View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
Zekirdek
01.Temmuz.2010, 13:27
2 kulaktada küpe. Magandalar peşlemesin. :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Temmuz.2010, 20:42
Caner biraz deli dolu oynuyor. Eğer maç içerisinde ritmini yakalarsa çok faydalı olur. Bu ritmin istikrarınıda Aykut Kocaman sağlarsa Fenerbahçe'de değişmez isimler arasında yer alır.
Tabi Galatasaray'daki oyunu nedeniyle Fenerbahçe seyircisinin ıslıklayacağı bir oyuncu görüntüsü veriyor. Performansı kaderini belirleyecektir.
Taraftarin sevecegi bi oyuncu olacak gibime geliyor, gerci guvenmeyenlerin sayisi bu forumda bile bi hayli fazla. Umarim kendine verilen sansi en iyi sekilde degerlendirir de onyargilari kirar uzerindeki.
Varonil
02.Temmuz.2010, 10:20
Grafite iddaaları var bugün de.
Grafite için devrede!
F.Bahçe'nin golcü transferi için Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk devreye girdi.
Vatan Gazetesi'nde Feridun Niğdelioğlu imzası ile yer alan haber şöyle:
Volkswagen'in sahibi olduğu Wolfsburg'da oynayan Brezilyalı yıldız Grafite'ye yıllık 2.5 milyon Euro öneren F.Bahçe, bonservis için de 8 milyon Euro'dan kapıyı açtı.
F.Bahçe taraftarının, yıllardır özlem duyduğu ‘golcü' arayışlarını sürdüren yönetim, artık son düzlükte. Forlan, Ronaldinho, Henry, Klose ve son olarak da Bukharov'la görüşen ve ince eleyip sık dokuyan sarı-lacivertliler, Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda tekrar Brezilyalı bir oyuncuya döndü: Grafite.
Gerçek adı Edinaldo Batista Libanio olan 31 yaşındaki Wolfsburglu forvet hakkında uzun süredir araştırma yapan Kocaman, Grafite'nin sorunsuz bir isim olduğunu ve takımdaki Brezilyalılar'la da iyi anlaşacağı için yönetime ‘alınsın' raporunu verdi.
Yönetim ise bu doğrultuda çok akıllıca bir hareketle araya öyle bir isim soktu ki, transferin birkaç güne bitmesi işten bile değil.
Bilindiği gibi Bundesliga'nın köklü kulüplerinden olan Wolfsburg'un sahibi Alman otomotiv devi Volkswagen..
Ve Volkswagen'in Türkiye'deki temsil hakları da Doğuş Grubu'nda bulunuyor. İşte F.Bahçe yönetiminin bu transfer için devreye soktuğu isim de Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk.
Volkswagen'den önemli bir yeri olan ve Almanya'da fazlasıyla sözü geçen Şahenk, şu an Wolfsburglu yetkilileri transferin bitmesi yönünde ikna etmeye çalışıyor.
Kaynak : Vatan
Zekirdek
02.Temmuz.2010, 10:51
Yaşlı forvet gelecekse Klose gelsin. Grafite'den yana değilim.
Wesley Sneijder
02.Temmuz.2010, 10:52
31 yaşındaki forvet kaç yıl oynayabilir ki en fazla? Yalan haber olmasını umuyorum.
Varonil
02.Temmuz.2010, 10:56
Yaşa pek takılmayın.Sonuçta Pierre Van Hooijdonk'ta 33 yaşında gelmişti.Ama burada önemli olan Grafite'nin bizim aradığımız forvet olup olmadığı.Bence yanlış bir tercih olur Grafite.
KaPaLı
02.Temmuz.2010, 10:57
Yahu sizde buldukça abartıyosunuz. Grafite tam bu taktiğin oyuncusu. ( Eğer aynı taktikle oynayacaksa ) Topu alıp gidebilen, topu saklayan. İyi bitirici.
nerazzuri
02.Temmuz.2010, 11:00
Yahu sizde buldukça abartıyosunuz. Grafite tam bu taktiğin oyuncusu. ( Eğer aynı taktikle oynayacaksa ) Topu alıp gidebilen, topu saklayan. İyi bitirici.
Evet bu konuda size, geçen sezon Bayern'e attığı golü referans gösterebilirim.
GodfatheR
02.Temmuz.2010, 11:06
İşte aradığımız golcü bu. Umarım Grafite çubukluyu giyer.
HooijDonk07
02.Temmuz.2010, 11:15
Başkan G.Amerikalı oyuncu almıyacağız diyor bence umut bağlamayın.
Varonil
02.Temmuz.2010, 11:17
Bilmiyorum ya,4 senedir Kezman ve Güiza gibi adamları izledikten sonra tereddüte düşüyorum ister istemez.
GodfatheR
02.Temmuz.2010, 11:19
Başkan G.Amerikalı oyuncu almıyacağız diyor bence umut bağlamayın.
Transferde çok geç kalındı. Yine Güney Amerikalılara kalıcaz belli ki.
HooijDonk07
02.Temmuz.2010, 11:21
Transferde çok geç kalındı. Yine Güney Amerikalılara kalıcaz belli ki.
Getirirse çoğu taraftarın tepkisini çeker söylediği lafın arkasında durmadı diye filan medya laf yapabilir 3 yıl sampiyonluk sözü verdiği gibi bunuda tutmadı falan diye ondan korkuyorum açıkcası.Türk medyası yapar mı yapar.
bjk4ever
02.Temmuz.2010, 11:25
Getirirse çoğu taraftarın tepkisini çeker söylediği lafın arkasında durmadı diye filan medya laf yapabilir 3 yıl sampiyonluk sözü verdiği gibi bunuda tutmadı falan diye ondan korkuyorum açıkcası.Türk medyası yapar mı yapar.
Burada Turk medyasinda fazla biraz da sizin baskaninizda suc yok mu? Hani soz veriyor ya, benim bildigim kadariyla normalde sozler tutulur, zaten tutulmazsa o sozun anlami olmaz. Gerci bu benim fikrim, sen nasil dusunursun bilemem....
Varonil
02.Temmuz.2010, 11:27
Ya o değil de Duşşak vardı bir ara PSV'li Macar,onla ilgileniyormuyuz hala acaba,gelse çok güzel olur aslında. :)
World Hollow o1
02.Temmuz.2010, 11:30
Burada Turk medyasinda fazla biraz da sizin baskaninizda suc yok mu? Hani soz veriyor ya, benim bildigim kadariyla normalde sozler tutulur, zaten tutulmazsa o sozun anlami olmaz. Gerci bu benim fikrim, sen nasil dusunursun bilemem....
İnsan oğlu bu yapamadığı zamanlarda olabilir yapabileceği zamanlarda olabilir..
herşeyi yapsaydı zaten insan diye nitelendirilmezdi..:)
HooijDonk07
02.Temmuz.2010, 11:31
Tamam sözün tutulmamasına bende kızdım bunları düşünürek yaptı.Ama Türk medyasının takımı yıptırabileceğini düşünüyorum.Nede olsa Aykut Kocaman'ın üstüne gidilcek daha fazla zarar istemiyorlarsa almazlar G.Amerika'lı.Afrika'dan alsınlar.Çok iyi oyuncular var.Avrupa'dada öyle genç ve yetenekli kanatlar var.Ama üşeniyorlar sanırsam.Millet keşfedicek sen parayı başıp alıcaksın şuan ki mantık bu sanırsam.
HooijDonk07
02.Temmuz.2010, 11:33
Ya o değil de Duşşak vardı bir ara PSV'li Macar,onla ilgileniyormuyuz hala acaba,gelse çok güzel olur aslında. :)
Antu'da dün sanırsam bi yorum gördüm.Henry Forlan Düdcak Krasic Hazard bi kaç oyuncu daha vardı bunlardan 2 si bu sene camiamızda diye.Çoğu üye sana güveniyoruz filan yazmıştı sanırsam yanlış hatırlamıyorsam.Çokta güvenmiyorum açıkcası duyumlara.
GodfatheR
02.Temmuz.2010, 11:38
Eden Hazard gelsin gidip Feneruim'dan en az 200 milyonluk alışveriş yapıcam =) Çok istiyorum onu.
--------------Yabancı foret------------
Stoch----------Alex--------------Hazard
Off hücum hattına bak :D
HooijDonk07
02.Temmuz.2010, 11:40
Eden Hazard gelsin gidip Feneruim'dan en az 200 milyonluk alışveriş yapıcam =) Çok istiyorum onu.
--------------Yabancı foret------------
Stoch----------Alex--------------Hazard
Off hücum hattına bak :D
Ben açıkcası Semihden yanayım forvette Hazardı istiyorum bide Orta Sahaya Appiahvar bi adam Appiah da olur.
Varonil
02.Temmuz.2010, 11:41
Her önüne gelen duyumcu oldu bu yıl Antuda,eskiden belli başlı duyum verenler vardı,bir duyum verdilermi,en sağlamı olurdu genelde.
En geç pazar gününe kadar transfer açıklaması bekliyorum ben,zaten 10 gün sonra Şampiyonlar Ligi ön elemesi için liste yollayacağız UEFA'ya.O yüzden bitti bitecek gibi bakıyorum transfere,yoksa Şampiyonlar Ligi yalan olur bu sene.
GodfatheR
02.Temmuz.2010, 11:43
Ben açıkcası Semihden yanayım forvette Hazardı istiyorum bide Orta Sahaya Appiahvar bi adam Appiah da olur.
Semih'İ ben çok beğeniyorum onu benim kadar savunan adamda yoktur heralde bu forumda =) Ama bütün seneyi Semih'le bitiremeyiz. Kesinlikle bi forvet şart. İlerde ki 4 lü yabancı defansda da kesin 2 yabancı olucak. O yüzden orta sahaya yabancı yerine Emre-Topuz ikilisi iyi olur diye düşünüyorum.
Varonil
02.Temmuz.2010, 11:45
Hazard gelirse ben de direkt Fenerium'u talan edeceğim gibi,evin bahçesinde çıplak bir şekilde sevinçten koşacaklar arasındayım. :D
GodfatheR
02.Temmuz.2010, 11:47
Hazard gelirse ben de direkt Fenerium'u talan edeceğim gibi,evin bahçesinde çıplak bir şekilde sevinçten koşacaklar arasındayım. :D
Çıplak olur mu bilmem ama sevinçten mahallede en az 2 tur atacağım kesin :n:
HooijDonk07
02.Temmuz.2010, 11:49
Çıplak olur mu bilmem ama sevinçten mahallede en az 2 tur atacağım kesin :n:
Benim hedefler büyük Antalya'dan Can Bartu tesislerine kadar düşünüyorum :n:.
GodfatheR
02.Temmuz.2010, 11:50
Benim hedefler büyük Antalya'dan Can Bartu tesislerine kadar düşünüyorum :n:.
O zaman toplanıp hep beraber koşalım :D
TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2010, 13:04
Antu'da dün sanırsam bi yorum gördüm.Henry Forlan Düdcak Krasic Hazard bi kaç oyuncu daha vardı bunlardan 2 si bu sene camiamızda diye.Çoğu üye sana güveniyoruz filan yazmıştı sanırsam yanlış hatırlamıyorsam.Çokta güvenmiyorum açıkcası duyumlara.
Yerli futbolcuların siteleriyle ilgilenen arkadaş. Geçmişte Volkan'ın kalacağını falan söylemişti ama yabancı transferlerde pek başarılı değil.
Aziz Yıldırım G.Amerikalı değil de G. Amerika'dan transfer olmayacak dedi diye hatırlıyorum, yanılıyor olabilirim. Bu G. Amerika antipatisine neden olan şey biraz kelle alma isteği biraz da Cristian tarzı transfer. Oysa ki Cristian yerine Hernanes alınmış olsaydı herkes çok mutlu olacaktı, G. Amerika meselesine hiç takılmadan.
Mübalağa ile, Feridun Niğdelioğlu'nun haberlerinin %99'u yalan, %1'i şüphelidir. Grafite iyi oyuncu, gelirse çok başarılı olabilir ama bende bir Forlan etkisi yaratmaz.
Zekirdek
02.Temmuz.2010, 13:46
F.Bahçe'ye Hazard Kapısı k-Kapanıyor
http://d1hnewsaepgli4.cloudfront.net/Upload/Images/621218196951706_206x261.jpg
Uzun bir süredir Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu iddia edilen Lille'in yıldız futbolcusu Eden Hazard için Avrupa'nın neredeyse bütün devleri devrede.
DHA'nın haberine göre Le Parisien gazetesi, Real Madrid'den sonra Bayern Münih'in de Hazard için teklif yapmaya hazırlandığını yazdı.
Belçikalı yıldızdan iyi bir bonservis geliri elde etmek isteyen Lille, Real Madrid'in 22 milyon avroluk teklifini yeterli bulmamış ve geri çevirmişti. Ligue 1 ekibinin, Bayern Münih'i de geri çevirmesi bekleniyor.
www.footbo.com
BleedingMoon
02.Temmuz.2010, 14:15
F.Bahçe'ye Hazard Kapısı k-Kapanıyor
http://d1hnewsaepgli4.cloudfront.net/Upload/Images/621218196951706_206x261.jpg
Uzun bir süredir Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu iddia edilen Lille'in yıldız futbolcusu Eden Hazard için Avrupa'nın neredeyse bütün devleri devrede.
DHA'nın haberine göre Le Parisien gazetesi, Real Madrid'den sonra Bayern Münih'in de Hazard için teklif yapmaya hazırlandığını yazdı.
Belçikalı yıldızdan iyi bir bonservis geliri elde etmek isteyen Lille, Real Madrid'in 22 milyon avroluk teklifini yeterli bulmamış ve geri çevirmişti. Ligue 1 ekibinin, Bayern Münih'i de geri çevirmesi bekleniyor.
www.footbo.com (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.footbo.com)
22 milyonu reddetmiş? yok artık...
HooijDonk07
02.Temmuz.2010, 14:22
Balon haberdir.15-20 arası gelse kabul ederler bence.Zaten Madrid Di Maria'yı aldı düşünmez bence.
Zekirdek
02.Temmuz.2010, 14:23
Adam demiştir nasıl olsa fazlasını verirler ama gerçekten piyasayı batırdı Real Madrid. Di Maria'ya 34.5 verdiler. Benim için genç oyuncu alıp daha fazlasına satmak içindir. Ama Real Madrid kime ve daha fazlasına nasıl satacaksa.
TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2010, 14:24
Kimse kimsenin bir habere inanıp inanmamasına karışamaz ve kimsede bu haberlere inananlarla dalga geçme hakkını kendisinde görmemeli. Aynı şekilde forumda isteyen üye istediği konuya istediği kadar mesaj atabilir; yeter ki kurallar içinde olsun. ''Sen X takımlısın bu konuda ne işin var?'' tarzında yaklaşımda bulunmayalım.
Revolution
02.Temmuz.2010, 14:33
Hazard'ın kalkıp da Fenerbahçe'ye geleceğine hiç ihtimal vermiyorum çünkü henüz yaşı çok genç ve kendini çok iyi tanıttı Avrupa'ya.. Fenerbahçe için Dzsudzsak gelebilir ama pahalıya mal olacağını düşünüyorum. Bence Fenerbahçe için Kallström,Riquelme durumundaki oyuncular daha yakın ve takıma liderlik edebilecek oyuncular..
BleedingMoon
02.Temmuz.2010, 14:45
Hazard'ın kalkıp da Fenerbahçe'ye geleceğine hiç ihtimal vermiyorum çünkü henüz yaşı çok genç ve kendini çok iyi tanıttı Avrupa'ya.. Fenerbahçe için Dzsudzsak gelebilir ama pahalıya mal olacağını düşünüyorum. Bence Fenerbahçe için Kallström,Riquelme durumundaki oyuncular daha yakın ve takıma liderlik edebilecek oyuncular..
riquelme (liderlik vasfı olduğundan emin değilim, alex varken hiç mi hiç gerek yok) ya da kallström (emre [ikinci kaptan] varken hiç gerek yok) gibi futbolculara ihtiyaç yok. bunu hangi kanıya dayanarak söylediğini merak ettim.
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Temmuz.2010, 15:23
Sarı-lacivertli ekip, adı 'tehlike' anlamına gelen Hazard'ı renklerine bağlamak üzere. Lille ile 13 milyon euro'ya anlaşan Fenerbahçe, Belçikalı yıldıza ise yıllık 1.5 milyon euro teklif etti. İmzaların atılması an meselesi...
