PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 [39] 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

Zekirdek
14.Ağustos.2010, 23:12
Bonservis bedeli biraz fazla ama bu adama bu para verilir yoksa alamazsin iyi transfer cok yararli olacaktir.

Bende çok ideal bir para. Güiza'ya 30 yaşında iken £7M teklif edildiği bir ortamda Güiza'dan bir yaş fazla ve daha kaliteli bir zenciye aynı fiyat kafidir.

IcedEarth
14.Ağustos.2010, 23:22
Niang kısa vadede iyi bir transferdir, hayırlı olsun. Parası biraz fazla ama Fenerbahçe'ye dokunmaz.

Böylelikle sanırım Güiza veda ediyor...

sananes
14.Ağustos.2010, 23:25
Aslında çokta kısa vade sayılmaz çünkü bu adam Afrikalı 3 hatta profesyonelligine göre 4 yıl üst düzey oynayabilir.Bu ligde 3 büyüklerde kaç yabancı 3-4 sene oynuyo ki sonuçta.Defansif orta saha almalıyız kesinlikle ama hücumuda defans gibi oynayabilen yada tempolu en azından mesela Zokora gibi.bugün izleyip bizde olmasını hayal edecegim :D

MeMo
14.Ağustos.2010, 23:28
Aslında çokta kısa vade sayılmaz çünkü bu adam Afrikalı 3 hatta profesyonelligine göre 4 yıl üst düzey oynayabilir.Bu ligde 3 büyüklerde kaç yabancı 3-4 sene oynuyo ki sonuçta.Defansif orta saha almalıyız kesinlikle ama hücumuda defans gibi oynayabilen yada tempolu en azından mesela Zokora gibi.bugün izleyip bizde olmasını hayal edecegim :D

Zaten 25 yaşında gelen yabancıların bile vadesi o kadar uzun olmuyor.Az topçu vardır uzun süre kalan.En az 3 sene Niang eğer uyum sağlarsa forvetimiz olur.

nerazzuri
14.Ağustos.2010, 23:29
7 Milyon € mu fazla, şaka yapıyorsunuz heralde.

Bu dönemde bu fiyata böyle forveti kim almış? Bugün, en kötü forvetin fiyatı 5 Milyon € avrupada.

tarikko
14.Ağustos.2010, 23:36
7 milyon cok uygun fiyat yahu Niang icin.Parasinin karsiligini verebilecek bir oyuncu Niang..

goosfraba
14.Ağustos.2010, 23:38
niang bizi istemeseydi marsilya kapıyı 10'dan açmıştı zaten.

sananes
14.Ağustos.2010, 23:41
yönetime kızıyoruz ama transferlerin maliyetleri çok olumlu eskisi gibi para saçmıyorlar.Şimdi birde önlibero hatta isteğe baglı(benim için olmasada olur) stoper alırlarsa mest ederler taraftarı

tarikko
14.Ağustos.2010, 23:46
Stoch 5.5 milyon euro (2 taksit)
Dia 6 milyon euro
Niang 7 milyon euro (2 taksit)
Caner 3 milyon euro

Zekirdek
14.Ağustos.2010, 23:47
Bu sezon eksik görülen bölgelerimize transfer yaptık. Biraz şaşırdım.

@sananes Yönetim ilk kez paraları nereye harcayacağına dair güveneceği birine klübü teslim etti. Tabi transferlerde Aykut Hoca'nın rol oynadığı düşünülürse mantıklı transferler gerçekleşiyor. Mesela başka bir hocaya bu kadar paralar harcanmasa ve kötü bir sezon geçse ilk kez teknik direktörün sonrada o teknik direktörü göreve getiren yönetimin kellesi alınmaya çalışılır. Fakat durum şu ki Aykut Kocaman kellesi alınacak biri değil. Bundan dolayıda yönetim rahat davranıyor.

MeMo
14.Ağustos.2010, 23:47
Stoch 5.5 milyon euro (2 taksit)
Dia 6 milyon euro
Niang 7 milyon euro (2 taksit)
Caner 3 milyon euro

Öyle abartı paralar yok bu sene.Geçtiğimiz senelerde Baroni'ye 7 Guiza'ya 14 verdiğimizi düşünürsek.

TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2010, 23:48
Fenerbahçe'nin başarılı defans oyuncusu Diego Lugano Fenerbahçe Televizyonu'na özel açıklamalarda bulundu.

Kendisi hakkında basında çıkan olumsuz haberlerin ve spekülasyonların gerçeği yansıtmadığını ifade eden Uruguaylı yıldız, "Dört senedir buradayım. Artık Türk basınını tanıyorum. Nereden ne gibi olumsuzluk çıkaracaklarını iyi biliyorlar. Bu yüzden benim hakkımda da polemik çıkartmak üzerine kurulmuş bir senaryo, bir süredir gazetelerde yer alıyor. Özellikle altını çizmek istediğim tek bir nokta var; ben tek bir sakatlık yaşadım. O sakatlığım da dünya kupasında başıma gelmişti. Tatil süresince ve buraya geldikten sonra zaten bu sakatlığım biraz daha iyiye gitti. Yeni sakatlıktan kesinlikle söz edemeyiz. Zaten daha önce de dizimde aynı bölgeden sakatlık yaşadığım için tedavi sürecinin nasıl geçtiğini biliyorum. Geri dönüşüm yine ağrılı oldu, ben zamanla yaptığım antrenmanlarla takıma dönmeye çalıştım. Bu çalışmaların sonunda hücrelerimin kendisini yenileyeceğini zaten biliyorum. Yeni sakatlıktan söz etmek kesinlikle mümkün değil ama ağrıdan söz edebiliriz, o dönemde de ağrılarım vardı, şu anda da az da olsa ağrılarım var ama bunlar bu tür bir sakatlık için gayet normal. Burada ekstradan yaptığım güçlendirme çalışmalarım dizime çok yararlı oldu. Bunun bilinciyle milli takıma gittim. 64 dakika kadar oynadım. Çünkü milli takımdan zaten sakatlıkla dönmüştüm ve zorlamadan oynamam gerektiğini biliyordum. Ağrılarım hala var ama bu sakatlık için yeterli zamanı geçirdiğime inanıyorum. Gazetelerde yazanlar ya da hakkımda söylenenler gerçeği yansıtmıyor. Bunun bilinmesini isterim" dedi.

Fenerbahçe taraftarının kendisini iyi tanıdığına inandığını dile getiren Lugano, "Özellikle şunu ifade etmek istiyorum; taraftarın benim nasıl bir kafa yapısı, nasıl bir düşünce tarzı, nasıl bir davranışın içinde olacağımı her zaman bildiklerine inanıyorum. Bu zaten beni çok rahatlatan bir konu. Hiç bir spekülasyona yer vermek istemiyorum bu konuda. Ben elimden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak, her zaman aynı şevkle, dört sene boyunca Fenerbahçe'ye hizmet ettim. Yine aynı olacak. Tamamen hırsla elimden geleni yapmak için sahada olacağım." şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de üzerlerindeki sorumluluğun bilincinde olduklarını söyleyen Lugano, "Son üç seneye baktığımız zaman maalesef şampiyonlukları bir türlü yakalayamadık. Geçen senede maalesef son anda şampiyonluktan olduk. Bu sene çok daha fazla sorumluluk, çok daha fazla beklenti var omuzlarımızda. Taraftarlarımızın çok fazla beklentisi olduğunu biliyoruz. Bunları karşılamak için ben kendim ve takım arkadaşlarım adına elimizden gelenin en iyisini yapacağımızın sözünü vermek istiyorum. Yeni başlangıç ligin ilk maçı, nasıl başlarsak öyle gideceğini de iyi biliyoruz. İyi bir başlangıç yapıp beklentileri karşılamak, biraz baskıyı azaltmak adına elimizden geleni yapacağız. Çok büyük bir yükümlülük olduğunu söylemiştim omuzlarımızda. Tabii ki Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe, taraftarıyla çok başka oynayan takım, onların arkadan itici güç olduğunu birçok maçta gördük. Taraftarlarımız inanılmaz derece destekliyor. Ama bu maç maalesef onlar yanımızda olmayacak. Fenerbahçe her şekilde kazanmayı bilmesi gereken bir takım. O yüzden bir şekilde bu maçı kazanarak lige iyi bir başlangıç yapıp beklentileri karşılamak adına bir adım atmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Fenerbahce.org

Lugano'yla ilgili dedikodular da son bulur umarım.

Niang çok iyi transfer oldu. Gyan'a bahsedilen paraların verilmemesine mi sevineyim üst düzey bir forvet aldığımıza mı sevineyim şaşırdım. Kadrodaki 5. gol kralımız oldu. Fransa gibi sert bir ligde istikrarlı şekilde ağları sarsan bir oyuncu benzer özellikteki ligimizde de büyük iş yapar gibi geliyor bana. Tekrardan hayırlı, uğurlu olsun.

Artık önlibero alma zamanı. İnşallah alırlar.

eGowiCh
14.Ağustos.2010, 23:50
Fransa liginden kaliteli iki siyahi futbolcu transfer ettik, biri Issiar Dia, diğeri Niang. Hep de transfer arayışlarımız Fransa liginden oldu bu yıl, politika çok doğruydu. Remy, Gyan, Gallas gibi isimler gündeme geldi. Doğru politika izledik. Ön liberoda da sıkıntı olduğu aşikar, Cristian'ı gönderip Fransa'dan bir ön libero alsak dört dörtlük bir takım olmuş olacağız.

Andre Santos, Lugano, Stoch, Dia, Niang. 5'i kesin oynayacak. Bilica stoper oynayabilir ön liberoya transfer yapılmazsa veya Alex oynayabilir. Eğer ön libero alırsak onu takıma koyarız.

G.Gönül-Lugano-İ.Eker-A.Santos
(Fransa'dan alınacak siyahi, fizik gücü yüksek bir ön libero)
Dia-M.Topuz-Emre-Stoch
Niang

Bence muhteşem bir kadro olur. Hem defansif hem ofansif anlamda sıkıntı yaşamayız böyle bir kadroyla.

tarikko
Öyle abartı paralar yok bu sene.Geçtiğimiz senelerde Baroni'ye 7 Guiza'ya 14 verdiğimizi düşünürsek.
Aynen katiliyorum..

sananes
Bu Zokora ile kesinlikle ilgilenip almamız gerek bence yaşlı biraz ama sorun deil bi sistemi kuralım yenisini buluruz bi kaç seneye

MeMo
Lugano'yla ilgili dedikodular da son bulur umarım.

Niang çok iyi transfer oldu. Gyan'a bahsedilen paraların verilmemesine mi sevineyim üst düzey bir forvet aldığımıza mı sevineyim şaşırdım. Kadrodaki 5. gol kralımız oldu. Fransa gibi sert bir ligde istikrarlı şekilde ağları sarsan bir oyuncu benzer özellikteki ligimizde de büyük iş yapar gibi geliyor bana. Tekrardan hayırlı, uğurlu olsun.

Artık önlibero alma zamanı. İnşallah alırlar.

En azından Türk bir takviye yapsak o mevkiye iyi olacak.Selçuk,Ceyhun gibi ama Trabzonspor bırakır mı orası soru işareti.

tarikko
14.Ağustos.2010, 23:51
Sira onlibero'da simdi.Umarim yine Fransa'dan zenci bir onlibero bulup anlasiriz :D

eGowiCh
14.Ağustos.2010, 23:55
Selçuk ve Ceyhun'u alamayız, onu unutun. Yiğit İncedemir alınabilir.

Aslında Marco Aurelio tekrar alınabilir, son durumu nasıl bilmiyorum ama koşa koşa gelir transfer teklifi yapılsa. Hem yerli statüsünde.

A.Santos, Bilica, Lugano, Cristian, Deivid, Alex, Stoch, Dia, Niang, Güiza.

Şu an 10 tane yabancımız var. 8'e indirmemiz lazım. Muhtemel bir ön libero transferinde bu sayının 7'ye inmesi gerekiyor.

Bilica kalacak, gitmesi söz konusu değil, A.Kocaman kalacağını söyledi.

Gitmesi muhtemel isimler, Cristian, Deivid ve Güiza.

Bana göre şu tabloda Deivid ve Güiza gidecek gibi görünüyor, eğer bir ön libero transferi yapacaksak, Cristian da yolcu.

Deivid'in gönderildiği haberini duyduğumuz gün epey mutlu olacağız birçoğumuz sanırım.

EndoplazmiK RetikuluM
15.Ağustos.2010, 00:00
Alex in oldugu bolgeye sessegnon gibi bir adam lazim aslinda niangla beraber muthis ikili olurlar

Sessegnon kanat adamı.

GeorgeWeah
15.Ağustos.2010, 00:01
Fransadan bir ön libero ile ilgileniyormuşuz. Ne kadar doğru bilemem tabi. :)

goosfraba
15.Ağustos.2010, 00:02
ön libero alınacakmış, hem de fransa'dan. ama şart koymuş, paok'u geçersek o da gelir. isim bilinmiyor şimdilik.

alex devre arasında gidiyorum demiş. yönetim de sıcak bakıyormuş.

Zekirdek
15.Ağustos.2010, 00:03
En azından Türk bir takviye yapsak o mevkiye iyi olacak.Selçuk,Ceyhun gibi ama Trabzonspor bırakır mı orası soru işareti.

Selçuk ve Ceyhun gelmelerini istedikleri takdirde cüzzi bir miktara alabiliriz. İkisininde kontratının son senesi.

Selçuk ve Ceyhun'u alamayız, onu unutun. Yiğit İncedemir alınabilir.

Aslında Marco Aurelio tekrar alınabilir, son durumu nasıl bilmiyorum ama koşa koşa gelir transfer teklifi yapılsa. Hem yerli statüsünde.

A.Santos, Bilica, Lugano, Cristian, Deivid, Alex, Stoch, Dia, Niang, Güiza.

Şu an 10 tane yabancımız var. 8'e indirmemiz lazım. Muhtemel bir ön libero transferinde bu sayının 7'ye inmesi gerekiyor.

Bilica kalacak, gitmesi söz konusu değil, A.Kocaman kalacağını söyledi.

Gitmesi muhtemel isimler, Cristian, Deivid ve Güiza.

Bana göre şu tabloda Deivid ve Güiza gidecek gibi görünüyor, eğer bir ön libero transferi yapacaksak, Cristian da yolcu.

Deivid'in gönderildiği haberini duyduğumuz gün epey mutlu olacağız birçoğumuz sanırım.

Ön liberoya Manisa'nın Yiğit İncedemir'i satacağını sanmıyorum ama parasını verirsek her halükarda alırız. Yiğit'in 2 yıllık daha kontratı olması lazım ama ManisaSpor o bölgede Mehmet Nas'ı SivasSpor'a kaptırdıktan sonra o bölgeden adam satacağını sanmıyorum. Marco Aurelio alınabilir. 1 sezon oynar tam kapasite diğer sezona kadarda ön libero sorununu çözmek içinde bir nefes alabiliriz. Cristian'ın gideceğini sanmıyorum. Deivid'e çeşitli Brezilya klüpleri tarafından teklifler geldi fakat Deivid maaşını beğenmediği için teklifleri reddetti. Güiza konusunda ise gideceği artık çok belli oldu Niang alındıktan sonra.

Zekirdek
15.Ağustos.2010, 00:06
ön libero alınacakmış, hem de fransa'dan. ama şart koymuş, paok'u geçersek o da gelir. isim bilinmiyor şimdilik.

Alex'i gönderirken kuyruğuna teneke bağlamamlıyız. Bu takımda pek birşey yapmamış olan Roberto Carlos sırf yıldız futbolcu diye krallar gibi yollandı. Carlos'a o yapıldıysa Alex'e 10 katı yapılmalı ve ileride kendiside kabul ederse klübün idari veya teknik bölümünde bir görev verilmeli. Ön Libero konusunda transfer haberini duyunca çok sevindim. Adam akıllı biri gelsin artık yıllardır almadığımız Lig TV'yi aldırtacam babama.

Cengo
15.Ağustos.2010, 00:15
Artık Naldo+Zokora ikilisini istiyorum, böyle bir ikili de alınırsa ligi domine ederiz :)

Cengo
15.Ağustos.2010, 00:17
Maçı hangi kanal veriyor ?

@aboo

Alex'i göndermemek modern futbola ihanet

Yok öyle bir şey
Rakip taraftarın hayalini gerçekleştiriyorsun, ötesi yok.

Alex'i gönderenleri kovalarım, açık ve net.

sananes
15.Ağustos.2010, 00:17
Alex'e tabiki 10 katı yapılmalı o PVH'den bile efsane bu takımda.Fransadan ön libero Alou Diarra mı dersin :D Alex hakkındaki benim düşüncem kendisi de kabul ederse artık kulübede beklemesi ve takım zorlandıgında onun mükemmel tekniginden yararlanmak, yarım saat civarı oynayacagı için kondisyon açıgıda göze batmayacaktır bu sayede.Böyle yaparsak sene içinde Alexsizliğe alışabiliriz ve seneye Alex'in ülkesine döndüğü zamanlarda minimum seviyede sorun yaşarız

goosfraba
15.Ağustos.2010, 00:18
ön libero için aklımdan n'koulou geçiyor. :)

90 doğumlu ve monaco'nun önliberosu. umarım alabiliriz.

eGowiCh
15.Ağustos.2010, 00:19

Süper haber. İnşallah doğru bir duyumdur.

Artık Naldo+Zokora ikilisini istiyorum, böyle bir ikili de alınırsa ligi domine ederiz :)

Kontenjan var. Zokora gelmez, keşke gelse.

Cengo
Alex'e tabiki 10 katı yapılmalı o PVH'den bile efsane bu takımda.Fransadan ön libero Alou Diarra mı dersin :D

ufff mükemmel olur

Cengo
Süper haber. İnşallah doğru bir duyumdur.

Kontenjan var. Zokora gelmez, keşke gelse.

Göndereceksin Güiza+Deivid+Cristian+Bilica dörtlüsünü, kontenjan montenjan kalmaz.

Zekirdek
15.Ağustos.2010, 00:21

Naldo müthiş olur Zokora müthiş ötesi olur.

ön libero için aklımdan n'koulou geçiyor. :)

90 doğumlu ve monaco'nun önliberosu. umarım alabiliriz.

N'Koulou bu genç yaşına rağmen gelirse o üstün perfomansı ile ligin tozunu attırtırız.

eGowiCh
15.Ağustos.2010, 00:23
Göndereceksin Güiza+Deivid+Cristian+Bilica dörtlüsünü, kontenjan montenjan kalmaz.

Dördünü göndermek en az 20 milyon Euro demek. Fesih olarak yani. Bilica kalacak, bir yere gitmiyor. Güiza, Deivid gidecek gibi. Güiza'yı Rubin Kazan'a, Deivid'i de Brezilya'ya satacaklar sanırım. Cristian da gider umarım bir an önce, onun da sözleşmesini feshetsinler.

