Log in

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

skylife
15.Mayıs.2009, 03:05
Her Ne Kadar Adı Geçsede Heryerde Perreira Gelmicene Göre Scolari Veya Manciniyle Anlaşsalar İyi Olur, En Olmadı Lucescu Bile İyidir.

Aslında Senol Güneş Gibi Türk Hocalarda Var Ama :)

Universal
Türkiye Kupasını kazansak bu kadar sevinmezdim, herşeyde bir hayır vardır. :p :D

World Hollow o1
hayırlısı olsun..

sevdirmedi kendisini bir türlü malesef, yaşlılığından kalan bir - sempatisi vardı olmadı..

goosfraba
15.Mayıs.2009, 03:09
Yeni hoca heyecanı şimdiden sarmaya başladı. Ortalıkta dolanan o kadar isim var ve bence Rijkaard gelebilirse çok iyi olur. Yardımcılığına da PVH :)

Hayal kurmak güzel şey

TR.CaPTaiN
15.Mayıs.2009, 03:14
Tüm Fenerbahçelilere hayırlı, uğurlu olsun. Gözümüz aydın. Gerek yapılacak spekülasyonlardan dolayı - kalacak mı gidecek mi ? - gerekse şimdiden hoca arayışına girileceğinden dolayı bu ayrılığın sezon bitmeden gerçekleşmesi güzel oldu. 70 yaşında hala tazminat peşinde koşan Aragones'e ise diyecek birşey bulamıyorum.

ForsakeN
15.Mayıs.2009, 03:18
Çok şükür.Gitti!

http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/140509-aragoneskapak2.grid-6x3.jpg

World Hollow o1
15.Mayıs.2009, 03:19
Öyle deme TR.CaPTaiN ; Torunlarına bırakıyor, geleceğe yatırım..

nerazzuri
15.Mayıs.2009, 03:23
Ersun Yanal'ı bekliyorum, hadi bakalım inşallah.

ForsakeN
15.Mayıs.2009, 03:24
Benim de gönlümdeki teknik kadro;

TD: Ersun Yanal
Yrd. Rıdvan Dilmen

goosfraba
15.Mayıs.2009, 03:26
Ersun Yanal'ı bekliyorum, hadi bakalım inşallah.

Antrenörün yerli olacağını sanmıyorum.

KanaKe
15.Mayıs.2009, 03:28
Ersun Yanal bu takimdan uzak dursun, yabanci bir teknik direktör lazim bize.

PesimiSTyLa
15.Mayıs.2009, 03:29
Aragones için farkeden birsey olmadı yine aldı parasını, tazminatını. Fenerbahce için cok gecikmiş bir karar. Bu arada ispanyol TD ler iyi yolunu buldu Türkiye'de. Del Bosque'den sonra Aragones. En basta takımın basına getirilmesi hataydı. Bu sene Gs ve Fb yönetimsel anlamda cok büyük hatalar yaptılar ve bunun ceremesinide ligdeki konumları itibari ile cekiyorlar.

Addolorato
15.Mayıs.2009, 03:39
Tam da Güiza gollere başlamışken kovuldu bu ayrılık Güiza'nın yükselen formunda bir düşüşte yaratabilir ama bence doğru bir karar tazminatı yüksek olsada önümüzdeki sezon doğru bir politika ile o zararı kapatabilir hatta kar'a bile geçebilir.

nerazzuri
15.Mayıs.2009, 03:47
Benim de gönlümdeki teknik kadro;

TD: Ersun Yanal
Yrd. Rıdvan Dilmen
Evet bende aynısını düşünüyorum :) Rıdvan ve Ersun.

KaPaLı
15.Mayıs.2009, 03:54
Zafer Önder Özen inş. o çıkarır maçlara (::)

nekop
15.Mayıs.2009, 04:00
Keşke sabredilseydi 3-5 sezon daha zaten o 3-5 sezondan sonrada eceliyle vefat ederdi. :D

KanaKe
15.Mayıs.2009, 04:01
resmi site haberi yalanladi

World Hollow o1
15.Mayıs.2009, 04:01
Bazı medya organlarında bugün yapılan yönetim kurulunda teknik direktörümüz Luis Aragones'in gönderildiğine dair haberler çıkmıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulunun bugünkü toplantısında bu konu görüşülmemiştir.

Son yıllarda olduğu gibi bu ve benzeri konular sezon sonunda değerlendirilip karar verilecektir.

Kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

hadi buyur.. :D

tarikko
15.Mayıs.2009, 04:02
Hay Allah ya ise bakk .. Yeter bee

TR.CaPTaiN
15.Mayıs.2009, 04:05
Yönetim bu sezon hiçbir doğru hamle yapmamakta ısrarcı olduğunu gösterdi. Emeği geçenlere teşekkürler.

Since-1907
15.Mayıs.2009, 04:05
Bazı medya organlarında bugün yapılan yönetim kurulunda teknik direktörümüz Luis Aragones'in gönderildiğine dair haberler çıkmıştır.

Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim kurulunun bugünkü toplantısında bu konu görüşülmemiştir.

Son yıllarda olduğu gibi bu ve benzeri konular sezon sonunda değerlendirilip karar verilecektir.

Kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

İntihar sebebi (//p)

goosfraba
15.Mayıs.2009, 04:07
Farkındaysanız yönetim Aragones'in arkasında durmamış. Sezon sonu bu konular görüşülür demiş.

nerazzuri
15.Mayıs.2009, 04:08
Bence yarın açıklanacak.

Pesimistr
15.Mayıs.2009, 04:09
Yanılmıyorsam Aziz Yıldırım Yarın Basın Toplantısı Düzenleyecekmiş...Şimdi Yalanladılar Ama Herşey Kesinleşmediği İçin Yalanlamış Olabilirler...Yarın Basın Toplantısında Açıklarlar Herşeyi.

Since-1907
15.Mayıs.2009, 04:09
Bence sezon sonu kesin olarak gitcekte bu adamla artık 3 maça değil 1 maça zor tahammül ederim.

BeeTLeJuiCe
15.Mayıs.2009, 04:18
Aragones'i derhal yollayıp PVH'nin yardımcılığında bir hoca ile anlaşmalıyız diye düşünüyorum.

Yarın hayırlı haberi umarım açıklarlar.

KaPaLı
15.Mayıs.2009, 13:59
Ne güzel sevinmiştim Zafer hoca çıkaracak takımı diye. Nedense ona çok güvenim var. Bizim Hollanda'da hazrlık kampımızda Zico gelmeden önce o görev yapmıştı 2 maç sanırsam ve biz o takımlara fark atmıştık çokta iyi oynamıştık. Aragones'ten birşey olmayacağı garantiyken hala sezon sonuna kadar acı çektirmenin mantığı ne anlamıyorum.

Editt: Toplantı iptal edilmiş. Zaten hiçbir yayın organnda yayınlanmayacakmış. Sadece sohbet amaçlıymış.

Ziya38
15.Mayıs.2009, 14:11
basın toplantısı iptal edildi..?

EreN
15.Mayıs.2009, 15:56
Bu adam 1 sene daha kalsaydı çok büyük işler yapacaktı Guiza gibi ısınma dönemindeydi.

Bize artık ısınacak cak cuk cik adamlar lazım değil. Gelecek oynayacak çatır çatır.

1122334455
15.Mayıs.2009, 16:33
Transferde yine saçmalamaya başladık heralde ..

İbrahim Akın ile anlaşıldı yazıyordu birkaç forumda ve gazetede doğru mu acaba ?

enforcer
15.Mayıs.2009, 16:45
kendisinin de bu yönde açıklamaları vardı

GodfatheR
15.Mayıs.2009, 19:42
Gürcan Bilgiç Futbol Gündemi'nde Fenerbahçe en az 10-12 oyuncu alacak bunlardan biri dünya yıldızı olucak dedi.

tarikko
15.Mayıs.2009, 20:54
Aziz Yıldırım'da söyledi zaten köklü revizyon var diye inş. öyle olur :)

KanaKe
15.Mayıs.2009, 21:16
Ozaman 4 sene önceki Besiktas'tan farkimiz kalmaz, zamaninda Yildirim Demirören'de köklü revizyon yapmisti takim daha yeni yeni oturmaya basladi.

MeMo
15.Mayıs.2009, 21:26
Ozaman 4 sene önceki Besiktas'tan farkimiz kalmaz, zamaninda Yildirim Demirören'de köklü revizyon yapmisti takim daha yeni yeni oturmaya basladi.

Beşiktaş o zaman kaliteli adamlar almadı ki.Daum zamanında yapılan gibi bir revizyon işleri yoluna koyar.Endişeye gerek yok :)

goosfraba
15.Mayıs.2009, 21:42
Kayserispor'un milli futbolcusu için bir kez daha girişimde bulunan Fenerbahçeli yöneticiler Sivaslı Bilica'nın ardından Gökdeniz Karadeniz ve Özer Hurmacı'nın da işini bitirmek üzere.
Fenerbahçe'de sadece yeni sezonda takımı yeniden yapılandıracak teknik direktör arayışı sürmüyor. Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Sarı-Lacivertliler, 2009-2010 sezonunun kadrosunu da kurmaya başladı. Hedefteki ilk isim taraftarların uzun süredir sarı-lacivertli forma altında Şükrü Saracoğlu'nda sahaya çıkmasının hayalini kurduğu Mehmet Topuz. Yöneticiler, Topuz'la pazarlık masasına oturmadan önce Kayserispor yönetimi ile temasa geçti. Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ve Başkan Recep Mamur'a Mehmet Topuz'un transfer talebi iletildi. Özhaseki ve Mamur'dan gelecek olumlu cevabın ardından Topuz'la görüşmelerin başlaması bekleniyor.
BOMBALAR PATLAYACAK
Fenerbahçe, Topuz'un dışında Türk futbolunun yükselen yıldızı Özer Hurmacı ile de yakından ilgileniyor. Özer için de Ankaraspor'un Onursal Başkanı Melih Gökçek'in bonservis bedelini belirlemesi bekleniyor. Sarı-Lacivertli yöneticiler, Trabzonspor forması giyerken de Fenerbahçe'ye transferi gündeme gelen Gökdeniz Karadeniz için de bir kez daha girişimde bulunacağı bildirildi. Beşiktaş ile de adı geçen Gökdeniz'in Rubin Kazan'da mutlu olmadığı için Fenerbahçe'nin teklifine sıcak baktığı bildirildi. Sezonun ilk bombasını Sivasspor'un Brezilyalı yıldızı Bilica ile patlatan Fenerbahçe yönetiminin yeni transferleri kısa sürede kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

mynet

Sekopej
15.Mayıs.2009, 21:59
Biraz önce Mahmut Uslu'yu dinledim. Önce seçim olsun, yeni yönetim belirlensin, sonra seçilen kişiler hoca ve kadro hakkında gerekeni yaparlar dedi. Bu süreçte Aziz Yıldırım'ın hoca adaylarını öğrenemeyiz ama diğer adaylar seçilmeleri halinde çalışacakları hocaları açıklayabilirler.

tarikko
15.Mayıs.2009, 22:58
Bnce Gökdeniz alınmamalı..Özer ve Bilica ise alınmalı çok yararlı olurlar ..

tarikko
16.Mayıs.2009, 16:17
Fluminense Teknik Direktörü Parreira, Fenerbahçe'nin solbeki Roberto Carlos ile ilgilendiklerini söyledi.

Roberto Carlos Fluminense'nin gündeminde. Daha önce Fenerbahçe'yi de çalıştırmış olan Fluminense'nin dünyaca ünlü teknik patronu Carlos Alberto Parreira, sarı lacivertli ekibin solbekini transfer listelerinde bulundurduklarını açıkladı.

O Globo gazetesine konuşan Parreira, Carlos için, "Çok beğendiğimiz bir oyuncu. İlgileniyoruz, evet" dedi. Parreira, yine de bu konuda bir adım ileri atmak için kulübün devreye girmesi gerektiğini, zira Carlos'a ödenecek olası yüksek maaşı karşılayabilip karşılayamayacakları meselesinin de önemli olduğunu kaydetti.

Aynı gazete dün, Roberto Carlos'un Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikayet ederek, 5 aylık maaşını alamadığı gerekçesiyle sözleşme feshi talebinde bulunduğunu yazmıştı. Fenerbahçe Kulübü'nden şu âna kadar konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

Goal

barahir
16.Mayıs.2009, 16:19
Fenerbahce yönetimi Carlos'un parasını geciktirecek kadar enayi değil..

Universal
16.Mayıs.2009, 16:21
Aziz Yıldırım savaşan oyuncu alacağını söyledi. Bu saatten sonra artık gazeteler neler yazar. :)

Bu takıma Tuncay gibi isimler alınmadıktan sonra başarı gelmez. Artık düşük maliyetli, Tuncay, Appiah gibi isimler almak zorundayız. Bilica iyi bir transfer olabilir. Ama Lugano'nun yerine değil, Edu'nun yerine alınması gerekiyor.

LaigLeNoiR
16.Mayıs.2009, 16:28
Burak'dan sonra İbrahim Akın'da gelirse artık yuh derim.

Bu oyuncular asla büyük takım oyuncusu olamazlar.Düşmeye oynayan anadolu takımlarının ancak yıldızı olabilirler.

Universal
16.Mayıs.2009, 16:29
Burak'dan sonra İbrahim Akın'da gelirse artık yuh derim.

Bu oyuncular asla büyük takım oyuncusu olamazlar.Düşmeye oynayan anadolu takımlarının ancak yıldızı olabilirler.

Zaten şu bir gerçek, İbrahim Akın'da Burak'da iyi futbolcu olsalar Beşiktaş'tan ayrılmazlardı. Sadece küçük takımlara gidip geri gelebilen Yusuf var bunun gibi istisnalarda çok az. O yüzden İbrahim'i almak sokağa atılan para olur.

LaigLeNoiR
16.Mayıs.2009, 16:37
Kesinlikle haklısın Batu.

Bu oyunculara kalitesiz falan demiyorum ama belirli seviyeyi aşamayan oyuncular. Bu tür oyuncular yerine yeni yetenekler alsalar daha iyi olur.

goosfraba
16.Mayıs.2009, 16:39
Kesinlikle haklısın Batu.

Bu oyunculara kalitesiz falan demiyorum ama belirli seviyeyi aşamayan oyuncular. Bu tür oyuncular yerine yeni yetenekler alsalar daha iyi olur.

Bu dediğin, zihniyetler değişmediği sürece zor olur Murat.

Universal
16.Mayıs.2009, 16:44
Bu dediğin, zihniyetler değişmediği sürece zor olur Murat.

Bu gidişle biz bu zihniyet değişkliğini göremiyeceğiz. Çünkü, Türkiye'de Spor Kulüpleri tekil olarak yönetiliyor. Başkan ne derse o olur. Aslında her kulüp bir meclis kursa o meclise göre karar alınsa çok daha büyük başarılar gelebilir. Ama özellikle Arsenal, son yıllarda yaptığı işçi tarzı oyuncu ile yakaladığı başarıdan sonra artık büyük takımların nasıl oyuncu alması gerektiği gözükmüştür.

Zaten Türkiye'de 25-26 yaşından sonra gidip bir futbolcu almak boşunadır. Ben bu yaştan sonra piyasaya çıkan oyuncuların sonunun, Zafer Biryol, Okan Yılmaz gibi olacağını düşünüyorum. Bunlar sadece bir iki sezonuluk oyunculardır. İyi oyuncular kendilerini Emre Belözoğlu, Arda, Tuncay gibi 18-19 yaşında kanıtlıyorlar zaten.

tarikko
16.Mayıs.2009, 16:59
Bazı gazetelerde yayınlanan haberlerde Brezilyalı oyuncumuz Roberto Carlos'un kulübümüzden 5 aydır parasını alamadığı ve bu gerekçeyle de FIFA'ya başvurduğunu yazmaktadır.

Brezilya'nın O Globo Gazetesi'ne dayandırılarak yayınlanan haberden sonra sabah yapılan antrenman öncesi resmi sitemize konuşan Roberto Carlos: "Türkiye'de ödemeler konusunda sıkıntı yaşadığım haberleri gerçekleri yansıtmıyor. Özel hayatımda Nişanlımla evlilik yolunda Türkiye 'de aksine çok güzel günler geçiriyorum. Ama futbol için şanssız bir sezon geçirdik. Bu sezon bir çok şey kötü gitti. Ama kulübümden ödeme alamadığım için FIFA'ya gittiğim haberleri bu kötü gidişin parçası olarak yalan haber olmaktan öteye gitmiyor. Antalya maçı sonrası bu konuda ayrıntılı bir açıklama yapmak istiyorum. Ama şimdiki düşüncem Pazar günü oynayacağımız maç" dedi

Fenerbahce.org
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zaten böyle bir şeyin olmadığına emindim .. Carlos da açıkladı zaten ..

eXcitinG
18.Mayıs.2009, 13:12
Dün KanaL Türk e bir iş adamı bağLandı ve Dubai dönüşünde aynı uçakta Rijkaard iLe İstanbuL`a indiğini söyLedi. Tabi uçtaktan inerken merhaba feLan konuştukLarını futboL iLe iLgiLendiği içinde hangi takım diye sorduğunu söyLedi. Bunun üzerine Rijkaard ın henüz net birşey yok kesin birşey söyLeyemem dediğini ve İş adamının Beşiktaş mı Fenerbahçe mi GaLatasaray mı demesi üzerine GaLatasaray değiL sadece o kadar söyLeyebiLirim demiş. Sinan engin bu konu geçince yok inanmam feLan dedi, bizim medya koskoca Rijkaard geLicekte görmeyecekLer dedi, inanmıyorum dedi sonra adamı yarım saat içinde canLı yayına bağLadıLar ve bunLarın aynısını canLı yayında da söyLedi.

BakaLım neLer oLacak.

tarikko
18.Mayıs.2009, 14:05
Rijkaard çok iyi bir seçim olur bence gelmesini isterim ..

matrockmamy
18.Mayıs.2009, 16:32
ya 6. olucaz nerdeyse ve ibrahim akın alınıyor. ağzımı bozdurcaklar yaa..

Sekopej
18.Mayıs.2009, 17:32
Rijkaard'a Rüştü'yü oynatmadığı için gıcıklığım vardı.:p Hem çok başarılı da olabileceğini sanmıyorum.

KanaKe
18.Mayıs.2009, 18:47
Rijkaard gelmiste bizim medyanin haberi olmamis mi ? :) hicte inanasim gelmiyor.

eXcitinG
18.Mayıs.2009, 19:07
Orda açıkLamayı yaptım. Aynısını Sinan Engin de söyLedi, sonra adam canLı yayına bağLandı ve tek tek aynıLarını söyLedi. Avrupa üzerinden geLmiyor dikkatini çekerim, Dubai üzerinden geLdiği için beLki bizim medyanın haberinin oLmaması doğaL bence.

KanaKe
18.Mayıs.2009, 19:40
Is adami adini verdimi peki ?

scar face
18.Mayıs.2009, 19:45
Rijkaard'ın yeni gelecek 1 kac yıldızla kulübü en azından Zico dönemine tasıyacağına inanıyorum...

TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2009, 00:42
Aziz Yıldırım şuan CNNTürk'te İlker Yasin'in konuğu. Sene sonu gerekeni yapacağız, kimsenin şüphesi olmasın, izleyenler mesajı almıştır dedi. Aragones'i artık kesin olarak gitti sayabiliriz. Transfer konusuyla ilgili de baya umut verici konuşuyor Başkan. Fakat devre arasında da Ali Koç böyle konuşmuştu, gereken yapılmamıştı. İnşallah bu sefer sözler tutulacak.

barahir
19.Mayıs.2009, 00:47
Devre arasında transferi aragones istememişti ancak yeni hocayla başarılı transfer yapılacağını düşünüyorum.. hele o günler bi gelsin güneşli günler:)

TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2009, 00:56
Aziz Yıldırım:

- Lugano kalmak istiyor, haftaya menajeriyle görüşeceğiz, giderse yenisini getiririz.

- Aragones'in sözleşmesinde tazminat maddesi yok.

goosfraba
19.Mayıs.2009, 00:58
Lugano gitmesin, yanına Edu'dan iyisini alalım :D

GodfatheR
19.Mayıs.2009, 00:59
Lugano gitmesin, yanına Edu'dan iyisini alalım :D

Bilica bitmiş kesin gözüyle bakılıyor.

Cengo
19.Mayıs.2009, 00:59
Transferi hocaya bırakmadıkları sürece hiçbir şey beklemiyorum.
Yarısını göndermen lazı, başka bir yarısının gelmesi demek de 2 sene kayıp ...

Önümüzdeki sene de bu senenin kopyası olur lig için.

GodfatheR
19.Mayıs.2009, 01:02
Ya programın sonu geldi.Kaçtı program acaba tamamını nereden seyredebiliriz ?

BeeTLeJuiCe
19.Mayıs.2009, 01:02
Şahsi düşüncem Güiza, Alex ve kalacaksa Lugano dışındaki tüm yabancıların yenilenmesi. Tabi yapılacak bu yabancı transferlerinin yeni gelecek Teknik adama bırakılması gerekiyor. Yönetim istiyorsa Türk olarak istediğini alsın gelecek adam nasılsa takımdakileride, alınacaklarıda tanımıyor olacak.

barahir
19.Mayıs.2009, 01:05
Ya programın sonu geldi.Kaçtı program acaba tamamını nereden seyredebiliriz ?

Belki FBTV de verebilirler Gündem programıyla..

sekilaso
19.Mayıs.2009, 01:07
Lucescu tanır ama ersun yanalda bi ihtimal gelebilir.. Belkide hoca ile anlasılmıs sezon sonu bekleniyordur. Yeni hoca raporunu vermiştir belkide kim bile bilir ben cok umutluyum gelecek sezon icin en son 2003 de böle bi facia yasadık sonrasında 3.lügümüz yoktu 6 senede. hep o yıl yapılan revizyonun meyvelerini yiyorduk taki bu seneye kadar...

LaigLeNoiR
19.Mayıs.2009, 01:24
Bilica transferi hayırlı olsun.Bu transferde işlem tamam.

Cengo
19.Mayıs.2009, 01:50
Nasıl yani?
Bilica'yı mı söyledi yönetim?
Edu/Lugano yerine değil, yedeklere lazım Bilica.Yoksa yine ah vah çekeriz.

TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2009, 02:02
Bilica konusunu atladı diyebiliriz. Seçimden sonra bakarız gibisinden bir şey söyledi.

Cengo
19.Mayıs.2009, 05:16
Seçimden önce transfer olması da mantıksız zaten, yeni yönetim ve beraberinde yeni tkenik heyet istemeyebilir, seçimde oyunda bile transfer yapamazsınız.Etik açıdan doğru değil, doğru olan bir şey yapmış.

tosunpasa
19.Mayıs.2009, 14:09
appiah geri dönmek için başvurdu diye birşey söyledi mi aziz yıldırım kanaltürk'te?

KanaKe
19.Mayıs.2009, 14:18
Menajerleri basvurmus sezon basinda Aziz Yildirim'da sartlarini söylemis cevap vermemisler. Ama muhtemelen bu sezon basinda kararini aciklar dedi.

Sekopej
19.Mayıs.2009, 14:18
2 senedir doğru düzgün topa vurmamış, Fenerbahçe parasını öderken bırakıp gitmiş, denenen bazı kulüpler tarafından beğenilmemiş bir durumda olan Appiah'ın geri gelmesi bize hiçbir şey kazandırmaz görüşündeyim.

Aragones'in sözleşmesinde iki tarafın da tazminat hakkı yok dedi. UEFA ve FIFA'nın kuralları var, onlara bakıyoruz dedi. Bu kuralların da sözleşme sonuna kadar alacağı parayı ödeyeip sözleşmeyi fesh etme olarak biliyorum ben. 1 yıllık sözleşmesi kaldığına göre medyada çıkan absürd tazminat söylentileri gerçeği yansıtmıyormuş demek ki.

Aslında satır aralarında önemli bilgiler verdi ama seçim bitmeden de hiçbir şey yapmayacağını açıklamayacağını da söyledi. Bekleyeceğiz 1 hafta daha.

GodfatheR
19.Mayıs.2009, 14:24
Seçimin ertesinde yine 3.devre programına katılacak galiba.O zaman daha ayrıntılı konuşuruz dedi.

tarikko
19.Mayıs.2009, 15:08
Fenerbahçe'nin Hollandalı Teknik Direktör Frank Rijkaard'ı İstanbul'a getirdiği iddiası dün gündeme bomba gibi düştü.
Sabah Gazetesi'nde bugün yer alan haber şöyle devam ediyor: "21. dönem milletvekili Rasim Zaimoğlu, dün Kanaltürk'teki Telegol programına bağlanıp Rijkaard'ın 1 Mayıs'ta İstanbul'a geldiğini açıkladı.
Dün Sabah'ın telefonla ulaştığı Filipinler İstanbul Fahri Başkonsolosu Zaimoğlu, "1 Mayıs'ta Filipinler'den dönüyordum. Uçağımıza Dubai'den Rijkaard bindi. Bizimle İstanbul'a geldi.
Sohbetimizde önümüzdeki sezon yeniden takım çalıştıracağını söyledi. 'G.Saray mı?' diye sordum. 'Hayır' yanıtı verdi. 'Fenerbahçe olabilir mi?' diye sorunca yanıt vermedi. İstanbul'a inince de iki özel görevli tarafından karşılanıp hemen pasaport kontrolüne götürüldü" ifadesini kullandı.

MENAJERİ AÇIK KAPI BIRAKTI
Sabah, iddia üzerine Hollandalı'nın menajeri Perry Overeem'e de telefonla ulaştı. Overeem, ilk görüşmede "Türkiye'den arıyoruz" deyince için "Müsait değilim. 3 saat sonra arayın" yanıtını verdi. Overeem, üç saat sonraki konuşmada ise yanındakilerden rahatsız olmuş gibi bir izlenim uyandırdı. "İstanbul'da mısınız?" sorusuna "Hayır" yanıtını veren Overeem, Rijkaard'ın İstanbul'a gelmediğini öne sürdü. Fenerbahçe'den teklif almadıklarını açıklarken açık kapı bıraktı. Overeem, "Fenerbahçe'den teklif almadık ama Rijkaard İstanbul'u çok seviyor. Böyle bir teklif gelirse, kesinlikle değerlendirmek isteyecektir" diye konuştu. Bilindiği gibi yönetici Neşet Yalçın geçtiğimiz hafta sonu teknik direktör konusunu halletmek üzere Hollanda'ya gitmiş, Hollanda basını Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Bert van Marwijk ile görüştüğünü öne sürmüştü.

BARCELONA'DAN FENERBAHÇE'YE Tam adı Franklin Edmundo olan Surinam asıllı Rijkaard, antrenörlük kariyerine Hollanda Milli Takımı'nda Hiddink'in yanında başladı. Hiddink ayrılınca, tecrübesiz olmasına rağmen milli takımın başına geçti. Euro 2000'de Hollanda'ya oynattığı futbolla takdir topladı. Ancak İtalya'ya penaltılarla elenince istifa etti. 2001-02 sezonunda Sparta Rotterdam'ı çalıştırdı. 2003'te Barcelona'nın başına getirildi. Bu takımda büyük başarılar elde etti. 2008'de görevinden ayrıldı. Rijkaard futbolculuğunda da Van Basten ve Gullit'le birlikte Milan'a tarihinin en parlak dönemlerinden birini yaşatmıştı."

Sporx

Varonil
19.Mayıs.2009, 16:50
Rjikaard'ın Barcelona ile yaşadığı başarılar ortada,eğer gerçekten 1 Mayıs'ta Fenerbahçe için İstanbul'a gelmişse sezon biter bitmez resmi imzalar atılıp hazırlık kampına kadar takımdaki yapılanma bitmeli diye düşünüyorum.

Bu arada 4.cü olamassak kupa finalisti kontenjanından Avrupa Ligine gideceğiz ve ön eleme maçları yüzünden daha erken sezonu açmak zorunda kalacağız.Bu yüzden Aziz Yıldırım ve yönetimin yeni t.d kararını en doğru bir şekilde kongreden hemen sonra açıklamaları gerekiyor.

Since-1907
19.Mayıs.2009, 23:01
"F.Bahçe'den teklif aldım, reddettim"

Belçika'da performansıyla spor sayfalarının manşetlerine yerleşen milli kaleci Sinan Bolat, Fenerbahçe'den teklif aldığını, ancak reddettiğini söyledi.

elçika'nın Standard Liège takımında forma giyen Kayseri doğumlu kaleci Sinan Bolat, Fenerbahçe'den teklif almış.

Fransızca yayın yapan 7sur7 adlı internet sitesine konuşan 20 yaşındaki Sinan Bolat, Fenerbahçe'den teklif aldığı yolundaki haberleri doğrulayarak, "Ancak kendilerine, bir ya da iki sezon daha Belçika'da kalmak istediğimi söyledim" diye konuştu.

2007-2008 sezonunda Türkiye'nin 19 yaş altı milli takımında 4 kez forma giyme şansı bulan Sinan Bolat, bir bakıma Farih Terim'e de mesaj göndererek, "Eğer böyle devam edersem, belki Türkiye'nin A takımında yer edinmeyi umabilirim" dedi.

Yılın penaltı kurtarışını yaptı

Geçtiğimiz Pazar günü ligin son haftasında KAA Gent takımına konuk olan Standard Liège, uzun süre 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın uzatma anlarında, evsahibi takımın penaltı atışı kazanması nedeniyle ecel terleri dökmüştü. Ancak kaleci Sinan Bolat, mükemmel oynadığı maçı bir de penaltı kurtarışıyla süsleyince Liège 3 puanı almış ve böylece sezonu Anderlecht ile aynı puanda bitirmeyi başarmıştı. Belçika'da statü gereği, iki takım sezonu ilk iki sırada ve aynı puanda bitirirse, şampiyonu, bu iki ekibin oynayacağı çift ayaklı final çarpışması belirliyor.

Goal.com

Trabzonspor
19.Mayıs.2009, 23:12
Rijkaard olursa Fener için süper olur.

scar face
19.Mayıs.2009, 23:33
Bilica kapanan takımlarda etkili olan bi stoper Fenerbahçe gibi savunmayı önde kuracak defanslar için pek faydalı olacağını düşünmüyorum...

nerazzuri
19.Mayıs.2009, 23:37
Katılıyorum, savunmamız önde ve zaman zaman ileride çıkıyor ( korner,faul vs.) geri dönme durumlarında yavaş kalacağını düşünüyorum. Çok ahlarız.

tarikko
20.Mayıs.2009, 18:47
Fenerbahçe yönetiminin sezon sonunda yollarını ayırmayı düşündüğü Aragones’in avukatı Vicente Montes, “1 yıl daha sözleşmemiz var. Bu süreyi de tamamlamak istiyoruz” dedi.

Fenerbahçe’de hoca konusunda tambir psikolojik savaş yaşanıyor. Başkan Aziz Yıldırım’ın, “Avrupa şampiyonu olmuş bir hocayı kovamayız” sözlerine Aragones cephesinden de tambir taktiksel açıklama geldi. İspanyol hocanın avukatı Vicente Montes, gelişmelerle ilgili olarak HABERTÜRK’e konuştu. Telefon ile ulaştığımız Montes, Aragones’in tek düşüncesinin gelecek sezon da takımın başında kalmak olduğunu belirterek, “1 yıllık mukavelesi var ve onu tamamlamayı planlıyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul’daydım. Şekip Mosturoğlu ve Mahmut Uslu ile görüştüm. Bu görüşmemizde gelecekten bahsettik. Para konusu veya Aragones’in ayrılması ile ilgili bir durumdan bahsetmedik. Fenerbahçe’de seçim var. Bu seçimden sonra yine İstanbul’a geleceğim. Futbolda bu tip durumlar her zaman oluyor. Başarısızlık futbolda var. Bence kalması için ihtimal var” dedi. Avukatın da açıklamasından anlaşılacağı gibi yöneticilerin yaşanan başarısızlığın ardından, “Utanır, belki istifa eder” düşüncelerinin geçekleşmesi şu an için çok zor gözüküyor.

-VERGİLER HARİÇ 4 MİLYON EURO-

Montes, Aragones’in gönderilmesi halinde Fenerbahçe’nin ödeyeceği tazminatla ilgili olarak da, “Toplam ödenecek ücret, vergiler hariç 4 milyon Euro’dur” diyerek Aragones ve ekibinin toplam maliyetinin 4 milyon Euro’nun üzerinde olduğunu resmen açıklamış oldu. İspanyol avukatın bu sözlerinin ardından Fenerbahçe yönetiminin Aragones’in istifa edip ayrılması ya da orta yol bulunup daha makul bir ücret karşılığında yolları ayırma planları suya düştü.

Ünlülerin avukatı
Fenerbahçe yönetimi, Aragones ile ilgili görüşmeleri avukatı Vicente Montes ile yapıyor. Peki kimdir bu Montes? İspanyol avukat, Luis Aragones’in yanı sıra futbol dünyasının tanınmış bir çok futbolcu ve teknik direktörünün de avukatlığını yapıyor. Montes futbolculardan Figo, Makelele, Ibagaza ile ilgileniyor. Ünlü avukatın sorumluluğunda yer alan teknik direktörler ise şunlar: Hector Cuper, Manola Jimenez, Carlo Bianchi, Cesar Ferrando.

Maraton

Trabzonspor
20.Mayıs.2009, 18:52
Eyvah eyvah fener zor yollar bu adamı.

Sekopej
20.Mayıs.2009, 18:56
Yahu 4 milyon çok para mı? Tazminat yok zaten, 1 senelik tüm ekibin alacağı para ödenecek. Tazminat maddesi olmadığını Aziz Yıldırım açıkladı.

Oturup anlaşılmaya çalışılır daha makul bir fiyat için olmazsa verilir tüm alacakları ve gönderilir.

Since-1907
20.Mayıs.2009, 18:59
Ya aragones ile sezon sonu yollar her türlü ayrılır.Olası bir gitmeme durumunda taraftar yönetim çatışması çıkar ki onu düşünmek bile istemiyorum.

Fernando Gago
20.Mayıs.2009, 19:49
Aziz Yıldırım ne yapıp eder gönderir Aragones'i ..

nerazzuri
20.Mayıs.2009, 21:43
Onlar devam etmek istiyormuş, keyifleri yerinde tabi :) Çok çok büyük ihtimal seçimden sonra görevine son verilecek.

İstediğim kişi, Ersun Yanal yardımcılığa ise Rıdvan Dilmen.

Universal
20.Mayıs.2009, 23:05
Beyler, Aziz Yıldırım açıkladı, Aragones'i yollarsak tazminat ödemiyoruz! Bu yüzden bu haberlere lütfen aldırış etmeyelim.

Cengo
21.Mayıs.2009, 02:21
Beyler, Aziz Yıldırım açıkladı, Aragones'i yollarsak tazminat ödemiyoruz! Bu yüzden bu haberlere lütfen aldırış etmeyelim.

Oturulur, konuşulur, 1M€'ya anlaşılır, mesele değil o.

GodfatheR
21.Mayıs.2009, 02:25

Tazminat yok diye bişey ödemiyoruz demek değil bu.Aziz Başkan ne dedi tazminatı yok Uefa'nın kuralları var dedi.Sanırsam hocanın yıllık ücretini vermemiz gerekiyor.Buda 4 ML Euro gibi bir rakam demek.

goosfraba
23.Mayıs.2009, 00:02
http://img4.mynet.com.tr/spr3/12211_501.jpg

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin İspanyol ekibi Real Mallorca'da forma giyen Venezüellalı orta saha oyuncusu Juan Arango'yu transfer etmek istediği iddia edildi.

İspanya'da yayın yapan AS Gazetesi Fenerbahçe'yle ilgili bir transfer iddiası daha ortaya attı. Gazete, Sarı-lacivertlilerin, La Liga ekiplerinden Real Mallorca'da forma giyen 29 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Juan Arango'yu transfer etmek istediğini okurlarına aktardı. Gazete transfer haberine kaynak göstermezken, Arango'nun kulübüyle 2010 yılı Haziran ayına kadar sözleşmesinin bulunduğu vurgulandı.

Ülkesinde 'Arangol' lakabıyla tanınan Arango 1999 yılından beri Venezüella Milli Takımı'nın da formasını giyiyor. Son 5 sezondur Real Mallarco'da top koşturan Arango, bu sezon oynadığı 35 maçta takımı adına 6 gol kaydetti. 1.79 boyundaki Arango, orta sahada hücuma dönük olarak forma giyiyor.

mynet

KaF KeF
23.Mayıs.2009, 00:03
Arango müthiş bir transfer olabilir bence..

Since-1907
23.Mayıs.2009, 00:06
sanmam Arago'nun alınacağını , alınırsa Guiza'yı gol kralı yaptıran adamdır , payı büyük.

BeeTLeJuiCe
23.Mayıs.2009, 00:09
Güiza Mallorcada Arango ve Ibagaza sayesinde gol kralı olmuştu.

Arango alınırsa, Emre veya Alex ile birlikte Güiza'yı besleyecektir o zaman golleri artacaktır Güiza'nın.

Eğer gerçekleştirlirse Güiza için yapılmış bir transfer olur.

matrockmamy
23.Mayıs.2009, 00:31
Rijkaard gelirse iyi olur bence. zaten iyi sayılabilecek bir td. ayrıca ona gelecek futbolcu da çok olur bence..

KaPaLı
23.Mayıs.2009, 00:33
Az önce laf arasında Rıdvan Vieira adını geçirdi :D Kısmetttt

Cengo
23.Mayıs.2009, 00:34
Az önce laf arasında Rıdvan Vieira adını geçirdi :D Kısmetttt

Yok daha neler..

KaF KeF
23.Mayıs.2009, 00:36
büyük revizyon geliyor..

KaPaLı
23.Mayıs.2009, 00:38
Niye olmasınki Vieira için bonservis bedeli yüksek olmaz + senelik 3,5 - 4 milyon euro alır.

Tuncay için 5 milyon € kabul etmemiş Aziz Yıldırım. Ya kalırsın ya gidersin demiş.

tarikko
23.Mayıs.2009, 00:49
Aziz Yıldırım klübe ilk iki yıl cebinden 30 milyon dolar vermiş .. Ve geri almayacağım diyor ..

