Log in

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Haziran.2009, 15:21
evet yahu neresi montaj !? Dediğin gibi yalan makinesinden geçirseler makine bozulur herhal :p

World Hollow o1
14.Haziran.2009, 15:27
anlamadığım konu şu.

bu fotoğraf neden daha net bir şekilde gözükmüyor.

resim çekecek başka fotoğraf aleti bulamamışlar mı

anilton
14.Haziran.2009, 15:31
Arkadaşlar daha neyi tartışıyorsunuz Allah aşkına...

M.Topuz F.Bahçe'de...

Ötesi yok,bitti...

BeeTLeJuiCe
14.Haziran.2009, 15:33
Eski model bir telefon ile çekilmiş olamaz mı?
Resim montaj olsa nolur BJK formalı video görüntüsüde var diye biliyorum :D

Anıl'ın dediği gibi oldu bitti gitti, Mehmet Topuz FB'de artık.

World Hollow o1
14.Haziran.2009, 15:37
Hangisi mesela ?

Eski model :)

bence nokia 3310'la çekmişler:n:

neyse hayırlı olsun fenerbahçe'ye aziz başkan dediği gibi ben zor kullanmak istemiyom yoksa gidip onu olduğu yerden alıp getirmesini bilirim...

aldı getirdi :D

Universal
14.Haziran.2009, 16:10
Mehmet Topuz'a haftaiçi, Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda, büyük bir medya önünde imza attırılacak. Büyük ihtimalle, Aziz Başkan'da orada bir çok transefere, teknik adama açıklık getirecektir.

Poulsen için yukarıda yazan balon habere benziyor. Çünkü; yönetim Juventus ile anlaşma sağladı, Poulsen yıllık 3 milyon €'luk teklifi kabul etmemiş, Poulsen'i ikna etmeye çalışıyorlar.

HooijDonk07
14.Haziran.2009, 16:53
Mehmet Topuz'a haftaiçi, Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda, büyük bir medya önünde imza attırılacak. Büyük ihtimalle, Aziz Başkan'da orada bir çok transefere, teknik adama açıklık getirecektir.

Poulsen için yukarıda yazan balon habere benziyor. Çünkü; yönetim Juventus ile anlaşma sağladı, Poulsen yıllık 3 milyon €'luk teklifi kabul etmemiş, Poulsen'i ikna etmeye çalışıyorlar.

Sanırsam 2.5 € demiş 3 € mü istemiş ne tam olarak bilmiyorum bende nese 15 haziran yarın imza töreninde açıklık gelicek. Sanırsam bide ünlü sol bek alıcaklar

tarikko
14.Haziran.2009, 16:58
Sanırsam 2.5 € demiş 3 € mü istemiş ne tam olarak bilmiyorum bende nese 15 haziran yarın imza töreninde açıklık gelicek. Sanırsam bide ünlü sol bek alıcaklar
Sol açık alınacak daha çok sol açık lazım takıma ...

DeNiZ_1903
14.Haziran.2009, 17:06
Poulsen iyi bir futbolcu ama bırakacaklarını zannetmiyorum.

HooijDonk07
14.Haziran.2009, 17:15

Adam transfer listesinde nasıl bırakmasınlar istemiyorlar demek ki koymuşlar.

barahir
14.Haziran.2009, 17:19

Zaten klübüyle anlaşıldı poulsen'i ikna turları dönüyo..

KaPaLı
14.Haziran.2009, 17:19
Real'deki Diarra için teklif yapsak süper olur bu Poulsen istemiyorum bitürlü. Adam çok çirkef 1 Lugano yeter takıma karşı takımı çıldırtmak için :n:

matrockmamy
14.Haziran.2009, 17:23
Paulsen transfer listesine konmuş. takım istemiyor, adam daha kalmak istemez heralde :) bonserviste sıkıntı çekilmez ki anlaşılmış deniliyor. Paulsen gelecek bence ve ortasaha direncini artırabilecek bir oyuncu bence. sizce?

KaPaLı
14.Haziran.2009, 17:33
Yaa şu adama pAulsen yazıp durmayın TQM gibi. pOulsen o adamın adı.

tarikko
14.Haziran.2009, 17:34
Valla he herkes Paulsen yazıyor :) Poulsen adamın adı ..

Universal
14.Haziran.2009, 17:36
O formayı sadece tuttum, giymedim

Mehmet Topuz, 5 Haziran Cuma günü medyaya yansıyan Beşiktaş formalı fotoğrafları için çarpıcı bir açıklama yaptı.

http://www.hurriyet.com.tr/_np/6682/8196682.jpg

Kamuoyunda büyük yankı yaratan o fotoğrafın hileli olduğunu öne süren yıldız futbolcu, "Ben Beşiktaş forması giymedim. Evet, formayı elimde tuttum ama asla giymedim. O fotoğraf fotomontaj. Fotoğraftaki kafa benim ama vücut benim değil" ifadesini kullandı.

Öte yandan, Topuz ile Beşiktaş arasındaki görüşmelere aracılık eden menajer Metin Korkmaz, futbolcunun her şeyi hür iradesiyle yaptığını vurgulayarak, "Bu olayın başından sonuna kadar biz bu futbolcuya ne forma giydirdik, ne de ’Ben Beşiktaşlıyım’ demesini söyledik. Her şeyi hür iradesiyle yaptı" dedi. Korkmaz, kendisinin hiçbir şekilde Fenerbahçeli yöneticilerle görüşmediğini de belirterek, "Ben sadece Beşiktaş cephesiyle görüştüm. Fenerbahçe ile görüşmeleri ortağım Hakan Şirin yürüttü" diye konuştu.

matrockmamy
14.Haziran.2009, 17:43
alıştık bi kere :D

Cengo
14.Haziran.2009, 17:47
Müthiş pasör Poulsen, ayrıca fiziğini çok kullanıyor, her takıma lazım öyle sertlik yaratacak oyuncu.

KanaKe
14.Haziran.2009, 17:52
ayrica cok iyi adam markaji yapabilen bir oyuncu.. Kaka vs Poulsen (http://www.youtube.com/watch?v=ZU4pLJ80oVU)

Universal
14.Haziran.2009, 17:55
ayrica cok iyi adam markaji yapabilen bir oyuncu.. Kaka vs Poulsen (http://www.youtube.com/watch?v=ZU4pLJ80oVU)

http://www.youtube.com/watch?v=ZU4pLJ80oVU&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=tjne4HOKokI

Del Piero_10
14.Haziran.2009, 18:06
Müthiş pasör Poulsen, ayrıca fiziğini çok kullanıyor, her takıma lazım öyle sertlik yaratacak oyuncu.

Sertlik yarattığına katılıyorum ama müthiş bir pasör olduğuna katılamayacağım.

:)Tabi bu görüntü fazla birşey anlatmıyor. Bence Türkiye'de çok iş yapar.

http://www.youtube.com/watch?v=10M3PsTc_x4

Cengo
14.Haziran.2009, 18:09
İyi de burada bakmadan pas vermiş, çizgidekini içeride görmüş :D (Bu da ayrı bomba)
Top tekniği ile alakası yok ki :)

KanaKe
14.Haziran.2009, 18:15
ZU4pLJ80oVU

tjne4HOKokI
bu mactan sonra gattuso ile kapismislardi hala gözümün önünde o olay :D

Bordo61Mavi
14.Haziran.2009, 18:19
Ikinci bi Lugano'nun Fenerbahceye biseyler katabilceni sanmiyorum. Appiah gibi bi adam bulmalari gerekiyor

fenerbahce_1907
14.Haziran.2009, 18:51
Poulsen'in iyi pasör olduğunu söylemek hayalcilik olur.En büyük eksiği budur hatta.Oyunu çok iyi okuyamaz.Kısa pasları tercih eder.Daha çok mücadeleci yapısı ve etkili markajlarıyla tanınan bir oyuncu.Yalnız Antu forumlarında bu adamın ilk tercih olduğu, Rolfes'in 2. tercih olduğu muhabbetleri dönüyor.Rolfes daha kaliteli bir oyuncu benim gözümde, keşke onu alabilsek.

Özetlemek gerekirse Poulsen bu lig için çok iyi, Avrupa için de iyi transfer olur.Ama dediğim gibi keşke Rolfes gelse :)

KaPaLı
14.Haziran.2009, 18:53
Rolfes sakatlandı :)

erdili
14.Haziran.2009, 21:46
Ben Poulsen gibi bir kasabı takımda görmek istemem,
şutu olmayan adama tahammül edemiyorum ayrıca..

HooijDonk07
15.Haziran.2009, 00:48
Ben Poulsen gibi bir kasabı takımda görmek istemem,
şutu olmayan adama tahammül edemiyorum ayrıca..

Gol atamaya bilir ama Ernestden daha üst düzey bir oyuncu bana göre bize yapıcakları tartışılmaz bir oyuncu olur.

HooijDonk07
15.Haziran.2009, 02:51
Galiba sola Drenthe'yi alıcaz

goosfraba
15.Haziran.2009, 02:53

Nasıl .. ?

E.Cartman
15.Haziran.2009, 02:58

Biraz atmasyon oLdu gaLiba (dd):n:(/9)(ss)(44)

BeeTLeJuiCe
15.Haziran.2009, 03:10
Drenthe, antu forumlarında konuşulan bir oyuncuydu. Gelebileceği yönünde haberler yapıldı ne kadar dogru muamma.

Perez'in kafasını Hollandalılara taktığını düşünürsek gerçekleşmemesi için bir engel yok. Ama Sol kanat için ses getirecek bir isimden bahsediliyor şu sıralar.

tarikko
15.Haziran.2009, 03:12
Drenthe, antu forumlarında konuşulan bir oyuncuydu. Gelebileceği yönünde haberler yapıldı ne kadar dogru muamma.

Perez'in kafasını Hollandalılara taktığını düşünürsek gerçekleşmemesi için bir engel yok. Ama Sol kanat için ses getirecek bir isimden bahsediliyor şu sıralar.
Abi Drenthe ses getirmez mi yahu :)

Since-1907
15.Haziran.2009, 03:15
Drenthe de getirilir ama daha iyi bir isim düşünüyorlar sanırım.Forvete yabancı düşünülüyormuş galiba hiç gerek yok bence yerli bir oyuncu alabiliriz , forvetlerimiz iyi zaten ki Alex oynarken diğeri yedek kalacak.

BeeTLeJuiCe
15.Haziran.2009, 03:16
Şöyle diyim, biri bi kuyuya taş attı Drenthe adı onun yanında sönük kaldı :D Adam isim yazmadı ama öyle bi mesaj yazdıki, ara gazı alan ahali Quaresma diye sayıklamaya başladı :D Omu değilmi kesin bişi yok tabiki. Diğer bi söylentide İtalyadan gelcekmiş bu oyuncu.

tarikko
15.Haziran.2009, 03:17
Off Quaresma :D Ne müthiş olur ya

Since-1907
15.Haziran.2009, 03:20
Quaresma yı hiç istemem topu ayağına aldığında sahada tek o varmış gibi oynuyor hep çalım hep çalım Inter taraftarı kendisini bu sebepten ıslıklamaya başlamıştı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca Quaresma haberlerinin doğruluk payı olduğuna inanmıyorum..

BeeTLeJuiCe
15.Haziran.2009, 03:24
Yok zaten haber değil, böyle bir duyum geldi onun ismi ortaya atıldı. Sol açık için belli bir isim yok gündemde ama yabancı bir sol açık alınacak.

Ek olarak Sercan olmaz ise yabancı bir forvet alınacak.

Since-1907
15.Haziran.2009, 03:26
Yabancı hakkının forvete gitmesindense orta sahaya gitmesini tercih ederim.Fakat bana da yabancı bir forvet alınacak gibime geliyor.İnşallah alınan forvet güçlü , top tutan , kafa toplarında etkili bir adam olur.

BeeTLeJuiCe
15.Haziran.2009, 03:33
Yabancı ön liberoda alınacak. Gelecek forvet +2 için düşünülüyor sanırım.
Hep geleceklerin ismi dolaşıyor, Deivid, Josico bunlar bi gitsin ya :D

Since-1907
15.Haziran.2009, 03:36
Deivid ve Josico da gitmeli zaten Deivid olmaz Daum'un sistem de tam bir sağ açık lazım son çizgiye inen orta açan.Yabancı ön libero şart zaten Deividin yerine de sola bir adam alınır tam olur..

BeaT
15.Haziran.2009, 03:38
Deivide teklif geldiğinde zorluk çıkartılmayacaktı CSKA'nın vazgeçtiği düşünülürse takımda kalır büyük ihtimalle.

BeeTLeJuiCe
15.Haziran.2009, 03:39
Deivid ve Josico da gitmeli zaten Deivid olmaz Daum'un sistem de tam bir sağ açık lazım son çizgiye inen orta açan.Yabancı ön libero şart zaten Deividin yerine de sola bir adam alınır tam olur..

Deivid tam senin söylediğinin aksi bir oyuncu :D
Kanata hiç inmez içeri kaçar devamlı. Kazım senin dediğin özellikteki adam :)

HooijDonk07
15.Haziran.2009, 03:49

Antu'da gördüm.Galiba orada çok konuşuluyordu.Bilmiyorum artık. :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Yok zaten haber değil, böyle bir duyum geldi onun ismi ortaya atıldı. Sol açık için belli bir isim yok gündemde ama yabancı bir sol açık alınacak.

Ek olarak Sercan olmaz ise yabancı bir forvet alınacak.

Bence Sercan yeter ya Yabancıya gerek yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Forvete tabi kide Drenthe oLursa iyi olur. :D

Cengo
15.Haziran.2009, 04:20
Bu fazlaca görecel olmuş.
Parası olan kulüp harcayabilir, buna Real Madrid örneği var.
Bonservisler ayrıdır, maaşları ayrıdır.Maaşları yüksek tutamazsınız kimse gelmez.Maaşları zarar gibi gösterirseniz ülke futboluna ciddi zararları dokunur.Maaş kriterleri tüm takımlarda bellidir, bir oyuncuya çok yükske yerine, herkese yüksek verne bir takımsa pek zararı dokunacağını sanmıyorum.Takım bunu döndürüyorsa alkışlamak gerekir o yöneticileri, bu hiç kolay bir şey değil.O gelirler bir yerde çakılırsa o zaman kulüp batmaya doğru yol alır.

Güiza 28 yaşında bir oyuncu.
Geçen sene yararı olmamış bir oyuncudur ama tamamen tarz oyuncudur, onun stiline uygun olunursa başarılı olur.Aksi taktirde, başarısız olmak mümkün.Güiza'nın kötü bir oyuncu olduğuna katılmıyorum, teknik özellikleri vasat da olsa santrafor olarak deneyime haiz bir oyuncu, tipik bir 4-3-3 forveti.Aksine Topuz'un da mücadeleci bir oyuncu olması nednei ile seviniyorum, en büyük eksiklik buydu, sadece saha içinde çaba sarfetmeyen teknik oyunculardan kurulu bir takım olmasıydı.Topu belki Deivid kadar teknik değil ama sahanın her noktasında oynayabilecek, seriliği ile delici de olabilecek bir oyuncu.Bu oyun stilini değiştirip ligi domine etmesini sağlayabilir takımın, devam transferlerin de gelmesi lazım.

Aziz Yıldırım eskiden çok alakasız transferler yapardı, oyuncu kalitesinde dengesizlikle vardı.Sonrasında ekibi daha teknik oyunculara yönelince takım teknikleşti ama fiziğini kaybetti.Bu dengeyi sağlayacak olanın kendisi olmadığı anlaması lazım tabi ama bu onun başarısız olduğu anlamına gelmez.Başkanın asıl görevi kurguyu, düzeni, mali yapıyı organize etmektir.Taktik-teknik konularda eleştirmek doğru olmamalı aslında, onu görevi bu olmamasına rağmen anlamsızca karıştığı anlar oluyor bazen.Yine de 20M$ kasasında parası olan bir kulübü buraya taşıdıysa son derece başarılıdır bence, daha kötüsü şimdi bu çıtayı sürekli katlaması lazım, birer birer adımlar ile çıkmamalı.

Lucas Neill
15.Haziran.2009, 04:22
Drenthe forvet değil sol kanat oyuncusu.:)

HooijDonk07
15.Haziran.2009, 04:23
Drenthe forvet değil sol kanat oyuncusu.:)

Orada ki kastım yabancı forvet alınmasın drenthe alınsın amacındaydı :)

DeNiZ_1903
15.Haziran.2009, 04:25
Adam transfer listesinde nasıl bırakmasınlar istemiyorlar demek ki koymuşlar.

Demek istediğim, bildiğim kadarıyla Poulsen'i isteyen başka Avrupa takımları da var ve onlardan birinin bu transferi Fenerbahçe'den önce bitireceğiydi.

goosfraba
15.Haziran.2009, 04:25
ForCimbom,

Bir yorum yaparken, yapacağın yorumun karşıdakini tahrik edip etmeyeceğini, rahatsız edip etmeyeceğini düşünmek gerekir. Yaptığın yorumlar (aziz, aziz yıldırım denen şahsiyet vs.) insanları rahatsız ediyor. Bu sebepten ötürü mesajlar silinmiştir. Ayrıca evet burası bir forum ve yorum yapmak serbest. Ama bu yazdıklarınla karşı tarafı tahrik edeceğin anlamına da gelmez.

