Log in

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

RasAnt
25.Mayıs.2011, 23:36
Şahsi fikrim Güiza'ya verilen 14 Milyon Euro'dan sonra Emenike'ye 9 Milyon Euro iyi :)

Zaten transferi bu kritere göre yapmışlardır yoksa emenikeye verilen bu para felaket çok bu 9m Euroya ne adamlar alınır ya yapma Aykut

Rehavi
25.Mayıs.2011, 23:37
Emenike iyi transfer orası tartışılmazda verilen para bana göre çok uçuk bir rakam.Kaldıki bana göre sağlıklı bir Niang daima ilk 11 başlar.

Bende Niang ın tekniği ve kalitesiyle Emenike nin çok önünde olduğunu düşünüyorum.

RasAnt
25.Mayıs.2011, 23:37
Yalniz Niang gonderilirse iste o zaman cok yanlis bir hamle olur.

Niang göndermekten kastı afrika kupalarına sanırım yoksa adam yeni geldi çokta iyi niye göndersinler

Cengo
25.Mayıs.2011, 23:38
Yalniz Niang gonderilirse iste o zaman cok yanlis bir hamle olur.

Niang sözleşmesine Fenerbahçe'de devam ediyor, herhangi bir yere transfer gelişmesi yok.
Niang Fenerbahçe'ye gelen en verimli yabancı santrafordur bence :icon_cool:

RaSenGan
25.Mayıs.2011, 23:40
Şampiyonluktan gelen paralar fazla geldi sanırım :) Şampiyon olunmasa bu ücrete alınmazdı.

sarianet
25.Mayıs.2011, 23:41
yav bırakın parasnı yöneticiler uraşsın bize performansı lazım

Rehavi
25.Mayıs.2011, 23:48
Niang sözleşmesine Fenerbahçe'de devam ediyor, herhangi bir yere transfer gelişmesi yok.

Hoojdonk (bir yere i koymam lazımdı ama bulamadım :D) u sildin attın bir çırpıdı :)

SAİT71
25.Mayıs.2011, 23:51
Bence 9 milyon euro fazla ama vadeye yayınca 3-4 milyon euroluk bir kar elde edilmiş oluyor. Aşağı yukarı 5-6 milyon euro maliyeti oluyor. Vadeye yaydığın takdirde F.Bahçe'yi çok etkilemez bu para. 12 - 13 ayda her ay 1 milyon eurodan daha az bir para vercek. Bir taksitini bir maçta fazlasıyla çıkarır zaten. Üstelik bu para hali hazırda kasada vardır ki elde ettiğimiz gelir çok yüksek.

Umarım bu parayı hakkettiğini gösterir Emenike.

Cengo
25.Mayıs.2011, 23:52
Hoojdonk (bir yere i koymam lazımdı ama bulamadım :D) u sildin attın bir çırpıdı :)

Doğru valla, Hooijdonk da başkaydı. :) :)

Redrum
25.Mayıs.2011, 23:52
Niang'ı sol açığa çekip Emenike'yi santrafora koymak bence çok mantıklı ve etkili olabilir :)

nannar
25.Mayıs.2011, 23:53
öncelikle hayırlı olsun....Selçuk İnan'ın yıllığına 3-4 vermeyen yönetim demekki oradan kıstıkları parayı Emenike'ye ayırmışlar :D Neyse canım, zaten Karabük başkanı bonservisi 10 milyon demişti, indirim bile yapmış adam size :n:

Emenike STSL için gayet uygun ve kaliteli bir forvet ama 9 milyon tuzlu olmuş. Anadolu takımları parlattıkları oyuncuları her sezon İstanbul büyüklerinden birine kazıklıyorlar.Geçen sezon Beşiktaş, bu sezon Fenerbahçe :D Yıllar önce de biz Bülent Akın'a 8 milyon mu öyle birşey vermiştik :D

Anlaşılan gelecek yıl 3 büyükler baya güçlü kadrolarla sahaya çıkmak istiyorlar.

Revolution
25.Mayıs.2011, 23:54
öncelikle hayırlı olsun....Selçuk İnan'ın yıllığına 3-4 vermeyen yönetim demekki oradan kıstıkları parayı Emenike'ye ayırmışlar :D Neyse canım, zaten Karabük başkanı bonservisi 10 milyon demişti, indirim bile yapmış adam size :n:

Emenike STSL için gayet uygun ve kaliteli bir forvet ama 9 milyon tuzlu olmuş. Anadolu takımları parlattıkları oyuncuları her sezon İstanbul büyüklerinden birine kazıklıyorlar.Geçen sezon Beşiktaş, bu sezon Fenerbahçe :D Yıllar önce de biz Bülent Akın'a 8 milyon mu öyle birşey vermiştik :D

Anlaşılan gelecek yıl 3 büyükler baya güçlü kadrolarla sahaya çıkmak istiyorlar.
Abi yalnız Selçuk'a senelik 2 Milyon € vereceğiz, 3-4 değil :)

SAİT71
25.Mayıs.2011, 23:56
Emenike'ye de 3-4 milyon euro verilmeyecek zaten. Bonservis bedelinde 5-6 milyon euro ya çıkılmış, 9 milyon euroda anlaşılmış. Oda taksit ile çok normal bir fiyat bence taksit olduğu için. (9 fazla ama taksit olunca normal gibi)

Revolution
25.Mayıs.2011, 23:58
Emenike'ye de 3-4 milyon euro verilmeyecek zaten. Bonservis bedelinde 5-6 milyon euro ya çıkılmış, 9 milyon euroda anlaşılmış. Oda taksit ile çok normal bir fiyat bence taksit olduğu için. (9 fazla ama taksit olunca normal gibi)
Ben de biliyorum Emenike'ye 3-4 verilmeyeceğini. Sadece Selçuk'un ücretini düzeltmiştim. Bonservise çok takılmayın bence 9 milyon € çok fazla bir para evet ama oyuncu katkı sağladıktan sonra o bonservis unutulur gider.

RasAnt
26.Mayıs.2011, 00:09
Cengiz abiye yazdım dün kadro Dia yetersiz demişti forvette şimdi Niang Emenike oldu forvette bence bu sene ortadan yardıracağız :) :D

uAburak89
26.Mayıs.2011, 00:10
Bonservis bedeli 7 milyon euro, Emenike başka takıma satılırsa Karabük 2 milyon euro daha alacakmış ntvspora göre.

sarianet
26.Mayıs.2011, 00:13
http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2009_10manset/Futbol/Futbolcular/emenike/emenike__6xy5Pbxs_.jpg

Kulübümüz, Karabükspor forması giyen Emmanuel Emenike’yi 4 yıllığına renklerine bağladı.

Nijerya Milli Takımı’nın formasını da giyen futbolcumuz, yarın sabah itibariyle Nijerya Milli Takım kampına katılacaktır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-05-25_emnkbasin2.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-05-25_emnkbasin3.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-05-25_emnkbasin6.jpg

RasAnt
26.Mayıs.2011, 00:14
vay vay vay

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=24678

Emenikeyi aldık

nannar
26.Mayıs.2011, 00:18
photoshop mu bunlar yaww? Adamın kafa sonradan eklenmiş gibi

sarianet
26.Mayıs.2011, 00:19
şuan fb tvde fotoşopsuz hali:D

RasAnt
26.Mayıs.2011, 00:19
Banada öyle geldi hemen formayı giydirmek istemişler herhalde :)

Clayman
26.Mayıs.2011, 00:21
Selçuk'un bize kaptırılmasından ötürü alelacele yapılmış bir transfer. Yoksa Emenike ne 7 ne de 9 milyon euro edecek bir futbolcudur. Ama gerekli bir transfer midir, evet. Dediğim gibi alelacele yapılmış olmasından ötürü çok para verdi Fenerbahçe, normal şartlar altında o kadar vermezler yoksa :)

RasAnt
26.Mayıs.2011, 00:22
Nesi acele sezon ortasından beri ilgileniyor siz Selçuğu aldınız diye hemen niye oyuncu alsın yönetim transfer sezonu çuvalamı girdi ? :)

Revolution
Emenike'nin kafasu photoshop değil yahu, kafa hafif büyük :D

deniz.91
9 milyon euroya çok daha kalite yabancılar alınabilirdi madem yabancı bir golcü alınacaktı

RasAnt
26.Mayıs.2011, 00:24
Bencede ancak miktar ve anlaşma şartları daha açıklanmadı taksitse problem yok bence

fm_monster
26.Mayıs.2011, 00:28
hayırlı olsun AYIBOĞAN :D

SAİT71
26.Mayıs.2011, 00:28
Resmi olarak mı söylendi bu rakam şuan bilgim yok bakmadımda hiç biryere. Önce resmi ağızdan çıkan haberlere bakmak lazım. Avrupadan iyi bir oyuncu alsan taksitle bırakmazlar. Emenike tarzında bizim istediğimiz bir oyuncuyuda bizim yönetim bulamaz zaten :D

12 ay vade yapsan 7 milyon euroyu yanlışım yoksa 500 küsür bin euro ediyor aylık. Çok etkisi olabilecek bir miktar değil ama yinede dediğim gibi resmi açıklama ne ona göre yorum yapmak lazım.

Cengo
26.Mayıs.2011, 00:29
Selçuk'un bize kaptırılmasından ötürü alelacele yapılmış bir transfer. Yoksa Emenike ne 7 ne de 9 milyon euro edecek bir futbolcudur. Ama gerekli bir transfer midir, evet. Dediğim gibi alelacele yapılmış olmasından ötürü çok para verdi Fenerbahçe, normal şartlar altında o kadar vermezler yoksa :)

10 M Euro'da ısrardan dolayı bu. Galatasaray ile alakası olması pek mantıklı değil.

Son dakikada açıklama yaptılar 10 Milyon Euro'dur bonservisi diye, nereden çıktı bu açıklama şimdi? Kapalı kapılar ardından sağlam pazarlıklar olmuş demek ki.

7 Milyon Euro + 2 Milyon Euro sonraki satıştan ödenecekmiş.

RasAnt
26.Mayıs.2011, 00:29
@SAİT71
Yok daha fiyatta açıklama yapılmadı bencede taksitli alındıysa 7 m çok para değil.

bjk4ever
26.Mayıs.2011, 00:31
Son dakika mi? Transfer haftalar evvel bitmisti zaten, bunu hepimiz biliyoruz.:)
Daha ogle vakti Senol Gunes herseyi cok guzel acikladi zaten.

BleedingMoon
26.Mayıs.2011, 00:31
transfer bedeli 7 milyon euro arkadaşlar. 2 milyon euro bir dahaki transferde karabük'e gidecek.

sananes
26.Mayıs.2011, 00:32
Fenerbahçe'nin türkiye piyasasında çok istediği hiç bi oyuncuyu kaptırmayacığını anlayamamış arkadaşlar var hala aramızda bir de gelip dalga gecmeye kalkıyorlar yahu :)

TR.CaPTaiN
26.Mayıs.2011, 00:39
Emenike için Hulk Türkiye şubesi diyebiliriz. Gücüyle, oyunuyla kendini kanıtlamış bir oyuncu. Özellikle önde olduğumuz maçlarda sonradan girdiğinde çok gol atabilir. Yobo'nun bile yetişemediği bir oyuncuya bu ligde yetişebilecek stoper var mı bilmiyorum. Özellikle ŞL'de göstereceği performansla büyük dikkat çekebilir.

Fiyat konusuna bana göre fazla takılmışız. Devre arası Emenike'ye R.Kazan'dan 5.5 m €'luk teklif gelmiş, Fenerbahçe de 6 m € teklif etmiş ve bu teklifler reddedilmiş. 7 m € bence normal. Zaten lig başladığında gollerini atarsa 7 değil 10 da verilse kimse konuşmaz. Ama sahada eli belinde gezerse 3 de verilirse konuşulur. Her şey kendi elinde.

Hoşgeldin Emenike..

http://www.youtube.com/watch?v=bKH0U9HlmWQ

RasAnt
26.Mayıs.2011, 00:43
Harbi fena oyuncu almışız bidaha baktım videolara Emenike-Niang umarım 2 li forvete geçeriz :)

sarianet
26.Mayıs.2011, 00:46
ata demirer not defterinde baya dalgaya almıştı umarım rakipler de bizi öyle dalgaya almaz :D:D:D

sarianet
26.Mayıs.2011, 00:49
lakabı "hızlı çocuk"muş :)

Revolution
26.Mayıs.2011, 00:50
Fenerbahçe'nin türkiye piyasasında çok istediği hiç bi oyuncuyu kaptırmayacığını anlayamamış arkadaşlar var hala aramızda bir de gelip dalga gecmeye kalkıyorlar yahu :)
Hahahah Fenerbahçe Selçuk'u çok istemediği için mi alamadı? Neyin kafasını yaşıyorsun merak ediyorum gerçekten. Şunu kabullenmek bu kadar mı zor? Fenerbahçe nasıl sene başı bizim elimizden Stoch'u aldıysa, biz de şimdi elinizden Selçuk'u aldık. Alex'in "en iyi yerli Selçuk" demeleri, birden tüm medyanın, Fenerbahçeliler'in Selçuk'u Türkiye'nin en iyisi ilan etmeleri tesadüf müydü? Komik olmayın. Her futbolcu Mehmet Topuz gibi jipe kapatılınca karar değiştirmiyor demek ki :)

nannar
26.Mayıs.2011, 00:54

inşallah Selçuk'tan sonra 2-3 oyuncuda daha kapışır Aziz Yıldırım - Ünal Aysal ikilisi de asıl anlaması gereken arkadaşlar anlarlar Galatasaray'da değişen gerçekleri :n:

Cengo
26.Mayıs.2011, 00:55
Hahahah Fenerbahçe Selçuk'u çok istemediği için mi alamadı? Neyin kafasını yaşıyorsun merak ediyorum gerçekten. Şunu kabullenmek bu kadar mı zor? Fenerbahçe nasıl sene başı bizim elimizden Stoch'u aldıysa, biz de şimdi elinizden Selçuk'u aldık. Alex'in "en iyi yerli Selçuk" demeleri, birden tüm medyanın, Fenerbahçeliler'in Selçuk'u Türkiye'nin en iyisi ilan etmeleri tesadüf müydü? Komik olmayın. Her futbolcu Mehmet Topuz gibi jipe kapatılınca karar değiştirmiyor demek ki :)

O maaş ücretinin karşılanması mümkün değildi, iç dengeler. Yarış haline getirmek doğru olmaz.

Emenike bugün bitmeseymiş 20 Haziran'a kalıyormuş, yarın Milli Takım kampına gidiyor.

RasAnt
26.Mayıs.2011, 00:56
Neden Stochun rövanşını almış gibi yapıyorsunuz ki ? Geçen sene ortada teklifler vardı ama bu sene Fenerbahçenin girişim yapıp yapmadığını bile bilmiyoruz o yüzden kendinizi kandırmayın gsli arkadaşlar güzel transfer yaptınız da bizden kapmadınız,eğer bizi ortaya koyuyorsanız bjkyide koymanız gerekir.

nannar
26.Mayıs.2011, 00:57
bu sezon 3 büyükler transferlere hızlı başladı. en iyisi keyfini çıkarmak :n: sanki paraları biz mi ödeyecez yawww,boşverin :D

Trabzonspor
26.Mayıs.2011, 00:59
Son dakika mi? Transfer haftalar evvel bitmisti zaten, bunu hepimiz biliyoruz.:)
Daha ogle vakti Senol Gunes herseyi cok guzel acikladi zaten.

Bende bunu diyecektim.Haftalar evvel delliydi bu transfer zaten.

