View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
himone
28.Temmuz.2013, 13:22
bence emenike cardozo nun verebileceği katkının çeyreğini veremez
Türkiye'de tek başına bütün takımlara ecel terleri döktürmüş bir oyuncudan bahsediyoruz, Cardozo'nun çeyreği abartılı bir tabir olmuş. Doğru taktikte Cardozo'dan daha verimli olabilir. Üstelik Cardozo'nun takıma dediğiniz kadar katkı vereceğine nasıl emin olabiliyorsunuz onu da anlamış değilim. FB'nin sorununu basitçe forvete bağlamak bence aşırı iyimser bir yaklaşım.
Yıllarca Fransa'da tek forvet oynamış ve gol krallığı, lig şampiyonluğu yaşamış bir adamı bile değerlendiremiyoruz. Cardozo'yu değerledirebileceğimize emin misiniz? Takımın önce futbolun temel prensiplerini yerine getirmesi lazım, ondan sonra forvet ihtiyacımız var deriz. Adamı getirip tek forvet oynattıktan sonra aldığı paraların karşılığını vermesi imkansız, özellikle bu takım ve taktikle.
europeanconquer
28.Temmuz.2013, 13:32
Fenerbahçe 4-4-2 mi oynayacak yoksa Aziz Yıldırım ''yıldız'' adı altında ses getirecek transfer peşinde mi ? Neresinden bakarsan bak Cardozo transferinin amacı belli değil.Tek forvet oynayacaksan elinde Sow,Webo,-Türkiye'de sağ kanada çevrilen- Kuyt varken Cardozo'yu birde 15 milyon gibi bir rakama almak pek akıl karı değil.Alırsan tabi ki kadrona güç üzerine güç katarsın orası ayrı.
Kaka Leite
28.Temmuz.2013, 14:04
Eğer ki şuan 2 oyuncu ile de anlaşılmış ve arasından birinin seçimi yapılacak ise ben direk Emenike'yi seçerim.
Nereden bakarsan bak patlama risk'i olmayan bir isim kendisi. Hem daha önce Türkiye de yaptıkları belli hem de yaşı daha genç.
Cardozo buraya alışabilecek mi falan derken zaten 1 sene öyle böyle gidecek gelecek 30 yaşına atacağı 5-10 gol fazla için Cardozo'yu seçmek mantıklı değil. Emenike yaşı dolayısı ile Fenerbahçe'ye daha fazla hizmet edip belki Cardozo gibi 1 sene de değil de 2-3 sene de ondan daha fazla gol sayısına ulaşacak bir adam.
Bana göre Emenike daha fazla atacaktır ya neyse.
ReaList
28.Temmuz.2013, 14:06
Kayışları kopardıysak ikisini de alabiliriz : )
HooijDonk07
28.Temmuz.2013, 14:32
Şu Gana'nın forveti vardı u20 deki adam onu çok beğendim A.Gyan tarzı birisi olarak gözüktü gözüme 1-2 milyon € vererek alırız. Emenike Cardozo yerine ama hani ikisinden birisi olursada Uçan adam Sabri yada Burak Yılmaz taklası yaparım :n:
sarianet
28.Temmuz.2013, 14:46
Genç alsak bienvenu gibi olur oyuncunun da futbol hayatını batırırız bize 28 30 yaş civarı olgun forvet lazım
HooijDonk07
28.Temmuz.2013, 15:15
Genç alsak bienvenu gibi olur oyuncunun da futbol hayatını batırırız bize 28 30 yaş civarı olgun forvet lazım
Ne biliyim Türk bi forvette alsak iyi olur gibime gelir alternatif.2-3 milyon € Cenk'i alabiliriz.Stoch Sow Kuyt aslında bu 3lüden daha umutluyum.Ama Cardozo da gelirse dediğim gibi çıldırırım :n:
SAİT71
28.Temmuz.2013, 15:55
Emenike bir ukte. Rusya'da hala gol atıyor adam. Makina gibi. Onu almamız lazım eğer anlaştıysak...
OrcunFB
28.Temmuz.2013, 15:56
Emenike'nin alınması daha mantıklı geliyor bana. Daha uzun süre faydalanırız. Emenike'nin ligde zaten bir geçmişi de var, az riskli bir transfer olur Emenike transferi.
sui generis
28.Temmuz.2013, 15:59
Yaratıcı orta sahan yoksa forvetin olmalı.
Önder HOCA
28.Temmuz.2013, 16:06
Türkiye'de tek başına bütün takımlara ecel terleri döktürmüş bir oyuncudan bahsediyoruz, Cardozo'nun çeyreği abartılı bir tabir olmuş. Doğru taktikte Cardozo'dan daha verimli olabilir. Üstelik Cardozo'nun takıma dediğiniz kadar katkı vereceğine nasıl emin olabiliyorsunuz onu da anlamış değilim. FB'nin sorununu basitçe forvete bağlamak bence aşırı iyimser bir yaklaşım.
Yıllarca Fransa'da tek forvet oynamış ve gol krallığı, lig şampiyonluğu yaşamış bir adamı bile değerlendiremiyoruz. Cardozo'yu değerledirebileceğimize emin misiniz? Takımın önce futbolun temel prensiplerini yerine getirmesi lazım, ondan sonra forvet ihtiyacımız var deriz. Adamı getirip tek forvet oynattıktan sonra aldığı paraların karşılığını vermesi imkansız, özellikle bu takım ve taktikle.
3 forvetle sahaya çıkarız, bunlardan teki çakılı olur benim bildiğim top saklama özelliği iyi olması lazım bu adamında. emenike, kuyt veya sowun yerine gelecekse tamamda webonun yerine adam aranıyor.webo nun bile bizim ligimizde ne kadar etkili olduğu ortada ne kadar vasıfsız bir pivot olsada (uefada daki maçları göz önüne alırsak)
türkiye liginde kontra atak oynamayacağımız için emenike çok boş alan yakalayamayabilir ama cardozo kapalı savunma için daha faydalı olur. adam frikik atıyor hava hakimiyeti iyi, top saklaması daha iyi, pas alış verişi olan bir adam ve ilerde çoğalmamız için gerekli.ben bu gereksinimlerin emenike tarafından karşılanabileceğinden şüpheliyim hala
bu arada emenike geçen sezon kendi liginde 16 maçta 5 gol atıp 1 asist yapmış
himone
28.Temmuz.2013, 16:51
3 forvetle sahaya çıkarız, bunlardan teki çakılı olur benim bildiğim top saklama özelliği iyi olması lazım bu adamında. emenike, kuyt veya sowun yerine gelecekse tamamda webonun yerine adam aranıyor.webo nun bile bizim ligimizde ne kadar etkili olduğu ortada ne kadar vasıfsız bir pivot olsada (uefada daki maçları göz önüne alırsak)
türkiye liginde kontra atak oynamayacağımız için emenike çok boş alan yakalayamayabilir ama cardozo kapalı savunma için daha faydalı olur. adam frikik atıyor hava hakimiyeti iyi, top saklaması daha iyi, pas alış verişi olan bir adam ve ilerde çoğalmamız için gerekli.ben bu gereksinimlerin emenike tarafından karşılanabileceğinden şüpheliyim hala
bu arada emenike geçen sezon kendi liginde 16 maçta 5 gol atıp 1 asist yapmış
2 oyuncu aynı yaşta olsalar veya 1-2 yaş farkı olsa düşünmeden Cardozo derim, ama 30 yaşına gelmiş bir adam ve bize vereceği katkı en fazla 2 yıl. Mevcut haliyle de takıma en erken Eylül ayında katkı verebilir diye düşünüyorum, hala antrenmana çıkmamış. Oyuncuyu alıp 3 yıllık sözleşme imzalayacaklar ve ödenecek para 20 milyon Euro. Eğer Cardozo gelirse göreceksiniz 3. yılında kontrat yüzünden fazla birşey yapmayacak ve takıma faydası da olmayacak.Takımın bu sene şampiyonlar ligine kalması imkansız, yani 2 yıl üst üste şampiyon olsak bile verdiğimiz 20 milyonu çıkartmıyor. Madem o kadar para veriyoruz gidip genç adam alalım da bize uzun yıllar hizmet etsin.
Hatta ben forvete ihtiyacımız olduğunu da düşünmüyorum. 15 milyon Euro'ya Serdar Taşçı, yedek yerli forvet alınır. Kalan paranın üzerine biraz daha koyup bir tane de ofansif orta saha alınır. Bu şekilde takımın bütün eksiklikleri giderilebilecekken takıma ne katkı vereceği belli olmayan 30 yaşındaki adama 15 milyon bonservis vericez. Gerçekten size mantıklı geliyor mu?
Geçen sene de Meireles'e 10 milyon Euro verdik, verdiği katkı ne kadar? Transferi kısa vadeli düşünmemek gerekli. Takım zaten bir sürü oyuncuyla şişmiş durumda, hala pahalı ve yaşlı oyuncu alıyoruz. O kadar para vericez, sonra Avrupa kupalarından elenicez ve elimizde gereksiz yere alınmış bir forvet daha olacak. 10 hafta geçtikten sonra takımın hala eksiklikleri olduğunu görücez ve denilecek şey takımın forvetten başka ihtiyaçları varmış olacak.
Not: Eğer parayı iş adamları verecekse yukarıda söylediğim herşey göz ardı edilebilir. Hiçbirisinin parası umrumda değil ama kulübün parasıysa transfer kesinlikle yanlıştır.
Önder HOCA
28.Temmuz.2013, 16:57
bana görede 15 milyon fazla onun yerine gidip doğru düzgün bir sol kanat alınıp sene içinde sözleşmesinin son senesindeki cardozoyu daha cüzü bir rakama da getirebilirler. ama klübü biz yönetmiyoruz malesesf
Escochae
28.Temmuz.2013, 17:28
Neden Cardozo veya Emenike diye bu kadar ısrar ediyoruz ki. Başka forvet mi yok allahınızı severseniz. Hele ki bu kadar büyük paralar verebilecekken/konuşulurken. Bende bunu anlamıyorum.
Mamadou
29.Temmuz.2013, 04:15
Topal'ın stoperlerin içine gömülmesi kısmına katılmıyorum. Bu adama DMC değil MC oyna dediğin zamanda gayet iyi oynuyor, hiç sırıtmıyor. Selçuk ile oyun tarzı aynı deniyor ama hiç katılmıyorum buna.
Kuyt'ı kesemezsin, kesmemelisin. Geçen sezon 15 gol atmış ve bir o kadar asist yapmış birine hadi kulübeye diyemezsin. Skora en çok katkı yapan adam bu.
Alper'i zamanında Deivid'in oynadığı tarzda kullanabiliriz.
http://www.footballuser.com/formations/2013/07/777281_Fenerbahce_SK.jpg
Kimisi yana yana ön libero arar, kimiside Avrupa'nın en iyi görev adamlarından birini Emre'nin alternatifi yapar :D
Bence yazdığın ilk 11 ideal. Maça göre Stoch, Webo, Salih kullanılır. Baroni'nin şu takımda forma giymesi zor.
sui generis
29.Temmuz.2013, 04:53
@Mamadou
Emre'nin alternatifi değil aslında. Emre büyük ihtimal yine 2. ya da 3.hafta sakatlanır devreyi kapatır forma Meireles'in olur :) Ersun hocanın da Emre'ye güvenerek plan yaptığını sanmıyorum :)
vuque
29.Temmuz.2013, 17:25
http://www.footballuser.com/formations/2013/07/779517_Fenerbahce_SK.jpg
Bence kadro ve dizilim bu gibi olmalıdır, Defans'a yedek ve seçenek listesi yazmadım orayı performans'a göre yapabiliriz, hatta kimse sesini çıkarmıyor ancak ben hala kaliteli bir yerli stoper alınması gerektiğini düşünüyorum(Serdar Taşçı, Ömer Toprak gibi gurbetçiler olabilir)
Gidecekler bana kalırsa
1 Numaralı gidecek kişi Baroni olmalı, sonrasında her ne kadar elde kalsın faydalanılır desemde Yobo, patlama yapmasını bekleyelim bir şans daha verelim desemde Krasic ve sonrasında Stoch.
Bunlar dışındaki yabancılar kalmalı, tabii Meireles'e çok iyi bir teklif gelirse o ayrı.
attirson
29.Temmuz.2013, 17:28
Sağ beke alternatif alınmadı gitti GG sakatlandımı beksiz oynuyoruz resmen Bekir'den bek filan olmaz.
Hugo
29.Temmuz.2013, 17:29
Sow gibi büyük bir golcüyü sol kanada yazıyor olmanız beni derinden yaralıyor sevgili arkadaşlar :)
sananes
29.Temmuz.2013, 18:02
Meireles ve Baroni orta saha kalabalığında vazgeçmemiz gereken isimler gibi duruyor. Meireles belki en iyi orta sahamız ama Mehmet Topal ile hemen hemen aynı işi yapıyorlar, topal türk olduğu için yedek bekleyemeyecek kadar değerli bu yüzden Meireles'i göndermeliz.Cris'e zaten değinmeye bile gerek yok.
Tabi böyle denildiğinde de şu sorun çıkıyor ortaya. Bu iki oyuncu gittiğinde orta da topal-emre-alper oynayacak ve Topal ve Emre çok maç kaçıran adamlar bunlardan 1'i bile eksik olsa kulübeden gelecek isimler Selçuk-Holmen-Salih. Eğer Meireles giderse aslardan biri eksik olduğunda kulübeden gelen oyuncunun kalitesi çok düşüyor. Bu yüzden bu konuda kararsız kalıyorum,işin içinden çıkamıyorum. Muhtemelen teknik heyette aynı şeyi düşünüyordur. Ve bu yüzden Meireles'i göndermemeyi seçeceklerdir ama Cristian'a sakın aynı tarifeyi uygulamasınlar. Onun oynadığını Salih'te Holmen de rahat rahat oynar.
Yobo'da gitmeli tabiki. Yedek yabancı stoper genç değilse lükstür. İngiltere'den bi alıcı bulunmalı kendisine. Mümkünse Selçuk ve Serdar Kesimal'de gönderilmeli. Basında yazıldığı gibi Krasiç kiraya gönderilebilir ama bence yabancı sayısı Yobo ve Baroni ile açılıyor,Krasic kalırsa daha iyi olur. 4-4-2 oynamak istediğimizde ideal bir kanat oyuncusu.
Bunun dışında ben Cardozo'yu alamazsak dahi 4-4-2 oynanmasından yanayım. Yine zorlama bir 4-4-2 olur belki(Krasic'in form durumuna bağlı olarak) ama yinede olmalı.Aşağıdaki benim şu anki kadromuzda mevcut 11'im. Krasic cok form tutarsa Alper'i göbeğe atıp orta saha rotasyonuna sokabiliriz ama mevcut kadroda ideal 11 bu gibi duruyor.
Bu dizilime zorlama 4-4-2 dememin sebebi gerçek mevkisi orta sahanın ortası olan Alper ve forvet olan Kuyt'ın sağa açılarak oynamaları. İkisi de tam kanat oyuncusu değiller ama her fırsatta sağ çizgiyi kullanmayı deniyorlar. Sağ çizgiyi hem boş bırakmazlar hem de tam doldurmazlar Deivid Gökhan uyumu yakalanabilir bu 3'Lü sağı idare ederken.
edit: Söylemeden geçemeyeceğim biz o Tosic'i alacaktık Gençlerbirliği'nden yanlış sol bek seçtik.
http://www.footballuser.com/formations/2013/07/779555_Fenerbahce_SK.jpg
vuque
29.Temmuz.2013, 20:10
Meireles ve Baroni orta saha kalabalığında vazgeçmemiz gereken isimler gibi duruyor. Meireles belki en iyi orta sahamız ama Mehmet Topal ile hemen hemen aynı işi yapıyorlar, topal türk olduğu için yedek bekleyemeyecek kadar değerli bu yüzden Meireles'i göndermeliz.Cris'e zaten değinmeye bile gerek yok.
Tabi böyle denildiğinde de şu sorun çıkıyor ortaya. Bu iki oyuncu gittiğinde orta da topal-emre-alper oynayacak ve Topal ve Emre çok maç kaçıran adamlar bunlardan 1'i bile eksik olsa kulübeden gelecek isimler Selçuk-Holmen-Salih. Eğer Meireles giderse aslardan biri eksik olduğunda kulübeden gelen oyuncunun kalitesi çok düşüyor. Bu yüzden bu konuda kararsız kalıyorum,işin içinden çıkamıyorum. Muhtemelen teknik heyette aynı şeyi düşünüyordur. Ve bu yüzden Meireles'i göndermemeyi seçeceklerdir ama Cristian'a sakın aynı tarifeyi uygulamasınlar. Onun oynadığını Salih'te Holmen de rahat rahat oynar.
