View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
SAİT71
01.Şubat.2011, 16:45
Sezon sonunda görecek herkes başkanı. 2 sezonda aynı hataya düştü yine...
TR.CaPTaiN
01.Şubat.2011, 17:03
Türkiye'de ilk kez Ajansspor.com açıklıyor.. Fenerbahçe taraftarının cevabını merakla beklediği "kaptan Alex takımda kalacak mı" sorusu cevap buldu.. İşte detaylar...
Fenerbahçe taraftarı merakla bekliyor, Türkiye'de ilk kez Ajansspor.com açıklıyor..
Sarı lacivertli ekip ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Alex de Souza'nın takımda kalıp kalmayacağı kamuoyu tarafından merak ediliyordu. Daha önce Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilenmediğini vurgulayarak "tekliflere açığım" mesajı gönderen Alex'in, Aykut Kocaman'la zaman zaman sorun yaşaması nedeniyle ayrılabileceği konuşuluyordu. Ancak yıldız futbolcunun durumu netleşti.
Sarı lacivertliler, Brezilyalı yıldızın sözleşmesini 2 yıl daha uzattı. Türkiye'de ilk kez Ajansspor.com'un ulaştığı bu bilgi çok yakında duyrulacak. Henüz Alex'e ödenecek rakama ulaşılamadı, ancak bu bilgi de kısa zamanda Ajansspor.com'da olacak.
Ajansspor
01.Şubat.2011, 17:28
Veloso'nun menajeri "Fenerbahçe ile anlaştık ama Cristian'ı gönderemedikleri için transfer gerçekleşmedi" demiş Radyospor'da.
Burak Duran
01.Şubat.2011, 17:32
velosa süper bir adam olurdu... fenerbahçe bu saatten sonra yabancı alamaz 1 saat kaldı daha kontrat feshedilcek ki cristian kabul etmez gibi geliyor.
Cengo
01.Şubat.2011, 17:40
Veloso'nun menajeri "Fenerbahçe ile anlaştık ama Cristian'ı gönderemedikleri için transfer gerçekleşmedi" demiş Radyospor'da.
Öyle saçma şey mi olur.
Dondurursun sözleşmesini olur biter, saçmalık :icon_mad:
Burak Duran
01.Şubat.2011, 17:41
valla niye dondurmamışlar ki veloso gibi adamı kaçırmak ilginç yani...
TR.CaPTaiN
01.Şubat.2011, 17:43
Cristian'ın bize yararlı olamayacağı çok açıktı. Cristian'a 7 m € bayılanlar o parayı çöpe attılar. 27 yaşına kadar dikkat çekmemiş Brezilya ligi ortasahasına da 7 m €'yu ancak bizimkiler verirdi. Cristian'ın yararlı olmayacağını anlamak için futbol dehası olmaya gerek yoktu. Brezilya liginde defansif ortasahalardan fiziki mücadeleden ziyade alan daraltmaları ve bu şekilde top kapmaları bekleniyor. Biz Maldonado gibi o liglerin o dönem en iyi adamlarından birini almamıza rağmen burada teneke bağlayıp gönderdik. Çünkü lig uyuşmadı, uyuşmazda. Brezilya liginden erkenden ayrılıp Avrupa'ya gidenler Avrupa'ya uyum sağlayıp, ona göre bir futbol yapısı kazanıyor. Ancak uzun süredir Brezilya'da oynayan artık 30'a yaklaşmış adamın senin ligine göre futbol yapısına bürünmesini beklemek biraz hayal olur.
Şimdi de Cristian'dan minimum zarar etmek için Cristian'a 4-5 m € bonservis bedeli belirlersen Brezilya ligi takımları vermez. Elano gibi belli kariyeri olan adama bile 3 m € ancak verdiler. Şimdi bizimkiler de 1-2 milyona Cristian'ı bırakmak istemeyince elimizde nur topu gibi bir bomba daha kaldı. Şu saatten sonra Cristian ne kadar istekli oynayabilir ki ? Kaldı ki istekli oynasa ne olur zaten tam aranılan adam değil. Yönetim yine sınıfta kaldı.
Cengo
01.Şubat.2011, 17:45
Cristian'ın bize yararlı olamayacağı çok açıktı. Cristian'a 7 m € bayılanlar o parayı çöpe attılar. 27 yaşına kadar dikkat çekmemiş Brezilya ligi ortasahasına da 7 m €'yu ancak bizimkiler verirdi. Cristian'ın yararlı olmayacağını anlamak için futbol dehası olmaya gerek yoktu. Brezilya liginde defansif ortasahalardan fiziki mücadeleden ziyade alan daraltmaları ve bu şekilde top kapmaları bekleniyor. Biz Maldonado gibi o liglerin o dönem en iyi adamlarından birini almamıza rağmen burada teneke bağlayıp gönderdik. Çünkü lig uyuşmadı, uyuşmazda. Brezilya liginden erkenden ayrılıp Avrupa'ya gidenler Avrupa'ya uyum sağlayıp, ona göre bir futbol yapısı kazanıyor. Ancak uzun süredir Brezilya'da oynayan artık 30'a yaklaşmış adamın senin ligine göre futbol yapısına bürünmesini beklemek biraz hayal olur.
Şimdi de Cristian'dan minimum zarar etmek için Cristian'a 4-5 m € bonservis bedeli belirlersen Brezilya ligi takımları vermez. Elano gibi belli kariyeri olan adama bile 3 m € ancak verdiler. Şimdi bizimkiler de 1-2 milyona Cristian'ı bırakmak istemeyince elimizde nur topu gibi bir bomba daha kaldı. Şu saatten sonra Cristian ne kadar istekli oynayabilir ki ? Kaldı ki istekli oynasa ne olur zaten tam aranılan adam değil. Yönetim yine sınıfta kaldı.
Brezilya kulüpler zengin değiller.
15-20 Milyon Dolar'a dönüyor o kulüpler.
En zenginlerden Santos ve Corinthians gibi kulüpler bile 2-3 M$'dan fazlasını vermez. Bunu bilmeleri lazım, çok saçma dondur gitsin :hırrrr:
Burak Duran
01.Şubat.2011, 17:48
cristian bu saatte sonra satılmaz satılırsada maksimum 1e gider satamıyorsan dondur sonra Galatasarayımızın yaptığı gibi Elano gibi adamı 2ye satıp 12milyona satmış gibi gösterirsin olur biter...
fbdevil190737
01.Şubat.2011, 17:58
Aziz Yıldırım ve ekibi bizi ve Aykut Kocaman'ı yine ters köşeye yatırdı . Fazla değil 1 tane gerekli olan bölgeye adam almadılar . Ben Aykut Kocaman'ın yerinde olsam benim isteğimle 1 oyuncu bile almayan yönetimle işe devam etmem . Son yarım saat bundan sonra transfer haberi imkansız . Yine şampiyonluk hayal olacak gibi . Yazıklar olsun senin gibi başkana ! Umarım sene sonu istifa edersin !
Cengo
01.Şubat.2011, 18:07
ve transfer dönemi kapandı..
edit: 17:30'muş. kafam çorba oldu. 15 dk var.
sananes
01.Şubat.2011, 18:14
Hayır sorun ne bi söyleseler de biz de bilsek.Maddi sıkıntısı mı var bu takımın? varsa tamam ama yoksa dertleri ne?herkes sürekli kadrolarını güçlendirirken,biz neden yerimizde sayıyoruz? 1 tane selçuk ile ön libero mevkisini ne kadar götürebileceğiz görücez.Cristian önlibero falan değil çünkü.
titates1
01.Şubat.2011, 18:17
Veloso ve Demy De Zeeuw bakın birinin kulubüyle anlaşılamamış diğerinin anlaşılmış ama bizim taraftan sorun çıkmış heralde gidip transfer yapmamaya çalışma gibi bir durum yok yani alamamışız tamam yönetime falan çok kızılabilecek durum var ama bu durumda kızılması anlamlı değil bence
goosfraba
01.Şubat.2011, 18:18
Veloso ve Demy De Zeeuw bakın birinin kulubüyle anlaşılamamış diğerinin anlaşılmış ama bizim taraftan sorun çıkmış heralde gidip transfer yapmamaya çalışma gibi bir durum yok yani alamamışız tamam yönetime falan çok kızılabilecek durum var ama bu durumda kızılması anlamlı değil bence
beceriksizlik der geçerim. iş yine yönetimde bitiyor.
SAİT71
01.Şubat.2011, 18:20
Beceriksiz yönetim. Tam anlamıyla transferde 20 yıl geriye gittiler....
titates1
01.Şubat.2011, 18:22
beceriksizlik der geçerim. iş yine yönetimde bitiyor.
Bence iş Aykut Hoca'da bitiyor , Cristian son maçlardaki perfromansını , Selçugun son maçtaki performansını , Gökayı yine daha iyi hazırlayabilirse bu şekilde lig için yeterli , tamam yollayabilselerdi
Cristian'ı keşke , yerine veloso , de zeeuw gelseydi benim istediğim de buydu yapılması gereken de buydu ama hiç teklif yapmamış veya devre arasında de zeeuw için 8 milyon euro gibi bir fiyata çıkmamış gibi eleştirmek bence yanlış
Cengo
01.Şubat.2011, 18:31
Bu sefer gerçekten kapandı transfer dönemi..
fbdevil190737
01.Şubat.2011, 18:32
Yazık ne diyeyim !
sananes
Bahaneye gerek yok bir değil iki değil her sene aynı şeyler.Beşiktaşın yedek oyuncusu ernstken bizim selçuk o bölgede ilk 11 çıkıyor.Haftalar öncesinden 2 tane orta saha demişti aykut kocaman.Ama fenerbahçe spor kulübü futbol şubesi aziz yıldırım'ın çiftliği olduğu için canı ne isterse onu yapıyor başkan.Bu kadar basiretsiz olunmaz.Cristian kim ya.Takımın en çok koşan ilk 3 oyuncu arasına giremeyen adamdan ön libero falan olmaz.Çok mu zor kontrat dondurmak,kiraya yollamak.Son 2 gün transfere ağırlık verileceğine 10 gün önceden yapsaydı başkan efendi çalışmaları.
goosfraba
Bence iş Aykut Hoca'da bitiyor , Cristian son maçlardaki perfromansını , Selçugun son maçtaki performansını , Gökayı yine daha iyi hazırlayabilirse bu şekilde lig için yeterli , tamam yollayabilselerdi
Cristian'ı keşke , yerine veloso , de zeeuw gelseydi benim istediğim de buydu yapılması gereken de buydu ama hiç teklif yapmamış veya devre arasında de zeeuw için 8 milyon euro gibi bir fiyata çıkmamış gibi eleştirmek bence yanlış
cristian ve selçuk'un son performansları devam ettirebilmeleri gibi birşey yok. yani bunlar garanti değil. daha istikrarlı bir adam alınması gerekirken neden eldeki yeteneksizlerden medet umulsun? cristian'ın yerine beni koysalar ben de top çeviririm hatta üstelik çok da iyi arapası atarım.
cristian kadro dışı bırakılıp küstürülmüşken hem de. neden bırakıldı? çünkü bir transfer çalışması vardı ve yönetim gönderilmesi için onu seçti. aykut hoca da kadro dışı bıraktı. şimdi elde ne var? koca bir sıfır. hatta eksilerdeyiz.
CeNTeR_TR
01.Şubat.2011, 18:39
Sanki 1 transfer bizi Şampiyon yapacak arkadaşlar yapmayın yahu (:
Elimizde ne transferler yaptığımız seneler var Şampiyon olamadığımız !..
titates1
01.Şubat.2011, 18:53
cristian ve selçuk'un son performansları devam ettirebilmeleri gibi birşey yok. yani bunlar garanti değil. daha istikrarlı bir adam alınması gerekirken neden eldeki yeteneksizlerden medet umulsun? cristian'ın yerine beni koysalar ben de top çeviririm hatta üstelik çok da iyi arapası atarım.
cristian kadro dışı bırakılıp küstürülmüşken hem de. neden bırakıldı? çünkü bir transfer çalışması vardı ve yönetim gönderilmesi için onu seçti. aykut hoca da kadro dışı bıraktı. şimdi elde ne var? koca bir sıfır. hatta eksilerdeyiz.
İyi de alacağın adam da garanti değil , cristian , selçuk , gökay lig için yeterli adamlar çok mu üst düzey oyuncular oynuyo sanki karşılarında , ligde üst sıraya oynayacak 2 tane kadro çıkaracak kadrosu var Trabzon'un , selçuk en iyi hücüm oyuncularına çalım atıyordu , nefes aldırmıyordu , önemli olan takımı iyi hazırlayıp takım oyunu oynamak , ben istemiyorum demiyorum ama dediğim gibi teklifler yapıldığı falan biliniyor yani bilinmeyen birşey yok veya almak istemedik falan gibi de birşey denmedi almak istenildi iyi oyunculara teklif verildiği ortada ama olmadı.
Ayrıca bana kalsa ben Bekir'i de o bölgede denerim çok beğeniyorum ben Bekir'i o bölgede rahatlıkla oynayabilcek kapasiteye sahip , keşke oynasa
fbdevil190737
01.Şubat.2011, 18:54
Sanki 1 transfer bizi Şampiyon yapacak arkadaşlar yapmayın yahu (:
Elimizde ne transferler yaptığımız seneler var Şampiyon olamadığımız !..
O senelerle bu sene aynı mı takım Trabzonspor'u yenip şampiyonluk yarışına girmiş . Aykut Kocaman transfer yapılacak demiş , bu arada geçen seneyi de hatırlatırım sana yine transfer yoktu . Burada Aziz Yıldırım gibi kişileri korumaya veya arkasında durmaya gerek yok . Hadi bu sene de şampiyon olamayalımda Aziz Yıldırım oturabiliyorsa otursun o koltukta . Aziz Yıldırım 1 ise taraftar 10 ' dur bunu unutmayalım !!!
sananes
01.Şubat.2011, 18:57
Aziz Yıldırım:" isteyipte alamayacağımız oyuncu yok"
bunu kaç kez duyduk başkanın ağzından biz, en az 5 diyorum ben.Yani düşünün yahu Selçuk Şahin ilk 11'de o bölgeye yazdığımız isim.Bu selçuk hepimizin takımdan yollamak istediği selçuk değil mi? Yedek diye saydıklarımızda biri cristian,kendisi ön libero değil koşmayan ön libero olmaz.Diğeri 1992 doğumlu bir çocuk,fiziği henüz yetersiz ve ön libero değil emre gibi oynamayı seven bir isim.Kısacası yönetim alternatifsiz mevkiyi kapatmayarak kendini ateşe atmıştır.Önlibero bir takımın en kilit bölgesidir.
sananes
01.Şubat.2011, 19:05
Resmi olarak kapandı mı transfer dönemi? son saatlerse hala getirebilirler bence.
Cengo
01.Şubat.2011, 19:06
TFF 00:00'a kadar uzatmış..
goosfraba
01.Şubat.2011, 19:08
herhalde uzatılması için talepte bulundu bizimkiler.
CeNTeR_TR
01.Şubat.2011, 19:09
O senelerle bu sene aynı mı takım Trabzonspor'u yenip şampiyonluk yarışına girmiş . Aykut Kocaman transfer yapılacak demiş , bu arada geçen seneyi de hatırlatırım sana yine transfer yoktu . Burada Aziz Yıldırım gibi kişileri korumaya veya arkasında durmaya gerek yok . Hadi bu sene de şampiyon olamayalımda Aziz Yıldırım oturabiliyorsa otursun o koltukta . Aziz Yıldırım 1 ise taraftar 10 ' dur bunu unutmayalım !!!
Geçen sene Son Trabzon maçına kadar seri yakaladığımızda aynı değilmiydi durum ?
Geçen sene son hafta Trabzonspor'a 1 gol daha atabilseydik Şampiyon olmayacakmıydık ?
Aziz Yıldırım benim akrabam falan değil kimseyi de koruduğum yok görüşümü belirtiyorum o kadar :icon_wink:
Tamam söylerim Aziz Yıldırım'a Şampiyon olamazsan seni koltuğundan indireceklermiş derim o da zaten kesin dinler hatta korkar direk istifa eder !!!!!!!!!!!!!!!!
Cengo
01.Şubat.2011, 19:10
herhalde uzatılması için talepte bulundu bizimkiler.
TFF genel uzatmış sanırım..
GodfatheR
01.Şubat.2011, 19:14
Aykut Hoca tükürdüğünü yalamaz umarım.
fbdevil190737
01.Şubat.2011, 19:19
Geçen sene Son Trabzon maçına kadar seri yakaladığımızda aynı değilmiydi durum ?
Geçen sene son hafta Trabzonspor'a 1 gol daha atabilseydik Şampiyon olmayacakmıydık ?
Aziz Yıldırım benim akrabam falan değil kimseyi de koruduğum yok görüşümü belirtiyorum o kadar :icon_wink:
Tamam söylerim Aziz Yıldırım'a Şampiyon olamazsan seni koltuğundan indireceklermiş derim o da zaten kesin dinler hatta korkar direk istifa eder !!!!!!!!!!!!!!!!
Benim zaten sana karşı bir kasıtım yok Aziz Yıldırım'ın akrabasısın falan da demedim . Ancak Aziz Yıldırım gibi Fenerbahçe'ye sadece adını stada koydurmak için takımın başında bulunan ve takıma zarar veren kişilerin Fenerbahçe'nin başında bulunmasını hazmedemiyorum .
CeNTeR_TR
01.Şubat.2011, 19:22
Benim zaten sana karşı bir kasıtım yok Aziz Yıldırım'ın akrabasısın falan da demedim . Ancak Aziz Yıldırım gibi Fenerbahçe'ye sadece adını stada koydurmak için takımın başında bulunan ve takıma zarar veren kişilerin Fenerbahçe'nin başında bulunmasını hazmedemiyorum .
Mesajında '' Burada Aziz Yıldırım gibi kişileri korumaya veya arkasında durmaya gerek yok '' yazmışsın buradanda benim Aziz Yıldırım'ı koruduğum gibi bir mana çıkmış da o yüzden bende alıntı yaparak sana cevap yazdım.Yoksa Aziz Yıldırım'ın olması benide rahatsız ediyor.
titates1
01.Şubat.2011, 19:25
Olur mu öyle şey abartmışssın biraz , sadece stada koydurmak için falan ? Tamam yönetim şekli profesyonel olmayabilir , eleştirebileceğimiz yanları olabilir ama Türkiye üzerinde daha iyi yöneten , kulübü için daha fazla şey yapan kulübünü bu kadar yükseklere taşıyan bir başkan tanımıyorum ben
Varonil
01.Şubat.2011, 20:58
Veloso ile anlaştıysak,Cristian'ı her türlü göndeririz yahu.Verin parasını gitsin,ayıp yani.
Bradley'i elimizden kaçırmamız çok kötü oldu.Umarım bu sene de tükürdüğümüzü yalamayız.
fbdevil190737
01.Şubat.2011, 21:14
Lig TV az önce haberlerde Fenerbahçe transfer yapmayacak , Cristian Baroni'de takımda kalacak dedi . Bizde umutlanmıştık 12'ye kadar uzadı transfer dönemi diye umarım şaka maka 1 transfer gelir .
TR.CaPTaiN
01.Şubat.2011, 23:35
Aziz Yıldırım çıkıp; şart oğlu şart olan ortasaha transferini yapmıyorum, takıma çok güveniyorum, sezon sonu gereken başarı gelmezse de yanılmışım derim çekip giderim dese buna sonuna kadar saygı duyarım. Ama Aziz Yıldırım hem suçlu oluyor, hem güçlü oluyor, kendisiyle çelişiyor. Geçen sene Daum devre arasında transfer diye yalvardı, yapmadılar. Peki sezon sonu Aziz Yıldırım çıktı ne dedi ? Top çizgiyi geçmedi de, biz mi sahaya inip gol atsaydık da falan filan. Sen yönetim olarak üzerine düşeni yapmamışsın ki, şanssızlığa isyan etme hakkın olsun.
Geliyoruz bu seneye, transfer döneminin bitmesine 2 hafta kala Aziz Yıldırım çıkıyor televizyonda Aykut hoca transfer isterse yaparız diyor. Şimdiye kadar Aykut Kocaman'ın transfer istediği çok açık değil mi ? Nerde transfer ? Madem yapmayacaksın niye televizyonda böyle bir söz söyleyip teknik direktörünü yalancı çıkarıyorsun ?
Aykut Kocaman'ın yapması gereken, çıkıp tüm gerçekleri açıklaması ve bu yönetimin mantığıyla hiçbir hoca çalışamaz diyerek istifasını vermesidir. Fenerbahçe'ye yapacağı en büyük iyilik bu olur.
Aziz Yıldırım'ın futbol anlayışı artık insanın ruhunu daraltıyor.
SAİT71
02.Şubat.2011, 00:36
Bilmiyorum ama Aziz Yıldırım ben bu takıma güveniyorum dedikten sonra transfer felan yapmaz gibi geliyor. Aykut hoca isterse yaparız demesi de göstermelik olacak. Ama bu durumda da Aykut Kocaman neden oyuncu transferi olabileceği yönünde bizlere umut dağıtsın? Ne olduğunu yıllardır çözen olmadı bu kulüpte. Umarım 20 yıl sonra Wikileas belgelerinde Aziz başkan döneminde kulüpte yaşanan hadiseleri okuyabiliriz. Özellikle şu transfer döneminde olan olayları. O kadar çok merak ediyorumki keşke bi belgesel yapsalarda izlesek...
KaPaLı
02.Şubat.2011, 00:37
FB TV 00:00 haberlerini izlemekte fayda var yinede : )
SAİT71
02.Şubat.2011, 00:44
15 dakika kaldı ya :(
Tam anlamıyla yumurta kapıda ...
yaman76hakanFB
02.Şubat.2011, 00:46
İşimiz FB Tv'ye kaldıysa... :)
Onların haberi bizden sonra olur. Sizi temin ederim.
BleedingMoon
02.Şubat.2011, 01:05
fenerbahçe'den transfer haberi mi var? :D
goosfraba
02.Şubat.2011, 01:07
transfer bitti...
Zekirdek
02.Şubat.2011, 01:22
2 tane transfer yapmışız. Pendikspor'dan 2 oyuncu almışız. 18 yaşında ikiside.
yaman76hakanFB
02.Şubat.2011, 01:25
2 tane transfer yapmışız. Pendikspor'dan 2 oyuncu almışız. 18 yaşında ikiside.
Pendik'ten mi? Tarihi ilişkilerimiz vardır kendileriyle. :icon_biggrin:
İki oyuncu da Yeni Malatya'dan alsalar ve tam olsaydı.
SAİT71
02.Şubat.2011, 01:34
Olsun yine kandırılmakta güzel bir transfer oldu bizim için...
GodfatheR
02.Şubat.2011, 01:36
Keriz yerine konmak en kötüsü.
Corpus
02.Şubat.2011, 01:39
Fenerbahçe , Chelsea sistemine geçti galiba...Yenildiği takımdan oyuncu alıyor:)
CeNTeR_TR
02.Şubat.2011, 01:43
Fenerbahçe , Chelsea sistemine geçti galiba...Yenildiği takımdan oyuncu alıyor:)
Onu seneler önce çok yapıyorduk :)
Antep geliyordu bizi duman ediyordu sonra biz gidiyorduk Antep'den
Kemal Aslan , Hakan Bayraktar gibi oyuncuları alıyorduk (:
Sheriff
02.Şubat.2011, 01:46
Onu seneler önce çok yapıyorduk :)
Antep geliyordu bizi duman ediyordu sonra biz gidiyorduk Antep'den
Kemal Aslan , Hakan Bayraktar gibi oyuncuları alıyorduk (:
Bi ara da bize gol atanı alıyoduk. Faruk aklıma geldi birden :zuhaha
Lucas Neill
02.Şubat.2011, 01:49
Celil falan gelmisti Samsundan benim hatirladigim :D
SAİT71
02.Şubat.2011, 02:00
Zafer Biryol la Murat Hacıoğluda mı bu şekilde gelmişti bize?
El Barto
02.Şubat.2011, 02:02
Bi ara da bize gol atanı alıyoduk. Faruk aklıma geldi birden :zuhaha
Yaw Preko :icon_cool:
unutmamak lazım.
Zekirdek
02.Şubat.2011, 02:03
@Sait Abi
Zafer Biryol gol kralı oldu. Ertesi sene yine bayabi gol attı o şekilde geldi.