Milliyette bu sekilde yazilmis, bu hafta sona ermeden bu transferin aciklanacagini dusunuyorum. Diger yuksek ucretli transfer haberleri de bu oyuncuya talib olan FB nin verecegi parayi yukseltme amacli oldugunu dusunuyorum. Avrupa da cok ses getiren bi sezon falan yasamadi. 20M a varan teklifler gelecegini sanmiyorum bu oyuncuya. Ne milli takimi dunya kupasinda oynadi ne de Lille takimi liginde sampiyon oldu. Her gelecek vadedeni alsalar para mi dayanir :n::n:
Umarim transfer gerceklesir. Genc ve dinamik bir ekip kuruluyor, sahsen cok memnunum gidisattan.
Varonil
02.Temmuz.2010, 15:29
Evet.Öyle 20 M €'lar filan vermez büyük kulüpler bu dönemde.En fazla 10-15 M € ederi vardır şu anda Hazardın.O parayı da verebilecek durumdayız.Önemli olan oyuncuyu ikna etmek.O da gelsin artık canım,Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımda direkt oynama garantisi var,bir daha nerede bulacak böyle bir fırsatı.
HooijDonk07
02.Temmuz.2010, 17:57
Antu Forlan Fenerde diyor.Başka bir taraftar grubu Hazard diyor iyice cıvıdı.Söyle gidip Giggs filan gelirse şaşırmayın .
yaman76hakanFB
02.Temmuz.2010, 19:52
Güney Amerika futbolu diye genel bir kavram yoktur. Arjantin futbolu ile Brezilya futbolu arasında dağlar kadar fark vardır. Oyuna bakış açılarını kastediyorum. Arjantin ekolü için futbol abartılı bir namus meselesidir, her iş gibi Latin ateşinin tutkusu ve hırsıyla oynarlar. (Urguay'da bu ekole dahildir.) Brezilyalılar için ise piknikte mangal, deniz kenarında peynirle karpuz gibi -bizdeki karşılıkları- hayatın en keyifli eğlencelerinden birisidir. Birileri kazanmaktan mutlu olur, diğerleri eğlenmek için oynar.
Başkanın Güney Amerika genellemesi bence sadece Brezilyayı içeren bir kavram... Mesela Lugano gibi birisini bulsak, kaçırır mı ? Kesinlikle hayır...
Başkan takımdaki mevcut Brezilyalıları doğrudan gücendirmemek için diplomatik bir dille "Brezilya'dan" dememiş de, "Güney Amerika'dan" demiş... Kastedilen bütün bir Güney Amerika futbolu değildir, kalıbımı basarım.
ForsakeN
02.Temmuz.2010, 19:53
Bu sene de adam gibi bir önlibero alınmayacak heralde. Selçuk'a mı kaldık yine
yaman76hakanFB
02.Temmuz.2010, 20:02
Bu sene de adam gibi bir önlibero alınmayacak heralde. Selçuk'a mı kaldık yine
Malesef öyle görünüyor. Christian ve Selçuk gibi iki istikrarsız ve -özellikle Selçuk'u kastediyorum- her an takım hücuma çıkarken pas hatasıyla dengesiz yakalanmamıza sebep olacak ve en kritik bölgelerde kendini kontrol edemeyerek faul yapıp, rakibe serbest atış şansı sunacak oyuncular... Kesinlikle acil ve en önemli ihtiyacımız bir golcü,bir "yabancı" stoper -İlhan'ın nasıl bir oyuncu olduğunu bilmediğim için stoper diyorum, sözümü geri almaya hazırım- ve ayağına top yakışan, körük gibi bir ciğeri olan, sahanın her yerinde topa basacak gerçek bir orta saha oyuncusu... (Ön libero diyorlar... Orta saha... Gerçek orta saha...) Yahu bir zamanlar Johnson'ımız vardı. Ayağına pek top yakışmazdı ama ciğeri körük gibiydi. Sonra onun ayağına top yakışır halini bulduk: Appiah... O da gitti. Üffff... O bölgeye oyuncu şart...
A.FaruK
02.Temmuz.2010, 20:21
Muntari gibi bi adam 10 nümero olur bence.
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Temmuz.2010, 20:26
Muntari gibi bi adam 10 nümero olur bence.
Aman aman, sakin ha! Muntari uzak kalsin :n::n:
Zekirdek
02.Temmuz.2010, 20:32
Emana, Kwando Asamoah olabilir. Ama bu arkadaşlardan gol atmasını pek beklememek lazım. Bir pozisyon olur kaçırırlar. Ama Cristian 5 para etmez. Selçuk'u Cristian'a tercih ederim sadece kontenjandan yemez diye. Bu arada Mehmet Ekici'de olur ama o da şu saatlerde Nürnberg'e transfer oldu. Yine FM buldu yine bizim uyruğumuz yine biz kaçırdık yine yine öf yaaaaa...
KanaKe
02.Temmuz.2010, 20:37
Hazard konusunda Milliyet'e pek inanasim gelmiyor ama hadi hayirlisi diyelim :)
KaPaLı
02.Temmuz.2010, 20:45
Muntari'mi ? aman aman kalsın. 34 maçın 10 maçında cezalı olur bu adam kesin. Onun kadar dengesiz bir oyuncu görmedim ben.
sananes
02.Temmuz.2010, 20:48
ya tamam hazard krasic bunları isteyelimde en önemli takviye ihtiyaçları forvette ve emrenin yanında.(ilhan çok başarılı olacak düşüncesiyle stoperi saymıyorum) yani yanlış yoldayız 10 gün sonra sanırım listeler gönderilecekmiş ve basit takımlarla oynamıycaz transferi bitiremezsek eleniriz o elemelerde avrupa ligine gitmek zorunda kalırız acilen forvet ve orta saha alınmalı sonra düsünülmeli kanatlara transfer sonucta kazım caner mehmet özer ugur stoch elimizdeki oyuncular ortalamanın üstünde kanat oyuncularımız var bence, tabi özerle mehmet mesela tam yerleri kanat değil ama ne fark eder selcukla cristianı orta sahada izliyecegimize özeri sağ açık izlemeye razıyım ben.
Sekopej
02.Temmuz.2010, 20:51
İlk turda güçlü bir takımla eşleşmeyiz, diğer tur için de listelerde düzenleme yapılır.
Muhtemelen orta sahaya transfer olmayacak, Cristian gönderilmezse. Keşke alsalar ama Aykut Kocaman'ın planları farklı, görmeden bilemeyiz.
sananes
02.Temmuz.2010, 20:54
ikinci turda düzenleme olduğu kesin mi bence gruplara kadar yeni düzenleme şansımız olmuycak
Varonil
02.Temmuz.2010, 20:59
Gruplara kadar yok bildiğim kadarıyla ama.Yanlışım olmasın.
Ya inşallah ilk turda mevcut kadroyla sıkıntı yaşamayız,sonraki tura kadar hallederiz diye düşünmüyorlardır.4 sene önce bu düşünce Dinamo Kiev'e erken elenmemize neden olmuştu.Gerçi Aykut Hoca'nın öyle bir şekilde düşündüğünü sanmıyorum,o da transferlerin Belçika kampına kadar bitmesini istiyordur,ama günlerdir ses seda olmayınca içim sıkılıyor.
Zaten ŞL için olmasa bile Belçika kampı öncesinde transferi bitirmemiz lazım bizim yeni sezona sağlıklı bir şekilde girebilmemiz için.
Revolution
02.Temmuz.2010, 23:14
riquelme (liderlik vasfı olduğundan emin değilim, alex varken hiç mi hiç gerek yok) ya da kallström (emre [ikinci kaptan] varken hiç gerek yok) gibi futbolculara ihtiyaç yok. bunu hangi kanıya dayanarak söylediğini merak ettim.
Riquelme ve Kallström durumundaki oyuncuları söylemiştim zaten.. Yetenekli çok üst düzey olmayan ama tecrübeli isimler bunlar. Riquelme yaşlı kaçar gerçi de neyse.. Alex en fazla 2 sene oynar artık ve yerini birine bırakması lazım. Oyunda liderlik edebilecek isim lazım bunun için de Fenerbahçe'ye.. Onun için söylemiştim, yanlış anlaşılmış..
HooijDonk07
02.Temmuz.2010, 23:19
Riquelme ve Kallström durumundaki oyuncuları söylemiştim zaten.. Yetenekli çok üst düzey olmayan ama tecrübeli isimler bunlar. Riquelme yaşlı kaçar gerçi de neyse.. Alex en fazla 2 sene oynar artık ve yerini birine bırakması lazım. Oyunda liderlik edebilecek isim lazım bunun için de Fenerbahçe'ye.. Onun için söylemiştim, yanlış anlaşılmış..
Alex büyük ihtimal bu sene sonu gider.1 sene daha oynayıp emekli olur.Ve yönetim onun takımda görev almasını sağlar.
Revolution
02.Temmuz.2010, 23:38
Tamam Alex takımda görev alır da maç içinde liderlik vasfını oyunuyla sahaya yansıtacak bir oyuncudan bahsediyorum ben..
yaman76hakanFB
03.Temmuz.2010, 00:13
Amacım kimseyi itham etmek değil... Sadece "lider" konusunda kendi bakış açımı ortaya koymak istiyorum. Türkçede nefis bir tabir vardır: "At binicisine göre kişner." Takım içinde lider oyuncunun fonksiyonunu bundan iyi ne anlatabilir? Lider; takıma ruhunu ve kendi temposunu verendir. Hagi'yi hatırlıyorum; o kazanmak için ne kadar agresifti, takım arkadaşları da aynı şekilde...
Eminim birçoğumuz bu sene kıyısından köşesinden bile olsa Beko Basketbol Ligi final serisini izlemiştir. Çok kötü bir sezon geçirmişlerdi. Çoğu kimse onlara şans vermiyordu. Ama ufak bir azınlık onlara olan inancını hiç yitirmemişti. Çünkü o takımın iki lider oyuncusu vardı: Mirsad ve Ömer Onan... Çünkü onlar iş finale gelip, kupanın ucu göründüğünde kan kokusu almış köpek balığı gibi olacak, saldırganlaşacaktı. Parkeye adım attıkları andan itibaren topa ve rakibe çıldırmış bir PİTPUL gibi bakacaklardı. Gözlerinde merhamet olmayacaktı. Sadece saldırmayı, kendilerine ait olduğunu düşündükleri şeyi, ŞAMPİYONLUĞU almak için savaşmayı düşüneceklerdi. Haliyle takımın lideri bu kadar "kan kokusu almış aç bir köpek balığı gibi" hedefe kilitlenirse, diğer oyunculara bir fazlasını yapmak düşerdi ve öyle de oldu.
Zamanında Magic Johnson'da, Lary Bird'de böyleydi. Ama o acımasız "kurt bakışları" en keskin ifadesini Jordan'da bulur. Meşru oyun kuralları içinde, asla hile ve dalavereye sapmadan ve oyun dışı sakatlamaya yönelik çirkefliğe tenezzül etmeden, nasıl rakibin karşısına "maç süresince" düşman gibi çıkılır, nasıl onu yok etmeye, tüketmeye, silindir gibi ezmeye odaklanılır, nasıl merhamete dair herşey soyunma odasında bırakılıp tam bir hırs küpü olunur; Jordan'ı hatırlayın... Günümüz yıldızlarından Garnet'de böyledir, sahada rakibe PİTPUL gibi bakar, Kobe'de öyledir. Haaa, maç biter, kazanır veya kaybedersin; rakibinin elini centilmence sıkar, tebrik eder ve inceliğini gösterirsin. Gerçek lider bunu yapar. Gerçek savaşçı aynı zamanda gerçek centilmendir. Ama parkede, sahada incelmeye hakkın yok.
Şans verilmeyen basket takımı şampiyon oldu. Futbol takımımız olamadı. Sırrı çözmek isteyen bu iki takımın liderlerinin gözlerine odaklansın. Bütün bilmece gözlerde düğümlü...
Bir takımın liderinin karakteri neyse, takımın mentalitesi de üç aşağı, beş yukarı aynı olur. Sahaya çıktığında topa köpek balığı gibi saldıracak, rakibe pitpul gibi bakacak ama maç bitimi dünyanın en nazik beyefendisi olarak gidip rakibinin elini sıkacak gerçek bir lider diliyorum Fenerbahçemin futbol takımına...
HooijDonk07
03.Temmuz.2010, 00:20
Tamam Alex takımda görev alır da maç içinde liderlik vasfını oyunuyla sahaya yansıtacak bir oyuncudan bahsediyorum ben..
Emre veya Gökhan Gönül var.
Revolution
03.Temmuz.2010, 00:22
Neyse ben demek istediğimi anlatamıyorum herhalde..
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Temmuz.2010, 01:26
Alex liderligini cok iyi gosterdi bence, herkes havlu atildigini dusundugu bi anda keskin bi u donusu yaptik ve son haftaya mutlak bi favori olarak girdik. Alex disinda Lugano da basariyi arzulayan bi karakterde keza Emre de oyle. Gecen sene de MIrsad ve Omer Onan ayni arzudaydi ama Efese kaptirdik kupayi nihayetinde. Bu tip sanssizliklar her zaman olabilir. Sezon sonundaki basarili mi basarisiz mi olduk tartismasini acmak istemem ama Alexin onderliginde son dakkaya kadar gayet basariliydik. 6 yildir takimda yer almis ve takimina cok basarili bi donemi yasatmis olan Alex kaptanligi fazlasiyla hakediyor.
Varonil
03.Temmuz.2010, 01:29
Alex,Emre,Lugano ve Gökhan Gönül gibi oyuncular takımda liderlik vasfını taşıyan oyuncular.
Geçen yıl son haftalardaki büyük çıkışımız ve şampiyonluğu son maça kadar kovalayışmızda bu oyuncuların emeği çok büyük zaten.
bjk4ever
03.Temmuz.2010, 09:26
Ne yani Emre ve Lugano agresif ve liderlik vasfi tasiyan oyuncular degiller mi? Daha nasil agresif ve hirsli olsunlar? Rakibi mi yesinler?
yaman76hakanFB
03.Temmuz.2010, 10:34
Ne yani Emre ve Lugano agresif ve liderlik vasfi tasiyan oyuncular degiller mi? Daha nasil agresif ve hirsli olsunlar? Rakibi mi yesinler?
Kastettiğim Emre ve Lugano değil... Takım kimin etrafında kurulduysa lider oyuncu odur. Bütün sistem ona göre dizayn edilir. Bu takım Emre'nin takımı değil ki... Emre bu takımın bir parçası sadece... Esasen Lugano'da bir defans oyuncusu olduğu için tam anlamıyla böyle bir rol modeli olamaz. Kastettiğim başkası... Elbette onlar -Emre ve Lugano-bu özellikleri sonuna kadar taşıyor; fazlasıyla... Zaten bu yüzden Lugano hayranıyım ve Emre'nin Fenerbahçe kariyerine çok büyük saygı duyan birisiyim. Kimi kastettiğim belli... Her takımda agresif, savaşçı oyuncular vardır. En çıtkırıldım takımda bile... Ama takıma karakterini veren o takımın OMURİLİĞİ mevkiindeki oyuncudur. Bütün planlar kimin etrafında yapılıyorsa, yani ASIL YILDIZ kimse o... Böyle durumlarda, diğer oyuncuların (Emre ve Lugano gibilerin) agresifliği münferit bir hadise olarak kalır ve göze batar. Emre ile Lugano'nun bu kadar göze batmasının nedeni de budur. Çok yumuşak ve çıtkırıldım Fenerbahçe kadrosu içinde onların davranışları sırıtıyor. Halbuki takım olarak sert ve agresif olsak, onlar da pekala, yine öne çıkmakla birlikte bu kadar göze batmaz. Kastettiğim tek tek şu oyuncuda lider vasfı var mı, bunda yok mu diye sıralamak değil... Her takımın bir temel oyuncusu vardır. Bu bir zamanlar Hoojdonk'tu mesela... Şimdi başkası... Ben Emre'yi değil, önce lideri görmeliyim savaşta... "At binicisine göre kişner" dediğim durum...
Varonil
03.Temmuz.2010, 10:37
Abi Alex ise kastettiğin,karakter olarak da çok agresif yapıda bir insan değil ki Alex.Maç içinde ben onun kolay kolay hiç bir faul sonrası hakeme itiraz ettiğini görmemişimdir mesela.Tabi agresiflik hakeme itiraz etmek değil ama örnek vermek istedim konuyla ilgili.
