View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
Sekopej
12.Ağustos.2010, 14:14
Dia'dan pişman olsa da böyle düşünmesi güzel, 18 milyona Krasic'i alıp senelik de 3.5 verecektik, Dia'nın maliteyi çok çok az bunun yanında, pişman olsa da, Krasic'in gönülsüz gelip, zaten sahada ruhsuz dolaşan oyunculardan biri olmas riski daha çok pişmanlık doğururdu.
Keşke bundan sonra oyuncuların oyuncağı olmasa koskoca kulüp, her oyuncuda bu duruşu sergileyebilse. Bir de Robinho umarım gelmez, zaten sorun çıkarma ihtimali olan oyunculardan kurtulma derdindeyiz, bu esnada Robinho gelirse, üstelik bir de forvet diye gelirse bu takıma, işler iyice karışır. Forvete Niang alınmalı, sonra yabancı transferi olacaksa da öncelik ortasahaya olmalı, orayı da kapattıklarında alıyorlarsa alsınlar Robinho'yu.
Night_Mare17
12.Ağustos.2010, 14:17
Robinho gibi adamı neden istemiyorsunuz ki hepinize söylemiyorum istemeyenler var her türlü her forvetten 4 gömlek üstün olur türkiye'de.
nerazzuri
12.Ağustos.2010, 14:20
Robinho gibi adamı neden istemiyorsunuz ki hepinize söylemiyorum istemeyenler var her türlü her forvetten 4 gömlek üstün olur türkiye'de.
Robinho dünyanın neresine giderse gitsin, forvet olarak hiç bir takıma katkı veremez. Hele hele Fenerbahçe gibi bir klüpte tek forvet olarak asla.
Evet, biraz burun kıvırmaya giriyor bu fakat gerçekten gereksiz bir transfer. Robinho çizgi oyuncusudur.
sananes
12.Ağustos.2010, 14:20
Robinho forvet değil çünkü forveti tamamlayacak 2. oyuncu yada stoch'un oynadığı yerde solda oynayabilen birisi.Fenerbahcenin en cok alternatifi bulunan 2 pozisyon bu.o kadar çok eksiğimiz vaar ki önce oraları kapatalım robinho bize lüks diyoruz zaten
Sekopej
12.Ağustos.2010, 14:22
Kaptan yukarıda çok güzel yazmış, kapısı olmayan eve klima almak gibi olur Robinho.
Klima iyidir, güzeldir, konfordur, hayatı ferahlatır ama kapı yoksa uçar gider havası. Fenerbahçe bu şekilde oynayacaksa, forvete tek Robinho'yu koysan da başarılı olamaz, isime değil başarılı olabilecek özelliklere bakmak gerekir. Yok orta sahaya sağlam, savunması güçlü bir isim alınır, o zaman Niang ile birlikte Robinho'yu alırsın, misler gibi olur.
murat taşlı
12.Ağustos.2010, 15:11
niang,de jonk,richard müthiş olur inş. olurda iyi bir takım seyrederiz bu sezon
MeMo
12.Ağustos.2010, 15:14
Kaptan yukarıda çok güzel yazmış, kapısı olmayan eve klima almak gibi olur Robinho.
Klima iyidir, güzeldir, konfordur, hayatı ferahlatır ama kapı yoksa uçar gider havası. Fenerbahçe bu şekilde oynayacaksa, forvete tek Robinho'yu koysan da başarılı olamaz, isime değil başarılı olabilecek özelliklere bakmak gerekir. Yok orta sahaya sağlam, savunması güçlü bir isim alınır, o zaman Niang ile birlikte Robinho'yu alırsın, misler gibi olur.
Aynen katılıyorum abi Robinho şu an gereksiz olur.Stoch ve Dia alınmasaydı isterdim bu transferi ama gereksiz şu an...
RasAnt
12.Ağustos.2010, 16:55
Lugano gidecek gibi sanki
HooijDonk07
12.Ağustos.2010, 17:02
Lugano gidecek gibi sanki
Gitmicek büyük ihtimal Aykut Kocaman gitmek istese bana söyler demiş o zaman gitmicek (:.Bilica'dan memnunmuş Aykut Kocaman sonumuz n'olur bilmem.
KanaKe
12.Ağustos.2010, 17:08
Aykut hoca Bilica'yi cok begeniyormus takimda kalacakmis.. Futboldan ne kadar anladigina süphe ile bakmaya basladim Aykut hoca'nin. Oyunculuk baska hocalik baska eger bir hoca Bilica'nin sahada ne kadar kötü oldugunu göremiyorsa bana göre iyi hoca degildir. Bilica 31 yasina gelmis 19 20 olsa al oynat 31 yasinda bu kadar kötü performans sergileyen bir stoperde israr etmek niye?
Varonil
12.Ağustos.2010, 17:17
Evet biz çok daha iyi biliyoruz futbolu Aykut Kocaman'dan.Bilica'nın kötü olmadığını düşünen futboldan anlamıyordur katılıyorum (!)
BleedingMoon
12.Ağustos.2010, 17:24
bilica yedekler için bile felaket.
sananes
12.Ağustos.2010, 17:36
Bi yılda ne çok değişti Bilica konusunda:) Ben beğenmiyorum kendisini ama görünen o ki Luganodan sonraki en iyi stoperimiz o.Tabi İlhanı görmek lazım biraz kapalı kutu hala benim için.Şampiyonlar liginde değiliz Türkiye liginde başarılı olmuş 3 stoper alternatifi var Luganonun yanında birinde ısrarcı olursak sorun yaşamayız çokta geride.Önemli olan Emrenin yanı bence takım savunması için en kritik pozisyon orası.Düzgün bir önlibero ile savunmamızı son yıllarda olduğu gibi başarılı bulabiliriz.Bu takım yediği baskıya oranla çok az gol yiyo.Bizim orta sahamız felaket bende önce De Jong lazım.Yada dirençli ayagı iyi bi oyuncu misal Mehmet Topuz.Kısaca Niangla birlikte bir orta saha alıp sezonu başarıyla bitirebiliriz.Ama bence en çok orta saha lazım hep yazıyorum bunu diyelimki Emre-Mehmet oynuyo ikisininde maç kaçırma ihtimali yüksek bunlardan biri olmadıgında yerlerine Selcuk oynasın istemiyorum ben
SAİT71
12.Ağustos.2010, 17:49
Bence C.L'yi kaçırdığımız için bu senede stoper transferi olmayabilir. Yani Bilica ile devam edilebilir. Geçen senede A.L'nde ve Türkiye'de idare etmiştik bu savunma ile..Ama ön libero ve forvet almalıyız. Zaten ön libero alırsak defans dahada rahatlar.
HooijDonk07
12.Ağustos.2010, 17:54
Forvet zaten Niang.Defans Cacares ve ingiltereden adam bakıyormuşuz.
Varonil
12.Ağustos.2010, 18:05
Deivid veya Güiza'dan birisi kesin gidecek.Yerine bir tane yabancı defans alacağız.Bilica'da +2 olacak.
sananes
12.Ağustos.2010, 18:09
Bize önlibero şart Aykut hocam duy bizi.Eldeki kadroda ilk 11 oynayacak orta saha ikilimiz var tamam ama onlara alternatif almadan Cristian Selçuk ikilisine güvenebilecek misin Emre sakatlandığında yada cezalı olduğunda
HooijDonk07
12.Ağustos.2010, 18:14
Bize önlibero şart Aykut hocam duy bizi.Eldeki kadroda ilk 11 oynayacak orta saha ikilimiz var tamam ama onlara alternatif almadan Cristian Selçuk ikilisine güvenebilecek misin Emre sakatlandığında yada cezalı olduğunda
Ortasaha 3lüsü Alex Emre Transfer yada Emre Topuz Özer olucak.
Varonil
12.Ağustos.2010, 18:16
Emre-Mehmet Topuz yanyana oynayacaklar.Alternatif olarak da Cristian-Selçuk-Özer Hurmacı hatta Gökay İravul bile var.Bu mevkide transfer çok da şart değil bence.
sananes
12.Ağustos.2010, 18:17
Emre Topuz Özere itirazım yok zaten ama bu 3lüden biri çıkıp Alex girerse takım savunması zafiyete uğrar.Bu 3üde tüm sezonu saglıklı sorunsuz geçiremez kesinlikle.O yüzden onların tarzında bi oyuncu daha almalıyız bence.Bide Cristian-Selçuk bu ikili oynasa ne olur oynamasa ne olur.
Varonil
12.Ağustos.2010, 18:19
Anladığım kadarıyla Alex'i birdenbire kesmeyecek Aykut Hoca.Avrupa maçlarında orta saha 3'lüsü
Cristian
Emre-Mehmet Topuz(Özer)
şeklinde olabilir ama ligde çoğu maça Alex'li başlayacağız bence.
vego
12.Ağustos.2010, 18:19
özere ön libero mu dediniz bana mı öyle geldi?
Varonil
12.Ağustos.2010, 18:22
Ön libero filan geçin bunları artık tek yönlü ortasaha oyuncularının devri kapanıyor.Devir oyunu çift yönlü oynayacak ortasaha oyuncularının devri.
Aykut Hoca Özer'i nasıl kullanacak ben de bilmiyorum maçlar başladığında göreceğiz.Ama ortasahanın ortasında,FM dili tabiriyle "MC" olarak oynayabileceğini düşünüyorum ben Özer'in.
vego
12.Ağustos.2010, 18:24
Özer oranın oyuncusu.Benim görüşüm.
HooijDonk07
12.Ağustos.2010, 18:41
Özer oranın oyuncusu.Benim görüşüm.
Bencede tam oranın oyuncusu her zaman en fazla kosan oyuncumuz Özer oldu oynadığı maçlarda Aykut Hoca çok kosan takım istiyor bunun içinde en faydalı olucak Özer öyle düşünüyorum.
RasAnt
12.Ağustos.2010, 18:59
Özer kosuyomu ya :D
HooijDonk07
12.Ağustos.2010, 19:00
Bak bence istatistiklere Agah hızlı koşmak değil aldığı kilometre hesabı.
RasAnt
12.Ağustos.2010, 19:02
Neyse hiç bakamıcam istatistliklere :D
nouma16
12.Ağustos.2010, 19:02
Robinho hayırlı olsun beyler. Çoğu gazetede var kaynaklarıda BEŞİKTAŞ'LI bir yöneticiymiş.
RasAnt
12.Ağustos.2010, 19:03
ne robinhosu yaw :D
goosfraba
12.Ağustos.2010, 19:04
şahsen ben robinho'nun gelmesini istemiyorum. robinho beşiktaş'a gitmeli.
disiplinsiz bir oyuncu ve gideceği takımın finansını çökertebilir.
sananes
12.Ağustos.2010, 19:04
özerde emrede mehmette fm tabiri ile mc oyuncusu yani 3ü birlikte oynarsa mükemmel bi sonuç alabiliriz 2 mc belki zayıf kalabilir ama zaten aykut hocanın taktiginin amacıda bence 3 mcli ve ofansif 2 kanat oyunculu bir orta saha 5lisi yaratmak.Yani mehmet-özer-emre ortada oynayıp solda stoch sagda dia forvette de niangı oynattıgımızda cok güçlü bi orta saha forvet hattımız olacaktır.sadece orta sahaya düşündügümüz oyuncuların 3üde çok maç kaçırma ihtimali olan oyuncular o yüzden mesela selçuk inan gibi bi oyuncu transfer etmeliyiz yanlarına
nouma16
12.Ağustos.2010, 19:08
özerde emrede mehmette fm tabiri ile mc oyuncusu yani 3ü birlikte oynarsa mükemmel bi sonuç alabiliriz 2 mc belki zayıf kalabilir ama zaten aykut hocanın taktiginin amacıda bence 3 mcli ve ofansif 2 kanat oyunculu bir orta saha 5lisi yaratmak.Yani mehmet-özer-emre ortada oynayıp solda stoch sagda dia forvette de niangı oynattıgımızda cok güçlü bi orta saha forvet hattımız olacaktır.sadece orta sahaya düşündügümüz oyuncuların 3üde çok maç kaçırma ihtimali olan oyuncular o yüzden mesela selçuk inan gibi bi oyuncu transfer etmeliyiz yanlarına
oluru yok dostum bunları adam kovalayıp top kazanacak bence selçuk veya baroni banko oynamalı.
RasAnt
12.Ağustos.2010, 19:11
Kadro şöyle olacak sanırım
-----------------------------------------Volkan Demirel
Gökhan Gönül---------------Yabancı Transfer-----------Lugano-------------A.Santos
-----------------------Mehmet T.-----------Emre B.-------------Özer H.
İssiar Dia-------------------------------------------------------------------------- M.Stoch
-------------------------------------Yabancı Transfer
sananes
12.Ağustos.2010, 19:14
Baroniyi yada Selcuku kac kere izlediniz merak ediyorum ben amatör olarak futbol oynadım iddia ediyorum saglıklı halimle bi pozisyonda karsı karsıya geldiklerini düşünelim 3 pozisyonun 2sinde gecerim ben onları.Baroni çok yumusak Selçuk yavaş.Ayrıca gecen sene nerdeyse oynadıgı tüm maçlarda en çok koşan oyuncu oldu özer.Emrenin top kapmadaki maharetini hepimiz biliyoruz Mehmet zaman zaman sağ bek bile oynadı o da fena yapmaz savunmayı bi zahmet Özerede ögretilir o kadar zor bişey değil çalışırsa halleder Aurelio sağ açıkken canavar olmustu Fenerde.Ayrıca fm 2009da sanırım özerin ilk pozisyonu mc idi.kendisininde açıklamalarını biliyorum ben en rahat oynadıgım yer orta sahanın ortası gibisinden
MeMo
12.Ağustos.2010, 19:14
Bugün basında Beşiktaşlı bir yöneticinin açıklamalarına atfen Manchester City takımının futbolcusu Robinho ile kulübümüzün 26 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığına dair haberler yer almaktadır.
Söz konusu futbolcu için bahsi geçen rakamlar kulübümüzün geleceğini riske edecek boyutta olduğu gibi takım içi dengeleri de telafisi imkansız şekilde bozacak boyuttadır.
Yönetimimizin transfere bakışı günü kurtarmak ya da popüler olmak düşüncesinden uzak olup önceliğimiz kulübümüzün menfaatidir ve yarınlarıdır.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Zekirdek
12.Ağustos.2010, 19:16
Bugün basında Beşiktaşlı bir yöneticinin açıklamalarına atfen Manchester City takımının futbolcusu Robinho ile kulübümüzün 26 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığına dair haberler yer almaktadır.
Söz konusu futbolcu için bahsi geçen rakamlar kulübümüzün geleceğini riske edecek boyutta olduğu gibi takım içi dengeleri de telafisi imkansız şekilde bozacak boyuttadır.
Yönetimimizin transfere bakışı günü kurtarmak ya da popüler olmak düşüncesinden uzak olup önceliğimiz kulübümüzün menfaatidir ve yarınlarıdır.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Rahatladım.
sananes
12.Ağustos.2010, 19:18
Gökhan Gönül---------------Yabancı Transfer-----------Lugano-------------A.Santos
İssiar Dia-------------------------------------------------------------------------- M.Stoch
-------------------------------------Yabancı Transfer
bu benim sezon başından beri savundugum ilk 11.ortanın ortasına bi alternatif daha tamamdır transfer
MeMo
12.Ağustos.2010, 19:19
Aykut Kocaman medyayla yaptığı toplantıda Alex takımda ilk 11 olacak demiş.Alex'in kesilmesini beklemiyorum ben şahsen.Bilica ve Baroni takımda kalacak büyük ihtimalle.En iyi ihtimalle biri gider.
ForsakeN
12.Ağustos.2010, 19:21
Her maç en az 1km fazla koşuyordu diğerlerinden. 11km civarı
Cristian ilk5te bile olmuyordu genelde
RasAnt
12.Ağustos.2010, 19:23
Alex le özer formaları değiştirecek işte,alexin olması sistemide değiştirecek ama 1 sene katlanacagız artık
Sekopej
12.Ağustos.2010, 19:24
İlk 11 değil, bu sezon bizimle kalacak, Alex her zaman kadromda düşündüğüm birisi dedi. Elbette Alex'i bir anda kesmek kolay değil ama zaman zaman oynamayacağı maçlar da olacaktır.