Since-1907
23.Mayıs.2009, 01:19
Aziz Yıldırım : Bugüne kadar söylediğim herşeyi yaptım‚başardım.3 yıl şampiyonluk diyosak vardır bi bildiğimiz

hayırlısı bakalım :)

matrockmamy
23.Mayıs.2009, 01:23
alex carlos ve deivid le sözleşme yenilendi. seneye 3üyle devam edilecek mi dedi rıdvan hoca :)
başkan: oturup konuşucaz dedi. rıdvan yineleyince başkan anlamıyosun galiba gibisinden bişe dedi daha doğrusu birşey ima etti.
seneye brezilyalı temizliği mi geliyor???

goosfraba
23.Mayıs.2009, 01:24
Aziz Yıldırım'ın bildiklerini görmemiz için yarın tekrar seçilmesi gerekiyor. ki büyük ihtimal seçilecek, bizde bildiklerini göreceğiz. bakalım neler biliyormuş :)

fmsmyrna
23.Mayıs.2009, 03:21
Alex ve Deivid devam ederse takım seneye yine şampiyonluğa oynayabilir hatta olabilir de ama Aziz Yıldırım'ın hedefinin gerçekleşeceğini düşünmüyorum

Varonil
23.Mayıs.2009, 15:42
25 Mayıs Pazartesi gününden itibaren önümüzdeki 3 yılın planlaması uygulanmaya başlanmalıdır.

Aziz Yıldırım ve yönetimi %99 bugünkü kongreden kazanan taraf olarak çıkacaktır diye düşünüyorum.Dün Aziz Yıldırım'ı %100 Futbol programında dinledim,açıklamalarını büyük bir hayranlıkla beğendiğimi söylemeliyim.

Seneye UEFA Avrupa Ligi'nde 3 ön eleme turu oynayacağız.Bunun için yapılandırma çalışmalarına pazartesi gününden itibaren başlamamız gerekiyor.16Temmuzda yeni sezondaki ilk maçımızı oynayacağımızı düşünürsek,sezonu erken açmamız gerekecek,yeni hoca,transferler bunların Temmuz ayı başına kadar bitirilmeli ki tam kadro bir şekilde başlayalım çalışmalara.Ben Aziz Başkan ve yönetiminin bu işlerin altından kalkacağına inanıyorum,yeni dönemde başarılar diliyorum yönetimimize.

Aşk-ı Şehir
23.Mayıs.2009, 15:50
Gelsin gelsin Arango'da gelsin Vieira'da gelsin. Böyle adamları yakından görek istiyorum. :n:

eXcitinG
23.Mayıs.2009, 17:57
NTV de konuşmaLarını dinLedim Aziz Yıldırımın ve inanıLmaz saygı duydum. İnanıLmaz projeLeri ve düşünceLeri var. Çok doğru konuşuyor, çok takdir ettim vaLLahi. Bütün başkanLar ondan biraz birşeyLer kapmaLı..

BreziLyaLıLar için söyLedikLerinden sonra bence ALex, Deivid ve CarLos üçLüsünden iki tanesi yoLcudur. Rıdvan ısrarLa takımda kaLıcakLar yani öyLemi dedi, o da en sonunda Rıdvan sen beni tanımadın mı daha imzaLamamız birşey değiştrmiyor sözLeşmeLeri, şimdi işLer değişti oturcaz konuşucaz eğer uygun geLmezse gerekirse ayırırız, mesajımı aLmıyormusun dedi.

Bence 3 YıL Şampiyon oLamaz Fenerbahçe ama, yeniden büyük oLuşumLarın oLacağı çok beLLi.

Sekopej
23.Mayıs.2009, 18:14
3 yıl şampiyonluk lafı seçim için söylenmiş bir laf aslında. Yoksa Aziz Yıldırım hep açıklamalarında Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hedef olarak gösterirdi ama seçim için böyle demesi doğal. Avrupa Kupası kazanacağız diyenler de oluyor çünkü.

Neden Aziz Yıldırım da diğerleri değil, Aziz Yıldırım projelerini anlatıyor, diğerleri onu kötülemek, çamur atmakla meşgul.

Deivid'in kalabileceğine ihtimal vermiyorum, Zico büyüksün, yap bize de son bir kıyak, Ruslarda para çoktur.:p

Alex ile sözleşme yenilenmemeliydi aslında. Çünkü kadro yapısına bakıldığında Alex'in bazı sıkıntılar doğurduğu görülüyor. Ha Fenerbahçe'de gelmiş geçmiş en iyi yabancıdır açık ara, takımın herşeyi ama yeni yapılanma artık Alex üzerine olmamalıydı. Fakat sözleşme imzalandı, şimdi de köklü revizyon yapacağım diyor Aziz Yıldırım ve önceden Alex'i gönderip, ona göre düzenleme yapılması görüşüne hakimken şimdi bu revizyonla beraber Alex'in önderlik edeceği bir takım olacaktır diye düşünüyorum.

Tabi seçilecek hoca da önemli ama kim gelirse gelsin Alex'ten vazgeçmez. Kaptan bu takımın yıldızı olmaya devam edecektir.

Carlos'un geleceği ise alınacak hocaya bağlı diye düşünüyorum. İstemezse göndermek de fazla problem olmaz, isterse takımda kalır.

aykut_gencfb
23.Mayıs.2009, 18:16
Real Madrid'in eski teknik direktörü Schuster bile Fenerbahçe'ye haber göndererek 'Gelebilirim' demiş.
Parasını da söylemiş: '3 milyon euro...'
Sadece teknik direktörler değil, dünyaca ünlü futbolcular da Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya başlamışlar.
Inter'in Arjantinli santrforu Crespo'nun menajeri telefonla arayarak, 'Crespo'yu ister misiniz!' demiş.
Sonra da iş resmi olsun diye faksı çekmiş.
Fiorentina'da oynayan Rumen Mutu, Sevilla'nın kanat oyuncusu Capel de Fenerbahçe'ye gelmek isteyen oyuncular arasındaymış.
Bana bu isimleri yöneticiler anlattı.
Ve şöyle dediler, 'Çok gelmek isteyen var. İstediğimizi de alırız. Ama önce hoca. Ondan sonrası çorap söküğü gibi olur..' Alaatin Metin'in bugünkü yazısı

Sekopej
23.Mayıs.2009, 18:40
Bak yakın kişi olmak ayrı, Aziz Yıldırım'ın dostu olmak ayrı. Seçim için abartı olduğu, tiraj kaygısızla 1'in bin yapıldığı doğru ama söylediklerinin hepsi sallamadır diyemeyiz.

Kulübe yakın olmakla alakalı değil durum dediğim gibi, basını bu kadar eleştiren Aziz Yıldırım'ın basında en güvendiği isim. Hepsi doğrudur, ben hepsine inanıyorum da demiyorum zaten hepsine inanan aklı başında Fenerbahçe taraftarı da yoktur bence.;;)

aykut_gencfb
23.Mayıs.2009, 19:27
Bak yakın kişi olmak ayrı, Aziz Yıldırım'ın dostu olmak ayrı. Seçim için abartı olduğu, tiraj kaygısızla 1'in bin yapıldığı doğru ama söylediklerinin hepsi sallamadır diyemeyiz.

Kulübe yakın olmakla alakalı değil durum dediğim gibi, basını bu kadar eleştiren Aziz Yıldırım'ın basında en güvendiği isim. Hepsi doğrudur, ben hepsine inanıyorum da demiyorum zaten hepsine inanan aklı başında Fenerbahçe taraftarı da yoktur bence.;;)

herşeyi çok güzel açıklamışsın (::)(::)(::)

goosfraba
26.Mayıs.2009, 22:30
Aragones'in yerine Spalletti

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aragones'in yerine kimin geleceği tartışılırken, Başkan Aziz Yıldırım'ın gönlündeki ismin İtalyan Spalletti olduğu öğrenildi.

İtalyan teknik adamlara olan beğenisi herkes tarafından bilinen başkan Yıldırımın'ın Spalletti'yi takımın başına getirmek için hiç bir fedekarlıktan kaçırmayacağı da ileri sürüldü.

Son yıllarda Roma'daki üstün başarısı nedeniyle Avrupa'nın bir çok büyük kulübü tarafından istenen Spalletti için Juventus'un da devrede olduğu ve bu nedenle bu transferin gerçekleşme şansının zayıf olduğu ileri ifade edildi.

Şampiyonlar Ligi finali için Roma'ya gidecek olan Başkan Aziz Yıldırım ile Sarı-Lacivertli yöneticilerin Spalletti için zemin yoklayacağı da iddialar arasında yer aldı.

Fenerbahçe'nin daha önce prensip anlaşmasına vardığı Sivassporlu Bilica ile protokol imzaladığı ve Brezilyalı yıldızın Cumartesi günü Sivasspor'un Galatasaray ile oynacağı lig son maçının ardından İstanbul'da kalarak, resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe yönetiminin ayrıca devre arasında anlaşmaya vardığı Gaziantepspor kaptanı Bekir İrtegün'le de önümüzdeki hafta sözleşme imzalayacağı belirtildi.

LigTV

KaPaLı
26.Mayıs.2009, 22:55
Spalletti benim gönlümdeki teknik adam. Oynattığı futbol çok farklı. Sanmıyorum Aziz Yıldırım böyle şey yapsn ama inşAllah olur. Ama o zaman Alex - Deivid gibi oyuncuların bileti kesilir :)

KanaKe
26.Mayıs.2009, 23:06
Aziz Yildirim sezon basinda FB TV'de gazeteci yazarlarin sorularini yanitliyordu orda Spaletti ismi gecmisti, Aziz Yildirim bizzat kendisi söylemisti.. insAllah transfer gerceklesir.

GodfatheR
26.Mayıs.2009, 23:42
Spalletti benim gönlümdeki teknik adam. Oynattığı futbol çok farklı. Sanmıyorum Aziz Yıldırım böyle şey yapsn ama inşAllah olur. Ama o zaman Alex - Deivid gibi oyuncuların bileti kesilir :)

RC3,Alex,Edu ve Deivid'le sezon sonu oturup konuşacakmış başkan.Deivid ve Edu'nun gitmesi kesin gibi deniyor.

nerazzuri
26.Mayıs.2009, 23:46
Büyük ihtimal Carlos ve Alex'de gidecek. Edu kesin. Deivid ise fesh edilir. Çok büyük revizyon var ve artık tahammül yok.

KaPaLı
27.Mayıs.2009, 04:03
Az önce arkadaşımla konuşurken Capel'le anlaşmış Fenerbahçe dedi. Pazar Akşamı TVde alt yazı geçmişler sürekli ve programda söylemişler. 3 yıl imzalamış Capel. Böyle birşey umarım vardır Uğur'a gözdağı olurda vazgeçilmez olduğunu anlar.

BeeTLeJuiCe
27.Mayıs.2009, 04:12
Capel Sevilladaki mi :D
Çin malı falandır o hayatta gelmez Capel.

enforcer
27.Mayıs.2009, 04:14
Az önce arkadaşımla konuşurken Capel'le anlaşmış Fenerbahçe dedi. Pazar Akşamı TVde alt yazı geçmişler sürekli ve programda söylemişler. 3 yıl imzalamış Capel. Böyle birşey umarım vardır Uğur'a gözdağı olurda vazgeçilmez olduğunu anlar.
hangi programda söylemişler?

KaPaLı
27.Mayıs.2009, 04:14
Evet Mustafa Sevilla'daki. Yaa bende şaşırdım hani Sevilla nasıl gönderir falan diye ama takım içinde köklü değişiklikler olacak ve Aziz başkan dün CNN'de katıldığı programda çok iddialı konuştu.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sevilla'nın başarılı sol kanat oyuncusu Diego Capel, F.Bahçe’nin transfer listesine ilk sıradan girdi. Sarı-lacivertlilerin Başkanı Aziz Yıldırım bir yandan kongre heyecanı yaşarken bir yandan da gelecek sezonun takımını kurmak için kolları sıvadı. Avrupa’dan birçok oyuncuyu mercek altına alan Yıldırım ve oyuncu izleme komitesi, İspanyol oyuncuya gözünü dikti. F.Bahçe’deki geleceği tartışılan teknik direktör Luis Aragones’in de hazırladığı transfer listesinde adı geçen bu futbolcu için tecrübeli teknik adamın da yönetime olumlu rapor verdiği öğrenildi.

YABANCI DEĞİL

Fenerbahçe yönetimine geçtiğimiz günlerde faks çeken İspanyol oyuncunun menajeri, Capel’in Türkiye’ye sıcak baktığını belirtti. İspanyol futbolcu aslında F.Bahçe’ye hiç de yabancı olan bir isim değil. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final oynama başarısı gösteren sarı-lacivertlerin 2. turdaki rakibi Sevilla olmuştu. Rakibini penaltı atışları sonunda eleyen F.Bahçe karşısında 2 maçta da forma giyen Capel, varlık gösterememişti. İspanyol yıldız iki karşılaşmada da Gökhan Gönül’ün markajından kurtulamamıştı.

DEĞERİ 14 MİLYON

Hızı ve çabukluğuyla dikkat çeken Capel, kanatta tutulması zor bir oyuncu. Kırılgan yapısıyla diri takımlar karşısında oldukça zorlanan 21 yaşındaki yıldız futbolcu bu sezon Sevilla formasıyla çıktığı 30 maçta 2 gol attı. Sözleşmesi 2011’de sona erecek olan Diego Capel’in piyasa değerinin yaklaşık 14 milyon Euro civarında olduğu tahmin ediliyor. Genç futbolcu 2 kez de İspanya Milli Takımı’nda forma giydi.

enforcer
27.Mayıs.2009, 04:26
Uğur'un tarzında bir oyuncu topla kanattan iyi hızlanıyor, iyi top sürüyor, tekniği ve yaşı gayet iyi ancak biraz fazla kırlıgan bilmiyorum Türkiye'de ne yapar? sonra sakatlık yüzünden çok sıkıntı çekmeyelim yıldızlara yapılan sert hareketler ortada...

Sheriff
27.Mayıs.2009, 05:34
Capel gelirse, yaşınıda göz önünde bulundurursak gayet iyi bir transfer olur. Süper ligin tozunu attırabilitesi olan bir oyuncu..

Onurap
27.Mayıs.2009, 15:44
Bence capel abartının önde gideni..Fenerbahçeye gelebileceği için söylemiyorum bunu..

goosfraba
27.Mayıs.2009, 16:45
''Fluminense'yle Görüşüyorum''

Roberto Carlos Brezilya basınına şok Fenerbahçelileri şoke edecek bir açıklamada bulundu. Sambacı solbek, Fluminense takımıyla temas hâlinde olduğunu doğruladı. Carlos, görüştüğü başka kulüpler de olduğunu söyledi.

Roberto Carlos'un bu sezon Fenerbahçe'yi bırakacağı söylentileri gerçeğe dönüşebilir. Ünlü futbolcu, Fluminense Kulübü'yle görüştüğünü doğruladı.

ESPN Brezilya kanalına konuşan Fenerbahçeli futbolcu, "Fluminense meselesi bir realite. Başka kulüplerle de temaslar var. Ama özellikle de Fluminense'yle olanlar ciddi. Ancak bu konuyu Fenerbahçe'yle de konuşmalıyım. Türkiye'de mutluyum" dedi.

Fluminense takımının Roberto Carlos'u transfer etmeyi düşündüğü söylentileri, geçtiğimiz hafta da medyada yeralmış; ancak Brezilya kulübü yöneticileri, bu gelişmeyi doğrulamamışlardı.
Sponsordan doğrulama

Bu arada Fluminense Kulübü'nün sponsoru olan Unimed firmasının sahibi Celso Baros da Carlos haberlerini doğruladı. Baros, "Bir süre önce bir görüşmemiz oldu; daha sonra da ara ara konuştuk. Dostane diyaloglardı bunlar ve Fenerbahçe'nin kendisini gönderebileceğini bilmiyordum" diye konuştu.

mynet

KinGDeviL
27.Mayıs.2009, 17:46
Aziz yıldırım için kimse vazgeçilmez değil sanırım Alex hariç.

TR.CaPTaiN
28.Mayıs.2009, 04:11
Fenerbahçe'de gözler teknik direktör transferine çevrildi. Sarı lacivertli yönetim, Sivasspor'da forma giyen Bilica dışında tüm yabancı transferleri teknik direktörün isteğine göre yapma kararı aldı.

Fenerbahçe yönetimi, yabancı transferi için teknik direktör seçimini yapmayı bekliyor. Avrupa'nın önde gelen teknik adamları ile temasta olan sarı lacivertliler, geçtiğimiz sezon olduğu gibi transferlerle güçlendirilmiş kadroyu teknik adama teslim etmek yerine en azından yabancı transferini yeni gelecek çalıştırıcıya bırakmayı planlıyor.

Edu, Deivid, Josico ve Maldonado ile yollarını ayıracak olan yönetim sadece Sivassporlu Bilica ile anlaşırken, boşta kalan kontejanı hocanın tercihlerine ayırma kararı aldı.

...

Ntvspor

KaPaLı
28.Mayıs.2009, 04:13
Bilica'nın alınmasını bir türlü kabullenemiyorum. Yine başladık Anadolu'da 1 yılda iş yapmış yabancı oyuncuları almaya.

BeeTLeJuiCe
28.Mayıs.2009, 04:21
Güiza, Lugano ve Alex dışında tüm yabancılara yol vermeliyiz. Bilica gibi yabancı oyuncuyada gerek yok. + kontenjan için yedek kulubesinde bulunabilir sadece.

Sivassporda gözümüze battı, Fenerbahçede gözümüze kaçar.

Since-1907
28.Mayıs.2009, 04:27
Bilica bence iyi oyuncu yararlı olur Fenerbahçe'ye .Lugano ile birbirlerini tamamlarlar diye düşünüyorum.Attığı uzun paslar felan gayet iyi bence yararlı olur.Şayet alınmayacaksa Lugano'nun yanına Güney Amerika'dan bi adam getirilmeli.

BeaT
28.Mayıs.2009, 04:29
Alex büyük ihtimal gidiciymiş,Deivid teklif gelirse gönderilecek,Selçuk boş mukaveleye imza atarsa takımda kalacak kongre öncesi kahvaltıda bunlar konuşulmuş diye duydum.

Since-1907
28.Mayıs.2009, 04:37
Aziz Yıldırım'ın Alex'i göndermesi çok zayıf bir ihtimal.Alex-Carlos kalırlar bence takımda . Deivid'e teklif gelirse yollarlar.İyi bir sağ açık alınmalı. Karim Ziani mesela..

enforcer
28.Mayıs.2009, 04:49
Alex'i göndermesi düşük bir ihtimal ancak yeni teknik adamla büyük bir yenilenmeye gidilecekse ve hoca istemezse bir çaresine bakılır elbet...

Varonil
28.Mayıs.2009, 10:28
Bilica'nın çok üst düzey bir futbolcu olmadığını düşünmekteyim.Fenerbahçe'de +2'de oynayabilecek bir oyuncu.