Tuncay vardı mesela.Hırslıydı,bana kalırsa liderlik vasfını taşıyabilecek bir oyuncuydu.Ama ingiltere sevdasını efsane olmaya tercih etti.
yaman76hakanFB
03.Temmuz.2010, 10:41
Hoojdonk'ta sanıldığı anlamda çok agresif değildi. Yukarıda örneklerini verdiğim Kobe'de... (Yani çirkeflik anlamında agresif değillerdi.) Ama çıktıkları zaman tek bir amaçları vardı; KA-ZAN-MAK... Mesela MRSİÇ'te böyledir. Phondexter'da böyleydi. KAZANMAK için LİMİTİNİN SONUNA KADAR en ön safta olurlar... Bu sinerji takıma siner. Takımın yıldızı bu haldeyken diğer oyuncular boş duramaz. Agresiflikten kastettiğim sert, faullü oynamak filan sanılmasın... Nasıl bir kelime kullanacağımı bilmiyorum. Kullanmak zorundayım: Hagi gibi diyeceğim... Hoojdonk gibi diyeceğim... Hah, evet, Tuncay da güzel bir örnek... (Ama onunda olağanüstü yetenekleri yoktu. Yani zaten verimli olmak için öyle oynamaya mecburdu. Atletik meziyetleri ile öne çıkıyordu.)
bjk4ever
03.Temmuz.2010, 12:28
Abicim cok abartiyorsun bence meseleyi. Verdigin ornek basket oyunculari, ki baskette 1 oyuncu tek basina mac kazandirabilir, ama futbolda zor. Mesela Messi ve Xavi argesif degil de ne oluyor, herifler catir catir oynuyor? Veya Gerrard kazanmak icin yoğun çaba sarfediyorda ne oluyor? Liverpool'un durumu ortada. Ben senin ne demek istedigini anladim, sen sahada takimi atesleyecek, yenilgiye bas kaldiracak oyunculardan bahsediyorsun, ama Emre ve Lugano ile zaten var bunlar, hatta Alex ve G.Gonulu bile katabilirim.
BaGa TaRKaN
03.Temmuz.2010, 13:40
Eskişehir Onyewuyla Görüşüyorsa Fenere Messi Ronaldo İsimleri Lazım Aşağısı Kurtarmaz:n:
goosfraba
03.Temmuz.2010, 13:56
bu sessizlik hayra alamet değil. öyle sanıyorum ki güiza ve deivid bu yıl tribünde oturacaklar.
kendilerine kulüp bulmaları söylenen oyuncular aldıkları yıllık maaşın etkisiyle bilerek kulüp bulmuyorlar.
BaGa TaRKaN
03.Temmuz.2010, 14:02
Anadollu Ajansına Düşen Haberde Daniel Güiza'nın Malaga'ya, Leo Franco'nun Hercüles'e, Guti'nin Olympiakos'a, Raul'un Shalke 04'e Gidecekleri Ortaya Atıldı. As ve Marca Gazeteleri Kaynak Olarak Gösterilmiş...
Zekirdek
03.Temmuz.2010, 14:03
Anadollu Ajansına Düşen Haberde Daniel Güiza'nın Malaga'ya, Leo Franco'nun Hercüles'e, Guti'nin Olympiakos'a, Raul'un Shalke 04'e Gidecekleri Ortaya Atıldı. As ve Marca Gazeteleri Kaynak Olarak Gösterilmiş...
Tüm temennimiz. Güiza gitsin Fenerium'dan 100 liralık harcama yapacağım.
Varonil
03.Temmuz.2010, 14:03
Şu anda hiçbir kulüp 2'sine de Fenerbahçe'den aldığı parayı vermez.
Deivid'i Brezilya'dan bir takıma satın alma opsiyonu ile birlikte kiralayabiliriz aslında.
Güiza'dan zarar edeceğimiz kesin.O yüzden en iyi teklifi getirene hiç düşünmeden satmamız gerekiyor,yoksa sözleşmesinin son senesine kadar kalacaktır takımda.
goosfraba
03.Temmuz.2010, 16:21
diğer branşlarda transfer görünce tepem atıyor. 12 temmuz'da kamp var ama hala bir transfer haberi yok. (forvet)
KanaKe
03.Temmuz.2010, 16:32
bu sessizlik hayra alamet değil. öyle sanıyorum ki güiza ve deivid bu yıl tribünde oturacaklar.
kendilerine kulüp bulmaları söylenen oyuncular aldıkları yıllık maaşın etkisiyle bilerek kulüp bulmuyorlar.
Güiza'yi tribünde oturtup ona yillik garanti 3,3 milyon € vereceklerinimi saniyorsun :) Gerekirse 6,6 milyon avroluk tazminatini öderler serbest birakirlar.
goosfraba
03.Temmuz.2010, 16:34
Güiza'yi tribünde oturtup ona yillik garanti 3,3 milyon € vereceklerinimi saniyorsun :) Gerekirse 6,6 milyon avroluk tazminatini öderler serbest birakirlar.
yeni bir forvet gelirse, kesinlikle yedek kalır. eskisi gibi şans bulamaz.
ama yeni bir forvet gelmezse, yine güiza'ya kaldık demektir.
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Temmuz.2010, 16:47
Oh be! ne gusel herkesi yerlestirmisler. Sen sag onlar selamet :n::n:
Arbitre
03.Temmuz.2010, 17:05
ben hazardın geldiği taktirde kanatlar sayesinde guizanın bir şeyler yapacağını umuyorum:D o kanatlar olsun ben bile gol kralı olurum.
izmer96
03.Temmuz.2010, 17:11
Ben Guiza'nin Aykut kocaman teknik direktor oldugu surece eskisi kadar dakika alicagini sanmiyorum ve eminimki iyi bir forvet alicakdir Fenerbahce
goosfraba
03.Temmuz.2010, 17:12
wolfsburg'tan grafite ile görüşüyormuşuz. ersin düzen twitter'da yazdı şimdi.
bjk4ever
03.Temmuz.2010, 17:15
Ne alaka simdi? FB oyle 6.6 milyon euro tazminat odeyip gondermez, niye gondersin ki? Guiza performansi istedigi kadar kotu olsun, sonucta belirli bir kalitesi olan forvet oyuncusu, yabanci kontenjani da bos, kulubede oturur iste. 6.6 milyon euro'ya 1 oyuncu alinir....
GodfatheR
03.Temmuz.2010, 17:29
wolfsburg'tan grafite ile görüşüyormuşuz. ersin düzen twitter'da yazdı şimdi.
Grafite iddiaları çok güçlendi. Tam aradığımız forvet tipi Grafite.
goosfraba
03.Temmuz.2010, 17:30
grafite gelirse eğer,
yıllar sonra bitiriciliği iyi olan ve çalım atmayı becerebilen bir forvete erişmiş olacağız. yıllardır bu eksikliği yaşıyoruz forvette.
A.FaruK
03.Temmuz.2010, 17:31
Hey gidi anelka hey ...
GodfatheR
03.Temmuz.2010, 17:33
Grafite adam geçebiliyor, şut çekebiliyor, arkaıs dönük top alıp servis yapabiliyor, yalancı koşular yapıp arkadan gelen arkadaşlarına boşluklar açabiliyor. E daha ne olsun. Grafite'den iyisi şamda kayısı :)
Arbitre
03.Temmuz.2010, 17:43
E sir ettin beni umutlarıma
D ağıttın beni son dakikada
E l insafa gel artık yeter
N idendir bilinmez ama gönül cok ister
...H er sabah heyecanla açtım resmi siteyi
A l dığımızı bilmek istedim cengaveri
Z or transfersin zor bunuda bilirim aslında
A ma sen sakın bizleri hafife alma
R onaldinhoyu bile bu kadar istemedim
D elirtmeden gel yoksa feci söverim:D:D:D:D
KaPaLı
03.Temmuz.2010, 18:35
Bayan Basketbol
Bayan Voleybol
Erkek Voleybol
Erkek Basketbol
Sıra geldi Futbol takımına. Her branşta dünyaca ünlü oyuncuları aldılar. Futbol takımı için vasat transfer yapmazlar.
yaman76hakanFB
03.Temmuz.2010, 18:43
İnşallah... Aynı kanaatteyim. Gerçi futbol takımı yıllardır çok kötü ve amatörce yönetiliyor ve kadro her geçen yıl zayıflıyordu. Ama artık işi bilen gerçek bir futbol adamı tam yetkiyle takımın başına geldi. Ona güveniyorum. Bu sene tohumları atacaktır. Ne kadar flash ismler olur bilmiyorum ama kendi tabiriyle "Fenerbahçeye değer katacak" oyuncular gelecektir. Gelmek zorunda zaten. Çünkü bu kadro bu haliyle bir yerde çakılır, arıza çıkartır.
Sekopej
03.Temmuz.2010, 18:50
İsmail aynı şeyleri yazma girmiştim ha konuya, benden çok yaşayacaksın.:)
Hadi bayan voleybolda zaten yıldızlarımız vardı ve oraya daha da takviye yaptılar. Erkek voleybolunda 2 tane dünyada voleybolle ilgilenen herkesin tanıdığı, üst düzey oyuncu alındı.
Bayan basketbolda da yıldızlara alışığız, bu sezon da daha fazla yıldız, aynı anda takımda olacak.
Erkek basketbolda bile yıldız geldi. Tüm branşlarda işler tıkır tıkır ilerliyor, onların gelmesiyle zaten mutlu oluyorum, futbolda da doğru adımlar atıldı ama aynı yönetim tüm branşlarda dünyaca tanınan isimleri getirirken, futbolda neden sessizler anlamıyorum.
Tabi ki, diğer branşlarla kıyasladığımız, bir Messi, Bir Torres, İbrahimovic gibi adamları getirmk imkansız, biz de bu isimleri beklemiyoruz, futbolda gelecek yıldızların, diğer branşlarda gelenlerden (kendi branşlarında) daha az ünlü olacakları da kesin. Burada da problem yok. Aykut Kocaman'a hala güvenim tam ama bir şekilde adım atılmalı, bu kadronun bu haliyle bile şampiyonluğu yine son haftaya kadar kovalayacağına da inanıyorum ama geçen sene yaşanan sıkıntıları yaşamamak için takviye şart. İşi şansa bırakmaya gerek yok.
Varonil
03.Temmuz.2010, 19:29
Grafite ile ilgili ilk hissetiklerimin değiştiğini söyleyebilirim.Wolfsburg'un şampiyon olduğu sezonda attığı goller ortada.Sanırım Kezman ve Güizadan sonra tereddüt yaşadığım için önyargılı yaklaştım olaya.Aykut Kocaman'a transfer konusunda çok güveniyorum.Çok yüksek bir bonservis vermeyelim yeter 31 yaşındaki bir futbolcu için.
Hazard için ise bir ümidim kalmadı malesef,bence yattı bu transfer. şimdiye kadar çoktan alırdık yoksa.
yaman76hakanFB
03.Temmuz.2010, 19:32
Evet Serkan... Haklısın. Futbolda zaten o düzey isimlerin gelmesi mümkün değil. (Sadece futbol değil, erkek basketbolunda da aynı şekilde... Mesela bir LeBron James, Dwyane Wade, Kobe Byrant gibi... Onları bırak Hidayet Türkoğlu ayarında orta düzey bir NBA oyuncusunu bile almak mümkün değil. Ama alınabilecek en iyi oyuncuları alıyoruz gerçekten. Özellikle bugün alınan Lavrinoviç bence Euroleague standartlarının Dirk Nowitzki'sidir. Elbette Nowitzki ile arasındaki fark belli; NBA ile Euroleague arasındaki fark kadar fark var aralarında... Yani erkek basketbolunda dahi limitimizin en üst seviyesinde oyuncular aldık.)
Şimdi sıra futbolda... Evet; bir Messi bekleyecek şizofren yok aramızda... Nasıl ki, Nowitzki'yi beklemiyorsak ve Lavrinoviç gelince Nowitzki gelmiş gibi seviniyorsak... Şimdi sıra futbolda: Fenerbahçe standartlarının (Türkcell Süper Lig standartlarının da diyebiliriz) Messi'lerini, Christiano Ronaldo'larını bulmakta...
uAburak89
03.Temmuz.2010, 19:39
Grafite Fenerbahçe için çok iyi bir transfer olur. Ligimizdeki defans oyuncularını çok zorlayacağını düşünüyorum.
vuque
03.Temmuz.2010, 20:23
Şaka bir yana gelmemesi için bir sebep göremiyorum,gelirse çok güzel olur,faydalı olur ama olmazsa da ölecek halimiz yok...
Hazard olmaz başka bir isim olur;hatta olmasa bile olur...
1 tane kaliteli defansif ortasaha,kaliteli bir stoper,2 bek'e de yedek(altyapıdan da çıkarılabilir bunlar ben kabul ederim) transferi bence şu anda daha önemli...
Ama olursa kaliteli bir kanat ve forvet oyuncusuna da hayır demem...
Ancak önceliğimiz Appiah vari bi ortasaha ve Lugano'nun yanına en az onun kadar başarılı olacak bir stoper olmalı...
goosfraba
03.Temmuz.2010, 20:31
sürpriz isimler de gelebilir tabi.
ozaniel
03.Temmuz.2010, 22:06
Bence forvet için harcama yapmak yerine Semih'e şans verilsin. Fenerbahçe'nin ön libero ve stoper eksiklikleri daha büyük.
World Hollow o1
03.Temmuz.2010, 22:14
Bence forvet için harcama yapmak yerine Semih'e şans verilsin. Fenerbahçe'nin ön libero ve stoper eksiklikleri daha büyük.
Öncedende söylemiştim Fenerbahçe için eğer Semih ile yıldızları tekrarda barıştırılırsa ona güven verilirse, yılın transferi olur yerel açıdan. :)
Stoper'e defans alınması bu saatten sonra rekabeti düşüreceğini düşünüyorum çünkü bilica - lugano- bekir - ilhan için yeterli Türkiyede ki turnuvalarda rahatça problem çıkarmadan geçirilecek bir sezonluk iyi grubun olduğunu düşünüyorum.. :)
Ön libero konusunda haklısın Emre'yi daha rahat oynattıracak bir DM - MC tarzı bir oyuncu takıma monte edilirse direk 11 için çok daha iyi olur.
KaPaLı
04.Temmuz.2010, 01:01
Orası için Türk gelecek büyük ihtimalle. Yiğit'i çok istiyorum ben. Emre'nn yedeği olarakta Nizo tam oturur.
HooijDonk07
04.Temmuz.2010, 01:06
Nizamettin gelmesin.Onun yerine Yiğit İncedemir'i tercih ederim.Yada Jem Karacan yada Millwall de bi Türk vardı Abdullah Ercan bahsedip duruyordu onuda alabilirler :n: .
World Hollow o1
04.Temmuz.2010, 01:29
Nizamettin gelmesin.Onun yerine Yiğit İncedemir'i tercih ederim.Yada Jem Karacan yada Millwall de bi Türk vardı Abdullah Ercan bahsedip duruyordu onuda alabilirler :n: .
geç kaldın, buca ile anlaştı bu genç..
deniz.91
04.Temmuz.2010, 01:36
FB Brezlya sevdasından vazgeçip avrupalı oyunculara yönelmeli aziz yıldırımda diyodu bir ara Grafite gelirse pek birşey yapacağını sanmıyorum
KanaKe
04.Temmuz.2010, 01:41
Ne alaka simdi? FB oyle 6.6 milyon euro tazminat odeyip gondermez, niye gondersin ki? Guiza performansi istedigi kadar kotu olsun, sonucta belirli bir kalitesi olan forvet oyuncusu, yabanci kontenjani da bos, kulubede oturur iste. 6.6 milyon euro'ya 1 oyuncu alinir....
anlatmak istedigim Güiza'nin yedek kalmasinin imkansiz olduguydu :) adam 3,3 milyon euro garanti para aliyor yedek kalirsa onun icin hava hos tabi fakat aykut hoca yedek birakmaz onu kazanmak isteyecektir üstelik bu kadar fazla para alan bir adami kolay kolayda yedek oturtmazlar.
izmer96
04.Temmuz.2010, 01:45
FB Brezlya sevdasından vazgeçip avrupalı oyunculara yönelmeli aziz yıldırımda diyodu bir ara Grafite gelirse pek birşey yapacağını sanmıyorum
Grafite bildigin ''Brezilya'' li tipik bir oyuncu degil hem havadan hem yerden iyi oyniyan , hizi , hizlanmasi iyi son vuruslari mukemmel ve guclu bir adamdir , yasi her ne kadar ilerlemis olsada en az 2 sene turkiyede gol krali olur , FB bu adami alirmi orasini bilmiyorum ama gelirse makukulanin yaptiginin en az 2 katini yapar TSL de
CeNTeR_TR
04.Temmuz.2010, 14:16
Haydi Malaga güveniyoruz sana :n:
İspanya'nın ünlü gazetesi, Malaga'nın, Güiza için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğunu yazdı.