Cengo
15.Haziran.2009, 04:26
Şöyle diyim, biri bi kuyuya taş attı Drenthe adı onun yanında sönük kaldı :D Adam isim yazmadı ama öyle bi mesaj yazdıki, ara gazı alan ahali Quaresma diye sayıklamaya başladı :D Omu değilmi kesin bişi yok tabiki. Diğer bi söylentide İtalyadan gelcekmiş bu oyuncu.

Takımdaki Hollandalı tayfasını gönderecekler gibi duruyor, ciddi bir paraya gitti Drenthe ama istenirse, çok para sayılırsa şans var tabi.Bundaki sebep de Drenthe o ağırlığı kaldıramadı, soru işaretleri bıraktı bu ölçüdeki performansı ile.Çok yetenekli olduğu aşikar, hatta burayı küçümsemesi bile mümkün ama o uçuk isimlerin yanında çok daha olası duruyor.

HooijDonk07
15.Haziran.2009, 04:29
Demek istediğim, bildiğim kadarıyla Poulsen'i isteyen başka Avrupa takımları da var ve onlardan birinin bu transferi Fenerbahçe'den önce bitireceğiydi.

M.Topuz'u gibi alır Aziz Başkan gerekirse ben giderim İtalya'ya :p :D:D

Memedov
15.Haziran.2009, 04:39

Atmasyon derken ?

biz ne atmasyonlar gördük, Owen ve Tevez gibi oyuncuları malzeme olarak kullanan medyamıza inananları geleceğine dair beklenti içine düşenleride gördük.

Drenthe Türkiye'ye gelmeyecek bir oyuncu değildir. abartmayalım.

HooijDonk07
15.Haziran.2009, 04:47
Atmasyon derken ?

biz ne atmasyonlar gördük, Owen ve Tevez gibi oyuncuları malzeme olarak kullanan medyamıza inananları geleceğine dair beklenti içine düşenleride gördük.

Drenthe Türkiye'ye gelmeyecek bir oyuncu değildir. abartmayalım.

Ben sadece fikrimi soledim bana göre Drenthe alınıcak dedim ama biraz milleti coşturmuş galiba :).

Knightmare
15.Haziran.2009, 13:55
Paulsen bitti! (SABAH)

Fenerbahçe, Juventus'un Danimarkalı ön liberosu Christian Paulsen'i ikna etti. Juventus kulübüyle prensipte 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşılmasının ardından sarı-lacivertlilerin ilk teklifine "Hayır" yanıtını veren Danimarkalı oyuncu yılda 3.5 milyon euroluk ikinci teklifin ardından kararını değiştirdi. Derleyen: Özge AYDIN /SABAH
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
birde Drenthe'ye PSG'ninde talip olduğunu yazmış sabah

HooijDonk07
15.Haziran.2009, 14:03
Fanatik'de Paulsen bitti dedi :)

erdili
15.Haziran.2009, 14:13
Deivid tam senin söylediğinin aksi bir oyuncu :D
Kanata hiç inmez içeri kaçar devamlı. Kazım senin dediğin özellikteki adam :)

Ben Deivid'in kalmasını isterim,
gerçi Daum'dan 4-3-3 oynamasını beklemek biraz hayalperestlik olur ama Avrupa Ligi için gayet iddaalı bir sağ kanat oldu; Mehmet Topuz'u da sağ içe koyduğumuz zaman.
(G.Gönül-M.Topuz-Deivid)

tarikko
15.Haziran.2009, 15:04
Maalesef Lugano takımdan ayrılmış NTVSPOR'da az önce söylediler..Aziz Yıldırım bir röportajında açıklamış ayrıldığını..Poulsen ise 1-2 gün içinde netlik kazanacakmış..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Luis Aragones, İspanya dışında bir milli takımın başına geçmek istediğini söyledi.

Aragones, İspanya'dan Telecinco televizyonuna yaptığı açıklamada, kariyerini, İspanya dışında bir milli takımda sürdürmek istediğini belirtti. ''Benim yaşımdaki bir teknik direktör için yurt dışında bir takım çalıştırmak daha çekici geliyor'' diyen 70 yaşındaki eski İspanya Milli Futbol Takımı çalıştırıcısı, ''İspanya dışında bir milli takımın başına geçmeyi ümit ediyorum. Bu, benim için en iyisi olacak'' dedi.

Maraton

KanaKe
15.Haziran.2009, 15:34
Lugano hangi takimla anlasti acaba merak ettim :)

TR.CaPTaiN
15.Haziran.2009, 15:36
Ntvspor'un kaynağı da Haberturk gazetesinin yayınladığı Aziz Yıldırım röportajı. Röportaj pek gerçeğe benzemiyor, daha çok basındaki haberlere göre gazetenin birleştirdiği sallama bir röportaj gibi.

EreN
15.Haziran.2009, 15:57
Aziz Başkan törende çok güzel konuştu. Hem BJK hem Türk futbolu hakkında.

HooijDonk07
15.Haziran.2009, 16:00
Aziz Başkan törende çok güzel konuştu. Hem BJK hem Türk futbolu hakkında.

Katılıyorum.Simdi dört gözle Lugano , Özer , Paulsen ve soL kanat oyuncusu transferini bekliyorum :)

bay e-ko
15.Haziran.2009, 16:05
Şapkayı giydirdiler :)

HooijDonk07
15.Haziran.2009, 16:11
Zorla Fenercell aldırcaklar :zuhaha

tarikko
15.Haziran.2009, 16:15
Helal olsun Aziz Başkan çok güzel konuştu inş. örnek olur bazı insanlara ..

Varonil
15.Haziran.2009, 16:17
Tören çok güzeldi.Aziz Yıldırım BJK hakkında çok güzel şeyler söyledi.Mehmet Topuz forma ile şapkayı giydiğinde coşku doruk noktasına ulaştı.

wawe1001,bende Poulsen,Özer ve Lugano'yu bekleyenlerdenim açıkcası.Ali Koç transferler devam edecek,bizi izlemeye devam edin diyince ilk bu oyuncular belirdi gözümün önünde.15 Haziran içindeyiz,bakalım gün bitmeden belki de Aragones ile yollar ayrıldığı da haberi verilir resmi siteden :)

Memedov
15.Haziran.2009, 16:17
önce formayı öp
sonra özürdile
bu taraftar seni
basacak kalbine

Topuz Şapkayı'da taktı '' Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak '' Aziz Yıldırım ne dediyse yaptı helal olsun.

tarikko
15.Haziran.2009, 16:18
Fenerbahçe'nin yeni transferi Mehmet Topuz, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapılan imza töreni ile taraftarının karşısına çıktı.

Çok sayıda taraftarın bulunduğu Fenerium tribünü önüne kurulan platformda yapılan törende, Başkan Aziz Yıldırım ve Mehmet Topuz birlikte yer aldılar.

İlk sözü alan Aziz Yıldırım şunları söyledi:

AZİZ YILDIRIM: AYNI SAYGIYI BEKLERDİM!..

"Bu transferin gerçekleşmesi süreci içerisinde Kayserispor’a teşekkür ediyorum. Beşiktaş kulübü de biz gibi büyük bir camiadır. Onlar da geçmişte Süleyman Seba ile 5 yıla yakın iyi diyaloglarımız oldu. Son zamanlarda Yıldırım Bey’le de oldu. Bu transferde biraz heyecanlı davranmış olabilirler. Hoşgörüyle karşılayacağız. Çünkü Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray Türk Futbolu’nun mihenk taşlarıdır. Bunlara sahip çıkmalıyız. Ben Nobre konusunda onlara saygı göstermiştim şimdi de aynı saygıyı beklerdim ama olmadı. Umarım bundan sonraki transferlerde saygıyı kaybetmeyiz. Değinmek istediğim bir konu da menajerlik konusudur ama ona şimdi burada girmek istemiyorum."

-"BU TRANSFER BÜYÜK BİR TRANSFERDİ"-

"Sevgili Fenerbahçeliler. Buraya geldiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. O gece benimle beraber yolculuk eden Fenerbahçelilere de teşekkür ediyorum. Yönetim Kurulumuza da teşekkür ederim. Bu transfer büyük bir transfer, yapmak kolay değildi."

Aziz Yıldırım'dan sonra söz alan çiçeği burnunda Fenerbahçeli Mehmet Topuz'un sözleri ise şu şekildeydi:

MEHMET TOPUZ: ŞAMPİYONLUKTA PAYIM BÜYÜK OLACAK!..

"Şu an çok mutlu ve heyecanlıyım. Hayatımın en zor3 haftasını geçirdim ama artık eskiyi konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe formasını uzun yıllar giymek istiyorum. Şu an ihtiyacım olan iki şey, Fenerbahçe taraftarının bana güveni ve tatildir. Fenerbahçe’nin şampiyonluğunda büyük payım olacak, bunu herkes görecek. Hepinizi çok seviyorum ve teşekkür ediyorum."

http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80068_2_090615115751.jpg

http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80068_3_090615115751.jpg
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80068_4_090615115751.jpg
http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80068_5_090615115751.jpg http://maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80068_6_090615121012.jpg

Maraton

TR.CaPTaiN
15.Haziran.2009, 16:20
Aziz Yıldırım yine kıvrak zekasını konuşturdu. Saraçoğlu'nda imza töreni düzenleyerek Mehmet Topuz'a verdiği önemi göstermek istedi. Ayrıca Mehmet'i taraftarın karşısına şimdiden çıkararak Mehmet'in ilk maçta yaşayacağı olası bir büyük şaşkınlığı önlemek istedi. Nihayetinde bu adam şu 1-2 haftalık sürede düşebileceği en zor durumlara düştü. Bu da futbolunu çok etkileyecekti. Zaten çok heyecanlıydı. Aziz Yıldırım erkenden güven aşılamak istedi. Hayırlı olsun.

Ali Koç bizi izlemeye devam edin diyerek gerekenin yapılacağını tekrardan ifade etti. Aragones de İspanya Milli Takımı dışında bir milli takım çalıştırmak istiyorum demiş. Bu da demektir ki Aragones'le ipler artık tamamen kopma noktasında.

Önümüzdeki sezona çok iyi bir kadroyla girileceğini düşünüyorum. Zaman herşeyin ilacıdır, bekleyip göreceğiz.

Since-1907
15.Haziran.2009, 16:25
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80068_8_090615121941.jpg

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80068_9_090615121941.jpg

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80068_2_090615115751.jpg http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80068_3_090615115751.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80068_4_090615115751.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80068_5_090615115751.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80068_7_090615121941.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80068_8_090615121941.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80068_9_090615121941.jpg
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80068_10_090615121941.jpg

Onurap
15.Haziran.2009, 16:35
Vayy be Helal olsun harbiden... :D

eXcitinG
15.Haziran.2009, 16:37
HayırLı uğurLu oLsun.

Addolorato
15.Haziran.2009, 16:38

Yapmış vallahi :D:D

eXcitinG
15.Haziran.2009, 16:43
Aziz YıLdırım çok akıLLı bir hamLe iLe işi bitirdi, Kadıköyde imza sözü, basında geçmiş iLe iLgiLi mesajLarın çıkmayacağı sözü ve taraftarın seni kabuLLeneceği sözü iLe Topuz un korkuLarını giderdi ve şimdi herşey hiçbirşey oLmamış gibi..

Bize de aLkışLamak ve tebrik etmek düşer.

bugra 1905
15.Haziran.2009, 16:45
Topuz Şapkayı Giymiş:D
Hayırlı Olsun Fenerbahçe Camiasına

KaPaLı
15.Haziran.2009, 16:47
Helal olsun Aziz başkan (::) Transferlere bakarsanız hepside aralıklarla gerçekleşiyoki bir an önce bitirip sonra gündem dışı kalmayalım diye. Poulsen'le anlaşıldı bence ve açıklamak için bekleniyo sadece. Ali Koç'ta Transfer devam edecek dedi. Demekki şu Mehmet Topuz fırtınası dindiği zaman yeni oyuncular gelecek.

bay e-ko
15.Haziran.2009, 17:19
Belki konuşmayı izleyemeyen arkadaşlar vardır. NTV spor sitesinden aldığım linki paylaşmak istedim.

İZLE (http://video.ntvmsnbc.com/Default.aspx?QueryStringValue=58585858585845308653 29757277653053643033587358653053643033307386652436 81544772)

barahir
15.Haziran.2009, 17:25
Beyler Lugano ile yollar ayrıldı..

ForCimbom
15.Haziran.2009, 17:35

Bilica-bekir ile yürümez, transfer gerekecektir bu bölgeye..

barahir
15.Haziran.2009, 17:36
Zaten Lugano'nun gitmesine izin veriyolarsa kesinlikle oraya bi transfer şart. Sanırım 3 yabancı alınacakmış, biri de defans olcak gibi gözüküyo.. Bence edu ile de yolların ayrılması lazım, Bilica Edu da yürümez

ForCimbom
15.Haziran.2009, 17:39
Zaten Lugano'nun gitmesine izin veriyolarsa kesinlikle oraya bi transfer şart. Sanırım 3 yabancı alınacakmış, biri de defans olcak gibi gözüküyo.. Bence edu ile de yolların ayrılması lazım, Bilica Edu da yürümez

doğru, edu 6 aydan sonra iflah olmaz, linderoth a döner.. gönderilmeli..

HooijDonk07
15.Haziran.2009, 17:51

Daha garanti bisi yok bildiğim kadarıyla Figer çok fazla komisyon istiyormuş.

goosfraba
15.Haziran.2009, 17:56
Bence artık Figer'le de yollar ayrılmalı.

eXcitinG
15.Haziran.2009, 17:57
Lugano ya Beşiktaş taLip oLmazsa bende birşey biLmiyorum :D

GodfatheR
15.Haziran.2009, 18:00
Lugano ya Beşiktaş taLip oLmazsa bende birşey biLmiyorum :D

4 M Euro üstüne 1.5 M Euro imza parası verecekse hiç durmasın bence :D

KaPaLı
15.Haziran.2009, 18:01
Abi Beşiktaş alsın alsında Yıldırım Demirören'e olan borç gittikçe artıyoo :n:

nerazzuri
15.Haziran.2009, 18:02
Josico,Maldonado,Edu,Lugano. Şimdiden 4 tane garanti kontenjan oluştu ve Deivid'de gitmesi muhtemel oyunculardan bir tanesi.

Carlos ve Alex'den bir taneside takımdan ayrılacak. Umarım Carlos olur.

+2 nin bir tanesi Appiah olacaktır. Diğeri ise büyük ihtimal yabancı forvet olur.

Stoper,sol bek,ön libero ve sol açık'a yabancı transferleri.

barahir
15.Haziran.2009, 18:21
Röportaja göre;
- Appiah defteri kapandı, gelmeyecek
- Alex ve Deivid takımda kalacak ancak daha mücadeleci olmaları için kulakları çekilecek
- Carlos takımda kalacak
- Poulsen bugün belli olacak
- Yönetim yarın transfer için yurtdışına gidecek
- Maldonado,Lugano ve Josico takımdan kesin ayrılacak
- Edu'nun durumu hakkında açıklama yok

erdili
15.Haziran.2009, 18:28
Röportaja göre;
- Alex ve Deivid takımda kalacak ancak daha mücadeleci olmaları için kulakları çekilecek

kulağı çekilince oyuncunun fiziksel özellikleri mi artıyor, maça çıkmadan hemen önce mi çekmek gerekiyor ?
bilen arkadaş bi anlatsın, haber zaten saçma da ben kulak çekme olayına takıldım..

barahir
15.Haziran.2009, 18:30
kulağı çekilince oyuncunun fiziksel özellikleri mi artıyor, maça çıkmadan hemen önce mi çekmek gerekiyor ?
bilen arkadaş bi anlatsın, haber zaten saçma da ben kulak çekme olayına takıldım..

Kulak çekme kısmı benim benzetmemdi, Tabii ki fiziksel özellik artmaz daha istekli olmaları konusunda uyarılacak.. Haberde fiziksel özelliği artırılacak gibi bişi yazmıyo ki zaten nerden çıkardın onu:)

erdili
15.Haziran.2009, 18:38
öyleyse tamam,
bence en güzel kulak çekme yedeğe çekmedir :)
45 dakikalık temposunu 90 dakikaya yayan adam yedeğe çekilince daha müdahaleci olur.

barahir
15.Haziran.2009, 18:44
Zaten 6+2 kuralından dolayı yedeğe 2 yabancı mutlaka çekilecek, bence bunlar Edu, Alex, Deivid üçlüsünden ikisi olacaktır..

DenizlispoR
15.Haziran.2009, 18:56
Edu-Deivid olmasını tercih ederim :).

Enterokinaz
15.Haziran.2009, 19:03
Alex'in yedek kulübesinde oturabileceğine imkan vermiyorum ben. Edu ve Deivid kenarda bekleyecektir büyük ihtimalle.

brotha
15.Haziran.2009, 19:17
mehmet topuz fenerbahceye hayirli olsun arkadaslar. bugunku imza toreninde mehmet topuzu dehsetle izledim ve ozur diliyorum herkesten mehmet topuzu bu kadar korudugum icin harbiden karakteri zayifmis. verilen para da cok cok fazla

ForsakeN
15.Haziran.2009, 19:20
Barnetta için 20 milyon Euro istediler
Fenerbahçe kadrosuna katmak için büyük uğraş verdiği Tranquillo Barnetta konusunda büyük bir engelle karşılaştı.

