View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
A.FaruK
08.Temmuz.2014, 10:42
Oynamayan bir adamdan bu paraları kazanmak çok güzel. 2 Yıl sonrada 11'e Roma alsın 15'e geliyor hemen hemen. Daha ne olsun.
antiochia
08.Temmuz.2014, 11:17
Salih umarım orada kendini geliştirir. Bu arada herhalde bizim takım transfer yapmayacak. Bu sene işimiz çok zor...
mpaker66
08.Temmuz.2014, 17:02
Salih transferi tam bi kazan-kazan örneği olmuş. Her bakımdan hem Salih hem Roma hem fenerbahçe kazançlı çıkmış.
urwrdskkn
08.Temmuz.2014, 18:53
Eger transfer yapmazsa 2015 in ilk 2 ayi fenerbahce icin sikintili gecebilir afrika uluslar kupasina gidecek emenike webo sow olacak
SAİT71
08.Temmuz.2014, 21:10
Bizim yerli bir forvete kesin ihtiyacımız var. Hatta Webo'ya uygun bir teklif gelirse satılmalı yerli bir forvet alınmalı. Ligde sıkıntı çekeriz.
Kryptonite
08.Temmuz.2014, 21:57
Bencede Webo gitsin yerine yerli forvet alınsın.Mevlüt bence en iyi seçenek.
sarianet
08.Temmuz.2014, 22:12
Diego nerde kaldı yav
TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Temmuz.2014, 22:55
yarin geliyormus, persembe kontrolden gecicek. sikinti yok ;)
webo yerine bence de afrika disindan bir forvet bulunmali, ocak subat aylari sikintili gecebilir forvet acisindan. olur da diego veya kuyt o donem sakatlik falan yasarsa sifir hucum gucune duseriz.
CocukMenajer
09.Temmuz.2014, 00:37
Webo yerine Mevlüt değilde Afrika dışı bir forvet lazım
Cengo
09.Temmuz.2014, 05:00
Diego yarın İstanbul'da olacakmış.
sananes
09.Temmuz.2014, 10:34
Bizim Webo'dan öte mümkünse Sow'u satmamız lazım.
Sow, Meireles bu takıma lüksler şu an. Zaten ahım şahım katkı da vermiyorlar. Cristian,Kadlec falan da gönderilmeli zaten onları saymaya gerek yok. Lakin hiçbirini yollayamayacaklar.
A.FaruK
09.Temmuz.2014, 13:08
Sow, Meireles bu takıma lüksler şu an. Zaten ahım şahım katkı da vermiyorlar. Cristian,Kadlec falan da gönderilmeli zaten onları saymaya gerek yok. Lakin hiçbirini yollayamayacaklar.
Aynen. Emenike ve Kuyt çok alıyorlar yıllık. Gökhan ve Caner'e gerek yok. Bir tek Webo kalsın takımda yeterli.
Kaka Leite
09.Temmuz.2014, 14:24
Burası Fenerbahçe Transfer alanı biliyorsun değil mi?
Ceza'nın bitmesine topu topu 1 sene kaldı, neye göre lüks diyorsun pek bir anlam veremedim. Cristian, Kadlec neyse de Sow,Meireles bize lüks geliyorsa vay bizim halimize..
nannar
09.Temmuz.2014, 14:36
Salih için verilen kiralık bedeli yüksek. Roma oyuncu parlarsa elden kaçmasın diye zokayı yutmuş fakat Salih 2 sene sonra gelişirse bu kez de Fenerbahçe ucuza gitti demeye başlar...
sananes
09.Temmuz.2014, 14:53
Burası Fenerbahçe Transfer alanı biliyorsun değil mi?
Ceza'nın bitmesine topu topu 1 sene kaldı, neye göre lüks diyorsun pek bir anlam veremedim. Cristian, Kadlec neyse de Sow,Meireles bize lüks geliyorsa vay bizim halimize..
Aldıkları ve sattığımızda elde edebileceğimiz bedeller ile takıma verdikleri katkıyı kıyasladığımda ortaya çıkan sonuca dayanarak lüks olduklarını düşünüyorum genç arkadaşım.
Para ediyorken(ediyorlarsa sahiden) bu ikisi hiç düşünülmeden satılmalı. Yerleri dolmasın demiyorum ayrıca, daha fazla verim alabileceğimiz oyuncular bulabilir koskoca Fenerbahçe.
sananes
09.Temmuz.2014, 14:54
Salih için verilen kiralık bedeli yüksek. Roma oyuncu parlarsa elden kaçmasın diye zokayı yutmuş fakat Salih 2 sene sonra gelişirse bu kez de Fenerbahçe ucuza gitti demeye başlar...
Salih'i Roma 2 seneye değil seneye bile bize geri yollayabilir, bence Roma'yı kazıkladık.
sananes
09.Temmuz.2014, 14:56
Aynen. Emenike ve Kuyt çok alıyorlar yıllık. Gökhan ve Caner'e gerek yok. Bir tek Webo kalsın takımda yeterli.
Ne garip insanlarsınız:)
Sanki Zidane gitsin dedim. Bence forvetlerden Webo kalmalı. Çünkü ona kimse para vermez ama Sow'un piyasası var.
eng1n
09.Temmuz.2014, 15:59
Meireles'i her ne kadar sevsem de dediğine katılıyorum ama Sow'un zaten sözleşmesinde alacağı para bayağı düştü bi de aldığımızın üstünü veren Rus kulübü falan varsa satalım ama sanmıyorum 10 M € + versinler Sow'a.
Kadlec'e o sözleşme parasını veren çıkmayacağı için en fazla kiralık gönderebiliriz. Cristian ise 5.senesi oluyor bu sezonu da tamamlarsa 6 olacak bari Türk vatandaşlığı alsa da boşa yer kaplamasa.
A.FaruK
09.Temmuz.2014, 16:37
Ne garip insanlarsınız:)
Sanki Zidane gitsin dedim. Bence forvetlerden Webo kalmalı. Çünkü ona kimse para vermez ama Sow'un piyasası var.
Kardeşim adam diyorki '' TRANSFER YAPMAYACAĞIZ '' E sen eldekileri sattıktan sonra kimle maça çıkacaksın ? Hani Baroni ve Krasic gibi isimlerin gitmesi makul ama transfer yapılmayacaksa kulubun kapısından sivri sinek salmasınlar.
SAİT71
09.Temmuz.2014, 16:41
Kadroda handikap olarak forvet sıkıntısı doğacak. O zaman en kötü Emenike'yi falan yollamayağız kupaya.
sananes
09.Temmuz.2014, 16:50
Kardeşim adam diyorki '' TRANSFER YAPMAYACAĞIZ '' E sen eldekileri sattıktan sonra kimle maça çıkacaksın ? Hani Baroni ve Krasic gibi isimlerin gitmesi makul ama transfer yapılmayacaksa kulubun kapısından sivri sinek salmasınlar.
Tamam da adamlar benim dediğim oyuncuları satacağını da söylemiyor. Zaten son cumlememde "lakin hiçbirini satmayacaklar" yazdım. Satmayacakları için transfer yapmayacaklar muhtemelen.
Benimki sadece temenni ben olsam bu adamları satarım yerlerine de başka adamlar alırım. Mevcut kadro yapılanmasını begenmiyorum çünkü. Forvetlerin hepsi yabancı ve hepsi afrikalı. Orta sahada oyuncularımızın hepsi soru işareti. Birinin kart riski var,bir başkasının sakatlık vs. Biraz planlı gidiyorlarsa bunları düzeltirler,düzeltemezlerse de lig geçen sene gibi kolay kopmaz.
SAİT71
09.Temmuz.2014, 16:59
Bende kadronun planlı olmadığını düşünüyorum. Geçen sene fazla aldatmasın kimseyi bence.
Kaka Leite
09.Temmuz.2014, 19:08
Tamam da adamlar benim dediğim oyuncuları satacağını da söylemiyor. Zaten son cumlememde "lakin hiçbirini satmayacaklar" yazdım. Satmayacakları için transfer yapmayacaklar muhtemelen.
Benimki sadece temenni ben olsam bu adamları satarım yerlerine de başka adamlar alırım. Mevcut kadro yapılanmasını begenmiyorum çünkü. Forvetlerin hepsi yabancı ve hepsi afrikalı. Orta sahada oyuncularımızın hepsi soru işareti. Birinin kart riski var,bir başkasının sakatlık vs. Biraz planlı gidiyorlarsa bunları düzeltirler,düzeltemezlerse de lig geçen sene gibi kolay kopmaz.
İyi güzel diyosun da Sow'u 20 MN'a falan mı satacağız sence?
Bu dediğin işe girersek biz zararlı çıkarız, yabancı kulüpler ne zaman oyuncularına talip olsak yaşa başa bakmadan 10+ fiyat çekiyor. Elimizde mis gibi Sow-Emenike falan varken bunları satıp edeceğin 1-2 MN kâr bize sahada geri döner.
Kryptonite
09.Temmuz.2014, 21:18
İyi güzel diyosun da Sow'u 20 MN'a falan mı satacağız sence?
Bu dediğin işe girersek biz zararlı çıkarız, yabancı kulüpler ne zaman oyuncularına talip olsak yaşa başa bakmadan 10+ fiyat çekiyor. Elimizde mis gibi Sow-Emenike falan varken bunları satıp edeceğin 1-2 MN kâr bize sahada geri döner.
Emenike ve Sowdan sadece 1-2 MN kar edeceğimize inanıyor musun? Sadece Emenikeden 8-9 MN karımız olur rahatlıkla -ki bence satılacaksa Emenike ve Meireles satılsın Sow gibi üst düzey golcü bulamayız bu devirde.Meireles zaten sezonun yarısında yok ya kart cezalısı ya da sakat.Emenike desen bence hiçbir zaman büyük futbolcu olamayacak bir oyuncu Sow'un düzeyine gelirse bile iyi.
Kryptonite
09.Temmuz.2014, 22:20
Fenerbahçeye Webo için 5MN önermiş Al-Nassr Fenerbahçe de teklifi kabul etmiş.Yerine Alexandre Pato'yu getireceklermiş.Baroni+para vereceklermiş.Keşke olsa Pato müthiş forvet.
byKpln
09.Temmuz.2014, 22:24
Fenerbahçeye Webo için 5MN önermiş Al-Nassr Fenerbahçe de teklifi kabul etmiş.Yerine Alexandre Pato'yu getireceklermiş.Baroni+para vereceklermiş.Keşke olsa Pato müthiş forvet.
Webo transferi gerçekleşirse harika olur.Pato konusunda ise ciddilerse Sow-Emenike'den biri satılacaktır.
Kryptonite
09.Temmuz.2014, 22:27
Webo transferi gerçekleşirse harika olur.Pato konusunda ise ciddilerse Sow-Emenike'den biri satılacaktır.
Keşke Emenike satılsa da bence satmazlar.Çünkü ikiside Afrika Kupasına gidecek forvetsiz kalmayalım diye yapıyorlar bunu.Pato çok iyi transfer olur.
sarianet
09.Temmuz.2014, 22:59
hocam kötü performans sağlarsa kazıkladık
ama gelişirse iyi bi futbolcu olursa ben taraftar olarak dicem ki "bizde kalsaydı böyle gelişemez özer gibi sezer gibi çürür giderdi" benzetmeler biraz afaki ama teşbihte hata olmaz dmeişler
meirales i geçtim de Sowa naswıl lüx dersiniz anlamıyorum bir de pek katkısı yokmuş yapmayın arkadaşlar aynı ligi seyrediyoruz yav :D
Namzet
10.Temmuz.2014, 00:45
Diego gelmiş İstanbul'a
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/514/diego600_3N4FO.jpg
sarianet
10.Temmuz.2014, 01:50
FUT da gol ve asistleriyle alman takımını sırtlıyordu çok sevindim gelmesine en azından bilgisayar oyunlarında ligimizi seçerken düşünebileceğimiz bi eleman :D
Kaka Leite
12.Temmuz.2014, 13:25
Alves'in ayrılacağı haberleri gerçekten çok arttı. Babası'nın da ''Şampiyonlar Ligi olmadığı için ayrılabilir'' dediği söyleniyor ne derece doğru bilmem de.
uAburak89
12.Temmuz.2014, 13:52
Yeni mi anlamış Şampiyonlar Ligi olmayacağını?
