PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

World Hollow o1
08.Haziran.2010, 13:36
Bu transferler neye göre yapılıyor t.d belli değilken?

Börk
08.Haziran.2010, 13:38
Düdcak diyormuş Macarlar.

di canio
08.Haziran.2010, 13:39
Bu transferler neye göre yapılıyor t.d belli değilken?

Transferi yapanların kafasında belliyse teknik direktör? :)

World Hollow o1
08.Haziran.2010, 13:47
Orası öylede bunları basına bildirsinler madem taraftarlarında kafasında problem olarak durmasın ben bir fenerbahçeli olarak eğer net bir şekilde teknik direktörün belli olmadığı takıma neden oyuncu transferinin olmasını isteyim ki.

KaPaLı
08.Haziran.2010, 13:47
Düdcak diyormuş Macarlar.

Pardon ?

10 karakter zımbırtısı.

Börk
08.Haziran.2010, 13:53
Pardon ?

10 karakter zımbırtısı.

Ligtv'nin linkindeki spikeri dinleyebilirsin.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=73471

di canio
08.Haziran.2010, 13:56
Orası öylede bunları basına bildirsinler madem taraftarlarında kafasında problem olarak durmasın ben bir fenerbahçeli olarak eğer net bir şekilde teknik direktörün belli olmadığı takıma neden oyuncu transferinin olmasını isteyim ki.

Şu an takımın hocası belli, Daum. Onunla ayrılma konusunda anlaşmadan, hocamız A B'dir diyemedikleri için bekliyorlar. Zaten yönetim tarafından resmi olarak açıklanmış bir transfer ya da görüşme yok.

Ayrıca transfer görüşmelerinde taraftarları ön planda tutmanın sıkıntısını yaşadı Aziz Başkan. Taraftarların gönlü olsun diye anlaşmadan oyuncu ismi açıklamazlar.

Sekopej
08.Haziran.2010, 14:05
Sonuçta futbolun patronu, futbolu bilen Aykut Kocaman. Daum ile yollar ayrıldıktan sonra ne yapılacağı da bellidir, başka hoca mı gelecek yoksa Aykut Kocaman mı takımın başına geçecek, bunu kararlaştırmışlardır ve buna bağlı olarak Aykut Kocaman transfer görüşmelerini yapıyor.

Son karar elbette hocada olmalı, zaten resmi olarak açıklanmış ya da şu oyuncularla ilgileniyoruz tarzı bir açıklama da yok. Aykut Kocaman, eksik mevkilere oyuncu bakıyor, hoca değişse de, hocayı getirecek kişi de Aykut Kocaman olacağından (veya kendi takımın başına geçeceğinden) alınacak oyuncularla çalışabilecek bir anlayışa sahip hocayı takımın başına getirir.

goosfraba
08.Haziran.2010, 14:12
Atletico Madrid´de forma giyen Uruguaylı yıldız futbolcu Diego Forlan´ın ağabeyi olan Pablo Forlan ve menajeri Daniel Bolotnicov´ın aldıkları tehditler sonrasında Fenerbahçe´ye gelmekten vazgeçtikleri iddia edildi.

Fox Tv´nin Gündem Futbol adlı programında yayınlanan Elvan Arat´ın haberine göre‚ Fenerbahçe´nin uzun zamandır transfer etmek için uğraştığı Diego Forlan´ın aldığı tehditler sonrası Sarı-lacivertli kulübe imza atmaktan vazgeçtiği iddia edildi.

Fenerbahçe´ye bir çok futbolcu getiren menajer Juan Figer´in kendisi gibi Uruguay vatandaşı olan Diego Forlan´ın ağabeyini arayarak‚ "Fenerbahçe´ye yalnızca kendilerinin futbolcu transfer edebileceğini‚ bu transferin gerçeklemesi durumunda ise Forlan için sıkıntılı günlerin yaşanabileceği tehdidinde bulunduğu ifade edildi.

Her taşın altından çıkan menajer Juan Figer´in tehditlerinden çekinen ve bu durumdan rahatsız olan Diego Forlan ve ağabeyi Pablo Forlan aldıkları kararla son anda Fenerbahçe´ye gelmekten vazgeçti.

Atletico Madrid Kulübü´ne 6 milyon euro artı Daniel Güiza‚ Forlan´a da yıllık 4 milyon euroluk teklifiyle transferi bitirme aşamasına gelen Sarı-lacivertli ekibin yaşanan bu gelişmeler karşısında ve Diego Forlan´ın kararından vazgeçmemesi üzerine bu transferi de kapatmış oldu.

Arbitre
08.Haziran.2010, 14:24
forvet alınmayacak bence.iki kanat birde stoper

TR.CaPTaiN
08.Haziran.2010, 14:26
Krasic'in Türkiye'ye gelmesi zaten çok zordu. Oyuncu doğal olarak daha fazla göz önünde olacağı büyük bir ligde oynamak ister. Türk olan Hamit'in, Yıldıray'ın bile yıllardır Türkiye'ye gelmek istemiyorum dediği bir ortamda Krasic'in gelmesini beklemek sadece tatlı bir rüyaydı.

DHA Krasic'in alternatifi Hazard demiş. O da en az Krasic kadar zor, hatta belki daha da zor.

Ben sağ kanadı Mehmet, Özer ve dönerse (dönmesini istemem) Kazım'la idare edebileceğimizi düşünüyorum. Acil ihtiyaç bölgeleri: Sol açık ve forvet. Ardından önlibero ve duruma göre stoper alınmalı.

Basında şimdiye kadar çıkan isimler doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Umarım bu doğru isimleri ikna etmeyi başarırız.

anilton
08.Haziran.2010, 14:32
Dszudszak olduysa eğer süper ötesi bir transfer.Türkiye'ye gelebilecek en iyi kanat oyuncularından birisi.Bir kanat oyuncusunda bulunması gereken özelliklerin hepsi maksimum derecede onda mevcut.Mükemmel duran toplarıda artı...

Özellikle Alex'e Hooijdonk'tan sonra bu denli rakip çıkar duran top konusunda...

Adamın son üç sezondaki istatistikleri;

147 Maç 38 Gol 40 Asist

Her ne kadar bu istatistikler Hollanda ligi söz konusu olduğunda küçümsensede müthiş bir istatistik.

di canio
08.Haziran.2010, 14:34
Krasic'le anlaşılmış diye duyduğumu aktarmıştım. Krasic ile ilgili çıkan haberlerin aksine oyuncuyla anlaşılmış, CSKA ile ufak pürüzler var deniyordu. Basında tam tersi yönde haberler çıkıyor. Acaba bizim duyumlar balon mu çıkacak.

eng1n
08.Haziran.2010, 14:35
Aykut kocaman'dan yerlilere yönelik kararlar bekliyorum mesala geçen haberlerde duydum orta sahada Emre-Mehmet Topuz ikilisini oynatmayı düşünüyormuş bence iyi olur bir de Güiza'yı
gönderip bir tane daha Türk forvet alıp Semih-Gökhan ile devam edebilir.

KanaKe
08.Haziran.2010, 14:45
balasz da gelmeyecek göreceksiniz krasic güya kesindi bitmisti ne oldu? dzsudszak da gelmez psv 15 milyon euro bonservis istiyor vermezler o parayi

di canio
08.Haziran.2010, 14:50
balasz da gelmeyecek göreceksiniz krasic güya kesindi bitmisti ne oldu? dzsudszak da gelmez psv 15 milyon euro bonservis istiyor vermezler o parayi

Krasic'in gelmeyeceği de kesin değil ama.

KanaKe
08.Haziran.2010, 14:51
Krasic'le anlaşılmış diye duyduğumu aktarmıştım. Krasic ile ilgili çıkan haberlerin aksine oyuncuyla anlaşılmış, CSKA ile ufak pürüzler var deniyordu. Basında tam tersi yönde haberler çıkıyor. Acaba bizim duyumlar balon mu çıkacak.
tabiki balon cikacak :) sasirmamak lazim her transfer sezonu ortaya birileri cikip taraftar forumlarinda su transfer kesin bu transfer kesin diye atip tutuyorlar sonra hepsi balon cikiyor :) alistik artik bunlara.

KanaKe
08.Haziran.2010, 14:51
Krasic'in gelmeyeceği de kesin değil ama.
kesin degil fakat juventus araya girdiyse gelmez.

Estranged
08.Haziran.2010, 18:49
kesin degil fakat juventus araya girdiyse gelmez.

Juventus haberlerinin de balon olma ihtimali var..

Rsa
08.Haziran.2010, 20:26
İngiliz basınında Martin Petrov'la ilgilendiğimiz yönünde haberler çıkmış.

sananes
08.Haziran.2010, 20:44
İngiliz basınında Martin Petrov'la ilgilendiğimiz yönünde haberler çıkmış.

allah korusun.petrov bitti artık

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2010, 20:45
Joaquin'e üçlü kıskaç!

Valencia'nın yıldız futbolcusu Joaquin'in ismi Türk futbolunun dev takımlarıyla anılıyor... Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın İspanyol yıldızı transfer etmek için yarışa girdiği iddia edildi. Lig TV'nin ilgiyle izlenen programı Transfer Dosyası'nda gündeme getirilen haberde İspanyol basını Valencia'nın kanat oyuncusunu Üç Büyükler'in transfer etmek istediğini yazdı.

LigTv

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
08.Haziran.2010, 20:51
Fener'e süper solak!

Manchester City'nin, 3 futbolcusu Martin Petrov, Silvinho ve Benjani'yi serbest bırakarak yollarını ayırmasıyla gözler bir süredir Fenerbahçe ile adı geçen süper solak Martin Petrov'a çevrildi.

Avrupa basınında birçok kulüple ismi geçen Martin Petrov için Fenerbahçe'nin de devreye girebileceği belirtiliyor.

31 yaşındaki Petrov, 2007'den beri Manchester City forması giyiyor.

Daha önce Botev, CSKA Sofya, Servette, Wolfsburg ve A. Madrid formaları giyen Petrov'un çeşitli ülkelerde forma giymesi transferin önündeki bir engeli daha kaldırıyor.

78 kez Mili takım formasını giyen ve 21 gol kaydeden kanat oyuncusu, topla sürati, yaptığı kavisli ortaları ve oynadığı takımlardaki forvet oyuncularıyla olan uyumuyla dikkat çekiyor.

LigTv

SAİT71
08.Haziran.2010, 20:57
Keşke Guardado yu alsak :D

nerazzuri
08.Haziran.2010, 21:00
Kanal D;
Fenerbahçe, Petrov için son noktayı koymayı hazırlıyor dedi.

umarım yalandır. çok saçma bir transfer olur.

Semih içinde hukuki süreç devam ediyormuş Trabzonspor transferi için. Sanırım Trabzonspor'a gidiyor Semih.

indie
08.Haziran.2010, 21:29
Petrov'un kalitesi tartışılmaz ama son 2 sezonda 25 maça çıktı eplde. Kewellvari bir transfer olabilir.

Fearless Coward
08.Haziran.2010, 21:30
Macar oyuncu gelirse çok manyak bir transfer olur..FM'de de süper profili var gerçektede çok iyi bir oyuncu..

goosfraba
08.Haziran.2010, 21:30
dszudszak ile anlaşılmışken gidip petrov alınmaz umarım. güvenemiyorum bu konuda yönetime.

tarikko
08.Haziran.2010, 21:33
Haberin dogru oldugunu sanmiyorum.Dzsudzsak'i alacagiz bence..Umarim oyle olur..

TR.CaPTaiN
08.Haziran.2010, 21:37
Dzsudzsak'ı 10 kez Petrov'a tercih ederim. İnşallah bonservis bedeli yok diye Petrov'u alıp Dzsudzsak'tan vazgeçmek gibi bir hata yapmayız. Farklı kanallarda aynı anda Petrov haberinin patlaması hayra alamet değil.

Since-1907
08.Haziran.2010, 21:49
Petrov bonservizsiz olduğu için iyi bir transfer olabilir.Ama Muhammed abinin de dediği gibi bu Dzsudzsak transferini engelleyecek ise karşıyım.Umarım ikiside alınır Petrov solda Dzsudzsak sağda oynar.

nerazzuri
08.Haziran.2010, 21:58
Petrov bonservizsiz olduğu için iyi bir transfer olabilir.Ama Muhammed abinin de dediği gibi bu Dzsudzsak transferini engelleyecek ise karşıyım.Umarım ikiside alınır Petrov solda Dzsudzsak sağda oynar.
Bu dediğin bana göre imkansız. Topuz,Kazım,Özer varken sağ taraf için futbolcu almaz yönetim. Aman diyorum Petrov gelmesin, hali hazırda anlaşılmış Dzsudzsak varken.

tarikko
08.Haziran.2010, 22:01
Bencede sag kanada transfere pek gerek yok.Mehmet,Ozer,(Donerse Kazim) o kanadi iyi gotururler.Tabi Krasic alinirsa harika olur o ayri :) Ama sol kanada ve forvete transfer sart.Yonetimde bunun bilincinde.

tarikko
08.Haziran.2010, 22:16
Hollanda Birinci Futbol Ligi takımlarından PSV Eindhoven'in sportif direktör Marcel Brands, Balazs Dzsudzsak ile ilgili Fenerbahçe'den bir teklif gelmediğini açıkladı.

Brands, son iki haftadan bu yana Macar futbolcunun Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili yazılanlar hakkında De Telgraaf Gazetesine açıklamalarda bulundu. 25 yaşındaki Dzsudzsak, Fenerbahçe'ye seve seve gideceği yönünde beyanlar verirken, Brands,

Fenerbahçe'den hiç bir kişinin şimdiye kadar transferle ilgili kendilerini aramadığını belirterek, ''Dzsudzsak'ı almak isteyen kulüplerin, bonservis için bize başvurması gerekiyor. Ancak yazılanların aksine Fenerbahçe'den şimdiye dek böyle bir talep gelmedi. Kendisi bu sezon da bizde forma giyecek'' diye konuştu.

Sporx

yaman76hakanFB
08.Haziran.2010, 22:32
Sezonun belli bölümlerinde Selçuk ve yine ilk devre Christian Baroni iyi maçlar çıkarmakla birlikte bence orta sahanın göbeğine çok önemli bir oyuncu lazım... İyi zamanlarındaki bir Appiah standartında olmalı; en az... Hedef büyük olacaksa...

Börk
08.Haziran.2010, 23:14
Spor iks yalan yazmaz diye düşünüyorum.

KanaKe
09.Haziran.2010, 03:20
Dzudzsak-Petrov olayi bana Marcos Senna-Josico olayini hatirlatti :) Senna,Alonso gibi isimler basinda yer aliyorken yönetim gidip Josico'yu getirmisti simdide Petrov'u getirirlerse hic sasirmam.

GodfatheR
09.Haziran.2010, 12:30
Yedek bekleyecekse Petrov olabilir.

Varonil
09.Haziran.2010, 17:18
Dszudszak transferinin kesinleştiğinden emin olmak istiyorum.Petrov iyi bir isim sol kanat için,ancak bizim almamız gereken bir oyuncu değil.

berksus
09.Haziran.2010, 18:42
Bana kalırsa yönetimin kimseyle görüştüğü felan yok. Gecen senelerde olduğu gibi transferler yine geç yapilacak

Arbitre
09.Haziran.2010, 19:57
psv nin sportif direktörü Dszudszak ile ilgili fenerbahçeden teklif gelmediğini sölemiş

TR.CaPTaiN
09.Haziran.2010, 20:20
Krasic'ten olumsuz yanıt alan Fenerbahçe yöneticisi Cihan Kamer Londra'ya geçerek Stoch için Chelsea'yle görüşmelere başladı. Ntvspor

goosfraba
09.Haziran.2010, 20:23
bonserviste anlaşabilirsek, stoch'un bizi tercih edeceğini düşünüyorum.

GeorgeWeah
09.Haziran.2010, 20:24
Krasic'ten olumsuz yanıt alan Fenerbahçe yöneticisi Cihan Kamer Londra'ya geçerek Stoch için Chelsea'yle görüşmelere başladı. Ntvspor
İnşallah gerçekleşir bu transfer. Bi de Duşşakı aldık mı tamamdır :) Twente ile oynadığımız maçlardan beri antuda stoch Stoch diye bağırdık. Galiba yönetim sonunda duydu sesimizi :)

TR.CaPTaiN
09.Haziran.2010, 20:31
Eğer Stoch'la gerçekten ilgileniliyorsa demek ki yönetim her 2 kanat için de oyuncu arıyor. Biri Dzsudzsak diğeri Stoch şeklinde düşünüyor olabilirler.

Since-1907
09.Haziran.2010, 20:37
Stoch la gerçekten ilgileniyorsak bence alırız, Chelsea 7-8 arası bi bonservis bedeli istiyor bizde onu verebilecek güçteyiz.İş Stoch'a kalır ki Stoch'un da bizi tercih edebileceğini düşünüyorum.

GeorgeWeah
09.Haziran.2010, 21:05
Bir ihtimal daha var o da Joe Cole mu dersin?

Joe Cole milli takıma seçilmediyse ve Londrada ise Cihan Kamer belki onun için de gitmiş olabilir.

TR.CaPTaiN
09.Haziran.2010, 21:08
Joe Cole imkansız.