Yeni teknik direktör Christoph Daum’un takımda görmek için belirlediği ilk isim olan İsviçreli yıldız için kulübü Bayer Leverkusen ile pazarlık masasına oturan Sarı-Lacivertliler, Alman ekibinin istediği 20 milyon Euro’luk astronomik bonservis bedeli nedeniyle geri adım atmak zorunda kaldı.

Kırmızı-Siyahlılar’ın indirim yapmamak için direttiği transfer ücreti, bu oyuncunun alınmasını çok isteyen Alman teknik adamın da hayallerini yıktı. Her iki kanatta da oynayabilen 24 yaşındaki yıldızın, kulübü Bayer Leverkusen ile gelecek sezon sonuna kadar anlaşması bulunuyor.

Değerini 80’e katladı!

Barnetta’nın bonservis bedelinin bu kadar yüksek tutulmasında en önemli etkenin İsviçreli futbolcunun, Bayern Münih, Real Madrid, Arsenal, Aston Villa, Milan, Juventus ve Werder Bremen gibi Avrupa’nın önde gelen kulüpleri tarafından takip edilmesinin olduğu kaydedildi.

Tranquillo Barnetta, 2004 yılında İsviçre’nin St.Gallen takımından Bayer Leverkusen’e yaklaşık 250 bin Euro karşılığında transfer olduktan sonra değerini katladı.

Kaynak : Fanatik

matrockmamy
15.Haziran.2009, 19:34
demek lugano gitti he... unutamayacağımız çok önemli bir defans oyuncusuydu. onun gibi markaj yapabilen oyuncu DÜNYA da çok fazla yok. kafa toplarındaki üstünlüğü,zamanlaması, fiziği, mücadeleci yapısı ve formasının hakkını veren bi oyuncu olması şimdiden unutulmazlar arasına soktu :)
en sevdiğim oyuncularımızdan birisiydi. kariyerinin devamında başarılarının da devamını diliyorum. yolun açık olsun. :D

(not: bi bakımdan da iyi oldu P[B]oulsen ile aynı takımda lugano olurlarsa her maç garanti bir kırmızı çıkardı :D bazen coşup kendileri de kapışabilirlerdi :D)

bekir bilica,bilica edu, edu bekir gibi stoperlerle avrupa ligi hedefleri zor. bir stoper şart oldu.
11imiz:
volkan
g.g-trans-bilica-carlos
-----poulsen-emre---
-topuz(deivid)-----transfer
----------alex-güiza---------[yanyana yazdım anlayın işte]

Varonil
15.Haziran.2009, 19:49
Aslında bakarsak Daum ile Avrupa Ligi zor gözüküyor ama bu sene gerçekten çok iyi bir kadro kurulacak gibi.Poulsen gelirse birde iyi bir stoper ve sol açık alırsak bende bu fikrim konusunda mahcup olacağım hissine kapılıyorum :)

matrockmamy
15.Haziran.2009, 20:00
:) aziz başkan revizyon dediyse yapar :D savaşan dediğinde düzelttirmişlerdi ama Poulsenin videolarına baktığımda başkan doğru söylemiş yahu :D

Varonil
15.Haziran.2009, 20:03
:) aziz başkan revizyon dediyse yapar :D savaşan dediğinde düzelttirmişlerdi ama Poulsenin videolarına baktığımda başkan doğru söylemiş yahu :D

Bildiğin rakibi öpen olacak eğer gelirse :D

TR.CaPTaiN
15.Haziran.2009, 20:04
FLAŞ! Sezonu istediği yerde tamamlayaman Fenerbahçe'de gelişmeler ardı ardına geliyor. Mehmet Topuz'un transferinin ardından sarı-lacivertli kulüp Fenercell aracılığı ile Sportif Direktörlük görevine kulübün eski futbolcularından Aykut Kocaman'ın getirildiğini açıkladı. Kocaman ile 3 yıllık bir anlaşma yapıldığı ve resmi imzanın Salı günü 11.00'de kulüp binasında atılacağı ifade edildi.

Kaynak : Sporx.com

matrockmamy
15.Haziran.2009, 20:05
bu arada unutmadan; aziz başkana teşekkürler. gerçekten bu kadar hareketli bir trans sezonu geçireceğimizi bilmiyordum. bahsettiği revizyonu gerçekleştiriliyor.
ama bir stoper alınmazsa hiç bir işe yaramayacak.
fb ile adı alınan ve alınması kesin olmayan adamlar: toni,hamit,sercan kaldı :D diğerleri bir bir alındı. toni zaten gelmesin.

Since-1907
15.Haziran.2009, 20:06
'' Daum ile Avrupa Ligi zor '' cümlesini anlamıyorum.Avrupa'da her sene iyi başarılıydıkta Daum döneminde mi kötüydük ? Daum ile Avrupa'da iyi futbol oynamamıza rağmen solda Ümit Özat sağda Serkan Balcı vardı şimdi solda R.Carlos ve Gökhan Gönül var..
Avrupa'da başarılı olmak için önce defansın sağlam olmalı , çünkü gol atmaktan önce gol yememek önemli bizim şuanda en sağlam yerimiz defans duruyor , Lugano ayrılırsa iyi bir yabancı stoperle yine iyi bir defansımız olacak.Ama dediğim gibi Daum döneminde defansımız kötüydü..
Daum Avrupa'da başarısız oldu diye tekrar olacak gibi bir izlenim var fakat önceden sanki her sene çeyrek final - yarı final oynuyormuşuz gibi bir görüş var bazılarında.Ha Daum Avrupa'da bu sezon başarısız olabilir - ki bence iyi kadro kurarsak en az çeyrek final oynarız - fakat daha önceki Daum dönemine istinaden böyle bir şey söylemenin yanlış olduğunu düşünüyorum..

matrockmamy
15.Haziran.2009, 20:08
ayrıca bence bir çok oyuncu alacaksanız ve uyumlarını min a indirmek istiyorsanız ilk önce disiplin derecesine bakılmalı :)

Varonil
15.Haziran.2009, 20:19
Zico ile yaşadığımız başarılardan sonra beklentiler çok yüksek oldu taraftarın gözünde.Neyse umarım hem ligde hem de Avrupa Liginde çok iyi bir sezon geçiririz de ben bu önyargım konusunda mahcup olurum ;)

Since-1907
15.Haziran.2009, 20:50
Fenerbahçe'nin kral lakaplı efsane futbolcularından Aykut Kocaman yuvaya döndü. Unutulmaz isim Fenerbahçe Spor Kulübü'nde sportif direktör olarak görev yapacak.

3 yıllık anlaşma sağlanan Aykut Kocaman yarın sabah saat 11.00'de kulüp binasında sözleşme imzalayacak.

İmza töreni basına kapalı olarak yapılacaktır.

Fenerbahce.org

eGowiCh
15.Haziran.2009, 20:53
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-06-15_aykutkocaman446.jpg

Yuvana hoşgeldin Aykut Kocaman.

Mehmet Topuz transferinin de her görüşmesinde yer almış, öyle yazıyordu bir yerde. Umarım uzun yıllar kulüpte görev alır.

TR.CaPTaiN
15.Haziran.2009, 20:53
http://img530.imageshack.us/img530/7533/20090615aykutkocaman446.jpg (http://img530.imageshack.us/i/20090615aykutkocaman446.jpg/)

Fenerbahçe'nin kral lakaplı efsane futbolcularından Aykut Kocaman yuvaya döndü. Unutulmaz isim Fenerbahçe Spor Kulübü'nde sportif direktör olarak görev yapacak.

3 yıllık anlaşma sağlanan Aykut Kocaman yarın sabah saat 11.00'de kulüp binasında sözleşme imzalayacak.

İmza töreni basına kapalı olarak yapılacaktır.

Aykut Kocaman kimdir?

4 Mayıs 1965 tarihinde Sakarya'nın Geyve ilçesinde doğdu. Çocukluğunda jimnastikle uğraştı. Amatör olarak Altınmızrak kulübünde oynarken diğer kulüplerin dikkatini çekti. Futbolculuk döneminde Fenerbahçe formasıyla yıldızlaşmıştır. Türk Milli Takımı formasını 15 kez giydi ve 1 gol kaydetti. Fenerbahçemizin 1988-89 sezonunda Türkiye 1. Futbol Ligi'nde 103 gol atarak şampiyon olan kadrosunda yer almıştır. Fenerbahçe, Sakaryaspor ve İstanbulspor formaları altında ligde 200 gole imza atmıştır. 1988-1989 sezonunda 29 golle, 1991-1992 sezonunda 25 golle ve 1994-1995 sezonunda da 27 golle 3 kez Türkiye Ligi gol kralı oldu. 1988-89 ve 1995-96'da Fenerbahçe formasıyla iki kez lig, 1988'de Sakaryaspor formasıyla bir kez Türkiye Kupası kazandı.

1 kez Türkiye U-21, 15 kez de Türkiye A Milli Takım olmak üzere 16 kez milli formayı giymiş, bu maçlarda bir gol atmıştır.

2000 yılında futbolu bırakan Aykut Kocaman, İstanbulspor'da teknik direktörlüğe başlamıştır.

Sırasıyla, Malatyaspor, Konyaspor ve Ankaraspor takımlarını çalıştırmıştır.

Fenerbahce.org

matrockmamy
15.Haziran.2009, 21:32
aykut kocaman resim de neden boş bakıyor yahu :D

KanaKe
15.Haziran.2009, 21:40
FBTV kamerasina bakiyor.

DenizlispoR
15.Haziran.2009, 22:20
Aykut hocnın gelmesi çok iyi oldu:).

Sekopej
15.Haziran.2009, 22:40
2 gündür hiçbir gelişmeden haberim olmamıştı, şimdi Aykut'u görünce heyecanlandım. Yarın Aykut Kocaman imzalayacaksa Daum'a da sıra gelmiş demektir. Daum'un imza töreninde yanında oturanlardan biri Aykut Kocaman olur.

Ayrıca Aziz Yıldırım'ı bir kez daha takdir ediyorum bugün çok güzel konuşmuş gerçekten. Ne ortamı gerecek şeyler söylemiş ne de kırgınlık yaratacak şeyler. Topuz da iyi ki ben doğuştan Fenerliyim dememiş.:D Taşıdığı formanın büyüklüğünü kavrayıp, ona yakışacak oyun oynarsa taraftarın kabullenmesi daha kolay olur. Bu yaşananlara da baktığımda sahadaki en hırslı oyunculardan birisi olacaktır bu sene.

Lugano için Daum'un da fazla ısrarcı olmadığı söylentileri vardı, mutlaka yerine adam önermiştir Daum. Daum'Un hatalı transfer yapma ihtimali çok düşük diye düşünüyorum.

Ayrıca Daum akllı adam, mutlaka Zico döneminde Fenerbahçe'yi izlemiştir ve avrupada nasıl oynanması gerektiğini görmüştür.

eGowiCh
15.Haziran.2009, 22:44
Lugano ile yollar ayrılması iyi oldu bence, 4 milyon Euro istemiş, bu miktar çok fazla. Yerine Bilica'yı aldık, bence Lugano'yu aratmaz. Sol açık ve ön libero aldık mı işlem tamamdır.

Volkan
G.Gönül - Edu - Bilica - R.Carlos
M.Topuz - Poulsen - Emre - ???
Semih - Güiza

Sekopej
15.Haziran.2009, 22:51
Edu-Bilica-Carlos, bu 3 oyuncu ile bu sezon gitmez, zaten Edu'nun ağustos gibi sahalara döneceğini düşünürsek, yeniden güçlenmesi ve takımın olduğu seviyeye gelmesi de hayli uzun sürecektir. Defansa mutlaka takviye yapılmalı, hatta mümkünse hem sol açığa hem de sol beke de oyuncu alınmalı.

KaF KeF
15.Haziran.2009, 22:56
Bekir sol bekte oynayabiliyor.Belki o yüzden oraya transfer düşünülmüyordur..

matrockmamy
15.Haziran.2009, 23:00
drenthe gelirse hem sol açık hem sol bek oynayabiliyor diye biliyorum. sol bekte eksik olunca onu sol beke çeker, uğuru sol açık sürebilir daum.

eGowiCh
15.Haziran.2009, 23:15
Edu-Bilica-Carlos, bu 3 oyuncu ile bu sezon gitmez, zaten Edu'nun ağustos gibi sahalara döneceğini düşünürsek, yeniden güçlenmesi ve takımın olduğu seviyeye gelmesi de hayli uzun sürecektir. Defansa mutlaka takviye yapılmalı, hatta mümkünse hem sol açığa hem de sol beke de oyuncu alınmalı.

R.Carlos ve Edu'nun gitmesini ben de istiyorum, ancak şu ana kadar böyle bir girişim yok, kalacaklar gibi görünüyor, umarım ikisi ile de yollar ayrılıp iki iyi takviye yapılır.

Bilica'ya güvenim sonsuz, adamın geçen yıl yaptıkları ortada, bizde büyük işler yapacaktır.

Bekir ve Bilica için imza töreni ne zaman yapılacak, hala ses yok.

Universal
15.Haziran.2009, 23:44
Edu'nun kesinlikle gitmesi gerek. Yapılanma yapıyorsak daha fazla yabancı ile yol ayırmamız gerekiyor. Bununla birlikte Edu sakat bir oyuncu ve Ağustos'da iyileşeceğini düşünürsek, sezon başı antremanını kaçıracak bununla birlike yeniden form tutması için uzun süre bekleyeceğiz. Birde Edu yabancı oyuncu olduğundan yabancı hakkımızı dolduruyor. Edu için yapılacak tek hamle Brezilya'da bir takıma bir sezonluk kiralanması gerekiyor.

ForCimbom
16.Haziran.2009, 00:03
Edu'nun kesinlikle gitmesi gerek. Yapılanma yapıyorsak daha fazla yabancı ile yol ayırmamız gerekiyor. Bununla birlikte Edu sakat bir oyuncu ve Ağustos'da iyileşeceğini düşünürsek, sezon başı antremanını kaçıracak bununla birlike yeniden form tutması için uzun süre bekleyeceğiz. Birde Edu yabancı oyuncu olduğundan yabancı hakkımızı dolduruyor. Edu için yapılacak tek hamle Brezilya'da bir takıma bir sezonluk kiralanması gerekiyor.

Sakat oyuncuyu nasıl kiralayacaksınız? kim neden alsın:0::confused:

Sekopej
16.Haziran.2009, 00:10
Ağustos'ta sakatlığı geçecek, sezon öncesi kampına takımla katılamayacağı ve form tutması uzun süreceği için üstelik de Bilica ile ikisinin pek uyumlu olacağını düşünmediğimden istemiyorum takımda. Brezilya'da sezon devam ediyor olacak, istenildikten sonra kiralayacak takım bulunur.

Ama kiralanmasa da Lugano kalmazsa yeni yabancı transfer şart. Edu iyileştiğinde de Bilica yedek kulübesine geçer, sorun olmaz.

KanaKe
16.Haziran.2009, 00:20
Bence yönetim Edu'yu bu sene yedek olarak düsünüyor.. Sözlesmeside 2010 yilinda bitecek 1 sezon takimda tutarlar seneye sözlesme yenilenmez olur biter

Rsa
16.Haziran.2009, 00:28
Fenerbahçe'nin yollarını ayırmak istediği ve yerine gelecek isimi bile belirlediği teknik direktör Luis Aragones'ten çarpıcı bir açıklama geldi.
İspanyol teknik adam, "Ben hala Fenerbahçe'nin teknik direktörörüyüm. Kimse heveslenmesin" diye konuştu.

Lig TV'nin son dakika bilgisi olarak verdiği habere göre, Fenerbahçe'nin yeni sezonda çalışmayı düşünmediği ve yerine Daum'la anlaşmaya vardığı teknik direktör Luis Aragones'ten çarpıcı bir açıklama geldi.

İspanyol hocanın, "Ben hala Fenerbahçe'nin teknik direktörörüyüm. Kimse heveslenmesin" dediği belirtildi.

Kaynak : Ligtv

Sekopej
16.Haziran.2009, 00:31
Bir ara basında çıkmıştı, Madrid'e değil Mardin'e diye.:D Bayan basketbol takımında olduğu gibi yapılabilir aslında, Fenerbahçe'nin personali kendisi ve A takımdan sorumludur diye bir ibare yoktur herhalde sözleşmesinde. Gönderirsin bir futbol okuluna, orada Fenerbahçe adına teknik direktörlük yapar.:D

KaPaLı
16.Haziran.2009, 00:58
Herkes Drenthe diyo ama neden Marcelo olmasın (: Hem Roberto Carlos'un önünde müthiş olur Marcelo. Drenthe o kadar beğenmiyorum nedense.

tarikko
16.Haziran.2009, 01:04
Fenerbahçe'nin bombaları devam ediyor. Bilica, Bekir İrtegün, Mehmet Topuz ve şimdi de Özer Hurmacı. Sarı-lacivertli kulüp bu transferini de Fenercell aracılığı ile açıkladı. Ankaraspor'un yetenekli orta saha oyuncusu Özer Hurmacı Fenerbahçe ile kesin olarak anlaşmaya vardı. Fenercell üyelerine gönderilen mesaj şu şekilde; "Ankaraspor'dan Özer Hurmacı ile anlaşma sağlandı, kulübümüze hayırlı olsun"

Sporx

Varonil
16.Haziran.2009, 01:12
Hayırlısı olsun.Yetenekli bir futbolcu.Çalışmaya devam ederse ilk 11'in değişmez oyuncularından olabilir.