Robinho olayına da aslında inanmamıştım, iyi oldu yalanlanması. Oturmuş kadromuz olsa, seviye atlatmak için gelsin isterim ama bu şartlarda, takımda hala oturmamış taşlar varken lüks olurdu.
GodfatheR
12.Ağustos.2010, 19:24
---------------------Volkan-------------------------
---G.Gönül-----Lugano--İlhan------Santos---
-------------Topuz--------Emre------------------
----Dia--------------Alex----------------Stoch---
---------------------Niang--------------------------
ilk 11'i olur umarım bu sezon.
HooijDonk07
12.Ağustos.2010, 19:25
Gökhan Gönül---------------Richards-----------Lugano-------------A.Santos
-------------------------------------NİANG
Böyle olsa fena olmaz.
sananes
12.Ağustos.2010, 19:29
Alex eski Alex değil son 2 hatta 3 sezondur.Yani ben mi sıkıldım Alexi görmekten yenilik arıyorum bilmiyorum ama sanki çok yavaş oynuyoruz gibi geliyo belkide bunun sorumlusu alex değil ön libero diye transfer ettiğimiz vasıfsız elemanlar ama herkesin topu alınca Alexe bırakmaya çalışmalarından,Alexin orta sahaya gelip topu alıp bekleyip bekleyip pas vermesinden usandım.Özer ve Mehmet bu takıma dinamizm kattılar geçen sene 2sininde ilk 11 oynayabileceği 1 sistem gerek.Ayrıca Alexe 1 sene daha katlanmak zorundayız diye düşünmemek gerek "katlanmak" sözünü hak etmeyecek kadar büyük bi oyuncu Alex ama şampiyonluga ulasamıycaz gibi geliyo bana her zamanki Alexli sistemimizle o zaman da Aykut hocayı yollar yönetim 1+1 sanırım zaten kontratı Aykut hoca gidersede hiç bişeyin anlamı kalmaz
Zekirdek
12.Ağustos.2010, 19:31
Artık Alex'te oynamazsa geriye düştüğümüz son 20 dakikalarda topu kime atacağız.
GodfatheR
12.Ağustos.2010, 19:34
Alex bu sene atacağı paslarla Stoch ve Dia'yı çok iyi pozisyonlara sokacaktır. Yeter ki Alex'i kaldırabilecek bir orta sahamız olsun. Hagi koşuyormuydu sanki de G.Saray Uefa kupasını aldı. Hagi durarak oynuyordu ama Emre-Okan-Suat üçlüsü onun yerinede koşuyordu ve başarı geliyordu. Eğer bu sene şampiyon olacaksak, avrupada turlar atlayacaksak Alex'e her zamankinden daha çok ihtiyacımız olacak. Alex geç form tutan bir oyuncu ilerki haftalarda eski Alex yine karşımızda olacaktır. Benim KrAlex'e güvenim sonsuz ;;)
tarikko
12.Ağustos.2010, 19:35
Yalniz bu yalanlamada oyuncuyu degil fiyati yalanlamislar :D Yani Robinho ile ilgilendigimiz yalanlanmadi :D
GodfatheR
12.Ağustos.2010, 19:36
Yalniz bu yalanlamada oyuncuyu degil fiyati yalanlamislar :D Yani Robinho ile ilgilendigimiz yalanlanmadi :D
Aynen :D 26 Milyon vermeyiz diyorlar demek ki kiralık olarak ilgileniyoruz. Hiç ilgilenmesek bunu kesin bir dille söylerdi yönetim.
sananes
12.Ağustos.2010, 19:44
bizim kulüpte işler enterasan şu yalanlamaya gelelim çok rahatsız ediyo bu beni son cümleyi bi okuyun alttan alta robinho ile gerçekten ilgilenen bjk'ye taş atma var.Cİdden çok sinir ediyo beni bu sonra herkes bize düşman kesildi diyoruz.Ne gerek var sezon öncesi o garip son paragrafa.İlgilenmiyoruz önceliğimiz robinhonun mevkisi değil der geçersiniz.
Birde Haginin arkasında 3 tane kosan adam vardı evet ama bizim oyun sistemimize baktıgımızda stoch niang dia hücum hattı birde alexi saydıgımızda geriye 2 tane oyuncu kalıyo sadece.tüm takımın yükünü orta sahanın ortası çeker.Yani emre-mehmet ikilisine ağır gelir o yük.2 tane gerrard koyman gerek:) yada masce-gerard'da olur
GodfatheR
12.Ağustos.2010, 19:56
Emre -Topuz ikilisi Alex'in yükünü çekebilir. Stoch ve Dia'da rakip bekleri kovalarsa takım savunmasında sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum böylece Alex gibi bir futbolcuyuda yararlı kullanmış oluruz.
Anlam veremdiğim nokta şu bu takımın bütün sorunu Alex'in oynamasıymış gibi gösteriliyor. Alex çıksa Özer girse şahane mi oynuycaz? Pek sanmıyorum. Özer daha F.Bahçe ilk 11 inde yer bulacak kapasitede değil en azından fiziksel olarak o seviyeye gelemedi.
Sekopej
12.Ağustos.2010, 20:00
Sorun Alex değil, sorun Alex üzerine kurulmuş sistem, Alex'i çıkarıp Özer'i Alex'in görevinde oynatacaksan ne gerek var Alex oynasın daha iyi. Zaten bu sistem değişsin diye kanatlara hızlı adamları istedi hoca. Benim düşüncem kaliteli bir DMC alınıp, önlerinde Emre ve Mehmet'in zaman zaman da Özer'in oynaması. Alex değil, onun mevkisinde başka biri oynayacaksa, hiç gerek yok, en iyisi varken diğerlerini denemeye, bu değişmeli işte. O zaman Dia ve Stoch da daha ileride, forvet gibi oynayabilir, kalabalık orta saha beklere yardım eder.
sananes
12.Ağustos.2010, 20:02
Bende Özer fiziksel olarak yetersiz denilip Alexin yeterli bulunmasını anlamıyorum.Dia Stoch defans yapmaz gibi geliyo bana özellikle Stoch Alex'in Slovak versiyonu gibi çogu pozisyonda eli belinde izliyo rakip hücumlarını.Sonucta bu adamı Aykut hoca almışsa onun savunma yapmamasını kabul edilebilir buluyo ama takım savunmada zafiyet yaşadıgında Alexi oyundan alıyo.Ben Alex hayranıyım ama çok daha hızlı bir takım istediğim için Alexin ihtiyac duyulursa son 20-30 dakikada oyuna girmesini istiyorum
murat taşlı
12.Ağustos.2010, 20:13
sorun arkada yavaş oyuncuların olması stopere hızlı bir adam alırsak takım önde basarsa Alex de koşar stoh da fazla geriye gelme ihtiyacı kalmaz önce sistemi belli etmeli takım önde alan daraltarakmı basacak yoksa geride bekleyi geniş alandamı oynaaycak 2,şık olursa Alex haytta oynayamaz 1.şık olursa çok faydalı olur Alex
murat taşlı
12.Ağustos.2010, 20:15
richard ve de jonk isimlerini okudum bi ara olursa cuk diye oturur tam ihtiyacımız olan adamlar.
HooijDonk07
12.Ağustos.2010, 20:36
sorun arkada yavaş oyuncuların olması stopere hızlı bir adam alırsak takım önde basarsa Alex de koşar stoh da fazla geriye gelme ihtiyacı kalmaz önce sistemi belli etmeli takım önde alan daraltarakmı basacak yoksa geride bekleyi geniş alandamı oynaaycak 2,şık olursa Alex haytta oynayamaz 1.şık olursa çok faydalı olur Alex
O zaman kanatlar yol geçen hanına döner gelen geçen girer.Orta sahayı kuvvetlendirdiğin zaman dediğin olur stoch ve dia fazla geriye gelmesine gerek kalmaz bu yüzden alex'in kesilmesi gerekiyor.
CeNTeR_TR
13.Ağustos.2010, 01:10
Robinho bizim takım için hikaye olur (!) Kanat oyuncusu gibi bir forvete ihtiyacımız yok diye düşünüyorum.Stoch ve Dia bu işi fazlasıyla göreceklerdir zaten.
Niang transferi ha bitti ha bitecek gelsede herkes rahatlasa artıkın.
goosfraba
13.Ağustos.2010, 01:12
niang bitti zaten. pazar günü geliyor.
A.FaruK
13.Ağustos.2010, 01:15
Kesin geliyo mu hocam.
CeNTeR_TR
13.Ağustos.2010, 01:16
Resmi siteden açıkLama göremediğim için yinede temkinLiyim Umut :)
Addolorato
13.Ağustos.2010, 01:16
Dzsuzdsak , Krasic ve Gyan'da geliyordu..
MeMo
13.Ağustos.2010, 01:17
Yok bu kesin geliyor.
CeNTeR_TR
13.Ağustos.2010, 01:17
Gelemediler Kontrat imzalatamadık ;)
Revolution
13.Ağustos.2010, 01:18
Hayırlısı olsun o zaman süper transfer. Fenerbahçe yerli kaliteli bir ön libero alırsa tüm sorunları hallolur.
A.FaruK
13.Ağustos.2010, 01:20
Bizim futbolcuların kafa yapısı değilmedikçe hiç bir sorun düzlmez kardeşim.
HooijDonk07
13.Ağustos.2010, 01:21
Hayırlısı olsun o zaman süper transfer. Fenerbahçe yerli kaliteli bir ön libero alırsa tüm sorunları hallolur.
Öncelik stoper galiba cristian ve selcuğa güveniyor gibi aykut kocaman öyleyse vay halimize (:.
Revolution
13.Ağustos.2010, 01:23
Bunun farkında olan bir tek biz miyiz sizce? Aykut Kocaman da bunun farkında. Kazım 2 maç yedek kalsın yine tutuşmuş gibi oynar sahada. Fenerbahçe 4-4-2 oynasın şampiyon olur bu kadar açık söylüyorum. Volkan-Gönül-Santos-Lugano-Bilica-Dia-Emre-Topuz-Stoch-Niang-Semih.. 10 numara.
CeNTeR_TR
13.Ağustos.2010, 01:23
Öncelik stoper galiba cristian ve selcuğa güveniyor gibi aykut kocaman öyleyse vay halimize (:.
Orada Christian Olmayacak orası kesin :)
Savunmada 3 Yabancı eli mahkum..Ki yaptığı açıklamada Bilica için '' Ayağa Kafa Sokan Oyuncu Tam Aradığım gibi dedi ''
Solda Stoch Sağda Dia etti mi 5 artı Niang eder sana 6 (!)
Belki lig maçlarında şayet Alex'i direk kesmesse o zaman Bilicayı keser yine 6 da kalır.Kısacası Christian diyerek kendimizi bunalım sokmaya gerek yok çünkü 6+2 benchde forma sallayacak :)
HooijDonk07
13.Ağustos.2010, 01:28
Orada Christian Olmayacak orası kesin :)
Savunmada 3 Yabancı eli mahkum..Ki yaptığı açıklamada Bilica için '' Ayağa Kafa Sokan Oyuncu Tam Aradığım gibi dedi ''
Solda Stoch Sağda Dia etti mi 5 artı Niang eder sana 6 (!)
Belki lig maçlarında şahet Alex'i direk kesmesse o zaman Bilicayı keser yine 6 da kalır.Kısacası Christian diyerek kendimizi bunalım sokmaya gerek yok çünkü 6+2 benchde forma sallayacak :)
Kadro böyle olma ihtimali var abi
Volkan
Gökhan Gönül Lugano Transfer(Bilica,İlhan) Santos
Topuz Özer(Alex) Emre
Dia Stoch
Niang.
C h A o S
13.Ağustos.2010, 01:29
Niang'a kesin bitti gözüyle bakılıyor ancak gelmezse çok büyük bir hayal kırıklığı olur.
Revolution
13.Ağustos.2010, 01:31
Rosicky,Ledesma'dan büyük hayal kırıklığı olmaz vallahi :D
CeNTeR_TR
13.Ağustos.2010, 01:35
Benim istediğim tek kadro
------------------------Volkan---------------------------------
-------------------------(Serkan)---------------------------------
Santos ---- Lugano ------------ Bilica ------ Gökhan
(Uğur Boral) ---- (Bekir) ------------ (ilhan) ------ (Okan)
----------------- Emre ----- Topuz ------------------
----------------- (Selçuk) ----- (Christian) ------------------
Stoch ---------- Özer --------- Dia
(Caner) ---------- ( Alex ) --------- Deivid - Kazım // Hangisi kalırsa
---------------------Niang------------------------
---------------------( Semih )------------------------
Sezon içinde sadece 15-20 maç Galatasaray ile oynadığımız maç öncesi Takım içindeki '' Ruh Hali Psikoloji '' O zaman açık ara Şampiyonluğun tek adayı Fenerbahçemiz olacakdır !!
HooijDonk07
13.Ağustos.2010, 01:36
Niang'a kesin bitti gözüyle bakılıyor ancak gelmezse çok büyük bir hayal kırıklığı olur.
Star Haber açıkladı , bir kaç yerden daha öğrendim garantidir heralde gelmezse takım ilk 10 oynar :n: .
EndoplazmiK RetikuluM
13.Ağustos.2010, 01:42
Benim istediğim tek kadro
------------------------Volkan---------------------------------
-------------------------(Serkan)---------------------------------
Santos ---- Lugano ------------ Bilica ------ Gökhan
(Uğur Boral) ---- (Bekir) ------------ (ilhan) ------ (Okan)
----------------- Emre ----- Topuz ------------------
----------------- (Selçuk) ----- (Christian) ------------------
Stoch ---------- Özer --------- Dia
(Caner) ---------- ( Alex ) --------- Deivid - Kazım // Hangisi kalırsa
---------------------Niang------------------------
---------------------( Semih )------------------------
Sezon içinde sadece 15-20 maç Galatasaray ile oynadığımız maç öncesi Takım içindeki '' Ruh Hali Psikoloji '' O zaman açık ara Şampiyonluğun tek adayı Fenerbahçemiz olacakdır !!
Santos, Uğur, Stoch ve Caner saol kanatta, Kazım, Diai Gökhan ve Okan ise sağ kanatta oynuyor diyebiliyorum, yanlış mı biliyorum yoksa ? :n:
goosfraba
13.Ağustos.2010, 01:45
niang'ın menajeri istanbul'da.
sporx
HooijDonk07
13.Ağustos.2010, 01:46
Santos, Uğur, Stoch ve Caner saol kanatta, Kazım, Diai Gökhan ve Okan ise sağ kanatta oynuyor diyebiliyorum, yanlış mı biliyorum yoksa ? :n:
Sağ koluna göre düşünmüş . Fm deki şekline göre ;)
CeNTeR_TR
13.Ağustos.2010, 01:46
Ekrana bakarken onlar nerede gözüküyor :D Santos Uğur Stoch Caner Sol'da Kazım Dia Gökhan Okan Sağ'da :)
ForsakeN
13.Ağustos.2010, 01:49
Niang'ın menajeri İstanbul'da!
(SPORX ÖZEL HABER)
Fenerbahçe'nin transferini bitirdiği iddia edilen yıldız golcü Mamadou Niang'ın menajeri Karim Aklil İstanbul'a geldi. Senegal Milli Takımı kampında bulunan Niang'tan önce menajeri Aklil İstanbul'a geldi ve oyuncusunu beklemeye başladı.
Marsilya Kulubü'nün Niang'ı bırakmak için Luis Fabiona'dan gelecek olumlu haberi beklediği biliniyordu. Bu konuda önemli gelişmeler yaşandığı öğrenildi. Sevilla ile Marsilya arasındaki transfer görüşmeleri artık bitme aşamasına geldi ve Niang'ın Fenerbahçe'ye gelmesi için önündeki son engel de böylece ortadan kalktı.
Senegal milli takımı kampında bulunan Niang, Marsilya formasını, takımının Valenciennes karşısında oynayacağı maçla son kez giyecek ve ardından da İstanbul'un yolunu tutacak.
Haber: Hilmi SEVER
World Hollow o1
13.Ağustos.2010, 02:11
Hilmiciğim haber doğrudur umarım eğer tırtsa sana bul kulak çınlamalı gece diliyorum... :)
eGowiCh
13.Ağustos.2010, 02:22
Aykut Kocaman da açıkladı, Niang aramıza katılıyor diye. Sorun yok transferde.