Yobo'da gitmeli tabiki. Yedek yabancı stoper genç değilse lükstür. İngiltere'den bi alıcı bulunmalı kendisine. Mümkünse Selçuk ve Serdar Kesimal'de gönderilmeli. Basında yazıldığı gibi Krasiç kiraya gönderilebilir ama bence yabancı sayısı Yobo ve Baroni ile açılıyor,Krasic kalırsa daha iyi olur. 4-4-2 oynamak istediğimizde ideal bir kanat oyuncusu.
Bunun dışında ben Cardozo'yu alamazsak dahi 4-4-2 oynanmasından yanayım. Yine zorlama bir 4-4-2 olur belki(Krasic'in form durumuna bağlı olarak) ama yinede olmalı.Aşağıdaki benim şu anki kadromuzda mevcut 11'im. Krasic cok form tutarsa Alper'i göbeğe atıp orta saha rotasyonuna sokabiliriz ama mevcut kadroda ideal 11 bu gibi duruyor.
Bu dizilime zorlama 4-4-2 dememin sebebi gerçek mevkisi orta sahanın ortası olan Alper ve forvet olan Kuyt'ın sağa açılarak oynamaları. İkisi de tam kanat oyuncusu değiller ama her fırsatta sağ çizgiyi kullanmayı deniyorlar. Sağ çizgiyi hem boş bırakmazlar hem de tam doldurmazlar Deivid Gökhan uyumu yakalanabilir bu 3'Lü sağı idare ederken.
edit: Söylemeden geçemeyeceğim biz o Tosic'i alacaktık Gençlerbirliği'nden yanlış sol bek seçtik.
http://www.footballuser.com/formations/2013/07/779555_Fenerbahce_SK.jpg
@Hugo sana vereceğim cevap bu alıntıyıda ilgilendirdiği için bir arada yazıyorum :)
Sow zaten tam olarak kanat gibi oynamıyor ki, geriye gelen köprü görevi gören forvet gibi oynuyor, dikkatinizi çektiyse kuyt'ta benzer bir şekilde. Benim koyduğum taktikte aslında fenerbahçe 3 forvet çıkıyor ancak forvetlerin 2'si tam olarak forvet gibi oynamıyor ve kanat görevlerinden bazılarınıda üstleniyor.
Gelelim ana alıntıya; sananes, koyduğun dizilimin aslında 4-3-3'ten pek bir farkı olmayacak nedenini hemen söyleyeyim; çünkü kuyt forvet gibi oynamayarak kanata kaçış yapacak yine(kanatı çok boş görmesininde bunda etkisi olacaktır) ve Alper kanat oyuncusu olmadığı için ortaya kaçacak ve kanatı boş bırakacaktır ve yine 4-3-3 gibi olacak sistem ancak burada fark şu olacak kuyt 4-3-3'teki gibi aynı görevi yaparken solda sow yerine stoch olduğu için ve forvet gibi oynamayacağı için bir kanat yok, yarım forvet gibi oynuyorken diğer kanatta kanat oyuncusu var gibi oynayacağız.
Bana kalırsa böyle bir sistemin işlememesi lazım ancak ne sürprizlerin olduğunu düşünürsek ve şaşırtma faktörü gibi şeyler olabileceğini hesaba katarsak olabilir yani :D
ForsakeN
30.Temmuz.2013, 00:09
Kimse kadrolara Cristian'ı koymamış ama o adam ne yapar eder oynar :n:
sarianet
30.Temmuz.2013, 00:29
Selçuk da öyle napar eder oda oynar
Bayram geldi cardozo gelmedi ne iş ya
sui generis
30.Temmuz.2013, 00:36
Transferde saçmalıyoruz resmen. Cardozo gibi top dağıtan ve ceza sahasında etkili bir forvet almayacaksak Sow'u neden solda harcıyoruz? Emenike'yi alacağına Nani tarzı adam eksilten bir kanat oyuncusu almak daha mantıklı değil mi? nedir yani Sow'u sola hapsetme isteği? 2 ay Cardozo'nun peşinden koş, sonra Emenike'ye dön !! akıl tutulması resmen.
Holmen neden alındı? ciddi ciddi merak ediyorum, bu adam bizde nasıl oynayacak?
Cris hala nasıl duruyor bu takımda?
Türk stoper alınmayacak mı?
Kulübe için Türk forvet almak yerine 11'de 5 yabancı kullanıp kulübeye Webo'yu mu koyacağız yoksa kulübe forvetsiz mi olacak?
Kadlec'ten daha iyisi alınamıyor muydu?
Alves'i ve Alper'i takıma kazandıranlara teşekkürler.
Hsyn53Yvz
30.Temmuz.2013, 00:40
Cardozo veya Emenike ikilisinden hangisi gelecekse gelsin büyük katkı verir ama madem bu kadar uğraşılmış, taraftar da çok istiyor Cardozo'yu ilk tercih yapardım ben olsam. Ayrıca hangisi gelirse gelsin, Semih gideceğine göre yerli bir forvet de almamız lazım.
ReaList
30.Temmuz.2013, 00:41
Muhammet Türk stopere ihtiyacımız yok bence. Egemen, Serdar ve Bekir her ne kadar da ortalama oyuncu olsalarda gelecek Türk bir stoperin onlardan fazlasını vereceğini düşünmüyorum çünkü piyasada öyle bir stoper yok.
sui generis
30.Temmuz.2013, 00:45
Serdar'ı hiç saymıyorum ben, keşke satsak kiralasak. Yobo var olduğu sürece oynadığı için takıma zarar veriyor. tribünde oturması günah sanki :) Egemen ve Bekir fena değiller ama Egemen mesela şimdi sakat diye biliyorum. Ee Bekir'in de çalkantılı bir futbol hayatı var :D ne yapacağı belli değil. elde bir tek genç stoper Can ve sol bekten bozma Kadlec ile orta sahadan bozma Topal kalıyor. Hani yine götürülür ama Serdar Taşçı alınsa mükemmel olur.
TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Temmuz.2013, 00:52
cardozo yerine nany daha mantikli bence de, elde sow ve webo varken. ne planladiklarini ben de cok merak ediyorum. sezon baslayana kadar daha kimler gelicek, kimler gidecek muamma.
ReaList
30.Temmuz.2013, 00:55
@benbenim
Taşçı'nın geleceğini sanmam ben, Gelse bile 8-10 milyon € bonservis isterler. Stoper'den ziyade sağ beke alternatif bir transferin gerçekleşmemesi ilginç. Gökhan aşırı sakatlanan bir oyuncu yani şu takımda Emre, Gökhan, Sow, Webo, Meireles sakatlığa açık isimler. Bu isimlere alternatif üretmek gerek. Bilmiyorum ya sistem belli değil Hoca kendini antrenörlerin kucağına bırakmış ne yapacağını bilmiyor yani pek parlak bir görüntü içinde değil Teknik Ekip, bakalım yine binbir türlü sıkıntı ile sezona başlıyoruz.
ForsakeN
30.Temmuz.2013, 01:01
@benbenim
Taşçı'nın geleceğini sanmam ben, Gelse bile 8-10 milyon € bonservis isterler. Stoper'den ziyade sağ beke alternatif bir transferin gerçekleşmemesi ilginç. Gökhan aşırı sakatlanan bir oyuncu yani şu takımda Emre, Gökhan, Sow, Webo, Meireles sakatlığa açık isimler. Bu isimlere alternatif üretmek gerek. Bilmiyorum ya sistem belli değil Hoca kendini antrenörlerin kucağına bırakmış ne yapacağını bilmiyor yani pek parlak bir görüntü içinde değil Teknik Ekip, bakalım yine binbir türlü sıkıntı ile sezona başlıyoruz.
Sağbeke alternatif olarak Mehmet Topuz düşünülüyor. Kendisinin maşallahı vari her bölgenin alternatifi konumunda :)
ReaList
30.Temmuz.2013, 01:09
@ForsakeN
Ligde idare eder de Avrupa'da Topuz'la oynamazsın, Sonuçta savunma oyuncusu değil bırakın ters kademe yapmasını, alan kapatmasını, kendi kademesini nereye kadar koruyabilir ? Bu meçhul. Evet transfer dönemine hızlı bir giriş yapıp bol bol transfer yaptık ama planlama sıfır. Kalabalık bir ortasaha ordusu var ve takım neyi nasıl oynayacak meçhul. Geçen seneki sistemle falan bu takım ilerleyemez, ite kaka futbolla olmayacağını 2 senedir açık şekilde gördük. Bugün herkes Salzburg'a burun kıvırıyor ama şu sistem ve oyun anlayışıyla oturmuş, formda ve takım halinde oynayan Salzburg bizi evire çevire yener, yelkenleri açmış rüzgarın bizi nereye savuracağını bekler gibi bir halimiz var ya bakalım hayırlısı.
europeanconquer
30.Temmuz.2013, 01:11
Stoper gerekiyorsa Dany'yi verelim Serdar'ı alalım ? :( Serdar'ı da vermeyin Dany + 5 milyon euro verelim :(
TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Temmuz.2013, 01:18
@baldemir
sag beke alternatif diye adam bakarsak mehmet topuzdan daha iyisi olabilir mi ki yerli statusunde. ondan daha iyisini alacaksak gokhanin alternatifi olmaz zaten o (: simdilik sag beki yamalayacak bekir ve mehmet topuz var iyi kotu.
yerli stoper yobo gonderilecekse olabilir, serdar tasci ya da omer toprak duzeyinde. ya da biran evvel berkaycani oraya adapte etmeye bakmak lazim. bruno ile oynarsa eksikleri goze batmaz, yeni bir oyuncu da kazanmis oluruz icimizden. bekir ve egemenle idare edecegimize.
kanatlarda da stoch ve krasic gibi 2 enkaz mevcut. beni en cok korkutan bolgeler oralar.
ReaList
30.Temmuz.2013, 01:20
@TeNaciOUS MidFieLdeR
İşin kötü tarafı da o ya Abi, Topuz savunma oyuncusu değil Bekir bekte felaket hatalar yapıyor çünkü stoper mevkisindeki kadar rahat ve geniş alanda oynamıyor, hafif baskı yeyince hata yapma lüksü yüksek bir oyuncu. Çift forvet oynarsak çizgi oyuncularına pek gerek kalmayacak ama dediğim gibi şuan ne oynadığımız pek belli değil.
sui generis
30.Temmuz.2013, 01:39
Sağ bek konusunda hiç şüphem yok benim. Topuz hazırlık maçlarında çok iyiydi Gökhan yoksa o oynar. o da olmazsa artık Bekir oynasın bir zahmet, sağ beke yedeğin yedeği almayalım. Ve Aytaç abinin dediği gibi kimi alacağız ki ? Şener ve Veysel var. Şener'i Bursa hayatta vermez. Veysel Topuz'dan kesinlikle daha iyi değil.
SAİT71
30.Temmuz.2013, 02:00
Valla ben bu Ersun hocaya pek güvenmiyorum... Kim alınırsa alınsın, hoca güven vermedi şuana kadar, ne yaptığını bilmiyor gibi. İnşallah yanılırım.
HooijDonk07
30.Temmuz.2013, 11:33
Valla ben bu Ersun hocaya pek güvenmiyorum... Kim alınırsa alınsın, hoca güven vermedi şuana kadar, ne yaptığını bilmiyor gibi. İnşallah yanılırım.
+1 Bende güvenmiyorum.
titates1
30.Temmuz.2013, 12:15
Ben Ersun Hoca'ya guveniyorum , Kuyt oynar sag bekte gerekirse , bir de bence bizim lige en uygun sistem 3-5-2 hele 3 buyuk takimimiza en uygun sistem , niye hicbiri denemiyor anlamiyorum.
goosfraba
30.Temmuz.2013, 13:21
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=35669
Kulübümüz, transfer çalışmalarını Cardozo ve Emenike isimleri üzerinde sürdürmekte olup; teknik heyetimizin görüşleri doğrultusunda bu iki futbolcudan birisi renklerimize bağlanarak transfer tamamlanmış olacaktır
europeanconquer
30.Temmuz.2013, 13:24
Ersun Yanal bence Emenike'yi seçer.
sui generis
30.Temmuz.2013, 13:27
Bu saate kadar istenmeyen emenike şimdi neden isteniyor? Fiyat düşürme çabaları. Emenike yem bence.
attirson
30.Temmuz.2013, 13:51
Zaten bu nasıl transfer mantıgı anlamadım Cardozo olmassa ona benzeyen bir adam düsünürsün yerine onu transfer edersin Cardozo'nun oyun stiliyle Emenike'nin alakası yok ama alternatif olarak onun ismi geciyor sacma gercekten.Taktik kurulur oyuncu ona göre alınır.
Burak Akmanoğlu
30.Temmuz.2013, 14:22
Bu saate kadar istenmeyen emenike şimdi neden isteniyor? Fiyat düşürme çabaları. Emenike yem bence.
Cardozo yem olup Emenike'de alınabilir açıkcası. :)
Hsyn53Yvz
30.Temmuz.2013, 14:25
Cardozo o kadar takımla idmanlara çıkmadı bizim için, bi zahmet bizim yönetim de 1 MN € falan arttırsın teklifi. Onu istiyoruz!
Dave S Mustaine
30.Temmuz.2013, 14:43
Madem taktiğe göre adam almıyoruz hangisi gelirse gelsin ama çabuk gelsin Allah aşkına.
Corpus
31.Temmuz.2013, 06:08
Emenike 13 milyona Fener' de diyorlar
Bordo61Mavi
31.Temmuz.2013, 14:06
@sporx: SON DAKİKA! F.Bahçe'den KAP'a: "Cardozo ve Emenike konusunda temaslarımız olmakla beraber henüz açıklama gerektirecek aşamaya gelinmemiştir"
Escochae
01.Ağustos.2013, 13:47
Bana kalırsa şu takıma topu ileriye taşıyacak, çalım atabilecek ve atletik olan bir oyuncu(Belhanda gibi) lazım. Zaten elinde gerektiğinde forvet oynayabilecek 3 tane oyuncun var. Buna rağmen gidip 4.sünü almak yerine en azından oyun sıkıştığı zaman açabilecek topu alıp götürebilecek bi adam almak daha doğru gibi geliyor.
Ayrıca Krasiç ve Stoch'dan bu saatten sonra verim alabileceğimizi ben düşünmüyorum. Hazır talipleri varken elden çıkarmak en mantıklısı. Bu şekilde bir sene daha devam ederlerse parasını verip yollamak zorunda kalırız.
ReaList
01.Ağustos.2013, 14:23
@CRaCPoT
Aynen katılıyorum ben de dün akşam buna benzer bir şeyler karaladım ama nereye yazdığımı hatırlamıyorum : ) Hayır madem bu düzende oynayacaksın o zaman Sana Ortasaha ile Hücum hattı arasında bir oyuncu lazım yoksa tek forvet fazlasıyla tek forvet kalıyor. Alex sonrası bizim sistem adına en fazla yanılgıya düştüğümüz mevzu bu, Alex bir forvet değildi ama bir ortasaha da değildi. Şimdi biz Alex yokken ileriye tek forvet dikip üzerinde Emre-Meireles-Topal gibi hücumdan uzak 3 tane adam dikersek koskoca ilk yarıda 1 tane bile şut atamayız. Cristian'ın oyuna girdikten sonra iyi gözükmesinin sebebi bu, sistemin gereğini az da olsa karşılaması.
Yani Şimdi Emenike veya Cardozo'yu alsak ve aynı sistemle oynamaya kalkışsak ne değişecek ? Elimizde Ofansif Orta Saha rolünü tam anlamıyla üstlenebilecek 2 tane oyuncu var (Salih,Recep) ancak onlara gerekli müsahamanın gösterebileceğini sanmıyorum.
Fenerbahçe bu kadro yapısıyla 4-4-2'de oynar 3-5-2'de ancak kesinlikle bu sistemde oynayamaz. Yani Alex gittikten sonra olmayacağını defalarca gördük, Hoca değişti ama hala aynı hatanın tekrarlanmasını aklım almıyor.
SAİT71
01.Ağustos.2013, 16:56
Lig başlayacak be alıyorsanız alın şu forveti
uAburak89
01.Ağustos.2013, 19:26
Emenike ve Cardozo için görüşmelere başlandığı bildirilmiş.
eng1n
01.Ağustos.2013, 19:28
İkisini de alıp gelin ya göndeririz 4-2-4 oynarız gerekirse.
ReaList
01.Ağustos.2013, 19:33
İkisi de alınmaz herhalde. Çift forvet oynayalım da gerekirse Mahmut Tuncer alınsın razıyım. Bıktım artık takımın tek forveti ileride kaderiyle yapayalnız bırakıp çaresizce oynadığını görmekten.