Sekopej
16.Haziran.2009, 01:12
Yerli transferi artık tamamlandı muhtemelen. Şimdi asıl bombalara geldi sıra, bugün Topuz attı, yarın Aykut Kocaman atıyor. Devam eden günlerde de sırasıyla yeni transferler imza atacaktır.

Gönderilecek oyuncular ise belli değildir muhtemelen. Daum'un direk isim verdiğini sanmıyorum, takımın durumunu gördükten sonra yerli oyunculardan ayrılanlar olacaktır.

BeeTLeJuiCe
16.Haziran.2009, 01:13
Kaldımı 4 Büyükler dışındaki takımlarda oynayan yetenekli başka isim :D

Özer ve Mehmet transferleri takım için çok iyi oldu. Yabancı sol açık ve ön liberodan sonra bu takım rakibi öpmekten beter eder. Tabi şu anki görüntüde. :) Maçlar hele bi başlasın bunun için daha iyi şeyler söyleriz o zaman :)

barahir
16.Haziran.2009, 01:15
An itibariyle Fenercell'e geçme kararı aldım:D

KaPaLı
16.Haziran.2009, 01:17
Ediz'ide alırız umarım Ankaraspor'dan, ağır oyuncu ama nedense ben beğeniyorum o adamı veyada Basel'den Serkan Şahin'de olabilir çok methini duymuştum .. Sercan için Burak + İlhan + 4 milyon euro teklif edilmiş ve Volkan içinde girişimlerde bulunulmuş ama Sercan'ı daha çok istiyomuş kulup. Yedek bir tanede forvet lazım şu anda takıma Sercan alınsa bile.

HooijDonk07
16.Haziran.2009, 01:18
Ole yapma kullamadığın hat varsa onu FenerCell yap benim Turkcell var yarın bi avea bayine gidiyorum FenerCell yapıyorum 2000 dk her yöne bedava :D

tarikko
16.Haziran.2009, 01:18
(SPORX ÖZEL HABER) Fenerbahçe'nin son bombası Özer Hurmacı, editörümüz Hilmi Sever'e Fenerbahçeli Özer olarak ilk açıklamasını yaptı. Fenerbahçe'ye transferi gerçekleştiği için çok mutlu olduğunu söyleyen, Transferimde emeği geçen herkese teşekkür etti.
Hurmacı sözlerini şöyle sürdürdü: "Transferimde emeği geçen herkese, başta Sayın Ahmet Gökçek ve Melih Gökçek'e teşekkür ediyorum. Aykut Kocaman'a çok şey borçluyum ve onunla yeniden çalışacağım için çok mutluyum. Uzun bir bekleyişten sonra transferim gerçekleşti. Fenerbahçe taraftarı çok iyi şeylere hazırlıklı olsun, şimdilik fazla iddialı konuşmayacağım. Sahada gerçek Özer'i görecekler. Başkanımızın verdiği sözleri gerçekleştirmek için elimden geleni yapacağım. Üç kulvarda da başarı istiyoruz" dedi.

Sporx

erdili
16.Haziran.2009, 01:19
mehmet topuz fenerbahceye hayirli olsun arkadaslar. bugunku imza toreninde mehmet topuzu dehsetle izledim ve ozur diliyorum herkesten mehmet topuzu bu kadar korudugum icin harbiden karakteri zayifmis. verilen para da cok cok fazla

Şapkayı taktırmanın değeri parayla ölçülemez :icon_lol:

HooijDonk07
16.Haziran.2009, 01:19
Ediz'ide alırız umarım Ankaraspor'dan, ağır oyuncu ama nedense ben beğeniyorum o adamı veyada Basel'den Serkan Şahin'de olabilir çok methini duymuştum .. Sercan için Burak + İlhan + 4 milyon euro teklif edilmiş ve Volkan içinde girişimlerde bulunulmuş ama Sercan'ı daha çok istiyomuş kulup. Yedek bir tanede forvet lazım şu anda takıma Sercan alınsa bile.

Sercan'ın yerine yabancı ulkelerde oynayan genç Türkler var Eren Derdiyok mesela onlara yönelsek daha iyi.Sercan'ın durumu G.Emreciksin gibi olur sonra.

KaPaLı
16.Haziran.2009, 01:22
An itibariyle Fenercell'e geçme kararı aldım:D

Avea'nın kampanyaları aynen geçerli oluomuu ? :D yani ben Mobil Öğrenciyim ama Fenercell yaparsam bu devam edecekmi biliomusun Mehmet ?

Sercan'ın yerine yabancı ulkelerde oynayan genç Türkler var Eren Derdiyok mesela onlara yönelsek daha iyi.Sercan'ın durumu G.Emreciksin gibi olur sonra.

Eren Derdiyok geçen sezonda gündeme gelmişti ama maalesef onu elimizden kaçırdık. Eren büyük oranda Leverkusen'le anlaştı ve gelecek sezon Leverkusen'de oynayacak. Aslında tam Daum'un istediği uzun boylu bir oyuncuydu ama olmadı maalesef.

Universal
16.Haziran.2009, 01:22
Bence yönetim Edu'yu bu sene yedek olarak düsünüyor.. Sözlesmeside 2010 yilinda bitecek 1 sezon takimda tutarlar seneye sözlesme yenilenmez olur biter

Bunun yerine Edu'yu 4-5 milyon € gibi güzel bir bonservis bedeline satabiliriz. Eğer gönderecek isek bir sezon önceden gönderelim hiç olmassa kasamıza para girer. Bu para ilede kalteli bir stoper almak için ek ücret yaratırız.

barahir
16.Haziran.2009, 01:23
Bilmiyorum ki valla umarım öyledir, Arkadaş avea bayisi zatn ondan öğrenirim yarın..

Sekopej
16.Haziran.2009, 01:28
Fenerbahçe tvde de resmi olarak duyuruldu transfer.

Geçen seneki en zayıf yerimiz olan orta sahaya bu 2 takviye güç katacaktır. Göbeğe, sola ve sağa alınacak 3 yabancı ile iyi bir takım oluşturulmuş olur.

barahir
16.Haziran.2009, 01:32
Özer Hurmacı Fenerbahçe'de

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-06-15_ozer446.jpg

Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımı kadrosunu, Türk futbolunda geleceğin yıldızlarından biri olarak kabul edilen Ankaraspor'dan Özer Hurmacı'yı transfer ederek güçlendirdi. Fenercell abonelerinin herkesten önce duyduğu transfer haberi camiamızda sevinçle karşılandı. 20 Kasım 1986'da Almanya'nın Kassel kasabasında dünyaya gelen Özer 1.74 boyunda ve 70 kilo ağırlığında. Trabzonsporlu eski futbolcu Lemi Çelik'in yeğeni olan genç yetenek, Almanca, İngilizce ve Fransızca biliyor. Orta sahada görev yapan, futbolun hem defans hem de hücum yönünü çok iyi kullanabilen başarılı oyuncu Almanya'nın amatör küme takımlarından Hermania Kassel, Türkgücü Kassel ve Baunatal'da forma giydikten sonra 2005 yılında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'a transfer olarak profesyonelliğe ilk adımını attı.

Başkent ekibinde 2 sezon forma giydikten sonra 3. lig takımlarından Keçiörengücü'ne kiralanan Özer 29 maçta 3 gol atarken bir sene sonra Ankaraspor'a gelerek Turkcell Süper Lig'de forma giymeye başladı.

Ankaraspor'da 97 mücadelede formasını ıslatan genç futbolcu 8 kez fileleri havalandırdı.

Yetenekli futbolcu forma giydiği ekiplerde gösterdiği başarılı performansla 23 kez milli olurken 2007 yılında Fatih Terim tarafından 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçında Norveç'e karşı da Milli formayı ilk kez giyme hakkını kazandı. Özer Hurmacı artık Fenerbahçe forması için ter dökecek.

Hurmacı'nın imza töreni ile ilgili detaylar daha sonra resmi yayın organlarımızdan açıklanacak.

fenerbahce.org

Memedov
16.Haziran.2009, 01:33
hayırlı uğurlu olsun, Özer de gelmiş.

Rsa
16.Haziran.2009, 01:36
Hayırlı olsun.

eGowiCh
16.Haziran.2009, 01:41
Süper bir transfer daha oldu. Özer ve Mehmet Topuz ile orta sahayı inanılmaz güçlendirdik, Poulsen'i de alırsak muhteşem olacak.

Özer'i sıkça izleme fırsatı buldum, ancak izlediğim maçlarda sağ açık oynuyordu. Sol açıkta nasıl Özer, etkili mi?

KaPaLı
16.Haziran.2009, 01:42
Ortasahanın heryerinde oynama özelliği var. Kendini biraz geliştirirse bizim İniesta'mız olur Özer.

Universal
16.Haziran.2009, 01:45
Süper bir transfer daha oldu. Özer ve Mehmet Topuz ile orta sahayı inanılmaz güçlendirdik, Poulsen'i de alırsak muhteşem olacak.

Özer'i sıkça izleme fırsatı buldum, ancak izlediğim maçlarda sağ açık oynuyordu. Sol açıkta nasıl Özer, etkili mi?

Özer'i ortasaha'nın her yerinde oynatabiliriz. Tabii ki tam bir sol açık değil. Yapmamız gereken en iyisi geriye yabancı bir stoper ve yabancı bir sol açık alıp transferi tamamlamak. (Tabii Poulsen gelirse, gelmediği taktirde Poulsen yerine başka bir ön libero almamız gerekecek.)

scar face
16.Haziran.2009, 01:55
Poulsen'i bekliyorum inanılmaz bi ön libero bence...
Bu arada Özer de iyi transfer ama takımdan ayrılacak Türk futbolcular kimler olacak...
Can,Yasin giti diye biliyorum ben...

Enterokinaz
16.Haziran.2009, 01:58
Sadece kendi düşüncemi belirtiyorum. Lütfen sataşma veya alay olarak algılamayın.

Özer'in Fenerbahçe için faydalı olacağına inanmıyorum. Şu ana kadar Fenerbaçe'ye gelen genç oyuncuların akibetine bakarak konuşuyorum (GG hariç..).

Hayırlısı yine de.

dakara
16.Haziran.2009, 02:00
fener yerli transferde gerçekten başarılı bir sezon geçiriyor yanlız korkum özerinde kemal gibi olması kemalde daum zamanında alınmış ama kadroda yer bulamaması ve sakatlıklar zamanında c.ronaldoyla ümit milli maç yapan adamı bitirmişti

matrockmamy
16.Haziran.2009, 02:01
sataşma olarak algılamak saçmalık olur.
aziz başkan hem yıldız hem genç almak istio ama elbette td yıldızı oynatıyor ve ilhan parlak gibi çürüyüp gidiyor gençler. ama yıldız kalitesindeyse g.g gibi formayı bir kapıyor, bi daha da vermiyor. bence özer emre belözoğlunu kesebilir bile.

eGowiCh
16.Haziran.2009, 02:03
Sadece kendi düşüncemi belirtiyorum. Lütfen sataşma veya alay olarak algılamayın.

Özer'in Fenerbahçe için faydalı olacağına inanmıyorum. Şu ana kadar Fenerbaçe'ye gelen genç oyuncuların akibetine bakarak konuşuyorum (GG hariç..).

Hayırlısı yine de.

Aslında yanlış bir yorum değil. Ancak Özer o sınıflandırmaya dahil edilecek bir isim de değil. Yani bir İlhan, bir Ali Bilgin tarzındaki beklentilerle gelen oyuncudan ziyade takıma güç verecek kalitede bir isim. Banko oynayacak kalitede bir isim, o yüzden bahsettiğin şeyin olmayacağını düşünüyorum ancak yedek bekletilirse de yazık olur bu denli iyi bir futbolcuya.

goosfraba
16.Haziran.2009, 02:10
Sadece yarım saat oynasın, gerisi gelir.

Universal
16.Haziran.2009, 02:14

Hayırlısı yine de.

Tuncay Şanlı? Bence akibeti oldukça iyi, Tayfun Korkut? Genç yaşta İspanya'ya gitti. Uğur Boral? Selçuk Şahin? Genç yaşta geldiler ve ikiside takımda ilkonbir oyuncusu. Deniz Barış? Genç yaşta geldi, sonuç ortada.

erdili
16.Haziran.2009, 02:19
Çok sevindim Özer'e, ben fm07'de sağ kanatta oynatıyodum ama modern bir orta saha oyuncusu.
Aykut'un rehperliğiyle takıma çabuk adapte olacağını umuyorum, seneye Guiza gol kralı olacakmış gibi bir his var içimde..

eGowiCh
16.Haziran.2009, 02:26
İlhan Parlak'ı vermemize üzüldüm, umarım kiralık vermişizdir.

barahir
16.Haziran.2009, 02:30
Aziz Yıldırım geçen sezon sonunda FBTV'ye katılmıştı ve orda demiştiki

"Ben hiçbir Futbolcumu takasta kullanmam"

"İlhan Türkiye'nin geleceği onu hiçbir yere bırakmam, göreceksini 2-3 yıl sonra milli takımda banko oynayacak"

ForsakeN
16.Haziran.2009, 02:31
ajansspor'un haberine göre Özer için 4,2M Euro + İlhan ve Özgür Çek'i vermişiz. Özgür 'den gelecek sene için umutluydum. İnşallah yanlış haberdir.

Universal
16.Haziran.2009, 02:38
Özgür Çek verilmez. Bana göre Özgür Çek kiralanmıştır...

anil luque
16.Haziran.2009, 02:38
Tabi fotoğraftakinin ayakkabı numarası 43 Mehmet Topuz'un 42 zaten fotomontaj ..

Bu arada arkadaşlar yönetim Vederson'u kesinlikle göndermeyeceğiz demiş .. Bilmeyen arkadaşlar varsa ..

barahir
16.Haziran.2009, 02:40
Tabi fotoğraftakinin ayakkabı numarası 43 Mehmet Topuz'un 42 zaten fotomontaj ..

Bu arada arkadaşlar yönetim Vederson'u kesinlikle göndermeyeceğiz demiş .. Bilmeyen arkadaşlar varsa ..

Neyden bahsediyosun:)

Varonil
16.Haziran.2009, 02:44
İlhan ile Özgür bonservisleri ile verilmemişlerdir yahu,kiralık gitmişlerdir .. :)

goosfraba
16.Haziran.2009, 02:46
Bu yaşta takasta kullanılan oyuncular kiralık gitmez arkadaşlar. Eğer kiralık isteselerdi Deniz Barış, Ali Bilgin gibi tam potansiyeline ulaşmış adamları isterlerdi.

anil luque
16.Haziran.2009, 02:50
Neyden bahsediyosun:)
Ben de geç farkettim Internet Explorer'ın azizliği .. =) Mehmet Topuz o formalı resimdeki ben değilim diye açıklama yapmış ona yazıyordum ben sadece ..

Bordo61Mavi
16.Haziran.2009, 02:55
Kazim Ugur vs nasil mutlu tutulcak artik 5 macta bir 30 dk alirlar :)

HooijDonk07
16.Haziran.2009, 02:57
Bu yaşta takasta kullanılan oyuncular kiralık gitmez arkadaşlar. Eğer kiralık isteselerdi Deniz Barış, Ali Bilgin gibi tam potansiyeline ulaşmış adamları isterlerdi.

Abi heralde kiralık isteselerdi yerine istemeselerdi olucakdı galiba:)

Cengo
16.Haziran.2009, 03:23
Özgür Çek verilmez. Bana göre Özgür Çek kiralanmıştır...

Ali Bilgin olacak sanırım.

TR.CaPTaiN
16.Haziran.2009, 03:31
Türkiye'de alınabilecek en iyi 2-3 yerli oyuncudan bir tanesini kadromuza kattık. Aykut Kocaman'la Özer'in aynı çatı altında olması da Özer'in İstanbul'da kaybolup gitme riskini çok azaltıyor. Çok umutlu olduğu bir oyuncu. Hayırlı olsun. Teşekkürler Aziz Yıldırım ve arkadaşları.

eGowiCh
16.Haziran.2009, 03:32
İbrahim Dağaşan ve Ediz'i neden almıyoruz hala? Umarım onları da alırız.

goosfraba
16.Haziran.2009, 03:34
Abi heralde kiralık isteselerdi yerine istemeselerdi olucakdı galiba:)

Yok doğru :) Anadolu takımları 3 büyüklere oyuncu gönderirken artık takas + para istiyorlar. Örnek vermek gerekirse Özer transferine atıyorum para + takas için(farzedin) özgür çek + abdulkadir'i yolladı diyelim. Şimdi Ankaraspor bunları kiralık ister mi? istemez. Fenerbahçe'den gelecek oyuncuyu direk takımda düşünürler(sadece FB değil, GS, BJK) o yüzden bu oyuncularda tam potansiyeline erişmiş oyuncular olurlar. Mesela Galatasaray yanlış hatırlamıyosam Özer için 1 m + Orhan Ak, Necati ve Emre Aşık'ı kiralık vermişti. Ama bu oyuncular 18 19 20 yaşlarında olsalardı Ankaraspor bunların bonservisini isteyecekti.