Bilica'nın kalacağını, Kazım'ın gideceğini açıkladı Kocaman. Güiza da daha iyi olacak dedi.
Deivid gidecek büyük ihtimalle. Serkan Kırıntılı da geliyor, kaleci alınacağını söyledi.
BaGa TaRKaN
13.Ağustos.2010, 02:33
Serkanın Aklınada Şaşırıyorum Sen Git Takımının En Önemli Adamlarından Ol Sonra O Takımını Bırakıp Fenerbahçeye Gelsin. Sanki Volkan'ı Kesecekte. Afedersin Ama Bir Yerini Yırtsa Serkan Volkanı Kesemez. Fenerbahçenin Yerinde Olsam Diğer Volkan'a Şanslar Yaratırım Aynı O da Abisi Gibi Yakında Milli Takımın Vazgeçilmezi Olacaktır. Serkan Ancak 2 Volkanında Arkasında Kalır. Nereden Nereye. Umarım O Hatayı Yapmazda 1.Kaleci Olacağı Takıma Gider.
goosfraba
13.Ağustos.2010, 02:34
volkan babacan muhtemelen gönderilecek.
CeNTeR_TR
13.Ağustos.2010, 02:37
Volkan Babacan'a çok fazla şans verildi aslında oynayabileceği bir takıma kiralık olarak gitse iyi olacak.Türkiye Liginde Volkan'ı kesebilecek kapasiteye ulaşmış bir kaleci yok şuanda o yüzden transferin tek bir sebebi var birazda olsa Volkan'ın iyi performansını katlaması için onun arkasında iyi seviyede denilebilecek bir kalecinin getirilmesi.
Bana görede en mantıklı isim Serkan.Tabi bu bizim için Ama Serkan için bu bir son olabilir muhtemelende öyle olacakdır.
DenizlispoR
13.Ağustos.2010, 02:51
Volkan Babacan'a çok fazla şans verildi aslında oynayabileceği bir takıma kiralık olarak gitse iyi olacak.Türkiye Liginde Volkan'ı kesebilecek kapasiteye ulaşmış bir kaleci yok şuanda o yüzden transferin tek bir sebebi var birazda olsa Volkan'ın iyi performansını katlaması için onun arkasında iyi seviyede denilebilecek bir kalecinin getirilmesi.
Bana görede en mantıklı isim Serkan.Tabi bu bizim için Ama Serkan için bu bir son olabilir muhtemelende öyle olacakdır.
Cenk'i BJK'ye kaptırmasaydınız Volkan'ı kesebilecek bir kaleci olabilirdi 1-2 yıl içinde .
eGowiCh
13.Ağustos.2010, 02:59
Volkan'ı Türkiye'de kesecek kaleci yok. Bir dönem hatalı goller yese de form düşüklüğüydü. Son 2-3 senedir Volkan çok üst düzey performans gösteriyor, sıfıra yakın hatayla oynuyor.
Volkan Babacan kiralık gönderilmeli, çok kaliteli bir kaleci. Özel hayatında birtakım sorunlar olduğu için gönderilecek muhtemelen.
Serkan Kırıntılı Volkan sakatlanır veye ceza alırsa forma şansı bulur. Geçen sezon Volkan hiç sakatlanmadı ve ceza almadı, 32 maçın 32'sinde de oynadı, kupa maçlarını da sayarsak 40-45 maç oynamıştır. Nazar değmesin, maşallah.
GebzeLi1907
13.Ağustos.2010, 03:02
Volkan babacan a cok kaliteli kaleci dedirten nedir sana merak ettim
CeNTeR_TR
13.Ağustos.2010, 03:03
Cenk'i BJK'ye kaptırmasaydınız Volkan'ı kesebilecek bir kaleci olabilirdi 1-2 yıl içinde .
Cenk ile ilgilendik mi bilmiyorum Ozzy ama Bence Serkan'dan 1-2 gömlek üstte.Tabiyki kalecilik zor iş Hakan'da 8 yiyene kadar Türkiyenin favori kalecileri arasındaydı.
CeNTeR_TR
13.Ağustos.2010, 03:05
Volkan babacan a cok kaliteli kaleci dedirten nedir sana merak ettim
A Milli takım haricinde Milli takımlarda oynaması olabilir mi acaba ?
Hani belki bizim göremediklerimizi Milli takım hocaları görmüştür :u:
goosfraba
13.Ağustos.2010, 03:07
1.5 ay önce ronaldinho ile anlaşmışız ama aykut hoca gelmemesinde diretmiş. bence hayırlı da olmuş. ronaldinho, robinho... ben şahsen istemiyorum bu tür brezilyalı disiplinsiz oyuncuları. hele robinho istanbul'a gelirse fizik bakımından r10 olabilir 2 yıl içerisinde.
GebzeLi1907
13.Ağustos.2010, 03:24
A Milli takım haricinde Milli takımlarda oynaması olabilir mi acaba ?
Hani belki bizim göremediklerimizi Milli takım hocaları görmüştür :u:
17 yaşında değil artık 17 yaşından bugune hiç gelişme gösterdiğini görmedim aksine geri gitti.
sananes
13.Ağustos.2010, 03:25
Serkan Kırıntılı Cenkten daha kaliteli bir kaleci bence.Cenk'in Serkan karşısındaki tek avantajı yaşı
CeNTeR_TR
13.Ağustos.2010, 03:31
17 yaşında değil artık 17 yaşından bugune hiç gelişme gösterdiğini görmedim aksine geri gitti.
İşte sorunda burada zaten oynamadan gelişme göstermek çok zor.Mesela şöyle düşün sezonda 2 maç şans verdiğin bir adamdan pek birşey bekleymezsin.Bu şansı çok kötü kullanma hakkı vardır o oyuncunun.Ama sezon'da 15-20 maç oynayabileceği bir takıma gitse kötü performans gösterdiği anda biletini kesebilirsin :)
Kaldıki Babacan Demirel'in yedeği yani Türkiyenin en iyi kalecisinin yedeği o yüzden beklenti büyük kendisinden.
DenizlispoR
13.Ağustos.2010, 03:41
Serkan Kırıntılı Cenkten daha kaliteli bir kaleci bence.Cenk'in Serkan karşısındaki tek avantajı yaşı
Bu sonuca nereden vardın ?
TR.CaPTaiN
13.Ağustos.2010, 03:42
Serkan Fenerbahçe ayarında bir kaleci değil. Bazı büyük maçlarda güzel kurtarışlar yaparak göze girse bile yediği saçma sapan bir ton gol var; dengesiz bir kaleci. Serkan transfer edileceğine Mert'e şans verilmesi daha mantıklı olur.
HooijDonk07
13.Ağustos.2010, 03:44
Bencede Serkan şuan daha iyi oğuz ama 1-2 sene içinde geçer gibime geliyor önünde Rüştü gibi birisi var ondan çok şey öğrenip Volkan gibi olabilir ;)
CeNTeR_TR
13.Ağustos.2010, 03:45
Serkan Fenerbahçe ayarında bir kaleci değil. Bazı büyük maçlarda güzel kurtarışlar yaparak göze girse bile yediği saçma sapan bir ton gol var; dengesiz bir kaleci. Serkan transfer edileceğine Mert'e şans verilmesi daha mantıklı olur.
Kaptan Volkan'a şans vermeyen teknik kadro Mert'e de kolay kolay şans vermez gibime geliyor :) Zaten Serkan gelse bile şans bulamayacak Maksat Volkan'a kaleci transferi yaptık diyerek gençler rakibin değil artık Lig tecrübesi olan kaleci rakibin mesajı vermek istiyorlar heralde.
di canio
13.Ağustos.2010, 03:49
Ülkemizdeki yedek kaleci olgusu yanlış aslında. Genelde İtalya'da olduğu gibi olsa daha güzel olur bence. Yedek kaleci için yaşlı kaleciler tercih edilse, genç kaleciler ilk tercih olarak düşünülmediklerinde takımdan ayrılıp doğrudan 11'de oynayacakları takımlara gitse daha iyi olur. Hem tecrübe kazanıp kendilerini geliştirirler. Ki bir kaleci ancak oynayarak geliştirebilir kendisini. İsmi, kariyeri, kalitesi ne olursa olsun, birisinin arkasında bekleyerek değil. Hem yaşları ilerlemiş kaleciler tecrübeleriyle görev düştüğünde genç bir kaleciden daha faydalı olur.
sananes
13.Ağustos.2010, 04:00
Serkan Kırıntılı'yı beğeniyorum çünkü refleksleri üst düzeyde bi kaleci bence son sezonlarda sorun yaşıyor Ankaragücünde bu yüzden konsantrasyon sorunu yaşıyo olabilir ama bence kafası rahat olduğunda Volkan kadar olmasada layıkıyla yerine getirebilir Fenerbahçe kaleciliğini.Sonra 2 sezon önce Emreden ve Deividden yediği golleri hatırlıyorum Cenk'in tabi Serkan'ında vardır bu tip hataları ama Cenk bana sıradan çizgi kalecisi gibi geliyo fena refleksleri olmayan umut vaadeden vs.Fenerli Serdar Kulbilge'yide begenmiyodum mesela.O yüzden şu an için Kırıntılı diyorum yıllar ne getirir bilinmez.Rüştü bu ülkenin bence gördüğü en iyi kaleci ve en büyük özelliği misal forvetle karsı karsıya kaldıgında genelde oturur yada yatar kaleciler yere Rüştü çok nadiren forvetten önce hamle yapar.Çizgi kalecisi değil daha hareketli bi kalecidir vs vi çok artısı var.Cenkinde anladıgım kadarıyla kuması iyi Rüştüden bi kaç şey ögrenirse Türk futbolu için çok olumlu olur.Son zamanlarda kaleci bollugu yasıyoruz gibi.Genç nesil çok iddialı geliyo
Varonil
13.Ağustos.2010, 05:59
Niang'ın menajeri İstanbul'da!
Fenerbahçe artık yeni forvetine kavuşuyor. Niang'ın menajeri İstanbul'a geldi!..
13 Ağustos 2010 Cuma - 00:42 - Sporx.com(SPORX ÖZEL HABER)
Fenerbahçe'nin transferini bitirdiği iddia edilen yıldız golcü Mamadou Niang'ın menajeri Karim Aklil İstanbul'a geldi. Senegal Milli Takımı kampında bulunan Niang'tan önce menajeri Aklil İstanbul'a geldi ve oyuncusunu beklemeye başladı.
Marsilya Kulubü'nün Niang'ı bırakmak için Luis Fabiona'dan gelecek olumlu haberi beklediği biliniyordu. Bu konuda önemli gelişmeler yaşandığı öğrenildi. Sevilla ile Marsilya arasındaki transfer görüşmeleri artık bitme aşamasına geldi ve Niang'ın Fenerbahçe'ye gelmesi için önündeki son engel de böylece ortadan kalktı.
Senegal milli takımı kampında bulunan Niang, Marsilya formasını, takımının Valenciennes karşısında oynayacağı maçla son kez giyecek ve ardından da İstanbul'un yolunu tutacak.
Haber: Hilmi SEVER
Rsa
13.Ağustos.2010, 10:08
Niang'ın menajeri İstanbul'a geliyor, Marsilya başkanı, Niang Fenerbahçe'ye gitti diye açıklama yapıyor fakat kulüpten hala bir açıklama yok.Neyi bekliyorlar çok merak ediyorum.
MeMo
13.Ağustos.2010, 11:20
Niang'ın menajeri İstanbul'a geliyor, Marsilya başkanı, Niang Fenerbahçe'ye gitti diye açıklama yapıyor fakat kulüpten hala bir açıklama yok.Neyi bekliyorlar çok merak ediyorum.
Yanlış bilmiyorsam Niang son bir maça çıkacak Marsilya ile sonra İstanbul'a gelecek inşallah.
RasAnt
13.Ağustos.2010, 11:57
Son maçını yapacak pztesi istanbulda niang
Varonil
13.Ağustos.2010, 12:06
Yarın Marsilya'nın Valenciennes ile yapacağı maçta son kez Marsilya forması giyecek Niang.Ondan sonra İstanbul'a geliyor :)
Varonil
13.Ağustos.2010, 12:14
Bir Mamadou Niang analizi
Niang geçtiğimiz sezon gol yollarında sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe'ye çare olabilir. Alex'in milimetrik pasları Niang ile kesinlikle boşa gitmez. Bu ikili takımın gol yollarına devrim niteliğinde yenilikler getirebilir.
13 Ağustos 2010 Cuma - 07:45
Fenerbahçe'nin amacı, geçen yıl kaçan şampiyonluğa üzülen taraftarlara efektif, savaşçı, terinin son damlasına kadar sahada mücadele eden bir golcü hediye etmek ise onun adı hiç kuşkusuz Niang'dır... Tribünler yeni bir lidere hazırlıklı olsunlar...
Niang'ın yaptığı en iyi şey sahada asla top kaybına tahammül etmemesidir. 90 dakika içinde yorgunluk nedir tanımayan, her dakikasında sahada mücadele eden, muhteşem fiziği ile rakip defans oyuncularını sürekli alarm durumunda tutan bu golcü, Fenerbahçe taraftarlarını kendisine hayran bıraktıracaktır.
Defansı peşinden sürükler
Senegalli oyuncu atağa kalktığı zaman takım arkadaşları onu iyi takip ederse gol atmak için bol bol boş alan bulabilir. Çünkü Senegalli golcü her gole gidişinde tüm rakip defansı peşinden sürükler. Onun ceza sahasındaki her şutu gol ile sonuçlanabilecek bir harekettir. Topun başı boş dolaşmasını sevmediğinden arkadaşlarına sürekli uyarılarda bulunur.
En iyi golcü sahada boş alan bulan forvettir. Topun nereye gideceğini önceden kestiren forvet en çok gol atan forvettir. Sahada sürekli yer değiştirmesiyle ünlü Niang, ceza sahası dışından attığı şutlarla bulduğu gollerle de kayda geçmiştir.
Niang geçtiğimiz sezon gol yollarında sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe'ye çare olabilir. Alex'in milimetrik pasları Niang ile kesinlikle boşa gitmez. Bu ikili Fenerbahçe'nin gol yollarına devrim niteliğinde yenilikler getirebilir. Niang, Güiza'nın aksine bire bir pozisyonlarda çok daha efektif bir golcü. İspanyol golcu ile büyük hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe, Niang'ın attığı gollerle geçmişe bakmadan yolunda ilerler.
Karizma kabul gördü
Marsilya seyircisinin ne kadar ateşli olduğunu herkes bilir. Fenerbahçe taraftarlarına benzeyen, Marsilya taraftarları Niang'a sürekli sahada bir lider gözü ile bakmıştır. Attığı gollerle tribünleri coşturmuştur. Niang'ın liderliği ve karizması sadece taraftarlar tarafından değil, aynı zamanda takım arkadaşları tarafından da kabul görmüştür. Bu yüzdendir ki, teknik direktör Didier Deschamps kendisine güvenerek "Seni sadece takımın lideri değil, kaptanı da yapıyorum" demiştir.
Kim ister ki?
Tüm bu verileri birleştirdiğimizde hocanın neden Niang'ı Fenerbahçe'ye vermek istemediğini anlayışla karşılamak gerekir. Sadece Deschamps değil, Avrupa'da hiçbir teknik direktör Niang'ı kaybetmek istemez. Marsilya Başkanı Jean-Claude Dassier, "Niang buradan hiçbir yere gidemez" açıklaması yapmasına rağmen futbolcunun, "Ben Fenerbahçe'de oynamak istiyorum" sözleri bu transferde kilit rol oynamıştır.
Herkes “oh” çekmiştir
Türkiye Süper Ligi'ne renk katacak bu transfere "en çok sevinen kim olacak?" derseniz; cevabım "Fransa Ligi kulüpleri" olacaktır. Marsilya'nın her maçında tel tel dökülen rakip defans oyuncuları Niang'ın gidişine iyi bir "oh" çekmiştir. Haftalardır, aylardır olağanüstü fiziği karşında çaresiz anlar yaşayan rakip takımlar Niang'dan kurtuldular. Artık her şey Fenerbahçe'nin elinde, Senegalli golcünün yapacağı tek şey, Fransa'dan Türkiye'ye gollerini taşımak...