Revolution
26.Mayıs.2011, 00:59
Neden Stochun rövanşını almış gibi yapıyorsunuz ki ? Geçen sene ortada teklifler vardı ama bu sene Fenerbahçenin girişim yapıp yapmadığını bile bilmiyoruz o yüzden kendinizi kandırmayın gsli arkadaşlar güzel transfer yaptınız da bizden kapmadınız,eğer bizi ortaya koyuyorsanız bjkyide koymanız gerekir.
Sen o yazdıklarımın içinden Stoch'un rövanşını almış gibi yaptığımızı çıkarıyorsan helal olsun diyorum. Beşiktaş değil de Fenerbahçe bu konuda çok iddialıydı ve durduk yere "çok istesek alırdık" bahaneleri türetilince Fenerbahçe'nin elinden aldığımızı söylemeyi tahrik ediyorlar. Doğal olarak.

Revolution
26.Mayıs.2011, 01:00
O maaş ücretinin karşılanması mümkün değildi, iç dengeler. Yarış haline getirmek doğru olmaz.

Emenike bugün bitmeseymiş 20 Haziran'a kalıyormuş, yarın Milli Takım kampına gidiyor.
Yarış halini açıkladım abi. İç dengeler konusunda hak veriyorum size.

TR.CaPTaiN
Selçuk'un bonservis bedeli 7-8 m € olsa ve kendisiyle yıllık 1.5 - 2 m € aralığında bir rakama anlaşılsa bu takım için sorun olmazdı. Ancak Fenerbahçe oyuncu maaşları konusunda dikkatli davranma politikası sürdürüyor. Sadece 1 istisna dışında Fenerbahçe'de tavan ücret 3.5 m €'dur. O istisna da 4 m €'ya yakın maaşıyla Roberto Carlos. Ben bundan sonraki süreçte de Fenerbahçe'nin 3.5 m € barajını Carlos gibi bir oyuncu olmadığı sürece aşacağını düşünmüyorum. Alex'in bile maaşında indirime gidilen bir ortamda Selçuk için bahsedilen rakamlar doğruysa bizim açımızdan mantıklı olmazdı.

Selçuk'a yeni oluşum içindeki Galatasaray'ın daha fazla ihtiyacı vardı. Ve doğal olarak fedakarlık yapmış olabilirler. Hayırlı, uğurlu olsun.

Ortasahaya alacağımız oyuncu kesinlikle tartışmalara meydan bırakmayacak kalitede olmalı. Yani Cristian gibi alındığında insanların yarısının tanımadığı, kalan yarısının da iyi-kötü diye bölündüğü bir transfer olmamalı. Lass biçilmiş kaftan. İnşallah Aykut hocanın listesinde vardır.

Şekip Mosturoğlu Temmuz başına kadar tüm transferleri bitirmeyi amaçlıyoruz dedi. 1 aylık bir süre var. Max. tempoyla transferleri bitirip, takımın bütünleşmesini sağlamak gerek. Şampiyonlar Ligi'nde yeni bir çeyrek final bekliyoruz.

uAburak89

Yazdıkların kendi içinde çelişiyor, Galatasaray'ın hangi yöneticisi çıkıp Stoch'u istiyoruz dedi? Teklif verip vermediğimizi sen nereden biliyorsun ?

Ayrıca şu konuda geçen sizin elinizden kaptık muhabbeti de saçma, biz isteseydik alırdık muhabbeti de. Çocukça şeyler bunlar.

nannar
26.Mayıs.2011, 01:01
Yahu onu boşverinde bizim Arda'ya FB forumlarında "Kocakafa" diye lakap takan taraftarlar Emenike'nin şu photoshoplu fotoğraflarını görünce ne diyecek merak ediyorum doğrusu :n:

RasAnt
26.Mayıs.2011, 01:01
Hepsini biz alırsak siz nasıl güçleneceksiniz birazda sizi düşünüyoruz biz :)

Cengo
26.Mayıs.2011, 01:06
Yahu onu boşverinde bizim Arda'ya FB forumlarında "Kocakafa" diye lakap takan taraftarlar Emenike'nin şu photoshoplu fotoğraflarını görünce ne diyecek merak ediyorum doğrusu :n:

Benim Murat diye bir arkadaşım var, ona da biz liseden beri kocakafa deriz (kendisi de der kocakafalıyım ben diye), boşver sıkma canını :icon_biggrin:

Farkettim de dışarı çıkınca çok fazla koca kafalı insan varmış. Radyoda muhabbeti vardı bugün dinlediğim sabah programında.

Jesus_FB
26.Mayıs.2011, 01:07
Alex varken 4-3-3 oynayamıyorsun 4-3-3 oynayamıyorsanda Emenike'ye gerek yok!

nannar
26.Mayıs.2011, 01:07
Zaten adama lakp takmak falan değil niyetim de o fotoğraflarda cidden biraz garip olmuş :D

Bu arada Emenike'nin kemik yaşı büyükmüş falan söylentileri çıktıydı, bunu araştırıp almıştır Fenerbahçe sanırım. Kaç yaşında bu adam şu anda nüfus bilgilerine göre?

di canio
26.Mayıs.2011, 01:09
Selçuk İnan Galatasaray için çok iyi bir transfer. Ama yukarıda arkadaşların da bahsettiği gibi takım içi dengeleri bozmamak adına Selçuk İnan'ı transfer etmemiştir. Fenerbahçe'nin bu gereksiz yarışa dahil olmaması Galatasaray'ın da işine geldi aslında.

Burası yeri değil ama Ünal Aysal'ı da daha ilk günden bu kadar büyütmeyin gözünüzde. Büyük bir adam olabilir, ama sonra hayal kırıklığı yaşama durumu da var. Bazı arkadaşların, Ünal Aysal bırakırsa Aziz Yıldırım alabilir gibi ifadeleri basit kalıyor açıkçası.

Jesus_FB
26.Mayıs.2011, 01:09
Zaten adama lakp takmak falan değil niyetim de o fotoğraflarda cidden biraz garip olmuş :D

Bu arada Emenike'nin kemik yaşı büyükmüş falan söylentileri çıktıydı, bunu araştırıp almıştır Fenerbahçe sanırım. Kaç yaşında bu adam şu anda nüfus bilgilerine göre?

Dişlerini saymışlar 24'müş :)

Cengo
26.Mayıs.2011, 01:10

Ne yapmışlar? :D

nannar
26.Mayıs.2011, 01:14
:n: Yarın bakalım neler getirecek. Bu akşam baya hareketli saatler oldu. Daha lig biteli 1 hafta olmadan 3 büyükler saldırdı hemen oyunculara :D Bu transfer sezonu bitmez...

Jesus_FB
26.Mayıs.2011, 01:20
Ne yapmışlar? :D

Tay gibi çocuk bizim Emenike :)

grkm33
26.Mayıs.2011, 01:57

Çok güldüm ya :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:

eGowiCh
26.Mayıs.2011, 02:18
Emenike'den de önce Yobo'nun bonservisi alınmalı Everton'dan. Yobo'nun bonservisi alınmadığı sürece forvete veya orta sahaya kimi alırsak alalım anlamı olmaz.

Yanılmıyorsam 8 milyon Euro'ydu Yobo'nun bonservisi. Emenike'ye 7 milyon Euro verildiğine göre Yobo'nun alınmasını bekliyorum.

Yobo gibi bir futbolcu bile Emenike'ye hayran kalmış ve milli takıma çağrılmasını sağlamıştı. Yobo'nun olduğu takımda Emenike uyum sorunu yaşamaz, çok iyi bir transfer oldu.

Cengo
26.Mayıs.2011, 02:28
Emenike'den de önce Yobo'nun bonservisi alınmalı Everton'dan. Yobo'nun bonservisi alınmadığı sürece forvete veya orta sahaya kimi alırsak alalım anlamı olmaz.

Yanılmıyorsam 8 milyon Euro'ydu Yobo'nun bonservisi. Emenike'ye 7 milyon Euro verildiğine göre Yobo'nun alınmasını bekliyorum.

Yobo gibi bir futbolcu bile Emenike'ye hayran kalmış ve milli takıma çağrılmasını sağlamıştı. Yobo'nun olduğu takımda Emenike uyum sorunu yaşamaz, çok iyi bir transfer oldu.

... 5.5M€ ....

GeNç KaRTaL
26.Mayıs.2011, 02:40
Emenike Fenerbahçe formasıyla,Karabükspor'da bulduğu kadar boş alanlar bulamayacaktır.Bu oyununu etkileyebilir ama tipik kontra futbolunda parlayacak Anadolu topçularından farklı Emenike.Hem sağlam,hem top sürebiliyor,hem de bitiriciliği fena değil.Bakalım bu özellikleriyle yarattığı farklılığı,Fenerbahçe formasıyla gösterebilecek mi merak ediyorum doğrusu.Kendisine ödenen paraya gelirsek,en baştan beri Karabükspor'lu yöneticilerin Emenike için telaffuz ettikleri rakam 10 milyondu.Transferi ilk açıklayan Karabükspor başkanı da 9 milyona verdik demiş.Sonrasında 7+2 dedi Ntvspor.Ya Karabükspor başkanı 4 sene içerisinde Emenike'nin Avrupa'ya gideceğinden emin,ya da ücretin yüksek olmasından doğabilecek tepkileri azaltmak amacıyla böyle bir söylem ortaya atıldı.Fenerbahçe bizim gibi herşeyi kamuoyuna açıklamak zorunda olmadığı için net bilemiyoruz tabii.Bana sorarsanız ödenecek ücret yüksek ve maalesef Anadolu kulüplerinin fahiş fiyat politikalarına yağ sürecek bir anlaşma.Yine de Emenike iyi transfer.Hayırlı olsun.

yaman76hakanFB
26.Mayıs.2011, 06:26

Pierre Van Hoojdonk'umuzdan sonra...

---------------------------

Bende Niang ın tekniği ve kalitesiyle Emenike nin çok önünde olduğunu düşünüyorum.

Kesinlikle katılıyorum. Tartışmasız.

NisRoc
26.Mayıs.2011, 07:19
Emenikeye 9 veriyorsun.. Semih'le sözleşme imzalamıyorsun.. Bu nasıl bir sacmalıktır..

yaman76hakanFB
26.Mayıs.2011, 08:06
Emenikeye 9 veriyorsun.. Semih'le sözleşme imzalamıyorsun.. Bu nasıl bir sacmalıktır..

Şaşırdın mı? Daha Yobo işi de çözülmedi. Neyse, İlhan Eker var; idare eder. :D

yaman76hakanFB
26.Mayıs.2011, 08:40
O kadar eleştiriyoruz ama hakkını vermesek olmaz. Yönetimi Selçuk İnan konusunda tebrik ediyorum. Transfer edilseydi, Alex'ten, Gökhan Gönül'den, Lugano'dan daha çok para kazanacaktı... Çok saçma olurdu. Geri adım atmakla en akıllıcasını yaptılar.

Kadın Basketbol şubesinde Ratgeber yerine takımın başına geçirilen Yunan koç George Dikeoulakos, geçtiğimiz haftalarda, twiter'da bir arkadaşımıza şu cevabı vermişti:

-Şampiyonluklar MATEMATİKLE değil, KİMYA ile kazanılır!

Çok hoşuma gitmişti. Sanırım bütün sporlar için geçerli bir formül...

Kimyayımızı korumak şart.

di canio
26.Mayıs.2011, 09:35
O kadar eleştiriyoruz ama hakkını vermesek olmaz. Yönetimi Selçuk İnan konusunda tebrik ediyorum. Transfer edilseydi, Alex'ten, Gökhan Gönül'den, Lugano'dan daha çok para kazanacaktı... Çok saçma olurdu. Geri adım atmakla en akıllıcasını yaptılar.

Kadın Basketbol şubesinde Ratgeber yerine takımın başına geçirilen Yunan koç George Dikeoulakos, geçtiğimiz haftalarda, twiter'da bir arkadaşımıza şu cevabı vermişti:

-Şampiyonluklar MATEMATİKLE değil, KİMYA ile kazanılır!

Çok hoşuma gitmişti. Sanırım bütün sporlar için geçerli bir formül...

Kimyayımızı korumak şart.

Kesinlikle Abi. Önemli olan takım kimyası. Mehmet Topuz olayındaki gibi davransaydı eğer Aziz Yıldırım -kimse Ünal Aysan demesin- Selçuk İnan Fenerbahçe forması giyerdi. Hakan Abi'nin de dediği gibi bu sezon takımın yüreğini oluşturanların aldıkları ücretler ortadayken Selçuk İnan'a Messi muamelesi yapmak yanlış olurdu. Selçuk İnan'ın kalitesi tartışılmaz. Ama iyi bir oyuncu alınacak diye de takımın kimyası bozulamaz. En doğrusu budur.

World Hollow o1
26.Mayıs.2011, 10:31
Zaten adama lakp takmak falan değil niyetim de o fotoğraflarda cidden biraz garip olmuş

Abi bu kadarda ince yapma lütfen... :n: :n: :n: :n:

Evet tay gibi çocuk..! :)

Hayırlı olsun, taklacı lazımdı zaten bir tane.. :)

uAburak89
26.Mayıs.2011, 10:34
Kesinlikle Abi. Önemli olan takım kimyası. Mehmet Topuz olayındaki gibi davransaydı eğer Aziz Yıldırım -kimse Ünal Aysan demesin- Selçuk İnan Fenerbahçe forması giyerdi. Hakan Abi'nin de dediği gibi bu sezon takımın yüreğini oluşturanların aldıkları ücretler ortadayken Selçuk İnan'a Messi muamelesi yapmak yanlış olurdu. Selçuk İnan'ın kalitesi tartışılmaz. Ama iyi bir oyuncu alınacak diye de takımın kimyası bozulamaz. En doğrusu budur.

Ünal Aysan demeyiz çünkü doğru olmaz, Ünal Aysal...

Yıllık 2 milyon euro alacakmış Selçuk İnan, resmen açıklandı. Bu da bozmazdı herhalde takımınızın iç dengelerini. Kimse yanlış anlamasın ben Ünal Aysal geldi herkesi alır diyenlerden değilim, olmayacağım. Çünkü oldum olası bu Aziz Yıldırım herkesi alır muhabbetine karşıyım ve saçma olduğunu düşünüyorum.

Sekopej
26.Mayıs.2011, 10:45
Emenike iyi bir transfer, aldığında yardırabilecek, güçlü bir forvet. Takımın birinci forveti zaten Niang, Semih'in durumuna göre 1 yerli forvet daha alınabilir.

Yedek kulübesinde alternatiflerin de artması gerek, bu nedenle oyuncu transfer edilirken ödenen ücrete ben bakmam, ayrıca ülkemizde Eminike için 7 milyon, gayet normal karşılanabilecek bir transfer.

Orta sahaya bir yabancı gelecek, bunu merakla bekliyorum çünkü asıl eksik mevki orası, diğer mevkiler takımı güçlendirmek adına.

MeMo
26.Mayıs.2011, 11:17

Yok daha neler :D Adam milli takıma gidecek bugün gitmeden imza attırmışız işte.

Lim10
26.Mayıs.2011, 11:46
Öncelikle camiamıza hayırlı olsun.