Anlatmak istediğim şey, para + takas için istedikleri oyuncu genç ise kiralık istemezler.

Anlamadıysan yarın anlatırım, bugün kendimi anlatamıyorum nedense :D

anil luque
16.Haziran.2009, 03:35
Mehmet, Özer, Emre varken İbrahim gereksiz olur kanımca ..

Cengo
16.Haziran.2009, 03:42
Mehmet, Özer, Emre varken İbrahim gereksiz olur kanımca ..

Aynen, 2. Deniz Barış'a pek gerek yok.

eGowiCh
16.Haziran.2009, 03:44
M.Topuz - Poulsen - Emre - Özer

Orta sahaya bak be! :)

Özer yeni Tuncay Şanlı olur mu acaba? Daum solda oynatacak bence Özer'i, nasıl ki Tuncay'dan sol açık yaptıysa Özer'i de yapabilir.

anil luque
16.Haziran.2009, 03:47
Bu demek oluyor ki Fener tek forvet oynamaya devam edecek .. Ya da büyük kaptan yavaştan sırasını savıyor .. Sizce hangisi arkadaşlar ??

Cengo
16.Haziran.2009, 03:47

Orta sahaya bak be! :)

Özer yeni Tuncay Şanlı olur mu acaba? Daum solda oynatacak bence Özer'i, nasıl ki Tuncay'dan sol açık yaptıysa Özer'i de yapabilir.

Yabancı bir sol açık geleceğine %100 eminim!
Özer ve Topuz kadronun genişlemesi için harika oldu bence.

barahir
16.Haziran.2009, 03:48
Carlosu Sağ beke koymasından korkuyorum:D

Cengo
16.Haziran.2009, 03:49
Bu demek oluyor ki Fener tek forvet oynamaya devam edecek .. Ya da büyük kaptan yavaştan sırasını savıyor .. Sizce hangisi arkadaşlar ??

Barcelona da tek forvet oynar, önemli olan sistem.Daum'un alternatifli kadroyu nasıl kullanacağı önemli, ben ondan lig için iyi bir performans bekliyorum.Daum'un skora dayalı bir standartı olur hep Luce gibi.

barahir
16.Haziran.2009, 03:51
Daum zaten 82 puan mı ne toplayıp gitti.. Lig için bi şüphem yok benimde, Önemli olan Avrupa

TR.CaPTaiN
16.Haziran.2009, 03:52

Bence Daum Alex'ten kesinlikle yararlanır. Eğer ortasahanın göbeği sağlam tutulursa kanatlar hücuma daha fazla destek vererek forvetin tekliğini hissettirmez diye düşünüyorum. Buna ek olarak ortasahanın sağlam olmasıyla birlikte Emre ileriye daha fazla çıkabilir. Emre'nin ileriye daha fazla çıkması demek Alex'in geri gelmemesi yani rakip kaleye yakın olması demektir. Böylece Alex yine kilit adam olur.

anil luque
16.Haziran.2009, 03:54
Tamam işte abicim ben de onu diyorum Alexsiz bir sistem mi düşünüyor acaba Daum? Eğer öyleyse bence büyük hata olur .. Ben ki Alex'in büyük bir futbolcu oldugunu dusnmuyorum (şahsi fikrim hemen tartısma konsu baslamasın..) Fener'ın gecen seneki halini gördükten sonra Alex'in bu takımın olmazsa olmazı oldugunu dusunmeye basladım.. Diyeceksinz iki kadro arasında fark var, lakin Alex her zaman Alex'tir O'nun yoklugunda Fenerbahce daıma zorlanır ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada ben ABOOO abiye yazdım =)

E.Cartman
16.Haziran.2009, 04:03
Aragones'ten şok açıklama

Fenerbahçe'nin yollarını ayırmak istediği ve yerine gelecek isimi bile belirlediği teknik direktör Luis Aragones'ten çarpıcı bir açıklama geldi.
İspanyol teknik adam, "Ben hala Fenerbahçe'nin teknik direktörörüyüm. Kimse heveslenmesin" diye konuştu.

Lig TV'nin son dakika bilgisi olarak verdiği habere göre, Fenerbahçe'nin yeni sezonda çalışmayı düşünmediği ve yerine Daum'la anlaşmaya vardığı teknik direktör Luis Aragones'ten çarpıcı bir açıklama geldi.

İspanyol hocanın, "Ben hala Fenerbahçe'nin teknik direktörörüyüm. Kimse heveslenmesin" dediği belirtildi.

Kaynak: MiLLiyet.com.tr

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Haziran.2009, 04:06
Helal be DeDe kim tutar seni ! :n:

anil luque
16.Haziran.2009, 04:07
Bu adam başınıza bela olur benden söylemesi .. Gerçi daha ne kadar olacaksa ..=D

barahir
16.Haziran.2009, 04:07
Tecrübeyle sabittir diyosun:)

anil luque
16.Haziran.2009, 04:09
Aynen öyle diyorum Fenerbahçeli ;) Hani şuan dedenizin koltugunda olan, benim gözümde dünyanın en iyi teknik direktörü de bizm basımıza bela olmustu ;)

ForCimbom
16.Haziran.2009, 04:23
Herkes Drenthe diyo ama neden Marcelo olmasın (: Hem Roberto Carlos'un önünde müthiş olur Marcelo. Drenthe o kadar beğenmiyorum nedense.

real madrid de satacak değil mi :zuhaha drenthe yi beğenmiyorsun bir de, vay be neleri beğenmez olduk..:schaf:

Cengo
16.Haziran.2009, 04:29

Böyle bir haber yok, eğlencelik haberler hazırlamaya başladılar yine :)

erdili
Ben de beğenmiyorum Drenthe'yi bunda şaşacak ne var bu kadar,
R.Carlos'un nerden geldiğini unuttun galiba ?

enforcer
açıkçası ilhanın gözünde hiçbir zaman hırsı göremedim ancak geçen sene özer bir röportajda " yeterki bana şans verilsin ben de bir alex delgado olabilirim" demişti ki maçlarını izeldiğinizde 90 dk maça odaklanmış vaziyette kendisini hiç salmıyor sürekli aynı çizgide kalmayı başarabiliyor... ayrıca alex'ten emre'den öğrendikleri de olacaktır kendisi için bulunmaz fırsat ben yakın bir zamanda takımın vazgeçilmezi olacağına inanıyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

real madrid de satacak değil mi :zuhaha drenthe yi beğenmiyorsun bir de, vay be neleri beğenmez olduk..:schaf:
bütün hollandalıları göndermek perez'in seçim vaadiydi...

ForCimbom
16.Haziran.2009, 04:44
açıkçası ilhanın gözünde hiçbir zaman hırsı göremedim ancak geçen sene özer bir röportajda " yeterki bana şans verilsin ben de bir alex delgado olabilirim" demişti ki maçlarını izeldiğinizde 90 dk maça odaklanmış vaziyette kendisini hiç salmıyor sürekli aynı çizgide kalmayı başarabiliyor... ayrıca alex'ten emre'den öğrendikleri de olacaktır kendisi için bulunmaz fırsat ben yakın bir zamanda takımın vazgeçilmezi olacağına inanıyorum...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

bütün hollandalıları göndermek perez'in seçim vaadiydi...

MARCELO'dan bahsettim orada dikkat edersen, bir de drenthe ye değindim ayrıca..

Gangstaa
16.Haziran.2009, 04:47
Drenthe iyi bir oyuncu.Fenerbahçe için faydalı olabilir.Ama Marcelo süper olruduki çooook zor.

ForCimbom
16.Haziran.2009, 04:51
Drenthe iyi bir oyuncu.Fenerbahçe için faydalı olabilir.Ama Marcelo süper olruduki çooook zor.

zor ötesi değil imkansız ötesi bence, 21 yaşındaki bir r.carlos u satacak kadar akıllı olduklarını sanmam. fantazi kuruyorsunuz..

Universal
16.Haziran.2009, 04:51

%100 yalan, geçen gün canlı yayında İspanya dışında başka bir milli takım çalıştıracam diyordu. Fenerbahçe'den ayrıldığını doğruladı. Milliyet biraz medyayı geç takip ediyor. :n:

Jesus_FB
16.Haziran.2009, 04:56
Özgür Çek'i yollamışlar Özer için sinir oldum kendisi ile konuştum 3 yıllığına yollamışlar nasıl bir saçmalıksa hiç anlamadım

ForCimbom
16.Haziran.2009, 04:58
Özgür Çek'i yollamışlar Özer için sinir oldum kendisi ile konuştum 3 yıllığına yollamışlar nasıl bir saçmalıksa hiç anlamadım

genç adam alıyorlar daha gencini veriyorlar.. üstelik özgür çek+ilhan parlak+4.25 milyon avroymuş transferin bedeli.. ondan sonra altyapı, tabii..

barahir
16.Haziran.2009, 05:02

3 yıllığına gidip geri dönecekse çok da kötü değil. En azından top oynar orda..

Cengo
16.Haziran.2009, 05:02
ondan sonra altyapı, tabii..

Bu cümlenin ne yeri ne sırası, bu tarz bir konuşmaya gerek yok.
Aynı şeyleri Galatasaray da, Beşiktaş da yaptı, Trabzonspor da vs vs..

Tarık MSN'de misin?

enforcer
16.Haziran.2009, 05:06
MARCELO'dan bahsettim orada dikkat edersen, bir de drenthe ye değindim ayrıca..
pardon yanlış anlamışım...

HooijDonk07
16.Haziran.2009, 05:13

Kiralık gitti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Öle biliyorum ama yanLışda olabilirm kendisiyle konuşduysan o zman bilmem orayı okumadım :)

Jesus_FB
16.Haziran.2009, 05:16
Kiralık gitti
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Öle biliyorum ama yanLışda olabilirm kendisiyle konuşduysan o zman bilmem orayı okumadım :)

Evet kiralık yollamışlar ama 3 senelik bir kiralık anlaşmasıymış

Raten
16.Haziran.2009, 05:17
Umarım Özgür Çek kiralık verilmiştir.Oldukça yetenekli bir futbolcuydu Uğur Boral'ın yerine dahi oynayabilirdi bence.

Universal
16.Haziran.2009, 05:19
ama nedense altyapı oyuncusu fener den değil beşiktaştan değil galatasaray dan çıkıyor ve oynuyor..

Arda Turan dışında kimi çıkardınız? Arda kadar veya ilkonbirde oynayacak oyuncu kadar kaliteli olmayan ismi altyapıdan çıkarsanız ne olur çıkarmasanız ne olur...

TR.CaPTaiN
3 sene kiralık uzun bir süre gibi ama yani bazı maddeler olabilir. Tamamen atıyorum; Fenerbahçe bu 3 yıldan erken oyuncuyu kadrosuna katmak isterse 500 bin € ödeyerek bunu yapabilir gibisinden. Yani bu konuda yönetime güveniyorum çünkü sonuçta 3-4 ay öncesine kadar Özgür A takıma çıkarıldı, yani antrenörler yöneticiler Özgür'ün yeteneklerinin farkındalardır diye düşünüyorum.

HooijDonk07
Umarım Özgür Çek kiralık verilmiştir.Oldukça yetenekli bir futbolcuydu Uğur Boral'ın yerine dahi oynayabilirdi bence.

3 sene kiralık gitti Fırat daha iyi olur hem oynıyacağı mevkiyi öğrenirir.Hemde 20 yasında pişmiş olarak gelir.Ve ilk 11 de basLar.

Raten
16.Haziran.2009, 05:24
3 senenin 1 senesi opsiyonlu falan olsaydı fena olmazdı ama sonuçta 23 yaşında dönecek takıma inşallah orada forma şansı bulur da pişmiş bir şekilde 23 yaşında gelir.Zaten Özer de şu an 23 yaşında.

Bekq
16.Haziran.2009, 05:25
3 sene kiralık gitti Fırat daha iyi olur hem oynıyacağı mevkiyi öğrenirir.Hemde 20 yasında pişmiş olarak gelir.Ve ilk 11 de basLar.

İnşallah kiralık gittiği takımda oynatırlarda kulübede çürümez.

Since-1907
16.Haziran.2009, 05:26
Özgür için bence bir geri alma maddesi felan vardır.Eğer yoksa yazık olur gerçekten..

tarikko
16.Haziran.2009, 05:35
Ozgur icin muhtemelen geri alma opsiyonu vardir.

goosfraba
16.Haziran.2009, 05:37
Mesaj kontrol, 15 dk sonra açılacak.

goosfraba
16.Haziran.2009, 05:44
Devam edebilirsiniz.

physicist87
16.Haziran.2009, 07:18
Aragones, İspanya'dan Telecinco televizyonuna yaptığı açıklamada, kariyerini, İspanya dışında bir milli takımda sürdürmek istediğini belirtti. ''Benim yaşımdaki bir teknik direktör için yurt dışında bir takım çalıştırmak daha çekici geliyor'' diyen 70 yaşındaki eski İspanya Milli Futbol Takımı çalıştırıcısı, ''İspanya dışında bir milli takımın başına geçmeyi ümit ediyorum. Bu, benim için en iyisi olacak'' dedi.

Maraton

Bu adam geçen sene de yetmiş yaşında değil miydi ? :n:

Haziran ayının yeri ayrıı, transfer heyecanı çok güzel oluyor yahu :) Aykut hoca Fenerbahçeme hayırlı uğurlu olsun , sportif direktör olarak anlaşıldığını duyduğumda tamam dedim Özer transferi bitmiştir : ) Özer de inşallah çok güzel sezonlar geçirir , yorumları okudum yanlış anlaşılmasın cümleleri çok sıklıkla yazılmış , nie ? Birbirimizi bu kadar yanlış mı anlıyoruz yaww : )

Ben şu yargıya fena halde karşıyım ve gıcık oluyorum, söyleyene değil bakın beni de yanlış anlamayınn :p Fenerbahçe tüm yıldızları söndürür Fenerbahçe genç futbolcuları köreltir ...... Yahu hayatta herkes aynı derecede başarılı olabiliyor mu nitekim aldğımız oyuncuların onların deyimleriyle körelenlerin hepsi yıldız mı? "Vaad eden" kalıbıyla alınıyorlar, kimileri tutuyor kimileri ise... Ama bu kalıp haricinde bir de cankurtaran gözüyle bakan vatandaşlarımız da olmuyor değil duruma.. Bir adamın kendisini gösterebilmesi için oynaması lazımm ve sen güvenemediğin adamları alıp klubede bekletirsenn olmaz, hiç almıcaksın abii, ya da sezonluk parlyan kişileri değil devamı olan kişileri alıcaksın.. Özer mesela geçen sene de gündemdeydii, bu senede,kumaş iyi belli yani , c. ronaldo gibi bi havasının olacağını düşünüyorum , uzun oldu kopuk yazmış olabilirim kusura bakmayın : )

omersal
16.Haziran.2009, 14:09
Bence FB çok kötü transfer yaptı şu ana kadar Topuza 9 , Özere 4 milyon verdi artı İlhan Parlan ve Gökhan Emreciksini saymıyorum bile.Mehmet Topuz asla bu parayı etmez.Oyunu değiştiren bir futbolcu değil Topuz.Sadece takıma uyum sağlayan bir takım oyuncusu.Özer zaten ilk 11de oynayamaz bence onu da takasta kullanırlar.Türk oyunculara bu kadar para vereceğine yabancılara verse daha mantıklı.Topuz+Özer = 13 mn Gareth Barry = 14 mn yani hangisini tercih edersiniz demeye gerek yok herhalde.Bu paraya çok daha iyi oyuncular alabilirdi diye düşünüyorum.Ben açıkçası 3 sezon şampiyonluk sözü verince daha iyi oyuncular bekliyordum.Gerçi transfer sezonu bitmedi ama...

BeeTLeJuiCe
16.Haziran.2009, 14:16
Bence FB çok kötü transfer yaptı şu ana kadar Topuza 9 , Özere 4 milyon verdi artı İlhan Parlan ve Gökhan Emreciksini saymıyorum bile.Mehmet Topuz asla bu parayı etmez.Oyunu değiştiren bir futbolcu değil Topuz.Sadece takıma uyum sağlayan bir takım oyuncusu.Özer zaten ilk 11de oynayamaz bence onu da takasta kullanırlar.Türk oyunculara bu kadar para vereceğine yabancılara verse daha mantıklı.Topuz+Özer = 13 mn Gareth Barry = 14 mn yani hangisini tercih edersiniz demeye gerek yok herhalde.Bu paraya çok daha iyi oyuncular alabilirdi diye düşünüyorum.Ben açıkçası 3 sezon şampiyonluk sözü verince daha iyi oyuncular bekliyordum.Gerçi transfer sezonu bitmedi ama...

Yabancı sınırlaması olan ligimizde biraz öne çıkan yerli oyuncular için istenen meblalar bellidir. İkisi için bence gayet iyi bir fiyat verdik. Transfer sezonu açıldığında daha yüksek fiyatlar konuşuluyordu.