Stoper,ön libero,sağ kanat ve sol kanatta olmak üzere 4 tane üst düzey transfer yapmalıyız.Capel haberleri ne kadar doğru bilmiyorum,anlaşmışsak harika olmuş yahu. :pGerçi yeni t.d gelmeden yabancı transferi yapılmaz gibi geliyor bana ama göreceğiz bakalım.

enforcer
28.Mayıs.2009, 14:58
bu seneki +2ler takıma ne kattı? yerli ortasaha alınacaksa en azından kaliteli bir +2 olur ve açıkçası Can'dan daha kaliteli ve Yasin'den tecrübeli olduğu kesin...

bugra 1905
28.Mayıs.2009, 15:01
Biz Bilica Satıldığı İçin Üzülüyoruz Siz Beğenmiyorsunuz Pes Yani
Bilica Bu Sezon Bu Ligdeki En İyi Oynayan Stoperdir

tarikko
28.Mayıs.2009, 15:20
Biz Bilica Satıldığı İçin Üzülüyoruz Siz Beğenmiyorsunuz Pes Yani
Bilica Bu Sezon Bu Ligdeki En İyi Oynayan Stoperdir

Lugano'dan sonra diyecektin heralde Buğra ;;) Ben beğeniyorum Bilica'yı alınmasından yanayım Lugano ile çok iyi ikili olurlar bence ..

tarikko
28.Mayıs.2009, 16:01
Fenerbahçe yeni bir Ganalı futbolcuyu araştırıyor... Menajerlerin önerdiği 22 yaşındaki golcü Samuel Yeboah İsrail Premier Ligi'ni gol kralı olarak tamamladı.

Hapoel Kfar Saba'da 3 yıl oynadıktan sonra bu sezon Hapoel Tel Aviv'e transfer olan genç oyuncu İsrail Premier Ligi'nde 15 golle gol kralı oldu.

22 yaşındaki Ganalı oyuncuyu menajerler Fenerbahçe Kulübü'ne önerdi. Hareketli oyun tarzı, topa karşı sert ve süratli oyunu ile dikkat çeken Yeboah için daha önce Sarı-lacivertli formayı giyen Appiah ve Samuel Jhonson da olumlu referans veriyor. 1986 doğumlu olan ve üst üste 2 yıldır önce Saba formasıyla şimdi ise Tel Aviv formasıyla kral olan Yeboah genç yaşına rağmen üstün top tekniği ve uzak mesafelerden bile toplara iyi ve sert vurmasıyla da dikkat çekiyor.

ZİCO ENGELİ !..

Ganalı oyuncunun menajeri İzak Hart, Yeboah'ın çok yetenekli olduğunu ve kısa bürede dikkat çektiğini belirterek, bu oyuncuyu Rusya'nın CSKA Moskova takımının da istediğini öne sürdü.
Fenerbahçe'nin eski hocası Zico'nun yöneticilerin önerisi üzerine bu oyuncunun cd'lerini izlediğini ve haziran ayının başına kadar cevap alacaklarını dile getiren Hart, Tel Aviv'in bu sezonu şampiyon Maccabi Hayfa'nın ardından 2. bitirdiğini hatırlattı. Samuel Yeboah'ın sezonun son haftalarında annesini kaybettiğini ve bir kaç maçta oynayamadığını da belirten Hart, genç oyuncunun daha fazla gol atma fırsatını kaçırmasını moral bozukluğuna bağladı.

Sporx

TR.CaPTaiN
28.Mayıs.2009, 18:47
http://img32.imageshack.us/img32/8943/bekirirtegun.jpg (http://img32.imageshack.us/my.php?image=bekirirtegun.jpg)

Gaziantepspor’un başarılı futbolcusu Bekir İrtegün, "Fenerbahçe’ye ara transfer döneminden verdiğim bir söz var. Transferim bir-iki hafta içinde netlik kazanacak" dedi.

Radyospor’da "Aydın Cingöz ile Haber Aktif" programına katılan Bekir, "Gaziantepspor benim yuvam belki gelecek sezonda burda forma giyeceğim ama hedefim yeni sezonda başka bir takımda forma giymek" dedi.

Sezon sonu geldiği için transferi hakkında daha açık konuşacağını vurgulayan Bekir, "10 Haziran’a kadar yeni sezonda nerede futbol oynayacağım belli olacak. Bana gelen üç-dört teklif var. Geleceğim için en iyisini tercih edeceğim. Fenerbahçe ile devre arasında her konuda anlaşmıştım ama kulüpler anlaşamadığı için Gaziantepspor’da kaldım" dedi.

Sezon sonunda Fenerbahçe’ye transferi hakkkında bilgide veren genç futbolcu, "Önceliğim Fenerbahçe. Eğer ben Gaziantepspor’dan ayrılırsam gideceğim yer buna değmeli. Ara transfer döneminden sonra Fenerbahçe ile yaptığım tek bir görüşme oldu. Bunu ilk kez açıklıyorum o dönemde Fenerbahçe’ye verdiğim bir söz var" şeklinde konuştu.

Maraton

Rsa
28.Mayıs.2009, 18:50
Bu sezonu beklentilerin çok gerisinde tamamlayan Fenerbahçe'de Brezilyalı futbolculara teklifler gelmeye devam ediyor.

İtalyan basınının haberine göre takımı gibi kendisi de geçtiğimiz sezonki performansından çok uzak olan Deivid De Souza'ya Hollanda'nın ünlü kulübü PSV'den teklif geldi.

Fakat geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile olan sözleşmesini 2012 yılına kadar uzatan Deivid, PSV yetkililerine "Bu ülkede mutluyum. Ailem huzurlu. Bir çok teklif alıyorum ama Fenerbahçe'de bir sorunum yok. Burada kalacağım. Yine de teşekkür ederim" diyerek cevap verdi.

Deivid'i daha önce ülkesinin takımlarından Flamengo ve Corinthians da istemişti.

MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER : İLKER EZİBAY

GodfatheR
28.Mayıs.2009, 18:53
Kesinlikle kaliteli bir pivot santrafor,oyunu 2 yönlü oynayabilen 2 orta saha,1 sol açık,1 sağ açık ve birde stoper almalyız.Heyecanla bekliyorum transfer
sezonunu :)

Ayrıca Allah aşkına şu takımı çift santrafor oynatacak bir hoca bulsunlar.Lütfen :)

scar face
28.Mayıs.2009, 19:01
Maldonado,Josico ve Edu dısındaki yabancılar kalacak bence...

sekilaso
28.Mayıs.2009, 19:03
Lugano %90 gider.

scar face
28.Mayıs.2009, 19:07
Lugano'yu eklemeyi unutmusum...o da gidecektir..Alex'n gitmesini istiyorum ben 4-4-2 sistemine uymuyor.Ayrıca miladı doldu kendisinin...Bu kulübe cok büyük hizmetler oldu ama bence vakti doldu...

sekilaso
28.Mayıs.2009, 19:17
ya kulübede maldonado oturacagına alex otursun allah allah :D

Since-1907
28.Mayıs.2009, 19:17
Lugano ile büyük ölçüde anlaşıldı Trabzon maçından sonra menajeri gelecekmiş zaten , ben sorun çıkacağını sanmıyorum.Ayrıca Alex'in bu takımda ki kredisi yüksek kolay kolay vazgeçileceğini sanmıyorum.Alex 4-4-2 uyar ama forvet olarak düşünün onu.

KaPaLı
28.Mayıs.2009, 19:48
Alex olduğu için çift forvet oynayamıyoruz zaten. Aslında deneyebiliriz ama arkada 3 tane Appiah olursa öyle işler o düzende.

Since-1907
28.Mayıs.2009, 20:04
Emre ve Appiah yeter , Alex'in forvet oynaması için.Fakat sol ve sağ açığın tam açık olması lazım Deivid gibi adamlar değil.Sol açık özellikle iyi bir adam getirilmesi gerekiyor Avrupa'dan Capel , Elia , Bastos gibi adamlar.

KaPaLı
28.Mayıs.2009, 20:08
Yok Mert ben 2 forvet 1 Alex oynatmak için diyorum. Appiah - Emre - ? Böyle bir ortasaha olması lazım. Zaten bek oyuncularımız ofansif oynuyo.

Since-1907
28.Mayıs.2009, 20:13
evet dediğinde olası bir sistem çünkü beklerimiz ileriye çıkıyorlar.Alex amc usulü oynayacaksa arkasında Appiah - Emre - A.Diarra süper olurdu.

TR.CaPTaiN
28.Mayıs.2009, 20:24
Sezona hiç alışık olmadığı bölgede başlamasına rağmen, daha sonradan sıkça sakatlıklarla uğraşmasına rağmen 10 gol 11 asist ile takıma skor olarak en çok katkı sağlayan oyuncu olan Alex'i bu sezonki başarısızlıktan sorumlu tutup, biletini kesmek bana göre doğru değildir. Zaten geldiğinden beri kazandırdıklarından hiç bahsetmeye bile gerek yok. Gönderilmesi gereken varsa 1 sezon yatan Deivid, Uğur, Burak, Josico, Can, Maldonado'dur. Selçuk, Deniz, Edu, Vederson da duruma göre gönderilmelidir. Benim revizyondan anladığım budur. Yoksa revizyon yolla Josico'yu, Maldonado'yu, Burak'ı al yerlerine 2-3 adam değildir.

Cengo
29.Mayıs.2009, 02:10
Capel nedir, Uğur'dan fazla ne katar takıma.
Capel hiç öyle özel bir oyuncu değil, daha seri, daha teknik bir oyuncu lazım.Kanatlar bir takımın en büyük ofans gücü.

Alicanfmfan
29.Mayıs.2009, 02:18
Capel , Ugur'dan 4 gömlek daha üstün bir futbolcudur.

Cengo
29.Mayıs.2009, 02:22
Capel , Ugur'dan 4 gömlek daha üstün bir futbolcudur.

4 gömlek ne farkı var?
Uğur önemli bir oyuncu olmayabilir ama Capel hiç o kadar iyi bir oyuncu değil.

Alicanfmfan
29.Mayıs.2009, 02:25
Ugur Boral bu sene Fenerbahçe adına fiyasko iyi oynadıgı maç sayısı bir elin parmak sayısını geçmez , Capel ise sürekli bindiriyor rakibin sag kanadını felç ediyor orta acıyor,calım atıyor daha ne olsun.Ugur'dan daha teknik hemde :)

sekilaso
29.Mayıs.2009, 02:36
Ugurdan teknik biraz hemde biraz daha iyi olduguna bende katılıyorum

Universal
29.Mayıs.2009, 02:40
Capel bindirmekten başka bir şey yapmıyor. Fenerbahçe maçında bile bindirmekten başka birşey yapmadı her ikili mücadelede Arif Erdem'i aratmıyor, durmadan kendini yerlere atıyor. Böyle bir oyuncu lüzumsuz transfer olur. Bizde yıllar önce İlker vardı koşmaktan başka birşey yapmazdı. Capel'de bunun gibi...

Cengo
29.Mayıs.2009, 02:46
Ugur Boral bu sene Fenerbahçe adına fiyasko iyi oynadıgı maç sayısı bir elin parmak sayısını geçmez , Capel ise sürekli bindiriyor rakibin sag kanadını felç ediyor orta acıyor,calım atıyor daha ne olsun.Ugur'dan daha teknik hemde :)

Uğur'dan daha teknik olabilir, Uğur iyi demedim ki ben :)
Ben anlatamıyorum galiba neyse.

Alicanfmfan
29.Mayıs.2009, 02:49
Fenerbahçe'nin o kanadında oynayan Ugur Boral olduguna göre mecburen Ugur ile kıyaslayacagız :)

Universal
29.Mayıs.2009, 02:52
Uğur ile kıyaslayacaksak Uğur bana göre Capel'dan daha iyidir. Ne kadar kaliteli olduğunu Sevilla ve CSKA maçında kanıtladı ama; süreklilik yok. Zaten bu yıl takım iyi değildi. Birde Uğur'un iyi oynaması için onu iyi oynatmaya teşvik edecek bir isim lazım. Uğur Boral bana göre Türkiye'de ki sayılı sol açıklardandır. Umarım seneye iyi bir takımla ne kadar iyi bir isim olduğunu kanıtlar. Tuncay'dan sonra o mevkiye bulduğumuz en iyi isim...

Alicanfmfan
29.Mayıs.2009, 02:54
Koca bi sezonda sadece iki maçta iyi oynadı demek istikrar yok , acaba daha nasıl teşvik edilecek arkasında dünyanın en iyi sol beklerinden biri vardı daha ne olsun :)

Universal
29.Mayıs.2009, 03:01
Fenerbahçe'de bu sezon Alex dahil hiç kimse oynamadı. Sadece Gökhan Gönül Emre ve Lugano hırslıydı... Onun dışında başka hiçbirşey yoktu. Ben seneye çok umutluyum Uğur Boral'dan...

tarikko
29.Mayıs.2009, 03:05
Ugur'un Capel'den daha iyi olduguna kesinlikle katilmiyorum. Alican'in dedigi gibi 4 gomlek ustun Ugur'dan ...

Universal
29.Mayıs.2009, 03:09
Capel, Fenerbahçe'ye hiçbir şey kazandıramaz. Capel boş bir oyuncu fizik var diye bir oyuncu alınmaz... Eğer yetenekli olsa o ligde çoktan daha büyük takımlara gidebilirdi. Güiza gibi fos çıkar.

TR.CaPTaiN
29.Mayıs.2009, 04:16
Ntvspor da eskisi kadar güvenilir olmasa da Spor Gecesi programında Julio Baptista ile ilgili Roma'da olan Aziz Yıldırım'ın çalışmalara başladığı söylendi.

fmsmyrna
29.Mayıs.2009, 04:18
Ntvspor da eskisi kadar güvenilir olmasa da Spor Gecesi programında Julio Baptista ile ilgili Roma'da olan Aziz Yıldırım'ın çalışmalara başladığı söylendi.

Carlos Golden Foot adaylarına açıklamaya Roma'ya gitmişti.Orda Baptista ile karşılaşmış bir de o görüntüleri kullansalardı tam olurdu

Since-1907
29.Mayıs.2009, 04:19
Baptista ve Spaletti'yle beraber dönse fena olmaz hani ... :p

goosfraba
29.Mayıs.2009, 04:23
Capel, Fenerbahçe'ye hiçbir şey kazandıramaz. Capel boş bir oyuncu fizik var diye bir oyuncu alınmaz... Eğer yetenekli olsa o ligde çoktan daha büyük takımlara gidebilirdi. Güiza gibi fos çıkar.

Güiza'nın boş olduğuna katılmıyorum. Sadece arkasında adam gibi orta saha oyuncuları yoktu.

BeaT
29.Mayıs.2009, 04:46

Sevilla şu an ispanyadaki önemli takımlar arasında yetenekli ki Sevillada oynayabiliyor.

Uğur'la Capel karşılaştırılması tabiki yanlış Uğur'un iyi oynadığı maçlar 1 senede 1 elin parmaklarını geçmiyorsa geçen seneyide katarsak 2 elin parmaklarını geçmez bence.Fenerbahçe'nin iyi bir yedeği olabilir Uğur.

scar face
29.Mayıs.2009, 05:53
Uğur söyle bi oyuncu iman gücüyle oynuyor,gavura vurur gibi vuruyor deriz ya kaba tabirle işte öyle deli dolu bir oyuncu.Oyuna konsantre olunca inanılmaz işler cıkartıyor fakat savruk oynadığı cok mac var...
Capel konusunda çok hızlı,teknik bir oyuncu fakat Uğur'dan 4 gömlek üstün olduğunu söylemek mümkün değil...Örnek gecen sene ki Sevilla-Fenerbahçe,Fenerbahçe-Sevilla...
Oftaş'tan geldiği zaman Bank Asya'yı takip etmeyenlerin burun kıvırdığı bu kim ya dediği bir oyuncu olan Gökhan Gönüle karsı hem de 2.macta 110 dk sarı kartı bulunan Gökhan'a karsı pek bi şey yapamadı Capel...

TR.CaPTaiN
29.Mayıs.2009, 15:09
Anderlecht Alex'e talip

Birkaç gündür Belçika basınında yayılmakta olan Alex de Souza dedikoladularına Anderlecht Menajeri Van Holsbeeck'ten doğrulama geldi.

Belçika'nın Anderlecht takımı, Brezilyalı yıldız Alex de Souza'yla ilgileniyor. Belçika basınında birkaç gündür dile getirilen bu iddia, buguün resmen doğrulandı. Ancak Anderlecht takımının şimdilik, Alex'i transfer edebilecek bütçeye sahip değil.

Gazet van Antwerpen'e konuşan Anderlecht Menajeri Herman Van Holsbeeck, "Alex ile ilgileniyor musunuz?" sorusunu, "Takip ettiğimiz birkaç dikkate değer oyuncudan birisi. Yeni futbolcular almak için eskilerden satmalıyız" şeklinde yanıtladı.

2011 yılını dek Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Alex de Souza, Fenerbahçe'den yılda yaklaşık 2 buçuk milyon avro kazanıyor. Alex'in bonservis bedeli ise en az 10 milyon avro olarak gösteriliyor.

Goal.com

aliCHaN_FM
29.Mayıs.2009, 17:57
Rijkaard ve Ronaldinho Fener'e doğru

http://image.tumspor.com/photos/997832092.jpg
Fenerbahçe'de yeni sezon teknik direktörlüğü için giderek Frank Rijkaard'ın ismi ağırlık kazanıyor.

10 Haziran geç
Fenerbahçe'nin teklifine olumlu yaklaşan Rijkaard, yönetimin "10 Haziran'da buluşalım" talebine "Çok geç olur. Daha önce işi netleştirip çalışmalara başlamalıyız" yanıtını verdi
Fenerbahçe'de yeni sezon teknik direktörlüğü için giderek Frank Rijkaard'ın ismi ağırlık kazanıyor. Sarı-lacivertlilerin ilk kurduğu temasın ardından menajeri Perry Overeem'e yaptırdığı araştırma sonrası Fenerbahçe'nin Türkiye'de ekonomik ve tesis açısından öncü kulüp olduğu bilgilerine ulaşan Hollandalı teknik adamın sarı-lacivertlilere yeşil ışık yaktığı gazetelerde yer almıştı. Fenerbahçe'de çalışmak için çok istekli olduğu öğrenilen Rijkaard'ın sarı-lacivertlilerin ilettiği "10 Haziran'da görüşelim" şeklindeki randevu talebine "10 Haziran geç. Beni isteyen başka takımlar da var. Onlarla da görüşüyorum. Bütün teklifleri değerlendirip haziran başında karar vermek istiyorum" diye yanıtladığı öğrenildi. Rijkaard'ın talebiyle randevunun öne çekildiği ve tarafların önümüzdeki hafta buluşacağı öne sürüldü. Fenerbahçe'nin Luis Aragones görevde olduğu için resmi yollardan temas kurmak istemediği Rijkaard'ın, sarı-lacivertli yönetimin bu tavrını da memnuniyetle karşıladığı öğrenildi.

RONALDİNHO GÜÇLENİYOR
Fenerbahçe'nin Rijkaard ile temaslarının olumlu seyretmesi Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun da sarı-lacivertlilere tranfseri ihtimalini güçlendiriyor. Kariyerini Milan'da sürdüren Ronaldinho, Rijkaard ile Barcelona'da çalışmış ve önemli başarılara imza atmıştı.

BU ARADA DAUM İDDİASI
Fenerbahçe yönetiminde bir grubun da Christoph Daum'u tekrar takımın başına getirmek istediği iddia ediliyor. Galatasaray'ın da Alman teknik adamla temas kurduğu ve Daum'un her iki girişime de "Köln ile yaptığım anlaşmaya göre 31 Mayıs'a kadar sözleşmemi tazminatsız feshedebilirim. Bu tarihe kadar her konunun netleşmesi şart" yanıtını verdiği öğrenildi.

sabah-Deniz Derinsu

scar face
29.Mayıs.2009, 23:50
Alex'in kesinlikle gitmesini istiyorum....Anderlechte sov yapar kendileri...

Knightmare
30.Mayıs.2009, 15:24
ya Ronaldinho'yu bitiremedi gitti bu haber kanalları, gazeteleri. mantıklı olmak lazım biraz. Ronaldinho niye gelsin Türkiye'ye? empati yapın bir bakalım siz olsaydınız gelirmiydiniz...

Universal
30.Mayıs.2009, 16:42
Ruud van Nistelrooy, Fenerbahçe'ye geldiği söyleniyor. Çok değişik kaynaklar bunu doğruladı. Zaten oyuncunun kendisi dün arkaşlarının arasında İstanbul'a gidip Fenerbahçe ile sözleşme imzladım demiş.

KaF KeF
30.Mayıs.2009, 16:58
Anderlecht'ten Alex açıklaması!

Belçika Birinci Futbol Ligi takımlarından Andelecht'in yöneticileri, Fenerbahçeli Alex'le ilgilendikleri yönündeki haberleri yalanladı. Belçika basınında yer alan ''Anderlecht, Alex'i transfer etmek istiyor'' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten yetkililer, ''Biz maddi anlamda Fenerbahçe kadar güçlü bir takım değiliz. Alex gibi bir futbolcuyu transfer edip maaşını ödeyemeyiz. Bizim için çok pahalı bir futbolcu'' ifadelerini kullandılar.
Kulüp yönetimi ayrıca Brezilyalı futbolcuyu 4 kez izledikleri şeklindeki haberlerin de doğru olmadığını kaydetti.

30.05.2009

Kaynak : AA

anil luque
30.Mayıs.2009, 17:58
Ruud Van Nistelrooy, Cannavaro'nun veda partisinde arkadaslarına Türkiye'ye gidiyorum Fenerbahçe ile anlaştım demiş. Ne kadar doğru bilinmez ama gelirse bomba olur .. Şampiyonlar Ligi finalinin oldugu zaman İstanbula gelmiş kendisi ..

Sekopej
30.Mayıs.2009, 18:05
Düne kadar Galatasaray ile adı anılıyordu, sonra Real Madrid televizyonuna burada kalacağım demiş açıklamasını yaptığı söylendi, şimdi de Fenerbahçe diyorlar. Yarın da Beşiktaş için yazmasınlar.:D

anil luque
30.Mayıs.2009, 18:34
Bana da öyle geliyor Serkan Abi kombinasyon permütasyon falan oldu =D

nekop
30.Mayıs.2009, 19:40
Bi ara Klauvert'i yazarlardı böyle..Şimdi yine bir Hollandalı Nistelrooy'a dadanmışlar. :D

goosfraba
30.Mayıs.2009, 22:02
Transfere 50 milyon Euro'luk bütçe ayıran F.Bahçe, 3 Bundesliga'lı gence göz dikti.
ÜÇ yıl arka arkaya şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi'nden düşmemek gibi iddialı vaadlerle yeniden F.Bahçe başkanlığını kazanan Aziz Yıldırım ile yönetiminin transfer listesi giderek netleşiyor. Pazartesi günü saat 18.00'de mazbatasını alıp yeni yönetimle ilk toplantısını gerçekleştirecek olan Yıldırım'ın yıldız futbolcu yerine genç ve takımın ihtiyacı olan oyuncuları tercih etmeyi planladığı ve bu doğrultuda Bundesliga'da top koşturan iki Bayer Leverkusen'li Barnetta ve Renato ile Hamburg'lu Trochowski'ye göz koyduğu ortaya çıktı.

BU üç oyuncu için kardeşi Ali Yıldırım'ı görevlendiren Başkan Yıldırım'ın 20 milyon Euro bonservis parasını gözden çıkarttı. İsviçre Milli Takımı'nda da forma giyen, sağ ve sol açık oynayan, sürati ile dikkat çeken Barnetta, Artık Leverkusen'den ayrılmak istiyorum açıklaması yapmıştı. Barnetta'nın sözleşmesi 2010'da sona eriyor. 2014'e dek sözleşmesi olan Brezilyalı Renato Augusto ise her iki kanatta da oynuyor ve henüz 21 yaşında. Almanlar 11.5 milyon Euro bonservis değeri biçiyor.
OFANSİF orta saha Trochowski ise 10 milyon Euro değeri olan ve harika paslarıyla dikkat çeken bir isim. Bilindiği gibi F.Bahçe, Bundesliga'dan ayrıca Schalke'de forma giyen golcü Kuranyi ile de temaslarını kesmedi.

EDU'NUN uzun sürekli sakatlığı, Lugano'nun da henüz sözleşme yenilememiş olması nedeniyle Sivasspor'un stoperi Bilica ile öne anlaşma imzalayan F.Bahçe, bu transferi pazartesi resmiyete dökecek. Başkanı Yıldırım'ın Bilica ile yönetim kurulu toplantısının ardından söz keseceği ve salı günü de bu transferi açıklayacağı bildirildi.

mynet

BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2009, 02:52
Bu haberi Kaptan antuya koymuştu galiba :D

Antu'da söylenti çıkıyor gazeteler haber yapıyor.

Nedvedmania
31.Mayıs.2009, 03:14
Ve beklenen oldu, Bilica artık Fenerbahçeli !.. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, başarılı savunma oyuncusunu Fenerbahçe'ye sattıklarını açıkladı ve transfer resmi ağızdan da doğrulanmış oldu.

LigTv.com.tr,

Onurap
31.Mayıs.2009, 03:17
Bilica iyi oynuyor ama bayağı ağır..Açıkçası Fenerbahçede tutunabilir mi emin değilim..

tarikko
31.Mayıs.2009, 03:17
Fenerbahçemiz savunma bloğuna ilk transferini Sivasspor (http://www.fenerbahce.com/sivasspor/)'un defans oyuncusu Bilica ile gerçekleştirdi.

Fenerbahçemizin (http://www.fenerbahce.com/izin/) Bilica transferi ilk ağızdan onaylandı. Sivasspor (http://www.fenerbahce.com/sivasspor/) Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz (http://www.fenerbahce.com/mecnun-otyakmaz/), savunma oyuncuları Bilica'nın transferi konusundaki soruyu da şöyle yanıtladı:
"Bilica'nın sözleşmesi, onun açısından devam etmesi için uygun değildi. Çok iyi teklifler aldı. O nedenle satma kararı aldık. Fenerbahçe ile benim de haberim olan görüşmeler oldu. Bizim vereceğimizin (http://www.fenerbahce.com/izin/) çok üstünde teklifler aldı. Bir futbolcu kazanacağı parayı da düşünür. En az 3 katı fazla alacak. Dolayısıyla bu görüşmeyi gönül rahatlığı ile yapabilir."

Fenerbahce.com

Sekopej
31.Mayıs.2009, 03:18
Bilica ve Bekir gelecek. Yasin belki kalabilir, Can gönderilecek, Önder kalır. Edu gönderilir, Lugano imzalamazsa eğer iyi bir stoper alınabilir, Lugano kalırsa Yasin de gönderilir herhalde.

Bilica'nın topu oyuna iyi sokması ve takım geriye düştüğünde ileriye destek vermesi artı yönleri. Edu ve Lugano'nun ikisi de gidiyorsa alınabilecek en iyi defans oldu kendisi. Hayırlı olsun. Ama yanına mutlaka başka bir yabancı da şart, Bilica ve eldekiler değerlendirilecek olursa pek başarılı olacağımızı sanmıyorum.

goosfraba
31.Mayıs.2009, 03:21
fenerbahce.com'da Bekir ve Özer'in de transferlerinin bittiği yazıyor.

barahir
31.Mayıs.2009, 03:22
Bilica transfrei çok çok iyi oldu bence.. Eğer her maçında GS ile yaptıkları kupa maçındaki gibi oynarsa fenerde de fazla kalamaz.. Avrupa yolu görünür ona..

goosfraba
31.Mayıs.2009, 03:25
Aragones'ten tavsiye

Fenerbahçemiz ile yollarını ayırmaya hazırlanan Luis Aragones (http://www.fenerbahce.com/luis-aragones/), giderayak yönetime sunduğu raporda "Kayserisporlu (http://www.fenerbahce.com/lu/) Mehmet Topuz’u kaçırmayın" dedi.

Fenerbahçemiz ile yollarını ayırmaya hazırlanan teknik direktör Luis Aragones (http://www.fenerbahce.com/luis-aragones/), giderayak yönetime sunduğu raporda "Kayserisporlu (http://www.fenerbahce.com/lu/) Mehmet Topuz'u kaçırmayın" dedi. İspanyol çalıştırıcı yardımcıları ile birlikte geride kalan bir sezonun değerlendirmesini ve önümüzdeki yıl neler yapılması gerektiği şeklindeki düşüncesini kağıda döktü. Milli futbolcunun çok yönlü özelliklere sahip olduğunu vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Mutlaka alınmalı" yorumunu yaptı.

Kayserisporlu (http://www.fenerbahce.com/lu/) futbolcuyu yıllardır kadrosuna dahil etmek için çaba harcayan yönetimimiz ise, kulübünden ayrılma noktasına gelen oyuncuyu ikna etmenin yollarını arıyor. Öncelikli olarak kulübüne resmi teklif götürmeye hazırlanan sarı lacivertli yönetim (http://www.fenerbahce.com/yonetim/), Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'un da ilgilendiği Mehmet Topuz için bir adım öne geçti. Kulüp başkanı Recep Mamur gelen tekliflere net cevap vermediği ve lig (http://www.fenerbahce.com/lig/) bitiminde karar verileceğini bildirdi.

Hürriyet

BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2009, 03:26
Bilica, Bekir, Özer, Sercan bitmiş deniyor. Bilica hariç diğerlerine çok sevindim. Bilica'nın hala kapalı kutu olduğuna inanıyorum ama bakalım. Birde yabancı ön libero ve sol kanat aldıkmı tamamdır.

Since-1907
31.Mayıs.2009, 03:30
Sercan transferide büyük olasılıkla gerçekleşti.Appiah'ın bu hafta içi İstanbul'a gelip raporlarını yönetime sunması bekleniyor.Bilica bence iyi transfer.Bekir'de kadro derinliği için iyi bir oyuncu.

goosfraba
Bilica, Bekir, Özer, Sercan bitmiş deniyor. Bilica hariç diğerlerine çok sevindim. Bilica'nın hala kapalı kutu olduğuna inanıyorum ama bakalım. Birde yabancı ön libero ve sol kanat aldıkmı tamamdır.

2 yabancı ön libero :) Josico ve Maldonado kesinlikle gitmeli.

barahir
Yönetim mazbatasını bi alsaydı da açıklasalardı bi an önce..

BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2009, 03:33
Bilica için 3 Milyon € verdiğimiz söyleniyor. Yuh artık diyorum. Bonservis alacağı ücret hepsi buna dahil olsa bari.

KanaKe
31.Mayıs.2009, 03:52
Sivas bayagi kar yapti ozaman :D bedavaya almislardi Bilica'yi.

goosfraba
31.Mayıs.2009, 03:55
Yönetim mazbatasını bi alsaydı da açıklasalardı bi an önce..

2 Haziran Pazartesi günü alacak sanırım. Aziz Yıldırım 15 Haziran'a kadar herşey bitecek demişti.

Cengo
31.Mayıs.2009, 03:57
Mecnun Odyakmaz TRT´de açıklamış az önce :)
Bilica Fenerbahçe'de..

goosfraba
31.Mayıs.2009, 04:00
Bilica'nın oynadığı takımlar

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/05/Flag_of_Brazil.svg/22px-Flag_of_Brazil.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Brazil.svg)Bahia (http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Esporte_Clube_Bahia&action=edit&redlink=1)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/03/Flag_of_Italy.svg/22px-Flag_of_Italy.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Italy.svg)Venezia (http://tr.wikipedia.org/wiki/S.S.C._Venezia)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/03/Flag_of_Italy.svg/22px-Flag_of_Italy.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Italy.svg)Brescia (http://tr.wikipedia.org/wiki/Brescia_Calcio)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/03/Flag_of_Italy.svg/22px-Flag_of_Italy.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Italy.svg)Palermo (http://tr.wikipedia.org/wiki/U.S._Citt%C3%A0_di_Palermo)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/03/Flag_of_Italy.svg/22px-Flag_of_Italy.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Italy.svg)Ancona (http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=A.C._Ancona&action=edit&redlink=1)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/05/Flag_of_Brazil.svg/22px-Flag_of_Brazil.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Brazil.svg)Goiás (http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Goi%C3%A1s_Esporte_Clube&action=edit&redlink=1)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/05/Flag_of_Brazil.svg/22px-Flag_of_Brazil.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Brazil.svg)Grêmio (http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Gr%C3%AAmio_Foot-Ball_Porto_Alegrense&action=edit&redlink=1)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/ba/Flag_of_Germany.svg/22px-Flag_of_Germany.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Germany.svg)FC Köln (http://tr.wikipedia.org/wiki/1._FC_K%C3%B6ln)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c3/Flag_of_France.svg/22px-Flag_of_France.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_France.svg)FC Istres (http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=FC_Istres&action=edit&redlink=1)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/73/Flag_of_Romania.svg/22px-Flag_of_Romania.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Romania.svg)U Cluj (http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=U_Cluj&action=edit&redlink=1)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b4/Flag_of_Turkey.svg/22px-Flag_of_Turkey.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Turkey.svg)Sivasspor (http://tr.wikipedia.org/wiki/Sivasspor)

Cluj takımında oynarken Romanya'nın en iyi stoperi seçilmiş.

bugra 1905
31.Mayıs.2009, 04:00
Çok İyi Futbolcu Aldı Fenerbahçe Bilica Fenerbahçeye Hayırlı Olsun
Bülent Hocamız Ve Scout Ekibimiz Bilicadan Daha İyilerini Bulurlar İnşallah

Universal
31.Mayıs.2009, 04:13
Asıl bomba bende ama; yazmıyorum. Bazılarınıza msnde söyledim... Bir yaşlı oyuncuya 33 milyon € teklif ettik, yanıt bekliyoruz...

TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2009, 04:19
...

Bilica´nın yeni sezonda kadrolarında olmayacağını ve Fenerbahçe ile anlaştığını kaydeden Uygun‚ sözlerini şöyle tamamladı: Büyük bir ihtimalle Fenerbahçe ile anlaşmış durumda. Pazartesi günü sözleşme imzalayacak. Hayırlı uğurlu olsun‚ sadece Mohammed Ali ile görüşeceğiz. 3 yabancı ve 5 yerli oyuncu transferi yapıp yeni sezona başlayacağız. Şu anda stadı Şampiyonlar Ligi´ne hazırlıyoruz. 4 bin kapasite artırıyoruz‚ çimi kaldırdık‚ alttan ısıtma yapacağız.

AA

BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2009, 04:27

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/05/Flag_of_Brazil.svg/22px-Flag_of_Brazil.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Brazil.svg)Bahia (http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Esporte_Clube_Bahia&action=edit&redlink=1)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/03/Flag_of_Italy.svg/22px-Flag_of_Italy.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Italy.svg)Venezia (http://tr.wikipedia.org/wiki/S.S.C._Venezia)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/03/Flag_of_Italy.svg/22px-Flag_of_Italy.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Italy.svg)Brescia (http://tr.wikipedia.org/wiki/Brescia_Calcio)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/03/Flag_of_Italy.svg/22px-Flag_of_Italy.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Italy.svg)Palermo (http://tr.wikipedia.org/wiki/U.S._Citt%C3%A0_di_Palermo)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/03/Flag_of_Italy.svg/22px-Flag_of_Italy.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Italy.svg)Ancona (http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=A.C._Ancona&action=edit&redlink=1)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/05/Flag_of_Brazil.svg/22px-Flag_of_Brazil.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Brazil.svg)Goiás (http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Goi%C3%A1s_Esporte_Clube&action=edit&redlink=1)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/05/Flag_of_Brazil.svg/22px-Flag_of_Brazil.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Brazil.svg)Grêmio (http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Gr%C3%AAmio_Foot-Ball_Porto_Alegrense&action=edit&redlink=1)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/ba/Flag_of_Germany.svg/22px-Flag_of_Germany.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Germany.svg)FC Köln (http://tr.wikipedia.org/wiki/1._FC_K%C3%B6ln)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c3/Flag_of_France.svg/22px-Flag_of_France.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_France.svg)FC Istres (http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=FC_Istres&action=edit&redlink=1)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/73/Flag_of_Romania.svg/22px-Flag_of_Romania.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Romania.svg)U Cluj (http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=U_Cluj&action=edit&redlink=1)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b4/Flag_of_Turkey.svg/22px-Flag_of_Turkey.svg.png (http://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:Flag_of_Turkey.svg)Sivasspor (http://tr.wikipedia.org/wiki/Sivasspor)

Cluj'un rezerv takımında oynamış sanırım Bilica. As takımda öyle düzenli forme giyememiş.

Cengo
31.Mayıs.2009, 04:27

İtalya'dan ayrılışı sakatlık değil, ailevi problemleriymiş.

barahir
31.Mayıs.2009, 04:44
Cluj'un rezerv takımında oynamış sanırım Bilica. As takımda öyle düzenli forme giyememiş.
Olur mu yaa.. cluj şampiyon olduğu yıl en büyük pay onundu..

Universal
31.Mayıs.2009, 04:46
Edu ve Lugano'da daha Amerika kıtasından ayrılmamıştı geldiklerinde, Luciano'yu aldığımızda bu yaşdaydı oda aynı şekilde ilk kez yurt dışına çıkmıştı. Bilica hiç olmassa Avrupa tadı tattı. Ligimizi biliyor...

Since-1907
31.Mayıs.2009, 04:51
Bilica CFR Clujda değil Universtiao Clujda oynadı karıştırıyorsunuz sanırım :)

BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2009, 04:56
Bende Mert'in söylediğini söylemeye çalışıyorum. Romanya Şampiyonu Cluj değil Cluj 2 yada Rezerv her neyse o Cluj yani Universtiao Cluj'da oynadı.

Cengo
31.Mayıs.2009, 04:56
Bilica'dan sonra sırada Bekir İrtegün var, bir kaç güne kadar açıklanır..

Varonil
31.Mayıs.2009, 05:14
Bilica hayırlı olsun.Umarım hakkında sahip olduğum ön yargı konusunda beni yanıltır,çubuklunun ruhuna yakışır bir şekilde mücadele eder.i

Anlamadığım teknik direktör konusu.Aragones gidiyor,yerine gelecek teknik direktör konusunda atılan bir adım varmı.Rijkaard,Lucescu,Scolari,Mancini gibi isimler geçti bakalım şu anda önemli olan teknik direktör sorunumuz en kısa sürede hallolması gerekiyor doğru bir şekilde.

Universal
31.Mayıs.2009, 05:14
Biz transfer yapıyoruzda gene teknik adamımız belli değil. Yönetim teknik adamın istediği oyuncuyu alacağız demişti.

goosfraba
31.Mayıs.2009, 08:42
Bilica pazartesi imzayı atacakmış bazı kaynaklara göre.

El Barto
31.Mayıs.2009, 12:58
Bilica, Bekir vs... Fenerbahçe yine sadece Türkiye ligini düşünüyor seneye sanırım...

nerazzuri
31.Mayıs.2009, 13:06
Bilica ve bazı türk oyuncular'ı alıp geriye kalan boş kontenjanı teknik direktöre bırakıcakmış yönetim.

BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2009, 14:04
Bilica ve Lugano iki kasap yanyana çok kart görürler. Seneye Önder Yasin Bekir yeteri kadar forma şansı bulacaktır :D O yüzden iyi oldu bence Bekir'i alacak olmamız :)

KanaKe
31.Mayıs.2009, 14:20
Bilica ve bazı türk oyuncular'ı alıp geriye kalan boş kontenjanı teknik direktöre bırakıcakmış yönetim.
Geriye bos kontejyanmi kaliyormus :) Daha Maldonado ile Josico gitmedi.

barahir
31.Mayıs.2009, 14:51
Onları gitti sayın zaten:)

Varonil
31.Mayıs.2009, 16:11
ŞL şampiyonu Barcelona ve UEFA şampiyonu S.Donetsk geçen sonbahar Şampiyonlar Ligi'nde aynı gruptalardı.Barça 13 puanla gruptan çıkarken,Shaktar 9 puan toplayarak UEFA Kupasına giderek İstanbul'un yolunu tuttu.

Sezon sonunda ise bu iki takım coeffcient -takımlar bazında- 27 puan toplayarak Avrupa'nın en büyükleri oldular.Önümüzdeki yıl Shaktar Donetsk ön eleme turunu geçtiği takdirde Şampiyonlar Ligi grupları kurasına 2.torbadan girecek.

Şimdi Fenerbahçe yönetiminin bu puanlama sistemini iyi analiz etmesi gerekiyor.Seneye yeni adıyla UEFA Europa League'de oynayacağımız bir çeyrek final veya bir yarı final,ertesi sezon katılmamız durumunda Şampiyonlar Ligi'nde bizi birçok dev takımın önüne geçirecektir.Bu yüzden teknik heyet,transferler ve gidecek kalacak oyuncular konusunda en doğru kararların alınması gerekiyor.Haziran ayı bitmeden bütün sorunları hallolmuş bir şekilde yeni sezonu açmalıyız.Aziz Başkan'a ve yönetime bu konuda güveniyorum ..

nerazzuri
31.Mayıs.2009, 16:13
Geriye bos kontejyanmi kaliyormus :) Daha Maldonado ile Josico gitmedi.
Edu ve Josico ile sözleşme fesh edilecek, Deivid büyük ihtimal Psv'ye gidecek, Maldonado'nun sözleşmesi bitiyor, Alex,Carlos ikilisinden birisi ayrılacak. Bu büyük ihtimal Carlos olacak. Lugano'nun durumu ise belirsiz.

Garanti 4 boş kontenjan var :)

Cengo
31.Mayıs.2009, 16:55
Bilica ve Lugano iki kasap yanyana çok kart görürler. Seneye Önder Yasin Bekir yeteri kadar forma şansı bulacaktır :D O yüzden iyi oldu bence Bekir'i alacak olmamız :)

Lugano gitmeyecek sanırım.
Edu-Lugano-Bilica-Bekir-Önder
5 alternatif.

Yasin ve Can gidiyor.Can kesin gider, Yasin kiralık olabilir.

Bilica Edu-Lugano'nun yedeği olacak, Galatasaray'ın düştüğü defansif zaafa düşmeyeceğiz bu şekilde.

Alicanfmfan
31.Mayıs.2009, 17:04
Lugano gitmeyecek sanırım.
Edu-Lugano-Bilica-Bekir-Önder
5 alternatif.

Yasin ve Can gidiyor.Can kesin gider, Yasin kiralık olabilir.

Bilica Edu-Lugano'nun yedeği olacak, Galatasaray'ın düştüğü defansif zaafa düşmeyeceğiz bu şekilde.

Yabancı bir stoper kolay kolay yedek olmaz.

Cengo
31.Mayıs.2009, 17:10
Yabancı bir stoper kolay kolay yedek olmaz.

Neden yedek olmuyor?
Bilica yıldız, kaprisli bir mi?
Nonda gibi bir yedeği var Gs'ın .

Gayet iyi olur, bu kadar çabuk yorumlanacak bir şey yok.
Her yedek bekleyen oynamayacak değil, rotasyon oyuncusu lazımdı, gayet de iyi olacak.

BeeTLeJuiCe
31.Mayıs.2009, 17:10
+2 kontenjanı varken olur. Edu kalacaksa Edu-Lugano ikisili bozulmamalı bence.

Alicanfmfan
31.Mayıs.2009, 17:11
Neden yedek olmuyor?
Bilica yıldız, kaprisli bir mi?
Nonda gibi bir yedeği var Gs'ın .

Gayet iyi olur, bu kadar çabuk yorumlanacak bir şey yok.
Her yedek bekleyen oynamayacak değil, rotasyon oyuncusu lazımdı, gayet de iyi olacak.

Galatasaray'dan başka verecek örnegin yok mu Allah aşkına

Bilica kendini ispatladı Sivas'ta çok iyi bir sezon geçirdi , böyle böyle bunların arkasında yedek bekleyecegini bilse gitmezdi , oynuyacaktır , Fb'den Edu yada Lugano gidecektir.

TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2009, 17:22
Can kiralık, bonservisiyle veya üste para verilerek artık ne şekilde gönderilir bilmiyorum ama gönderilmesi gerekiyor. Yasin ise; güvenildiğinde kendini geliştirebildiğini gösterdi. Belki pozisyon bazına indirmek basit kaçabilir ama dikkatimi çekti. Dünkü maçta bir pozisyonda, taç çizgisi kenarında - Edu'nun CSKA maçında Volkan'a dönmek istediği ve kısa düşen topta Krasic'in attığı golde; Edu'nun geriye döndüğü nokta - gibi bir yerde Yasin Volkan'a dönecek gibi yaptı fakat dönmedi soğukkanlılıkla diğer tarafa çekti ve yanılmıyorsam Gökhan Ünal Volkan'a doğru koşacakken Yasin'in hareketi sonrası olduğu yerde tabiri caizse kitlendi. Kaleye giren topu uzaklaştırması da var. Yasin kendini geliştirebilir, güveniyorum.

Serkan'ın dediği gibi Deivid'e PSV'den teklif gelmişse eğer - haber basında çıktı fakat basına ne kadar güvenilir ? - düşünülmeden gönderilmesi gerekirdi. Kanatlar çalışmadığından Güiza bile kanatlara gelip içeriye orta göndermeye çalışıyor. Uğur iyi bir yedek olabilir, sonradan girdiğinde yorgun rakibe karşı etkili olabilir fakat; kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil. Deivid'le yollar ayrılarak hem kontenjan açılmalıdır hem de oraya daha kaliteli, takım oyununa daha yatkın bir isim getirilmelidir.

Kesin olarak defansif orta saha alınacaktır. Bu isim kim olacak merak ediyorum. Yalnız alınacak ismi yeni gelen teknik direktöre bırakmak çok olumlu bir hamle. Olası başarısızlıkta teknik direktör bu kadroyu ben kurmadım deme lüksüne sahip olmayacak.

Son yıllardaki hayal kırıklıklarına rağmen Başkana güveniyorum. Hayırlısı olsun.

Cengo
31.Mayıs.2009, 17:46
Galatasaray'dan başka verecek örnegin yok mu Allah aşkına

Bilica kendini ispatladı Sivas'ta çok iyi bir sezon geçirdi , böyle böyle bunların arkasında yedek bekleyecegini bilse gitmezdi , oynuyacaktır , Fb'den Edu yada Lugano gidecektir.

Gidecektir?
Niye gitmek zorunda?
Neden gitmesin? 2-3 katı daha fazla para, Brezilyalı arkadaşları ve tanınan çok büyük isimler.Sonraki sezon için şampiyonluk ve CL beklentisi.Güzel İstanbul yaşamı.

Bilica için daha güzel atmosfer olamaz.Kulübeye demir atacak değil zaten.
Hiçbirinin gitmesi içi nbir sebep yok, eğer kendileri çok istemiyorsa.
Bunun dayandırılabilecek bir yanı da yok.Bilica özel biri değil, o kadar da yetenekli değil zaten.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Can kiralık, bonservisiyle veya üste para verilerek artık ne şekilde gönderilir bilmiyorum ama gönderilmesi gerekiyor. Yasin ise; güvenildiğinde kendini geliştirebildiğini gösterdi. Belki pozisyon bazına indirmek basit kaçabilir ama dikkatimi çekti. Dünkü maçta bir pozisyonda, taç çizgisi kenarında - Edu'nun CSKA maçında Volkan'a dönmek istediği ve kısa düşen topta Krasic'in attığı golde; Edu'nun geriye döndüğü nokta - gibi bir yerde Yasin Volkan'a dönecek gibi yaptı fakat dönmedi soğukkanlılıkla diğer tarafa çekti ve yanılmıyorsam Gökhan Ünal Volkan'a doğru koşacakken Yasin'in hareketi sonrası olduğu yerde tabiri caizse kitlendi. Kaleye giren topu uzaklaştırması da var. Yasin kendini geliştirebilir, güveniyorum.

Serkan'ın dediği gibi Deivid'e PSV'den teklif gelmişse eğer - haber basında çıktı fakat basına ne kadar güvenilir ? - düşünülmeden gönderilmesi gerekirdi. Kanatlar çalışmadığından Güiza bile kanatlara gelip içeriye orta göndermeye çalışıyor. Uğur iyi bir yedek olabilir, sonradan girdiğinde yorgun rakibe karşı etkili olabilir fakat; kesinlikle ilk 11 oyuncusu değil. Deivid'le yollar ayrılarak hem kontenjan açılmalıdır hem de oraya daha kaliteli, takım oyununa daha yatkın bir isim getirilmelidir.

Kesin olarak defansif orta saha alınacaktır. Bu isim kim olacak merak ediyorum. Yalnız alınacak ismi yeni gelen teknik direktöre bırakmak çok olumlu bir hamle. Olası başarısızlıkta teknik direktör bu kadroyu ben kurmadım deme lüksüne sahip olmayacak.

Son yıllardaki hayal kırıklıklarına rağmen Başkana güveniyorum. Hayırlısı olsun.

Min 2 DM zorunluluk, en az biri yabancı olacak o da belli ama alınacak oyuncu çok fizikli, çok koşan ve çift yönlü olmalı.

Bir sol açık zorunluluk, Uğur'un vurdumduymazlığı Carlos'u da bozuyor.

Yeni hoca önde mi oynamak ister, geride alan daraltıp kontra mı çıkar, kanatları mı kullanır, göbekten mi oynar.Hep bunlar hoca gelinde konuşulacak şeyler.Oyun planına göre oyuncu almak istiyor yönetim ama yerli rotasyonunu da yabancı oyuncu belirleyemez.Yerlilere hemen transfer teklifleri yapacaklardır.

Deivid çok kötü bir sakatlıktan çıkıp oyununu toparlayamadı.Bu demek değil ki kötü oyuncu, satılırsa çok özel bir oyuncu gelmeli.Sıradan bir kanat o performansı dolduramaz.Deivid teknik ve önemli özelliklere sahip ofansif bir oyuncu.Dolduramayacaksan gönderme daha iyi.

matrockmamy
31.Mayıs.2009, 17:58
lugano tutulmalı.
deivid,edu,maldonado,josico,carlos gönderilmeli bana göre
5 yabancı hakkı oluo. yeni td nin isteği doğrultusunda gerekli yerlere 5 yabancı alınmalı. katılmayan var mı ?

Sekopej
31.Mayıs.2009, 18:04
Türkiye'den alabileceğin oyuncu sayısı zaten çok az, Fenerbahçe'nin elinde bulunan yerlilerden daha iyilerini mutlaka almalı. Futbol 11 kişi ile oynanmıyor, bu isimlerin alınması sırasında da teknik direktörün belli olmasına da gerek yok. Kadroyu güçlendirmek gerek, bu yönde hoca belli olmasa da yapılanlar doğru.

Kilit bölgeler için hoca beklenir zaten. Cengiz'in de dediği gibi hoca nasıl oynayacağına karar verir ve o yönde eldeki yabancılarla yollar ayrılır yenileri gelir.

Edu'nun sözleşmesi zaten fesh edilmezse sezon başı kampına katılması zor, bu nedenle sezona Bilica ile başlanacak. Edu form yakalayana kadar oynar, eğer iyi de oynarsa zaten formayı kaptırmaz. Yedekte oturan ne Edu ne de Bilica sorun yaratmaz.

TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2009, 18:07
Min 2 DM zorunluluk, en az biri yabancı olacak o da belli ama alınacak oyuncu çok fizikli, çok koşan ve çift yönlü olmalı.

Bir sol açık zorunluluk, Uğur'un vurdumduymazlığı Carlos'u da bozuyor.

Yeni hoca önde mi oynamak ister, geride alan daraltıp kontra mı çıkar, kanatları mı kullanır, göbekten mi oynar.Hep bunlar hoca gelinde konuşulacak şeyler.Oyun planına göre oyuncu almak istiyor yönetim ama yerli rotasyonunu da yabancı oyuncu belirleyemez.Yerlilere hemen transfer teklifleri yapacaklardır.

Deivid çok kötü bir sakatlıktan çıkıp oyununu toparlayamadı.Bu demek değil ki kötü oyuncu, satılırsa çok özel bir oyuncu gelmeli.Sıradan bir kanat o performansı dolduramaz.Deivid teknik ve önemli özelliklere sahip ofansif bir oyuncu.Dolduramayacaksan gönderme daha iyi.

Yerliler zaten sabit. Topuz, Sercan, Özer, İsmail, belki Hacettepeli Orhan. Atlamış olabileceğim bir-iki isim daha vardır. Bunlardan alabildiklerimizi alarak yedek kulübesini güçlendirmeliyiz. Yerliler için TD'ü beklemeye gerek olmadığına katılıyorum. Zaten beklemeye kalkarsak bazılarını rakiplerimiz de alabilir.

Deivid konusuna kesinlikle katılmıyorum. Bence özel bir oyuncu değil sıradan bir oyuncudur. Deivid Alex'in bölgesinde oynayabilecek Alex'ten 1-2 gömlek düşük kalitede bir oyuncudur ve bu sezon yanındaki adama bile pas vermekten acizdi. Kendimize Avrupa kupası hedefi koyuyorsak bir oyuncunun 1 sezon boyunca yatmasına tahammül etmemeliyiz diye düşünüyorum.

BeeTLeJuiCe
01.Haziran.2009, 01:45
Betis küme düştü, Aurelio bize gelirmi acaba :D

Sekopej
01.Haziran.2009, 01:51
Gelmesin, seneye oynasın 2.ligde.:D

TR.CaPTaiN
01.Haziran.2009, 17:00
Fenerbahçe, transfer döneminin başlamasıyla birlikte ilk resmi sözleşmeyi Sivasspor'lu oyuncu Bilica ile imzalıyor. Yurt içinde transfer taarruzuna hazırlanan sarı-lacivertlilerin listesinde pek çok isim bulunuyor.

Fenerbahçe yönetimi, Aziz Yıldırım başkanlığında yeni 3 yıllık döneme resmen başlıyor. Kulüp binasında mazbatalarını alacak yönetim kurulu, ilk resmi transferini de aynı gün gerçekleştirecek.

Sivasspor'un brezilyalı savunma oyuncusu Bilica, kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacak.. Yönetim, Bilica'nın imzasıyla birlikte yabancı transferini, teknik direktör seçimine kadar askıya alacak..

Akşam saatlerinde ise teknik direktör Aragones ile yolların ayrıldığı resmen açıklanacak. Sarı-lacivertliler, bu süre içinde yurt içinde adeta transfer taarruzuna çıkacak..

Gaziantepsporlu Bekir İrtegün'e bu hafta içinde imza attırmayı hedefleyen Fenerbahçe yönetimi, Bursasporlu Sercan Yıldırım için de yeşil-beyazlı kulübün 8 haziran Pazartesi günü yapılacak kongresinin sonuçlanmasını bekleyecek.

Sarı-lacivertli kulüp Bursasporlu Volkan Şen ile de ilgileniyor. Kayserisporlu Mehmet Topuz, Vestel Manisasporlu Güven Varol da Fenerbahçe'nin transfer listesinin üst sıralarında bulunuyor.

Başkan Aziz Yıldırım'ın çözüme kavuşturmak istediği öncelikli konuların başında ise Lugano'nun durumu geliyor. Uruguay Milli Takımı kampına katılmak için ülkesine giden başarılı savunma oyuncusunun menajeri ile hafta içinde bir kez daha masaya oturulacak. Lugano'nun takımda kalıp kalmaması Edu'nun geleceğini de belirleyecek. Bazı yönetim kurulu üyeleri, Lugano'nun kalma olasılığının her geçen gün biraz daha azaldığını açık bir dille ifade etmeye başladı.

Ntvspor

TR.CaPTaiN
01.Haziran.2009, 20:04
Fenerbahçe'den bir transfer bombası daha mı? Sezonu istediği yerde tamamlayamayan Fenerbahçe Sivasspor'dan Blica'nın ardından İbrahim Dağaşan'a da talip oldu. Sarı-lacivertliler başarılı orta saha oyuncusunu kadrosuna katabilmek için girişimlere başladı.

İbrahim Dağaşan'ın menajeri Efgan Erciyas, yaptığı açıklamada, Bilica'nın transferini büyük ölçüde bitiren sarı-lacivertli takımın İbrahim Dağaşan'ı da kadrosuna katmak için görüşmelere başladığını öne sürdü.

Erciyas, Dağaşan'ın 2011 yılına kadar Sivasspor ile sözleşmesi bulunduğunu anımsatarak, görüşmelerin olumlu geçtiğini, arada bazı küçük pürüzler bulunduğunu iddia etti.

Sivaspor'da başarılı bir sezon geçiren İbrahim Dağaşan'ın kulübünün vereceği karara saygılı olduğunu dile getiren Erciyas, ''Fenerbahçe İbrahim'i transfer etmek istiyor. Kulüpler arasında görüşmeler başladı. görüşmeler ufak-tefek pürüzler dışında olumlu devam ediyor. Transfer konusu birkaç gün içinde netleşir'' dedi.

Ligtv

KaF KeF
01.Haziran.2009, 20:09
Yine boş transferler yapılacak sanırım..:/

KanaKe
01.Haziran.2009, 20:47
2. Buray Yilmaz vakasi olur.. he eger Selcuk veya Deniz'den birisi gidecekse buyursun gelsin iyi futbolcu..

KaF KeF
01.Haziran.2009, 21:33
Bilica açıklaması

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, şu ana kadar Bilica dahil hiçbir oyuncunun transferiyle ilgili olarak hiçbir kulüple resmi görüşmede bulunmadıklarını bildirdi.Ünsal, yaptığı açıklamada, şampiyonluğu kıl payı kaçırdıkları için üzgün olduklarını, ancak ligi ikinci sırada bitirerek, Anadolu'dan Şampiyonlar Ligi'ne katılmanın onur verici olduğunu belirtti.
Her geçen sezon yükseliş içerisinde olduklarını kaydeden Ünsal, Sivasspor'un ligde marka bir değer oluşturduğunu ifade etti. Ligin sona ermesinin ardından kendilerini ilgilendiren çeşitli transfer haberlerinin ortaya çıktığını aktaran Ünsal, şu ana kadar Brezilyalı savunma oyuncuları Fabio Alves Da Silva Bilica da dahil olmak üzere, hiçbir oyuncularının transferiyle ilgili olarak hiçbir kulüple resmi görüşmede bulunmadıklarını söyledi.
Transferle ilgili çalışmalarının bulunduğunu, takımlarından 10 futbolcuya çeşitli kulüplerin talip olduğunu, yerli ve yabancı 10 futbolcunun da transfer listelerinde yer aldığını ifade eden Ünsal, ancak şu ana kadar hiçbir transferle ilgili net bir anlaşmanın yapılmadığını kaydetti.
Ünsal, Galatasaraylı bazı futbolcuların Sivasspor'a transferiyle ilgili olarak da bu kulüple herhangi bir görüşme yapılmadığını da sözlerine ekledi.

01.06.2009

tarikko
01.Haziran.2009, 22:54
Fenerbahçe'yle yollarını ayırmaya hazırlandığı söylenen Lugano, giderayak Aziz Yıldırım'a yüklendi. Brezilya basınına konuşan Uruguaylı futbolcu, soyunma odasına giren Yıldırım'a yönelik eleştirilerde bulundu.

Fenerbahçe'den ayrılması an meselesi olan Diego Lugano, Brezilya basınına yaptığı açıklamada Fenerbahçe yönetimini eleştirdi. Lugano, soyunma odasına girme yönteminin sarı lacivertli takıma zarar verdiğini söyledi.

Lance!net adlı internet sitesine konuşan Lugano, "İşlerini sadece kalpten yapan eden yöneticiler büyük hata ettiler. Başkanın soyunma odasına girerek futbolculara sahada nasıl oynamaları gerektiğini söylediğini bile gördüm. Bu tür şeyler sorunları ağırlaştırıyor, tartışmalar başlatıyor. Oynayamıyorsunuz" dedi. Bilindiği gibi Başkan Aziz Yıldırım, kısa bir süre önce katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamada, geçtiğimiz 1 buçuk yıl içerisinde futbol takımına karışmadığını; ancak bundan sonra soyunma odasına girmek de dahil her işin sorumluluğunu bizzat üstleneceğini söylemişti.

"Kışkırtma olmasa hırçın değilim"

Bu tür baskılarla takımın kesinkes düzelemeyeceği görüşünü savunan Lugano, sıkça eleştirilen saha içi hırçınlıklarına da değindi. "Saha içinde kimseye bilerek kötülük yapmadım" diyen Uruguaylı stoper, Galatasaray maçında yaptığı ve 5 maç ceza almasına neden olan hareketinin de, karşı taraftan gelen kışkırtmalardan kaynaklandığını savundu.

Goal

bugra 1905
01.Haziran.2009, 23:29
Bilica açıklaması

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, şu ana kadar Bilica dahil hiçbir oyuncunun transferiyle ilgili olarak hiçbir kulüple resmi görüşmede bulunmadıklarını bildirdi.Ünsal, yaptığı açıklamada, şampiyonluğu kıl payı kaçırdıkları için üzgün olduklarını, ancak ligi ikinci sırada bitirerek, Anadolu'dan Şampiyonlar Ligi'ne katılmanın onur verici olduğunu belirtti.
Her geçen sezon yükseliş içerisinde olduklarını kaydeden Ünsal, Sivasspor'un ligde marka bir değer oluşturduğunu ifade etti. Ligin sona ermesinin ardından kendilerini ilgilendiren çeşitli transfer haberlerinin ortaya çıktığını aktaran Ünsal, şu ana kadar Brezilyalı savunma oyuncuları Fabio Alves Da Silva Bilica da dahil olmak üzere, hiçbir oyuncularının transferiyle ilgili olarak hiçbir kulüple resmi görüşmede bulunmadıklarını söyledi.
Transferle ilgili çalışmalarının bulunduğunu, takımlarından 10 futbolcuya çeşitli kulüplerin talip olduğunu, yerli ve yabancı 10 futbolcunun da transfer listelerinde yer aldığını ifade eden Ünsal, ancak şu ana kadar hiçbir transferle ilgili net bir anlaşmanın yapılmadığını kaydetti.
Ünsal, Galatasaraylı bazı futbolcuların Sivasspor'a transferiyle ilgili olarak da bu kulüple herhangi bir görüşme yapılmadığını da sözlerine ekledi.

01.06.2009

Allahım İnşallah Doğrudur

goosfraba
01.Haziran.2009, 23:57
Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'ın bizzat yürüttüğü transfer görüşmesi dün gece imza ile sonuçlandı.

Fenerbahçe yeni sezon için eski teknik direktörelerinden Daum ile anlaştı. Dün gece Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım ile biraraya gelen Daum ile tam anlaşma sağllandı..
Galatasaray'ın da görüştüğü Daum için Sarı Lacivertli takım elini çabuk tutarak işi bitirdi.. Daum Fenerbahçe'nin yeni sezondaki hocası oldu.

mynet

GodfatheR
02.Haziran.2009, 00:00
mynet ne kadar güvenilir acaba :\

Ziya38
02.Haziran.2009, 00:03
mynet degil.. kaynak turkspor.net

Sekopej
02.Haziran.2009, 00:04
Daum gelirse en azından belli sistemimiz olur, takımda disiplin olur ve saçma sapan maçlarda puan kaybetmeyiz. Avrupa'da, büyük maçlarda ne yaparız, orası muamma?

eXcitinG
02.Haziran.2009, 00:18
Sivas başkanı sattık diyor, BüLent uygun kendi ağzından kesin oLarak Fenerbahçe iLe anLaştı diyor Basın sözcüsü ne dediğini biLmiyor. Şaka gibi.

Daum geLirse de şaka gibi oLur. Aziz YıLdırım bütün vaadLerini Daum iLe başaracağını düşünüyorsa ne güzeL. İnş Daum geLir :)

Universal
02.Haziran.2009, 00:22
Daum gelirse ligde şampiyonluğu elde edebiliriz, uzun dönemde istediğini alabiliyor ama; kendi liginde herhangibi bir gönül bağı bulunmayan ve düşmemek için oynayan takımı çalıştıran bir teknik adamı almak doğru değildir. Daum yerine bir Türk teknik adam almak daha iyi olur. Yılmaz Vural'ın dediği gibi; "Bize şans vermiyorlar, şans verseler kimliğimizi, başarımızı göstereceğiz." Daum yerine Yılmaz Vural'ı getirmek daha mantıklıdır. Çünkü; Daum'da Almanya'nın Yılmaz Vural'ıdır...

anilton
02.Haziran.2009, 00:23
Mynet'e Turkspor'a falan inanmayın...

Aragones kalacak bence ve oturtmak istediği sisteme daha uygun oyuncular alınacak...

BeeTLeJuiCe
02.Haziran.2009, 00:27
Fenerbahçe'nin 3 hoca ile görüştüğü konuşuluyor kulislerde.
Daum ve Spaletti bu 3'ün içindeymiş sanırım. Diğer için isim bulamadım :)

Sekopej
02.Haziran.2009, 00:30
Mynet'e Turkspor'a falan inanmayın...

Aragones kalacak bence ve oturtmak istediği sisteme daha uygun oyuncular alınacak...

Aragones ile devam derse Aziz Yıldırım olağanüstü kongre yapılır, Aziz Yıldırım da bir daha kulübe giremez herhalde.:D

Açıklamalar kesin gideceği yönünde, Trabzon maçı sonrasında bile resmi siteden Aragones'in maç hakkındaki yorumunu duyururken "Karar Yönetimin" başlığı kullanılmıştı. Sorumlular cezasını verecek dendi, oyuncular durmadan çıkıp uyuşamadık açıklamaları yapıyor, bu saatten sonra kalamaz Aragones. Ki Aziz Yıldırım tazminat maddesi yok, sözleşme sonuna kadar alacaklarını verip gönderebilirsin diye de açıklamıştı.

Oynatmak istediği sistem, düşündüğü sistem aslında iyi ki Fenerbahçe ligin en çok pas yapan, en isabetli pas yapan takımı oldu. Ama maç giderken oyuna hamleleri çok kötü, bu kötü yönünü bize göstermemiş olsa, daha kaliteli bir kadro ile bu sistemi daha iyi oynayabilirdi ama yanlış oyuncu tercihler, oyuna müdahale konusunda çok başarısızdı bu sezon.

Since-1907
02.Haziran.2009, 00:30
Scolari Mustafa abi..

BeeTLeJuiCe
02.Haziran.2009, 00:32
3. isim Rijkaard-Scolari-Aykut Kocaman böle uzuyo o yüzden yazmamıştım.

anilton
02.Haziran.2009, 00:33
Bence bu seneki başarısızlıkta kadronunda etkisi var.Özellikle orta sahada büyük problem var.Emre hariç değişmesi gerekiyor o bölgenin.Emre'de süper değil.Onunda eksiklikleri var.Önliberoya iyi bir isim alınırsa Emre daha faydalı olacaktır.Ama kanatların kesinlikle iyi isimlerle takviye edilmesi gerekiyor...

Ben şahsen Aragones'in kalacağını düşünüyorum...

Sekopej
02.Haziran.2009, 00:35
Eğer Türk bir isim getirilecekse ki Aykut ve Bülent Hoca en iyi alternatfiler, bir de Ersun Yanal var tabi, yanına mutlaka Rıdvan Dilmen de getirilmeli. Teknik Menajer olarak Rıdvan'ın gelmesi, gelecek Türk hoca üzerindeki baskıyı da azaltacaktır.

Tabi Rijkaard ile yanınada Hooijdonk gelirse dadından yenmez, Rijkaard'ı zamanında Rüştü'ye yaptıklarından dolayı sevmesem de.:D Hayal kurmanın sınırı yok, resmi açıklama yapılana kadar kurun gitsin.:D

Memedov
02.Haziran.2009, 00:40
Daum'un adı geçiyor, daum gelecekse aragones ile yollar hiç ayrılmasın daha iyi.

TR.CaPTaiN
02.Haziran.2009, 00:46
Selçuk Trabzonspor maçından sonra muhtemelen 3 yıllık anlaşma imzalayacağız demiş. 6 yıldır takımda 3 yıl daha kaldığını varsayarsak; Selçuk gibi bir oyuncu kendisine Avrupa kupası hedefi koyan Fenerbahçe'de 9 yıl forma giymiş olacak. İlginç bir durum.

Aragones'in kalma ihtimali ise bana göre Messi'nin Fenerbahçe'ye gelme ihtimalinden bile daha düşük. Çünkü şu an camia Aragones'in kovulduğu haberini dört gözle bekliyor ve Aragones'in kovulması ilerisi için umut tazeleyecek. Aragones'in kaldığını varsayarsak önümüzdeki seneye diğer rakiplerimizden otomatik olarak 1-0 geride başlamış oluruz. Gerek taraftarın yükselteceği ses gerek yönetim içinde yükselecek seslerden dolayı Aziz Yıldırım da çok zor durumda kalacaktır. Ve bu riski göze alamaz ve almamalıdır da.

Universal
02.Haziran.2009, 00:47
Aragones kalırsa kimse kombine almaz...

Futbolcular Aragones'ten nefret ediyorlar, Türkiye Kupası'nın kaybetmemizin baş nedenlerinden birisidir...

Cengo
02.Haziran.2009, 00:48
Selçuk Trabzonspor maçından sonra muhtemelen 3 yıllık anlaşma imzalayacağız demiş. 6 yıldır takımda 3 yıl daha kaldığını varsayarsak; Selçuk gibi bir oyuncu kendisine Avrupa kupası hedefi koyan Fenerbahçe'de 9 yıl forma giymiş olacak. İlginç bir durum.

Aragones'in kalma ihtimali ise bana göre Messi'nin Fenerbahçe'ye gelme ihtimalinden bile daha düşük. Çünkü şu an camia Aragones'in kovulduğu haberini dört gözle bekliyor ve Aragones'in kovulması ilerisi için umut tazeleyecek. Aragones'in kaldığını varsayarsak önümüzdeki seneye diğer rakiplerimizden otomatik olarak 1-0 geride başlamış oluruz. Gerek taraftarın yükselteceği ses gerek yönetim içinde yükselecek seslerden dolayı Aziz Yıldırım da çok zor durumda kalacaktır. Ve bu riski göze alamaz ve almamalıdır da.

Rotasyon?
Herkesi kovup kadroyu boşaltırsan sakatlıkta, cezada kimi oynatacaksın?
O kadar iyi yerli olsa zaten rotasyon Selçuk'a kalmazdı, yabancı sayısını Selçuk benzeri biri için doldurmaya gerek yok.

TR.CaPTaiN
02.Haziran.2009, 00:54
Rotasyon?
Herkesi kovup kadroyu boşaltırsan sakatlıkta, cezada kimi oynatacaksın?
O kadar iyi yerli olsa zaten rotasyon Selçuk'a kalmazdı, yabancı sayısını Selçuk benzeri biri için doldurmaya gerek yok.

Selçuk'un bir benzeri var mıdır zaten bilemiyorum ama bence Selçuk rotasyon için bile yeterli bir oyuncu değildir.

barahir
02.Haziran.2009, 01:09
Selçuğu fazla küçümsüyosun.. Bu yıl Fenerbahçe'nin en iyi oyuncularından birisiydi bana göre.. Biz ligi 4. bitirdiysen bu yıl onun payı çok büyük..

TR.CaPTaiN
02.Haziran.2009, 01:20
Selçuk ne gibi Fenerbahçe formasını hakedecek özelliklere sahiptir ? Bu seneki takımda yer bulmasına zaten itiraz edecek pek bir durum yok. Çünkü bir zamanlar Appiah ve Aurelio'nun olduğu bölge Maldonado ve Josico'ya kaldı. Onlar da doğal olarak birşey yapamayınca Selçuk oynadı. Bu yönetim hatasıdır.

Since-1907
02.Haziran.2009, 01:53
Rotasyon bencede Selçuk'tan başlamalıdır . 6 senedir Türkiye'nin en büyük takımlarından birinde oynuyor hala çalım atmayı öğrenemedi. Hala topu defanstan alıp hızlı bir şekilde oyuna sokamıyor.

Cengo
02.Haziran.2009, 02:03
Rotasyon bencede Selçuk'tan başlamalıdır . 6 senedir Türkiye'nin en büyük takımlarından birinde oynuyor hala çalım atmayı öğrenemedi. Hala topu defanstan alıp hızlı bir şekilde oyuna sokamıyor.

Yerinde daha iyi bul getir, sonra gönder.
Takımın içini boşaltmakta kararlısınız.

GodfatheR
02.Haziran.2009, 02:21
Alaattin Metin az önce FB TV'de yaptığı programda Aragones için, " Bu adam garip kazandığımız Bursa maçını Gürhan'ı sokarak kaybetti.Bak şimdi gidenin arkasından konuşturuyosunuz beni " dedi :n:

Hayırlı olsun hepmize :n:

nerazzuri
02.Haziran.2009, 02:25
:D Belliydi canım zaten gideceği, resmiyete dökülmesi kaldı.

GodfatheR
02.Haziran.2009, 02:28
:D Belliydi canım zaten gideceği, resmiyete dökülmesi kaldı.

A.Metin söylediyse benim için resmi açıklamadır :p :n:

Daum'a karşı gelenleri anlamıyorum.3 senede 2 şampiyonluk aldık birini nasıl bıraktığımız belli.Tek soru işareti Şampiyonlar ligi ama Daum'da bizi izleyip öğrenmiştir bu takımın avrupada ve büyük maçlarda nasıl oynaması gerektiğini :)

BeeTLeJuiCe
02.Haziran.2009, 02:39
Antu'da gözüme takıldı, temennimi yoksa böyle birşey varmı bilmiyorum ama her yabancı hocanın yanına -Aykut Kocaman takısı var.

Aragones gitsinde, Daum'un geri gelmesine bile razıyım en azından başkan sözünü tutup 3 sene şampiyon yapar.

goosfraba
02.Haziran.2009, 02:43
Özdemir, ''Aragones gidecek mi? Kalacak mı?'' sorusuna verdiği yanıtta ise, ''Herhangi bir şey söylememiz şu anda söz konusu değildir'' dedi.

Nihat Özdemir Sivassporlu futbolcu Bilica'nın transferiyle ilgili olarak da, ''Daha henüz biten bir şey yok. Görüşmeler devam ediyor. Bittiği anda açıklayacağız'' diye konuştu.

Toplantının gündem maddelerini mazbata, yönetim kurulu görev tarifleri ve tanışma olarak sıralayan Özdemir, ''Transfer konusu herhangi bir şekilde görüşülmedi. Hocamızla ilgili olsun transferlerle ilgili olsun bu hafta yaşanacak gelişmeleri size anında herzaman olduğu gibi sunacağız. Her gelişme olduğu zaman sayın basın temsilcilerine gelişmeler açıklancaktır'' şeklinde konuştu

Koç, ''Bu sezon en çok hoca konuşuldu. Aragones'ten gerçekten memnunmusunuz?'' şeklindeki soruya şöyle yanıt verdi:
''İyi bir sezon geçirilmediği zaman önce teknik kadro sonra yönetim hedef alınır. Bu sene Fenerbahçe'nin yaşadıkları ortadadır. Kongrenin sonunda verilen çok ciddi büyük sorumluluk arzeden beraberinde sorunlar da getirebilecek taahhütlerimiz olmuştur. İnanın o günden bugüne her gün yöneticiler başkanımız liderliğinde, gelecek gidecek, kalacak, olabilecek her alternatif senaryolar değerlendirilmektedir. Olduğu zaman açıklayacağız. Şu anda bir şey açıklamıyor olmamız kafanızda yalnış fikirler edinmenize neden olmasın.''

resmi siteden kırptım bu yazıları.

Cengo
02.Haziran.2009, 02:44

Daum'a karşı gelenleri anlamıyorum.3 senede 2 şampiyonluk aldık birini nasıl bıraktığımız belli.Tek soru işareti Şampiyonlar ligi ama Daum'da bizi izleyip öğrenmiştir bu takımın avrupada ve büyük maçlarda nasıl oynaması gerektiğini :)

Bizde resmi açıklama diye birşey yok zaten.Sözleşme feshedilir, ardından bir kaç gün sonra biri sözleşmenin fotosunu çeker sitesinde yayınlar, ertesi gün açıklar yönetim (/o)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Bizde resmi açıklama diye birşey yok zaten.Sözleşme feshedilir, ardından bir kaç gün sonra TTF kayıtlarına işlenir, ertesi gün açıklar yönetim (/o)

Since-1907
02.Haziran.2009, 02:48
Daum geri gelirse Roland Koch yine iyi bir kondisyon yükler takıma son dakikalarda oyundan kopmalar düzelir ve ligte şampiyon oluruz diyorum fakat Daum ile Avrupa'da başarı çok zor..

GodfatheR
02.Haziran.2009, 02:49
E bizde adettir abi napalım :) En son taraftar duyar F.Bahçe'de :)

Cengo
02.Haziran.2009, 02:52
E bizde adettir abi napalım :) En son taraftar duyar F.Bahçe'de :)

hahahaha :icon_neutral:

Sekopej
02.Haziran.2009, 04:41
Marca ve El Mundo, Türk basını kaynaklı olmayan haberlerinde Aragones ile yolların ayırdığını duyurmuş son dakika olarak ve Alman Bild gazetesi de son dakika gelişmesi olarak manşetten Daum'un Köln ile olan sözleşmesini fesh ettiğini ve Fenerbahçe ile anlaştığını açıklamış.

Yönetim hafta içi tekrar toplanacak, orada açıklama yapılır umarım.

goosfraba
02.Haziran.2009, 07:55
SON DAKİKA... Alman basını: Fenerbahçe Daum´u getiriyor

SON DAKİKA... Reuters Haber Ajansı: Fenerbahçe Aragones´in görevine son verdi

goosfraba
02.Haziran.2009, 08:02
Eurosport Aragones'in Fenerbahçe'den kovulduğunu yazmış ama kaynak olarak Reuters'i göstermiş :)

BeaT
02.Haziran.2009, 08:52
Köln doğruladı

Haberin yayınlanmasından çok kısa bir süre sonra Alman medyasının konuya geniş yer ayırması üzerine FC Köln kulübü de, Alman çalıştırıcının takımdan ayrıldığını doğruladı.Kulüp adına Express gazetesine bir açıklamada bulunan Köln İkinci Başkanı Jürgen Glowacz, gelişmeyi doğrulayarak, "Daum saat 19.00'da Wolfgang Overath (FC Köln Başkanı) ile görüşerek 'Ben gidiyorum' dedi" şeklinde konuştu.

hayırlısı olsun :)

goosfraba
02.Haziran.2009, 09:23
Aykut Kocaman a teklif yapılmış futbol direktörlüğü için o da düşünmek için süre istemiş ama keşke Rıdvan Dilmen e yapılsaydı bu teklif.

eğer varsa tabi böyle birşey

bugra 1905
02.Haziran.2009, 13:53
Fener'e Bilica şoku!

Shakhtar Donetsk devreye girip, bonservisine 4.5, futbolcuya senelik 1.5 milyon Euro teklif edince, Sivas Yönetimi, transferi askıya aldı.
Lig bitmeden Bilica’yı transfer etmek için harekete geçen ve hem futbolcu hem de Sivasspor Yönetimi’yle anlaşmaya varan Fenerbahçe’ye soğuk duş. Sivas Başkanı Mecnun Odyakmaz ve teknik direktör Bülent Uygun’un, “İş bitti, pazartesi günü Fenerbahçe’ye imza atacak” dediği Bilica’ya Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımının talip olduğu belirlendi. Lucescu’nun çalıştırdığı Ukrayna ekibinin, bonservis bedeli olarak Sivasspor’a 4.5 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe’nin senelik 1 milyon 150 bin Euro verdiği Brezilyalı stopere de, 1.5 milyon Euro önerdi.
Fener’e bildirildi
Ukraynalı yöneticilerin cuma günü İstanbul’a gelerek, Sivasspor Yönetimi ve Bilica ile masaya oturacağı belirlendi. Bu gelişme üzerine Sivasspor Yönetimi, Bilica’nın Fenerbahçe’ye transferini askıya aldı. Basın sözcüsü Fikret Ünsal, askıya alma olayını doğrularken, bunu Fenerbahçe Yönetimi’ne de ilettiklerini açıkladı. Ünsal, neden böyle bir karara vardıklarını ise, “Onun yerini dolduracak bir oyuncu almadan, Bilica’yı bırakmak istemedik. Teknik heyetimizle önümüzdeki hafta toplanıp, son kararı vereceğiz” diyerek, Shakhtar Donetsk olayını gizlemeye çalıştı.
Kaynak: Fanatik

GodfatheR
02.Haziran.2009, 13:57
İnşAllah doğrudur Daum'u tekrar bu takmın başında görmek istiyorum.

TR.CaPTaiN
02.Haziran.2009, 14:37
Mallorca’nın Venezuelalı orta saha oyuncusu Juan Arango, Fenerbahçe’den teklif aldığını, futbol hayatına Türkiye’de devam edebileceğini söyledi.

Milliyet'in haberine göre, Arango, Diario Mallorca gazetesine yaptığı açıklamada, menajerinin ajandasında hem İngiltere’den hem de Türkiye’den iki teklif olduğunu, ancak Güiza’nın eski takım arkadaşı olmasından dolayı, onun yanına gitmeye daha sıcak baktığını belirtti. Bir yıl daha sözleşmesi olduğunu da hatırlatan Arango, Mallorca’nın kendisini satmaya sıcak baktığını vurguladı.

Maraton

GodfatheR
02.Haziran.2009, 14:38
Sol tarafa muhteşem bir transfer olur.

Since-1907
02.Haziran.2009, 15:14
Guiza'yı gol kralı yaptıran adamdır inşallah alınır.

TR.CaPTaiN
02.Haziran.2009, 18:08
Köln Başkanı: Daum Fenerbahçe ile anlaştı.

Ntvspor

DenizlispoR
02.Haziran.2009, 18:11
Daum'un gelmesini bende istiyordum.Hayırlı olsun :).

KaPaLı
02.Haziran.2009, 18:17
Roland Koch tekrardan gelsin takımın başınada. O zaman görsünler yatmayı.

TR.CaPTaiN
02.Haziran.2009, 18:42
Son dakika

Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor !.. Teknik direktörlük koltuğu için eski çalıştırıcısı Daum ile anlaşan Fenerbahçe transferde de çok hızlı davranıyor. Sarı-Lacivertliler , Kaysersipor'un yıldız ismi Memet Topuz ile büyük oranda anlaşmaya verdı.

Ligtv.com.tr
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yalnız Mehmet Topuz'un ismi Memet şeklinde yazmışlar. :n:

DenizlispoR
02.Haziran.2009, 18:55
Son dakika

Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor !.. Teknik direktörlük koltuğu için eski çalıştırıcısı Daum ile anlaşan Fenerbahçe transferde de çok hızlı davranıyor. Sarı-Lacivertliler , Kaysersipor'un yıldız ismi Memet Topuz ile büyük oranda anlaşmaya verdı.

Ligtv.com.tr
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yalnız Mehmet Topuz'un ismi Memet şeklinde yazmışlar. :n:
Kaçıncı topuz haberi oldu :zuhaha.Memet olayıda güzelmiş :D.

Varonil
02.Haziran.2009, 20:00
Aziz Yıldırım'ın artık hata yapma lüksü yok ve hem Türkiye'yi hem de Fenerbahçe'nin büyüklüğünü bilecek bir teknik direktörü getirmek zorunda.Bu noktada Christoph Daum ismi ön plana çıkıyor.Daum gelirse 3 sezon boyunca ligde banko 75 puan toplarız,şampiyonluklar gelir ama Avrupa Kupalarında ne olur onu bilemiyorum o konuda kafamda soru işaretleri var.

GodfatheR
02.Haziran.2009, 20:07
Mehmet Topuz havaalanında çıkmış ve kulüp binasına gidip Başkanla yüz yüze görüşerek son pürüzleri halledeceklermiş.İnşAllah doğru haberlerdir.Çok yararlı bir transfer olur.

Alicanfmfan
02.Haziran.2009, 20:10
Fenerbahçe 2 dakikada 2 oyuncu alıp , birde teknik direktör aldı .

Kaynaklar ne derece dogru acaba.

GodfatheR
02.Haziran.2009, 20:15
Fenerbahçe 2 dakikada 2 oyuncu alıp , birde teknik direktör aldı .

Kaynaklar ne derece dogru acaba.

N ekadar doğru bilinmez ama F.Bahçe muhabiri Tunç Elibol Ligtv'ye canlı bağlanarak son dakika olarak verdi haberi.:schaf:

KaPaLı
02.Haziran.2009, 20:27
Kimi aldı yahu 2dk :confused:

TR.CaPTaiN
02.Haziran.2009, 20:43
Kayserispor´un gözde futbolcusu Mehmet Topuz‚ yaptığı açıklamada‚ Fenerbahçe ile anlaşmadım. Kulübüm‚ talipli getir‚ anlaşalım‚ dedi. Şu andan itibaren herkesle görüşmeye açığım dedi.

İstanbulda olduğu‚ Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım´la görüştüğü yolundaki haberlerin doğru olmadığını belirten Mehmet Topuz‚ DHA´ya (Doğan Haber Ajansı) yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Düne kadar kulübümde kalmaya arzuluydum. Ancak‚ bana talipli olmadığı belirtilerek kiminle anlaşırsam oraya gidebileceğim‚ söylendi. Benim‚ şu andan itibaren Kayserisporda kalmam söz konusu değil. Kiminle anlaşırsam‚ o kulübe gideceğim. Taliplilerim‚ kulüple görüşebilir.

İstanbula gitmediğini‚ Yozgatta yaşayan yakınlarıyla hasret giderdiğini‚ karayoluyla Antalyaya tatil yapmak için yola çıktığını belirten Mehmet Topuz‚ Hakkımda ne hayırlıysa‚ o olur diyerek sözlerini tamamladı.

Hürriyet
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahçe ile anlaştığı belirtilen ve çalıştırdığı Köln yönetiminin takımdan ayrıldığını doğruladığı Christoph Daum, sessizliğini bozdu! Adının açıklanmasını istemediği bir külüple anlaştığını ifade eden Alman hocanın sözleri, Kadıköy'ü gösterir nitelikte oldu!

Daum, avukatları vasıtasıyla yaptığı bir yazılı açıklamada, ''Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birinden cumartesi günü sportif ve maddi açıdan çok iyi bir teklif aldım. Avukatlarım hafta sonunda uzun vadeli bir sözleşme hazırladı, ben de bunu dün imzaladım'' şeklinde ifadeye yer verdi.

Adının şimdilik açıklanmasını istemeyen kulüp ile her zaman istediği gibi uluslararası alanda maçlara katılma imkanı bulacağını ifade eden Daum, kendisine söz konusu kulüpte verilecek imkanlarla gelecek yıllarda Şampiyonlar Ligi'nde oynama fırsatı elde edeceğini kaydetti.

Kararının 1. FC Köln'e karşı alınmış bir karar olmadığını, sadece teklifin kendisini çok fazlasıyla cezbettiğini belirten Daum, daha önce de yaptığı açıklamalarda söylediği gibi Köln'ü düşme hattından çıkartarak ligin ortalarına getirdiğini ve gelecek için de böylece iyi bir temel yarattığını ifade etti.

Köln kulübüne, taraftarlara teşekkür eden ve Köln'e gelecek için de başarılar dileyen Daum, ''Kalbimin bir kısmı her zaman burada kalacak'' şeklinde ifadeye yer verdi.

Ajansspor

Varonil
02.Haziran.2009, 20:59
Açıklamalarının tarifi uyuyor Fenerbahçe'ye ama başka bir kulüp olma ihtimali de var.Bakalım en kısa zamanda kulüpten bu konuda bir açıklama bekliyorum ben,göreceğiz neler olacağını ..

KanaKe
02.Haziran.2009, 21:11
Bence Fenerbahce ile anlasmistir. Türk gazetelerinin hepsi yaziyor Alman gazeteleri,haber siteleri hepsi ayni haberi yaziyorlar.

Sekopej
02.Haziran.2009, 21:20
Açıkcası Daum ismi beni heyecanlandırmadı değil. Düşünüyorum, en son ligi 6. bitirdiğimizde takımın başına Daum getirilmişti. O zaman takımda büyük revizyon yapılmış, temelleri Daum atmıştı. 3 senenin 3'ünde takımı başa oynattı, 2 sene şampiyon oldu, 3. sene Appiah'ın şutu gol olsa onu da yapacaktı ama yine de şampiyon olmasa da 81 puan topladı ki, bu sene şampiyonluk için hayli fazla bir puan olurdu.

Aurelio'nun yıldızını parlatan, kulübe Hooijdonk, Alex, Appiah, Nobra gibi oyuncuları getiren (Anelka da onun dönemin de geldi ama yönetimin yaptığı bir transferdir diye düşünüyorum), topa vurmayı bilmiyor denen Ümit Özat'ı, çok ofsaytta kalıyor forvette ve savruk oynuyor denen Tuncay'ı sol kanatta oynatarak çok yönlü oyuncu olmasını sağladı.

Ekibiyle takıma yüklediği kondüsyon ve dakika 90 olduğunda bile rakiplerde Fenerbahçe ya gol atarsa korkusunu yaşatması da en önemli özelliklerinden. Ayrılışı da bir travma döneminde olmuştu zaten, sağlık sorunları da vardı gerçi ama yine de son hafta kaybedilmesi nedeniyle sözleşme yenilenmedi.

Şimdi tekrar gelecek olması, takımın yapısını bilmesi, ligi ve oyuncuları tanıması açısından avantaj. Köklü revizyon yapılacak dendi, geçmişte bunu 1 defa yapmıştı ve başarılı olmuştu bu yönden avantaj.

Ama korkularım da var, Aziz Yıldırım 3 sene şampiyon olacağız dedi, ben Daum'un bunu yapabileceğine inanıyorum. Ama avrupda ne yaparız emin değilim yine de Daum akıllı adam, görmüştür avrupada da nasıl oynanması gerektiğini.

Eğer oyun yapısında değişiklikler yaparsa, büyük maçlarda iyi oynatabilirse takımı başarı gelir. Transfer konusunda ise eğer Daum gelirse çok rahatlarım çünkü boş oyuncu transfer edeceğini sanmıyorum. En güçsüz yerimiz olan orta sahayı takviyelerle en güçlü hale getirebilir.

Tam olarak işte budur, harika tercih demesem de, hala bazı konularda takıntılık yapıp, değişiklik yapmakta açık olmazsa ve avrupada kendi kafasındaki gibi değil, oynanması gerektiği gibi oynamayı redderse sıkıntıya düşeriz.

Bir de Daum döneminde takımın oynadığı, harika performans sergilediği maç sayısı 5-6'yı geçmezdi, umarım bu şekilde olmayan, izlerken keyif veren bir takım oluşturulur. Yoksa kazansak da taraftar homurdanmaya devam eder.

Knightmare
02.Haziran.2009, 21:48
usta öyle bir anlattın ki Daum'u Denizli'yi şutlayıp Beşiktaş'a getirmelerini isteyecem :D

Sekopej
02.Haziran.2009, 21:57
Yok yahu doğruya doğru demek lazım. Kafamı karıştıran noktaları da yazdım ki Daum kendini geliştirmediyse, onun kurduğu takımı ileriye götüren Zico'nun da ötesine takımı taşıyamayacaksa hiç gelmesin.

Yoksa ne zaman keyifli maç izleyeceğiz, duran top harici gol atacağız serzenişlerimi unutmadım.:D Takımda yapılacak revizyon ve gelecek oyuncu transferleri konusunda güvenim tam ama dediğim gibi işte budur bizi başarıya taşıyacak hoca, ideal seçim diyemiyorum.:)

goosfraba
02.Haziran.2009, 23:32
Alman forumlarında Daum'un Barnetta ile beraber geleceği kesin bir dille söyleniyor ama bilmiyorum onların söyledikleri ne kadar güvenli :)

Sekopej
02.Haziran.2009, 23:39
Aykut Kocaman'ın yardımcı antrenör olarak değil, teknik menajer olarak gelmesi gündemdeymiş. Yardımcı olursa pek etkili olamaz ama başka görevle gelirse ve Daum'un üzerinde yer alırsa, Daum bıraktığında yerini rahatlıkla doldurabilir. Rıdvan'ı isterdim ama Aykut da olur, yeter ki böyle bir sistem getirilsin. Futbolu, futbolu bilenler yönetsin.

Cengo
03.Haziran.2009, 00:29
Aykut Kocaman'ın yardımcı antrenör olarak değil, teknik menajer olarak gelmesi gündemdeymiş. Yardımcı olursa pek etkili olamaz ama başka görevle gelirse ve Daum'un üzerinde yer alırsa, Daum bıraktığında yerini rahatlıkla doldurabilir. Rıdvan'ı isterdim ama Aykut da olur, yeter ki böyle bir sistem getirilsin. Futbolu, futbolu bilenler yönetsin.

Onun adı yardımcı oluyor zaten :)
Öyle bir şey olacaksa Daum gelsin hiç sorun değil :)

Sekopej
03.Haziran.2009, 00:37
Onun adı yardımcı oluyor zaten :)
Öyle bir şey olacaksa Daum gelsin hiç sorun değil :)

Yardımcı dersen hocanın onaylayıcısı gibi birşey olur. Tabi Aykut yanlış gördüğü yerde yanlışı söyler ama hocanın altında değil, üstünde bir pozisyonda olması, ileride eğer takımın başına geçecek olursa takımdaki otorite açısından daha iyi olur. Benim istediğim Daum'un altında çalışması değil, Daum'un patronu olması ve yönetimin futbol konusunda tek muhattab olacağı kişi olması. Bu anlayışla, bu yöneticilerle bu ne kadar gerçekleşir, hayalden öteye gider, bilinmez...

El Barto
03.Haziran.2009, 00:45
Dün Vatan'da bir haber gördüm çok güldüm. Fenerbahçe Topuzu istiyormuş yine yazıyor altında da SAT-MA-YA-CA-ĞIZ. :D

Knightmare
03.Haziran.2009, 01:31
Topuz gidici ama kime gidecek bakalım :)
FB, GS, BJK, TS kapışırken istermisiniz bir yabancı kulübe gitsin :D

Universal
03.Haziran.2009, 01:59
Beyler, Daum geliyor mu? Gelmiyor mu? Ortaya birisi birşey attı, binlerce kişi arkasından atladı... Daum gelirse TSL'de tutulmayız ama; Avrupa'da yapabileceğimiz en iyi olay kolay takımları eleyerek Avrupa Liginde çeyrek final olur...

goosfraba
03.Haziran.2009, 02:07
Show TV spor bülteninde Fenerbahçe Daum ile kesin olarak anlaştı haberi vardı.

MeMo
03.Haziran.2009, 02:20
Beyler, Daum geliyor mu? Gelmiyor mu? Ortaya birisi birşey attı, binlerce kişi arkasından atladı... Daum gelirse TSL'de tutulmayız ama; Avrupa'da yapabileceğimiz en iyi olay kolay takımları eleyerek Avrupa Liginde çeyrek final olur...

Geliyor Batuhan abi :) bir sürü kaynakta çıktı Köln başkanı doğruladı vs. bir aksilik çıkmazsa yeni tdmiz Daum :)