PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

Aşk-ı Şehir
11.Temmuz.2009, 00:25
Star Haber'in tutan son, son dakika haberi Kewell Galatasaray'da idi. Bakalım bu tutacak mı? İnşallah tutar.:) Türkiye liginin kalitesi daha da yükselir...

Sekopej
11.Temmuz.2009, 00:26
Ne yapacakmışız Ronaldinho'yu, Alex ile yan yana mı oynayacaklar?:D Uğur Dündar da kolpa haber yapmaz ama belki gündem değiştirmek için olabilir.

Bir dönem dünyanın en iyisi olarak gösterilirken büyük bir düşüşe geçti. Tabi ismi bile yeter ama orta sahaya lazım olan oyuncu alındıktan sonra alınacaksa alınmalı, öncelikle eksikler giderilmeli, sonra bu yönde transfer yapulacaksa yapılsın.

GebzeLi1907
11.Temmuz.2009, 00:27
Bence cok para hemde hem Alex Deivid var elimizde
öncelik ön libero olmalıyken..
neyse ama Ronaldinho sonucta haberini dinlerken bile nası heycan yaptı bünyede gelse nolur kim bilir (:

Sheriff
11.Temmuz.2009, 00:35
Her ne olursa olsun Ronaldinho Ronaldinho dur.. Gelirse koparım :D

Sekopej
11.Temmuz.2009, 00:39
Carlos'un imza töreni en kalabalık imza törenleri sıralamasında 5. sıradaymış. Ronaldinho gelirse Carlos ilk 5'den düşer herhalde.

Verilecek para önemli değil zaten ki eğer haber doğruysa oyuncunun ikna edilmeye çalışıldığı söyleniyor. E bu durumda da neden Türkiye'yi seçsin ki durumu ortaya çıkıyor ki, çok da doğru.:)

Sheriff
11.Temmuz.2009, 00:41
'Ronaldinho F.Bahçe'ye geliyor' iddiası

Aziz Yıldırım'a çok yakın olan bir isim Fenerbahçelilere müjdeyi verdi: Brezilyalı yıldız Ronaldinho yüzde 90 Fenerbahçe'de..

Star haberin iddiasına göre Ronaldinho Fenerbahçe'ye geliyor. Her yıl bir dünya yıldızını Fenerbahçe'ye getirmeye söz veren Aziz Yıldırım'ın bu yılki bombası Ronaldinho olacak..

Yunanistan'da bir adada tatil yapan Brezilyalı'nın transferinin gerçekleşmesi an meselesi. Aziz Yıldırım Milan ile el sıkıştı. 24 milyon dolara bonservisi için anlaşan Fenerbahçe oyuncunun istediği yıllık 8 milyon avro için de fiyatı aşağı çekmek istiyor.

Sarı lacivertillerin teklifi ise 5 milyon avro.

Haber 7

GebzeLi1907
11.Temmuz.2009, 00:42
Gelir mi gelir abi belli olmaz :d Yıllık 7 milyon euro istiyormuş Ronaldinho bizimkiler 5 veriyormuş
Şuan bi Yunan adasında tatilde bizden de bi yönetici yanındaymış
baya markaja almışlar anlaşılan 7 yi verirsek gelir bence
7 yıllık + 24 bonservisi çok korkunç rakam ama olsun :)

Since-1907
11.Temmuz.2009, 00:45
Ronaldinho ikna edilebilir fakat bana göre Milan'ın Kaka'dan sonra Ronaldinhoyu bırakması çok zor.Yine de olur mu olur bekleyelim görelim.

Sheriff
11.Temmuz.2009, 00:47
Ronaldinho'nun menajerliğini yapan abisi Roberto De Assis yıllığı 12 milyon euro'dan 3 senelik sözleşme isterken, Milan 20 milyon euro talep etti. F.Bahçe 56 milyon euro'luk maliyeti karşılamak için sponsor arıyor.

Milan'ın süper yıldızı Ronaldinho'yu alarak Türk futbol tarihinin en büyük transferine imza atmak isteyen Fenerbahçe, umduğundan çok daha yüksek bir fatura ödeyecek. Brezilyalı futbolcunun menajerliğini de yapan abisi Roberto De Assis, Fenerbahçeli yöneticilerle yaptığı görüşmede, "Ronaldinho Fenerbahçe'ye gelir ama bunun yüksek bir bedeli var. Ronaldinho,
Milan'da ek gelirlerle birlikte yılda 11 milyon euro kazanıyor. Eğer Fenerbahçe yıllık net 12 milyon euro verirse Ronaldinho Türkiye'de futbol oynar" dedi.

Assis bu dudak uçuklatan rakamın ardından bir şart daha öne sürdü ve sözleşmenin en az üç yıllık olması gerektiğinin altını çizdi. Fenerbahçe heyeti, "Bizden haber bekleyin" diyerek masadan kalktı. Yöneticiler daha sonra durumu başkan Aziz Yıldırım'a aktardı. Yıldırım "12 milyon euro, üç yıllık 36 milyon eder. 20 de Milan istiyor, toplam maliyet 56 milyon euro'yu buluyor. Rakamı çekebildiğimiz kadar aşağı çekelim" derken, bu müthiş transferin maliyetini karşılamak için çok güçlü bir sponsor arayışına başladı.

Bu da Selçuk Manav'ın haberi..

Açıkcası aklımdan hep bu isim geçiyor. Bir gelirse yıkılır Şükrü Saraçoğlu :)

Cengo
11.Temmuz.2009, 00:47
Borowski haberleri ne kadar doğru bilmiyorum ama, Daum Borowski'yi istemiş olabilir. gelmesinden yana değilim açıkçası. 2. bir Appiah lazım o bölgeye.

Borowski öyle bir oyuncu zaten, ofans yönü daha kuvvetli bir önlibero.Ayrıca 1,94 boy ve çok iri bir fiziği var.Appiah daha seri bir oyuncu.

Bence ciddi katkısı olur, aşırı agresif, sert oynayan, her yere koşabilecek kadar ciğeri yok ise tamamen defansif önlibero almak fayda sağlamaz 4-5-1'de..

tarikko
11.Temmuz.2009, 00:50
Ronaldinho gelsin her akşam Star Haber'i izlemezsem ne olayım :n:

Sekopej
11.Temmuz.2009, 00:55
Ronaldinho gelmeye ikna olursa verilecek para benim açımdan hiç sorun değil. Zaten taraftar 2'şer tane forma alır, çıkarırı o parayı.:D

sananes
11.Temmuz.2009, 00:57
ronaldinho gelirse amasyadan istanbula kombine alıyorum bende:D nasılsa uniye batıya bi yere giderim sakarya falan deger onu izlemeye:) ama sanmıyorum gelecegini geldikten sonra hırsla oynayacak mı sonra bi sürü soru ve cok cok yüksek maliyet o kadar para verilirse baska transfer yapamayız yinede gelsin yahu ne yapıp edip getirelim imkan varsa cidden

Since-1907
11.Temmuz.2009, 01:04
Serkan abinin de dediği gibi kombine patlaması , forma geliri ile o para karşılanır :n: . Bir de statta imza töreni düzenlenir ve giriş paralı olursa kulüp Kar bile edebilir bu transferden :n:

fthz
11.Temmuz.2009, 01:05
56 milyon € çok ya... bonservis bedeli neyse de oyuncu çok istiyor olmaz o iş...

tarikko
11.Temmuz.2009, 01:09
ATQIUkQ17ro

tarikko
11.Temmuz.2009, 01:27
Bazı yayın kuruluşlarında Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Brezilya'lı futbolcu Ronaldinho'yu transfer etmek istediği şeklinde haberler yayınlanmaktadır. Bu tür haberler tamamen gerçek dışıdır. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Ronaldinho ile ilgili herhangi bir transfer girişimi yoktur.
Asılsız haberler nedeniyle Fenerbahçe taraftarları ve spor kamuoyu doğal olarak bir beklenti içine girmektedir. Yalan transfer haberleri kulübümüzü ve camiamızı zor durumda bırakmaktadır.
Asılsız haber yapanları sorumlu gazetecilik konusunda daha duyarlı davranmaya davet ediyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Fenerbahce.org

Hemen geldi yalanlama :D

sananes
11.Temmuz.2009, 01:30
yalanlama hemen geldiyse ben habere inanmaya başlarım:D

Sekopej
11.Temmuz.2009, 01:30
İyi oldu bu yalanlama yoksa uçmaya başlamıştık.:n:

tarikko
11.Temmuz.2009, 01:31
Ama Robben yalanlanmadı :n:

nerazzuri
11.Temmuz.2009, 01:37
Ama Robben yalanlanmadı :n:
Evet Robben yalanlamasını bende bekliyordum, ama gelmedi.

DenizlispoR
11.Temmuz.2009, 01:54
Robbenin yalanlanmamasının nedeni Kaptandır benden söylemesi :n:.

KanaKe
11.Temmuz.2009, 02:59
Bence adamlar kesin bir dille canli yayinda bunu söylemezdi yalan olsaydi. Gercekcilik payi vardir kulüp ilgilenmistir ama getireceklerini sanmiyorum ücreti cok fazla.

Universal
11.Temmuz.2009, 03:01
Bir bomba patlayaca çok meak ediyoum. Uğur Dündar kimin geleceğini iyi biliyor. :)

KanaKe
11.Temmuz.2009, 03:06
Bencede bu duyumu Ugur Dündar onlara söylemis olabilir :)

Universal
11.Temmuz.2009, 03:24
Uğur Dündar geçen haftada demişti, hazırlanın iyi bir oyuncu geliyor diye.

enforcer
11.Temmuz.2009, 03:44
milan'ın sitesinde bu gün koyulmuş fotoğraflarda ronaldinho da var... gayet mutlu gözüküyor orada...

TR.CaPTaiN
11.Temmuz.2009, 03:46
Robbenin yalanlanmamasının nedeni Kaptandır benden söylemesi :n:.

Robben gelirse ömrüm Umut'a şaka yapmakla geçer. :n:

2 sezon öncesine kadar dünyanın en iyisi olarak gösterilen Ronaldinho'yu yalanlamak da güzel. Yönetim baktı transfer haberlerinin Messi'ye kadar yolu var, erkenden önlem alalım diyerek Ronaldinho'yu yalanladı. :}

Şaka bir yana Robben gibi Ronaldinho gibi isimleri bu ülkeye getirmek için hem takım hem ülke olarak elimizde çok cazip kozlar bulundurmalıyız. Şöyle kendimizi dışarıdan bir adam yerine koyup durumu değerlendirdiğimizde; görüntümüz pek parlak değil. Dolayısıyla, dünya yıldızı olmasa bile takıma katkı yapabilecek, farklılık oluşturabilecek oyuncular alınmalıdır. Appiah gibi..

TR.CaPTaiN
11.Temmuz.2009, 03:58
Josico da resmen yollanmış.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=1173041

scar face
11.Temmuz.2009, 04:14
Ah be gelse Ronaldinho:D
hemen alırdım formasını:)

BeeTLeJuiCe
11.Temmuz.2009, 04:15
Josico da resmen yollanmış.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=1173041

http://img123.imageshack.us/img123/3980/adszkcd.jpg
Vallahi gözümüz aydın :D

scar face
11.Temmuz.2009, 04:17
O zaman hemen kutluyoruz bunu ;
1.Geleneksel Josico'dan kurtuluş gününe hosgeldiniz:p

Alicanfmfan
11.Temmuz.2009, 04:21
Ronaldinho , Milan'da pek istedigini yapamadı hatta hiç etkili olamadı , bonservisi cok ister ama Milan.

BeeTLeJuiCe
11.Temmuz.2009, 04:23
Ronaldinho haberi çıktı terlemeye başladım, gelsin soyunurum heralde :D
Yalanlama gelince daha bi heyecanlandım, Carlos bile iki sene yalanlandı :D

enforcer
11.Temmuz.2009, 04:56
Ronaldinho haberi çıktı terlemeye başladım, gelsin soyunurum heralde :D
Yalanlama gelince daha bi heyecanlandım, Carlos bile iki sene yalanlandı :D
öyle söylemişsin ki sanki yalanlama bu işin ritüeli :D carlos gibi bir adam bile yalanlandı fln:D:D

Since-1907
11.Temmuz.2009, 05:47
Carlos ama bildiğim kadarıyla sezon bitiminde değil o sezonun devre arasında yalanlandı , yanılıyor da olabilirim pek hatırlamıyorum çünkü.

ogcj_me
11.Temmuz.2009, 06:19
Daum Volkan için ''onu kalede gördüğümde tüylerim diken diken oluyor'' demişti . Volkandan nasıl performans beklersiniz şimdi ...

Sekopej
11.Temmuz.2009, 06:20
Daum Volkan için ''onu kalede gördüğümde tüylerim diken diken oluyor'' demişti . Volkandan nasıl performans beklersiniz şimdi ...

Onu dedikten sonra 2 defa şampiyon olduk, Appiah düzgün vurabilse 3. şampiyonluğu da kazanacaktık.

Daum üstelik imzalamadan önce o benim birinci kalecim, imza attığı an akle onundur da dedi.

ogcj_me
11.Temmuz.2009, 06:28
Şampiyon olduumuz sezonlardan :
2003-2004 te ztn devirli kullandılar kaleyi Receple
2004-2005 tede Rüştü kaledeydi lig maçlarında ...
Volkan bi türlü parlayamadı Daum varken

Sekopej
11.Temmuz.2009, 06:34
Bence Daum varken parladı, Daum'un güvensizliği vardı ama Volkan çalıştı ve kaleyi aldı. Üstelik 5 sene önce söylenmiş bir sözün, şimdi etkili olacağını hiç sanmıyorum, hele ki Daum'un son açıklamalarına da bakarsak.

ogcj_me
11.Temmuz.2009, 06:40
Daum o demeçleri profesyönelce vermek zorunda ama inşallah işi Volkan'a bırakmayan bir Fenerbahçe izleriz ne diyelim :)

Sekopej
11.Temmuz.2009, 06:43
O değil Volkan gençken o açıklamadan etkilenmedi ve gelişimini sürdürdü, şimdi milli takım kalecisi konumundayken 5 sene önce yapılmış açıklama mı onu bozacak? O eski açıklamanın hiç etkisi olmaz düşüncesindeyim, Volkan'ın yine sapıttığı 3-5 maç olur ki bu onun huyu, bu hiç değişmez.:D

KaPaLı
11.Temmuz.2009, 12:12
Ronaldinho haberleri ciddi ciddi çıkmaya başladı. Kulup ne kadar yalanlasada girişim olmasa Ana haber'in ortasında söylemezlerdi. Robben deniyo ben Ronaldinho yerine Robben'in gelmesini daha çok isteriz. Haa Aziz başkan coşkuya gelir Ronaldinho - Robben - Diarra getirir o ayrı :n:

Bazı arkadaşlarada bakıyorum yok Ronaldinho Milan'da bişey yapmamışta ölmüş bitmişte :) Pff komik olmayın yaa. Gelecek adam herhangi biri değil. Brezilya'nın 10 numarası Barcelona - Milan gibi takımlarda oynamış Ronaldo de Asis Moreira.

PesimiSTyLa
11.Temmuz.2009, 15:35
Ronaldinho müthiş transfer olur ama ben her sene düzenli halde yapılan Ronaldinho haberlerinden biri olarak görüyorum bunu. Eto'o haberleri nerede kaldı, onları da bekliyoruz. Hazır Güiza da ayrılmak istiyorken tam sırası bence basın uyuma :p

Sekopej
11.Temmuz.2009, 16:27
Daum transfer yapamış olmak için transferyapmayacağız, birkaç oyuncu alacağız ve bunlar direk istediğimiz yere gerekli isimler olacak, alınmasını düşündüğümüz isimler konusunda Aykut ile hemfikiriz, sezon başlangıcı önemli ama ağustosa kadar vaktimiz var, atılan imza kurumadan isim vermeyeceğim dedi transfer konusunda.

TR.CaPTaiN
11.Temmuz.2009, 16:36
Hamit için Münih seferi!

Almanya´nın en çok satan gazetesi Bild‚ Fenerbahçe´nin FC Bayern Münih´te oynayan milli oyuncu Hamit Altıntop´u transfer etmek istediğini ve bunun içinde bazı Fenerbahçeli yöneticilerin dün Münih´te görüşmelere başladığını iddia etti.

İnternet sayfasında yer verdigi haberinde "Daum, Hamit Avında" başlığını kullanan Bild‚ Fenerbahçe´nin yeni teknik direktörü Christoph Daum´un FC Bayern´in yıldızlarından Hamit Altintop´u istediğini yazdı.

Haberde‚ FC Bayern Münih´in kadrosunda 27 oyuncunun bulunduğunu ve yeni teknik direktör Louis van Gaal´in 22 profesyonel ve 3 de genç oyuncuyla devam etmek istediğini yazan Bild‚ "Bu da 5 star oyuncunun gideceği anlamına geliyor ve bu durum Daum´un işini kolaylaştırıyor yorumunu yaptı. Fenerbahçeli yöneticilerin dün Münih´te FC Bayern Münih şefi Karl-Heinz Rummenigge ve futbol şube sorumlusu Uli Hoenes ile buluşarak Hamit transferini konuştukların belirten Bild‚ transferin mümkün olabileceğini ama Ağustos ayı ortasından önce olamayacağına da değindi.

Bild‚ Fenerbahçe´nin teklifine biraz soğuk gözüken Hamit Altıntop´un‚ yeni teknik direktör van Gaal ile beraber az da olsa şansını kullanmak istiyor yorumunu yaptı. Fenerbahçe´nin 26 yaşında olan FC Bayern Münih´le 2010´na kadar mukavelesi bulunan Hamit için Haziran´dan beri milli oyuncuya 4.5 milyon euro teklif yaptığını belirten Bild‚ Daum´un sadece Hamit´i avlamak istemediğini Lucio ve Tim Borowski´yi de kadrosuna katmak istediğini de yazdı.

DHA

Sekopej
11.Temmuz.2009, 17:23
Güiza ile hiç konuşmamış Daum. Döneceği zamanı da size söylemem, kendisine ulaşmaya çalışıyorum dedi. Güiza'nın gelmeme istimali artıyor, Daum'un da açıklamalarına bakarsak yakın zamanda transfer açıklanmayacak gibi.

Aykut ile karşılıklı oturduk ve alınacak isimler konusunda ortak karar verdik açıklaması da beni memnun etti. Herhalde tespit ettikleri oyuncu işe yaramayacak oyuncu olmaz.

deniz.91
11.Temmuz.2009, 19:11
Birde bu moda oldu gidenler gelmiyor oyuncunun takımıyla sözleşmesi olduğu halde başka kulüpte forma giymek istediğini söylüyor bence Güizayı hemen satsın Fener

Knightmare
11.Temmuz.2009, 20:04
Guiza kim ya? hakettiklerinden fazla değer veriyoruz oyunculara, sonuç böyle oluyor... afedersiniz bi tarafları kalkıyor, kendilerini bişey sanıyorlar. nasıl kendisinde öyle bi hak görüyorda dönmüyor takımına aklım almıyor.

KanaKe
11.Temmuz.2009, 20:47
Zaten sayet basinda cikan haberler dogru ise yönetim takimda tutmayacaktir.

Sekopej
11.Temmuz.2009, 20:55
Konfederasyon Kupası sebebiyle zaten şu anda izinli. İzinin ne zaman sona ereceği ise bilinmiyor. Almanya kampının 2. haftasında takıma katılması bekleniyor diye söylenti çıkmıştı bir ara. Gelmemesi değil de Daum'un Güiza ile halakonuşmamış olması asıl ilginç olan.

