PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

TR.CaPTaiN
26.Haziran.2009, 18:07
Volkan'ın menajeri Erdinç Şehit, radyospor'da eninde sonunda Volkan Fenerbahçe'de kalacaktır dedi.

goosfraba
26.Haziran.2009, 18:10
Poulsen transferi olumsuz sonuçlandı. Kendisine yıllık 4 milyon euro teklif edilmiş ama Juve'de kalacağını söylemiş. Yönetim Poulsen'den vazgeçti.

JunkChorn
26.Haziran.2009, 18:10
Kaynak TD mi ?

TD Ne oluyor? Bursaspor içerisinde bir arkadaşım iletti, doğrulanmamış henüz ama kendisi anlaşmış deniliyor. 10Mn €'ya hem de.

barahir
26.Haziran.2009, 18:13
Eğer doğruysa, Bu manchester hangisi City mi United mı? City iseTugayın büyük katkısı olur ona.. ManU ise tartışmasız kendisi için en iyisi olur..

Crocodile1963
26.Haziran.2009, 18:16
TD Ne oluyor? Bursaspor içerisinde bir arkadaşım iletti, doğrulanmamış henüz ama kendisi anlaşmış deniliyor. 10Mn €'ya hem de.
TribünDergi oluyor."Kesinleşti" diye bir başlık atılmış o yüzden yazdım kaynak olarak. Bize de haber geldi ancak doğrulama gerçekleşmedi.

JunkChorn
26.Haziran.2009, 18:18
Eğer doğruysa, Bu manchester hangisi City mi United mı? City iseTugayın büyük katkısı olur ona.. ManU ise tartışmasız kendisi için en iyisi olur..
Valla United diyorlar :) Ben pek inanamadım ona ama. Tevez yerine plase olarak gelecekmiş.

TribünDergi oluyor."Kesinleşti" diye bir başlık atılmış o yüzden yazdım kaynak olarak. Bize de haber geldi ancak doğrulama gerçekleşmedi.

Evet, kesinleşti diye bana da söylediler ama henüz doğrulanmamış. Ayrıca City değil United olacakmış. Ben sanmıyorum ama söyleyen yer de boş değil.

matrockmamy
26.Haziran.2009, 18:19
ben fenerbahçeli olsam da sercan ın bizden çok manu a gitmesini isterim. orda gigs,scholes,berbatov gibi isimlerden öğrenebileceği, ferguson dan göreceği çok şey var. inş gider.

erdili
26.Haziran.2009, 19:19
Poulsen transferi olumsuz sonuçlandı. Kendisine yıllık 4 milyon euro teklif edilmiş ama Juve'de kalacağını söylemiş. Yönetim Poulsen'den vazgeçti.

Yahu önlibero kıtlığı mı var da bu adama takılıp kaldılar üstelik yılda 4 milyon € ne demek arkadaş :icon_confused:

Selman Ozturk
26.Haziran.2009, 20:13
Eğer bahsedildiği gibi Sercan Mancherster Utd.'a transfer olursa mükemmel bir futbolcu fabrikasına adım atmış olacak. Hatırlayın; Ronaldo Manchester'a gelmeden önce Quaresme kendisinden çok daha ön plandaydı. Quaresma'nın Ronaldo'dan çok daha yetenekli olduğunu düşünenlerin sayısı da oldukça fazlaydı. Ancak Ronaldo Manchester'a gelip Quaresma ülkesinde kalınca gelişme süreçleri o kadar farklılık gösterdi ki. Şu an baktığınızda "daha yeteneksiz" olarak gösterilen Ronaldo dünyanın en pahalı futbolcusu, Quaresma ise gittiği hiçbir yerde barınamayan sorunlu bir oyuncu.

Sercan eğer bu transferi gerçekleştirirse Türkiye'nin en büyük santrforlarından biri olma yolunda çok büyük adım atmış olacaktır. Manchester Utd.'da büyük bir gelişim süreci içerisinde olacağı aşikâr...

tarikko
26.Haziran.2009, 21:34
Vatan Gazetesi'nde yayınlanan bir haberde Milli Futbolcu Hamit Altıntop'un kulübümüze transferi konusunda, "Bu transferle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Ama şu anda bir gelişme yok" şeklinde bir açıklama yaptığım iddia edilmektedir. Adı geçen gazeteye bu yönde bir açıklama yapmam söz konusu değildir.

Spor Kamuoyunun bilgisine sunarım

Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

fenerbahce.org

tarikko
26.Haziran.2009, 21:47
Milli kalecinin menajeri Erdinç Şehit, ortalığı kızıştırma niyetinden olmadıklarını, belirtti.

Radyospor'da “Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’”na katılan Şehit’in “Volkan Fenerbahçe’yi terketmez” sözü, farklı yorumlara neden oldu. Yönetimin Volkan’ın talebi konusundaki tavrı merakla bekleniyor. Yönetim “hayır” der ise ayırlık yaşanır mı sorusu gündemde..

İşte Erdinç Şehit’in sözleri:

“Benim ağzımdan ya da Volkan Demirel’in ağzından çıkmamış hiçbir söz gerçek ve resmi değildir. Biz Fenerbahçe’yle görüşmelerimizi sonuçlandırmadan bir açıklama yapmayı uygun bulmuyoruz.

Volkan Demirel, Fenerbahçe takım kaptanlarından biridir. Çok iyi bir Fenerbahçelidir. Dolayısıyla Fenerbahçeliliğe ve Volkan’a yakışır bir şekilde görüşmelerimiz devam ediyor. Ortalığı hiç kızıştırmadan, başka hiçbir kulüple görüşmeden, yönetimle temaslarımızı sürdürüyoruz. Volkan asla ve asla Fenerbahçe’yi terk etme niyetinde değildir.

Görüşmeler sonuçlanınca en kısa sürede Fenerbahçe yönetimi ya da biz resmi açıklama yapacağız.

Görüşmeler sonuçlanıncaya kadar başka bir kulüple görüşmeyeceğiz.

Maraton

KaPaLı
26.Haziran.2009, 22:37
Pehlivan gelsede bir an önce biraz heyecan olsa. :D böyle sessiz sedasız durmak sıkıyo

enforcer
26.Haziran.2009, 23:10
Pehlivan gelsede bir an önce biraz heyecan olsa. :D böyle sessiz sedasız durmak sıkıyo

40 defa söylersen olurmuş:D

sananes
27.Haziran.2009, 01:12
F.Bahçe ile sözleşmesi Diego Lugano Arjantin basınına yaptığı açıklamada
hedefinin Avrupa'nın büyük ligleri olduğunu söyledi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi biten Uruguaylı defans oyuncusu Diego Lugano, Arjantin basınına yaptığı açıklamada bundan sonraki futbol yaşantısını Avrupa'nın büyük liglerinden birinde sürdürmek istediğini söyledi.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Diego Lugano Arjantin basınına yaptığı açıklamada, kariyerine Avrupa'nın büyük liglerinden birinde devam etmek isteğini söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 2 hafta önce yaptığı "Lugano ile tüm bağlarımızı kopardık" açıklamasına karşın, Uruguaylı futbolcunun henüz hiç bir takımla anlaşmaya varmaması kafalarda soru işareti yaratıyordu.

Lugano, Arjantin basınına verdiği son röportajda, Fenerbahçe taraftarının umudunu biraz daha azalttı. Transfer için aceleci davramadığını belirten Lugano, amacının Avrupa'nın büyük liglerinden birinde forma giymek olduğunu, Menajeri Juan Figer'in de İspanya'da görüşmelerde bulunduğunu söyledi

Lugano, "28 yaşındayım ve önümde iyi bir fırsat var. Menajerim bana teklifler olduğunu söylüyor. Biraz bekleyip en doğru seçimi yapacağım" dedi.

Lugano'nun açıklamalarına yer veren "tyc- sports" söz konusu takımlar arasında, Milan, Lazio, Fiorentina ve Real Madridle birlikte, Arjantin kulüpleri Boca Junıors ve River Plate'i de saydı.

internetspor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hamit Altıntop'un İranlı menajeri Rıza Fazeli futbolcunun Türkiye'de 4 büyük takımdan da teklif aldığını ancak kesin olarak Bayern Münih'te kalacağını söyledi.

Hamit Altıntop'un İranlı menajeri Rıza Fazeli Hamit Altıntop kesin olarak Bayern Münih’te kalacağını söyledi.

Radyospor'a konuşan Fazeli, Hamit’in kardeşi Halil’le birlikte Türkiye’de Fenerbahçeli yöneticilerle görüştüğü iddiasının doğru olmadığını belirterek, “Hamit, Münih’te mutlu. Sözleşmemiz 1 yıl daha sürüyor” dedi.

Nuri Şahin, Mesut Özil ve Yıldıray Baştürk’ün de menajerliğini yapan Rıza Fazeli, bu futbolcuların kariyerlerini Almanya’da sürdüreceğini, ancak Yıldıray’ın gelecek sezon Türkiye’ye gelmek istediğini sözlerine ekledi.

FENERBAHÇE ÇOK İSTEDİ AMA...
Fazeli, “Hamit Altıntop, Bayer Münih’te kalacak. Bayern’le 1 yıl daha sözleşmemiz var. Bu sezon ikinci sezonu. Ayrıca Hamit Bayern’de çok mutlu. Fenerbahçe teknik direktörü ve yöneticileri Hamit’i çok istediler. Bir görüşme yaptık ama Hamit tercihini Almanya’da kalmaktan yana kullandı.” diye konuştu.

Hamit’in şu anda Almanya’da olduğunun altını çizen Fazeli, “İddia edildiği gibi Türkiye’de tatil yapmıyor. Evet Türkiye’ye gitti. Belli bir bölgede tatil yaptı ama herhangi bir yöneticinin otelinde kalmadı. Tamamen bağımsız tatil yaptı.” dedi.

Fazeli, “Kardeşi Halil’in Türkiye’ye gelmesi Galatasaray’da oynaması Hamit’in düşüncelerini değiştirmez. Herkesin profesyonel kariyeri ve düşünceleri farklı.” şeklinde konuştu.

Hamit’in sadece Fenerbahçe’den değil, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’dan da teklif aldığını belirten Fazeli, “Ayrıca Avrupa’nın bir çok takımı Hamit’i istiyor. Ama o zaten çok büyük bir kulüpte oynuyor. Bayern Münih Avrupa ve dünyanın en büyük takımlarından. Hamit burada olmaktan çok mutlu. Biz öncelikle bu sezonu görmek istiyoruz. Bakalım Hamit için nasıl bir sezon olacak. Gelecek ilgili planlarımız şartlara göre elbette değişebilir. Hamit ileride Türkiye’de futbol oynar mı bilemem. Asla bu soruya yanıt veremem. Ama şu anda çok mutlu olduğunu söyleyebilirim.” dedi.

Gurbetçi futbolcular Mesut Özil, Yıldıray Baştürk ve Nuri Şahin’in de menajeri olduğunu söyleyen Fazelli, bu futbolcular için de Türk takımlarından özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe’den teklif aldıklarını belirtti.

"YILDIRAY TÜRKİYE’DE OYNAMAYI DÜŞÜNÜYOR"
Her üç futbolcunun da Almanya’da kalacağını açıklayan Fazeli, “Üçü de büyük futbolcu ve önemli takımlarda oynuyorlar. Nuri ve Mesut çok mutlu ve başarılılar. Yıldıray son dakikada bir değişiklik olmaz ise Almanya’da kalacak ama önümüzdeki sezon Türkiye’de futbol oynamayı düşünüyor. Hangi takım olacağını söyleyemem” dedi.

internetspor

NisRoc
27.Haziran.2009, 20:14
Şu Sercan'da Gökhan Zan ve Nihat gibi bi an önce başka bir takıma gitse de kurtulsak.. Valla hiç istemiyorum bize gelmesini.. Ha 2-3 milyon Euro'ya gelecekse amenna..

KaPaLı
27.Haziran.2009, 20:18
Yıldıray - Nuri gelirse çok yararlı olur. Emre'nin yedeğini arıyoruz sürekli Nuri o bölgede tam aranan kan olur Fenerbahçe için.

BeeTLeJuiCe
27.Haziran.2009, 20:21
Nuri yedek mi olcak diyosun :D
Nuri gelsin Emre'yi yedek bırak :D

Universal
27.Haziran.2009, 20:22
Yıldıray - Nuri gelirse çok yararlı olur. Emre'nin yedeğini arıyoruz sürekli Nuri o bölgede tam aranan kan olur Fenerbahçe için.

Yıldıray'ın takıma katkısı olmaz. Yedek kulübesini süsleyen bir oyuncu olur ve son sahibi oluruz. Gerek yok.

Nuri'yi aldıktan sonra zaten yabancı bir ön liberoya gerek yok. Nuri ilkonbir oyuncusudur.

KaPaLı
27.Haziran.2009, 20:25
Yaa Mustafa o lafın gelişi :D Defansın önünde oynayan oyuncunun yanında hep eksiklik oldu. Emre olmadığı zaman Deniz'i bile denedi ama olmadı bir türlü. Nuri süper transfer olur bizim için. Hem yaşıda çok genç

canavar20
27.Haziran.2009, 20:26

Nuri gelsin Emre gitsin.:)

Nuri'yi hep takımımda hayal etmişimdir ama Galatasaray'lı kendisi.

KaPaLı
27.Haziran.2009, 20:26
Yıldıray zaten kulube için istiyorum Batu. Deivid nedense bir türlü ısınamadım. Adamın günü gününü tutmuyo.

sananes
27.Haziran.2009, 21:03
nuri gelirse süper olur emre ile yanyana oynayabilirler bence selcuk oynayacagına nuri oynasın...yıldırayda gelirse kulübede kalır ama belli de olmaz cok klas oyuncu aslında form tutarsa hem türkiyeye gelecekse baska bi takıma gidip bize karsı bi koz olmasını istemem

eGowiCh
27.Haziran.2009, 21:04
Nuri defansif yönden çok kuvvetli bir futbolcu değil. Emre-Nuri göbeği bence çok sıkıntı oluşturur. İyi bir ön liberonun yanında oynayabilecek futbolcular Emre ve Nuri, ön libero olarak oynayabilecek oyuncular değil.

Knightmare
27.Haziran.2009, 21:10
yedek olsun diye transfer mi yapılır... ne kadar küçümsediniz Yıldıray'ı da...

sananes
27.Haziran.2009, 21:11
gecen sene en büyük sorunumuz hücuma cıkmaktı emre tek basına ordan cıkaramıyodu takımı hücuma emre oynamadıgında zaten tamamen felaketti.Bence ikisi birlikte oynayabilir nuri daha genç fizigini geliştirirse sorun yasanmayacaktır

Sekopej
27.Haziran.2009, 21:12
Nuri alınabiliyorsa bırakın gelsin de keşke, oynayıp oynamayacağına Daum karar versin.:D

KaPaLı
27.Haziran.2009, 21:13
Niye yapılmasın yedek kulubesi için transfer ? Küçümsemek değil. Ama takımda Alex varsa zaten arkada duran oyuncunun oynama şansı pek kalmıyo. Alex olmadığı zamanlardada oynayabilecek etkili oyuncular lazım.

eGowiCh
27.Haziran.2009, 21:47
Vargas'ta sona doğru

Fenerbahçe'nin transfer çalışmaları Türkiye'nin olduğu kadar İtalya basının da gündemini oluşturuyor. Çizme basını Sarı-Lacivertli takımın Lugano'yu elinden kaçırmak üzere olduğunu belirtirken, Fiorentinalı Vargas'ın transferinin bitme aşamasına geldiğini iddia etti.

La Republica gazetesi, Fenerbahçe'nin hem sol açık, hem de sol bek oynayabilen Vargası'ı alarak Roberto Carlos'a da alternatif yaratmayı planladığını yazdı.

Gazete haberinde görüşmelerin bir haftadır sürdüğünü Perulu Futbolcunun Kulübü Fiorentina'nın 15 milyon Euroluk bonservis isteğinde karşılık Fenerbahçe Yönetimi'nin 13 milyon Euroya kadar çıktığını ileri sürdü.

İki kulübün anlaşmaya çok yakın olduklarını iddia eden gazete, Vargas'ın önümüzdeki yıl sarı lacivertli formayı giyebileceğini okuyucularına duyurdu.

Lig TV

goosfraba
27.Haziran.2009, 21:49
Antudan alıp haber yapıyorlar :)

KaPaLı
27.Haziran.2009, 22:07
Marcelo'yu niye almıyoruz yahu :confused:

BeeTLeJuiCe
27.Haziran.2009, 22:10
Vargas fm'de bek değilmi yahu. Gerçekte sol açık mı oynuyor?

Fiorentinalı Vargas derken, Bocalı Vargas'ı getirmesin bizimkiler. :D Maldonado'nun Kolombiyalı versiyonu olur sonra :D

KaPaLı
27.Haziran.2009, 22:12
Önde oynama özelliğide var Mustafa ama genelde bek oynuyo. Carlos gidecekse gelsin tam oyuncu olur orada çok iyi orta kesiyo ama ben Riise gelecek gibi hissediyorum (:

Since-1907
27.Haziran.2009, 22:19
Riiseyi Roma bırakmaz.Çok zor bir ihtimal Riise transferi.Fakat Vargas olası gibi gözüküyor ama Carlos kalacaksa Vargas'ı sol açık olarak mı düşünüyorlar bilemiyorum.

Universal
27.Haziran.2009, 22:36
Yıldıray zaten kulube için istiyorum Batu. Deivid nedense bir türlü ısınamadım. Adamın günü gününü tutmuyo.

Deivid kalsın yasa değişince Türk olacak. :)

TR.CaPTaiN
27.Haziran.2009, 22:37
Vargas'ın hem bek hem açık oynayabilmesinden dolayı Carlos'la (kalırsa) müthiş ikili olabilirler. Uğur Carlos'la bir türlü anlaşamıyor. Carlos'un ne yapacağını kestiremiyor. Bazen topu Carlos'a verip olduğu yerde çakılıyor bazen yanlış yerlere kaçıyor. Vederson'un iyi olduğu maçlarda Carlos'la çok iyi anlaşıyorlardı. Hem defansı hem ofansı beraber yapabiliyorlardı. Oysa ki Uğur Milli takımda zaman zaman sol bekte oynatılsa dahi tamamen ofansif bir oyuncudur. Dolayısıyla defansif yönden de ofansif yönden de Carlos'la pek uyum yakalayamadılar.

Drenthe'yi Fiorentina alıyormuş Vargas'ın transferi için bizim açımızdan güzel bir gelişme fakat yine de mücadeleci kaliteli bir oyuncu Vargas Fiorentina bırakmak ister mi isterse belirleyecekleri bonservis bize uyar mı bilemiyorum.

goosfraba
28.Haziran.2009, 00:21
Daum yarın İstanbul'a gelebilir.

erdili
28.Haziran.2009, 00:44
Juan Manuel Vargas FM'de bombastic olmuş :yildiz:

http://img33.imageshack.us/img33/3130/juanmanuelvargas.jpg

scar face
28.Haziran.2009, 01:08
Vargas gelmez...

eGowiCh
28.Haziran.2009, 01:09
Bayram Tutumlu Aurelio için Betis'in 4 milyon Euro'ya ikna olduğunu ve Fenerbahçe'nin isterse bu bedel karşılığında Aurelio'yu alabileceğini söyledi. Aurelio'nun Türkiye dönmek istediğini belirten Tutumlu, Fenerbahçe'nin Betis'le anlaşması durumunda Aurelio'nun alacağı ücret konusunda sorun çıkarmayacağını ileri sürdü. Aurelio'nun profesyonel olduğunu da söyleyen Tutumlu, Galatasaray ve Beşiktaş'ın da bu transferi isterse bitirebileceğini ima etti.

barahir
28.Haziran.2009, 01:11
4 milyonu versin Bayram Tutumlu Betis'e, alalım o zaman..

eGowiCh
28.Haziran.2009, 01:23
LUGANO'NUN GÖZÜ SERİ A'DA!

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Diego Lugano, İtalya’nın AS Roma takımının kendisini istediğini belirterek, Seri A’da forma giymek istediğini söyledi!..

Brezilya’da tatil yapan Lugano, İtalyan basınına yaptığı açıklamada Roma’dan teklif aldığını ve bu takımda forma giyebileceğini ifade etti. Avrupa ve İtalya’da şampiyonluk mücadelesi verecek bir takımda oynamak istediğini söyleyen Uruguaylı futbolcu, “Fenerbahçe ile sözleşmem sona erdi. Bazı kulüpler benimle anlaşmak için bağlantı kuruyor. Bunlara Roma da dahil” dedi.

Roma Sportif Direktörü Daniele Prade’nin bu transfer için görüşmelerini sürdürdüğü belirtilirken, Lugano’nun Roma’nın defans oyuncuları Mexes ve Juan’a alternatif olabileceği ifade edildi.

MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: BORA EĞRİÇAYIR

erdili
28.Haziran.2009, 01:26
Tutumlu'yu çok uzlaşmacı gördüm,
Aurelio'ya verilen cezanın yaptırımı nasıl olacak onu da zaman gösterir..

sananes
28.Haziran.2009, 01:26
ben aurelioyu da luganoyuda istemiyorum artık yani anlamıyorum ki 3 milyon euro veriyoruz luganoya diye biliyorum ben raul albiol realden 1.8 alıyo lugano hak ediyo mu yani bu kadar parayı abdnin stoperiyle prensipte anlasmışsak o da serbest oyuncu onu tercih ederim luganoya

Sekopej
28.Haziran.2009, 01:51
Ha ha ha, Tutumlu'ya gülüyorum sadece.:D Ne 4 milyonu yahu, adamın bize borcu var zaten. Profesyonel olsun, ne olursa olsun da bizim paramızı versin, gelmesine gerek yok.

Cengo
28.Haziran.2009, 02:51
ben aurelioyu da luganoyuda istemiyorum artık yani anlamıyorum ki 3 milyon euro veriyoruz luganoya diye biliyorum ben raul albiol realden 1.8 alıyo lugano hak ediyo mu yani bu kadar parayı abdnin stoperiyle prensipte anlasmışsak o da serbest oyuncu onu tercih ederim luganoya

Huh aynen öyle..

İtalya'da max alacağı rakam 1,7M€
Bizim önerdiğimiz 2,3M€
İstediği 3,5M€

Kısacası havasını alır.
Biz oyuncuya bağlı değiliz, bu senaryoyu izlemekten sıkılmıştım, yönetimi kutluyorum.Parasını verip Miranda'yı getir, bu iş bu kadar.

Lugano'nun blöflerinden çok sıkıldım..

scar face
28.Haziran.2009, 02:57
Biz Lugano'yu bu kadar severken bizim paralarımızla olusturulan transfer ve maas bütcesiyle resmen alay etmesini sindiremiyorum.Gitsin kesinlikle gitsin...

Crocodile1963
28.Haziran.2009, 03:03
Biz oyuncuya bağlı değiliz, bu senaryoyu izlemekten sıkılmıştım, yönetimi kutluyorum.Parasını verip Miranda'yı getir, bu iş bu kadar.

