View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
davidvilla
22.Mayıs.2013, 09:22
ALper'e değil de Veysel'in FB'ye gitmesine üzülürüm. İkisini de alırsa FB kadro kalitesi açısından iyi iş yapmış olur. Yalnız 6,5m artı iki oyuncu yuksek gibi dursa da iki oyuncu zaten FB'de hiç forma şansı bulamayan ve bulamayacak oyuncular 5+bu iki oyuncu olsa idealdi ama bu da fena değil hayırlı olsun.
himone
22.Mayıs.2013, 10:03
ALper'e değil de Veysel'in FB'ye gitmesine üzülürüm. İkisini de alırsa FB kadro kalitesi açısından iyi iş yapmış olur. Yalnız 6,5m artı iki oyuncu yuksek gibi dursa da iki oyuncu zaten FB'de hiç forma şansı bulamayan ve bulamayacak oyuncular 5+bu iki oyuncu olsa idealdi ama bu da fena değil hayırlı olsun.
Büyük ihtimalle GS 5+2 oyuncu anlaşmasını yapmıştı zaten, FB de mecburen 6,5 verdi. Umarım Alper FB ile anlaşması için zorlanmamıştır, oyuncu için çok kötü olur yoksa.
Bakarsınız öğlen Beşiktaş forması giyer :).
Universal
22.Mayıs.2013, 10:56
Alper'in 1-1 biten maçtan sonra yaptıklarından dolayı sitemliydim; ama gerçek şu bu yabancı sınırlaması ile alınabilecek en iyi oyuncuyu aldık. Alper'in gelmesi demek Mehmet Topuz ve Selçuk ile sözleşme imzalanmayacak demek, üstüne Bienvenu ve Orhan ilede kadroyu boşaltmaya başladık. Umarım bu transferlerin devamı gelir de artık şu kampa tam kadro çıkarız.
goosfraba
22.Mayıs.2013, 11:08
gereksiz oyuncuları para + takasta kullanarak, aykut demir, jimmy durmaz, hurşut ve muadillerini de transfer etmeliyiz.
davidvilla
22.Mayıs.2013, 11:18
Büyük ihtimalle GS 5+2 oyuncu anlaşmasını yapmıştı zaten, FB de mecburen 6,5 verdi. Umarım Alper FB ile anlaşması için zorlanmamıştır, oyuncu için çok kötü olur yoksa.
Bakarsınız öğlen Beşiktaş forması giyer :).
Yok sanmıyorum. Çocuk GS'lıymış küçüklüğünde ama profesyonellik bu, çok da takılacagını düşünmüyorum. Sonuçta Emre de yıllarca bizde oynadı olur böyle şeyler fazla takılmamak lazım.
Ayrıca etik bir sorun oldugunu da düşünmüyorum. Ticaret bu. Bugun atıyorum Burak'a Inter 15 verse tamam vereceğiz diye söz versen ve imza atmasan ertesi gun City gelip 20milyon verse, vermeyecek misin ? Sözüm bizim başkana yani. :)
Etik olarak bence hiç bir sorun yok, ufak da olsa ticaret yapanlar ne demek istediğimi aşağı yukarı anlar zaten.
Kısaca hayırlı olsun bakalım.
Escochae
22.Mayıs.2013, 11:20
Transfer söz ile olmaz doğrudur ancak söz verirsen ve tutmazsan yine bir şey olmaz ama karakterinden kaybedersin,Eskişehir taraftarı bile eleştirirken sizinle alakası olmayan bir kulübün başkanını sırf Fenerbahçe'ye oyuncu verdi diye savunmaya geçmeniz garip.
Neyse tekrardan hayırlısı olsun.
Eskişehir taraftarı neden eleştirsin ki ? Sonuçta Eskişehir'in başkanı menfaatlerine en uygun teklifi kabul etti. O yüzden bu eleştiriyi yapmalarına sebep yok. 1 tane GS sempatili adamın yazdığını Eskişehir taraftarı olarak lanse etmeninde anlamı yok.
ReaList
22.Mayıs.2013, 12:03
Beklediğim gibi koltuk koruma sevdası dolayısıyla yine para saçma dönemindeyiz, Keza Beşiktaş'ın şampiyon olduğu bizim tökezlediğimiz ve Aziz Yıldırım'ın koltuğu kayma endeksinde olduğu 08/09 sezonu ardında Beşiktaş'ın almak üzere olduğu Mehmet Topuz'a 10-11 m € Galatasaray'ın gündeminde olan Özer'e 5-6 m € para saçtık. Hatta 300 bin €'luk Cristian'a bile 5 m € saydığımız bir transfer dönemi. Aziz Yıldırım aynı Aziz Yıldırım, Bu numaraları yiyen taraftar yine aynı taraftar.
Bazı şeyler hiç değişmiyor.
nannar
22.Mayıs.2013, 12:25
Beklediğim gibi koltuk koruma sevdası dolayısıyla yine para saçma dönemindeyiz, Keza Beşiktaş'ın şampiyon olduğu bizim tökezlediğimiz ve Aziz Yıldırım'ın koltuğu kayma endeksinde olduğu 08/09 sezonu ardında Beşiktaş'ın almak üzere olduğu Mehmet Topuz'a 10-11 m € Galatasaray'ın gündeminde olan Özer'e 5-6 m € para saçtık. Hatta 300 bin €'luk Cristian'a bile 5 m € saydığımız bir transfer dönemi. Aziz Yıldırım aynı Aziz Yıldırım, Bu numaraları yiyen taraftar yine aynı taraftar.
Bazı şeyler hiç değişmiyor.
:k::k::k::k::k: sonunda durumun farkına varan Fenerbahçe'li bir arkadaş çıktı....
DaveJones
22.Mayıs.2013, 12:30
Hemen hemen tüm taraftarlar durumun farkında onu merak etmeyin. Ancak Türkiye'de taraftar kitlesinin at gözlüğü takmışçasına takımlarını her konuda koşulsuz savunmasından dolayı karşılıklı salağa yatma durumu oluyor. Yoksa oyuncular gibi Aziz Yıldırım'ın da ne kadar taraftara oynamayı sevdiğini biliyoruz yıllardır.
nannar
22.Mayıs.2013, 12:36
Y.D. 5 yabancıya indireceğiz diyip kuyuya bir taş attı, şimdi herkes taşı nasıl çıkaracağız diye düşünürken iç transferde fahiş fiyatlar yine hortladı. Alper'e 10, Serdar Aziz'e 10 , Hurşut,Ahmet İlhan ve bu sene parlayan sayamadığım 10'larca oyuncuya hep 10'a 10'a dağıtıp geçelim o zaman. Ama işte sorun şu ki 10'a aldığımız bu adamları 2 sene sonra 1-2 milyona sayıp takasta kullanarak o yılın parlayanlarını almak için kullanacağız :) En basitinden aklıma gelen oyuncu Yekta... Adam aldığımız sezon ligin en iyi 10 yerli oyuncusundan biriydi fakat şimdi durum ortada. Mehmet Topuz,Engin Baytar,Orhan Şam,Özer Hurmacı,Sezer Öztürk,Uğur Boral,Amrabat gibi isimleri de sayabiliriz bu kategoriye...
İnşallah Alper bu oyuncular gibi arada kaynayıp gitmez de milli takımda da başarılı olur.
sui generis
22.Mayıs.2013, 13:24
Ya arkadas bir kendinize gelin. Aziz Yıldırım'ı eleştirin de bu konuda ne yapmasını bekliyorsunuz? Alper geleceği olan futbolcu. Napsın adam ? Kendi ihtiyacı da varken adamı almasın mı ? Takımda dribling atabilen kac futbolcun var ki alper transferine laf söylüyorsun ? Transfer kumarı oynayacaksan bu ülkede şuanki ilk isim alperdir. Adam yaranamıyor. Alper Galatasaray'a gitse başarılı olsa alperi de Galatasaray'a kaptırdı olacak adam. Adamı eleştirmek için çok boş şeylere takılıyorsunuz.
Alicanfmfan
22.Mayıs.2013, 13:38
İşte o da senin gibi düşünenlere oynuyor Muhammed. Sen rakibine şampiyonluğu kaybet, her alanda üstün olsun. Gel gelelim. Rakibinin istediği oyuncuyu alıp , size ''Galatasaray'ıın elinden aldık lan.'' diyeceğinizi biliyor. Oynuyor oynuyor, farkında değilsiniz.
E.Cartman
22.Mayıs.2013, 13:40
Alper Fener'e gelirse gelsin ve ya Galatasaray'a gelirse gelsin ona kimsenin laf söylemeye hakkı yok açıkcası. Adam profesyonel ve bu işten ekmek yiyor, nerede kendini iyi hissedecekse gider orda oynar. Ayrıca Alper çizdiği görüntüyle geleceğinin parlak olduğunu gösterdi. Gereken şans verildiği takdirde başarılıda olacaktır. Ancak yanlış anlıyorsam düzeltin ama Fener'in bu Alper talebi daha doğrusu Aziz Yıldırım'ın Alper talebi Galatasaray'a gelme işi ciddiye binince oldu. Bana kalırsa Aziz Yıldırım başkanlıkta kalmak için ezeli rakibe gol atma taktiğini kullanıyor bu seferde. Zaten yıldız alıcam da dedi tam oldu. Burada kimsenin art niyetli olduğumu düşüneceğini zannetmiyorum ama tekrar ediyim kendi düşüncemdir, bana kalırsa Aziz Yıldırım Fenerbahçe Cumhuriyetini mutlak monarşiye çevirdi.
Deus Dominus
22.Mayıs.2013, 13:43
Şu açıdan bakmak lazım, yerli kalitesi olarak Galatasaray arayı açtı. Fenerbahçe bu açığı kapatmak istiyor doğal olarak. Transfer hamlesi olarak gayet mantıklı ve yerinde bir hamle. Ama transferin gelişimi konusunda soru işaretleri her zamanki gibi mevcut :)
Transferden çok ticarete dönmesi beni rahatsız eden; fubolcu mal, kulübü sahibi. Açık arttırma, parayı veren düdüğü çalar. Düdüğün söz hakkı yok denecek kadar az, al paranı işini yap.
TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Mayıs.2013, 13:44
Gs trans. soh. konusunda alper için yazdýklarýmý burda da aynen tekrarlayayým. Alper ne pahasýna olursa olsun alýnmasý gereken bir futbolcu. O konuda 3e 5e bakmadan transferin bitirilmesi gerektiðini yazmýþtým. Pazarlýðý bu kadar uzatmasalar belki biz araya giremeyecektik bile. Ýmzalar da atýlýrsa çok iyi bir transfer olacak. Hasan hocamýn saydýðý isimlerden çok farklý bu bence. Tam da ihtiyacýmýz olan bir isimdi, yerli olmasý transferi daha da deðerli kýlýyor.
Aziz yıldırım kandırmış kandırmamış umrumda değil. Alper fenere gelecekse gerisi hikaye :) varsın kandırılmış olalım.
Mamadou
22.Mayıs.2013, 13:45
Galatasaray Alper'i alsa diğer takımlara baya baya fark atacaktı. Yerli kalitesi baya yükselecekti. Yani sırf GS'a inat yapılmış transfer diye düşünüyorsanız çok sığ bir düşünce yapısı kusura bakmayın.
byariff
22.Mayıs.2013, 14:02
Fenerbahçe, Cristian Baroni için A.S Roma ile her konuda anlaşma sağladı. Baroni seneye takımda olmayacak. (SporX)
yalnız transfer haberleri tam da karşıyaka malubiyetiyle aynı saatlere denk geldi
europeanconquer
22.Mayıs.2013, 14:09
Ben teklifi Alper'in de kabul edeceğini düşünüyorum bu sefer,hayırlı olsun Fenerbahçe'ye,Aziz Yıldırım affetmez basar parayı Alper'e,onu da ikna eder.
sui generis
22.Mayıs.2013, 14:18
Yahu hangi amaçla yapılırsa yapılsın , bu adam Fenerbahçe'nin ihtiyacı olduğu bir adam değil mi ? Galatasaray'dan oyuncu çaldık düşüncesi çok boş. Gereksiz mevkiye olur anlarım dediğinizi ama şuanda Fenerbahçe'nin alpere ihtiyacı varken gerisi teferruattır. Nokta atışı bu transfer. Teşekkürler başkan :)
GebzeLi1907
22.Mayıs.2013, 14:20
Alper in gelmesiyle Baroni de gidecekse çok ucuza kapattık bu transferi
Kaka Leite
22.Mayıs.2013, 14:29
Sırf Galatasaray'a inat diye Alper'in alındığını düşünen arkadaşlara gerçekten diyecek birşeyim yok.
Bizim ihtiyacımız olan bir oyuncu ve talip olduk almak istiyoruz bundan daha doğal birşey yok.
Baroni de giderse mükemmel olacak.
SAİT71
22.Mayıs.2013, 14:30
Ve Fenerbahçe onu Roma'ya satıyor!..
Fenerbahçe SK, Alper Potuk'un takıma monte edilmesiyle birlikte Cristian Baroni'nin Roma'ya satışına onay verdi.
- SPORX ÖZEL - Fenerbahçe SK'da yaşanan hızlı gelişmelere bir yenisisi daha eklendi. Alper Potuk transferinin tamamlanmasından sonra orta sahada ilk yolcu da belli oldu; Cristian Baroni.
SON PÜRÜZLER
Sezon içinde İtalyan devi Roma'nın teklifini değerlendiren ve askıya alayan Fenerbahçe Spor Kulübü İtalyan kulübünün yaptığı son teklifi kabul etti ve Roma ile anlaşma sağladı. Ufak pürüzlerin giderilmesi bekleniyor.
Alper'in gelmesiyle birlikte orta sahada futbolcu yoğunluğu ulaşan sarı-lacivertli ekipte sportif direkttör ve teknik sorumlu Aykut Kocaman da Baroni'nin Roma'ya satılışına onay verdi. Roma ile yapılan anlaşmanın iyi olduğu ifade edilirken İtalyan devinin ne kadar bonservis ödeyeceği açıklanmadı.
Fenerbahçe SK sezon içinde Baroni'nin Roma'ya transferi konusunda herhangi bir tasarrufları olmadığını daha önce açıklamıştı.
Baroni gibi bir adamın para kazandırarak gidecek olması inanılacak bir olay gibi değil. Hayal gibi...
TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Mayıs.2013, 14:44
Roma da milan ve inter gibi kadroyu gençleþtiriyor. 30 yaþýndaki baroni ile ilgilendiklerini sanmýyorum. Öyle bir transfer olmaz bana göre, giderse brezilya ya gider.
Aslında baroni kötü oyuncu değil ama istikrarsız, o yüzden avrupada kalamaz.
nannar
22.Mayıs.2013, 14:48
Baroni'yi 2-3 milyona bile satsanız bence fenerbahçe açısından çok büyük kar olur :)
ReaList
22.Mayıs.2013, 14:49
Alper'i 5 milyon €'ya alacak ve Orta alandaki krizi çözecekken biraz daha fazla para istedi diye Ali Yıldırım artistlik yapıp adamı masadan kovarken iyiydi. O gün o artistliğin bedeli bugün 14-15 milyon € maliyete döndü. Fenerbahçe, Galatasaray devreye girmeden yine bu transferi bitiremez miydi ? Amaç Galatasaray'ı oltaya getirip transfer golü atmaktı nitekim şuana kadar çılgınca sevinip dünü unutanlar için yine başarılı bir operasyon tamamlanmak üzere.
Aziz Yıldırım'ın yaptığı bu oyun Fenerbahçe'ye ekstra yükten başka hiç bir şey getirmiyor. 5'e alacağın adamı 2 kat daha fazlasına getirmek başarı değildir. Gerçi bunların konuşulması ve eleştirilmesi gereken tek yer genel kurul da bunu orada yapabilecek kimse ne yazık ki yok. En son Yüksel Günay yanlış harcamaları eleştirmiş ve Aziz Yıldırım herkesin içinde edebsizce adamı söylediklerine pişman etmişti.
