View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
RasAnt
18.Mayıs.2010, 21:54
Acaba ipler Daumun elindemi..... fiyatı düşmesin diye Kejmanlar,Guizalar oynatılıyor bu kulüpte hoca ne yapsın.Sen yap yap yanlış transferler sonra satmak için geriye şampiyonluklar,kupalar ver.
Zekirdek
18.Mayıs.2010, 22:01
Bu yetkılıler FM'yı takıp etseler ne yıldızlar var FM'de ve FM'de enç oyuncuların çoğu reel yıldız oyunculuk yolunda emde ucuza.
üıza'nın parasına bır takım kurardım Fener'e.
Addolorato
18.Mayıs.2010, 22:05
Şu futbolda ilginç spor Güiza kaçırdıklarından birini atsa şimdi hem kendisi hem Daum kahramandı. Bence Daum gitmemeli Trabzonspor karşısında takımı çok iyi motive etmişti bence bir takım 35 şut çekip 15 pozisyona girip atamıyorsa Daum ne yapsın.
bay e-ko
18.Mayıs.2010, 22:09
Acaba ipler Daumun elindemi..... fiyatı düşmesin diye Kejmanlar,Guizalar oynatılıyor bu kulüpte hoca ne yapsın.Sen yap yap yanlış transferler sonra satmak için geriye şampiyonluklar,kupalar ver.
Dediklerin doğru olabilir ancak İyi Teknik Adam ise zaten böyle uygulamaları olan bir kulübe gelmez idi.
eGowiCh
18.Mayıs.2010, 22:13
Yönetim ne yapsın, gitti İspanya gol kralını getirdi, alınabilecek en iyi forvet getirildi. Bu yüzden yönetime bu konuda yüklenmek yanlış. Geçen sene yapılan Josico transferi, ondan önceki Maldonado, bu transferler rezalet ötesidir ama Güiza transferi için yönetimi suçlamak acımasızlıktır.
Poulsen transferi için de onca zaman kaybı yapıldı, gidip Cristian getirildi. Poulsen'in B planı yoktu galiba, o konuda yanlış bir politika izlendi.
Yönetim, bana kalırsa iyi bir kadro kurdu, bu kadronun tek rakibi bence Galatasaray'dı ama gidip Bursaspor'a şampiyonluk kaptırıldı.
Dörtlü orta sahaya bakıyoruz, Özer sakat olmasa o da milli takıma seçilecekti, dördü de milli takımdalar. Kaleci ve sağ bek de milli takımdalar. Stoperimiz Lugano, Uruguay'ın kaptanı. Alex için söylenecek söz yok, Güiza İspanya Milli Takımı'nda. Andre Santos da Brezilya Milli Takımı'ndaydı ilk geldiğinde, yani kabaca baktığımızda 9 milli futbolcu var Alex ve Bilica dışında. Alex de milli takımda oynuyordu bir dönem, Bilica da oynamış. Yani sıradan bir kadro değil bizimkisi, çok üst düzey bir kadro.
RasAnt
18.Mayıs.2010, 22:29
Dediklerin doğru olabilir ancak İyi Teknik Adam ise zaten böyle uygulamaları olan bir kulübe gelmez idi.
Scolari,Sven-Goran Eriksson,Robinho vs vs kendi alanında iyi oyuncu ve menejerler ancak para denilen bir olay ve ekmeklerini bununla kazanıyorlar.Prensiplerine uyması uymaması beni ilgilendirmez ancak hayatı için önemli bir olay hem Fenerbahçe gibi bir kulüpten teklif hemde bundan sonra hiç çalışmasa kendine yetecek kadar para.
Estranged
18.Mayıs.2010, 22:32
Yönetim ne yapsın, gitti İspanya gol kralını getirdi, alınabilecek en iyi forvet getirildi. Bu yüzden yönetime bu konuda yüklenmek yanlış. Geçen sene yapılan Josico transferi, ondan önceki Maldonado, bu transferler rezalet ötesidir ama Güiza transferi için yönetimi suçlamak acımasızlıktır.
Poulsen transferi için de onca zaman kaybı yapıldı, gidip Cristian getirildi. Poulsen'in B planı yoktu galiba, o konuda yanlış bir politika izlendi.
Yönetim, bana kalırsa iyi bir kadro kurdu, bu kadronun tek rakibi bence Galatasaray'dı ama gidip Bursaspor'a şampiyonluk kaptırıldı.
Dörtlü orta sahaya bakıyoruz, Özer sakat olmasa o da milli takıma seçilecekti, dördü de milli takımdalar. Kaleci ve sağ bek de milli takımdalar. Stoperimiz Lugano, Uruguay'ın kaptanı. Alex için söylenecek söz yok, Güiza İspanya Milli Takımı'nda. Andre Santos da Brezilya Milli Takımı'ndaydı ilk geldiğinde, yani kabaca baktığımızda 9 milli futbolcu var Alex ve Bilica dışında. Alex de milli takımda oynuyordu bir dönem, Bilica da oynamış. Yani sıradan bir kadro değil bizimkisi, çok üst düzey bir kadro.
Takımda as olarak oynayan Selçuk,Cristian,Bilica,Vederson gibi oyuncular var.
Bunun yanında yedeklerimiz de çok önemli.Deniz,Onur Karakabak,Volkan Babacan gibi hiçbir oyuncuya alternatif olması bile göze garip gelen oyuncular yedekte oturunca ben şahsen kendimi güvende hissetmiyorum.Vederson veya Andre Santos sakatlansa,Özer'in performansı düştüğünde onu zorlayacak,Selçuk'u yedek bırakacak ya da Cristian'ı kesecek bir yedeğimiz ne yazık ki yok.
Ayrıca takımın kalitesi yüksek,takım üst düzey,bunu kabul ediyorum.Fakat oyuncular birlikte oynarken 11 oyuncudan 1 tanesi patlak veriyor,maçlar,kupalar kaybediliyor.Cristian'ın,Bilica'nın,Volkan'ın,Güiz a'nın,Selçuk'un,Deniz'in bireysel hatalarını görmekten şahsen bıktım.
3-4 Yıldız transfer yerine 1-2 yıldız getirmek,ve yedek kadroyu yukarıda İsmail'in (KapaLı) yazdığı Anadolu takımlarında kendini kanıtlamış genç-orta yaşlı yıldız adaylarıyla doldurursak başarı kaçınılmaz olur bence.Ayrılan bütçe ortaya çıkan fiyaskodan sonra eminim daha geniş olacaktır,Eğer yeni gelen teknik direktör de bu açıkların farkına varabilirse hiçbir sorunumuz kalmayacaktır.
Scolari,Sven-Goran Eriksson,Robinho vs vs (...)
Robinho? :n:
RasAnt
18.Mayıs.2010, 22:36
Robinho futbolcu olarak eklemek istedim Real Madriden Chelsea fln isterken paranın cazibesiyle Citye gitmesini kastettim :)
KaPaLı
18.Mayıs.2010, 22:39
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1723511&postcount=6681
Bu mesajdan bahsediyo sanırım Yağız. Takımda yedek oyuncu yok. 11 oyuncuyla gerçekleşmiyo ne yazıkkı bütün sezon. Lille takımına niye elendi Fenerbahçe. Sağlıklı yedek bir stoper olsa elenmezdi avrupadan. Veya en basitinde İBB'ye niye yenildi. Deniz Barış sağ açık oynadı o maçta. Alternatif olması gerekiyo takım için.
TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2010, 00:53
Daum ile yollar ayrılıyor
Şampiyonluğu dramatik bir şekilde Bursaspor'a kaptıran Fenerbahçe'de teknik direktör Christoph Daum ile yollar ayrılıyor. Sarı-lacivertlilerin gündeminde 3 tecrübeli teknik adam var.
Fenerbahçe taraftarının da Trabzonspor maçı sonrasında en fazla tepki gösterdiği isimlerin başında gelen teknik direktör Christoph Daum'un sarı- lacivertli kulüpteki görevi sona eriyor.
Alman teknik adam ile sözleşmesini fesh etmek için son detayları konuşan Fenerbahçe yönetimi, takımı önümüzdeki yıl emanet edeceği teknik direktör arayışlarına başladı. Menajerler vasıtasıyla nabız yoklayan sarı- lacivertlilerin gündeminde 3 önemli isim bulunuyor.
Her teknik direktör değişikliğinde ismi sürekli anılan Shaktar Donetsk'in Rumen çalıştırıcı Mircea Lucescu bu listenin başında yer alıyor. La Liga'da Barcelona'nın ardından sezonu 2. sırada tamamlayan Real Madrid'in Şilili teknik direktörü Manuel Pellegrini ve Ajax'ı bu sezon Avrupa'nın en golcü takımı yapan Hollandalı teknik adam Martin Jol, Fenerbahçe'nin gündemindeki diğer iki teknik direktör.
Dünya Kupası öncesinde teknik direktör sorununu çözmeyi planlayan sarı- lacivertli yönetim yeni teknik adamının raporu doğrultusunda da vakit kaybetmeden transfer harekatına başlayacak.
Ntvspor
goosfraba
19.Mayıs.2010, 01:03
üçü de iyi teknik direktör. ancak kim gelirse gelsin, imza atılırken yanında aziz yıldırım değil, aykut kocaman olsun.
eGowiCh
19.Mayıs.2010, 01:10
Adı geçen 3 teknik direktör de çok iyi. Lucescu gelirse harika olur, Türkiye'yi de tanıyor, adaptasyon sorunu çekmez. Pellegrini de çok iyi bir hoca, fakat uyum sorunu yaşayabilir geldikten sonra. Jol ise sanırım geçen sene Fenerbahçe'de çalışmak istediğini söylemişti diye hatırlıyorum.
TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2010, 01:14
Evet, söylemişti.
10 Nisan 2009
Martin Jol: Fenerbahçe’yi çalıştırmak isterim
Almanya Bundesliga takımlarından Hamburg’un teknik direktörü Martin Jol, Türkiye’de üç büyük takımda çalışmak istediğini ve bunlar arasında da önceliğin Fenerbahçe olduğunu söyledi.
HAMBURG - Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburg'un teknik direktörü Martin Jol, Türkiye'deki 3 büyük takımı çalıştırmak istediğini, ancak gönlünün Fenerbahçe'den yana olduğunu söyledi.
...
http://www.ntvmsnbc.com/id/24954070/
goosfraba
19.Mayıs.2010, 01:19
çalıştırdığı takım ajax ve avrupa'nın en çok gol atan takımı sanırım bu sene.
eGowiCh
19.Mayıs.2010, 01:23
Jol, Suarez'i de alsın gelsin :)
TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2010, 01:33
Martin Jol gelirse havaalanında Martin Jol Jol Jol şampiyonluk geliyor diye bağırırız. :}
Estranged
19.Mayıs.2010, 01:37
Martin Jol gelirse havaalanında Martin Jol Jol Jol şampiyonluk geliyor diye bağırırız. :}
Hele bir gelsin,senle birlikte gider bağırırız Kaptanım :n:
BeeTLeJuiCe
19.Mayıs.2010, 02:35
Barca Villa'yı aldı, affetmemiz için kapıp gelsinler Zlatan'ı :p
(=
KaPaLı
19.Mayıs.2010, 02:47
Yaya Toure'de olur yahu boşverin Zlatan'ı :n:
HooijDonk07
19.Mayıs.2010, 08:53
Valencia alsın Guiza'yı :n:.Parayı buldu adamlar.Gignac ve Krasic bide stoper bu takıma yeter :n:
Varonil
19.Mayıs.2010, 09:11
Bugün saat 12.00'de Aziz Yıldırım ve yönetim kurulunun basın toplantısı var.Bakalım bu toplantı yeni dönem hakkında fikir sahibi olmamızı sağlayacak mı? :)
Sekopej
19.Mayıs.2010, 10:31
Ayhan Tumani dün evlenmiş ve resmi siteden yapılan açıklamada, nikah şahidi teknik direktörümüz Daum yazıyordu. Hala kovulmadığını anlıyoruz buradan.:D
Ali Koç ile beraber nikah şahitliği yapıyorlardı ve ikisinin de suratı asıktı, herhalde bugün Daum gönderildi haberini de basın toplantısında verirler.
titates1
19.Mayıs.2010, 10:36
Daum kalmalı , istediği yerlere , istediği şekilde transferler yapılp eğer ki hala başarısız oluyorsa o zaman gönderilmeli.
Raten
19.Mayıs.2010, 10:42
Fenerbahçe Kulübü dün resmi internet sitesinden “Sorunları çözeceğiz” şeklinde açıklama yapan Alman hocanın yazısını beş dakika içinde kaldırdı. Daum ile ipleri tamamen koparan yönetimin uzlaşmaya vararak yolları ayırmak istediği ancak tecrübeli hocanın direndiği öğrenildi.
Fenerbahçe’de bu sezon üç kulvarda da başarısız olan Teknik Direktör Christoph Daum’un istifa etmeyi düşünmediği öğrenildi. Alman hocayı göndermek için formül arayan sarı-lacivertli yönetim, iki yıllık daha kontratı bulunan ve yıllık 3.2 milyon euro alan Daum’dan en az hasarla kurtulmanın formüllerini arıyor. Tecrübeli çalıştırıcıyla yarın bir araya gelecek olan Başkan Aziz Yıldırım’ın uygun bir tazminat karşılığı bu işe nokta koymaya çalışacağı bildirildi.
Bu arada Daum’un dün Fenerbahçe Kulübü internet sitesinden son günlerdeki gelişmelerle ilgili yaptığı açıklamanın beş dakika içinde kaldırılması da dikkat çekti.
Yönetimin bu hareketi Alman hocanın tamamen defterden silindiği şeklindeki yorumlanırken, Daum, “Kulüp dışında kimseyle konuşmadım” başlıklı yazısında şu görüşlere yer verdi: "Başta ben olmak üzere herkesin çok büyük bir hayal kırıklığı içinde olduğunu biliyorum. Ama özellikle bu dönemde kulüp içinde bu konuları konuşmamız lazım, şu an için dışarı bir konuşma yapmamıza gerek yok. Şu ana kadar Trabzonspor maçı sonrasında gerek Türkiye’den gerek Almanya’dan hiç bir gazeteciye konuşmadım. Söylediğim gibi şu an için kulüp içinde bu konuları konuşmalıyız. Okuduğunuz, duyduğunuz haberler benim ağzımdan çıkmadı. Biz her şeyi öncelikle kulüp içinde çözeceğiz, bir karara varacağız. Gerek yönetim kurulunun gerekse benim ağzımdan, bundan sonra ne yapacağımız, nasıl bir çözüm bulacağımızı kamuoyuna aktaracağız."
(Milliyet)
Böyle birşey oldu mu ? Bilgisi olan var mı ?
Nocna Mora
19.Mayıs.2010, 11:05
Daum gönderilecekmiş öyle duydum. İstifa edecekmiş.
KanaKe
19.Mayıs.2010, 11:29
martin jol ucurur takimi fakat onun istedigi adamlar alinmali istemedigi adamlar yollanmali... ki gelirse ilk basta alexi yollar adim gibi eminim..
yaman76hakanFB
19.Mayıs.2010, 11:39
Ona bu kontratı veren adam herhalde tazminatını da cebinden öder... O kadar Fenerbahçe'yi düşünüyorsa... Duygusal bir patlama anında bir an kontrolünü kaybedip stada zarar veren taraftarları "Fenerbahçe'ye zarar vermekle" itham eden köşe yazıları yazmaya benzemez bu iş... Bütün kale ardı koltukları yansa bedeli kaç kuruş ki... Esamesi okunmaz; onun Daum efendiye verdiğin kontratın yanında... O taraftarın acısına çamur atan tetikçiler Daum'a verilen ve inanılmaz bağlayıcılıkta maddeleri olan fahiş kontratı sorgulayabilecek mi? Merak ediyorum; bu kontratla ve Fenerbahçeye vereceği zararla ilgili bir tek onurlu muhabir çıkmaya cesaret edip soru sorabilecek mi?
Birazcık utanma duygusu olur... Daum Samandıra'nın kapısından topla-tüfekle girmedi... Daha ilk geldiği gün "yahu nasıl olur; bizim Denizli faciasından sonra yaşadığımız acı, döktüğümüz gözyaşı ortadayken; dalga mı geçiyor bunlar bizimle" dedim... Aslında çoğul eki kullanmam lüzumsuzdu... Dalga geçen her zaman olduğu gibi sade BİR kişiydi... O, "kendini bilir" diyeceğim ama artık "kendini bildiğinden"de emin değilim... Koskoca Yunus boşuna mı söylemiş: "İlim kendin bilmektir..." Zaten kendini bilse; yıllarca, ısrarla ve ısrarla bu dejavuları yaşatmazdı bize...
Universal
19.Mayıs.2010, 11:43
Takip etmeden getirdi. Daha önce adı bile duyulmamış oyuncuyu bir sezon izleyip aldılar. İyi bir oyuncu olup olmadığını için iki sezon izlemeleri gerek. Neden Barcelona,R.Madrid, Sevilla, Valencia almadı. Bunlar isteseydi biz kesinlikle alamazdık.
Christian kalsın; ama yedek olarak. Onun önüne Appiah gibi savaşçı bir oyuncu şart.
RasAnt
19.Mayıs.2010, 13:05
Aziz Yıldırım 2 yıl daha Fenerbahçede,bakalım önümüzdeki günlerde transferler olacakmış bekliyoruz kaliteli dedi ama pek inanasım glmiyor umarım kaliteli olur.
TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2010, 16:14
Palmeiras Deivid için devrede
http://www.yukleresim.com/images/2wlvjo011p0s9tthxaqs.jpg (http://www.yukleresim.com/)
Turkcell Süper Lig'de şampiyonluğu son hafta kaçıran Fenerbahçe'de gelecek sezonun planlaması yapılıyor. Takımdan ayrılması gündemde olan Deivid için Brezilya'nın Palmeiras kulübüyle görüşmeler sürüyor.
Brezilya'nın Palmeiras kulübü, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bu sezon Fenerbahçe'de fazla forma şansı bulamayan Deivid'i renklerine katmak istiyor.
Brezilya temsilcisinin yöneticileri, Deivid transferi için İstanbul'a gelerek Fenerbahçe Kulübü Sportif Direktörü Aykut Kocaman ile görüştü.
Deivid'in durumunun birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor. Fenerbahçe yönetimi, iyi bir teklif gelmesi halinde Brezilyalı futbolcuyu elinden çıkarmaya sıcak bakıyor.
Deivid'e talip olan Palmeiras'ı bir dönem Beşiktaş'ta forma giyen Carlos Antonio Zago çalıştırıyor. Galatasaray ile bu sezon başında resmen yollarını ayıran Lincoln de Palmeiras forması giyiyor.
Ntvspor
goosfraba
19.Mayıs.2010, 16:32
gideceği kesin zaten. ne teklif gelirse kabul edilmeli.
RasAnt
19.Mayıs.2010, 16:44
Gereksizlerden biri yollanmalı
Zekirdek
19.Mayıs.2010, 16:47
Yollanmalı çünkü zaten sakat sakat bütün sezon durdu ve yabancıdan yedı bütün sene.