M.O.S.H
02.Şubat.2011, 02:58
Yönetim inanılmaz bi acizlik içinde böyle bi rezalet olamaz çok net bi şekilde görülen ön libero sorunu var hem Kocaman hem Yıldırım bunun farkında ve transfer yapılacak vb. açıklamalar yapıldıktan sonra becerilemeyip transfer sezonu kapanıyor ne desem boş sene sonunda bunun hesabı sorulur yeter bu kadar aptal yerine koyulduğumuz.
yaman76hakanFB
02.Şubat.2011, 08:37
Celil falan gelmisti Samsundan benim hatirladigim :D
Celil bize gelmeden önce çok flash oyuncuydu. Zaten büyük takımlardan birisi alır diye bekleniyordu. Ama çok ağır sakatlıklar yaşadı ve bir türlü ritmini bulamadı.
fbdevil190737
02.Şubat.2011, 10:39
Koskoca Fenerbahçe Aziz Yıldırım'ın çiftliğine döndü ya , hadi hayırlısı !
CeNTeR_TR
02.Şubat.2011, 12:18
Nede güzel yaptık transfersiz girmekle..
CeNTeR_TR
02.Şubat.2011, 12:20
İsmini bilmiyorum kusura bakma o yüzden isminle hitap edemiyorum.
Siz olaya sadece Futbol diye bakıyorsunuz , Sadece Futbolda başarıyı ölçüt olarak alıyorsunuz.
Peki Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Spor Klubü başkanı olduğunu biliyormusunuz ?
Bayan Basketbolunda Ligi Kaç senedir Domine Ettiğini Biliyormusunuz ?
Erkek Basketbolunda Ligi Kaç senedir Domine Ettiğini Biliyormusunuz ? Dopingli Efes'i saymazsak
Erkek Voleybol ve Bayan Voleybol Takımlarının başarılarını Biliyormusunuz ?
Hatta daha'da önemlisi Adnan Polat'ın 17 Senedir Su Topunda şampiyon oluyoruz ama oradada Fenerbahçe yok açıklamasını Biliyormusunuz ? Bilmiyorsanız buyrun videosu ; http://www.youtube.com/watch?v=04P2Mjq5ZSI
Şimdi kusura bakmayında Aziz Yıldırım'ın Çiftliğine dönen Fenerbahçe yakıştırması hiç yakışı kalmıyor.Fenerbahçe sadece futbol takımı değil Fenerbahçe Spor Klubüdür. Ve bu konudada Türkiye'de Fenerbahçe'Nin elinin üstüne su dökebilecek bir Spor Klubü yokdur ! (::)
fbdevil190737
02.Şubat.2011, 12:55
İsmini bilmiyorum kusura bakma o yüzden isminle hitap edemiyorum.
Siz olaya sadece Futbol diye bakıyorsunuz , Sadece Futbolda başarıyı ölçüt olarak alıyorsunuz.
Peki Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Spor Klubü başkanı olduğunu biliyormusunuz ?
Bayan Basketbolunda Ligi Kaç senedir Domine Ettiğini Biliyormusunuz ?
Erkek Basketbolunda Ligi Kaç senedir Domine Ettiğini Biliyormusunuz ? Dopingli Efes'i saymazsak
Erkek Voleybol ve Bayan Voleybol Takımlarının başarılarını Biliyormusunuz ?
Hatta daha'da önemlisi Adnan Polat'ın 17 Senedir Su Topunda şampiyon oluyoruz ama oradada Fenerbahçe yok açıklamasını Biliyormusunuz ? Bilmiyorsanız buyrun videosu ; http://www.youtube.com/watch?v=04P2Mjq5ZSI (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3D04P2Mjq5ZSI)
Şimdi kusura bakmayında Aziz Yıldırım'ın Çiftliğine dönen Fenerbahçe yakıştırması hiç yakışı kalmıyor.Fenerbahçe sadece futbol takımı değil Fenerbahçe Spor Klubüdür. Ve bu konudada Türkiye'de Fenerbahçe'Nin elinin üstüne su dökebilecek bir Spor Klubü yokdur ! (::)
İsmim Görkem . :) Yazdıklarıan gelirsek basketbolda ki ve voleybolda ki başarıların hepsini biliyor ve övünüyorumda ancak spor kulübü olsak bile Fenerbahçe deyince ilk akla gelen ve en önemli branş futbol değil midir ? Basketbolda Ülker ile birleşmeden Fenerbahçe ' nin başarısı var mıydı ? Voleybolda Mehmet Ali Aydınlar olmasaydı bu başarı gelir miydi ? Burda hangisi Aziz Yıldırım başarısıdır . İstediğimiz bütün oyuncuları alırız diyen Aziz Yıldırım , De Zeeuw ve N'Diaye'yi alamıyorsa demek ki lafla peynir gemisi yürümüyor . Ben Aykut Kocaman'ın yerinde olsam dakika durmam . Aykut Kocaman'ın adı bile Aziz Yıldırım ile yan yana yakışmıyor .
CeNTeR_TR
02.Şubat.2011, 13:06
İsmim Görkem . :) Yazdıklarıan gelirsek basketbolda ki ve voleybolda ki başarıların hepsini biliyor ve övünüyorumda ancak spor kulübü olsak bile Fenerbahçe deyince ilk akla gelen ve en önemli branş futbol değil midir ? Basketbolda Ülker ile birleşmeden Fenerbahçe ' nin başarısı var mıydı ? Voleybolda Mehmet Ali Aydınlar olmasaydı bu başarı gelir miydi ? Burda hangisi Aziz Yıldırım başarısıdır . İstediğimiz bütün oyuncuları alırız diyen Aziz Yıldırım , De Zeeuw ve N'Diaye'yi alamıyorsa demek ki lafla peynir gemisi yürümüyor . Ben Aykut Kocaman'ın yerinde olsam dakika durmam . Aykut Kocaman'ın adı bile Aziz Yıldırım ile yan yana yakışmıyor .
Bende Turgut Memnun Oldum :) Övünülmeyecek başarılarda değil elde edilen başarılar.Baktığımız zamanda yapılan atılımlar var.Mesela Aziz Yıldırım'ın yerinde başkası olsa Ülker'le birleşmeyi kabul etmeyip biz Fenerbahçe olarak devam edeceğiz diyebilirdi.Kaldı ki Galatasaray Cafe Crown Beşiktaş Cola Turka hepsi biyerlerden nemalanıyor.O yüzden bizim ilk zamanlar yaptığımız yanlış gibi gözüksede şimdi herkesin imrendiğin bir durum :) De Zeeuw N'Diaye belki basın uydurması hep transfer transfer diyirouz ya gelseydin Maldonado Josico bu sefer ne yapacakdık ( Bu adamlar geldiğinde Maldonado Güney Amerika'Nın en iyi ön liberosu iken Josico için de Aragones gibi bir hoca kefildi ) O yüzden devre arasında almıyorsan Bir Baptista bir Simao yapma abi transfer :) Önceki sayfalarda'da söylediğim gibi ben Aziz Yıldırım'ın hayranı falan değilim giderse Futbol'da başarı geleceği için memnun olurum ama diğer branşlardaki düşüş için üzütü duyarım.O yüzden bu konuda hem fikiriz ama bazen mesajların çok acımasız oluyor ben sadece ona takılıyorum Görkem yoksa Yıldırım konusunda hem fikiriz (:
ForsakeN
02.Şubat.2011, 13:12
Miguel Veloso ile anlaşılmış olması fakat Cristian'dan dolayı alınamamış olması koca bir yalan bence. Yönetim "bakın uğraştık geliyordu ama olmadı" demeye getiriyor. Madem Veloso ile anlaşıldı, Bilica'nın sözleşmesini fesh ederdin alırdın adamı. Zaten bir işe yaramıyor Bilica şuan takımda. 4 tane stoper var onun haricinde.
Resmen ilk yarıda transfer lazım diye bağıran sol bek'e ve ön liberoya takviye yapılmadı. Bakalım Santos'un bu formu devam edecek mi yoksa 2-3 haftaya eli belinde sahada gezmeye devam mı edecek?
ParduS
02.Şubat.2011, 13:34
Şimdi bu transferler "transfer yaptık" demek için mi yapıldı, yoksa bu çocuklarda transfer edilmek için yeterli "yetenek" mi var..
bu gençleri izleyen varmı acaba. hangi bölgelerde oynuyorlar.
fbdevil190737
02.Şubat.2011, 13:38
Sanırım geleceğe yatırım mesajı vermek istedi başkan ! TFF'den baktım profillerine biri bir maç oynamış 2.lig'de diğeri ise hiç oynamamış . A2 takımında oynayacaklardır . Kaliteli oyuncular ise zaten Aykut Kocaman A takıma yükseltir . İsteneni veremezlerse de yolanırlar .
ParduS
02.Şubat.2011, 13:57
iki oyuncuda pendiksporun a takımında görünüyor. ikisininde mevkisi orta saha imiş.
işin garip tarafı bu oyuncular geleceğe yatırım olarak görünüyor. ama 2 yıllık sözleşmeyle mi?
CeNTeR_TR
02.Şubat.2011, 14:03
iki oyuncuda pendiksporun a takımında görünüyor. ikisininde mevkisi orta saha imiş.
işin garip tarafı bu oyuncular geleceğe yatırım olarak görünüyor. ama 2 yıllık sözleşmeyle mi?
Eğer kumaş uymassa yollanacaklar eğer kumaş tutarsa sözleşmeleri uzatılacak işte.
RaSenGan
02.Şubat.2011, 16:15
Siz orta sahaya 1 transfer istediniz 2 yapmışlar daha ne istersiniz :p
Zekirdek
02.Şubat.2011, 22:27
Biri DSGL liginde bayabi gol atmıştı. TFF'den baktım. Eğer orta sahalarsa daha iyi. Ciddi gol sayıları vardı.
SAİT71
03.Şubat.2011, 00:46
Açıkçası Aziz Yıldırım Amatör branş diyor sürekli. Bana görede Spor kulübüysek diğer branşlara bakarak ta hakkını teslim etmemiz gerekir ama bana göre Futbol, basket erkek kadın ve voleybol erkek kadın dışındaki branşlar kapatılmalı. Belki atletizmde kalabilir. Onun dışında yüzmeymiş kürekmiş boksmuş masa tenisiymiş cart curt hepsi hikaye bana göre. Hatta sade erkek basket bile kalsa benim için yeterli futbolla. O nedenle %75-80 futbolda başarılı olamazsan Tr'de kimse amatör branşlarda seni alkışlamaz.
(Ben o yönden Aziz Yıldırım'a laf söylemem tabi orası ayrı)...
ozaniel
03.Şubat.2011, 02:05
Amatör branşların taraftarlar için önemi yok ama o sporu yapan kişiler için Fenerbahçe'nin desteği çok önemli.
vuque
03.Şubat.2011, 03:03
Amatör branşların taraftarlar için önemi yok ama o sporu yapan kişiler için Fenerbahçe'nin desteği çok önemli.
İyide güzel kardeşim neden sadece Fenerbahçe destek veriyor o sporu yapan adamlara?
Öbür takımlarımızın da elini biraz taşın altına sokması gerekmez mi?
Fenerbahçe yarın kapatıyorum o branşları,desteğimi kesiyorum dese ne olacak?
Türkiye o branşlarda 10 yıl geriye gitmeyecek mi?
Vergi borcu affedilen,Stad hediye edilen takımlarımızın biraz daha özverili olup bari bu alanlara yatırım yapmaları gerek diye düşünüyorum.
Tamam doğru olan Fenerbahçe'nin yaptığıdır.Vergisini zamanında ödemek,amatör branşları desteklemek güzel şeyler ama yahu kardeşim kusura bakmayın da alemin enayisi bizmiyiz?
Rakiplerin her kuruşu hesap edip ana branş olan futbol'da değerlendirecek sen her yere para saçacaksın ve bu takıma devre arası ihtiyacı olan 2 transferi yapmayacaksın?
Yanlış anlaşılma olmasın şahsına karşı yazmıyorum;senin yazından alıntılayarak başladım kendi kendime konuşmama :p
Vergi konusunda Fenerbahçeninde az silinmedi hani:)
Diğer konularda sonuna kadar haklısın.
vuque
03.Şubat.2011, 03:33
Vergi konusunda Fenerbahçeninde az silinmedi hani:)
Diğer konularda sonuna kadar haklısın.
Haklısın.Bizim 3 hatta 4 büyük kulübümüzde pek birbirinden farklı değil bu konularda.Ancak ben son zamanlara göre söylemek istemiştim :)
Eskiden tabii ki Fenerbahçe'de,Galatasaray,Beşiktaş gibi defalarca vergi affından yararlandı... ;;)
richard castle
03.Şubat.2011, 03:48
Ben Galatasaraylıyım ama Beşiktaş dışındaki üç büyüklerin başkanlarının yurt içi rekabet için adımlar attığına inanıyorum. Adnan Polat dün çıktı hakemlerden şikayet etti. Oysa Galatasaray sene başından beri hangi maçta iyi oynadı? Futbolcular arasında, özellikle Ayhan ve Hakan Balta arasında ön plana çıkan gerginlikler neden görülmüyor? Bunlara cevap yok.
Fenerbahçe ise ' Ben en iyiyim, herkes beni kıskanıyor ' düşüncesinden vazgeçip ne kadar kaliteli bir takım olduğunu unutmamalı. Aziz Yıldırım diyalog sahibi bir insan değil, tesisleşmede yaptıkları tartışılmaz ancak Galatasaray ve Beşiktaş' a yurtiçinde belli alanlarda atacağı muhtemel bir fark Avrupa için yeterli olmaz.
İnşallah yeni gelen iki genç yetenek Fenerbahçe' ye katkı sağlar ve Avrupa' da da iyi işler çıkartır Fenerbahçe.
Şuna parmak basmayı unutmuşum.Gs ASY ve ASY'nin arazisini verdi.O arazi TT arenanın maliyeti değerinde:)
CeNTeR_TR
03.Şubat.2011, 10:21
Neyin önemi yok ? :icon_biggrin:
Bir basketbol'un önemi yok öylemi ? Onun için I3 geldiğinde geliyoruz oldu her yerde :)
Bir voleybol'un önemi yok öylemi ?
Bunların neden bir önemi yok biliyormusun çünkü bunlarda Fenerbahçe zaten son 4-5 senedir domine etmiş durumda (::) Çünkü bu branşlarda başarı bekleyecek yönetimler yok Fenerbahçe'nin karşısında (::)
Zekirdek
03.Şubat.2011, 11:47
Neyin önemi yok ? :icon_biggrin:
Bir basketbol'un önemi yok öylemi ? Onun için I3 geldiğinde geliyoruz oldu her yerde :)
Bir voleybol'un önemi yok öylemi ?
Bunların neden bir önemi yok biliyormusun çünkü bunlarda Fenerbahçe zaten son 4-5 senedir domine etmiş durumda (::) Çünkü bu branşlarda başarı bekleyecek yönetimler yok Fenerbahçe'nin karşısında (::)
Basketbol ile voleybol amatör branş değil ki. Masa tenisi vb. bahsediyor arkadaş.
CeNTeR_TR
03.Şubat.2011, 11:52
Basketbol ile voleybol amatör branş değil ki. Masa tenisi vb. bahsediyor arkadaş.
İsterse Kayak desin yine'de amatör branş diye hiç bir branşı küçümseyemez kimse :)
Eğer spor Klubüysen ve Dünya'da söz sahibi olmak istiyorsan Masa Tenisinden Futbol'a Basketbol'dan yüzmeye kadar hepsinde söz sahibi olacaksın.
Diğer türlü Dünya takımıyız diyebilirsin ama benim saydığım litaretürlerle Dünya Takımıyız dersin (::)
SAİT71
03.Şubat.2011, 13:40
Bildiğim kadarıyla Barça'da bu kategorilerde bir spor kulübüyle yarışmıyor ama dünya kulübü olmak adına bizden bir ışık yılı ilerdeler.
Demem o ki dünya kulübü branşlarla olunmaz... Futbolda piyasada yoksan istediğin kadar diğer branşlarda şampiyon ol. Voleybol kadınlarda bile Avrupada final, dünya şampiyonu olduk dünyada kaç kişi bu sayede tanıdı? Avrupa'da bile Acıbadem'in ciddi bir rakibi yok voleybolda. Yani futbol kadar önemi yok bu branşların. Euroleague diyorlar ama çoğu maç boş tribünlere oynanıyordu. Şimdi takımlar başarılıda doluyor tribünler.
CeNTeR_TR
03.Şubat.2011, 13:44
Bildiğim kadarıyla Barça'da bu kategorilerde bir spor kulübüyle yarışmıyor ama dünya kulübü olmak adına bizden bir ışık yılı ilerdeler.
Demem o ki dünya kulübü branşlarla olunmaz... Futbolda piyasada yoksan istediğin kadar diğer branşlarda şampiyon ol. Voleybol kadınlarda bile Avrupada final, dünya şampiyonu olduk dünyada kaç kişi bu sayede tanıdı? Avrupa'da bile Acıbadem'in ciddi bir rakibi yok voleybolda. Yani futbol kadar önemi yok bu branşların. Euroleague diyorlar ama çoğu maç boş tribünlere oynanıyordu. Şimdi takımlar başarılıda doluyor tribünler.
Futbol maçlarıda zaten sürekli doluyor tribünler.Kendi takımımız adına baktığımızda
Trabzon - Galatasaray - Beşiktaş maçları haricinde kaç maç full tribüne oynuyoruz ?
Neye göre kıyaslama yapıyoruz.Futbolu basketbolla kıyaslamayacağız elbetteki bizim ülkemizde Futbol litarütürlerine göre Barcelona bir dünya klubü diğer branşlarla birlikte Barcelona bir dünya klubü değil.
Kaldı ki Türkiye'den hiçbir takım Futbol seviyesiyle bir dünya klubü seviyesine çıkamaz.
Türkiyede'de bu işi kim ne dersin desin en iyi yapan Kişi Aziz Yıldırım'dır . . . ( Klup Olabilme )
SAİT71
03.Şubat.2011, 13:53
Basketbolu örnek olarak verdim...
Klüp olabilme olarak tesisleşme ve ekonomiyi 10 yıl ileri götürmeyi başarmış olan kişi Aziz Yıldırım'dır.
Ama sportif olarakta gelişme sağlayamayan hatta artık geriye doğru saymaya başladığımız bu dönemlerinde mimarı olan bence Aziz Yıldırım'dır. Kulüp olabilme, tesis, para ve yıldız transferlerini yapan kişi oydu. Ancak artık bunlardan şüphe duymaya başladım.
Barcelona deyince herkesin ilk aklına gelen ise Futbol kulübü oluyor. Çünkü adamlar Avrupa'da kupa kaldırmış ve İspanya ligi takip edilen bir lig. EuroLeague de de başarılı basket takımları var. Bu kadar. Gerisine ne gerek var. Demekki sadece 2 branşlada dünya kulübü olunabilirmiş. Dünya kulübü değil sadece Avrupa'da mücadele eden bir kulüp olalım o bile yeter.
CeNTeR_TR
03.Şubat.2011, 13:56
Basketbolu örnek olarak verdim...
Klüp olabilme olarak tesisleşme ve ekonomiyi 10 yıl ileri götürmeyi başarmış olan kişi Aziz Yıldırım'dır.
Ama sportif olarakta gelişme sağlayamayan hatta artık geriye doğru saymaya başladığımız bu dönemlerinde mimarı olan bence Aziz Yıldırım'dır. Kulüp olabilme, tesis, para ve yıldız transferlerini yapan kişi oydu. Ancak artık bunlardan şüphe duymaya başladım.
Barcelona deyince herkesin ilk aklına gelen ise Futbol kulübü oluyor. Çünkü adamlar Avrupa'da kupa kaldırmış ve İspanya ligi takip edilen bir lig. EuroLeague de de başarılı basket takımları var. Bu kadar. Gerisine ne gerek var. Demekki sadece 2 branşlada dünya kulübü olunabilirmiş. Dünya kulübü değil sadece Avrupa'da mücadele eden bir kulüp olalım o bile yeter.
Türkiye'den hiçbir takım bu seviyeye ulaşamayacak işte sıkıntı da burada :)
Diğer spor branşlarını kapatmak demek her manada yıkım demektir.Ülke gelişimini direk çöpe atmak demektir.
Sadece Türkiyede'ki Amatör sporcular'ın sayısını örenmeniz ne demek istediğimi size gayet iyi anlatacakdır (:
SAİT71
03.Şubat.2011, 14:13
Evet ama bir kulüple bu iş olmuyor ki. Tek düşünen bizmiyiz o kadar emek zaman harcıyoruz. O nedenle kapatılmasını istiyorum zaten ben. Herkes taşın altına elini soksa.
ForsakeN
03.Şubat.2011, 14:20
Evet ama bir kulüple bu iş olmuyor ki. Tek düşünen bizmiyiz o kadar emek zaman harcıyoruz. O nedenle kapatılmasını istiyorum zaten ben. Herkes taşın altına elini soksa.
Neredeyse tüm spor dallarına yatırım yaparak ne güzel katkı sağlıyoruz ülkeye işte , neden kapatalım ki diğer şubeleri ? Varsın tek rakibimiz kendimiz olalım
SAİT71
03.Şubat.2011, 14:26
Ben bunu futbolda görmek istiyorum. Kendi kendimizi amatör branşlarda geçmek yerine futbolda diğer rakiplerimizi geçelim.
ForsakeN
03.Şubat.2011, 15:01
Zaten futbola da yeteri kadar yatırım yapılıyor. Sanki futbol bir kenara atılmış gibi konuşuyorsun. Mesela bu yıl transfere en fazla para harcayan takımız. Diğer branşların kapatılması futbolda başarı getirmeyecek bundan emin olabilirsin.Sorun sadece yatırım veya para değil. Ayrıca ülkeye sağlanan önemli katkılar varken de o şubelerin kapatılmasını istemek garibime gidiyor açıkçası
CeNTeR_TR
03.Şubat.2011, 16:15
Siz futbolda Her sene Şampiyonluk görmek istiyorsunuz her sene Avrupa'da fırtınalar yaratmak istiyorsunuz :)
Ama bu da mümkün değil maalesef.
Türkiye'den bir takım Barcelona - İnter - Real - Manu olamaz :) 40 Yılda 1 olur onuda biz görürmüyüz orasını bilemeyiz.
SAİT71
03.Şubat.2011, 17:02
Yok fırtına yaratmak şöyle dursun en azından gruplarda elenmek bile şuan için yeterli benim açımdan. Barça ManU olmak Aziz yıldırım ın hayali. Benim için sadece Avrupa'da gruplarda oynamak bile başarı şu aşamada.
yaman76hakanFB
03.Şubat.2011, 22:15
Kadın Basketbol, Erkek Basketbol, Erkek Voleybol ve Kadın Voleybol şubelerini kapatmaya değil Aziz Yıldırım veya şu veya bu, feriştahı gelse gücü yetmez, kapatamaz. O kadar da değil... Onlar Aziz Yıldırım'la veya şununla, bununla bu kulübe gelmedi. Ondan önce de vardı, ondan sonra da olacak. Belli bir başarı trendinin son yıllarda yakalanması onların çok daha eski mazisi olduğu gerçeğini nasıl örtebilir? O şubeleri Aziz Yıldırım kurmadı. Üstelik o şubeler, kulübün en fakir olduğu yıllarda bile kapanmadı. Fenerbahçe taraftarına vallahi yaranılmaz, billahi yaranılmaz. Nankörlük yarışında dünyanın bir numarasıyız. Haydi, yatırımı yaparsın, yaparsın, geri dönüşümünü alamazsın, her sene hayal kırıklığı yaşatır, mesela Galatasaray'ın gerisinde kalır ve onlara hep yenilir, hiç şampiyon olamaz mesela... Öfkeyle dersin ki; "verilen emeğe yazzık, kapansın." Ama yatırılan hangi kuruş başarı olarak geri dönmedi? Futbol takımı Edirne'den öte geçemezken ve tarihin en pahalı, 150 milyon euroluk takımları Türkiye liginde bile maskara olurken, bu kulüpler "Fenerbahçe Avrupada iş yapamaz" efsanesini yerle bir etmeye devam ediyor. Bunun mükafaatı: "Kapansın." Yazzık, yazzık... Demek kıytırık futbol takımının kabahati de bu şubelerde haaa... Evet, bu şubelere yüzünden futbol takımı başarısızmış, voleybolcular kahrolsun, basketbolcular kahrolsun. Bu mu? Vallahi yazzık. Galatasaray taraftarı en dibe vurduğunda bile şu cümleyi etmez. Sonra da biz spor kulübüyüz öyle mi? Yemin ederim, Galatasaray taraftarı kadar vizyonumuz yok. Onlar amatör branşlarda her sene bize kaybeder, buna rağmen takımlarına bizden fazla sahip çıkar. Galatasaray lisesinden gelen salon kültürü... Malesef bizim daha kırk ambar ekmek yememiz lazım. Vallahi bu forumda bile bunları duydum ya... Ummadığım dağlara kar yağdı. Çok üzüldüm. Başarılı olmanın kabahat olduğu kulüp: Fenerbahçe... Dünyanın her yerinde başarı alkış alır, bizde başarılı olanlara "kapansın" deniyor.
Ben basketbolu ve voleybolu futboldan çok seviyorum. Ben Fenerbahçeliyim. Bende futbol şubesi kapansın diyorum. N'olacak şimdi? Önce futbol diyenlerin benden daha imtiyazlı bir taraftar olduğunu hangi kitap yazıyor? Onlar kadar benim söz hakkımda var. Taraftar arasında rütbe olmaz.
Muhtar Sencer'in kemikleri sızlıyordur. Hangi imkansızlıklar içinde kurdu basketbol şubesini? Bizim nesil adını bile bilmiyor malesef.
Bırakın başarılı oldukları dönemi, bu şubeler ikinci lige bile düşse hiçbir babayiğit onları kapatamaz. Kolay mı? Sürsünler bakalım ellerini... O şubeleri kuranların herhalde kemikleri sızlıyordur "yeni" nesilleri gördükçe...
A.FaruK
03.Şubat.2011, 23:02
Şöyle bir fıkra geldi aklıma şimdi. Karadenizde caminin birinde hoca vaaz veriyor. Diyorki sevgili kardeşlerim bu cami köydeki zenginlerin desteğiyle ayakta duruyor. Şimdi onlar gitti elektirik faturaları bilmem ne faturası geliyor camininde çok eksiği var para bulamıyoruz. Cemaatten biride hemen atlamış '' Hocam cami zarar ediyorsa kapatalım '' (: .
Şimdi bu işin espirisi bi yana Basketboldu, voleyboldu vs. vs. gibi branşların kapatılmasına karşıyım böyle bir şeyin söz konusu olacağını dahi düşünmüyorum. Burda çoğumuz futbolla haşir neşiriz bundan dolayı futbola dahada fazla önem veriyoruz. Ama Fenerbahçe Spor Klübü ise bu kurumun adı böyle birşey konuşmanında anlamı yok. Barcelona , Real Madrid ne bileyim Avrupanın büyük takımları dikkat ederseniz FC ibaresi vardır bir çoğunda ama biz bir spor klübüyüz. Bunun içinde yüzmesinden masa tenisine kadar hepsi bir çatı altındadır. Şu an Avrupada dev basket klüpleri Barca, Olympiakos gibi takımların şübeleri futbol ve basketbolda ayrılır. Bildiğim kadarıyla basket şubelerinde bile başka bir başkanlık seçimi yapılır öyle seçime gelir futboldan ayrı yönetilir bütçeleri birbirinden bağımsızdır. Bizde bu iş daha farklı oluyor. Bizde Galatası olsun Beşiktaşı olsun Feneri olsun hepsi bir çatı altındadır o şubelerin başında Klüp başkanının atadığı sorumlular bulunur. Benim bildiğim budur.
Eğer ki bir basketbola ve yahut voleybola ektsra bütçeler ayrıldı o yüzden futbolda Kapıkuleden öteye gidemiyeceksek sorun amatör branşlarda aramaya gerek yok bence.
Bu söylediklerimi Sait kardeşim üstüne alınmasın ona ithafen yazdığım şeyler değil. Açıkcası bende onun gibi futbol takımından ve yönetiliş şeklinden rahatsızım. Eğer başarısızlıkların yada yapılamayan transferlern sorumlusu olarak amatör branşlara ayrılan bütçeleri gösteriliyorsa bu onların acizliğidir yapacak bişey yok.
yaman76hakanFB
03.Şubat.2011, 23:08
Faruk, Bursaspor'un ve Trabzonspor'un bütçesiyle Fenerbahçe'nin kıytırık futbol takımı arasında ne kadar fark var sence? Yani yatırım az olduğu için mi başarı az sence?
Bunu konuşanı, aklından geçireni Fenerbahçe yönetimi, camiası içinde -Allah'a şükür- bir dakika bile barındırmazlar. "Sen mi kurdun, sen kapatıyorsun" derler adama. Daha o kadar ölmedi bu kulüp. Sözkonusu bile olmaz. Onu düşünme... Ama benim üzüldüğüm, hiç ummadığım arkadaşlarımızın bunu aklından geçirebilmesi... Galatasaraylılar kadar olsun henüz "spor" taraftarı olamayışımız... Onlar bizden çok daha ileri... Malesef... Başarının cezalandırılması, başarısızın kabahatinin de başarılı olana yüklenmesi...
A.FaruK
03.Şubat.2011, 23:16
Abi dediğimi yanlış anladın galiba ben aklımda öyle bişey geçmedi geçmezde zaten. Aynı şeyleri savunuyoruz zaten abi (: .
Açıkça konuşayım ben bir basketbol maçından aldığım hazzı bir futbol maçından alamıyorum. Zaza Enden'in olduğu dönemden heralde bi 6-7 yıldan beri sürekli takip ederim. O zamanlar başarı yoktu zaten böyle bir beklenti içinde olarak seyretmedim hiçbir zaman basketi. Bu sene bu takımın yaşattığı başarılarla seviniyor bu taraftar zaten. Basketinden, voleyboluna bu branşlardaki başarılarla bu sene mutlu oluyor. Kimse bişe diyemez zaten derse taş olur zaten.
CeNTeR_TR
03.Şubat.2011, 23:17
Fenerbahçe futbol demek değildir ! Fenerbahçe ; Yüzme Kürek Boxs Basketbol Voleybol Masa Tenisi gibi branşların yapıldığı bir spor klubüdür.Hatta daha'da ileriye giderek bir marşımızdan örnek vereceğim ..
'' Futbol Sahalarında Basketbol Solanlarında
Yüzme Kürek Boxs'da da Şampiyon Fenerbahçe ''
Benim için futbol ne kadar önemliyse masa teniside basketbolda voleybolda o kadar önemlidir.Çünkü neden mi ? Ben Fenerbahçeliyim ! Bu tıpkı şuna benzer basketbolda efes pilseni tutuyorum ama futbolda Fenerbahçe yok öyle yağma.Ben Fenerbahçe taraftarıyım ve her branşda Fenerbahçenin destekçisiyim ( Samsunspor Maçları Haricinde ) Amatör branşlar kapansın futbola yatırım yapılsın yok ya.Futbol'a zaten her sene milyon dolarlık yatırımlar yapılıyor elde ne var ? Bana elde olan en ufak birşeyi göstersenize ! Sonra gidin birde amatör diye kapatılsın dediğiniz branşlara bakın oralarda neler var hemde ne imkansızlıklarla neler vardı halen daha üstüne konulmaya devam ediliyor.
Sen gelip amatör branşları kapatacaksın elin ruhsuzlarına yatırım yapacaksın.Peki ya sonra ? Elde var '' Kocaman 0 '' Dünya klubü olmaktan bahsediyorsun sonra gelip diyorsunki amatör branşlar kapansın sadece futbol takımı kaldı mı biz ne klüp oluruz ne köy ne kasaba.Allah'a Şükür Basketbol sayesinde Voleybol sayesinde Masa tenisi sayesinde bizi daha çok tanıyorlar Avrupa'da.Dünya'nın her yerinde futbol hegomanyası yok bunu unutmamak lazım öncelikle.Bu olay sadece bizim ülkemizde var! Gidin Amerikada sorun bakalım Fenerbahçe mi Fenerbahçe Ülker mi daha çok tanınıyor (::)
Amatör branş demek Türkiye'nin gelecek nesillerinin sporcu olması demek.Sen kapatırsan binlerce insanı kahveye oraya buraya yönlendiriyorsun demek.Binlerce milyonlarca insanı spordan soğutuyorsun demek.Neden kapatıyorsun diye sorduklarında futbol takımına yatırım yapacam diye kapattılarmı diyeceksin ! Adamı maskara ederler valla maskara.
Benim basketbol hayatım futbola yatırım yapılacak diye bitti.Bu konuda kimse benim kadar dertli olmasın.Kimse branşları küçümsemesin gülersiniz ağlanacak halinize ( Yazık Yazık )
sananes
04.Şubat.2011, 00:05
Fenerbahçe futbol demek değildir ! Fenerbahçe ; Yüzme Kürek Boxs Basketbol Voleybol Masa Tenisi gibi branşların yapıldığı bir spor klubüdür.Hatta daha'da ileriye giderek bir marşımızdan örnek vereceğim ..
'' Futbol Sahalarında Basketbol Solanlarında
Yüzme Kürek Boxs'da da Şampiyon Fenerbahçe ''
Benim için futbol ne kadar önemliyse masa teniside basketbolda voleybolda o kadar önemlidir.Çünkü neden mi ? Ben Fenerbahçeliyim ! Bu tıpkı şuna benzer basketbolda efes pilseni tutuyorum ama futbolda Fenerbahçe yok öyle yağma.Ben Fenerbahçe taraftarıyım ve her branşda Fenerbahçenin destekçisiyim ( Samsunspor Maçları Haricinde ) Amatör branşlar kapansın futbola yatırım yapılsın yok ya.Futbol'a zaten her sene milyon dolarlık yatırımlar yapılıyor elde ne var ? Bana elde olan en ufak birşeyi göstersenize ! Sonra gidin birde amatör diye kapatılsın dediğiniz branşlara bakın oralarda neler var hemde ne imkansızlıklarla neler vardı halen daha üstüne konulmaya devam ediliyor.
Sen gelip amatör branşları kapatacaksın elin ruhsuzlarına yatırım yapacaksın.Peki ya sonra ? Elde var '' Kocaman 0 '' Dünya klubü olmaktan bahsediyorsun sonra gelip diyorsunki amatör branşlar kapansın sadece futbol takımı kaldı mı biz ne klüp oluruz ne köy ne kasaba.Allah'a Şükür Basketbol sayesinde Voleybol sayesinde Masa tenisi sayesinde bizi daha çok tanıyorlar Avrupa'da.Dünya'nın her yerinde futbol hegomanyası yok bunu unutmamak lazım öncelikle.Bu olay sadece bizim ülkemizde var! Gidin Amerikada sorun bakalım Fenerbahçe mi Fenerbahçe Ülker mi daha çok tanınıyor (::)
Amatör branş demek Türkiye'nin gelecek nesillerinin sporcu olması demek.Sen kapatırsan binlerce insanı kahveye oraya buraya yönlendiriyorsun demek.Binlerce milyonlarca insanı spordan soğutuyorsun demek.Neden kapatıyorsun diye sorduklarında futbol takımına yatırım yapacam diye kapattılarmı diyeceksin ! Adamı maskara ederler valla maskara.
Benim basketbol hayatım futbola yatırım yapılacak diye bitti.Bu konuda kimse benim kadar dertli olmasın.Kimse branşları küçümsemesin gülersiniz ağlanacak halinize ( Yazık Yazık )
türkiyeden futbol fenerbahçe haberlerindeyiz. ayrıca kimse amatör branslar kapansın demedi kapansa kaçımız laf ederiz dedi.O amatör bransların dısında fenerbahce futbol kulübünün bütçesi ülkedeki diğer futbol takımlarını katlar.Bizler sayesinde! o yüzden futbol takımı başarısız olduğunda yada eksik bölgesini kapatmadığında bunun için kızma,hesap sorma hakkımız var.Bunun için savunulacak bir tarafı yok aziz yıldırım ve yönetiminin.En azından futbol subesi ile ilgilenenlerin.
CeNTeR_TR
04.Şubat.2011, 00:29
türkiyeden futbol fenerbahçe haberlerindeyiz. ayrıca kimse amatör branslar kapansın demedi kapansa kaçımız laf ederiz dedi.O amatör bransların dısında fenerbahce futbol kulübünün bütçesi ülkedeki diğer futbol takımlarını katlar.Bizler sayesinde! o yüzden futbol takımı başarısız olduğunda yada eksik bölgesini kapatmadığında bunun için kızma,hesap sorma hakkımız var.Bunun için savunulacak bir tarafı yok aziz yıldırım ve yönetiminin.En azından futbol subesi ile ilgilenenlerin.
#13111 #13112 #13113 #13114 #13115 Numaralı mesajlardan bunu mu çıkardın ?
Türkiyeden futbol Fenerbahçe haberlerinde değiliz (::) Fenerbahçe Transfer Haberlerindeyiz (::)
Konu nereden başlamış bir geçmişi oku bak bakalım ;
Konunun başlangıç mesajı ;
#13081 ' den sonraki mesajları okursan anlatılmak istenenleri daha iyi anlayabilirsin.
Birde konuyu okuyarak gelirseniz daha güzel olabilir.Demişsinizki kimse kapansın dememiş al bak buyur Sait kapansın diyor mesela ;
Gel gelelim mevzunun sonuna sana göre Fenerbahçe Futbol takımıdır Aziz Yıldırım basit bir başkandır.
Bana göre ise Fenerbahçe bir Spor Klubüdür ! Aziz Yıldırım'da bu klupte futbol haricinde iyi bir başkandır.
Geçen sezon 9 branşta 8 Şampiyonluk 1 İkincilik alıyorsan bu başarıdır (::)
barahir
04.Şubat.2011, 00:45
Eğer bir klübün yanılmıyosam 6 veya 7 amatör branşı varsa GSGM'den stadın kullanım hakkını ücretsiz talep edebiliyor.. Bu da bi sebeptir kapatılmaması işin
Ek olarak birkaç tanesi olimpik felan olacak.
Kapatılırsa ülke sporumuz çok ağır darbe alır.Böyle bişey gündemdekimi bunu tartışıyorsunuz anlamadım.
Gncl1905
04.Şubat.2011, 00:55
Galatasaray'lıyım ama birşeyler söylemeden geçemedim, bence çok saçma bir tartışma...
Türkiye'de ve dünyada(birkaç ülke hariç) futboldan daha değerli bir branş yoktur.Şuan dünyanın en iyi spor kulübü kimdir deseniz direk Barcelona derim mesela.Karşıda çıksanız bu böyledir(birçok kişi için).Takip edenlerin dışında diğer branşlarla pek ilgilenen olmaz.Fenerbahçe Spor Kulübü'de zaten bildiğim kadarıyla futbola bayağı bir yatırım yapıyor, diğer kulüplerimizi katlayarak hemde; ama başarı sadece parayla kazanılmıyor.Tamam büyük bir etken ama ne biliyim olmuyor; parayla saadet olmaz denir ya aynen bu tarife uyuyor.Lyon örneği var önümüzde son 10-15 yılda daha çok transfere para mı harcamış transferden para mı kazanmış, araştırın ;)(tabi şu son yıllardaki Gourcuff, Lloris transferlerini vs. saymassak)
Diğer yandan diğer branşları kapatmak kadar saçma bir düşüncede olamaz.Zaten diğer branşların maliyeti futbol kadar değil bildiğim kadarıyla.Bir Arap çıkıp milyon sterlinler harcamıyor :) pek takip etmem ama bu kadarını biliyorum.Bu sadece Fenerbahçe için değil diğer kulüpler içinde böyle.Diğer branşları kapatıp hep futbola yatırım yapmak ülke adına da büyük kayıp olur.Zaten yeterince sporcu geliştiremiyoruz, artık hiç geliştiremeyiz.
Üstelik Fenerbahçe'nin geldiği bir noktada var Basketbolda vs. sonuçta orada tanınıyor bu kulüp niye kapatıp bir anda böyle bir takımı bitiriyosunuz?Anlamış değilim.Bırakın devam etsinler zaten bence çok bir maliyetide yok diğer branşların, ayrıca bu tanınmışlık belki futboldada etkisini gösterir...
Mesela Galatasaray 10 küsür branşda mücadele ediyormuş, yeni öğrendim.Zaten büyük kulüplerimiz bu branşlara ilgi göstermesse diğer kulüplerimiz hiç ilgi göstermez ve spor bakımından sınıfta kalan ülkemiz, tabir-i caizse okulu bırakır...
CeNTeR_TR
04.Şubat.2011, 01:19
Böyle bişey gündemdekimi bunu tartışıyorsunuz anlamadım.
Gündemde böyle birşey yok Oğulcan.
Olayın aslı şu ;
Transfer yapılmadı diye Aziz Yıldırım eleştirilyiordu ve en sonunda bir arkadaşımız Aziz Yıldırım'ın çiftliği deyince bende dayanamadım olayı sadece futbola bağlamamak gerektiğini diğer branşlardaki muhteşem başarıları hiçe saymamak gerektiğini anlattım sonrasında ise kapansın kim takar amatör branşları diyenler oldu.Kısaca özeti bu yani :)
Hmm.Yinelemekte fayda var bence bu branşların kapatılması gerçekten ülke sporuna ağır bir darbe vurur.Fenerbahçe gerçekten iyi işler yapıyor.Geliri olmadığı konusuna karşı çıkıyorum. Harcadığı parayı çıkarmıyor bunu biliyorum ama arada uçurumlar yok.
Hentbol ve su topu dışında Fener'in hegomonyasında olmayan branşda yok zaten.
Edit:Fenerbarçe bir rekorada sahip biliyorsunuz.100. yılında 971 kupa ve madalya kazanmış Fenerli sporcular.Dünya rekoru bu.
yaman76hakanFB
04.Şubat.2011, 01:35
Aziz Yıldırım'ı en fazla eleştiren üç beş kişiden birisiyimdir herhalde. Hatta geçen yıl ben ona atış yaparken, ona söz söyleyen pek kimse yoktu bu forumda. Dolayısıyla, "Aziz Yıldırım=Diğer Branşlar" algısını yanlış buluyorum. Bu branşlar ondan önce de vardı, meteliğe kurşun attığımız yıllarda da Fenerbahçe armasını taşıyordu, ileride de, Aziz Yıldırım tarih olduğunda da inşAllah olacak.
Ayrıca Aziz Yıldırım'ın basketbol ve voleybola her burnunu sokuşunda işlerin nasıl karmakarışık olduğunu bildiğim için, buraları iyi yönettiğini de söyleyemem. Kaynak bulmuştur, alkış... Yiğidi öldür, hakkını yeme... Ama doğru yönetim: En az futbol kadar felaket... Başka zaman gerekçelerimi uzun uzun sayarım. 2007 yazında Erkek Basketboluna bir el attı, üç yıl anamız ağladı. Bu sene inadından vazgeçip şubeyi emin ellere teslim etti.
Kadın Basketbolu çiftlik gibi idare ediliyor. Başarı birçok şeyi şimdilik örtse de... Kokusu yakında çıkar. Keza Erkek Voleybolu da... Bayan Voleybolu'nun zaten kulübe bir gram külfeti yok. Orası Mehmet Ali beyin eyaleti gibi, tamamen özerk... Fenerbahçe kulübünü ilgilendiren, tek kuruşluk bir maddi külfeti yok.
Yani Aziz Yıldırım'ı dileyen dilediği gibi eleştirsin. Ama n'olur şu adamla salon sporlarını özdeşleştirmeyin. Sanki oralardaki icraatları dört dörtlükmüş gibi... (Emek vermiş, mühimsemiştir. Aksini söyleyen çarpılır. Ama futbol takımından daha fazla emek verdiğini söyleyen de çarpılır. Hatta Kulüpler Birliği kadar olsun önem verdiğini söyleyen de... Fakat sever bu sporları. Bu şanstır.)
vego sormuş: var mı öyle birşey diye... Yok canım, olur mu öyle şey? :)
Kimi arkadaşlar "futbol takımını nasıl gerçekten Fenerbahçe futbol takımına benzetiriz, bu cendereden nasıl çıkartırız" diye kafa patlatırken, fikir alışverişinde bulunurken bazılarının aklına parlak(!) bir fikir gelmiş: "Basketbolculara, voleybolculara verilen paraları da futbolculara verelim, biraz daha semiz hale gelsinler, enseleri kalınlaşsın, gözleri doysun; o zaman canavar gibi takım oluruz."
İşte vego'cuğum, bizde bu parlak(!) fikre pek itibar etmediğimiz için bu şamata koptu.
SAİT71
04.Şubat.2011, 15:45
Peki böyle bir düşüncede olarak hata ettim. Tüm renkdaşlarımdan özür diliyorum.
Yalnız ben tüm amatör branşlar kapatılsın diye birşey iddia etmemiştim.
Açıkçası Aziz Yıldırım Amatör branş diyor sürekli. Bana görede Spor kulübüysek diğer branşlara bakarak ta hakkını teslim etmemiz gerekir ama bana göre Futbol, basket erkek kadın ve voleybol erkek kadın dışındaki branşlar kapatılmalı. Belki atletizmde kalabilir.
Futbol takımına transfer yapılmaması sebebiyle maddi sıkıntımız olduğunu düşündüm. O nedenle böyle bir düşünce içine girdim. Halada şüpheliyim...
Bu konuda H.Bilal Kutlualp'te bir takım açıklamalar yapmış..
Avrupa'da, Türkiye Kupası'nda ve ligde istenilen sonuçları alamadık biliyorsunuz. Fenerbahçe'nin lokomotifi futbol takımıdır. Amatör branşları kimse küçümsemez ama kime sorarsanız bugün herkes Fenerbahçe futbol takımından dolayı Fenerbahçeli olmuştur. Fenerbahçeli bir futbolcuyu ona idol olarak görmüştür, Fenerbahçeli olmuştur. Amatör branşların başarısı ancak futbol takımının başarısı ile daha güzel gözükür, anlam kazanır. Ama futbol takımı başarısızsa ikide bir de insanların önüne amatör branşların başarısını getirip futbol takımının başarısızlığını örtemeye çalışamazsınız."
yaman76hakanFB
04.Şubat.2011, 16:16
Yok kardeşim Sait... Amacımız seni eleştirmek değil. Meseleyi asla kişiselleştirmiyoruz. Eğer böyle düşünen başkaları da varsa diye fırsat bulmuşken yazalım dedik.
Başarısızlığın bedeli başarılı olana ödetilmez. Velakin kulüp ekonomik sıkıntı bile yaşasa... Futbol takımına transfer yapamayacak duruma gelse... En kötü günlerinde Galatasaray bile kapatmadı bu şubeleri... Keza bizde bir zamanlar ekonomik olarak dibe vurmuştuk. Oyun kurucu pozisyonumuz tarihin en beceriksiz gardlarından Erdal Koşan'lara kalmış, Zaza Erden'lerin 3 numaraya kaynak zorunda kaldığı ıstırap dolu yokluk yıllarını yaşadık. Kimse yine "başarızıslığa rağmen" bunu düşünemedi. Mesela Aziz Yıldırım dese böyle birşey: "Sen mi kurdun o şubeleri, sen kapatıyorsun" derler. Tarihe şube kapatan başkan olarak geçer.
Bu şubeler niçin göze batıyor biliyor musun? Başarılı oldukları için... Oysa başarısız olsalar yine onlara belli paralar harcanacak ama kimse onların farkında olmadığı için gündemine almayacak, "kapansın" demeyecekti. Başarılı olmanınn mükafaatı böyle olmamalı...
E.Cartman
04.Şubat.2011, 18:34
Türkiye'de futbol takımı başarısızsa kulüpte başarısızdır. O yüzden amatör branşlarda ne yaparsan yap herkes futbolda ne yaptığına bakacaktır. Örneğin bu sene milli takımlar bazında erkek basketbol takımımız dünya 2.'si oldu ama sonuçta n'oldu unutuldu gitti. Farkında mısınız bilmiyorum ama 2002'de futbolda dünya 3.'lüğümüz halen konuşuluyor. Baskette 2. olduğumuz zaman, fubolda da olsalar ya deniliyor. Ya da Fenerbahçe'nin basket takımı Avrupa'da iyi gidiyor futbol takımı da şunları yapsa ya deniliyor. Türkiye'de her şey futbola endeksli. Kim ne başarırsa başarsın hepsi futbola göre değerlendirilir. Son bir örnek veriyim Fenerbahçe Ülker, Galatasaray CC , Beşiktaş CT ya da Efes 10 sene üst üste Avrupa'da kupa alsalarda ya da Basket Milli Takımları her turnuvaya katılıp kupaları toplasa da bu ülkede futbol takımları Avrupa'da ikinci bir kupa alana kadar Galatasaray'ın UEFA ve Süper Kupa şampiyonluğu konuşulacak ve üzerinden 50 senede geçse diğer branşlardaki başarıların önüne geçecek.
CeNTeR_TR
04.Şubat.2011, 18:47
Türkiye'de futbol takımı başarısızsa kulüpte başarısızdır. O yüzden amatör branşlarda ne yaparsan yap herkes futbolda ne yaptığına bakacaktır. Örneğin bu sene milli takımlar bazında erkek basketbol takımımız dünya 2.'si oldu ama sonuçta n'oldu unutuldu gitti. Farkında mısınız bilmiyorum ama 2002'de futbolda dünya 3.'lüğümüz halen konuşuluyor. Baskette 2. olduğumuz zaman, fubolda da olsalar ya deniliyor. Ya da Fenerbahçe'nin basket takımı Avrupa'da iyi gidiyor futbol takımı da şunları yapsa ya deniliyor. Türkiye'de her şey futbola endeksli. Kim ne başarırsa başarsın hepsi futbola göre değerlendirilir. Son bir örnek veriyim Fenerbahçe Ülker, Galatasaray CC , Beşiktaş CT ya da Efes 10 sene üst üste Avrupa'da kupa alsalarda ya da Basket Milli Takımları her turnuvaya katılıp kupaları toplasa da bu ülkede futbol takımları Avrupa'da ikinci bir kupa alana kadar Galatasaray'ın UEFA ve Süper Kupa şampiyonluğu konuşulacak ve üzerinden 50 senede geçse diğer branşlardaki başarıların önüne geçecek.
Kime göre neye göre kıstas alınıyor orasıda önemli tabi.
Bana göre basketbol > futbol sana göre futbol > basketbol
Genele göre futbol > basketbol
Bu olaya şöyle bakalım.
Kısa Samsun'a zam gelirse kimler isyan eder kıt kanaat geçinen kesim , Peki Marlbora'ya zam geldi mi kimler isyan eder keyfi yerinde olan insan ( İsyan değil ufak bir tepki )
Basketbol Voleybol , Futbol ayrımınıda böyle yapacaksın işte.( Yukarıdak örneğin tam tersi )
Basketbol , Voleybol kapanırsa ufak bir tepki olur sadece Futbol kapanırsa isyan olur.
Ek olarak'da şu var yarın öbürgün galatasaray beşiktaş basketbolun voleybolun içine girse yatırım yapsa herkes bir anda amatör branşçı olacak şimdi meyve veren ağaç taşlanır misali taşlanmaya çalışıyor.Yazık yazık vallahi yazık.
sananes
04.Şubat.2011, 18:48
Ve evet bu takım o adamın çiftliği olmuştur.Teknik direktör transfer isterken "biz istediğimiz herkesi alırız" diyen bir başkan orta düzey oyuncuları bile bu takıma getiremiyorsa, başarısızdır.Ben Aziz Yıldırımdan "bu takım 2010'a kadar bir avrupa kupası kazanacak" sözünüde duydum.Hani nerde? üst üste 3 şampiyonluk nerede? Hiç birimiz saf değiliz.futbol takımı aşırı bütçesine rağmen başarısızdır.Bunu kimse savunamaz.Amatör branşlarda aziz yıldırım gitsede kalsada aynı şekilde devam eder siz canınızı sıkmayın.
CeNTeR_TR
04.Şubat.2011, 19:01
Ve evet bu takım o adamın çiftliği olmuştur.Teknik direktör transfer isterken "biz istediğimiz herkesi alırız" diyen bir başkan orta düzey oyuncuları bile bu takıma getiremiyorsa, başarısızdır.Ben Aziz Yıldırımdan "bu takım 2010'a kadar bir avrupa kupası kazanacak" sözünüde duydum.Hani nerde? üst üste 3 şampiyonluk nerede? Hiç birimiz saf değiliz.futbol takımı aşırı bütçesine rağmen başarısızdır.Bunu kimse savunamaz.Amatör branşlarda aziz yıldırım gitsede kalsada aynı şekilde devam eder siz canınızı sıkmayın.
Ek olarak Aziz Yıldırım'ın yönetim biçimini bende doğru bulmuyorum.3 Sene üst üst'e şampiyonluk sözlerini bizde biliyoruz.Sen Fenerbahçeliysen emin ol senin kadar bende Fenerbahçeliyim.Zamanında bu forumda neden ceza aldığım neden yöneticilikden alındığımı bir araştırın sebebinin Fanatiklik olduğunu öğrenin ve hangi takımın fanatiğiymişim ondan sonra gelin benim demek istediklerimi anlayın (::)
Aziz Yıldırım gittiği takdirdede bu devran aynı şekilde işlemez amatör branşlarda.Aziz Yıldırım gittiği zaman kafadan Basketbol takımından gidecek 2-3 oyuncu var.Bu oyunculardan biride şuanda süre almasa bile geçmiş senelerin kahramanıdır ;) İçinde bulunduğunuz ortam yerine gelin birde olaya benim içinde bulunduğum yerden bakın ondan sonra yorum yapalım.
Sizlere göre başarı Futbol takım'ın şampiyonluğuyken bana göre başarı Fenerbahçe'nin olduğu her yerde başarıdır (::)
sananes
04.Şubat.2011, 19:11
Kim ne ile ilgileniyorsa ilgilenir.2 tane sporcu aziz yıldırım gidecek diye gidiyorsa buyursun gitsin.Kişilere bağımsız profesyonel bir fenerbahçe bizim için daha hayırlısı.Aziz Yıldırım başarısızdır.Bunun başka açıklaması yok.Basketbol,voleybol falanda amatör branş değil ayrıca.
Son cümleye gelince fenerbahçe futbol takımı başarısız olduğu sürece başkanın kendi dahil kimse tatmin olmaz başarılardan.Başkan bu kafayla giderse bütçeyi çok kötü yönettikleri için 5-10 sene içinde bırakın amatör branşları basketbol,voleybol gibi sporlarda bile küçülmelere gitmek zorunda kalacak kulübümüz,emin olun bundan.Fenerbahçe iyi yönetilmiyor,cepten yiyor son yıllarda.
RaSenGan
04.Şubat.2011, 20:17
Konu dışına çıkmayalım.Fenerbahçenin Transfer Haberlerini konuşalım.Burası spor hayatımızı anlatacağımız bir yer değil.
Futbol takımı yüzünden basketbol hayatım bitti ajitasyonundan dolayı ilgilenmiyorum dedim öncelikle.Ayrıca bana kalırsa yetenekli insanın asla spor hayatı bitmez.Bende 9 sene lisanslı olarak futbol oynadım amatörde olsa.Bulunduğum bölgede belli bi seviyeye çıkıp gençlerbirliği alt takım seçmelerine falanda gönderildim.Spordan az biraz anlıyorum yani.
Halısahada o ışığı görmüştüm zaten :icon_biggrin:
CeNTeR_TR
04.Şubat.2011, 20:47
Son cümleye gelince fenerbahçe futbol takımı başarısız olduğu sürece başkanın kendi dahil kimse tatmin olmaz başarılardan.
En basitinden Sadece forumdan 3 kişi memnun olur futbolda başarı olmasa bile diğer branşlarda gelecek başarılar ile.Kimse tatmin olmaz başarılardan diyerek genelleme yerine büyük bir kesim dersen daha mantıklı olabilir.
SAİT71
05.Şubat.2011, 13:10
Ya ortada bir gerçek var ki, F.Bahçe deyince Türkiye'de ki bir çok kesim futbol takımı olarak algılıyor. Spor haberleri bile 3-5 futbol haberi verip bültenlerini kapatıyor. Yani spor gazetesi futbol gazetesi, spor bülteni futbol bülteni aslında.
Futbol takımımıza transfer yapılmıyor diye o kadar kişi tepki koyuyor bu bile futbol takımının taraftarlar gözünde ne derece daha önde olduğunun ispatı bence.
E.Cartman
05.Şubat.2011, 18:17
Ya ortada bir gerçek var ki, F.Bahçe deyince Türkiye'de ki bir çok kesim futbol takımı olarak algılıyor. Spor haberleri bile 3-5 futbol haberi verip bültenlerini kapatıyor. Yani spor gazetesi futbol gazetesi, spor bülteni futbol bülteni aslında.
Futbol takımımıza transfer yapılmıyor diye o kadar kişi tepki koyuyor bu bile futbol takımının taraftarlar gözünde ne derece daha önde olduğunun ispatı bence.
Biraz spor yap denildiğinde "arada halısaha maçı yapıyoruz ya daha ne" diye cevap verilen bi ülkede yaşıyoruz abi :n::n:
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 22:49
Alex iki yıl daha Fenerbahçe'de... Haber kesin.
Kaynak: Şansal Büyüka.
Maraton-05 Şubat 2011
CeNTeR_TR
05.Şubat.2011, 22:50
Alex iki yıl daha Fenerbahçe'de... Haber kesin.
Kaynak: Şansal Büyüka.
Yapılan ve yapılması gereken en büyük transferlerden biri.
Sene başında o kadar karşı olmama rağmen Alex'e gerçekten çok güzel cevap veriyor sahada o yüzden boynumuzu öne eğip takdir etmek gerekir kendisini.
Alex Le Sonsuza ..
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 22:52
Yorum yapmayacağım. Hayırlı olsun. Herşey bir yana, sembol olmuş bir oyuncuya "bizde işin bitti, güle güle" demek yakışmazdı. Ama ne getirir, ne götürür bilmiyorum.
GodfatheR
05.Şubat.2011, 22:53
Doğrusu buydu. Çok doğru bir karar.
TR.CaPTaiN
05.Şubat.2011, 22:54
Alex'le sözleşme uzatılması çok iyi haber. Alex gibi bir efsane, futbolu Fenerbahçe formasıyla bırakmalı.
sananes
05.Şubat.2011, 22:55
Alex'le sözleşme yenilemek güzel ama 2 yıl çok bence 1 yapsaydık keşke.
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 22:57
Alex'le sözleşme uzatılması çok iyi haber. Alex gibi bir efsane, futbolu Fenerbahçe formasıyla bırakmalı.
İşte bu doğru... İbo'ya yapmadığımız, Pier'e göstermediğimiz, Aykut'tan, Oğuz'dan esirgediğimiz inceliği Alex'e olsun gösterelim. Yoksa bu ülkenin açık ara en vefasız kulübü olacağız.
GodfatheR
05.Şubat.2011, 23:01
İbo'yu hiç karıştırma abi :)
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 23:06
Doğru diyorsun Osman. Hiç akşam akşam canımızı yakmayalım. Beşiktaş ve Galatasaray'dan gelen teklifleri kabul etmedi ve daha birkaç yıl oynayabilecekken, basketbolu bıraktı. Son "taraftar-sporcu"ydu.
Bir de Cenk Renda'yı hatırlarım. Efes forması giydiği yıllarda bile, aynı salonda oynanan Efes maçından sonra (Spor Sergi'de) başlayacak Fenerbahçe maçı için soyunma odasına gitmek yerine, hemen Fenerbahçe taraftarının arasına karışır ve adeta amigoluk yapar gibi maç boyu destek verirdi. Haaa, Zaza Erden'i de unutmayalım. İbo o tür "taraftar-sporcu"ların son örneği idi.
GodfatheR
05.Şubat.2011, 23:12
İbo'yu çok severim. Çok isterdim basketbolu bizde bırakmasını. Ammaa burda kocaman bir ama var! En iyi zamanında gitmek istiyorum deyip bizden kaçarcasına Efes'e gidişini hazmetmem mümkün değil.
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 23:20
Osman, provakasyona gelme... Eğer bir oyuncu başka bir takıma gitmek istediği için tukaka ilan edilecekse Alex dahil kimsenin temiz olmaması lazım. Daha devre arası verdiği beyanat ortada: Tekliflere açığım."
Ama bizim yönetim kendi beceriksizliğini hep giden oyuncunun üstüne atar. Önce antu'da bir topik açılır, orada bindirilmiş hazır kıtalar taaruza geçer. Yazzık. İşte vefasızlık dediğim bu.
İbo, Panatinakos'la sözleşme imzalarken, resmi sözleşmeye madde koydurdu: "Eğer o gün Panatinakos'un basketbol maçı yoksa ve aynı gün Fenerbahçe'nin İstanbul'da futbol maçı varsa, İbo otomatikman izinli sayılacak ve uçak biletlerini kulüp karşılayacak." İbo Yunanistan'dan gelip günübirlik Fenerbahçe'yi destekler ve dönerdi.
2002 Indianapolis'teki dünya şampiyonası öncesi Oniki Dev Adam Ankara'daydı ve Amerika'ya gideceklerdi. Fenerbahçe futbol takımının o gün Ankaragücü'yle maçı vardı. İbo o maça gitmiş ve iki saat milli takım kafilesini bekletmiş, çok eleştirilmişti. Umrunda değildi, o Fenerbahçe'liydi. Alex dahil, Mrsiç dahil kim böyle olabilir? Var mı böyle sporcu? Kaldı mı?
Aziz Yıldırım'dan da, antu'da ona bindiren tetikçilerden de çok daha iyi Fenerbahçelidir İbo...
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 23:24
Fenerbahçe'ye küfreden, ettiği küfür kameralara takılan kişilere kucağını aç, İbo'yu düşman gör. Malesef Aziz Yıldırım dönemi, Fenerbahçe'de Fenerbahçe'lilerin en fazla horlandığı yıllar olarak tarihe geçecek. Öyle olmasa 14 Mayıs 2006'da Fb Tv'de bir kısım çalışan sevinç çığlıkları atıyor olmazdı.
TR.CaPTaiN
05.Şubat.2011, 23:24
Resmi site yine en geriden geliyor.
http://www.yukleresim.com/images/49946523738729195021.jpg (http://www.yukleresim.com/)
yaman76hakanFB
05.Şubat.2011, 23:26
Sanırım haberi yazılı olarak ilk biz duyurduk. Saniyesinde. :)
Universal
05.Şubat.2011, 23:29
Oh bee çok güzel bir haber bu. :)
eng1n
05.Şubat.2011, 23:56
1+1 zaten 1 yılı opsiyonlu
A.FaruK
06.Şubat.2011, 00:05
Fenerbahçe'ye küfreden, ettiği küfür kameralara takılan kişilere kucağını aç, İbo'yu düşman gör. Malesef Aziz Yıldırım dönemi, Fenerbahçe'de Fenerbahçe'lilerin en fazla horlandığı yıllar olarak tarihe geçecek. Öyle olmasa 14 Mayıs 2006'da Fb Tv'de bir kısım çalışan sevinç çığlıkları atıyor olmazdı.
Bu konuşmayı bi kere daha duymuştum abi senden. Sonuna kadar haklısın (:
GebzeLi1907
06.Şubat.2011, 00:08
Alex'in sözleşmesini uzatmasına sevindim ancak artık gercekten ve gercekten alex'siz takımın şekillenmesi lazım.
2 yılda yine en fazla katkıyı sağlar ancak o 2 yıldan sonra bir daha sözleşme olması mümkün değil sudan cıkmış balığa dönmemiz acısından gs'ın hagi ardından yaşadığını yaşamamız için alex'siz bir takımı oluşturmamız şart.
Universal
06.Şubat.2011, 00:27
Alexsiz takım diyoruz. Acaba Barça taraftarı Messisiz takım diyor mudur? Çok merak ediyorum... Onlar için Messi ne ise bizim için Alex o.
Lim10
06.Şubat.2011, 00:31
Umarım yıllık ücretinde indirime gidilmiştir.Bana göre uzatılmamalıydıya, en azından 1 yıllık olsaydı bari.Opsiyon falan hikaye.Fenerbahçe'nin efsaneleri arasına girmiş bir futbolcuya ilk yıl sonunda "opsiyon hakkını kullanıp uzatmıyoruz" demek doğru olur mu?Hem yaşı, hemde Aykut Hocanın oturtmak istediği, Alex'siz, daha çok takım oyununu benimseyen bir sisteme geçmek adına bazı temellerin atılması gerekiyordu.Velhasıl sözleşme yenilemenin yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum.Hayırlısı olsun takımımız için.Ha ayrıca Alex 5 yıllık sözleşmede yapsa futbolu Fenerbahçe'de bırakacağını düşünmüyorum.FBTv'de bir röportajında futbola başladığı klüp olan Coritiba'da bırakmak istediğini dile getirmişti.
GebzeLi1907
06.Şubat.2011, 00:32
Bundan 3 yıl önce bende demezdim Alex'siz takımı, veya Alex 23 24 ünde olsa Messi gibi.
ancak futbolunun son demlerine geliyor artık 2 yıl sonra bırakıp gittiğinde eger hiç bir temel atılmamış olursa ne kadar süreceği ve nasıl çözüleceğini bilmediğim bi kaosa girebiliriz kolay değil 9 yıl olmuş olacak.Şuana kadar ki 7 yılın neredeyse tamamında Alex varsa Fenerbahçe sahada vardı yoksa yoktu cok az olan istisnalar dışında.
ForsakeN
06.Şubat.2011, 01:06
Desenize 2 yıl daha "Alex oynamalı mı ,oynamamalı mı ?" "Bu takım Alex'siz bişey yapamıyor, "Takım Alex'e bağımlı", "Alex olmasa bu takım daha rahat oynar" tartışmaları dönüp duracak.
Ben sıkıldım açıkçası. Sene sonu hakkettiği şekilde alkışlarla uğurlasaydık ülkesine dönseydi daha iyi olurdu.
Tabii Alex de bırakmak istemez yıllık aldığı o kadar parayı. Hani bu yıl sondu Avrupa macerası onun için.
ozaniel
06.Şubat.2011, 01:20
Barcelona'da Ronaldinho gittiğinde Messi geldi, Messi gittiğinde de biri gelir. Arsenal Fabregas'ı yollamadan, Wilshere'yi geliştirmeye çalışıyor. Fener de Alex'in varisi genç bir oyuncu bulup onu geliştirmeli.
yaman76hakanFB
06.Şubat.2011, 01:56
Yorum yok dedim ama yazmasam çatlayacağım. Amacım Alex'i tartışmak değil; en azından bu mesajda... Onun futboluna bakışım ne olursa olsun, sembol olmuş oyunculara vefadan yanayım. Anlatmak istediğim başka şey... Bu süreçte yanlış olan birşeyler var.
Şimdi herhangi birisi soracak: "Sportif direktör Aykut Kocaman ne diyor bu işe?"
Bende derim ki; Aykut hocaya sabahın olduğunu soran yok ki... Geçen Trabzon maçında Cristian'ı 18 kişilik kadroya almadı ve basın toplantısında mutlaka orta sahaya bir oyuncu alacaklarını söyledi. Karşılığı?.. Transfer olmadı ve Selçuk kırmızı gördüğü için 18 kişilik kadroya giremeyen Cristian bir anda ilk 11'e girdi.
Andre Santos... Hocanın ağzına yüzüne pisledi. Ama aynı röportajda Aziz Yıldırım'ı övmekten geri kalmadığı için şimdi hiçbir şey olmamış gibi ilk 11'de... Affedildi. O lafların yarısı kendisine söylenseydi affeder miydi?
Alex'in oyunculuğunu tartışmıyorum. Önce sezon sonuna kadar kimseyle görüşmeyeceğiz dediler, sonra Alex "tekliflere açığım" dedi. Apar topar sözleşme yenilendi. Düşülen duruma bak. Kurumsallığınızı yesinler.
Aykut hoca şimdi bıraksa "korktu ve kaçıp gitti" olacak. Biraz eli güçlendiğinde ondan bir istifa bekliyor ve "al takımını başına çal; kendin yönet" demesini diliyorum. Ona bu tavır ve duruş yakışır.
Adamı yalancı çıkarmak ve zor durumda bırakmak için ne gerekirse yapıyorlar. Hani sezon sonuna kadar kimseyle görüşülmeyecekti? Demek ki, "tekliflere açığım" demeci veren herkes istediğini alacak? Artık basını kim etkili kullanırsa prim yapacak.
CeNTeR_TR
06.Şubat.2011, 02:01
Abi Santos konusunda kendisi gelip Aykut Hoca'dan özür diledi diye biliyorum ben.
Christian konusundada haklısın transfer olacak dendi olmadı ve Mecburcu durumuna düştü hoca.
SAİT71
06.Şubat.2011, 02:01
Alex'in sözleşme yenilemesi günün en iyi haberi oldu. Dünde maçı kazandıran adamların başında geldi. Hayırlısı olsun ne diyelim...
yaman76hakanFB
06.Şubat.2011, 02:05
Abi Santos konusunda kendisi gelip Aykut Hoca'dan özür diledi diye biliyorum ben.
Christian konusundada haklısın transfer olacak dendi olmadı ve Mecburcu durumuna düştü hoca.
Bence minareye kılıf uyduruldu. Prosedürün tamamlanması için kampın 2. günü medya eşliğinde bir özür töreni düzenlendi. Çünkü özür işinden önce NTV'de Aziz Yıldırım affı ima etti.
Asıl sorun: Sezon sonuna kadar iç transfer görüşmesi yok deniyor. Değişen ne? Bir demeç...
M.O.S.H
06.Şubat.2011, 03:58
Bu sene acayip işler yapıyor sağolsun ama yinede yanlış bi karar olduğunu düşünüyorum hayırlısı olsun.
TR.CaPTaiN
08.Şubat.2011, 19:43
Sözleşmesi yenilenen, Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanı Alex de Souza için, yarın (9 Şubat 2011 Çarsamba) saat 12:00’de, Fenerbahçe Şükrü Saracoglu Stadyumu basın toplantısı odasında imza töreni düzenlenecektir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Fenerbahçe Spor Kulübü
titates1
08.Şubat.2011, 20:37
Ben hep Alex'li sistemin değişmesi gerektiğini savunurum ancak Alex şu son maçlardaki oyununu devam ettirirse eğer doğru karar , onun dışında eğer Alex takımda kaldığı için çok sağlam bir ön libero almamız lazım ama yabancı sıkıntısı nasıl hallolucak onu bilemiyorum hasan ali gibi falan alınıp solbeke santos gidicek mi artık sene sonu nasıl yaparlar o muamma
Ben açıkçası bu sene Alex'ten bu performansı beklemiyordum,hani Aykut Hoca'yı bir zamanlar Alex'i bitirmeye çalışıyor diye eleştirdik ya Alex'in bu performansı için bence hocanın hakkını vermeliyiz.Kaldı ki kaptan daha çok sorumluluk alıyor,daha çok mücadele ediyor,gerçi bu son 2-3 senedir böyle.
Büyük konuşmayalım ama Alex'in önümüzdeki sezonun ikinci yarısından itibaren ara ara yedek kalacağını tahmin ediyorum .
yaman76hakanFB
08.Şubat.2011, 21:12
Yedek kalırsa kolayı var. Medyaya hoca hakkında zehir zemberek bir açıklama yapar, satır aralarında da başkanı över. Sonra medya önünde canlı bir özür töreninin ardından ilk resmi maçta kendisini 11'de bulur. Ben şimdi şu günlerde Stoch'tan bir atak bekliyorum. Hele bizde işlerin nasıl yürüdüğünü bir çözsün... Az kaldı.
Not: Alex'in futbolu Fenerbahçe'de bırakmasından fazlasıyla memnun olurum. En azından Alex'in bize kırgın ayrılmasını istemem.
Cengo
09.Şubat.2011, 10:05
Barcelona'da Ronaldinho gittiğinde Messi geldi, Messi gittiğinde de biri gelir. Arsenal Fabregas'ı yollamadan, Wilshere'yi geliştirmeye çalışıyor. Fener de Alex'in varisi genç bir oyuncu bulup onu geliştirmeli.
Altyapıda var zaten öyle bir oyuncu, Recep Niyaz.
bjk4ever
09.Şubat.2011, 10:54
Eee hani A.Kocaman Alex'siz sistem kuruyordu, sabir gerekliydi, Dia ve Stoch 433 icin alinmisti ve patlama yapacakti? Ne oldu buyuk ve kesin konusan arkadaslara?:)
DenizlispoR
09.Şubat.2011, 11:03
Altyapıda var zaten öyle bir oyuncu, Recep Niyaz.
Recebe daha var abi , benim Denizli'de izlediğim fiziğiyle duruyorsa daha vakti var demektir onun .
SAİT71
09.Şubat.2011, 11:58
Alexsiz F.Bahçe düşülülemezdi şuan için. Önümüzdeki sezonda oynayacağını düşünüyorum. Alex emekli olana kadar gitmemesi lazım... Yada henüz gitmemesi lazım...
A.FaruK
09.Şubat.2011, 13:03
Eee hani A.Kocaman Alex'siz sistem kuruyordu, sabir gerekliydi, Dia ve Stoch 433 icin alinmisti ve patlama yapacakti? Ne oldu buyuk ve kesin konusan arkadaslara?:)
Hiç değilse 17/17 yapacağız yada ligi eylülde bitireceğiz söylemleri gibi elimizde patlamadı bu düşüncemiz. Belki o sisteme geçemedik istenilen olmadı ama pek ala başka bir sistemdede takır takır oynuyor takım.
CeNTeR_TR
09.Şubat.2011, 13:10
2.Link : http://fanatik.ekolay.net/Amator-branslar-yonetimin-gururu_3_Detail_34_212787.htm
İçerik : Amatör Branşlar yönetimin gururu
Ben daha iyi bir ee hani ile başlayan cümle biliyorum.
Revolution
09.Şubat.2011, 13:23
Aykut Kocaman: Alex ya da benzeri oyunculardan vazgeçmek yerine onların kapasiteleri artırılmalı.
CeNTeR_TR
09.Şubat.2011, 13:27
Aykut Kocaman: Alex ya da benzeri oyunculardan vazgeçmek yerine onların kapasiteleri artırılmalı.
Alex'in kapasitesinin arttırılması demek Alex'i Fenerbahçe yerine İspanya Liginde izleyebilmek demektir :) Ama şuda var şuanki koşan ama takım'ın hepsi koştuğu için yine koşmayan Alex olarak gözüken KrAlex'in şuanki performansı bile bu ligi sallamaya yeter de artar.Birde Alex ile avrupada başarı gelirse o zaman tadınmaz yenmez Alex ile geçen yıllar :icon_cool:
sananes
09.Şubat.2011, 14:15
Şu an izlediğimiz Alex geldiğinden beri gördüğümüz en iyi ve istekli Alex'tir.Bu yüzden aykut kocaman'ı eleştirmek değil,takdir etmek gerek.
“2004’te başlayan hikayeyi uzattık”
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-02-09_aleximza446.jpg
Profesyonel Futbol Takımımızın Kaptanı Alex de Souza, kendisini 2 yıl daha Kulübümüze bağlayan sözleşmeye bugün Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda düzenlenen bir törenle imza attı. Başkanımız Aziz Yıldırım, Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman ile taraftarlarımıza teşekkür eden Alex duygularını, "2004’te başlayan hikayeyi biraz daha uzattık" cümlesiyle özetledi. Alex’i "Topla ilişkisi üst düzeyde olan, saha içi ve saha dışında örnek bir futbolcu" olarak tanımlayan Aykut Kocaman ise sözleşmenin uzatılmasına memnuniyetle onay verdiğini ifade etti.
Alex’in sözleşme yenilemesi nedeniyle düzenlenen imza törenine Alex de Souza ve Aykut Kocamanr’ın yanı sıra Asbaşkanlarımızdan Murat Özaydınlı, Yönetim Kurulu Üyemiz Yasemin Merçil ve Profesyonel Futbol Takımımızın İdari Menajeri Hasan Çetinkaya da katıldı.
Önemli olan Alex’in istemesiydi
Toplantıda ilk sözü alan Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, "Kulübümüzün Futbol Takımının kaptanı olan, uzun zamandır Fenerbahçe formasını son derece başarıyla temsil eden -temsil lafını özellikle kullanıyorum çünkü sadece saha içinde değil saha dışında da güçlü bir şekilde temsil eden-; ve Fenerbahçe tarihinde yer alana Alex’in sözleşmesinin uzatılması için burada toplandık. Rakamlar çok şey ifada ediyor ama rakamların ötesinde benim için en önemli olan şey, Alex’in Fenerbahçe’de kalmak istemesiydi. Rakamlardan da önemli olan şey buydu. Sportif direktör ve teknik direktör olarak söylemeliyim ki; mali taraflarını bir tarafa bırakırsak Alex’in burada kalmak istemesi hepimiz adına gurur verici. Herkese hayırlı olsun" diye konuştu.
Görüşmelerde hiç sıkıntı olmadı
Alex ise söze, "İlk başta Kulübüme ve Aykut hocama, bu söylediği güzel şeyler için teşekkür ediyorum. Kulüp olarak biri süre daha burada devam edebilme fırsatını bana sundukları için teşekkür ediyorum. Görüşmeler sırasında hiçbir sıkıntı çekmedim görüşmeler sırasında hiçbir sıkıntı çekmedim. Görüşmeleri Murat Özaydınlı ile yürüttük. İki tarafın da iyi niyeti ile görüşmeler kısa sürede bitti ve 2004’te başlayan hikayeyi biraz daha uzattık. Aynı zamanda buraya ilk geldiğimden bu yana bana sonsuz destek veren ve her ortamda sevgilerini göstermekten çekinmeyen taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyordum. Bundan sonra da bugünü kadar olduğu gibi saha içi ve saha dışı mücadelemle Takımıma ve Kulübüme katkıda bulunmak istiyorum" diye konuştu
Alex’le başlaması doğal
Alex’in 2 yıllık yeni sözleşmesini imzalamasından sonra Aykut Kocaman ve Alex, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Kendisinin daha önce yaptığı açıklamalar üzerine Semih Şentürk, Uğur Boral ve Joseph Yobo’nun sözleşmeleriyle ilgili görüşmelerin akıbetini soran medya mensuplarına Kocaman, "Şu anda bu görüşmeler başlamadı. Önümüzdeki günlerden itibaren bu oyuncularla ilgili görüşmeler başlayacak. Nasıl sonuçlanacağını söylemek şimdiden mümkün değil. Kişisel düşüncem; ben bu oyuncuların Fenerbahçe’ye katkı sağladıklarını düşünüyorum. Ama sonuçta ortak çıkarlar önemli transferde. Tahminen bir sorun olmadan sonuçlanacak. Alex takımın bir kaptanıdır ve çok önemli bir oyuncudur. O nedenle Alex’le başlaması doğal bir süreç" diye yanıt verdi.
Anlaşamasaydım Curitiba’ya dönecektim
Sözleşme yenileme sürecinde bir ara belirsizlikler olduğunun ve eğer Fenerbahçe ile anlaşamasaydı ne yapacağının sorulması üzerine Alex, "Fenerbahçe ile devam etmeseydim kafamda büyüdüğüm şehir Curitiba vardı. Evet bir belirsizlik oldu. Eğer Fenerbahçe ile anlaşamasaydım, Curitiba’ya dönme kararı almıştım. Aslında çok da belirsiz değildi ve ben Kulübümle görüşme yapmış ve net bir şekilde Fenerbahçeli olduğumu söylemiştim. Bu dönemde Curitiba’nın ne düşündüğünü bilmiyordum ve ayrıca Amerika’dan bir teklif gelmişti. Onları da öğrendikten sonra; eğer olmasaydı Curitiba’ya gitmeyi kafaya koymuştum. Ama Fenerbahçe ile konuşmaya ilk başladığım anda analdım ki; benim yerim Fenerbahçe’dir" diye yanıt verdi.
İki taraf da fedakarlık yaptı
Gelecek planlarıyla ilgili soruları,"Önümde iki sene var. Bu 2 sene içinde neler olur? Bana neler getirir? Bu belli olmaz. Evime dönme hayalim her zaman var bunu kafamda netleştirmek için 2 senem var. Bununu için henüz erken" diye yanıtlayan Alex, uzlaşma sürecinin karşılıklı fedakarlıklar geçtiğini belirterek, "Kontrat görüşmeleri başladığında iki taraf da iyi niyetliyse bazı şeylerden fedakarlık yapıyor. Bizim konuşmalarda da sonsuz iyi niyet vardı. Gerek ben gerek Kulüp; fedakarlık yaptık. B:öyle devam ederse sonuca gidiliyor ve böylece sonuca gittik" dedi.
Görevim oyuncuları silmek değil kazanmak
"Alex’le devam kararı alarak, Fenerbahçe’de devrim yapmaktan vazgeçmiş mi oluyorsunuz?" şeklindeki bir soruya ise Aykut Kocaman, "Devrimin ne olduğunu siz anlatırsanız iyi olur. Eğer Alex ile ili ilgiliyse bu devrim işi, bu çok yanlış bir şey. Alex gibi oyunculardan vazgeçmek değil onlarla devam etmektir amaç. Sezon başındaki tavırlarım Alex gibi bir oyuncunun gerçek seviyesine ulaşmasıyla ilgiliydi. Teknik direktörün esas görevi oyuncuları silmek değil, onların verimliliğin yükseltmektir. Sadece oyuncu olarak değil; yetenekleriyle Dünyanın sayılı oyuncularından biri olan ve topla ilişkisi üst düzeyde olan bir futbolcu Alex Sadece topla ilişkisi değil önemli olan. Alex, takımda yer alan ve yer almaya devam edecek olan genç oyuncular içinde önemli bir örnek teşkil ediyor. Saha içi ve saha dışı davranışlarıyla Fenerbahçe’yi en iyi şekilde temsil ediyor. Benim bu kulüpte en çok istediğim şey: Oyuncuların kendilerine mali anlamda geniş alanlar veren Kulübümüze karşı sorumlulukları olmalı.Alex buna en güzel örnek. Alex’e teknik hem de idari anlamda son derece memnuniyetle onay verdiğimi söyleyebilirim" diye cevap verdi.
Ailemin rahatlığı, benim rahatlığımdır
Fenerbahçe’de kırdığı ve kıracağı rekorlar ile sözleşmesini uzatmasının ailesi üzerindeki etkileri hakkında ise Alex, "Aslında bu rekor dediğiniz şeyler. sizin kendinizi bulunduğunuz ortamda ne kadar iyi hissettiğinizle bağlı. Yabancı bir oyuncu geldiğinde önemli olan şeylerden biri de örnek olması ve burayı sahiplenmesi. İlk geldiğimde Türkiye benim için karanlıktı. Karanlıktan kastım, burada neler yaşayacağımı, başıma nelerin geleceğini bilmiyordum. Zaman geçtikçe, kendimi buraya ait hissettikçe bu rekorlar gelmeye başladı. Burada kontrat imzalama aşamasında en az ağırlığı olan kişi sanırım yeni doğan oğlum Felipe. Onun haricinde tüm ailemi düşündüm, imkanlarını düşündüm. Hepsine bakınca, burada ne kadar olumlu bir hayat geçirdiğimi düşününce kararımı verdim. Türkiye’nin ve İstanbul’un bana verdiği imkanlarla hiçbir sorunum olmadı. Küçük kızım Maria’nın okulu kafamı kurcaladı biraz. Brezilya’yla döndüğümüzde bu geçiş döneminde yaşayacağı sıkıntılar kafamı kurcaladı. Benim rahatlığım ailemin rahatlığından geçer. İstanbul ve Türkiye’nin bize sunduğu imkanlar o kadar olumlu ki fazla düşünmedim bu konuda" diye konuştu.
Bu fırsatı veren Başkanımıza teşekkür ediyorum
Alex son olarak basında sürekli yer alan ve Aykut Kocaman ile sorunlar yaşadığını ileri süren haberlere açıklık getirdi. Bu iddiaların gerçek dışı olduğunu belirten Alex, "Birçok kişinin izlediği gibi sezon başından beri Aykut hocamızla sıkıntılar yaşadığım, iyi anlaşamadığımız; hatta bir birbirimiz sevmediğimiz yazıldı. Bunların hiçbiri gerçeği yansıtmıyor. Geldiği günden biri iyi niyetle çalışan Aykut Kocaman’la hiçbir sıkıntım olmadığını bir kez daha söylemek istiyorum, verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum ve de Takıma desteğini her ortamda veren Başkanımıza da buradan teşekkür ediyorum. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte bana oynama fırsatı verdiği için teşekkürler" dedi.
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-02-09_aleximza1.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-02-09_aleximza2.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-02-09_aleximza3.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-02-09_aleximza4.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-02-09_aleximza5.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-02-09_aleximza6.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-02-09_aleximza7.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-02-09_aleximza8.jpg
Revolution
09.Şubat.2011, 15:37
Alex bu formaya çok yakışıyor, hayırlı olsun.
SAİT71
09.Şubat.2011, 16:36
Sonuçta bu olay her yıl konuşulur ve her F.Bahçeli bilir ki Alex gidecek mi lafı sadece klasikleşmiş boş bir laftır. Alex belki 1-2 yıl önceki gibi isteksiz görünse yollanabilirdi ama kalmayı kendisi hakketti...
A.FaruK
09.Şubat.2011, 19:24
Yukarda Allah var yalan diyemem. Sezon başında gerçekleşecek yapılanmada Alex'in takımda tutulup tutulmamasından bahsediliyodu ve bende eğer gerçekten yeni bir sistem gelecekse takıma Alex'in gidebileceği kararını desteklemiştim. Ama bu Alex'i sevmediğimden yada futbolundan hoşnut olmadığımdan değil. Aksine Alex benim için bu takıma gelmiş en büyük ve sevdiğim bir iki topçudan biridir eminim bu bir çoğumuz için geçerlidir. Bunu söylememin nedeni olası bir Alex'in gidişinde düşeceğim boşluğa kendimizi hazılamamız için bunu söylemiştim. Çünkü Alex'in yakın bir zamanda buradan ayrılıp yanlış bilmiyorsam Coritiba'da futbolunu noktalamak gibi bir hayali var. E hal böyleyken yerini doldurmak çok zor bir futbolcu hem kişiliğiyle hemde futboluyla. İşte bu yüzden zamanında gitsin demiştim.
Ama şimdi bugün bakıyorumda bi yandan çok doğru düşünmüşüm diyorum bir yandanda bu sezonki futbolunu izledikçe çok saçma bi fikirmiş içimdeki diyip susuyorum. Gerçekten bu sezon oynadığı futbolu belkide böyle düşünenlerin gözüne soka soka oynayışı burda yaşadığı 7 sene içerisinde belkide en farklısıydı. Heleki o Trabzon maçında 70. dakikadan sonra yaptığı presi görünce tamam belki öyle ahım şahım bi pres değildi ama çok şey ifade ediyor bir çoğumuz için. O bir çok Fenerbahçeliden fazla inanmış bu şampiyonluğa. Bir çok şeyinde takım içindeki bu misyonu üslenmesi gereken kişiden daha fazla üstlenmiş vaziyette. O yüzden şimdi kalkıp Alex'e laf desek harbi taş oluruz yani.
Şimdi diyorum eğer yeni bir sistem dahi kurulmaya çalışılsa takımda Alex'e başka bir misyon verilmeli bu takımda. Gönül isterki bundan bir iki yıl sonra bile bu takımda kalsın 90 dakika oynamasa bile son yarım saat girsin gözümüzün pasını silsin. Şimdi ona verilen paralar konuşuluyor belki ama inanıyorum ki böyle bir durumda dahi parasını taraftar forma satışlarıyla karşılar.
Son olarak inşAllah bu takımla nice şampiyonluklar görürüz Alex'le birlikte. Keşke şimdi diyorum ki bu takımda futbolu bıraksa...
CeNTeR_TR
10.Şubat.2011, 16:01
Alex'in şu 2 sayfasına bakarsan daha Türkiye'de böyle istatistikler olmadığını anlarsın :)
http://fanatik.ekolay.net/Anladim-ki-yuvam-burasi_3_Detail_34_212959.htm
http://fanatik.ekolay.net/Rakamlarin-cok-otesinde_3_Detail_34_212958.htm
* Fener formasını, resmi maçlarda en çok giyen yabancı futbolcu
* Fenerbahçe’de resmi maçlarda en çok gol atan yabancı futbolcu
* Fenerbahçe lig tarihinde Aykut Kocaman’dan sonra en çok gol atan futbolcu
* Fenerbahçe lig tarihinde en çok gol atan yabancı futbolcu
* Sarı-Lacivertli formayla Avrupa Kupaları’nda en çok oynayan futbolcu
* Sarı-Lacivertli formayla Avrupa Kupaları’nda en çok gol atan futbolcu
* Türk takımlarının Avrupa Kupası maçlarında en çok oynayan yabancı futbolcusu
* Türk takımlarının Avrupa Kupası maçlarında en çok gol atan yabancı futbolcusu
* Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası’nda en çok forma giyen yabancı futbolcusu
* Fenerbahçe’nin Türkiye Kupası’nda en çok gol atan yabancı futbolcusu
2004-2005
31 maçta 23 gol atıp, 15 asist yaptı, Fatih Tekke’nin ardından gol krallığında ikinci oldu. Verdiği 15 gol pasıyla, sezonu ‘Asist Kralığı’ olarak tamamladı. İlk sezonunda lig şampiyonluğu gören Alex, Türkiye Kupası’nda da final heyecanı yaşadı.
2005-2006
Forma giydiği 31 karşılaşmada 22 asistle, 2005-2006 sezonunun asist kralı oldu. Bu sezon şampiyonluk son haftada kaybedilirken, Fenerbahçe Türkiye Kupası’nda yine finalde mücadele etti.
2006-2007
Fenerbahçe’nin 100. yılında, sezonunu ‘Gol Kralı’ olarak tamamladı. Oynadığı 32 maçta 19 gol atan Alex, Fenerbahçe’nin lig tarihindeki ilk yabancı gol kralı olmayı da başardı. Ayrıca 1994-1995 sezonunda sonra ilk kez Fenerbahçeli bir futbolcu gol kralı oldu. 2006-2007 sezonu Alex’in ligde yaşadığı ikinci şampiyonlukla tamamlandı.
2007-2008
Hemen sezon başında Süper Kupa, müzedeki yerini aldı. Büyük Usta, 2007-2008 sezonunda da Süper Ligi 14 gol, 11 asistle tamamladı. Krallık yarışında yine ilk üçün içinde yer aldı. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale yükselen Fenerbahçe’nin, bu başarısında da baş mimarlardandı.
2008-2009
Alex, Aragones yönetimindeki bu sezonda da 11 gol atıp, 12 golün de pasını verdi. 2008-2009 sezonunda, asist krallığını Lincoln ile paylaştı. Fenerbahçe formasıyla 3. Türkiye Kupası finalini yaşadı.
2009-2010
Fenerbahçe, sezona Süper Kupa’yı kazanarak başladı. 2009-2010 sezonunu da başarılı bir performansla tamamlayan Alex, 26 maçta, 11 gol attı, 11 asist yaptı. Alex’li Fenerbahçe, Türkiye Kupası’nda yine finale yükseldi.
2010-2011
Bu sezon da 19 maçta attığı 13 golle ‘Gol Krallığı’nda ilk sıraya yerleşen Alex, verdiği 7 gol pasıyla da Asist Krallığı’nın zirvesinde yer aldı. 22 Kasım 2010 tarihinde Bucaspor ile oynanan maçta, henüz 34. saniyede attığı golle, Fenerbahçe’nin lig tarihindeki 3000. golüne imzasını attı. 13. dakikadaki vuruşu da, Alex de Souza’yı 100’ler kulübüne taşıdı. Hem 100’ler kulübüne giren, hem de kulüp tarihinin 3 bininci golünü atan Büyük Usta, bu maçtaki forma ve kramponlarını Fenerbahçe Müzesi’ne armağan etti.
Toplam 284 maçta 135 gol 112 asist 43 sarı 2 kırmızı 28 penaltı
TR.CaPTaiN
15.Şubat.2011, 15:09
Fenerbahçe'de yaklaşık 8 aydır forma giyemeyen Daniel Güiza konuşmasında, ''Buradan ayrılmak istiyorum. İspanya'nın benim için özel bir yer. Burada beni hesaba katmıyorlar ve inşallah İspanya'ya döneceğim o gün gelir'' şeklinde konuştu.
İspanyol kulüplerine olası transferleriyle ilgili sorulara Güiza, ''Hercules benim hoşuma gidiyordu, bir fırsat vardı ama olmadı. Ama yeni bir fırsat çıkarsa neden olmasın'' karşılığını verirken, 1. lige çıkma mücadelesi veren Granada'dan bir teklif gelmesi olasılığı için ''Elbetteki hoşuma gider. Bomba olur'' yorumunu yaptı.
Fenerbahçe kulübünden her ay parasını aldığını, ancak kadroya çağırılmamaktan dolayı sıkıntı yaşadığını anlatan Güiza, ''Ben yeterince iyiyim. Forma giyebilmek, maçta dakika alabilmek için çalışıyorum ve çalışmaya devam edeceğim. Sadece antrenman yapıyorum ve maksimumu vermeye çalışıyorum. Ama henüz kadroya çağırılmadım. Antrenmandan çıkıp eve gelip dinlenip, televizyonda ya maç ya da film izliyorum'' açıklamasında bulundu.
Kız arkadaşı Rocio ile birlikte İstanbulpark'ın çok yakınında bir evde oturan Güiza, sokakta bulup aldığı 4 köpeğe baktığını, hatta bir tanesini 1500 avro vererek ameliyat ettirdiğini anlattı.
Ligtv
goosfraba
16.Şubat.2011, 23:56
ajansspor çok kesin bir dille selçuk inan fenerbahçe'de başlığı atmış. umarım doğrudur.
http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20110216/selcuk_inan_fenerbahcede_%28%29.html
sananes
17.Şubat.2011, 00:36
Selçuk çok iyi bir hamle olur ama yetmez imkanımız olursa Ceyhun'u da alalım.İkisi de çok faydalı olurlar bizim takımda.
yaman76hakanFB
17.Şubat.2011, 00:50
İkisine de lüzum yok.
GodfatheR
17.Şubat.2011, 00:52
Emre'yle birlikte harika bi ikili olurlar. Ama haberin doğruluk payı olduğuna inanmyorum. Sadri Şener , Aziz Başkan'ın çok yakın arkdaşı bu iş yaş.
yaman76hakanFB
17.Şubat.2011, 00:52
Fenerbahçe'de yaklaşık 8 aydır forma giyemeyen Daniel Güiza konuşmasında, ''Buradan ayrılmak istiyorum. İspanya'nın benim için özel bir yer. Burada beni hesaba katmıyorlar ve inşallah İspanya'ya döneceğim o gün gelir'' şeklinde konuştu.
Ligtv
İnadına göndermesinler. Kontratı bitene kadar beklesin.
GodfatheR
17.Şubat.2011, 00:58
İnadına göndermesinler. Kontratı bitene kadar beklesin.
Aynen öyle yapıyorlar zaten abi :) O bizi bitirdi bizde onu bitiricez belli oldu :D sene sonu sözleşmesi bitiyo zaten.
Fernando Gago
17.Şubat.2011, 01:33
1.5 sene kontratı var, Güiza gibi adama değmez salıvermek lazım.
ForsakeN
17.Şubat.2011, 01:37
Selçuk - Mehmet Topuz - Emre müthiş 3 lü olurlar göbekte. Alınırsa çok iyi transfer.
ozaniel
17.Şubat.2011, 02:02
Valla bence Fenerbahçe Guiza'dan ne kadar çabuk kurtulursa kârdır, intikam alacağım diye iki tarafı da zarara sokmanın manası yok.
ForsakeN
17.Şubat.2011, 02:05
Valla bence Fenerbahçe Guiza'dan ne kadar çabuk kurtulursa kârdır, intikam alacağım diye iki tarafı da zarara sokmanın manası yok.
Zaten yöneticilerin intikam gibi bi düşüncelerinin olduğunu düşünmüyorum. guiza'yı alırken ödedikleri bonservisin yüksekliği yüzünden düşük ücrete göndermeye yanamıyorlar sadece. Fakat Guiza'ya da iyi para verecek kulüp yok şuan. Ya elimizde kalır ya da 1-2milyon Euro arası bi fiyata göndeririz heralde.
ForsakeN
22.Şubat.2011, 16:07
http://img171.imageshack.us/img171/7646/gokhangonulfenerbahcesp.jpg
Ömer Güvenç'in haberi:
Gökhan Gönül, gelecek sezon İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'in formasını terletecek.
F.Bahçe, Tuncay Şanlı'nın ardından dünya futbol sahnesine bir yıldız daha sunacak. Barcelona, Real Madrid, Sevilla'dan sonra 165 milyon euro ile İspanya'nın en pahalı kadrosuna sahip olan Atletico Madrid, Gökhan Gönül ile gelecek sezon için prensipte anlaştı.
İspanyol kulübünün 15 gün içinde bu transfere resmiyet kazandırması bekleniyor. Kırmızı-Beyazlı kulübün istatistikçileri yaklaşık bir yıldır Gökhan'ın milli maçlar da dahil içeride deplasmanda bütün maçlarını izledi. İspanyollar bununla da yetinmeyip yıldız futbolcunun özel hayatını bile inceledi.
Gökhan'a hayran kalan Atletico Madrid yönetimi, yıldız futbolcuya 2+1 yıllık imza attıracak ve karşılığında yıllık 2.5 milyon euro ödeyecek. F.Bahçe de bu transfer karşılığında 10 milyon euro bonservis bedeli alacak.
Akşam
İnşallah haber doğrudur.
Night_Mare17
22.Şubat.2011, 16:42
G.Gönül haberini Lig Tv de verdi
Revolution
22.Şubat.2011, 16:50
Gökhan sağ beksiz Atletico'da banko forma giyer. Sevindirici haber.
eng1n
22.Şubat.2011, 17:19
Fenerbahçeli olarak baktığımda Gökhan'dan iyisini bulamayız onun için kalmalı diyorum diğer yandan gitsin istiyorum avrupada göstersin kendisini ve giderse inşallah yerinde okan oynamaya başlar o da çok yetenekli ve hırslı kendini geliştirirse GG kadar olur diye düşünüyorum.
RasAnt
22.Şubat.2011, 17:50
Gökhan gibisini bulmak gerçekten zor olur ama Türk futbolu ve kendi iyiliği için gitmeli
ForsakeN
22.Şubat.2011, 17:56
Okan Alkan'ın forma şansı bulması adına da iyi haber bu.Kim bilir belki de Gökhan'ı aratmaz bizlere.
KaPaLı
22.Şubat.2011, 18:21
Gökhan'ın adına müthiş olur. Gideceksede Okan Alkan onun yerine monte edilmeye başlanmalı.
fbdevil190737
22.Şubat.2011, 18:25
Umarım gitmez , hem Gökhan Gönül gibi bir sağ bek bulamayız , hemde bulsak bile yabancı bir sağ bek alırsak ligde kontenjan nedeniyle sıkıntı yaşarız. Umarım yönetim Gökhan'ı takımda tutmayı başarır .
Redrum
22.Şubat.2011, 19:58
10 M Euro çok iyi bir para. Bence gitmeli, misal GS M. Topal'ın da yerini dolduramadı veya yabancı transfer etti, ama Türk oyuncular biraz piyasa yapmalı bence. Arda yıllarca gitmedi de ne oldu? Umarım bir isteyen çıkar..
BleedingMoon
22.Şubat.2011, 20:00
umarım gitmez. takımın en önemli parçalarından biri gökhan.
Night_Mare17
22.Şubat.2011, 20:01
Umarım gitmez , hem Gökhan Gönül gibi bir sağ bek bulamayız , hemde bulsak bile yabancı bir sağ bek alırsak ligde kontenjan nedeniyle sıkıntı yaşarız. Umarım yönetim Gökhan'ı takımda tutmayı başarır .
Bu mantıkla Avrupa'ya oyuncu yollayamayız.
BleedingMoon
22.Şubat.2011, 20:07
bir sürü gökhan gönül çıksa yollayalım tabi. takımın en iyi oyuncularını sırf avrupa'ya oyuncu göndermediğimiz için göndereceksek yandık. kaldı ki okan alkan'ın bu boşluğu ne kadar dolduracağı soru işareti.
ForsakeN
22.Şubat.2011, 20:13
bir sürü gökhan gönül çıksa yollayalım tabi. takımın en iyi oyuncularını sırf avrupa'ya oyuncu göndermediğimiz için göndereceksek yandık. kaldı ki okan alkan'ın bu boşluğu ne kadar dolduracağı soru işareti.
10 milyon Euro bonservis bedeli isteniyor.. Az değil bu para. Bedava gönderilmiyor ya
BleedingMoon
22.Şubat.2011, 20:19
10 milyon Euro bonservis bedeli isteniyor.. Az değil bu para. Bedava gönderilmiyor ya
işin para kısmı ayrı konu ama biz ki boş yere güiza'ya milyonlar saçmış kulübüz. 10 milyon bir türk futbolcunun transferi için büyük para olsa da bu derecede kilit bir oyuncu için değer mi? bence değmez. ancak eğer gökhan gönül ille de avrupa'ya gitmek istiyorsa (ki istemediğini defalarca söyledi) ve eğer ki ikna edilemezse ben de gönderilmesinden yana olurum.
barahir
22.Şubat.2011, 21:03
Gökhan'ın Avrupa'da oynamak istemediğini herkes biliyo.. Fenerbahçe yollamazsa o gitmek istemeyecektir..
Night_Mare17
22.Şubat.2011, 21:12
Haberde Gökhan'la anlaşıldı diyor.
Cengo
22.Şubat.2011, 21:14
Haberde Gökhan'la anlaşıldı diyor.
Her haber doğru olsaydı ohoooo yıldızdan geçilmezdi ligimiz.
Ne Gökhan transfer olmak ister, ne de yönetim bırakır.
barahir
22.Şubat.2011, 21:29
Gökhan Fenerbahçe'de vazgeçilmez olarak hedeflerimin %99'unu tamamladım. Avrupaya gitmek gibi bi hayalim hiç olmadı demişti.. Gideceğini hiç sanmıyorum..
EndoplazmiK RetikuluM
22.Şubat.2011, 21:33
Gitmemesi çok iyi olur. Taraftarın sahiplendiği bir oyuncu, 2007 yılında genç yaşıyla avrupanın en iyi 15 beki listesine girmişti yanlış hatırlamıyorsam GOAL dergisinde. Kalırsa efsane olur.
Lucas Neill
23.Şubat.2011, 02:35
Barca Gökhan'la ilgileniyormus
CeNTeR_TR
23.Şubat.2011, 02:41
Türk Futbol Takımları işte bu yüzden Avrupa'da söz sahibi olamıyor :)
Bizim Ligimizde yabancı sınırlaması denen illet bir olay var kaldı ki kolay kolay Türk yetenekler yetişmiyor.Bizde elimizdeki en iyi oyuncuları yollamaya çalışıyoruz.Sonra neden başarılı olamıyoruz ?
Olamayız tabi sen eldeki en iyileri yollarsan başarılı olamazsın.Neden Barça her sene 11'in vazgeçilmezlerini yollamıyor ? Neden İnter her sene 11'in vazgeçilmezlerini yollamıyor.
Bu mantıkla Avrupa'da başarı maşarı gelmez.
Aşk-ı Şehir
23.Şubat.2011, 12:44
Gökhan'ı ne kadara aldı Fenerbahçe? 1 Milyon Lira etmez belki. Belki de daha ucuzdur bilemiyorum. 10 Milyon € veren varsa hem Gökhan, hem taraftar, hem Aykut Kocaman, hemde Aziz Yıldırım gözü kapalı bu transferi onaylamalı diye düşünüyorum. Gökhan'ı satıp yerine Okan'ı monte edebilirsin. Bir sezon sabredersin bakarsın olmuyo yerine birini alırsın. İşte başarı böyle böyle gelir...
ForsakeN
23.Şubat.2011, 13:24
Türk Futbol Takımları işte bu yüzden Avrupa'da söz sahibi olamıyor :)
Bizim Ligimizde yabancı sınırlaması denen illet bir olay var kaldı ki kolay kolay Türk yetenekler yetişmiyor.Bizde elimizdeki en iyi oyuncuları yollamaya çalışıyoruz.Sonra neden başarılı olamıyoruz ?
Olamayız tabi sen eldeki en iyileri yollarsan başarılı olamazsın.Neden Barça her sene 11'in vazgeçilmezlerini yollamıyor ? Neden İnter her sene 11'in vazgeçilmezlerini yollamıyor.
Bu mantıkla Avrupa'da başarı maşarı gelmez.
Bu mantıkla kulüpler batar. Elindeki oyunculara iyi para teklif edildiğinde satabilmeslisin ki o paralarla kulübü idare edip, yeni oyunculara yatırım yapabilesin. Hazır yemekle,borç almakla bir yere kadar. İnter'i, Barça'yı örnek vermişsin, bir de Porto örneğine bak, Lyon örneğine bak.
CeNTeR_TR
23.Şubat.2011, 14:07
Bu mantıkla kulüpler batar. Elindeki oyunculara iyi para teklif edildiğinde satabilmeslisin ki o paralarla kulübü idare edip, yeni oyunculara yatırım yapabilesin. Hazır yemekle,borç almakla bir yere kadar. İnter'i, Barça'yı örnek vermişsin, bir de Porto örneğine bak, Lyon örneğine bak.
O zaman Lyon'un Porto'nun sezonda kaç oyuncu sattığını yerlerini nasıl doldurduklarınada bir bakalım..
Gökhan'ı satıp sağ bek'e Okan'ı monte ettin.Peki ya sonrası ? Hadi Alex gitti Gökay monte edildi.Sonra gidip Maldonado Josico alınca paraları boşa saçıyorsun başkan olacak (::) O yüzden eldeki oyuncuları gelecek ilk teklifde satmak bana göre yanlış..
anil luque
23.Şubat.2011, 14:19
Konunun içine Lyonlar Portolar girerse iş o zaman değişir. Adamların bizden kat be kat üstün olduklarını biliyoruz. Gözlem sistemleri ve bunun doğrultusunda gelişen transfer politikaları son derece güçlü. Zamanında Paulo Ferreiralar , Carvalholar , Decolar oradan geldi. Biraz daha yakına gelecek olursak Diego ve Luis Fabiano ikilisi göze çarpan ikili. Ve son olarak da dünyanın en komple forveti olma yolunda son sürat ilerleyen Hulk. Güvenip parayı basıyorlar, hatalı çıksalar bile kimse tepki vermiyor. Çünkü elbet doğruyu buluyorlar.
Türkiye'deki transfer politikası , alınan oyuncuya bakış açısı değişmediği sürece büyük bombalar patlatamayız biz. Bu sene başında Kiev'in daha 18 yaşında Brezilyalı bir çocuğa (Andre) 8 milyon vermesi gibi. Türkiye'de o yaştan birine o parayı versen ortalığı 'yıkarlar'..
CeNTeR_TR
23.Şubat.2011, 14:27
Konunun içine Lyonlar Portolar girerse iş o zaman değişir. Adamların bizden kat be kat üstün olduklarını biliyoruz. Gözlem sistemleri ve bunun doğrultusunda gelişen transfer politikaları son derece güçlü. Zamanında Paulo Ferreiralar , Carvalholar , Decolar oradan geldi. Biraz daha yakına gelecek olursak Diego ve Luis Fabiano ikilisi göze çarpan ikili. Ve son olarak da dünyanın en komple forveti olma yolunda son sürat ilerleyen Hulk. Güvenip parayı basıyorlar, hatalı çıksalar bile kimse tepki vermiyor. Çünkü elbet doğruyu buluyorlar.
Türkiye'deki transfer politikası , alınan oyuncuya bakış açısı değişmediği sürece büyük bombalar patlatamayız biz. Bu sene başında Kiev'in daha 18 yaşında Brezilyalı bir çocuğa (Andre) 8 milyon vermesi gibi. Türkiye'de o yaştan birine o parayı versen ortalığı 'yıkarlar'..
Anıl Ellerine sağlık bana tercüman olmuşsun resmen (:
furkan58
23.Şubat.2011, 14:27
Barış Fener'le anlaştı
Galatasaray taraftarının sırt çevirdiği gurbetçi oyuncuya Sarı-Lacivertliler kucak açtı. Fener, sözleşmesi sezon sonunda biten Barış'ın işini şimdiden bitirdi.
Feldkamp döneminde, 2007-08 sezonunun başında Essen’den transfer edilen Barış Özbek, sergilediği performansla “Geleceğin yıldızı” olarak gösteriliyordu. Ancak 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, bir türlü kendisini geliştiremedi. Özellikle bu sezon beklentilerin çok altında kalan Barış, birçok maçta taraftarların protestosuna maruz kalmıştı. Son olarak Bursaspor maçında ilk 11’de sahaya çıkan Barış, omzundan sakatlanmış ve o tarihten beri takıma girememişti. 24 yaşındaki oyuncu, takımının ligde Gaziantep deplasmanına çıktığı saatlerde kız arkadaşıyla birlikte, Ataköy A Plus Alışveriş Merkezi’nde sinemaya gitmiş ve bu hareketiyle de büyük tepki çekmişti. Barış’ın menaceri Doğan Ercan, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcusunu Lokomotiv Moskova ve Shakhtar’ın istediğini belirtmiş ve Fenerbahçe’nin de listesinde olduğunu söylemişti.
Kazım misillemesi!
Barış Özbek’in son kararını verdiği ve yeni adresinin Fenerbahçe olacağı öğrenildi. Sarı-Lacivertliler’in, Barış’la her konuda anlaştığı ve sezon sonunda bu oyuncuyu kadrosuna katarak, ezeli rakibinin Kazım’ı transfer etmesine misilleme yapacağı belirtildi!
Kaynak : Fanatik
CeNTeR_TR
23.Şubat.2011, 14:30
@ sene ortasında Barış gelecek dediklerinde sevinmiştim hatta güzel bir rotasyon oyuncusu olur demiştim ve şuanda da aynı görüşteyim.Ama tahmin ediyorum yalanlanır 1-2 güne :)
Fakat artık bu olayların yok X in misillemesi olarak görülmesini yanlış karşılıyorum.Ne misillemesi arkadaş transfer yapıyorsun işte.
yaman76hakanFB
23.Şubat.2011, 14:36
Bu kulüpte efsane olarak futbolu bırakacak, bu kulübün efsanesi olarak tarihe geçecek bir yerli oyuncu arıyorum. Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan yeni değerler üretemiyoruz, halkın takımı kimliğimizden hızla soyunuyoruz, herşeyin para demek olmadığını algılayamıyoruz.
Bu kafa o zaman olsaydı; "Cihat'lar, Lefter'ler, Can'lar, Fikret'ler" halâ sevilen bir abide olmazlardı; çünkü çoktan etiketlenip pazara sürülürlerdi.
Derseniz ki, Emre Belezoğlu var, yerli kulüp efsanesi olmaya aday... Hayırlı olsun derim. Benim içim çekmiyor da...
ForsakeN
23.Şubat.2011, 15:13
Sizler o düzeylerdeki takımları(barça-inter) örnek vermeye başlayınca ben de o düzeyde fakat farklı transfer politikası izlemiş takımları örnek verme gereği duydum. Madem öyle baştan araya Barcelona'yı, Inter'i sokmayacaktık :)
Tabii ki bizde şuan Porto'daki izleme komitesi,gözlem sistemi yok fakat bu işten para kazanmaya başladıkça altyapıdan çıkardığımız oyuncuları,ucuza aldığımız oyuncuları iyi paralara elden çıkarmaya başlayınca yaptığımız yatırımlarda ona göre şekillenecektir zaten.
Gökhan Gönül şuanki kadro itibariyle bu takımın efsanesi olmaya en yakın oyuncusu gözüküyor.Fakat ortada 10milyon euro'luk bir teklif var. Kaldı ki daha önceden de Gökhan'a iyi teklifler gelmiş,menajer kulübe bile iletmeden reddetmişti. Yani gelen ilk teklife elimizden de çıkarmıyoruz. :) Hem ortada Okan Alkan gibi de bir gelecek vaad eden,Gökhan'ın yerinde oynayabilecek bir oyuncu var. Şu şartlar altında Gökhan'ın o paraya gönderilmesi hem Gökhan'ın geleceği , hem kulübün geleceği adına yararlı olur kanaatindetim.
Bir de konunun şu yönü var. Olaya gerçekçi bakmak lazım. Biz iyi teklifler karşısında Gökhan'ı elde tuttuğumuzda -ne bileyim başka bir as oyuncumuzu - Şampiyonlar Ligi'nde yarıfinallere mi oynayacağız? Hayır.Uzun bir süre de hayal gibi gözüküyor. Ama kazanılan paralarla daha sağlam takımlar kurmak mümkün. Tabii bizim yöneticilerimiz bu hamleleri yapabilecek vasıftalar mı orası da ayrı bir tartışma konusu :)
Redrum
23.Şubat.2011, 15:16
Bu kulüpte efsane olarak futbolu bırakacak, bu kulübün efsanesi olarak tarihe geçecek bir yerli oyuncu arıyorum. Fenerbahçe'yi Fenerbahçe yapan yeni değerler üretemiyoruz, halkın takımı kimliğimizden hızla soyunuyoruz, herşeyin para demek olmadığını algılayamıyoruz.
Bu kafa o zaman olsaydı; "Cihat'lar, Lefter'ler, Can'lar, Fikret'ler" halâ sevilen bir abide olmazlardı; çünkü çoktan etiketlenip pazara sürülürlerdi.
Derseniz ki, Emre Belezoğlu var, yerli kulüp efsanesi olmaya aday... Hayırlı olsun derim. Benim içim çekmiyor da...
Bir Tuncay yok mesela. Ya da ne bileyim bir Alex. Emre. Volkan. Tamam bu oyuncular kolay yetişmiyor ama takımları takım yapan oyuncular bence böyle oyuncular. Atıyorum Galatasaray'ın bir Arda'sı, Baros'u bir de olsa olsa Servet'i var. Ki bunlar yeterli değil, ne Arda ne Baros ne de Servet doğru düzgün oynamıyor zaten. Tugay, Emre, Okan, Hakan Şükür, Bülent Korkmaz gibi bayrak adamlar olmalı takımda. Yoksa futbolu tamamen ticari bir olay olarak görürsek başarı zor.
CeNTeR_TR
23.Şubat.2011, 15:22
Sizler o düzeylerdeki takımları(barça-inter) örnek vermeye başlayınca ben de o düzeyde fakat farklı transfer politikası izlemiş takımları örnek verme gereği duydum. Madem öyle baştan araya Barcelona'yı, Inter'i sokmayacaktık :)
Tabii ki bizde şuan Porto'daki izleme komitesi,gözlem sistemi yok fakat bu işten para kazanmaya başladıkça altyapıdan çıkardığımız oyuncuları,ucuza aldığımız oyuncuları iyi paralara elden çıkarmaya başlayınca yaptığımız yatırımlarda ona göre şekillenecektir zaten.
Gökhan Gönül şuanki kadro itibariyle bu takımın efsanesi olmaya en yakın oyuncusu gözüküyor.Fakat ortada 10milyon euro'luk bir teklif var. Kaldı ki daha önceden de Gökhan'a iyi teklifler gelmiş,menajer kulübe bile iletmeden reddetmişti. Yani gelen ilk teklife elimizden de çıkarmıyoruz. :) Hem ortada Okan Alkan gibi de bir gelecek vaad eden,Gökhan'ın yerinde oynayabilecek bir oyuncu var. Şu şartlar altında Gökhan'ın o paraya gönderilmesi hem Gökhan'ın geleceği , hem kulübün geleceği adına yararlı olur kanaatindetim.
Bir de konunun şu yönü var. Olaya gerçekçi bakmak lazım. Biz iyi teklifler karşısında Gökhan'ı elde tuttuğumuzda -ne bileyim başka bir as oyuncumuzu - Şampiyonlar Ligi'nde yarıfinallere mi oynayacağız? Hayır.Uzun bir süre de hayal gibi gözüküyor. Ama kazanılan paralarla daha sağlam takımlar kurmak mümkün. Tabii bizim yöneticilerimiz bu hamleleri yapabilecek vasıftalar mı orası da ayrı bir tartışma konusu :)
Benim verdiğim Barcelona , İnter örnekleri uçuk örnekler bu takımlar gibi hiçbir zaman Bir Türk takımı Avrupa'da söz sahibi olamayacakdır :) Ama Porto - Lyon gerçekçi hedefler.Oyuncu satarak mı başarı yakalanır yoksa yıldız oyuncunu elinde tutarak mı başarı yakalarsın önemli olan bu aslında.Kaldı ki Gökhan Gönül şuanda Avrupada bana göre en iyi 5 sağ bek arasında ve biz bu oyuncuyu 10 milyon Euro'ya yollayalım diyoruz.
Neyse bana göre oyuncuya iyi para geldimi yollayalım sistemi yanlış sana göre doğru orta yol bulamayacağımıza göre daha fazla ellerimizi yormaya gerek yok :)
Umarım gitmez GG ..
anil luque
23.Şubat.2011, 15:25
Teşekkür ettim abim :)
O konuda haklısın kardeş. Ona bir şey diyemem. Aynısı benim takımım için de geçerli şu anda. Q7 olayı. Ben şahsen keşke futbolu bizde bıraksa diyenlerdenim o derece seviyorum Q7'yi ama 20-25 milyon euro civarında bonservis bedeli konuşuluyor ve bu parayı verecek kulüpler var. Bir yanda işin duygusal tarafı gitmesin diyor bir yanda işin profesyonel tarafı gitsin diyor. O parayla nice Q7ler bulamayacağımızı kim söyleyebilirki ..
TR.CaPTaiN
23.Şubat.2011, 18:51
Yabancı sınırlamasının olduğu bir ülkede Gökhan gibi kaliteli, yerli bir oyuncuya sahip olmak güzel. Gökhan'ın sık sık benim Avrupa hayalim yok demesi nedeniyle Fenerbahçe satmadığı sürece Gökhan gitmek isteyecek bir oyuncu değil. Ancak ben artık yurtdışında iyi takımlarda Türk oyuncu görmek isterim. Sonuçta oyuncunun Türkiye'de katedebileceği yol sınırlı. Gökhan Türkiye'de kendini ne kadar geliştirebilir ? Atletico Madrid'in eğer gerçekten 10 m €'luk bir teklifi varsa Gökhan'ı en iyi şekilde uğurlamalı ve Ntv/Ntvspor'u açıp izlemeliyiz. Hele ki Barcelona'nın Gökhan'ı almak gibi bir isteği varsa 10 m €'nun altına bile satılmasına ben kesinlikle itiraz etmem.
Aslında bazı arkadaşlara 10 m €'nun tatminkar gelmemesinin sebebi transfer yanlışları. 10 m € denildiğinde akla direkt olarak; arkadaş biz Güiza'ya 14 vermişken, Aragones'e o kadar tazminat ödemişken, saçma sapan adamlara ciddi paralar vermişken Gökhan 10 m €'ya verilir mi ? düşüncesi geliyor. Ancak bana göre bu elmayla armutu karıştırmak olur.
"Barış misillemesi" haberine gelecek olursak; Galatasaray Kazım'ı Fenerbahçe'nin elinden mi kaptı da Fenerbahçe bir misilleme girişiminde bulunsun ? Farzedelim ki misilleme girişimi olsun. Yahu Barış'la misilleme mi olur ? Böyle bir transferden dolayı Galatasaray'dan teşekkür belgesi bile alırız.
E.Cartman
23.Şubat.2011, 19:56
"Barış misillemesi" haberine gelecek olursak; Galatasaray Kazım'ı Fenerbahçe'nin elinden mi kaptı da Fenerbahçe bir misilleme girişiminde bulunsun ? Farzedelim ki misilleme girişimi olsun. Yahu Barış'la misilleme mi olur ? Böyle bir transferden dolayı Galatasaray'dan teşekkür belgesi bile alırız.
Barış transfer edilmese de edildiği haberi çıktığı için Galatasaray taraftarı olarak teşekkürlerimizi sunarız :n::n::n:
SAİT71
23.Şubat.2011, 20:43
Hayır kardeşim gitmemeli Gökhan. Bu takımı takım yapan, yerde yuvarlanarak maç kazandıran adam takımın herşeyi gitmemeli. Helede 10-15 Milyon Euro veriyorlar Avrupa'da da hiç Türk yok zaten diye saçma bi mantığa dayanarak hiç gitmemeli... Ajax takımının fabrika gibi alt yapısı var iyi oyuncuya iyi teklif geldimi satıp para kazanıyorlar ama Türkiye'de öyle değil. Okan kaliteli olsada ilk önce pişmeli... Buda Gökhan'ın arkasında oynayarak olur. Kalmalı kesinlikle. Barça istiyor deniyor ama D.Alves gider mi? Gitmezse Gökhan onun arkasında ne olur... Tuncay örneğide var önümüzde...
ozaniel
23.Şubat.2011, 22:55
Barış'ın Fener'e gitmesi haberi doğruysa Galatasaray'ın misillemesi olur anca. Gökhan Gönül bence kalmalı, Türkiye'de büyük takımlar senede en fazla bir tane adam gibi transfer yapıyor, yerini doldurmak zor olur. Okan'ın adapte olma durumu ancak Fener 2 seneyi çöpe atmayı göze alıp genç oyunculardan bir kadro kurarsa olabilir(hiç sanmıyorum), yoksa çok sırıtır.
ForsakeN
24.Şubat.2011, 00:20
Barış haberini yalanlamış kulüp
Bugün, Fanatik Gazetesi'nde Barış Özbek ile anlaşmaya vardığımıza dair bir haber yer almaktadır.
Barış'la, transfere dair her konuda anlaştığımıza ve sezon sonunda oyuncuyu kadromuza katacağımıza dair yapılan bu haber, kesinlikle doğru değildir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
RaSenGan
24.Şubat.2011, 00:39
Tüh be boşuna ümitlendik.
ForsakeN
24.Şubat.2011, 14:32
'İmzalamam çünkü F.Bahçe'ye gidiyorum'
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/02/24/-imzalamam-cunku-f-bahce-ye-gidiyorum--1165353.Jpeg
Napoli'nin mukavelesini uzatmak istediği Pazienza, bu teklifi geri çevirdi. Gerekçe olarak da "Fenerbahçe'ye gidiyorum" dedi.
Fenerbahçe, devre arasında istediği ancak Napoli Teknik Direktörü Mazzarri'nin izin vermemesi nedeniyle alamadığı Michele Pazienza'yı sezon sonunda renklerine katacak.
İtalyan medyasında yer alan iddialara göre, Fenerbahçe 29 yaşındaki ön libero için yeniden harekete geçti ve bir yönetici geçen haftaki Napoli-Villarreal maçında Pazienza'yı izledi. Adı açıklanmayan yönetici, ikinci yarıda oyuna giren Pazienza'yı izledikten sonra da bu futbolcunun menajeri Vincenzo D'Ippolito ile bir araya geldi. Yaklaşık bir saat süren bu görüşmenin son derece olumlu geçtiği ve menajer D'Ippolito'nun Fenerbahçeli yöneticiyle anlaşıp el sıkıştığı ileri sürüldü.
Öte yandan Pazienza'nın Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmeden önce, takım arkadaşı olan Galatasaray'ın eski kaleci De Sanctis'le bu konuda konuştuğu öğrenildi. De Sanctis'in de "Fenerbahçe çok büyük kulüp. Teklifi hemen kabul et" dediği belirtildi. Pazienza'nın böylece son kararını verdiği ve menajerini arayıp "Fenerbahçe ile anlaş" dediği vurgulandı. Bu gelişme sonrası ise Napoli'nin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek Pazienza'ya mukavele yenilemesi için teklifte bulunduğu fakat İtalyan yıldızın "Fenerbahçe'ye gidece?im" diyerek kabul etmediği bildirildi.
Milliyet.com.tr
EndoplazmiK RetikuluM
25.Şubat.2011, 18:43
Pazienza 27 yaşında. :)
CeNTeR_TR
25.Şubat.2011, 20:41
Nası bi topçudur bu adam bilgilendirebilecek olan varmı ?
2015 Fm profiline:n: göre Savunmacı hücüm yönü çok kısıtlı.
TR.CaPTaiN
25.Şubat.2011, 22:27
http://www.mirrorfootball.co.uk/news/Tottenham-transfer-news-Harry-Redknapp-is-among-several-managers-checking-out-Fenerbahce-and-Turkey-right-back-Gokhan-Gonul-who-is-also-interesting-Barcelona-and-Bayern-Munich-article705963.html
barahir
25.Şubat.2011, 23:04
Vay anasını ciddi ciddi istiyo adamlar.. Onunla ne kadar gurur duysam azdır..
Night_Mare17
25.Şubat.2011, 23:08
Gökhan gitmeli bu teklifler varken durmamalı . 3-4 sene sonra şl yarı finali görebilir
Revolution
25.Şubat.2011, 23:13
Onu bunu geçin altındaki yoruma bakın.
ddeiss (http://www.mirrorfootball.co.uk/profile/?UID=mirrorfootball-31815&plckUserId=mirrorfootball-31815)
2:17 PM on February 25, 2011
this guy is amazing! youtube.com/watch?v=BTsmBVg9L1w&NR=1
ForsakeN
25.Şubat.2011, 23:52
Tüylerim diken diken oldu desem ! Vallahi çok gururlanıyorum şu Türk oyuncular dışardan övgü alınca.
barahir
25.Şubat.2011, 23:55
Şu durumu görünce ben de gitmesini isterim ama Tottenham' a falan değil, Hakkaten milan bayern gibi klüpler istiyosa gitsin..
Zamanında Gökhan nasıl aldıysa formayı, Okan da alabilir..
Revolution
26.Şubat.2011, 00:02
Tottenham'a giderse oradan ManU'ya geçmesi 1-2 yılını alır.
Zekirdek
26.Şubat.2011, 00:08
Hakikaten Man United'ta Garry Neville'den sonra sağ beki alacak biri lazım. Bu da inşallah Gökhan Gönül olur.
SAİT71
26.Şubat.2011, 00:33
Gidecekse ManU, Barçaya gitmeli... O da ancak oralarda oynayabilecek güveni kendinde buluyorsa gitmeli... Onun dışında ben olsam gitmezdim dışarı...
Night_Mare17
26.Şubat.2011, 00:39
Tottenham ' a giderse Bale olur.
Revolution
26.Şubat.2011, 00:45
Bence en uygun takım Man Utd. Barca'ya giderse Daniel Alves'in arkasında kalır. Tottenham'da Corluka'nın defansif yönü çok kuvvetli, iyi bir bek. Manchester United'dan teklif gelirse eğer hiç düşünmeden gitmeli,satılmalı bana kalırsa.
CeNTeR_TR
26.Şubat.2011, 00:49
Acaba biz Barcelona'dan Alves'i istesek değerini vererek Alves'i satarlarmı ..
Sheriff
26.Şubat.2011, 01:15
Yaşı gençken gitsin bir an önce. Tabi yerini nasıl dolduracağınıda düşünmek lazım mutlaka.
Volkan Şen
26.Şubat.2011, 01:37
Acaba biz Barcelona'dan Alves'i istesek değerini vererek Alves'i satarlarmı ..
Bırakalım artık bunları... Bencede gitsin Gökhan Gönül bir Bursasporlu olarak duygulandım gerçekten.
CeNTeR_TR
26.Şubat.2011, 01:46
Bırakalım artık bunları... Bencede gitsin Gökhan Gönül bir Bursasporlu olarak duygulandım gerçekten.
Neyi bırakıyorsun ?
Ondan sonra Avrupa'da 0 çekeriz tabi .. Bırakalım gitsin oynasın sonra Neden Avrupa'da başarı yok diyelim ..
Volkan Şen
26.Şubat.2011, 01:48
Neyi bırakıyorsun ?
Ondan sonra Avrupa'da 0 çekeriz tabi .. Bırakalım gitsin oynasın sonra Neden Avrupa'da başarı yok diyelim ..
bakıyorum herkes gitsin diyor bir tek siz kalsın diyorsunuz o yüzden...
CeNTeR_TR
26.Şubat.2011, 01:57
bakıyorum herkes gitsin diyor bir tek siz kalsın diyorsunuz o yüzden...
Gitsin diyen herkes 2 ay sonra sağ bek'e maldonado josico tarzı adam alındığı zaman
Parayı saçan Aziz Yıldırım diyecek
Sonra bu takımı bu hale getirenler utansın diyecek ..
Ama bir türlü yapılması gerekeni savunamayacağız ..
ForsakeN
26.Şubat.2011, 02:01
Gitsin diyen herkes 2 ay sonra sağ bek'e maldonado josico tarzı adam alındığı zaman
Parayı saçan Aziz Yıldırım diyecek
Sonra bu takımı bu hale getirenler utansın diyecek ..
Ama bir türlü yapılması gerekeni savunamayacağız ..
Tekrar aynı konular üzerine tartışmak istemiyorum fakat varsayımlar üzerine konuşuyorsunuz. Maldonado,Josico tarzı adamların transfer edileceği kesin mi? Okan'ın orada bekleneni veremeyeceği kesin mi?
CeNTeR_TR
26.Şubat.2011, 02:12
Tekrar aynı konular üzerine tartışmak istemiyorum fakat varsayımlar üzerine konuşuyorsunuz. Maldonado,Josico tarzı adamların transfer edileceği kesin mi? Okan'ın orada bekleneni veremeyeceği kesin mi?
İkiside kesin değil fakat bana göre Gökhan'ın şuan için gitmesi yanlış..Tamam Okan'ı orada daha çok görmek isterim yaşından dolayı ama Dünya'nın en iyi 5 Sağ Bek'in den birisi bizim takımızdaysa ve bu oyuncu yollanıyorsa bana göre karar yanlıştır tabi Dünya Takımı olma sadece hayal eseri değilse.
ForsakeN
26.Şubat.2011, 02:16
Siz de önceki mesajlarınızda belirttiniz zaten; Barcelona,Inter gibi olmak hayal, ama Lyon,Porto olmak gerçekçi. Biz de onların izlediği politakayı izleyelim, gerçekleşmeyecek hayaller peşinde koşarken takımı kâr etmekten alıkoymayalım :)
CeNTeR_TR
26.Şubat.2011, 02:19
Emre daha önceleri biz senle baya anlaşırdık bu aralar hep terse düşüyoruz :0:
Neyse sonuç olarak eldeki yıldızları tutmak gerektiğinin kanısındayım..Tuncay gittiğinde nasıl ruhunu gönder diyorduk Gökhan'da da aynısını dersek takıma yazık etmiş oluruz benim anlatmak istediğim bu :)
ForsakeN
26.Şubat.2011, 02:21
Neyse Turgut abi daha fazla uzatmanın gereği yok,2mizinde haklı tarafları var :)
Bu arada beni hatırlamana sevindim :)
CeNTeR_TR
26.Şubat.2011, 02:26
Neyse Turgut abi daha fazla uzatmanın gereği yok,2mizinde haklı tarafları var :)
Bu arada beni hatırlamana sevindim :)
Aynen ikimizde haklıyız da hayırlısı bakalım :)
Renkdaş o kadar konuştuk muhabbet ettik unuturmuyum hiç :)
RasAnt
26.Şubat.2011, 13:24
Valla avrupada elit takımlarda Türk oyuncu görmek çok gurur duyulacak bir olay olur.Gökhan halinden memnun Fenerbahçeli İstanbulda yaşamaktan memnun iyi bir evliliği var oturmuş düzeni var kısacası hayatından memnun gitmeye yanaşmaz,ancak çok cazip paralar ve büyük takımlar onun Türkiyeden ayrılmasına neden olur onun dışında Tottenham gibi ihtimalleri ben düşüneceğini sanmıyorum,ama Tottenham gibi takımlarda uçuk rakamlar verirse tabiki gidebilir.
yaman76hakanFB
26.Şubat.2011, 13:50
Elit(?) takımların altyapısı olmak gibi bir görevimiz olduğunu da öğrenmiş olduk. Onlara ne kadar oyuncu yetiştirirsek o kadar iyi... Çünkü onlar elit takım, biz ise Fenerbahçe'yiz. İşimiz futbolcuları elit takımlarda oynar düzeye gelecek kadar hazırlamak ve sonra bunun karşılığı para kazanmak...
SAİT71
26.Şubat.2011, 14:01
Madem 15 milyon euro felan değerli para ve en iyi oyuncularından birini satabileceksin bu paraya yani işin para yönü senin için çok önemli, o halde Güiza ve bir çok adama neden onca milyon euroları saçarken bu kadar düşünceli değildin... Gökhan'a çok cazip teklif geldide sattık derse bu yönetim benim gözümde biter...
Volkan Şen
26.Şubat.2011, 14:42
Elit(?) takımların altyapısı olmak gibi bir görevimiz olduğunu da öğrenmiş olduk. Onlara ne kadar oyuncu yetiştirirsek o kadar iyi... Çünkü onlar elit takım, biz ise Fenerbahçe'yiz. İşimiz futbolcuları elit takımlarda oynar düzeye gelecek kadar hazırlamak ve sonra bunun karşılığı para kazanmak...
Porto senelerdir bunu yapmıyor mu ? tabi sattıkları oyuncuların yerini hemen dolduruyorlar ve doldurduklarınıda satıyorlar. Neden bizim klüplerimizde Porto gibi olmasınlar.
ReaList
26.Şubat.2011, 14:51
Bence mesele Gökhan Gönül'ün gitmesi değil acaba orada ona gereken değeri verecekler mi ?
Eminim ki Gökhan'ın kafasını karıştıranda budur çünkü futbolsuz geçecek 1 yıl bile bütün kariyerini yok edecektir. Yoksa onunla birlikte bütün futbolseverler biliyorki Gökhan'ın bu yeteneği ve azmiyle oynayamayacağı takım yok.
SAİT71
26.Şubat.2011, 14:58
Portonun oturtmuş olduğu sistemle bizim takımlarımızın sistemi çok alakasız. Biz bir oyuncu satsak 20 yıl yerini dolduramayız. Ve üstelik adamların sisteminde giden adamın yerine gelen adam hemen adapte oluyor. Yani Porto bugün şampiyonlar liginde gruplardan çıkıyorsa yarında çıkıyor. Gerçi bu sene Avrupa Ligi'nde ama istisnai bir durum... Öncelikle alt yapı sistemini ve transfer politikasını değiştirip oyuncu pazarlamak lazım bence...
CeNTeR_TR
26.Şubat.2011, 15:04
İşte olayın püf noktası budur (::)
Porto senelerdir bunu yapmıyor mu ? tabi sattıkları oyuncuların yerini hemen dolduruyorlar ve doldurduklarınıda satıyorlar. Neden bizim klüplerimizde Porto gibi olmasınlar.
Yapıyor.Ama şöyle bir fark var ..
Aurelio Fenerbahçe'den gitti ön Liberoya Josico Maldonado geldi
Tuncay Fenerbahçed'den gitti Sol kanata kimler geldi kimler gitti hala sorun var
Hoojdoonk Fenerbahçe'den gitti üstelik kaç sene geçti ilk defa forvetimiz oldu ( bu sene )
Rüştü Fenerbahçe'den gitti kimlerle uğraştık Volkan Demirel başlayana kadar
Eğer senin trasnfer politikan yanlış ise ve sen büyük takımsan elindeki yıldızı yollamayacaksın ve elinde tutacaksın.Tıpkı Bursasporluların Sercan'ı geçtiğimiz senelerde yıldız zannetip 10 milyon eurolar isteyip başka takımlara yollatmadıkları gibi (::)
sarianet
02.Mart.2011, 15:11
guiza mehmet topal takası mı ben mi yanlış okudum :D
http://img41.imageshack.us/img41/7649/adszbyr.jpg
furkan58
02.Mart.2011, 19:46
guiza mehmet topal takası mı ben mi yanlış okudum :D
http://img41.imageshack.us/img41/7649/adszbyr.jpg
Fanatik'te Görmüştüm Bugun İnternet Sayfasında :D Neden Olmasın Dedim Olsa Mükemmelin Ötesinde Bişi Olur :n: Ama Takastaki Kişi Güiza Olursa İşimiz Zor :n:
Güiza+5-10 m euro vermek lazım:D bence Güiza olmazsa daha az para verir Fener:n:
sarianet
03.Mart.2011, 12:24
http://img233.imageshack.us/img233/5562/adszizz.jpg
Lucas Neill
13.Mart.2011, 15:29
Fenerr Selçuk İnan ile anlaştı...Batur Altıparmak Fenerbahçe ile ön protokol bile yaptı. 5 yıllık anlaşma ve 3.5 milyon euro para
Twitterda böyle diyolla ne kadar dogru bilemem.
goosfraba
13.Mart.2011, 15:31
doğru olabilir.
BleedingMoon
13.Mart.2011, 15:46
selçuk inan süper olur. en iyi yerli orta saha oyuncularından biri. yekta'yı istiyordum ama galatasaray'a gitti.
yaman76hakanFB
13.Mart.2011, 15:52
Selçuk Şahin'i bile ararız. Vasatın üzerinde bir performans beklemiyorum.
Unutmayalım ki, 2003'te Selçuk Şahin İstanbulspor'dan, 2004'te Deniz Barış Gençlerbirliği'nden geldiğinde bugün Selçuk İnan'ın Türk futbolundaki itibarı neyse aynısına sahiptiler.
Olursa ne alâ... Ama fazla beklentiye girmemek lazım. Öyle ağzıyla kuş tutan bir oyuncu da değil.
TR.CaPTaiN
13.Mart.2011, 16:00
Selçuk İnan'a yıllık 3.5 m € parayı kimse vermez. Doğru olduğunu zannetmiyorum.
Chinatown
13.Mart.2011, 16:58
Selçuk İnan Fenerbahçe'ye giderse bence 2. Burak Yılmaz vakası olur.
goosfraba
13.Mart.2011, 17:01
Selçuk İnan'a yıllık 3.5 m € parayı kimse vermez. Doğru olduğunu zannetmiyorum.
yıllık değildir. toplam alacağıdır 5 yılda. bir yerli için büyük bir para zaten her ne kadar toplamda da olsa. o parayı dolara vursak tahminimce yılda 1 milyon doların üstünde oynayacak.
Lucas Neill
13.Mart.2011, 17:10
yıllık değildir. toplam alacağıdır 5 yılda. bir yerli için büyük bir para zaten her ne kadar toplamda da olsa. o parayı dolara vursak tahminimce yılda 1 milyon doların üstünde oynayacak.
5 yil icin 750 bin alip FB'de oynayacagina Ispanya'ya gider.
goosfraba
13.Mart.2011, 17:27
o onun bileceği iş. eğer transfer bu şekilde sonuçlanmışsa iyi iş başarmışız demektir.
Lucas Neill
13.Mart.2011, 19:39
Takvim Gazetesi’nde yer alan bir haberde Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın Trabzonsporlu futbolcu Selçuk İnan’ın menajeri Batur Altıparmak’ı Altunizade’deki ofisine çağırdığı ve bordo mavili futbolcuya 5 yıllık sözleşme teklif edeceği iddia edilmektedir. Söz konusu haber uydurma ve yalandır. Kaldı ki Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım kulüp ile ilgili işleri kesinlikle kendi iş yerinde yürütmemekte her tür görüşmeyi kulüp binamızda yapmaktadır.
Spor kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
ForsakeN
14.Mart.2011, 01:01
Selçuk İnan'ı yalanlamamışlar. Görüşme şartlarını yalanlamışlar :)
ReaList
14.Mart.2011, 01:08
Bence Selçuk İnan gibi oyuncular alınacağına orta sahaya (gelişmeye müsait) oyunu iki yönlü oynayan daha dinamik oyuncular alınmalı veya alttan yetiştirilmeli.
Mesela Antep'te Murat Ceylan, Beşiktaş'ta Necip Uysal, Trabzon'da Ceyhun Gülselam gibi örnekler mevcut.
Olmadı Fizik yükleme yapıp Gökay İravul geliştirilirse sadece Fenerbahçe kazanmaz emin olun.
ozaniel
14.Mart.2011, 01:22
Selçuk İnan bu oyuncuların potansiyelini doldurmuş hali bence(Necip hariç), çift yönlü çok güzel oynuyor. Ben Trabzon'da kalmasını ve takımın efsanesi olmasını tercih ederim.
SAİT71
14.Mart.2011, 02:52
Ben Selçuk yerine Gökay'ın üzerine düşülmesini isterim... Gökay kesinlikle büyük oyuncu olabilecek yeneteklere sahip birisi... Üstelik çok genç ve aç bir oyuncu... Hemde kendi oyuncun...
Gökhan Gönül: "Evet doğru, hayırlısı neyse o olsun..."
F.Bahçe'de son yılların en verimli ve iştahlı oyuncusu Gökhan Gönül. Taraftarın taptığı isim şu sıralarda ise Avrupa'ya göz kırpıyor. Gönül, Sporx'e yaptığı açıklamada menajerinin değiştiği konusunda çıkan haberlerin doğru olduğunu söyledi, transfer sinyali verdi: "Hayırlısı neyse o olsun..."
24 Mart 2011 Perşembe - 12:30
Sporx.com
http://www.sporx.com/img/3/2011/gokhan-ozelsx.jpg ÖZEL HABER - Esat DERGİ
twitter.com/esatdergi (http://www.twitter.com/esatdergi)
Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'nin başarılı oyuncularından Gökhan Gönül (http://www.sporx.com/gokhan-gonul/) ile ilgili transfer haberleri basında gündemi sık sık süslerken, A Milli Takım (http://www.sporx.com/futbol/millitakim/) kampında bulunan oyuncu Sporx editörlerinden Esat Dergi (http://www.sporx.com/yazarlar/esat_dergi/)'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Bir süredir ünlü Portekizli menajer Jorge Mendes (http://www.sporx.com/jorge-mendes/)'in kendisini Avrupa'da bazı kulüplere önermesi ile ilgili çıkan haberler futbolseverlerin aklını karıştırırken, Gönül menajerlerinden birinin artık Jorge Mendes (http://www.sporx.com/jorge-mendes/) olduğunu ilk defa söyleyip ve doğrularken, bu işi Türk menajer Ahmet Bulut (http://www.sporx.com/ahmet-bulut/) ile götüreceklerini de sözlerine ekledi.
Gökhan Gönül (http://www.sporx.com/gokhan-gonul/), Mendes'in Portekizli olmasından dolayı adının daha çok İspanyol kulüpleri ile geçmesi içinse "Öyle bir şey yok, Mendes'in İngiltere (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ingiltere/)'de de iyi bağlantıları var" ifadelerini kullandı.
"HAYIRLISI NEYSE O OLSUN"
Başarılı oyuncu oynanan futbola göre İspanya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ispanya/) ya da İngiltere (http://www.sporx.com/futbol/dunya/ingiltere/)'ye transfer olma konusunda herhangi bir görüşü ve tercihi olmadığını söylerken, "Önce Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) ama hayırlısı neyse o olsun.." demekle yetindi. Gökhan Gönül (http://www.sporx.com/gokhan-gonul/)'ün "hayırlısı neyse o olsun" sözü Avrupa'ya transferine zaman olarak artık sıcak bakması anlamına gelirken ve bu ifade sezon sonunda sarı-lacivertli kulüpten ayrılma ihtimalini bir kat daha kuvvetlendirdi.
Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) Kulübü daha önce Gökhan Gönül (http://www.sporx.com/gokhan-gonul/)'ün transfer haberleri konusunda sessiz kalırken, kapalı kapılar ardından yönetim, "Bizden kimse oyuncu alamaz" şeklinde açıklamalarda bulunuyordu. Gökhan Gönül (http://www.sporx.com/gokhan-gonul/) menajer Ali Egesel ile sözleşmesinin bitmesinden sonra bir süre önce Ahmet Bulut (http://www.sporx.com/ahmet-bulut/) ile anlaşmıştı.
Gençlerbirliği (http://www.sporx.com/futbol/superlig/genclerbirligi/) Oftaş'tan Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'ye transfer olmasından sonra çok kısa süre içinde sahada gösterdiği performans ve ruhu ile Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) taraftarının gözbebeği olan ve büyük çıkış yapan başarılı sağ bek, bir süredir Avrupa'nın çeşitli takımları tarafından takip ediliyordu.
Gökhan Gönül (http://www.sporx.com/gokhan-gonul/)'in Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) ile olan sözleşmesi ise 31 Mayıs 2014'e kadar devam ediyor.
Jorge Mendes (http://www.sporx.com/jorge-mendes/) kimdir?
Jorge Mendes (http://www.sporx.com/jorge-mendes/) 1996'dan beri bu işi yapıyor ama adı modern futbolda yeni duyulmaya başlandı. Cristiano Ronaldo (http://www.sporx.com/cristiano-ronaldo/), Ricardo Carvalho (http://www.sporx.com/ricardo-carvalho/) ve Jose Mourinho (http://www.sporx.com/jose-mourinho/) gibi birçok ismin başarısının arkasında o var ve bu isimlerin transferini yapan isim. İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca konuşuyor. 650 milyon Euro'nun üzerinde değere sahip bir futbolcusu portföyünü elinde tutuyor. 15 yıl içerisinde, gece kulübü işletmeciliğinden futbolun en güçlü ve saygın menajerlerinden biri oldu.
Ricardo Quaresma (http://www.sporx.com/ricardo-quaresma/), Mendes, Deco (http://www.sporx.com/deco/), Ricardo Carvalho (http://www.sporx.com/ricardo-carvalho/), Paulo Ferreira, Tiago (http://www.sporx.com/tiago/) Mendes, Maniche, Cristiano Ronaldo (http://www.sporx.com/cristiano-ronaldo/), Nani (http://www.sporx.com/nani/), Anderson (http://www.sporx.com/anderson/) elinde bulundurduğu isimlerden bazıları...
- © Özel haberdir, kaynak gösterilmeden kullanılamaz -
http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/gokhan-gonul-evet-dogru-hayirlisi-neyse-oSXHBQ227583SXQ
GodfatheR
24.Mart.2011, 19:36
15 milyon euro versinler satalım :) Okan'da gelecek görüyorum açıkçası.
