View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Eylül.2012, 15:44
ziegler geri dönse evra gelmiş gibi sevinirim. hasan ali'nin oyununu gördükten sonra ziegler benim için çölde bir vaha :D
abartmayin allahaaskina, gecen sene ne katkisi olmus. derbide gol atti diye gozleriniz boyanmis sizin. gecen sezon sirf onun hatalariyla yedigimiz bir dolu gol sayarim size. hasan ali cok iyi demiyorum ama onun yerine gelicek adam ziegler degil. istirham ederim :D
zeck17
04.Eylül.2012, 15:48
Bu üyenin mesajları hiçbir dayanağa dayanmıyor. Maç konularında da saçmalayıp, birkaç mesajı silindi. Amacını anlamış değilim. Fenerbahçe aleyhinde sadece atıp tutuyor. Yok uçuşlardasınız, yok Fenerbahçe şöyle takım, Aykut hoca şöyle falan YETER! Kaç kere daha silinecek mesajları anlam veremiyorum.
şimdiye kadar 1 mesajım silinmiştir o da türk futbolunda büyük soruşturma konusu altındadır benim eleştirim türk futbolunadır bunu defalarca söylüyorum mesela en basit örneğini vereyim galatasaray uefa kupasını kazandığında 400milyon borcu vardı.. tüm futbol takımlarımız avrupadan elendikten sonra transfer yapıyor bir futbol izleyicisi olarak bıktım,futbolu bilen herkes de bıktı 5 takımımızdan 4 ü elenmişken meireles gelmiş yok cris gelmiş önemi yoktur. biz türkler olarak futboldan anlamıyoruz ve yönetenler anlamıyor açık ve net görünüyor bu ve çok büyük takımlar olduğumuzu söyleyenler kişiler saçmalıyor bence.Son zamanlarda izlediğim hiç bir türk takımının oynadığı oyundan zevk alamadım çünkü futbol oynanmıyor her şey dağınık takımların belli bir oyun anlayışı yok organizasyon yok goller duran toptan oluyor hep ben türkiyede pas yapan arapası atan uzun top atan bir takım göremiyorum.Milyonlar harcanıyor gelinen durum ortada ve bundan sonra yorum yapmayacağım fenerbahçe sohbet alanı olsun transfer haberleri olsun açık ve net istediğiniz gözlükle bakabilirsiniz inşallah ben haksız çıkarım takımlarımız çok iyi yerlere gelirler ama gelemezlerse hepsi iflasın eşiğine gelirse türkiye ligi avrupada 15.sıraya düşerse kimsenin konuşma hakkı da olamaz
BleedingMoon
04.Eylül.2012, 15:54
parlayıp sönen bir performans benim gözlerimi boyamaz hocam merak etme. ben futbol izliyorum. ziegler'e de çok iyi demedim. andre santos topla birlikte mükemmel çıkardı, ruhsuzdu; ziegler kazmaydı santos'a göre, ancak yüreğiyle oynardı. hasan ali'de ne ruh var, ne pas yeteneği, ne de teknik (zamanında 10 numara oynayan adamdan bir kaç numara bekliyor insan, hızla giderken topu çekip rakibi pazara göndermek gibi). kendisinin on onbeş metre topu dürtüp yan tarafa pas vermekten ve açık alanda sürekli adam kaçırmaktan başka bir hareketini göremedim. hazırlık maçlarında etkileyici performans göstermişti gerçekten ama iş ciddiye binince anadolu takımı topçusu hüviyetine büründü. umarım kendini geliştirir. ziegler gelirse de kendini geliştirmek zorunda hissederse ala olur. ziegler ancak bir yıl daha oynar. her şekilde kendisinin önü açık.
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Eylül.2012, 15:54
@zeck17
guzel bir konuya barnak basmissin. ben de cok kizginim bu duruma, 15.ligi hakediyoruz gercekten. PTT 1.ligi aciyorum izlemek icin, hicbirsey yok ortada. butun goller kornerden, abuk subuk bir futbol. super ligde biraz daha duzelme var ama yeterli degil. gecen gun liverpool-arsenal macini izledim, 10da biri oynanmiyor ligimizde. kahrolmamak mumkun degil, lig tv ye verilen paralara yazik. haketmiyor o parayi ligimiz, al premier ligi gerisi hikaye.
parlayıp sönen bir performans benim gözlerimi boyamaz hocam merak etme. ben futbol izliyorum. ziegler'de de çok iyi demedim. andre santos topla birlikte mükemmel çıkardı, ruhsuzdu; ziegler kazmaydı santos'a göre, ancak yüreğiyle oynardı. hasan ali'de ne ruh var, ne pas yeteneği, ne de teknik (zamanında 10 numara oynayan adamdan bir kaç numara bekliyor insan, hızla giderken topu çekip rakibi pazara göndermek gibi). kendisinin on onbeş metre topu dürtüp yan tarafa pas vermekten ve açık alanda sürekli adam kaçırmaktan başka bir hareketini göremedim. hazırlık maçlarında etkileyici performans göstermişti gerçekten ama iş ciddiye binince anadolu takımı topçusu hüviyetine büründü. umarım kendini geliştirir. ziegler gelirse de kendini geliştirmek zorunda hissederse ala olur. ziegler ancak bir yıl daha oynar. her şekilde kendisinin önü açık.
hasan ali icin birincisi daha kac resmi maca cikti, ikincisi de sivas macini izlemedin galiba. ilk yari sol tarafi hallac pamugu gibi atti, rakipleri 2-3 defa pazara gonderdigi 1-2 pozisyon da var. pas alisverisi de cok iyiydi. yerli futbolculara ihtiyacimiz var, potansiyeli yuksek ve milli takima da secilen bir futbolcu varken ziegleri hicbir sekilde istemem. bir jordi alba varsa elinde hazir getir derim ama ziegler kimdir ki, yapmayin etmeyin. istedigi kadar koysun ruhunu ortaya, bana samimi de gelmiyor nedense aciklamalari. oyunu da oyle hirsli degildi gecen sene, tamamen aciklamalarindan kaynakli etkilenmissin. dedigim gibi ben hirs-ruh falan goremedim gecen sene onda.
sananes
04.Eylül.2012, 18:16
Ziegler benim fenerbahçe tarihinde gördüğüm en kötü 1-2 oyuncudan biridir.
attirson
04.Eylül.2012, 18:22
Ne Ziegler'i ya.Alsalar gereksiz ötesi bir transfer olur.Zaten Hasan Ali her gecen gün daha iyi oynamaya baslıyor Ziegler ondan iyi bir oyuncu degil.Sezon boyunca kanser etti bizi.
BleedingMoon
04.Eylül.2012, 18:27
@zeck17
guzel bir konuya barnak basmissin. ben de cok kizginim bu duruma, 15.ligi hakediyoruz gercekten. PTT 1.ligi aciyorum izlemek icin, hicbirsey yok ortada. butun goller kornerden, abuk subuk bir futbol. super ligde biraz daha duzelme var ama yeterli degil. gecen gun liverpool-arsenal macini izledim, 10da biri oynanmiyor ligimizde. kahrolmamak mumkun degil, lig tv ye verilen paralara yazik. haketmiyor o parayi ligimiz, al premier ligi gerisi hikaye.
birincisi daha kac resmi maca cikti, ikincisi de sivas macini izlemedin galiba. ilk yari sol tarafi hallac pamugu gibi atti, rakipleri 2-3 defa pazara gonderdigi 1-2 pozisyon da var. pas alisverisi de cok iyiydi. yerli futbolculara ihtiyacimiz var, potansiyeli yuksek ve milli takima da secilen bir futbolcu varken ziegleri hicbir sekilde istemem. bir jordi alba varsa elinde hazir getir derim ama ziegler kimdir ki, yapmayin etmeyin. istedigi kadar koysun ruhunu ortaya, bana samimi de gelmiyor nedense aciklamalari. oyunu da oyle hirsli degildi gecen sene, tamamen aciklamalarindan kaynakli etkilenmissin. dedigim gibi ben hirs-ruh falan goremedim gecen sene onda.
açıklamalarını dinlemedim ziegler'in, oyunundan bahsediyorum. kiralık gelmesine rağmen formayı ve kulübü 40 yıllık fenerbahçeliymiş gibi sahiplenircesine oynayan bir oyuncu daha olamaz. sen ziegler'deki yüreği ve azmi görmemiş olabilirsin. orası ayrı.
bütün maçları izledim. hasan ali'nin her maç yaptığı aşağı yukarı aynı şey. ancak yetersiz. aynı özer gibi, yetersiz. potansiyelli oyuncu olabilir. potansiyel görülmese zaten alınmazdı. yeterli hale gelmesi kendi elinde. ben şu an için ziegler'i tercih ederim; hem takımın hem de kendisinin iyiliği için.
BleedingMoon
04.Eylül.2012, 18:29
bu arada gelebilecek en iyi sol bek ziegler değildir tabi, alınabilecekse daha iyisi alınsın. hasan ali şimdilik olmamış görünüyor. olmayacak anlamına gelmez.
ForsakeN
04.Eylül.2012, 18:35
Ziegler armanin kasina gozune asik olmadi beyler. Su dusunceden vazgecin yuregiyle oynadi falan. Baktiki Juve'de dusunulmuyor. Buraya gelmisken kendimi sevdireyim de burada kalayim diye dusundu. Ama her sovuna ragmen tutulmadi, kalmayi basaramadi.
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Eylül.2012, 18:38
melo orneginde misal kimsenin vermeyecegi bir rakami alabilecegi icin en kral galatasarayli oldu transfer doneminde. biliyor ki 4M gelicek ordan, ziegler de en kotu 2M alacagini biliyordu burda. kimse vermez ona bu parayi, biz veririz. show businezz :D
BleedingMoon
04.Eylül.2012, 18:40
kim düşüncesinden neden vazgeçsin yahu? :D neden bu forumda şunu şöyle yapın, bunu böyle yapın deniyor ki? isteyen istediğini düşünür. konuya dönersek, her futbolcu profesyoneldir, ziegler de oldukça profesyonelce futbolunu elinden geldiğince oynamıştır. bence varını yoğunu vermiştir. yetenekleri andre santos görmüş bünyeler için kısıtlı olabilir. bu gözler ümit özat'ı sol bek oynerken gördü. ben sahadaki sergilediği futbola bakarım. gerisi beni ilgilendirmez.
GebzeLi1907
04.Eylül.2012, 18:41
açıklamalarını dinlemedim ziegler'in, oyunundan bahsediyorum. kiralık gelmesine rağmen formayı ve kulübü 40 yıllık fenerbahçeliymiş gibi sahiplenircesine oynayan bir oyuncu daha olamaz. sen ziegler'deki yüreği ve azmi görmemiş olabilirsin. orası ayrı.
bütün maçları izledim. hasan ali'nin her maç yaptığı aşağı yukarı aynı şey. ancak yetersiz. aynı özer gibi, yetersiz. potansiyelli oyuncu olabilir. potansiyel görülmese zaten alınmazdı. yeterli hale gelmesi kendi elinde. ben şu an için ziegler'i tercih ederim; hem takımın hem de kendisinin iyiliği için.
Nasıl ki Aykut Kocaman iyi insan çok iyi Fenerli diye klupte tutulması saçmalıksa Zieglerin de bu sebeblerden geri alınması mantıksız.
Ziegler'i bende çok seviyorum ancak yabancı sınırı varken Hasan Ali de ondan daha iyi olabilecek bir oyuncu iken onu almaya gerek yok.
Andre Santos gelse çok iyi olurdu müthiş bir oyuncuydu bana göre kendini sahaya verdiği zaman.
Gol atar, attırır, topla çıkar, pas yapar, sakin kendine güvenir, fiziği iyi olduğunda defansı da aksatmaz.
Tek handikapı yabancı sınırı olurdu.
Ama artık kadrolar yollandı olmayacaktır büyük olasılıkla.
Hasan'a güvenmek zorundayız bence ümit veriyor, ama önünde Kuyt ve Sow'un oynadığı maçlarda biraz kötü gözükmesi doğal.
Sivas maçında çok beğendim Hasan'ı takımın fizik seviyesi yükselse onunda performansı artacaktır ama takımda genel olarak bir kondisyon problemi var.
BleedingMoon
04.Eylül.2012, 18:46
vallahi ziegler'in iyi bir insan olup olmadığını bilmiyorum :D ancak hasan ali'den daha iyi bir futbolcu olduğunu biliyorum. hasan ali'nin potansiyeli yüksek olabilir, ancak şu an için takımın kötü oynayan oyuncularından biri. ben bunu görüyorum. yoksa iyi insanmış, kötü insanmış... bana ne abi? arkadaşım mı? eşim ya da dostum mu? karakterliyse, karakterli olduğunu belli eden davranışlar sergilerse takdir ederiz, o kadar.
Nedvedmania
04.Eylül.2012, 19:33
Alper Öcal @alperocal
Cruzeiro başkanı Alex'i istediklerini açıkladı
uAburak89
04.Eylül.2012, 19:34
Alex --> Cruzeiro diyorlar, başkanları açıklamış galiba istiyoruz diye.
MeliksahAydogan
04.Eylül.2012, 19:46
Bence artık Alex'e teşekkür edilip , yolu açılmalı diye düşünüyorum Fenerbahçe adına.
GebzeLi1907
04.Eylül.2012, 19:49
Sezon sonu güzel bir uğurlama ve destansı bir jubile ile omuzlarda gitmesi gerek Alex'in
Bu şekilde münakaşalar sonrası birden çekip gitmesi çok üzer.
İnşallah kalır herşey yoluna girer ara ara oynar sene sonunda omuzlarda uğurlarız.
Yoksa hep içimizde kalır böyle bir gidiş.
sananes
İstiyorlarsa ve alex mevcut tutumunda ısrarcı olacaksa hemen gönderilsin.
Bu yapılırsa ve takım biraz olsun başarısız olursa taraftar yönetimi ve aykut hoca'yı da takımda barındırmaz ama bu riski almaları gerek,takımda ikilik çıkmasını istemiyorlarsa. Ya da alex ne istiyorsa yapacaksın. Krizi çözmenin başka yolu yok.
TeNaciOUS MidFieLdeR
heykeli acip gonderelim, keske sezona baslamadan bunu yapsaydik. taraflar birbirini kirmadan once.
Nedvedmania
04.Eylül.2012, 20:15
Cruzerio Başkanı Gilvan de Pinho Tavares: Alex ile bir kontakt kurduk. Kulübüyle Mayıs ayına kadar sözleşmesi var ancak o dönmek istiyor.
sananes
04.Eylül.2012, 20:20
Cruzerio Başkanı Gilvan de Pinho Tavares: Alex ile bir kontakt kurduk. Kulübüyle Mayıs ayına kadar sözleşmesi var ancak o dönmek istiyor.
yalan haber mi acaba yoksa gerçekten alex dönmek istiyor mu?
Nedvedmania
04.Eylül.2012, 20:22
Kendisi zaten kaç yıldır söylüyordu sezon sonu ülkeme döneceğim diye. Yeni birşey değil bu. Şuanki durum içinde gitmesi daha yüksek ihtimal.
sananes
04.Eylül.2012, 20:24
Alex 2014'e kadar fenerbahçe'de kalıp burada bitirmek istediğini söyledi defalarca kez. Daha eski zamanlarda kariyerimi ülkemde bitirmek istiyorum demişti. Şimdi dönmek istiyorsa bence dönebilir ama daha önce de yazdım taraftar alex'in bu şekilde gidişini kolay sindiremez. Az oynamayı da Alex kabul etmiyor sanırım. İşler karışık takımda.
Şu milli takım arasında kendimizi toplayabilseydik iyiydi.
KanaKe
04.Eylül.2012, 20:40
sanmam gidecegini tatliya baglanmistir olay..
ForsakeN
04.Eylül.2012, 21:04
Alex klasik 'giderim' atarlarindan birini yapiyor iste.
ommix
04.Eylül.2012, 21:35
Sivas'taki son olaydan sonra Aykut Kocaman - Alex olayının tatlıya bağlanacağını zannetmiyorum.Alex eğer gitmek istiyorsa güzel bir veda töreni düzenlenerek gönderilmeli yoksa bu sıkıntı her hafta her maç yaşanacak
SAİT71
04.Eylül.2012, 21:45
Bence Aykut gitmeli Cruzerio ya. Takımda ki her oyuncu Aykut'a kafa tutuyor. Teknik direktörün hiç bir hükmü yok takım üzerinde. Söz geçirme oranı eksilere düştü. Bu şekilde bir takıma hükmedemezsiniz.
Chivalry
04.Eylül.2012, 21:58
Bence Aykut gitmeli Cruzerio ya. Takımda ki her oyuncu Aykut'a kafa tutuyor. Teknik direktörün hiç bir hükmü yok takım üzerinde. Söz geçirme oranı eksilere düştü. Bu şekilde bir takıma hükmedemezsiniz.
Futbolcularımız bu kadar karaktersiz mi yani?
SAİT71
04.Eylül.2012, 22:05
Bir hoca futbolcularına güven vermeli. Eğer o güveni vermiyorsa her oyuncu karaktersizliğini gösterir. Bu tamamiyle Aykut Kocaman'dan kaynaklanıyor. 1 oyuncu olsa tamam ama 2-3 oldu mu burada sadece oyuncuya bakmam.
Estranged
04.Eylül.2012, 22:16
Sezer'e haksızlık etti Aykut. Şans bile vermedi adama. Her yönden zararlı çıktık.
Biz Sezer'i maçlarda izleyemedik diye üzülüyoruz, hayıflanıyoruz da Sezer'i Aykut Hoca antrenmanlarda bile izleyemedi. Bu adam bir star değil ki ortalama bir form düzeyine erişmeden pat diye takıma konsun. Kimse kimseye yazık etmedi, geride kalan 1 senede Sezer sadece çok şanssızdı. Vereceği katkı ve performans konusunda bu durumda bizim şüphelerimiz ya da umutlarımızın herhangi bir değeri ya da önemi yok, onu az da olsa izlemiş olan teknik ekip ve Aykut Kocaman'ın düşüncelerine güvenmek zorundayız.
ommix
04.Eylül.2012, 23:03
Aykut Kocaman sezon başı bu sene Alex'i daha az kullanacağım dedikten sonra Alex'de ''çıkıp ben yedek beklemem gitmek istiyorum'' deseydi ya.Aykut hoca bunu 1-1.5 ay önce söyledi.Adam o zaman söyleyince herkes hak vermişti Aykut Kocaman'a.Şimdi bir anda Alex'ci oldu bazıları.Hoca bunu söylemeyip adamı kesse sonra söylese bunları eminim önceden niye söylemedi denecekti.
Kusura bakmayın ama Alex sezon başı ben gidecem demeyip -ki oynamayacağı söylendi önceden - oynamadığı ilk maçta arıza çıkarırsa Alex'te ararım ben sorunu.Üstelik üst üste hocasına 2 kere saygısızlık yapmasına rağmen Aykut hoca hala göz yumuyor.Neden?Çünkü Fenerbahçe'nin efsane bir oyuncusu var karşısında.
Alex her sıkıntı yaşadığında Brezilya'dan bazı kulüp başkanları çıkıp konuşuyor.Neden acaba?Sinan Engin'in Alex hakkında söyledikleri doğru mu yoksa?
Ha sanmayın ki ben Alex düşmanıyım.Bende isterim Alex eski günlerdeki gibi oynasın,bu sene oynamayınca sorun çıkarmasın.Her Fenerbahçeli gibi ben de çok severim Alex'i ama Aykut hocaya yaptıkları tek kelimeyle ayıptır
ReaList
04.Eylül.2012, 23:20
Raul Jose Trindade Meireles transferinde güzel olan bir yönde oyuncunun takımında oynayan bir oyuncu olması. Biz oyuncu transfer ederken genelde takımları tarafından düşünülmeyen, kadro dışı bırakılan ve gözden çıkarılan oyunculara talip oluruz. Kendimizi büyük kulüp zannederiz ama onların kadrolarına giremeyen bir oyuncuyu aldık mı böbürleniriz, işte Meireles mevcut haliyle bu durumu kısmen yıkmış oldu. Chelsea'nin ana kadrosundan takviye yapmak kolay iş değil. Keşke bu transfer önce gerçekleşseydi ama geç olsun güç olmasın ne diyelim.
SAİT71
04.Eylül.2012, 23:48
Biz Sezer'i maçlarda izleyemedik diye üzülüyoruz, hayıflanıyoruz da Sezer'i Aykut Hoca antrenmanlarda bile izleyemedi. Bu adam bir star değil ki ortalama bir form düzeyine erişmeden pat diye takıma konsun. Kimse kimseye yazık etmedi, geride kalan 1 senede Sezer sadece çok şanssızdı. Vereceği katkı ve performans konusunda bu durumda bizim şüphelerimiz ya da umutlarımızın herhangi bir değeri ya da önemi yok, onu az da olsa izlemiş olan teknik ekip ve Aykut Kocaman'ın düşüncelerine güvenmek zorundayız.