RasAnt
19.Mayıs.2010, 17:00
DAUM İLE GÖRÜŞÜLÜYOR | 19 Mayıs 2010 Çarşamba |
Profesyonel futbol takımımızın teknik direktörü Cristoph Daum ile başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyelerimiz arasında, genel durumu değerlendirme amaçlı görüşmeler yapılmaktadır. Bu çerçevede Christoph Daum, görüşmelerde bulunmak üzere bugün de kulübümüze gelmiştir. Görüşmelerin, detaylarına ilişkin açıklama daha sonra kulübümüz tarafından yapılacaktır. Tarafımızdan, resmi olarak açıklanmamış görüşmelere ilişkin hiçbir iddianın doğru olarak değerlendirilmemesi gerekmektedir.
Kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
goosfraba
19.Mayıs.2010, 17:01
gönderilecek sanırım.
RasAnt
19.Mayıs.2010, 17:12
Kalması yönünde umudum var umarım kalır.Bnce transferi görüşüyorlar Aziz Yıldırım istediğini yapacaktır Daumun diye umuyorum.
TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2010, 17:31
Transfer görüşmelerini Daum ile görüşülüyor şeklinde resmi siteden bildirmezler. Muhtemelen bu toplantı Daum'un kalıp kalmayacağını belirleyecek.
KanaKe
19.Mayıs.2010, 17:40
eger daum kalirsa ziconun hakki yenmis olacak daum gönderilmelidir.
eGowiCh
19.Mayıs.2010, 17:41
Transfer hakkında görüşme zaten olağan bir görüşme olduğundan, bu resmi siteden duyurulmaz Kaptan'ın dediği gibi. Daum'un geleceği konuşuluyordur ve umarım sözleşmesi feshedilir.
Daum, tek kuruş almadan bu takımdan gitsin ona karşı daha fazla nefret edilmeden. Gelecek sezon Daum takımın başında kalırsa, olası başarısızlıklarda taraftar bu sefer basın toplantı odasını değil, Daum'un evini basmaya kalkar. Gerçi, gelecekte bakıldığında 4 sezon Fenerbahçe'de görev yapmış, 2 şampiyonluk kazanmış ve 2 şampiyonluğu son maçta rakiplerine vermiş olarak hatırlanacak. Bilmiyorum, başarılı olarak mı başarısız olarak mı lanse edilecek ama Fenerbahçe tarihinde ilginç bir yer alacağı kesin.
Neron_FB
19.Mayıs.2010, 17:46
Kalsa da üzülmem gitse de.. Yeterki oynatılan sisteme göre iyi transferler yapılsın. Ama lucescu falan gelecekse gönderilsin :)
BeeTLeJuiCe
19.Mayıs.2010, 18:02
Asıl Lucescu gönderilecekse gitmesin. M.Jol, Pellegrini, ne bileyim hiç bilmiyolarsa T.Doll, yok çok zarar ettik diyolarsada Aykut gelsin. Gerçi ben Daum'dan memnunum, yeterki transferlere karışmasınlar. İstediği adamlar gelince görelim bide ondan sonra kellesini alırız. Şu an değişmesi gereken birşey varsa TD değil, Yönetimdeki zihniyettir diye düşünüyorum.
Sekopej
19.Mayıs.2010, 18:10
Ben Manchester maçında 4 forvetle oynayan Daum'u istiyorum yahu, yesek de en azından atıyorduk, o dönemde ligde bol gollü maçlarımız oluyordu. Sağlam savunma başarı getirir ama avrupada zaten başarılı olamayacaksak, ligde bol gol izleyeceğimiz bir hoca gelsin, Lucescu'yu bu nedenle istemiyorum yoksa Daum da savunmaya, orta sahaya sağlam adam aldığında, son maçlardaki düşüncesini dğiştirmezse, aynı şekilde yönetir Lucescu gibi takımı.
eGowiCh
19.Mayıs.2010, 18:45
Ben Manchester maçında 4 forvetle oynayan Daum'u istiyorum yahu, yesek de en azından atıyorduk, o dönemde ligde bol gollü maçlarımız oluyordu. Sağlam savunma başarı getirir ama avrupada zaten başarılı olamayacaksak, ligde bol gol izleyeceğimiz bir hoca gelsin, Lucescu'yu bu nedenle istemiyorum yoksa Daum da savunmaya, orta sahaya sağlam adam aldığında, son maçlardaki düşüncesini dğiştirmezse, aynı şekilde yönetir Lucescu gibi takımı.
Lucescu'nun bana göre Daum'dan farkı, belli oyunculara bağlı kalmadan savunma anlayışını takımda oturtabilmesidir. Lugano-Bilica olmadığı zaman Fenerbahçe gol yiyor, puan kaybediyor, gol de atamıyor ve sonuç hüsran oluyor. Lucescu'nun farkı ise Lugano-Bilica olmasa dahi savunmada gerekli önlemi alabilecek bir teknik adamlığı var. Yine hücumda Daum'dan çok daha iyi işler çıkartabilecektir. Ayrıca Lucescu, Daum gibi tek hedefe koşan bir hoca olmayacaktır. Zira, Daum sadece ligi dikkate aldı. Türkiye Kupası finalindeki oyun ve mücadele ortada, takımı öyle bir hazırlamış ki yürüyemiyorduk sahada. UEFA Kupası'nda da istenilen olmadı, bu da Daum'un zihniyetinin bir sonucudur.
Daum, korkak ve basit düşünen bir hoca. Selçuk'u çıkarıp Baroni'yi, Özer'i çıkarıp Deivid'i, Güiza'yı çıkarıp Gökhan'ı alan bir hoca. Oysa eskiden Daum'u hatırlıyorum da, Tuncay, Serhat, Hooijdonk, Nobre gibi oyuncuları aynı anda sahada tutarak dört koldan saldıran bir takım yaratmıştı. Ancak şimdi eski halinden eser yok.
Bana göre Daum'un tek artısı, fizik-kondisyondur. Geçtiğimiz 3 yılda, fizik olarak çok zayıfken, Daum'la beraber gözle görülür fizik ve kondisyon artışı oldu. 75-90 arası atılan gollerin sayısı arttı. Takım sene boyunca fiziksel olarak oyundan düşmedi. Kondisyon olarak Daum gerçekten dahidir ama diğer konularda asla.
RasAnt
19.Mayıs.2010, 18:52
Ya adam 4 senede 2 şampiyonluk 2 de son maçta şampiyonluğu verdi.Bu kadroyu (beş para etmez oyuncular dolu) buralara kadar getirdi.
Daumu beğenmeyenler kendisini bir sorgulasın suç bu futbolcuları buraya getirenlerde ve onlar görevde.Madem görevee devam ediyorsun bu oyuncuları bu kulüpten temzleyeceksin.
Sen her sene getir bize yakışmayan futbolcular sonra başarısız olunduğunda teknik adamı suçla Aziz Yıldırımda biliyor işini,attı Daumu ortaya herkez Daumu suçluyor yeter lütfen akıllıca düşünün.
Daum iyi bir teknik adamdır.
Sekopej
19.Mayıs.2010, 18:57
Şubat ayından sonra, takım defans yapacak dedikten sonra, Bekir'in de oynadığında pek sıkıntı çekmedik. Lucescu da hücumda 2 oyuncu kullanacak, Alex ve forvet oyuncusu. Sergen'i kullandığı gibi, tabi yanlarında eğer alınırsa çizgiye inebilen kanat oyuncuları, Emre gibi çift yönlü oynayabilecek orta saha, Özer ve Mehmt'i sayarsak, iyi organize olunduğunda, tek forvet oynayarak da etkili hücum yapılabilir.
Lucescu gelene kadar, bu kaliteli adamları transfer ederlerse de, bu mantığı değiştirmezse aynı başarı sağlanabilir. Mesela Zico da asla değişiklik yapmazdı, rsik alınacağı zaman forvet çıkarır forvet alırdı.
Daum'un aynı anda 3 oyuncu değişikliğini yaptığı maç bile olmuştu. Dediğin gibi saydığın oyuncuları bir arada çok iyi oynatabiliyordu. Ben bu sene çok bekledim ama 1-2 maç dışında, sistemini bozmadı, dahiliğini değil, deliliğini de görmedik bu sene yoksa bile bile Manchester deplasmanına o kadar ofans oyuncusuyla çıkmak dahilik değil delilik.:p Gerçi maç 3-1'ken Fenerbahçe kısa süreli de olsa baskı kurmuştu, Tuncay bir gol kaçırmıştı, belki o girse maç dönecekti, Daum deli değil dahi olacaktı.:D
Sözün özü, ligde takımı coşturacak bir hoca gelsin ve sabit fikirli olmasın, maçına göre taktik değiştirebilsin, sistemi bozmasa da oyuncu tercihleriyle büyük maçlarla küçük maçlarda farkı görelim, bunu yapacak bir hoca gelsin.
eGowiCh
19.Mayıs.2010, 20:18
RasAnt, kötü futbolcularla dolu dediğin takımın kadrosuna bir bak istersen. İdeal onbirine baktığında, dün yazmıştım, 8'i halen milli futbolcu, 3 tanesi de Brezilya milli takımında forma giymiş futbolcular.
Özer-Emre-Selçuk-M.Topuz
Şu dörtlü orta sahadaki dört futbolcu da milli futbolcular. Böylesine güçlü bir orta saha şu an hangi takımda var? Özer geçen sezonun asist kralı, Emre'den bahsetmeye gerek yok, Selçuk inanılmaz formda, M.Topuz da kaç sezondur yaptıklarıyla konuşuluyor. Dördü de çok hırslı, mücadeleci, koşan, maç başı en az 10 km koşan futbolcular. Böyle bir orta saha her hocaya nasip olmaz. Yedekler de Uğur, Deivid, Cristian, Deniz Barış gibi isimler, bu isimler de yabana atılacak kadar sıradan futbolcular değiller.
Defanstaki dörtlü de son derece iyi, ligin en iyi savunma dörtlüsü.
Genel olarak kadro iyi, bana göre yedekler de iyi. Yani şampiyon olması gereken bir kadroya sahiptik.
Geçen sene, Aragones'in elindeki kadroda orta sahada Josico ve Maldonado gibi isimler vardı. Geçen yılki orta sahada bir tek elle tutulur isim Emre'ydi, o da yeni gelmişti, sezon başı hazırlık kampında yer almamıştı, çok üst düzey oynayamıyordu. Ne bir sağ kanat, ne bir sol kanat, ne bir ön libero vardı. Orta saha yok gibiydi.
Savunmada Lugano'ya partner bir oyuncu yoktu, sol bek desen ölmüş bir R.Carlos vardı.
Kısacası, eldeki kadro bence çok iyi.
Sekopej
19.Mayıs.2010, 20:24
Kadro iyi ama yetersizdi, ben Deniz'i eleştirenlere karşı çıkarım ama Deniz'in de sağ bekte oynaması, kadronun eksikliğini gösterir, belki de orada oynayacak en son adamdı Deniz ama biz bunu gördük. Bir hafta sol bek, diğer hafta sağ açık oynayan bir başka oyuncu var mıdır dünyada?
Devre arası Daum sözünü dinletemedi, yönetim yapmayacağız dedi ve transfer yapılmadı. Bu en büyük hata, o dönemde bu çok eleştirildi. Yıllardır yabancı sayısı artsın derken, 1 yabancı hakkını kullanmıyorsan, burada bir yanlış var demektir.
Yoksa bu kadroya fazla takviyey gerek yok, 1 defans, 1 orta saha, 1 forvet. Ve yabancı durumuna göre de kanata oyuncu alınabilir. Öncelik Emre'nin yanına ve bir orta saha ve forvetedir. Bu 2 doğru transfer ile bile bu takım zirve yarışı yapar seneye de.
eGowiCh
19.Mayıs.2010, 20:43
Bence takım bu haliyle de seneye zirve yarışı yapar. Senin söylediğin takviyeler yapılırsa, Avrupa'da söz sahibi olunur. Ligde yine eminim zirvenin en büyük adayı oluruz.
Deniz'in sağ bek oynaması anormal değil, Daum zamanında sağ bek oynuyordu, Denizli faciasının olduğu yıl. Sağ açık ve sol bek oynaması anormal. Sağ bekte yedek olmadığı için mi şampiyonluk kaybedildi? Veya ne bileyim, Selçuk yerine bir orta saha olmadığı için mi? Ben bu görüşlere karşıyım.
Alex ve Gökhan Gönül'ün o bölgelerde alternatifleri yok bana göre sadece. Diğer bölgelerde yedekler mevcut.
Sekopej
19.Mayıs.2010, 20:46
Sağ bek, sol bek, stoper, orta saha, oralarda oynamasına lafım yok, Deniz sağ açık oynamak zorunda kalıyorsa, birşeyler ek******. Artık yüzünü unuttuğumuz Ali Bilgin bile o dönemde sakatlanmıştı ve oynayacak kanat adamı kalmamıştı.
Takımda revizyon olmasını ben de istemiyorum, 4 yabancı ile yollar ayrılıp, 5 yabancı alınabilir. Ve doğru adamlar seçilmeli, fedakarlıktan kaçınmamalı artık yönetim.
RasAnt
19.Mayıs.2010, 21:06
Ya ligi niye düşünüyorsun ligde Fenerbahçe forması yeter o forma her sene şampiyonluk için oynar zaten.Ama bir Lille i eleyemiyorsak bu ciddi bir sorundur.
O saydığın futbolcular giymiş çıkartmış milli formayı yani giymesi birşey ifade etmiyor Alex gibi yıllarca giymişsen kaptanlık bile yapmışsan eleştirmem.Ancak santos bir tek geçen seneki turnuvada oynadı 26 yaşına gelmiş ve bize geldi bir daha da çağırılmadı yani milli takım hocaları denemek için alıyor bazen futbolcuları misal Aydın Toscali bir kere Türk milli takımı forması giymiş ama hangi takım bunu almak için can atıyor ?
Lugano gibi milli takımda sürekliliğin varsa eywallh ama giyip çıkartmış oyuncularla işimiz olmamalı Fenerbahçeye yakışmaz böyle oyuncular.Bilica,Deivid,Baroni ye hiç girmiyorum zaten.
Guiza 1 yıl gol kralı oldu diye hem milli takıma seçilmiştir hemde Fenerbahçe acemice bir transfer yapmıştır.İspanyada kadroya girebilecek Villa,Torres,Lronte,Soldado dan başka isminden söz ettirmiş forvet söylermisin bana adamlar kısır zaten forvet olarak ama dünya çapında süper 2 forvete sahipler.Guiza gol kralı olmanın verdiği özellikle o formayı giyip çıkarmıştır yaşı 28.
Lugano ve Alex dışında takımda elle tutulur bir yabancı yoktur buda açıktır.Alex te artık gitmelidir heykelinide diktiler yeter artık.
Gelelim yerlilere Özer bu sene sakattı,Mehmet Topuz 2.yarıda 3-5 maç iyi oynadı onun dışında neredeydi ? Selçuk gs maçında şansına gol buldu ondan sonra kalan 5-6 maçta forma girdi ve iyi oynadı yoksa bana Selçuk gibi yeteneksiz oyuncuyu savunma geçen yıllarda neredeymiş ?
Deniz varlığı yokluğu belli olmayan bir oyuncu sadece bu takım için yaşıda itibariyle gereksiz sözleşmesi bitiyor umarım gider.
Bekir Önder ikiside bu sezon bombaydı Bekir son 2-3 maç düzeldi o kadar.Uğur Boral sakatlanmasa iyi iş çıkartırdı ama sakattı yapacak birşey yok.
Eee saydım geriye oyuncu kalmadı nasıl bir iyi kadro bu Allh aşkına Volkan,Lugano,Gökhan Gönül,Alex(gitmesi gerek artık tadında bırakmalı),birazcıkta Semih oda doğru düzgün forma giyemedi ve Emre bunlar dışında bu takıma hiçbiri yakışmıyor ve büyük kulüp oyuncusu değillerdir.
eGowiCh
19.Mayıs.2010, 21:29
Güiza nereye formayı giyip çıkardı yahu? 2008'den beri milli takıma sürekli seçiliyor. Lugano senin de dediğin gibi devamlılığı olan bir milli. Emre, Gökhan, Volkan sürekli milliler, takımın bankoları. M.Topuz ve Selçuk da milli futbolcular, yeniden kadroya alındılar, Özer de alınacaktı sakatlığı vardı. Alex kaptandı, Bilica bir dönem milli oldu, Andre Santos da geçen yıl turnuvadaydı. Yani ideal onbire baktığımızda, hiçbir futbolcu sıradan değil.
Semih ve G.Ünal gol kralları ve milli futbolcular. Önder ve Bekir de ligimizdeki ideal stoperler, vasat oyuncular değiller. Deniz de bir dönem milli formayı giyen çok yönlü bir oyuncu.
Sen geçen yılın asist kralı, gelecek vaad eden Özer'e bu takıma yakışmıyor dersen haksızlık etmiş olursun. Keza M.Topuz da öyle. Bence yakışmayan futbolcular, Ali Bilgin, Deivid, Vederson gibi oyuncular. Bunlarla derhal bağlar koparılmalı. Baroni'den daha iyisi alınabilirdi.
goosfraba
19.Mayıs.2010, 21:36
önce gidenlerin belirlenmesi gerekiyorki önümüzü daha net görebilelim.
ali bilgin, deniz, deivid, güiza, vederson.
cristian ve bilica +2 olarak düşünülmeli. 3 yabancı kontenjanı açılmış oluyor.
ve buna göre çok iyi, über süper, bir stoper, bir sol açık ve bir de forvet alınmalı ki takımın beli doğrulsun.
ayrıca yerli transferinde de yine fazla mesai yapılması gerekiyor.
goosfraba
19.Mayıs.2010, 21:38
über süper dediğim şey, türkiye ligini en az 4-5 sene domine edebilecek kadar über süper. zaten bu adımlar takip edilirse avrupa'da da başarı gelir.
yalnışın var geçen yılın asssit kralı lincoln dü neyse orayı geçimde bir GS lı olarak ali bilgin deniz ve önder gibi kırk yılda bir oynayan adamların hala takımda bulunmasını anlamıyorum bizdede aynı şekilde bu sezon ayhan,zan kalırsa çok anlamsız olur
HooijDonk07
19.Mayıs.2010, 21:44
önce gidenlerin belirlenmesi gerekiyorki önümüzü daha net görebilelim.
ali bilgin, deniz, deivid, güiza, vederson.
cristian ve bilica +2 olarak düşünülmeli. 3 yabancı kontenjanı açılmış oluyor.
ve buna göre çok iyi, über süper, bir stoper, bir sol açık ve bir de forvet alınmalı ki takımın beli doğrulsun.
ayrıca yerli transferinde de yine fazla mesai yapılması gerekiyor.
Bilica'da gitmeli bence yabancı genç 1 oyuncu getirelebilir takıma stopere belkide 2 sene sonra as olur.Millet öyle yapıyor iyi oyuncu yetiştiriyor.Yıldız transferi diyoruz alıyoruz 33-34 yaşında adamı onun yerine ileride belkide onun düzeyine çıkacak adam almak daha iyi bence burada gözlemcilere önemli iş düşüyor.Bide Gençlere önem vericek T.Direktör lazım.Aslında Forvete Mustafa Pektemek'i alsak G.Ünal'a iyi anlaşabilir.Alex'in üstüne sistem kurulmamalı bence ortasahaya çok kasan eden savaşçı bi zenci alalım hasret kaldık zenciye :)
HooijDonk07
19.Mayıs.2010, 21:45
yalnışın var geçen yılın asssit kralı lincoln dü neyse orayı geçimde bir GS lı olarak ali bilgin deniz ve önder gibi kırk yılda bir oynayan adamların hala takımda bulunmasını anlamıyorum bizdede aynı şekilde bu sezon ayhan,zan kalırsa çok anlamsız olur
Özer'di 14 asistti galiba.