1-1.5 ay kadar önce Karabükspor yöneticilerinden biri Rubin Kazan'ın 5.5M€ teklif ettiğini fakat bu rakamın düşük bulunduğu için reddedildiğini açıklamıştı.Fiyatı 10M€ olarak defalarca açıklanan bir futbolcuyu 7M€ bitirmek bana göre güzel bir transfer pazarlığı olmuş.Buradan dem vurmaya çalışan arkadaşlara sormak istiyorum; Stancu'ya 5M€'yu Hopaspor mu verdi?Quaresma ile kıyaslamayı da doğru bulmuyorum.Birbirimizi kandırmayalım, Quaresma Beşiktaş'a gelirken Avrupa'da piyasasını bitirmiş ve artık büyük liglerde iş yapamayacağı düşünülen bir futbolcuydu.Buna rağmen 7M€ ödendi.Emenike bugün 3 büyüklerden hangisine giderse gitsin ben istemem diyen taraftar yalan söyler.Bazıları Avrupa'dan o paraya daha kaliteli yabancılar alınabileceğini söylemiş.Bence Fm'nin bu kadar etkisinde kalmayın.Hepinizin bildiği üzere daha önce 14M€'ya elimizde patlamış bi İspanya gol kralı var.İngiltere'de forvet değil denilen Forlan gidip İspanya'da gol kralı oluyor, altın ayakkabıyı alıyor.Ülkeler, kültürler, diller, şartlar...Öyle oyundaki gibi al oyuncuyu cuk otursun olmuyor maalesef gerçek hayatta.Bahsettiğimiz oyuncu 2 yıldır ülkemizde oynamış, uyum sürecini atlatmış ve oynadığı futbolla kendini pekala kanıtlamış biri.Henüz 24 yaşında.Ligin ikinci yarısında sakatlıklardan dolayı fazla forma şansı bulamamasına rağmen gol krallığını 4 sırada bitirmiş, oynadığı maç başı gol ortalaması baz alındığında 0.61 gol ile bu yıl yaptığı müthiş çıkışla herkesin takdirini toplayan Burak Yılmaz'la aynı ortalamaya sahip bir oyuncu.

Selçuk İnan için Ntvspor'un anasayfasında 5 yıllık 18M€+maç başı alacağı yazıyor.Artı ben birde şöyle birşey söyliyeyim; şuan kaldırılmış ama dün Selçuk transferi açıklandığında Ntvsporda; Selçuk İnan'ın yıllık ilk yıl için peşin 6M€, kalan yıllarda 3M€ garanti para ve ilk 2 yıl 15, sonraki yıl 20, sonraki yıl 25 ve son yıl 30bin € maç başı ücreti alacağı yazıyordu.Hadi ilk 4 yılı geçtim (ki toplamda yine müthiş bir rakam çıkıyor), son sene istikrarlı bir şekilde oynasa toplamda yaklaşık 1M€ maç başı alacak.Bunu Emenike'nin bonservisiyle kıyaslamak zaten doğru değil ama bunu yapanlarda oturup bi daha bi hesap yapsınlar.Selçuğun Gsye gitmesi, Selçuk içinde Gs içinde hatta bizim içinde daha iyi oldu.Eğer gerçekten ihtiyaç duyulsaydı zorla jipe bindirilirdi oda:)Ama bizde daha iyisi var.Emre'nin yanına alınacak oyuncunun defansif yönü daha kuvvetli olmalı.Bu mevki için benim de içimden Lass geçiyor ama çok çok zor bi transfer.Fakat bu konuda da Aykut hocaya güveniyorum, Lass olmasa bile Fransa'dan yine bi karaoğlan bulur getirir.

Yobo'nun bonservisi mutlaka alınmalı.Lugano-Yobo ikilisi sanırım Högh-Uche'den sonra en kaliteli göbeğimiz oldu.Satılırsa eğer Santos'un yerine Hasan Ali Kaldırım aklıma geliyor ama Avrupa'da yeterli olur mu soru işaretleri var bende.Taiwo'da Milan'a gitti maalesef.Yerine en az Santos kalitesinde birini almamız gerekiyor.G.G. ve Volkan'dan biri veya ikisi satılırsa o zaman sıkıntıya düşebiliriz.Onların yeri zor dolar.Sezer de yerli kalitesini artırmak adına iyi bir transfer ama pahalıya geliyor bence.Bilica+G.Ünal hadi kiralık gençte tamam, e birde üstüne para?

Bakalım yeni bombaları heyecanla bekliyoruz.

bjk4ever
26.Mayıs.2011, 12:42
Emenike transferini su acidan da degerlendireibliriz. Ozellikle 2. yarilarda A.Kocaman'in yaptigi bir hamle vardi. Mac sikintiya girince sol acigi cikarip orta alani 3'luyordu, Alex sahte 9 Niang solacik gibi oynuyordu, yani Barca 4-3-3'une geciyordu bir nevi. Yeni sezon sahte 9 Alex, solacik Niang, sag acik Emenike'yi gorebiliriz. Orta sahada da Onlibero-Emre-Topuz uclusu olabilir, ozellikle Sampiyonlar Ligi icin uygun bir taktik. En onemli artisi da beklerin onunu kapayan adamin olmamasi, ki FB'nin 2. yaridaki cikisinin ana nedeni zaten ice kacan kanat hucumculari ve bindiren bek'leridir.

Suicider
26.Mayıs.2011, 12:45
@Lim10 sadece selçuk ile ilgili kısma cevap vereyim resmi açıklama geldi hersene yıllık 2m € ve maç başına 15bin € alacak.

di canio
26.Mayıs.2011, 12:50
Ünal Aysan demeyiz çünkü doğru olmaz, Ünal Aysal...

Yıllık 2 milyon euro alacakmış Selçuk İnan, resmen açıklandı. Bu da bozmazdı herhalde takımınızın iç dengelerini. Kimse yanlış anlamasın ben Ünal Aysal geldi herkesi alır diyenlerden değilim, olmayacağım. Çünkü oldum olası bu Aziz Yıldırım herkesi alır muhabbetine karşıyım ve saçma olduğunu düşünüyorum.

Haklısın, yanlış yazmışım. Doğrusu Ünal Aysal olacaktı. Teşekkürler düzeltme için. Fakan Ünal Aysan yazsam da orada anlam değişikliği olmuyor. Doğru-yanlış, kasmaya gerek yok.

Düzenleme: Fakat yerine de Fakan yazmışım. Yanlış anlaşılmışsa düzelteyim.

ReaList
26.Mayıs.2011, 12:53
Emenike takımımıza hayırlı olsun ancak biz yabancı kuralnın farkında mıyız ?

Yobo'nun bonservisini istiyoruz
Kaliteli 1-2 yabancı orta saha istiyoruz
Yabancı forveti zaten aldık

Andre Santos
Lugano
Yobo
Kaliteli Orta Saha 1 veya 2 oyuncu (bunlardan biri defansta olabilir)
Dia
Stoch
Alex
Niang
Emenike
(Cristian,Güiza ve Bilica hala elimizde)

ve bunlardan sadece 6 tanesi oynayacak !
Fenerbahçenin mutlaka kaliteli türk oyuncular transfer etmesi lazım
Yabancı değil.

Suicider
26.Mayıs.2011, 12:55
Stancu'ya 5M€'yu Hopaspor mu verdi?

Evet biz verdik farkındayız ve pişmanız.O paraya daha iyi oyuncular çok rahat bulunurdu.Bunu inkar edende yok zaten.

Rehavi
26.Mayıs.2011, 13:07

Andre Santos
Lugano
Yobo
Dia
Stoch
Alex
Niang
Emenike

Yabancı değil.

Sonunda biri bununda farkına vardı... Seneye Fenerbahçe ya Selçuk Şahin e ya sol bek Caner e ya da sol açık Caner e katlanmak zorunda kalacak. Beşiktaş olarak bu sene yabancı kontenjanı nedeniyle sağbekte Hilbert-Ekrem rotasyonunun ne kadar soruna yol açtığını gördük. Gökhan İnler ya da aklımıza gelmeyen ilk 11 oynayabilecek düzeyde başka bir Türk oyuncusu çok önemli şu an Fenerbahçe için...

anil luque
26.Mayıs.2011, 13:12
Ama hala Lass veya kara çocuk isimleri geçiyor..

TR.CaPTaiN
26.Mayıs.2011, 13:36

Andre Santos
Lugano
Yobo
Dia
Stoch
Alex
Niang
Emenike

Yabancı değil.

Bizim asıl hedefimiz Şampiyonlar Ligi olmalı. Orada istediğimiz kadar yabancıyı birarada oynatabiliriz. Ligde de Volkan - Gökhan - Lugano - Yobo - Santos - Mehmet - Emre - Yabancı DMC - Caner - Alex -Niang şeklinde oynayabiliriz. Oyunun gidişatına göre Stoch, Emenike gibi oyuncuları değerlendirebiliriz. Kaldı ki bunun sakatlığı var, cezalı olma durumu var. 3 kulvarda yarışıyorsanız her oyuncu şans bulur ve ihtiyaç var. Tabi gönül ister ki hiç bu kısıtlamalarla uğraşmadan Gökhan İnler'i alalım, taş gibi ortasahamız olsun. Ama zor.

Bu arada eğer Volkan Şen için 5.5 m $'a alıcı bekleniyor şeklindeki dedikodu doğruysa Volkan'ı düşünmek lazım.

di canio
26.Mayıs.2011, 13:37
Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, Volkan Demirel'in gündemlerinde olmadığını açıklamış Goal.com'un iddiasına göre.

TR.CaPTaiN
26.Mayıs.2011, 13:40
Milan Asbaşkanı Adriano Galliani, Volkan Demirel'in gündemlerinde olmadığını açıklamış Goal.com'un iddiasına göre.

Volkan için Schalke dedikoduları da var ama umarım herhangi bir yere gitmez. (Almanya'da bir ara yerli kaleci kuralı vardı sanki) Olur da giderse de kesinlikle Mert'e güvenilmeli. Volkan 2 günde Volkan olmadı. Belki zaman zaman bizi çıldırttı ama sonuçta bana göre dünya çapında bir kaleciye sahip olduk.

di canio
26.Mayıs.2011, 13:47
Volkan için Schalke dedikoduları da var ama umarım herhangi bir yere gitmez. (Almanya'da bir ara yerli kaleci kuralı vardı sanki) Olur da giderse de kesinlikle Mert'e güvenilmeli. Volkan 2 günde Volkan olmadı. Belki zaman zaman bizi çıldırttı ama sonuçta bana göre dünya çapında bir kaleciye sahip olduk.

İyi bir para verilecekse ben de isterim gitmesini. Aynı şekilde ben de Mert'e güvenilmesi taraftarıyım. Fenerbahçe'nin Engin İpekoğlu ile başlayan bir kaleci geleneği var. Mert de bu diziye katılacak umarım.

Zekirdek
26.Mayıs.2011, 13:59
Niang'ı sol açığa çekip Emenike'yi santrafora koymak bence çok mantıklı ve etkili olabilir :)

Niang sol açıkta rezil. Topa dokunamadan maç bitirir.

Ilhan
26.Mayıs.2011, 14:10
Fenerbahçe'ye sol bek lazım asıl :) Gökhan Süzen veya Hasan Ali Kaldırım olabilir.

RasAnt
26.Mayıs.2011, 15:07
Emenike transferini su acidan da degerlendireibliriz. Ozellikle 2. yarilarda A.Kocaman'in yaptigi bir hamle vardi. Mac sikintiya girince sol acigi cikarip orta alani 3'luyordu, Alex sahte 9 Niang solacik gibi oynuyordu, yani Barca 4-3-3'une geciyordu bir nevi. Yeni sezon sahte 9 Alex, solacik Niang, sag acik Emenike'yi gorebiliriz. Orta sahada da Onlibero-Emre-Topuz uclusu olabilir, ozellikle Sampiyonlar Ligi icin uygun bir taktik. En onemli artisi da beklerin onunu kapayan adamin olmamasi, ki FB'nin 2. yaridaki cikisinin ana nedeni zaten ice kacan kanat hucumculari ve bindiren bek'leridir.

Güzel ve heyecanlandıran bir yorum :)

RasAnt
26.Mayıs.2011, 15:10
Fenerbahçe'ye sol bek lazım asıl :) Gökhan Süzen veya Hasan Ali Kaldırım olabilir.

Gökhan Süzeni bjk maçında hiç beğenmedim onun büyük takımlara karşı performansından şüpheliyim,Hasan Aliyi hiç izlemedim ama bende Türk gg gibi bir solbek bulunması gerektiğini düşünüyorum şu fmde kral olan Atila Turan gerçekte nasıl bir oyuncu acaba ? GG gibi adı duyulmamış bianda kral olan oyuncu getirirler monte ederler inş.

Özgür Çek'te sanki solekte bizim işimizi görür.

A.FaruK
26.Mayıs.2011, 16:02
Oo Fenerimiz yine çok güzel bi transfer yapmış hayırlı uğurlu olsun. Yıllarca bize hizmet verebilecek bi forvetle anlaştık. Niang'ın ondan kaliteli olduğu tartışmasız gerçek yalnız şöylede bişey var Rıdvan Dilmen geçenlerde söylemişti yanılmıyorsam Niang 2 sene daha bizi taşır ama ondan sonra bi boşluğa düşmektense bu yıl Emenikeye iyi süreler verip Niangdan sonra olası bir sıkıntıyı önlemiş oluruz.

Sezer Öztürk transferi iyi bir transfer iyi bir alternatif ama şu sistemde açıkcası banko 11 oynar diyemiyorum ama muhakkak ki fayadalı olacaktır bunuda Aykut Hocaya güvenerek gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Selçuk İnan çok iyi bir transfer olabilirdi gerçekten bu takımda görmek istediğim bi kaç isimden biriydi ama takım dengelerini korumak açısından eğer bu rakamlar doğruysa fazlada üzülmeye gerek yok. Muhammed abi yazmıştı yine o isimleri yinelemek istiyorum bize şuan öncelik Yobo'nun bonservisi olmalı kesinlikle takımda kalmalı ve alternatif olarak bu sene en az 45-50 maç arası bi maratondan bahsediyorsak kesinlikle Serdar Kesimal gibi gerektiğinde gözü kapalı forma verebileceğin bi stoperin bulunmalı. Yobo fazla cezalı duruma düşmez tahminimce ama aynı şeyi Lugano için söyleyemicem birse Yobo Nijerja milli takımının kaptanı Afrika kupası muhabbetine ne kadar ilerliyecekse takım buda banko oynacak o yüzden Serdar Kesinlikle takıma kazandırılmalı.

G.Gönül'ün takımda kalacağını varsayarak yedeği şu vaziyette Bekirde olamaz aynı şekilde Okanda. Bu yüzde Türkiye standartlarında bir Orhan Şam pekala o mevkide çok ama çok iyi bir alternatif olabilir. Sol bek içinse aynı şekilde Santos'un kalacağını düşünürsek onun alternatifi Caner değil bir Özgür Çek ve yahut H.Ali Kaldırım olmalı benim temennim bu isim Özgür olursa memnun olurum.

Geriye tek bir eksik kaldı oda ön libero. Bize böyle ciğeri körük gibi bi adam lazım. Bir zamanlar Samuel Johnson vardı aynı o tip biraz top tekniği olan çeşidini bulmamız gerek. Bi ara Umut abiyle konuşmuştuk bu isim Capoue olursa çok memnun kalırız aynı şekilde Diarra'da olabilir.

Şimdi burda bir çok isim bonservisleri falan fazla olabilir ama şöyle bi durum var sadece futbol değil eğer dünyanın en iyi spor kulübü olmaya adaysak yada en iyisiysek futbolda artık büyük atılımlar yapmalıyız. Bence bu isimlerle eminimki bir çoğuda gündemdedir alınırsa çok iyi yerlere geleceğimizi hatta biraz daha ileri giderek bu iyi yönde ilerleme bu düzen devam ettirilir ve istikrar sağlanırsa Fransadaki Lyon gibi Şampiyonluklara ambargo koyarız buna canı gönülden inanıyoruz. Umarım kadro korunur ve bu isimler kadroya dahil edilir.

Night_Mare17
26.Mayıs.2011, 16:13
Oo Fenerimiz yine çok güzel bi transfer yapmış hayırlı uğurlu olsun. Yıllarca bize hizmet verebilecek bi forvetle anlaştık. Niang'ın ondan kaliteli olduğu tartışmasız gerçek yalnız şöylede bişey var Rıdvan Dilmen geçenlerde söylemişti yanılmıyorsam Niang 2 sene daha bizi taşır ama ondan sonra bi boşluğa düşmektense bu yıl Emenikeye iyi süreler verip Niangdan sonra olası bir sıkıntıyı önlemiş oluruz.