Maalesef sorunda burda işte... :)
GebzeLi1907
05.Eylül.2012, 00:13
Meireles transferiyle bence türkiye ligin en iyi kadrosuna avrupa liginin en iyi 3 4 kadrosundan birine sahip hale geldik.
Meireles öyle bir oyuncu ki ah vah ettiğimiz bu takıma bir anda uefa da final hedefi koydurabilir.
Çabuk adapte olup form tutarsa.
Aykut hocanın bu hedefi koyması gerek.
Ne istendiyse yapıldı Aziz başkan uğruna Alex ten vazgeçme noktasına geldi.
Hangi transferi gösterdiyse alındı iyi paralar harcandı.
İstemediği Emre gönderildi.
Taraftar, -benimde dahil olduğum bir kısım şüpheyle yaklaşsa da kendisine- henüz desteğini çekmedi en önemlisi yönetim her türlü arkasında.
Şartlar tamamen başarıya müsahit kendisi için.
Kadromuz yıllardır görülmeyen bir kaliteye ulaştı özellikle hücum hattı.
Ortasahada ise Meireles Topal Topuz kullanmayı bilene Salih bunlarından da ardından gelen Cristian var.
Selçuk var bir de tabi :) Sıralamada hoca için çoğundan önce geliyor
Hatta bir kazanılsa Sezer de kullanılabilir.
Gayet yeterli
2 takım çıkar burdan.
Defans hattımız ve özellikle kalemiz de hiç tartışmasız geçer not alır.
Sol bek soru işareti olabilir ancak Özgür Çek elinde kazanması gereken bir oyuncu.
Ankaragücünde iyi bir kumaşı olduğunu gördük.
Alternatif oyuncularımız yine yeterince kaliteli.Rotasyonu iyi ayarlanırsa bu oyuncular kaybedilmez verim alınır.
Kısacası bu kadro iyi bir taktisyen ve kondisyoner ellerinde ligde şampiyonluğa avrupa liginde de en az yarı final, hatta final gibi bir başarıya ulaşması lazım.
Meireles Aykut hocanın ya kurtuluşu olacak çok başarılı bir sürecin startını veren isim olacak.
Ya da Aykut Kocaman ve Aziz başkan -hala arkasında duruyor olursa- ikilisinin sonu olacak.
Çünkü artık olası bir başarısızlık için hiç bir mazaret kalmadı.
Raul Meireles: "Ne çetesi ya?!? Ben yalnız çalışırım."
:D :D :D
Sheriff
05.Eylül.2012, 03:28
Aykut Kocaman sezon başı bu sene Alex'i daha az kullanacağım dedikten sonra Alex'de ''çıkıp ben yedek beklemem gitmek istiyorum'' deseydi ya.Aykut hoca bunu 1-1.5 ay önce söyledi.Adam o zaman söyleyince herkes hak vermişti Aykut Kocaman'a.Şimdi bir anda Alex'ci oldu bazıları.Hoca bunu söylemeyip adamı kesse sonra söylese bunları eminim önceden niye söylemedi denecekti.
Kusura bakmayın ama Alex sezon başı ben gidecem demeyip -ki oynamayacağı söylendi önceden - oynamadığı ilk maçta arıza çıkarırsa Alex'te ararım ben sorunu.Üstelik üst üste hocasına 2 kere saygısızlık yapmasına rağmen Aykut hoca hala göz yumuyor.Neden?Çünkü Fenerbahçe'nin efsane bir oyuncusu var karşısında.
Alex her sıkıntı yaşadığında Brezilya'dan bazı kulüp başkanları çıkıp konuşuyor.Neden acaba?Sinan Engin'in Alex hakkında söyledikleri doğru mu yoksa?
Ha sanmayın ki ben Alex düşmanıyım.Bende isterim Alex eski günlerdeki gibi oynasın,bu sene oynamayınca sorun çıkarmasın.Her Fenerbahçeli gibi ben de çok severim Alex'i ama Aykut hocaya yaptıkları tek kelimeyle ayıptır
Sezon başında Alex'i oynatmayacağım demedi, hatta bu yönde çıkan spekülasyonlara karşılık tekrar bir açıklama yaptı Alex'i ve diğer oyuncuları ekonomik kullanacağını söyledi. Bunun üzerine sen adamı hazırlık maçlarında okadar oynatıp sezon başlayınca ilk önemli maçta yanına oturtursan bu oyuncunun aklına herşey gelir. Ben Alex'in her türlü arkasındayım ve her maçta oynaması gerektiğini düşünüyorum, oynamamsı bana göre hatadır, Alex'e sen benim sistemime uymuyorsun, seni kadroda düşünmüyorum deseydi Alex emin olun giderdi, hemde o çok istediği Coritiba'ya giderdi, keyfinede diyecek olmazdı ama kalıp efsaneleşmeyi seçti. Yaşlandı diye kesilen bir efsane daha görmedim ben, kesilirse zaten ozaman efsane değil demektir. Bu nedenlerledir ki Aykut Hoca'nın da Alex'e yaptıkları ayıp, kendisi saygı istiyorsa, Alex'e de saygı duyması gerekir :)
Alex'in kattıkları çok çabuk unutulmuş.
ommix
05.Eylül.2012, 11:25
Yaşlandı diye kesilen bir efsane en yakın örnek bakınız profil fotoğrafıma Del Piero
KanaKe
05.Eylül.2012, 11:33
eger olurda alexi jübilesiz yollarsalar taraftar ayaklanir.. aykut kendini alexten üstün görmemeli alexin bu takima kattiginin 10 da 1 ini yapamamis birisi.. 140 gol atmissa ne olmus fenerbahce tarihi aykut tan cok daha iyi oyuncular gördü..
ForsakeN
05.Eylül.2012, 12:29
Efsaneler neden kesilmesin ki? Nasil bir futbol anlayisimiz var. Takimi sahada oynayan oyuncular bazinda mi degerlendiriyoruz? Yoksa formayi mi destekliyoruz?
Bi de ayni kisilerin efsane diye Alex'i savunurken, ayni sekilde efsane olan Aykut Kocaman'i yerden yere vurmasi cok buyuk tutarsizlik.
ommix
05.Eylül.2012, 12:36
Aykut hocanın futbolculuğunada laf söylediniz ya pes doğrusu.
sananes
05.Eylül.2012, 16:12
Millet'in anlamadığı şu! Alex kendisi fenerbahçe'den gönderilmeye çalışıyor resmen. Efsane oyuncular için jübile şarttır evet ama Alex bırakın jübileyi 72'de oyundan çıkmaya bile tahammül edemiyor.
Ne yapsın hoca bir sürü hücumcu ve çoğu Alex'ten iyi hücumcuya sahipken,sistemi değiştirmek istiyorken "Alex için 1 sezon daha yaa" kampanyasına mı katılsın?
titates1
05.Eylül.2012, 16:28
Aykut Kocaman'ın kendini üstün görmesine gerek yok , o takımdaki bütün oyunculardan üstün , o takımın kulübesine Messi'yi koy teknik direktör o olduğu için o her zaman senden üstün , ne zaman teknik direktör değişir o zaman üstün mü değil mi tartışması yaparsınız.
RaSenGan
05.Eylül.2012, 22:06
Alex'e 1-2 hafta önce birisi "Kaptan yaşın ilerledi sence de yedek kalman normal değil mi" gibi bir şey sormuştu Alex de "Bence de normal" demişti.Burada Alex için böyle yorumlar görünce şaşırdım.Ya Alex ikili oynuyor ya da taraftar Alex'e haksızlık ediyor.
futureless
05.Eylül.2012, 22:17
Alex'e 1-2 hafta önce birisi "Kaptan yaşın ilerledi sence de yedek kalman normal değil mi" gibi bir şey sormuştu Alex de "Bence de normal" demişti.Burada Alex için böyle yorumlar görünce şaşırdım.Ya Alex ikili oynuyor ya da taraftar Alex'e haksızlık ediyor.
Alex twitter'da iç karışıklığa sebep olacak tuzak sorulardan ustalıkla kurtuluyor.
Son maçta oyundan çıkarkenki halini izlemelisin.
SAİT71
05.Eylül.2012, 23:44
Takımımı düşünüyoruz Alex'imi sorusuda biraz tuhaf. Alex oynamayınca takım şahlanıyor mu? İstatistiklere ve sonuçlara bakmak yeterli. Ben Alex'li bir F.Bahçe'yi düşünüyorum.
Sheriff
06.Eylül.2012, 00:08
Yaşlandı diye kesilen bir efsane en yakın örnek bakınız profil fotoğrafıma Del Piero
Del Piero'nun kesilmeside bir yanlıştır. Mesela Zidane gibi Ronaldo gibi Totti gibi örneklerde var. Aykut Kocaman'ı yerden yere vurmuyorum hatta kredisi çok kişiden fazla benim gözümde ama her zaman efsaneye gereken değer verilmeli, üstelikte hala birşeyler katabiliyorsa, kendiside bir efsane olarak bunu daha iyi anlamalı. Ayrıca ben Alex yüzünden kaybettiğimiz maç hatırlamıyorum ama Alex sayesinde çok kazandık, Fenerbahçe herşeyden önce gelir tamam ama artık Alex'in takıma zarar verdiği falan yazılıyor çiziliyor, kattıkları çabuk unutuluyor, ayıp ediliyor..
ForsakeN
06.Eylül.2012, 00:47
Alex yuzunden mac kaybettik diyebilmemiz icin illa kaleci gibi hata yapip gol yedirmesini mi bekliyoruz? Alex Spartak macinda bile son dakikalarda önündeki topa hamle yapmiyordu izliyordu. Ki bunlar her mac tekrarlaniyor. Fizik kuvveti yerinde olsa 40ina kadar oynasin
Sheriff
06.Eylül.2012, 01:27
Alex yuzunden mac kaybettik diyebilmemiz icin illa kaleci gibi hata yapip gol yedirmesini mi bekliyoruz? Alex Spartak macinda bile son dakikalarda önündeki topa hamle yapmiyordu izliyordu. Ki bunlar her mac tekrarlaniyor. Fizik kuvveti yerinde olsa 40ina kadar oynasin
Örnelli anlatayım: GS Hagi yüzünden gol yemişti Monaco maçında (attığı mükemmel golle telafi etmişti orası ayrı), bazen saçma sapan yerlerde kaptırılan toplar maç kaybettirir mesela ama ben her maç Alex'te bi topu alma oyun kurma isteği görüyorum, sıkı bir markaj yoksa genelde hep yapıyor bunu oyun sıkıştığında.
Anlamıyorum ya, daha geçen sezon bu takımın en çok gol atan ve en çok asist yapan oyuncusu değilmi bu, 3 ayda mı bu bahsettiğiniz hale geldi adam.
pele96
06.Eylül.2012, 01:32
Örnelli anlatayım: GS Hagi yüzünden gol yemişti Monaco maçında (attığı mükemmel golle telafi etmişti orası ayrı), bazen saçma sapan yerlerde kaptırılan toplar maç kaybettirir mesela ama ben her maç Alex'te bi topu alma oyun kurma isteği görüyorum, sıkı bir markaj yoksa genelde hep yapıyor bunu oyun sıkıştığında.
Anlamıyorum ya, daha geçen sezon bu takımın en çok gol atan ve en çok asist yapan oyuncusu değilmi bu, 3 ayda mı bu bahsettiğiniz hale geldi adam.
Heralde Turkiyeye Kalp , seker , kemik erimesi , tansiyon hastaliklariyla geldi.
sarianet
06.Eylül.2012, 02:02
eger olurda alexi jübilesiz yollarsalar taraftar ayaklanir.. aykut kendini alexten üstün görmemeli alexin bu takima kattiginin 10 da 1 ini yapamamis birisi.. 140 gol atmissa ne olmus fenerbahce tarihi aykut tan cok daha iyi oyuncular gördü..
aykut o rakamda geçen golleri peste atmadı attığı her golde bu taraftarı ayaklandırdı Alex in yanındaki kalitede oyuncular aykutun yanında oynadı mı yada aykutun hiç bi maçını baştan sona izledin mi
ya iyice saçmalıyo artık taraftar bırakın kardeşim şu alex aykut tartışmasını yeter vallahi kusasım geldi
ha bu konudaki fikrim de şu Hagi hani taraftarına hırsızsınız diyip efsaneliğini öldürdü ya alex de şu yaptığı hareketlerle karaktersizlik yapmıştır hagi gibi e her konuda kıyaslanıyodu bu konuda da kıyaslansın :D
şaka lan şaka :D
LaigLeNoiR
06.Eylül.2012, 02:04
Transfer dönemi sona erdiği için konu kapatılmıştır, bundan sonraki konuşmalar Futbol Sohbet Alanlarında yapılabilir.
davidvilla
29.Kasım.2012, 10:53
Takıldıgım bir tane İtalyan futbol forumunda "Inter sneijder'i bedava bile verir yeter ki Fenerbahçe Sneijder ile anlaşsın" falan şeklinde muhabbetler çeviriyorlar.
Yani kısaca Inter'in orada kamuoyuna verdiği izlenim "Sneijder'i göndermek"
Universal
29.Kasım.2012, 11:20
Sneijder bu yıl için ölü yatırım olur, Avrupa Liginde oynatamıyacağımız bir oyuncu olacak. O nedenle Fenerbahçe'nin transfer edeceğini düşünmüyorum. Bana göre Aykut Kocaman transfer isterse kesinlikle G.Amerika'dan bir stoper ister.
sui generis
29.Kasım.2012, 11:28
Sneijder bu yıl için ölü yatırım olur, Avrupa Liginde oynatamıyacağımız bir oyuncu olacak. O nedenle Fenerbahçe'nin transfer edeceğini düşünmüyorum. Bana göre Aykut Kocaman transfer isterse kesinlikle G.Amerika'dan bir stoper ister.
Sneijder grup maçlarında oynamadı , biz de oynayabiliyor Avrupada.
KanaKe
29.Kasım.2012, 18:46
sneijder iyi oyuncuda inter niye bedavaya versin ben orasini anlamadim yarim sezonda bu kadar mi düstü bu adamin performansi
zeck17
29.Kasım.2012, 19:13
Sneijder Inter'den ayrılacaksa gidebileceği onlarca takım var fenerbahçeyi tercih etmez gibime geliyor (psg,real madrid,manu,tottenham,arsenal,bayern münih gibi üst takımlarda rahat ilk 11 oynayabilir)
davidvilla
29.Kasım.2012, 19:51
sneijder iyi oyuncuda inter niye bedavaya versin ben orasini anlamadim yarim sezonda bu kadar mi düstü bu adamin performansi
Tabi ki bedava vermez. Dibine kadar pazarlıgı yapacaklardır. Ancak italyanların öyle demesinin sebebi artık iplerin koptuğunu belirtmek. Orada adamı hem oturtup hem parasını vermezler. Adamı dogduguna pişman ediyorlar öyle durumlarda :)
erdem344
30.Kasım.2012, 21:47
Şınayder gelirse - bence gelir - efsane bi kadro kurmuş oluruz 2 sene önce dağılan kadrodan daha iyi bi kadro oluşmuş olur.Bize birde forvet lazım semih bu takımın yedek forveti bile olamaz
Avrupa kayıtlarıda 2.turda 3 tane oyuncu daha ekleyebiliyorsun bunlardan 1 tanesi başka takımlarda kayıtlı olan oyuncu olabiliyor diye okumuştum ben.
ommix
01.Aralık.2012, 18:46
Sneijder alınırsa inanılmaz bir kadromuz olur fakat yıllık ücreti çok fazla.Bu yaşta iken indirim yapmaz ücretinde
ommix
03.Aralık.2012, 19:00
Inter'de sıkıntılı günler geçiren Wesley Sneijder'in geleceği şekilleniyor. Kulüp yöneticiler, oyuncunun avukatları, Sneijder ve oyuncunun menajeri bugün kritik bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı öncesi ise oyuncunun menajeri Soren Lerby F.Bahçe'nin teklifini resmen açıkladı.
GÖRÜŞME 2 SAAT SÜRDÜ
Inter finans direktörü Rinaldo Ghelfi ile Wesley Sneijder arasındaki görüşme 2 saat kadar sürdü. Toplantıya Ghelfi, Marco Branca, Piero ve avukat Angelo Capellini ile Sneijder'in menajeri Soren Lerby ve avukatı katıldı.
FENERBAHÇE'DEN TEKLİF VAR
Toplantıdan ilk ayrılan Sneijder oldu. Hollandalı oyuncu sinirliydi ve birkaç kelime söyledi: "Ben hep iyiydim, öğleden sonra biz bir açıklama yapacağız." dedi. Kulüp ve Sneijder arasındaki ilişki onarılamaz bir durumda ve yıldız oyuncu ayrılığa yakın olduğu öne sürülüyor.
Sneijder'in avukatı ve menajeri ise oyuncuya Fenerbahçe'den bir teklif olduğunu söyledi. Toplantıya girmeden önce avukatlar ve menajer Soren Lerby Sneijder'e dönerek "Inter ile Fenerbahçe gelecek günlerde bu konuyu konuşacaklar." dedi.
Sneijder'in ayrılma eşiğine sürükleyenlerin ana nedeni ise başkan Massimo Moratti olduğu ifade ediliyor.
KAYNAK : KRALSPOR
KanaKe
03.Aralık.2012, 20:55
sneijder baroninin yerine iyi gider cidden cok kral bir ortasaha ve hücum hatti olusur sayet gelirse.. ayrica krasicin durumu ne alemde? gidecek diye felan okudum bence satilabiliyorsa satilsin bu saatten sonra performansi vasati gecemez..
goosfraba
03.Aralık.2012, 21:00
krasic'i boşuna aldık zaten...
uAburak89
03.Aralık.2012, 21:12
Sneijder olayı ciddi gibi duruyor, tek anlamadığım nokta var, Inter net ücreti olan 6 milyon euro'yu indirmesini isterken, bu adam Türkiye'de ne kadar para alacak ?
ReaList
03.Aralık.2012, 21:32
Bu transfer işlerine ve her şeyin transfere bağlanma günlerine yaklaştıkça yine karamsarlık hakim oluyor. Hiç bir açıklama, 160 milyon € küsürlük, içinde nice sağlam transfer bulunan bir takımın 1.1.2012 yılından beri ligde normal sezonda oynadığı deplasman maçlarında sadece Ankaragücü, Manisa ve Akhisar'ı yendiğinin bir açıklaması olamaz.
Antalyaspor sezon başında Messi'yi, Beşiktaş Ronaldo'yu getirdi de bizim mi haberimiz yok ?
Hala bu takımın transfere ihtiyacı olduğunu, eksik takım olduğunu savunan yazarlar, yorumcular, taraftarlar var. Hem de gözünün önündeki gerçeği görmeden.
Kaka Leite
03.Aralık.2012, 21:34
Harbi bu iş ciddi gibi durmaya başladı, klüp çoktan yalanlardı diye düşünüyorum.
Dün de Sneijder'in tüm Fenerbahçe taraftarına teşekkür ederim diye bir twit attığının haberini görmüştüm.Hatta tüm Fenerbahçe sayfalarına SS'sini koymuşlardı.
Haber de sonrasında kaldırdığı yazıyordu.Photoshop mu bilemem tabii :icon_biggrin:
Krasic'den bu kadar çabuk vazgeçmeyelim, ben ona çok güveniyorum.En azından sezon sonuna kadar kadromuzda olmalı..
IcedEarth
03.Aralık.2012, 22:12
Sneijder çok zor. Alacağı parayı karşılama gücüne sahip olmak yetmiyor sadece. 6'yı indirmeyi kabul etmeyip burada 5'e anlaşacağını kabul etsek bile maaşlar arasında uçurum oluyor.
erdem344
03.Aralık.2012, 22:22
krasiç ilk tercihim değildi demişti aykut kocaman neyse ama büyük bi hata
şınayder gelirse FATAL ERROR !
Del Piero_10
04.Aralık.2012, 01:21
İtalya'da aldığı 6 milyondan vazgeçmeyip oynatılmamayı göze alan adam burada daha azına oynar mı? İşgüzar Ertem Şener hemen menajerin ''görüşüyoruz'' açıklamasını ''Eto'o bitti'' ye getirmiş.
Bulstrap87
04.Aralık.2012, 14:01
snajder fenere gelebilir neden gelmesin ki? adam yıllık 6milyon ama vergiler düsünce aldıgı ne kadar oluyor türkiyede futbolculara vergi yok ki fener versin yıllık 4.5 milyon arası bak nasıl geliyor. gelirse meireleles snijder ikilisi cok etkili olur diye düsünüyorum.
umarım gelipte oynamamazlık yapmaz. fenerde bu transfer olursa sezer öztürk birdaha kadroya giremez bari bize bedavaya versinler ne güzel olur dimi :D
Universal
04.Aralık.2012, 14:05
Sneijder Fenerbahçe'ye gelir, parayı verirsen gelir. Bu kadar basit Avrupa'da ekonomik kriz var, İtalya, İspanya gibi ülkeler artık para filan yatırmıyorlar.