Ntvspor'un sitesinde Stoch haberinin altında şöyle bir ekleme var:

Cihan Kamer ile birlikte Aykut Kocaman'ın da İngiltere'ye gittiği ve daha önce randevu alınan 4 futbolcuyla görüşmeler yapılacağı ifade edildi.

nerazzuri
09.Haziran.2010, 21:08

Joe Cole milli takıma seçilmediyse ve Londrada ise Cihan Kamer belki onun için de gitmiş olabilir.
Joe olacağını zannetmiyorum, ki zaten kendisi Arsenal ile anlaştı büyük ihtimalle.

KaPaLı
09.Haziran.2010, 21:09
Joe Cole milli takımda.

Bir ihtimal daha var oda Martin Petrov'mu dersin :j:

TR.CaPTaiN
09.Haziran.2010, 21:27
Görüşülecek 4 oyuncudan 1 tanesi Santa Cruz olsa isabet olur.

Börk
09.Haziran.2010, 21:36
bonserviste anlaşabilirsek, stoch'un bizi tercih edeceğini düşünüyorum.

neden fenerbahçe'yi seçiyor anlamadım.

BleedingMoon
09.Haziran.2010, 21:43
petrov olmasın. stoch iyidir. stoch'un fenerbahçe'yi tercih etmesi daha yüksek ihtimal. çünkü fenerbahçe daha çok para verebilir ve şampiyonlar ligi'nde oynama ihtimali var.

Börk
09.Haziran.2010, 21:48
petrov olmasın. stoch iyidir. stoch'un fenerbahçe'yi tercih etmesi daha yüksek ihtimal. çünkü fenerbahçe daha çok para verebilir ve şampiyonlar ligi'nde oynama ihtimali var.

Daha çok para verebilir kısmına katılmıyorum.Fenerbahçe'nin şampiyonlar ligi'nde oynama ihtimalinden dolayı belki tercih eder.

tarikko
09.Haziran.2010, 21:49
neden fenerbahçe'yi seçiyor anlamadım.
Fenerbahce'nin Sampiyonlar Ligi'ne katilma ihtimali ve daha fazla para verme imkani oldugu icin..

GeorgeWeah
09.Haziran.2010, 22:05
Olmamış bir transfer için başka muhabbetlere girmeyin boş yere. Eğer doğruysa 2 takımda teklifini yapar. İyi teklifi veren Stochu alır. Ama bu yanıltmaca da olabilir. Bizim İngiltereden ilgilendiğimiz 4 oyuncu varmış.

Del Piero_10
09.Haziran.2010, 22:10
Galatasaray - Fenerbahçe muhabbetini burada yapmıyoruz. Transfer haberlerini yorumlamaya devam.

sananes
09.Haziran.2010, 22:34
stoch çok iyi bir oyuncu kime olduğu fark etmez ülkemize gelsin isterim.arda turandan daha iyi olacaktır bir kaç sene içerisinde yani gs'de ardayı gönderip imkanlarını zorlayıp alabilir.sonuçta arda'da gitmek istiyo.ben kendi takımımda görmeyi çok isterim 20 yaşında bir oyuncuyu transfer etmek avrupadan güzel olur
bu arada sadece sitilleri benzediği için arda turan örneği verdim

eng1n
09.Haziran.2010, 22:51
eğer yönetim iki kanadada yabancı transfer ederse Aykut Kocaman'da Alex'li sistemde devam ederse ya forvetimiz Türk olacak,ya ortasaha yada Defans göbekdekilerden biri Türk olacak ben Güiza'nın gönderilip Semih,Gökhan bi tane daha Türk santrfor alınıp devam edilmesini isterim

Universal
09.Haziran.2010, 23:00
Joe Cole milli takımda.

Bir ihtimal daha var oda Martin Petrov'mu dersin :j:

Elimizde patlayabilir. Ama değer. Denemek lazım, adı sanı bilinmeyen G.Amerikalılar yerine, bu transfer daha mantıklı.

KanaKe
09.Haziran.2010, 23:34
Petrov city'de 2 sezondur kadroya giremiyor fenerbahce'ye ne gibi bir katkisi dokunabilir? cok yanlis bir transfer olur.

Cengo
09.Haziran.2010, 23:48

Joe Cole Arsenal ile anlaştı.

Universal
10.Haziran.2010, 00:32
Joe Cole gibi bir ismi almak üç-dört günlük bir iş değil. Zaten talibi vardır, Arsenal kapmış.

Lim10
10.Haziran.2010, 05:20
Madem herkez kaynaklı sallıyor, bende bugün Vatan'da okudum, Karim Benzema ile ilgileniyormuşuz ve transfer 30M€'ya gerçekleşebilirmiş.Hiç gerçekçi bir spekülasyon değil ama hayali bile güzel:)

Doğru düzgün gelişme olmaması fırtına öncesi sessizlikte olabilir, geçtiğimiz sezonlarda yapılan Senna-Josico, Xabi Alonso-Maldonado vakalarını da doğurabilir.

sananes
10.Haziran.2010, 05:55
biz adam alamıycaz gibi yine hadi bakalım 10 haziran deniliyodu o da geldi ne olacak sonumuz göreceğiz

IcedEarth
10.Haziran.2010, 09:59
Bi de Duşşakı aldık mı tamamdır :)

Aman hocam yanlış okumalara sebep oluyor öyle yazınca :p

nerazzuri
10.Haziran.2010, 11:21
Transfer dönemi bugün resmen açıldı. Açıkcası pek birşey beklemiyorum Dünya Kupası sonuna kadar.

Since-1907
10.Haziran.2010, 11:25
Dünya Kupası sonunu beklersek daha birşey yapmaya gerek yok ztn Temmuz'un sonunda CL maçlarımız var. 2.Dinamo Kiev faciasını yaşarız.

Ama ben bu sefer çok beklenilmeyeceğini CL maçına kadar önemli transferlerin yetiştirileceğini düşünüyorum.

Universal
10.Haziran.2010, 11:39
Dünya Kupası sonunu beklersek daha birşey yapmaya gerek yok ztn Temmuz'un sonunda CL maçlarımız var. 2.Dinamo Kiev faciasını yaşarız.

Ama ben bu sefer çok beklenilmeyeceğini CL maçına kadar önemli transferlerin yetiştirileceğini düşünüyorum.

Ek olarak, Fenerbahçe ilk turda büyük bir şok yaşayacağını düşünmüyorum. Şuan ki kadroda sadece kanat oyuncusu sıkıntısı var. Onun dışında büyük bir problem yaşamayız. İlk turu geçeriz. Ama kadro yetişmesse, ikinci tur zor. Gerçi yetişse bile gelecek ekiplere bağlı ikinci turu geçip geçemiyeceğimiz.

Varonil
10.Haziran.2010, 11:41
Ben 15-16 Haziran'dan sonra bir hareketlilik başlayacağını düşünüyorum.En azından en geç 27 Hazirana kadar kesinleşen transferler olacaktır.

Arbitre
10.Haziran.2010, 14:57
fanatik haber yapmış stoch feneri istemiyormuş.gs yi istiyormuş :D

ShevAnil
10.Haziran.2010, 15:53
Stoch Tercihini Yaptı!

10.06.2010 13:42 - İstanbul

http://hm.cdn.md/img/haberbuyuk/M/MiroslavStochSlovakya_yB.JPG Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin İngiltere'de giriştikleri transfer rekabetinde Slovak oyuncu Miroslav Stoch tercihini Rijkaard'dan yana kullandı.
Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin İngiltere'de giriştikleri transfer rekabetinde Slovak oyuncu Miroslav Stoch tercihini Rijkaard'dan yana kullandı.
Bonservisi Chelsea'de bulunan yıldız oyuncunun menajeri Milan Lednicky oyuncusunun Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynayabileceğini, bunun nedeninin de Stoch'un sarı kırmızılı takımın Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard'la çalışmayı çok istediğini, aksi halde Türkiye'de başka bir kulübe gitmektense geçen yıl formasını giydiği Twente'de ya da başka bir Avrupa kulübünde oynamak istemesi olduğunu belirtti.
Böylece Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Stoch'un transferi için başlayan rekabette sarı kırmızılı takım Frank Rijkaard farkıyla şanslı duruma geçti.

Kaynak Hürriyet...

World Hollow o1
10.Haziran.2010, 15:58
Bonservisi Chelsea'de bulunan yıldız oyuncunun menajeri Milan Lednicky oyuncusunun Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynayabileceğini, bunun nedeninin de Stoch'un sarı kırmızılı takımın Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard'la çalışmayı çok istediğini, aksi halde Türkiye'de başka bir kulübe gitmektense geçen yıl formasını giydiği Twente'de ya da başka bir Avrupa kulübünde oynamak istemesi olduğunu belirtti.
Haber doğruluğuna inanmıyorum ama öyle ki denecek tek söz.

Bolşans

TR.CaPTaiN
10.Haziran.2010, 16:04
Ntvspor Ballack'la da ilgilendiğimizi söylüyor. Normalde yaşlı oyunculara karşıyım ama 33-34 yaşında olmasına rağmen Ballack'ı isterim. Kaba tabirle taş gibi ortasaha. Gerçi eski takımı Bayern de peşindeymiş, muhtemelen maaşı da tuzludur.

Del Piero_10
10.Haziran.2010, 16:39
Chelsea'den rekor ücret alıyordu. Buraya gelmek için de 5 ten aşağı istemez ve bu paraya değmez.

Rsa
10.Haziran.2010, 17:12
Fenerbahçemiz, Chelseali orta saha oyuncusu Miroslav Stoch’u renklerine bağladı.

2009-2010 sezonunda kiralık olarak Twente’de forma giyen 21 yaşındaki genç yıldız ile 4 yıllık anlaşmaya varıldı.

Stoch, Slovakya Milli Takımı’nın formasıyla 2010 Dünya Kupası’nda mücadele vermeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Hayırlı uğurlu olsun.Çok iyi transfer.

Sekopej
10.Haziran.2010, 17:14
Fenerbahçemiz, Chelseali orta saha oyuncusu Miroslav Stoch’u renklerine bağladı.

2009-2010 sezonunda kiralık olarak Twente’de forma giyen 21 yaşındaki genç yıldız ile 4 yıllık anlaşmaya varıldı.

Stoch, Slovakya Milli Takımı’nın formasıyla 2010 Dünya Kupası’nda mücadele vermeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü

A.FaruK
10.Haziran.2010, 17:14
Chelsea'den rekor ücret alıyordu. Buraya gelmek için de 5 ten aşağı istemez ve bu paraya değmez.

Aynen Katılıyorum ...

DenizlispoR
10.Haziran.2010, 17:15
Mükemmel bir transfer olmuş Fenerbahçe için , Ribéry etkisi yaratacağını düşünüyorum : ).

eng1n
10.Haziran.2010, 17:15
Çok iyi be bu kadar erken bir imza beklemiyordum takımdan iyi oldu

BaFraLı
10.Haziran.2010, 17:16
İyi transfer.

Sekopej
İnanamıyorum, bu kadar genç bir yabancı oyuncuyu kadromuza kattık, şimdi Dudzskak'ı bekliyoruz, inşallah O'nun transferi de gerçekleşir.

Sonrasında ise, 1 forvet ve orta sahaya Emre'nin yanına bir oyuncu alınmalı. Takımdan ayrılan yabancı olursa eğer, stopere de bir yabancı gelebilir.
Hayırlı olsun ilk transferimiz.

Universal
Müthiş transfer oldu. İlk kez geleceğe yatırım yapıyoruz. Tebrik ediyorum yönetimi, uzun süre süren sessizliği bitirdik. :)

A.FaruK
10.Haziran.2010, 17:18

Fenerbahçe Spor Kulübü

Edit: Herkes aynı haberi eklemiş benden önce davranıp hahahaha :) :)

barahir
Sağ gösterip sol vurmak..

TeNaciOUS MidFieLdeR
Bi de Dudzskak' i aldik mi kanatlar hazir, ortasahaya da Ballack olur Emre' nin yanina. Hala Londrada olduklarina gore yoneticiler Ballack siradaki. :)

HooijDonk07
Stoch tamam Düdcak'da sıra forvetde Soldado'yu alsak iyi olur :)

Sekopej
10.Haziran.2010, 17:19
4 oyuncu ile görüşülecekti, ilki başarıyla tamamlandı, muhtemelen Petrov ve Ballack görüşülecek 2 isim. Diğeri de forvet olur umarım.

Fearless Coward
10.Haziran.2010, 17:21
Hayırlı olsun Stoch büyük iş başardı yönetim..

Varonil
Evet ilk transferi yaptık sonunda.Miroslav Stoch hayırlı olsun.Geçen yıl Twente'nin şampiyonluğunda en büyük pay sahibi isimlerdendi.Bizle oynadıkları maçta da çok beğenmiştim.

Sanırım ilk defa bu kadar genç bir yabancı oyuncu alıyoruz.Fenerbahçe'ye çok büyük katkıları olacağını düşünüyorum.Dünya Kupasında seyredeceğiz Stoch'u Slovakya ile :)

SAİT71
Hayırlı olsun.. Müthiş oldu bu transfer..

Türkiye'de sadece Galatasaray'da oynayabileceğini, bunun nedeninin de Stoch'un sarı kırmızılı takımın Hollandalı çalıştırıcısı Frank Rijkaard'la çalışmayı çok istediğini, aksi halde Türkiye'de başka bir kulübe gitmektense geçen yıl formasını giydiği Twente'de ya da başka bir Avrupa kulübünde oynamak istemesi olduğunu belirtti.
Böylece Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Stoch'un transferi için başlayan rekabette sarı kırmızılı takım Frank Rijkaard farkıyla şanslı duruma geçti.

Kaynak Hürriyet...

Ahh Hürriyett...

DenizlispoR
10.Haziran.2010, 17:22
NTV Spor'a göre 3 oyuncu ile daha görüşülüyormuş artık Halit Kıvanç bıktı adamlar program yapıyor dakika başı transfer haberi :zuhaha.

ShevAnil
10.Haziran.2010, 17:22
Hayırlı olsun :D

anilton
10.Haziran.2010, 17:24
Miroslav Stoch,adamım...

Geçen sene Forza'da az paralamadım kendimi Stoch için...

Muhteşem bir transfer.F.Bahçe'ye maksimum katkı verecektir ve iyi bir fiyatada satılabilir ileride...

Bu çocuk Arda'nın çabuk,çevik ve daha bitirici hali...

F.Bahçe'ye ve Türk futboluna hayırlı olsun...

Kıskandım...

yaman76hakanFB
10.Haziran.2010, 17:29
Nihayet... İşte bu... Bir zihniyet devriminin ilk adımı, önemli bir işaret... Ohhh... Hem genç, hem de o yaşta Chelsea gibi bir takımın formasını giyecek kadar yeteneği tescilli...

Hayret; nasıl olmuş ta Alex'den isim listesi istememişler. hani "kimi istersin, kimi alalım, bildiğin iyi bir futbolcu var mı" filan hesabı...

KaF KeF
10.Haziran.2010, 17:36
dszudzsak'da gelirse tadından yenmez.Hayırlı olsun

Varonil
10.Haziran.2010, 17:37
http://img228.imageshack.us/img228/5740/stochvx9.jpg (http://img228.imageshack.us/i/stochvx9.jpg/)

Miroslav Stoch'u tanıyalım!

Adı haftalardır Galatasaray ile anılan Miroslav Stoch Fenerbahçe'de! Fenerbahçe ile dört yıllık anlaşma sağlayan Slovak oyuncu, Dünya Kupası'nın ardından İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
Fenerbahçe ile dört yıllık anlaşma sağlayan Miroslav Stoch, henüz 21 yaşında. 2005 yılında Nitra'da profesyonel olan Slovak oyuncu, 2006 yılında Chelsea'ye transfer oldu.

Brezilyalı teknik adam Luis Felipe Scolari yönetiminde Londra temsilcisinde fazla forma şansı bulamayan Stoch, Chelsea'nin rezerv takımında oldukça etkili bir performans gösterdi.

Yıldızlar ile dolu Chelsea kadrosunda yer bulmakta zorlanan 21 yaşındaki oyuncu, 2009 yılında Hollanda Ligi takımlarından Twente'ye kiralandı. Steve McClaren'in yönetimindeki Twente'de mükkemmele yakın bir performans ortaya koyan Slovak yıldız, Eredivise'de 32 maça çıktı ve 2706 dakika sahada kaldı.

Bu süre zarfında 10 gol, 4 asistlik bir performans sergileyen Stoch, Bryan Ruiz, N'Kufo gibi isimler ile Twente'de elde ettiği şampiyonlukta büyük bir pay sahibi oldu.

KaPaLı
10.Haziran.2010, 17:50
Bugün, 14:53, Bugün, 16:12

1 saat 19 dkda karar değiştirmiş Stoch :n: :n: :n: :n: :n:

Stoch çok iyi transfer oldu. Ama bu düzende oynarsa performans beklemek çok zor.

Gncl1905
10.Haziran.2010, 17:50
Fenerbahçe'ye imza atacağı belli idi, her ne kadar bizim elimizde Reijkaard kozu olsada Fenerbahçe'nin elinde para ve Şampiyonlar Ligi yarı bileti vardı.Tercihini o yönde kullandı ki bende zaten bunu bekliyordum...

Şahsen kendisini hiç izlemedim şimdi izlediğim birkaç video hariç.Ben hislerimde hiçbir zaman yanılmam diye birşey yok ama çoğunlukla haklı çıkarım.Misal Güiza iyi transfer değil deim ve çıktı gibi.Her ne kadar Chelsea'de yok denecek kadar az forma giymiş olsada bence kaliteli bir oyuncu.Başımıza bela olacak gibime geliyor haydi hayırlısı :) Servet tutsun bunu (sakatlasın daha doğrusu :) )

Ayrıyeten Fenerbahçe'nin genç oyuncu almasıda gerçekten ilginç bir olay :)

Acaba kaç para ödendi çok merak ediyorum...