Lugano'nun blöflerinden çok sıkıldım..

Bu "Miranda" menajer mi ?

Addolorato
28.Haziran.2009, 03:04
Yok Miranda defans oyuncusu Sao Paolo'daydı sanırım :D

eGowiCh
28.Haziran.2009, 03:06
Miranda'ya gerek yok, bonservissiz Onyewu gelsin yeter. Onyewu gelecekse eğer Lugano'nun gitmesine razıyım.

Crocodile1963
28.Haziran.2009, 03:10
Yok Miranda defans oyuncusu Sao Paolo'daydı sanırım :D

Bizim Miranda adlı bir menajer ile sorunumuz var da o yüzden aman diyecektim. Lugano gidecekse stoper şart tabi :)

bugra 1905
28.Haziran.2009, 03:16
Onyewu İlk Bizim Gündemimizdeydi Civelli İle Adam Şimdi Avrupanın Önemli Kulüplerinin Listesinde :D

Onurap
28.Haziran.2009, 03:20
Fener, Essien’i yedekte tutuyor

Poulsen ile sıcak temas halinde olan Fenerbahçe yönetimi her ihtimale karşın Chelsea’nin yıldızıyla da ilgileniyor. Menajeri ise açık kapı bıraktı

Yabancıbir ön libero arayışlarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi Danimarkalı Poulsen’in üzerinde yoğunlaşmış olmasına karşın alternatiflerini de araştırıyıor. Listenin en üstünde ise İngiliz Cheslea’den ayrılmak isteyen Gana milli takımının da favorisi Michael Essien... F.Bahçe yönetimi Poulsen’de beklenmedik bir sorun çıkarsa rotayı Essien’e çevirecek.

Geçtiğimiz sene bir sakatlık süreci geçirdiği için İngiliz takımında fazla forma şansı bulamayan Ganalı yıldız’ın menajerliğini yapan Fabian Piteteau’u da yaptığı bir açıklama ile kapıları açtı. Essien’in menajeri “Futbolcum Londra’da çok mutlu. Ancak profesyonellik gereği teklifleri değerlendiriyoruz. Sonuçta biz bu işi para kazanmak için yapıyoruz” dedi

Efsane Fotospor

erdili
28.Haziran.2009, 03:23
Takımdaki dengeleri 3 sezon önce Kezman transferi ile bozdular,
ondan sonra Alex pasif bir oyun sergiledi ve sonunda yuhalandı (Akmaar maçında). İstediği ücret verilince de sonraki sene şampiyonlar liginde Deividle birlikte takımı sırtladı.

Bugün Volkan'ın da Lugano'nun da yüksek meblalar istemesinin tek nedeni takım içindeki ücret politakasında yapılan hatalardan kaynaklanıyor. Volkan'ın isteği anlaşılabilir ama Lugano'ya kesinlikle taviz verilmemeli ve verilmemiştir de.

Fenerbahçe'nin imajı, tanımı; futbolcularına yüksek ücretler ödeyen ya da kapak attıktan sonra yan gelip yatılan bir kulüp olmamalıdır. Bunun için de futbolculara kesinlikle taviz verilmemeli..

LadroN
28.Haziran.2009, 03:23
hehe yedekte tuttuğu isim essien sadece başlığa bakıp gülüyorum
:icon_lol:

Selman Ozturk
28.Haziran.2009, 03:25

Poulsen ile sıcak temas halinde olan Fenerbahçe yönetimi her ihtimale karşın Chelsea’nin yıldızıyla da ilgileniyor. Menajeri ise açık kapı bıraktı

Yabancıbir ön libero arayışlarını sürdüren Fenerbahçe yönetimi Danimarkalı Poulsen’in üzerinde yoğunlaşmış olmasına karşın alternatiflerini de araştırıyıor. Listenin en üstünde ise İngiliz Cheslea’den ayrılmak isteyen Gana milli takımının da favorisi Michael Essien... F.Bahçe yönetimi Poulsen’de beklenmedik bir sorun çıkarsa rotayı Essien’e çevirecek.

Geçtiğimiz sene bir sakatlık süreci geçirdiği için İngiliz takımında fazla forma şansı bulamayan Ganalı yıldız’ın menajerliğini yapan Fabian Piteteau’u da yaptığı bir açıklama ile kapıları açtı. Essien’in menajeri “Futbolcum Londra’da çok mutlu. Ancak profesyonellik gereği teklifleri değerlendiriyoruz. Sonuçta biz bu işi para kazanmak için yapıyoruz” dedi

Efsane Fotospor

Poulsen Essien'den daha iyi bir oyuncu mu da Essien yedekte duruyor ? Biraz araştırsalar Essien'in Chelsea'de kalacağını açıkladığını ve çok mutlu olduğunu zaten görecekler. Essien'i Türkiye'ye getirmek için para yeterli değil. O popolarının üzerine oturup haber yapalım derken bütün okuyucu kitlesini öldürüyorlar. Yazık...

tarikko
28.Haziran.2009, 03:26
Başlığa bak,kop :zuhaha

Universal
28.Haziran.2009, 03:28

Efsane Fotospor

Böyle bir ihtimal var ise hiç beklemeden Essien'i alalım. Kolpa bir haber olarak düşünüyorum.

erdili
28.Haziran.2009, 03:32
Yahu böyle haberleri aslında paylaşmayacaksın bile ya da üzerine yorum yapmacaksın,
x gazetesinin haberleri asparagastır demek bile adamlara primdir, bunlar umut satıyor.
Umut fakirin ekmeği misali..

Crocodile1963
28.Haziran.2009, 03:33
Onyewu İlk Bizim Gündemimizdeydi Civelli İle Adam Şimdi Avrupanın Önemli Kulüplerinin Listesinde :D

Hayır ilk bizim gündemimizdeydi. :)

Bülent Uygun canlı yayında söylemiş. Bursaspor, Belçika'da oynayan Amerikalı bir stoper ile ilgileniyor diye . . .

Onurap
28.Haziran.2009, 03:47
Yahu böyle haberleri aslında paylaşmayacaksın bile ya da üzerine yorum yapmacaksın,
x gazetesinin haberleri asparagastır demek bile adamlara primdir, bunlar umut satıyor.
Umut fakirin ekmeği misali..

Zaten makarasına ekledim..:icon_biggrin:

Belki göl maya tutar..:)

Selman Ozturk
28.Haziran.2009, 03:52
Zaten makarasına ekledim..:icon_biggrin:

Belki göl maya tutar..:)

Bu kez göl öylesine büyük ki, içerisine Sütaş'ı döksen yine maya tutmaz :)

Bordo61Mavi
28.Haziran.2009, 05:25
Bjk konusundada yazdim bugun iste futbolcu menajeri ( unlu eski Manchester city li oyuncu) ile konustuk biraz. Fenerbahceyi ilgilendircek seylerde konustuk.

Volkanla la konustugunu soyledi ve kesinlikle Volkanin ayrilmak istedigini ama Ingiltereyede gelmesi zor oldugunu soyledi. Nasil bisiyse Volkan haftalik 70.000 sterlin istiomus, adam diorki Van Der Sar bile okadar almiyor. Arada artik ne oyunlar donuosa ben anlamadim ama Volkan okadar istemez kendi menajerininde payi vardir.

Cokta Fb le ilgisi olmasada, Tuncay 8 degisik menajere yetki vermis kendisine takim bulmak icin. Bu adamlada konusmus ama tuncay tek menajer kabul etmeyince bu adamda kabul etmedi. Tahmine gore Fulhama gitcekmis.

Adamin ismini hatirladimi yazarim ;)

sananes
28.Haziran.2009, 05:42
haberle dalga geçildiği zaten efsane fotospor imasıyla belli :D volkanla luganoya gelince ikiside en az 5er maç kacırıyolar yılda hemde kendi saçma sapan el kol hareketleri hırçın tavırları yüzünden dünyanın neresinde görulmus kaleci ve defansların o kadar para kazandıkları ki bunlar dünya çapında ismi olan oyuncular degil yetenekliler ama hepsi o kadar...ikiside gitsin artık yeter yahu kamp baslıycak bunların kaprisleriyle ugrasıyo takım türkiyede bi kaleci bulunabilir stoperde onyewu olacaktır zaten

Cengo
28.Haziran.2009, 07:03
Bjk konusundada yazdim bugun iste futbolcu menajeri ( unlu eski Manchester city li oyuncu) ile konustuk biraz. Fenerbahceyi ilgilendircek seylerde konustuk.

Volkanla la konustugunu soyledi ve kesinlikle Volkanin ayrilmak istedigini ama Ingiltereyede gelmesi zor oldugunu soyledi. Nasil bisiyse Volkan haftalik 70.000 sterlin istiomus, adam diorki Van Der Sar bile okadar almiyor. Arada artik ne oyunlar donuosa ben anlamadim ama Volkan okadar istemez kendi menajerininde payi vardir.

Cokta Fb le ilgisi olmasada, Tuncay 8 degisik menajere yetki vermis kendisine takim bulmak icin. Bu adamlada konusmus ama tuncay tek menajer kabul etmeyince bu adamda kabul etmedi. Tahmine gore Fulhama gitcekmis.

Adamin ismini hatirladimi yazarim ;)

Volkan'ın hiçbir yere gittiği yok.O kişinin bilgisi olduğunu pek sanmıyorum.

Bordo61Mavi
28.Haziran.2009, 07:50
Volkan'ın hiçbir yere gittiği yok.O kişinin bilgisi olduğunu pek sanmıyorum.

Sen saka yaptigimi saniyorsun :) Volkanla siz belki tekrar anlasirsiniz, Aziz Yildirim in caydirici ozeligi var ama ben yalan yazmiyorum. Ki Volkana ingilterede kimse haftada 70 bin sterlin vermez. Adam dogru dior

barahir
28.Haziran.2009, 13:12
Sen saka yaptigimi saniyorsun :) Volkanla siz belki tekrar anlasirsiniz, Aziz Yildirim in caydirici ozeligi var ama ben yalan yazmiyorum. Ki Volkana ingilterede kimse haftada 70 bin sterlin vermez. Adam dogru dior

Sana şaka yapıyosun veya yalan söylüyosun dememiş ki? Adamın bilgisi kıt demiş.. Üstüne alınma yani:)

IcedEarth
28.Haziran.2009, 13:15
Ben olsam Aurelio'yu antrenman tesislerinin önünden bile geçirmem. Lugano da gitmeyi kafasına koymuş gibi. Fener'in üst düzey bir stopere, orta sahaya ve sol kanata transfer ihtiyacı var...

Sekopej
28.Haziran.2009, 15:59
Aziz Yıldırım zaten Lugano ile tüm bağları kopardık açıklaması yapmamış mıydı? Fenerbahçe'nin önerdiği ücret belli, kabul ederse gelir, etmezse yönetim de ısrarcı değil zaten.

Volkan'ın Fenerbahçeliliğini kimse tartışamaz, 2 sene önce fiyatı siz belirleyin diyen adamın para konusunda çok da büyük sorunlar çıkaracağını sanmam. Basının gazına gelmeyelim, menajerinin açıklamalarını kimse okumuyor mu yahu?

Universal
28.Haziran.2009, 16:09
Aziz Yıldırım zaten Lugano ile tüm bağları kopardık açıklaması yapmamış mıydı? Fenerbahçe'nin önerdiği ücret belli, kabul ederse gelir, etmezse yönetim de ısrarcı değil zaten.

Volkan'ın Fenerbahçeliliğini kimse tartışamaz, 2 sene önce fiyatı siz belirleyin diyen adamın para konusunda çok da büyük sorunlar çıkaracağını sanmam. Basının gazına gelmeyelim, menajerinin açıklamalarını kimse okumuyor mu yahu?

Volkan'ın derdi paradan çok hak ettiğini almak. Açıklamasıda şu yönde; Fenerbahçe'ye duygumu veriyorum bizden çok daha fazla kazananlar maç kaybetiklerinde hiçbirşey olmamış gibi davranıyorlar ama; biz otobüsde arka koltukta ağlıyoruz dedi. Volkan belki bu yönden haklı bu yüzden ücretini yüksek olarak istiyor. Ama Volkan'dan daha iyisini bulamıyacağımızdan dolayı mutlaka kalacaktır. Zaten Volkan'ın amacıda hiç olmassa ücretimi artıracağım kadar artırayım baktı Fenerbahçe vazgeçiyor hemen imza atacak.

KaF KeF
28.Haziran.2009, 16:15
F.Bahçe Simplicio'yu resmen istedi

Fenerbahçe, bir süredir peşinde bulunduğu Palermolu Simplicio konusunda daha kararlı adımlar atmaya başladı. Poulsen'i İstanbul'a getirmeyi ikna edemeyen Kanarya, Simplicio'nun fiyatnı sorduğu Palermo'dan 10 milyon avro yanıtını aldı.

Fenerbahçe Fabio Simplicio'yu resmen istedi. İki Alman kulübünün de peşinden koştuğu tecrübeli orta saha oyuncusu, Juventuslu Poulsen'i ikna edemeyen sarı lacivertli kulübün yeni gözdesi oldu.

Simpilcio'nun takımı Palermo'nun başkanlığını yapan Mauricio Zamparini, dün Radio Incontro'ya yaptığı Simpicio'nun durumuna ilişkin açıklamada, "İki Alman kulübü ve Fenerbahçe'yle görüşme hâlindeyim. Ben onu 7 milyon avroya almıştım. Türk takımından 10 milyon avro istedim" diye konuştu.

29 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu, 2006 yılından bu yana forma giydiği Palermo'da 98 karşılaşmaya çıkarken 17 gole imza attı. Profesyonel futbol kariyerine 2000 yılında ülkesinin Sao Paolo takımında başlayan Simplicio, 2004 yılında Parma takımına transfer olarak Avrupa kıtasına ayak basmıştı.

Simplicio Palermo'da genellikle ilk 11 oyuncusu olarak formav şansı buluyor.

Goal.com

EreN
28.Haziran.2009, 16:19
Dün başkanları açıklamış sanırım.

anilton
28.Haziran.2009, 16:31
Simplicio önlibero değilki.Çift yönlü oynayabilen bir oyuncu ama ofansı daha sağlam bir isimdir.Poulsen ile çok farklı özellikteler.Yani Poulsen olmayınca bu olsun denilebilecek bir oyuncu değil.F.Bahçe'ye tam manasıyla bir önlibero lazım...

BeeTLeJuiCe
28.Haziran.2009, 16:38
Simplicio Appiah'ın biraz daha ofansifi. Emre ile benzer özelliklerde bir ortasaha. Selçuk daha defansif bir oyuncu. :)

Bize ortasahayı tek başına toparlayabilecek kaya gibi adam lazım.

Olursa iyi transfer olur ama tam anlamıyla istediğimiz transfer olmaz.

BeeTLeJuiCe
28.Haziran.2009, 16:52
http://img1.abload.de/img/cimg3262o0l1.jpg
Bugüne ait bir fotoğraf.
Daum ve yardımcıları yola çıktı geliyor. :)

Sekopej
28.Haziran.2009, 16:59
Takım yarın toplanıyor, gelmeleri gerekirdi. Aragones kalan parasını taksitle almayı kabul etmezse bence gönderilmesin, zaten alacağı para kadar kendisine verilecek, peşin ödemezsek başka takımla anlaştığı anda, kalan parasını ödemeye gerek kalmaz. Takımın antrenörü olarak gözükmeye devam etsin. Bayan Basketbol takımında olduğu gibi olur.:D

sananes
28.Haziran.2009, 17:25
cok anlamam bu işlerden ama aragones illa peşin istiyorum paramı diyosa biz bu adamı getirsek türkiyeye bak arkadas burası bi şirket sende calısıyosun burda ama pasif elemansın paranı al yat desek o zaman taksitle alacak sonucta degil mi:) belki primler yuzunden falan biraz daha fazla öderiz ama oda bu yaşta sıcak evinde torunlarını sevmek varken bi yıl daha paşa paşa oturur istanbulda

tarikko
28.Haziran.2009, 17:33
Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde yaşayan ve Fenerbahçe'nin alt yapısında forma giyen lise 3. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Mehmet Topçu, İngiltere Premier Lig'in önemli takımlarının transfer listesine girdi.

Hürriyet'in haberine göre, 22 kez U16 Milli Takım formasını giyen Topçu, Avrupa'nın büyük kulüplerin transfer listesinde bulunduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Futbola 9 yaşında Çorluspor'un alt yapısında başlayan ve 4 yıl bu takımda top koşturduktan sonra 3 yıl önce kendisini izleyen Fenerbahçe'nin alt yapı sorumlusu Şenol Çorlu tarafından 13 yaşında Fenerbahçe'nin alt yapısına kazandırılan orta saha oyuncusu Mehmet Topçu, U16 Milli takımında gösterdiği performansı İngiliz takımlarının dikkatini çekti.

ARSENAL, CHELSEA, MANCHESTER CİTY VE FULHAM İSTİYOR

Bir süre sonra İngiltere takımları genç futbolcu için menajeri Müjdat Gürel'le temasa geçti. Bunun üzerine Mehmet Topçu'nun babası Selami Topçu, Müjdat Gürel ile görüşerek oğlunun İngiltere Premier Ligi'nin 4 büyük kulübü olan Arsenal, Manchester City, Fulham ve Chelsea'nin tranfer listesi arasına girdiğini öğrendi.

Kısa bir süre sonra Müjdat Gürel ile birlikte baba Selami Topçu İngiltere'ye davet edildi. Burada bu takımların yöneticileri ile görüşen baba Topçu daha sonra Türkiye gelerek durumu oğluna anlattı.

Bu teklifler karşısında çok duygulandığını belirten 16 yaşındaki Mehmet Topçu, idealinin Fenerbahçe A Takımı'nın formasını giymek olduğunu söyledi.

MEHMET'İN HEDEFİ FENERBAHÇE

Fenerbahçe'nin menfaatleri doğrultusunda Avrupa takımlarında forma giyebileceğini söyleyen Topçu, “Futbola 9 yaşında Çorluspor'da başladım. 4 yıl alt yapıda oynadıktan sonra Fenerbahçe alt yapısına transfer oldum. Burada transferin hemen gerçekleşmesi ile profesyonel oldum. Daha sonra U 16 Milli takıma seçildim ve 22 kez milli formayı giydim. Dünyanın en büyük kulüplerin transfer listesinde bulunduğum için mutluyum. Ancak benim için önce Fenerbahçe var. A Takım formasını giymek benim en büyük isteğim ve arzumdur. Bunun da olacağına inanıyorum" dedi.

Maraton

Bordo61Mavi
Sana şaka yapıyosun veya yalan söylüyosun dememiş ki? Adamın bilgisi kıt demiş.. Üstüne alınma yani:)

Adamin cep telefonunda Ahmet Bulut'dan tut Bayram Tutumluya kadar herkesin numarasi vardi :) Kendiside diyorki Volkan bukadar parayi istemiyor arada illa birileride pay cikariodur, ondan Turk oyuncularin buraya gelmesi zor oluyor.

Sekopej
cok anlamam bu işlerden ama aragones illa peşin istiyorum paramı diyosa biz bu adamı getirsek türkiyeye bak arkadas burası bi şirket sende calısıyosun burda ama pasif elemansın paranı al yat desek o zaman taksitle alacak sonucta degil mi:) belki primler yuzunden falan biraz daha fazla öderiz ama oda bu yaşta sıcak evinde torunlarını sevmek varken bi yıl daha paşa paşa oturur istanbulda

Sözleşmeye bakmak gerekir aslında ama aynı olay basket takımında olduğunda baş antrenör ayrılıyorum dediğinde yönetim bir yere gidemezsin, seni baş antrenörlükten aldık dedi ve antrenör olarak sezonu tamamladı. Aragones de takımın bir çalışanı olarak gelip, zamanı geldiğinde maaşını alabilir.

Ama böyle bir şeyi kabul etmez Aragones ve bir orta yol bulunur, peşin ödeme yapılır ama alacağının yarı fiyatına olur mesela, o şekilde bir çözüm getirilebilir.

erdili
28.Haziran.2009, 17:38
Şekip Mosturoğlu bilir bu işlerin ıcığını cıcığını, siz rahat olun :)

eGowiCh
28.Haziran.2009, 17:50
Cemil Turan Spor Direktörü olmuş. :) Amatör branşların koordinasyonundan sorumlu olacakmış ama futbolda da etkin rolü olur diye tahmin ediyorum zira M.Topuz transferi için Kayseri'ye kadar gitmişti.

KaPaLı
28.Haziran.2009, 18:14
Fenerbahçe'nin alt yapısında forma giyen lise 3. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Mehmet Topçu, İngiltere Premier Lig'in önemli takımlarının transfer listesine girdi.

Bir an bizim Topçu sandım yav :n:

Cemil Turan'ın gelmesi çok güzel oldu. Eski futbolcularımızı tekrardan organizasyonlarda görevlendirmemiz çok hoşuma gitmeye başladı. Önce Aykut Kocaman şimdide Cemil Turan.

nerazzuri
28.Haziran.2009, 18:15
lise 3. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Mehmet Topçu

Aynı bizim Memedov'u anlatıyor :u:

Sekopej
28.Haziran.2009, 18:19
Cemil Turan zaten kulübün içinde olan bir isimdi. Sporu, sporun içinden gelmiş kişilerin yönetmesiyle fark ortaya çıkacaktır. Umuyorum ki bu tür görevlendirmeler artar.

erdili
28.Haziran.2009, 18:32
Cemil Turan Spor Direktörü olmuş. :) Amatör branşların koordinasyonundan sorumlu olacakmış ama futbolda da etkin rolü olur diye tahmin ediyorum zira M.Topuz transferi için Kayseri'ye kadar gitmişti.

Futbolda etkin bir rolü olmaz, Mahmut Uslu'nun yerine geldi.
Aykut Kocaman ile fikir alışverişi tabi olur ama lafını geçiremez.
Kayseri'ye gidiş amacı ise bambaşka, Aziz Yıldırım siyasi bir kalkanı kırmak için İbrahim Cingi ve Cemil Turan'ı yanında götürdü. Çok emeği var Aziz Yıldırım'ın şu kulüpte, önce basket maçını izlemeye gidiyor, geceleyin de Kayseri'ye transferi bitirmeye.

EreN
28.Haziran.2009, 19:49
Mehmet topçu mu?

Alicanfmfan
28.Haziran.2009, 20:49
Simplicio iş yapamaz Fenerbahçe'de , Fener'in aradıgı adamların daha cok defansif özelligi olması gerekir.

matrockmamy
28.Haziran.2009, 20:56
neden böyle düşünüyorsunuz ya? 2 tane mc miz olacak. 2 yönlü. özer topuz falan da geriye gelen adamlar... bir sağlam stoperle defans problemi falan olmaz. hayet iyi adam simplicio

erdili
28.Haziran.2009, 21:09
neden böyle düşünüyorsunuz ya? 2 tane mc miz olacak. 2 yönlü. özer topuz falan da geriye gelen adamlar... bir sağlam stoperle defans problemi falan olmaz. hayet iyi adam simplicio

Kesinlikle katılıyorum, ben zaten karşıyım Poulsen gibi isimlere. Ayrıca bizde Poulsen'in yapacağı işi Selçuk, bilhassa Deniz yapabilir.

eGowiCh
28.Haziran.2009, 21:27
Daum İstanbul'da
Luis Aragones'in sözleşmesi feshedildiğinde Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine getirilecek olan Christoph Daum, İstanbul'a geldi.

http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/280609-daum-kapak.grid-5x2.jpg

Yeni sezonda Fenerbahçe'yi çalıştıracak olan Alman teknik adam Christoph Daum, İstanbul'a geldi.