Moussa Sow7
01.Ağustos.2013, 19:40
Emmanuel Emenike ve Oscar René Cardozo transferleri için futbolcuların kendileri ve kulüpleriyle görüşmelere başlanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=301037
Universal
01.Ağustos.2013, 19:41
İkisi birden mi?
sui generis
01.Ağustos.2013, 19:42
İkisini alalım :D
footballer33
01.Ağustos.2013, 19:42
İkisi birden gelirse ki, öyle bir şey olmaz Sow kesin gönderilir. Bence, Cardozo tercih edilmeli.
OrcunFB
01.Ağustos.2013, 19:44
Yok artık biri alınır :D
Crazycat
01.Ağustos.2013, 19:45
İkisi de gelsin diyenler? :p
Bordo61Mavi
01.Ağustos.2013, 19:45
Sowu gondermek gibi bir sacmalik yapmazlar umarim
Önder HOCA
01.Ağustos.2013, 19:48
sow'u satmasınlarda.sow u emenikeye tercih ederim
Universal
01.Ağustos.2013, 19:50
Sow'u satamazlar Avrupa maçlarında oynadı.
Bu takımdan ayrılacak yabancılar dün kadroya alınmayanlardır, Stoch ve Krasiç ile vedalaşabiliriz.
himone
01.Ağustos.2013, 20:14
İkisi de gelsin ileride Sow-Cardozo-Emenike oynasın. Kuyt ta artık pas hatalarıyla bizi çıldırtmamış olur. Güzel fantezi oldu ama. Acaba neden ikisini birden açıkladılar, çok garip bir durum. Takımda resmen kanat yok ve dünkü kadrodan sonra Stoch ve Krasic'in düşünülmediği kesinleşmiş oldu. Aykut Kocaman'ın taktiğe devam.
Crazycat
01.Ağustos.2013, 20:17
İkisi de gelsin ileride Sow-Cardozo-Emenike oynasın. Kuyt ta artık pas hatalarıyla bizi çıldırtmamış olur. Güzel fantezi oldu ama. Acaba neden ikisini birden açıkladılar, çok garip bir durum. Takımda resmen kanat yok ve dünkü kadrodan sonra Stoch ve Krasic'in düşünülmediği kesinleşmiş oldu. Aykut Kocaman'ın taktiğe devam.
Fiyat kırmaya çalışıyorlar herhalde.
titates1
01.Ağustos.2013, 20:22
Kanat olmayan takima Cardozo'yu istemek sacma , 4-4-2'ye de uygun degil kadro.Ayni sistemle devam edilecek ya Emenike ya da ikisi birden alinmali.
SAİT71
01.Ağustos.2013, 21:06
RUS BASINI : Emenike Fenerde
-PORTEKİZ BASINI : Cardozo Fenerde
-TÜRK BASINI : Hem Emenike Hem Cardozo Fenerde
Facx
01.Ağustos.2013, 21:48
yanlış anlamayında şu emenike nin neyini beğeniyosunuz anlamıyorum spartak a gitmeyip fenerde kalsa kesin kaybolcaktı gelirse yine kaybolur bence cardozo çok daha iyi
Frexy
02.Ağustos.2013, 00:09
Ben her ikisinin de alınacağına hiç ama hiç ihtimal vermiyorum , bizim basınımız yine saçmalıyor birinden biri seçilecektir tahminim Fenerbahçe'ye daha ılımlı yaklaşan kişi olacaktır oda bir Galatasaray taraftarı olarak Emenike'nin gelmesini isterim , Cardozo daha çok iş yapabilir , ama şöyle de bir durum var Cardozo gibi 30 yaşında ki bir adama 15 Mn € civarı paralar falan bilmiyorum ama Emenike gelirse bizim açımızdan çok daha iyi olur :)
Namzet
02.Ağustos.2013, 00:14
Cardozo da olur Emenike de hayırlı olsun:)
sarianet
02.Ağustos.2013, 00:21
İkisi de geçen sene bize gol attı
Bize gol atan oyuncuları alma hastalığı devam ediyo :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Ağustos.2013, 00:22
olur da bu transferlere 30M falan verirsek cok abes olur gercekten. higuain 30M kusurdu bonservisi.
emenike transferi takas seklinde olacak gibi, oscara da 12M civari veririz bence. dedigim gibi olursa guzel bir alisveris olur.
SAİT71
02.Ağustos.2013, 00:32
Acaba Stoch ile Krasic takasta mı kullanılacak diye merak ediyorum ?
OrcunFB
02.Ağustos.2013, 00:37
Spartak Moskova Krasic'i isteyebilir gayet mantıklı. Takas olma ihtimali yüksek bence.
Mamadou
02.Ağustos.2013, 00:45
Krasic Fenerbahçe'de yıllık ne kadar kazanıyor ? Bildiğim kadarıyla yıllık maaşı üçü geçsin. değilse bile yakın. Takasta kullanılacağı ve satılacağı konuşuluyor ama söz konusu yabancı oyuncu ise o hiç o kadar kolay değil. Satacağın, kiraya vereceğin kulüp oyuncunun yıllık maaşını karşılayabilecek mi bakalım. İki sezondur doğru düzgün oynamayan oyuncuya Fenerbahçe'de kazandığı parayı hiç bir kulüp vermez diye düşünüyorum. He oyuncu bundan sonraki durağında muhtemelen Fenerbahçe'de kazanacağı parayı kazanamayacağına göre ayrılmak istemeyecek.
eng1n
02.Ağustos.2013, 03:03
Krasic Fenerbahçe'de yıllık ne kadar kazanıyor ? Bildiğim kadarıyla yıllık maaşı üçü geçsin. değilse bile yakın. Takasta kullanılacağı ve satılacağı konuşuluyor ama söz konusu yabancı oyuncu ise o hiç o kadar kolay değil. Satacağın, kiraya vereceğin kulüp oyuncunun yıllık maaşını karşılayabilecek mi bakalım. İki sezondur doğru düzgün oynamayan oyuncuya Fenerbahçe'de kazandığı parayı hiç bir kulüp vermez diye düşünüyorum. He oyuncu bundan sonraki durağında muhtemelen Fenerbahçe'de kazanacağı parayı kazanamayacağına göre ayrılmak istemeyecek.
2,3 milyon euro kazanıyor rusya da bundan fazla bile alır.
Zaten takımda en yüksek maaş 2.8.
KaRaBükLü KraL
02.Ağustos.2013, 03:39
Emenike yakın zamanda sakatlık geçirmemiş miydi ? Şayet bir sakatlık varsa sırf Aziz Yıldırım göstermelik transfer yapmış olur.Biri tercih edilecekse bu isim mutlaka Cardozo olmalı.Şu an Emenike'ye göre çok daha faydası olacak transferdir.
petrol_fb12
02.Ağustos.2013, 04:37
Webo,Krasiç,Stoch,Yobo gidici bence..
sananes
02.Ağustos.2013, 07:49
Orta sahadan da yabancı göndermeliyiz cristian,meireles,holmen adaylar
EndoplazmiK RetikuluM
02.Ağustos.2013, 11:22
Spartak Moskova, Krasic'i takasta kullanmak istemez bence. Geçen sene Rusya'da gördük taraftardan ne kadar ıslık aldığını.
HooijDonk07
02.Ağustos.2013, 13:23
Ersun Hoca Stoch'u göndermez bence Krasic Holmen Yoboya gülegüle demeliyiz.
OrcunFB
02.Ağustos.2013, 13:46
Holmen'i niye gönderiyoruz yahu adam yeni geldi. :D Daha izlemedik belki de Emre'den iyi oynayacak bu adam Salzburg maçındaki Emre'yi gördük. Önyargılı davranmayın.
ForsakeN
02.Ağustos.2013, 15:32
Krasicle Stoch u 5er milyona saydirabilsek keske
himone
02.Ağustos.2013, 15:32
Bence forvete ihtiyacımız yok, boşuna transfer yapıyoruz. Krasic, Yobo, Meireles, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal ve Cristian gönderilmeli. 1 yerli forvet, Serdar Taşçı ve Honda-Valbuena tarzı bir ofansif orta saha alınmalı. Ondan sonra da 4-2-3-1 taktiği ile oynamalıyız. Bu tarz bir politika izlemedikten sonra Cardozo veya Emenike hiç farketmez, bu takım bu sene de top oynayamaz. Benim yine hiç umudum yok.
Mamadou
02.Ağustos.2013, 21:30
2,3 milyon euro kazanıyor rusya da bundan fazla bile alır.
Zaten takımda en yüksek maaş 2.8.
He tamam bildiğimden az alıyormuş. Bu parayı Rusya'da verirler. 2.3 almasa da 2 net alır. Ama o kulüpler Krasic'i ister mi oda var. Bu adam bir tek geçen sezon az süre almadı. Önceki sezon Juventus'ta iken çok az maç oynamıştı.
Bence forvete ihtiyacımız yok, boşuna transfer yapıyoruz. Krasic, Yobo, Meireles, Selçuk Şahin, Serdar Kesimal ve Cristian gönderilmeli. 1 yerli forvet, Serdar Taşçı ve Honda-Valbuena tarzı bir ofansif orta saha alınmalı. Ondan sonra da 4-2-3-1 taktiği ile oynamalıyız. Bu tarz bir politika izlemedikten sonra Cardozo veya Emenike hiç farketmez, bu takım bu sene de top oynayamaz. Benim yine hiç umudum yok.
Doğru tespitler. Sow, Webo forvet hattına bir tane genç bir isim alıp bu iki oyuncuyu yedeklerim. Cardozo transfer edilir ise çok şey katabilecek bir oyuncu. Keza Emenike'de öyle bir oyuncu. Ama Sow gibi birinci sınıf bir forvet varken forvet almak yerine müthiş bir 10 numara alıp 4-2-3-1 oynamaya devam ederim. Taraftar Emenike, Cardozo, Sow üçlüsünü görmek istiyor. Ama direk üç uç forvet ile oynamak kolay değil. Bu bana Ancelotti'nin Chelsea'de Aneika, Drogba, Torres'i üçlü oynattığı maçları aklıma getirdi. Bu üçlüyü direk oynattığı maçları kaybetmişlerdi. Hayal etmesi güzel ama bu üç oyuncu aynı anda olmaz diyorum. Mevcut yapı en fazla ikisini kaldırır.
Fenerbahçe'de ihtiyaca göre transfer yapılıyor mu bence hayır. Ama alınan oyuncular iyi oyuncular elbette.
Kaka Leite
03.Ağustos.2013, 01:10
Fenerbahçe Granada'nın Senegalli stoperi Pope Diakhaté ile ilgileniyor. (France Football)
Yok daha neler artık :)
Yabancı olarak kadro zaten şişkin bir de stoper transferi olmaz sanmıyorum. Ayrıca bu adam kimdir ki yahu ?
29 yaşında imiş, sadece yaşına bakmakla yetindim, kadro zaten kabarık üstüne bir de 30'una ayak basmış bir stoper alırsak öh derim sadece.
İhtimal vermiyorum bu işe ben.
KanaKe
03.Ağustos.2013, 01:14
kievde oynarken iyi oyuncuydu simdiki hali nasildir bilmiyorum..
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Ağustos.2013, 15:21
fb muhabirleri sinifta kaldi, KAPa bile gorusmeler bildirilmisken transferin iceirigi ile ilgili tek bir haber bile koparamadilar. konu hakkinda bizden daha bilgili degiller :) ozellikle emenike ile alakali hic bir fikrimiz yok. yapilan teklif nakit mi, takas mi muamma. tek soylenen ikisinin birden gelme ihtimalinin cok zayif oldugu.
sarianet
04.Ağustos.2013, 10:08
Bizim takımın transfer pılitikası adamı futboldan soğutur arkadaş ne cardozoymuş sanki ermiş zat gelemedi gitti
ForsakeN
04.Ağustos.2013, 15:18
Benfica da Spartak da biliyor bizimkilerin oyuncu vizyonunun dar oldugunu.Ikisi de indirime gitmiyor,nasil olsa baska oyuncu alternatifimiz yok, mecbur alacagiz
Universal
04.Ağustos.2013, 17:32
Benfica da Spartak da biliyor bizimkilerin oyuncu vizyonunun dar oldugunu.Ikisi de indirime gitmiyor,nasil olsa baska oyuncu alternatifimiz yok, mecbur alacagiz
Kesinlikle yönetim ister istemez bu iki oyuncudan birisini alacak; ama Salzburg maçı ile takımda ki fazla yabancıları yollamayı bekliyorlar. Bu yüzden adım atamıyoruz.
TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Ağustos.2013, 02:51
spartakta emenike ligde ilk 11 baslayip gol atmis, gonderecegin oyuncuyu kadroya almazsin. o is yatmis gibi. benfica cephesinde de cardozonun kalma ihtimali daha kuvvetli aciklamasi var. ikisi de olmayacak galiba.
ReaList
05.Ağustos.2013, 03:54
Yönetim işte, koskoca Dünyada forvet transfer, politikası bize gol atan oyuncularla sınırlı.
sananes
05.Ağustos.2013, 08:51
Giovinco satılık listesine konulmuş sanırım alsak öyle bir adam tadından yenmez.
mustinho03
05.Ağustos.2013, 13:59
Ya bir forvet alinda sizde kurtulun bizde.dünyada forvet birakmadiniz transfer ederek ;)
Önder HOCA
05.Ağustos.2013, 15:38
gömlekçi gene tarih vermiş
http://www2.sporx.com/fenerbahceSXGHQ4SXQ?tab=3?tab=3
bu güzel oldu
http://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/339528.php
TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Ağustos.2013, 16:19
Yönetim işte, koskoca Dünyada forvet transfer, politikası bize gol atan oyuncularla sınırlı.
Cardoso 'nun açıklamasına göre geçen sene de talip olmuşuz ona ama klubu bırakmamış. Bize gol atmasıyla ilgisi yok yani. Ama genelinde durum dediğin gibi :)
Fakat geçen sezon cardoso ile başlamış olsaydık çok farklı olurdu kesin.
Corpus
05.Ağustos.2013, 19:36
Giovinco satılık listesine konulmuş sanırım alsak öyle bir adam tadından yenmez.
Buralara düşmez o adam
uAburak89
06.Ağustos.2013, 15:38
Son karar Emenike olmuş.
ReaList
06.Ağustos.2013, 15:39
Transfer bugün büyük ihtimalle açıklanacak bana göre gelecek isim Emenike olacak.
Kaka Leite
06.Ağustos.2013, 16:15
Valla çok sevindim Emenike olmasına.
Cardozo ve Emenike kıyası yapıldığında bize en uygun olanını aldık bence. Hem hazır bir oyuncu çok ihtiyaç olursa Pazar günü al koy oynasın.
İçimde kalmıştı formayı bile giyemeden gitmesi.
KanaKe
06.Ağustos.2013, 16:34
Cardozo ya yazik oldu resmen.. Adam bizde oynamak icin kendini o kadar paraladi... bizim su anki sisteme cardozo gider emenike gitmez emenike cardozo gibi yoktan pozisyon var edebilen bir santrafor degil... kanatsiz sistemde hücumda cok sIkinti cekeriz emenike ve sow ikilisi ile..
Burak Akmanoğlu
06.Ağustos.2013, 16:36
Eğer Cardozo'yu getireceksin iyi kanatın olması lazım ben kanattan orta açıp gol attığımız maçları çok nadir hatırlıyorum,Emenike çok iyi tercih.
ReaList
06.Ağustos.2013, 16:46
@KanaKe
Bizim sistem mi var Allah aşkına, kimin ne oynadığı ne yapacağı ne strateji kullanacağı belli değil 2 tane kanat oyuncusu üzerine oynuyosun ama o oyunların kanat oyuncusu olmadığı gibi hala kanattan takıma bir gol kazandırmışlığı yok. Geçen Salzburg maçının ilk yarısı zaten Fenerbahçe'de sistem diye bir şeyin söz konusu olmadığının açık ve net kanıtı.
SAİT71
06.Ağustos.2013, 16:52
Sistemimiz olsa tamamda sistemimiz olmadığı için hiç değilse yuvarla önüne yardırsın sistemini benimseyip Emenike ile goller atabiliriz. Çok sevineceğim olursa...
KaRaBükLü KraL
06.Ağustos.2013, 17:43
Fenerbahçe çok duyguları ile hareket ediyor bu transfer dönemi.Ne kadar ligi tanıyor olursa olsun şu an Emenike Cardozo kadar katkı vermeyebilir-en azından Avrupa maçlarında-Emenike sakatlık yaşadı önemli bir sakatlık hem de.Sırf Aziz Yıldırım şike olayları yüzünden sattı Emenike'yi şimdi duyguları ile hareket edip-eğer Emenike bekleneni veremezse-Fenerbahçe'ye bir zararı daha olacak.Sırf lig şampiyonluğunu kaptırmamak için bu kadar masraf yaptı Aziz Yıldırım eğer Fenerbahçe bu sene de ligi alamazsa kabak Aziz Yıldırımın başına patlayabilir.