SÖZÜNDE DURDU
Niang 18 yaşında Le Havre'de başladığı profesyonel futbol hayatında bir sezonda 18 gol atınca Marsilya'nın dikkatini çekti. Marsilya, Niang'ı transfer ederken kulübe her sezon 10'un üzerinde gol atacağının sözünü verdi. 6 sezondur Marsilya formasını giyen Niang bu sözünü sürekli yerine getirdi. Sezon ortalaması 14 golün üzerine çıktı. 27 kez de Senegal Milli Takımı'nın formasını giyen Niang bu forma altında da 13 gole imza atarak ülkesinin en büyük golcüleri arasına girdi.
Niang'a CD'ler gitti
Sarı-lacivertli kulüp, transferi için artık gün saydığı yeni yabancı golcüsü Senegalli Niang’ın takımı tanıması ve kısa sürede bilgi sahibi olması için geçen sezon oynanan maçların yer aldığı bir CD’yi bu oyuncuya gönderdi. Günlerdir Fransa'da bulunan İdari Menajer Hasan Çetinkaya'nın da Niang'a Fenerbahçe’nin oyun yapısı, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın beklentilerini ve taktik sistemini anlatarak uyum sorununu en aza indirmeye çalıştığı bildirildi.
CeNTeR_TR
13.Ağustos.2010, 12:17
Herkes “oh” çekmiştir
Türkiye Süper Ligi'ne renk katacak bu transfere "en çok sevinen kim olacak?" derseniz; cevabım "Fransa Ligi kulüpleri" olacaktır. Marsilya'nın her maçında tel tel dökülen rakip defans oyuncuları Niang'ın gidişine iyi bir "oh" çekmiştir. Haftalardır, aylardır olağanüstü fiziği karşında çaresiz anlar yaşayan rakip takımlar Niang'dan kurtuldular. Artık her şey Fenerbahçe'nin elinde, Senegalli golcünün yapacağı tek şey, Fransa'dan Türkiye'ye gollerini taşımak...
Bu kısım zaten adamı açıklıyor.Bizim '' Kazma '' savunmacılar adamın ayağını kırmazsa bu sene 20 gol üstü bekliyorum Niang'dan.
KanaKe
13.Ağustos.2010, 12:54
1.5 ay önce ronaldinho ile anlaşmışız ama aykut hoca gelmemesinde diretmiş. bence hayırlı da olmuş. ronaldinho, robinho... ben şahsen istemiyorum bu tür brezilyalı disiplinsiz oyuncuları. hele robinho istanbul'a gelirse fizik bakımından r10 olabilir 2 yıl içerisinde.
ronaldinhoyu istemiyor bilica ile cristiani istiyor :)
goosfraba
13.Ağustos.2010, 12:58
ronaldinho'yu istememekte haklı. hem maliyeti açısından hem de büyüklüğü açısından. bir takımda teknik direktörden rep olarak büyük bir futbolcu olmamalı bana göre.
World Hollow o1
13.Ağustos.2010, 12:59
Bilica'yı hemen hemen her Türk hoca takımında ister çünkü hırslı kaybetme korkusu olan ve işini cıvımadığı sürece çok sağlam yapan bir topçu..
Ronaldinho Türkiye'ye gelse dünya umurunda olmaz adam zaten yıldız muamelesi görüyor kötü oynasada yedek kalma korkusu yok milyonlar ödendi diyip oynatılacak iyi oldumu zaten tamam yıldızdır vs. en doğrusu yapılmış..
CeNTeR_TR
13.Ağustos.2010, 13:00
ronaldinhoyu istemiyor bilica ile cristiani istiyor :)
Bilica ile Christianı da istemiyoruz :) Aslında ben Bilica'nın bir nebze olsun kalmasından yanayım ya neyse..
Ronaldinho istenmez tabi neden bir oyuncunun kaprisi çekilsinki ? Üstüne üslük Hocadan büyük bir topçu takımda varsa o iş olmaz bence :)
SAİT71
13.Ağustos.2010, 13:08
Aykut Hoca'nın yanlış bişey yapacağını yada bilerek yapacağını düşünmüyorum. Yapmadığı herşeyde yapılması sakıncalı olan birşey vardır muhtemelen. Aldığı kararların arkasındayız ben ve benim gibi düşünenler. Bu takımın günlük transfer ve planlara değil geleceğe dönük yatırımlara ve yapılanmaya ihtiyacı var. Bu adamda onu yapmaya uğraşıyor kendi çapında.
İnanın bu takımda bir değişiklik hissetsem sezon sonu şampiyon olamasak dahi çok sevineceğim kendi adıma..
Sekopej
13.Ağustos.2010, 13:10
Niang'ın tek dezavantajı gol kralı olması.:n: Kadroda yer alan 5. gol kralı olacak, bu kadar kralı bir araya topladıysak en golcü takım olmamız gerekir herhalde.:p
Oyuncunun teknik özellikleri bir kenara, Hooijdonk'tan sonra takıma liderlik edebilecek olması güzel. Hooijdonk yeri gelir çizgiden top çıkarır, sonra aynı pozisyon gider goplünü atardı, takımı etrafında toplayabiliyordu, sözünü geçiriyordu. Niang da bu yönden takıma olumlu katkı sağlayabilir, teknik özellikleri iste gördüğümüz kısa videolardan anlayabiliyoruz şimdilik, Fransa ligini takip eden birisi değilim, gelip oynamaya başladığında daha net şeyler söyleyebiliriz.
canavar20
13.Ağustos.2010, 14:32
Niang büyük transfer bence, 2 sene üst düzey futbol oynar.
-----------------------------------------------------Niang---------------------------------------------------------------
--------------Stoch-------------------------------------------------------------------------------Dia------------------
--------------------------------------------Emre----------------------------------Mehmet T--------------------------
--------------------------------------------------------Transfer----------------------------------------------------------
-------------Santos---------------İlhan----------------------Lugano---------------------Gökhan------------------
Transfer: İleri çıkan, zaman zaman oyun kuran bir oyuncu olmalı.
MeMo
13.Ağustos.2010, 15:06
Niang'ı bekliyoruz gözlerimiz kapalı :D
goosfraba
13.Ağustos.2010, 15:07
babacan da kayseri'ye gidiyor.
Varonil
13.Ağustos.2010, 15:08
babacan da kayseri'ye gidiyor.
Hem Babacan'ı hem de Önder'i veriyoruz,hiç oyuncu filan almıyormuyuz üstüne?
goosfraba
13.Ağustos.2010, 15:09
valla aslında ben bekliyorum birileri gelsin kayseri'den ama gidenlerin haberi geliyor hep :D
ozaniel
13.Ağustos.2010, 15:10
Kayseri de Fenerbahçe'nin Eskişehir'i olmaya başladı.:D
Varonil
13.Ağustos.2010, 15:12
Aynen ya bu yıl sırf Kayseri'ye çalışıyoruz Ali Bilgin,Önder,Volkan Babacan .. :D
MeMo
13.Ağustos.2010, 15:14
Aynen ya bu yıl sırf Kayseri'ye çalışıyoruz Ali Bilgin,Önder,Volkan Babacan .. :D
Onlar bize çalışıyor aslında :D
Varonil
13.Ağustos.2010, 16:55
F.Bahçe Serkan'ı bitiriyor
Kadrosuna bir kaleci daha katmak isteyen Fenerbahçe'nin, A.Gücü'nden ayrılan Serkan Kırıntılı ile prensipte anlaştığı öğrenildi.
Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Ankaragücü ile yollarını ayıran kaleci Serkan Kırıntılı'nın transferi için futbolcunun menajeriyle görüştüğü öğrenildi.
Kulübün, futbolcunun menajeri Haluk Canatar ile yaptığı görüşmede transfer için prensipte anlaşma sağlandığı öğrenilirken, transferin sonuçlanması bekleniyor. Serkan Kırıntılı, Ankaragücü ile olan sözleşmesini, yasal süreci içinde ödenmeyen alacakları nedeniyle tek taraflı olarak feshetmişti.
13 Ağustos 2010 Cuma
AA
HooijDonk07
13.Ağustos.2010, 19:45
Babacan , Önder'den sonra Kayseri Kazım'ı kiralamak istiyormuş 3üne karısıklık Eren'i alsak iyi olur aslında yada Ömer'i.
sananes
13.Ağustos.2010, 20:18
Zaten bide Kazım'ı istiyolarsa Eren'i versinler bi zahmet.Bide İstanbula alışan arsız Kazım anadoluda kafayı yer bence:D
nerazzuri
13.Ağustos.2010, 20:20
Eren'i bizim yönetim almaz.
İlhan ve Bekir'e güvendikleri için.
HooijDonk07
13.Ağustos.2010, 20:23
Eren'i bizim yönetim almaz.
İlhan ve Bekir'e güvendikleri için.
Daha genç Eren.Alınıp kiralanabilir iyide olur açıkcası daha sonra karar verirler Bekir mi , İlhan mı yada başkası kalacağına.
EndoplazmiK RetikuluM
13.Ağustos.2010, 20:30
Eren yada ortasahadaki 22 yaşındaki adamı alsak, onu geçtim Furkan'ı alsak çok iyi olur aslında.
iam1superman
13.Ağustos.2010, 20:31
Ronaldo'nun yerine Deivid
Brezilya'nın önde gelen ekiplerinden olan Corinthians, Ronaldo'nun form durumunu göze alarak deneyimli golcüye alternatif arayışlarına girdi.
Globoesporte'de yer alan habere göre Corinthians'ın transfer listesinde Fenerbahçe'de forma giyen Deivid de Souza da bulunuyor. Ancak bu transfer önündeki en büyük engel olarak sarı-lacivertli ekiple iki yıl daha sözleşmesi bulunun Deivid'in maaşı.
Haberde Corinthians yönetiminin Deivid transferinden sonuç alamaması halinde ise Şili takımlarından Colo Colo'da forma giyen Ezequiel Miralles için harekete geçeceği kaydedildi.
Dinamo Kiev'de forma giyen Guilherme'nin ise bir diğer alternatif olduğu, ancak 21 yaşındaki futbolcunun 6.5 milyon avroluk bonservis bedelinin Corinthians'ın karşılamaya gücü yetmeyeceği konuşuluyor.
sananes
13.Ağustos.2010, 20:33
Ya alsınlar Deividi bonservis falan istemesin bizimkiler yeterki gitsin Deivid şu takımdan
HooijDonk07
13.Ağustos.2010, 20:34
Deivid araya kadar beklenmeden gitmeli bence.
EndoplazmiK RetikuluM
13.Ağustos.2010, 20:44
Eren yada ortasahadaki 22 yaşındaki adamı alsak, onu geçtim Furkan'ı alsak çok iyi olur aslında.
22 yaşındaki adam Abdullah Durak.
Revolution
13.Ağustos.2010, 20:45
Burak'a katılıyorum. Deivid'in tazminatı neyse verilip gönderilmeli. Artık bu takıma hiçbir şey katmıyor.
Zekirdek
13.Ağustos.2010, 20:50
Burak'a katılıyorum. Deivid'in tazminatı neyse verilip gönderilmeli. Artık bu takıma hiçbir şey katmıyor.
Ama £6M çok büyük bir rakam ve bir anda ödenmesi ekonomik açıdan büyük zarar verebilir. O £6M ücrete bir stoper yada bir ön libero alınabilir.
HooijDonk07
13.Ağustos.2010, 20:58
Ama £6M çok büyük bir rakam ve bir anda ödenmesi ekonomik açıdan büyük zarar verebilir. O £6M ücrete bir stoper yada bir ön libero alınabilir.
İlk önce onu gönderip yabancı oyuncu alabilirsin ;).
Revolution
13.Ağustos.2010, 20:59
Karşılıklı anlaşmaya çalışılırsa bence o fiyat bayağı bir düşecektir. Leo Franco'nun da alacakları oldukça fazlaydı ama 1 Milyon €'ya fesh edildi sözleşmesi. Belki bir orta yol bulunur..
HooijDonk07
13.Ağustos.2010, 23:09
Serkan Kırıntılı hayırlı olsun.
vego
14.Ağustos.2010, 00:51
Bu işte bir gariplik var. Rennes, Asamoah Gyan’ı 16,5 milyon euro'ya F.Bahçe’ye satmadı ama Ganalı futbolcu için Sunderland’in yaptığı 11 milyon euro'luk teklifi kabul ettiğini açıkladı.
Kenwyn Jones'u satan Sunderland'in, Ganalı oyuncuyu transfer etmek için yaptığı yaklaşık 11 milyon euro'luk teklifin kabul edildiği ve imzaların ise bu hafta içinde atılacağı belirtiliyor...
eGowiCh
14.Ağustos.2010, 00:54
Marsilya başkanı Dassier kulübün resmi web sitesine Niang ile ilgili önemli açıklamalar yapmış.
Çevirdiğim kadarıyla, şunları söylüyor: (9 Ağustos tarihli açıklaması)
"O perşembe günü milli takımdan dönecek ve bizim asıl endişemiz Valenciennes maçı, çünkü Brandao ve Diawara yok. Niang Marsilya'da kalacak. Niang Perşembe günü Senegal'den döner ve döndüğünde onunla konuşacağız."
BaGa TaRKaN
14.Ağustos.2010, 00:54
Bu işte bir gariplik var. Rennes, Asamoah Gyan’ı 16,5 milyon euro'ya F.Bahçe’ye satmadı ama Ganalı futbolcu için Sunderland’in yaptığı 11 milyon euro'luk teklifi kabul ettiğini açıkladı.
Kenwyn Jones'u satan Sunderland'in, Ganalı oyuncuyu transfer etmek için yaptığı yaklaşık 11 milyon euro'luk teklifin kabul edildiği ve imzaların ise bu hafta içinde atılacağı belirtiliyor...
Çok Basit Tabiki. Biri Ada Diğeri Türkiye; Biri Premier, Diğeri Süperlig; Biri Kalite, Diğeri 2.Sınıf Daha Ne Olsun. Yaşının Genç Olması Orada İyice Sivrilmesini Sağlar:)
vego
14.Ağustos.2010, 00:57
+ ingilizin vereceği para belli.
Varonil
14.Ağustos.2010, 00:57
"O perşembe günü milli takımdan dönecek ve bizim asıl endişemiz Valenciennes maçı, çünkü Brandao ve Diawara yok. Niang Marsilya'da kalacak. Niang Perşembe günü Senegal'den döner ve döndüğünde onunla konuşacağız."
Sanırım Valenciennes maçı için konuşmuş.Brandao ve Diawara'nın olmayışı ile Niang son kez Marsilya forması giyecek.
Antalyaspor maçına yetişemez ama Yunanistan'daki Paok maçında oynar umarım Niang.
HooijDonk07
14.Ağustos.2010, 00:58
Marsilya başkanı Dassier kulübün resmi web sitesine Niang ile ilgili önemli açıklamalar yapmış.
Çevirdiğim kadarıyla, şunları söylüyor: (9 Ağustos tarihli açıklaması)
Valenciennes maçında oynayıp gelcek demeye başladı herkes.dün menejeri mi ne gelmiş istanbula.
sananes
14.Ağustos.2010, 01:04
Çok Basit Tabiki. Biri Ada Diğeri Türkiye; Biri Premier, Diğeri Süperlig; Biri Kalite, Diğeri 2.Sınıf Daha Ne Olsun. Yaşının Genç Olması Orada İyice Sivrilmesini Sağlar:)
tamamda bunları oyuncunun talep ettiği maaş için söylesen anlarım ama fransızlar biz 12 bile vermiş olsak "yok ingiltere daha kaliteli 11 milyondan ingilizlere satalım azda kazansak olsun sonucta onlar ingiliz" demezler herhalde:D
BaGa TaRKaN
14.Ağustos.2010, 01:06
Orda Kulübün Kabul Etmediği Ne Malum Net Bişey Varmı Ortada. Oyuncu Kabul Etmediyse Hadi İstediği Kadar Kulüp Kabul Etse Ne Çıkar.
Sekopej
14.Ağustos.2010, 01:12
Fenerbahçe de 16 vermiyor ki zaten, demek ki o kadar paraya satamayacaklarını anlamışlar.Çılgın Türkle bile vermediyse diyerek:p Bir de İngiliz takımları gündemdeyse genelde sterlin olarak yazar, arada pek fark yok ama yine de 14 milyon euroya denk gelir, eğer sterlinse.
RasAnt
14.Ağustos.2010, 12:24
MARSİLYA BAŞKANI MÜJDEYİ VERDİ!