Almanya'nın Düsseldorf kentinden uçakla İstanbul'a gelen Alman teknik adamı, Atatürk Havalimanı'nda Fenerbahçe Kulübü İdari İşler Koordinatörü Serkan Acar ve Dış İlişkiler Müdürü Turgut Acar karşıladı.

Eşi Angelica ve yardımcılarıyla birlikte gelen Daum, havalimanında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Alman çalıştırıcı ve beraberindekilerin çok sayıda valizi olması dikkati çekti. Daum, havaalnından Dereağzı'ndaki Fenerbahçe Konuk Evi'ne gitti.

Alman teknik adamın yarından itibaren Samandıra Tesisleri'nde başlayacak yeni sezon hazırlıklarında takımının başında olması bekleniyor.

NTV Spor

erdili
28.Haziran.2009, 22:14
Daum Köln kulübünü alacağı yüksek ücret için değil ideallerini gerçekleştirmek için Fenerbahçe'ye geldi.
Hoşgeldin, sefalar getirdin.. :s_fenerbahce:

tarikko
28.Haziran.2009, 22:17
Hoşgeldin Herr Daum :) ..

sananes
28.Haziran.2009, 22:18
bende deniz ve selcukdan poulsenin cok da ekstra iş yapacagını düşünmüyorum demiştim daha önce yine öyle düşünüyorum artık tek yönlü oyuncu kalmadı futbolda hangi basarılı büyük takımın ön liberosu poulsen tipinde fletcher mi poulsen gibi iniesta mı hatta yaya toure mi...toure insan azmanı gibi duruyo sahada kabul ama:) attıgı paslar uzaktan goller hoş yani...sonucta gecen seneyi düşünelim selck josico maldo hepsi oynadı emrenin yanında top cıkaramadı takım cunku onlar stoperlere bile ortada top kaldıgında topu bırakıp kenara cekilen adamlar bu tarz oyuncular hak etmiyo bizi diye düşünüyorum

Alicanfmfan
28.Haziran.2009, 22:20
Kesinlikle katılıyorum, ben zaten karşıyım Poulsen gibi isimlere. Ayrıca bizde Poulsen'in yapacağı işi Selçuk, bilhassa Deniz yapabilir.

Bunca senedir neden yapamıyor peki , Fener her sene ön libero arıyor ?

erdili
28.Haziran.2009, 22:35
Bunca sene derken daha açık belirtmelisin,
2 sezon önce şampiyonlar liginde çeyrek final oynadığımızda sakatlık geçirene kadar Deniz, Aurelio ve Selçuk sırtladı orta sahayı. Fakat bi sonraki sezon sadece Aurelio gittiği için basına önlibero eksikliği olarak yansıdı. (Aurelio'yu önlibero yapan da Daum'dur.) Halbuki Aurelio ile birlikte Zico ve onun defansif sistemi de beraberinde gitti. Aragones'ın Alex'i cm olarak oynatması, defans hattını ilerde kurması ve ortasahada savaşan oyuncu eksikliğini de inkar edemeyiz. Ama bu eksikliği kadronun şu haliyle bile M.Topuz kapatabilir, kaldı ki bir yabancı daha alacaklar o mevkiye. Çağdaş futbolda Poulsen gibi adamların yeri yok, bu sebebten tutunamadı İtalya'da.
O yüzden ben tek özelliği tandemin açığını kapatmak olan önliberodan ziyade ortasahaya destek verecek önliberoları tercih ederim..

bugra 1905
28.Haziran.2009, 22:39
Haberi Görünce Bir An Memedov Sandım:D:D

Sekopej
28.Haziran.2009, 22:40
Evet yani oyunu çift yönlü oynayabilecek birini almak ihtimali varsa ilk tercihim tabi o olur. 3'lü orta saha kurarsanız Emre ile birlikte defansif anlamda da sıkıntı yaşamazsınız.

scar face
28.Haziran.2009, 22:58
Simplicio ile orta saha toparlanamaz...Poulsen olmazsa baska bir oyuncuya yönelmek gerekir...Stoper,ön libero,sol kanat 3 kaliteli yabancı bekliyorum...

eGowiCh
28.Haziran.2009, 23:00
Defansif yönü sıradan değil de çok güçlü olan ama ofansif yönü de zayıf olmayan birini almalıyız. Appiah tam biçilmiş kaftan aslında, ama sakatlığından ötürü tekrar takıma kazandırılmıyor sanırım. Appiah tarzında Fransa'da adam çok, Poulsen gelmiyorsa yerine alternatifleri vardır mutlaka.

scar face
28.Haziran.2009, 23:02
Fransa ligini yakından takip eden biri olarak aradığımız adamların orada bi sürü olduğunu söyleyebilirim...

Alicanfmfan
28.Haziran.2009, 23:04
Frasa'dan cok iyi ön liberolar cıkabilir aslında , savasan mücadele eden :)

tarikko
28.Haziran.2009, 23:39
Perulu oyuncu, önümüzdeki sezon sarı laciverti formayı giyebilir.

Fiorentina’nın başarılı sol bek oyuncusu Juan Manuel Vargas, mor menekşelerin sportif direktörü Pantaleo Corvino’ya göre, önümüzdeki sezon Fenerbahçe’de top oynayabilir.

Real Madridli Drenthe’nin takıma katılmasına kesin gözüyle bakılması ve Manuel Pasqual’ın da kontrat yenilemesiyle, Vargas’ın takımdan ayrılması gündeme geldi.

Drenthe transferine bağlı

Violanews’e konuşan Corvino, “Fenerbahçe, Vargas için bir teklif yaptı. Roberto Carlos’un yerine bu oyuncuyu düşünüyorlar ve 15 milyon avro civarında bir rakam önerdiler. Ama bu transfere karar vermeden önce, Drenthe konusunu kesinleştirmemiz gerek” dedi.

Sezonun başlarında istikrarsız bir performans gösteren Vargas, orta sahada görev yapmaya başlamasıyla formunu bulmuştu.

2006-08 sezonları arasında Catania takımında gösterdiği performansla, Serie A’nın en iyi sol bekleri arasında gösterilen Vargas, Peru milli takımında da 20 den fazla maça çıktı. Bu arada Fiorentina bu oyuncuyu geçtiğimiz sezon başında 12 milyon avro karşılığında transfer etmişti.

Goal

goosfraba
28.Haziran.2009, 23:40
Doğru adamın ensesindeyiz.

eGowiCh
28.Haziran.2009, 23:42
Vargas çok iyi transfer olur, R.Carlos artık zarar veriyor. İlk geldiği yıl performansı oldukça iyiydi ama özellikle son sezon çok kötü bir performans gösterdi. Son Trabzonspor maçında Gökhan Ünal'la girdiği ikili pozisyon sonucu yediğimiz gol hala gözümün önünde. Eski Carlos yok artık. Umarım Vargas'ı alırız.

tarikko
28.Haziran.2009, 23:45
Umarım Fiorentina Drenthe'yi alır da Vargas açıklanır..

Cengo
28.Haziran.2009, 23:47
Umarım Fiorentina Drenthe'yi alır da Vargas açıklanır..

İyi de Drenthe+para karşılığı Vargas'ı verecekler Real Madrid'e.

Umarım öyle bir şey olmaz, olmazsa bize satacaklar..

Clayman
28.Haziran.2009, 23:51
Vargas'ı Fiorentina maçlarında izledik çoğumuz. Benim görüşüm Fenerbahçe alırsa Vargas'ı gerçekten Carlos ile rakip takımların sağ kanadını felç edebilecek bir 2li olur. Çünkü Vargas, duran top kullanabilen, teknik, defansif özellikleri iyi olan, kuvvetli, dirençli bir oyuncu izlediğim kadarı ile.

Tabi büyük kulüpler onu Fener'e bırakır mı bilmem ama Fenerbahçe alırsa gerçekten müthiş bir iş yapmış olurlar. Yaparlarsa Shakhtar'ın sağ kanadı gibi olur Fener'in solu:)

tarikko
28.Haziran.2009, 23:52

Vargas Drenthe karşılığında Real'e gidecek diye bir haber duymadım ben..Nereden duydun sen ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Doğru şimdi gördüm normal açıklamasını..Goal Corvino'nun açıklamalarını tam yazmamış..

TR.CaPTaiN
29.Haziran.2009, 00:18
Vargas transferi de bana göre zor ama resmi ağızdan teklif yaptığımız haberinin üzerine konuşmak gerekirse; transferde doğru isimlerin, takıma müthiş katkı yapabilecek isimlerin peşinde koşuyoruz. Bu ve bundan sonraki transfer dönemleri için çok olumlu bir gelişmedir.

Güiza'nın piyasası bakımından konfederasyon kupasında atacağı 2 gol ligde atacağı 10 golden daha değerlidir. Onlarca değişik ülkeden canlı yayınlanan bir organizasyonda spiker Güiza'nın golünden sonra bilgi verirken Fenerbahçe forması giydiğinden de bahsediyor. Bu da tabi ki ayrı bir reklam ve İspanya gibi kaliteli bir ekibin formasını giymesinin bizim açımızdan avantajları. Ama ben herşeye rağmen Zenit'in 10 m € + Fatih Tekke teklifinin güzel olduğunu düşünüyorum.

tarikko
29.Haziran.2009, 00:54
Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza, İspanya'ya dönmek olasılığı için açık kapı bıraktı. FIFA Konfederasyon Kupası'nda Güney Afrika'ya karşı oynanan maçta attığı 2 golle takımının galip gelmesinde önemli rol oynayan Güiza, maç sonrasında İspanyol basınının sorularını yanıtladı.

Başta Zenit San Petersburgo olmak üzere birçok kulüpten transfer teklifleri aldığı iddia edilen Fenerbahçeli futbolcu geleceğine ilişkin bir soruya ''İspanya'da forvet oyuncusu arayan takımlar var. Valencia gibi...'' diye yanıt verdi.

Valencia kulübünün David Villa'yı satmayacağını açıklamasına rağmen İspanyol futbolcu ile Real Madrid, Manchester United veya Barcelona gibi takımların ilgilendiği iddiaları her gün İspanyol basınında yer alırken, Villa'nın satılması halinde yerine yeni bir golcü alınacağı da belirtiliyor.
Bu arada, FIFA Konfederasyon Kupası'nda ev sahibi Güney Afrika ile İspanya arasında oynanan üçüncülük maçında 56. dakikada Fernando Torres'in yerine oyuna giren Güiza, 83. ve 89. dakikalarda attığı gollerle takımının en önemli oyuncusu olurken, uzatmalara giden maçı İspanya 3-2 kazandı.

Gerek kişisel performansı, gerekse İspanya'nın üçüncülük kazanmasından dolayı memnun olduğunu dile getiren Güiza, ''Ben, bunun için buraya geldim. Oyunda dakika almak ve teknik direktöre burada olduğumu göstermek için. Mutlu dönüyoruz çünkü, ABD maçından sonra psikolojik olarak kötüydük ama bugün kazandık" dedi.

Sporx

Enterokinaz
29.Haziran.2009, 00:59
vargas fener'e gelmez. önü açık bir futbolcu. büyük kulüplerin listesinde kendisi, ben ihtimal vermiyorum.

Lionel Andres Messi
29.Haziran.2009, 01:17

vargas 12milyon euroya geldi geçen sene değerini arttırdığı kesin fenere kaça satmaya düşünüyorlar acaba?

güiza artı 10milyon euroyu ben olsam kabul ederdim güizanın yetenklerini türkiyede sergileyebileceğine inanımıyorum 3-5 maç dışında vasat kalır trde tekke ise her türlü atar golünü türkiyede bence.güiza ispanyada oynar almanyada oynar ama türkiyede italyada olmaz bana kalırsa.

Cengo
29.Haziran.2009, 01:34
vargas fener'e gelmez. önü açık bir futbolcu. büyük kulüplerin listesinde kendisi, ben ihtimal vermiyorum.

Çok küçümser gördüm, parasını verirsen gelir o kadar basit.

Onurap
29.Haziran.2009, 02:00
Çok küçümser gördüm, parasını verirsen gelir o kadar basit.

Hamitin bize transferi söz konusuyken 'para verirsen gelir' demiyordun 180 dönüşün sebebi nedir?

Enterokinaz
29.Haziran.2009, 02:08
ne düşünürseniz düşünün de, hayal dünyasında yaşamayın. beni eleştirenlere de saygım vardır.

Cengo
29.Haziran.2009, 02:23
Hamitin bize transferi söz konusuyken 'para verirsen gelir' demiyordun 180 dönüşün sebebi nedir?

Hamit ile bir değil, Hamit'i Fenerbahçe de getiremez.

ne düşünürseniz düşünün de, hayal dünyasında yaşamayın. beni eleştirenlere de saygım vardır.

Anelka da hayaldi zaten, burada hayalden ötesi var.
Fenerbahçe transfer yapar, başkaları da eleştirir, hep böyleydi.

Eleştiriden fazlası bu, fanatiklik yapan kendisine yapmış olur.
Burada bunu yazdınız diye gelmeyecek mi, ümitsizliğe mi düşeceğiz :)
Takımın parası da var, vizyonu da.Transfer konusunda en son tartışılacak takım.

Yazık ki gelip bu fanatiklik ile gurur duyabiliyorsunuz.
Eleştiri gerçekten yapılan yorumadır, benim fanatikliğe yorumum olmaz, fazla uzatmayacağım ne yapacaksanız kendinize yapıyorsunuz.Gözlerim kör değil görebiliyorum, Allah'a şükür futbol bilgim de yerinde.

EreN
29.Haziran.2009, 02:27

Hayal dünyası = ortega anelka diye gider:)

Neyse velhasıl tek bir sorum var sana. TobiAslan mısın? Yoksa tanıştığın biri mi. Yahu inanılmaz derecede aynı yazıyorsunuz. Birebir hatta...

Selman Ozturk
29.Haziran.2009, 02:37
Paranın bahsi geçmiş yine. Ancak şu gerçekleri de göz ardı etmemek lazım. Ligimizin reputasyonu ortada. Vargas'ı isteyen takımların kalitesi de... Şu durumda bu transfer medya şişirmesinden öte gidemeyecek gibi görünüyor.

Cengo
29.Haziran.2009, 02:47
Paranın bahsi geçmiş yine. Ancak şu gerçekleri de göz ardı etmemek lazım. Ligimizin reputasyonu ortada. Vargas'ı isteyen takımların kalitesi de... Şu durumda bu transfer medya şişirmesinden öte gidemeyecek gibi görünüyor.

15 M€ teklif edilmiş Selman, istenirse fazlası da verilebilir tabi.

Oyuncuya da rahatlıkla 3,5M€ bir rakam verilebilir.Alacağı rakamlara bakılırsa onun için oldukça çekici olur.

Fio gibi bir takımdan gidecekse Real Madrid, Manu, Barca gibi takımlar olur, belirli bir kariyeri var zaten, bana kalırsa o kadar özel bir oyuncu da değil.
Oyuncunun amacı kariyer ise kesinlikle gider zaten bir büyük takıma ama amaç para ise Fio'dan başka bir orta-üst seviye bir takıma geçmez.Fiorentina zaten şampiyonluk oynamak için çaba sarfeden bir takım.Burada kazanacağı para çok önemli, ŞL olsa idi çok daha rahat söyleyebilirdim.Juve'den veya Inter'den oyuncu talep etmiyoruz, burası gayet güzel ülke, piyasası da olan bir kapı, ŞL'de oynayarak paza kazanıp piyasada kalmayı sağlar, kendine daha fazla rep oluşturur.Vargas burada oluğu kadar talep edilen bir oyuncu değildi.Carlos'un oyunun herkesin aksine umutsuz değilim, sol bek varken sol bek almak da ne kadar akıllıca.

Enterokinaz
29.Haziran.2009, 02:53
Hayal dünyası = ortega anelka diye gider:)

Neyse velhasıl tek bir sorum var sana. TobiAslan mısın? Yoksa tanıştığın biri mi. Yahu inanılmaz derecede aynı yazıyorsunuz. Birebir hatta...

bunu 2. kez soruyorsun. kendisini gerçekten tanımıyorum ama. mesajlarını kontrol ettim, evet gerçekten benzerlik mevcut. fakat tanımıyorum. istersen ip adreslerinden kontrol edebilirsin.

Universal
29.Haziran.2009, 03:09
Daum İstanbul'a geldi. Koch'da Fenerbahçe atkısını giydi. :)

eGowiCh
29.Haziran.2009, 03:38

Öyle diyorsun da Zapata, Cardozo, Reyes ile Galatasaray ilgileniyor diyorsun. Aynı mantıkla o zaman Zapata, Cardozo ve Reyes hiç gelmez. Ligimizin kalitesi ortadayken o halde bizim takımlar Avrupa'dan hiç oyuncu alamaz. Böyle mantık olur mu?

bunu 2. kez soruyorsun. kendisini gerçekten tanımıyorum ama. mesajlarını kontrol ettim, evet gerçekten benzerlik mevcut. fakat tanımıyorum. istersen ip adreslerinden kontrol edebilirsin.

Bence de TobiAslan'a çok benziyorsun, hatta bence aynı kişisiniz zira bu kadar üslup benzerliği çok nadir olur. Ya inanılmaz benzerlik var ya da aynı kişi -ki bu kadar benzerliğin olması zor.

Selman Ozturk
29.Haziran.2009, 03:38
Cengiz yukarıda da bahsettiğim gibi para çoğu zaman transferlerde "tek etken" olmuyor. Bildiğiniz gibi Vargas 26 yaşında ve çıkışta olan bir futbolcu. Ayrıca Italyan sitelerinden bazılarında ve Fiorentina'nın fan sitesinde oyuncu ile ilgilenenler arasına Bayern Münih'in de katıldığı yazılıyor. Bu şartlarda Vargas'ın Türkiye'ye gelme ihtimalini çok zayıf görüyorum. Kaldı ki Fiorentina da kariyer yapabileceği ekiplerden biri ve bunu bu yıl da gösterdi. Ancak Vargas'ı tanımıyorum; paraya tapan biri ise (ki böyle futbolcu çok yok, olanlar da 33'ten sonra buna ağırlık veriyor) o zaman ihtimaller dahilinde olabilir :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Öyle diyorsun da Zapata, Cardozo, Reyes ile Galatasaray ilgileniyor diyorsun. Aynı mantıkla o zaman Zapata, Cardozo ve Reyes hiç gelmez. Ligimizin kalitesi ortadayken o halde bizim takımlar Avrupa'dan hiç oyuncu alamaz. Böyle mantık olur mu?

Yazdıklarımı dikkatli okuduysan hepsinin altına bir yorum yazdım ve bu yorumlarım da olumsuzdu. Dikkat ettin mi ? Örneğin Sevilla aradan çekilmeden Cardozo'nun Galatasaray'a gelmeyeceği gibi...

Yapılabilecek transferler vardır, bir de yapılamayacak olanlar. Sen eğer Avrupa'da çıkışta olan ve büyük kulüplerin talip olduğu bir oyuncuya talipsen ve bir de Turkcell Super Lig ekibiysen elbetteki böyle transfler çok çok zorlaşır.Bu lig İstanbul'dan ibaret değil. Bunun Ankara'dan ötesi de var. Hep bu gerçekleri unutuyoruz ne yazık ki...

Universal
29.Haziran.2009, 03:43
Cengiz yukarıda da bahsettiğim gibi para çoğu zaman transferlerde "tek etken" olmuyor. Bildiğiniz gibi Vargas 26 yaşında ve çıkışta olan bir futbolcu. Ayrıca Italyan sitelerinden bazılarında ve Fiorentina'nın fan sitesinde oyuncu ile ilgilenenler arasına Bayern Münih'in de katıldığı yazılıyor. Bu şartlarda Vargas'ın Türkiye'ye gelme ihtimalini çok zayıf görüyorum. Kaldı ki Fiorentina da kariyer yapabileceği ekiplerden biri ve bunu bu yıl da gösterdi. Ancak Vargas'ı tanımıyorum; paraya tapan biri ise (ki böyle futbolcu çok yok, olanlar da 33'ten sonra buna ağırlık veriyor) o zaman ihtimaller dahilinde olabilir :)

Buna ek olarak Türkiye'yi tercih etse bile, ilk sezonunda Şampiyonlar Liginde oynamıyacak. Buda büyük etken oyuncu Şampiyonlar Liginde oynamak ister. Buda Fenerbahçe için dezavantaj ama; bana göre paranın açamıyacağı kapı yoktur her kulüpten 500bin-1milyon € fazla para verirsen rahatlıklada oyuncuyu getirebilirsin. İstanbul gibi iyi bir şehirde yaşayacak, Türkiye'de şampiyonluğa oynayacak ve Avrupa Ligine katılan en iyi takımlardan birisinde forma giyme ihtimalide var.

Enterokinaz
29.Haziran.2009, 03:45
şu TobiAslan her kimse, fenerbahçeli arkadaşlarda büyük etki bıraktığı kesin. artık bu konu da ne yazsam bilmiyorum, buyrun araştırın, eğer oysam gereğini yapın lütfen.

reyes ve vargas arasında bir kıyaslama olmamalı bence. birisi avrupa'nın göz bebeği, diğeri eski halini aratan, sahada ruh gibi yürüyen bir futbolcu. arasında fark var.

zapata, babel gibi isimler ise şu an sadece hayal galatasaray için. :)

eGowiCh
29.Haziran.2009, 03:48
Selman abi, Güiza gibi İspanya'nın gol kralını alabiliyorsan eğer bence Vargas'ı da parayı verince çok rahat alabilirsin. "Top" noktada bir futbolcu aldı bu takım geçen sene, Eto'o, Ronaldo, Kaka gibi worldclass ve Agüero, Benzema gibi wonderkid futbolcular dışında çoğu isim alınabilir. İspanya gol kralı Türkiye'de oynamayı kabul ediyorsa -ki gidebileceği birçok takım varken-, Anelka, Ortega, Carew, Alex gibi isimler getirilebiliyorsa birçok futbolcuyu Türkiye'ye pekala getirebilirsin.