SAİT71
07.Ağustos.2013, 05:44
http://spor.internethaber.com/data/news/1/1375818160-emenike.jpg
Herkes artık transferin bittiğini söylüyor. Bu resimden dolayı...
attirson
07.Ağustos.2013, 06:14
Çakma hesap.
petrol_fb12
07.Ağustos.2013, 10:13
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=302604
Futbolcumuz Miroslav Stoch'un 2013-2014 sezonunda PAOK Kulübüne geçici (KİRALIK) transferi için görüşmelere başlanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=302600
Emmanuel Emenike'nin Kulübümüze transferi konusunda Spartak Moskova Kulübü ile anlaşmaya varılmış olup 12 Ağustos 2013 Pazartesi (dahil) gününe kadar oyuncunun sağlık kontrollerinden geçmesi ve oyuncu ile anlaşmaya varılması halinde geçerli olacaktır. Sözleşme çerçevesinde Spartak Moskova Kulübüne ödenecek bonservis bedeli 13 milyon Euro'dur.
Bordo61Mavi
07.Ağustos.2013, 11:13
gecici diyor Stoch icin kiralikmi gidecek ?
sananes
07.Ağustos.2013, 11:40
Kiralık ama Paok nedir. Hollanda'ya falan gitseydi bari. Bu kadar mı piyasası yok bu adamın
antiochia
07.Ağustos.2013, 11:49
takımın forvetten ziyade sağ bek ve stopere ihtiyacı var. Eğer forvet alınacaksa yerli forvet alınmalıydı...
LadroN
07.Ağustos.2013, 11:53
Stoch yine Şampiyonlar Ligi'nde oynayamadi:)
europeanconquer
07.Ağustos.2013, 12:12
Ersun Yanal'ın Cardozo'yu tercih etmeyeceğini biliyordum,Emenike hayırlı olsun iyi transfer.
KanaKe
07.Ağustos.2013, 12:22
önümüzdeki turda büyük ihtimal eleniriz zaten... asil ciddi rakipler simdi gelecek..
sarianet
07.Ağustos.2013, 12:30
Emenike hayırlı olsun
petrol_fb12
07.Ağustos.2013, 12:45
Avrupa liginde denesin şansını :D
ReaList
07.Ağustos.2013, 13:33
Aykut Kocaman gittiği gün ne umutlanmıştım be, Yeni hoca gelecek Stoch gibi oyuncular tekrar takıma kazandırılacak, futbolumuz değişecek vs. Selçuk, Crisitan takımda kaldı ve (onca ortasaha oyuncusuna rağmen) yine sürekli oynuyorlar, Stoch gönderildi, Sistem, taktik, berbat futbol her şey aynı. Bazen kabus olmalı diyorum ama değil maalesef.
Universal
07.Ağustos.2013, 13:41
Emenike iyi güzel de keşke Stoch yerine Krasiç'i yollayabilseydik.
Ama şu var Stoch'da hayır olsa Chelsea bırakmazdı.
Dave S Mustaine
07.Ağustos.2013, 13:47
Emenike'den çok Stoch'un gitmesine sevindim. Bir de Krasic gitse ne güzel olacak.
OrcunFB
07.Ağustos.2013, 14:37
Stoch bence takımda kalmalıydı. İlk 11 olmasa bile sonradan girip maçı değiştirebilecek türden bir oyuncuydu.Bakalım PAOK'daki performansı nasıl olacak.
ShevAnil
07.Ağustos.2013, 14:39
Stoch bence takımda kalmalıydı. İlk 11 olmasa bile sonradan girip maçı değiştirebilecek türden bir oyuncuydu.Bakalım PAOK'daki performansı nasıl olacak.
Sorun da bu işte, sonradan girme diye bir olay kalmadı yabancı oyuncularda.
Fenerbahçe'nin hazırlık maçlarında izlediğim kadarıyla Stoch çok etkili performans sergiliyordu, bence bu kadroda kesinlikle yer bulurdu, ama kimse üstüne yoğunlaşmadı, istikrar sağlamasını beklemedi.
Amrabat'ın yerine Stoch'u tercih ederdim ben takımımda.
SAİT71
07.Ağustos.2013, 15:06
Stoch harcanıyor bence. Geçici felan değil, bu takımdan temelli gitsinki futbol hayatı kararmasın. Bu takımdan birşey olacağı yok çünkü.
Namzet
07.Ağustos.2013, 15:06
Stoch'un gideceği Salzburg maçında kadroda olmamasından belliydi,Emenike'ye sonunda kavuşuyoruz
erdem344
07.Ağustos.2013, 15:09
Ah Stochum ah
Geçen sezon yattın yattın sana iyi oluyor da işte neyse
Krasiç ve yobo da gönderilir , yobo çok kötü
Volkan - Gökhan - Kadlec - Bruno - Egemen - Topal - Emre - Raul - Sow - Kayt - Emenike
GebzeLi1907
07.Ağustos.2013, 15:41
Bu sene yabancı sınırı ile başımız çok ağrır ligde ya neyse. Bence ideal ileri 3 lü Sow Webo(Kuyt) Emenike şeklinde olmalı özellikle içerideki maçlarda. Kuyt merkez santrafor olarak daha verimli olur orada Webo ile rekabete girmeli bence.
Baroniyi hiç sevmesem de şuan top yapabilen topu ileriye taşıyabilen tek adamımız Emre yine fizik olarak kötü durumda. Emre formunu toparlamadıkça Baroni ye muhtacız ki Emre fit bile olsa Baroni daha skorer bir oyuncu. Sıkışan maçlarda kenarda bir koz olarak oturması çok şey demekti. Şimdi olamayacak öyle bişey. Bir de zaten salmaya küsmeye çok meğilli bir oyuncu.
Ortasaha da bu hasas denge nasıl kurulacak bilmiyorum.
Salih'i kazanmaya gitsek keşke.
Bu arada Kadleci kim arayıp bulduysa helal olsun adam sol bek falan değil, rezil ötesi bir hali var. Kesinlikle para verildi alındı vs diyerek üstüne düşülmemeli Hasan Ali bundan kat be kat iyi.
Ben zaten bu Hasan Ali olayını anlamadım. Adam geçen sene ilk yarı hiç fena sayılmayacak bir top oynadı o kadar yoğun tempoda. Yerli genç ve çalışkan olması da artı avantajı. Ama Ziegler bir geldi adam unutuldu gitti. Üstüne de bu alındı acayip bir paraya.
Stoperde belki değerlendirebilir Kadlec. Yobo da berbat ötesi keza. Geçen sene niye nasıl aldılarsa bonservisini anlamıyorum, hep Fenerbahçeye kazık bunlar.
Daha Krasic Holmen alternatifsiz sağ bek olayı falan var. Say say bitmez
uAburak89
07.Ağustos.2013, 15:48
Holmen transfer olurken çeşitli iddialar vardı, şimdi yine Holmen için gidecek söylentileri var. Şu meşhur planlama nasıl bir şey çok merak ediyorum, transfer dönemi bitse de anlasak.
OrcunFB
07.Ağustos.2013, 15:49
Holmen transfer olurken çeşitli iddialar vardı, şimdi yine Holmen için gidecek söylentileri var. Şu meşhur planlama nasıl bir şey çok merak ediyorum, transfer dönemi bitse de anlasak.
Ortasaha oyuncularının bir kısmını elden çıkarırız diye düşünüyorlardı muhtemelen. Olmayınca da Holmen'i satmak istemişlerdir.
Sorun da bu işte, sonradan girme diye bir olay kalmadı yabancı oyuncularda.
Avrupa maçları için konuştum. Türkiye Kupası'ndaki rotasyonda da etkili olurdu.
EndoplazmiK RetikuluM
07.Ağustos.2013, 16:28
Satın alma opsiyonu ne kadardı acaba.
Mamadou
07.Ağustos.2013, 16:30
Yalnız Emenike'yi kanada yazanlar var. Onlar benim gözümde tam bir futbol katili.
Trabzonspor
07.Ağustos.2013, 16:32
Emenike Spartak'ta ne yaptı? Bilmediğimden soruyorum değerini 4 milyon arttıracak ne yaptı yani?
EndoplazmiK RetikuluM
07.Ağustos.2013, 16:44
Emenike Spartak'ta ne yaptı? Bilmediğimden soruyorum değerini 4 milyon arttıracak ne yaptı yani?
http://hizliresimyukle.com/images/2013/08/07/bBxGE.jpg
ParduS
07.Ağustos.2013, 17:05
Yıllık ne kadar alacak acaba ? İleride benim tahminim Webo yerine forma şansı bulacaktır. Çünkü Webo çok ağır kalıyor. Sow-Emenike-Kuyt üçlüsü iyi beslenirse golcü bir takım izleyebiliriz.
Stoch yerine keşke Krasic gönderilseymiş. Hem daha genç, hem de sezona daha istekli başlayan adam gönderildi. Hayırlı olsun diyelim iki transferde.
LadroN
07.Ağustos.2013, 17:11
6+0+4.Biz planlamamızı buna göre yaptık.
HooijDonk07
07.Ağustos.2013, 17:53
Ah Stochum ah
Geçen sezon yattın yattın sana iyi oluyor da işte neyse
Krasiç ve yobo da gönderilir , yobo çok kötü
Volkan - Gökhan - Kadlec - Bruno - Egemen - Topal - Emre - Raul - Sow - Kayt - Emenike
Kadlec kadar gereksiz transfer görmedim ben adam yüzünden 1 gol yiyorduk daha fazlasını da yiyebilirdik.Hala diyorum Hasan Ali'ye güvenilmeli artık.
SAİT71
07.Ağustos.2013, 18:00
Bu arada sol kanadımızı paspastı gerçekten. Tüm atakları soldan yaptılar. Hasan Aliye burun kıvırıyorduk 2 gömlek üstüymüş Kadlec'in. Kadlec ancak iyi bir yedek oyuncu olabilir. Yabancı sol bek hakkımızı böyle bir oyuncudan yana nasıl kullandık anlamıyorum. Hakan Balta'ya benziyor tarz olarak ama bence ondanda aşağı kalitede.
sui generis
07.Ağustos.2013, 18:05
Kadlec'e fazla yükleniliyor. Öncelikle Ziegler'den kötü falan değil. Ziegler gibisi gelmedi dünyaya daha. Adam sol kanatta tek başına kalıyor. Bu adam sürekli bindirme yapan biri değil ki. Sow yanına gelmiyorsa orta sahaların yanına yanaşması gerekir. o da olmuyor. adam ayağına topu alıyor , önünde kocaman alan ve etrafında kimse yok. Bence Kadlec sorun değil. GG gelince daha çok işe yarayacak Kadlec. Baktık sol bekte olmuyor Egemen'in performansına göre sol stoper de yapabiliriz. Elimizde en iyi Türk sol bek var, rahat olun. Asıl sıkıntı Yobo, bir an önce kurtulmalıyız.
mpaker66
07.Ağustos.2013, 18:06
herkes kadlec kadlec kadlec diyor. takım savunması diyeni görmedim henüz. kadlecin önünde adammı vardı?
Kaka Leite
07.Ağustos.2013, 18:13
Kadlec bana göre çok sağlam bir oyuncu.
Sağ tarafta Gökhan olmadığından oradan gidemiyoruz, geriye kalıyor sol kanat ancak Kadlec o kadar bindirme yapan bir oyuncu değil.
Bu yüzden göze çok batıyor, çok tek kalıyor çizgide Gökhan gelince Kadlec daha rahat olacaktır. Her 3 toptan 2'si sol tarafa atılmayacak en azından.
Savunma yönü çok iyi zaten Kadlec'in maç içinde de bunu görüyoruz zaten.
mpaker66
07.Ağustos.2013, 18:16
Bence Fenerbahçe'ye oyun stilinden dolayı Cardozo daha iyi giderdi.Emenike ile Sow aşşağı yukarı aynı özellikte oyuncular. Biz bunun sıkıntısını geçen Sene Umut-Burak ikilisini oynatarak görmüştük. İlerde top tutan yok. Arkası dönük duvar olan yoktu. Fenerbahçe'de aynı sorunla karşılaşabilir gibi.
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Ağustos.2013, 18:32
mac konusuna da yazdim, esas sorun muhammetin de dedigi gibi savunmanin sagi. topuz zaten gokhanin cakma alternatifi, bir de ustune formsuz bir yobo. sag tarafimiz resmen felc oldu macta. mane kac kere geriye sarkip cizgiye indi sayamadim. sol taraftaki zaafiyetimiz rakip sag tarafa bir hucumcu daha koyunca basladi. esas bakmamiz gereken yer sag tarafimiz. mac boyu aksadi. yobo cok cok vasat sezon basi itibariyle. kafa olarak da pek dahil olamiyor maca. kadleci birakin, olmasa bile hasan ali var orda. o konuda rahatim ben. yobo ve stoch kontenjanin disindakiler olacak bence. epey bir stoperimiz var zaten kadroda.
emenike de alininca mevcut kadro yeterli gorunuyor, belki bir yerli forvet takviyesi olabilir. ya da altyapidan birini cikarmamiz lazim. belki bir de sag bek ama o da genc ve potansiyelli biri olmali, gokhanin arkasinda uzun sureler bekleyebilir.
ReaList
07.Ağustos.2013, 18:50
Valla bi yerde yazmıştım ama nerde yazmıştım hatırlamıyorum, Bize sağ bek lazım, Topuz'dan sağ bek olmaz diye. Dün gördük normal bir kanat oyuncusu bile otobana çevirdi orayı, yarın bir gün kalbürüstü oyuncu sadece o bölgeyi kullanarak maçı kazanır.
SAİT71
07.Ağustos.2013, 19:36
Bizim takım nasıl yıllardır sadece bir sağ bekle oynuyor orası belgesele bile konu olur bence. Çok takdir edilesi bir durum. Sadece bir adam oynuyor sağ bekte. Gurur duymalıyız bence. Aziz Yıldırım'a plaket verilmeli.
Önder HOCA
07.Ağustos.2013, 21:17
yazık oldu cardozo gibi adam varken emenikeyi aldılar sağolsunlar şl de yada uefada işe yarar ama ligde pek işe yarayabileceğini düşünmüyorum ligde 10 golü geçerse alıntılarsınız (derbi maçlar hariç)
SAİT71
07.Ağustos.2013, 21:53
Emenike'ye herkes ligde pozisyona giremez diye endişeleniyor ama elbet pozisyon bulacaktır. Karabükte 2 sezonda 30 gol atmış, rusyada ise 20 gol atmış aynı sürede. (sade lig maçlarında). Bence Türkiye'de daha çok iş yapar. Tank gibi adam.
Önder HOCA
07.Ağustos.2013, 22:09
tank gibi olmak önemli değil bu takımda semih'te doğru düzgün 11 başlamadan gol kralı olmuştu
Suicider
07.Ağustos.2013, 22:13
Emenike,Cardozo'ya göre Fenerbahçe'nin sistemine daha çok uyan bir oyuncu.O yüzden doğru tercih yapıldığını düşünüyorum.
TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Ağustos.2013, 02:22
fenerbahce standartlarinda oldukca iyi bir transfer donemi gecirdik. lig baslamadan iyi kotu bir kadro olustu, artik alternatif olabilecek yerli transferi yapilir en fazla. uzun zaman sonra ilk defa butun onemli transferleri sonuclandirarak sezona girmis olacagiz (:
ForsakeN
08.Ağustos.2013, 02:30
Sag bek icin bence Serdar, Bekir'den de Topuz'dan da daha iyi alternatif olur. Ha Serdar'dan stopere alternatif olmaz ama. Konsantrasyonu ve aggression'u bu kadar dusuk bi stoper gormedim hayatimda. Eger sagbeke dusunmuyorlarsa onu yollayalim gitsin
attirson
08.Ağustos.2013, 03:42
Adamın biri Cardozo'dan vazgecildi mi demis cevap bu
http://s1308.hizliresim.com/1d/8/r8jdc.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Kulubün reklam pazarlama müdürüymüs bu adam.
SAİT71
08.Ağustos.2013, 04:03
Bence yerli transferi olur bu saatten sonra.
Bordo61Mavi
08.Ağustos.2013, 04:13
Emenike, Cardozo'dan daha yararli olacaktir.