RasAnt
19.Mayıs.2010, 21:51
Ben kesinlikle Mehmet Topuz ile Özere kötü futbolcu demedim formlarını değerlendirdim o yazıda Önder ve Bekirinde iyi bir yedek oldugunu düşünüyroum onlarında formunu değerlendirdim.Dıştan bakacak olursak Guiza da gol kralı oldu o bakımdan iyi oyuncu ve takımda kalsın diyemeyiz.Mehmet te iyi bir formu vardı kayseride o yüzden trasnfer ettik ancak şuan isteneni veremediği için eleştirdim kötü oynuo olsa bile eleştirmeyeyim mi ? Özerde sakat sakat oynuoyr seneye iyi olacaktır bu iki futbolcu.
Hiç yorum yapmadıgım Deivid,Bilica,Baroni bunlar derhal gitmeli zaten,bunun dışında Guiza,Santos,Selçuk,Deniz,Ali bilgin,Vederson ve çok iş yapan ama artık gitmesi gereken Alex.
Bekir,Önder,Topuz,Özer,Volkan D ve B,Lugano,Gökhan G ve Ü,Semih,Emre,C Kazım R ve Uğur Boral bunların yanına eksik mevkilere Türk genç yetenekli ve boşalan yabancı kontenjanına illa star olması gerekmiyor kaliteki ve genç yabancılar alınması gerektiğini düşünüyorum.
Universal
19.Mayıs.2010, 22:23
Hatırlatma, Kazım Kazım geri döndü. Bakalım seneye kadroda kalacağa benziyor, hırslı, hızlı ve top kontrolü çok iyi. Umarım kişisel olarak değişmiştir.
RasAnt
19.Mayıs.2010, 22:28
Bencede tek eksiği kişiliği ama oda çok önemli umarım değişmiştir.
BleedingMoon
19.Mayıs.2010, 22:29
mehmet topuz ve özer hurmacı kanat ya da açık oyuncusu değil. hadi mehmet topuz sağda neyse de- hele özer hurmacı sol açık hiç değil. belki ligin en iyi orta saha oyuncuları bizde. onun için orta sahada pek sorun yok. ancak sağ açık, sol açık ve forvet bölgelerine acil oyuncu alınması lazım. krasic ve dzudszak alınacak deniyordu. mutu'nun da adı geçiyordu bir ara. bu aralar hamit deniyor. hamit kesinlikle alınmamalı. mehmet topuz'la aynı tip oyuncu!
çöpler temizlenmeli artık: ali bilgin, deniz, önder, deivid, vederson... önder ve deniz'in futbolcu olduklarını düşünmüyorum. onları fenerbahçe formasıyla görmeye tahammül edemiyorum. gitsinler bank asya'da oynasınlar.
ayrıca baroni bence kaliteli bir oyuncu. gönderilmese de olur. yerine daha iyisi alınacaksa gönderilsin tabi.
bekir dahil stoperler türkiye için yeterli. ancak avrupa için daha kaliteli olabilir.
Lim10
19.Mayıs.2010, 22:35
Daum'un halen daha kovulmamış olması beni karamsarlığa sürüklüyor.Biran önce duymak istiyorum bu haberi.
Bahsi geçen 3 teknik adamdan en çok Pellegrini'nin gelmesini isterim.Villarreal'e geldiğinde vasat bir La Liga takımıydı.Ve o takıma ŞL de yarı final oynattı, ligde bir istikrar yakalattı ve çok başarılı sonuçlar aldı.
Thomas Jol'de gelse sevinirim.Tottenham'da işler istedği gibi gitmemişti ama o zaman bile oynattığı futbol benim hoşuma gidiyordu.
Lucescu'nun geleceğini sanmıyorum.Shakhtar'dan neden ayrılsın yahu?Biz daha iyimi bir kadro vereceğiz?Daha iyimi para vereceğiz?Takımı Şlde direk gruplara katılıyor bu sene.Artı geçen yıl UEFA kupasını alarak Avrupada müthiş sükse yaptı.Bence bizden önce daha büyük avrupa klüplerine gider, gidersede.
Ha bu üçüde olmadı mı?Ver o zaman takımı Aykut hocaya.Ben iyi işler yapacağına inanıyorum.
Yabancı transferler konsunda da bekleyip göreceğiz.Ben böyle biten bir sezonun ardından Aziz Yıldırım'ın büyük transferler yapacağına inanıyoum.
Bilica, Deivid, Güiza, Christian bu oyuncuların hepside gönderilmelidir.Hangisi takımda kalsa benim için hayal kırıklığı olur.Benim içimde hep bir Krasic umudu var.Bugün bir gazetede okudum yine anlaşıldığı yazıyordu.İnşallah gerçekleşir bu transfer.Bunun dışında kesin transfer olması gerektiğini düşündüğüm mevkiler forvet ve stoper.Göbekte Topuz ve Emre oynasa bana zayıf bir orta saha olmaz gibi geliyor.Bakalım önümüzdeki günlerde oturmaya başlar taşlar.
RasAnt
19.Mayıs.2010, 22:41
Ben Gignac haberi okumuştum iyi bir kaynaktan ama hatırlayamadım hangisiydi 1-2 hafta oluyor.Anlaşmışız öyle diyorlardı ama bakalım inş
goosfraba
19.Mayıs.2010, 22:43
Ben Gignac haberi okumuştum iyi bir kaynaktan ama hatırlayamadım hangisiydi 1-2 hafta oluyor.Anlaşmışız öyle diyorlardı ama bakalım inş
onu ben de okudum. anlaşıldı ama yedekte bekletiliyor deyince inanmadım :)
RasAnt
19.Mayıs.2010, 22:50
Vay Gignacı yedekte bekletiyormuşuz ama haklılar guiza var bizde çok tehlikeli bir oyuncu onu Madrid astronomik bir rakama alırsa diye bekletiyorlar galiba :D
HooijDonk07
19.Mayıs.2010, 22:53
Valencia bi ara Guiza'yı istemişti sanırsam.Parayıda buldular verelim.Topal yabancılık çekmez:n:.Bence Cristian hariç Lim10'un dedikleri gitmeli.Gignac iyi olur ama gelceğini sanmıyorum.Onun yerine Pektemek'i alalım GS kapmadan:p
RasAnt
19.Mayıs.2010, 23:57
Ya şu Cristianı hala savunuyorsun burak, adam sakatlandı Allh tan takım öyle toparlandı.Her maç eksik oynuoyrdu takım ya
HooijDonk07
20.Mayıs.2010, 00:09
Bence iyi.Çok iyi şut çekiyor oynadığı ilk 10-15 maçta en fazla top çalan ve isabetli pas verendi.
Estranged
20.Mayıs.2010, 00:42
Cristian topu ileriye taşımamızda önemli bir faktördü,Selçuk gibi tüm pasları geriye olan bir oyuncu Cristian'ın yerine gelince takımın hücum varyasyonları kısıtlandı,ofansif seçenekler azaldı.Yine de daha iyisi bulunabilir.
barahir
20.Mayıs.2010, 01:07
Hatırlatma, Kazım Kazım geri döndü. Bakalım seneye kadroda kalacağa benziyor, hırslı, hızlı ve top kontrolü çok iyi. Umarım kişisel olarak değişmiştir.
Kazımın gelmesine çok sevinirim açıkçası.. Rakip futbolcuları ve taraftarları tarafından sevilmeyen bi oyuncu hoşuma gider benim..
HooijDonk07
20.Mayıs.2010, 01:08
Cristian topu ileriye taşımamızda önemli bir faktördü,Selçuk gibi tüm pasları geriye olan bir oyuncu Cristian'ın yerine gelince takımın hücum varyasyonları kısıtlandı,ofansif seçenekler azaldı.Yine de daha iyisi bulunabilir.
Selçuk'u ondan sevmiyorum form tutmuş olabilir ani bir atağa çıkıcaz direk geri oynuyor.Ben Cristian'ın yerine adam alınacaksa Alonso türünde bi adam isterim.Hem defans yönü kuvvetli hemde ofansif yönü.
BleedingMoon
20.Mayıs.2010, 01:17
appiah gelsin (:.
IcedEarth
20.Mayıs.2010, 01:53
Özer'di 14 asistti galiba.
Ben de ikisi eşit diye hatırlıyorum ama :p Net bir bilgi yok sanırım :p
goosfraba
20.Mayıs.2010, 02:08
alman basını yazıp çiziyor, fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü lucescu olacak diye.
eGowiCh
20.Mayıs.2010, 02:10
alman basını yazıp çiziyor, fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü lucescu olacak diye.
Umarım doğrudur. Bizim Türk basını hep yazıyor Lucescu'yu, o yüzden Türk basınına itibar etmiyorum. Lucescu'yu Shakhtar'dan koparamamıştık geçtiğimiz yıllar, umarım bu yıl gecikmiş de olsa Lucescu'yu takımın başında görebiliriz.
GeorgeWeah
20.Mayıs.2010, 04:05
Defansa Diego Godin, orta sahaya Mohamed Sissoko, sola Dzsuzdak forvete de Gignac. Ya da bu gibi isimlerden en az 2 tane alınmasını bekliyorum. Başkan konuşmasında söyledi. Bakalım ne olacak? Ama alacağına inanıyor musun derseniz inanmıyorum. Şl 3. ön elemeyi geçeriz. Playoff da eleniriz. Transferin son günü 4 oyuncu alrız. Sonrası da Allah Kerim..
nerazzuri
20.Mayıs.2010, 07:31
Parayı basıp Felix Magath'ı getirmekte var ama.
Daum'un gönderileceğine artık kesin gözüyle bakıyorum. Kim gelecek acaba?
goosfraba
20.Mayıs.2010, 08:14
bence lucescu gelecek.
vuque
20.Mayıs.2010, 10:54
bence lucescu gelecek.
Keşke :smismileyiw2:
RasAnt
20.Mayıs.2010, 11:25
Bence Daum kalacak gidersede bilmemiyorum şuan kimin geleceğini gittiğinde tahminde bulunacağım :)
A.FaruK
20.Mayıs.2010, 11:26
Luce gelse bomba olur ama bizimkiler Daumu bırakmazlar gibime geliyo
HooijDonk07
20.Mayıs.2010, 12:19
Luce filan gelmesin Türk gelsin Y.Vural gelsin takımı şampiyon yapar o adam :D:D
Invincible
20.Mayıs.2010, 12:22
Magath gelsın yeter
sananes
20.Mayıs.2010, 12:38
türkiye'yi tanımayan hoca gelmesin 3 senedir kötü gidiyo bu takım hatta zicoyla şampiyon olduğumuzda da başarılı bi puan yoktu ortada.bize türkiyeyi tanıyan bile bir hoca lazım rijkard aragones geldiler başarısız oldular ilk sezonlarında, kim gelirse böyle olacak o yüzden aykut kocaman gelmeli.ben aykut kocaman'în antrenörlük yeteneğinin inanılmaz olduğuna inanıyorum neden şans verilmiyo anlayamıyorum cidden.yeter ödediğimiz tazminatlar bizden biri gelsin.TAKIM KAYBETTİĞİNDE BENİM HİSSETTİKLERİMLE AYNI ŞEYLERİ HİSSEDECEK BİR TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ OLSUN ARTIK.
Chivalry
20.Mayıs.2010, 12:53
TAKIM KAYBETTİĞİNDE BENİM HİSSETTİKLERİMLE AYNI ŞEYLERİ HİSSEDECEK BİR TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ OLSUN ARTIK.
Hissettiklerimi özetleyen cümle.
Raten
20.Mayıs.2010, 14:40
Kaybedince bizim hissettiklerimizi hissedecek Rıdvan Dilmen ve Aykut Kocaman var ancak Rıdvan zaten düşünmediğini belirtti gönlümden geçen kişi Aykut dedi ama Aykut'un da getirileceğini hiç sanmıyorum, sportif direktör olarak görevine devam eder.Bir stoper bir sağ açık (Kazım'a da bağlı burası) bir sol açık bir de forvet yeterli.Ortada Emre ve Mehmet Topuz ikilisi bana ideal geliyor.Olmadı Cristian da var, Cristian'ın formunun yükseleceğini ve 2.senesinde patlama yapabileceğini düşünüyorum.Artık Deniz,Selçuk,Ali Bilgin gibi isimlerden arınmalı takım.Gördükçe içim bir tuhaf oluyor bu kişileri klübede.Daha sonra gelecek teknik direktörün de talepleriyle dediğim yerlere kaliteli transferler yapılırsa başarının gelmemesi için hiçbir neden yok.Volkan,Lugano,Gökhan Gönül,Emre,Mehmet Topuz,Özer benim için çok şey ifade ediyor.
KaPaLı
20.Mayıs.2010, 16:21
Takımın kadrosu zaten iyi. İlk 11 oynayan oyuncular kalburüstü adamlar. Ama bunlara birşey olduğunda yerlerinde oynayabilecek o kalitede adam yok. İlk önce bu çözülmeli.
eng1n
20.Mayıs.2010, 16:36
İspanya'nın 23 Kişiye indirilen dünya kupası kadrosuna Güiza alınmamış bu kötü oldu.
Sekopej
20.Mayıs.2010, 16:38
Şimdi Valencia da almaz.:D Elimizde kalacak herhalde.
A.FaruK
20.Mayıs.2010, 16:43
Bu Valencia nın anket olayına el atsak olmaz mı :)
GeorgeWeah
20.Mayıs.2010, 16:55
Bu Valencia nın anket olayına el atsak olmaz mı :)
Valenciada anket mi var? Antuyu harekete geçirip Güizayı zirveye taşıyalım o zaman. Güizanın milli takıma alınmaması iyi oldu. Yönetim çok beklemeden satacak Güizayı..
titates1
20.Mayıs.2010, 16:58
Guiza zaten açık ara önde ankette %90 larda falan
goosfraba
20.Mayıs.2010, 17:01
valencia yönetiminin, o taraftar sitesindeki anketi kaale alacağını sanmıyorum. zarar edeceğiz bu adamdan.
A.FaruK
20.Mayıs.2010, 17:07
Guiza zaten açık ara önde ankette %90 larda falan
Yok galiba yüzde 60 larda olması lazım
titates1
20.Mayıs.2010, 17:08
Fenerbahçe ikinci Appiah’ını buldu
Ganalı Bernard Kumordzi’yi kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, 25 yaşındaki oyuncunun kulübü Panionios’u ikna etti.
19 May 2010 21:58:00
http://u.goal.com/59000/59027_news.jpg
Ghanasoccernet.com’un haberine göre, Panionios’ta forma giyen Ganalı orta saha oyuncusu Bernard Kumordzi Fenerbahçe’yle anlaşmak üzere.,
Sarı-lacivertli kulüp 25 yaşındaki oyuncusu için 2.6 milyon avro bonservis bedeli ödemeye hazırlanıyor.
Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, Dünya Kupası öncesi transferi tamamlayıp riske girmek istemiyor.
Kendisine gelen transfer teklifleriyle ilgili bir açıklama yapan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Menajerim teklifler arasından bir seçim yapmamı istedi. Ama ben acele etmek istemiyorum. Kafamda Gana ve Dünya Kupası’ndan başka bir şey yok. Transferi Dünya Kupası’ndan sonra konuşabiliriz” dedi.
Takımda savaşçı oyuncular görmek istediğini belirten Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Kumordzi’nin bu tipte bir oyuncu olduğuna inanıyor.
kaynak : goal .com
A.FaruK
20.Mayıs.2010, 17:08
valencia yönetiminin, o taraftar sitesindeki anketi kaale alacağını sanmıyorum. zarar edeceğiz bu adamdan.
En azından bi şansımızı deneriz :) :)
HooijDonk07
20.Mayıs.2010, 17:10
Hadi kaldı Guiza elimizde bari zorlasakda emekli olsa :n:.Yada kiralık verelim bi klübe.:p
BleedingMoon
20.Mayıs.2010, 17:39
Fenerbahçe ikinci Appiah’ını buldu
Ganalı Bernard Kumordzi’yi kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, 25 yaşındaki oyuncunun kulübü Panionios’u ikna etti.
19 May 2010 21:58:00
http://u.goal.com/59000/59027_news.jpg
Ghanasoccernet.com’un haberine göre, Panionios’ta forma giyen Ganalı orta saha oyuncusu Bernard Kumordzi Fenerbahçe’yle anlaşmak üzere.,
Sarı-lacivertli kulüp 25 yaşındaki oyuncusu için 2.6 milyon avro bonservis bedeli ödemeye hazırlanıyor.
Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, Dünya Kupası öncesi transferi tamamlayıp riske girmek istemiyor.
Kendisine gelen transfer teklifleriyle ilgili bir açıklama yapan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Menajerim teklifler arasından bir seçim yapmamı istedi. Ama ben acele etmek istemiyorum. Kafamda Gana ve Dünya Kupası’ndan başka bir şey yok. Transferi Dünya Kupası’ndan sonra konuşabiliriz” dedi.
Takımda savaşçı oyuncular görmek istediğini belirten Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Kumordzi’nin bu tipte bir oyuncu olduğuna inanıyor.
kaynak : goal .com
daum'a mı soruyorlar hala transferleri? artık adını ilk kez fenerbahçe'de duyacağım isimler görmek istemiyorum takımda. güler misin ağlar mısın yahu. kumordzi'ymiş...
eng1n
20.Mayıs.2010, 17:50
Bizim için kötü İspanya için iyi oldu Dünya Kupasını kesin kazanırlar artık :n:
TR.CaPTaiN
21.Mayıs.2010, 01:01
Daum ve avukatıyla yapılan toplantıya Şekip Mosturoğlu da katılmış. Şekip bey katılıyorsa demek ki sözleşmenin feshi için hukuki konular konuşulmuş. Dış basında Fenerbahçe için Lucescu ismi geçiyormuş.
barahir
21.Mayıs.2010, 01:39
Scolari gelebilir.. Demedi demeyin..
GeorgeWeah
21.Mayıs.2010, 01:51
Büyük ihtimal yeni hoca Lucescu olacakmış. Cumartesi günü görüşme yapılacağı konuşuluyordu.
LaigLeNoiR
21.Mayıs.2010, 01:59
Guiza 2 sene daha Fenerbahçe ile sözleşmesi olduğunu ve bu forma altından emekliye ayrılmak istediğini söylemiş.
TR.CaPTaiN
21.Mayıs.2010, 02:06
Yabancı oyuncuların Türkiye'de kazandığı parayı -Katar tarzı ülkeler haricinde- başka ülkelerde kazanmaları çok zor. Dolayısıyla belli bir yaşı aşmış oyuncuların parayı kariyere tercih etmesi normal. Güiza da artık 29-30 yaşında olduğundan şu kalan 4-5 senelik futbol hayatımda ne kadar para kazanırsam iyidir şeklinde bakıyor. Ben Güiza'nın takımda tutulacağını sanmıyorum, tutulsa dahi kesinlikle başka bir forvet alınacaktır. Güiza La Liga takımlarıyla takasta da kullanılabilir.
nerazzuri
21.Mayıs.2010, 02:11
Ah ne olur Magath gelse :o
Güiza en az 1 yıl daha kalmak istiyorum, sözleşmem bittiğinde 33 yaşında olacağım ve futbolu burada bırakmak istiyorum diye açıklama yaptı.