İki senedir, ülkesine her gidişinde, İspanya basınına Fenerbahçe'de mutlu olmadığını ve ülkesine dönmek istediğini söyleyen, İstanbul'a dönüşte bunları inkar eden Daniel Güiza, bu kez aynı yolu seçmedi. Türkiye'ye döndüğü günden beri sessizliğini koruyan, sanki yokmuş gibi davranan golcü futbolcu, her hareketi ve sözleriyle ayrılmaya kararlı olduğunu ortaya koyarken, İspanya basınında bunu doğrular yönde haberler çıkmaya devam ediyor. İspanya'nın ünlü gazetelerinden Marca, Güiza'nın Malaga'ya transferinin her an gerçekleşebileceğini yazdı. "Malaga'nın, Daniel Güiza ile sözleşme yapma olasılığı yüksek" diyen Marca, Fenerbahçe'den ayrılmak istediği söylenen Okçu'nun transferinin gerçekleşmesi için Malaga'nın gerekli maddi fedakarlığı yapabileceğini iddia etti.
Kaynak : Fanatik :0:
GodfatheR
04.Temmuz.2010, 14:18
Lig Tv UruguayLı Sebastian Fernandez ile ilgilendiğimizi söylüyor. Hatta haberin içinde haberi doğrulattık girişimler ciddi filan diyo.
CeNTeR_TR
04.Temmuz.2010, 14:22
Lig Tv UruguayLı Sebastian Fernandez ile ilgilendiğimizi söylüyor. Hatta haberin içinde haberi doğrulattık girişimler ciddi filan diyo.
Bende Fanatikde okudum 1-2 saat önce.Doğru değildir diye umuyorum ben.
GodfatheR
04.Temmuz.2010, 14:25
Bende Fanatikde okudum 1-2 saat önce.Doğru değildir diye umuyorum ben.
Bende öyle umuyorum abi. 1.67 boyundaymış gol istatistikleride pek iç açıcı değil.
TR.CaPTaiN
04.Temmuz.2010, 14:30
Fernandez haberleri Antu'nun QTM'ye oyunuydu. Haberleri oturdukları yerden, taraftar sitelerinden aldıklarını kanıtlamak amacıyla açılmış bir başlıktı. Ligtv ve diğerleri de hemen sağlam kaynaklardan edindiği bir bilgiymiş gibi haberi verdi. Yani Fernandez'i tartışmaya gerek yok. :}
CeNTeR_TR
04.Temmuz.2010, 14:35
Bende öyle umuyorum abi. 1.67 boyundaymış gol istatistikleride pek iç açıcı değil.
Kaptan güzel haberi verdi (:
Fernandez haberleri Antu'nun QTM'ye oyunuydu. Haberleri oturdukları yerden, taraftar sitelerinden aldıklarını kanıtlamak amacıyla açılmış bir başlıktı. Ligtv ve diğerleri de hemen sağlam kaynaklardan edindiği bir bilgiymiş gibi haberi verdi. Yani Fernandez'i tartışmaya gerek yok. :}
GodfatheR
04.Temmuz.2010, 14:38
Artık haberde okumıycaz demek ki. Bu nasıl bir medyadır ya.
KaPaLı
04.Temmuz.2010, 14:39
Özenti gençlik :icon_cool:
Bende yaptım böyle. Juctice John Erhene diye birini yazdırdım spor sitelerine :n:
GodfatheR
04.Temmuz.2010, 16:47
Adım adım Grafite'ye yaklaşıyoruz. Bir de sağ açık aldık mı transfer biter. Orta sahaya takviye yapılacağını zannetmiyorum.
Revolution
04.Temmuz.2010, 16:54
Bence Fenerbahçe'nin ön libero alması şart..
Bilica'nın yerine sağlam bir stoper almalıyız bence.Bilica'ya hiç güvenmiyorum ve Beşiktaş maçındaki hareketlerinden sonra bu takımda barınmaması gerektiğini düşünüyorum.
goosfraba
04.Temmuz.2010, 16:59
deivid veya güiza'dan biri giderse ön libero alınır belki. ama şu aşamada sadece forvet ve sağ açık düşünülüyor bence.
ayrıca grafite'den önce birkaç forvet var. onlar olmazsa grafite olur.
nerazzuri
04.Temmuz.2010, 17:02
Sağ açık Kalu Uche, forvet Grafite. Hadi eyvallah.
GodfatheR
04.Temmuz.2010, 17:17
deivid veya güiza'dan biri giderse ön libero alınır belki. ama şu aşamada sadece forvet ve sağ açık düşünülüyor bence.
ayrıca grafite'den önce birkaç forvet var. onlar olmazsa grafite olur.
Kim onlar?
goosfraba
04.Temmuz.2010, 17:18
Kim onlar?
forlan, cardozo.
GodfatheR
04.Temmuz.2010, 17:20
forlan, cardozo.
:icon_lol: Hadi inşallah :icon_biggrin:
Gerçi Grafite'yi Cardozo'ya tercih ederim ya neyse.
nerazzuri
04.Temmuz.2010, 17:42
Forlan, takımdan ayrılmak istemediğini 3 yıllık daha sözleşmesi olduğunu ve artık güzel bir sezon beklediğini söyledi.
Madrid de devam.
Varonil
04.Temmuz.2010, 17:51
Yeni alacağımız forvetin hala Dünya Kupasında olduğu doğru mu,varmı bir bilgisi olan bu konuda?
GodfatheR
04.Temmuz.2010, 17:53
Yeni alacağımız forvetin hala Dünya Kupasında olduğu doğru mu,varmı bir bilgisi olan bu konuda?
Çeyrek final oynayan takımlardan birinde deniyordu. Grafite, Cardozo bu tanımlara uyan adamlar. Bakalım nolucak.
yaman76hakanFB
04.Temmuz.2010, 18:00
Kazım'ın ve Mehmet Topuz'un son durumunu görmeden sağ açıkta oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünemem. (Mehmet Topuz'u Alex olduğu müddetçe göbekte oynatacaklarına ihtimal vermiyorum zaten...)
Bence acil ihtiyacımız çok üst düzey bir ön libero ve iyi bir golcü... Saç baş yoldurtmasın, bu da kaçar mı dedirtmesin...
Sekopej
04.Temmuz.2010, 18:45
Yabancı kontenjanı nedeniyle stoperin birisi yerli olacak, 2 yabancı defansa, forvette de mutlaka yabancı olacak 3. Alex kolay kolay kesilmez eder 4. 2 kanata da yabancı olacak eder 6. Orta sahaya Türk oyuncu takviyesi yapılır. Eğer kontenjan açılırsa (Deivid gönderilirse) genç bir isim alınabilir, kadronun durumuna göre zaman zaman kanat oyuncularının yerine oynar, kanatta Türkler değerlendirilir.
Arbitre
04.Temmuz.2010, 20:18
forlanın geleceğine ihtimal vermiyorum.gelse bile çok büyük paralar ödenmesi gerekir ki buna gerek yok
KaPaLı
04.Temmuz.2010, 20:46
zaten kadrodaki 2 yabancı oyuncuyu genelde yedek bırakıyorsunuz. Şimdi 2 isme daha ‘Git tribünde otur’ diyeceksiniz. Tribünde oturacak adama para verilirmi? Ya da sırf tazminat ödememek için tribünde oturttuğunuz adamdan takıma katkı ne kadar beklenir? Şimdi 1 yabancı futbolcu için 15 milyon Euro bonservis bedeli hazırladık, bekliyoruz. Ama bir taraftan da düşünüyorum, bu adamı da aldım, kadroda Stoch dahil 8 yabancı var. 15milyon Euro’yu bir futbolcuya verdik, 1 yabancı daha aldık diyelim. Kimi tribüne göndereceğiz?
Nasıl yani :]
C h A o S
04.Temmuz.2010, 20:57
Fenerbahçe'nin ilgilendiği oyuncular arasında 15milyon euro edecek tek forvet bence Forlan.Ancak onunda geleceğini sanmıyorum.Cardozo ise bence o kadar para etmez.Grafite'de olabilir.
Sekopej
04.Temmuz.2010, 21:05
Kadroda 8 yabancı var, Deivid'i mutlaka satmalılar, transfer yapılırsa Bilica ve Güiza yedekte bekleyecek ilk isimler olur, 1 transfer daha yapılırsa Bilica trübüne gider.
goosfraba
04.Temmuz.2010, 21:13
Star Spor : Grafite ile anlaşılmış her an açıklanabilir
Radyospor : Hazard ile %90 anlaşılmış.
sananes
04.Temmuz.2010, 21:15
cidden çok merak ediyorum yine patlıycak mıyız transfer döneminde? son sezonlardaki başarısızlıga devam mı edilecek
TR.CaPTaiN
04.Temmuz.2010, 21:19
Nasıl yani :]
O isim kesinlikle Krasic'tir İsmail. Juve ile CSKA'nın anlaşamamasından dolayı muhtemelen yönetim hala bu transferi zorluyor. Benim tahminim Krasic Juve'ye değil de City'e gidecek.
Radyospor bazı konularda gerekli kişilerle bağlantı kurup transferde önemli bir kaynak olabiliyordu ancak geçenlerde yaptıkları Hazard için Fenerbahçe 7 veriyor Lille 10 istiyor haberinden sonra radyospor'a da inanmamak gerek.
Revolution
04.Temmuz.2010, 22:35
Grafite değil de Hazard gelirse asıl bomba o zaman patlamış olur.. Hazard'ın inanılmaz bir potansiyeli var Fenerbahçe'nin değil yeni Alex'i dünyanın yeni Zidane'ı bile olur.
Fearless Coward
04.Temmuz.2010, 23:55
Hazard inş. gelir FB'ye onu Türkiye'de görmeyi çok istiyorum..
yaman76hakanFB
05.Temmuz.2010, 00:55
Lig Tv.nin yayınında -biraz önce- İtalyan basını kaynak gösterilerek şu haber verildi: ÜÇ BÜYÜKLER PODOLSKİ'nin PEŞİNDE...
Daha sonra Podolski'yi tanıtan kısa bir dosya yayınladılar.
Fearless Coward
05.Temmuz.2010, 01:03
Podolski'nin Türkiye'ye gelmesini çok isterim ama sanmıyorum çünkü DK'sındaki performansından sonra büyük klüplerin listesine girmiştir bile..
nerazzuri
05.Temmuz.2010, 01:07
Bu saatten sonra Podolski'yi ne bir büyük Avrupa klübü alır, ne de Podolski gider, o kadar söyliyim.
Adamda o kapasite yok, gördük Bayern'de.
LaigLeNoiR
05.Temmuz.2010, 01:39
Stoch yerine sağ kanata bir yabancı alınsa daha iyi olurdu bence.
Özer artık orada banko olmalı.
HooijDonk07
05.Temmuz.2010, 01:53
Stoch yerine sağ kanata bir yabancı alınsa daha iyi olurdu bence.
Özer artık orada banko olmalı.
Kocaman'ın banko oynatacağı ilk isim Özer :p
ozaniel
05.Temmuz.2010, 02:49
Özer'in gerçek yeri sağ kanat, o yüzden sorun olmaz. Özer orada başka oyuncu olmadığı için oynadı.
Zekirdek
05.Temmuz.2010, 10:32
Bu saatten sonra Podolski'yi ne bir büyük Avrupa klübü alır, ne de Podolski gider, o kadar söyliyim.
Adamda o kapasite yok, gördük Bayern'de.
Oynadığı takım Bayern ve Klose, Mario Gomez gibi isimlerle mücadele etti ilk 11 için ve yıprandı. Benim Dünya'da beğendiğim 3 - 5 oyuncudan biridir Podolski ve Türkiye liginde oynar. Zaten ilk onbir oynayacağı kesin. Bu takımda Güiza bile 93 maçta 34 gol atıyorsa bende Podolski'yi hafife almayın.
KaPaLı
05.Temmuz.2010, 10:53
Alman milli takımında oynadıkları oyunla oyuncuları beğenmeyin. Kişisel olarak baktığınızda Khedira sezon içinde hiç bu kadar iyi değildi. Friedrich küme düşen Hertha'nın oyuncusu. Schweinsteiger takımını maestro gibi yönetirken Bayern'de sürekli 2. planda kalıyo. Podolski Köln'de dökülürken Milli takım olunca coşmaya başlıyo.
Zekirdek
05.Temmuz.2010, 11:03
Alman milli takımında oynadıkları oyunla oyuncuları beğenmeyin. Kişisel olarak baktığınızda Khedira sezon içinde hiç bu kadar iyi değildi. Friedrich küme düşen Hertha'nın oyuncusu. Schweinsteiger takımını maestro gibi yönetirken Bayern'de sürekli 2. planda kalıyo. Podolski Köln'de dökülürken Milli takım olunca coşmaya başlıyo.
Hayır sen Almanya ile beğenme meselesi değil benimki. Ben her zaman Podolski'yi beğenirim. Hani herkesin bir özel oyuncusu vardır kötü oynasada beğenir iyi oynasa da beğenirsiniz ya Podolski öyle birşey benim için.
eXcitinG
05.Temmuz.2010, 11:14
Khedira Stuttgart şampiyon oLduğunda Gomez den sonra takımın en büyük yıLdızıydı, en büyük katkıyı vermişti. Shweinsteiger de Bayern 2.pLanda kaLmadı hatta Robben iLe beraber eLde ediLen başarıLarın baş mimarı sayıLdı. Van GaaL yaptığı bir açıkLamada Bastian ı orta sahaya aLdıktan sonra takıma yaptığı katkı iLe bizim iyi maçLar çıkarmamızı sağLadı diye söyLemişti.
PodoLski ise biLdiğin miLLi takım goLcüsü. KuLüp takımLarında da asLında başarıLı maçLar oynadı ama Bayern de Santa Cruz un yaşadıkLarını yaşadı. ALternatifLerinde hep süper goLcüLer oLduğundan sürekLi istikrarLı oynayamadı. İstikrarLı oynadığı takımLarda köLn zaten, orada da göstereceğini gösterdi.
Freidrich ise kendini pazarLamak için yoL arıyordu, onu da başardı.
GodfatheR
05.Temmuz.2010, 12:19
Yabancı transferinin 12 Temmuz'da açıklanacağı dedikodusu var. Fenerıum'a böyle bir yazı gönderilmiş sanırım.
nerazzuri
05.Temmuz.2010, 12:21
Oynadığı takım Bayern ve Klose, Mario Gomez gibi isimlerle mücadele etti ilk 11 için ve yıprandı. Benim Dünya'da beğendiğim 3 - 5 oyuncudan biridir Podolski ve Türkiye liginde oynar. Zaten ilk onbir oynayacağı kesin. Bu takımda Güiza bile 93 maçta 34 gol atıyorsa bende Podolski'yi hafife almayın.
Ben Podolski'yi küçümsemedim, yalnış anladın. Türkiye'ye gelir evet, rahat gelir hatta. Ama Avrupa'da hiç bir büyük klüp onu transfer etmez, onu izah etmek istedim. :)
Del Piero_10
05.Temmuz.2010, 12:21
Podolski bu sezon Almanya'da yılın fiyaskosu seçildi.
nerazzuri
05.Temmuz.2010, 12:23
Podolski bu sezon Almanya'da yılın fiyaskosu seçildi.
Son nokta budur işte :)
A.FaruK
05.Temmuz.2010, 15:44
Podolski de Di Natale gibi milli takım topçusu harbiden :)
El Barto
05.Temmuz.2010, 15:50
Podolski Türkiye'ye gelsin o egoistlikle 3 maç sonra küfür yemeye başlar. Arkadaşlarına pas atmıyor acaba sorun mu var takım içinde diye söylentiler ayyuka çıkar. :)
goosfraba
05.Temmuz.2010, 16:07
bu saatten sonra grafite'den başka forvet konuşmayın. hatta yapacağınız kadrolara koyabilirsiniz.