Kaka Leite
12.Temmuz.2014, 13:56
Yeni mi anlamış Şampiyonlar Ligi olmayacağını?
Yorumu anlayamadım?
B. Alves geldiğinde Zenit de mutlu değildi, en cazip teklifi biz yapmış olacağız ki bize imzayı attı. O geldiği zaman biz Şampiyonlar Liginde vardık hatta ön eleme maçlarında Salzburg ve Arsenal maçlarında forma giydi.
O süreçten sonra ceza geldi çattı. Kısacası yeni anlamış olabilir ve bu çok doğal.
uAburak89
12.Temmuz.2014, 14:25
Yorumu anlayamadım?
B. Alves geldiğinde Zenit de mutlu değildi, en cazip teklifi biz yapmış olacağız ki bize imzayı attı. O geldiği zaman biz Şampiyonlar Liginde vardık hatta ön eleme maçlarında Salzburg ve Arsenal maçlarında forma giydi.
O süreçten sonra ceza geldi çattı. Kısacası yeni anlamış olabilir ve bu çok doğal.
Tamam da o maçlar hızlı yargılama sebebiyle olmadı mı? Geldiği zaman takım zaten 2. olmuştu eleme gerçeği her zaman vardı yani ŞL garantisi ile gelme ihtimali bence düşük. Ayrılmak istiyorsa başka sebebi vardır bence.
ReaList
12.Temmuz.2014, 14:31
Alves, Meireles, Sow vs bunlar ayrılmaz. Bu paraları TR'den başka hiçbir yerde alamazlar. Diego kariyerindeki en büyük mukaveleyi imzaladı. Şampiyonlar Ligi vs hikaye. Adamlar zaten belli bir kıvama gelmiş oyuncular. TR'de Sneijder dışında vizyonunu düşünerek gidecek 2. bir oyuncu yok. Diğer tüm yabancılar parasına bakar. Rahat olun.
sui generis
12.Temmuz.2014, 14:43
Hadi inşallah. Hiç beğenmiyordum zaten Alves'i. Yerine daha sağlam birini alsınlar.
A.FaruK
12.Temmuz.2014, 15:24
Brunoyu gerçekten çok seviyorum, savaşçı vs ama ligin ikinci yarısında neredeyse hiç top oynamadı. Yerine bi adam alacaklarsa hiç problem değil arkasına bile bakmadan gidebilir, kapıyı ben kapatırım.
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Temmuz.2014, 15:25
bruno iyi adam da turkiye performansi cok kotuydu. bekleneni veremedi bence de. belki adaptasyon sorunu yasadi, bu sene farkli olabilir. giderse pek uzulmem sahsen. kolombiyali yepesi alsak super olurdu. 38 yasin tecrubesiyle ve liderligiyle cok sey katar takima.
Kryptonite
12.Temmuz.2014, 15:25
Bruno Alves giderse yerine adam alacaklarını sanmam.Ege ve Bekiri oynatırlar.Yedekleri de Kadlec olur.Transfer yapmayız Diegodan başka.Bari eldeki kadroyu koruyalım artıklar dışında.
Hsyn53Yvz
12.Temmuz.2014, 15:33
Bruno gitmesin, defans hattımız yeterli yedek bir sağ bek dışında. Şu Cristian'dan da artık kurtulsak çok iyi olacak. Bir de önümüzdeki sezon Diego ve Topal'ın dışında üçüncü ortasaha kim olacak merak ediyorum, Meireles yabancı sınırlamasına takılacak gibi Emre mi Alper mi oynar acaba?
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Temmuz.2014, 15:36
emre oynasin istense bile 34 haftayi cikaramaz. alper daha cok sans bulur o yuzden. saglikli bir emreyi her zaman tercih ederim ben sahsen.
sui generis
12.Temmuz.2014, 15:40
Alper 11 oynamaz. Ersun hocanın onu kulubedeki silahı olarak gördüğünü düşünüyorum.
Sekopej
13.Temmuz.2014, 11:06
Dün imza töreninde kulübün CEO'su Hasan Yılmaz, ŞL katılım durumuna göre başka transferler düşünülebilir dedi. Gelecek ve gidecek oyuncuları bu durum belirleyecektir, eğer ŞL'ye katılım olmazsa, başka transfere gerek yok, bu takım bu sezonu da rahat zirvede bitirir zaten.
A.FaruK
13.Temmuz.2014, 13:58
Şu takım fazlalalıklardan kurtulunca eksiği yok diyoruzda takımda 1 tane sayı ile ( bir ) tane kanat saf kan bi kanat topçusu yok. Bir tek caner var o da bek oynuyor. Stoperden geçtim inşallah Emrah, Cenk ya da Burhan Eşer gibi isimlerden en az 2 tanesi gelir. Öyle bir muhabbet dönüyor
Kryptonite
13.Temmuz.2014, 14:54
Şu takım fazlalalıklardan kurtulunca eksiği yok diyoruzda takımda 1 tane sayı ile ( bir ) tane kanat saf kan bi kanat topçusu yok. Bir tek caner var o da bek oynuyor. Stoperden geçtim inşallah Emrah, Cenk ya da Burhan Eşer gibi isimlerden en az 2 tanesi gelir. Öyle bir muhabbet dönüyor
Cenk'in babası bizim klübün başkanı.GS ve Gladbach istiyormuş.
nerazzuri
13.Temmuz.2014, 16:33
iyi de ömerim kanat adamına ihtiyacı yok ki bu takımın.
sow-emenike-kuyt zaten 3lü forvet gibi oynuyor. kanat bekler yetiyor o yüzden.
bilmania
13.Temmuz.2014, 20:26
Daha GG'ün ydeği yok oraya bir transfer şart. Mehmet Topuz'la olacak iş değil orası.
himone
13.Temmuz.2014, 21:06
Daha GG'ün ydeği yok oraya bir transfer şart. Mehmet Topuz'la olacak iş değil orası.
Dünya kupası gösterdi ki Gökhan'a bir şey olursa Kuyt'ı oynatabiliriz. Zaten transfer hedeflerinden birisi olduğunu düşünüyorum. Büyük ihtimalle 1 kanat 1 tane de sağ bek alınacaktır yedeğe.
SAİT71
13.Temmuz.2014, 23:52
sağ bek mutlaka alınmalı eğer bunlar olduktan sonra mecbur kalırsak o zaman eyvallah oynasın
A.FaruK
14.Temmuz.2014, 12:07
iyi de ömerim kanat adamına ihtiyacı yok ki bu takımın.
sow-emenike-kuyt zaten 3lü forvet gibi oynuyor. kanat bekler yetiyor o yüzden.
İyide kanka şöyle düşün en basitinden. Kuyt oyundan çıkınca oyuna kim giriyor ? Topuz. Sow çıkınca kim giriyor ? Alper. Hani Alper'e lafım yokta eğer oyuncu değişikliğinde oyun şablonunda bi değişiklik yapmayacaksan o zaman git sağ forvet al. Asıl anlatmak isteğim kaliteli alternatife ihtiyacımız var
Dünya kupası gösterdi ki Gökhan'a bir şey olursa Kuyt'ı oynatabiliriz. Zaten transfer hedeflerinden birisi olduğunu düşünüyorum. Büyük ihtimalle 1 kanat 1 tane de sağ bek alınacaktır yedeğe.
Ya zaten mesele Kuyt'ın yedeği asıl. Kuyt'ı sağ bek oynatıncada Topuz'u sağ açık oynatıyorsun hiç bir şey değişmiyor :)
ReaList
14.Temmuz.2014, 13:20
Sow-Kuyt-Webo-Emenike yabancı sınırı için gerçekten sıkıntı. Meireles, Diego ve Alves de garanti. Geriye sadece 1 yabancı kalıyor. Mümkün mertebe Türk forvet ve kanat oyuncusu şart. Ahım şahım olmasına gerek yok, zor zamanlarda idare edebilecek düzeyde olsa kafi.
sarianet
14.Temmuz.2014, 14:47
gidip semihi tekrar almasınlar da
SAİT71
14.Temmuz.2014, 18:33
Türk forvet, hatta 1 tanede Afrika dışından yabancı bir forvet, 1 alternatif sağ bek, Jimmy Durmaz gibi bir adam ve ihtiyaca göre de stoper (Alves'in yerine Diego Godín haberleri var bu tarz transfer) düşünülmesi lazım. Unutmayalım bu sene Avrupa cezası olmayacak artık. Ihtan ıhtan kadronun iskeleti oluşturulmalı ve lig domine edilmeli. Bu sene bana kalırsa bundan sonra sade yerli transferine önem vermeliyiz. Gidecek yabancılara göre de yabancı transferi olur ama öncelik yerli olmalı.
sui generis
14.Temmuz.2014, 18:53
Meireles, Alves, sow, emenike 4lüsünden biri kesin ayrılır. Aksi durumda yabancı sınırına takılacak. Bu oyuncuların hiçbiri yedek beklemez. Kesin gider biri. Aslında Alves'i yollayıp Ömer'i alabiliriz.
Ben Alper ve Diego'nun orta alanda aynı anda oynatılmayacağından emin olduğum için meireles kalır gibi. Ilerideki üçlüyü de hoca bozmak istemez.
Yedek forvete veya sağbeke gerek yok. Webo kulübe için yeterli. Sadece bir tane kanat gerekli kulübe için. Bir de Alves veya meirelesten hangisi giderse onun yerine sağlam bir Türk.
SAİT71
14.Temmuz.2014, 19:04
Ömer Toprak deniyorsa bence hiç gerek yok. Almanya'da oynuyor olması sadece önemli bir etken. Onun dışında dikkatli izlerseniz çok vasat ve sıradan bir oyuncu. Bir çok hata yapıyor savunmada. Ancak alternatif olarak alınabilir o adam. Hele hele şampiyonlar liginde onunla oynamak intihar olur. Türk milli takımına da alınmaması lazım. Alves'in yerine Godin gibi bir adam alınmalı. Taş gibi stoper. Webo yedek beklerde Afrika kupası başlayınca kim bekleyecek o önemli. Her sene aynı sorun?
sui generis
14.Temmuz.2014, 20:02
Nijerya Afrika Kupalarında olamayacak FIFA'dan ceza aldılar diye hatırlıyorum. Webo da bu saatten sonra Kamerun için önemli biri değil. Büyük ihtimal çağrılmaz o da.
Afrika kupası bizi etkilemiyor bence pek.
Ömer'i Alves'e tercih ederim kesinlikle. Orta sahadan veya defanstan biri Türk olmak zorunda. Alper'in 11 oynayacağını bilsem Alves ya da başka bir yabancı olabilir stoperde ama Alper ve Diego olmaz, yapmaz Ersun hoca. Emre de sürekli sakatlanıyor, güven olmaz. Mecburen ya Gökhan İnler olacak ya da Ömer Toprak. Ya da taktik tamamen değişecek.
himone
14.Temmuz.2014, 20:32
Alper ve Diego neden olmuyor anlamış değilim. Alper ve Tello oluyor da Diego olunca mı sorun oluyor. Normalde ilk 11 adayı hepsinden önce Emre'dir ama sürekli sakatlık ve cezalardan dolayı takımı eksik bırakacağı için mecburen Alper oynatılacak. 5 yabancı da kontenjanı dolduruyor, ceza ve sakatlık durumu dışında Meireles kendisine yer bulamaz. Takımda şu defans yapsın bu da geri gelsin bu az koşuyor diye diye hücumu unuttuk. Bence Topal Alper ve Diego her türlü olur, sonuçta karşımızda Avrupa devleri yok. Meireles'in verdiği ve vereceği katkının 5 katını verebilir, Cristian'ı falan saymıyorum bile. Ersun Yanal da bunun farkına varacaktır(zaten yabancı sınırı yüzünden mecbur buna).
sui generis
14.Temmuz.2014, 22:26
Bence de olur. Alper agresif bir oyuncu savunmada sıkıntı yaratmaz. Ama Ersun hocanın böyle düşünmediğine eminim. Alperi oyuna sonradan almak istiyor. Yedek kulübemizde malum Webo dışında kimse yok. Alper orada da önemli. İnşallah Emre sakatlanmaz da hiç bunları düşünmeyiz.
sarianet
14.Temmuz.2014, 22:41
ben emrenin sakatlık olmadan bir sezonu geçireceğine hiç ihtimal vermiyorum
alperi en iyi ersun hoca tanıyor aslında oynatabilir ama işte büyük takım olunca kararlar o kadar kolay verilemiyor
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Temmuz.2014, 22:46
ben de alper tercihinden emin degilim muhammet gibi. pas yapan iki ortasaha tercih ediyor ersun yanal, topal da anchorman. diego-meireles ya da diego-emre gibi bir ikili olabilir kafasinda. alper cok top kaybediyor. kanatlarda oynayinca cok faydali olmustu, klubedeki hamle olarak dusunuyor bence de alperi ersun hoca. alper kullanilirsa topal-emre-diego-alper birlikte oynar.
eng1n
14.Temmuz.2014, 22:54
Canerle niye 2 yıllık imzalamışız ? Caner daha 25 yaşında en az 3 yıllık imzalamalıydık.