Ayrıca adamın resmi sitesi; Chat bölümüne bakmanızı tavsiye ediyorum, site hiç almadığı kadar hit almıştır :D

http://www.miroslavstoch.com/

uAburak89
10.Haziran.2010, 18:03
9 milyon euro yarısı peşin.

Kaynak: Galatasaray dergisi editörü Mehmet Şenol.

Kendisi sağlam bir ADAMdır, az konuşur öz konuşur.

anilton
10.Haziran.2010, 18:12
Stoch çok iyi transfer oldu. Ama bu düzende oynarsa performans beklemek çok zor.

Bu konuyu gözardı etmemek lazım...

Eğer F.Bahçe mevcut 4-5-1 gibi kanat oyuncularının takım savunması dolayısıyla ağırlıklı olarak orta alanda bulunduğu bir sistemde devam ederse Stoch istenileni vermeyebilir...

Stoch tam bir 4-3-3 oyuncusudur ve kaleye ne kadar yakın oynarsa o kadar verimi artar...

RasAnt
10.Haziran.2010, 18:15
Vayy be transfere bak :D valla çok sevındım Krasic gelse gercekten bunun kadar sevınmezdim bu adam çok genç daha hızlı yanına dzuzçak ta gelsin bide forvet orta saha defasn ohh bee :):) bu arada site aşırı yavaş sorun bendemi anlayamadım :)

tarikko
10.Haziran.2010, 18:16
Allah'im sana geliyorum :D

Muthis transfer helal olsun yonetime.Avrupa'dan alabilecegimiz en iyi kanat oyuncularindan biri Stoch.Hayirli ugurlu olsun..

fm_monster
10.Haziran.2010, 18:16
http://www.miroslavstoch.com/profile/

Kendi sitesinede koymuş armayı

hayırlı olsun

Sekopej
10.Haziran.2010, 18:18
9 milyon euro yarısı peşin.

Kaynak: Galatasaray dergisi editörü Mehmet Şenol.

Kendisi sağlam bir ADAMdır, az konuşur öz konuşur.

Doğru olabilir, Aziz Yıldırım bu sene bonservis bedeli konusunda yüksek miktarlar verecek gücümüz var demişti, eğer ilgilenilen adamlar gelmeyi kabul ederse, kulüpleriyle hiç sorun yaşayacağımızı sanmıyorum bu sene.

GeorgeWeah
10.Haziran.2010, 18:19
Gerçekten emeği geçen herkese teşekkürler. Genç ve Avrupalı oyuncu olması avantaj. Bu çocuk çok iş yapacak çok :) Galiba Alex devri de bitiyor artık.

tarikko
10.Haziran.2010, 18:19
Kocaman'dan Stoch yorumu

Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, sarı-lacivertli takımın yeni transferi Miroslav Stoch'un çok genç ve yetenekli bir oyuncu olduğunu söyledi. Fenerbahçe'ye toplu ve topsuz oyunda hızlı isimler kazandırmayı amaçladıklarını belirten Kocaman, Stoch'un bu özelliğe sahip olduğunu ifade etti.
Miroslav Stoch transferi nedeniyle İngiltere'de bulunan Sportif Direktör Aykut Kocaman, transferin açıklanmasının ardından FBTV'de canlı yayınına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Kocaman şunları söyledi:
"Hayırlı uğurlu olsun bu transfer. Stoch, uzun zamandır gündemimizde olan bir isimdi. Twente ile oynadığımız karşılaşmalarda son derece başarılı maçlar ortaya koymuştu. Uzun zamandır izliyorduk. Bugün itibariyle de transferini bitirdik. Çok genç yetenekli bir isim. Bu, kağıt üzerinde olan bir şey tabii. Umarım bunları hem kulübün, hem de kendi geleceği açısından sahaya da yansıtacaktır. Takımımıza kazandırmak istediğimiz isimler, topla ve topsuz olarak süratli isimler. Teknik çok önemli ama bununla beraber sürate de ihtiyaç var. Stoch, buna sahip bir isim. Ancak dediğim gibi bunlar kağıt üzerinde. Saha içi ve antrenmanda, oyuncunun kendi iradesini ortaya koyması da çok önemli.Topla sürati ve dripling özelliği çok önemli.Topla beraber hamle yaparken özgüveni yüksek, umarım bize yararlı olacaktır. Genç olması da önemli. Kulübümüzün genel yapısı itibariyle kuvvetli oyuncular ön planda. Ama bunla birlikte genç ve gelecekte kulübe maksimum performans sağlayacak isimler ve bu isimlerin ileride mali anlamda da katkı sağlayacak isimler olmaları da tercih nedenimiz. Kağıt üzerinde beklentilerimiz yüksek. Umudumuz, bunların sahaya da yansıması"

titates1
10.Haziran.2010, 18:20
Mükemmel transfer , hem günü hem geleceği kurtarıcak isimler , bu şekilde devam ederse transferlerimiz , çok çok iyi yerlere geliriz , lewandowskiyi alıcaklar gibi geliyo , yükselişe geçen doğu avrupa ülkelerinin futbolcularıyla ilgilenceklerini söylemişlerdi.çok sevinmiştim , doğruymuş

KanaKe
10.Haziran.2010, 18:23
cok iyi bir transfer :) yönetim galiba bu sefer bizi yaniltacak :) Dzudszak da geldimi Krasic'e felan gerek kalmaz Stoch'la birlikte ucururlar takimi bir ortasaha ve bir forvetle kadro tamamdir. Bu arada transfer buram buram Aykut Kocaman kokuyor :) ancak o yapabilir böyle bir transferi...

Varonil
10.Haziran.2010, 18:23
9 Mn € ilk bakışta çok gibi durabilir,ama bu sene bonservis bedeli ödeme açısından bu gücümüz oldukça yüksek.

Dzuszdak'ı da bekliyoruz artık yahu :n:

titates1
10.Haziran.2010, 18:25
Bu transferle beraber bjk ve gs taraftarının da beklentileri yükselicek , o beklentileri karşılamak için iki takımdan da kaliteli transferler gelicektir , bu da ligimizin kalitesini yükselmeye devam etmesi demek

anilton
10.Haziran.2010, 18:26
9 milyon € çok,yetenekli oluşundan,takıma sağlayacağı katkıdan ve ileride para kazandıracağından bir şüphem yok.Ancak;Ancelotti'nin sistemine uymayan dolayısıyla Chelsea'nin takımda tutmayacağı bir isim daha düşük bir bedele alınabilirdi.Demek ki isteyeni çoktu,F.Bahçe kesenin ağzını açtı...

tarikko
Asbaşkanlarımızdan Cihan Kamer‚ Stoch transferinin ardından birkaç pozisyon için daha görüşmelerinin sürdüğünü açıklarken‚ önümüzdeki sezon sadece Türkiyeyi değil Avrupayı da düşünerek kadroyu şekillendirdiklerini ifade etti. Kamer‚ birçok Avrupa kulübünün peşinde olmasına rağmen‚ Stochun Fenerbahçeyi tercih ettiğini de vurguladı.

Miroslav Stoch transferi nedeniyle İngilterede bulunan Cihan Kamer‚ transferin duyurulmasının ardından FBTVye açıklamalarda bulundu. Cihan Kamer şunları söyledi:

"Öncelikle yönetim kurulumuza‚ kulübümüze böyle değerli bir oyuncuyu kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Stochun teknik özellikleri ile ilgili bir şey söylemek bana düşmez; ama çok değerli bir oyuncu. Fenerbahçenin geleceğini inşa etmeye çalışıyoruz. Bir kaç pozisyonda daha oyuncu arayışlarımız var‚ görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah bununla ilgili taraftarlarımızı sevindireceğimizi düşünüyoruz. Son maçta yaşadığımız üzüntüyü bir daha yaşamamak için tüm gayretimizle takımımızı geliştirmeye çalışıyoruz. Seneye sadece Türkiyede değil Avrupada da iyi olacak bir kadroya ulaşmak için uğraşıyoruz. Geçtiğimiz dönem içerisinde‚ Santos ve Baroniyi getirdiğimiz dönemde de bir çok kulüp bunları istiyordu. Ancak gerek geçmiş dönemlerde Fenerbahçede oynayan Roberto Carlos ve Anelka gibi oyuncuların kulübe kazandırdığı değer‚ gerekse kulüp yapısıyla Fenerbahçeyi tercih ettiler. Asıl önemlisi Avrupada birçok kulübün istediği bir ortamda Stochun bizi tercih etmesi. Ben kısa yöneticilik tecrübemde‚ oyuncuların her zaman Fenerbahçeyi tercih ettiklerini gördüm. Büyüklük‚ güven ve finansal açıdan hassasiyetimiz de bunda önemli bir pay sahibi. Ayrıca taraftarımız da önemli. Stoch da Fenerbahçeyi bizimle yaptığı maçlardan tanıyordu. Fenerbahçe taraftarını ve bunu da değerlendirdi. Özellikle Fenerbahçeyi istediğini kendisi görüşmelerimizde beyan etti."

Fearless Coward
Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Sırp futbolcu Milos Krasic, transferiyle ilgili görüşmeleri Dünya Kupası'ndan sonraya bıraktığını söyledi.

Kaynak : NtvSpor..

Artık gerek yok haber koymaya Krasic'le ilgili adam noktayı koymuş..

Sekopej
10.Haziran.2010, 18:27
Aykut Kocaman'ın açıklamalarına bakarsak, uzun zamandır izlenen ve alınması düşünülen bir oyuncuymuş ve gelecek yeni oyuncular da, hızlı isimler olacak diyor.

Bu da demektir ki, senelerdir hücuma çıkmak için düşünen, hızlı atağa çıkmayı bir türlü yapamayan sistem de değişecek, kadroda hızlı adamlar olursa, buna uygun oyun anlayışı da olur. Diğer kanata da bu şekilde hızlı bir isim alınırsa Alex'in takımda kalsa da, çok fazla oynayacağını sanmıyorum.

Pek sıcak bakmasam da, sol kanata Petrov alınacak gibi, ilk dercih Dzsudszak olsa da, isteğim o olsa da, yönetim bir transfer döneminde tüm transferleri isabetli yapamaz, Petrov'u alırlar gibime geliyor.

Asıl düşündüğüm, takımdan kimler ayrılacak ve stoperle orta sahaya transfer düşünülüyor mu? Forvete kim düşünülüyor?

KanaKe
10.Haziran.2010, 18:27
9 milyon € çok,yetenekli oluşundan,takıma sağlayacağı katkıdan ve ileride para kazandıracağından bir şüphem yok.Ancak;Ancelotti'nin sistemine uymayan dolayısıyla Chelsea'nin takımda tutmayacağı bir isim daha düşük bir bedele alınabilirdi.Demek ki isteyeni çoktu,F.Bahçe kesenin ağzını açtı...
asllinda mehmet topuzun 10 milyon euroya geldigini düsünürsek 9 milyon euro stoch gibi gelecek vaad eden yetenekli bir futbolcu icin normal düzeyde.

tarikko
10.Haziran.2010, 18:28
Dzsudzsak'i bekliyoruz.. :) Insallah o da gelecek..

RasAnt
isterse 15 m € versınler santosa baroniye verdik o kadar para guizata verdik bu gence mi veremicez,bunlara versinlr kötü çıksın mühim değil yeter ki böyle transfer gibi transferler olsun.

fm_monster
9mn çıkış yapmış ve gelecek vaad eden bi oyuncu için çok değil.

indie
10.Haziran.2010, 18:31
Fenerbahçe'ye hayırlı olsun. Transfer politikalarında gerçekten birşeylerin değiştiğini görmek güzel.

Sekopej
10.Haziran.2010, 18:32
Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Sırp futbolcu Milos Krasic, transferiyle ilgili görüşmeleri Dünya Kupası'ndan sonraya bıraktığını söyledi.

Kaynak : NtvSpor..

Artık gerek yok haber koymaya Krasic'le ilgili adam noktayı koymuş..

Krasiç defteri bence 3-4 gün önce kapandı zaten, Rusya'ya gitmişlerdi, kulüple anlaşıldı ama Krasiç Türkiye'ye gelmek istemiyor, bu nedenle diğer tercihlere geçildi ve Stoch alındı.

Cihan Kamer de, farklı pozisyonlarda görüştüğümüz oyuncular var dedi, Krasiç'e tekrar dönmezler.

Suicider
10.Haziran.2010, 18:33
Gerçekten süper transfer tebrik ediyorum Fener li yöneticileri..

Bizimkiler den o kadar para çıkmamıştır çıksa çoktan alırdık zaten..Bu sene Fener bombaları patlatacak çünkü bu işler parayla oluyor bizdede öyle birşey yok :D

Aydin
10.Haziran.2010, 18:39
Aman napalım bizim de serdar özkan'ımız var. turkiş ronaldinho.

anilton
10.Haziran.2010, 18:40
15 Haziran 2010 Salı/14.30 - Yeni Zelanda-Slovakya TRT-1
20 Haziran 2010 Pazar/14.30 - Slovakya-Paraguay TRT-1
24 Haziran 2010 Perşembe/17.00 - Slovakya-İtalya TRT-1 VEYA TRT-3

;)

goosfraba
10.Haziran.2010, 18:43
ibrahimovic için 40 m euro önermişiz barcelona'ya.

yakında medyada yer alır.

GodfatheR
10.Haziran.2010, 18:45
Müthiş bir transfer. Ezeli rakibimizin elindek kapmak daha bi güzel :n:

Sol tarafada Cücak alınsın, bir pivot santrafor, bir stoper, bir de ortasahanın ortasına bi isim alınsın ohh ne güzel olur :D ( çok mu şey istedim ne :D )

-------------- emre ---- transfer----------------

-----Stoch-------------------------------Cücak-----

--------------Güiza-----------Transfer------------

fm_monster
10.Haziran.2010, 18:45

fanantik geçenlerde yapmıştı habeer başkan iboyu istyo diye :D

izmer96
10.Haziran.2010, 18:46
Fenerbahce'ye hayirli olsun Stoch , cok iyi bir transfer

anliyamadigim bir konu var 2 haftadir Galatasaray ilgileniyordu stoch ile , butun basin kuruluslari bunu yaziyordu ne ve nasil olduda Fenerbahce aldi bu oyuncuyu Turkiye'den bir takim bir oyuncu ile ilgilenince diger takimlarda biz alalim diye bir mantik ile hareket ediyorlar nasil oluyor bu isler anliyamadim ben

goosfraba
10.Haziran.2010, 18:47
fanantik geçenlerde yapmıştı habeer başkan iboyu istyo diye :D

fanatik'in bu haberi yaptığından haberim yok :)

medya derken, ntvspor, dha ve türevlerini kastettim.

GodfatheR
Aziz Başkanın kafası bozulursa alır valla İbo yu :D Geçen senelerde de Eto'o için kulübüyle anlaşmıştık 35 milyona ama kendisi 9 milyon Euro istemişti takım içi denge bozulmasın diye getirmemiştik demişti :n:

KanaKe

yok canim o kadar da uzun boylu degil :D adamlar eto + 50 milyon euro verdiler 1 sezonda 40 milyon euorya birakacaklarini hic sanmiyorum biraksalarda ibrahimovic gelmez zaten :)

goosfraba
10.Haziran.2010, 18:49
barcelona tok satıcı. ne olacağı belli olmaz.

KanaKe
10.Haziran.2010, 18:49

anliyamadigim bir konu var 2 haftadir Galatasaray ilgileniyordu stoch ile , butun basin kuruluslari bunu yaziyordu ne ve nasil olduda Fenerbahce aldi bu oyuncuyu Turkiye'den bir takim bir oyuncu ile ilgilenince diger takimlarda biz alalim diye bir mantik ile hareket ediyorlar nasil oluyor bu isler anliyamadim ben

Aykut Kocaman Stoch'u uzun zamandir izlediklerini son 1 aydirda Stoch icin transfer calismasinda bulunduklarini söyledi.

fm_monster
10.Haziran.2010, 18:50
Müthiş bir transfer. Ezeli rakibimizin elindek kapmak daha bi güzel :n:

Sol tarafada Cücak alınsın, bir pivot santrafor, bir stoper, bir de ortasahanın ortasına bi isim alınsın ohh ne güzel olur :D ( çok mu şey istedim ne :D )

-------------- emre ---- transfer----------------

-----Stoch-------------------------------Cücak-----

--------------Güiza-----------Transfer------------

------------------------volkan---------------
gökhan---lugano------gallas-----------santos
-------------emre-----------topuz--------
stoch------------alex----------------------cucak
------------------semih-------------------------
;;)

Lucas Neill
10.Haziran.2010, 18:54
Stoch takima cok yarar saglayacaktir bence cok yerinde bi transfer.

titates1
10.Haziran.2010, 18:55
Gallas benim de aklıma geldi =) Semih mi ? bize çalım atabilen , hızlı , güçlü forvet lazm , love gibi

GodfatheR
10.Haziran.2010, 18:56
Aziz Başkan ANDRE PİERRE GİGNAC 'ı istiyoruz. Duy sesimizi :D

goosfraba
10.Haziran.2010, 18:57
Aykut Kocaman

"Kulübümüzün genel yapısı itibariyle kuvvetli oyuncular ön planda. Ama bunla birlikte genç ve gelecekte kulübe maksimum performans sağlayacak isimler ve bu isimlerin ileride mali anlamda da katkı sağlayacak isimler olmaları da tercih nedenimiz. "

Dszudszak'ı beklemedeyiz...

nannar
10.Haziran.2010, 18:57

Öncelikle Fenerbahçe'ye hayırlı olsun :) Ben açıkcası Galatasaray'ın ilgilendikleri bir oyuncuyu aldıkları için çok rahatsız olmadım. Aksine biz ilgilendiğimiz için Chelsea fiyat yükseltmiştir muhtemelen :D Yani biz işin içinde hiç olmasak Stoch belki de 3-4 milyon €'ya gelebilirdi. Tam tersi de olabilirdi.FB de ilgilendiği için Chelsea bize satabilirdi 8-10 milyon € ya ama bizim yönetim kesinlikle bu sezon taviz vermeyecek sanırım transfer politikasından. Bu olmazsa başkasını alırız demişlerdir sanırım. Genç ve yetenekli bir oyuncu olduğu söyleniyor, FB-Twente maçları dahil, hiçbir maçını izlemedim ama iyi oynarsa 9 Milyon €'yu hak eder. Kötü oynarsa da daha genç olduğu için zararına falan da olsa FB ilerleyen yıllarda satar. Sonuçta genç yani :) Ama işte Galatasaray'ın da ilgilenmesi Chelsea'nin çok işine yaramış bence. Çünkü büyük takımlarda yer bulamayan genç oyuncular kendilerine ödenen yıllık paradan kurtulma amaçlı çok cüzi bonservis bedellerine satılıyorlar...