--------emre----topuz(crs)
sağ açk-----alex------stoch
-----------grafite--------
KanaKe
05.Temmuz.2010, 16:20
Grafite'ye 8 milyon euro kesinlikle verilmez. Birkere o fiyat yalan, yönetim daha Dzudzsak gibi adama cikarip 10 milyon € veremiyor Hazard'a 10-15 veremiyor 31 yasindaki Grafite'nin bonservisine 8 milyon euro vereceginimi saniyorsunuz siz:) Grafite yalan olabilir belkide basini oyalama taktigiyle baska bir oyuncuya yönelmislerdir.
goosfraba
05.Temmuz.2010, 16:28
2003 - Goias - 20 maç 12 gol
2003-06 - Sao Paulo - 44 maç 17 gol
2006-07 - Le Mans - 51 maç 17 gol
2007-10 - Wolfsburg - 72 maç 50 gol
adam son 2-3 yılda yapmış yapacağını.
bence bize 2 yıl yarar sağlar. 2 yıl içerisinde güiza zaten gider. güiza gittiğinde de iyi bir forvet gelip, grafite yedeğe çekilir.
nerazzuri
05.Temmuz.2010, 17:14
Ne Uche, ne Hazard, ne de Grafite yalanlandı. :)
Varonil
05.Temmuz.2010, 17:17
Evet dikkatimi çekti bu benim.Gerçi Hazard ile çıkan birkaç haber vardı ama onların da doğruluğunu teyit etmiyoruz demişlerdi.3'ünün birden gelme olasılığı varmıdır?
GodfatheR
05.Temmuz.2010, 17:47
Evet dikkatimi çekti bu benim.Gerçi Hazard ile çıkan birkaç haber vardı ama onların da doğruluğunu teyit etmiyoruz demişlerdi.3'ünün birden gelme olasılığı varmıdır?
Kalbim buna dayanmaz (: Grafite yeni forvetimiz olucak diyebiliriz artık.
KaPaLı
05.Temmuz.2010, 19:44
Hazard ve Grafite olabilirmi diyorum ama yok artık !
Varonil
05.Temmuz.2010, 19:45
Grafite'ye çok yüksek bir bonservis ödemeyiz umarım eğer alacaksak.
Estranged
05.Temmuz.2010, 19:53
Hazard ve Grafite olabilirmi diyorum ama yok artık !
Kulüp tarihimiz boyunca geçirdiğimiz en başarılı transfer sezonu olur genel olarak.Tek istisna Futbol ve Erkek basketbol şimdiye kadar.
nerazzuri
05.Temmuz.2010, 19:56
Ntvspor spikeri bazı açıklamalarda bulundu;
Aykut Kocaman eksik bölgenin forvet olduğunu, 12 temmuz'a kadar yada bir iki gün aksama ile de olsa bu bölgeleye yabancı bir forvet alınacağını söylemiş.
MeMo
05.Temmuz.2010, 20:10
Sağ kanata adam alınamadı bence.Grafite alır transfer dönemini kapatırız.İşimiz şansa kalır yine :)
Estranged
05.Temmuz.2010, 20:10
Ntvspor spikeri bazı açıklamalarda bulundu;
Aykut Kocaman eksik bölgenin forvet olduğunu, 12 temmuz'a kadar yada bir iki gün aksama ile de olsa bu bölgeleye yabancı bir forvet alınacağını söylemiş.
Hangi spiker söyledi bunu? İyi söylemiş iyi söylemiş.Eğer doğruysa Güiza ve - veya Semih takımdan ayrılıyor demektir.
nerazzuri
05.Temmuz.2010, 20:12
Aykut Yıldırım, Ntvspor Fenerbahçe spikeri.
Güiza'nın sakatlığının bulunduğunu söylemiş Aykut Kocaman, fakat spiker 1-2 gün içerisinde Güiza'nın takımdan ayrılabileceğinide söyledi. Kendisine göre tabi.
Kazım'da takımdan ayrılabilirmiş. Aykut Kocaman, Kazım 1 adım atarsa ben Aykut Kocaman olarak ona 2 adım atarım demiş.
Bakalım neler olacak.
goosfraba
05.Temmuz.2010, 20:12
cihan kamer yurtdışına gitti.
KaPaLı
05.Temmuz.2010, 20:16
http://www.sporx.com/img/2010/07/051278336374.jpg
AA nasıl bir haber ajansıdır yahu. Bu resmin photoshop olmadığını anlamak için salak olmak lazım. Bide haber yapmış reziller.
nerazzuri
05.Temmuz.2010, 20:17
Değil yahu, Güiza takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Ayrı olarak yurt içinden 2-3 oyuncu ile ilgilenildiğini fakat klüplerinin sorun çıkardıklarını söylemiş Aykut Kocaman. Yurt içinden de bir kaç futbolcu transfer edilecek.
edit: parmağı sonradan gördüm.:D
Varonil
05.Temmuz.2010, 20:18
Yok artık ya,ne yapacaklarını şaşırdılar.Apaçık ortada photoshop olduğu.AA'da bunu yapıyorsa Türkiye'de güvenilecek tek bir haber ajansı bile kalmamış yani.
Zekirdek
05.Temmuz.2010, 20:21
http://www.sporx.com/img/2010/07/051278336374.jpg
AA nasıl bir haber ajansıdır yahu. Bu resmin photoshop olmadığını anlamak için salak olmak lazım. Bide haber yapmış reziller.
Bu resmin olmaması için 2 - 3 neden var.
1. Güiza'ya yemez yaması için.
2 - Resmin yanındaki parmağın yanındaki cızırtı ve parlaklık farkı ortada.
goosfraba
05.Temmuz.2010, 20:48
cihan kamer yurtdışına gitti.
cihan kamer rusya'ya gitmiş sanırım.
GodfatheR
05.Temmuz.2010, 20:49
'Kocaman' açıklamalar...
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman antrenman sonrasında basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantısında Güiza'dan Kazım Kazım'a transferden takım içindeki arkadaşlığa kadar bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.
Aykut Kocaman, Daniel Güiza ile ilgili , "Doktor raporunda antrenmana çıkmaması için bir neden olduğu görünmüyor. Herhalde kendisinin sorunu var. Güiza'ya karşı bu kulüp yapması gereken yükümlülükleri yerine getirdi. Artık oyuncudan da bu adım bekleniyor" diye konuştu.
Kocaman, geçen sezon sorunlu bir şekilde sarı lacivertlilerden ayrılan ve Fransa'nın Touluese takımına kiralanan Kazım için ise "Bu oyuncu, bana bir adım atarsa ben ona iki adım atarım. Bu tüm futbolcularım için geçerli. Antrenmanlarda gayretli görünüyor. Fenerbahçe'nin yararlanabileceği bir oyuncu. Futbolcular, önce işlerine saygı gösterecekler, sonra kulüplerine, sonra da arkadaşlarına. Buna saygı gösteren her oyuncuyla yola devam ederiz. Hiçbir futbolcuya karşı önyargım yok. Oyuncular kadroya kendileri girer. İyi çalışan, iyi performans gösteren formayı kendi alır'' dedi.
Fenerbahçe'nin transfer ataklarının da devam edeceğine vurgulayan Aykut Kocaman, forvete bir oyuncu almak istediklerini söyledi.Aradıkları özelliklerin, yüksek top kontrolü, dripling ve vuruş özellikleri olduğunu vurgulayan Kocaman, "Forvetteki merkez oyuncuda tercih nedenim, biraz daha istekli ve kuvvetli bir oyuncu olması" diye konuştu. Kocaman, kafalarında bazı isimlerin olduğunu, bu transferin kampa yetişme ihtimalinin de yüksek olduğunu kaydetti.
Kocaman son olarak, takımdaki arkadaşlık üzerine yorumlarda bulundu ve ''Oyuncular biraz ayrı ayrı gibiydi. Gruplaşma değil ama hepsinin farklı bir dünyası var gibiydi. Bunu biraz girişken hale getirmemiz lazım. Arkadaşlık seviyesinin daha iyi olması gerekiyor, seviyeyi yukarıya çıkarmamız şart. Maçlar artık modern bir savaş gibi, "bir" oyuncunun ruhen eksikliği çok önemli. Arkadaşlık yok demek doğru değil ama var olan arkadaşlığı biraz daha yukarı çıkarmalıyız." ifadelerini kullandı.
Öte yandan sarı lacıvertli ekipte bu sabah ki antrenmana sürpriz bir şekilde Daniel Guiza da katıldı, ancak İspanyol forvet çok kısa bir koşunun ardından tekrar tesislerin yolunu tutarak çalışmasına son noktayı koydu.
Lig Tv
Varonil
05.Temmuz.2010, 20:49
cihan kamer rusya'ya gitmiş sanırım.
Krasic geliyor o zaman.
goosfraba
05.Temmuz.2010, 20:52
Krasic geliyor o zaman.
ya krasic ya da bukharov için gidiyor.
büyük ihtimalle krasic için gidiyor. umarım olumlu sonuçlanır.
bjk_melo_151
05.Temmuz.2010, 20:53
Krasic geliyor o zaman.
Miloş gelecek gibi gözüküyor. Güzel transfer olur.
goosfraba
05.Temmuz.2010, 21:03
ayrıca güiza'nın şu hareketi photoshop değil beyler.
RasAnt
05.Temmuz.2010, 21:09
15 temmuz gel artıkta görelim transferi :)
Sekopej
05.Temmuz.2010, 21:09
Güiza zaten artık oynayamaz, para tatlı gelirse yedek oturmayı kabul eder, oturur, etmezse de gider.
Gönderilecek oyuncular kamptan sonra belli olacak herhalde. Kimseye karşı önyargım yok demiş Kocaman, çalışan, çabalayan takımda kalacak.
İstediği forvet tipi de yıllardır istediğimiz tarzda bir forvet zaten. Sağ kanattan önce forvet alınmalı. Orta sahayı nasıl oluşturacak çok merak ediyorum, Mehmet Topuz'dan vazgeçmez, Özer zaten evladı gibi, Emre'nin yeri garanti. Bu oyuncular nasıl oynayacak çok merak ediyorum ha.
EndoplazmiK RetikuluM
05.Temmuz.2010, 21:10
Güiza İdmanda Gazetecilere Hareket Çekmiş...
Bu Adam Gitmek İçin Herşeyi Yapıyor...
Zekirdek
05.Temmuz.2010, 21:12
Güiza İdmanda Gazetecilere Hareket Çekmiş...
Bu Adam Gitmek İçin Herşeyi Yapıyor...
Gitsin yeterki. Eğer gidecekse Güiza'nın yanında bende hareket çekerim. Gitsin ya 2 senedir kanımı emdi.
sananes
05.Temmuz.2010, 21:13
yahu biz neden taktık krasice bizim orta sahanın ortasına ve forvete ihtiyacımız var öncelikle ama diyosaki aykut kocaman özer emre alex yada emre mehmet alex 3lüsü orta sahaya yeter kanat alalım peki bekleyip görürüz bunu eger alexi oynatıyosak mecburen tam anlamıyla komple bi ön liberomuz olmak zorunda yani emre mehmet özer yapsak 3lüyü cok koşan oyunun 2 yönunude oynayabilen oyuncular oldukları için yeterlidir derim ama alex varken emre mehmet ikilisi kaldıramaz orta sahanın yükünü.forvet desen semih gökhan ünal güiza 3de birbirinden beter bence
RasAnt
05.Temmuz.2010, 21:13
Özer Alexin yedeği olur Alexle değişmeli oynarlar bence çünkü oynayabileceği yer yok şuan diye düşünüyorum.
Orta saha emre mehmet stoch alex ve (Transfer) hatlısından olusacak gibi artık sistemi nasıl olur onu bilemeyiz tek forvet olacak gibi galiba bu senede.
EndoplazmiK RetikuluM
05.Temmuz.2010, 21:22
Yok artık ya,ne yapacaklarını şaşırdılar.Apaçık ortada photoshop olduğu.AA'da bunu yapıyorsa Türkiye'de güvenilecek tek bir haber ajansı bile kalmamış yani.
Bu Photoshop Değil, Star TV Verdi Aynı Haberi.
Lim10
05.Temmuz.2010, 21:35
Bukharov 20M€ ya Zenit'e gittii diye biliyorum.
BeeTLeJuiCe
05.Temmuz.2010, 22:30
Aykut Kocaman sağ kanat transferi önceliğimizden çıktı demiş sanırım. Sağ kanat için takım içinde de alternatifler var zaten. Özer, Mehmet, Kazım, kalırsa Deivid. Deivid ve Güiza'dan biri giderse forvet dışında bir transfer daha olabilir. Yoksa sadece forvet transferi olacak sanırım.
Antuda ısrarla alınacak yada en ciddi ilgilendiğimiz forvetin hala DK'da devam ettiğini söylüyorlar. Olasılıklar Cavani, Forlan, Klose, Huntelaar. Aykut Kocamanın yaşlı oyuncu istemediğini düşünürsek geriye Cavani ve Huntelaar seçenekleri kalıyor. Cavani gelse aslında, ortalıklarda dolanan Aykut Kocaman oyun anlayışına uygun bir forvet. Sağ Kanat alınmazsa Cavani ayarında bir forvet için yeterli bonservis ayrılabilir. Güiza'da giderse kanat, ön libero, stoper den birine transfer yapılabilir.
Varonil
05.Temmuz.2010, 22:39
Cavani'yi Lugano faktörü ile kolayca getirebiliriz aslında,ama sanmıyorum bizimkilerin ilgilendiğini.
Forlan veya Huntelaar'dır hala DK'daysa.
TR.CaPTaiN
05.Temmuz.2010, 22:40
Şu Ata Demirer'in meşhur videosunu ''bu ne biçim takım kardeşim, defans alıyorsun forvet yok, forvet alıyorsun ortasaha yok, ortasaha alıyorsun kaleci yok vs.'' gündemden kaldıracak şekilde transferler yapılsın artık. Transfer dönemi bittiğinde şu mevkimizde sorun var demeyelim. Kadroya her sene yama yapmak yerine ciddi manada revizyon yaparak hangi mevkiye kaç oyuncu gerekiyorsa alınmalı. Deivid'ten hala medet umulmamalı. Cristian'ı +2'ye gönderecek kalitede önlibero alınmalı. Tartışmaya meydan bırakmayacak forvet alınmalı.
Varonil
05.Temmuz.2010, 22:43
Bir de UEFA'ya ön eleme için takım listesini göndermeden önce şu transferi bitirelim artık.
yaman76hakanFB
05.Temmuz.2010, 23:07
Şu Ata Demirer'in meşhur videosunu ''bu ne biçim takım kardeşim, defans alıyorsun forvet yok, forvet alıyorsun ortasaha yok, ortasaha alıyorsun kaleci yok vs.'' gündemden kaldıracak şekilde transferler yapılsın artık. Transfer dönemi bittiğinde şu mevkimizde sorun var demeyelim. Kadroya her sene yama yapmak yerine ciddi manada revizyon yaparak hangi mevkiye kaç oyuncu gerekiyorsa alınmalı. Deivid'ten hala medet umulmamalı. Cristian'ı +2'ye gönderecek kalitede önlibero alınmalı. Tartışmaya meydan bırakmayacak forvet alınmalı.
Harika bir yorum... Teşekkürler Muhammed... Ellerine sağlık...
goosfraba
05.Temmuz.2010, 23:30
cihan kamer rusya'ya değil, fransa'ya gitmiş.
Varonil
05.Temmuz.2010, 23:31
Eden Hazard :p
Zekirdek
05.Temmuz.2010, 23:32
Hazard'ı da istemiyorum alsın getirsin Gignac'ı sen rahat ben rahat tüm Fenerliler rahat. Sağ kanadı Kazımla, Özerle bir şekilde kapatılır ama forvet alınmazsa da Aykut harcanır.
Sekopej
05.Temmuz.2010, 23:37
Aykut Kocaman öncelikle forvet demiş zaten, bu nedenle rahatım, istediği forvetin özelliklerini de belirtmiş zaten, buna uygun birini alacaklardır.
yaman76hakanFB
05.Temmuz.2010, 23:39
Kulüp tarihimiz boyunca geçirdiğimiz en başarılı transfer sezonu olur genel olarak.Tek istisna Futbol ve Erkek basketbol şimdiye kadar.