Ama yönetim zannetmiyorum ki bu saatten sonra Güiza'yı takımda tutsun. İstenilen fiyatın altında da olsa gönderilecektir.
Lucescu ismi ise çok geçiyor. Bakalım, bekliyoruz.
Trabzonspor
21.Mayıs.2010, 02:11
Lucescu mu yahu neden sürekli eskiden burada çalışmış adamlara dönüyorlar anlamış değilim.Madem imkanların var getir sağlam bir adam(Bknz. Rilkaard)
indie
21.Mayıs.2010, 02:31
Lucescu mu yahu neden sürekli eskiden burada çalışmış adamlara dönüyorlar anlamış değilim.Madem imkanların var getir sağlam bir adam(Bknz. Rilkaard)
Büyük camialarda şampiyonluk her yıl birinci hedef olarak belirleniyor. O yüzden ligin dinamiklerini bilen hocaların tercih edilmesi doğal. Örneğin Daum her ne kadar başarısız kabul edilse de Fenerbahçe'yi şampiyonlar ligine kadar taşıdı, şampiyonluk son maçta verildi. Dışarıdan getirilecek isimli bir hocanın bu başarıyı dahi kazanacağının garantisi yok ki bunu Rijkaard, Aragones, Del Bosque örnekleriyle defalarca yaşadık. Mesela Rijkaard bu sene öğrendikleriyle seneye çok başarılı olabilir, ancak Fenerbahçe'nin, 3 yıldır şampiyon olamadığını da hesaba katarsak, sabretme lüksü bulunmuyor.
Lucescu ismine gelirsek, Lucescu uluslararası başarıya sahip, bilgi ve birikim bakımından dünyanın sayılı teknik direktörlerinden birisi. Fenerbahçe'nin sahip olduğu kaynaklar emrine amade edilip hiç bir yetkisine karışılmazsa 3-4 yıl içinde avrupa şampiyonu bir takım oluşturabileceğinden hiç şüphem yok. O geniş kaynakları da en verimli şekilde kullanır, çünkü Lucescu 12 milyon euro harcadı mı Cristian ve Santos'a değil, Brezilya milli takımında banko seçilecek 23 yaş altı bir oyuncuya harcar. En azından Shaktar'da başarı sağlarken bu şekilde sağladı. Hatta Luce Fenerbahçenin Aziz Yıldırım dolayısıyla kaybettiği sempatinin bir kısmını bile geri alabilecek bir kişiliğe sahiptir.
Ancak ligimiz gibi Fenerbahçe de kendi içinde farklı dinamikler barındırıyor. Aziz Yıldırım'ın teknik direktörlere yeterince özgürlük vermediği ve onlarla zaman zaman ego çatışması yaşadığı biliniyor. Öyle bir durumda alınan verim de sınırlı olur elbet.
Aşk-ı Şehir
21.Mayıs.2010, 03:23
Ah ne olur Magath gelse :o
Güiza en az 1 yıl daha kalmak istiyorum, sözleşmem bittiğinde 33 yaşında olacağım ve futbolu burada bırakmak istiyorum diye açıklama yaptı.
Ama yönetim zannetmiyorum ki bu saatten sonra Güiza'yı takımda tutsun. İstenilen fiyatın altında da olsa gönderilecektir.
Lucescu ismi ise çok geçiyor. Bakalım, bekliyoruz.
Magath gelirse 2 hafta sonra bütün futbolcular ölü bulunur. Adam resmen askeri eğitim veriyo. :n:
nerazzuri
21.Mayıs.2010, 06:56
Magath gelirse 2 hafta sonra bütün futbolcular ölü bulunur. Adam resmen askeri eğitim veriyo. :n:
Keşke gelsede akılları başlarına gelse. :)
Bu adamın gittiği bütün takımlarda 2.sezon sonrası futbolcu şikayeti ile kovulmuşluğu var. :)
Tabi Magath klübün neredeyse tüm işleri ile ilgilenmeyi seven bir hoca. Kısıtlandığı anda huzursuz oluyor. Tek patron o olmak istiyor ki bu da bizim ülkemizde biraz imkansız. Yani ben biraz imkansızı istiyorum.
goosfraba
21.Mayıs.2010, 09:28
fotospor, radomir antiç fenerbahçe'de, sırbistan elenince krasic'i de alıp gelecek diye haber yapmış :D
A.FaruK
21.Mayıs.2010, 09:46
Mike Brown da LeBron u alıp gelcekmiş abi :) . Yaa yıllardır bu vardır Türkiyey bi teknik adam gelir gelirkende bi kaç adamını yanında getirir . Avrupada bi kaç örneği var ama ben daha görmedim Türkiyede :) :)
ozaniel
21.Mayıs.2010, 11:16
Avrupada bi kaç örneği var ama ben daha görmedim Türkiyede :) :)
Aragones-Guiza var. :)
RasAnt
21.Mayıs.2010, 11:22
Daum gittimi yaw herkez teknik direktör sıralamış :S :)
A.FaruK
21.Mayıs.2010, 11:30
Aragones-Guiza var. :)
Yaa onu niye hatırlattın unutmuştum ne güzel :D
Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 12:15
Küçük bir ihtimal!
Fenerbahçe yönetimi hoca arıyormuş gibi görünse de akıllarda Aykut Kocaman’ın takımın başına geçirilmesi var!
21/05/10 09:32
http://im.htspor.com/2010/05/21/516650_detay.jpg?1274430768
HABERTÜRK
Fenerbahçe’de yeni sezon için teknik direktör arayışları son hız devam ediyor... Yönetimin kafasında birçok ismi var. Yeni hocayı seçmek konusunda ise Aykut Kocaman tam yetkili durumda. Kocaman, Daum’un takımın başından ayrılmasının ardından görevini sürdürüyor. Yeni teknik adam için ince eleyip sık dokuyan Kocaman ve yönetim bu konuda hiç acele etmiyor. Gerekirse Dünya Kupası’nın bitimine kadar beklenecek. Ancak yönetimin düşüncesi takımın başına Aykut Kocaman’ın teknik direktör olarak geçmesi... Geçen sezon staj dönemini atlatan, medyayı, yönetimi ve Samandıra’yı tanıyan Kocaman’ın artık Fenerbahçe Teknik Direktörlüğü’ne hazır olduğu görüşü hakim.
ÇEKİNCELERİ BULUNUYOR
Aykut Kocaman, yönetimin bu talebine “Evet” demek istese de daha önceki açıklamalarında kesinlikle Daum’un yerinde gözü olmadığını birçok kez ifade etmesi yüzünden çekinceler yaşıyor. Takımı ve Türkiye’yi tanımayan, yüksek ücret ve sağlam sözleşme ile gelecek yabancı hocanın başarısızlığını kaldıramayacak olan camiada yönetimin açıklamasa da bir numaralı teknik direktör adayı Aykut Kocaman.
sananes
21.Mayıs.2010, 12:21
aykut kocaman çalıştırmalı takımı yetmedi mi milyon eurolarca tazminat ödemeleri.caner erkin'i almalılar o çocuk fenerbahçeli olduğunu açıklamıştı zaten bizimde sol kanat oyuncusu eksiğimiz var.caner'i seviyorum ben manisadan beri.barış mıydı diyarbakırın kaptanı orta sahaya düşünülebilir.bursadan olursa transfer volkan şen olsun ozan ipek bence o kadar yetenekli değil yani volkan daha üst düzey bi oyuncu olabilir bence.orham şam alınmalı yekta kurtuluşta olabilir ama yedek kalabilir en fazla sonuçta ali bilgin oturacağına yekta otursun.türkiyede yapılacak transferler çok önemli bu sene ve teknik ekibimiz mutlaka türk olmalı
Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 12:23
Doğrumu bilmiyorum ama Volkan Şen gönlündeki takımın BJK olduğunu söylemiş ama orayada gitmez Bursa'da kalır bence..FB mutlaka ama mutlaka kanat oyuncusu almalı Krasic haberleri vardı gelirse estirir..Alex'de yollanırsa Dzagoev'i alsınlar oda manyak bi topçu
sananes
21.Mayıs.2010, 12:25
bjk haberlerinin doğruluguna inanmıyorum zamanlama ve direkt bahsedebilmesi son şampiyonun futbolcusuyken hemde çok mantıksız geldi bana.sadece bjk transferi bitirmişse ve medyaya yansımamışsa daha bu kadar rahat açıklama yapabilir bir futbolcu
Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 12:27
haklısın FB kesin Bursa'dan o süper 3'lüden 1 tanesini alıcak öyle hissediyorum..
LaigLeNoiR
21.Mayıs.2010, 12:29
Fenebahçe'de de bence artık Alex yollanmalı takımdan. Fenerbahçe'nin oyun yapısı Alex üzerine kurulu olduğu için kısıtlı kalıyor takım. Sadece Alex'e bakıyor. Onun yerine artık yenisi gelmeli. Alex her zaman Türkiye'de top oynar ona sözüm yok asla ancak Fenerbahçe'de bir revizyona gitmeli.
Sekopej
21.Mayıs.2010, 12:31
Alex seneye daha iyi olup, Aykut Kocaman'ı geçip, en çok gol atan 10 futbolcu arasına girmek istiyorum diye açıklama yaptı.
Trabzonspor
21.Mayıs.2010, 12:40
Açıklama yapmış bende izledim dün Ntvspor'da.ama artık katalnılması gerek mi onu bilmioyorum.
Since-1907
21.Mayıs.2010, 12:50
Açıklama yapmış bende izledim dün Ntvspor'da.ama artık katalnılması gerek mi onu bilmioyorum.
Alex'e katlanmak ? Bence bizim Alex'e değil de Alex bu forvetlere katlanmak zorundamı ? ( Kezman,Guiza ). Guiza,Kezman'ın yerinde ben olsam Alex onlara attığı topları bana atsa bende o kadar atarım.
Trabzonspor
21.Mayıs.2010, 12:56
Bu adam atıyor ama takımın herseyınde etkılı oldugundan Fenerbahce daha fazla verimli olamıyor bence.Devid TS maçında bir pozisyonda kendi gidebleceği yerde bekledi bekledi Alex geldi ona verdi o olmasa belki kendi aklındakini yapıp gol yapardı ama Alex'i bekledi böyle çok şeyler var he ama siz mutluyusanız ben ne diyim banane.Bana bir zararı yok.
Varonil
21.Mayıs.2010, 15:55
Daum İstanbul'dan ayrıldı!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum, İstanbul'dan ayrıldı. Alman hoca ailesi ile birlikte tatile çıktığı, sarı-lacivertli kulüple olan görüşmesini ise tatil dönüşünde sürdüreceği öğrenildi.
21.05.2010
Kaynak : DHA
Şimdi bu adam nerden baksanız en az 15 gün tatil yapar.Bu da t.d sorunun hallolmayacağı ve belirsizlik içinde geçecek 15 gün demek.Of sıkıntılı bir dönem bekliyor bizleri.
Suicider
21.Mayıs.2010, 15:58
Daum 9 valizle gitti!
FLAŞ! Fenerbahçe Yönetimi ile 2 gündür görüşmeler yapan teknik Direktör Daum, bugün İstanbul'dan ayrıldı. Sarı-Lacivertli kulüp ile 2 yıllık sözleşmesi daha bulunan Alman hoca Attatürk Havalimanı'nda bir açıklamada bulunmadı. Ailesi ile birlikte tatile çıkan Daum'un Münih'e uçtuğu, yanında ise 9 bavul birden götürdüğü görüldü.
Fenerbahçe kulübü de Daum ile yapılan görüşmenin detaylarını henüz kamuoyu ile paylaşmadı.
Kaynak : DHA
Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 16:01
%85 ayrılır FB'de kupa alamayan hocalar zaten hep postalanıyor.. :)
RasAnt
21.Mayıs.2010, 16:14
Bence kalacak gibi :)
indie
21.Mayıs.2010, 16:55
bjk haberlerinin doğruluguna inanmıyorum zamanlama ve direkt bahsedebilmesi son şampiyonun futbolcusuyken hemde çok mantıksız geldi bana.sadece bjk transferi bitirmişse ve medyaya yansımamışsa daha bu kadar rahat açıklama yapabilir bir futbolcu
Volkan Şen'e sormuşlar Beşiktaş'ta oynamak ister misin diye, o da normal olarak tabii isterim demiş. Özellikle Beşiktaş'ı istiyorum dediğini sanmıyorum. Ama şu anda transfer olacaksa olması en muhtemel takım da Beşiktaş. Fenerbahçe daha yeni Mehmet Topuz ve Özere 15 milyon eurodan fazla harcadı ki Volkan alınsa direk bu ikisiyle forma savaşı verecek. Kazımın da dönmesi söz konusu. Galatasaray'da zaten bahsi geçen paraları ödeyebilecek kaynak bulunmuyor. Transferin önündeki tek engel Bursaspor'un tok satıcı olması ve şampiyonlar liginde oynayacak olması, o yüzden bu transfere %50 Beşiktaş ya da Bursa gözüyle bakabiliriz.
Varonil
21.Mayıs.2010, 17:26
9 bavulla birden tatile gitmiş olamaz herhalde.Umarım birdaha gelmemek üzere gitmiştir. :)
Cengo
21.Mayıs.2010, 17:51
Fenebahçe'de de bence artık Alex yollanmalı takımdan. Fenerbahçe'nin oyun yapısı Alex üzerine kurulu olduğu için kısıtlı kalıyor takım. Sadece Alex'e bakıyor. Onun yerine artık yenisi gelmeli. Alex her zaman Türkiye'de top oynar ona sözüm yok asla ancak Fenerbahçe'de bir revizyona gitmeli.
Alex'in gönderilmesi takıma ihanettir.
Ilhan
21.Mayıs.2010, 17:53
Asıl bence Alex ile devam etmek takıma ihanet olur. Alex bağımlılık yaptı. Bırakmak zorunda kaldığında çok sıkıntı, baş ağrısı ile geçen sezonlar yaratır. O yüzden Alex varken Alex'e alternatif formasyon ve buna uygun oyuncular almak gerekir.
goosfraba
21.Mayıs.2010, 18:19
haberlere bakın,
radomir antiç - krasic,
luxemburgo - adriano,
martin jol - suarez,
lucescu - mutu,
anlaşılan birileri gelirken yanında birini daha getirecek. bu sene de böyle takılacağız :D
RasAnt
21.Mayıs.2010, 18:26
Löw sesleri
21 Mayıs 2010 Cuma * 08:53
Christoph Daum’un biletini kestiği söylenen Fenerbahçemiz’de gündemin bir numaralı maddesi teknik direktör.
Christoph Daum'un biletini kestiği söylenen Fenerbahçemiz'de gündemin bir numaralı maddesi teknik direktör. Sarı-Lacivertli kulüpte başını Mircea Lucescu'nun çektiği birkaç isim konuşuluyor ancak yönetimin aklındaki tek isim Joachim Löw. Almanya ile Dünya Kupası'nda boy gösterecek olan başarılı hoca için idarecilerin Başkan Aziz Yıldırım'a yoğun bir baskı yaptıkları iddia edildi.
Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; finaller sonrasında Löw'ün sözleşmesinin bitecek olmasının diğer kulüplerin de iştahını kabartacağını bilen yöneticiler, Başkan'a, “Almanya'nın şampiyonada alacağı her başarılı sonuç Löw'ün imzasını daha da zorlaştırır. İmzayı finallerden önce attıralım ve transferlere başlayalım” diyerek Yıldırım'dan onay belkiyor.
Başkan'ın ise daha önce Fenerbahçe tecrübesi bulunan ve Türk Futbolu'nu yakından tanıyan 50 yaşındaki Löw'e sıcak baktığı, operasyonun önümüzdeki hafta başlayacağı bildirildi.
FANATİK
KanaKe
21.Mayıs.2010, 18:38
löw'ün yeniden türkiye'ye dönecegini sanmiyorum..
eGowiCh
21.Mayıs.2010, 18:49
Asıl bence Alex ile devam etmek takıma ihanet olur. Alex bağımlılık yaptı. Bırakmak zorunda kaldığında çok sıkıntı, baş ağrısı ile geçen sezonlar yaratır. O yüzden Alex varken Alex'e alternatif formasyon ve buna uygun oyuncular almak gerekir.
Katılıyorum, geçtiğimiz günlerde buna benzer şeyler söylemiştim ben de. Taktiksel olarak 6 yıldır tek taktiğe bağlıyız, üstelik 3 farklı hocaya rağmen. Bu bence pek iyi bir şey değil. Alex gidince sudan çıkmış balığa döneceğiz zaten, orası kesin, taktiksel anlamda uyum süreci çok sıkıntılı geçecek gibi, ancak bence hayırlı olacak.
Universal
21.Mayıs.2010, 18:51
haberlere bakın,
radomir antiç - krasic,
luxemburgo - adriano,
martin jol - suarez,
lucescu - mutu,
anlaşılan birileri gelirken yanında birini daha getirecek. bu sene de böyle takılacağız :D
Aragones ve Güiza gibi olmasında.:)
A.FaruK
21.Mayıs.2010, 18:58
haberlere bakın,
radomir antiç - krasic,
luxemburgo - adriano,
martin jol - suarez,
lucescu - mutu,
Oyumu Luce - Mutu ikilisinden yana kullanıyorum :)
HooijDonk07
21.Mayıs.2010, 19:55
Löv,Aykut Kocaman yada Jol bunlardan birini istiyorum.
GodfatheR
21.Mayıs.2010, 20:09
Lucescu gelirse yine Daum'un oynattığı istemi oynatacak. Ben Jol'ü istiyorum en azından değişik bi sistem, sürekli atağı düşünen bi takım olalım.
CeNTeR_TR
21.Mayıs.2010, 20:13
Aykut Kocaman takımın başında kalsın.İlla yabancı ant sanki bi şey var yabancıda.
Eğer çok istiyorsak huzur evinden bi yaşlı amca alalım hem sevaba girmiş oluruz.
Ne yediğini hatırlamayan insanlara dünyaları vereceğimize sevap işleyip 2 gün mutlu edelim huzur evindeki yaşlı amcalarımızı.Taktiksel açıdan pek bi fark göremiyorum zaten aralarnda.
Revolution
21.Mayıs.2010, 20:13
Luce'nin Shaktar'daki kurulu düzeninden döneceğini pek sanmıyorum ama bence bu kulübe sevdalı olan bir Aykut Kocaman gelirse Fenerbahçe adına hayırlı olacağını düşünüyorum.
eGowiCh
21.Mayıs.2010, 20:36
Aykut Kocaman'ın da sonu Rıdvan Dilmen gibi olur göreve gelirse, olası en ufak bir başarısızlıkta yüklenilir ve daha sonra çok uzun yıllar Aykut tekrar kulüpte görev yapsa diye bekleriz. Sportif direktörken bile nasıl üzerine gelindiyse, teknik direktör olsa çok daha fazla üzerine gidilir.
Sekopej
21.Mayıs.2010, 20:43
Aykut Kocaman'ın da sonu Rıdvan Dilmen gibi olur göreve gelirse, olası en ufak bir başarısızlıkta yüklenilir ve daha sonra çok uzun yıllar Aykut tekrar kulüpte görev yapsa diye bekleriz. Sportif direktörken bile nasıl üzerine gelindiyse, teknik direktör olsa çok daha fazla üzerine gidilir.