Sneijder'de Fenerbahçe'ye gelir. Ama sorun gelmesi değil, oynayıp oynamaması. Eğer o gelir hala ortasada Baroni olursa sokağa atılan para olur.
Unutmadan bu isim, Dirk Kuyt ile yakın bir arkadaşlığı var. Bu da etken olabilir.
Facx
04.Aralık.2012, 14:45
İtalya'da aldığı 6 milyondan vazgeçmeyip oynatılmamayı göze alan adam burada daha azına oynar mı? İşgüzar Ertem Şener hemen menajerin ''görüşüyoruz'' açıklamasını ''Eto'o bitti'' ye getirmiş.
"Forlan Beşiktaş'ın oyuncusu artık" demiş biridir kendisi ben snijdeer in fenere geliceğini sanmıyorum bunun psgsi var anzhi si var diğer rus kulüpleri var amerikan kulüpleri var hayır onları geçtim arsenal united tottenham valencia milan var bu takımların parasımı yetmicek snijdeer e ? (valencia nın yetmeyebilir belki :D )
Bordo61Mavi
04.Aralık.2012, 14:49
Italya ve Turkiyedeki vergi oranlari arasinda ucurum var, Fenetbahce ciddi aliciysa bu durumu iyi kullanir. Ama kesinlikle gerek yok Wesleye, Fenerin ihtiyaci bu degil.
ommix
04.Aralık.2012, 16:21
Hollanda'nın Volgens Life Sports gazetesi F.Bahçe'yle ilgili bir transfer iddiasını manşetine taşıdı. Gazete Vitesse'de forma giyen Bony Wilfried'in Kanarya'nın takibinde olduğuna vurgu yaptı. Haberde 2010 yılında Arnhem'i borçlarından kurtaran ve satın alan Gürcü işadamı Merab Jordania'nın, Dortmund, Chelsea, Milan, Liverpool ve Fenerbahçe'nin gündeminde olan Wilfried Bony'yi satmak için bir dakika bile düşünmeyeceği belirtildi.
KAYNAK : SPORX
sui generis
04.Aralık.2012, 16:45
Fenerbahçe alamaz , Fenerbahçe'ye gelmez . geçin bunları. Yönetim ne yapıp edip getiriyor işte. Sow , Meireles , Krasiç , Kuyt geldiler işte. hele ki Kuyt gibi bir kozumuz varken gelmesi zor değil. ama Ahmet Çakar'a soralım beğeniyor mu diye , malum ülkemizde yüzlerce Meireles varmış , ne yaptığını çözememiş :D
davidvilla
04.Aralık.2012, 17:03
Fenerbahçe alamaz , Fenerbahçe'ye gelmez . geçin bunları. Yönetim ne yapıp edip getiriyor işte. Sow , Meireles , Krasiç , Kuyt geldiler işte. hele ki Kuyt gibi bir kozumuz varken gelmesi zor değil. ama Ahmet Çakar'a soralım beğeniyor mu diye , malum ülkemizde yüzlerce Meireles varmış , ne yaptığını çözememiş :D
Aynen. Nereye gelmiyor. Parayı bastın mı öyle bir geliyor ki.
William Rookwood
04.Aralık.2012, 17:05
Gelen isimler zaten Avrupa defterini kapattığı için geliyor. Yoksa astronomik rakamlar teklif ettiğimizden ya da Türkiye sevdasından yanıp tutuştuğu için gelmiyor.
Kaka Leite
04.Aralık.2012, 17:17
Genelde yaşı geçmiş oyuncuların tercihi oluyor Rus klüpleri bazı istisnaği durumlar hariç tabii.
PSG'yi bilemem, Pastore gibi bir oyuncu varken Sneijder'i alır mı.
Bize gelebilir parasını verirsek ancak biz o kadar para verir miyiz :)
uAburak89
04.Aralık.2012, 17:41
snajder fenere gelebilir neden gelmesin ki? adam yıllık 6milyon ama vergiler düsünce aldıgı ne kadar oluyor türkiyede futbolculara vergi yok ki fener versin yıllık 4.5 milyon arası bak nasıl geliyor. gelirse meireleles snijder ikilisi cok etkili olur diye düsünüyorum.
umarım gelipte oynamamazlık yapmaz. fenerde bu transfer olursa sezer öztürk birdaha kadroya giremez bari bize bedavaya versinler ne güzel olur dimi :D
Adamın aldığı net ücretmiş 6 milyon, vergiler düşülmüş hali.
https://pbs.twimg.com/media/A9M_hJtCUAEHSwt.jpg:large
ReaList
04.Aralık.2012, 17:46
Gelen isimler zaten Avrupa defterini kapattığı için geliyor. Yoksa astronomik rakamlar teklif ettiğimizden ya da Türkiye sevdasından yanıp tutuştuğu için gelmiyor.
26 yaşındaki Sow, 29 yaşındaki Meireles, 28 yaşındaki Krasiç bir zahmet Avrupa defterini kapatmış olmasın : ) Bu isimler her türlü rahatlıkla Avrupa takımlarında boy gösterebilir.
Stan13
04.Aralık.2012, 17:47
26 yaşındaki Sow, 29 yaşındaki Meireles, 28 yaşındaki Krasiç bir zahmet Avrupa defterini kapatmış olmasın : ) Bu isimler her türlü rahatlıkla Avrupa takımlarında boy gösterebilir.
Şakacı çocuk...
Facx
04.Aralık.2012, 17:59
Genelde yaşı geçmiş oyuncuların tercihi oluyor Rus klüpleri bazı istisnaği durumlar hariç tabii.
PSG'yi bilemem, Pastore gibi bir oyuncu varken Sneijder'i alır mı.
Bize gelebilir parasını verirsek ancak biz o kadar para verir miyiz :)
Pastore ün devre arası veya sene sonunda Milan'a transferi konuşuluyo ki büyük ihtimal olucak
Kaka Leite
04.Aralık.2012, 17:59
http://img7.ressim.net/out.php/i6408247_adsiz.png
Twitter da gördüm hoşuma gitti :)
William Rookwood
04.Aralık.2012, 18:04
Sow 18 maçta 6 gol attığı için şuan Türkiye'de. Performansının düştüğü gözlenince sattılar. Krasic bırak Avrupa'yı Pendikspor'a karşı boy gösteremiyor. İyi para, garanti forma, güzel şehir, iyi de oyna kötüde oyna taraftar arkanda daha ne olsun. Arap liglerinin bir gömlek üstü bir lige kim gelmez. :)
barahir
04.Aralık.2012, 18:13
Kötü oynayınca kimin arkasında durulmuş?
zeck17
04.Aralık.2012, 18:30
krasic juventusdaki performansıyla hiç bir yere gidemezdi juventus 21.yüzyılın kazığını yemişti cska'dan ama fenerbahçe 8 milyon verince az da olsa azaldı zararları
sow performansı düştüğü için gönderildi zaten 1 sezon sonra sow fenerin verdiği para kadar etmezdi en iyi zamanında sattılar fenerbahçede bu fırsatı görünce aldı ama bekleselerdi daha ucuza gelebilirdi
meireles konusunda da farklı düşünüyorum chelsea revizyona gitmek için sattı fakat 2 sene ilk 11 de oynayabilirdi meireles, bu transferde son derece başarılı fenerbahçe tebrik ederim yönetimi
furkan58
04.Aralık.2012, 19:06
Sow sakat geldi hatta arkadaşlar ondan sattılar :) Meireles zaten Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea kadrosunda değildi :) Eleştiri yapılırda sırf kötülemek için yapılmaz arkadaş.
erdem344
04.Aralık.2012, 19:41
Sow arsenal ve lıverpooldan teklif aldım ama feneri seçtım demıstı
MeMo
04.Aralık.2012, 19:42
krasic juventusdaki performansıyla hiç bir yere gidemezdi juventus 21.yüzyılın kazığını yemişti cska'dan ama fenerbahçe 8 milyon verince az da olsa azaldı zararları
sow performansı düştüğü için gönderildi zaten 1 sezon sonra sow fenerin verdiği para kadar etmezdi en iyi zamanında sattılar fenerbahçede bu fırsatı görünce aldı ama bekleselerdi daha ucuza gelebilirdi
meireles konusunda da farklı düşünüyorum chelsea revizyona gitmek için sattı fakat 2 sene ilk 11 de oynayabilirdi meireles, bu transferde son derece başarılı fenerbahçe tebrik ederim yönetimi
Yüzyılın kazığını Juventus ilk sene 33 maçta oynatmış çok ilginç.
ReaList
04.Aralık.2012, 19:50
@William Rookwood @zeck17
Biz biraz fazla FM ile haşır neşir olduğumuz için böyle şeylerin çok basit olduğunu zannediyoruz : )
Söylemimi biraz daha açmak gerekirse,
Kuyt'ı transfer ederken aylarca oyuncuyla temas kurduk, Ali Yıldırım, Hasan Çetinkaya ve Aykut Kocaman oyuncunun ayağına bizzat giderek ikna etmeye çalıştılar. Kuyt Fenerbahçe'yi kabul ettiğinde Fenerbahçe hakkında A'dan Z'ye bilgisi olmuştu. Şimdi Kuyt gibi bir isim Liverpool'dan ayrıldıktan sonra Manu, Chelsea, Arsenal dışında diğer Premier Lig takımlarında oynayamaz mıydı ?
Keza Sow, Dia ve Niang hem önceden hem de kamp sırasında Fenerbahçe'yi kabul etmesi için yaptığı baskıyı biz tv'lerden izliyorduk. Adamı ikna edene kadar akla karayı seçtik öyle geldi. Sow Fenerbahçe'ye geldiği zaman kendi takım arkadaşı Hazard kendi ağzından bu transfere şaşırdığını Sow'un büyük liglere çok rahat gidebileceğini söylemedi mi ?
Meireles, Krasiç ve diğerleri. Yapılan tüm transferler uzun süreli görüşmelerin, pazarlıkların, anlaşmaların ardından gerçekleşen hamleler. "Parayı bastır gelsin" , "Zaten performansı düşmüştü" , "Hedefi kalmamıştı" demek bu transferleri sadece küçümsetir. Liverpool, Chelsea, Juventus, Valencia, Lille vs kadrosundan oyuncu almak, hele bu oyuncuların çoğu önceki sezonun büyük bölümünü ilk 11 oyuncusu olarak geçirmiş iken getirmek kolay iş değil.
Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Liginde oynayacaktı, Son şampiyon ve para da desen o da vardı. Peki hiç sordunuz mu bu Galatasaray Sol Açık için neden aylarca Amrabat peşinde koşturmuş, Dünyada sol açık oyuncusu mu yoktu ? Veya sizin tabirinizle gözden düşmüş yıldız isim mi yoktu ? Madem kolaydı getirseydi, Amrabat'a dünyaların parasını vermeseydi. Melo 1 yıl önce kendi oyuncusuydu, onu getirene kadar bile neler çektiğini benden iyi biliyorsunuz. Yani durum böyleyken, oyuncu transfer etmek o kadar basit değil. Buna rağmen Fenerbahçe bu sene yaptığı transferlerle büyük iş başarmıştır. Yapacağı olası transferlerle de başaracaktır ama her şey transferle bitmiyor tabi. Bunu unutmamak gerek.
Bulstrap87
04.Aralık.2012, 19:51
Adamın aldığı net ücretmiş 6 milyon, vergiler düşülmüş hali.
https://pbs.twimg.com/media/A9M_hJtCUAEHSwt.jpg:large
senin o gösterdigin olay dogru yıllıgı 6m dogru ama ülkeye ödedigi vergi oranı %43 bu oran türkiyede %10 yani 6m euro alan futbolcu 2.580 euro vergi ödüyor türkiyede olsa 600bin euro vergi ödeyecek yani italyadaki kazancı 3.150m euro ama türkiyede 5.4m euro olacak anlatabildim mi?? arada 2.250m euro var buda onu buraya cekmeye yetecek bir para olarak düsünüyorum. hatta bizde belkide vergiyi kulüp bile ödeyebilir cünkü kulüplere devlet cogu zaman vergi affı cıkarıyor adama net yıllık 4.5 m euro arası versen hertürlü gelir oynar fenerde kardesim..
İngiltere, Japonya, Almanya, İtalya ve İspanya gibi ülkeler de futbolcular açısından bir ”vergi cehennemi”. En üst ligde oynayan bir futbolcunun ödediği vergi İngiltere ve Japonya’da yüzde 50, Almanya’da yüzde 45, İspanya ve İtalya’da yüzde 43, Fransa’da yüzde 40, Hollanda’da ise yüzde 30 düzeyinde bulunuyor.
zeck17
04.Aralık.2012, 19:53
Verilen para verim oranına bakarak söylüyorum bunu 15 milyona alınmış 2 sezon oynamış toplam da 8 golü var 2 sezonda 4 asisti var bir de juventusun bir çok maçını izleyen biri olarak önceki sezon 5-6 maça çıktı yanlış hatırlamıyorsam bir o kadar da kötü oynadı beklenilenin altında kaldı
@baldemir_mir_7 size bir sorum olacak o zaman krasic ne kadar gerekliydi? bu fenerbahçe gerekli oyuncu kesinlikle hem forvet hem orta saha oynayabilecek bir adam örnek vermek gerekirse necati gibi hem ilerde hem orta sahada oynayabilen bir adam lazımdı fenerbahçeye ama onun yerine durmadan kanat futbolcusu alındı kuyt orada denendi filan
sow transferi son derece başarılı bir hamle ama beklense biraz daha ucuza alınabilirdi diyorum ama siz de haklısınız o dönem forvet yoktu bienvenü-semih ikilisi vardı fenerbahçede hemen hamle yaptı ve biraz tuzlu oldu
attirson
04.Aralık.2012, 19:55
Şakacı çocuk...
Sow bize gelirken Liverpool'da Sow'u istiyordu.Biz almasak kesinlikle Liverpool alırdı.
Meireles ise Chelsea'de ŞL'nin alınmasında büyük katkılar yapmıs bir isim.Çeyrek final ve yarı final maçlarında oynadı.Final maçında da kart cezalısı olmasa çok büyük bir ihtimalle 11 baslayacaktı.Hatta Yarı Final maçlarında Barca'ya karşı 2 maçta da 11 basladı.Yaşına gelince 29 yaşlıysa birşey diyemiycem artık.Kariyerinde önceden yaptıkları basarıları ve Portekiz milli takımındaki rolüde düsünülünce gayet iyi bir oyuncu oldugunu anlıyoruz ve Avrupa'da üst düzey bir takımda oynabilek kapasitede oldugunu da anlıyoruz.
Krasic'e gelince CSKA'dayken çok iyi bir oyuncuydu yani potansiyelli bir oyuncu.Juventus'ta çürüttüler nasıl oynayacagını kimse bilemezdi ama potansiyelli oldugu icin belki biz almasak öyle çok büyük bir takıma gitmezdi ancak yine de ortalama üstü bir Avrupa takımında forma giyebilecek kalitede bir oyuncu.
Elestirirken lütfen fanatizmin dibine vurmayın.Biraz mantıklı düsünün sadece.Hadi digerlerinin bir görüsü var en azından.Stan13 ise sadece ortamı germek icin gereksiz bir yorum atıp gitmis.Baldemir gerekli görüp cevap dahi atmamıs ama ben duramadım.
davidvilla
04.Aralık.2012, 19:55
Lille'in başkanı gelse de konuşsa.
"18 maçta 6 gol atmış hmm bu istatistiğe göre hemen göndermemiz lazım 5milyon verene verelim bence."
Ben de Galatasaraylıyım ama bu kadar da kötülemenin manası yok.
Krasic Meireles Sow Melo Fernandez Eboue Muslera bu adamların hiç biri 35 yaşında değil. Avrupa defterini falan kapatmış adamlar değiller. Jardel de zamanında değildi Anelka da değildi Ortega da değildi. Hatta Guiza da değildi. Daha bir sürü örnek veririm. Bu kadar küçümsemeyin ülkenin takımlarını. Parayı bastın mı adam paşa paşa geliyor. İstanbul diye bir şehirden bahsediyoruz o bile adamları çekmeye yetiyor. Artı ondan önce gelmiş vatandaşlarının referansları, (git olum orada kral olursun..vb gibi) bir sürü etken var. Senijder'e bu saatten sonra dünyanın hiçbir klubu inter'de aldıgı parayı VERMEZ. Zaten değeri düştü bile. Gönderileceği takımla sorun yaşadığı medyada duyulursa ne o adamın menejeri ymaaşı için, ne de klubü bonservis için pazarlıga güçlü giremez.
Burada Fenerbahce hem İnter için hem Senijder için para açısından bulunmaz hint kumaşı. Hem sağlam maaşı olacak, hem avrupa'da oynayacak hem de İstanbul gibi bir şehirde yaşayacak. Ben yüzde yüz eminim Sneijder kafasında Fenerbahçe'yi düşünüyordur.
Ama tabi ki farklı düşünenler olabilir farklı sebep söyleyenler olabilir ama benim yandığım rakip klubü kuçumsemek, küçük düşürmek adına kendi ülkesinin değerini küçük gören insanlar.
sui generis
04.Aralık.2012, 19:57
Sow için Liverpool taraftarı video bile hazırlamıştı :)
William Rookwood
04.Aralık.2012, 20:05
@William Rookwood @zeck17
Biz biraz fazla FM ile haşır neşir olduğumuz için böyle şeylerin çok basit olduğunu zannediyoruz : )
Söylemimi biraz daha açmak gerekirse,
Kuyt'ı transfer ederken aylarca oyuncuyla temas kurduk, Ali Yıldırım, Hasan Çetinkaya ve Aykut Kocaman oyuncunun ayağına bizzat giderek ikna etmeye çalıştılar. Kuyt Fenerbahçe'yi kabul ettiğinde Fenerbahçe hakkında A'dan Z'ye bilgisi olmuştu. Şimdi Kuyt gibi bir isim Liverpool'dan ayrıldıktan sonra Manu, Chelsea, Arsenal dışında diğer Premier Lig takımlarında oynayamaz mıydı ?
Keza Sow, Dia ve Niang hem önceden hem de kamp sırasında Fenerbahçe'yi kabul etmesi için yaptığı baskıyı biz tv'lerden izliyorduk. Adamı ikna edene kadar akla karayı seçtik öyle geldi. Sow Fenerbahçe'ye geldiği zaman kendi takım arkadaşı Hazard kendi ağzından bu transfere şaşırdığını Sow'un büyük liglere çok rahat gidebileceğini söylemedi mi ?
Meireles, Krasiç ve diğerleri. Yapılan tüm transferler uzun süreli görüşmelerin, pazarlıkların, anlaşmaların ardından gerçekleşen hamleler. "Parayı bastır gelsin" , "Zaten performansı düşmüştü" , "Hedefi kalmamıştı" demek bu transferleri sadece küçümsetir. Liverpool, Chelsea, Juventus, Valencia, Lille vs kadrosundan oyuncu almak, hele bu oyuncuların çoğu önceki sezonun büyük bölümünü ilk 11 oyuncusu olarak geçirmiş iken getirmek kolay iş değil.
Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Liginde oynayacaktı, Son şampiyon ve para da desen o da vardı. Peki hiç sordunuz mu bu Galatasaray Sol Açık için neden aylarca Amrabat peşinde koşturmuş, Dünyada sol açık oyuncusu mu yoktu ? Veya sizin tabirinizle gözden düşmüş yıldız isim mi yoktu ? Madem kolaydı getirseydi, Amrabat'a dünyaların parasını vermeseydi. Melo 1 yıl önce kendi oyuncusuydu, onu getirene kadar bile neler çektiğini benden iyi biliyorsunuz. Yani durum böyleyken, oyuncu transfer etmek o kadar basit değil. Buna rağmen Fenerbahçe bu sene yaptığı transferlerle büyük iş başarmıştır. Yapacağı olası transferlerle de başaracaktır ama her şey transferle bitmiyor tabi. Bunu unutmamak gerek.
Kimse Sow ve diğer transferlere kötü demiyor ki. Çok iyi transferler onlara tek bir lafım bile olamaz. Benim demek istediğim yıldız bir oyuncu Türkiye'ye gelirken Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın büyüklüğün değilde Avrupa'ya tekrar dönebilmesi için köprü vazifesi olarak kullanıyor ve para da bunun en büyük göstergesi. Sow eğer ikinci sezon 18 maçta 10 luk istatistisliği geçseydi yani geçen sene ki performansını devam ettirseydi, oyuncu avcısı büyük kulüpler kapardı. Fenerbahçe hem iyi bir bonservis bedeli önerdi, iyi ücret, müslüman ülke, daha garanti para hem yaşıda genç yarın öbürgün iyi bir perfromans göstermesi durumunda Avrupa'ya gitmemesi için hiç bir sebepte yok bunlar büyük etken.
