View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
TR.CaPTaiN
02.Temmuz.2009, 03:25
Lucio ABD maçında durum 2-1 iken ortasahadan topla ilerleyip topu bir arkadaşına verdi ve cezasahasına yöneldi. Bizim ligimizde oynayan stoperler ise ortasahayı geçtiklerinde farklı bir gezegene gitmiş gibi oluyorlar. Lucio hangi takıma giderse gitsin muhteşem katkı yapar. Açıkçası Bayern'in de Lucio gibi bir oyuncuyu neden istemediğini anlamak mümkün değil. Lucio'nun Türkiye'ye gelmeyeceğini düşünsem de umarım kendisi için çalışmalar vardır.
MeMo
02.Temmuz.2009, 03:33
Lucio ve Onyewu bunların arasında tercih yapıyoruz da keşke ikisinden biri gelse.İlk tercih Lucio tabi de Onyewu gelicek gibi.
Alicanfmfan
02.Temmuz.2009, 03:34
Bana sorarsanız Onyewu mu Lucio mu diye kesinlikle Can Arat derdim :D
Cengo
02.Temmuz.2009, 04:55
Bana sorarsanız Onyewu mu Lucio mu diye kesinlikle Can Arat derdim :D
Gerçi sattık ama tamam iptal edelim size satalım :p
KaPaLı
02.Temmuz.2009, 13:03
Pehlivan + Lucio gelsin. Önder zaten sağ bek, Bilica'da +2 kuralında yedek olarak oturur. Tuncay - Aurelio alırsak + 1 ön libero alırız tamam işte.
Universal
02.Temmuz.2009, 14:10
Pehlivan + Lucio gelsin. Önder zaten sağ bek, Bilica'da +2 kuralında yedek olarak oturur. Tuncay - Aurelio alırsak + 1 ön libero alırız tamam işte.
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye para kazandırmadan giden oyuncuyu kesinlikle geri almaz. Sadece bu kuralını Tuncay için bozacaktır. Aurelio, bana göre bir daha bu kulübün kapısından içeri giremez.
goosfraba
02.Temmuz.2009, 14:13
Tuncay gelirse yabancı sol açık alınmaz zaten, iki ön libero alınır, ne de güzel olur :)
sananes
02.Temmuz.2009, 15:24
bu takımın bide forvet eksigi yok mu sizcede?
KaPaLı
02.Temmuz.2009, 15:25
Forvette genç oyuncuları kullanacak bu sene büyük ihtimalle. Mehmet Yıldız diyorum ben alırız diye ama bakalım. Sürpriz oyuncularda gelebilir :)
Universal
02.Temmuz.2009, 15:45
Tek forvetlik sistemde bana göre yeterli sayıda oyuncumuz var. Güiza ve Semih zaten ana forvetler. Ardından İbrahim Yay geliyor, Kazım ve Deivid'de zorda kaldığında forvet olarak oynatabilirsin.
Since-1907
02.Temmuz.2009, 15:48
Sakarya'dan gelen Furkan da var.
Raten
02.Temmuz.2009, 18:43
Furkan'ın 11de kendine yer bulabileceğini pek sanmıyorum.Bize yine de alternatif bir forvet gerekiyor.Lugano konusu da uzadı da uzadı.Lucio'yu istememek biraz saçma olur.Artık şu ön libero konusunu da çözelim.Sol kanata transfer de şart.Tuncay İngiltere'de kalmak isteyebilir daha önce de o yönde açıklamaları olmuştu.Josico ile de daha yollar ayrılmadı herhalde.Boşu boşuna bir yabancı kontenjanını doldurmayalım.
tarikko
02.Temmuz.2009, 18:55
Sivasspor'dan transfer edilen Fábio Alves da Silva (Bilica) için yarın imza töreni düzenlenecek. İlk kez Fenercell abonelerine duyurulan imza töreni, Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi'nde basına açık olarak saat 13.00'te gerçekleştirilecek.
BILICA KİMDİR?
14 Ocak 1979'da Brezilya'nın Campina Grande şehrinde dünyaya gelen Fábio Alves da Silva (Bilica) futbola, ülkesi Brezilya'da başladı. Stoper mevkiinde oynayan Bilica 1.87 boyunda ve 80 kilo ağırlığında. Bilica profesyonel kariyerine 1996 yılında Brezilya'nın Bahia takımında başladı. 2 sezon bu takımda forma giyen Brezilyalı oyuncu 1998 yılında İtalya'nın Venezia takımına transfer oldu. Venezia takımında 4 sezon top koşturan Bilica, 75 karşılaşmada forma giydi. Bilica'nın Venezia'dan sonraki durağı bir başka İtalyan ekibi Brescia oldu. Brezilyalı oyuncu Brescia takımında 11 kez sahaya çıkarken bir sonraki yıl Palermo'nun yolunu tuttu.
Bilica, Palermo takımında 12 kez forma giyerken aynı sezon Ancona'ya geçti. Brezilyalı futbolcu Ancona'da 17 maça çıktı. 2004 yılında ülkesine dönen Bilica, Goias takımına giderken kısa bir süre sonra Gremio'da oynamaya başladı. Bilica Gremio' da 24 karşılaşmada forma giydi. 2005-06 sezonunun başında Almanya'nın Köln takımına transfer olan Bilica, 15 kez sahaya çıkarken bir sonraki sezon Fransa ekiplerinden İstre'ye geçti. 41 maçta forma giyerek 1 sezonda İstre'de kaldı. 2007-08 sezonunda Romanya ligi takımlarından Cluj'da oynadıktan sonra Sivasspor'a transfer olan brezilyalı oyuncu 39 kez forma giydi.
1998-2000 yılları arasında 16 kez Brezilya yirmi yaş altı takımında top koşturan Bilica, 2 gol atarken, 2000 Sdney Olimpiyatları'nda da milli takımda forma şansı buldu
fenerbahce.org
HooijDonk07
02.Temmuz.2009, 19:42
Furkan'ın 11de kendine yer bulabileceğini pek sanmıyorum.Bize yine de alternatif bir forvet gerekiyor.Lugano konusu da uzadı da uzadı.Lucio'yu istememek biraz saçma olur.Artık şu ön libero konusunu da çözelim.Sol kanata transfer de şart.Tuncay İngiltere'de kalmak isteyebilir daha önce de o yönde açıklamaları olmuştu.Josico ile de daha yollar ayrılmadı herhalde.Boşu boşuna bir yabancı kontenjanını doldurmayalım.
Josico gibi kariyerinin baharında genç yetenekli bir oyuncuyu harcamak kötü olur. :zuhaha
Şaka bi yana artık Josico gitsin takımdan :D
murat taşlı
02.Temmuz.2009, 23:25
yahu bu fener adamı gıcık eder yine transferler sona kalcak sonra ne bulursa alacak olacak iş değil
murat taşlı
02.Temmuz.2009, 23:54
gökhan g. ******* bilica r.carlos
******** emre
deived alex m.topuz
semih
kadro şu an için böyle gibi bence yeterli bir kadro değil
Knightmare
03.Temmuz.2009, 00:20
fenerbahçe'nin hala Volkan'la anlaşamamış olmasına şaşıyorum. Belki potansiyeli Volkan'dan daha iyi olan, ileride çok fayda sağlayacak Türk kaleciler var ama şu an Fenerbahçe'nin kalesini koruyabilecek, hazır kaç tane iyi Türk kaleci var. Elindekinin kıymetini bilip sözleşmesini yenilemeleri lazım bir an önce.
Universal
03.Temmuz.2009, 04:35
Keiata geldi,Aziz Yıldırım neyi bekliyor hala Daha cok bekleriz gençlik çookk
Stoper ve Ön Libero transferlerimizi gerçekleştirsek hiçbir sorun kalmayacak. Yurt dışı kampı başlamadan mutlaka transferler bitmeli.
Cengo
03.Temmuz.2009, 05:03
Keiata geldi,Aziz Yıldırım neyi bekliyor hala Daha cok bekleriz gençlik çookk
Daha transfer sezonu yeni başladı, ne bu celal?
Çok da özel transferler göreceğiz eminim ;;)
goosfraba
03.Temmuz.2009, 05:23
Çok da özel transferler göreceğiz eminim ;;)
Ben de böyle düşünüyorum.
Since-1907
03.Temmuz.2009, 05:26
Taraftar rakip takımlar transfer yaptıkça sabırsız olmaya başladı ama yönetim bu sene güzel bir transfer politikası izliyor bence.Önce kaliteli yerliler alındı.Daha sonra yabancı isimlere yoğunlaştı.İsmi geçen yabancılar da ihtiyacımız olan oyuncular , geçen senelerle kıyaslanmaların olması son derece yanlış.
Sheriff
03.Temmuz.2009, 05:34
Fazlada gecikmemek lazım..
Since-1907
03.Temmuz.2009, 05:39
Yalnız yukarıda belirtmeyi unuttuğum şeyi belirteyim , yönetim doğru kişilerle ilgileniyor fakat transfer konusunda da umarım geçen seneki gibi geç kalmayız.Takım lige hazır olarak başlar .Diğer bir durum ise as kadro ile kuvvetli 2-3 takımla hazırlık maçı yapılmalı.Böylece geçen senelerde ki gibi ligin ilk haftalarındaki puan kayıplarının önüne geçilebileceğini düşünüyorum.
goosfraba
03.Temmuz.2009, 05:51
Josico2, Josico3 gelmesin de...
murat taşlı
03.Temmuz.2009, 12:55
bende keşke öyle düşünebilsem:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hele geçen seneyi hatırlayınca
tarikko
03.Temmuz.2009, 14:37
Ajaxlı yönetici Rik Van den Boog, Fenebahçe'nin gündemindeki stoper Onyewu'yla ilgilendiklerini doğruladı.
Oguchi Onyewu yarışında F.Bahçe'nin en büyük rakibi Ajax olacak gibi görünüyor. PSG, Marsilya, Fulham, Palermo gibi çok sayıda takımın gündeminde bulunan Amerikalı stoper, Thomas Vermaelen'i Arsenal'e satan Ajax'ın ciddi ciddi gündemine girdi.
Onyewu konusunda Reuters'ın sorularını yanıtlayan Ajax CEO'su Rik van den Boog, bu oyuncuyla ilgilendiklerini doğruladı. Van den Boog, 1.96lık savunma oyuncusu için, "Çok güçlü bir futbolcu" ifadesini kullanırken, "Bizim kadromuza baktığınızda, fizik güce ihtiyacımız olduğunu görürsünüz. ABD millî takımında yeralan bir futbolcunun fizik gücü mutlaka yüksek olmak zorundadır. Kendisiyle kesinlikle ilgileniyoruz" şeklinde konuştu.
27 yaşındaki Oguchi Onyewu'nun Belçika'nın Standard Liège takımıyla olan sözleşmesi doldu. Onyewu'yu alacak olan takım, bu oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödemek zorunda olmayacak. Fenerbahçe'nin, Onyewu'ya yılda 2.3 milyon avro maaş teklif ettiği belirtilmişti.
Goal
Fenerbahçemizin Sivasspor'dan transfer ettiği Fabio Alves da Silva(Bilica), Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman'ın da hazır bulunduğu bir törenle kendisini 3 yıllığına kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı. Çok mutlu ve gururlu olduğunu söyleyen Brezilyalı oyuncu, şimdiye kadarki kariyerinde oynadığı en büyük takımları Fenerbahçe ve Brezilya Milli Takımı olarak ifade ederken, "Fenerbahçe benim için dünyanın en büyük kulubü" dedi.
Bilica'yı resmen Fenerbahçeli yapan imza töreni, Samandıra Kamp Merkezi Basın Toplantı Odası'nda gerçekleştirildi. Törende ilk olarak söz alan Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman, "Bilica, Kulüple anlaştıktan sonra, antrenmanlar başlarken geldi. O nedenle kendisiyle imza töreni düzenleyemedik. Yoğun bir antrenman programı var. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü ve onun bir futbolcusu olduğunu hissetmesi için böyle bir imza töreni düzenledik. Disiplinli ve savaşan bir kadro istiyoruz. Bilica, geçen sene Sivasspor'da başarılıydı. Ancak Fenerbahçe'ye transfer olan bir oyuncu için başarı çıtası ve beklentiler yüksek olmalı. Hem kendisi hem de takımımız adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.
MUTLU VE GURURLUYUM
Sözlerine "İlk başta, burada oynama şansını bana verdiği için Fenerbahçe'ye minnet duyuyorum" diyerek başlayan Bilica ise, "Sivas'ta başarılı olduk. Ancak demin de söylendiği gibi benim için başarı çıtası arttı. Fenerbahçe'nin başarı için elimden geleni ve elimden gelenin en iyisi yapacağıma söz veriyorum. Duyduğum mutluluk ve gururu buradan ifade etmek istiyorum" dedi.
FENERBAHÇE FORMASI GİYEN MUTSUZ OLMAZ
Daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplandıran Bilica, kendisine Diego Lugano'nun sorulması üzerine, "Lugano'ya benim saygım sonsuz. Lugano çok büyük bir oyuncu. Ancak benim görevim kulübüm adına en iyisini vermektir. Benden öncesi, benden sonrası gibi şeyler yok. Elemdin gelenin in iyisini vereceğim ve umuyorum ki başarılarda pay sahibi olacağım" dedi. Fenerbahçe hakkındaki soruları da yanıtlandıran Bilica, "Burada bulunduğum kısa sürede şunu anladım ki; Fenerbahçe benim için Dünyanın en büyük kulübü. Burada olmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Buraya gelmeden önce bana söylenenler; eski teknik direktörümden olsun, tüm futbolculardan olsun duyduğum şeylerle bana güzel izlenimler sunuldu. Ben de bunları yaşamayı bekliyorum. Ben, herhangi bir futbolcunun Fenerbahçe forması giyip de mutsuz olacağına inanmıyorum. Ben buna inanmıyorum. Bu yüzden Fenerbahçe formasıyla mutlu olacağım" dedi.
EN BÜYÜKLER FENERBAHÇE VE BREZİLYA
Bugüne kadarki futbol kariyeri hakkında da konuşan Bilica, "Futbol hayatımda oynadığım tüm kulüplere saygım sonsuz ama, şu ana kadarki kariyerime baktığım zaman, Fenerbahçe ve Brezilya Milli Takımı, kariyerimde oynadığım en büyük takımlar" dedi.
İmza töreninde, gazetecilerin başka konulardaki sorularına da yanıt veren Aykut Kocaman ise, İspanyol oyuncumuz Daniel Güiza'nın takıma geç katılacak olmasının normal olduğunu söyledi. Kocaman, "Güiza, ayın 28'nde maç oynadı. Arkadaşları tatile girdikten 1 ay sonra son maçını oynadı Böyle bir istekte bulunması doğal" diye konuştu.
İmza töreni, Bilica'ya Fenercell hattı ve ve Fenerbahçe Kart verilmesinin ardından, oyuncunun Samandıra'daki antrenman sahasında basın mensuplarına poz vermesiyle sona erdi.
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-03_bilica1.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-03_bilica2.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-03_bilica3.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-03_bilica4.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-03_bilica5.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-03_bilica6.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-03_bilica7.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-03_bilica8.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-03_bilica9.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-03_bilica10.jpg
Addolorato
03.Temmuz.2009, 18:37
Eşofmanla poz verenide ilk kez gördüm genelde short'la çıkarlardı :D. Türkiye için iyi transfer ama avrupa'da iş yaparmı bilmem.
erdili
03.Temmuz.2009, 18:37
İyi transfer, biçok kişi +2 olarak görse de hak ederek bu takıma geldi ve Fenerbahçe'ye gelmesinden çok memnunum.
Camiamıza hayırlı olsun..
Homer J.S
03.Temmuz.2009, 18:59
Doğuştan Fenerli sanırım. :zuhaha Baya fizikliymiş onu gördük,süper lig için iyi ama Avrupa'da ne olur bilmem.
murat taşlı
03.Temmuz.2009, 19:26
ben bir fener li olarak çok daha iyi transfer haberleri almak istiyorum
bugra 1905
03.Temmuz.2009, 19:59
Bilica Fenerbahçe Hayallerimin Takımı Diyordu:D Hayırlı Olsun Kardeşimiz Fenerbahçede Umarım İyi Bir Performans Gösterir Ve Onu +2 Olarak Düşünenleri Utandırır
TR.CaPTaiN
03.Temmuz.2009, 20:06
Ligin en istikrarlı oyuncularından biriydi. Transferde uyum önemlidir. Ariel Ortega gibi Arjantin'in Maradona formasıyla gelen bir oyuncu doğru düzgün katkı sağlamadan kaçar ama Aurelio gibi tanınmayan, paket halinde Trabzonspor'a gelen ordan Fenerbahçe'ye geçip kovulmaktan son anda başkan sayesinde kurtulan ve yıllarca takıma müthiş katkı sağlayan bir oyuncu olur.
Universal
03.Temmuz.2009, 22:48
T-Shirtleri baya beğendim. Satın alabilirim. :) Büyük ihitmalle reklam olsun diye o t-shirtleri giydirmişlerdir. :)
tarikko
03.Temmuz.2009, 22:52
Bende beğendim,çok şık t-shirtler olmuş :)
Bekq
04.Temmuz.2009, 08:02
Eşofmanla poz verenide ilk kez gördüm genelde short'la çıkarlardı :D. Türkiye için iyi transfer ama avrupa'da iş yaparmı bilmem.
Genelde kotla geliyorlar ve kot + forma oluyor.Bilica herhalde eşofmanla gelmiş.:D
KaPaLı
04.Temmuz.2009, 13:51
Hala daha gelişme yok. Bu ne yahu her sene oyuncu yazmaktan sıkılmazdı QTM bu sene hiç oyuncu haberi bile yok.
goosfraba
04.Temmuz.2009, 13:51
Kaynak belirtelim diyeceğim ama kesin Fanatik'tir Coşkun :D
Keirrison'u Barcelona istiyor, ama yönetimin Alex vasıtası ile haberi vardır Keirrison'dan :)
Edit: Fanatikmiş :)
Universal
04.Temmuz.2009, 13:54
Alex'in Türkiye'ye dönmeme sebebi olabilir bu oyuncu. Büyük ihtimalle yönetim Güiza'dan ümidi kesti. :)
KaPaLı
04.Temmuz.2009, 13:57
Valla Batu 10 milyon € veren vardı. Veriyolarsa hemen satalım hiç durmasın. Ne kadar iyi oyuncuda olsa tek oynadığında çok etkisiz. Ve Alex varsa çift forvet oynamak için geride Yaya Toure - Seydou Keita - Lass Diarra olması lazım.
Universal
04.Temmuz.2009, 14:00
Valla Batu 10 milyon € veren vardı. Veriyolarsa hemen satalım hiç durmasın. Ne kadar iyi oyuncuda olsa tek oynadığında çok etkisiz. Ve Alex varsa çift forvet oynamak için geride Yaya Toure - Seydou Keita - Lass Diarra olması lazım.
Zaten yönetim bu oyuncuları alabiliyorsa, Alex'i göndersin Riqulmeyi satın alsın. :)
Yönetim Güizaya büyük para cezası verecek açıklamalarından dolayı, buda oyuncunun gitmesi için büyük etken, bilindiği gibi Anelka'da bu yüzden transfer döneminin sonunda yüksek bir ücret ile gönderilmişti. Yönetim Güiza için 15 milyon € bonservis 3,5 milyon € yıllık maaşı ve diğer giderleri içinde 1 milyon € harcasa 19,5 yani 20 milyon € para harcadı. Bu parayı vermeden kimseye satmaz. Zaten böyle bir para alırsak Kerrison içinde para çıkmış olur çok rahat transfer ederiz.
murat taşlı
04.Temmuz.2009, 14:08
yahu fener e millet gelmek istemiyormu nedir gelende kalmak istemiyor zaten anlamadım ben bu olayı bi sorun var ama.
titates1
04.Temmuz.2009, 16:27
kimden bahsediyosun kardeş sen Fenerbahçeyi denizlisporla falan karıştırdın galiba?
nerazzuri
04.Temmuz.2009, 17:32
Suskun kaldık yahu. Endişelenmeye başladım.
sananes
04.Temmuz.2009, 17:59
medya bile sallamıyo bu sene eskisi gibi prestij kaybediyoruz:) yakında avrupa kupası için oyuncu listeleri gönderilecek bizimkiler ne transfer yapıyo ne takım tam.Kaptan bile dönmedi daha ne oluyo bu takıma
KaF KeF
04.Temmuz.2009, 18:02
Geçen senede Xabi,Bu sene Poulsen.Yine son gün Josico gelir heralde..