Neyse, alana da satana da tekrar hayırlı olsun ;)

GeNç KaRTaL
10.Haziran.2010, 18:58
Stoch hayırlı olsun öncelikle.Bu sanırım Fenerbahçe'nin yakın dönemde yaptığı ilk genç yetenekli yabancı transferi.Şöyle bir düşündümde aklıma başka bir isim gelmedi.Stoch'u hiç seyretmemiştim daha önce ama ismini baya duymuştum.Bugün Youtube'de baktım bir kaç videosuna.Yetenekli bir oyuncu olduğu belli oluyor.Fenerbahçe için iyi bir transfer gibi duruyor.Bu transfer Fenerbahçe'de bu sene futbolda yıllardır izlenen politikanın değişeceğine dair en net işarettir.Bu da Fenerbahçe için olumlu bir gelişme olarak gözüküyor.

barcelona tok satıcı. ne olacağı belli olmaz.

İş İbrahimovic'te biter sonuçta.Eğer gerçekten böyle bir teklif yaptıysa Fenerbahçe yönetimi,Nasreddin hocanın ya tutarsa mantığıyla yapmıştır büyük ihtimal.Mantıklı düşünen birisi sanmıyorum İbrahimovic'in İstanbul'a geleceğini kabul edeceğini düşünsün.

fm_monster
10.Haziran.2010, 18:59
Gallas benim de aklıma geldi =) Semih mi ? bize çalım atabilen , hızlı , güçlü forvet lazm , love gibi

kontenjana takıldım:) ayrıca bu ortasahayla güiza dışında herkes gol krallığına oynar:D

di canio
10.Haziran.2010, 19:01
Stoch hayırlı olsun öncelikle.Bu sanırım Fenerbahçe'nin yakın dönemde yaptığı ilk genç yetenekli yabancı transferi.Şöyle bir düşündümde aklıma başka bir isim gelmedi.Stoch'u hiç seyretmemiştim daha önce ama ismini baya duymuştum.Bugün Youtube'de baktım bir kaç videosuna.Yetenekli bir oyuncu olduğu belli oluyor.Fenerbahçe için iyi bir transfer gibi duruyor.Bu transfer Fenerbahçe'de bu sene futbolda yıllardır izlenen politikanın değişeceğine dair en net işarettir.Bu da Fenerbahçe için olumlu bir gelişme olarak gözüküyor.

Bunda ki en büyük etken Aykut Kocaman'ın varlığı.

goosfraba
10.Haziran.2010, 19:04
İş İbrahimovic'te biter sonuçta.Eğer gerçekten böyle bir teklif yaptıysa Fenerbahçe yönetimi,Nasreddin hocanın ya tutarsa mantığıyla yapmıştır büyük ihtimal.Mantıklı düşünen birisi sanmıyorum İbrahimovic'in İstanbul'a geleceğini kabul edeceğini düşünsün.artık ince eleyip sık dokuyorlar. ibrahimovic'in gelmeyeceğini ben de biliyorum ama bu oyuncuyla ilgilenmemiz mali düzeyde çok iyi olduğumuzu ve avrupa'nın büyük takımlarıyla yarışabileceğimizin göstergesidir.

aynı krasic'de olduğu gibi. büyük uğraşlar verildi ama olmadı. oyuncu fenerbahçe'yi değil türkiye'yi tercih etmiyor.

ibrahimovic 1. sınıf bir forvet ve dünyanın sayılı forvetlerinden. ibrahimovic'ten çok, alternatifini merak ediyorum ben.

goosfraba
10.Haziran.2010, 19:12
dzsudzsak transferi yakın bir zamanda açıklanabilir.

fm_monster
10.Haziran.2010, 19:13
dzsudzsak transferi yakın bir zamanda açıklanabilir.

duyum mu? hissiyatmı? :confused: :D

Sekopej
10.Haziran.2010, 19:15

Twente maçında dikkatimizi çekti, uzun zamandır takip ettiğimiz bir oyuncuydu dedi Aykut Kocaman.

İlk hedef Krasiç'ti ve uzun uğraşlara rağmen Türkiye'ye gelmeyi kabul etmedi Krasiç, böyle olunca listede diğer isimlere geçildi. Sonuçta işin başında işi bilen Aykut Kocaman var, takıma hızlı, genç kanat oyuncusu alınacaksa, Stoch'u alternatifler arasına almaması zaten hata olurdu hele ki aynı grupta maçlarını gördükten sonra.

Zaten 4 oyuncu ile görüşülmek için gidilmiş, bugün olmaz ama Aykut Kocaman ve Cihan Kamer Türkiye'ye dönmeden 1 transfer daha açıklanır diye düşünüyorum.

İbrahimoviç'in gelmeyeceğini hatta 35 yaşında bile gelmeyeceğini bilmeyen yoktur herhalde.:) Ama Barcelona'ya 40 milyon euro bonservis bedeliyle teklif yapmak da (reddedileceğini bile bile)
gelecekte kulübe fayda sağlayabilir. En azından 40 milyon teklif yapabilecek gücümüz var diye avrupada tanıtım yapılmış olur.:p (Reklamın iyisi kötüsü olmaz hesabı:D )

goosfraba
10.Haziran.2010, 19:15
duyum mu? hissiyatmı? :confused: :D

duyum .

fm_monster
10.Haziran.2010, 19:16
“Avrupa istiyordu, Fenerbahçe’yi tercih etti”

Asbaşkanlarımızdan Cihan Kamer, Stoch transferinin ardından birkaç pozisyon için daha görüşmelerinin sürdüğünü açıklarken, önümüzdeki sezon sadece Türkiye’yi değil Avrupa’yı da düşünerek kadroyu şekillendirdiklerini ifade etti. Kamer, birçok Avrupa kulübünün peşinde olmasına rağmen, Stoch’un Fenerbahçe’yi tercih ettiğini de vurguladı.

Miroslav Stoch transferi nedeniyle İngiltere’de bulunan Cihan Kamer, transferin duyurulmasının ardından FBTV’ye açıklamalarda bulundu. Cihan Kamer şunları söyledi:

"Öncelikle yönetim kurulumuza, kulübümüze böyle değerli bir oyuncuyu kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz. Stoch’un teknik özellikleri ile ilgili bir şey söylemek bana düşmez; ama çok değerli bir oyuncu. Fenerbahçe’nin geleceğini inşa etmeye çalışıyoruz. Bir kaç pozisyonda daha oyuncu arayışlarımız var, görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah bununla ilgili taraftarlarımızı sevindireceğimizi düşünüyoruz. Son maçta yaşadığımız üzüntüyü bir daha yaşamamak için tüm gayretimizle takımımızı geliştirmeye çalışıyoruz. Seneye sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da iyi olacak bir kadroya ulaşmak için uğraşıyoruz. Geçtiğimiz dönem içerisinde, Santos ve Baroni’yi getirdiğimiz dönemde de bir çok kulüp bunları istiyordu. Ancak gerek geçmiş dönemlerde Fenerbahçe’de oynayan Roberto Carlos ve Anelka gibi oyuncuların kulübe kazandırdığı değer, gerekse kulüp yapısıyla Fenerbahçe’yi tercih ettiler. Asıl önemlisi Avrupa’da birçok kulübün istediği bir ortamda Stoch’un bizi tercih etmesi. Ben kısa yöneticilik tecrübemde, oyuncuların her zaman Fenerbahçe’yi tercih ettiklerini gördüm. Büyüklük, güven ve finansal açıdan hassasiyetimiz de bunda önemli bir pay sahibi. Ayrıca taraftarımız da önemli. Stoch da Fenerbahçe’yi bizimle yaptığı maçlardan tanıyordu. Fenerbahçe taraftarını ve bunu da değerlendirdi. Özellikle Fenerbahçe’yi istediğini kendisi görüşmelerimizde beyan etti."

GodfatheR
10.Haziran.2010, 19:21
duyum .

Daha önce de aynısını yazmıştım :D

Ağzın bal yesin emi :D

nannar
10.Haziran.2010, 19:23
Yaww tamam iyidir hoş oyuncudur da Galatasaray dahil bu türk kulüplerinin aldığı oyuncuları sanki tüm avrupanın elinden kapmış gibi yansıtması ve sonrasında da hava limanında binlerce kişi ile karşılaması oyuncu gelemden oyuncunun kendini dev aynasında görmesine sebep oluyor. :n: Chelsea ( ki Fenerbahçe şampiyonlar ligine kalabilirse rakiplerinden biri olabilir ) kadrosunda bırakın ilk 11'i ya da ilk 18'i belki de ilk 25'e bile almadığı oyuncusunu bize satıyor ve biz bu oyuncuyu daha gelip ayağına top değmeden göklere çıkarıyoruz :) Açıkcası genç oyuncu transfer edilmesi Fenerbahçe adına kesinlikle pozitif bir gelişme ama artık Galatasaray dahil tüm Türk kulüpleri sıyrılmalı şu " Herkes istiyordu, bize geldi" "Yıldız oyuncu aldık" gibi daha oyuncu gelemden etiketleme işinden. Anelka gelir, Ortega gelir , Baros gelir, Kewel gelir yaparsın. Bu adamlar Avrupa'da kendilerini kanıtlamış gerçekten yıldız oyunculardır ama her ne kadar yetenekli olsa da daha Chelsea'de kadroya bile giremeyen oyuncuyu sanki Avrupa'nın en önemli kanat oyuncusu gibi göstermek de biraz garip oluyor...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Haziran.2010, 19:24
Hayırlı Olsun Stoch Fenerbahçe'ye...

RiG0BeRT
10.Haziran.2010, 19:25
Zamanında Debrecen'den 2.5M Euro'ya alınmış Dzsudzsak için Fenerbahçe şimdi 15M Euro'yu gözden çıkarmış durumda.Asıl sorulması gereken soru Dzsudzsak gelicekmi gelmicekmi değil.Asıl soru PSV'nin bizim Kulüplerimizden ne fazlası var?

Biz Emekliliği gelmiş,Kaprisli oyuncuları paraya boğarken,onlar geleceğe yatırım yapıyorlar ve kazanıyorlar.Bunu yapmakta zor bi iş değil.Ama parlamış oyuncuları yüksek fiyatlara almak Bizimkilere daha kolay geliyo heralde.Hadi çok paramız olsa yada en kötü ihtimal Borcumuz olmasa bi sözüm yok ama Takımlarımızda borç batağında :) Nasıl bir mantıktır anlamadım bi türlü :n:

medievil
10.Haziran.2010, 19:25
15 Haziran 2010 Salı/14.30 - Yeni Zelanda-Slovakya TRT-1
20 Haziran 2010 Pazar/14.30 - Slovakya-Paraguay TRT-1
24 Haziran 2010 Perşembe/17.00 - Slovakya-İtalya TRT-1 VEYA TRT-3

;)

Eywallah :)

nannar
10.Haziran.2010, 19:34
Zamanında Debrecen'den 2.5M Euro'ya alınmış Dzsudzsak için Fenerbahçe şimdi 15M Euro'yu gözden çıkarmış durumda.Asıl sorulması gereken soru Dzsudzsak gelicekmi gelmicekmi değil.Asıl soru PSV'nin bizim Kulüplerimizden ne fazlası var?

Biz Emekliliği gelmiş,Kaprisli oyuncuları paraya boğarken,onlar geleceğe yatırım yapıyorlar ve kazanıyorlar.Bunu yapmakta zor bi iş değil.Ama parlamış oyuncuları yüksek fiyatlara almak Bizimkilere daha kolay geliyo heralde.Hadi çok paramız olsa yada en kötü ihtimal Borcumuz olmasa bi sözüm yok ama Takımlarımızda borç batağında :) Nasıl bir mantıktır anlamadım bi türlü :n:

Dzsudzsak farklı :) Sonuçta her oyuncudan 1 ya da 2 takım kar elde ediyor. Birincisi yeteneği ilk farke den kulüp, ikincisi de onu daha da geliştirerek satan kulüp. 3. kulüp ise genelde kullanmak için alıyor ve satarken de pek para kazanamıyor. İşte bizim ülke daha doğrusu 3 büyüklerimiz genelde 3. grupta yer alan takımların içinde oluyor :D Eğer alınan oyuncu verilen değeri yansıtan oyunu ortaya koyarsa sorun yok.Çok zararlı değil yani. Ama işte Stoch transferinde Fenerbahçe 2. gruba dahil olmalıydı ve daha uyguna almalıydı bence. Yani 3-4 Milyon € karşılığında alınabilseydi kendini geliştirince 10-15 milyon € ya satılabilirdi. Gerçi bakarsınız adam coşar 15 milyona satılır ama açıkcası ben aldığı paranın üzerine satabileceğini düşünmüyorum.Fakat Fenerbahçe'nin maddi durumu çok iyi durumdaymış yöneticilerin dediğine göre.O zaman sorun yok :) Alan memnun satan memnun :D Oynarsa oynar , oynamazsa da zararına da olsa satar geçerler...

Universal
10.Haziran.2010, 19:40
duyum .

Sen duyum yapma. :) Antu'da ki adamlara güveniyorsun, sonuç ortada. :)

Universal
10.Haziran.2010, 19:42
Stoch;

Trnerom mustva je bval portov riadite Fenerbahce a zrove najlep strelec v klubovej histrii Aykut Kocaman‚ ktor Stochove vkony odsledoval aj osobne.

Slovakça bunu yazmış.

Yani takimin teknik direktoru klubun efsanesi ve eski sportif direktoru Aykut Kocaman.

Meali bu. Aykut Kocaman'dan bahsetmiş, teknik adamımız olabilir.

nannar
10.Haziran.2010, 19:46
:n: Asıl bomba haber bu bence :D Aykut Kocaman ismi açıklansa da herkes rahatlasa...

fm_monster
10.Haziran.2010, 19:48
Stoch;

Trnerom mustva je bval portov riadite Fenerbahce a zrove najlep strelec v klubovej histrii Aykut Kocaman‚ ktor Stochove vkony odsledoval aj osobne.

Slovakça bunu yazmış.

Yani takimin teknik direktoru klubun efsanesi ve eski sportif direktoru Aykut Kocaman.

Meali bu. Aykut Kocaman'dan bahsetmiş, teknik adamımız olabilir.

hayırlı olsun stoch duyumla geldi :)

RiG0BeRT
10.Haziran.2010, 19:52
Dzsudzsak farklı :) Sonuçta her oyuncudan 1 ya da 2 takım kar elde ediyor. Birincisi yeteneği ilk farke den kulüp, ikincisi de onu daha da geliştirerek satan kulüp. 3. kulüp ise genelde kullanmak için alıyor ve satarken de pek para kazanamıyor. İşte bizim ülke daha doğrusu 3 büyüklerimiz genelde 3. grupta yer alan takımların içinde oluyor :D Eğer alınan oyuncu verilen değeri yansıtan oyunu ortaya koyarsa sorun yok.Çok zararlı değil yani. Ama işte Stoch transferinde Fenerbahçe 2. gruba dahil olmalıydı ve daha uyguna almalıydı bence. Yani 3-4 Milyon € karşılığında alınabilseydi kendini geliştirince 10-15 milyon € ya satılabilirdi. Gerçi bakarsınız adam coşar 15 milyona satılır ama açıkcası ben aldığı paranın üzerine satabileceğini düşünmüyorum.Fakat Fenerbahçe'nin maddi durumu çok iyi durumdaymış yöneticilerin dediğine göre.O zaman sorun yok :) Alan memnun satan memnun :D Oynarsa oynar , oynamazsa da zararına da olsa satar geçerler...

Vala hocam hiçde farklı değil.Yetenekli ve iyi oyuncu olabilir.Ama Debrecen'de iken ben bile biliyodum ki bana hiç bi yararı olmadığı halde.Ama büyük bi kulübün başındaysanız bundan daha iyisini yapmalısınız.Konuştuğumuz paralar çok büyük paralar.Sonuçta çakıl taşıyla gelmiyo bu oyuncular.Kulüp Görevlileri biraz gözünü açıp Gelecek vaadeden oyuncuları alsa daha akıllıca olur.