Bide hava limaninda sakizini oyle cignemesi bi benimi gicigima gitti :D bildigin Sarkozy-Melih Gokcek karisimi olmus
ReaList
08.Ağustos.2013, 08:53
Yöneticilerin dediklerine pek takmayın, onlara göre ne dünya yıldızları geliyordu, 24 saatte transferler bitiyordu vs.
darkkobal123
08.Ağustos.2013, 10:44
Emenike daha iyi oldu bana kalırsa. Ligi tanıyor, Avrupa'da belli bir tecrübe edindi. Yaş itibariyle de daha faydalı olacağını düşünüyorum, hayırlı olsun. Stoch'un kiralanması ise mantıklı olmuş. Aslında hazırlık döneminin en iyilerinden biriydi, kendini toparlamıştı ama bir türlü takımda yer bulamadı. Tribünde oturacağına PAOK'da oynasın, değer kazansın, sezonu boş geçirmesin.
Escochae
08.Ağustos.2013, 18:56
Halen daha bu takımın ihtiyacinin forvet olduğuna inanmıyorum. Bu takıma topu ileriye taşıyabilecek çalım atabilecek oyun sıkıştığında açabilecek bi oyuncu lazım. Koskoca takımda çalım ata(bilecek)n oyuncu sayısı 3 veya 4ü geçmez. Ve buna rağmen Miro gibi bi oyuncuyu da göndermek ayrı bi ilginç geldi bana.
mustinho03
08.Ağustos.2013, 20:03
Fener bu sene de sag bek icin gg yedek almayacak herhalde topuz dan sag bek olmaz hadi yönetiminiz transfer yapma özürlü ersun yanal da mi bilmiyor.!?fenere gelen teknik direktörler nedense bi acayiplesiyor.
Estranged
08.Ağustos.2013, 20:42
Fener bu sene de sag bek icin gg yedek almayacak herhalde topuz dan sag bek olmaz hadi yönetiminiz transfer yapma özürlü ersun yanal da mi bilmiyor.!?fenere gelen teknik direktörler nedense bi acayiplesiyor.
Topuz lig standartlarının üstünde bir oyuncu, yedek için ideal. Sağ bek için transfere ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.
SAİT71
08.Ağustos.2013, 21:27
Gökhan sakatlanan bir oyuncu. Çok yıpratılıyor zaten. Topuz'da cezalı olsun. Bekir'i ilk on bire yaz. Önemli bir lig veya Avrupa maçında alternatifimiz yok. Bence kesinlikle sağ bek alınmalıdır.
sananes
08.Ağustos.2013, 21:42
O öyle olursa bu böyle olursa ile transfer mi yapılır? öyle olursa her pozisyona 3 alternatif gerekir minimum. 33 oyuncu ile mi girelim sezona.
Kaldı ki Orhan Şam'ı aldık bir kaç sene önce. Anadoluda en göze batan sağ beklerden biriydi. Ne oldu? Bu adam bek falan değil dedik. Gitsin dedik. Yine aynısı olacak. Alabileceğimiz sağ bek mi var sanki piyasada. Yada kupalar hariç maksimum 6-7 maç oynayacak adam 3-4 milyon euro verip veysel sarı'yı falan mı alalım? Mantıklı gelmiyor bana.
SAİT71
08.Ağustos.2013, 22:17
Bekir bir hata yapınca kimse birşey dememeli o halde...
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Ağustos.2013, 00:16
Bekir bir hata yapınca kimse birşey dememeli o halde...
mantikli :n:
zaten soylenmis, gg nin yerini doldurabilecek bir tane sag bek soyleyin yedekte oturmayi dert etmeyecek. yabanci da alamazsin kontenjan durumundan. elinde orda oynayabilecek 2 tane de oyuncun varken sag bek gereksiz. gg yokken de 1-2 hatayi buyutmemek lazim, gg varken de bunlari yasiyoruz zaman zaman. belki okan alkan uzerinde durup kendi icimizde bu sorunu halledebilirdik ama olmadi. topuz ve bekirle iyi kotu idare edicez. sali gunu topuz cok kotuydu o bolgede ama bir kac mac ustuste oynadi mi orda o da yerine alisir, faydali olmaya baslar.
kadro artik tamam, bundan sonra daha cok gelecege yonelik potansiyelli yerli oyunculara yonelmek lazim. ozellikle forvet mevkii.
mustinho03
09.Ağustos.2013, 07:50
Topuz lig standartlarının üstünde bir oyuncu, yedek için ideal. Sağ bek için transfere ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.
Yapma allah askina hadi ligde idare ettin diyelim avrupa ne olacak?fener ceza almazsa ve avrupa yoluna devam ederse ve gg sakatlanir veya cezali olursa ne yapacaksiniz?bence yobo yollanmali ve bir sag bek alinmali gg ve mehmet topuzun yoklugunda bekir i koyarsan sag bek'e otoban'a cevirirler orayi
mustinho03
09.Ağustos.2013, 07:56
mantikli :n:
zaten soylenmis, gg nin yerini doldurabilecek bir tane sag bek soyleyin yedekte oturmayi dert etmeyecek. yabanci da alamazsin kontenjan durumundan. elinde orda oynayabilecek 2 tane de oyuncun varken sag bek gereksiz. gg yokken de 1-2 hatayi buyutmemek lazim, gg varken de bunlari yasiyoruz zaman zaman. belki okan alkan uzerinde durup kendi icimizde bu sorunu halledebilirdik ama olmadi. topuz ve bekirle iyi kotu idare edicez. sali gunu topuz cok kotuydu o bolgede ama bir kac mac ustuste oynadi mi orda o da yerine alisir, faydali olmaya baslar.
kadro artik tamam, bundan sonra daha cok gelecege yonelik potansiyelli yerli oyunculara yonelmek lazim. ozellikle forvet mevkii.
Forvet asina mi yatacaksiniz yahu size oyunu kilitlendiginde oyunu acabilecek oyuncu lazim.salzburg deplasmaninda gördük nasil bir oyun oynandigini.eger alves olmasaydi ve de salzburg'un forvetleri biraz daha becerikli olsaydi simdi herkez topa tutmusdu yobo yu meireles'i vs..senin takiminda oyun kilitlenice oyunu acabilecek adam olmadiktan sonra 5-6 forvet al takima ne fayda topu ileriye tasiyabilecek adam lazim size.
SAİT71
09.Ağustos.2013, 15:59
Savunmada Alves'i çıkart defans çöker. Savunmayı toparlayan sadece Alves. Buna sağ bekin ve stoperin uyuzluklarıda eklenince iyice berbat bir defansa sahip oluyoruz. Hiç umudum yok bu takımdan.
KanaKe
09.Ağustos.2013, 18:09
Savunmada Alves'i çıkart defans çöker. Savunmayı toparlayan sadece Alves. Buna sağ bekin ve stoperin uyuzluklarıda eklenince iyice berbat bir defansa sahip oluyoruz. Hiç umudum yok bu takımdan.
kadleci unutmussun bence bu sezonun en büyük kazigidir bu eleman.. ziegleri mumla aratacak bize.. sag bek gökhan gelince düzelir stoperede egemen gecer yoboda fazla israr edilmemeli tamamen bitmis artik ayakta zor duruyor..
SAİT71
09.Ağustos.2013, 18:34
Evet, Kadlec'de hiç bir artısı olmayan düz bir oyuncu. Bunu ileride daha iyi anlarız gibi geliyor. O zaman ortaya çıkar neyin ne olduğu. 2 derbi maçta gol yedirirse savunan kimseside kalmaz.
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Ağustos.2013, 21:14
Forvet asina mi yatacaksiniz yahu size oyunu kilitlendiginde oyunu acabilecek oyuncu lazim.salzburg deplasmaninda gördük nasil bir oyun oynandigini.eger alves olmasaydi ve de salzburg'un forvetleri biraz daha becerikli olsaydi simdi herkez topa tutmusdu yobo yu meireles'i vs..senin takiminda oyun kilitlenice oyunu acabilecek adam olmadiktan sonra 5-6 forvet al takima ne fayda topu ileriye tasiyabilecek adam lazim size.
Benim yazdýklarýmla ne alakasý var. Bence kadro yeterli. Ancak forvette tümü yabancý, o bölgede alternatif ve genç bir yerliye ihtiyaç var, hepsi bu. Demek istediðim bundan ibaret. Ersun hoca kör mü ki o ihtiyacý görmesin. Gerek duymuyor demek ki amc transferine.
Gg için de şöyle. Misal sizde selçuk un yedeği var mi? Bazı oyuncular özeldir, yerini dolduramazsın. Gg de bizim için öyle.
sananes
09.Ağustos.2013, 21:16
Kimse ama hiç kimse Ziegler'i aratamaz.
ForsakeN
09.Ağustos.2013, 21:18
Kadlec'e biraz haksizlik ediyorsunuz. Ozellikle taktik anlamda o kadar da kotu bir oyuncu degil
ReaList
10.Ağustos.2013, 00:42
Kadlec stoper olarak oynatılsa bana göre hem takım adına hem de kendi adına çok verimli olabilir herşeyden öte gram daha iyi olmadığı, sırf CV'si ve yabancı sevdasından dolayı tercih sebebiyeti dolayısıyla Hasan Ali'ye büyük haksızlık olmaz. Aykut Kocaman gitti Ziegler'i getirdi dünyanın en berbat beklerinden biri Hasan'ı alakasız bir şekilde kesti, aynısı tekrar olmasın.
attirson
10.Ağustos.2013, 01:11
Kadlec stoper olarak oynatılsa bana göre hem takım adına hem de kendi adına çok verimli olabilir herşeyden öte gram daha iyi olmadığı, sırf CV'si ve yabancı sevdasından dolayı tercih sebebiyeti dolayısıyla Hasan Ali'ye büyük haksızlık olmaz. Aykut Kocaman gitti Ziegler'i getirdi dünyanın en berbat beklerinden biri Hasan'ı alakasız bir şekilde kesti, aynısı tekrar olmasın.
Kesinlikle katılıyorum Kadlec stoperde yer almalı HAK şans bulmalı.
ForsakeN
10.Ağustos.2013, 01:11
Kadlec savunma yönüyle Hasan Ali'den gram değil, tonlarca daha iyi. Hasan Ali bi kere hava topu alamıyor, sıçrama diye birşey yok adamda.
ReaList
10.Ağustos.2013, 01:26
@ForsakeN
İyi işte kafa toplarında iyiyse tam da Stoper olacak adam. Bize hücumcu bek lazım, bunlar olmadığı zaman inanılmaz gömülüyoruz. Zaten ilerideki kanatlar kanat değil, Top sürme yok, Adam eksiltme yok, Orta açma yok. Bekler de bunu yerine getirmediği zaman inanılmaz düz bir takım hüvüyetinde oluyoruz.
GebzeLi1907
10.Ağustos.2013, 01:50
Kadlec bence sol bek değil, hele de Fenerbahçe sol beki hiç değil. Bizim sol bekimiz sürekli bindirme yapmalı adam geçebilmeli ayağı yumuşak olmalı pas oyununa katılmalı.
Andre Santos kısacası en yakın geçmişten.
Bu özellikleri bir arada her zaman bulmak elbette çok zor ama mutlaka ve mutlaka olması gereken bişey var o da tempo. Kadlec de bir gram tempo yok. Fmdeki work rate ve stamina karışımı diyeyim ben size. Hasan Ali de bunlar fazlasıyla mevcut hızı da cabası.
Sürekli gidip gelmesi lazım savunmayı da mümkün olduğu kadar iyi yapması lazım.
Savunma yönü zamanla geliştirilir lakin hücum stamina work rate bunlar oyuncunun doğasında yoksa daha sonra geliştirmek çok zor.
Kadlecin bir diğer kötü yönü sol bek orjinli olmadığı için acayip derecede içeri stoperin yanına kaçıyor kanatı bomboş bırakabiliyor. Salzburg maçında sağ kanat kaç kere Kadlec ile karşılaşmadan cezasahasına girdi ya da girmeden orta yaptı.
Savunma diyoruz ama bu özelliği ile de çok gedik verdi. Çok da iyi bir savunmacı diyemeyiz o yüzden.
Hoş tek başına sol kanatta olmasınında katkısı var ama bunları minuma indirecek bir oyuncu sececeksin bu sistemde oynayacaksan ya da sistemi değiştireceksin bu adamla oynayacaksan.
İkisi de olacak gibi değil bu Kadlec le sezon bitmez kısacası
Kaka Leite
10.Ağustos.2013, 04:37
http://n1308.hizliresim.com/1d/b/rb3qt.png
Ne kadar da emin konuşuyor, keşke diyorum. Ancak dediğime ben bile inanmıyorum.
attirson
10.Ağustos.2013, 04:41
Tek sorun hangi 2 yabancı gidecek demis. :D Kaka gelsinde gidebilecek yabancı çok. :D
Kaka Leite
10.Ağustos.2013, 04:43
Tek sorun hangi 2 yabancı gidecek demis. :D Kaka gelsinde gidebilecek yabancı çok. :D
2.8 alacak dediği an güldüm kendi kendime :)
9 Milyon kazanan adam bir anda asla o kadar inmez. Yıllık 4-5 milyonu zaten elini sallasa Katar klüplerinden alır..
Kaka Leite
10.Ağustos.2013, 04:54
Hayatımda gördüğüm en uyduruk transfer sistemidir Fenerbahçe'nin sistemi de.
Benim bildiğim eğer yabancı sorunu varsa ve üzerine ekleme yapacaksan önce satılacak oyuncular belirlenir ve onlar satılır. Ondan sonra oyuncu alınır ancak yok böyle bir şey..
Şişirdiler kadroyu şimdi neresi eksik göremiyoruz bile ne satılacak adam belli, ne de alınacak. Halen daha şişirme derdindeler. Adam alacaksan al ama şu elindeki gereksiz adamları sat önce planlamadan falan bahsetmeyin bana böyle planlama yapılmaz.
Escochae
10.Ağustos.2013, 05:01
2.8 alacak dediği an güldüm kendi kendime :)
9 Milyon kazanan adam bir anda asla o kadar inmez. Yıllık 4-5 milyonu zaten elini sallasa Katar klüplerinden alır..
Niye öyle bakıyorsun ki olaya. Külüp 2.8 verir sponsorlar, reklamlar derken olur o 9 milyon euro. Bugün BJK Ronaldinho'yu alabilseydi bütün oyuncu yükünü kulup mu karşılayacak sanıyordunuz? Kaka geliyorum desin yeter ki ona sponsor olucak bi dünya marka bulursunuz.
Kaka Leite
10.Ağustos.2013, 05:05
Niye öyle bakıyorsun ki olaya. Külüp 2.8 verir sponsorlar, reklamlar derken olur o 9 milyon euro. Bugün BJK Ronaldinho'yu alabilseydi bütün oyuncu yükünü kulup mu karşılayacak sanıyordunuz? Kaka geliyorum desin yeter ki ona sponsor olucak bi dünya aracı bulursunuz.
Dostum sponsor direk oyuncuya mı veriyor parayı ?
Benim bildiğim para klübe gelir ve klüp oyuncuya yansıtır. Adamın söylediği para 2.8 ise sponsor parası da mantıken içindedir..
2.8'e bu iş imkansız ben o kadar diyorum, Kaka gelir şuan ki durumu çok da iyi değil ancak mevcut yönetimle sanmıyorum.
SAİT71
10.Ağustos.2013, 05:09
Baroni gitmez kesin. :D Yobo ve Krasic olabilir. :)
Bana kalırsa balon. Kaka'nın geleceğini bizimde öyle bir işe giriştiğimizi sanmıyorum. Ha kulüp bir yalanlama yaparsa belki birşeyler olabilir diye aklımdan geçirebilrim.
Escochae
10.Ağustos.2013, 05:22
Dostum sponsor direk oyuncuya mı veriyor parayı ?
Benim bildiğim para klübe gelir ve klüp oyuncuya yansıtır. Adamın söylediği para 2.8 ise sponsor parası da mantıken içindedir..
2.8'e bu iş imkansız ben o kadar diyorum, Kaka gelir şuan ki durumu çok da iyi değil ancak mevcut yönetimle sanmıyorum.
Sponsor olan marka külübe değil oyuncuya sponsor oluyor. Bu yüzden parayı kulube vermesi bana hiç mantıklı gelmiyor. Ki veriliyorsa bile sponsorun verdiği paranın vergisinide kulüp ödemek zorunda kalır diye düşünüyorum. Ama tabi bu sürecin nasıl işlediği konusunda bilgim olmadığı için sadece yorumda bulunabiliyorum.
Ayrıca Kaka gelsinde tek dert bu olsun :D
Kaka Leite
10.Ağustos.2013, 16:37
http://www2.sporx.com/futbol/transfer/haber/340078.php
Şu haberden sonra yoksa dedim bi :n:
Bir transfer daha yapacağım. ‘Sneijder ve Drogba’ diyenler şaşıracak.
