Log in

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

GeorgeWeah
12.Temmuz.2010, 21:20
Sercanın ne işi var Fenerde yahu. Alınacaksa Bursadan sadece Volkan Şen alınmalıdır.

Varonil
12.Temmuz.2010, 21:20
Sercan'ın aradığımız forvet oyuncusu olduğunu düşünmüyorum.Hız olarak Türkiye'deki mükemmel oyunculardan birisi ama top hakimiyeti ve bitriciliği oldukça zayıf.

Ve lütfen bu hafta sonuna kadar,en azından Galatasaray maçına kadar transferi bitirelim.

TR.CaPTaiN
12.Temmuz.2010, 22:28
Kanal D'nin haberinin doğru olduğunu sanmıyorum. Sercan için Gökhan Ünal + Önder + 6 m €'luk teklifi yapan yönetici sopayla kovalanır. Mantıklı değil.

CeNTeR_TR
12.Temmuz.2010, 22:31
Yahu Ne Sercan'ı bıraksın gitsinler bu işi..

Pehh Sercan'la olacak işler değil bu işler...Buna benzer bir yazıyı Coşkun'un mesajına alıntı olarak yazdım ama sildi yöneticiler..

Sercan ilk önce kendisini kaf dağından bir aşşağıya indirsin.Barca istesem gitmem de falanda filanda..Kimsin sen arkadaş 4-5 gol atan bir oyuncusun.Tamam belki geleceğin yıldız adayısın ama bu kadarda abartma kendini abartmasınlar seni !

Yok 15 milyon euro yok Zapo Tello Holosko ..

Görende 10 Sene önceki Hakan Şükür zannedecek adamı.

Sercan'I alacak olan takım elindeki gereksiz oyuncuları çıkarmak isteyen bir takım olacakdır '' bu sene için '' gelişir birşeyleri ispatlarsa orası ayrı.

Gereksiz oyunculardan kastım : Beşiktaş Yabancı kontenjanı - Fenerbahçe Verim alınamayan oyuncualr gibi.

Aksi halde Sercan'a 5 milyon euro verip üstüne oyuncu vererek kadrosuna katan takım bana göre Transferde İtalyanların deyimiyle '' Bidon '' lakabını almalıdır.

Corpus
12.Temmuz.2010, 22:40
Sercan Fener'e giderse güiza olur benden söylemesi.

eGowiCh
12.Temmuz.2010, 22:40
Basketboldaki ve voleyboldaki transferleri futbolda da yapabilsek keşke. Yönetim yine çok beceriksiz.

goosfraba
12.Temmuz.2010, 23:29
http://www.youtube.com/watch?v=zywcJNUNdXQ

-oo welcome welcome how are you?

-eleman gelmiş.

:D

HooijDonk07
12.Temmuz.2010, 23:37
http://www.youtube.com/watch?v=zywcJNUNdXQ

-eleman gelmiş.

Şu kameranın arkasına geçen yada yanında mal mal duran adamlara gıcık oluyorum sanki ünlü olucaksın arkadaş.

Sekopej
13.Temmuz.2010, 00:42
Hazard için Fenerbahçe 25 milyon Euro teklif etmiş ama kabul edilmemiş, bu sezon 50 milyon Euroya satmayı düşünüyorlarmış Hazard'ı ve bu fiyatı veren olmazsa takımında kalacakmış.

Fenerbahçe de 25'e kadar çıkmış ama 50 hayatta veremez. 25 verilecek bütçe varsa, Hazard ya da Krasic olmasa da, gelecek adam çok iyi olmalı, verilecek paranın hakkını verecek kalitede olmalı.

Varonil
13.Temmuz.2010, 00:51
Hazard için 25 M € teklif edebiliyorsak,ben transferlerde nokta atışı yapılmasını bekliyorum artık.Eğer bu kadar iyi bir bütçemiz olmasına rağmen alternatif oyuncuları alırsak artık transferlerde futbolcuları ikna edemediğimizden kesinlikle emin olacağım.

Sekopej
13.Temmuz.2010, 00:53
Şunu da yazayım da, bu duyum değil, Lille tarafından yapılan açıklama. Fenerbahçe gibi Real Madrid Manchester United falan da 25 milyon teklif etmişler ama Lille kabul etmemiş, bu sezon 50'den aşağıya satmam demiş.

Varonil
13.Temmuz.2010, 01:01
Lille abartmış yani.Sonuçta bu adam Lille ile Avrupa Kupalarında çok önemli işler yapmış değil ve ülkesiyle Dünya Kupası vitrininde değil.David Villa gibi bir isim bile daha ucuza transfer oldu sonuçta.Hazard'ın o kadar iyi bir piyasası yok yani.Ama sonuçta kulüp istediği fiyata verebilir,benim bunları söylemem boş açıkcası.

Sekopej
13.Temmuz.2010, 01:03
Kısaca, satmıyorum demiyor 50 verin diyor, veren çılgın çıkarsa ne ala, çıkmazsa zaten seneye 25'den daha fazla fiyata satarız belki düşünceleri olabilir.

CeNTeR_TR
13.Temmuz.2010, 01:08
O zaman Manu Real gibi takımlar alır başkada kimse alamaz :)

Gerçi Ligimizde bile M.Topuz'a 10 Güizaya 15 verilirken Sercan gibi birine 15 istenirken Hazard'a 50 istenmesi gayet doğal :)

RaSenGan
13.Temmuz.2010, 01:51
Alırsa ManCity alır bu adamı :)

izmer96
13.Temmuz.2010, 02:00
Hazard bu sezon ne yaptida bu kadar para ediyor ben anliyamadim , imkani yok 25 M euro etmez Hazard , transfer piyasasinin icine etti Manchester City ile Real Madrid sagolsunlar

izmer96
13.Temmuz.2010, 02:19
http://www.youtube.com/watch?v=zywcJNUNdXQ (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DzywcJNUNdXQ)

-eleman gelmiş.

Stoch'da sinif degistirmis lise talebesi cekingenligi gordum :D

KanaKe
13.Temmuz.2010, 02:51
volkan döktürmüs oxford ingilizcesiyle :D

goosfraba
13.Temmuz.2010, 11:11
şahsen bugün transfer bekliyorum.

HooijDonk07
13.Temmuz.2010, 11:33
şahsen bugün transfer bekliyorum.

Bende bekliyorum 15 temmuza kadar transfer olmazsa.Acele bi adam alıcaz elimizde patlıcak.

Varonil
13.Temmuz.2010, 11:44
Ben şahsen çarşamba gününe kadar transferi bitirmemizi bekliyorum ve umut ediyorum.Ama bu konuda çok karamsarım,çünkü bugüne kadar en azından 1 ya da 2 yabancı transferi yapmamız gerekiyordu.

Estranged
13.Temmuz.2010, 11:54
Daha ince elenip sık dokunacak bir şey kalmadı,gereğinden fazla geç kalındı ama yapacak bir şey yok.Tek umacağımız şey kalitesiz bir oyuncunun gelmemesi.Bu sene yabancılara herhangi bir seneden çok daha fazla bel bağlayacağımızı düşünüyorum.

GeorgeWeah
13.Temmuz.2010, 12:44
Bugün transfer olur. Aykut Hoca kampa yetişecek dedi. Yönetim yine başaramadı. Bu kampa bugün katılacak transferler gelmesi lazım artık. Ama yönetim hiçbir bilgi paylaşmıyor. Tek korkum önceki senelerdeki gibi Xabi Alonso, Senna ve Poulsen ile ilgilenip alınmadıktan sonra dandik adamların gelmesi..

CeNTeR_TR
13.Temmuz.2010, 12:45
Gyan ismi iyice dolaşıyor tüm gazetelerde falan..Gerçi gazetelerde yazması biraz olsun rahatlatıyor beni ama ya gelirse aman aman Allah korusun :0:

alex2009
13.Temmuz.2010, 12:50
Yine Brezilya'ya gidip iki üç oyuncuyla dönüp Brezilya milli takımında oynama ihtimali olan oyuncuları transfer ettik demesinler:D

GodfatheR
13.Temmuz.2010, 13:09
Gyan'ı çok istiyorum. Umarım bu transfer gerçekleşir.

sananes
13.Temmuz.2010, 13:35
Gyan bencil her yerden abanan bi adam iş yapar mı bilmiyorum hakemlerin penaltı vermesine ve alex'in penaltıları gyan'a bırakmasına bağlı:) umarım gelmez

Sekopej
13.Temmuz.2010, 13:42
Bırak Gyan'ı, gelmez ama Forlan bile gelse, duran topları kullanmak için Alex'in elinden alamaz. Top Alex'in, vermez kimseye.:p

GeorgeWeah
13.Temmuz.2010, 13:46
Aslında Gyan bizim ülkede rahat oynar. Yırtıcı güçlü fakat bitiriclik yok sanki. 2. Güiza olur mu diye korkuyor insan. Fakat biraz becerikli ise Gyan gol kralı olur Türkiyede. Fizik durumu çok uygun. :)

EndoplazmiK RetikuluM
13.Temmuz.2010, 13:53
Abi Gyan gelse yazık olur Fenebahçe'mize :)

HooijDonk07
13.Temmuz.2010, 14:05
Gyan gelirse Guiza vakası olmaz Gyan vakası olur.Ben Cavaniyi bekliyorum :n: .

Zekirdek
13.Temmuz.2010, 15:39
Az haddimizi bilsek çok güzel olacak. Uğraştığımız adam Xabi Alonso'du gitti Real Madrid'e. Yani daha gelebilecek adamlarla ilgilensek daha güzel olur.

nerazzuri
13.Temmuz.2010, 16:23
Gyan iyi bir transfer olabilir fakat, bitiricilik yönünden çok zayıf bir oyuncu bana göre. Evet, Güiza vakası olabilir.

Hazard için Lille bu sezon 50m€ istiyormuş, fakat seneye 20m€ civarına satabilirler.

En önemlisi, Krasic için ise sadece beklemedeyiz. Klüp ile anlaşıldı,Krasic bekleniyor.

KanaKe
13.Temmuz.2010, 16:52
Kaka'nin gecen sene 65 milyon euroya transfer oldugu yerde daha yeni yetme hazarda kimse 50 milyon euro vermez

eGowiCh
13.Temmuz.2010, 17:03
Böyle uçuk fiyatlar teklif edileceğine Henry'i alsaydık bonservis bedeli vermeden daha iyi olurdu. Hem çok kaliteli hem forma satışı yaptıracak marka değerine sahip bir futbolcu. Çok da verimli olurdu. Spor ahlakı da üst düzey bir futbolcu olduğundan geldikten sonra yatmazdı.

Ön libero için de bir girişim yok gibi, forvet desen belirsiz, takımın yedek sağ beki sol beki yok, kısacası yine hüsran. Sonra da forma almamızı beklesinler.

Chivalry
13.Temmuz.2010, 17:12
Şimdi bir hesap yapalım, iyi bir santrafora uydurma rakam 10 m bonservis + (2.5) x 3 de kontratına vereceğimize henry e 5 m verelim alalım aynı şey olmaz mı bonsvervisine vermeyeceğimiz parayı kontrata verelim aynı fiyata gelir. hem de henry gelir. Ama bu kadar maaş takım içi dengeyi nasıl etkiler bilemiyorum.

Zekirdek
13.Temmuz.2010, 17:14
Böyle uçuk fiyatlar teklif edileceğine Henry'i alsaydık bonservis bedeli vermeden daha iyi olurdu. Hem çok kaliteli hem forma satışı yaptıracak marka değerine sahip bir futbolcu. Çok da verimli olurdu. Spor ahlakı da üst düzey bir futbolcu olduğundan geldikten sonra yatmazdı.

Ön libero için de bir girişim yok gibi, forvet desen belirsiz, takımın yedek sağ beki sol beki yok, kısacası yine hüsran. Sonra da forma almamızı beklesinler.

Henry'nin spor ahlakı gerçekten yüksek derece. İrlandalıların'da yüksek derece de sempatisini kazanmıştı.

eGowiCh
13.Temmuz.2010, 17:20
Henry'nin spor ahlakı gerçekten yüksek derece. İrlandalıların'da yüksek derece de sempatisini kazanmıştı.

Benim bahsettiğim spor ahlakı ile senin söylediğin farklı şeyler. Sahaya çıkıp formanın hakkını verip disiplinli bir şekilde çalışmak ve takıma verebileceği her şeyi vermekten söz ediyorum. Elle gol atan bir tek Henry değil, Maradona da attı, Messi de attı, Drogba da, önemli olan sahada yaptıkları. Yıldız kaprisi yapıp emekliliğini geçirmeye gelecek ve performans azaltacak bir futbolcu değil Henry.

Zekirdek
13.Temmuz.2010, 17:48
Benim bahsettiğim spor ahlakı ile senin söylediğin farklı şeyler. Sahaya çıkıp formanın hakkını verip disiplinli bir şekilde çalışmak ve takıma verebileceği her şeyi vermekten söz ediyorum. Elle gol atan bir tek Henry değil, Maradona da attı, Messi de attı, Drogba da, önemli olan sahada yaptıkları. Yıldız kaprisi yapıp emekliliğini geçirmeye gelecek ve performans azaltacak bir futbolcu değil Henry.

O açıdan haklısın.

GeorgeWeah
13.Temmuz.2010, 20:00
Az haddimizi bilsek çok güzel olacak. Uğraştığımız adam Xabi Alonso'du gitti Real Madrid'e. Yani daha gelebilecek adamlarla ilgilensek daha güzel olur.
Yalnız Xabi Alonso ile prensipte anlaşmıştık. Tam Türkiyeye gelecekken vazgeçti Xabi Alonso. Zaten o transfer gerçekleşmiş olsaydı şu ana kadarki transfer politikamız da çok farklı olurdu.

Aşk-ı Şehir
13.Temmuz.2010, 20:17
Yalnız Xabi Alonso ile prensipte anlaşmıştık. Tam Türkiyeye gelecekken vazgeçti Xabi Alonso. Zaten o transfer gerçekleşmiş olsaydı şu ana kadarki transfer politikamız da çok farklı olurdu.

Hiç sanmıyorum. Xabi Alonso'nun Fenerbahçe'ye gelmesi imkansızdı...

Fearless Coward
13.Temmuz.2010, 20:24
Şimdi şöyle bir durum olsa herkes reddederdi FB'nin teklifini..Biz,Xabi Alonso gibi Dünya Çapında bir futbolcuyuz FB ile prensipte anlaşıyoruz ve sonrasında Real bizi istiyor..burda ne yapabilirizki tabiiki Real'i tercih ederiz Dünya Çapında bir klüp olduğu için..Açıkcası o durumda çok zordu Xabi'nin FB'ye gelmesi..

eGowiCh
13.Temmuz.2010, 20:33
Xabi Alonso için girişimler yapıldı ama sonuç alınamadı. Senna için de aynı şekilde. Son 2 yıldır hatırladığım, Senna, Xabi Alonso ve Poulsen için ciddi girişimler yapıldı ama sonuç alınamadı. Bu sezon için de Hazard ve Krasic için girişimlerde bulunulduğu aşikar. Anlamadığım nokta, 2 yıldır ön libero bölgesine böylesine önemli isimlere yönelmişiz ve sonuç alamamışız, bu sezon ise ortalıkta ön libero ismi dolaşmıyor, garip bir transfer politikası izliyoruz.

HooijDonk07
13.Temmuz.2010, 20:38
Xabi Alonso için girişimler yapıldı ama sonuç alınamadı. Senna için de aynı şekilde. Son 2 yıldır hatırladığım, Senna, Xabi Alonso ve Poulsen için ciddi girişimler yapıldı ama sonuç alınamadı. Bu sezon için de Hazard ve Krasic için girişimlerde bulunulduğu aşikar. Anlamadığım nokta, 2 yıldır ön libero bölgesine böylesine önemli isimlere yönelmişiz ve sonuç alamamışız, bu sezon ise ortalıkta ön libero ismi dolaşmıyor, garip bir transfer politikası izliyoruz.

Ön libero ön libero diye yanıyoruz ama alt yapıda Barış diye bi ön libero var 17 yaşında menejeri Agüero ve Forlan'ın menejeri onu oynatsalar ne kaybetler ki adam kampa çağırılmadı bile Deportivo antremanlarına gidicek.Biz hala ön libero arıyoruz.

EndoplazmiK RetikuluM
13.Temmuz.2010, 20:38
Neden bu kadar gecikti bizim yönetim ?
Yine Ön Liberosuz bir sezon geçireceğiz sanırım...

Zekirdek
13.Temmuz.2010, 20:51
Bu arada Aduriz ile ilgileniyormuşuz. Footbo'da okudum. Güiza'nın takım arkadaşı Mallorca'dan. Artık işlerine birlikte devam ederler.

HooijDonk07
13.Temmuz.2010, 20:58
Bu arada Aduriz ile ilgileniyormuşuz. Footbo'da okudum. Güiza'nın takım arkadaşı Mallorca'dan. Artık işlerine birlikte devam ederler.

Balon haber.

Sekopej
13.Temmuz.2010, 20:59
Yabancı sayısı sebebiyle öncelikli önlibero düşünülmüyor bence, ancak eldeki yabancılardan giden olursa alınabilir ama çok kaliteli, ilk 11 oynayacak bir oyuncu olmaz muhtemelen o da.

BleedingMoon
13.Temmuz.2010, 21:01
bu transfer işi çok sıkmaya başladı.

EndoplazmiK RetikuluM
13.Temmuz.2010, 21:47

Balon sanki ama Güiza'dan fazla iş yapar.

Zekirdek
13.Temmuz.2010, 21:50
Balon sanki ama Güiza'dan fazla iş yapar.