Marsilya Başkanı Jean Claude Dassier, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, Hatem Ben Arfa'nın Newcastle'a gidemeyeceğini söylerken, Fenerbahçelilere de müjdeyi verdi.
Başkan yaptığı açıklamada, "Hatem bizimle kalacak. Kiralık vermeyi düşünmüyoruz. Hele ki Niang'ın Fenerbahçe'ye gittiği şu dönemde..." açıklamasında bulundu. Fransız Başkan, Ben Arfa'yı isteyen Newcastle'a mesaj gönderip futbolcunun peşini bırakmasını isterken, bir yandan da Niang'ın Fenerbahçe'ye geleceğini doğrulamış oldu.
Ya Ekimde 31 yaşına girecekk bir oyuncuya 8 M euro civarı bir bonservis bedeli vererek transfer etmek ne kadar doğru bilmiyorum hem günü kurtaracak transfer yapılmaycak dediler Niang transferi günü kurtarmalık değil mi ben şüpheyle yaklaşıyorum Nianga
World Hollow o1
14.Ağustos.2010, 12:30
Taraftarla bir olup, gol yollarında sorun olmadıkça bana göre Martin Palermo gibi uzun süreli bir transfer olur..
Asıl mesele bizim taraftarımızla iyi geçinmesi onla anlaştığı zaman kulübde uzun süre oynayacağını düşünüyorum..
GodfatheR
14.Ağustos.2010, 12:32
F.Bahçemize gelmek için Kulübüne rest çekip gelen oyuncuyu 2 kat bağrımıza basarız ;)
titates1
14.Ağustos.2010, 12:32
Niang 3-4 sene daha ust duzey top oynar 8 milyon euroya
Aldigin adam kapali kutu degil, cok buyuk aksilikler olmazsa herhangi bir takima yararli olmamasi imkansiz
Addolorato
14.Ağustos.2010, 12:33
Fenerbahçe için değil rest çekmesi bence para için ama neyse..
Alicanfmfan
14.Ağustos.2010, 12:35
Niang transferi isabetli olr , en azından Gökhan'dan Semih'ten 2 kat daha iyi bir golcü , su konudada Eralp'e katılıyorum su yasında insan en cok para kazanacagı yere gitmek ister oda bu yüzden restini çekti.
World Hollow o1
14.Ağustos.2010, 12:39
Resti para için çektiyse o parayı hangi takım veriyor?
Addolorato
14.Ağustos.2010, 12:44
Yani demek istediğim orda Osman arkadaşımız sanki Fenerbahçe için rest çektiğini belirtiyor benimde demek istediğim Fenerbahçe takımı için değil Fenerbahçe takımının verdiği para için geliyor.
RasAnt
14.Ağustos.2010, 12:46
Ya gereksiz tartışma okadar parayı bizden düşük bi kulüp verse gitmez ama Fenerbahce gibi bir kulüp yanındada güzel para gelecek tabiki sadece para herşeyi çözmez isim marka olmakta önemli.
Sekopej
14.Ağustos.2010, 12:53
Yaşlı olan, sadece aldığını düşünen, karşılığını vermeyecek isimleri almayacağız demişti. 30 yaşın üzerinde gelip de neler yaptığını gördüğümüz Hagi örneği, Hagi benim çok beğendiğim oyuncuydu demişti.
Yani takıma katkı yapacağını düşünüyorsa yaşa bakmıyor Aykut Kocaman, PVH daha yaşlıydı geldiğinde, neler verdi. Genç Gyan'a 16 verilmesindense yaşlı Niang'a 7-8 verilmesini tercih ederim. Tabi bu seçenekler Gyan ve Niang olduğundan yoksa 16 milyon verilebilecek bir durum varsa, bu 2 isimden de daha iyileri belki bulunabilirdi.
Sonuçta hayırlı olsun, takıma katkı yapacak oyuncu olsun. Bugün son defa Marsilya'da oynayıp, yarın Antalya maçında stadda olabileceği söyleniyor, maç seyircisiz ama kadroya giremeyen oyuncular izleyebiliyor herhalde maçı.
MeMo
14.Ağustos.2010, 12:56
Niang'ın bu kadar gönüllü olarak gelmesi önemli.Osman'da onu demiş zaten.Bu ülkeye başka birşey için gelen önemli futbolcu var mı ?
TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2010, 12:57
Fenerbahçe'nin yeni kalecisi Serkan Kırıntılı oldu. Sarı lacivertliler genç file bekçisiyle 3 yıllık anlaşma imzaladı.
Serkan'ın menajeri Haluk Canatar, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada, 3 yıllık anlaşma imzaladıklarını belirterek, Serkan'ın sarı lacivertli takımda çok başarılı olacağını söyledi.
İstanbul'da olan Serkan'ın en kısa sürede takımla antrenmalara çıkacağı belirtildi.
Fenerbahçe'de 3. kaleci durumuna düşen Volkan Babacan ise Kayserispor'la anlaştı. Genç file bekçisinin sarı kırmızılı takımla 3 yıllık kontrat yaptığı öğrenildi.
Kayserispor Asbaşkanı Şaban Mirapoğlu, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada, bu konuda hiçbir sorun yaşanmadığını söyledi. Transferin en kısa zamanda resmiyete dökülmesi bekleniyor
Radyospor
Bence iyi bir kaleci değil ama hayırlı olsun.
Fernando Gago
14.Ağustos.2010, 13:03
Bence de çok iyi bir kaleci değil ama isim olarak veya duruş olarak yedek kalecilerimizden kat kat iyidir. Volkan'a acil alternatif lazımdı bence iyi bir transfer
GodfatheR
14.Ağustos.2010, 13:04
Futbolculuk bir meslek. Hobi için yapılmıyor yani. İnsanlar hayatını futboldan kazanıyor tabi ki parayı tercih edicek. Para için gelmeyen yoktur. Önemli olan Memo'nun da dediği gönüllü olarak takıma katılması.
GodfatheR
14.Ağustos.2010, 13:04
Serkan çok iyi bir alternatif.
Sekopej
14.Ağustos.2010, 13:20
Şöyle bir durum var, kadroda altyapıdan yetişmiş 1 oyuncu bulundurma zorunluluğu var, bunu senelerdir Volkan Babacan ile kullanıyordu Fenerbahçe. Volkan'In senelerdir ilerleme kaydedememesi, sürekli maç yapmadığından dolayı denilebilir ama yine de oynadığı maçlarda, maça etki edecek hareketlerini pek göremiyorduk artık, önceki senelerde, kumaşı iyi, gelişim gösterebilir yorumu yapılırken, son 1-2 senedir, şans bulduğunda yerinde saydığını gördük. Her kaleci hatalı gol yer, üstelik de bu konuda Türkiye'nin en iyileri denilen Rüştü ve Volkan'ın pek çok yediği hatalı goller gösterilebilir ama büyük bir kaleci olacaksan, şans bulduğun anda maça damga vuracak hareketler de yapmalısın.
Mesela Onur, mesela Cenk, bunlar da hatalı goller yiyebilir ama kalede durduklarında kumaşlarının iyi olduğunu çok net belli ediyorlar, zaten bu sebeple Onur formayı kaptı, Cenk de uzun süre yedek kalmayacaktır.
Şimdi Mert var, Volkan Babacan beklenen gelişmeyi gösteremeyince yerini Mert'e bırakması normal. Ama şu var ki, Mert'in gelişim süreci de, eğer çok aykırı bir kaleci değilse çok iyi olmayacaktır. Sonuçta Volkan Demirel kalenin sahibi ve Mert'e de sıra gelmesi pek kolay olmayacak, belki Mert'in de altında olan, daha küçük yetenekli kaleciler varsa onların üzerinde duruluyordur, Volkan'ın bırakma döneminde şans bulabilecek.
Bu psikolojiyle, tüm sezon kendini hazır tutması da zor olur genç kalecilerin, futbol bu, ne olacağı belli olmaz, transfer sezonu kapanır, Volkan uzun süreli sakatlanırsa, Mert o ağırlığı taşıyabilecek düzeyde hazır mı? Engin'in ayağı kırıldığında Rüştü kaleye geçip, 40 yıldır Fenerbahçe'nin kalesini koruyormuş gibi oynadı ve devamını biliyoruz.
Demek ki, ne Volkan Babacan'da ne de Mert'te bu ışığı görememişler, iyi kaleci olabilirler, yetenekli olabilirler ama o sorumluluğu alıp baskıyı kaldırabilmeleri de önemli. O nedenle Serkan Kırıntılı iyi bir alternatif olur, zaten geçen sezon Volkan maç kaçırmadı, bir sorun olduğunda veya kupa maçlarında Serkan kalede olur, çok ekstra işler yapmasını da zaten bekleyen yok kendisinden.
İlk yazdığıma dönersem, 18 kişilik kadroda acaba bu genç oyuncu kim olacak, Mert kaleye geçip, zamanında Serdar'ın kadroya girememesi gibi Serkan dışarıda kalacak ve Volkan'ın oynayamayacağı maçlarda direk 11'e mi girecek? Yoksa kampa katılan gençlerden biri kadroda mı olacak? Bu gençler kadroda olursa Aykut Kocaman onları zaman zaman oynatacak mı? Bunları merak ediyorum.
sananes
14.Ağustos.2010, 13:24
Okan 18 kişilik kadronun içinde olacaktır bence
GodfatheR
14.Ağustos.2010, 13:25
Okan Alkan kulübede oturabilir. Deivid'i kulübede bile görmeye tahammülüm yok. Deivid oturacağına Okan otursun.
Sekopej
14.Ağustos.2010, 13:29
Sağ beke alternatifim Mehmet Topuz dedi Aykut Kocaman, o nedenle Okan'ın, en azından bu sezon pek şans bulacağını sanmıyorum, belki kupa grup maçlarında ama Gökay olabilir, orta sahanın her yerinde oynayabilen bir oyuncu.
Niang gelirse 10 yabancımız dolmuş olacak, Güiza satılmazsa, Deivid ile tribünde oturacak oyuncu olacak gibi duruyor, diğer 8 yabancı kadroda olacaktır, Deivid'e yapılan sebepsiz yüksek ücretle sözleşme yenilenmesinin cezasını şimdi çekiyoruz, göndermesi kolay olmuyor.
TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2010, 13:30
http://www.om.net/fr/Saison/101005/Actualites/48086/J_Anigo_On_ira_chercher_nos_points
Marsilya resmi sitesinde Niang'ın son maçına çıktığı ve Niang için yeni bir hikayenin başladığı söylenmiş. Bunu söyleyen sportif direktörleri Anigo oluyor galiba.
Niang transferine artık %100 oldu gözüyle bakabiliriz herhalde.
http://www.youtube.com/watch?v=rhL4Nh3MOWU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=GoBSIMkbcTw
Niang'tan sonra Emre'nin yanına Zokora tarzı bir ortasaha almamız lazım.
mpaker66
14.Ağustos.2010, 13:31
Niang bitti...
World Hollow o1
14.Ağustos.2010, 13:31
Serkan abi öyle diyorsunda..
Volkan Babacan'da çok önemli kalecilerden birisi iyi olmasaydı Milli takımlarda görev almazdı futbolcu için her zaman oynamak çok önemli 1 maç oynayıp 10 maç sonra tekrar oynatılan bir oyuncudan tam potansiyelli verim alamazsın zaten, en başta suç bunu o oyuncunun beynine kazıyan hocaların kalecilerin hiç bir suçu yok..
Volkan Demirel saçma sapan hatalar yaptıkdan sonra bile hala kaledeydi 1 ALLAH kulu çıkıpta ya bu adam bu hafta bizi 3 puandan etti onun yerine Babacan'a verelim şans adam oynasın Volkan'da akıllansın gibilerinden hiç bir zaman düşünce olmadı, olmuyacaktırda.
tarikko
14.Ağustos.2010, 13:32
Niang hayirli olsun diyebiliriz artik..
GodfatheR
14.Ağustos.2010, 13:32
Haydi hayırlı olsun diyelim :) Yaban Domuzu bakalım bizde napıcak :D Lakabı pek güzel değil ya neyse :D
Emre-Emana ikilisi ne güzel olurdu be :0:
SAİT71
14.Ağustos.2010, 13:39
Bence yedek olarak iyi bir kaleci. En azından Türk olarak alınabilecek 3-4 isimden birisi. Güzel oldu. Yıllardır alternatifsiz olan kale mevki güçlendi..
Sekopej
14.Ağustos.2010, 13:46
Serhat, dedim ya iyi kaleciydi, ben de çok ümitliydim ama son 2 senedir şans bulduğu maçlara bakalım, akılda kalıcı hareketini hatırlayamıyorum. Yetenekli kaleci olmak başkadır, büyük takımın kalecisi olmak başkadır. Büyük takımda genç yedek kaleci olmak ise bambaşkadır. Volkan Babacan o ışığı vermiş olsa, kaleye geçtiğinde zaten formayı bırakmazdı. O nedenle Babacan'ın hatalı goller yemesini dikkate almam çünkü en iyileri dediğimiz Rüştü ve Volkan da en iyi oldukları dönemlerde saçma sapan goller yemişlerdir.
Ayrıca, şu anda hiç bir genç kaleci Volkan'dan formayı alamaz, sakatlık durumu olmadıkça. Alabileceğini gösteren kaleci çıkarsa da zaten alır, Volkan Babacan iyi bir kalecidir, sürekli oynamaya başladığında da daha iyi olacaktır, ligin ortalama üstü kalecilerinden bile olabilir belki.
Genç kalecilere Fenerbahçe'de şans sürekli verilir, zamanında Rüştü'ye verildiği gibi, sonra Oğuz'a, Volkan ve Recep'e hatta 1 maçlık da olsa yabancı da olsa Enke'ye verildiği gibi. Recep de çok yetenekli bir kaleciydi, bir Trabzon maçında çok iyi kurtarışlar yapmıştı, göklere çıkarılmıştı ama büyük kaleci olabilecek havası yoktu, nitekim olamadı da, sürekli geriledi, aynı şekilde Oğuz da, iyi kaleci ama sadece iyi kaleci, yıllarca Rüştü'yü bekledi, zaman zaman oynadı, şans bulunda ben bu formanın asıl sahibiyim diyemedi.
Volkan Babacan da, iyi kaleci ama o formayı giydiğinde asıl sahibi benim havasına giremedi, Oğuz ile kaderleri benzer aslında, Oğuz ayrılmak yerine yedekte kalmayı tercih etti, Volkan ayrılırsa kariyerini Oğuz'dan daha iyi sürdürülebilir, çünkü arkada beklyene psikolojsine girmiş artık, 1 numarada düşünmüyor kendisini.
Serkan Kırıntılı'nın da bu takımın 1. kalecisi olacağını düşünmüyorum ilerleyen yıllarda da. Olur da Volkan bırakırsa, giderse uzun vadede yine genç bir kaleci ile yola devam edilir, sakatlık olursa kısa vadede (örneğin sezonluk 1 ya da 2 sezon) Serkan oynayabilir ama bu takımın üst üste 6-7 sene kalesini koruyacak isim yine genç birisi olacaktır.
Ben buna inanıyorum, Engin'den Rüştü'ye, Rüştü'den Volkan'a ve Volkan'dan..., kim olur bilemeyiz, araya başkaları girse de bu zincir böyle kopmadan devam eder diye düşünüyorum.
Sekopej
14.Ağustos.2010, 13:50
Bu arada geçen sene Fransa Ligi ülkemizde veriliyodu bu sene de veriliyor mu? Bakalım Niang'ın son maçına.
Zekirdek
14.Ağustos.2010, 13:50
F.Bahçemize gelmek için Kulübüne rest çekip gelen oyuncuyu 2 kat bağrımıza basarız ;)
Yeterki gelsin gol atsın yeter. İlk kez bizim klübe bu kadar gelmek isteyen bir oyuncu görüyorum. Para içinde olsa güzel bir haber.
Ya Ekimde 31 yaşına girecekk bir oyuncuya 8 M euro civarı bir bonservis bedeli vererek transfer etmek ne kadar doğru bilmiyorum hem günü kurtaracak transfer yapılmaycak dediler Niang transferi günü kurtarmalık değil mi ben şüpheyle yaklaşıyorum Nianga
Sonuçta Afrika'lı. Adamlar ne yorulmak biliyorlar ne başka birşey. Fiziği zaten müthiş. Gel ne olursan yine gel.