Universal
29.Haziran.2009, 03:49
şu TobiAslan her kimse, fenerbahçeli arkadaşlarda büyük etki bıraktığı kesin. artık bu konu da ne yazsam bilmiyorum, buyrun araştırın, eğer oysam gereğini yapın lütfen.

reyes ve vargas arasında bir kıyaslama olmamalı bence. birisi avrupa'nın göz bebeği, diğeri eski halini aratan, sahada ruh gibi yürüyen bir futbolcu. arasında fark var.

zapata, babel gibi isimler ise şu an sadece hayal galatasaray için. :)

Burası Fenerbahçe Transfer haberleri, burada Babel ve Zapata'yı tartışmak ne kadar doğru?

fenerbahce_1907
29.Haziran.2009, 03:51

Emin misin tanımadığına?Ben senin Tobiaslanı kesinlikle tanıdığını düşünüyorum,hemde baya yakından tanıyorsun.

BeeTLeJuiCe
29.Haziran.2009, 03:56
Tobiaslan olur, Türkuaz olur, hp-fm-gs olur kim olursa olur. Arkadaş 5. ayda üye olmuş olabilir, sıcak bi ortam olduğu içinde futbol bölümüne direk girip yorum yazabilir. Ortada kesin birşey yoksa Fenerbahçe Transfer Haberleri Bölümünde, Transferleri, bunların haberlerini, dedikodularını konuşalım...

Enterokinaz
29.Haziran.2009, 03:59
Burası Fenerbahçe Transfer haberleri, burada Babel ve Zapata'yı tartışmak ne kadar doğru?

arkadaşımızın verdiği örnek için söyledim onları, yani karşılaştırma amaçlı bir nevi. :)

Selman Ozturk
29.Haziran.2009, 04:10
Selman abi, Güiza gibi İspanya'nın gol kralını alabiliyorsan eğer bence Vargas'ı da parayı verince çok rahat alabilirsin. "Top" noktada bir futbolcu aldı bu takım geçen sene, Eto'o, Ronaldo, Kaka gibi worldclass ve Agüero, Benzema gibi wonderkid futbolcular dışında çoğu isim alınabilir. İspanya gol kralı Türkiye'de oynamayı kabul ediyorsa -ki gidebileceği birçok takım varken-, Anelka, Ortega, Carew, Alex gibi isimler getirilebiliyorsa birçok futbolcuyu Türkiye'ye pekala getirebilirsin.

Egemen geçtiğimiz yıl Guiza transfer olduktan sonra bir yakınması vardı. Hatta Fenerbahçe Tv'de de söylemişti her ne kadar bana göre talihsiz bir söylem olsa da. Hatırlayalım "Beklediğim hiçbir kulüpten teklif almadım.Bu beni şaşırttı ve üzdü" (tam çevirisi) Guiza'ya o durumda en iyi şartları sunan takım Fenerbahçe'ydi. Ayrıca Aragones faktörünü de unutmamak gerekli.

Alex Avrupa'da başarısız olup geri dönmüş bir oyuncuydu ve tercihi Türkiye oldu. Kendini 1 adım ilerletemeden yerinde saydı ve yaşlanmayı bekliyor. Keza diğer oyuncular da öyle. Lincoln, Ortega vs.

Türkiye'ye gelip de çıkış yakalayıp Avrupa'nın büyük takımlarına transfer olan oyuncu örneklerini düşündüğümüzde aklımıza yalnızca Anelka geliyor. O da Bolton'daki performansı sayesinde Chelsea'ye geçti.

Aman ha Marsilya'ya kaçan Ribery ve Betis'e kaçan Aurelio örneklerini vermeyin.Yanlış bir örneklendirme olur.

Kaliteli yabancıların ülkemizi tercih etmeme sebebi de bu bana göre. Türkiye'yi basamak olarak gören yabancıların yüzde 90'ı o basamaklardan aşağı yuvarlandı. Yanlış mı düşünüyorum? Sen 26 yaşında yıldızı parlamış bir oyuncu olsan, büyük liglerin kaliteli ekiplerinden gelen teklifleri mi değerlendirirsin yoksa Turkcel Super Lig'in en iyi takımlarından birinden gelen teklifi mi ?

Bulgaristan'da iş hayatımı sürdürdüğüm dönemde Varna Zlatni'ye tatile gelen Bulgar oyuncu Dimitar Berbatov'la tanışma ve sohbet etme fırsatı buldum. Kendisi 40 yaşına dahi girse Bulgar Ligi'nde oynamak istemeyeceğini söyledi.

-Ya Türkiye Ligi? dedim.

-Fenerbahçe, Galatasaray ve Liverpool maçından dolayı Beşiktaş'ı biliyorum dedi.

-Peki düşünür müsün bu ekipleri? dedim.

-"Ligin standartlarını bilmiyorum. Diğer takımların durumları, tesis olanakları ve mücadele oranı kararımı etkilerdi." dedi

-Ya para? diye sorduğumda ise

-"Kendi hayatımı ve sevdiklerimin hayatını garanti edebilecek paraya sahibim. Yatırımlarım var. Bu yüzden maddi kısmı bir ayağım topal olduktan sonra düşüneceğim." şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Açıkçası birçok oyuncunun da böyle düşündüğünü tahmin ediyorum. Bu yüzden bu tür transferlere olumsuz bakıyorum. Ancak hangi takım olursa olsun elbetteki böyle oyuncuların bu lige gelmesi sadece o takıma değil her takıma + (artı) kazandırır. Şu durumda "Vargas , Zapata, Saha , Poulsen , vs" gelmesin demek benim futbol anlayışımla bağdaşmıyor. Dilerim gelir ama tekrar söylüyorum çok çok hatta bir çok daha; zor...

Universal
29.Haziran.2009, 04:20
Alex Avrupa'da başarısız olup geri dönmüş bir oyuncuydu ve tercihi Türkiye oldu. Kendini 1 adım ilerletemeden yerinde saydı ve yaşlanmayı bekliyor. Keza diğer oyuncular da öyle. Lincoln, Ortega vs.

Bulgaristan'da iş hayatımı sürdürdüğüm dönemde Varna Zlatni'ye tatile gelen Bulgar oyuncu Dimitar Berbatov'la tanışma ve sohbet etme fırsatı buldum. Kendisi 40 yaşına dahi girse Bulgar Ligi'nde oynamak istemeyeceğini söyledi.

-Ya Türkiye Ligi? dedim.

-Fenerbahçe, Galatasaray ve Liverpool maçından dolayı Beşiktaş'ı biliyorum dedi.

-"Ligin standartlarını bilmiyorum. Diğer takımların durumları, tesis olanakları ve mücadele oranı kararımı etkilerdi." dedi

-"Kendi hayatımı ve sevdiklerimin hayatını garanti edebilecek paraya sahibim. Yatırımlarım var. Bu yüzden maddi kısmı bir ayağım topal olduktan sonra düşüneceğim." şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Açıkçası birçok oyuncunun da böyle düşündüğünü tahmin ediyorum. Bu yüzden bu tür transferlere olumsuz bakıyorum. Ancak hangi takım olursa olsun elbetteki böyle oyuncuların bu lige gelmesi sadece o takıma değil her takıma + (artı) kazandırır. Şu durumda "Vargas , Zapata, Saha , Poulsen , vs" gelmesin demek benim futbol anlayışımla bağdaşmıyor. Dilerim gelir ama tekrar söylüyorum çok çok hatta bir çok daha; zor...

Ortega, Türkiye'ye gelmeden önce 40 asist yaptı. Bu sanırım az bir sayı değil. Türkiye'de de kısa sürede iyi işler yaptı. Gaziantep deplasmanından 3-1'den getirdiği maçı hala hatırlıyorum. (Tabii maç 3-3 bitti.)

Berbatov iyi para kazanmış olabilir ama; Vargas, Zapata, Poulsen onun kadar para kazanmadı. Parayı tercih edebilirler birde, Appiah'da buraya gelirken hiç gelmek istemiyordu ve geldiğinde taraflı/tarafsız herkesi memnun edecek futbol oynadı. Sonra o sakatlık devreye girdi. Eğer sakatlık yaşamasaydı ve Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final oynadığımız yıl takıma katkısı olsaydı şuan çok iyi bir bonservis ile çok iyi bir kulübe satmış olurduk. Poulsen'inde durumnu aynı istemeye istemeye Fenerbahçe'ye gelecek ama; sonra geldiği için mutlu olacak. Tahmin ediyorum ki İstanbul, Torino'dan daha iyi bir şehir ve Türkiye'de ki futbol İtalya'ya göre daha zevk veriyor.

Selman Ozturk
29.Haziran.2009, 04:28
Ortega, Türkiye'ye gelmeden önce 40 asist yaptı. Bu sanırım az bir sayı değil. Türkiye'de de kısa sürede iyi işler yaptı. Gaziantep deplasmanından 3-1'den getirdiği maçı hala hatırlıyorum. (Tabii maç 3-3 bitti.)

Berbatov iyi para kazanmış olabilir ama; Vargas, Zapata, Poulsen onun kadar para kazanmadı. Parayı tercih edebilirler birde, Appiah'da buraya gelirken hiç gelmek istemiyordu ve geldiğinde taraflı/tarafsız herkesi memnun edecek futbol oynadı. Sonra o sakatlık devreye girdi. Eğer sakatlık yaşamasaydı ve Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final oynadığımız yıl takıma katkısı olsaydı şuan çok iyi bir bonservis ile çok iyi bir kulübe satmış olurduk. Poulsen'inde durumnu aynı istemeye istemeye Fenerbahçe'ye gelecek ama; sonra geldiği için mutlu olacak. Tahmin ediyorum ki İstanbul, Torino'dan daha iyi bir şehir ve Türkiye'de ki futbol İtalya'ya göre daha zevk veriyor.

Batuhan herkesin hayatı eşit olmak zorunda değil ki :) Vargas da kendi hayalleri nispetinde bir para kazanmıştır elbette. Mesele de bu değil zaten.

Verdiğimiz örnekler ile Vargas arasında dünya kadar fark var. Eğer italyanca bilen biri varsa çevrenizde Fiorentina'ya yakın kaynaklara bir göz atın. Vargas'ın birkaç röportajı var bunlara göz gezdirin. Ben bu şekilde Vargas'ın şu anda paraya değil kariyerine önem verdiğini düşünüyorum. Olumsuz bakmamın nedeni de bu. Yarın eğer vakit bulabilirsem şirketteki tercümana Vargas'ın bir röportajını Türkçe'ye çevirtip foruma koyarım. O zaman demek istediklerim daha net anlaşılır sanırım :)

eGowiCh
29.Haziran.2009, 04:36
Egemen geçtiğimiz yıl Guiza transfer olduktan sonra bir yakınması vardı. Hatta Fenerbahçe Tv'de de söylemişti her ne kadar bana göre talihsiz bir söylem olsa da. Hatırlayalım "Beklediğim hiçbir kulüpten teklif almadım.Bu beni şaşırttı ve üzdü" (tam çevirisi) Guiza'ya o durumda en iyi şartları sunan takım Fenerbahçe'ydi. Ayrıca Aragones faktörünü de unutmamak gerekli.

Türkiye'ye gelip de çıkış yakalayıp Avrupa'nın büyük takımlarına transfer olan oyuncu örneklerini düşündüğümüzde aklımıza yalnızca Anelka geliyor. O da Bolton'daki performansı sayesinde Chelsea'ye geçti.

Aman ha Marsilya'ya kaçan Ribery ve Betis'e kaçan Aurelio örneklerini vermeyin.Yanlış bir örneklendirme olur.

Kaliteli yabancıların ülkemizi tercih etmeme sebebi de bu bana göre. Türkiye'yi basamak olarak gören yabancıların yüzde 90'ı o basamaklardan aşağı yuvarlandı. Yanlış mı düşünüyorum? Sen 26 yaşında yıldızı parlamış bir oyuncu olsan, büyük liglerin kaliteli ekiplerinden gelen teklifleri mi değerlendirirsin yoksa Turkcel Super Lig'in en iyi takımlarından birinden gelen teklifi mi ?

-Ya Türkiye Ligi? dedim.

Çok güzel yazmışsın ancak şöyle bir durum da var ki bildiğin gibi bahsettiğimiz futbolcular çok fazla para kazanmış futbolcular değil. Bir Berbatov dediğin gibi yedi sülalesini geçindirecek bir para kazanmış olabilir, çünkü Leverkusen, Tottenham ve son olarak Man Utd gibi takımlarda oynadı/oynuyor. Vargas veya diğer isimler çok fazla maaş almıyorlar ve Avrupa'da verginin yüksek olması sebebiyle de aldıkları para iyice kısılıyor. Oysa Türkiye'ye geldiklerinde orada çok fazla görmedikleri yıldız muamelesini görecekler, 3.5-4 milyon Euro para alacaklar, İstanbul gibi muhteşem bir şehirde güzel bir daireye sahip olacaklar ve kısmen daha zayıf bir ligde oynayacaklar. Para kazanmak ve rahat etmek için ideal bir ortam ama kariyer yapma adına biraz sıkıntılı zira kendilerini gösterebilecekleri tek platform Şampiyonlar Ligi. Shakhtar bu yıl UEFA'yı aldı, kadrosuna bakıyoruz çok iyi yıldızlar var, genç yetenekler var, bu futbolcular neden tercih etti peki Shakhtar'ı, Ukrayna liginin kalitesinden mi? Yoksa aldıkları paradan, takımın vizyonundan dolayı mı?

Güiza konusunda da beklediği takımdan teklifi almamış diyorsun, doğrudur ama ben basında Barcelona, Roma gibi takımların gündemine geldiğini duymuştum, basın yalan yazmış olabilir, bilemiyorum ama her türlü piyasaya sahip bir futbolcuydu ve transfer edildi. Şu an nasıl ki Forlan'ın transferi imkansıza yakın olarak görülüyorsa Türkiye ligi için, Güiza da öyle görülüyordu geçen sezon transfer edilmeden -ki EURO 2008'de 2 gol attı, iyi de oynadı-.

Uzun lafın kısası ben bu tür transferlerin imkansız olduğunu düşünmüyorum. Kulüpleri zaten bir sorun çıkarmıyor fazla, oyuncuyu ikna edebilmek önemli ki artık o da biraz senin becerine kalmış, bir şekilde ikna edeceksin. Poulsen transferi örneğin, oyuncunun eşi gelmek istemiyormuş sanırım, orada yöneticinin marifeti çıkar ortaya, bir yolunu bulup ikna edilmesi gerekiyor. Türkiye'de oynamak istemeyecek oyuncular zaten belli, örneğin geçen yıl Xabi Alonso için ısrarcı olundu ama oyuncu İngiltere'den ayrılmak istemediğini söyledi ki bu çok normal zira Xabi Alonso dediğimiz futbolcu Liverpool'un önemli bir ismi, Liverpool onu gözden çıkarsa İngiltere'nin zirveye oynayan takımları transfer etmek ister, en olmadı İspanya veya İtalya'nın üst düzey kulüpleri anlaşma zemini ararlar. Ancak şu an gündemdeki isimler Xabi Alonso ile karşılaştıralacak isimler değil. Vargas için Xabi Alonso ile ilgili söylediklerimizi söyleyemeyiz.

TR.CaPTaiN
29.Haziran.2009, 04:50
Tam manasıyla birebir örtüşen örnekler olmayabilir ama Tuncay'ın Fenerbahçe'den ayrılması ve Lugano'nun da muhtemelen ayrılacak olması bence hayallerin paranın önüne geçtiğinin göstergesidir. Örneğin; Lugano İtalya'ya giderse tahminim 1.5 m € civarı bir para alacaktır ve yanılmıyorsam vergisi de kendine ait olacaktır ama geldiğinden beri İtalya'da oynamak istiyorum diyor. Tuncay da Fenerbahçe'nin evladı dediğimiz, taraftarın sevgilisi olan bir oyuncuydu, İstanbul'un güzelliklerini biliyordu, kulübün büyüklüğünün farkındaydı ama o da ardına bakmadan hayallerim diyerek İngiltere'ye kaçtı.

Şöyle de bir bakış açısıyla yaklaşırsak aslında resim biraz daha netleşiyor. Atıyorum Türkiye'de ilk 5'e giren bir takımda önemli bir futbolcusunuz ve yıllık 2 m € kazanıyorsunuz. Daha önceden Suriye'ye hiç gitmemiş bir kişisiniz ve Suriye'nin en büyük takımlarından birinden teklif geliyor yıllık 4 m € veriyoruz gel diyorlar. Böyle bir teklife kaç kişi evet diyerek bilmediği Suriye'ye gider ki ? Burda kesinlikle İstanbul'un Avrupa'nın şehirlerinden kötü olduğunu kastetmiyorum aksine kültür başkenti olan şehir, birçok güzelliği olan şehir ama ligimizi kim izliyor ki ? Dünyanın en büyük derbilerinden diye övündüğümüz derbilerimizi bile yabancı kanallar doğru düzgün yayınlamıyor.

Vargas eğer şampiyonlar ligine gidemeyen bir takımda oynasaydı ve Fenerbahçe şampiyonlar liginde olsaydı bence futbolcuyu etkilemede en az para kadar etkili bir koz olurdu.

Yine de tamamen umutsuz değilim. Çok zor ama olabilecek bir transfer olarak görüyorum.

Selman Ozturk
29.Haziran.2009, 05:09
Tam manasıyla birebir örtüşen örnekler olmayabilir ama Tuncay'ın Fenerbahçe'den ayrılması ve Lugano'nun da muhtemelen ayrılacak olması bence hayallerin paranın önüne geçtiğinin göstergesidir. Örneğin; Lugano İtalya'ya giderse tahminim 1.5 m € civarı bir para alacaktır ve yanılmıyorsam vergisi de kendine ait olacaktır ama geldiğinden beri İtalya'da oynamak istiyorum diyor. Tuncay da Fenerbahçe'nin evladı dediğimiz, taraftarın sevgilisi olan bir oyuncuydu, İstanbul'un güzelliklerini biliyordu, kulübün büyüklüğünün farkındaydı ama o da ardına bakmadan hayallerim diyerek İngiltere'ye kaçtı.

Şöyle de bir bakış açısıyla yaklaşırsak aslında resim biraz daha netleşiyor. Atıyorum Türkiye'de ilk 5'e giren bir takımda önemli bir futbolcusunuz ve yıllık 2 m € kazanıyorsunuz. Daha önceden Suriye'ye hiç gitmemiş bir kişisiniz ve Suriye'nin en büyük takımlarından birinden teklif geliyor yıllık 4 m € veriyoruz gel diyorlar. Böyle bir teklife kaç kişi evet diyerek bilmediği Suriye'ye gider ki ? Burda kesinlikle İstanbul'un Avrupa'nın şehirlerinden kötü olduğunu kastetmiyorum aksine kültür başkenti olan şehir, birçok güzelliği olan şehir ama ligimizi kim izliyor ki ? Dünyanın en büyük derbilerinden diye övündüğümüz derbilerimizi bile yabancı kanallar doğru düzgün yayınlamıyor.

Vargas eğer şampiyonlar ligine gidemeyen bir takımda oynasaydı ve Fenerbahçe şampiyonlar liginde olsaydı bence futbolcuyu etkilemede en az para kadar etkili bir koz olurdu.

Yine de tamamen umutsuz değilim. Çok zor ama olabilecek bir transfer olarak görüyorum.

Katılıyorum, bahsettiğim şeyler de bunlardı.

Uzun lafın kısası ben bu tür transferlerin imkansız olduğunu düşünmüyorum. Kulüpleri zaten bir sorun çıkarmıyor fazla, oyuncuyu ikna edebilmek önemli ki artık o da biraz senin becerine kalmış, bir şekilde ikna edeceksin. Poulsen transferi örneğin, oyuncunun eşi gelmek istemiyormuş sanırım, orada yöneticinin marifeti çıkar ortaya, bir yolunu bulup ikna edilmesi gerekiyor. Türkiye'de oynamak istemeyecek oyuncular zaten belli, örneğin geçen yıl Xabi Alonso için ısrarcı olundu ama oyuncu İngiltere'den ayrılmak istemediğini söyledi ki bu çok normal zira Xabi Alonso dediğimiz futbolcu Liverpool'un önemli bir ismi, Liverpool onu gözden çıkarsa İngiltere'nin zirveye oynayan takımları transfer etmek ister, en olmadı İspanya veya İtalya'nın üst düzey kulüpleri anlaşma zemini ararlar. Ancak şu an gündemdeki isimler Xabi Alonso ile karşılaştıralacak isimler değil. Vargas için Xabi Alonso ile ilgili söylediklerimizi söyleyemeyiz.

Esasında Vargas için de benzer durumun söz konusu olduğunu anlatmaya çalışıyorum 1000'lerce karakter kullanarak. :) Vargas'ı da şu anda büyük liglerden büyük takımlar istiyor.Bunları kendisi de belirtiyor. Bu ligler ve bu takımlar varken bizim ligimize gelmesi çok çok çok zor. Bunu ifade etmeye çalışıyorum dakikalardır :)

Ha ama şöyle olurdu; Vargas Fiorentina'nın orta halli bir oyuncusu olurdu. İstikrarlı bir performans sergilerdi. Ancak şu an devrede olan takımları etkileyecek bir performans olmazdı bu.Yaşı da 28-30 olurdu. Fenerbahçe de onu cezbeden bir parayı verip Şampiyonlar Ligi taahhütü ile oyuncunun aklına girerdi.

Şu an Vargas transferindeki şartlar yukarıda yazdıklarımın tam tersi. Bu yüzdendir olumsuzluğun sebebi...

TR.CaPTaiN
29.Haziran.2009, 06:24
Fenerbahçe, kulübü Juventus'la anlaşmasına rağmen bir türlü ikna edemediği Danimarkalı Chrisitan Poulsen'in alternatiflerini de belirledi. Poulsen'in "Yıllık 3.7 milyon Euro çok iyi para. Ancak ailem Türkiye'ye gitmemi istemiyor" demesine rağmen ısrarını sürdüren Sarı-Lacivertli yöneticilerin yine olumlu sonuç alamaları halinde Emana ve Polak'a yönelecekleri bildirildi.

Yönetimin "Kararım kesin" demesine rağmen Poulsen ve menajerleriyle bir kez daha görüşecekleri ve tekliflerini yenileyecekleri öğrenildi.

Poulsen'in "Hayır" demesi halindeyse diğer iki oyuncunun gündeme getirileceği belirtildi.

Adaylardan ilkinin Real Betis'in Kamerunlu futbolcusu Achille Emana olduğu ileri sürüldü. Geçen sezon başında Touluse'den transfer edilen Emana, Real Betis formasıyla 28 maçta oynadı ve 8 gol attı. Emana, 15 kez yer aldığı Kamerun Milli Takımı'nda da rakip fileleri bir kez havalandırdı.

Diğer adayın ise Anderlechtli Jan Polak olduğu belirlendi. Çek Milli Takımı'nda 33 maçta 6 gol atan Polak, 2007'de Nürnberg'den transfer olduğu Anderlecht'te ise 51 maçta 4 gole adını yazdırdı.

Fenerbahçe'de teknik direktörlüğü henüz resmi olarak açıklanmayan teknik direktörü Christoph Daum, İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe kulübünün Aragones'in sözleşmesini henüz fesh edemediği için Daum'u açıklamadığı, gelişine de internet sitesinde yer vermediği öğrenildi.

