View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
RasAnt
17.Temmuz.2011, 15:02
Pazartesi günü herşey belli olacak
Lim10
17.Temmuz.2011, 16:20
Tamam, gündemdeki olaylar yüzünden epey ekonomik kaybımız oldu.Orta saha transferine ayıracağımız bütçede kısıtlamaya gidildi vs ama ne Maresca'sı ya?
eng1n
17.Temmuz.2011, 17:12
Gerçekten Maresca gelirse çok saçma olur. tamam anlıyoruz kulübümüz yaşanan olaylarda önemli paralar kaybetti. Transfer bütçemiz azalmış olabilir ama en azından dünkü maçta sahada koşan, Basan, mücadeleyi bırakmayan Samsusporun getirmeyi çalıştığı Arevalo tarzında bir adam getirse yeter.
Varonil
17.Temmuz.2011, 17:32
Maresca geleceğine son 2 hazırlık maçında izlediğimiz Cristian kalsın daha iyi.
goosfraba
17.Temmuz.2011, 17:54
Yobo: Ne zaman isterlerse gelirim.
NTVSpor
eng1n
17.Temmuz.2011, 20:28
Bu Yobo ilginç yani bize ilginç alışkın değiliz biz böyle yabancılara. genellikle Türkiye'ye yabancı getirmek için çok uğraşılır futbolcu nazlanır, karısı zar zor ikna edilir ama Yobo'da öyle değil sanki adam doğuştan fenerli.
William Rookwood
17.Temmuz.2011, 22:47
Şampiyonluk ve İstanbul hayatı tatlı gelmiştir. İngiltere'de futbol oynayan futbolcuların çoğu şehirden şikayet ediyor.
Zekirdek
17.Temmuz.2011, 23:27
Şampiyonluk ve İstanbul hayatı tatlı gelmiştir. İngiltere'de futbol oynayan futbolcuların çoğu şehirden şikayet ediyor.
İstanbul'u seviyordu. Balık falan tutuyordu. Gece klüpleri ile hiç alakası yok. Evli adam. Çoluğu çocuğu var. Kişiliğide düzgün. Şampiyonda oldu.
TR.CaPTaiN
17.Temmuz.2011, 23:56
Everton tamam ama...
Fenerbahçe'de Yobo transferinin son günlerde yaşanan olaylar yüzünden geciktiği ortaya çıktı. Nijeryalı futbolcunun menajeri John Shittu'nun Başkan Aziz Yıldırım'ın durumunun netleşmesini beklediği ve transferin bu yüzden tıkandığı belirtildi.
"Kickoff" adlı internet sitesine konuşan John Shittu; Everton yetkilileri ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 4 milyon euroluk bonservis bedeli karşılığı anlaşmaya vardığını ancak Türkiye'de yaşanan gelişmeler sonrası transferin askıya alındığını açıkladı.
Yobo'nun Fenerbahçe'ye dönmeyi çok istediğini belirten Shittu, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın da kendisini kadroda görmek istediğini ancak bu transferin önündeki tek engelin Fenerbahçe'nin şuan başkanın olmaması olduğunu söyledi.
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yıl oynadığı maçların inceleme altında olduğunu belirten John Shittu, yine de Yobo'nun her halikarda Fenerbahçe'de oynamak istediğini, kulübü Everton'ın da oyuncuyu satmak istediğini açıkladı.
Bu arada Brüksel'de katıldığı üçlü turnuvayı şampiyon olarak noktalayan Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Aykut Kocaman maç sonu yaptığı açıklamada; camianın yaşadığı bu zor günlerde destek olmaları amacıyla tüm sarı lacivertli taraftarları perşembe günü oynanacak Shatkar Donetsk maçına çağrıda bulundu.
Transfer konusuna da değinen Kocaman, defansa takviye yapmaları gerektiğinin altını çizdi.
Dün gece Türkiye'ye dönen sarı lacivertliler bugünü izinli geçirdiktan sonra yeni sezon hazırlıkarına yarından itibaren devam edecekler.
Ligtv.com.tr
KaPaLı
18.Temmuz.2011, 00:02
Buradan şunu çıkarabiliriz, Yobo hakkında " Delay " yapılmış sadece. " Confirm " yapmak için bekleniyor.
Since-1907
18.Temmuz.2011, 13:49
Maresca'nın sadece dedikodu olduğunu düşünüyorum çok saçma bir transfer olur.Stoperde öncelik hala Yobo'da alınır inşallah.
A.FaruK
18.Temmuz.2011, 14:11
Yıllardır beklediğimiz adam Maresca olmasa gerek.
SyNdRoMe23
18.Temmuz.2011, 14:15
4 Milyon Euro'ya Yobo'yu getirmek büyük başarı olur.
BleedingMoon
18.Temmuz.2011, 14:42
maresca fena adam değil ama emre maresca'dan en az iki gömlek üstün
GodfatheR
18.Temmuz.2011, 14:53
Transfer yapmamak en mantıklısı sanki.
TR.CaPTaiN
27.Temmuz.2011, 18:30
İtalya Serie A ligi ekiplerinden Juventus taraftarları, F.Bahçe'nin başarılı savunmacısı Diego Lugano'yu istiyor.
İtalya Birinci Futbol Ligi Serie A takımlarından Juventus taraftarlarının, Fenerbahçe'nin Uruguaylı yıldızı Diego Lugano'yu takımlarında görmek istedikleri ortaya çıktı.
Torino merkezli yayın yapan ve Juventus'a yakınlığıyla bilinen Tuttosport gazetesinin internet sitesinde yer alan ankette, okuyuculara ''Diego Lugano, Juventus için doğru bir transfer olur mu?'' şeklinde bir soru yönetildi. Ankete şu ana kadar katılan 1123 kişiden yüzde 73,6'sı ''Evet'' derken, yüzde 26,4'ü ''Hayır'' dedi.
Her transfer döneminde ismi İtalyan takımlarıyla çok sık anılan Lugano, milli takımının şampiyonluğu kazandığı Copa Amerika'daki performansıyla göz doldurmuştu.
Bu arada, yeni sezon hazırlıklarını ABD'de sürdüren Juventus'un dün New York'un merkezindeki Central Park'ta yaptığı antrenman çevredekilerin yoğun ilgisine sahne oldu. Antrenman sonunda oyuncular, hayranlarına imza dağıttı.
AA
http://www.tuttosport.com/sondaggi/Calcio/Serie%20A/Juventus/Calciomercato/vota-1155/Diego+Lugano+pu%C3%B2+essere+il+difensore+giusto+p er+la+Juve%3F
goosfraba
27.Temmuz.2011, 18:33
istedikleriyle kalırlar.
barahir
27.Temmuz.2011, 18:52
Zamanında alsalardı bedavaydı..
BleedingMoon
27.Temmuz.2011, 19:31
3.5 milyon euro verip alırlar, zor değil. sorun lugano'nun istediği parayı verip verememeleri.
anil luque
28.Temmuz.2011, 13:17
SON DAKIKA - Fenerbahce, Emenike icin Yurtdisindan gelecek teklifleri degerlendirecegini borsaya bildirdi.
@tribündergi
eng1n
28.Temmuz.2011, 13:17
Neden böyle gereksiz bir şey yapıyoruz ?
anil luque
28.Temmuz.2011, 13:20
Son derece enteresan bir gelişme. Perde arkasında olanları merak ediyorum , amaç ne acaba.
GeNç KaRTaL
28.Temmuz.2011, 13:21
Fenerbahçe ne zamandan beri borsaya bildirimde bulunuyor?
Crazycat
28.Temmuz.2011, 13:23
http://www.kap.gov.tr/YAY/BILDIRIM/BILDIRIM.ASPX?ID=162520
Hadi hayırlısı, yakında çıkar kokusu.
TR.CaPTaiN
28.Temmuz.2011, 13:24
Bu bir şakadır diye yeni bir açıklama falan yapılsa bari. Baya ilginç bir durum.
Crazycat
28.Temmuz.2011, 13:25
Sitede şöyle bir haber var;
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=25374
eng1n
28.Temmuz.2011, 13:26
Emenike'yi katara 20 M €falan mı satıyoruz ne oluyor yav :d
TR.CaPTaiN
28.Temmuz.2011, 13:28
Ligtv'ye göre S.Moskova ve R.Kazan istiyormuş.
Varonil
28.Temmuz.2011, 13:28
Hiç birşey anlamadım ben bu işten.
C h A o S
28.Temmuz.2011, 13:35
Sanırım sağlam bir teklif geldi.Rusya'dan olabilir.En azından 12-13M£'luk bir teklif gelmiştir.Ama yinede yeni gelmiş adamı satmak ilginç.
yunusgs
28.Temmuz.2011, 13:39
İlginç bir durum.Baştan neden almak istemediler ki?Karabükspor'dayken alabilirlerdi.Hem 9M €'dan daha fazla bir bonservis bedeli ödemek zorunda kalmazlardı.Başka bir şey de yatıyor olabilir altında.Bekleyip görmek gerek.
TR.CaPTaiN
28.Temmuz.2011, 13:40
Ntvspor Fenerbahçe muhabiri
aykutTyildirim Aykut Yıldırım
Emenike için çok yüksek bir bonservis bedeli öneriyorlar..Burada yaşanan olaylar nedeniyle de gitmesi muhtemel...ama asıl sebep cazip teklif
deniz.91
28.Temmuz.2011, 13:41
Çok ilginç durum Emenikeye 9 mn eurodan fazla verecek bir kulup bulabilirlermi acaba şuan?
Varonil
28.Temmuz.2011, 13:42
15-20 mn € arası bir bonservis bedeli önerdiler sanırım.Muhakkak Aykut Kocaman'ın bilgisi dahilinde oluyordur böyle birşey.Çok kafam karıştı açıkcası bu konuda.
Suicider
28.Temmuz.2011, 13:54
Emenike satılacakta peki şu kargaşada tekrar forvet bulmak zor olmayacak mı? Tabiki iyi bir para geldiyse satılsın ona lafım yokta yeni gelen adam içinde ilginç bir durum.
Bence emenike gitmek istedi ve fenerinde izniyle menajeri diğer klüplere önerdi kendisini.Çünkü bu klüpler bilmiyolar mı fener in bu adamı yeni aladığını.
World Hollow o1
28.Temmuz.2011, 13:56
Fenerbahçe ne zamandan beri borsaya bildirimde bulunuyor?
Şirketleşmeye mi geçmişti Fenerbahçe ne bundan 2 hafta önce öyle bir haber okumuştum.
o yüzden bildirmesi zorunluymuş.
goosfraba
28.Temmuz.2011, 14:07
emenike son yaşadıkları dolayısıyla gitmek istediğini bildirmiş.
Since-1907
28.Temmuz.2011, 14:22
emenike son yaşadıkları dolayısıyla gitmek istediğini bildirmiş.
nerede yazıyor bu Umut ?
GeNç KaRTaL
28.Temmuz.2011, 14:25
Acaba küme düşme ihtimaline karşı iyi bir teklif gelince değerlendirmek mi istediler? Ben bugüne kadar yeni alınan bir oyuncunun daha lig başlamadan satıldığını hatırlamıyorum.
goosfraba
28.Temmuz.2011, 14:28
nerede yazıyor bu Umut ?
taraftar sitelerinde konuşuluyor.
Since-1907
28.Temmuz.2011, 14:29
Emenike transferi bence para için değil.Ya Emenike gitmek istedi ya da başka bir sebep var altında.
Varonil
28.Temmuz.2011, 14:36
Adam gitmek istemekle sonuna kadar haklı bence.Bu da soruşturmadan yediğimiz ilk ciddi darbe oldu.Niang'ın 32 yaşında olduğunu düşündüğümüzde,Emenike hem yaş olarak hem de oyun tarzı olarak takımımıza büyük güç katacak ve uzun yıllar forma giyebilecek bir oyuncuydu.
goosfraba
28.Temmuz.2011, 14:56
chemedya (http://twitter.com/#%21/chemedya) Ahmet Ercanlar
Emenike satılmayacak...Bu konuda başka da bir şey söylemeyeceğim.
europeanconquer
28.Temmuz.2011, 15:02
Kiralanacak ;)
Not:Sadece tahmin. :)
eng1n
28.Temmuz.2011, 15:05
Emenike satılacakta peki şu kargaşada tekrar forvet bulmak zor olmayacak mı? Tabiki iyi bir para geldiyse satılsın ona lafım yokta yeni gelen adam içinde ilginç bir durum.
Bence emenike gitmek istedi ve fenerinde izniyle menajeri diğer klüplere önerdi kendisini.Çünkü bu klüpler bilmiyolar mı fener in bu adamı yeni aladığını.
Elimizde zaten 2 tane üst düzey forvet var Niang ve Semih. Bir tane de İspanya gol kralı bir arkadaş var elimiz de.
KanaKe
28.Temmuz.2011, 15:19
güiza zaten bu sene öyle yada böyle kalacak takimda 4 tane forvet var.. emenikenin iyi bir fiyata gitmesi en hayirlisi olur..
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Temmuz.2011, 15:28
Bence çokta ilginç değil yeni gelmesine rağmen satılması. Bundan bikaç yıl önce de Ayala Valencia'dan Villarreal'e gitmişti,fakat sonra ne olduğu anlaşılmadan Zaragoza'ya transfer olmuştu ordan. Bu yüzden bana pekte ilginç gelmedi.
Since-1907
28.Temmuz.2011, 15:32
Bizim için forvet olmazsa olmaz değil.İşin o boyutundan çok Emenike gibi hem faydalanacağın hem ileride kar edeceğin biri neden 3-4 milyon fazlası verildi diye hemen satılır.3-4 milyonu küçümsemiyorum fakat Emenike şuan verilen paradan fazlasına gitme potansiyeli çok yüksek bir oyuncu.Hem faydalanmış olacaktık hem de satışından kar edecektik.Resmi bir ağızdan işin aslını öğrenmek lazım.Bana para değilmiş gibi geliyor.
goosfraba
28.Temmuz.2011, 15:34
endişe edecek pek de birşey yok.
---------------------------------------------
chemedya (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23% 2521%2Fchemedya) Ahmet Ercanlar
Bu arada kişisel görüşümü ayzdığımı düşünenler olabilir. kesinlikle kişisel görüşlerimi değil yaptığım görüşmelerde söylenenleri yazıyorum
chemedya (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23% 2521%2Fchemedya) Ahmet Ercanlar
Bunu söyleyenler kulüpte önemli yöneticiler.
emenike'nin satılması için tek şart var.Astranomik bir transfer ücreti.Eğer böyle bir para teklif edilirse satılır.Ama böyle bir teklif yok.