Universal
04.Temmuz.2009, 18:21
İlk turlardaki rakiplerden korkmuyorum. Bu nedenle sorun yok. Her türlü geçeriz, geçen yılki MTK maçları gibi olur. Ama asıl ortasahadan daha büyük sorunumuz var. Volkan'ın şuan bizle sözleşmesi olmadığındn tatil yapıyor. Sözleşme imzalamayı hep bu nedenle uzatıyor. Eninde sonunda imzalayacak ama; fazladan bir iki hafta tatil yapayacak.
murat taşlı
04.Temmuz.2009, 18:44
kimden bahsediyosun kardeş sen Fenerbahçeyi denizlisporla falan karıştırdın galiba?
fener den bahsediyorum kardeş.tuncay ,aurello,lugano,anelka,volkan,güiza aklıma gelen gidenler veya kalmak istemeyenler gelmek istemeyenler belli zaten
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada bende fenerliyim.Fener iyi birilerini alsa diye bakıyorum.
Enterokinaz
04.Temmuz.2009, 19:01
bu suskunluk fırtına öncesi sessizlik gibi geliyor bana. fenerbahçe'nin iyi bir transfer yapabileceğini düşünüyorum.
Sekopej
04.Temmuz.2009, 19:10
Güiza bekleniyor bence, Aykut, tatil yapacak, süresini belirledik, gelmezse de kendi bileceği iş demişti. Güiza geri gelmeyeceğim derse, iyi bir fiyata satılr ve Daum'un istediği bir forvet alınır.
Geçen seneki gibi olacağını sanmıyorum. Aragones ile Daum arasında fark var. Geçen sene Senna ve Alonso için çok uğraşıldı, olmayınca panikle Josico geldi. Ama Daum'un listesinde yukarılarda yer alan isimler alınmasa da 3. 4. tercihler de mutlaka iş yapan isimler olacaktır.
Bir de Volkan'ın durumu var tabi, eğer sözleşme yenilemezse kaleye yabancı kaleci alınacaktır, bu durumda da kontenjan sorunu açığa çıkıyor.
Ne olursa olsun, transfer son güne de kalsa, Josico gibi bir oyuncu gelmeyeceğine eminim. Öylesi bir daha gelmez.:D
murat taşlı
04.Temmuz.2009, 19:18
sanki fb de param var istediğim adamı alırım gibi bir hava var tam manası ile iş bitirici bir adam yok birde önceden bir çalışma yapılmıyor sanki gelecek oyuncular önceden tesbit edilmeli boşuna transfer zamanında vakit harcanmamalı her sezon bazı oyunculara takılıp kalınıyor olmayınca apar topar adamlar alınıyor inş. aykut bundan sonra bi düzene oturtur, fener li olarak bu durumdan hiç hoşnut değilim.Şimdiye kadar transfer bitmiş veya son rutuşlar kalmış olmalıydı
Bekq
04.Temmuz.2009, 19:42
sanki fb de param var istediğim adamı alırım gibi bir hava var tam manası ile iş bitirici bir adam yok birde önceden bir çalışma yapılmıyor sanki gelecek oyuncular önceden tesbit edilmeli boşuna transfer zamanında vakit harcanmamalı her sezon bazı oyunculara takılıp kalınıyor olmayınca apar topar adamlar alınıyor inş. aykut bundan sonra bi düzene oturtur, fener li olarak bu durumdan hiç hoşnut değilim.Şimdiye kadar transfer bitmiş veya son rutuşlar kalmış olmalıydı
Fenerbahçe oyuncu araştırması yapmıyor.Mesela Juventus Poulsen'i almadan önce tam 1 sene boyunca onu izlemiş.Bizde artık transferleri son günlere bırakmamalıyız.Aykut ne güzel demiş."Geçen sene Xavi geliyordu, bu sene Poulsen, son dakikada Josica gelir." diye.Eminim bu senede böyle birşey olacak.Sırf taraftarlar yönetim transfer yapmadı demesin diye.Geçen sene Josica Fenerbahçe'ye sırf transfer yapılmış olsun diye geldi.Sağlık kontrolden geçemediği halde sözleşme imzalandı.Umarım bu senede böyle bir durum olmaz.
Güiza hakkındada birkaç lafım var.Bu adam o çubuklu formayı haketmiyor.Fenerbahçe büyüklüğünü hala kavrayamamış.Talibi varken hemen satmalıyız.Emin olun daha iyisini daha ucuza buluruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
josico'ya josica yazmışım yahu.:D
murat taşlı
04.Temmuz.2009, 20:01
evet güiza dan daha iyisini daha ucuza bulunur ama araştırsınsan iyi çalışma yaparsan
DenizlispoR
04.Temmuz.2009, 20:03
Zenit'e hemen satalım üzerine biraz para koyarak ondan daha yetenekli bir dünya yıldızı getirebiliriz :).
murat taşlı
04.Temmuz.2009, 20:04
zaten transfer takımın eksik olan ve takımın yapısına uyan kişileri getirmektir transfer olsun diye yapılmaması lazım kezman ,güiza ,maldanado,josico kimse bu adamları izlemdimi yahu biz bile halı sahaya maça çıktıkmı rakip takımın topa vuruşundan bilirdik nasıl bir takımla maç yapacağımızı hangi adamları daha iyi olduğunu .
Del Piero_10
04.Temmuz.2009, 20:07
Son haberlere göre Poulsen İspanya yolcusu.
Since-1907
04.Temmuz.2009, 20:11
Yarın akşam ya da hafta başında bir gelişme olacağını düşünüyorum.Bu hafta zaten hareketli geçecektir bizim için.
scar face
04.Temmuz.2009, 20:16
Gitti Poulsen:(
yönetim ne yapıyor anlamak mümkün değil.Galiba biz rakibi değil,rakip bizi öpecek...
KaF KeF
04.Temmuz.2009, 20:23
Onyewu transferi yattı
Fenerbahçe'ye transferi artık çok zor! ABD'li stoper Oguchi Onyewu'nun menajeri Lyle Yorks, Onyewu'nun sarı lacivertli kulübe transferinin söz konusu olmadığını ifade etti.Lyle Yorks Soccer365'e yaptığı açıklamada, "İngiltere ve Fransa'daki kulüplerin ve Fenerbahçe'nin bu transferle bağlantısı artık kalmadı. Bir İspanyol, iki İtalyan ve bir de Ajax takımı ile ciddi görüşmeler halindeyiz" dedi.
Serie A'dan Genoa, Palermo ve Parma ile; İspanya'dan da Espanyol ve Valencia kulüpleri ile adı geçen Oguchi Onyewu'nun hangi takımı seçeceği ise merak konusu.
27 yaşındaki oyuncunun mu Fenerbahçe'yi reddettiği, yoksa Fenerbahçe'nin mi transferden vazgeçtiği bilinmezliğini koruyor. Konfederasyon Kupası'nda ki performansı ile bir anda ön plana çıkan Onyewu için transfer yarışının gün geçtikçe kızıştığı ise aşikar.
04.07.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Universal
05.Temmuz.2009, 00:17
Almanya kampı başlamadan transferler bitseydi süper olurdu. Ama bitecek gibi değil. Bir ön libero alsak şuanki kadro bizi götürür. Tabii bu seferde Lugano gitmiş olacak ve bu nedenle stoper eksiğimiz olacak.
murat taşlı
05.Temmuz.2009, 00:20
kaleci-stoper-bence sol bek- ön liboro-sol açık ve hatta forvet takımın yarısı muamma.
Bekq
05.Temmuz.2009, 00:28
Aurelio'nun yerini dolduracak adam akıllı bir ön libero lazım bize.Daum'un ise bu sene Alex'i ilk 11'de oynatacağından şüpheliyim.Eğer iyi bir ön libero alırsak kadromuz;
----Semih-----Güiza----
-Uğur----Emre----Deivid-
-X
Carlos--Edu--Bilica--Gökhan
Böyle olacaktır.
X yazdığım ise gelecek iyi bir ön libero olur.:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aurelio'nun yerini dolduracak adam akıllı bir ön libero lazım bize.Daum'un ise bu sene Alex'i ilk 11'de oynatacağından şüpheliyim.Eğer iyi bir ön libero alırsak kadromuz;
----Semih-----Güiza----
-Uğur----Emre----Deivid-
-X
Böyle olacaktır.
X yazdığım ise gelecek iyi bir ön libero olur.:)
----Semih-----Güiza----
-Uğur----Emre----Deivid-
-------------X----------------
Böyle olacaktı.
Ya allah aşkına şu düzenle butonunu aktif edin.
sananes
05.Temmuz.2009, 01:11
aurelio gitti yerine emre geldi yani aslında takım aksama yada selcuk ısrarını bırakıp denizi oynatmayı deneseler o bölge biraz daha canlanır.Tabi ki takviye sart ama bizim önceligimiz sol kanar bence özer nerede oynayacak bilmiyoruz o en kaliteli transferimiz diye düşünüyorum.Ama sol kanada oyuncu gerekli carlos-vederson-uğur 3 oyuncu var bana bıraksalar 3ünüde göndermek isterim o yüzden sorunlu o taraf
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aksama degil aksamaz olacaktı:)
erdili
05.Temmuz.2009, 02:10
Geçen sene ki senaryonun tekrarlanmayacağını yönetim Topuz ve Özer transferiyle gösterdi.
Neden bir panik havası yaratıyosunuz anlamıyorum, geçen seneyi bilen evvelki senelerde gelen adamları da bilir.
Ben sadece yönetimin Poulsen inadına şaşırıyorum onun dışında gayet başarılılar.
ForsakeN
05.Temmuz.2009, 02:56
Hep yönetimin bazı oyunculara verdiği yüksek yıllık maaşlardan kaynaklanıyor. Eğer Deivid-Alex-Carlos gibi koşmayan,mücadele etmeyen adamlara 3-4M Euro verirsen , canını dişine takan Lugano,Aurelio,Tuncay gibi oyuncular da haklı olarak o paraları almak ister.Vermezsen kaçırırsın böyle işte !
Farkında mısınız hep takımın en fazla mücadele eden oyuncusu bedavaya gidiyor senelerdir.
Önce Tuncay
Sonra Aurelio
Şimdi de Lugano...
Bakalım sıradaki kim olacak?
Sheriff
05.Temmuz.2009, 03:00
Panik yok, relax :D Ama gerçekten gecikiyorlar yine Cengiz..
Cengo
05.Temmuz.2009, 03:03
Panik yok, relax :D Ama gerçekten gecikiyorlar yine Cengiz..
Büyük oyuncular öyle ha diye gelmez, gizli gizli görüşme olmadığını kim biliyor.
Bekleyin, heyecan yapmayın, dolu dolu zaman var, elemelerde de oynayanacak oyuncu var..
Universal
05.Temmuz.2009, 03:03
Yerli transferler güzel, alabileceğimiz bir yabancı hakkımız var. İyi bir ön libero almamız gerekiyor bu yüzden. Lugano büyük ihtimalle gitti, River Plate'de ciddi bir teklif yapmış.
scar face
05.Temmuz.2009, 03:25
Bu arada Vatan gazetesi Mamadou Diarra ile ilgilendiğimizi yazdı...
Geç kalındı tabi sezon açıldı yabancı arkadaşlar nerede...Josico nerde gören var mı arkadaşlar
Sheriff
05.Temmuz.2009, 03:30
Geç kalındı tabi sezon açıldı yabancı arkadaşlar nerede...Josico nerde gören var mı arkadaşlar
Salonda çalışıyormuş. Diarra kesmez bizi, biraz daha oyunu çift yönlü oynayabilecek biri lazım..
Enterokinaz
05.Temmuz.2009, 03:33
Salonda çalışıyormuş. Diarra kesmez bizi, biraz daha oyunu çift yönlü oynayabilecek biri lazım..
diarra kesmez mi ? :icon_biggrin:
bu mesajdan sonra sadece merakımdan soruyorum. kimi bekliyorsunuz siz ?
scar face
05.Temmuz.2009, 03:34
Çift yönlü oynayacak Emre var Diarra çok iyi transfer olur...O zaman Josico'yu yolladıktan sonra yabancı transfer açıklanır...
Cengo
05.Temmuz.2009, 03:39
1 ay var sezon açılmasına.
Tatilden yeni dönüp antrenmanlara yeni başladılar.
Gereksiz heyecan yaratmayın lütfen.
scar face
05.Temmuz.2009, 03:41
Sezon açıldı derken antremanlar basladı:D
sezon açılmasından kastınız ligin ilk maçı mı???
1 ay önce gelecek oyuncu takıma,sehire,suya,dusa,çime,iklime adapte olacak...
ForeverFener
05.Temmuz.2009, 03:42
Bence de güçlü bir ön libero Türkiye'de işimize yarar.Fakat avrupayı düşünüyorsak poulsen,diarra gibi isimler (yani oyunun defansif yönünü çok iyi oynayan ama ofans açısından pek katkısı olmayan)bize yetmez diye düşünüyorum.
Universal
05.Temmuz.2009, 03:45
Ne alakası var ki Topuz ve Özerin. Geçen sene satsalardı ozamanda alırdı yönetim onları. Şİmdi satış kıvamındalardı satın aldık. Burada Panik havası yaratan yok ki. Eleştiri yapıyoruz. Siz hemen paniğe çekiyorsunuz olayı. Alakanında alakası yok. Acık ve net. Son günde transfer yapılır. Takım toplanmış,antremanlar başlamış. Erdili sen topcuyu 3 hafta falan sonra getir,yok yok transfer donemının son günü getirdi tam olsun. Yeni oyuncular geldi,takımın kaynaşması lazım.
Ayrıca Damun diyorki ilk hedef TÜrkiyede kupa. İşte Aziz Başkan çıkarda 3 yıl arka arkada derse,biz daha avrupada 5-10 sene daha başarı bekleriz. Uyan yönetim TÜrkiyede başarıyı görüyoruz. Biz Avrupa diyoruz,sen gelmişin bize hala türkiye diyorsun...
Daum sadece türkiyede iş yapar. Daha adamın zaragoza önunde oynattıgı futbolu hatırlıyorumda işimiz zor. Tabi takım gidebildiği yere kadar gider ama hedef olarak avrupayı 2.plana iten bir TD ve başkana eleştiri yapmaktan başka bişey gelmiyor içimden..
Çoşkun, Avrupa Liginde mücadele ediyoruz, zaten orada kupayı kazansan bile alacağın para ortada. Orada çok ciddi bir ekip yok, yani Şampiyonlar Liginde mücadele edecek gibi bir kadro kurmayada gerek yok. Kadronun temel taşlarını atıyorlar. Fenerbahçe transferleri asıl seneye yapacak. Zaten Türkiye'de şampiyon olacak bir kadro, Avrupa Ligide de iyi işler yapar.
Şuan Lugano gitti olarak kabul ediliyor, bir hakkımız var bu nedele o hakkımızı iyi kullanmak istiyorlar. Zatan daha hiçbir Avrupa Kulübü büyük oyuncular transfer etmedi. Lucho Gonzalez, Ramires, Owen, Ronaldo, Kaka ve Keita gibi isimler dışında Avrupa'dad konuşulacak transfer olmadı. Ben şuan rahatım en iyi ön liberoyu alır oynatırız.
Enterokinaz
05.Temmuz.2009, 03:49
Çoşkun, Avrupa Liginde mücadele ediyoruz, zaten orada kupayı kazansan bile alacağın para ortada. Orada çok ciddi bir ekip yok, yani Şampiyonlar Liginde mücadele edecek gibi bir kadro kurmayada gerek yok. Kadronun temel taşlarını atıyorlar. Fenerbahçe transferleri asıl seneye yapacak. Zaten Türkiye'de şampiyon olacak bir kadro, Avrupa Ligide de iyi işler yapar.
kesinlikle katılmıyorum. uefa kupası yeni adıyla avrupa ligi, şampiyonlar ligi kadar olmasa da ciddi bir organizasyon. her yıl güçlü rakipler mutlaka yer alıyor. türkiye ligi'nde şampiyon olan bir kadronun avrupa ligi'nde rahatlıkla iş yapacağını düşünmek çok saçma. henüz organizasyonun içinde bulunmadan, başarı bile elde edemeden, sizin böyle düşünmenizi sağlayan şey nedir acaba, merak ettim ?
sananes
05.Temmuz.2009, 03:49
diarra kesmez mi ? :icon_biggrin:
bu mesajdan sonra sadece merakımdan soruyorum. kimi bekliyorsunuz siz ?
diarradan kasıt sadece oyunun tek yönünü oynayabilen oyuncuların tümüdür yoksa diarra kendini ispatlamıs bi oyuncu bunu 10 yasında cocuklarda bilir.ama ne bu dalga geçer gibi mesaj simdi ki genelde sen yapıyosun bunu sürekli fenerbahce baslıklarında
Enterokinaz
05.Temmuz.2009, 03:55
o zaman mesajlarınızı daha açık olarak yazmanız daha iyi olur. forumdayız, bilgi almak istiyoruz.
Universal
05.Temmuz.2009, 03:56
kesinlikle katılmıyorum. uefa kupası yeni adıyla avrupa ligi, şampiyonlar ligi kadar olmasa da ciddi bir organizasyon. her yıl güçlü rakipler mutlaka yer alıyor. türkiye ligi'nde şampiyon olan bir kadronun avrupa ligi'nde rahatlıkla iş yapacağını düşünmek çok saçma. henüz organizasyonun içinde bulunmadan, başarı bile elde edemeden, sizin böyle düşünmenizi sağlayan şey nedir acaba, merak ettim ?
Avrupa Ligi eski adı UEFA...
Katılmak için iki tur geçmek gerekiyor. Fenerbahçe'nin Avrupa sıralamasında 40. sıralarda olduğundan dolayı bu iki turda da gelebilecek ekiplerin gücü ortadadır. Fenerbahçe bu takımlara eleneceğini düşünmüyorum. En zorlu ekip geçen yılki Partizan gibi olur. Fenerbahçe güle oynaya geçer.
Grup maçları Şampiyonlar Ligi gibi olacak ilk iki takım çıkacak. Fenerbahçe ya birinci ya da ikinci torba ekibi olacak. Bu nedenle üçüncü ve dördüncü torbadaki takımların gücü ortada, Fenerbahçe rövanşı olan bu sistemden çok rahat bir şekilde grubu geçecektir. Grubu geçtikten sonraki turlarda kuralar herhangibi bir başarıya bakılmadan rastgele çekilecek. Orada da gelebilecek en güçlü takım Shaktar veya Werder Bremen gibi oynayan takımlar olabilir. Fenerbahçe'de bu takımları eleyebilecek bir güçte.
Birde Avrupa Ligi tarzına geçilmesi sadece TV gelirlerini artırmak, insanları daha fazla ekrana bağlamak için yapıldı. Kupayı bütün maçları kazanarak alsan bile, Şampiyonlar Liginde gruplara girdiğin için verilen paradan daha fazlasını alamıyacaksın. Birde Fenerbahçe yıllar önce bu kupada ki haklarını sattığından dolayı bu kupada oynayacağı maçlardan para kazanmıyacak.(Tabii UEFA Kupasını satmışlardı, Avrupa Ligine geçilince ne oldu bilmiyorum.)
Alicanfmfan
05.Temmuz.2009, 04:05
ABOOO;
Kim heyecan yapıyor yahu sadece sordum buradaki fenerli arkadaslarımız transfer olmayak galiba dyor sende menajermiş gibi transfer olacak büyük yıldızlar falan filan benim panik havası yaratmaya niyetim yok Fener'in yaptıgı transferler umrumda degil :)
Sheriff
05.Temmuz.2009, 04:07
o zaman mesajlarınızı daha açık olarak yazmanız daha iyi olur. forumdayız, bilgi almak istiyoruz.
Sanane arkadaşım, beni kesmiyor.