Daum'un yarın saat 17.00 de samandırada futbolcularla bir araya gelerek bir toplantı yapacağı öğrenildi. Toplantıya Roberto Carlos'un dışında bütün futbolcuların katılması bekleniyor.

Ligtv

eGowiCh
29.Haziran.2009, 06:35
Onyewu transferi de bir iki gün içinde netlik kazanır diye düşünüyorum. Konfederasyon Kupası'nın sona ermesiyle bizimle anlaşıp anlaşmayacağını öğrenmiş oluruz. Mutlaka alınmalı! Alınırsa yönetime minnettar kalacağım.

Yarın da ilk idman yapılacak sanıyorum. Roland Koch ve Christoph Daum takımın başında olur, Daum olmasa bile Koch kesin olacaktır. Güiza da rötarlı katılır kampa R.Carlos'un yanı sıra.

Universal
29.Haziran.2009, 15:26

Suriye yazmışsında, Suriye'ye giden bir kişi bilindiği gibi ABD'ye alınmıyor. Yani Pasaportunda Suriye vizesi olacak ve bu hayatını etkileyecek.

Tuncay Türk bir oyuncu gitmesi doğaldır. Türkiye'de gelebileceği en yüksek noktaya geldi. Lugano içinde aynısı geçerli. Türkiye'de ki yapabileceğini tamamladı. Vargas'ın Fenerbahçe'ye gelmeme nedeni sadece Şampiyonlar Ligi olabilir. Onun dışında Fenerbahçe'ye gelmemesi için herhangibi bir neden yok. Zaten bu oyuncuyu Arsenal, Chealse, M.Utd, Real Madrid vs isteseydi bir dakikada alırlardı. Bu kulüpler istemediğine göre bizim transferde yarıştığımız kulüplerle hiçbir farkımız yok.

BeeTLeJuiCe
29.Haziran.2009, 17:05
Stoper için yeni bir aday ortaya çıktı.
Kızılyıldız oyuncusu 21 yaşındaki Nemanja Pejčinović

Fm profili :D
http://www.upload.gen.tr/resim.php/s6/177pycvx/nemanjapejcinovicprofil.jpg.html

Since-1907
29.Haziran.2009, 17:19
tgdrbBQ01gU

TR.CaPTaiN
29.Haziran.2009, 17:19
Suriye yazmışsında, Suriye'ye giden bir kişi bilindiği gibi ABD'ye alınmıyor. Yani Pasaportunda Suriye vizesi olacak ve bu hayatını etkileyecek.

Tuncay Türk bir oyuncu gitmesi doğaldır. Türkiye'de gelebileceği en yüksek noktaya geldi. Lugano içinde aynısı geçerli. Türkiye'de ki yapabileceğini tamamladı. Vargas'ın Fenerbahçe'ye gelmeme nedeni sadece Şampiyonlar Ligi olabilir. Onun dışında Fenerbahçe'ye gelmemesi için herhangibi bir neden yok. Zaten bu oyuncuyu Arsenal, Chealse, M.Utd, Real Madrid vs isteseydi bir dakikada alırlardı. Bu kulüpler istemediğine göre bizim transferde yarıştığımız kulüplerle hiçbir farkımız yok.

Suriye'yi örnek olarak verdim. Bizim ilgimizi çekmeyeceğini düşündüğün herhangi bir ülkeyi Suriye örneğinin yerine koyabilirsin.

Tuncay'a vaadedilenler bence Vargas'a vaadedilemez. Kaldı ki Tuncay'ı duygusal yönden de etkileyebilirdik. Yani taraftarın sevgilisi olması, ona vaadedilen Carlos'un kaptanı ol teklifi gibi. Oyuncu Fiorentina'dan Türkiye'ye gelerek bir basamak düşmek istemez. Çoğu oyuncu Türkiye'yi basamak olarak kullanıyor dolayısıyla Avrupa'nın kaliteli takımlarındaki oyuncular da buraya gelişi düşüş olarak görüyor. Vargas'ın büyük kulüplere gidişi Fiorentina'dan daha kolay olur. Çünkü serie A bizim ligimize göre çok daha göz önünde olan bir lig.

Son 2 sezondur sakatlıklarla uğraşan Yıldıray bile bu sezon Türkiye'ye gelmek istemiyor, menajeri önümüzdeki sene belki diyor. Hamit'e Fenerbahçe'nin astronomik bir rakam önerdiğini fakat Hamit'in Türkiye'ye gelmeyeceğini menajeri açıkladı. Nihat yine aynı şekilde bu sezona kadar Türkiye'ye gelmek istemediğini sık sık açıkladı. Yani biz Türkiye'nin tüm güzelliklerinin farkında olan Türk sporcuları bile ikna edemezken, belki de Türkiye'de İstanbul'dan başka bir şehrin ismini bile bilmeyen Vargas'ı ikna etmek çok daha zor olur.

Benim tahminim oyuncuların geneli kariyerinin paradan daha önemli olduğunu düşünüyodur. Tabi Robinho gibi bazı istisnalar da olabilir. Ama o da City'e gittikten sonra Chelsea'ye geldiğim için mutluyum gafı yapabilir.

KaPaLı
29.Haziran.2009, 17:21
Neymiş o adam öyle yaa :D Daum'un izleme ekibinin önerdiği oyuncu herhalde.

Since-1907
29.Haziran.2009, 17:22
Daum istiyorsa benim için sorun yok. Onun tercihlerine güveniyorum.

TR.CaPTaiN
29.Haziran.2009, 17:30
Neymiş o adam öyle yaa :D Daum'un izleme ekibinin önerdiği oyuncu herhalde.

Bakıyorum pehlivanı hemen unuttun. :n:

Stoperlerin tecrübeli olması daha iyidir ama kumaş kaliteli olursa parlayabilir.

KaPaLı
29.Haziran.2009, 17:31
Yok kaptan + 2 olabilir :D Pehlivan + Nemanja :n:

eGowiCh
29.Haziran.2009, 17:40
Sırp stoperler genelde kaliteli olur. Ivanovic, Vidic gibi isimler ortada, Pejcinovic nasıl bir futbolcu bilmiyorum ama neden bizim Vidic'imiz olmasın ki? :) Onyewu'yu tercih ederim ama her ne olursa olsun.

matrockmamy
29.Haziran.2009, 17:48
Deli olucam ya.. hala ön libero almadık.. stoper de lazım sanki :D

eGowiCh
29.Haziran.2009, 18:08
Gabi Mudingayi için 7 milyon Euro teklif yaptığımızı yazmış dış basın.

Clayman
29.Haziran.2009, 18:14
Mudingayi en doğru tercih olacaktır diye düşünüyorum ön libero için. İtalya gibi fizik ve kondisyon gerektiren bir ligde oynuyor, üstelik Afrikalı:)Maç içinde kopma yaşamıyor. Ön libero sorununu giderecektir gelirse eğer.

matrockmamy
29.Haziran.2009, 18:14
mudingayi tam aradığımız adam.. sürekli koşan, top kapan, fiziği ve azmii gayet iyi. galiba siyahiydi. 2. appiahımız olabilir mi :D

titates1
29.Haziran.2009, 18:22
simon rolfes alınsın bence ama mudingayi de başkanın öpen futbolcu deyimine tamı tamına uyuyo..

tarikko
29.Haziran.2009, 18:46
Daum istediyse demek ki bir bildigi vardir bence.Pejcinovic hem genc hem de gelecegi olan bir oyuncu..Onyewu gelmezse dusunulebilir.. :)

scar face
29.Haziran.2009, 19:09
Nemanja PEJCİNOVİC adası Nemanja VİDİC e birazcık benziyorsa Bilica'yı kiraya verip Onyewuyla oynatalım...:)
Bu arada gecen sezonda ön libero transferinde böyle zorlukla yasadık Josico gibi biri gelmez umarım...
Bu arada Josico hakkında hiç haber cıkmadı insallah gidiyordur...

tarikko
29.Haziran.2009, 19:14
Nemanja PEJCİNOVİC adası Nemanja VİDİC e birazcık benziyorsa Bilica'yı kiraya verip Onyewuyla oynatalım...:)
Bu arada gecen sezonda ön libero transferinde böyle zorlukla yasadık Josico gibi biri gelmez umarım...
Bu arada Josico hakkında hiç haber cıkmadı insallah gidiyordur...
Ne yaptin abi ya ne kirasi :D

scar face
29.Haziran.2009, 19:18
Bilica'nın basarılı olacağını pek zannetmiyorum sürekli kapanan takımlarda oynadı...Fenerbahçe ise her maça kazanan savunmasını önde kuran bir takım...Bu nedenle Bilica'dan pek fazla umudum yok...Gelmesini hiç istemedim...

Addolorato
29.Haziran.2009, 19:26
İşin ilginç yanı daha ne Bilica ne Onyewu nede Pejcinovic imza attı. Ne bu hız :D

scar face
29.Haziran.2009, 19:54
Bilica imza atmadı ama resmi siteden duyuruldu....
Onyewu büyük ihtimalle Fenerbahçe'de ayrıca bu konuda neleri gördük.Tevez,Robinho yazanları...

tarikko
29.Haziran.2009, 19:59
İşin ilginç yanı daha ne Bilica ne Onyewu nede Pejcinovic imza attı. Ne bu hız :D
Bilica resmi siteden duyuruldu :) Onyewu'nun da gelme ihtimali fazla ..

HooijDonk07
29.Haziran.2009, 20:02
İlk antremana son bi saat Daum mu Aykut mu yoksa Paf takım antrenörü çıkacak ilk antremana ?

Addolorato
29.Haziran.2009, 20:05
Bence Aykut Kocaman çıkar çünkü Daum ile daha sözleşme imzalanmadı.

Sekopej
29.Haziran.2009, 20:22
Koch çıkacaktır, Daum da çıkabilir bir sorun olmaz ama hoş olmayabilir diye Daum çıkmaz. Aykut'un eşofman giyeceğini sanmıyorum, o da orada olacaktır ama antremanı yöneten Koch olacaktır.

Universal
29.Haziran.2009, 20:26
Daum gençlere şans vermeyen bir isim, 23 yaşında ki bir oyuncuyu takip etmez. Kaldı ki bu oyuncu tecrübeli değil, defansda her zaman pişmiş oyuncu almak daha iyidir.

scar face
29.Haziran.2009, 20:33
Biz almazsak o adamı kesin biri alır...Ama Gordon Schildfieldin profili gözümün önüne geliyor 802de hız hızlanma 17 15 ti galiba...Kafa 18...Bazı oyuncular şişirme olabiliyor...
bu arada Aragones cıkmasında antremana kim cıkarsa cıksın:D

sananes
29.Haziran.2009, 21:01
genclere artık şans vermek zorunda burda hiç bişey eskisi gibi değil çünkü daumda eskisi gibi olmamalı eger kızılyıldızlı oyuncu hakkaten bu grafiklerle uyumluysa gercektede alınsın sonra 3 büyük ligden bi takıma satıp para kazanırız belki coktandır oyuncu satıp para kazanamıyoruz...Keske bilica gelmeseydi elimizde patlıycak bence,Bekir bile yeteri kadar oynarsa ondan daha basarılı olur diye düşünüyorum

TR.CaPTaiN
29.Haziran.2009, 21:06
Dün Ntvspor'a Bülent Uygun bağlandı ve Rıdvan Dilmen'in hocam Sivasspor genelde kapandığı için Bilica geride kaldı ve iyi oynadı ama ligin son haftalarına doğru kazanmak zorunda olduğunu maçlarda açıldınız ve Bilica pek iyi performans sergilemedi. Bilica'nın hızı ne durumdadır ? sorusuna antremanlarda Balili'yle koşuyorlardı Balili'yi yakalıyordu dedi

eGowiCh
29.Haziran.2009, 21:17
Bilica kapanan takımın defans oyuncusudur, Fenerbahçe'de oynayamaz laflarına kesinlikle katılmıyorum, bana göre bu tür laflar ezber laflardır. Delinin biri bir kuyuya taş atmış misali.

Bilica geçen yıl ligimizin en iyi stoperiydi. Sivasspor gibi bir kulüpte çok başarılı oldu, kaldı ki Fenerbahçe gibi daha büyük bir kulüpte çok daha başarılı olması yüksek ihtimal.

Lugano ile Bilica oyun olarak aynılar, yani ağırsa ikisi de ağır, kapanan takım stoperiyse ikisi de kapanan takımın stoperi. Sanki defansımızda çok hızlı stoperlerimiz var, İngiliz futbolunu yansıtıyoruz her maç sahaya da Bilica'yı beğenmiyoruz. İnanılır gibi değil. Lugano ile Edu'dan hız olarak farkı yok Bilica'nın. Bence çok başarılı olur, ilk onbirde oynatılır diye tahmin ediyorum.

DisCo
29.Haziran.2009, 21:20
Bilica, Fenerbahçe'de iyi iş yapar yapmaz bunu göreceğiz. Pekte ilgilenmiyorum açıkçası ama Balili'yi yakalıyordu yorumu gerçekten yapılmışsa epey komik olmuş.

Enterokinaz
29.Haziran.2009, 21:21
Bilica kapanan takımın defans oyuncusudur, Fenerbahçe'de oynayamaz laflarına kesinlikle katılmıyorum, bana göre bu tür laflar ezber laflardır. Delinin biri bir kuyuya taş atmış misali.

Bilica geçen yıl ligimizin en iyi stoperiydi. Sivasspor gibi bir kulüpte çok başarılı oldu, kaldı ki Fenerbahçe gibi daha büyük bir kulüpte çok daha başarılı olması yüksek ihtimal.

Lugano ile Bilica oyun olarak aynılar, yani ağırsa ikisi de ağır, kapanan takım stoperiyse ikisi de kapanan takımın stoperi. Sanki defansımızda çok hızlı stoperlerimiz var, İngiliz futbolunu yansıtıyoruz her maç sahaya da Bilica'yı beğenmiyoruz. İnanılır gibi değil. Lugano ile Edu'dan hız olarak farkı yok Bilica'nın. Bence çok başarılı olur, ilk onbirde oynatılır diye tahmin ediyorum.

son galatasaray-sivasspor maçında, gol için saldıran sivas'ın geride bıraktığı açıklarda baros ve kewell'in bilica ile nasıl oynadığını gördük hep beraber. vasat performans, tartışmasız.

bilica fenerbahçe'ye ancak yedek olabilecek kalitede bana göre, lugano gibi hava toplarına da hakim olamaz. eğer lugano gönderilirse, bilica yerine çekilirse, bu büyük hata olur bence.

bugra 1905
29.Haziran.2009, 21:27
son galatasaray-sivasspor maçında, gol için saldıran sivas'ın geride bıraktığı açıklarda baros ve kewell'in bilica ile nasıl oynadığını gördük hep beraber. vasat performans, tartışmasız.

bilica fenerbahçe'ye ancak yedek olabilecek kalitede bana göre, lugano gibi hava toplarına da hakim olamaz. eğer lugano gönderilirse, bilica yerine çekilirse, bu büyük hata olur bence.
1 Maça Göremi Oyuncu Değerlendiriyorsunuz Siz!!!
Bilica Geçen Sene Ligimizin En İyi Oynayan Stoperiydi

eGowiCh
29.Haziran.2009, 21:28

Geriye kalan 33 maç? 33 maç aslanlar gibi oynayıp, ligin tartışmasız en iyi stoperi olan Bilica en son maç kötü oynadı diye mi KÖTÜ STOPER ünvanını aldı? Bilica'yı Galatasaray transfer etmiş olsa eminim bu yorumu yapmazdın.

tarikko
29.Haziran.2009, 21:29

Tek maça göre değerlendirseydik başka futbolcular ne olurdu o zaman :)

Enterokinaz
29.Haziran.2009, 21:32
size göre en iyisiydi ve halen daha en iyi. bana göre değil. sorun var mı Egemen ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Tek maça göre değerlendirseydik başka futbolcular ne olurdu o zaman :)

bilica hakkında genek görüşlerim bunlar kardeşim, son maçı sadece örnek olarak verdim. :)

bugra 1905
29.Haziran.2009, 21:34
Sana Göre İyi Değilse Bunu Açıklayabilirsin Ama 1 Maçına Göre Vasat Dersen Bu Tepkiyi Alırsın Kusura Bakma

Enterokinaz
29.Haziran.2009, 21:41
Sana Göre İyi Değilse Bunu Açıklayabilirsin Ama 1 Maçına Göre Vasat Dersen Bu Tepkiyi Alırsın Kusura Bakma

yukarıda sebepleri açıkladım ya kardeşim. egemen'in bahsini ettiği ama katılmadığı şeyler varya ilk paragrafta, işte onlar gerekçelerim. örnekte galatasaray-sivasspor maçı. :)

tepki aldığımda kusura bakmam kardeşim. sonuçta forum burası, görüş paylaşımı yapıyoruz. =)

Addolorato
29.Haziran.2009, 21:42

Bilica'nın hava hakimeti vasat bence. Lugano'nun ki iyi sayılırdı. Ayrıca Lugano'nun bir seviye altıdır Bilica , eger Lugano yerine alındıysa bence vasat bir transfer. Evet Bilica belki geçen sene yılın en iyi stoperi olabilir , ama oynadıgı rakipler Sivasspor'un Konyaspor , Hacettepe gibi takımlardı bu sene kimlerle oynayacak diyeceksiniz evet bu sene belki ligde çok iyi performans gösterir yine ama asla Avrupa'nın kaliteli takımlarında bu performansı beklemeyin.

tarikko
29.Haziran.2009, 21:44
Bilica'nın hava hakimeti vasat bence. Lugano'nun ki iyi sayılırdı. Ayrıca Lugano'nun bir seviye altıdır Bilica , eger Lugano yerine alındıysa bence vasat bir transfer. Evet Bilica belki geçen sene yılın en iyi stoperi olabilir , ama oynadıgı rakipler Sivasspor'un Konyaspor , Hacettepe gibi takımlardı bu sene kimlerle oynayacak diyeceksiniz evet bu sene belki ligde çok iyi performans gösterir yine ama asla Avrupa'nın kaliteli takımlarında bu performansı beklemeyin.

Görürüz o zaman neler yapıp yapamayacağını ;;)

bugra 1905
29.Haziran.2009, 21:44
Eralp Sanki FB Konya İle Oynamadı Bu Yorumuna Hiç Katılmıyorum
Bilica FBde Sivasda Oynadığı Futbolun Çok Daha İyisini Oynayacak

eGowiCh
29.Haziran.2009, 21:45
TobiAslan, senin ne kadar çelişkili yorumlar yazıyorsun yahu. Anlamak mümkün değil. Fanatizm yaptığının ispatı da 1 Haziran tarihinde, Fenerbahçe henüz Bilica'yı almamışken ligin en iyi onbirine "BİLİCA"yı koyuyorsun forumda, ama şimdi!!! İyi stoper değil deyip adamı suçluyorsun, neden? ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİ ARTIK!!!

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1453362&postcount=32

İşte bu da senin 1 Haziran günü yazmış olduğun yılın onbiri ve orada BİLİCA mevcut.

EL İNSAF BE KARDEŞİM!

Addolorato
29.Haziran.2009, 21:48

Yazdıgım yorumu tekrar oku istersen :0:

Enterokinaz
29.Haziran.2009, 21:52
TobiAslan, senin ne kadar çelişkili yorumlar yazıyorsun yahu. Anlamak mümkün değil. Fanatizm yaptığının ispatı da 1 Haziran tarihinde, Fenerbahçe henüz Bilica'yı almamışken ligin en iyi onbirine "BİLİCA"yı koyuyorsun forumda, ama şimdi!!! İyi stoper değil deyip adamı suçluyorsun, neden? ÇÜNKÜ FENERBAHÇELİ ARTIK!!!

İşte bu da senin 1 Haziran günü yazmış olduğun yılın onbiri ve orada BİLİCA mevcut.

EL İNSAF BE KARDEŞİM!

bu yıl ligde iyi performans göstermiş olabilir bilica, sivasspor'un futbol anlayışından dolayı. ligin en iyi 11'ine almam normaldir. ben bilica bu yıl kötü futbol oynadı dedim mi ? gösterir misin bana böyle birşey yazdığımı ?

bilica fenerbahçe için iyi bir futbolcu değildir. açıkları, zaafları ortaya çıkacaktır. 1 saattir bunu anlatmaya çalışıyorum ama nafile.

şimdi bunlar fanatizmse, ben fanatiğim, kabul ediyorum. bunun sana ne zararı var kardeşim ?

bugra 1905
29.Haziran.2009, 21:53
Okumaya Gerek Yok 1 Kere Okudum Ve Hiç Bir Yerine Katılmıyorum Yorumunun ;;)

Addolorato
29.Haziran.2009, 21:56
bu sene kimlerle oynayacak diyeceksiniz evet bu sene belki ligde çok iyi performans gösterir yine ama asla Avrupa'nın kaliteli takımlarında bu performansı beklemeyin.

Benim yazdıgımı dogru dürüst okusaydın böyle demezdin ben diyorum ligde iyi performans gösterir Avrupada bişey beklememek lazım sen ne diyorsun.

bugra 1905
29.Haziran.2009, 22:01
Hele Bir Oynasın Göreceksin Eralp

Universal
30.Haziran.2009, 01:21

EL İNSAF BE KARDEŞİM!

Güzel tespit. (ı)

Hem en iyi kadroya koy sonra gelsin vasat desin. Aman boşver alalım nede olsa vasat futbolcu. Onların işine gelir.;)

HooijDonk07
30.Haziran.2009, 01:23

Bi o maç o da sana göre geride kalan diğer maçlar ne oluyor. Servet'te arasıra vasat performans sergiliyor onuda geçtim John Terry , Rio Ferdiand veya başkası bi maçda vasat performans sergilemedi mi ? BöLe düşünme yada FenerBahçe oyuncularına taş atma .

Enterokinaz
30.Haziran.2009, 01:24
lafı anlatırız, izah ederiz ama anlayabilene. siz aklınızca bana saldırmaya devam edin, şöyle güler geçerim. :)

konudan çıkmak istemiyorum. derdi olan özel mesaj atabilir. ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bi o maç o da sana göre geride kalan diğer maçlar ne oluyor. Servet'te arasıra vasat performans sergiliyor onuda geçtim John Terry , Rio Ferdiand veya başkası bi maçda vasat performans sergilemedi mi ? BöLe düşünme yada FenerBahçe oyuncularına taş atma .

diğer mesajlarımı da oku. birşey keşfetmiş gibi heyecan yapma. :)

HooijDonk07
30.Haziran.2009, 01:33
diğer mesajlarımı da oku. birşey keşfetmiş gibi heyecan yapma. :)

Heyecan ? Bence o senin düşüncen ben bunun için düşünüyorum belki bu mesajin için söLedim oLamaz mı ? Veya ben transfer haberlerini gelip Gökhan Zan hiç bişi yapamaz vasat kötü oynuyor diyormuyum bunLarada bak . ;;)

Memedov
30.Haziran.2009, 02:05
Trt2 son dakika haberi geçti, Aragones'in sözleşmesi fesh edilmiş.

tarikko
30.Haziran.2009, 02:24
Fenerbahçe Kulübü, İspanyol teknik direktör Luis Aragones ile yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli kulübün, teknik direktör Aragones ile anlaşmaya vardığı ve sözleşmenin fesh edildiği öğrenildi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada da, akşam antrenmanında takımın başında yer alan Christopher Daum için, 'yeni teknik direktörümüz' şeklinde bahsedildi.