Tabii ki transfer becerileri, ikna etmeler vb durumlar çok önemli ve verdiğin örnekte doğru. Ama bir oyuncu Türkiye'ye gelirken, hangi takıma gelirse gelsin takımın çok başarılı olduğundan dolayı geldiğini sanmıyorum. Dünya'da bizden başka ligimizi izleyen bir ülke var mıdır onu da geçelim Dünya'nın en büyük derbilerinden diyoruz ama bizden başka izleyen var mıdır meçhul.
Kuyt her takımda oynayabilecek düzeyde bir profesyonel. Zaten çok parayada gelmedi takıma fakat saydığın takımlarda mevcut oyuncularıda düşünürsek çok fazla forma şansı bulamazdı. Bence Türkiye'ye gelmek ile en iyisini yaptı onun yerine kendi ülkesinede gidebilirdi o tarzda bir futbolcu için Hollnda ligi muazzam. Bunda transfer komitesinin becerisi büyük.
Krasic Cska'da iken takımın en iyilerindendi Juventus'ta da o kadar kötü oynamadı ama alınan bonservis ücretinin karşılığınıda veremedi. Fenerbahçe'de de beklenilen performansı verilmeyince şuan yapılan transferlerin en kötüsü gibi duruyor. Zamanla uyum sağlayıp form yaklarsa bu tezin tersini kanıtlamış olu. Az buz parayada alınmadı.
Corpus
04.Aralık.2012, 20:07
Sow için Liverpool taraftarı video bile hazırlamıştı :)
Ben de bir futbolcuya Galatasaray amblemiyle video hazırlarım. Fakat bu genel taraftar görüşünü belirtmez. Takımın görüşlerini hiç belirtmez.
ReaList
04.Aralık.2012, 20:10
@baldemir_mir_7 size bir sorum olacak o zaman krasic ne kadar gerekliydi? bu fenerbahçe gerekli oyuncu kesinlikle hem forvet hem orta saha oynayabilecek bir adam örnek vermek gerekirse necati gibi hem ilerde hem orta sahada oynayabilen bir adam lazımdı fenerbahçeye ama onun yerine durmadan kanat futbolcusu alındı kuyt orada denendi filan
Eğer daha önce Fenerbahçe ile iligili yazarken yorumlarıma denk gelmişsen, ilk günden bu yana, sistem değişmeyecekse Krasiç'in lüks bir transfer olduğunu defalarca söyledim. Hatta ligin ilk maçlarında oynamasının zor olacağını, oynadığı maçlarda nasıl değerlendirildiğinin geniş bir analizini de yapıp paylaşmıştım : ) Krasiç'in Kuyt ve Mehmet Topuz varken oynamasının tek şartı takımın 4-4-2 oynaması. Ama o bile yeterli olmadı, Fenerbahçe bu sezon sadece bir defa 4-4-2 oynadı. O da Gaziantepspor maçının ilk 45 dakikası. O maçtaki Kadro ve Dizilim
Mert
Gökhan-Egemen-Yobo-Hasan
Topuz-Selçuk-Cristain-Krasiç
Kuyt-Sow
Dikkat ederseniz Kuyt forvet, Topuz sağ açık ve Krasiç mecburen sol açık. Son Pendik maçının da büyük bölümünde Sol Açık oynadı, çünkü Mehmet Topuz faktörü. Krasiç bana göre lüks bir transferdi ve öyle kalacak, zaten iyi bir teklif gelmesi durumunda satılması gerektiğini önceki sayfalarda yazmıştım.
uAburak89
04.Aralık.2012, 20:22
senin o gösterdigin olay dogru yıllıgı 6m dogru ama ülkeye ödedigi vergi oranı %43 bu oran türkiyede %10 yani 6m euro alan futbolcu 2.580 euro vergi ödüyor türkiyede olsa 600bin euro vergi ödeyecek yani italyadaki kazancı 3.150m euro ama türkiyede 5.4m euro olacak anlatabildim mi?? arada 2.250m euro var buda onu buraya cekmeye yetecek bir para olarak düsünüyorum. hatta bizde belkide vergiyi kulüp bile ödeyebilir cünkü kulüplere devlet cogu zaman vergi affı cıkarıyor adama net yıllık 4.5 m euro arası versen hertürlü gelir oynar fenerde kardesim..
İngiltere, Japonya, Almanya, İtalya ve İspanya gibi ülkeler de futbolcular açısından bir ”vergi cehennemi”. En üst ligde oynayan bir futbolcunun ödediği vergi İngiltere ve Japonya’da yüzde 50, Almanya’da yüzde 45, İspanya ve İtalya’da yüzde 43, Fransa’da yüzde 40, Hollanda’da ise yüzde 30 düzeyinde bulunuyor.
Laf kalabalığına gerek yok, ben gelir gelmez bir şey yazmıyorum farkındaysan. Vergisi düşülmüş hali 6 milyon euro, adamın cebine net giren paraymış 6 milyon, amacım bilgi paylaşımı ötesi yok. Senin dediğin gibi değil yani.
Resme dikkatli bakarsan diğer oyuncular içinde örneğin Samuel kaba hesapla 1 milyon mu net kazanıyor sence ? Aklına yatıyor mu bu ? Bu resmin kaynağı Bülent Timurlenk, adamın İtalya futboluna hakimiyeti ve tarafsız oluşu da ortada.
zeck17
04.Aralık.2012, 21:41
Eğer daha önce Fenerbahçe ile iligili yazarken yorumlarıma denk gelmişsen, ilk günden bu yana, sistem değişmeyecekse Krasiç'in lüks bir transfer olduğunu defalarca söyledim. Hatta ligin ilk maçlarında oynamasının zor olacağını, oynadığı maçlarda nasıl değerlendirildiğinin geniş bir analizini de yapıp paylaşmıştım : ) Krasiç'in Kuyt ve Mehmet Topuz varken oynamasının tek şartı takımın 4-4-2 oynaması. Ama o bile yeterli olmadı, Fenerbahçe bu sezon sadece bir defa 4-4-2 oynadı. O da Gaziantepspor maçının ilk 45 dakikası. O maçtaki Kadro ve Dizilim
Mert
Gökhan-Egemen-Yobo-Hasan
Topuz-Selçuk-Cristain-Krasiç
Kuyt-Sow
Dikkat ederseniz Kuyt forvet, Topuz sağ açık ve Krasiç mecburen sol açık. Son Pendik maçının da büyük bölümünde Sol Açık oynadı, çünkü Mehmet Topuz faktörü. Krasiç bana göre lüks bir transferdi ve öyle kalacak, zaten iyi bir teklif gelmesi durumunda satılması gerektiğini önceki sayfalarda yazmıştım.
aynı şeyleri düşünüyormuşuz :) fenerbahçenin eksiği şu anda işte hem forvet hem orta saha oynayabilecek bitiriciliği yüksek skora katkı sağlayacak bir oyuncu
erdem344
04.Aralık.2012, 22:23
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/sneijder-fenerbahce-sorusuna-ne-cevap-verdi-iste-oSXTVQ40463SXQ
Bu adamı çubukluyla düşünemiyorum
KanaKe
05.Aralık.2012, 13:37
fenerbahcede nerden cikti demek ister gibi gülmüs..
Universal
05.Aralık.2012, 14:11
Diğer konuları bilmem ama Sow aşırı müslüman bir insan. İngiltere'den teklif aldığını kabul etti; ama asıl gelmek istediği ülkenin burası olduğunu, müslüman bir insan olduğunu, başbakanımzı sevdiğini defalarca ifade etti. Sow sadece paraya bakarak gelmedi, kaldı ki Liverpool'a gitse belki daha fazla maaş alabilirdi.
ommix
05.Aralık.2012, 18:31
Aykut Kocaman basın toplantısında Sneijder ile ilgili girişimimiz olmadı dedi.
erdem344
05.Aralık.2012, 20:27
sow içinde öyle demişti zamanında :D :D
sonradan ilgilendiğimiz oyuncular içinde dedi
Habere göre Ziegler dönüyormuş, Diego %90 bitmiş.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22099031.asp
uAburak89
11.Aralık.2012, 16:20
İspanyol bir gazeteciye göre Fenerbahçe Kaka için resmi teklifte bulunmuş, Real Madrid'e 10 milyon euro, oyuncuya da Madrid de kazandığı verilecekmiş.
erdem344
11.Aralık.2012, 19:21
yıllık 8 m alıyor yanlış bilmiyorsam
barahir
11.Aralık.2012, 20:13
Ütopya'dan başka bir şey değil..
BleedingMoon
11.Aralık.2012, 23:14
madem diego'nun, kaka'nın adı geçiyor alex niye gitti :D ey allahım sen aklıma mukayyet ol.
davidvilla
12.Aralık.2012, 10:54
Yani Diego Kaka ve Alex arasında baya bir fark var bence. Diego ve Kaka atletik özellikleri de olan,topla dribbling yapabilen (Aykut hoca'nın istediği gibi) oyuncular. Alex'in atletik özellikleri sıfır ama bana sorarsan ne Diego ne de Kaka Alex'in oyun zekasına pas zamanlamalarına sahip değil. Fm tabiriyle söyleyeyim Kaka ve Diego attacking midfielder ya da Trequartista iken Alex advanced playmaker.
erdem344
12.Aralık.2012, 16:09
diego ve kaka advanced playmaker alex ise Trequartista daha doğru olur bence
BleedingMoon
12.Aralık.2012, 17:59
mantık koşan oyuncular, mücadeleci oyunculardan oluşan takım kurmak değil miydi? sneijder uygun bu felsefe için, ama kaka, diego... dur allahını seversen...
Kaka Leite
12.Aralık.2012, 18:06
mantık koşan oyuncular, mücadeleci oyunculardan oluşan takım kurmak değil miydi? sneijder uygun bu felsefe için, ama kaka, diego... dur allahını seversen...
Yapma gözünü seveyim, maç formunu yakaladıktan sonra Kaka'ya koşmaz deme.
davidvilla
12.Aralık.2012, 18:30
diego ve kaka advanced playmaker alex ise Trequartista daha doğru olur bence
Tam tersi. Playmaker pas dagıtır alır verir,fazla çalım atmaz ve genelde ağır adamlar olurlar. trequartista çalım atar daha cok dikine gider kaleyi düşünür. O yuzden alex oyun kurucudur.Gerçek 10 numaradır. Kaka Diego gibi oyuncular Messi Ronaldo kategorisinde bayrak oyuncu gibidirler. Gunumuz 10,5 numarası yani Mustafa Denizli tabiriyle.
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Aralık.2012, 19:46
hem kaka hem de diego kontra ataklarda forvetle birlikte ileriye cikabilen tipte golcu ortasahalar. alex bu konuda biraz agirdi, o yuzden hizli kanatlar transfer ettik ama yine pek basarili olamadik bu konuda. cunku alex hep set oyununa cevirirdi ataklari. bu kontralarda tek pas attigindaysa genelde tek forvet ilerde yalniz kalir, topu kaybederdi. ancak gobekte diego ya da kaka gibi driblingi iyi futbolcular fenerbahce icin tam isabet transferler olur. hucuma daha kalabalik cikabiliriz bu sekilde. gecen seneki diego gibi olacaksa eger, alinmasini cok isterim diegonun. sneijder icin pek emin degilim, alexi tercih ederim acikcasi sneijder yerine. oyun yapisi olarak cok farkli degiller. Alexin daha fazla artisi vardir hatta :)
Night_Mare17
12.Aralık.2012, 21:55
Bir dakka bu oyuncuları kim istiyor şimdi anlamadım bir Gs diyorlar bir Fb :D
darkkobal123
12.Aralık.2012, 22:06
Tamamen oyuncunun piyasa değerini yükseltme çabası bu haber.
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Aralık.2012, 22:10
yaklasik 2 aydir sneijder ve diego isimleri fenerbahceyle anildi hep. son 1-2 haftadir galatasarayla da anilmaya basladi bu iki isim. hatta unal aysal bir roportajda anlatti. sneijder ve diego hazir, olur dersen bunlardan birini getirelim demis fatih terime ama terim bu isimleri reddetmis ve kaka kalitesinde birini istiyorum demis. bakalim devre arasi neler olacak, hareketli bir donem olacak gibi duruyor.
sui generis
17.Aralık.2012, 23:15
Devre arası Cristian'ı yollayıp teknik , yaratıcı bir oyuncu almalıyız ortasahaya. ya da Sezer'i yerleştirmemiz gerek. Yeter ki; Cristian oynamasın , gitmez de bari yedek kalsın.
Forvete de Nobre ya da Eneramo'yu alsak keşke. yedek olarak çok iyi iş görürler. hangisini istersin derseniz Eneramo olsa daha iyi olur ama Nobre olursa da hayır demem :)
Cengo
17.Aralık.2012, 23:51
Cristian'ı sezon sonunda da gönderebilirsiniz. Neden şimdi gönderiyorsun ki? Yabancı sınırı yok bu sezon, hatırlatayım.
sui generis
18.Aralık.2012, 00:07
Cristian'ı sezon sonunda da gönderebilirsiniz. Neden şimdi gönderiyorsun ki? Yabancı sınırı yok bu sezon, hatırlatayım.
oynamasın diye gönderelim diyorum abi. o olduğu müddetçe Aykut hoca oynatacak gibi duruyor. ortasaha almayacaksak kalsın ama yedek olsun. böyle vurdumduymaz oyuncular olmasın bizim takımda.
OrcunFB
18.Aralık.2012, 00:30
Cenk Tosun iyi olur ha. :D
uAburak89
18.Aralık.2012, 22:00
Fenerbahçe 2-3 transfer yapacakmış, gazetelerde çıkmamış sürpriz isimler olacakmış bunlar.
Burak Akmanoğlu
18.Aralık.2012, 22:07
Aziz Yıldırım;2-3 Transfer dedi bakalım. :)
Universal
18.Aralık.2012, 22:18
Paraya bakmayacağız dedi, 2-3 oyuncu alacağız ve hiç Stoch ile Krasiç'in gitmeyeceğini ima etti.
Büyük ihtimal bir yabancı iki yerli isim olacaktır. Bu yerlilerden biri Nobre olacaktır belki Cenk Tosun'da gelebilir; ama yabancı isim baya bomba birisi olabilir.
Burak Akmanoğlu
18.Aralık.2012, 22:25
Nobre'nin gelmesi bence çok saçam ve gereksiz olacaktır.Cenk Tosun güzel olabilir ama yabancı isim gerçekten dikkat çekecek biri anlaşılan. :)
Universal
18.Aralık.2012, 22:29
Nobre yerli statüsünde ve bu yıl cidden formda. Fenerbahçe forması altında çok ama çok iyi işler yapmıştı.
RaSenGan
18.Aralık.2012, 22:35
Nobre geçen sene bizdeki Necati etkisi gibi bir etki yapabilir takıma.
Universal
18.Aralık.2012, 22:37
Türkiye Liginde yüzler kulübüne girmiş, 3 lig şampiyonluğu 3 kupa ve 1 kere süper kupa kazanmış bir isim. Aslında bakıldığında kariyeride başarılı.
Kaka Leite
18.Aralık.2012, 22:39
Nobre gelsin ya çok sağlam adam :)
Facx
18.Aralık.2012, 23:05
Nobreyi ilk dönemlerinde fenerdeyken nedense çok seviyodum hatta o zaman ilk oynadığım fm olan fm 2005te çocukluğunda etkisiyle milana transfer etmiştim :D gelirse her türlü yararlı olur bence
attirson
19.Aralık.2012, 00:25
Yok ya ne Nobre'si 33 yasına gelmis uzun vadeli transfer lazım.
titates1
19.Aralık.2012, 15:42
Devre arası Cristian'ı yollayıp teknik , yaratıcı bir oyuncu almalıyız ortasahaya. ya da Sezer'i yerleştirmemiz gerek. Yeter ki; Cristian oynamasın , gitmez de bari yedek kalsın.
Forvete de Nobre ya da Eneramo'yu alsak keşke. yedek olarak çok iyi iş görürler. hangisini istersin derseniz Eneramo olsa daha iyi olur ama Nobre olursa da hayır demem :)
habertürk seni okuyup haber yapıyor sanırım , hiç şaşırmam :D
Semih-Bienvenu ikilisini gözden çıkaran Fenerbahçe (http://spor.haberturk.com/etiket/fenerbah%C3%A7e)’de ilk adım forvete atıldı. Sarı-Lacivertliler, Sivassporlu Michael Eneramo (http://spor.haberturk.com/etiket/eneramo) ve Mersin’den eski golcüsü Mert Nobre (http://spor.haberturk.com/etiket/nobre) ile büyük ölçüde anlaştı...
Ligin ilk yarısında Sow dışında skorer çıkaramayan Fenerbahçe (http://spor.haberturk.com/etiket/fenerbah%C3%A7e)’de Henri Bienvenü ve Semih Şentürk’ün şans buldukları anlarda etkili olamamaları can sıkmıştı. Son haftalarda ilk 18’e bile alınmayan ikiliyi gözden çıkaran teknik direktör Aykut Kocaman, hem takımın ekonomik durumunu sıkıntıya sokmayacak hem de forvetteki derinliği artıracak isimleri listesine almıştı. Bu doğrultuda ilk iki adım atılmak üzere. Samandıra’nın kapısından girmesi muhtemel iki oyuncu arasında ilk isim pek de yabancı değil. 2002-2003 sezonunun devre arasında Cruzeiro’dan Fenerbahçe (http://spor.haberturk.com/etiket/fenerbah%C3%A7e)’ye transfer olan ve takımın üst üste gelen iki şampiyonluğunda büyük rol oynayan Mert Nobre (http://spor.haberturk.com/etiket/nobre), ‘yuvaya dönmek’ üzere...
2006’DA AYRILMIŞTI
2006’da F.Bahçe’den ayrılarak Beşiktaş’a giden, son iki yıldır da Mersin forması giyen Brezilya asıllı 32 yaşındaki golcü, 2. yarıda Sarı-Lacivertli formayı giyecek. Daha önce Nobre’ye karşılık Semih’i öneren, ancak ‘nöbetçi golcünün’ restiyle geri adım atmak zorunda kalan Fenerbahçe, bu kez Bienvenü takasıyla transferi çözecek. Nobre, ligin ilk yarısında Mersin adına 15 maça çıkmış, 9 gol, 2 asistle dikkat çekmişti. Ligin ikinci yarısında F.Bahçe’nin gol ayağı olması beklenen diğer isimse Michael Eneramo... Sivasspor’un Nijeryalı forveti için kulüpler arasında yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği ifade edildi. Özellikle çabukluğu ve gücüyle dikkat çeken 27 yaşındaki santrfor, geçen sezon lig ve kupada toplam 37 maçta 16 gol, 10 asiste imza atmıştı. Tecrübeli oyuncu, bu sezon da lig ve kupada 17 maçta 7 gol, 1 asistle oynadı.
sarianet
19.Aralık.2012, 20:40
keşke necatiyi alma şansımız olsa gs tabanlı ama profesyonel olarak düşünürsek işimizi görür
baroniden nefret eder oldum tamam avrupada iyi futbol oynadı bikaç maç ama onun iyi gününü mü bekleyeceğiz yılda üç beş maç biran önce bu adamdan kurtulmak lazım alperi almazlar ama keşke alperi de alsak sağa da bi eleman lazım aslında ama neyse
ibşallah faydalı transferler yapılır
davidvilla
20.Aralık.2012, 12:50
Mehmet Topuz'u ve Stoch'u kazanmak bence en iyi transfer olur. Tabi bir de Semih faktörü var üst üste oynasa adam biraz Sow'un yanında ortasahaya yakın forvet olarak bence ilah bile olabilir :)
ReaList
20.Aralık.2012, 13:03
Mehmet Topuz'u ve Stoch'u kazanmak bence en iyi transfer olur. Tabi bir de Semih faktörü var üst üste oynasa adam biraz Sow'un yanında ortasahaya yakın forvet olarak bence ilah bile olabilir :)
O görevi aslında Kuyt her şekil görebilir. Zaten gezmeyi seven bir futbolcu, sağ kanada da Krasiç veya Mehmet monte edildi mi en azından biraz daha ofansif görünüm elde edilebilir ama.... işte bu ama'dan nefret ediyorum, çünkü öncesindeki tüm cümleleri tek kurşunda öldürüyor : )
Eldeki kadrodan sayısız varyasyon (hem dizilim hem oyuncu tercihi olarak) denenebilir, yapmıyoruz. Tek sistem, kopyala/yapıştır kadro.