Aykut'u takımın başında görmek istesem de katılıyorum. Eğer Fenerbahçe şampiyon olmuş olsaydı ve sonrasında bir değişiklik takımın başına gelseydi, daha rahat olurdu, şimdi önümüzdeki sezon Fenerbahçe için daha önemli, Fenerbahçe tarihinde en fazla 4 sene üst üste şampiyon olamamış, rakiplerimiz uzun yıllar olamamasına rağmen.
Kupada geçen yıllar artık rahatsız etmese de, önümüzdeki sezon hedef mutlak şampiyonluk olmalı, bu kadar ara yeter, bu da takımın başına kim gelirse gelsin, üzerinde bir baskı oluşturacaktır.
eGowiCh
21.Mayıs.2010, 20:49
Aykut'u takımın başında görmek istesem de katılıyorum. Eğer Fenerbahçe şampiyon olmuş olsaydı ve sonrasında bir değişiklik takımın başına gelseydi, daha rahat olurdu, şimdi önümüzdeki sezon Fenerbahçe için daha önemli, Fenerbahçe tarihinde en fazla 4 sene üst üste şampiyon olamamış, rakiplerimiz uzun yıllar olamamasına rağmen.
Kupada geçen yıllar artık rahatsız etmese de, önümüzdeki sezon hedef mutlak şampiyonluk olmalı, bu kadar ara yeter, bu da takımın başına kim gelirse gelsin, üzerinde bir baskı oluşturacaktır.
Bu baskıyı da medyanın önünde kredisi olan bir teknik direktör kaldırabilir. 100. yılda nasıl takımın başına Zico geldiğinde eleştirilerin hedefi olduysa, aynı hata yapılmayarak Lucescu, Pellegrini, Jol, Löw gibi hocalar getirilebilir. Zira bu hocalar kariyerleri yerinde olan isimler, hem baskıyı da kaldırabilirler hem de kredileri çabuk bitmez. Aykut Kocaman gelse, ilk maçta berabere kalınsa hemen homurdanmalar başlar.
EndoplazmiK RetikuluM
21.Mayıs.2010, 21:38
Low bencede birkez daha gelmez buraya.
Fenerbahçe avrupada başarı istiyorsa Daumla devam etmemelidir.
Ayrıca kaç yıldır o kadar hocaya rağmen aynı sistemde oynuyoruz.
Alex gidince halimiz ne olacak kim bilir.
Ya yeni bir Alex bulunmalı ya da yeni bir sistem oturtulmalı.
Hocaya değinmişken niye Aykut Kocaman çalıştırmasın ki. Çoğu gelişmemiş ülkenin teknik direktörleri avrupada takım yönetiyor. Bizim hiçbir teknik direktörümüzün şuan yurt dışında takım çalıştırmıyor çünkü en başta biz onlara güvenmiyoruz...
Invincible
21.Mayıs.2010, 22:40
Aykut kocaman gelsın takımın basına
sananes
21.Mayıs.2010, 23:04
aykut hocayı harcamak kolay değil rıdvandan sonra çok şey değişti özellikle son bi kaç senede.yönetim eski gücünde değil ve aykut kocaman'ı kolay vazgeçebilecek biri konumuna düşürdüklerinde taraftarları karşılarında bulurlar.illa yabancı olacak diyolarsa tabi Thomas Schaaf olsun bu isim.
Sekopej
21.Mayıs.2010, 23:07
Şu da var tabi, Rıdvan o dönemki haliyle, Aykut'un şimdiki hali arasında fark var. Rıdvan hiç yenilmeden kovulan tek teknik direktör olarak zaten tarihe geçti herhalde.
Eğer Rıdvan ile beraber bu işi yapacaklarsa, kolay kolay yıkılmazlar çünkü ikisi de takımda göreve gelse, taraftarın güvenini büyük ölçüde kazanmış olurlar ve ufak tefek kayıplarda tepki almazlar.
goosfraba
21.Mayıs.2010, 23:09
rıdvan teknik analiz yapar, aykut hoca transfere. götürürler bu işi. acaba başkan düşünüyor mudur :)
Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 23:18
Rıdvan Dilmen ve Aykut Kocaman bu takımı beraber yönetse 2 kupayıda alır FB cidden..Avrupa'da da bi Ç.Final falan neden olmasın ki? Bu takımdan en iyi Aykut Kocaman ve Rıdvan Dilmen anlar..
Sekopej
21.Mayıs.2010, 23:22
Tabi ben ikisi beraber derken Rıdvan, Aykut'un görevine gelirse demek istemiştim, diğeri elbette şahane olur ama bu taraftarın güzel fantezisinden öteye gidemez.:p Aynı anda, kulübede bu 2 isimin olması, düşünmesi bile heyecan verici, gerçekte olsa neler hissederim bilmiyorum.
Ama bunu uygulayacak yönetim ya da akıl edecek ya da buna cesaret edecek, bunu deneme riskini alacak yönetim maalesef ki yok, o nedenle hiç düşünmeden geçelim bunu diyorum, düşününce fena oluyor çünkü insan.:D
Universal
22.Mayıs.2010, 00:07
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni sezonda takım başına getireceği hocayı buldu...
Aziz Yıldırım'ın Real Madrid'e müthiş bir sezon geçirtse de takımda kalmasına mucize gözüyle bakılan Manuel Pellegrini'yi istediği öğrenildi...
Bu sezon hem Süper Lig'de hem de Türkiye Kupası'nda son ana kadar giden ancak final maçlarını kaybederek iki kupadan olan Fenerbahçe'de, Aziz Yıldırım fırtınası esmeye devam ediyor...
Özellikle Süper Lig'deki son maçtan sonra şampiyonluğu kaçıran ve locasında sinirinden camları yumruklayan Yıldırım'ın teknik direktör Daum'u kesin olarak yeni sezonda takımın başında düşünmediği bildirildi...
DAUM'LA TAZMİNAT PAZARLIĞI
Bu gelişmelerin ardından Alman teknik adamın ülkesine gitmesiyle birlikte avukatlarının Aziz Yıldırım ve kurmayları ile sözleşmesindeki tazminat konusunda pazarlık masasına oturduğu kaydedildi.
Transferde her zaman son sözü söylemesiyle ünlü olan Yıldırım ise geçen sezon Galatasaray'ın yaptığı gibi ünlü bir isimle sezona başlamak istediği ve Manuel Pellegrini'yi istediği öğrenildi...
Şilili teknik adamın menajeriyle telefonda görüştüğü ve "Henüz Real Madrid'le görüşmedik ancak herşey olabilir" cevabı aldığı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'ın, Pazartesi günü İspanya'ya gideceği ve bir görüşme daha yapacağı da gelen bilgiler arasında...
MANUEL PELLEGRİNİ KİMDİR?
Eski bir futbolcu olan Pellegrini, 13 yıl boyunca ülkesi Şili'nin en önemli takımları arasında gösterilen Universidad de Chile formasını giymişti.
Teknik direktörlük kariyerinde Şili ve Arjantin'de takım çalıştıran ve Arjantin'de San Lorenzo'yu şampiyon yapmayı başaran Pellegrini, ardından Villareal'in başına geçti.
İlk sezonunda ligi 3. sırada tamamlayarak takımını Şampiyonlar Ligi'ne çıkaran Şilili teknik adam, UEFA Kupası'nda da Villareal'i çeyrek finale çıkarma başarısı göstermişti.
Çalıştırdığı 5 sezon boyunca Villareal'i ilk 5 sırada tutmayı başaran Pellegrini bu 2008-2009 sezonunda Real Madrid'in başına geçmişti... Bu sezon Real Madrid'e 93 puan toplatan ve takımını şampiyon yapamayan Şilili teknik adam, Los Galacticos'ta gönderilecekler listesinde ilk sırada yer alıyor...
Haberturk
Lim10
22.Mayıs.2010, 00:39
Şuan transferlerden daha önemli olan teknik direktör seçimi.Eğer Kocaman olmayacaksa ya Pellegrini yada Jol gelsin isterim.İnşallah doğru bir haberdir ve gerçekleşir.
goosfraba
22.Mayıs.2010, 00:41
nedense pellegrini'ye sıcak bakmıyorum.
RasAnt
22.Mayıs.2010, 00:50
nedense pellegrini'ye sıcak bakmıyorum.
Katılıyorum Aragones gibi olur.
eGowiCh
22.Mayıs.2010, 01:24
http://www.porttakal.com/haber_img/4/c/d/4/4cd4f8f9af_b.jpg
Harry Kewell'ı al başkan!
Ben Harry Kewell'ı çok beğeniyorum, kesinlikle muhteşem bir futbolcu. 32 yaşında olmasına rağmen, bence 1 yıllık kontrat yapılabilir ve takıma çok katkısı olabilir. Başkan, umarım Kewell'ı düşünür, takıma kazandırır. Gelmesini çok isterim.
BeeTLeJuiCe
22.Mayıs.2010, 01:39
PVH Lisansını aldıysa, PVH&Aykut ikilisi bu takıma çok yakışır.
Fearless Coward
22.Mayıs.2010, 01:42
Yabancı t.d almayı bi kenara bıraksa iyi olur FB bence..Kewell oynadığı her takımda sakatlık sorunu yaşadı artık bu saatten sonra FB istese bile Kewell TSL'de oynamaz bence..
EndoplazmiK RetikuluM
22.Mayıs.2010, 10:53
http://www.porttakal.com/haber_img/4/c/d/4/4cd4f8f9af_b.jpg
Harry Kewell'ı al başkan!
Ben Harry Kewell'ı çok beğeniyorum, kesinlikle muhteşem bir futbolcu. 32 yaşında olmasına rağmen, bence 1 yıllık kontrat yapılabilir ve takıma çok katkısı olabilir. Başkan, umarım Kewell'ı düşünür, takıma kazandırır. Gelmesini çok isterim.
Fiziği yaşından dolayı çok düşük bence FB'de oynamaz, aynayamaz.
Ayrıca doğru söylüyorsunuz.
Yineliyorum bu takım Türk Hocaya emanet edilmelli.
RasAnt
22.Mayıs.2010, 12:55
Janko sesleri
http://www.dasbiber.at/files/image/340x.jpg
22 Mayıs 2010 Cumartesi
Güiza'yla yolları ayıracağı söylenen Fenerbahçemiz'de, santrfor için Avusturyalı Marc Janko'nun ismi ön plana çıktı.
Güiza'yla yolları ayıracağı söylenen Fenerbahçemiz'de, santrfor için Avusturyalı Marc Janko'nun ismi ön plana çıktı. Janko'nun formasını giydiği Salzburg'un teknik direktörü Huub Stevens, Janko'nun bu kulüpte artık geleceğinin olmadığını, oyuncunun gelecek sezon yurt dışında forma giyeceğini resmen açıkladı. Avusturya basını, 1.96'lık golcü için en güçlü adayın Fenerbahçe olduğunu yazdı.
Sarı-lacivertlilerin bonservis olarak 5 milyon Euro ödemeye hazır olduğu belirtilen haberde İngiltere'den Blackburn Rovers ve Birmingham'ın da oyuncuyla ilgilendiği belirtildi. Avusturya'nın Hırvatistan'la oynadığı maçta menajerlerin gözdesi olan Janko ise karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada "Yurt dışında oynamaktan korkmuyorum. Benim için macera olacak. Kendimi hazırladım. Ancak gitmem için her şey hazır olmalı" dedi
Sabah
RasAnt
22.Mayıs.2010, 13:01
"Çok özledim"
http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Pix/pictures/2008/11/24/1227518474267/Colin-Kazim-Richards-001.jpg
22 Mayıs 2010 Cumartesi
Sezon ortası Toulouse’a kiraladığımız Kazım özlem dolu...
Milli Takım kampında konuşan takımımızın Toulouse'taki kiralık futbolcusu Kazım özlem dolu. “Son maçta şampiyonluğun kaçması beni gerçekten üzdü” diyen Kazım, “Ben kötü bir şey yapmadım. Arkadaşlarımı da çok özledim. Zaten Fransa, Türkiye gibi bir ülke değil. Herkes birbirini çok özledi diye düşünüyorum. Bu konularla ilgili çok konuşmak istemiyorum ama gerçekten F.Bahçe'yi özledim. Taraftarı da öyle” sözlerini kullandı.
Türkiye
sananes
22.Mayıs.2010, 14:20
türk hoca adayım:aykut kocaman
yabancı adayım:thomas schaff
kazım kesinlikle dönmeli bence medya çok abarttı ve o yüzden günah keçisi yapıldı takıma türk takviyeler yapılmalı ali bilginler önder turacılar vs takımdan gönderilmeli.salzburg'un forveti ilginçmiş daha önce izlemedim ama fiziği falan çok uygun bize hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim
Sekopej
22.Mayıs.2010, 14:24
Sağ kanatta muhtemelen Kazım düşünüldüğü için çıkan haberler ve duyumlar hep sol kanat oyuncusundan yana. Zaman zaman Özer, maçına göre Kazım ve Mehmet sağ kanadı sezon boyu götürecektir.
Alex bu takımın vazgeçilmezi ama Alex'in olmadığı sistem de seneye uygulanacaktır ve bu düzende Emre ile beraber, alıcak çift yönlü bir orta saha (mücadelesi, defansif özellikleri daha çok ön plana çıkan) ve Özer (Mehmet) olarak şekillenirse, pivot santraforla birlikte, çizgiye inip, isabetli ortalar açabilecek kanat adamlarıyla, iyi bir takım oluşturulabilir.
Acil transfer bekleyen bölgeler var ama genel anlamda eksik bir kadro değil, çoğunluğun belirttiği gibi, yedekler daha da kaliteli ve alternatifli olmalı.
Revolution
22.Mayıs.2010, 15:46
Janko gelirse ve Fenerbahçe çift forvet oynarsa Janko'nun gollerini çok izleriz çok..
titates1
22.Mayıs.2010, 15:55
İnşallah gelir Janko çok istiyorum gelmesini
TR.CaPTaiN
22.Mayıs.2010, 17:44
Kazım'ın bu halinden sadece zaman zaman yapacağı patlamalarda yararlanabiliriz. Bu da risk; bilemeyiz hangi maçta iyi oynayacak, patlama yapacak. Ancak; Kazım kafasını futbola verdiği zaman çok önemli bir oyuncu olacaktır. Yeteneklerine ihanet eden oyuncular için üzülüyorum.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
22.Mayıs.2010, 18:04
Janko önemli bir ST...Eğer alabilirse Fenerbahçe,iyi iş yapmış olur.
nerazzuri
22.Mayıs.2010, 19:59
Daum Almanya'ya indiğinde taraftarlara '' 2 yıl daha sözleşmem var,buradayım '' demiş.
Biraz önce haberler de ise, Aziz Yıldırım'ın Daum'a '' Tüm ekibi baştan aşşağı değiştir, bize gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ni nasıl kazanabileceğimiz hakkında rapor hazırla gerekeni yapalım '' dediği söylendi.
HooijDonk07
22.Mayıs.2010, 20:07
Daum Almanya'ya indiğinde taraftarlara '' 2 yıl daha sözleşmem var,buradayım '' demiş.
Biraz önce haberler de ise, Aziz Yıldırım'ın Daum'a '' Tüm ekibi baştan aşşağı değiştir, bize gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ni nasıl kazanabileceğimiz hakkında rapor hazırla gerekeni yapalım '' demiş.
Ayhan Tumani gitsin hiç bi oyuncu sevmiyor bildiğim kadarıyla başta Alex ve Emre olmak üzere.Koch kalsın çok iyi hoca.Diğerleri gidebilir.Janko yada Suarez gelirse iyi olur artık Alex'in jubilesini yaptırmak gerekir yine tek forvet ama 1 savaşcı ön libero 2 tane ortasaha göbek 2 tanede sağlam kanat lazım.
GeorgeWeah
22.Mayıs.2010, 20:10
Bence bu sene hem Daum hem de Güiza takımda kalacak. Eğerki böyle birşey olursa Aziz Başkanın istifa etmesini beklerim. O olmayacağına göre Fenerbahçeliliğimi askıya alırım..
RasAnt
22.Mayıs.2010, 21:08
Guiza nın kalacağını sanmıyorum.
Lim10
22.Mayıs.2010, 21:20
Ne yıllardır hasreti çekilen Türkiye Kupası'nı almışsın, ne de alacağın 1-0'lık galibiyetle dahil rakibinin 10-0 yenmesinin hiçbirşey ifade etmeyeceği bir durumda son haftaya girmişken, şampiyonluğu kaçırmışsın.Camia Avrupa'da final hedeflerken daha 2. turda elenmişsin.Böyle bir sezon geçirmiş takımın teknik direktörünü göndermesi için daha ne olması gerekir?
Şunu tüm samimiyetimle söylüyorumki eğer Daum hala takımın başında kalırsa,ne seneye Fenerbahçe'nin 1 maçını izlerim, nede tutarım.Ve Aziz Yıldırım'da bnim için tamamen bitmiş olur.Taraftar stadı yakmış sayın başkan, daha ne olması gerekiyor senin bu takımda büyük bir revizyon yapman için?
RasAnt
22.Mayıs.2010, 21:32
Daumun seçtiği oyuncular ve istediği taktik değildi teknik adam değişikliği saçma olur.Şimdi alsın Daum oyuncuları başarısız olursa sonra eleştirelim.
Alex gitsin ki her teknik adam kendi oyun stilini sahaya yansıtabilsin.Bizler bile FM oynarken şahsen ben ilk senemde Alexe göre taktik yapıyorum sözleşmesi bitip gittiği zaman istediğim taktikte sonunda oynayabiliyorum.Oyun bu sonucta sat gitsin ama vefamız var sonuçta insan bir anda silip atamıyor yönetim adına Alexin kulüpten yollanması çok zor bir iş ancak yapılabilirse gerçekten bizi güzel günler bekler.
nerazzuri
22.Mayıs.2010, 21:36
Ne yıllardır hasreti çekilen Türkiye Kupası'nı almışsın, ne de alacağın 1-0'lık galibiyetle dahil rakibinin 10-0 yenmesinin hiçbirşey ifade etmeyeceği bir durumda son haftaya girmişken, şampiyonluğu kaçırmışsın.Camia Avrupa'da final hedeflerken daha 2. turda elenmişsin.Böyle bir sezon geçirmiş takımın teknik direktörünü göndermesi için daha ne olması gerekir?
Şunu tüm samimiyetimle söylüyorumki eğer Daum hala takımın başında kalırsa,ne seneye Fenerbahçe'nin 1 maçını izlerim, nede tutarım.Ve Aziz Yıldırım'da bnim için tamamen bitmiş olur.Taraftar stadı yakmış sayın başkan, daha ne olması gerekiyor senin bu takımda büyük bir revizyon yapman için?
Oh be. Benim gibi düşünen birisi daha. Revizyon revizyon revizyon. hemde kökten. yönetim teknik ekip kadro.
HooijDonk07
22.Mayıs.2010, 21:37
Bence bu sene hem Daum hem de Güiza takımda kalacak. Eğerki böyle birşey olursa Aziz Başkanın istifa etmesini beklerim. O olmayacağına göre Fenerbahçeliliğimi askıya alırım..
Bu sene askıya aldık gelecek sezon Guiza takımda olursa belkide uzun süre alırım bende askıya.Daum iyi teknik adam ama yerli ve genç oyuncuları sevmiyor nedense.Bize gelen bütün hocalar öyle ama.
EndoplazmiK RetikuluM
22.Mayıs.2010, 21:53
Daum bir an önce şutlanmalı.