Since-1907
28.Temmuz.2011, 15:42
O zaman tek sebep şirketleşmeye geçtiğimiz için borsaya bildirmek zorundaydık.
BleedingMoon
28.Temmuz.2011, 16:33
çok saçma... umarım çok yüksek bir teklif gelmiştir.
di canio
28.Temmuz.2011, 16:39
Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe yönetimi Federasyonla bir görüşme yapmıştı. Soruşturma ile alakalı olarak yorumlandı ama yapılan açıklamada şirket birleşmesi ile ilgili olduğu söylenmişti. KAP'a yapılan bildirim bu yüzden olabilir. Şirketler birleşmiş ve daha önceki statüsünden, KAP'a bildirim zorunluluğu olan farklı bir statüye geçmiş sanırım. Ne kadar doğrudur bilemem ama çeşitli platformlarda Emenike'nin yaşanan süreçte yaşadığı sıkıntılar nedeniyle Türkiye'de kalmak istemediği yazılıyor.
GeorgeWeah
28.Temmuz.2011, 16:53
Emenike gitmek istemiştir. Yönetim de küme düşme halinde satılacağını düşünerek yüksek bir fiyata satmak istemiştir. Veyahut finans çöküşe geçtiği için transferden gelecek 10-15 m € sıcak paraya ihtiyaç vardır. Birşey aramaya gerek yok bence. Yakında Niang, Santos, Lugano, Stoch ve Dia için de aynı haberlerin çıkması muhtemel.
Ayrıca borsa işi çok iyi olmuş. Önceleri kurumsal anlayışımızdan dolayı bir türlü haber alamıyorduk resmi organlardan. Şimdi her olup biten bildirilecek.
barahir
28.Temmuz.2011, 18:20
Fenerbahçe Spor Kulübü, Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı bildiride Emenike'yi sattıklarını açıkladı.
İşte KAP'a yapılan açıklama:
"Oyuncumuz Emmanuel Chinenye Emenike'nin bonservisinin 10.000.000 Euro (Onmilyon Euro) bedelle Spartak Moskova'ya verilmesi konusunda anlaşmaya varılarak sözleşmesi imzalanmıştır"
hayırlı olsun
di canio
28.Temmuz.2011, 18:23
Özel şartlar var mı acaba? Sadece böyle ise iyi tarafı 1 ayda 1 milyon € kar, güzel :) Olumsuz tarafları da var tabii ki düşünmek istemediğim.
Varonil
28.Temmuz.2011, 18:25
Eğer işin finansal bir boyutu olsaydı 1 mn için Emenike kesinlikle satılmazdı.Bence oyuncunun kendisi gitmek istedi.Bu duruma cidden üzüldüğümü söylemeliyim,soruşturmadan ilk darbeyi yedik.Emenike takımda çok başarılı olabilecek bir futbolcuydu kesinlikle.
barahir
28.Temmuz.2011, 18:25
Özel şartlar varsa sonra çıkar meydana.. Kabul edilebilir bi hamle bence..
RasAnt
28.Temmuz.2011, 18:29
Ya emenike kendisine iftira atıldığı için kalmak istemedi yada kulüp yavaş yavaş oyuncuları elden çıkarıyor kümeyemi yoksa ?
LeqenDary
28.Temmuz.2011, 18:31
Ciddiye almıyordum ama Fener düşürülecek gibi ..Hiçbir mantığı yok şu işin adam daha 1 maça çıkmadı ..Karda 5-6 milyon euro olsa tamam ama 1 milyon euro yahu .
Ahmet Göktaş
28.Temmuz.2011, 18:34
Normal bir transfer olmadığı açık. Yakında netleşecektir bazı şeyler.
İçeriden Fenerbahçe'ye "Düştünüz satılacakları düşmeniz resmileşmeden en yüksek fiyata elden çıkarın" gibi birşeyler fısıldanmış olabilir. Çünkü düştükten sonra mecburi olarak satmak zorunda oldugundan şimdi 10'a verdiği oyuncuyu düştükten sonra 4'e anca satabilirsin. Tabii bu da bir tahmin.
TR.CaPTaiN
28.Temmuz.2011, 18:35
Aziz başkanın haberi var mıdır yok mudur bilmiyorum ama tahminim böyle bir kararı ancak Nihat Özdemir'in geçici de olsa başkanlık görevi yürüttüğü bir kulüp verirdi. 1 milyon € için Emenike gibi potansiyeli olan bir oyuncuyu sattılar. Bunun sportif, maddi yönünü de geçtim; kulübün futbol branşında da küçülmeye gideceğinin işaretidir. Neresinden tutarsan tut elde kalıyor. Yazıklar olsun.
Jaswege
28.Temmuz.2011, 18:41
Ve Emenike Spartak Moskova'da. Gerekçe olarak Emenike'nin Türkiye'de yaşadığı olumsuzluklardan dolayı burada futbola devam etmek istememesiymiş.
C h A o S
Ben gelen iyi teklif nedeniyle satılacağını düşünüyordum ancak olayın para ile alakalı olmadığı belli.Ortada edilen bir kar yok.Emenike'nin gitmek istediğinide düşünmüyorum.Kampa katıldığında Aykut Kocaman ve takım tarafından sıcak karşılandı.Ama belkide Türkiye'de oynarsam yıpranıcam mantığıyla hareket edip Rusya'ya gitmiştir.
RasAnt
Futbolcumuz Emmanuel Emenike’nin Rusya’nın Spartak Moskova takımına transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Futbolcumuz Türkiye’de yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle futbol hayatına başka bir ülkede devam etmek istediğini daha fazla Türkiye’de kalmak istemediğini teknik heyet ve yönetimimize bildirmiş ve ayrılmak istediğini dile getirmiştir. Bunun üzerine Emenike ile ilgilenen Spartak Moskova takımı ile temasa geçilerek anlaşma sağlanmıştır. Emenike’ye bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Varonil
28.Temmuz.2011, 18:43
RT @chemedya: Emenike: Yaşımı büyülttüler, tutuklandım. Yaşamadığım olayları yaşadım. Psikolojik olarak bu ortamdan olmak istemiyorum
RT @chemedya: Emenike: Hayatımda ilk kez bir güvenlik sürecine girdim. Hayatımda yaşamadığım şeyler yaşadım. Psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum
TR.CaPTaiN
Bu arada Emenike için verilen paranın fazla olmadığı da bu transferle birlikte ortaya çıkmış oldu. Tabi şu saatten sonra pek önemi yok ama olay budur. Bir de hala merakla Emenike'nin para sayarken çekilen görüntüsünü bekliyoruz. Eğer bu adam S.Moskova'dan dev bir kulübe astronomik bir bedelle transfer olursa artık malum 3-5 gazeteci sevinçlerini havai fişeklerle kutlayabilir.
World Hollow o1
Ne kadar ödemişler acaba?
di canio
28.Temmuz.2011, 18:45
Emenike gitmek istemişse eğer, zararına da satılabilirdi. Böyle bir durum varsa, satılması son derece yerinde. Ayrıca küme düşme ihtimali operasyon başından beri var. Gizli birşey değil. Talip olan kulüpler de biliyordur Türkiye'de yaşananları. Transfer döneminin son günü de değil bildiğim kadarıyla, Fenerbahçe'nin düşürülmesini bekleyebilirlerdi.
Since-1907
28.Temmuz.2011, 18:46
Para sayma görüntülerini içeren videosu var dediler.Bir ton iftira attılar adama sonra serbest bıraktılar.Bu ülkede niye kalmak istesinki artık.Çok şey yazasım var ama yazamıyorum.Bu ülkede bu medya bu zihniyetler olduğu sürece yapılan tüm yatırımlar gereksiz.
sarianet
28.Temmuz.2011, 18:47
tamamen akıllıca yapılmış bi transfer havadan bir milyon tl kazandık daha ne olsun :)
barahir
28.Temmuz.2011, 18:49
tamamen akıllıca yapılmış bi transfer havadan bir milyon tl kazandık daha ne olsun :)
2 milyon 400 bin TL
sarianet
28.Temmuz.2011, 18:54
9 a almadık mı biz emenikeyi
William Rookwood
28.Temmuz.2011, 18:58
9 milyon euro'ya satın alındı.
RasAnt
28.Temmuz.2011, 19:02
10 m euroya satıldıysa 1 m euro kar olmuştur oda barahirin dediği gibi 2 milyon 400 bin TL yapar
Börk
28.Temmuz.2011, 19:04
Bende sanıyorum ki Emenike 1 Milyon Euro'ya satıldı.Ne karı neyden bahsediyorlar derken 9'muş rakam :)
sarianet
28.Temmuz.2011, 19:05
Fenerbahçe neden sattığını açıkladı
Kulüpten yapılan açıklama şöyle;
Fenerbahçe Kulübü, Rus temsilcisi Spartak Moskova'ya satılan Emmanuel Emenike'nin, Türkiye'de yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle futbol hayatına başka bir ülkede devam etmek istediğini, daha fazla Türkiye'de kalmak istemediğini teknik heyet ve yönetime bildirdiğini ve ayrılmak istediğini, bunun üzerine Emenike ile ilgilenen Spartak Moskova ile temasa geçilerek anlaşma sağlandığını açıkladı.
A.FaruK
28.Temmuz.2011, 19:14
Emenike 7M Euroya alındı bildiğim kadarıyla +2M Euro daha var ama bu satış opsiyonumuydu onu bilemiyorum. Bu durumda zaten işin kar boyutuda o kadar önemli değil çünkü potansiyelli bi topçuyu hemen hemen aldığın paraya satıyorsun burda o yüzden bi kardan bahsetmek mantıklı değil.
barahir
28.Temmuz.2011, 19:16
Yıllardır oluşturmaya çalıştığımız imaj böylece yerle bir oldu.. Sanmayın ki sadece Fenerbahçe etkilenecek bu durumdan..
sarianet
28.Temmuz.2011, 19:18
kuarejmanın 7 m alındığı bi ülkede emenikeye 9 m fazlaydı zaten hepimiz öyle düşünüyorduk.
A.FaruK
28.Temmuz.2011, 19:27
Futbolcumuz Emmanuel Emenike’nin Rusya’nın Spartak Moskova takımına transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Futbolcumuz Türkiye’de yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle futbol hayatına başka bir ülkede devam etmek istediğini daha fazla Türkiye’de kalmak istemediğini teknik heyet ve yönetimimize bildirmiş ve ayrılmak istediğini dile getirmiştir. Bunun üzerine Emenike ile ilgilenen Spartak Moskova takımı ile temasa geçilerek anlaşma sağlanmıştır. Emenike’ye bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Night_Mare17
28.Temmuz.2011, 19:27
Bu transferden Karabük'e de para gitti . Fenerbahçe zarar etmedi mi
barahir
28.Temmuz.2011, 19:28
Bu transferden Karabük'e de para gitti . Fenerbahçe zarar etmedi mi
Fenerbahçe ile karabük arasındaki anlaşma, ilk etapta 7 Milyon Sonraki satışta da +2 Milyon idi. herhangi bi zarar yok.. 1 Milyon Kar var.
Night_Mare17
28.Temmuz.2011, 19:31
Fenerbahçe ile karabük arasındaki anlaşma, ilk etapta 7 Milyon Sonraki satışta da +2 Milyon idi. herhangi bi zarar yok.. 1 Milyon Kar var.
Hmm tamam anladım . :)
TR.CaPTaiN
28.Temmuz.2011, 19:52
Lugano'nun Juventus'a transferi yönünde dış basında fazlaca haber çıkmış. Üst üste kötü gelişmeler.
Lim10
28.Temmuz.2011, 19:56
Niang gitse bu kadar üzülmezdim...Ben çok şeyler bekliyordum Emenike'den.Futbolcunun ayrılma isteğinden çok sanki Bank Asya yolu gözüktüğü için bu transfere onay verdiler.Yoksa Emenike bana şöyle böyle yaptılar diyorda, yahu 100 yıllık camiamiza neler dediler.Biz ne yapalım?Bileklerimizi mi keselim, bırakalım mı takımımızı?Çıkıpta küme düşeceğimiz için sattık demezler zaten.Karamsarlığım hat safhaya ulaştı.
RasAnt
28.Temmuz.2011, 20:00
Rusya’nın Spartak Moskova takımına transferi konusunda anlaşmaya varılan Emmanuel Emenike, Fenerbahçe için çok şeyler yapmak için buraya geldiğini ancak kendisinin konu edildiği tartışmalar ve yaşadığı olumsuz olaylar nedeniyle Türkiye’den ayrılmak zorunda kaldığını söyledi. Emenike, "Çok istememe rağmen böyle bir futbol ikliminde yapamayacağımı anladım. Psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum" dedi.
Spartak Moskova ile varılan anlaşmanın ardından FB TV’ye açıklamalar yapan Emmanuel Emenike, erken ayrılığı getiren süreçler ve yaşadığı olaylarla ilgili olarak şunları söyledi:
"Çok üzgünüm. Her şeyden önce bu kulüp, taraftarlar, sizler beni çok sevdiniz. Ben de sizleri çok sevdim. Çok erken bir ayrılık oldu. Özelikle Aykut hoca ile çok özel bir ilişkimiz vardı. Bu kulüp için bir şeyler yapmak istiyordum. Ancak bu ülkede çok ilginç şeyler yaşadım. İlk önce benim için oynar-oynamaz tartışması yapıldı. Daha sonra yaşımla ilgili beni çok üzen bir iddia ortaya atıldı ve hayatımda ilk kez bir güvenlik soruşturması sürecine girdim, tutuklandım, 4 gün içeride hapis kaldım. Çok istememe rağmen böyle bir futbol ikliminde yapamayacağımı anladım. Psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum. Açıkçası kafamın içi iyi değil. Herkese teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımı, yöneticilerimi, hocalarımı, teknik heyettekileri, oyuncuları ve taraftarları çok özleyeceğim. Psikolojik ve kafa olarak kendimi rahat hissetmiyorum"
b7baris
28.Temmuz.2011, 20:40
Bu transferde Fenerbahçe 1 Milyon Euro kar etti demek bence çok yanlış. FM'den de bildiğiniz gibi oyuncuyla sözleşme imzalarken oyuncuya belli bir miktar para veriyorsunuz. Fenerbahçe'nin bu işten kar etmediğini ve bu transferde başka bir şeyin olduğunu düşünüyorum. Yoksa Fenerbahçe 1 Milyon Euro kazanmak ve yabancı kontenjanını açmak için hiç oynatmadığı potansiyelli bir oyuncusunu satmak yerine bu işi Christian, Bilica gibi oyuncuları satarak yapardı.
goosfraba
28.Temmuz.2011, 20:44
1 milyon kârı bırakın da, bu olayın maneviyatını söyleyin bana.