Artık ne hale geldik. Transfer gol kralı mı olur çok mu gol atar derdinde değiliz. Güiza'dan fazla atar derdine girdik ya işe bak. Bu günleri görecek takımmıydık biz.

sananes
13.Temmuz.2010, 22:12
aylardır bu yönetimle olmaz yazıyorum geçen seneki seçimde de bu yönetimin gitmesi tarraftarıydım.olmuyo işte arkadaşlar bu adamlar beceremiyorlar artık transferi yani aslında zor değil beşiktaşın avrupadaki saygınlığı kadar en az bizimde vardır saygınlıgımız tamam gs değiliz ama beşiktaş Quareşma Guti gibi oyuncularla anlaşabiliyosa bizde bu ülkeye çok ünlü oyuncular getirebilmeliyiz.Bence maddi olarak kötü durumdayız ama bunu sızdırmıyo yönetim,tek bi oyuncuyu 30-40 milyon eurolar verebileceğimiz falan asıl balon bu söylenenler gibi geliyor bana.

Varonil
13.Temmuz.2010, 22:16
Evet ben de son günlerde bunu çok ciddi bir şekilde düşünüyorum.Ya futbolcular bizi tercih etmek istemiyorlar ya da maddi durumumuz çok kötü.

Zira 2 yıldır bu şekilde boşa kürek çekiyoruz.

2008-Xabi Alonso
2009-Poulsen
2010-Krasic
2011-???

Transfer konusunda son yıllarda olmadığım kadar ümitsizim.

GeorgeWeah
13.Temmuz.2010, 22:21
Yeni forvet Nilmar olabilir. Güiza ile takas olacakmış.

TR.CaPTaiN
13.Temmuz.2010, 22:22
Maddi durumu kötü olan kulüp bu oyuncularla ilgilenemez. Loran Cska ile anlaşıldığı haberini vermişti. Yani bonservis için yaklaşık 15-16 m € gözden çıkarıldı ama sorun Krasic'in gelmeyi kabul etmemesi. Adamın Juve konusunda hala umudunun olması, Juve olmazsa City kapısı, o da olmazsa seneye serbest kalıp istediği kulübe gitme isteği gibi sorunlar var.

Xabi Alonso bize gelmedi 1 yıl sonra Real Madrid'e gitti; yani Xabi de baya uçuk bir işti ama olsaydı tarihe geçecekti yöneticiler.

Juve Poulsen'i kapıdan kovdu adam bacadan içeri girdi. Sadece bizi değil eski kulübü Schalke'yi de düşünmeden reddetti.

Zekirdek
13.Temmuz.2010, 22:35
Yeni forvet Nilmar olabilir. Güiza ile takas olacakmış.

Üstüne kaç para verecez acaba. Güiza'ya karşı direkt verecek halleri yok ya.

GeorgeWeah
13.Temmuz.2010, 22:46
Üstüne kaç para verecez acaba. Güiza'ya karşı direkt verecek halleri yok ya.
Güiza+para deniyor.

Zekirdek
13.Temmuz.2010, 22:58
Güiza+para deniyor.

FM 2005 ve FM 2006'da Nilmar çok iyidi. Bakalım inşallah gelipte birşeyler yapar Türkiye'de.

ShevAnil
13.Temmuz.2010, 23:03
Nilmar gelirse Hantal stoperlerimizin arasında çok iddaalı olur.

eGowiCh
13.Temmuz.2010, 23:27
Yönetimin en son 100. yılda Lugano transferi dışında yaptığı olumlu yabancı transferi yok.

Deivid hala bu takımda kalıyorsa ya biz hiçbir şey bilmiyoruz ya da yöneticiler.

RasAnt
13.Temmuz.2010, 23:38
Ya niye umudumuz yok dıyorsunuz açıkladılar ya 15 temmuzda açıklanacak transfer diye sabır biraz :)

Zekirdek
13.Temmuz.2010, 23:39
Yönetimin en son 100. yılda Lugano transferi dışında yaptığı olumlu yabancı transferi yok.

Deivid hala bu takımda kalıyorsa ya biz hiçbir şey bilmiyoruz ya da yöneticiler.

Birde aldığı kontrat Football Manager'deki gibi haftalık £50K ise yuh diyorum.

sananes
13.Temmuz.2010, 23:41
2.2 milyon euro yıllık kazanıyo diye biliyorum deivid baya yüksek yani

RasAnt
13.Temmuz.2010, 23:41
Evet deividin yüksek maaşı en buyuk engel suan gıtmesı için

nerazzuri
13.Temmuz.2010, 23:46
Yıllık 3 Milyon Euro alıyor Deivid.

EndoplazmiK RetikuluM
13.Temmuz.2010, 23:47
Deivid niye hala bu takımda duruyor ?
Alex ile birlikte gönderilmeli ve yerlerine daha iyileri alınmalı diye düşünüyorum. Daha iyi olmasada en azından daha gençlerini.

Varonil
13.Temmuz.2010, 23:48
Yıllık 3 Milyon Euro alıyor Deivid.

Futbol enterasan.

eGowiCh
13.Temmuz.2010, 23:57
Bir arkadaşım duyum verdi bana, ben de size aktarayım. Duyuma göre forvetimiz ya Nilmar ya Grafite. İkisinden biri açıklanacak diyor. Yerli transferine nokta kondu, forvet alınacak ve transfer kapatılacak diyor. Ben pek inanmıyorum ama bekleyelim ve görelim.

HooijDonk07
14.Temmuz.2010, 00:12
Cuma yada Cumartesi 2 tane transfer açıklanıcak diye duyum aldım inanmıyorum duyumlara inanmakta istiyorum ikilemde bıraktılar bizi :n: .

Varonil
14.Temmuz.2010, 00:19
Çok sıkıldım şu duyumlardan artık.

Fearless Coward
14.Temmuz.2010, 00:25
duyum ne yahu bizde sallayalım tutturursak duyumcu olalım herkes bize inanır :D ne güzel hayat :D insanları çok çabuk kandırıyorlar faceye bakıyorum bi hazard fb de sanıyo herkes :D twitterdada çogu insan hazard ve krasic'in fb de olduğunu sanıyor duyumlar sayesinde..Artık FB'ye duyum değil resmi bir açıklama lazım..

World Hollow o1
14.Temmuz.2010, 00:25
Ne duyummuş arkadaş ya.
Bir sağır sultan'ın duyumu kalmadı yazılmadık oda yakındır.

GodfatheR
14.Temmuz.2010, 00:35
Alın benden size duyum. 3 gün içinde ya Nilmar ya Grafite transferi bitecek. Krasiç olmazsa sağ açık alınmayacak. Bakalım tutacak mı herkes sallıyo bende sallıyım bari :D

World Hollow o1
14.Temmuz.2010, 00:36
duyum kolpa çıkarsa sol koluğa dikkat et..:n:

KanaKe
14.Temmuz.2010, 00:46
Artık ne hale geldik. Transfer gol kralı mı olur çok mu gol atar derdinde değiliz. Güiza'dan fazla atar derdine girdik ya işe bak. Bu günleri görecek takımmıydık biz.
Güiza'da Kezman'dan fazla is yapardi ne oldu :D Adam Kezman'in yarisi kadar bile oynayamiyor.

GodfatheR
14.Temmuz.2010, 00:50
Gözünü seveyim Kezman'ın. Adamda bi karizma vardı sahada dimdik yürürdü :) Güiza acıların çocuğu 90 dakika ağlak bi surat. Tahammül edemiyorum o adama ya.

HooijDonk07
14.Temmuz.2010, 00:54
Tahmül eden mi var ? :n: . Nilmar'ı da istemiyor Grafite'yide onun yerine Bent gelsin :n: .

Zekirdek
14.Temmuz.2010, 01:06
Kezman en azından rakibi yoruyordu çok koşuyordu hırslıydı ve istatistikleri Güiza'dan iyidi. Daha ucuza geldi ama çabuk kovaladılar Güiza'yı elliyemiyorlar. Kezman iş yapardı belki.

GeorgeWeah
14.Temmuz.2010, 01:35
Şimdi ben R10 belki gelir desem bana kızar mısınız? :D

Antudan Duyumdur. :) Şimdi kesin kızdınız. :D

Duyumcunun dediğine göre bunu söyleyen Cemil Turan. Şimdi benden nefret ediyorsunuz biliyorum :D

Estranged
14.Temmuz.2010, 01:39
Ya niye umudumuz yok dıyorsunuz açıkladılar ya 15 temmuzda açıklanacak transfer diye sabır biraz :)

Bunu söylediğin günün 16.07.2010 olduğunun farkında mısın? :n:

GodfatheR
14.Temmuz.2010, 01:44

Senin tarih şaşmış :n: An itibar ile 14.07.2010 :D

RasAnt
14.Temmuz.2010, 02:12

:D nerede yaşıyorsun sayın yönetici :D saatleri geçtik sizin orda gün farkı olmus :D

Zekirdek
14.Temmuz.2010, 09:36
Şimdi ben R10 belki gelir desem bana kızar mısınız? :D

Antudan Duyumdur. :) Şimdi kesin kızdınız. :D

Duyumcunun dediğine göre bunu söyleyen Cemil Turan. Şimdi benden nefret ediyorsunuz biliyorum :D

Gelse getirseler kızmam. Sağ kanadımıza güzel takviye olur düşüncesindeyim. Sadece yaptıracağı Forma gelirleri vb. gelirlerlede maliyeti üstüne belkide maaşını çıkartır. Birde bir başarı geldimi demeyin keyfine. FM'de 2011'de sözleşmesi bitiyordu. Gelmesin Carlos gibi sözleşmesi bitince.

Kezman olayınada şunu diyeceğim. Ondaki hırs kimde yoktu ve Feenrbahçe'ye gelmeden öncesinde de kendisi çok severdim ve hala çok severim. Fenerbahçe'ye geldiği zamanki Fenerbahçe Dergisini almıştım ve posteri vardı ve hala o gün bugün odamda asılı bu poster.

Arbitre
14.Temmuz.2010, 11:31
deivid antrenmanların yıldızıymış.deivide güvenilerek sağ açık alınmayacaktır.tek yabancı forvetle transfer sezonu apatılacak ve bizde hayal kırıklığına uğrayacağz..

EndoplazmiK RetikuluM
14.Temmuz.2010, 13:05
Ah o Kezman yokmuydu...
Adamda en azından tip vardı, karizma vardı, Fener'li kızlar hastaydı...
Güiza'da o tipte yok...
Ha birde Kezman'ın geçmişine baktığımızda adam oynadığı maç sayısı kadar gol atmış neredeyse.
Güiza ise felaket...
40 maç 30 gol (Yuvarlak hesap)=2007-2008
30 maç 10 gol = 2006-2007
30 maç 10 gol = 2005-2006
40 maç 20 gol = 2004-2005
40 maç 15 gol = 2003-2004

Zaten yönetimin 'Bir sezon patlama yaptı' diye bu adama milyonlar ödemesi çok garipti. Kezman daha ucuza alınmıştı ve geçmişi güven veriyordu. Güiza ?

Varonil
14.Temmuz.2010, 13:38
Mesele Kezman'da veya Güiza'da değil.Onları Fenerbahçe'ye getiren yönetimde.Yıllardır yapılan transfer yanlışları yüzünden kahrolan hep bizler oluyoruz.

Ama bu sene ne olursa olsun hiçbir şekilde yaptığımız transferleri eleştirmeyeceğim,çünkü ..

Aykut Kocaman'a güveniyorum.Muhakkak transferde çok ünlü,yıldız bir isim olmasa bile sistemimize uyum sağlayacak,yeterliliği olan,kendi kalitesiyle birlikte takımın da kalitesini yükseletecek transferi yapacağız.

Zekirdek
14.Temmuz.2010, 13:46
Kezman'ın 4 sene ardı ardına gol kralı olmuşluğu vardı.

Şu Asalete Bak

http://www.itusozluk.com/img.php/82f96c32b681e9902d107474ce66838d28834/mateja+kezman

Tipe Bak Çay Demle

http://i.ytimg.com/vi/GSKH5BwVAZI/0.jpg

Corpus
14.Temmuz.2010, 13:47
Nedir bu yıldız aşkı yahu ? Yıldız olmadan olmuyor mu ? Mesela makukula adam fm cilerin tanıdığı adamdı. Geldi 20 tane attı gitti .

sananes
14.Temmuz.2010, 13:49
grafiteyi alıp transferi bitirirler bi sonraki sene sonuda tekrar benzer hüsranlar yaşarız.hele nilmarı alırlarsa daha felaket güya brezilyalı oyuncu alınmıycaktı ilgilendiğimiz isimlerin yarısı brezilyalı, takım değişmeli diyodu başkan doğru düzgün bi değişiklik yok rakiplerimiz güçlendikçe biz zayıflıyoruz.yine kalamıycaz şampiyonlar ligine

Zekirdek
14.Temmuz.2010, 13:49
Nedir bu yıldız aşkı yahu ? Yıldız olmadan olmuyor mu ? Mesela makukula adam fm cilerin tanıdığı adamdı. Geldi 20 tane attı gitti .

Şu geçen sene olan U21 Şampiyonasından adam baksalardı keşke. Mesut'un falan oynadığı. Bir dergide yıldız oyuncuları incelemişlerdi. Ama kafa hiç çalışmıyorlarki. Bir Berg'e bir Ahmet Sadık'a baksalar. Höwedes şimdi Schalke'de as oynayayacak fakat turnuvanın yıldızıdı geçen sene.

GodfatheR
14.Temmuz.2010, 13:55
Grafite gelsin dertler bitsin forvetde :0: Efsane olacak gelirse :0:

Sekopej
14.Temmuz.2010, 13:59
Güney Amerikalı değil, Güney Amerika'dan adam almayacağım dedi, avrupada oynayan Güney Amerikalı alınabilir yani.

Ayrıca bırakın Kezman ile Güiza'yı kıyaslamayı, al birini vur ötekine, sırf duruşu, karizması var diye iyi futbolcu olunmuyor, Güiza belki de daha fazla gol attı Kezman'dan, takıma yaptıkları katkıya baktığımda çok büyük farklılıklar yok. Kezman da aynı, ayağına top geldiğinde top süremiyordu, 1 rakibi ekarte edip şut atamıyordu.

Sekopej
14.Temmuz.2010, 14:01
Sevip sevmeme olayı farklı, ben de çok severdim Kezman'ı hala seviyorum ama takıma katkılarına bakıldığında büyük farklılıklar yok. Bu nedenle bu şekilde oynayacaksak bize PVH gibi bir isim lazım, onun gibisi de kolay bulunmuyor işte, onun yeri başkaydı.

Varonil
14.Temmuz.2010, 14:04
Avrupa Liglerinde oynayan bir Güney Amerikalı alınacaksa lütfen en iyisi seçilsin artık.Alınacak oyuncunun gol kralı olmasına da gerek yok.En başta bizim sistemimize uyum sağlayacak bir forvet olsun ve ayrıca oynadığı ligde belirli bir istikrarı yakalamış olsun.

goosfraba
14.Temmuz.2010, 14:05
eksikler belli. takımdan gitmesi gerekenler belli. ve hala bu yönde bir çalışma yok. varsa da bilmiyoruz sağolsun kurumsallık diyerek içine ettiler kulübün.

resmen taraftarla dalga geçiyorlar artık.

World Hollow o1
14.Temmuz.2010, 14:11
Sezon yeni başladı Yeni bir antranör yeni bir oluşum olacağı için transferlerin geçikmesi normal sonuçta Kocaman Daum'un sistemine devam etmicek zaten Fenerbahçe geçen sezon başarılı bir yıl geçirdi sadece son noktada kaybetti eldekini tutup 1 2 takviye ile sezonu rahat rahat istediğimiz yerde bitiririz..

Önemli olan İskelet kadrodaki oyuncuların bir birine uyumu nasıl olacağı.

eGowiCh
14.Temmuz.2010, 17:22
Yerli transferlerdeki başarımızı keşke yabancı transferinde de gösterebilsek.

16 Mayısta şampiyonluğu kaçırdık, aradan 2 ay geçti neredeyse. 2 ayda yabancı transferi adına Stoch dışında biri yok. Gönderilen oyuncu yok. Hiçbir şey belli değil. Hiç mi planlama yapılmadı gelecek sezon için, üstelik Aykut Kocaman takımın başına getirildi.

Basketbol şubesi ve voleybol şubesinde transferleri kim yürütüyorsa, futbol şubesinde de o yürütsün.

goosfraba
14.Temmuz.2010, 19:28
Fenerbahçe Huntelaar ile ilgileniyor.

ESPN

----------------------------------------------------------

Fenerbahçe Loic Remy ile ilgileniyor.

Fransız Basını

yaman76hakanFB
14.Temmuz.2010, 19:41
Bir iki ufak takviye ile bu sezon sonu istediğimiz yerde bitmez... (Şampiyonluk dışında bir isteği olan yoktur diye böyle yazıyorum.) Geçen yıl son maçta Trabzonu yenip şampiyonluk ipini göğüsleseydik bile bu böyleydi. Hatta ligin bitimine birkaç hafta kala bu forumda bazı arkadaşlarla şunu yazmıştık: "İnşallah bu sene şampiyon olacağız. Ama bu şampiyonluk bizi kandırmamalı... Her sezon bu kadar şanslı olamayabiliriz. Rakiplerimiz bu kadar cömert olmayabilir. Bu sebeple gelecek muhtemel şampiyonluğa rağmen kadroda köklü bir revizyon şart. Ama önce şampiyonluk bir gelsin... Nasılsa bunları konuşmaya daha çok zamanımız olacak." Evet, bu fikirleri taşıyordum ve birçok arkadaş dahi benzer yorumlar yapıyordu.Ne yazzık ki, o şampiyonluk ikramını dahi geri çevirdik.

Demek istediğim: Geçen yıl o kadronun son haftaya kadar şampiyonluğu kovalaması sürprizdi zaten... Normal şartlarda biz iki ay öncesinden havlu atacaktık. Ne olduğunu anlayamadan, birden kendimizi zirve yarışında bulduk. Bu takım bu haliyle 70 puanlık bir takım... Haydi 75 puanlık olsun... (İki maçta Galatasarayı yenersek filan... Ki garantisi yok...) Bu takım bu haliyle şampiyonluk adayı bir takım değildir. Aykut hocanın karizmasını kimi ruhsuz, kimi yetenek fakiri oyunculara emanet etmeyelim. Onun elini güçlendirelim. Bu takıma bir iki ufak tefek takviye yetmez. Demedi demeyin...