Takımın maaş bütçesini yiyen gereksiz, kaç senedir toplam 30 dk. bile sahada kalmayan gereksiz oyuncularla yollar ayrılmalı.
Revizyona gidilmeli kısacası.
Önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin başına Daum yerine bu siteden bir arkadaşımız olsa bile daha çok desteklerim. Bu isim buradan olmayabilir. Bence hangi Türk T.D. olsa bile bu camia Avrupada Final hedefliyor.
Eğer Daumla devam edilirse Aziz Başkan'dan istifasını beklerim. Benim içinde Fenerbahçelilik tutkusu askıya alınmış olur.
goosfraba
22.Mayıs.2010, 23:22
esat dergi'nin twitter'inden,
Milito&Güiza takası var...
RasAnt
22.Mayıs.2010, 23:33
Milito yu alabiliyorlarsa alsınlar :D
KanaKe
22.Mayıs.2010, 23:39
Gabriel Milito mu :D
BeeTLeJuiCe
22.Mayıs.2010, 23:44
esat dergi'nin twitter'inden,
Milito&Güiza takası var...
Bazinga (=
Milito'nun oyunundan sonra öyle birşey söyledi.
GeorgeWeah
22.Mayıs.2010, 23:51
Umut Antuya da açmışsın. Güiza&Milito takası olur mu yaw. :) Milito bugün perişan ettı Münihi. Ama Güizanın da hakkını vermek lazım. O da tüm FENERBAHÇE Taraftarını perişan etti...
KanaKe
22.Mayıs.2010, 23:52
Bazinga (=
espiriydi zaten benimki ciddiye aldigimi düsünmedin heralde :)
vuque
23.Mayıs.2010, 00:11
Antu'da yükleniyorlar Rosso'ya...
Bi an atılıp savunacaktım da hem linç edilmekten tırstım hemde 3. kişiye ne düştüğüyle ilgili bi laf eden olursa diye :p
BeeTLeJuiCe
23.Mayıs.2010, 00:14
espiriydi zaten benimki ciddiye aldigimi düsünmedin heralde :)
Ben roşşo için demiştim (=
RasAnt
23.Mayıs.2010, 00:15
Fenerbahceyide görsek ya le böle finallerde olma mı :) hadi transferlerrrr gelsin artık yeterrrrr dayanamıyorummmmmmmmmmmmm :D
goosfraba
23.Mayıs.2010, 00:19
yahu iyi ki bir konu açtım ha :D esat dergi de nasıl bir ironi yaptıysa artık.
BeeTLeJuiCe
23.Mayıs.2010, 00:42
yahu iyi ki bir konu açtım ha :D esat dergi de nasıl bir ironi yaptıysa artık.
Yeni mi takip ettin, yapar arada (=
Maçtan önce Milito 2 tane atar inter alır dedi oda çıktı yanlız (=
TR.CaPTaiN
23.Mayıs.2010, 00:51
Ore 19.30 Lucescu a Madrid, tratta col Fenerbahce Mircea Lucescu non ha perso l'occasione di seguire la sua ex squadra, l'Inter, nel giorno più importante della sua storia recente: l'allenatore rumeno però si trova in questi minuti a Madrid non solo per piacere, ma anche per lavoro. Nell'imminenza della finale infatti, il tecnico incontrerà i turchi del Fenerbahce, alla ricerca di un nuovo allenatore: Lucescu attualmente è ancora sotto contratto con gli ucraini dello Shaktar.
http://www.leggo.it/articolo.php?m=20100522_203800&id=62936
Final maçını izlemek için Madrid'de bulunan Lucescu ile Fenerbahçe yöneticilerinin görüşme yaptığını söylüyor bu kaynak. Artık İtalya'da ne kadar güvenilir bir sitedir bilemeyiz.
Fearless Coward
23.Mayıs.2010, 01:04
Fenerbahçe Hamit için oradaydı Fanatik'te öyle diyordu :n: :n: :n:
nerazzuri
23.Mayıs.2010, 01:08
Evet genelde final maçlarını seçer bizim yönetim teklif için. Bu ilk değil daha önce Moskova'daki finalde Laudrup'a teklif götürmüşlerdi fakat kabul etmedi Danimarkalı hoca.
indie
23.Mayıs.2010, 01:12
Hmm bizimkiler de Madrid'telerdi, Tellioğulları ile Seferoğulları gibi denk gelmesinler :D
Fearless Coward
23.Mayıs.2010, 01:15
Hmm bizimkiler de Madrid'telerdi, Tellioğulları ile Seferoğulları gibi denk gelmesinler :D
Ne filmdi demi :n: :n: :n:
TR.CaPTaiN
23.Mayıs.2010, 03:22
Mourinho'nun Madrid'e gitmesinden sonra Pellegrini boşa çıkmış oluyor. Yönetim belki düşünebilir.
GeNç KaRTaL
23.Mayıs.2010, 04:09
Pellegrini için daha önce denenmiş Aragones,Del Bosque ve Rijkaard örneklerini düşününce eğer hedef seneye şampiyonluksa pek doğru bir tercih değil gibi bence.
nerazzuri
23.Mayıs.2010, 10:53
Pellegrini bana hiç sıcak gelmiyor. Daum kalsın daha iyi diyorum. Martin Jol'u istiyorum söylenenler arasında.
Fikrimi sorarsanız, Magath.
bjk4ever
23.Mayıs.2010, 11:00
Martin Jol bu sene kesinlikle Ajax'ta kalacaktir. Suarez'i almak su an hem kulubu hem oyuncu acisindan bir Turk kulubu icin imkansiz. Dzudszak da cok zor, cunku Turkiye'ye gelecek durumda degil, ama gelirse muthis katkisi olur, cunku muhtesem bir futbolcu.
nerazzuri
23.Mayıs.2010, 11:07
Adı Christoph Daum'un yerine Fenerbahçe teknik direktörlüğü için geçen Mircea Lucescu (http://www.internetspor.com/tag/Mircea%20Lucescu), gelecek sezonki planları ile ilgili Ukrayna'dan Bildiriler gazetesine konuştu.
Mircea Lucescu (http://www.internetspor.com/tag/Mircea%20Lucescu)'nun gelecek sezonki planlarında Fenerbahçe yok! Gazeteport'un haberine göre Rumen teknik adam, "Transfer hakkında tek söyleyeceğim, kaptan Srna için birçok teklif alıyoruz. 10 milyon euro bonservis teklif edenler var. Sanırım elimizde kalmayacak" dedi.
Lucescu, "Shakhtar Donetsk'le gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde çok daha başarılı olabilmek için hatları daha sıkı tutup, defansif yönümüzü güçlendirmeliyiz" diye konuştu.
Lucescu Ukrayna'da kalıyor.
Since-1907
23.Mayıs.2010, 11:14
Magath iyi hoca ama komando eğitimi yaptırabilir takıma öyle de birşey var tabi (:
Şaka bir yana Pellegrini felan kısa vadede başarı isteniyorsa doğru isimler değil bence.
nerazzuri
23.Mayıs.2010, 11:17
Magath iyi hoca ama komando eğitimi yaptırabilir takıma öyle de birşey var tabi (:
Şaka bir yana Pellegrini felan kısa vadede başarı isteniyorsa doğru isimler değil bence.
:) Evet daha öncede anlatmıştım. Magath çalıştırdığı takımdan hep ağır antremanlar yüzünden kovuldu,futbolcuların şikayeti üzerine.
Magath klübün herşeyi olmak istiyor. Tüm işleri ona verin oturun izleyin halleder. İşte kökten değişimde takımın başına gelmesini istediğim adam. Parası olan yeni bir başkan, yönetim kurulu. Magath'ın seçeceği Sportif Direktör, ve teknik ekip. ve sistemine uygun futbolcular.
Oturun izleyin sadece yahu. bu arada evet, farkettim evet güzel bir hayal :)
RasAnt
23.Mayıs.2010, 13:18
Son bomba!
http://img198.imageshack.us/img198/7713/rafaelvandervaart1.jpg
23 Mayıs 2010 Pazar
Transferde dev isimlerin peşine düşen Fenerbahçe, müthiş bir isimle daha dirsek temasına geçti.
Bileği bükülmez bir kadro kurmak için ant içen başkan Aziz Yıldırım'ın talimatıyla harekete geçen sarı-lacivertli kurmaylar, Real Madrid ve Hollanda Milli Takımı'nın ünlü orta saha oyuncusu Van Der Vaart için de gizli bir çalışma başlattı.
Fenerbahçeli yöneticiler, 27 yaşındaki yıldızın menajeri ile İspanya'nın başkenti Madrid'de gizlice buluştu. Sıkı pazarlıklar sonrası tarafların yıllık 4 milyon euro'ya anlaşma noktasına geldiği öğrenildi. Fenerbahçe, bu dev transferi bitirebilmek için Real Madrid'le de önümüzdeki günlerde masaya oturmaya hazırlanıyor.
Real'in 2013'e kadar sözleşmesinin olduğu ünlü solak için 15 milyon euro'luk bir değer biçtiği belirtiliyor. İspanyol ekibinin Fener'den Andre Santos'a olan ilgisinin sürmesi, sarı-lacivertlilerin elini güçlendiriyor.
İki futbolcunun takasının da gündeme gelebileceği belirtiliyor. Fenerbahçe, Santos+para teklifiyle Van Der Vaart'ı kadrosuna katabilir. Kanarya'nın kiralama yöntemiyle de Hollandalı yıldızı transfer edebileceği konuşuluyor. Dünya Kupası'nda boy gösterecek Van Der Vaart, Ajax'ta henüz 19 yaşında kaptan oldu. Hamburg'da da pazu bandı takan oyuncu, müthiş futbol zekası ve golcü özelliği nedeniyle "Futbolun dahi çocuğu" olarak biliniyor.
Sabah
eng1n
23.Mayıs.2010, 13:24
Son bomba!
http://img198.imageshack.us/img198/7713/rafaelvandervaart1.jpg
23 Mayıs 2010 Pazar
Transferde dev isimlerin peşine düşen Fenerbahçe, müthiş bir isimle daha dirsek temasına geçti.
Bileği bükülmez bir kadro kurmak için ant içen başkan Aziz Yıldırım'ın talimatıyla harekete geçen sarı-lacivertli kurmaylar, Real Madrid ve Hollanda Milli Takımı'nın ünlü orta saha oyuncusu Van Der Vaart için de gizli bir çalışma başlattı.
Fenerbahçeli yöneticiler, 27 yaşındaki yıldızın menajeri ile İspanya'nın başkenti Madrid'de gizlice buluştu. Sıkı pazarlıklar sonrası tarafların yıllık 4 milyon euro'ya anlaşma noktasına geldiği öğrenildi. Fenerbahçe, bu dev transferi bitirebilmek için Real Madrid'le de önümüzdeki günlerde masaya oturmaya hazırlanıyor.
Real'in 2013'e kadar sözleşmesinin olduğu ünlü solak için 15 milyon euro'luk bir değer biçtiği belirtiliyor. İspanyol ekibinin Fener'den Andre Santos'a olan ilgisinin sürmesi, sarı-lacivertlilerin elini güçlendiriyor.
İki futbolcunun takasının da gündeme gelebileceği belirtiliyor. Fenerbahçe, Santos+para teklifiyle Van Der Vaart'ı kadrosuna katabilir. Kanarya'nın kiralama yöntemiyle de Hollandalı yıldızı transfer edebileceği konuşuluyor. Dünya Kupası'nda boy gösterecek Van Der Vaart, Ajax'ta henüz 19 yaşında kaptan oldu. Hamburg'da da pazu bandı takan oyuncu, müthiş futbol zekası ve golcü özelliği nedeniyle "Futbolun dahi çocuğu" olarak biliniyor.
Sabah
Alex gidiyor mu ki Van Der Vaart gelsin yalan haberdir.
Universal
23.Mayıs.2010, 13:25
Pellegrini, La Liga'da başarı elde etti. Sonuçta o kadar puan toplamış. Ama Lyon'a elenmesi ve bir üçüncü lig takımına rövanşlı bir mücadele de veda etmesi, beni soğutuyor.
RasAnt
23.Mayıs.2010, 13:34
Alex gidiyor mu ki Van Der Vaart gelsin yalan haberdir.
Van Der Vaart Alexden hızlı bir oyuncu kanattada gorv yapabilir bence AML şeklinde, bir tane ST olur arkadasında AML AMC AMR bu şekilde bir oyun şablonu düşünüyor olabilirler.Ama ne kadar doğru haberdir bilemeyiz tabiiki.
RasAnt
23.Mayıs.2010, 13:36
Pellegrini, La Liga'da başarı elde etti. Sonuçta o kadar puan toplamış. Ama Lyon'a elenmesi ve bir üçüncü lig takımına rövanşlı bir mücadele de veda etmesi, beni soğutuyor.
Sakın gelmesin Rijkard gördük ne havalarla gelsi fos çıktı,Aragones öyle,Del Bosque öyle.
İspanyadan hoca falan almasınlar.Daum kalsın,paşalar gibi transferlerle sevindirsin bizi
titates1
23.Mayıs.2010, 14:49
Van der Vaart ayrılırsa yine büyük kulüplerde oynar , keşke olsa ama imkansız bence.
TR.CaPTaiN
23.Mayıs.2010, 15:10
van der Vaart çok kaliteli bir oyuncu ama şuan ihtiyacımız olan isim değil; üst düzey bir sol kanat oyuncumuz yokken, üst düzey bir defansif ortasahamız yokken Alex'le aynı mevkinin oyuncusunu almak hata olur, lüks kaçar. Zaten van der Vaart Real Madrid'ten ayrılacak olursa Arsenal, Bayern, Liverpool ayarındaki takımlara gider. Sabah'ın haberinin doğru olduğunu sanmıyorum.
sananes
23.Mayıs.2010, 15:17
bir yaz sezonu daha yine bekliyoruz bakalım sonuç yine hüsran mı olacak,3 senede ne çok şey değişti...
HooijDonk07
23.Mayıs.2010, 15:48
Krasic,Janko ve Godin transferlerini bekliyorum.Açıkcası Krasic zor ama diğerleri gelir gibi Türk olarak Hamit ve Caner'ide alsak Daum'da ofans bi taktik uygularsa takım toparlanır.Bendther haberi gördüm bide fotomaçda :D
besiktas1903
23.Mayıs.2010, 17:05
Arkadaslar sizlere bir sorum var (hazirlik kampi konusu olmadigi icin buraya yaziyorum). Benim arkadasimdan duyduguma gore Fenerbahce hazirlik kampi icin Hollandaya gelecekmis(Arkadasim calistigi otelden duymus). 6/7 sene önce Galatasarayin, ondan once Genclerbirligi ve 16/17 sene once Besiktasin geldigi yere. Köyün adi Doorwerth ve otelin adi Golden Tulip. Bu konu hakinda bilginiz varmi?
bjk4ever
23.Mayıs.2010, 17:15
Doorwerth'te bir satonun oldugunu biliyorum, Arnhem'e yakin. Bence hic ugrasmaya degmez, uc buyukler her sene gurbetcilerin oldugu ulkelere geliyor zaten, pek bir numara da olmuyor.
Her sene kampa geleceklerine Hollanda'nin baskentine bir tane Kartal Yuvasi veya Fenerium acsinlar....
Varonil
23.Mayıs.2010, 19:49
Deivid Palmerias ile anlaştı mı?
Güiza'nın İspanya Milli Takımı'na çağrılmaması sonrası kısa süreli bir şok yaşayan Fenerbahçe yönetimine, müjdeli haber Deivid de Souza'dan geldi.
Sabah Gazetesi'nin 23 Mayıs 2010 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Arthur Zico döneminde Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalist olan takımda büyük emeği bulunan ancak geçen sezon başı hazırlık kampında ayağı kırıldıktan sonra, eski formunu yakalamakta zorlanan sambacı oyuncu ülkesinin takımlarından Palmerias ile anlaştı.
Deivid, yeni sezon öncesi sarı-lacivertli kulüple yolları ayrılan ilk oyuncu olurken, aynı zamanda sezon başında Galatasaray ile yolları olaylı bir şekilde ayrılan Cassio Lincoln ile de takım arkadaşı oldu.
Palmerias'ı geçen haftaya kadar Beşiktaş'ın yüzüncü yıl şampiyonluğunda önemli bir rol oynayan Zago çalıştırıyordu. Deivid'in ayrılığı sonrası Fenerbahçe'de gözler Dani Güiza'ya çevrildi.
Sarı- lacivertliler, büyük beklentilerle renklerine bağladıkları ancak iki sezondur eleştirilerin odağı olan İspanyol forveti de satarak, kadroyu iki yabanca yıldız ile takviye etmek istiyor.
23.05.2010
Kaynak : Sabah
goosfraba
23.Mayıs.2010, 22:03
ali bilgin hertha berlin ile anlaşmış. (w)
ntvspor.
World Hollow o1
23.Mayıs.2010, 22:05
ali bilgin hertha berlin ile anlaşmış. (w)
ntvspor.
ALLAH hertha'dan razı olsun..
Elinde olsa boş kaleyi görüp topu geriye oynayacak ya adam.
Universal
23.Mayıs.2010, 22:10
Ali Bilgin'in gitmesine sevindim. Kadroyu yenilemek lazım.
BleedingMoon
23.Mayıs.2010, 22:11
olley be! (:
TR.CaPTaiN
23.Mayıs.2010, 22:21
Fenerbahçe'de gelecek sezon için hazırlıkların son derece gizli bir şekilde sürdürüldüğü, başkan Aziz Yıldırım'ın bu kez işi son maça bırakmamak için güçlü bir kadro kurmayı planladığı ifade edildi.
Sarı lacivertli takımın yeni sezondaki planlarında Teknik Direktör Christoph Daum'un bulunmadığı, sözleşmesinin feshedilmesi için de avukatıyla görüşmelerin sürdürüldüğü iddia edildi.
Daum'un sözleşmesinin feshedilmesi halinde gündeme gelecek ismin Alman milli takımından dünya kupası sonrası ayrılacağı bildirilen Joachim Löw olduğu ileri sürüldü. 50 yaşındaki Löw, 1998-99 sezonunda da Fenerbahçe'de görev yapmıştı. Yönetimin transferde de hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı belirtildi.
Fenerbahçe 2000 Derneği'nin seçimleri de bu sabah yapıldı. Tek aday olarak seçime giren Celalettin Bilgiç başkan seçildi.
Dernek seçimine katılan Fenerbahçe kulübünün eski yöneticiylerinden Hakan Bilal Kutlualp, ilk kongrede kulüp başkanlığına aday olacağını söyledi.
Fenerbahçe'nin eski menajeri Volkan Ballı ise başarıda olduğu gibi başarısızlıkta da herkesin payı olduğunu belirtti.
Ligtv.com.tr
RasAnt
24.Mayıs.2010, 01:06
Beklenen gelişme sözleşmesi bitiyordu iyi oldu :) sırada deniz var
BleedingMoon
24.Mayıs.2010, 01:53
ali bilgin'in boşluğunu krasic'le doldururuz inşallah (:.
BeeTLeJuiCe
24.Mayıs.2010, 01:57
ali bilgin'in boşluğunu krasic'le doldururuz inşallah (:.