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Temmuz.2014, 22:57
bu seneki performansi devam ederse seneye satilacak buyuk ihtimal. o yuzden 2 seneliktir bence. takimda tutmak bile meseleydi aslinda, caner de klube hicbirsey kazandirmadan gitmeyi istemedi herhalde.
himone
14.Temmuz.2014, 23:01
Büyük ihtimalle istediği parayı alamamıştır. Bence doğru karar 2 taraf açısından da, daha önce böyle bir sezonu olmadı ve yeniden yapamama ihtimali oldukça yüksek. 4 yıllık yüksek bir tutardan sözleşme imzalamak çok riskli, bu sene de iyi oynarsa TeNaciOUS MidFieLdeR'ın dediği gibi ya satılır ya da iyi sözleşme ile devam eder.
sananes
15.Temmuz.2014, 10:37
Alper'i Sow yerine sola atıp orta sahayı pas yapan adamlardan kurmalıyız.
Sow'a ise :o: denmeli
Escochae
15.Temmuz.2014, 10:45
Alper'i Sow yerine sola atıp orta sahayı pas yapan adamlardan kurmalıyız.
Sow'a ise :o: denmeli
Bence de. Hazır piyasası varken elden çıkarılmalı
nerazzuri
15.Temmuz.2014, 20:12
şener'i biz alsak ya? 1.8m€ serbest kalma ücreti var yanlış bilmiyorsam. çok değil 1-2 sezon sonra başımız çok ağrır o bölgeye transfer yapmazsak.
tarık büyük ihtimalle galatasaray'a gider. gitmese bile pek büyük takım oyuncusu gibi göremiyorum nedese.
şampiyonlar ligi kararını bekliyoruz başka transfer için bu artık çok net ortada. 17 temmuz'da açıklanacak karar yanlış hatırlamıyorsam.
yobo ayrıldı zaten onu söylemeye gerek yok. şl'ye katılma kararı gelirse, krasic,kadlec,cristian,b.alves,webo gönderilir.
sarianet
15.Temmuz.2014, 20:21
Her sene transfer iiçin bişi bekliyoruz
Turu geçersek transfer
Uefaya kalırsa transfer
Her sene aynı tiyatro
Yönetim uyutuyor resmen
Gsde sneijder bizde de sow satılsın diyenleri anlamıyorum böyle bi oyuncuyu nasıl bulacaksın hazır takıma uyumu varken skora katkısı da az değil ayrıca sow ile taraftar arasında da iyi bi bağ var
Kryptonite
15.Temmuz.2014, 21:23
Tarık Çamdal aman bize gelmesin.Çöp transfer olur Mehmet Topuz 3 kat daha iyi ondan.Şener olabilir ama Şener gelmez Bursa da satmaz şuan.
nerazzuri
16.Temmuz.2014, 05:22
Tarık Çamdal aman bize gelmesin.Çöp transfer olur Mehmet Topuz 3 kat daha iyi ondan.Şener olabilir ama Şener gelmez Bursa da satmaz şuan.
1.8m€'ya serbest kalma maddesi var, hadi 2 olsun :) basıp alırsın,nedir yani. :)
SAİT71
16.Temmuz.2014, 05:37
Şener niye gelmesin ki? Bence tıpış tıpış gelir sen yeterki iste :)
Kryptonite
16.Temmuz.2014, 14:25
1.8m€'ya serbest kalma maddesi var, hadi 2 olsun :) basıp alırsın,nedir yani. :)
Parayı verip basıp alamıyorsun işte :) Adam gelmek istemiyorum derse istersen 100M ver :) Keşke gelse iyi yedek olur takımımızda ama sanmıyorum.
nerazzuri
16.Temmuz.2014, 14:40
Parayı verip basıp alamıyorsun işte :) Adam gelmek istemiyorum derse istersen 100M ver :) Keşke gelse iyi yedek olur takımımızda ama sanmıyorum.
şöyle bir durumda şener'in gelmek istemeyeceğini zannetmiyorum. yoksa bende biliyorum bas-al şeklinde olmadığını yahu :)
sui generis
16.Temmuz.2014, 14:49
Yedek bekleyeceğini bile bile niye gelsin. 1.8 m doğruysa gs alır zaten. Orada 11 oynar.
nerazzuri
16.Temmuz.2014, 15:01
Yedek bekleyeceğini bile bile niye gelsin. 1.8 m doğruysa gs alır zaten. Orada 11 oynar.
tartışmak şu an manasız tabi ama en fazla yedek bekleyeceği 2 sene. gökhan bu sezonda oynar. zaten performansı inişli çıkışlı. gökhan ile rekabet ortamı yaratırsınız en basitinden.
Kryptonite
16.Temmuz.2014, 15:03
tartışmak şu an manasız tabi ama en fazla yedek bekleyeceği 2 sene. gökhan bu sezonda oynar. zaten performansı inişli çıkışlı. gökhan ile rekabet ortamı yaratırsınız en basitinden.
Rekabet ortamı olması için olabilir.Gökhan da öyle gelmişti sonra formayı kaptı.Şener de Gökhandan formayı kapabilir diyecem de o ortaları düzeltmesi lazım önce :) İsabetli orta oranı çok düşük bu durumda Gökhanın ölüsü Şenerden önde olur.Şenerde yedek beklemek için gelmez bence.
davidvilla
16.Temmuz.2014, 15:42
Gökhan Gönül şoku olduğu zaman oynar adam kac senedir gazi gibi oynuyor :)
sarianet
16.Temmuz.2014, 15:52
başlığa neden Diego eklenmedi
nerazzuri
17.Temmuz.2014, 17:50
Oğuz Mataracı, Avusturya'nın Lask Linz kulübüne transfer oldu.
Fenerbahçe tarihinde altyapıdan yetişerek yurt dışına transfer olan ilk futbolcu oldu aynı zamanda. 4 yıllık sözleşme imzalamış.
di canio
17.Temmuz.2014, 19:06
Bonus kafaları bir bir gönderiyoruz takımdan. Berkay Can Değirmencioğlu ne alemde acaba.
SAİT71
17.Temmuz.2014, 19:34
Arkadaş bizim ülkenin haberi yok adamlardan, elin herifleri bir bir transfer ediyor. Neyse bu tür lejyonerlerin çoğalması lazım. Avusturya, Sırbistan demeden gitsinler bence.
nerazzuri
18.Temmuz.2014, 12:58
Arkadaş bizim ülkenin haberi yok adamlardan, elin herifleri bir bir transfer ediyor. Neyse bu tür lejyonerlerin çoğalması lazım. Avusturya, Sırbistan demeden gitsinler bence.
işin ''bize göre'' garip olan tarafı, 8 maçtır takip ediyorlarmış oğuz'u :) tahminimce geri alma ücretli göndermişizdir.
himone
18.Temmuz.2014, 13:16
Ben bazen FB tvde izliyordum, orta saha merkezde oynuyor ve bildiğin Fellaini :). Potansiyelli bir çocuk ama Türkiye'de agresif değil diye oynatılmazdı. Gittiği iyi olmuş, gelişirse birkaç milyona alırız para çok.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
anil luque
18.Temmuz.2014, 13:18
başlığa neden Diego eklenmedi
Transferi zaten haftalar öncesinden netleştiği için dikkatimizden kaçmış. Hallettim.
Kaka Leite
18.Temmuz.2014, 13:30
Bonus kafaları bir bir gönderiyoruz takımdan. Berkay Can Değirmencioğlu ne alemde acaba.
Herkes bir bir gidiyor ama Baroni halen burada işin en saçma kısmı da bu.
SAİT71
18.Temmuz.2014, 18:03
Şu Baroni'yi de bir takım keşfetse de satsak :n:
Namzet
18.Temmuz.2014, 18:40
Baroninin nesini keşfecekler ? :D Adamın bir özelliği yok
SAİT71
18.Temmuz.2014, 19:44
Bizim ekipte zamanında santos milli takımda, baronide kısa bir sure içinde milli takıma seçilecek diye almışlardı belki bizim gibi yetenekli scoutları olan başka bir takım daha vardır :n:
Kryptonite
20.Temmuz.2014, 23:32
Gökhan Töreyle anlaşılmış diyorlar.İleriki saatlerde netlik kazanır.
Cengo
21.Temmuz.2014, 00:14
Nasıl, nasıl?
Sheriff
21.Temmuz.2014, 00:19
Yanlış yere yazmış olma :)
SAİT71
21.Temmuz.2014, 00:37
Burası Fenerbahçe transfer haberleri yalnız, sanmıyorum Töre'nin bizde oynamak isteyeceğini :)
Cengo
21.Temmuz.2014, 00:39
Burası Fenerbahçe transfer haberleri yalnız, sanmıyorum Töre'nin bizde oynamak isteyeceğini :)
Gökhan Töre fanatik Beşiktaşlı. Futbolu bırakır yine oynamaz ne Fenerbahçe'de, ne de Galatasaray'da. Beşiktaş 4M€'ya bitirmiş transferi zaten.
sarianet
21.Temmuz.2014, 00:52
benim bildiğim gökhan gönl de baya iyi bi beşiktaşlıymış arif erdem de beşikyaşlıymış :)
olursa iyi olur ama olmama olasılığı çok yüüksek
SAİT71
21.Temmuz.2014, 20:44
Forvet konusu çözülmeli. Bence başımız ağrıyacak ileride :)
Kryptonite
22.Temmuz.2014, 00:29
Yanlış yazmadıma ama Beşiktaş araya girmiş maaş konusunu da halletmişler.Oğuzhan kadar maaş vereceklermiş.Keşke biz alsaydık.
sarianet
23.Temmuz.2014, 04:34
Fenerbahçe, isviçreli yıldızın peşine düştü...
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin, İtalya Serie A takımlarından Napoli'de forma giyen 28 yaşındaki İsviçreli orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili'yi transfer listesine aldığı iddia edildi.
Habertürk
masa başı gibi geldi bana
Leonadias
26.Temmuz.2014, 19:12
Aziz Yıldırım: 1-2 yabancı oyuncumuz için gelen talepleri değerlendireceğiz. Kadromuz yeterli. Başka transfer yapmayacağız.
SAİT71
27.Temmuz.2014, 16:28
Nadir Çiftçi'yi yazıyor basın. Bence çok iyi bir alternatif olur bizim için :)
A.FaruK
27.Temmuz.2014, 17:20
Bizim transfer haberlerine kilit vurabilirler. Yemin etmiş takım transfer yapmayacak
titates1
27.Temmuz.2014, 17:35
belki yerli bir forvet alınabilir onun dışında transfere gerek yok , takımımız yeterli.piyasada alacağımız hiçbir sağbek bekir veya topuz'dan iyi değil.