KaPaLı
14.Temmuz.2010, 20:52
Fenerbahçe Huntelaar ile ilgileniyor.

ESPN

----------------------------------------------------------

Fenerbahçe Loic Remy ile ilgileniyor.

Fransız Basını

Eğer Remy sağ kanat için düşünülüyosa dağıtır önünde kim varsa. O kadar iddiallı konuşuyorum.

TR.CaPTaiN
14.Temmuz.2010, 20:55
Fenerbahçe’nin forvet adaylarından Grafite’nin menajeri Pascal Carbon, Radyospor’dan Özgür Sancar’a çarpıcı açıklamalar yaptı.

İsviçreli menajer, “Grafite için Fenerbahçe’den teklif aldığınız” doğru mu şeklinde soruya, “Hayır, Fenerbahçe’den teklif almadık. Şu anda Grafite, Berzilya’da tatilini yapıyor. Geldikten sonra konuşacağız. Ama size şu kadarını söyleyebilirim. Ne Fenerbahçe’den ne de diğer Türk takımlarından teklif almadık. Ben hiçbir Türk yetkiliyle görüşmedim” dedi.

Türk ve Alman basınında Fenerbahçe’nin Grafite’yle ilgilendiği yönündeki haberleri duyduğunu ifade eden Pascal Carbon, “Bunları takip ediyoruz; ancak Fenerbahçe benimle temasa geçmedi” şeklinde konuştu.

Wolsfburg’la sözleşmelerinin devam ettiğini belirten Carbon, Brezilyalı golcünün Avrupa Kulüpleri’nden teklif alıp almadığını konusunda ise yorum yapmadı.

Fenerbahçe’yle Grafite için daha önce hiç temasa geçmediğini vurgulayan Pascal Carbon, “Grafite’nin Wolsfburg’la sözleşmesi devam ediyor. Teknik direktörü onun takımda kalmasını istiyor ve Brezilya dönüşü takıma katılacak” diye konuştu.

Carbon, Fenerbahçe’den bir teklif gelmesi durumunda, bu teklifi nasıl değerlendirecekleri sorusuna ise “yorum yok” demekle yetindi.

Radyospor

BÖYLE BİR TAKAS YOK

Bugün tarihli Hürriyet Gazetesi’nde futbolcumuz Semih Şentürk ile Bursasporlu futbolcu Sercan Yıldırım’ın takas edileceği şeklinde bir haber yer almaktadır. Söz konusu haber doğru değildir. Takımımızın Semih Şentürk’ü göndermek gibi bir düşüncesi olmadığı gibi Sercan Yıldırım ile de kesinlikle ilgilenilmemektedir.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

World Hollow o1
14.Temmuz.2010, 21:22
Huntelaar İPL düşünüyormuş.

murat taşlı
15.Temmuz.2010, 09:57
Fener yönetimi her sene aynı hataları tekraralayıp duruyor gelmeyecek veya gelmek istemeyen adamların arkasından koşarken atı alan üsküdarı geçiyor kalanlara razı olmak zorunda kalıyorlar,halbuki bu transfer işlerini 6 ay önceden başlasalar bu sorunlarla karşılaşmayacaklar veya takıma gelmek isteyen oyuncularardan bir liste yapsalar daha iyi olur o kadar zaman geçti daha ortada net bir isim dahi yok.

yaman76hakanFB
15.Temmuz.2010, 11:03
Yukarıda, birkaç mesaj üstte birşeyler karaladım: "Bu kadroya birkaç ufak tefek takviye yetmez" diye... Dün oynanan hazırlık maçından tam iki saat önce düşündüklerim... Elbette tek bir hazırlık maçı ölçü olamaz ve elbette dün sahada yer alan ilk 11'de çok eksikler vardı. Farkındayım ama bazı gerçekler de bas bas bağırıyor. Görmek isteyene...

Geçen yıl son haftaya kadar yarışın içinde kalmamız sanırım yöneticileri de yanıltıyor. Tekrar ediyorum: Biz geçen yıl ext olmak üzereyken kalp masajıyla ayağa kalktık. Her zaman aynısı olmaz. Bu takım bu haliyle Mart ayında havlu atar.

SAİT71
15.Temmuz.2010, 11:14
Anlaşılanbu sene transfer dönemi kapanmadan hemen önce 2-3 adam alıp koyacaz. Umarım yönetim belli bir plana göre işler yapıyordur..

Zekirdek
15.Temmuz.2010, 11:57
Biz bu kadroyla ancak Daum ile şampiyon olabiliriz. Onun defansif zevk vermeyen ama sonuca giden anlayışı iş yapar. Dün Bilica ikinci golde resmen yürüdü hava topu geliyor adam arkadan gidiyor fakat hiç sallamıyor adam. Birde 4. sınıf 31 yaşına gelmiş adam neden transfer edilir ben onuda anlamam. Defans kapanacak forvete Güiza standartlarının üstü biri alıncak Alex - Stoch - Yeni forvet üçlüsü ile sonuca gidilecek varmı başka imkan. Kalecimiz iyi (Demirel) DEfansı Lugano toparlıyor Orta Saha Emre'de ileri hat Alex'te. (Normal zamanı kastediyorum) Neredeyse 4 kişi ile sahaya çıkıyoruz. Diğerkinler oyuncu sayısını tamamlamak için sahaya çıkıyorlar galiba.

BeeTLeJuiCe
15.Temmuz.2010, 11:57
Şu anki yabancılar
Bilica, Lugano, Santos, Cristian, Güiza, Alex, Deivid, Stoch

Güiza ve Deivid yollanıp 4 kişilik yabancı kontenjanı açıp, Forvet, Sağ kanat, Önlibero ve Stoper almamız şart. Bilica ve Cristian'dan +2 yaparız. Sağ kanat stoper ve önliberoda ilk 11'de dönüşümlü oynar. Arada Bekir, İlhan, Caner, Selçuk, Özer, Kazım falanda şans bulur. Güiza ve Deivid durduğu sürece, eksik mevkilere özellikle yabancı transferini yapmalıyız. Ön libero ve çizgi oyuncusu olarakda yerli rotasyonunu arttırmalıyız.

En başından beri kampa yetişecek dendi transferler, İlhan, Caner ve Stoch istediğimiz transferler değil. PVH'den beri bu takıma golcü alınmadı...

RasAnt
15.Temmuz.2010, 12:05
Transfer açıklanmıştır ümidiyle uyandım hala tık yok :D

goosfraba
15.Temmuz.2010, 12:05
güiza ile deivid'i yoıllayıp adam akıllı 4 yabancı almak işlerine gelmiyor sanırım. ama pişman olacaklar.

ben bu yönetimin seneye bu takımı yönetebileceğini sanmıyorum.

Zekirdek
15.Temmuz.2010, 12:06
PVH'den beri bu takıma golcü alınmadı...

Pier sadece golcü değildi ya. Takımın herşeyidi penaltı gibi frikik kullanırdı asist yaaprdı çizgiden top çıkarırdı. Onun gibisi gelmez zaten.

BeeTLeJuiCe
15.Temmuz.2010, 12:10
Pier sadece golcü değildi ya. Takımın herşeyidi penaltı gibi frikik kullanırdı asist yaaprdı çizgiden top çıkarırdı. Onun gibisi gelmez zaten.

Çok zor bile olsa adaylar arasında ona benzer sadece Forlan var. PVH 33 yaşında geldi bu takıma. 31 yaşındaki Forlandan daha çok faydalanırız. Keşke gelse.

Hasan Çetinkaya ve Aykut Kocaman'dan gelen bir kaç haber var kulağıma ama bakalım inşallah faydalı işler yapacak oyuncular alınır. Aykut Kocaman menajer oyununa gelmez inşallah.

Zekirdek
15.Temmuz.2010, 12:12
güiza ile deivid'i yoıllayıp adam akıllı 4 yabancı almak işlerine gelmiyor sanırım. ama pişman olacaklar.

ben bu yönetimin seneye bu takımı yönetebileceğini sanmıyorum.

Deivid yollamak istesende yollayamazsınki. Gelecek sezon kontratı bitiyor ayrıca çok yüklü para alıyor Deivid ve başka klüplerde Deivid'e Fenerbahçe'nin verdiği paranın 3'te birini vermez vermiyoda. Verse Deivid giderdi zaten. Haftalık £50K ne demek ya. Stoch'un aldığı paranın 2.5 katını alıyor ama icraat yok. Kesin bu kontratı arttırma işini Zica zamanında Deivid CL'de çoştuğu zaman yapmıştır bizim akıllı yöneticiler. Güiza'da da aynı durum. Haftalık ££59K alıyor. Bunuda Güiza'ya talip olupta verebilecek takım yok.

RasAnt
15.Temmuz.2010, 12:12
AZ maçında takımdan gönderilmesi gündemde olan oyuncuların yanına yeni transfer Caner ve İlhan koyuldu,Emrede onlara kaptanlık yaptı.

Bnce bu maçı Aykut kocaman gidecek oyuncular için yaptı o yüzden maça farklı açılardan yaklaşmak gerek

CeNTeR_TR
15.Temmuz.2010, 12:15
Herkesde Deivid gönderilecek yorumları var ama ben pek sanmıyorum..

Kampın yıldızlarından olan bir oyuncuyu gönderirlerse başları çok ağırı sonra.

goosfraba
15.Temmuz.2010, 12:15
Deivid yollamak istesende yollayamazsınki. Gelecek sezon kontratı bitiyor ayrıca çok yüklü para alıyor Deivid ve başka klüplerde Deivid'e Fenerbahçe'nin verdiği paranın 3'te birini vermez vermiyoda. Verse Deivid giderdi zaten. Haftalık £50K ne demek ya. Stoch'un aldığı paranın 2.5 katını alıyor ama icraat yok. Kesin bu kontratı arttırma işini Zica zamanında Deivid CL'de çoştuğu zaman yapmıştır bizim akıllı yöneticiler. Güiza'da da aynı durum. Haftalık ££59K alıyor. Bunuda Güiza'ya talip olupta verebilecek takım yok.

Güiza+Para = Nilmar gibi şeyler konuşuluyor.

ben de diyorum ki, madem bir futbolcuya 40 m euro verecek gücün var, neden bunu 60 m euro'ya çıkarıp 4 tane iyi oyuncu almıyorsun?

madem paran var neden fesh etmiyorsun?

gerçekler acıtır, artık fenerbahçe'de para YOK.

Zekirdek
15.Temmuz.2010, 12:16
Çok zor bile olsa adaylar arasında ona benzer sadece Forlan var. PVH 33 yaşında geldi bu takıma. 31 yaşındaki Forlandan daha çok faydalanırız. Keşke gelse.

Hasan Çetinkaya ve Aykut Kocaman'dan gelen bir kaç haber var kulağıma ama bakalım inşallah faydalı işler yapacak oyuncular alınır. Aykut Kocaman menajer oyununa gelmez inşallah.

Klüpte para yokken nasıl alınacak Forlan. EC şampiyonu takımdan gelecek hali yok. Ha parasını verdikte geldi diyelim ama bonserisi çok kabarık. Olağanüstü bir sezon geçiren adamın bonservisi çok pahalıya patlar. Ben Forlan'ıda istemiyorum başarıya aç oyuncu istiyorum. Mesela Pier kariyeri bir ara doruk noktasında iken çok ciddi bir düşüş yaşadı ve uzun yıllar kupa kazanamadı. Zaten o büyük düşüşü yaşamasaydı Türkiye'ye gelmezdi o ayrı mesele. Onun yerine mesela bizim takım gözlemcisi kim. FM'de Şenol Çorlu olarak gösteriyor. Geçen sene U21 şampiyonasında parlayan birçok oyuncu vardı. Ama bunları izlemek akıllarına dahi gelmiyor. Mesut'ta orada parlamıştı mesela.

yaman76hakanFB
15.Temmuz.2010, 12:17
Pier Van Hoojdonk sadece Allah vergisi yetenekleriyle değil, büyük efsanelere has psikolojik fundementalıyla da çok özeldi. Yetenekle iyi oyuncu olursun; ama LİDER asla... Onun her zaman ve her şart altında işler kötü giderken vereceği bir CEVAP vardı. En azından yenilmemek için deneyebileceği her silahını "denerdi"... Bilirdik ki; yapabileceği her şeyi yaptı.

Pier bu takıma gelen son büyük golcü değil, bu takımın son LİDER karakterli oyuncusudur. Son SAMURAY... Gözlerinde zaferin ve umudun pırıltısı her şart altında halka umut verir. O bir KAHRAMANdır. Son KAHRAMAN...

Yakın tarihimizde beni MRSİC kadar etkileyen ve MRSİÇ kadar sevdiğim bir efsane varsa bu PIER VAN HOOJDONK'tur.

SAİT71
15.Temmuz.2010, 12:17
Hangisi Fener'e daha uygun?

http://www.ajansspor.com/resim/santacruz01.jpg

Yurt dışında yaşayan lisanslı futbolcu menajeri Mithat Halis, Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan isimleri değerlendirdi.

Best FM’den Özkan Öztürk’ün hazırlayıp sunduğu Futbol Vadisi programına telefonla konuk olan Mithat Halis, Almanya'da Wolfburg takımında forma giyen Grafite’nin ceza sahası içinde çok etkili olan ve pozisyonları gol olarak değerlendirebilen bir oyuncu olduğunu söyledi. Grafite’nin fizik olarak da çok güçlü bir oyuncu olduğunu belirten Halis, Grafite’nin Fenerbahçe için iyi bir transfer olabileceğini söyledi.

GYAN İLE GUİZA'NIN ÖZELLİKLERİ AYNI
Fransa’nın Rennes takımında oynayan Asomoah Gyan, için ise; “Fransa Ligi’nde oynamak zordur. Hem fizik gücü yüksek hem de derinlemesine atılan toplara iyi gidebilen bir oyuncu. Hava toplarında da fena değil. Takım içinde etkili ve çalışkan bir oyuncu kendisi. Tabi ki Gyan’ın oynayabilmesi için Guiza’nın gitmesi lazım. Guiza ve Gyan aynı özellikte oyuncular” dedi.

DİA FAYDALI OLABİLİR
Fransa 1. Ligi’nin diğer ekiplerinden Nancy’de forma giyen Issiar Dia’nın teknik kapasitesi gelişmiş ve yüksek bir oyuncu olduğunu söyleyen ünlü menajer, “Dia Türkiye’de çok fazla tanınmayabilir. Ama en etkili ve en faydalı transferlerden birisi de Dia olabilir” dedi.

NİLMAR FENERBAHÇE'DE İŞ YAPMAZ
Mithat Halis, Dünya Kupası’nda Brezilya formasıyla izlediğimiz Nilmar’ın Fenerbahçe için çok faydalı olacağına inanmadığını belirtirken, ünlü oyuncunun fizik gücünün de iyi olmadığını söyledi. Brezilyalı yıldız için “Nilmar, torpilli sosyete çocukları gibi oynayan bir futbolcu” benzetmesini yapan Halis; “Nilmar Brezilya Ligi’nde etkili oldu. Lyon’da başarılı olamadı. İspanya’da da başarılı olamadı. O yüzden Nilmar’a pek sıcak bakmıyorum ben. Nilmar, Fenerbahçe için faydalı olabilecek bir forvet değil” dedi.

FENERBAHÇE'NİN ARADIĞI FORVET SANTA CRUZ
Dünya Kupası’nda izlediğimiz bir diğer oyunculardan olan ve Fenerbahçe’nin transfer listesinde yer alan Paraguaylı oyuncu Santa Cruz’un Fenerbahçe’nin aradığı forvet tipine en uygun olan isim olduğunu söyleyen Mithat Halis; “Fenerbahçe nasıl bir forvet arıyor onu tam olarak bilmiyorum. Duyduğumuz kadarıyla pilot bir santrfor arayışında Fenerbahçe. Bu anlamda bakarsak Santa Cruz, yetenekleri ve özellikleri açısından bana daha yakın geliyor. Fenerbahçe’nin uzun boylu bir santrfor arayışı varsa; Santa Cruz, topu oyuna sokma, duvar olabilme ve hava hakimiyeti açısından pivot santrfor özelliklerine en uygun futbolcudur. Başka futbolcular da alınabilir. Ama Fenerbahçe’nin gündemindeki isimlere bakarsak bu isimlerin arasında Fenerbahçe’ye en uygun olan isim Santa Cruz’dur diyebilirim” diyerek sözlerini noktaladı.

ajansspor.com

Zekirdek
15.Temmuz.2010, 12:22
Aslında Santa Cruz olabilir. Man City'de o kadar çok hücum oyuncusu var diye satabilir. Ah şu Güiza bir son vuruş yapabilse Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi santraforu olur ama işte yetenek yok. Güiza'nın pozisyona girme yeteneği ama işte kafa çalışmayınca bu yeteneğinde önemi kalmıyor. Mesela Semih'te bu yetenek yok. Semih kolay kolay pozisyona giremez ve yakaladımı atar. Semih Türkiye Ligi santraforu olur daha ilerisi olmaz. Mesela Avrupa maçlarında Güiza Semhih'ten daha etkilidir. Ama kafa hiç çalışmıyor işte.

izmer96
15.Temmuz.2010, 12:33
Cruz muzmin sakat arkadaslar , gelirse cok sakatlanir TSL de

EndoplazmiK RetikuluM
15.Temmuz.2010, 12:35
Santa Cruz gelirse Türkiye'nin tozunu attırır bence. City'de çok hücum oyuncusu var. Tevez, Adebayor ve daha bir çok isim. Santa Cruz satılırsa çok ucuza satılmaz ama Fener'e gelirse kariyeri tekrar canlanır.

Varonil
15.Temmuz.2010, 12:36
Ben Edin Dzeko'yu isterim aslında.Ama hayalden de öte bir istek bu.

Zekirdek
15.Temmuz.2010, 12:45
Ben Edin Dzeko'yu isterim aslında.Ama hayalden de öte bir istek bu.