GodfatheR
15.Ağustos.2010, 00:24
Müthiş transfer yaptık gerçekten. Niang tam da aradığımız golcü. Yararlı olacağına eminim. Lugano'nun kalıyorum demesine daha bi sevindim :D

EndoplazmiK RetikuluM
15.Ağustos.2010, 00:24

Alsak rahat şampiyon oluruz zaten :)

Zekirdek
15.Ağustos.2010, 00:25
Dördünü göndermek en az 20 milyon Euro demek. Fesih olarak yani. Bilica kalacak, bir yere gitmiyor. Güiza, Deivid gidecek gibi. Güiza'yı Rubin Kazan'a, Deivid'i de Brezilya'ya satacaklar sanırım. Cristian da gider umarım bir an önce, onun da sözleşmesini feshetsinler.

Güiza ben Kazan'da yaşayamam dedi ve reddetti. Ya anlamıyom bildiğim kadarıyla bekar adam. Ruya gibi yere gidilmez mi ya? Git kardeşim git ya. Bilica gitmiyor Aykut Kocaman açıklama yaptı. Cristina +2 olarak kalır. Deivid ise Brezilya klüplerinin önerdiği maaşları beğenmedi.

Cengo
15.Ağustos.2010, 00:49

Göndermek fesh etmek demek değil, ayrıca fesihte zaten oyuncu ile anlaşıyorsun, son çare tamamını vermek.

Hepsinin taliplisi var, önemli olan aza tamah edip satmak.

TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2010, 00:55
Alou Diarra'nın sözleşmesinde 8.5 m €'ya serbest kalır maddesi var. Hatta Marsilya almaya çalışıyordu ancak sonuçlandıramadılar. Eğer Türkiye'ye gelmeye ikna edilirse kulübüyle anlaşmak sorun olmaz. En kötü ihtimal serbest kalma ücretini verir alırsın.

sananes
15.Ağustos.2010, 01:01
Alou Diarra çok önemli bir transfer olur eğer sık sakatlanma sorunu yoksa bana biraz çok sakatlanıyo izlenimi veriyo yani aşırı takip etmedim ama ismini duyunca böyle bi fikir uyandırıyo nedense.Ama bunun dışında cidden mükemmel transfer 10 verelim gerekirse yeterki ikna olsun oyuncu.Tabi Zokora'yı alsak daha mutlu olurum ben

nerazzuri
15.Ağustos.2010, 01:05
Alou Diarra'yı bu sezon Barcelona çok istedi, fakat klüpte vermedi Diarra'da gitmedi. Çok zor.

GodfatheR
15.Ağustos.2010, 01:09
Barça çok istese alırdı be Seko. Alou Diarra muhteşem olur.

titates1
15.Ağustos.2010, 01:25
Sessegnon kanat adamı.

Seseegnon benim bildigim kanatta da oynayabiliyor ama atak orta saha oyuncusu ayni emana gibi son izledigim psg macinda da orda oynuyordu hatta cok guzel bir gol atti ortadan gelip

EndoplazmiK RetikuluM
15.Ağustos.2010, 01:27
Asıl mevkisi kanat her ne kadar ortada oynayabilsede.

eGowiCh
15.Ağustos.2010, 01:41
Önemli olan oyuncuyla anlaşmak, gerisi teferruat. Oyuncuyla anlaşmanın ne kadar önemli bir faktör olduğunu Niang transferinde gördük. Bundan sonra yapılacak transferlerde Fenerbahçe'ye ve Türkiye'ye sıcak bakacak oyuncularla ilgilenmeli yönetim. Xabi Alonso, Poulsen, Krasic, Hazard gibi Türkiye'ye ve Fenerbahçe'ye sıcak bakmayacak isimlerle zaman kaybedilmesin. Stoch, Dia ve Niang, üçü de Fenerbahçe'ye gelmeye çok sıcak baktılar, üçünün de ikna süreci zor olmadı. Aynı şartlarda bir ön libero da bulunabilir.

nouma16
15.Ağustos.2010, 01:43
Niang transferiyle FB yönetimi kendisiyle çelişmiştir.
(Bkz.Fenerbahçe'nin Robinho açıklaması)

World Hollow o1
15.Ağustos.2010, 01:48
Niang transferiyle FB yönetimi kendisiyle çelişmiştir.
(Bkz.Fenerbahçe'nin Robinho açıklaması)

Adam haklı beyler dağılın...(c)

Niyang fenerbahçeye hayırlı uğurlu olsun..
2 gol bekliyorum bu sezon gol kralı olduğu için çok umutluyum en fazla 3 gol atar.
Teşekkürler Yönetim bir gol gralı daha getirdiğin için..:n:

tarikko
15.Ağustos.2010, 02:05
Onlibero buyuk ihtimalle PAOK'u gecersek alinir.Turu gecersek Fransa'dan aliriz diye tahmin ediyorum onliberoyu.

A.FaruK
15.Ağustos.2010, 02:26
Adı geçmeden önce bile her zaman çok beğendiğim bi futbolcuydu yani geldi diye söylemiyorum. Gerçekten çok sevinçliyim. İnşallah çok iyi işler başaracak.

Zekirdek
15.Ağustos.2010, 02:37
Okullar kapanmadan önce okulda ders işlemediğimiz için arkadaşlarla hep futbol hakkında konuşuyorduk. Sorunumuz forvet olduğu için konuşurken ben demiştim ''Niang gelse süper olur ama gelmez'' dediğimi dün gibi hatırlıyorum. Ama para her yolu açıyor. Hayırlı uğurlu olsun.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Ağustos.2010, 02:38
Niang onumuzdeki 2 sezonu goturur form dusuklugu yasamazsa. Umarim onun arkasindan gelebilecek genc bir isimle daha anlasma saglanir. 6+2+2 nin son +2 si icin gelecek vaad eden iyi bir genc forvet dusunebilir Aykut hoca.

BleedingMoon
15.Ağustos.2010, 02:47
niang yıllık oldukça yüksek bir mebla alacakmış sanırım. bilgisi olan var mı? 5 küsür milyon euro gibi rakamlar geçiyor. sponsor desteği yoksa takım çok büyük yıllık ücret ödeyecek.

goosfraba
15.Ağustos.2010, 02:48
niang'a senelik 3.5 milyon euro, imzalama bedeli 500 bin euro verilmiş.

Börk
15.Ağustos.2010, 02:48
Hayırlı olsun Niang.

Zekirdek
15.Ağustos.2010, 02:51
niang yıllık oldukça yüksek bir mebla alacakmış sanırım. bilgisi olan var mı? 5 küsür milyon euro gibi rakamlar geçiyor. sponsor desteği yoksa takım çok büyük yıllık ücret ödeyecek.

Umut'unda dediği gibi sınıra çıkılmış. Güiza, Emre ve Alex gibi oyunculara verilen ücret Niang'a da yansıtılmış.

niang'a senelik 3.5 milyon euro, imzalama bedeli 500 bin euro verilmiş.

BleedingMoon
15.Ağustos.2010, 02:52
eh o zaman makul. kaç yıllık anlaşma?

Zekirdek
15.Ağustos.2010, 03:02
eh o zaman makul. kaç yıllık anlaşma?

4 diye biliyorum ama 3 olsa daha iyi olurdu. 3. sezondan sonra hayır etmez.

BleedingMoon
15.Ağustos.2010, 03:03
dia da sakatlanmış sanırım. kötü oldu bu. umarım bu da yanlıştır :D

tarikko
15.Ağustos.2010, 03:18
dia da sakatlanmış sanırım. kötü oldu bu. umarım bu da yanlıştır :D
Ciddi bir sakatlik degil.Ilk adalesinde kucuk bir yirtik var deniliyordu.Sonradan sertlesme oldugu anlasilmis adalesinde.Yarin buyuk ihtimalle oynamaz.Belki yedek olabilir.PAOK macina yetisecek buyuk ihtimalle..

goosfraba
15.Ağustos.2010, 04:43
kanatlardan ve ortasahadan gelecek destek ile niang'ın çok gol atacağını düşünüyorum.

bir kere adam güiza'nın yapamadıklarını yapıyor. top sürebiliyor, sürerken adam geçebiliyor, teke tekte yine adam geçebiliyor ve bunları yaptıktan sonra en önemlisi bitirici vuruşu yapıyor.

eGowiCh
15.Ağustos.2010, 05:51
------------- Niang ----- Güiza ----------
-- Stoch --------------------------- Dia --
------------ Emre ----- M.Topuz -----------

Böyle bir hücum hattı kursak, inanılmaz iyi olur. Niang-Güiza ikilisi bana göre çok iş yapar. Güiza bir striker, Niang ise forvet. Niang rakibi yoran, hava toplarına hakim, top sürebilip adam eksiltebilen bir oyuncu. Güiza ile zıt özelliklere sahip, Güiza ise defansın arkasına koşular yapan, defansın dengesini bozan, bitiriciliği iyi olan bir striker.

İkisinin bir arada oynaması demek, rakip defanslara korku salmaktır, korkunun ötesinde defansı allak pullak etmek demektir. İkisi de defansı yoran futbolcular ve iki futbolcu da beraber oynarlarsa takım arkadaşlarına gol pozisyonu hazırlayabilecek nitelikteler. Güiza Niang ile birlikte oynarsa daha az yorulur ve son vuruşlardaki başarısı artar ki zaten bunu yapacak yetenekte ve klasta. Güiza'nın koşuları da Niang'a alan yaratır. Niang'ın defansla boğuşması ve Güiza'ya alan açması mümkün olur.

Kısacası, ikili çok iş yapar zira ikisinin de birbirini tamamlayan ve farklı özellikleri mevcut.

Hele ki arkalarında Stoch, Dia gibi iki hızlı adam varsa ve Emre-Topuz gibi göbekten delebilecek MC'ler mevcutsa çok iyi bir hücum hattı olur.

Keşke Güiza-Niang ikilisine bir şans verilse.

Estranged
15.Ağustos.2010, 06:08

Gayet güzel bir ofans hattı;fakat gerideki 4'lü sorun çıkarmaya meyilli.Andre Santos'un defansif özelliklerini ben yeterli bulmuyorum.Lugano'nun yanında oynayacak Türk stoper ise takımın kalitesini yansıtacak bir oyuncu olmayacak görünüşe göre.

El mahkum,bu ofanstaki oyunculardan biri ön liberoyla yer değiştirecektir.

Alex ise apayrı bir konu :)

GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2010, 07:08
Niang kaliteli bir oyuncu.Fransa'da yıllardır istikrarlı bir performans göstermiş,yetenekli,tecrbeli bir isim.Marsilya'nın en önemli oyuncularından,hatta kaptanıydı.Bu transferi yapabilmek önemli bir başarı.Hayırlı olsun diyelim.

Zekirdek
15.Ağustos.2010, 11:43

Gerçekten çok güzel denenmeli. Niang - Güiza => 30 - 35 gol atarlar. Güiza defansın arkasına kaçtıktan sonra Niang'ı toplarla buluşturursa asist anlamında da çok önemli işler yapar.

Lim10
15.Ağustos.2010, 12:23
Niang transferi camiamıza hayırlı olsun.Bende çok fazla katkı sağlayacağını düşünenlerdenim.Gyan'ı alacaklar diye korkuyordum bir ara.Bence alınabilecek en iyi forvet oyuncularından birini aldık.Fiyatı da, alacağı para da uygun.

Getirdiğiniz oyuncu geçen yılki Fransa Liginin; şampiyon takımının 11 oyuncusu, kaptanı, ve ligin gol kralı.Böyle bir adamın 5 yaşında Fb formasıyla çekilmiş fotoğraflarını çıkarıp doğuştan Fb'li olmasını bekleyen arkadaşlar var sanırım.Tekrar belirteyim; Fransa Liginden hemde MArsilya gibi bir takımın forvet oyuncusunu alıyorsunuz.Tabiki para bunda öneli bir rol oynayacak.Ama ligimize Katar, takımımıza da Al-Ahly muamelesi yapmanın anlamı yok."Aynı parayı ligimizden herhangi bir Anadolu takımı yada Avrupa'nın diğer orta düzey Liglerinden takımlar teklif etse gelir miydi?" sorusu sanırım Niang'ın sadece para içinmi takımımıza katıldığının en güzel cevabı olur.

Aykut hoca Bilica'nın takımda kalacağını açıklasada, kişisel fikrim ön liberodan önce takıma kaliteli bir stoperin dahil edilmesi.Şöyle ki; Niang-Stoch-Dia üçlüsünün arkasında, Ön liberoda Mehmet Topuz ve onun önüne (çift Mc gibi düşünün) Emre-Özer ikilisi, Özer'in ofansa daha yatkın oynamasıyla oluşacak bu ortasaha 3lüsü bence defansif anlamda yeterli derecede mücadeleci olur.

Alex'in bu takıma büyük katkıları olmuştur, tartışılmaz.Ben hiçbir zaman Alex'ci olmadım.Appiah'cı, Tuncay'cı, Lugano'cu, Aurelio'cu oldum.Koşan, mücadele eden, formasını hakkını veren futbolcuyu sevdim.Çoğumuz biliyoruz Alex'in 1 metre yanından geçen rakip oyuncuya müdahale dahi etmediğini.Alex tarzı futbolcular artık değil Avrupa'da, dünyada tedavülden kalkıyor.Alex'ler, Riquelme'ler bu tip oyuncuların son kuşakları.Önümüzdeki yıldan itibaren Alex'siz oynayacağımız sisteme şimdiden alışmak gerekiyor.Bunun içinde bu yıl yedek olarak değerlendirilmeli diye düşünüyorum.

Godin bedavaya Atletico'ya gitti diye biliyorum, kaçırılmasa Uruguay Milli takımının göbeği bizim olabilirdi ki mükemmel olurdu.Serdar Taşçı'nın hocasıyla arasının kötü olduğu ve Serdar'ı 11de düşünmediğini okudum geçen bir yerde.Bilmiyorum ne derece gerçekçi ama keşke böyle bir ihtimal olsada kadromuza katabilsek.

Ama şuda var, elimizde Cristian gibi mükemmel bir gölge oyuncumuz varken Lugano-Bilica ikilisine daha fazla iş düşüyor.Çünkü Cristian karşılaması gereken atağı karşılamıyor, rakiple birlikte oda savunmamızın arasına giriyor, ortada bir üçlü oluşuyor.Zaten ceza sahasına kadar gelmiş olan rakip ara paslarla kalemizde tehlikeler yaratıyor.2 YB maçında da bu kadar pozisyon vermemizin nedeni budur.Buraya alınacak savaşçı bir ön liberoyla Lugano-Bilica ikilisi daha fazla rahatlayacağı için, bence ön libero transferide bu açıdan faydalı olur.Neticede ön libero stoperlerden önce rakibe müdahele etmesi için var.Bu görev yerine getirildiğinde stoperler daha rahat oynayıp önlerindeki forvet elemanlarını daha iyi kontrol edebilirler.Bilica'da böyle bir ortamda Lugano'nun yanında çokda sırıtmaz gibime geliyor.Sonuçta Şl'de yokuz.Avrupa Liginde bizi idare eder.

Eğer gerçeklik payı varsa Diarra yada Nkoulou isimleri mükemmel olur.Benim tercihim genç olduğu için Nkoulou'dan yana olur şahsen.Appiah'tan sonra bu mevkide yeniden savaşçı, taraftarın gönlünde taht kurabilecek bir kara incimiz olur.Tabi Diarra'da yaşı itirabiyle daha tecrübeli bir isim.Ama ben Diarra'nın geleceğini sanmam.Keşke Nkoulou transferi gerçekleşse.

HooijDonk07
15.Ağustos.2010, 13:03
Godin A.Madrid'e parayla gitti.7.5 m €'ydu sanırsam.Vede Serdar'a 20m € istiyorlar.

nannar
15.Ağustos.2010, 13:10
Fenerbahçe camiasına Niang hayırlı olsun. Guiza geldiğinde iş görmez demiştim. Ama Niang bu lige iş yapar ;) Bence bu yıl gelen 3 isim de Fenerbahçe için gerekli isimlerdi. Fakat savunma hala muamma :)

RasAnt
15.Ağustos.2010, 13:18
Hayırlı olsun bakalım benı endıselendıren orta saha ve defans

CeNTeR_TR
15.Ağustos.2010, 13:23
Şu takımda endişelenecek bir durum yok artık.

Neden Yok (?)

10 Yabancımız var Christian Deivid Güiza çıkarıldığı zaman 7 yabancımız var.

Aykut Hoca Bilica - Alex arasında tercih yapacak.

Takımda şuanda 9 kişinin yeri banko gibi yani.Bu isimler ;

Volkan-Santos-Lugano-Gökhan-Emre-Mehmet-Stoch-Dia-Niang

10.ve 11.kişi tamamıyle Bilica Alex seçimine kalacak.

Bize göre taraftara göre en mantıklı olan Christian Deivid Güiza 3 lüsünden biri ikisi yollanmalı ve savunmaya bir takviye yapılmalı.Mesela bir ara adı geçen Gallas.

İlhan veya Bekir Ligde götürür ama Avrupada sıkıtı çekeriz (!)

Bir yabancı kaliteli stoper gelirse işte o zaman kadro tamamıyle verimli olur.

Şuan en büyük transferimiz daha gerçekleşmedi.Alex'in klubeye geçmesi gerekiyor çünkü (!)

KanaKe
15.Ağustos.2010, 13:25
benim anlamadigim komple bir takim kurmaya calisiyorsun hücum hattin iyi orta sahan iyi fakat defansin göbegine niye takviye yapmassin? madem komple bir takim kuruyorsun yolla bilicayi al bir tane üst düzey defans bu kadar mi zor bu isler anlamadimki luciano'yu edu'yu yollarken bu kadar zor degildi

HooijDonk07
15.Ağustos.2010, 13:32
Şuan en büyük transferimiz daha gerçekleşmedi.Alex'in klubeye geçmesi gerekiyor çünkü

abi bende alex'in yedek olmasını istiyorum ama bi anda silip atmakta...

CeNTeR_TR
15.Ağustos.2010, 13:37

Başka çare kalmıyor.Bu seferde defansta Bekir İlhan ikilisinden birine kalacağız.

Hemde Alex takımı çok yavaşlatacak bu sene maalesef.Dia Stoch gibi hızlı adamlar varken hücumda bir anda çoğalamayacağız top Alex'de olacağı için.

O yüzden bir anda kesip atmak en iyisi :) Kimler bir anda gitti bu takımdan zamanında Oğuzlar Aykutlar şimdide Alex olabilir yani.

5 Senede 1 kez Şampiyon olacağımıza Alex ile birlikte Alex olmadan 5 senede 3 kez 4 kez şampiyon olalım emin ol Alex'de bunu ister (:

HooijDonk07
15.Ağustos.2010, 13:42
Başka çare kalmıyor.Bu seferde defansta Bekir İlhan ikilisinden birine kalacağız.

Hemde Alex takımı çok yavaşlatacak bu sene maalesef.Dia Stoch gibi hızlı adamlar varken hücumda bir anda çoğalamayacağız top Alex'de olacağı için.

O yüzden bir anda kesip atmak en iyisi :) Kimler bir anda gitti bu takımdan zamanında Oğuzlar Aykutlar şimdide Alex olabilir yani.