Oyunu çift yönlü oynayan oyuncu diyince ne anlıyorsun sen? Aurelio, Appiah, Gerrard, Ballack, Lampard, Xabi Alonso, Fernando Gago, Nuri Şahin, Emre Belözoğlu tarzı oyunculardan bahsediyorum.
Cengo
05.Temmuz.2009, 04:11
ABOOO;
Kim heyecan yapıyor yahu sadece sordum buradaki fenerli arkadaslarımız transfer olmayak galiba dyor sende menajermiş gibi transfer olacak büyük yıldızlar falan filan benim panik havası yaratmaya niyetim yok Fener'in yaptıgı transferler umrumda degil :)
1. transfer olacak.
2. iyi isimler gelecek, şüphe yok.
3. onlar yazabilir, siz onlara niye katılıyorsunuz umursamıyorsanız? artniyet ararım tabi o zaman..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sezon açıldı derken antremanlar basladı:D
sezon açılmasından kastınız ligin ilk maçı mı???
1 ay önce gelecek oyuncu takıma,sehire,suya,dusa,çime,iklime adapte olacak...
hangi takım transfer yaptı da antrenmana çıktı?
yeterli sorudur sanıyorum..
Alicanfmfan
05.Temmuz.2009, 04:12
Katılmadım herkesi susturur gibi transfer yapılacak rahat oldun diye mesajlar yazarsan bende cevap olarak transfer ile bir bilgin va herhalde diye sorarım sormakta herkesin hakkı :)
Sheriff
05.Temmuz.2009, 04:14
Henüz neredeyse hiç yabancı transferi yapılmadığına göre nasılsa yapılacak. Önemli olan, gerçekten kaliteli bir ismin alınması.
TR.CaPTaiN
05.Temmuz.2009, 04:17
Yönetimin geçen sene yaptığı yanlışları en sert şekilde eleştirenlerden biriydim ama bu sezon genel taraftar profili olarak haklarını yiyoruz gibi geliyor bana. Bu yönetim bize dünyaca ünlü isimleri getirdi, takıma müthiş katkı yapan isimleri getirdi. Ama geçen sezonun eleştirilerine devam ediyoruz. Bana göre yanlış.
Tuncay kendisini Tuncay yapan kulübün elini kolunu bağlamak için sözleşmeme 5 m € karşılığında serbest kalma maddesi koyarsanız kalırım diyorsa burda yönetimin ne suçu vardır ? Hatta ben başkanı sırf bu olaydan dolayı tebrik ediyorum. Bir futbolcu kim olursa olsun Fenerbahçe başkanının elini kolunu bağlamaya kalkarsa buyur kapı orda denilmelidir. Aurelio'nun da ne şekilde gittiği ortadadır. Lugano'nun da İtalya aşkı varsa menajeri de binbir türlü oyun oynuyorsa burda da yönetimin fazla suçu yoktur diye düşünüyorum. Denilebilir ki madem menajeri düzenbaz bir adam ne diye onunla çalışıyorlar ? Maalesef Figer'in her yerde eli, kolu olduğu için bu adamı da bir kalemde çizemiyorlar. Burda da yönetime hak vermek gerekir. Son olarak Volkan konusu var. Daum imza töreninde bizimle çalışmak isteyen burda kalır diyerek aslında mesajı gereken herkese verdi. Volkan'da bizimle kalmak istemiyorsa buyursun gitsin, yolu açık olsun. Kalırsa da her zamanki gibi Fenerbahçe'nin evladıdır taraftarın başının üstünde yeri vardır.
Bu sezon transfere çok hızlı giriş yaptık. Ligimizde son dönemlerde önemli bir yeri olan Kayserispor'un kaptanı olan Mehmet'i yine aynı şekilde ligimizin renkli takımlarından Gaziantepspor'un kaptanı olan Bekir'i, Sivasspor gibi ligin en az gol yiyen takımının stoperi olan Bilica'yı ve ligde asist krallığını paylaşan, gelecekte önemli bir yıldız olacağı düşünülen Özer'i kadromuza kattık. Hatta Sercan için de girişimler oldu ama Bursaspor satmadı. Bu oyuncular Türkiye içi transfer diye basit transferler gözüyle bakmamak lazım. Yabancı transferi hepimizin bildiği gibi daha zor ve daha detaylı oluyor. Alex'in nasıl ikna olduğunu hemen hemen çoğu kişi biliyodur. Alex'in hamile eşi yöneticilerin puro içtikleri görüşme salonuna geldiğinde yöneticilerimiz purolarını söndürüyor ve bundan etkilenen Alex ve eşi Türkiye'ye gelmeye ikna oluyor. Geçen sezon yönetim eğer Xabi Alonso gibi bir ismi bu ülkeye getirebilseydi bu transfer mübalağa ile dünyada televizyonun olmadığı ülkede bile duyulurdu. Büyük düşündüler, büyük oynadılar, olmadı ama hataları alternatifler üzerindeydi. Geçen seneden ders aldıklarını düşünüyorum ve açıkçası bu olumsuz havayı pek anlayamıyorum.
Sheriff
05.Temmuz.2009, 04:21
Konuyu uzatmayalım arkadaşlar. Uzatılmaya değecek birşey değil..
Universal
05.Temmuz.2009, 04:23
Kaptan, Figer zaten Maldonado'yu bize getirirken Maldonado B Takımda antremana çıkıyormuş, bize en büyük kazığı oldu. Şimdi Lugano'yu götürüyor. Götürse götürsün, dünyada futbolcudan bol ne var.
Volkan'ın artık gitmesinden yanayım. Adam uyanık sözleşmeyi imzalayacak ama; bir kaç hafta sonra böylece daha fazla tatil yapacak. Bizim böyle isimlere ihtiyacımız yok.
Türk Stoperlere şans vermeliyiz. Bekir bana göre iyi bir stoper olmasaydı Fenerbahçe almazdı. TSL'yi ve Avrupa'da da bazı maçlardan başarılı ile ayrılacaktır.
Kadromuz şuan güzel, bi ön libero ilede herşey tamam olur. Zaten Selçuk'da yedek olarak kaliteli bir ön libero ki Daum Deniz Barış'ı ön libero olarak keşfeden ve onu o mevkide oynatan isimdir.
tarikko
05.Temmuz.2009, 04:28
Diarra haberi zaten yalandır gelmesi zor Türkiye'ye..Ama gelmesini çok isterim mükemmel transfer olur bizim için..Transfer konusunda ise evet biraz umutsuzluğa kapılmaya başlamış olabiliriz ama Başkanımızın verdiği 3 sene üst üste şampiyonluk sözünü unutmamak gerekir..Onun için ben iyi transferler yapılacağını düşünüyorum.Yönetimin geçen seneden ciddi şekilde ders aldığını düşünüyorum..
Cengo
05.Temmuz.2009, 04:29
Kaptan, Figer zaten Maldonado'yu bize getirirken Maldonado B Takımda antremana çıkıyormuş, bize en büyük kazığı oldu. Şimdi Lugano'yu götürüyor. Götürse götürsün, dünyada futbolcudan bol ne var.
Volkan'ın artık gitmesinden yanayım. Adam uyanık sözleşmeyi imzalayacak ama; bir kaç hafta sonra böylece daha fazla tatil yapacak. Bizim böyle isimlere ihtiyacımız yok.
Türk Stoperlere şans vermeliyiz. Bekir bana göre iyi bir stoper olmasaydı Fenerbahçe almazdı. TSL'yi ve Avrupa'da da bazı maçlardan başarılı ile ayrılacaktır.
Kadromuz şuan güzel, bi ön libero ilede herşey tamam olur. Zaten Selçuk'da yedek olarak kaliteli bir ön libero ki Daum Deniz Barış'ı ön libero olarak keşfeden ve onu o mevkide oynatan isimdir.
Volkan Mykonos adasına tatile çıkmıştı zaten.
Universal
05.Temmuz.2009, 04:34
Volkan Mykonos adasına tatile çıkmıştı zaten.
Orada kalsın, aldığı milyon €'ları yer.
R.Madrid Casillas'ı yarattı, bizde Babacan'ı yaratabiliriz. Volkan ilk forma giydiği zaman Babacan'dan farkı yoktu.
Cengo
05.Temmuz.2009, 04:36
Orada kalsın, aldığı milyon €'ları yer.
R.Madrid Casillas'ı yarattı, bizde Babacan'ı yaratabiliriz. Volkan ilk forma giydiği zaman Babacan'dan farkı yoktu.
Abartı bir para istediğini zannetmiyorum, zam istemek hakkı.
Son sözleşmesini boş mukaveleye atmıştı unutmayın..
Universal
05.Temmuz.2009, 04:41
Abartı bir para istediğini zannetmiyorum, zam istemek hakkı.
Son sözleşmesini boş mukaveleye atmıştı unutmayın..
Volkan 2,2 milyon € istiyor, Fenerbahçe ilk sezon için 1,7 milyon € ikinci sezon için 1,9 milyon € veriyor. Arada fazla fark yok. Zaten yönetim resti çekti, son teklifimiz bu, imza atacaksan gel bu teklifi at, atmayacaksanda bildir. Yanıtı vermişler. Yönetim yapacağını yaptı. Zaten bir kaleciye daha fazlada maaş verilmez.
nerazzuri
05.Temmuz.2009, 12:37
Volkan 2,2 milyon € istiyor, Fenerbahçe ilk sezon için 1,7 milyon € ikinci sezon için 1,9 milyon € veriyor. Arada fazla fark yok. Zaten yönetim resti çekti, son teklifimiz bu, imza atacaksan gel bu teklifi at, atmayacaksanda bildir. Yanıtı vermişler. Yönetim yapacağını yaptı. Zaten bir kaleciye daha fazlada maaş verilmez.
Bence Volkan sonuna kadar haklı, giden Tuncay'da,Aurelio'da vs. vs.
Sen Deivid'e,Güiza'ya 3m€'dan aşşağı para verme. Çok fazla katlıları olmadı halde, hatta birisinin hiç denilecek düzeyde :) Senin has takımı ayakta tutan, lokomotif oyuncusuna 1.5 m € teklif ver.
Ben olsam bende isterdim, Volkan yine insaflı 2.2 istiyor, ben 3'den yukarıda isterdim mağdem bu adamlar bu kadar alıyor bu kadar performans-benim performansım ortada şu kadar para isterim.
Ne Tuncay'ın Fenerbahçeliğinden şüphe ederim para yüzünden,nede Volkan'ın. Volkan zaten son sözleşmesini boş mukaveleye atmıştı.
En büyük hata yönetimdedir.
KanaKe
05.Temmuz.2009, 14:41
Volkan istese simdiye kadar baska bir takima transfer olurdu. Adam Fenerbahce'nin yanitini bekliyor amaci fazladan tatil yapmak felan degil, 2007 yilinda bos mukaveleye imza atmis birisinden bahsediyoruz. Rüstü 100. yildan sonra Besiktas'a transfer olurken Volkan hic para konusmadan bos mukaveleye imza atti hatirlatayim dedim bazi arkadaslara.
Universal
05.Temmuz.2009, 15:21
Bence Volkan sonuna kadar haklı, giden Tuncay'da,Aurelio'da vs. vs.
Sen Deivid'e,Güiza'ya 3m€'dan aşşağı para verme. Çok fazla katlıları olmadı halde, hatta birisinin hiç denilecek düzeyde :) Senin has takımı ayakta tutan, lokomotif oyuncusuna 1.5 m € teklif ver.
Ben olsam bende isterdim, Volkan yine insaflı 2.2 istiyor, ben 3'den yukarıda isterdim mağdem bu adamlar bu kadar alıyor bu kadar performans-benim performansım ortada şu kadar para isterim.
Ne Tuncay'ın Fenerbahçeliğinden şüphe ederim para yüzünden,nede Volkan'ın. Volkan zaten son sözleşmesini boş mukaveleye atmıştı.
En büyük hata yönetimdedir.
Volkan, ne bir stoper oyuncusu ne e bir forvet, Volkan bir kaleci. Bir kaleciye 3 milyon € maaş vereceksek, millet bize bilmemnesi ile güler. Yabancılar her zaman yerlilerden fazla alır. Çünkü; onları burada tutman için yüksek maaş ödemen gerekir. Ülkelerinden onbinlerce kilometre uzakta futbol oynuyorlar. Yabancı oyuncuya o kadar maaş verilmesi doğaldır.
nerazzuri
05.Temmuz.2009, 15:37
Volkan, ne bir stoper oyuncusu ne e bir forvet, Volkan bir kaleci. Bir kaleciye 3 milyon € maaş vereceksek, millet bize bilmemnesi ile güler. Yabancılar her zaman yerlilerden fazla alır. Çünkü; onları burada tutman için yüksek maaş ödemen gerekir. Ülkelerinden onbinlerce kilometre uzakta futbol oynuyorlar. Yabancı oyuncuya o kadar maaş verilmesi doğaldır.
Bunlar Deivid,Güiza gibi katkı yapmayan oyuncular ise doğal değildir bana göre Batu. Tamamen yanlıştır bunlar.
Volkan bir kalecidir evet. Zaten Volkanda 4-5 m € gibi uçuk bir rakam istemiyor. 2.2m€, gayet normal yerinde bir rakam. Yönetim bunu veremeyecek durumdamı, hayır. Çok istese verirmi-evet. Volkan bu rakamı hakediyormu-evet.
Volkan'da kendince haddini biliyor diyorum ve susuyorum.
Universal
05.Temmuz.2009, 15:52
Bunlar Deivid,Güiza gibi katkı yapmayan oyuncular ise doğal değildir bana göre Batu. Tamamen yanlıştır bunlar.
Volkan bir kalecidir evet. Zaten Volkanda 4-5 m € gibi uçuk bir rakam istemiyor. 2.2m€, gayet normal yerinde bir rakam. Yönetim bunu veremeyecek durumdamı, hayır. Çok istese verirmi-evet. Volkan bu rakamı hakediyormu-evet.
Volkan'da kendince haddini biliyor diyorum ve susuyorum.
Aziz Yıldırım sırf bu para inadı yüzünden M.Aurelio'ya istediği parayı vermedi, Volkan'da vermez. Sözleşmeyi sundu isterse gelir imza atar dedi. Bu saatten sonra edilen tekliften tek kuruş yukarı çıklmayacağı ortada. Volkan biraz daha fazla tatil yapayım diye imza atmıyor.
murat taşlı
05.Temmuz.2009, 16:10
aziz yıldırım işim dozonu kaçırdı yıldız oyuncu getireeğim diye olur olmaz oyunculara dünyanın parasını verdi şimdi herkes onların aldıkları paraları örnek gösteriyor gerçekten hak etseler kimse konuşmaz
transferde iki şey önemli ya parasını verir adam kaç paraysa alırsın real madrid gibi yada iyi araştırma yaparak altarnetifli kadrona uyacak bütçene uyacak oyunlardan kurulu bir transfer listesi hazırlarsın.şimdi zaman var deniyor alınacak 1-2 değil ki zaman olsun sonra bunlar uyum sağlamak için ilk4-5 hafta beklemek gerek denecek falan filan bu arada bu panik falan değil can sıkıntısıtır ayrıca çoğu kişi bu fikirde olduğuna göre yönetim bu konuda sınıfta kalmıştır.
DisCo
05.Temmuz.2009, 16:16
Volkan iyi kötü ama Türk bir isim. Üstüne birde kaleci. Bu adama parayı vermeyeceksinde kime vereceksin.
murat taşlı
05.Temmuz.2009, 16:18
sanırım fener in bu durumu hoşuna gittiği için bu şekilde yazılar yazıyorsun ama bir yandan da fener in ne yapacağı belli olmaz olmadık bir adam getirmesinden korkuyorsun sanırım (::)
Clayman
05.Temmuz.2009, 16:24
Avrupa Ligi eski adı UEFA...
Katılmak için iki tur geçmek gerekiyor. Fenerbahçe'nin Avrupa sıralamasında 40. sıralarda olduğundan dolayı bu iki turda da gelebilecek ekiplerin gücü ortadadır. Fenerbahçe bu takımlara eleneceğini düşünmüyorum. En zorlu ekip geçen yılki Partizan gibi olur. Fenerbahçe güle oynaya geçer.
Grup maçları Şampiyonlar Ligi gibi olacak ilk iki takım çıkacak. Fenerbahçe ya birinci ya da ikinci torba ekibi olacak. Bu nedenle üçüncü ve dördüncü torbadaki takımların gücü ortada, Fenerbahçe rövanşı olan bu sistemden çok rahat bir şekilde grubu geçecektir. Grubu geçtikten sonraki turlarda kuralar herhangibi bir başarıya bakılmadan rastgele çekilecek. Orada da gelebilecek en güçlü takım Shaktar veya Werder Bremen gibi oynayan takımlar olabilir. Fenerbahçe'de bu takımları eleyebilecek bir güçte.
Birde Avrupa Ligi tarzına geçilmesi sadece TV gelirlerini artırmak, insanları daha fazla ekrana bağlamak için yapıldı. Kupayı bütün maçları kazanarak alsan bile, Şampiyonlar Liginde gruplara girdiğin için verilen paradan daha fazlasını alamıyacaksın. Birde Fenerbahçe yıllar önce bu kupada ki haklarını sattığından dolayı bu kupada oynayacağı maçlardan para kazanmıyacak.(Tabii UEFA Kupasını satmışlardı, Avrupa Ligine geçilince ne oldu bilmiyorum.)
Çok eminsin kendinden ve takımından. Söz konusu olan turnuva Avrupa Ligi, Türkiye Kupası değil. Bu kadar büyük konuşma derim ben :)
Universal
05.Temmuz.2009, 16:24
Ben sözümü tutarım
‘Ben üç yıl üst üste şampiyon olacağız derken bir kongre vaadinde bulunmadım. Beni tanıyanlar bilir ki ne dersem onu yaparım. Fenerbahçe´yi üç yıl üst üste şampiyon yapacağım...´
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/7/18_261060_5FAN1AZO1-B-Y.jpg
“Takımda kalacak futbolcularla konuştum. Söylediklerim çok netti: Rakipleri öpecek ve üç yıl üst üste şampiyon olacak bir takım kurmak istiyoruz. Siz bu savaşan ekip içinde olacak mısınız? Evet diyorsanız başımın üstünde yeriniz var. Yoksa şimdiden çekip, gidin. Yeni transfer ettiğimiz ve edeceğimiz futbolcular da bu kafada olacak. Önümüzdeki sezon 90 dakika savaşıp, rakiplerine korku saçan bir Fenerbahçe izleyeceğiz. Hep söylüyorum... Öyle bir orta saha kuracağım ki, bırakın Türkiye’yi, Avrupa’da sayılı kulüplerde olacak. Sezon başladığında bunu herkes görecek. Poulsen’i çok istiyoruz. O konuyla Ali (Koç) bey ilgileniyor. Aksilik çıkması halinde B planımız da hazır. Elimizde bulunan diğer yıldızlara yönelebiliriz.
Topuz bizde çok iş yapacak
Mehmet Topuz çok değerli bir oyuncu. Ona ‘image maker’ tutacağım. İmaj önemli. Bunun için profesyonel yardım alacak. Göreceksiniz takıma çok katkısı olacak. Taraftarımız onun gibi büyük bir futbolcuyu bağrına basacaktır. Bundan sonra Türkiye’deki bütün kulüpler transferde bizim izlediğimiz ‘düzgün’ yolu tercih edecektir. Doğuştan Fenerbahçeli, doğuştan Galatasaraylı, doğuştan Beşiktaşlı... Bunları artık geride bırakalım. Bir futbolcu yetenekliyse, bize fayda getirecekse onu alırız. Beşiktaş’a bakın, kadrosuna kaç tane Fenerbahçe kökenli oyuncu kattığını görün. Ben üç yıl üst üste şampiyon olacağız derken bir kongre vaadinde bulunmadım. Beni tanıyanlar bilir ki ne dersem onu yaparım. Fenerbahçe’yi üç yıl üst üste şampiyon yapacağım.