Sene başında 80 milyon lira bonservise para harcamışsın ve son 10 sezonun en kötü performanslarından birini ortaya koymuşsun. Her şey harıl hurul para harcamakla gövde gösterisi yapmak, transfer oyunları yapıp taraftarı gaza getirmekle olmuyor. Bu işlerde hala plansız ve programsızız. Rüzgar nereye eserse biz oraya.
Hoş bunlar taraftarın umrunda mı ? Aziz Baba Galatasaray'a gol attı ya avut kendini avuttuğun kadar.
Alicanfmfan
22.Mayıs.2013, 14:56
Bende senin gibi düşünüyorum, İbrahim.
petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 15:14
Baroni'in gittiğini duyunc cok sevindim.Alper Baroni'den on kere daha iyi bir oyuncu.Allah Roma Taraftarına sabır versin.
KanaKe
22.Mayıs.2013, 15:15
alper olayini gectim cardozo transferinden 1 milyon € icin belhanda transferinden 2 milyon € icin vazgecildi transfer sezonunda yine bu oyunculara yönelecekler göreceksiniz belki busefer dahada pahaliya patlayacak yildirim kardesler feneri sanki kendi mallariymis gibi yönetiyor
Kaka Leite
22.Mayıs.2013, 15:17
Baroni'in gittiğini duyunc cok sevindim.Alper Baroni'den on kere daha iyi bir oyuncu.Allah Roma Taraftarına sabır versin.
Haber kesin değil maalesef.
Boşa kimse sevinmesin diyim Baroni gitmez gidecekse de o takım kesinlikle Roma olmaz. Roma olursa eğer harbiden boşa buralarda harcanıyoruz bizler..
GebzeLi1907
22.Mayıs.2013, 15:28
Ziegler de gitmiş . Baroni nin gidişi de kesinleşirse şuana kadar kusursuz ilerliyoruz denebilir
europeanconquer
22.Mayıs.2013, 16:41
http://img266.imageshack.us/img266/4541/lgtf163.png
Büyük ihtimal Alper ile de anlaşıldı.
Edit:
http://amkspor.com/2013/05/22/alperde-sicak-saatler.html
Menajerler Eskişehir'e gitmiş.
Corpus
22.Mayıs.2013, 17:06
Menajerler büyük ihtimal ile Alper' i ikna etmek üzere gittiler. Son maçta Alper' in yediği küfürler, daha önce bir yönetici tarafından kovulmuş olması Alper' i kırmış olabilir.
europeanconquer
22.Mayıs.2013, 17:11
Alper Afyon'da diyorlar ama nereden çıkacağı belli değil,bugün de 7 ye kadar bir ses seda çıkacağını sanmam.
uAburak89
22.Mayıs.2013, 18:40
Alper Fenerbahçe için sadece hırs transferi olamaz. Zaten daha önce son anda bozulmuştu transfer. Kalkıp da soru işareti bir isim için bu şekilde bir süreç olsa mantıklı gelebilirdi ama oyuncu zaten iyi, genç, Türk ve orta saha. Almak için çok neden var. Resmi siteden yapılan yalanlama da klasik Fenerbahçe taktiği, zaten çok kötü bir resmi siteleri var genel olarak, bence artık kendi taraftarları bile yaptıkları yalanlamalara şüphe ile bakıyordur. Bu transferi de bir süre önce yalanlama sebepleri, fiyatın artmaması, son anlarda devreye girerek iş bitirici bir hava verme, çalım saçmalığına inanan taraftarlarına güzel bir hediye vermekti bence. Yani sadece Galatasaray'ın işine çomak sokmak olamaz amaç, böyle olsa listemizdeki her oyuncuya teklif vermeleri lazım.
Alper Fenerbahçe için iyi transfer, Cristian da gidiyorsa gerçekten fazlaca forma şansı bulur. Hayırlı olsun tekrardan.
Universal
22.Mayıs.2013, 19:07
Baroni eğer gitti ise bu akşamki maçtan sonra netleşir. Birde Ziegler'de gittiyse baya güzel oldu.
sananes
22.Mayıs.2013, 19:49
Alper'i kesin aldıysak(ben o gözle bakıyorum) Türkiye liginden yapmamız gereken 2 transfer kaldı Tosic ve Veysel.
Veysel için şartları çok zorlamaya gerek yok. Alınırsa derinlik katar kadromuza ama onun yaptığı işleri yapabilen Mehmet Topuz'a da sahibiz. Sağ beki,sağ kanadı ve orta sahayı yedekleyebilme özelliğinden bahsediyorum.Çok büyük paralar istenirse Veysel alınmamalı Mehmet'le devam edilmeli.
Tosic için ise benim yorumum kesin alınmalı yönünde. Zira Hasan Ali hem henüz yeterli değil hem de Tosic'i ne zaman izlesem hayran bıraktı kendisine. 3-4 sene sol kanadımızı hasan ile birlikte götürebilirler. Sonrasında Tosic zaten yaşlanır vs.
Bunun dışında olursa bir ekstra olarak Fernandes olur. Başka oyunculara bakmaya gerek yok içerden. Türk stoper alınacaksa dışardaki Türklerden tercih edilmeli.
uAburak89
22.Mayıs.2013, 20:16
Halil Ünal konuştu Ligtv'de, biz 3 + 3 (1 sene vadeli) + Culio vermişiz, Fenerbahçe 6.250 + Orhan + Bienvenu. Ben de Fenerbahçe'nin teklifini kabul ederdim, bariz olarak daha iyi.
Alper anlaşır Fenerbahçe ile bu sefer, Aziz Yıldırım'ı hepimiz biliyoruz zaten ters bir şey olursa taraftar deliye döner.
Bu arada siz seviniyorsunuz Orhan ve Bienvenu gidiyor diye, Halil Ünal da seviniyor, Bienvenu gibi bir oyuncuya ihtiyaçları varmış. :D
petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 20:30
Halil Ünal konuştu Ligtv'de, biz 3 + 3 (1 sene vadeli) + Culio vermişiz, Fenerbahçe 6.250 + Orhan + Bienvenu. Ben de Fenerbahçe'nin teklifini kabul ederdim, bariz olarak daha iyi.
Alper anlaşır Fenerbahçe ile bu sefer, Aziz Yıldırım'ı hepimiz biliyoruz zaten ters bir şey olursa taraftar deliye döner.
Bu arada siz seviniyorsunuz Orhan ve Bienvenu gidiyor diye, Halil Ünal da seviniyor, Bienvenu gibi bir oyuncuya ihtiyaçları varmış. :D
Bienvenu bilmem ama..Orhan Şam gibi bir oyuncuya ihtiyacları vardı.Alper'den sonra Veysel (TRANSFER OLMASA) Orta saha göbeğe cekip.Orhan Şam sağ beke cekip.Akominko'yu savunmanın göbeğine cekip savunma kurgusunu oturturlar.
Universal
22.Mayıs.2013, 20:31
Bienvenu küçük takımların büyük oyuncusu. Bana göre Bienvenu emekliliğine kadar bu ülkede kalacakmış gibi. :)
Bu arada Veysel geleceğine Selçuk kalsın benim için aynı karakterde oyuncular.
uAburak89
22.Mayıs.2013, 20:31
Orhan için bir şey demiyorum zaten, düzenli forma şansı bulsa o kadar kötü bir oyuncu değil ama Bienvenu hakikaten bitik durumda.
Universal
22.Mayıs.2013, 20:35
Orhan için bir şey demiyorum zaten, düzenli forma şansı bulsa o kadar kötü bir oyuncu değil ama Bienvenu hakikaten bitik durumda.
Zaragoza'da 6 maç ve gol yok. Aslında sezon başında ben Eskişehir'e gitmem demişti. O yüzden takımda kalmıştı. Bakalım bu sefer red edebilecek mi?
SAİT71
22.Mayıs.2013, 20:36
Bienvenu ilk transfer olunca videolardan felan çok iyi bir oyuncuya benziyordu. Hala da emin değiliz ne tür bir oyuncu olduğu hakkında. Ancak oynadığı maçlarda saç baş yolduran bir adamdı. Belkide 1 sezon oynasa daha farklı olurdu ama o oyuncu arayıpta bulunamayacak bir oyuncu değil bence. O tarzda bir çok adam bulabilirsiniz... E.Şehir'in yerinde olsam Bienvenu yerine başka bir oyuncuyu isterdim.
himone
22.Mayıs.2013, 20:42
Henüz anlaşamadık ama olursa transfere iyi bir başlangıç yapmış oluruz. Ama 1 tane iyi yerli ile olmaz 2 tane kaliteli stoper kesinlikle alınmalı, ben sol bekten hiç şüphe duymuyorum ve umarım Tosic olur. Defansa gerekli takviyeler yapılmazsa hiçbir anlamı yok. Bir forvet bir de kaliteli orta saha alınmalı. Tabiki bunlar için oyuncu göndermek gerekli, Stoch, Krasic, Sezer ve Cristian gönderilerek kadroda yer açılmalı yoksaa ileriye transfer yapamayız. Bir de şu Meireles'i Napoli'ye verip Gökhan İnler'i alabilseydik o zaman tadından yenmezdi.
Transferi gerçekten iyi bir şekilde yapmak istiyorsak buralara oyuncular kesinlikle alınmalı. Açıkçası Fotomaç'ın transfer listesi çok hoşuma gitti. Savunmaya Serdar Taşçı, Pepe orta sahaya Gökhan İnler ve ileriye Kiesling mükemmel olurdu. Ama bir tanesini bile alacağımıza inanmıyorum. Almamız gereken oyuncular bu tarz oyuncular olmalı ve Haziran ayında herşey bitirilmeli yoksa hiçbir transferin anlamı yok, yine aynı şeyleri yaşarız.
Universal
22.Mayıs.2013, 20:46
Serdar Taşçı ile Gökhan İnler gelirse zaten mükemmel olur, yerli statüsünde alabileceğimiz en iyisimler hemde uzun süre bizde forma giyebilecek kapasitedeler. Bu yıl 3e 5e bakmadan transfer yapmalıyız şampiyonlar ligine girmek istiyorsak.
GebzeLi1907
22.Mayıs.2013, 20:53
Ben Aykut Demir e de razıyım. Bekir ne kadar az oynarsa o kadar iyi. Bi adamın arkasına atılan her top kalede gol pozisyonu gol olur mu ? Bekir de oluyor.
Yobo da düşüş içinde bence de savunmaya iki takviye şart ama en fazla bir tane yapacaklar gibi.
Yabancı gelse Yobo oynamaz sanırım yabancı sınırından ötürü. Egemen formsuz sakat olduğunda yine Bekir'e kalırız ki büyük risk. En kötü Aykut Demir alınmalı
erdem344
22.Mayıs.2013, 20:56
Tosic nedir yahu yapmayın
Hasan Ali olmayacaksa avrupadan yabancı gelsin .
europeanconquer
22.Mayıs.2013, 20:59
Tosic'i izledin mi hiç ? Adam ''sol bek'' nedir bize gösterdi bu sezon.
petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 21:01
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, adı Fenerbahçe ile anılan Sırp sol bek Dusko Tosic'in transferi hakkında konuştu. Cavcav, teklif gelmesi halinde Tosic'i satabileceklerini söyledi.
İlhan Cavcav, Tosic için Fenerbahçe'den resmi bir teklif almadık. Ancak biz her teklife açığız. Sonuçta futbolcu alıp satan bir kulübüz. Fenerbahçe futbolcumuzu almak istiyorsa oturup konuşuruz. Ona göre bir değerlendirmede bulunuruz" dedi.
Tosic'in, İngiltere'den 3 milyon euro'luk teklif aldığını dile getiren Cavcav, "Kendisine de söyledim. 5 milyon euro getirsinler o zaman seni gönderirim. Ancak Fenerbahçe, gerçekten Tosic'i istiyorsa, İngiltere'ye göndermem. Çünkü Fenerbahçe ile ikili ilişkilerimiz çok iyi. Yurtdışına gideceğine Fenerbahçe'ye gönderirim daha iyi" ifadelerini kullandı.
Tosic Bu :D
Universal
22.Mayıs.2013, 21:08
Sol beke bir isim gelecekse en az Andre Santos kadar yetenekli olmak zorunda.
SAİT71
22.Mayıs.2013, 21:12
İlhan Cavcav yapı malzemeleri satan birisi gibi açıklamalarda bulunmuş. Komik buldum :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Mayıs.2013, 21:13
Sol beke bir isim gelecekse en az Andre Santos kadar yetenekli olmak zorunda.
Bence de. Defansif özelliği de olmalı ama. Keşke gökhan gönlün solak bir ikizi olsaymış :D
GebzeLi1907
22.Mayıs.2013, 21:16
2.5 milyona dünyada tosic dolu. 5 milyon falan verilirse yazık
sananes
22.Mayıs.2013, 21:19
Tosic'e 5 verilmez rahat olun:) İlhan Başkan yakalamışken biraz vuruyum diye düşünmüş ama en fazla 3'e kadar çıkar bizim takım. 5-6 versen zaten daha isimli bir oyuncu alırsın. Kolarov falan pek istenmiyor takımında benim bildiğim.
kalemci
22.Mayıs.2013, 21:23
Cidden Tosic'i beğenmeyenler kendi takımlarıyla maçları dışında kaç kere izledi ?
sananes
22.Mayıs.2013, 21:24
Cidden Tosic'i beğenmeyenler kendi takımlarıyla maçları dışında kaç kere izledi ?
10 kez falan izledim Tosic'i. Ligin en iyi bek oyuncusu izlenimi verdi bana. Sağ bek sol bek karışık yorum yapıyorum.
Universal
22.Mayıs.2013, 21:29
Bence de. Defansif özelliği de olmalı ama. Keşke gökhan gönlün solak bir ikizi olsaymış :D
Kesinlikle, hazır sol bek ararken yedek bir sağ bekde bulmak lazım Gökhan gibi, hani bir iki yıl sonra formayı artık ona teslim edelim. :)
europeanconquer
22.Mayıs.2013, 22:09
https://twitter.com/Amkspor/status/337268292915953664
Hayırlı olsun.
Corpus
22.Mayıs.2013, 22:09
Alper 5 yıllık hayırlı olsun
sui generis
22.Mayıs.2013, 22:10
NTV SPOR @ntvspor
SON DAKİKA: Fenerbahçe, Alper Potuk ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
5 yıl iyiymiş :)
Kaka Leite
22.Mayıs.2013, 22:12
Açıkcası bir ara beğenmiyordum Alper'i ancak bu sezon çok arttı sevgim.
Çok sevindim alınmasına tebrik ederim yönetimi, güzel başladık transfere umarım böyle devam ederiz.
Universal
22.Mayıs.2013, 22:18
Alper artık kesinleşti hayırlı olsun. :)
himone
22.Mayıs.2013, 22:36
Alper'in imza attığını duyan Cristian yırtınmaya başladı :). Hepimize hayırlı olsun ben çok sevindim, GS'a gitse çok üzülürdüm. Ama rekabetten değil(onun da payı var ama) Alper gibi bir oyuncuyu kaybettiğimiz için. Umarım uzun yıllar bize hizmet eder veya kendini çok iyi bir şekilde geliştirip Avrupa'ya gider.
erdem344
22.Mayıs.2013, 22:39
Kupa maçından sonra açıklanır alper
byariff
22.Mayıs.2013, 22:41
Hayirli olsun Alper iyi transfer kaliteli oyuncu
Fearless Coward
22.Mayıs.2013, 22:49
Hayırlı olsun Fenerbahçe'nin bizden çok ihtiyacı vardı Alper'e doğru bir transfer yaptılar.
nannar
22.Mayıs.2013, 23:09
hayırlı olsun.tepe tepe kullanın :) bakalım senelik balonlar gibi sönecek mi yoksa rakiplere mi patlayacak...
Universal
22.Mayıs.2013, 23:22
hayırlı olsun.tepe tepe kullanın :) bakalım senelik balonlar gibi sönecek mi yoksa rakiplere mi patlayacak...