Cengo
11.Temmuz.2009, 20:56
Burak Yılmaz 1+1 yıllık kiralandı Eskişehirspor'a.

Güiza gayet iyi bir oyuncudur, yakınmalar kendisine verilen değersizlikten ötürü.

Başka takımlarlar Güiza gibi oyuncuları varsa gönderebilir ama biz o kadar çabuk vazgeçmeyeceğiz, gönderilecekse de iyi para alınacak.Bu işler o kadar basit değil, o yüzdne gelmiyor bu adamlar bu lige.

barahir
11.Temmuz.2009, 20:57
Daum 3 yıl içinde baya dğişmiş onu gözlemledim.. 3 yıl öncesine göre daha rahat bi tavrı vardı.. Esprilier yapan, toplantı değil de sohbet eden bi kişilik olarak gözlemledim..

BeeTLeJuiCe
11.Temmuz.2009, 21:02
O değilde şans eseri, kazara, mucizevi şekilde (çünkü o gelirse anca böle gelir bize :D ) Ronaldinho FB'ye gelirse Fotospor biz demiştik der :D

http://img530.imageshack.us/img530/4920/szsjm1ki9.jpg

Sekopej
11.Temmuz.2009, 21:03
Federasyon'un sitesinde yeni sezon kadrosunda Güiza, Edu ve Josico yer almıyormuş. Josico'nun sözleşmesi fesh edildiği için yok ama diğer 2 oyuncunun sözleşmesi devam ederken neden yer almadığını anlamadım.

PesimiSTyLa
11.Temmuz.2009, 21:05
Az önce Lig TV haberlerinde Güiza, Edu ve Josico için TFF ye bildirilen lisans basvurusunun yapılmadıgı söylendi. Ne derece doğru bilmiyorum.

Universal
11.Temmuz.2009, 21:05
Edu'nun başka bir sorunu daha çıkmış bu sebepten yönetim fesh etmiş olabilir. Güiza'da gözden çıkarıldı, satılırsa şaşırmam.

Daum b arada transfer istemiş hadi hayırlısı.

PesimiSTyLa
11.Temmuz.2009, 21:06
Üstteki mesajı görmemiştim :p

barahir
11.Temmuz.2009, 21:20
Şimdi baktım cidden kadroda görünmüyolar.. kadroda 3 yabancı gözüküyo..

enforcer
11.Temmuz.2009, 21:38
volkan demirel de yok

Sekopej
11.Temmuz.2009, 21:40
Bilica da yok, şu aşamada çok ciddiye alınacak bir liste değill demek ki.

EreN
11.Temmuz.2009, 23:52
Beklentileri büyütüyorlar yine:)

barahir
11.Temmuz.2009, 23:54
ön liberoya şu battaglia'yı alsak süper olur ya. Çok beğeniyorum o adamı..

Raten
12.Temmuz.2009, 00:35
İlginç :)

Geçtiğimiz sezon Mallorca'dan 17.5 milyon avro karşılığında transfer edilen Dani Güiza, Türkiye'den beklentilerden çok uzak bir performans sergiledi.
Şu an ise, İspanyol golcü oyuncunun, vatanına dönmek için maaşında kesintiyi bile göze aldığı konuşuluyor. Atletico Madrid ve Valencia ise, adı Güiza'yla anılan ekipler...

Ancak, Mundo Deportivo'nun haberine göre, Barcelona, Fenerbahçe'nin satmayı düşünebileceği iddia edilen oyuncu için teklif vermeye hazırlanıyor.

Takasta kullanacaklar

İspanyol Milli Takımı'nda da forma giyen futbolcu, Samuel Eto'o'nun durumundaki belirsizliğin yanı sıra, David Villa'yı transfer etmek isteyen Barça'nın takasta da kullanabileceği çok yönlü bir transfer olacak.

Manchester City ve Zenit'in de peşinde olduğu futbolcu, geçtiğimiz sezon sadece 11 gol atabildi.
kaynak:goal

enforcer
12.Temmuz.2009, 00:41
güiza yı mı takasta kullanacaklar?

KanaKe
12.Temmuz.2009, 01:03
Sacma bir haber, adamlar Güiza'yi transfer edip daha sonra takasta mi kullanacak ? :) hayatimda bu kadar sacma bir haber okumadim.

enforcer
12.Temmuz.2009, 01:04
belki valencia direk fenerbahçe'den alamıyor hülle yöntemiyle alacak :D

Cengo
12.Temmuz.2009, 03:15
Gidenler:

Gökhan Emreciksin -> Kayserispor
İlhan Parlak -> Ankaraspor
Can Arat -> İBB
Özgür Çek -> Ankaraspor
Yasin Çakmak -> Sivasspor
Gürhan Gürsoy -> Antalyaspor
Burak Yılmaz -> Eskişehirspor
Maldonado -> Serbest/Sözleşme Sonu
Josico -> Sözleşme Fesih

Sekopej
12.Temmuz.2009, 03:18
Lugano var bir de, sözleşmesi sona erip takımdan ayrılan.

Cengo
12.Temmuz.2009, 03:31
Lugano var bir de, sözleşmesi sona erip takımdan ayrılan.

Onun kalmayacağını kimse bilemez :)

Crazycat
12.Temmuz.2009, 03:52
Onun kalmayacağını kimse bilemez :)
İnşallah kalır valla Mehmet Topuz olayından sonra Lugano'yla da pekala sözleşme yenilenebilir.

eGowiCh
12.Temmuz.2009, 03:53
Gidenler:

Gökhan Emreciksin -> Kayserispor
İlhan Parlak -> Ankaraspor
Can Arat -> İBB
Özgür Çek -> Ankaraspor
Yasin Çakmak -> Sivasspor
Gürhan Gürsoy -> Antalyaspor
Burak Yılmaz -> Eskişehirspor
Maldonado -> Serbest/Sözleşme Sonu
Josico -> Sözleşme Fesih

Şu tabloya bakacak olursak eğer, (Aziz Yıldırım'ın REVİZYON diye bas bas bağırdığını da göz önünde almalıyız tabii ki) ortada bir revizyon falan göremiyorum ben. Bu yukarıdaki isimler takımın omurgası değil, as oyuncuları değil. Revizyondan anladığım benim, takımın yarısının değişmesidir, zira başarısızlık varsa ortada bir revizyon gereklidir ve bu başarısızlıkta kabahati olmayan oyuncuların değiştirilmesiyle olmaz.

Geçen yılki onbire bakalım:

Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, R.Carlos, Selçuk, Emre, Uğur, Deivid, Alex, Güiza.

Bu ideal onbirdeki oyunculardan Lugano hariç tamamı kadroda yer alıyor, hatta 5 tanesiyle sözleşme yenilendi. Bu takım çok başarılıymış gibi sanki geçen yıl, olduğu gibi takım aynı. O zaman transfer yapmanın manası ne?

Bana göre Emre hariç orta saha olduğu gibi değişmeli idi (kovulmalıydı) ama hazırlık kampının İstanbul ayağı bitti, bu konuda adım atılmadı. Savunma hattında da revizyon olmalıydı, bu konuda da gelişme yok. Gidecek biri varsa eğer bu Lugano değil Carlos olmalıydı.

Seneye umarım aynı sıkıntıları çekip de kahrolmayız, buna artık kimsenin tahammülü kalmadı. Seneye eğer başarısız olunursa başkanın bir söz söylemeye hakkı yok, çünkü revizyon demesine rağmen hiçbir adım atmadı, kulübeyi revize etti ki önce as takımdan başlamalıydı. Yapmadı, yapmayacak gibi de görünüyor, bana göre hata ediyor, umarım pişmanlık duymaz.

Cengo
12.Temmuz.2009, 03:54
İnşallah kalır valla Mehmet Topuz olayından sonra Lugano'yla da pekala sözleşme yenilenebilir.

Carlos - Lucio - Lugano - Gökhan, yedeği de Bilica olursa kalbim yerinden uçar valla :icon_biggrin:

Universal
12.Temmuz.2009, 04:00
Gürhan, Antalyaspor'da

http://www.sporx.com/images/1/29/7562_B_20081020.173154_IST355_1019748.jpg

Antalyaspor, dış transferde Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Gürhan Gürsoy ile prensipte anlaştı.

Uzun süredir Fenerbahçe kadrosunda yer alan ancak bir türlü ilk 11'de forma giyme fırsatı bulamayan Gürhan Gürsoy, Fenerbahçe'den ayrılarak Akdeniz temsilcisiyle anlaştı.

Kırmızı-beyazlı takımla her konuda anlaşan Gürhan'ın, pazartesi günü kendisini yeni kulübüne bağlayacak olan sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilecek imza törenin saati henüz netlik kazanmadı.

Enterokinaz
12.Temmuz.2009, 04:02
Carlos - Lucio - Lugano - Gökhan, yedeği de Bilica olursa kalbim yerinden uçar valla :icon_biggrin:

carlos ismiyle diğerleri de futbollarıyla kaliteli isimler. yalnız lucio Türkiye'ye gelmez sanırım. halen daha world class bir oyuncu iken hemde. :)

Crazycat
12.Temmuz.2009, 04:03

Kimin uçmaz ki. :D

Cengo
12.Temmuz.2009, 04:05
Şu tabloya bakacak olursak eğer, (Aziz Yıldırım'ın REVİZYON diye bas bas bağırdığını da göz önünde almalıyız tabii ki) ortada bir revizyon falan göremiyorum ben. Bu yukarıdaki isimler takımın omurgası değil, as oyuncuları değil. Revizyondan anladığım benim, takımın yarısının değişmesidir, zira başarısızlık varsa ortada bir revizyon gereklidir ve bu başarısızlıkta kabahati olmayan oyuncuların değiştirilmesiyle olmaz.

Geçen yılki onbire bakalım:

Volkan, Gökhan, Edu, Lugano, R.Carlos, Selçuk, Emre, Uğur, Deivid, Alex, Güiza.

Bu ideal onbirdeki oyunculardan Lugano hariç tamamı kadroda yer alıyor, hatta 5 tanesiyle sözleşme yenilendi. Bu takım çok başarılıymış gibi sanki geçen yıl, olduğu gibi takım aynı. O zaman transfer yapmanın manası ne?

Bana göre Emre hariç orta saha olduğu gibi değişmeli idi (kovulmalıydı) ama hazırlık kampının İstanbul ayağı bitti, bu konuda adım atılmadı. Savunma hattında da revizyon olmalıydı, bu konuda da gelişme yok. Gidecek biri varsa eğer bu Lugano değil Carlos olmalıydı.

Seneye umarım aynı sıkıntıları çekip de kahrolmayız, buna artık kimsenin tahammülü kalmadı. Seneye eğer başarısız olunursa başkanın bir söz söylemeye hakkı yok, çünkü revizyon demesine rağmen hiçbir adım atmadı, kulübeyi revize etti ki önce as takımdan başlamalıydı. Yapmadı, yapmayacak gibi de görünüyor, bana göre hata ediyor, umarım pişmanlık duymaz.

Kimler gitmeliydi?
Selçuk, Deniz, Uğur Boral?
Bunlar gibi oyuncuları bulamıyoruz zaten, neden gönderelim?
Yedek olarak oyuncu yokken ligdeki o bölgede bulunabilecek en iyi yedekleri gönderiyorsunuz, neresi mantıklı bunun?

Deivid de Güiza da kaliteli oyuncular, pekala çok iyi oyuncular bulunup gönderilebilir ama kalmalarının da hiçbir mahsuru yok.

Bütün kadroyu dağıtıp deneyimsiz oyuncular ile 8.-9. olduktan sonra bunun hesabını nasıl vereceksiniz.

Yeni Sol açık, yeni önlibero, Topuz, Özer.
Bu oyuncular orta sahayı tamamen değiştirmiyor mu?

Siz herkes gitsin, yeni takım gelsin derken hiç mantığı olmayan bir öneri koyuyorsunuz ortaya.

Carlos gayet iyi oyuncu hala bence.
Yerine alınacaksa çok özel olmalı, bir çok ünlü takımda bile hala o kadar teknik, oyuncu bilgisi olan, deneyimli, o kadar kaliteli bir bek yok hala.Yaşı problem değil, biz o kadar sıkıntılı bir fikstüre sahip değiliz ülke olarak.İlla eksikleri yok değil ama önceki sene hiç görüyor muydunuz kademe hatalarını? Herşey total futbolda eritilir, Carlos büyücü değil, tek başına o kadar alanı savunamaz, Aragones'in kademe anlayışı falsoydu zaten.

Bu oyunculardan hiçbiririnin gitmemesi lazım.
Rotasyon zaten kısıtlıydı, iyice rezil duruma sokulamaz, onu yapacak kişinin mecazi kellesinin alınması lazım! Zaten bu oyuncuların fiyatları uçmuş, havaya saçacak paramız mı var?

Daha 1,5 ay var, herşeyin planı yapılmış.
Transferde hiç yapılmayan A Planı, B Planı oluşturulmuş, hemen herkes başladı yaygaraya.Daum'un kaç transferi başarısızdı sorarım size? Fabiano hariç hiçbiri yetersiz değildi, Fabiano bile gayet iyi oyuncuydu.

1 gün bile bekleyemecek kadar güvensizsiniz.
Halbuki en iyi transferi yapan, en iyi mali güce sahip takım taraftarısınız.
Gerçekten anlamıyorum, biraz rahat olun.

UEFA'ya gitmek de problem değil, lige iyi başlamak da.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

carlos ismiyle diğerleri de futbollarıyla kaliteli isimler. yalnız lucio Türkiye'ye gelmez sanırım. halen daha world class bir oyuncu iken hemde. :)

Göndermek isterler ise alınabilir.
Şu an 31 yaşında, yaşına yatırım yapmak istemeyecek çok takım olacaktır.

Enterokinaz
12.Temmuz.2009, 04:09
lucio gönderilmek istenirse; real madrid, arsenal, inter gibi kulüplerin devreye gireceğini düşünüyorum. onları tercih eder bence. ama keşke Türkiye'ye gelse, lucio ne demek ya. :)

Universal
12.Temmuz.2009, 04:13
Revizyon bütün takımı gönderip yeniden almakla olmaz. Öyle bir oyuncu alırsın ki bütün takımda ki havayı değiştirir, yeni bir teknik adam getirirsin, takımın futbol oynama isteği sağlar. Fenerbahçe mutlaka bir veya iki tane yabancı oyuncu alacak. Bu kadar bekledik büyük bir bomba patlatacağız, bunu biliyorum, hissediyorum. Dünya gene bizi konuşacak, stada gidip imza törenini izleyeceğiz.

Cengo
12.Temmuz.2009, 04:16
lucio gönderilmek istenirse; real madrid, arsenal, inter gibi kulüplerin devreye gireceğini düşünüyorum. onları tercih eder bence. ama keşke Türkiye'ye gelse, lucio ne demek ya. :)

Daum eski hocası, yaşı ve artık kariyer hedefi olmaması.
İlla isteyen takım olacaktır ama o kadar zor değil, bizim piyasa şartları çok daha yüksek gelecektir, para konusunda da anlaşılabilir.

Real Madrid, Inter, Arsenal zaten çok daha uzun vadeli, önemli transferler yapıyorlar.Lucio ile ilgilenebilmek olasılıkları bence daha düşük.İngiliz takımları için work permit çıkmayabilir milli sayılarından ötürü.

Lucio çok özel bir isim, çok çaba sarfedilirse, kesin olmaması gibi bir durum var dememeliyiz.

eGowiCh
12.Temmuz.2009, 04:26
Kimler gitmeliydi?
Selçuk, Deniz, Uğur Boral?
Bunlar gibi oyuncuları bulamıyoruz zaten, neden gönderelim?
Yedek olarak oyuncu yokken ligdeki o bölgede bulunabilecek en iyi yedekleri gönderiyorsunuz, neresi mantıklı bunun?

Selçuk, Deniz, Uğur gibi 100 tane topçu bulurum sana. Üç isim de sıradan isimler, onun yerine Abdülkadir'e, Özgür Çek'e şans verilse, tahammülümüz daha fazla olurdu.

Carlos gayet iyi oyuncu hala bence.
Yerine alınacaksa çok özel olmalı, bir çok ünlü takımda bile hala o kadar teknik, oyuncu bilgisi olan, deneyimli, o kadar kaliteli bir bek yok hala.Yaşı problem değil, biz o kadar sıkıntılı bir fikstüre sahip değiliz ülke olarak.İlla eksikleri yok değil ama önceki sene hiç görüyor muydunuz kademe hatalarını? Herşey total futbolda eritilir, Carlos büyücü değil, tek başına o kadar alanı savunamaz, Aragones'in kademe anlayışı falsoydu zaten.

Bu oyunculardan hiçbiririnin gitmemesi lazım.
Rotasyon zaten kısıtlıydı, iyice rezil duruma sokulamaz, onu yapacak kişinin mecazi kellesinin alınması lazım! Zaten bu oyuncuların fiyatları uçmuş, havaya saçacak paramız mı var?

Daha 1,5 ay var, herşeyin planı yapılmış.
Transferde hiç yapılmayan A Planı, B Planı oluşturulmuş, hemen herkes başladı yaygaraya.Daum'un kaç transferi başarısızdı sorarım size? Fabiano hariç hiçbiri yetersiz değildi, Fabiano bile gayet iyi oyuncuydu.

Carlos eski Carlos değil. Ofsayt bozan, birebirde rakibini savunamayan, eski çevikliğe ve hıza sahip olmadığı gibi hücuma gittiğinde geri dönemeyen Carlos. Ofansif katkısı da minimum. Eleştirdiğimiz Ümit Özat ondan faydalıydı. Ümit milyon tane orta keserdi soldan, Carlos orta kesecek pozisyona giremiyor. Savunmada da dikkat edersen hep o kanattan atak yiyoruz, açık veriyoruz.

Rotasyon yapılacaksa eğer gönderilen oyuncularla yapılmalıydı. Sen sonradan oyuna girecek Selçuk'un, Uğur'un katkı sağlayacağına inanıyor musun? Uğur'a verilen şans gönderilen oyunculara verilse, %100 eminim içlerinden biri mutlaka yıldız olurdu. Gönderilen Burak'a 6 maç şans tanındı ki çoğu sonradan girme, yani süresi oldukça azdır. Uğur'a 08-09 sezonunda 28 maç, 07-08 sezonunda 38 maçta şans verilmiş. Sence Uğur bu kadar fazla süre almasına rağmen Fenerbahçe için ideal bir sol kanat oyuncusu oldu mu? Ona verilen şans gönderilen isimlerden birine verilmiş olsa, kendilerini gösterebileceklerdi. Benim asıl yakınmam buna zaten. Suçu günahı olmayan Burak, Yasin, İlhan gönderilirken, hiçbir geleceği olmayan, en fazla süre alan isimlerden Uğur takımda kalmaya devam ediyor. Bu adam bu saatten sonra takıma katkı yapamaz, kalkıp da rotasyon diye bu adamı takımda tutmanın hiçbir mantığı yok.

tarikko
12.Temmuz.2009, 04:33
Palermo Başkanı Zamparini, Simplicio için F.Bahçe'den teklif aldıklarını doğruladı. Ancak Zamparini'ye göre 29 yaşındaki oyuncu, İtalyan kulübünü terketmeyecek.

Fabio Simplicio'nun Fenerbahçe'ye olasılığı zayıflıyor. Palermo Başkanı Maurizio Zamparini, Brezilyalı orta saha oyuncusu için sarı-lacivertli takımdan resmi teklif aldıklarını doğrularken, bu futbolcunun Türkiye'ye gelmek isteyeceğini sanmadığını söyledi.