KanaKe
20.Aralık.2012, 13:44
mehmet ile semih 30 yasinda artik nesini kazanacaksin bu oyuncularin? kazanilacak tek oyuncu varsa stoch tur oda sezon sonu ayrilir büyük ihtimalle.. mehmet yedek kulübesi icin iyi semih ise yerli olmasa coktan gönderilmisti..
ReaList
22.Aralık.2012, 14:22
Sporx Bild kaynaklı, Türk gazeteleri de Sporx kaynaklı geçtikleri haberde Fenerbahçe'nin devre arasında ciddi ciddi Sercan Sararer'i transfer edeceği konuşuluyor. Varsayalım böyle bir hamle doğru olsun.
Merak ettiğim 2 soru.
1- Sözleşmesi Haziran 2013'te bitecek oyuncuyu devre arasında bonservisiyle beraber almak ne kadar mantıklı ?
2- Stoch, Caner ve Krasiç'in oynadığı bir bölgede oynamaya elverişli bir oyuncuya nasıl ihtiyaç olduğu ?
Suicider
22.Aralık.2012, 14:39
Umarım Türkiye'ye gelmez.Her gün başka bir olay oluyor burda.Oynayan futbolcu bile gelince oynayamıyor artık ne oluyorsa.Almanya'da başka takıma gidip gelişimine devam etsin daha iyi.
Trabzonspor
22.Aralık.2012, 14:51
Sporx Bild kaynaklı, Türk gazeteleri de Sporx kaynaklı geçtikleri haberde Fenerbahçe'nin devre arasında ciddi ciddi Sercan Sararer'i transfer edeceği konuşuluyor. Varsayalım böyle bir hamle doğru olsun.
Merak ettiğim 2 soru.
1- Sözleşmesi Haziran 2013'te bitecek oyuncuyu devre arasında bonservisiyle beraber almak ne kadar mantıklı ?
2- Stoch, Caner ve Krasiç'in oynadığı bir bölgede oynamaya elverişli bir oyuncuya nasıl ihtiyaç olduğu ?
Dün bi haberde de Valboena'nın alınacağını yazmışlar.Sanki futbol sadece sağ / sol açıkla oynanıyor :)
ReaList
22.Aralık.2012, 15:47
Dün bi haberde de Valboena'nın alınacağını yazmışlar.Sanki futbol sadece sağ / sol açıkla oynanıyor :)
Kulüpler araştırmadan bihaber, transfer vizyonu oldukça dar, Gazetelerin onlardan kalan yanı yok zaten : )
Fenerbahçe'nin ortasahasında Salih gibi çok değerli bir oyuncu var, gidip 10 milyon € çöpe atacağına bu çocuğa sürekli şans verip kazansana. Milos Krasiç'e 7 milyon € verdik, kanat oyuncuları aramak yerine bu oyuncuyu kazanmak için antrenmanda ve maçlarda üzerinde dursana. Olabilir, 1 maç kötü oynar 3-4-5 maç vs, 1 sene top oynamayan bir adamın pat diye döktürmesini bekleyemezsiniz, İşler kötü gidince çözüm hep transfer mi olacak ? Hazıra dağ dayanmaz.
Burak Fenerbahçe'deyken ölü bir noktadaydı.
Trabzonspor'da Şenol Güneş ona ivme kazandırdı, top yerdeyken ligin en tehlikeli adamıydı.
Galatasaray'a geldi, Fatih Terim hava toplarında hakimiyeti az buçuk kazandırdı, Kafa golü atamıyor denilen adamın Attığı kafa golleri ortada.
Bir hoca oyuncu için çok önemlidir, Oyuncuyu hoca kazanır, Sağolsun Aykut Hocamıza göre “Burası Türkiye, burada antrenmanlar gelişmek için değildir" felsefesi olduğu için mevcut kadrodaki isimleri kazanmak yerine yine transfere yöneliyoruz.
uAburak89
22.Aralık.2012, 20:41
Şu anda ligin en pahalı kadrosu Fenerbahçe'de, 2-3 transfer gelse ve kimse gitmese belki de Türk futbol tarihinin en pahalı, değerli, alternatifli kadrosu Aykut Kocaman'a teslim edilecek.
erdem344
22.Aralık.2012, 20:46
Nobrenin geri dönmesini isterim
1 tane top taşıyan orta saha alırız diego ribas veya velbuena gelirse müthiş olur.
goosfraba
22.Aralık.2012, 20:46
Şu anda ligin en pahalı kadrosu Fenerbahçe'de, 2-3 transfer gelse ve kimse gitmese belki de Türk futbol tarihinin en pahalı, değerli, alternatifli kadrosu Aykut Kocaman'a teslim edilecek.
ne kadar trajik.
hocanın vizyonu geniş olsa bugün selçuk yerine salih oynardı.
Cengo
23.Aralık.2012, 17:37
Merak ettiğim 2 soru.
Neden mantıksız olsun? Sözleşmesi bitecek oyuncudan para kazanmak için hemen satmak isteyecek Fürth. Bugün transfer edersen rakiplerini ekarte etmiş olacaksın. Win-Win var burada. Bonservis de cüzi bir bedel olacak. Hata yok, aksine hep böyle transfer yapsa keşke yönetim.
petrol_fb12
23.Aralık.2012, 17:40
Fenerbahce'ye Meesi,Xavi,İniesta,Ronaldo getirsen bu teknik direktörle bu iş yürümez.
RasAnt
23.Aralık.2012, 21:30
Demirören=A.Yıldırım farkları yok.Demirörende Beşiktaş için herşeyi yaparım diyordu aziz y. de aynısını diyor.Alacak devre arası iyi topçu Çekirdekçi Taraftarlar her zamanki gibi susacak,adam bulmuş koyunları bu seneryolarla değil 3 yıl 33 yıl daha başkan olur.Sizler hala istifa diyenleri yuhlayın sizler olduğunuz sürece Aziz y. de olacak Aykut k. de olacak bizde gönül rahatlığıyla maç izlememeye devam edeceğiz.Yazıklar olsun isimlere takılıp Fenerbahçe büyüklüğünü küçülten taraftarlara.
ReaList
23.Aralık.2012, 21:38
Neden mantıksız olsun? Sözleşmesi bitecek oyuncudan para kazanmak için hemen satmak isteyecek Fürth. Bugün transfer edersen rakiplerini ekarte etmiş olacaksın. Win-Win var burada. Bonservis de cüzi bir bedel olacak. Hata yok, aksine hep böyle transfer yapsa keşke yönetim.
Fenerbahçe'nin kanat oyuncu eksiği mi var ? Madem oyuncuyu ikna edeceksin, 100 bin lira daha fazla maaş ver sezon sonuna ön protokol imzala. 1-2 milyon € bonservis bedeli vermenin ve ihtiyaç olmayan bir bölgeye yapılacak takviyenin pek mantıklı tarafını göremedim.
Cengo
24.Aralık.2012, 04:40
Fenerbahçe'nin kanat oyuncu eksiği mi var ? Madem oyuncuyu ikna edeceksin, 100 bin lira daha fazla maaş ver sezon sonuna ön protokol imzala. 1-2 milyon € bonservis bedeli vermenin ve ihtiyaç olmayan bir bölgeye yapılacak takviyenin pek mantıklı tarafını göremedim.
1-2 M€ bonservis verileceğini nereden biliyorsun?
Şunu yapsak fena mı olur? :)
Demba Ba - Sow
Caner - Sneijder - Meireles - Kuyt
Hasan Ali - Egemen - Yobo - Gökhan
Volkan
GebzeLi1907
24.Aralık.2012, 05:05
Demba Ba - Sow
Volkan
aykut kocaman için bu kadar heycan fazla araya bir kaç mehmet topal baroni sıkıştırman, hatta alternatif listesinin en başına da selçuk şahini yazman gerekir.
petrol_fb12
24.Aralık.2012, 05:10
Demba Ba - Sow
Volkan
Aykut Kocaman bunu oynatıcak Sneijder Selçuk yazabiliriz.Baraoni stoper oynatır gene oynatır bir yerde.
4-2-3-1 vazgeçmez Aykut Kocaman 4-4-2 oynatmak ??
ReaList
24.Aralık.2012, 14:28
-Maddi açıdan- O kadar kötü transfer hamlelerimiz mevcut ki bazı şeyleri bilmek için müneccim olmaya gerek yok, Valencia'da gözden çıkarılmış Manuel Fernandes 2 milyon €'ya transfer edilirken aynı şekilde gözden çıkarılan Mehmet Topal'ı 4.5 milyon € vererek aldık. Keza 300 bin €'luk Cristian'a verdiğimiz parayı vs hesaplarsak son senelerde Sow, Stoch ve Meireles'e ödediğimiz paralar dışındaki tüm transfer bedelleri abartı. Mevcut durumu kurtarmak "Başkanlık elden gidiyor"un vermiş olduğu panikle yapılabilecek olası transferleri düşününce ürpermemek elde değil.
Demba Ba - Sow
Volkan
Varsayalım ki Sneijder ve Demba Ba transfer edildi ve Kocaman başta kaldı.
-----------Sow---------------
---Ba-----------------Kuyt---
----------Snejder------------
--------Cris------Raul---------
Hasan-Yobo-Bekir-Gökhan
------------Volkan--------------
Şeklinde ve özellikle Bekir, Cristian'la oynar, ikinci yarı da Selçuk oyuna girer : )
ForsakeN
24.Aralık.2012, 14:33
Aykut Kocaman bunu oynatıcak Sneijder Selçuk yazabiliriz.Baraoni stoper oynatır gene oynatır bir yerde.
4-2-3-1 vazgeçmez Aykut Kocaman 4-4-2 oynatmak ??
Yine ici bos bi yorum. 442 oynatmaz diyorsun, daha 2gun once Karabuk macinda Salih girince sahadaki dizilimi gordun mu? Baroni stoper falan bunlar sirf elestirmek icin yazilan bos yorumlar..
Sneijder gelirse zaten 442 oynanmaz, dunyadaki hic bi takim Sneijder'i ikili ortasahanin tekinde oynatmaz.Sneijder gelirse takim havada karada 433 oynar. Topal-Meireles-Sneijder..
Universal
24.Aralık.2012, 14:36
Basında, Lampard'dan, Higuan'e herkesin ismi geçiyor. Basın iyice uçtu artık. Ama Aziz Başkan bu takım için son kez gücünü harcayacak. Belkide sezon başında kurulması gerkeen kadro devre arasında kurulacak.
Ama birileri almadan önce şu takımdan, Baroni, Selçuk, Bienvenu gibi belli kapasitede ki oyuncuları yollayın.
KanaKe
25.Aralık.2012, 13:58
bence citayi o kadar yüksek tutmayin.. iki yildiz trnsferi hemde devre arasi cok zor oldukca pahaliya patlar... nobreyi felan alirlar büyük ihtimalle.
davidvilla
25.Aralık.2012, 14:16
Basında, Lampard'dan, Higuan'e herkesin ismi geçiyor. Basın iyice uçtu artık. Ama Aziz Başkan bu takım için son kez gücünü harcayacak. Belkide sezon başında kurulması gerkeen kadro devre arasında kurulacak.
Ama birileri almadan önce şu takımdan, Baroni, Selçuk, Bienvenu gibi belli kapasitede ki oyuncuları yollayın.
+ stoch. yetenekli ama klübe hocalara saygısız tavırları isteksiz ve sorumsuz hareketleri var.
Bunlar zarar verir. Hemen yollanması lazım bence.
sui generis
25.Aralık.2012, 14:33
Tek istediğim adam Arda. keşke alabilsek ama çok çok zor. 1 stoper , 1 oyun kurucu , 1 santrafor gerek bize. Eğer Stoch satılırsa bir de kanat.
Stoper lider özellikli , topla arası iyi olan ve agresif biri olmalı. Ben Bekir(Egemen) yerine değil de Yobo yerine almamız gerektiğini düşünüyorum. Son zamanlarda aşırı formsuz , çekilmez bir hal aldı. Oyun kurucu Diego , cuk oturur ama Aziz Yıldırım ismi geçenlerin hiçbiri değil dedi yapacağımız transferler için. Diego gelmeyecekse bile gelen adamın en az onun kadar teknik olması gerek , aksi durumda takıma bir şey katmaz. Valbuena gelsin isterdim kanat için ama Avrupada oynatamıyoruz gerek yok. Sercan alınabilir pahalı olacağını sanmıyorum, Stoch iyi paraya satılmalı, hala alıcısı vardır ama başkan kimse gitmeyecek dedi. Forvet için büyük bir isim almayacaksak (Demba ba gibi) Nobre ya da Eneramo olsun isterim.
ReaList
25.Aralık.2012, 14:42
+ stoch. yetenekli ama klübe hocalara saygısız tavırları isteksiz ve sorumsuz hareketleri var.
Bunlar zarar verir. Hemen yollanması lazım bence.
Ben böyle adamların kalması taraftarıyım, diye diye Lugano, Emre, Alex gibi adamları yolladık zaten. Sırf sessiz olsun, isyan etmesin diye koyun gibi bir kadro oluşturduk, adamlar 1 gol yeyince her şeyi kabulleniyor oldu. Ben böyle bir oyuncu kadrosunu görmek istemiyorum. "Sen War'san Biz de War'ız" diye koca pankart asılı durmadı boşuna tribünde.
davidvilla
25.Aralık.2012, 15:32
Ben böyle adamların kalması taraftarıyım, diye diye Lugano, Emre, Alex gibi adamları yolladık zaten. Sırf sessiz olsun, isyan etmesin diye koyun gibi bir kadro oluşturduk, adamlar 1 gol yeyince her şeyi kabulleniyor oldu. Ben böyle bir oyuncu kadrosunu görmek istemiyorum. "Sen War'san Biz de War'ız" diye koca pankart asılı durmadı boşuna tribünde.
Ya o saydıgın adamların isteksiz bir maç çıkardığı yoktur. Belki biraz Alex. Ama nazlanma başka hocaya gider yapma başka.Emre'nin herhangi bir takımda her hangi bir maçta isteksiz oynadığını hocaya gider yapıp bir sonraki maçla beraber kendini affettirmediği bir olay söyleyebilir misin.
Bugun sen bir oyuncu üzerinde otoriteni kaybettin mi onun geri dönüşü yok.Aslında oyuncuyu kaybettin mi geri dönüşü yok. Takım ruhunu sağlayamazsın. Dikkatli seyret, bildiğin baya bir bölünme var Fb takımında. Seytan ayrıntıda gizli. Biri boşta pas alamadığı zaman hiçbir tepki vermeyip geri dönüyorsa o işte bir sorun var demektir. Ya da arkadaşının boşaltığı pozisyonu doldurmak adına bir şey yapmıyorsa bir sorun var demektir. Bu tarz sorunlar da anca kelle ile çözülür.
Aynı şey Trabzon'da da var. Galatasaray'da da hafif hafif baş göstermeye başladı.
Beşiktaş'ta yok o yuzden onlar da bu kadroya ragmen ne kadar başarılı ve taraftarını ne kadar tatmin eden bir takım durumundalar. Gs olarak biz kazansak da memnun değiliz. Siz öylesiniz. Ts kazansa bile taraftarı tepkili. Cunku sahada bir dayanışma olmadıgını stad seyircisi hemen anlar ve anında tepki koyar.
ReaList
26.Aralık.2012, 01:52
Fenerbahçe, Hoffenhaim'ın İsviçreli golcüsü Eren Derdiyok ile anlaşmaya vardı. (TRT Spor)
petrol_fb12
26.Aralık.2012, 02:24
Yine ici bos bi yorum. 442 oynatmaz diyorsun, daha 2gun once Karabuk macinda Salih girince sahadaki dizilimi gordun mu? Baroni stoper falan bunlar sirf elestirmek icin yazilan bos yorumlar..
Sneijder gelirse zaten 442 oynanmaz, dunyadaki hic bi takim Sneijder'i ikili ortasahanin tekinde oynatmaz.Sneijder gelirse takim havada karada 433 oynar. Topal-Meireles-Sneijder..
"Ne kadar anlatırsan anlat ve ne kadar bilirsen bil senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır...(hz.mevlana)"
Belkide 80 maç sonra 4-4-2 oynadı ilk kez bana her maç oynatıyormuş gibi sunma :)
petrol_fb12
26.Aralık.2012, 02:27
Fenerbahçe, Hoffenhaim'ın İsviçreli golcüsü Eren Derdiyok ile anlaşmaya vardı. (TRT Spor)
Bu futbolcuyu hiç izlemedim anlaşılan Aykut Kocaman ya 4-4-2 dönecek yada.Bienvunu yerine yedek bir santrofor aldı.
KanaKe
26.Aralık.2012, 02:44
sayet dogruysa erenin gelmesi nobrenin alinmasindan iyidir..
Kaka Leite
26.Aralık.2012, 03:15
Sow'un orta gelmesini beklemeden rövaşata golü atanı der giderim arkadaş. Adam ortasını da kedi açıyor :icon_biggrin:
Çok beğendiğim bir oyuncu umarım doğrudur..
erdem344
26.Aralık.2012, 18:24
Eren gelerise eğer güzel olur yedek durumunda da sıkıntı çıkarmaz
-Volkan - Hasan ali - Yabo - Egemen veya Bekir - Gökhan - M.Topal - R.Meireles - Velbuena - Kayt - Krasiç - Sow
Volkan - Caner - Serdar - Egemen veya Bekir - Orhan - Selçuk - Salih - Cris - Stoch - Topuz - Eren
goosfraba
26.Aralık.2012, 21:17
Kaynak: Abdullah Kiğılı
Kaynak Kanal: NTVSpor
Ayın 2´sinde Antalya Kampı´nda hazır olur transferler dedi.
ne kaldı şurada ayın 2'sine.
demek ki, birkaç oyuncuyla anlaşılmış, muhtemelen büyük paralar verilmiş.
Universal
26.Aralık.2012, 21:48
Sonunda bir Türk takımı Eren Derdiyok'u alacakta bence çok fos bir transfer çıkacakmış gibi. Adam ne yapmış ki şu ana kadar burada yapsın?
tyfnkrvl07
27.Aralık.2012, 14:38
Fenerbahçe bir süredir temasta olduğu Türk asıllı İsviçreli futbolcu Eren Derdiyok transferini bitirdi. (Milliyet)
uAburak89
27.Aralık.2012, 16:04
Fenerbahçe için ismi geçenler, Eren Derdiyok, Nobre (satılmayacakmış galiba), Emenike, Ahmet İlhan, Valbuena, Sercan Sararer. Diego, Kaka, Sneijder zaten uzun bir süredir yazılıyor, ağırlıklı olarak forvet, kanat oyuncusu ve oyun kurucu isimleri geçiyor, orta sahaya çift yönlü isim alınmayacaksa sorunların çözüleceğini, oyunun gelişeceğini pek sanmıyorum.
tyfnkrvl07
27.Aralık.2012, 16:09
Fenerbahçe için ismi geçenler, Eren Derdiyok, Nobre (satılmayacakmış galiba), Emenike, Ahmet İlhan, Valbuena, Sercan Sararer. Diego, Kaka, Sneijder zaten uzun bir süredir yazılıyor, ağırlıklı olarak forvet, kanat oyuncusu ve oyun kurucu isimleri geçiyor, orta sahaya çift yönlü isim alınmayacaksa sorunların çözüleceğini, oyunun gelişeceğini pek sanmıyorum.
Meireles zaten bu görevde oynayacak.Bize lazım olan Alex'in biraz daha hızlısı bi orta saha.
uAburak89
27.Aralık.2012, 16:19
Meireles zaten bu görevde oynayacak.Bize lazım olan Alex'in biraz daha hızlısı bi orta saha.
Meireles zaten ilk devrede de bu takımda değil miydi ? Mehmet Demirkol'un çok güzel bir tespiti var, Meireles, Topal, Baroni, bunlar aynı bölgenin oyuncusu aynı işleri yapan isimler, hepsi de Selçuk Şahin'in biraz daha iyisi diyor ve ben buna katılıyorum. Bu 3'lüden ikisinin değişmesi lazım bence, kalacak isim Meireles zaten en iyisi o sonuçta. Meireles - Topal önüne yeni transfer kim gelirse gelsin beklediğiniz futbolun sahada olacağını sanmıyorum ben, elbette Baroni'ye kıyasla çok daha iyi işler yapabilir iyi bir isim gelirse ama yeterli olur mu o kısım soru işareti. Eren ya da Emenike kim gelirse gelsin bir forvet şart, Semih ve Bienvenu Sow'un sağ bacağı etmez çünkü yedek şart veya çift forvette alternatif. Madem 3 transfer olacak, Forvet, oyun kurucu, çift yönlü orta saha yeterli olur bence Fenerbahçe için, yeterince iyi kanat oyuncusu var zaten.
Tabii ben basının yazdıklarına göre konuştum, isimler farklı olsa da genelde mevkileri tutturuyorlar. Hala kanat oyuncusu aranıyorsa bence o kısımda bir sıkıntı var demektir.
TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Aralık.2012, 16:25
Meireles zaten ilk devrede de bu takımda değil miydi ? Mehmet Demirkol'un çok güzel bir tespiti var, Meireles, Topal, Baroni, bunlar aynı bölgenin oyuncusu aynı işleri yapan isimler, hepsi de Selçuk Şahin'in biraz daha iyisi diyor ve ben buna katılıyorum. Bu 3'lüden ikisinin değişmesi lazım bence, kalacak isim Meireles zaten en iyisi o sonuçta. Meireles - Topal önüne yeni transfer kim gelirse gelsin beklediğiniz futbolun sahada olacağını sanmıyorum ben, elbette Baroni'ye kıyasla çok daha iyi işler yapabilir iyi bir isim gelirse ama yeterli olur mu o kısım soru işareti. Eren ya da Emenike kim gelirse gelsin bir forvet şart, Semih ve Bienvenu Sow'un sağ bacağı etmez çünkü yedek şart veya çift forvette alternatif. Madem 3 transfer olacak, Forvet, oyun kurucu, çift yönlü orta saha yeterli olur bence Fenerbahçe için, yeterince iyi kanat oyuncusu var zaten.
Tabii ben basının yazdıklarına göre konuştum, isimler farklı olsa da genelde mevkileri tutturuyorlar. Hala kanat oyuncusu aranıyorsa bence o kısımda bir sıkıntı var demektir.
ayni fikirdeyim, eksik alanlar tam da dedigin bolgeler. sezerle falan olacak is degil bu. iki yonlu ama hucuma yatkin ortasaha, 2.forvet ya da ofansif ortasaha gorevlerini yapabilecek[eski semih] bir skorer ve hatta bir forvet. forvet yerli olmali ya da gelecegi parlak potansiyelli bir yabanci. yedek kalmayi sorun etmemeli. ama ortasahadaki zaafiyet cok acik.minimum 2-3 transfer sart. sezon basinda da aynisi soyleniyordu. durum hala ayni. belirgin bir eksiklik var, cok duz bir takimiz. salih bile girdiginde fark yaratiyor takimda. :)
uAburak89
27.Aralık.2012, 16:33
ayni fikirdeyim, eksik alanlar tam da dedigin bolgeler. sezerle falan olacak is degil bu. iki yonlu ama hucuma yatkin ortasaha, 2.forvet ya da ofansif ortasaha gorevlerini yapabilecek[eski semih] bir skorer ve hatta bir forvet. forvet yerli olmali ya da gelecegi parlak potansiyelli bir yabanci. yedek kalmayi sorun etmemeli. ama ortasahadaki zaafiyet cok acik.minimum 2-3 transfer sart. sezon basinda da aynisi soyleniyordu. durum hala ayni. belirgin bir eksiklik var, cok duz bir takimiz. salih bile girdiginde fark yaratiyor takimda. :)
Salih'i unuttum ben, Aykut Kocaman ligde geriye düşünce oyuna aldı iki maçta da çok ciddi sorumluluk aldı genç yaşına rağmen. Potansiyeli belli, sorumluluktan kaçmaması da büyük bir artı. Onun üzerinde de ısrar edilebilir transfer olmazsa, 27 yaşına gelmiş Sezer'in üstüne gitmekten iyi olabilir bu. Topla dikine gidecek bir isim şart Meireles'in yanına, bizde Selçuk ve Melo var bu işleri yapan, top süren, adam eksilten, Beşiktaş'ta Fernandes ve Oğuzhan var, sizde isim olarak Meireles ve Topal eyvallah ama sağladıkları fayda soru işareti. He tabii temennimiz kanat oyuncusu alın, hatta stoper alın. :D
ReaList
27.Aralık.2012, 16:42
Bu sistemde oynamayı düşünüyorsak Alex'in yerine transfer edilecek adam en az Alex kadar skorer olmalı ki (atacağı gollerle ve yapacağı asistlerle) ileride tek forvet'in yalnızlığı giderilsin, aksi halde transfer de pek fayda etmez.
Gerçi bana kalsa bu köhne sistemin değişmesi taraftarıyım ya, ne o öyle tek kişi ileriye at orta alandan destek olmasın, kanatların ne oynadığı belli değil, skoru bulunca oyuna stoper sok geriye çekil. Yani şu sistem anlayışımızı görünce mevcut tablo gram şaşırtmıyor.
BleedingMoon
27.Aralık.2012, 16:48
kanatların daha fazla oyunun içinde olması lazım. defansta top yapabilecek adam lazım. beklerin daha canlı olmaları lazım. lazım da lazım. stoch, krasic, caner, hasan ali, gökhan gönül, bekir irtegün... bekir belki yeteneksiz, elinden geleni yapıyor ama diğerleri çok kötüydü ilk yarıda. bu adamlardan yararlanılacaksa önce bu oyuncuların performanslarının artması lazım. sahanın en yeteneksiz oyuncularından biri kuyt sadece özverisiyle iş yaptı. biraz özveri lazım.
ReaList
27.Aralık.2012, 17:03
@BleedingMoon
Saydığın isimler kaliteli isimler, kağıt üzerinde Dünyanın parası ama işte özveri dediğin şey önce oyunculara adapte edilecek. Çok zor bir şey değil FBTV'de sabah ve akşam antrenmanlarından kısa kesitler canlı olarak gösterilir, Az biraz izlemek bile takımın neden bu kadar mücadeleden yoksun olduğunu gösteriyor. Sürekli 5'e 2'ler, orta kafa gol çalışmaları, dar alanda kısa paslar, geniş alanda pas çalışmaları vs lay lay lom.
Futbolcu olsam bana böyle antrenman yaptıran hocanın ayrılmaması için ben de yalvarırdım, Antrenmanda ağlamayan maçta gülemez, biz bundan birazcık yoksunuz işte.
antiochia
27.Aralık.2012, 17:13
Takımın 1 kaliteli hızlı stopere, sol beke yedek, sol kanata, orta sahada oyun kurucuyu, yedek forvete ihtiyacı var. Kimse kusura bakmasın ama caner, stoch,krasiç, bienvenu, selçuk ve semih ile yollar ayrılmalı. Alınacak oyuncular hırslı ve ne lursa olsun kaybetmeyi kabul etmeyen kişilikte olmalı
A.FaruK
27.Aralık.2012, 18:40
Bu takımdan gidecekler içerisinde inşAllah Selçuk yoktur.
himone
27.Aralık.2012, 18:59
Ya ben futboldan anlamıyorum ya da kimse benim gördüklerimi göremiyor. FB nin maçlarda en bariz sıkıntısı kondisyon ve hız. Bir takımın ileride basıp hücum futbolu oynayabilmesi için güçlü, kontra ataklara karşı da hızlı olması lazım. Aykut takımın başında 3. yılında fakat FB hiçbir zaman güçlü bir takım olamadı. Burada 2 ihtimal var ya takım iyi antrenman yapmıyor, ya da antrenörler bir halta yaramıyor (benim düşüncem ikisi birden, ve şimdiye kadar hiçbir futbolcunun gelişim göstermediği açık bir şekilde ortada). Ve takımın stoperleri ile defansif orta sahası çok yavaş olduğu için Aykut defansı hep geride kurduruyor, böylece takım gerekli presi ve hücüma katkıyı gerçekleştiremiyor. Yobo bu sene çok formsuz, Volkan da aynı şekilde, Bekir'in en iyi hali 3 hafta top oynuyor. Bence takıma çok iyi 2-3 tane antrenör, 2 tane de stoper lazım. Sonra orta sahaya ihtiyaç var mı görülür. Bu arada 2 yönlü orta sahanın kralı (M.Topuz) takımdayken hala böyle bir adam aramak saçma geliyor bana, eğer 3 orta saha ile oynanacaksa Meireles, Topuz ve alınacak ofansif orta saha tam ideali diye düşünüyorum (hatta bu düşünceye 3 yıldır sahibim, orada Cristian'dan kat kat daha iyi oynar).
Sonuçta takım aynı şekilde, sürekli geride bekleyen 3 tane hantal oyuncu varken hiçbir şekilde başarılı olamaz, isterse takıma İniesta gelsin. İleride oynayan oyncular hep yanlız ve rakipten eksik kalır. Takımın bu sıkıntısının farkına varılmadığı sürece ve 3 tane defansif orta saha oynadığı sürece hiç birşey yapılamaz (2 tanesi bile fazla). Şu an defansını orta saha çizgisine çıkarmadan hücum oynayan bir tane takım yokken biz neyi bekliyoruz bu takımdan. Sonuçta zaten Aykut takımı kanatlardan oynatmak istiyor, eğer iyi antrenman sonucunda Stoch ve Krasic'i forma sokarsa takım hücum anlamında düzelir.
Takımda bu sene Volkan kaç tane hatalı gol yedi hala Mert ve Serkan forma şansı bulamadı. Hasan Ali'yi ölene kadar oynatma düşüncesinde galiba (aklıma taş ocaklarında veya madenlerde çalıştırılan köleler geliyor), stoperlerin en iyi oynayanının Bekir olduğunu düşünürsek takımın durumu açık bir şekilde ortada, Gökhan 2 yıldır iyi oynamıyor (her seferinde orta sahayı ilk geçen oyuncu ve geri dönüşleri eskisi gibi değil). Takımın geri beşlisinde bu kadar sıkıntı varken öndeki oyunculara laf atmak kolay iş gibi geliyor bana.
Önder HOCA
27.Aralık.2012, 19:18
ben tek sorun olarak orta sahanın bomboş olmasını görüyorum cristian oynarken çok ilerde kalıyor arkasındaki topalla meireleste bir o kadar geride kalıyor buda rakibin orta sahada fink atmasını sağlıyor meireles biraz ileri çıkıyor ama cristian oynarken hiç geri gelmiyor he dersen geçen senede bu durum aynıydı ama mehmet topuz oraya biraz kayarak oynadığı için biraz daha dirençli bir takımdık
erdem344
28.Aralık.2012, 01:23
twitterda güvendiğim bi gazeteci -sedat kaya- Fenerbahçede 2e harekatı sonuçlanmış demekki 4 4 2 ye dönülüyor hayırlısı olsun yazmış.
Bu 2e nin emenike ve eren olduğu söyleniyor.Eğer emenikeyse dönmesin geri , yazık etmesin gelip de burda her maçtan sonra milletin ağız kokusunu çekmesin
tyfnkrvl07
28.Aralık.2012, 01:40
twitterda güvendiğim bi gazeteci -sedat kaya- Fenerbahçede 2e harekatı sonuçlanmış demekki 4 4 2 ye dönülüyor hayırlısı olsun yazmış.
Bu 2e nin emenike ve eren olduğu söyleniyor.Eğer emenikeyse dönmesin geri , yazık etmesin gelip de burda her maçtan sonra milletin ağız kokusunu çekmesin
Eren ve Emenike değildirde , belki Emmanuel Emenike dir :D
erdem344
28.Aralık.2012, 01:42
adamın biride
Emenike ve diEgo yazmış :D :D :D :D
tyfnkrvl07
28.Aralık.2012, 01:43
adamın biride
Emenike ve diEgo yazmış :D :D :D :D
keşkeee :(
petrol_fb12
28.Aralık.2012, 02:46
Emenike ve Deiego Sow'un suçu ne yedekte oturuyor ? Emenike Sow neden değil ?
petrol_fb12
28.Aralık.2012, 02:52
Ya ben futboldan anlamıyorum ya da kimse benim gördüklerimi göremiyor. FB nin maçlarda en bariz sıkıntısı kondisyon ve hız. Bir takımın ileride basıp hücum futbolu oynayabilmesi için güçlü, kontra ataklara karşı da hızlı olması lazım. Aykut takımın başında 3. yılında fakat FB hiçbir zaman güçlü bir takım olamadı. Burada 2 ihtimal var ya takım iyi antrenman yapmıyor, ya da antrenörler bir halta yaramıyor (benim düşüncem ikisi birden, ve şimdiye kadar hiçbir futbolcunun gelişim göstermediği açık bir şekilde ortada). Ve takımın stoperleri ile defansif orta sahası çok yavaş olduğu için Aykut defansı hep geride kurduruyor, böylece takım gerekli presi ve hücüma katkıyı gerçekleştiremiyor. Yobo bu sene çok formsuz, Volkan da aynı şekilde, Bekir'in en iyi hali 3 hafta top oynuyor. Bence takıma çok iyi 2-3 tane antrenör, 2 tane de stoper lazım. Sonra orta sahaya ihtiyaç var mı görülür. Bu arada 2 yönlü orta sahanın kralı (M.Topuz) takımdayken hala böyle bir adam aramak saçma geliyor bana, eğer 3 orta saha ile oynanacaksa Meireles, Topuz ve alınacak ofansif orta saha tam ideali diye düşünüyorum (hatta bu düşünceye 3 yıldır sahibim, orada Cristian'dan kat kat daha iyi oynar).
Sonuçta takım aynı şekilde, sürekli geride bekleyen 3 tane hantal oyuncu varken hiçbir şekilde başarılı olamaz, isterse takıma İniesta gelsin. İleride oynayan oyncular hep yanlız ve rakipten eksik kalır. Takımın bu sıkıntısının farkına varılmadığı sürece ve 3 tane defansif orta saha oynadığı sürece hiç birşey yapılamaz (2 tanesi bile fazla). Şu an defansını orta saha çizgisine çıkarmadan hücum oynayan bir tane takım yokken biz neyi bekliyoruz bu takımdan. Sonuçta zaten Aykut takımı kanatlardan oynatmak istiyor, eğer iyi antrenman sonucunda Stoch ve Krasic'i forma sokarsa takım hücum anlamında düzelir.
Takımda bu sene Volkan kaç tane hatalı gol yedi hala Mert ve Serkan forma şansı bulamadı. Hasan Ali'yi ölene kadar oynatma düşüncesinde galiba (aklıma taş ocaklarında veya madenlerde çalıştırılan köleler geliyor), stoperlerin en iyi oynayanının Bekir olduğunu düşünürsek takımın durumu açık bir şekilde ortada, Gökhan 2 yıldır iyi oynamıyor (her seferinde orta sahayı ilk geçen oyuncu ve geri dönüşleri eskisi gibi değil). Takımın geri beşlisinde bu kadar sıkıntı varken öndeki oyunculara laf atmak kolay iş gibi geliyor bana.
Futbol'dan fazlasıyla anlıyorsun.Türkiye'de futbol saha içindeki değil daha cok saha dışı olayları meşhur.
Gökhan hızlı diyoruz.Son karabük maçında Shelton ne zaman karşı karşıya kalsalar Shelton her defasında ezip geçti.
Aykut Kocaman "Türkiyede antremanlar kendini geliştirmek için değildir." (HANGİ HOCASINDAN BÖYLE BİR ŞEY ÖĞRENDİYSE ARTIK)
Kanatlardan oynamak istiyor.İstiyorda kanatların Krasiç cok formsuz.Kuyt bir şey yapıyor.Stoch takıntılı herhalde onu oynatmak istemiyor.Bari yollayalım gitsin cocuğun futbol hayatı sönmesin.
Şu kadarını söylüyorum.Elazığ o kısıtlı kadroya rağmen.Yılmaz Vural geldikten sonra.Takım kendini toparladı.Fizik olarak gelişti.Mantelite olarak gelişti.Pas yapmaya başladı.Ayağa kısa paslar.Hemde gereksiz ortalardan kaçınıyor.Çünkü orta açmak cok gereksiz ne zaman orta açsan rakip oyuncular %90 kesiyor topları.Göbekten yarmaya calışıyor rakip savunmayı.Bu yüzden yılmaz Vuralı taktir ediyorum.
Aykut Kocaman gelince hiç bir zaman iyi bir teknik direktör olamayacak.
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Aralık.2012, 02:53
Emenike ve Deiego Sow'un suçu yedekte oturuyor ? Emenike Sow neden değil ?
mesajlarini inan ki anlamakta gucluk cekiyorum. 3-4 defa okuyorum ama yok, olmuyor. sifreli gibi. kusura bakma, samimi soyluyorum. acaba herkes benim gibi mi dusunuyor bilmiyorum ama durum boyle (: yazayim dedim.
Burak Akmanoğlu
28.Aralık.2012, 02:54
Diego forvet değil yalnız. :D
GebzeLi1907
28.Aralık.2012, 02:55
Emenike ve Diego gelse 4 4 2 hayal olur.Emenike ve Eren gelse en az biri yedek oturur.Alternatif için o kadar kasmaya gerek yok 4 4 2 de Kuyt da pek ala iyi performans verir.
İkinci yarı yapılacak transferler ile takım bir ivme kazansa bile Fenerbahçe başındaki Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırm ikilisi ne yazık ki gelcek hiç ümit vermiyor.Değişim şart hale geldi.
Gelecek sezon yine Fenerbahçe karışacaktır başarılı olamayacaktır.
Cünkü başındaki hoca ne yazıkki ne antremandan anlıyor ne oyuncu motive etmekten ne de hangi oyuncuyu nasıl oynatacağından.
Başkanı da cıkmış koskoca camia tapulu malı gibi dikdatörlüğe doğru sürüklüyor klubü sürekli boş tehditler beylik laflar ile piyasayı karıştırmaya bakıyor
Havuzdan çekiliyordu 1 milyar dolar para koyuyordu ben bunlardan sonraki süreçle Aziz YIldırma inancımı tamamen yitirdim.O mevkiyi şuan kirlettiğini düşünüyorum açıkcası.
Eğer ikinci yarı ivme gelmezse içerdeki Galatasaray maçında olası bir kayıp Fenerbahçe camiasını cok kötü karıştracak Aziz Yıldırım ı beslediği şak şakcıları dahi kurtaramaz.12 numara vs oluşumların sahipleri adminleri başkanın locasında elinde viski maç izliyor kendince sanal kitlelerini de ona göre yönlendiriyor.
Basket maçında bir kez olsun Fener diye bağırmayan adamlar kalkmış Aziz Yıldırım tezahüratı yapıyor.
Takımın tribünün esas cefasını ceken tribün gruplarının neredeyse hepsi Aziz Yıldırım a karşı artık.Aykut Kocaman hakkında biraz ayrılıklar var.
Unifeb Vamos Ultras Gfb Kfy Ck Aziz Yıldırım ı istemiyor artık ve tribünde şeklini ona göre alacak.
Her grubun en azından %80 i bu şekilde.Unifeb vamos ck da biraz Aykut Kocaman taraftarlığı devam ediyor o kadar.
Şuan başkan yardakçılarının çok salladığı Sefa zaten trbünü frenleyen adamdı Alex Emre ve istifa konusunda.Artık o da yol verdi ve Aziz Yıldırım ın gfb yi hedef gösterme oyununa diğer gruplar düşmedi.
Beni bu süreçte tek korkutan günü kurtarmak adına yapılacak yüksek meblalı transferlerin klube beklenen katkıyı verememesi ve klubün ekonomisinin zedelenmesi
Diego gelirse de Aykut Kocaman ın cok methedilen adamlığı bir eksi 10 puan daha yiyecek cok taraftarın gözünde.
Alex i Alex siz sistem diye gönder Baroni den Alex yapmaya kalk olmadı daha iyisine onca parayı yığ
petrol_fb12
28.Aralık.2012, 02:55
mesajlarini inan ki anlamakta gucluk cekiyorum. 3-4 defa okuyorum ama yok, olmuyor. sifreli gibi. kusura bakma, samimi soyluyorum. acaba herkes benim gibi mi dusunuyor bilmiyorum ama durum boyle (: yazayim dedim.
İlk değilsin ya düzeltmem lazım cok devrik cümleler kuruyorum :)
Ama ilerleme kaydettim :) 3 Noktayı yapmıyorum artık :D
LaigLeNoiR
28.Aralık.2012, 02:56
İstersen sen düzeltene kadar bundan böyle yazdığın her mesajı sileyim ne dersin :)
uAburak89
28.Aralık.2012, 02:58
Ekonomi ve transfer demişken, şöyle bir şey görmüştüm bugün;
http://www.cnbce.com/haberler/finans/fenerbahce-hisse-satisiyla-transfer-mi-yapacak
petrol_fb12
28.Aralık.2012, 03:01
İstersen sen düzeltene kadar bundan böyle yazdığın her mesajı sileyim ne dersin :)
Rahatsız Oluyorsanız silin ne diyim .
Kaka Leite
28.Aralık.2012, 03:01
Ama ilerleme kaydettim :) 3 Noktayı yapmıyorum artık :D
Türkçe'nin çok iyi olduğunu söylemiştin oysa ki bana
Cenk Tosun haberleri yayılıyor bir alternatif olur aslında.