Sezer Öztürk transferi iyi bir transfer iyi bir alternatif ama şu sistemde açıkcası banko 11 oynar diyemiyorum ama muhakkak ki fayadalı olacaktır bunuda Aykut Hocaya güvenerek gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Selçuk İnan çok iyi bir transfer olabilirdi gerçekten bu takımda görmek istediğim bi kaç isimden biriydi ama takım dengelerini korumak açısından eğer bu rakamlar doğruysa fazlada üzülmeye gerek yok. Muhammed abi yazmıştı yine o isimleri yinelemek istiyorum bize şuan öncelik Yobo'nun bonservisi olmalı kesinlikle takımda kalmalı ve alternatif olarak bu sene en az 45-50 maç arası bi maratondan bahsediyorsak kesinlikle Serdar Kesimal gibi gerektiğinde gözü kapalı forma verebileceğin bi stoperin bulunmalı. Yobo fazla cezalı duruma düşmez tahminimce ama aynı şeyi Lugano için söyleyemicem birse Yobo Nijerja milli takımının kaptanı Afrika kupası muhabbetine ne kadar ilerliyecekse takım buda banko oynacak o yüzden Serdar Kesinlikle takıma kazandırılmalı.

G.Gönül'ün takımda kalacağını varsayarak yedeği şu vaziyette Bekirde olamaz aynı şekilde Okanda. Bu yüzde Türkiye standartlarında bir Orhan Şam pekala o mevkide çok ama çok iyi bir alternatif olabilir. Sol bek içinse aynı şekilde Santos'un kalacağını düşünürsek onun alternatifi Caner değil bir Özgür Çek ve yahut H.Ali Kaldırım olmalı benim temennim bu isim Özgür olursa memnun olurum.

Geriye tek bir eksik kaldı oda ön libero. Bize böyle ciğeri körük gibi bi adam lazım. Bir zamanlar Samuel Johnson vardı aynı o tip biraz top tekniği olan çeşidini bulmamız gerek. Bi ara Umut abiyle konuşmuştuk bu isim Capoue olursa çok memnun kalırız aynı şekilde Diarra'da olabilir.

Şimdi burda bir çok isim bonservisleri falan fazla olabilir ama şöyle bi durum var sadece futbol değil eğer dünyanın en iyi spor kulübü olmaya adaysak yada en iyisiysek futbolda artık büyük atılımlar yapmalıyız. Bence bu isimlerle eminimki bir çoğuda gündemdedir alınırsa çok iyi yerlere geleceğimizi hatta biraz daha ileri giderek bu iyi yönde ilerleme bu düzen devam ettirilir ve istikrar sağlanırsa Fransadaki Lyon gibi Şampiyonluklara ambargo koyarız buna canı gönülden inanıyoruz. Umarım kadro korunur ve bu isimler kadroya dahil edilir.

Selçuk konusunda cevap vereyim ntvspor un verdiği rakamlar sallamasyon yalan dolan. Yıllık 2 m € ve maç başına 15.000 € alacak.

Emenike konusuna gelincede aslında Fenerbahçe 4-1-2-1-2 ye dönebilir . Emre ' yi dmc ye çekip Mehmet i sağa Alex ' te amc mevkisinde oynayabilir. Forvetler ise Niang - Emenike

uAburak89
26.Mayıs.2011, 16:18
Haklısın, yanlış yazmışım. Doğrusu Ünal Aysal olacaktı. Teşekkürler düzeltme için. Fakan Ünal Aysan yazsam da orada anlam değişikliği olmuyor. Doğru-yanlış, kasmaya gerek yok.

Düzenleme: Fakat yerine de Fakan yazmışım. Yanlış anlaşılmışsa düzelteyim.

Kasma yok, gördüm, söyledim. Rica ederim. Zaten bende anlam ilgili fikirlerimi doğru rakamları vererek altta açıkladım.

Üzerinden kaç saat geçmiş, hala ntvsporun verdiği sallamasyon rakamlara itibar ederek, takım içi dengelerimiz diyenler var, gerçekten eminim artık insanlar inanmak istediklerine inanıyorlar sadece.

A.FaruK
26.Mayıs.2011, 16:22
Selçuk İnan çok iyi bir transfer olabilirdi gerçekten bu takımda görmek istediğim bi kaç isimden biriydi ama takım dengelerini korumak açısından eğer bu rakamlar doğruysa fazlada üzülmeye gerek yok.

Eğer lafın banaysa şurayı bi daha okumanı tavsiye ederim yani laf atmanı gerektirecek bi durum yok burda.

SAİT71
26.Mayıs.2011, 16:45
Emenike rotasyonlu olarak kullanılır. Yeri geldiğinde bir yabancı kulübeye yollanır ligde o oynar. Ama ondan çok yönetimin düşüncesi Ş.L maçları. Çünkü yabancı kuralı yok orada. O nedenle güçlü bir kadro kurmak istiyorlar. Emenike TR'den daha çok şampiyonlar liginde patlama yapabilir. Çünkü daha ofansif takımlara karşı oynayacak olması onun için avantaj. Belki boşluk çok vermezler ama mutlaka TR liginden daha açık alanlar bulacaktır. Emenikede süratli ve güçlü olduğu için bulduğu boşlukları iyi değerlendirebilir. Ben bu konuda Emenike'nin Avrupada bizim en önemli gol silahımız olduğunu düşünüyorum ve şimdiden yazıyorum buraya. Alex Emenike'ye çok gol attırabilir eğer tahmin ettiğim gibi olursa. Tr liginde her türlü götürürüz zaten.. Şimdi Yobo ve Kaliteli yıldız yaşı geçmemiş bir DM transferinde...

nouma16
26.Mayıs.2011, 16:58
emenike fenerbaçe'ye hayırlı olsun.
makul bir ücretle beşiktaş'da görmek istediğim bir oyuncu.

sananes
26.Mayıs.2011, 17:05
Semih artık lütfen gitsin yeter artık şahsi fikrim yetersiz bir oyuncu olduğu ve emenike ile kıyaslanamayacağı.Herkesin övdüğü kişiliğini de beğenmiyorum açıkcası.

Ayrıca net bir iddia atıyım ortaya,benim izlediğim Emenike,Niang'ı keser.

TR.CaPTaiN
26.Mayıs.2011, 17:18
Aziz başkan ve Şekip Mosturoğlu Ligtv'de. Hatırladığım kadarıyla yazayım;

- Yobo'yu almak istiyoruz. Ama hiç belli olmaz, bir bakarsınız Yobo'dan iyisini alırız.

- Selçuk bize sezon ortasında teklif edildi, Trabzon'la yarış içerisindeyiz; doğru olmaz dedik. Sezon sonunda ise Galatasaray'a söz verdim dedi. Hayırlı olsun.

- Şampiyonlar Ligi için güçlü kadro kuracağız.

- Değerini bulan her oyuncuyu satabilirim. Gökhan'la ilgili bize ulaşan teklif yok. Volkan'ın izin istediği iddiaları da doğru değil. Daha dün konuştuk, hiç öyle birşey demedi.

- Türkiye liginden ilgilendiğimiz başka oyuncular da var. Sırasıyla bütçemize uygun olanları alacağız.

RasAnt
26.Mayıs.2011, 17:24
Dedik işte Aziz başkan istese alırdı.Bekliyoruz trasnferleri başkanım

ShevAnil
26.Mayıs.2011, 17:27
Hala şu konuyu uzatmanın manası varmı ki? Selçuk Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu oldu/olucak. İstedik aldık, gerisi teferruat.

Bekq
26.Mayıs.2011, 17:31
Şimdi Emenike transferinden sonra herkes; "Niang sola geçer Emenike forvet olur" diyor. Tamam olurda Niang bir Dia, bir Stoch kadar verimlimi sol kanatta? Hayır. Peki Niang forvet oynarsa Emenike yedekmi kalacak? Bunlar tam bir soru işareti.

Fakat aklımda birşey var. Oda Niang - Emenike beraber forvette. Bunu yapmak içinde Alex'in olmaması gerekiyor. Bence seneye Alex'ten istenilen verim alınamazsa Niang - Emenike hücumu bizleri bekliyor. Tıpkı sene başında denendiği gibi. Çoğu maçta Alex 2. yarıda çıkarılıyordu. Sonrasındada Alex'te bu sene bir patlama yaşandı. Aynı performansını seneyede gösterirmi bilinmez. Ama göstermediği takdirde kulübenin yolu gözüküyor.

Benim şahsi düşüncem bu yönde. Ek olarak birde Stoch - Dia ikilisinden biri yollanırsa veya satılırsa çok üzülürüm. Avrupa'da yabancı sınırı yok ve mutlaka denenmeleri gerekiyor birlikte.

Volkan

GG - Lugano - Transfer - Santos

Stoch - Transfer - Emre - Dia

Alex -- Niang

Şeklinde.

NisRoc
26.Mayıs.2011, 17:39
Benim anlamadığım Selçuğu biz ne yapıcaz ki? Emreyi ya da arasıra bile ortada oynayan defansif özelliği daha kuvvetli M.Topuz'u mu kesicek ? Bir de yabancı bir ön libero alınacak diyor.. Selçuk bize gelseydi ancak yedek olurdu. Emre sakatlanınca ya da Alex'in yerine falan.. Gördük Milli takımda Selçuk ile Emre'nin yan yana oldugunda orta sahanın otobana cevrildiğini o yüzden gerek yoktu hani. Ha iyi bir yedek olurdu orası ayrı..

SAİT71
26.Mayıs.2011, 17:45
AZİZ YILDIRIM:

Arshavin gündemde yok.

Bizim takımımıza 3-4 tane oyunu götürebilecek oyuncular lazım. Artı birde alternatif oyuncular lazım. Aykut hocanın verdiği listeye göre transfer yapıyoruz. M.Pektemek ve Orhan Şam ile görüşmeler belli noktaya geldi. Kayserili Serdar'da var. hepsiyle görüşüyoruz.

Clayman
26.Mayıs.2011, 17:49
http://i54.tinypic.com/1z5ryat.jpg

Böyle bir fotoğraf var. Emenike'nin pasaportundan çekilmiş sanırım.

NisRoc
26.Mayıs.2011, 17:52
AZİZ YILDIRIM:

Arshavin gündemde yok.

Bizim takımımıza 3-4 tane oyunu götürebilecek oyuncular lazım. Artı birde alternatif oyuncular lazım. Aykut hocanın verdiği listeye göre transfer yapıyoruz. M.Pektemek ve Orhan Şam ile görüşmeler belli noktaya geldi. Kayserili Serdar'da var. hepsiyle görüşüyoruz.

Harbi böyle mi dedi? Işte bu süper..

RasAnt
26.Mayıs.2011, 17:52
http://www.bilder-space.de/show_img.php?img=36cb7c-1306411251.jpg&size=vorschau

Böyle derken resmi göremedim :)

Clayman
26.Mayıs.2011, 17:53
Böyle derken resmi göremedim :)

Sorun varmış, düzelttim.

SAİT71
26.Mayıs.2011, 17:54
Harbi böyle mi dedi? Işte bu süper..

Aynen NTVSpor açık. Birebir söyledi bunları. Görüşme halinde olduğumuz açık. Belli bir noktayada geldiğini söyledi.

RasAnt
26.Mayıs.2011, 17:55
Vay başlamış yaş arttırma operasyonları :) kontrol ettirip almışlardır umarım gerçekse .... :)

sananes
26.Mayıs.2011, 17:58
http://www.kardemirkarabukspor.org.tr/images/haberresim/Emenikepass.jpg

gerçek pasaportunun karabükspor sitesindeki fotografını koyarak yaş muhabbetini bitirelim:)

TR.CaPTaiN
26.Mayıs.2011, 18:01
Başkan isim vermeyeceğim dedi ama dayanamayıp yerli listemizi saydı. :} Serdar Kesimal, Sezer Öztürk, Orhan Şam ve Mustafa Pektemek. Orhan ve Mustafa için Nihat Özdemir devredeymiş. İkisi için 9 m € abartı değil bana göre.

World Hollow o1
26.Mayıs.2011, 18:01

sadece tarih olarak mı büyütmüş yani?

Misal 2010 değilde 2030 olarak mı ay, gün hiç değişmemiş mi?

grkm33
26.Mayıs.2011, 18:02

Belki kemik yaşı 24 tür kimliğe büyük yazdırmışladır askere erken gidip gelsin diye :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin:

SAİT71
26.Mayıs.2011, 18:02
Bence o iki oyuncu için fazla o para. Umarım pazarlıkla indirebiliriz. (Şam ve Pektemek)

RasAnt
26.Mayıs.2011, 18:04
Ya herşey ortada fotoğraf sonradan ekleme oraya :) öyle fotoğrafmı yapışır :D

Cengo
26.Mayıs.2011, 18:05
Hepsini alalım, hadi inşallah. Mükemmel olacak, harikasın başkan :)

RasAnt
26.Mayıs.2011, 18:07
Özer varken Sezer 6 m euro çok gereksiz bence diğer 3 isimle anlaşmalıyız.

titates1
26.Mayıs.2011, 18:08
Hepsi alınabilir yerli konusunda çok üst düzey bir kadro kurulur ayrıca bunlar kadro genişliği açısından alınacak yani ilk 11'e direk alınan oyuncular olmadığından uyum sorunu da yaşanmaz,dmc transferi ne de kaliteli bir isim gelirse çok fena şeyler olur =)

ShevAnil
26.Mayıs.2011, 18:13
Bahsi geçen isimlerin hepsi çok iyi ve faydalı oyuncular ama Serdar Kesimal her klüpte en azından alternatif stoper olarak bulundurulabilicek kaliteli bir isim. Fenerbahçe'ye kaptırılırsa üzülürüm. :)

SAİT71
26.Mayıs.2011, 18:18
Bende Sezer Öztürk'ü pek istemiyorum. Bana göre çok gerekli olmayan bir oyuncu.

Clayman
26.Mayıs.2011, 18:18
Serdar Kesimal transferini bitirmiş Fenerbahçe. Yedek kalmayı tercih etti, hayırlısı olsun.

sananes
26.Mayıs.2011, 18:21
Serdar Kesimal'i alalım Yobo'nun bonservisini almaktan vazgeçelim.Ya da Yoboyu kenarda tutalım.Yobo benim yıllardır çok sevdiğim bir isimdir ama yabancı üst düzey bir ön libero şart bu takıma.Yabancı sınırından dolayı sol bekimiz yada stoperlerimizden biri türk olmak zorunda.Santos gibi zor bulunacağı için Yobo'nun türk alternatifini bulmak zorundayız.

SAİT71
26.Mayıs.2011, 18:23
Serdar Kesimal gelirse çok iyi bir alternatif olur. F.Bahçe gibi Ş.L'nde oynayacak bir takımda heleki stoper bölgesinde ciddi kaliteli alternatif sıkıntısı yaşayan bir takımda lig, kupa avrupa üçgeninin olduğu bir düzende mutlaka ciddi şekilde forma bulacaktır. İnşallah transferi bitiririz.

TR.CaPTaiN
26.Mayıs.2011, 18:39
- Bobo ile ilgilenmiyoruz.

- Tuncay'ı Aykut hoca isterse alırız. 2 sene önce arayıp gel dedim, gelmedi. Ama 35 yaşında da ben geliyorum derse ben almam.

- Semih'le görüşmeler sürüyor. Şartlarımızda anlaşan her oyuncu kalır. Önceki aldığından daha az teklif etmeyeceğiz zaten.