Niang'tan sonra Emre'nin yanına Zokora tarzı bir ortasaha almamız lazım.
Zaten ya Zokora yada Emana gelsin Niang ile bu takım uçar.
Zekirdek
14.Ağustos.2010, 13:51
Bu arada geçen sene Fransa Ligi ülkemizde veriliyodu bu sene de veriliyor mu? Bakalım Niang'ın son maçına.
Kanal A'nın vermesi lazım.
Esat Dergi Twitter'dan yazdı => Güne Güiza haberiyle başlayın; İspanyol Hercules /yeni çıktılar La Liga'ya) Fenerbahçe'ye 4 milyon avro teklif etmiş Güiza için...
World Hollow o1
14.Ağustos.2010, 13:57
Takım için en hayırlısı neyse o olsun o zaman abi ne diyelim böyle gelmiş böyle gidecek..:p
goosfraba
14.Ağustos.2010, 13:58
niang ve serkan kırıntılı hayırlı olsun.
deivid'i bilemem ama güiza gidebilir.
deivid brezilya'dan gelen tekliflerin hepsini reddetmiş.
GodfatheR
14.Ağustos.2010, 13:59
Robinho yazasım geldi :p
World Hollow o1
14.Ağustos.2010, 14:02
Robinho yazasım geldi :p
Robinho kesin Fenerbahçe'de..
Hislerimi kullanıyorum.. :n:
Zekirdek
14.Ağustos.2010, 14:02
niang ve serkan kırıntılı hayırlı olsun.
deivid'i bilemem ama güiza gidebilir.
deivid brezilya'dan gelen tekliflerin hepsini reddetmiş.
Sözleşmeler ne zaman imzalanacak.
goosfraba
14.Ağustos.2010, 14:05
Sözleşmeler ne zaman imzalanacak.
ikisiyle de imzalanmış ama basına tanıtma olur mu bilmiyorum. dia, stoch ve diğerlerinde olmamıştı. bunlarda da olmaz tahminimce.
niang valenciennes maçından sonra gelecek.
robinho hayalleri kurmayın :)
GodfatheR
14.Ağustos.2010, 14:06
Kiralık olarak gelecek hissi uyandı bende hele ki resmi sitede yapılan açıklamadan sonra :p :D
Zekirdek
14.Ağustos.2010, 14:08
ikisiyle de imzalanmış ama basına tanıtma olur mu bilmiyorum. dia, stoch ve diğerlerinde olmamıştı. bunlarda da olmaz tahminimce.
niang valenciennes maçından sonra gelecek.
robinho hayalleri kurmayın :)
Zaten basına tanıtım doğru birşey değil adamları şımartıyorlar. Görmemişlik gibi oluyor basına tanıtım. Böyle basına tanıtım yaparsak oyuncular arasında huzursuzluk çıkar sonra oyuncu kendini klüpten üstün görür. Ben Robinho hayalleri değil Robinho kabusları görüyorum.
GodfatheR
14.Ağustos.2010, 14:08
Zaten basına tanıtım doğru birşey değil adamları şımartıyorlar. Görmemişlik gibi oluyor basına tanıtım. Böyle basına tanıtım yaparsak oyuncular arasında huzursuzluk çıkar sonra oyuncu kendini klüpten üstün görür. Ben Robinho hayalleri değil Robinho kabusları görüyorum.
Futbolcuyu basına tanıtmak ancak bu kadar abartılır :0: Ne var bunda yahu tanıtılsın.
Zekirdek
14.Ağustos.2010, 14:11
Futbolcuyu basına tanıtmak ancak bu kadar abartılır :0: Ne var bunda yahu tanıtılsın.
Benim dediğimden kastım Tribüne çıkıyor 20 - 30 bin kişi geliyor toplar atılıyor. Oyuncu taraftarmış gibi şov yapmaya çalışıyor. Birde ''Champion Fenerbahçe'' dedi mi tamam. :) Zaten Champion - Şampiyon söylenişi aynı zaten geldiği klübün adınıda büyük ihtimal biliyordur ve bunları söyleyince kahraman ilan ediliyorlar. Oyuncuya olan beklentide çok büyüyor.
goosfraba
14.Ağustos.2010, 14:14
sanırım basına tanıtmama olayı aykut kocaman'ın işi. bence iyi de olmuş.
eng1n
14.Ağustos.2010, 14:23
Benim dediğimden kastım Tribüne çıkıyor 20 - 30 bin kişi geliyor toplar atılıyor. Oyuncu taraftarmış gibi şov yapmaya çalışıyor. Birde ''Champion Fenerbahçe'' dedi mi tamam. :) Zaten Champion - Şampiyon söylenişi aynı zaten geldiği klübün adınıda büyük ihtimal biliyordur ve bunları söyleyince kahraman ilan ediliyorlar. Oyuncuya olan beklentide çok büyüyor.
genellikle Çempiyon Fenerbahje :D
MeMo
14.Ağustos.2010, 14:34
4 sene sonra forvetimiz oldu hayırlı olsun.
Zekirdek
14.Ağustos.2010, 14:39
Güzel Olacak Güzel...
CeNTeR_TR
14.Ağustos.2010, 14:57
Fenerbahçe için değil rest çekmesi bence para için ama neyse..
Hani tribünde taptığınız Arda varya Fenerbahçe ciddi manada teklif yapsa parayı önüne koysa şuan dediğin lafı savunurum.Ki bu dünyadaki her futbolcu için geçerli ;) Şimdi Baros Kewell indirim yaptı demeyin.Sakat Baros takım bulamazdı Kewell avrupaya gitseydi vergi ödeyecekdi.
Kolay kolay hiçbir futbolcu alacağı parada indirme gitmez.Belki dışarıya indirime gitti az paraya imzaladı falan denir ama o öyle olmaz yani.Kimse futbolu babasının hayrına yapmıyor ;)
Bakınız mesela ben beden eğitimi okuyorum amatör futbol ile profosyonel futbol arasındaki en büyük fark ney söyleyeyim size ;
Amatör Futbolda oyuncular aldığı paraya bakmaz çünkü bu işi zevk için yaparlar , Fakat profosyonel futbolda herkes alacağı paraya bakar çünkü kazandığı paralar onların hayatına yön çizmesine sebep verir.
Zekirdek
14.Ağustos.2010, 15:00
Bakınız mesela ben beden eğitimi okuyorum amatör futbol ile profosyonel futbol arasındaki en büyük fark ney söyleyeyim size ;
Amatör Futbolda oyuncular aldığı paraya bakmaz çünkü bu işi zevk için yaparlar , Fakat profosyonel futbolda herkes alacağı paraya bakar çünkü kazandığı paralar onların hayatına yön çizmesine sebep verir.
Evet bu konuda katılıyorum. Benim oynadığım takımda da üst gruptaki abilerimiz (Amatör Takım) hepsi iş güç sahibi. Bu işi hobi olarak yapıyorlar.
World Hollow o1
14.Ağustos.2010, 15:19
Amatör futbolcu paraya bakmaz mı? :n:
Abi sen Tiridinand Tobakkoda mı okuyon abi sen?
Revolution
14.Ağustos.2010, 15:21
Hani tribünde taptığınız Arda varya Fenerbahçe ciddi manada teklif yapsa parayı önüne koysa şuan dediğin lafı savunurum.Ki bu dünyadaki her futbolcu için geçerli ;) Şimdi Baros Kewell indirim yaptı demeyin.Sakat Baros takım bulamazdı Kewell avrupaya gitseydi vergi ödeyecekdi.
Kolay kolay hiçbir futbolcu alacağı parada indirme gitmez.Belki dışarıya indirime gitti az paraya imzaladı falan denir ama o öyle olmaz yani.Kimse futbolu babasının hayrına yapmıyor ;)
Arda'ya geçen sene öyle bir teklif yaptı ki Aziz Yıldırım duysanız aklınız şaşar. Ama Arda Turan bu teklifi reddetti.
CeNTeR_TR
14.Ağustos.2010, 15:26
Amatör futbolcu paraya bakmaz mı? :n:
Abi sen Tiridinand Tobakkoda mı okuyon abi sen?
Amatör futbolcu paraya bakmaz Serhat ;) Amatörden kasıtı anlayamadın sen orası kesin kardeşim :) Şimdi sana şöyle söyleyeyim sen Konyada yaşıyorsun Konya'nın Amatör takımı sana 1.5 milyar teklif yapıyor aynı zamanda Diyarbakırdan bir amatör takımda 2 milyar teklif yapıyor nereyi tercih edersin (::) Ama İş A takım seviyesine çıktığın zaman iş böyle olmaz.Sizin bakış açınızla Koskoca '' Yaşar Sevim'in '' Bakış açısı arasında kocaman bir fark var tabiyki.Bi goolge da ya Yaşar Sevim kimdir diye :)
Arda'ya geçen sene öyle bir teklif yaptı ki Aziz Yıldırım duysanız aklınız şaşar. Ama Arda Turan bu teklifi reddetti.
O Teklif yapılmadı ya nerede hayır diyor.Yok öyle birşey.O zaman Niang'da doğuştan Fenerbahçeli olduğu için Marsilyayı red etti.Bi görseniz dudağınız uçuklar adam neler neler demiş Fenerbahçe için.
Revolution
14.Ağustos.2010, 15:27
O Teklif yapılmadı ya nerede hayır diyor.Yok öyle birşey.O zaman Niang'da doğuştan Fenerbahçeli olduğu için Marsilyayı red etti.Bi görseniz dudağınız uçuklar adam neler neler demiş Fenerbahçe için.
O zaman Arda Turan yalan söylüyor.
World Hollow o1
14.Ağustos.2010, 15:30
Abi yazdıkların biraz komik geldi bana ama şöyle mesela ;
Kimse futbolu babasının hayrına yapmıyor
diyorsun
Amatör Futbolda oyuncular aldığı paraya bakmaz çünkü bu işi zevk için yaparlar
birde böyle diyorsun neyse hayırrlısı bakalım Niyang takıma iyi birşeyler katar umarım..:)
CeNTeR_TR
14.Ağustos.2010, 15:31
O zaman Arda Turan yalan söylüyor.
Şimdi ben Telekom bana 100 milyar teklif etti desem bana inanırmısın ?
Arda yalan söylüyor da demiyorum ben.İlk önce klup başkanınız Görüşmeyi kabul etsin bak bakalım Arda nasıl 2 günde parayı görünce giyiyor formayı.
Geçen sene Aziz Yıldırım'ın dediğini bende iyi hatırlıyorum 15 dk veya 30 dk müsade edin demişti.Neyse konuyu daha fazla saptırmayalım yoksa farklı boyutlara binecek sonra konu dışı mesajdı falandı filandı.
Revolution
14.Ağustos.2010, 15:32
Niang kesinlikle çok iyi katkı verecek.. Ben sadece bazı şeylere cevap verdim :)
Revolution
14.Ağustos.2010, 15:33
Arda yalan söylüyor da demiyorum ben.İlk önce klup başkanınız Görüşmeyi kabul etsin bak bakalım Arda nasıl 2 günde parayı görünce giyiyor formayı.
Geçen sene Aziz Yıldırım'ın dediğini bende iyi hatırlıyorum 15 dk veya 30 dk müsade edin demişti.Neyse konuyu daha fazla saptırmayalım yoksa farklı boyutlara binecek sonra konu dışı mesajdı falandı filandı.
Abi kusura bakma ama benim dediğimle senin dediğin arasında fark var. Öyle dedi ama Arda Turan'a teklifini yaptı bunu çok iyi biliyorum..
Addolorato
14.Ağustos.2010, 15:33
Arda Allah bana o formayı giymeyi nasip etmesin dedi daha ne desin..
CeNTeR_TR
14.Ağustos.2010, 15:34
Abi yazdıkların biraz komik geldi bana ama şöyle mesela
Peki kardeşim ben orada Amatör futbolcuyu katıyormuyum bu kategoriye.Alıntı yapdım ama çıkmadı senin yazdığın kısımlar.
Amatör futbolcu için geçerli değil bu dediklerim..
Dediğim gibi okulunda bu olay kitaplarda böyle yazıyor ama sizlere göre böyle değil.O yüzden yapabilecek birşey yok.
CeNTeR_TR
14.Ağustos.2010, 15:36
Abi kusura bakma ama benim dediğimle senin dediğin arasında fark var. Öyle dedi ama Arda Turan'a teklifini yaptı bunu çok iyi biliyorum..
Neyse kardeşim aşşağıda vereceğim cevap mantıklı gelecektir belki sizlere :)
Arda Allah bana o formayı giymeyi nasip etmesin dedi daha ne desin..
Baliç ; Galatasaray forması giyeceğime kefen giyerim ;)
Tümer ; Ne dediklerini herkes biliyor ;)
HooijDonk07
14.Ağustos.2010, 15:40
Ben Emre FenerBahçeli olduğunu düşünmüyorum açıkcası para için oynuyor diye düşünüyorum.
CeNTeR_TR
14.Ağustos.2010, 15:42
Ben Emre FenerBahçeli olduğunu düşünmüyorum açıkcası para için oynuyor diye düşünüyorum.
Olabilir Aslında Fenerbahçelide olabilir Ama bir o kadarda Galatasaraylı olabilir.
Fakat aldığıa paraya bakar herkes ;)
Zekirdek
14.Ağustos.2010, 15:42
Arda giymez ama ben olsam rakam çok iyi olursa giyerdim. Bu sonuçta iş ahlakı ile alakalı bir durum.
GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2010, 15:52
Beyler bu konuyu daha fazla uzatmamanızı rica ediyorum.Uzatıldıkça varacağı noktayı sanırım hepimiz biliyoruz.
CeNTeR_TR
14.Ağustos.2010, 15:59
Şemsi konu dışında mesaj değil aslında bir sakıncası yok gibi.Böyle tartışmalar açık oturum gibi yani makul olarak kabul edilmiyormuydu ?
HooijDonk07
14.Ağustos.2010, 16:02
Şemsi konu dışında mesaj değil aslında bir sakıncası yok gibi.Böyle tartışmalar açık oturum gibi yani makul olarak kabul edilmiyormuydu ?
bende aynısını yazıcaktım.sonuçta niye oynadıklarını yazıyoruz yada niye oynıcaklarını.
GeNç KaRTaL
14.Ağustos.2010, 16:05
Bu konunun amacı Fenerbahçe'nin transfer haberleri hakkında yorum yapmak.Sizin konuştuğunuz konu tamam çok alakasız değil ama gittiği yönde sıkıntı var.Bu konuyu tartışmayı çok istiyorsanız Türkiye'den futbol forumuna bir başlık açarsınız,orada tartışabilirsiniz mesela.
CeNTeR_TR
14.Ağustos.2010, 16:07
Neyse asıl konuya dönecek olursak.
Niang iyi transfer.
Para için Fenerbahçeye geldi.
Yaşasın Para var Huzur var Tüm oyuncuları paranız olduğu takdirde getirebiliyorsunuz.
Umarım 20 gol atar Fenerbahçe Şampiyon olur.Lay lay lay.
izmer96
14.Ağustos.2010, 16:33
tamamen senin kisisel gorusun , karakteri olan bir adam . prensipleri olan bir GS kaptani Fener'e gitmez para ugruna , ayni sey tam tersi icinde gerekli
CeNTeR_TR
14.Ağustos.2010, 16:36
tamamen senin kisisel gorusun , karakteri olan bir adam . prensipleri olan bir GS kaptani Fener'e gitmez para ugruna , ayni sey tam tersi icinde gerekli
Göreceli kavramlar bana görede gelir ve giderler diyorum.
Emre Karaktersizmiydi Tümer Karaktersizmiydi Balic Karaktersizmiydi ?
Gittiler geldiler taraftarlara göre karaktersiz oldular bu kadar basit yani bu olay.
Ahmet Göktaş
14.Ağustos.2010, 16:38
Niang'ın geleceğini Marsilya başkanı açıklamış resmi olarak bitti sayılır heralde artık bu açıklamadan sonra hayırlı olsun.
Güiza'da KAzan'a gidecekti sanırım en son 7 milyona.