KanaKe
28.Temmuz.2011, 20:45
Bu transferde Fenerbahçe 1 Milyon Euro kar etti demek bence çok yanlış. FM'den de bildiğiniz gibi oyuncuyla sözleşme imzalarken oyuncuya belli bir miktar para veriyorsunuz. Fenerbahçe'nin bu işten kar etmediğini ve bu transferde başka bir şeyin olduğunu düşünüyorum. Yoksa Fenerbahçe 1 Milyon Euro kazanmak ve yabancı kontenjanını açmak için hiç oynatmadığı potansiyelli bir oyuncusunu satmak yerine bu işi Christian, Bilica gibi oyuncuları satarak yapardı.
büyük ihtimal el altindan para almis olabilirler rus kulüpler genelde yapar bunu fatih tekke ve gökdeniz transferinde oldugu gibi..
Homer J.S
28.Temmuz.2011, 20:54
Buna kar olarak bakmamak lazım bence.
goosfraba
28.Temmuz.2011, 20:57
adamın açıklamaları var resmi sitede. gitmek istemiş, haklı da. 25 gündür onun yaşadığını ben de yaşıyorum ve ben bir türk olduğum halde ülkemden gitmek istiyorum.
Varonil
28.Temmuz.2011, 21:00
adamın açıklamaları var resmi sitede. gitmek istemiş, haklı da. 25 gündür onun yaşadığını ben de yaşıyorum ve ben bir türk olduğum halde ülkemden gitmek istiyorum.
bağıra bağıra söylemek istediklerime tercüman oldun abi.
güiza'nın bu sezon tamamiyle takıma ve futbola odaklanması gerekiyor.
GodfatheR
28.Temmuz.2011, 21:06
Teslim bayrağını çektiğimizi düşündüm bu transferi duyduğum an. Bu işin arkası gelecektir Lugano , Santos vs.
goosfraba
28.Temmuz.2011, 21:18
alex hariç bütün yabancılar giderse üzülmem. kadro yine iyi. yerliler kaliteli. bu halimizle bile şampiyonluğu zorlarız. tabi bir milletvekilinin, ''fenerbahçe küme düştü diyebilirim'' i yalan çıkarsa. ama etik kurulunun vereceği karar önemli (!)
RasAnt
28.Temmuz.2011, 21:49
Tabiki Fenerbahce için 1 m euro kar değildir kötü günler bizi bekliyor yapacak birşey yok ez zararsız halde satsınlar şu yabancıları yeniden oluşuma girsinler,nasıl marka değerimizi oluştuysa tekrar bu büyük taraftarla oluşur
sananes
28.Temmuz.2011, 22:10
Çok büyük bir maddi kaybımız oldu son olaylardan dolayı ve medyada karabük'e olan taksitleri ödeyemediğimiz haberleri dahi çıktı.O yüzden şaşırmadım, maddi olarak uzun süre eski gücümüze kavuşamayacağız gibi duruyor.
Bunun yanında mesela olaylarla tamamen alakasız olan milletvekilleri bile "fenerbahçe düştü diyebilirim" derken, basın sürekli karalama kampanyası yaparken, taraf gazetesi gibi amacı belli olan bir gazete fenerbahçe alehinde deliller yayınlayıp dururken(hem de gizli bir dava olmasına rağmen) düşmemiz şaşırtıcı olmaz.
Ama olurda bu dava sonucunda suçsuz olursak kaybettiğimiz maddi manevi zararı kim karşılayacak çok merak ediyorum.
goosfraba
28.Temmuz.2011, 23:25
emenike ayrılma kararını serbest bırakıldıktan sonra vermiş.
kaynak: emenike
DisCo
28.Temmuz.2011, 23:46
Oyuncu bir dönemde 2 takıma transfer olabiliyor mu?
GodfatheR
28.Temmuz.2011, 23:48
Oluyor. 3. transferini olamaz. Olursa da yarım devre oynayamaz.
DisCo
28.Temmuz.2011, 23:56
Resmi maça çıkıp çıkmamasının bir etkisi var mı?
TR.CaPTaiN
29.Temmuz.2011, 00:33
Çok büyük bir maddi kaybımız oldu son olaylardan dolayı ve medyada karabük'e olan taksitleri ödeyemediğimiz haberleri dahi çıktı.O yüzden şaşırmadım, maddi olarak uzun süre eski gücümüze kavuşamayacağız gibi duruyor.
Bunun yanında mesela olaylarla tamamen alakasız olan milletvekilleri bile "fenerbahçe düştü diyebilirim" derken, basın sürekli karalama kampanyası yaparken, taraf gazetesi gibi amacı belli olan bir gazete fenerbahçe alehinde deliller yayınlayıp dururken(hem de gizli bir dava olmasına rağmen) düşmemiz şaşırtıcı olmaz.
Ama olurda bu dava sonucunda suçsuz olursak kaybettiğimiz maddi manevi zararı kim karşılayacak çok merak ediyorum.
Hem bizim resmi siteden hem de Karabük cephesinden bu taksit ödenmemesi haberi yalanlandı. Zaten Emenike'nin taksit günü ayın 30'undaymış. Yani daha günü bile gelmemiş. Evet yönetimde beceriksiz insanlar var ama 500 bin €'yu ödeyemeyecek kadar da değildir.
GodfatheR
29.Temmuz.2011, 00:35
Resmi maça çıkıp çıkmamasının bir etkisi var mı?
Sanırım yok. Ama tam bilmiyorum..
TR.CaPTaiN
29.Temmuz.2011, 00:49
Emenike maça dahi çıkmamasına rağmen 10 milyona satıldı. Demek ki ŞL'de biraz parlayıp, ligde de geçen seneki performansını gösterse 1-2 sene içinde 20 milyonlara kadar çıkabilirmiş değeri. Emenike'nin maça bile çıkmadan kulüpten ayrılması fazlasıyla üzdü insanları.
-----------
Diego Lugano Santra Haber’e konuştu ve çok önemli açıklamalar yaptı
Diego Lugano, bugün bazı medya kuruluşlarında çıkan haberler üzerine bu gece saatlerinde Santra Haber Genel Yayın Yönetmeni Başar Büyükkol’un telefonunu cevaplayarak, iddialara cevap verdi. Uruguaylı oyuncu, “Bana sürekli teklifler geliyor. Kimse benim adıma konuşmasın. Gitmek isteseydim, çoktan giderdim. Juve ile hiç bir görüşmem olmadı. Menajerime hergün bir teklif geliyor. Copa America’yı kazandık ve bu kupanın tadını çıkartmak istiyorum. Başka söylenecek bir şey yok. Sanırım taraftarlarımız ne demek istediğimi anlamışlardır. Fenerbahçe beni gönderinceye kadar o formayı gururla giymeye devam edeceğim” dedi.
Santrahaber.com
Kaynak pek tanıdık değil ama doğrudur umarım.
--------------
Ben denk gelmedim ama sanırım Alex'in gideceğine dair iddialar çıkmış. Samet konuyla ilgili bilgilendirme yapmış.
Guzelzinho Samet Guzel
Alex ülkesine transfer görüşmesi için gitti diye haberler çıkmış bugun basında. Dogal olarak taraftarlarımız etkileniyor bu haberlerden.
Alex de Souza, ailesi ile birlikte şuanda Singapur'da tatilde. Taraftarlarımızın içini biraz olsun rahatlatır umarım. Kaptanımız tatilde.
KanaKe
29.Temmuz.2011, 02:07
kampin ortasinda ne tatili
TR.CaPTaiN
29.Temmuz.2011, 02:09
Aykut hoca 10 günlük izin verdi oyunculara.
Addolorato
29.Temmuz.2011, 02:09
kampin ortasinda ne tatili
Fenerbahçe 5 Ağustos'a kadar izinli. Kısaca tatil.
SyNdRoMe23
29.Temmuz.2011, 02:19
reelde nasıl ne olur bilemem ama FM'de oynamadığı zaman sorun olmuyor :D
di canio
29.Temmuz.2011, 02:38
Oyuncu bir dönemde 2 takıma transfer olabiliyor mu?
Bir yerde okumuştum ama şimdi neresi olduğu aklımda değil. Emenike'nin transferi ile ilgili deniyordu ki sadece Rus takımlarına transfer olabilir. Avrupa'da bir takıma transfer olamaz. Aynı dönemde 2 transfer Avrupa'daki transfer dönemine giriyor sanırım. Rusya'da transfer dönemi farklı olduğu için oraya yapılan transferlerde sorun olmuyormuş. İskandinav ülkeleri de buna dahil sanırım.
vego
29.Temmuz.2011, 13:19
Nazilli Belediyespor'dan F.Bahçe'ye...
Nazilli Belediyespor'un 16 Yaş Altı Takımı kalecisi Emre Özkay artık Fenerbahçe'de.
28 Temmuz 2011 Perşembe - 17:52
AA
Spor Toto 3. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor'un 16 Yaş Altı Takımı kalecisi Emre Özkaya, Fenerbahçe'ye transfer oldu. Nazilli Belediyespor Altyapı Antrenörü Hasan Aygün, gazetecilere yaptığı açıklamada, Emre'nin, son 3 sezonda kendisini göstererek, süper lig takımlarının transfer listesine girmeyi başardığını belirtti.
Başarılı genç kalecinin, halen 16 Yaş Altı Futbol Milli Takımının da kalesini koruduğuna işaret eden Aygün, Emre'yi isteyen süper lig takımları içerisinde en önemli teklifin Fenerbahçe'den geldiğini ve genç kalecinin Fenerbahçe'ye transfer olmasını uygun gördüklerini bildirdi.
Aygün, Nazilli Belediyespor altyapısının en önemli hedefinin profesyonel takımlara ve Türk futboluna yetenekli futbolcular kazandırmak olduğunu dile getirdi. Kulübün Altyapı Sorumlusu Mehmet Koşar da Fenerbahçe'ye sporcu vermenin sevincini ve gururunu yaşadıklarını ifade ederek, ''Bu transfer son olmayacaktır. Nazilli Belediyespor altyapısında bir çok yetenekli ve kaliteli oyuncumuz var. Önümüzdeki dönemlerde bu gençlerimiz de ülke genelindeki çeşitli kulüplere transfer olacaklardır'' dedi.
vego
29.Temmuz.2011, 13:19
"Lugano Juventus'a doğru"
İtalyan basınında Diego Lugano'nun Juventus yolunda olduğu ve Uruguaylı savunmacının menajerinin Torino ekibinin yöneticileriyle bir araya geleceği iddia edildi.
29 Temmuz 2011 Cuma - 11:36
AA
İtalya'nın ünlü spor gazetelerinden ''La Gazzetta dello Sport'', Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano (http://www.sporx.com/lugano/)'nun Juventus'un transfer listesindeki birinci isim olduğunu yazdı.
Gazetenin haberinde, Juventus Sportif Direktörü Giuseppe Marotta ile 30 yaşındaki Lugano (http://www.sporx.com/lugano/)'nun menajeri Juan Figer'in dün Milano'da bir araya gelerek, ilk buluşmanın sağlandığı bugün ise ikinci görüşmeyle sürecin devam edeceği bildirildi.
İtalyan gazetesinin haberine göre, şike soruşturması nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe'nin olası bir küme düşme cezasına karşı, oyuncunun bedelsiz gitme olasılığını göz önüne alarak, tecrübeli defans oyuncusunu 3 buçuk milyon avroya İtalyan kulübüne verebileceği ifade edildi.
Haberde, Juventus'un Fenerbahçe'nin küme düşme cezası almasıyla Lugano (http://www.sporx.com/lugano/)'yu bütçesinden tek kuruş harcamadan da kadrosuna katmak isteyebileceği bunun sürece bağlı olduğu belirtildi.
Lugano (http://www.sporx.com/lugano/)'nun Juventus defansının merkezindeki boşluğunu dolduracak isim olduğu ve bu nedenle transfer listesinin en başında yer aldığı kaydedildi.
goosfraba
29.Temmuz.2011, 13:21
gitmez dedik ama gidiyor herhalde.
byariff
29.Temmuz.2011, 13:27
luganoda giderse fenerbahcenin sonu hic iyi degil
RaSenGan
29.Temmuz.2011, 21:14
Lugano Juventus'a , Stoch Rubin Kazan'a gidebilir diye haber vardı televizyonda.
sananes
29.Temmuz.2011, 21:19
Stoch gidebilir bir sakıncası yok ama Lugano giderse kötü olur.Bana kalırsa gidecek gibi duruyorlar.Yani düşmeyi bekliyor gibi sanki yönetim son bir kaç gündür garip şeyler oluyor.Bu dönemi her açıdan en az kayıpla atlatmak tek umudum.
sananes
29.Temmuz.2011, 21:25
Takım bu seneye benim bakış açımla sınıf atlayarak girmişti.Güzel bir şampiyonluk,hızlı başlayan türkiye piyasası transferleri,her şey belirgin,üst düzey 1-2 oyuncu ile ilgileniliyordu ve muhtemelen üst düzey bir ön libero ve yoboyla yeni sezona en büyük şampiyon adayı olarak girecekti yine.
Bir pazar günü herşey değişti.Şu an tamamen dağılmış bir fenerbahçe var.Dava sonucunda suçlu da suçsuzda bulunsak çok şey kaybetmiş olarak kapatacağız süreci.Yazık oluyor fenerbahçeme.Suçlu fenerbahçenin içindekilerse iddia edildiği gibi en büyük cezayı alsınlar,bizde tepkimizi veririz zaten.Aynı şekilde suçlu, yetersiz delillerle suçlayanlar çıkarsa, onlarda alabilecekleri en büyük cezayı almalılar.