Özellikle şu söz bir Kaka anımsatması yaptı. Abartı olmuş ancak başkan Kaka'ya demiştir belki bunu, ya da ben öyle anlamak istedim. Getirin şu adamı ! :(
SAİT71
10.Ağustos.2013, 18:30
Her yerde aynı söylem var. Ancak ben o sözlere inanmıyorum. Transfer olabilir ama direk böyle dediğini kim duymuş ki? Zaten en ünlü medya kuruluşları bile ülkemizde haber üretme özürlü. Tek bir kaynaktan para verip haberi yapıştırıyorlar... Bence o sözlere fazla güvenipte umutlanmamak lazım. Ben en fazla yerli bir transfer beklerim dahası olmaz diye düşünüyorum.
Crazycat
11.Ağustos.2013, 01:58
Aşağıdaki haberde Ersun Yanal'ın Emenike'yi istemediği yazıyor, yanlış mı yazmışlar acaba?
Kaynak (http://skorer.milliyet.com.tr/ingilizler-e-buyuk-calim-/fenerbahce/detay/1747689/default.htm)
mustinho03
11.Ağustos.2013, 12:01
Aşağıdaki haberde Ersun Yanal'ın Emenike'yi istemediği yazıyor, yanlış mı yazmışlar acaba?
Kaynak (http://skorer.milliyet.com.tr/ingilizler-e-buyuk-calim-/fenerbahce/detay/1747689/default.htm)
Ingiliz takimlari emenike ye ne fenerden alicagi maasi ne de bonservisini öderdi.zaten takimi aziz yildirim kuruyor.aziz karismasa ve sadece teknik direktörlerin istedigi oyuncular alinsa takim bu hallere gelmezdi.hep yanlis transfer politikasi.bu haber hic de yanlis degil bence
Önder HOCA
11.Ağustos.2013, 12:54
stoch
adam hep aynı golü atıyor :0:
BleedingMoon
11.Ağustos.2013, 15:13
20 gol atar herhalde.
Burak Akmanoğlu
11.Ağustos.2013, 15:27
Türkiye'de alıştılar artık bu tür izin verdirmiyorlar Stoch'a
Crazycat
11.Ağustos.2013, 15:34
Ingiliz takimlari emenike ye ne fenerden alicagi maasi ne de bonservisini öderdi.zaten takimi aziz yildirim kuruyor.aziz karismasa ve sadece teknik direktörlerin istedigi oyuncular alinsa takim bu hallere gelmezdi.hep yanlis transfer politikasi.bu haber hic de yanlis degil bence
Ersun Yanal'ın Emenike'yi istediğine dair birçok haber var ama istemediği ile ilgili haber bir tane gördüm ben, yanlış yazmış olabilirler diye düşünüyorum.
Ersun Yanal'ın Emenike'yi istediğine dair birkaç haber;
Kaynak - 1 (http://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyas%C4%B1/2013/07/27/4146055/ersun-yanal-emenikeyi-istiyor)
Kaynak - 2 (http://www.fanatik.com.tr/yanal-emenikeyi-istiyor_3_Detail_34_326011.htm)
Kaynak 3 (http://www.fotomac.com.tr/fenerbahce/2013/08/07/emenike-bitti?id=18f30fbd-9d37-4e59-b9a9-1fa19282ce1f)
Escochae
12.Ağustos.2013, 02:27
Yahu takımda 1 tane dripling yapabilecek teknik ve süratli bi adam yok. Hadi stoper bölgesinde Kadlec'i değişmeli kullanarak halledersinde bu sorunu ne yapacağız çok merak ediyorum.
bySilver
12.Ağustos.2013, 04:09
Kimsenin yanlış anlamasnı istemiyorum ancak Fenerbahçe şuanda avrupa şampiyonu olan Yunanistan takımı gibi gözümde takım mentalitesi yapısı olarak aynen benziyor. tek eksiği kazanmaya odaklı değiller.
SAİT71
12.Ağustos.2013, 04:20
Biz koşmayan Alex'li, 10 numaralı sistemi daha çok sevmiştik...
http://www.sarilacihaber.com/wp-content/uploads/2013/07/alex_de_souza_fb_gununu_kutladi.jpeg
Kaka Leite
12.Ağustos.2013, 04:26
Kadroda dolmayan 10 numaranın sahadaki söylenişini bile özledim.
10 numara hem mevki olarak, hem forma olarak, hem de yürek olarak dolmadı ve ne yazık ki dolmayacak.
Alex geri gelsin varsın sahada otursun, yeter ki 10 numara da onu görelim..
sananes
12.Ağustos.2013, 11:07
Adam geçen 15-20 metre top süren oyuncumuz yok,Alex'de bunu yapamıyordu bu yüzden o zamandan beri düşük tempolu oynuyoruz. O zaman dediğim Andre Santos'un Dia'nın birlikte 11 oynadığı zaman.
Bunun çaresi de belli her ne kadar çok kaliteli de olsa Meireles'in yerine topla ilerleyebilen bir oyuncu bulmalıyız. Sanırım bunu yönetim ve teknik heyet düşünmüyor ama yapılması gereken buydu. Meireles'in defansif yönü kuvvetli hücumda attığı şutlar dışında hiç bir katkısı yok. Mehmet Topal zaten bunu yapan bir isim yanına Meireles'i eklemek defansif olarak fazlalık ofansif olarak zayıflık yaratıyor. Zaten defansın fazlası da her zaman için mahkum oyunu ortaya çıkarır.
Bu yüzden bizim Topal'ın önünde Alper(nispeten top sürebiliyor,tempolu oyuna uygun) ve yeni yaratıcı topla arası iyi bir orta saha ile oynamalıyız. Ya da çift forvete döneceğiz. Başka çözüm yok. Dün 5 tane eksik vardı diyoruz ama 8 tane de eksik olsa bizim sorunumuz belli. ve bu Oyuncularla değil takımın oyun yapısı ile ilgili.
ForsakeN
12.Ağustos.2013, 12:06
Geçen yıl Valbuena deniliyordu bi ara, ya da Batalla bile gelse etki yapar şuan. İleride teknik bir oyuncumuz yok, tüm paslar saçma yerlere gidiyor
erdem344
12.Ağustos.2013, 13:50
Zamanında Tino Costa yerine Meirelesi getirirsen böyle olur
Dave S Mustaine
12.Ağustos.2013, 14:03
O tino costa'yı alabilmiş olsaydık şu an her şey çok farklı olurdu.
ReaList
12.Ağustos.2013, 14:11
Ya sistem değişir ya da Adam gibi bir Attacking Midfielder Centre - Ofansif Orta Saha - Hücuma Yönelik Orta Saha - Yaratıcı Orta Saha (adına ne derseniz) alınır, Aslında o bölgede rahatlıkla oynayacak Alper-Salih-Recep gibi yetenek abidesine sahibiz ama onlara sabredecek ne bir teknik heyet ne de bir kitle var, hoş Allah bizi Cristianla talim ediyor ya.
attirson
12.Ağustos.2013, 14:15
Kiğılı transferi kapattık demiş her an transfer gelebilir. :D
5267
12.Ağustos.2013, 14:37
Belhanda'yı alsaydık zamanında keşke sırf 1m yüzünden olmadı Kaka gelirse coşacağız :)
LaigLeNoiR
12.Ağustos.2013, 14:40
Krasiç gonderilip Holmenin lisansi cikacakmis yeni bir transfer daha olursa kimin lisansi iptal olacak ki ?
sananes
12.Ağustos.2013, 14:45
Yobo-Krasic-Cristian gitmeli. Yerlerine transfer yapılmasa bile gitmeli.
Tabi bana kalırsa bu isimlerle birlikte Meireles'i de yollayıp bahsedilen ofansif yetenekleri olan orta saha oyuncusu modeline uygun bir adam alırdım.
ForsakeN
12.Ağustos.2013, 14:48
Ben yerli oyuncu transferi yapacağımızı düşünüyorum hala. Hali hazırda 6 yabancı sahadayken yedek kulübesinden gelip oyunu çevirebilecek oyuncumuz yok. Aslında Kerim Frei alınabilirdi
eng1n
12.Ağustos.2013, 16:58
Semih'in bize en lazım olduğu sezon çünkü kenarda yabancı forvet oturtamıyoruz ama onuda göndermeye çalışıyoruz valla bence Semih kalmalı zaten sözleşmede son sezonu.
SAİT71
12.Ağustos.2013, 17:02
Arkadaş yeni bir transfer olursa kimin lisansı iptal olur? Yobo ile Baroni ne güne duruyor. Bu Baroni ne işe yarar Allah aşkına yahu... Bu adam Anadolu takımlarında yedek bekleyecek bir oyuncu.
mustinho03
12.Ağustos.2013, 18:25
Yobo,krasic ve baroni üclüsü giderse fener 3 ise yaramasan adqmdan kurtulmus olur.daha sonra bir tane 10 numara pozisyonunda oynayacak oyuncu aldilar mi cok iyi olur.cünkü baroniyle olmaz o is adamin ummadik zamanda alex gibi öldurucu paslari yok.aykut kocaman ve ersun yanalda neden on libero olan baroniden alex yapmak istiyorlar anlamadim. koy emenike ve sow un arkasina bir 10 numara bak adamlar nasil ucuruyor takimi.ben krasic neden alindi hala onu anlayamadim aykut kocaman mi istedi yoksa klasik aziz yildirim transferi mi
ReaList
12.Ağustos.2013, 19:03
Senelerce Semih bir şeye yaramaz bugün bıraksak kimse almaz diyorduk futbol ulemaları öyle şey olur mu diyordu manzarayı görüyoruz, Bugün Cristian'ı salsan anca kendi ülkesinde bir takım bulabilir diyoruz, Adamı Roma istiyor böyle bir değer kaybedilir mi deniyor. Acaba aynı futbolu mu izliyoruz merak ediyorum.
mustinho03
12.Ağustos.2013, 19:07
http://m.hurriyet.com.tr/Haber#!id=24503619
Menejer oyunu yoksa tipik bir aziz yildirim manevrasi mi?siz karar verin bence 2.secenek.
SAİT71
12.Ağustos.2013, 19:33
Bence Semih'e muhtaç duruma düşmemiz Semih'in kalitesinden değil yönetimin yıllar süren acizliğinden. Aynı şekilde Baroni, Selçuk gibi oyunculara muhtaç oluşumuzda yönetimin ne kadar transfer özürlü olduğunu gösteriyor. Bu adamların Fenerbahçe'de yedek bile bekleyememesi lazım.
Bordo61Mavi
12.Ağustos.2013, 19:38
Alacagindan degil :) ortalik kizisin yeter
Kaka Leite
12.Ağustos.2013, 19:45
Alacagindan degil :) ortalik kizisin yeter
Aziz Yıldırım'ın, Arda'yı ne kadar istediğini bilmeyen yok abi.
İnadından alır yine alır, tabii Arda gelmek ister mi orası zor gibi duruyor..
Bordo61Mavi
12.Ağustos.2013, 20:17
Aziz Yıldırım'ın, Arda'yı ne kadar istediğini bilmeyen yok abi.
İnadından alır yine alır, tabii Arda gelmek ister mi orası zor gibi duruyor..
Bende o yonden dedim zaten Arda gelmek istemez
yada istermi ? su zamanda futbolcular cok p(ara)rofesyonel
mustinho03
12.Ağustos.2013, 20:23
Aziz yildirim seneler önce bir yolunu bulup kulubun tapusunu uzerine mi gecirdi napti sülük gibi yapisti gitmiyor. :) Ben batarsam fenerde batsin dusuncesinde herhalde. Birde nedense boyle haberler ya gs yenildikten sonra ya da avrupada basarisizliktan sonra cikiyor.
SAİT71
12.Ağustos.2013, 20:28
Abi hiç bir kulüpte böyle bir transfer politikası görmedim. O kadar ücrete değmeyecek bir adama o kadar ücret vermenin bir mantığı yok. Böyle inatla transfer işi olmaz. Zamanında 1 milyon € inadı yüzünden transfer yapacağımız adamları kaçırdık gidipte bu parayı verirse yazıklar olsun ona... Ne kadar yanlış bir politika olduğunu Mehmet Topuz'a bakarak görebiliriz.
darkkobal123
12.Ağustos.2013, 20:54
Galatasaray'a çalım atayım derken kulüp iflas edecek. :D
mwaru
12.Ağustos.2013, 22:58
Şu arda Galatasaray'a gelse de kurtulsak arkadaş. Çok tırsıyorum bu bize gelecek diye.
zeck17
12.Ağustos.2013, 23:09
zamanında Fatih Terime teklif yaptığı söylenen Aziz Yıldırımın klasik hamlesi adam biliyor kaosdan en fazla kendi takımı olumlu çıkıyor senelerdir aynı olaylar her derbi öncesi her transfer döneminde aynı laflar ama fenerbahçe son 7 sezonda(2011 ve 2007) hariç şampiyonluğu yok çeyrek finalden sonra şampiyonlar liginde yok tabi harcanan onca para boş transfer filan hepsini yazınca eksi hanesi baya artıyor
KanaKe
13.Ağustos.2013, 00:26
bizde o yillar geride kaldi artik yillik 3,5 4 e 4,5 milyon euro ya oynayan adamlari getirmiyor yönetim son 3 sezondur aykut kocaman dönemi ile son buldu o olaylar arda gelirsede mümkünati yok yillik o Kadar para almasinin kaldiki atleticoda ne aliyor? 4-5 milyon mu? o kadar alsa bile yarisi vergiye gidiyordur.. o yüzden Transfer imkansiz gibi... menajerin oyunudur.
ReaList
13.Ağustos.2013, 00:54
Klasik Galatasaray'a karşı geride kalma durumunda gündem değiştirme amaçlı Aziz Yıldırım politikalarından biri işte. Bugün Galatasaray'ın kupa başarısı veya Fenerbahçe'nin başarısızlığından çok Arda hamlesi konuşuluyorsa Aziz Yıldırım hala bu oyunlarda başarılıdır.
SAİT71
13.Ağustos.2013, 02:12
Aziz yıldırım oltayı sallamış yine :n:
antiochia
13.Ağustos.2013, 09:48
Aziz Yıldırım mkesinlikle Galatasaray'ın en iyi başkanıdır. O kaldığı sürece Galatasaray kupalara ambargo koyacaktır. Ben hayatımda bu kadar futbol fakiri adam görmedim..
cabir48
13.Ağustos.2013, 11:57
Aziz Yıldırım mkesinlikle Galatasaray'ın en iyi başkanıdır. O kaldığı sürece Galatasaray kupalara ambargo koyacaktır. Ben hayatımda bu kadar futbol fakiri adam görmedim..
+1164456516343131311321 derecede katılıyorum.
europeanconquer
13.Ağustos.2013, 12:55
Aziz Yıldırım'ın yıllardır Arda'yı istediği bir gerçek ancak bu sefer haber ısmarlama gibi duruyor,Galatasaray yenilgisinden sonra veya bir kupa kaybettikten sonra Fenerbahçe'ye yakınlığı ile bilinen medyadan biri yapıyor ısmarlama haberi,sonra bütün gazeteler bakıyor,ilgi çekiyor,aynı haberi basıyorlar.
Birde Twitter nöbetçileri var,onlarda ortalığı iyi karıştırıyor.
Crazycat
13.Ağustos.2013, 20:12
Krasic Genoa'da deniyor ama resmi bir şey yok daha.
Kaynak (http://spor.haberler.com/milos-krasic-genoa-da-4935182-haberi/)
Burak Akmanoğlu
13.Ağustos.2013, 20:47
Nani > Fenerbahçe
deniyor
himone
13.Ağustos.2013, 20:53
Nani'yi kim kaybetmiş biz bulalım. FB'ye öyle hızlı ve kaliteli futbolcular haram, Allah korusun gelir de iyi futbol oynar falan... Bize Erkan Zengin iyidir. Tam FB futbolcusu istikrarsız, güçsüz neyimize yetmiyor. Yargıtay kararları açıklanmadığı sürece bu takımdan hiçbirşey olmaz boşuna heveslenmemek lazım.
sananes
13.Ağustos.2013, 20:53
Nani gelsin gelsin de nerede oynatacaklar? Kuyt'ı asla kesmiyor hocalarımız. Sow ve Emenike'de kesilemez 4-4-2 oynasan 4 yabancı etti Meireles ve Alves'i de kesin oynatacağını düşünürsek hocanın Webo,Kadlec,Cris tribünde mi oturacak? Düşük buluyorum bu ihtimali.
SAİT71
13.Ağustos.2013, 21:30
Nani gelse bek oynar bizde.
bonuce123
13.Ağustos.2013, 22:22
Çok berbat transfer planlamalarımız
Escochae
13.Ağustos.2013, 22:37
Yahu ne Erkan Zengini alla aşkına. Alacaksanız türk olarak Kerim Frei gibi gelecek vaat eden adamlar alın. Samimi söylüyorum Erkan'ın vereceği katkıyı Salih veya Recep'de yapabilir. Sırf transfer yapmış olmak için bu adamlara milyon euro dökmenın amacı nedir ? Ki önceden başarısız bir BJK macerası geçirmişken.
sui generis
13.Ağustos.2013, 23:47
Erkan yararlı olur. inşallah alırız.