2009-2010 sezonu hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başlayan Sarı-lacivertlilerde yeni teknik direktör Daum'un, idman öncesi futbolcularına, "Burası Fenerbahçe. Ben bu kulüpte daha önce de görev yaptım ama geriye bakmak istemiyorum, ileriye bakmalıyız. Burada hep birlikteyiz. Burası hepimizin evi. Bunu böyle kabul edin. Üzerinizdeki formanın hakkını vereceksiniz. Ben yaptırdığım çalışmalarda her zaman için sizden daha fazlasını isteyeceğim. Bunu belli bir zaman sonra siz de isteyeceksiniz. İlk 2 hafta İstanbul'da çalışacağız. Daha sonra Avrupa'da kamp yapacağız" dediği öğrenildi.

Sporx

TR.CaPTaiN
30.Haziran.2009, 03:07
Getirilişi hataydı. Taraftarın yaklaşık %85'lik dilimi Aragones geldiğinde Aragones'in başarılı olacağına inanmadı, karşı olduğunu söyled. Aragones'in kulüp takımlarında doğru düzgün başarısının olmaması tesadüf değildi, aslında herşey açıktı. İspanya'nın Euro2008'de estirdiği fırtınada Aragones'in büyük payı vardı. Bu inkar edilemez fakat Milli takım hocalığı ile kulüp hocalığı arasında büyük farklar var. Milli takımda teknik patronlar en hazır oyuncuları seçerek bunları oynatıyorlar. Oysa ki kulüplerde oyuncuyu kendiniz hazır hale getirmelisiniz. Aragones'in çok övülen yardımcılarından da bazıları gelmeyince Dede için işler daha da zorlaştı.

Maçlardan sonraki açıklamaları ise taraftarla dalga geçer cinstendi. Eğer Aragones yerine bu sezon herhangi bir Türk teknik direktör olsa 3-4 kez kovulmuştu. Ama Avrupa şampiyonu apoleti ve sözleşmesi onu erken kovulmaktan kurtardı.

Geri dönüşlere pek sıcak bakmasam da Daum & Koch ikilisinin kazanamasa dahi sahada formasının hakkını veren takım oluşturacağına inanıyorum.

eGowiCh
30.Haziran.2009, 04:08
Getirilişi hataydı. Taraftarın yaklaşık %85'lik dilimi Aragones geldiğinde Aragones'in başarılı olacağına inanmadı, karşı olduğunu söyled. Aragones'in kulüp takımlarında doğru düzgün başarısının olmaması tesadüf değildi, aslında herşey açıktı. İspanya'nın Euro2008'de estirdiği fırtınada Aragones'in büyük payı vardı. Bu inkar edilemez fakat Milli takım hocalığı ile kulüp hocalığı arasında büyük farklar var. Milli takımda teknik patronlar en hazır oyuncuları seçerek bunları oynatıyorlar. Oysa ki kulüplerde oyuncuyu kendiniz hazır hale getirmelisiniz. Aragones'in çok övülen yardımcılarından da bazıları gelmeyince Dede için işler daha da zorlaştı.

Maçlardan sonraki açıklamaları ise taraftarla dalga geçer cinstendi. Eğer Aragones yerine bu sezon herhangi bir Türk teknik direktör olsa 3-4 kez kovulmuştu. Ama Avrupa şampiyonu apoleti ve sözleşmesi onu erken kovulmaktan kurtardı.

Geri dönüşlere pek sıcak bakmasam da Daum & Koch ikilisinin kazanamasa dahi sahada formasının hakkını veren takım oluşturacağına inanıyorum.

Aragones'e ben epey güvenmiştim ama ne yazık ki takımla kimyası uyuşmadı. Ben bu yılki başarısızlığın TÜM SORUMLUSUnun Aragones olduğuna hiçbir zaman inanmadım, inanmıyorum da. Aragones'in payı ne ise sahada yürüyen, hiçbir şey yapmayan futbolcuların da payı odur. Tüm suçu Aragones'e atmak, elleri belinde gezen futbolculara bir övgü olur.

Daum'un tekrar takımın başına gelmesi sevindirici, Alman bir kaleci antrenörü ve Koch ile beraber gelmesinin yanı sıra Piyer Arzuman yerine de Türk bir doktor gelmiş, Daum'un ekibinde yer aldığı söylendi, yönetimin tercihi midir Daum'un bilemeyeceğim ama Piyer Arzuman'dan kurtulmamız ayrı bir sevindirici olay.

İlk görüntüleri izledim FBTV'den, takım çok neşeliydi. Daum toplantı yaparken oyuncular sevinçliydi, Gökhan Gönül özellikle epey mutluydu, gülücük dağıtıyordu. :) İdmanda da oyuncular çok neşeliydi, sıcak bir hava var, Koch oyuncularla şakalaşıyor, muhabbet ediyor, atmosfer şimdiden güzeldi, nazar değmesin. :) Tablo çok hoşuma gitti, umarım her şey iyi gider.

Universal
30.Haziran.2009, 04:12
Aragones'e ben epey güvenmiştim ama ne yazık ki takımla kimyası uyuşmadı. Ben bu yılki başarısızlığın TÜM SORUMLUSUnun Aragones olduğuna hiçbir zaman inanmadım, inanmıyorum da. Aragones'in payı ne ise sahada yürüyen, hiçbir şey yapmayan futbolcuların da payı odur. Tüm suçu Aragones'e atmak, elleri belinde gezen futbolculara bir övgü olur.

Daum'un tekrar takımın başına gelmesi sevindirici, Alman bir kaleci antrenörü ve Koch ile beraber gelmesinin yanı sıra Piyer Arzuman yerine de Türk bir doktor gelmiş, Daum'un ekibinde yer aldığı söylendi, yönetimin tercihi midir Daum'un bilemeyeceğim ama Piyer Arzuman'dan kurtulmamız ayrı bir sevindirici olay.

İlk görüntüleri izledim FBTV'den, takım çok neşeliydi. Daum toplantı yaparken oyuncular sevinçliydi, Gökhan Gönül özellikle epey mutluydu, gülücük dağıtıyordu. :) İdmanda da oyuncular çok neşeliydi, sıcak bir hava var, Koch oyuncularla şakalaşıyor, muhabbet ediyor, atmosfer şimdiden güzeldi, nazar değmesin. :) Tablo çok hoşuma gitti, umarım her şey iyi gider.

O günkü mesajlarını hatırlıyorum bende sana karşı çıkan birisiydim. :) Ama şu var Aragones 40 yaşında iken bize gelse şuan daha farklı olabilirdi. Yaşı gereği disiplinli davranamadı, kendini fazla yormadı.

Takımdaki çoğu oyuncu Daum ile çalıştı, Daum'da ikinci vatanım dediği bir ülkede. Sevginin, disiplinin, saygının olduğu yerde başarı gelir. İşte Aragones'de bunlar yoktu.

Alicanfmfan
30.Haziran.2009, 04:13
Aragones neden gittin be :( :D:D:D

Universal
30.Haziran.2009, 04:26
Aragones neden gittin be :( :D:D:D

Doğruyu söyle üzüldün di mi? Bir Galatasaray'lı olsam ben üzülürdümde o yüzden. :n:

Alicanfmfan
30.Haziran.2009, 04:29
Üzülmek mi kahroldum :)

Addolorato
30.Haziran.2009, 04:34
Aragones gibi genç ve vizyon sahibi bir teknik adamı neden gönderdiler hala anlamış degilim

tarikko
30.Haziran.2009, 04:45
Aragones gibi genç ve vizyon sahibi bir teknik adamı neden gönderdiler hala anlamış degilim
Daha çok gençti ya ondan :n:

erdili
30.Haziran.2009, 05:08
Aragones ile sözleşmeyi feshetmeden önce Lig Tv'nin haberine göre gelecek sezonun şampiyonluk pirimini istemiş :)

Önümüzdeki sezon Fenerbahçe şampiyon olursa çıkıp ben yaptım demesin bu Aragones :D

sananes
30.Haziran.2009, 05:13
primini bile istediyse getirip istanbula pasif eleman gibi oturtacaktık o zaman hem her ay taksitle alırdı maasını hemde eşiyle rahat bi emeklilik yasamak varken yagmur camur daumun antremanlarını seyrederdi :D

Varonil
30.Haziran.2009, 14:00
Fenerbahçe ile sözleşme yenileyen Lugano’nun İspanya’nın önemli bir kulübüyle sözleşme imzaladığı açıklandı.
İspanyol basınına konuşan Menajer Juan Figger, Uruguaylı oyuncunun bir İspanyol kulübüyle anlaşmaya vardığını ve resmi açıklamanın birkaç gün içinde yapılacağını ifade etti.

Figger gazetecilerin, “Bu kulüp Sevilla mı?” sorusu üzerine “Hayır” yanıtı vererek, önemli bir kulüple anlaşmaya varıldığını söyledi.

Menajerin bu açıklaması, Lugano’nun Real Madrid veya Valencia ile sözleşme yapmış olabileceği yorumlarına neden oldu.

İspanyol basınında, özellikle Cannavaro’nun İtalya’ya dönmesi, Portekizli Pepe’nin sakatlığı nedeniyle Lugano’nun Real Madrid ile anlaşmış olabileceği belirtildi.

30.06.2009
Kaynak : Milliyet

tarikko
30.Haziran.2009, 14:03
Sanmıyorum Real Madrid'in Lugano'yu almak istediğini..

Varonil
30.Haziran.2009, 14:31
İmza töreni 11.30'da

Profesyonel futbol takımımızın yeni teknik direktörü Christoph Daum Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde Başkanımız Aziz Yıldırım'ın da katılacağı bir törenle imza atacak. Saat 11.30'daki imza töreni basına açık olarak gerçekleştirilecek.

fenerbahce.org

Universal
30.Haziran.2009, 14:38
Real Madrid, Lugano'yu isteseydi, şu güne kadar zaten alırdı. Asparagas bir haberdir.

deniz.91
30.Haziran.2009, 14:41
Cronaldo ve kakadan sonra lugano sönük kalır

sananes
30.Haziran.2009, 15:35
Fenerbahçe'nin altyapıdan törenle profesyonel yaptığı, geleceğin önemli oyuncuları arasında gösterilen ancak bu sezon öncesinde Özer Hurmacı'nın transferi sırasında Ankaraspor'a gönderilen Özgür Çek, hedefinin yeniden Fenerbahçe formasını giymek olduğunu söyledi..
Özgür yaptığı açıklamada, Ankaraspor ile 5 yılık sözleşme imzaladığını belirterek, ''Hedefim ileride dönüp Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe forması giymek. Aslında Fenerbahçe beni kiralık olarak vermek istemiş, ancak Ankaraspor, Özer Hurmacı'yı bu şekilde vermeyeceğini söyleyince bonservisimi vermişler. Ankaraspor beni bu şekilde isteyince ben de gitmeyi kabul ettim'' diye konuştu.

Fenerbahçe altyapısından yetiştiğini ve henüz 18 yaşında olduğunu belirten Özgür Çek, sözlerini şöyle sürdürdü:
''Benim için oynamak daha önemli. Henüz 18 yaşındayım. Fenerbahçe'de şu an için oynayamayacağımı biliyorum, benim için oynayacağım bir kulüpte olmak daha önemli. Ankaraspor'u da gençlere önem verdiği için tercih ettim. Alman hoca Jurgen Röber'in de gençlere önem verdiğini duydum.''
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kanyak:ajansspor

tarikko
30.Haziran.2009, 15:37
İmza töreninde Aziz Yıldırım da var

Varonil
30.Haziran.2009, 15:44
Daum şu an imza töreninde Türkçe konuşuyor :D

tarikko
30.Haziran.2009, 15:44
Helal be Daum nasıl da Türkçe konuşuyor :D

sananes
30.Haziran.2009, 15:49
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetimi şu ana kadar iç transferde bir türlü çözüme kavuşturamadıkları Volkan Demirel sorununda radikal bir karar aldı
Fenerbahçe'de transferi bir türlü çözülemeyen Kaleci Volkan Demirel için karar çıktı.. Yönetim kale için yeni bir isme yöneldi...

Maddi olarak takımda en fazla para kazanan Türk oyuncular kadar ücret isteyen Volkan’ın dün yapılan görüşmesinden de sonuç çıkmadı. Fenerbahçe Yönetimi, milli kalecinin uzlaşmaz tavrı nedeniyle böyle bir karar alıp, başka kaleciye yöneldi.

Bu arada tatil için Bodrum’da bulunan Volkan Demirel, buradan dünya jet sosyetesinin, “Çılgınlar Adası” olarak tanımladığı Mikanos’a gitti. Volkan’ın Mikanos’ta tek başına tatil yaptığı, denize girip güneşlendiği öğrenildi.

internetspor

BeeTLeJuiCe
30.Haziran.2009, 16:15
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetimi şu ana kadar iç transferde bir türlü çözüme kavuşturamadıkları Volkan Demirel sorununda radikal bir karar aldı
Fenerbahçe'de transferi bir türlü çözülemeyen Kaleci Volkan Demirel için karar çıktı.. Yönetim kale için yeni bir isme yöneldi...

Maddi olarak takımda en fazla para kazanan Türk oyuncular kadar ücret isteyen Volkan’ın dün yapılan görüşmesinden de sonuç çıkmadı. Fenerbahçe Yönetimi, milli kalecinin uzlaşmaz tavrı nedeniyle böyle bir karar alıp, başka kaleciye yöneldi.

Bu arada tatil için Bodrum’da bulunan Volkan Demirel, buradan dünya jet sosyetesinin, “Çılgınlar Adası” olarak tanımladığı Mikanos’a gitti. Volkan’ın Mikanos’ta tek başına tatil yaptığı, denize girip güneşlendiği öğrenildi.

internetspor

QTM'ye bak hele :)
Volkan ile anlaşılacak, hatta anlaşıldı bile. Medyanın yıpratma çalışmaları. Medyanın gazına gelmeyin. Ayrıca Volkan tek başına değil, Nişanlısıydı sanırım onunla tatilde.

tarikko
30.Haziran.2009, 16:56
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Christoph Daum, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde Başkan Aziz Yıldırım'ın da katıldığı bir törenle kendisini 3 yıllığına Fenerbahçeli yapan imzayı attı.

İmza töreninde Aziz Yıldırım'ın yanı sıra Genel Sekreter Vedat Olcay, asbaşkanlar Ali Koç ve Murat Özaydınlı ile Yüksek Divan Kurulu Başkan Yüksel Günay da hazır bulundu.

Törende ilk olarak Aziz Yıldırım söz aldı!.. Yıldırım şöyle konuştu:

"DAUM YARIM KALAN İŞİNİ TAMAMLAMAYA GELDİ"

Yeni bir dönem başlıyor. Sayın Daum’la bundan önce de çalışmıştık. 2 yıllık bir ayrılıktan sonra bu sene de tekrar kendisiyle 3 yıllık anlaştık ve yarım kalan işini tamamlamaya geldi. Ona güvendiğimizi için yönetim olarak karar verdik ve teklif yaptık. Kendisi de kabul etti.

"AYKUT BURAYA HAK ETTİĞİ İÇİN GELDİ"

Sayın Aykut Kocaman’ın bir seçim yatırımı olduğu yazılıyor. Aziz Yıldırım 3 yıllık şampiyonluk sözü vermiştir. Sakın bir daha bu şekilde haber yapılması. Bu hem kendime hem de Aykut’a bir hakarettir. O buraya hak ettiği için geldi.

"VOLKAN BALLI KULÜP İÇİNDE GÖREV YAPACAK"

Samandıra’da değişiklik yaptık. Volkan Ballı kulüp içinde görev alacaktır. Bizimle beraber kulüpte çalışacak ve ileride çok iyi yerlere gelecektir. Bunu polemik haline getirmeyelim.

"HEM TÜRKİYE'DE HEM DE AVRUPA'DA BAŞARIYA KOŞAN BİR KADRO YARATACAĞIZ"

Hem Türkiye’de hem de Avrupa’da başarıya koşan bir kadro yaratacağız. Yönetimimiz bunun için çalışıyor. Daum’a evine tekrar hoş geldin diyorum.

DAUM: "BİR DEFA F.BAHÇE DİYEN, ÖMÜR BOYU F.BAHÇE DEMELİ"

Yıldırım'dan sonra söz alan Daum ise şunları söyledi:

Bugün F.Bahçe’de sizinle birlikte olmaktan çok mutluyum. İnşallah F.Bahçe şampiyon olacak. Ben çok çok mutluyum. Başta başkana ve tüm yönetime çok çok teşekkür ediyorum, beni evime geri getirdikleri için. Geçmişteki başarılar güzel ama onlar geçti. Bizim için en önemlisi ileride yapacaklarımızdır. Çok mutluyuz. Bizim için önemli olan bu yönetim ve bu takımla birlikte çalışmaktır. Ben sadece yarım Türk’üm ama bir defa F.Bahçe diyen ömür boyu F.Bahçe demeli.

"İLK BAŞTA TÜRKİYE'DE BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ"

Benim çalışma alanım futbol sahasıdır. İlk başta Türkiye’de başarılı olmak istiyoruz. Daha sonrasına bakacağız. Beraberlik benim için çok önemlidir. Hepimizi birlikte olursak F.Bahçe'yi çok iyi yerlere getireceğiz!..

"AKLIM HEP BURADAYDI"

F.Bahçe’yi terk ettiğiniz zaman bu normal bir şey değildir. Bu büyük bir acıdır. Buradan ayrıldığım zaman hastalığım da vardı ama şimdi iyiyim. Ama ben buradan hiç ayrılmadım. Aklım hep buralardaydı. Bağlantımız hiç kopmadı. Benim kalbim her zaman buradaydı. Ben Türkiye'de olmadığım müddetçe Almanya'da her zaman Türkiye'nin temsilcisi oldum.

"F.BAHÇE DÜNYANIN EN BÜYÜK KULÜPLERİNDEN BİRİ"

F.Bahçe'de olduğum için çok mutluyum. F.Bahçe dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Eşimle de konuştum. Biz burada daha çok şeyler yapmak istiyoruz. Bunları bitirmek istiyoruz. Bu yeni görevi almak beni çok çok mutlu ediyor. Yüksek motivasyonla geldim. Elimden geleni yapacağım. Bizim için imkanlar süper. Bu imkanları değerlendirip başarılı olacağız.

"TRANSFERLERLE İLGİLİ GEREKEN BİLGİLERİ VERECEĞİZ"

Her şeyi bizim ailemiz içinde konuşacağız. Ondan sonra basına söyleyebiliriz. Önce işime başlamak istiyorum. Ondan sonra size transferle ilgili gereken bilgileri vereceğiz. Biz 24 saat çalışmaya hazırız. Takımın ruhu ve karakteri çok önemli. F.Bahçe en güçlü takımı sahaya sürecek bu yıl. Bizim planlarımız adım adımdır. Birinci adımı atmadan üçüncü adımı konuşmak istemiyoruz. İlk hedefimiz Türkiye şampiyonluğu.

"BU HABERLER ŞAKA HERHALDE!"

F.Bahçe'nin hedefleri her zaman en yükseklerdedir. Basında çıkan şeyler (Aziz Yıldırım'ın Daum'un işlerine karışabileceği şeklinde çıkan haberlerden bahsediyor) şakadır herhalde! Böyle bir şey hiçbir zaman yoktur. Kabul etmiyorum böyle bir şeyi!..

DAUM'DAN 'VOLKAN' AÇIKLAMASI!..

Biz kimseyi F.Bahçe'de oynaması için zorlamıyoruz. Herkes kendi kalbiyle oynuyor F.Bahçe için. Bu hedefleri bizimle paylaşan bizimle kalabilir!..

"STADIMIZ UEFA'NIN ELİT STATLARINDAN"

Daha önce çalıştığım beyler sürekli F.Bahçe'nin geleceğini düşünüyordu. O konuda fazla bir şey değişmedi. F.Bahçe her gün gelişiyor. Stadımızı UEFA'nın elit statlarından. F.Bahçe her zaman değişiyor ve her zaman daha iyi olacak!.. Daha önce kulüp binalarına gidip işlerimi yapardım ama şimdi orada yatıp kalkabiliyorum da!..

"KÖLN, KÜÇÜK F.BAHÇE'DİR"

Ben Almanya'da çalışmadım, ben Köln'de çalıştım! Köln küçük F.Bahçe'dir diyebilirim. Köln'de de belirli imkanlar var ama buraya gelince F.Bahçe'nin imkanları bambaşkadır tabii ki. En önemlisi burada şampiyonluğa gideceğiz.

"AZİZ YILDIRIM'I ÇOK ÖZLEDİM"

Benim için en önemlisi insanlardır. Aziz Yıldırım benim için çok önemli bir insan. Almanya'dayken onu çok özledim. Köln taraftarını da özleyebilirim ama şu da bir gerçek; F.Bahçe taraftarı beni yine en güzel şekilde karşılayacak!.. Çok başarılı olacağız. F.Bahçe'de!..
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/81192_2_090630121038.jpg

Maraton

BeeTLeJuiCe
30.Haziran.2009, 20:31
http://www.chroniclelive.co.uk/nufc/newcastle-united-news/2009/06/30/fenerbahce-eye-nufc-defender-steven-taylor-72703-24023287/

Son gözdemiz Newcastle'dan Steven Taylor.

goosfraba
30.Haziran.2009, 20:34
İnşallah Steven Taylor olur, Edu gider, Onyewu gelir, Onyewu-Taylor izleriz. Bilica'da +2 olur.

KaPaLı
30.Haziran.2009, 20:35
Olabilir aslında yaşıda genç daha. Ama bonservis bedeli ne durumdadır onu pek bilmem. Ahh şu Bilica olmayacaktı. Alacaktık Pehlivanla - Steven Taylor veya o Sırp oyuncuyu. Yetecekti bize

Since-1907
30.Haziran.2009, 20:36
stoper için 3 yabancı çok kaçar Bekir-Önder gibi yedekler varken.

TR.CaPTaiN
30.Haziran.2009, 20:38
Gelecek sezon hem ligde hem de Avrupa'da başarılı olabilecek bir kadro kurmayı hedefleyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor.

http://img29.imageshack.us/img29/8145/23498345.jpg (http://img29.imageshack.us/i/23498345.jpg/)

Serie A'nın önemli takımlarından Fiorentina'nın transfer haberlerini duyuran Firenzeviola.it isimli internet sitesinin bir haberine göre Fenerbahçe'nin Vargas transferinde sona geldiği iddia edildi.

Haberde ayıca arada ufak tefek pürüzlerin kaldığı ve transferin 13 milyon avroya sonlanabileceği belirtildi.