Stoch bence Saydıgın kategorilerden 2. olana gircek.Çok genç ve Yeteneği belli olan bi oyuncu.Türkiye'de de rahatlıkla oynayabilir ama Fizik olarak kendini biraz geliştirmesi lazım.Uyum sorunuda çekmezse ben Fenerbahçede Başarılı olacağına inanıyorum.Artık satmak isterlerse 15'e mi satarlar ne yaparlar bilemem.Ama Chelsea'den de 9M Euro'ya alındığı söyleniyor.Doğruysa biraz fazla verilmiş gibi geldi bana..

wolfson
10.Haziran.2010, 20:00
:n: Asıl bomba haber bu bence :D Aykut Kocaman ismi açıklansa da herkes rahatlasa...

Evet abi Aykut kocaman menajeri olsun fenerin o zaman çok rahatlarım :D

TR.CaPTaiN
10.Haziran.2010, 20:09
Twente maçında Gökhan'ı baya zorlamıştı ve dikkatleri üzerine çekmişti. Zaten o günden beri taraftar forumlarında Stoch çok isteniyordu. Hatta Galatasaray devreye girdiğinde herkes bizim de devreye girmemiz gerekiyor diyordu. Nihayetinde dün bizim de ilgilendiğimiz haberi patladı ve bugün transfer gerçekleşti. Stoch iyi transfer yalnız Hollanda'da yaşayan ve Stoch'u uzun süre takip etme fırsatı olan arkadaşlar devamlılık sorunu var diyorlar. Umarım Fenerbahçe'de başarılı olur ve birkaç yıl içinde iyi bir paraya satarak bunu sistem haline getiririz. Dünya Kupasında da iyice parlayabilir.

Fenerbahçe'nin kaleye hızlı bir şekilde gidecek oyunculara ihtiyacımız vardı. Bu açıdan ilaç olacaktır. Muhtemelen Stoch Krasic'in alternatifiydi ve Krasic için uzun süre uğraşıldı, daha fazla uğraşılmaması yerinde bir hamle oldu. Çünkü Krasic'in bize gelmeyeceği belliydi. Bu transfere çok sevindiğimi söyleyebilirim ancak; Stoch Dzsudzsak'ın alternatifi olmamalı. Dzsudzsak da alınmalı. Bana göre Stoch'tan daha iyi bir oyuncu.

Hayırlı uğurlu olsun. Transfere iyi bir giriş yaptık.

nannar
10.Haziran.2010, 20:11
Evet abi Aykut kocaman menajeri olsun fenerin o zaman çok rahatlarım :D

:) öyle demeyelim..Daum'dan iyidir Aykut... Ben Daum kalsa daha çok sevinirdim :)

Chivalry
10.Haziran.2010, 20:11
Türkiyedekü kulüplerin 18-20 yaşlarındaki oyuncuları keşfedememelerini yabancı sınırına bağlıyorum ben. Stoch kulübümüze hayırlı olsun henüz hiç izlemedim ama söyledikleriniz 2. Ribery olacak gibi bir hissiyat uyandırıyor :)

nannar
10.Haziran.2010, 20:12
Bir de 2. ribery oluyor mu :p O zaman bizim taraftar kulübü basar bak :n:

uAburak89
10.Haziran.2010, 20:16
Benim anlamadığım bir nokta var, eğer Galatasaray almış olsaydı o zaman da ilgili konuya aynı şeyi yazacaktım.

Ben Stoch'u hiç izlemedim, ismini de 1-2 hafta önce duydum. Şimdi bu adam Twente'nin şampiyonluğunda büyük pay sahibi, gelecek vaadediyor vs vs, bunların hepsi tamam da Chelsea bu adamı niye bıraktı orasını çözemiyorum bir türlü.

KaPaLı
10.Haziran.2010, 20:20
Ancelotti, Stoch'un taktiklerine uymadığını söylemişti.. Stoch daha çok 3'lü forvet oyuncusu. Geri gelişi çok fazla yok. Malouda - Zhirkov var ayrıca kadroda. Kanatsız oynayan Ancelotti için lüks durumdaydı Stoch.

IcedEarth
10.Haziran.2010, 20:25
Stoch iyi transfer, Aziz Yıldırım bu sefer genç bir oyuncu ile anlaşarak şaşırttı açıkçası beni. Yalnız şöyle bir durum var, fiziği epey zayıf gibi, Keita gibi güçlü bir oyuncuyu bile canından bezdiren savunmacılar bu çocuğu ne yapar onu merak ediyorum ben.. Umarım artık bu zihniyet değişir, ligimize artık kaliteli yabancılar 20li yaşlarının başında da gelmeye başladı, umarım artık Türkiye'de pozitif futbolun önü kapanmaz kuraldışı sertliklerle..

goosfraba
10.Haziran.2010, 20:26
Aykut Kocaman hala Londra'da ve 3 futbolcuyla görüşüyor.

NTVSpor

nerazzuri
10.Haziran.2010, 20:28
Twente klübü başkanı, fanatik şekilde Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe hayranı birisi. Klüp her yönü ile Fenerbahçe'yi örnek alıyor.

Stoch bana göre bu yüzden Fenerbahçe'yi tercih etti. Ben çok umutlu değildim bugünden fakat çok iyi bir transfer oldu.

tarikko
10.Haziran.2010, 20:42
Türkiye, Fenerbahçe'nin Stoch operasyonunu dün akşam Lig TV'de yayınlanan Transfer Dosyası programından öğrenmişti. Transfer Dosyası, bugün de bir başka flaş gelişmeyi duyurdu: Fenerbahçe Krasic'in peşini bırakmadı!

Ani bir operasyonla Stoch'u renklerine katan ve kanada önemli bir yıldız adayı alan Fenerbahçe bir süredir askıya aldığı Krasic'i yeniden gündemine aldı !.. Lig TV'de hergün 19.00 ve 23.00 saatlerinde canlı yayınlarla ekranlara gelen Transfer Dosyası'nda yer alan habere göre CSKA Moskova ile Juventus arasındaki görüşmelerde tıkanma meydana gelince, Fenerbahçe yeniden devreye girdi. Krasic'in Avrupa'nın büyük liglerinde oynamak istemesi ve Juventus'u tercih etmesine karşın CSKA yöneticilerinin 15 milyon eurodan inmedikleri Juventus'un ise 12.5 milyon euroda ısrar ettiği öğrenildi.

Rus kulübü yöneticilerinin 15 milyon euro vermeye hazır olan Fenerbahçe'yi Juventus'a karşı koz olarak kullandığı ve "Zaten önce onlara söz vermiştik. Fenerbahçe ile yeniden görüşeceğiz" dedikleri belirtildi. Bu gelişmelerin ardından Fenerbahçe'nin de Krasic'i yeniden gündemine aldığı öğrenilirken, Juventus'un fiyat yükseltip yükseltmeyeceği merakla bekleniyor.

(Ligtv.com.tr)

Fearless Coward
10.Haziran.2010, 20:43
Yav adam daha yeni dedi DK'sından sonra düşünücem transferi diye ligtv'nin haberine bak :D

IcedEarth
10.Haziran.2010, 20:44
Krasic'i Fenerbahçe'nin alabileceğini sanmıyorum açıkçası. Çok ciddi talipleri var gibi.

KaPaLı
10.Haziran.2010, 20:46
Ohoo o daha ne El Yasa Gaziantepspor'la sözleşme imzaladı sabah. Akşam üzeri haber vardı " Manisaspor, El Yasa'yı takip ediyor " diye (:

fm_monster
krasiç dünya kupası sonrasına kalcaksa dzsudzsak ı tercih ederim

Sekopej
Lig TV dün Ballack ve Joe Cole Fenerbahçe'ye geliyor diyordu, pek güvendiğim bir kaynak değil, Krasiç'te zaten CSKA ile bir sorun yoktu, oyuncu gelmek istemiyor, Juventus fiyatı arttırsın diye bizim teklifi kullanıyor sanırım CSKA, Juventus rest çekerse, CSKA da geri adım atar, transfer gerçekleşir. Artık Krasiç defteri kapandı diye düşünüyorum.

nerazzuri
En basitinden, Stoch haberi.

TR.CaPTaiN
10.Haziran.2010, 20:47
Krasic için City ve Inter'in de devreye girdiği haberleri vardı. Günlerdir bu transferi gerçekleştirmek isteyen bir de Juve var. Krasic işi çok zor. Hali hazırda bize gelmek isteyen Dzsudzsak varken kaçırmamak gerek.

Varonil
10.Haziran.2010, 21:01
Dzsudzsak'ı bitirebilirsek çok güzel olur aslında. :)

EndoplazmiK RetikuluM
10.Haziran.2010, 21:06
Stoch'un Fenerde olduğu resmi siteden açıklandı ayrıca Benitez İnter'de ve Suchster Beşiktaşta...

TR.CaPTaiN
10.Haziran.2010, 21:16
Cihan Kamer Ligtv'de Joe Cole bırakın İngiltere'yi Londra dışına bile çıkmak istemiyor. Ballack ve Joe Cole ile ilgilenmiyoruz demiş.

eng1n
10.Haziran.2010, 21:18
Aykut Kocaman takımın başına geçirilecekse ve Aykut Kocaman Transfer görüşmeleri için İngilterede olduğuna göre bu Aykut Kocaman'ın Teknik Direktörden çok Menejer olacağının göstergesidir inş öyle olur.

goosfraba
10.Haziran.2010, 21:22
şu bonservis işine açıklık getirelim. stoch'un bonservisine 9 milyon euro değil, 2.5m pound verildi...

KanaKe
10.Haziran.2010, 21:23
Aykut hocanin teknik direktör olmasi en iyi secim olacaktir. Hem takimi ve kadrodaki oyunculari taniyor hem Türk hemde kulübün efsanelerinden kendisine zaman verilirse cok iyi isler yapacagina inaniyorum adam Istanbulspor,Ankaraspor gibi takimlarla zaman zaman 1. olmustu.

KanaKe
10.Haziran.2010, 21:24
şu bonservis işine açıklık getirelim. stoch'un bonservisine 9 milyon euro değil, 2.5m pound verildi...
kaynak nedir? eger dogruysa cok cok uygun bir fiyata alinmis.

goosfraba
10.Haziran.2010, 21:26
chelsea yöneticisi dailymail'e açıklama yapmış.

eng1n
10.Haziran.2010, 21:27

eğer gerçekten 2.5m pound ise bu dahada süper çok iyi fiyata getirmişisiz demektir

KaPaLı
10.Haziran.2010, 21:28
Chelsea's Slovakia winger Miroslav Stoch joins Fenerbahce in £2.5m deal

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1285629/Chelseas-Slovakia-winger-Miroslav-Stoch-joins-Fenerbahce-2-5m-deal.html#ixzz0qTM7eUGy

Chelsea (http://www.dailymail.co.uk/sport/teampages/chelsea.html)'s Slovakia World Cup star Miroslav Stoch has joined Turkish side Fenerbahce for a fee of £2.5million.
The diminutive winger, 20, made five appearances for the first team during his four years at Stamford Bridge and leaves the English champions after spending last season on loan at Dutch champions FC Twente.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/06/10/article-0-09E6F9C2000005DC-623_468x444.jpg Unwanted Stoch: Former Chelsea winger (left) on international duty with Slovakia

Stoch impressed during his year playing under former England boss Steve McClaren but the Turkish side swooped to snap up the highly-rated youngster just ahead of World Cup kick off.

Fenerbahce are looking to build this summer after coming second in the Turkish Super League, missing out on the final day to winners Bursaspor.

A 1-1 draw with Trabzonspor handed their rivals the title and sparked rioting as fans set fire to sections of the Sukru Saracoglu Stadium in Istanbul.

fm_monster
10.Haziran.2010, 21:30
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1285629/Chelseas-Slovakia-winger-Miroslav-Stoch-joins-Fenerbahce-2-5m-deal.html?ITO=1490

Varonil
2.5 milyon pound'muş demek,gerçekten çok iyi bir fiyata bitirmişiz transferi,burda ayrıca yöneticilerimize de tebrikler :)

di canio
Hala Krasic duyumunun arkasındayım. Krasic ile anlaşılmış, CSKA ile ufak pürüzler varmış diye duydum.

GodfatheR
10.Haziran.2010, 21:31
3.5 - 4 milyon Euro civarı bişey işte gerçekten çok iyi fiyata almışız.

KanaKe
10.Haziran.2010, 21:34
9 milyon euro iddiasi zaten GS li bir yazardan gelmis :) 2,5 milyon pound sudan ucuz

TR.CaPTaiN
10.Haziran.2010, 21:38
Transfer maliyetlerine fazla takılmamak gerek. Ancak; 2.5 £ karşılığında Stoch'u almak da yönetim başarısıdır. Kötü transferlerde nasıl ki eleştiriyorsak, bu transferi böyle ucuza kapatan yönetimi de tebrik etmek lazım.

GodfatheR
10.Haziran.2010, 21:39
Baroni'yi 5 miyon euro ya aldık biz Stoch sudan ucuz .

Sekopej
10.Haziran.2010, 21:40
3 milyon euroya geliyor, ayrıca alacağı ücret de çok değildir, eğer kendini geliştirirse, 4 senelik sözleşmesi olduğunu da düşünürsek, mutlaka aldığımızdan daha yüksek fiyata satarız. Güiza'nın yıllık ücretinden daha az bonservis bedeli, para burada harcanmadığına göre diğer transferlerde yüksek bedel görebiliriz.

GodfatheR
10.Haziran.2010, 21:43
Ayrılda gel be Cücaaaaaak :D

nannar
10.Haziran.2010, 21:45
Eğer bahsi geçen rakama alındıysa normali odur işte :) Büyük takımlar verecekleri yıllık ücretten kurtulmak için kadroda düşünmediklerini böyle fiyatlara satıyorlar

Universal
10.Haziran.2010, 21:49
http://transfermarkt.de/de/miroslav-stoch/transfers/spieler_45559.html

3 milyon € satın almışız. Söylenecek söze gerek yok. Ben bu kadar ucuz ve kaliteli transfer görmedim. Helal olsun ilk defa doğru işler yapmaya başladık.

Addolorato
10.Haziran.2010, 21:53
2.5 M £ = Yaklaşık 7.5 M €..

GodfatheR
10.Haziran.2010, 21:54

yok artık.

Addolorato
10.Haziran.2010, 21:55
yok artık.

1 pound yaklaşık 3 lira..

goosfraba
10.Haziran.2010, 21:55
stoch yıllık 1.7 m euro alacakmış sanırım.

Fearless Coward
10.Haziran.2010, 21:56
Eralp haklı galiba o kadar ediyor..

Sekopej
10.Haziran.2010, 21:57

1 EURO 1.9142
1 İNGİLİZ STERLİNİ 2.3181

2.5 İngiliz Sterlini 3 Euro

Universal
10.Haziran.2010, 21:58

İyi de 3 milyon € satın aldık. Kaynağını gösterdim. Bu site manajerlerin sitesi. Fiyat doğrudur.

GodfatheR
10.Haziran.2010, 21:59
1 pound yaklaşık 3 lira..

Ama sen yanına Euro işareti koymuşsun : ) 7.5 TL dersen o kabul.

Addolorato
10.Haziran.2010, 21:59
1 EURO 1.9142
1 İNGİLİZ STERLİNİ 2.3181

2.5 İngiliz Sterlini 3 Euro

Tamam 3 M € pardon :D

€'yu yanlış koydum tamam yahu :D

RasAnt
10.Haziran.2010, 22:02
3 M € gayet iyi bir fiyat.Biz zaten brezilyalılardan başkalarına vermeyiz 5-6 M € merak etmeyin :D

Lucas Neill
10.Haziran.2010, 22:03
Adnan Polat Fb bizim verdigimizin 2-3 katini verdi dedi. Demek ki biz 1 milyon euro verebilmisiz :D

RasAnt
10.Haziran.2010, 22:05
burası döviz bürosuna dönmüş :D

Alicanfmfan
10.Haziran.2010, 22:06
21 yasında o kadar da yanlıs anlasılmasın yıldız olmayan bir futbolcuya yine iyi para vermişsiz dahada fazlasının verilmemesi iyi olmus

Hayırlı olsun .

goosfraba
10.Haziran.2010, 22:08
stoch'a göre yeni teknik direktörümüz aykut kocaman :D

kendisine ait official page'de aykut kocaman'dan söz ederken, '' kulübün teknik direktörü, aynı zamanda eski sportif direktör ve efsanevi golcü aykut kocaman ...... '' diyerekten gidiyor.

Revolution
10.Haziran.2010, 22:09
Yahu 3 Milyon € inanılmaz iyi bir rakam bizimkiler nasıl kaçırdılar şu adamı anlayamıyorum yaa.. Fenerbahçe'ye inanılmaz katkı sağlayacaktır bence.

Fernando Gago
10.Haziran.2010, 22:09
Mükemmel bir transfer . Maddi boyutu az ve böylesine gelecek vaad eden bir oyuncu . Kulübümüze hayırlı olsun

Universal
10.Haziran.2010, 22:13
stoch'a göre yeni teknik direktörümüz aykut kocaman :D

kendisine ait official page'de aykut kocaman'dan söz ederken, '' kulübün teknik direktörü, aynı zamanda eski sportif direktör ve efsanevi golcü aykut kocaman ...... '' diyerekten gidiyor.