ForsakeN
29.Temmuz.2011, 22:34
Lugano'nun,Stoch'un,Santos'un,Emenike'nin gideceğini duymak bile karnıma ağrılar sokuyor. Takım küme düşürüldüğünde yıkılırım heralde.
Tarihin en güzel kadrosu, tarihin en talihsiz sezonuna denk geldi. :(
Crazycat
30.Temmuz.2011, 15:14
http://www.sporbucks.com/fotogaleri/269/3430/iste-fenerbahceli-oyuncularin-bonservis-bedelleri/iste-fenerbahceli-oyuncularin-bonservis-bedelleri
Bu haber doğru mu?
runforafall
30.Temmuz.2011, 15:17
Doğru mudur bilmem ama transfermarkt diye bi site var, genel kabul görmüş bi yer sanırım orası. Oradan bakabilirsin.
Crazycat
30.Temmuz.2011, 15:21
Doğru mudur bilmem ama transfermarkt diye bi site var, genel kabul görmüş bi yer sanırım orası. Oradan bakabilirsin.
Yani bu haber bu kadar parayı getiren oyuncuları alabilir anlamına mı geliyor, bir başka deyişle kulüp artık düştüğünü mü varsayıyor?
Ek: Facebook'ta haber "Kulübümüz oyuncularımızın bonservis bedellerini KAP'a duyrdu." diye verildi ama ne kadar doğru bilemem.
goosfraba
30.Temmuz.2011, 15:29
bonservis bedellerini kap'a bildirmek mecburiymiş sanırım.
Crazycat
30.Temmuz.2011, 15:32
bonservis bedellerini kap'a bildirmek mecburiymiş sanırım.
Hımm anladım sağ olun bilgi için ben de tam olarak bunu öğrenmek istiyordum.(w)
vego
30.Temmuz.2011, 15:44
Lugano'nun alternatifi bulundu mu?
Belçika basınına göre Fenerbahçe, Juventus'a gitmesi gündemde olan Lugano'nun yerini Gent takımının 29 yaşındaki savunma oyuncusu Stef Wils ile dolduracak.
30 Temmuz 2011 Cumartesi - 13:16
DHA
Juventus ile anlaşma üzere olduğu söylenen Lugano (http://www.sporx.com/lugano/)'nun yerine stoper alternatifleri arasında sürpriz bir isim ortaya atıldı.
Gent takımının 29 yaşındaki savunma oyuncusu Stef Wils'in Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edildi.
Getafe karşı oynadığı son maçta 90 dakika yedek kulübesinde bekletilen Wils için, Gent antrenörü Sollied'e bunun sebebi sorulduğunda "Stef transfer oluyor, onun yerine bu sezon aynı bölgede oynayacak olan Alpha Ba'yı denedim" cevabını vermesi ve ardından "Wils nereye gidiyor" sorusuna ise "Türkiye'ye" demesi dikkat çekti.
Kulüp adı açıklanmamasına rağmen, Belçika'nın flamand bölgesinde yayın yapan Belçika medyasının tamamı soz konusu Türk takımının Fenerbahçe olduğu konusunda hem fikir.
Suicider
30.Temmuz.2011, 15:48
K.bakmayında lugano gibi bir oyuncunun boşluğu çok zor dolar bence.
Military
30.Temmuz.2011, 15:52
Bir takımda yeri garanti olup önemli olan oyuncu gittiğinde eksiğini doldurmak bazen 5-6 yılı bulabiliyor Gs'den mondragon gitti daha yeni çözüme kavuştu kaleci olayı lugano giderse baya zorluk çekilir.
sananes
30.Temmuz.2011, 19:58
Benim tahminim Juve ile Lugano anlaştı ama Lugano fenerbahçe'nin durumunun belli olmasını bekliyor.Düşmezsek kalacak düşersek Juventus'a gidecek.
vego
30.Temmuz.2011, 20:08
İlk hedef Çelsiden Alex.Olmazsa Lugano deniyor.
di canio
30.Temmuz.2011, 20:11
Lugano eğer ayrılırsa yeni bir yabancı almaktansa Serdar Kesimal'in oynatılmasını isterim. Tabi yanında Yobo ile birlikte.
Military
30.Temmuz.2011, 20:31
Lugano:Yazılanlara gülüp geçiyorum.13 Ağustos'da İstanbuldayım.
RaSenGan
31.Temmuz.2011, 14:45
tribundergi Tribun Dergi
Diego Lugano: Ama eğer her şey karmaşık bir hale gelirse, bir şeyler yapmak için de harekete geçmem gerekebilir (DHA)
tribundergi Tribun Dergi
Diego Lugano: Aslında niyetim Fenerbahçe'de kalmak. Çünkü şampiyonlar liginde oynayacağız.
Corpus
31.Temmuz.2011, 15:44
tribundergi Tribun Dergi
Diego Lugano: Aslında niyetim Fenerbahçe'de kalmak. Çünkü şampiyonlar liginde oynayacağız.
Bilmiyorum yanlış mı anladım ve eğer yanlış anladıysam düzeltin. Ben bu yazıdan Lugano ' nun Şampiyonlar Ligi için Fener'de kaldığını ve eğer bir karar çıkarda Fener gidemez ise ayrılacağını çıkartıyorum.
vego
31.Temmuz.2011, 15:52
Barcelona ve Real Madrid iddiası!
Emenike ve Diego Lugano'nun ardından sarı-lacivertli yabancı oyuncular hakkında transfer iddiaları her geçen gün güçleniyor Brezilyalı sol kanat oyuncusu Santos için menajerlerin İspanyol devleri Real Madrid ve Barcelona ile görüşme yaptığı ileri sürüldü
31 Temmuz 2011 Pazar - 09:33
Sabah
Emmanuel Emenike'yi 10 milyon Euro'ya Spartak Moskova'ya satan Fenerbahçe'de diğer yabancılar hakkındaki transfer haberleri de her geçen gün artıyor.
Son olarak Brezilyalı sol bek Andre Santos için İspanya'nın iki devi Real Madrid ve Barcelona'nın devrede olduğu iddia edildi.
Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Barcelona'nın geçtiğimiz günlerde menajerler aracılığıyla Fenerbahçe'ye 7 milyon Euro'luk bir teklif ilettiği, Real Madrid'in de oyuncuyla görüşmek için aracılarla temasa geçtiği bildirildi.
Santos'un da yaşanan belirsizlik nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılmaya sıcak baktığı gelen haberler arasında. İtalyan basını tarafından Juventus'la anlaştığı iddia edilen Uruguaylı Diego Lugano (http://www.sporx.com/lugano/)'nun, geçtiğimiz haftaya kadar Türkiye'den ayrılmayı düşünmediği, eşinin de 'Burada mutluyuz, Fenerbahçe'de devam et' dediği ileri sürüldü. Ancak özellikle Emenike'nin satışından sonra Lugano (http://www.sporx.com/lugano/) ve ailesinin de ayrılma fikrinde birleştiği, 31 yaşındaki oyuncunun menajeri Juan Figer'e kulüp araması yönünde talimat verdiği kaydedildi. Lugano (http://www.sporx.com/lugano/)'nun Fenerbahçe ile sözleşmesinde '3.5 milyon Euro'ya serbest kalır'maddesi bulunuyor. Ancak Fenerbahçe küme düşerse tüm yabancıları serbest kalacak.
STOCH'UN TALİBİ RUBİN KAZAN
Öte yandan Emenike'nin ardından bir başka Fenerbahçeli'ye de Rusya yolu gözüktü. Nijeryalı oyuncu Emmanuel Emenike'ye Spartak Moskova'yla birlikte talip olan, ancak 10 milyon Euro'ya Emenike'yi Moskova'ya kaptıran Rubin Kazan, Miroslav Stoch'a talip oldu.
22 yaşındaki Slovak yıldız için Fenerbahçe ile Rus kulübü yöneticilerinin önümüzdeki hafta başından itibaren görüşmelere başlayacağı ifade edildi. Takımdan ayrılması yüksek ihtimal olan bir başka futbolcu ise Daniel Güiza... Güiza, federasyonun vereceği karara göre hareket edecek. Şayet küme düşme olursa, İspanyol oyuncu ülkesinden bir takımla sözleşme imzalayacak. Bu ihtimali göz önünde bulunduran Okçu'nun menajerleri İspanya'da şu anda kulüp arayışında. Güiza ile ilgilenen kulüplerin Hercules, Malaga ve Mallorca olduğu bildirildi.
Crazycat
31.Temmuz.2011, 17:02
Diğer yabancılar neyse de Güiza biz küme düşsek bile takımda kalacak gibi geliyor bana. :p :D Ne Güiza'ymış anlamadım gitti, tamam iyi futbolcu ama tutmadı işte Fener'de, daha bu şike haberleri çıkmadan önce Bilica ile Güiza'nın gitmesi gerekiyordu bence.
ForsakeN
31.Temmuz.2011, 17:06
tribundergi Tribun Dergi
Diego Lugano: Ama eğer her şey karmaşık bir hale gelirse, bir şeyler yapmak için de harekete geçmem gerekebilir (DHA)
tribundergi Tribun Dergi
Küme düştüğümüz takdirde ilk ayrılan Lugano olacak. Çok belli
eGowiCh
31.Temmuz.2011, 17:11
Her sene Lugano'nun bu transfer haberlerinden bıktık. Her yıl aynı dedikodu, hep de Juventus'un adı geçiyor. Gitse de kurtulsak. İyi hoş futbolcu da bıktırdı artık bu takım arayışlarıyla. Gayet iyi bir para alıyor, taraftar da çok seviyor ama işin tadını kaçırdı, ben gitmesinden yanayım. Bir an önce kaça verirseniz verin, bedelsiz gitmesinden iyidir.
goosfraba
31.Temmuz.2011, 19:05
özer hurmacı: ''gerekirse iki sene bedava oynarım'' DHA
sananes
31.Temmuz.2011, 19:08
Semih'le ile ilgili de aynı tarz haber çıkmıştı.Beni en çok sevindiren olay da budur.Eskiden fenerbahçe için "para var ama ruh yok" denirdi.Yeni jenerasyon oyuncularımız özellikle türkler bunu silip attılar.
goosfraba
31.Temmuz.2011, 19:11
Semih'le ile ilgili de aynı tarz haber çıkmıştı.Beni en çok sevindiren olay da budur.Eskiden fenerbahçe için "para var ama ruh yok" denirdi.Yeni jenerasyon oyuncularımız özellikle türkler bunu silip attılar.
semih ile ilgili çıkan haberler de doğru.
özellikle emre'nin başını çektiği grup böyle düşünüyor.
kaptan da açıklama yaptı. her türlü sonuca rağmen 2013'e kadar fenerbahçe'deyim dedi.
tosunpasa
31.Temmuz.2011, 19:23
küme düşsek dahi neyapıp edip dia ve stoch'u elimizde tutmamız lazım. sanırım 3 yabancı hakkımız olacak diğeride alex olur..
di canio
31.Temmuz.2011, 19:35
Ben hala küme düşmemizi gerektirecek bir durumun varlığına inanmıyorum. Ama bu yaşanan kötü süreçte, ayrılmak isteyenin de yolu açık olsun. Gidenler için kim olursa olsun üzülmem. Gökhan Gönül bile, Alex bile gitse üzülmem. Gökhan Gönül kadar iyi olmasa da yüreğiyle oynayan İsmail Kartal'ı izledim. Lugano standartlarında olmasa da Fenerbahçe tarihinin en fazla maçına çıkmış, Fenerbahçe aşkıyla oynayan, göbekli Müjdat Yetkiner'i izledim. Alex gitsin, 16 yaşındaki Recep Niyaz'ı oynatırsın. Volkan Demirel gider, kimseyi bulamasan kaleye geçecek, Fenerbahçe'nin tarihini kitaplaştırmış Rüştü Dağlaroğlu'nun torunu en kötü anında bile gelir, iyi ya da kötü korur kaleni. Fenerbahçe forması sahaya çıkar. Lugano'suz da olsa çıkar.
Crazycat
31.Temmuz.2011, 19:40
küme düşsek dahi neyapıp edip dia ve stoch'u elimizde tutmamız lazım. sanırım 3 yabancı hakkımız olacak diğeride alex olur..
Yaş sınırına takılıyordu benim bildiğim fakat sözleşmesi bitene kadar oynayabilir de denmişti hatırladığım kadarıyla net bilgisi olan var mı?
eng1n
31.Temmuz.2011, 20:21
Yaş sınırına takılıyordu benim bildiğim fakat sözleşmesi bitene kadar oynayabilir de denmişti hatırladığım kadarıyla net bilgisi olan var mı?
Yeni düşenler de geçen seneden kalan oyuncular için yaş sınırı yok. Yeni transferlerde yaş sınırı var.
Homer J.S
31.Temmuz.2011, 20:47
Özer zaten ancak bedava oynar o takımda, kendini geliştiremedi bi türlü.
goosfraba
31.Temmuz.2011, 20:56
hazırlık maçlarında en göze batan oyuncu özer'di, cristian'ın yanında.
ben bu sene özer'in vaadettiği patlamayı yapacağına inanıyorum.
Varonil
31.Temmuz.2011, 20:57
Basın saldırışa geçti.Bugünlerde bütün yabancı futbolcuların ayrılık haberlerini sık sık göreceğiz.Küme düşürüleceğimizi düşünmüyorum,fakat bu en kötü ihtimali aklımıza getirirsek Stoch ve Dia'yı ne yapıp edip kadroda tutmamız lazım.
sananes
31.Temmuz.2011, 20:58
Özer yanlış hatırlamıyorsam yıllardır doğru düzgün sezon öncesi kamplarında bulunamadı.Zaten bulunsa da uzun sakatlıklar geçirdiği için gücü yetmiyordu istediklerini yapmaya.Emre'de ilk geldiği sene dökülmüştü mesela sezon öncesi kampını kaçırdığından dolayı.Bu sene kendisinden umutluyum.
sananes
31.Temmuz.2011, 20:59
Basın saldırışa geçti.Bugünlerde bütün yabancı futbolcuların ayrılık haberlerini sık sık göreceğiz.Küme düşürüleceğimizi düşünmüyorum,fakat bu en kötü ihtimali aklımıza getirirsek Stoch ve Dia'yı ne yapıp edip kadroda tutmamız lazım.
Stoch değilde Dia olmazsa olmaz benim için.Çok potansiyelli bir oyuncu Dia,Stoch'un onun kadar olduğunu düşünmüyorum.