Hayallerde güzeldir be. Ama sonuçta hayal. Dzeko'ya falan gerek yok bu ülkeye genç yaşta kimse gelmez. Cruz gelsin yeter. Santa Cruz olmasa da İnterli bir Cruz vardı onun fiziki yapsı iyidi o da gedlebilir.

goosfraba
15.Temmuz.2010, 12:46
o cruz lazio'ya gitti.

Sekopej
15.Temmuz.2010, 12:57
4 kaliteli yabancı alınmaz, stoperlerin dönüşümlü oynaması da takıma yarardan çok zarar verir. Bu nedenle oynayacak 6 oyuncu kaliteli olmalı, eğer kaliteli 8 oyuncun olursa, sezon içerisinde sıkıntı yaşanır. (Uzun süreli sakatlıklar olmazsa) Aykut Koacaman da bunun bilincinde olduğundan, Lugano-Santos-Alex-Stoch harici oynayacak 2 oyuncuyu çok iyi seçmek istiyor. Bir forvet mutlaka gelecek ediyor 5. Kalan 1 yabancı için, stoper, önlibero, sağ kanat. Bu 3 mevkiden birisine direk oynayacak isim alınmalı. Diğer 2 isim de, yedek kaldığında sorun yapmayacak, Fenerbahçe'ye gelecek en üst düzeyin bir alt kademesinde yer alacak isimler olmalı.

Belki takımın son durumunu görüp, mevkiyi ona göre seçeceğinden transferler henüz sonuçlanmamıştır diyeceğim ama mevki seçme işi olmayan, mutlaka ihtiyaç olan forvet transferi en azından yapılmalıydı, diğer yabancı için tercih sıkıntısı çekilse de.

goosfraba
15.Temmuz.2010, 13:14
nilmar gelecek sanırım.

RasAnt
15.Temmuz.2010, 13:28
Nilmar avrupada iş yapmadı gelmesin

EndoplazmiK RetikuluM
15.Temmuz.2010, 13:41
Güizadan daha fazla katkı sağlar en azından.
Aygün hakkaten ne hallere düştük bak.
Adam Güiza'yı geçermi geçmezmi onu tartışıyoruz.

Varonil
15.Temmuz.2010, 13:49
Nilmar'ın aradığımız forvet olduğunu düşünmüyorum.Yine de Aykut Kocaman istiyorsa diyebileceğim birşey yok.

goosfraba
15.Temmuz.2010, 13:51
hızlı, çalım atabilen bir forvet. ama bir o kadarda dengesiz ve son vuruşlarda güçlü değil.

Zekirdek
15.Temmuz.2010, 13:53
Güizadan daha fazla katkı sağlar en azından.
Aygün hakkaten ne hallere düştük bak.
Adam Güiza'yı geçermi geçmezmi onu tartışıyoruz.

Valla bu kadar aciz olacağımızı hiç düşünmemiştim. Bali bu transfer döneminde Lugano'yu kaptırmayalım. Zaten bu sene gidemesse bir daha da Avrupa'ya gidemez yaşı 30 oluyor. Ondan bu seneyi bir kapatalımmı yırttık. Lugano 33 yaşına kadar bize sorunsuz şekilde katkı sağlar.

goosfraba
15.Temmuz.2010, 13:54
lugano bir yere gitmiyor.

CeNTeR_TR
15.Temmuz.2010, 13:57
Volkan Demirel - Volkan Babacan

Andre Santos - Bekir İrtegün D.Lugano - İlhan Eker Fabio Biica - Önder Turacı Gökhan Gönül - Transfer

Emre B. - Christian Mehmet Topuz - Selçuk Şahin

Stoch - Caner Erkin Alex De Souza - Özer Hurmacı Kazım Kazım - Deivid

Forvete transfer - Semih Şentürk

Bu takım her türlü iş yapar Aykut Hoca ile.Ayırca bizim bu kadar çok transfer beklememizin tek sebebi medyadır ! Niye hergün bir isim hergün bir isim doğal olarak oyuncu bekliyoruz.Birde duyumsuz duyumcular tabiyki.Bu ikisini 5 gün hayatınızdan çıkarın o kadar çok memnun olursunuzki takımızdan !! Hey gidi hey.

Zekirdek
15.Temmuz.2010, 13:57
lugano bir yere gitmiyor.

Fenerbahçe'deki alacağını verseler 2.gün durmaz bunu söylüyeyim. £3.5M serbest kalmada var. Ayrıca Fenerbahçe'de kalmaya çok hevesli değil çünkü geçen sene kaç ay klüp aradı ama bulamadı. Çünkü alacağının yarısını bile vermiyorlar. Birde Türkiye'de vergi yok.

goosfraba
15.Temmuz.2010, 14:04

veren yok işte :) lugano gitmiyor.

Varonil
15.Temmuz.2010, 14:07
Lugano kalmaya hevesli olmayabilir,ama keşke Fenerbahçe'de kalmaya hevesli olan futbolcularda onun gibi sahaya yüreğini koyarak oynasalar.Lugano-Emre-Gökhan Gönül dolu bir takım ile biz geçen yıl kara Şubat'ı yaşamaz ve şampiyonluğu kaybetmezdik.

Takımın kadrosu lig için oldukça yeterli.Ama Aziz Yıldırım Şampiyonlar Ligi'nde yarı finali zorlayacağız diyorsa ben de transfer beklerim,iyi bir takım kurulmasını beklerim.Bu benim en doğal hakkım.

Zekirdek
15.Temmuz.2010, 14:39
Lugano kalmaya hevesli olmayabilir,ama keşke Fenerbahçe'de kalmaya hevesli olan futbolcularda onun gibi sahaya yüreğini koyarak oynasalar.Lugano-Emre-Gökhan Gönül dolu bir takım ile biz geçen yıl kara Şubat'ı yaşamaz ve şampiyonluğu kaybetmezdik.

Takımın kadrosu lig için oldukça yeterli.Ama Aziz Yıldırım Şampiyonlar Ligi'nde yarı finali zorlayacağız diyorsa ben de transfer beklerim,iyi bir takım kurulmasını beklerim.Bu benim en doğal hakkım.

Aziz Yıldırım'ın iddaasıda bekletiyor transfer ama parada pek yok yani. Bu takımda en çok Daum eleştrildi ama bence bu takıma en çok zararı veren teknik direktör Luis Aragones faka tkimseden böyle bir laf duyamadım bugüne kadar. Çünkü Luis Aragones 3 yıllık sözleşme imzaladı galiba ama 2.sezon başı hemen yollandı Daum gibi pazarlıkta yapılmadı verildi tazminatı gitti. Başımıza Güiza'yı sardı. Güiza'ya şu ana kadar £21M harcandı. Ama icraat yok. O sene CL'ye kalamadık. Haliyle ciddi bir giriş parası ve CL bitince gelecek yayın hakkı parası uçtu. Diğer ki sezon Daum'a bir enkaz kaldı ve Daum fazlasını yapamadı. Aziz Yıldırım ise Daum'u son bir kurtarış olalrak getirdi. Çünkü fenerbahçe istatikleri çok iyidi geçmişe göre. Bu sende Aykut Hoca ile sözleşme imzalandı.Ama kimse şuna inanmasın yok klübün öz evladımış falan filan ondan imzalanmadı. Daum'un yıllık ücretinin 3'te birine gelen ve Lig şampiyonluğu hariç hiç bir primi olmayan bir sözleşme imzaladı. Yani çok zor duumdayız. Bu sene de CL'ya kalamazsak çok kötü olacak.

SAİT71
15.Temmuz.2010, 14:45
Bence en büyük zarar plansız programsız hareket etmemiz. Bana göre transfer dediğin kampa götürülmeliki ısınsın performansını gör.. Hala tık yok yahu.

Sekopej
15.Temmuz.2010, 14:48
Para olmadığına katılmıyorum, Lille tarafı 25 milyonluk teklif yaptılar dedi, para olmasa bu teklifi nasıl yapabilirler ki bir oyuncu için?

Sekopej
15.Temmuz.2010, 14:49
Görüşülen oyuncular, alınması zor isimler oluyor, onlara çok zaman harcanıyor, sonra panikle tanınmamış oyuncular getiriliyor.

Bugün de açıklanmazsa bir transfer, her sene olduğu gibi 19.07'de açıklanacak geyikleri başlar, o gün gelir, yine açıklanmaz.:D

Varonil
15.Temmuz.2010, 14:50
Yani çok zor duumdayız. Bu sene de CL'ya kalamazsak çok kötü olacak.

Ben de bundan korkuyorum.Şampiyonlar Ligi'ne kalamassak bu sezon Aykut Kocaman için zor geçecek ve bunun olmasını istemiyorum.Tek endişem bu yönde ve bu yüzden transfer bekliyorum.

Yoksa o qtm'de çıkan absürt isimlerin hiçbirine itibar ettiğim yok,bir yıldız beklentisi içinde de değilim.Yeter ki takım Aykut Kocaman'ın istediklerine cevap versin.

Varonil
15.Temmuz.2010, 14:53
Forvet olarak da Jozy Altidore veya Mevlüt Erdinç'i alabiliriz.Bu isimler aradığımız özelliklere uygun.Ama listemizde bile olduklarından şüpheliyim.Kurumsallık palavrası yüzünden yapılacak transferler hakkında en ufak bir fikrim olmaması bile sinirlerimi bozuyor.

eGowiCh
15.Temmuz.2010, 15:04
Bu saatten sonra hiç golcü transferi için uğraşılmasın. Geçen sene ön libero diye beklerken Cristian geldi, bu sene de öyle bir hüsrana uğrayacağamıza forvet almayacağız deyip Semih'e versinler formayı.

Zekirdek
15.Temmuz.2010, 15:12
Forvet olarak da Jozy Altidore veya Mevlüt Erdinç'i alabiliriz.Bu isimler aradığımız özelliklere uygun.Ama listemizde bile olduklarından şüpheliyim.Kurumsallık palavrası yüzünden yapılacak transferler hakkında en ufak bir fikrim olmaması bile sinirlerimi bozuyor.

Altidore her ne kadar son vuruşu kötü olsada çok zıppır biri. Her an herşeyi yapabilir seri hızlı biri. Stoch ile ikisi güzel olur. Mevlüt Erdinç ise geçen sezon kendisini fazlasıyla ispatladı ve türk olacağı için yabancı kontenjanıda harcamaz.

Bu saatten sonra hiç golcü transferi için uğraşılmasın. Geçen sene ön libero diye beklerken Cristian geldi, bu sene de öyle bir hüsrana uğrayacağamıza forvet almayacağız deyip Semih'e versinler formayı.

Semih'e formayı vermek hata olur. Hatta forvette kimseye vermeyelim forvetsiz çıksak yeridir. Semih anca Türkiye'de iş yapar. Avrupa'da tek adam markajında kayboluyor. Ayağına top deymeden maç bitiyor. Bir kerede stoper stoper dediler Edu geldi hep kendi kalesine çalıştı. :) :)

Aslında şöyle bir taktik olsa olmaz mı;

Volkan

Andre - İlhan - Lugano - Gökhan

Mehmet - Emre

Stoch - Alex - Kazım

?

barahir
15.Temmuz.2010, 15:36
Altidore her ne kadar son vuruşu kötü olsada çok zıppır biri. Her an herşeyi yapabilir seri hızlı biri. Stoch ile ikisi güzel olur. Mevlüt Erdinç ise geçen sezon kendisini fazlasıyla ispatladı ve türk olacağı için yabancı kontenjanıda harcamaz.

Semih'e formayı vermek hata olur. Hatta forvette kimseye vermeyelim forvetsiz çıksak yeridir. Semih anca Türkiye'de iş yapar. Avrupa'da tek adam markajında kayboluyor. Ayağına top deymeden maç bitiyor. Bir kerede stoper stoper dediler Edu geldi hep kendi kalesine çalıştı. :) :)

Aslında şöyle bir taktik olsa olmaz mı;

Volkan

Andre - İlhan - Lugano - Gökhan

Mehmet - Emre

Stoch - Alex - Kazım

?

Şunu unutmayalım ki Fenerbahçe Çeyrek finale gelirken forvetinde semih vardı..

SAİT71
15.Temmuz.2010, 15:44
Bence Semih kaliteli bir golcü. Adam yedek kulübesinde gol kralı oldu. CL'de Sevilla'yı eledi. Euro 2008'de en kritik anlarda çıktı. Ama sürekliliği yok yani oynatılmadı. Düşünüyorumda böyle bir yetenek sürekli oynasa kimbilir nasıl gelişirdi. Ama şuandan itibaren oynatsak;

Fenerbahçeli oyuncuların Güiza'ya hazırladığı bir çok pozisyonu gole çevirir. Eğer transfer yapılmazsa forvete en kötü güiza satılmalı yola G.Ünal ve Semih ile devam edilmeli.

KanaKe
15.Temmuz.2010, 15:48
Öncelikle yabanci forvet transferi icin Güiza gidecekmi kalacakmi bu belli olmali kalacaksa zaten yabanci forvet transferi olmaz ki bana göre bu sezonda takimda kalacak, gidecek olan adam coktan giderdi yönetimde göndermeye pek niyetli degil gibi yüksek maliyetinden dolayi düsük fiyata satmak istemiyorlar o yüzden yabanci forvet transferini unutun olursa sag acik transferi olur bana göre cok cok gereksiz olur takima ön libero ve bir stoper lazim acilen sag bekede iyi bir alternatif lazim bekirle olmaz o is.

HooijDonk07
15.Temmuz.2010, 15:51
Ben forvet istemiyorum açıkcası onun yerine 2 tane genç alınsın 1-2 sene sonra oynatılmaya başlasın biraz yatırım yapalım yıldız yıldız yıldız yıldız artık istemiyorum yıldız.Yıldız alma sen yarat.Bu kadar şeyi düşenemiyorlar.Belki başarı böyle gelcek.

CeNTeR_TR
15.Temmuz.2010, 15:55
Gol Kralı Semih Şentürk Milli takımda harikalar yaratran Semih Şentürk'e bak sen neymişsin yahu :)

Semih'i Beylerbeyi istiyormuş duyum aldım..

eGowiCh
15.Temmuz.2010, 16:42
Forlan için Juventus 20 milyon Euro teklif etmiş. Forlan'ı transfer ederse Juventus, yabancı kontenjanı dolmayacağından Krasic'i de renklerine bağlayabilirmiş.

Fenerbahçe'nin istediği iki isim Juventus yolunda kısacası :)

Zekirdek
15.Temmuz.2010, 16:49
Forlan için Juventus 20 milyon Euro teklif etmiş. Forlan'ı transfer ederse Juventus, yabancı kontenjanı dolmayacağından Krasic'i de renklerine bağlayabilirmiş.

Fenerbahçe'nin istediği iki isim Juventus yolunda kısacası :)

En azından Juventus'a kaptırdık deriz. :) :)

Zekirdek
15.Temmuz.2010, 17:25
Deivid Zico'nun Yanına Mı Gidiyor?

http://d1hnewsaepgli4.cloudfront.net/Upload/Images/2562646917624484_206x261.jpg

İtasportpress.it'in haberine göre, Brezilya ekiplerinden Flamengo, Avrupa'da forma giyen 3 Brezilya'lıyı transfer etmek istiyor.

Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Zico'nun sportif direktörlüğünü yaptığı Flamengo'nun hedefindeki isimlerden birisinin de Fenerbahçe'nin oyuncusu Deivid olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'de çalıştığı dönemde takımın vazgeçilmezlerinden olan Deivid, sarı-lacivertli takımın Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadığı sezon attığı kritik gollerle takımını sırtlamıştı.

Deivid, geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaparak Fenerbahçe'de kalmak istiyorum demişti.

Flamengo'nun hedefindeki diğer sambacılar ise Liverpool kalecisi Diego Cavalieri ve Olmpiakos forveti Diogo olduğu iddia edildi.

HooijDonk07
15.Temmuz.2010, 17:27
Çok eski bi haber Stoch geldiği zaman çok çıkmıştı.

Zekirdek
15.Temmuz.2010, 17:34
Çok eski bi haber Stoch geldiği zaman çok çıkmıştı.

Daha yeni Footbo'da okumuştum ama dediğin gibi de olabilir.

TR.CaPTaiN
15.Temmuz.2010, 19:50
"İstesek yarın kampa katılırlar"

Bu sözler Fenerbahçe kulübü yetkililerine ait: "İsteseydik Roman Pavlyuchenko da Robbie Keane de Fenerbahçe'ye gelmeye hazırdı, ancak biz istemedik. Çünkü daha genç ve sisteme uygun isimler peşindeyiz."

Lig TV Fenerbahçe muhabiri Loran Vayloyan, Fenerbahçe'nin Genk kampından gelişmeleri bildirirken, transfer çalışmalarıyla ilgili ilginç bir açıklamayı aktardı. Vayloyan, Fenerbahçeli yetkililerinin "Pavlyuchenko ve Keane menajerleri aracılığıyla bize haber gönderdi ve Fenerbahçe'de oynamaya hazır olduklarını ilettikler. İstesek ikisi de yarın kampa katılarlar. Ancak biz bu sene genç isimlerin peşindeyiz. Bu yüzden iki futbolcuyu da istemedik" diye konuştuğunu söyledi.

Ligtv

Varonil
15.Temmuz.2010, 19:56
Bizi hayal kırıklığına uğratmayacak,saç baş yoldurtmayacak bir forvet getirsinler o zaman.

Aa pardon saç yolamayız istesek de,çünkü Kezman ve Güiza'dan sonra hiç kalmadı zaten.

goosfraba
15.Temmuz.2010, 19:56
pavlyuchenko ve keane reddedildiyse, iyi bir forvet gelecektir. bunun başka bir açıklaması olamaz.

nerazzuri
15.Temmuz.2010, 19:58
Robbie Keane'yi mi reddetmişiz. Aşmışız o zaman biz, oha. :)

Rooney felan gelecek sanırım.

SAİT71
15.Temmuz.2010, 20:00
Pavlyuchenko'yu felan reddettiğimize göre demekki büyük balığın peşindeyiz :)

Zekirdek
15.Temmuz.2010, 20:02
"İstesek yarın kampa katılırlar"

Bu sözler Fenerbahçe kulübü yetkililerine ait: "İsteseydik Roman Pavlyuchenko da Robbie Keane de Fenerbahçe'ye gelmeye hazırdı, ancak biz istemedik. Çünkü daha genç ve sisteme uygun isimler peşindeyiz."