Lugano 4 milyon Euro istediEmre Belözoğlu adam gibi adam, futbolcu gibi futbolcudur. Geçen sezon hem saha içinde hem saha dışında gösterdiği performanstan oldukça memnunum. Basın ile Emre arasında yaratılmaya çalışılan kaos hoş değil. Emre çok beyefendi bir çocuk. Fenerbahçe’nin geleceğinde onun çok büyük katkıları olacaktır. Aykut Kocaman’a çok güveniyorum. Sportif direktörlük hem Fenerbahçe hem de Türkiye için ilktir. Kendisini sonuna kadar destekleyeceğiz. Lugano bizden yıllık 4 milyon Euro gibi kabul edemeyeceğimiz bir rakam istedi. Menaceri aracılığıyla kulüp arıyor. Fenerbahçeli taraftarlar merak etmesin. Herkesin daha iyi bir alternatifi de vardır.”
murat taşlı
05.Temmuz.2009, 16:34
hangi takım transfer yaptı da antrenmana çıktı?
yeterli sorudur sanıyorum
Fenerbahçe yi sonuna kadar savunduğun için seni taktir edeiyorum fakat sencede şu ana kadar en azından bir gelişme olması gerekmezmiydi artı gs neredeyse transferi bitirdi alırsa 1 futbolcu alır oda ihtiyaç duyarsa bjk da hemen hemen öyle keza sivas öyle zaten mesele adamın kampa katılması değil taraftarın transfer konusunda kafasının rahat olmasında adamla anlaşsınlar da adam 10 gün sonra gelsin soruyorum poulsen şimdi gelse nolur artık adamı zorla getireceksin taraftar artık soğumuş bence bu saatden sonra gelmesin daha iyi.
ForsakeN
05.Temmuz.2009, 16:43
Güiza'ya 12 milyon Euro
http://www.sporx.com/images/1/187/8826_B_guiza002b.jpg
Fenerbahçe'de kriz haline gelen Dani Güiza için A.Madrid'in 12 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ileri sürüldü. Diego Forlan ya da Sergio Agüero'nun durumunun netleşmesini bekleyen İspanyol kulübü, iki oyuncudan birinin satılması halinde Fenerbahçe'ye teklifini iletecek.
YILDIRIM SATMAYACAK
Ancak Zenit'ten gelen Fatih Tekke artı 10 milyon Euro teklifine 'hayır' diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, İspanyol takımının muhtemel teklifine de olumsuz yanıt vermesi bekleniyor. Yıldırım'ın Güiza'yı 17 milyon Euro'dan aşağı bir rakama satmayı düşünmediği öğrenildi.
MORİENTES 3 YILLIK SÖZLEŞME İSTİYOR
Güiza'nın İspanya'ya transfer olması durumunda alınması düşünülen Morientes transferinde pürüz... Bonservisi elinde olan futbolcunun Fenerbahçe'den 3 yıllık sözleşme ve senelik 1.8 milyon Euro istediği, F.Bahçe'nin ise 1.5 milyon Euro'dan 1+1 sözleşme teklif ettiği öğrenildi. Morientes diretirse transferden vazgeçilecek.
Sabah
titates1
05.Temmuz.2009, 17:04
Çok eminsin kendinden ve takımından. Söz konusu olan turnuva Avrupa Ligi, Türkiye Kupası değil. Bu kadar büyük konuşma derim ben :)
Neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz merak etmeyin , siz şimdi uefa kupanıza laf söylendiğini falan zannedip böyle konuşuyosunuz senden önceki bir arkadaş da dahil ama gerek yok heyecanlanmayın kimsenin başarısına laf söylendiği yok ama arkadaşlar doğru söylüyo çok da zor bir lig değil avrupa ligi şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktığımız kadroyla ve oyunla çok rahat alabilirdik mesela uefayı , veya bu sene 2-3 tane daha kaliteli transfer yapılır uyum süreci aşılırsa , tabikide basit değil ama öyle çok da zor birşey değil ..futbol bilginiz yeterliyse , bunu anlamanız zor olmayacaktır ..
Fernando Gago
05.Temmuz.2009, 17:07
Morientes'i alma gibi bir hata yapmayız umarım . . .
sananes
05.Temmuz.2009, 17:46
volkan senede en az 5 maç sırf sorumsuzluk yaptıgı için kacırıyo her sene hemde evet 2007de boş mukaveleye imza attı ama o zamanda gidecek mi kalacak mı stresi yaşattı geç attı imzayı sonra tuncay haklı diyosunuz gitmekte.Peki bu konuda başkanı hiç dinlediniz mi? tuncayı cagırıp sormus ne kadar veriyolar aynısını veriyorum bizde kal diye baskanım ben gitmek istiyorum ama istiyosanız 5 milyon euro getiren alabilir maddesi koyun para kazandırıp gidiyim demis böyle diyen adama ihtiyacımız yok bizim yada sevgilisiyle tatil yapıp imza atmaya yanasmayan adama yada hala ülkesinden dönmeyen kaptana. önemli olan takım degerleridir benim görüşüm
TR.CaPTaiN
05.Temmuz.2009, 18:43
Fenerbahçe Poulsen'i almak istiyor ama bir türlü anlaşma sağlanmıyor. Onun yerine ise yedekte tuttukları bir isim var.
Josico ve Maldonado ile yollarını ayırdıktan sonra Juventus’ta forma giyen Poulsen’i renklerine bağlamak için düğmeye basan, ancak Danimarkalı yıldızla bir türlü anlaşma sağlayamayan Fenerbahçe’nin, Real Betis’li Achille Emana’yı yedekte tuttuğu ortaya çıktı.
İspanyol basınına konuşan Emana ve menajeri, kısa süre önce sarı-lacivertli kulüpten teklif aldıklarını ifade etti. Orta sahada görev yapan Kamerunlu futbolcunun menajeri Sebastien Thierry, Fenerbahçe’nin, Juventus’lu Poulsen’den vazgeçmesi halinde Emana’yı transfer edeceğini bildirdi.
Real Betis’in İspanya’da küme düşmesi yüzünden Emana’nın, Fenerbahçe’ye sıcak baktığını kaydeden Thierry iki kulübün anlaşması durumunda geçen sezon oynadığı futbolla İspanya’da alkış toplayan Kamerunlu oyuncunun hemen İstanbul’a geleceğini dile getirdi.
İspanyol ABC gazetesi, Paris Saint Germain ve altyapısından yetiştiği Valencia’nın da siyahi oyuncuyu transfer etmek istediklerini, ancak bu kulüplerin Fenerbahçe’nin ödeyeceği rakama çıkmalarının çok zor olduğunu yazdı. Haberde Emana için 15 milyon euro bonservis isteyen Real Betis’in, 10 milyon euroya düşebileceği de vurgulandı.
Bu arada İtalyan basını, Poulsen’in, Juventus tarafından satış listesine koyulacağını iddia ederken, Danimarkalı futbolcunun menajeri, siyah-beyazlı kulüpten ayrılmayacaklarını bildirdi.
Emana kimdir?
Yaşı: 27 (05.06.1982)
Kulübü: Real Betis
Ülkesi: Kamerun
Boyu: 1.80
Sezon Kulübü Maç Gol
2001/08 Toulouse 226 28
2008/09 R.Betis 35 11
İnternethaber
Enterokinaz
05.Temmuz.2009, 18:54
Neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz merak etmeyin , siz şimdi uefa kupanıza laf söylendiğini falan zannedip böyle konuşuyosunuz senden önceki bir arkadaş da dahil ama gerek yok heyecanlanmayın kimsenin başarısına laf söylendiği yok ama arkadaşlar doğru söylüyo çok da zor bir lig değil avrupa ligi şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktığımız kadroyla ve oyunla çok rahat alabilirdik mesela uefayı , veya bu sene 2-3 tane daha kaliteli transfer yapılır uyum süreci aşılırsa , tabikide basit değil ama öyle çok da zor birşey değil ..futbol bilginiz yeterliyse , bunu anlamanız zor olmayacaktır ..
siz bu kadar emin konuşuyorsunuz. çok zor değil, yeterli transfer yapılırsa, kadro uyumu aşılırsa falan diye. -se, -sa lar ile olmaz bu iş. başarırsın önce, sonra küçümsersin.
EreN
05.Temmuz.2009, 19:04
Yabancı transferi istiyoruz artık... geç kalmamalıyız yahu..
tarikko
05.Temmuz.2009, 20:02
Fenerbahçe'nin İspanyol orta saha oyuncusu Josico'nun Las Palmas'la anlaştığı öne sürüldü. Josico'nun önümüzdeki hafta içi basına tanıtılacağı belirtiliyor.
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezonki en çok eleştirilen transferi Josico, sarı-lacivertli kulüple yollarını ayırmak üzere. İspanya İkinci Ligi'nde mücadele eden Las Palmas takımının, 34 yaşındaki oyuncuyla anlaştığı ve bu oyuncunun, önümüzdeki hafta içi basına tanıtımının gerçekleştirileceği iddia edildi.
Canariasahora.es adlı sitede çıkan habere göre Josico'yla Fenerbahçe Kulübü, bu oyuncunun sözleşmesinin karşılıklı feshi konusunda anlaşmaya vardı. Başka bir deyişle, Kanarya Adaları'nda bulunan Las Palmas kulübü, Türkiye'nin Kanarya'sına bu transfer için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.
Fenerbahçe'ye 2008-2009 sezonu başında katılan Josico, yalnızca 14 maçta forma giyme şansı bulurken, performansıyla gerek tribünlerden gerekse de eleştirmenlerden yoğun eleştiri almıştı.
Goal
Şükür sonunda gitti :)
murat taşlı
05.Temmuz.2009, 20:05
Gittiği iyi olmuş da inş.yerine alınacak olan iyi biri olur
scar face
05.Temmuz.2009, 21:06
Çubuklu formayı giyen 2 oyuncuyu hiç sevmemisimdir.Maldonado ve Josico bunlar ikisi de gitti şükür artık yabancı transferleri bitirmek gerek zaman daralıyor...
TR.CaPTaiN
05.Temmuz.2009, 21:12
Kamerun doğumlu enerjik/atletik orta saha oyuncusu Emana da defalarca Premier Lig kapısından dönenlerden... 2007’de Portsmouth, 2008’de West Ham ve Newcastle transferlerinin önüne çalışma izni problemi çıkmış... 2007’de milli takım hocasına kızıp ulusal formaya ara verdiği için bu yıl kendisiyle ilgilenen Blackburn’e vize alıp alamayacağı da meçhul.
7 sene Toulouse’da son derece istikrarlı ve başarılı bir oyun oynadıktan sonra geçtiğimiz sezon başında La Liga’ya gelen Emana’nın yüzü burada gülmedi. Orta sahada milli futbolcumuz Aurelio ile beraber iyi bir ikili oluşturdular, 38 maçın 35’inde forma giyip takımının en çok gol atan oyuncusu oldu. Ama Betis sezon boyunca savunma zaaflarına çare bulamayıp tam 58 gol yiyince, küme düşmekten kurtulamadı.
Avrupa’nın üst düzey kulüplerinde oynayan birçok Afrikalı gibi onun da özel bir anatomik avantajı var. İkili mücadelelerde kuvvetini sahaya yansıtıyor, uzaktan şutları da gayet etkili. Soğukkanlılığı ona takımın penaltıcılığını da getirmiş. Forvetlerin yokluğunda ileri uçta da oynamışlığı var. Tek zaafı enerjisini 90 dakikaya ekonomik yayamaması gibi gözüküyor, bu da ona 35 maçta sadece 15 kez 90 dakikayı tamamlayabilme faturasını çıkarmış.
Betis onu 5,5 milyon euroya aldı, satarken de para kazanmak isteyecekleri için bonservisi 8 haneli rakamları bulabilir. Ama fizik ve atletizmin payının her geçen gün yükseldiği dünya futbolunda orta saha oyuncunuzun sınıfı, takımınızın sınıfını belirliyor. Bundan 10-15 yıl önce forvetlere ya da 10 numaralara paha biçilemezken, bugün Essien’in, Xavi’nin, Iniesta’nın, Gerrard’ın karşılığının olmadığını söylüyoruz. Çünkü orta sahada (ecnebi deyimiyle) gerçek bir “box to box” (bir ceza sahasından diğerine kadar, iki yönlü) çalışan bir merkez oyuncunuz varsa, bir üst sınıfa geçiyorsunuz.
Ofansta da etkili
Türkiye Ligi’nde bu düzeyde oynayan bir Aurelio’nun hâlâ benzeri yok. Appiah’ın iyi dönemlerinde Fenerbahçe’ye katkısını gözünüzün önüne getirin. Beşiktaş taraftarı hâlâ Giunti’yi arıyor, Guinti gittikten sonraki en iyi takım da Ernst’in katkısı ile tamamlanıyor. Üstelik bu Emana, bahsettiklerimizin de bir klas üstünde, ofansif olarak da çok etkili bir oyuncu...
Uğur Meleke
10 Haziran 2009
Amasya_Spor
05.Temmuz.2009, 21:13
doğru diyor Uğur Meleke
sananes
05.Temmuz.2009, 21:19
emana gelse keşke hemen hemde hiç düşünülmesin başkası bu adamı alabiliyosak
Memedov
05.Temmuz.2009, 21:21
Emana diyorlar ama bakalım, gelirse süper bir transfer olur.
Sekopej
05.Temmuz.2009, 21:22
Poulsen olmazsa Emana olacak yerine tam tersinin olması gerekirdi aslında. Tek yönlü oyuncu istemiyorum, önlibero ise aranan bunu Selçuk da Deniz da çok iyi yapar, ama hem bu görevi yapıp üzerine de topla oynayabiliyorsa ve hücumda da takıma destek oluyorsa transfer yapılmalı.
tarikko
05.Temmuz.2009, 21:24
Emana'nın transferi yakın gibi duruyor inş. gelir çok müthiş transfer olur..
Memedov
05.Temmuz.2009, 21:40
Emana nasıl ikinci planda tutulur anlamış değilim, iki yönlü bir oyuncu. Poulsen geleceğine Emana'yı tercih ederim.
umarım gerçekleşir bu transfer.
GebzeLi1907
05.Temmuz.2009, 21:49
Paulsen de ne diye bu kadar direniliyor anlamak mümkün değilemana maliyet olarak Paulsen in altında sağlayacağı katkı olarak üstündeEmana gerçekten anlaşılmış bekletiliyorsa Paulsen olur diye vallahi yazık
Universal
05.Temmuz.2009, 22:22
Josico acaba ne kadara gitti, merak ediyorum...
GebzeLi1907
05.Temmuz.2009, 22:27
Canariasahora.es adlı sitede çıkan habere göre Josico'yla Fenerbahçe Kulübü, bu oyuncunun sözleşmesinin karşılıklı feshi konusunda anlaşmaya vardı. Başka bir deyişle, Kanarya Adaları'nda bulunan Las Palmas kulübü, Türkiye'nin Kanarya'sına bu transfer için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.
bonservis alınmamış alınsa da ne alınacaktı ki zaten gitti o yeter
murat taşlı
05.Temmuz.2009, 22:52
Emana iyi olur sola da Guardado adı geçiyor
ForsakeN
06.Temmuz.2009, 02:42
bonservis alınmamış alınsa da ne alınacaktı ki zaten gitti o yeter
Belki de aldıkları için biz onlara para vermişizdir. :)
scar face
06.Temmuz.2009, 02:48
Josico bedavaya gitti galiba Batuhan...
Emana'yı bekliyoruz Emre,Emana,Mehmet Topuz,Özer çok iyi savaçşı ve teknik 4lü olur...
zemlinskis
06.Temmuz.2009, 02:53
Volkan Demirel B.Münih ve Genoa ile görüşüyor...Fenerde kalması zor gözüküyor artık
Universal
06.Temmuz.2009, 02:53
Josico bedavaya gitti galiba Batuhan...
Emana'yı bekliyoruz Emre,Emana,Mehmet Topuz,Özer çok iyi savaçşı ve teknik 4lü olur...
Bir yıllık sözleşmesi var, bedavaya nasıl gidiyor?
fthz
06.Temmuz.2009, 02:56
Bedel almayız gider, gitsinde nasıl giderse gitsin :D
scar face
06.Temmuz.2009, 02:58
Bir yıllık sözleşmesi var, bedavaya nasıl gidiyor?
Sözleşme karşılıklı olarak fesh edilirse bedava gidebilir...
Universal
06.Temmuz.2009, 02:59
Sözleşme karşılıklı olarak fesh edilirse bedava gidebilir...
Bir gün bizde şu transferden para kazanalım. :uzgun:
scar face
06.Temmuz.2009, 03:14
Josico'dan ne kadar kazanırdık ki...
GebzeLi1907
06.Temmuz.2009, 03:19
Josico ya kim ne para versin ki Adam elimizde kalmadı ona dua edelim bence Fenerbahçe transferde parada kazanıyor zamanı geldiğinde Okocha Balic Anelka.. Tuncay dan da kazanabilirdik ancak Aziz Yıldırım sıcak bakmadı Tuncay ın teklifine.. oyuncuları gönderirken daha doğru klupten ayrılırken oyuncular son yıllarda zaafiyet gösterdiğimiz doğru fakat Josico konusunda katılmayacağım o görüşe
E.Cartman
06.Temmuz.2009, 05:27
Ben Josico'nun ne mantıkla alındığını hala anlamış değilim adam geldiğinde sakattı toplamda kaç maç oynadı 7 maç mı neydi herhalde hadi Maldonado'yu alex önermiş bu Josico'yu kim önerdiyse fenere çok büyük ayıp etti... Fenerin zaten son 2 senedir Transfer politikası kötüydü bu sene Aykut Kocaman'ı sportif direktör yapmakla en iyisini yaptılar aynı zamanda transfer politikası da düzeldi mehmet topuz, bekir, özer akıllı transferlerdi. Ama ben Daum gibi sadece Lige odakLanan Avrupa'ya fazla kafa yormıyan bi adam değilde Avrupa'yLa Ligi aynı anda götürecek bi teknik direktör olmasını isterdim ama tabi ki Daum'un gelişiylede Lig daha da renklenebilir...
goosfraba
06.Temmuz.2009, 05:29
Josico transferi bir B planının olmayışının cezasıydı. O kadar Xabi Alonso ve Senna için uğraştılar ki B planı akıllarına gelmedi bile. Çareyi de Senna'nın yedeğinin yedeğini getirmekte buldular.
E.Cartman
06.Temmuz.2009, 05:33
Josico transferi bir B planının olmayışının cezasıydı. O kadar Xabi Alonso ve Senna için uğraştılar ki B planı akıllarına gelmedi bile. Çareyi de Senna'nın yedeğinin yedeğini getirmekte buldular.
Senna'ya çok güvendikleri için oldu o zaten herkes yaşından dolayı büyük ihtimalle gelir diyodu şimdi 34 oldu zaten o dönemde de gayette 11'de çıkıyodu bu hesaba katılmadı bence Xabi Alonso işi bence zaten hayaldi ne Liverpool bırakırdı nede Xabi Türkiye'ye geLirdi. İşte bende B planları olmadığı yüzünden transfer politikası kötü dedim ama Aykut Kocaman en doğru hamleydi... Fenerde işler düzelmeye başladı hadi hayırlısı herkes için.
sananes
06.Temmuz.2009, 05:44
emanayı alsınlar yayhu en iyi transfer o olur bu takıma
KaPaLı
06.Temmuz.2009, 12:14
Xabi Alonso işi bence zaten hayaldi ne Liverpool bırakırdı nede Xabi Türkiye'ye geLirdi.
Biraz hafızanı tara bakalım. Geçen sene Liverpool Xabi'yi satmak için herşeyi yaptı. Gareth Barry'i çok istiyodu Benitez. Fenerbahçe istedikleri parayıda verdi, Liverpool'la anlaştı ama Xabi takımdan ayrılmak istemedi.
Emana haberleyi geçiyo çok iyi transfer olur alırsak. Aurelio'yla beraber Betis'te çok iyi ikili olmuşlardı. Gelsin 2 futbolcu biri oynamazsa biri oynar.
Universal
06.Temmuz.2009, 15:36
Fenerbahçe, Roben için 10 milyon €'luk teklif yapmış. R.Madrid ise bu teklife sıcak bakıyor. Haydi hayırlısı. 25 yaşında müthiş bir ismi almış oluruz. Keşke PVH'de bu transfer için bize yardım etse, nede olsa Hollanda'lı. :)
Biraz hafızanı tara bakalım. Geçen sene Liverpool Xabi'yi satmak için herşeyi yaptı. Gareth Barry'i çok istiyodu Benitez. Fenerbahçe istedikleri parayıda verdi, Liverpool'la anlaştı ama Xabi takımdan ayrılmak istemedi.