Varonil
31.Temmuz.2011, 21:01
Stoch değilde Dia olmazsa olmaz benim için.Çok potansiyelli bir oyuncu Dia,Stoch'un onun kadar olduğunu düşünmüyorum.
veya diyecektim ve demişim :) Dia'nın şu hazırlık maçlarındaki performansını gördükten sonra ben de öyle düşünüyorum.Geçen seneye göre çok güçlenmiş.Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde patlama yapar :) Olumsuz bir durum oluşur ve küme düşürülürsek,Stoch'dan önce ikna edilmesi gereken futbolcu o olmalı.
GALATAS4R4Y
31.Temmuz.2011, 21:25
iyi oyuncular ama takım küme düşerse kalmak istemez bence ikiside.
SAİT71
31.Temmuz.2011, 22:04
Hiçbirisi umurumda olmaz. Luganonun bu tip durumlarda her zaman şahsını düşündüğünü bildiğimiz için onun gitmek isteyecek olması normal geliyor. Yabancılarda bir tek Alex kalsa benim için yeterlidir. Emre GG Volkan üçlüsüde Türk olarak kalsın gerisi isteyen gider isteyen kalır hiç umurumda olmaz.
vego
02.Ağustos.2011, 15:08
Marca: Güiza Granada'ya transfer olabilir
2 Ağustos 2011 11:13 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanyol spor gazetesi Marca, Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza'nın, Granada'ya transfer olabileceğini yazdı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/172/gu_MFG6N.jpg
İspanyol spor gazetesi Marca, Fenerbahçe'nin İspanyol futbolcusu Daniel Güiza'nın, Granada'ya transfer olabileceğini yazdı.
"Güiza'yı transfer etmeye en yakın takım, Granada" diye yazan İspanyol gazetesi, La Liga takımlarından Mallorca, Getafe, Atletico Madrid'in Güiza ile ilgilenmesine rağmen şu anda Granada'nın isminin önde olduğunu ileri sürdü. Fenerbahçe'nin, "Güiza'nın bonservisini bedava vermeyi kabul ettiği ancak İspanyol futbolcudan 1 milyon euroluk alacağından feragat etmesini istediği" belirtildi.
Şike skandalına adı karışan Fenerbahçe'nin ligdeki geleceğinin Güiza'yı da çok yakından ilgilendirdiğini, sarı lacivertlilerin küme düşürülmesi halinde İspanyol futbolcunun takımdan ayrılmasının garanti olacağını yazan İspanyol gazetesi, "Şu anda anahtar Güiza'da. Eğer Granada'ya gelmek istiyorsa, Fenerbahçe'den alacağı 1 milyon euroyu bırakmalı ve Türk kulübünden kazandığı yıllık 3,5 milyon euroda indirim yapmalı" yorumunda bulundu.
Öte yandan, Fenerbahçe ile 1 yıllık daha sözleşmesi olan Güiza'nın basına yaptığı açıklamada, "La Liga başlamadan önce kendimi yeniden İspanya'da görüyorum. Evime (Jerez'i kastederek) yakın bir kulüp olma olasılığı yüksek" ifadesini kullandı.
goosfraba
10.Ağustos.2011, 11:45
niang'a teklifler varmış.
Corpus
10.Ağustos.2011, 12:12
Niang 31-32 yaşında galiba. Eğer teklifler 8 milyon civarı ise gitmesi gayet mantıklı.
sui generis
10.Ağustos.2011, 12:16
niang büyük ihtimal gidiyormuş. teklifler çok iyiymiş ama hiç rakam duymadım. aynı tarzda bir adam bulmalıyız. emenike gitmeseydi iyiydi.
TR.CaPTaiN
10.Ağustos.2011, 13:23
_ertemsener ertem şener
Niang gidiyor.yönetim heran açıklama yapabilir
Emenike gitmemiş olsaydı Niang'ın gidişi aşırı etkilemezdi ama şu şartlarda Niang'ın gidişi büyük güç kaybı anlamına gelir. Yine de bu zor günlerde hangi oyuncu gitmek istiyorsa gitsin. Bize zoru görünce kaçacak adamlar değil, gerekirse bedava oynarım diyen Emre, Özer, Semih, Topuz; şartlar ne olursa olsun 2013'e kadar Fenerbahçe'deyim diyen Alex lazım.
byariff
10.Ağustos.2011, 13:25
ertem sener soledi evet niang her an gidebilir falan diye niang giderse gercekten fenerbahcenin isi zor sampiyonlar liginde semih ve guiza olmaz en az niang kalitesinde bi forvet alinmali
goosfraba
10.Ağustos.2011, 13:28
niang 7 milyon'a al ain'e gitti haberleri var.
fenerbahçe'yi kafasında bitirmiş. kendisine başarılar.
bu arada stoper, ortasaha ve forvet için görüşmeler varmış.
forvet için drogba.
Zekirdek
10.Ağustos.2011, 14:03
Droba gelirse sözleşmesi 1 yıllık veya 1+1'lik olması taraftarıyım. Fakat gönül isterki daha genci gelsin fakat bulunduğumuz ortam malum. Bu geçiş dönemi için ideal bir isim. Yanlız Drogba'ya çubuklu çok yakışır orası ayrı.
SaLviO
10.Ağustos.2011, 14:10
Görüşmeler olsaydı KAP'a bildirmeleri zorunlu benim bildiğim.Aykut hoca takımdan ayrılan olmucak demişti
Tatanga17
10.Ağustos.2011, 17:11
Drogba gelseydi Galatasaray'a gelirdi. Chelsea ile 1 yıl olmak üzere 2 yıl kalacağını açıkladı
goosfraba
10.Ağustos.2011, 17:16
kimse drogba geliyor veya gelir iddiasında bulunmadı zaten.
sadece görüşmeler varmış.
sarianet
10.Ağustos.2011, 17:21
Drogba gelseydi Galatasaray'a gelirdi. Chelsea ile 1 yıl olmak üzere 2 yıl kalacağını açıkladı
ne alaka şimdi şampiyonlar ligi gibi bi kulvar varken neden senn dediğin gibi bi karar versinki
Varonil
10.Ağustos.2011, 17:39
Niang'ı çok sevmeme rağmen kafasında Fenerbahçe'yi bitirdiyse gitmesi gerektiğini düşünürüm.Kendini tamamiyle Fenerbahçe'ye vermeye hazır oyuncu kalsın,gitmek isteyeni burada tutmanın bir anlamı yok.
Night_Mare17
10.Ağustos.2011, 18:19
Niang , Lugano yolcu.
MeMo
10.Ağustos.2011, 18:21
Niang , Lugano yolcu.
Lugano daha gelmedi.
sui generis
10.Ağustos.2011, 18:39
Gercekten yani bir tarafta şampiyonlar ligi diğer tarafta spor toto süper lig :D
SAİT71
10.Ağustos.2011, 18:55
Lugano küme düşmezsek bir yere gitmeyecektir. Hele ki Şampiyonlar Ligi'nde oynarsak zaten gitmez. Bana kalırsa Drogba hamlesi iyi olmayacaktır. Kalitesine felan birşey demiyorumda Zaten elden Niang gibi kaliteli ve yaşlı bir oyuncuyu çıkarıyoruz forvet alacaksak daha genç potansiyeli olan ama yine tanınmış bir ismi alalım. Drogba'nın maliyetininde benim önerdiğim oyuncudan daha az olacağınıda sanmıyorum zaten.
leventb12
10.Ağustos.2011, 21:10
Geçtiğimiz yaz Marsilya'dan transfer edilen ve 2010-11 sezonunda sergilediği performansla beğeni toplayan Fenerbahçe'nin golcü ismi Mamadou Niang, takımdan ayrılmak istiyor.
NTVSpor'un son dakika bandıyla verdiği habere göre şike soruşturması kapsamında yaşanan gelişmelerden rahatsız olan deneyimli golcü, sarı-lacivertli ekiple yollarını ayırma kararını yönetime bildirdi.
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz gün Fransız medyası da Niang'ı Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al-Ain'in istediği öne sürülmüştü.
2014 yılına kadar sözleşmesi bulunan Niang'ı Fenerbahçe 8 milyon avroluk bir bonservis bedeli karşılığında almıştı.
goal.com giderse iyi olurmu bilmem Fener için
KaPaLı
11.Ağustos.2011, 01:17
Giderse gitsin. Takım için herşeyi yapacak adamlar oynar 1 sene, sonrasında daha güçlü kadro kurulur. Drogba falanda gelmesin saçmalamanın luzumu yok. Hem kim atıyor bu haberleri yahu. Kim görüşüyo Drogba'yla ?
Haa kalırsada başımın üstünde yeri var orası ayrı. Aynı şekilde Andre Santos, Lugano'da öyle. Kalmaları taraftarıyım.
Tatanga17
11.Ağustos.2011, 01:22
Gercekten yani bir tarafta şampiyonlar ligi diğer tarafta spor toto süper lig :D
Küme düşürülme tehlikesi olan bir takımdan bahsediyoruz, farkındaysan.
Cengo
11.Ağustos.2011, 01:30
Küme düşürülme tehlikesi olan bir takımdan bahsediyoruz, farkındaysan.
Olası küme düşürme kararında AİHM'e gidilir, UEFA listeden çıkartamaz, denetmen gönderir.
Örn. Yunanistan davası.
Bu sene kesinlikle her şekilde Fenerbahçe ŞL'nde.
A.FaruK
11.Ağustos.2011, 01:35
Şu durumda Alex harici gidecek olan varsa zerre kadar koymaz yani. İşte kapı işte sapı. Alexler, Emreler, Gökhanlar , Volkanlar , Özerler bizlere yeter yani.
ShevAnil
11.Ağustos.2011, 01:38
Eğer değişmediyse Bank Asya'da 2 yabancı oyuncu oynatılıyordu diye hatırlıyorum, olası bi düşürülmede yabancılar mecburen gitmeyecek mi zaten?
A.FaruK
11.Ağustos.2011, 01:40
Sözleşmeleri devam eden futbolcunun sözleşme fesih bedelini federasyon karşılamayacaksa niye gönederelim (:
Sheriff
11.Ağustos.2011, 01:42
23 yaş altı 2 oyuncu oynatılabiliyordu geçen sezon bank-asya da..
ShevAnil
11.Ağustos.2011, 01:42
O konu hakkında bi bilgim yok, ödemek zorunda mı?
Cengo
11.Ağustos.2011, 01:44
Eğer değişmediyse Bank Asya'da 2 yabancı oyuncu oynatılıyordu diye hatırlıyorum, olası bi düşürülmede yabancılar mecburen gitmeyecek mi zaten?
Hayır.
Yabancı oyuncu yoksa 2 yabancı ile imzalamana izin var. Yoksa TFF sözleşmeleri onaylamaz.
Kazanılmış hakların iadesi olmaz kuralı nedeni ile düşen takımların yabancılarının sözleşmeleri onaylıdır. Takımlar oyuncu göndermek zorunda değiller. Ancak maç kadrosunda 2'den fazla yabancı statüsünde oyuncu bulunduramazlar. Tüm yabancılarını sınırsız kaydettirmiş olurlar, göndermek zorunda değiller. Ancak sözleşme yenilemelerine izin yok.
Cengo
11.Ağustos.2011, 01:49
23 yaş altı 2 oyuncu oynatılabiliyordu geçen sezon bank-asya da..
"Oynatılabiliyordu" doğru açıklama değil, TFF takımların en fazla 23 yaş altı 2 yabancı transferlerinde sözleşmelerini onaylıyordu.
Sözleşmeli oyuncu varsa takımlarda 23 yaş ve üzeri olması problem değil, oynar.
Bahsettiğiniz şey UEFA ve FIFA kriterlerini aykırı.
KaPaLı
11.Ağustos.2011, 02:25
Sözleşme bitiş tarihlerine kadar oynayabiliyor. Ama sözleşmesini uzatamıyosunuz Bank Asya'da.
SAİT71
11.Ağustos.2011, 03:15
Lugano ve Alex ile ilk 11 oynarsın. Stoch ve Dia yı kulübede kullanırsın. Niang Güiza gibi adamları satarsın. Elde kalan Santos Baroni gibi oyuncuları kiralık yollarsın. 1 yıl sonra Süper Lige dönünce aynı kadro devam edebilirsin. Bu gibi bir planlama yapılır düşürülürsek.
futureless
11.Ağustos.2011, 04:54
Lugano ve Alex ile ilk 11 oynarsın. Stoch ve Dia yı kulübede kullanırsın. Niang Güiza gibi adamları satarsın. Elde kalan Santos Baroni gibi oyuncuları kiralık yollarsın. 1 yıl sonra Süper Lige dönünce aynı kadro devam edebilirsin. Bu gibi bir planlama yapılır düşürülürsek.
Ben Lugano'nun gitmesinden yanayım(Juventus mesela biliyoruz ki ilgileniyor ) , neden derseniz ; tamam adamı severim hırslı , Tuncay gibi yüreğiyle oynuyor falan da bu adam her takımda böyle oynar yani Fener aşkından değil malumunuz.Karakterinden.
Kaldı ki her transfer döneminde kıvrandırdı bizi , daha geçen yaz Young Boys maçlarında oynamadı mesela transferi söz konusuydu , olmadı.
Kısacası Niang , Guiza , Lugano düşmemiz halinde kesin gidecek oyuncular bence.Diğerlerini bilemiyorum.Türklerden zaten gitmek isteyen nadir çıkar bence.
goosfraba
11.Ağustos.2011, 06:31
niang antrenmanlara çıkmaya başlamış yönetimle görüştükten sonra. kaynak ligtv
anladığım kadarıyla niang gitmiyor.
edit: fbtv muhabiri 1. ağızdan doğrulatmış. niang gitmiyor.
goosfraba
11.Ağustos.2011, 12:44
l'equipe moussa sow'u yazmış.
KaPaLı
11.Ağustos.2011, 13:07
Le club turc de Fenerbahçe serait prêt à débourser 15 millions d'euros pour recruter l'attaquant lillois Moussa Sow, selon Le Parisien. La formation stambouliote aurait fait du buteur nordiste sa priorité pour remplacer Mamadou Niang, contacté par les clubs qatariens d'Al Saad et Al Ain, qui lui proposent 300 000 net par mois.
Kaynak gösterelim haberlerde lütfen :p
goosfraba
11.Ağustos.2011, 13:17
fbtv çalışanı da moussa sow üzerinde durulması gerektiğini söyledi.
galiba girişimlerimiz var.
futureless
11.Ağustos.2011, 14:59
Sow iyi hoş da transfer çalışmasından ben bizimkilerin ligde kalıcağına kesin inandığını çıkartırım.Sow sonuçta Lille gibi bir takımda oynuyor yani.2.Lige gelecek değil :D Hayırlısı diyelim.
MeMo
11.Ağustos.2011, 15:25
fbtv çalışanı da moussa sow üzerinde durulması gerektiğini söyledi.
galiba girişimlerimiz var.
Abi kim bu FB TV çalışanı ? :D
goosfraba
11.Ağustos.2011, 15:29
Abi kim bu FB TV çalışanı ? :D
yusuf kenan çalık, bir programın sunucusuydu. galiba hala öyle :)
KaPaLı
11.Ağustos.2011, 15:31
Spor Tivi'de çalışıyor artık Yusuf Kenan. Oda L'Equipe üzerindeki haberden yola çıkarak yazıyor Umut. İçeriden pek birşey bildiği yok.
goosfraba
11.Ağustos.2011, 15:31
olsun biz yine de yazalım :)
SaLviO
11.Ağustos.2011, 16:44
Sow gelirse niangı kesicek semihe yazık olucak.
goosfraba
11.Ağustos.2011, 16:53
yobo için everton ile görüşmelere yeniden başlamışız.
kaynak (http://www.mirrorfootball.co.uk/transfer-news/Everton-resume-talks-selling-Joseph-Yobo-potential-2m-Fenerbahce-giving-David-Moyes-transfer-funds-to-play-with-article783301.html)
SaLviO
11.Ağustos.2011, 16:57
3 transfer şart stoper orta saha forvet artık güiza bilica ikilisinden kurtulmamızlazım.
A.FaruK
11.Ağustos.2011, 16:58
Mirror: Fenerbahçe ve Everton, 2 milyon Sterlin karşılığında Yobo'nun bonservisi için anlaşmaya vardı.
SAİT71
11.Ağustos.2011, 16:58
Şu durgunluğumuzu atıyoruz galiba. Bunu görmek sevindirici.
Bekq
11.Ağustos.2011, 17:25
Mirror: Fenerbahçe ve Everton, 2 milyon Sterlin karşılığında Yobo'nun bonservisi için anlaşmaya vardı.
http://www.mirrorfootball.co.uk/transfer-news/Everton-resume-talks-selling-Joseph-Yobo-potential-2m-Fenerbahce-giving-David-Moyes-transfer-funds-to-play-with-article783301.html
vego
12.Ağustos.2011, 20:21
Güiza Real Betis'e çok yakın
Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Güiza için La Liga ekiplerinden Real Betis'in transfer girişiminde bulunacağı iddia edildi.
12 Ağustos 2011 Cuma - 19:07
AA
İspanyol basını (http://www.sporx.com/ispanyol-basini/), (http://www.sporx.com//) Kamerunlu Achille Emana (http://www.sporx.com/emana/)'yı Suudi Arabistan (http://www.sporx.com/suudi-arabistan/)'ın Al Hilal (http://www.sporx.com/al-hilal/) takımına veren Real Betis (http://www.sporx.com/real-betis/)'in, Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'den Daniel Güiza (http://www.sporx.com/guiza/)'yı almaya çok yakın olduğunu iddia etti.
Real Betis (http://www.sporx.com/real-betis/)'in Emana (http://www.sporx.com/emana/)'nın bonservisinden kazandığı yaklaşık 4,5 milyon avroyu forvete alacağı futbolcu için kullanacağını ileri süren Sevilla (http://www.sporx.com/sevilla/) radyosu, yeşil-beyazlıların, Güiza (http://www.sporx.com/guiza/) için Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'nin kapısını çalmaya hazırlandığını duyurdu.
AS gazetesi de Real Betis (http://www.sporx.com/real-betis/)'in Güiza (http://www.sporx.com/guiza/) ile ilgilendiğinin gerçek olduğunu ancak İspanyol futbolcunun Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'den ayrılmakta güçlük yaşadığını yazdı.
Güiza (http://www.sporx.com/guiza/)'nın avukatlarının İstanbul (http://www.sporx.com/istanbul/)'da olduğunu ve Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) kulübünün yetkilileri ile görüştüğünü kaydeden AS, Güiza (http://www.sporx.com/guiza/)'nın, sözleşmesini feshettirmenin yollarını aradığını öne sürdü.
Güiza (http://www.sporx.com/guiza/)'nın Real Betis (http://www.sporx.com/real-betis/)'i seçmek için ''Ailesinin yaşadığı Jerez'in Sevilla (http://www.sporx.com/sevilla/)'ya yakınlığı, Betis'e her zaman sempati duyması ve teknik direktör Mel'in sevdiği bir futbolcu olması'' gibi sebeplerinin olduğu ifade edildi.
Bu arada, Real Betis (http://www.sporx.com/real-betis/)'in Güiza (http://www.sporx.com/guiza/)'ya alternatif olarak Zigiç ile de ilgilendiği savunuldu.
İspanyol basınında yer alan haberlerde ayrıca, Güiza (http://www.sporx.com/guiza/)'yı isteyen kulüpler arasında Granada ve Espanyol (http://www.sporx.com/espanyol/)'un da olduğu belirtildi.
GeNç KaRTaL
12.Ağustos.2011, 21:02
Guiza için birkaç senedir kaç defa x takımına yakın haberi çıktı ama bir yere gittiği yok.Bu da o haberlere benziyor.
byariff
12.Ağustos.2011, 21:04
Burda Marca veya as"da cikti bugun okumustum guizayi betis ve granada istiyor diye
SaLviO
13.Ağustos.2011, 00:34
Haftaya 2 tane topçu açıklıcaklar sıkı durun.
goosfraba
13.Ağustos.2011, 00:35
e ayrıntısını da yazsaydın madem :)
futureless
13.Ağustos.2011, 03:45
Haftaya 2 tane topçu açıklıcaklar sıkı durun.
Bir tahmin mi yoksa duyumlar var mı :)
SaLviO
13.Ağustos.2011, 03:50
Bir tahmin mi yoksa duyumlar var mı :)
Duyum var .Kaynak sağlam.
vego
13.Ağustos.2011, 03:55
Biri Yobodur.
KanaKe
13.Ağustos.2011, 12:48
ben bu aralar transfer olacagini sanmiyorum tff karari verdikten sonra ona göre hareket ederler
SaLviO
13.Ağustos.2011, 13:32
Çarşamba günü açıklıyabilirler.
vego
13.Ağustos.2011, 13:34
Niang Arda'nın yanına mı gidiyor?
Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini yönetime sunan Mamadou Niang'a, Arda Turan'ın yeni takımı Atletico Madrid'in talip olduğu iddia edildi.
13 Ağustos 2011 Cumartesi - 11:55
Sporx.com dış haberler
Şike soruşturması nedeniyle zor günler geçiren Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'den ayrılmak istediğini yönetime bildirdiği iddia edilen Senegalli Mamadou Niang (http://www.sporx.com/mamadou-niang/)'a İspanya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/)'dan talip var...
İspanya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/)'nın yüksek tirajlı gazetelerinden AS'ın haberine göre, milli futbolcu Arda Turan (http://www.sporx.com/arda-turan/)'ın yeni takımı Atletico (http://www.sporx.com/atletico/) Madrid, (http://www.sporx.com//) Manchester City (http://www.sporx.com/manchester-city/)'e transfer olan Sergio Kun Agüero (http://www.sporx.com/kun-aguero/)'nun yerini Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'nin 31 yaşındaki golcüsüyle doldurmayı planlıyor.
Transferde ilk önceliği Porto (http://www.sporx.com/porto/)'nun Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao (http://www.sporx.com/radamel-falcao/)'ya verdiği belirtilen A.Madrid'in, Porto (http://www.sporx.com/porto/) ile önümüzdeki hafta yapılacak görüşmelerden çıkacak sonuca göre sarı lacivertli takımın yıldız golcüsüne yöneleceği öne sürüldü.
Niang (http://www.sporx.com/niang/)'ın Türkiye'deki şike (http://www.sporx.com/sike/) iddiaları sebebiyle mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediğini yönetime ilettiği ifade edilen haberde, Madrid temsilcisinin İnter'in Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o (http://www.sporx.com/samuel-etoo/)'nun Rus ekibi Anzhi (http://www.sporx.com/anzhi/) Makhachkala'ya transferine de odaklandığı söylendi.
İnter'in Eto'o yerine City'li Carlos Tevez (http://www.sporx.com/carlos-tevez/) ya da Atletico (http://www.sporx.com/atletico/)'lu Diego Forlan (http://www.sporx.com/forlan/)'ı transfer edeceği söylenen haberde, takıma 4-3-3 sistemini oynatmak isteyen Manzano'nun bu transfere göre yönünü belirleyeceği ifade ediliyor.
İlk kez 1999 yılında Troyes'un b takımında profesyonel olan Niang (http://www.sporx.com/niang/), 11 sezon boyunca Fransa (http://www.sporx.com/futbol/dunya/fransa/)'da forma giyip geçtiğimiz yaz 8 milyon avroya Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'ye transfer olmuştu. 31 yaşındaki yıldız, Spor Toto Super Lig'deki ilk sezonunda 29 maça 15 gol ve 10 asist sığdırmayı başarmıştı.
SAİT71
13.Ağustos.2011, 14:08
Kesin soruşturma ile ilgili bir gelişmeden haberleri vardır ki transfere kalkışıyorlar. Yoksa kolay kolay transfer riskini göze alamazlar bence.
TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2011, 03:21
http://www.yukleresim.com/images/10607623894800301621.jpg
Zekirdek
14.Ağustos.2011, 09:47
Ah bir Scott Parker olsa çok iyi olur. Hatta Yobo- Scott Parker - Cacau 3'lüsü gelse ligi çok fena salllarız. Cacau'nun tarzını çok beğeniyorum özellikle. Takım savunmasını rahatlatacak bir tarzı var ve Alex ile uyumlu olacağını düşünüyorum.
SAİT71
14.Ağustos.2011, 16:13
...Ve imzayı attı
Kocaman’ın 1 yıl daha F.Bahçe’de kalması kesinleşti. Eski sözleşmesinde olduğu gibi yıllık 1.2 milyon Euro ve başarı primi alacak.
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/aykut_kocaman_4.jpg
Başarılı çalıştırıcının 1 artı 1 yıllık olan sözleşmesi yenilerek TFF’ye gönderildi. Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/), (http://www.sporx.com//) küme düşürülse dahi Kocaman, aynı koşullarda görevine devam edecek.
Fenerbahçe’de, 29 Haziran 2010’dan bu yana ‘sportif direktör ve teknik direktör’ unvanıyla görev yapan Aykut (http://www.sporx.com/aykut/) Kocaman’ın, 1 yıl daha sarı lacivertli kulüpte kalması resmi olarak da kesinleşti. 46 yaşındaki başarılı çalıştırıcı ile yapılan resmi sözleşme, Türkiye Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) Federasyonu’na gönderildi.
Aykut Kocaman (http://www.sporx.com/aykut-kocaman/) ile Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) Kulübü arasında geçtiğimiz yıl imzalanan 1 artı 1 yıllık sözleşmeye göre, ilk senenin sonunda taraflardan aksi bir talep gelmediği taktirde mukavele otomatikman 1 yıl uzamış olacaktı.
Gerek Aykut Kocaman (http://www.sporx.com/aykut-kocaman/) gerekse sarı lacivertli yöneticiler, uzun yıllar birlikte çalışmaya devam etmek istediklerini defalarca dile getirmişlerdi.
Görev tanımında ve yetkilerinde herhangi bir değişiklik yok
Hatta Kocaman, kulüple olan sözleşmesini ne zaman yenileyeceği yönündeki sorulara, “Benim için sürenin hiç önemi yok. Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) istediği müddetçe buradayım” cevabını vermişti. Ancak, Aykut (http://www.sporx.com/aykut/) Kocaman’ın resmi maçlarda takımın başında sahaya çıkabilmesi için, yeni bir sözleşmenin imzalanıp Türkiye Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) Federasyonu’na gönderilmesi gerekiyordu. Kocaman önceki gün bu imzayı attı ve böylelikle, ortaya çıkabilecek spekülasyonların da önüne geçmiş oldu. Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/), (http://www.sporx.com//) şike (http://www.sporx.com/sike/) soruşturması nedeniyle küme düşürülse dahi Aykut Kocaman (http://www.sporx.com/aykut-kocaman/) görevine devam edecek.Yeni sözleşmede Kocaman’ın ücretinde ve görev tanımında herhangi bir değişiklik olmayacak.
Yine ‘sportif direktör ve teknik direktör’ unvanlarıyla çalışacak ve yıllık 1 milyon 200 bin Euro ücret (http://www.sporx.com/ucret/) artı başarı primi alacak.
sporx.com
__________________________________________________ ___________________
Veda zamanı!
İspanyol oyuncunun menajeri Vicente Montes, İstanbul'a gelerek Fenerbahçe Yönetimi ile masaya oturdu. Granada Kulübü'nün talip olduğu Güiza'nın bonservisi için 1.5 milyon euroya el sıkışıldı, transferin hafta içinde resmiyet kazanacağı açıklandı..
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/guiza_56.jpg
Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'nin üç yıl önce 17 milyon euroya büyük umutlarla renklerine bağladığı ancak istediği verimi bir türlü alamadığı Daniel Güiza (http://www.sporx.com/guiza/) ülkesine geri dönüyor.
İspanyol oyuncunun menajeri Vicente (http://www.sporx.com/vicente/) Montes dün İstanbul (http://www.sporx.com/istanbul/)'a gelerek sarı-lacivertli yöneticilerle masaya oturdu. Granada Kulübü'nün teklifini ileten ve 1.5 milyon euroya el sıkışan Montes'in, Güiza (http://www.sporx.com/guiza/) ile de bir araya gelerek İspanyol ekibinin şartlarını sunduğu bildirildi.
Bu arada Real Betis (http://www.sporx.com/real-betis/)'in de Güiza (http://www.sporx.com/guiza/)'yı almak için devreye girdiği ancak İspanyol oyuncunun önümüzdeki hafta büyük olasılıkla Granada'ya imza atacağı ifade edildi.