Lig TV Fenerbahçe muhabiri Loran Vayloyan, Fenerbahçe'nin Genk kampından gelişmeleri bildirirken, transfer çalışmalarıyla ilgili ilginç bir açıklamayı aktardı. Vayloyan, Fenerbahçeli yetkililerinin "Pavlyuchenko ve Keane menajerleri aracılığıyla bize haber gönderdi ve Fenerbahçe'de oynamaya hazır olduklarını ilettikler. İstesek ikisi de yarın kampa katılarlar. Ancak biz bu sene genç isimlerin peşindeyiz. Bu yüzden iki futbolcuyu da istemedik" diye konuştuğunu söyledi.

Ligtv

Çok adam almayı biliyorlarda kimleri reddediyorlarlar. bu genç yaşımda aldığınız forvetler yüzünden saçlarım beyazladı saçlarım.

GodfatheR
15.Temmuz.2010, 20:07
Pavlyuchenko'yu hangi akıllı reddetmiş acaba??

yaman76hakanFB
15.Temmuz.2010, 20:13
Pavlyuchenko'yu hangi akıllı reddetmiş acaba??

Geçen yıl Guiza ile devam kararı alan, devre arası takıma takviye yapmaya yanaşmayan, iki sezon önce daha devre arasında bulunmaz Hint kumaşı gibi Deivid'le sözleşme uzatan, geçen yaz Selçuk Şahin'le iki ay boyunca kıran kırana pazarlık eden (sanırsın Gerard) hangi akıllıysa o "AKILLI" reddetmiştir.

Varonil
15.Temmuz.2010, 20:15
Yalnız cidden hangi forveti alacağımızı merak etmeye başladım.Keane ve Pavlyuchenko'yu reddetmişiz ya,işe bak.Dzeko,Hoarau veya Gignac gelmesse o yöneticiler inşaatlarının başlarına dönsünler,yeter.

goosfraba
15.Temmuz.2010, 20:17
forlanda olumlu gelişmeler olmuş.

SAİT71
15.Temmuz.2010, 20:19
Bence Forlan'ı alırsak yılın bombası olur. Birde Godin :D 3 As Uruguaylı :)

Sekopej
15.Temmuz.2010, 20:22
Bu 2 ismin reddedildiğine inanmıyorum, basının klasik oyunları, yarın transfer gerçekleştiğinde, bakın bunları almadılar da, ala ala bunu aldılar diye sallamak için uydurulmuşl gibi geliyor bana.

Kimmiş bu açıklamayı yapan Fenerbahçeli yetkili? Dışarıya hiç bilgi sızmazken bu yetkili nasıl rahatça bu açıklamayı yapmış?

Zekirdek
Bence Forlan'ı alırsak yılın bombası olur. Birde Godin :D 3 As Uruguaylı :)

Kısacası Football Manager'den bahsediyor olmamız lazım. O da belki bir ihtimal. Ayrıca genç isimmi istiyorlar. Alsın Kadlec'i geçen ön elemede golde attı yaşıda genç pişecekte. Fm'de de iyi zaten FM'de iyise gerçekte %80 - %90 iyidir. Olmadı Mandzukic'i alsınlar ön eleme maçında 2 tane attı. Hiç mi bakmıyorlar buralara hiç uğraşmıyorlar.

sananes
keane falan reddedilip nilmar getirilirse tam olarak yönetimin futbol yoksunu olduğunu anlamış olurum.tam 1 haftaları var listeleri vermek için o transfer yetişmek zorunda 1 haftaya kadar ki yukarda bi arkadaş yazmış kadromuz iyi falan gibisinden bence iyi değil bence yetersiz eğer adam gibi 2-3 takviye yapmazsak bize ligde nal toplatırlar olan aykut hocaya olur ki onun bu takımda erimesini hiç istemem.o yüzden 1 haftaya bitirmeleri gerek transferleri

SAİT71
15.Temmuz.2010, 20:31
şu sıralar yaptık yaptık. Yeni gelecek adamlar ne zaman takıma uyum sağlayıp maç kazandıracak..

izmer96
15.Temmuz.2010, 20:34
Bojan Krkic neden olmasin ? genc , yetenekli , Guardiola dusunmuyor oynatmayi ve Barcelona ilk 11 inde dusunmedigi her oyuncuyu satmaya niyetli bir donemde su anda

goosfraba
15.Temmuz.2010, 20:40
Bojan Krkic neden olmasin ? genc , yetenekli , Guardiola dusunmuyor oynatmayi ve Barcelona ilk 11 inde dusunmedigi her oyuncuyu satmaya niyetli bir donemde su anda

vizyon meselesi. bizimkiler krkic'in yanından bile geçmez.

Zekirdek
15.Temmuz.2010, 20:51

İlla yıldız olacak hiç öyle genç adam olur mu bizim takıma uyar mı? Onun İspanya Ligi Gol Krallığı var mı? O 27 gol attı mı? O hiç gazetecilere hareket çektimi? O hiç milli takım kapında eşiyle beraber oldumu? O Euro 2008'de İspanya Milli Takımı kadrosundamıydı? Kupayı kaldırdı mı?

Kısacası üstteki yazdığım gibi. Bizimkinler almaz.

nerazzuri
15.Temmuz.2010, 21:05
German Denis 4 milyona Udinese'ye gitti. Gyan'a 10+ milyon veren FB yonetimi ilgilenmez boyle adamlarla.

Bülent Timurlenk / Twitter

GodfatheR
15.Temmuz.2010, 21:08
German Denis 4 milyona Udinese'ye gitti. Gyan'a 10+ milyon veren FB yonetimi ilgilenmez boyle adamlarla.

Bülent Timurlenk / Twitter

Doğru söze ne denir. Tamam Gyan transferine sıcak bakıyordum ama 15 milyon euro deniyor. Yok artık.

Zekirdek
15.Temmuz.2010, 21:11
Benim bu Gyan transferine görüşüm Allah'a Şükür Alex penaltı atabiliyor. Adam başka işe yaramıyorki.

Varonil
15.Temmuz.2010, 21:18
Yüksek bir bonservis ödemek istiyorlarsa zorlasınlar imkanları Barça'dan İbrahimovic'i alsınlar. 20-25M € arası bir fiyata bırakırlar,yeter ki ikna edelim.

goosfraba
15.Temmuz.2010, 21:21
ibrahimovic zor. hem de o fiyata.

forlan daha olabilir durumda.

en kötü ihtimal nilmar gelecek.

CeNTeR_TR
15.Temmuz.2010, 21:21
Yahu bu basındaki adamlar böyle haber çıkarınca kendileriyle makara yapıldığını falan düşünmüyorlarmı ?

Utanmasalar İbo'yu falan reddetti diyecekler.

SAİT71
15.Temmuz.2010, 21:26
Yahu bu basındaki adamlar böyle haber çıkarınca kendileriyle makara yapıldığını falan düşünmüyorlarmı ?

Utanmasalar İbo'yu falan reddetti diyecekler.

:D :D

Belki de sırf bu yüzden yapıyorlardır... Mesela; xxx gazetesinin editörü şuan bu konuyu okuyor ve gülüyordur :D

EndoplazmiK RetikuluM
15.Temmuz.2010, 21:43
:D :D

Belki de sırf bu yüzden yapıyorlardır... Mesela; xxx gazetesinin editörü şuan bu konuyu okuyor ve gülüyordur :D

Güldüğümü nereden biliyorsun ? :)

:zuhaha

goosfraba
15.Temmuz.2010, 21:49
bildiğim kadarıyla, ligdeki takımların ligtv ile anlaşması var. kulüpte transferde bir gelişme olduğunda ligtv'yi de haberdar etmek zorundalar. ligtv ihaleyi alırken böyle bir opsiyon da koymuş olabilir anlaşmaya.

bildiğim kadarıyla durum böyle. roman ve keane'yi reddettiğimiz doğru olabilir.

ve ayrıca haber loran'ın haberi. türk basınında en güvenilen muhabirdir.

Varonil
15.Temmuz.2010, 21:56
Pavlyuchenko veya Keane'e reddedip te Nilmar veya Grafite'yi almak 3 sene üstüste şampiyon olacağız diyip de ilk sezondan şampiyonluğu kaptırmak gibisinden birşey olacak sanırım.

BleedingMoon
15.Temmuz.2010, 22:07
-grafite neyse de- nilmar, pavlyuchenko ve şimdiki keane'den çok daha iyi.

Universal
15.Temmuz.2010, 22:12
Transfer olayları tamamen kulüpten çıkmadır. Bir gazeteci ile konştum, bir yönetici bilgi vermediği sürece hiçbir isim yazamazlar. Veya takımda çalışan köstebekler oluyor, futbolcular, kulüpte çalışan diğer insanlar, hep onlardan çıkıyor bu haberler. Ama bu konuda en temizi ve en az bilgi veren kulüptür Fenerbahçe. İşi yönetim bazında sıkı tutuyorlar, yöneticiler açıklamıyor, genelde hep köstebek tabiri denilen en alt tabakadan çıkıyor, onlarında çoğu asılsız oluyor.

RasAnt
15.Temmuz.2010, 23:32
15 temmuz bitiyorrr hala transfer yokkk :@ !!!!

TR.CaPTaiN
16.Temmuz.2010, 01:08
Gy'an' meselesi!

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, uzun süren sessizliğini Dünya Kupası'nda Gana milli takımıyla dikkatleri üzerine çeken Asamoah Gyan'i transfer ederek bozmak üzere...

Teknik direktörlüğe Aykut Kocaman'ı getirdikten sonra Gençlerbirliği'nden İlhan Eker, Chelsea'den Miroslav Stoch ve CSKA Moskova'dan Caner Erkin'i kadrosuna katan Fenerbahçe, transferde uzun süren sessizliğini bitirmeye çalışıyor.

İlk tercihi olarak santrofor mevkisini güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, bu konudaki çalışmalarını sürdürüyor.

Aykut Kocaman'ın sisteme uygun oyuncu istemesi üzerine harekete geçen sarı-lacivertliler, iki önemli oyuncu üzerinde yoğunlaşmış durumda. Bunlardan biri Fransa'nın Rennes ekibinde forma giyen Ganalı golcü Asamoah Gyan, diğeri de Wolfsburg'un Brezilyalı golcüsü Grafite.

Menajerler vasıtasıyla önerilen geçen yıl Celtic'de kiralık olarak forma giyen Robbie Keane, Tottenham'dan Pavlyuchenko ve Manchester City'nin Paraguaylı golcüsü Santa Cruz, Aykut Kocaman'ın yıldız isim transferi değil, oynatacağı sisteme uygun transfer yapmak istediği için bu transferlere onay vermediği öğrenildi.

Dünya Kupası'nda Gana milli takımı'ndaki performansıyla dikkatleri çeken Asamoah Gyan'ın kulübü Rennes ile uzun süredir devam eden pazarlıklar son aşamaya geldi.

25 yaşındaki futbolcu ilk Avrupa deneyimini 2006 yılında transfer olduğu İtalya'nın Udinese takımında yaşadı. O dönem henüz 21 yaşında olan oyuncu, İtalyan ekibiyle çıktığı 25 maçta 18 kez ilk onbirde yer almış ve rakip kalelere 8 gol atmayı başarmıştı. Bir sezon sonra yaşadığı kısa süren sakatlığının ardından Udinese 13 maçın 9'unda ilk onbirde sahaya çıktı ve 3 golle sezonu tamamladı. 2008-2009 sezonunda Fransa'nın Rennes takımına transfer olan Gyan, ilk sezonunda 17 maçın sadece 7'sinde ilk onbirde sahaya çıkmış ve attığı 1 golle beklentilerden uzak bir performans ortaya koymuştu.

Geçtiğmiz sezon 29 maçın 27'sinde ilk onbirde forma giyen futbolcu 13 gol atarak beklenen performansını ortaya koydu.

Güney Afrika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda milli formayla 5 maça çıkan 25 yaşındaki oyuncu attığı 3 gol ve oynadığı futbolla bir çok takımın transfer listesinde yer almıştı.

Ntvspor

KaPaLı
16.Temmuz.2010, 01:09
An meselesi an meselesi. Artık ne haber okuyorum ne başka bişey.

Fernando Gago
16.Temmuz.2010, 01:10
Asamoah illa ki çok iyi bir transfer olur yalnız gazetelerde yazılan rakamlar 12-15 milyon eurolar ciddi anlamda abartı rakamlar .. Bu oyuncuya çok çok fazla ...

sananes
16.Temmuz.2010, 01:16
plase yapmayı bilmeyen yada koskoca dünya kupasında hiç tercih etmeyen bi forvete o kadar paralar verilmez yani bizimkiler verirde gs olsa 2 taksitle 3 taksitle yarı yarıya falan alır.lorik canayı aldı adamlar bi digeri gutiyi aldı biz ne yapıyoruz hiç bişey deivid çok formda cok istekli haberlerine inanmaya zorluyoruz kendimizi

Lim10
16.Temmuz.2010, 01:28
plase yapmayı bilmeyen yada koskoca dünya kupasında hiç tercih etmeyen bi forvete o kadar paralar verilmez yani bizimkiler verirde gs olsa 2 taksitle 3 taksitle yarı yarıya falan alır.lorik canayı aldı adamlar bi digeri gutiyi aldı biz ne yapıyoruz hiç bişey deivid çok formda cok istekli haberlerine inanmaya zorluyoruz kendimizi

Haklı bir yakarışın cümlelere dökülmüş hali bunlar :)

nerazzuri
16.Temmuz.2010, 01:36
Nilmar geliyooor.

sananes
16.Temmuz.2010, 01:44
yazılan forvetlere bakalım nilmar-grafite-huntelaar-gyan şimdi huntelaar'ı alamıyacağımıza göre bu 3lüden hangisi ideal bize bence nilmar çok yumuşak güizadan hallice yani fiziksel olarak güizadan hallice, grafite yaşlı gyan plase yapmayı bilmiyo:) bilmiyorum ben mi çok karamsarım ama semihin daha iyi fiziklisi olsun buna bile razıyım yahu ben 2 adam gecsin 30 metreden gol atsın falan demiyorum tamam ya forlanı istemiyorum ben keza bunca yıldan sonra gercek anlamda forvetimiz olursa kalpten gideriz falan:) yahu zor değil bence artık transfer yapmak sadece net açıklamalar istiyorum artık yöneticilerden biz istersek şunu alırız bunu yaparız demelerini değil çıkıp adam gibi biz şu sebeplerden dolayı transferde geç kaldık yada ilk tercihleri değil 2. 3. alternatiflere yöneldik demelerini.aykut kocaman'ı harcamalarına izin verilmemeli bu sezon

GeorgeWeah
16.Temmuz.2010, 02:55
Nilmar geliyor. Hayırlı olsun. :)

BleedingMoon
16.Temmuz.2010, 03:11
nilmar süper olur. çok tuttuğum bir oyuncu.

BeeTLeJuiCe
16.Temmuz.2010, 10:14
Nilmar Güiza'dan dah iyidir mutlaka ama fizikl görüntüsü Güiza'dan daha kötü duruyor. Ligimizde zorlanır düşüncesindeyim. Ama videolardan bir hayli hızlı ve topla çok iyi duruyor. Buda güizadan artısı.

goosfraba
16.Temmuz.2010, 10:17
nilmar, hızlı, çalım atabilen ve iyi bitirici bir forvet. alırsak iyi iş yapmış oluruz.

guiza+para gibi bir bedel düşünülüyormuş.

izmer96
16.Temmuz.2010, 10:19
Nilmar tarzi adamlarim ligimizde basarili olmasi icin anadolu takimlarinda oynamasi lazim , cunku anadolu takimlarina genelde cok siki defans uygulanmiyor ve bos alanlar bulabiliyor nilmar tarzi adamlar ilerde , ama 4 buyuklere karsi geride Nilmar'in yararlanabilicegi hizini kullanabilicegi alanlar pek kalmiyor , ornek vermek gerekiyor Youla zamaninda Genclerde idi galiba cok iyi oynarken BJK ye geldi ve hic bir sey yapamadi nedeni ise rakiplerin bos alanlar birakmamasi ve siki adam markaji uygulamasi , sonuc olarak Nilmar ile Youla ayni kalitede oyuncular degiller fakat Nilmar TSL'de is yapamaz

DaveJones
16.Temmuz.2010, 10:19
Güiza + paraysa çok iyi olur. Fizik olarak biraz zayıf ama tıpkı Baros a benziyor gerek tekniği gerekse hızı ile. Barosunda Tsl de neler yaptığını biliyoruz.

alex2009
16.Temmuz.2010, 11:04
Nilmar yerine Gyan gelse daha iyi olur.Fransa liginden gelen forvetler burda iş yapar.İspanya'dan gelmesin:Dİspanya gol kralını gördük dokununca düşüyor ,tek kafa topu alamıyor.:)

SAİT71
16.Temmuz.2010, 11:05
Ben Nilmar'ın ligde çok iş yapacağını düşünmüyorum ama belki CL'de iş yapabilir. En azından Güiza gibi geleni auta dikmesinde ona razıyız artık Semihle felan yine idare eder bu takım.

Varonil
16.Temmuz.2010, 11:14
Bari çok yüksek bir bonservis bedeli ödemesek.OLabilecek 2.Güiza vakasına kalbim dayanmaz artık.

Del Piero_10
16.Temmuz.2010, 11:16
Gyan Asamoah nasıl golcü olarak değerlendiriliyor anlamıyorum.

TR.CaPTaiN
16.Temmuz.2010, 12:37
Fenerbahçe'nin geçen sene hücumda sorunu pozisyon bulamamak değil; bulduğunu değerlendirememekti. Dolayısıyla ben Nilmar'ın fizik durumunun çok sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum. Ek olarak; Nilmar rakibi teke tek yakaladığını çalımını atıp devam edebilen hızlı bir oyuncu. Nilmar transferi gerçekleşirse sevinirim.