Bana telif hakkını öde, bu forumda ilk ben yaptım bu haberi. Yedirmezler. :n:

goosfraba
10.Haziran.2010, 22:18
ayrıca ingiltere'de görüşülen diğer isimler roque santa cruz ve riera imiş.

Lionel Andres Messi
10.Haziran.2010, 22:25
transfermarkt deki fiyatlar genelde sallama olabiliyor.bence 3 milyon değil 9 milyon euro haberi daha mantıklı geliyor bana stoch gibi dünya kupasında oynayacak parlak bir yeteneği galatasaray da isterken fenerbahçe 3 milyonu basıp mı aldı yani :D

ama stoch un bonservisi 15 milyon euro bile olsa hakkını verbilecek potansiyeli var fenerbahçe maçlarında çok iyiydi.özel ilgi gösterilmeli oyuncuya.takımda kıskançlık yapılmazsa ona karşı, tsl bir yıldız daha kazanmış olur bence.keşke galatasaraya gelseydi :S

Sekopej
10.Haziran.2010, 22:25
Riera ile Aragones döneminde çok ilgilenmiştik ama araya Liverpool ve Benites girince, doğal olarak Liverpool'u seçti.

Santa Cruz ise istediğim bir isim, Dzsudzsak eğer olmazsa Riera da olabilir, ilk tercihim elbette Dzsudzsak.

Santa Cruz gelmek isterse City'nin zorluk çıkaracağını sanmıyorum.

Sekopej
10.Haziran.2010, 22:26
transfermarkt deki fiyatlar genelde sallama olabiliyor.bence 3 milyon değil 9 milyon euro haberi daha mantıklı geliyor bana stoch gibi dünya kupasında oynayacak parlak bir yeteneği galatasaray da isterken fenerbahçe 3 milyonu basıp mı aldı yani :D

ama stoch un bonservisi 15 milyon euro bile olsa hakkını verbilecek potansiyeli var fenerbahçe maçlarında çok iyiydi.özel ilgi gösterilmeli oyuncuya.takımda kıskançlık yapılmazsa ona karşı, tsl bir yıldız daha kazanmış olur bence.keşke galatasaraya gelseydi :S

Bu fiyatı açıklayan Chelsea, onlar açıkladıktan sonra diğer siteler bu değeri girdiler, ilk açıklama Chelsea kulübünden geldi.

Börk
10.Haziran.2010, 22:29
Riera,CSKA'ya transfer olmadı mı yahu ?

Lionel Andres Messi
10.Haziran.2010, 22:31
Bu fiyatı açıklayan Chelsea, onlar açıkladıktan sonra diğer siteler bu değeri girdiler, ilk açıklama Chelsea kulübünden geldi.
evet galiba öyle ben transfermarkt için demiştim ama önceki sayfaya baktım şimdi yönetici açıklamış.
fenerbahçe tam 12 den vurdu diyebilirim bu transferle.

Lucas Neill
10.Haziran.2010, 22:32

Chelsea nin resmi sitesinde bonservisle ilgili haber yok Ingilizlerin sallamasyon gazetesi Daily olmasi lazim o diyor o rakami.

Sekopej
10.Haziran.2010, 22:35
evet galiba öyle ben transfermarkt için demiştim ama önceki sayfaya baktım şimdi yönetici açıklamış.
fenerbahçe tam 12 den vurdu diyebilirim bu transferle.

Başka bir takım yapsa takdir ederdim ama bizim yönetime bakıyorum, inanması biraz güç. Hem de Brezilyalı olmayan bir futbolcu. Bundan önce aldığımız en genç yabancı Zico dönemindeydi sanırım ve hiç forma giymeden, 2 sezon kiralandı, sonra da gönderildi herhalde.

Demek ki futbolu başkandan daha iyi bilenler de varmış, Aykut Kocaman kolay harcanmazsa, çok faydalı işler yapacak gibi duruyor.

BeeTLeJuiCe
10.Haziran.2010, 22:36
Bende Riera Rusya'ya transfer oldu diye biliyorum. Alabilirsek kısa vade de duccakdan daha iyi olur, süper orta açan bir adam. Duccak gelir ise gençlik ateşi sarar dört bir yanımızı (=

ShevAnil
10.Haziran.2010, 22:37
Dzsudszak ve Stoch sol kanat oyuncuları değillermi?

Sekopej
10.Haziran.2010, 22:37
Chelsea nin resmi sitesinde bonservisle ilgili haber yok Ingilizlerin sallamasyon gazetesi Daily olmasi lazim o diyor o rakami.

Sallama haber yapsalar hiç isim vermezlerdi, direk şu fiyata anlaşıldı haberi yaparlardı. Stoch üzerinden tiraj peşinde olmazlar, yapılan açıklamayı haber yapmışlardır.

SAİT71
10.Haziran.2010, 22:38
Bu tür bir yeteneğe 9 M € versekte iyi bir fiyat olurdu.. Kaldı ki 3 M € rakamı daha sık dolaşıyor.. Bunca saçma transfere saçılan paraları görünce bu transferin fiyatını insan merak bile etmiyor.. Yönetimi tebrik ederim.. İlk kez Avrupa'yı titretecek kadar tehlikeli bir kadro kuruluyor yani bilinçli transferler yapılıyor.. Bu sevindirici...

goosfraba
10.Haziran.2010, 22:51
http://3.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/TBDxs6vxitI/AAAAAAAASco/a36Ys6479Oc/s1600/5443.jpg

KanaKe
10.Haziran.2010, 22:56
Premier Lig'de 4 mac oynamis bence gayet iyi Chelsea'ye transfer oldugu sezon 19 yasindaydi.

nannar
10.Haziran.2010, 22:58
Adnan Polat Fb bizim verdigimizin 2-3 katini verdi dedi. Demek ki biz 1 milyon euro verebilmisiz :D

:n: Harbi bizimkiler yine 3 kuruşa kapatacaklarmış az daha :D

Alicanfmfan
10.Haziran.2010, 22:59
:n: Harbi bizimkiler yine 3 kuruşa kapatacaklarmış az daha :D

Valla abi , Haldun abi yine marifetini göstecekti :)

KaPaLı
10.Haziran.2010, 22:59
http://3.bp.blogspot.com/_J1xM0arkJPo/TBDxs6vxitI/AAAAAAAASco/a36Ys6479Oc/s1600/5443.jpg

Photoshop o photoshop. Chelsea'nin 25 kişilik kadrosuna bile girememmiş ( ? ) bir oyuncu Stoch :j:

Kendini avutmanın bir çeşidi olsa gerek bu..

vuque
10.Haziran.2010, 23:07
Öncelikle çok kaliteli transfer...
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
Görmek istediğimiz transfer hamleleri bunlar başkan...
Böyle yetenekli,potansiyelli genç oyuncuları getir takıma;güzel futbol oynat varsın uefa'ya bile gidemesin ilk sene ben razıyım...
Şimdi yönetimden isteğim şudur benim...
Gignac,Duşşak,Kaliteli bir stoper ve Türkiye'den alınacak kaliteli genç oyuncular...
Bunları yap yönetim takımıda Aykut hoca'ya emanet et tam yetki ile...
Sen o zaman gerçek Fenerbahçe'yi izlersin Aziz Yıldırım...
Herneyse 3 Milyon'a yetenekli ve müthiş potansiyelli bir genç oyuncu aldık çok mutluyum ;)

Erci09
10.Haziran.2010, 23:12
Photoshop o photoshop. Chelsea'nin 25 kişilik kadrosuna bile girememmiş ( ? ) bir oyuncu Stoch :j:

Chelsea'de 4 yıl boyunca sadece 4 defa forma şansı bulabilen oyuncu.
Kaynak: Goal.com

KanaKe
10.Haziran.2010, 23:17
Chelsea'de 4 yıl boyunca sadece 4 defa forma şansı bulabilen oyuncu.
Kaynak: Goal.com
görende adami 25-26 yasinda bir oyuncu sanacak :) adam daha 20 yasinda 16 yasinda transfer olmus demekki chelsea'ye sen 16 yasinda chelsea'de kadroya girmis bir adam taniyormusun? bu eleman 18 yasinda kadroya girmis chelsea'de.

Erci09
10.Haziran.2010, 23:22
görende adami 25-26 yasinda bir oyuncu sanacak :) adam daha 20 yasinda 16 yasinda transfer olmus demekki chelsea'ye sen 16 yasinda chelsea'de kadroya girmis bir adam taniyormusun? bu eleman 18 yasinda kadroya girmis chelsea'de.
Tamam kardeşim benim demek istediğim kadroya girmiş bir arkadaş chelsea formalı resmine photoshop o chelsea'nın 25 kişilik kadrosuna bile girememiş demişti bende onu belirtmek istedim chelsea de 4 maça çıkmış.

BleedingMoon
10.Haziran.2010, 23:23
galatasaray'a gelmediği için kötü futbolcudur. zaten iyi olsa çelski bırakmazdı. eheh.

fm_monster
10.Haziran.2010, 23:24

http://www.youtube.com/watch?v=nlQkIXdOUGI

;)

KaPaLı
10.Haziran.2010, 23:32
Yaa siz iğnelemek diye birşey bilmezmisiniz (: Biraz farklı konulara bakın. Bazı üyeler Chelsea'nin 25 kişilik kadrosuna bile giremememiş diye kendilerini avutuyolar (:

eXcitinG
11.Haziran.2010, 00:09
Stoch Türkiye de her türLü iş yapar.

HızLı adamLar Türkiye de başarıLı oLuyor. Keita,HoLosko,VoLkan,Sercan vb.vb. Bizim Ligimizde ki bek adamLarı ağırLıktan ya da hızLı oLanLarda savunmanın S sini biLmedikLerinden bu tarz adamLar bizim Ligimizde çok iş yapar.

RasAnt
11.Haziran.2010, 00:25
Tamam kardeşim benim demek istediğim kadroya girmiş bir arkadaş chelsea formalı resmine photoshop o chelsea'nın 25 kişilik kadrosuna bile girememiş demişti bende onu belirtmek istedim chelsea de 4 maça çıkmış.

iğneleme yapmıştı arkadasımız :)

izmer96
11.Haziran.2010, 00:26
Gecen sene Mehmet Topuz bu sene Stoch hayirli olsun Fenerbahce sonrada 17 ye bir diye sizlanmasin 1 milyon tane yabanci icinde gidip bu adamin alinmmasi hemde 9m euro ya ilginc tabiki.

Fenerbahce taraftarlarinin umrunda olucak bir durum degil buonlar takiminin oyununa bakarlar ama sonrada kimse Fenerbahce neden boyle antipatik diye sormasin

GeNç KaRTaL
11.Haziran.2010, 00:39
Gecen sene Mehmet Topuz bu sene Stoch hayirli olsun Fenerbahce sonrada 17 ye bir diye sizlanmasin 1 milyon tane yabanci icinde gidip bu adamin alinmmasi hemde 9m euro ya ilginc tabiki.

Fenerbahce taraftarlarinin umrunda olucak bir durum degil buonlar takiminin oyununa bakarlar ama sonrada kimse Fenerbahce neden boyle antipatik diye sormasin

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1746138&postcount=7755

Bununla ilgili size cevap yazmıştı Serkan abi.Ayrıca 3 milyon'a alındığı söyleniyor.

Sekopej
11.Haziran.2010, 00:43

9 milyon değil, açıklanan tek rakam var 3 milyon, başka açıklama olursa, o zaman 3 değil deriz ama şu anda açıklanan rakam 3 milyon.

Aykut Kocaman'In oluşturduğu transfer listesini biliyor muyuz? Hayır. O zaman Galatasaray'ın istediği oyuncu demek doğru mudur, basında yazdıysa Galatasaray illa ki bu oyuncuyu alacak mı yani?

Fenerbahçe'nin ilk tercihi Krasiç'ti ama olmadı, ikna edilemedi ve diğer tercihlere geçildi, ilk tercih Stoch olsaydı ve 10 gün önce anlaşılsaydı değişen ne olacaktı? Sonuçta bu oyuncuyu Fenerbahçe biliyor, Twente ile olan maçlar sebebiyle defalarca izlenen bir oyuncu. Hiç bilmezler de, Galatasaray gündeme getirdi, Fenerbahçe gördü aldı gibi bir durum yok.

Sadece Stoch değil, 4 oyuncu ile görüşülmeye gidildi, anlaşanlar olursa onlar da duyurulur.

Sekopej
11.Haziran.2010, 00:44
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1746138&postcount=7755

Bununla ilgili size cevap yazmıştı Serkan abi.Ayrıca 3 milyon'a alındığı söyleniyor.

Mesajını görmemiştim Şemsi yazarken, yeniden vereyim, arada okunmadan geçebiliyor, böyle çok mesaj atıldığında konulara.

izmer96
11.Haziran.2010, 00:45
9 milyon değil, açıklanan tek rakam var 3 milyon, başka açıklama olursa, o zaman 3 değil deriz ama şu anda açıklanan rakam 3 milyon.

Aykut Kocaman'In oluşturduğu transfer listesini biliyor muyuz? Hayır. O zaman Galatasaray'ın istediği oyuncu demek doğru mudur, basında yazdıysa Galatasaray illa ki bu oyuncuyu alacak mı yani?

Fenerbahçe'nin ilk tercihi Krasiç'ti ama olmadı, ikna edilemedi ve diğer tercihlere geçildi, ilk tercih Stoch olsaydı ve 10 gün önce anlaşılsaydı değişen ne olacaktı? Sonuçta bu oyuncuyu Fenerbahçe biliyor, Twente ile olan maçlar sebebiyle defalarca izlenen bir oyuncu. Hiç bilmezler de, Galatasaray gündeme getirdi, Fenerbahçe gördü aldı gibi bir durum yok.

Sadece Stoch değil, 4 oyuncu ile görüşülmeye gidildi, anlaşanlar olursa onlar da duyurulur.

Serkan benim yazdiklarim Fener taraftarlarinin pekde umrunda olmasi gereken birsey degil esasinda ben olsam kendi takimima byle iyi bir oyuncu alinsa pekde umrunda olmaz acikcasi diger taraftarlarin ne dedigi ama gecen sene olan Topuz olayindan sonra yine bir etik olmayan davranis Fenerbahce'den benim tek demek istedigim bu tarz seyler Fenerbahce'yi boyle antipatik kiliyor ha bu sizi ilgilendirirmi cok bilmiyorum sadece bunu soylemek istedim

izmer96
11.Haziran.2010, 00:47
İspanyollara göre Pellegrini Fener'e yakın

Real Madrid'deki görevine son verilen Şilili teknik adamın Fenerbahçe'ye gideceği iddia edildi...

http://u.goal.com/50500/50580_news.jpg

İspanya'nın önde gelen gazetelerinden Sport'da yer alan haberde, geçtiğimiz sezon sonunda Real Madrid'den kovulan Şilili teknik adam Manuel Pellegrini'nin menajeri Jesus Martinez'in Fenerbahçe ile temasta olduğu belirtildi.

Haberde Fenerbahçe ile ilgili birçok konuya değinilirken, deneyimli teknik adama İtalya ve Almanya'dan da çeşitli teklifler olduğu ileri sürüldü.

Fenerbahçe cephesinden Alman teknik adam Christoph Daum'un takımda kalıp kalmayacağı hakkında henüz resmi bir açıklama gelmese de, sarı-lacivertli yönetimin Daum ile tazminat problemini çözmeye çalıştığı konuşuluyor.

56 yaşındaki Manuel Pellegrini, 2004-2009 yılları arasında Villarreal'i çalıştırmış ve daha sonra Real Madrid'in başına

GOAL.COM

nannar
11.Haziran.2010, 00:51

Yaa siz iğnelemek diye birşey bilmezmisiniz (: Biraz farklı konulara bakın. Bazı üyeler Chelsea'nin 25 kişilik kadrosuna bile giremememiş diye kendilerini avutuyolar (:

:n: Yawww tamam Avrupa'nın en iyi kanat oyuncularından birini aldınız tamam.... :n:

Ben hiç kadroya girememiş demedim :) 25 kişilik kadroda düşünülmediğini anlatmaya çalıştım ama neyse :) Galatasaray'la adı geçtiğinde gidin bakın tüm postalara. Hiçbir zaman Stoch mükemmel oyuncudur,gelse dağıtır falan yazmadım :) Aksine adamı izlemedim dedim heryerde. 9 milyona alındıysa Chelsea kar etmiş dedim. 3 milyon € dediniz, o zaman iyi fiyat dedim :) Stoch fiyat olarak iyi rakama gelmiş. Artık geride 1 soru kaldı.Başarılı olabilecek mi olamayacak mı? olursa biz üzülürüz siz sevinirsiniz ,olamazsa biz seviniriz siz üzülürsünüz :D

Sekopej
11.Haziran.2010, 00:53
Serkan benim yazdiklarim Fener taraftarlarinin pekde umrunda olmasi gereken birsey degil esasinda ben olsam kendi takimima byle iyi bir oyuncu alinsa pekde umrunda olmaz acikcasi diger taraftarlarin ne dedigi ama gecen sene olan Topuz olayindan sonra yine bir etik olmayan davranis Fenerbahce'den benim tek demek istedigim bu tarz seyler Fenerbahce'yi boyle antipatik kiliyor ha bu sizi ilgilendirirmi cok bilmiyorum sadece bunu soylemek istedim

Etik dışı olan nedir, bana açıklar mısın? Galatasaray Stoch'u transfer etmek istiyoruz diye açıklama yaptılar mı resmi olarak? Yaptılarsa kusura bakma, ben duymadığımdan soruyorum.

Basında çıkan haberlere göre, bir oyuncuyla ilgilenip, ilgilenmemeye karar verecekse kulüpler, o zaman hiç bir iş beceremezler.

Fenerbahçe bir liste yapmıştır, Krasiç üzerine yoğunlaştılar, bilemiyoruz belki de 1 hafta önce anlaştı Chelsea ile Fenerbahçe ve Krasiç olayının tamamen sonlanmasını bekledi, Krasiç işi yatınca da, Aykut Kocaman gidip son noktayı koydu. Aaa basın bu oyuncuyu GS için yazıyormuş, biz listemizdeki 3. oyuncuya geçelim der mi hiç bir kulüp? Üstelik Galatasaray'ın resmi olarak açıklaması da yokken.

Galatasaray istemiştir, şartları sunmuştur, Fenerbahçe de sunmuştur, oyuncu tercihini yapmıştır. Burada etik dışı bir durum göremiyorum ben.

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Haziran.2010, 00:53
Maliyeti aciklandi mi acaba Stoch transferinin?

Cengo
11.Haziran.2010, 00:56
İngiliz basınına göre 2,5 Milyon Pound (3 Milyon Euro)

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1285629/Chelseas-Slovakia-winger-Miroslav-Stoch-joins-Fenerbahce-2-5m-deal.html

nannar
11.Haziran.2010, 00:57
Etik dışı olan nedir, bana açıklar mısın? Galatasaray Stoch'u transfer etmek istiyoruz diye açıklama yaptılar mı resmi olarak? Yaptılarsa kusura bakma, ben duymadığımdan soruyorum.

Basında çıkan haberlere göre, bir oyuncuyla ilgilenip, ilgilenmemeye karar verecekse kulüpler, o zaman hiç bir iş beceremezler.

Fenerbahçe bir liste yapmıştır, Krasiç üzerine yoğunlaştılar, bilemiyoruz belki de 1 hafta önce anlaştı Chelsea ile Fenerbahçe ve Krasiç olayının tamamen sonlanmasını bekledi, Krasiç işi yatınca da, Aykut Kocaman gidip son noktayı koydu. Aaa basın bu oyuncuyu GS için yazıyormuş, biz listemizdeki 3. oyuncuya geçelim der mi hiç bir kulüp? Üstelik Galatasaray'ın resmi olarak açıklaması da yokken.

Galatasaray istemiştir, şartları sunmuştur, Fenerbahçe de sunmuştur, oyuncu tercihini yapmıştır. Burada etik dışı bir durum göremiyorum ben.

yahu etik olsa ne olur olmasa ne olur? :) Elin gavuru için hiç gerek yok. Sanki Messi'yi falan mı çaldı FB yönetimi elimizden :) Zamanında gemiyle oyuncu da kaçırılmış bu ülkede... Ben etik falan tanımam arkadaş. 1 Stoch gider, 1500 Stoch kalır Avrupa'da :) Gidip başkasını alsın bizimkilerde... Durduk yere geçen sene Beşiktaş'ın yaptıgı gibi cıngar çıkarsak daha mı iyi olacaktı? :) Bence hiç üzerinde konuşulmadan diğer görüşmelere geçsin bizimkiler. Çok da büyük bir olay ya da etik dışı bir davranış değil bence bu transfer...

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Haziran.2010, 00:57
3 M avro demis Serkan, yeni gordum.

BeeTLeJuiCe
11.Haziran.2010, 00:58
Juventus'ta etik dışı harekette bulundu, biz 5-7 civarına kapatacakken, onlar geldi fiyat 15'den aşağı düşmüyor.

Stoch için en güzel değerlendirmeyi bulabileceğimiz blog, flying dutchman
http://vliegendenederlander.blogspot.com/2010/06/miroslav-stoch-transferi.html

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Haziran.2010, 01:03
Kendisine de 4 yilligina 9 M avro vereceklermis. Fena degil ama aldigi rakama bakilirsa takimda yildiz statusunde olacak. Beklentiden dolayi sacmalamaz umarim.

LaigLeNoiR
11.Haziran.2010, 01:06
yahu etik olsa ne olur olmasa ne olur? :) Elin gavuru için hiç gerek yok. Sanki Messi'yi falan mı çaldı FB yönetimi elimizden :) Zamanında gemiyle oyuncu da kaçırılmış bu ülkede... Ben etik falan tanımam arkadaş. 1 Stoch gider, 1500 Stoch kalır Avrupa'da :) Gidip başkasını alsın bizimkilerde... Durduk yere geçen sene Beşiktaş'ın yaptıgı gibi cıngar çıkarsak daha mı iyi olacaktı? :) Bence hiç üzerinde konuşulmadan diğer görüşmelere geçsin bizimkiler. Çok da büyük bir olay ya da etik dışı bir davranış değil bence bu transfer...

Ne çıngarı çıkardık biz sadece oyuncunun yaptığından bahsettik.

Konuşmak konular hakkında çıngar çıkarmak değil abi kusra bakma.

BeeTLeJuiCe
11.Haziran.2010, 01:09
Söylenen 9 MN€ doğru fakat oyuncunun tüm maliyeti bu kadar. 4 Yıllık alacağı ve bonservis ücreti...

fm_monster
11.Haziran.2010, 01:12
Kendisine de 4 yilligina 9 M avro vereceklermis. Fena degil ama aldigi rakama bakilirsa takimda yildiz statusunde olacak. Beklentiden dolayi sacmalamaz umarim.

Söylenen 9 MN€ doğru fakat oyuncunun tüm maliyeti bu kadar. 4 Yıllık alacağı ve bonservis ücreti...

her kafadan bi ses çıkıyor resmi bi açıklama gelsede rahatlasak

nannar
11.Haziran.2010, 01:13
Ne çıngarı çıkardık biz sadece oyuncunun yaptığından bahsettik.

Konuşmak konular hakkında çıngar çıkarmak değil abi kusra bakma.

öyle murat da işte bir şekilde 2-3 hafta yok mehmet beşiktaşı istiyor,yok kulüp fenerle anlaştı, mehmeti biz aldık topuzu beşiktaşa kaldı diye falan manşetler düştü nete hatırlamıyormusunuz :) şimdi de GS-FB arasında olmasın yani.

Fenerbahçeliler remzi'yi yanlış anlamışsınız sanırım. sonra ligde neden 17'ye 1 oluyoruz.Herkes birleşti, kutsal ittifak yapıldı falan diyorsunuz. geçen sene BJK'nin ilgilendiği oyuncuyu aldı Fb. Bu sene de GS'nin :) Geçen sene BJK yönetimi baya laf saydı ama açıkcası ben Stoch işinden çok da rahatsızlık duymadım.Ama illaki duyanlar olmuştur. antipatik kulüp olmaya devam edeceğiz diyor FB yönetimi açıktan açığa... benim açımdan yine bir sorun yok zaten günahım kadar sevmiyorum :D Ama işte ligde biz olmasak FB,FB olmasa biz olmayız...

vuque
11.Haziran.2010, 01:14
:n: Yawww tamam Avrupa'nın en iyi kanat oyuncularından birini aldınız tamam.... :n:

Ben hiç kadroya girememiş demedim :) 25 kişilik kadroda düşünülmediğini anlatmaya çalıştım ama neyse :) Galatasaray'la adı geçtiğinde gidin bakın tüm postalara. Hiçbir zaman Stoch mükemmel oyuncudur,gelse dağıtır falan yazmadım :) Aksine adamı izlemedim dedim heryerde. 9 milyona alındıysa Chelsea kar etmiş dedim. 3 milyon € dediniz, o zaman iyi fiyat dedim :) Stoch fiyat olarak iyi rakama gelmiş. Artık geride 1 soru kaldı.Başarılı olabilecek mi olamayacak mı? olursa biz üzülürüz siz sevinirsiniz ,olamazsa biz seviniriz siz üzülürsünüz :D
by Cechandessien Thu Jun 10‚ 2010 2:37 pm

This is a nightmare for me. I still can´t believe it. If it´s real‚ I swear I will no longer follow Chelsea transferts. Go to Hell Chelsea Board.
Cechandessien
Rising Star

Chelsea taraftarları çıldırdı siz daha neler diyorsunuz :p
Adamlar Joe Cole gittikten sonra onun yerinde oynaması gereken bir oyuncuyu nasıl satarsınız diye yönetime veryansın ediyorlar siz yok öyle yok böyle...
Geçiniz bunları...
Kedi ulaşamadığı ciğere tabii mundar der...
Galatasaray alsaydı bu oyuncuyu hele hele 3 milyon'a alsaydı yazılacakları hepimiz biliyoruz. O sebeple birbirimizi kandırmayalım...
NOT:Yazım sadece size yönelik değil yanlış anlaşılma olmasın.Genel olarak yazdım ;)

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Haziran.2010, 01:16
Adnan Polat icerleyen bi kac laf etmis konu hakkinda. Ilerki gunlerde bu transfer hikayesi kizisabilir.

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Haziran.2010, 01:17
by Cechandessien Thu Jun 10‚ 2010 2:37 pm

This is a nightmare for me. I still can´t believe it. If it´s real‚ I swear I will no longer follow Chelsea transferts. Go to Hell Chelsea Board.
Cechandessien
Rising Star

Chelsea taraftarları çıldırdı siz daha neler diyorsunuz :p
Adamlar Joe Cole gittikten sonra onun yerinde oynaması gereken bir oyuncuyu nasıl satarsınız diye yönetime veryansın ediyorlar siz yok öyle yok böyle...
Geçiniz bunları...
Kedi ulaşamadığı ciğere tabii mundar der...
Galatasaray alsaydı bu oyuncuyu hele hele 3 milyon'a alsaydı yazılacakları hepimiz biliyoruz. O sebeple birbirimizi kandırmayalım...
NOT:Yazım sadece size yönelik değil yanlış anlaşılma olmasın.Genel olarak yazdım ;)

Bu iletiyi yazan incisozluk ekibinden olmasin :n::n::n:
gecen hafta basmislardi chelsea forumunu :D:D

nannar
11.Haziran.2010, 01:18
Bir de açıkcası lige eğer kalite adam geldiyse seyri açısındans evinirim.Zamanında Beşiktaş'ta Amokachi'yi, Fener'de Okocha'yı izlemekten sıkılmazdım. İnşallah yeni Hagi'ler , Okocha'lar,Revivo'lar gelir de lig TV aldığımıza pişman olmayız her sene...

izmer96
11.Haziran.2010, 01:18

"F. Bahçe centilmenliğe aykırı davrandı"

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe'nin uzun bir süredir ilgilendikleri Slovak futbolcu Miroslav Stoch'u transfer ederek, aralarındaki centilmenlik anlaşmasına aykırı davrandığını söyledi.

Polat, Lig Tv'de katıldığı programda, Stoch için epey zamandır uğraş verdiklerini belirterek, "Üzgün, kırgın ya da kızgın değilim. Prensip olarak biz rakiplerimizin yurt dışı hatta yurt içi transferleriyle hiç ilgilenmedik. İşlerini bozmamak için biz bu işlere hep uzak durduk. Ama Stoch ile ilgili Fenerbahçe'nin dün akşam Chelsea ile görüştüğünü biliyorduk. Anlaşmışlar, hayırlı olsun. Biz bu transferde tıkanmadık. Kendi dengelerimiz var, maliyetlerimiz var. UEFA'nın 2012 kriterlerini düşünerek, bütçe prensiplerine uyma kararı aldık. Ne olursa olsun biz transferi yapalım, diye bir düşüncemiz yok. Fenerbahçe Kulübü büyük bir zafer kazanmış gibi teklifleri ikiye katlayarak futbolcuyu aldı, olabilir. Bundan sonra demek ki rakiplerimizle ilgili düşünceleri gözden geçirip, tavrımızı ona göre belirleyeceğiz" diye konuştu.

Büyük kulüplerle aralarında yazılı olmayan prensiplerin olduğunu belirten Polat, şunları kaydetti:

"Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın talip olduğu futbolcuların fiyatını yükseltmenin Türk futbolcu açısından da çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Onun için biz prensip olarak girmiyorduk. Ama demek ki bizim ortaya koyduğumuz bu centilmenlik yaklaşımı, kimsenin umurunda değil. Bundan sonra bu kurala uymayacağımızı söyleyebilirim. Muhakkak ki başkanlarının bilgisi doğrultusunda o heyet oraya gitmiştir. Böyle bir yaklaşımda bulunuyorlarsa en azından biz etrafımızdaki insanların düşünce yapısını, zihniyetlerini anlamış olduk. Zamanı gelince bizim de yapacağız şeyler olacaktır."

ADNAN POLAT.

vuque
11.Haziran.2010, 01:19
Bu iletiyi yazan incisozluk ekibinden olmasin :n::n::n:
gecen hafta basmislardi chelsea forumunu :D:D
Pek sanmıyorum...
Genel olarak Chelsea taraftarlarının görüşü bu yönde...
Joe Cole gidince onun yerine Stoch'u düşünüyorlardı haklı olarak ama teknik direktörleri kanat oyunu benimsemeyen bir yapıyla oynayacaklarını söyleyip satılmasını istemiş...
O şekilde aldık zaten...
Yoksa Chelsea oynatacağı oyuncuyu zaten satmaz ama...

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Haziran.2010, 01:22
Chelsea taraftari aglayadursun, sag tarafa da gozden cikardiklari joe cole' u alacagiz :n:

vuque

Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçe'nin uzun bir süredir ilgilendikleri Slovak futbolcu Miroslav Stoch'u transfer ederek, aralarındaki centilmenlik anlaşmasına aykırı davrandığını söyledi.

Polat, Lig Tv'de katıldığı programda, Stoch için epey zamandır uğraş verdiklerini belirterek, "Üzgün, kırgın ya da kızgın değilim. Prensip olarak biz rakiplerimizin yurt dışı hatta yurt içi transferleriyle hiç ilgilenmedik. İşlerini bozmamak için biz bu işlere hep uzak durduk. Ama Stoch ile ilgili Fenerbahçe'nin dün akşam Chelsea ile görüştüğünü biliyorduk. Anlaşmışlar, hayırlı olsun. Biz bu transferde tıkanmadık. Kendi dengelerimiz var, maliyetlerimiz var. UEFA'nın 2012 kriterlerini düşünerek, bütçe prensiplerine uyma kararı aldık. Ne olursa olsun biz transferi yapalım, diye bir düşüncemiz yok. Fenerbahçe Kulübü büyük bir zafer kazanmış gibi teklifleri ikiye katlayarak futbolcuyu aldı, olabilir. Bundan sonra demek ki rakiplerimizle ilgili düşünceleri gözden geçirip, tavrımızı ona göre belirleyeceğiz" diye konuştu.

Büyük kulüplerle aralarında yazılı olmayan prensiplerin olduğunu belirten Polat, şunları kaydetti:

"Özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın talip olduğu futbolcuların fiyatını yükseltmenin Türk futbolcu açısından da çok sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Onun için biz prensip olarak girmiyorduk. Ama demek ki bizim ortaya koyduğumuz bu centilmenlik yaklaşımı, kimsenin umurunda değil. Bundan sonra bu kurala uymayacağımızı söyleyebilirim. Muhakkak ki başkanlarının bilgisi doğrultusunda o heyet oraya gitmiştir. Böyle bir yaklaşımda bulunuyorlarsa en azından biz etrafımızdaki insanların düşünce yapısını, zihniyetlerini anlamış olduk. Zamanı gelince bizim de yapacağız şeyler olacaktır."

ADNAN POLAT.
Sanki birde Fenerbahçe ile fiyatta yarışabileceklermiş gibi konuşmamış mı adnan başkan...
Bir savaş olacaksa kaybeden taraf Fenerbahçe olmaz ;)

nannar

ADNAN POLAT.

Başkan noktayı koymuş zaten... Fazlasına da gerek yok :)

goosfraba
11.Haziran.2010, 01:25
yahu çok istiyordun da neden almadın adnan polat?

kendi başarısızlığını fenerbahçe'ye mal etme lütfen.

vuque
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?r=1&hid=73645

nannar
Sanki birde Fenerbahçe ile fiyatta yarışabileceklermiş gibi konuşmamış mı adnan başkan...
Bir savaş olacaksa kaybeden taraf Fenerbahçe olmaz ;)

:n: Yahu adam afedersiniz ama savaş açarız ya da savaşırız falan dememişki.Türk futbolu kaybeder demiş.Ben de öyle düşünüyorum.eli gavurunun umrunda bile olmaz. Sana 5'e satacağını ben 6 veririm bana verir, ertesi gün sen 7 verirsin, BJK 8 verir, kime yarar ? :) Neyse, demekki Stoch transferi bu kadar önemliymiş FB kulübü için

fm_monster
11.Haziran.2010, 01:26

ADNAN POLAT.

"Hayırlı uğurlu olsun bu transfer. Stoch, uzun zamandır gündemimizde olan bir isimdi. Twente ile oynadığımız karşılaşmalarda son derece başarılı maçlar ortaya koymuştu. Uzun zamandır izliyorduk. Bugün itibariyle de transferini bitirdik"

aykut kocamanıın acıklaması.

ayrıca centilmenlikten etikten bahsetmeden önce kendine baksın adnan polat
ali turan kayseriden çokmu etik alındı,trabzonlu selçuk ve ceyhunun aklını çelmeye çalısanda başkasıydı heralde !

vuque
11.Haziran.2010, 01:29
:n: Yahu adam afedersiniz ama savaş açarız ya da savaşırız falan dememişki.Türk futbolu kaybeder demiş.Ben de öyle düşünüyorum.eli gavurunun umrunda bile olmaz. Sana 5'e satacağını ben 6 veririm bana verir, ertesi gün sen 7 verirsin, BJK 8 verir, kime yarar ? :) Neyse, demekki Stoch transferi bu kadar önemliymiş FB kulübü için
Bu dediği savaş başlatmak oluyor zaten :)
Futbol'da daha başka nasıl savaşacaklar ki transfer arenasında?
Rakibinin istediği oyuncunun fiyatını yükselterek savaş verirler...
Yani savaşırız dememiş ama olay bu...
Bizde bundan sonra rakiplerimizin listesinde ki oyunculara teklif yapacağız demek savaştır :)
Türk futbol'u kaybeder orası kesinlikle doğru ama en az zararı Fenerbahçe görür bu savaşta...
Ekonomik olarak kimin daha güçlü olduğu ortada...
Herneyse bir kızı 1000 kişi ister 1 kişi alır hesabı fazla kafaya takmamak lazım başka kızlara bakmak lazım ;)

KaPaLı
11.Haziran.2010, 01:29
http://forums.cfcnet.co.uk/index.php?/topic/47558-official-miroslav-stoch-joins-fenerbahce/

Merak eden varsa burdan yorumlara bakabilirler.

Sekopej
11.Haziran.2010, 01:32
İyi de Adnan Polat, Fenerbahçe nereden bilsin, resmi bir açıklama var mı Galatasaray'ın ilgilendiğine dair? Anlamıyorum ben bunu, centilmenlikle ne alakası var, anlaşılan fiyat 3 milyon, 1 haftadır bu paraya anlaşamadıysan Fenerbahçe ne yapsın?

Centilmen davranma konusunda en son konuşacak kişidir bence Adnan Polat ama bunun tartışmasını başlatmak istemiyorum, dün Fenerbahçe'nin anlaşacağını duyduğunda arasaymış Aziz Yıldırım'ı almayın, biz ilgileniyoruz diye.

Krasiç'in alternatifiydi, bu nedenle elbette önemli bir transfer. Fenerbahçe tarihinde, bu yaşta, yıldız olma potansiyeline sahip ilk yabancı transfer belki de. Hep neden bu tarz adamlar almazlar diye eleştirilirken şimdi doğru yolda yönetim. Bu fiyata, bu yaşta, geleceği parlak olabiilecek bir isim alındı, şimdi yenilerini bekliyoruz.

KanaKe
11.Haziran.2010, 01:33
Ben gs taraftari olsam yönetimime kizarim millet gelmis fb yönetimine atip tutuyor parayi veren düdügü calar demisler fb 3 veriyorsa gs 5 verseydi alsaydi madem...

vuque
11.Haziran.2010, 01:34
Bu arada okumakta fayda var... :)
http://vliegendenederlander.blogspot.com/2010/06/miroslav-stoch-transferi.html

KaPaLı
11.Haziran.2010, 01:36
Sırada Salomon Kalou var :j:

GeorgeWeah
11.Haziran.2010, 01:40
Yahu ne etiğinden bahsediyorlar. Trabzon camiası Adnan Polata kızıyor. Kayseri o kadar laf söyledi. Bunları kim yaptı? Demiyorki fazla para veremedik. Bize misilleme yapacakmış. Hodri Meydan!!!

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Haziran.2010, 01:44
Daha tartismaniz icin erken bence. Transferin hikayesi netlesmis degil. FB nin daha once ilgilenmedigi ne malum ki. Gazetelere sizdirilmadi belki de transfer gorusmeleri. Soylenen fiyat cok yuksek de degil, fahis bi fiyata cekilmis degil sonucta.

yaman76hakanFB
11.Haziran.2010, 01:45
Biraz önce FB tv.nin haberlerinde Aykut Kocaman'la telefon bağlantısı vardı. Şu anlamda şeyler söyledi: "Artık modern futbol hızlı oynanıyor. Topla ve topsuz olarak hızlı hareket eden oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz "dedi. Stoch'u bunun için aldıklarını, özelliklerinin bu kriterlerine uygun olduğunu, ama asıl önemli olanın bu özellikleri sahaya yansıtmak olduğunu filan söyledi.

Benim derdim isimlerle değil... Sözkonusu olan bir zihniyet devriminin ilk işaretidir. Şu cümlede saklı: "Artık modern futbol hızlı oynanıyor. Topla ve topsuz olarak hızlı hareket eden oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz..." Şükürler olsun ki, ruhsuz Brezilyalıları iki ileri, bir geri mehter temposuyla iteleye kakalaya tamamladığımız 60-70 puanlık Fenerbahçe tarih olmak üzere... (Tabii bunca yılın enkazını, molozlarını bir çırpıda ayıklayamazsın. Ama en azından o çabayı görüyoruz.

Peki modern futbol hızlı oynanıyorsa... Bu takımın en demode futbolcusu kimdir?

Alicanfmfan
11.Haziran.2010, 01:46
Bizi karsısına almakla cok büyük bir hata yaptılar , bence...

vuque
11.Haziran.2010, 01:49
Bu arada neden bu kadar ucuz diyen arkadaşlar hem Ancelotti'nin oynatmayı düşündüğü sistem hemde sözleşmesinin son senesinde olması sebebiyle bu kadar ucuz'a geldi...

Sekopej
11.Haziran.2010, 01:53
Aksini gösterene kadar ben Chelsea'li yöneticinin söylediği 3 milyon doğrudur diyorum, yarın daha yetkili birisi çıkar, 3 değil 13 der, ona tamam deriz.

Ben ödenen parayı hiç kafaya takmıyorum, Güiza'ya 14, Baroni'ye 6 milyon verilirken, 20 yaşındaki adama 9 verseler de rahatsız olmam. Ki 9 olduğuna inanmıyorum.

Ve çok mutluyum, Fenerbahçe yönetiminde zihniyet değiştiği için ve Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum, kontrolü artık Aykut Kocaman'a bıraktığı için. Ve bu transferi sadece başlangıç olarak görüyorum, Daum'un 2003'de kurup, 2004'de Alex'in gelmesiyle 6 senedir kurulan düzen bozuluyor, seneye hoca Aykut Kocaman olsa da olmasa da, son 6 seneden farklı bir Fenerbahçe izleyeceğimiz için heyecanlanıyorum.

KaPaLı
11.Haziran.2010, 01:54
Şükürler olsun ki, ruhsuz Brezilyalıları iki ileri, bir geri mehter temposuyla iteleye kakalaya tamamladığımız 60-70 puanlık Fenerbahçe tarih olmak üzere... (Tabii bunca yılın enkazını, molozlarını bir çırpıda ayıklayamazsın. Ama en azından o çabayı görüyoruz.

Abi +2 konusunda çok sevinmiştim çünkü takımlar genç oyuncuları düşük ücretlere alıp Porto modelini uygulayabileceklerdi. Stoch'un böyle olduğunu düşünüyorum. Balasz gelse keşke diyoruz. Bu adamı Debreceni'de oynarken alsak kim isterdi. Herkes burun kıvırırdı. Ama böyle olmak zorunda. Aykut Kocaman'ın scout ekibi var. Daum'un oğlunun ekibi gibi Brezilyalılar üzerine değil. Avrupa'da forma giyen hemen hemen bütün oyuncular hakkında rapor hazırlıyolar. ANkaraspor'a böyle birsürü adam getirmişti. Aldığı genç oyuncular gelecek sene ANkaraspor'da mücadele edecek. Hepside çok yetenekliler. Zaten Ankaraspor A2 takımının ne yaptğı ortada. İnşAllah bu düzeni Fenerbahçe'yede uygular ve +2 olayı ilk kez işe yaramış olur.

O sorunun cevabı açık. Aykut hoca istemez o demode oyuncuyu. Onun takımında koşmayan mücadele etmeyen adama yer olmaz. Hürriyet - Adem Koçak - Özer Hurmaci - Murat Tosun - Neca oynatıyodu. Neca deyip geçmeyin takımın en çok koşan oyuncularından biriydi Neca.

KanaKe
11.Haziran.2010, 01:57

Selcuk ve Deniz takimdaki en yavas isimler Alex topla birlikte yavas fakat topsuz alanda kosan bir futbolcu. Onun disinda ben Mehmet Topuz'u da cok yavas buluyorum hatta belki göbege cekilse Emre ile birlikte daha iyi oynayabilir.

titates1
11.Haziran.2010, 02:00
lewandowski , santa cruz gibi bir forvet stoch solda sağa transfer veya kazım , ortada topuz , emre değişmeli özer , arkalarına appiah tarzı bir adamla fenerbahçe çağ atlar

Sekopej
11.Haziran.2010, 02:02
Şu anda kadroda, Lugano-Bilica-Santos-Cristian-Alex-Deivid-Güiza var. Stoch'un gelmesiyle yabancı sayısı 8 oldu. Hiç oyuncu göndermeden 2 isim daha alabiliriz.

Gönderilmesi muhtemele isimler arasında Deivid var. Güiza'yı da eğer iyi bir forvet alırlar ve Semih verdiği şikayeti geri çekerse gönderirler. Diğer yabancıların gönderileceğini sanmıyorum.

Tabi teknik direktör Aykut Kocaman olursa Bilica da gönderilir ama başka biri gelirse, Bilica kadroda tutulur. Alınacak 4 yabancı da, stopere, orta sahaya, sol kanada ve forvete olmalı.

Takımın oynayacağı sistemin belli olmamasıyla birlikte, Lugano, Santos takımda yeri garanti olan isimler. Alex yeni düzende yer almayacaksa, yedek kalmayı sorun etmezse takımda kalacaktır. Emre'nin yanına mutlaka çift yönlü bir isim gerekli, 2 kanada koyulacak yabancı ve 1 forvet ile beraber 6 yabancı ediyor.

Alex'in oynaması halinde, kanatlarda Özer ve Mehmet Topuz da kullanılabilir. Sonuçta sahada oynayacak 6 yabancı olmak zorunda. Ayrıca 3'lü orta saha kurulup, Mehmet ve Özer'in, Emre'nin yanında, alınacak diğer orta saha ile değerlendirilmesini isterim.

izmer96
11.Haziran.2010, 02:16
Bir seyi merak ettim simdi bu Stoch transferini Aykut Kocaman gerceklestirmis , bu ne demek oluyor ? Daum la yola devam edilmiycek bu kesin ama yeni gelicek T. Direktor bellimiki alinindi Stoch ? ya gelicek hoca kanatli oynamiycaksa ne olucak bu isler nasil oluyor bilen varsa aciklasin , cunku benim bildigim sportif direktor T. Direktor ile tartisir ve transfer boyle yapilir yani bu transfer yeni bir T. Direktor le anlasildigi anlamina mi geliyor yoksa bu adam iyi adam her T. Direktor ister diyerekden yapilan bir transfermidir?

di canio
11.Haziran.2010, 02:16
Juventus da etik davranmıyor yahu. Dün Krasic'le ilgilendiler biz isterken, bugün de haberlerde duydum Gallas ile ilgileniyorlarmış. Daha akşam bu forumda konuşuldu Gallas'ı alalım Fenerbahçe'ye diye. Fenerbahçe'nin de; büyük kulüplerin aralarında yazılı olmayan sözleşmeleri devre dışı bırakması lazım.

Neyse asıl konuya geçeyim. Verilen para umrumda değil. Hakan Abi (yaman76hakanFB) dediği gibi Fenerbahçe futbol takımında bir reformdur bu sezon başı yaşanan. Görünen o ki tüm kontrol şu an için sportif direktör olan Aykut Kocaman'ın elinde. Sadece yönetime kalsaydı transfer işi Stoch yerine daha kariyerli, 30'lu yaşlarında birçok oyuncu ile ilgilenilir, artık hangisi gelirse o alınırdı. Ama bariz bir fark görülüyor ki bunun kaynağı Aykut Kocaman. Varsın 19 milyon avro ödeyelim, varsın faydalı olamasın Stoch. Çok da umrumda değil açıkçası. Para kazanıyor kulüp her sezon tonla. Har vurup harman savurmalarını da istemem. Ancak Sekopej de değinmiş, bir sürü kariyerli oyuncuya tonla para döktük. Bunun yerine daha genç, daha modern, başarıya daha aç, daha ihtiyaç olan oyuncuya 3 ise 5 verelim alalım.

Bu antipatiklik de sıktı artık. Bir takım (sportif direktörü de 17 Eylül ve 2 Aralık'ta oynanan maçlardan beri takip ettiğimiz bir oyuncu açıklamasını yaptı), oyuncu transfer etti diye antipatik mi olur? Kendi takımlarınız daha mı etik transferler yapıyor? Takımların hepsi çıkarına nasıl gelirse öyle davranıyor. Yokken birbirlerinden farkları, neden sadece Fenerbahçe antiparik oluyor? Açıkçası Fenerbahçe'yi kimin, nasıl bulduğu çok da umrumda değil. Fenerbahçe bırakın bu transferi, hiçbir oyuncu almasa bile hiçbir rakibin Fenerbahçe'ye bakışı değişmeyecek. Aziz Yıldırım gitse de değişmeyecek. Aziz Yıldırım, milletin eline koz verdi birkaç hareketiyle, bunların bahanesiyle Fenerbahçe'ye saldırmak daha kolay geliyor.

Sekopej
11.Haziran.2010, 02:24
Bir seyi merak ettim simdi bu Stoch transferini Aykut Kocaman gerceklestirmis , bu ne demek oluyor ? Daum la yola devam edilmiycek bu kesin ama yeni gelicek T. Direktor bellimiki alinindi Stoch ? ya gelicek hoca kanatli oynamiycaksa ne olucak bu isler nasil oluyor bilen varsa aciklasin , cunku benim bildigim sportif direktor T. Direktor ile tartisir ve transfer boyle yapilir yani bu transfer yeni bir T. Direktor le anlasildigi anlamina mi geliyor yoksa bu adam iyi adam her T. Direktor ister diyerekden yapilan bir transfermidir?

Tüm yetkili Aykut Kocaman, eğer kendisi teknik direktör olmazsa, hocayı seçecek kişi de O. Patron o olduğu için, takımın nasıl oynaması gerektiğini istediği hocalara iletecek ya da bu tarz oynatan hocalarla görüşecek. Oyun anlayışı farklı seçeneklerle değil, Fenerbahçe'nin oynaması gereken oyunu oynatacak hoca ile anlaşacak.

Belki hoca transferi de sonlandı ama Daum'un tatilden dönmesi bekleniyor. Daum'un kuyusunu kazdı yorumlarından çekindiği için Aykut Kocaman takımın başına geçmeye pek sıcak bakmıyor ama baskılara dayanamayıp, muhtemelen takımın başına geçecek. Ve yine tüm yetki onda olacak diye düşünüyorum.

Yeni sezonun planını Aykut Kocaman yaptığı için, hoca sorun değil, ya kendisi olur ya da kendi fikirleriyle uyuşan bir ismi getirir. Gönül ister ki Aykut Kocaman sahaya insin, görevini Rıdvan sürdürsün ama pek olası bir olay değil.

ozaniel
11.Haziran.2010, 03:51
Stoch transferi çok kaliteli bir transfer. Ülkeye alışamasa bile genç olduğundan dolayı iyi bir fiyata satılır. Ama bu transferin yanına Brezilya'dan iki adam getirilirse şaşırmayın. Ben ne Aziz Yıldırım'ın tüm işi Aykut Kocaman'a bırakacağına ne de Fener'in Brezilyalı sevdasının biteceğine inanıyorum.

yaman76hakanFB
11.Haziran.2010, 06:19
Acaba Aykut hoca Volkan'ı forma savaşı vermeye mecbur bırakacak bir yedek kaleci düşünüyor mudur? (Ki öyle bir savaşta Volkan galip gelir. Önemli olan ona o savaşı verdirmek...)

goosfraba
11.Haziran.2010, 07:10
Stoch transferi çok kaliteli bir transfer. Ülkeye alışamasa bile genç olduğundan dolayı iyi bir fiyata satılır. Ama bu transferin yanına Brezilya'dan iki adam getirilirse şaşırmayın. Ben ne Aziz Yıldırım'ın tüm işi Aykut Kocaman'a bırakacağına ne de Fener'in Brezilyalı sevdasının biteceğine inanıyorum.

aziz yıldırım açıkladı. transferler brezilyadan olmayacak.

KanaKe
11.Haziran.2010, 10:22
bu arada aykut hoca istanbula dönmüs

Fearless Coward
11.Haziran.2010, 10:39
Niye döndükü yoksa iptalmi oldu o güzelim gündemdeki adamlar :)..

KanaKe
11.Haziran.2010, 10:42
Niye döndükü yoksa iptalmi oldu o güzelim gündemdeki adamlar :)..
sanmam cihan kamer hala londrada belkide yurt ici transferler icin dönmüstür :)

DenizlispoR
11.Haziran.2010, 10:49

ADNAN POLAT.
Adnan Polat'ın Ufuk Ceylan , Sezer Öztürk , Selçuk İnan ve Ali Turan haberlerinde etikten haberi var mıydı ki :confused:.

murat taşlı
11.Haziran.2010, 10:58
vardır ama öenmli değil fener yaparsa önemli olur.

murat taşlı
11.Haziran.2010, 11:03
Fenerbahçe artık diğer kulüblerin değil kendi yaptıkları ile uğraşıyor ve o yüzden taşlanıyor.Antipatik geliyor çünkü diğerleri hepsi toplansa fener in yaptıklarını yapamayacaklar,durdumanın tek çaresi bu.