Emana haberleyi geçiyo çok iyi transfer olur alırsak. Aurelio'yla beraber Betis'te çok iyi ikili olmuşlardı. Gelsin 2 futbolcu biri oynamazsa biri oynar.
Xabi, bana göre Aragones var diye gelmedi, onun nasıl bir teknik adam olduğunu biliyor. Takımı ne hallere getireceğini tahmin etti ve o yüzden gelmedi. Belki Zico kalsa gelebilirdi. Ama artık olmamış bir olayı konuşmaya gerek yok.
anilton
06.Temmuz.2009, 15:45
25'te olsa verir F.Bahçe farketmez,bu konuda sıkıntısı yok F.Bahçe'nin...
Robben Türkiye'ye gelir mi,onu konuşmak lazım.Robben daha genç ve şuanda hangi kulübe giderse gitsin 11 oynayacak bir oyuncudur.Şu aşamada Türkiye'ye getirmek neredeyse imkansız...
sananes
06.Temmuz.2009, 15:47
robben bize gelmez bence yani ronaldo robinho messi ve robben kanatlarda oynayabilen en iyi oyuncular şu an dünyada bunlardan birini türkiyeye getirmek imkansız
Universal
06.Temmuz.2009, 15:52
R.Madrid'in başkanı oyuncuyu istemiyor, bu büyük avantaj R.Madrid ile anlaşmak sorun değil, tek sorun oyuncu. Onu ikna etmek zor olacak. Şampiyonlr Liginde olsak iyi bir koz olabilirdi bizim için...
canavar20
06.Temmuz.2009, 15:57
Robben'i 20'ye,
Emana'yı 10'a,
Onyewu'yu bedavaya,
Aziz Yıldırım Avrupa'nın en iyi orta saha'larından birini kuracağını söylemişti, eğer bu transferlerler gerçekleşirse dediğini yapmış olur.
Ama çok zor.
HooijDonk07
06.Temmuz.2009, 16:32
Robben'i 20'ye,
Emana'yı 10'a,
Onyewu'yu bedavaya,
Aziz Yıldırım Avrupa'nın en iyi orta saha'larından birini kuracağını söylemişti, eğer bu transferlerler gerçekleşirse dediğini yapmış olur.
Ama çok zor.
Onyewu gelir Emana'da gelir ama Robben bence B.Munih'e gider gibi Ribery'i alırken takas filanda kullanılabilir Ama hayal değil.
scar face
06.Temmuz.2009, 17:22
Robben işi imkansız ötesi...Gerçekçi olmak lazım...
tarikko
06.Temmuz.2009, 17:27
Robben :) Çok zor maalesef ...
Sekopej
06.Temmuz.2009, 17:29
Daum Volkan'ı istemiyor söylentilerine son noktayı koydu. Volkan imzayı attığı an benim birinci kalecimdir dedi. Şu anda sadece Volkan'ın imza atmasını bekliyoruz ve kale için 'B Planı' gündemimizde yok dedi.
Ayrıca Güiza için de, onu isteyen takımlar var ama önümüzdeki sezon da kadromuzda olacak dedi.
Yabancı transferleri Almanya kampına katılırlar diye düşünüyorum. Takım 1 hafta daha İstanbul'da, kamp başlamadan yabancı transferler çözülür, Güiza da izinden dönüp idmanlara başlar umarım.
E.Cartman
06.Temmuz.2009, 17:38
Bence Robben asLında Fenere geLir ama tek sorun Fenerin Türk takımı oLması böyLe oyuncuLar Türkiye'yi pek vitrin oLarak görmüyoLar geLirse Müthiş oLur emana'nın geLmesi orta sahada ki doldurulamayan Mehmet Aurelio'yu unutturrur Onyewuy'La da Real Madrid ilgileniyor diye haber çıktı ama ne kadar doğru bilemem...
Raten
06.Temmuz.2009, 19:12
Robben çok zor, alınırsa zaten forma satışlarından çıkar parası.Real Madrid satmayı göze koyduysa teklife bakar sadece önemli olan oyuncuyu ikna edebilmek.Emana olur umarım.
Alicanfmfan
06.Temmuz.2009, 19:24
10 Milyon Euro'ya Robben mi , imkansız :)
GebzeLi1907
06.Temmuz.2009, 19:27
Robben'e de yıllık 10 milyon verirsen belki ikna olu Türkiye ye gelmeye (:
Ne işi var Türkiye de Robben'in imkansız bi transfer bence
TR.CaPTaiN
06.Temmuz.2009, 19:36
LigRadyo´daki transfer programında Fenerbahçe´li program yapımcısı Yetkin Etkin Fenerbahçe yönetimi büyük bir hazırlık içerisinde ancak yönetimin tek hedefi hiç bir ismin yönetim harici kimseler tarafından bilinmemesi dedi.Ve bu geçen yılların aksine inanılmaz gizli bir şekilde yürütülüyor.Benim aldığım haberlere göre bu hafta içi büyük transferler yapılacak dedi.
06.Temmuz.2009, 19:43
fenerbahce yada galatasaray besiktas falan avrupada daha büyük bi ligde olsalar almanya dahil robben gibi oyuncuları getirebiliriz bence ama burası türkiye eurosport vermiyo maclarımızı kimse vermiyo aslında sampiyonlar ligide yok elimizde koz olarak ve bu adam realden ayrılacak en kötü ihtimalle city ayarında takımlara gider
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Temmuz.2009, 20:00
"24 saat içinde kaleci bulabiliriz"
Fenerbahçe'de günlerdir süren transfer belirsizliğine Teknik Direktör Daum açıklık getirdi.
Alman hoca bugünkü antrenman sonrası düzenlediği mini basın toplantısında transferde acelerinin olmadığını ve takıma maksimum faydayı sağlayacak isimleri kadrolarına katacaklarını açıkladı.
Kaleci Volkan Demirel'in kendisi için çok önemli bir oyuncu olduğunu ve takımda kalmasını arzuladığını ifade eden Daum, ancak anlaşma sağlanamaması halinde 24 saat içinde kaleci bulabilecekleri iddiasında bulundu.
Yeni sezon hazırlıklarının beklediğinden de iyi gittiğini belirten Daum, takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını söyledi.
Daum Alex'in hazırlıklara geç gelmesine rağmen iyi durumda olduğunu ifade ederken, bu nedenle Brezilyalı oyuncuyu çift kalede oynattığını açıkladı.
Alex ile ilgili bu açıklamaları yapan Alman hocanın antrenman öncesi tüm oyuncularla tek tek tokalaşırken, Alex'in elini sıkışmaması dikkatlerden kaçmadı.
Çalışma öncesi yardımcı antrenör Roland Koch ise çalışma öncesi Alex'e alkışlı hoşgeldin partisi düzenledi.
Kaynak: LigTv
Sekopej
06.Temmuz.2009, 20:07
Ayıp ama, başlık yapılması gereken cümle Volkan benim birinci kalecimdir, sözleşmeyi imzaladığı an kale onundur lafı olmalıdır.
Haberi gören sanki Volkan olsa da olur olmasa da olur, ben yerine adam bulurum gibi olmuş ki Daum'un öyle demek istmedi.
sananes
06.Temmuz.2009, 20:10
türk medyası işte hedef kargaşa çıkartmak hep.Volkan olmayacaksa serkan kırıntılıyı almalıyız bence
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
06.Temmuz.2009, 20:15
Ayıp ama, başlık yapılması gereken cümle Volkan benim birinci kalecimdir, sözleşmeyi imzaladığı an kale onundur lafı olmalıdır.
Haberi gören sanki Volkan olsa da olur olmasa da olur, ben yerine adam bulurum gibi olmuş ki Daum'un öyle demek istmedi.
Serkan Abi sanki haberi ben yapmışım gibi başlığa sallıyorsun,kırılıyorum ama :D
barahir
06.Temmuz.2009, 20:15
Serkan Fenerbahçe'de oynayacak kapasitede bi futbolcu değil.. Özellikle de ayağı çok kötü..
Sekopej
06.Temmuz.2009, 20:18
Serkan Abi sanki haberi ben yapmışım gibi başlığa sallıyorsun,kırılıyorum ama :D
Yok ben Lig TV'ye sallıyorum, seninle alakası yok.:D
Volkan kalacak muhtemelen ama kalmazsa da yerine mutlaka yabancı gelecektir.
GebzeLi1907
06.Temmuz.2009, 20:19
Volkan giderse kaleye yabancı geçer ve bi yabancı hakkını kalede kullanmak çok saçma olur
Yerli yok kalede Volkan'ın yerini doldurabilecek kapasitede
Volkan'la bi an önce anlaşılsa da rahatlasak..
Hala daha anlaşılamaması can sıkmıyor değil
TR.CaPTaiN
06.Temmuz.2009, 23:12
İngiliz ekibi Manchester City, İspanyol golcü Daniel Guiza için Fenerbahçe'nin kapısını büyük bir teklifle çalacak.
Katalan ekibi Barcelona'nın golcüsü Samuel Eto'o ile anlaşamayan İngiliz ekibi rotasını Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Daniel Guiza'ya çevirdi. Eto'o'nun İngiliz ekibinden haftalık 230 bin Euro ve imzalama bedeli olarak 14,5 milyon Euro istemesi yüzünden transferden vazgeçen City, Fenerbahçe'de umduğunu bulamayan İspanyol golcü için temaslara başladı.
The People'da yer alan habere göre Manchester City'nin Fenerbahçe'ye 14 milyon Euro'luk teklifle geleceği iddia edildi. Ek olarak Zenit ve Atletico Madrid'in de bu süreci takip ettiği söylenmekte.
İşte people.co.uk'da yer alan haber:
http://img18.imageshack.us/img18/8249/47787995.jpg (http://img18.imageshack.us/i/47787995.jpg/)
İnternetspor
DenizlispoR
06.Temmuz.2009, 23:46
Güizayı çabuk satalım :n:.
Addolorato
06.Temmuz.2009, 23:59
Haber'in başlıgı Eto'o olmazsa Hughes Güiza'ya dönebilir. Vazgeçtigi falan yok Eto'o'dan yani şu an için boşuna heveslenmeyin (:
Universal
07.Temmuz.2009, 00:02
Fenebahçe'de yabancı kaleci istemiyorum. V.Babacan bir kaç maç üst üste oynadğı zaman mükemmel bir oyuncu olacak. Yeni bi kaleciye ihtiyacımız yok. Volkan Demirel'de Fenerbahçe'de ilk oynadığı zaman V.Babacan'dan farkı yoktu.
Güiza'yı yönetim satmaz. Çünkü; bu yıl eğer ligde 20 golü geçer Avrupa Kupalarında da yeteli sayıda gol atarsa 20 milyon €'ya satabiliriz. Ölüsün 14 milyon € teklif ettiklerine göre...
KaF KeF
07.Temmuz.2009, 00:08
Haber'in başlıgı Eto'o olmazsa Hughes Güiza'ya dönebilir. Vazgeçtigi falan yok Eto'o'dan yani şu an için boşuna heveslenmeyin (:
iyiki söyledin,bizde heveslenmiştik..
nerazzuri
07.Temmuz.2009, 03:38
Drenthe'den vazgeçtiler
Fioretina’nın Marchionni transferinden sonra Real Madrid’den Royston Drenthe’yi kadrosuna katmaktan vazgeçtiği ifade edildi. Franco Semioli ya da Mario Santana’nın Fiorentina’dan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Kaynak: goal.com
TR.CaPTaiN
07.Temmuz.2009, 03:41
Fenerbahçe Volkan'la yeniledi
Fenerbahçe, kalecisi Volkan Demirel'le uzun süren görüşmeler sonucunda anlaşmaya vardı. Milli file bekçisi, kendisini 4 yıl daha sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
Fenerbahçe'de bir süredir gündemi meşgul eden Volkan Demirel sorunu çözüldü.
Sarı-lacivertli kulüple sözleşmesi biten milli kaleciyle, yaklaşık 1 aydır süren görüşmeler sonuç verdi. Akşam saatlerinde menajeri Erdinç Şehit'le birlikte kulübe gelen Demirel, yöneticilerle anlaşma sağladı.
Kendisini 4 yıl daha Fenerbahçe'ye bağlayan sözleşmenin altına imza atan Volkan için, Avrupa'nın çeşitli kulüplerinden de teklifler vardı.
Ntvspor
anilton
07.Temmuz.2009, 03:42
Volkan 4 yıllık yeni sözleşme imzalamış...
tarikko
07.Temmuz.2009, 03:44
Hayırlı olsun iyi bir gelişme oldu bu..
Universal
07.Temmuz.2009, 03:46
Sonunda 4 yıllık güzel bir sözleşme... Uyanık çıktı, fazladan 1 hafta tatil yaptı.
scar face
07.Temmuz.2009, 03:48
Hele şükür:)
Sonunda imzaladı...
Sekopej
07.Temmuz.2009, 03:48
Volkan zaten sözleşmeyi imzalayacaktı, para sorunu olduğunu da sanmıyorum, son attığı imzada boş sözleşmeyi imzalayıp, ücreti siz belirleyin diyen bir oyuncu şimdi de parayı sorun yapmazdı.
Daum, istemediği yönde çıkan haberleri yalanladı, Aziz Yıldırım da hakettiği parayı vermiştir.
Şimdi sadece 2 transfer bekliyoruz. Orta sahaya ve defansa 2 yabancı. Belki defans yerine sol kanada da biri olabilir.
scar face
07.Temmuz.2009, 03:50
Hatırlarsanız ligin son haftasında Güiza'nın attığı golle 4.olmustuk sahanın sonuna kadar kosmustu aslında kalacağını anlamıstım :p
Alicanfmfan
07.Temmuz.2009, 03:50
Hayırlı olsun Fener camiasına :)
Universal
07.Temmuz.2009, 03:51
Volkan zaten sözleşmeyi imzalayacaktı, para sorunu olduğunu da sanmıyorum, son attığı imzada boş sözleşmeyi imzalayıp, ücreti siz belirleyin diyen bir oyuncu şimdi de parayı sorun yapmazdı.
Daum, istemediği yönde çıkan haberleri yalanladı, Aziz Yıldırım da hakettiği parayı vermiştir.
Şimdi sadece 2 transfer bekliyoruz. Orta sahaya ve defansa 2 yabancı. Belki defans yerine sol kanada da biri olabilir.
Bence defansa yabancıya gerek yok. Sol açık ve ön libero alırsak transfer güzel olur. Stoperlerimiz bana göre yeterlidir.
sananes
07.Temmuz.2009, 03:52
josico ile maldonado gitti 2 yabancı hakkımız var eduda giderse 3 olur bu yani bi stoper bi orta saha bide kanat alınabilir.tabi bilinmiyo belki mehmet yada özeri solda oynatacak hazırlık maclarıyla belli olur ancak neler düşündügü
Universal
07.Temmuz.2009, 03:55
Herşeyden önce bir ortasaha alalımda. :D Sonra geri kalan yabancı düşünülür. :D
josico ile maldonado gitti 2 yabancı hakkımız var eduda giderse 3 olur bu yani bi stoper bi orta saha bide kanat alınabilir.tabi bilinmiyo belki mehmet yada özeri solda oynatacak hazırlık maclarıyla belli olur ancak neler düşündügü
Josico, Maldonado ve Lugano gitti, Bilica geldi, şuan iki hakkımız var. Lugano kalırsa bir olacak. Ama bu saatten sonra kalacağına hiç inanmıyorum. River Plate gidecektir.
Varonil
07.Temmuz.2009, 03:55
Volkan 7 yıl önce gelmişti,bundan sonra sözleşmesi bittiğinde Fenerbahçe'de 11 yılı doldurmuş olacak ve belki de Engin,Rüştü gibi kalecilerin yanında Fenerbahçe'nin tarihine geçecek.En doğru olanı yaptı.Biz onun Fenerbahçeliliğini çok seviyoruz.İyi kaldı,iyi ki 4 yıl daha Fenerbahçe'de.
Edu'nun çok önemli bir sakatlığı yoksa çabuk toparlanacağını düşünüyorum,fakat bu sezon ne kadar faydalı olur tartışılr yönetim ve teknik heyetin bu konudaki kararı nedir merak ediyorum.
Poulsen ve Emana isimleri geçiyor.Emana'yı almamız daha uygun olabilir.. Bir de yabancı sol kanat aldık mı tamamdır transfer :)
Sekopej
07.Temmuz.2009, 03:59
Lugano defteri kapandı, Aziz Yıldırım onunla bir bağımız kalmadı açıklamasını yapmıştı çok önceden. Daum'un Önder'i de tuttuğunu düşünürsek, Edu kalırsa defansa takviye olmaz doğru. Bekir de oynadığında sırıtmayacak bir oyuncu.
2 transfer daha bekliyoruz sadece. Sercan'ı da alabilseydik gelecek 2 yabancı ile birlikte bol alternatifli, güçlü bir kadromuz olacaktı. Yerli forvet transferi de yapılabilir 1 tane diye düşünüyorum.
Universal
07.Temmuz.2009, 04:00
http://www.youtube.com/watch?v=BCpBlK2gI2k
Bu oyuncu gelse çok güzel olur. Ortasahadan topu alp oyuncuya verdikten sonra topu tekrar almak için ileriye gidecek koşacak bir oyuncu lazım. Poulsen'den çok daha iyi.
tarikko
07.Temmuz.2009, 04:03
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam Emana geçen sezon 11 golle Betis'in en fazla
Bu gazla Emana transferini de bitirelim bu gece :D
KaPaLı
07.Temmuz.2009, 11:49
Maxi Rodriguez'i alacak yönetim görün. Atletico Madrid transfer yapmak için Maxi - Reyes'i gözden çıkardı. Edu büyük ihtimalle yollanır + 3 hakkımız olur. Defans - Defansif Ortasaha - Sol Açık alırız.
TR.CaPTaiN
07.Temmuz.2009, 13:58
Vargas'tan F.Bahçe'ye mesaj!
Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Perulu sol kanat oyuncusu Juan Manuel Vargas, ülkesinde spor gazetesi El Bocon'a verdiği röportajda Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı.
Halen İtalya Serie A takımlarından Fiorentina'nın oyuncusu olduğunu ifade eden Vargas, kulübünün Fenerbahçe ile transferi konusunda görüştüğünü söyledi. Mor Menekşelerde mutlu olduğunu belirten Perulu oyuncu, "Ancak ekonomik gerçekler, bu konuda belirleyici olacaktır. Türkiye'de iyi bir seyirci atmosferinde oynamak ve profesyonel anlamda gelişim göstermek önemli bir olay. Bunları bilerek Fenerbahçe'nin teklifine son derece sıcak yaklaştım" dedi.
PERU'NUN ROBERTO CARLOS'U
Kariyeri boyunca Roberto Carlos'a benzetildiğini hatırlatan Vargas "Roberto Carlos, Dünya Kupası ve daha birçok büyük başarı kazanmış bir oyuncu. Fiorentina'ya geldiğimde hep onun gibi bir futbolcu olmayı hedeflemiştim. Ama şu ana kadar büyük bir başarı kazanamadım!" diye konuştu.
Transferi konusunda Fiorentina Teknik Direktörü Cesare Prandelli ile görüştüğünü söyleyen 26 yaşındaki oyuncu, "Onunla sezon öncesi durumu da değerlendirdik. Şu an için tatildeyim. Birkaç gün içerisinde Fiorentina'nın kampına katılacağım. Transfer durumum bu tarihten sonra net bir şekilde sonuçlanacak" sözlerini sarf etti.
TÜRKİYE LİGİ ÇOK ÇEKİŞMELİ
Vargas, Türkiye ligini iyi tanıdığını da belirterek şöyle konuştu: "Fenerbahçe'ye gitmem, benim kariyerimde ileri bir adım olur. Çünkü Türkiye ligi oldukça çekişmeli. Hem Fenerbahçe'de hem de diğer takımlarda tanınmış futbolcular forma giyiyor. Fenerbahçe bu ülkenin büyük bir takımı. Ama şu an halen Fiorentina'nın futbolcusuyum. Bu nedenle daha fazla yorum yapmak istemiyorum."