Varonil
16.Temmuz.2010, 14:40
22 Temmuz'a kadar transferi bitirmemiz lazım.

CeNTeR_TR
16.Temmuz.2010, 14:42
Sinan Kaloğlunu alalım Forvetteki tüm dertlerimizi çözer.Yanınada Ersan Martin off dadından yenmez.

Duyumculara bi ara mesaj atacam böyle bir haber çıkarsınlar diye.

Acaba bunlarada inananlar olur mu ?

goosfraba
16.Temmuz.2010, 14:44
Fenerbahçe, Forlan için Güiza+15m euro teklif etti.

Senad OK

BleedingMoon
16.Temmuz.2010, 14:55
nilmar o kadar güçsüz bir oyuncu değil.

forlan nilmar'dan iki kat daha iyi olur tabi. hele güiza'dan da kurtulursak süper olur.

MeMo
16.Temmuz.2010, 14:56
Nilmar faydalı olur bence Guiza ve Kezman'dan sonra top sürebilen adam geçebilen bir forvetimiz olur.He tam olarak aradığımız oyuncu mu?Hayır ama bizim aradığımız oyuncu Drogba gibi :D

KanaKe
16.Temmuz.2010, 14:56
nilmar güiza tarzi bir adam önüne top atacaksinki gol atabilsin süratiyle defansin arkasina iyi sarkabilen fakat cokta gol kaciran bir oyuncu ben sahsen nilmari degilde Semih'i tercih ederdim.. Semih'in son vuruslari cok daha iyi.

eGowiCh
16.Temmuz.2010, 14:58
Forlan gelse yılın transferi olur, Nilmar gelse çok iyi transfer olur, Asamoah Gyan gelse iyi transfer olur, Grafite gelse kral olur.

Forlan gelse transferin açıklandığı an Fenerium'a gidip Forlan forması alırım. Sırf Forlan'ı izlemek için inanılmaz kombine satışı olur.

Ancak benim tahminim bunlardan hiçbiri gelmeyecek.

Duyuma inanma, duyumsuz kalma. :D

nerazzuri
16.Temmuz.2010, 15:06
Rennes, Gyan için 20 Milyon € bonservis bedeli belirledi. Fenerbahçe 11 Milyon €'ya kadar çıktı, klüpler arasında pazarlık devam ediyor. Gyan gelmeye hazır.

Aykut Yıldırım / Ntvspor Fenerbahçe Muhabiri

eGowiCh
16.Temmuz.2010, 15:08
Asamoah Gyan Güiza'dan kaliteli bir forvet değil. Gündemdeki isimlerden Forlan Güiza'dan çok kaliteli, Nilmar ve Grafite de Güiza'dan çok üstün değildir.

BleedingMoon
16.Temmuz.2010, 15:08
gyan ederinin üstünde gelirse başarılı transfer olmaz.

izmer96
16.Temmuz.2010, 15:09
Gyan ile Forlan transfer dedikodulari bitmedi , isin ilginc yanida birbirinden alakasiz 2 forvet tipleri

eGowiCh
16.Temmuz.2010, 15:12
Amauri'yi alma şansımız yok mu acaba?

alex2009
16.Temmuz.2010, 15:32
Gyan zaten 8 milyon € ya gitmiş rennes'e 10 dan aşağı bırakmazlar.Pavlyuchenko ve Keane yaşlı diye reddedildiyse Forlan'ı almazlar bence ama alınırsa çok iyi olur:D

izmer96
16.Temmuz.2010, 15:40
Voetbal International details how AC Milan striker Klaas-Jan Huntelaar has been attracting interest from Sevilla, Marseille and Fenerbahce. After returning from holiday, Huntelaar will speak with the club to determine their plans for him, but it appears very likely he will leave San Siro.

Huntelaar tatilden dondukten sonra Marsilya , Sevilla ve Fenerbahce den birini secicek orasi kesin bakalim hangisi olucak bu takim

GodfatheR
16.Temmuz.2010, 16:28
Şu bilgi kirliliğinden acayip sıkıldım. Resmi açıklama bekliyorum artık.

Crazycat
16.Temmuz.2010, 16:46
Gyan ile Forlan transfer dedikodulari bitmedi , isin ilginc yanida birbirinden alakasiz 2 forvet tipleri

Teknik Direktör seçimlerimiz ne kadar birbiriyle alakalı ki ilgilendiğimiz isimler birbiriyle alakalı olsun.Bi yıl Zico geliyor sonra bir bakıyorsun sırf İspanya'yı Avrupa Şampiyonu yaptı diye Aragones geliyor sonra Daum geliyor hepsi birbirinden farklı anlayışlarda Td'ler(Sıralama yanlış olabilir zaten önemli olan da sıralama değil:)).Bir an önce şu transfer açıklığa kavuşsa da rahatlasak artık.Güiza'ya talip olan bir takım yok mu?Alınacak forvette takas + para şeklinde mi düşünülüyor yoksa?

Varonil
16.Temmuz.2010, 22:47
Transferdeki bu sessizliğimiz iyice sinirlerimi bozmaya başladı artık.

Varonil
17.Temmuz.2010, 08:52
Haftasonuna geldik,klasikleşen "Transfer 19.07'de açıklanacak duyumları yakındır"...

goosfraba
17.Temmuz.2010, 10:16
italyan medyasına göre 20 yaşındaki slovak oyuncu vladimr weiss ile anlaşmışız. kendisi sağ kanatta oynayabiliyor.

kaynak: Il Secolo Xıx (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ilsecoloxix.it %2Fp%2Fsport%2F2010%2F07%2F15%2FAMBbTGsD-weiss_mancio_samp.shtml)

bjk4ever
17.Temmuz.2010, 11:12
M.Topuz, Kazim, Deivid dururken hala sag kanat transferi pesinde kosmanin mantigini hic anlamiyorum. Hele ki Lugano ve Emre'nin yaninda iyi partner olmadiktan sonra....

goosfraba
17.Temmuz.2010, 11:15
katılıyorum, çünkü gerçekten iyi bir stoper ve iyi bir ön liberomuz yok. ama artık sağ kanatta devşirme oyuncular görmekten de sıkıldık.

tam anlamıyla kanat oyuncusu istiyoruz.

bjk4ever
17.Temmuz.2010, 11:22
Iyi de oraya da yabanci aldigin zaman elin kolun baglaniyor. Stoch-Alex-sag kanat-forvet-Lugano-Andre etti 6, yani defansta ve orta sahada Bekir ve Selcuk'a kaliyorsun o zaman. M.Topuz-Emre ikilisinin orta sahada iyi olmayacagini dusunuyorum.....

izmer96
17.Temmuz.2010, 11:22
katılıyorum, çünkü gerçekten iyi bir stoper ve iyi bir ön liberomuz yok. ama artık sağ kanatta devşirme oyuncular görmekten de sıkıldık.

tam anlamıyla kanat oyuncusu istiyoruz.

Weiss mi tam anlamiyla kanat oyuncusu ? oda degil , FB buyuk yanlis yapar bu adami alirsa

bjk4ever
17.Temmuz.2010, 11:24
Weiss mi tam anlamiyla kanat oyuncusu ? oda degil , FB buyuk yanlis yapar bu adami alirsa

Weiss'i bilmem de Stoch icin de ayni yorumlar yapildi, o da tam kanat oyuncusu degil kesinlikle. FB'li yoneticile/taraftarlarr kac mac izleyip nasil yorum yapiyor veya nasil aliyor oyunculari anlamiyorum....

goosfraba
17.Temmuz.2010, 11:37

tam anlamıyla kanat istiyoruz derken weiss'i kastetmedim zaten. sadece anlaşmışız haberini koydum.

transferleri artık yönetim değil aykut yapıyor. o yüzden kimi getirirse getirsin, tam anlamıyla yararlanacağından eminim.

Zekirdek
17.Temmuz.2010, 11:48
italyan medyasına göre 20 yaşındaki slovak oyuncu vladimr weiss ile anlaşmışız. kendisi sağ kanatta oynayabiliyor.

kaynak: Il Secolo Xıx (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ilsecoloxix.it %2Fp%2Fsport%2F2010%2F07%2F15%2FAMBbTGsD-weiss_mancio_samp.shtml)

Bireyselliğe çok kaçmaya çalışıyor ama beceremiyorda. Baba torpiliyle oynadı Dünya Kupasında. Çalım atmaya çalışıyor saçma saçma birde becerse.

izmer96
17.Temmuz.2010, 11:55
Bireyselliğe çok kaçmaya çalışıyor ama beceremiyorda. Baba torpiliyle oynadı Dünya Kupasında. Çalım atmaya çalışıyor saçma saçma birde becerse.

Zaten bi oyuncu Manchester City de ise uzak durucaksin o adamdan , bknz. Jo , Elano

goosfraba
17.Temmuz.2010, 12:04
weiss de çok disiplinsiz bir oyuncu zaten. saha içinde sorumluluk almaz. çalım atmaya kalkar beceremez :)

bu transfer olmaz umarım. çocukta sadece hız var, bir de yaşı 20.

Sekopej
17.Temmuz.2010, 12:15
Stoper için yabancı olmasa da orta sahaya yabancı şart. Sağ kanat için de, kampta Deivid'in ve Kazım'ın formu herhalde Aykut Kocaman'ı ikilemde bıraktı ama Krasic olursa olur, eğer o olmazsa, sağ kanada başka isim düşünüldüğünü sanmıyorum

Börk
17.Temmuz.2010, 12:21
Deivid'in Flamengo'ya gitmesi konuşuluyordu ?

Sekopej
17.Temmuz.2010, 12:26
O eski gündem, yabancı sayısı artmadan önceki. Aykut Kocaman kimseye karşı önyargılı değilim, çalışan formayı alır dedi, kamptan sonra kötü durumda olan yabancılar belki gönderilebilir ama transfer yapılsa da Deivid'in, Bilica'nın, Cristian'ın hala takımda kalacağını düşünüyorum.

Börk
17.Temmuz.2010, 12:27
Yok yahu o kadar eski değil.Flamengo istiyor deniliyordu.

Since-1907
17.Temmuz.2010, 12:28
Bence Cristian,Bilica kesin kalacakta takımda.Deividle artık devam edeceğimizi sanmıyorum.

Börk
17.Temmuz.2010, 12:34
Cristian geçen sene yararlı olduğunu söyleyebilirim.O bölgeye iyi bir alternatif olur.Bilica ise nerede ne yapacağı belli olmayan bir adam.Emre Aşık gibi değil, ne zaman oynatırsan oynat sırıtmayacak bir adam değil Bilica.

Sekopej
17.Temmuz.2010, 12:40
İşte o yeni çıkan haberin aslı daha sezon başlamadan çıkan haberdi. Yeni bir gelişme değildi yani.

Eğer sağ kanada transfer yapılırsa Deivid gönderilebilir yoksa şu anda Özer daha bir süre sakat, Mehmet Topuz sakat doğru düzgün idman yapamıyor, Deivid satılır ve adam da alınmazsa sıkıntı yaşanabilir. Gerçi Kazım var, Stoch sağ kanada geçip Caner sol önde oynayabilir ama yine de, yabancı sınırı da sıkıntı yaratmıyorken, acil olarak gönderilmesinin düşünüldüğünü sanmıyorum.

Ancak bir kanat transferi gerçekleşirse, o zaman yollar ayrılır işte.

KanaKe
17.Temmuz.2010, 12:54
transferden umudu kestim ben yönetim transfer yapmayacak

CeNTeR_TR
17.Temmuz.2010, 14:56
Duyum yokmu yahu bu aralar ?

Gülmeye ve vay be ne adamlar var diyerek msn'de ' lan gördün mü bu seferde x geliyormuş' diyip kahkayı basmak istiyorum ..

eGowiCh
17.Temmuz.2010, 16:09
Weiss kim ya, çok sıradan bir futbolcu. Bence boşa transfer olur. Krasic, Hazard derken Weiss gelirse komedi olur. Dünya Kupası'nda en beğenmediğim futbolculardan biriydi, babasının torpiliyle oynadı. Holosko ondan daha iyi bence.

Defansif orta saha almayacağız galiba, şaka gibi. Selçuk'un geçen sezon son 9 maçta gösterdiği üstün performansı 30-40 maç beklemek gibi bir hataya düşecek galiba Aykut Kocaman. Cristian da ilk 8 maç çok iyiydi, sonra düşüşe geçti. Kısacası istikrarlı bir defansif orta saha oyuncusu olmadıktan sonra puan kayıpları çok yaşanır.

bjk4ever
17.Temmuz.2010, 16:37
Weiss kim ya, çok sıradan bir futbolcu. Bence boşa transfer olur. Krasic, Hazard derken Weiss gelirse komedi olur. Dünya Kupası'nda en beğenmediğim futbolculardan biriydi, babasının torpiliyle oynadı. Holosko ondan daha iyi bence.

Defansif orta saha almayacağız galiba, şaka gibi. Selçuk'un geçen sezon son 9 maçta gösterdiği üstün performansı 30-40 maç beklemek gibi bir hataya düşecek galiba Aykut Kocaman. Cristian da ilk 8 maç çok iyiydi, sonra düşüşe geçti. Kısacası istikrarlı bir defansif orta saha oyuncusu olmadıktan sonra puan kayıpları çok yaşanır.

Ben israrla bunu soylemeye calisiyorum, ancak bazi arkadaslar yanlis anliyor. Krasic, Hazard gibi oyuncularin pesinden kosmak guzel, ama kostugunla kalirsin. Bazi arkadaslar cok iddialiydi, Hazard gelmek istiyor vs deniyordu, ne oldu? Ilgilenen kulupler ve bonservisini ogrendiniz mi? Hep alamayacagi oyuncularin pesinden kosuyor FB, sonra piyasada adam kalmayinca gonderilen oyunculari (Kezman, Josico) ya da Guney Amerikadan oyuncu (Santos, Baroni) getirmek zorunda kaliyor. Bu tur hayal oyuncularin pesinden kosacagina kendi butcesi ve hedefleri dogrultusunda oyunculari almaya kalksa cok daha fazla alternatifi var. Mesela Cana FB'ye gelse iyi olmaz miydi? Bence Emre ile mukemmel bir ikili olurdu. Veya Ferrari capinda bir adami alamaz mi Fenerbahce Italya'dan?

Zekirdek
17.Temmuz.2010, 17:19
Bu Fenerbahçe'ye gelecek yeni santrafor çok büyük kumar oynar. Bu son 7 yıldır forvet görmeyen taraftarın önünde ya gol atar kral olur ya kaçırır rezil olur.

eGowiCh
17.Temmuz.2010, 17:21
Ben israrla bunu soylemeye calisiyorum, ancak bazi arkadaslar yanlis anliyor. Krasic, Hazard gibi oyuncularin pesinden kosmak guzel, ama kostugunla kalirsin. Bazi arkadaslar cok iddialiydi, Hazard gelmek istiyor vs deniyordu, ne oldu? Ilgilenen kulupler ve bonservisini ogrendiniz mi? Hep alamayacagi oyuncularin pesinden kosuyor FB, sonra piyasada adam kalmayinca gonderilen oyunculari (Kezman, Josico) ya da Guney Amerikadan oyuncu (Santos, Baroni) getirmek zorunda kaliyor. Bu tur hayal oyuncularin pesinden kosacagina kendi butcesi ve hedefleri dogrultusunda oyunculari almaya kalksa cok daha fazla alternatifi var. Mesela Cana FB'ye gelse iyi olmaz miydi? Bence Emre ile mukemmel bir ikili olurdu. Veya Ferrari capinda bir adami alamaz mi Fenerbahce Italya'dan?

Katılıyorum. Lorik Cana bence çok iyi transfer, Cristian'dan çok daha kaliteli olduğu aşikar. Emre ile de müthiş bir ikili olurdu. Ferrari de iyi transferdi, onu da Lugano'nun yanına isterdim.

Fenerbahçe yönetimi alternatifsiz çalışıyor. Poulsen diye aylarca uğraşıldı, olmayınca Cristian Baroni. İkisi arasında uçurum var. Senna ve Xabi Alonso diye uğraşıldı, gelen isim Josico.

Bir de yapılan başarısızlığı örtmek adına taraftar aptal yerine konuyor. "Cristian Baroni milli takıma seçilecek kısa zamanda." denilmişti. Josico için de "Eğer sakat olmasa Avrupa Kupası kadrosunda milli takımda yer alacaktı." denilmişti.

Stoch mesela çok iyi transfer, Krasic ve Hazard müthiş transfer olurdu ama artık bu kadar fazla uğraşmak anlamsız. Galatasaray'ın ve Beşiktaş'ın yaptığı "yabancı" transferleri bizden çok daha iyi. Galatasaray'ın aldığı Baros, Kewell, Keita, Elano gibi transferleri çok başarılıydı. Beşiktaş'ın da bu sene yaptığı Quaresma, geçen yıl yaptığı Ferrari, yine bu yılki Guti transferleri çok başarılı. Bizim yönetim "yerli" transferde Türkiye'de bir numara, sanıyorum o da kulübün bağlantılarıyla ilgili ama yabancı transferde çok ama çok kötüyüz.

sentugo
17.Temmuz.2010, 17:27
bence yerli transferlerde de sıkıntı var

SAİT71
17.Temmuz.2010, 17:34
Yerli transferlerde en iyi isimler kimlerse alıyoruz bence sorun aldığımız yabancılarda.. G.Amerka'nın en garip adamlarını alıyoruz...

yaman76hakanFB
17.Temmuz.2010, 17:43
Biraz önce Köln'den yediğimiz gol AZ maçında yediğimiz gollerin aynısı... Yine bir ara topu, savunmanın ardına sarkan rakip forvet kaleciyle karşı karşıya... Bilica poposunu kaldırıp dönene kadar adamlar golü attı.

Kim bu takıma stoper lazım değil, Bilica yeterli derse yalan söylüyor. Bilica STOPERLERİN Guiza'sı... O kadar facia yani...

Zekirdek
17.Temmuz.2010, 18:04
Biraz önce Köln'den yediğimiz gol AZ maçında yediğimiz gollerin aynısı... Yine bir ara topu, savunmanın ardına sarkan rakip forvet kaleciyle karşı karşıya... Bilica poposunu kaldırıp dönene kadar adamlar golü attı.