Hsyn53Yvz
27.Temmuz.2014, 18:09
benim bildiğim gökhan gönl de baya iyi bi beşiktaşlıymış arif erdem de beşikyaşlıymış :)
olursa iyi olur ama olmama olasılığı çok yüüksek
Gökhan Gönül Beşiktaşlı değil, sadece ayağında kartal dövmesi var.
sarianet
27.Temmuz.2014, 20:55
geçen sene forvet konusunda bi sıkıntı yaşamış ve neredeyse ivmemizi kaybedecek duruma gelmiştik
bence yerli bi forvet gerekir Muhammed Demirci mesela antepteki yoksa Demir miydi
byKpln
27.Temmuz.2014, 22:05
geçen sene forvet konusunda bi sıkıntı yaşamış ve neredeyse ivmemizi kaybedecek duruma gelmiştik
bence yerli bi forvet gerekir Muhammed Demirci mesela antepteki yoksa Demir miydi
Evet, doğrusu Muhammet Demir.Muhammet gerçekten çok yetenekli bir santrafor.Ancak üst üste geçirdiği sakatlıklar onu hem mental olarak hem de fiziksel olarak çok yıprattı.
himone
27.Temmuz.2014, 23:23
Açıkçası ben yedekte bekleyip gerektiği zaman katkı verebilecek yerli forvet olduğuna inanmıyorum, elimizde Webo var ve kulübede oturma derdi de yok yabancı sınırı da etkilemiyor. Yedek oturacak adam için 4-5 milyon Euro vermektense bu şekilde devam etmek mantıklı olanı. Eğer genç ve ucuz(maksimum 2 milyon) bir kanat alınacaksa alınabilir, yoksa sırf adam almış olmak için gereksiz para harcamaya gerek yok. Sonuçta iyi adam bile getirsek 3-4 ay oynamadan oturunca altyapıdaki oyunculardan farkı kalmıyor.
Hsyn53Yvz
30.Temmuz.2014, 15:50
Holmen, Başakşehir ile anlaştı fakat kulüpler arası pürüzler var. Holmen'e karşılık Cenk Şahin'i istiyoruz ve bu transfer yakında gerçekleşebilir. Aynı politikayı Baroni'de de uygulayacağız, Bursaspor bu oyuncuyu istiyor ve biz de karşılığında Enes'i istiyoruz, Enes için ekstra para da verebileceğimiz söyleniyor.
Umarım ikisi de gerçekleşir, Enes işi biraz zor ama çok isterim bize gelmesini, Cenk Şahin olacak gözüyle bakılıyor ama Başakşehir az miktarda da olsa "artı para" koparma peşinde.
SAİT71
30.Temmuz.2014, 15:58
Enes'i bırakmazlar bize. Biz Enes'i istemek yerine Baroni'ye karşılık üzerine para verip gönderelim en hayırlısı olur :) Nadir Çiftçi alınsın macera aramaya gerek yok işte. Adamın performansı iyi hemde yerli daha ne Enes'ini falan istiyorlar anlamıyorum. Sanki Salih'î oynattıkta Enes'i istiyoruz arkadaş.
himone
30.Temmuz.2014, 21:13
Eğer çıkan haberler doğru ise Holmen karşılığında Cenk alınacak ve üstüne 1 milyon Euro verilecek ama bununla bitmiyor. Bizden 2 yılda 2.6 milyon garanti para alacak Holmen'in alacağının 1.6 milyonluk kısmını da biz ödeyeceğiz. Cristian karşılığında biz oyuncu falan alamayız, Bursa oyuncularına gereksiz paralar istiyor.
Namzet
30.Temmuz.2014, 21:30
Recep Niyaz Kiralık olarak Samsunspor'a transfer oldu
BleedingMoon
30.Temmuz.2014, 23:56
diego yerine salih'i değerlendiremedik ya. ya ben lan neyse bir şey demiyorum.
Escochae
31.Temmuz.2014, 01:28
Bende mi sıkıntı var yoksa herşey çok mu günlük gülistan.. Yahu takım zaten yaşlıydı hazır Avrupayada gidemeyecekken neden bir nebze gençleştirme yapılmıyor ? Geçen seneye göre 1 yaş daha yaşlanmış takıma sadece Diego yeter demek ne kadar mantıklı ?
Seneye revizyon mu planlanıyor. Planlanıyorsa bir anda olacak bir kadro değişikliği ne kadar mantıklı olacak ? Bunun yerine bu seneden 2-3 genç takviyesiyle alıştırıp, seneyede aynı şekilde bir gençleştirme düşüncesi kurmak bir anda yapılacak bir değişikliğe göre daha mantıklı olmaz mi ? Hadi planlanmadığını varsayıyorum bu yaşlı oyuncularla nasıl Avrupa'da mücadele edeceğiz ?
Corpus
31.Temmuz.2014, 02:18
Bende mi sıkıntı var yoksa herşey çok mu günlük gülistan.. Yahu takım zaten yaşlıydı hazır Avrupayada gidemeyecekken neden bir nebze gençleştirme yapılmıyor ? Geçen seneye göre 1 yaş daha yaşlanmış takıma sadece Diego yeter demek ne kadar mantıklı ?
Seneye revizyon mu planlanıyor. Planlanıyorsa bir anda olacak bir kadro değişikliği ne kadar mantıklı olacak ? Bunun yerine bu seneden 2-3 genç takviyesiyle alıştırıp, seneyede aynı şekilde bir gençleştirme düşüncesi kurmak bir anda yapılacak bir değişikliğe göre daha mantıklı olmaz mi ? Hadi planlanmadığını varsayıyorum bu yaşlı oyuncularla nasıl Avrupa'da mücadele edeceğiz ?
Bence şu 4. yıldızı takma muhabbetinden dolayı riske giremiyorlar. Zaten Fenerbahçe tek kulvarda yarışacak, yani oyuncuların yaşları o kadar da mühim değil. Haliyle gençleştirmeye gitmeye de gerek duymuyorlar
ReaList
31.Temmuz.2014, 11:40
Recep Niyaz Kiralık olarak Samsunspor'a transfer oldu
Keşke bir Hollanda veya Belçika takımına gitseydi. Yine gittiği takımın en önemli oyuncusu olacak. Goller, Asistler yapacak ama döndüğünde bir Cristian kadar değeri olmayacak. Çünkü bu gençlerin adı Salihinho, Recepinho değil.
Namzet
31.Temmuz.2014, 13:10
Keşke bir Hollanda veya Belçika takımına gitseydi. Yine gittiği takımın en önemli oyuncusu olacak. Goller, Asistler yapacak ama döndüğünde bir Cristian kadar değeri olmayacak. Çünkü bu gençlerin adı Salihinho, Recepinho değil.
Aynen abi Baroni denen bir adam şu kadroda değerlendirilip Recep gibi yeteneklere hak ettikleri şans verilmiyor.
SAİT71
31.Temmuz.2014, 15:50
Baroni ne kadar gurursuz ya gitmemek için adam resmen başkana ağlıyor. Arkadaş bu kadar amatör bir zihniyet görmedim yahu gönder işte adamı niye duygusal bakıyorsun, bu kulüp Brezilya çiftliği değilki hayrına adam tutalım. Bir işe yaramıyor adam.
himone
31.Temmuz.2014, 16:47
Baroni ne kadar gurursuz ya gitmemek için adam resmen başkana ağlıyor. Arkadaş bu kadar amatör bir zihniyet görmedim yahu gönder işte adamı niye duygusal bakıyorsun, bu kulüp Brezilya çiftliği değilki hayrına adam tutalım. Bir işe yaramıyor adam.
Olayın duygusallıkla! alakası yok bence. Baroni sözleşmesinin son senesinde ve yıllık 1.8 milyon Euro kazanıyor. Brezilya'dan Corinthians, Türkiye'den Bursa istiyor, farz edelim 2 takım daha var. Birincisi sözleşmesinin son senesindeki Baroni'ye kimse bonservis bedeli ödemez, ayrıca adı geçen takımların hiçbirisi o yıllık parayı vermez. Baroni çakalı da fedakarlık yapmıyor haklı olarak ve hala takımda. Bizimkiler üstüne para vermek istemedikleri için transferin hemen gerçekleşmesi pek mümkün görünmüyor.
Sonunda yapılacak şey belli, isteyen takımlardan birisine kiralanacak ve aldığı paranın yaklaşık %50'si bizim tarafımızdan ödenecek. Aynı şey Yobo, Krasic ve Holmen için de geçerli. Bu 4 oyuncudan yaklaşık 5 milyon Euro zarar ederiz göndermek için.
SAİT71
31.Temmuz.2014, 17:28
Bence %50'sini ödemek kaydıyla kiralık olarak yollamak en mantıklısı. 1.8 ödeyeceğimize yarısını öderiz kurtuluruz.
ForsakeN
01.Ağustos.2014, 15:15
Gecen gün ben de aynı şeyi düşündüm. Takımın yaş ortalaması 29 gözüküyordu, Krasic ve Yobo'yu da sayarsak. Seneye aynı oyuncularla devam etmek sıkıntılı olacak. Bu seneden itibaren kadroya 2-3 genç oyuncu takviye edilmeliydi. Israrla transfer yapmayacağız açıklamalarına anlam veremiyorum.
Altyapıdan kampa çağırılan oyuncular ilk18 e adapte edilmeyecekse ve seneye kullanılmayacaklarsa oyuncu transferi şart şu kadro yapısında. Takımın 3te 2si 29+
sarianet
01.Ağustos.2014, 16:57
Transfer yapılmayacak açıklamaları olası transferlerin fiyatını kırmak için olabilir mi acaba ?
SAİT71
01.Ağustos.2014, 17:08
Benimde anlamadığım herkeste bir transfere gerek yok havası var. Gelecek senenin Avrupa kadrosunu şimdiden hazırlamak lazım. Niye seneye yapıyoruz ki ihtiyacımız olan transferleri. Bana göre takımın hala eksikleri var. Transfer şart. İlla almak olarakta bakmamak lazım gereksiz bir kaç adam var kadroda onlarında yollanması lazım.
ReaList
01.Ağustos.2014, 19:48
Bence en sağlam transfer yönetim transferidir. O transfer tamamlamadan diğer hiçbir transfer ilaç olmaz. İş bilen yönetim olmadıktan sonra gerisi fos. Fenerbahçe elinden oyuncu çıkaramıyor, verdiği abuk subuk maaşlar yüzünden böyle bir Dünya var mı? Rezillik başka hiçbir şey değil.
ReaList
06.Ağustos.2014, 12:38
Son Dakika, Fener Arda'nın transferi için Atletico ile anlaştı !
Fenerbahçe Futbol AŞ’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şu şekilde:
“Arda Turan’nın kulübümüze transferi konusunda Atletico Madrid Kulübü ile anlaşmaya varılmış olup 12 Ağustos 2014 Salı (dahil) gününe kadar oyuncunun sağlık kontrollerinden geçmesi ve oyuncu ile anlaşmaya varılması halinde geçerli olacaktır. Sözleşme çerçevesinde Atletico Madrid Kulübü’ne ödenecek bonservis bedeli 13 milyon Euro’dur.”
Tamam tamam heyecan yapmayın yok öyle bir şey (2)
nerazzuri
06.Ağustos.2014, 12:48
şaka mı bu arkadaşım. kalpten gittim, mutlu musun ahiretten yazıyorum.
:n:
bilmania
06.Ağustos.2014, 16:07
Böyle şaka olmaz olsun :D
Namzet
06.Ağustos.2014, 17:04
Aman abi olacağı varsa olmasın,Arda olduğu yerde kalsın :D
SAİT71
06.Ağustos.2014, 17:30
Arda'ya gerek yok zaten, kanat adamlarına karşı bir tavrımız var koruyalım o tavrı :)
Cengo
06.Ağustos.2014, 19:09
Fenerbahçe'de transfer sezonu kapandı. Transfer beklentilerinizi unutun.
Cristian'ın kalmasını bekliyorum. Holmen ve Krasic kesin gönderilecek.
sarianet
06.Ağustos.2014, 20:40
ibrahim hiç yemediğin kadar kulak çınlaması yiyeceksin hazırlıklı ol :D
ReaList
06.Ağustos.2014, 22:24
:D
http://4.bp.blogspot.com/--akKlScj2j8/UjjeA1QrDJI/AAAAAAAAB8s/tbuf9sa7weo/s1600/iyi+yedik+ha.jpg
antiochia
07.Ağustos.2014, 00:51
Transfer yoksa umut yok..Ben söyleyeyim....
SAİT71
07.Ağustos.2014, 01:32
Bana göre de öyle. Bazı arkadaşlar ligi çanta da keklik olarak görüyorlar ama geçen seneki gibi bir lig olmayacak. Sağlam transferler yapıldı bu sene.