Sabah
Normalde Sabah, Hürriyet, Milliyet, Fotomaç, Fanatik gibi gazetelerin haberlerine inanıp koymam. Ama dün İtalyan bir sitede Vargas haberi vardı ve taraftar forumlarında çevirisi yapılmıştı. Birkaç yer dışında haber buna yakındı.
tarikko
07.Temmuz.2009, 14:14
Evet bu röportajı dün gördüm doğru.Vargas açık kapı bırakmış bize ama Drenthe'yi almadı Fiorentina yine de bu transferde
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şansımız var bence..
tarikko
07.Temmuz.2009, 14:44
Bugünlerde Las Palmas'la transfer görüşmelerinde bulunan Fenerbahçe'nin deneyimli İspanyol oyuncusu Josico, üç aydır alacakları ödenmediği gerekçesiyle FIFA'ya başvurdu. Josico, "Sözleşmemi feshetmek için benden para istiyorlar. Ama onlar bana üç aydır ödeme yapmadı" diye konuştu.
Fenerbahçe'yle olan sözleşmesini feshetmeye çalışan ancak bunda istediği sonucu alamayan Josico, sarı-lacivertli kulüpten üç aydır para alamadığı gerekçesiyle FIFA'ya başvurdu. Tıpkı Ribery olayında olduğu gibi FIFA tarafından sözleşmesinin feshedilmesini bekleyen Josico, bu konuyla ilgili pürüzlerinden ortan kalkmasıyla birlikte Las Palmas'a katılacak.
Fenerbahçe yönetimiyle anlaşmanın yolu olmadığını belirten Josico, Canarias7 adlı gazeteye şunları aktardı:
"Fenerbahçe'yle bir çok kez görüştüm ama sözleşmemi feshetmeye yanaşmadılar. Kulüple anlaşabilmem bundan sonra imkansız görünüyor. Ben de üç aydır alacaklarım ödenmediği için FIFA'ya başvurdum. Şimdilik sakinliğimi koruyorum; çünkü haklı olduğuma inanıyorum. Bana geçtiğimiz sezondan borçları var; ama onlar sözleşmemi feshetmek için kalan yılların parasını benden istiyorlar."
Goal
:n:
BeeTLeJuiCe
07.Temmuz.2009, 14:48
Josico gitmesin, parası neyse verelim futbolu bizde bıraksın.
Böyle bir futbolcu kaçarsa yazıklar olsun.
"Tıpkı Ribery olayında olduğu gibi FIFA tarafından sözleşmesinin feshedilmesini bekleyen Josico, bu konuyla ilgili pürüzlerinden ortan kalkmasıyla birlikte Las Palmas'a katılacak."
Öyle bir denmişki, Fenerbahçe kalmasını, Josico gitmeyi istiyor :)
sananes
07.Temmuz.2009, 15:33
bizim bu sezon futbolculara ödeme yapmama gec ödeme gibi haberlerimiz sıkca çıktı ne yapıyo yönetim akılları sıra oyuncuları ceza mı veriyo acaba
TuNdRaLoWeR
07.Temmuz.2009, 16:15
Josico'yu ben bir ŞL maçında gördüm adam girdi 7 dakika oynadı sakatlandı sonra daha göremedim.Dedim heralde rahmetli felan oldu adamın yüzünü gören cennetlik mübarek.
Sercan'ın geleceğini zannetmiyorum.Başkanları satmayacağını söyledi ayriyetten Yurt Dışına satacaklarını da söyledi.Ha Aziz Başkan bu ne yapacağı belli olmaz gene de alırsa hiç şaşırmam valla.
Gündemimizin başında Emana varmış ve bu ciddi ciddi bir çok kaynakta yazmakta, antu'da da konuşuluyordu, Emana gelirse diğer tüm transferlerden çok daha mükemmel bir transfer olur kesinlikle.
titates1
07.Temmuz.2009, 16:23
emana gelirse bence alex hemen postalanmalı ve ayriyetten bir ön libero alınmalı o da rolfes olmalı belki çok para harcanmış olur ama cidden avrupa ligini de türkiyeyi de sallarız..
Since-1907
07.Temmuz.2009, 16:36
emana gelirse bence alex hemen postalanmalı ve ayriyetten bir ön libero alınmalı o da rolfes olmalı belki çok para harcanmış olur ama cidden avrupa ligini de türkiyeyi de sallarız..
Allah çarpar adamı :)
Alex'in bu takıma yaptıkları ortada takımda kredisi en yüksek oyuncu.Alex öyle 2 dk da yollanılacak oyuncu değil.Böyle oyuncu zor bulunur.Her zaman diyorum bu takımda kadroda önce Alex yazılmalı daha sonra diğer oyuncular ..
titates1
07.Temmuz.2009, 16:42
değişen futbolda Alex'in yeri yok , hizmetlerinden dolayı teşekkür eder , kimseyi üzmeden kırmadan yollarsın ben de seviyorum , çok yetenekli ve inanılmaz katkı sağladı ama bir takımın sistemi bir oyuncuya göre kuruluyorsa orda sorun vardır oyuncular sisteme uyar sistem oyuncuya değil ... bana kalırsa o oyuncular alınmadan bile yollanabilir alex..
TuNdRaLoWeR
07.Temmuz.2009, 16:43
Yok ya Alex kalsın Alex'siz Fenerbahçe'yi kaldıramaz bünyem:) Alex takımın beyni ya Alex yokken varlık gösteremiyoruz açıkçası.İBB maçında bunu görmüştük ilk yarıda.Belki Alex yaşlandı ama ben hâla Alex'i baya seviyorum ve onun yeteneklerini hala aynı seviyede görüyorum.
Emana gelirse zaten dediğim gibi yılın bombası asıl Emana olur.Appiah'ın daha gelişmiş versiyonu Emana.
Rolfes felan gelebilir Daum Almanya'dan getirir heralde birilerini.Yalnız defans göbekte sorun yaşamazsak iyidir ya.Bilica felan inşallah başarılı olurlar.
titates1
07.Temmuz.2009, 16:44
Bence bilica da bekir de çok kaliteli oyuncular şans verilirse oynatılırlarsa ikisi de çok başarılı olurlar..edu yollansın tabi =)
Since-1907
07.Temmuz.2009, 16:46
Oyunu Alex'e göre kurarsan ciddi sorunlar yaşarsın.Fakat Alex oyunun bir parçası olmalı kendi bölgesinde oynarsa takıma neler vereceğini herkes biliyor.Geçmiş yıllardaki tek sorun kadro geniş olmadığı için Alex'in yaptıklarını yapacak bir oyuncu daha yoktu şimdi o görevi yeri geldiğinde Özer'de üstlenebilecek..
Geçen kötü sezonda bile en iyilerden biriydi Alex oynadığı zamanlarda.
Selman Ozturk
07.Temmuz.2009, 16:47
değişen futbolda Alex'in yeri yok , hizmetlerinden dolayı teşekkür eder , kimseyi üzmeden kırmadan yollarsın ben de seviyorum , çok yetenekli ve inanılmaz katkı sağladı ama bir takımın sistemi bir oyuncuya göre kuruluyorsa orda sorun vardır oyuncular sisteme uyar sistem oyuncuya değil ... bana kalırsa o oyuncular alınmadan bile yollanabilir alex..
Futbol değişebilir ama her teknik direktörün sistemi bakidir. Belki Rİjkaard'ın sisteminde Alex'e yer yok ama Daum'un sisteminde Alex tipinde oyunu yönetecek bir maestroya her zaman ihtiyaç var. Daum'un sistemi Alex gibi koşmayan bir oyuncuyu kaldırabilir.Açıklarını kapatabilir. Ama bu koşmayan oyuncu sayısı 2 ya da 3 olursa o zaman sistem tökezler. Daum da bunu düşünüyor ve Alex'i her zaman ön planda tutuyor. Gelecek yıl Fenerbahçe'nin çıkışta olan isimlerinden biri Alex olacaktır...
titates1
07.Temmuz.2009, 16:55
Alex tipinde oyunu yönetecek bir maestroya her zaman ihtiyaç var ama bu artık Alex olmasın diyorum bende , bu saatten sonra alexe mücadele et koş adama bas diyemezsin onun için emana tipi bir oyuncu alınabilir ... ki eminim çok daha yararlı olur ..
Selman Ozturk
07.Temmuz.2009, 16:59
Alex tipinde oyunu yönetecek bir maestroya her zaman ihtiyaç var ama bu artık Alex olmasın diyorum bende , bu saatten sonra alexe mücadele et koş adama bas diyemezsin onun için emana tipi bir oyuncu alınabilir ... ki eminim çok daha yararlı olur ..
Fikir ayrılığımız var bu konuda. Bir Emana hiçbir zaman Alex olamaz. Koşar,pres yapar, boğar ama Alex kadar oyun zekası olmadığından Alex gibi yönetemez. Emana Alex'in arkasında yani orta sahanın göbeğinde çok iyi maçlar çıkarır. Daum'un sistemi Alex için biçilmiş kaftan. Ve o bölgede, o görev için şu an Alex'ten daha iyisini getirmek çok zor.
Dipnot: Ben de Alex'in oyun yapısını beğenmiyorum. Ancak Daum'un taktik anlayışında Alex'e fazlasıyla ihtiyaç var...
titates1
07.Temmuz.2009, 17:04
Neyse sende haklısın , emana tabikide alex kadar teknik değil ama daha iyileri getirilebilir en son demek istediğim , yani takımımızın buna gücü var =) varken de niye getirmesin .. ama haklısın daum ısrar ederse istediği kadar gücümüz olsun ki yönetim de sözleşme yenilemiş zaten ...
enforcer
07.Temmuz.2009, 20:28
onyewu milan ile anlaşmış...
tarikko
08.Temmuz.2009, 00:36
Vatan Gazetesi'nde 7 Temmuz 2009 tarihinde yayınlanan, 'Yıldırım'dan Arda'ya 43 Milyon TL' başlıklı haber tümüyle yalandır. Milli Oyuncu Arda Turan'ın, Kulübümüze transferine ilişkin, daha önce yapılan teklifin dışında herhangi bir çalışmamız bulunmamaktadır. Vatan Gazetesi bu yönde asılsız haberler yapmaya devam etmektedir.
Kamuoyuna duyurulur,
Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı
Fenerbahce.org
HooijDonk07
08.Temmuz.2009, 00:56
onyewu milan ile anlaşmış...
Geçen günde ManCity :D
nerazzuri
08.Temmuz.2009, 01:26
Geçen günde ManCity :D
Bu sefer resmi :) Kesin olarak Milan'da.
enforcer
08.Temmuz.2009, 01:48
resmi sitede açıklama yapılmış :( yazık oldu yav adama kanım ısınmıştı ve açıkçası kendi oyuncumuz gözüyle bakıyordum...
deniz.91
08.Temmuz.2009, 01:50
Fener Onyewuda erken davranmalıydı Luganonun yerini doldurabilecek bir isimdi
ogcj_me
08.Temmuz.2009, 04:06
abicim can arat bile oynasa razıyım yeterki şu ön liberoya sağlam bi adam alınsın . hala transfer yok o bölgede :S
tarikko
08.Temmuz.2009, 04:10
abicim can arat bile oynasa razıyım yeterki şu ön liberoya sağlam bi adam alınsın . hala transfer yok o bölgede :S
Can Arat İBB'de artık oynayamaz :)
Universal
08.Temmuz.2009, 04:12
Can Arat'ı halı sahada yaptığım takıma almam.
Varonil
08.Temmuz.2009, 05:29
Öncelik ortasaha transferinde olmalı şu anda.Emana ismi geçiyor basında,umarım Emana'yı transfer ederiz.Aurelio'nun yokluğunu fazlasıyla doldurabilecek bir oyuncu kesinlikle.Şartlar biraz zorlanabilirse bir sol kanat ve stoper transferi (Edu'nun durumuna bağlı) yapılabilir.Sol kanat için Vargas'ı da alırsak tadından yenmez :D
ForsakeN
08.Temmuz.2009, 15:31
F.Bahçe'nin transfer listesi!
Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte Tukcell Süper Lig takımları kadrolarını güçlendirmek için hummalı bir çalışmaya başladı. Transferde her sene olduğu gibi tüm gözler Fenerbahçe'nin üzerine çevrildi.
Ortega'dan bu yana her yaz transfer döneminde Avrupa'dan en az bir yıldızı kadrosuna katan Fenerbahçe, bu yaz dönemdinde genellikle yurt içindeki yıldız isimlere yöneldi. Mehmet Topuz, Özer Hurmacı ve Sivasspor'da çok başarılı bir sezon geçirmiş olan Fabio Bilica transfer edilirken, Sarı-Lacivertlilere gönül verenler şimdi de süper bir yabancı yıldız bekleyişine girdiler.
Yabancı oyuncu bakımından hemem hemen her gün Fenerbahçe'ye bir transfer yapan Türk spor basınından sizler için bugüne kadar adı Fenerbahçe ile anılan yabancı oyuncuları listeledik.
Fenerbahçe'nin Transfer Listesi:
1- Samuel Eto'o
2- Ronaldinho
3- Kanoute
4- Luis Fabiano
5- Poulsen
6- Tranquillo Barnetta
7- Onyewu (Milan'la anlaştı)
8- Keirrison
9- Mudingayi
10- Vargas
11- Emana
12- Ibson
13- Jose Antonio Reyes
14- Ruud Van Nistelrooy
15- Arjen Robben
16- Xabi Alonso
17- Grafite
18- Edin Dzeko
19- Roberto Sosa
20- John Carew
21- Iaquinta
22- Ricardo Carvalho
23- Deco
24- Mahamadou Diarra
25- Clarence Seedorf
26- Drenthe
27 Joao Moutinho
28- Lucio
29- Luizao
30- Naldo
31- Nemanja Pejcinovic
32- Patrick Vieira
33- Pedro Gromel
34- Rene Adler
35- Robinho
36- Simplicio
Kaynak : Sporx.com
King_91
08.Temmuz.2009, 15:42
biz demiştik derler bi de bunlardan biri olursa
tarikko
08.Temmuz.2009, 16:02
Hakan Şükür az önce Ntvspor'a bağlandı ve Shevcenko'nun Fenerbahçe hakkında kendisine sorular sorduğunu söyledi.Maddi gücünü falan sormuş.Kazakistandaki bir stad açılışında sormuş bu soruları.
Selman Ozturk
08.Temmuz.2009, 16:04
Hakan Şükür az önce Ntvspor'a bağlandı ve Shevcenko'nun Fenerbahçe hakkında kendisine sorular sorduğunu söyledi.Maddi gücünü falan sormuş.Kazakistandaki bir stad açılışında sormuş bu soruları.
Bu transferin gerçekleşebileceğine inanıyorum. Ancak forvetten önce bir defansif orta saha oyuncusu katmalı kadrosuna Fenerbahçe...
tarikko
08.Temmuz.2009, 16:06
Bu transferin gerçekleşebileceğine inanıyorum. Ancak forvetten önce bir defansif orta saha oyuncusu katmalı kadrosuna Fenerbahçe...
Doğru söylüyorsun abi en önce kesinlikle ön libero lazım bize..
KaPaLı
08.Temmuz.2009, 16:06
Shevchenko'yu almaz yönetim. Artık eski gücünü kaybetti. Zaten hazırda Gûiza - Semih var bunlara yedek olacak Furkan'da var kadroda. Milandan bir Defansif ortasaha alırız belki :p
Since-1907
08.Temmuz.2009, 16:08
Daum'un 4-3-1-2 oynayacağı söyleniyor.Bu sistem de sol açığın alınması şart değil forvet alınabilir fakat Schevchenko olmaz umarım bu forvet.
Homer J.S
08.Temmuz.2009, 16:10
Şevşenko gelsin çok istiyorum. :zuhaha
KaPaLı
08.Temmuz.2009, 16:13
Daum'un 4-3-1-2 oynayacağı söyleniyor.Bu sistem de sol açığın alınması şart değil forvet alınabilir fakat Schevchenko olmaz umarım bu forvet.
Mert zaten böyle oynayacaksa bile savaşçı ortasaha lazım takıma. Guiza - Semih birlikte oynadığında etkili olduklarını gördük. Forvet'e gerek yok şu anda takıma. İbrahim Yay - Furkan var yedek.
tarikko
08.Temmuz.2009, 16:14
Sheva gelirse Guiza'nın gideceğini düşünüyorum ben ama umarım Guiza kalır takımda.
Since-1907
08.Temmuz.2009, 16:18
4-3-1-2 de 3 lü orta saha Mehmet Topuz - Yabancı - Emre şeklinde olabilir o yüzden sol açık şart değil diyorum ama çift forvette 2 sinden biri sakatlanırsa özellikle de Avrupa maçlarında İbrahim Yay-Furkan yeterli olmayabilir.Eğer sistem böyle olacaksa forvet şart.Bu forvet yerlimi olur yabancımı olur bilemem...
KaPaLı
08.Temmuz.2009, 16:22
Zaten Deivid'te forvet oyuncusu onu biz ortasaha yaptık. Gerektiğinde oda oynar. O Ortasahayla oynayacak zaten büyük ihtimalle ama yönetim şu anda forvet arayışında değil. Daum Deivid'ten forvet yapar.
TR.CaPTaiN
08.Temmuz.2009, 16:31
Shevchenko son zamanlarda formsuz olsa da kalitesi bellidir. Zaten Shevchenko son zamanlarda formsuz olmasa ne Fenerbahçe'yi ne de Türkiye'yi kimseye sormazdı. Çünkü tatil harici Türkiye'ye gelmeyi düşünmezdi.
Güiza'nın kalitesine, yeteneğine güveniyorum ama son yaptığı açıklamalardan sonra takımda tutulmaması gerektiğine inanıyorum. Gitmek isteyen oyuncu kim olursa olsun zarar edilmeden satılmalıdır. Geçen sezon Alex'in Güiza'ya hazırladığı pozisyonları aklıma getiriyorum, bunları Shevchenko'ya hazırlamış olsa neler olabileceğini hayal ediyorum. Shevchenko'nun 2 sezonluk da olsa çok iş yapabileceğini düşünüyorum. Diğer açıdan yaklaşırsak; Shevchenko gibi bir isimle dünyanın birçok yerinde gerek Fenerbahçe'nin gerekse Türkiye'nin müthiş reklamı yapılmış olacak. Bazı oyuncuların Türkiye'ye gelirken aklında 3 soru işareti varsa Carlos'la bu işaretler 2'ye düşmüştür, Sheva ile 1'e düşebilir.
enforcer
08.Temmuz.2009, 16:35
Shevchenko son zamanlarda formsuz olsa da kalitesi bellidir. Zaten Shevchenko son zamanlarda formsuz olmasa ne Fenerbahçe'yi ne de Türkiye'yi kimseye sormazdı. Çünkü tatil harici Türkiye'ye gelmeyi düşünmezdi.
Güiza'nın kalitesine, yeteneğine güveniyorum ama son yaptığı açıklamalardan sonra takımda tutulmaması gerektiğine inanıyorum. Gitmek isteyen oyuncu kim olursa olsun zarar edilmeden satılmalıdır. Geçen sezon Alex'in Güiza'ya hazırladığı pozisyonları aklıma getiriyorum, bunları Shevchenko'ya hazırlamış olsa neler olabileceğini hayal ediyorum. Shevchenko'nun 2 sezonluk da olsa çok iş yapabileceğini düşünüyorum. Diğer açıdan yaklaşırsak; Shevchenko gibi bir isimle dünyanın birçok yerinde gerek Fenerbahçe'nin gerekse Türkiye'nin müthiş reklamı yapılmış olacak. Bazı oyuncuların Türkiye'ye gelirken aklında 3 soru işareti varsa Carlos'la bu işaretler 2'ye düşmüştür, Sheva ile 1'e düşebilir.
bunların yanısıra şuan avrupa ligi + tsl için sheva iyidir önümüzdeki sezon şampiyon olmayı becerirsek şl kozu ile çok daha kaliteli isimler alabiliriz, eğer bu sezon şl mücadele edecek olsaydık belki de bize hayal olan isimleri görebilirdik aramızda...
Since-1907
08.Temmuz.2009, 16:36
Muhammed abiye katılıyorum.Shevchenkoyu istemememdeki başlıca sebep formsuzluğu.Kötü oyuncu demiyorum ama alınırsa ne olacağı belli değil çok iyi işlerde yapabilir , kulübeye de çakılabilir.Alınacaksa Guiza mutlaka satılmalıdır ayrıca.Guizadan gelecek parayla da iyi bir sol açık alınmalıdır.
nekop
08.Temmuz.2009, 16:41
Mert zaten böyle oynayacaksa bile savaşçı ortasaha lazım takıma. Guiza - Semih birlikte oynadığında etkili olduklarını gördük. Forvet'e gerek yok şu anda takıma. İbrahim Yay - Furkan var yedek.
İbrahim Yay'la Furkan toplamda 10 tane TSL maçı oynamışmı acaba? Daum 2 forvetle oynamayı planlıyorsa mutlaka 1 forvet daha aldıracaktır.
KaPaLı
08.Temmuz.2009, 16:44
Serhat hiçbir oyuncu oynamamıştı. Ama şimdi Tuncay'ı almak için savaşıyoruz. Oda geldiğinde hiç maça çıkmamıştı veya Arda kaç tane TSL maçına çıktı? Manisa'da sağ bek oynuyodu. Bu oyunculara güvenmek zorundayız.
Manchester United'ta bu sezon 6 puan kazandıran Macheda kaç EPL maçına çıkmıştı hiç. Ama adam 2 maç oynadı 2sindede gol atıı.
nekop
08.Temmuz.2009, 17:01
Tuncay Fenerbahçe'ye gelmeden önce Bank Asya'da gol kralı oldu diye hatırlıyorum.(19 gol atmıştı galiba.)Arda diyorsun fakat şuana kadar Arda potansiyelinde 50 oyuncu çıkarmış bir ülke degiliz biz o bir istisna..Ayrıca bu takıma geleceğin yıldızı denilen İlhan Parlak ve gol kralı Zafer Biryol gibi isimlerde geldi ve hiçbişey yapamadılar.İbrahim'le Furkan'a umut bağlayarak şampiyonluk beklemek için hayalgücünüzü zorlamanız gerekir.
Sekopej
08.Temmuz.2009, 18:25
Daum bu gençleri oynatmaz, Sercan için bir girişim daha olur, yine alınamazsa mutlaka yerli bir forvet kadroya katılır. Tabi Deivid, Kazım gibi oyuncuları da forvette düşünüyorsa transfer olmaz.
Eğer Shevchenko alınacaksa Güiza'nın kalacağını sanmıyorum. Zarar etmeden Güiza gönderilir ve Shevchenko alınır. Bana kalırsa Güiza'nın kalmasından yanayım ama yaptığı açıklamalara bakarsak kalması zor gibi duruyor. Güiza kalırsa yabancı hakkının birini forvete kullanmak akılcı bir hamle olmaz, sonuçta bu sene ŞL'de değiliz ve Semih ve Güiza bu sene yeterlidir. Biri sakatlanır ya da cezalı duruma düşerse zaten 4-3-1-2 oynuyorsak 4-4-1-1'e döner Daum ve bir sıkıntı olmadan devam eder.
Shevchenko gelirse duyacağım mutlluk da hayli hayli fazla olur, bunu da ekleyeyim.:)
Universal
08.Temmuz.2009, 18:29
Bazı arkadaşlara ben Sheva transferini bir ay önce söylemiştim hatta Cengi abi oldukça karşı çıkmıştı. Benden duyun haberi. :) Fenerbahçe bu transfer için büyük ücret harcayacak bunuda söyleyeyim.
goosfraba
08.Temmuz.2009, 18:34
Evet fiyatı da söylemiştin. Hiçbir kulüp Shevchenko için 30 m euro vermez, veremez, vermemeli.
Universal
08.Temmuz.2009, 18:37
Bana görede vermemeli ama; sanırsam o maaşı ile birlikte bize geleceği maliyetin toplam bedeli. :) Herşey içinde. Güiza gidip Sheva gelirse kabul ederim ben bu transferi.
Sekopej
08.Temmuz.2009, 18:38
30 milyon zaten istemezler yahu Shevchenko için.:D Fenerbahçe de bu parayı vermez. Bir orta saha oyuncusu için olsa evet mecburiyetten verilebilir ama şu anda acil ihtiyacımız olan bölge forvet değil ve bu transfer olmasa da olur. O nedenle bu para verilmezi zaten bu kadar parayı veriyorsa Fenerbahçe, şimdiye kadar 10 defa gerçekleşmiş olurdu bu transfer.
HooijDonk07
08.Temmuz.2009, 18:43
Shevchenko yerine genç bi forvet alınsa Türk yada Yedekliği aldırmıyacak bi forvet aslında Kazım forvet oynayabilir gerektiğinde.
Universal
08.Temmuz.2009, 18:48
Fenerbahçe önce bir ortasaha oyuncusu alması gerekiyor. :) Bunu hallettikten sonra geri kalan yabancı düşünülür.
Bu arada Lugano geri dönmek istiyor ama; yönetim oyuncuyu bu saatten sona kabul etmiyor, etmezlerse River Plate yolcusu olacak.
anilton
08.Temmuz.2009, 18:48
Sheva gelir mi gelmez mi bilemem ama Guiza'dan daha yararlı olamaz F.Bahçe'ye.Guiza bu sene çok iş yapar...
Shevchenko bu sene Serie A'da gol atamadı,Uefa'da sadece 1 gol attı.İnanılmaz derecede çabukluğunu kaybetmiş durumda ve çok isteksiz.Doymuş bir görüntüsü var...
He Sheva'dır neticede.Yıldızdır,reklam,tecrübe vs.Ama yukarıda da belirttiğim gibi Sheva artık doyduğu için sadece para için oynar bu saatten sonra.Buda F.Bahçe'den hatrı sayılır para istemesi anlamına gelir...
Bence kesinlikle Guiza kalmalı.Tekrar söylüyorum Sheva Guiza'dan daha faydalı olamaz F.Bahçe'ye.Guiza,Semih+Deivid kombinasyonuna bir yerli alternatif alınıp forvet sıkıntısı giderilir...
F.Bahçe acilen önlibero almalı!..
titates1
08.Temmuz.2009, 18:50
Eğer başkan yıldız alıcam sözü vermiş olsaydı sheva transferine iyi gözüyle bakabilirdik ama başkanın seçilmeden önce verdiği sözlerle tamamen ters bir transfer olur sheva , geçen sene bu hataya düşüp shevaya para dökebilirdi ama bu sene bunu yapacağını sanmıyorum
Sekopej
08.Temmuz.2009, 19:23
Olay Güiza'nın gidip gitmemesine bağlı, uzaktan yaptığı açıklamalar gelmek istemediği yönünde. Fenerbahçe de aldığı fiyatı isteyecektir onu isteyen kulüplerden. Güiza'nın olası gitme durumu hesaba katılıp Shevchenko ile bağlantı kurulmuş olabilir.
Lugano'ya istediği fiyatı veren avrupa kulübü yok hatta Fenerbahçe'nin verdiği fiyatı veren kulüp de yok. Aziz Yıldırım bağlarımızı kopardık dedi, kendisi kalmak istiyorum diye gelirse yönetimin belirlediği fiyattan belki de daha altına kalır ama ben kalmasını istemiyorum. İstediği yere gidebilir.
scar face
08.Temmuz.2009, 20:19
Sheva gelirse form tutmasının zor olacağını düşünüyorum.Ayrıca 30 mn € vermek ahmaklık olur.
PesimiSTyLa
08.Temmuz.2009, 20:26
Sheva'nın bende yararlı olacagını sanmıyorum. 1-2 ay sonra yası 33 oluyor sanırım, artık ununu elemiş bir oyuncu. Dedigine göre de 4 yıllık sözlesme istiyormuş, adam kendini garanti almak istiyor. Emeklilik ikramiyesi gibi birsey heralde. Güiza'dan daha faydalı olmaz bence de. İsim olarak büyük oyuncu, forma sattırır falan ama oyun olarak Güiza'dan fazla birsey vermez, daha da azını verir. Eski Sheva yok artık.
Ayrıca Aziz Yıldırımın böyle birr girişim yapacagını da sanmıyorum.
barahir
08.Temmuz.2009, 20:38
Eğer sheva gelirse bu sportif transfer değil de daha çok finansal bi transfer olur.. Ama istemem gelmesini ne işi var artık 33 lülerin peşini bırakmamız lazım.. Milan bile bıraktı..
sananes
08.Temmuz.2009, 21:08
30 vermezler ama bizimmedya garip 30u bonservis+atıyorum 3 yıl sözlesme imzaladı o 3 yılda alacagı maası toplayıp söyluyolar guizada da öyle olmustu hatta sonra ronaldinho 15 milyon guiza 30 falan diyolardı ronaldinhonunda maasını hesaba katmadan :D
sheva bu sene gol atamadı cunku kac mac oynadıki sureki son 10 dakika o da takım fark yapmıssa girdi bence hala iş yapabilir ukraynada attıgı goller var mesela sadece istek lazım benim gördügüm en yetenekli bitiricilerden biri yani teknigi falan öyle abartılı degil ama kaleciyle karsı karsıya kaldıgında 10 topun 9u gol oluyo bu bizim işimize cok yarar.Yinede daha genç oyunculardan yanayım
Enterokinaz
08.Temmuz.2009, 21:12
shevchenko'ya yüksek bonservis bedeli verilmez. ama çok fazla maaş ister, bunu karşılama riskini göze alabilir mi fenerbahçe, bilemem. bence farklı alternatiflere yönelinebilir.
Sekopej
08.Temmuz.2009, 21:17
4 senelik sözleşme ve 7 milyon lafı var, o zaman yapıyor 28. Bonservisi de 2 milyon herhalde.:n:
DenizlispoR
08.Temmuz.2009, 21:30
7 milyon ise bence direk vazgeçelim :n:.O paraya gidip futbolcu alınır yahu :n:.
BeeTLeJuiCe
08.Temmuz.2009, 21:38
Sheva'yı alırsak bize toplam maliyeti yaşı kadar olur.
33 Milyon €, hiç gerek yok reklamda bi yere kadar bu kadar paraya reklam yapılmaz. Sheva, Hooijdonk ile Carlos ile bir değil ikiside geldiğinde diri oyunculardı katkıları ise belli, Sheva ise artık adının kredisini bile tüketti, Anıl'ın dediği gibi geçen sene golü bile yok.
Sheva geleceğine Deivid kalsın daha iyi.
Ha olurda Sheva gelirse forma alınırmı alınır, havaalanı yıkılırmı yıkılır orası ayrı ama bence alınmamalı.
Lionel Andres Messi
08.Temmuz.2009, 21:52
Ver 30 u keirressonu getir daha iyi,böyle bir tranfere olumlu bakmıyorum
keirrsion yüzde 95 önümüzdeki hafta barcelonaya imza atacak 13-15 mil euro bonservisi.
shevchenko yu alırsa fenerbahçe hiç iyi etmez öyle böyle paradan formayla kombinelerle çıkarılır ama boş transfer olur .
TR.CaPTaiN
08.Temmuz.2009, 21:55
Diğer ülkeler ile Türkiye arasındaki vergi farkını gözönünde bulundurduğumuzda; Sheva'ya tahminen yıllık 4-4.5 m € teklif edilir. Güiza'ya yıllık 3.5 m € zaten veriyoruz, takımda kalmak istemeyen bir oyuncuyu göndererek yerine başka bir forvet almış oluyoruz. Güiza ile Sheva'nın yıllık ücretleri arasında biraz fark olacak olsa da bence bu zarar anlamına gelmez.
Öte yandan, Güiza satılarak yaklaşık 12-13 m €'luk bir gelir elde edilir bu da yapılacak olan sol kanat ve ortasaha mevkisine ek olarak kullanılabilir. Chelsea'nin Sheva'nın bonservisi konusunda zorluk çıkarmayacağı bir kaç sitede yazıyor. Benim de tahminim odur ki; Chelsea Sheva'yı kadrosunda düşünmüyorsa en azından Sheva'nın maaşından kurtulmak isteyecektir. Dolayısıyla bonservis konusunda yüksekten uçmayıp, makul bir düzeyde bonservis belirleyecektir.
Son olarak; Hakan Şükür, Sheva'nın sadece bilgi istediğini, Türkiye'ye gideceğim veya gitmeyeceğim türünden birşey demediğini söylemişti.
KanaKe
08.Temmuz.2009, 22:23
Benim anlamadigim forvete ne gerek var ? hala daha bir ön libero alinmis degil herhalde bu sene yine Selcuk ile Deniz'e kaldik
Knightmare
08.Temmuz.2009, 22:52
Poulsen takıntısı sebep oldu buna...tek oyuncu üzerine yoğunlaşıldı uzun zaman, Juve'de yeşil ışık yakınca kesin bitiririz bu transferi denildi heralde :) yoksa Fenerbahçe'nin şimdiye kadar halletmesi gerekirdi. Belki başka oyuncular için girişimleri vardır bilemiyorum tabii Emana lafı geçiyor arada.
Universal
09.Temmuz.2009, 02:28
Bu Deportivo'lu Guardado mu?
Bu oyuncu sol bek, bizim sol açık almamız gerek. Ama bu transferden önce bizim öncelikle bir ön-libero almamız gerek.
Universal
09.Temmuz.2009, 03:29
Daha iyi bir takıma geldiği tartışmasız bir gerçekte o takımın Türkiye'de olması transferi zora sokuyor çünkü bu yaşlarda ki oyuncular genellikle Türkiye'yi bir vitrin olarak görmüyor ama son 1-2 yılda Carlos, Kewell, Baros gibi transferler Türkiye'nin prestijini artırdı önümüzde ki 2-3 yıl içinde bu yaşlardaki oyuncular ülkemize gelmeye başlar diye tahmin ediyorum... Ama inşallah beni yanıltır Guardado biz güzel futbol izlemek istiyoruz bunu oynıyan ezeli rakibimiz bile olsa...
Bunun nedeni yayın ilkesi eğer Lig TV izin verirse Türkiye'de ki maçlar yurtdışında izlenebilinir ve böylece oyuncularımızı pazarlayabiliriz, bununla birlikte kulüplerimiz maçlara menejer davet etmeli, çoğu takım satmak istediği oyuncuyu üç dört ay önce menejerlere söylüyor bu oyuncuya kulüp bulun diye gelip izliyorlar ve kulüp buluyorlar.
TR.CaPTaiN
09.Temmuz.2009, 03:42
NTVSpor'da Lugano'nun haftaya İstanbul'a geleceği söylenmiş.
Alicanfmfan
09.Temmuz.2009, 03:45
Lugano-Edu mu olacak tandem yoksa Edu satılacak mı
Bilica ve Bekir 'den biri oynar bu iki yabancı stoper giderse..
TR.CaPTaiN
09.Temmuz.2009, 03:49
Saat 23.20 Sularında NTVSPOR´daki Spor Gecesi Programında Sıcak gelişme olarak; Lugano´nun "Önümde 4 teklif var‚ ya 3 tekliften biri olacak ya da Fenerbahçe´de Kalacağım. Haftaya İstanbul´a dönüp bu konuya nokta koyacağız" dediği belirtildi.
Lugano kalırsa muhtemelen Edu'ya yol verilebilir. Ata Demirer'in dediği gibi takımın yapboz olmaması için önemli bir oyuncu Lugano. Lugano'nun kalmasına çok sevinirim.
GebzeLi1907
09.Temmuz.2009, 03:52
Lugano dönüyor kesin.Takımda en sevdiğim adamlardan biriydi aslında ama böyle dönüp dolaşıp kimse onu almayınca son adres gibi gelmesi de içimi acıtmıyor değil..
Fener'in verdiği parayı Avrupa'da kimsenin vermeyeceğini geçte olsa anladı herhalde Juve muve falanda yüz vermeyince..Neyse Lugano iyidir herşeye rağmen ve kalmasıda çok güzel..
Varonil
09.Temmuz.2009, 04:11
Nihayet anladı istediği parayı Avrupa'da hiçbir kulübün veremeyeceğini,şimdi Fenerbahçe yönetiminin vereceği paraya imzalayacak artık.Lugano'nun kalması çok güzel oldu.Daum'un raporuna göre Edu'nun durumu netlik kazanır.
Sekopej
09.Temmuz.2009, 04:16
Aziz Yıldırım inşallah ilk teklif ettiği fiyatın yarısını teklif eder, GS maçında gözümden düşmüştü, şimdi dönüp dolaşıp bir yere gidemeyince geleyim diyor. Hiç bir oyuncu Fenerbahçe Kulübü'nden büyük değildir, oyuncak olamaz, bunun farkına hala varamadıysa bu formayı da giymesin.
İlk tekliften daha azı yapılsın, o şekilde kalacaksa kalsın, dönüp dolaştığına pişman olsun.:)
KaPaLı
09.Temmuz.2009, 12:08
Edu'ya güle güle diyoruz muhtemelen. Ama defans hattında hala sıkıntımız olduğunu düşünüyorum. 1 Defansif ortasaha 1 Sol Açık alacağımız kesin. defansta yedek olarak Önder - Bekir olacak sanırım. 1 tane daha Türk oyuncu olması gerekiyo.
murat taşlı
09.Temmuz.2009, 12:38
Yahu fener ne zaman transfer yapacak .
Knightmare
09.Temmuz.2009, 13:12
31 ağustos'a kadar yapar panik yok :) haa son güne bırakırsalar sürpriz yapabilirler :)
fthz
09.Temmuz.2009, 15:09
Takviye şart ancak acele ile oyuncu alınmamalı. Defans göbeğe Edu'nun yerine biri gerekir gerekirse Bilica ve Edu'yu yedek bırakabileceğimizi bir transfer. Lugano dönmek istiyormuş diye bir haber gördüm dün NTVspor'da. Geçen sene Uğur-Carlos yetersiz kaldı solda, Aragones'de Vederson'u hazırlayamadı motive edemedi açıkçası yeteri kadarda kullanamadı. Forvet hakkında da transfer iddiaları var ancak Daum'un kafasında Semih'i yedek bırakacak bir isim alınmamalı ve İlhan gibi de zayıf bir forvet alınmamalı.
BeeTLeJuiCe
09.Temmuz.2009, 15:54
Aurelio geri dönebilir. Sakatlığı iyiye gidiyormuş, ek olarak yönetimde olumlu yaklaşmış. Birde kadrodaki yabancılarda da pürüz olduğu için yabancı hakkını sol taraf için kullanacaklar, zayıf bölgemiz gene karnımız kalacak gibi. Umarım Josico, Deivid, Edu elden çıkarılır adam akıllı transfer yapabiliriz. Gene hüsran olmasında ne olursa olsun.
tarikko
09.Temmuz.2009, 18:31
Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncuları Volkan Demirel ve Selçuk Şahin sözleşme yenileyecek.
Oyuncularımız 10 Temmuz 2009 Cuma günü saat 13:00'da Fenerbahçe Samandıra Kamp Merkezi'nde bulunan basın odasında Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın katılımıyla kendilerini yeniden Fenerbahçe'ye bağlayan imzayı atacaklar.
Fenerbahce.org
zemlinskis
09.Temmuz.2009, 19:31
Bu yılın en büyük transferi Volkan Demirel...Bekleyin ve görün
sananes
09.Temmuz.2009, 19:59
Fener'e Alman Panzeri ?
Juventuslu Christian Poulsen'in transferini sonuçlandıramayan Fenerbahçe'de rota Almanya'ya çevrildi. Sarı lacivertli ekibin Bayern Münih'in orta saha oyuncusu Tim Borowski'yle ilgilendiği iddia edildi. Başkan Aziz Yıldırım transferi bitirmek için Almanya'ya gittiği bildirildi..
Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Daum'un önerdiği Bayern Münih'li futbolcu Tim Borowski'yi sarı-lacivertli renklere bağlamak için Almanya'ya gittiği iddia edildi.
Almanya'nın Spor İnternet Sitesi olan Sport 1'in haberine göre 5 Milyon Euro değerinde olan futbolcunun Fenerbahçe ile anlaşmak üzere olduğu ifade edildi. Öte yandan Başkan Aziz Yıldırım'ın, Daum'un istediği Borowski'yi transfer etmek için sabah saatlerinde Almanya'ya gittiği öğrenildi. Anlaşma sağlandığı taktirde, futbolcunun kampa katılacağı öğrenildi.
TİM BOROWSKİ KİMDİR ?
29 yaşında 1.94 boyunda olan Borowski iki ayağını da kullanabilen bir orta saha oyuncusu. Almanya Milli Takımı'nda toplam 33 müsabaka da forma giyerken, bu forma altında iki gol attı. Almanya Bundlesliga'da Werder Bremen ve Bayern Münih'in formasını giyen Borowski çıktığı 195 maçta toplam 28 gol attı. Futbolcunun Bayern Münih ile 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
ajansspor
matrockmamy
09.Temmuz.2009, 21:05
borowski iyi adam inş gelir artık birisi.
Universal
09.Temmuz.2009, 21:31
Ronaldinho haberleri artmaya başladı, gelirse hiç şaşırmam. :D
BeeTLeJuiCe
09.Temmuz.2009, 23:44
Altıntop haberleride çoğaldı.
Transfer olarak şu an en çok
Aurelio, Emana, Guardado, Altıntoplar'ın adı geçiyor.
Ayrıca Gurbetçi en az bi kişi gelecek deniyor.
KanaKe
10.Temmuz.2009, 00:21
Ne zaman gelecek ? Almanya kampi baslayacak transferler hala bitmedi.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
10.Temmuz.2009, 00:32
Fener Poulsen'den vazgeçmiyor
Fenerbahçe'de yurtdışı kampının başlamasına 3 gün kala yabancı transferi konusunun belirsizliğini koruması sıkıntı yaratıyor.
Tüm girişimlere rağmen, Poulsen transferi gündemi meşgul etmeye devam ederken, sarı lacivertli yöneticilerin, Juventus kulübünden Danimarkalı oyuncuyu İstanbul'a gelmeye ikna etmelerini bekledikleri öğrenildi.
İtalyan Kulübü ile antrenmanlara başlayan Poulsen'in kulüp yetkileri ile yapacağı toplantıda kendisini Fenerbahçe'ye gitmeye ikna etmeye çalışacakları ileri sürülüyor.
Sarı Lacivertlilerin gündemindeki bir diğer isim Emana'nın menajeri Sebastien Thierry "Diarıodesevilla" gazetesine yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin oyuncusuna talip olduğunu ancak Real Betis'in 15 milyon Euro bonservis istemesinin bu transferin önünü tıkadığını açıkladı.
Thierry, Emana'nın ikinci ligde oynamak istemediğini ve kulüpten ayrılmak için izin istediğini açıkladı.
Sarı Lacivertlilerde İtalyan takımları ile görüşen ancak istediği rakamlara anlaşma zemini bulamayan Diego Lugano'da dönüş sinyalleri veriyor. Urugaylı futbolcunun yaptığı "Fenerbahçe ile görüşeceğim daha herşey bitmedi" açıklamalarına karşılık yönetimin kapıyı kapattığı gelen haberler arasında.
Fenerbahçe Yönetimi'nin zamanında çok fedakarlık yaptıkları ancak 4 milyon Euro gibi uçuk bir bedel isteyen Lugano'nun geri dönüşüne sıcak bakmadıkları ifade edildi.
Öte yandan sözleşeme yenileyen Volkan Demirel ve Selçuk Şahin'in yarın düzenlenecek imza töreni ile yeniden kendilerini sarı lacivertli renklere bağlayan imzayı atacakları açıklandı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak: LigTv
Universal
10.Temmuz.2009, 02:52
Ne olacak bizim Poulsen aşkımız?
ForsakeN
10.Temmuz.2009, 03:04
Yav şu dünyada Poulsen'den başka ön libero yok mu? Ona 4 milyon Euro vereceklerine daha ucuza aynı işi yapabilecek sürüyle adam var. Hiç mi oyuncu araştırmaz bunlar
Universal
10.Temmuz.2009, 03:10
Poulsen bu saatten sonra gelmez, imza atsaydı çoktan imza atardı. Ben bu kadar uğraşsam Angeline Joile'yi eviminin kadını yapardım. Poulsen'den artık vazgeçilmelidir.
Emana diyorlar, ikinci lige düşen Betis'ten bu oyuncuyu almak çok kolay. Büyük ihtimalle Poulsen'den daha düşük maliyete daha kaliteli isim almış oluruz.
tarikko
10.Temmuz.2009, 03:14
Poulsen bu saatten sonra gelmez, imza atsaydı çoktan imza atardı. Ben bu kadar uğraşsam Angeline Joile'yi eviminin kadını yapardım. Poulsen'den artık vazgeçilmelidir.
Emana diyorlar, ikinci lige düşen Betis'ten bu oyuncuyu almak çok kolay. Büyük ihtimalle Poulsen'den daha düşük maliyete daha kaliteli isim almış oluruz.
Emana için Betis 15 milyon euro istiyormuş :)
sananes
10.Temmuz.2009, 03:18
15 ister 5-6 milyona satar mecbur çünkü bu oyuncuları alt ligde tutamazsın oynamazlar ki bide bütce sıkıntısı var hem kriz dünyada esiyo hemde alt lige düşünce gelirler büyük ölçüde azalıyo emana alınabilir bence
GebzeLi1907
10.Temmuz.2009, 03:19
15 isteyemez bence en fazla olsa olsa 8 olur bence makuldur da 8 falan iyidir yani Emana en gerekli adam bize
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
15 isteyemez bence en fazla olsa olsa 8 olur bence makuldur da 8 falan iyidir yani Emana en gerekli adam bize
da değil de
TR.CaPTaiN
10.Temmuz.2009, 03:26
Gürcan Bilgiç transferin büyük gizlilik içerisinde yürüdüğünü söylemişti. Dolayısıyla; Ligtv'nin 2 günde bir önümüze ısıtıp ısıtıp getirdiği aynı haberler için yönetime isyana gerek yok. Ha yarın birgün kaliteli adam getirmezlerse hep beraber en sert şekilde eleştiririz.
Poulsen'e kapılar bizim tarafımızdan tamamen kapanmamıştır ama aynı zamanda başka oyuncularla ilgili girişimler vardır. Olur da Juventus Poulsen'i ikna ederse veya böyle bir çaba içerisine girerse de tekrar isimler değerlendirilir ve bir ortasaha alınır. En azından benim tahminim bu yönde.
sananes
10.Temmuz.2009, 03:28
aziz yıldırım almanya'ya gitti diye söylentiler var spor sitelerinde bu gerçekse cidden bu gece yada yarın bombayı patlatırız diye düşünüyorum.Altıntoplarla dönse hiç fena olmaz:)
Universal
10.Temmuz.2009, 03:40
İspanya İkinci Ligide oynayan kulüpler iyi para kazanamıyorlar, bu nedenle maliyetleri düşürmeleri gerekiyor. Bu nedenle 4-5 milyon €'ya bu oyuncuyu satarlar.
tarikko
10.Temmuz.2009, 03:42
Zaten 15 kimse vermez hem de küme düşmüşsün fiyatı aşşağıya çekmek zorundasın.
BeeTLeJuiCe
10.Temmuz.2009, 03:42
Beklediğimize deyecek, Ligde bu sene yapılan transferler belli, Eminim yapacağımız yabancı transferler ile bunu bir basamak yukarı taşıyacağız, bu sene hüsran olmayacak herkes sevinecek inanıyorum...
PesimiSTyLa
10.Temmuz.2009, 03:48
İspanya İkinci Ligide oynayan kulüpler iyi para kazanamıyorlar, bu nedenle maliyetleri düşürmeleri gerekiyor. Bu nedenle 4-5 milyon €'ya bu oyuncuyu satarlar.
4-5 e bırakmazlar. Gecen sene de Zaragoza 2. ligde olmasına ragmen 20 milyon cekmişti Oliveira'ya. Daha sonra 10 milyona sattılar o da ayrı bir dava.
Emana futbolunun en verimli döneminde ve iyi bir oyuncu. 8-9 dan asagı bırakmaz bence Betis.
Universal
10.Temmuz.2009, 03:49
4-5 e bırakmazlar. Gecen sene de Zaragoza 2. ligde olmasına ragmen 20 milyon cekmişti Oliveira'ya. Daha sonra 10 milyona sattılar o da ayrı bir dava.
Emana futbolunun en verimli döneminde ve iyi bir oyuncu. 8-9 dan asagı bırakmaz bence Betis.
Kısaca gerçek değerinde gitmez, bunun nedeni Betis ikinci lig kulübü ve bu oyuncunun maliyetini kaldıracak kadar para kazanmayacak. Satmak zorunda kalacaklar ve her geçen gün fiyatını düşürmek zorundalar.
Memedov
10.Temmuz.2009, 13:21
Bu kadar beklemeye değecek transferler gerçekleşir umarım.
Emana ve Poulsen'den daha iyi bir ön libero gelecek diyorlar, ondan bu kadar uğraş sarfediyormuş yönetim. bakalım kim gelecek çok merak ediyorum.
KaPaLı
10.Temmuz.2009, 13:24
Borowski olursa ben çok etkili olacağını düşünmüyorum. Adam zaten Emre'nin pozisyonunda oynuyo. Emana - Appiah - Seydou Keita - Diarra'lar gibi savaşçı ortasaha oyuncuları lazım.
Memedov
10.Temmuz.2009, 13:29
Borowski haberleri ne kadar doğru bilmiyorum ama, Daum Borowski'yi istemiş olabilir. gelmesinden yana değilim açıkçası. 2. bir Appiah lazım o bölgeye.
Universal
10.Temmuz.2009, 14:03
Aziz Yıldırım, Lucio, Borowski ve Hamit için Almanya'ya gittiği söyleniyor. Umarım eli boş dönmez. :)
tarikko
10.Temmuz.2009, 14:09
Ins. Lucio ve Hamit ile doner Baskan :)
goosfraba
10.Temmuz.2009, 21:18
İngiliz basını yazıp çiziyor, son isim Martins. Anlaşmak üzereymişiz.
KaPaLı
10.Temmuz.2009, 21:19
Oyuncularımız Volkan Demirel ve Selçuk Şahin, Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman'ın da hazır bulunduğu törende imzaları atıp, Kulübümüzle olan sözleşmelerini uzattılar. 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atan Selçuk Şahin, "Fenerbahçe'nin hedeflerine katkım olursa, mutlu olurum" derken, 4 yıllık yeni mukavele yapan Volkan Demirel ise, "4 Yıl daha Fenerbahçe'ye hizmet edeceğim için onurlu ve gururluyum" dedi.
İKİ DEV FUTBOLCUYLA YAN YANAYIM
Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirilen imza töreninden ilk sözü Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman aldı. Kocaman, "İki dev futbolcumuzla yan yanayım. İç transferleri başarıyla sonuçlandırdık. Hem oyuncular hem de kulüp çok doğru bir karar aldı. Bu oyuncular spor yaşamlarını Fenerbahçe formasıyla devam ettirme kararı aldı. Sadece Sportif Direktör olarak söylemiyorum; benim kişisel görüşümü göre de çok doğru bir karar verdiler. Hayırlı ve verimli olmasını diliyorum. Selçuk 6 seniyi bitirip 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı ve böylece Fenerbahçe'de uzun yıllar oynayan futbolcular arasına giriyor. Oyun kalitesini biraz daha artırarak, umarım Fenerbahçe'nin unutulmazları arasına girer. Aynı şeyi Volkan için de söylüyorum. Volkan da 4 yıllık sözleşmeye imza attı. İçimden geçeni öğrenmek isterseniz, doğrusu anlaşmaya varması bana göre biraz uzadı. Volkan da bugüne kadar gösterdiği performansın daha da üzerine çıkarak, Fenerbahçe'nin unutulmazları arasındaki yerini alacaktır. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Selçuk ve Volkan Kulübümüzde kalmak için ciddi bir irade gösterdiler. Kendilerini kutluyorum" diye konuştu.
HEDEFLERE KATKIM OLURSA MUTLU OLURUM
Törende daha sonra konuşan ve gazetecilerin soruların cevaplandıran Selçuk Şahin ise, "İki taraf için de hayırlı olsun. Burada 6 yılım geçti. Benimi için çok önemli bir insanın yanında imzayı atıyorum. Aykut Hoca benim için çok önemli bir insan. İki taraf için de hayırlı olur umarım. Fenerbahçe'nin hedeflerine katkım olursa, mutlu olurum. Volkan arkadaşımla uzun yıllar beraberdik, inşallah bundan sonra da devam ederiz.
OLUMLU ŞEYLERİ ARTIRMAK İSTİYORUM
Sözleşmem sona erdiğinde Fenerbahçe'de oynadığım yıl bakımından Aykut Hoca'yı geçecek olmam, benim için büyük bir onur. Böyle büyük bir camiada böyle uzun bir süre yer alabilmek büyük bir başarı. Fenerbahçe'de geride bıraktığım futbolculuk yaşantımda örnekler ve olumlu şeyler var. Bundan sonra da olumsuz şeyleri bir kenara bırakarak olumlu şeyleri artırmak istiyorum. Futbol yaşantım bittiğinde Fenerbahçe Selçuk olarak anılacak olmak büyük bir onur ve başarı.
KATKI SAĞLAYACAKSA KAPIMIZ AÇIK
Fenerbahçe'ye katkı sağlayacak bir oyuncuya kapımız her zaman açık. Bu benim mevkiimde de olabilir, başka mevkide de olabilir. O yönetimin tasarrufu. Hayırlı olacaksa, yeni oyuncu inşallah olur.
BAŞKANIMIZIN SÖZÜNÜ BAŞARABİLECEK BİR TAKIMIZ
Başkanımız 3 yıl art arda şampiyonluk söyleminde bulundu. Bunu gerçekleştirecek olan biz oyuncularız. Zaten her sezona bu amaçla çıkıyoruz. Talihsiz birkaç şampiyonluk verdik. Geçen sene ise kötü geçti. Önümüzdeki 3 senede kaliteli oyuncularla bunu başarabilecek bir takımız"
UMARIM UTANDIRMAM
Volkan Demirel ise, "Sizlerle 7 senedir beraberdik, 4 yıl daha birlikte olacağız. 4 yıl daha Fenerbahçe'ye hizmet edeceğim için onurlu ve gururluyum. Emeği geçen herkese, Sayın Başkanımıza, İlhan Ağabey'e, Ali Koç'a, Şekip Mosturoğlu'na ve Aykut Hoca'ya teşekkür ediyorum. Bu uzun süren dönemde bana çok yardımcı oldular. Umarım onları utandırmam. Fenerbahçe'ye hizmet edeceğim, mutluyum.
EN ZORU TRANSFER DÖNEMİ
Futbolcuların en zor dönemleri, transfer dönemleridir. Ben de zor bir dönem geçirdim ama, sonunda hayırlısıyla bittiği için de mutlu oldum. Geçmiş geçmişte kaldı. Bu konuda ben de kulübümde de zorluk çekmiştir. Geçmişi değil, önümüzdeki dönemi konuşalım. Elinde bonservisi bulunan bir oyuncu olarak çeşitli takımlardan transfer teklifleri aldım Ama önce Fenerbahçe'yle konuşmalıydım. Fenerbahçe bana 'Git' demeden gitmeyecektim. Fenerbahçe bana 'Kal' dedi ve Fenerbahçe'de kaldım.
AŞIRI HAREKETLER TEKRARLANMAYACAK
Geçmişte yaptığım aşırı hareketler, Fenerbahçeliliğimden kaynaklanıyordu. Bir kaleci olarak olgunlaşma dönemine 25-26 yaşlarının sonlarında girildiğini düşünüyorum. Bundan sonra bu tür hareketler hiçbir şekilde tekrarlanmayacaktır.
BAŞKANIMIZI MAHCUP ETMEYECEĞİZ
Elimizden geldiği kadar mücadele edip, Başkanımızı mahcup etememeye çalışacağız. Başkanımız bize güvenerek bu sözü verdi. Onu mahcup etmeyeceğiz. Şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız"
Toplantıda basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman, "Bir oyuncu alınıyorsa, takımda o oyuncunun yerinde oynayan futbolcunun gocunmaması lazım. Transfer böyle bir şey. Ciddi bir çalışma ortaya koyarak gereğini yapması lazım" dedi. Volkan'ın çok önemli bir eşiği geçtiğini belirten Kocaman, "Takımda 6 yabancının haricinde 5 yerli oyuncu oynayabiliyor. Yerli oyuncuların yüksek kalibreli olması lazım. Volkan takımımızda önemli bir eşiği atladı diye düşünüyorum. Burada hem çok değerli ve yetenekli hem de insan kaliteleri ve kalpleri yüksek iki oyuncu için bir araya geldik. Ama Fenerbahçe'nin transfer çalışmalarının devam ettiğini söyleyebilirim" diye konuştu.
Tören Volkan Demirel ve Selçuk Şahin'e yeni Fenercell hatlarının verilmesi ve oyuncularımızın sahada basın mensuplarına poz vermesiyle sona erdi.
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-10_imzalar1.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-10_imzalar2.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-10_imzalar3.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-10_imzalar4.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-10_imzalar5.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-10_imzalar6.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-10_imzalar7.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-10_imzalar8.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-10_imzalar9.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-10_imzalar10.jpg
Addolorato
10.Temmuz.2009, 21:25
Volkan'a tatil yaramış biraz kilo almış sanırım :D
KaPaLı
10.Temmuz.2009, 21:26
http://fenerbahce.org/pic_lib/2009-07-10_imzalar4.jpg
Şuna bak gece görsem korkarım.
fthz
10.Temmuz.2009, 21:52
ntvde bir programda ise Volkan'ın kilo verdiğini söylemişlerdi :D
BeeTLeJuiCe
10.Temmuz.2009, 21:56
Volkan'ın geç imza atmasının tek nedeni daha fazla tatil yapmak istemesiydi, Para falan hiçbir zaman sorun olmadı.
Volkan'ın kalmış olması sevindirici, Selçuk zaten olmasada olur :D
Sırada Yabancı transferlerimiz kaldı, ay sonuna hepsi bitecek allahın izni ile. Yabancılardan biri Avrupa Maçından önce kampa katılacakmış...
sananes
10.Temmuz.2009, 22:54
selçuk keşke olmasa hatta ne yapıyo ediyo oynuyo yahu hoca kim olursa olsun:D
tarikko
10.Temmuz.2009, 23:21
F.Bahçe'nin transfer etmek için uzun süre peşinden koştuğu Christian Poulsen, Juventus'ta kalacağını açıkladı.
İtalya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden Corriere dello Sport'a açıklamalarda bulunan Poulsen, Juventus'tan başka bir külüpte oynamayı kesinlikle düşünmediğini söyledi.
Transfer döneminde kendisine bir çok takımın teklifte bulunduğunu ifade eden deneyimli orta saha oyuncusu, "Kulübüm Juventus ile yeni sezona başlamaya hazırım. Kulübüm ile üç yıllık daha sözleşmem var. Herkes benim başka takıma gideceğimi söylüyordu ancak benim kulübümle hiçbir sorunum yok. Ben İtalya'da çok mutluyum. Kulübüm de benden memnun olduğunu her fırsatta dile getiriyor." dedi.
Fenerbahçe ve Schalke'nin kendisiyle ilgilendiğinden haberinin olduğunu belirten Poulsen, "Bazı kulüplerin benimle ilgilenmesi onur verici bir durum. Ancak ben şu anda burdayıö ve tamamen Juventus'a konsantre olmuş durumdayım" ifadelerini kullandı.
Sporx
Sekopej
10.Temmuz.2009, 23:24
Ben diyorum yönetim Poulsen defterini çok önceden kapatmıştır, başka isimlere yönelmiştir.
tarikko
10.Temmuz.2009, 23:25
Ben diyorum yönetim Poulsen defterini çok önceden kapatmıştır, başka isimlere yönelmiştir.
Aynen ben de böyle düşünüyorum..
Selman Ozturk
10.Temmuz.2009, 23:31
Yönetim defteri kapatsa ne olacak ki Serkan. Medya yıllar sonra doğru bir duyum aldı ya, o defteri en az 3 yıl daha kapatmazlar artık...
GebzeLi1907
11.Temmuz.2009, 00:20
Star haber son dakika bombası olarak Ronaldinho yu gösteriyo.Bitme noktasına gelmiş transfer
24 milyon euro bonservis Ronaldinho yu alacağı para konusunda ikna etmeye calışıyorlarmış