İki senedir üstüne katarak giden bir oyuncu milli takımada yükseldi ben söneceğini pek sanmıyorum eğer hedefi Avrupa'da oynamak isterse mutlaka üstüne koyar. :)
Namzet
22.Mayıs.2013, 23:42
5 yıllık sözleşme harika,doğru takıma geldin hoşgeldin ALPER
tyfnkrvl07
22.Mayıs.2013, 23:43
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/432201_481381275275351_213584200_n.jpg
Hayırlısı olsun. İyi bir transfer yaptık.
erdem344
22.Mayıs.2013, 23:44
Alper çubukluyu giymiş
http://s1305.hizliresim.com/19/q/nc5my.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
titates1
yerli piyasada alınabilecek en iyi orta saha , hayırlı olsun takımımıza.
petrol_fb12
Forma yakışmış :)
Corpus
Bu Alper' i en son kaça bıraktı Halil Bey ? :)
ReaList
Umarım Alper'in gelişi Mehmet Topuz'un gidişi olmaz malum sözleşmesi bitiyor. Şu Roma haberleri ne kadar doğru bilmiyorum ama ne olur alın şu Cristian'ı bakın aramızda para toplayıp üstüne para da veririz : ) Yoksa bu adam kadrodayken Alper'e de Salih'e de yazık olur.
erdem344
22.Mayıs.2013, 23:45
Alper Potuk: Eskişehir'in menfaatleri doğrultusunda, benim de isteğim doğrultusunda transfer gerçekleşti.
petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 23:47
Galatasaray lı arkadaşların coğunun yorumları bu şekilde.
fenerin nur topu gibi bir mehmet topuzu daha oldu.
Fenerbahce bır futbolcuyu mundar etmek üzere transfer etti. Hayırlı ugurlu olsun..
Baroni'den on kere daha yararlı olacağı kesin.
Namzet
22.Mayıs.2013, 23:51
Albayrağın açıklamaları komik zaten Necatiyi küme düşecez bize verin demiş eskişehirliler ondan vermişler:D
GebzeLi1907
23.Mayıs.2013, 01:38
Santos bu twiti atıp silmiş daha sonra. Gelirse 10 numara olur
http://twitpic.com/csh6eb
Mamadou
23.Mayıs.2013, 02:15
Fenerbahçe çok iyi transfer yaptı. Ben bu transferden sonra Meireles'in satılacağını düşünüyordum ama sanırım bu isim Baroni olacak. Alper,Topal,Salih,Meireles çok iyi orta saha oyuncuları. Her bir oyuncu oyunun iki yönünü rahatça oynayabilen orta sahalar.
GebzeLi1907
23.Mayıs.2013, 03:14
Solbek ya Tosic ya Santos beyler hadi hayırlısı
Stopere de taş gibi bir adam şart.
Volkan(Mert)
Gökhan(Veysel) Yobo(Egemen) X Tosic(Santos)
Mero (Topal)
Alper(Mero) Emre(Salih)
Kuyt Emenike(Webo) Sow(Emenike)
belki kanata bir transfer daha olabilir hucum hattına ki bence olmalı Kuyt Sow u aratmayacak iyi bir hucüm gücü şart...
Bir ofansif ortasaha iddası da var ama Emre bu sezonu götürür bence gerek yok.Yabancı sınırı da var. Kanata gelsin o transfer gol atacak asist yapacak bir adam daha şart. Kuyt bazen üretkenlik anlamında kısır kalabiliyor. Sow da zaten yaratıcı bir oyuncu diyemeyiz. Adam geçen içeriye giren bir kenar oyuncusu lazım solda ve sağda oynayabilecek..
Bastos deniyor onun içinde o da leziz olur :) Aykut Kocaman da Payet'i istiyormuş. Hangisi olursa olsun mevcut sistem için gelecek yıl bu yıldan çok daha güçlü bir kadro kurulacak gibi.
Tabi hucüm hattına bu isimler gelmez daha alt kalibredeki adamlar gelirse hüsran olur, ayrı. Yönetime hala ön yargım var.
Moussa Sow7
23.Mayıs.2013, 04:14
Solbek ya Tosic ya Santos beyler hadi hayırlısı
Stopere de taş gibi bir adam şart.
Volkan(Mert)
Gökhan(Veysel) Yobo(Egemen) X Tosic(Santos)
Mero (Topal)
Alper(Mero) Emre(Salih)
Kuyt Emenike(Webo) Sow(Emenike)
belki kanata bir transfer daha olabilir hucum hattına ki bence olmalı Kuyt Sow u aratmayacak iyi bir hucüm gücü şart...
Bir ofansif ortasaha iddası da var ama Emre bu sezonu götürür bence gerek yok.Yabancı sınırı da var. Kanata gelsin o transfer gol atacak asist yapacak bir adam daha şart. Kuyt bazen üretkenlik anlamında kısır kalabiliyor. Sow da zaten yaratıcı bir oyuncu diyemeyiz. Adam geçen içeriye giren bir kenar oyuncusu lazım solda ve sağda oynayabilecek..
Bastos deniyor onun içinde o da leziz olur :) Aykut Kocaman da Payet'i istiyormuş. Hangisi olursa olsun mevcut sistem için gelecek yıl bu yıldan çok daha güçlü bir kadro kurulacak gibi.
Tabi hucüm hattına bu isimler gelmez daha alt kalibredeki adamlar gelirse hüsran olur, ayrı. Yönetime hala ön yargım var.
Driest Mertens ya da Bastos olacak gibi .Tosic ile ilgileniyoruz,Santos ile ilgili birşey duymadım.Olursa da fena olmaz yanii :)
Önder HOCA
23.Mayıs.2013, 11:18
bir profil alalım beyler adettendir
BleedingMoon
23.Mayıs.2013, 15:23
yobo gitsin de kim gelirse gelsin.
Suicider
23.Mayıs.2013, 15:33
Alper hayırlı olsun arkadaşlar.Aziz yıldırım bu işleri hakikaten çok iyi biliyor tebrik etmek lazım :) Bütün forum sitelerinde yada facebook ta yorumlarda gördüğüm kadarıyla çoğu Fenerbahçeli arkadaşımız şampiyon olmuş gibi sevinmiş durumda bu transfer sayesinde :) Aynı şey bizim takıma olsa aynı tepkiler olacaktı maalesef bizim ülkemiz böyle.İyi oyuncu aldık diye sevinen sayısı,Galatasaray'ın elinden alındı diye sevinen sayısından az.Hakikaten yararlı olacak bir transfer bize gelmesini çok istiyordum ama sağlık olsun ne yapalım.
himone
23.Mayıs.2013, 15:52
Alper hayırlı olsun arkadaşlar.Aziz yıldırım bu işleri hakikaten çok iyi biliyor tebrik etmek lazım :) Bütün forum sitelerinde yada facebook ta yorumlarda gördüğüm kadarıyla çoğu Fenerbahçeli arkadaşımız şampiyon olmuş gibi sevinmiş durumda bu transfer sayesinde :) Aynı şey bizim takıma olsa aynı tepkiler olacaktı maalesef bizim ülkemiz böyle.İyi oyuncu aldık diye sevinen sayısı,Galatasaray'ın elinden alındı diye sevinen sayısından az.Hakikaten yararlı olacak bir transfer bize gelmesini çok istiyordum ama sağlık olsun ne yapalım.
Abi o şekilde yapılan yorumların neredeyse tamamı rakip takım taraftarına sataşmak için. Gerçekte o şekilde düşünen insan sayısı fazla değil bence. Tabiki az da değil ama tam aksine kaliteli oyuncu alındığı için sevinen taraftar sayısı daha fazladır ama işin içine rekabet ve kap olayı girince geyikler başlıyor.
Örnek vermek gerekirse hiç önemi olmayan Süper Kupa maçından sonra tüm GS, FB veya BJK taraftarının ligi kazanmış gibi sevinmesidir. Aslında tek amaç rakibe laf atıp sataşmak, yoksa kupa kimsenin umrunda değil. Ama ben bunların tamamen normal olduğunu düşünüyorum, geyik olmadıktan sonra rekabetin anlamı yok.
Namzet
23.Mayıs.2013, 15:58
Serdar Gürler ismi geçiyor,Sağ kanada iyi bir alternatif olur
ForsakeN
23.Mayıs.2013, 15:59
Profesyonel Futbol Takımımızda kiralık statüsünde görev yapan İsviçreli futbolcumuz Reto Ziegler, gelecek sezonun kadro planlaması içinde yer almayacaktır.
Kendisine, kulübümüze yaptığı eşsiz katkılardan dolayı sonsuz teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz.
Fenerbahçe Ailesi seni unutmayacak Reto Ziegler.
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş."
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mayıs.2013, 16:00
Abi o şekilde yapılan yorumların neredeyse tamamı rakip takım taraftarına sataşmak için. Gerçekte o şekilde düşünen insan sayısı fazla değil bence. Tabiki az da değil ama tam aksine kaliteli oyuncu alındığı için sevinen taraftar sayısı daha fazladır ama işin içine rekabet ve kap olayı girince geyikler başlıyor.
Örnek vermek gerekirse hiç önemi olmayan Süper Kupa maçından sonra tüm GS, FB veya BJK taraftarının ligi kazanmış gibi sevinmesidir. Aslında tek amaç rakibe laf atıp sataşmak, yoksa kupa kimsenin umrunda değil. Ama ben bunların tamamen normal olduğunu düşünüyorum, geyik olmadıktan sonra rekabetin anlamı yok.
super kupa demisken, 2011 superkupasi niye yapilmadi. cok enteresan bir durum. 2 kupanin da sahibi belli, aklim almiyor cidden.
ezeli rakibinle girdigin her yaris anlamli, bunlara transfer de dahil. onemli bir oyuncuyu rakibinin avucunun icinden alip cekmek ayri bir keyif oluyor, bunu belirtmek lazim. tabii ki sevinecez ama sampiyon olmus gibi tabiri biraz abartili. ayrica yerli futbolcu kalitesi olarak her yil ustune koyan GSnin bu adimini sadece engellemis olmak bile onemlidir. ama bunun yaninda alpere gercekten ihtiyac da vardi, zaten talip oldugumuz biriydi. nihayetinde transferi gerceklesti.
Önder HOCA
23.Mayıs.2013, 16:36
bir bir kurtuluyoruz orhan henri ziegler gitti darısı baroni selçuk semih ve bekirin başına
Ziegler'den kurtulduk, şükürler olsun. Baroni'de giderse mükemmel bir transfer sezonu başlangıcı olacak :D
SON DAKİKA: Fenerbahçe, Haziran ayında sözleşmeleri sona erecek olan Volkan Demirel, Mehmet Topuz ve Selçuk Şahin'le yeniden anlaşma sağladı.
Ntv Spor
Abi ne Selçuk'u halen ya. Gönderin artık şu adamı.
Escochae
23.Mayıs.2013, 17:36
Selçuk'a bu kadar takılanlara anlam veremiyorum. Yedek olmayı sorun etmeyen , yürekden oynayan , kaprissiz , görev verildiğinde en iyi şekilde yapmaya çalışan karakterli bir oyuncu. İyiki de imzalanmış severim kendisini ayrıca ben Fenerbahçeliyim diyen çoğu kişidende iyi Fenerbahçelidir. Mehmet Topal'ı yedeklemesi açısından mantıklı bi imza.
europeanconquer
23.Mayıs.2013, 17:49
Fenerbahçe Chedjou'ya da teklif yapmış,bu transfer döneminin gündemi de belli oldu,Galatasaray talip olacak Fenerbahçe de almaya çalışacak.Süper taktik :)
Fearless Coward
23.Mayıs.2013, 17:58
Eee ne yaparsın Oğuzhancım taraftarı başka türlü tatmin edemezler her şeyi unutturdular Alper'i alarak.
DaveJones
23.Mayıs.2013, 18:21
Artık bazı şeyleri yazmaktan sıkıldım ancak herkes işine geleni okuduğu için üç maymuna ve rakibe giydirmeye devam. Terry ilk olarak bizle anılıyordu şimdi Gs bitirmiş deniliyor. Chedjou da Gs ile anılırken şimdi Fener araya girmiş gibi. Ya da medya ortalığı karıştırıyor.
Namzet
23.Mayıs.2013, 18:22
Chedjou da olur umarım sevdiğim bir oyuncu onun dışında A.Santos geliyor sanırım
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mayıs.2013, 18:26
chedjou fenerin de pesinde oldugu bir stoperdi. ama onu alicaklarini sanmiyorum. ayrica fenerbahcenin de kendi scout sistemi vardir herhalde. cimbomun pesinden gidiyor diye birsey yoktur eminim ki. Saniyorum ki listelerde cakismalar var iki klubun ki normal.
europeanconquer
23.Mayıs.2013, 18:36
Bu yıllardır olan bir şey,garipsemiyorum,olabilir.Yapmadığı şey değil Aziz Yıldırım'ın,ayrıca sırf rakip ilgileniyor diye değil takıma da katkı yapacağını bildiği için talip olur.O kadar da dar görüşlü değilim.
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mayıs.2013, 18:52
tam olarak ondan bahsetmiyorum ama. sanki fenerbahce hic arastirma yapmiyor, cimbomun arayip buldugu oyunculara talip olup hazira konuyor izlenimi var. o acidan soyledim. konu bu kadar sig olamaz. o yuzden liste cakismasi olmustur dedim. cimbom birine talip olmus, himm bakalim bize katki yapar mi, oyleyse eger biz de pesine duselim tarzi pek mantikli degil.
sananes
23.Mayıs.2013, 18:55
kaç aydır fenerbahçe için yazılan bir stoper chedjou ve hiç bir fenerbahçeli çıkıp galatasaray bizim ilgilendiğimiz stopere kancayı takmış anlamında yorumlar yapmıyor. Bu galatasaraylı kaprisini çözemiyorum.
byariff
23.Mayıs.2013, 19:03
aksine galatasaray 2-3 aydir ilgileniyor chedjou fener iliskisi daha çikali 3 gun oldu olmadi. zaten chedjou açiklama yapmis
Chedjou, “Evet Fenerbahçe’den teklif aldığım doğru. Menajerimle görüşmüşler. Ancak Galatasaray Yönetimi’nin benimle daha yakından ve ciddi olarak ilgilendiğini biliyorum
AMK
europeanconquer
23.Mayıs.2013, 19:05
Hangi oyuncu Fenerbahçe ve Galatasaray için yazılıp çizilmedi ? Galatasaray teklifi yapıyor,Galatasaray yaptıktan sonra oyuncuyla aylardır ilgilenen Fenerbahçe'nin aklı birden başına geliyor ve Galatasaray yaptıktan sonra teklif yapıyor.Bu kadar kör olmayın yani,neyse istediğiniz gibi düşünebilirsiniz,biz yıllardır alışığız.
Bu arada Selçuk ile 2,Volkan ile 4 ve Mehmet Topuz ile de 3 yıllık yeni anlaşma yapılmış.Hayırlı olsun.
mwaru
23.Mayıs.2013, 19:09
Ne Chedjou'su biz Terry'i alalım.
titates1
23.Mayıs.2013, 19:11
Chedjou dediğiniz adam Galatasaray'la anılmadan 1 sene önce Fenerbahçeyle anılıyordu belki daha da fazla , Alper de keza aynı şekilde , o zaman sizin dediğinizin tam tersi oluyor.Millet tetikte bekliyordu Chedjou'ya talip haberi çıksın da Fener'e sallayalım diye , haberiniz olsun yani.
ForsakeN
23.Mayıs.2013, 19:11
Tamam beyler bizimkiler anca Gs talip olunca o oyunculardan haberdar oluyor. Yoksa Alperi Chedjou'yu falan nerden bilsinler :n:
KaRaBükLü KraL
23.Mayıs.2013, 19:14
Ne liste çakışmasından bahsediyor Fenerli arkadaşlar.Hadi anladık Alper yerli talibi çoktu Fener'i seçti(etik değil ama neyse)Şimdi de Chedjou ile adı geçiyor.1.tamam ama 2.de kasıt ararım.Evet Fenerbahçe Galatasaray kimi almaya kalkarsa iş olsun diye atlıyor.Bu kadar ucuz transfer politikası ile devam edip bir de Aziz Yıldırımı göklere çıkarıyor taraftar.Her şeyi de unutturuyor bir güzel Aziz Yıldırım.Büyük iş yapıyor şu an :)
europeanconquer
23.Mayıs.2013, 19:16
Teklifi diyorum ''Galatasaray'' yapıyor ve yıllardır,aylardır,yüzyıllardır o oyuncuyla ilgilenen Fenerbahçe,Galatasaray'dan sonra teklif yapıyor acaba oyuncuların sülalerini,soy ağacını falan da mı araştırıyorsunuz da teklif yapmanız bu kadar uzun sürüyor ?