E.Cartman
26.Mayıs.2011, 18:42
Twitter'da Emenike'yle ilgili bu foto dolaşıyor şu anda.

http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/306978540.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1306421880&Signature=XDrNaun9xMONxBUPxQTaRw0DCT4%3D

vego
26.Mayıs.2011, 18:44
SON DAKİKA: Güiza İspanya'dan bir takımla anlaştı.. Marca ve AS Gazeteleri ile Eurosport İspanya geçti haberi..

sananes
26.Mayıs.2011, 18:46
http://www.kardemirkarabukspor.org.tr/images/haberresim/Emenikepass.jpg

gerçek pasaportunun karabükspor sitesindeki fotografını koyarak yaş muhabbetini bitirelim:)

yahu söylentileri bırakıp bu linkteki gerçek pasaporta baksanıza arkadaş.

yaman76hakanFB
26.Mayıs.2011, 18:50
Serdar Kesimal'i alalım Yobo'nun bonservisini almaktan vazgeçelim.Ya da Yoboyu kenarda tutalım.Yobo benim yıllardır çok sevdiğim bir isimdir ama yabancı üst düzey bir ön libero şart bu takıma.Yabancı sınırından dolayı sol bekimiz yada stoperlerimizden biri türk olmak zorunda.Santos gibi zor bulunacağı için Yobo'nun türk alternatifini bulmak zorundayız.

Savunmada iki stoperden birisi kulübeye çekilecekse, bu isim Yobo değil, Lugano olur, olmalıdır. Yobo'suz Lugano döneminde yolgeçen hanı gibi olan defans; Lugano'nun olmadığı maçlarda Yobo sayesinde herşeye rağmen ayakta kaldı. Şimdi eğer 7 gol attı filan mevzuu olacaksa hiç tartışmayalım zaten. Soruyorum:

-Yobo-Bekir / Lugano-Bekir

Çok kritik bir maça hangisiyle çıkarsınız?

Ben hiç tartışmasız, arkada açık vermemem gerekiyorsa, ilkini tercih ederim. Zaten Yobo geldi geleli Lugano tartışılır adam olmaktan çıktı. Hataları göze batmaz oldu. Yoksa Bilica sonrası kabak onun başında patlayacaktı. Ama daha popüler olduğu için Lugano tercih edilir, Yobo profesyonelliğin ve sadece işine bakmanın bedelini ödeyip kulübeye gider; ayrı mesele.

sananes
26.Mayıs.2011, 18:55
Savunmada iki stoperden birisi kulübeye çekilecekse, bu isim Yobo değil, Lugano olur, olmalıdır. Yobo'suz Lugano döneminde yolgeçen hanı gibi olan defans; Lugano'nun olmadığı maçlarda Yobo sayesinde herşeye rağmen ayakta kaldı. Şimdi eğer 7 gol attı filan mevzuu olacaksa hiç tartışmayalım zaten. Soruyorum:

-Yobo-Bekir / Lugano-Bekir

Çok kritik bir maça hangisiyle çıkarsınız?

Ben hiç tartışmasız, arkada açık vermemem gerekiyorsa, ilkini tercih ederim. Zaten Yobo geldi geleli Lugano tartışılır adam olmaktan çıktı. Hataları göze batmaz oldu. Yoksa Bilica sonrası kabak onun başında patlayacaktı. Ama daha popüler olduğu için Lugano tercih edilir, Yobo profesyonelliğin ve sadece işine bakmanın bedelini ödeyip kulübeye gider; ayrı mesele.

öyle düşünecek olursak abi ben direk edu'yu geri getirir ikisini de yollardım :) Sonuçta dengeleri düşünecek olursak kimse Lugano'yu kesemez şu an için ve Lugano bizim oyuncumuz iken Yobo bonservis ödenerek transfer edilebilir ancak.

SAİT71
26.Mayıs.2011, 18:58
Bence Yobo savunmanın birinci adamıdır. Fakat şöyle bir gerçek varki Lugano'da kulübeye çekilemez. Bu durumda Yobo ile Lugano olmadanda olmaz. O nedenle 2 side 11'de olmalıdır. Yada Lugano'yu tamamiyle göndermelisin. (Yedek beklemeyeceği için) Nerden bakarsan bak 2 oyuncu kulübede olamaz.

Kesimal gelirse bunların arkasında beklemelidir. Forma şansıda bulur zaten. Aykut hoca bu konuda çok güvenilir.

sananes
26.Mayıs.2011, 18:59
Tamamda yabancılardan kimse kesilmeyi hak etmiyor şu an.ee o zaman nerede ön libero? Başka türlü yabancı ön libero oynatma şansımız yok.

SAİT71
26.Mayıs.2011, 19:01
Yobo Lugano Santos Alex Niang DM şeklinde olur. Sol açıkta bence problemimiz olur.

NisRoc
26.Mayıs.2011, 19:07
Serdar gelirse, Yoboyu önlibero kullanabilir mi acaba ?

vego
26.Mayıs.2011, 19:25
Alex10.com.br

Emannuel EMENIKE hosgeldin!!!

GodfatheR
26.Mayıs.2011, 19:26
Serdar gelirse harika bir transfer yapmış oluruz.

nekop
26.Mayıs.2011, 19:46
Aslında sağ beke yedek olarak alınması planlanan Orhan Şam transferi gerçekleşirse onu stoperde yedek olarakta kullanabilir Fenerbahçe. Serdar gereksiz olur. Tabi bunu Yobo'nun alınacağını düşünerek söylüyorum.

SAİT71
26.Mayıs.2011, 19:51
Bence stoper sıkıntımız olacağı için Şam hem sağ bek hem stoper alternatifi olur. Düşününce genellikle Gökhan'ın dinlendirilmesi adına Şam'ın bir çok maçta rotasyona sokulabilir. Bu durumda stoper sıkıntısı olacağı için Serdar'a da ihtiyaç olacak.

Mesela Gökhan sakatlandı yada yorgun Şamı sağ bek yaparsın, Lugano yada Yoboyu yedeğe çekip Dia veya Stochuda oynatabilirsin. Eker Bilica felan bunları yollamak lazım tabi.

sarianet
26.Mayıs.2011, 20:20
aziz yıldırım ligtvde transferler ve diğer konularla ilgili önemli açıklamalar yaptı
izleyemeyenler için.

azizyıldırımligtv

2.bölüm

3.bölüm

Zekirdek
26.Mayıs.2011, 20:23
Buradaki düşüncelerin aksine ben Emenike'nin Niang'ı keseceğini düşünüyorum.

Serdar Kesimal gelirse sezonda 20 küsür maça çıkacağını düşünüyorum. Yobo Avrupa kupasına gidince, Şampiyonlar Ligi maçı öncesi dinlendirmeler ve Türkiye Kupası ile en az 20 maç oynar.

eng1n
26.Mayıs.2011, 20:49
Bu arada Afrika kupası bu sezonsa Yobo, Niang ve büyük ihtimal Emenike gidecek zaten Serdar Afrika kupasından dolayı şans bulur ama forvetsiz kalıyoruz yahu Semih'de ayrılırsa o açıdan bir forvet transferi şart.

sananes
26.Mayıs.2011, 20:50
Buradaki düşüncelerin aksine ben Emenike'nin Niang'ı keseceğini düşünüyorum.

Serdar Kesimal gelirse sezonda 20 küsür maça çıkacağını düşünüyorum. Yobo Avrupa kupasına gidince, Şampiyonlar Ligi maçı öncesi dinlendirmeler ve Türkiye Kupası ile en az 20 maç oynar.

ilk cümleye inatla katılıyorum.İkincisinde ise Direk Serdar'ı 11e monte etmeliyiz diye düşünüyorum.

vego
26.Mayıs.2011, 20:51
Milan Asbaşkanı Adriano Galliani: ''Volkan Demirel ile ilgilenmiyoruz

TR.CaPTaiN
26.Mayıs.2011, 22:39
Adam yıkılmak, düşmek nedir bilmiyor. :}

http://www.ligtv.com.tr/Videohaber/default.aspx?r=1&hid=82834

ForsakeN
26.Mayıs.2011, 23:28
Yalnız Emenike bu yıl Karabük'te oynadığı için yapılan sert fauller pek konuşulmadı. Önümüzdeki yıl çok konuşulacak o fauller. İnönü'de Toraman'ın bir tekmesini hatırlıyorum benim canım yanmıştı sanki :D

fbdevil190737
26.Mayıs.2011, 23:31
Emenike istediğim gibi alındı . İnanılmaz süratli , güçlü , dengeli,dayanıklı , top süren ve bitirici vuruşu olan bir santrafor özellikle ŞL'de üzerimize gelen takımların defansını Alex'in paslarında dağıtacaktır .

TR.CaPTaiN
26.Mayıs.2011, 23:36
Nihat Özdemir: İlhan Cavcav'ın istediği rakamlarla bu transferlerin olması mümkün değil. Ancak görüşmeler devam ediyor. TRT Türk

Jesus_FB
27.Mayıs.2011, 00:36
Nihat Özdemir: İlhan Cavcav'ın istediği rakamlarla bu transferlerin olması mümkün değil. Ancak görüşmeler devam ediyor. TRT Türk

Senelerdır adamın sesi solugu cıkmıyo kendini biraz hatırlatası var belliki :)

SAİT71
27.Mayıs.2011, 00:51
Bence Cavcav o bahsedilen 9 milyon eurodan çok daha fazla yukarı çıkmıştır. Yoksa o fiyatı dese yine bizimkiler 3 aşağı beş yukarı o civarda teklif verip alırdı ama artık ne kadar saçmaladıysa...

Sekopej
27.Mayıs.2011, 01:06
Bahsi geçen 4 oyuncu alınırsa çok iyi olur. İlhan, Bilica, Güiza sanırım takımdan ayrılacak oyuncular. Semih'in durumu belirsiz. Yobo'nun durumuna göre yabancı bir stoper alınabilir ve orta sahaya bir oyuncu alınacak.

Değerini bulan oyuncuyu satarım derken Santos'tan bahsettiğini düşünüyorum, satılması halinde sol beke de transfer yapılabilir. Özgür Çek nasıl gönderildi hala anlayabilmiş değilim, alınabiliyorsa Santos gitsin ya da gitmesin Özgür de alınsın isterim.

Güiza yerine Emenike, Bilica yerine de yabancı bir DMC gelecek. Takımın yapısını fazla bozmadan yapılacak transferler güzel, Tuncay konusunda da, yüksek bedelli olmayacaksa dönmesi elbette fayda sağlar, kadro derinliği açısından.

KaPaLı
27.Mayıs.2011, 12:39
Orhan Şam 3,5 milyon €'ya transfer oldu diyollaaaa.

kalemci
27.Mayıs.2011, 12:41
sezer transferi çıkmaza mı girdi bilica istenmiyormuş şehirde.

Cengo
27.Mayıs.2011, 12:45
Orhan'ı 3,5'a alıp, Pektemek'i 4'e almamak nasıl bir mantıktır?

anil luque
27.Mayıs.2011, 12:47
Orhan Şam 3,5 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'de.

@tribündergi.

kalemci
27.Mayıs.2011, 12:49
gelip yedek oturacaksa eğer 3.5 çokmuş 25 yaşında olduğu için.

MeMo
27.Mayıs.2011, 12:50
Pektemek alınmayacak galiba.Zaten BJK almış daha yeni kalkınca böyle oldu :D

uAburak89
27.Mayıs.2011, 12:52
Orhan iyi transfer, hem sağ bek hem stopere alternatif. Dünkü Pektemek + Şam 9 milyon lafına göre bu transferin bedeli normal, ama Pektemek 4 milyon euroya transfer olurken, Orhan Şam'a 3.5 milyon euro vermek biraz garip geldi bana.

sarianet
27.Mayıs.2011, 12:56
ntvspordada yayınlandı http://www.ntvspor.net/haber/futbol/41580/orhan-sam-fenerbahcede

kalemci
27.Mayıs.2011, 13:01
eğer geldiyse Gökhan Gönül avrupaya gidebilir diye düşünüyorum.daha okan gibi yetenekli bi oyuncu var aynı mevkiide orhan yerine pektemeke 4.5 verilip alınsaydı daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Aşk-ı Şehir
27.Mayıs.2011, 13:02
sezer transferi çıkmaza mı girdi bilica istenmiyormuş şehirde.

Bu transfer istenmiyo Eskişehir'de. Ve bende sonuna kadar destekliyorum. Şimdi baktığımızda ne olursa olsun Sezer yetenekli bir oyuncu ve takımında önemli bir oyuncusu. Medya'da geçen isimlere baktığımızda 1.5 + Gökhan Ünal + Bilica + Uğur Boral yazılıyo. Birincisi medya ya bizi çok gerizekalı zannediyo yada kendileri çok gerizekalı. Uğur Boral'ın sözleşmesi 4 gün sonra bitiyo. İkincisi Bilica gibi bir futbolcuyu taraftar kesinlikle istemiyo. Üçüncüsü Eskişehir medyasına biz sadece para istiyoruz diyen yönetim nedense Aziz Yıldırım'a bunu söyleyemiyo...

kalemci
27.Mayıs.2011, 13:08
cavcav ntvsporda :) orhan 3.5 kesinmiş.

aziz yıldırımın kim ne derse desin anadolu klupleriye iyi anlaşıp sözünü dinletebiliyor.eskişehir sezer için bizden 7 istemişti fenerden kaç istiyor ?

Ghazi
27.Mayıs.2011, 13:11
Aykut Demir'i de alalım bare :D Yobo için evertonla uğraşmamız gerekmez en azından :)

Aşk-ı Şehir
27.Mayıs.2011, 13:11
cavcav ntvsporda :) orhan 3.5 kesinmiş.

aziz yıldırımın kim ne derse desin anadolu klupleriye iyi anlaşıp sözünü dinletebiliyor.eskişehir sezer için bizden 7 istemişti fenerden kaç istiyor ?

Bilmem farkettinizmi piyasa baya yükseldi. Şimdiki transferlere göre Sezer'e bir 4 Milyon € isterler bizimkiler en az.
Ayrıca belirteyim Galatasaray'n 6 milyon verdiği felan konuşuluyo....

kalemci
27.Mayıs.2011, 13:13
ya yükseldi yükselmesine devre arasında sezerle anlaşmıştı beşiktaş diye biliyorum ama bülent uygun 7 isteyin filan demişti diye biliyorum:)

KaPaLı
27.Mayıs.2011, 13:20
Bu transfer istenmiyo Eskişehir'de. Ve bende sonuna kadar destekliyorum. Şimdi baktığımızda ne olursa olsun Sezer yetenekli bir oyuncu ve takımında önemli bir oyuncusu. Medya'da geçen isimlere baktığımızda 1.5 + Gökhan Ünal + Bilica + Uğur Boral yazılıyo. Birincisi medya ya bizi çok gerizekalı zannediyo yada kendileri çok gerizekalı. Uğur Boral'ın sözleşmesi 4 gün sonra bitiyo. İkincisi Bilica gibi bir futbolcuyu taraftar kesinlikle istemiyo. Üçüncüsü Eskişehir medyasına biz sadece para istiyoruz diyen yönetim nedense Aziz Yıldırım'a bunu söyleyemiyo...

Mustafa, Bilica'yı Bülent Uygun istiyodur. Sivas'ta başarılı olmasının ana sebebi Bilica'ydı. Özellikle kapanan takımlarda çok başarılı olan bir oyuncu Bilica.

Aşk-ı Şehir
27.Mayıs.2011, 13:21
Mustafa, Bilica'yı Bülent Uygun istiyodur. Sivas'ta başarılı olmasının ana sebebi Bilica'ydı. Özellikle kapanan takımlarda çok başarılı olan bir oyuncu Bilica.

İstediği kadar istesin. Bilica bu takıma gelsin rakip oyunculardan çok ıslıklanır her maçta...

SAİT71
27.Mayıs.2011, 13:21
Orhan çok iyi oldu. Pektemek'te kaliteliydi, alınsa iyi olurdu ama Beşiktaş almış. Tabi herkes hesabına göre alıyor adamları. Zevkli bir transfer dönemi gerçekleşiyor.

Clayman
27.Mayıs.2011, 13:23
Orhan'ı 3,5'a alıp, Pektemek'i 4'e almamak nasıl bir mantıktır?

İlk defa size katılıyorum.

Cengo
27.Mayıs.2011, 13:29
İlk defa size katılıyorum.

Neyse Semih ile anlaşılır zaten, sıkıntı olmaz o konuda sanırım. Önceki senelerde 2 forveti zor görürken 4. forveti alacaktık neredeyse. Pekmetek Tuncay tipinde bir oyuncu, Tuncay geri dönse de olur illa gerekiyorsa.

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2011, 13:37
Pektemek + Orhan paketini 7-8'e kapatsak güzel olurdu. Pektemek'in Beşiktaş'a gitmesinin ardından Semih'le anlaşma ihtimali arttı gibi. Çünkü aksi halde hücumda sadece Niang ve Emenike kalıyor. Güiza'yı da gitti sayıyorum.

Orhan da mücadeleci iyi bir oyuncu. Kadro derinliği açısından, Aykut hocanın kadronun altını dolduracağız sözüne uygun bir transfer. Hem stoper olarak hem de sağ bek olarak faydalanabiliriz. Hayırlı olsun.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 13:46
Birde Kesimal transferi bekliyorum ben valla. Sonra İlhan Eker-Bilica yı indirimli ürünler vitrinine çıkarırız :D

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2011, 13:53
Serdar Kesimal için Süleyman Hurma, Türkiye'den 3 büyük kulüp ve Wolfsburg talip demiş.

BleedingMoon
27.Mayıs.2011, 13:55
3.5 milyon orhan şam için çok mu? yapmayın arkadaşlar.

mustafa pektemek ali kuçik + 4 milyon euro'ya gitti.

bence piyasa değerlerinin üstünde değil.

ReaList
27.Mayıs.2011, 13:57
Bugünkü iki transferden şu ihtimal doğdu
1-Gökhan Gönül %90 yolcu
2-Semih Şentürk ayrılmıyor

kalemci
27.Mayıs.2011, 13:58
bende öyle düşünmüştüm ama sene sonunda gitmesi daha mantıklı yada devre arasında şlde oynamak isteyecektir.

BleedingMoon
27.Mayıs.2011, 13:59
semih 2. forvet olarak bile istediği süreyi alamadığını söylemişti. 3. forvet olmak ister mi? umarım ister.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 14:00
Kesimal Wolfsburg'a gidipte kendini riske etmemeli. Türkiye'den 3 büyüklere gitmeli, oturup düşünmeli sonra F.Bahçe'ye gelmeli :D

ReaList
27.Mayıs.2011, 14:04
Kesimal'ı kaptırmamız lazım Kaçıralım :D

SAİT71
27.Mayıs.2011, 14:06
Sezer’de son tur!
Fenerbahçe Yönetimi, Eskişehirsporlu Sezer Öztürk için 3.5 milyon liranın yanı sıra Bilica, Gökhan Ünal ve Uğur Boral’ı önerdi. Transfer bitme noktasına geldi

http://cdn.sporx.com/img/3/2011/sezer_ozturke.jpg

Şampiyonluk kutlamalarını bitirir bitirmez yeni sezon transfer çalışmalarına Emmanuel Emenike (http://www.sporx.com/emmanuel-emenike/) transferiyle hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) Yönetimi’nin, Eskişehirsporlu Sezer Öztürk (http://www.sporx.com/sezer-ozturk/) için geri çevirilemeyecek bir teklifte bulunduğu öğrenildi.

Sarı-lacivertli kulübün, kırmızı-siyahlı orta saha oyuncusu için, Eskişehirspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/eskisehirspor/) Yönetimi’ne 3.5 milyon lira ile Gökhan Ünal (http://www.sporx.com/gokhan-unal/), Uğur Boral (http://www.sporx.com/ugur-boral/) ve Bilica’yı önerdiği bildirildi. Sezer’in önümüzdeki sezon Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) formasını giymesi konusunda kararlı görünen sarı-lacivertli kulübün, bu girişimine Eskişehirspor’un olumlu yanıt verdiği belirlendi. Bir sene sonra sözleşmesi bitecek olan Sezer için yapılan bu teklif transferini neredeyse bitirme noktasına getirdi.

Bu arada Fenerbahçe’nin, Kayserispor’un başarılı stoperi Serdar Kesimal (http://www.sporx.com/serdar-kesimal/) için de temaslarını hızlandırdığı ve pazarlıkların son aşamaya geldiği ifade edildi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gökhan Ünal işi bozdu
Fenerbahçe'nin ısrarla kadrosuna katmak istediği Serdar Kesimal için Kayserispor ile pazarlıklar sürüyor.

http://cdn.sporx.com/img/3/2011/manucho_serdarkesimal3.jpg

Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) Başkanı Aziz Yıldırım (http://www.sporx.com/aziz-yildirim/)'ın dün Lig TV'de transfer listelerinde olduğunu dile getirdiği Kayserispor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/)'un yıldız oyuncusu Serdar Kesimal (http://www.sporx.com/serdar-kesimal/) için sarı-lacivertli kulüp pazarlıklarını sürdürüyor. Serdar için 6 milyon Euro bonservis bedeli isteyen Kayserispor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/) ayrıca eski futbolcuları Gökhan Ünal (http://www.sporx.com/gokhan-unal/)'ın dönmesini talep etti. Ancak Gökhan için Eskişehirspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/eskisehirspor/)'a Sezer Öztürk (http://www.sporx.com/sezer-ozturk/) karşılığında söz veren Fenerbahçeli yöneticiler zor durumda kaldı. sezonu İstanbul (http://www.sporx.com/istanbul/) BŞB'de tamamlayan Gökhan Ünal (http://www.sporx.com/gokhan-unal/) da tercihinin Kayserispor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/) olacağını söyledi. Bunun üzerine Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/), Serdar Kesimal (http://www.sporx.com/serdar-kesimal/) için Gökhan Ünal (http://www.sporx.com/gokhan-unal/) + 2 milyon Euro önerdi. Ancak Kayserispor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/kayserispor/) 3 milyon Euro'da ısrarcı. Sarı-lacivertliler Sezer Öztürk (http://www.sporx.com/sezer-ozturk/) için ise Eskişehirspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/eskisehirspor/)'a Bilica+1.5 milyon Euro+Uğur Boral teklifini iletti. Görüşmeler sürüyor.

sporx.com

kalemci
27.Mayıs.2011, 14:09
boralın sözleşmesi elinde 3 gü sonra takasta niye istesinler:)

sananes
27.Mayıs.2011, 14:12
Serdar Kesimal'ı mutlaka almalıyız hatta Kayseriden dönüşte bir sürpriz daha yapıp henüz 1989 doğumlu olan Hasan Ali Kaldırım'ı da transfer etmeliyiz.Semih gitsin artık ona gerek olmadığını düşünüyorum.Sezer'e de bence para harcamaya gerek yok.Bunlar yapılırsa Türkiye pazarında ki transferler yeterlidir.Yabancı ön libero aramaya başlayabiliriz.

ReaList
27.Mayıs.2011, 14:14
Ugur Boral'ın sözleşmesi elinde ancak şöyle bir durumda var fener 10 dk sonra sözleşmeyi önüne koysun 11.dakikada sözleşme yenilenir. Fener eldeki bir oyuncudan tamamen vazgeçmeden onu bırakmaz.

ReaList
27.Mayıs.2011, 14:15
Sezer Öztürk
Alper Potuk (veya Yiğit Gökoğlan)
Hasan Ali Kaldırım
Serdar Kesimal

alınsın ve iç transfer bitirilsin, işte o zaman dışarıda kaliteli 1 yabancı alma hakkımız doğar taş gibi kadro olur.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 14:18
Hasan Ali'yi satmayacağız diyorlar. Ama belliki bu oyuncuda taş gibi bir paraya gidebilir diyor Kayseri. Hasan'ı almak için baya parayı gözden çıkarmalıyız. Açıkçası ülke içerisindeki yerli transferlere baya para harcadık.

BeeTLeJuiCe
27.Mayıs.2011, 14:24
Manisalı Yiğitler gündemimizdeymiş. İncedemir olan Ceyhun olmazsa diye yedekte tutuluyor.

kalemci
27.Mayıs.2011, 14:24
Ugur Boral'ın sözleşmesi elinde ancak şöyle bir durumda var fener 10 dk sonra sözleşmeyi önüne koysun 11.dakikada sözleşme yenilenir. Fener eldeki bir oyuncudan tamamen vazgeçmeden onu bırakmaz.

yeniler ben ona birşey demiyorum sadece sözleşme yenileyipte takasta kullandırtmak istemez kendini.

RasAnt
27.Mayıs.2011, 14:49
Güzel transfer olmuş okan boş bir oyuncu sonunda gökhana alternatif geldi,GG nin satılacağına açıkcası ihtimal vermiyorum röportajında adam halinden gayet memnun ayrılcak olan futbolcunun okadar güleç olacağını düşünmüyorum :)

yobo-lugano alternatifleride serdar ve bekir(ilhan) olur eğer alabilirsek serdarı.Canerden solbek olmaz muhakkak bi alternatif lazım o bölgeye.

Birde orta saha çaktıkmı olay tamamdır.Guiza,Bilica,Baroni umarım yolcu olurlar.Ama baroniyi yedekte alternatif olarak kullanacak gibi bakalım.

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2011, 14:52
Ligtv spikeri

ertunc_oner Ertunc Oner

Alper Potuk, Ş.Güneş'in çok beğendiği,uzun vadede Selçuk'un yerini doldurabileceği yetenekte..Ancak F.Bahçe'ye transferi yüksek ihtimal!

Trabzonspor
27.Mayıs.2011, 14:58
Orhan transferi kesin mi?

RasAnt
27.Mayıs.2011, 15:00
Kesin sitede açıklama yok gerçi ama TRT bile verdi haberi :)

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2011, 15:06

İlhan Cavcav açıkladı Mustafa. Kesin.

------

Fenerbahçe, Emenike'nin ardından Sezer Öztürk'le de anlaşmak üzere...

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Galatasaray'la temasımız olmadı. Biz şu anda Fenerbahçe'yle toplantı halindeyiz, görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Taraftar arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanması ve Sezer Öztürk'ün transferinin bugün resmiyet kazanması bekleniyor.

Radyospor

RasAnt
27.Mayıs.2011, 15:06

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/41585/mustafa-ile-orhani-tutamazdik

kesin olarak gerçekleşmiş burdan anlayabiliriz.

Cengo
27.Mayıs.2011, 15:07
Cavcav başkan konuştu. Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye bu iki oyuncu için sözümüz vardı, sözümüzü tuttuk dedi.

Trabzonspor
27.Mayıs.2011, 15:15
3.5 milyon çok yahu.Böyle çok paralar verilince içim acıyor.Fenerbahçe'de genç bir sağ bek vardı oynadığı maçlarda iyi oynamıştı onun üzerine gidilseydi de bu kadar para verilmeseydi daha iyi olmazmıydı?

Bu paralar verilince her kulüp daha da fazla istemeye başlıyor bu gidiş hayırlı bir gidiş değil.

Aşk-ı Şehir
27.Mayıs.2011, 15:27
Sezer Öztürk
Alper Potuk (veya Yiğit Gökoğlan)
Hasan Ali Kaldırım
Serdar Kesimal

alınsın ve iç transfer bitirilsin, işte o zaman dışarıda kaliteli 1 yabancı alma hakkımız doğar taş gibi kadro olur.

Alper Potuk kesinlikle satılmayacak bu sezon için...

SAİT71
27.Mayıs.2011, 15:31
Şampiyonlar Ligi ve diğer kulvarlarda ciddi maçlar çıkaracağız. Lig hadi neysede Avrupada Gökhan'ın alternatifi Okan olamazdı. Çok isabetli bir transfer oldu.

Cavcav iki oyuncuya 9 milyon euro deyince, Orhan 5 Pektemekte 4 milyon euro diye hesaplayıp çok para demiştim. 3.5 yinede Türk alternatif bir oyuncu için fazla olabilir ama piyasa şartlarında ucuza bile geldi bence.. İsmi olan bir adam Orhan... 2.5 - 3 felan olsaydı daha iyi olabilirdi fakat G.Birliği o paraya as adamınıda bırakmayacağı için 3.5 ideal.

RasAnt
27.Mayıs.2011, 15:34
Malesef yabancı sınırlaması olduğu sürece bu paraları ödemek durumdayız.

Bekq
27.Mayıs.2011, 15:38
Malesef yabancı sınırlaması olduğu sürece bu paraları ödemek durumdayız.
Sözde Türk futbolu kazanıyor. Sanki Türkiye'de bir Essien, bir Puyol, bir Drogba varda biz almıyoruz.

Yabancı sınırlamasına başından beri karşıyım. Halada karşıyım. Eğerki avrupada başarı isteniyorsa yabancı oyuncu şart.

Avrupada yabancı sınırı olmadığını biliyorum. Ama onları ligtede oynatamadıktan sonra sırf avrupada ne kadar verim alabilirsinki?

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2011, 15:53
Ligtv'de Sezer için geçen rakamlar doğruysa; yöneticilerimiz acilen toplantı yaptıkları yerden uzaklaşsınlar.

di canio
27.Mayıs.2011, 15:53
3.5 milyon çok yahu.Böyle çok paralar verilince içim acıyor.Fenerbahçe'de genç bir sağ bek vardı oynadığı maçlarda iyi oynamıştı onun üzerine gidilseydi de bu kadar para verilmeseydi daha iyi olmazmıydı?

Bu paralar verilince her kulüp daha da fazla istemeye başlıyor bu gidiş hayırlı bir gidiş değil.

Okan Alkan'dan bahsediyorsun. Okan ilk haftalarda şans bulduğunda çok iyi değerlendirdi. Ama Gökhan Gönül iyileşince A2 takımla çıktığı maçlarda 'ben oldum' havasına girmiş. Biraz şımarıklık yapmış açıkçası. Aykut Kocaman da burnu sürtsün diye sanırım sonraki haftalarda 18'e bile almadı. Hele son hafta oynanan Antalyaspor maçında hakemle diyaloğa girerek doğrudan kırmızı kart gördü. Küfretti sanırım. Kendisini toparlaması lazım. Orhan Şam transferi de kendisini sorgulaması açısından iyi olur sanırım.

goosfraba
27.Mayıs.2011, 16:00
serdar kesilmal da büyük ihtimalle milli maçtan sonra açıklanır.

Clayman
27.Mayıs.2011, 16:01
Ligtv'de Sezer için geçen rakamlar doğruysa; yöneticilerimiz acilen toplantı yaptıkları yerden uzaklaşsınlar.

Bahsi geçen rakamlar nelerdir ? Lig TV olmadığı için takip edemiyorum.

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2011, 16:07
Ligtv'ye göre; Gökhan Ünal + Bilica + 5 m € teklifi yapmışız, reddetmişler. Eskişehir sadece para olarak 7 m € istiyormuş.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 16:16
Yuuhh o kadar para çok fazla bence gerek yok Sezer'e...

Aşk-ı Şehir
27.Mayıs.2011, 16:17
Gökhan Ünal ve Bilica Fenerbahçe'den aldığı ücretleri bizden almak istiyolarmış sanırım. Bu mümkün değil. O yüzden bizimkiler nakit istemekte diretiyolar. İyide yapıyolar...

sananes
27.Mayıs.2011, 16:19
Sezer'i almayalım Gökhan kalsın(Semih gidecek gibi çünkü) Bilica'yı bedava verelim eskişehir'e yada başka bi takıma razıyım.