CocukMenajer
07.Ağustos.2014, 12:52
Fenerbahçe Spor Kulübü, Genç Milli Takım ve Sakaryaspor’un orta saha futbolcusu Erdi Şehit ile profesyonel sözleşme imzalamıştır.
Gerek Genç Milli Futbol Takımı’nda ve gerekse Sakaryaspor’daki başarılı performansı ile göz dolduran ve gelecek için Türk futbolu adına ümit vadeden genç yıldız ile Fenerbahçe Spor Kulübü 5 yıllık profesyonel anlaşma yapmıştır.
1996 doğumlu Erdi Şehit’e Fenerbahçemize hoş geldin der, başarılar dileriz.
SAİT71
07.Ağustos.2014, 15:03
Sakaryaspor'un bizde geçmişi iyidir :) İyi futbolcudur inşallah. Bu arada keşke Serdar Taşçı'yı alsak. Adam koşa koşa gelir Rusya'dan. Zaten akıllı bir yönetim olsa yerli kaliteli stoper olarak ilk Serdar'ı düşünürdü. Savunmayı beğenmiyorum açıkçası. Çok zorlanırız bu adamlarla.
ReaList
07.Ağustos.2014, 18:12
Recep Niyaz'ın sol ayaklısı: Erdi
Mesele bu oyuncuları almak değil oynatabilmek, Oynatabilecek misin? Hayır. O zaman üzerine pek konuşmaya gerek yok.
cklnc
09.Ağustos.2014, 16:53
Ersun Yanal görevi bırakmış :)
Kaynak: http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/111623/ersun-yanal-birakti
CocukMenajer
09.Ağustos.2014, 16:59
Basın iyi çalışıyor...
Hsyn53Yvz
19.Ağustos.2014, 15:29
Cristian Baroni'nin sözleşmesi feshedilmiş sonunda.
ReaList
19.Ağustos.2014, 15:38
Seni hiç özlemeyeceğiz süt oğlan, güle güle.
himone
19.Ağustos.2014, 15:52
Vay be gerçekten gitti. Darısı diğerlerinin başına.
SAİT71
19.Ağustos.2014, 16:39
Oh be gerçek mi bu haber ne güzel bir haber yahu gereksiz birinden kurtulduk sonunda gitsin ağlama duvarında ağlasın şimdi :)
Kryptonite
19.Ağustos.2014, 16:42
Salih Uçanı yolladıktan sonra yapılıyor bunlar ne kadar enteresan.1.8 mn euro alıyormuş gitmesi iyi oldu.Kimse ona o parayı vermez.
sarianet
19.Ağustos.2014, 16:49
Fenerbahçenin baroniden kurtuluşunun yıldönümü yazın bunu bi yere :)
burakdinc
29.Ağustos.2014, 15:57
Fenerbahçe, Yobo'nun takımdan ayrıldığını açıkladı.
Kryptonite
29.Ağustos.2014, 16:43
Tüm artıkları yolladık neredeyse.Bir de Krasic gitse tam olacak.
Banega
01.Eylül.2014, 22:39
Ismail Kartal`in istedigi isim Mevlut`mus.Aziz Yildirim veto etmis.
http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/112952/mevlut-veto-yedi
SAİT71
02.Eylül.2014, 01:10
Aslında güzel bir alternatif olabilirdi Mevlüt. Şuan yerli forvetler içinde ilk akla gelen isimlerden birisi. Ancak forvet hattına da bakınca baya kalabalık bir grubumuz vardı. Emenike veya Sow satılsaydı o zaman alınabilirdi fakat şuanda bu hamleye gerek yok.
ReaList
02.Eylül.2014, 01:30
Aziz Yıldırım artık iyice zıvanadan çıktı. Her şeye de karışılmaz ki. Apoyu da kovmuş. Sağda solda kurumsallık diye salla kafana göre kulüp yönet. O gittikten sonra yeni gelecek yönetim kalan borçların hesabını mutlaka Aziz Yıldırımdan sormalı. Nasıl o geldiği zaman Fenerbahçe'nin fazla kazancı yoktuysa 500 milyon € civarı borcu da yoktu. Bunun hesabını birileri vermeli.
Namzet
02.Eylül.2014, 01:31
Aziz Yıldırım artık iyice zıvanadan çıktı. Her şeye de karışılmaz ki. Apoyu da kovmuş. Sağda solda kurumsallık diye salla kafana göre kulüp yönet. O gittikten sonra yeni gelecek yönetim kalan borçların hesabını mutlaka Aziz Yıldırımdan sormalı. Nasıl o geldiği zaman Fenerbahçe'nin fazla kazancı yoktuysa 500 milyon € civarı borcu da yoktu. Bunun hesabını birileri vermeli.
Kovma yok abi Kığılı'nın getirdiği ekibi kovduğu için kendisi istifa etmiş..
ReaList
02.Eylül.2014, 01:36
Kovma yok abi Kığılı'nın getirdiği ekibi kovduğu için kendisi istifa etmiş..
Aynı şey. Eğer benim sorumluluğum altında bir iş varsa ve sorumlu tutacağım adamları ben belirlemişsem onlar benim himayemdedir. Nasıl Ersun Yanal'a icazet edilmeden takım toplatılıp istifaya zorlanıyorsa bu yapılan da aynı şey. Siyasette bu yapılana muhtıra derler. Uyarı çerçevesinde görevden ayrılmaya zorlama.
Aziz Yıldırım yönetimini giderek tekleştiriyor. Her şeyi ben bilirim, ben yaparım, ben ben ben. Ama kötü günde yanında bu vakitten sonra kendinden başkasını bulamayacak, farkında değil.
Namzet
02.Eylül.2014, 01:39
Aynı şey. Eğer benim sorumluluğum altında bir iş varsa ve sorumlu tutacağım adamları ben belirlemişsem onlar benim himayemdedir. Nasıl Ersun Yanal'a icazet edilmeden takım toplatılıp istifaya zorlanıyorsa bu yapılan da aynı şey. Siyasette bu yapılana muhtıra derler. Uyarı çerçevesinde görevden ayrılmaya zorlama.
Aziz Yıldırım yönetimini giderek tekleştiriyor. Her şeyi ben bilirim, ben yaparım, ben ben ben. Ama kötü günde yanında bu vakitten sonra kendinden başkasını bulamayacak, farkında değil.
Haklısın abi ama haklı yönleride olabilir söylenenlere göre ürün üretiminde,stoğunda sıkıntılar varmış ama Kığılı'nın haberi olmadan yaptığı doğru değil
ForsakeN
02.Eylül.2014, 16:36
Bu sene Diego hariç transfer yapılmaması gelir azlığından mantıklıydı bi bakıma. Önümüzdeki sene ŞL'ye gidersek güzel transferler bekliyorum ben sezon sonuna. Bir forvet, bir stoper, bir kanat nokta atışı yapmamız gerekecek. Şuanki kadro sezonu rahat götürebilir doğru yönetilirse, hadi hayırlısı.
sarianet
08.Eylül.2014, 02:11
İsmail Kartalın alınmasını istediği futbolcu Aydın Karabulutmuş
sananes
09.Eylül.2014, 14:47
iyi ki alamamışız o zaman
ForsakeN
10.Eylül.2014, 10:00
Volkan kendine biraz daha bakıp futbola odaklansın Allah aşkına. Bize lazım bir oyuncu, dün iyice anladım
Önder HOCA
07.Ekim.2014, 19:29
spartak emenikeyi geri istiyormuş diyorlar.
himone
07.Ekim.2014, 22:38
Yok artık :D, biz öyle bir hata yaptık Spartak da yapar mı acaba. Keşke gerçek olsa ama şimdi bizim başkan gider 15 milyon falan ister bu adama elimizde kalır. Emenike'yi satıp iyi bir kanat alsak ne güzel olur, hatta ne kadar sevsem de Sow'un da satılmasından yanayım. Kuyt'ın da seneye sözleşmesi bitiyor, hücum hattını komple değiştirebiliriz böylece.
Önder HOCA
07.Ekim.2014, 23:34
Yok artık :D, biz öyle bir hata yaptık Spartak da yapar mı acaba. Keşke gerçek olsa ama şimdi bizim başkan gider 15 milyon falan ister bu adama elimizde kalır. Emenike'yi satıp iyi bir kanat alsak ne güzel olur, hatta ne kadar sevsem de Sow'un da satılmasından yanayım. Kuyt'ın da seneye sözleşmesi bitiyor, hücum hattını komple değiştirebiliriz böylece.
spartak max 8 veririm demiş ama aziz kapıyı 20 den açar :D kanattan ziyade iyi bir kenar forvet alsak onada razıyım. dar alanda iş yapan pırpır içeriye girip çıkacak çevikliğe sahip misal gaitan, lavezzi.
di canio
07.Ekim.2014, 23:38
Kardeş Payı'nın (sanırım) sezon finali bölümünde Metin-Ali-Feyyza kardeşler, icatlarını satın almaya gelen adamla konuşurken Sezai'nin verdiği tepkiyle karşıladım bu haberi. Küfürlü bir tepki olduğu için tamamını yazamıyorum.
SAİT71
07.Ekim.2014, 23:43
Aman Tanrım didim :n: 3'e 5'e bakmadan postalamak lazım. 2 yıl sonra elimizde kalacağına 8'e 10'a okutmak karlı olur. Yoksa hepten zarar ederiz. :)
Önder HOCA
07.Ekim.2014, 23:56
Kardeş Payı'nın (sanırım) sezon finali bölümünde Metin-Ali-Feyyza kardeşler, icatlarını satın almaya gelen adamla konuşurken Sezai'nin verdiği tepkiyle karşıladım bu haberi. Küfürlü bir tepki olduğu için tamamını yazamıyorum.
aziz yıldırım çimşir lik yapmasa iyi olur :)
di canio
31.Ekim.2014, 00:38
Her zamanki gibi İngiltere'den birileri bir Türk gencinin daha peşinde. Messi, Ronaldo bitti, şimdi de Bale ihrac ediyoruz. Haberde Bale demişler ama benim bildiğim stoper oynuyor Batuhan. Sanırım solak olduğu için öyle yapmışlar.
Fenerbahçeli Batuhan Yayıkçı'ya Arsenal talip oldu
İngiliz basınında çıkan haberde genç yıldız adayı için "Geleceğin Gareth Bale'i" şeklinde bahsedilirken Arsenal'in genç oyuncu için 1 milyon poundu gözden çıkardığı belirtildi.
Haberde Fenerbahçe 'nin genç yıldız adayını tutmak istese bile Arsenal'den gelecek bu teklifi Batuhan'ın kaçırmayacağı iddia edildi. 18 yaşındaki Batuhan Yayıkçı, Fenerbahçe U 21 takımında oynadığı başarılı futbol ile U 19 Milli takımında da forma giyiyor. DHA
http://www.radikal.com.tr/spor/fenerbahceli_batuhan_yayikciya_arsenal_talip_oldu-1222351
ewrim_FB
07.Kasım.2014, 17:08
Ozan Tufan ve Koray Altınay söylentileri var
ForsakeN
07.Kasım.2014, 19:57
Ozan Tufan iyi transfer olur. Selcuktan ilelebet kurtulmus oluruz
sarianet
02.Ocak.2015, 17:31
Ntvsporda Erkanla anlaştığımız haberleri geliyor
daha önce aacağı karşısında serbest kalacağı haberi vardı
FB ile anlaştığı haberi gelince an itibariyle NTVsporda Eses yönetimi erkanın bütün parasını şuan itibariyle ödedik erkan eskişehirsporun sözleşmeli futbolcusudur diyor
abi ne çakal bunlar ya :D
ForsakeN
02.Ocak.2015, 19:05
Eskisehirin yaptigi hakikaten cakalliktan baska bisey degil. Fenerbahceli oldugum icin soylemiyorum insallah kurus para kazanamazlar Erkandan
A.FaruK
02.Ocak.2015, 19:55
Erkan Zengin transferine mutlu olacak konuma geldik. Geçen bi yerde okudum belki sizde görmüşsünüzdür, Avrupada en fazla yaş ortalamasına sahip 3-5 takımdan biriymişiz. Normalde yaş ortalamasını takmam o kadar sonuçta geçen sene yine yaşlıydı bu takım var bu ligin en fazla basan en fazla isteyen takımıydı lakin takımın başında Ersun Hoca vardı. İsmail Hoca sağlam adamı kanser eder, o yüzden bolca rotasyon topçusu lazım bize.
himone
02.Ocak.2015, 23:48
Erkan Zengin transferine mutlu olacak konuma geldik. Geçen bi yerde okudum belki sizde görmüşsünüzdür, Avrupada en fazla yaş ortalamasına sahip 3-5 takımdan biriymişiz. Normalde yaş ortalamasını takmam o kadar sonuçta geçen sene yine yaşlıydı bu takım var bu ligin en fazla basan en fazla isteyen takımıydı lakin takımın başında Ersun Hoca vardı. İsmail Hoca sağlam adamı kanser eder, o yüzden bolca rotasyon topçusu lazım bize.
En yaşlı 2. Takımıyız. Takımın bence ilk 11 için en az 3 rotasyon için de 4-5 oyuncuya ihtiyaç var.
attirson
03.Ocak.2015, 01:49
Erkan transferi iyi olur şuan takımda bir tane kanat oyuncusu yok o istedigimiz adam eksilten oyuncuya kavusabiliriz.Birde İsmail Kartal forvet arastırıldıgını söylemisti acaba rotasyon icin mi arastırıyorlar yoksa ilk 11 icin saglam bir forvet mi gelecek Emenike yerine merak ediyorum.
sarianet
03.Ocak.2015, 13:14
Erkan transferi iyi olur şuan takımda bir tane kanat oyuncusu yok o istedigimiz adam eksilten oyuncuya kavusabiliriz.Birde İsmail Kartal forvet arastırıldıgını söylemisti acaba rotasyon icin mi arastırıyorlar yoksa ilk 11 icin saglam bir forvet mi gelecek Emenike yerine merak ediyorum.
erkanı alırsak Sowu forvete çeker
zarateray
04.Ocak.2015, 20:28
Forvet için Luis Fabiano okudum ama doğru değildir heralde
attirson
04.Ocak.2015, 23:32
Luis Fabiano haberi gerçekse kiralık hamlesidir fena olmaz bence.Çok iyi bir bitirici forvet.Şampiyonlugu böyle tecrübeli oyuncular belirleyebiliyor.Bjk'de Yusuf Şimşek Gs'de Necati alınırken eleştiriler gelmişti ama ikisi de şampiyonluk yolunda büyük katkılar yapmıştı.
Sheriff
05.Ocak.2015, 01:16
Luis Fabiano iyi bir deneme olabilir, maliyet çok yüksek olmayacaksa zarar gelmez..
erdem344
05.Ocak.2015, 16:38
Erkan gelirse yararlı olur bence
Kanatlarda Alper ve Erkan iyi işler yapabilirler.
Forvet için bence de yarım sezonluk biri gelecek. Fabiano bence de çok mantıklı soğukkanlı ve bitirici oyuncu iş yapar
Emenikeyi kesinlikle göndermeliyiz hazır piyasası varken gitsin
himone
05.Ocak.2015, 19:29
10 yıldır adamın peşinde koşuyoruz sonunda alacak mıyız yoksa inanalım mı? Eğer iyileşirse Webo 2-3 maçlık süreçte takımı taşıyabilir, Emenike satılırsa 2-3 tane yerli oyuncu almak daha sağlıklı olur.
TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Ocak.2015, 22:48
yabanci siniri boyleyken erkana tek kurus bonservis vermezdim sahsen. son aciklanan kararla fenerin masaya bile oturmasina gerek kalmadi bence.
byariff
06.Ocak.2015, 02:08
Stoch geri gelsin iste
attirson
06.Ocak.2015, 02:40
GG , Mehmet Topal , Egemen , Alper dısında kesin oynamalı diyebilecegimiz bir yerli yok heralde.Caner var ama defansta kötü oldugu icin bu kuraldan sonra iki tarafı da iyi götürebilen bir sol bek alınmasından yanayım.Bu kural en çok rotasyon için iyi oldu ama.Topal'ın yedegi Selçuk olmayacak GG'nin yedegi Topuz olmayacak.Ve illa bir yerli yedek forvet bulmamız lazım tribine girmeyecegiz.
ReaList
06.Ocak.2015, 11:17
En çok Stoch için sevindim. Allahtan pek yaşlı bir futbolcu değil 5 yıl daha bizde oynar ve iş yapar. Yabancı sınırına kurban giden Cristian için ise içimin yağları eridi :D
ReaList
06.Ocak.2015, 11:18
yabanci siniri boyleyken erkana tek kurus bonservis vermezdim sahsen. son aciklanan kararla fenerin masaya bile oturmasina gerek kalmadi bence.
Sene sonunda bonservisi bitecek 10 tane Erkan alırsın hem de 30 yaşında olmayan : )
sarianet
06.Ocak.2015, 15:45
artık yazın bu konu baya coşar :D
En çok Stoch için sevindim. Allahtan pek yaşlı bir futbolcu değil 5 yıl daha bizde oynar ve iş yapar. Yabancı sınırına kurban giden Cristian için ise içimin yağları eridi :D
cristian zamanında brezilyaya dönmek için yaptığı kampanyanın aynısından yapar belki :D
sarianet
07.Ocak.2015, 02:39
cristian iyiki gitti ya az delirtmedi bizi bir maç oynar 10 maç yatardı ne çabuk unuttunuz gitmesine en çok sevindiğim oyuncu :D
SAİT71
10.Ocak.2015, 16:14
Ozan için 4 milyon€ teklif edilmiş ancak Bursa 10 istemiş. Transferden vazgeçilmiş. En doğrusu yapılmış. Seneye zaten 4 veren bile olmaz. Sınırın kalkmasın bir kez daha sevindim :) Bursa rüya görmeye devam etsin...
Ozan için 4 milyon€ teklif edilmiş ancak Bursa 10 istemiş. Transferden vazgeçilmiş. En doğrusu yapılmış. Seneye zaten 4 veren bile olmaz. Sınırın kalkmasın bir kez daha sevindim :) Bursa rüya görmeye devam etsin...
10 milyon'a seneye 10 tane yabancı Ozan alınır. Gökhan bu yılda götürür orayı
himone
10.Ocak.2015, 17:19
Ozan zaten orta saha için alınır, sağ bek değil. Sağ bek olmaya uygun bir fiziği de yok(yavaş kalıyor). Bence bizimkiler makul bir fiyat belirlemiş daha fazla etmez, Bursa'nın 10 milyon istemesi de normal(oyuncuyu satmak istemiyorlar) ama mali sıkıntı varken nasıl devam edecekler merak ediyorum. Bence Eskişehir'den Aytaç alınabilir, bu sene sakatlık geçirdi ama ben Ozan'dan daha çok beğeniyorum çok pahalı da olmaz herhalde. Ayrıca genç oyunculardan uzak duralım mümkünse, 23-24 olmadan oyuncuları alıp kulübede çürtüyoruz hiç gerek yok. Bursa'da banko oynuyor, bize gelip 3 maç oynayacak tüm devre. Asıl sorun forvet hattı, Emenike'ye güvenip yola devam edersek şampiyonluk gider, rakama takılmadan satıp yerine hırslı bir oyuncu almalıyız. Sow zaten en fazla 3 maç yok, o arayı da iyi hazırlanırsa Webo götürür alınması gereken oyuncu iyi bir kanat.
europeanconquer
10.Ocak.2015, 19:08
Ozan Tufan gayet bek oynayabilir.Ver-kaçları olan,çalım atmaya becerebilen bir oyuncu Ozan.Durması gereken yeri bildiği doğru tercihleri yaptığı zaman o kadar hızlı olmasına gerek yok.Tarık Çamdal hızlı da ne işe yarıyor ? Hızından başka bir özelliği yok.
Zaten orjini de sağ bek Ozan'ın,devşirme orta saha olarak oynatıyorlar.
himone
10.Ocak.2015, 20:23
Bek olarak oynadığı 2 maç falan izledim, orta saha oynamaktan sağ bek pozisyonunun gerektirdiklerini unutmuş, savunma arkasına koşu yapan oyuncuları unutuyor ve yetişemiyor. Ayrıca büyük takımın bek oyuncusunun sürekli gidip gelmesi lazım, ben bunu kaldırabileceğine inanmıyorum. Orijini sağ bek olsa bile bence orta sahaya daha çok yakışıyor, sadece Gökhan sakatlandığında yerine geçer şeklinde düşünce olursa tamam ama yabancı kuralı da değiştikten sonra sağlam bir Afrikalı iyi olur, Fransa'ya bakmak en doğrusu sağ bek pozisyonunda çok fazla oyuncu çıkarıyorlar.
attirson
10.Ocak.2015, 20:59
Tamam yabancı sınırı kalkmış olabilir ama abartmamak lazım 10 milyona 10 tane Ozan alınır gibi laflarla.Bursa'nın maclarını izliyorum arada harika bir potansiyeli var bu yaşta bu sogukkanlılık Türk futbolcularında pek gördügümüz birşey degil.Pasları , top sürüşü çok kaliteli bir oyuncu 6 milyona kadar cıkılabilir bence ama 10 filan uçuk kaçıyor.
sananes
11.Ocak.2015, 10:34
transfer konusunda bana kalırsa bonservisi sezon sonu bitecek yabancılara yönelmeliyiz. Selçuk Bekir falan da (sezon sonu bitiyormuş kontratları) gönderilmeli. Selçuk oynayacağına avrupa araştırılıp daha kaliteli bonservisi elinde oyuncular bulunabilir. Sınır kalktığı için artık yabancı hoca mantıklı görünüyor ülkemizde. Avrupa piyasasına İsmail Kartal'dan falan çok daha hakim olur yabancılar.
ForsakeN
11.Ocak.2015, 11:45
Tamam yabancı sınırı kalkmış olabilir ama abartmamak lazım 10 milyona 10 tane Ozan alınır gibi laflarla.Bursa'nın maclarını izliyorum arada harika bir potansiyeli var bu yaşta bu sogukkanlılık Türk futbolcularında pek gördügümüz birşey degil.Pasları , top sürüşü çok kaliteli bir oyuncu 6 milyona kadar cıkılabilir bence ama 10 filan uçuk kaçıyor.
Peki abartmis olabilirler ancak 3 tane Ozan rahat alinir 10 milyona :D
6 milyon vermek eski sartlarda makuldu. Simdi 3ten fazla verilmez sirf yerli diye.
Ozanin 6milyonu haketmesi icin Bursanin Avrupada basarilar yakalamasi, ya da gittigi bir Avrupa liginde kendini kabul ettirmesi veyahut milli takimla gruplardan cikmasi vs gerekiyor artik. Isler degisti, her ne kadar milliyetci bir dusunce yapim olsa da Türk oyuncular icin hayat daha zor artik ve bu benim hosuma gidiyor
SAİT71
11.Ocak.2015, 11:46
Abi Fransa'da her mevkiye bir çok müthiş oyuncu var. Ozellikle siyahi oyuncular favorim. O piyasaya dalalım Ozan Tufan a 10 verileceğine at gibi iki zenciye gireriz :)
serkankeyvan
11.Ocak.2015, 11:52
Şu an Asya Kupası'nda BAE-Katar maçını izliyorum. Omar Abdulrahman diye bi oyuncu var akıllara zarar. Bonus kafalı bişey. Kadife ayak tabiri vardır ya o tabirin karşılığı bu adam kesinlikle. Neler yapıyor yahu.Daha önce hiç ismini duymadım. Kaç yaşında, hangi takımda bilmiyorum. Sadece bu maçta böyle oynadığını düşünmüyorum. Bir kalite var ve belli ediyor kendini. Biraz izledikten sonra, keşke Fenerbahçe'de oynasa şu adam diye geçirdim içimden. Özellikle takip edeceğim bu adamı.