Onun yeri hep boş kalacak, forma numarası falan emekli edilsin, oynamadan çuvalla para götürdü, buda bi yetenek (=
Ayrıca menajeri ondan daha yetenekli, Herta'ya nasıl transfer ettirdi acaba (=
RasAnt
24.Mayıs.2010, 02:01
Herta küme düştü aslında başarısızlık oraya transfer olması Fenerbahçe den Almanya 2.ligine düşündürücü gerçekten :) iyi bir futbolcu değildi zaten
BleedingMoon
24.Mayıs.2010, 02:05
herta'da yıldız olup utandırıyormuş bizi (:. sevinirim valla. ali bilgin potansiyeli olan bir oyuncuydu gerçekten. dede sayesinde sağ bek oynayarak intihar etmişti zaten.
GeorgeWeah
24.Mayıs.2010, 02:57
Şu anda tek beklentim Daumun gitmesi. Eğer bu olmayacaksa Aziz Yıldırımın istifasını vermesi. Şöyle adam gibi top oynatacak, disiplinli, oyunu iyi okuyan, taktisyen ve rotasyonu iyi yapabilen bir hoca olması lazım. Bu anlattıklarıma tek uyan Mourinh gibi gözükse de çok kaliteli hocalar var. Eğerki bu dediklerimi yapacaksa ilk seneden şampiyon yapamasa da takımda kalsın ve istikrar sağlansın. Zaten böyle bir hoca da başarıyı getirir.. Aziz Başkan lütfen sabrımızı taşırma bir an evvel yap şu revizyonu. Her geçen dakika senin aleyhine. Hele ki Güiza takımda kalırsa Kadıköyde onu linç ederler söyleyeyim. Sakın takımın toplanacağı zaman Daum ve Güiza takımda kalmasın..
goosfraba
24.Mayıs.2010, 05:58
Fenerbahçe'de ilk ayrılık gerçekleşti
23 Mayıs 2010 Pazar 15:12
Şampiyonluğu kaçıran Fenerbahçe'den ilk ayrılık gerçekleşti. Herkesin gitmesini beklediği isim gidiyor.
Deivid ülkesine dönüyor. Başta Aziz Yıldırım olmak üzere Sarı-Lacivertliler’in tepkisini çeken Deivid, Palmeiras’la prensipte anlaştı.
Haberturk'ün haberine göre bu sezon istenilen performansı sergileyemeyen ve başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere Sarı-Lacivertliler'in tepkisini çeken Deivid, Palmeiras'la prensipte anlaştı.
Tecrübeli futbolcunun bu durumu Sarı- Lacivertli yöneticilere de bildirdiği öğrenildi.
Aziz Yıldırım ve yönetiminin Deivid'in gitmesine sıcak baktığı ifade edildi. Sambacının en kısa sürede İstanbul'daki eşyalarını da toplayarak Brezilya'ya götüreceği kaydedildi.
İNTERNETHABER
nerazzuri
24.Mayıs.2010, 11:34
Sambacının en kısa sürede İstanbul'daki eşyalarını da toplayarak Brezilya'ya götüreceği kaydedildi.
Eşyasımı kalmış burada? 9-10 bavulla gitti Brezilya'ya. :)
Fernando Gago
24.Mayıs.2010, 11:38
İlk isimden kurtulduk . Daum Güiza Cristian .. Bunları da en az zararla gönderirsek önümüz açık .
Since-1907
24.Mayıs.2010, 11:39
Geliyor!
Fenerbahçe'ye transferi artık an meselesi olan Hamit Altıntop, Madrid'te Fanatik'e konuştu... Yıllardır adı 3 büyüklerle anılan ancak her zaman, “Dönmeyi kesinlikle düşünmüyorum” diyen yıldız futbolcu, bu kez farklı ifadeler kullandı. Hamit'in Milli Takım kampı sonrası Fener'e imza atması bekleniyor.
Şampiyonlar Ligi’nde final oynayan 2. Türk futbolcu olan Bayern Münihli Hamit Altıntop, 2-0’lık İnter mağlubiyeti sonrası sadece FANATİK’e konuştu. Mehmet Demircan’ın sorularını yanıtlayan Hamit, geleceğiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı:
Maceraya yelken açıyorum
“Son günlerde sadece bu finali düşündüm... İnanın transferimi düşünecek fazla zamanım olmadı. Fakat artık final geride kaldı. Zannediyorum önümüzdeki hafta kararımı vereceğim. Şimdi Milli Takıma katılmak üzere ABD’ye gidiyorum. Orada birkaç gün daha düşünüp kesin bir sonuca varacağım. Her yerden teklif alıyorum. İngiltere’den ve İspanya’dan beni isteyen takımlar var. Zaten Almanya’da artık sadece Bayern’de forma giyerim. Bayern dışındaki takımlar bana pek sıcak gelmiyor. Burada da sürekli oynamadığım için yeni bir maceraya yelken açmak niyetindeyim...”
http://foto.fanatik.com.tr/test/LinkImage/fft30mm1008457.jpg
Sarı-Lacivert mesajlar
“Biliyorsunuz Türkiye’den de teklifler var. Geçtiğimiz yıllarda da oldu. Beni tanıyan tanır. Para benim için ön planda değil. Ben başka şeyler peşindeyim. Şimdi olaylar geçtiğimiz sezondan farklı. Oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum. Artık Türkiye’de bazı şeyler değişmeli. Görüyorsunuz son hafta neler oldu. Herkes biliyor ki 18 takım var. 1 takım şampiyon olacak, 3 takım da düşecek. Bunu kimse değiştiremez. Ama bizde bu farklı yaşanıyor. Şimdi Fenerbahçe 2 ön eleme turu oynayacak. Ben futbolda yenmenin yanı sıra yenilmenin de varolduğunu aşılamak istiyorum. Belki benim Türkiye’ye gelişimle bu konuda bazı şeyler değişir. Belki bu değişime öncülük ederim.”
Mehmet Demircan / FANATİK Çok Özel
Özel haber diyorlar ama kaynağı görünce hiçte inanası gelmiyor insanın açıkçası :)
Sekopej
24.Mayıs.2010, 11:51
Aslında açıklamaları normal ama kaynağa bakınca, son 3-4 cümle sonradan eklenmiş olabilir diyor insan.:p
Önce teknik direktör işini netleştirsinler sonra transfer yapsınlar, gerçi Hamit gibi bir oyuncuyu istemeyecek hoca yoktur ama yine de ilk iş hoca olmalı.
Ali Bilgin belki de bu sezon tek forma şansı bulup, kendini göstereceği dönemde, takımda kanat oyuncusu kalmadığı dönemde menüsküs olmuştu ve oynayamamıştı. Gitmesi açıkcası bir şey değiştirmedi, zaten varlığı belli değildi ki.
Trabzonspor
24.Mayıs.2010, 12:01
Serkan aynen senin dediğini düşündüm.Son 3-4 cümle soradan eklenmiş olabilir:D
RasAnt
24.Mayıs.2010, 12:05
Hamitin sözleşmesi bitti hem para vermek zorundada kalmayacağız umarım gelir Emreyle Hamit gerçektn süper olur
Universal
24.Mayıs.2010, 12:12
Hamit umarım gelir. Serkan'ın dediği de olabilir, son üç cümle sonradan eklenmiş olabilir.
eXcitinG
24.Mayıs.2010, 12:13
Adam Türkiye ye geLicem, Fenerbahçe de oynayacağım gibi ithamLarda buLunmuyor. Ya da ben mi okuyamadım ?
Sekopej
24.Mayıs.2010, 12:21
Adam Türkiye ye geLicem, Fenerbahçe de oynayacağım gibi ithamLarda buLunmuyor. Ya da ben mi okuyamadım ?
Artık uydura uydura onlar da işi öğrenmişler abi, başlığı öyle bir atmışlar ki, kesin Fenerbahçe'deyim demiş gibi, okuyorsun gayet normal açıklamalar, son cümlelere geliyorsun, Fenerbahçe 2 tur oynayacak, ben yenilmeyi de öğreteceğim vs, vs. Yenilmeyi nasıl öğretecek, takımın yenilmesini sağlayıp, sonra teselli mi edecek?:D
Bu açıklamaları yapmıştır, sonuna da Türkiye'ye dönebilirim, Fenerbahçe 2 eleme oynayacak gibisinden uydurmuşlardır ve koymuşlardır gazeteye, başka türlü Hamit'in bu açıklamaları ilgi çekmezdi.
TR.CaPTaiN
24.Mayıs.2010, 12:21
Hamit bizim için acil ihtiyaç olan bir oyuncu değil ama yine de Hamit gibi joker bir oyuncu kadro kalitesini yükseltir.
Sekopej
24.Mayıs.2010, 12:24
Zaten Hamit'i alıyorsan artık Alex'ten vazgeçmelisin. Yoksa, Emre, Hamit, Özer, Mehmet bu oyuncular kaliteli oyuncular ve sürekli oynamak isterler. Emre ve Hamit'i yanyana koyup, ikisi de oyunun 2 yönünü oynayabilir, yanlarına defansif yönü kuvvetli bir zenci :p sol kanada bir oyuncu ve girdiği pozisyonu gol yapma oranı yüksek bir forvet gerekli. (Sağ kanatta Kazım dönerse, Mehmet ve Özer de zaman zaman şans bulabilir, sol tarafa acil ihtiyaç var, Uğur istikrarsız, Özer gerçekten oranın adamı değil)
GeorgeWeah
24.Mayıs.2010, 12:38
Yahu başkan Allah rızası için şu Hamiti al. 4-3-3 oynayalım. Sağa Krasic, Sola Dzsudzsak forvete de Gignac. O kadar para veriyoruz kulübe. Siz transferi yapın bonservisleri bizden.
nerazzuri
24.Mayıs.2010, 13:20
Yahu başkan Allah rızası için şu Hamiti al. 4-3-3 oynayalım. Sağa Krasic, Sola Dzsudzsak forvete de Gignac. O kadar para veriyoruz kulübe. Siz transferi yapın bonservisleri bizden.
3ü birden çok zor be.
Fernando Gago
24.Mayıs.2010, 13:29
Alex'ten vazgeçemedikçe bu sistem imkansız . Yani en az 1 senemiz daha var çağdaş futbolu yakalamak için Belki 2 ..
goosfraba
24.Mayıs.2010, 13:35
transfer dönemi 1 haziran'da başlayacak ama bir belirsizlik var. ben kötü şeyler hissediyorum ama umarım bu kötü hissiyatları boşa çıkarır yönetim.
barcelona forvet transferini, valencia önlibero transferini(m.topal) geçen hafta bitiriverdi. sayamadığım pek çok transfer gerçekleşti şuana kadar. koca bir transfer dönemi bizi bekliyor diyerekten kendimizi avutmayalım çünkü avuta avuta bir hal olduk. bir de dünya kupası var. transfer ne zaman olacak şimdi olmayacaksa? wc10 bittikten sonra mı?
mayıs ayı bitmeden bir açıklama gelirse umutlanırım fakat haziran'ın ilk haftasına kadar yönetimden bir açıklama gelmeyeceğini düşünüyorum ne hoca ile ilgili ne de transferlerle ilgili. ya ben çok karamsarım, ya da tecrübelerim bunları yazmama sebep oluyor.
nerazzuri
24.Mayıs.2010, 14:08
Umut çok zor. Önümüzde 3 ay var ve bunu sonuna kadar kullanacaktır yönetim ve büyük ihtimal -bana göre- wc2010 sonrasına aksayacak transferler. Barcelona,Valencia bu yüzden büyük takım bu yüzden 1.sınıf takım sıfatı taşıyorlar.
Daha hiç birşey belli değil. Haziran'a geliyoruz. Daum efendi tatilde. Yönetim burada harıl harıl çalışıyormu bilmiyoruz. Onlarda tatildedir. Dur bir rahatlıyalım havasındalar.
Günü kurtaracağız,göreceksiniz. Hiç güvenmiyorum bu yönetime.
KanaKe
24.Mayıs.2010, 14:09
Hamit hala cok iyi bir oyuncu Türkiye'ye gelene kadar en kötü Ingiltere veya Ispanya'ya gider Türkiye'ye gelmesi icin kafayi peynir ekmekle yemis olmasi lazim.
KanaKe
24.Mayıs.2010, 14:16
Alex'ten vazgeçemedikçe bu sistem imkansız . Yani en az 1 senemiz daha var çağdaş futbolu yakalamak için Belki 2 ..
Cagdas futbol Aziz Yildirim yönetiminde zor.. Alex ile alakasi yok, Alex bu takimda yedekte kalir zaten parasini kurusu kurusuna aliyor 33 yasina gelmis bu saatten sonra yedek kalmayi sorun etmeyecektir. Asil sorun transferde yönetim dogru dürüst oyuncu transfer edemiyor ön libero istediler Xabi,Poulsen,Sisokko gibi adaylarin arasindan tutup Cristian'i getirebildiler. Hooijdonk gitti gideli takimda forvet sIkintisi var adamlar hala Güiza'nin patlama yapmasini bekliyor ve takimdaki en önemli 2. forvet Semih'i futbola küstürüyorlar. Sezon basinda Mehmet Topuz'a 9 milyon € + büyük umutlarla transfer edilen G.Emreciksin veriliyor Mehmet Topuz'un takima katkisi 30+ mac 1 gol 1 asist bumu 9 milyon küsürlük futbolcu? Ondan sonra Deivid gidecekken adamin sözlesmesini 3 sene daha uzatiyorlar neye güvenip uzatiyorlarsa.. adam koskoca sezon yatti.. A.Yildirim transferden elini cekmeli transferi profesyonel kisilere birakmali mesela Aykut Kocaman'a belirli bir bütce verilmeli Aykut Kocaman da gelecek olan teknik direktörle oturup alinacak isimleri konusmali daha sonrasinda transferi Aykut Kocaman halletmeli.
sananes
24.Mayıs.2010, 14:43
aziz yıldırım futboldan elini çekmez çünkü sıkılır.tek neden bu adam kendi yapmak kendi seçmek kendi belirlemek kendi kazanmak istiyo.ben başkan olarak geri planda kalıyım maddi destek sağlayım aykut kocamn veya teknik direktör istediklerini alsın istediklerini satsın demiyo, demez.
BleedingMoon
24.Mayıs.2010, 14:44
aziz yıldırım isterse üçünü birden getirir. ama hamit'e bence ihtiyaç yok. hamit'le mehmet topuz aynı tip oyuncu.
di canio
24.Mayıs.2010, 14:47
Umut çok zor. Önümüzde 3 ay var ve bunu sonuna kadar kullanacaktır yönetim ve büyük ihtimal -bana göre- wc2010 sonrasına aksayacak transferler. Barcelona,Valencia bu yüzden büyük takım bu yüzden 1.sınıf takım sıfatı taşıyorlar.
Daha hiç birşey belli değil. Haziran'a geliyoruz. Daum efendi tatilde. Yönetim burada harıl harıl çalışıyormu bilmiyoruz. Onlarda tatildedir. Dur bir rahatlıyalım havasındalar.
Günü kurtaracağız,göreceksiniz. Hiç güvenmiyorum bu yönetime.
Daha önce de böyle oldu. Şimdi çok iyi isimler almayı düşünüyorlardır, eminim. Ancak transferler sarkacak son güne kadar. Son günlerinde de yine zorlama yabancılar alınacak gibi sanki.
deniz.91
24.Mayıs.2010, 14:47
Hamitin şuanda türkiyeye geleceğini hiç sanmıyorum geçende bir açıklaması vardı zaten bayernde mutluyum kalmamı istiyorlar diye ayrıca yazıda bende göremedim geliyorum diye bir sözünü
sananes
24.Mayıs.2010, 14:48
4-3-3 oynarken hamit emre mehmet topuz 3lü orta sahası iş yapmaz mı sizce 3ü de mücadeleci isimler bayern munihte ön liberoda van bommel oynuyo bizim emreden çok koşmuyo o adam yani barçadan keitayı alamıycaksak hamiti alalım bu şekilde 3lü orta saha yapalım...başkan bunu yapmazda en azından fm 2011 için taktik vermiş oluruz birbirimize :P
not:keita barça isteğim ironiden ibaret:D
goosfraba
24.Mayıs.2010, 14:52
TURKEY/ FENERBAHCE‚ Negotiating for Mutu
10:57| Claudio Colla | read 21
Source: GSP TV
foto di Giacomo Morini
Interviewed by GSP TV‚ Fiorentina Romanian forward Adrian Mutu´s (31) agent Victor Becali stated: "Adrian will surely leave Fiorentina‚ since the club executives and I reach the conclusion he can´t be part of them anymore. He´ll keep on playing in Europe‚ and Fenerbahçe´s chance are still holding good"
di canio
24.Mayıs.2010, 14:54
4-3-3 oynarken hamit emre mehmet topuz 3lü orta sahası iş yapmaz mı sizce 3ü de mücadeleci isimler bayern munihte ön liberoda van bommel oynuyo bizim emreden çok koşmuyo o adam yani barçadan keitayı alamıycaksak hamiti alalım bu şekilde 3lü orta saha yapalım...başkan bunu yapmazda en azından fm 2011 için taktik vermiş oluruz birbirimize :P
O orta 3'lüye bir tane de savunmacı gerekiyor. Eldeki Selçuk, pek uymasa da Baroni gibi. Yoksa o 3'lü ile orta alan savunması sıkıntı yaratır. 3'ü de ileri oynayan, oynamayı seven oyuncular.
KanaKe
24.Mayıs.2010, 15:02
aziz yıldırım futboldan elini çekmez çünkü sıkılır.tek neden bu adam kendi yapmak kendi seçmek kendi belirlemek kendi kazanmak istiyo.ben başkan olarak geri planda kalıyım maddi destek sağlayım aykut kocamn veya teknik direktör istediklerini alsın istediklerini satsın demiyo, demez.
iste demiyecegi icinde diyorumki baskan transferden elini ayagini cekmedigi sürece biz daha cok sampiyonluklar kaciririz.
Since-1907
24.Mayıs.2010, 15:09
TURKEY/ FENERBAHCE‚ Negotiating for Mutu
10:57| Claudio Colla | read 21
Source: GSP TV
foto di Giacomo Morini
Interviewed by GSP TV‚ Fiorentina Romanian forward Adrian Mutu´s (31) agent Victor Becali stated: "Adrian will surely leave Fiorentina‚ since the club executives and I reach the conclusion he can´t be part of them anymore. He´ll keep on playing in Europe‚ and Fenerbahçe´s chance are still holding good"
Menajeri Mutu'nun Fiorentina'dan kesinlikle ayrılacağını Avrupa'dan bir takımda oynayacağını söylüyor.Son olarak da Fenerbahçe'nin şansının oldukça fazla olduğunu söylüyor.
Mutu transferi kapalı kutu bence alınırsa sevinirim alınmazsa üzülmem.Yalnız Mutu gelipte sadece futbola odaklanırsa , takıma çok katkı sağlayacağını düşünüyorum.
sananes
24.Mayıs.2010, 15:09
O orta 3'lüye bir tane de savunmacı gerekiyor. Eldeki Selçuk, pek uymasa da Baroni gibi. Yoksa o 3'lü ile orta alan savunması sıkıntı yaratır. 3'ü de ileri oynayan, oynamayı seven oyuncular.
evet ama 3lü orta saha yapıyosak baroni yada selcuk gibi tek yönlü oyuncular olmamalı bence diyorumya barçadan keitayı alalım işte diye.bence 3ü disiplinli oynadıklarında orada başarılı olabilirler ama tabi hayal bunlar
sananes
24.Mayıs.2010, 15:12
Menajeri Mutu'nun Fiorentina'dan kesinlikle ayrılacağını Avrupa'dan bir takımda oynayacağını söylüyor.Son olarak da Fenerbahçe'nin şansının oldukça fazla olduğunu söylüyor.