Niang (http://www.sporx.com/niang/) için Porto (http://www.sporx.com/porto/) devrede
Fenerbahçe’nin Senegalli golcüsü Mamadou Niang’a ise Portekiz’in Porto (http://www.sporx.com/porto/) ekibinin talip olduğu iddia edildi. İspanyol AS gazetesinde yer alan haberde, Porto (http://www.sporx.com/porto/) Kulübü'nün Atletico (http://www.sporx.com/atletico/) Madrid’e transfer olmak üzere olan oyuncusu Falcao’nun yerine forvet bölgesi için Niang’ı düşündüğü belirtildi.
Mamadou Niang (http://www.sporx.com/mamadou-niang/) için geçtiğimiz günlerde Birleşik Arap Emirlikleri (http://www.sporx.com/birlesik-arap-emirlikleri/) takımlarından Al-Ahli (http://www.sporx.com/al-ahli/) de devreye girmişti. Gazete, Türkiye’ye gelmeden önce kariyerinin büyük bir bölümünü Fransa’da geçiren 31 yaşındaki forvetin Türkiye’de 29 maçta 15 gol attığına dikkat çekerken, Marsilya’da ise gol krallığı (http://www.sporx.com/futbol/superlig/) yaşadığını kaydetti.
sporx.com
runforafall
14.Ağustos.2011, 16:27
http://www.yukleresim.com/images/10607623894800301621.jpg
Scott Parker'ın Türkiye'yi tercih edeceğini sanmıyorum. İngiltere'de de sağlam klüpler onun peşinde.
vego
14.Ağustos.2011, 18:48
Şimdi de Porto...
AS Gazetesi, A.Madrid'in transfer listesinde bulunan Falcao'nun İspanyol kulübüne gitmesi durumunda Porto'nun Niang'ı kadrosuna katmak istediğini yazdı
14 Ağustos 2011 Pazar - 09:15
Sabah
Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'den izin aldığı dönemde transfer görüşmeleri yaptığı ileri sürülen Mamadou Niang (http://www.sporx.com/mamadou-niang/)'la ilgili son iddiayı İspanyol spor gazetesi AS ortaya attı. AS Gazetesi, Radamel Falcao-Porto-A.Madrid üçgenindeki gelişmeleri konu edindiği haberinde, Portekiz kulübünün Falcao (http://www.sporx.com/falcao/)'nun yerine alternatif arayışına girdiğini yazdı. Gazete, Kolombiyalı golcü Radamel Falcao (http://www.sporx.com/radamel-falcao/)'nun Atletico (http://www.sporx.com/atletico/) Madrid'e transfer olması durumunda Porto (http://www.sporx.com/porto/)'nun, Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'nin Senegalli yıldızı Mamadou Niang (http://www.sporx.com/mamadou-niang/) için girişimlerde bulunacağını bildirdi. AS Gazetesi, ayrıca Falcao (http://www.sporx.com/falcao/)'nun Atletico (http://www.sporx.com/atletico/) Madrid'e transferi konusunda önemli aşama kaydedildiğini de duyurdu.
DANİEL GÜİZA REAL BETİS'E Mİ?
İspanyol basınındaki transfer iddialarında bir başka Fenerbahçeli Daniel Güiza (http://www.sporx.com/guiza/)'nın da adı geçiyor. Diario de Sevilla (http://www.sporx.com/sevilla/) Gazetesi'ne konuşan Güiza (http://www.sporx.com/guiza/)'nın avukatı Vicente (http://www.sporx.com/vicente/) Montes, "Fenerbahçe ile sözleşme sorunu nu pazartesi günü (yarın) çözeceğiz. Güiza (http://www.sporx.com/guiza/) İspanya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/)'ya dönmeye çok yakın" dedi. AS Gazetesi'nde yer alan Güiza (http://www.sporx.com/guiza/)'nın açıklamalarında ise "İspanya'dan teklifler alıyorum. Şu anda en iyi teklifin Real Betis (http://www.sporx.com/real-betis/)'ten olduğunu söyleyebilirim" ifadeleri yer alıyor. Güiza (http://www.sporx.com/guiza/)'nın Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) ile 1 yıl daha sözleşmesi var.
ALEX'TEN SONRA EN GOLCÜSÜ
Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'nin Senegalli golcüsü Mamadou Niang (http://www.sporx.com/mamadou-niang/), (http://www.sporx.com//) geçtiğimiz sezon ligde 29 maçta 15 gol kaydetmişti.
GodfatheR
15.Ağustos.2011, 19:53
Forvet almamız şart. Niang ve Semih'le sezon bitmez.
goosfraba
15.Ağustos.2011, 21:25
güiza gitti.
aykut kocaman: yarından itibaren transfer çalışmalarına yeniden başlıyoruz.
SAİT71
15.Ağustos.2011, 21:32
Bu sezon en azından bir kaç ay sonrasına kadar ceza almayacak ve Ş.L'nde oynayacak olsakta kesinlikle futbolcular yıprandılar. Zaten son anda şampiyonluğu kaybettiğimiz maçta oynayanlar o sezonu unutmaya başlamışlardı şimdi bu sezon yeni bir şey çıktı. Ben Avrupa'dan umudu kestim açıkçası... Bir kaliteli forvet stoper ve önlibero şart.
Edit: Joseph Yobo ile tekrar anlaşma sağlandığı ve 2-3 gün içerisinde Almanya kampımıza katılacağı söyleniyor taraftar sitelerinde..
goosfraba
15.Ağustos.2011, 22:08
yobo almanya kampına katılabilirmiş 1-2 gün içerisinde.
bu arada forvet için drogba deniliyor.
MeMo
15.Ağustos.2011, 22:12
Transfer zor beklentileri düşük tutmakta fayda var.
Zekirdek
15.Ağustos.2011, 22:13
Yobo kesinlikle gelmeli. Yanında Lucho Gonzalez gelirse güzel olur. Forvet için ise kesinlikle Cacau'yu istiyorum.
barahir
15.Ağustos.2011, 22:15
Transfer zor beklentileri düşük tutmakta fayda var.
Bu saatten sonra kimse gelmese de ligi götürürz biz..
goosfraba
16.Ağustos.2011, 00:08
güiza granada ile anlaşmış.
attirson
16.Ağustos.2011, 00:15
guiza gitsin yobo gelsin 1 orta saha 1 forvet yeter .
SaLviO
16.Ağustos.2011, 00:22
Güiza gitti arkadaşlar yarın açıklıcaklar
goosfraba
16.Ağustos.2011, 00:43
kulübün açıklamasına gerek kalmamış granada açıklamış zaten.
futureless
16.Ağustos.2011, 00:59
Alex de "o gitti" diyerek Guiza'nın gidişini onayladı.Yobo kesin gelmeli ki gelecek sanıyorum artık.Lugano da kalmalı daha önemlisi..
footballer33
16.Ağustos.2011, 01:02
Alex de "o gitti" diyerek Guiza'nın gidişini onayladı.Yobo kesin gelmeli ki gelecek sanıyorum artık.Lugano da kalmalı daha önemlisi..
http://srv2.fotocunuz.com/789637918fotocunuz80515Agustos2011Pazartesi5642.jp g
Niang'ın gitme isteğini de düşünürsek Fenerbahçe'yi hücum anlamında zor günler bekliyor. Ya Niang'ı ikna ederek 3. forvet olarak düşünülecek bir ismi alacaklar ya da 2 forvet transferi birden gerekecek.
goosfraba
16.Ağustos.2011, 01:06
aykut kocaman açıkladı zaten. niang bir yere gitmiyor.
futureless
16.Ağustos.2011, 01:08
Twitter'dan Emek Ege'ye sorduğum Lugano'nun durumu sorusuna en son bilgi kalacağı yönünde gibisinden konuştu.
TR.CaPTaiN
16.Ağustos.2011, 01:24
Yobo kesinlikle alınmalı. En son gidişat transfer edileceği yönündeydi zaten. Bunun yanı sıra Güiza'nın da ayrılışından sonra elimizde 2 tane forvet kaldı. Emenike'nin ayrılışı büyük problem oldu. Emenike ayarında potansiyeli yüksek ama Niang'ın arkasında kaldığında da problem yaratmayacak bir forvet transferi şart.Bir de defansif ortasaha almamız şart ama bu saatten sonra alınabilir mi bilmiyorum.
Börk
16.Ağustos.2011, 02:52
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/297396_10150405242119622_302587429621_10662142_831 6816_n.jpg
futureless
16.Ağustos.2011, 03:04
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/297396_10150405242119622_302587429621_10662142_831 6816_n.jpg
Heh ben de bunu söylemiştim işte resim atmayı unutmuşum :D Sağol Berk.Guiza için hatırlayacağım iki şey olacak ; biri Gaziantepspor'a attığı güzel gol ( 09/10 sezonu ) , diğeri geçtiğimiz sezon Buca maçındaki golü.
Attığı 23 gol var burada.Ama daha çok kaçırdıkları ön plana çıktı maalesef inanılmaz olduklarından :)
RasAnt
16.Ağustos.2011, 03:24
Guiza nın gitmesi sevindirici ben transferden umutlu değilim elimizdekileri yüksek meblağlara satmaya bakalım misal Niang,Santos
SaLviO
16.Ağustos.2011, 03:34
kulübün açıklamasına gerek kalmamış granada açıklamış zaten.
Ben bulamadım granadanın sitesinde.
sui generis
16.Ağustos.2011, 18:15
Miguel Angel Gil Marin: Eğer Falcao gelirse, Forlan için gelecek teklifleri dinleyebiliriz. @tribundergi
Niang gidecekse ilaç gibi olur..
A.FaruK
16.Ağustos.2011, 18:21
Niang gitmeyecekmiş Muhammet (:
Güiza gittiği için biraz moralım bozuk olsada artık önümüze bakmalıyız (: Güizayı özliyecem ya (: O hiç çıkartamadığı oklarıyla hatırlıcaz onu (:
SaLviO
16.Ağustos.2011, 19:07
Oyuncumuz Daniel Gonzalez Guiza'nın transferi konusunda yurtdışından Kulüplerle görüşmelere başlanmıştır.
güle güle okçu
RasAnt
16.Ağustos.2011, 19:09
Betis le anlaşmış diyorlar bakalım nereye gidecek
barahir
16.Ağustos.2011, 20:00
Güiza bile gönderilirken Bilica'nın takımda kalması beni derinden üzüyor.. Artık tahammul edemiyorum gerçekten ama çubukluya saygıdan da fazla ses demiyoruz..
eGowiCh
16.Ağustos.2011, 20:06
Güle güle Okçu... Bu seneki şampiyonlukta Bucaspor maçında attığın kritik golü ve gözyaşlarını unutmayacağız...
http://i.tmgrup.com.tr/tk/2011/04/24/Haber/813117137270.jpg?813925116362
SAİT71
16.Ağustos.2011, 20:21
Bilicanın alacağı para günah olur. Yollanmalı bu adam...
SaLviO
16.Ağustos.2011, 20:52
Lassana ve adabayoru kiralıyabiliriz.Yobodan vazgeçildi
Tatanga17
16.Ağustos.2011, 21:03
Çok kötü oldu bu, Guiza gitmemeliydi.
titates1
16.Ağustos.2011, 21:07
Çok kötü oldu bu, Guiza gitmemeliydi.
Neden öyle dedin ?
Tatanga17
16.Ağustos.2011, 21:41
Neden öyle dedin ?
Ben Guiza'yı çok beğeniyordum. Türkiye'de çok şansızlıklar yaşadı uyum sürecide buna dahil. Bu seneyi saymassak 2 yıldır Türkiye'de kendisi. Gazetelerde okuyorum Niang'da gidiyormuş, onun yerine Guiza oynatılmalıydı, şahsi görüşüm bu. Guiza tam anlamıyla takıma adapte olursa durdurulamaz bir golcü haline gelir
SAİT71
16.Ağustos.2011, 21:59
Bizim takıma ve lige uyum sağlayamadı. Kaliteli olabilir iyi hoş olabilir ama maalesef kendisine verilen şans hiç bir adama verilmedi. Umarım İspanya'da başarılı olur Güiza.
World Hollow o1
16.Ağustos.2011, 22:29
FM'de haber mi geçti?
Kaynak söylersen daha iyi olur.
goosfraba
16.Ağustos.2011, 22:49
niang bir yere gitmiyor.
ama yine de forvet lazım.
vego
16.Ağustos.2011, 23:02
"Güiza ile yollar ayrılıyor
16 Ağustos 2011 18:08 | NTVSpor.net
Fenerbahçe'den borsa'ya gönderilen açıklamada ''Daniel Güiza için yurt dışından kulüplerle görüşmelere başlanmıştır'' denildi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/176/aq4xwad4_Y5TKK.bmp
Aykut kocaman'ın dün 'Güiza kampa katılmayacak' açıklamalarının ardından Fenerbahçe, İspanyol oyuncu'nun transferi görüşmelerde bulunduğunu açıkladı.
Fenerbahçe'den borsa'ya gönderilen açıklamada ''Daniel Güiza için yurt dışından kulüplerle görüşmelere başlanmıştır'' denildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, hangi takımla görüşmeler başladığı belirtilmedi. Güiza ile İspanya'nın Granada ve Real Betis kulüpleri ilgileniyor.
futureless
16.Ağustos.2011, 23:11
Yobo'dan vazgeçildi ? kaynak neresi.
Night_Mare17
16.Ağustos.2011, 23:32
Soruşturma devam ederken Fenerbahçe'nin transfer yapacağını sanmıyorum . O yüzden Lugano ve Niang'ın kalması lazım .
sananes
16.Ağustos.2011, 23:39
Kesinlikle transfer yapılacaktır kadronun önemli isimleri de gönderilmez şu dakikadan sonra.
KaPaLı
16.Ağustos.2011, 23:42
Ortasaha, STOPER - bilica gidecek varsayıyorum - ve yedek 3. forvet olursa iyi olur. Şu anda maçı tekrar izliyorumda Alex merkezde Niang, Dia kanatlarda oynuyor. Merkez'e adam lazım. Alex olmadığında onu aratmayacak adam. Kanatlara adam bulunuyor.
uAburak89
16.Ağustos.2011, 23:45
Fenerbahçe Türk oyuncu takviyesini erkenden yaptı, yabancı olarak Yobo, bir ön libero ama Christian gibi düz değil ve forvet alacak herhalde. Yobo + 2 yabancı ile ligin en iyi ve en dengeli kadrosu geçen sene olduğu gibi yine Fenerbahçe'de olur. Avrupa'da başarıyı ise alınacak 2 yabancının kalitesi doğrudan etkiler bence.
eng1n
16.Ağustos.2011, 23:46
Yobo dışında transfer yapabileceğimizi sanmıyorum, Cristian'da bu sezon umut veriyor gibi.