5 Senede 1 kez Şampiyon olacağımıza Alex ile birlikte Alex olmadan 5 senede 3 kez 4 kez şampiyon olalım emin ol Alex'de bunu ister (:

Ön Libero geldikten sonra ilhan iyi oynar bence ben ilhanın iyi olacağını düşünüyorum.Abi onlar en azından bıraktı :p.

ForsakeN

Bir anda silip atmak olmuyor ki zaten. Alex'in şuanki kondisyonuyla 90 dakika sahada kalması takıma zarar veriyor. Bunun yerine ona 45-60'tan sonra şans veririz.Sıkıştığımız maçlarda,önemli maçlarda bize yardımı dokunur hala. Yaratıcılığından şuan da faydalanabiliriz.

Gerçi takım onun yokluğunda da geçen senelerdeki gibi yaratacılık sorunu yaşamayacaktır. Özer,Emre,Dia,Stoch,Niang yoktan pozisyon var eden oyuncular.

Geçen yıl ssadece Emre ve sakatlığına rağmen Özer, Alex dışında pozisyon oluşturan oyunculardı

Suicider
Fener çok güzel transferler yaptı birde defansı sağlama aldımı bu sene bjk ile çekişirler tebrikler..

HooijDonk07
15.Ağustos.2010, 13:44
Bir anda silip atmak olmuyor ki zaten. Alex'in şuanki kondisyonuyla 90 dakika sahada kalması takıma zarar veriyor. Bunun yerine ona 45-60'tan sonra şans veririz.Sıkıştığımız maçlarda,önemli maçlarda bize yardımı dokunur hala. Yaratıcılığından şuan da faydalanabiliriz.

Gerçi takım onun yokluğunda da geçen seneler deki gibi yaratacılık sorunu yaşamayacaktır. Özer,Emre,Dia,Stoch,Niang yoktan pozisyon var eden oyuncular.

Zaten oynamasını istiyorum ama direk gitsin , yapsın , bırakın silin gibi diyince yani doğal olarak silip atıyoruz.Sonuçta Büyük Kaptan (: .

CeNTeR_TR
15.Ağustos.2010, 13:52
Alex için yapılacak en güzel olay şu aslında ; Bir zamanlar Sergen son yarım saat son 20 dakika topçusu olmuştu bence Alex'de bu şekilde olmalı artık :)

GodfatheR
15.Ağustos.2010, 13:55
Siz naptınız yahu. Alex'i de son 20 dakka topçusu yaptınız ya daha da bir şey demiyorum. Alex bu sezon en güzel cevabı sahada vericektir. Bugün kaptan şov yapıcak kaçırmayın ;)

Sekopej
15.Ağustos.2010, 13:55
Sahadaki oyundan çok, takımın senelerdir biriken sorunlarının da giderilmesi gerek aslında, bunun için risk alınmalı, sportif başarısızlık olsa da, en azından geleceğe umutla bakabilmeliyiz.

Bu takımda 7 tane Brezilyalı vardı bir ara, bunun yanlışlığı görüldü, bu sezon 3 transfer var ve Brezilyalı değil, farklı ülkelerden. Santos yeniden milli takıma seçildi, Alex ben gidiyorum demedikten sonra bu takımdan asla gönderilmemeli, her ne kadar artık Alex'in devrinin yavaş yavaş kapandığını düşünsem de, Alex Fenerbahçe tarihine adını yazdırmıştır, asla unutulmayacak futbolcular arasında yerini almıştır.

Diğer Brezilyalılardan kurtulmalı takım, Brezilyalı oyuncu elbette alınır ama 7 tanesi de bir arada olmaz.

Alex'ten faydalınacak maçlar olacak, eğer Alex bu takımın kaptanıysa, gönlümüzü feth etmiş bir oyuncuysa, bu dönemde Aykut hocaya yardım etmeli, yeri geldiğinde oyundan alındığında ya da yedek başladığında tavırları ve açıklamalarıyla Aykut hocayı zor durumda bırakmamalı, ona destek olmalıdır. Çünkü eğer bunu yapmazsa, belki Aykut Kocaman huzursuzluk çıkarmasın diye ondan vazgeçemeyecek ya da en kötüsü, takımdan gönderecek.

Bunların yaşanmaması için Alex'in dikkat etmesi gerekecek çünkü işler yolunda gitmezse Alex'in de kulübeye gideceğini düşünüyor çoğunluk.

Niang kısa vadede (kısa-uzun da tartışılır, 2 seneden fazla sürekli oynayan forvetimiz zaten olmadı, Niang 2 sene oynasa da üst düzey yeter aslında) takıma katkı sağlayacak bir oyuncu. Zaten 2-3 seneye kadar başka forvet alternatifleri de takıma dahil edilir.

Yabancı sınırı önemli bir sorun, bu nedenle savunmaya direk oynayacak yabancı getirmek güç, orta sahaya iyi isim alınabilir, Alex tercihi bu sefer önplana çıkıyor.

Eminim Aykut Kocaman geleceğe yönelik planlar da yapıyordur, sabredilirse, bu takım safralarından zamanla kurtulacaktır, bu süreçte başta Alex, sonra taraftarlar hocaya destek olmalı sonuna kadar.

World Hollow o1
15.Ağustos.2010, 13:59
Alex için yapılacak en güzel olay şu aslında ; Bir zamanlar Sergen son yarım saat son 20 dakika topçusu olmuştu bence Alex'de bu şekilde olmalı artık :)

Kimse kusura bakmasında..
Alex'e o muamele yapılsın adam Türkiyede 20 dakika durmaz.. ;)

CeNTeR_TR
15.Ağustos.2010, 14:00
Siz naptınız yahu. Alex'i de son 20 dakka topçusu yaptınız ya daha da bir şey demiyorum. Alex bu sezon en güzel cevabı sahada vericektir. Bugün kaptan şov yapıcak kaçırmayın ;)

Alex 90 dakika topçusu olacaksa bu takımda vay halimize :) Hani bizde Fenerbahçeliyiz sonuç olarak bizde başarı istiyoruz ve 5 senede gelinen yol ortada 1 şampiyonluk.Alex tamam iyi topçu Türkyiede gelmiş geçmiş 10 futbolcu arasına girer ( Bana göre ) Ama bu sezon işimiz Alex ile çok zor (!) Çok hızlı bir takım kuruldu ve Alex bu takımı yavaşlatırsa elimizde patlar ;)

Mesela şöyle düşün 5 tane pc var elinde 4 ü 4 gb 1 i 512 mb 5'İndende aynı performansı bekleyebilirimisin ? Bekleyemezsin.

Alex'in artık 30 dk topçu olması şart yoksa Young Boys faciası bizim için sadece başlangıç olur ve Pana faciası ile bu olay kapanır :)

CeNTeR_TR
15.Ağustos.2010, 14:02
Kimse kusura bakmasında..
Alex'e o muamele yapılsın adam Türkiyede 20 dakika durmaz.. ;)

Serhatım güzel kardeşim bazı şeylerden feragat etmemiz lazım artık.

Sayfalardır anlatıyorum bu kadar hızlı takım kurulmuşken Alex takımı frenler.

Sanada şöyle örnek vereyim.Bahçeni biçeceksin 4 tane inek bağlamışsın gidiyorsun 5.inek çok ağır onuda bağlarmısın yanına yoksa o 4 inek ile tam verim mi alırsın ?

Kimse kusura bakmasın İnek örneğinden dolayı.

World Hollow o1
15.Ağustos.2010, 14:12
Alex'e kaptanlık verilmiş sonuçta bu sezon içinde o kadar hızlı adamın için Alex sırıtmaz sorun çıkmaz sadece sorun çıkacak yer herkes basarken alex'in temposu düşük pres yapması olur onlarıda diğerleri kapatır..

CeNTeR_TR
15.Ağustos.2010, 14:13
Alex'e kaptanlık verilmiş sonuçta bu sezon içinde o kadar hızlı adamın için Alex sırıtmaz sorun çıkmaz sadece sorun çıkacak yer herkes basarken alex'in temposu düşük pres yapması olur onlarıda diğerleri kapatır..

Bir sorun daha çıkar o zaman Serhatım :) Bu seferde savunmada İlhan - Bekir ikilisinden biri oynar :)

Diğerleride kapatmaz düşünsene hızlı hücuma çıkarken neler olur ? Dia Stoch Niang uçarken Arkadan gelen bir Alex :)

izmer96
15.Ağustos.2010, 14:14
Serhatım güzel kardeşim bazı şeylerden feragat etmemiz lazım artık.

Sayfalardır anlatıyorum bu kadar hızlı takım kurulmuşken Alex takımı frenler.

Sanada şöyle örnek vereyim.Bahçeni biçeceksin 4 tane inek bağlamışsın gidiyorsun 5.inek çok ağır onuda bağlarmısın yanına yoksa o 4 inek ile tam verim mi alırsın ?

Kimse kusura bakmasın İnek örneğinden dolayı.

Iyi de Alex oynamazsa ielrdeki 3 hizli adamini kim vericegini paslarla kaciricak aralara ? baronimi ? yoksa ozermi ? , bu sezon emre ve alex cosarlar bu ilerdeki 3 lu sayesinde

GodfatheR
15.Ağustos.2010, 14:14
Turgut abi 5 senede 1 şampiyonluk Alex'in suçumu yani? Appiah Denizli'de topu 10 cm daha içeri vursa, Tarbzon maçında girdiğimiz 10-15 arası net fırsatlardan birini değerlendirsek 5 senede 3 şampiyonluğumuz olacaktı. E o zaman Alex çok mu başarılı olacaktı yani?

Alex 2004-2005 sezonundan beri burada, dile kolay bu yıl 7.sezonu olacak. Alex etrafı iyi oyuncularla doldurulursa bütün bir ligi domine edecek kapasiteye sahip. Çeyrek final oynadığımız sene 2 Cska maçında, özellikle içerdeki Psv ve içerdeki İnter maçlarında ki performansları unutulmaz. Ben Alex'in ilk 11 de oynamasından yanayım. Ben forvet olsam arkamda Alex gibi bir futbolcu olsun isterdim. Eminim ki Stoch ve Dia'da onla oynamak istiyordur.

Alex artık temposuz deniyor. Alex'in geldiği yıldan bu yıla kadar temposu aynı bence. Aldığımız da böyleydi zaten Alex değişen bişey yok.

Alex'in takımı yavaşlattığına da kesinlikle katılmıyorum. Evet hızlı değil ama hangi oyuncu toptan hızlı? Alex kendi koşmuyor belki ama topu o kadar iyi koşturuyor ki gerek kalmıyor zaten. neyse lafı da uzattım ama bu takımın Alex'e her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Hem oyunuyla hem tecrübesiyle daha bize katacağı çok şey var Alex'in.

GodfatheR
15.Ağustos.2010, 14:16
Iyi de Alex oynamazsa ielrdeki 3 hizli adamini kim vericegini paslarla kaciricak aralara ? baronimi ? yoksa ozermi ? , bu sezon emre ve alex cosarlar bu ilerdeki 3 lu sayesinde

Ah be abicim valla bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Bu takımda bi el freni varsa o da Baronii'dir. Alex'in paslarına bu sezon her zamankinden daha çok ihtiyacamız var.

CeNTeR_TR
15.Ağustos.2010, 14:26

Şu Baroniden bahsetmeyelim artık :) Çünkü yabancı kontenjanına takılacak.Oynama ihtimali yok :) Evet Özer atacak Emre atacak o pasların benzerlerini.

Turgut abi 5 senede 1 şampiyonluk Alex'in suçumu yani? Appiah Denizli'de topu 10 cm daha içeri vursa, Tarbzon maçında girdiğimiz 10-15 arası net fırsatlardan birini değerlendirsek 5 senede 3 şampiyonluğumuz olacaktı. E o zaman Alex çok mu başarılı olacaktı yani?

Alex 2004-2005 sezonundan beri burada, dile kolay bu yıl 7.sezonu olacak. Alex etrafı iyi oyuncularla doldurulursa bütün bir ligi domine edecek kapasiteye sahip. Çeyrek final oynadığımız sene 2 Cska maçında, özellikle içerdeki Psv ve içerdeki İnter maçlarında ki performansları unutulmaz. Ben Alex'in ilk 11 de oynamasından yanayım. Ben forvet olsam arkamda Alex gibi bir futbolcu olsun isterdim. Eminim ki Stoch ve Dia'da onla oynamak istiyordur.

Alex artık temposuz deniyor. Alex'in geldiği yıldan bu yıla kadar temposu aynı bence. Aldığımız da böyleydi zaten Alex değişen bişey yok.

Alex'in takımı yavaşlattığına da kesinlikle katılmıyorum. Evet hızlı değil ama hangi oyuncu toptan hızlı? Alex kendi koşmuyor belki ama topu o kadar iyi koşturuyor ki gerek kalmıyor zaten. neyse lafı da uzattım ama bu takımın Alex'e her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Hem oyunuyla hem tecrübesiyle daha bize katacağı çok şey var Alex'in.

Kardeşim ben Anti-Alex bir taraftar değilim :) Alex'in bu Ligde yakaladığı istatistikleri Allah'ın kulu yakalayamadı yakalayamazda.Sistem değişmeli bu 5 senelik olay içerisinde.Hep Alex'e dayalı oynuyoruz.Tamam Alex çıksın oynasın her zaman destek ama olmuyor işte.

Ah be abicim valla bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Bu takımda bi el freni varsa o da Baronii'dir. Alex'in paslarına bu sezon her zamankinden daha çok ihtiyacamız var.

Baroni yok bu sene unutalım Baroniyi :)

LaigLeNoiR
15.Ağustos.2010, 14:31
Hayırlı olsun Niang, iyi ve faydalı olacak bir oyuncu F.Bahçe'ye.

Ayrıca yukarıda yazılanlara göre M.Topuz banko olarak görünüyor ancak ben onun yerinin hala F.Bahçe'de banko olduğunu düşünmüyorum.

SAİT71
15.Ağustos.2010, 14:33
Alex büyük oyuncuydu. Halada güzel futbolcu ama F.Bahçe'de ki değişimin şart oluşunun gerektirdiği koşullar içinde Alex'in değişmez olarak sürekli oynaması kuralıda tarihe karışıyor. Ve bu kararo çok olumlu buluyorum. Alex istatistik olarak alt üst etti, 5-6 yılda bize çok şey verdi, unutulmaz maçlar aldı. Fakat gerçek olan şeyleri görmemiz lazım. Bu takım Young Boys'a elendi. Ve 5 senedirde ortalama olarak Avrupa'da çok bir iş yaptığımız yok. Ligde ise zaten kayıplardayız. Bunun suçlusu Alex değil, takımın mücadele gücünün düşük olmasıdır ve bu mücadele gücünü etkileyen en önemli oyuncu Alex'tir. Biz Alex'i oynatmazsak ona ihanet etmiş, onu satmış olmayacağız. Biz ona gerekli vefayı ve sevgiyi zaten 5,6 yıl boyunca kayıtsız şartsız oynatarak verdik. Onu en tepeye çıkardık. Artık yürümüyorsa kesmek lazım. Zaten bu sene son senesi. Sözleşme uzatılacağını da sanmıyorum. Her zaman dediğim gibi biz Alex'i en tepede görmek ve öyle hatırlamak istiyoruz. O nedenle bu zamana kadar yaptıklarıyla hatırlayalım. Değişim neyi gerektiriyorsa o olmalı.

World Hollow o1
15.Ağustos.2010, 14:34
Şu Baroniden bahsetmeyelim artık :) Çünkü yabancı kontenjanına takılacak.Oynama ihtimali yok :) Evet Özer atacak Emre atacak o pasların benzerlerini.

Fenerbahçenin Ahmet Göktaş'ı olacan heralde abi.

Adamı oynatmıcak olsalar neden takımda tutsunlar heleki maaşı yüksek adamsa.

CeNTeR_TR
15.Ağustos.2010, 14:36
[/CENTER]

Kardeşim nasl oynayacak bu adam ?

Santos - Lugano - Dia - Stoch - Alex - Niang

6 lısından kim kesilecek ?

Christiandan önce Bilica var

Yani Fenerbahçede 7 yabancı var 11 için 3 tanesi yok aslında :)

Suicider
15.Ağustos.2010, 15:11
niang istanbula gelmiş

KanaKe
15.Ağustos.2010, 15:12
alexi kesecek aykut hoca.. bilica ile lugano defansta oynar orta sahada selcuk ile emre oynar

nerazzuri
15.Ağustos.2010, 15:13
Lugano'nun, İtalya'da Roma ve İnter ile görüşme halinde olduğunu bilen yönetim muhtemel ayrılık için alternatifi buldu.

St.Etiennen'den Pape Diakhate

http://www.redon.maville.com/of-photos/2010/01/20/spttRENNES_px_501__w_ouestfrance_.jpg

Varonil
15.Ağustos.2010, 15:15
Niang İstanbul'da.

Taraftarlar karşılamaya gitmiş Niang'ı.Sıkıldım artık şu görüntülerden.

KaPaLı
15.Ağustos.2010, 15:17
http://www.actu-foot.fr/IMG/breveon1481.jpg

Dinamo Kiev'de oynuyodu daha önce. Senegalli olması lazım buda.

KanaKe
15.Ağustos.2010, 15:18
lugano nereye gidiyor ya hersene ayni haberler inter ne yapsin luganoyu adamlarda defans bollugu var zaten ayrica gitse lucio ile samueli kesemez yedekte oturur yani basin salliyor keske birazda destekli sallasa luganonun bonservisi elindeyken takim bulamadi simdimi takim bulacak adam fenerde rahatim iyi aldigim para bana yetiyor diyor avrupayi düsünmüyorum diyor basin zorla adami yollayacak :)

SAİT71
15.Ağustos.2010, 15:19
Fenerbahçe'nin Marsilya'dan transfer ettiği Niang İstanbul'a geldi.

Fenerbahçeli taraftarların günlerdir beklediği açıklama dün gece geç saatlerde yapıldı; Niang Fenerbahçe'de! Sarı-lacivertli kulübün uzun uğraşlar sonucunda Marsilya'dan transfer ettiği Senagalli golcü Niang, İstanbul'a geldi. Oldukça coşkulu bir taraftar topluluğunun büyük bir desteği ile Atatürk Havalimanı'na inen Niang'in bugün yapılacak sağlık kontrollerinin ardından yarın resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Senegalli golcünün Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde PAOK ile oynayacağı maçın kadrosuna alınacağı belirtildi.

Atatürk Havalimanı'nda FB TV'ye açıklamalarda bulunan Niang, "Buraya gelmekten dolayı çok mutluyum. Biraz uzun sürdü ancak sonunda buradayım ve bir an önce çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum. Buradaki amacım, geçen sezon Fransa'da yaptığım gibi burada da tğm arkadaşlarımla beraber şampiyonluğu Fenerbahçe'ye getirmek. Buraya gelmeden önce, İstanbul'daki bazı arkadaşlarımla konuştum ve hepsinden çok güzel şeyler duydum. Şimdi bekleyip göreceğiz ve burada mutlu olacağıma inanıyorum" dedi.

Varonil
15.Ağustos.2010, 15:19
Lugano'nun dün yaptığı açıklamalarından sonra sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalacağına iyice emin oldum artık.