ReaList
11.Ocak.2015, 12:07
Arapların Ronaldinho'sudur kendisi.
roomonecool
11.Ocak.2015, 12:50
Şu an Asya Kupası'nda BAE-Katar maçını izliyorum. Omar Abdulrahman diye bi oyuncu var akıllara zarar. Bonus kafalı bişey. Kadife ayak tabiri vardır ya o tabirin karşılığı bu adam kesinlikle. Neler yapıyor yahu.Daha önce hiç ismini duymadım. Kaç yaşında, hangi takımda bilmiyorum. Sadece bu maçta böyle oynadığını düşünmüyorum. Bir kalite var ve belli ediyor kendini. Biraz izledikten sonra, keşke Fenerbahçe'de oynasa şu adam diye geçirdim içimden. Özellikle takip edeceğim bu adamı.
Bakalım bir fmde kimdir nedir[emoji1]
serkankeyvan
11.Ocak.2015, 13:24
Bakalım bir fmde kimdir nedir[emoji1]
İlk olarak bunu denedim ama malesef oyunda çıkmadı.
Enayilik yapıp yabancı sınırlamasından dolayı zamanında Mehmet Topuz'a 9 mn € vermiştik. Mehmet Topuz için belki bu rakam yabancı kıstlamasından dolayı alınabilir bir risk olabilir. Kayseride başarılarıyla geldi Fenerbahçe'ye, Kayseri'nin kaptanıydı.Türkiye Kupası falan kaldırmıştı,oynadığı futbollada 3 büyükleri peşinden koşturuyodu. Ozan şuan için sadece geleceği olan bir oyuncu olarak gözüküyor.Ben ekstra bir özelliği olduğunu gözlemleyemedim. 10 milyon değil 6 mn bile şu dönemde verilmez.
10 mn bence kime verilir. Martin Odegaard gibi ekstra özellikleri olan izleyenleri büyüleyen gençlere verilir. Burada Odegaard'ı yakın zamanda transferi gerçekleştiği için örnek olarak verdim onun gibi sayısız genç futbolcuları çok ucuza kapan malum kulüpler var. Bu yabancı sınırlaması ile bizim kulüplerinde aynısını yapması gerekiyor artık. 14 yabancının 3'ünü 18-19 yaş almaları gerekir. Açsınlar fm scout baksınlar onu da bizmi söylicez :n:
roomonecool
11.Ocak.2015, 13:26
İlk olarak bunu denedim ama malesef oyunda çıkmadı.
Dbyi büyütüp deneyelim ustam
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
92 bin oyuncu açık kariyerimde Omar çıkmadı bende ligini açmak gerekiyor sanırım her neyse yabancı bir forumda buldum merak edenler için Profili şu şekilde
http://i.imgur.com/rd8PlJt.png (http://imgur.com/rd8PlJt)
http://i.imgur.com/1j6sTS6.png (http://imgur.com/1j6sTS6)
http://i.imgur.com/tjSRVo2.png (http://imgur.com/tjSRVo2)
Kryptonite
11.Ocak.2015, 18:23
Ozan şuan bence Salihtende daha iyi ve daha da iyi olacak.10 verilmez ama rahat 6 eder Ozan.10a git Granit Xhakayı al maestroluk yapsın sana :) Ozandanda sağ bek olmaz fizik olarak çok gelişti sürekli git gel yapamaz Şenerle ikisine 10 verelim olur :)
BaGa TaRKaN
11.Ocak.2015, 18:48
Sadece TR Ligi Açık Bendeki Arap Ronaldinho'su :)
http://i.imgur.com/XTd09Wt.png
Mental ve Fiziksel Özellikleri Çok Zayıf Gibi Ama Reelde Nasıldır Bilemem.
aytekin79
11.Ocak.2015, 19:12
Bu da benim oyunda 2020 yılındaki bitmiş hali :D
http://i.hizliresim.com/7V6bXm.jpg (http://hizliresim.com/7V6bXm)
Sheriff
12.Ocak.2015, 13:31
bizimkilerde bu yaşta genç oyuncuyu alıp getirip oynatacak potansiyel yok..
Kaka Leite
12.Ocak.2015, 14:06
Bir arkadaşın beğenisiyle Omar'ın adı geçmiş bende adı bizimle anılıyor sandım. Ozan Tufan konusuna hep soğuk bakıyorum bir türlü sevemedim kendisini.
Geldiğinde de bişey değişeceğini sanmam. Yeteneğine lafım yok.
Kaka Leite
14.Ocak.2015, 11:05
Mario Balotelli adı duyuyorum. Milan'a olan sevgimi bilen bilir açıkçası Fenerbahçe'den farkı yok benim için. Milan'dan gidince sevinçten ağlayacak duruma geldiğim adamın adı bu kez bir diğer sevdam için anılıyor.
Eminim ki burada "Balotelli yetenekli topçu, Türkiye'ye gelse ortalığı kasıp kavurur yea.." tarzı yorum yapan olacaktır.
Ben yine her zaman söylediğimi söylüyorum bu adam gibi bir yeteneksiz alınacağına altyapı ürünü biri oynasın daha iyi. Gram futbol yeteneği olmayan bu işi goygoy ve para için yapan bir adamı o anlamlı forma altında görmek istemiyorum.
İşin bir de psikolojik yönü var ki oraya ufaktan girersek Emenike'nin kaprisini çekemeyen yönetim bu adamla asla uğraşamaz.
ReaList
14.Ocak.2015, 11:26
Balotelli alınmaz, Yönetim 4-6 milyon € arasında maaş veremez. Takımda 4 tane forvet var ve takımın hocası tek forvetle oynadığı sistemde forvete ihtiyacımız var diyorsa daha ne denilir? Şuan şu takımın bu yönetim ve hocayla şu ligde lider olması Kızıldeniz'in ortadan ikiye ayrılması gibi bir şey.
Kesinlikle İsmail Kartal'da bariz bir şuursuzluk var. Maç sonu açıklamalarında bunu çok rahat gözlemleye bilirsiniz. Çok ağır olacak ama maalesef kendisi kukla teknik direktör ben İsmail Kartal'ın kadro çıkarttığına dahi inanmıyorum. reailst'in dediği gibi şimdi Fener'e forvet alınca bu sistemde aldığı forvet As takımda oynayacak eee Emenike ve Sow gibi adamlar yedekte huzurlu kalmayacak, Alper'de sol kanatta çok iyi olduğuna göre Sow artık kolay kolay sol tarafta da forma şansı bulamaz tek çare takas yolu olabilir. Şu ara Emenike - Adebayor takası gibi birşey dolanıyor ama Tottenham böyle bir enayilik yapar mı pek sanmam muhtemelen asparagas haber.
Namzet
14.Ocak.2015, 12:19
Erkan'a dahi bonservis ücreti ödemek istemeyen klübümüz Balotelli'yi alacak kadar uçmadı
SAİT71
14.Ocak.2015, 12:35
Balotelli yi zaten istesekte zor alırız o yonden sıkıntı yapmamak lazın gem isteyenler hemde istemeyenler :)
Bu arada Guingamp takımının 13 numaralı forveti Christophe Mandanne de ucuz ve kaliteli bir transfer olabilir. Az once Monaco maçında atıldı fakat baya hızlı bir oyuncu galiba. Takip edenler daha iyi bilirler :)
Önder HOCA
14.Ocak.2015, 22:18
City 28 milyon pounda Bony'i aldığına göre, (Aguero, Jovetic, Bony, Dzeko) Dzeko gelir mi acaba??
Banega
14.Ocak.2015, 23:29
Futbolda en sevmedigim kisi olan Balotelli`nin rakip takimimiz olan Fenerbahce`ye bile gelmesini istemem.Ha, buyuk reklam katkisi olur.Fakat bu herifin Turkiye`de vergide kesilmeyecegi icin paralari cukkalamasini istemiyorum.Sacma sacma davranislari yuzunden nefret ettirdi kendinden.Umarim Serie-C`ye duser bir kac yila.:icon_razz:
Ustelik kesinlikle yetenekli olduguna da katilmiyorum.Abi adam resmen balon.Cok ustun yetenekliymis vb vb, ;) Yetenek gormesek inanacagiz.Bir buna bir de Batuhan`a ``cok yetenekli ama aklini kullanamiyor`` demelerine cok gicik kapiyorum.Batuhan altyas gruplarinda su kadar gol atmis su kadar asist yapmis vb vb. bunlar beni ilgilendirmiyor.Onemli olan prof. futbolda ne yaptigidir.Gereken sanslar defalarca verildi, bu adam hic bir sey yapamadi.Dedigim gibi bu adamlar esek gibi calissa ``Iyi Forvet`` olurlar, top class kesinlikle olamazlar.
Konu nereye geldi ya, Balotelli`ye olan ofkemi kusmusum. :p Maasi da 6 Milyon Euro`ymus bu arada.
Dzeko gelirse cok is yapar, muthis olur, muazzam olur.
attirson
15.Ocak.2015, 00:31
Balotelli balondan da öte birşey artık.Liverpool forma giydigi son üst düzey takım olur kanaatindeyim.Liverpool'un da artık pek bir üst düzeyligi kalmadı oyun bakımından ama ismi var diye işte.Böyle bir haberin gerçek olma ihtimali oldugunu sanmıyorum zaten ama biz yine de Allah korusun diyelim. :D
Kaka Leite
15.Ocak.2015, 13:49
Futbolda en sevmedigim kisi olan Balotelli`nin rakip takimimiz olan Fenerbahce`ye bile gelmesini istemem.Ha, buyuk reklam katkisi olur.Fakat bu herifin Turkiye`de vergide kesilmeyecegi icin paralari cukkalamasini istemiyorum.Sacma sacma davranislari yuzunden nefret ettirdi kendinden.Umarim Serie-C`ye duser bir kac yila.:icon_razz:
Ustelik kesinlikle yetenekli olduguna da katilmiyorum.Abi adam resmen balon.Cok ustun yetenekliymis vb vb, ;) Yetenek gormesek inanacagiz.Bir buna bir de Batuhan`a ``cok yetenekli ama aklini kullanamiyor`` demelerine cok gicik kapiyorum.Batuhan altyas gruplarinda su kadar gol atmis su kadar asist yapmis vb vb. bunlar beni ilgilendirmiyor.Onemli olan prof. futbolda ne yaptigidir.Gereken sanslar defalarca verildi, bu adam hic bir sey yapamadi.Dedigim gibi bu adamlar esek gibi calissa ``Iyi Forvet`` olurlar, top class kesinlikle olamazlar.
Konu nereye geldi ya, Balotelli`ye olan ofkemi kusmusum. :p Maasi da 6 Milyon Euro`ymus bu arada.
Dzeko gelirse cok is yapar, muthis olur, muazzam olur.
Ben aylar önce İtalya'nın Batuhan'ı dediğimde adamı Messi seviyesine taşımıştı arkadaşlar. Liverpool da bir şey yapamayacağını söyledim o konuda da yanılıyosun dediler. Muhammet de yazmış artık üst düzey bir takımda forma giyemez Balotelli orası kesin bir olay.
Yunan takımları, İngiltere kalbur üstü takımlarına gider artık. O maaşı da Avrupa takımlarının hiçbirisi ona vermez yani son mermiyi kendi ayağına sıktı arkadaş. Çok yeteneksiz olabilirsin ama iş ahlakı kavramı olan her oyuncu ne kadar kazma olursa olsun futbolda yeri vardır bana göre ama Balotelli gibi hem yeteneksiz, hem iş ahlakı sıfır oyuncuların yeri yok.
O paranın 4 de 1'ini dahi hak etmiyor.
europeanconquer
15.Ocak.2015, 14:58
Balotelli Fener'e çağ atlatır.
:zuhaha Alın Balo'yu alın.