Yorumlarınızı beğenerek ve dikkatle okuyan birisiyim. Ama malesef erkek basketbolu konusunda haksız olduğunuzu düşünüyorum; özellikle son yapılan Lavrinoviç transferinden sonra...Erkek basketbol takımında çok önemli transferler oluyor. Lavrinoviç euroleague standartlarının Nowitzki'sidir. Yani NBA'in en iyilerini getirme şansımız olmadığına göre -günün birinde Messi bile gelir ama Kobe ve LeBRon gelmez- euroleague standartlarında oynamamız çok doğal... Marko Tomas Hırvat basketbolunun -çok abartılı olmakla birlikte- yeni Drazen Petroviç'i olarak gösterildi. Drazen Petroviç Avrupa basketbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük oyuncusudur. Marko Tomas ise Drazen Petroviç'in yarısı bile olsa bize yeter de artar. Keza Lavrinoviç... Kendi pozisyonunda euroleague'in (futboldaki karşılığı Şampiyonlar Ligi) en iyi üç isminden birisi... Kaya'yı anlatmaya gerek yok. Kişiliğinden ve bizimle olan mazisinden bahsetmiyorum ama Semih ve Ömer'in NBA yolunu tutmasından sonra alınabilecek en iyi yerli oyuncuyu aldık. Engin Atsür bence en iyi yerli oyun kurucu olmaya aday... Şimdi Nielsen transferiyle uğraşılıyor. O da gelirse benim bile gözümü korkutuyor. Futbol takımının olduğu kadar transfere ihtiyacımız yoktu, ama Ömer ve Semih'in kaybında onlardan daha iyilerini aldığımız gibi, ayrıca Engin ve Tomas transferi de işin bonusu oldu. ZATEN ÇOK İYİ ve ÜSTDÜZEY BİR TAKIMDIK. Tek sorun Tanjeviç'ti. ŞİMDİ MUHTEŞEME YAKIN BİR TAKIM OLDUK. AVRUPA STANDARTLARINDA...
Yani erkek basket takımında da çok harika işler oldu. Bizi yanıltan şu oluyor: Bayan voleybol, bayan basketbol ve erkek voleybolundaki transferlerin erkek basketbolundaki karşılığı LeBron James, Kobe Byrant, Carmelo Anthony, Dwyane Wade'dir. Futboldaki karşılığı ise Messi ve Christiano Ronaldo'dur. Gerçekçi olmak lazım. Erkek basketbolunda alabileceğimiz en iyi ve en doğru oyuncuları transfer ediyoruz.
Geriye sadece FUTBOL kaldı.
Yapılan iyi işleri hatırlatmak istedim sadece. Kusura bakmayın. İyi geceler.
anilton
05.Temmuz.2010, 23:40
http://static1.purepeople.com/articles/9/26/68/9/@/183047-guillaume-hoarau-l-un-des-meilleurs-637x0-3.jpg
anilton
05.Temmuz.2010, 23:45
Ya da;
http://www.oleole.com/media/main/images/member_photos/group1/subgrp120/fredericpiquionne-fr_138577.jpg
MeMo
05.Temmuz.2010, 23:46
Bana da Piquionne gelecek gibi geliyor.Bu oyuncu hakkında fikri olan ?
anilton
05.Temmuz.2010, 23:49
Bana da Piquionne gelecek gibi geliyor.Bu oyuncu hakkında fikri olan ?
Tamamiyle Aykut Kocaman'ın tarifine uyan ama bir türlü yeteneklerini yansıtamayan,daha doğrusu gol atamayan bir adam.Attığı zamanda çok değişik goller attıyor...:)
HooijDonk07
05.Temmuz.2010, 23:51
Piquionne veya Hazard düşünemiyorum artık :n:.
MeMo
05.Temmuz.2010, 23:52
Tamamiyle Aykut Kocaman'ın tarifine uyan ama bir türlü yeteneklerini yansıtamayan,daha doğrusu gol atamayan bir adam.Attığı zamanda çok değişik goller attıyor...:)
Gol atamayan adam lazım değil bize 4 senedir böyle adamlarla oynuyoruz zaten :D Yorumlarını esas alırsak ben Piquionne'yi istemem şahsen.
Sekopej
05.Temmuz.2010, 23:52
Bir türlü gol atamayan adama gerek yok, bir türlü atamayan ama attığı da hep değişik olan golcüleri senelerdir izliyoruz zaten.:p
yaman76hakanFB
05.Temmuz.2010, 23:56
Bir türlü gol atamayan adama gerek yok, bir türlü atamayan ama attığı da hep değişik olan golcüleri senelerdir izliyoruz zaten.:p
:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Bugün ne şanslıyım... Ne yazacak olsam bir arkadaş elini çabuk tutup benden evvel yazıyor. Biraz önce Muhammed, şimdi Serkan... sağolun arkadaşlar...
anilton
05.Temmuz.2010, 23:58
Bu sezon Portsmouth'ta fena sezon geçirmedi ama.48 maçta 15 gol attı.Asist özelliğide olan bir oyuncu,7'de asist yaptı.Piquionne tarzı oyuncular TSL'de iş yapar...
CeNTeR_TR
06.Temmuz.2010, 00:09
Ters orantı yaparsak güzel bir sonuca varabiliriz :n:
Atan adam geliyor atamıyor - Belki atamayan adam gelir atar :0:
HooijDonk07
06.Temmuz.2010, 00:14
Ters orantı yaparsak güzel bir sonuca varabiliriz :n:
Atan adam geliyor atamıyor - Belki atamayan adam gelir atar :0:
Kezman neydi abi ? Adam A.Madrid ve Chealsea de toplam 16 gol atıp geldi 2 sezon içinde :n:. İşe yaramadı :D:D.
GodfatheR
06.Temmuz.2010, 00:15
Grafite !!!!!
Lim10
06.Temmuz.2010, 00:27
Aziz Yıldırım bu politikayı çok iyi biliyor.Sene sonu şampiyonluk kaçtığında eminim burada yorum yapan birçok arkadaşım (bende dahil) sinirden çılgına dönmüştük.Trabzon maçından sonraki gün Duam'la birlikte Aziz Yıldırım ve ekibi de istifa etse (yine bende dahil) çoğunluk mutlu olurdu, eminim.
Benim hazmedemediğim şu; 1 buçuk aydır ortalıkta Hazard'lar, Krasiç'ler, Dzeko'lar, Alexis Sanchez'ler, Ronaldinho'lar, Henry'ler uçuşuyor ve yönetim gidip Piquenne gibi -bana göre 3. sınıf bir golcüyü- alıp getiriyor mu? işte buna şaşırmam.Ve geçmiş senelerde yaptığımız gibi sayın Aziz Yıldırım'ı uyguladığı bu müthiş politikadan dolayı bir kez daha tebrik ederim sadece...
KanaKe
06.Temmuz.2010, 00:28
Cihan Kamer büyük ihtimalle Hazard icin gitmistir.
yaman76hakanFB
06.Temmuz.2010, 00:43
Lim10:
Futbolcu transferi konsunda başkana güvenmemekte haklısınız... Ben sadece futbolcu değil, futbolla ilgili her konuda başkana şüpheyle bakarım. Yanlıştır demiyorum; futbolla ilgili konularda şüpheyle bakarım. Özellikle hoca tercihlerine... Son 10 yılda hoca konusunda kafamda soru işareti bırakmayan, sonuna kadar güvendiğim ikinci isimdir Aykut hoca... (Birincisi Mustafa Denizli'ydi. 10 yıl önce...) Başkan istediği kadar futbolu iyi bildiğini iddia etsin, 2006 yılından bugüne yaptığı ve yapmaktan kaçındığı her hamle takımın gücünden birşeyler eksiltti. Hatta 2001 şampiyonluğundan sonra yaptıkları daha fazla zarar verdi. (2001-03 arası yaşanan kabus...)
Ama bu defa Aykut hocanın onayından geçmeyen futbolcunun alınacağına ihtimal vermiyorum. Ve Aykut hoca elinde patlayacak futbolcuyu kolay kolay almaz. Ona güvenmek zorundayız.
Corpus
06.Temmuz.2010, 00:51
Benim anladığım Fener'in ihtiyacı olan forvet , isterse 30 tane boş kaleye atsın ama ne olur atsın tipi biri :D
yaman76hakanFB
06.Temmuz.2010, 00:55
Benim anladığım Fener'in ihtiyacı olan forvet , isterse 30 tane boş kaleye atsın ama ne olur atsın tipi biri :D
Aynen öyle... Topu üç direğin arasından geçirsin. Horoz gibi olsun.:D Buldu mu kaçırmasın, affetmesin? Muhteşem ve inanılmaz goller atmasa da olur; inanılmaz goller kaçırmasın yeter...
Memedov
06.Temmuz.2010, 01:07
Faik Çetiner az evvel bizim stadyum'da Fenerbahçe'nin A.Madrid'e Forlan için Güiza + 7 MN £ Teklif ettiğini söyledi.
Crazycat
06.Temmuz.2010, 02:17
Ata Demirer'in videosu güzelmiş.:icon_biggrin: Bu arada harbi nereye gidiyor bu kadar para harbiden tesis tesis her taraf tesis oldu ama doğru düzgün oynayan bi takım göremedik bi türlü...
LaigLeNoiR
06.Temmuz.2010, 02:30
Fenerbahçe'nin aradığı bence tek isim NOBRE :)
HooijDonk07
06.Temmuz.2010, 02:46
Uzun zamandır takip ediyordum biraz alt yapıyı.Elimizden güzelim bi ön libero kaçırıcaz.Forlan ve Agüero'nun menejeri gelip alt yapımızdan bir arkadaşın menejeri oluyor biz hala ön libero arıyoruz.Ve o arkadaş sanırsam seneye Deportivo'da olucak.Fotomaç'ın haberi vardı 4-5 ay önce inanmamıştım.Alt yapıda oynayan arkadaşla görüştüm ve doğru dedi buraya gelmeden önce onla sohbet etmiş.Ve biz hala ön libero bakıyoruz.Millet alt yapıdan oyuncu alır yetiştirir.Biz basıp parayı alıyoruz.Artık Aykut Kocaman alt yapıyada el atmalı.
vuque
06.Temmuz.2010, 05:10
Bu arada ilkbahar'da verilmişti sanırım ama kesin değildi,G.S araya girecek falan diye söylentiler vardı.
Recep Niyaz resmen FENERBAHÇE 'de arkadaşlar :D
Verildiyse kusura bakmayın ama kesin olarak geldiği verilmedi diye hatırlıyorum...
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs511.ash1/30185_134008193281132_112146702133948_407973_74266 45_n.jpg
goosfraba
06.Temmuz.2010, 08:12
aykut kocaman kendisine gereken değerin katbe kat üzerinde değer verecektir. tıpkı diğer genç oyunculara verdiği gibi.
bu çocuğun yetişmesinde asıl rol altyapı hocalarına düşüyor.
aykut kocaman ile birlikte 2-3 yıl içerisinde altyapıdan oyuncu izleyebileceğiz A takımda.
Zekirdek
06.Temmuz.2010, 10:36
Ama Porstmouth kabus gibi bir sene geçirdi. Küme düştü puan silindi. Yine bunlara rağmen fena değildi Piquenne'de. Ayrıca iki tane kupomuda yatırmıştı bu adam ama neyse Fener'de iş yapar.
Fenerbahçe'nin aradığı bence tek isim NOBRE :)
Hakikaten ya ne goller atardı Fener'de.
Sekopej
06.Temmuz.2010, 10:52
Nobre zaten beğenilmediği için değil, yabancı kontenjanı sebebiyle gönderilmişti, gönderildikten 2 ay sonra da Türk vatandaşlığına, jet vatandaşlık sistemiyle geçmişti, o da ayrı bir olay, madem ki böyle olacaktı, Fenerbahçe hiç göndermezdi.
yaman76hakanFB
06.Temmuz.2010, 11:03
Şu duruma bak... NOBRE bile yetersiz bir oyuncu olmasına rağmen, arkadaşlar haklı olarak aradan tam dört sezon geçmiş olmasına mukabil, halen onun ismini anma ihtiyacı hissediyorsa, bu durum bile son dört yılda FUTBOL ŞUBESİNİN ne kadar kötü yönetildiğinin bir numaralı ispatıdır. Yüzmilyonlarca euro para harca ve daha Nobre'nin üstüne birşey koyamadığın gibi, Nobre'yi bile hatırlama ihtiyacı hisset... Olur şey değil... Hani Maradona geçtiğimiz aylarda Müller'i top toplayıcı çocuk sanmış ya... Muhtemelen Dunga ile Nobre bir yerlerde karşılaşsa, benzer bir hadise vuku bulabilirdi. Ve işte biz bu Nobre'nin bile yerini dolduramadıysak bir yerlerde büyük yanlışlar yapılmış demek ki... (Nobre'nin Fenerbahçe'ye yaptığı hizmetleri inkar etmek için yazmıyorum bunları... Sadece futbol şubesinin yıllardır ne kadar yerinde saydığını, hatta gerilere gittiğini misallendirmek için...)
Koyunun olmadığı yerdeki Abdurrahman Çelebileri bile bugün mumla arar hale geldik. Ama inancım tamdır ki, (ilk defa içim bu kadar rahat) Aykut hocaya en az iki sezon sabır gösterilir ve işine karışılmazsa hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Güzel günler yakındır; kimbilir belki gelecek sezon, belki gelecek sezondan da yakın...
goosfraba
06.Temmuz.2010, 11:12
krasic---alex----stoch
-------grafite
hayırlı olsun.
MeMo
06.Temmuz.2010, 11:14
krasic---alex----stoch
-------grafite
hayırlı olsun.
Abi çok emin konuştun :D
RasAnt
06.Temmuz.2010, 11:15
krasic---alex----stoch
-------grafite
hayırlı olsun.
Eee hani tüm dünyanın bu fenerbahçeye gelir mi diceği dünya yıldıız ? :)
goosfraba
06.Temmuz.2010, 11:17
maksat heyecan yaratmak. :D
o kurduğum kadroda biraz olsun gerçeklik payı var tabi ama kesin konuştuğuma bakmayın siz :)
KaPaLı
06.Temmuz.2010, 11:22
Krasic yerine Hazard alsalar çok iyi olur. Krasic tamamen balon oyuncu. Çizgi topçusu lazımsa Kazım var zaten hiç çizgiden çıkmayan.
RasAnt
06.Temmuz.2010, 11:25
Bnde beğenmiyorum Krasici gelirse hayal kırıklıgı yaşatır umarım almazlar.
KanaKe
06.Temmuz.2010, 11:32
Krasic yerine Hazard alsalar çok iyi olur. Krasic tamamen balon oyuncu. Çizgi topçusu lazımsa Kazım var zaten hiç çizgiden çıkmayan.
Aynen adamin tek özelligi hizli olmasi düz bir kanat oyuncusu icin milyonlari sacmaya hic gerek yok. Kazim oynasin olmadi Mehmet Topuz oynar.
Varonil
06.Temmuz.2010, 11:40
Ben de Krasic'in abartıldığını düşünüyorum o kadar üst düzey bir oyuncu değil.Gidipte Krasic'e 10-15 M € bonservis vereceğimize Hazard'a verelim daha iyi.
fbdevil190737
06.Temmuz.2010, 12:57
Bana göre Krasic alınmalı böylece takım hem hız hemde çabuk oyun açısından sınıf atlamış olur , santraforda ise sorunlu Güiza bir an önce elden çıkarılıp yerine Cavani ve ona benzer tarzda bir adam alınmalı .
Zekirdek
06.Temmuz.2010, 13:22
Aslında Hamburg'tan Van Nistelrooy'u alsak nasıl olur. Son vuruşu son derece iyi bir adam. Ayağına istediği toplar gelecektir. Güiza'ya gelen pasları yaratılan poziyonları biliyoruz ama icraat yoktu. Yine bunlar yapılırsa Van Nistelrooy çok yararlı olur.
DaveJones
06.Temmuz.2010, 13:30
Çok yaşlandı Nistelrooy bundan sonra çok katkı veremez. Hooijdonk da yaşlıydı diceksiniz belki ama Nistelrooy çok ciddi bi diz sakatlığı geçirdi ve en ufak zorlamada hemen sakatlığı nüksediyor. Çok yaşlı oyuncu alıp 1 sene verim almak yerine nispeten daha genç olan 25-30 yaş aralığında oyuncu alıp, memnun kalmamız halinde daha uzun vadede yararlanabiliriz.