ReaList
13.Ağustos.2013, 23:52
Bu takım Holmen'i aldı, hala elinde Cristian ve Selçuk gibi adamları tutuyor, Erkan bunların yanında Ronaldo'dur : ) Ersun hocaya acıyorum vallaha, Sen senelerce Fenerbahçe'nin başına geçmeyi hayal et ama elinin altına enkaz bırakılsın ve tüm takım kararları senden önce alınsın (yapılacak transferler, gidecek oyuncular hatta teknik ekip bile) Bizde adamdan şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz, ne diyeyim Aziz Yıldırım gittiğin gün halay çekecem yeter ki düş artık yakamızdan.
Zekirdek
14.Ağustos.2013, 00:06
Unutmadan geçmeyelim. Erkan Zengin'in de Fenerbahçe'ye golü var. :) :)
ReaList
14.Ağustos.2013, 00:10
Galatasaray'a karşı 120 dakika futbol oynadı oyuncularınız Alper dışında böyle çalım atanlar var mıydı :p
Erkan Zengin
Mamadou
14.Ağustos.2013, 00:15
Ligin en iyi kanat oyuncularından biri Erkan Zengin. Bana göre geçen sezon Olcay ile birlikte ligin en istikrarlı kanat oyuncusuydu. Alınırsa iyi transfer olur. Ama bu kadar oyuncuya nasıl yer açılacak merak ediyorum. Fenerbahçe'de şöyle tam rotasyonluk bir kadro var ama Ersun Yanal'da hep aynı ilk 11 ile oynamayı seven hocalardan. Daha önceki çalıştırdığı takımlarda sakatlık ve cezalı oyuncu dışında ilk 11'de pek değişiklik yapmıyordu. Yani görünen şu bu oyuncu yapısıyla Salih, Recep gibi genç oyuncuların forma şansı bulması zor gözüküyor. Taraftar takımın maestrosu olmasını bekliyor ama Emre varken öncelik her zaman Emre'de olacak gibi. Emre'nin oluşu Alper'in oynamasını da etkiler.
SAİT71
14.Ağustos.2013, 00:25
Krasic'te gidiyor gibi, bence gidecektirde.
Erkan kanata yönelik olarak iyi bir oyuncu olabilir. Hatta şuanki kanat oyuncularına göre rahat forma şansı bulur.
BleedingMoon
14.Ağustos.2013, 00:44
işin garibi kanat oynatmamaya meyilliyiz. bu arada alper sağ kanatta oynatılırsa sonu özer olur, maazallah.
HooijDonk07
14.Ağustos.2013, 12:02
Var mı transfer daha
europeanconquer
14.Ağustos.2013, 12:08
Arda'nın Fener'e gelmesi için Galatasaray'ın izni gerekir,özel madde var kontratında.
sui generis
14.Ağustos.2013, 12:10
Öyle bir madde olamaz. Kişinin bir takıma transferi onun özgürlüğüdür, engellenemez. sadece Galatasaray'a öncelik tanınan bir madde konulabilir. yoksa GS izin verecek diye bir şey mümkün değil.
Gncl1905
14.Ağustos.2013, 12:11
Benim bildiğim madde de önceliğin Galatasaray'da olduğu. İmzalarken de boş madde diye içimden geçirmiştim. Pek bir geçerliliği yok bence.
Madde olmasa da geleceğini sanmıyorum. Ancak konuşulan rakamlar da az değil 50 MN Euro'dan bahsediliyor.
Arda artık ya Fenerbahçe'ye gitmez efsanemiz olarak kalır Fatih Terim, Hakan Şükür, Hasan Şaş gibi ya da paraya kanıp gider Emre gibi. Emre'nin başından beri Fenerbahçeli olduğu söylendiğine göre Arda için ilk seçenek daha olası gibi.
sui generis
14.Ağustos.2013, 12:14
Arda gelse mükemmel olur tabii ama ona o kadar para vereceğine git Nani ve Fernandes'i al arkadaş. mükemmel bir takımın olsun. ikisinin bonservisi anca Arda yapar. yıllık ücret de aynı şekilde. Krasiç, Cristian, Yobo'dan da kurtul , mis gibi takım olsun. hatta Cristian'ı Fernandes transferinde takasa dene, belki ikna edersin. adam sözleşme imzalamıyor sonuçta.
ReaList
14.Ağustos.2013, 12:14
Fenerbahçe kongre üyelerinin artık bu duruma bir el atması gerekiyor, Kulübün parasını kendi çıkarları için babasının malı gibi kimsenin kullanmaya hakkı yok.
Gncl1905
14.Ağustos.2013, 12:16
Arda gelse mükemmel olur tabii ama ona o kadar para vereceğine git Nani ve Fernandes'i al arkadaş. mükemmel bir takımın olsun. ikisinin bonservisi anca Arda yapar. yıllık ücret de aynı şekilde. Krasiç, Cristian, Yobo'dan da kurtul , mis gibi takım olsun. hatta Cristian'ı Fernandes transferinde takasa dene, belki ikna edersin. adam sözleşme imzalamıyor sonuçta.
Onları alırsanız Galatasaray'a kim çalım atmış olacak :) Maksat Arda değil ki Galatasaray.
sui generis
14.Ağustos.2013, 12:18
Yanılıyorsunuz, Arda'yı kim istemez takımında. hem de şuanki Fenerbahçe'ye ilaç olur.
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=35863
Fernandes ve Erkan yalanlanmış. demek ki Arda girişimi var.
europeanconquer
14.Ağustos.2013, 12:31
Öyle bir madde olamaz. Kişinin bir takıma transferi onun özgürlüğüdür, engellenemez. sadece Galatasaray'a öncelik tanınan bir madde konulabilir. yoksa GS izin verecek diye bir şey mümkün değil.
İşte Galatasaray'a danışılmadan satamazlar Arda'yı,Galatasaray'ın izni derken haberi demem gerekiyordu,hoş öyle bir durumda madem satacaklardı,başta isteyen ekip biziz.Bize satarlar.Tabi Arda'yı da ikna etmesi var.Arda'nın ''Allah bana Fenerbahçe forması giymesi nasip etmesin'' diye bir sözü de var ama geçmişte çok oyuncudan duyduk bu sözleri.
Neyse 5 yıldır deniyor Aziz Yıldırım,denemeye devam.
KanaKe
14.Ağustos.2013, 13:28
arda sanildigi kadar galatasaray fanatigi degil bence sonucta oda profesyonel bir futbolcu ayrica atleticoya ilk gittigi yillarda röportajlarinda galatasraya az sallamamisti hatirlarsaniz...
byariff
14.Ağustos.2013, 13:35
arda sanildigi kadar galatasaray fanatigi degil bence sonucta oda profesyonel bir futbolcu ayrica atleticoya ilk gittigi yillarda röportajlarinda galatasraya az sallamamisti hatirlarsaniz...
:D :D ne diye sallamis ? galatasaray beni bitirdi mi demis kotu klup mu demis ne demis bosuna hayal kurmayin bunu herkes biliyor ardanin fenere gitmicegini.
Suicider
14.Ağustos.2013, 13:36
Son 2 senedir ligi alıyoruz lig bittikten 1 hafta geçmeden Arda=Fenerbahçe haberi çıkıyor.2 tane süper kupa aldık 2sinden sonra da yine aynı haberler çıkıyor.Hiç şaşırmıyorum artık.He bu Fenerbahçe alamaz demek değil o ayrı.
footballer33
14.Ağustos.2013, 14:09
Fernandes'i, yanında Erkan Zengin ile birlikte yalanladınız:
Zorunlu Açıklama
Yazılı ve görsel basının yanı sıra çeşitli internet sitelerine de konu olan, Beşiktaşlı oyuncu Manuel Fernandes ile ilgilendiğimiz yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Belirtmek isteriz ki, herhangi bir oyuncuyla ilgili bir transfer tasarrufumuz olması halinde, ilkelerimiz doğrultusunda, bu transferin gerçekleşmesi adına ilk olarak oyuncunun bağlı bulunduğu kulüp ile görüşürüz.
Öte yandan yine medyada yer alan iddiaların aksine, Eskişehirsporlu oyuncu Erkan Zengin ile ilgili herhangi bir transfer çalışmamız olmadığını da ayrıca belirtiriz.
Fenerbahçe Futbol A.Ş.
Namzet
14.Ağustos.2013, 14:46
Kaynaklarda belirtilen paralar verilirse o paraya gelmeyecek yerli oyuncu yok
GebzeLi1907
14.Ağustos.2013, 16:01
Aziz Yıldırım dan bıktım, bıktık artık. Hala kimi taraftar Arda nın geleceğine inanıyor aziz her mağlubiyeti sonrası böylesi gündemi değiştirme çabalarına girmese olmaz.
Azizin bu klube verdiği zararı göremeyen yada Azizden yediği kaymak ile taraftarı kandıran başta 12numara olmak üzere herkese lanet olsun.
Bir kaç maşası var onlar aracılığı ile hemen kaçıyor piyasadan mesela Sinan Engin. Yine bir kaç isim atıldı bir anda ortaya. Hepsi yalan.
Arda'nın gelmeyeceğini kundaktaki çocuk biliyor.
Çok çok mucize oldu Ardayı bir şekilde ikna ettin Arda o parayı etmez Türkiye de medya baskısı ile sapıtabilen tepkilere kafayı çok takan bir oyuncu. Performansı da etkileniyor.
Harcadığımız paraya bak her sene oynadığımız oyuna bak. Şaka gibi gerçekten.
Aziz'in başta olduğu her geçen gün geleceğimiz daha da kararıyor kos koca Fenerbahçeyi kim bilir daha ne günler bekliyor. Batmanın eşiğine geliriz bu adam 2 sene daha dursun başta.
Kimse batmaz demesin, her klup batar. 2 sene daha gideme ŞL ye, ama cezayla ama elemeyle, 8 e aldığın adamı bedavaya ver.
Ligde küme düşmüş adamı 300 bin e oynarken 1,300 peşin para ver sonra ona lisans çıkartma oturt boş boş. 1 milyon euro etmeyecek oyuncuya 4 milyon bonservis 2- 2,5 milyon euro yıllık ver.. Vs vs
Değil Fenerbahçe R.Madrid Barcelona bile batar kendi çaplarında bu hamleleri yapsalar.
Crazycat
17.Ağustos.2013, 18:01
Bursaspor Selçuk Şahin'i istiyormuş.
Kaynak (http://spor.gazetevatan.com/haber/daum-selcuku-istiyor/562351/)
SAİT71
17.Ağustos.2013, 18:06
Kim kazalı bir arabayı bile bile almak ister ki anlamak mümkün değil.
EndoplazmiK RetikuluM
17.Ağustos.2013, 22:06
Arda'nın gelmeyeceğini hepimiz biliyoruz. O kadar para da etmez ayrıca. Arda'yı beğeniyorum ama Türkiye'ye dönmesini istemem, gelirse de Galatasaray forması giysin.
KanaKe
17.Ağustos.2013, 22:16
Bursaspor Selçuk Şahin'i istiyormuş.
Kaynak (http://spor.gazetevatan.com/haber/daum-selcuku-istiyor/562351/)
daha gecenlerde bursaspor konusuna yazmistim selcugu alsinlar daumun eski elemanlarindan diye hemen haberini yapmislar :) Aziz Yildirim varken selcugu kolay kolay gönderemezler kulüpten akrabaliklarimi var acaba
himone
18.Ağustos.2013, 01:27
FB ilk hafta rezalet bir sonuç aldı, Arsenal'e de elendi mi ben 2-3 tane transfer bekliyorum. Ya da en azından 1 forvet veya bir tane daha defansif orta saha alırız.
SAİT71
18.Ağustos.2013, 02:01
Bence yerlide olsa forvete gerek yok. Sorun zaten ileride değil. Defans sıkıntılı. Bir alternatif sağ bek ve 1 sağlam stoper daha lazım. Kadlec'i stoperde düşünürsek bu sefer sol beke alternatif bir adam olması lazım ki nerden bulacağız. Kadlec'i sol bek olarak beğenmedim. Stoperde düşünülebilir. Sol bekte ise 1 numara Kaldırım olur alternatif ise soru işareti. Belki Caner denenir ama o da nasıl oynar emin değilim. Bana göre 10 numaralı sistemden vazgeçemiyoruz. Orada Salih'i oynatırsak sorun çözülebilir ama Alex'i böyle bir sistemden vazgeçmek adına göndermiştik. Birde saygısız yaramaz bir çocuktu zaten Alex. Kaka ismi geçiyor. Olursa harika olur, çağ atlarız. Bence Baroni ve Yobo gereksiz 2 adam. Bunlar ile yollar ayrılmalı. Baroni'ye kesin ve kesin hiç ihtiyacımız yok. Bu adam fazla. Bu adam nasıl oynuyor aklım almıyor. Yerini dolduracak adamlar var. Niye oynuyor kim oynatıyor, nasıl bir ilişki içerisinde yönetimle orasıda meçhul. Veysel Sarı gibi bir adama ihtiyaç var. Kesinlikle yamama sağ beklerle bu iş olmaz. Bekir'de M.Topuz'da alternatif sağ beke yazılacak adamlar değiller. Olurda kritik bir maça denk gelirse çok büyük sorunlar bekliyor bizi. Orta sahamızın ortası bana göre yeterince iyi hatta fazla. Holmen'ide ziyan ettik valla. Acilen kiralanması lazım. Performansına göre seneye Baroni'nin yerine transfer olarak takıma gelebilir. Ama bu sezon olmaz. Keşke Baroni gönderilse o gelse :) Kanatlar eksik. Sağa Kuyt'u yaz (!), solda Canerle olmaz. Caner en fazla alternatif yedek kulübesi oyuncusu. Stoch burda aranan kan. Çok yanlış bir tercih. Krasic ise kimsenin karalama defterine yazmadığı bir adam. O adam alınırken 1 yıl yattığı bilinerek alındı. Sağlam hazırlansa kötü oynamasına rağmen üst üste maçlarda oynatılsa kesin kazanılırdı. 2 maç oynatıp basına yem edildi. Düzenli oynasın o adam kendini bulur. Yani hem bile bile lades diyoruz hem adamı beğenmiyoruz. Yeterince oynatılmadı böylece gözden düştü. Yaz yaz bitmiyor sorunlar. Baştan aşağı yanlışlar içerisindeyiz.
Kısacası en büyük transfer bombamız artık başkanın bırakıp yerine taraftarın istediği Ali Koç gibi imajı sağlam birinin gelmesidir. Nokta.
antiochia
18.Ağustos.2013, 02:46
Bence yerlide olsa forvete gerek yok. Sorun zaten ileride değil. Defans sıkıntılı. Bir alternatif sağ bek ve 1 sağlam stoper daha lazım. Kadlec'i stoperde düşünürsek bu sefer sol beke alternatif bir adam olması lazım ki nerden bulacağız. Kadlec'i sol bek olarak beğenmedim. Stoperde düşünülebilir. Sol bekte ise 1 numara Kaldırım olur alternatif ise soru işareti. Belki Caner denenir ama o da nasıl oynar emin değilim. Bana göre 10 numaralı sistemden vazgeçemiyoruz. Orada Salih'i oynatırsak sorun çözülebilir ama Alex'i böyle bir sistemden vazgeçmek adına göndermiştik. Birde saygısız yaramaz bir çocuktu zaten Alex. Kaka ismi geçiyor. Olursa harika olur, çağ atlarız. Bence Baroni ve Yobo gereksiz 2 adam. Bunlar ile yollar ayrılmalı. Baroni'ye kesin ve kesin hiç ihtiyacımız yok. Bu adam fazla. Bu adam nasıl oynuyor aklım almıyor. Yerini dolduracak adamlar var. Niye oynuyor kim oynatıyor, nasıl bir ilişki içerisinde yönetimle orasıda meçhul. Veysel Sarı gibi bir adama ihtiyaç var. Kesinlikle yamama sağ beklerle bu iş olmaz. Bekir'de M.Topuz'da alternatif sağ beke yazılacak adamlar değiller. Olurda kritik bir maça denk gelirse çok büyük sorunlar bekliyor bizi. Orta sahamızın ortası bana göre yeterince iyi hatta fazla. Holmen'ide ziyan ettik valla. Acilen kiralanması lazım. Performansına göre seneye Baroni'nin yerine transfer olarak takıma gelebilir. Ama bu sezon olmaz. Keşke Baroni gönderilse o gelse :) Kanatlar eksik. Sağa Kuyt'u yaz, solda Canerle olmaz. Caner en fazla alternatif yedek kulübesi oyuncusu. Stoch burda aranan kan. Çok yanlış bir tercih. Krasic ise kimsenin karalama defterine yazmadığı bir adam. O adam alınırken 1 yıl yattığı bilinerek alındı. Sağlam hazırlansa kötü oynamasına rağmen üst üste maçlarda oynatılsa kesin kazanılırdı. 2 maç oynatıp basına yem edildi. Düzenli oynasın o adam kendini bulur. Yani hem bile bile lades diyoruz hem adamı beğenmiyoruz. Yeterince oynatılmadı böylece gözden düştü. Yaz yaz bitmiyor sorunlar. Baştan aşağı yanlışlar içerisindeyiz.