Mehmet= 7.5 MN €
Özer= 2.2 MN € + İlhan Parlak + Özgür Çek
İlhan'ı bilmem ama Özgür'ü istediğimiz zaman geri alırız. Profesyonelliğin üstünde bir Fenerbahçeli. Ankaraspor'a gitmesi onun için daha iyi oldu seneye sık sık izleyebileceğimizi düşünüyorum.

enforcer
16.Haziran.2009, 14:20
fenerbahçe de biliyor dışarıda kaliteli yabancıların olduğunu fakat ülkemizde yabancı kısıtlaması var ve nitekim yabancı transferler daha açıklanmadı... barry 14m € olsaydı liverpool bu kadar bekler miydi? ki kendisi de gelmek ister miydi? açıkcası alınan isimler türk olarak iyi sayılabilicek isimler, yine maldonado josico gibi kafalrda soru işareti bırakan isimler alınsaydı tamam ama bekir olsun mehmet olsun özer olsun kendini göstermiş isimleren aszından bu sene giren oyuncuyla çıkan oyuncu bir birine yakın kalitede olacak...

anil luque
16.Haziran.2009, 14:33
Özer Hurmacı da Fenerbahçe'de ve iyi bir transfer ama sitedeki yazı çok garibime gitti söylemeden geçemeyeceğim ..

Koskoca Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi sitesinde Özer'in transferi; 'Özer Hurmacı'yı da aldık' şeklinde belirtilmiş.. Sanki çarşamba pazarından iki kilo portakal alınıyor.. Benim çok garibime gitti en azından Özerle de anlaştık gibi bir ifade olaiblirdi ..

Neyse yazıyı yazanın acemiliği artık ama her ne olursa olsun çok çok iyi bir transfer ..

sekilaso
16.Haziran.2009, 15:10
transferde fırtına gibi esiyoruz anlamını cıkardım ben ondan :D bilica bekir mehmet topuz özer hurmacı , büyük ihtimalle sercanı filanda alıcaklar türkiyenin alına bilicek en kaliteli isimlerini kadroya kattık :)

Since-1907
16.Haziran.2009, 15:13
Sercan'ın alınması çok zor 10 milyon euro istiyorlar.Yerli transferde 1-2 genç oyuncu alınabilir gelecek vaadeden direk ilk 11'e etki edecek yerli oyuncu sayısı az zaten.Yabancı transferler kaldı bundan sonra 2-3 de iyi yabancı oyuncu alınırsa , güzel bir kadro ile lige gireriz diye düşünüyorum.

TR.CaPTaiN
16.Haziran.2009, 15:32
Fenerbahçe'nin Ankaraspor'dan renklerine bağladığı Özer Hurmacı, sarı lacivertli kulübe transfer olduğu için büyük mutluluk yaşadığını söylerken, seneye 3 kulvarda başarılı olacaklarını kaydetti. Genç yıldız, "Aykut Kocaman gibi Fenerbahçe'de efsane olmak istiyorum" dedi..

Özer Hurmacı yaptığı açıklamada, Fenerbahçe gibi büyük bir kulübe transfer olmaktan dolayı heyecan duyduğunu belirterek, ''Gelecek sezon 3 kulvarda başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Bu büyük camianın taraftarlarını hem ligde, hem Avrupa'da, hem de Türkiye Kupası'nda mutlu etmek istiyoruz. Başkanımızın sözlerinin hepsini yerine getirmek için üzerime düşeni sonuna kadar yapacağım'' diye konuştu.

Kendisine verdikleri sözü yerine getirdikleri için Ankaraspor Kulübü Onursal Başkanı Melih Gökçek ve futbol şube sorumlusu Ahmet Gökçek'e teşekkür eden 23 yaşındaki genç futbolcu, ''Ben de hem Melih Gökçek'in hem de Ahmet Gökçek'in çok emeği var. Ayrıca tekrar Aykut hocamla çalışmak benim için gurur verici. 3 yıl boyunca bana destek verdi. Futbolumun gelişmesinde çok önemli payı var. Onun Fenerbahçe'ye sportif direktör olmasının ardından yeniden birlikte çalışacağız. Onun gibi Fenerbahçe'de efsane olmak istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Geçen sezon ikinci yarıda oynanan Gençlerbirliği maçının uzatma dakikalarında girdiği ikili mücadele sonrasında ayak tarak kemiği kırılan Özer, sakatlığının tamamen geçtiğini ve gelecek sezon kendisine güvenenleri utandırmayacağını kaydetti.

Ligde geçen sezon 23 maçta 1796 dakika forma giyen genç orta saha oyuncusu, 3 kez rakip fileleri havalandırmıştı.

Ajansspor

KaPaLı
16.Haziran.2009, 15:44
Poulsen büyük ihtimalle bu hafta içinde gelecek. Aralıklarla açıkladığımız için transferleri (:

Erci09
16.Haziran.2009, 15:50
Biraz önce Lig Tv son dakika haberi geçti İtalyan Tutto Sport gazetesi Fenerbahçe Juventus la 7.5 milyon euro karşılgı Poulsen in bonservisini aldı

Universal
16.Haziran.2009, 15:51
Poulsen transferini ben haftalar önce burada duyurmuştum. :) Kahinmiyim neyim ben. =))) Daha hiçbir medya yazmıyordu. :)

Aşk-ı Şehir
16.Haziran.2009, 15:53
http://www.tuttosport.com/calcio/serie_a/juventus/2009/06/16-30915/Juve%2C+Poulsen+e+Mellberg+salutano+Torino

Tuttosport'un haberi yukarıda. Hayırlı olsun. Çok önemli bir transfer. Gerçek şu ki. Aziz Yıldırım işi biliyor...

Gangstaa
16.Haziran.2009, 15:56
CNN'de alt yazı geçiyordu Aziz Yıldırım Lugano ile sözleşme yenilemeyeceklerini açıklamış.

uAburak89
16.Haziran.2009, 15:56
Sevdiğim bir oyuncuydu Poulsen, Fenerbahçe'ye gitmesine üzüldüm. Ligimiz için oldukça iyi bir transfer, kalite açısından.

Aşk-ı Şehir
16.Haziran.2009, 15:59
CNN'de alt yazı geçiyordu Aziz Yıldırım Lugano ile sözleşme yenilemeyeceklerini açıklamış.

Bunu cümle alem biliyor hocam.:) Figer çok komisyon istiyomuş. Lugano'nun istediği parada cabası...

BeeTLeJuiCe
16.Haziran.2009, 15:59

Lugano ile yıllık ücreti konusunda bizim istediğimiz ücrette anlaştık. Fakat Figer yüzünden anlaşamıyoruz. Çok büyük miktarda imza parası istemiş. Lugano kalsa çok iyi olurdu. Daum zaten Luganoya verilecek parayı duyduktan sonra sözleşme yenilenmesini istememiş. Daum'un istediği yabancı bir stoper getireceğiz sanırım.

DaveJones
16.Haziran.2009, 16:01
Geromel adı geçiyordu, daum onu getirecek beraberinde diye. Eğer fmdeki kadar kaliteliyse hiç durmasın gelsin :D

KaPaLı
16.Haziran.2009, 16:02
Mellberg'ide alsak hazırken :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Haziran.2009, 17:12
Mellberg'ide alsak hazırken :D
Mellberg Panathinaikos'la anlaşmış...

goosfraba
16.Haziran.2009, 17:15
Fenercell'leri açık tutun.

barahir
16.Haziran.2009, 17:16
Evet 3,5 Milyon € Bonservis bedeli verilmiş Juve'ye

Varonil
16.Haziran.2009, 17:22
3.5 Milyon € çok uygun bir fiyat Poulsen gibi piyasası olan bir futbolcu için.Bu büyük bir transfer başarısıdır.Sanıyorum Şekip Mosturoğlu'nun emekleri çok büyük.Hayırlı olsun camiamıza :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Haziran.2009, 17:23
Evet 3,5 Milyon € Bonservis bedeli verilmiş Juve'ye
Ben 7-8 gibi bişey biliyodum ama eğer gerçekten 3.5'a bağlamışsa işi Fenerbahçe helal olsun demek lazım...
Bu arada merak ettim Topuz ve Özer transferlerini biraz açarmısınız ? (para,takasta kullanılan oyuncular...)

Aşk-ı Şehir
16.Haziran.2009, 17:29
Ben 7-8 gibi bişey biliyodum ama eğer gerçekten 3.5'a bağlamışsa işi Fenerbahçe helal olsun demek lazım...
Bu arada merak ettim Topuz ve Özer transferlerini biraz açarmısınız ? (para,takasta kullanılan oyuncular...)

Özer: 4.2 Milyon € + İlhan Parlak + Özgür Çek (3 yıllığına kiralık)
Mehmet Topuz: 5 Milyon € (daha fazla büyük olasılık) + Gökhan Emreciksin.

Del Piero_10
16.Haziran.2009, 17:29

Panathinaikos Mellberg için 3.5 vermiş. Poulsen için 7.5 milyon € olduğu söyleniyor.

Varonil
16.Haziran.2009, 17:30
Mehmet Topuz açıklanmadı ama 5 Milyon € + Gökhan Emreciksin,
Özer Hurmacı da 2,2 Milyon € + Özgür Çek (3 yıllık kiralık) diye biliyorum.Daha somut bir bilgisi olan varsa paylaşırsa seviniriz :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Haziran.2009, 17:31
Özer: 4.2 Milyon € + İlhan Parlak + Özgür Çek (3 yıllığına kiralık)
Mehmet Topuz: 5 Milyon € (daha fazla büyük olasılık) + Gökhan Emreciksin.

Panathinaikos Mellberg için 3.5 vermiş. Poulsen için 7.5 milyon € olduğu söyleniyor.
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için :)

barahir
3.5 Milyon € çok uygun bir fiyat Poulsen gibi piyasası olan bir futbolcu için.Bu büyük bir transfer başarısıdır.Sanıyorum Şekip Mosturoğlu'nun emekleri çok büyük.Hayırlı olsun camiamıza :)

Yanlış anladınız:) Poulsen 7,5 Milyon €

3,5 olan Mellberg için Panath'ın verdiği para

eGowiCh
Paranın bir önemi yok bence. Önemli olan başarı. Başarılı olduktan sonra ne kadar masraf yapılırsa yapılsın helal olsun. Bu isimler bize uzun yıllar hizmet edecek kalitedeki isimler, verilen parayı hakedecek oyuncular. O yüzden hiç kafaya takmıyorum parayı. Gidip Josico, Maldonado gibi ucuz adamlar alıp koca bir hüsran yaşayacağımıza dünya kadar para verelim, hiç sorun değil.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
Mehmet Topuz açıklanmadı ama 5 Milyon € + Gökhan Emreciksin,
Özer Hurmacı da 2,2 Milyon € + Özgür Çek (3 yıllık kiralık) diye biliyorum.Daha somut bir bilgisi olan varsa paylaşırsa seviniriz :)
Teşekkürler bilgi için...:)

KaPaLı
16.Haziran.2009, 17:33
Bütçemiz belli zaten ne diye kasıyoruzki. Parayı basıp en iyisini almak varken Josico - Maldonado gibi 2. sınıf adamlarla uğraştık bütün sezon.

erdili
16.Haziran.2009, 17:35
Poulsen birçok taraftarın istediği savaşan bir defansif ortasaha oyuncusu olduğu için başarılı hatta renkli bir transfer ama benim istediğim tarz bir adam deildi. Kasap önliberolardan, şutu da yok..

KaPaLı
16.Haziran.2009, 17:37
Bu adam rakibi yıldıran ve çok sert oynayan birisi. Yanında Emre gibi pas yapan birisi olduğunda geride en azından kafamız rahat olacak. Lugano'da kalsa top ve adam geçirmezlerdi ama olmadı paragöz manager yüzünden.

MaTRaKaN
16.Haziran.2009, 17:45
Özer transferi hayırlı olsun

eGowiCh
16.Haziran.2009, 17:46
Juventus'tan aldığımız ikinci orta saha oyuncusu olacak Poulsen. Appiah çok başarılı olmuştu, umarım Poulsen de çok başarılı olur.

http://i.media.goal.com/g/47335_hp.jpg

Sert İtalyan futbolundan gelen birisi ve tam aradığımız tipte savaşçı bir oyuncu bence.

erdili
16.Haziran.2009, 17:57
Appiah ile mukayese bile edemem,
Appiah egosu yüzünden tutunamadı İtalya'da
Poulsen'de hem psikopat olduğu için hem de ofansif yönü çok zayıf tutunamıyor..

Addolorato
16.Haziran.2009, 18:01
Danimarkalı yahu bu adam sogukkanlı ve sakin olması lazım hayret çürük çıkmış bu :D ama iyi oyuncu bence Sevilla ve Juventus gibi üst düzey takımlarda oynamış ötesi varmı (:

Redrum
16.Haziran.2009, 18:05
Poulsen'in alındığına bir Galatasaraylı olarak çok üzüldüm. Gerçekten çok başarılı bir transfer. Kesinlikle Fener doğru işler yapıyor.. İnşallah yalan haberdir..

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
16.Haziran.2009, 18:22
Üzüleceksin Raşit ama Poulsen'in Fenerbahçe'ye transferi kesinleşti :p

ForsakeN
16.Haziran.2009, 18:48
Aykut Kocaman imzaladı!

Fenerbahçemizin 'Kral' lakaplı efsane futbolcularından Aykut Kocaman, kulüp binasında bugün düzenlenen imza töreniyle, Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Şubesi Sportif Direktörlüğü'ne getirildi. İmza töreninde konuşan Başkanımız Aziz Yıldırım, sportif direktörlük sisteminin Türkiye'de ilk kez denendiğini belirtip herkesin Aykut Kocaman'a yardımcı olmasını isterken, Aykut Kocaman da şimdiye kadar üstlendiği görevlerden farklı bir kulvarda koşmaya başlayacağını ifade etti.
İmzaların atılmasından sonra ilk olarak konuşan Başkanımız Aziz Yıldırım, "Sayın Aykut Kocaman'ı, Fenerbahçe Spor Kulübü Futbol Şubesi'nin sportif direktörü olarak atamış bulunduk. Kendisiyle 3 yıllık mukavele yaptık. Hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın. Sportif direktörlük geniş bir kapsam. Aykut'la beraber düşüncelerimizi ve koymuş olduğumuz hedefleri, önümüzdeki 3 yıl içinde inşallah yerine getireceğiz. Ondan sonraki yıllarda da bu sportif direktörlüğün esas amacı olan tüm bu şubeyi idare etme pozisyonuna inşallah Aykut Kocaman bu kulüpte gelecektir. Burada medyaya ve tüm Fenerbahçe camiasına görev düşmektedir. Hemen yarından olayı yetki karmaşasına sürükleyip, onu yapar bunu yapamaz konusuna getirmemek lazımdır. Aykut Kocaman, bu camianın çocuğudur. Bu camia içerisinde büyümüştür, bu camia içerisinde isim olmuştur ve bu isminin karşılığında da Fenerbahçe'ye hizmet etmiştir. Her şeye biraz hoşgörüyle yaklaşalım. Yanlış da, doğru da olacaktır. Ama sonunda hedef; 3 yıllık dönemin ardından bu sportif direktörlüğü yapması gereken ki; Avrupai anlamda söylüyorum bunları, yapması gereken konuları, Aykut Kocaman bu kulüpte yapacaktır. Onun için tekrar tekrar herkesin yardımcı olması lazımdır. Yeni bir sistemdir. Türkiye'de belki de ilk defa biz uygulayacağız bunu. Ama bu konuda da yardımcı olmamız şart. Yoksa harcamak çok kolay. Yarın onunla kavga, bununla kavga, bunu yapmadı etmedi diyerek olayların dışına çıkartırsak yanlış yapmış oluruz. Biz sonuna kadar destekleyeceğiz. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım bu kararı alırken, samimi ve ciddi bir biçimde aldık. Yeni dönemde Aykut'un hem takımımıza hem de kulübümüze büyük katkıları olacağına düşündüğümüz için bu karırı aldık. Kendisine hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah 3 yılın sonunda, buraya uzun yıllar hizmet edecek şekilde yeni bir mukavele yapar tekrar. Aykut'a da camiaya da hayırlı olsun" dedi.

Aykut Kocaman ise, "Önce Başkan'a ve şahsında Fenerbahçe'ye çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe'ye döndüğüm ve Fenerbahçe'ye transfer olduğum için mutluyum. Çok uzun bir aradan sonra dönmüş oldum. Başkanımızın da ifade ettiği gibi çok farklı bir kulvar olacağını biliyorum. 25 yıldır futbolun içindeyim ancak bugüne kadar futbolcu ve teknik direktör olarak bu işlerin içindeydim, nonstop bugüne kadar geldim. Bugün itibariyle Fenerbahçe camiası içinde biraz daha farklı bir kulvarda koşacağız. Ama her zaman olduğu gibi paydası futbol. Dolayısıyla yeni işimde de adaptasyon süresi mutlaka olacaktır. Bu süreyi en kısa sürede atlatıp, hizmet ve görev anlayışı içinde devam etmeye çalışacağım. Umarım mahcup olmam ve mahcup etmem. Teşekkür ederim" dedi.

http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-06-16_aykut446.jpg

http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-06-16_aykutimza2.jpg

http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-06-16_aykutimza3.jpg

Varonil
16.Haziran.2009, 18:52
Yuvana hoşgeldin Kral ;;) İnşallah daha uzun yıllar bu kulübe sportif direktörlük olsun,teknik direktörlük olsun hizmetleri olacak Aykut Kocaman'ın ;;)

tarikko
16.Haziran.2009, 20:01
Hosgeldin Aykut Kocaman...Ilerde cok seyler bekliyorum ondan...