Stoch-------Emre-------Dia
Alex
Niang
gerçekten çok iyi hücum hattı oluştu Fenerbahçede ancak 1 stoper alınmalı şahsi görüşüm Lugano'nun yanına , Bilicayı pek izlemedim ama izlediğim kadarıyla arkaya biraz fazla top kaçırıyor gibi. Niang kaptandı Marsilyada acaba FM'deki İnfulence özelliği yüksek mi :)
eGowiCh
Niang hayırlı olsun. Sportif direktörün açıklamasını okudum, son maçına çıkacağını söylemiş. Dassier'in Ben Arfa ile ilgili yaptığı açıklamanın yanında Niang ile ilgili söylemi basının uydurması, resmi sitede öyle bir şey yok.
Niang'ı takımda tutmak için çok uğraştı Marsilya ama oyuncu bize gelmek istedi. Ben Niang'ın transfer olduktan sonra FBTV'ye vereceği röportajı çok merak ediyorum, acaba ne diyecek transfer süreci hakkında, yani ne oldu da bu kadar çok gelmek istedi? Para çok önemli faktör ama her düşündüğümüz isme para öneriyoruz, ciddi paralar, ancak Niang'ın takım kaptanıyken hem de gol kralıyken transfer olmak istemesi bize sevindirici bir şey.
Asamoah Gyan'ın gelmemesine ayrı bir sevindim zaten Niang transferiyle.
Orta sahanın göbeğine de Fransa'dan bulsunlar fizik gücü güçlü birini. Dia ve Niang Fransa liginden ve doğru seçimler, ön liberoya da bu tarz bir futbolcu bulabilirler diye düşünüyorum, umarım Aykut Kocaman böyle bir hamle yapar.
Göbeğe yerli oyuncu da düşünülebilir. Manisaspor'dan Yiğit İncedemir biçilmiş kaftan bu mevki için, umarım onu düşünürler.
Revolution
Aynı şey değil Turgut Abi. Bu adama teklif yapıldı yılda 4-4.5 € civarında ve kabul etmedi. Olan bir olay var elimizde :)
Ahmet Göktaş
14.Ağustos.2010, 16:41
Ben de öyle düşünüyorum fenerbahçe niang transferi ile bence hem iyi bir oyuncu transfer etmiştir hemde Gyan'a verecek oldugu abartılı bonservis elinde kar kalmıştır diye düşünüyorum. Ki Niang Gyandan bence 3 gömlek üstün bir oyuncu.
CeNTeR_TR
14.Ağustos.2010, 16:45
Öncelikle Bilica takımdan gitmeyecek büyük ihtimalle Aykut Hoca ayağa kafa sokan adam bulmak zor dedi Bilica için :)
Kadrodaki yabancılar > Santos - Bilica - Lugano - Christian - Stoch - Dia - Alex - Güiza - Deivid - Niang
10 Yabancımız var eldeki kadroya göre oluşturlacak kadroda Aykut Hoca'nın bence yapmak istediği kadro şu türden bir kadro olacaktır.
---------------Volkan--------------------------
Santos---Lugano-Bilica----Gökhan Gönül
-----------Emre----Mehmet Topuz--------
--------Stoch----------Özer----------Dia----
-----------------Niang----------------
Yukarıdaki 11'de 6 yabancı var.Belki Alex-Özer değişimi olabilir bu seferde Bilica-İlhan değişimi olacakdır.Başka türlü çıkar yolu yok çünkü hocanın :)
Güiza Deivid Christian'ın 11 oynama imkanı yok değil hiç yok.Bilica'nın yerine Gallas eğer düşünnülseydi o zaman Alex bu takımdan tamamen kesilirdi ve belkide yeni sistem Alexsiz başlardı.
Bu Kadro bana göree bu sezon izleyeceğimiz kadro 2 değişiklik olur diye düşünütorum.
Alex-Özer Bilica-İlhan..
Zekirdek
14.Ağustos.2010, 16:45
Niang => Günü kurtarır.
Gyan => Kendini kurtarır.
Sekopej
14.Ağustos.2010, 16:47
Aynı şey değil Turgut Abi. Bu adama teklif yapıldı yılda 4-4.5 € civarında ve kabul etmedi. Olan bir olay var elimizde :)
Yani Adnan Polat 15 milyonu kabul etti ve Fenerbahçe'nin Arda ile görüşmesine izin verdi diyorsun.
Ahmet Göktaş
14.Ağustos.2010, 16:48
Niang günü kurtarmaz Niang uyum sağlarsa Fenerbahçe'nin 3 senesini kurtarır :)
nerazzuri
14.Ağustos.2010, 16:49
Emin ol, o teklif kabul edilmiş olsa Arda şu an Fenerbahçe forması giyiyordu. :)
Revolution
14.Ağustos.2010, 16:49
Yani Adnan Polat 15 milyonu kabul etti ve Fenerbahçe'nin Arda ile görüşmesine izin verdi diyorsun.
Hayır böyle birşey olmadı direkt Arda'ya dolaylı yollardan bu miktar teklif edildi buna adım gibi eminim.
Sekopej
14.Ağustos.2010, 16:54
Hayır böyle birşey olmadı direkt Arda'ya dolaylı yollardan bu miktar teklif edildi buna adım gibi eminim.
O zaman Galatasaray Fenerbahçe'yi şikayet edebilirdi, bu FIFA tarafından kesinlikle yasaklanmış bir durum. Kulübün haberi olmadan oyuncu ile görüşemezsin, direk ya da dolaylı. Aziz Yıldırım'ın dediği şu, 15 milyon teklif ediyorum, kabul edip izin veriyorsanız Arda ile görüşeyim, kesin anlaşırım. Galatasaray kabul etseydi görürdük, kabul etmediğine göre, diğer söylenenleri kusura bakma senle alakalı değil, ben ciddiye almam, sen bilgileri direk Arda'dan ya da yakın çevresinden alıyor olsan da.:)
CeNTeR_TR
14.Ağustos.2010, 16:54
Kaan peki buna dair bir kanıtın varmı ? Geçen sene çok döndü bu muhabbetler 1-2 haftayı aldı neredeyse o yüzden teklif yokdu ortada :) Ama teklif için Gs başkanına yol yapımı vardı :)
titates1
14.Ağustos.2010, 16:55
Söyle nerden eminsin bizde bilelim , bende adım gibi eminim g.gönül'e Arda'ya teklif edildiğinden çok daha fazla teklif edildi , ve gitmedi , kaynaklarım çok sağlam .
ozaniel
14.Ağustos.2010, 16:56
Niang sezon öncesi kampına katılmadı, alışması zaman alacak. Zaten 2 sene üst düzey oynayabilecek bir oyuncu için ciddi bir handikap ama alışınca çok etkili olabilir.
Revolution
14.Ağustos.2010, 17:05
Ben Gökhan Gönül'e birşey söylemiyorum. Kaynağım Arda Turan'ın kendisidir. Bana görüşmenin aramızda kalmasını söylemişti ama ben lafı geçince buraya söylemekte bir sakınca görmedim..
GodfatheR
14.Ağustos.2010, 17:06
Niang günü kurtarmaz Niang uyum sağlarsa Fenerbahçe'nin 3 senesini kurtarır :)
Aynen öyle. PHV etkisi yaratmasını bekliyorum Niang'dan.
goosfraba
14.Ağustos.2010, 17:08
pvh gibi frikik atamaz ama ceza sahasında aldığı 10 topun 7 tanesini gol yapabilecek bir oyuncu niang.
umarım şansı yaver gider.
Sekopej
14.Ağustos.2010, 17:10
O zaman Arda profesyonel değil, böyle bir teklif olduğunu kulübüne bildirmesi gerekirdi, bildirmediyse, gelip burada Arda yine söylese, kusura bakmasın, Arda ile alakalı değil, ben yine ciddiye almam. Ali ya da Veli olabilir bu, isimler önemli değil.
Ve Şemsi'nin uyarısını hatırlatmakta fayda var, şimdi o basit, zaten gitmezdi, para versen gider tartışması başlayıp, Fenerbahçe - Galatasaray kavgası çıkmasın.
Fenerbahçe geçen sene teklif yaptı, bu sene gündemde Arda yok, o nedenle konuşup, boşuna gerilmeye de gerek yok, gündemki isimlerle devam edelim konuşmaya.
barahir
14.Ağustos.2010, 17:13
Gol Kralı olmuş geçen sene, bence almayalım..
CeNTeR_TR
14.Ağustos.2010, 17:16
Fransada son 3 sezondur ligdeki gol ortalaması 20 Niangın.
Burdan çıkarmam gereken sonuç nedir Coşkun ?
Revolution
14.Ağustos.2010, 17:17
Fransa Ligi'nden gelen oyuncular ligimize çok çabuk adapte oluyorlar liglerin çok benzer olması sebebiyle. Niang'ın Fransa'dan daha çok gol atarak gol kralı olacağını düşünüyorum.
Zekirdek
14.Ağustos.2010, 17:21
Fransada son 3 sezondur ligdeki gol ortalaması 20 Niangın.
Tek sezonluk parlama olmadığını anlayabiliriz. Tek sezonluk parlamaların başımıza açtıkları ortada.
Addolorato
14.Ağustos.2010, 17:25
Ben resmi açıklamayı bekliyorum. Henüz resmi bir açıklama yok..
CeNTeR_TR
14.Ağustos.2010, 17:27
En kötü ihtimal bir özür mesajı gelir olur biter yani.Pekde sıkıntı yok ama bu kadar Adamların Başkanıda açıklama yapmışken özür mesajının yarım sayfadan uzun olması gerekir
MeMo
14.Ağustos.2010, 17:50
Gyan'ı alırsak kazık yersiniz diyordun.Umutlu olman lazım.
Niang bu gece açıklanır...
eGowiCh
14.Ağustos.2010, 17:52
Baros etkisi yaratır mı göreceğiz, normal şartlarda yaratması lazım ama bu sistemle devam etmeye kalkarsak Niang da hayal kırıklığı yaratır. Anelka, Güiza, Kezman gibi Niang'ın da sonunun kötü olmaması için sistem de değişmeli, Alex'ten vazgeçilmeli.
Revolution
14.Ağustos.2010, 18:01
Baros'tan daha etkili olacağını düşünüyorum. Belki Baros Niang'dan daha iyi bir golcü ama Niang'ın sakatlık gibi bir sorunu yok. Sistem Niang'ın iyi oynayabileceği şekilde olursa gol kralı olur rahat..
eGowiCh
14.Ağustos.2010, 18:04
Niang'ı Galatasaray'a koysak kesin gol kralı olur derdim, ama bizde biraz zor, hayal kırıklığı olabilir. Sebebi de futbolculuğundan değil, sistemden.
Addolorato
14.Ağustos.2010, 18:05
Gyan'ı alırsak kazık yersiniz diyordun.Umutlu olman lazım.
Niang bu gece açıklanır...
Evet bence Fenerbahçe çok büyük bir yanlıştan döndü.
TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2010, 18:10
Sisteme fazla takılmamak gerek; Güiza yakaladıklarının yarısını atmış olsaydı şuan ligin gol kralıydı ve büyük ihtimalle şampiyon olmuştuk. Gerek Kezman gerekse Güiza rakibi teke tek yakaladıklarında dahi etkili olamamış oyuncular. Hava hakimiyetleri sınırlı, fizik olarak pek iyi oldukları söylenemez, bizde oynadıkları dönemde bitiriciliklerinin de iyi olduğu söylenemez. En önemli özellikleri pres yapmaları ve Güiza'nın rakibin arkasına iyi sızması. Ama biz doğal olarak daha fazlasını bekliyorduk. Niang ise bu oyuncularla kıyasladığımızda komple bir golcü. Rakibi teke tek yakaladığında yardım beklemek zorunda değil, rakibi geçmek için yeterli beceri ve hıza sahip. Hava toplarında etkisiz değil, bitiriciliği fena değil. Bence çok başarılı olacak.
CeNTeR_TR
14.Ağustos.2010, 18:16
Niang'ı herhangi bir Fenerbahçe kadrosunda Güiza Kezman gibi oyuncularla kıyaslamak yanlış olur.Senelerdir sıkıntısını çektiğimiz konu aslında şu '' Forvet oyuncularımız güçlü kuvvetli ve adam geçen forvetler değildiler '' Ama Niang bu özelliklerin tümünü taşıyor.Hem güçlü hem kuvvetli hemde adam geçebiliyor.Güiza koşuyordu Kezman pres yapıyordu fakat bir savunmacı ile birebir kaldığında asla adam geçemiyorlardı.Benim futbolda '' Zenci '' oyunculara karşı yaklaşımım çok farklı.Hani ne olursa olsun Allah vergisi bir mücadeleci yapıları oyunu bırakmayan hırsları ve kuvvetleri var ve bencede bizim için şuan en ideal forvet tipi ismi geçtim '' Zenci '' forvet tipi.
Bi kere kanatlardan akın akın gelecek 2 tane oyuncumuz var Stoch ve Dia gibi bu iki oyuncu Türkiyedeki şuanda en hızlı kanat oyuncuları arasında heralde ilk 2 de gelir.Hem topla birlikte hızlılar hemde topsuz hızlılar.Orta saha'da takımı yavaşlatan tek oyuncu '' Alex '' gözüküyor olası bir Alex kurtuluşu sağlandığında forvete daha çabuk gideriz ve Ninag birçok pozisyona girer.Kanatlar arı gibi işlerken orta alanda ağır kalmamız lazım bunun içinde Alex'in yedeğe çekilmesi lazım.
Niang bana göre şuan alınabilecek en iyi forvet adaylarından birisiydi bizim takım için.Umarım resmiyetede dökerler bu işi.Gyan veya Niang ikisinden biri tam istediğim forvet tipi o yüzden Niang geldiği takdirde çok çok ümitliyim.
vego
14.Ağustos.2010, 18:21
Fenrbahçe çok iyi iş yaptı Gyan'a harcayıp kahrolacağı milyonlardan kurtuldu.
eGowiCh
14.Ağustos.2010, 18:24
Abartmayın arkadaşlar. Takım olarak pozisyona giren takım mıydık ki Güiza çok gol kaçırsın? Maçta Güiza'ya gelen top 1-2 oluyordu, onda da kimi zaman kaçırıyor kimi zaman atıyordu. Bitiriciliği iyi değil denilen adamın Beşiktaş'a attığı golleri, Gençlerbirliği ve İBB'ye attığı goller, birçok klas ve bitiriciliğini gösteren golü var. Kaçırmak da doğal, ancak eleştirilen Güiza'yı takım fazla pozisyona sokamıyordu. Manisaspor maçında, o kritik maçta son dakikalara doğru Güiza'nın attığı müthiş bir gol var, bitiriciliğini konuşturduğu. Gaziantepspor maçında uzaktan attığı klas bir gol var. Bu adamı yerden yere vuruyorsunuz da koskoca Fenerbahçe maç başına 1-2 pozisyona ya giriyor ya girmiyordu. Nicolas Anelka da Güiza'dan farksızdı, atamıyordu. Kötü futbolcu mu? Değil. Güiza da kötü futbolcu değil. Abartıldığı gibi kötü bir topçu değil. Alex ile bu sezon ligde aynı golü attı. Asistleri de fazla bir forvete göre.
Forvette Anelka, Kezman, Semih, Güiza, Deivid, Kazım, G.Ünal oynadı, hiçbiri bekleneni veremedi. Anelka İngiltere'de gol kralı oldu bizden ayrıldıktan sonra, Kezman, Semih, G.Ünal ve Güiza da gol kralıydı. Deivid ve Kazım da o bölgelerde denendi, başarılı olamadı.
Sorun gerçekten futbolcularda mı, hem de bu kadar kalburüstü futbolcularda mı, yoksa sistemde mi?
TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2010, 18:33
Anelka daha çok sağ kanatta denendi. Onu Kezman ve Güiza ile aynı kefede düşünmemek gerek. Güiza gerektiği kadar pozisyona giriyordu, bunları değerlendiremiyordu. Aklıma gelen ilk maç Arsenal maçı. Alex'in hazırladığı o pozisyonları gole çevirebilseydi 5-2 kaybettiğimiz maçı 6-5 alabilirdik. Kezman'ın da aynı şekilde attığı güzel goller vardı ama geniş pencereden bakıldığında kaçırdıkları daha çok göze batıyor. Baros da her bulduğunu atan bir oyuncu değil ama attığı, kaçırdığından çok olduğundan Baros'un attığı goller akla geliyor, kaçırdıkları değil. Bir forvet oyuncusunun kaçırdığı gollerden video oluşturulamamalı. Video yapacak kadar çok gol kaçırıyorsa bir oyuncu, suçu oyuncuda aramak lazım. Yerden yere vurulduğu kadar kötü değil ama beklentileri karşıladığı da söylenemez.
Zekirdek
14.Ağustos.2010, 18:39
Niang konusunda herşeyi geçin adam bir kere Zenci. Adam oradan kazanıyor.
eGowiCh
14.Ağustos.2010, 18:42
Beklentileri hangi futbolcu karşıladı diyorum ben de kaç sezondur. Kimse karşılayamadı, gol kralları bile karşılayamadı. Niang'ın karşılayacağı ne malum? Sistem değişmediği sürece Niang da karşılayamaz beklentileri. Güiza-Niang ikilisinin çok iş yapacağını düşünüyorum hücum hattında ikisi oynatılırsa.
Sergen Yalçın da geçen gün diyor zaten "Arkanda Alex varken gol atamazsın.", adam doğru söylüyor. M.Demirkol da "Güiza İspanya'ya gitsin, Fenerbahçe'den daha çok gol atar."
TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2010, 18:48
Semih gol kralı olurken arkasında Alex vardı. Kezman ve Güiza'nın boş kaleye atamamasının sorumlusu olarak Alex'i nasıl ilan edersin anlamak mümkün değil Egemen. Gökhan Ünal da gol kralıydı ama Trabzon'da yapamadı, demek ki sadece gol kralı etiketi yetmeyebiliyor. Açıkçası Sergen'in Alex'le ilgili hiçbir yorumunu ben değerlendirmeye dahi almam. Mehmet Demirkol Güiza'nın İspanya'da gideceği takımların orta/alt seviye takımlar olacağını bildiğinden İspanya'da başarılı olur diyor. Güiza'nın gideceği takımların rakipleri, sahaya Güiza'yı oynatmamak için çıkmayacak, oynamak için çıkacak. Tabi tek faktör bu değil. Oyuncu kafa olarak da kendisini toparlayabilir, başarılı olabilir.
Niang geldiğinde muhtemelen Alex'le birlikte izleyeceğiz. O zaman hepimiz görürüz sorunun kaynağı Alex mi yoksa şimdiye kadar oynayan oyuncuların yetersizlikleri mi.
http://www.youtube.com/watch?v=6oYv8z-ZZoc
Şimdi bu pozisyonları sisteme nasıl bağlayabiliriz ki ? Güiza'yı severim, formasının hakkını çalışarak vermeye çalışmıştır ama 2 sezondur gözüktüğü üzere yetmiyor.
Zekirdek
14.Ağustos.2010, 18:53
Şu Niang Alex'in pasları ile dağıtmazsa.
GodfatheR
14.Ağustos.2010, 18:57
Alex günah keçisi oldu valla. Bu sezon Alex öyle yanıltacak ki sizleri adım gibi eminim. Sağında Dia, solunda Stoch, önünde Niang asist kralı olacak Büyük Kaptan.
Sekopej
14.Ağustos.2010, 19:02
Orta saha savunma anlamında sıkıntı çekmeyecek şekilde oluşturulursa, elbette Alex asist kralı olabilir, bu oyuncular olmadan da asist kralı olabiliyordu zaten Alex.:D
Ama geriye dönmeyen 4 oyuncu olduğunda, orta sahada oynayacak 2 isim çok önemli duruma geliyor. Stoch ve Dia'nın savunma yönleri de zaten zayıf, geriye disiplinli şekilde çok sık yardım etmezler, genç oyuncular belki bu yönlerini de geliştirebilirler ama şimdiki görüntü böyle.
Lig maçlarında zaten Alex'i kolay kolay kesmez, üstü düzey katkı verecek bir DMC alınmayacaksa da Alex'inkesilip aynı mevkiye başka oyuncu koyulmasına da gerek yok.
goosfraba
14.Ağustos.2010, 19:04
bir ön libero bize çok şey katar.
GodfatheR
14.Ağustos.2010, 19:07
Sanırım ön libero değil de stoper arıyoruz.
CeNTeR_TR
14.Ağustos.2010, 19:11
Şimdi Turgut sence sen nasıl algılamalısın yorumumu?
**,,***
Adam Fransa gibi bir ligte her sezon ortalama 20 gol atıyor. Türkiyeye geldiğinde ise bu ortalamanın üstüne çıkabilir. Orada ki istikrarı bizim ligimizde devam ettirecektir diye düşünüp böyle bir cümle kurarken sen nasıl algılamıssın. Art niyet Aarama turgut...
Art niyet aramadım ki Coşkun :)
İki ihtimal vardı acaba 20 gol aşşağısı yani elimizde patlayacağını mı ima ettin yoksa 20 gol yukarısınımı yani iyi iş çıkardığımızı mı ima ettin onun için yazdım o yorumu.
canavar20
14.Ağustos.2010, 19:33
Bence önceliğimiz ön libero olmalı...
GodfatheR
14.Ağustos.2010, 19:37
Bencede. Ama çıkan haberler stoper alacağımız yönünde.
eGowiCh
14.Ağustos.2010, 19:40
Alex'in kondisyonu yedek kaleciden bile daha kötü çıkmış. Bilmem haberiniz var mı ama böyle düşük kondisyona sahip bir futbolcu ne asist yapar ne gol atar.
HooijDonk07
14.Ağustos.2010, 19:42
İngiltere'den stoper bakıyormuşsuz.
Zekirdek
14.Ağustos.2010, 19:44
Alex'in kondisyonu yedek kaleciden bile daha kötü çıkmış. Bilmem haberiniz var mı ama böyle düşük kondisyona sahip bir futbolcu ne asist yapar ne gol atar.
Ne insafsızsın kardeşim ya. Adam A + G = M ile oynuyor.
HooijDonk07
14.Ağustos.2010, 20:03
kardeşim dediğin adam senden 6-7 büyük biraz dikkat et yorumlarında bence ;).
eGowiCh
14.Ağustos.2010, 20:04
Alex'i hala ilk sezonki Alex sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Hele ki orta saha oyuncusuysa kondisyon sıkıntısı çeker yaşlandıkça, fizik gücünü yitirir. O yüzden Young Boys maçlarında orta sahayı rakibe verdik olduğu gibi zaten.
Stoch içe de kateden bir futbolcu, Alex'in mevkiinde de oynayabilir. Alex'in mevkiinde Özer ve Topuz da oynayabilir. Orta saha olarak güçlüyüz ve Alex'e ihtiyacımız yok artık. İlk geldiği sezonlardaki Alex olsa başımızın tacı ama zirvedeyken ayrılması, gönüllerimizde efsane olarak kalması en iyisi.
Zekirdek
14.Ağustos.2010, 20:15
kardeşim dediğin adam senden 6-7 büyük biraz dikkat et yorumlarında bence ;).
Hayır ben her yorumu saygı çervesinde yaparım. Ama Alex'i tek kalemde silmek olmuyor.
BleedingMoon
14.Ağustos.2010, 20:39
fenerbahçe'nin nasıl bir golcüye ihtiyacı olduğunu nobre ve washington'dan hatta göreli olarak semih'ten anlayabiliriz. bunlar üst düzey topçular değildi. bir yönetim anlamadı hava toplarında etkili, güçlü ve bitirici santrafor ihtiyacı çektiğimizi. mehmet yıldız gelse kalıbımı basarım 20 gol atar :D
MeMo
14.Ağustos.2010, 20:58
Guiza'nın nasıl çıkmış?
Zekirdek
14.Ağustos.2010, 21:02
Guiza'nın nasıl çıkmış?
Güiza'nın kondisyonunda nasıl bir sorun vardı ki?
MeMo
14.Ağustos.2010, 21:08
Güiza'nın kondisyonunda nasıl bir sorun vardı ki?
Vardır yoktur bilemeyeceğim ama eGowiCh darılmasın Guiza'yı övüp burda Alex'i günah keçisi ilan etmek doğru değil.Alex'in paslarından Guiza'nın harcadığı sırf geçen sezon onlarca pozisyon var.
sananes
14.Ağustos.2010, 21:24
Hayır ben her yorumu saygı çervesinde yaparım. Ama Alex'i tek kalemde silmek olmuyor.
daha bi kaç gün önce "sen kurban ol ferguson'a" diyerek bana yaptıgın yorumda baya saygılıydı cidden:) neyse konumuza dönelim Alex'i tek kalemde silmiyo kimse ama bu takım son 2 hatta 3 senedir çok kötü oynuyosa değişime en tepeden başlanmalı bu takımın en tepeside Alex.PVH'nin Alexle oynadığı seneye bakalım o bile etkisizleşmişti takımda.Alex tamam çok etkili bi oyuncu ama hem yavaşlatıyo takımı hemde takım savunmasında çok büyük bi sorun sahada olması.Ciddi ciddi 2 adım yanından geçen oyunculara yalancı pres bile uygulamıyo çogu zaman.Belkide bu sene yapmamız gereken takımın teknik kapasitesini Alex'i kulübeye çekerek birazcık düşürmek ama daha kuvvetli dominant bi takım yaratmak olmalı.Zaten sezon sonu gidecek Alex mantıklı olanda onu kulübeye çekip onsuz oynamaya alışmak zorlandıgımızda onun yeteneklerinden yararlanmak olmalı
titates1
14.Ağustos.2010, 21:38
Alex in oldugu bolgeye sessegnon gibi bir adam lazim aslinda niangla beraber muthis ikili olurlar
Cengo
14.Ağustos.2010, 21:43
Alex'i göndermek takıma ihanettir.Bir kere daha yazdırmama sebebiyet vermiştiniz hatıladığım kadarı ile.
eGowiCh
14.Ağustos.2010, 21:44
Sananes'e katılıyorum. Değişim ve revizyon V.Babacan'ı, Ali Bilgin'i yollamakla olmaz. En tepeden başlayacaksın, göndereceksin Alex'i. Komple değişecek sistem de takım da.
Alex olmadan da bu takım şampiyon oldu. Alex bu takımdayken sadece 2 kez şampiyonluk yaşadık. Yani Alex'i bu kadar abartmayalım artık, Maradona değil. Hiçbir futbolcu da vazgeçilmez değil. Alex'siz şampiyonluklar da yaşadık, derbiler de kazandık.
KaPaLı
14.Ağustos.2010, 21:45
Niang, Kaptan olarak sahada.. 0-0 bitti ilk yarı. Çok etkili Niang. Sağa sola koşuyo sürekli.
Deschamps suratı fena asık yanlız..
titates1
14.Ağustos.2010, 21:49
Niang, Kaptan olarak sahada.. 0-0 bitti ilk yarı. Çok etkili Niang. Sağa sola koşuyo sürekli.
Deschamps suratı fena asık yanlız..
Maçı hangi kanal veriyor ?
@aboo
Alex'i göndermemek modern futbola ihanet
MeMo
14.Ağustos.2010, 21:53
Maçı hangi kanal veriyor ?
@aboo
Alex'i göndermemek modern futbola ihanet
Biz modern futbol değiliz.
titates1
14.Ağustos.2010, 21:55
Biz modern futbol değiliz.
olmadığımız için bu durumdayız
KaPaLı
14.Ağustos.2010, 21:56
Marsilya golu yedi :D Deschamps ölse yollamaz artık :D
MeMo
14.Ağustos.2010, 21:59
Marsilya golu yedi :D Deschamps ölse yollamaz artık :D
O iş Deschamps'a kalsaydı :p
KaPaLı
14.Ağustos.2010, 22:14
Valenciennes 3- 0 Marsilya..
Niang İstanbul biletini düşünmeye başladı. Geziniyo sahada.
goosfraba
14.Ağustos.2010, 22:45
niang fenerbahçe'de
kaynak fbtv
:)
Bekq
14.Ağustos.2010, 22:46
niang fenerbahçe'de
kaynak fbtv
:)
Evet şuan son dakika geçiyor. :)
tarikko
14.Ağustos.2010, 22:46
Nianggg :) Hayirli olsun..
titates1
14.Ağustos.2010, 22:47
Kesin olarak aciklandi niang ... Hayirli olsun arkadaslar
goosfraba
Mamadou Niang Fenerbahçe’de
http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-08-14_niang-fbde.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.adhood.com%2Fa dserver%2Fgo.php%3Fzid%3D174197%26bid%3D20680%26ur l%3Dhttp%253A%252F%252Ffutbolunevadresi.com%252F%2 53Futm_source%253Dfenerbahce%2526utm_medium%253Dde taysayfalar%25FD-jpgler%2526utm_content%253D1x1%2526utm_campaign%25 3Dresmisiteler)
Fenerbahçemiz, Olympique Marsilya forması giyen Mamadou Niang'ı renklerine bağladı.
Senegal Milli Takımı'nın formasını da giyen 31 yaşındaki forvet, yarın 13:00'te İstanbul Atatürk Havalimanı'nda olacak.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Rsa
Hayırlı olsun.
KaPaLı
Ayıp oluyo gençler. Kaynak beni göstermeniz gerekiyo.
nerazzuri
14.Ağustos.2010, 22:49
Sonunda işkence bitti.
Resmi siteden de resmen bu transfer açıklandı. Yarın saat 13:00'de İstanbul'da Niang.
MeMo
14.Ağustos.2010, 22:49
Müthiş bir forvetimiz oldu.
izmer96
14.Ağustos.2010, 22:50
Niang FBye hayirli olsun
eGowiCh
14.Ağustos.2010, 22:51
Niang hayırlı olsun. Süper bir transfer, yarın havalimanında görkemli bir karşılama olur umarım, gerçi hava çok sıcak ama taraftarımız gider.
http://www.benguturk.com/resimler/haberler/25055.jpg
goosfraba
14.Ağustos.2010, 22:52
inşallah havalimanında karşılama OLMAZ.
MeMo
14.Ağustos.2010, 22:54
Karşılama olacaksa da abartılı olmasın.Adam gibi karşılayalım :D
GeorgeWeah
14.Ağustos.2010, 22:54
Niang tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun. Takımdaki siyahi oyuncular artıyor. Bir de siyahi ön libero alsak süper olacak. :)
goosfraba
14.Ağustos.2010, 22:55
umarım eylül ayına kadar iyi bir ön libero alırız. marco aurelio'dan beri önliberosuz oynuyoruz neredeyse.
goosfraba
14.Ağustos.2010, 22:55
ayrıca takımdan gidecekler de olacak. güiza ve deivid.
sananes
14.Ağustos.2010, 22:56
Güzel transfer yaptık cidden.Bide türk yada yabancı orta sahaya emre-mehmet ikilisine alternatif düzgün bi oyuncu alırsak takımımız son zamanlardaki ölü toprağını üstünden atar
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Ağustos.2010, 22:57
Nihayet su transfer aciklandi. Niang ismi heyecan verici, senelerdir FB icin yazilip cizilen forvet tipi. Basarili olacagindan kuskum yok. FB camiasi eminim cok mutludur.
MeMo
14.Ağustos.2010, 22:59
O değilde Gyan'ı alacaktık son anda iptal oldu onun yerine Niang geldi.Allah korumuş :D
Zekirdek
14.Ağustos.2010, 22:59
Niang hayırlı olsun. NTV Spor'da son dakika olarak duyuruldu. Ödediğimiz rakam ve alacağı maaş hakkında bilgi sahibi olan var mı?
goosfraba
14.Ağustos.2010, 23:01
7 milyon euro bonservis, 3.2 m euro yıllık alacağı, diye biliyorum ben.
tarikko
14.Ağustos.2010, 23:05
Niang hayırlı olsun. NTV Spor'da son dakika olarak duyuruldu. Ödediğimiz rakam ve alacağı maaş hakkında bilgi sahibi olan var mı?
7-8 milyon euro civari diye duydum.Pesin mi taksitli mi bilmiyorum.
Zekirdek
14.Ağustos.2010, 23:07
Emana - Zokora - Selçuk İnan - Ceyhun Gülselam 4'lüsünden biri alınırsa süper olur.
Lucas Neill
14.Ağustos.2010, 23:07
Bonservis bedeli biraz fazla ama bu adama bu para verilir yoksa alamazsin iyi transfer cok yararli olacaktir.
goosfraba
14.Ağustos.2010, 23:10
7 milyon euro taksitli olarak verilecek. ilk taksit 4.2 m olarak verilmiş. sanırım 2 taksitte biter.