MeMo
15.Ağustos.2010, 15:20
Lugano'nun dün yaptığı açıklamalarından sonra sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalacağına iyice emin oldum artık.

Aynen çok rahatladım o açıklamayı görünce :D

goosfraba
15.Ağustos.2010, 15:24
lugano bir yere gitmiyor. dün ki verdiği röportajda '' 4 yıldır buradayım, medyanın ne olduğunu biliyorum. onların yarattığı polemiğe dahil olmak istemiyorum '' gibilerinden şeyler söyledi.

KaPaLı
15.Ağustos.2010, 15:27
Lugano gitmeyecek zatende, Bilica yerine hızlı - ilk hamlesi iyi olan birini almak lazım. Onuoha iyi olurdu ama oda Sunderland gitmiş. Fransa'da böyle adam bulmakta çok zor. Genelde afrikalı oldukları için yığıyolar rakiplerini yere.

nerazzuri
15.Ağustos.2010, 15:28
Afedersiniz ama Lugano'nun ne olduğunu az çok biliyoruz. En azından ben biliyorum.
Bize böyle konuşuyor ama, İtalya'da 2 takımlada görüşme halinde.

İster inanın,ister inanmayın.

CeNTeR_TR
15.Ağustos.2010, 15:28
Bilica'nın yerine iyi bir '' Zenci '' savunmacı gelirse hoopp Alex'e klube gözükür çokda iyi olur bence :)

MeMo
15.Ağustos.2010, 15:30
Afedersiniz ama Lugano'nun ne olduğunu az çok biliyoruz. En azından ben biliyorum.
Bize böyle konuşuyor ama, İtalya'da 2 takımlada görüşme halinde.

İster inanın,ister inanmayın.

Yalan söylüyor diyorsun yani resmi siteden taraftara.Ben de biliyorum Lugano'nun parayı sevdiğini belki görüşmüştür de.Ama bu saatten sonra bir yere gidemez.

izmer96
15.Ağustos.2010, 15:44
Pape Diakhate gelirse ligimize gelen en iyi yabanci stoper olur , demedi demeyin

Deus Dominus
15.Ağustos.2010, 15:44
Niang geldi arkadaşlar bu bölümün yıkılması lazımdı şimdiye kadar :D
Fenerbahçe'nin forvete ihtiyacı var mıydı? bence yoktu aslında, geçmişte gol krallığına ulaşmayı başarmış 3 golcü oyuncu, gol sıkıntısı çekiyorsa problemi başka yerlerde aramak gerekir diye düşünüyorum ama Niang'ın her türlü faydalı olacağından şüphem yok. Hem saha içi, hem saha dışı.

CeNTeR_TR
15.Ağustos.2010, 15:53
Fenerbahçe'nin forvete ihtiyacı var mıydı?

Vardı çünkü neden gol yollarında sıkıntı çekiyorduk :) Zamanında Lucianonon forvetlerimizden daha fazla golü vardı :) Güiza'yı konuşmaya gerek yok (!) Gökhan Ünal büyük takım topçusu değil.

bence yoktu aslında, geçmişte gol krallığına ulaşmayı başarmış 3 golcü oyuncu, gol sıkıntısı çekiyorsa problemi başka yerlerde aramak gerekir diye düşünüyorum ama Niang'ın her türlü faydalı olacağından şüphem yok. Hem saha içi, hem saha dışı

Güiza'da Gökhan'da küçük takımların gol kralları olarak geldiler bu takıma.Hani ne Kayserispor ne Mallorca Fenerbahçeye denk bir takım değil o yüzden bize bzim statümüzde bir golcü lazımdı.

Daha doğrusu Koşan , Basan , Birebirde adam geçen bir oyuncu lazımdı Niang'da bence en ideal isimlerden biri :)

Addolorato
15.Ağustos.2010, 15:55
Benim bildiğim küçük takımda gol kralı olmak daha zor ama neyse..

CeNTeR_TR
15.Ağustos.2010, 15:59
Benim bildiğim küçük takımda gol kralı olmak daha zor ama neyse..

Bu tür adamları hep gördük ;)

Serkan Aykut > Gol Kralı / Samsunspor > Galatasaray > Yalan Dolan

Zafer Biryol > Gol Kralı / Hatırlamıyorum > Fenerbahçe > Yalan Dolan

Gökhan Ünal > Gol Kralı / Kayserispor > Trabzonspor > Yalan Dolan

Daniel Güiza > Gol Kralı / Mallorca > Fenerbahçe > Yalan Dolan

Bak gördüğün üzere hepsi ufak takımlarda gol kralı oldukan sonra büyük takımlara giidp patlayan oyuncular ;)

Ufak takımdan gelen oyunculara büyük takımlarda kolay kolay ekmek düşmez.Ufak takımda herkes onun üstüne oynar ama büyük takımlar oynamaz oynatmazlar ;) Geniş bakacaksın olaya dar değil ;)

RiG0BeRT
15.Ağustos.2010, 16:09
Zafer Biryol Konyaspor'du :n:

eGowiCh
15.Ağustos.2010, 16:11
Alex'in artık bu takımdan gönderilme vakti geldi, zira sürekli sorun çıkarıyor.

Twitter'dan Aykut Kocaman'ı eleştirmişti hatırlıyorsanız, en son yaptığı eleştiri daha da bomba. Lig TV'de söylediler şimdi, "Bu takımda Deivid'in oynamamasını anlamıyorum." demiş.

Yine Kocaman'a eleştiri. Bunu geçtiğimiz sezonlar yapmayan Alex, bu sezon yapmaya başladı. İlginç doğrusu.

Bu takımın kaptanına yakışmayan hareketler sergiliyor, sen teknik direktör müsün futbolcu mu? Başımıza sardığın Maldonado belasından kurtulduk, Deivid'den bir türlü kurtulamadık.

Zekirdek
15.Ağustos.2010, 16:14

[/B]

Zafer'i biz harcadık. Adam gol kralı olup geldi maça çıkmadan gitti. Adama hiç şans vermedik ki yahu.

sananes
15.Ağustos.2010, 16:15
Alex cidden böyle konuşmalara ısrarla devam ediyorsa devre arası gider

CeNTeR_TR
15.Ağustos.2010, 16:16
Zafer'i biz harcadık. Adam gol kralı olup geldi maça çıkmadan gitti. Adama hiç şans vermedik ki yahu.

Küçük takım'ın büyük topçusu büyük takım'ın küçük topçusu olmaya mahkumdur (!)

Tıpkı diğer örneklerde verdiğim gibi.

Serkan'ı kim harcadı ? Güizayı kim harcadı ? Gökhan'ı kim harcadı ?

İçlerinden bir tanesini seçip almayın azcık geniş bakın olaylara.

Ahmet Göktaş
15.Ağustos.2010, 16:19
[/CENTER]

adımı gerekli gereksiz anmazsanız sevinirim.

Revolution
15.Ağustos.2010, 16:24
Bu tür adamları hep gördük ;)

Serkan Aykut > Gol Kralı / Samsunspor > Galatasaray > Yalan Dolan

Gökhan Ünal > Gol Kralı / Kayserispor > Trabzonspor > Yalan Dolan

Daniel Güiza > Gol Kralı / Mallorca > Fenerbahçe > Yalan Dolan

Bak gördüğün üzere hepsi ufak takımlarda gol kralı oldukan sonra büyük takımlara giidp patlayan oyuncular ;)

Ufak takımdan gelen oyunculara büyük takımlarda kolay kolay ekmek düşmez.Ufak takımda herkes onun üstüne oynar ama büyük takımlar oynamaz oynatmazlar ;) Geniş bakacaksın olaya dar değil ;)

Bunun sebebi bu değil. Bunun sebebi o oyuncuların gol kralı olduktan sonra kendini bir "şey" zannetmeleri. Geçen gün Hakan Şükür bir programda söyledi "Serkan geldikten sonra abi ben burda da gol kralı olurum çok iyiyim artık bana asist yapanlar da daha iyi sonra da Avrupa'ya giderim." diyormuş. Hakan da bunun üzerine "Bu işler o kadar kolay değil." demiş. Nitekim öyle de. Gökhan Ünal gol kralı olduktan sonra ismi büyük kulüplerle anıldı, Trabzon'a gitti orada kendini kral sandı yine hiçbir varlık gösteremedi. Gol kralı olmak kolay değil nerede olunursa olunsun. Oradaki handikap oyuncuların gol kralı olunca birşey oldum sanması. Kayseri'de bütün oyun Mehmet Topuz'un üzerindeydi. Ama Mehmet buraya gelince kendi oynamak yerine görev adamı olmayı tercih etti. Onun için de kulüpte tutunabildi..

CeNTeR_TR
15.Ağustos.2010, 16:35
Bunun sebebi bu değil. Bunun sebebi o oyuncuların gol kralı olduktan sonra kendini bir "şey" zannetmeleri. Geçen gün Hakan Şükür bir programda söyledi "Serkan geldikten sonra abi ben burda da gol kralı olurum çok iyiyim artık bana asist yapanlar da daha iyi sonra da Avrupa'ya giderim." diyormuş. Hakan da bunun üzerine "Bu işler o kadar kolay değil." demiş. Nitekim öyle de. Gökhan Ünal gol kralı olduktan sonra ismi büyük kulüplerle anıldı, Trabzon'a gitti orada kendini kral sandı yine hiçbir varlık gösteremedi. Gol kralı olmak kolay değil nerede olunursa olunsun. Oradaki handikap oyuncuların gol kralı olunca birşey oldum sanması. Kayseri'de bütün oyun Mehmet Topuz'un üzerindeydi. Ama Mehmet buraya gelince kendi oynamak yerine görev adamı olmayı tercih etti. Onun için de kulüpte tutunabildi..

Hakan'ın Serkan hakkında atıp tuttuğu yere kadar okudum devamını okumadım :) Serkan bire bir görüştüğüm ve görüşmeye devam ettiğim bir insan ve Galatasaraya imza atmadan 1 gün önce akşam yemeği yiyip uğurladığım bir insan.Hakan bildiğin çamur atmış (: Serkan'ın gitmeden önce dediklerini çok iyi biliyorum o yüzden yorum yapmıyorum.

Hani Serkan'da Arda muhabbeti gibi olmasın.Birisi Samsun'da ufak yerde yaşıyor birisi İstanbulda Türkiye'nin metropolunde yaşıyor.Tanıma tanımama olasılığı için yazdım bu son cümleyi.

RasAnt
15.Ağustos.2010, 17:15
Ya bu takımda Alexin Baronini Bilicanın Deividin işi yok artık boşuna yok Alex neler yaptı demeyin artık yaptı bitti artık Alex die bişi bu takıma katkı kesinlikle veremez.Kendi katkı vermediği gibi takımada zarar verecek.

Sezon sonu veya devre arasını beklemektense toptan gondereceksın bunları bonservis bedellerini aşağıya çekeceksin bu zamana kadar gerek bonservis gerek futbolcuya verilen para konusunda baya hata yaptı Aziz Yıldırım artık şu 4 ünüde gönder yeni bir dönem başlasın artık daha fazla zaman kaybı yapmayın

tarikko
15.Ağustos.2010, 19:19
Niang 7 numara giyecekmis.

Zekirdek
15.Ağustos.2010, 19:20
Niang 7 numara giyecekmis.

Nasıl ya kanat oyuncusu gibi. Eee 9 numarayı Güiza'ya verirsen.

Rsa
15.Ağustos.2010, 19:21
Ciddi ciddi Robinho'yla ilgileniyoruz sanırım.Skybet'te ki oranlarda en düşük oran bize ait.

tarikko
15.Ağustos.2010, 19:24
Nasıl ya kanat oyuncusu gibi. Eee 9 numarayı Güiza'ya verirsen.
Dunyada 7 numara forvetlerde de oldukca yaygin.

Misal Villa,Raul,Larsson,Cantona :)

izmer96
15.Ağustos.2010, 19:24
Robinho to join by the end of 2010 Summer Transfer Window

Join By End Of Summer Transfer Window

Fenerbahce 7/4
(http://www.skybet.com/betting?action=GoNonJSBetslip&leg=37854024,,7,4)Besiktas 5/2 (http://www.skybet.com/betting?action=GoNonJSBetslip&leg=37493317,,5,2)Inter Milan 4/1 (http://www.skybet.com/betting?action=GoNonJSBetslip&leg=37493314,,4,1)Benfica 6/1 (http://www.skybet.com/betting?action=GoNonJSBetslip&leg=37493313,,6,1)Santos 8/1 (http://www.skybet.com/betting?action=GoNonJSBetslip&leg=37493320,,8,1)AC Milan 10/1 (http://www.skybet.com/betting?action=GoNonJSBetslip&leg=37493315,,10,1)Barcelona 10/1 (http://www.skybet.com/betting?action=GoNonJSBetslip&leg=37493316,,10,1)Schalke 10/1 (http://www.skybet.com/betting?action=GoNonJSBetslip&leg=37708994,,10,1)Shakhtar Donetsk 16/1 (http://www.skybet.com/betting?action=GoNonJSBetslip&leg=37493318,,16,1)Chelsea 20/1 (http://www.skybet.com/betting?action=GoNonJSBetslip&leg=37493319,,20,1)

World Hollow o1
15.Ağustos.2010, 19:26
Artık futbolda numara kavramı kalktı ya.
Önceleriydi o 10 numara topçu olurdu...

Zekirdek
15.Ağustos.2010, 19:27
Dunyada 7 numara forvetlerde de oldukca yaygin.

Misal Villa,Raul,Larsson,Cantona :)

Ne bileyim kanat görünümü veriyor. Bir forvet için en iyi numaralar 11, 17, 19'dur. Hepside en sevdiğim numaralar.

tarikko
15.Ağustos.2010, 19:28
7 iyidir iyi :D

LaigLeNoiR
15.Ağustos.2010, 19:32
Forvet dediğin ya 21 olacak yada 26 :)

Bu arada 7 numaralı forvetlere bir örnek de Ahmet Dursun :D

Wesley Sneijder
15.Ağustos.2010, 19:33
Pato da var unutmadan. Aslında 14 de yakışıyor, Henry'den dolayı olsa gerek.

RaSenGan
15.Ağustos.2010, 19:33
Artiz amcanın siyah versiyonu olmuş Niang :n: Hayırlı olsun :)

http://img404.imageshack.us/img404/9371/ageldia15152425.jpg (http://img404.imageshack.us/i/ageldia15152425.jpg/)

http://img839.imageshack.us/img839/3563/ageldid15151307.jpg (http://img839.imageshack.us/i/ageldid15151307.jpg/)

goosfraba
15.Ağustos.2010, 19:34
volkan babacan 1 seneliğine kayserispor'da.

Arbitre
15.Ağustos.2010, 19:34
babacanı kayseriye kiralamışız heralde

KanaKe
15.Ağustos.2010, 19:43

o taktigi gözlük en az 1000 eurodur :)

Varonil
15.Ağustos.2010, 20:22
Tam da içimden 7 numara geçiyordu Niang için .. :) Güzel olur bence,gerçi numaranın çokta önemi yok gollerini sıralasın da isterse 99 numara giysin :D

goosfraba
15.Ağustos.2010, 20:49
http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-08-15_n6.jpg

http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-08-15_n7.jpg

ForsakeN
15.Ağustos.2010, 21:33
lambuja blog'dan bir yazı. niang'ın pek de sisteme uygun olmadığını düşünüyor. özellikle pivot santrafor konumuna.kariyeri hakkında gayet ayrıntılı bir yazı olmuş.okumanızı tavsiye ederim.

Mamadou Niang ve Fenerbahçe

Mamadou Niang bugün İstanbul'a geldi ve kontrata bağladığı 4 senelik macerasına ilk adımını attı. Niang transferi, Fenerbahçe'nin Nobre'nin gidişinden sonra ayyuka çıkan santrfor problemine çözüm olması için alınan 4. oyuncu. Kulüp Anelka, Kezman ve Güiza'dan alamadığı katkıyı ve verimi bu kez Niang'ın ayaklarında arayacak. Elimizin altında plütonyum ile çalışan ve saatte 88 mile çıkabilen bir DeLorean olmadığı için ne kadarını bulacağını bilmek şu an için imkansız, ancak tahminde bulunabiliriz. Doğruya en yakın tahmin için de Niang'ın oyuncu karakteriyle Aykut Kocaman'ın oyun karakterinin nerede buluşacağını kestirmek şart.

Mamadou Niang'dan başlayalım. Kezman ve Güiza'nın hem toplu hem topsuz oyunda Türkiye liglerinin fizikselliği içinde eriyip gitmesini hatırladığımızda, Senegalli'nin Aykut Kocaman tarafından tercih edilmesindeki en önemli faktörlerin güçlü fiziği, atletik yetenekleri ve top taşıma özelliği olduğu aşikar. Bu ligde tutunmak ve devamlılık sağlamak için futbolcuların ya fiziksel defolarının minimum olması ya da Alex, Kewell gibi çok özel bir futbol zekasına ve tekniğine sahip olması şart. Niang teknik olarak üst düzey yeteneklerle donatılmış bir futbol değil ama bu ligin fiziksel şartlarına maksimum ölçüde uyum gösterecek atletik yeteneklere sahip. Ligue 1'in benzer şartlarında bu açıdan hiç sırıtmadı ve üstelik inatçı ve vazgeçmeyen bir karakteri de var. Marsilya'da 5 sezon kalabilmek de başka türlü mümkün değil zaten. Niang baskı altında oynamayı, kendi göstermeyi fazlasıyla tecrübe etmiş bir oyuncu. Dolayısıyla, Kezman ve Güiza'nın duygusallığıyla birleşen fiziki yetersizliğin sonucunda sahada gördüğümüz 'help me' haykırışlarını ve bakışlarını Niang'da görmeyeceğimizi söylemek yanlış olmaz. Yaşından bağımsız olarak Niang'ın sahadaki kullanım ömrü seleflerine göre daha fazla olacaktır.

Gol atmak ve verimli olmak için bunlar yeter kıstas mı ? Değil tabi. İşin bir de teknik boyutu var. Niang'ın Aykut Kocaman'ın şablonunda üstleneceği rol başarısı için kilit. Aykut Kocaman ister Alex odaklı 4-2-3-1 ister Alex yoksunu 4-3-3 tercih etsin, Niang'ın sahadaki konumu ilk etpata merkez forvet, yani 9 numara olacak. Atletik yetenekler bu pozisyonun yıpratıcılığı için olmazsa olmaz ama hakkını vermek için başka nitelikler de gerektiriyor. 9 numaraların en temel görevlerinden biri bitiriciliğin yanı sıra açıkların ve ortasahanın hücuma katılması için boş alan yaratmak ve o boşlukları işletecek pas yeteneği sergileyebilmek. Niang yılmaz karakteriyle ne kadar mücadele ederse etsin 9 numaranın oyuncusu değil. Tam aksine, kariyeri boyunca parladığı anlar dış forvet olarak 9 numara rolünü üstlenen oyuncunun yarattığı boşluklardan faydalandığı ve atletizmini değerli kıldığı dönemlere denk düşer. Bunun için kariyerini birazcık incelemek yeterli.