Knightmare
16.Haziran.2009, 21:09
bazen o kadar ilginç yorumlar görüyorum ki zannedersiniz ükemiz kulüpleri dünyanın en iyi takımları, ilgilendiğimiz oyuncularda 2., 3. lig takım oyuncuları... Poulsen'e burun kıvırılır mı yaa milli takımında banko oynayan, Sevilla, Juventus gibi kulüplerde oynamış olan bir oyuncu...ayıp erdili çok ayıp :)

World Hollow o1
16.Haziran.2009, 21:31
Appiah ile mukayese bile edemem,
Appiah egosu yüzünden tutunamadı İtalya'da
Poulsen'de hem psikopat olduğu için hem de ofansif yönü çok zayıf tutunamıyor..

adam falan mı kesiyormuş sahada ? :confused:

RaSenGan
16.Haziran.2009, 21:36
adam falan mı kesiyormuş sahada ? :confused:

Hırçın ve baya bi saldırgan oyuncu olduğu biliniyor.Arkadaş kısaca psikopat demiş (:

Redrum
16.Haziran.2009, 21:50
Ama çok iyi topçu, tam Fenerbahçe'nin aradığı, defansif yönü kuvvetli, savaşçı.. Aurelio'nun bir üst versiyonu diyelim:)

dakara
16.Haziran.2009, 22:13
poulsen defansif yönden kesinlikle aureliodan iyi,ofans olarak çok az farkla aurelio iyi.ama maldonado ve josicoyla kıyaslayınca sanki zidaneyi almış gibi oldu fener ayrıca avrupa tecrübesi olan yaşı 32-33 olmamış bir oyuncu çok iyi transferler yapıyor fener

matrockmamy
16.Haziran.2009, 22:33
beyler poulseni beğenmeyenler var da, şaşırıyorum. maldonado josico selçuk deniz hangisi poulsen kadar savaşçı ve iyi marke eder? lütfen elimizdekilere bakalım da ondan sonra atıp tutalım.

poulsen transferi çok iyi olacak bir boşuk doldurdu artık orta saha biraz daha düzenleşti ve fener artık kötü giden(2 sezondur)transfer politikasını bitirip iyi bir rota çizmektedir.

Sekopej
16.Haziran.2009, 23:40
Şu Poulsen gelecekse açıklansa da başka mevkiler için düşünceler çoğalmaya başlasa.:D

Aykut Kocaman transferi tekrar hayırlı olsun. Nasıl yetkilendirildiğini Aziz Yıldırım açıklamış, 3 sene boyunca bir nevi deneme yapacaklar, 3. seneden sonra da eğer başarılı olabilirse futbol konusunda tüm yetki Aykut Kocaman'a verilecek.

Emre'nin ceza sahasına gittiğinde Aragones'ten küfür yediği şeklinde haberler çıkmıştı kimse yerinden ayrılmayacak diye. Zaten Emre'yi de oynadığı maçlarda da ileriye çok destek verirken görmedik ama bu sene Daum ile birlikte daha farklı olacaktır diye düşünüyorum.

Menajerlere çok para vermemekle doğru olanı yapıyor Fenerbahçe. Bayram Tutumlu'ya da para vermemek için Aurelio'dan vazgeçilmişti. Figer de çok para istiyorsa Lugano'ya güle güle.

scar face
16.Haziran.2009, 23:48
Poulsen tam istediğimiz ve aradığımız oyuncuydu...Almamıza cok sevindim sadece ofansif olarak biraz eksikleri var...Sol kanat,forvet,defansın ortası buraya kaliteli 3 yabancı sart

Redrum
16.Haziran.2009, 23:51
Hala neden forvet arıyorsunuz ki? Bir de sol kanat aranıyorsa Özer Hurmacı yine çürüyecek mi Fenerbahçe'de? Herkesin kaderi bu mu Fener'e giden?

DenizlispoR
16.Haziran.2009, 23:52
Lugano takımda kalırsa eğer iyice kırmızı kart rekoruna gideriz :D.Lugano kadrolu kırmızılı :zuhaha.Poulsende ona benzer bir oyuncu.Ancak tam aradığımız defansif ortasaha poulsen.O kadarda yaşlı bir oyuncu değil :).Sol kanada devamlı bir oyuncu almalıyız.Uğur gibi 1-2 maçın adamı değil.

scar face
16.Haziran.2009, 23:54
Hala neden forvet arıyorsunuz ki? Bir de sol kanat aranıyorsa Özer Hurmacı yine çürüyecek mi Fenerbahçe'de? Herkesin kaderi bu mu Fener'e giden?
Ben mi arıyorum sanki öyle bi konustun ki kendimi asbaskan falan sandım:D
Özer orta saha oynar,kesinlikle forvet sart...

Sekopej
16.Haziran.2009, 23:56
Özer gerekirse Alex'in yerine gerekirse de sağ kanatta bile oynayabilir. Kadronun derin olmamasının sıkıntısını bu sene çok çektik, o nedenle bu sene yedekler de kaliteli olmalı.

Özer iyi oyuncu mutlaka değerlendirilir ama Fenerbahçe kendisine büyük hedefler koyuyorsa sol kanada da kaliteli bir yabancı almalı. Hatta sağ kanada da. Forvete ise yabancıya gerek yok, 2 tane gol kralı var kadromuzda, yerli oyuncu kadro genişliği için alınırsa iyi olur sadece.

DaveJones
16.Haziran.2009, 23:58
Hleb adı geçiyor bazı yerlerde. Hayırlısı bakalım.

scar face
17.Haziran.2009, 00:01
Hele İlhan Parlak gittikten sonra nokta santrafor olan 2 oyuncu kaldı elimizde...Burak Yılmaz'ın akıbeti noldu bilgisi olan var mı?
Kadrodaki oyuncu sayısı da 29du en son 25-26 olmalı cok da genıs olması kötü oluyor bence...
Luca Toni ya Tottenham'a ya da Fenerbahçe'ye transfer olacağım demis...BBC de gördüm

Redrum
17.Haziran.2009, 00:03
Özer gerekirse Alex'in yerine gerekirse de sağ kanatta bile oynayabilir. Kadronun derin olmamasının sıkıntısını bu sene çok çektik, o nedenle bu sene yedekler de kaliteli olmalı.

Özer iyi oyuncu mutlaka değerlendirilir ama Fenerbahçe kendisine büyük hedefler koyuyorsa sol kanada da kaliteli bir yabancı almalı. Hatta sağ kanada da. Forvete ise yabancıya gerek yok, 2 tane gol kralı var kadromuzda, yerli oyuncu kadro genişliği için alınırsa iyi olur sadece.

Serkan abi aklındaki sistemi bir açıklarmısın? İnan aklım allak bullak oldu.. Benim düşünceme göre,
----------------------Volkan-------------------------
GGönül---------Bilica----------Transfer(bekir)---Carlos
------------------Poulsen---transfer------------------
---------Topuz--------Alex-----------Özer-----------
----------------------Semih(güiza)-------------------

scar face
17.Haziran.2009, 00:06
Poulsen'in yanında Emre oynar...

Redrum
17.Haziran.2009, 00:09
Doğru diyorsun, unutmuşum.
Ee tamam o zaman daha ne, herşeyden önce bi stoper şart.. Sol kanata fazla para harcanmamalı bence.. Ama Vukcevic tarzı bir adam alınırsa Offofoff.. Fenerbahçeli bile olurum :)

murat taşlı
17.Haziran.2009, 00:10
------------------------------------volkan------------------------------------
-----gökhan------lugano-------bilica--------carlos--------------
-----------------------poulsen------emre----------------------------------
----------m.topuz--------alex-------------sercan Yıldırım--------
-------------------------------------semih-------------------------------------

enforcer
17.Haziran.2009, 00:11
göbeğe başka transfer yapılmaz çünkü yeter o kadar birde genç abdulkadir var onu da düşünmek lazım... forvet hiç kalmadı ancak kazım ve burak'ı acaba forvet mi düşünüyorlar? yoksa gerçekten semih ve güiza'dan geri olmayacak bir forvet gerekli...

murat taşlı
17.Haziran.2009, 00:14
--------------------------------------------volkan-------------------------------------------
--------gökhan-------------önder--------bilica--------------r.carlos-------------------
----------------------------------m.topuz---------emre------------------------------------
--------------özer------------------------------------------------sercan yıldırım---------
---------------------------semih--------------------eto'o---------------------------------

enforcer
17.Haziran.2009, 00:17
--------------------------------------------volkan-------------------------------------------
--------gökhan-------------önder--------bilica--------------r.carlos-------------------
----------------------------------m.topuz---------emre------------------------------------
--------------özer------------------------------------------------sercan yıldırım---------
---------------------------semih--------------------eto'o---------------------------------
takım böyle çıkarsa sahaya kalbura döner...

Sekopej
17.Haziran.2009, 00:18
Aslında şu aşamada yorum yapmak pek doğru olmaz çünkü Daum'un tek kullandığı sistem yok. Fenerbahçe'ye Alex gelene kadar çift forvet oynattı, hatta yarım devre oynayan Nobre Hooijdonk'un yanında coştu ve 16-17 gol atmıştı yarım devrede yanlış hatırlamıyorsam.

Sonra Alex gelince, zaman zaman yine çift forvet denese de 4-3-3 tarzı bir oyun anlayışıyla oynattı takımı. Solda Tuncay, sağda Serhat vardı, Anelka gelince Anelka'yı sağda kullandı, Hooijdonk ile araları bozulunca Nobre'yi tek kullandı. Orta sahada ise Aurelio, Appiah vardı. Zaman zaman Deniz, zaman zaman da Selçuk'u burada kullandı.

Şimdi Alex'in gönderilmesini istemeyecektir ve ondan mutlaka faydalanacaktır ama bu ilk 11 olmaz düşüncesindeyim;

Kalede Volkan, önlerinde Gökhan Gönül, Carlos ve 2 stoper (Bilica kesin oynar demiyorum çünkü Önder'i de çok kullanıyordu Daum, Bekir de var ve mutlaka 1 yabancı stoper daha gelir) önlerinde eğer alınırsa DMC olarak Poulsen, bu ikilinin önünde Emre ve Topuz, sol kanata forvet özelliği de olan AML oynayabilecek bir isim, sağa kaliteli bir transfer gerçekleşmezse eldeki seçenekler çok fazla. Burak'ın Daum'un sisteminde kullanılabileceğini düşünüyorum. Forvete de Semih ya da Güiza.

Kanatlar forvete sık destek verip, golcü kimliği de olan oyuncular olursa bu sistem faydalı olur. En azından ben olsam böyle oynatırım.:D

Redrum
17.Haziran.2009, 00:18
Murat taşlı ne yaptın be abim; hiç Ronaldinho yedeğe konur mu? Onu da koysaydın ya sağ kanada.. John terry'i de koy önder'in yerine.. Hah şöylee..

Redrum
17.Haziran.2009, 00:29
Serkan abi senin bu sistemi şu anda Barcelona kullanıyor, bilmem farkında mısın? :D Fakat o AML ve AMR için ekstra harcama çok uğraştırır.. Kazım istenilen seviyeye gelseydi tam AMR-FC tarzı adam..

murat taşlı
17.Haziran.2009, 00:33
takım böyle çıkarsa sahaya kalbura döner...
:confused: mili takım buna yakın çıkıyor bence çok uygun özelikle türkiye ligi için
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Murat taşlı ne yaptın be abim; hiç Ronaldinho yedeğe konur mu? Onu da koysaydın ya sağ kanada.. John terry'i de koy önder'in yerine.. Hah şöylee..
:) çok garip ama gazete yazan transfer haberine göre etoo yu yazdım biraz fantazi gibi ama neden olmasın

enforcer
17.Haziran.2009, 00:36
taktik uygun ama defans bloğu haricinde defansif yönü güçlü olan kimler var?
ayrıca daum önder için yetenekli ama çok yumuşak diyordu bilica ise bence yavaş emre rakibi ısırır ama isimler çok ofansif

Cengo
17.Haziran.2009, 00:37
Daum'un sabit bir sistemi yoktur, oyuncudan sistem yaratır Luce gibi, o yüzden bu kadar başarılıdır.Oyunculardan dengeli verim almayı bilir.

Poulsen takıma tabir-i caiz sisteme cuk oturur.

Zaman zaman 4-3-3, zaman zaman 4-5-1 olacaktır.
İlk sezon için Alex sıklıkla kullanılır, önümüzdeki sezon takım oturacağı için pek kullanılacağını sanmıyorum.

Umarım Lugano gitmez, gider ise bir yabancı stoper geleceğini düşünüyorum.Amaç 4 kaliteli stoperle sezona başlamaktı.

Miranda gibi bir ismi bekliyorum, yine Thiago Heleno veya Léo gibi beklentileri yüksek isimler olabilir.Diğer bir not da, Fenerbahçe staffları sürekli Brezilya Ligi'ni takip ediyor, ciddi bir tanınırlığı ve saygınlığı var kulübün Brezilya'da.Brezilya'dan transfer yapması kulübü daha rahat şu an.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe caimasında sevilmeyen Habertürk'e de kesinlikle demeç vermez.Hiç gerçekçi değil.Lugano gidebilir tabi ama gitmemesini canı gönülden istiyoruz.Milan ve Juve stoper transferi yaptılar.Lazio ve Roma için ise bilemiyorum, orta yol bulunabilir sanıyorum, Lazio'ya gidebileceğini de düşünmüyorum.

Güiza 4-3-3 forveti olarak sistem oturursa çok iş yapabilir.

Yabancı bir sol açık geleceği kesin.
Deivid kaliteli bir oyuncu ama durumu meçhul.
Edu gönderilmez sanıyorum.

Alınan tüm oyuncular fizik mücadeleyi arttıracak oyuncular olarak seçilerek alınıyor.Yeni sezonda aklı başına geldi yönetimin, daha agresif bir takım ortaya çıkacaktır yeni sezonda.En büyük transfer bu.

matrockmamy
17.Haziran.2009, 00:39
Aslında şu aşamada yorum yapmak pek doğru olmaz çünkü Daum'un tek kullandığı sistem yok. Fenerbahçe'ye Alex gelene kadar çift forvet oynattı, hatta yarım devre oynayan Nobre Hooijdonk'un yanında coştu ve 16-17 gol atmıştı yarım devrede yanlış hatırlamıyorsam.

Sonra Alex gelince, zaman zaman yine çift forvet denese de 4-3-3 tarzı bir oyun anlayışıyla oynattı takımı. Solda Tuncay, sağda Serhat vardı, Anelka gelince Anelka'yı sağda kullandı, Hooijdonk ile araları bozulunca Nobre'yi tek kullandı. Orta sahada ise Aurelio, Appiah vardı. Zaman zaman Deniz, zaman zaman da Selçuk'u burada kullandı.

Şimdi Alex'in gönderilmesini istemeyecektir ve ondan mutlaka faydalanacaktır ama bu ilk 11 olmaz düşüncesindeyim;

Kalede Volkan, önlerinde Gökhan Gönül, Carlos ve 2 stoper (Bilica kesin oynar demiyorum çünkü Önder'i de çok kullanıyordu Daum, Bekir de var ve mutlaka 1 yabancı stoper daha gelir) önlerinde eğer alınırsa DMC olarak Poulsen, bu ikilinin önünde Emre ve Topuz, sol kanata forvet özelliği de olan AML oynayabilecek bir isim, sağa kaliteli bir transfer gerçekleşmezse eldeki seçenekler çok fazla. Burak'ın Daum'un sisteminde kullanılabileceğini düşünüyorum. Forvete de Semih ya da Güiza.

Kanatlar forvete sık destek verip, golcü kimliği de olan oyuncular olursa bu sistem faydalı olur. En azından ben olsam böyle oynatırım.:D

bahsettiğiniz aml yi alacağımızı ve burağın hiçbir şekilde faydalı olabileceğini düşünmüyorum. amr olarak kazım mantıklı, deivid de olabilir.

murat taşlı
17.Haziran.2009, 00:40
o zaman eldeki kadroya göre yazalım......
------------------------------------volkan-------------------------------
-----g.gönül---------önder---------bilica-------------r.carlos--------
-----------------------------poulsen----------------------------------------
---------------m.topuz---------------emre------------------------------
----deivid(özer)--------------------------------------alex-----------------
------------------------semih(güiza)---------------------------------------

Sekopej
17.Haziran.2009, 00:45
Serkan abi senin bu sistemi şu anda Barcelona kullanıyor, bilmem farkında mısın? :D Fakat o AML ve AMR için ekstra harcama çok uğraştırır.. Kazım istenilen seviyeye gelseydi tam AMR-FC tarzı adam..

Tuncay'da yaptığı gibi Burak'ı sağ taraf için kullanabilir. Bu sezon Aragones MR oynattı maçlarda ve hiç verimli olamadı ama Topuz da ortada olursa sağ kanada destek vereceğinden AMR'de Burak düşünülebilir. Kazım için de son şans olur bu sezon yoksa gönderilir artık takımdan.