Memedov
27.Mayıs.2011, 16:19
Orhan Şam Çok iyi transfer, Sezer Öztürk'e gerek yok bence. Herşey'den önce Avrupa'da Başarı İçin Emre'nin yanına orta saha'ya Appiah tarzı bir oyuncu alınmalı.

Memedov
27.Mayıs.2011, 16:23
Ayrıca Lig Tv'ye Göre Cristian Baroni Önümüzdeki Sezonda'da Takımda Yer Alacakmış.

Aşk-ı Şehir
27.Mayıs.2011, 16:23
Sezer'i almayalım Gökhan kalsın(Semih gidecek gibi çünkü) Bilica'yı bedava verelim eskişehir'e yada başka bi takıma razıyım.

Bedavayamı veriyon. Sağol hacı ya. :) Biz çöp kutusumuyuz arkadaş? Madem bi yere vermek istiyonuz sözleşmesini feshedin bu kadar basit...

SAİT71
27.Mayıs.2011, 16:25
Ayrıca Lig Tv'ye Göre Cristian Baroni Önümüzdeki Sezonda'da Takımda Yer Alacakmış.

O halde bu sezon Ş.L'ne elveda diyebiliriz.

RasAnt
27.Mayıs.2011, 16:26

Sakin ol şampiyon,kulübede veya tribünde olacak.Kadro zenginliği ;)

Memedov
27.Mayıs.2011, 16:26

Yok Cristian takımda kalsa bile ben orta sahaya kaliteli bir isimin transfer edileceğini düşünüyorum.

footballer33
27.Mayıs.2011, 16:27
Ligtv'ye göre; Gökhan Ünal + Bilica + 5 m € teklifi yapmışız, reddetmişler. Eskişehir sadece para olarak 7 m € istiyormuş.
İşte Beşiktaş biraz da bu yüzden gurbetçilere yöneldi, hemen hemen aynı ayardaki futbolculara burda milyon eurolar vereceğine dışardaki pazara yönelip işi ucuza kapattı. Sadece M.Pektemek ve Ersan için bazı miktarlar gözden çıkarıldı, o da dışarda o mevkide fazla seçenek olmadığı için. :) Mesela bir Sezer Öztürk ya da bir Serdar Kesimal için istenen 6-7 milyon eurolar ne demek? Onlar bu parayı eder mi? Bunun da irdelenmesi lazım. Ancak Fener'de para çok tabi, bir de ŞL'den gelecek paraları da düşünürsek Aziz Yıldırım'a fazla koymaz. :D Bizim şampiyon olduğumuz yıl Demirören'e 8 milyon euroların, 5.5 milyon euroların koymadığı gibi. :D

MeMo
27.Mayıs.2011, 16:28
Sezer işi uzadı gibi istenen rakamlar çok yüksek.

RasAnt
27.Mayıs.2011, 16:29
Umarım Sezeri almayız başından beri istemiyorum.Sezere vereceğiniz parayı Serdara verin.

deniz.91
27.Mayıs.2011, 16:32
Serdar Kesimal için Süleyman Hurma, Türkiye'den 3 büyük kulüp ve Wolfsburg talip demiş.

Serdar kesimalın öncelikli hedefi bundesligaya geri dönmketi bunu bazı röportajlarında dile getirdi eğer wolfsburgunda teklifi istanbul takımalrı kadar iyiyse tercihini wolfsburgdan yana kullanacak gibi serdar gidecek bu sene ama hangi takıma bakalm

ReaList
27.Mayıs.2011, 16:33
Yalnız dikkatinizi çekti mi bilyorum sonunda şu 3 büyükler akıllandı da transferi kamptan önce bitirmeye çalışıyor, eskiden avrupa maçları başlamadan transfer yapılmaz alınan adamlar adapte olana kadar avrupa kupalarına havlu atılırdı gelecek sezon çok çetin geçecek.

Ayrıca, Serdar Kesimal Fener'e inş :D

sananes
27.Mayıs.2011, 16:34
Bedavayamı veriyon. Sağol hacı ya. :) Biz çöp kutusumuyuz arkadaş? Madem bi yere vermek istiyonuz sözleşmesini feshedin bu kadar basit...

yol verin gitsin demekti mesajım zaten:)

SAİT71
27.Mayıs.2011, 16:34
Umarım Aziz başkan Baroni yeter gibi bir düşünceye kapılıpta transfer yapmamazlık etmez. Gerçi Aykut hoca herşeyi kontrol ediyor. Belli de oluyor başkana söz geçirebildiği. Onun raporlarına göre transfer yapıyoruz dedi. Hocamız isterse Tuncay'ı alırız dedi. Yani Aykut hocanın Baroni gibi bir oyuncuya göz yumacağını sanmıyorum, dediğiniz gibi kesinlikle ve kesinlikle şart bu transfer.

Önceki sezonlardan ağzımız yandığı için...

sananes
27.Mayıs.2011, 16:38
Tuncay'ı istiyorum ben.Direk 11 oyuncusu olur olmaz tartışılır ama hem çok koşuya hem de sağ kanatta da sol kanatta da oynasa en az 10 gol civarı atar.Bizim gol atan kanat oyuncusuna ihtiyacımız var,Alex'e muhtaçlığımızı azaltmak istiyor isek.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Mayıs.2011, 16:43
Bu sene 3 buyukler ligin tozunu atar. Adam birakmadilar piyasada :n::n:

Jesus_FB
27.Mayıs.2011, 16:46
Tuncay'ı istiyorum ben.Direk 11 oyuncusu olur olmaz tartışılır ama hem çok koşuya hem de sağ kanatta da sol kanatta da oynasa en az 10 gol civarı atar.Bizim gol atan kanat oyuncusuna ihtiyacımız var,Alex'e muhtaçlığımızı azaltmak istiyor isek.

Pektemek alınamadıgına gore Tuncay'a yonelmek lazım

ReaList
27.Mayıs.2011, 16:47
Semih giderse 5 milyon verelim Sercan'ı biz alalım Bursa'da yedek kalacagına gelsin Fener'de oynasın.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 16:48
Tuncay girmemeli diye düşünüyordum bu kulübün kapısından fakat şu yaşında makul bir fiyata alınırsa da hayır demem. Ş.L'ndeki mücadelesi felan aklıma gelince o kanattada sıkıntı yaşadığımızı gözönüne alınca oraya Tuncay gibi yırtıcı mücadeleci birisi gelmeli. Hem yerli hemde savunmaya ofansa heryere yardım eden bir adam... Eski formunu bizde yakalayacağına şüphem yok. Umarım Aykut hoca Tuncay'ı ister. Gelirse Diğer takımlara oranla daha fazla avantajımız olacaktır yerli konusunda.

ReaList
27.Mayıs.2011, 16:50
Tuncay yaşlandı artık alacaksak genç oyuncu alalım en azından 25 yaşını geçmemiş olsun.

Rehavi
27.Mayıs.2011, 16:56
Fenerbahçe nin Sezer ısrarını anlayabilmiş değilim, hele ki o fiyatlara...

sananes
27.Mayıs.2011, 16:56
Fm oynuyo gibi düşünmeye gerek yok yaşlandı dediğiniz tuncay henüz 29 yaşında yani bu da demek oluyor ki minimum 5 sene daha oynar.

yaman76hakanFB
27.Mayıs.2011, 17:08
Sadece futbolda değil, bütün sporlarda konuya bakış açımın temelini oluşturur. Bugüne kadar %90 oranıyla da haklı çıktım. Şudur: BİR SPORCUNUN YETENEKLERİ ve KARİYERİ HER NE OLURSA OLSUN, DAİMA SON İKİ SENESİNİ KRİTER AL! Bir sezonu şu veya bu mazeretle ıska geçebilir; ama iki sene üst üste yeterli performans gösteremediyse, düzenli süre alamadıysa daha faydası olmaz.

Ilhan
27.Mayıs.2011, 17:22
Sadece futbolda değil, bütün sporlarda konuya bakış açımın temelini oluşturur. Bugüne kadar %90 oranıyla da haklı çıktım. Şudur: BİR SPORCUNUN YETENEKLERİ ve KARİYERİ HER NE OLURSA OLSUN, DAİMA SON İKİ SENESİNİ KRİTER AL! Bir sezonu şu veya bu mazeretle ıska geçebilir; ama iki sene üst üste yeterli performans gösteremediyse, düzenli süre alamadıysa daha faydası olmaz.

Buradan yola çıkarak iki sene kötü performans gösteren bütün futbolcular futbolu bırakmalı dimi :)

Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Örneğin Milan Baros aklıma geliyor. Galatasaray'a gelmeden önce en az iki sezonu çok kötü geçirdi ama Galatasaray'da tam manasıyla en iyi performansını gösterdi.

İkinci bir örnek de Ricardo Quaresma. Beşiktaş'a gelmeden önce 2-3 sezon tam manasıyla berbattı ancak Beşiktaş'ta kendini buldu.

Tuncay'dan bahsediyorsak şansı kesinlikle hak ediyor.

RasAnt
27.Mayıs.2011, 17:26
Buradan yola çıkarak iki sene kötü performans gösteren bütün futbolcular futbolu bırakmalı dimi :)

Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Örneğin Milan Baros aklıma geliyor. Galatasaray'a gelmeden önce en az iki sezonu çok kötü geçirdi ama Galatasaray'da tam manasıyla en iyi performansını gösterdi.

İkinci bir örnek de Ricardo Quaresma. Beşiktaş'a gelmeden önce 2-3 sezon tam manasıyla berbattı ancak Beşiktaş'ta kendini buldu.

Tuncay'dan bahsediyorsak şansı kesinlikle hak ediyor.

Aynen katılıyorum

sui generis
27.Mayıs.2011, 17:34
katılan olur olmaz bilmem ama Tuncay'ın yeri ayrı bende. gelsin yedek kalsın. her tarafta oynar.

yaman76hakanFB
27.Mayıs.2011, 17:36
@Ilhan;

Olmaz demiyorum ki. Daha örnek çok. Hagi var mesela. Burak Yılmaz var. Ama büyük bir kumardır, sezon başı ona güvenerek planlama yapılmaz. Baros'ta geldiğinde soru işaretiydi; zar attılar ve tuttu. Ayrıca Quaresma beklentileri ne kadar karşıladı, tartışılır. Dediğim gibi, mesele tek tek isimler değil. Ama bel bağlanmaz, büyük paralar harcanmaz. Tutma şansı düşüktür.

Futbolu bırakma meselesine gelince. Bir oyuncu yıldızdır, belli bir dönem sonra rol oyuncusuna dönüşür. Kimden, ne beklediğini bilmek gerek. Niye bıraksın futbolu? Büyük takım oyuncusudur, iki sene düşüş yaşar, soluğu düşme hattı takımlarında alır. Daha düşerse, alt lige. Velhasıl, her iyinin daha iyisi olduğu gibi, her seviyenin daha aşağısı da vardır.

BleedingMoon
27.Mayıs.2011, 17:41
bence gelecek performansın tahmininde geçmiş performanstan öte etkenler var. ligin yapısı, takımın yapısı, sistemi, oyuncunun yapısı, nasıl bir sistemden geldiği, hangi ekolden yetiştiği, futbol zihniyeti, oyuncudan beklentiler, oyuncunun beklentileri...

en iyi örneği ispanya gol kralı türkiye'de 15 golü bulamıyor ama ingiltere'de 10 gol atamamış adam gol kralı oluyor. yahut ispanya'da tutunamamış hagi, ingiltere'de tutunamamış forlan daha sonraları büyük performanslar gösterebiliyor.

RasAnt
27.Mayıs.2011, 17:47
Tuncay gelirse kontenjan içinde çok iyi bir transfer olur.Kimse sol kanatta Tuncay yerine Caneri istemez.

Ancak daha sistem nasıl oluşacak onu bile bilmiyoruz.Dia Stoch var birde çok paraya alınmış Emenike var,Alex var.Emenikeye yedekte otur diye bukadar para harcamamıştır yönetim muhakkak aykut hoca ilk 11 düşünüyor kendisini.Bence çok karışık bir durum var hücum hattında.

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2011, 17:53
_semihsenturk Semih Şentürk
Arkadaslar suan fenerbahceyle gorusuyor avukatim bi sonuc cikarsa paylasicagim sizlerle.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 17:58
Semih bence kalmalı. Yok eğer ben yedek kalmam zart zurt derse yollanmalıdır. Tuncay ise daha çok sol kanattaki savunma zaafiyetimizi giderebileceği açısından yararlı olabilir. Artı Türk olduğu için kadroda +1 yabancı oynamasını sağlar. Zaman zaman sistemi değiştirip Tuncayı yedeğe çekip başka türlü oynayabilirsiniz. 3 kulvar var nede olsa.

MeMo
27.Mayıs.2011, 17:58
Semih kalmalı.

NisRoc
27.Mayıs.2011, 18:01
Mustafa'yı almadığımıza göre, Semih kalacak ha keza Semih giderse Tuncay'ı alabiliriz..

Universal
27.Mayıs.2011, 18:08
Şu ana kadar aldığımız iki oyuncuda, dün başkanın dediği alternatif oyuncular. Kısaca kulübeyi güçlendiriyoruz, Gökhan Gönül ve Niang olmadığı zaman kimi oynatacağız düşüncesi ortadan kalktı bana göre isabetli transferler. Kaldı ki Orhan Şam ve Emenike ilk onbirde forma giydiği zaman sırıtmayacak oyuncular.

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2011, 18:09
Fenerbahçe futbolcularının internet siteleriyle ilgilenen kişi Sezer Öztürk akşam açıklanıyor dedi.

RasAnt
27.Mayıs.2011, 18:09
Emenike yardıracak abi 7 m'a alternatif olmaz

Universal
27.Mayıs.2011, 18:12
Emenike umduğunuz gibi bir patlama yapmayacak. Şampiyonlar Liginde oynayabilecek bir isim değil, çok fazla birşey beklemiyorum. TSL'de 15 golü bulur, zaten bulmasıda gerekiyor; ama bu takımın ilk gol ismi Niang'dır. Emenike'nin avantajı Fenerbahçe 4-4-2'yi çok rahat oynabilir, Niang ile hızlı olmaları geride olduğumuz maçlarda avantaj sağlar. Ama çok büyük işler beklemeyin.

Sezer Öztürk'de bu takıma katılırsa süper olur, birde Tuncay'ı renklerimize kattık mı yerli transfere gerek yok daha. Sadece ortasaha'ya Emre gibi bir isim almak gerek, oda anca yabancı olabilir.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 18:14
Lig Tv:

İspanya'daki ismini unuttuğum bir internet sitesinin haberine göre F.Bahçe İspanya milli takım oyuncusu ve Villarrealli oyuncu Cazorla'yı transfer etmek istiyor. Ancak 20 milyon euroluk bonservisi transfer imkansız kılıyor.

BeeTLeJuiCe
27.Mayıs.2011, 18:15
Orta Saha Emre gibi bir oyuncu diyoruz, Aykut Hoca'da almayı planlıyor ama bi Abdülkadir vardı noldu? İBB'den geri dönmüş olması lazım.

BleedingMoon
27.Mayıs.2011, 18:15
emenike'yle niang aynı tipte oyuncular. ikisinin birbirini tamamlaması zor. semih-emenike, niang-semih süper olur 4 4 2 düzeni için.

eng1n
27.Mayıs.2011, 18:16
Manisalı Yiğitler gündemimizdeymiş. İncedemir olan Ceyhun olmazsa diye yedekte tutuluyor.

İncedemir veya Ceyhun'dan birisi gelirse çok iyi olur bence direk 11 oynayabilirler.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 18:17
Şahsen Emenike ile Niang ı yanyana koyunca Emenikeyi daha avantajlı görüyorum. Daha diri bir oyuncu artı daha hızlı...