GodfatheR
06.Temmuz.2010, 13:32
Hazard gelmeyecekse sağ kanat transferi iptal edilebilir aslında. Krasiç çizgi oyuncusu bize içe kat eden sürekli gol arayan kanat oyuncusu lazım. Grafite transferi de bir an evvel bitirilir inşAllah.
KaPaLı
06.Temmuz.2010, 13:45
Gökhan'ın performansınıda etkiliyo kanattan çıkmayan oyuncular. Kazım oynadığında Gökhan'ın nasıl eleştirildiğini hatırlayın. Krasic oluncada farklı birşey olmayacaktır.
DaveJones
06.Temmuz.2010, 13:57
Kazım çizgi oyuncusu diyorsunuz, aslında doğru ama geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Kazım uzak forvet rolünü harika oynuyordu, eskiden Deivid in yaptığı gibi. Hatırlayın Diyarbakır,Antalya maçlarında sağdan içeri sarkıp goller atmıştı. Biraz istikrarlı olsa hiçbir problemimiz kalmaz ama işte napalım Kazım bu.
TR.CaPTaiN
06.Temmuz.2010, 14:59
İsmail yapma etme Kazım'la Krasic arasında dağlar var. Kazım rakibi eksik yakaladığımız kontralarda bile topun üstüne basıp aynı rakibi 2-3 kez geçme peşinde olan bir oyuncu. Krasic çizgide rüzgarın oğlu. Ayrıca kıvrak bir oyuncu, belki bilekleri bir Alex'inki kadar kıvrak değil ama vücut olarak kıvrak bir adam. Bu bahsettiğim kıvraklığa örnek vermek gerekirse; Benayoun gibi. Krasic alınsa ben çok sevinirim. Ama Hazard mı Krasic mi denilirse doğal olarak Hazard derim. Bu iki isimden hangisi alınırsa yönetim büyük iş çıkarmış olur.
KaPaLı
06.Temmuz.2010, 15:04
Yaa iyi futbolculuğunu geçtim. Ama Hazard alternatifler arasındaysa ilk o olmalı. Çünkü Krasic çizgide koşar ama Hazard direk kaleye koşar. Stoch bu yüzden yararlı transfer. Çünkü adamın düşüncesi kısa yoldan kaleye gitmek. Çizgiye koşmuyo hiç. Deivid gibi oynayacak biri olması lazım Gökhan'ın önünde.
EndoplazmiK RetikuluM
06.Temmuz.2010, 15:24
Güiza nın terbiyesizliği için photoshop diyenler baksın...
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/guizanin-idmanda-olay-hareketiSXTVQ17095SXQ?ref=VDIK1
Varonil
06.Temmuz.2010, 15:26
Güiza nın terbiyesizliği için photoshop diyenler baksın...
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/guizanin-idmanda-olay-hareketiSXTVQ17095SXQ?ref=VDIK1
İhtimal vermiyordum açıkcası,ama büyük hayal kırıklığına uğradım.
Bu saatten sonra bir daha Fenerbahçe forması giyemez zaten.Malaga talipmiş,3-5 ne veriyorlarsa satalım artık.
yaman76hakanFB
06.Temmuz.2010, 16:02
Edeceğimiz zarar kadar ettik. İbret-i alem olsun diye Paf takımıyla antremanlara çıkaralım. Birkaç ay sonra süt dökmüş kedi gibi olacaktır. Haaa; tasını tarağını toplayıp giderse, daha iyi olur. Tutulur tutanaklar ve belli bir miktar para getirmeyince Ortega gibi ortada kalır.
KanaKe
06.Temmuz.2010, 16:40
Parmagi basina göstermisse az bile yapmis. Güiza'nin hareketi dogru degil fakat basin adamin üstüne cok gitti Anelka'nin da böyle üstüne gitmislerdi oda 2 sene zor dayanmisti.
Fearless Coward
06.Temmuz.2010, 16:42
Basında abartmasın yani daha kötüsüde gelebilirdi başlarına :D zaten adam gidicek şimdiden istediğini yapıyor..
El Barto
06.Temmuz.2010, 16:44
Ali Bilgin ve Vederson'un boşluğu bu sene çok hissedilecek. :D
RaSenGan
06.Temmuz.2010, 16:45
Henry ismi geçiyormuş NTVSpor'da söylediler.
barahir
06.Temmuz.2010, 16:51
Henry ismi geçiyormuş NTVSpor'da söylediler.
Henry için yalanlama geldi klüpten..
El Barto
06.Temmuz.2010, 16:53
Henry gelirse yine bir pankart açılır rakip tribünlerde;
"EL değmemiş bir LİG istiyoruz" diye.
:zuhaha
barahir
06.Temmuz.2010, 16:56
Henry Haberleri Üzerine Açıklama
Pas Fotomaç Gazetesi'nin manşetine taşıdığı , pek çok gazetenin de uzun süredir ısrarla üstünde durduğu Thierry Henry'i transfer etmek istediğimiz yönündeki iddialar gerçekle örtüşmemektedir.
Kulübümüzün Fransız oyuncuyla ilgili herhangi bir transfer planlamasının ve çalışmasının olmadığını hatırlatarak; basının ortaya attığı ve sonrasında da kendisini inandırdığı bu tip iddiaların senaryo boyutunu aşamadığını da bir kez daha vurgulamak isteriz.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
GodfatheR
06.Temmuz.2010, 16:56
Hazard ve Grafite yalanlanmayan isimler.
barahir
06.Temmuz.2010, 16:57
Sanırım Krasiç de yalanlanmadı ama onun gelmeyeceğini biliyoruz..
MeMo
06.Temmuz.2010, 16:57
Henry gelirse yine bir pankart açılır rakip tribünlerde;
"EL değmemiş bir LİG istiyoruz" diye.
:zuhaha
Tribünde açılsa gene iyi :D
KanaKe
06.Temmuz.2010, 17:17
Henry gelirse süper olur sahsen gelsin isterim. Krasic'ten daha faydali olur.
yaman76hakanFB
06.Temmuz.2010, 18:37
Fenerbahçe ve Fenerbahçeliliğim, bu takımın bazı yıldızlarına olan "taraftarlığımdan kaynaklı" tutku ve sevgim ayrı bir yerde dursun. Onlardan bahsetmiyorum. Son 10 yıl içinde fan'ı olduğum tek futbolcu Thery Henry'dir. Beni yakından tanıyan arkadaşlarım çok iyi bilir, normalde spor dünyasındaki bütün idollerim basketbolculardır. Kıyısından köşesinden bile olsa onların arasına giren tek isim Thery Henry'dir. İzlemekten keyif aldığım birçok futbolcu oldu ama fan'lık başka şey... Hani o gün kötü bile oynasa "adamım" dersin ve iyi yanını görmeye çalışırsın ya... Öyle birşey... Sadece Henry için Arsenal maçlarını izlerdim; o sakatsa ve oynamıyorsa izlemezdim.
Mantığımla yazmıyorum bunu, duygusal olarak söylüyorum: THERY HENRY gelirse EN FAZLA BEN SEVİNİRİM.
Estranged
06.Temmuz.2010, 18:40
Fenerbahçe ve Fenerbahçeliliğim, bu takımın bazı yıldızlarına olan "taraftarlığımdan kaynaklı" tutku ve sevgim ayrı bir yerde dursun. Onlardan bahsetmiyorum. Son 10 yıl içinde fan'ı olduğum tek futbolcu Thery Henry'dir. Beni yakından tanıyan arkadaşlarım çok iyi bilir, normalde spor dünyasındaki bütün idollerim basketbolculardır. Kıyısından köşesinden bile olsa onların arasına giren ve bana bir dönem Arsenal maçlarını izlettiren bu Thery Henry fan'lığıdır.
Mantığımla yazmıyorum bunu, duygusal olarak söylüyorum: THERY HENRY gelirse EN FAZLA BEN SEVİNİRİM.
Henry Arsenal'deyken oynadığım tüm PES serilerinde ya Arsenal'i ya da Milan'ı kullanmışımdır oynarken.Bende de Rivaldo,Schevchenko ve Henry hayranlığı artık takıntı haline gelmişti o zamanlarda.Henry'i çubukluyla görmek beni de çok mutlu edecektir :)
Zekirdek
06.Temmuz.2010, 18:47
Fenerbahçe ve Fenerbahçeliliğim, bu takımın bazı yıldızlarına olan "taraftarlığımdan kaynaklı" tutku ve sevgim ayrı bir yerde dursun. Onlardan bahsetmiyorum. Son 10 yıl içinde fan'ı olduğum tek futbolcu Thery Henry'dir. Beni yakından tanıyan arkadaşlarım çok iyi bilir, normalde spor dünyasındaki bütün idollerim basketbolculardır. Kıyısından köşesinden bile olsa onların arasına giren tek isim Thery Henry'dir. İzlemekten keyif aldığım birçok futbolcu oldu ama fan'lık başka şey... Hani o gün kötü bile oynasa "adamım" dersin ve iyi yanını görmeye çalışırsın ya... Öyle birşey... Sadece Henry için Arsenal maçlarını izlerdim; o sakatsa ve oynamıyorsa izlemezdim.
Ben adamı sevmezdim ama futbolunu çok beğenirim. Ama Barça'ya gittikten sonra benim için bitti.
yaman76hakanFB
06.Temmuz.2010, 18:51
Henry Arsenal'deyken oynadığım tüm PES serilerinde ya Arsenal'i ya da Milan'ı kullanmışımdır oynarken.Bende de Rivaldo,Schevchenko ve Henry hayranlığı artık takıntı haline gelmişti o zamanlarda.Henry'i çubukluyla görmek beni de çok mutlu edecektir :)
Brezilya futboluna çocukluğumdan gelen Arjantin taraftarlığı nedeniyle allerjim olduğu için Rivaldo'yu sevmezdim. Hele sıfır çektiğimiz sezon son saniyede Rüştü'yü frikikten avlamıştı; iyice uyuz olmuştum. En azından bir puanla çıkacaktık...:D Ama 2003-2006 arası öyle bir Ronaldhinio vardı ki, neredeyse hayran olacağım ilk Brezilyalı futbolcu olacaktı. Bereket versin erken düşüşe geçti.:D
Schevichenko mu? Aynı şekilde; çok sevdiğim bir golcüydü. Kadıköy'de bize dört attığı güne kadar...:D Şaka bir yana, o dönem (2000'lerin ilk yarısı) muhtemelen en beğendiğim ikinci futbolcudur. Nedendir bilmem; üçüncü sırada Totti gelirdi... Henry, Schevichenko ve Totti... Ama fan'lık başka bir şey: Thery Henry...
izmer96
06.Temmuz.2010, 19:44
Yıldırım İtalya'ya gitti!
Hedefinde iki yıldız var!
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, transfere nokta koymak üzere İtalya'nın Roma kentine gittiği öğrenildi.Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'de başkan Aziz Yıldırım bugün Roma'ya gitti. Yıldırım'ın listesindeki isimlerin, AS Roma'nın yıldız oyuncusu Julio Baptista ile AC Milan'ın golcüsü Klaas-Jan Huntelaar olduğu öğrenildi. Bu futbolcuların transfer görüşmelerinin daha önceden başladığı belirtilirken, başkan Aziz Yıldırım'ın transfer çalışmalarını sonlandırmak üzere yöneticilerden Cihan Kamer ile Roma'da buluşacağı öğrenildi.
yaman76hakanFB
06.Temmuz.2010, 19:45
Keita 8.000.000 euro gibi çok makul bir rakama gitmiş. Hani diyorum ki... Oldu olacak 10 vereydik, biz alaydık... Krasiç'le filan uğraşana kadar... (Bazı arkadaşların köpürdüğünü duyar gibiyim ama neden olmasın?) Hani madem çizgi oyuncusu arıyoruz...
izmer96
06.Temmuz.2010, 19:50
Keita 8.000.000 euro gibi çok makul bir rakama gitmiş. Hani diyorum ki... Oldu olacak 10 vereydik, biz alaydık... Krasiç'le filan uğraşana kadar... (Bazı arkadaşların köpürdüğünü duyar gibiyim ama neden olmasın?) Hani madem çizgi oyuncusu arıyoruz...
Bir Galatasaray'li olarak bugun sabah gordugumde Keita'nin gittigini gercekten cok uzuldum hatta gerekli baslikta yazdigim yorumdada sitemde bulundum yonetimimize fakat soyle saglikli oturup dusunuldugunde bu adam sorunlu bir adam her ne kadar mac icinde anlik mukemmel patlamalari oluyorsada goze hos gelen hareketleri oluyorsada uzun vadede pekde verim alinilicak bir adam degil
Ayrica Fenerbahce'nin bu denli iyi bir transfer butcesi varken ve Aykut Kocaman ile yeni bir sayfa yeni bir transfer zihniyeti olusturmusken artik Keita tarzi degilde daha cok A. Sanchez , Hazard , tarzi kendini henuz ispatlamamis , yetenekleri ve potansiyeli asikar ac oyuncular almasinda fayda vardir hem ekonomik acidan ilerde kar etme anlaminda hemde oyuncudan tum sezon boyunca alinilicak verim anlaminda
izmer96
06.Temmuz.2010, 20:14
Henry'nin menajeri Anderson: F.Bahçe olabilir
Henry'nin menajeri Jerome Anderson "İstanbul'a gidip F.Bahçeli yöneticilerin konuğu oldum. Orada gösterilen ilgi beni şaşırttı. Onun kalmasını planladıkları evleri gezdim. F.Bahçe'yle birlikte 2 takım daha onu istiyor. Her şey olabilir " açıklamasını yaptı
Goal.com Türkiye
06 Tem 2010 12:31:00
goosfraba
06.Temmuz.2010, 20:18
üstteki haberi ilk yapan fanatik.
yaman76hakanFB
06.Temmuz.2010, 20:19
Henry'nin menajeri Anderson: F.Bahçe olabilir
Hay ağzına sağlık... Muhtemelen birçok arkadaş "ne gerek var" filan diyecek ama benim için hiç önemli değil... Böyle değer verdiğim bir oyuncunun çubukluyu giymesi beni sevinçten sarhoş eder. (Fenerbahçe tarihinde en sevdiğim yabancı futbolcular: 1-Pier Van Hoojdonk 2-Tony Schumaher'di... Sanırım böyle bir durumda Henry ikinci sırayı kapar... Fenerbahçe tarihinde diyorum. Bu tarihten ayrı olarak dünya futbolunda Arsenal formasıyla yaptıklarına duyduğum fan'lık ayrı bir kategorinin mevzuu...)
sananes
06.Temmuz.2010, 20:34
henry gelsin boşta oldugu için bonservis ödemeyiz bu avantaj sağlar forvet için ayırdıgımız bonservisle orta saha alabilirz yada stoper sag kanat.takımın finansal durumu çok iyi değil gibi geliyo bana yoksa çoktan 15-20 milyon euroluk bi transfer yapılırdı.yada daumu göndermek için bin türlü entrikaya girilmez tüm alacakları ödenip sessizce yollanırdı.hatta aykut kocamanı bile akıllandıkları için değil düşük maliyetinden ötürü getirdiklerini düşünüyorum işimiz zor gibi.
GebzeLi1907
06.Temmuz.2010, 20:47
henry gelsin 10-15 gol ya atar ya atmaz.kim ne derse desin hem henry nin zamanı geçti hemde türkiye liginde fenerbahçe nin santraforu olacak adam değil bence.
umarım alınmaz.ha bonservisi yok diye fantazisine veya 4 3 3 e falan döneceksek olabilir.ki alex varken mümkün değil.
baldırı kuvvetli ayağını koyduğunda rakibini engelleyecek top aldırmayacak defansa hem havadan hem yerden, omuzu yediğinde yılıp ortadan kaybolmayacak kendi omuzunu gösterecek, yırtıcı,karakter olarak hırslı inatçı bi adam lazım bize.
grafite cardozo vs
Estranged
06.Temmuz.2010, 20:54
henry gelsin 10-15 gol ya atar ya atmaz.kim ne derse desin hem henry nin zamanı geçti hemde türkiye liginde fenerbahçe nin santraforu olacak adam değil bence.
umarım alınmaz.ha bonservisi yok diye fantazisine veya 4 3 3 e falan döneceksek olabilir.ki alex varken mümkün değil.
baldırı kuvvetli ayağını koyduğunda rakibini engelleyecek top aldırmayacak defansa hem havadan hem yerden, omuzu yediğinde yılıp ortadan kaybolmayacak kendi omuzunu gösterecek, yırtıcı,karakter olarak hırslı inatçı bi adam lazım bize.
grafite cardozo vs
Henry kanat forvet değil ki,Barcelona'da taktiğe uygun oynayabileceği yer olarak oraya geçti.Efsane olduğu yıllarda santrfor oynadı Henry.O zamanlardaki futboluna dönmesi için TSL ideal yer.