Mutu transferi kapalı kutu bence alınırsa sevinirim alınmazsa üzülmem.Yalnız Mutu gelipte sadece futbola odaklanırsa , takıma çok katkı sağlayacağını düşünüyorum.
ben mutu hayranı biriyim ama mutu ne zaman tamamen futbola konsantre oldu ki futbola konsantre olsaydı arshavini barçaya yollayıp mutuyu alırdı mesela arsenal
Deus Dominus
24.Mayıs.2010, 15:44
İstanbul'a gelipte tamamen futbola konsantre olabilecek oyuncu sayısı oldukça az :)
bjk4ever
24.Mayıs.2010, 15:49
FB yerinde olsam hic dusunmeden Kewell'i alirim.
1 Adam bonservissiz, maliyeti dusuk.
2 Tam gereken bolgeye nokta transfer (solacik).
3 Kendini Turkiye lignde ispat etmis, Turkiye'yi taniyan kaliteli oyuncu.
4 GS taraftarinin sevgilisi ve olasi bir Semih transferinde cok iyi misilleme olur.
Sakatligi ciddi degilse hemen almali FB. Ben zaten uc buyukler arasi transferlerde o kadar tantana cikmasini dogru bulmuyorum, ihtiyacin varsa alacaksin. Ben bir BJK'li olarak cogu taraftarin aksine Necati veya Semih'i takimda gormek isterim.
TR.CaPTaiN
24.Mayıs.2010, 19:12
"Fenerbahçe'de forma giyebilir"
Rumen futbolcu Adrian Mutu'nun menajeri Giovanni Becali, oyuncunun bu yaz sezonunda Fiorentina'dan ayrılacağını ve gelecek sezon Fenerbahçe'de forma giyebileceğini söyledi.
Becali, GSP TV'ye yaptığı açıklamada, Fiorentinalı yetkililerle görüştüğünü ve Mutu'nun İtalyan kulübünden ayrılmasında karar kıldıklarını belirtti. Mutu'nun Avrupa'da oynamaya devam edeceğini vurgulayan Becali, ''Yeni takımı Fenerbahçe olabilir'' diye konuştu.
Adrian Mutu, bu yıl başında yapılan doping testinin pozitif çıkması üzerine futboldan 9 ay men cezasına çarptırılmıştı. Fiorentina Kulübü'nün, cezası Ekim ayında sona erecek futbolcunun maaşında kesinti yaptığı, menajerinin de yeni bir kulüp arayışında olduğu belirtiliyordu.
AA
KanaKe
24.Mayıs.2010, 19:23
Mutu'nun menajeri daha 1,5 ay önce yalanlamisti Fenerbahce'yi :)
Fernando Gago
24.Mayıs.2010, 20:06
Mutu'yu almak Güiza'yı kadroda tutmaktan bile saçma bir hareket . Adam vukuatlarından başını kaldıramıyor .
goosfraba
24.Mayıs.2010, 20:09
antu'da daha önce emre belözoğlu duyumunu veren üye şimdi de diego forlan duyumu verdi.
sözde güiza+paraya anlaşmışız atletico ile.
RasAnt
24.Mayıs.2010, 20:09
Mutu yu hiç beğenmiyorum Kazım gibi zihniyeti var futbola gönül vermiş oyununa odaklanmış oyuncular bizi iyi yerlere taşır Appiah gibi,Mutu gibi bir uyuşturucu düşkününü istemiyorum.
titates1
24.Mayıs.2010, 20:12
Atletico Madrid herhangi bir kupaya katılamıyor dimi ? Şampiyonlar liginde oynayacak , iyi para kazanıcak bir Fenerbahçeye neden gelmesin ...Forlan hayallerimi süslüyor
bjk4ever
24.Mayıs.2010, 20:13
antu'da daha önce emre belözoğlu duyumunu veren üye şimdi de diego forlan duyumu verdi.
Hayatta inamam. Guiza'yi aldigi icin 10 milyon euro, Forlan icin de 25 milyon euro diye dusunursek toplam 35 milyon euro, bu parayi FB'nin odeyebilecegini zannetmem....
titates1
24.Mayıs.2010, 20:15
FB o parayı öder de , O kadar pahalıya patlamaz guiza + 15 en fazla
RasAnt
24.Mayıs.2010, 20:16
Forlana 15 M veririz yaşı 30 sonuçta daha fazla etmez,guizada 10 M eder al sana 25 M €
goosfraba
24.Mayıs.2010, 20:17
Hayatta inamam. Guiza'yi aldigi icin 10 milyon euro, Forlan icin de 25 milyon euro diye dusunursek toplam 35 milyon euro, bu parayi FB'nin odeyebilecegini zannetmem....
:D
forlan için 25 milyon euro mu? adam 31 yaşında yahu.
güiza + 5.5 m euro ödenecek hemen hemen.
bonservis ve adamın yıllık alacağı para ile birlikte toplam 15 m euro çıkacak kasadan.
25 milyonmuş :rolleyes:
RasAnt
24.Mayıs.2010, 20:22
Yani abartma abi ne 25 M eurosu biz 15 M bile çok söyledik belki,sonuçta guiza bizim için beş para etmesede ispanyada ünlü bir oyuncu 10 M eder yani.
Universal
24.Mayıs.2010, 20:25
Forlan gelsin, Güiza'da çift forvet olsun. Hatta yanına o Salzburg'lu forvette gelsin, target man olarak oynasın. Arkasına, Topuz Emre ve Hamit ortadan gelsin, bak bakalım Fenerbahçe tutuluyor mu?
anil luque
24.Mayıs.2010, 20:27
Güiza'nın bu haline 10 milyon euro sayarlar mı szce arkadaslar?
titates1
24.Mayıs.2010, 20:30
Forlan gelsin, Güiza'da çift forvet olsun. Hatta yanına o Salzburg'lu forvette gelsin, target man olarak oynasın. Arkasına, Topuz Emre ve Hamit ortadan gelsin, bak bakalım Fenerbahçe tutuluyor mu?
Keşke ... hamit zor ama onun ayarında oyuncu olur özer , cristian rotasyona girerler .... guiza hakkında hiç öyle çok kötü kelam etmedim hala ve hala gitmesini istememe rağmen semih ve gökhan ünal'dan çok daha faydalı olduğunu düşünüyorum , ilerde o kadar basmasa , mücadele etmese Alex bu kadar öne çıkamazdı. dediğin gibi olsa keşke
bjk4ever
24.Mayıs.2010, 20:31
:D
forlan için 25 milyon euro mu? adam 31 yaşında yahu.
güiza + 5.5 m euro ödenecek hemen hemen.
bonservis ve adamın yıllık alacağı para ile birlikte toplam 15 m euro çıkacak kasadan.
25 milyonmuş :rolleyes:
Forlan icin Madrid gecen sene 30 milyon euro istemisti, bu parayi Barcelona ve Liverpool odeyememisti. Bu sene de 1 sene yaslanmasina ragmen performansiyla fiyatinin dustugunu sanmam, yani nerden baksan 25 milyon euro'dur fiyati, ki UEFA ve Ispanya'da (18 gol 7 asist) performansi cok cok iyiydi.
@Universal
3 santrforlu 4-3-3 kagit uzerinde guzel gozukur, ama modern futbolda maalesef imkansizdir. Kaldi ki Alex oldugu surece birak 3 forveti, cift forvet bile imkansiz.:icon_razz:
@anil luque
Bence Ispanyollar pek Turkiye ligini takip etmiyor. Gerci C+ Eventos ligi canli veriyor, ama Ispanya milli takimina da 2de 1 cagirdiklarina gore takip etmiyorlar demek ki.
DisCo
24.Mayıs.2010, 20:32
Doğru bir duyumsa müthiş bir transfer olur. Forlan, A. Madrid'in kupayı almasında %90 pay sahibidir. Çünkü kritik noktalarda turun kapılarını açacak golleri atmıştır. Galatasaray maçı, Liverpool maçı vs.
Eminim ki aramızdaki çoğu kişi bu seneki performansından ötürü Guiza'yı bedava bile olsa almazdı. Bu durum transferin doğruluğuna gölge düşürsede neticede İspanyol bir oyuncu ve ülkesine dönüyor. Olabilir yani.
Universal
24.Mayıs.2010, 20:34
@bjk4ever zaten kadroda Alex'i saymadım. 1985'den beri aynı taktiğiz, bırakmamız gerek.
TR.CaPTaiN
24.Mayıs.2010, 20:40
Bence Ispanyollar pek Turkiye ligini takip etmiyor. Gerci C+ Eventos ligi canli veriyor, ama Ispanya milli takimina da 2de 1 cagirdiklarina gore takip etmiyorlar demek ki.
İspanya Milli takımına TSL'de yaptığı işlerden dolayı değil; İspanya milli takımında ne zaman forma verilse iyi iş çıkardığı için çağrılıyordu.
Forlan çok kaliteli bir oyuncu. Özellikle duyumdaki şartlar gerçekse bu işten karlı çıkarız. Duyuma göre Forlan Güiza + 15 m €'ya patlıyor, bu 15 m €'ya Forlan'ın sözleşme süresince alacağı ücret dahil. Yani 3.5 milyondan 3 yıllık sözleşme imzalasa, bu transfer Güiza + 4.5 m € karşılığında gerçekleşmiş oluyor. Ama Forlan gibi bu sezon estirmiş, kaliteli bir oyuncuyu Atletico'nun bırakacağını sanmıyorum, en azından bu şartlar altında zor. Tabi Atletico'yu ikna ettikten sonra bir de oyuncuyu ikna etme meselesi var.
bjk4ever
24.Mayıs.2010, 20:46
Forlan'in 5 milyon euro+Guiza karsiliginda bonservisiyle alinabilecegine imkan ihtimal vermiyorum acikcasi.
Universal
24.Mayıs.2010, 20:48
Forlan'in 5 milyon euro+Guiza karsiliginda bonservisiyle alinabilecegine imkan ihtimal vermiyorum acikcasi.
Forlan bonservisi düşüktür. Forlan yaşlı oyuncu, alırsak son sahibi olabiliriz. Hooijdonk gibi. O yüzden bu bonservis makul.
TR.CaPTaiN
24.Mayıs.2010, 20:51
Forlan bonservisi düşüktür. Forlan yaşlı oyuncu, alırsak son sahibi olabiliriz. Hooijdonk gibi. O yüzden bu bonservis makul.
Ama Güiza da genç sayılmaz. 29-30 yaşında artık. Bence de Forlan için 5 m € + Güiza teklifinin Atletico için pek bir avantajı yok.
Zekirdek
24.Mayıs.2010, 20:54
"Fenerbahçe'de forma giyebilir"
Rumen futbolcu Adrian Mutu'nun menajeri Giovanni Becali, oyuncunun bu yaz sezonunda Fiorentina'dan ayrılacağını ve gelecek sezon Fenerbahçe'de forma giyebileceğini söyledi.
Becali, GSP TV'ye yaptığı açıklamada, Fiorentinalı yetkililerle görüştüğünü ve Mutu'nun İtalyan kulübünden ayrılmasında karar kıldıklarını belirtti. Mutu'nun Avrupa'da oynamaya devam edeceğini vurgulayan Becali, ''Yeni takımı Fenerbahçe olabilir'' diye konuştu.
Adrian Mutu, bu yıl başında yapılan doping testinin pozitif çıkması üzerine futboldan 9 ay men cezasına çarptırılmıştı. Fiorentina Kulübü'nün, cezası Ekim ayında sona erecek futbolcunun maaşında kesinti yaptığı, menajerinin de yeni bir kulüp arayışında olduğu belirtiliyordu.
AA
İnşallah Mutu'yu Fenerbahçe görürüm. Çok iyi bir oyuncu ama yaşamına dikkat etmesi lazım.
İnşallah Mutu olmassa Forlan gelir. Adam zamanında Man UTD formasını bile pek sırıtmadan taşıdı. (CM4)
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Mayıs.2010, 21:21
Forlan i alirsak mukemmel olur ama yanina bi hizli forvet daha ister o adam ya da kanatlara hizli adamlar. Turkiyede gol krali olur diyorum. Lugano gibi Uruguayli olan Forlan cok arzulu oynuyor. Kesinlikle FB de gormek isterim.
bjk4ever
24.Mayıs.2010, 21:23
Objektif bakarsaniz imkan ihtimal olmadigini gorursunuz.
Biri yeni 31 yasina yeni girmis, yillarca Premier Lig ve La Liga'da 20+ gol atmis, bu sene neredeyse tek basina UEFA Kupasini getirmis, daha gecen sene Barcelona ve Liverpool tarafindan istenen ve 30 milyon euro deger bicilen bir adam.
Diger tarafta 2 ay sonra 30 yasina girecek olan, kariyerinde R.Mallorca'da 1 sene 27 gol disinda hicbir basarisi olmayan, yillarca anca Ispanya 2. liginde oynamis, son 2 sene Turkcell Zuper Liginde 10 golu ikina sikina atmis vasat bir golcu var.
Bu transferin olmasi icin Fener'in en azindan 15-20 milyon euro ekstra bonservisi icin odemesi gerekir, 5 milyon euro'ya olmasi mumkun degil.
Universal
24.Mayıs.2010, 21:31
Objektif bakarsaniz imkan ihtimal olmadigini gorursunuz.
Biri yeni 31 yasina yeni girmis, yillarca Premier Lig ve La Liga'da 20+ gol atmis, bu sene neredeyse tek basina UEFA Kupasini getirmis, daha gecen sene Barcelona ve Liverpool tarafindan istenen ve 30 milyon euro deger bicilen bir adam.
Diger tarafta 2 ay sonra 30 yasina girecek olan, kariyerinde R.Mallorca'da 1 sene 27 gol disinda hicbir basarisi olmayan, yillarca anca Ispanya 2. liginde oynamis, son 2 sene Turkcell Zuper Liginde 10 golu ikina sikina atmis vasat bir golcu var.
Bu transferin olmasi icin Fener'in en azindan 15-20 milyon euro ekstra bonservisi icin odemesi gerekir, 5 milyon euro'ya olmasi mumkun degil.
15-20 çok yüksek belki 5 olmasada 10 olabilir. Sonuçta iş menajerlerde bitiyor.
GeorgeWeah
24.Mayıs.2010, 21:58
Zaten teklif Güiza+15 m euro deniyor. Bir de Forlan gelmek istemiyormuş. Luganonun ikna çabaları varmış. Bu arada Estudiantes başkanı açıklamış. Fenerbahce yönetimiyle Boselli konusunda görüştük. 7.5 m euro isteniyormus. Transferle ilgilenen Aykut Kocaman..
nerazzuri
24.Mayıs.2010, 22:12
Atletico Madrid herhangi bir kupaya katılamıyor dimi ? Şampiyonlar liginde oynayacak , iyi para kazanıcak bir Fenerbahçeye neden gelmesin ...Forlan hayallerimi süslüyor
Avrupa ligini kazandığı için direkt katılıyor. Ayrıca İspanya Süper kupasında Final oynadı, kupayı alan Sevilla Şampiyonlar Ligine katıldığı için Atletico Avrupa Liginde oynayacak.
RasAnt
24.Mayıs.2010, 23:00
Çok olmazsa olmaz değil Forlan yaw daha genç yetenekli ucuza futbolcular alınabilir forlna bence 15 M E + Guiza çok fazla.
BleedingMoon
24.Mayıs.2010, 23:11
forlan gelirse çocuğumu keserim.
titates1
24.Mayıs.2010, 23:13
forlan gelirse çocuğumu keserim.
ne gerek var=)
BleedingMoon
24.Mayıs.2010, 23:20
kurban niyetine.
TR.CaPTaiN
24.Mayıs.2010, 23:22
Semih'in avukatı Kanaltürk'te şunları söylemiş:
- Türkiye'den hiçbir kulüp ile görüşmedik.
- Fenerbahçe isterse Semih kalır.
- Yurtdışından Ajax'la görüşmeler var.
titates1
24.Mayıs.2010, 23:22
kurban niyetine.
oha =) ben de forlan gelene kadar sakallarımı uzatıyım onları keseyim gelirse bari =)
goosfraba
24.Mayıs.2010, 23:23
daum giderse semih kalır. aykut td olursa semih kral olur.
BleedingMoon
24.Mayıs.2010, 23:25
Semih'in avukatı Kanaltürk'te şunları söylemiş:
- Türkiye'den hiçbir kulüp ile görüşmedik.
- Fenerbahçe isterse Semih kalır.
- Yurtdışından Ajax'la görüşmeler var.
daum giderse semih kalır. daum gider. semih kalır. gelecek olan hoca da onu pek oynatmaz. seneye de beleşe galatasaray'a gider.
RasAnt
24.Mayıs.2010, 23:32
Çocuğu yoktur onun ondan diyodur öyle,yoksa insan evladını kesermi bunu iddaa konusu yapar mı değil mi :)
Sekopej
25.Mayıs.2010, 00:06
Emre bugün bazı kanallara canlı bağlantı yapmış sanırım ve orada Daum'dan eski hocamız diye bashetmiş, ben duymadım, izleyen var mı bu bağlantıyı? Doğruluğu var mıdır?
Since-1907
25.Mayıs.2010, 00:10
Emre bugün bazı kanallara canlı bağlantı yapmış sanırım ve orada Daum'dan eski hocamız diye bashetmiş, ben duymadım, izleyen var mı bu bağlantıyı? Doğruluğu var mıdır?
Evet doğru eski hocamızda olanlara çok üzüldü gibisinden birşeyler söyledi verdiği röportajda
Sekopej
25.Mayıs.2010, 00:11
Aragones'ten falan bahsetmiyordu değil mi?:n:
Since-1907
25.Mayıs.2010, 01:03
Yok ya bu seneki kaçan şampiyonluğu söylüyordu muhabir de Aykut Kocaman'ın TD liğe gelebilir mi gibisinden bişeyler söyledi o da eski hocamızda olanlara çok üzüldü Aykut Kocaman da iyi bir hoca vs diye devam etti :)
tarikko
25.Mayıs.2010, 01:03
Forlan harika olur gercekten.Ama Forlan bugun Ispanyol basinina Atletico'da kalacagim diye aciklama yapmis.Insallah aliriz ne diyelim.Hem Guiza'dan da kurtulmus oluruz :D
Bu arada Semih ile ilgili;
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=72819
tarikko
25.Mayıs.2010, 01:04
Evet ben canli izledim eski hocamiz dedi Daum'a..
RasAnt
25.Mayıs.2010, 01:18
Tüh ya gittmi Daum ya bak Aziz yıldırım abidik gubidik adam getirme ya madem gönderdin Daumu Rıdvan-Aykut olsun lüttfenn :p :p
KanaKe
25.Mayıs.2010, 01:26
Forlan zor transfer fakat olabilirde belli olmaz yüksek bir bonservis + Güiza verilirse Atletico'ya cazip gelebilir.
TR.CaPTaiN
25.Mayıs.2010, 01:28
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=72818
Bu videonun sonlarına doğru diyor eski hocamız diye.
KanaKe
25.Mayıs.2010, 01:29
Bu arada Semih ile ilgili;
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=72819 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fligtv.com.tr%2FVid eoHaber%2F%3Fr%3D1%26hid%3D72819)
o kadar söyledik dinlemedi kimse :) daum giderse kalir dedik yok onun problemi yönetimle dediler..