Niang'ın ilk elle tutulur performansını 24 yaşındayken, 2003-04 sezonunun ikinci devresinde FC Metz'de kiralık oynadığı dönemde sergiler. Niang kendisinin sol dış, Adebayor'un merkez olduğu düzende 12 maçta 5 gol atar. Adebayor sezon sonunda Monaco'ya, Niang da Strasbourg'a transfer olur. Strasbourg'da merkez rolünü Danijel Ljuboja, dış forvet rolünü ise Niang üstlenir. Ljuboja 15 maçta 7, Niang ise 15 maçta 8 gol atar. Ljuboja devre arasında Paris Saint Germain'e transfer olur. 2004 Afrika Uluslar Kupası'na giden Niang ise, Strasbourg'a döndüğünde Ljuboja'nın merkez forvet rolünde çıktığı 8 maçta sadece 1 gol atar. Strasbourg ertesi sezon Ljuboja'nın yerini Mickael Pagis ile doldurur. Niang bildik mevkisine geçer ve gol sayısını ligde 12'ye çıkarır ve Pagis ile olan işbirliği ile Lig Kupası'nı kazanırlar. Caen'i 2-1 yendikleri maçta ilk golü Niang atar ve adı artık Fransa'nın zirve mücadelesi yapan takımlarıyla birlikte anılır.

Niang yarışını kazanan, Metz'deki hocası Jean Fernandez'in da araya girmesiyle 7 milyon € karşılığında Marsilya olur. Jean Hernandez onu Ribery, Nasri, Lamouchi, Oruma gibi asist ve skor becerisi olan ortasaha oyuncularına güvenerek en uçta oynatır. 2005-06 sezonunun ilk devresinde Niang 14 maçta sadece 3 gol atar. Marsilya devreyi 7. bitirir. Niang'ın istikrarsız son vuruşları ve kaçırdığı goller de eleştiri konusu olur. Jean Hernandez devre arasında Niang'ın eski takım arkadaşı Pagis'i transfer eder. Pagis merkeze, Niang ise dış forvete geçer. Niang ligin kalan yarısında 7 gol bulup sezonu 28 maçta 10 gol ile tamamlarken, Marsilya'nın Ligue 1 klasmanındaki yeri 4.lüktür. Marsilya 2006-07 ve 2007-08 sezonlarında Cisse'nin merkez, Niang ve B.Kone'nin dış forvet oynadığı düzende sezonu 2 ve 3. olarak kapatır. Niang'ın bu sezonlardaki gol ortalaması ise 15'tir. Niang 2008-09 sezonunu Rennes ve Auxerre maçlarında attığı 2 golle açar. Cisse'nin Sunderland'e transfer olmasıyla birlikte, Niang yine merkez rolüne geçer. Devrenin geri kalanını 4 golle tamamlar ve 17. haftadaki Nice maçında kasığından sakatlanır. 2 ay boyunca sahalardan uzak kalır. Marsilya bu sakatlık sebebiyle devre arasında Shakhtar Donetsk'ten Brandao'ya imza attırır. Niang 25. haftada Le Mans maçıyla tekrar sahalara döner ve Brandao'nun merkeze geçmesiyle tekrar dış forvet olarak oynamaya başlar. Sezonun kalan 13 haftasında 8 gollük bir performans sergiler. 2009- 10 sezonunu da aynı rolde 18 golle gol kralı olarak kapatır ve Marsilya yıllar sonra şampiyon olur.

Şu kariyere bakıldığında Niang'ın Fenerbahçe'yi bir seviye yukarı taşıyacak performans göstereceğini söylemek iyimserlik. Ne kadar savaşırsa savaşsın , merkez forvet rolünün altından kalkacak nitelikleri eksik ve bu zaman kadar yapamadığını 31 yaşından sonra yapmasını düşünmek de delilik. Kaldı ki çok daha uluslararası bir ligi ve Şampiyonlar Ligi'ni bırakıp para için, sağlam bir sözleşmeyle Fenerbahçe'ye gelen bir oyuncuyu ekstra işler için motive etmek de kolay olmayacaktır. Katkısı elbette Güiza & Kezman'dan fazla olur ama yaşıyla orantılı düşen fiziğiyle birlikte gitgide sakilleşeceğini; ve hatta Marsilya'da 9 gibi oynatıldığı dönemlerde sergilediği istikrarsız son vuruşlarını burada da sergilemesi ihtimal dahilinde.

Aykut Kocaman'ın sadece Niang'ın değil, Stoch, Dia, Caner, Özer ve Mehmet Topuz gibi benzer mevkide oynayan oyuncuların verimini arttırması ve kaliteli hücum setleri yaratabilmesi için muhakkak bir 9 numara alması veya Semih'i 2-3 sezon önceki formuyla tekrar takıma kazanıdırıp diğerlerini rotasyona sokması şart. Kafasının bir köşesinde 9 numarasız, sürekli hareket eden, gezgin dış forvetlerle oynanan 4-6-0'ın olduğuna eminim ama bunu devamlı oynamak ütopyadan başka birşey değil. Ferguson, Spaletti gibi üst düzey ortasaha oyuncularına ve oyunu 40 metrede oynayan takımlara sahip olan bilgeler bile bu maceradan bir süre sonra vazgeçtiler.

Takımı 60-70 metrede oynamaya iten hantal stoperler ve istikrarsız ortasaha ikilileriyle bu ve türevi şablonlar Fenerbahçe'ye hüzün ve gözyaşından başka birşey getirmez.

eGowiCh
15.Ağustos.2010, 21:47
Sistem değişmezse Niang da bekleneni veremez. Bu sebeple sistemin değişeceğini düşünüyorum, en azından umuyorum. Alex'in olmadığı ve hızlı kanat oyuncularından kurulu, sadece duran toplara bel bağlamayan, rakip ceza sahasına oyunu yıkan bir takım yaratılır umarım.

2001'deki Antalyaspor maçının tekrarı vardı FBTV'de, biraz izledim. Şimdiki kadronun çok altındaki bir kadroyla inanılmaz bir takım varmış o zamanlar. Ogün, Abdullah, Yusuf, Mirkoviç, Lazetiç, Rapaiç, Revivo, Serhat gibi isimlerle rakibi boğan, sık sık pozisyona giren ve orta sahada rakip topu kazandığında anında pres yapıp topu kazanan ve tekrar atak başlatan bir takım kurmuş Mustafa Denizli. Gerçekten çok hırslı, istekli, temposu yüksek olan bir takım yaratılmış. O zaman ne Alex vardı ne bir başkası, isimler daha ünsüzdü, ama mantalite doğruydu. Aynısını bugün Aykut Kocaman elindeki daha kaliteli isimlerle yapabilir, Özer, M.Topuz, Emre, Stoch, Dia, Niang, Lugano, G.Gönül gibi koşan, mücadele eden, istekli, arzulu, yetenekli oyuncularla bu yapılabilir. Alex, Baroni, Deivid gibi fazla koşmayan, mücadele etmeyen, takımın hızını kesen, teknik yetenekleri ve oyun zekalarıyla önplana çıkan isimlerden kurtulmak lazım. Zira artık bu futbol kaldırmıyor, başarılı olmuyor. Bursaspor, Trabzonspor bizden daha zayıf kadrolarla göze hoş gelen ve mücadeleci futbol oynarken biz sahada yürüyoruz.

Cengo
15.Ağustos.2010, 22:33

http://img404.imageshack.us/img404/9371/ageldia15152425.jpg (http://img404.imageshack.us/i/ageldia15152425.jpg/)

http://img839.imageshack.us/img839/3563/ageldid15151307.jpg (http://img839.imageshack.us/i/ageldid15151307.jpg/)

Artiz mi? Artiz ne arar la salı bazarında? :D

Rsa
16.Ağustos.2010, 02:06
http://www.metro.co.uk/sport/838066-robinho-set-for-fenerbahce-transfer-as-manchester-city-cut-losses

Sheriff
16.Ağustos.2010, 02:10
Eğer olursa Quaresma'nın önüne geçer bu transfer bence. Robinho formamıda direk alırım yani..

HooijDonk07
16.Ağustos.2010, 02:11
160.000 sterlin alıyormuş haftada ne kadar.bunun altından kalakamaz fenerbahçe.

ForsakeN
16.Ağustos.2010, 02:12
19 milyon sterlinden bahsediliyor bonservis için. O kadar para verilemeyeceğini daha yeni açıkladı Aziz Yıldırım. Almamak en iyisi.

goosfraba
16.Ağustos.2010, 02:13
deivid + güiza'yı gönderip, ön libero + robinho (kiralık) paket olarak gelirse kabul ederim. ama ön libero almayıp robinho'yu takıma dahil ederlerse pek de iyi olmaz.

CeNTeR_TR
16.Ağustos.2010, 02:17
Robinho gelmesin arkadaş bu takıma (!)

Ne işi var bu takımda Robinho'nun bir ton sorun çıkaracak Alacağı parada cabası.

Hani belki çoğu kişi Robinhoya burun kıvırılırmı diyecek ama kıvırılır arkadaş hem başarıya aç topçular diyoruz hemde Robinho ismi geçiyor.

Hem kimin yerine nerede oynayacak ?

Yeni transfer Dia Stoch Ninag 3 Lüsünden kim kesilecek ? Lugano mu neşter yiyecek ? Yoksa Alternatifi olmayan Santos mu ? Bilica Alex kesilip Robinho sol kanada gelecekse ve Stoch forvet arkası oynayacaksa amenna.

Ama Bunun için eldeki yüksek kazançlı oyuncuları yollamak lazım.

Sekopej
16.Ağustos.2010, 02:18
Robinho'dan önce giderilecek eksik yerler var, zaten bonservisiyle alınmayacağı ortada, o kadar para verilmeyeceğini açıkladı Fenerbahçe.

Gelirse dengeleri bozabilir, hiç riske girmeye gerek yok, önce eksikleri giderelim, seneye gelecekse gelsin yıldız.

eGowiCh
16.Ağustos.2010, 02:36
Robinho gibi bir dünya yıldızına hiçbir zaman hayır denmez. Robinho-Niang ikilisini forvette düşünemiyorum bile. Alınacaksa böyle Brezilyalı alınmalı. Ama gerçekleşeceğini sanmıyorum, kolay bir iş değil.

ForsakeN
16.Ağustos.2010, 02:41
Kadro ofansif mi oldu? Göbek konusunda şüphelerim var ama iyi iş yapar gibi geliyor

http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/11519_Fenerbahçe_SK.jpg (http://www.footballuser.com/11519/Fenerbahçe_SK)

eGowiCh
16.Ağustos.2010, 02:52
En ideal kadro şu an bu gibi görünüyor. Zorluk derecesi yüksek maçlarda Semih kulübüye çekilip, orta sahaya Selçuk monte edilebilir.

di canio
16.Ağustos.2010, 03:01
Dia'nın bağlarında yırtık olduğunu duymuştum bir yerlerden. Eğer ciddi ise sakatlığı Robinho belki de o bölge için düşünülebilir. Ama ben de Robinho gibi bir oyuncuya karşıyım. Sorunlu bir oyuncu. Sorun yaratır, maliyeti yüksek. Asıl önemli olan yere, orta sahaya takviye yapılması gerekirken Robinho için o kadar para, zaman ve kontenjan harcanmamalı.

nerazzuri
16.Ağustos.2010, 09:21
Aykut Kocaman, transferin devam edeceğini söyledi.

izmer96
16.Ağustos.2010, 09:34
Quaresma , Guti , Stoch , Dia , Niang ,Cana , Jaja , bu sezon en dikkat cekici transfleri ama acikcasi iclerinde en cok izlemek istedigim , nasil oyniycagini merak ettigim adam Niang , cunku bu adam garip bir forvet , uyum saglarsa FB'nin yeni idollerinden biri olur 2 sene icinde

GodfatheR
16.Ağustos.2010, 10:44
Niang Marsilya'da 11 numara giyiyordu burada ise 7 giyecek. Acaba Sevgili Niang, Robinho gelecek 11 numarayı almasan olur mu demiş olabilirler mi :p :n:

Varonil
16.Ağustos.2010, 10:55
Niang Marsilya'da 11 numara giyiyordu burada ise 7 giyecek. Acaba Sevgili Niang, Robinho gelecek 11 numarayı almasan olur mu demiş olabilirler mi :p :n:

Osman 11 numaralı formayı Stoch giyiyor yahu,Robinho ile alakası yok :n:

GodfatheR
16.Ağustos.2010, 11:27
Osman 11 numaralı formayı Stoch giyiyor yahu,Robinho ile alakası yok :n:

:n: :n: :n:

Nası atladım ben bunu ya :n: ROBİNHO GELECEK. :icon_cool:

KaPaLı
16.Ağustos.2010, 11:56
Tabi tabi Osman herkes Robinho avatarı koysun hatta (: Photoshopta üzerine Fener forması tamamdır iş :icon_cool:

Zekirdek
16.Ağustos.2010, 12:02
Kadro ofansif mi oldu? Göbek konusunda şüphelerim var ama iyi iş yapar gibi geliyor

http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/11519_Fenerbahçe_SK.jpg (http://www.footballuser.com/11519/Fenerbahçe_SK)

Harikulade olur.

ForsakeN
16.Ağustos.2010, 12:16
Robinho'nun gündemimizde olduğuna inanmıyorum. Zaten şuan için gerekli bir transfer değil. Stoch-Dia gelmemiş olsaydı kabulümdü ama şuan gerek yok. Ön liberoya yapılacak transfer daha önemli.

Fernando Gago
16.Ağustos.2010, 12:21
Defansa hatta ortasahaya takviye yapılması lazımken Robinho'yu almak bir kez daha söylüyorum ki bu takıma ihanettir

Bekq
16.Ağustos.2010, 12:40
http://footballuser.com/Formations/2010/08/11565_Fenerbahçe_SK.jpg

Alex olduğu sürece bu taktik dışında oynamak imkansız.

Not: 7 yabancı olmuş. :D

CeNTeR_TR
16.Ağustos.2010, 12:43
Baroniyi 11 Lerinize koymayın artık :) İmkanı yok Baroni'nin 11 oynamasının (!)

Ya 3 transferden Niang - Sotch - Dia kesilecek Baroninin oynaması için ,

Ya'da Alex - Santos - Lugano 3 lüsünden biri kesilecek Baronini oynaması için.

Bunlarda imkansız yani :)

World Hollow o1
16.Ağustos.2010, 12:57
Abi biraz antipatik oluyorum sana karşı.
adam topunu oynuyor yahu işte neden oynamasın imkansızda imkansız adamı oynatmıcak olsalar neden takımda tutsunlar.

Alex içinde tonca laf söyledin adam gayet sağlam top oynadı, herşey senin dışarıdan baktığın gibi olmuyor..

GodfatheR
16.Ağustos.2010, 13:17
Tabi tabi Osman herkes Robinho avatarı koysun hatta (: Photoshopta üzerine Fener forması tamamdır iş :icon_cool:

Biraz da biz böyle yapalım belki tutar İsmail abi :p :icon_lol:

izmer96
16.Ağustos.2010, 13:24
Robinho'nun FB'nin gundeminde olmiyan arkadaslar icin SKYBET nerdeyse fenere 1 e 1 veriyor robinho transferi icin su anda

http://www.skybet.com/betting/football/transfer-specials/t10003041.html (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%2Ffootball%2Ftransfer-specials%2Ft10003041.html)

Robinho to join by the end of 2010 Summer Transfer Window

Join By End Of Summer Transfer Window

Fenerbahce 5/4 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37854024% 2C%2C5%2C4) Besiktas 3/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493317% 2C%2C3%2C1)Inter Milan 4/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493314% 2C%2C4%2C1) Benfica 6/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493313% 2C%2C6%2C1) Santos 8/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493320% 2C%2C8%2C1) AC Milan 14/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493315% 2C%2C14%2C1) Barcelona 14/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493316% 2C%2C14%2C1) Schalke 14/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37708994% 2C%2C14%2C1)Shakhtar Donetsk 20/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493318% 2C%2C20%2C1)Chelsea 33/1 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.skybet.com%2Fb etting%3Faction%3DGoNonJSBetslip%26leg%3D37493319% 2C%2C33%2C1)

GodfatheR
16.Ağustos.2010, 13:28
Ro-bin-hoooo. :D

izmer96
16.Ağustos.2010, 13:30
acaba Kocaman'in niyeti robinho yu alip 4-2-2-2 oynamakmi ilerde Niang ve Robinho ?

Revolution
16.Ağustos.2010, 13:33
Robinho eğer gelirse bunun kiralık olacağını düşünüyorum resmi siteden yapılan açıklamaya dayanarak.. Ama gelirse kim kesilecek :D

Ahmet Göktaş
16.Ağustos.2010, 13:34
Robinho Fener'e gelecek bence de :icon_smile:

GodfatheR
16.Ağustos.2010, 13:35
Robinho gelirse ilerde Niang-Robinho müthiş ikili olurlar.

Since-1907
16.Ağustos.2010, 13:40
acaba Kocaman'in niyeti robinho yu alip 4-2-2-2 oynamakmi ilerde Niang ve Robinho ?

4-2-2-2 oynamak kolay bişe değil.Böyle oynayacaksan Emre'nin yanına en az Emre kadar koşan fizik gücü yüksek bir ön libero alman lazım.

Robinho transferi şu şartlarda bize lüks kaçar.Hücum hattımız zaten Niang'ın da gelmesiyle bayağı iyi oldu.Robinho yerine daha eksik olduğumuz bölgelerden - ön libero,stoper gibi - birine oyuncu almamız daha mantıklı olur.

GebzeLi1907
16.Ağustos.2010, 13:41
Robinho'nun gelmesi kadar sacma bişey olamaz şuan.Dia yı neden aldın madem
takımın o bölgesi yeterli seviyeye geldi sağ kanat için dia özer mehmet topuz duracaksa kazım var solda stoch caner uğur yine özer oynar forvette niang semih gökhan var
güiza ile deivid -zaten gelirse illaki biri gönderilecekte- bu adamlarda var daha
ortasaha da cristian'ı gönder alacaksan oraya adam al bilica yı yolla alacaksan oraya adam al ikiside taraftara güven vermiyor büyük çoğunluğa en azından
hemde robinho nun tek başına olan maliyetiyle bu iki hamlede gerçekleştirilebilicekken, robinho yu tutup getirmek takımın içine dinamit koymaktır bana göre.

izmer96
Defans , orta saha belli bence Robinho gelirse ilerde su sekilde oynar FB

http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/11573_Fenerbah%C3%A7e_SK.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.footballuser.c om%2F11573%2FFenerbah%E7e_SK)

HooijDonk07
Robinho geleceği yerine Baroni ve Guiza ilk 11 oynasın üzülmem.

GodfatheR
16.Ağustos.2010, 13:42
Kilit Barcelona

Fenerbahçe’nin Robinho konusunda hem Manchester City hem de Brezilyalı oyuncu ile anlaştığı ancak, İngiliz ekibinin İbrahimoviç’i alabilmek için Barcelona’ya sunduğu Robinho artı para teklifinin cevabını almadan transfere okey vermeyeceği öğrenildi

Fenerbahçe’nin transfer gündeminde bulunan Brezilyalı yıldız Robinho’nun menajeri Evandro de Souza, Milliyet’e ilginç açıklamalar yaptı.
Souza, sarı-lacivertli kulübün hem Manchester City hem de oyuncusu ile anlaşmaya vardığını ancak İbrahimoviç - Robinho takasının bu transferin gerçekleşmesini şimdilik engellediğini belirtti.
Manchester City’in İbrahimoviç’i alabilmek için Robinho artı para teklifini sunduğunu, Brezilya yıldızın da İspanya’da oynamaya daha sıcak baktığını belirten Souza, “Ancak Barcelona bu takasa sıcak bakmıyor. Hem Manchester City hem de biz son dakikaya kadar Barcelona’dan gelecek cevabı bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.
Bu arada İngiliz medyası Manchester City’nin, Fenerbahçe’nin, Robinho için yaptığı 19 milyon sterlinlik teklifi kabul etmeye hazır olduğunu ileri sürdü.
Sunday Times gazetesi, Real Madrid’e 32,5 milyon sterlin ödeyerek Robinho’yu renklerine katan, ancak bu futbolcudan istediği verimi alamayan City’nin, bonservis bedelinde büyük bir indirime gitmeye hazırlandığını yazdı.

İngiliz iddiası
Gazete, Manchester City yönetiminin, elden çıkarmaması halinde Robinho’ya haftalık 160 bin sterlin ödemek durumunda kalacağını ve bunu düşünerek bonservis bedelini aşağıya çekerek futbolcuyu satmayı daha uygun bulduğunu belirtti.
“Robinho, Türkiye yolunda” ifadesini kullanan gazete, futbolcunun İtalya veya İspanya’da oynamayı tercih ettiğini, ancak kulüp açısından bakıldığında en uygun teklifin Türkiye’den yapıldığını kaydetti. Bu arada Alman Schalke Kulübü’nün de Robinho için 20 milyon sterlin önerdiği ileri sürüldü.

Milliyet

MeMo
16.Ağustos.2010, 13:46
Robinho Fenerbahçe'de.

Not : Totem :p

eng1n
16.Ağustos.2010, 13:48
Robinho'yu istemiyorum gelirse takım içindeki dengeleri bozucak bana göre onun yerine ön libero alabilsek keşke.

GebzeLi1907
16.Ağustos.2010, 13:50
aynen robinho gelmez inşallah takım al aşağı olur.belki ilk geldiğinde yansımaz bu ama uzun vadede cok sıkıntı getirir robinho ismi ki zaten profesyonelliğide düşük bi adam bıkmadık mı böylelerinden

Ahmet Göktaş
16.Ağustos.2010, 13:51
Semih'ten gönderme!
Fenerbahçe'nin 'yedek yıldızı' Antalyaspor maçında öyle bir hareket yaptı ki...

HTSPOR

Sarı-Lacivertli takımda her teknik adam tarafından 'üvey evlat' muamelesi gören Semih Şentürk, bunun tepkisini kaptanlık pazubandını takmayarak gösterdi.

Alex’in oyundan çıkmasıyla kaptanlık pazubendini Semih koluna takmak istemeyince kısa süreli sıkıntı yaşandı.

SEMİH İSTEMEDİ
Antalyaspor maçının ikinci yarısında sahada ilginç bir kriz yaşandı... Teknik direktör
Aykut Kocaman, karşılaşmanın 68. dakikasında yorulan Alex’i Caner Erkin ile
değiştirdi. İşte ne olduysa bu dakikada oldu. Alex, kaptanlık pazubendini haklı olarak 2. kaptan olan Semih Şentürk’e verdi.

EMRE ZORLA TAKTI
Ancak Semih bandı doğruca götürüp Emre Belözoğlu’na iletti. Bu harekete bir
hayli şaşıran tecrübeli oyuncu ile Semih arasında uzun süren bir konuşma gerçekleşti. Bunun sonucunda Semih bandı takmayınca, Emre istemeye istemeye koluna taktı.

Verildimi bilmiyorum ama Semih'in durumu gerçekten beni bile üzüyor bir Beşiktaşlı olarak. Yıllarca kulübede sabretti en zor zamanda hep takımını sırtladı , Euro 2008'de Dünya starlarını geride bıraktı ama birtürlü kimseye yaranamadı adam.İnşallah kendisi için hayırlısı olur.

GebzeLi1907
16.Ağustos.2010, 13:55
http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-01-23_futbol446.jpg

Basında, daha önce de aksini açıklamış olmamıza rağmen ısrarla Robinho ile ilgili transfer çalışması yürüttüğümüze dair haberler yer almaktadır. Söz konusu futbolcunun transferi konusunda herhangi bir çalışmamız yoktur.
Basının bu konuda daha fazla spekülasyon yapmaması, taraftarlarımızın da kulübümüz tarafından duyurulmadıkça transfer haberlerine itibar etmemeleri gerektiğini önemle hatırlatırız.

TR.CaPTaiN
16.Ağustos.2010, 13:58
Basında, daha önce de aksini açıklamış olmamıza rağmen ısrarla Robinho ile ilgili transfer çalışması yürüttüğümüze dair haberler yer almaktadır. Söz konusu futbolcunun transferi konusunda herhangi bir çalışmamız yoktur.

Basının bu konuda daha fazla spekülasyon yapmaması, taraftarlarımızın da kulübümüz tarafından duyurulmadıkça transfer haberlerine itibar etmemeleri gerektiğini önemle hatırlatırız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Profesyonel Futbol Takımımızın kadrosuna bu sezon dahil olan İlhan Eker, Miroslav Stoch, Mamadou Niang, Issiar Dia ve Caner Erkin için 17 Ağustos 2010 Salı günü imza töreni düzenlenecektir.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Basın Odası'nda Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman'ın katılımıyla gerçekleştirilecek imza töreni saat 14:00'te başlayacak.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Revolution
16.Ağustos.2010, 14:00
Tozpembe hayaller vardı yönetim ben bile üzüldüm yahu :D

GodfatheR
Tüh çok da hazırlamışdım kendimi Robinho için :p

RasAnt
Ya ilhanla imzalamasınlar lütfenn :D

World Hollow o1
16.Ağustos.2010, 14:09
http://a.imageshack.us/img818/7960/adszqp.png
tırta pilaki oldu ama olsun..:D
yakışmadı zaten formaya robinho :D

Ahmet Göktaş
16.Ağustos.2010, 14:14

Bırak bu işi manavlık yap başka bişey yap :zuhaha

World Hollow o1
16.Ağustos.2010, 14:18
Biz ilgilenmiyoruz bile siz totem yapıyorsunuz.. :n:

KanaKe
16.Ağustos.2010, 14:20
robinho gelmez tatli hayalden öteye gitmez bu..

MeMo
16.Ağustos.2010, 14:22
Böyle diyorsunuz ama Robinho Fenerbahçe'de.

ForsakeN
16.Ağustos.2010, 14:26

Kulüp almıyoruz dedi.

GebzeLi1907
16.Ağustos.2010, 14:27

kime göre
bu skybet te neye göre nasıl bahis acıyor onuda anlamadım yalnız

Ahmet Göktaş
16.Ağustos.2010, 14:30

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1804294&postcount=5135

:icon_smile:

MeMo
16.Ağustos.2010, 14:33
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=1804294&postcount=5135

:icon_smile:

Tokat gibi cevap oldu bana :)

Biliyorum zaten Robinho'nun gelmeyeceğini.BJK ile adı geçince kesin gibi konuşup burda gelmez denilmesine yazdım onu.

Ahmet Göktaş
16.Ağustos.2010, 14:36
Keşke gelse 3 büyüklerden birine de Brezilya milli takımının efsane kadrosundan son kalan parçalardan biri olan adamı izleyebilsek kanlı canlı.

Ama robinho'nunda bir türlü Türkiye hakkında açıklama yapmaması beni ümitsizlendiriyor son günlerde. Ve de Avrupa ligi maçında oynarsa Türkiye defteri kapanır :)

EndoplazmiK RetikuluM
16.Ağustos.2010, 14:36

Güzel olmuş :p

goosfraba
16.Ağustos.2010, 15:46
http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-08-16_idman3.jpg

World Hollow o1
16.Ağustos.2010, 16:58
http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-08-16_idman5.jpg

bu yabancılarda nedir krampolarda sarı kırmızı giyme modeli :D

vego
16.Ağustos.2010, 17:05
Volkan şoku

16 Ağustos 2010 15:36 | NTV Spor ve Ajanslar
Fenerbahçe'de üst adalesinde yırtık bulunan Volkan Demirel'in PAOK maçına yetiştirilmeye çalışıldığı bildirildi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/56/volkan600_VI1XM.jpg
Medical Park Antalyaspor'u 4-0 yenerek, Spor Toto Süper Lige iyi bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Yunanistan'ın PAOK takımıyla 19 Ağustos Perşembe günü yapacağı UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçı hazırlıklarına ara vermeden başlarken, kaleci Volkan Demirel'in sağ üst adalesinde küçük bir yırtık tespit edildiği bildirildi.
Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda, dünkü maçta forma giyen oyuncular yenileme idmanı yaptı.
Diğer oyuncular ise antrenmanda koşu ve koordinasyonun ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapıp, taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı.
Fenerbahçe, yarın akşam basına açık yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

VOLKAN DEMİREL'İN SAKATLIĞI
Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle dünkü maçın ikinci yarısında oyundan alınan kaleci Volkan Demirel'in sağ üst adalesinde küçük bir yırtık tespit edildiği açıklandı.
Tedavisine başlanılan Volkan'ın PAOK maçına yetiştirilmeye çalışıldığı kaydedildi.
Mehmet Topuz'un ise sağ arka adalesinde darbeye bağlı ödem oluştuğu belirtilirken, bu oyuncu antrenmanda bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile takımdan ayrı çalıştı. Tedavisi süren Dia da Dolu Arslan ile birlikte çalıştı.
Sağ üst adalesinde zorlamaya bağlı sertleşme ve ödem bulunan Güiza ile sol ayak bileği şişen Deivid de Souza, antrenmanda yer almadı. Bu oyuncuların tesislerde çalıştıkları bildirildi.

NİANG İLK İDMANINA ÇIKTI
Fenerbahçe'nin yeni transferi Mamadou Niang, sarı-lacivertli takımla ilk antrenmanına çıktı.
İstanbul'a dün gelen ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na gelerek, Fenerbahçe'nin Medical Park Antalyaspor ile yaptığı lig maçını izleyen Niang, bugün takımla idman yaptı.
Niang'ın isminin UEFA'ya bildirileceği ve Senegalli oyuncunun PAOK maçı kadrosunda yer alacağı öğrenildi.

izmer96
16.Ağustos.2010, 17:05
Robinho ya BJK ye ya FB ye gelicek oyle gozukuyor

GebzeLi1907
16.Ağustos.2010, 17:06
geldiği takımı karıştırır iki takımında ihtiyacı yok inş bize gelmez

eXcitinG
16.Ağustos.2010, 17:35
Fenerbahçe nin resmi oLarak gündemimizde yok dediği oyuncuLarın hepsi gerçektende geLmedi. Ama Beşiktaş ın gündemimizde yok dediği adamLarın hepsi geLdi. Robinho geLirse Beşiktaş a geLir. Ama ona kadar bir Dünya takım var.

RasAnt
16.Ağustos.2010, 17:42
Ya gelmesin bu robinho okdar adam var ilerisi tamam orta saha ve defans lazım,lütfen robinho gelsin gibi gıcık isteklerde bulunmayın

goosfraba
16.Ağustos.2010, 17:49
önce ortasaha ve defans halledilmesi lazım. bu iki mevki için iki oyuncu alamıyorsak bile, her iki mevkide de görev yapabilen oyunculara yönelmeliyiz. tabi bunun için önce deivid veya güiza'nın gitmesi gerekiyor.

bu hafta güiza rubin kazan'a gidebilir.

Bekq
16.Ağustos.2010, 19:10
http://footballuser.com/Formations/2010/08/11643_Fenerbahçe_SK.jpg

Herkesin içinden geçen bu sanırım. :p

EndoplazmiK RetikuluM
16.Ağustos.2010, 19:13
Benim içimden Bilica'nın Orada Olmaması Brezilya'ya Dönüp Bilica Hafriyat İsimli Şirketinin Çalışmalarına Orada Devam Etmesi Geçiyor :n:

Sekopej
16.Ağustos.2010, 19:30
Robinho kiralık gelecekse gelmesin, kiralık gelip, burada yatıp, İstanbul'un tadını çıkarıp gider. Elimizde bonservisi bizde olduğu halde takımı sahiplenmeyen isimler varken, kiralık gelen adam hiç sahiplenmez.

Bonservisi alınacaksa, çok yüksek ücret verilmesi ayrıca oyuncuya çok yüksek ücret verilmesi, Aykut Kocaman'ın oluşturmaya çalıştığı birliği ve birbirini için oynayabilecek düzene balta vurur. Robinho riskli bir transferdir, o kadar yüksek ücretler verilebilecekse, riski daha az yıldız isimlere verilsin.

Robinho'yu takımında herkes görmek ister ama öncelik Robinho olamaz şu aşamada. Eksik mevikleri de güçlendirirsin, takıma sınıf atlatsın diye Robinho'yu alırsın. Ya da Robinho ben 4-5 milyona oynarım der, o maaşı verir alırsın, yine olur.

Varonil
16.Ağustos.2010, 20:02
Volkan'da önemli bir problem yok,sadece tedbir amaçlı oyundan çıkarılmış.PAOK maçına yetişecek büyük ihtimalle.

Robinho gelene kadar öncelikle halledilmesi gereken yerler var.Güiza'yı gönderebilirsek genç,gelecek vaadeden bir yabancı stoper veya ortasaha almalıyız.

RaSenGan
16.Ağustos.2010, 20:06
Robinho'ya ihtiyacı yok ki Fenerin :)

CeNTeR_TR
16.Ağustos.2010, 22:26
Abi biraz antipatik oluyorum sana karşı.
adam topunu oynuyor yahu işte neden oynamasın imkansızda imkansız adamı oynatmıcak olsalar neden takımda tutsunlar.

Alex içinde tonca laf söyledin adam gayet sağlam top oynadı, herşey senin dışarıdan baktığın gibi olmuyor..

Yok estağfurullah Serhat konuşuyoruz ve tartışıyoruz.

Sonuçta konuşmak ve tartışmak forum içerisinde olması gereken bir durum.

Kim oynayacak Serhat ? Baroni Niang gelince kesilecek çünkü yabancı sınırına takılacak ?

Hayır kimi kesecek bana onu söyle tamam diyeceğim.Bana Baroni ile birlikte 11 için 5 yabancı daha söyle ve 11 oluştur tamam kardeşim diyecğim ve daha'da yazmayacağım foruma ;)

Alex için tonca laf söyledim bunu ilerleyen haftalarda göreceğiz.Tek bir şart var Alex oynarsa Bilica oynayamayacak eğer savunmada İlhan Nesta kesilirse o zaman zaten Alex takımda 11 için olacak ama diğer türlü savunmada sıkıntı yaşarsak bu takımdan 5 yabancı kati sürette kesilemez (!) Niang - Santos - Lugano - Dia - Stoch . O yüzden Baroni bu takımda ilk 11 oy-na-ma-ya-cak!!!

EreN
17.Ağustos.2010, 03:38
Bilica'yı gerçekten istemiyorum takımda. İyi oynasın veya oynamasın kanım şu an ona ısınma sorunu yaşıyor. Kadro olarak bence en oturaklı takım bizimki bu sene.

goosfraba
17.Ağustos.2010, 03:52
güiza gidiyor.

böylelikle, genç ve dinamik bir ortasaha veya stoper alabilirz veya her iki mevkide oynayabilen bir oyuncu. nikolas n'koluo gibi.

eGowiCh
17.Ağustos.2010, 04:08
KaYuS geçen sene olduğu gibi bu sene de tam isabetli duyum konusunda.

Son duyumlarına göre Robinho ile hiçbir ilgimiz yok, Güiza gitti gidiyor, kontenjan açılınca ön liberoya takviye olabilir.

Heyecanla bekliyoruz. KaYuS iddialı bir şekilde pazar günü Niang İstanbul'a geliyor demişti, adam her zamanki gibi yine tam isabetle bildi.

goosfraba
17.Ağustos.2010, 04:13
robinho'ya gerek yoktu zaten. beşiktaş alabilirse üzülmem, aksine sevinirim !

güiza'yı gönderip, bir ön libero alabilsek bu sene çok farklı olur bizim için.

eGowiCh
17.Ağustos.2010, 04:17
robinho'ya gerek yoktu zaten. beşiktaş alabilirse üzülmem, aksine sevinirim !

güiza'yı gönderip, bir ön libero alabilsek bu sene çok farklı olur bizim için.

Robinho'ya gerek yok demek için o kalitede bir oyuncumuzun varlığı gerekir. Robinho'ya hayır demek biraz tuhaf, çünkü ne Barcelona'yız ne R.Madrid ne Milan, kadromuzda Robinho ayarında futbolcu yok.

Niang
Stoch-Emre-M.Topuz-Dia
** Ön Libero **
A.Santos-İ.Eker-Lugano-G.Gönül

Alex'e kulübe yolu gözükecek demektir bir ön libero gelirse.

Spor yazarlarının ve yorumcuların ortak görüşü artık Alex devrinin kapanması. Aklın yolu bir.

Selim Soydan gibi Alex'i yere göğe sığdıramayan bir spor yazarı bile "Son 5 yılda 1 şampiyonluktan sonra artık Alex'in olmadığı bir takım ve sistem denenmeli." diyorsa, bir şeylerin değişmesi ve bunun da Aykut Kocaman'la mümkün olması demektir.

Estranged
17.Ağustos.2010, 05:56
Robinho'ya gerek yok demek için o kalitede bir oyuncumuzun varlığı gerekir. Robinho'ya hayır demek biraz tuhaf, çünkü ne Barcelona'yız ne R.Madrid ne Milan, kadromuzda Robinho ayarında futbolcu yok.

Robinho ayarındaki bir oyuncu hiçbir bölgede yok,ama oynayacağı bölgeye transferleri daha yeni aldık.Robinho'yu almak Dia-Stoch-Niang 3'lüsünün transferinden sonra tükürüğünü yalamak olur.

Lim10
17.Ağustos.2010, 07:40
Dia-Stoch-Niang 3'lüsünün transferinden sonra tükürüğünü yalamak olur.

Yılın tabiri.Yazın bunu bir kenara.

Sekopej
17.Ağustos.2010, 15:21
İmzalar atıldı 5 oyuncu ile, gündemde bir isim olsa onun gelmesi de beklenirdi bence. Zaten şu anda 10 yabancı oldu, Deivid ve Güiza'nın durumuna göre olursa yeni transfer olur.

Kazım'ı artık düşünmüyor, Önder ve Babacan Kayseri'ye gidecek.

Yerli transferinde ise ilk düşünüen Serkan Kırıntılı. Sözleşmesini fesh etti ama alacaklarına karşılık etmişti, ileride sıkıntı yaşanmaması için bu durumun tamamen netleşmesini bekliyor Fenerbahçe. Bu gerçekleştiğinde imzalar atılacak.

Bekq
17.Ağustos.2010, 16:30
Eğer Robinho gelirse takımın huzuru kaçar. Hem ona verilecek para, hemde verilecek imkanlar çok fazla. Ayrıca takım içerisinde huzursuzluk çıkarabilecek bir oyuncu. Ha Dia alınmasaydı amenna ama artık iş işten geçti. -ki ben Dia'nın bu sene çok büyük işler başaracağına inanıyorum. İnanılmaz hızlı bir takım olduk.

Robinho'nun Beşiktaş'a gelmesini bir Fener'li olarak istemem açıkcası. Çok çok iyi bir oyuncu. Ama Türkiye ligine gelmesi büyük bir prestij kazandırır bizlere(Carlos, Alex, Quaresma, Guti gibi).

Bu sene ligin Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında geçeceğini düşünüyorum.

vuque
17.Ağustos.2010, 16:44
http://resim.samanyoluhaber.com/resim/gokhan_fenerbahce.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_1U7QTd6LqMI/S_cUUXN8fCI/AAAAAAAAF_g/fripDaHToqk/s1600/gokhan_inler.JPG
Tutup kolundan getirsek Gökhan'ı :zuhaha :D

SAİT71
17.Ağustos.2010, 16:46
Şahsen bize değilde BJK'ye gelmesini daha çok isterim. Bizim yapımıza uygun değil bu saatten sonra. Ama BJK'da onu tamamlayacak oyuncular var. Böyle iyi oyuncu kaçırılmamalı Tr ligi açısından.

vuque
17.Ağustos.2010, 16:53
http://img199.imageshack.us/img199/9705/88249625.pnghttp://img265.imageshack.us/img265/3442/85743421.png
Bu 2 oyuncuyu istiyorum :u: :ş: (/f) :schaf:
Birde şöyle birşey var ama onu istemiyorum çünkü Stoch ve Dia varken anlamsız...
http://img59.imageshack.us/img59/492/70565275.png

CeNTeR_TR
17.Ağustos.2010, 16:54
Appiah appiah gerisi yalan.

Şuan Appiah'ın bu takımda olduğunu bir düşünsenize acaba transferin t' sine ihtiyaç var dermiydik.

vuque
17.Ağustos.2010, 16:57
Appiah appiah gerisi yalan.

Şuan Appiah'ın bu takımda olduğunu bir düşünsenize acaba transferin t' sine ihtiyaç var dermiydik.
Appiah gerçekten başkaydı karaboğaydı :uzgun:
Antu'da konuşuluyor bize 5 zenci lazım alalım alt yapıya yatırım falan diye :icon_cool:
İçlerinden 2'si Appiah gibi çıksa yeter de artar bile :D
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/dergi43basin4.JPG

eGowiCh
17.Ağustos.2010, 16:59
Kazım ve Deivid'in Antalyaspor maç kadrosuna alınmaması gözden çıkarıldıklarının işareti. İkisi de gönderilecek. Volkan ve Önder Kayserispor'la anlaştı zaten.

Aykut Kocaman bu sezon transferde iyi işlere imza attı. Kocaman'a güvenim sonsuz. Ne Zico ne Aragones ne Daum transfer konusunda bu kadar taraftarı tatmin ettiler. Deivid, Josico, Maldonado, Baroni transferlerinden sonra bu transferler ilaç gibi geldi.

100. yıldan itibaren transferlere bakacak olursak, Lugano, Andre Santos transfer başarılarıydı, Güiza'yı da sayabiliriz. Andre Santos Aykut Hoca'nın istediği bir isimdi, Lugano da yönetimin izlediği, Güiza ise Aragones'in istediği bir isimdi. Bu üç transferini yapmak da zordu, yönetimi tebrik etmek lazım. Bunların dışında bu yıl alınan Niang transferi başarılı ve zor bir transferdir, Stoch ve Dia transferleri de geleceğe dönük ve zor transferlerdir.

Ribery nasıl bir dönem Galatasaray tarafından o genç yaşında alınıp yıldızı parlatıldıysa, Dia ve Stoch transferlerini de ona benzetiyorum. Umarım Ribery gibi yıldızı parlar ikisinin de ve takıma sağladıkları katkıdan sonra yüksek bedellere satarız.

KanaKe
17.Ağustos.2010, 17:03
gökhan kendisine sans vermeyen bir takima geri dönmek istermi tartisilir.. udinese ne kadar ister o da tartisilir..

goosfraba
17.Ağustos.2010, 17:41
eskiden yeni transferler basına tanıtılırken ve imzalar atılırken illaki aziz yıldırım olurdu yanlarında. fakat bu yıl aykut kocaman var. bu çok büyük bir gelişme.

http://www.antu.com/FotoGaleri/Yeni_Transferlerimizin_Imza_Toreni/antu_17_08_2010_00.JPG (http://www.antu.com/FotoGaleriGosterResim.aspx?res=Yeni_Transferlerimi zin_Imza_Toreni/antu_17_08_2010_01.JPG)

http://www.antu.com/FotoGaleri/Yeni_Transferlerimizin_Imza_Toreni/antu_17_08_2010_02.JPG (http://www.antu.com/FotoGaleriGosterResim.aspx?res=Yeni_Transferlerimi zin_Imza_Toreni/antu_17_08_2010_03.JPG)

barahir
17.Ağustos.2010, 17:44
Niang'ın şort güzelmiş..:)

vego
17.Ağustos.2010, 17:55
İmdada Hercules yetişti

17 Ağustos 2010 15:59 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanyol Basını Hercules'in Daniel Guiza'yı transfer ettiğini yazdı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/57/guiza600_SA62T.jpg
Fenerbahçe'nin sorunlu yıldızı Daniel Güiza'nın, Mamadou Niang transferinin ardından, uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü İspanyol ekibi Hercules ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.
Fenerbahçe'nin Marsilya'dan Mamadou Niang'ı transfer etmesiyle Sarı-lacivertli kulüpteki son günlerini geçiren Daniel Güiza, İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Hercules'le yaptığı transfer görüşmelerini hızlandırdı ve İspanyol takımı ile anlaşmaya vardı. Güiza'nın Hercules ile 4 yıllığına prensipte anlaşmaya vardığını ve bu transferde son sözü Fenerbahçe Kulübü'nün söyleyeceği öğrenildi.
Bu arada İspanya'da yayın yapan AS Gazetesi, Hercules'in Fenerbahçe'ye Guiza için 4 milyon euroluk teklifte bulunduğunu yazdı.

World Hollow o1
17.Ağustos.2010, 18:09
Umarım en kısa sürede kendisini yeniden göstereceği bir kulübe gidier..

di canio
17.Ağustos.2010, 19:04
Umarım en kısa sürede kendisini yeniden göstereceği bir kulübe gidier..

Bizden gitsin de, gösterip göstermemesi umrumda değil.

BleedingMoon
17.Ağustos.2010, 19:11
fm'de 14 lig maçınca 10 gol ve 8 asist gibi istatistik yaptı güiza. bir o kadar da uefa ve kupa'da istatistiği var. devre arasında 5.75'ye real madrid'e sattım. oyundan soğudum yeminle.

güiza,... badem gözlüydü.

World Hollow o1
17.Ağustos.2010, 19:48
Bizden gitsin de, gösterip göstermemesi umrumda değil.

Görecelidir abi bu.
Adam gidip Avrupa'da adını tekrardan duyurursa ben takım adına üzülürüm takıma kızarım, bu adamda bir yetenek varmış ki demekki bizim adamlarımız bunu çözememiş, tamam 2 sezondur çileden çıkarttı bizleri ama illaki vardır bir + yönü...
:)

goosfraba
17.Ağustos.2010, 21:43
güiza hercules ile 4 yıllık imzaladı.

di canio
17.Ağustos.2010, 21:48
Görecelidir abi bu.
Adam gidip Avrupa'da adını tekrardan duyurursa ben takım adına üzülürüm takıma kızarım, bu adamda bir yetenek varmış ki demekki bizim adamlarımız bunu çözememiş, tamam 2 sezondur çileden çıkarttı bizleri ama illaki vardır bir + yönü...
:)

Öyle bakarsak ne oyuncular geldi geçti. Güiza, Kezman yüzünden altyapımızdan çıkan en önemlil oyuncumıuz harcandı. Hayıflanmamız gereken daha önemli şeyler var bence.

World Hollow o1
17.Ağustos.2010, 22:04
Öyle bakarsak ne oyuncular geldi geçti. Güiza, Kezman yüzünden altyapımızdan çıkan en önemlil oyuncumıuz harcandı. Hayıflanmamız gereken daha önemli şeyler var bence.

Fenerbahçe alt yapısında bu adam yıldz olacak denilen kaç oyuncu çıktıda onun hakkı yenildi forvet mevkiinde?

Varonil
17.Ağustos.2010, 22:20
güiza hercules ile 4 yıllık imzaladı.

Ne kadara sattık peki Güiza'yı?

Suicider
17.Ağustos.2010, 22:24
4 milyon euro lafları geçiyor ama..

di canio
17.Ağustos.2010, 22:26
Fenerbahçe alt yapısında bu adam yıldz olacak denilen kaç oyuncu çıktıda onun hakkı yenildi forvet mevkiinde?

-di'li geçmiş zaman değil de şimdiki zaman eki kullanmak daha doğru olur. Halen harcanıyor. Tabi bu benim fikrim. Semih'i beğenmeyenler de vardır. Ancak yıllarca 5 gol atacak diye yabancılara sabır gösterirken, sonradan oyuna girip gol kralı olan, altyapımızdan çıkmış en umut vaadeden adama haksızlık yapılmadığını söylemek pek doğru olmaz sanırım.

tarikko
17.Ağustos.2010, 22:28
Guiza isi yatti galiba.Hercules Nelson Valdez'i almis.. :(

Sheriff
17.Ağustos.2010, 22:33
Bende Nuri Şahin'i çok isterdim ama ne yazıkki imkansız..

goosfraba
17.Ağustos.2010, 23:54
güiza için 6 milyon euro alacakmışız. üzerine 5 milyon euro daha koyup iyi bir ön libero alabiliriz.

GeorgeWeah
18.Ağustos.2010, 00:08
Eğerki Güiza 6 m euroya giderse karımız 13 m euro olacak. Son 2 sene maaşını ödemeyeceğiz. Tek zarar 2 yıllık ödediğimiz miktar olacak.

di canio
18.Ağustos.2010, 00:14
Eğerki Güiza 6 m euroya giderse karımız 13 m euro olacak. Son 2 sene maaşını ödemeyeceğiz. Tek zarar 2 yıllık ödediğimiz miktar olacak.

Maddi anlamda öyle de, ya manevi? (c)

Addolorato
18.Ağustos.2010, 01:11

Birde şöyle bakalım. Daniel Güiza için Mallorca'ya 14.5 M € bonservis ödendi. 2 yıllık maaşınıda aldı. 3.5 X 2'den 7 M € yapar. 21.5 M € Fenerbahçe'nin kasasından çıkan rakam. Hadi diyelim 13 M €'dan kurtuldunuz. Hala 8.5 M €'luk bir zarar söz konusu.

CeNTeR_TR
18.Ağustos.2010, 01:12
Yine başladı herkes klubün bilançosunu tutmaya :)

Aziz Yıldırım ve kurmayları düşünüyorlardır bunu bırakın biz dert etmeylim ;)

vego
18.Ağustos.2010, 01:13
+ imza attırmak için verilen para primler tutulan evler ve verilen arabalar felan felan

Robinho için tutuyorsak bir Güiza'yıda tutalım;)

CeNTeR_TR
18.Ağustos.2010, 01:18
+ imza attırmak için verilen para primler tutulan evler ve verilen arabalar felan felan

Robinho için tutuyorsak bir Güiza'yıda tutalım;)

Birazdan çıkıp birileri işte bu yüzden gelişmiyor Türk futbolu siz yaptınız bizde yaptık mantığı nedir anlamıyorum diyebilir şimdiden haberin olsun :)

Bu lafıda bana söylemicen daa sayın takış :D ben robinho sorunlu inş bize gelmez dedim git bonservisine laf edenlere söyle :icon_cool:

vego
18.Ağustos.2010, 01:21
Sayın Takış beğendim:zuhaha pek umrumda değil onu diyen elbet x gelince BJK bunu harcadı der nasıl olsa kısır döngü:D

MeMo
Birde şöyle bakalım. Daniel Güiza için Mallorca'ya 14.5 M € bonservis ödendi. 2 yıllık maaşınıda aldı. 3.5 X 2'den 7 M € yapar. 21.5 M € Fenerbahçe'nin kasasından çıkan rakam. Hadi diyelim 13 M €'dan kurtuldunuz. Hala 8.5 M €'luk bir zarar söz konusu.

Sabahtan beri merak ediyordum ne kadar zarar ettiğimizi.Teşekkürler sayın Addolorato.

World Hollow o1
Maddi anlamda öyle de, ya manevi? (c)

beyazlayan saçlar.
sayısız küfür ve bir kaç sinir krizleri..:n:

vego
18.Ağustos.2010, 01:25
bunların tetiklediği şeker hastalığı Avrupa maçlarında Desteklediğim ve izlediğimden biliyorum:D

GeorgeWeah
18.Ağustos.2010, 01:25
Maddi olarak zararımız 8 m euro da olabilir. Zaten Güizadan zararımız yok demiyoruz. Daha doğrusu ilk ben söyledim. Güizanın bize 2 yıl kahır çektirdiği de bir gerçek. Yönetim 6 m euro da olsa göndersin ben razıyım. En azından en az zararla kapatmış oluruz.

A.FaruK
18.Ağustos.2010, 01:42
Yaa bırakın ne kadar zarar vardı falan demeyi. Zararın neresinden dönersen kardır boşverin. Muhasebesini yapıyordur yönetim zaten :)

Hugo
18.Ağustos.2010, 01:55
Az zarar mı çok zarar mı?
Kurtulun şu heriften.. Ya da kurtulmayın Fener zarar etsin :D

World Hollow o1
18.Ağustos.2010, 05:28
bencede fenerbahçe zarar etsin..
böyle zararın gözünü seveyim.. :n:

http://www.facebook.com/video/video.php?v=172222698541

Varonil
18.Ağustos.2010, 12:08
Güiza'nın gitmesini bekliyorduk ama Hercules Nelson Valdez'i almış.Bu adamı satarsak Rubin Kazan'a satarız,yoksa elimizde kalır.

SAİT71
18.Ağustos.2010, 12:16
Bence bizden aldığı o maaşı Rubin vermez. O da gitmez. Hayırlı olsun elimizde patladı. Neyse belki Niangdan felan birşeyler kaparda 3-5 gol atar :D

Clayman
18.Ağustos.2010, 12:25
Bence bizden aldığı o maaşı Rubin vermez. O da gitmez. Hayırlı olsun elimizde patladı. Neyse belki Niangdan felan birşeyler kaparda 3-5 gol atar :D

Niang'ın Güiza'dan daha iyi olduğu ne malum ? :)

SAİT71
18.Ağustos.2010, 12:28
Her yönüyle daha kaliteli olduğu açık..

Clayman
18.Ağustos.2010, 12:30
Her yönüyle daha kaliteli olduğu açık..

Kaç maçını izledin ? Haberler de tabi ki attığı goller gösterilecek. Transferi söz konusu olan her futbolcu için öyledir. Unutmatın ki Güiza'yı da gol makinesi olarak aldınız. Ben sizin yerinizde olsam Niang'ı yere göğe sığdırmadan önce birkaç maç oynamasını beklerdim, eğer iyi performans gösterirse ondan sonra yapardım o işi.

SAİT71
18.Ağustos.2010, 12:32
Niang en azından altıpastan gol kaçırmayacaktır.. Yada hava toplarında kafa vuracaktır. Fiziği daha güçlü olduğu için Türkiyede ikili mücadelelerde ileride top tutacaktır. Hem nerden biliyorsun maçlarını izlemediğimi, çok mu belli ediyorum :)

Ayrıca ben Niang dünya yıldızı, Avrupayı sallayacak demedim. Yere göğe sığdıramayacak birşey söylemedim. Şakasına iki birşeyler kapar gol atar dedim.

Trabzonun aldığı oyuncuyuda çoğu kişi izlememesine rağmen süper transfer olarak nitelendirmişti. Niang'ı daha çok biliyoruz en azından.

Revolution
18.Ağustos.2010, 12:34
Güiza valla taraftardan yediği küfürle cennetlik oldu hayırlı olsun :D

Clayman
18.Ağustos.2010, 12:38
Niang en azından altıpastan gol kaçırmayacaktır.. Yada hava toplarında kafa vuracaktır. Fiziği daha güçlü olduğu için Türkiyede ikili mücadelelerde ileride top tutacaktır. Hem nerden biliyorsun maçlarını izlemediğimi, çok mu belli ediyorum :)

Ayrıca ben Niang dünya yıldızı, Avrupayı sallayacak demedim. Yere göğe sığdıramayacak birşey söylemedim. Şakasına iki birşeyler kapar gol atar dedim.

Trabzonun aldığı oyuncuyuda çoğu kişi izlememesine rağmen süper transfer olarak nitelendirmişti. Niang'ı daha çok biliyoruz en azından.

Emin ol Jaja'yı Niang'tan daha çok izledik :) En azından 4 maçını izledik.

Ben de sana "maçlarını izlemedin" demedim. Kaç maçını izledin diye sordum. Kazı koz anlayıp da gerginlik çıkarmayın lütfen :)

Wesley Sneijder
18.Ağustos.2010, 12:53
Önlibero için kim düşünülüyor bir bilgi var mı? FM'den olsa gerek, içimden Anthony Annan gelse diye geçiriyorum ama? :)

Sekopej
18.Ağustos.2010, 13:00
En azından, top sürebilen, ayağında top tutabilen, kafa topu vurabilen, güçlü fiziğe sahip bir oyuncu. Bak son vuruştan bahsetmedim, ilk aklıma gelen Güiza'da olmayan özellikler. Güiza'nın sezgisi ve savunmanın arkasına sarkma özelliği vardı, bu nedenle çok sayıda pozisyona giriyordu ama mesela kafa toplarına çıkamıyordu, ayağına top atıldığında top süremiyordu, rakibi çalım atarak geçtiğini hiç görmedim, omuz omuza mücadele olduğunda daha mücadele başlamadan düşüyordu.

Niang faydalı olur ya da olmaz, bunu izlemeden elbette göremeyeceğiz, Güiza sahip olduğu yeteneklerin de katkısıyla bir çok pozisyona giriyordu ve çoğunu kaçırıyordu, belki Niang bu kadar pozisyona giremeyecek, az girecek öz atacak.

Ama kabaca bakıldığında, Güiza'dan daha iyi özellikleri olduğu görülüyor, takıma katkısının ne olacağını da oynadıkça göreceğiz elbette.