GeorgeWeah
06.Temmuz.2010, 21:10
Bu gece bomba patlar. :)
goosfraba
06.Temmuz.2010, 21:12
aziz yıldırım italya'da
Zekirdek
06.Temmuz.2010, 21:21
aziz yıldırım italya'da
Birde getirsin Marco Verratti'yi. :) Ama nerede o günler.
Lim10
06.Temmuz.2010, 21:22
Şaşırt bizi al gel Mexes'i Aziz başkan.Lugano'yla birlikte duvar olsunlar defansta:0:Madem herkes favori oyuncusunu istiyor:)
Cihan Kamer nereye gitmişti?Biri Hazard diğeri Huntelaar'ı getiriyormu, uyku yok bize.
GebzeLi1907
06.Temmuz.2010, 21:26
Henry kanat forvet değil ki,Barcelona'da taktiğe uygun oynayabileceği yer olarak oraya geçti.Efsane olduğu yıllarda santrfor oynadı Henry.O zamanlardaki futboluna dönmesi için TSL ideal yer.
ben henry i tam olarak nerde düşündüğünü anlamadım ama kafamda oynayabileceğini düşündüğüm tek yer en uç nokta,santrafor
türkiye içinde fazla yumuşak olur eğer olursa.
sol kanat falan düşünülüyorsa evlere şenlik olur kanat.
ancak 4 3 3 e döneriz alex tasfiye olur o zaman 3 ten beri olabilir henry benim gözümde ki oda imkansız
roberto carlos 3 sene haberi cıktı ondan sonra geldi henry de bu kıvamda şimdi o yüzden korkuyorum gelir diye, geçmişine klasına asla lafım yok henry nin ama ideal santrafor olamaz benim gözümde.
Estranged
06.Temmuz.2010, 21:28
Birde getirsin Marco Verratti'yi. :) Ama nerede o günler.
Verratti'yi FM dışında hiç görmedim,hiç izleme fırsatını bulamadım.Gelmesini şahsen istemem.Carrusca geliyor aklıma onu gördükçe :)
Fernando Gago
06.Temmuz.2010, 22:04
Huntelaar gerçekten bomba transfer olur ..
KanaKe
06.Temmuz.2010, 22:35
Su takima Henry ile Hazard gelsin baska birsey istemiyorum :D gelirlerse 10 tane forma alirim Fenerium'dan.
HooijDonk07
06.Temmuz.2010, 22:50
Huntelaar ve Baptista beklemeyin.Kanat oyuncusu için gitmiş sanırsam bu duyum ne kadar doğru bilmiyorum.Huntelaar var gönlümde ama:n: .
DaveJones
06.Temmuz.2010, 22:57
Dünyada en beğenmediğim 3 santrafordan 2siyle ilgileniyoruz. Diğeri zaten bizim kadroda :n:
EndoplazmiK RetikuluM
06.Temmuz.2010, 22:58
Ali Bilgin ve Vederson'un boşluğu bu sene çok hissedilecek. :D
Ne demezsin abi onların gidişine en çok ben üzüldüm zaten artık her FB kariyeri açtığımda ikisini şutlayamayacağım :zuhaha
GodfatheR
06.Temmuz.2010, 22:58
"Bilgilendirme"
Bazı basın yayın kuruluşları Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın tatil amaçlı yurt dışı seyahatini "Transfer yapmaya gitti" şeklinde haber olarak vermektedir. Ayrıca "Başkan Yıldırım, transfer işlerini Sportif ve Teknik Direktör Sayın Aykut Kocaman'a bıraktığını söylediği halde yine de transfer yapmaya gitti" şeklinde yorumlar da yer almaktadır.
Kulübümüzde transfer çalışmalarını Sayın Aykut Kocaman ve ekibi yürütmektedir; ancak bu durum Başkanımızın da transfer çalışması yapmayacağı anlamına gelmemektedir.
Başkanımızın tatil amaçlı seyahatinden bu şekilde yakışıksız haberler yapmak; basın ilkelerine ve habercilik etiğine uymamaktadır. Başkanımızın da yaptığı her seyahatle ilgili basına bilgi vermek gibi bir zorunluluğu bulunmamaktadır. Herhangi bir seyahatle ilgili, basının sürekli haberler yapması kişilik haklarına ve özel hayatın gizliliğine müdahaledir; basının bu tarz haberler yaparken bunu da göz önünde bulundurması gerekmektedir.
Kulübümüzün yaptığı veya yapacağı transferlere ilişkin açıklamalar gereken zamanlarda resmi yayın organlarımız tarafından ilan edilmektedir. Bu bağlamda taraftarlarımızın da bu tarz haberlere itibar etmemesi gerektiğini bir kez daha önemle hatırlatırız.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
EndoplazmiK RetikuluM
06.Temmuz.2010, 22:59
Dünyada en beğenmediğim 3 santrafordan 2siyle ilgileniyoruz. Diğeri zaten bizim kadroda :n:
Dünyada Bir Tane Gol Prensesi Vardır O Da Fenerbahçe'dedir :n:
Universal
06.Temmuz.2010, 23:02
Henry gelsin, isterse tribünde otursun... İsmi yeter.
KanaKe
06.Temmuz.2010, 23:04
"Bilgilendirme"
Kesin tatile gitmistir canim :D Aziz Yildirim'i tanimasak inanacagiz.
A.FaruK
07.Temmuz.2010, 00:12
Yaa arkadaş bide doğrulayında. Görmedim daha bi haberin orda doğrulandığını. Tamam anladım medya sallıyo belki ama hiç biri mi tutmaz.
BleedingMoon
07.Temmuz.2010, 00:21
medyanın salladıklarının yirmide biri tutsa los galaktikos cünyorstuk.
CeNTeR_TR
07.Temmuz.2010, 00:31
Şu Forlan'ı getirsinler başka adam gelmesin :0:
KaPaLı
07.Temmuz.2010, 00:44
Uruguay maçını izledikten sonra aklıma geldi Cacares fevkaledenin fevkinde olur. Barcelona onu elinden çıkarmak istiyo hem..
izmer96
07.Temmuz.2010, 00:48
Uruguay maçını izledikten sonra aklıma geldi Cacares fevkaledenin fevkinde olur. Barcelona onu elinden çıkarmak istiyo hem..
Barcelona su anda ilk 11 de dusunmedigi her oyuncuyu saticak kivamda Fabregas transferi icin para olusturuyorlar , Chrygnskyi (umarim dogru yazmisimdir) 1 sene once 25 Milyon Euro ya aldiklari Shaktar a 15 Milyon Euro'ya geri sattilar :)
KaPaLı
07.Temmuz.2010, 00:49
Diyorum ya. Barcelona'nın saçmaladığı zamanlar. 1 senelik kiralamak için 10 milyon € ödedi adamlar. Seydou Keita bile alınabilir..
BleedingMoon
07.Temmuz.2010, 01:01
garip garip oyuncular barça'ya da transfer olabiliyor. ancak telafi de edilebiliyor kolaylıkla. biz yanlış transfer yaptık mı elimizde patlıyor.
HooijDonk07
07.Temmuz.2010, 01:49
Yekda , Y.İncedemir ve Y.Gökoğlan transferleri vardı bi ara bi arkadaş geldi filan demişti n'oldu onlara ?
goosfraba
07.Temmuz.2010, 03:06
Yekda , Y.İncedemir ve Y.Gökoğlan transferleri vardı bi ara bi arkadaş geldi filan demişti n'oldu onlara ?
incedemir - deivid takası olabilir. deivid ikna olmuş sanırım.
Varonil
07.Temmuz.2010, 09:19
"GÜİZA İLE YOLLARI AYIRICAĞIZ!.."
Ünlü Kiğılı giyim mağazaları zincirinin kurucusu ve aynı zamanda Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi olan Abdullah Kiğılı‚ yeni sezon için yapacakları transferler ve Fenerbahçe´nin yeni sezonda giyeceği forma hakkında açıklamalarda bulundu.. İŞTE DETAYLAR!..
Kiğılı " Yeni sezon için 3 tane futbolcu alacağız‚ bunlardan biri santrafor‚diğer ikiside sağ kanat oyuncusu olacak. Transfer konusunda ince eleyip sık dokuyoruz." dedi. Guiza hakkında da konuşan Kiğılı " Guiza ile yollarımızı ayırmak istiyoruz‚ ancak Guiza sorun çıkartıyor. Ama biz gerekeni yapacağız " şeklinde konuştu.
Fenerbahçe´nin yeni sezon için hazırlanan formaları konusunda da açıklamarda bulunan Kiğılı‚ yeni formaların 20 Temmuz´da Fenerium mağazalarında satışa sunulacağını söyledi.
Fenerbahçe taraftarlarının yeni sezon formalarını büyük bir merak içinde beklediklerini‚ bildiklerini ifade eden Abdullah Kiğılı "4 farklı desende forma çıkacak. 27 Temmuz´da oynayacağımız Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı öncesinde formaları satışa sunmuş olacağız. Formaları bütün taraftarlarımızın beğeneceği kanısındayım. Taraftarlarımız yeni formaları hem tribünde hem de dışarıda tişört olarak giyebilecekler. Biz Fenerbahçe olarak‚ taraftarlarımızın isteklerini çok önemsiyoruz. Onların istekleri bizim için emirdir" dedi.
.................................
(dd)
Zekirdek
07.Temmuz.2010, 09:44
Yekta sözleşme imzaladı. Ama Yiğit İncedemir elden çıkarılır büyük ihtimal. Çünkü sözleşmesi 2011'e kadar ve beleşe gideceğine adam gibi paraya gitsin denilmiştir. Gökoğlan'ın ise 2013'e kadar sözleşmesi var. En az 1 - 2 sene daha Manisa'da oynar.
incedemir - deivid takası olabilir. deivid ikna olmuş sanırım.
Aslında olabilir. Ama ManisaSpor o bölgeye transfer yaptı galiba.
KanaKe
07.Temmuz.2010, 10:37
.................................
(dd)
2 sag kanatmi yoksa 1 sag bek 1 sag kanatmi ? 2 tane sag kanati ne yapacaklar kazim ile topuz varya iste :)
Varonil
07.Temmuz.2010, 10:48
1 sağ bek 1 sağ kanat olacak sanırım.Gökhan Gönül'ün de kadroda alternetifi yok şu anda.
KaPaLı
07.Temmuz.2010, 11:31
27 Temmuzda alırız o zaman yeni formaları :] Transfer yapsalar bari o tarihe kadar :]
BeeTLeJuiCe
07.Temmuz.2010, 11:59
Formalarda 20 yada 21inde satışta olacak demiş Kiğılı. Sanırım 19unda tanıtılacak.
Yiğitlerin haberi Antuyada düştü. Yekta için ise hala bekleniyor.
GeorgeWeah
07.Temmuz.2010, 12:19
Bugün de birşey olmazsa yuh artık. Duyum patlaması yaşanıyor antuda da :) Krasic bugün kararını veriyormuş. Forvet için de 4 aday varmış. Luis Fabiano, Bukharov, Huntelaar, Grafite :)
GodfatheR
07.Temmuz.2010, 12:22
Bugün de birşey olmazsa yuh artık. Duyum patlaması yaşanıyor antuda da :) Krasic bugün kararını veriyormuş. Forvet için de 4 aday varmış. Luis Fabiano, Bukharov, Huntelaar, Grafite :)
Yav Bukharov geçen hafta Zenit'e gitti 20 milyon € bonservisle. Hiç mi haberi yok bu duyumcuların. Gel de inan bu adamlara.
KaPaLı
07.Temmuz.2010, 12:27
Yaa inanıyomusunuz siz onlara ? Geçenlerde birisi yazıyo hafta içinde Krasic'i alıyoruz diye. Üyelerden birisi diyoki sen geçen sene duyum beklerdin nasıl duyumcu oldun. Sınıf atladık diyo. Yaa yürü git. Her önüne gelen sıkıyo bişeyler.
El Barto
07.Temmuz.2010, 12:30
İçinizde hainler var beyler. :D
Misal ben de yazıyorum antu'ya sıka sıka. :D
DaveJones
07.Temmuz.2010, 12:30
Yaa tahminen söylüyor %99 u, tutarsada duyumcuyuz diye geçiniyorlar işte.
Varonil
07.Temmuz.2010, 12:36
Eski duyumculardan kim kaldı yahu,şimdi önüne gelen duyumcu oldu çıktı başımıza :D
Fearless Coward
07.Temmuz.2010, 12:45
Valla Antu'ya inanmayın derim Fanatiğe inanın onlara inanmayın :n: :n: sallıyolardır totomaç gibi tutunca al sana duyumcu..Bizde yaparız bunu arkadaş o zaman bizde duyumcuyuz :D her neyse Aziz Yıldırım Roma'dan Vucinic'i getirebilirse harika olur bu sene çok iyiydi..
goosfraba
07.Temmuz.2010, 12:47
o platformda, duyumu tutan insan var, tutmayan insan var :D
biz de sağlam olanları taşıyoruz buraya.
mesela krasic'in bugün karar vereceği gerçek. adım gibi eminim yani.
BeeTLeJuiCe
07.Temmuz.2010, 12:48
Antudaki gerçek duyumcuların bir kısmı qtm'yi yemlemek için yalan yanlış isimler yazıyor ara sıra. Ondan sonra kimse inanmıyor onlara, sonra kendi kendilerine duyum çıkarıyorlar. (=
ForsakeN
07.Temmuz.2010, 13:01
2 sağ kanat 1 forvet değil de 1 forvet 1 önlibero daha iyi olmaz mı yav? Sağbekte G.Gönül,Önder,Bekir sağ açıkta da Özer,Topuz,Kazım alternatifleri var zaten.
El Barto
07.Temmuz.2010, 13:09
Gökhan Gönül CSKA Moskova ile prensipte anlaşmış. Taraftarı memnun edecek bir isime imza attırıldıktan sonra açıklanacakmış bu transferde.
RasAnt
07.Temmuz.2010, 13:13
Yok artık vermezler bence :S kim oynayacak sag bek sorunu var zaten
Aşk-ı Şehir
Vaaay Emre abi. Senin hangi tanıdığın Saraçoğlu'nda veya Can Bartu tesislerinde çalışıyo? :n:
DaveJones
Gökhan Gönül CSKA Moskova ile prensipte anlaşmış. Taraftarı memnun edecek bir isime imza attırıldıktan sonra açıklanacakmış bu transferde.
Bart Simpsondan Eat My Shorts size gelsin sayın El Pırto :n: Olsun ama hiç değilse gerçeklik payı var senin duyumlarının :D
Sekopej
07.Temmuz.2010, 13:15
Takımda 6 yabancı oynayacak, 7 tane direk 11'de oynayabilecek oyuncun olursa sorun yaşarsın. Bu nedenle stopere yabancı düşünülmüyor. Çünkü stopere alacağın yabancı devamlı oynamalı mesela Stoch zaman zaman yedek kalır, sorun olmaz ama stoper değişmeli oynayamaz.
Aynı şekilde orta saha için de eğer bir yabancı ile yollar ayrılmazsa transfer yapılmaz. Lugano-Santos-Alex-FORVET-Stoch-Transfer. Böyle olunca, Özer'in son durumu nedir, sakatlığı tamamen atlattı mı bilmiyorum ama sağ kanada transfer yapılsa da Özer çok şans bulur, Stoch ile dönüşümlü oynayabilirler.
Yukarıdaki 6 isimden hariç, Deivid, Cristian ve Bilica da kadroda. Belki genç bir sağ bek alınabilir ama alınsa da, o forma giymek istediğinde, yukarıdaki 6 isimden birinin yedeğe geçmesi gerekecek. Ayrılırsa bir tek Deivid ayrılabilir, eğer Cristian da gönderilmezse yabancı transferi olmaz, sezona 8 ya da 9 yabancı ile gireriz, 10 olmaz.
El Barto
07.Temmuz.2010, 13:15
Siz ciddiye almayın bakayım. CSKA formasını giyince de Gökhan burada olun.
Sekopej
07.Temmuz.2010, 13:16
Krasic ile takasta kullanmışlardır, CSKA üste 5 milyon verirse olur bu iş.:p