Kim bu takıma stoper lazım değil, Bilica yeterli derse yalan söylüyor. Bilica STOPERLERİN Guiza'sı... O kadar facia yani...

O Bilica gitsin Güiza'dan daha çok sevinirim. Çünkü savunmada yapılan hatanın telafisi olmuyor. Güiza içinse zaten bir beklenti içinde değiliz atmayınca normal diyoruz atarsa şaşırıyoruz. Ama Bilica'nın kötü performans sergilemesi iyi oldu. İlhan daha öne çıksında Lugano ile güzel bir ikili olsunlar. Zaten Bilica'yı Lugano topluyordu.

Universal
17.Temmuz.2010, 18:05
Yediğimiz ikinci gole bak, defans kötü.

Universal
17.Temmuz.2010, 18:11
Galatasaray maçını oynamıyalım. :D

yaman76hakanFB
17.Temmuz.2010, 18:18
Yediğimiz ikinci gole bak, defans kötü.

İyi olan, doğru olan, güzel olan bir tane şey var mı Batuhan?

Önder, Selçuk, Christian, İlhan iki metre top sürmekten, beş metre ileriye pas atmaktan aciz varlıklar... Allahlık denilen aciz ve zavallı tipler... Bana Selçuk ve Christian'ın bir tane olumlu şeyini söyle... Pres mi, alan daraltma mı, adam markajı mı, ne yaptılar? Bir tane şey istiyorum. Yok, yok, yok... Önder ve Bilica'ya gelince bunların adını bile ağzıma almak istemiyorum artık. Midem bulanıyor... Kazım bal yapmaz arı gibi topu kendi ayağına dolaştırmakla meşgul...Semih leyla gibi geziniyor, offsayttan çıktığı yok. Bitmiş. Kime elini atsan çürük...

Demek ki kaçan şampiyonluk kimsenin umrunda değil... Demek ki üç yıldır kaçan şampiyonluğa rağmen köklü bir revizyon düşünülmüyorsa, yani üç yıldır şampiyon olamayan kadronun iskeleti ısrarla korunuyorsa kimsenin şampiyonluk filan istediği, taraftarı salladığı yok.

Geçen yıl stadın yarısı yanmıştı. Sanırım bu sene tamamı başlarına yıkılacak. Bu gidişle...

eGowiCh
17.Temmuz.2010, 18:33
Aykut Kocaman, İsmail Kartal ve Ömeroviç. Vizyon budur.

Universal
17.Temmuz.2010, 18:36
Ben sorunu direkt zaten futbolculara atıyorum, hiçbir teknik adam 25 yaşında ki adama pas atma, markajı öğretmez, çık oyna der. Hele bu takım Fenerbahçe ise konuşulmaz bile. Transferler şart.

yaman76hakanFB
17.Temmuz.2010, 18:38
Bu takımın başına Alex Ferguson veya Morınıho'yu getirsen n'olur ki? Yani hemen futbolcuları aklayıp suçu Aykut hocanın vizyonuna bağlamak... Olur şey değil... Aykut hocanın ölüsü bile geçen yıl takımın başında bulunan köylü kurnazı Almandan ileridedir. Takımda olumlu olan tek şey Aykut hocanın varlığıdır.

Universal
17.Temmuz.2010, 18:40
Tek rahatlatan olay bunlar hazırlık maçları. En az 4 veya 5 oyuncu daha gerek Şampiyonlar Ligi grubu isteniyorsa.

yaman76hakanFB
17.Temmuz.2010, 18:48
Geçen yıl şampiyonluğun son haftada kaçması herkesi yanılttı. Bir iki ufak takviye ile yine oralarda oynarız sanıldı.

Bu takım bu haliyle Ligde Şubat ayının bitimi havlu atar. Görmek isteyene...

SAİT71
17.Temmuz.2010, 18:49
Bilmiyorum sessiz sinema mı oynuyor yönetim? Yada bizi tiye alıyorlar ya ligler başlayacak ne için bekliyorlar?

eGowiCh
17.Temmuz.2010, 19:02
Artık ne yapılacağını şaşırdık. 25 futbolcunun hepsiyle yollar mı ayrılsın? Hoca mı değişsin? Ne yapsan olmuyor, herhalde yönetime geldi sıra, seneye dediğin gibi stad başlarına yıkılacak şampiyonluk giderse.

Deivid hala bu takımdaysa, ondan bir şeyler bekleniyorsa bence başka söze gerek yok. Yabancı kontenjanı diye avaz avaz bağırırlar, 2-3 yabancıyla sahaya çıktığımız olur, kontenjanın boş kaldığı olur. Gereksiz yabancılar gönderilmez. Olay bu yani.

Eğer diğer branşlardaki başarılar ve kulüpteki finansal-altyapısal gelişmeler olmasa başkan bin defa gitmişti. Ama kredisi çok yüksek. Futbol şubesinin iyi yönetilmediği çok ama çok açık.

goosfraba
17.Temmuz.2010, 19:17

hazard gelmeyi istiyordu evet.

30 m euro peşin istenince vazgeçtik bu oyuncudan...

GodfatheR
17.Temmuz.2010, 19:18
Sadece transferle bu görüntü değişmeyecek belli oldu.

eGowiCh
17.Temmuz.2010, 19:31

Dostum ne istemesi, Lille'da kalmak istiyorum, sözleşmemi tamamlayacağım dedi.

bjk4ever
17.Temmuz.2010, 19:36

Turk basinina ve antu'ya gore gelmek istiyordu, onlar da sallama haber. Fransiz basinindaki haberlere gore tamamen Lille'de kalmak istiyordu. Yapmayin yahu, adami R.Madrid, Chelsea gibi kulupler isterken Fenerbahce'yi mi isteyecek? Ki adamin bonservisi belli, gorusmeler o asamaya bile gelmemistir muhtemelen.....

nannar
17.Temmuz.2010, 19:38
Türk basınına bakacak olursak tüm Avrupa yıldızları FB-GS ve BJK'ye gelmeye can atıyor :n:

goosfraba
17.Temmuz.2010, 20:02
atıcam şimdi kendimi balkondan :D

laf anlatmak çok zor.

hazard yıllık 600 bin euro alıyor lille'de. fenerbahçe'ye geldiğinde en az yıllık 2m euro alacaktı. kaldı ki biz çocuğu ikna ettik. ama kulübünü ikna edemedik. vereceğimiz fiyat 20 idi. ama lille 30 m euro peşin + sonraki satıştan %40 istedi ,,,

lille, real madrid, chelsea gibi kulüplerden de bu parayı istedi eminim.

ama kimse 19 yaşındaki bir oyuncu için 30 m euroyu riske atamaz. tamamiyle riskti zaten.

nitekim olmayınca spekülasyonlar artmasın diye lille'de kalacağını açıkladı.

bu kadar basit.

Zekirdek
17.Temmuz.2010, 20:04
Ben sorunu direkt zaten futbolculara atıyorum, hiçbir teknik adam 25 yaşında ki adama pas atma, markajı öğretmez, çık oyna der. Hele bu takım Fenerbahçe ise konuşulmaz bile. Transferler şart.

Arkadaşım haklısın ama ülkemizin altyapsına bakar bu iş. Ne Aykut suçu ne başkasının. Bu adam bu yaştan sonra pas atmayı bilemez. Adamında suçu yok adama öğretenlerde ve onları bu takıma getirenlerde suç.

goosfraba
17.Temmuz.2010, 20:08
her branşta alt yapı konusunda ülke olarak ispanya'yı örnek alsak en az 5 sene sonra meyvesini görmeye başlarız.

goosfraba
17.Temmuz.2010, 21:21
<----- yiğit incedemir
------> önder turacı + 1m euro

goosfraba
17.Temmuz.2010, 21:25
manisa yiğit'i bırakmaz bence.

ironi

yaman76hakanFB
17.Temmuz.2010, 23:37
Sezon: 1987-88 / Bir önceki yıl ligde aradığını bulamayan Fenerbahçe nedense kadroda köklü bir revizyona gitme gereği duymamış, yediği enteresan gollerle meşhur Lukovcan bile takımda kalmıştı. Olumlu tek hamle Sarıyer'den Rıdvan diye bir oyuncunun alınmasıydı. Ama Rıdvan'a ve onun iyi oyununa rağmen 20 takımlı ligde Fenerbahçe sezonu 8.sırada tamamladı. Evet, SEKİZİNCİ... Çünkü bir önceki yılda kötü olan futbol takımında köklü bir değişiklikten korktular ve dibe vurdular. (Bir önceki yıl, yani 1986-87 sezonunda sanırım 5. olmuştuk; 5.olan takımda köklü revizyon yapılmadı, hemen ertesi sezon tarihin en büyük facialarından birini yaşadık.)

1988 yazında bu defa takıma NEREDEYSE 20 KADAR FUTBOLCU alındı. Eskilerden Rıdvan, Erdi, Müjdat ve İsmail Kartal hariç hemen herkesle yollar ayrıldı. Sakaryaspordan Aykut, Oğuz, Turan ve Serdar, Trabzonspor'dan Şenol Ustaömer, sanırım Rize'den Hakan Tecimer, Almanyadan dünyaca ünlü kaleci Tony Schumacher ve daha nice oyuncu... Ne mi oldu? 103 gollü tarihi şampiyonluk geldi.

1999-2000 sezonu... Yine şampiyonluk yarışında yokuz. Yine erkenden atılmış bir havlu... Sezonun tek tesellisi Uefa şampiyonu Galatasarayı deplasmanda Johnson'ın golüyle yenmek... Yine erken havlu atıldı çünkü 3 yıldır şampiyon olamayan kadroda köklü bir revizyon yapılmadı ve sadece birkaç değişiklikle yetinildi. Olan oldu; başkaları Uefa şampiyonu olurken biz Şubat ayında lige havlu attık.

2000 yazında takım baştan sona değişti. Mustafa Denizli neredeyse 15 tane yeni transfer yaptırdı. Sonuç: ŞAMPİYONLUK...

Aynı şekilde 2002-03 sezonunda lige daha Şubat ayında havlu atan takımda ısrar edilmedi ve birkaç ufak değişiklikle yetinilmedi. 2003 yazında Pier Van Hoojdonk başta olmak üzere en az 10-12 yeni transfer yapıldı. O yıl ve ertesi yıl şampiyonluk...

O günden bugüne kadronun üstüne hiçbir şey koymadık, hep birkaç ufak değişiklikle yetindik. Kadroya güç katmak bir yana her sezon kadro kalitesi düştü düştü ve nihayet dibe vurdu.

Bu kadroda takımın en iyi oyuncusu bilinenler başta olmak üzere tamamına yakınıyla yolları ayırmaktan ve SIFIRDAN BİR TAKIM KURMAKTAN BAŞKA ÇARE YOK. Gökhan Gönül, Lugano, Emre yeterlidir benim için...Eskilerden... Başka kimi ama kimi gönderirlerse göndersinler umrumda olmayacağı gibi arkalarından kına yakacağım. İlla 1987-88 sezonundakine benzer bir 8.lik mi yaşanması gerekiyor? Bu kadro, bu iskelet ömrünü doldurmuş, misyonunu tamamlamıştır. Vesselam... Üç-dört yeni ve kaliteli oyuncuyla işler biraz düzelir ama İTELEYE KAKALAYA...

Zekirdek
18.Temmuz.2010, 00:04
manisa yiğit'i bırakmaz bence.

ironi

Yiğit'in bildiğim kadarıyla önümüzdeki sezon sözleşmesi bitecek. Serbest gitmesi yerine satabilirler. Çünkü Manisa'nın bu işten iyice burnu sürtündü. Çok genç oyuncusunu bu yolla kaybetti. Bedavaya. (Ferhat Öztorun vs. vs.)

bjk4ever
18.Temmuz.2010, 00:36
Hocam iyi guzel yazmissin da 20 oyuncu gonderip 20 tanesini almak imkansiz, FB'nin bile butcesi el vermez. Mesela Alex, Guiza gibi oyunculara kimse FB'de aldigi parayi vermez, bunlarin tazminatini odemeye kalksan yine milyonlarca euro gider. Keza yerlileri de gonderirsin, ama vasat bir yerlinin bile 3-4 milyon euro oldugu piyasada 10-15 yerli nasil alacaksin birden? Bence FB'nin oyuncu kadrosunda revizyondan ziyada yeni bir havaya, hatta firtinaya ihtiyaci var. Bunun basi da otoriter, kariyeri tartisilmaz, karizmatik ve guclu bir antrenor ve yanina saglam bir menajer, hatta daha da ileriye gidersek yepyeni bir yonetim ve baskan.
Ama tekrar ediyorum, FB bu kadrosuyla bile ilk 3'e girer ve muhtemelen sampiyonlugu son haftalara kadar kovalar, ki 2 saglam (stoper, onlibero, 3 de alternatif (kaleci, sagbek, forvet) transferle sampiyon da olur, illa kadronun tamaminin degismesi gerekmiyor. Revizyon zaten bir senede olmaz, 2-3 sene boyunca curuk elmalari (Guiza, Selcuk, Bilica, Onder, Baroni vs) kontrati bitince veya teklif gelince gonderirsin, her sene 4-5 takviye yapip kadroyu revize edersin. Bir transfer doneminde 20 kisilik kadroyu full degistirmeye ne para ne de zaman yetmez......

Addolorato
18.Temmuz.2010, 00:39
Bence Fenerbahçe'nin tek sorunu alamayacağı adamları ikna etmek için boşuna zaman kaybedip geriye kalan kısıtlı zamanda gelişi güzel sadece transfer yapmak için adam almasıdır.

izmer96
18.Temmuz.2010, 00:44
Bence Fenerbahçe'nin tek sorunu alamayacağı adamları ikna etmek için boşuna zaman kaybedip geriye kalan kısıtlı zamanda gelişi güzel sadece transfer yapmak için adam almasıdır.

Kesinlikle katiliyorum , Hazard , Krasic , Forlan alinmaya calisilirken bugun Weiss den bahsediliyor , arada ucurumlar kadar fark var

Sekopej
18.Temmuz.2010, 00:45
Aykut Kocaman zaten değişimi zamanla yapacağız dedi, bir anda revizyon yapacak kadar güçlü değil Kocaman. Geçen sezon devre arasında bu kadroya 1 stoper alınmış olsa, avrupada 1-2 tur daha fazladan geçebilirdik, ligde de şampiyonluğa ulaşabilirdik, o kadro hala duruyor, o kadroda eksik yerler iyi doldurulmalı.

Gökhan,Lugano ve Emre yoktu, gördük takımın halini, diğer eksiklikler bir şekilde kapatılır ama bu oyuncuların alternatifleri muhtalak iyi olmalı, Gökhan'ın alternatifi Önder, Lugano'nunki Bekir, Emre'ninki Cristian ise olmaz bu işler.

Öncelikle forvet sorununu çözdükten sonra yerli 2-3 takviyeyle de kadro zenginleştirilmeli. Takımdan gönderilse de sıkıntı duyulmayacak oyuncular, Deivid, Bilica, Önder. Bu 3 isim gerçekten yakışmıyor bu formaya, diğerleri de zamanla temizlenir.

Sekopej
18.Temmuz.2010, 00:53
Kesinlikle katiliyorum , Hazard , Krasic , Forlan alinmaya calisilirken bugun Weiss den bahsediliyor , arada ucurumlar kadar fark var

Sonuçta bilemiyoruz, basında çıkan isimler bunlar. Hazard defteri kapandı, Lille Fenerbahçe'nin de teklifini doğruladı ama 25 milyona satmayacaklarını söyledi. Forlan transferi ise yalanlanmıştı, her yazılanı yalanlamıyorlar ama Forlan'ı yalanlamışlardı.

Krasic teklifi ortada, Krasic daha iyi teklif gelebilecek avrupa takımlarını bekliyor, bu sezon için gecikilmesinin farklı nedenleri var diye düşünüyorum, takımın kaliteli yabancı oyuncu ihtiyacı çok ama yabancı sayısı sınırlı, bunun çözülmesi gerekiyor, kararın verilmesi gerekiyor.

Güiza'nın durumu var, forvet alırken taksta kullanılabilir mi diye düşünülüyor, bu sorunun çözülmesi gerekiyor. Eğer takımın başında Daum olsaydı ya da Zico, yine giderler Brezilya'dan adam getirirler diye endişe duyardım, çünkü Daum'un orada ekibi var, Zico zaten Brezilyalıydı ama şimdi çeşitli alternatifleri Aykut Kocaman'ın sunduğunu düşünüyorum.

Sonuçta belli bir planı var, oynatmak istediği sistem var, basında çıkan isimlere bakıyoruz, birbiriyle alakasız oyuncular, bu nedenle çoğu zaten belki kulübün hiç gündeminde olmayan oyuncular, bu nedenle basının yazdıklarına hiç itibar etmiyorum, elbette onların yazdıklarından biri de gelebilir ama birbirinin alternatifi olan oyuncuların, farklı stilleri olması, bana inandırıcı gelmiyor.

TR.CaPTaiN
18.Temmuz.2010, 01:10
Aykut Kocaman 2-3 güne kadar basın toplantısı düzenleyeceğim orda daha ayrıntılı konuşabiliriz dedi. Transferler çalışmalarının nasıl gittiği hakkında bilgi verebilir belki.

yaman76hakanFB
18.Temmuz.2010, 01:18
Aykut hoca "bardağı taşıran bir son damla vardır; ama o gün bugün müdür, bilemiyorum" dedi ve ekledi: "büyük bir zihniyet devrimine ihtiyacımız var. Bazen aslında bildiğimiz gerçekler çırılçıplak yüzümüze vurulur ya...Bugün onu yaşadık. Zihniyet devrimi için neler gerektiğini oturup yöneticilerle konuşacağım. Profesyonel antrenörlük kariyerimde bu kadar durağan bir futbol görmedim..."

Kelimesi kelimesine böyle değil ama aklımda kaldığı kadarıyla bunları söyledi.

goosfraba
18.Temmuz.2010, 01:25
2 gün sonra basın toplantısında transfer ile alakalı konuşmayı çok isterim demişti. belli ki daha biten birşey yok.