Ayrıca Güiza'ya maliyet hesabı yapılıyor, önceki sezon Trabzon'da attığı golle Fenerbahçe'nin ligi 1 sıra yukarıda bitirmesini ve sezonu 2 hafta geç açmasını sağladı, ayrıca geçtiğimiz sezon Bursa ile oynanan kupa maçında yine son dakika golünü atarak Fenerbahçe'nin tur atlamasını sağladı, yine bir çok maçta sadece Güiza'nın attığı gollerle kazanılmış maçlar, puanlar var, maliyet çıkaracaksınız, bunları da hesaplayın o zaman.

Güiza'nın kaçırdıkları attıklarından daha fazla olduğu için hep göze battı, günah keçisi lazımdı, Güiza seçildi. Fenerbahçe'de devam etmesi ne kendisine fayda sağlar ne Fenerbahçe'ye, çünkü kafa olarak da hiç tam hazır hale gelemedi Güiza. Belki sürekli sıkıntılı hali olmasa bu kadar tepki de almazdı ama o hali taraftarı da çileden çıkardı, sempatik suratı olsaydı belki daha az kişinin tepkisini çekerdi.:D

Varonil
18.Ağustos.2010, 13:02
Güiza gol kralı olduğu sezon dışında o kadar iyi geçirdiği bir yıl yok.Bir tek Getafe'de 30 maçta 12 gollük bir performansı var,zaten aynısını da Fenerbahçe'de gösterdi.

Niang istikrarlı bir oyuncu olduğu için bize Güiza'dan daha çok fikir veriyor.Marsilya formasıyla 225 maçta 100 gol,üstelik çoğunda da direkt forvet oynamadı.Fransa Ligi gibi gücün ön planda olduğu bir ligte her yıl 10+ gollük bir performansı var.

Top sürebilen,adam geçebilen,hava hakimiyeti güçlü bir futbolcu.Fizikli ve güçlü bir oyuncu olduğu için Güiza'dan daha çok iş yapacaktır ligde.Bunu anlamak için Niang'ın maçını seyretmeye gerek yok.

KaPaLı
18.Ağustos.2010, 14:03

Jaja'nın daha çok maçınımı izledin :s7: Geçen sezon Kanal A yanlış hatırlamıyosam Marsilya'nın 10 - 15 arası maçını canlı olarak verdi. Ayrıca internet üzerinden maçlar rahatlıkla izlenebiliyor. Ki ben bu hafta oynadıkları maçı internetten izledim.

Zekirdek
18.Ağustos.2010, 14:25
Kaç maçını izledin ? Haberler de tabi ki attığı goller gösterilecek. Transferi söz konusu olan her futbolcu için öyledir. Unutmatın ki Güiza'yı da gol makinesi olarak aldınız. Ben sizin yerinizde olsam Niang'ı yere göğe sığdırmadan önce birkaç maç oynamasını beklerdim, eğer iyi performans gösterirse ondan sonra yapardım o işi.

Niang istikrarı olan bir futbolcu. Bu yeterli sanırım. Adamın zenci olmasıda daha da bir avantaj.

Ben de sana "maçlarını izlemedin" demedim. Kaç maçını izledin diye sordum. Kazı koz anlayıp da gerginlik çıkarmayın lütfen :)

Jaja'nın 4 maçını izlediysen burada Kanal A'yı izleyen kaç kişi var. Kanal A'da Fransa Ligi maçlarını gösteriyordu ve genellikle Marsilya maçları vardı.

Önlibero için kim düşünülüyor bir bilgi var mı? FM'den olsa gerek, içimden Anthony Annan gelse diye geçiriyorum ama? :)

Annan'ın Dünya Kupası sonrası piyasası artmıştır.

A.FaruK
18.Ağustos.2010, 15:31

Aynı şeyi söyleyip yine inkar ediyosun ve çoğul konuşuyosun. Zaten hepimiz Ukrayna ligi fanatiğiyiz. Sürekli Jaja'yı takip ediyoruz.

Tamam belki Niang iyi performans sergileyemiyebilir (ki inşallah böyle birşey olmaz) bu olağan bir şey. Çok kaliteli futbolcu geldi ligimize bir şey veremeden gittiler. Ama bütün bu olanlar Niang'ın kalitesinden şüphe etmemizi gerektirecek bi durum değil. Bu adam Avrupanın önde gelen klüpledinden birinden geçen yılın gol kralı ve aynı zamada kaptanı olarak geldi. Kaliteli bir futbolcu olduğu aşikar zaten.

Sevdiğiniz adamları göklere çıkartırken sevmediklerinizide yermenin hiç bi anlamı yok bence.

SAİT71
18.Ağustos.2010, 15:31

Bol keseden sallamak bu olsa gerek. Kusura bakma ama?

Kaç maçını izledin derken kaç maçını izledinde konuşuyorsun anlamıyla söyledin. Kazı koz anlamak ağır bir söylem. Kimse gerizekalı değil.

Varonil
18.Ağustos.2010, 15:35
Sonuçta her transfer insana yapılan bir yatırımdır ve hepsinde risk ihtimali vardır.Niang transferi de Aykut Kocaman'ın dediği gibi riskin en aza indiği bir transfer oldu.Oynamaya başlayınca hepimiz göreceğiz ..

Wesley Sneijder
18.Ağustos.2010, 16:29
Annan'ın Dünya Kupası sonrası piyasası artmıştır.
Transfermarkt.de'de şu an 1.750.000 euro olarak gözüküyor, oldukça makul yani.

eGowiCh
18.Ağustos.2010, 16:31
Güiza için 4 milyon Euro önermiş Hercules. Bu fiyata satacaklarına hiç satmasınlar. Ederine satacaklarsa satsınlar, 8 milyon Euro civarında satılabilir.

Del Bosque dün verdiği demeçte "Onu Dünya Kupası kadrosuna almadığım için hatalıyım, Güiza'yı kadroya almamam içimde acıdır" gibi sözler söyledi. "Onu tekrar milli takıma alabilirim" diye de ekledi.

2 yıl boyunca hakkında söylenmedik laf kalmamasına rağmen sürekli milli takıma çağrıldı. Sadece Dünya Kupası kadrosuna alınmadı, aslında o kadroya da çağrıldı ama sonradan kadrodan çıkarıldı.

Güiza takımdan ayrılırsa iyi bir performans sergileyip tekrar milli takıma seçilecek. Bundan eminim. Umarım yanılan ben olurum, Güiza gittikten sonra bir varlık gösteremez ve gittiği için üzülmem. Ama Anelka'da olduğu gibi Güiza da gidince iyi işler yapacak.

Hatırlarsanız forumun yanı sıra spor yazarları Anelka için futbolcu değil diyorlardı. Hatta o dönem Ribery'nin yükselişi varken Anelka'yı topa tutuyorlardı, acaba Anelka değil de Anelka'nın kopyası mı geldi diyorlardı. Anelka'yı savunduğumuzda, yüksek bedellere transfer olduğunu söylediğimizde de acımasız eleştirilerine devam ediyorlardı. Dün gibi hatırlıyorum bunları. Aynısı Güiza için de yapılıyor, umarım bu sefer yanılan ben olurum.

goosfraba
18.Ağustos.2010, 16:32
transfermarkt, doğruluğu olmayan bir site. önemli olan, annan için rosenborg'un ne kadar isteyeceği.

BleedingMoon
18.Ağustos.2010, 17:07
gelecekse annan falan gelmesin. defansif yönlü kazma adamlar lazım değil bize. bize appiah lazım...

ceyhun gelse tam süper olacak.

barahir
18.Ağustos.2010, 17:47
ceyhun gelirse hakkaten Fenerbahçenin bu sezonki ilacı olur..

goosfraba
18.Ağustos.2010, 18:39
deivid flamengo'ya gidiyormuş.

güiza'nın gideceğini de düşünürsek, şu son 2 haftayı bir stoper bir de önlibero alarak kapatırsak, bizim için daha iyi olur.

alex2009
18.Ağustos.2010, 19:22
İkinci +2 ye transfer yapmaz bence Fenerbahçe yaparsa da 1 tane yapar o da genç biri olur.

barahir
18.Ağustos.2010, 19:28
bi ara mateus vardı, baya kıvrak hızlı , bildiğin stoch tarzı bişiydi.. Noldu onu bilen var mı

sui generis
18.Ağustos.2010, 19:34
bildigim kadarıyla onu bir brezilya takımı almıstı dandik bir takımdı tanınmıs degildi:D

Zekirdek
18.Ağustos.2010, 19:41
bi ara mateus vardı, baya kıvrak hızlı , bildiğin stoch tarzı bişiydi.. Noldu onu bilen var mı

FM 2007'de Fenerbahçe'deydi. Bir ara BursaSpor'a kiralandı diye biliyorum sonra da feshedildi galiba. Kamplarda hocaların gözüne giremedi.

Cengo
18.Ağustos.2010, 22:30

Muhtemelen bu "size" özgü bir olay.
Marsilya maçlarını zaman zaman izlerim ve Niang'ı tanıyorum, kaliteli bir oyuncudur, göründüğünden çok fazla fiziğini kullanan, kısa alanda çabuk denilebilecek bir oyuncudur ve sert şut çeker.Aranılan fizikli pivot santrafor tanımına uyan ve çizgi savunmaları zorlayabilecek bir oyuncu.Semih ile yanyana oynarsa hele çok daha fazla verim verir.

Güiza ile mukayese bile edilemez.

ozaniel
18.Ağustos.2010, 22:40
Niang mı pivot santrafor? Niang hızlı ve güçlü bir oyuncu, gol yollarında da başarılı olabilir ama pivot santrafor olabilecek bir isim değil. 178 ve Fenerbahçe'deki en kısa forvet. İzlediğim kadarıyla da zıplama kabiliyeti de pivot yapmaya yetmez( Fatih Tekke gibi değil).

goosfraba
18.Ağustos.2010, 23:16
deivid flamengo'ya kiralanmış. sanırım satın alma opsiyonu da var.

apar topar gönderildiğine göre, aykut hoca ortasahadaki sorunu gördü ve acil transfer istiyor demektir. bir ön libero bekliyorum şahsen.

Zekirdek
18.Ağustos.2010, 23:19
deivid flamengo'ya kiralanmış. sanırım satın alma opsiyonu da var.

apar topar gönderildiğine göre, aykut hoca ortasahadaki sorunu gördü ve acil transfer istiyor demektir. bir ön libero bekliyorum şahsen.

Alacakları Flamengo tarafından mı karşılanacak. Nasıl olacak o iş.

goosfraba
18.Ağustos.2010, 23:26
o konuda bir bilgi yok.

ama inşallah bir ön libero alırız.

Zekirdek
18.Ağustos.2010, 23:35
o konuda bir bilgi yok.

ama inşallah bir ön libero alırız.

Bir ara Alou Diarra isimleri geçiyordu serbest kalma maddeside var mı. İnşallah onla yada öyle biriyle anlaşırız. Selçuk - Ceyhun - Yiğit - Zokora 4'lüsünden birisi alınsın yeter.

sananes
18.Ağustos.2010, 23:41
Diarra yada Zokora ikilisinden biri gelse mükemmel olur.Zokora'yı isterim şahsen Diarra'yı çok izlemedim o konuda FM'ye güvenmeyi tercih ediyorum ama Zokora tam bi pehlivan geride çok çevik öyle fizikli falan değil ama Aurelio'nun bi kaç gömlek üstü diyebilirim

Bekq
18.Ağustos.2010, 23:41
Bir ön libero gelirse Cristian kesin gider. Ama ben bu sene Cristian Baroni'den çok şeyler bekliyorum.

Ah be Appiah, ah be Aurelio. Meğerse siz neymişsiniz biz bilmiyormuşuz. Şuan bu ikilinin bu takımda olduğunu düşünsenize. :)

Sekopej
18.Ağustos.2010, 23:47
Cristian'ın maliyeti yüksekti, o nedenle şu dönemde gönderileceğini sanmıyorum, bir de Aykut Kocaman'ın izleyip, aldığı oyuncu Cristian. Mutlaka şans verecektir, kafasında istediği seviyeye çıkaramazsa vazgeçecektir Cristian'dan, en azından bunu deneyecektir bir süre. Belki olmayacağını anladı, bilemeyiz.

Deivid gitsin de, maaşını biz verelim önemli değil, yeter ki gitsin.

Serkan sorunlarını çözdüğünde ve yarın ki maç geçtiğinde Volkan ve Önder ile de yollar ayrılacak sanırım, defansta Bilica ve Bekir cezalı olduğundan Önder götürüldü çünkü Selanik'e.

Bir de Kazım var. Takımdan ayrılması yüksek ihtimali olan 4 oyuncu. (Güiza konusu ne olacak belli değil, gelen düşük teklifler kabul edilmiyor çünkü) Güiza da olursa 5 oyuncu olacak. Mutlaka takviye şart bu isimler ayrıldıktan sonra, en azından yerli alternatifler çoğaltılmalı.

goosfraba
18.Ağustos.2010, 23:52
alou diarra'nın 8.5 m euro serbest kalma maddesi varmış diye biliyorum.

ayrıca madrid'deki diarra'lar satılık listesinde.

ama tahminimce ön libero yine fransadan ve genç birisi olur.

Varonil
19.Ağustos.2010, 00:05
Ya şu Appiah-Aurelio muhabbetleri çok sıktı artık.Tamam onlar gittiğinden beri yerlerine iyi bir isim bulamadık ama bu durum Fenerbahçe'nin bu oyunculara muhtaçmış gibi gösteriyor,oldukça rahatsızlık verici.

Şu anda Lugano-Bilica ikilisini bozmak istemiyor Aykut Kocaman.Tabi İlhan Eker'i de görmemiz lazım.Bu durumda Baroni kulübeye çekilecek gibi duruyor.Deivid de gittiğine göre alınacak bir ön libero'nun şöyle bir tarifini yaparsak;

19-20 yaşlarında,ileride yıldız olabilecek fakat mevcut yeterliliği ile de takıma direkt katkı verebilecek,büyük ihtimalle Fransa Ligi'nden (en azından ben öyle düşünüyorum) olacak bir ön libero alacağız.

Bekq
19.Ağustos.2010, 00:09
Ya şu Appiah-Aurelio muhabbetleri çok sıktı artık.Tamam onlar gittiğinden beri yerlerine iyi bir isim bulamadık ama bu durum Fenerbahçe'nin bu oyunculara muhtaçmış gibi gösteriyor,oldukça rahatsızlık verici.

Şu anda Lugano-Bilica ikilisini bozmak istemiyor Aykut Kocaman.Tabi İlhan Eker'i de görmemiz lazım.Bu durumda Baroni kulübeye çekilecek gibi duruyor.Deivid de gittiğine göre alınacak bir ön libero'nun şöyle bir tarifini yaparsak;

19-20 yaşlarında,ileride yıldız olabilecek fakat mevcut yeterliliği ile de takıma direkt katkı verebilecek,büyük ihtimalle Fransa Ligi'nden (en azından ben öyle düşünüyorum) olacak bir ön libero alacağız.

Fenerbahçe Alex'ede muhtaç değil o zaman. Appiah ve Aurelio'nun bu takıma katkılarını asla gözardı edemeyiz. Büyük bir vefasızlık olur. Appiah'ı bizim doktorlarımız mahfetti. Adama çürük raporu verdiler ama bu sene dünya kupasında oynadı. Aurelio ise gittiğinden beri orta sahamızda sorun var.

RaSenGan
19.Ağustos.2010, 00:13
Sankhare'i alsın Fenerbahçe :p

Varonil
19.Ağustos.2010, 00:15
Fenerbahçe'ye vermiş olduğu katkıları asla reddetmiyorum her 2 oyuncu için de.Fakat futbolcular gelip geçicidir,aslolan Fenerbahçe'dir.Appiah'ta,Aurelio'da Fenerbahçe formasıyla başarılı bir şekilde mücadele etmişlerdir,fakat Fenerbahçe bu futbolculara muhtaç değildir.

Alex örneği oldukça farklı.Alex bambaşka bir futbolcu.Kadronuzda Alex gibi bir futbolcunuz varsa daima kullanmak zorundasınız,bunun muhtaçlıkla bir ilgisi yok.

Appiah'ın kalp damarlarından rahatsızlığı vardı.Futbol hayatı tehlikedeydi.Devam ederek hem futbol hayatını,hem de kendi sağlığını riske ediyor.Bu sene Cesena'yı dikkatle takip edin Appiah nasıl bir performans gösterecek.

Aurelio için de konuşmak istemiyorum,hem menajer oyunu hem de İspanya'da oynama sevdası gitmesine sebep oldu.Zaten şu an da hem futbol,hem kariyer olarak nerede olduğu ortada.

murat taşlı
19.Ağustos.2010, 11:04
r.Madrid lass'ı satacak sanırım alabilirsek müthiş olur

GeorgeWeah
19.Ağustos.2010, 13:30
Antudaki bir üyeni son duyumu geldi. Sezon başında yazdığı herşey çıktı.

Kayseri Önder+Babacan+Kazımı istiyormuş. Biz de bir stoper istemişiz. Büyük ihtimalle de Eren güngör bu isim. Bir de İsmail Kartalın istediği bir Türk stoper varmış. Herhalde bu isim de Eren Güngör.

Deivid Flamengo ile anlaşmış. 2 m $ gibi bir fiyat varmış. Bugün gidiyormuş.

Güiza İspanya yolcusu.

Bir de yabancı ön libero alınacakmış.

HooijDonk07
19.Ağustos.2010, 13:34
Antudaki bir üyeni son duyumu geldi. Sezon başında yazdığı herşey çıktı.

Kayseri Önder+Babacan+Kazımı istiyormuş. Biz de bir stoper istemişiz. Büyük ihtimalle de Eren güngör bu isim. Bir de İsmail Kartalın istediği bir Türk stoper varmış. Herhalde bu isim de Eren Güngör.

Deivid Flamengo ile anlaşmış. 2 m $ gibi bir fiyat varmış. Bugün gidiyormuş.

Güiza İspanya yolcusu.

Bir de yabancı ön libero alınacakmış.

Babacan ve Kazım kiralık gidicek . Serdar veya Eren gelebilir . Sanırsam böyle.

GeorgeWeah
19.Ağustos.2010, 13:39
Babacan ve Kazım kiralık gidicek . Serdar veya Eren gelebilir . Sanırsam böyle.
Böyle daha mantıklı olur bence de. Serdarın yerine eren çok daha iyi olur. Ne kadar uzun süreli sakatlık geçirse de genç olduğu için toparlar. İnşallah Ereni alırız. Bir de yabancı ön libero. Deivid ile güiza da bir zahmet gitsin. Kaleye de Serkan Kırıntılı. Yeterli olur herhalde. :)

Fernando Gago
19.Ağustos.2010, 13:44
Mamadou Diarra, Lassana Diarra ve Fernando Gago satılık listesinde :)

GeorgeWeah
19.Ağustos.2010, 13:56
Lassana Diarra gelsin dertler bitsin. :) Mahamadou Diarra da olur. Ama Gago gelmesin. Bize siyahi oyuncu lazım. :)

RasAnt
19.Ağustos.2010, 14:08
Lass ın gelmesi olay olur :)

Zekirdek
19.Ağustos.2010, 14:49
Bu arada Gllas'ta Tottenham'a gidiyor. Keşke teklif etseydik en azından 1 yıllık sözleşme.