- İTALYANLARDAN REYES İDDİASI -

http://img200.imageshack.us/img200/7010/96798106.jpg (http://img200.imageshack.us/i/96798106.jpg/)

Öte yandan Tuttomercato'da yer alan bir habere göre Fiorentina'dan Vargas'ı almaya çalışan Fenerbahçe, dünyaca ünlü bir oyuncu için Fiorentina ile karşı karşıya kaldı.

Tuttomercato, Fenerbahçe'nin Benfica'da forma giyen 25 yaşındaki İspanyol futbolcu Jose Antonio Reyes'in peşinde olduğunu iddia etti.

Reyes'in peşinde Fenerbahçe'nin haricinde Fiorentina, Roma ve Everton kulüplerinin de olduğu belirtildi.

Maraton

KaPaLı
30.Haziran.2009, 20:42
Bu ne yaa isimleri geçen adamlara bak. 10 Sene önce böyle tanınmış olan adamları almak hayalken şimdi bütün avrupa bizden bahsediyo.

Varonil
30.Haziran.2009, 20:45
Vargas transferi sol kanat için nokta transfer olur.Umarım haberde yazılanlar gibi sona gelmişizdir bu transferde.

Reyes'in transferi Vargas'a göre nispeten daha kolay,ama alınması gereken oyuncu Reyes mi orası tartışılır.

Ön libero transferini bir an önce bitirmemiz gerekiyor.

Universal
30.Haziran.2009, 20:47
Bu ne yaa isimleri geçen adamlara bak. 10 Sene önce böyle tanınmış olan adamları almak hayalken şimdi bütün avrupa bizden bahsediyo.

La oğlum biz büyük kulübüz. :icon_cool:

Bunların bahsedilmesi doğaldır. Fenerbahçe, bana göre şuan Avrupa Liginde kupa kaldırma ihtimali yüksek bir kulüp. Rakiplere bakılınca...

Gangstaa
30.Haziran.2009, 20:59
Reyes gibi bitmiş bi oyuncuyu napacaksanızı dimi :G

TR.CaPTaiN
30.Haziran.2009, 21:06
Reyes düşüşte, Vargas ise yükselişte olan bir isim. Reyes tabi ki kaliteli bir oyuncu ama kariyerinin düşüşe devam etmeyeceğinin garantisi yok. - Hiçbir oyuncunun başarılı olacağının garantisi yok ama risk en aza indirilebilir - Diğer açıdan tekrar parlayıp büyük takımlara da gidebilir ama bu sezon loto lüksüne sahip olmadığımızdan Vargas ilk tercih, alternatifi ise; Reyes olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca Vargas'ın transferi zor Reyes'in transferi ona nispeten daha kolay olur.

bay e-ko
30.Haziran.2009, 21:10
Amerikalı stoper Oguchi Onyewu, kendisine talip olan takımlar arasından Fenerbahçe'ye daha yakın görünüyor. Belçika gazetesine konuşan Onyewu, Kanarya'yla ilgili hiçbir şey söylemezken, muhabirin ağzından çıkan Fenerbahçe lafı üzerine gülümsemesi, gazetenin de dikkatinden kaçmamış.

Fenerbahçe'nin talip olduğu Oguchi Onyewu, sarı lacivertlilere Johannesburg'dan "gülücük" gönderdi. Belçika'da yayın yapan Dernière Heure adlı gazeteye konuşan Onyewu, transferine ilişkin soruları yanıtladı.

Goal.com'un haberine göre; Uzun süredir formasını giydiği Standard Liège takımından tamamen kopmadığını ifade eden Amerikalı savunma oyuncusu, "Belçika'dakinden daha üst düzey bir şampiyonada ynamak istiyorum diyebiliriz. Bu, Standard'a kapıyı tamamen kapattığım anlamına gelir mi? Söylemediğim şeyleri yazmayın. Standard'daki birçok kimseyle irtibatım hâlâ sürüyor" şeklinde konuştu.

"Fenerbahçe" lafını duyunca...

Konfederasyon Kupası'nın oynandığı Güney Afrika'da gerçekleştirilen söyleşideki ilginç bir ayrıntıysa, söyleşiyi gerçekleştiren Belçikalı muhabir Thomas Busiau'nun gözünden kaçmamış. Busiau, Onyewu'ya, "Peki hangi takıma gideceksin? PSG mi? Fenerbahçe mi? Fiorentina mı? Palermo mı? Fulham mı? Birmingham mı?" şeklindeki sorusunu sorarken, Onyewu'nun, "Fenerbahçe" sözücü duyduğunda hafifçe gülümsediğini, bunun da kendisine, Fenerbahçe'den geldiği öne sürülen 2.3 milyon avro yıllık maaşla 3 yıllık sözleşme teklifinin doğru bir haber olduğunu düşündürttüğünü söylüyor.

Oguchi Onyewu, bu küçük gülümsemenin dışında ser verip sır vermemeye özen gösterirken, Konfederasyon Kupası'nın artık geride kaldığını, yeni sezonda hangi takımda oynayacağına önümüzdeki günlerde karar vereceğini ifade etti.

ben MARATON.COM.TR'den aldım ama onlar nereden aldı bilemiyorum :)

tarikko
30.Haziran.2009, 21:12
Çoğu kişi Vargas'ı istiyor çünkü Muhammed Abi'nin dediği gibi Reyes düşüşte,Vargas yükselişte.Vargas olmaz ise Reyes'in alınması taraftarıyım.Bu Reyes'in kötü olduğu manasına gelmez hiç bir zaman.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Amerikalı stoper Oguchi Onyewu, kendisine talip olan takımlar arasından Fenerbahçe'ye daha yakın görünüyor. Belçika gazetesine konuşan Onyewu, Kanarya'yla ilgili hiçbir şey söylemezken, muhabirin ağzından çıkan Fenerbahçe lafı üzerine gülümsemesi, gazetenin de dikkatinden kaçmamış.

Fenerbahçe'nin talip olduğu Oguchi Onyewu, sarı lacivertlilere Johannesburg'dan "gülücük" gönderdi. Belçika'da yayın yapan Dernière Heure adlı gazeteye konuşan Onyewu, transferine ilişkin soruları yanıtladı.

Goal.com'un haberine göre; Uzun süredir formasını giydiği Standard Liège takımından tamamen kopmadığını ifade eden Amerikalı savunma oyuncusu, "Belçika'dakinden daha üst düzey bir şampiyonada ynamak istiyorum diyebiliriz. Bu, Standard'a kapıyı tamamen kapattığım anlamına gelir mi? Söylemediğim şeyleri yazmayın. Standard'daki birçok kimseyle irtibatım hâlâ sürüyor" şeklinde konuştu.

Konfederasyon Kupası'nın oynandığı Güney Afrika'da gerçekleştirilen söyleşideki ilginç bir ayrıntıysa, söyleşiyi gerçekleştiren Belçikalı muhabir Thomas Busiau'nun gözünden kaçmamış. Busiau, Onyewu'ya, "Peki hangi takıma gideceksin? PSG mi? Fenerbahçe mi? Fiorentina mı? Palermo mı? Fulham mı? Birmingham mı?" şeklindeki sorusunu sorarken, Onyewu'nun, "Fenerbahçe" sözücü duyduğunda hafifçe gülümsediğini, bunun da kendisine, Fenerbahçe'den geldiği öne sürülen 2.3 milyon avro yıllık maaşla 3 yıllık sözleşme teklifinin doğru bir haber olduğunu düşündürttüğünü söylüyor.

Oguchi Onyewu, bu küçük gülümsemenin dışında ser verip sır vermemeye özen gösterirken, Konfederasyon Kupası'nın artık geride kaldığını, yeni sezonda hangi takımda oynayacağına önümüzdeki günlerde karar vereceğini ifade etti.

GOAL'den almışlar onlarda :)

Enterokinaz
30.Haziran.2009, 21:13
vargas transferi zor. fakat reyes transferi fenerbahçe için zor bir transfer girişimi olmaz. zira reyes benfica'da da istediğini elde edemedi. düşüşte olan bir oyuncu. yaşı da ilerlemekte. yeniden doğacağım diye hırs yapıp oynarsa, alex, kewell, baros örneği görebiliriz. ama bu riski almaya değer mi, orası tartışılır.

lugano konusunda en son gelişmeler nedir ? takımda kalması veya gitmesi kesin mi ?

tarikko
30.Haziran.2009, 21:16
vargas transferi zor. fakat reyes transferi fenerbahçe için zor bir transfer girişimi olmaz. zira reyes benfica'da da istediğini elde edemedi. düşüşte olan bir oyuncu. yaşı da ilerlemekte. yeniden doğacağım diye hırs yapıp oynarsa, alex, kewell, baros örneği görebiliriz. ama bu riski almaya değer mi, orası tartışılır.

lugano konusunda en son gelişmeler nedir ? takımda kalması veya gitmesi kesin mi ?
Henüz kesin bir şey yok ama büyük ihtimalle gidecek.Zaten yaptığı açıklamalar da var İtalyan basınına ama neler olur bilemeyiz..

eGowiCh
30.Haziran.2009, 21:18
Bahsi geçen isimler bile hoşuma gidiyor. Onyewu, Taylor, Vargas, Reyes, Mudingayi, Poulsen önemli futbolcular. Burun kıvrılacak isimler değil. Bu yıl gerçekten doğru isimlerin peşindeyiz.

Onyewu transferi bu hafta içinde netlik kazanır diye düşünüyorum ve inşallah bizimle sözleşme imzalar.

Bu kadar çok stoper arayışında olduğumuza göre, Edu ile de bağlar kopacak. Lugano ile zaten bağlar koptu, bir gelişme yok. İdmanlar da başladı, Lugano'nun adı bile geçmiyor. Hayırlısı olsun artık. Edu'nun gidişi de sevindirici olur.

Cengo
30.Haziran.2009, 22:24

hahaha hafifçe gülümsedi diye haber yaptılar :D

Reyes'in sadece dedikodu olmasını umuyorum, kabul edebileceğim bir isim değil.
Bana göre hata olur, başkası beğenebilir saygı duyarım.

Drenthe kiralık gitmiş, işin içinde Vargas'ın Real Madrid'e satışı yok sanırım.
Umarım bu yol bize çıkıyordur :icon_smile:

Piyasa çok durgunlaştı, haber bulmak imkansız gibi.
Fırtına öncesi durgunluk gibi sanki.

Addolorato
30.Haziran.2009, 22:28
Vargas geçen sezon Serie A'da 2 gol 3 asist yapmış.

Sekopej
30.Haziran.2009, 22:32
Aziz Yıldırım hiç soru almadan kalktı, Daum net şeyler söylemedi. Yabancılardan ayrılanlar Lugano ve Maldonado sanırım. Josico takımda mı, durumu nedir? Maldonado yerine Bilica geldi, şu anda 1 yabancı transferi yapılabilir durumda. Daum da imzayı attıktan sonra sıra transferde artık.

Cengo
30.Haziran.2009, 22:34
Vargas geçen sezon Serie A'da 2 gol 3 asist yapmış.

Rakamları düşük olabilir tabi, İtalya Ligi'den savunma yapmak çok daha önemli.
Yalnız performansı yükselişte olan bir oyuncu.Carlos'u açık olarak kullanmak fikri aklıma yatmaya başladı.

İncelemek isteyenler için güzel bir yazı: Tıkla (http://artemiofranchi.blogspot.com/2009/06/fenerbahce-vargasn-pesinde.html)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Aziz Yıldırım hiç soru almadan kalktı, Daum net şeyler söylemedi. Yabancılardan ayrılanlar Lugano ve Maldonado sanırım. Josico takımda mı, durumu nedir? Maldonado yerine Bilica geldi, şu anda 1 yabancı transferi yapılabilir durumda. Daum da imzayı attıktan sonra sıra transferde artık.

Sözleşme konusunda anlaşılamadığındandır, yoksa kalmayacak zaten, belli herşey.

Universal
30.Haziran.2009, 22:42
Rakamları düşük olabilir tabi, İtalya Ligi'den savunma yapmak çok daha önemli.
Yalnız performansı yükselişte olan bir oyuncu.Carlos'u açık olarak kullanmak fikri aklıma yatmaya başladı.

İncelemek isteyenler için güzel bir yazı: Tıkla (http://artemiofranchi.blogspot.com/2009/06/fenerbahce-vargasn-pesinde.html)

Defans önemli diyorsunda, hücumda önemli gol atmadan maç kazamassın. 2 gol, 3 asist bana göre çok düşük bir sayı. Hücum'da oynattığımız bir isim eğer böyle bir istatistik yapacak ise hiç almayalım daha iyi.

Cengo
30.Haziran.2009, 22:50
Defans önemli diyorsunda, hücumda önemli gol atmadan maç kazamassın. 2 gol, 3 asist bana göre çok düşük bir sayı. Hücum'da oynattığımız bir isim eğer böyle bir istatistik yapacak ise hiç almayalım daha iyi.

Yalnız Fiorentina çoğu maçını 1-0 kazanır, çoğu maçı alt biter, bahis oynayan arkadaşlar iyi bilirler, Fio sistem takımıdır.

Universal
30.Haziran.2009, 22:53
Yalnız Fiorentina çoğu maçını 1-0 kazanır, çoğu maçı alt biter, bahis oynayan arkadaşlar iyi bilirler, Fio sistem takımıdır.

Bende bahis oynuyorum, maçlarının çoğu alt bitiyor ama; koskoca sezonda 38 maç var. Bana göre bu sayı çok az. Demekki Fiorentina'nın kilit bir ismini almıyoruz. Bize defans yapan değil, hücum yapan bir sol açık gerek.

KaF KeF
30.Haziran.2009, 22:56
22 maç oynamış sanırım..

DaveJones
30.Haziran.2009, 23:06
Bende bahis oynuyorum, maçlarının çoğu alt bitiyor ama; koskoca sezonda 38 maç var. Bana göre bu sayı çok az. Demekki Fiorentina'nın kilit bir ismini almıyoruz. Bize defans yapan değil, hücum yapan bir sol açık gerek.

Bu adamın asıl mevkisi sol bek diye biliyorum ben. Carlos sol açık da oynayabilir pekala.

KaF KeF
30.Haziran.2009, 23:19
F.Bahçe'den üç imza daha!

Fenerbahçe, Turgutluspor'dan Sercan, kaleci Serhat ve İsmail ile 3'er yıllık sözleşme imzaladı. Turgutluspor'un PAF takımında oynayan 17 yaşındaki Sercan Gerenkaya, 17 yaşındaki kaleci Serhat Erdurak ve yıldız takımında oynayan 15 yaşındaki İsmail Köse, kendilerini 3'er yıl Fenerbahçeli yapan imzayı bugün attılar. İmza töreninde Fenerbahçe Altyapı Sorumluları Cemil Turan ile Şenol Turan da hazır bulundu.
Turgutluspor Kulübü Onursal Başkanı Serhat Orhan, Serhat, Sercan ve İsmail'i üst liglerdeki takımların kadrolarında görmekten büyük mutluluk duyucaklarını söyledi.
Orhan, ''Turgutlu'da yapmış olduğumuz tesisler işte bu transferlerin çoğalması içindi. Bugün, yaptığımız işin doğruluğunu ispatlıyoruz. Fenerbahçe altyapısına transfer olan çocuklarımızı kutluyorum ve üstün başarılar diliyorum'' dedi.

30.06.2009

Kaynak : AA

TR.CaPTaiN
30.Haziran.2009, 23:36
Roberto Carlos İstanbul'da. Maraton

Sekopej
01.Temmuz.2009, 00:08
Şimdi Daum'un konuşmalarını tekrar dinledim, transfer hakkında basına açıklama yapmam ama kadromuzda iyi ve elimizdeki oyunculardan daha çok verim almalıyız. Emre iyi ondan daha fazlasını bekliyoruz, ayrıca kaleci Volkan da çok önemli bir oyuncu bizim için, takımda olmalı dedi.

Menajeri sürekli anlaştık, anlaşmak üzereyiz diyor, imza atılsa bir an önce ve resmen sonuçlansa iyi olacak.

Since-1907
01.Temmuz.2009, 00:10
Alex için de onun yeteneklerini kullanmalıyız dedi.

Cengo
01.Temmuz.2009, 00:35
Bu adamın asıl mevkisi sol bek diye biliyorum ben. Carlos sol açık da oynayabilir pekala.

Aynen sol bek.
O yüzden bence istatistiklerde sorun yok.

Universal
01.Temmuz.2009, 03:02
Aynen sol bek.
O yüzden bence istatistiklerde sorun yok.

Ben bu oyuncuyu sol açık sanıyordum. :o

Fenerbahçe alırsa sol bek takımı olacağız. Uğur Boral solbekten bozam sol açık, Vederson sol bekten bozma, R.Carlos sol bek, alacağımız bu oyuncu gene sol bek. Sonuç iyi bir sol açık almak zorundayız.

Gangstaa
01.Temmuz.2009, 03:08
Vargasın asıl mevkisi sol bek değil sol açık.Sol bekte oynayabiliyor ama defansif özellikleri hücum özelliklerine göre düşük.

Cengo
01.Temmuz.2009, 03:08
Vargasın asıl mevkisi sol bek değil sol açık.Sol bekte oynayabiliyor ama defansif özellikleri hücum özelliklerine göre düşük.

Tam tersi.

Gangstaa
01.Temmuz.2009, 03:09
Fiorentina bek oynatmıştır orası ayrı.

Universal
01.Temmuz.2009, 03:10
Wiki En'de araştırdım

http://en.wikipedia.org/wiki/Fabi%C3%A1n_Andr%C3%A9s_Vargas

Sol açık olarak gözüküyor.

Cengo
01.Temmuz.2009, 03:11
Fiorentina bek oynatmıştır orası ayrı.

Hep bekti..

Gangstaa
01.Temmuz.2009, 03:11
Fiorentine araştırmacıları bizim araştırmacılarımız gibi görevlerini düzgün yapıyorsa Vargasın defansif yönünün düşük olduğunu görebiliyoruz.Vargası sadece milan maçında izledim maça açıkta başladı fakat 2.yarı beke geçti.Defansif özellikleri çokta yüksek değil.

Cengo
01.Temmuz.2009, 03:20
Fiorentine araştırmacıları bizim araştırmacılarımız gibi görevlerini düzgün yapıyorsa Vargasın defansif yönünün düşük olduğunu görebiliyoruz.Vargası sadece milan maçında izledim maça açıkta başladı fakat 2.yarı beke geçti.Defansif özellikleri çokta yüksek değil.

Gökhan Gönül de bek ama önceki takımlarında da açık oynadı belli dönemlerde.
Defansif yönü çok özel, çok kuvvetli değil.
Bu onu gerçek bir açık yapmaz.

Vargas hücum yönü de kuvvetli bir oyuncu, zaten bu kadar değerli kılan bu.

Fio 4-3-3 oynar.
O yüzden bekler çok açıkta kalacağı için tamamen hücumu düşünmek yerine top taşımak için kullanmaları gayet normal olur.Sezon tamamında oynamaması, bek oynaması 0 gol, 0 asist bile olsa umrumda değil.Orası İtalya Ligi ve en defansif takımlardan biri.Bazne herşeyi istatistik değildir.

17+ değerler naturel pozisyonlardır.20 ise en çok oynadığı, başarabildiği ya da sevdiği pozisyon.

TR.CaPTaiN
01.Temmuz.2009, 03:23
http://it.violachannel.tv/dettaglio-players/items/Juan-Manuel-Vargas.html

Cengo
01.Temmuz.2009, 03:24
Şunu da ekleyeyim sol açıkta oynamaz demedim, iyi de oynayabilir.
Hücum beklerinin zaten defansif özellikleri biraz daha düşüktür.
Kısacası çok yönlü bir oyuncu ama bek değil dememek lazım.

Universal
01.Temmuz.2009, 03:34
http://www.youtube.com/watch?v=ut5kPPAu854

http://www.youtube.com/watch?v=UsQo8m3UG8s

eGowiCh
01.Temmuz.2009, 04:43
Volkan'la yapılan görüşmeden yine anlaşma sağlanamamış. Yarın son kez görüşülecekmiş.

Vargas yabancı basına göre Fenerbahçe ile anlaşmış. Fiorentina Pasqual'ın sözleşmesini uzatmış ve Drenthe'yi renklerine bağlamış.

Universal
01.Temmuz.2009, 04:48
Volkan, bizden iyisini bulamıyacak. Umarım Mykonos adasınan kalkar gelirde doğru düzgün bir anlaşma sağlanır.

Volkan'a Türkiye'de bizden daha yüksek maaş verecek takım yok. Avrupa'ya gitse bizde yaptığı hataları yapsa kadro dışı kalır. Rüştü'ye benzer durumu.

deniz.91
01.Temmuz.2009, 04:49
Vargası aldıyssanız gerçekten çok başarılı bir transfer olur çok iyi bir sol kanat

Cengo
01.Temmuz.2009, 05:39
Volkan, bizden iyisini bulamıyacak. Umarım Mykonos adasınan kalkar gelirde doğru düzgün bir anlaşma sağlanır.

Volkan'a Türkiye'de bizden daha yüksek maaş verecek takım yok. Avrupa'ya gitse bizde yaptığı hataları yapsa kadro dışı kalır. Rüştü'ye benzer durumu.

Sevgili ile gidilecek en kötü yer orası :icon_neutral:

GebzeLi1907
01.Temmuz.2009, 06:19
Volkan Fenerbahçe den ayrılmak istiyorum demedi bu zamana kadar hiç her zaman öncelik Fenerbahçe'de dedi.Yabancı hakkını kalede kullanmak hiç mantıklı değil.Volkan'la Daum'un geçmişte arası pek iyi değildi ancak nolursa olsun Daum da Volkan'ın kıymetini bilmeli bence aynı şekilde yönetimde..
Volkan'la anlaşma imzalanmalı bi an önce..

Vargas geldiysede Carlos Brezilyadan dönmeyecek demektir hayırlı olsun bencede Vargas Carlos tan daha iyi Carlos'un artık katabilecek bişeyi olduğunu sanmıyorum.

TR.CaPTaiN
01.Temmuz.2009, 06:26
Carlos geldi.

eGowiCh
01.Temmuz.2009, 06:28
Daum'un gelmesiyle Deniz Barış ve Ali Bilgin'in performansları artar diye tahmin ediyorum. Hatırlarsanız Deniz Barış Daum'un bankosuydu, hatta sağ bekte oynatıyordu son zamanlarda.

Addolorato
01.Temmuz.2009, 06:28
Volkan Fenerbahçe den ayrılmak istiyorum demedi bu zamana kadar hiç her zaman öncelik Fenerbahçe'de dedi.Yabancı hakkını kalede kullanmak hiç mantıklı değil.Volkan'la Daum'un geçmişte arası pek iyi değildi ancak nolursa olsun Daum da Volkan'ın kıymetini bilmeli bence aynı şekilde yönetimde..
Volkan'la anlaşma imzalanmalı bi an önce..

Vargas geldiysede Carlos Brezilyadan dönmeyecek demektir hayırlı olsun bencede Vargas Carlos tan daha iyi Carlos'un artık katabilecek bişeyi olduğunu sanmıyorum.

Bence Daum takımdan ayrıldıktan sonra Fenerbahçe'yi takip ettiyse Volkan'ın bu takım için ne kadar önemli oldugunu anlar Volkan Daum'dan beri çok tecrübe kazandı ve yeteneklerinin üstüne koydu ben artık eskisi kadar hata yapan Volkan'ı görmüyorum.

GebzeLi1907
01.Temmuz.2009, 06:30
Carlos geldi.

o zaman Vargas'a ne hacet gereksiz transfer olur..

Sekopej
01.Temmuz.2009, 14:51
Arkadaşlar Daum dün zaten Volkan bizim için, kadromuz için çok önemli bir oyuncu, takımda olması bize çok büyük fayda sağlar dedi. Yani ortada Daum ve Volkan arasında bir sorun yok, Volkan imzalarsa zaten birinci kaleci olacak, yabancı kaleci gelmeyecek.

goosfraba
01.Temmuz.2009, 19:25
Kaynak nedir?

eGowiCh
01.Temmuz.2009, 19:28
Lig TV Umut.

Fenerbahçe temmuz sayısından almışlar sanırım.

Sekopej
01.Temmuz.2009, 19:39
Zaten Aziz Yıldırım 3 seneboyunca lig şampiyonluğu olarak hedef koymuştu. Bu nedenle de geleceği düşünmeden, günü kurtaracak isimlerden Daum'u tercih etti.

Açıklamanın kızdıracağını sanmam çünkü ilk bölümde Rijkaard'ın çok başarılı bir hoca olduğunu ve uzun vadede de başarı yakalayacağını söylemiş. Ki bu sezon şampiyon olamasak da Rijkaard sistemini oturtsun yeter diyen Galatasaraylıların da sayısı hayli fazla.

Ama bizde durum tam tersi, hedef hemen başarı ki kötü geçen bu sezon unutturulsun.

eXcitinG
01.Temmuz.2009, 19:44
Gereksiz bir açıkLama oLmuş. Bu tarz söyLemLere gerek yok bence.

Sekopej
01.Temmuz.2009, 19:46
Yönetime yeni girdiğinden bir nevi adını duyurmak istemiş olabilir. Hem yeni sezon öncesi taraftarı da havaya sokmak için böyle aşırı açıklamalar yapılabiliyor. Ee basına böyle malzeme verirsen de kullanır adamlar.:)

Varonil
01.Temmuz.2009, 19:47
Cihan Kamer'in açıklamalarına katılıyorum.Daum'un Fenerbahçe'ye geliş sebebi kısa vadede kazanılacak Türkiye Ligi Şampiyonlukları içindir.Bunun için en uygun hoca Daum'dur.

Rijkaard'lı Galatasaray'ın başarı planları uzun vadededir,bunu inkar eden olmaz sanırım. ;)

TR.CaPTaiN
01.Temmuz.2009, 19:51
"TARAFTAR RAHAT OLSUN"
Yeni transferleri değerlendirerek, her birinin takıma faydasının büyük olacağını kaydeden Kamer, "Taraftarımıza rahat olmalarını tavsiye ediyorum" dedi. Orta alanda Emre'nin yanında ön liberoda oynayabilecek bir futbolcu için görüşmelerin devam ettiğini bildiren Kamer, "Öncelikle üç sezon üst üste şampiyon olacağız. Türkiye Kupası'nı alacağız ve bu süreç içerisinde Avrupa'da Fenerbahçe'ye yakışır bir başarı yakalayacağız. Bu sözlerin arkasında bir başkan ve yönetim var" diye konuştu.

Sadece bir oyuncuyla görüşülüyorsa durum kötü. Geçen sene de tıpkı bu şekilde sadece Xabi'yle görüşmeler uzunca sürdü ve alamadık son dakikada Josico'ya kaldık.

eGowiCh
01.Temmuz.2009, 19:51
Daum ile 3 yıl şampiyonluk sözü yerine getirilebilir. Uzun vadede başarı hedeflenseydi zaten Daum değil de Aragones ile devam edilip, Aragones'in oyun sisteminin oturtulması hedeflenir ve bu doğrultuda transferler yapılırdı.

Zico Daum'un mirasını yedi, Daum şimdi yeniden bir takım oluşturacak, bir oyun sistemi belirleyecek ve muhtemelen ondan sonra gelecek hoca da aynı sistemle devam edecek. Son 6 yıldır aynı oyun sistemiyle oynuyoruz. Alex'ten kaynaklanıyor sanıyorum ki bu. Alex gitse Fenerbahçe'de çok şey değişecek gibi geliyor bana.

ForsakeN
01.Temmuz.2009, 20:20
Sadece bir oyuncuyla görüşülüyorsa durum kötü. Geçen sene de tıpkı bu şekilde sadece Xabi'yle görüşmeler uzunca sürdü ve alamadık son dakikada Josico'ya kaldık.

Abi orda ön libero için bir oyuncu alacaklarını kastetmiştir bence. Görüşülen oyuncu sayısı bir değildir.

sananes
01.Temmuz.2009, 20:26
volkan tamam fenerbahceden ayrılmıycam fenerliyim falan diyo süreklide takım kampta o hala tatilde bu ne celişki anlamıyorum

TR.CaPTaiN
01.Temmuz.2009, 20:49
Abi orda ön libero için bir oyuncu alacaklarını kastetmiştir bence. Görüşülen oyuncu sayısı bir değildir.

Sanki tek bir oyuncuya vurgu yapıyor gibi geldi bana Emre ama umarım senin dediğin gibidir.

TR.CaPTaiN
01.Temmuz.2009, 21:01
"Fenerbahçe uyuma!.."

Üstün Alman teknolojisi Bayern Münih'in Brezilyalı defans oyuncusu Lucio'dan ayrılık sinyalleri! 31 yaşındaki tecrübeli isim Münih'in Tz adlı gazetesine yaptığı açıklamada yeni teknik direktör Louis van Gaal'in planları arasında olmayacağını ve ayrılma noktasına geldiğini söyledi.

Lucio, "Bayern Münih'te artık istenmediğimi duyunca kötü oldum, üzüldüm. Geleceğim hakkında konuşmak oldukça zor. Fakat çıkan haberler, ortalıktaki spekülasyonlar üzücü. Galiba başka bir takıma transfer olmak benim için en ideali olacak." dedi.

Brezilya ile Konfederasyon Kupası'nda mücadele eden Lucio Bayern Münih'in Çarşamba günü yapacağı ilk idmana izinli olduğu için katılmayacak. Öte yandan Lucio'nun geri dönmeyeceği konusunda da sinyaller verdiği ifade ediliyor.

Bir yorum (Esat DERGİ);

Bu sezon yabancı transferinde farklı bir politika çizen Fenerbahçe için bu haber herhalde son günlerin en güzel haberi olsa gerek. Diego Lugano'nun restini görerek kulübü koruma yoluna giden ve Fabio Bilica, Bekir İrtegün gibi iki kadro derinliği yaratacak defans oyuncusunu takıma katan Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi aksayabilecek mevkii olarak gözüken ilk yer geri dörtlü, daha doğrusu iki stoper. Bilica ve Edu'nun birbirlerinin kademesini yapamayacağı düşüncesi, iki ismin de "kesici" defans olmalarına rağmen yeşil sahada "ağır" statüsü altında yer aldığı gerçek.

Fenerbahçe'nin önümüzdeki 3 sezon için öncelikli hedefi Türkiye'de şampiyonluk, bu doğru. Christoph Daum'un imza töreninde bile "Avrupa" kelimesinin bir kere, o da kısık sesle çıkması bunu gösteriyor gibi olsa da içten içe belli beklentileri oluşturmadan Avrupa'da başarıyı da içlerinde kurguluyor sarı-lacivertli yönetim. ABD'li Onyewu'nun Konfederasyon Kupası'nda özüne dönmesi o transferi zorlaştırırken Fenerbahçe bir zamanlar peşinden koştuğu Lucio'yu kadrosuna katması için çok fazla uğraşmasına ya da Manchester City gibi bir çılgınla mücadele etmesine gerek yok. İki parmak hareketi bu transferi gerçekleştirir ve çılgın bir kadro kurmayı hayal eden Fenerbahçe'de geri dörtlüde sorun kalmaz, Fenerbahçeliler gece rahat uyur.

Neden mi bu kadar defans? Ya da Türkiye liginde bu kadar sağlamcılığa ne gerek mi var? Fenerbahçe önümüzdeki sezon çok açık oynayacak. Luis Aragones bunu yapmıyorken, Kayseri'nin üzerine gittiğinde hızlı Kayseri forvetlerinin İstanbul'da neler yaşattığını hatırlatın ve hız konusuna neden bu kadar önem verildiğini bence yeniden hatırlayın. Fenerbahçe Lucio'ya gitmeli, Lucio gelecek için değil, kadro için alınmalı, onun bacakları bu takıma yeter...

Kısaca Lucio: Tam adıyla Lucimar Ferreira da Silva 2001-2004 yılları arasında Bayern Leverkusen'de yaptığı çıkıştan sonra Bayern Münih'e gelmiş ve beş sezondur Alman ekibinde forma giyiyordu. 2002'deki Şampiyonlar Ligi finalinde Leverkusen-Real Madrid maçında attığı gol ile maçı uzatmaya taşımıştı ama bu yetmemişti. 1.88 boyundaki defans oyuncusunun en büyük özelliği geniş fiziği ve bu fiziğine rağmen hızlı oluşu. Her stoper gibi takımının ofans gücüne de duran toplarda destek veren Lucio Brezilya'nın ABD ile oynadığı final mücadelesinde 84'de attığı kafa golüyle ABD'lilerin hayallerini de yıkan isim olmuştu. Bayern Münih forması altında 144 maça çıkan Lucio'nun adı Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos ile ciddi bir şekilde anılıyor. Lucio 2002'de Brezilya Dünya Kupasının kaldırırken takımın ana elementlerden biri olmuştu.

Sporx

eGowiCh
01.Temmuz.2009, 21:08
Lucio muhteşem bir transfer olur, gelmesini çok isterim. Daum Luciano'yu getirmişti, Luciano çok fazla gol atıyordu ama savunması pek iyi değildi. Avrupa'da da başarı o yüzden gelmemişti. Ancak şimdi Lucio gelirse, Daum'a Avrupa'da da başarı için iyi bir kadro verilmiş olacak. Lucio hem duran toplarda çok gol atar, hem de savunmayı mükemmel yapar. Keşke alabilsek ama talipleri çok olur.

tarikko
01.Temmuz.2009, 21:18
Aynen keşke alabilsek ama zor gibi geliyor bize bırakmazlar.

Universal
01.Temmuz.2009, 22:36
Lucio transferi gündemde değil, sadece bir köşe yazarı tavsiyede bulunmuş. Bana göre köşe yazarından önce zaten Fenerbahçe'li yöneticiler biliyordur, mutlaka manejerlerden Lucio'nun Munich'de oynamak istemediği söylenmiştir.

GebzeLi1907
01.Temmuz.2009, 22:58
"BAŞKAN'IN FUTBOL BİLGİSİ HOCALARA TAŞ ÇIKARTIR"

En cok buna güldüm..

Daum Türkiye yi çok iyi tanıyor ve 3 sene üst üste şampiyonluk sözleri verildi diye getirildi yapabilecek en uygun adamdır da kendisi..
Oynatacağı futbol cok tartışılacak begenilmeyecektir orası ayrı..
Daum'un zamanında ortasahada bir tek Aurelio oynuyordu ilk şamp ligi macerasında daha sonrasnda Appiah geldi ama o senede cok şansız maçlar yaşadık Avrupa da defansımızda zayıftı Servet Luciano zorlanıyordu avrupa da baya baya
takımın ortasahası iyi bir yabancı ile güçlendirilir,lugano'nun yeri doldurulursa (veya Edu eskisi gibi dönebilirse sakatlıktan..Kalacak sanırım oda.)Daum avrupa da iş yaptırabilir bu takıma
Simplicio ismi dolaşıyordu bi ara ortasahaya harika bi transfer olur bence Paulsen çok daha iyi bi transfer olur bi iki kere duydum bidaha ismi anılmadı inşallah yönetim peşindedir :)
Bir tanede aslında Kaleci bakılabilir yerli Volkan'ın arkasına, Babacan'ın en son final performansı ortada ben pek güvenmiyorum şahsen ona ikinci kaleci olarak da olsa..

Lucio bize gelmez bence eğer ayrılacaksa da keşke olsa ama sadece öneride kalır bana göre bu iş..

bide şu Josico Maldonado yla falan yolların kesin olarak ayrıldığı açıklansa da içimiz rahatlasa gitsinler bi an önce ilişikleri kalmasın kluple

HooijDonk07
01.Temmuz.2009, 23:02
Lucio muhteşem bir transfer olur, gelmesini çok isterim. Daum Luciano'yu getirmişti, Luciano çok fazla gol atıyordu ama savunması pek iyi değildi. Avrupa'da da başarı o yüzden gelmemişti. Ancak şimdi Lucio gelirse, Daum'a Avrupa'da da başarı için iyi bir kadro verilmiş olacak. Lucio hem duran toplarda çok gol atar, hem de savunmayı mükemmel yapar. Keşke alabilsek ama talipleri çok olur.

Lucio gelirse 3-4 sene oynasa biticek artık onun yerine Onyewu alınsa 3-4 sene oynar ama bitmez devam eder futbola 2-3 sene daha.

Enterokinaz
01.Temmuz.2009, 23:21
Lucio gelirse 3-4 sene oynasa biticek artık onun yerine Onyewu alınsa 3-4 sene oynar ama bitmez devam eder futbola 2-3 sene daha.

lucio fener'e bi gelsin 3-4 sene oynasın, gerisini sonra düşünürsünüz.

onyewu'nun 3-4 sene sonra fenerbahçe'de kalabileceği ne malum ?

gören savunmanıza lucio'lar, nesta'lar var sanır. istenmeyen isim : lucio. çok ilginç.

Universal
01.Temmuz.2009, 23:57
lucio fener'e bi gelsin 3-4 sene oynasın, gerisini sonra düşünürsünüz.

onyewu'nun 3-4 sene sonra fenerbahçe'de kalabileceği ne malum ?

gören savunmanıza lucio'lar, nesta'lar var sanır. istenmeyen isim : lucio. çok ilginç.

Onyewu gelirse Lucio'yu kimse istemez. Onyewu'yu iki sezon sonra iyi bir bonservis ile satabiliriz. Tabii Fenerbahçe yönetimi artık para karşılığında oyuncu satmıyor. Teklif gelirse değerlendiriyor.

anilton
02.Temmuz.2009, 00:01
Onyewu gelirse Lucio'yu kimse istemez mi?

Tamam Onyewu iyi oyuncudur ancak Lucio her anlamda ama her anlamda 4457486484' katlar Onyewu'yu.Onyewu gelsin deyip Lucio'yu istememek F.Bahçe'ye ihanettir...

En kral on numaradan daha teknik Lucio.Alex'e falan gerek kalmaz...:)

GebzeLi1907
02.Temmuz.2009, 00:03
Lucio halen daha dünyanın en iyi 10 stoperinden biri Brezilya milli takımının kaptanı adam
onyewu da iyi hoşta Lucio nun yanında esamesi okunmaz bence
Fenerbahçe yetiştirici klup değil hem tarihinin hiç bi döneminde öyle bi politika izlemedi ki şimdi izlesin Lucio yerine onyewu yu getirsin
komiklik olur bence Lucio nun kalibresi ortadayken Onyewu yu istemek
tabi Lucio nun Türkiye ye gelmeyeceğine inanıyorum hala ama o ayrı

Universal
02.Temmuz.2009, 00:04
Lucio 31 yaşında ve Munich'den ayrılıp Fenerbahçe'ye gelecek, bu oyuncuda moral olarak düşüş yaratır.

Onyewu ise 27 yaşında ve çıkış yapan bir oyuncu. Bu futbol isteği ile Fenerbahçe'ye Lucio'dan daha yararlı olacaktır. 31 yaşına geldiğinde Lucio'nun futbol hayatıda bitmiş olacak.

GebzeLi1907
02.Temmuz.2009, 00:07
27 yaşta cıkış için geç sonuçta
30 yaşında kime satacaksın adamı
Lucio ayrıca muhteşem de bir profesyonel gelip oynarsa hiç isteksizlik yaşamaz bence ama adam gelmez zaten 31 yaşında da olsa

scar face
02.Temmuz.2009, 00:07
Batuhan'a katılıyorum kesinlikle
5 yıldızlık dünya starını getirmektense 4 yıldızlık cıkısta olan bir oyuncuyu getirmek daha iyi olur....

GebzeLi1907
02.Temmuz.2009, 00:08
Onyewu 22 23 lerinde olsa kabul de..

goosfraba
02.Temmuz.2009, 00:08
Lucio Bayern'den ayrılırsa alacak ilk kulüp Milan olur.

anilton
02.Temmuz.2009, 00:10
Lucio gibi futbolcular yeteneklerinin yanında profesyonellikleride üst düzey olduğu için dünyanın en iyileri oluyorlar...

Ç.Rize'ye de gelse çıkar,en kral topu oynar.Onyewu'yu 2 sene sonra 20 milyon €'ya satacağımı bilsem,yine Lucio'yu tercih ederim...

Lucio geldiği takımın savunmasına sınıf atlatır...

Universal
02.Temmuz.2009, 00:14
27 yaşta cıkış için geç sonuçta
30 yaşında kime satacaksın adamı
Lucio ayrıca muhteşem de bir profesyonel gelip oynarsa hiç isteksizlik yaşamaz bence ama adam gelmez zaten 31 yaşında da olsa

Aurelio'da 27'den sonra çıkış yaptı, oyuncu bi gitti ortasahamız dağıldı. Onyewu, Lucio'dan daha yararlı olur. Kaldı ki Lucio'ya verilecek maaş ile Onyewu'ya verilecek maaş arasında çok fark olur. Birde Lucio'nun bize gelme ihtimali çok zayıf, o kadar kulüp varken bize sıra gelmez. Boşuna vakit kaybetmiş oluruz.

brotha
02.Temmuz.2009, 00:17
lucio gelirse moral dusuklugu yasar, onyewu cikista tarzi bir dusunce cok cok mantiksiz geliyor bana.

ne ilgisi var bir adam iyiyse iyidir yani,oynamak isterse sorunsuzsa oynar. lucionun yaninda onyewunun esamesi okunmaz. konfederasyon kupasindan once onyewuyu kac kisi taniyordu? lucioyu kac kisi taniyor? yillardir bayern munich ve brezilya milli takiminin banko defansi.

bence onyewumu lucio mu tartismak yerine, lucio istanbula niye gelsin diye tartismak gerekir

Clayman
02.Temmuz.2009, 00:17
Defansta oynamak, diğer mevkilerde oynamaktan ayrı bir tecrübe gerektirir bence. Lucio'da bu tecrübe fazlasıyla var. Onyweu mu Lucio mu derseniz Lucio derim..

Sekopej
02.Temmuz.2009, 00:18
Lucio'yu mu tartışıyoruz ya, yapmayın. Keşke gelse. Üstelik 35 yaşındaki Carlos bu takıma katkı sağlıyorsa (sadece oynadığı oyunla değil) Lucio hem aynı katkıyı sağlar, üstüne de savunmayı toparlar.

brotha
02.Temmuz.2009, 00:20
Defansta oynamak, diğer mevkilerde oynamaktan ayrı bir tecrübe gerektirir bence. Lucio'da bu tecrübe fazlasıyla var. Onyweu mu Lucio mu derseniz Lucio derim..

onyewumu luciomu sorusuna onyewu cevabi veren adam ya futbol sporunu konfederasyon kupasinda yeni gormustur, yada kendini kandiriyordur.

Sekopej
02.Temmuz.2009, 00:29
Ki bu kupada Lucio da kötü değildi. Tamam Onyewu'yu istiyorum ama eğer ki Lucio ihtimali olursa Onyewu gelmesin. Ha Lucio burayı seçmezse o zaman Onyewu iyi tercihtir. Onyewu 23-24 yaşlarında olsa ve çok iyi performans gösterecek olsa olabilir derdim.

Lucio'nun gelmesi, önce yanında oynayacak oyunculara sonra da takımda yer alan defanslara büyük katkı sağlaması demek. Sahane nerede durmasını, ne yapacağını bilen, üstüne üstlük topu oyuna hemen önündekine ya da yandakine vererek başlamayan, bizzat oyunun içerisinde olan bir oyuncu.

eGowiCh
02.Temmuz.2009, 00:56
Onyewu'yu da Lucio'yu da takımda görmek isterim. Ama birini alacağız, tercihini yap deseler, gözüm kapalı Lucio derim. Dünyanın en iyi stoperlerinden birinden bahsediyoruz. Üstelik çok yaşlı da değil, 31 yaşında. R.Carlos ilk geldiği yıl 34 yaşındaydı, hatırlayın nasıl katkı sağladığını. Cannavaro 33 yaşında yılın futbolcusu seçildi. Tamam, Onyewu çok iyi futbolcu, yaşı Lucio'dan daha genç olabilir ama Lucio ile kıyaslamak saçmalık olur. Lucio'nun kıyaslanacağı adamlar Ferdinand, Puyol, Terry, Gallas gibi adamlardır.

Lucio olmazsa Onyewu'ya da kimsenin burun kıvıracağını sanmıyorum. Şahsen ben Lucio olmazsa Onyewu'nun gelmesini çok sıcak bakarım. Lucio'yu alma gibi bir ihtimalimiz varsa Lucio'yu almalıyız, öyle bir ihtimal yoksa da Onyewu'yu almalıyız. Ha eğer ikisini alma gibi bir ihtimalimiz varsa, Avrupa'nın önde gelen defanslarından birine sahip olmuş oluruz, keşke öyle olsa ama çok zor :)

tarikko
02.Temmuz.2009, 01:08
Lucio gibi bir oyuncuyu bütün herkes takımda görmek ister.Gerçekten dünyanın en iyi stoperlerinden Brezilya milli takımının banko,Bayern Münih'in banko stoperinden bahsediyoruz.Onyewu Lucio'nun yanında çırak kalır :)..Keşke Lucio gelsin diyorum ama Avrupa'nın önde gelen klüpleri hemen peşine takılırlar Lucio'nun zaten :)..O yüzden Onyewu'nun gelme ihtimali çok daha yüksek.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Temmuz.2009, 01:13
Onyewu gider Fenerbahçe'ye Lucio ise eğer Bayern bırakırsa Avrupanın büyük kulüplerinden birine gider (Banada Milan a gidecek gibi duruyor)

tarikko
02.Temmuz.2009, 01:30
Son Dakika.. Bursaspor Klubü,genç futbolcusu Sercan Yıldırım'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı..

NTVSPOR

GebzeLi1907
02.Temmuz.2009, 03:13
Tuncay harika olur harika inşallah gerçekleşir bu transfer