Tuttomercatoweb'in konuya ilişkin sorularını yanıtlayan Zamparini, Fenerbahçe'yi kastederek, "Simplicio için tek teklifi Türkiye'den aldık. Açıkçası bizden ayrılacağını pek sanmıyorum. Palermo'da kalacağı kanısındayım" şeklinde konuştu. Simplicio'nun Palermo'da kalması durumunda bundan çok memnun olacaklarını dile getiren İtalyan kulübü başkanı, "Onun zekasına güveniyoruz. Kendisine çok şey katan takımında kalacaktır" dedi.

Fenerbahçe'nin Simplicio için Palermo'ya 10 milyon avroluk bonservis önerdiği ifade edilmişti.

Zamparini, Simplicio için Lazio'dan teklif geldiği iddialarını ise yalanladı.

Goal

KanaKe
12.Temmuz.2009, 04:34
ABOOO haklidir.. Selcuk,Deniz,Ugur zaten bu sene banko oynamayacak banko oynamadiklari sürece sorun yok. Rotasyon icin gayet iyi oyuncular.

sananes
12.Temmuz.2009, 04:35
carlos konusu haric egowiche katılıyorum bence carlos faydalı bu takıma evet ümit daha çok orta yapıyodu ama tuncay vardı önunde yanındaki pas vermeyi bile beceremeyen uğur değil sonra her hücumu soldan yedigimiz konusuda medya safsatası bence yorumcular diyolar ki carlos adam kacırdı gol yedi fener gökhan gönulun kanadından rakip gelip ters tarafa orta yaptıgında; sonra aynı yorumcular yine diyolar ki carlosun kanadından gelinip gökhanın oldugu yerden gol yedigimizde carlos savunamadı arkaya orta yaptırdı gol oldu.Son trabzon macında yedigimiz golü hatırlayın 4lü savunma hattında hamle yapan tek oyuncu carlos stoperler yerinde olsa yemezdik mesela o golü ama faturası carlosa kesiliyo.Carlos hiç bi zaman defansif yönüyle öne cıkmadı ki zaten önüne tuncay kadar verim gösteren bi oyuncu koyulursa harika oynar bu sezon

Cengo
12.Temmuz.2009, 04:47
Selçuk, Deniz, Uğur gibi 100 tane topçu bulurum sana. Üç isim de sıradan isimler, onun yerine Abdülkadir'e, Özgür Çek'e şans verilse, tahammülümüz daha fazla olurdu.

Carlos eski Carlos değil. Ofsayt bozan, birebirde rakibini savunamayan, eski çevikliğe ve hıza sahip olmadığı gibi hücuma gittiğinde geri dönemeyen Carlos. Ofansif katkısı da minimum. Eleştirdiğimiz Ümit Özat ondan faydalıydı. Ümit milyon tane orta keserdi soldan, Carlos orta kesecek pozisyona giremiyor. Savunmada da dikkat edersen hep o kanattan atak yiyoruz, açık veriyoruz.

Rotasyon yapılacaksa eğer gönderilen oyuncularla yapılmalıydı. Sen sonradan oyuna girecek Selçuk'un, Uğur'un katkı sağlayacağına inanıyor musun? Uğur'a verilen şans gönderilen oyunculara verilse, %100 eminim içlerinden biri mutlaka yıldız olurdu. Gönderilen Burak'a 6 maç şans tanındı ki çoğu sonradan girme, yani süresi oldukça azdır. Uğur'a 08-09 sezonunda 28 maç, 07-08 sezonunda 38 maçta şans verilmiş. Sence Uğur bu kadar fazla süre almasına rağmen Fenerbahçe için ideal bir sol kanat oyuncusu oldu mu? Ona verilen şans gönderilen isimlerden birine verilmiş olsa, kendilerini gösterebileceklerdi. Benim asıl yakınmam buna zaten. Suçu günahı olmayan Burak, Yasin, İlhan gönderilirken, hiçbir geleceği olmayan, en fazla süre alan isimlerden Uğur takımda kalmaya devam ediyor. Bu adam bu saatten sonra takıma katkı yapamaz, kalkıp da rotasyon diye bu adamı takımda tutmanın hiçbir mantığı yok.

Abdülkadir deneyimsiz‚ Paf Ligi oyuncusu‚ o seviyede üst klasmanda.
Asla a kadroda başlamamalı hemen‚ oyuncuyu yoketmek için sebep arıyorsunuz.Fiziğini geliştirmediği sürece başarılı olması imkansız.

O en iyi ödülü alan genç oyuncuların hız ve fizik artıları var‚ fiziği zayıf‚ çıtkırıldım oyuncular ile bunu başaramazlar‚ yaşlarından fazla fazla artısı olmak zorunda.Atlet oyuncu olacak‚ fizik futbolda herşeydir.Altyapıda yeterli eğitim de aldıklarından sadece hocalarına oyun zekasını geliştirmeleri kalıyor.

Senin elindeki oyuncular temiz top istopu yapan ve temiz pas veren oyuncular.Topla yapabilecekleri konusunda yeterli eğitilmemişler‚ hızlı değiller‚ kilolu değiller‚ fizikleri kırılgan. Yani yokolmaya mahkumlar..

Benim a takımda kritik maçlarda oyuncu yetiştirmeye tahammülüm yok.
Özgür'ü çok severim, çok yeteneklidir ama bu seviyede asla, asla, asla ilk 11 başlayamaz! Bu tartışılmayacak kadar nettir, aynı şey Emre Çolak için Gs'da geçerli.Bu kadar kritik sezonda, deneyimsiz oyuncuları koyup onları yokedip, performanslarını baskı altında dengesizleştirip yeteneklerini ilerletmeleri engellerseniz çok büyük hata yaparsınız, derhal kapı önüne koyulursunuz.1 maç bile yapmamışlar profesyonel olarak.

Yıllarca Fenerbahçe, Galatasaray kiralayıp durdu.
Kiralanan takımlar da rotasyonda yedek bekletip durdu, en zor durumda oynattılar.Haklılardı, oynatıp riske girince ne olacak ki, para mı kazanacaklar sanki?
Satacaksın oynatamadığın oyuncuyu, zaten o kadar benimsemişse yetişince alırsın.Özgür'ün sözleşmesinde 2M€'ye geri alınır bedeli varmış, zaten o zamana kadar ödediğin sözleşme maaşlarına denk gelir o bedel.

Ümit ile nasıl Carlos kıyaslanabilir?
Ümit'in kestiklerinin bir tanesi düzgün orta değildi.
Carlos'un bulduklarının hepsi dönüp %100lük gol pozisyonu oluyor.

Carlos 50-60 metre önü açık, yanındaki Edu çok ağır, önliberolar Josico-Maldo gibi koşamayan, o bölgeye gelmeyen oyuncuların yanında milyon tane kademe hatası yapsa normaldir.
Dünyada her pozisyonda son çizgiye inip gier dönen oyuncu yok.Çıkacaksa arkasında gelecek ya sol açık ya da önlibero.Uğur eli belinde kalıyorsa, önliberolar dönmüyorsa o zaman öyle ya da böyle kademe hatası olacak kabulleneceksiniz.Takım basmıyor, agresif alan kapatmıyor rakip çıkarken.
Carlos ile Chelsea ilgilendi, kondüsyonu düşmüş olabilir, hatta çevikliği de düşmüş olabilir ama hala iyi bir sol bek, dünyada en çok aranan şey sol bek ve bu sistemdeki iyi bol beki gönderip belki hiç çıkmayacak vasatüstü tam defansif bir sol beke evet diyebileceksiniz. Ne mutlu..

Uğur'un yerine kaliteli bir sol açık alınmalı, geçn oyuncu değil.

Burak, İlhan, Gökhan Emreciksin, Gürhan profesyonel olmayan, kendilerine bakmayan, geliştiremeyen oyuncular.Burak inanılmaz ağır, o seviyede oynayacaksanız fizik olarak çaba sarfedeceksiniz.Gün geçtikçe kilosu artıyor resmen.

Selçuk ayarında bir yedek için deli gibi para saçacağıma kadroda tutarım.
Gs bile Mustafa Sarp´ı aldı.Hiç o kadar küçümseyin.

Gürhan‚ Olcan kendilerini yetiştirip Selçuk seviyesine bile gelemediler.

Fiziği olmayan bütün genç oyuncular için son aynıdır, fiyasko.

Sekopej
12.Temmuz.2009, 05:31
Geçen sene sıkıntı neydi, yedek kulübesinden gelip oyunu değiştirecek oyuncuların olmaması. Bu sene mücadele gücü yüksek oyuncularla ve bu oyuncuların 11'de yer alacak olması da düşünüldüğünde bir revizyon zaten yapılmış oluyor. Alınabilcek ve faydalı olabilecek yerli oyuncular zaten alındı, orta sahaya ve sol kanada da 2 yabancı geleceğini düşünürsek, direk 11'de oynayacaklardır. Bu da bu kadronun başarılı olması için yeterlidir.

Daum'un gözüne giremeyen 1-2 oyuncu daha olursa gönderilir, fazlası zaten akımın kimyasını bozar. Selçuk yerin dibine sokuluyor ama Sevilla maçını veriyordu geçen gün FBTV ve Selçuk kadroda hiç sırıtmıyordu. Yedek beklediğinde sorun yaratmayan, gerektiğinde de çıkıp oynayan bir oyuncu elbette kadroda tutulmalı.

Carlos'un açıklamalarına da bakarsak Daum ona çok güveniyor. Sahadaki en önemli isimlerinden biri olacaktır Daum'un diye düşünüyorum. Geçen seneye göre çok farklı bir görüntü çizecek bana göre.

Lugano'ya istediğini veren kulüp yok, geri döner ve beni alın derse, ilk teklif edilen fiyatın da altında bir teklif yapmalı yönetim. Kabul ederse imzalar, etmezse de kimse kulüpten büyük değildir, önce reddedip kimse almayınca hibirşey olmamaış gibi gelip imza atamaz.

Cengo
12.Temmuz.2009, 05:33
Geçen sene sıkıntı neydi, yedek kulübesinden gelip oyunu değiştirecek oyuncuların olmaması. Bu sene mücadele gücü yüksek oyuncularla ve bu oyuncuların 11'de yer alacak olması da düşünüldüğünde bir revizyon zaten yapılmış oluyor. Alınabilcek ve faydalı olabilecek yerli oyuncular zaten alındı, orta sahaya ve sol kanada da 2 yabancı geleceğini düşünürsek, direk 11'de oynayacaklardır. Bu da bu kadronun başarılı olması için yeterlidir.

Daum'un gözüne giremeyen 1-2 oyuncu daha olursa gönderilir, fazlası zaten akımın kimyasını bozar. Selçuk yerin dibine sokuluyor ama Sevilla maçını veriyordu geçen gün FBTV ve Selçuk kadroda hiç sırıtmıyordu. Yedek beklediğinde sorun yaratmayan, gerektiğinde de çıkıp oynayan bir oyuncu elbette kadroda tutulmalı.

Carlos'un açıklamalarına da bakarsak Daum ona çok güveniyor. Sahadaki en önemli isimlerinden biri olacaktır Daum'un diye düşünüyorum. Geçen seneye göre çok farklı bir görüntü çizecek bana göre.

Lugano'ya istediğini veren kulüp yok, geri döner ve beni alın derse, ilk teklif edilen fiyatın da altında bir teklif yapmalı yönetim. Kabul ederse imzalar, etmezse de kimse kulüpten büyük değildir, önce reddedip kimse almayınca hibirşey olmamaış gibi gelip imza atamaz.

Gayet de güzel imza atar, oyuncu bir malzeme değildir.Sözleşmesi bitti ise istediğini yapmakta özgürdür.Sözleşmesi biten oyuncuya gider yapamazsınız.

Sekopej
12.Temmuz.2009, 05:40
Sen bir teklif yaparsın, bunu reddedip daha iyi teklifler var diyerek oyuncu giderse ve o iyi teklifleri alamayıp beni geri alın derse, ben de ilk önerdiğim fiyatı tekrar önermem. Futbolcu malzeme değilse kulüp de oyuncak değildir. Ha ben Lugano'yu istemiyorum ama gelmesin de demiyorum. Bu şekilde davrandığı için ilk tekliften daha düşük teklif yapılsın istiyorum sadece.

Sheriff
12.Temmuz.2009, 05:52
Abdülkadir'den bu sene yavaş yavaş faydalanmaya başlamamız lazım bence. İş yapacaktır mutlaka. Yetenekli çocuk. Kesinlikle boş oyuncu değil. En fazla 3 sene sonra isminden sıkca söz ettirmeye başlar diye düşünüyorum. Çok umutluyum ondan.. O mevkiye transfer yapılacaksada tecrübeli bir kaç sene faydalanabileceğimiz bir oyuncu alınsın..

tarikko
12.Temmuz.2009, 15:52
Resmi internet sitemiz aracılığıyla cuma günü Ronaldinho'yla ilgili herhangi bir çalışmamız olmadığını açıklamamıza rağmen, Haber Türk Gazetesi, Brezilyalı futbolcunun kulübümüze transferine ilişkin asılsız haberler üretmeyi ısrarla sürdürmektedir.

Kamuoyunu yanıltan ve taraftarımızı beklenti içine sokan bu transfer haberlerinin gerçek dışı olduğunu bir kez daha belirtmek istiyoruz.

Kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

Fenerbahce.org

murat taşlı
12.Temmuz.2009, 17:00

.
.Bence sorun burda zaten
.be
bence sorunda bu zaten madem para sorun değil oyuncularda var neden geç kalınıyor tam tersi olsa anlıyacağımda!

BeeTLeJuiCe
12.Temmuz.2009, 17:16
Para sorun değil diye boş yere para harcamak mantıksız olur.

Geç kalınmasının nedeni ilk tercihimiz olan futbolcularda hala bir umudumuz olması. Ek olarak Daum'un raporu doğrultusunda hareket ediliyor ve geçen seneki alel acele Josico gibi bi oyuncu alınmak istenilmiyor. Bu sene daha profesyonel, daha akılcı düşünüyor yönetim.

Tabi umarım çok geç kalınıp önceki senelerdeki gibi hatalar yapılıp Z planları alınmaz :D

sananes
12.Temmuz.2009, 17:46
gecen josico alel acele alınmadı bence bi anda aldılar ama mecbur kaldıkları için mecbur kalma sebepleride kendi hataları.Ayrıca transferin gecikmesi sorun degil ama daum kondisyon yüklemesi ile ünlüdür kondisyonda sezon öncesi yükleniyo yeni transferler tabiki cok seckin oyuncular olacak diye bekliyoruz hepimiz ama kondisyon yükleme antremanlarında bulunmamış olacaklar hala gelmedikleri için buda koşan takım için sorun olabilecek bi ihtimal.Benim tek derdim bu transferin bitmesine daha çok var sonucta ama kondisyon antremanları yakında biter

Sekopej
12.Temmuz.2009, 18:11
Sakatlık olmadıktan sonra özel çalışmalarla yeni gelen oyuncu açığı kapatır. Oyuncuya 15 versen gelecek, bunu 10'a indirmek için zaman kaybediliyorsa ya da anlaştığın bir oyuncudan daha iyisi için pazarlıklar sürerken anlaştığın oyuncuyu bekletiyorsan bu çok normal.

Aragones ile Daum'u oyuncu transferi konusunda kıyaslamam imkansız. Hele bir de bu sene Daum'un yanında fikir alış verişinde bulunacağı Aykut Kocaman varken. Normal bir oyuncuya hemen imza attırılacağına kalitelisine 15-20 gün sonra attırılsın, ne olur ki? Daum'un son tercihi bile alınsa Fenerbahçe'de iş yapacak oyuncu olur, ne Zico'nun getirdiği Maldonado ne de Aragones'in getirdiği Josico gibi olmaz.

murat taşlı
12.Temmuz.2009, 22:39
Ben bu yorumlara katılmıyorum gelmeyecek adamların arkasından koşuyorlar onların yerine gitsinler brezilya ve arjantin liginde ne oyuncular var ama bunları daha önceden izlemiş olmak gerekiyor bizde maalesf böyle bir uygulama olmadığı için hep karambol oluyor.Şayet porto ve lyon gibi transferde başalı olunacaksa yıldız olmuş değilde yıldız adayı oyuncuları izletip takıma kazandırılmalı koskoca fenerbahçe hala daha paoulsen in gözüne bakıyorsa ben buna başarı demem adamı neredeyse silah zoruyla getirecekler ayrıca zaman var diyen arkadaşlar soruyorum gerçekten siz olsanız böylemi yapardınız takımın en kilit noktalarının daha ne olcağı belli değil kaleci sorunu daha yeni bitti stoper belli değil ihtiyat 1 mi 2 mi ön libero yok sol açık yok forvet belli değil siz diyorsunuz ki zaman var bu adamlar ne zaman yan yana oynayacaklar sonra daum diyecek ki transferler geç kaldı bize zaman lazım biz filmi çok gördük fenerbahçe transferde geç kalmıştır ha bunu yapacağı çok iyi tarnferlerle telafi edebilirler -ki etmeleri lazım zaten ama sonuçta koskoca fener takımı artık bu işlerin ustası olması lazım şimdiye kadar edindikleri tecrübelerden sonra

Sekopej
13.Temmuz.2009, 00:32
Galatasaray Keita'yı alalı kaç gün oldu, daha kampa bile katılmadı. Erken transfer oldu da sizin dediğiniz gibi uyum süreci olacaksa neden bir an önce çağırmadılar adamı kampa?

Josico transferi ile yıllardır doğru işler yapan yönetimi silip atmanızı da anlayamıyorum. Daum'un scout ekibi bir çok takımınkinden çok daha iyidir. İlk istenenler olmazsa son gelecek kişiler bile faydalı olacaktır. Daum'un getirdiği Nobre örneği var, gelmeden önce kim tanıyordu onu. Daum o dönemde çok iyi kullanmıştı Nobre'yi.

Üstelik transferi yönetim yapmamalı demiyor muyuz? Yönetim bu işi Daum ve Aykut'a bırakmıştır ve Aragones'in Josico'su, Zico'nun Maldonado'su gibi facialar artık yaşanmayacaktır.

Benim hem Daum'a hem Aykut'a hem de yönetime güvenim tam. Takıma kartkı sağlayacak oyuncular gelecektir.

TR.CaPTaiN
13.Temmuz.2009, 00:55
Aynı zamanda transfer konusunda da uğraşıyoruz. Mutlaka birkaç transfer yapmamız gerekiyor. Yapacağımız transfer herhangi bir transfer olmamalı. Net bir transfer olmalı. Bizim düşüncelerimiz belli. Aykutla birlikte bu konuda konuşuyoruz. Sezonun startı çok önemli. Ağustosun sonuna kadar zamanımız var. Medyada çıkan hiçbir isme yanıt vermeyeceğim. Atılan imzanın mürekkebi kurumadan hiçbir isim hakkında konuşmak istemiyorum.

TR.CaPTaiN
13.Temmuz.2009, 16:20
Dün Kanaltürk'te konu Poulsen'den açılınca, Gürcan Bilgiç, bizim kulağımıza gelen duyumlara göre asıl hedef Felipe Melo'ydu dedi. Benim tahminim; yönetim de Felipe Melo için nabız yoklamıştır ama gerek oyuncunun bonservisi gerekse Juventus'un talip olması nedeniyle bu transfer kapanmıştır. Zaten oyuncu da Juve'ye gitti. Burdan da anlaşılıyor ki; bazı arkadaşların dediği gibi yönetim aylardır sadece Poulsen'in peşinde değil. Bakın herkes, Poulsen geldi, Poulsen gelmedi, Poulsen takımında kalacak derken yönetimin hedefinde Melo varmış.

PesimiSTyLa
13.Temmuz.2009, 16:39
Gürcan Bilgiç o kadar güvenilir bir kaynak degil Kaptan :) Daha önce Senna için bu transfer bitti demişti yanılmıyorsam.

TR.CaPTaiN
13.Temmuz.2009, 16:54
İlla ki tutmayan duyumları olacak Emre ama Ligtv'nin, maraton'un her gün temcit pilavı gibi ısıtıp getirdiği haberlerden daha güvenilirdir. Bir de isim zikretmesinden dolayı kendi kafasından yazacağını sanmıyorum. Mesele zaten Melo'nun gelmesi, gelmemesi değildi.Basın öyle bir hava oluşturdu ki; sanki Fenerbahçe Poulsen'den başka hiçbir oyuncuyla ilgilenmiyor ve aylardır Poulsen'i ikna etmeye çalışıyor. Transfer döneminin sonuna kadar bu böyle devam edecek ve sonunda da Poulsen ikna edilememiş olup, Josico benzeri bir oyuncu gelecek gibi gösteriliyor. Ve hatta burdaki bazı arkadaşlar da böyle bir durumdan endişeleniyorlar. Ben kesinlikle böyle olmayacağına ve birbirine yakın kalitede isimlerin alt alta yazıldığına inanıyorum ve geç olsa bile Josico gibi bir oyuncunun değil kaliteli bir ismin geleceğini düşünüyorum.

eGowiCh
13.Temmuz.2009, 17:23
Fenerbahçe Poulsen'i yem olarak kullanıyor bana kalırsa. Poulsen'i basına verdi Fenerbahçe ve sürekli basın aynı isim üzerinde yazıyor, ancak gizliden gizliye görüşülen ön liberolar var diye tahmin ediyorum. Geçen sene Senna ile Xabi için bile Poulsen kadar uğraşılmamıştı. Poulsen de sonuçta bir Senna değil, basına verilen bir yem.

FBTV'de Stuttgart Fenerbahçeliler Derneği Başkanı canlı yayına katıldı, Fenerbahçe'nin Almanya kampı hakkında fikirlerini söyledi. Ağzından kaçırdığı bir şey oldu, "Bugün Hamit ve Lucio ile ilgilenilmesi Alman basınında büyük yankı uyandırdı." gibisinden şeyler söyleyince FBTV muhabiri F.Demirkol hemen durumu toparlamaya çalışıp biten transfer olmadığını, bunların dedikodu olduğunu söyledi. Gerçekten Hamit ve Lucio ile ilgileniliyor sanırım, Alman basınında da çıkmıştı. Eğer Bayern'den alacağımız isim olursa direk Almanya kampına katılır ne güzel Münih'te :)

barahir
13.Temmuz.2009, 17:32
Lugano'nun bu hafta içi sözleşme yenileyeceği söyleniyor.. Forumlarda okudum..

eGowiCh
13.Temmuz.2009, 17:39
Aykut Kocaman'ın Nilmar için Brezilya'ya gittiği söyleniyor.

Sekopej
13.Temmuz.2009, 18:05
Güiza muhtemelen satılacak ve bu 15 milyondan aşağı olmayacak. Alman basının Hamit ile ilgili yazılar yazdığını duyuyoruz. Lucio bana göre imkansız ama olma ihtimali varsa Lugano'ya hiç gerek yok. Güiza yerine gelecek forvet konusunda da sıkıntım yok, Nobre'yi bile çok iyi kullanmıştı.

Önemli gelişmeler olacak, güvenle beklemeye devam.

anilton
13.Temmuz.2009, 18:40
Serkan Abi Guiza İspanya gol kralı olduğu zaman,en forma olduğu dönemde en fazla parayı veren(14 milyon €) F.Bahçe idi.Bu seneyi nispeten kötü geçirmiş bir Guiza'ya kimse o kadar para vermez.F.Bahçe aldığı paranın üstüne satamaz Guiza'yı.He belki Rusya'dan veren olur.Guiza'da oraya gitmez zaten...

Enterokinaz
13.Temmuz.2009, 18:48
lucio transferi imkansız. hamit'in de bayern'den ayrılacağını düşünmüyorum. galatasaray'a da yazılıyor fakat hamit türkiye'ye gelmez bence.

fenerbahçe başka oyuncuları bitirecek gibi duruyor.

eGowiCh
13.Temmuz.2009, 19:04
Serkan Abi Guiza İspanya gol kralı olduğu zaman,en forma olduğu dönemde en fazla parayı veren(14 milyon €) F.Bahçe idi.Bu seneyi nispeten kötü geçirmiş bir Guiza'ya kimse o kadar para vermez.F.Bahçe aldığı paranın üstüne satamaz Guiza'yı.He belki Rusya'dan veren olur.Guiza'da oraya gitmez zaten...

Güiza piyasası olan bir futbolcu. İspanya Milli Takımının 3-4 forvetinden biri. O yüzden 14'ün üstüne her zaman satılabilir.

Senin mantığına göre Anelka'nın da zararla satılması lazımdı, Fenerbahçe'de geçirdiği kötü dönem sonrasında bile epey karla satıldı Bolton'a, daha sonra da Chelsea'ye muazzam ücretle transfer oldu.

O yüzden yanlış bir mantık.

anilton
13.Temmuz.2009, 19:13
Anelka ve Guiza...

Guiza İspanya milli takımıda dahil en formda olduğu dönemde(Avrupa şampiyonasında attığı goller) en fazla 14 milyon € bonservis bedeli görmüştür.Buda F.Bahçe olmuştur.Çok merak ediyorum diğer taliplileri Mallorca'ya ne kadar teklif verdi...

Tekrarlıyorum,satılırsa görürüz zaten;F.Bahçe aldığı fiyatın üstüne satamaz Guiza'yı.Hele öyle Serkan abinin dediği gibi 15'in üstünde satamaz...

Sekopej
13.Temmuz.2009, 19:17
Konfederasyon Kupası'nda attığı 2 gol yeter.:D Aziz Yıldırım'ın mantığı 4 senelik imzaladıysam ve buna 14 milyon verdiysem, şimdi satarken 1 sene kullandığım için 11'e satsam zarar etmiş olmam. Bu şekilde düşündüğünü açıklamıştı yani satışta 11'e kadar inebilir Fenerbahçe. Üstelik bu 14 milyon 4 senede ödenecekti, zarara girmesi de söz konusu olamaz.

Fenerbahçe Güiza'yı gönderme niyetinde değil, sözleşmesi devam eden bir oyuncu. Bu nedenle istenilen ücret verilmedikten sonra ya da aldığı kadarı verilmedikten sonra satmaya yanaşmaz.

Güiza İspanya'ya dönmek istiyor, yoksa City'de istiyor diye söylentiler çıkmıştı. Ama zararına kesinlikle satılmayacağını düşünüyorum ben.

barahir
13.Temmuz.2009, 19:22
Eğer city istiyosa 15'in üstüne rahat satılır..

PesimiSTyLa
13.Temmuz.2009, 19:24
Anelka bambaşka bir örnek. Anıl doğru söylüyor. Bir kere Güiza formunun zirvesinde geldi Fb'ye. Anelka ise düşüşte olan bir grafikle geldi. Güiza bu sene kötü bir performans gösterdi; Anelka ise fena bir performans göstermemişti. Geldigi takımdaki performansı da FB deki performansı gibi oldugu için de FB O'nu zarar etmeden satabildi. Boltonda zaten iyice yükselip Chelsea'ye gitti, orası bizi ilgilendirmiyor.

Güiza formunun zirvesinde oldugu dönem 14 milyona transfer oldu. Şimdi bu sene en az 15 e gider, satılır demek pek mantıklı degil. Rus kulüpleri belki verir bu rakamı. Başka takımların 15 verecegini sanmam.

anilton
13.Temmuz.2009, 19:29
City forvetleri yollamanın telaşı içinde Guiza'yı ne yapacak.S.Cruz'u aldılar.Robinho,Benjani,Bojinov,Caicedo,Bellamy gibi isimleri kadroda hala.Çoğunu satacaklar.Jo ve Vasell gitti.Tevez ya da Eto'o'yu alacaklar.Guiza-M.City olmaz...

Sekopej
13.Temmuz.2009, 19:31
Vermezlerse satılmaz işte. Veren olursa da Fenerbahçe o teklifleri kabul eder. Ama önceki mesajımda da yazdığım gibi Aziz Yıldırım 11'e kadar olan teklifleri de kabul edebilir.

Bence satılmasın zaten, gelsin oynasın. Ama milli takımda da olmak istiyor ve burada oynadığı sürece bu iş zor. Aragones varken bir şekilde milli takıma çağrılıyordu ama şimdi ligde çok iyi de oynasa milli takım için akla gelen isimlerden biri olmaz, üstelik Fenerbahçe ŞL'de de yok. Bu nedenle gitmek istemesi de doğal.

anilton
13.Temmuz.2009, 19:39
Guiza için en mantıklısı F.Bahçe'de kalmak.Ben bu sene geçen seneye oranla daha başarılı olacağını umuyorum.Kaldı ki daha iyisini almakta zor...

Sekopej
13.Temmuz.2009, 19:46
Daha iyiden kasıt nedir? Nobre gibi biri de gelebilir, hep de bu örneği veriyorum ama.:D

Bende kalmasından yanayım ama Güiza'yı da anlıyorum. Aragones Güiza'yı alın diyecek ve bunakarşı çıkacak hoca yoktur İspanya'da milli takım için. Ama şimdi durum farklı. Türkiye'de atacağı 15-20 gol ilgi çekmeye yine yetmeyecektir diğer İspanyol forvetlerin yanında.

Ama Daum dediyse ben daha faydalı olacak birini getirmek istiyorum, Güiza'yı istemiyorum, o zaman isterlerse bedavaya gönderilsin Güiza beni ilgilendirmez. Sonuçta kulübün muhasebecisi ben değilim.:) Ama Daum kadroda tutmak istiyorsa da satılması için teklif edilecek ücretin tahmini ne kadar olacağını söyledim. Daha aşağısını kabul etmez çünkü Fenerbahçe ve Güiza da takımda kalır.

TR.CaPTaiN
13.Temmuz.2009, 20:11
Lugano yarın İstanbul'da. Ntvspor

Sekopej
13.Temmuz.2009, 20:20
İnşallah ilk teklif edilen ücretten daha azı teklif edilir. Para değil konu olan, Lugano'nun tavrı. Bir de her gördüğü gereksiz kart için de 100 bin lira ceza kesilir diye madde mi koysak ne?:D

titates1
13.Temmuz.2009, 20:21
Ben mi göremiyorum ntvsporda haberi nerde yazıyor?

DenizlispoR
13.Temmuz.2009, 20:22
Kafa attığı her oyuncu başına 100.000 $ alınır maddesi daha iyi abi :n:.

TR.CaPTaiN
13.Temmuz.2009, 20:29
Ben mi göremiyorum ntvsporda haberi nerde yazıyor?

TV'de söylendi.

TR.CaPTaiN
13.Temmuz.2009, 21:27
Hamit, kendisi hakkında Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberlerlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

BERLİN - Almanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Bayern Münih'te forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop, Bayern Münih'te futbol oynaması için iyi şartların bulunduğunu, Fenerbahçe'ye transferinin söz konusu olmadığını bildirdi.

Hamit, Alman Haber Ajansı'nda (DPA) yer alan haberde, Bayern Münih'ten ayrılmak istemediğini belirterek, ''Transfer söz konusu değil. Bayern Münih'te iyi futbol oynamam için iyi şartlar buluyorum'' dedi.

Kendisi hakkında Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili de Hamit, ''Bu konuda bir şey yok. Görüşmeler olmadı'' açıklamasını yaptı.

Ntvspor

eGowiCh
13.Temmuz.2009, 21:37
Lugano için 2.5 milyon Euro teklif edilmiş, Lugano da kabul etmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum, doğruysa yönetim iyi iş çıkarmış demektir.

titates1
13.Temmuz.2009, 21:42
Doğruysa çok iyi olur , yeni bir stoper almaktansa lugano kalsın ama edu mutlaka yollanmalı...

tarikko
13.Temmuz.2009, 21:52
Eğer doğruysa müthiş bir haber.Lugano bu takımın çok önemli bir parçası geçen sezon bunu fazlasıyla gösterdi.Umarım anlaşılır ve takımda tutarız Lugano-Bilica ikilisi çok güzel olur gerçekten :)

tarikko
13.Temmuz.2009, 22:02
Zico'nun çalıştırdığı CSKA Moskova'nın gündemine giren Deivid de Souza, Fenerbahçe'den ayrılmasının düşük bir olasılık olduğunu söyledi.

Deivid Fenerbahçe'de kalacak gibi görünüyor. Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı oyuncusu, Kanarya'nın eski teknik direktörü Arthur Zico'nun çalıştırdığı CSKA Moskova'nın kendisiyle ilgilendiğini doğrularken, İstanbul'dan ayrılmasının düşük bir olasılık olduğunu söyledi.

Globo Esporte'ye konuşan Deivid de Souza, "CSKA benimle Ocak ayı transfer döneminde de ilgilenmiş; ama Fenerbahçe beni bırakmamıştı. Şu anda artık durum daha da zor görünüyor. Çünkü sözleşmemi 2012 yılına kadar uzattım" dedi.

Deivid de Souza 2006-2007 sezonu başında, Zico'nun, sarı-lacivertlilerin teknik direktörlüğünü yaptığı sırada transfer edilmiş ve çok kötü bir ilk sezon yaşamasına karşın Brezilyalı çalıştırıcının ısrarıyla bir sonraki sezon da takımda tutulmuş, özellikle de Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla büyük beğeni toplamıştı.

Goal

Cengo
13.Temmuz.2009, 22:14
Lugano için 2.5 milyon Euro teklif edilmiş, Lugano da kabul etmiş. Ne kadar doğru bilmiyorum, doğruysa yönetim iyi iş çıkarmış demektir.

Zaten teklif ediken rakam buydu, daha önce de yazmıştım.

aykut_gencfb
13.Temmuz.2009, 22:22
lugano bize herzaman lazım umarım döner.bilica-lugano ohh ohh :D

KaPaLı
13.Temmuz.2009, 22:23
Her an bir bomba patlayabilir (::).

Since-1907
13.Temmuz.2009, 22:28
Fenerbahçe bir yandan yeni sezona hazırlanırken, bir yandan da transfer çalışmaları yapıyor.

Nilmar, Keiresson, Sorin, Poulsen ve Hamit ile temaslarda bulunan Sarı-Lacivertliler için en yakın transfer Lugano gözüküyor. Sözleşmesini yenilemeyen ve İtalya ile İspanya'dan taliplerinin olduğu belirtilen Lugano şu ana kadar hiç bir takımla anlaşma sağlayamadı. Hürriyet'in haberine göre, Lugano'nun hiç bir takım ile sözleşme yapmaması ve gönlünün Fenerbahçe'de olduğunu belirtmesi üzerine ibre yeniden Sarı-Lacivertli kulübe yöneldi. 4 takım ile sıkı bir temas yapan Lugano'nun menajerleri hiç bir kulüp ile anlaşılmaması ve de Fenerbahçe'nin stopere son derece ihtiyaç duymasından dolayı Uruguaylı oyuncunun yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Lugano ile anlaşma sağlanırsa stoper oyuncu en kısa sürede kampa katılacak.

Öte yandan Sportif Direktör Aykut Kocaman ve yardımcısı Mahmut Sökün'ün Brezilya'da çıplak gözle izlediği futbolcular hakkında hazırlayacakları rapor bekleniyor. Brezilya Ligi'nde Internacional forması giyen 25 yaşındaki Nilmar ve Palmeiras'ta forma giyen 20 yaşındaki Keirrison yakın takibe alınırken, Nilmar'ı Duam'un da ısrarla istediği belirtiliyor. Sorin için ise menajeri vasıtasıyla nabız yoklandığı öğrenildi.

Hamit ise Bayern Münih'ten kesinlikle ayrılmayacağını açıkladı. Yeni teknik direktör Louis van Gaal'in istemediği oyuncular arasında gösterilen Hamit, buna rağmen göze girmek ve kendisini yeniden ispatlamak için var gücüyle çalışacağını ve takımda kesinlikle kalacağını söyledi. Bayern'den ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığını ve sadece yeni sezon hazırlıklarına konsantre olduğunu dile getiren milli oyuncu Fenerbahçe'nin umudunu da azaltmış oldu.

Maraton

Lavezzi1907
13.Temmuz.2009, 22:44
Yönetime güvenin eski hatalar tekrarlanmayacak..Gelebilecek oyuncuların en iyileri gelecek..Türkiye'ye oyuncu getirmek FM gibi degil maalesef..Klübü ikna olsa kendi olmuyor kendi olsa esi ailesi zorluk cıkarıyor..Bir sürü pürüz cıkabiliyor yabancı futbolcu transfer ederken..

En az 3 tane yabancı transferi olabilir..Zaten Daum 4-4-1-1 veya 4-3-1-2 oynatmayı düsünüyormus..Yani sol acık acil gereksinimli degil..1 forvet ve 2 orta saha oyuncusu suanki kadroya yeterlidir.. ( Lugano'nun kaldıgını Edu'nun gittigini varsayıyorum)

sananes
13.Temmuz.2009, 23:09
lugano-bilica ikilisi bana hiç cazip gelmiyo yani topu oyuna sokamayan iki tane güclü stoper yerine lugano-edu tarzı biri sert digeri topla daha iyi olan stoperleri tercih ederim ama yinede fiziksel anlamda iyi ikili olurlar.Gün geçtikçe yönetime güvenim azalıyo her sene getirirler bekleyim güvenelim diyoruz cünkü ama öyle olmuyo edu lugano deivid kezman dörtlüsünü bi gecede getirdikleri senede yanlıs bi transfer politikası uygulamıslardı tamam gelenler faydalı oldu ama transfer calısmalarına daha erken baslansa artık keske her yaz bu sorunları cekmesek

Since-1907
13.Temmuz.2009, 23:28
lugano-bilica ikilisi bana hiç cazip gelmiyo yani topu oyuna sokamayan iki tane güclü stoper yerine lugano-edu tarzı biri sert digeri topla daha iyi olan stoperleri tercih ederim ama yinede fiziksel anlamda iyi ikili olurlar.Gün geçtikçe yönetime güvenim azalıyo her sene getirirler bekleyim güvenelim diyoruz cünkü ama öyle olmuyo edu lugano deivid kezman dörtlüsünü bi gecede getirdikleri senede yanlıs bi transfer politikası uygulamıslardı tamam gelenler faydalı oldu ama transfer calısmalarına daha erken baslansa artık keske her yaz bu sorunları cekmesek

Bilica bence ligte topu oyuna en iyi sokan stoperlerden birisi

ForsakeN
14.Temmuz.2009, 00:09

Bilica topla Lugano-Edu'dan daha iyi.

Varonil
14.Temmuz.2009, 00:38
Lugano-Bilica daha iyi olacak gibi şimdilik.Edu'yu da takımda tutacaklar gibime geliyor ama belli olmaz.Ağustos'un sonunda sahalara döner diyorlardı,dönsün de çabuk toparlar,yeni sağlık ekibimizle birlikte :) Bunun yanında Bekir ve Önder'de var,bu sene pek fazla sıkıntı yaşamayacağız bu konuda.

Aykut Kocaman Brezilya'dan Keirison,Guilherme veya Hernanes'ten biriyle birlikte gelse süper olur :icon_biggrin:

goosfraba
14.Temmuz.2009, 00:40
Guilherme hangi Guilherme Mert? :)

KaPaLı
14.Temmuz.2009, 00:46
Cruzeiro'daki Guilherme Dinamo Kiev'e gitti. Hernanes - Nilmar için teklif yapacaklar sanırım.

Universal
14.Temmuz.2009, 00:50
Cruzeiro'daki Guilherme Dinamo Kiev'e gitti. Hernanes - Nilmar için teklif yapacaklar sanırım.

Nilmar hata olabilir, Lyon'da oynayıpda kendi ülkesine bu kadar genç yaşta döndüğü için mutalka oyuncuda sorun vardır. Oyuncunun en büyük başarısı bizim maçta gösterdiği performans.

KanaKe
14.Temmuz.2009, 00:57
Daha Güiza'nin durumu belli degilken yönetim umarim forvet transfer etmesi icin yollamamistir Aykut Kocaman'i oraya. Acilen bir ön libero ve sol acik lazim. Ayrica Nilmar tamamen fos bir oyuncu bizde is yapmaz.

Lavezzi1907
14.Temmuz.2009, 01:10
----------------------Volkan-----------------------

--Gökhan-------Bilica------Lugano------RC3--

-----------------------Transfer-------------------

----------------Mehmet T--------Emre---------

------------------------krALEX--------------------

-----------------Semih----Guiza(Transfer)----

veya

----------------------Volkan-----------------------

--Gökhan-------Bilica------Lugano------RC3--

Mehmet(Özer)--Transfer--Emre---Transfer

-----------------Semih------Guiza(Transfer)----

Orta sahaya 2 transferle Daum bu takımı ucurur..En cokta Roland Koch'a güveniyorum..Verdimi kondüsyonu yerlerinde duramazlar :D

Universal
14.Temmuz.2009, 02:27
Antuda bir kişi paylaşmış. Fanatik ve Fotomaçta daha inandırıcı bir haber.

http://img118.imageshack.us/img118/2231/flaminihaber.th.jpg (http://img118.imageshack.us/i/flaminihaber.jpg/)

Lavezzi1907
14.Temmuz.2009, 02:29
Antuda bir kişi paylaşmış. Fanatik ve Fotomaçta daha inandırıcı bir haber.

http://img118.imageshack.us/img118/2231/flaminihaber.th.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg118.imageshack. us%2Fi%2Fflaminihaber.jpg%2F)

Mert abi (saskınbakkal) ve Fredy Krueger'dan baska duyumcuya inanmamak lazım..

Sekopej
14.Temmuz.2009, 02:37
Bu nedenle taraftar sitelerini takip etmiyorum, herkes her yerden bir duyum aldığını söylüyor, boşuna taraftarı heyecanlandırmaktan öteye geçmeyen şeyler.

Since-1907
14.Temmuz.2009, 02:38
Hernanes-Nilmar 2 lisi gelse süper olur da Hernanes çok zor.Nilmar Lyon'da dikiş tutturamadı ama kalite bir oyuncu çok iyi çalım atabilme özelliği var , kafa toplarında da etkili.O yıllarca aradığımız hem havadan hem yerden etkili olan , çalım atabilen kaliteli bir forvet.Alınırsa çok iyi olur

Alicanfmfan
14.Temmuz.2009, 02:47
Adam şerefi ve namusu üzerine yemin ediyormus kaynakta kendisiymis :D

yalan haber ümitlenmek bile hata

Universal
14.Temmuz.2009, 02:54
Mert abi (saskınbakkal) ve Fredy Krueger'dan baska duyumcuya inanmamak lazım..

Onlarında kaç transferi gerçeleşti ki. Bende antuda üç isim söyledim, üç isimde medyada çıktı sadece. :)

Since-1907
14.Temmuz.2009, 02:58
şaşkınbakkal bana bir haberci gibi geliyor daha çok . Çünkü transferden çok şuan kulüpte ne oluyor , hangi yönetici nereye gitti vs gelişmeleri önce o veriyor ardından medyada çıkıyor hemen.Sitedeki en güvenilir kaynak şaşkınbakkaldır yinede.

eGowiCh
14.Temmuz.2009, 03:08
Bence de en güvenilir şaşkınbakkal. Haberci gibi hakkaten. Mesela geçen gün başkan ve sportif direktörün Münih Platz Meydanı'nda olduklarını yazmıştı. An be an gelişmeleri nasıl öğreniyorsa, ya bir haberci ya da kulübün içinden biri. Gerçi haberci olsa çalıştığı gazete veya kanalda söyler ilk önce.

Varonil
14.Temmuz.2009, 04:00
Flamini ortasahadaki sorunumuza çözüm olabilecek bir futbolcudur.AC Milan'a geçen sezon bedelsiz bir şekilde transfer olmuşu galiba.Bu transferde AC Milan kulübünü ikna ederiz,ama Flamini'yi gelmeye ikna etmek zor gibi,haliyle bu transfer de çok zor gözüküyor.Bakalım,bekleyelim yakındır transfer haberleri diye düşünüyorum.

Universal
14.Temmuz.2009, 04:16
Şaşkınbakkal bana göre gazeteci, hepimiz tanıyoruz... :) Yarının manşetini önceden veriyor. :)

Flamanın kuzenı geçen sene tanıstım,bursaya erkek arkadasını görmeye gelmişti. Yerıde ben ayarlamıstım. Bir sorayım bakalım:D

Ya bırde ben antuya üye olabilirmiyim,nasıl olacam Batu.egemen bir yardımcı olun..

Oraya üye olabilmek için paralı mail şart. Yani hotmail, gmail gibi kolay elde edilebilen maillerle üye almıyorlar. Üye olduktan sonra belli süre paf üyesi oluyorsun ondan sonra normal üyeliğe geçiyorsun.

Sheriff
14.Temmuz.2009, 04:19
Flamini mi ? Allah korusun, hiç sevmem kendisini :D Ama aradığımız tipte bir oyuncu sayılır o :)

Universal
14.Temmuz.2009, 04:26
Flamini mi ? Allah korusun, hiç sevmem kendisini :D Ama aradığımız tipte bir oyuncu sayılır o :)

Abi buldunda bunuyorsun. :)

nerazzuri
14.Temmuz.2009, 12:33
Nilmar hata olabilir, Lyon'da oynayıpda kendi ülkesine bu kadar genç yaşta döndüğü için mutalka oyuncuda sorun vardır. Oyuncunun en büyük başarısı bizim maçta gösterdiği performans.
Sanırım kendisi Lyon'da büyük bir sakatlık geçirmişti. O yüzden Corinthinas'a kiralık verilmişti diye biliyorum.

Bana göre kaliteli golcüdür, havadan yerden ayrıca adam geçme özelliği olan bir forvet, Semih'in bir üst modeli diyebiliriz sanırım :)

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Lyon'da değilde, Corinthians'da iki kere dizinden sakatlanmış. Kendisi Fred yüzünden Ülkesine kiralık gönderilmiş.

Bir forumda Nilmar ile bulduğum yazı ;

Genç, kaliteli ve bitiriciliği iyi olan isimler üzerinde durulduğu söyleniyor. Bizler, ScoutGS ekibi olarak bu tarz futbolcular üzerinde araştırmalar yaptık ve Lyon'dan Corinthians'a olaylı bir şekilde geçen Brezilya'lı genç santraforu bu mevkii için en uygun aday olarak belirledik: "Honorato da Silva Nilmar". Nilmar geçtiğimiz sezon Brezilya liginde gol kralı olmuş, daha öncesinde ise yine Brezilya'nın Internacional takımında yıldızlaşarak Avrupa'ya transfer olmuş çok kaliteli bir yetenek. Lyon'da geçirdiği sezon sonunda Corinthians'ın onu 10 milyon Avroya transfer etmesi Nilmar'ın kalitesinin bir ispatıdır. Zaten Nilmar'da Brezilya'ya döndüğü sezonda attığı gollerle kendisinin ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu kanıtlar nitelikte bir performans sergilemiştir. Bu kadar değerli ve pahalı bir oyuncunun transferini mantıklı kılan neden ise Nilmar'ın bonservisinde yaşanan belirsizliktir. Bu sezonun sonunda Corinthians, Lyon'a ödemeyi taahhüt 10 milyon €’yu ödemediği için O.Lyon tarafından mahkemeye verildi. Fakat Lyon'un büyük hatası sonucu bu oyuncunun Lyon ile resmi bir bağının olmadığı, yani Lyon ile herhangi bir kontratının olmadığı ortaya çıktı. Corinthians oyuncunun bonservisini ödemeden bonservis bedelinin kulüpte olduğunu iddia etti. Bu gelişmeler üzerine Nilmar, ne Lyon ne de Corinthians forması giymek istediğini belirtip, serbest kalmak için FIFA'ya başvurdu ve futbolcu büyük ihtimalle mahkeme kararı sonucu serbest kalacak.

Nilmar kimdir?

Nilmar, 14 Temmuz 1984 tarihinde Brezilya'nın Bandeirentes kentinde doğmuş. Henüz 19 yaşında Internacional kulübünde sürekli forma giymesi Avrupa'nın büyük kulüplerinin dikkatini çekmiştir. Sezonu başarıyla tamamlayan Nilmar için O.Lyon, Manchester United ve FC Sevilla, Internacional'ın kapısını çaldı. Bu savaşı Lyon kazandı ve 5,75 milyon Avro karşılığında Nilmar 2004 yılında Lyon'a transfer oldu. Nilmar gençliğinin ve Lyon'da yaşadığı sorunlar neticesinde 32 macta 2 gol atarak hayal kırıklığı yarattı. Bir sene sonra Lyon Fred'i transfer edince Nilmar Corinthians'a kiralandı ve genç yıldız burada tam bir gol makinesine dönüştü. Bir sezon sonra Tevez'in Avrupa'ya transferinden sonra Nilmar'ı kadroda tutmak isteyen Corinthians kulübü, Lyon'a ödemeyi taahhüt ettiği 10 milyon Avro ile oyuncunun bonservis bedelini almak istemiştir. Başarılı maçlar çıkaran Nilmar sonradan iki sefer dizinden sakatlandı. Daha sonra bonservisindeki skandal patlak verdi ve Lyon Corinthians'la mahkemelik oldu. İşte bu gelişmelerden sonra Nilmar ne Fred uğruna onu gönderen Lyon'da ne de Corinthians'ta forma giymek istemiyor.

Meziyetleri?
Nilmar çok kolay adam geçebilen, iki ayağınıda mükemmel kullanan bitirici bir forvet. Ayrıca çok hızlı, özellikle aşağıda izleyeceğiniz vidyolarda Nilmar'ın yüksek tekniği sayesinde yaptığı aşırtma vuruşlarına hayran kalacaksınız.
Yönetimden beklentimiz bu oyuncunun böyle bir imkan varken kaçırılmaması. Nilmar kendisini Avrupa'ya kanıtlamak için yürekten oynayacak bir isimdir. Üstelik genç olması ve Lincoln faktörünü de düşünürsek Brezilya'lı olması büyük bir avantaj. Brezilya'nın sıradan forveti Nobre'nin bu ligde gol krallığına oynadığını düşünürsek, Nilmar gibi bir yıldızın gol krallığına rahat oynayacağını tahmin etmek için dahi olmaya gerek yoktur kanımızca.

http://www.youtube.com/watch?v=1lrZpn72F74

Bir forumda Galatasaray'lı arkadaşların araştırması.

sananes
14.Temmuz.2009, 16:08
baskan transfer 15 hazirana kadar bitecekti dememis miydi 15 temmuza kadar bitse bari

tarikko
14.Temmuz.2009, 16:30
Aykut Kocaman Brezilya'dan dondukten sonra bir aciklama yapmis.Poulsen defteri tamamen kapanmis ve onun yerine Brezilya'dan transfer yapilacakmis.

sananes
14.Temmuz.2009, 16:32
ramires alınabilse keşke fm 2009da en sevdigim oyuncuydu sonra konfederasyon kupasında oynadı falan cok kaliteli bi genc ön libero sol acık forvet lazım bize lugano kalırsa eger bi an önce bitmeli artık transfer

Sekopej
14.Temmuz.2009, 16:59
Başkan ya da yöneticilerden değil artık Aykut'tan bunları duyacağız. Daha etkin olmasını bekliyorum, yavaş yavaş el atmaya başladı.

Avrupa'da düşünülen isimler olmayınca Brezilya'ya yönelinmesi çok doğru. Daum'un önerdiği ismi Aykut'ta beğendiyse transfer yakında gerçekleşir diye düşünüyorum.

Lavezzi1907
14.Temmuz.2009, 17:15
Başkan ya da yöneticilerden değil artık Aykut'tan bunları duyacağız. Daha etkin olmasını bekliyorum, yavaş yavaş el atmaya başladı.

Avrupa'da düşünülen isimler olmayınca Brezilya'ya yönelinmesi çok doğru. Daum'un önerdiği ismi Aykut'ta beğendiyse transfer yakında gerçekleşir diye düşünüyorum.

Brezilya'da izlenen isim Hernanes büyük ihtimalle.. Orta sahanın ortasında oyunun iki yönünüde oynayabiliyor..

Keske Marquinhos olsa 1-2 sene sonra 20-30 milyona satardık :D

eGowiCh
14.Temmuz.2009, 17:53
Poulsen işinin bittiği belliydi zaten ama aklıma takılan 14 Temmuz olmuş daha yeni mi Brezilya'ya gidilip oyuncu araştırması yapılıyor? Araştırmaların tamamlanmış, görüşmelerin olması lazımken oyuncu izlenmesi çok tuhaf.

MyLifer
14.Temmuz.2009, 17:55
Bence Fenerbahçe'nin Paulsen gibi bir oyuncuya milyonlarca euro verip ona yalvarması çok yanlıştı. O defterin kapanması iyi oldu, umarız Aykut Kocaman'ın bahsettiği Brezilya'lı ortasaha futbolcusu genç ve gelecek vaadeden bir isimdir.

tarikko
14.Temmuz.2009, 18:00
Bence Fenerbahçe'nin Paulsen gibi bir oyuncuya milyonlarca euro verip ona yalvarması çok yanlıştı. O defterin kapanması iyi oldu, umarız Aykut Kocaman'ın bahsettiği Brezilya'lı ortasaha futbolcusu genç ve gelecek vaadeden bir isimdir.

Kimsenin yalvardigi yok.Fenerbahce klubu hic bir oyuncuya yalvarmaz.Gelen gelir gelmeyen istedigini yapar.

Hernanes'i almamiz zor bence.Baska isimler ile ilgileniliyordur mutlaka.Merakla bekliyorum kim oldugunu.

Universal
14.Temmuz.2009, 18:22
Gökhan Gönül, 2014 yılına kadar sözleşmesini uzattı. Yıllık 1,5 milyon € alacak.

sitte
14.Temmuz.2009, 18:33
fenerli değilim ama bişey soracam fenerin bugünkü maçı 20.00'de mi ve hangi kanalda ?

tarikko
14.Temmuz.2009, 18:37
fenerli değilim ama bişey soracam fenerin bugünkü maçı 20.00'de mi ve hangi kanalda ?
20.00'de ve FBTV'de..

TR.CaPTaiN
14.Temmuz.2009, 18:43
Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman, Fenerbahçemizin transfer çalışmalarından, Güiza ve Lugano'ya kadar çeşitli konularda açıklamalarda bulundu.

İncelemelerde bulunduğu Brezilya'dan Almanya'ya gelen ve bugün takımımızın kampına katılan Aykut Kocaman, sabah antrenmanı sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Juventuslu Poulsen'in transferinden vazgeçildiğini söyleyen Kocaman, ön liberoya yapılacak transferin de Brezilyalı olacağını ve 1 hafta içinde bu konunun netlik kazanacağını ifade etti.
Geri dönmesi gündeme gelen Lugano'nun kulübün şartlarını kabul etmesi halinde yeniden Fenerbahçe formasını giyebileceğini belirten Aykut Kocaman, "Lugano kulübün şartlarına uyarsa, kendisini kadromuzda tutmayı düşünüyoruz" dedi.

Almanya kampına katılmayan Daniel Güiza hakkında da konuşan Aykut Kocaman, Güiza'nın dönüş tarihinde son günün bugün olduğunu, Güiza'nın menajerinin 28 Haziran'da İspanya Milli Takımından ayrılan oyuncu için 1 aylık tatil istediği ve Güiza'nın 28 Temmuz'dan önce takıma katılmayacağını bildirdiğini söyledi. İspanyol golcü için disiplin talimatının devreye gireceğini belirten Kocaman, "Güiza burda olmalıydı.Yaptığı çok yanlış. Kulübün iç tüzük talimatları doğrultusunda gereken yapılacak" dedi

Aykut, Kocaman, basında Fenerbahçe'nin transfer edeceği iddiasıyla yazılan tüm isimlerin yanlış olduğunu da sözlerine ekledi.

Fenerbahce.org

Brezilya'yı biz kalkındırıyoruz. İsim belli olana kadar ya sabır.

tarikko
14.Temmuz.2009, 18:44
Sonunda geldi resmi bir aciklama.Transfer belli olmasa da Brezilyali olacak.Bakalim kim gelecek..

eGowiCh
14.Temmuz.2009, 18:49
Benim anlamadığım savaşçı takım deniliyor ama ön libero olarak Brezilyalı düşünülüyor. Çok büyük çelişki. Fransız veya Afrikalı olmalı ki orta sahanın yükünü kaldırabilsin. İkinci bir Maldonado vakası olmaz sanırım. Güney Amerikanın en iyi ön liberosu diye bize tanıtılıp bir Maldonado getirilmesin!

Forvetimiz yok (Güiza'nın durumu net değil), stoperimiz yok (Lugano'nun durumu belli değil), ön libero hiç yok, sol kanat yok. İşimiz zor önümüzdeki yıl. Yerli transferinde çok büyük hamleler yaptık ama yabancı transferi felaket durumda.

Kamp dönemi başladı, yabancı bir tane oyuncu bile kampa katılmadı. Güiza ve Lugano katılmadığı gibi yeni transfer de yok. Sezonun başlamasına 1 ay kalmış daha Brezilyalı oyuncu izleniyor. Akıl alır gibi değil. Son dakika transferleri olacak herhalde yine 2 sene önceki gibi.

Sekopej
14.Temmuz.2009, 18:55
Fenerbahçe'de oynamış en çok katkı veren önliberonun da Aurelio olduğu düşünülürse Brezilyalı olup olmaması takıma katkı sağlayıp sağlamamayı nasıl belirler anlayamadım?

Lugano kalacak gibi, stoper sorunu olmaz, sol kanata da oyuncu alınacağını sanmıyorum çünkü Edu gönderilmezse yabancı kontenjanı dolacak. Ağustos'ta çalışmalara başlayacak deniliyor Edu için, form tutması uzun sürse de ilk devrenin ortalarında hazır duruma gelir, bu nedenle gönderilmeyebilir.

Topuz sakatlanmadan önce sol tarafta denediğine dair haberler çıkmıştı, Özer'i ve Uğur'u da düşünürsek sol kanada oyuncu alınmayabilir de.

Güiza konusu da netleşmeden forvet almazlar herhalde.

Del Piero_10
14.Temmuz.2009, 19:09
Brezilya'lı ön libero Gilberto Silva olabilir. Ramires Benfica'ya, Melo Juventus'a gitti. Hernanes'i Milan ve Inter alamadığına göre buraya gelmesi konu dışı. Liverpool'dan Lucas zor da olsa getirebilecek isimlerden.

Tabi milli takım seviyesindeki oyunculardan bahsediyorum, kimsenin tanımadığı bir genç oyuncu da düşünüyor olabilirler.

Universal
14.Temmuz.2009, 19:34
Fenerbahçe gene Brezilya kimliğine bürünecek, Aykut Kocaman mutlaka alacağı oyuncuyu oradaki maçlarında izlemiştir. Bari 21-22 yaşında bir oyuncu alalımda hiç olmassa gelecekte para karşılığında satabilelim.

KaF KeF
14.Temmuz.2009, 19:43
Fabricio'yu pek beğenmiyorum,umarım o gelmez..

eGowiCh
14.Temmuz.2009, 20:05
Brezilya'da oynayan kaliteli ön libero adayları kim, bilen biri varsa yazabilir mi? Sao Paulo, Cruzeiro, Corinthians, Internacional gibi takımlarda kim var ön libero, pek bilmiyorum ama 14 Temmuzda orta saha oyuncusu aranıyor olması vahim bir durum.

Sekopej
14.Temmuz.2009, 20:11
Aramaya yeni başlandığını sanmıyorum, isimler bellidir, ilk sıradakiler olmayınca Aykut görüşmeye gitmiştir ve orada yaptığı görüşmeler sonucunda şimdi Daum ile oturup son kararı verirler. Gidip tribünden maç izleyip döndüğünü sanmıyorum, mutlaka ilgilenilen oyuncularla, kulüpleriyle, menajerleriyle görüşmüştür.

Belki Daum'un Brezilya'da kurduğu İzleme Ekibi'yle de yüz yüze görüşüp fikir almıştır. 1-2 güne karar verilir ve transfer hemen bitirilir, üstelik Brezilya'dan geleceği için oyuncu formu konusunda da sıkıntı olmaz.

eGowiCh
14.Temmuz.2009, 20:32
"Hiç hesapta olmayan bir seyahat oldu. Belli bir listemiz var, o liste çerçevesinde futbolcu izlemeye gittik. Her şey Fenerbahçe'nin usulüne ve tarzına uygun gidiyor"

Aykut Kocaman'ın dediğine göre futbolcu izlenmiş. Bu izleme olayları şimdi değil, lige havlu attığımız tarihten itibaren olmalıydı. Yine vasat bir ön libero getirecekler, Selçuk ve Deniz oynayacak orada, yabancı kulübede oturacak, olacağı bu. Ders alınmamış gibi görünüyor.

Sekopej
14.Temmuz.2009, 20:39
İyi de kendisi diyor işte belirli bir listemiz var diye. Avrupada görüşülen isimler olmayınca liste dahilinde izlemeye gitmiş işte Brezilya'ya. Bu izlemenin de oyuncuyla görüşme şeklinde olduğunu düşünüyorum ya da Aykut Daum'un ekibinin önerdiği isimi kendisi de görmek istediğinden hesapta olmayan seyahat demiş olabilir.

Sonuçta istenilen oyuncuların listesi olduğunu da kendisi söylemiş, onu neden görmüyorsun?

nerazzuri
14.Temmuz.2009, 20:41
Brezilya'lı ön libero Gilberto Silva olabilir. Ramires Benfica'ya, Melo Juventus'a gitti. Hernanes'i Milan ve Inter alamadığına göre buraya gelmesi konu dışı. Liverpool'dan Lucas zor da olsa getirebilecek isimlerden.

Tabi milli takım seviyesindeki oyunculardan bahsediyorum, kimsenin tanımadığı bir genç oyuncu da düşünüyor olabilirler.
Lucas Leiva'yı Olympiakos'a kiralandı diye biliyorum.

Sekopej
14.Temmuz.2009, 20:54
süper transferler olacak bekleyin.

Süper değil takıma en fazlakatkıyı verecek transferler olsun.

eGowiCh
14.Temmuz.2009, 20:59
Ümidi kestim ben, bir tane bile yabancı alamadık daha. Sona kalan dona kalır diye bir söz vardır, UEFA'dan elenince gece yarısı operasyonuyla alırız artık 2-3 tane yabancı.

Sekopej
14.Temmuz.2009, 21:03
Niye bu kadar olumsuz bakıyorsunuz bunu da ben anlamıyorum. Sol kanat olmadan çarkı döndürebilecek bir orta saha bile bu takıma yeterli. Lugano ile görüşülecekmiş, anlaşılmazsa o zaman sıkıntıya düşeriz, Güiza dönmezse onu da o zaman düşünürüz.

Şu anda tek transfer bile yeterli olacaktır. Bunun da ince elenip sık dokunmasının ne zararı var, hadi yönetime güvenmiyorsunuz, bunu da anlamıyorum ama Daum'a, Daum'un ekibine ve Aykut Kocaman'a da mı güvenmiyorsunuz?

LaigLeNoiR
14.Temmuz.2009, 21:06
Aziz Yıldırım umarım geçen senelerde yaptığı gibi başarısızlık sonrası yıldızları toplamaz.

DenizlispoR
14.Temmuz.2009, 21:07
Ben endişeli değilim,artık transferi futbolu bilen kişiler yapıyorlar son gecede olsa kaliteli oyuncu geleceğine dair inancım tam :).

Sekopej
14.Temmuz.2009, 21:13
Bende senın herseye olumlu bakmana anlam veremıyorum seko. Sezon acıldı. Ayın 14u cogu takım noktalıyor transferi,biz hala arıyoruz alacaz. Ohoo. Habıre hamıt poulsen bıktırdılar.

Sen basında çıkan haberlere ne bakıyorsun Coşkun. Aykut bugün dedi daha basında adı geçenlerden hiçbiri değil alacağımız oyuncu diye. Türkiye'den alınabilecek iyi oyuncuları zaten aldık.

Şampiyonlar Ligi'nde oynamadan oyuncuları ikna etmek kolay mı? Kaç oyuncu alacağız, 10 tane yabancı almayacağız herhalde, 1 tane yabancı alacağız sadece.

Since-1907
14.Temmuz.2009, 21:17
Daum bugün ki maçta Deivid'i solda düşünüyormuş . Sanırım sol kanadı takım içinden oluşturacak.

Sekopej
14.Temmuz.2009, 21:24
Kazım'ın üzerinde duruyor, Mehmet Topuz'u da solda denediği zamanlar olmuş, Özer de gelecek, muhtelemelen takım içerisinde çözecek o problemi dediğin gibi. Üstelik açıklarda oyuncu kullanacak mı yoksa orta sahayı mı kalabalık tutacak bunu bile bilmiyoruz?

Cengo
14.Temmuz.2009, 22:04
Bende senın herseye olumlu bakmana anlam veremıyorum seko. Sezon acıldı. Ayın 14u cogu takım noktalıyor transferi,biz hala arıyoruz alacaz. Ohoo. Habıre hamıt poulsen bıktırdılar.

Senin de nasıl bu şekilde bakabildiğine inanamıyorum Coşkun?
Daum hata yapmaz, ben rahatlıkla güveniyorum.
Daum ve Aykut'un elinde liste var, Daum'un menajerlik şirketine sahip arkadaşı var.Oyuncu bulmak en sorun olmayacak, önemli olan bu ligde oynamasını kabul ettirebilmek.

Brezilya Ligi'nde yıldız olabilecek bir iki oyuncu var, eve gidince yazarım.

sitte
14.Temmuz.2009, 22:12
fenerin bugünkü maçı fb tv de mi yoksa dfutbolsmart ta mı ?

tarikko
14.Temmuz.2009, 22:20
Brezilya'da oynayan kaliteli ön libero adayları kim, bilen biri varsa yazabilir mi? Sao Paulo, Cruzeiro, Corinthians, Internacional gibi takımlarda kim var ön libero, pek bilmiyorum ama 14 Temmuzda orta saha oyuncusu aranıyor olması vahim bir durum.
Benim bildiğim: Hernanes(çok zor gelmesi),Arouca(Sao Paulo),İbson(Flamengo),Eduardo Costa(Sao Paulo) bunlar var kaliteli Brezilya'da oynayan.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

fenerin bugünkü maçı fb tv de mi yoksa dfutbolsmart ta mı ?
FBTV'de....

sananes
14.Temmuz.2009, 23:00
birinci sorun baskan kongrede haziranda biter transfer demişti 1 ay gecti dedigi tarihin üstünden hala bitmedi.ikinci sorun guiza dönmezse lugano olmazsa diye konusuyoruz diyelim ki o guiza döndü gecen yıl yorulmaktan sut atmaya gücü kalmıyodu demiyo muyduk? bu sene o ünlü daum kondisyonlarıyla gücüne güc katardı ama adam piyasada yok maçlar başladıktan sonra kondisyon antremanı yapılmaz güçlenecekse guiza lugano ve yeni transferler sezon öncesinde güçlenecekler.bide yabancıları sayarsak guiza alex carlos bilica lugano(yabancı stoper) yabancı ön libero deivid ve birde ne olacagı belli olmayan hakkımız var o olmasa bile 7 yabancı var demekki deivid yedek kalacak ideal 11de yada kötü bi ön libero gelecek yine orda selcuk deniz oynayacak

barahir
14.Temmuz.2009, 23:01
Lugano kalıyor orası kesin gibi bişi.. En azından defans hattımızda değişiklik olmayacak..

KaF KeF
14.Temmuz.2009, 23:05
tarikko;
İbson Porto'da diye biliyorum...

tarikko
14.Temmuz.2009, 23:10
tarikko;
İbson Porto'da diye biliyorum...
Kiralıktı bu sezon Flamengo'da ondan söyledim Porto'ya geri döndü heralde.

Lavezzi1907
15.Temmuz.2009, 01:32
Deivid,Ugur ve Selcuk'un yerine 3 yabancı transferi lazım..Lugano'da kaldı mı Daum ve Roland Koch takımı ucurur..Ama nolursa olsun 3 yabancı lazım..Guiza giderse eger forvet de olmalı..

Bordo61Mavi
15.Temmuz.2009, 01:36
19.36 Christian Poulsen's agent admits it is increasingly likely his client will be on his way out of Juventus this summer.

Skysports'ta son dakka gelismelerine eklenmis.

Poulsen in menajeri/avukati kendisinin buyuk ihtimalle ayrilacagini soyluor ;)

MeMo
15.Temmuz.2009, 01:37
Aziz Yıldırım Arena'da 2 oyuncu alıcazz dedi.

nerazzuri
15.Temmuz.2009, 01:44
Aziz Yıldırım Arena'da 2 oyuncu alıcazz dedi.
Daha başlamadı yalnız.

MeMo
15.Temmuz.2009, 01:46
Daha başlamadı yalnız.

Star TV'de haberlerde özet gösterdi.Başlamadığını ben de biliyorum.Yoksa nasıl söylerim dimi? :)

KanaKe
15.Temmuz.2009, 01:46
InsAllah onlardan birisi Poulsen olur. Brezilya'da adi gecen oyuncular bence tamamen kapali kutu Daum'un getirdigi hangi yabanci oyuncu iyi cikti simdiye kadar ?

Sekopej
15.Temmuz.2009, 01:53
InsAllah onlardan birisi Poulsen olur. Brezilya'da adi gecen oyuncular bence tamamen kapali kutu Daum'un getirdigi hangi yabanci oyuncu iyi cikti simdiye kadar ?

Hooijdonk, Alex, Nobre, Appiah, Anelka.

Fabiano vardı, fazla şans bulamadı çünkü yabancı sınırı nedeniyle gönderilmişti. Bir de kaleci Enke var. Luciano vardı sakatlığı nedeniyle sözleşmesi fesh edilmişti.

Hangi yabancılar kötü çıktı diye ben sana sorayım?

KanaKe
15.Temmuz.2009, 02:31
Nobre disinda hepsi bilindik oyunculardi. Anelka,Hooijdonk ve Alex'i zaten Aziz Yildirim getirdi. Daum'un istegi üzerine gelmedi. Fabiano fena degildi ama bence yetersizdi.

eGowiCh
15.Temmuz.2009, 02:34
Enke bizden ayrıldı, Almanya'da yılın kalecisi seçildi. O da iyiydi aslında ama ilk maçta kendine güvenini kaybedip takımdan ayrılmak istedi.

Daum'un yabancı transferi konusunda iyi adımlar atacağından eminim ama geç kalındığını söylüyorum. Geç kalınması da Daum'a güvensem bile beni endişelendiriyor, geçen yılki örnekler aklıma geliyor. Josico ve Maldonado vakaları yaşanmasını hiçbir taraftar kabul edemez.

Güiza konusu da netleşsin. Satılacaksa satılsın, kalacaksa kalsın. Böyle belirsizlik daha kötü. Ben kalmasını çok istiyorum ama gidecekse de Shevchenko söylentileri vardı, 7 numaralı formasıyla Shevchenko alınırsa hem forma patlaması yaşanır hem de takıma çok faydası olur, rüyamda gördüm Sheva'yı alıyorduk. :)

matrockmamy
15.Temmuz.2009, 02:51
bugün bilica çok güzel bir top attı, daha önce lugano ve edudan görmediğim tarzda, hatta alexin bile çok atmadığı bi şekilde :D bi arkadaş topu oyuna sokan bir defans istiyodu oyundan çıkana kdr bunu çok iyi yaptı bilica. lugano,bilica,bekir gibi 3 adamımız var. bekir de çok iyi adam, hızlı da..
defansta sorunyok.
orta sahamız soru işareti, uğuru fb formasıyla gördükçe utanıyorum..

enforcer
15.Temmuz.2009, 03:02
furkan aydın paf takımda oynayabilir mi yoksa yaşı müsait değil mi?

DenizlispoR
15.Temmuz.2009, 03:05
bugün bilica çok güzel bir top attı, daha önce lugano ve edudan görmediğim tarzda, hatta alexin bile çok atmadığı bi şekilde :D bi arkadaş topu oyuna sokan bir defans istiyodu oyundan çıkana kdr bunu çok iyi yaptı bilica. lugano,bilica,bekir gibi 3 adamımız var. bekir de çok iyi adam, hızlı da..
defansta sorunyok.
Aynen :icon_redface:.

titates1
15.Temmuz.2009, 03:09
furkan , onur , abdülkadir umarım bu sene bu gençlere şans verilir ... Şu uğur boralı mümkünse 70 80 dakikadan sonra alsınlar oyuna o zaman iyi şeyler yapabilir ama kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil 0 oynuyor resmen zarardan başka bir şey yok , alexi de hiç beğenmedim bugun boş boş dolanıyor deivid de gol atana kadar bi varlık gösteremedi diğer oyuncular gayet iyiydi..ali bilgin de tam joker oldu heryerde oynuyor adam hakkını da veriyor..

E.Cartman
15.Temmuz.2009, 03:14
defansta sorunyok.

Uğuru zaten koy Veliefendiye koşsun dursun sürekli koşuyo ama boşa koşuyo :zuhaha

DenizlispoR
15.Temmuz.2009, 03:31
Uğuru zaten koy Veliefendiye koşsun dursun sürekli koşuyo ama boşa koşuyo :zuhaha
Valla ya at yarışlarına verelim iyi para getirir :n:.

TR.CaPTaiN
15.Temmuz.2009, 04:32
19.36 Christian Poulsen's agent admits it is increasingly likely his client will be on his way out of Juventus this summer.

Skysports'ta son dakka gelismelerine eklenmis.

Poulsen in menajeri/avukati kendisinin buyuk ihtimalle ayrilacagini soyluor ;)

Ayrılsa bile bize gelmesi zor. Sonuçta Schalke eski kulübü ve bence bu yarışta en şanslı ekip. Normalde Poulsen'in gelmesi çok sevinirdim fakat önliberonun Brezilya'dan olacağı açıklamalarından sonra Poulsen'e 2 kat fazla sevinirim. Aykut Kocaman da Poulsen işinin yattığını söyledi. Şu saatten sonra maalesef çok zor.

Uyanık Figer, Lugano'nun sözleşme imzalaması için kendisine kulüplere ödenen bonservis gibi para istemiş. Ve yönetim de kapıyı göstermiş. Muhtemelen Lugano'nun Avrupa'da bir kulüple anlaşamamasının sebebi de Figer'in aç gözlülüğü oldu. Aziz Yıldırım Arena'da bu konuyla ilgili; '' bizim şartlarımıza gelirseler anlaşırız '' diyerek çok önemli bir mesaj verdi.

scar face
15.Temmuz.2009, 04:34
Zaten bundan sonra Poulsen falan da gelmesin...Ayağa top yapabilen,dike gidebilen,güçlü bir defansif orta saha bulduk mu tamamdır bu iş...

Cengo
15.Temmuz.2009, 04:54
Kaçıranlar için copy+paste..

AntuHaber: "İki Futbolcu Daha Alacağız"

Başkanımız Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, eski yöneticimiz,ünlü televizyoncu Uğur Dündar`ın "Arena Özel" programında biraraya geldiler. Başkanımızın konuşmasından kesitler şöyle:

"Öncelikle böyle bir program tertiplendiği için teşekkür ediyorum. Hem Galatasaray hem Trabzonspor hem de kendi takımımıza başarılar diliyoruz. Sivasspor ve Beşiktaş`a da başarılar diliyoruz tabi ki. Sayın Polat`ın dediği gibi UEFA Kupası`nda taraftar geliri hariç bir kazancı olmuyordu kulüplerin. Bu yeni formatta Şampiyonlar Ligi kadar olmasa da yüzde 40 daha yüksek kazanç getirecek eski formata göre. Artık önemli bir lig oldu bu."

-"İKİ FUTBOLCU DAHA ALACAĞIZ"-

"Kulüpler laf olsun diye transfer yapmaz. Biz Mehmet, Özer, Bekir ve Bilica`yı aldık. Bu oyuncuları takıma girebilecekleri için transfer ettik. Eksik yerlere aldık. Bize takım içine girebilecek, oynayabilecek iki oyuncu daha alacağız. Bunları yapınca transferi kapatmış olacağız. Geçen gün Ronaldinho`yu alıyormuşuz gazetede gördüm. 12 milyon Euro verecekmişiz senelik. Bunlar da marka değerini düşüren yalan haberler. Bu çok tehlikeli. Taraftarı da beklentiye sokuyor. Bu kulüplerin giderleri belli. Gelirleri de belli. Siz bunları düşünmezseniz sonunda bankalara teslim edersiniz kulüpleri. Biz orta saha bakıyoruz. Stoper veya sol tarafa da oyuncu alabiliriz."

-"DAUM`UN VERDİĞİ İSİMLER ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ"-

"Sayın Daum, bu mevkilere 5`er tane oyuncu tespit etti ve verdi. Sayın Aykut Kocaman da çalışmalar yapıyor bu konuda. Biz de bakıyoruz. Bunlardan birer tanesini alacağız."

-"AVRUPA`YA GİDİNCE SÖZÜN GEÇMEZ ADNANCIĞIM"-

"Arda konusunda iddiam Adnan Bey izin verirse görüşmeme devam ediyor. Adnan Bey şunu bilsin, yöneticiler takım değiştirmez ama futbolcular değiştirebilir. Galatasaray dışarı satınca artık senin sözün geçmiyor Adnancığım.

-"TÜRKİYE`DE DİRENMEK ZOR"-

"Dünya`da kulüpler genellikle kişilere ait. Türkiye`de ise dernekler kanununa göre idare ediliyor. Genel Kurullara karşı sorumlusunuz. Kötü gidiş olduğu zaman hesap vermek zorundasınız. Dünya`da kişilere ait olduğu için takımlar kötü gidişte bile direnmek daha kolay. Türkiye`de hem bu durumdan dolayı hem de medya baskısından dolayı direnmek zor oluyor."

KaPaLı
15.Temmuz.2009, 12:17
Dün Emre'yi defansın önünde oynattı. Muhtemelen gelecek adam Hucum gücü daha yüksek oyuncu olacak.

Sekopej
15.Temmuz.2009, 14:59
Emre geçen sene istenilen seviyede değildi, çok daha iyisini yapabilecek ve bunu yapmasını sağlayacağım demişti zaten Daum.

Lugano'nun 16 milyon istediği ve 8'ini peşin olarak Figer'in istediğini söyledi Aziz Yıldırım. Bizim kendisiyle bir ilişkimiz kalmadı ama onlar haber göndermiş görüşelim diye, şartlarımızı kabul ederlerse kalır dedi. Menajerlere karşı tutumunu da biliyoruz Aziz Yıldırım'ın, fazla para koklatmaz Figer.

KaPaLı
15.Temmuz.2009, 15:03
Fabricio ve Wagner isimleri geçiyo. Fabricio gelirse iyi olurda Wagner hakkında çok fikrim yok. Defansı zayıf sanırım onun. Hernanes olursa mükemmel olurda onuda almak çok zor. Bakalım neler olacak belli olacak bu hafta.

Bu arada Fenerbahçe yönetimi +2 oda fazla varken +2 oda daha istemiş otel yönetiminden. Büyük ihtimalle Almanya kampına gelecek oyuncular.

Universal
15.Temmuz.2009, 15:05
furkan , onur , abdülkadir umarım bu sene bu gençlere şans verilir ... Şu uğur boralı mümkünse 70 80 dakikadan sonra alsınlar oyuna o zaman iyi şeyler yapabilir ama kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil 0 oynuyor resmen zarardan başka bir şey yok , alexi de hiç beğenmedim bugun boş boş dolanıyor deivid de gol atana kadar bi varlık gösteremedi diğer oyuncular gayet iyiydi..ali bilgin de tam joker oldu heryerde oynuyor adam hakkını da veriyor..

Daum bir maçta 3-0 önde olsak bile gençleri oyuna almazdı, büyük ihtimalle bu yılda aynısı olacak. Garanti olmayı severdi.

Since-1907
15.Temmuz.2009, 15:10

Alex 2 asistle oynadı.İşte Alex o kadar büyük futbolcu ki sahada görünmese bile skora katkı yapıyor.Maalesef ki yaşından olsa gerek Alex'e ön yargılıyız.Ama bence böyle bir futbolcuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız.

Clayman
15.Temmuz.2009, 15:17
Alex 2 asistle oynadı.İşte Alex o kadar büyük futbolcu ki sahada görünmese bile skora katkı yapıyor.Maalesef ki yaşından olsa gerek Alex'e ön yargılıyız.Ama bence böyle bir futbolcuya sahip olduğumuz için çok şanslıyız.
Belki biraz klişe bi laf olacak ama Dünya futbolunda Alex gibi oyuncuların devri kapandı :)

titates1
15.Temmuz.2009, 15:17
ismini bile hatırlamadığım bir takımla oynadığımız maçta 2 asist yapması çok önemli değil bence onun bölgesinde oynayan herhangi biri yapabilirdi bunu Alex'in büyük futboldcu olduğunu ben de biliyorum , seviyor ve saygı da duyuyorum ama artık bizim futbolcumuz olmamalı diyorum daha önce de söylemiştim , madem savaşıcaz bu takımda yanından geçen topu,adamı seyreden adam olmamalı...

Clayman
15.Temmuz.2009, 15:19
ismini bile hatırlamadığım bir takımla oynadığımız maçta 2 asist yapması çok önemli değil bence onun bölgesinde oynayan herhangi biri yapabilirdi bunu Alex'in büyük futboldcu olduğunu ben de biliyorum , seviyor ve saygı da duyuyorum ama artık bizim futbolcumuz olmamalı diyorum daha önce de söylemiştim , madem savaşıcaz bu takımda yanından geçen topu,adamı seyreden adam olmamalı...
Tamamen doğru bir analiz bana göre...

Since-1907
15.Temmuz.2009, 15:24
Belki biraz klişe bi laf olacak ama Dünya futbolunda Alex gibi oyuncuların devri kapandı :)

Senin dediğin sistemle alakalıdır.Mesela bir Barcelona'nın , bir Rijkaard'ın sisteminde 10 numaraya ihtiyaç yoktur.Ama Real Madrid Kaka'yı aldı Kaka'da Alex sisteminde bir oyuncu.Juventus Diegoyu aldı keza o da Alex tipinde oyuncu.Daha nice örnekleri var .Ha Alex koşmaz , pres yapmaz belki ama takıma kattıkları maximum seviyede.Alex gibi oyuncun varsa arkasındaki orta sahanın sağlam olması gerek. Yani Alex gibi oyuncuların devri kapanmadı , sistemle alakalı.Alex hala Türkiye ligindeki en kaliteli yabancı oyuncudur.

titates1
15.Temmuz.2009, 15:30
Ben senin söylediklerine de tamamen katılıyorum ama ben bu tip oyuncuyu sevmiyorum zaten ayrıca Diego ve Kaka'yla Alex'i karşılaştırmak biraz değişik oldu ikiside fizikli oyuncular alıp topu koşabilirler ama Alex topla koşmaya kalksa bir omuz bişey çuvalı gibi yere yapışıyor ... yeter yani 5 senedir aynı şeyi izliyoruz bütün güzelliklerini gördük yeni bir heyecan lazım bize , dünyada devri kapanmamış olabilir ama bizim için kapandı " bence"

Since-1907
15.Temmuz.2009, 15:37
Kaka ve Diego Alex'ten iyidir veya değildir orası önemli değil demek istediğim 10 numara pozisyonlarında oynuyorlar takımlarında.Alex topla beraber isteğinde koşadabiliyorlar , fizik bakımından son zamanlarda zayıf bunu da daha çok sakatlığına bağlıyorum.Alex oynadığında her an bişey bekliyoruz Alex bir şut çekse de , bir ara topu verse de gol atsak tipinden.Alex koşmayabilir ama Alex'in bu takıma kattıklarını inkar edemeyiz.Geçen sezon Aragones Alex'i orta sahanın ortasında oynatıyordu o bölgedeki oyuncunun top çalması , koşması lazım Alex o tip bir oyuncu değil Alex'i hemen forvetin arkasına koyacaksın.Ordaki oyuncunun da zaten pres yapması koşması gerekmiyor.Alex ortasahanın ortasında oynamasına rağmen geçen sezonda takımın en iyilerindendi.Herkesin görüşü kendinedir ama her zaman dediğimi yine diyeyim.Kadroya önce Alex'i daha sonra diğer 10 oyuncuyu yazarım

ForsakeN
15.Temmuz.2009, 15:38
Ben senin söylediklerine de tamamen katılıyorum ama ben bu tip oyuncuyu sevmiyorum zaten ayrıca Diego ve Kaka'yla Alex'i karşılaştırmak biraz değişik oldu ikiside fizikli oyuncular alıp topu koşabilirler ama Alex topla koşmaya kalksa bir omuz bişey çuvalı gibi yere yapışıyor ... yeter yani 5 senedir aynı şeyi izliyoruz bütün güzelliklerini gördük yeni bir heyecan lazım bize , dünyada devri kapanmamış olabilir ama bizim için kapandı " bence"

Aynen katılıyorum hepsine. Artık bende Fenerbahçe'de Alex tarzı mücadele etmeyen,fizik gücü zayıf oyuncular görmek istemiyorum.Misal: Lampard'ın tekniği Alex'i kaça katlar fakat adam sahanın en çok koşan oyuncularından.

Artık Avrupa'da başarı isteniyorsa oyunun iki yönünü de iyi oynayabilen,gerektiğinde defansına yardımcı olan oyuncular alınmalı.Yanından geçen rakip oyuncuya ayağını uzatmaya çekinen,30 metre depar attı mı sakatlanacak futbolcu istemiyorum ben.

Tamam Alex'in bize çok katkısı oldu,Fenerbahçe'de oynamış en kaliteli 10 numaralardan biri olabilir ama artık yolların ayrılma vakti geldi de geçiyor.

titates1
15.Temmuz.2009, 15:43
"Alex oynadığında her an bir şey bekliyoruz " ben de buna karşıyım işte kardeşim biz yıllardır Alex'e bağlı oynuyoruz o bir şey yapsa da kurtarsak maçı keyifsiz gününde olduğunda kaybedelim maçı eğer Alex kalıyorsa ona bir alternatif oyuncu almamız lazım arkasına box to box oyuncular almamamız lazım , yine söylüyorum katkılarını yeteneklerini futbolculuğunu efendiliğini tartışmıyorum ama artık misyonunu doldursun , heyecanı bitti.Bu sene takımımızda olacak sonuna kadar destekliycez ve zevkle izliycez Alex'i yine yaptıklarıyla ama artık ona bağlı bir sistem olmasın....

Clayman
15.Temmuz.2009, 15:50
Zaten baktığınızda bizim futbolumuzdaki temel sorun bu. Takımlarımızda şu görüş hakim; "Bir oyuncu alalım da takımı kurtarsın, oyunu onun üzerine kuralım". Şuanda Avrupa'nın büyük takımları dediğimiz takımlara baktığınızda 1 oyuncuya bağlı değil hiçbiri. Maçın seyrini değiştirebilecek birçok oyuncu var. Örneğin bir Chelsea, Lampard gününde değilse Essien, o da değilse Drogba ya da Arsenal, Adebayor değilse Fabregas, o değilse Van Persie veyahutta Barcelona'da Xavi, Eto'o, Iniesta, Messi .

Yani anlatmak istediğim bir takımın oyun yapısı tek bir oyuncuya bağlı olmamalı. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray yıllardır bunun peşindeler. Yaptıkları transferlerden de bu anlaşılıyor. Alex Fenerbahçe'nin, Delgado da Beşiktaşın herşeyi idi. Galatasaray'da Hagi'den sonra böyle bir oyuncu olmadı. Daha doğrusu gelenler kalıcı olmadı. Son zamanlarda Galatasaray bu düşünceden vazgeçti diye düşünüyorum ben.

Sheriff
15.Temmuz.2009, 15:51
Skora katkı yapan bir oyuncu, sisteme oturursa herzaman iyi bir silahtır bence. 10 numara pozisyonunda oynayan oyuncu koşmayacak diye bir kaide yok. Ancak sanıyorumki Alex yorulduğu için koşmuyor. Zaten koşsa bizde değil Barcelona'da olurdu..

Universal
15.Temmuz.2009, 16:07
Alex gol atıp, asist yapıyorsa sorun yok. Türkiye'de onun istatistiklerine ulaşmış daha hiçbir yabancı yok.

ParduS
15.Temmuz.2009, 16:28
Maçın sadece ilk yarısını izleyebildim.Takımın oyununu beğendiğimi söyleyemem,daha takım oturmamıştı sanki.Gerçi 2. yarıyı izleyemedim, o yüzden sağlıklı yorum yapamayacağım.

Şahsi fikrim bu yılın en iyi transferinin "Emre" olacağı yönünde.

TR.CaPTaiN
15.Temmuz.2009, 16:37
Devrinin kapandığı söylenen Alex bundan 2 sene öncesine kadar moda olan oyuncular da dahil tüm dünya yıldızlarının bulunduğu bir turnuvada asist kralı olmuş oyuncudur. Varsın Alex'in devri kapanmış olsun ama ligde, Avrupa'da takım arkadaşlarına tüm golleri o hazırlasın, zaman zaman kendisi atsın. Alex'in arkasına kaliteli, mücadele eden oyuncular konulursa Alex'in mücadele etmesine zaten gerek kalmaz. Ama Alex'in arkasına Josico, Selçuk, Maldonado, Uğur, Deivid gibi adamları koyarsanız Alex'in o takımda durması bile şanstır. Geçen sezon sakatlıklarla uğraşmasına rağmen takıma en çok katkı yapan oyuncu da yine Alex'tir. Sezon başladığında yine hepimiz Alex'i göreceğiz.

Alex gibi topçun olsun, dünyalar kadar borcun olsun.

Lavezzi1907
15.Temmuz.2009, 18:03
Alex 2 sene daha cok rahat oynar..TSL'nin en iyi yabancı oyuncusunundan bahsediyoruz..

sananes
15.Temmuz.2009, 19:46
lampardın teknigi alexi katlar mı yapma allahını seversen lampard bi cok yönden alexten cok daha üstündür alexin kostugunun 2 katını koşar falan ama alexin teknigi bi farklı topu ayagında tutmasından bile anlasılabilir bu.zaten futbolcu olmuşsa allah vergisi teknigi sayesinde driblingle adam gecme konusunda sıkıntılı belki ama yürüyerek calım atıyo bu adam sürekli nokta pas atıyo lampardla farklı oyuncular ve fenerbahcede alexe yer var avrupada alexte koşuyo zaten ayrıca maçlar sıkıştıgında enterasan ara toplarıyla işleri kolaylaştıranda alex.O oynamadıgında cok sıkıcı geciyo maçlar ama dün çok etkisizdi 2 asistte yapmadı sanki deivid ve önderin gollerinin öncesini görmedim ama zaten öndere pası vermiş olsa bile gollük bi pas değildi o, en fazla adı asist olur yetenek isteyen önderin vurusuydu

ForsakeN
15.Temmuz.2009, 21:19
lampardın teknigi alexi katlar mı yapma allahını seversen lampard bi cok yönden alexten cok daha üstündür alexin kostugunun 2 katını koşar falan ama alexin teknigi bi farklı topu ayagında tutmasından bile anlasılabilir bu.

Haklısın Alex'in de tekniği çok yüksek.Ben orda yanlış bir ifade kullanmışım.Anlatmaya çalıştığım Lampard'ın Alex'ten çok daha büyük bir futbolcu olmasına rağmen ondan daha fazla mücadele etmesiydi..Şimdi bu yüzden Lampard olmuş diyenler olucaktır fakat tekniğinin yüksek olması Alex'e mücadele etmeme hakkını vermez diye düşünüyorum.

barahir
15.Temmuz.2009, 21:24
Eğer Alex'den savunma yapmasını istersen mücadele etmesini istersen, alışık olduğumuz asistlerini ve gollerini göremeyiz.. Bunu iyi analiz etmek gerek..

TR.CaPTaiN
15.Temmuz.2009, 21:34
Forma Numaraları [ Resmi Site ]

Mehmet Topuz - 66
Özer Hurmacı - 20
Bilica - 58
Bekir - 15
Abdülkadir - 18
Ali Bilgin - 17
Güiza - 9

barahir
15.Temmuz.2009, 21:42
Guiza gelirse giyer 9 numarayı:D

Sekopej
15.Temmuz.2009, 21:45
Güiza'ya sormadan mı vermişler, eğer haberi varsa geri döenecek demek ki.

tarikko
15.Temmuz.2009, 21:48
Haberi vardır kesin Guiza'nın ama kendisi nerede acaba ? :)

bugra 1905
15.Temmuz.2009, 21:48
Bilicaya 58 Numara Çok Yakışacak:)

Since-1907
15.Temmuz.2009, 22:15
Haber vermeden numara vermenin olacağını sanmıyorum.Bakalım 9 numara uğur getirir inşallah.11 numarada gelecek olan sol açığamı saklanıyor :D

barahir
15.Temmuz.2009, 22:16
7 numara da boş sanırım...

tarikko
15.Temmuz.2009, 22:21
Sol açığa 7 numara saklanıyor bence :)

sananes
15.Temmuz.2009, 22:52
guizanın forma numarasını değiştirmek mantıklı bi politika aslında yani ben gecen sene sırtında 14 guiza yazan forma almıs olsam bu sene 9 guiza yazdıgında içim rahat etmez gider 9 yazanı alırım bide:) gsde de 10 arda mesela ekstradan fazla satılır diye düşünüyorum guizada öyle olacaktır

eGowiCh
15.Temmuz.2009, 22:55
Güiza'ya 9 verilmesi bence ona verilen önemi gösteriyor. Bu yıl onun takım için ne kadar değerli olacağının sinyali verilmeye çalışılıyor. İnşallah bir an önce gelir de takıma katılır, bu güveni sarsmaz.

MyLifer
15.Temmuz.2009, 23:00

Söylediklerinde haklılık payı var, geçenlerde FB TV'nin her gün olduğu gibi gece yarısında eski maçlardan Fenerbahçe - Manchester United maçını izliyordum. 3-0 Fenerbahçe'nin yendiği. Alex'e dikkat ettim, attığı çalımlar verdiği arapaslar. 3 Manu futbolcusunu çalımlıyordu üstüste, can alıcı noktalara paslar atıyor, duran topları harika kullanıyordu. Şimdi ise bunları yitirmiş gibi, ya artık yaşlandı ve yaşlılıkla birlikte gelen bir yorgunluğu var. Ya da o eski hırsından artık uzak.

murat taşlı
15.Temmuz.2009, 23:25
Alex takımdan niye gitsin ki 11 de olmasa bile kadroda olması gereken oyuncu ama bu bizde olmuyor maalesef alex in de buna karşı çıkamamsı lazım karşıdaki takımın duruma göre gerekirse yedek gerekirse 11 başlamalı herkesde buna saygı göstermeli

murat taşlı
15.Temmuz.2009, 23:30
dün maçım ikinci yarısına yetişebildim ben önder i çok beğendim kendine güven gelmiş gibi çok enteresandır birde ali bilgin i beğendim aslında çok tutmam kendisini ama takımda uğur ve deived değişmeli bence alex rakibe göre alınmalı bence 3 iyi adam gelirse takımın çehsesi baya bir değişir.

murat taşlı
16.Temmuz.2009, 00:45
volkan babacan = daha çok genç ama iyi kaleci olabilir--------------------------------------------------------g.gönül = vazgeçilmez-----------------------------------------------------------------------------------------r.carlos = inşallah neden varsın demeyiz.---------------------------------------------------------------önder = iyi bir çıkış bekliyorum.--------------------------------------------------------------------------bilica =topla iyi ama zorlayan rakipler karşısında bakmak lazım----------------------------------u.boral =kadroda olması bile hata------------------------------------------------------------------------deived =+2 den biri olur------------------------------------------------------------------------------------a.bilgin =rakip zayıf olduğundan olabilir baya iyiydi ama topla daha az oynarsa daha iyi---emre =bu sene onun senesi olabilir--------------------------------------------------------------------alex =beyni ve tekniği ile sahanın en iyisi fiziği tam tersi rakibe göre oynamalı----------semih = gösterişsiz ama faydalı tek forvetli sistemin tek adamı şu anda----------------------maçın sadece ikinci yarısını seyrettim izlenimlerim bunlar, ama bu sene için umutlandım doğrusu.

Universal
16.Temmuz.2009, 01:14
58 Sivas'ın plakası mı?

KaPaLı
16.Temmuz.2009, 01:19
Fenerbahçemiz'in Sportif Direktörü Aykut Kocaman, hafta sonunda gittiği Brezilya'ya, yeniden gitmek üzere yola çıktı.

DHA ekibinin edindiği bilgiye göre, bugünkü akşam antrennanından sonra apar-topar Brezilya'ya hareket eden Aykut Kocaman, Brezilya Ligi'ndeki futbolcu takibine devam edecek.

Akşamki çalışmadan sonra otele dönüp takım elbiselerini giyen ve yola çıkan tecrübeli futbol adamı, Brezilya'da yeniden futbolcu izledikten sonra raporunu teknik direktör Christoph Daum ve yönetimle paylaşacak. Gerek Aykut Kocaman'ın, gerekse de Aziz Yıldırım'ın söylediği gibi, iki transfer yapmayı planlayan Sarı-lacivertli kulüp, bir ön liberoya, bir de sol kanat veya stoper mevkiine futbolcu transfer edecek.
Kaynak: DHA

Gelirken Futbolcularla dönecek herhalde Aykut hoca :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
“Alacağımız orta saha Brezilyalı olacak” diyen Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman'ın bahsettiği ismin, Liverpool’un 22 yaşındaki ön liberosu olduğu öğrenildi.
Fener Bahçemiz, Poulsen dosyasının üzerini kapatıyor.. Bir aydır 'Gelmeyeceğim' demesine rağmen 29 yaşındaki oyuncu üzerinde büyük baskı kuran sarı-lacivertlilerde Sportif Direktör Aykut Kocaman, Juventuslu yıldızın artık F.Bahçe'ye gelmesinin çok zor olduğunu belirtti.
SARI-LACİVERTLİ yetkilileri, özellikle de Asbaşkan Ali Koç'u uzun süre meşgul eden Poulsen'den umut kesilmesinin ardından çizilen yeni rotayı da yine Kocaman açıkladı: “Alacağımız orta saha oyuncusu Brezilyalı olacak.” Bir süredir Samba diyarında görüşmeler yapan Kocaman'ın bahsettiği Brezilyalı'nın da Liverpool'un genç ön liberosu Lucas Pezzini Leiva olduğu öğrenildi.

6.7 MİLYON EURO
İNGİLTERE Premier Lig ekibinde geçen sezon 39 maça çıkmasına rağmen (20'si ilk 11), teknik direktör Benitez'in kadroda düşünmediği Brezilyalı futbolcuya Liverpool'un biçtiği fiyat da 6.7 milyon Euro... 22 yaşında olmasına rağmen Brezilya Milli Takımı'na kadar yükselme başarısı gösteren Lucas'la temasa gecen sarı-lacivertliler, bu transferde kadrodaki Brezilyalı bolluğuna ve R.Carlos'a güveniyor. Yönetimin aklındaki plan Türkiye'yi tanımayan Lucas'a R.Carlos'un ismiyle ‘reklam' yapmak..
Fakat sarı-lacivertliler, transferi için uğraştıkları Hamit'ten olumlu sonuç alamazsa, Lucas'ı bitirseler bile bir isim daha almaya kararlı. Kanarya bu hakkını da sol açıkta kullanmak istiyor..

Kaynak: Vatan

http://transfermarkt.co.uk/en/spieler/41414/lucas/profil.html

Lucas hala Liverpool'un oyuncusu (::)

Alicanfmfan
16.Temmuz.2009, 01:49
Lucas belki iş yapabilir ama fenerin daha güçlü ve yırtıcı ön liberoya ihtiyacı var.

KaPaLı
16.Temmuz.2009, 01:51
Alican dün Emre'yi Defansın önünde oynattı. Büyük ihtimalle hucum - defans hattında adam alacak Fenerbahçe

Alicanfmfan
16.Temmuz.2009, 01:54
Oyunu iki yönlü diyorsun İso da ön libero dedigin agresif olmalı defansif yönü daha kuvvetli olmalıdır bana göre cok diri bir rakibe karsı emre vasat kalabilir yetişemez yani bu yeni ön libero nun yanına emre monte edilirse iyi bir iş olur o zaman.

deniz.91
16.Temmuz.2009, 03:34
Forma Numaraları [ Resmi Site ]

Mehmet Topuz - 66
Özer Hurmacı - 20
Bilica - 58
Bekir - 15
Abdülkadir - 18
Ali Bilgin - 17
Güiza - 9

Mehmet Topuz 38 giyecek diye duymuştum ama 66dan vazgeçeçmiş heralde

eGowiCh
16.Temmuz.2009, 03:41
Aykut Kocaman bir iki gün içinde Brezilya'dan yeni transferi alıp Almanya kampına gelecek sanıyorum, hepimizin beklentisi ve temennisi bu yönde.

anilton
16.Temmuz.2009, 03:52
F.Bahçe'nin Brezilya'dan alacağı adam Kleberson olabilir mi acaba?

Sheriff
16.Temmuz.2009, 03:54
Yok sanmıyorum. Kleberson bir kez şansını denedi burda, ikinci kez geleceğini sanmam Türkiye'ye..

sananes
16.Temmuz.2009, 04:06
kleberson olsa fena karsılamam bence iyi bi orta saha oyuncusu besiktasta da fena degildi sanki

eGowiCh
16.Temmuz.2009, 04:07
Tutumlu Aurelio konusunda açıklamalarda bulunmuş.

Kimse Aurelio’nun Türkiye ya da İspanya’da futbol oynamasını engelleyemez. Sakatlıktan çıktı ve beklediğimizden daha kısa bir süre sonra sahalara dönecek. Fenerbahçeli yöneticiler Ali Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu’yla görüştük. Şartlar uygun olur ise Fenerbahçe’ye dönebilir, ama bu konuda açıklama yapmak istemiyorum. Türkiye’de düşünüldüğünün aksine 5 milyon 250 bin dolarlık ceza konusu da bizi fazla düşündürmüyor.

TR.CaPTaiN
16.Temmuz.2009, 04:22
Mehmet Topuz 38 giyecek diye duymuştum ama 66dan vazgeçeçmiş heralde

http://www.fenerbahce.org/futbola/detay.asp?ContentID=16311&ContentCategoryID=17

Cengo
16.Temmuz.2009, 04:44
Ertuğrul A takıma çıkmış :) :)
Yeni bir kaleci daha geliyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Paf takımı as kalecisi kendisi.

Varonil
16.Temmuz.2009, 04:58
Kalecisi açısından uzun yıllar sıkıntı yaşamayacağız.Volkan Babacan'ın yanı sıra Mert Günok ve Ertuğrul Taşkıran da gelecek vaadeden kalecilerimiz.Eminim ki uzun yıllar milli takımımızın kalesi Fenerbahçe'den çıkacak.

enforcer
16.Temmuz.2009, 12:12
bir de alper var kaleci olarak... kiraya göndersek kendisini 5 kaleci de fazla...

Universal
16.Temmuz.2009, 15:36
Lucas olursa çok iyi olur, genç bir futbolcu burada kendini kanıtlayıp tekrar Premier Lig'e gidebilir.

Sekopej
16.Temmuz.2009, 16:39
Aurelio bonservisini cebinden ödeyip bedelsiz gelirse belki Fenerbahçe tazminattan vazgeçebilir. Tabi gidiş şekli pek hoş değildi, Tutumlu ile çalışmaya devam ettiği sürece gelmesi sıkıntılı olabilir, gelirse taraftarın gönlünü alabilmesi için geçmişten daha iyi performans sergilemeli.

Belki Aurelio'nun dönme ihtimali de düşünülerek Brezilya'dan genç bir isim getirilebilir, gerektiğinde +2'de de kullanılabilecek bir isim.

Alicanfmfan
16.Temmuz.2009, 16:43
Bugün acıklanacaktı Aurelio nun o cezası.

KaF KeF
16.Temmuz.2009, 17:29
Lugano teklifi reddetmiş ve Lugano defteri kapanmış..
Alex'in önüne tek forvetli sistem düşünüyormuş Daum.
Deniz Joker oyuncuymuş.Sol bek,stoper heryerde kullanabiliriz dedi.
Alınacak oyuncu sıradan değil kaliteli olması için çalışılıyormuş..
Aurelio söz konusu değil dedi..

eGowiCh
16.Temmuz.2009, 17:35
Lugano yerine bir stoper arayışı var anladığım kadarıyla. Stoper ve ön libero alınacak gibi görünüyor.

KaF KeF
16.Temmuz.2009, 17:38
Alman gazetecinin '' Bayern'den futbolcu alacakmısın? '' sorusuna ;
Alabiliriz,isim söylemek istemiyorum dedi..

KaPaLı
16.Temmuz.2009, 17:40
Alman gazetecinin '' Bayern'den futbolcu alacakmısın? '' sorusuna ;
Alabiliriz,isim söylemek istemiyorum dedi..

Breno - Borowski - Schweinsteiger ( kendm yazdım valla :D ) - Lucio - Van Bommel benim aklıma gelenler. Brezilya'dan alınacaksa savunmacı Sao Paulodan Miranda olabilir.

anilton
16.Temmuz.2009, 17:40
Aziz Yıldırım Arena'da 2 yabancı transfer yapacağız.Birisi orta sahaya,diğeride duruma göre ya stopere ya da sol tarafa olacak dedi.Durum dediği Lugano'nun durumu olsa gerek.O teklifi kabul etmediğine göre stopere transfer yapılacak,sol tarafta M.Topuz,Uğur,Özer,Vederson gibi alternatiflerle yola devam edilecek anlaşılan...

KaF KeF
16.Temmuz.2009, 17:48
Lucio İnter'e gitti bu arada...

KaPaLı
16.Temmuz.2009, 17:48
Bundan sonra kimseyi yazmıcam yaa. Kimi yazsam bir kulup alıyo. Rıdvan - Nihat - Keita - Lucio hepsi biyerlere gitti. Ne şom ağızlı adamım ya :D

eGowiCh
16.Temmuz.2009, 17:49
Daum önemli açıklamalar yaptı. Bayern'den oyuncu alabileceğimizi söyledi, acaba kim bu isim? Hamit mi Lucio mu Toni mi Sosa mı? Merakla bekliyoruz, en kısa zamanda resmiyet kazandırılsın artık.

KaF KeF
16.Temmuz.2009, 17:50
Açıklamalara göre Forvet almayacağız.Yeteri kadar golcü var dedi takımda..

eGowiCh
16.Temmuz.2009, 17:53
Hamit, Borowski, Sosa ihtimalleri kalıyor o halde. Üçünden hangisini alsak sevinirim, umarım alırız.

sananes
16.Temmuz.2009, 17:55
sosa cidden yetenekli ama biraz fazla ofansif bizim için ben en cok hamit transferi olsa sevinirim orta sahanın ortasında oynadıgında mükemmel oynuyo

TR.CaPTaiN
16.Temmuz.2009, 17:58
Bu takıma stoperden daha önce sol açık alınmalı. Bekir, Önder Şampiyonlar Ligi'nde olmadığımız da düşünüldüğünde Bilica'nın yanında idare ederler. Edu da döndüğünde tekrar alternatifli bir defans hattına sahip oluruz. Eğer stoper ve ortasaha alınır da sol açık alınmazsa Uğur Boral bu şansla futbolu Fenerbahçe'de bırakabilir.

http://www.youtube.com/watch?v=hOPt1H7O0_k

ForsakeN
16.Temmuz.2009, 18:02
En güzel yorum Ata Demirer'den gelmiş :D

eGowiCh
16.Temmuz.2009, 18:08
Bu takıma stoperden daha önce sol açık alınmalı. Bekir, Önder Şampiyonlar Ligi'nde olmadığımız da düşünüldüğünde Bilica'nın yanında idare ederler. Edu da döndüğünde tekrar alternatifli bir defans hattına sahip oluruz. Eğer stoper ve ortasaha alınır da sol açık alınmazsa Uğur Boral bu şansla futbolu Fenerbahçe'de bırakabilir.

Noktasına virgülüne katılıyorum.

KaPaLı
16.Temmuz.2009, 21:20
Yok artık yaa. Muhammed bugünkü muhabbeti hatırlıyomusun ? Bize süper olur demiştim. İnter'e gitti HLEB.

Hernanes için Milan teklif yaptı. Eğer alırlarsa ellerindeki ortasahalardan birini çıkaracaklar.

matrockmamy
16.Temmuz.2009, 21:42
hernanesi milan alıo (sanki milanlı değilim :D)
bize gelmez de, daum bayernden oyuncu alabiliriz demiş. rolfes bayernde oynuodu dimi?

KanaKe
16.Temmuz.2009, 21:44
Rolfes Leverkusen'de oynuyor. Bayern'den Borowski yada Hamit gelir.

TR.CaPTaiN
16.Temmuz.2009, 22:04
Yok artık yaa. Muhammed bugünkü muhabbeti hatırlıyomusun ? Bize süper olur demiştim. İnter'e gitti HLEB.

Hernanes için Milan teklif yaptı. Eğer alırlarsa ellerindeki ortasahalardan birini çıkaracaklar.

:n:

Yönetim şu an yanlış yapıyor. Son gelişmelere göre sol açık alınmayacak, Brezilya'dan bir ortasaha alınacak ve bir tane de stoper alınacak. Toplam 6+2 yabancı hakkımızın 3 tanesini stoperler için harcamamız bana hiç mantıklı gelmiyor.

Avrupa takımları önliberolarını Brezilyalılardan seçmiyor. Genel olarak siyahi oyunculardan seçmeleri rastlandı değil. Fransa Liginden alınacak herhangi bir önliberonun başarılı olma ihtimali Brezilya'dan alınacak önliberodan fazladır. Bize gelirken Güney Amerika'nın en iyi önliberolarından biri olarak gösterilen Maldonado'ya teneke bağlayıp gönderdik. Maldonado'ya bir maçtan sonra oyun tarzıyla ilgili bir soru gelmişti. Hep yanlara doğru oynadığın için eleştiriliyorsun bu konuda ne düşünüyorsun diye sorulan soruya benim oyun tarzım bu, beni alanlar bunu biliyorlardı demişti. Sonuçta adam da haklı, onun futbol kültürüyle bizim futbol kültürümüz uyuşmuyorsa Maldonado'nun suçu nedir ? Uzun lafın kısası; Brezilya'dan önlibero getirmek böylesine önemli sözlerin verildiği sezonda büyük risktir. Daum'un gözlemlerine, listesine güveniyorum ama Brezilyalı önlibero transferine tamamen karşıyım. Zaten 3-5 tane iyi defansif ortasaha (Avrupa çapında görülen ) varsa Brezilya'da onlar da transfer olmuşlar, geriye Hernanes kalmış. Hernanes için de Barca, Milan devredeymiş, muhtemelen onlardan birine gidecektir.

Muhtemel senaryolar üzerinden konuşmak gerekirse; eğer yönetim gereken yerlere kaliteli transferler yaparsa; sezon sonunda olası başarısızlıkta eleştiri okları yönetimi değil, teknik kadroyu bulacaktır. Çünkü; Başkan gitti Türkiye liginde başarılı olmuş Daum'u aldı, Daum'a da çok kaliteli kadro verdi ama kadro birşey yapamadıysa Başkan'ın suçu nedir ? Adam sözünü tutmak için herşeyi yaptı denilecektir. Fakat madalyonun diğer yüzü; eğer yönetim transfer gereken yerlere transfer yapmayıp, önliberoya da piyango bir oyuncu getirirse, muhtemel başarısızlıkta; Televizyonlara çıkıp söz vermek kolaydır, önemli olan o sözleri tutmaktır. Öpen takım, 3 yıl üst üste şampiyon takım sözü verdin ama gittin uyduruk X önliberoyu aldın, sol kanada adam almadın, defansa aldığın adamın kendine hayrı yok. Yazıklar olsun Başkan da denilebilir. Tabi ki ümidimiz kim transfer edilirse edilsin ligi Şampiyon tamamlayalım, Avrupa Liginde iyi işler yapalım. Ama yapılan hataları da unutmayalım. Umarım takıma kaliteli, gerekli isimler katılır.

dakara
16.Temmuz.2009, 22:07
bayernden alınacak kişi sosa olabilir

Universal
16.Temmuz.2009, 22:31
B.Munich'den gelecek ismi merak ediyorum, umarm Hamit olur. Onun gibi bir ismi yabancı olarak bulmak çok zor.

sananes
16.Temmuz.2009, 23:11
olacaksa hamit olsun bayernde ortada oynayan 2 tane iyi oyuncu vardı gecen yıl ze roberto ve hami. roberto zaten yaslı ve baska bi takıma gitti.hamiti alırsak cok büyük transfer olur

MyLifer
16.Temmuz.2009, 23:16
Bayern'de bugüne kadar ilgilendiğimiz söylenen bir tek Hamit var. Başka bir isim beklemiyorum ben, ki zaten Hamit'te Fenerbahçe'yi düşünmediğini açıkladı.

KanaKe
16.Temmuz.2009, 23:20
Deniz Yilmaz ismide geciyor bu arada.

tarikko
17.Temmuz.2009, 03:09
Fenerbahçe Brezilya'da stoperini buldu... Fluminense'den Maurisio ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Ayrıntılar Az Sonra...

Sporx

goosfraba
17.Temmuz.2009, 03:14
D Spor da alt yazı geçmiş sanırım. Tam bir kapalı kutu. Bu oyuncuyu izleyen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Universal
17.Temmuz.2009, 03:14
Lugano gitti...

Sekopej
17.Temmuz.2009, 03:16
Brezilya'dan gelecek olan stoperse orta saha için arayışlar sürüyor demek ki. Lugano ile anlaşılmayacağı zaten belliydi, sözleşmesi bitmiş bir oyuncuya 8 milyon bonservis istendiği nerede görülmüş?

tarikko
17.Temmuz.2009, 03:16
Yalnız Maurisio orta saha olarak geçiyor Fluminense klubünün resmi sitesinde :)

Sekopej
17.Temmuz.2009, 03:17
Çift yönlü bir yuncudur belki, tek transfer yapıp işi bitirmek istiyor olabilir yönetim.:n:

goosfraba
17.Temmuz.2009, 03:18
O zaman QTM yine QTM liğini yaptı ya da bu oyuncu hem stoper hem de ön libero mevkiinde oynayabiliyor.

Universal
17.Temmuz.2009, 03:20
Acaba bu ortasaha B.Munich'den mi gelecek? Umarım Hamit olur. =))

KaF KeF
17.Temmuz.2009, 03:21
http://i31.tinypic.com/292wbia.jpg

tarikko
17.Temmuz.2009, 03:22
http://img248.imageshack.us/img248/4064/mauricio.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg248.imageshack. us%2Fi%2Fmauricio.jpg%2F)

Buyrun Mauricio..

Jx4rD68L-zA

TSba06k29iI

Sekopej
17.Temmuz.2009, 03:24
Genç bir oyuncu, yedek kaldığında da sorun çıkarmayacak oyuncu arıyorlar diyeceğim, gönderdiğimiz 2 yabancı da öyleydi de ne oldu.

Şu yönden düşünenleri mutlu edecektir herhalde, neden geleceğe yatırım yapılmıyor, Brezilya'dan genç oyuncular alınmıyor, diyenleri.:)

Varonil
17.Temmuz.2009, 03:25
Söylenildiği gibi tam bir kapalı kutu.Bu transfer hakkındaki tek güvencem Aykut Kocaman'ın Brezilya'ya kadar giderek izlemiş olması.Umarım başarılı olur.

Universal
17.Temmuz.2009, 03:27
Ayağını çok iyi kullanıyor, teknik bir oyuncu. Uzaktan iyi goller atmış. Belki geleceğin, Lucio veya Alex'ini satın aldık, umarım gelecekte iyi para karşılığında satarız. :)

deniz.91
17.Temmuz.2009, 03:29
Hayırlı olsun aykut kocaman genç oyuncu alacaz diyodu bakalım nasıl çıkacak mateusa benzemesin:)

TR.CaPTaiN
17.Temmuz.2009, 03:29
Böylesine önemli sözler verip loto oynamak da bize has bir durum olsa gerek. Yaşının genç olması dışında tesellisi yok. Umarım lotomuz tutar, genç bir yıldızımız olur. Aksini düşünmek bile istemiyorum.