ForsakeN
18.Temmuz.2010, 01:37
Aykut hoca "bardağı taşıran bir son damla vardır; ama o gün bugün müdür, bilemiyorum" dedi ve ekledi: "büyük bir zihniyet devrimine ihtiyacımız var. Bazen aslında bildiğimiz gerçekler çırılçıplak yüzümüze vurulur ya...Bugün onu yaşadık. Zihniyet devrimi için neler gerektiğini oturup yöneticilerle konuşacağım. Profesyonel antrenörlük kariyerimde bu kadar durağan bir futbol görmedim..."

Takımın başındaki teknik direktörün bizimle tıpatıp aynı şeyleri düşünüyor olması ne kadar güzel.Uzuun zamandır bunu yaşamıyorduk.

yaman76hakanFB
18.Temmuz.2010, 02:05
Bir kere mazeret üretmedi. "İyi yoldayız, bize iki ay süre verin, şu anda % bilmem kaçımızla oynuyoruz, Mayıs ayında tekrar görüşelim vs." Hep böyle günü kurtarmaya dönük ucuz laflar duyardık.

Bu kadar açıksözlülüğü bizim kamuoyu ne kadar kaldırabilir; bilmiyorum.

Addolorato
18.Temmuz.2010, 02:19
Eğer Aykut Kocaman bir hazırlık maçında bu kadar umutsuz gözüküyorsa bence yol yakınken Genel Menejerliğe geri dönüş yapsın antrenörlük sözleşmesini fesh edip. Ben Aykut Kocaman'ın kesinlikle başarılı olamayacağını düşünüyorum. Bir kere takımın 5. golü yedikten sonra oyuncularına ikaz yapıp onları havaya sokacağına 70'lik dede gibi sus pus oturuyorsan onları ayakta tutacağına sen çöküyorsan henüz hazır değilsin bu koltuğa. Fenerbahçeli arkadaşlar Aykut Kocaman'a çok güveniyor fakat ben henüz olumlu hiç birşeye rastlamadım onuda ekliyeyim. Belki daha çok erken olabilir ancak ön eleme maçları çok yakın ben Şampiyonlar Ligine katılamaması durumunda Aykut Kocaman'ın suyunun ısınacağını ve kötü bir sonuçta devre arasını göremeyeceğine inanıyorum. Bir kere takım içinde otoritesi yok. Emre Belözoğlu'nun yaptıklarını sıkıysa başka bir hocaya yapsın. İstanbul'a dönüş biletini eline tutuşturur geri yollarlardı. Fakat Aykut Kocaman ne yaptı sesini çıkarmadı. Eğer kendi otoritesini takıma kabul ettiremezse oyuncular onun sözünü dinlemezse işi çok zor gerçekten. Hazırlık maçları ölçü değildir derler bence gayette ölçüdür. Beşiktaş geçen sezon hazırlık maçlarında az gol attı az gol yedi gol sorunu çekti yani. Bütün sene gol sorununu çözemedi gerçektede. Aynı şekilde Sivasspor 4-0 ve 5-0'lık skorları gördü hazırlık maçlarında sonuç küme düşmekten zor kurtuldular. Kısacası eğer Fenerbahçe bu sezon başarı istiyorsa kesinlikle transfere ihtiyacı var. Her sezon olduğu gibi yine 2. sınıf Brezilyalı futbolcular gelirse Aykut Kocaman gibi 2. sınıf başarısı olmayan bir teknik direktörle işleri çok zor.

yaman76hakanFB
18.Temmuz.2010, 02:55
Evet Aykut hoca... Niye tiyatro oynamıyorsun Aykut hoca? Kabahatlisin. Yılmaz Vural'dan biraz drama dersi al... Nasıl takım ateşlenir, 5 olduktan sonra hangi mimikler sergilenir filan... Suçlusun hoca... Tiyatro bilmiyorsun. Yahut köylü kurnazı sarışın Alman'dan biraz nabza göre şerbet verme, yağcılık ve yalakalık yapma dersleri alsaydın. Sen ise ruhsuz futbolcuların ruhsuzluğunu ve onların ruhsuzluğundan duyduğun rahatsızlığı belli ediyorsun, kartlarını açık oynuyorsun... Yanlış yapıyorsun hoca... Herşeyi tozpembe göstereceksin. Avutacak ve oyalayacak demeçler vereceksin. Takım beş yediğinde pişkin pişkin taktikler verecek, Molyer'den seçme skeçler oynayacaksın. Maske takacaksın hoca; maske... (Aklıma birden Yeni Türkü'nün o nefis bestesi geldi: TAKETTİ CANIMA BU MASKELİ BALO ve ONUN SAHTE YÜZLERİ...)

Sonuç olarak: Kereste fabrikasına bile kabul edilmeyecek bu vasıfsız oyunculardan kurulu takımın başarısızlığın bedelini Aykut hocaya ödetecek, hesabını Aykut hocadan soracak yönetimin Allah belasını versin derim, başka birşey demem.

KanaKe
18.Temmuz.2010, 03:41

acik acik yönetime sitem etmis.. sonuna kadar hakli taraftar zaten arkasinda camiada aykut hocaya destek vermeli aziz yildirim bu takimin basinda oldugu sürece degisim megisim zor adam koltugunu iyice saglamlastirdi aykut hoca bu sezon basarisiz olursa aziz yildirim yine gitmeyecek ve seneyede takimda duracak bu daha dünden belli ondan sonraki kongrede karsisina yine adam gibi aday cikmassa yine baskan olacaktir camia tamami ile onu destekliyor muhalefeti tamamen yok etti aziz yildirim kendisine rakip olarak gördügü herkesin ipini kesti voleybol ile baskete karismiyor bakin adamlar avrupada final oynuyor futbola karistikca futbol takimini daha cok geriye götürüyor.. aykut hoca biran önce transfer istiyor hala transferler bitmedi son 2 senede yaptigimiz yabanci transferleri galatasarayin son 2 senede yaptigi yabanci transferlerle bir karsilastiralim bizim transferlerimiz tamamen fiyasko.. transferler 22 temmuza kadar bitmesse young boysa elenir bu takim benden söylemesi kimse gelipte tepki göstermesin takimin durumu ortada bu futbol ile degil young boys 2. lig takimi gelse onlarada yenilirler.. forveti sag acigi felan biraksinlar önce adam gibi 1 yabanci stoper bulsunlar ve 1 yabanci ön libero.. acilen bu mevkilere oyuncu alinmali daha sonra deivid ve güizanin kalma durumuna göre sag kanat ve forvete transfer yapilmali

ozaniel
18.Temmuz.2010, 06:24
Fenerbahçe'nin geçen seneki başarısının nedeni(son ana kadar şampiyonluğu kovalaması) Daum'un defansif ama maç kazandıran tarzıydı. Fenerbahçe'nin kadrosu çok kötü durumda. Kaleci, stoper, ön libero, forvet bölgelerinde eksik var. Yani takımın en önemli bölgeleri. Eğer İlhan iyi çıkarsa stoper eksikliği kapatılabilir, Semih'e de güvenilirse forvet eksiği kapanabilir ama yine de Fener'in kadrosunun revizyona ihtiyacı var.
Aykut Kocaman takımı transfer tercihleriyle ve sistem oluşturmasıyla ileriye taşıyacak biri ama oyuncu seçimi, taktik bilgisi, motivasyon gibi konularda başarılı olamazsa sistem oluşturacak kadar zamanı olmaz. Fenerbahçe'nin başına Arsene Wenger bile gelse kredisi şampiyon olamayınca biter. Hem de kısıtlı bir kadroyla şampiyonluğa oynayıp son maçta 35 şut atan takımı 2. golü bulamadığı için şampiyon olamasa bile kredisi biter.

Zekirdek
18.Temmuz.2010, 10:37
Fenerbahçe'nin geçen seneki başarısının nedeni(son ana kadar şampiyonluğu kovalaması) Daum'un defansif ama maç kazandıran tarzıydı. Fenerbahçe'nin kadrosu çok kötü durumda. Kaleci, stoper, ön libero, forvet bölgelerinde eksik var. Yani takımın en önemli bölgeleri. Eğer İlhan iyi çıkarsa stoper eksikliği kapatılabilir, Semih'e de güvenilirse forvet eksiği kapanabilir ama yine de Fener'in kadrosunun revizyona ihtiyacı var.

Bende bunu söylemek istiyordum. Bu takım açık oyunla hayatta şampiyon olamaz. Yaparsa Daum yapar başkası yapamaz. Daum Alex'e güveniyordu atar yada attırır birşeyler yapar bende golümü yemem kazanırım diyordu. Keşke yıl başında öyle başlasaydı da farkla şampiyon olurduk.

SAİT71
18.Temmuz.2010, 10:40
Geleceğin Mourinho'su bence Aykut Kocaman.. Yeter ki şans tanıyalım istediği imkanları sağlayalım.. Bize böyle hocalar lazım. Bize Ertuğrul Sağlam gibileri lazım.. En açık örnek Ertuğrul Sağlam Türk hocalar açısından.. Bence Aykut hocanın istedikleri yapılmıyor o nedenlede böyle konuşmuş olabilir. Birşeyler var ama nedir bilemiyoruz. Hayırlısı..

nerazzuri
18.Temmuz.2010, 11:06
Aykut hocaya hala güveniyoruz, en azından ben güveniyorum. Sonuçta bir hazırlık maçıydı ve ben ilk defa bu takımın başında ki bir hocanın yönetime sitem ettiğini görüyorum. Belli ki birşeyler zamanında bitmemiş !

Bu revizyonu yaparsa Aykut hoca yapar, gerisi yalan.

Since-1907
18.Temmuz.2010, 11:28
Evet Aykut hoca... Niye tiyatro oynamıyorsun Aykut hoca? Kabahatlisin. Yılmaz Vural'dan biraz drama dersi al... Nasıl takım ateşlenir, 5 olduktan sonra hangi mimikler sergilenir filan... Suçlusun hoca... Tiyatro bilmiyorsun. Yahut köylü kurnazı sarışın Alman'dan biraz nabza göre şerbet verme, yağcılık ve yalakalık yapma dersleri alsaydın. Sen ise ruhsuz futbolcuların ruhsuzluğunu ve onların ruhsuzluğundan duyduğun rahatsızlığı belli ediyorsun, kartlarını açık oynuyorsun... Yanlış yapıyorsun hoca... Herşeyi tozpembe göstereceksin. Avutacak ve oyalayacak demeçler vereceksin. Takım beş yediğinde pişkin pişkin taktikler verecek, Molyer'den seçme skeçler oynayacaksın. Maske takacaksın hoca; maske... (Aklıma birden Yeni Türkü'nün o nefis bestesi geldi: TAKETTİ CANIMA BU MASKELİ BALO ve ONUN SAHTE YÜZLERİ...)

Sonuç olarak: Kereste fabrikasına bile kabul edilmeyecek bu vasıfsız oyunculardan kurulu takımın başarısızlığın bedelini Aykut hocaya ödetecek, hesabını Aykut hocadan soracak yönetimin Allah belasını versin derim, başka birşey demem.

Aynen katılıyorum.Hele ki son kısma sonuna kadar katılıyorum.Yönetimin bu sene alacağı başarısızlığa göre son senesi olabilir.Tek endişem Aykut Kocaman'ın da giden yönetimle araya kaynayacağı..

bjk4ever
18.Temmuz.2010, 12:32
Geleceğin Mourinho'su bence Aykut Kocaman.. Yeter ki şans tanıyalım istediği imkanları sağlayalım.. Bize böyle hocalar lazım. Bize Ertuğrul Sağlam gibileri lazım.. En açık örnek Ertuğrul Sağlam Türk hocalar açısından.. Bence Aykut hocanın istedikleri yapılmıyor o nedenlede böyle konuşmuş olabilir. Birşeyler var ama nedir bilemiyoruz. Hayırlısı..

Ne Mourinho'su yahu?:icon_biggrin:
Bu adam 1 yillik antrenor degil arkadaslar, kac yildir antrenorluk yapiyor bu adam, ne gibi bir basarisini veya ayricaligini gordunuz? Butceli bir takim olan Ankaraspor'u ilk 5'e sokamamis, ligin en defansif ve sikici futbolunu oynatmis bir adam, keza Konya ve Istanbulda vasati asamamis, hicbir is yapamamis. Kayseri gibi bir takimi 2 defa ilk 4'e sokmus ve Bursaspor'u sampiyon yapmis bir E.Saglam dururken A.Kocaman gibi vasifsiz bir antrenore gelecegin Mourinho'su vs demek komik oluyor. Ha, zamaninda cok iyi futbolcu olmus olabilir, kulubu icin efsane olabilir vs, ama bunlar iyi antrenor olacagi anlamina gelmiyor, ayni seyler Bulent Korkmaz ve Riza Calimbay icin de gecerli.

SAİT71
18.Temmuz.2010, 12:54
Tabi Mourinho'nun şartları ile Kocaman'ın çalışma şartları çok farklı ;)

bjk4ever
18.Temmuz.2010, 12:57
Ben adam Mourinho'dur demiyorum zaten, onun da onu demek istemedigini anladim. Ama gelecegin Mourinho'su demek bu ulkenin en cok umut vaad eden en kaliteli antrenoru demek, ki ben zaten ona cevap verdim. Calisma sartlari demisken, Mourinho Porto gibi bir takima UEFA Kupasini ve Sampiyonlar Ligini de kazanabilmis bir adam.....

SAİT71
18.Temmuz.2010, 13:07
Ben Aykut Kocaman'ı beğeniyorum o nedenle gözümde kişilik olarakta ayrı bir yeri var. O nedenle benim gözümde değerli ve geleceği olan bir adam. Mourinho kadar süper bir hoca olacak diye iddia etmiyorum ama bizi başarıya götüreceğine, o yetenek ve hırsa sahip olduğuna ve eksiklerimizi görme konusunda iyi tespitler yaptığına inanıyorum.. Ben kendi açımdan Aykut hocaya öyle bakıyorum.. Konu Mourinho ile kıyaslamak değil konu yeterli şansın verilmesi ve Aykut hocanın kazandırılması..

Evet Mourinho bence dünyanın en iyisi. VVveya en iyi bir kaçından birisi evet Porto'yada beklenmedik bir şekilde avrupa kupaları kazandırdı, bence herşey lehine gelişti Yani her imkanı vardı + yeteneğini koydu ve kazandı. Aykut hoca orda olsa yapardı da demiyorum.

Benim anlatmak istediğim Ertuğrul ve Aykut hoca gibi adamlara güvnenmeliyiz. Haa Aykut hoca oynatamamış mı, ligi 3. mü bitirmişiz, CL'de 1 puan alarak sonuncu mu olmuşuz önemli değil Diğerleriylede çok başarılı olduğumuz söylenemez. En azından Türk hocalar kaybederek kazanmayı öğrenmiş olurlar..

Universal
18.Temmuz.2010, 13:15

Buna katılıyorum; ama sorun maddi. Hazard'a 30 versen 5 yıl sonra çok iyi bir oyuncu bile olsa Türkiye'den hiçbir oyuncuya bu parayı vermezler. Bir kere Baliç'e verdiler kazara, ondada fiyasko yaşadılar. Bir daha yapmazlar. Fenerbahçe paraları verse alacak; ama vermekten ve zarar etmekten korkuyor. Çünkü, Fenerbahçe, R.Madrid veya Barcelona gibi değil, bu gün parası var yarın olmayabilir. Ama onların hep olacak.

King_91
18.Temmuz.2010, 13:18
Buna katılıyorum; ama sorun maddi. Hazard'a 30 versen 5 yıl sonra çok iyi bir oyuncu bile olsa Türkiye'den hiçbir oyuncuya bu parayı vermezler. Bir kere Baliç'e verdiler kazara, ondada fiyasko yaşadılar. Bir daha yapmazlar. Fenerbahçe paraları verse alacak; ama vermekten ve zarar etmekten korkuyor. Çünkü, Fenerbahçe, R.Madrid veya Barcelona gibi değil, bu gün parası var yarın olmayabilir. Ama onların hep olacak.

ben her ne kadar ikna edildi haberleri çıksa da 19 yaşındaki geleceğin yıldız adayının , 30m euro verilebilecek bir adamın (o kdar verilir mi o da tartışılır) türkiye'yi tercih edebileceğine inanmıyorum . fb , gs , bjk fark etmez ..

SAİT71
18.Temmuz.2010, 13:27
Koca Gs Arda'yı 15 milyon euroya satamıyor ben olsam bende Hazard'a o kadar parayı vermem. Real Madrid gibi zengin kulüpler hep piyasayı yükseltiyorlar. Ederinden fazlasını verip tüm piyasadaki iyi oyuncuların fiyatını çıkarıyorlar bence. Kaka 60 küsüre gitmiş adamlar Hazard'a hem 30 milyon euro istiyor hemde sonraki satıştan %40 pay.. Bari bonservisinide ortak yapalım..

bjk4ever
18.Temmuz.2010, 13:29
King_91'e katiliyorum, Fransa'nin en buyuk yetenegi ve bu sene olmasa bile gelecek sene bir dunya devinde oynayacak bir adam Turkiye ligine gelmez, istedigin kadar para ver, hele ki mevcut kulubu ile eledigi bir takima hele hic gelmez. Adamin kariyerini inanilmaz bir sekilde yukseltme sansi varken bir adam geriye atmaz, bazi seyler parayla da olmuyor.....

goosfraba
18.Temmuz.2010, 13:39
Abdullah Kiğılı : '' Haftaya açıklanacak yeni transfer için forma baskılarına başladık ''

gibi bir laf etmiş sanırım.

SAİT71
18.Temmuz.2010, 13:43
Artık görmeden inanamıyoruz :)

Bekq
18.Temmuz.2010, 13:50
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs076.snc4/35141_410915549607_71468539607_4573635_3909926_n.j pg

Ehehehe. :D

nerazzuri
18.Temmuz.2010, 13:51
Sissoko+Poulsen+5m€ :icon_eek: