Log in

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 [86] 87 88 89 90

antiochia
03.Şubat.2014, 18:22
Takımın yerli forvet, yerli sağ bek ve oyun kurucu orta sahaya ihtiyacı var..Ama yapmayacağız herhalde transfer..Umarım pişman olmayız.
Cisse ve Demba Ba ilaç olmaz bu takıma..Takıma Drogba tarzı, hatta Lukaku tarzı oyuncu lazım. Benim bildiğim kadarıyla piyasada böyle oyuncu yok alınabilecek..

antiochia
03.Şubat.2014, 18:25
Ya arkadaşlar ne Niasse ne de Kampl şuan olmaz, olmamalı. ne de başka bir yabancı.

Özellikle yabancı transferleri çok düşünülüp yapılmalı. Sonra elden çıkarmak çok zor oluyor. Şuan ligin en büyük favorisiyiz, 7 puan öndeyiz, ne transferi yahu. Transfer elbette gerekiyor takıma ama şimdi zamanı değil. Alacağımız adamlara ya çok büyük paralar vereceğiz ya da takımında istenmeyen adam olacak. 1-2 maçlık yabancı forvet mi alınır. Sen Fenerbahçeysen o 1-2 maçı Emenikesiz Webosuz kazanmak zorundasın.

Gelecek sezon Kuyt kalır takımda, kalmalı. Ben Kuyt'ı beğeniyorum. Tecrübeli oyuncular olacaksa takımda bu ilk isim Kuyt olur. Meireles'in Yobo'nun olduğu takımda Kuyt'a hayli hayli yer vardır.

Webo kalabilir ama bence gerek yok. Webo kötü oyuncu demiyorum. Yedek kulübemizde yedek forvetimiz Türk olsun. seneye 5'e düşecek yabancı sayısı. Webo'yu tribüne yollamak mantıklı değil. Hatta bana kalsa Sow'u da yollarım. Ondan gelecek parayla mükemmel bir kanat alırım.

Gelecek sezonki istediğim 11;

--------------Emenike

XXX --------------------- Kuyt

---------Alper Salih(Emre)

------------Topal

Caner Egemen Bruno GG

----------Mert

Bu arada en büyük transferimiz Canerle sözleşme yenilemek olacak.
Bence seneye hızlı ve hava toplarına hakim,pozisyon bilgisi iyi, oyunu kurabilecek stoper, Kanat oyuncusu,Oyun kurucu orta saha ve yedek sağ bek, yedek yerli forvet lazım..
Ben olsam Kuyt,Bruno,Emre'yi düşünmezdim.(Kuyt belki)

ForsakeN
03.Şubat.2014, 18:34
Alves'i hata yaptı diye hemen silmeye gerek yok. Bazen konsantrasyon kaybı yaşasa da genel anlamda takımın defansına güç katıyor. Değişik özellikleri olan bir oyuncu, ihtiyacımız var kendisine. Egemen'in daha fazla dezavantajları var.

Ben olsam önümüzdeki sene

Topal'ı ve Gökhan'ı yedekleyecek bir Türk önlibero( piyasada iki mevkide oynayabilen çok sayıda oyuncu var)

Yedek ama etki yaratabilecek Türk forvet,

Her iki kanatta da oynayabilen kanat oyuncusu( veya Stoch! )

Ve de kesinlikle ama kesinlikle oyun zekası yüksek, teknik bir ortasaha transferi yapardım.

Gidenler;

Meireles ( Türkiye'ye bariz yatmaya gelmiş )
Selçuk ( artık yeter)
Webo (yaşlandı)

olurdu..

Bu sene öyle veya böyle şampiyon oluruz heralde.

Namzet
03.Şubat.2014, 19:03
Niasse maalesef büyük takımların oyuncusu değil. Ben eğer büyük bir takıma transfer olursa biter onun da kariyeri diye düşünüyorum.

Yani en azından şuanlık acele etmemeli. Bizim maçlarda Kampl'a uyuz olmuştum ama saçmadır ki o zaman ''Böyle adamlardan nefret ediyorum'' dediğim oyuncuyu bu son 1 aydır bende istiyorum. :icon_biggrin:

Niasse transfer edilse emin ol sırıtmaz,Emenike tarzı bir oyuncu sisteme de uygun

Universal
03.Şubat.2014, 19:47
Belki biz para kazanamayacağız; ama Caner gitsin hele hele Liverpool ise gitsin. Koskoca Dünya'da bir İspanya'da milli takım seviyesinde oyuncumuz var.

davidvilla
03.Şubat.2014, 20:01
Bence seneye hızlı ve hava toplarına hakim,pozisyon bilgisi iyi, oyunu kurabilecek stoper,

thiago silva var ama tanıma tam uyar mı bilemedim :D

nerede abi öyle stoper. bence defans hattı 10 numara takımın. hiç elleşmeye gerek yok.

Kaka Leite
03.Şubat.2014, 20:04
Bruno harika yahu niye adamı istemiyorsunuz. Tecrübeli ve oldukça tenik bir stoper bence sadece bazen hırsına yenik düşebiliyor.

Hsyn53Yvz
03.Şubat.2014, 20:05
Ömer Temelli, Roma'dan Salih'e teklif olduğunu doğruladı: https://twitter.com/OmerTemelli/status/429633552544980992

zarateray
03.Şubat.2014, 20:08
Fenerbahce sene sonu icin Joel Campbell ile söz kesmiş basarılı olacagını dusunuyorum

ReaList
03.Şubat.2014, 21:08
Ömer Temelli, Roma'dan Salih'e teklif olduğunu doğruladı: https://twitter.com/OmerTemelli/status/429633552544980992
Yazık günah göz göre göre Cristian, Selçuk, Holmen gibi adamların varlığıyla solduracaklar çocuğun geleceğini. Bırakın da gitsin.

antiochia
03.Şubat.2014, 21:10
Bruno Alves'e için ısınmadı. Çok fazla hata yapıyor ve ağır...

himone
03.Şubat.2014, 22:06
Fenerbahce sene sonu icin Joel Campbell ile söz kesmiş basarılı olacagını dusunuyorum

Ben de şimdi haberi okuyunca hemen baktım ama oyuncu bu kadar formdayken alabilirsek büyük iş olur. Yunanistan'da 20 maçta 8 gol 9 asistle oynamış. Bakalım hayırlısı takımın yaşı düşünüldüğünde Kampl ve Campbell gibi oyunculara çok ihtiyacımız var.

Bence Kuyt artık kesik yemeli, koşup mücadele ediyo diyosunuz ama en başında topu bu kadar basit kaybetmese çok koşmasına gerek kalmaz zaten. Ve son zamanlarda öyle aman aman da koşmuyor ciddi bir fiziksel düşüş görüyorum ben. Meireles ve Cristian da gönderilmeli artık bu adamların yüzünden 2-3 yıldır düzgün maç izleyemez olduk.

Selçuk, Yobo, Krasic, Cirstian, Meireles ve Kadlec gönderilmeli ve talibi varsa Stoch da satılmalı. Bunları yaparsak zaten kadroyu çok iyi bir şekilde açmış oluruz. İlk 11'e 1 kanat 1 orta saha yedek için de bir sağ bek ile defans yeterli olur bence. Seneye de Avrupa'da olmayacağımız için kadroyu revize etmekle meşgul olmalıyız.

Bruno Alves, Webo ve Kuyt'ı da öbür sene göndeririz. Avrupa'da yokken kadroda durabilirler ama bu adamlar bizi seneye bütün sezon taşıyamazlar artık. Ve mümkünse bu kadar çok yaşlı oyuncuları almaktan vazgeçelim. 1-2 tane neyse de bütün takım bu kadar yaşlı adamdan oluşmamalı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Şubat.2014, 02:59

boyle bir transferi hic duymadim. ayrica soz kesti derken neyi kastettin. arsenalin 2016ya kadar sozlesmeli futbolcusu cunku, once takimiyla anlasman gerekir.

edit: eurosport haber yapmis, dogrulugu nedir bilinmez. fenerbahcede alisik degiliz biz 6 ay onceden transfer gorusmesi yapilmasina :D

nerazzuri
04.Şubat.2014, 09:39
geçmiş olsun, transfer dönemi bitti sanırım? sow'la yola devam. :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Şubat.2014, 00:19
kagawa ile ilgili dedikodular varmis fenerbahcenin ilgilendigi konusunda. son zamanlarda manuda gozden cikarildi gibi, mata da transfer edilince bosa cikti. soylentiler bos degildir umarim. alinirsa guzel olur.

edit: bu arada canerle birlikte TFFye gore baroni ve gokhan gonulun de sozlesmeleri sona eriyor bu sezon sonu. gg yasi ilerledigi icin pek endise kalmadi sanirim, cunku haberi yapilmadi hic. halen kontrat yapilmamis olmasi ilginc.

Redrum
05.Şubat.2014, 01:51
kagawa ile ilgili dedikodular varmis fenerbahcenin ilgilendigi konusunda. son zamanlarda manuda gozden cikarildi gibi, mata da transfer edilince bosa cikti. soylentiler bos degildir umarim. alinirsa guzel olur.

edit: bu arada canerle birlikte TFFye gore baroni ve gokhan gonulun de sozlesmeleri sona eriyor bu sezon sonu. gg yasi ilerledigi icin pek endise kalmadi sanirim, cunku haberi yapilmadi hic. halen kontrat yapilmamis olmasi ilginc.

Kulubün uzatma opsiyonu vardır büyük ihtimalle 1 veya 2 yıllık.

KanaKe
05.Şubat.2014, 16:36
baroninin sözlesmesi gecen sene uzatildi 2016 ya kadar.. tff geri kalmis :)

birde bizde hicbir zaman sezon ortasinda sözlesme yenilemesi olmadi yildirim döneminde... sezon sonu otururlar anlasirlar gökhan zaten kalir büyük ihtimalle cünkü alternatifi yok takimda ve iyi para aliyor formunda olsada olmasda zaten 11 de cikiyor adam her maca :)

kagawanin gelecegine ihtimal vermiyorum cünkü 2 sene avrupada yokuz.. yillik ücretinde bonkör davranip getirirlerse felan o ayri tabi..

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Şubat.2014, 21:18
bu seneyi kazasiz atlatir da sampiyon olursak onumuzdeki yaz ersun yanaldan epey bir revizyon bekliyorum kadroda. maddi imkanlar da varken cok iyi secimler yapacagindan eminim. yeter ki show delisi yoneticiler, menajerlerin tuzagina dusup sacma sapan isleriyle teknik kadroyu saptirtmasin. bunun icin de adam gibi bir genel menajer sart aslinda bize. besiktastaki onder ozen gibi.

eng1n
05.Şubat.2014, 21:27
Baroni seneye Türk statüsünde oynayacak galiba. net iyi yedek olur o yüzden kalmasından yanayım ben seneye.

GeNç KaRTaL
05.Şubat.2014, 22:54
Baroni seneye Türk statüsünde oynayacak galiba. net iyi yedek olur o yüzden kalmasından yanayım ben seneye.

5 sene sonra Türk vatandaşlığı aldıktan sonra Türk statüsünde oynamak için bir 5 sene daha bekleme kuralı değişti mi?

sui generis
05.Şubat.2014, 23:03
Şemsi o milli olanlar için. milli olmayanlar için ek 5 yıllık süre yok diye biliyorum.

Aynen çok iyi olur. Baroni, sonradan oyuna girerek skora etki edebilecek bir isim.

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Şubat.2014, 23:28
kimse turk statusunde bir baroniye hayir demez zaten. ama yabanci kontenjanini dolduracak kadar oyuncu degil maalesef.

sananes
06.Şubat.2014, 13:33
Joel Campell'ı ben Arsenal'den önce keşfettim bizimkiler tamamen patladıktan sonra farkına varabiliyorlar. Şu saatten sonra alırsın almasına da sokak ağzıyla konuşacak olursak biraz "tuzlu" olur.

himone
06.Şubat.2014, 21:49
Joel Campell'ı ben Arsenal'den önce keşfettim bizimkiler tamamen patladıktan sonra farkına varabiliyorlar. Şu saatten sonra alırsın almasına da sokak ağzıyla konuşacak olursak biraz "tuzlu" olur.

Tuzlu falan önemli değil. Gidip 10 milyon Euro'ya Meireles gibi adam alacaklarına 15 milyona böyle adamlar alsınlar. Artık ben paranın hesabını yapmıyorum kaliteli adam alsınlar yeter. Maliyet konusunda her türlü sınıfta kalıyoruz zaten.

Escochae
20.Mart.2014, 16:00
Joel Campell haberleri tekrar çıkmaya başladı. Umarım alırız tam istediğim tarzda bi oyuncu

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mart.2014, 16:38

Tuzlu olacaksa kalsin, dedigin gibi boyle adamlari parlamadan once bulup getirmeli. Emenikenin katkisinin ne olacagi bilindigi icin 10m veriliyor ama campell icin bu olcude para vermek riskli yatirim olur.

mwaru
20.Mart.2014, 17:06
http://www.footballuser.com/formations/2014/03/957176_Fenerbahce_SK.jpg
Şöyle bir kadro kursak ya. :)
Aklımda bi kaç tane stoper var da bizim yönetim o kadar harcama yapmaz.

Banega
20.Mart.2014, 17:16
http://www.footballuser.com/formations/2014/03/957176_Fenerbahce_SK.jpg
Şöyle bir kadro kursak ya. :)
Aklımda bi kaç tane stoper var da bizim yönetim o kadar harcama yapmaz.

Mandzukic dışındakiler gelir ama onların da peşine çoktan Bayern,Liverpool,Arsenal vb. takımlar takılmış, dediğin gibi hocam gelse Kampl ve Mane takıma inanılmaz bir güç katar :)

nerazzuri
20.Mart.2014, 17:19
Mane,Kampl artık o tren geçti. Salzburg'da mükemmele yakın performans gösteriyorlar. Sezon sonu yedirmezler bize.

Sene başında imkanımız varken alacaktık Kampl'ı. Zaten Mane için bir ilgimiz olduğunu zannetmiyorum.

Raul Meireles
27.Mart.2014, 00:41
Demba Ba'nın Chelsea'den ayrılacağını gördüm bazı yerlerde. Sow kankasını ikna etse de alsak şu Ba'yı :D Hoffenheim zamanından beri takip ettiğim sevdiğim bir isim ben gelmesini isterim ama forvette alternatif var. Ya da Webo gönderilip yerine alınabilir belki.

himone
27.Mart.2014, 20:16
Yok artık bir de Ba'yı mı alıcaz, 5 forvetle oynarız artık.

Emre 3 hafta oynadı ve kalitesi hemen belli etti kendisini, bence kesinlikle Emre kalitesinde bir adam bulmalıyız, bir tane de kanat yeterli.

ReaList
27.Mart.2014, 20:19
Webo gider Demba Ba gelir.

Sadixx
27.Mart.2014, 20:27
Bize oyun kuracak bir adam lazım.

eng1n
27.Mart.2014, 20:43
Webo'yu yedekte oturtuyoruz da Ba'yı yedekte oturtamayız arkadaşlar o yüzden mantıksız transfer olur onun yerine bir Türk forvet lazım bize Mevlüt en iyi seçenek gibi.

di canio
28.Mart.2014, 04:26
Bize takımı hücumda yönlendirecek, oyun zekası üst düzey hücuma dönük orta saha oyuncusu lazım aslında. Takımın ofansif olarak oyun zekası en gelişmiş oyuncusu Cristian. Onun da durumu herkesin malumu. Zor olacağını biliyorum ama Diego Ribas en ideal çözüm bence. Avrupa'da olmayacağımız için üst düzey bir yabancı zor olacaktır ama.

Yerli forvet de çok önemli eksik.

sananes
28.Mart.2014, 09:02
Seneye mümkünse eğer birebir Chelsea'nin taktiğini kopyalamalıyız. yani 2 tane defansı daha iyi orta saha önüne 3 tane driblingi olan hareketli orta saha ve emenike gibi bir forvet.

Bu bağlamda Sow iyi bir teklif gelirse satılırsa benim hosuma gider.

nerazzuri
07.Nisan.2014, 11:38
Bize oyun kuracak bir adam lazım.
Selçuk İnan. :)

Webo'yu yedekte oturtuyoruz da Ba'yı yedekte oturtamayız arkadaşlar o yüzden mantıksız transfer olur onun yerine bir Türk forvet lazım bize Mevlüt en iyi seçenek gibi.
Burak Yılmaz. :)

at fava bekle.

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Nisan.2014, 12:59
Selçuk İnan. :)

Burak Yılmaz. :)

at fava bekle.

selcuk zaten ersun hocanın adamı, gel derse gelir. Burak da zor değil, onun da gözü dışarda. Yaşları biraz ilerlemiş de olsa takıma katkıları büyük olur. Şahsen gelsinler isterim.

attirson
07.Nisan.2014, 14:03
Selçuk gelsin isterim ama Burak kalsın.

europeanconquer
07.Nisan.2014, 14:23
Arda Turan :)

Burak zaten gitmez Fener'e,Selçuk'ta Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamaz bence,giderse Avrupa'ya gider.

https://pbs.twimg.com/media/Bkkcj8RCUAAOt5l.jpg

nerazzuri
07.Nisan.2014, 14:29
iyi hoş diyorsun canım da, para bul bilmem ne galatasaray'lıyım diyen kişi o formayı kaptanlık bandını çıkartıp kenara verir mi?

dediğimi yanlış anlama bunları yaptı diye fenerbahçe'ye gelecek demiyorum ama futbolda her ihtimal vardır bana göre. bu tip lafları eden kaç tane futbolcu,karakter gördük. :)

bi' yerden duyum aldım demiyorum, ama ihtimali bu kadar fazla görmesem buraya yazıp tartışma ortamı yaratmam. :)

hatta diyorum ki ersun hoca kalır, sözleşmesi uzatılırsa o zaman görün. :)

europeanconquer
07.Nisan.2014, 14:32
iyi hoş diyorsun canım da, para bul bilmem ne galatasaray'lıyım diyen kişi o formayı kaptanlık bandını çıkartıp kenara verir mi?

dediğimi yanlış anlama bunları yaptı diye fenerbahçe'ye gelecek demiyorum ama futbolda her ihtimal vardır bana göre. bu tip lafları eden kaç tane futbolcu,karakter gördük. :)

bi' yerden duyum aldım demiyorum, ama ihtimali bu kadar fazla görmesem buraya yazıp tartışma ortamı yaratmam. :)

hatta diyorum ki ersun hoca kalır, sözleşmesi uzatılırsa o zaman görün. :)

İyi bakalım,bekleyelim görelim.Ben de imkan vermiyorum,hadi satmaya kalktık diyelim,şu yabancı sınırı ortamında Fenerbahçe bu oyuncuları göndereceğimiz son takım olur.

William Rookwood
07.Nisan.2014, 14:41
Nereden nereye geldi selcuk muhabbeti. Dün formayi cikardi diye Beşiktaş istemiş, Fenerbahce'ye gönderiyoruz, takımdan defolup gitsin diyoruz. Enteresan bir ulkeyiz gerçekten. :)

byrocky
07.Nisan.2014, 15:18
Selçuk Fener'e gitmez demeyin. Trabzonspor'dayken Türkiye'de TS'den başka takımda oynamam demişti bilginiz olsun :) Futbol bu sonuçta.

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Nisan.2014, 16:24
İkisi de fenerde oynar, tanju da sergen de zamanında fenere geldi. Kimler gelmedi ki fenere. Ki selcuk ve burak çok da gs simgesi topçular değil yukarda saydıklarım kadar. Ama sabri zor bak, onun gelmesi imkansız :n:

footballer33
07.Nisan.2014, 22:30
'Kefen giyerim GS forması giymem' diyen Balic'i unutmayın, Revivo'yu, Emre'yi, Burak Yılmaz'ı, Tümer Metin'i, Sergen'i... Daha sayayım mı? Selçuk İnan da GS'den ayrılırsa gelebilir FB'ye ya da Beşiktaş'a. Endüstriyel futbolda her şey mümkün artık. Ayrıca Trabzonspor'dan ayrılırken de Avrupa'ya gideceğini söylüyordu Selçuk. 1,5 ay sonra, lig bitince göreceğiz bakalım ne olacağını.

attirson
07.Nisan.2014, 22:54
'Kefen giyerim GS forması giymem' diyen Balic'i unutmayın, Revivo'yu, Emre'yi, Burak Yılmaz'ı, Tümer Metin'i, Sergen'i... Daha sayayım mı? Selçuk İnan da GS'den ayrılırsa gelebilir FB'ye ya da Beşiktaş'a. Endüstriyel futbolda her şey mümkün artık. Ayrıca Trabzonspor'dan ayrılırken de Avrupa'ya gideceğini söylüyordu Selçuk. 1,5 ay sonra, lig bitince göreceğiz bakalım ne olacağını.

Özellikle Tümer'in altını cizmek lazım.Adam bir ay önce taraftara tezahurat yaptırdı Fener'e küfrettirdi bir ay sonra baktık Fenerbahce forması giymis. :D Ayrıca dedigin gibi Selcuk İnan'da Ts'den gidersem ancak avrupada oynarım demisti.Her oyuncu her takıma gidebilir bu konular cok konusuldu cok örnekler var.

davidvilla
07.Nisan.2014, 23:02
Özellikle Tümer'in altını cizmek lazım.Adam bir ay önce taraftara tezahurat yaptırdı Fener'e küfrettirdi bir ay sonra baktık Fenerbahce forması giymis. :D Ayrıca dedigin gibi Selcuk İnan'da Ts'den gidersem ancak avrupada oynarım demisti.Her oyuncu her takıma gidebilir bu konular cok konusuldu cok örnekler var.

Ve o tumer simdi ahlak bekcisi oldu :) ortayi yapmissin vurmadan gecmiym dedim ;)

europeanconquer
08.Nisan.2014, 01:20
Abdurrahim Albayrak: "Selçuk İnan Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımda oynarsa kellemi keserim."

Yapmayın beyler yapmayın bir insanın kanı ellerinize bulaşacak :n:

sarianet
08.Nisan.2014, 02:32
sabri bile gelsin şu takıma ama burak gelmesin

davidvilla
08.Nisan.2014, 02:43
sabri bile gelsin şu takıma ama burak gelmesin

Olmaz beyler selcuk burak ikili paket halinde. Maalesef bozamiyoruz. :)

Rsa
08.Nisan.2014, 03:57
Selçuk'a eyvallah da Burak uzak dursun. Taraftar da büyük tepki gösterir böyle bir durumda. Gerçi ben herhangi bir girişimde bulunacağımızı sanmıyorum ne Selçuk için ne Burak için.

byariff
08.Nisan.2014, 04:06
selcuku verebiliriz 6m euro ya. ersun yanal nerde oynatcagini bilir selcugu ve bayada verim alir ayni terim gibi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Nisan.2014, 12:13
Burak niye istenmiyor anlamadım. Adam 2 sezonda 60 gol atmış, hele de ekurusu ile aldın mi tadından yenmez. Hazır takımlarında istenmiyorken bedavaya kaçırmak lazım. Bonservis falan verilmemesi ya da cüzi rakamlar olması şartıyla çok iyi transfer olur.

davidvilla
08.Nisan.2014, 12:20
Burak niye istenmiyor anlamadım. Adam 2 sezonda 60 gol atmış, hele de ekurusu ile aldın mi tadından yenmez. Hazır takımlarında istenmiyorken bedavaya kaçırmak lazım. Bonservis falan verilmemesi ya da cüzi rakamlar olması şartıyla çok iyi transfer olur.

Sakin :) kim dedi istenmiyor diye :)

ReaList
08.Nisan.2014, 12:26
Selçuku alalım, hazır Fernandes'in sözleşmesi bitiyor onu da alalım orta alanda combo yaparız (: Trnin Bayern Munihi olmak burdan geçer, Ligdeki kaliteli oyuncuları topla ve oyna.

sarianet
08.Nisan.2014, 13:11
+ melo gönderilyorsa onu da alak nası olsa deplasman yasağı var en azından tezahurat falan yaparlar kalabalık gösterirler
hiçbişi olmassa zengin durur :D

sui generis
08.Nisan.2014, 13:17
Burak, Selçuk ve Fernandes kulağa çok hoş geliyor. Yolla yobo, kadlec, cristian, holmen, meireles, krasiç, stoch, webo'yu sonra keyfine bak :)

SAİT71
08.Nisan.2014, 13:20
Selçuk gibi bir oyuncu kendini bulması durumunda çok yarar sağlayabilir. Ancak Burak'ı falan almak saçma olur. Adamı zaten göndermiştik. Elimizde yeterince forvet var. Hem Burak nereden çıktı onuda anlamıyorum. İlla o da ayrılacağım diye tutturacak değil ya.

nerazzuri
08.Nisan.2014, 13:43
Selçuk'ta, Burak'ta bulunmaz hint kumaşı ligimiz için. Hiç bir takımın burun kıvırma lüksü yok ligimizde.

İki oyuncuyu da doğru kullanıp, gereken değeri verdiğiniz zaman ne kadar katkı sağladıkları ortada. Bu gergin ortamda ayrılmak istemelerinden yararlanılabilir. Şahsen ben öyle düşünüyorum.

Webo gelmiş 32sine. Sow'un performansı ortada. Emre yaşlanmış. Cristian,Holmen,Selçuk Ş durumları ortada. Meireles gidecek mi, kalacak mı? Selçuk İnan'ın verebileceği katkıyı tahmin edersiniz. Burak'ın 3-4 yılıık gol istatistiği ortada.

İşte bunlar hep fırsat. :)

Burak az ihtimal olsa da Selçuk'un formayı çıkartıp vermesi, Ersun hocanın takımın başında olması, bu şekilde transferleri seviyor olmamız nedeniyle Selçuk ihtimalini çok görüyorum.

Tekrar tekrar söylüyorum benimkisi bir duyum değil, yaklaşık 10 yıllık bir gözlem, tahmin. :)

ReaList
08.Nisan.2014, 13:52
Mert
Gökhan - Alves - Egemen - Caner
Meireles - Fernandes - Selçuk
Transfer - Emenike - Sow (Ya da Transfer)

Yedekler: Volkan, Bekir, Hasan, Emre, Alper, Topal, Salih, Recep, Kuyt,

Diğer kalanları gönder al sana Türk Bayern Münih.

sarianet
08.Nisan.2014, 13:54
alper kendini geliştirirse ne yeni emre aramaya ne de selçuğa ihtiyacımız kalır
zaten sinyallerini de verdi umarım kendini geliştirir

sui generis
08.Nisan.2014, 13:58
Aras Özbiliz'i de alsak ya :D

ReaList
08.Nisan.2014, 14:00
alper kendini geliştirirse ne yeni emre aramaya ne de selçuğa ihtiyacımız kalır
zaten sinyallerini de verdi umarım kendini geliştirir
Alper de olsun Emre de olsun Selçuk da olsun hepsi olsun yani Ahmet. Seneye kadromuzu daha güçlü tutarak tarihi bir farkla şampiyonluk istiyorum. Yedeklerin de en az sahadakiler kadar kaliteli olursa sırtın yere gelmez. Abuk subuk adamlara (Kadlec, Holmen vs) Dünyanın maaşını veriyoruz. (Yıllık 8 m lira civarı) veriyoruz. Bari bu adamlara verelim de Bi işe yarasın.

Facx
08.Nisan.2014, 14:00
Sneijder ı de verelim isterseniz ?

sui generis
08.Nisan.2014, 14:03
Sneijder ı de verelim isterseniz ?

Elde boşta kalacak Fernandes varken Sneijder tuzlu olur, masraf yapmaya gerek yok.

E.Cartman
08.Nisan.2014, 14:11
Ne güzel coşmuşunuz gençlik :n::n: Yok öyle ucuza ya da beleşe Selçuk Burak verin 30 milyon € + destekleyin yabancı sınırının kalkmasını anlaşalım :0:

byariff
08.Nisan.2014, 14:13
gece 6m euro diye yanlis yazmisim alperin 7-8 ettigi ortamda selcugun 15 etmesi lazim istatistikleri belli... sahsem bulunmaz hint kumasi degil ben olsam verirdim yerinede gokhan inleri alirdim yada hakan calhanoglu :D

davidvilla
08.Nisan.2014, 14:15
Selçuku alalım, hazır Fernandes'in sözleşmesi bitiyor onu da alalım orta alanda combo yaparız (: Trnin Bayern Munihi olmak burdan geçer, Ligdeki kaliteli oyuncuları topla ve oyna.

İşte siz b munich biz mochengladbach zaten :)

ReaList
08.Nisan.2014, 14:18
Hakan Çalhanoğlu'nu 20 milyon €'dan aşağı vermezler. Alınır mı? Alınır 10 yılını kurtarır senin. Ancak Salih ve Recep gibi iki cehver varken Hakan anlamsız.

eng1n
08.Nisan.2014, 14:25
son zamanlarda GS'den direk FB'ye geçen futbolcu yok galiba aynı şekilde tam tersi de yok Kazım transferi dışında o yüzden bu transferlerin olması imkansız bence.

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Nisan.2014, 14:37
Sohbet konunuza bakıyorum, orda 5 para etmez dediginiz adamlar talip çıkınca kıymete biniyor. Yemezler :D

Çok masraflı olmadığı sürece ikisi de gelsin isterim. Burak zaten bizden gitti demissiniz de aradaki geçen 4 yıl turkiyede değildiniz sanırım. O günkü burakla alakası yok, hazır pişmiş al oynat.konu selçuk ve buraksa hiç düşünmeden alirdim şahsen yönetici olsaydım. Çok tuzlu da olmaz, ikisi de transfer listesinde.

europeanconquer
08.Nisan.2014, 15:26
Ohohooo iyice uçmuş buralar,hayırlı işler beyler. :n:

nerazzuri
08.Nisan.2014, 15:30
Ohohooo iyice uçmuş buralar,hayırlı işler beyler.

itinayla ortalık karıştırılır. :icon_cool:

:n:

he şöyle arkadaş biraz canlansın şu forum, eskiden böyle miydi. :D

SAİT71
08.Nisan.2014, 15:33
Bencede hayal kuruyoruz. Olursa iyi olur ama gidipte 5-6 milyon euro falan bonservis verip almak saçma olur. Galatasaray'da her ne yaparsa yapsın zaten sözleşmesini fesh edemez. Bu durumda bize gelmesi çok zor... Gökhan İnler'i Meireles ile takas falan edebilsek aslında Selçuktan falan daha karlı olur bizim için :D

William Rookwood
08.Nisan.2014, 16:04
Gökhan İnler'de bu sezon çok formsuz. Napoli'nin kapısı çalınırsa anlaşılabilir bence.

Banega
08.Nisan.2014, 16:21
Gökhan İnler'de bu sezon çok formsuz. Napoli'nin kapısı çalınırsa anlaşılabilir bence.
Gökhan Türkiye Ligine gelmek istemiyordu, daha önce bir kaç açıklamalarına rastlamıştım.Aklı varsa gelmemeli zaten.

di canio
08.Nisan.2014, 16:57
Gökhan İnler Fenerbahçe'ye tekrar gelir mi, orası da muamma. Daha önce ayrılırken pek iyi düşüncelerle ayrılmamıştır sanırım.

Aynı şekilde Burak Yılmaz da öyle. Gerçi Burak'ın ikna edilmesi kolay. Ben Selçuk'un da, Burak'ın da istemem gelmesini. Selçuk'un, U20 takımımızın katıldığı bir turnuvada da yine derbi maçta yaptığına benzer bir mevzusunun haberleri çıkmıştı. 10 senede kapris açısından değişen bir şey olmamış sanırım. Sebebi ne olursa olsun kaptanlığını da yaptığı takım arkadaşlarını arkada bırakarak bu şekilde sahayı terketmesi ve formasını çıkarıp birilerinin eline tutuşturması büyük saygısızlık. Burak'ı da Antalyaspor döneminden tanıyorum. Çok uzun zamangeçse de üstünden geride bıraktğımız zamanda karakterinin o zamankine göre olumlu yönde değiştiğini düşünmüyorum maalesef. Azıcık bile maddi olarak tatmin edilirse hiç düşünmeden, rahatlıkla Galatasaray'ı arkasında bırakır. Daha önceki takımlarına da yaptığı gibi.

William Rookwood
08.Nisan.2014, 17:05
Fenerbahçe'de iken Daum beğenmemişti galiba oradan da Beşiktaş'a geçmişti. Orada da tutunamayınca Avrupa'nın yolunu tuttu. Biz elimizdeki cevherlerin kıymetini pek bilemiyoruz maalesef. Zamanında göndermek için çaba gösterdiğimiz oyuncuları tekrar almak için çaba gösteriyoruz.

SAİT71
08.Nisan.2014, 17:33
bizde kalsaydı belkide gökhan inler patlama yapamayacakti bildiğin a2 futbolcuları gibi silinip gidecekti

Kryptonite
08.Nisan.2014, 19:31
Selçuk İnan alınacağına Salih oynasın.Zaten bize öyle takımını yarıda bırakıp çekip giden adama gerek yok.Bize Stoch lazım başka transfere gerek yok :)

himone
08.Nisan.2014, 21:15
Bütün taraftarlar coşmuş yine Selçuk-Burak transferleri, üstüne Semih'i de aldık mı tam olur. Beşiktaş'tan da Fernandes'i alır bir de Cristian, Meireles, Holmen ve Kadlec ten kurtulduk mu tam olur, NBA takası gibi oldu :D.

Şaka bir yana gelmeleri zaten imkansız ama gelseler bile takımda Emenike varken bir tane daha kazma sadece koşu yapabilen adama gerek yok, Emenike gidecekse Burak gelebilir. Selçuk ta çok kaliteli olabilir ama takım orta saha doluyken Salih ve Alper gibi genç adamlar varken istemem, Melo gelecekse olur :).

Night_Mare17
08.Nisan.2014, 22:44
Selçuk ve Burak'a 5-6 milyon verip almak olmaz diyorsunuzda eğer teklif yapılırsa Galatasaray 20 milyondan az fiyat çekmez ikisinin toplamına.

footballer33
08.Nisan.2014, 23:55
F.Bahçeli arkadaşlar yanlış anlamasınlar; ama orta sahaya daldınız (Selçuk, Hakan, Fernandes); sağ beki, sol ve sağ açığı, hatta yedek forveti unuttunuz. Öncelikle bu mevkiileri halletmeniz lazım sizin. Cristian ve Meireles'ten biri kalır mutlaka. Alper, Emre, M.Topal ve Salih de var, hatta Recep Niyaz da dönecek kiradan. Orta saha sizin transfer yapmanız gereken son mevkii bana göre.

sui generis
09.Nisan.2014, 00:22
F.Bahçeli arkadaşlar yanlış anlamasınlar; ama orta sahaya daldınız (Selçuk, Hakan, Fernandes); sağ beki, sol ve sağ açığı, hatta yedek forveti unuttunuz. Öncelikle bu mevkiileri halletmeniz lazım sizin. Cristian ve Meireles'ten biri kalır mutlaka. Alper, Emre, M.Topal ve Salih de var, hatta Recep Niyaz da dönecek kiradan. Orta saha sizin transfer yapmanız gereken son mevkii bana göre.

Abi sağ bek için Mehmet Topuz var. Daha iyisini alamayız bence yedek kulübesi için. Alacağımız adam Mehmet'ten çok çok iyi olmayacak. ki zaten sağ beklerin hepsi Galatasaray'da,o yüzden zor o iş, gerek de yok.

Forvet ve kanatları aynı yerde değerlendirirsek 3 mevki için seneye avrupaya gitmeyeceğimizi düşünürsek 5-6 adam ideal. Sow-Emenike-Kuyt-Webo-Burak(:D) ve Aras'ı da aldık mı yeter zaten :) Webo tribünde bekler, cezalı falan olursa 18'e girer. Daha stoch ve krasiç de var, biri tribünde oturmak için kadroda tutulabilir.

Burak-Selçuk falan işin şakası. Böyle bir şeyin olma şansı yok :D

Kaka Leite
09.Nisan.2014, 00:37
Bizim yönetim alırsa sadece Fernandes'i alır.

Selçuk ve Burak olayı tamamen kafada kurulma. Selçuk tek başına gelirse gelir zaten Burak tekrar bu takıma gelemez bana göre.

byariff
09.Nisan.2014, 02:12
tariki dusunmeli bence fenerbahce sag bek sol bek ortasaha ne ararsan var..

E.Cartman
09.Nisan.2014, 02:20
Bizim yönetim alırsa sadece Fernandes'i alır.

Selçuk ve Burak olayı tamamen kafada kurulma. Selçuk tek başına gelirse gelir zaten Burak tekrar bu takıma gelemez bana göre.
Selçık ve Burak olayı direk olarak Serkan abiden çıktı. Dağıttı forumu bi anda :zuhaha

TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Nisan.2014, 02:35
korkmayin o kadar, bi yokladik sadece serkanla. ne kiymetli maliniz varmis arkadas :n: bir arkadas da ikisine 20M cekerler demis, 20M a gider en kral adami getirirsin. o kadar da degil yani. selcuk ve burakin toplam 4M bonservisle alindigini da unutmamak gerek bu arada.

Sadixx
09.Nisan.2014, 02:37
korkmayin o kadar, bi yokladik sadece serkanla. ne kiymetli maliniz varmis arkadas :n: bir arkadas da ikisine 20M cekerler demis, 20M a gider en kral adami getirirsin. o kadar da degil yani. selcuk ve burakin toplam 4M bonservisle alindigini da unutmamak gerek.
20m en kral Türk kimi getirebilirsin ki abi . Özellikle yabancı sıkıntısı varken selçuğa 20 verilebilir düşüncesindeyim. He 20m verilmemesi gerekiyor o ayrı ama şartlar bunu gerektiriyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Nisan.2014, 02:41
20m en kral Türk kimi getirebilirsin ki abi . Özellikle yabancı sıkıntısı varken selçuğa 20 verilebilir düşüncesindeyim. He 20m verilmemesi gerekiyor o ayrı ama şartlar bunu gerektiriyor.

2 turk gucunde super bir siyahi getiririz manasinda dedim :D turkiyede 20M edecek bir babayigit yok zaten. arda haric :p

E.Cartman
09.Nisan.2014, 02:57
2 turk gucunde super bir siyahi getiririz manasinda dedim :D turkiyede 20M edecek bir babayigit yok zaten. arda haric :p
Arda'ya bulaşmayın bari :n::n:

SAİT71
09.Nisan.2014, 12:00
Aslında Sol bekte adama ihtiyacımız var, Telles'te fena değil... :D

Şaka bir yana bu sezon bence iyi bir revizyon yapmalıyız. Emre gibi paslanmış futbolcular yerine Salih gibi parlayacak oyunculara yönelmeliyiz. Hatta bir kaç tane daha yeni genç oyuncu monte edelim şu takıma. Nasıl olsa gelecek sezon avrupada yokuz. Unutmadan kaleye artık Mert'in geçmesi lazım. En büyük transferimiz olur.

himone
09.Nisan.2014, 19:06
Aslında Sol bekte adama ihtiyacımız var, Telles'te fena değil... :D

Şaka bir yana bu sezon bence iyi bir revizyon yapmalıyız. Emre gibi paslanmış futbolcular yerine Salih gibi parlayacak oyunculara yönelmeliyiz. Hatta bir kaç tane daha yeni genç oyuncu monte edelim şu takıma. Nasıl olsa gelecek sezon avrupada yokuz. Unutmadan kaleye artık Mert'in geçmesi lazım. En büyük transferimiz olur.

Ben genç oyuncuya karşıyım, sonra getirip kulübede bekletiyolar bizi de çileden çıkarıyorlar. 25-26 yaşında direk oynayacak ama yaşlı olmayan adamlar alınsın.

TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Nisan.2014, 19:57
alves-meireles-sow-emenike-kuyt

obur sezon sahadaki yabancilar boyle olacak sanirim. yabanci kontenjani epey zorlayacak takimlari. kalan 3 icin kimler tercih edilecek bakalim. ya da bu 5liden vazgecilecek biri olur mu acaba.

Redrum
09.Nisan.2014, 21:08
Bu meireles in nesini begeniyorsunuz? Ondan çok daha fazla katki sağlayacak adam bulur Fenerbahçe ve alacaktır da.

TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Nisan.2014, 21:25
benim fikrim degil bu aslina bakarsan, bu yilki kadro secimlerine bakilirsa ersun hocanin 5 yabancisi o sekilde olur diye dusundum. meireles de son haftalardaki gibi oynayacaksa bence kalmasinda sakinca yok, 10M verilmis uluslararasi kalitede bir futbolcu neticede. son 3-4 haftadir efsane oynuyor adam. devamliligi saglanirsa problem cozulur meireles icin.

ForsakeN
09.Nisan.2014, 23:09
Meireles dunya kupasina cagirilmak icin boyle motive oynuyor, tipki Melo gibi.

Seneye bizde devam ederse eski umarsiz haline doneceginden suphem yok

himone
09.Nisan.2014, 23:59
Adam geleli 2 yıl oldu toplamda 10 tane iyi maç çıkarmadı galiba, bu haliyle takımda kalırsa yazıklar olsun. Bir tane Emre kalitesinde yabancı alıp tüm yabancı orta sahalardan kurtulmalıyız. Hücum hattına ve sağ beke de yedek aldık mı olay tamamdır.

Topuz'u da sağ bek değil orta saha olarak düşünsek daha iyi olmaz mı? Hani adamın orijinal pozisyonu, bize geldikten sonra unutmuş olsa da!

Kaka Leite
10.Nisan.2014, 00:00
Meireles dunya kupasina cagirilmak icin boyle motive oynuyor, tipki Melo gibi.

Seneye bizde devam ederse eski umarsiz haline doneceginden suphem yok

Meireles o milli takıma her hafta bizde yedek kalsa da girecektir ki.

Bizde yedek olduğu dönemde 90 dakika 11 oynadığı maçlar var. Bu sebeple pek salladığını düşünmüyorum milli takım için.

ReaList
10.Nisan.2014, 09:32
Galatasaray maçında Meireles oyunda olmasaydı, O maç tarihi farkla bitebilirdi. Galatasaray maçından önce de dediğim gibi Dünya Kupası öncesi kendini fit ve zinde tutmak istiyor, bu yüzden performansı her geçen hafta üst düzey. Keşke bunu sürekli olarak ortaya koysa ancak gördüğü absürt kartlar ve sakatlık problemleri onun çoğu zaman formsuz olarak oynamasına sebep oluyor.

Zinde bir Meireles'in son haftalarda ne durumda olduğunu görüyoruz. Avrupa piyasasında hala bir ederi var, satılması mantıkla karşılanabilir tabi yerine aynı kalitede, genç bir oyuncunun alınması şartıyla.

sananes
10.Nisan.2014, 10:32
Mehmet Topal sahadayken Meireles defansif anlamda bir lüks ofansif ise bir kıtlık sağlıyor takıma. Sadece Türkiye liginde oynadığımızı düşünürsek ofansif kadro her zaman daha çok getiri sağlar. Bu yüzden Meireles gitmeli.

Bana kalırsa Sow da sezon sonu gitmeli. Kuyt bir sezon daha kalacaktır. Kalsın da zaten zaman zaman oynatılacaksa. Sow neden gitmeli diyorum. Sebebi oynadığımız gubidik sistemin değişmesini istemem. 4-2-3-1'e dönelim artık. Buna uygun bir forvetimiz var.Kulağını çekip topu arkadaşlarına da vermesini öğütlememiz yeterli olacaktır.

Dave S Mustaine
10.Nisan.2014, 15:48
Bana kalırsa Krasic, Kadlec, Yobo, Sow ve Baroni-Meireles-Holmen'in en az ikisi gönderilmeli. Stoch'un kalıp kalmayacağına ağustosun sonlarına doğru karar verilir muhtemelen. Stoper, yaratıcı orta saha, gerçek bir kanat oyuncusu ve bir Türk forvet alınarak transfer kapatılmalı.

di canio
10.Nisan.2014, 17:16
Hep transfer edilmesi gerekenler ya da istenenlerden bahsediliyor ama sözleşmesi bitenler bence daha önemli. Gökhan Gönül, Caner Erkin, Cristian Baroni ve Erten Ersu'nun sözleşmeleri bitiyor Mayıs sonunda. Henüz yenilendiğini duymadım. Cristian Baroni'den zaten kurtulmak istiyorduk, o neyse de Gökhan, Caner ve Erten ile sözleşme yenilenmeli. Özellikle Gökhan ve Caner'le yenilenmezse eğer, bu sezon takımın uçuşa geçmesindeki en önemli etken olan sağ ve sol bek çökecek. Hem yerli olarak hem de Türkiye'deki yabancılar içinde mevkilerinin şu an en iyileri. Yerlerine daha iyilerini bulmak imkansız.

europeanconquer
10.Nisan.2014, 17:29
Gökhan yeniler de Caner Avrupa'dan iyi bir takımdan teklif gelirse gidecektir bence.Liverpool diyorlar,Liverpool %90 ŞL'ye gidecek,Caner'de Avrupa kupalarında ve Premier Lig'de oynamak isteyecektir diye düşünüyorum.

Hem şu Berkay mevzusundan dolayı diğer takım taraftarları olsun,magazin muhabirleri falan olsun rahat bırakmıyorlar adamı.

SAİT71
10.Nisan.2014, 17:40
Avrupa'ya gider de Liverpool'a mı olur orası muamma. Ben fazla ihtimal vermiyorum.

eng1n
10.Nisan.2014, 17:46
Hep transfer edilmesi gerekenler ya da istenenlerden bahsediliyor ama sözleşmesi bitenler bence daha önemli. Gökhan Gönül, Caner Erkin, Cristian Baroni ve Erten Ersu'nun sözleşmeleri bitiyor Mayıs sonunda. Henüz yenilendiğini duymadım. Cristian Baroni'den zaten kurtulmak istiyorduk, o neyse de Gökhan, Caner ve Erten ile sözleşme yenilenmeli. Özellikle Gökhan ve Caner'le yenilenmezse eğer, bu sezon takımın uçuşa geçmesindeki en önemli etken olan sağ ve sol bek çökecek. Hem yerli olarak hem de Türkiye'deki yabancılar içinde mevkilerinin şu an en iyileri. Yerlerine daha iyilerini bulmak imkansız.

Gökhan Gönül'ün sözleşme bitiş tarihi 2016 yazıyor transfermarkt da, aynı şekilde Baroni'nin de 2015

di canio
10.Nisan.2014, 17:52
TFF'nin sitesinden baktım ben. Belki yenilenip de oraya henüz yansıtılmamış olabilir.

himone
10.Nisan.2014, 19:12
Gökhan ve Baroni'nin sözleşmeleri bitmiyor. Caner'in sözleşmesinin yenilenmesi lazım ama yenilense bile 2 yıl sonra bir sol bek lazım olacağı için eğer seneye kaliteli bir sol bek alınırsa ben gitmesi konusunda bir sorun olacağını düşünmüyorum. Zaten Caner de aklı varsa Avrupa'ya gider ama çok büyük bir takıma giderse 1 sezon sonra geri gelir, bu savunma anlayışı ile Avrupa'da kimse Caner'i oynatmaz. Aynı zamanda istikrarsız bir futbolcu olduğu için 2 yıla kalmaz FB taraftarını çileden çıkarır. Hatta takımın yeni Emre'si olmaya çok müsait bir oyuncu.

Sekopej
10.Nisan.2014, 22:10
Caner giderse Tuncay gibi olur, gideceksen Liverpool'a git ama orta halli bir takıma gitme, daha iyi durumda olmaz. Üst düzey takımlara gidemez ama yine de iddiası olan bir takım olmalı yoksa hiç ayrılmasın bence.

Banega
14.Nisan.2014, 16:57
Brezilya basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe Diego'nun menajeriyle görüşmüş.

Cengo
14.Nisan.2014, 18:12
Caner'in gideceğini düşünmüyorum. Böyle bir ortamı terketmek saçmalık olur.

Batur Altıparmak:

“Caner’i uzun süredir takip eden pek çok Avrupa kulübü var. Bunların arasında büyük İtalyan, İngiliz ve Fransız ekipleri de bulunuyor. Ancak biz sezon başında bir prensip kararı aldık ve ‘F.Bahçe ile masaya oturmadan başka kulüple görüşmeyeceğiz’ dedik. Buna uygun olarak bekliyoruz.

F.Bahçe Kulübü’nün bu hafta içinde yeni teklifini yapmasını bekliyoruz. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Çünkü Caner de F.Bahçe’de kalmak istiyor.”

BaGa TaRKaN
14.Nisan.2014, 21:23
Diego'nun Fenerbahçe'ye Geleceği Söylentileri Dolaşıyor Etrafta ?

Kryptonite
14.Nisan.2014, 21:28
Diego Ribas gelecek haberleri var.Baya ciddiymiş haberler.İnşallah gelir çok yararlı olur bize.

Kaka Leite
14.Nisan.2014, 21:31
Alex gittiğinden beri transfer dönemlerinde Diego'nun adı geçiyor. Bu sezon erken açmışlar konusunu ama oldu mu şimdi?

Diego'yu severim, çok yararlı oyuncudur. İnşallah doğrudur bu haberler ne diyelim.

E.Cartman
14.Nisan.2014, 21:40
Diego şu ülkeye gelse de rahatlasak :n::n:

Cengo
14.Nisan.2014, 21:49
Zidane'ın emekli olacağı hafta Fotomaç Fenerbahçe'ye getirmişti hatırlıyorum.

eng1n
14.Nisan.2014, 21:53
Ben bu Diego'yu beğenmiyorum ya Atletico da oynadığında bozuyor zaten takımı. son 2-3 yıldır yok ortada

BaGa TaRKaN
14.Nisan.2014, 22:00
Öbür Diego'yu Şahsen Tercih Ederim :)

mwaru
14.Nisan.2014, 22:13
Öbür Diego'yu Şahsen Tercih Ederim :)

Sen öbür Diego'yu tercih edersin ama mezarına bu Diego gelir

Kaka Leite
01.Mayıs.2014, 16:53
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/106640/f-bahcenin-listesindeki-ilk-isim---

Kampl listedeki ilk isimmiş.

Gelirse gerçekten güzel olur çünkü baya yetenekli bir arkadaşımız. 2 Milyon için gidip Arsenal'e ona buna kaptırırsak da ileride kafamızı yine taşlara vururuz.

byKpln
01.Mayıs.2014, 18:09
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/106640/f-bahcenin-listesindeki-ilk-isim---

Kampl listedeki ilk isimmiş.

Gelirse gerçekten güzel olur çünkü baya yetenekli bir arkadaşımız. 2 Milyon için gidip Arsenal'e ona buna kaptırırsak da ileride kafamızı yine taşlara vururuz.

Şu adamın ismini her duyuşumda bir heyecandır kaplıyor beni.İnşallah gelir de yıllar sonra düzgün br kanat görürüz.

himone
01.Mayıs.2014, 21:35
Kampl gerçekten takımın çehresini değiştirir, bir de Mane alınırsa takım tam kıvamına gelir. Ama bu adamı artık alabileceğimize pek ihtimal vermiyorum. Özellikle Salzburg'un hocası da Leverkusenle anlaştıktan sonra Kampl büyük ihtimalle Almanya'ya falan gider. Bir de eğer oyuncuyu Arsenal'e kaptırırsak 2 milyon yüzünden olmaz herhalde...

sarianet
01.Mayıs.2014, 21:40
Caner'in gideceğini düşünmüyorum. Böyle bir ortamı terketmek saçmalık olur.

Batur Altıparmak:

“Caner’i uzun süredir takip eden pek çok Avrupa kulübü var. Bunların arasında büyük İtalyan, İngiliz ve Fransız ekipleri de bulunuyor. Ancak biz sezon başında bir prensip kararı aldık ve ‘F.Bahçe ile masaya oturmadan başka kulüple görüşmeyeceğiz’ dedik. Buna uygun olarak bekliyoruz.

F.Bahçe Kulübü’nün bu hafta içinde yeni teklifini yapmasını bekliyoruz. Bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Çünkü Caner de F.Bahçe’de kalmak istiyor.”

canerin performansı malum ama adamlar resmen üçbeş yüzbin daha kopartmak için yabancı takımlar kartını öne sürmüş

SAİT71
09.Mayıs.2014, 12:10
Mevlüt Erdinç: "F.Bahçe ile anlaştım"
Fransa'da yaşadığı bölgeye yakın olan Lyon'da kültür festivaline katılan ve burada futbolseverlerin meraklı sorularına maruz kalan golcü futbolcu isimden Türkiye itirafı geldi.

http://mdcdn.sporx.com/img/3/2014/mevlut-1399622344.jpg

Fransa'da yaşadığı bölgeye yakın olan Lyon'da kültür festivaline katılan ve burada futbolseverlerin meraklı sorularına maruz kalan golcü futbolcu; "Fenerbahçe'ye gelecek misin?" sorusuna "Evet" yanıtını verdi. Mevlüt Erdinç burada "Evet hayırlısıyla gidiyorum Fenerbahçe ile anlaştım" şeklinde kısa bir açıklama yaptı.

Kariyerinde Paris Saint Germain formasını da sırtına geçiren Mevlüt Erdinç, Türk Milli Takımı'nın golcü isimlerinden biri.

Mevlüt, 2009-2012 yılları arasında 3 sezon boyunca PSG formasını 78 maçta giymiş ve 24 gol atmıştı.

2012-2013 sezonunu Rennes'de geçiren ve 45 maçta 15 gole imza atan Mevlüt Erdinç, bu sezon Saint-Etienne'de oynuyor. Sezon bitiminde Fransa'ya veda etmek isteyen golcü oyuncu menajeri ile görüşerek Türkiye'de oynamak istediğini söylemişti.

Bunun üzerine uzun süredir takip ettikleri golcü oyuncunun bu niyetini duyan kulüplerden Fenerbahçe, Mevlüt'ün menajeri ile yaklaşık 3 ay önce temasa geçip transfer görüşmelerini başlatmıştı. Edinilen bilgiye göre sözleşmesi devam eden Mevlüt için Saint-Etienne'e 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Yeni sezonda Afrika Kupası'nı ve yabancı kontenjanını göz önünde bulunduran ve Sow-Emenike-Webo gibi oyuncularının bu dönemde uzak kalacağını hesaba katarak yerli golcü isteyen Sarı-lacivertli kulübün Mevlüt ile el sıkıştığı ve resmi transfer sezonunda bu işi bitireceği belirtiliyor.

Sporx (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/mevlut-erdinc-f-bahce-ile-anlastim-SXHBQ384281SXQ)

BaGa TaRKaN
09.Mayıs.2014, 12:14
Mevlüt Güzel Olur Valla Bu Aralar Yerli Oyuncuların Altın Olduğu Dönemde İlaç Olur Fenerbahçe'ye

attirson
09.Mayıs.2014, 13:47
Bizim takıma bana göre 3 transfer lazım bu sene.Birincisini gerceklestirmis olduk alınabilecek en iyi yerli forveti aldık harika oldu.Şimdi 2 transfer daha lazım çok kaliteli bir kanat oyuncusu ile - bu Kampl olursa harika olur - bir oyun kurucu lazım.Sağ bek yedegine gerek yok avrupa olmazsa idare eder orayı Topuz.Bunlar 3 ana transfer bana göre.Eger Bekir ve Selcuk'tan kurtulacaksak iki tane de genc yerli oyuncu alınabilir yedek icin.

SAİT71
09.Mayıs.2014, 14:09
Bence stoperede adam mutlaka şart. Alves tamamda yanına bir sağlam stoper birde alternatif stoper almamız lazım. Bekirle falan olmaz bu iş. Ayrıca sağlam bir sağ bek bulmalıyız.

europeanconquer
09.Mayıs.2014, 14:14
Mevlüt çok iyi transfer,hayırlı olsun.

Kryptonite
09.Mayıs.2014, 14:30
Mevlüt alabileceğimiz en iyi yerli santraforlardan biriydi.Çok iyi transfer.

Sheriff
09.Mayıs.2014, 16:01
Cenk Tosun Beşiktaş'a gittiğinde üzülmüştü, şimdi hemen hemen aynı tarzda ve bence bir kaç tık üstü olan Mevlüt'ü almamız sevindim.

TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Mayıs.2014, 17:52
mevlut >> nokta transfer

bir de gurbetci stoper getirdik mi mukemmel olur, serdar tasci ya da omer toprak.

devamini bekliyoruz...

Kryptonite
09.Mayıs.2014, 20:14
mevlut >> nokta transfer

bir de gurbetci stoper getirdik mi mukemmel olur, serdar tasci ya da omer toprak.

devamini bekliyoruz...

Ömer Toprak olabilir de Serdar Taşçının izlediğim kadarıyla Bekirden farkı yok :)

himone
09.Mayıs.2014, 21:02
Mevlüt çok doğru bir transfer, sırada Jimmy Durmaz var. Ve sağ bek kesinlikle alınmalı, Topuz o pozisyonda kesinlikle vasat bile değil.

sui generis
09.Mayıs.2014, 21:43
Webo gitmesin de Mevlüt geliyorsa gelsin. Sonradan girip çok fazla katkı sağlayacağını düşünmüyorum. Cris de Türk olacaksa kalsın. Jimmy, Aras, Serdar(Ömer) 3'lüsü alınsın. Yedek sağ beke gerek yok. Alves gitsin, daha düzgün bir yabancı stoper alınsın. Stoch artı 3 olarak kalacaksa kalsın yoksa gitsin. Krasiç, Yobo, Holmen belki Meireles gitsin. Kadlec kalsın. Orta sahada da Salih 11 oynamayacaksa biri alınsın, Salih kiralansın.

eng1n
09.Mayıs.2014, 21:51
Sow'un gideceği yönde haberler var. Mevlüt transferi umarım sonradan patlamaz gerçektir çok müthiş bir oyuncu değil ama en azından Türk.

kumbara
09.Mayıs.2014, 22:20
Mevlüt Erdinç â€@meverding9 6m
Ne Turkiye, ne yurtdisindan herhangi bir gazeteciye Turkiye'deki kulupler hakkinda herhangi bir beyanatim olmamistir.

Çok asılsız bir habermiş :d

attirson
09.Mayıs.2014, 22:23
Habere göre gazeteciye dememis ki zaten. :D Ama böyle sallama bir haber yapıldıysa yuh artık.DHA'nın haberi birde.

himone
09.Mayıs.2014, 22:54
Büyük ihtimalle kulüpten yalanlamasını söylemişlerdir, KAP falan sonra ceza almayalım.

Sekopej
10.Mayıs.2014, 12:16
Olursa yerinde bir transfer olur, yerli forvet şart, bu sezon forvetlerin aynı anda olmamasıyla nasıl sıkıntı çektiğimizi gördük.

Sahada 5 yabancı olayı muhtemelen değişmeyecek, değişirse bile Beşiktaş tahkime gittiğinde mevcut uygulamaya devam edilir.

Buna göre takım şekillendirilmeli, olası ŞL ihtimali da gündemde, bu konuda bir gelişme olmazsa, kadroyu fazla bozmanın anlamı yok, kritik bir kaç bölge var, oraya takviyeler gerekli. Öncelik hoca meselesi, uzun yıllar takımda kal ama şampiyon yapamazsan gidersin mantığı mı olacak, avrupaya gidemiyoruz bir sene daha kal şampiyon yap mantığı mı olacak, yoksa ülkemizde imkansız ama yeniden yapılanmada bulun, kulübe bir felsefe kazandır olayı mı olacak?

Buna bağlı olarak da transferler şekillenir, çok hareketli bir sezon beklemiyorum, 2 ya da 3 oyuncu transfer ederiz.

William Rookwood
10.Mayıs.2014, 15:38
Ntvspor ilk kurulduğunda net ve kesin olan haberleri yayınlıyordu. Fakat son yıllarda yayınladıkları haberlerin çoğu fiyasko olmaya başladı.

http://media1.ntvspor.net//c/i/cm/erdingtwit.jpg

himone
10.Mayıs.2014, 16:30
Ntvspor ilk kurulduğunda net ve kesin olan haberleri yayınlıyordu. Fakat son yıllarda yayınladıkları haberlerin çoğu fiyasko olmaya başladı.

Eskiden NTV'de görmeden inanmazdım transfer haberlerine, son 2-3 yıldır onlar da bozdu. Ama bu haber doğrudan DHA'dan alınmış, NTV de haberi verirken bu şekilde verdi. Ben Mevlüt'ün samimi olduğunu düşünmüyorum, büyük ihtimalde yalanlamasını birisi söylemiştir.

sui generis
10.Mayıs.2014, 16:44

Mevlüt seni niye takip ediyor ki :D

ReaList
10.Mayıs.2014, 19:00
Fenerbahçe isterse Mevlüt bu takıma katılır. Zamanında hedefleri çok büyük olduğundan Türkiye'ye sıcak bakmıyordu ancak -özellikle Fransa'da- son seviyeye kadar geldi (PSG) ve eski seviyeye geri döndü. Mevlüt için yurt dışında ötesi yok. Bunu o da biliyor. Bu şartlarda Fenerbahçe onun için idealdir. Ancak buraya banko oynayabileceği bir şartta gelmeyeceğini biliyor. Bu şartları kabullenirse gelir. Kısaca her iki tarafın da aynı yönde adım atması gerek.

ReaList
10.Mayıs.2014, 19:06
Bana göre ideal 11'in eksiği ;

http://i.hizliresim.com/8ndnR1.jpg

Avrupa'da oynamayacaksak mevcut kadroda oynayabilecek düzeyde 2-3 transfer kafi. Kadroyu şişirmeye gerek yok.

SAİT71
10.Mayıs.2014, 23:07

Avrupa'da oynamayacaksak mevcut kadroda oynayabilecek düzeyde 2-3 transfer kafi. Kadroyu şişirmeye gerek yok.

Belirttiğine göre Diego Ribas ile kampl o bölgelere ilaç olur. :)

byKpln
11.Mayıs.2014, 13:00
Diego'ya gerek yok bence.Salih oynamalı orada.Cristian da Türk statüsüne geçerse iyi bir yedek olur.

Kaka Leite
14.Mayıs.2014, 05:34
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/107242/gundem-yildirim

Transfer yine 2. plana düşmüş.

Aziz başkanımızın durumu daha kritikmiş ben buna hak veriyorum. Senelerdir takımı kendi kafasına göre kuran başkanımız eğer giderse çok büyük yara alırız transferde.

Akıllıca hamleler falan yaparız aman Allah korusun.

Şu tarz haberleri görünce katıla katıla gülesim geliyor. Bunu yapan adamlar 2 gün sonra çıkar şu adam Fenerbahçe'den büyük değildir falan filan diye konuşurlar.

O zaman da karşılarına dikilip bir kişi bile ''Eee Aziz Yıldırım için her şeyi 2. plana atıyordunuz, ne iş?'' diyemez.

nerazzuri
14.Mayıs.2014, 17:30
niyeyse diego ribas fenerbahçe'ye gelirse büyük balon olacakmış gibi bir his var içimde. :) beşiktaş'a gidersede güzel işler yapacakmış gibi bir his.

diego'yu beşiktaş alsın, biz kampl'ı alalım. salih'i oynatırız orta sahada.

benim merak ettiğim konu şu;
webo,sow,emenike,kuyt 4'lüsü korunacak mı?

5+0+3 olacaksa çok saçma olur 4'ünün kalması. nasıl bir karar vereceğiz acaba?

ForsakeN
14.Mayıs.2014, 19:14
Hepsi de kalabilir Emenike haric 3u de gidebilir bence. Bana kalirsa forvet almayacaksak Webo +3 icin iyi bir aday, bir sene daha tutulabilir

World Hollow o1
14.Mayıs.2014, 19:53
Webo şuan tam bir Umut Bulut Fenerbahçe'de ilk 11 çıktığı maçlarda nedense beklenen performansı tam anlamıyla veremiyor.

byariff
17.Mayıs.2014, 15:07
Diego Ribas ile kesin anlaşılmış. Oyuncuya 5 milyon € imza parası + 3,6 milyon € maaş ödenecek. Açıklama CL finalinden sonra gelecek. Almanya'da Mahmut Uslu ve Diego + babası bir araya geldi ve anlaşıldı.

uAburak89
17.Mayıs.2014, 15:09
İyi transfer.

SAİT71
17.Mayıs.2014, 15:14
Ligde çok yararı olacaktır. Oyun stilini Emre'ye benzetmişimdir hep. Ancak bence Emre'den çok daha teknik ve hızlı. Fakat en sevmediğim özelliği biraz fazla çalım atması ve bencil oynaması. Dediğim gibi bize çok yararı dokunur. Bunu dışında Salih gibi bir oyuncu ise muhtemelen yedek kulübesine hapsolacak.

Namzet
17.Mayıs.2014, 15:41
Umarım doğrudur biz almazsak Beşiktaş alsın,ligin kalitesini arttırır.

Kryptonite
17.Mayıs.2014, 16:16
Gereksiz transfer Diego.Tekrardan Alex de Souza tarzı bir oyuncunun ayaklarına bakacağız.Aykut Kocaman sayesinde bundan kurtulmuştuk Ersun Yanal sayesinde geri döndük.Salih gibi genç adamın var takım oyununu en iyi şekilde oynuyorsun.Zamnında Alex varsa Fenerbahçe vardı Alex yoksa Fenerbahçe yoktu.Yine öyle olacak.

E.Cartman
17.Mayıs.2014, 16:22
Türkiye'de her türlü fark yaratır, iyi transfer de şu Diego'ya yıllardır ısınamayan bi ben mi varım yahu bir türlü sevemedim herifi dediğim gibi iyi topçu orası ayrı :D

nerazzuri
17.Mayıs.2014, 17:08
Gereksiz transfer Diego.Tekrardan Alex de Souza tarzı bir oyuncunun ayaklarına bakacağız.Aykut Kocaman sayesinde bundan kurtulmuştuk Ersun Yanal sayesinde geri döndük.Salih gibi genç adamın var takım oyununu en iyi şekilde oynuyorsun.Zamnında Alex varsa Fenerbahçe vardı Alex yoksa Fenerbahçe yoktu.Yine öyle olacak.

Alex varkenki gibi ayaklarına bakmayız emin ol. Aykut Kocaman,Daum,Zico'nun oyun stilleri az çok belliydi, Alex 5-10 dakika kendini gösterirse maçı alıyorduk, gösteremezse alamıyorduk. Bu hocalar buna razı geliyordu. (Aykut Kocaman son sezon hariç)

Diego gelirse, Ersun hoca onu Alex gibi sahada serbest bırakmaz. Sürekli ''topu ileriye daha hızlı taşımamız''dan bahsediyor Ersun Yanal, Diego tam anlamıyla bu olur. Daha komple bir Diego yaratabilirse; koşan,pres yapan,kaleye şut atan, arapası atan bir Diego yaratabilirse ki bence düşüncesi bu, yararlı olabilir.

Diego, eğer geldiyse daha önce de demiştim büyük balon olacak gibi geliyor. Öyle bir his var içimde.

himone
17.Mayıs.2014, 17:36
O paralar doğruysa saçmalıktan başka bir şey değil. 5 milyon Euro imza parası mı olur, yine kulübün paralarını çarçur ediyorlar. Ben aldığı paranın karşılığını vereceğine inanmıyorum, transfer gerçekleşirse umarım beni yanıltır.

attirson
17.Mayıs.2014, 18:53
Ve Diego Ribas Kap'a bildirildi.

İlk önce yaşı biraz fazla geldi Diego'nun ama Alex'te 27 yasında gelmisti.Sonunda bir oyun kurucu geldi insallah güzel bir performans sergiler.ŞL finali ve ve Barca maçında nasıl oynayacak bakalım yıldızımız. :D

Sekopej
17.Mayıs.2014, 19:03
Hücum varyasyonlarına çeşitlilik katabilecek bir oyuncu, böylesi bir oyuncuya ihtiyacımız var. Alex'i kullandığımız mantıkla kullanmayacağız muhtemelen, tek forvet arkasına da bir oyuncu şeklinde oynatmayacaktır Ersun Yanal.

Alınırsa faydalı olacaktır, Almanya'da başarılı olmuş oyuncular ülkemizde de genelde iş görüyorlar.

Yerli forvet lazım kesinlikle, Mevlüt gerçekleşirse çok iyi olur, başka transfer de yapılmaz sanırım.

OrcunFB
17.Mayıs.2014, 19:04
Bence iyi transfer. Zaman zaman ortasahada bu sezon yaratıcılık eksikliği çektik. Hücuma dönük yaratıcı bir ortasahaya gereksinim vardı. Umarım Diego performansıyla istenilenleri karşılar.

attirson
17.Mayıs.2014, 19:09
Bence Sol yada Sağ farketmez bir tane kanat oyuncusu da lazım.Gerçek bir kanat oyuncusu izleyelim artık.

SAİT71
17.Mayıs.2014, 19:11
Sanırsam ilk plânda Diego ile Mevlüt transferleri üzerinde yoğunlaşılacak. Erken başlandı bu sene transfere. Olması gereken, taraftarın istediği gibi... Kadroda gidecek yabancılarda olacaktır. Bana göre Baroni'ye hiç gerek yok, Meireles'te DK varken, Potekiz ile de iyi bir performans gösterirse kesinlikle satılmalı. Emenike'ye de gerek yok. Kalacaksa Sow, Webo ve Mevlüt üçlüsü bizi götürür. Savunmada Alves dışında herkesi yollayabiliriz, Kadlec'de dahil. Kanat için Stoch düşünülebilir aslında.

Bu arada Diego bu akşamki maçta yedek başlayacak. Bu akşamki oynanacak maçta kadroda yer alan oyunculardan her hangi birisini Türkiye'de izlemek bile çok güzel olur. Diego'da bunlardan birisi. Fakat ücreti biraz uçuk geldi. Maaş neyse de imza parası nedir yahu. Nerdeyse 1.5 yıllık maaşını veriyoruz bir anda.

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Mayıs.2014, 19:12
kesinlik yok ki henuz, gorusmelere baslandigi bildirilmis.

cok maliyetli olmaz umarim, guzel bir maas dengesi var hali hazirda.

bir alex degil ama teknik fakiri takimda acik ara en yaratici futbolcu olacak gelirse :)

footballer33
17.Mayıs.2014, 19:20
Böylece Beşiktaş yönetiminin yalancı, insanları oyalayan bir politikaya sahip olduğu bir kez daha kanıtlandı. Onların çapına Burhan Eşer, Aatıf Şeyşu falan yaraşırdı zaten!

F.Bahçe bence çok iyi bir transfer yaptı gerçekten. Bana göre Kampl'ı da alıp Kuyt'u ve Webo'yu yollasınlar. Seneye Kampl, Diego, Sow, Emenike hücum hattıyla yardırırlar.

fmhastasi
17.Mayıs.2014, 20:11
kesinlik yok ki henuz, gorusmelere baslandigi bildirilmis.

cok maliyetli olmaz umarim, guzel bir maas dengesi var hali hazirda.

bir alex degil ama teknik fakiri takimda acik ara en yaratici futbolcu olacak gelirse :)
katılıyorum .mesela türkiye simdi diego geldiginde bir sneıjder ve fernandes vari olucak bıraz cunku bır alex kolay yetişmiyor.sevincegimiz nokta diego kosmuyor v.s hagi-diego tartısması pek olmaz dıego transferı bu acıdan tam bır nokta transferi yönetimi kutlarım

sananes
17.Mayıs.2014, 21:05
O yazılan paraları da verseler gayet normal karşılıyorum ben bunu. Bonservisi yok sonuç olarak bonservisi olan diego ayarında bir oyuncu almış olsak o paralardan fazlası ödenirdi. Zaten bize ne parasından,bize kupa ve şampiyonluklar lazım. Bakalım Ersun Yanal benim aklımdaki sisteme dönecek mi Diego ile birlikte.

Bahsettiğim sistem 4-2-3-1 ama Chelsea ve Atletico Madrid gibi. Yani 3 olarak sayılan kısımda tam kanat oyuncusu yok,sürekli dolaşan hareketli oyuncular var. Diego bu 3'lünün merkezi için biçilmiş kaftan,Alper'de solu için aynı şekilde. Eğer Sow'u satıp oradan kazandığımız parayla Kampl tarzı bir hücüma dönük orta saha daha alırsak inanılmaz bir takım olabiliriz.

ReaList
17.Mayıs.2014, 21:23

Alınması takdirde bir açığı kapatmış bulunuyoruz. Sağa veya Sola bir tane de adam akıllı kanat oyuncusu aldık mı tamamdır. Eğer Cas'ın gerekçeli kararından sonra Şampiyonlar Ligi kararını lehimize çevirebilirsek belki 2-3 transfer daha gerekebilir ama sadece TR liginde oynayacaksak mevcut kadroya 1-2 eksik bu takıma Nisan sonunda değil Nisan başında şampiyonluğu gösterir.

MoisHaLe
17.Mayıs.2014, 21:46
Diego güzel bir transfer olur hayırlısı..

Cengo
18.Mayıs.2014, 01:00
Kampl için hâlâ bir girişim varmış ama Leverkusen'in ciddi bir teklifi var. Salzburg ise 14 Milyon Euro istiyormuş. Bir teklif yapılmış ve cevap bekleniyormuş.

Seneye Kadlec, Holmen, Yobo, Krasic, Stoch kesin olarak gönderilecek. Cristian'ın Türk Vatandaşı olma durumu gerçekleşmezse gönderilecek. Caner ile sözleşme yenilenmeye çalışıldığı bilinen bir gerçek zaten. Gitmesi istenmiyor.

Ersun Yanal kadroyu bozmamayı istiyormuş. Meireles, Alves, Sow, Emenike, Kuyt, Webo kalacaktır. 7. yabancı Diego Ribas, 8. yabancı ise transfer gerçekleşirse Kampl olur. Kamp sağ kanat/sol kanat/orta saha oynayabildiği için joker olur. Orta sahadaki yaratıcılık sorunu da çözülmüş olur zannımca.

Bir yerli santrafor arayışı var, ki herkes biliyor zaten. Eren Derdiyok/Mevlüt Erdinç için çalışma var deniliyor. Bana göre bir yerli stoper de aranmalı. Böylece Alves zaman zaman yedek oturabilir, Serdar kiralık gönderilebilir.

Eskaza bu yaz ŞL kararı çıkarsa farklı transferler beklentisi olabilir. Aksi taktirde bu kadro fazlası ile lig için yeterli olacaktır. Yeter ki geçen sezonki taktik uyumluluk yine devam etsin ve yeni oyuncular adapte olabilsin bu sistemde.

ardaskoc
18.Mayıs.2014, 16:02
http://www.footballuser.com/formations/2014/05/997551_Fenerbahce_SK.jpg

Böyle bir 11 bence çok iyi olur.
- Webo'nun yerine Pato'nun geleceği söyleniyor, gelirse iyi olur ancak çok fazla yedekte kalmamalı. Bunun için Webo yerine Emenike'yı satıp ondan para kazanmalıyız. Çünkü Emenike veya Pato yedekte kalırsa sorun çıkarabilir, hem de Webo kenardan çok iyi yarar sağlıyor.
- Sağ kanat için Kampl'ı mutlaka istiyorum o olmazsa yine Salzburg'dan Mane alınabilir.
- Egemen'in ilerleyen yaşı nedeniyle de Ömer Toprak'ı oraya düşündüm. Ömer olmazsa Serdar Taşçı olabilir.
- Sağ bek alternatifi için Bursa'dan Ozan Tufan alınabilir.
- Yerli forvet alternatifi için Eren Derdiyok, Mevlüt'ten daha iyi bir seçenek olacaktır.

Kryptonite
18.Mayıs.2014, 16:35
Pato falan masabaşı haber.Pato bana göre dünyanın en iyi 5 forvetinden biri :D Adama ayrı bir sempatim var ama Emenike daha çok yarar sağlar bize.Mane için de çok büyük klüpler varmış peşinde Kampl olsun isterim ben verelim 15 alalım Kampl :)

nerazzuri
18.Mayıs.2014, 16:42
12 numara twitter hesabından Pato'yu sessiz sedasız takibe almış. :)

Emenike,Webo,Sow 3'lüsünden biri gidecek gibi geliyor bana artık. Pato, Diego hamleleri ŞL için umut varmış havası veriyor. Hayırlısı.

attirson
18.Mayıs.2014, 16:49
Pato filan alınırsa efsane olur. :D Kampl ve Pato ikisi birden gelse öfff.

Edit: Bu arada Kuyt aklıma geldi.Kuyt'ın sözlesmesinde tavan ücret maddesi vardı degil mi ? Diego icin 3.6 mn konusuluyor bence Diego gelirse Kuyt gider 3.6 mn cok yüksek bence Kuyt icin.

byKpln
18.Mayıs.2014, 16:53
Kampl için hâlâ bir girişim varmış ama Leverkusen'in ciddi bir teklifi var. Salzburg ise 14 Milyon Euro istiyormuş. Bir teklif yapılmış ve cevap bekleniyormuş.

Seneye Kadlec, Holmen, Yobo, Krasic, Stoch kesin olarak gönderilecek. Cristian'ın Türk Vatandaşı olma durumu gerçekleşmezse gönderilecek. Caner ile sözleşme yenilenmeye çalışıldığı bilinen bir gerçek zaten. Gitmesi istenmiyor.

Ersun Yanal kadroyu bozmamayı istiyormuş. Meireles, Alves, Sow, Emenike, Kuyt, Webo kalacaktır. 7. yabancı Diego Ribas, 8. yabancı ise transfer gerçekleşirse Kampl olur. Kamp sağ kanat/sol kanat/orta saha oynayabildiği için joker olur. Orta sahadaki yaratıcılık sorunu da çözülmüş olur zannımca.

Bir yerli santrafor arayışı var, ki herkes biliyor zaten. Eren Derdiyok/Mevlüt Erdinç için çalışma var deniliyor. Bana göre bir yerli stoper de aranmalı. Böylece Alves zaman zaman yedek oturabilir, Serdar kiralık gönderilebilir.

Eskaza bu yaz ŞL kararı çıkarsa farklı transferler beklentisi olabilir. Aksi taktirde bu kadro fazlası ile lig için yeterli olacaktır. Yeter ki geçen sezonki taktik uyumluluk yine devam etsin ve yeni oyuncular adapte olabilsin bu sistemde.

Aynen katılıyorum.Kampl gelirse harika olur.Ancak Leverkusen hem Kampl'ın eski takımı hem de Leverkusen'de Salzburg'tan hocası olduğu için Leverkusen bir adım önde görünüyor.

himone
18.Mayıs.2014, 17:01
Kampl olayı geçti artık, üstelik Diego da alınırsa unutun. İlk 11'de 1 tane boşluk var zaten o da orta saha ve Diego alınırsa dolar. Olmasa bile Kampl transferi hem maliyeti hem de Avrupa kulüplerinin ilgisi sebebiyle gerçekleşmez. Onun dışında yapılacak transferler için oyuncu satılması gerekiyor. Bunun için Sow-Kuyt-Emenike üçlüsünden birinin gitmesi gerekiyor, bu durum da pek olası görünmüyor. Kuyt zaten gitmez, Sow için de bizimkiler fazla para isterler parayı veren çıkmayınca da gitmez, Emenike'yi de aynı şekilde o paraya hayatta satamayız. Bence kanat oyuncusu beklemeyin, alınacak oyuncu Jimmy Durmaz'dan başkası değil. Bu kadroya sağ bek, kanat ve yerli forvet transferleri ilave edilerek transfer biter gibi geliyor bana. Hatta sağ bek alınmayabilir bile(benim değil, yönetimin tercihi). Tabi her şeyden önce Caner'in sözleşme yenilemesi gerekiyor. Ayrıca şuan 12 tane yabancı oyuncumuz olduğunu da unutmayın, zaten 4 tane her türlü göndermemiz gerekiyor bir de her yeni transfer için bir kişinin gitmesi gerek. Avrupa'ya gitmeyen takım bu kadar para harcayamaz, harcamamalı.

eng1n
18.Mayıs.2014, 18:06
Ya ne Diego'su ne Pato'su almayın şu takıma Brezilyalı.

SAİT71
18.Mayıs.2014, 18:19
Brezilyalı, Arjantinli demeyelim, Brezilyalıdan Brezilyalıya da fark var. Bugün dedikoduda olduğu gibi Pato'yu almak var, gidip Baroni'yi almak var :) Bana göre Pato ütopik, Kampl çok zor, Diego ise olacak gibi. Bunun dışında bence yerli transferlerine ağırlık verilmeli.

Banega
18.Mayıs.2014, 18:25
Daha Pato'nun yaşı çok genç, alınırsa bana göre muazzam bir iş yapılmış olur.Çok üst düzey bir forvet.Sakatlık sorunu yaşamayan bir Pato dünyanın her takımında oynar.

Walter Sakana
18.Mayıs.2014, 18:36
Corriere Dello Sport’un haberine göre Inter, Caner Erkin için ilk teklifini verdi.

Sözleşmesi sona erecek ve serbest kalacak Caner Erkin için bizzat başkan Eric Thoir’in devreye girdiği belirtilen haberde Inter’in teklifinin 1.7 milyon euro olduğu öne sürüldü. Dört yıllık bir teklif yapıldığı ve Inter, milli sol bek için fiyatı da yükseltebileceğinin altı çizildi.

Ayrıca haberde Fenerbahçe’nin 2 milyon euro’nun üzerinde olan teklifi ile aradaki farkın ise çeşitli bonuslarla kapatılacağı ifade edildi.

Doğruluk payı var mıdır acaba? Doğruysa bile Fenerbahçe'nin Caner'i bırakacağını sanmıyorum.

BleedingMoon
18.Mayıs.2014, 18:37
pato ve mustafa pektemek arasında fark yok. pato artık asla üst düzey bir futbolcu olamayacak. geçti o dönemler, fm'de kaldı.

nerazzuri
18.Mayıs.2014, 19:24
pato ve mustafa pektemek arasında fark yok. pato artık asla üst düzey bir futbolcu olamayacak. geçti o dönemler, fm'de kaldı.

yok artık.

pato zaten hiç bi' zaman üst düzey bir futbolcu olamadı ama mustafa pektemekle arasında fark yok demek insafsızlıktır dostum. :)

pato için milan daha 17 yaşında 22m€ bonservis ödedi.

pato gelsin, hızıyla tarumar eder bu ligi.

SAİT71
18.Mayıs.2014, 21:33
Başımızda böyle başkan olursa Caner gibi sözleşmesi bitecek, kadromuzda satabileceğimiz eli yüzü düzgün olan tek tük oyuncuları çok kaçırırız. İnşallah gitmez Caner. Fenerbahçe'de hem form yakaladı hem maaşı da iyi. Bu saatten sonra İnter'e gidip oraya alışayım diyene kadar zaman geçebilir. Bence gitmemeli.

attirson
18.Mayıs.2014, 21:55
Son günü bekliyorlar heralde anlasma icin.Cok lakayt davranıyordu Aziz Yıldırım ''gelin atın artık şu imzaları kızarım haa'' filan tarzı ama elimizden kaçarsa görür o rahat tavırları.

uAburak89
18.Mayıs.2014, 23:16
Kığılı Diego tamam, diğer transferler de iki güne biter demiş. Doğruysa helal olsun.

attirson
18.Mayıs.2014, 23:38
Kığılı dediyse gecmis olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sheriff
19.Mayıs.2014, 01:00
Her sene benzer bir haber çıkar bende her sene aynı yorumu yaparım, Pato gelsin 3 tane forma alırım.

Cengo
19.Mayıs.2014, 01:43
Kampl olayı geçti artık, üstelik Diego da alınırsa unutun. İlk 11'de 1 tane boşluk var zaten o da orta saha ve Diego alınırsa dolar. Olmasa bile Kampl transferi hem maliyeti hem de Avrupa kulüplerinin ilgisi sebebiyle gerçekleşmez. Onun dışında yapılacak transferler için oyuncu satılması gerekiyor. Bunun için Sow-Kuyt-Emenike üçlüsünden birinin gitmesi gerekiyor, bu durum da pek olası görünmüyor. Kuyt zaten gitmez, Sow için de bizimkiler fazla para isterler parayı veren çıkmayınca da gitmez, Emenike'yi de aynı şekilde o paraya hayatta satamayız. Bence kanat oyuncusu beklemeyin, alınacak oyuncu Jimmy Durmaz'dan başkası değil. Bu kadroya sağ bek, kanat ve yerli forvet transferleri ilave edilerek transfer biter gibi geliyor bana. Hatta sağ bek alınmayabilir bile(benim değil, yönetimin tercihi). Tabi her şeyden önce Caner'in sözleşme yenilemesi gerekiyor. Ayrıca şuan 12 tane yabancı oyuncumuz olduğunu da unutmayın, zaten 4 tane her türlü göndermemiz gerekiyor bir de her yeni transfer için bir kişinin gitmesi gerek. Avrupa'ya gitmeyen takım bu kadar para harcayamaz, harcamamalı.

1 ay önce menajeri Salzburg ile anlaşılırsa oturup görüşürüz; Fenerbahçe'de oynamak cazip bize dedi. Fenerbahçe'nin cezalı olması önemli değil; sezon sonu Avrupa kupaları hakkı alınacak nasıl olsa dedi. Yani sen istediğimiz parayı bize ver, kulübü de ikna et, mümkün bu transfer diyor. Leverkusen'in cazibesi olduğuna katılmıyorum. Leverkusen ile ŞL oynama şansın çok fazla değil, bir Dortmund değiller. Fenerbahçe öyle değil ve istedikleri rakamı elde edebilme şansları da var.

sarianet
19.Mayıs.2014, 12:44
mazimizde hangi transferi 2 günde bitirdik ki :)
pato gelmez ama gelirse aynı tipte bir sürü forvetimiz olur

SAİT71
19.Mayıs.2014, 13:38
Emrah Başsan ile anlaşıldığı yazılıyor. Bu arada Alaattin Metin 1 yerli forvetten sonra transferin biteceğini yazmış:

Aziz Yıldırım transferi açıkladı!..
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, F.Bahçe'nin transfer politikasını anlattı: "Bir tane yerli golcü alacağız, sonra transferi kapatacağız."
Diego Ribas transferi F.Bahçeli taraftarları heyecanlandırdı, herkes şimdiden sezonun bir an önce başlamasını bekliyor. Elde kağıt kalem, Ribas'a göre kadrolar yapılıyor. Sağında kim oynar, solunda kim oynar? Diego'nun önünde santrfor kim olur? Akşam gazetesinden Alaattin Metin yazdı:
"BAŞKA BOMBA VAR MI?
Bütün bu hesaplar bir yana peki Süper Lig'in şampiyonu F.Bahçe, bu sezon transferin de şampiyonu olacak mı? Diego transferini başka bombalar da takip edecek mi? Öyle ya sezon biter bitmez ilk transfer yapıldı. Resmi transfer dönemi 10 Haziran'da başlayacak, 1 Eylül'de bitecek.
BAŞKAN NET KONUŞTU
1 Eylül'e kadar önümüzde uzun bir süre var. Herkesin merak ettiği bu soruyu dünkü Genel Kurul'da Başkan Aziz Yıldırım'a sordum. "Bir tane yerli golcü alacağız, sonra transferi kapatacağız" diye çok net bilgi verdi.
MEVLÜT'LE TEMAS YOK
Peki F.Bahçe'nin transfer edeceği o Türk golcü Mevlüt Erdinç mi? Hemen cevap vereyim, Mevlüt Erdinç ile şu ana kadar herhangi bir konuşma yok. Almanya, Hollanda veya İngiltere'den Türk asıllı bir golcü alınacak. Halil Altıntop'un transferi de söz konusu değil.
FAVORİ BİLAL
F.Bahçe'nin transfer edeceği Türk forvetler arasında Hollanda'nın Heerenveen kulübende forma giyen Bilal Başakçıoğlu (26 Mart 1995) ilk sırada yer alıyor. Marco van Basten'in keşfettiği Bilal, bu sezon 37 maçta 8 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. 19 yaşındaki oyuncu Hollanda U18 ve U19 milli takımlarında da forma giydi.
NADİR BİR TÜRK
İskoç Dundee'de forma giyen Nadir Çiftçi de adaylar arasında. Kayseri'de bekleneni veremeyen Nadir, İskoçya'da 40 maçta 17 gol ve 12 asistlik performans sergiledi."

Bilal:
asfasf

uAburak89
19.Mayıs.2014, 14:40
Diego transferi ile Ersun Yanal'a büyük iş düşecek. Alex'in gidişiyle oturmaya başlayan bir yapı vardı, ister istemez bozulacak. Kadıköy'de oynanan maçlarda Diego ve 3 forvet denenebilir belki ama deplasmanda büyük risk. Sneijder mi Diego mu daha iyi veya daha etkili olacak zaman gösterecek, şu an için emin olduğum şey bizim Sneijder sonrası yaşadığımızı Fb'nin de yaşayacağı ihtimalinin çok yüksek olduğu.

ReaList
19.Mayıs.2014, 14:40
Nadir ve Bilal çok ideal oyuncular. Geride beklemeyi de kabul ederler. Kendini gösterebilecekleri ortam da burada var. Mevlüt yedekte bekleyeceğine bu adamlar beklesin, en azından kendini göstermek için daha fazla çabalarlar.

ReaList
19.Mayıs.2014, 14:47
Diego transferi ile Ersun Yanal'a büyük iş düşecek. Alex'in gidişiyle oturmaya başlayan bir yapı vardı, ister istemez bozulacak. Kadıköy'de oynanan maçlarda Diego ve 3 forvet denenebilir belki ama deplasmanda büyük risk. Sneijder mi Diego mu daha iyi veya daha etkili olacak zaman gösterecek, şu an için emin olduğum şey bizim Sneijder sonrası yaşadığımızı Fb'nin de yaşayacağı ihtimalinin çok yüksek olduğu.

Ben Dünya Kupasındaki performansına göre Emenike-Kuyt-Webo üçlüsünden ikisinin yolcu olacağını düşünüyorum. Forvetten kanat olmaz. Türkiye Ligi futbolun taktiksel açıdan işlemediği bir yer olduğundan Fenerbahçe sorun yaşamadı. Ancak bu anlayışla Avrupa'da 1 adım ileriye gidemezsiniz. Önde 3 adamı birden takım savunmasında kaybetmek size her türlü kaybettirir. Ersun Yanal'da bunun farkındadır. Üzerine 4. adam da eklenirse olaylar olaylar. Yine kazanırsınız ama zorlanırsınız.

Diego'lu takım 4411 oynar. Bu yüzden sağa ve sola dinamik oyuncular gerekiyor, Kuyt-Sow gibi forvet kökenli oyuncular değil. Oldum olası zaten forvetlerin kanatlarda oynatılmasına sinir oluyordum umarım Diego'nun gelişiyle şundan vazgeçilir. Öndeki kanat adamları da çizgiye inerse bu Gökhan-Caner ikilisinin üzerindeki efor azalır. Takım daha dinamik bir yapı kazanır. Aksi halde oyunun tüm enerji yükü Gökhan-Caner-Topal üçlüsüne kalır ki bu Fenerbahçe için iyi olmaz.

Cengo
19.Mayıs.2014, 15:06
Mehmet Topal NTVSpor'a demeç vermiş. Caner'in Fenerbahçe'de kalacağını düşündüğünü, önceliğinin Fenerbahçe olduğunu kendisine söylediğini ifade etti.

uAburak89
19.Mayıs.2014, 15:12
Ben Dünya Kupasındaki performansına göre Emenike-Kuyt-Webo üçlüsünden ikisinin yolcu olacağını düşünüyorum. Forvetten kanat olmaz. Türkiye Ligi futbolun taktiksel açıdan işlemediği bir yer olduğundan Fenerbahçe sorun yaşamadı. Ancak bu anlayışla Avrupa'da 1 adım ileriye gidemezsiniz. Önde 3 adamı birden takım savunmasında kaybetmek size her türlü kaybettirir. Ersun Yanal'da bunun farkındadır. Üzerine 4. adam da eklenirse olaylar olaylar. Yine kazanırsınız ama zorlanırsınız.

Diego'lu takım 4411 oynar. Bu yüzden sağa ve sola dinamik oyuncular gerekiyor, Kuyt-Sow gibi forvet kökenli oyuncular değil. Oldum olası zaten forvetlerin kanatlarda oynatılmasına sinir oluyordum umarım Diego'nun gelişiyle şundan vazgeçilir. Öndeki kanat adamları da çizgiye inerse bu Gökhan-Caner ikilisinin üzerindeki efor azalır. Takım daha dinamik bir yapı kazanır. Aksi halde oyunun tüm enerji yükü Gökhan-Caner-Topal üçlüsüne kalır ki bu Fenerbahçe için iyi olmaz.

Kuyt gitmez bence, adam istikrar abidesi, her açıdan olumlu bir oyuncu. Webo yedek kalmayı sorun etmeyeceği için o da gitmez. Emenike veya Sow gidebilir, Emenike Dünya Kupası ile taliplerini arttırabilir, Sow'un da maaşı bu sezon çok düşüyormuş galiba, o da gitmek isteyebilir bu sebeple.

Bahsettiğin sistem için size kanat oyuncusu lazım, çıkan haberlere göre ise böyle bir girişim yok gibi. Avrupa'nın olmayışı maddi açıdan dezavantaj belki ama, kadro ve sistemi oturtma açısından da avantaj aslında. Baskı ve stres az yaşanıyor sonuçta.

Fb'nin mevcut sistem ve anlayışının Avrupa maçları için sıkıntı olduğu konuşulan bir şey zaten, Diego'nun şimdiden alınması bu sebeple çok mantıklı. Geçiş dönemi minimum hasar ile atlatılabilir.

Mevcut kadro, mücadele edilecek kulvar ve çıkan transfer söylentilerine bakılırsa gelecek sezon şampiyonluk için net favori Fb bana göre, tabi zaman ne gösterir bilinmez.

omersal
19.Mayıs.2014, 15:13
Diego BJK için iyi bir transfer olabilirdi ama FB için aynı şeyi düşünmüyorum. Fenerbahçe'nin bence daha genç oyunculara yönelmesi lazım çünkü kadrosu çok yaşlı , ayrıca taktiksel anlamda da değişikliğe gitmesi gerekecek FBnin.

Night_Mare17
19.Mayıs.2014, 15:18
Bence Diego baya iş yapar. Daha genç oyunculara yönelmesi gerekmiyor şu an Fenerbahçe'nin Diego 2 - 3 yıl düzgün top oynasın sonra zaten gerekirse yollanır yerine daha genç bir oyuncu olabilir. Bu seviyelerde daha genç oyuncuları getirtmesi çok zor Fenerbahçe'nin önce bir Avrupa'da boy gösterdikten sonra daha çok ilgisini çekebilir oyuncuların o yüzden bu transfer döneminde yapılabilecek en iyi hamlelerden biriydi Diego.

IcedEarth
19.Mayıs.2014, 15:44
Diego'nun takıma katkısı Lincoln'ün bize yaptığı katkıdan fazla olmayacaktır. Bana göre çok yanlış bir transfer.

BleedingMoon
19.Mayıs.2014, 15:57
diego lincoln kadar katkı yapsa öpüp başıma koyarım. ama lincoln daha çok skoru önemseyen, yılın pasını atmayı düşünen, son derece bencil bir futbolcuydu. diego'nun görevi daha farklı olacak. öncelik topu ileriye taşıyıp atak organizasyonu yapmak.

Cengo
20.Mayıs.2014, 20:10
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. / FENER [] 20.05.2014 17:07:59

Özet Bilgi: Teknik Ddirektörümüz Sayın Ersun Yanal ileyeni sözleşme imzalanması konusunda prensip anlaşmasına varılmıştır.

AÇIKLAMA:
Teknik Direktörümüz Sayın Ersun Yanal ile yeni sözleşme imzalanması konusunda prensip anlaşmasına varılmış olup imza töreni 21 Mayıs 2014 Çarşamba günü saat 14:00'te, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde, medyaya açık olarak gerçekleştirilecektir.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=362044

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2014, 20:19
bu iyi oldu, bir aksilik cikmazsa uzun bir aradan sonra planli bir sekilde sezona giris yapicaz. transferler de olumlu gider umarim.

nerazzuri
21.Mayıs.2014, 02:20
zannediyorum ki yine 1 yıllık sözleşme.

Kaka Leite
21.Mayıs.2014, 04:46

Bu cümledeki tek doğru sakatlık karşılaştırması olabilir.

Pato ve Pektemek çok sık sakatlanan oyuncular bunun haricinde Pato bir dünya klasıdır. Sakatlıklardan elini ayağını bir türlü kurtulamadığı için söndü gitti.

Pato ile Milan'ın yolları ayrıldığında çok üzülmüştüm gerçekten çok sempatik ve iyi bir oyuncu idi kendisi.

Pato haberini kulübü yalanladı. 15 Milyon altında bir teklife kesinlikle yanaşmayız demişler biz bu parayı verir miyiz?

Bana kalırsa vermeyiz, Diego ise nefis bir transfer olacaktır. AMC bölgesinde yıllarca Baroni'yi izleyen bir taraftarız biz.

Kendi adıma konuşayım, bisikletten inip Ferrari'ye binmişe döneriz. Doğan bile demedim o bile fazla Baroni için.

Ersun hoca ile 2 yıllık sözleşme yapılacakmış bu arada.

attirson
21.Mayıs.2014, 05:10
Bu arada Kıgılı'nın verdigi 48 saat süresi doldu transfer filan yok ortada. Her zamanki gibi fail oldu Apo. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

ReaList
21.Mayıs.2014, 09:37
Valla gıpta ediyorum size. Hala Aziz Yıldırım ve yönetiminin sözlerine güveniyorsunuz. Gönül isterdi ki transfer sezonuna yeni bir yönetim ve yapılanmayla gidelim ama nasip değilmiş.

davidvilla
21.Mayıs.2014, 12:18
Bu cümledeki tek doğru sakatlık karşılaştırması olabilir.

Pato ve Pektemek çok sık sakatlanan oyuncular bunun haricinde Pato bir dünya klasıdır. Sakatlıklardan elini ayağını bir türlü kurtulamadığı için söndü gitti.

Pato ile Milan'ın yolları ayrıldığında çok üzülmüştüm gerçekten çok sempatik ve iyi bir oyuncu idi kendisi.

Pato haberini kulübü yalanladı. 15 Milyon altında bir teklife kesinlikle yanaşmayız demişler biz bu parayı verir miyiz?

Bana kalırsa vermeyiz, Diego ise nefis bir transfer olacaktır. AMC bölgesinde yıllarca Baroni'yi izleyen bir taraftarız biz.

Kendi adıma konuşayım, bisikletten inip Ferrari'ye binmişe döneriz. Doğan bile demedim o bile fazla Baroni için.

Ersun hoca ile 2 yıllık sözleşme yapılacakmış bu arada.

Cenker baroni zaten on libero olarak alinmisti. Karsilastirmak doğru degil. Diego formda bir oyuncu dunyada kime giderse gitsin mutlaka yararlı olacaktir tartismasiz. Su an bence tam kivaminda

SAİT71
21.Mayıs.2014, 12:53
Fenerbahçe’de alt yapısının yıldızı Semih Ergül yuvadan uçuyor. Ayda 900 TL maaşla oynayan genç futbolcu, kulübün profesyonel sözleşme tekliflerini geri çevirdi. A2 takımında 22 gol atan Semih, büyük ihtimalle Stuttgart’a gidecek.
SOW’A BÜYÜK TEKLİF / TIKLAYINIZ
BOBIC İLE GÖRÜŞECEK
Genç golcü için Stuttgart’ın sportif direktörü Fredi Bobic çok istekli.. Bobic ile 19 yaşındaki Semih önümüzdeki günlerde görüşecek. Stuttgart, Semih Ergül için Fenerbahçe’ye 220 bin Euro yetiştirme bedeli ödemeyi de kabul etti.
Semih’i direkt olarak A takım kadrosuna alacak olan Bobic genç futbolcunun olarak Stuttgart A takımının rotasyonunun içinde olmasını istiyor.
Hürriyet

FENERBAHÇE
Bruno Alves
(31 Mayıs 2016)
Takımda kalacak.
Michael Kadlec
(31 Mayıs 2016)
Takımda kalacak.
Joseph Yobo
(31 Mayıs 2015)
Gönderilecek.
Raul Meireles
(31 Mayıs 2016)
Teklif gelirse gönderilecek.
Cristian Baroni
(Sözleşmesi bitti)
Samuel Holmen
(31 Mayıs 2016)
Gidecek.
Dirk Kuyt
(31 Mayıs 2015)
Takımda kalacak.
Moussa Sow
(31 Mayıs 2016)
Takımda kalıyor.
Pierre Webo
(31 Mayıs 2015)
Teklif gelirse, gönderilecek.
Emmanuel Emenike
(31 May 2017)
Takımda kalıyor.
Milos Krasic
(31 Mayıs 2016)
Gönderilecek.
Miroslav Stoch
(31 Mayıs 2016)
Gönderilecek.
TOPLAM YABANCI SAYISI: 12
SÖZLEŞMESİ BİTEN: 1

AMK

ReaList
21.Mayıs.2014, 13:05
Bonus kafa gidiyor artık he (: Darısı Selçuk'un başına. Ona verilen para ve zamana alt yapıdan ne oyuncular yer edinirdi de ne diyelim vizyon darlığı.

sarianet
21.Mayıs.2014, 13:44
abi biz gençleri değerlendiremiyoruz tamam genç oyucu alınsın da kendini ispat etmiş biri lazım en azından
hangi genç geldi de parlattık yok elimizde salih gibi bi pırlanta var ne satıyoruz ne kullanıyoruz

SAİT71
21.Mayıs.2014, 15:30
Mandzukic haberleri çıkmış, yine akşamdan içkiyi fazla kaçırmış editörler...

Cengo
21.Mayıs.2014, 17:04
Aziz Yıldırım listemizde gençler var demiş. Gençlerbirliği hayırlı olsun. (/w)

Fearless Coward
21.Mayıs.2014, 17:12
ABOOO naptın sen kaçın buradan kaçııın. :(

europeanconquer
21.Mayıs.2014, 17:14
Hop hop hop ben Gençler'den kombine alacağım seneye,kulübü alıp götürmeyin :( Süper Lig'de Ankara takımı kalmaz yoksa.

ReaList
21.Mayıs.2014, 19:07
Aziz Yıldırım listemizde gençler var demiş. Gençlerbirliği hayırlı olsun. (/w)
Bize hoca olarak Roma'nın hocası gibi genç, dinamik ve senelerce bu görevi götürecek bir taze kan lazım. (Bu sözden kısa bir süre sonra takımın başına getirilen isim rahmetli Luis Aragones)

himone
21.Mayıs.2014, 19:56
Hala Baroni'nin sözleşmesinin bittiğini zannedenler var, kim nereden çıkardı bu haberi bir türlü anlamıyorum.

caner485
22.Mayıs.2014, 12:49
Aynen baroni devam ediyor daha sözleşmesi bitmedi.

himone
22.Mayıs.2014, 18:23
Hadi Kiğılı 100 saatte bizden olsun :).

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

attirson
22.Mayıs.2014, 20:43
Aziz Yıldırım verdigi roportajda Diego dısında yabancı alınmayacagını yerlilere yöneleceklerini söylemis.Aynı zamanda Stoch geri dönebilir demis.

SAİT71
22.Mayıs.2014, 21:06
En mantıklısı. Avrupa'da olmayacaksak gerekte yok.

Cengo
22.Mayıs.2014, 21:54
Öyle demedi. 1-2 transfer yapacağız ve listede gençler var dedi.

attirson
22.Mayıs.2014, 22:25
Başkan Aziz Yıldırım "Yalan yanlış yabancı transfer yazılmasından" rahatsız..

Şöyle anlattı;

"Seneye Diego var 1. Alves oynayacak. Alves oynar 2. Kuyt 3, Sow 4, Webo 5. Meireles'i daha söylemedik. Kanat oyuncuya ihtiyacımız olsa Stoch'u geri alırız... Bizim bu saatten sonra yabancıya değil, yerliye ihtiyacımız var.."

http://www.milliyet.com.tr/aziz-yildirim-in-stoch-karari--fenerbahce-1886134-skorerhaber/

Cengo
22.Mayıs.2014, 22:26
Başkan Aziz Yıldırım "Yalan yanlış yabancı transfer yazılmasından" rahatsız..

Şöyle anlattı;

"Seneye Diego var 1. Alves oynayacak. Alves oynar 2. Kuyt 3, Sow 4, Webo 5. Meireles'i daha söylemedik. Kanat oyuncuya ihtiyacımız olsa Stoch'u geri alırız... Bizim bu saatten sonra yabancıya değil, yerliye ihtiyacımız var.."

http://www.milliyet.com.tr/aziz-yildirim-in-stoch-karari--fenerbahce-1886134-skorerhaber/

Kulaklarımla duyduğunu yazdım.

himone
22.Mayıs.2014, 22:48
Tamam işte kanat ta Jimmy Durmaz değil mi? Başkan haklı oyuncu satılmadığı sürece yeni yabancı alınmamalı. Hatta satılmasına rağmen çok kalite olmadığı takdirde yine alınmamalı, artık çöp yabancılar görmek istemiyoruz.

CocukMenajer
23.Mayıs.2014, 17:14
Semih Ergül ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

attirson
23.Mayıs.2014, 17:27
Yabancı transferi yapılmayacaksa ben 3 transfer bekliyorum.Jimmy Durmaz , Tarık Camdal , Mevlüt.

SAİT71
23.Mayıs.2014, 20:03
Abdullah Kiğılı 48 Saat İçinde Bitecek Diyeli 1 Hafta Oldu

Suicider
23.Mayıs.2014, 22:13
Fenerbahçe Spor Kulübü'nden Mevlüt Erdinç açıklaması.

Transfer dönemi ile birlikte basında bir süredir kulübümüzün Mevlüt Erdinç ile ilgili girişimlerde bulunduğu iddiaları yer almaktadır.

Bu haberler, doğru değildir.

Mevlüt Erdinç'in ağabeyi Ramazan Erdinç, Mevlüt'ün Kulübümüze transferi doğrultusunda Kulüp yetkililerimizi aramıştır.

Mevlüt'ün yeni sezon transfer planlamamızda yer almadığı kendilerine iletilmiştir.

Dolayısıyla Milli takımımızda forma giyen, Türk sporu için önemli bir isim olarak gördüğümüz Mevlüt Erdinç için Kulübümüzün transfer girişiminde bulunduğu iddialarına itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederiz.

FENERBAHÇE FUTBOL AŞ

sui generis
23.Mayıs.2014, 22:24
Mevlüt'ü almış mı oluyoruz şimdi :D

eng1n
23.Mayıs.2014, 22:26
Mevlüt hayırlı olsun :p şaka bir yana keşke alsaydık.

SAİT71
23.Mayıs.2014, 22:30
Mevlüt başvuru yapmışta biz planımızda yoksun mu demişiz yani biri açıklasın bu politikamızı :D

sui generis
23.Mayıs.2014, 22:31
Webo yeter bize ya :D

Hem artık kulübede de oturabiliyor. O yüzden forvet sıkıntımız yok bence. Webo olmazsa Sow, Kuyt yedek forvet olur. Bize 1-2 tane kanat oyuncusu lazım.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mayıs.2014, 23:02
KAPa bildirilmedi mi bu transfer, gorusuyoruz diye. butun gorusme bu muymus? :n: menajeri ariyor, "adam lazim mi?" bizimkiler "yok saol" diyor. KAPa niye bildiriyon o zaman :D

uAburak89
23.Mayıs.2014, 23:38
KAPa bildirilmedi mi bu transfer, gorusuyoruz diye. butun gorusme bu muymus? :n: menajeri ariyor, "adam lazim mi?" bizimkiler "yok saol" diyor. KAPa niye bildiriyon o zaman :D

KAP yoktu sanki veya ben kaçırdım.

Fenerbahçe bu politikasından ne zaman vazgeçecek çok merak ediyorum, kendi taraftarı bile dalga geçiyor artık.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Mayıs.2014, 23:42
dogru, ben diego ile karistirdim KAP olayini. mevlutle alakali bildirim olmamisti. yonetimden ozur dilerim :p

sarianet
23.Mayıs.2014, 23:44
asılıyo ama yüz vermiyorum der gibi olmuş :D

Namzet
23.Mayıs.2014, 23:48
mevlüt olmasın zaten =)

Banega
23.Mayıs.2014, 23:48
İstemem koy yan cebime. :D

ReaList
24.Mayıs.2014, 10:08
Abisinin ısrarcı tavırlarına karşın geri durmamız, Dayısının araya girmesi ve halalarının yönetimimize gün teklif etmesine mütabık transfer görüşmelerinin başlandığını kamuoyu aydınlatma platformunu bilgilendirdiğimizi açıklarız.

Fenerbahçe Eğlenceli Yönetim Kurulu

Cengo
24.Mayıs.2014, 14:40
Mevlüt Fenerbahçeli. Fenerbahçe teklif yapsın diye karıştırdıklarına inanıyorum. Dolayısı ile açıklamaya da inanıyorum. Kendisinin futbolunu da hiç beğenmiyorum. Gelmemesi de hayırlı olur bence.

SAİT71
24.Mayıs.2014, 22:27
Selçuk Şahin gibi bir adamın yıllardır yerli oyuncu bulamıyoruz bahanesi ile tutulduğu bir takımda, Mevlüt Erdinç her türlü yer alır. Şu yabancı sınırlamasının düşeceği, yerli oyuncuların değerleneceği bir dönemde, milli takım seviyesindeki bir forveti beğenmemek biraz lüks olacaktır. Bence onu alıp bir yabancı forvete yol verilmelidir.

Cengo
24.Mayıs.2014, 23:33
Selçuk Şahin yerine oyuncu bulamıyoruz diye gönderilmiyor değil, yaptığı basit işi yapabilecek ve yedek beklemekten kaçmayacak düşük maaşlı biri olmadığı için kalıyor. Ayrıca bizim aile dostumuzdur kendisi. Takımda herkes çok sever. Bu yüzden de takımın simgesi gibi şu an oyuncular arasında. Huzur dediğin şey kolay bulunmuyor. Selçuk fiziksel olarak çok değerli bir oyuncu. İyi pozisyon alıp kesip basitçe çıkarma görevini fiziksel olarak yetersiz oyunculara yaptıramazsın. Mehmet Topal'ın alternatifi yokken onun işini hiç yapamayacak fiziksel olarak zayıf bir oyuncuya forma veremezsin. Selçuk'a kadar gönderilebilecek çok oyuncu var.

Mevlüt Erdinç ne fizik olarak, ne de mental olarak yeterli bir oyuncu bana göre. Santrafor ileride top saklayamayacak ise ne gerek var ki para ödemeye? Elbette Burak ve Umut kadar yapar bu işi. Mustafa Pektemek bana göre daha değerli bir oyuncu. Beklentisi az. Cenk gibi nokta transfer yaptı Beşiktaş. Mevlüt transfer edilirse hayal kırıklığına uğrarım. Samed Yeşil gibi oyunculara yatırım yapılmalı illa bir yatırım aranıyorsa. En azından kendini geliştirebilir; maaşı yüksek olmaz; tutmazsa sorun olmaz. Liverpool kadroya almayacağı oyuncuyu bir süre sonra satar zaten. Galatasaraylılar Umut Bulut gitsin diye beklerken Mevlüt Erdinç gelsin istiyorlar. İnanılır gibi değil. Umut ve Burak ile yaşanan bütün temel sorunları yine yaşayacaklar. Santrafor olmak sadece gol vuruşu yapmak ile bitmiyor ki. Duvar olamadıktan sonra kopuk kopuk oynamanın faydasını göremiyorum.

Escochae
25.Mayıs.2014, 03:52
Selçuk Şahin yerine oyuncu bulamıyoruz diye gönderilmiyor değil, yaptığı basit işi yapabilecek ve yedek beklemekten kaçmayacak düşük maaşlı biri olmadığı için kalıyor. Ayrıca bizim aile dostumuzdur kendisi. Takımda herkes çok sever. Bu yüzden de takımın simgesi gibi şu an oyuncular arasında. Huzur dediğin şey kolay bulunmuyor. Selçuk fiziksel olarak çok değerli bir oyuncu. İyi pozisyon alıp kesip basitçe çıkarma görevini fiziksel olarak yetersiz oyunculara yaptıramazsın. Mehmet Topal'ın alternatifi yokken onun işini hiç yapamayacak fiziksel olarak zayıf bir oyuncuya forma veremezsin. Selçuk'a kadar gönderilebilecek çok oyuncu var.

Mevlüt Erdinç ne fizik olarak, ne de mental olarak yeterli bir oyuncu bana göre. Santrafor ileride top saklayamayacak ise ne gerek var ki para ödemeye? Elbette Burak ve Umut kadar yapar bu işi. Mustafa Pektemek bana göre daha değerli bir oyuncu. Beklentisi az. Cenk gibi nokta transfer yaptı Beşiktaş. Mevlüt transfer edilirse hayal kırıklığına uğrarım. Samed Yeşil gibi oyunculara yatırım yapılmalı illa bir yatırım aranıyorsa. En azından kendini geliştirebilir; maaşı yüksek olmaz; tutmazsa sorun olmaz. Liverpool kadroya almayacağı oyuncuyu bir süre sonra satar zaten. Galatasaraylılar Umut Bulut gitsin diye beklerken Mevlüt Erdinç gelsin istiyorlar. İnanılır gibi değil. Umut ve Burak ile yaşanan bütün temel sorunları yine yaşayacaklar. Santrafor olmak sadece gol vuruşu yapmak ile bitmiyor ki. Duvar olamadıktan sonra kopuk kopuk oynamanın faydasını göremiyorum.

İmzamı atarım. Zaten Selçuğa yapılanlar önyargıdan ve tipinden kaynaklı. Tıpkı Sabri'ye yapılanlar gibi ..
Bu arada hazır yabancı sayısı düşmüşken Gökhan İnler'i almak gerek. Sonuçta piyasada alabileceğin kaliteli Türk forvet fazla yok. Bu yüzden forvet almak yerine, Gökhan'ı ortasahaya alırsak, hem orta saha sınıf atlar hemde Webo'yu yedekte bekletme şansımız olur.

Sekopej
25.Mayıs.2014, 11:54
Selçuk'un nefret edilir şekilde istenmemesine ben de anlam veremiyorum. Yetenekleri dahilinde ondan istenen görevi hep yerine getirmiştir. Bazen 20 maç oynamaz, 18'e girmez ama şans verildiğinde çıkar oynar. Takımın uyum konusunda bir ortam oluşturmasında da katkısı yadsınamaz, özellikle FB TV takip eden arkadaşlar farketmişlerdir.

Kendisinin ne olduğunu bilen, bu nedenle de yedek kaldığında sorun çıkarmak yerine, aynı şekilde çalışmaya devam edip, sezon içerisinde görev verilecek 3-5 maçta da elinden geleni yapıp yoluna devam eden bir oyuncu. Futbolu bırakana kadar takımdan ayrılmasa da sıkıntı olmaz, onlar milyonlar kazanan profesyoneller fakat bana göre takımlarda böyle isimlere ihtiyaç var, arkadaşlık ortamını kuvvetlendirebilecek.

SAİT71
25.Mayıs.2014, 14:36
Ben selçuk u bir örnek olarak kullandım, her ne bahane ile olursa olsun bana gore buyuk takım oyuncusu degil, samet yeşil i alabilecek vizyonda birileri varsa alsınlar ben hemen sesimi keserim ancak yonetimin mevlut açıklaması komik geldi inşallah başka bir takım alırda 12-13 gol atar mevlut

himone
25.Mayıs.2014, 18:38
5+3 sonrası yerli forvet şart değil bence, alınacaksa da genç bir isim olabilir. Sonuçta kulübede 3 tane yabancı olacak ve Webo her türlü bekler. Eğer Mevlüt için konuşulan rakamlar doğruysa kesinlikle gerek yok. Bonservisi 4-5 civarı ve yıllık 2 milyon civarı yedek bir adama verilmez. Onun yerine Jimmy Durmaz'ı almak daha mantıklı, hatta üstüne 2 milyon daha koyup Gökhan Töre bile alınır.

Son yabancı kuralından sonra bizim acil ihtiyacımız kesinlikle sağ bek ve kanat oyuncusu. Ve ben geleceklerden ziyade gidecekleri düşünüyorum. Zaten transferde ona göre şekillenecektir.

walcott07
26.Mayıs.2014, 19:57
Mert
Gökhan-Alves-Egemen-Caner
Topal-Meireles
Kuyt-Diego-Alper
Sow
Kardomuz bu şekilde olmalı bence önümüzdeki sezon.
Emenike, Holmen, Yobo, Krasic kesinlikle gönderilmeli.
Webo ve Kadlec ise kadroda kalmalı.Bu ikilinin, özellikle Webo'nun maaşında indirime gitmesi istenebilir.
Cristian'ın kendi isteği ile Türk uyruğuna geçmek istediğini duymuştum.O da kalmalı.Maaşında indirime gitmesi istenebilir.
Belki Meireles gönderilip Gökhan İnler takıma katılabilir.(Yıl içinde Napoli'nin Meireles'i istediği haberleri vardı yoğun bir şekilde takas türü bir şey yapılabilir)
Kuyt(artık miladını doldurdu :( ) gönderilip Kampl alınabilir(!)(Bu transferde Stoch'un da takas olarak kullanılabileceğini düşünüyorum.)
Rotasyon için ise Jimmy Durmaz, Emrah Başsan, Murat Duruer, Tarık Çamdal, Şener Özbayraklı, Ozan Tufan, Ahmet İlhan Özek, Mervan Çelik isimlerinden 2 tanesi kadroya katılabilir.

Kaka Leite
27.Mayıs.2014, 03:55
Volkan
Gökhan - Alves - Egemen - Caner
Topal - Meireles
Kuyt-Emre-Sow
Emenike

Sizler ne kadar yazarsanız yazın Volkan ve Emre futbolu bırakana kadar o kadroda olmaya devam edecek.

Bu artık performans olayı falan değil, tamamen bir vefa olayına döndü. Biz bu adamları oynatmayınca sanki onların emeklerine ihanet ediyormuşuz gibi düşünülüyor.

Emenike'nin kesinlikle satılmaması gerektiğini düşünüyorum. Diego gelirse ki ben çok net bir biçimde geleceğine inanıyorum harika işler yapar.

Emenike'yi şuan satsak ne kadara gidecek ki?

Boş yere neden zarara sokalım kendimizi, adam oynattığımızda her türlü işimize yarıyor zaten.

Krasic - Yobo - Cristian gibi adamları da kesinlikle satalım. Cristian'ın bu yaştan sonra bize bir yararı olmaz, şuana kadar da olmadı ya neyse...

Stoch için de kalmalı diyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Mayıs.2014, 04:05
kuyt[Gk]

b.alves[k] - yobo - kadlec

holmen

krasic - baroni - meireles - stoch

sow - emenike
yedek: webo

12 tane yabancimiz var, bi takim kurabilir kenariya da adam koyabilirsin :n:
bunlardan yobo, holmen, baroni, krasic, webo gider, diego gelir. 5+3 tamamlanir. transfer biter bence. emenike ve meireles dunya kupasi sonrasi talipleri olursa uygun fiyata satilabilir belki. sow da ayrilabilir bu yaz. ingiltere icin cok istekli, ilk teklifte gider diye dusunuyorum.

mpaker66
27.Mayıs.2014, 04:07
Ben Fenerbahçe'nin Diego transferini büyük bir kumar olarak değerlendiyorum. Bu sistemin üzerine gitmesi gerekirken Diego transferi sizce de büyük bir kumar değil mi? Şimdi 3 forvet'in arkasında Diego mu oynayacak? Peki Topal ne yapacak bu vaziyette? MC'mi olacak. Bakalım bekleyip görecez.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Mayıs.2014, 04:12
turkiye liginde o risk alinir bence, ozellikle ic saha maclarinda. deplasmanlarda da 3 forvetten vazgecilir, diego one atilir. bu sene ozellikle ic saha maclarinda cilingir aradik hep, salih bile alex etkisi yapti zaman zaman, diego ile cok daha etkili olur takim.

mpaker66
27.Mayıs.2014, 04:17
Bence eskidendi o. Türkiye liginde o riskin alınması. Gerçekten hızlı çıkabiliyor bazı lig takımları.

Eğer fenerbahçe 3 forvet+diego+ caner,gökhan ile oyanaycaksa çok fazla gol yer. Topu rakibe bırakır zaman zamanda. Rakip hızlı hucüma çıktığı zaman karşılayan tek adam Topal olur. Raul'de karşılayamaz. Zaten Bruno ve Egemen'de ağır. Açıkcası iştah kabartıcı rakipler için.

nerazzuri
27.Mayıs.2014, 04:29
3 forvet + diego dediğin, sow-emenike-kuyt. kuyt zaten geri yardıma geliyor. baroni,salih,alper'in yaptığı görevi yapacak diego. pek fark yok ortada. topal yine dm, önlerinde meireles-diego / emre-diego / alper-diego şeklinde değişir diye düşünüyorum.

Cengo
27.Mayıs.2014, 04:34
Bu sezon Cristian oynadı da Caner + Gökhan + 3 forvet ile çok mu yediler? Arzuladıklarını yazıyorsunuz, futbolu değil. 3 forvetle şununla bununla oynanmaz diye bir kaide yok. Doğru organizasyon yeteneklerin en verimli kullanım şeklidir. Bunun böyle keyfi sözler ile belirleyemezsiniz.

Diego en azından Cristian kadar orta alanı dolduran, en az Cristian kadar pres katkısı alınabilecek bir oyuncu. Sneijder gibi 3. alanda bekleyerek gol/asist katkısı vermeye dayalı bir oyunu yok. Alex'ten sonra o tip bir oyuncusu olmadı Fenerbahçe'nin.

mpaker66
27.Mayıs.2014, 04:35
Diego MC olarak kullanılacak bi oyuncu değil. Hayatı boyunca oynamamıştır. O fizik yeterlilik Diego'da yok. Zaten o fizik yeterlilik olsaydı Diego şuan Fenerbahçe'de olmazdı. Diego MC'de sadece FM'de oynar.

Kaka Leite
27.Mayıs.2014, 04:37
Bizim sistem 3 forvet mi oluyormuş?

Bu sezon oynadığımız sistemin 3 forvet olmadığını düşünen bir tek ben varım sanıyorum. Bu arada Emenike gitsin, Sow ortaya geçsin diyenler var ama Sow'un da Emenike'den pek bir farkı olmaz oraya geçince.

Sow topu ceza sahasında ayağına aldığında saçmalayan bir oyuncu tıpkı Emenike gibi.

Ben bu 4'lünün bozulmaması gerektiğini düşünüyorum. Rakiplerin en korkutuğu şey bize karşı ofansif oyuncularımız ve bu sezon artan Caner - Gökhan performansı.

mpaker66
27.Mayıs.2014, 04:38
Bu sezon Cristian oynadı da Caner + Gökhan + 3 forvet ile çok mu yediler? Arzuladıklarını yazıyorsunuz, futbolu değil. 3 forvetle şununla bununla oynanmaz diye bir kaide yok. Doğru organizasyon yeteneklerin en verimli kullanım şeklidir. Bunun böyle keyfi sözler ile belirleyemezsiniz.

Cristian demişsin ama Hatırlatırım Cristian Fenerbahçe'ye önlibero olarak alındı. Emre-Cristian-Alex göbeği ile şampiyon oldu fenerbahçe.

Yeterli organizasyonu biraz açar mısınız? Ben dünya üzerinde böyle bi takım göremedim Klasik AMC artı 3 forvet ile. Bi benfica var o takımda ki kanatları söyleye gerek yok.

Edit:Bu arada arzuladıklarını yazıyorsun futbolu değil yazmışsın ben yeni gördüm uykuluyum.

Bak kardeşim ben şurda düzeyli bir şekilde fikrimi beyan ettim. Gs transfer sayfasında da durumumuz vahim dedim mesela o da mı arzuladıklarım? Futbol değil mi bu söyledikleri.

Durduk yere neden ithamda bulunuyosun bana? Burda güzelce bir şeyler yazarken neden sinirimi hoplatısun merak ettim gerçekten. Böyle ithamda bulunma nedir yani arzuladıklarımmış. Nerden biliyosun aklımı mı okuyosun.

Özür dilemek zor değil. Bekliyorum.

Cengo
27.Mayıs.2014, 04:45
Cristian demişsin ama Hatırlatırım Cristian Fenerbahçe'ye önlibero olarak alındı. Emre-Cristian-Alex göbeği ile şampiyon oldu fenerbahçe.

Yeterli organizasyonu biraz açar mısınız? Ben dünya üzerinde böyle bi takım göremedim Klasik AMC artı 3 forvet ile. Bi benfica var o takımda ki kanatları söyleye gerek yok.

Neyi söylemeye gerek yok? Bu sene Benfica kanatları berbat performans gösterdi.

Cristian önlibero gelmiş gibi görünmüş olabilir ama Brezilya'da orta sahadan topu 3. bölgeye dribbling ile taşıyan hücum orta saha oyuncusuydu.

Diego, Alex ya da Sneijder gibi 3. bölgede bekleyen, savunma ve prese sıfır katkısı olan bir oyuncu değil. İster kabul edin, ister kabul etmeyin. Sezon boyu nasıl bir oyunu olduğunu gösterecektir.

byariff
27.Mayıs.2014, 04:47
laf sokmak degil yanlis anlama ama sneijderi takip etmedigin belli bu yil hic bir zaman 3. bolgede beklemedi hep press yapti savunmaya kadar geldi top cikarttigi maclar bile oldu.

mpaker66
27.Mayıs.2014, 04:50
laf sokmak degil yanlis anlama ama sneijderi takip etmedigin belli bu yil hic bir zaman 3. bolgede beklemedi hep press yapti savunmaya kadar geldi top cikarttigi maclar bile oldu.

Valla verdiği garİp tepkilerden sonra cevap yazmamak en iyisi diye düşünüyorum ben arif abi. Cidden garip yani. Beni tanıyomuşta bi kini varmış gibi konuştu biraz önce o yüzden sende boşver abim.

Cengo
27.Mayıs.2014, 04:50
Sneijder'ın maç boyu 1-2 pozisyonda pres yapması prese katkısı olduğunu göstermez. Alex de Aykut Kocaman istediği için, zaman zaman ön alanda kalarak pozisyon almak sureti ile fizik gücü kullanmadan pres yapmaya çalışıyordu ama bu pres yaptığı anlamına gelmez. Sneijder, topsuz alanda hemen hemen hiç katkısı olmayan bir oyuncu. Hem de devamlılık getirebilen, top taşıyabilen sol kanat olmadığı için solda oynatıldığında çok verimsiz oldu. Galatasaray'ın Sneijder'in gelişi itibari ile başlayan oyun temposu sorununun 1 numaralı sebebidir kendisi. Geldiğinden beri oyun onun yaratıcılığı üzerine kuruluğu olduğu için takımın çift forvet pres gücünü de baltaladı. Varolan taktik düzeni bozdu.

Kaka Leite
27.Mayıs.2014, 05:14

Arifim bende Sneijder'i bu yüzden sevmiyorum.

Çok sönük bir AMC oyuncusu ki benim AMC bölgesinde oynayan oyunculara olan ilgim çok aşikar ama kendisini pek sevmiyorum.

Bana göre top ayağında yokken çok etkisiz bir oyuncu. Bu oyun stili onun kötü olduğunu göstermez tabii ki yanlış da anlaşılmasın.

Galatasaray da tempoyu çok düşürdüğü de ortada bu özelliği yüzünden.

zarateray
27.Mayıs.2014, 06:29
Diego topsuz alanda iyi ve pres yapan bir oyuncu demissin..Diego Simone'nin acıklamalarını hic takip etmedin sanırım.Aynı Fenerbahce gibi oynayan Atletico Madrid'de (gercek kanat oyuncuları kullanıyorlar)3lü orta sahada neden Diego gibi yaratıcı olan ve senin tabirinlede pres yapan basan adam oynatılmadı da yerine Raul Garcia,Koke ve hatta Mario Suarez oynatıldı ? mpaker66 arkadasın dediği yere cıkıyoruz her türlü fiziksel olarak bunu yapamaz kaldıramaz.90 dakika boyunca pres ettiğini gören eden oldu mu Diego'nun ? Yanlıs anlasılmasın Diego kötü oyuncu demeye getirmiyorum Diego beğendiğim bir oyuncu.Ama nedense aldığınız her oyuncuyu övmede bir numarasınız sayın ABOO..Krasic geldiğinde hic izlemeyen kasıp kavuracagını söylemisti fakat bir oyuncunun son zamanlarını izleyerek neler yapabileceği varsayımlarına varabiliriz.Söylemek istediğim şu ki Diego her zaman pres yapan bir oyuncu değildir ve bunu göreceğiz gelirse.Katkısı olur olamaz oynamadan ona bir yorum yapamam ama sanmayın ki avrupadan gelen adamlar burda aşırı disiplinli ve iş ahlakına cok düskün oluyorlar.Buna Sneijder'de dahildir.İyi geceler

walcott07
27.Mayıs.2014, 11:29
Emenike'nin gitmesini istediğini söyledim ama nedenini yazmamışım :D
Emenike geldi geleli Sow'un yerinde yani santraforda oynuyor.Bu yüzden ben Sow'un Emenike'yi sevmediğini düşünüyorum.Emenike'nin bencil tavrını da buna bağlıyorum.Bu ikili arasında bir şey olacakmış gibi , hatta bazen de olmuş da bu seneki takımdaki topçularımızın birbirine bağlılığı zedelenmesin diye olay gün yüzüne çıkarılmamış, abartılmamış gibi geliyor bana.Yanlış hatırlamıyorsam maç içinde de tartışmışlardı bir kaç defa.Bu yüzden ikisinden biri bu sene mutlaka ayrılmalı.Bu kişi de Emenike olmalı bence.Gerek yaşam tarzı gerek çabası gerek topa vuruş tekniği Sow'un daha iyi.Fiziki olarak Emenike daha güçlü olsa bile futbol zekası 0..
Bu arada şuna da bir yorum yapayım, Diego da Sneijder de topsuz alanda pek işe yarayan topçular değil.Ancak Sneijder teknik bakımdan Diego'dan iyi, Diego ise fiziki olarak(dayanıklılık gibi)konularda Sneijder'den iyi bence.
Ayrıca Diego'yu çok sevdiğimi belirterek bir transfer hatası olduğunu düşündüğümü de söyleyeyim.

davidvilla
27.Mayıs.2014, 11:40
ben de bunu anlamıyorum.

elin oglu 5 forvetle oynuyor nerdeyse gol falan yediği de yok.
hep lucescu yuzunden oldu bunlar türkiye'de futbol mantalitesi değişti.
geçen senenin panzer munih'ine bakalım mesela;

şıvanşıtayger martinez
robben kroos ribery
mandzukic

e oluyor işte ?

robben kroos ribery ve mandzukic'ten hangisinin savunma özelliği diego'dan iyi.

veya benfica örneği veriyorum mesela arkadaşlar ağlıyorlar benfica öyle sadece bir tane diye.
senelerdir bir tane savunması iyi ortasaha ile oynuyorlar ve her sene avrupa'da öyle ya da böyle bir yerlere geliyorlar. adamlar şampiyonlar liginde 1.torba takımı beyler.

şampiyonlar ligi finaline bakın abi, 1-0dan sonra ancelotti'nin yaptığı değişikliği hepiniz övdünüz.
modric ortada dımdızlak kaldı.

ronaldo bale izco di maria benzema(morata)

al sana 5 tane savunma zafiyetli oyuncu. artı modric'de öyle bir melo bir mehmet topal değil savunma olarak.
hani zafiyet ?
bunların yanısıra iki tane de hucum bek carvahal ve marcelo

e oluyor abi?

walcott07
27.Mayıs.2014, 11:48
Kardeşim senin kadronda Lahm-Dante-Boateng-Badstuber-Alaba-Schweinsteiger-Javi Martínez-Xabi Alonso-Sergio Ramos-Pepe-Varane-Coentrao-Marcelo-Arbeloa-Carvajal gibi 90 dakika koşan, futbol zekası tavan yapmış canavarlar yok ki :)
Ayrıca bu işin psikolojik bir tarafı da var.Hangi takım Bayern'e, Real'e karşı hücum futbolu oynayıp, topa sahip olup golleri dizmeye çalışır ki :)

sui generis
27.Mayıs.2014, 13:25
Sow ve Kuyt savunma olarak sıfır diyorsunuz ama öyle değil. İkisi de gayet savunmaya yardıma geliyor. Diego o yüzden bir sıkıntı yaratmaz bizde. Takımda Mehmet Topal var, dert ettiğiniz şeye bak :D

Cengo
27.Mayıs.2014, 14:16
Diego topsuz alanda iyi ve pres yapan bir oyuncu demissin..Diego Simone'nin acıklamalarını hic takip etmedin sanırım.Aynı Fenerbahce gibi oynayan Atletico Madrid'de (gercek kanat oyuncuları kullanıyorlar)3lü orta sahada neden Diego gibi yaratıcı olan ve senin tabirinlede pres yapan basan adam oynatılmadı da yerine Raul Garcia,Koke ve hatta Mario Suarez oynatıldı ? mpaker66 arkadasın dediği yere cıkıyoruz her türlü fiziksel olarak bunu yapamaz kaldıramaz.90 dakika boyunca pres ettiğini gören eden oldu mu Diego'nun ? Yanlıs anlasılmasın Diego kötü oyuncu demeye getirmiyorum Diego beğendiğim bir oyuncu.Ama nedense aldığınız her oyuncuyu övmede bir numarasınız sayın ABOO..Krasic geldiğinde hic izlemeyen kasıp kavuracagını söylemisti fakat bir oyuncunun son zamanlarını izleyerek neler yapabileceği varsayımlarına varabiliriz.Söylemek istediğim şu ki Diego her zaman pres yapan bir oyuncu değildir ve bunu göreceğiz gelirse.Katkısı olur olamaz oynamadan ona bir yorum yapamam ama sanmayın ki avrupadan gelen adamlar burda aşırı disiplinli ve iş ahlakına cok düskün oluyorlar.Buna Sneijder'de dahildir.İyi geceler

İyi pres yapar dememiştim, Cristian kadar demiştim. 90 dakika pres yapar diyen de yok. Cristian ölçütünden bahsediyorum. Krasic eski temposunda dönseydi ligin altını üstüne getirirdi. Bir kere tartışılabilecek mevzu bile değil bu. Herkes hemfikir zaten Krasic'in tahmin edilemez şekilde kötü geldiğini. Diego ise gerçek bir 10 numara değildir. Hücum orta saha oyuncusudur. Kendisinden yeteri kadar gol/asist katkısı da gelmeyeceğini düşünüyorum. Orta saha pas organizasyonunu/tempoyu arttıracak ve bölgeyi doldurmaya çalışacak. Atletico Madrid kanatları; çizgiyi kullanmaz, topla ortaya doğru kateder. Bekler de ortaya kateder. Mükemmel pozisyon alarak/değişerek hiç açık vermiyorlar; ceza sahasına topun geçmesini engelliyorlar. Tamamen ortayı doldurmak, derinden gelen yüksek ortayı karşılamak, son çizgiye inen olursa yakalayıp dengesiz orta yaptırmak, dönen topları da uzun oynayarak 3. bölgeye hızlı taşımak üzerine oynadıkları bir oyunu var. Kanatları neredeyse hiç kullanmıyorlar. Öyle ya da böyle bir şekilde karambol yakalayıp Diego Costa/David Villa'nın vuruş yeteneğini kullanıyorlar. Hiçbir takımın oyununu Atletico Madrid ile kıyaslamamak gerekir. Diego hem fizik olarak yeterli olmadığı, hem de savunma temposuna dayanamacağı düşünüldüğünden yedek kaldı sanıyorum. En azından maçı çevirmek için bir hücum oyuncusu alternatifi kalmış olur Simeone'nin.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Mayıs.2014, 15:08
Diego bizim tam da aradığımız isim bence. Hem mc özellikleri olan hem de ceza sahasına sıkça giren yapıda bir topcu. Yukarda da bahsedildiği gibi önde 3 forvetle oynuyor olsak bile kuyt ve sow geriye fazlasıyla yardımda bulunuyorlar. Diego da cristian katkısı yapsa yeter savunmada. Ofansif katkısı onunkinden fazla olduğu zaten aşikar. Bence takım savunmasında zaafiyet yaratmaz, hücum yönünden de büyük katkısı olur diegonun. diego nun varlığı taktiksel olarak da esneklik katar takıma.

Bu arada 5+3 kesinleşti mi? Eğer öyleyse bu sezon stoch'tan da fayda sağlayabiliriz.

walcott07
27.Mayıs.2014, 15:44
Diego bizim tam da aradığımız isim bence. Hem mc özellikleri olan hem de ceza sahasına sıkça giren yapıda bir topcu. Yukarda da bahsedildiği gibi önde 3 forvetle oynuyor olsak bile kuyt ve sow geriye fazlasıyla yardımda bulunuyorlar. Diego da cristian katkısı yapsa yeter savunmada. Ofansif katkısı onunkinden fazla olduğu zaten aşikar. Bence takım savunmasında zaafiyet yaratmaz, hücum yönünden de büyük katkısı olur diegonun. diego nun varlığı taktiksel olarak da esneklik katar takıma.

Bu arada 5+3 kesinleşti mi? Eğer öyleyse bu sezon stoch'tan da fayda sağlayabiliriz.

Kesinleşti

sananes
27.Mayıs.2014, 16:11
Forvet olarak Deniz Yılmaz ismi düşünülebilir. Ben beğeniyorum kendisini. Onu alıp Webo'yu göndersek hayır demem.

Ama yine yazıyorum Meireles gönderilmeli,Sow mutlaka gönderilmeli.

himone
27.Mayıs.2014, 19:32
@davidvilla düşündüklerime tercüman olmuşsun. Dünyada bütün takımlar hücum oyuncuları ile savunma yapıyor, biz savunma oyuncuları ile hücum yapıyoruz. Sonuç net bir şekilde ortada. Yıllardır Türk futbolunun en büyük sorunu budur. Atletico Madrid bu sene birçok maçta Diego Costa, Arda, Koke ve David Villa aynı anda sahaya çıktı ve Avrupa'nın en iyi savunma takımlarından biri.

eng1n
27.Mayıs.2014, 19:40
5+3'ün kenarda 3 yabancı olması iyi de sahada ki yabancı sayısı düşmesi kötü olacak. Bruno Alves , Diego ve ileride ki 3 lü yabancı olunca doluyor hakkımız ben Meireles'in bazen saçma kartlar görse de orta sahaya kalite kattığını düşünüyorum ondan yararlanmak için bi Türk forvet almalıyız ki bazen rotasyona gidebilelim.

sananes
27.Mayıs.2014, 20:15
Örnek verilen takımların hücumcuları topu ayağında tutabilen,yüksek pas yapan isimler bizim takımda Sow,Emenike,Kuyt hangisi pas oyununa fayda sağlıyor? Bu oyuncularla o sistemi oynayamayız.

Atıyorum, forvetin arkasındaki 3'lü Arda-Diego-Kampl olur söylediğiniz sistemi rahat rahat oynarsın.

byKpln
27.Mayıs.2014, 20:19
Herkes 3 forvetli sistemin kalacağı kesinmiş gibi yorumlarda bulunmuş.Sağ kanata Kampl alınıp sol tarafa da Alper koyulursa Diego takım savunmasında büyük bir zaafiyet oluşturmaz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Mayıs.2014, 20:28
sezon boyu vazgecmedi ersun hoca, simdi niye degistirsin ki? salihi oynattigi donemde bile 3 forvet ciktik. degisecegini sanmiyorum. en fazla kampl falan alinirsa sol acikta oynar. daha radikal bir degisiklik beklemiyorum ben formasyon ve taktikte.

hucum oyunculariyla savunma yapmak kolay bir is degil, atleticoda diego costa bile topun arkasina geciyor. bizde pek mumkun degil o is. ama ben yine de superligde savunmanin abartilmamasi gerektigini dusunuyorum. dengeyi kurabilirsen 3 forvet arti amc de yapilabilir. forvetlerden biri zaten malum kuyt, basmadik yer birakmiyor sahada :)

himone
27.Mayıs.2014, 20:42
Örnekler sadece büyük takımlardan ibaret değil. Southampton Premier ligde kaç tane hücumcu ile oynadı, aynı şekilde Everton 4-5 hücumcu ile oynuyor. Siz gidip hücum hattını ayağında top tutamayan adamlardan (tabiri caizse kalaslardan) kurarsanız orta sahanızı da savunma ağırlıklı kurmak zorunda kalırsınız. Ve orta sahada Topal ve Meireles savunma işini halledemeyecekse zaten dükkanı kapatıp gidelim.

SAİT71
27.Mayıs.2014, 21:53
Hücumcularla savunma yapabilmek için öncelikle takımın benimsediği bir oyun planı olması lazım. Hocanın da bu oyun planına uygun transferler yapması lazım. O işler bizim ülke için henüz erken.

sananes
27.Mayıs.2014, 22:27
4-2-3-1 oynamalı takım gerisi beni memnun etmeyecek :)

Mevcut sistemimizden memnun değilim, kaos futbolu oynuyoruz. Buna gerek yok, diego gibi bir adam gelmiş etrafına çok akıcı bir futbol oynayan takım yapabiliriz. Yeterki hocamız Sow-Emenike-Kuyt 3'lüsünden 1 tanesini tercih edip gerisini kulübeye veya satışa göndersin.

4 ofansif oyuncu ile sahaya çıkılır. Zaten 4-2-3-1'de de bu esastır ama 3 forvetle sahaya çıkmak kalıcı başarı getirmeyecektir.

sui generis
27.Mayıs.2014, 22:29
Bruno Alves
Diego Ribas
Moussa Sow
Emenike
Dirk Kuyt
Pierro Webo
Meireles (Kadlec)
Stoch

Bunlar kalır büyük ihtimalle. Stoch-Webo-Meireles(Kadlec) yedek kulübesinde oturular. Meireles kulübede oturacağına satılsın bence. Kadlec yedek stoper olur en azından.

sananes
27.Mayıs.2014, 22:31
ben Sow'un gönderileceğini düşünüyorum. Meireles ise umarım talibi çıkar da gönderilir ama benim istediğim gibi 4-2-3-1 oynarsak Meireles çok işe yarayacaktır.

nerazzuri
27.Mayıs.2014, 22:36
Bruno Alves
Diego Ribas
Moussa Sow
Emenike
Dirk Kuyt
Pierro Webo
Meireles (Kadlec)
Stoch

Bunlar kalır büyük ihtimalle. Stoch-Webo-Meireles(Kadlec) yedek kulübesinde oturular. Meireles kulübede oturacağına satılsın bence. Kadlec yedek stoper olur en azından.

kadlec kalmasın. hasan ali'ye yazık oluyor. 2 sol bekimiz var 1'ini heba ediyoruz lükse bak. :)

sow gider bana göre. webo yedek kalır. ersun hoca webo'yu överken gözleri parlıyor. (ligtv devre arası programı) meireles son haftalarda etkiledi bana göre hocayı, çok çok cezbedici bir teklif gelmediği sürece kalır.

stoch'da bence kampl'ın durumuna göre. gelirse gider, gelmezse kalır.

himone
27.Mayıs.2014, 22:57
2 yıl boyunca toplamda 10 maç oynayan Meireles'in takımda kalmasını savunanlar olduğu sürece bir şey olmaz bu takımdan. Adamın tekme tokat kovulması gerekirken hala destekleniyor. Verdiğimiz para 16 milyon Euro, aldığımız koca bir hiç!

Ben bir futbolcunun verimliliğini aldığı paraya göre belirlerim. Eğer bir oyuncuya 10 milyon Euro bonservis veriyorsam ve yılda bana 3 milyon Euro'ya mal oluyorsa takımın değişmezi olması gerekir. Ama biz acaba Meireles ne zaman cezalı veya sakat olacak ne zaman oynayacak diye düşünmekten sezonu bitiriyoruz.

ReaList
27.Mayıs.2014, 23:25
Genelde hep yabancılar üzerine konuşuluyor ama mühim olan Türk oyuncular. Genç, geleceği parlak Türk oyuncuları kadroya mutlaka dahil etmeliyiz. Gelecek sene Türk oyuncular

Emre 34
Selçuk 33
Volkan 33
Egemen Korkmaz 32
Mehmet Topuz 31
Bekir İrtegün 30

6 tane 18 oyuncusu 30 yaş ve üzeri, bir sonraki sene bu sayı 8-9'a çıkacak ki bu takımın dinamizmini büyük oranda etkiler. Herkes Kuyt gibi profesyonel değil, Sürekli çalışan, sağlıklı, kendini koruyan vs. Bu halleriyle bile standardını koruyamayan oyuncular mevcut.

Genç Türk oyuncular almak şart. Mevcut kadroda genç ve genç üzeri oyunculara bakarsak;

Salih Uçan, Alper Potuk, Hasan Ali Kaldırım, Mert Günok, Serdar Kesimal, Recep Niyaz ve Caner Erkin ilk 18'de olabilecek kapasiteye sahip. Kadro içindeki devirdaim'i iyi bir şekilde yaparsak bu takım gözü kapalı ilk 2'ye oynar. Zirveden kopmadan, devamlılığı olan bir takım olarak devam etmek lazım. Planlamalar bu yüzden büyük önem arz ediyor.

SAİT71
28.Mayıs.2014, 03:33
Yabancılarda; Baroni, Meireles, Sow, Kadlec ve Kuyt gitmeli bence. Bunlardan Meireles ve Sow'u iyi fiyatlara satarak gönderebiliriz. Baroni ise ülkesinde isteyenler var. Bunlar dışında Stoch kalmalı, Kampl alınmalı.

Kaka Leite
28.Mayıs.2014, 03:44
Kuyt, Kuyt, Kuyt yapmayın gözünüzü seveyim.

Kuyt gibi adam gitsin denir mi yahu?

Kuyt her ne kadar yaşlı olsa da bunu enerjisi ile çok net kapatıyor. Oynadığımız sistemden dolayı beklerden veridiğimiz açığı orada en iyi kapatan adam.

Çok da işe yarıyor. Şu takımda İleri uçta oynadığında bana göre en yararlı olan oyuncu Kuyt.

2-3 maç Emenike'nin bulunduğu yere koymuştuk ve bu maçlarda goller atmıştı. Sow'u oraya çekmeyi deniyoruz ama Kuyt'ı maç içinde oraya çekmiyoruz aslında çeksek enfes işler yapabilir.

Koşan adam hele ki bu yaşta bu derece koşan adam bize Avrupa da lazım olacaktır. Bu sezon da gelecek sezon da bu adam takımda kalmalıdır bana göre.

Parasının hakkını verdikten sonra çok mühim değil yaşı. Yanına birini alın deseniz bunu anlarım ama Kuyt'ı toptan kadrodan silmek ona çok büyük haksızlık olur.

SAİT71
28.Mayıs.2014, 03:53
Bende Kuyt'u çok seviyorum ancak hem yabancı kontenjanından hemde kadronun yaşlı olmasından ötürü gitmeli. Bu sene gitmeyecektir ancak seneye kesin yollanması lazım. Yabancı hakkımızı daha genç dinamik adamlardan yana kullanmalıyız. Bunun dışında yerli kesimde de ciddi derecede gençleştirme lazım. Eldeki demirbaşlarda yaşlı oyuncular. Avrupa'da kusura bakmayın ama bu oyuncu kesimi ile (ŞL) hiç bir şey yapamayız. Ben bütün yorumlarımı artık gelecek sezonki muhtemel ŞL'ne göre yapıyorum. Kuyt bu enerjisi ile ligde bize çok katkı verdi ama gelecek seneyi göz önüne alırsak bence daha farklı bir yol izlemenin vakti geldi. Bu sene iyi planlama yapılmalı.

nerazzuri
28.Mayıs.2014, 04:55
Kuyt'ın sözleşmesi önümüzdeki sene bitiyor zaten. Yenilenmez sözleşme zannetmiyorum.

Kaka Leite
28.Mayıs.2014, 12:56
Vay be şaka maka aldık Diego'yu. :icon_biggrin:

Bu adama eskiden sadece Diego derdik her yerde böyleydi bu ama bu sezon Atletico'ya geldiğinden beri Diego Ribas'a döndü. :icon_biggrin:

Ben ilk bu ismi duyduğumda ''kim la bu?'' tepkisini vermiştim. :icon_biggrin:

Diego işte ne uzatıyosunuz Ribas falan. :n:

Çok iyi oldu, Alex'den sonra tekrar bir AMC oyuncusu gelmesi beni çok sevindirdi.

SAİT71
28.Mayıs.2014, 14:04
Ve herkes, “Acaba Başkan Yıldırım ne düşünüyor?” diye merak ediyor. Aziz Yıldırım, yakın çevresine yol haritasını anlatan Sarı-Lacivertliler’in patronu 3 yıldızı hakkında flaş ifadeler kullandı.
Fanatik Gazetesi’ndeki haber şu şekilde:

“Caner Avrupa’yı hak etti”
Aslına bakılırsa Caner Erkin’in Avrupa’ya gitmesini çok isterdim. Çünkü bu sezonki performansıyla bunu çok hak etti. Üstelik bizim ülkemizde her başarılı insana olduğu gibi, onun için de bir linç kampanyası başlatıldı. Bu açıdan da Caner’in Avrupa’ya transfer olmasını isterdim. Fakat duyduğum o ki İnter yıllık 1.7 milyon Euro teklif etmiş. Hakkını vermiyorlar çocuğun. Bu durumda tablo net; Caner Erkin’e hak ettiği değeri verecek ve yine Fenerbahçe’de kalmasını sağlayacağız.

“Salih’i Roma’ya satabilirim”
Çok seviyorum Salih Uçan’ı. Fakat bizde bu sezon yeteri kadar süre alamadı. Buna rağmen çok talibi var. Roma peşini bırakmıyor çocuğun. 10 milyon Euro verdiler, 15 istedim. 15’i verirlerse düşünürüz. Hem bizim hem de kendisi açısından… Bir ara formül de olabilir. Salih’in bir sonraki transferi için de Fenerbahçe’ye belli bir pay verilir, bu iş olur.

“Sow 15 milyon Euro’ya gidebilir”
Takımdaki herkes çok seviyor Sow’u… Elbette bizler de yöneticiler olarak çok seviyoruz. Sonuçta tamamen kendi manevi dünyasında yaşayan, sadece işine odaklanan bir futbolcu… Fakat son dönemde basında sürekli ‘aldığı paralar düşüyor, morali çok bozuk’ gibi haberler çıkıyor.
Fenerbahçe Yönetimi, her futbolcusuna hak ettiği değeri her zaman vermiştir. Bundan önce böyleydi, bundan sonra da böyle olacak. Ancak herkes şunu da bilsin ki, aslolan Fenerbahçe’dir. Herkes gider, Fenerbahçe kalır. Sow’un ya da menacerinin bir sıkıntısı varsa, yapması gereken bellidir. Ya gelirler bizimle konuşurlar ya da 15 milyon Euro karşılığında ayrılırlar.

AMK

Başkan biraz hayal görüyor. 10 vermiş Roma madem satacaksın adamı 15 niye istiyorsun. Salih şuan için hiç birşey ispatlamadı. Böyle bir adama böyle bir teklif varda satmıyorsan hainsin demektir. Sow'a da 15 zor verirler gibi. Bakalım bekleyip görecez.

walcott07
28.Mayıs.2014, 15:24
Mert
Topal-Meireles
Kuyt-Diego-Alper
Sow
Kardomuz bu şekilde olmalı bence önümüzdeki sezon.
Emenike, Holmen, Yobo, Krasic kesinlikle gönderilmeli.
Webo ve Kadlec ise kadroda kalmalı.Bu ikilinin, özellikle Webo'nun maaşında indirime gitmesi istenebilir.
Cristian'ın kendi isteği ile Türk uyruğuna geçmek istediğini duymuştum.O da kalmalı.Maaşında indirime gitmesi istenebilir.
Belki Meireles gönderilip Gökhan İnler takıma katılabilir.(Yıl içinde Napoli'nin Meireles'i istediği haberleri vardı yoğun bir şekilde takas türü bir şey yapılabilir)
Kuyt(artık miladını doldurdu :( ) gönderilip Kampl alınabilir(!)(Bu transferde Stoch'un da takas olarak kullanılabileceğini düşünüyorum.)
Rotasyon için ise Jimmy Durmaz, Emrah Başsan, Murat Duruer, Tarık Çamdal, Şener Özbayraklı, Ozan Tufan, Ahmet İlhan Özek, Mervan Çelik isimlerinden 2 tanesi kadroya katılabilir.

Yorumları okuduktan sonra düşüncelerim az da olsa değişti.Artık Kuytun kalması bana da mantıklı geldi.Aslında hep mantıklıydı ama Kampl daha cazip geliyordu..
Sow-Emenike konusunda da biraz fikrim değişti.Artık Sow'un gitmesi gerektiği, Emenike'nin kalması gerektiğini düşünüyorum.Çünkü Diego'nun ara pasları için Emenike'nin daha uygun olduğunu düşünüyorum.Hem Sow'dan hızlı hem de güçlü.Artık aklımdaki 11 şöyle.

Mert
Topal-Meireles
Kuyt-Diego-Alper
Emenike
Edit:Ayrıca Aziz başkan Sow konusunda biraz agresif konuşmuş gibi.
Ayrıca Salih'in satılmasına da karşıyım.Niye satıyor ki yav altın değerinde bir topçuyu.Hem yetenekli hem zeki hem futbol zekası süper hem de Türk..Tamam 10 milyon € iyi para ama gelecekte Arda'dan daha iyi olacak bir topçuyu satmak mantıklı değil bence.Arda için 35 Milyonlar Barçalar konuşuluyor şu ara.Arda'dan daha değerli bir topçu olacak Salih.Eğer satacaksak en azından 10 milyon € gibi bir paraya geri alınabilir gibi bir madde konsun.
Dortmund'un Koray'a yaptığı gibi(3 Milyon € verip geri alma maddesi var)..

sananes
28.Mayıs.2014, 16:53
Salih'e ve Sow'a yazılan paralar veriliyorsa hemen satsınlar, yanlarına Meireles'i de eklesinler 30-35 milyon euro arası gelir elde etmiş oluruz.Bu paranın yarısıyla takviye yapsalar yeter. Kulüp uzun yıllar sonra oyuncu alış-satışından kar etmiş olur.

SAİT71
28.Mayıs.2014, 16:56
Salih'i niye satıyoruz: Çünkü oynatılmıyor... Arda Salih'in yaşlarındayken Avrupa maçlarında oynamaya başladı ve bir dahada bırakmadı o formayı. Salih'in ben sürekli olarak takımda şans bulacağına inanmıyorum, o nedenle 10 milyon € veriliyorsa bu rakam küçümsenmemeli. Hem kulüp adına hem oyuncu adına iyi bir transfer olacaktır.

OrcunFB
28.Mayıs.2014, 17:34
İlk Kuyt'ı yazarım ben ilk 11'e. Tartışmasız. Bana göre takımdan mutlaka ayrılmamalı. Kuyt tecrübeli, yaşına göre dinamik bir oyuncu. Kuyt'ın tecrübesinden yararlanması gereken birçok oyuncumuz olduğu aşikar. Recep, Salih, Alper gibi oyuncuların oyunlarına etki edebilecek tarzda birisi Kuyt. Saha içi saha dışı tartışmasız en katkı aldığımız oyunculardan biri.

BleedingMoon
28.Mayıs.2014, 18:06
kuyt eskisi gibi savunma yapmıyor. dinamik de değil. bence kalmasının pek bir esprisi yok. istikrarının hatırına 1 yıl kalmasını isterim yine de.

himone
28.Mayıs.2014, 20:43
Kuyt'a yapılan eleştirilerin bir tanesinde bile hocanın olmaması garip bnece. Sezon içerisinde Kuyt'ı eleştirenlerden biriydim çünkü bir ara çok kötü oynadı. Bunun sebebi de bence tamamen hoca. Bir oyuncu her maç oynayamaz arada dinlenmeye ihtiyacı vardır. Yoksa takımın en çok ihtiyaç duyduğu anda ya sakatlanır ya da formsuz olur. Maalesef bizde hocalar rotasyona pek bir Fransızlar. Kuyt yaşında bir oyuncudan her maç iyi oynamasını bekleyemezsiniz, koşar ama verimli olamaz. Kuyt arada dinlenirse çok verimli olur, kulübede bekleyenler de futboldan soğumaz. Bu bütün pozisyonlar için geçerli.

ReaList
29.Mayıs.2014, 09:38
Roma Salih için 12 milyon €'ya kadar çıkmış, artık satalım. Umarım Recep'e de Avrupa'dan bir alıcı çıkar özellikle Hollanda veya Belçika liginden. Bu oyuncuların satılmalarına gram bile razı değilim ama Fenerbahçe'de genç oyuncuya değer verilmiyor kabul etmesek de bu bir gerçek. Biz Topuz, Selçuk, Bekir gibi kalas oyuncuları seviyoruz, Abilik sistemini seviyoruz. 24-25 yaşındaki Mert'e hala genç gözüyle bakıyoruz. Bu yüzden bu çocuklar gitmeli ve bir Olcan, Bilal, Semih gibi olmamalı.

Homer J.S
29.Mayıs.2014, 09:44
Sadece Fenerbahçe için değil tum turk takimlari icin gecerline yazık ki. Arda'nin -genc olmasa da- gidisi kariyerinde yaptigi en dogru hamleydi mesela. Salih icin de ayni seyleri soylemek mumkun, kacsin kurtulsun.

di canio
29.Mayıs.2014, 10:55
Nihat Kahveci de bunun en güzel örneklerinden birisi. Kariyerine forvet başladı ama John Toshack onu alıp İspanya'ya götürene kadar sağ açık oynatıldı. Toshack götürmeseydi İspanya'ya Nihat kariyerinin büyük kısmını sağ bek oynar ve sağ bek olarak noktalardı bence. İspanya'ya gittikten sonra forvet olduğunu anladık.

ForsakeN
29.Mayıs.2014, 11:52
Sow-Emenike
Caner-Diego-Stoch
Topal
Hasan Ali-Egemen-Alves-Gokhan
Volkan

Bence cok tatli bi 11 oldu :n: Futboldan zevk alirim bu 11le yeminle