Universal
27.Mayıs.2011, 18:26
Orta Saha Emre gibi bir oyuncu diyoruz, Aykut Hoca'da almayı planlıyor ama bi Abdülkadir vardı noldu? İBB'den geri dönmüş olması lazım.

İki yıl gitmişti, öyle hatırlıyorum. Zaten yaşı oldu 22-23 bu yaştan sonra patlama yapma ihtimali çok zor. Emre, Emre olduğunu 17-18 yaşında gösterdi, bu yaşlarda Inter'de oynuyordu.

RasAnt
27.Mayıs.2011, 18:29
İncedemir veya Ceyhun'dan birisi gelirse çok iyi olur bence direk 11 oynayabilirler.

Ceyhun kim ?

eng1n
27.Mayıs.2011, 18:29
Şahsen Emenike ile Niang ı yanyana koyunca Emenikeyi daha avantajlı görüyorum. Daha diri bir oyuncu artı daha hızlı...

Tekniği ve gol vuruşları Niang kadar olmasa da en önemlisi çok hırslı en azından 2 tane aynı tip forvetimizin olması şu açıdan avantajlı biri formsuzsa diğerini oynatırız sistem değişmez semih oynadığında değişiklikler oluyordu.

Ceyhun kim ?

Gülselam.

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2011, 18:31
Abdülkadir ilk gittiği dönemde şans bulmuştu. Sonra sanırım sakatlandı ve şans bulamadı. Gökhan Ünal'la birlikte Abdülkadir de takıma dönecek. Bu arada Abdülkadir 91 doğumlu, 20 yaşında.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 18:34
Son Dakika F.Bahçe Serdar Kesimal'in transferi için Kayserispor ile anlaşmaya vardı.
NTVSpor

sarianet
27.Mayıs.2011, 18:36
Son Dakika F.Bahçe Serdar Kesimal'in transferi için Kayserispor ile anlaşmaya vardı.
NTVSpor

eskiden transferin bi heyecanı vardı bunlar heyecan bırakmıcaklar yav:D

TR.CaPTaiN
Kayseri'yle anlaşmışsak iş bitmiştir. Bu saatten sonra Kayseri'ye bizim verdiğimiz paranın 2 katı verilse dahi Kayseri kabul etmez.

Milli takımda da yeni yeni oynamaya başlayan, ligde en çok göze batan stoperlerden biriydi. Çok iyi transfer oldu. Hayırlı olsun.

BleedingMoon
serdar mükemmel olur...

SAİT71
27.Mayıs.2011, 18:37
Hayırlı olsun, süper oldu bu.. Yalnız tek korkum Yobo'nun bonservisinin alınmaması olacaktır.

goosfraba
27.Mayıs.2011, 18:38
muhtemelen milli maçtan sonra açıklanır serdar.

eng1n
eskiden transferin bi heyecanı vardı bunlar heyecan bırakmıcaklar yav:D

Valla ha şuraya bak bu transfer haberleri mayıstan başlar temmuz da imzalanırdı bazen ağustosa da sarkardı. şimdi mayıs bitmemiş daha imzalar atıldı.

NisRoc
NTVSpor

Işte bu bee :)

Kaka Leite
Güzel transfer oldu serdar kesimal :icon_lol:

Rehavi
27.Mayıs.2011, 18:39
Aslında Orhan Şam Beşiktaş a, Pektemek Fenerbahçe ye gelse iki takım içinde daha iyi olurdu bence :)

NisRoc
27.Mayıs.2011, 18:40
Bu sene Gökhan Gönül gidebilir gibi bir his var içimde ama neyse :)

barahir
27.Mayıs.2011, 18:40
Güzel güzel.. Beklenen transferler gerçekleşiyor..

SAİT71
27.Mayıs.2011, 18:41
Şaka yaptım yok öyle bir haber dermişim :D

Fenerbahçe Serdar Kesimal ile anlaştı

Fenerbahçe, Orhan Şam'ın ardından bu kez de Kayserispor'un milli stoperi Serdar Kesimal ile anlaşmaya vardı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/150/serdarfbhaber_ONHHG.jpg

Fenerbahçe, Emenike, Orhan Şam derken bu kez de Kayserispor'un başarılı stoperi Serdar Kesimal ile her konuda anlaşmaya vardı.
22 yaşındaki futbolcu, bu sezon Kayserispor'da ligde 29 maçın 29'unda da forma giyerken rakip filelere de 2 gol atmayı başardı.
Serdar Kesimal, 2008-2009 sezonunda Kayserispor'a Almanya'nın Köln takımından transfer olmuştu.

NTVSpor

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2011, 18:42
muhtemelen milli maçtan sonra açıklanır serdar.

Bence Orhan, Sezer, Serdar üçünü birden açıklamak için bekliyolar. Çünkü aksi halde Cavcav'ın bile açıkladığı Orhan açıklanmış olurdu. Bu akşam hareketli olacak gibi.

Suicider
27.Mayıs.2011, 18:42
Of çok iyi adam serdar gerçekten tebrik ederim güzel transfer.Üzüldüm açıkçası bizde görmek isterdim.

eng1n
27.Mayıs.2011, 18:43
Bence Serdar soğukkanlı ender Türk defans oyuncularından. Genellikle bizde ki defans oyuncuları Çanakkale geçilmez , Top geçer adam geçmez tarzı oynarlar.

C h A o S
27.Mayıs.2011, 18:46
Yobo gitmezse yine Lugano ile kapatırlar stoperi.Ancak Orhan ve Serdar,İlhan ve Bekir 2lisinden çok daha fazla katkı verir.Kadro derinliği açısından iyi transfer yaptı Fb.Bu sene İstanbul dışındaki kaliteli yerliler bir bir 3 büyüklere gelmeye başladı.

BleedingMoon
27.Mayıs.2011, 18:46
yobo'nun bonservisi alınamadı sanırım. serdar ve orhan varken üzülmem.

sananes
27.Mayıs.2011, 18:47
Serdar ile anlaştı isek eğer yobo'yu almayıp risk almalıyız.Serdar'ın kumaşına güveniyorum ben ve yabancı ön libero oynatabilmek adına stoperlerimizden birini türk yapmak zorundayız.Bu isim de serdar rahatlıkla olabilir.Tabi gökhan inler'i alabileceksek orası ayrı.

barahir
27.Mayıs.2011, 18:47
Bu transfer açıklanmadan yobo gitseydi üzülürdüm.. Ama şimdi yobo gitse de olsun serdar var diyebiliriz rahatlıkla..

Universal
27.Mayıs.2011, 18:49
Lig biteli beş gün oldu üç transfer yaptık, sanırsam ilk defa transferleri zamanında bitiriyoruz, bu çok güzel bir haber. Kamp başlamadan transferler biterse ilk defa iyi bir hazırlık dönemi geçireceğiz.

goosfraba
27.Mayıs.2011, 18:51
yurt içi transferinden şu ana kadar ben keyif alıyorum alınan oyunculardan dolayı. haziran'dan itibaren yurtdışı transferi başlayacak sanırım. çok değil, sadece bir ön libero...

BleedingMoon
27.Mayıs.2011, 18:51
sıra geldi hasan ali kaldırım'a :D...

A.FaruK
27.Mayıs.2011, 18:55
Maşallah maşallah Allah bozmasın (: çok iyi gidiyoruz dediğimiz adamlar geliyor şimdi sırada Özgür Çek ve ya Hasan Ali vardır umarım (:

goosfraba
27.Mayıs.2011, 18:55
hasan ali kaldırım değil de, özgür çek ile ilgilieniyoruz galiba.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 18:57
Hasan Ali Kaldırım baya yağlı olur almaya kalksan. Ö.Çek daha makul olur.

Heroon
yav onlardan ziyade şu dmc yi alsak daha iyi olacak

NisRoc
hasan ali kaldırım değil de, özgür çek ile ilgilieniyoruz galiba.

2sinden biri geldim mi sıra geldi kaliteli ön liberoya..

RasAnt
27.Mayıs.2011, 18:58
Waow işte süper oldu,Aziz yıldırım yoboyu alacağız dedi sonra düzeltti almaya çalışıyoruz dedi mutlaka yoboda dahil olacak takıma endişeniz olmasın.Yobo olmazsa daha kalitelisini getiririz dedi yani mutlaka bi yabancı stoper olacak.

Hasanı değilde Özgür Çek'i bekliyor ve istiyorum o gelirse tam süper olur işte

sananes
Özgür Çek bizim çocuğumuz inşallah o da gelir.Ama ben şu ana kadar ki transfler ve ismi geçen türk oyuncular arasında en çok Serdar'a sevindim.Çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyorum,tabi Kayserispor'lu arkadaşlar daha iyi bilirler.Bence Serdar;ersan gülüm ve serdar aziz ile birlikte türk milli takımının stoper anlamında geleceğini oluşturuyor.Çok iyi oldu bu.

eng1n
Özgür'ü keşke göndermeseydik şimdi boşu boşuna o kadar para vereceğiz.

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2011, 18:59
Şimdi de oyuncuyla anlaşıldı kulüpler arası anlaşma yok deniliyor. Muhabirler tek tek düzeltiyorlar haberlerini. Keşke kulüple anlaşma olmuş olsaydı.

sananes
27.Mayıs.2011, 19:00
Waow işte süper oldu,Aziz yıldırım yoboyu alacağız dedi sonra düzeltti almaya çalışıyoruz dedi mutlaka yoboda dahil olacak takıma endişeniz olmasın.Yobo olmazsa daha kalitelisini getiririz dedi yani mutlaka bi yabancı stoper olacak.

Hasanı değilde Özgür Çek'i bekliyor ve istiyorum o gelirse tam süper olur işte

Hasan çok kaliteli ama pahalı kaçar biraz bize.Türkiye içine çok para harcadık bu sene.

Ayrıca bana lüks geliyor stoperlerin ikisinin de yabancı olması.Serdar Kesimal'e güveniyorum.Herkes güvenmeli çok potansiyelli bir oyuncu kendisi.Yabancı ön libero istiyorsak,stoperimizin biri türk olmalı.

sui generis
27.Mayıs.2011, 19:00
serdar iyi geldi hoş geldi de, ne olur yobo'yu bırakmasınlar. yobo bu ya başkasına benzemez. 8M istiyor diyor birçok internet sitesi 5.5M olduğuna emin misiniz? 5.5M sa eğer başkan ne bekliyor da bitirmiyor bunu.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 19:02
Aslında bir bakıma bu sene olmasada ilerki bir iki senede Yobo'yuda kısa vadede kullanıp, tıpkı kalede yaptığımız Türk devrimi gibi stoperimizede Serdar'ı yerleştirmeliyiz. Hem yabancı hakkımızı başka yerde kullanabiliriz hemde Serdar gibi yetenekli bir stoperi kazanmış oluruz. Büyük bir takımda ne kadar çok üst düzey maça çıkarsa hem milli takım adına hemde kendi adına çok daha iyi olacaktır...

Jesus_FB
27.Mayıs.2011, 19:03
Tuncay ve appiah gibi bir orta saha istiyoruz

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2011, 19:04
Serdar Kesimal İçin Söz Alındı

Fenerbahçe Kulübü, Kayserispor'un 21 yaşındaki genç stoperi Serdar Kesimal için Söz Aldı

Fernerbahçe, Kayserispor'un milli oyuncusu Serdar Kesimal için Kayserispor'dan söz aldı. Acunn.com'un ulaştığı Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Serdar için daha önce Fenerbahçe'ye söz verdiklerini ancak şu an bir gelişme olmadığını söyledi. Süleyman Hurma sözlerine şöyle devam etti. '' Bizim Fenerbahçe ile herhangi bir anlaşmamız olmadı. Ancak daha önce bizden başka kimseye söz vermeyin diye anlaştık. Resmi evrağa dökülen hiçbir şey yok. Henüz imzalar atılmadı''.

Bu acunn.com Acun Ilıcalı'nın sitesi mi ? :}

SAİT71
27.Mayıs.2011, 19:05
Evet Acun'un sitesi. Bir çok farklı dalda haberler oluyor. Programıda dahil buna...

Clayman
27.Mayıs.2011, 19:05
Bu acunn.com Acun Ilıcalı'nın sitesi mi ? :}

Evet, onun sitesi.

uAburak89
27.Mayıs.2011, 19:11
Çok iyi transfer, uzun yıllar katkı sağlar veya 2-3 yıl içerisinden iyi paraya yurt dışına satılabilir. Fenerbahçe hali hazırda iyi olan kadrosuna iyi takviyeler yapıyor.

Bonservis bedeli ne olacak merak ediyorum, piyasanın durumu, satan kulübün Kayserispor olması nedeniyle ilginç bir fiyat çıkabilir ortaya.

fbdevil190737
27.Mayıs.2011, 19:12
Türk olarak çok iyi takviyeler yaptık . Cristian takımda kalsa bile sağlam bir ön libero alınacaktır mücadeleci , yırtıcı birde Semih'i tutarsak tam olur .

Aşk-ı Şehir
27.Mayıs.2011, 19:18
5 Milyon €'ya Sezer transferi bitmiş sanırım...

GodfatheR
27.Mayıs.2011, 19:21
Kayseri söz verdiyse bu iş tamam demektir. Bedeli çok mühim değil Serdar çok kaliteli bir adam hatta formayı kapıp uzun yıllar ilk 11 oynayabilir Gökhan misali.

goosfraba
27.Mayıs.2011, 19:21

ben bugün açıklanmasını bile bekliyorum musti :)

barahir
27.Mayıs.2011, 19:22

Bi sezer kalmıştı zaten :)

ParduS
27.Mayıs.2011, 19:23
Yerli transferlrimiz güzel bu sene. Erken olmaları da iyi oldu. Gelecek ön liberoyu merakla bekliyorum.

Zekirdek
27.Mayıs.2011, 19:28

Yiğit İncedemir'in sözleşmesi bitiyor ve transfer edilmesi dahilinde bonservis ödenmeyecek. Aynı şekilde Ceyhun'a da ödenmeyecek. Bu yönden 2 isimden birinin transfer edilmesini istiyorum.

Yiğit Gökoğlan'a gelirsek klübe için çok iyi, ilk 11 için Mehmet Topuz'dan ofansif anlamda çok çok daha fazla katkı sağlayacak bir isim. Stilini çok beğeniyorum. Çok fena kontrol atak oynuyor.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 19:30
Fena kadro kuruyoruz yalnız, süper olacak inşallah bu sene. Ben sağ kanat için Gökoğlan'ında iyi bir seçenek olacağını düşünüyorum. Bunu dışında ne olursa olsun Güiza, İlhan, Bilica'nın ilk aşamada gönderilmesini düşünmeliyiz diyorum. kadroyu çok şişirmemek lazım.

GodfatheR
27.Mayıs.2011, 19:43

Sezer'de görüşmeler dondu , P.tesi tekrar görüşülecek deniyor bazı yerlerde.

goosfraba
27.Mayıs.2011, 19:44
sezer ile anlaşılmış bonserviste pürüzler varmış.

GodfatheR
27.Mayıs.2011, 19:49
4-4.5 milyon eurodan fazlası verilmemeli. Gökhan Ünal + Bilica + İlhan + 1 miyon euro güzel olur :)

BleedingMoon
27.Mayıs.2011, 19:56
fm'de de takaslarda ohh oyuncuyu ucuza kapattım diye keyiflenirken birden takasta kullanılan oyuncu işi bozardı...

RasAnt
27.Mayıs.2011, 20:39
Ceyhun ve Yiğitin bonservis bedeli olmayacak olması gerçekten çok güzel ben unutmuştum öyle oldukları 2 sinden biri selçuk yerine alınsa güzel olur yabancının alternatifi

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2011, 20:42
OrhunGencer ORHUN GENCER™
Büyük bir ihtimalle Fenerbahçe eski oyuncusu Tuncay Şanlı ile anlaşacak....