GebzeLi1907
23.Mayıs.2013, 19:29
Selcuk Şahin 950 bin euro maç başı 12 bin euro. Boşa yaşıyoruz, okuyoruz arkadaşlar.
Namzet
23.Mayıs.2013, 19:35
Alper'in nesi etik değil anlamıyorum ki parayı bastık istediğini verdik eskişehire aldık siz de bizden önce verip alaymışsınız?
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mayıs.2013, 19:39
Alper'in nesi etik değil anlamıyorum ki parayı bastık istediğini verdik eskişehire aldık siz de bizden önce verip alaymışsınız?
aynen, transferi gevelerseniz olacagi budur. yok elmander olmaz culio verelim, 5 olmaz 3 verelim dersen kaptirirsin iste boyle. tabii ortada verilen bir soz var, o acidan eskisehir klup baskaninin guvenilirligi kaybolmustur ama bu bizi baglamaz.
KaRaBükLü KraL
23.Mayıs.2013, 19:41
Şöyle anlatayım.Başka biri görüşürken transfer teklifi yapabilirsin burada zaten sıkıntı yok.Ama görüşürken araya girip son anda adam almak (yangından mal kaçırır gibi) etik değil.
Namzet
23.Mayıs.2013, 19:43
Şöyle anlatayım.Başka biri görüşürken transfer teklifi yapabilirsin burada zaten sıkıntı yok.Ama görüşürken araya girip son anda adam almak (yangından mal kaçırır gibi) etik değil.
Sonuçta bu işte para konuşur,Eskişehir yönetimi size 3'e bırakacaz söz veriyoruz demedi önceliği size verdi verdiğiniz teklifte cazip gelmedi,Alper'i geçen sene alacaktık olmadı bu sene aldık,etik dışı bir durum söz konusu değil
europeanconquer
23.Mayıs.2013, 19:44
Ohh,etik lafını söylemediğimiz halde konu oraya da geldi.Neyse size Aziz Yıldırım ile mutlu mesut yıllar diliyorum.Transfer de de nokta atışlar yapmanızı temenni ediyorum,hadi iyi akşamlar.
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mayıs.2013, 19:46
Sonuçta bu işte para konuşur,Eskişehir yönetimi size 3'e bırakacaz söz veriyoruz demedi önceliği size verdi verdiğiniz teklifte cazip gelmedi,Alper'i geçen sene alacaktık olmadı bu sene aldık,etik dışı bir durum söz konusu değil
olayin asli oyle degil ama. verilen bir soz var, kapa bildiriliyor derken eskisehir yan ciziyor. ama dedigim gibi bu feneri baglamaz. anlasmayi yapip cayan es es baskaninin sorunudur. son dakikada araya girmenin neresi etik degil, onu da anlamis degilim hani. sen de cekilme masadan cok istekliysen transfer icin.
Ohh,etik lafını söylemediğimiz halde konu oraya da geldi.Neyse size Aziz Yıldırım ile mutlu mesut yıllar diliyorum.Transfer de de nokta atışlar yapmanızı temenni ediyorum,hadi iyi akşamlar.
iyi de arkadas sana yazmamis ki, onu diyene cevap yazmis. kafasindan uydurmadi, oraya ceken de kendisi degil.
footballer33
23.Mayıs.2013, 19:49
Selçuk, F.Bahçe'nin memuru gibi oldu. Emekli ikramiyesini de burada alacak. Valla futbolcu olmak varmış şu dünyada.
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mayıs.2013, 19:50
Selçuk, F.Bahçe'nin memuru gibi oldu. Emekli ikramiyesini de burada alacak. Valla futbolcu olmak varmış şu dünyada.
altyapida kucucuk cocuklari zehirleyerek devam eder mesaisine futbolu biraksa da. kurtulamadik gitti su adamdan, parazit gibi mubarek :n:
Kaka Leite
23.Mayıs.2013, 19:50
Yazı kendisiyle çelişmiş yalnız.
Alper Galatasaray ile görüşüyor ise transfer görüşmelerine daha önce başladığı için Galatasaray ile avantaj Galatasaray'dadır. Fenerbahçe senin deyiminle yangından mal kaçırır gibi hızlı hareket etmek durumundadır.
Öyledir ki Galatasaray ile eşit şartlara gelebilsin.
KaRaBükLü KraL
23.Mayıs.2013, 19:51
Yahu Fener'in yaptığı torpille işe girmek gibi bir şey.Rakamları falan gevelemekte yok tam takip etmedin galiba.Ünal Aysal Halil Ünal ile anlaşıyor zaten.Fenerbahçe araya adam sokuyor.Galatasaray'dan 750 bin euro da fazla verip bitiriyor haliyle transferi.Senin başvurduğun işe başkası araya adam sokup girse tepkin ''e o adamın dayısı milletvekli dayısını aratmış girmiş ne var bunda'' olacak galiba :)
Namzet
23.Mayıs.2013, 19:52
Alper camiamıza hayırlı uğurlu olsun tekrardan
KaRaBükLü KraL
23.Mayıs.2013, 19:53
Yazı kendisiyle çelişmiş yalnız.
Alper Galatasaray ile görüşüyor ise transfer görüşmelerine daha önce başladığı için Galatasaray ile avantaj Galatasaray'dadır. Fenerbahçe senin deyiminle yangından mal kaçırır gibi hızlı hareket etmek durumundadır.
Öyledir ki Galatasaray ile eşit şartlara gelebilsin.
Transferde paranla öne geçersin araya adam sokarak değil.
TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mayıs.2013, 19:54
@KaRaBükLü KraL
ticarette iyi iliskiler onemlidir, arti soz konusu sey burda para. az para verip alsaydik dedigin dogru olurdu ama yukseltip almisiz sonucta. dediklerin mantikli degil bu acidan. benzetmen de dogru degil bana gore.
byariff
23.Mayıs.2013, 19:56
selçuk için aziz yildirimin akrabasi diyorlar dogrumu acaba :D
GebzeLi1907
23.Mayıs.2013, 19:59
http://www.youtube.com/watch?v=eUp0dhxcr8k
alper in etkisini nötürledi selcuk.
ne olursa olsun postalanmalıydı bir de 950 bin euro maaş...
dünyanın en profesyonel adamı olsa ne fayda, adam da gram oyun zekası yok. savunma desen o da yok. açın benfica maçını izleyin. selcuk yedirmiyorsa bekir yediriyor golü.
oynadığı avrupa maçlarını tek tek bi açn hepsinde vukuatı vardır.
hucüma katkısı zaten berbat..
mereiles topal alper emre salih topuz baroni(?) varken selcuk a hangi ara sıra gelecek de oynayacak ? gerçi bu adamda bu şans varken napar eder yine girer o takıma. primini alsın diye arada kıyaklar geçilir.
selcuk un bu takımda tutulması adam kayırmadır. başka bişey değil. başkan hoca bir kaç takımın ağır topçusu volkan gökhan emre gibi selcuk u seviyor diye adam klup tarihine geçicek.
bekir de selcuk dan sonra o göreve devam edecek anlaşılan, ha gitti ha gidecek derken o da bi 10 yıl oynar bizde bu kafadakiler oldukça.
baroni yi bari göndersek ama o da gitmeyecek gibi.
kadrodaki bu adamları göndermeyeceksek transferin manası yok..
topuz un maaşı hak ettiği seviyelere çekilmiş tek iyi haber o.
Kaka Leite
23.Mayıs.2013, 20:01
Transferde paranla öne geçersin araya adam sokarak değil.
Açıkcası iyi ilişkilerin varsa araya adam sokarakta yapabilirsin bunu.
Sonuçta para kazanmak önemli olan ve biz de daha fazla para vererek almışız. Etik dışı bir durum yok ortada..
KaRaBükLü KraL
23.Mayıs.2013, 20:06
@KaRaBükLü KraL
ticarette iyi iliskiler onemlidir, arti soz konusu sey burda para. az para verip alsaydik dedigin dogru olurdu ama yukseltip almisiz sonucta. dediklerin mantikli degil bu acidan. benzetmen de dogru degil bana gore.
Parayı yükselttiyse madem Fenerbahçe araya adam sokmak ne alaka ? Zaten iyi para vermişler iyi teklif sunmuşlar.Başkanın tanıdığı diye niye şartlar Fener'in lehine iken transferde araya sokuldu bu adam.İyi iş vallahi.Hem iyi para verip hem adam sok.Sonra efendim neden etik değilmiş.Daha fazla kimseyle tek laf etmenin de manası yok bu laflardan sonra.Hayırlı olsun tekrardan iyi akşamlar.
KaRaBükLü KraL
23.Mayıs.2013, 20:08
Açıkcası iyi ilişkilerin varsa araya adam sokarakta yapabilirsin bunu.
Sonuçta para kazanmak önemli olan ve biz de daha fazla para vererek almışız. Etik dışı bir durum yok ortada..
Transferde böyle bir duruma yasak denmiyor ki.Etik kavramı ne demek ya onu bilmiyorsun ya başka dilden konuşuyoruz senle.Ahlaken böyle bir şey doğru bir davranış değil.Yoksa vermiş parayı almış Fenerbahçe.Ona bir şey diyen yok zaten.
GebzeLi1907
23.Mayıs.2013, 20:15
Galatasaray hayatı boyunca etik kurallarına sadık kalmıştır zaten. Her klup menfaati neyse o yönde davranır bu kadar basit.
Ölümcül bir etik dışılık yada ahlaksızlık da yok sonuçta ortada.
SAİT71
23.Mayıs.2013, 20:54
Bu Selçuk'un kalmasından sonra transferlerden felan ümidi kestim. Aynı tas aynı hamam...
Daha millet oyuncunun pozisyonunu bilmiyorken biz oturup masada transfer görüşmesi yapıyoduk. Daha millet ülkenin haritada yarini bilmiyorken biz Fransa'nın gol krallarını alıyorduk.
Peki sonra ne oluyordu ?
ReaList
23.Mayıs.2013, 21:08
Selçukla 2 yıl daha. Ziegler'in de bonservisini alın, Cristian'ı da kaptan yapın. Valla artık Aykut Hocaya kızmıyorum, adamın eline tenekeleri verip çal diyolar, ses bu kadar çıkıyor, adam n'apsın ?
24kobebryant
23.Mayıs.2013, 21:40
Transferde böyle bir duruma yasak denmiyor ki.Etik kavramı ne demek ya onu bilmiyorsun ya başka dilden konuşuyoruz senle.Ahlaken böyle bir şey doğru bir davranış değil.Yoksa vermiş parayı almış Fenerbahçe.Ona bir şey diyen yok zaten.
Altına imza atıyorum.Anlaşılmak üzereyken , devreye girip ücreti yükselterek transfer yapmak yasak değil.Ama etik de değil :)
Escochae
23.Mayıs.2013, 21:57
Bazılarının aklı Alper'i ellerinden kaçırınca gelmiş. Etik olup olmadığını bile tartışmaya başladılar :)
KanaKe
23.Mayıs.2013, 22:00
topuzla volkanin kalmalarina sevindim topuz ne olursa olsun iyi bir alternatiftir futboluda zaten bizde birakir artik.. volkanda ayni sekilde efsanedir bu saatten sonra gönderilmesi dogru olmaz
uAburak89
23.Mayıs.2013, 22:01
Bu kulüpler birbirlerine rakipler, sanıyorum bu etikçileri hiçbir zaman anlayamayacağım.
24kobebryant
23.Mayıs.2013, 23:30
Mesut Özil'in 17.25M€'ya Madrid'e geldiği bir dünyada Aşağı yukarı 12.25-13M€ eden Alper transferi başarı değil başarısızlıktır bana göre :)
DaveJones
23.Mayıs.2013, 23:42
Mesut'un gelmeyi kabul etmesi, aldığı ücret falan va.... Neyse. Herşeyi geçtim de Alper 6.25'ten nasıl 12.25'e geldi onu anlayamadım. Ayrıca siz 2 gün önce 500 bin euro daha az vererek almış olsanız transfer başarılı mı olacaktı?
KaRaBükLü KraL
23.Mayıs.2013, 23:50
Mesut'un gelmeyi kabul etmesi, aldığı ücret falan va.... Neyse. Herşeyi geçtim de Alper 6.25'ten nasıl 12.25'e geldi onu anlayamadım. Ayrıca siz 2 gün önce 500 bin euro daha az vererek almış olsanız transfer başarılı mı olacaktı?
Verilen oyuncuların değeri ile beraber o para ediyor galiba ondan bahsediyor Yarkın.
DaveJones
23.Mayıs.2013, 23:58
Şu piyasada Bienvenu ve Orhan ikilisini toplamda 6m € ya satabileceğimizi hiç sanmıyorum :D Eğer alındığı bonservis ücretleri kastedildiyse ki 7.5m € gibi birşey çıkıyor karşımıza, o fiyatlara almamız zaten faciaydı.
Yabancı sınırlamasından dolayı Türk oyunculara fazla vermek zorunda kalıyoruz evet ancak bu ücretleri Orhan Şam'a 3.5m € vererek değil de çok daha potansiyelli Alper gibi oyuncularda harcamalıyız. O yüzden takastaki oyuncuların zaten bir yararı olmadığını düşünürsek 6m € verilmesine razıyım ben Alper'e.
Kaka Leite
24.Mayıs.2013, 00:02
Yasak kelimesi geçmedi mesajımda dil aynı da.
Süper Lig de daha önce de yaşandı bunlar hatta bana göre etik olmayan ancak etik gözüken olaylar da oldu. Alper konusuna bu kadar takılmamak gerek bence sonuç olarak Fenerbahçe formasını giydi.
Burada tartışmanın pek bir anlamı kalmadı.
GebzeLi1907
24.Mayıs.2013, 00:02
torres ismi geçiyor. bence büyük ahmaklık olur isim olarak büyük isim olabilir ama torres bizim ligde yapamaz.
petrol_fb12
24.Mayıs.2013, 00:03
Mesut Özil'in 17.25M€'ya Madrid'e geldiği bir dünyada Aşağı yukarı 12.25-13M€ eden Alper transferi başarı değil başarısızlıktır bana göre :)
Peki ya Galatasaray'a gelse aynısını yazıcakmıydın ?
Kalitesinin farkındasınız.Bari böyle küçük düşürücü sohbetlere girmeyin.
Oyuncu alım satımında etik unsur yoktur.Kim "PARAYI" daha cok verirse o alır.
Kulupler oyunculara para veriyor.Kulupler "HAYRAT veya HAMİ" değil..
Es-Es başkanı ne dedi.Alper sözümüz vardı.Galatasaray 3 Milyon Euro+Sezon içinde 3 Milyon ödeyelim dedi.Birde CLuio verdiler.Bizim peşin paraya ihtiyacımız vardı.Fenerbahce 6.250.000 Milyon Euro "HEMEN VERİYORDU" ihtiyacımız olan iki bölgede oyuncu verdi.Bizde bunu kabul ettik.Sonuçta bizde futbolculara maaş ödüyoruz.Hemen paraya ihtiyacımız vardı. Dedi..
O zaman Galatasaray 6.500.000 Verip alsaydı..
Galatasaray'a geline "KRAL" Fener'e Gelince "TOPUZ"..Topuz'dan on kere daha iyi bir oyuncu "ALPER" unutmayın.Fİizksel güçler kaybolur yetenek asla.
Ayrıca Fenerbahce geçen sezon istemiş.Fakat "ALİ YILDIRIM" mühtiş transfer politakası (!) ile alamamıştık
@Benbenim
Topuz Yerine TOPAL yazmışım :)
sui generis
24.Mayıs.2013, 00:05
Topal ile Alper ne alaka yahu ? yakından uzaktan alakası olmayan iki isim :) Seneye orta sahada forması garanti olan tek isim Topal. Yatın kalkın dua edin bu adam bizde oynuyor diye :)
zeck17
24.Mayıs.2013, 00:07
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/931196_619756468043791_1337088463_n.jpg
24kobebryant
24.Mayıs.2013, 00:08
Peki ya Galatasaray'a gelse aynısını yazıcakmıydın ?
Kalitesinin farkındasınız.Bari böyle küçük düşürücü sohbetlere girmeyin.
Oyuncu alım satımında etik unsur yoktur.Kim "PARAYI" daha cok verirse o alır.
Kulupler oyunculara para veriyor.Kulupler "HAYRAT veya HAMİ" değil..
Es-Es başkanı ne dedi.Alper sözümüz vardı.Galatasaray 3 Milyon Euro+Sezon içinde 3 Milyon ödeyelim dedi.Birde CLuio verdiler.Bizim peşin paraya ihtiyacımız vardı.Fenerbahce 6.250.000 Milyon Euro "HEMEN VERİYORDU" ihtiyacımız olan iki bölgede oyuncu verdi.Bizde bunu kabul ettik.Sonuçta bizde futbolculara maaş ödüyoruz.Hemen paraya ihtiyacımız vardı. Dedi..
O zaman Galatasaray 6.500.000 Verip alsaydı..
Galatasaray'a geline "KRAL" Fener'e Gelince "TOPUZ"..Topuz'dan on kere daha iyi bir oyuncu "ALPER" unutmayın.Fİizksel güçler kaybolur yetenek asla.
Ayrıca Fenerbahce geçen sezon istemiş.Fakat "ALİ YILDIRIM" mühtiş transfer politakası (!) ile alamamıştık
Emin ol Alper için o paraların verilmemesi gerektiğini Halil Ünal Lig Tv'ye çıkıp Gs ile anlaşmak üzereyiz dediğinde demiştim.
sui generis
24.Mayıs.2013, 00:10
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/931196_619756468043791_1337088463_n.jpg
O resimde 2 önlibero var. capsi yapan ve onunla aynı fikirde olanın futbol bilgisinden şüphe ederim :)
petrol_fb12
24.Mayıs.2013, 00:10
Sistemi Gereği 4-2-3-1 Oynattığı için.7 kişilik "İKİ YÖNLÜ ORTA SAHA" olması normal.
zeck17
24.Mayıs.2013, 00:12
O resimde 2 önlibero var. capsi yapan ve onunla aynı fikirde olanın futbol bilgisinden şüphe ederim :)
ben komik diye paylaştım ön libero yerine orta saha olması gerektiğini biliyorum bunun yanında salih filan da var 3 kişilik yer için şu anda 9 kişi var neredeyse :)
Kaka Leite
24.Mayıs.2013, 00:13
torres ismi geçiyor. bence büyük ahmaklık olur isim olarak büyük isim olabilir ama torres bizim ligde yapamaz.
http://img456.yukle.tc/images/127526.jpg
Bu adam lazım bize tam olarak, Aziz Yıldırım Torres'i falan bıraksın ayrıca son zamanlarda toparlanmış bir Torres var.
Hayatta bırakıp gelmez Chelsea'yi.
sui generis
24.Mayıs.2013, 00:16
Emre-Salih-Topal-Selçuk-Alper
Cris-Meireles : Cris büyük ihtimal gidecek. Alper'in gelişiyle Meireles'in durumu da soru işareti.
Topuz , bu takımda hiç mc oynamadı. ya sağ kanat ya da sağ bek.
Bir de yaratıcı oyuncu alınır.
3 kişinin 11 de oynadığı o mevki için 3 kulvarda yarışan bir takımda 7 kişi fazla değil.
erdem344
24.Mayıs.2013, 00:20
Raulda kalır Crisde kalır
zeck17
24.Mayıs.2013, 00:23
Emre-Salih-Topal-Selçuk-Alper
Cris-Meireles : Cris büyük ihtimal gidecek. Alper'in gelişiyle Meireles'in durumu da soru işareti.
Topuz , bu takımda hiç mc oynamadı. ya sağ kanat ya da sağ bek.
Bir de yaratıcı oyuncu alınır.
3 kişinin 11 de oynadığı o mevki için 3 kulvarda yarışan bir takımda 7 kişi fazla değil.
3 kulvar diyorsunuz da bu bence türkiyede böyle değil türk takımları için 2 kulvar var biri lig diğeri avrupa
grup aşamalarına kadar yedekler yerine gençlerle oynansa bile gruplara kalınır türkiye kupası itibar olarak yerel seviyede ondan abartmaya gerek yok türkiye kupasını
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 00:25
Türkiye Kupası'na FA Cup tarzı bir sistem getirilmeli ve uzun bir maratona dökülmeli,genç oyuncular ancak böyle şans bulurlar.Ayak üstü yorumumu da yapıyım :D
sui generis
24.Mayıs.2013, 00:34
3 kulvar diyorsunuz da bu bence türkiyede böyle değil türk takımları için 2 kulvar var biri lig diğeri avrupa
grup aşamalarına kadar yedekler yerine gençlerle oynansa bile gruplara kalınır türkiye kupası itibar olarak yerel seviyede ondan abartmaya gerek yok türkiye kupasını
Türkiye kupasında kim oynayacak bu 7 adamdan 3 ü yine. Başka oyuncu mu var ? gençlerin zaten kendi fikstürleri var. gel burda o maçları da mı yap diyeceğiz. hem gençlerle gruplara falan gelineceği yok . oynadığınız takımlar her hafta düzenli maç yapıyor. fizik olarak o gençleri yerler , hatta fark atarlar. bu kadar kolay bir şey olsaydı gruplara kalmak bu sezon Galatasaray'da kalmış olurdu.
Önder HOCA
24.Mayıs.2013, 00:42
cenk tosun diyor aykut yıldırım
GebzeLi1907
24.Mayıs.2013, 00:58
Ne Cenk Tosun u abi gözünü seviyim. Bizimkilerin yine dengesi sapmaya başladı Baroni Selcuk kaldı şimdi yine olmayacak adamların peşine düşüyolar. İnşallah yalandır
Redrum
24.Mayıs.2013, 01:00
Türkiye kupasında kim oynayacak bu 7 adamdan 3 ü yine. Başka oyuncu mu var ? gençlerin zaten kendi fikstürleri var. gel burda o maçları da mı yap diyeceğiz. hem gençlerle gruplara falan gelineceği yok . oynadığınız takımlar her hafta düzenli maç yapıyor. fizik olarak o gençleri yerler , hatta fark atarlar. bu kadar kolay bir şey olsaydı gruplara kalmak bu sezon Galatasaray'da kalmış olurdu.
Yedekleri, pafları, kim varsa as olmayan oynat gitsin. Elenirsen de elen. Aziz Yıldırım demiyor muydu katılmasak daha iyi, kazandığımız para o kadar az ki diye.
Namzet
24.Mayıs.2013, 01:02
Cenk Tosun yedek olarak Semih'ten daha iyi olabilir,Semih gidecekse mantıklı bir hamle olur
sui generis
24.Mayıs.2013, 01:03
Aziz Yıldırım kupanın cazibesini arttırsınlar diye blöf yapıyor :)
Yoksa pafla falan çıkmaz. Bizim yedeklerimiz de o 7 adam zaten :)
Cengo
24.Mayıs.2013, 03:03
Cenk gelirse Semih gider.
byariff
24.Mayıs.2013, 03:13
detayi atlamissin aykut kocamana gore hepsi on libero :D
zarateray
24.Mayıs.2013, 03:36
Semih bencede gider cenk gelirse ki gitmeli yani bu adamı 2 sezon arka arkaya 40 mac oynarken göremedik
Alicanfmfan
24.Mayıs.2013, 04:17
Şahsi fikrimi belirtmek istiyorum. Alper Potuk'u Galatasaray Melo transferi olumsuz sonuçlanırsa diye plase olarak bekletiyorlardı. Biliyorum Alper ve Melo çok farklı oyuncular.Eğer Alper'e bu takımda ilk 11 denilseydi kesinlikle tercihi Galatasaray olurdu. 250 bin Euro'dan sebep oyuncu mu alamayacak Galatasaray Spor Kulübü. Geyikler felan sürüyor ama birşey atlanıyor. Bu transferde başarısız olan bir kulüp varsa oda fenerbahçe'dir. Sene başında 5 Milyon dan sebep almamışlardı diye hatırlıyorum.
petrol_fb12
24.Mayıs.2013, 04:21
Şahsi fikrimi belirtmek istiyorum. Alper Potuk'u Galatasaray Melo transferi olumsuz sonuçlanırsa diye plase olarak bekletiyorlardı. Biliyorum Alper ve Melo çok farklı oyuncular.Eğer Alper'e bu takımda ilk 11 denilseydi kesinlikle tercihi Galatasaray olurdu. 250 bin Euro'dan sebep oyuncu mu alamayacak Galatasaray Spor Kulübü. Geyikler felan sürüyor ama birşey atlanıyor. Bu transferde başarısız olan bir kulüp varsa oda fenerbahçe'dir. Sene başında 5 Milyon dan sebep almamışlardı diye hatırlıyorum.
Galatasaray 3 Milyon Euro+Sezon içinde 3 Milyon ödeyelim dedi.Birde CLuio verdiler.Bizim peşin paraya ihtiyacımız vardı.Fenerbahce 6.250.000 Milyon Euro "HEMEN VERİYORDU" ihtiyacımız olan iki bölgede oyuncu verdi.Bizde bunu kabul ettik.Sonuçta bizde futbolculara maaş ödüyoruz.Hemen paraya ihtiyacımız vardı. Dedi..
Alicanfmfan
24.Mayıs.2013, 04:23
E tamam işte , Fener bu kadar verdi diyince, 2-3 fazlasını verip alamaz mıydı Galatasaray ? Yazık olurdu çünkü vizyonu geniş ve bu tür kompleksleri olmayan bir başkanımız var. Allah'a şükür.
goosfraba
24.Mayıs.2013, 05:40
semih ve sezer gidiyor. takasta kullanılacak muhtemelen.
tahminimce tosic transferinde kullanılacak.
bu arada emenike ve chedjou hayırlı olsun.
sui generis
24.Mayıs.2013, 05:56
detayi atlamissin aykut kocamana gore hepsi on libero :D
Aykut Kocaman'ı eleştirebilecek durumda görmüyorum sizi " :D "
Redrum
24.Mayıs.2013, 11:21
semih ve sezer gidiyor. takasta kullanılacak muhtemelen.
tahminimce tosic transferinde kullanılacak.
bu arada emenike ve chedjou hayırlı olsun.
Hayırlı olsun? Haydaa Chedjou Fener ne alaka?
nannar
24.Mayıs.2013, 12:01
Eğer Aziz Yıldırım Chedjou'ya da kanca atmaya çalışıyorsa gerçekten enteresan :n: Biz kime el atsak Aziz bey de el atıp bizim güçlenmemizi falan engellemeye çalışıyorsa aldıkları ellerinde patlar :D Bizde para çok. Önce 2. tercihlerle ilgilenip Fenerin almasını sağlayabiliriz :D
himone
24.Mayıs.2013, 12:42
Abi Chedjou falan yalan haber hepsi. Alper transferinde çekişme olunca insanların hoşuna gitti, tüm yaz boyunca futbolcu 3. lig oyuncusu bile olsa bu tarz haberler çıkacaktır.
Moussa Sow7
24.Mayıs.2013, 12:47
Takip ettiğim 2 kaynak var.
Menajerler aracılığıyla Pepe ve Fernando Torres sürekli olarak kulübe öneriliyor.
Diğer kaynağım ise,İlgilenmiyoruz diyor.
Emenike ile ilgili ciddi şüpheler varmış,ÖNEMLİ! Emenike'nin diz iç yan bağları ve menüsküs ameliyatlarından sonra iyileşme sürecinin başladığı bildirildi.
Doktor kontrolleri vs vs ona göre emenike alınacak.
Ayrıca Cenk Tosun ile ilgili ciddi girisimlerimiz var onumuzdeki gunlerde bu transfer aciklanabilir.
24kobebryant
24.Mayıs.2013, 13:30
Aykut Kocaman'ı eleştirebilecek durumda görmüyorum sizi " :D "
Aykut Kocaman eleştirilemez mi ? Eleştirebilecek duruma gelmemiz için napmamız lazım :o :o
sui generis
24.Mayıs.2013, 13:33
Eleştirilir elbet ama içi boş şeylerle değil.
goosfraba
24.Mayıs.2013, 14:07
chedjou'yu tepkinizi ölçmek için yazmıştım. ciddi değilim o konuda :D
basın bize de yazıyor ama biz ilgilenmiyormuşuz.
muhtemelen size gelecek.
attirson
24.Mayıs.2013, 14:11
Eğer Aziz Yıldırım Chedjou'ya da kanca atmaya çalışıyorsa gerçekten enteresan :n: Biz kime el atsak Aziz bey de el atıp bizim güçlenmemizi falan engellemeye çalışıyorsa aldıkları ellerinde patlar :D Bizde para çok. Önce 2. tercihlerle ilgilenip Fenerin almasını sağlayabiliriz :D
Chedjou'nun da Alper'in de Türkiye'de ilk anıldıkları takım Fenerbahçe oldu.
BleedingMoon
24.Mayıs.2013, 14:11
fernando torres bir şekilde bize itelenirse güiza iki olur.
ReaList
24.Mayıs.2013, 14:24
Güiza dediğiniz adam bizim Gökhan Ünal, Okan Yılmaz, Zafer Biryol tarzında kariyerinin bir noktasında patlama yapıp aşağıya doğru inen oyunculardan biriydi. Torres ise Atletico Madrid'ten Liverpool'daki ağır sakatlık dönemine kadar belli bir standardı olan üst düzey bir golcü. Sakatlıktan sonra toparlanması için bir geçiş süreci gerekiyordu ama o daha üst düzey mücadelenin içinde yer alarak Chelsea'ye gitti.
Fenerbahçe'ye gelmesi durumunda bir Güiza değil Anelka olacaktır. Anelka'da gelmeden önce yararsız deniliyordu ama aynı adam geçiş noktasını iyi kullandı tekrar yükseldi. Hoş Torres'i getirmek kolay değil ama...
ForsakeN
24.Mayıs.2013, 14:28
Torres'e burun kıvırır halde geldik :) Gelen adam Cenk Tosun olursa şaşırmayın
BleedingMoon
24.Mayıs.2013, 14:34
valla çoğu maçını izlediğim için konuşuyorum. adam sırf "ulan o kadar aldık, oynatalım da ziyan olmasın bari." dercesine oynatılıyor. kendisinden geriye sadece "klas"ı kalmış. kaka gibi aynı.
anelka zımba gibiydi bize geldiğinde. beşiktaş maçındaki deparını ve çalımlarını hepimiz hatırlayıp iç geçiririz herhalde.
darkkobal123
24.Mayıs.2013, 14:35
Fenerbahçe'nin Torres'e ihtiyacı yok bence, Sow Torres'den çok daha iyi. Torres'in de Fenerbahçe'ye gelme niyeti yoktur zaten. Asılsız iddaalar bunlar.
Moussa Sow7
24.Mayıs.2013, 14:39
Güiza dediğiniz adam bizim Gökhan Ünal, Okan Yılmaz, Zafer Biryol tarzında kariyerinin bir noktasında patlama yapıp aşağıya doğru inen oyunculardan biriydi. Torres ise Atletico Madrid'ten Liverpool'daki ağır sakatlık dönemine kadar belli bir standardı olan üst düzey bir golcü. Sakatlıktan sonra toparlanması için bir geçiş süreci gerekiyordu ama o daha üst düzey mücadelenin içinde yer alarak Chelsea'ye gitti.
Fenerbahçe'ye gelmesi durumunda bir Güiza değil Anelka olacaktır. Anelka'da gelmeden önce yararsız deniliyordu ama aynı adam geçiş noktasını iyi kullandı tekrar yükseldi. Hoş Torres'i getirmek kolay değil ama...
Anelka"da olan psikolojik baskı,Aynı şekilde Fernando Torres içinde olacaktır.Nasıl Drogba rakip savunmayı korkutuyorsa,aynı şekilde bu etkiyi Fernando Torres de gösterebilir.Torres için konuşmak yersiz olur,ama ilgilendiğimizi söyleyebilirim.
Kaka Leite
24.Mayıs.2013, 14:56
valla çoğu maçını izlediğim için konuşuyorum. adam sırf "ulan o kadar aldık, oynatalım da ziyan olmasın bari." dercesine oynatılıyor. kendisinden geriye sadece "klas"ı kalmış. kaka gibi aynı.
anelka zımba gibiydi bize geldiğinde. beşiktaş maçındaki deparını ve çalımlarını hepimiz hatırlayıp iç geçiririz herhalde.
Kaka ile Torres'i kıyaslayamazsın.
Kaka'ya şans verilmiyor verildiğinde hep birşey yapıyor, Torres ise her maç kadroda olmasına rağmen değerlendiremiyor ikisi çok farklı.
Gncl1905
24.Mayıs.2013, 14:59
Torres bence gereksiz macera olur. Adam 29 yaşında Anelka gibi tekrar parlattıktan sonra satılmaz. Şu anki performansı belli. Türkiye'ye emeklilik parasını çıkarmak için de gelebilir ya da gelip efsane olabilir. Ancak bana ilki daha olası gibi geliyor. Bir şey katacağını sanmıyorum.
ReaList
24.Mayıs.2013, 14:59
Kaka kim ya gereksiz bir transfer olur, kariyeri boş beleş bir adam :D
himone
24.Mayıs.2013, 15:01
Bize süratli ve ayağında top tutacak adam lazım. Sow şuan Torres'den daha iyi bir forvet. Torres'in son 2 yılda ofansif anlamda hiçbir katkısı yok takıma, sadece ilerde pres yapıp savunmayı zorluyor. Ve artık genç adam almanın zamanı geldi takım huzur evi gibi oldu. 30'undan genç adam yok neredeyse, ben Torres haberinin doğu olmadığını düşünüyorum. Ve adamın yıllık parası da inanılmaz yüksek. Bizim maksimum 3 milyon politikası anında yalan olur, aslında yalan olsa daha iyi ama en azında ne yapacağı belli olmayan Torres olmasın. Bonservisi de en kötü 10-15 arası olur, yine parayı çöpe atarız.
KanaKe
24.Mayıs.2013, 15:06
torres e ne gerek var emenike yi alsinlar iste... illa yildiz oyuncu alacaksa belhandayi getirsin
Moussa Sow7
24.Mayıs.2013, 15:09
torres e ne gerek var emenike yi alsinlar iste... illa yildiz oyuncu alacaksa belhandayi getirsin
Emenike"nin sakatlığının ciddiyetini biliyormusun ? Şubat sonundan beri sakat,dönüşü temmuz ortası gibi olacak.Kronik sakatlık olabilir bu.Araştırılıyor yani.
KanaKe
24.Mayıs.2013, 15:12
Emenike"nin sakatlığının ciddiyetini biliyormusun ? Şubat sonundan beri sakat,dönüşü temmuz ortası gibi olacak.Kronik sakatlık olabilir bu.Araştırılıyor yani.
ona bakarsak torres te ciddi sakatlilar yasadi.. torres gelirse yedek kulübesine yatirim olur en fazla.. adam tamamen bitmis
SAİT71
24.Mayıs.2013, 15:20
Cenk Tosun gelirse 2. Zafer Biryol olur bana göre... Torres'e gerek yok bencede. Madem yabancı bir forvet alacaksın. Daha genç, daha formda bir isim almalısın. Torres formsuz, yaşlı ve etkisiz bir oyuncu konumuna geldi... Sol beke Tosic getirilmeli. Emenike'de bana göre sağlam adım atılıyor. Çünkü ciddi bir yerden sakatlık geçirdi. Apar topar bir imza milyon euro zarar demek. Bazı kaynaklarda 13 milyon euro istiyorlarmış biz ise 11 vermişiz. Eğer öyleyse cidden kazık yeriz ve bu yönetimi sonuna kadar eleştiririm. Böylesine ciddi sakatlık geçirmiş adamın pazarlığını bile yapmasını bilmemek ayıptır. 11 milyon euroya diz sakatlığı geçiren adamı kimse almaz...
Moussa Sow7
24.Mayıs.2013, 15:21
ona bakarsak torres te ciddi sakatlilar yasadi.. torres gelirse yedek kulübesine yatirim olur en fazla.. adam tamamen bitmis
Torres uzun süredir sakatlanmıyor,sakatlanmayacak anlamına da gelmiyor.Ama Emenike"de çok ciddi sakatlık var,Menisküs ve İç yan bağları olması lazım,ikisinden de ameliyat olmuş.Ama olacağı söylüyorum sana.3 Alternatif den ikisi bunlar,Cardozo da var listede.
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 15:24
Torres'i çok küçümsüyorsunuz.2 yıl önce ki Torres yok artık.
Moussa Sow7
24.Mayıs.2013, 15:30
Bülent Uygun istifa etti,Nedeni Cenk Tosun"un Fenerbahçe ile anlaşması olabilirmiş.Bekleyip göreceğiz...
himone
24.Mayıs.2013, 15:34
Torres'i çok küçümsüyorsunuz.2 yıl önce ki Torres yok artık.
Küçümsemek değil de son yıllarında sürekli istikrarsız olan bir adam. Yaşı geçmiş bir oyuncu ve maliyeti de çok yüksek. Geldiğinde çok iyi işler yapabilir ama inanılmaz risk taşıyan bir transfer. Sen olsan şu hali ile GS'a istermiydin. Açıkçası ben istemem, ilerideki adamlar zaten 32-33 yaşında bir tane de 30 yaşında adama gerek yok ve Sow'dan daha iyi de performans göstereceğini zannetmiyorum. Sakatlık riskinden bahsetmiyorum bile.
Ben Emenike transferine de karşıyım, ne kadar sağlık raporlarında iyileşmiş görünse de 4-5 ay top oynamdan alınmamalı. Adam dizinden sakatlık geçirmiş ve birkaç aydır top oynamıyor, 11-13 milyon ciddi para.
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 15:40
Küçümsemek değil de son yıllarında sürekli istikrarsız olan bir adam. Yaşı geçmiş bir oyuncu ve maliyeti de çok yüksek. Geldiğinde çok iyi işler yapabilir ama inanılmaz risk taşıyan bir transfer. Sen olsan şu hali ile GS'a istermiydin. Açıkçası ben istemem, ilerideki adamlar zaten 32-33 yaşında bir tane de 30 yaşında adama gerek yok ve Sow'dan daha iyi de performans göstereceğini zannetmiyorum. Sakatlık riskinden bahsetmiyorum bile.
Ben Emenike transferine de karşıyım, ne kadar sağlık raporlarında iyileşmiş görünse de 4-5 ay top oynamdan alınmamalı. Adam dizinden sakatlık geçirmiş ve birkaç aydır top oynamıyor, 11-13 milyon ciddi para.
Valla Torres benim en sevdiğim oyuncudur Galatasaray'a gelmesini çok isterim,yıllardır izlerim belli bir çizgisi vardır ancak geçirdiği sakatlıklar formunu baya düşürdü,gel gelelim ki 2012 Mart ayından beridir formu yükselişte,bu sırada 3 tane büyük kupa kazandı ve bu kupalarda takımına katkı sağlayan 3-5 oyuncudan biriydi.Evet maliyetli olur ancak Fernando Torres Süper Lig'in üstünde bir forvet.Sow ile karşılaştırmak doğru olmaz,Sow'u o kadar üst düzey seviyelerde pek izleyemedik.
Moussa Sow7
24.Mayıs.2013, 15:44
Valla Torres benim en sevdiğim oyuncudur Galatasaray'a gelmesini çok isterim,yıllardır izlerim belli bir çizgisi vardır ancak geçirdiği sakatlıklar formunu baya düşürdü,gel gelelim ki 2012 Mart ayından beridir formu yükselişte,bu sırada 3 tane büyük kupa kazandı ve bu kupalarda takımına katkı sağlayan 3-5 oyuncudan biriydi.Evet maliyetli olur ancak Fernando Torres Süper Lig'in üstünde bir forvet.Sow ile karşılaştırmak doğru olmaz,Sow'u o kadar üst düzey seviyelerde pek izleyemedik.
Sen bu takımda 25 gol atmış adamı üst seviyede izliyemedinmi ? Bu takıma Messiyi getirsen bir senede 25 gol atamaz! Sistem düzeldikce Sow iyice açılacaktır.Sow bu sezon Galatasaray"da oynasaydı ligde en az 30 u görürdü.
himone
24.Mayıs.2013, 15:46
Torres çok kaliteli ama yaş-maliyet-sakatlık riski ve performans olarak ele aldığında değmez diyorum. Sow'un senede 15 gol civarı her türlü atıyor, Torres de daha fazlasını atmaz bence. Ve Chelsea'da oynadığı gibi hırslı oynamaz bizde.Genç adam lazım genç, ona yıllık 4-5 milyon + en kötü 10 milyon bonservis verene kadar. Gidersin genç kaliteli bir adama 15-20 bonservis yıllık 2,5 verirsin zaten kafa kafaya gelir. Derdin de olmaz kaç sene oynar diye.
europeanconquer
24.Mayıs.2013, 15:49
Sen bu takımda 25 gol atmış adamı üst seviyede izliyemedinmi ? Bu takıma Messiyi getirsen bir senede 25 gol atamaz! Sistem düzeldikce Sow iyice açılacaktır.Sow bu sezon Galatasaray"da oynasaydı ligde en az 30 u görürdü.
Torres ile Sow'un futbolculuğunu tartışmıyorum,üst seviyede oynadıkları maç sayılarını karşılaştırıyorum.
Torres çok kaliteli ama yaş-maliyet-sakatlık riski ve performans olarak ele aldığında değmez diyorum. Sow'un senede 15 gol civarı her türlü atıyor, Torres de daha fazlasını atmaz bence. Ve Chelsea'da oynadığı gibi hırslı oynamaz bizde.Genç adam lazım genç, ona yıllık 4-5 milyon + en kötü 10 milyon bonservis verene kadar. Gidersin genç kaliteli bir adama 15-20 bonservis yıllık 2,5 verirsin zaten kafa kafaya gelir. Derdin de olmaz kaç sene oynar diye.
Zaten Torres gelmesin Fener'e,istemiyorum gelmesini :D
DaveJones
24.Mayıs.2013, 16:19
Tam Torres için geçerli değil ama benzer olayı Krasiç'le yaşadığımız için yoğurdu üfleyerek yememiz gerek bir süre. Özellikle Cska döneminde Beşiktaşa karşı oynadığı maçlar olsun, diğer maçları olsun rakiplerin içinden geçen, harika işler yapan Krasiç nerde bizdeki paf takım oyuncusu fizikli Krasiç nerde. O yüzden ciddi sakatlık geçirmiş oyuncuların zaten sert olan ligimizde iş yapmaları zor olabilir. Aynı olaya Kaka'yı da dahil edebilirim.
İngiltere'den gelen oyuncular ligimizde her zaman iyi iş yapmışlardır oranın fiziksel antrenmanını yediklerinden dolayı. Ancak buradan gelecek oyuncuların kariyerinin sonuna gelen yıldızlar olması yerine, beklenilen büyük patlamayı yapamamış ancak halen 25-26 yaşlarında olan oyuncular olmasını tercih ederim.
sananes
24.Mayıs.2013, 16:53
Emenike alınmamalı. Ligimizdeyken de sürekli sakatlanıyordu Rusya'da da bu durum devam ediyor. Diz sakatlığı diğer sakatlıklara benzemez, geçmez diz sakatlıkları. Sürekli sakatlanıp duracaktır,bu risk alınmamalı. İstenilen ücret çok fazla zira.
Torres alınabiliyorsa da hiç düşünülmesin. Aslında çok sert bir oyuncu olmadığı için ligimize uygun olmadığını düşünüyorum ben ama kendisi koskoca Fernando Torres beyler. Baros bile geldi neler yaptı ilk senelerinde bu ligde. Kaldı ki Torres düzelmeye de başladı son zamanlarda.
Torres ve Kaka kıyasına gelirsek aslında hiç gelmeyelim ama lig farkı büyük etken. İngiltere çok zorlayıcı,İspanya'da ise futbol yumuşak. Kaka Chelsea'de 18'e girerse tek sebebi ismidir. Torres İspanya'da olsaydı ama 30'a yakın gol atardı.
antiochia
24.Mayıs.2013, 18:38
Avrupa'dan oyuncu alınacaksa fiziksel özellikleri olan liglerden alınmalı. Mesela İngiltere ve Almanya, belki İtalya , İskandinavya, Çek Cum., Polonya, Hırvatistan ve Sırbistan
TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Mayıs.2013, 18:58
Avrupa'dan oyuncu alınacaksa fiziksel özellikleri olan liglerden alınmalı. Mesela İngiltere ve Almanya, belki İtalya , İskandinavya, Çek Cum., Polonya, Hırvatistan ve Sırbistan
ispanya haric deseydin de olurdu aslinda :n:
bize bir sol bek ve onunde oynayacak iyi bir sol acik yeter. stoch gelisimini tamamlamis olsaydi ona da luzum kalmazdi. yerli kalitesini de yukseltmek lazim. bu acidan alperi almamiz cok iyi oldu.
Kaka Leite
24.Mayıs.2013, 19:10
Kaka kim ya gereksiz bir transfer olur, kariyeri boş beleş bir adam :D
Keşke her birimizin kariyeri öyle olsa :)
Torres oynar bence bizde. En azından ligimizde çok rahat oynayacak bir oyuncu Torres. Ayrıca kendisi bizde yedek oturacak kadar ölmedi daha ya da şöyle diyim kendisi bizim klübede yedek oturacak kadar Fenerbahçe büyümedi maalesef.
erdem344
24.Mayıs.2013, 19:45
Torresi alamayız ve bence gelmez de ülkemize
torres kontratı bitmeden chelsea den ayrılmaz ayrılsa bile ya at madride gider yada çok para vericek monaco rus kulüpleri vs. chelsea de 10 m € civarı maaş alıyo bizim ligde ne yapar bilmem de şahsen artık torres in düzelmiceğini düşünüyorum en son euro 2012 de artık geri döndü dedim sonra sene içinde aynı tas aynı hamam :D
zemlinskis
24.Mayıs.2013, 20:26
Fernando Torres'e burun kıvırmak tam anlamıyla futbol fakirliğidir.Şayet gelirse 25 ve üstü gol atacağından eminim.Poacher'ın kralıdır kendileri.Umarım gelir ve Süper Ligi'mizin kalitesine kalite katar.
Önder HOCA
24.Mayıs.2013, 20:33
Güney Yilmaz @Gnyyilmaz
Hasan Cetinkaya'nin Madrid'de oldugu soyleniyor.
Coentrao ve Kaka'yı bekleyin.
hadi bakalım
Universal
24.Mayıs.2013, 20:34
Kaka mı? Ya bırakın bu işleri R.C3 geldi çeyrek final oynarken en önemli maçlarımızda yoktu, ligde bir iki maç dışında bir katkısını göremedik. Sadece reklam olsun diye oyuncu almak çok saçma. Akıllanın artık bu oyuncular 27-28de senin telefonunu bile açmazlar şimdi sana gelmek istiyorlar ezdirmeyin kendinizi bu kadar.
Kaka Leite
24.Mayıs.2013, 20:36
Birisi alsın Kaka'yı yahu bu adam bize çok yarar.
Yemin ediyorum yarar, görün şu adamı artık. Bu adam ölmedi sadece oynamıyor...
sui generis
24.Mayıs.2013, 20:37
Coentrao :) heyecan yaptı bende :) Kaka'ya bile tamam derim hani :)
KanaKe
24.Mayıs.2013, 20:39
coentrao iyi olurda epey pahaliya patlar büyük ihtimal kiralik formülü denenir.. kakaya gelince ona ihtiyacimiz yok su an icin.. ölü topcuyu ne yapacagiz ha torres ha kaka ikiside ayni
erdem344
24.Mayıs.2013, 20:50
Bu perez durup dururken neden bizim kupayı kutladı
pepe + albiol + coentrao(kira) = 15 m. Mis gıbi olur
sui generis
24.Mayıs.2013, 20:52
Bu perez durup dururken neden bizim kupayı kutladı
pepe + albiol + coentrao(kira) = 15 m. Mis gıbi olur
Yuh :) 15 M ne veriyoruz yahu. Pepe için 5-6 verelim. Albiola gerek yok. Diğer stoper Türk olacak. Egemen , Ömer Toprak falan. Coentrao nasıl gelirse gelsin. Sow da rahat eder garibim :)
edit: FM den baktım Pepe'ye vergiyi çekince kalan 2.6 M Euro , Coentrao 1.6 M Euro . Maaş da sıkıntı olmaz :D
himone
24.Mayıs.2013, 20:56
Pepe'yi alırız ama Coentrao biraz zor gibi geliyor bana. Savunmada ihtiyacımız olan 2 pozisyon bakalım ne olacak. Ama Perez boşuna bizim dandik kupayı kutlamadı, adam takımı boşaltma peşinde. Bu sene Real'den 2 tane topçu alırız çok da iyi olur. Lugano'dan sonra savunmamız çirkef adam eksikliği yaşıyor :).
Universal
24.Mayıs.2013, 21:14
Pepe'yi filan almayalım ya da alalım her Beşiktaş, Galatasaray maçında kırmızı kart olur diye bahis oynarım. Takımda zaten Volkan, Emre var bir üçüncü isim olmamalı.
KanaKe
24.Mayıs.2013, 22:44
Pepe gelmez Türkiye'ye
Mamadou
25.Mayıs.2013, 00:15
Selçuk ile yeni sözleşme yapılması gereksiz bide üstüne bu adam sezonda 15 maç banko sahada. Onun yerine genç bir oyuncu kadroya dahil edilse daha iyi olurdu. Tamam adam yılların oyuncusu ama artık gönderilmeliydi. Gereksiz yere kadroyu şişirmenin hiç gereği yok ki.
attirson
25.Mayıs.2013, 00:19
Kaka'ya filan gerek yok ona verilecek para ile Belhanda alınsın daha iyi ancak Coentrao harbiden süper olur.
Kaka Leite
25.Mayıs.2013, 00:27
Krasic satılık listesinde imiş.
Çok umutluydum kendisinden ama bir yerden sonra bende hayal kırıklığına uğradım. Dün gibi hatırlıyorum o çok iyi olduğu CSKA döneminde Fanatik Sırp milli takımı kamp'ına gidip röportaj yapmıştı adı bizimle çok anıldığı için. :)
O zamanlar çok çok istiyodum kendisini ama ölüsü geldi maalesef. Ne kadara satacaklar ben onu merak ediyorum..
Kaka Leite
25.Mayıs.2013, 00:46
Fenerbahçe'den Dejan Lovren'e 7 milyon avro
Savunmaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe’nin son gözdesi Lyon’un Hırvat oyuncusu Dejan Lovren.
Fransız medyasına göre 23 yaşındaki oyuncu için sarı-lacivertliler 7 milyon avroluk bir teklifte bulundu. Aykut Kocaman’ın göreve geldiği ilk günlerde de transfer etmek istediği oyuncu 9,5 milyon avroya Lyon’a imza atmıştı.
Bu sezon Lyon’da 24 maçta forma giyen Dejan Lovren bu karşılaşmaların 23’ünde ilk 11’de şans bulurken rakip fileleri de 1 defa havalandırmayı başardı. Hırvatistan Milli Takımı’nda da görev alan defans oyuncusu savunmanın sağında ve solunda da görev alabiliyor. Lovren 2012’de Lyon ile sözleşmesini 2016’ya kadar uzattı.
Nasıl oyuncudur bilen var mı ?
Kaynak : Eurosport bu arada..
Redrum
25.Mayıs.2013, 00:50
Bütün FM serilerinde çok iyi oyuncu olduğunu biliyorum ama gerçek hayatta nasıldır bilmiyorum.
ReaList
25.Mayıs.2013, 01:22
http://o1305.hizliresim.com/19/t/nfdhb.jpg
KanaKe
25.Mayıs.2013, 01:45
gitmiyor diyecek tabi oyuncunun moralini bozmamak icin.. baroni bu transfer dönemi kesin yolcu.
petrol_fb12
25.Mayıs.2013, 01:49
Aykut Kocaman "Baroni benim güvendiğim oyuncuların en başında geliyor.Oyunculuğuna inanıyorum.Oynatıyorum"
Aykut Kocaman gidene kadar burda.
SAİT71
25.Mayıs.2013, 01:54
Bu takımdan bir yol olmaz öyleyse. Baroni kalıyor, Selçuk kalıyor ee kim gidecekte transferler yapılacak merak ediyorum.
ReaList
25.Mayıs.2013, 01:56
Topu topu 3 bazen 2 kişinin oynayabileceği bir bölge için elde
Emre-Meireles-M.Topal-Alper-Salih
Cristian-M.Topuz-Sezer-Selçuk-Recep
Ve olması gerekli bir transfer... (Caner'le Cristian'dan AMC olmuyor)
var, Nasıl bir kadro planlaması yapıyoruz merak ettim doğrusu. Sistem takımı olmadığımız ve sisteme göre oyuncu takviyesi yapmadığımız bir gerçek. Çünkü elde 10 tane orta saha olup sistemin kilit noktasını oluşturan mevkide o bölgeyi karşılayabilecek 1 oyuncu bile olmaması büyük bir eksikliktir. Bu tüm arabayı dizayn edip içine direksiyon koymamaya benzer, Hayır bilsem Salih o bölge için düşünülüyor ve onun üstünde durulacak neyse ama bunun olma ihtimalinin çok çok düşük olacağını hepimiz az çok biliyoruz. Eğer o bölgeyi transfersiz kapatır yine Cristian'la Caner'le falan idare etme yoluna gideceksek, yola çıkmadan ya sistem değişmeli ya da sistemin sahibi.
petrol_fb12
25.Mayıs.2013, 01:59
Recep Niyaz 6 gün sonra serbest.Bu kadar övdüğümüz oyuncu ile sözleşme imzalanmamış olması.Selçuk,Mehmet Topuz ile sözleşme imzanlaması.
Sözleşme Başlangıç T. : 10 Haziran 2010
Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2013
SAİT71
25.Mayıs.2013, 02:23
3 sene sonra Recep patlar 5-6 milyona tekrar alırız. Selçuk Şahin verir parasını o zaman.
Kaka Leite
25.Mayıs.2013, 02:27
Olay transferden de öte artık.
Biz her maça 1 adam eksik başlıyoruz ap açık bir şekilde, canı istediğinde oynayan bir Baroni bana göre bir futbolcu değildir.
Hayır kör olmak gerek Baroninin hiçbirşey yapmadığını görmek için ya da sağ tarafa bakmak yeterli sahada takımı uğruna 1 dakika durmayan Gökhan ve Kuyt'ı görmek yeterli Baroniyi bu takımdan yollamak için..
Baroni gitmiyorsa keşke Ziegler de kalsa idi. Çok ciddiyim en azından Baroni gibi yalandan hareketleri yok..
GebzeLi1907
25.Mayıs.2013, 03:12
gerçekten bende bu baroni de selcuk da ne var bilemiyorum. selcuk hadi yerli yılların eskisi profesyonel vs diye bi şekilde kalıba sokuyo bazıları, ben her kadar asla kabul etmesem de.
ama bu baroniyi fenerbahçenin maçlarını 90 dakika izleyip de savunabilecek bir adam futboldan anlamıyordur çok net ya da inandığı doğruları söylemiyodur başka bişey vardır olayın altında.
petrol_fb12
25.Mayıs.2013, 03:15
Baroni maç başına parasının yarısını Aykut Kocaman'a veriyor galiba :D
Başka bir türlü bir şey gelmiyor aklıma..Televizyon'dan İzlediğimiz için mi bize öyle geliyor yoksa ?..Bu sene Stadda izleyeceğim o zaman net olarak görülür ne yaptığı.
Kaka Leite
25.Mayıs.2013, 03:19
Baroni maç başına parasının yarısını Aykut Kocaman'a veriyor galiba :D
Başka bir türlü bir şey gelmiyor aklıma..Televizyon'dan İzlediğimiz için mi bize öyle geliyor yoksa ?..Bu sene Stadda izleyeceğim o zaman net olarak görülür ne yaptığı.
Ne alakası var yahu :)
Topsuz alanı göremiyoruz belki ama topla da bişey yapamıyor ki bu adam topsuz kim bilir ne yapıyordur.
Ne bir pres var, ne bir hırs koy boş boş dolansın.
erdem344
25.Mayıs.2013, 03:19
ben izledim aynı pek farkı yok :D
SAİT71
25.Mayıs.2013, 03:20
Ömer Temelli Twitterdan çıkıpta Baroniyi yollayacağız yazmaz. Yalanlamaya fazla inanmıyorumda bu Aykut hoca güveniyorum dediyse işimiz zor. Biraz zor yollarlar. :(
GebzeLi1907
25.Mayıs.2013, 03:20
stadda izlersen daha beter söversin. rakip atağa kalkar baroni hantal hantal yürür, sow ondan önce gelir yarı sahaya.
biz atağa kalkarız baroni topu sallar sağa veya sola yine yürüyüşüne devam eder topsuz alanda. hiç telaşı acelesi yoktur. gideyim de bi pozisyon kovalayım demez.
bir sezonda 50 maçı varsa 40 ının minumum 70 dakikasında baroni budur.
Kaka Leite
25.Mayıs.2013, 03:22
Allah düşmanımın başına vermesin bu adamı.
Ben diyorum abi bir ara para topluyordu bunun eski klüp taraftarları geri getirmek için Baroni'yi o ara yollayacaktık.
Bugün satsınlar yemin ediyorum, bilet parası falan benden yeter ki gitsin şu adam.
himone
25.Mayıs.2013, 10:03
Arkadaşlar Alper'i de almıyoruz diye açıklama yapmışlardı, rahat olun.
Universal
25.Mayıs.2013, 10:37
Recep milli takımda olduğu için belki imza atamamıştır. Recep kalır mutlaka bir kulübe kiralanır. Sezer takas veya satışda kullanılır. Baroni ise teklife göre değerlendirilir.
Moussa Sow7
25.Mayıs.2013, 11:43
Emenike"nin raporları temiz çıkmış,Doktorlar onay vermiş.Resmi görüşmenin ardından transfer sonuçlanacakmış.
sananes
25.Mayıs.2013, 12:27
Emenike konusunda bizi timsaha getiriyorlar gibi geliyor bana. Bu adam Türkiye'de oynarken de hatırlayın sürekli sakatlanırdı. Hatta sakat olduğu için ligin sonunu kaçırdı da şike falan dediler buna. Şimdi gitti Rusya'ya orda da sakatlanıp duruyor. Raporları temiz çıksa ne olur bu kadar sakatlandıktan sonra.
himone
25.Mayıs.2013, 12:53
Emenike gelmez umarım, sezonda en kötü 10 maç kaırır ve takımda zaten Sow var Afrikalı, diğer forvet te Afrikalı olursa perişan oluruz. Afrika kupası korkulu rüyamız olur. Umarım daha akıllı bir politika izler ve Avrupalı bir forvet alırız veya Güney Amerikalı.
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Mayıs.2013, 13:17
Afrika kupasında yeni düzenleme yapıldı diye biliyorum. Artık her sene yapılmayacak.
Escochae
25.Mayıs.2013, 18:17
Belhanda transferi sezon sonuna kaldı diyorlardı ne oldu o iş ?
byariff
25.Mayıs.2013, 18:19
Afrika kupasında yeni düzenleme yapıldı diye biliyorum. Artık her sene yapılmayacak.
yok hala yapilmadi bi duzenleme 2015"deymis ancak..
sui generis
25.Mayıs.2013, 20:14
Emenike geldi
Ah ah , Emenike geliyor. Alex , Niang takımda. Cris'in saçlar kısa. Guiza , Uğur , Samet takımda. Kocaman , Emenike ve Sezer'i görünce yüzü gülüyor. hey gidi. Bilica bile var :)
titates1
25.Mayıs.2013, 20:44
Emenike geldi
Ah ah , Emenike geliyor. Alex , Niang takımda. Cris'in saçlar kısa. Guiza , Uğur , Samet takımda. Kocaman , Emenike ve Sezer'i görünce yüzü gülüyor. hey gidi. Bilica bile var :)
guiza da var :p
sui generis
25.Mayıs.2013, 20:51
Guiza , Uğur , Samet takımda dedim ya :)
titates1
25.Mayıs.2013, 21:21
görmedim ya =) guiza ya özledim valla şaka maka seviyodum
nfornirvana
25.Mayıs.2013, 21:36
Aykut Kocaman futbol direktörü.:)
ForsakeN
25.Mayıs.2013, 22:47
Aykut Kocaman futbol direktörü.:)
Hala öyle.
Mamadou
26.Mayıs.2013, 01:00
Twitter'da yazanlar var. PSV'nin Belçika'lı oyuncusu Dries Mertens için 8.5 M€ karşılığında teklif yapılmış. hatta Stoch + para teklifini yazanlar var. PSV bu fiyata Mertens'i satar mı hiç sanmıyorum ama FB Mertens'i alabilirse harbi mevzu olur. Stoch'un savunma yapan versiyonu. Tam Aykut Kocaman'ın aradığı stil kanat oyuncusu. Hollanda ligini sıkı takip ederim. PSV'nin kilit oyuncularından Mertens.
TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Mayıs.2013, 01:11
mertens de fizik olarak stochla cok benzer yapida, oyun stilleri de benziyor. 8m + stoch fazla olur bence. para kismi dusmesi lazim stoch verilirse.
GebzeLi1907
26.Mayıs.2013, 01:42
mertens bence bildiğin stoch hollanda liginde istatistiklerini ben umursamam. fizik olarak bu ligde iş yapabilecek kapasitede değil. hele de bizim gibi rakipleri %80 kapanan takımlara karşı oynayacaksa. kontra atak futbolu oynayan takımlarda iş yapar benim görüşüm.
bize daha fiziksel olarak güçlü bir hucümcu lazım. bastos ismi çıkıyordu kesildi. keşke o olsa
SAİT71
26.Mayıs.2013, 01:59
El Nino haberleri devam ediyor hala...
darkkobal123
26.Mayıs.2013, 02:12
Stoch + para fazla olur gerçekten. Hollanda Ligi zaten bol gollü geçiyor, istatistikler yanıltıcı olabilir. Bizim ligimizde fizik gücüne dayalı olduğu için oynaması zor olabilir.
Universal
26.Mayıs.2013, 11:10
Benim anlamadığım nokta var, bizim kulübümüz yabancı sınırlaması değişmesin diyor; ama durmadan yabancı almak için çaba gösteriyorlar. Pardon ama nereye kayıt ettireceksiniz?
titates1
26.Mayıs.2013, 11:44
Bizim kulüp hep yabancı sınırlamasının kalkmasını savundu , acaba değişmesin dediği yeni gelecek olan 5 olmasın da , şu anki haliyle devam etsin mi ? açıklamayı okumadım , bilgilendirir misiniz?
himone
26.Mayıs.2013, 12:25
Geçen sene başında 3 senelik yabancı sınırı açıklandı ve kimse ağzını açıp birşey demedi. FB yabancı sınırlamasına göre Hasan Ali, Mehmet Topal, Egemen gibi oyuncuları transfer etti. Bu sene de yabancı sınırı yüzünden Alper'e gereğinden fazla para vererek aldı. Yabancı sınırının kalkmasına karşı olmaları gayet normal. Daha önceki senelerle bu sene arasında fark var çünkü bu durumu geçen seneden beri biliyoduk. Bizimkiler sadece geçen sene başında açıklanan durumun değişmesine karşı olduklarını söylüyor, gayet haklı bir şekilde.
Ama şunu da söylemek lazım GS kulübü en başından bu TFF yönetimine karşı olduğu için her icraaatına da karşı olması gayet normal ortada yanlış bir durum görmüyorum ben. Ben 2 kulübün de haklı olduğunu düşünüyorum. Burada tek suçlu sırf başkan olmak için Anadolu kulüpleriinin emri altına giren Federasyon başkanıdır.
KanaKe
26.Mayıs.2013, 12:45
ben cok seyi kacirmisim ya fener yabanci sinirinin kalkmasina mi karsi cikti? eger öyleyse vah aziz yildirimin haline :D yillardir yabanci siniri kalkmali diyen adam birden bire cark mi etti yani...
birde mertens icin 8 milyon euro + Stoch yilin kazigi olur Laziodan Candreva'yi alsalar ya bi ara adi bizimle anilmisti Lazio maclarinda cok begendim ben o adami savunma yönüde gayet iyi..
sui generis
26.Mayıs.2013, 12:51
Fenerbahçe yabancı sınırı kalkmasın demedi , yabancı sınırı kaldırılmadan önce bilgilendirilmeliyiz , biz bu sezonki planımızı ona göre yaptık dedi.
KanaKe
26.Mayıs.2013, 13:00
Fenerbahçe yabancı sınırı kalkmasın demedi , yabancı sınırı kaldırılmadan önce bilgilendirilmeliyiz , biz bu sezonki planımızı ona göre yaptık dedi.
ayni manaya geliyor ama.. sirf gs sampiyon oldu diye aziz yildirimi korku sarmis olabilir.. yapialcak yabanci transferlerde gs feneri geride birakabilir düsüncesiyle... nede olsa galatasarayin kasasina bu sezon bizden daha cok para girdi
Namzet
26.Mayıs.2013, 13:04
Zırt pırt kural değişmez,bir sezon öyle bir sezon böyle.Niye kalksın kural durduk yere?
sananes
26.Mayıs.2013, 13:09
ayni manaya geliyor ama.. sirf gs sampiyon oldu diye aziz yildirimi korku sarmis olabilir.. yapialcak yabanci transferlerde gs feneri geride birakabilir düsüncesiyle... nede olsa galatasarayin kasasina bu sezon bizden daha cok para girdi
ya da sizde gereksiz bir aziz yıldırım fobisi var olabilir. Yazdıklarınız bunu gösteriyor.
Bu arada Mertens iyi bir oyuncu Stoch'tan da iyi bir oyuncu. Psv'de leblebi gibi gol atıyor. Psv'de büyük takım yani attığı gollerin açık alanla alakası yok ama bize uygun değil. Aykut Kocaman'ın 3 forvetli,forvetlerin yer değiştirerek oynadığı sistemini bozmaması gerektiğini düşünüyorum ben. O yüzden forvet almalı kanat almak yerine.
KanaKe
26.Mayıs.2013, 13:31
bende aziz yildirim fobisi yok aziz yildirimi hepimiz az cok taniyoruz ne mal oldugunu biliyoruz.. adam baskan oldugundan beri 2 konuya önem veriyor 1. havuz geliri 2. yabanci siniri simdi ne olduda ters tepti? planlarimizi ona göre yaptik felan hikaye.. finansal durumla alakali daha cok bence.
himone
26.Mayıs.2013, 13:52
bende aziz yildirim fobisi yok aziz yildirimi hepimiz az cok taniyoruz ne mal oldugunu biliyoruz.. adam baskan oldugundan beri 2 konuya önem veriyor 1. havuz geliri 2. yabanci siniri simdi ne olduda ters tepti? planlarimizi ona göre yaptik felan hikaye.. finansal durumla alakali daha cok bence.
Finansal durumla ne alakası var, Alper'e 6,5 milyon vermişiz. O paraya Avrupa'dan birsürü topçu alırsın. FB'nin maddi durumu konuşullduğu kadar kötü değil, her lafa inanmayın.
Geçen sezon kural falan değişmemişti sadece değiştirmeyi düşünüyoruz dediler kulüplere sormadan kafalarına göre nasıl kural değiştiriyolar ?
himone
26.Mayıs.2013, 14:14
Geçen sezon kural falan değişmemişti sadece değiştirmeyi düşünüyoruz dediler kulüplere sormadan kafalarına göre nasıl kural değiştiriyolar ?
Düşünyoruz demediler, direk değiştirdik dediler. Geçen sene başında Demirören Federasyon başkanı olduğunda açıklama yaptı ve yabancı sınırını değiştirdik dedi. Şu anki durum geçen sene başında belliydi zaten, yoksa son zamanlarda çıkan bir açıklama duydun mu?
ForsakeN
26.Mayıs.2013, 14:39
Şuan elinde yabancı şişkinliği olan kulüp Galatasaray. Fenerbahçe şuanki sisteme göre transferlerini yapıyor, Galatasaray ise hala yabancı oyuncuların peşinde. Yabancı sayısı düşürüleceği açıklanmasına rağmen Galatasaray'da böyle bir sıkıntı var diye serbest bırakılırsa çifte standarta girer bu. Fenerbahçe'nin bu konudaki derdi bu.
Planlamayı kısıtlı yabancıya göre yapıp rakip takımda fazla yabancı var diye sınırlama kalkarsa her takımın vereceği tepki bu olur zaten.
Fenerbahçe Alper'e sırf Türk diye 6,5M + 2 oyuncu vermiş. Bırakın da bu konuda gözdağı vermeye hakkı olsun
Yabancı sınırına ben de karşıyım bunu da belirteyim. Ama şu ortamda sınırı kaldırmak, bir takımı kayırmak olur başka birşey değil.
Universal
26.Mayıs.2013, 14:43
Fenerbahçe şimdide Cenk Tosun ile anlaştığını duyurdu, açık ve net Fenerbahçe bu sezon Krasiç, Stoch ile yollarını ayırmadan yabancı oyuncu alamayacak. Cenk Tosun umarım yıllar sonra bulduğumuz en iyi yerli golcü olur.
Bu arada edilen sitem durmadan kural değiştirilmez biz planlarımızı şuanki kurallara göre yaptık, bu nedenle değişmesini istemiyoruz şeklinde idi.
goosfraba
26.Mayıs.2013, 14:45
Fenerbahçe şimdide Cenk Tosun ile anlaştığını duyurdu, açık ve net Fenerbahçe bu sezon Krasiç, Stoch ile yollarını ayırmadan yabancı oyuncu alamayacak. Cenk Tosun umarım yıllar sonra bulduğumuz en iyi yerli golcü olur.
Bu arada edilen sitem durmadan kural değiştirilmez biz planlarımızı şuanki kurallara göre yaptık, bu nedenle değişmesini istemiyoruz şeklinde idi.
açıklama nerede batuhan?
Universal
26.Mayıs.2013, 15:06
açıklama nerede batuhan?
Çok fazla gazete ve spor adamı yazıyor. Tabii bizim kulüp son saniyede söyler. :)
europeanconquer
26.Mayıs.2013, 23:56
Baroni kalıyormuş beyler,hayırlı olsun.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/88618/baroni-kaliyor
Kaka Leite
27.Mayıs.2013, 00:06
Aynı tas aynı hamam, Fenerbahçe de hiçbir şey değişmez.
Mevcut yönetim, mevcut kafa olduğu sürece hiçbir şey değişmez, değişmeyecek..
Allah sabır versin diyeceğim de kalmadı, bitti ben bittim. Bir oyuncunun ayağı kırılsın diye dua eder misin ?
Ediyorum arkadaş, o kadar beter bişey ama yapıyorum. Kendime engel olamıyorum..
SAİT71
27.Mayıs.2013, 00:20
Yazık valla. İdare etmek için Baroniye tamam dedik ancak artık kadroyu elden geçirin be... Kör olmak lazım bu adamla devam etmek için... Neyse bu sezonda ligi kaçırırsak futbolcular, teknik heyet ve yönetimin ipi çekilir zaten. Kaybeden onlar olacak bizim için yine sorun yok...
Transferde bu takıma 1 yabancı transfer edilirse öpüp başımıza koyalım valla...
himone
27.Mayıs.2013, 00:20
Bu haber FB'de hiçbirşeyin düzelmeyeceğinin kanıtıdır. Bu sene de başarısız oluruz, seneye Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman çok beğendikleri Cristianla birlikte giderler. Tam bu adamlar doğru yolu buldu dediğimiz anda birşey yapmayı beceriyorlar. Bu saatten sonra kimse iyi transferler olacak demesin boşuna, şimdi Krasic ve Yobo'yla da yolları ayıramazlar ve transfersiz gireriz seneye.
sui generis
27.Mayıs.2013, 00:43
Cris gitsin isterim ama gitmezse dünyanın sonu değil. Kalsın , sıkıntı değil o kadar.
zarateray
27.Mayıs.2013, 02:06
Fenerbahçe'nin ilgilendiği Lovren twitter hesabından taraftara veda etmiş acaba fenere mi geliyor demeden duramadım
Fearless Coward
27.Mayıs.2013, 02:14
Zannetmem Bayern Munih'e gitmiş olabilir sonuçta Dante ile nereye kadar Badstuber'de uzun süreli sakat Dante en fazla 1-2 yıl oynar Lovren uzun yıllar hizmet eder Munih'e bence Munih'e gitmiştir.Eğer Fener'e gelirse de hayırlı olsun demek düşer bize nokta atış yapılmış olur stopere.
BleedingMoon
27.Mayıs.2013, 02:18
roma'yı kim uyandırdı acaba?
haberi okuyunca teklifleri beğenmediğini okudum beyzadenin. vay arkadaş, kocamanın desteğini de almış. aziz yıldırım ve aykut kocaman taraftarı sınıyor bence. önce selçuk, sonra baroni... bilica'yı yeniden getirsin dikilecek tüy olarak. bir o eksik.
sananes
27.Mayıs.2013, 02:31
Cris gitmezse 6. isim olur orta sahada. Kontratı bitince de paşa paşa gider kendi bileceği iş. Gitmek istemeyen adamı zorla satamazsın zira. Aykut Hoca sahaya mecbur kalmadıkça sokmasın gerisi mühim değil.
Mamadou
27.Mayıs.2013, 03:00
Amma çok orta saha oldu Fenerbahçe'de.
erdem344
27.Mayıs.2013, 03:03
arda ismi geçiyor
yıllık 6 m.
Corpus
27.Mayıs.2013, 03:05
Hahahahha yok artık :n:
byariff
27.Mayıs.2013, 03:06
http://s7.directupload.net/images/130527/c6ndrjjp.swf
SAİT71
27.Mayıs.2013, 03:11
Yapmasın bunu Aziz Yıldırım. Hiç sevinmeyeceğim bir transfer olur. Yıllık 6 milyon € kazık olur.
erdem344
27.Mayıs.2013, 03:16
ardanın aklı varsa 6 değil 16 veren olsa bile ülkemize gelmez
petrol_fb12
27.Mayıs.2013, 03:26
* Aykut hoca beni uzun süredir istiyordu. Ben daha CSKA’dayken görüşmüştük. O zaman Juventus’tan da teklif vardı. Tercihimi İtalya’dan yana kullandım. İlk sezonu çok iyi geçirdim. Ardından takımın başına Conte geldi. Sistemi 3-5-2’ye çevirince benim yerime başka isimleri seçti. Ardından birçok kulüpten teklifler aldım. Fenerbahçe beni istiyordu. Marsilya’nın da bir teklifi vardı. Hatta imza atmam an meseleseydi, ama Fenerbahçe’yi tercih ettim.
* Bu tercihimde Aykut Kocaman en büyük rolü oynadı. Çok iyi bir adam. Futbolu gerçekten çok iyi biliyor. Beni de gerçekten istiyordu. Buraya para için de gelmedim. Fenerbahçe’de oynayacağımı düşünüyordum. Yoksa Fransa ya da Rusya’ya giderdim. Rusya’da burada kazandığımdan daha fazlasını kazanırdım.
* Juventus’ta kontratım devam ediyordu. Ayrıca İtalya’da daha fazla kazanıyordum. Parayı düşünseydim, İtalya’da kalırdım.
* Hedefim kalmak fakat, ‘git’ derlerse ona göre yolumu çizeceğim. Zorla kalamam. ‘Benim kontratım var, paramı alacağım, beni ilgilendirmez’ demem. Uygun bir çözüm bulunur. Benimle ilgilenen kulüpler var.
sananes
27.Mayıs.2013, 03:50
Futbol olarak bekleneni veremiyor/veremedi ama Krasic insan olarak fena biri değil gibi geliyor bana. Yine de oynayabileceği bir takıma giderse daha iyi olur kendisi için.
sui generis
27.Mayıs.2013, 08:53
Sinan Engin tutamamış ağzını. Zaten Arda'yla ilgilendiğimiz söyleniyordu ama gizli yürütülüyormuş. Sinan Engin patlattı. 5-6 m iddialarına inanmıyorum.
Namzet
27.Mayıs.2013, 10:12
Arda iyi transfer olur ama 5-6 milyon euro ne demektir:)
ForsakeN
27.Mayıs.2013, 11:37
Arda gelmesin Turkiye'ye. Gelirse aptallik yapmis olur acikcasi
sananes
27.Mayıs.2013, 11:53
cardozo hocasıyla kavga etmiş. Daha doğrusu tutmasalarmış Jesus'u dövme ihtimali varmış, ikisinden birisi takımdan ayrılır yakın zamanda.
Universal
27.Mayıs.2013, 12:05
Arda gelmesin ciddiyim ne güzel İspanya'da kapmışsın 10 numarayı orada oyna. Arda Galatasaraylı bir oyuncu belli istesede duyguyu katamaz. Kalsın Avrupa'da bizi temsil etsin. Burada medyanın ağzından düşmeyecek.
Universal
27.Mayıs.2013, 12:26
08.12.2012
Recep Niyaz 13 yıl daha Fenerbahçe'de
Fenerbahçe yönetiminin Recep Niyaz ile TFF'ye gönderilen 3 yıllık anlaşmanın dışında 10 yıllık yani 2025 yılına kadar sözleşme de yaptığı ortaya çıktı...
Genç yıldız Sarı-Lacivertli kulüp ile sözleşme imzalarken TFF'ye gönderilen 3 yıllık anlaşmasının dışında kendisi ve menajeriyle ayrıca yapılan profesyonellik sözleşmesinin ise tam 10 yıllık olduğu ortaya çıktı. Yani kısaca 2025 yılına kadar F.Bahçe'nin sözleşmeye dayalı futbolcusu olan Recep Niyaz böylelikle futbol tarihimizin en uzun süreli sözleşme yapan oyuncusu da oldu.
Sarı-Lacivertli yöneticilerin kulübün kasasında bulundurdukları 10 yıllık sözleşmeyi 3 yıl bitiminde yani 31 Mayıs 2013'te TFF'ye göndererek geçerli kılma hakkı da Fenerbahçe'de bulunuyor. Kısacası Recep Niyaz artık yönetim göndermediği sürece 13 yıl boyunca Fenerbahçe'de.
Universal
27.Mayıs.2013, 12:33
2013/14 sezonu için garanti ödeme 1.400.000 Euro, maç başı 15.000 Euro
2014/15 sezonu için garanti ödeme 1.500.000 Euro, maç başı 15.000 Euro
2015/16 sezonu için garanti ödeme 1.600.000 Euro, maç başı 15.000 Euro
2016/17 sezonu için garanti ödeme 1.700.000 Euro, maç başı 15.000 Euro
2017/18 sezonu için garanti ödeme 1.800.000 Euro, maç başı 15.000 Euro
Resmi açıklama geldi Alper'in maaşı bu şekilde.
erdem344
27.Mayıs.2013, 12:33
Tff de ne yazıyor ?
Moussa Sow7
27.Mayıs.2013, 13:18
Emenike"nin sağlık raporlarında ciddi sakatlık riski var yazıyormuş.Başka isimlere yöneliyor yönetim.İnşallah Cardozo"dur! Adamın ismi bile ürkütücü :)Bir kaç yerde de Emenike sağlam,raporları da temiz diyor.
MoisHaLe
27.Mayıs.2013, 13:43
Alper'in ücreti iyiymiş ben daha yukarılarda bekliyordum. Cardozo, Fener'e gelirse hakkaten bomba bir transfer olur.
zarateray
27.Mayıs.2013, 15:26
Bir kere klupler Fifa kurallarına göre 8+üzeri bir sözlesme yapamıyorlar arka sayfadaki arkadas 13 yıl nedir abi köle mi alıyorsun futbolcu mu ?