Kısacası en büyük transfer bombamız artık başkanın bırakıp yerine taraftarın istediği Ali Koç gibi imajı sağlam birinin gelmesidir. Nokta.
AZiz Yıldırım'ın gitmesi belki de en iyi transferimiz olacak. O kaldıkça kulüp gittikçe küçülüyor...
World Hollow o1
18.Ağustos.2013, 12:14
FB ilk hafta rezalet bir sonuç aldı, Arsenal'e de elendi mi ben 2-3 tane transfer bekliyorum. Ya da en azından 1 forvet veya bir tane daha defansif orta saha alırız.
Forvetten zaten önümüzü göremiyoruz. Türkiye'nin belkide dünyanın en'lerinde oynucak 3 forvetimiz var hatta Semih'le birlikte 4 oyuncu.
Onun yerine sağlam bir stoper lazım, bir posizyonda Emre Bekir'in yaptıklarına resmen deli oldu, Bekir gibi adam Fenerbahçe'de para kazanıyorsa eğer sıkıntı var demektir..
Crazycat
19.Ağustos.2013, 02:33
Beyaz Tv'de Cristian Baroni'nin gideceği söyleniyor ama hadi hayırlısı. Fenerbahçe'nin serbest vuruş kullanan oyuncusu kim? Var mı güvenebilen birisi? Yok. Kadro planlaması yapılırken bunlara neden dikkat edilmiyor acaba?
goosfraba
19.Ağustos.2013, 14:57
recep niyaz hollanda'dan roda takımına kiralık gidiyormuş.
BleedingMoon
19.Ağustos.2013, 15:13
oynatırlar umarım. hollanda yumuşak lig, tam recep'e göre.
KanaKe
20.Ağustos.2013, 00:44
nuri de zamaninda feyenord da kiralik oynarak kendini gelistirmisti keza stoch ta öyle.. bence cok iyi olur recep icin umarim gönderilir yoksa takimda kalirsa gelecegi kararir
SAİT71
20.Ağustos.2013, 00:45
Recep Hollanda'da forma şansı bulur. Burada kalırsa 2. lig topçusu olacak.
sarianet
20.Ağustos.2013, 01:30
Tam receplik hollanda futbolu inşallah başarılı olur
SAİT71
20.Ağustos.2013, 01:32
Recep şimdi kıymete biner...
himone
22.Ağustos.2013, 01:23
Bahisler açıldı sizce Aziz Yıldırım kimi alır.
1- Cardozo, (ihtiyacımız olan forvet transferi)
2- Berbatov, (ihtiyacımız olan forvet transferi)
3- Carlinhos, (GS'ın listesindeki oyuncu)
4- Bize gol atan herhangi bir oyuncu,
5- Defansif orta saha.
sakary Ali
22.Ağustos.2013, 01:27
Cardozo gelir, Emenike sola, Sow sağa, Kuyt sağ beke, Webo'da sol beke geçebilir.
SAİT71
22.Ağustos.2013, 01:32
Birde AMC'ye forvet lazım... Terbiyesiz çocuk Alex'in formasınıda ona vermek gerekiyor tabi.
eng1n
22.Ağustos.2013, 01:33
Arda'yı zorlarız olmazsa Erkan Zengin gelir diyorum.
footballer33
22.Ağustos.2013, 02:29
Stoch'u geri çağırsınlar, Yobo ve Krasic'i göndersinler.
SAİT71
22.Ağustos.2013, 02:32
Arda Madridde 10 numara top oynuyor imkansız gelmesi.
SacrificeGGTC
22.Ağustos.2013, 02:42
Bu Arda olayını biraz abartmıyor muyuz? Gelmez, gelmeyecektir, gelemez!
bilmania
22.Ağustos.2013, 02:54
Schalke deplasmanında CL'ne hasret Stoch PAOK formasıyla klasik , harika gollerine döndü.Tam aradığımız adam olan Stoch'u kiralık olarak çağırsak da gelmez artık heralde.
KanaKe
22.Ağustos.2013, 16:13
Schalke deplasmanında CL'ne hasret Stoch PAOK formasıyla klasik , harika gollerine döndü.Tam aradığımız adam olan Stoch'u kiralık olarak çağırsak da gelmez artık heralde.
adami son 2 sene takima küstürdüler daha türkiyeye adimini atmaz
SAİT71
22.Ağustos.2013, 16:15
Stoch'un açıklamaları vardı, PAOK'ta kendimi gösterip daha iyi dönmek istiyorum Fenere felan diye. Tabi bu sene şu takımın haline bakıpta Stoch'un geleceğini sanmıyorum. Üstelik bu adamın opsiyonu yok muydu 5 milyon€ neydi. Birde o var. Aziz Yıldırım'a ne kadar küfretsek azdır.
Alex-Stoch =Aziz Yıldırım+Kocaman..
sarianet
22.Ağustos.2013, 16:47
her sene aynı senaryo
elen transfer yap
keşke daha önce yapılsa
uğraştık yapmak için ama bu işler kolay değil
yönetim artık miyadını doldurdu yeni bi soluk şart şu imkanlarla bu seviyede kalmak rezalet
sui generis
22.Ağustos.2013, 16:48
Erkan ve Sefa alınarak transfer kapatılsın.
antiochia
22.Ağustos.2013, 17:38
Erkan ve Sefa alınarak transfer kapatılsın.
Orta saha ve savunmaya da takviye şart
Corpus
22.Ağustos.2013, 17:45
Fenerbahçe' de eksik olmayan tek mevki sanırım Forvet bölgesi. Ancak Fenerbahçe'ye hala transfer olarak forvet gelebilirmiş gibi bir his var içimde
europeanconquer
22.Ağustos.2013, 17:54
Valla kim gelir,gider bilmiyorum ancak bence Fenerbahçe seviyesinde olmayanları söyleyeyim;
Selçuk Şahin,Cristian Baroni,Bekir İrtegün,Joseph Yobo,Mehmet Topuz,Volkan Demirel(evet ciddiyim) ve Serdar Kesimal.
Bu isimlerden Yobo yabancı sınırlaması yüzünden,Serdar ve Mehmet düzenli oynayamadığı için o seviyede değiller.
davidvilla
22.Ağustos.2013, 18:23
Bahisler açıldı sizce Aziz Yıldırım kimi alır.
1- Cardozo, (ihtiyacımız olan forvet transferi)
2- Berbatov, (ihtiyacımız olan forvet transferi)
3- Carlinhos, (GS'ın listesindeki oyuncu)
4- Bize gol atan herhangi bir oyuncu,
5- Defansif orta saha.
6- Selçuk Şahin ile yeni sözleşme
byariff
22.Ağustos.2013, 18:45
fenerbahcenin tek eksikligi kanat adamlari alip goturcek adam yok yada gs gibi kanatsiz oynucaksin 4-1-3-2 4-3-1-2 gibi bekleri ileri cikartcaksin..
himone
22.Ağustos.2013, 20:46
Valla kim gelir,gider bilmiyorum ancak bence Fenerbahçe seviyesinde olmayanları söyleyeyim;
Selçuk Şahin,Cristian Baroni,Bekir İrtegün,Joseph Yobo,Mehmet Topuz,Volkan Demirel(evet ciddiyim) ve Serdar Kesimal.
Bu isimlerden Yobo yabancı sınırlaması yüzünden,Serdar ve Mehmet düzenli oynayamadığı için o seviyede değiller.
Volkan kısmına ben de kesinlikle katılıyorum. FB'de en fazla 2 sezon harika oynamıştır, kalan tüm sezonlarda kaybettirdiği en az 4-5 maç vardır. Özellikle geçen sene en az 20 puanı tek başına kaybettirdi. Artık yedeğe çekilmeli veya gönderilmeli, yerine geçecek adam çok. Diğerlerini tartışmaya bilee gerek yok.
6- Selçuk Şahin ile yeni sözleşme
Bu saatten sonra antrenör olarak sözleşme uzatılır herhalde. Bu adam ölene kadar bu takımda çalışır.
Mamadou
22.Ağustos.2013, 21:30
Selçuk yılların oyuncusu olduğu için takımda tutuluyor belli ki. Ama futbolda duygusallığa yer yok. Yıldırım eski oyunculara karşı toleranslı davranıyor ama genç isimlerin önü açılmalı Fenerbahçe'de. Bunun için bu oyuncuları zamanında göndereceksin ki diğerlerine sıra gelsin.
lofthei
23.Ağustos.2013, 03:57
Doğruluğu ne derecede bilmiyorum ancak Twitter'da kulübe yakın bazı kesimler Arda Turan ve Kaka'nın kesinlikle Fenerbahçe'ye transfer olduğunu söylüyorlar. Çok emin konuşuyorlar. Bu transferler gerçekleşirse son yılların en büyük bombalarının patlayacak olması bir yana, Aziz Yıldırım'a yöneltilen oklar umarım yönünü değiştirmez.
Kaka Leite
23.Ağustos.2013, 04:02
Doğruluğu ne derecede bilmiyorum ancak Twitter'da kulübe yakın bazı kesimler Arda Turan ve Kaka'nın kesinlikle Fenerbahçe'ye transfer olduğunu söylüyorlar. Çok emin konuşuyorlar. Bu transferler gerçekleşirse son yılların en büyük bombalarının patlayacak olması bir yana, Aziz Yıldırım'a yöneltilen oklar umarım yönünü değiştirmez.
Kaka mı ??
Yeppu umarım doğrudur :n:
Corpus
23.Ağustos.2013, 04:03
Sazan.avi olduğu da söyleniyor. Bakalım yakında çıkar kokusu
Önder HOCA
23.Ağustos.2013, 04:14
ancelotti nin kararı bekleniyordu.kakayı kadroda düşünmediğini söyleyince bizimkiler tekrar teklif yapmış.
SAİT71
23.Ağustos.2013, 04:27
Arda değilde Kaka gelsin isterim. Tam aradığımız kan. Arda ise İspanya'da daha üst düzey top oynamak istiyorsa buralara uğramamalı.
BleedingMoon
23.Ağustos.2013, 05:02
parasıyla rezil olmak deyiminin karşılığıyız. bilerek yapılıyor bu. illüminatinin işi. amerikanın oyunu. aziz yıldırım tek başına planlıyor olamaz her şeyi.
Kaka Leite
23.Ağustos.2013, 05:03
Arda değilde Kaka gelsin isterim. Tam aradığımız kan. Arda ise İspanya'da daha üst düzey top oynamak istiyorsa buralara uğramamalı.
Katılıyorum, tekrar düzenli oynamaya başlayınca eminim bir kıpırdanma olacaktır 22 numaradan.
lofthei
23.Ağustos.2013, 06:24
İddialara göre 3 iş adamı Arda'nın 19 milyon euro'luk bonservisini üstleniyormuş. Pazartesiye kadar resmi açıklama gelmezse iddiaların asılsız olduğu ortaya çıkacak.
davidvilla
23.Ağustos.2013, 10:26
Volkan kısmına ben de kesinlikle katılıyorum. FB'de en fazla 2 sezon harika oynamıştır, kalan tüm sezonlarda kaybettirdiği en az 4-5 maç vardır. Özellikle geçen sene en az 20 puanı tek başına kaybettirdi. Artık yedeğe çekilmeli veya gönderilmeli, yerine geçecek adam çok. Diğerlerini tartışmaya bilee gerek yok.
Milli takım muhabbetinde daha 1 sene bile olmadı. Volkan oynamamalı dedim diye bi tecavuz etmediği kalmıştı burada bazı Fenerli arkadaşların. Ama işte renkli gözlükleri çıkarınca herşey ortaya cıkıyor. Bu gözlükleri her takım taraftarı takıyor. Ama olaylara bu şekilde bakmak maalesef futbolumuzu geriletiyor değer verilmemesi gereken insanlar dunya yıldızı oluyor.
Şu anda da Arda için mesela aynı şeyleri dusunuyorum. Arda Atletico'ya gittiğinden beri milli takım için ne yaptı ? Tamam takım genel olarak kötü ama Arda da berbat oynuyor. Ayakta kalamıyor. Kafasını kaldırmıyor. Şu anda bakıyorum Arda ülkemizde C.Ronaldo muamelesi görüyor. Bulunmaz hint kumaşı gibi. Her gün yeni bir spekülasyon. Şu an ben mesela Alper'i Arda'ya 10 kere tercih ederim. Yanlış anlaşılmasın Arda bu ulkenin yetiştirdiği en yetenekli oyunculardan biri fakat şu anda gördüğü ilgi ve degeri de hakedecek hiç bir başarısı yok. Atletico da bile bizim medyanın abarttıgı gibi takımın kilit ismi falan da değil. Gittiğinden beri ntvspor verdiği sürece maçlarını izledim. Medyadan kamuoyundan bagımsız konusuyorum. Atletico'da bir Cristian Rodriguez bile Arda'dan cok daha başarılı bir futbol oynuyor.
Konunun dışına çıktım ama tekrar Fenerbahce'ye gelirsek eğer, ben köklü bir kadro revizyonunun mantıklı olacagını düşünmüyorum. Ünal Aysal ve GS örnekleri verilmiş fakat durum aynı değil. Ünal Aysal geldiğinde bizde garip garip oyuncular vardı. O bir sezon oynayan kalecimizin adını bile hatırlamıyorum su an. Orta sıra anadolu takımından hallice bir kadro kalitesi vardı. Fakat FB asla öyle değil. Fb'de sorun elinde tiramisu malzemesi varken sütlü nuriye yapmaya çalışmak. Sow Emenike Alper Kuyt Meireles Alves Yobo Egemen Gokhan Krasic gönderilmeseydi Stoch hatta Kadlec. Hatta hatta şu an top form olan Mert. Kimsenin kötü bir maçını görmediği ama nedense yıllardır sadece saçma kupa maçlarında oynayan benim çok begendiğim ve hakikaten muthiş Fb'li oldugunu bildiğim kaleci Serkan. Gerçekten bu adamlar yetenekli futbolcular. Stancu Culio Mustafa Sarp değil bu adamlar.
FB'de sorun futbolun matematiginden ve pratiginden hiç anlamayan yöneticilerin futbolun bu kadar içinde olması. Bir Bilic bulamadınız mı mesela ? Ersun Yanal neden? Zaten son raddedesin taraftar net şampiyonluk beklentisi içinde. Bu kadroyu harmanlayacak gönderdiğin hocadan daha başarılı ve kendini kanıtlamış bir hoca getirmen ve ipleri ona vermen gerekmez miydi.
Yani kadro planlamasına falan daha bakın gelmiyorum bile. Çünkü olay çok daha önce kopuyor.
sananes
23.Ağustos.2013, 10:30
Kaka gelsin Meireles,Cris gitsin. Orta saha topal,alper,Kaka olsun mevcut sistemde bile inanılmaz bir değişiklik olur olumlu anlamda.
Ya da en güzeli Kaka gelsin. orta saha topal,alper,emre(salih,meireles,holmen),kaka olsun. Önlerine emenike ve sow koyulsun inanılmaz bir takım olur fenerbahçe.
ReaList
23.Ağustos.2013, 13:25
Aziz Yıldırım bu kulübün yakasından düşmediği müddetçe Messi gelse ne yazar.
attirson
23.Ağustos.2013, 14:35
Herkes Şl gruplara kalınırsa bombalar patlayacak diyordu ben tam tersine elenirsek yıldız transferi olur diyordum büyük ihtimal 1 yıldız alıp transferi kapatırız Aziz Yıldırım'la uyumaya devam...
Corpus
23.Ağustos.2013, 14:59
Kaka gelsin Meireles,Cris gitsin. Orta saha topal,alper,Kaka olsun mevcut sistemde bile inanılmaz bir değişiklik olur olumlu anlamda.
Ya da en güzeli Kaka gelsin. orta saha topal,alper,emre(salih,meireles,holmen),kaka olsun. Önlerine emenike ve sow koyulsun inanılmaz bir takım olur fenerbahçe.
işin özeti ; Kaka gelsin gerisi kolay :D
SAİT71
23.Ağustos.2013, 15:07
Kaka gelsin diyoruzda gelirsede ön libero oynar bu takımda.