Ligde çift önlibero ile oynamak son 3 sezon yaşadıklarımızı tekrarlatır bence bize. Daum'un ligde defansif oynatacağını hiç sanmıyorum. Poulsen, Emre ve Topuz defansif açıdan gereken performansı sergileyecektir. Daum sadece Aurelio'yu ortada bırakıp Appiah'ı bile sağ kanatta kullanıyordu, yine öyle olacaktır, tek Poulsen olur ve önünde daha ofansif oyuncular.

Avrupa ve büyük maçlarda tabi daha temkinli olmak gerekir, 6-2 biten Manchester maçı var ki, sanki lig sonuncusuyla maç yapıyormuş gibi ofansif bir kadroyla çıkmıştı Daum. İnşallah Zico döneminde bunu görmüştür avrupa için. Avrupa maçlarında Alex'i kullanarak 4-4-1-1 oynatabilir, ligde Alex'i ilk 11 düşünürse ki bu ihtimal de yüksek, Topuz, Emre, Poulsen ve önlerinde Alex, ileride çift forvet Semih ve Güiza.

Ligde kesinlikle bu şekilde ofansif oynamalıyız. Bu konuda da Daum'a güveniyorum. Topuz bekleneni veremezse, eldekilerin kullanılması, Özer'in bir şekilde monte edilmesi gerekir. Kadro'nun değişik özelliklere sahip şekilde zengin olması da bu yönden avantaj sağlar.

Cengo
17.Haziran.2009, 00:47
o zaman eldeki kadroya göre yazalım......
------------------------------------volkan-------------------------------
-----g.gönül---------önder---------bilica-------------r.carlos--------
-----------------------------poulsen----------------------------------------
---------------m.topuz---------------emre------------------------------
----deivid(özer)--------------------------------------alex-----------------
------------------------semih(güiza)---------------------------------------

Bu dizilişi bu oyuncu dizilimi ile hiç bir zaman göremeyeceğiz sanırım.
Bold yaptılarım dışındakilerin sık sık o bölgede oynaması muhtemel değil.
Topuz'dan MC olur ama Daum'un pek tercih edeceğini sanmıyorum, Emre ve yeni DM garanti olacaktır tabi.

Daum'un MC oynayabilecek kalite bir isim aradığını düşünüyorum, bu özellikle yerli olabilecek şekilde aranıyordur muhtemelen.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
@Sekopej,

Burak pek sağ kanatta oynayabilecek bir oyuncu değil, çünkü demir gibi ağır, ben satılmasından yanayım artık.Ayrıca profesyonel bir şekilde kendisine çaba sarfeden, üstüne birşeyler koyan bir oyuncu da değil.

Sekopej
17.Haziran.2009, 00:50
bahsettiğiniz aml yi alacağımızı ve burağın hiçbir şekilde faydalı olabileceğini düşünmüyorum. amr olarak kazım mantıklı, deivid de olabilir.

Tabi gelişmeler nedir tam bilmiyoruz ama Özer'den bir Tuncay yaratacağım düşüncesi varsa Daum'un sola oyuncu alınmaz. Uğur'un da gönderilmeyeceğini düşünürsek, Vederson da sanırım kalacak sola başka takviye olmaz.

Deivid geçen sene çok güçsüzdü, bu sezona iyi hazırlanırsa, kendisini beğenmesem de sağ tarafta ilk tercih o olacaktır ve forvete yakın oynadığında daha faydalı olacaktır. Ama nedense ben Burak'tan patlama bekliyorum bunun da nedeni Daum. Daum ona güvenirse ve üzerinde durursa faydalı olur diye hissediyorum. Kazım bu kafayı değiştirmezse, bu disiplinsizlikle zor forma alır Daum'dan.

EreN
17.Haziran.2009, 01:07
İyi yoldayız :D

eGowiCh
17.Haziran.2009, 01:35
Sola çok kaliteli bir adam alacaksak alalım ama vasatı geçmeyecek bir yabancı için boşa para harcamayalım.

Semih - Güiza

Bence bu hat harika olur. Açıkçası gönlüm Özer'in kulübede oturmasına el vermiyor. Böylesine muhteşem bir yetenek mutlaka forma giymeli.

HooijDonk07
17.Haziran.2009, 01:40

12 attı diğer sezon HooijDonk gidince 15 atmışdı.HooijDonk'u Alex için harcadılar

physicist87
17.Haziran.2009, 02:04
En az bir kaleci, 2 stoper, sol kanat ve bir forvet kesinlikle almalıyız (gidecek olan futboluları düşünürsek) .. Tamam şimdiye kadar yapılan transferler çok güzel arkası da gelecek ama, iyi bir gelecek istiyorsak her bölgeye alternatifi de kendisini aratmayacak oyuncular alınmalıdır.

Universal
17.Haziran.2009, 02:09
Lugano takımda kalırsa eğer iyice kırmızı kart rekoruna gideriz :D.Lugano kadrolu kırmızılı :zuhaha.Poulsende ona benzer bir oyuncu.Ancak tam aradığımız defansif ortasaha poulsen.O kadarda yaşlı bir oyuncu değil :).Sol kanada devamlı bir oyuncu almalıyız.Uğur gibi 1-2 maçın adamı değil.

Lugano takımdan ayrıldı. Artık Edu'yuda bir sezonluğuna göndermemiz gerek. Bununla birlikte bir stoper alırsak güzel olacak. Böyleyece elimizde dört stoper olacak ve Daum zamınında Önder'de stoper olarak görev yapıyordu. Önder bu mevkide artık daha fazla şans bulabilir.

Cengo
17.Haziran.2009, 02:11
Lugano takımdan ayrıldı. Artık Edu'yuda bir sezonluğuna göndermemiz gerek. Bununla birlikte bir stoper alırsak güzel olacak. Böyleyece elimizde dört stoper olacak ve Daum zamınında Önder'de stoper olarak görev yapıyordu. Önder bu mevkide artık daha fazla şans bulabilir.

1 sezonluk göndermek?

Universal
17.Haziran.2009, 02:21
1 sezonluk göndermek?

Edu sakat, ya sözleşmesini Appiah ve Luciano gibi fesh edecez veya Brezilya'da bir kulübe kiralayacaz. Böylece Ağustosta iyileşecek bir oyuncunun performans tutmasını beklemeyiz.

Sheriff
17.Haziran.2009, 02:41
Özer transferi mükemmel oldu ya... Kadromuza Türkiye'nin en yetenekli en teknik oyuncularından birini kattık..

TR.CaPTaiN
17.Haziran.2009, 02:58
Radyospor'da “Özgür Sancar’la Haber Özel Programı”na katılan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, merak edilenlere açıklık getirdi...

Radyospor'da “Özgür Sancar’la Haber Özel Programı”na katılan Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, “Mehmet Topuz yaşananlardan dolayı motivasyon kaybına uğramaz ve bize faydalı olur”dedi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de açıklamada bulunan Mosturoğlu, Volkan ve Guiza kesin olarak takımda kalacak. Aurellio bonservis yükünden kurtulur ise kendisiyle ilgileniriz” şeklinde konuştu.

“TOPUZ MOTİVASYON SIKINTISI YAŞAMAZ”

Mehmet Topuz, Fenerbahçe’ye tam anlamıyla faydalı olacak. Yaşadıklarından kurtulmak için tatile gidecek. Daha sonra takımla birlikte olacak. Ben Mehmet Topuz’un Fenerbahçe’nin yükünü kaldırabilecek fizik ve mental yeterlilikte olacağını düşünüyorum.

BARIŞ ORTAMI İÇİR ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Fenerbahçe, “Türk futbolunun katmadeğerinin, marka değerinin arttırılması yönünde çalışmalar yapacak” demiştik. Hiçbir karşılık vermeden dostluk ortamının geliştirilmesi için elimizden geleni yapacağız. Ama bunun karşılık da bulması gerekiyor.

VOLKAN, TAKIMDA KALACAK

Aragones’in sözleşmesinin feshi konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar noktalanınca bu konuda ve tabii ki Daum’la ilgili gerekli açıklamayı yapacağız.
Volkan, takımda kalacak. Bir kaç küçük teknik ayrıntı dışında bir sorun yok. Volkan iyi bir Fenerbahçe’li büyük ihtimalle takımda kalacak.

KOCAMAN GÖREVE RESMEN BAŞLADI

Aykut Kocaman, görevine resmen başladı. Sportif direktör olarak görev yapacak ve takımla ilgili transfer çalışmalarında kendisi gerekli açıklamaları yapacak. Basın mensubu arkadaşlarım bundan sonra sayın Kocaman’dan bilgi alabilirler.

GUİZA KESİN OLARAK TAKIMDA KALACAK

Guiza için olağanüstü bir teklif alsak da kabul etmeyeceğiz. Kendisi kesin olarak takımda kalacak. Sayın Aziz Yıldırım, her yıl Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak ve iddialı olacak bir kadro oluşturma vaadinde bulundu. Bunu düşündüğümüzde Fenerbahçe’nin Guiza gibi önemli bir silahını bırakması söz konusu olamaz.

AURELİO’YLA SERBEST KALIR İSE İLGİLENİRİZ

Aurellio için bize herhangi bir mesaj gelmiş değil. Yalnız futbolcunun menajeri Bayram Tutumlu’yla var olan hukuki süreçle ilgili temaslarımız oluyor. Ama sonuç itibariyle Marco bizim takımımızın futbolcusuydu. Real Betis kendisini serbest bırakır ise düşünebiliriz. Şu an Marco’yla ilgili bir davamız var. Bu davanın sonuçlanmasını bekliyoruz. Bizim Marco’yla ilgili Real Betis’e ya da menajerine herhangi bir başvurumuz olmadı. Aynı şekilde bize gelen herhangi bir mesaj ya da teklif de olmadı.

Tumspor

Cengo
17.Haziran.2009, 02:59
Edu sakat, ya sözleşmesini Appiah ve Luciano gibi fesh edecez veya Brezilya'da bir kulübe kiralayacaz. Böylece Ağustosta iyileşecek bir oyuncunun performans tutmasını beklemeyiz.

Niye sakat oyuncuyu kiralasınlar ki?

Alicanfmfan
17.Haziran.2009, 03:06
Poulsen son derece agresif bir oyuncu , hiç sevmiyorum saha içinde masum gibi gözüksede 2.Lugano geldigi kanatindeyim.

Universal
17.Haziran.2009, 03:19
Niye sakat oyuncuyu kiralasınlar ki?

Bizim işimize yaramayan bir oyuncuyu boşuna beklemenin anlamı yok. İyileştikten sonra form tutmasını bekleyeceğiz. Bizim için vakit kaybı olacak. Bu form tutmasınıda Brezilya'da tamamlar, belkide yarım sezonlukda kiralıyabiliriz. Çünkü Brezilya'da Aralık-Ocak ayı gibi lig bitiyor.

Poulsen son derece agresif bir oyuncu , hiç sevmiyorum saha içinde masum gibi gözüksede 2.Lugano geldigi kanatindeyim.

Bundan emin misin?

Poulsen, 2. Lugano değil, Lugano 2. Poulsen olur. :D

Alicanfmfan
17.Haziran.2009, 03:25
Olan oldu , Lugano yu bildigimiz için dedim.

Sekopej
17.Haziran.2009, 03:26
Lugano ayrılırsa zaten 1 yabancı onun yerine alınır. Edu düzelene kadar Bilica oynar, sonrasında Edu devam eder. Kiralamak ya da 1 sezon oynamaması yerine direk gönderilmesi mantıklı olur aksi halde takımda yine kalabilir.

matrockmamy
17.Haziran.2009, 03:28
beyler alex'i inanılmaz seviyorum. belki benden daha çok seveni yoktur forumda :D fakat, yedek kalmasının ya da gönderilmesinin zamanı geldi diye düşünüyorum. eğer rakibi öpeceksek defansa geçtğimizde 10 kişi kalmamalıyız. eğer alex olmasaydı belki poulsen gibi tek yönlü değil de emre gibi 2 çift yönlü ortasahayla oynardık. ama alex olduğu sürece 2 mc[1dfn. 1ç.y] oynamalıyız. avrupa için alex olmamalı sanki. hem çok iyi bir joker olur. ya da; daum biraz zorlarsa onu deco, xavi gibi kullanabilir desem de kondisyon ve fizik gerçekten yetersiz.
dünya da da samba falan para etmiyor artık. ronaldinho yedek kalabilirken alex as olamaz demek istiyorum :D artık koşan ve amansız adamlarla ilk 11 oluşturmalıyız.

Universal
17.Haziran.2009, 03:40
beyler alex'i inanılmaz seviyorum. belki benden daha çok seveni yoktur forumda :D fakat, yedek kalmasının ya da gönderilmesinin zamanı geldi diye düşünüyorum. eğer rakibi öpeceksek defansa geçtğimizde 10 kişi kalmamalıyız. eğer alex olmasaydı belki poulsen gibi tek yönlü değil de emre gibi 2 çift yönlü ortasahayla oynardık. ama alex olduğu sürece 2 mc[1dfn. 1ç.y] oynamalıyız. avrupa için alex olmamalı sanki. hem çok iyi bir joker olur. ya da; daum biraz zorlarsa onu deco, xavi gibi kullanabilir desem de kondisyon ve fizik gerçekten yetersiz.
dünya da da samba falan para etmiyor artık. ronaldinho yedek kalabilirken alex as olamaz demek istiyorum :D artık koşan ve amansız adamlarla ilk 11 oluşturmalıyız.

Alex bu konu hakkında açıklama yaptı. İki yıllık anlaşmam kaldı, bu anlaşmayı tamamladıktan sonra futbola başladığım kulübe döneceğim ve futbolu bırakacağım. Ben Alex'in kalmasından yanayım. Çünkü, Ümit Karan eğer TSL'den ayrılırsa, faal futbolcular içinde en fazla gol atan oyuncu ünvanına sahip olacak. Alex bana göre çok mücadele eden bir isim top onda olmadığında harikalar yaratıyor, çıplak gözle izlemek gerek. Alex'in zekası bu takımı uçurur. Daum, Alex'i çok iyi kullanıyordu. Geçtiğimiz sezon bile Lincoln ile beraber asist kralı olarak tamamladı.

Cengo
17.Haziran.2009, 04:06
http://www.youtube.com/watch?v=hOPt1H7O0_k

eXcitinG
17.Haziran.2009, 04:10
Daum'un sabit bir sistemi yoktur, oyuncudan sistem yaratır Luce gibi, o yüzden bu kadar başarılıdır.Oyunculardan dengeli verim almayı bilir.

Poulsen takıma tabir-i caiz sisteme cuk oturur.

Zaman zaman 4-3-3, zaman zaman 4-5-1 olacaktır.
İlk sezon için Alex sıklıkla kullanılır, önümüzdeki sezon takım oturacağı için pek kullanılacağını sanmıyorum.

Umarım Lugano gitmez, gider ise bir yabancı stoper geleceğini düşünüyorum.Amaç 4 kaliteli stoperle sezona başlamaktı.

Miranda gibi bir ismi bekliyorum, yine Thiago Heleno veya Léo gibi beklentileri yüksek isimler olabilir.Diğer bir not da, Fenerbahçe staffları sürekli Brezilya Ligi'ni takip ediyor, ciddi bir tanınırlığı ve saygınlığı var kulübün Brezilya'da.Brezilya'dan transfer yapması kulübü daha rahat şu an.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe caimasında sevilmeyen Habertürk'e de kesinlikle demeç vermez.Hiç gerçekçi değil.Lugano gidebilir tabi ama gitmemesini canı gönülden istiyoruz.Milan ve Juve stoper transferi yaptılar.Lazio ve Roma için ise bilemiyorum, orta yol bulunabilir sanıyorum, Lazio'ya gidebileceğini de düşünmüyorum.

Güiza 4-3-3 forveti olarak sistem oturursa çok iş yapabilir.

Yabancı bir sol açık geleceği kesin.
Deivid kaliteli bir oyuncu ama durumu meçhul.
Edu gönderilmez sanıyorum.

Alınan tüm oyuncular fizik mücadeleyi arttıracak oyuncular olarak seçilerek alınıyor.Yeni sezonda aklı başına geldi yönetimin, daha agresif bir takım ortaya çıkacaktır yeni sezonda.En büyük transfer bu.

BreziLya Liginde ki saygınLık tamamen Hakan BiLaL KutLuaLp in saygınLığıdır. En iyi Güney amerika kökenLi oyuncuLar onun zamanında aLındı, Hakan BiLaL den sonra geLen Güney AmerikaLı oyuncuLarı gördük.:)

Sekopej
17.Haziran.2009, 04:15
Daum kendi özel ekibi var, hem de iyi bir ekip. Sonuçta Brezilya'da da tanınan bir kulüp Fenerbahçe, İspanya ile birlikte maçları canlı veren 2 ülkeden birisiydi Brezilya.

Daum'un ekibinin önerdiği oyuncuları almak istediğinde Fenerbahçe, çok zorluk olacağını sanmıyorum. Tabi avrupanın devlerinin peşinde olduğu, yüksek potansiyelli oyuncular hariç.

Ama ben Brezilya'dan alınacaksa genç oyuncu alınmalı diye düşünüyorum. Yoksa eldekiler yeter zaten.:D