BaGa TaRKaN
16.Ağustos.2011, 23:48
Yobo'dan vazgeçildi ? kaynak neresi.
Yobo dışında transfer yapabileceğimizi sanmıyorum, Cristian'da bu sezon umut veriyor gibi.
Antu'da Geçiyormuş Aykut Kocaman Yüksek Bonservisi ve İlerleyen Yaşı Nedeniyle Sıcak Bakmıyormuş
GodfatheR
16.Ağustos.2011, 23:48
Stoper acil alınmalı. Yobo gelirse şaşırırım bu saatten sonra.
Forvet ve Orta saha oyuncusuna da çok ihtiyaç var ama şu an alınacak gibi gözükmüyor.
RasAnt
17.Ağustos.2011, 00:04
“Fenerbahçe’nin hizmetindeyim”
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-08-16_niang446.jpg
Senegalli oyuncumuz Mamadou Niang, Fenerbahçe’de çok mutlu olduğunu ifade ederek, her zaman Fenerbahçe’nin hizmetinde olduğunu söyledi.
Maçın ardından karşılaşmayı değerlendiren Mamadou Niang, "Yeni sezon hazırlıkları bizim için bazı sıkıntılarla başladı. Çok çalışıyoruz ağır antrenman programı var. Böyle maçlarda gerçek performansı sergileyemeyiz" dedi.
Ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Mamadou Niang, "Ben geçen sene de söylemiştim. Fenerbahçe ile uzun süreli bir anlaşmam var. Fener’de çok mutluyum elimden geleni yapıyorum. Çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Teklifler benim dışımda gelişen şeyler. Ben her zaman Fenerbahçe’nin hizmetindeyim" ifadelerini kullandı.
BaGa TaRKaN
17.Ağustos.2011, 00:05
Forma Güzelmiş Zarif Duruyor
GodfatheR
17.Ağustos.2011, 00:13
Sarı veya Çubukluyu almaya gittim Fenerıum'a. Bunu aldım çıktım :p
Tatanga17
17.Ağustos.2011, 00:21
Bu forma 10 numara olmuş
TR.CaPTaiN
17.Ağustos.2011, 02:25
Dış basında Yobo'nun bonservisi için 2.5 m sterlin yazılıyordu. Bence normal rakam.
barahir
17.Ağustos.2011, 02:46
Dış basında Yobo'nun bonservisi için 2.5 m sterlin yazılıyordu. Bence normal rakam.
az bile ona
RasAnt
17.Ağustos.2011, 02:47
Çoktan transferler olurduda hala şu karar bekleniyor mecburen elimiz kolumuz bağlı
Lim10
17.Ağustos.2011, 03:30
Görende Yobo'yu 35 yaşında sanacak.Ben Högh-Uche ikilisinden sonra (Bir ara Luciano-Tomas'ı da çok beğeniyordum) en iyi göbek olarak Yobo-Lugano'yu görüyorum ki birçok Fenerbahçelide hemfikir bu konuda.Milli maçlarda izlediğim kadarıyla Kesimal güven vermedi bana.Artı devler liginde oynaycağımız için oturmuş bir Yobo-Lugano ikilisi varken risk olur Kesimal-Lugano ikilisine dönmek yada Yobo'nun yerine başka birini almak.Bence Yobo transferi biran önce bitirilmeli.Olur gözüyle bakıyorum bu transfere.
Forvet açığınıda hazır Avrupadan elenmiş Antep'ten bi Cenk Tosun transferi süper olurdu.Bence Emenike'den daha potansiyelli üstelik Türk ve daha genç.Ama bonservisine sağlam para isterler.
Orta sahaya Lucho'dan ziyade daha defansif yönü kuvvetli bir isim lazım.Benim orası için gönlümden geçen hala Capoue.Lucho aradığımız tarzda değil tam olarak.
Takımdan bu saatten sonra kimse gitmez.Keşke Emenike'yi tutabilseydik.Daha öncede demiştim Niang gitse bu kadar üzülmezdim.Takımımızın kimyasını çok kötü bozdular maalesef.Ben özellikle sezonun sonuna doğru olan bölümdeki takımda önümüzdeki yıl şampiyonlar liginde gruplardan çok rahat çıkabilecek bir ışık görüyordum.Ama çok yıprandılar.İnşallah şu hazırlık döneminde kötü havayı tamamen atarız.
SAİT71
17.Ağustos.2011, 03:58
Bana göre Yobo hem fiziken hemde oyun olarak geçen sezon Luganodan çok daha iyiydi vede çok açığını kapattı. Lugano kaptırdığı topla gol bile yedirirken Yobo çok maç aldı bize. Bir kaç maç harici hep üst düzeydeydi. Yobo alınmazsa facia bile yaşayabiliriz şu savunma ile. Kesinlikle Serdar ile bu iş olmaz. Yobo tecrübesi ile bize daha çok maç alır...
byariff
17.Ağustos.2011, 04:09
yoboyu bende seviyorum fenerbahce savunmasini gercekten topluyor hucumda kafa toplarinda birseyini goremedim ama savunmada sahsen guven veren bir adam yobo ee bosuna degil ingiltere tecrubesi yasamis adam yillardan beri.
SaLviO
17.Ağustos.2011, 04:28
Serdar lugano ile birlikte bence uyumlu olacaktır şans verilmeli
BleedingMoon
17.Ağustos.2011, 05:00
yobo uche'ye çok benziyor. sempati olarak olmasa da oyun olarak... ancak lugano högh'e ağırlığı dışında pek benzemiyor. högh chelsea'nin orta sahasında oynayacak kadar teknik ve vizyonu olan bir defans oyuncusuydu. lugano'nun attığı bütün uzun paslar ya rakibe ya da dışarı gidiyor.
Varonil
17.Ağustos.2011, 16:31
Yobo + ortasaha + forvet transferi yeter.Başka takviyeye gerek yok.
jesmatador
17.Ağustos.2011, 17:50
Yobo + ortasaha + forvet transferi yeter.Başka takviyeye gerek yok.
Şuanda Yobo Munihe Geliyor (yani fenerbahçe kampına) + Orta Sahaya Gerek Yok Aslan gibi mehmet topuzumuz var + Sanırım Sow geliyor Forvete... Lille'nin Sözleşmesini Kabul Etmemiş... Fransa Ligi Gol Kralı ama ben korkuyorum Guiza Olabilir :D
Lim10
17.Ağustos.2011, 17:53
Sow gelmez hayalci olmayalım.Lille satmayı düşünse bile senden önce kapacak Lyon ve Marsilya var kendi liginde.
jesmatador
17.Ağustos.2011, 17:56
Sow gelmez hayalci olmayalım.Lille satmayı düşünse bile senden önce kapacak Lyon ve Marsilya var kendi liginde.
Sowun Sözleşmesi Bitiyor :)
Lim10
17.Ağustos.2011, 18:05
Tamamda işte bende onu diyorum:)Hadi Sow ayrıldı klübünden diyelim, kendi liginde en az bizim kadar ekonomik gücü olan 2 dev klüp var.Keşke olsa ama çok zor.Ayrıca oldu da geldi diyelim, Niang'ı da kesemezsin.Bu sefer sistemde problem çıkar.
jesmatador
17.Ağustos.2011, 18:18
Tamamda işte bende onu diyorum:)Hadi Sow ayrıldı klübünden diyelim, kendi liginde en az bizim kadar ekonomik gücü olan 2 dev klüp var.Keşke olsa ama çok zor.Ayrıca oldu da geldi diyelim, Niang'ı da kesemezsin.Bu sefer sistemde problem çıkar.
Bende Onu diyom İşte Napcaz? Kimi Oynatcaz Gari Football Managerde olsa Çözmüştüm Olayı :D
SAİT71
17.Ağustos.2011, 18:44
Niang'ıda o kulüplerden birinden almıştık ama adam kendine yeni bir hedef çizdiğini söyleyip ayrıldı. Bence imkansız bir transfer değil. Elbette zorluklar olabilir ama değişiklik isteyip F.Bahçe'yede gelebilir.
Tatanga17
17.Ağustos.2011, 19:30
Naing 31, Sow 25 yaşında.
goosfraba
17.Ağustos.2011, 21:21
yobo'nun cumaya kadar açıklanacağı söyleniyor.
KaPaLı
18.Ağustos.2011, 00:17
Ne Sow'u Allah aşkına. Son vuruş dışında pek bir artısını göremiyorum. Emenike, Niang tarzı alıp giden adam lazım. Durup vuracak adam lazımsa Alex'i oynatsın forvette.
Zekirdek
18.Ağustos.2011, 00:45
Ben forvete hala Cacau'nun alınmasını istiyorum. Eğer olmaz ise İvica Olic ile 2 yıllık anlaşılması taraftarıyım. Ayrıca Hakan Gündoğar ve Alaattin Metin Yobo'nun bittiğini ve 3 yıllığına anlaşıldığını söyledi.
KaPaLı
18.Ağustos.2011, 13:57
A la recherche d'un attaquant, le LOSC s'est mis d'accord avec le Sud-Coréen Park Chu-Young. Le Monégasque (26 ans, sous contrat jusqu'en 2013) rejoindrait les champions de France pour un contrat de deux ans au moins et 1,5 million d'euros de salaire annuel. Cependant, les dirigeants lillois ne seraient prêts à débourser qu'1,5 million pour s'attacher ses services, alors que le club du Rocher en attend au moins 6. Bien trop aux yeux du LOSC, pour un joueur qui devra retourner dans son pays natal pour y passer son service militaire dans deux ans et demi. Rudi Garcia s'intéresserait également au profil d'Issiar Dia, qui pourrait être libéré de son contrat par Fenerbahçe, en proie à des difficultés judiciaires pour corruption présumée.
L'Equipe'de çıkan haber. Rudi Garcia'nın " Dia " yı istediği söyleniyor.
goosfraba
18.Ağustos.2011, 20:06
güiza getafe'de
kaynak: fenerbahce.org
RaSenGan
18.Ağustos.2011, 20:17
Üzüldüm ya :D
C h A o S
18.Ağustos.2011, 20:19
Güiza beleşe mi gitti?
RasAnt
18.Ağustos.2011, 20:23
Beleşmi olur bedeniyle gitti kurtulduk sonunda :D
Zekirdek
18.Ağustos.2011, 20:24
Güiza beleşe mi gitti?
Bir açıklama yok. En fazla 1-2 milyon Euro almışızdır. Ama tahmin ettiğim alacaklarına karşılık olarak gönderildi.
goosfraba
18.Ağustos.2011, 20:29
bu performanstan sonra bedava gitmesi şaşırtıcı olmamalı.
MeMo
18.Ağustos.2011, 20:39
Buca'ya attığı golle hatırlayacağım onu herşeye rağmen.Şampiyonluğu getiren adamlardan biri oldu.
goosfraba
18.Ağustos.2011, 22:10
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Oyuncumuz Daniel Gonzalez Guiza, İspanyol Getafe Kulübüne transferini teminen, görüşmeler sonucu öngörülen bonservis bedelinden yüksek olan 6.000.000 Euro maliyet bedeli ile Kulübümüze devredilmiştir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=166671
uAburak89
18.Ağustos.2011, 22:17
Yani ? Alacaklarına karşılık mı oluyor ?
barahir
18.Ağustos.2011, 22:21
Ben de anlamadım 6 milyon mu bonservisi, yoksa alacaklarını mı göstermişler..
eng1n
18.Ağustos.2011, 22:38
6 milyon euro bonservisi ise transfer görüşmelerine yapana Helal olsun.
SAİT71
18.Ağustos.2011, 22:47
Bonservis bedeli olduğunu sanmıyorum. O kadar parayı vermezler. Bence alacakları felan olabilir. 3.5 yıllık alacağı vardı sanırım. Primi felanda olabilir. 1-2 milyon euroda bonservisi olsa 6 eder. Acaba böyle mi yoksa farklı birşeymi.
goosfraba
18.Ağustos.2011, 22:48
bizim kulübün de bu açıklamaları beni öldürüyor. sonra çık işin içinden çıkabiliyorsan.
uAburak89
18.Ağustos.2011, 23:30
Alacakları ise, 3.5 bu sezon için alacağı ücret 2.5 da geçen sezondan kalan olabilir belki.
Hakikaten bu nasıl bir açıklamadır. :D
Varonil
18.Ağustos.2011, 23:51
6 mn bonservis ise helal olsun yönetime :D
Güiza bende ayrı yeri olan bir futbolcudur.Her ne kadar çok tepki gösterilse de Beşiktaş maçlarında attığı golleri,Bucaspor maçındaki şampiyonluğu getiren golünü ve gözyaşlarını hiç unutmayacağım.Yolun açık olsun okçu.
KaPaLı
19.Ağustos.2011, 00:07
6 milyon bonservis değildir. Muhtemelen bedavaya gitti. Bu açıklama = Galatasaray'ın Elano açıklaması.
goosfraba
19.Ağustos.2011, 00:17
geçen sene alacakları, bu sene alacakları ve peşin primlerle birlikte 6 milyon euro bonservis fesih bedeli ödenmiş güiza'ya.
sarianet
19.Ağustos.2011, 00:18
guizayı aldığı iiçn getafeye ne kadar ödedik:D
Cengo
19.Ağustos.2011, 00:27
Amortisman mı ayırmışlar nedir çözemedim valla :n:
goosfraba
19.Ağustos.2011, 00:28
kulüp açıklama yapana kadar kimse işin içinden çıkamaz gibi geliyor :D
SAİT71
19.Ağustos.2011, 00:45
Bir tercüman lazım aslında açıklamalarıda açıklaması için... Neyse Getafe'den Allah razı olsun. İyi hoş adamdı Güiza ama tam olarak bize uygun birisi değildi. Helal olsun yaptıkları için. Son Buca maçında attığı golü hayatım boyunca unutmayacağım. Ama altıpas içinde, kaleci ile karşı karşıya pozisyonlarda auta diktiği toplarıda unutmayacağım...