GebzeLi1907
28.Aralık.2012, 03:02
Ekonomi ve transfer demişken, şöyle bir şey görmüştüm bugün;
http://www.cnbce.com/haberler/finans/fenerbahce-hisse-satisiyla-transfer-mi-yapacak
o para bir transfere ya yeter ya yetmez de, hisseleri tek bir kişi yada bir oluşum toplamıyordur inşallah
petrol_fb12
28.Aralık.2012, 03:03
Türkçe'nin çok iyi olduğunu söylemiştin oysa ki bana
Türkçem gerçekten iyi ama bu kalvye başına geçerken bana bir şeyler oluyor.Hiç bir anlam veremiyorum.Yoksa yazarken konuşurken cok iyiyim.Bu klavyeye geçinçe ne oluyorsa anlamıyorum.
Cenk Tosun iyi forvet ama.Fenerbahce oyun sistemine göre daha cok koşucak,mücadele edecek,Yırtıcı bir forvet lazım.
GebzeLi1907
28.Aralık.2012, 03:04
Cenk Tosun da kaybolup gider.Fenerbahçe transfer yapacaksa lider ruhlu saldırgan saha içinde takımı ateşleyici bir oyuncu alması gerekir oyuncunun mevkisinden teknik özelliklerinden çok buna dikkat etmesi gerekir bence.
Cenk kendi halinde topunu oynayan tekmeden kaçan soğuk bi adam bizim takıma ancak isyan eden adam gelirse iş yapar.
Kaka Leite
28.Aralık.2012, 03:04
Türkçem gerçekten iyi ama bu kalvye başına geçerken bana bir şeyler oluyor.Hiç bir anlam veremiyorum.Yoksa yazarken konuşurken cok iyiyim.Bu klavyeye geçinçe ne oluyorsa anlamıyorum.
Klavyeden kaynaklı bir durum değil zaten, klavye başında herkes yorumcu kesiliyor.
Klavye başına geçince çok yazman değil, düzgün yazman önemli oysa ki.
petrol_fb12
28.Aralık.2012, 03:07
Klavyeden kaynaklı bir durum değil zaten, klavye başında herkes yorumcu kesiliyor.
Klavye başına geçince çok yazman değil, düzgün yazman önemli oysa ki.
Dikkat edicem bunndan sonra.3 noktayı nasıl kaldırıdıysam bunuda yenicem.Uyaran herkese teşşekürler.
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Aralık.2012, 03:08
diego sneijder falan olmayacak cunku kimsenin bilmedigi isimler demisti aziz yildirim. piyasada gecen isimlerin disinda olacak bence transferler. kampa yetisecek dedi kigili ama sozune inanilacak bir adam degildir kendisi (: valbuena ismi geciyordu son gunlerde ama uefada oynayabilir mi ki, galiba hayir. o olmaz herhalde. var mi bilgisi olan valbuena hakkinda?
Kaka Leite
28.Aralık.2012, 03:15
diego sneijder falan olmayacak cunku kimsenin bilmedigi isimler demisti aziz yildirim. piyasada gecen isimlerin disinda olacak bence transferler. kampa yetisecek dedi kigili ama sozune inanilacak bir adam degildir kendisi (: valbuena ismi geciyordu son gunlerde ama uefada oynayabilir mi ki, galiba hayir. o olmaz herhalde. var mi bilgisi olan valbuena hakkinda?
Kamp'a yetişecek derken abi ?
Geçen birisi söylemişti bunu ayın 2'sine yetişecek demiş diye. Ben özetini izledim Ntvspor da böyle birşey demedi diye hatırlıyorum.
Kamp'a genel anlamda yetişir zaten 1-2 tanesi de kamp başlangıcına çok zor.
Valbuena oynayamaz diye biliyorum, grup maçlarında oynadı sonuçta.
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Aralık.2012, 03:18
ntvde altyazida okudum o aciklamayi. kigili 2 ocaka kadar transferi yapacaz diye aciklama yapmis. bana da tuhaf geldi ama aciklamayi yapan kisi kigili, o yuzden pek itimat etmedim.
petrol_fb12
28.Aralık.2012, 03:20
3 Büyükler neden hep böyle avrupa'nın tanınmış futbolcularını hiç anlamam.
Oysaki Finlandaya,Norveç,İsveç cok daha ucuza cok daha kaliteli topcular var.Eskiden uydumda norveç,isveç,finlandaya ligi maçlarını seyrederdim.Kanat oyuncuları cok hılzı oyuncular vardı.Herkes büyük transfer peşinde.Ucuza topcu alıp yıldız yapmak varken.Biz yıldızı alıyoruz.Hoş o yıldızı dediğimiz futbolcularda hep 30'undan sonra geliyor oda ayrı bir konu.
KanaKe
28.Aralık.2012, 13:30
her transfer döneminde kimsenin bilmedigi isimlerle ilgileniyoruz diyor sonra basinda cikan isimlerden birisi kesinlikle geliyor.. valbuena büyük ihtimal yalandir avrupada oynayamayacak oyuncuyu transfer etmezler.
Facx
28.Aralık.2012, 15:31
3 Büyükler neden hep böyle avrupa'nın tanınmış futbolcularını hiç anlamam.
:p araştırma ağı kurmadan tutup tanınmamış oyuncu getirirsen ya bienvenu olur ya maldonado o kadar basit değil o işler
uAburak89
28.Aralık.2012, 15:34
Bienvenu Elazığ'a gidiyormuş, Yılmaz Vural'ı çıldırtabilecek potansiyel var kendisinde. :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Aralık.2012, 15:36
zaten kesfedilmemis yetenek oldugunu mu saniyorsunuz piyasada. potansiyeli olan tum futbolcular zaten buyuk liglerin buyuk takimlariyla sozlesmeli. sagda solda kiralik oynuyorlar. chelsea, juventus, inter gibi takimlari bir inceleyin. hepsinin kadrosunda 100den fazla oyuncu var, a takimi haric digerleri hepsi potansiyelli genc oyuncular. hepsi de kiralik oynuyorlar. oyle bir sansin pek yok, ancak altyapiya yonelip kendi kaynaklarindan yildiz yaratabilirsin mevcut durumda.
KanaKe
28.Aralık.2012, 15:47
Nijeryalı futbolcu Emenike'nin avukatı Rezan Epözdemir Fenerbahçe'nin Spartak Moskova'ya resmi teklif sunduğunu dile getirdi.
Hayirli olsun.. sow ile birlikte ligin tozunu attirirlar.
uAburak89
28.Aralık.2012, 15:49
Ancak Brezilya'dan alınabilir bu tarz isimler onlar içinde ciddi paralar vermek gerekir. Alt yapı olayı da zor ülkemizde, büyük takımların taraftarları, başkanları sabırsız, tahammülsüz. Günlük başarılar öncelikli. Hocalar da alt yapıdan oyunculara ancak kupa maçlarında, fark atılan maçların son bölümlerinde şans veriyor veya mecbur kaldıkları zaman. Bizde alt yapıdan Semih ve Emre oynuyor ki düzenli oynayan sadece Semih var. Geçen sezon stoperler cezalı & sakat olmasa şans bulamayacaktı belki de, hep en son düşünülen adamdı. Şansı buldu ve değerlendirdi, ancak ilk oynadığı maçta kötü oynayıp tamamen bitebilirdi de. Emre de bir dönem oynadı bu sene yokları oynuyor zaten ciddi bir potansiyeli olduğunu düşünmüyorum, o da zorunluluktan, yokluktan oynadı resmen. Beşiktaş'ta Oğuzhan sezon başında yoktu, zaman içinde şans buldu, takımını her maç yakan Uğur oynarken alt yapıdan Emre oynayamadı hiç. Fenerbahçe'de de Salih ve Recep var genç olarak onlar da şans bulamadılar fazla. Son dönemlerde alt yapıdan çıkıp kendini geliştirip kulübüne katkı veren sonrasında çıtasını yükselten bir tek Arda var. Uzun sürede değişeceğini sanmıyorum bu durumun, kulüplerin transfer politikası gözden düşmüş yıldızlar veya büyük takımların ortalama oyuncularını almaya yönelik olarak devam edecek gibi. Ligimizdeki alt yapıdan 1 oyuncu kuralı olmasa maç kadrolarında bile yer bulacaklarını sanmıyorum ben. Hatta örneği var son derbide Fenerbahçe ceza aldı kural ihlali yaptığı için, herkes her fırsatta alt yapı diyor ama hiç önem verilmiyor aslında.
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Aralık.2012, 16:00
fenerbahce altyapidan 1 kisi kurali ile alakali cezayi pesin oduyor zaten :D hata TFFde, madem bir kural koydun uygulat. tam komedi. acikcasi benim de cok umudum yok kendi yildizimizi yaratma konusunda. biz spor yapmayi seven bir toplum degiliz ki, su kadar nufusa mevcut lisansli sayisi cok abes duruyor. bunun sebebi de sporu yapmaktan cok izlemeyi sevmemiz. gerci izlemeyi de sevmiyoruz ya, orasi ayri. :) eskiden sokak futbolu falan vardi, mahalle arasinda top oynanir tum cocuklar gunboyu topun pesinde kosardi. belki o sayede sergenler ridvanlar yetisti. simdi o da yok, hali saha tutulacak da orda haftada 1 mac yapacaklar. son durumumuz milli takimin nerdeyse tamami gurbetci altyapidan olusmasindan anlasiliyor. velhasil bu tip transferlere devam edilecek, gun kurtarilacak :)
himone
28.Aralık.2012, 16:09
Yabancı sınırı koyarak Türk futbolunun gelişeceğini zanneden mantık bulunduğu sürece bizim altyapılarımızdan kimse çıkmaz. Şu an Türk takımlarında yetişmiş 2-3 tane topçu var hatırı sayılır, kalanından cacık olmaz. As takımlarına bile sistem kuramamış, amaçsızca her sene sil baştan kurulan takımlar varken altyapı çok hayalci bir yaklaşım oluyor. Şu an yerli otomobil ne kadar gerçekçiyse, altyapıdan futbolcu çıkarmak o kadar gerçekçidir.
TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Aralık.2012, 16:19
ptt 1.lig takimlari bile her sene sil bastan yeni kadro kuruyor. amacin nedir ki senin, super lige ciksan ne olacak. hic mi akilli adam kalmadi su ulkede, kur altyapini oynat takiminda. saga sola niye para saciyorsun zaten olan 3-5 kurusun da elinden gidiyor. hedefi dogru belirlemek lazim, illa sonuc odakli olmak zorunda degil ama biz hemen basari istiyoruz. aslinda yazilacak cok sey var ama buraya sigmaz. en azindan gozunuzun onundeki butun yildizlarini altyapidan cikaran barcayi gorun. bu kadar mi kor olunur.
her yeni mesajda acaba fener birini mi almis heyecanini duyanlari hayal kirikligina ugratmamak adina bu konuyu burda kapatmakta fayda var :D
attirson
28.Aralık.2012, 16:20
Yılmaz Vural Bienvenu transferini acıkladı diye bir haber dolanıyor dogru mu ?
William Rookwood
28.Aralık.2012, 18:15
Kiralık verilecekmş Elazığspor'a
Burak Akmanoğlu
28.Aralık.2012, 18:16
Açıkladığı doğru. :)
davidvilla
28.Aralık.2012, 18:32
sporx yarım saatte bir yeni isim yazıyor FB'ye.
Şimdi de Zarate.
erdem344
28.Aralık.2012, 18:35
hiç orta saha oyuncusu yazılmıyor nedense
ForsakeN
28.Aralık.2012, 18:42
En azindan ozguven kazansin orda. pek umudum yok gerci daha bienvenu'den
petrol_fb12
28.Aralık.2012, 18:49
Bienvenu Elazığsporun oyun sistemine uygun bir futbolcu. Orda iş yapar.Burda mutsuz olduğu için kendini sahaya veremiyor.Yılmaz Vural onu kendine getirebilir.Zeki bir oyuncu ve paylaşımcı bencil değil.Elazığ oyun sistemi kısa pasa dayalı olduğu için goller bulabilir.Hayırlı olsun Elazığspor için.
Fenerbahce Transfer haberleri bitmez.Ortada resmi teklif götürülen sadece Emenike var.
erdem344
28.Aralık.2012, 18:55
Valbuena oynar avrupa liginde kural : 3 ek oyuncu ekleyebiliyorsun bunlardan sadece 1i takımın kendi turnuvasındaki takımlardan transfer edilen oyuncu olabiliyor
Her sene aynı laflar kampa yetişicek lafı ben inanmıyorumda sizi bilmem :D :D
4 3 3 e dönüceksek eğer valbuena gelsin isterim ama 4 4 2 oynucaksak eğer kim gelicek merak ediyorum
Benim tercihim 4 3 3
Volkan - Hasan - Gökhan - Bekir - Yabo - M.Topal - R.Meireles - Valbuena ( kaka) - Kayt - Krasiç - Sow
davidvilla
28.Aralık.2012, 18:57
Bienvenu .Zeki bir oyuncu
Nası ya? Yanyana getirip bir de öyle bakiym dedim. Ihı olmuyo :D
Universal
28.Aralık.2012, 19:00
Bienvenu sezon başında Es Es'i red etmişti, ben başka şehire gitmem diyerek, şimdi Elazığ'a gidiyor. İlk maçı bize karşı en az 3 gol atar.
darkkobal123
28.Aralık.2012, 19:05
Yılmaz Vural sezon sonuna kadar mum gibi eder Bienvenu'yu. :D
Universal
28.Aralık.2012, 19:06
Yılmaz Vural sezon sonuna kadar mum gibi eder Bienvenu'yu. :D
Artık enseye yediği şaplakları sayacağız. :D
petrol_fb12
28.Aralık.2012, 19:06
Nası ya? Yanyana getirip bir de öyle bakiym dedim. Ihı olmuyo :D
Bence fazla oynatılmadığı için görülmüyor.Ben onu süper Final attığı pası hatırlıyorum Stoch beim aklımda o kalmış.Bence oynarak kendini gelişterebilir.Zeka var en azından.
Hoş o maçı fenerbahce Özer-Bienvenu-Stoch üçlüsüyle kazanmıştık.İlerde 3 pas yapıp gol attılar.
darkkobal123
28.Aralık.2012, 19:12
Artık enseye yediği şaplakları sayacağız. :D
Şimdiden acımaya başladım kendisine. :D
ozan42
28.Aralık.2012, 19:15
Yazık adamın psikolojisi bozulucak yılmaz hoca yüzünden :D
goosfraba
29.Aralık.2012, 01:23
öyle şeyler yazıyorlar ki şu an,
zannedersiniz neymar'ı aldık...
Kaka Leite
29.Aralık.2012, 01:35
öyle şeyler yazıyorlar ki şu an,
zannedersiniz neymar'ı aldık...
Evet evet çok gülüyorum yorumlara :icon_biggrin:
Genç Pele bile dedi adamlar ya
darkkobal123
29.Aralık.2012, 01:37
Klasik Türk basını, abartmakta üstümüze yok.
Kaka Leite
29.Aralık.2012, 01:40
İbrahim Seten- Llorente ile ilgilendiğimizi söyledi. :0:
Cengo
29.Aralık.2012, 01:52
Aklıma sadece Alexandre Pato geliyor. Yeni Pele dediğin zaman öyle çok buyuk bir santrafor yok. Neymar daha çok serbest oyuncu, Messi gibi çok özel oyuncu. Leandro Damiao desen Pele veliahtı değil, pivot santrafor. O kadar uzun boylu değil. International sağlam kazık atmadan bırakmaz. Bu jenerasyonda başka sağlam bir forvet de yok.
Hayri Hiçler sanki Pato demeye çalışıyor.
Kaka Leite
29.Aralık.2012, 01:55
Aklıma sadece Alexandre Pato geliyor. Yeni Pele dediğin zaman öyle çok buyuk bir santrafor yok. Neymar daha çok serbest oyuncu Messi gibi. Leandro Damiao desen Pele veliahtı degğil, pivot santrafor. Bu jenerasyonda başka sağlam bir forvet de yok.
Hayri Hiçler sanki Pato demeye çalışıyor.
Benim aklıma geldi o bonservisi de pahalı deyince 15 istiyor Milan ancak benim o hesaba inanasım da yok :D
erdem344
29.Aralık.2012, 02:02
nerde ne oluyor beyler hayırdır :D
zeck17
29.Aralık.2012, 02:03
Bunların hiç biri türkiyeye gelmez llorente sezon sonu sözleşmesi bitiyor zaten bonservis verilirse büyük saçmalık patoya gelince ise pato şu anda avrupada çoğu takım da oynar eğer onlar olmazsa da rusyaya filan gider yani türkiye'ye gelmez bence
Önder HOCA
29.Aralık.2012, 02:05
Mesut mu yoksa :)
Kaka Leite
29.Aralık.2012, 02:06
Pato şuanda gideceği en iyi takım Corinthians en büyük ilgi onlardan var.Bence Türkiye'ye gelir..
erdem344
29.Aralık.2012, 02:10
Hayri içler neler demiş öyle
Pato değil bence . neymar gelmez . dimao nasıl oyuncu bilmiyorum ama o da değildir . robinho yaşlı genç pele olamaz - kim bu kim :D :D :D
erdem344
29.Aralık.2012, 02:14
Coutinho olabilirmi ?
Ganso'dan bahsediyor olabilir.
Night_Mare17
29.Aralık.2012, 02:29
Brezilya'lı olduğu kesin mi ? Değilse Zarate olabilir.
Kaka Leite
29.Aralık.2012, 02:34
Ganso'dan bahsediyor olabilir.
Brezilya'lı olduğu kesin mi ? Değilse Zarate olabilir.
Ganso yeni transfer oldu.
Zarate olduğunu sanmam bu kadar övdükten sonra Neymar altı adam söylerse ben yine kabul etmem bunu :icon_biggrin:
erdem344
29.Aralık.2012, 02:35
Neymar imkansız - o kadar da değil hani :D :D :D
barca ve madride transfer çelmesi takmış oluruz :D sıkıldık hep bizim ligdekilere yapmaktan :D :D
Cengo
29.Aralık.2012, 02:37
Pato'yu satmak istiyor Milan. Çünkü Balotelli'yi alacaklar ve kaynak yaratmak istediklerini açık açık söylediler. Pato 15 Milyon Euro'ya satılacak isteyen olursa.
Kaka Leite
29.Aralık.2012, 02:37
Ben zaten Neymar demedim altı dedim. Yalnız bir insan bu kadar mı samimiyetsiz itici gelir birisine ya hiç güvenesim yok bu adama :icon_biggrin:
Suicider
29.Aralık.2012, 02:38
Pato'yu satmak istiyor Milan. Çünkü Balotelli'yi alacaklar ve kaynak yaratmak istediklerini açık açık söylediler. Pato 15 Milyon Euro'ya satılacak isteyen olursa.
Corintias a satıldı diye okumuştum bir yerde doğru ise.
Gncl1905
29.Aralık.2012, 02:43
Bana da yeni genç Neymar, çok büyük transfer falan denilince Pato gibi geliyor ama bakalım. Brezilya'ya döneceğine Türkiye'ye gelir. Sakatlıklardan çok çekti adam ama eski formunu yakalarsa çok fena işler yapabilir.
Kaka Leite
29.Aralık.2012, 02:43
Corintias a satıldı diye okumuştum bir yerde doğru ise.
Satılmadı, pazarlık yapılıyor.
Sheriff
29.Aralık.2012, 02:45
Pato gelsin 5 tane formasını alırım..
antiochia
29.Aralık.2012, 02:45
söylenenlerin hiçbirisi Fenerbahçe'nin sistemine uymaz. Bu takıma Drogba veya Elmander tipi oyuncu lazım eğer forvet alınacaksa
sui generis
29.Aralık.2012, 02:47
Pato fazla çok fazla olur ama :)
OrcunFB
29.Aralık.2012, 02:47
Fenerbahçe'ye top indirip arkadaşlarına servis yapabilecek bir adam lazım.
erdem344
29.Aralık.2012, 02:48
Elimizde sow gibi ceza sahası içinden vurduğunu atan forvet var bunun yanına bence top sürebilen adam geçebilen hızlı forvet olmasılazım ki pato doğru seçenek olur ama ben hocanın 4 4 2 ye dönüceğini düşünmüyor
petrol_fb12
29.Aralık.2012, 02:49
4-4-2 diyorlar fenerbahce için.Sow'un yanına aynı tip bir oyuncu alamayız.Onu besliyecek ve bencil olamayan bir santrofor almalıyız.Elmander örneği doğru bir örnek.Eğer 4-4-2 oynayacaksak eğer o tip bir santrofor almak şart.
Escochae
29.Aralık.2012, 03:08
sadece 4-4-2 olarak düşünmemek lazım .. Kanatta da oynayabiliyor. Rakip yarı alanda oynadığımız zaman forveti 2lese gene çok faydalı olur ..
Kaka Leite
29.Aralık.2012, 03:46
Mustafa Torun @mustafa28_fb
@hayrihicler @oguzkagan10 hayri abi bu saatte transfer acıklanmaz bosa beklıyorsun
@mustafa28_fb @oguzkagan10 9,5 milyonluk bonservis var. Kolay mı sanıyorsun?
@HayriHicler @mustafa28_fb @oguzkagan10 9,5 sa çok büyük transfer değildir messi gelicekmiş gibi tweet atrıyorsun be abisi ?
@23mesut91 @mustafa28_fb @oguzkagan10 "21" de futbolcu?
21 de futbolcuyu anlamadım :icon_confused:
Yaşı ise Belhanda derim anca Belhanda diye twit atarsa çok pis de söverim Hayri Beye.
ReaList
29.Aralık.2012, 03:51
4-4-2 diyorlar fenerbahce için.Sow'un yanına aynı tip bir oyuncu alamayız.Onu besliyecek ve bencil olamayan bir santrofor almalıyız.Elmander örneği doğru bir örnek.Eğer 4-4-2 oynayacaksak eğer o tip bir santrofor almak şart.
Kuyt var ya işte niye transfer yaparız ki : ) Forvete yapılacak tek takviye yedeğe olur. Yazık, babasının malı gibi harcıyolar parayı, geçen seneden zerre ders almadan.
furkan58
29.Aralık.2012, 03:52
Neden sövüyosun adama transfer açıklıyor diye :n:
Kaka Leite
29.Aralık.2012, 03:58
NE ÇİLEK NE DİLEK?... Fenerbahçe'nin ki:KAYMAKLI KADAYIF..
TWİTTER YIKILIYOR... Fenerbahçe öyle birini transfer etti ki.
Yıllar önce DİDİ ile Tekirdağ'a birlikte gitmiştik."F.Bahçe beni nasıl getirdi anlayamadım" demişti.Şu anda gelen futbolcu da aynı!
AÇIKÇASI: Böyle bir transferi ben bile beklemiyordum!
AYKUT HOCA, TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU!
AYKUT HOCA ARTIK; Çayını kahvesini içer!
FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLUĞU HAYIRLI UĞURLU OLSUN.. Bu kadar iddialı konuşuyorum..
FENERBAHÇE ÖYLE BİR ADAM ALDI Kİ; VAY...VAY...VAY.. Sanıyorum birkaç saate kadar son pürüzler tamamlanır..
Ben hiç birşey bilmesem ve bana bunları okutsalar Mesut derim, Neymar derim, Pato derim.Bu kadar övmüşken gidip Belhanda derse cidden ben tek kelime ile olayı özetlerim.
OrcunFB
29.Aralık.2012, 04:04
Büyük beklentiye girmeyelim yine de. :D
petrol_fb12
29.Aralık.2012, 04:07
Kuyt var ya işte niye transfer yaparız ki : ) Forvete yapılacak tek takviye yedeğe olur. Yazık, babasının malı gibi harcıyolar parayı, geçen seneden zerre ders almadan.
Kuyt varda işte Teknik Direktör onu oynatırmı o muamma.
Kaka Leite
29.Aralık.2012, 04:08
Llorente olabilir bize aslında harika da olur.Çok severim Llorente'yi, sempatik oyuncu :)
ReaList
29.Aralık.2012, 04:09
Kuyt varda işte Teknik Direktör onu oynatırmı o muamma.
Hep bir şeyler eksik kalır/bırakılır zaten.
Özet
petrol_fb12
29.Aralık.2012, 04:14
Hahaha :) Bir Fenerli Abim vardı.Ben 15 yaşındaydım Ne Olucak Bu Fenerin Hali Derdim ? Geldim 35 Yaşına Gene Ne Olucak Bu Fenerin Hali :))
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Aralık.2012, 04:16
https://o.twimg.com/1/proxy.jpg?t=FQQVBBgpaHR0cHM6Ly90d2l0cGljLmNvbS9zaG 93L2xhcmdlL2JxOTcydC5qcGcUAhYAEgA&s=VXQi6HBf7AUglMtMAFmImiYxSHtPmsOE3f1o3Pxm54k
belli oldu hiclerin mujdesi!
alexin oglu felipeyi almisiz... (:
Sheriff
29.Aralık.2012, 04:35
Elimizde sow gibi ceza sahası içinden vurduğunu atan forvet var bunun yanına bence top sürebilen adam geçebilen hızlı forvet olmasılazım ki pato doğru seçenek olur ama ben hocanın 4 4 2 ye dönüceğini düşünmüyor
Pato için ben her taktiğe dönerim..
Bu adam yalan söylüyor, gerçekten bekleyen varsa yatsın uyusun gözlerine yazık.
sui generis
29.Aralık.2012, 13:19
inanmayın bu adama yalan söylüyor :) vereceği isim Neymar olur demedi demeyin :D
uAburak89
29.Aralık.2012, 14:48
Emenike İstanbul'da şeklinde söylentiler var.
Burak Akmanoğlu
29.Aralık.2012, 14:59
Fenerbahçe'de beklenen toplantı gerçekleşti. Cuma günü Aykut Kocaman yardımcıları aracılığıyla sarı-lacivertli yöneticilere transfer raporunu içeren iki klasörü teslim etti.
Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım ve asbaşkan Abdullah Kiğılı'nın önceki günlerde "Ara transferde 3 oyuncu alacağız" açıklamasından sonra transfer gündemi bir anda hareketlendi.
Cuma günü Fenerbahçe yönetimine transfer konusunda son raporunu veren Aykut Kocaman takıma bir yedek forvet, ofansif bir orta saha ile stoper alınmasını istedi. Kocaman'ın verdiği listede yaklaşık 15 oyuncu olduğu öğrenildi.
Fenerbahçe'de yöneticilerin Kocaman ile forvet konusunda fikir alışverişinde bulunduğu belirtiliyor.
FORVET "YEDEK" OLACAK
Sow'un artan performansıyla birlikte sistem değiştirmeye yanaşmayan Kocaman'ın tekli forvet düzeninde Sow'un sakatlığı veya bazı kritik maçlarda az süre alacak, kadro genişliği yaratacak bir forvet istiyor. Kocaman başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmede ara transferde yüksek maliyetli bir forvetin takımda sıkıntı yaratacağını söyledi. Yöneticileri forvet transferinde zora sokan takıma monte edilmek istenen isimlerin yedek kulübesinde oturacak olması sebebiyle transferine yanaşmaması.
Fenerbahçe buradaki sıkıntıyı Mert Nobre ile çözmek istiyor.
ÖNCELİKLER BU İSİMLERDE
Aykut Kocaman'ın transfer listesinde ilk beş sıra içinde yer alan üç isim ise Mersin Idmanyurdu'ndan Mert Nobre, Montpellier'den Mapou Yanga-Mbiwa, yaz döneminde ufak pürüzler sebebiyle yazın transferi ertelenen milli futbolcu Sercan Saraer.
Kocaman'ın verdiği raporda henüz futbol piyasasında kendine büyük yer bulamamış bazı genç oyuncular da olduğu, bu isimlerle temas haline geçilmesini istediği ve yaz transfer döneminde bu oyuncuların durumlarının tekrar değerlendirleceği de öğrenildi.
İki klasör halinde F.Bahçe teknik ekibi tarafından sarı-lacivertli yöneticilere teslim edilen transfer raporundaki isimlerden bazıları şu şekilde;
Mert Nobre (Mersin Idmanyurdu), Mapou Yanga-Mbiwa (Montpellier), Sercan Saraer (Fürth), Mathieu Valbuena (Marsilya), Emanuel Emenike (Spartak Moskova), Loic Remy (Marsilya), Eren Derdiyok (1899 Hoffenheim), Mauro Zarate (Lazio), Nicolas Pareja (Spartak Moskova), Philippe Mexes (Milan).
Son günlerde adı Fenerbahçe ile anılan İspanyol kule forvet Fernando Llorente (Athletic Bilbao) ise sarı-lacivertli kulübün transfer listesinde yer almıyor. Öte yandan sarı-lacivertli kulüpte yöneticilerin Wesley Sneijder konusunda bekleme politikasını uyguluyor.
OrcunFB
29.Aralık.2012, 15:11
Yedek forvet alıcakmışız ama Emenike listemizde. :D
A.FaruK
29.Aralık.2012, 15:49
Emenike İstanbul'da şeklinde söylentiler var.
Başkan o haber yalan. En azından dün gece çıkan Emenike haberi yalan bizim twitterdaki çocuklar goy goy yapmışlar biraz, iş baya bi büyüdü. Milleti Yasir Kaya , Fatih Demirkol diye yediler, çoğu kişi inandı hatta bu isimler gerçektede açıklama yaptılar (: . İşin özü Emenike şimdilik yok gibi.
uAburak89
29.Aralık.2012, 16:04
Başkan o haber yalan. En azından dün gece çıkan Emenike haberi yalan bizim twitterdaki çocuklar goy goy yapmışlar biraz, iş baya bi büyüdü. Milleti Yasir Kaya , Fatih Demirkol diye yediler, çoğu kişi inandı hatta bu isimler gerçektede açıklama yaptılar (: . İşin özü Emenike şimdilik yok gibi.
Twitter çıktı mertlik bozuldu. :)
Hsyn53Yvz
29.Aralık.2012, 16:18
Son günlerde adı Fenerbahçe ile anılan oyuncular; Reyes,Ziegler,Belhanda,Eren Derdiyok,Mehmet Ekici,Demba Ba,Rolando,Valbuena,Diego.
Belhanda,hücum hattının çoğu bölgesinde oynayabilen bir oyuncu,alınsa çok faydalı olur. Onun dışında Sow'a alternatif olarak Eren'in adı geçiyor,hem de Türk vatandaşlığı var. Bu iki oyuncu dışında listede bir de Rolando faydalı olabilir bence. Diego sorunlu bir oyuncu zaten,hoca ile hiç anlaşabilecek bir tip değil. Reyes,Ziegler,Valbuena'ya da gerek yok gibi,belki kiralık olarak Ziegler düşünülebilir. Reyes artık 30 yaşına gelmiş,bu saatten sonra faydalı olmaz,Valbuena'yı alacağımıza dediğim gibi Belhanda daha iyi olur. Defansta sıkıntı var,Rolando oraya ilaç gibi gelir,Yobo daha önceki 2 senede verdiği güveni veremiyor. Eğer çift forvete döneceksek de -ki sanmıyorum ben- Demba Ba çok faydalı olacaktır Sow ile birlikte.
Özet olarak; Stoper'e Rolando,Alex'in mevkisine Belhanda,alternatif forvete de Eren alınmalı bana göre. Sol bek'e alternatif olarak da Ziegler iyi olur,Hasan Ali çok maça çıktığı için fiziksel olarak yorgun düşüyor,Caner'den de verim alamıyoruz Sol Bek'te. :)
himone
29.Aralık.2012, 18:45
Transfer için adı geçen forvet isimleri çok komik. Eren Derdiyok daha bu sene transfer oldu Hoffenheim 15 milyondan aşağı istemez, Zarate çok pahalı ve sorunlu, Emenike ben ihtimal vermiyorum Türkiye'ye döneceğine ki adamın mahkemede davası devam ediyorken böyle bir risk almaz ve Spartak en az 15 milyon ister. Loic Remy zannedildiği gibi iyi bir futbolcu değil bence, çok istikrarsız ve pahalı Marsilya en az 12-13 milyon ister bu adam için. Remy FB karşısında bile rezalet oynamıştı (Ne kadar kötü defansımız olduğunu herkes biliyor). LLorente komedisinden bahsetiyorum bile.
Basında adı geçen futbolculardan bana mantıklı gelen trasnfer isimleri Nobre (Takımı müsade etmedi), Sercan Sararer (Şu an en mantıklı trasnfer olarak duruyor).
Mbiwa 3 yıldır basında adı geçiyor ben geliceğine ihtimal vermiyorum olursa çok büyük başarı olur, Valbuena da aynı şekilde takıma yeni katılmış bir adam Marsilya devre arasında bırakmaz. Rolando sezon başından beri top oynamıyor, adam takıma alışana kadar lig biter.
Cengo
29.Aralık.2012, 19:44
Ziegler ile anlaşıldı. Ne gerek vardı pek anlayamıyorum. Sol bekinde iyi alternatifi olan tek lig takımı biz olduk sanırım. Bu biraz fazla lüks.
Escochae
29.Aralık.2012, 20:07
Ziegler ile anlaşıldı. Ne gerek vardı pek anlayamıyorum. Sol bekinde iyi alternatifi olan tek lig takımı biz olduk sanırım. Bu biraz fazla lüks.
Ben öyle bi haber göremedim
futureless
29.Aralık.2012, 20:18
Ben öyle bi haber göremedim
Maalesef ben de öyle biliyorum. Maalesef diyorum da, kendisini sevmediğimden değil. Gereksiz olduğunu düşünüyorum. Hem de yabancı, sınır azalacak seneye.
tyfnkrvl07
29.Aralık.2012, 20:20
Maalesef ben de öyle biliyorum. Maalesef diyorum da, kendisini sevmediğimden değil. Gereksiz olduğunu düşünüyorum. Hem de yabancı, sınır azalacak seneye.
Kiralanırsa sorun olmaz.
Hsyn53Yvz
29.Aralık.2012, 20:53
Lig TV'yi izlemediyseniz görmemişsinizdir. Eren'in fiyatı da; 5.5 Milyon Euro'ya almışlar sene başı,şimdi 5 Milyon Euro istiyorlar. :)
Burak Akmanoğlu
29.Aralık.2012, 21:02
http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-kocamanin-raporu
Şunu izleyin derim :)
himone
29.Aralık.2012, 21:20
Lig TV'yi izlemediyseniz görmemişsinizdir. Eren'in fiyatı da; 5.5 Milyon Euro'ya almışlar sene başı,şimdi 5 Milyon Euro istiyorlar. :)
İzlemedim ama 5 milyon euro istiyorlarsa yeni aldıkları adam için kesin bir sorunu vardır. Bence yedek forvet için 5 milyon fazla 3 milyon idealidir ve gerektiğinde Kuyt forvet oynayabilir.
http://www.ligtv.com.tr/haber/iste-kocamanin-raporu
Şunu izleyin derim :)
Garip olanı orta saha transferi yok. 2 defans 1 kanat 1 forvet transferi ne alaka. Takım formsuz kanat dolu bir tane daha eklemenin ne anlamı var. Ziegler transferine sevinmeyen arkadaşlar bence haksız, tamam iyi bir futbolcu olduğunu ben de düşünmüyorum ama bu gidişle Hasan Ali ilk sezonunda son kullanma tarihine ulaşacak kesin 1 alternatif gerekli. Haberdeki sadece stoperler iyi transfer olur. Mbiwa'nın geleceğini zannetmiyorum, Rolando da bu sene top oynamamış birisi yani hazır olana kadar lig biter.
Kısacası haberde verile transferlerden hiçbirisi Fener'e daha iyi top oynatmaz, takımda hiçbir değişiklik olmaz.
erdem344
29.Aralık.2012, 21:42
Bizim ninja abiden ses seda yok :D :D :D :D
Facx
29.Aralık.2012, 23:27
Transfer için adı geçen forvet isimleri çok komik. Eren Derdiyok daha bu sene transfer oldu Hoffenheim 15 milyondan aşağı istemez, Zarate çok pahalı ve sorunlu, Emenike ben ihtimal vermiyorum Türkiye'ye döneceğine ki adamın mahkemede davası devam ediyorken böyle bir risk almaz ve Spartak en az 15 milyon ister. Loic Remy zannedildiği gibi iyi bir futbolcu değil bence, çok istikrarsız ve pahalı Marsilya en az 12-13 milyon ister bu adam için. Remy FB karşısında bile rezalet oynamıştı (Ne kadar kötü defansımız olduğunu herkes biliyor). LLorente komedisinden bahsetiyorum bile.
Basında adı geçen futbolculardan bana mantıklı gelen trasnfer isimleri Nobre (Takımı müsade etmedi), Sercan Sararer (Şu an en mantıklı trasnfer olarak duruyor), Mbiwa 3 yıldır basında adı geçiyor ben geliceğine ihtimal vermiyorum olursa çok büyük başarı olur, Valbuena da aynı şekilde takıma yeni katılmış bir adam Marsilya devre arasında bırakmaz. Rolando sezon başından beri top oynamıyor, adam takıma alışana kadar lig biter.
o kadar adam mantıksız geldi de sene başında sene sonu kontratı bitceği halde başkanı anca 40 m € ya satarız dediği ve sezon içinde kulübüyle kontrat imzalayan mbiwia mı mantıklı geldi ?
furkan58
29.Aralık.2012, 23:34
Bizim ninja abiden ses seda yok :D :D :D :D
Her seferinde ileri tarihe uzatıyor :n: Dün akşam açıklıcaktı bugun öğleden sonra dedi şimdi de yeni yılda açıklıcakmış :D
erdem344
29.Aralık.2012, 23:41
Moussa Sowdan Demba ba'ya : demba ba demba baaaaaaaa!! Masha allah
Şu adamı bize getir başkan
himone
30.Aralık.2012, 00:29
o kadar adam mantıksız geldi de sene başında sene sonu kontratı bitceği halde başkanı anca 40 m € ya satarız dediği ve sezon içinde kulübüyle kontrat imzalayan mbiwia mı mantıklı geldi ?
Zaten orada "geleceğine inanmıyorum, gelirse büyük başarı olur" cümlesi var. Dikkat etmemişsin demekki. Cümleye yanlışlıkla virgül ile devam ettiğim için o şekilde anlaşılmış. Orayı nokta ile sonlandırılmış ve farklı bir cümleye geçilmiş gibi düşün. Zaten ben de gerekli düzenlemeyi yaptım.
BaGa TaRKaN
30.Aralık.2012, 13:38
Krasic'i Gönderip Yerine Adam Gibi Bir 10 Numara Oyun Kurucu Alırsa Fener Ligde İbreler Değişir
uAburak89
30.Aralık.2012, 14:59
Fenerbahçe, Sercan'nın bonservisi için Fürth ile anlaştı.
Senad Ok
MeliksahAydogan
30.Aralık.2012, 15:07
Fenerbahçe, Sercan'nın bonservisi için Fürth ile anlaştı.
Senad Ok
Bu transferin resmi bir açıklama olmadan gerçekleştiğine inanmam , sezon başı bunu çok yaşadık çünkü.
Önder HOCA
31.Aralık.2012, 01:03
2 yıldız isimle anlaşılmış sinan engin açıklıycakmış beyaz tv de :0:
mpaker66
31.Aralık.2012, 01:11
ziegler geldi diye biliyorum bende?
OrcunFB
31.Aralık.2012, 01:17
Ziegler'e ne gerek vardı.
Kaka Leite
31.Aralık.2012, 01:19
Hasan Ali'nin adam gibi bir yedeği yoktu adam sakatlansa ya da yorulsa oynayacak adam yoktu.
Ziegler iyi transfer böyle hırslı oyuncular olsun yedek klübesinde sorun değil.
erdem344
31.Aralık.2012, 01:40
Sercan gelicekse stoch gitsin rus takımları bi 9 10 verir
Kaka ile anlaştık bence artı bide ereni aldık mı bu iş biter.Belki bide kiralık defans oyuncusu olabilir ben zieglerin alınacağını hiç düşünmüyorum
Kaka gelirse formasını alırım çok net :D
Universal
31.Aralık.2012, 01:42
Seneye yabancı sınırlaması iyice belirgin olacak bir ligde Zieglere ne gerek vardı. Geçen yıl değişilmezi olan Ziegler yedek kalmayı kabul edecek mi merak ediyorum.
Kaka Leite
31.Aralık.2012, 01:44
Sercan gelicekse stoch gitsin rus takımları bi 9 10 verir
Kaka ile anlaştık bence artı bide ereni aldık mı bu iş biter.Belki bide kiralık defans oyuncusu olabilir ben zieglerin alınacağını hiç düşünmüyorum
Kaka gelirse formasını alırım çok net :D
Kaka gelirse benim neler yapabileceğimi söylememe gerek yok sanırım :icon_biggrin:
OrcunFB
31.Aralık.2012, 01:45
Kiralık gelir Ziegler.
erdem344
31.Aralık.2012, 01:55
ziegler yedek kalır sıkıntı yaratmaz o karekterde bi oyuncu değil
Kaka Leite
31.Aralık.2012, 02:33
Reyes adı sıkca anılıyor ters köşe olabiliriz ancak Reyes alınırsa cidden çok saçma olur ve sadece rakibi gaza getirme transferi olur yapılacak espriler ile..
Böyle saçma işlere gerek yok madem yaşlı birini alacaksın git Kaka'yı al ne bileyim Lampard al.(Chelsea satmak istiyor)
attirson
31.Aralık.2012, 02:37
Transfer konusunda tek dilegim 1 hafta icinde bitsin son güne kalmasın su transferler en sevmedigim şey.