5 yıl yerine 3 yıl diyenler vardı, 3 yıl 3,5 M Euro (yıllık yaklaşık 1.17 M Euro) gayet mantıklı bir rakam.
CeNTeR_TR
25.Mart.2011, 17:35
İşte aradaki profosyonellik farkı (::)
Gökhan Gönül ; '' Eğer Avrupa'ya gidecesem Fenerbahçe'den daha büyük bir klup olmalı aynı zamanda da Fenerbahçe kazanmalı ''
goosfraba
25.Mart.2011, 17:49
gökhan para kazandırmadan gitmeyecek kulüpten.
TR.CaPTaiN
25.Mart.2011, 20:16
Beşiktaşlı futbolcu Ersan Gülüm ile medyada adı geçen Fenerbahçe Spor Kulübü, resmi site aracılığıyla açıklama yaptı.
Fenerbahçe Kulübü, Beşiktaşlı futbolcu Ersan Gülüm ile ilgili herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığını açıkladı. Medyada bu yönde yer alan haberle ilgili kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, ''Bonservisi Adanaspor'da olan futbolcu Ersan Gülüm ile kulübümüzün ilgilendiği öne sürülmekte ve söz konusu futbolcunun transferi konusunda kulübümüzün adı kullanılmaya çalışılmaktadır. Söz konusu iddiaların tamamı yalandır. Kulübümüzün kesinlikle adı geçen futbolcu ile ilgili herhangi bir transfer çalışması yoktur'' denildi.
AA
yaman76hakanFB
25.Mart.2011, 21:53
gökhan para kazandırmadan gitmeyecek kulüpten.
Gökhan Gönül bu kulüpten hiç gitmeyecek ve uzuuuuun yıllar özlemini çektiğimiz kulüple özdeşleşmiş Türk futbolcu olacak. Hani Lefter, Can, Rıdvan, Oğuz, Aykut gibi her büyük kulübe lazım sembol şahsiyet... Hani Tuncay'dan beklediğimiz ama o kaçıp gidince mahrum kaldığımız yerli yıldız... (Benimki bir temenni...)
Lucas Neill
26.Mart.2011, 15:47
İşte aradaki profosyonellik farkı (::)
Gökhan Gönül ; '' Eğer Avrupa'ya gidecesem Fenerbahçe'den daha büyük bir klup olmalı aynı zamanda da Fenerbahçe kazanmalı ''
Ben onu Selcuk Inan icin yazmistim.
Gökhan icin Jorge Mendes cok iyi olmus.Giderse sevinirim hem onun icin hem de FB'den Tr'nin en iyi oyuncularindan biri gitmis olacak. EPL'de her takimda oynayabilir bence su anda. Tottenham haberleri vardi umarim en dogru karari verir kariyeri icin.
CeNTeR_TR
26.Mart.2011, 22:40
Ben onu Selcuk Inan icin yazmistim.
Gökhan icin Jorge Mendes cok iyi olmus.Giderse sevinirim hem onun icin hem de FB'den Tr'nin en iyi oyuncularindan biri gitmis olacak. EPL'de her takimda oynayabilir bence su anda. Tottenham haberleri vardi umarim en dogru karari verir kariyeri icin.
Bende olayı zaten Gökhan'a bağlamadım :)
Sadece aradaki fark olduğunu belirtmek için yazdım.
SAİT71
27.Mart.2011, 01:31
Gökhan tam benim kafada... Hiç Avrupa delisi değil. Avrupa olsun da neresi olursa olsun mantığında bir oyuncu değil. F.Bahçe den küçük bir kulübe gitmem düşüncesi yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkında olduğunu ve profesyonelliğin kendisinde ne kadar mevcut olduğunu gösteriyor. F.Bahçe'de Alex ve Gökhan ağırbaşlılıklarıyla benim kare asımda mutlaka yer alıyorlar...
Gökhan hiçbir yere gitmiyor. 3 yıllık daha sözleşmesi var.
Onu da geçtim demeci var, 'Avrupa gibi bir hedefim hiç yok. Fenerbahçe'de mutluyum, kulübüm beni göndermediği, devam ettiği sürece burada kalmak istiyorum' şeklinde.
Kesinlikle Fenerbahçe'den ayrılma gibi bir niyeti yok.
O haberlerin hepsi hayal mahsulü.
Portonun oturtmuş olduğu sistemle bizim takımlarımızın sistemi çok alakasız. Biz bir oyuncu satsak 20 yıl yerini dolduramayız. Ve üstelik adamların sisteminde giden adamın yerine gelen adam hemen adapte oluyor. Yani Porto bugün şampiyonlar liginde gruplardan çıkıyorsa yarında çıkıyor. Gerçi bu sene Avrupa Ligi'nde ama istisnai bir durum... Öncelikle alt yapı sistemini ve transfer politikasını değiştirip oyuncu pazarlamak lazım bence...
a> Portekiz'de Brezilyalılar yerli statüsünde.
b> Her kulüp için Brezilya'nın her yerinde scouting ağı var.
c> Brezilya ve Portekiz aynı lisanı konuşuyorlar: Portekizce
kalemci
27.Mart.2011, 04:29
Gökhan'ı hem kişilik hemde futbolcu olarak gerçekten çok beğenirim.Ve bence avrupada kafaya oynayan takımlarda hangisinde sağ kanat sıkıntısı varsa orada çok rahat oynayabilecek potansiyele sahip.iş ahlakı ve azmi olduktan sonra eğer giderse sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum fenerde okan olduğu için gitmesinde çok çok büyük sıkıntılar yaşamaz diye düşünüyorum.
Cengo
01.Nisan.2011, 01:56
Fenerbahçe resmi olarak Emenike için Karabükspor ile görüşüyor. Tarafların anlaştığı konuşuluyor.
Yobo açıklama yaptı:
"Emenike iyi bir arkadaşım, son derece iyi bir oyuncu. Karabükspor'da neler yaptığı ortada. Şu anda gol krallığı mücadelesi veriyor. Fenerbahçe'ye gelip gelmeyeceğinin kararını kendisi verecek. Kendisi Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini söyledi. Umarım en doğru kararı verecektir. Ben de kendisiyle konuşacağım."
titates1
01.Nisan.2011, 03:31
Emenike Niang Dia
inanılmaz bir üçlü olur
BaGa TaRKaN
03.Nisan.2011, 12:32
AC Milan, Volkan'ı istiyor
Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'e, AC Milan'ın resmi teklif gönderdiği öğrenildi.
Fenerbahçe’nin yıldızları sarı-lacivertli formayla da Milli takımlarında da ortaya koydukları performansla bütün dikkatleri topluyor, durum böyle olunca onları isteyen kulüpler de her geçen gün çoğalıyor.
Gökhan Gönül, Semih, Lugano’nun transfer haberleri ‘kabak tadı’ vermeye başlarken, şimdi de ünlü İtalyan ekibi Milan’ın Volkan Demirel’i istediği ortaya çıktı.
Fenerbahçe ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki kaleci için Milan’ın sarı-lacivertli kulübe resmi teklif gönderdiği öğrenildi.
Ancak Başkan Aziz Yıldırım’ın teklifi geri çevirip, “Bizim de büyük hedeflerimiz var. Kesinlikle satmayız” ifadesini kullandığı belirtildi. Milan sezon sonunda teklifini yenileyip bir kez daha Fenerbahçe’nin kapısını çalabilir.
CeNTeR_TR
03.Nisan.2011, 12:37
Aç Milan Volkan'ı istiyor diye okudum bi an haberi :n:
Volkan'da gitmez gitse bile Mert'e güveniyorum açıkçası ..
Hele bir Şampiyon olalımda Allah'ın izniyle ondan sonra Basın çıkarsın bu tür haberleri şimdi yanlış yol üzerindeler.
eng1n
03.Nisan.2011, 13:13
Evet basın yanlış yapıyor şu anda şampiyonluğa giden klüpte iç kavgalar haberleri olması gerekir şimdiden transfer haberleri olmamış açıkcası.
CeNTeR_TR
03.Nisan.2011, 13:28
Evet basın yanlış yapıyor şu anda şampiyonluğa giden klüpte iç kavgalar haberleri olması gerekir şimdiden transfer haberleri olmamış açıkcası.
Bilmiyorum benim yazdığımdan ne anladın ama
Aykut Kocaman ile ben aynı düşünüyorum heralde..
http://fanatik.ekolay.net/Avrupa-Fenerbahcenin-pesinde_3_Detail_34_219246.htm
Fenerbahçe resmen ‘abluka’ altında... Bir yandan Trabzonspor ile amansız bir şampiyonluk yarışı veren Sarı-Lacivertliler; diğer taraftan da kadrosundaki yıldızlara gelen tekliflerle uğraşıyor. Hemen her gün bir yıldızın ismi bir Avrupa deviyle anılıyor. Ancak şu ana kadar kendilerine gelen resmi bir teklifin bulunmadığını belirten yönetim ise menacerlerden şikayetçi oluyor. Önceki gün bu konuda resmi internet sitesinden açıklama yapan yönetim; sözleşmesi devam eden oyuncular hakkında çıkan haberlerin takım içindeki huzuru bozduğunu belirterek, bu haberlerin kaynağı olan menacerler hakkında ilgili mercilere şikayetlerde bulunduklarını ifade etmişti.
Şimdi de Volkan Demirel
Ancak bu açıklamadan 1 gün sonra İtalyan spor siteleri Calcionews 24 ve Mercato’da, Lazio’nun Volkan Demirel için Fenerbahçe’nin kapısını çalmaya hazırlandığı yazıldı. Lazio Yönetimi’nin sezon sonunda ayrılacak olan kalecileri Muslera’nın yerine Volkan’ı alabilmek için 8 milyon Euro’luk bütçe ayırdığı detayı da haberde yer aldı. Daha önce de Diego Lugano’nun adı Lazio ve Roma; Semih Şentürk’ün Deportivo, Atletico Madrid, Villarreal, Hercules ve Sevilla; Gökhan Gönül’ün Barcelona; Andre Santos’un Real Madrid; Cristian Baroni’nin Corinthians ile birlikte anılmıştı. Fenerbahçe’de kiralık olarak oynayan Yobo için ortaya atılan iddia daha da ilginç: Roma; Lugano’nun alternatifi olarak Yobo’yu stepnede tutuyor...
Kocaman çok rahatsız
Bu durumdan hayli rahatsız olan Aykut Kocaman, takımıyla yaptığı toplantıda transfer konusu hakkında sadece bir cümle söyledi: Şimdi şampiyonluğu düşünün, transfer Mayıs’tan sonra başlayacak...
BaGa TaRKaN
03.Nisan.2011, 13:32
http://images.iha.com.tr/i//2011/04/02/maintopheadline/IHA_20110402_126473.jpg
Trabzonspor ile şampiyonluk yarışı devam eden Sarı-lacivertliler, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ni düşünerek transfer harekatına başladı. Fransız basınında çıkan haberlerde, Fenerbahçe'nin Fransız takımlarından Lille'in forvet oyuncusu Moussa Sow ile ciddi bir şekilde ilgilendiği iddia edildi.
Haberde, Senegalli forvet oyuncusu Moussa Sow ile Fenerbahçe'nin yanı sıra Newcastle, Juventus, Tottenham ve Paris Saint-Germain'in de ilgilendiği ve başarılı oyuncuyu kadroya katmak istediği belirtildi. Fenerbahçe'nin bu transfer Senegalli oyuncusu Mamadou Niang'ı devreye soktuğu ve 8.5 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.
Senegalli golcü oyuncu Moussa Sow bu yıl Ligue 1'de Lille forması ile 28 maçta 19 gol kaydederken 4 de asist yaptı. Sow 19 golüyle beraber Fransa'da gol krallığı koltuğunda da oturuyor.
Fernando Gago
03.Nisan.2011, 13:42
Her sene Her sene forvet transfer haberlerinden bıktım Şu ortasahaya adam gibi bir oyuncu alınsın artık , öncelik bu olsun
CeNTeR_TR
03.Nisan.2011, 13:59
Fabiano ve Kanoute haberlerini sonrasında Ronaldinho haberini bekliyorum bunlar olmassa basında ilerleme var demektir :n:
GodfatheR
03.Nisan.2011, 14:09
Her sene Her sene forvet transfer haberlerinden bıktım Şu ortasahaya adam gibi bir oyuncu alınsın artık , öncelik bu olsun
Aynen öyle.
Emre'nin yanına çok iyi bi ortasaha oyuncusu almamız lazım. Ayrıca Emre olmayınca da oranın yükünü rahatlıkla çekebilecek bir yedek almamız lazım Emre'nin arkasına.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
03.Nisan.2011, 14:44
Volkan gerçekten mükemmel bir kaleci. Avrupa'da Chelsea,Real,Juve,Inter dışında her takımda 11 oynayabilecek kalitesi olduğunu düşünüyorum.
*Real,Chelsea,Juve,Inter dememin sebebi Casillas,Cech,Buffon,Cesar :)
goosfraba
03.Nisan.2011, 15:14
bilica, cristian ve güiza hariç kadro bozulmayacakmış.
artık bunlar gönderilirse iyi bir ortasaha gelir kanımca :)
nerazzuri
03.Nisan.2011, 15:21
bilica, cristian ve güiza hariç kadro bozulmayacakmış.
artık bunlar gönderilirse iyi bir ortasaha gelir kanımca :)
e bir zahmet umutcum, aykut hoca akıllı adam alacaktır bir orta saha eminim ben.
bir de emenike transferi. mis diyorum mis.
SAİT71
03.Nisan.2011, 15:42
Basında artık anladı Ronaldinho tarzı oyuncuları almadığımızı Dia tarzı oyuncuları sallamaya başladılar :D
ozaniel
03.Nisan.2011, 23:01
Bence Fenerbahçe bu sistemle gidecekse kanat oyuncusu almalı, Özer ve Mehmet Topuz kanatta etkili değil, Dia'nın birçok özelliğini çok beğeniyorum ama golcülük yönü zayıf. Fenerbahçe'de kanat oyuncuları arasında gol atabilen olmadığı için takım Alex ve Niang'ın(biraz da Semih'in) ayaklarına bakıyor. Stoch'un golcülük yeteneği var ama pek şans bulamıyor(bir nedeni var herhalde). Alternatif olarak Andre Santos da kanat olarak denenebilir, ilk geldiğinde kanatta çok başarılıydı.
KaPaLı
03.Nisan.2011, 23:31
Duisburg'tan Olcay Şahan bu seneki ilk transfer bu arada. Tuncay Şanlı'ya benzer bir stili var. Haberin kaynağı Oğuz Yörük.
http://www.medya73.com/images/contents/olcay-sahan-herhta-yolunda-479004.jpg
Redrum
03.Nisan.2011, 23:35
Bilmem farkında mısınız ama Türk oyuncu kalmadı piyasada. Bilhassa hücumcu olarak. Sanırım bunun sıkıntısı çekiliyor.
yaman76hakanFB
03.Nisan.2011, 23:52
Sezon başlarken yapılacak ilk hesap şu olmalı:
-Emre Belezoğlu 34 maçın 17 tanesini kaçıracak; yarım sezon yok.
Buna göre adım atılmalı. Emre'nin ipiyle kuyuya inilmemeli. En ihtiyacımızın olacağı günde ya sakat, yahut cezalı olma ihtimalinin yüksek oranda mevcut bulunduğu asla unutulmamalı. (Belki iyi bir alternatifini bulursak, onu takımdan keser ve Emre'yi çubukluyla görme azabım sona erer. :D)
Diğer anlaşılması gereken: Özer şu haliyle Kasımpaşa'da bile ilk 11'e giremez. Öncesi iyi futbolcu diyorlar. Öncesini bilmem. İzlemedim. Fenerbahçe formasıyla gördüğüm Özer topçu filan değil. Yok sakatlıkmış, kendini bulamamış... Bir zamanlar Antep'ten Kemal diye bir oyuncu almıştık. Bekle Allah'ım bekle; birgün patlama yapacak, sakatlığın etkisi, filan falan... Yıllar geçip gitti. Olacak futbolcu topu ayağına alıp başını kaldırdığında gözlerinden belli olur. Böyle umutsuz vakalarla kadroda şişkinlik yapmamak gerek.
TR.CaPTaiN
06.Nisan.2011, 21:15
http://www.yukleresim.com/images/00436409520843908816.jpg
Şahin Aygüneş: Gönlüm Fenerbahçe'den yana
Kasımpaşa'nın Ümit Milli futbolcusu Şahin Aygüneş, Fenerbahçe başta olmak üzere birçok kulüpten teklif aldığını ifade etti.
İki günlük tatil nedeniyle Almanya'daki ailesini ziyarete gelen Kasımpaşa'nın Ümit Milli futbolcusu Şahin Aygüneş, DHA'ya konuştu. Genç futbolcu, "Gelecek yıl Avrupa Kupaları'nda futbolumu göstermek istiyorum. Bu nedenle üç büyüklerin yanında Bundesliga'dan gelen tekliflerden birisine ailemle oturup karar vereceğim. Gönlüm ise Fenerbahçe'den yana" dedi.
Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'da forma giyen Şahin Aygüneş, Fenerbahçe başta olmak üzere birçok kulüpten teklif aldığını ifade ederek, "Gelecek yıl Avrupa kupalarında futbolumu göstermek istiyorum. Kasımpaşa takımında oynamaktan çok memnunum. Fakat benim hedefim yükseklerde. Bu nedenle başta Fenerbahçe olmak üzere üç büyüklerin yanı sıra Lazio ve Roma'dan teklif geldi. Ayrıca Bundesliga'dan evimize 25 kilometre uzaklıktaki 1899 Hoffenheim'dan ve Eintracht Frankfurt ile Stuttgart'tan da gelen tekliflerden birisine ailemle oturup karar vereceğim. Gönlüm ise Fenerbahçe'den yana. Ama ben profesyonel bir futbolcuyum. Nerede oynarsam, o formayı en son gücüme kadar terletirim" dedi.
ALEX HAYRANI
Türkiye'de Alex'in futbolunun hayranı olduğunu vurgulayan Şahin Aygüneş, "Böyle bir yıldızla oynamaktan mutlu olurum, gurur duyarım. Gollerimin sayısı da lokum gibi paslar atan Alex'le daha fazla olur. Küçüklüğümde Hakan Şükür'ün futboluna hayrandım. Ayrıca Trabzonsporlu Hami'yi de beğenirdim. Zaten oyun stilim ve sert şutlarımı ondan kopya ettim diyebilirim. Ayrıca bir diğer hedefim Hiddink ile yeni yapılanmaya giden A Milli Takım" diye konuştu.
GIDA ALERJİSİ HEDEFLERİNİ GERİYE İTTİ
Kasımpaşa'da bu sezon gıda allerjisi olması nedeniyle 8 maç sahalardan uzak kaldığını vurgulayan Şahin, şunları söyledi:
"Yedğim bir doğum günü pastası nedeniyle vücudumda allerji oldu. Bunun yüzünden çok iğne ve ilaç tedavisi uygulandı. Bu nedenle formamdan uzak kaldım. Daha sonra ise toparlanıp önce Kasımpaşa'da tekrar formamı giydim. Sonra da Ümit Milli Takım maçında gollerimi atmaya başladım."
GOL ATMAK MUTLULUK VERİYOR
Kasımpaşa'nın geçen sezon önce Fenerbahçe'ye, sonra da Beşiktaş'a attığı gollerle rakiplerine zirve yolunda adeta darbe vuran Şahin Aygüneş, "Gol atmak mutluluk veriyor. Gollerimin arkası gelecek. Ay yıldızlı formayı giymek istiyorum. Bunun için çok çalışıyorum. İnşallah milli formayla Avrupa Şampiyonası'na katılırım. Ayrıca hayalim Bundesliga'da oynamak. Bunu bir gün mutlaka başaracağım" dedi.
FENER'E ATTIĞI GOLÜ UNUTAMIYOR
İki yıl önce Fenerbahçe deplasmanında 3-1 galip geldikleri maçı ve attığı golü hiç unutamadığını söyleyen Şahin, "Olimpiyat Stadı'nda iki oyuncu değişmişti. Hocam oyuna sokmak için beni de çağırınca adeta ayaklarım titredi. Oyuna girdim ve önüme düşen topu Fenerbahçe kalecisi Volkan'ın yanından filelere yolladım. Sonrasını adeta bilmiyorum. Film kopmuştu adeta. Öyle koşmuşum ki, maçın daha 9 dakika oyanacağını bile unuttum. Gol sevinci yaşarken koşmaktan yoruldum. Bu golü unutmak imkansız. Ayrıca Galatasaray ve Beşiktaş'a attığım goller de çok önemliydi" ifadesini kullandı.
İstanbul güzel ama ailesini çok özlüyor
AİLESİNİ ÖZLÜYOR
Almanya'daki ailesini de çok özlediğini belirten Şahin Aygüneş, şöyle konuştu:
"İstanbul benim için rüya kent. Fakat her şeyi zamanında yapmak gerek. Fakat yıllarca beni antrenman ve maçlara taşıyan babam Orhan ve annem Derya, kızkardeşim Şüheda ile özellikle 4 yaşındaki kardeşim Efekan'ı çok ama çok özlüyorum. Her fırsatta Almanya'ya ziyarete gelip hasret gideriyorum. Tabii ki Türkiye'de başlarda sıkıntılar oldu. Bunun üstesinden gelmek için de sabırlı bir şekilde çok çalıştım. U19'da başladığım Türkiye Milli Takım formalarını 50'ye yakın taşıdım. Bu yüzden sezon başında, içlerinde üç büyüklerin de olduğu çok teklif var. Menajerim Ekrem Onuk ve ailemle birlikte gelecek sezon gelen tekliflere oturup karar vereceğim."
Sporx
-------
Şahin benim beğendiğim bir oyuncu. Umarım bu transferi gerçekleştiririz.
KaPaLı
06.Nisan.2011, 23:30
Şahin çok iyi transfer olur, ama topla çok oynama hastalığından vazgeçerse.
ForsakeN
06.Nisan.2011, 23:47
Şahin çok iyi transfer olur, ama topla çok oynama hastalığından vazgeçerse.
Fener'e gelince mucburen vazgeçer o huyundan. Mehmet Topuz bile değişti bize gelince :)
A.FaruK
07.Nisan.2011, 15:09
Fener'e gelince mucburen vazgeçer o huyundan. Mehmet Topuz bile değişti bize gelince :)
Aynen katılıyorum. Mehmet gibi Kayserideyken ortasahadan gol arayan bi adam bile değiştiyse pek ala Şahinde değişir bence. Gerçi Mehmet yine o günleri aratmayacak hareketler yapıyorya neyse yinede hergün biraz daha takım oyuncusu olma yolunda ilerliyor. Şahinde bence potansiyeli olan iyi bir futbolcu.
titates1
07.Nisan.2011, 20:15
Şahin güzel bir alternatif olur , yiğit incedemir de alınmalı bana göre
CeNTeR_TR
07.Nisan.2011, 20:20
Yiğit İncedemir , Yiğit Gökoğlan , Alper Potuk , Şahin Aygüneş iyi alternatif olur takıma..
Orhan Şam ile de görüşülüyormuş heralde umarım transfer edilir.
TR.CaPTaiN
07.Nisan.2011, 20:57
Sezon sonunda Bilica, İlhan, Cristian ve Güiza'yı göndermeliyiz. Bilica ve İlhan yerine Kayseri'den Serdar Kesimal, Gençlerbirliği'nden Orhan Şam'ı almalıyız. Cristian yerine kalitesi tartışılmayacak üst seviye bir defansif ortasaha almalıyız. Güiza yerine ligimizden Şahin, Mustafa Pektemek gibi oyuncuları değerlendirebiliriz. Bu oyuncular haricinde daha geniş bir kadroya sahip olmak adına da Gaziantep'ten Murat ve birkaç gurbetçi oyuncu transferiyle kusursuz bir kadromuz olabilir.
titates1
07.Nisan.2011, 22:09
Defansif orta saha italya ingiltere veya fransa gibi sert liglerden gelmeli ve sadece kesici rolü üstlenmemeli pres özelliği çok yüksek olmalı.Palombo falan alınsa ya :)
CeNTeR_TR
07.Nisan.2011, 22:10
Appiah Appiah Stephan Appiah ((:
KaPaLı
07.Nisan.2011, 23:31
Zaten Bilica'nın bileti çoktan kesildi. Onun yerine biri gelecektir kesin. Güiza ayrılırsa Şahin gelir ve Gökhan'da alternatif olur seneye. İBB'de hiçte fena oynamıyo Gökhan Ünal.