Kaka Leite
17.Ocak.2015, 11:56
Meier adını gördüm harika olur gerçekten. Her sezon Bundesliga gibi bir ligde gol krallığına adını bir şekilde yazdırıyor böyle oyunculara saygım sonsuz.
sarianet
18.Ocak.2015, 12:24
Abi Fransa'da her mevkiye bir çok müthiş oyuncu var. Ozellikle siyahi oyuncular favorim. O piyasaya dalalım Ozan Tufan a 10 verileceğine at gibi iki zenciye gireriz :)
yalnız afrikalılar iyi hoş da ocak şubatta sıkıntı olur umarım yhönetim kimyayı hazırarken budengeyi göz önünde bulundurur
Haber doğru mu bilmiyorum ama Bursaspor Başkan'ı aynen şöyle demiş 1 ay daha bekleseydiniz az daha Feneri kazıklıyodum :n:
Fanatik Gazetesi'ndeki habere göre, yeşil beyazlıların patronu Recep Bölükbaşı isyan etti. Ozan Tufan için Fenerbahçe’yle yaptıkları pazarlık sırasında kararın açıklandığına dikkat çeken Bölükbaşı, birbirinden çarpıcı ifadelerle federasyona yüklendi, haklarının korunmadığını iddia etti. İşte Recep Bölükbaşı’nın o sözleri:
‘Bir ay bekleyemediler’
“14+14 kararı en çok bizi vurdu. En az 10 milyon Euro’luk gelirden olduk. 10 milyon Euro uçtu, gitti. Benim pazarlık gücümü elimden aldılar, rekabeti bir anda bitirdiler. Karar alındıktan sonra bize söyleniyor. Oysa ki bizler de bu işin içinde olan insanlarız, başkanı, teknik adamıyla. Karar açıklanmadan önce bizimle müzakereler yapılabilir, fikirlerimiz alınabilirdi. Önümüzdeki sezon başında uygulanmaya başlanacak olan bu karar neden şimdi açıklandı? Neden ara transfer döneminin sonuçlanması beklenmedi? Ara transfer bittikten sonra açıklansa, Anadolu kulüplerinin de hakları korunmuş olabilirdi. Biz, altyapısına önem veren bir kulübüz ve Türk gençlerinin önünü açmak adına yapıldığı söylenen bu karar, maalesef altyapısından bir çok oyuncu yetiştiren Bursaspor (http://www.hurriyet.com.tr/index/bursaspor) gibi kulüpleri büyük zarara uğrattı.”
kaynak : Recep Bölükbaşı: 10 milyon Euro uçtu - Hürriyet Futbol (http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27996249.asp?scenario_id=ilgiliHaber&action=click&label=HaberDetay1&widget_id=7883578678824238)
Namzet
19.Ocak.2015, 01:35
10 Milyon'a Ozan'ı satacağını düşündüyse o kafadan bende istiyorum :)
yasink12
19.Ocak.2015, 04:50
büyük kulüplere atılan son yabancı sınırı kazığı tarıktı. ondan sonrası gelmeyecek maalesef recebim. şimdi sızlanıp durun anadolu kulüpleri..
· Mobilden gönderildi
SAİT71
19.Ocak.2015, 11:46
haha o devir bitti artık. 1 ay daha beklesek yazık değil mi 20-30 trilyona? ozel jet mi alıyoruz yoksa futbolcu mu yahu ? iyi oldu bu karar. tek eksiği turk kaleci oynatma zorunluluğu olmaması umarım onu da yaparlar...
ReaList
19.Ocak.2015, 12:54
Kurnazlığında haksız olsa da Transfer Döneminde, Rekabet durumuna etik olmayan bir şekilde Transfer Döneminin tüm çarklarını oynatacak bir karar alınması ve bu kararın alınırken kulüplere danışılmaması konusunda haklı. Ayrıca başkan Ozan'ın 10 milyon ê olduğunu düşünüyor ve oyuncu da bu paranın kalitesini taşıyorsa her türlü 10 milyon ê'ya gider yabancı vs bağlamaz. Ben Şahsen Ozan'ın alınmasını isterim, Yedekten Selçuk gireceğine Ozan girsin :D
haha o devir bitti artık. 1 ay daha beklesek yazık değil mi 20-30 trilyona? ozel jet mi alıyoruz yoksa futbolcu mu yahu ? iyi oldu bu karar. tek eksiği turk kaleci oynatma zorunluluğu olmaması umarım onu da yaparlar...
Fenerin Kaleciden yana sıkıntısı hemen hemen hiç olmadı ya... Onun için yabancı kuralındaki o kural bizim geçerli değil :) 90'lı yılların başından itibaren Engin- Rüştü- Volkan görev aldı. Volkan 3-4 sene daha götürür.
SAİT71
19.Ocak.2015, 13:56
İşte nasıl olsa sınır yok deyip bundan sonra hep yabancı alınırsa o kaleye bir turk bir daha zor geçer. bu sebeple kaleciye sınır olmalı tolga, onur, mert gibi iyi kaleciler gume gitmemeli
Chivalry
19.Ocak.2015, 16:54
İşte nasıl olsa sınır yok deyip bundan sonra hep yabancı alınırsa o kaleye bir turk bir daha zor geçer. bu sebeple kaleciye sınır olmalı tolga, onur, mert gibi iyi kaleciler gume gitmemeli
Geçmesin hocam ne olacak? Fenerbahçe'de değil Kasımpaşa'da oynasın? Sırf Türk olduğu için en iyi takımlarda oynayan oyuncular yerine kendilerini kanıtlayıp en iyi takımlara gelsinler. Arda, Gökhan Gönül gibi oyuncular zaten hak ettikleri için doğrudan ilk 11 oynayabilecek oyuncular. Peki neden söz gelimi X oyuncusu Türk olduğu için forma şansını banko görsün?
SAİT71
19.Ocak.2015, 21:38
Kaleye yabancıya gerek yok. Sol bek forvet neyse ywtişmiyor ama kaleci her takımda ortalama olarak yetişiyor. Bence gerek yok.
himone
22.Ocak.2015, 13:00
Jimmy Durmaz haberleri çıkmaya başladı yine. Sene başında İlhan Cavcav yüzünden alamamıştık, benim beğendiğim bir oyuncu ama bize katkı verebilir mi acaba. Ucuz olursa alınabilir, kanatlarda forvet görmekten iyidir.
Ne jimmy'si ne Erkan'ı ne Ozan'ı bunlara gerek yok artık ya bize sınıf atlatıcak adamlar lazım Bu saydıkalrım mı bize ŞL'de maç kazandıracak
MassiveStroke
22.Ocak.2015, 15:05
Kanata Salah'ı alsalar iş yapar hazır yedek falan bu sezon takıma ısınır seneye takımı uçurur..
sarianet
22.Ocak.2015, 22:13
alperi sola sowu forvete çekelim bence şimdilik transfere gerek yok eldekilerielden çıkarmaya bakmaıyız
himone
22.Ocak.2015, 23:36
Kanat transferini sadece bu sene için düşünmemek gerekli. Jimmy gibi bir oyuncu rotasyonda çok iyi olur bence, Seneye Kuyt'ın yerine iyi bir kanat alınır ve arkasında Jimmy yedek olur. Sol kanadı da Alper ve Stoch götürürler, eğer maliyeti düşükse kesinlikle alınmalı. Zaten alınsaydı Erkan da, Jimmy de ilk 11 için transfer edilmezler. Asıl bir orta saha alsak iyi olurdu Emre başladı sakatlıklara, yarın Meireles de başlarsa sıkıntı olur.
himone
01.Şubat.2015, 18:44
Ntvspor'da Dzeko haberi var, doğru mudur acaba? Hiç ihtimal vermiyorum ama keşke alabilsek, yılsonuna kadar kiralık ve 8 milyon pound satın alma opsiyonu varmış. Eskiden olsa ne gerek var sürüyle forvet var derdim ama kesinlikle ihtiyacımız olan oyuncu tipi, şampiyonluğu garantileriz bence.
attirson
01.Şubat.2015, 18:58
Dzeko haberleri baya ciddi.İngiltere'den bir sürü kaynak var kulüpten yalanlama da yok.İnsallah gerceklesir bu transfer.Kiralık olması da harika.İstedigimiz performansı sergileyemezse elimizde bir yıldız patlamış olmayacak.
Barak
01.Şubat.2015, 20:20
Dzeko gelir inş. Bizim takıma cuk diye oturur.
Namzet
01.Şubat.2015, 21:17
Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum,Mevcut kadroya takviyeye bu dönemde gerek yok
ForsakeN
02.Şubat.2015, 09:22
Bence gerek var. Ikinci yari cekismeli gececek belliki. Ilkyaridaki gibi girdigimiz pozisyonlari umarsizca kacirirsak sampiyonluk gider. Bize buldugunu atacak bi santrafor lazim su donemde. Kiralik olmasi da iyi olur
erdem344
02.Şubat.2015, 10:18
Dzeko gelirse bomba olur olay olur çok iyi olur çok da güzel
ReaList
02.Şubat.2015, 13:04
Dzeko mu? Mert Nobre gelir :D
sarianet
02.Şubat.2015, 14:43
Dzeko mu? Mert Nobre gelir :D
xabi alonsoyubeklerken josicoyu getiren yönetimden beklenir :)
Kryptonite
02.Şubat.2015, 15:48
Dzekonun menajeri açıklama yapmış Dzekonun şuan Fenerbahçeye gitmesi mümkün değil diye.
himone
02.Şubat.2015, 16:56
Olsun hayali de güzeldi.
SAİT71
01.Nisan.2015, 20:03
Fenerbahçe bombayı patlattı! Açıkladılar...
http://img.uefa.com/imgml/TP/players/14/2015/324x324/250039808.jpg
Fenerbahçe'nin Ukraynalı Artem Radchenko ile anlaştığı 'resmen' duyuruldu...
Fenerbahçe'nin Ukraynalı Artem Radchenko ile anlaştığı 'resmen' duyuruldu...
Ukrayna'nın Uzhgorod takımı teknik direktörü Vyacheslav Grozny, yaptığı açıklamada, Radchenko'nun sezon sonuna kadar kendilerinde oynayacağını daha sonra da Fenerbahçe'ye katılacağını ifade etti. Grozny, "Radchenko, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Biz de onun bu durumunu bilerek kadromuza kattık." diyerek transferi bir yönden resmen açıklamış oldu.
Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde U21 Takımı ile denediği Radchenko'yu beğendiği, sezon sonuna kadar form tutması için Uzhgorod'a gönderdiği belirtildi.
Fenerbahçe bombayı patlattı! Açıkladılar... - Fenerbahçe (http://www.sporx.com/fenerbahce-bombayi-patlatti-acikladilar-SXHBQ453713SXQ)
https://www.youtube.com/watch?v=Ks4xYGaKyZ8
roomonecool
02.Nisan.2015, 00:17
Bizim scout ekibinden böyle bir şey beklenmez ayrıca ben hatırlamıyorum lig bitmeden transfer yaptığımızı acaba lucescu mu istedi
SAİT71
02.Nisan.2015, 00:54
Her yerde yazıyor alındı sanırsam gerçek bu haber.
himone
03.Nisan.2015, 18:02
Genç oyuncu transferi her zaman iyidir, Ukrayna'dan alınması akıllara Lucescu'yu getiriyor. Bir tane defans hattına bir tane de orta sahaya genç oyuncu alırsak güzel olur. Orta sahada bizim mevcut gençleri ben beğeniyorum ama olsun gençler iyidir.
Hsyn53Yvz
04.Nisan.2015, 09:10
Transfermarkt'a göre Radchenko sezon sonu Fenerbahçe U-21 takımına katılacak. Fenerbahçe SK U21 - Transferler 15/16 - Transfermarkt (http://www.transfermarkt.com.tr/fenerbahce-u21/transfers/verein/7804/saison_id/2015)
Maliyeti olmayan ve risk barındırmayan bir oyuncu ama pek ümitli değilim ilk sezon muhtemelen Gaziantep-Akhisar ayarında bir takıma kiralanır, unutularak kaybolacak yeteneklerden biri olarak görüyorum bu adamı açıkcası.
Bu arada Stoch çok iyi bir sezon geçiriyor, zorluk seviyesi Arap ligi gibi düşük bir lig olsa da bence bu adam PAOK'da da kendini gösterdi bu formayı en azından Emenike'den daha fazla hak ediyor. Seneye bu adamın mutlaka takıma kazandırılmasını istiyorum.
Şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan gidersek -ki mevcut karmaşık durumda pek sanmıyorum- 2 veya 3 tane en kötü ihtimal kıtasal çapta oyuncu gelir düşünüyorum. Bu oyuncular mevcut yönetim için artık hobi haline gelen bir durum olaraktan muhtemelen 27-32 yaş arası olur tabi ki. Ben bu takımın yaşlı olmasını da göz önünde bulundurarak 2 sene içinde yavaş yavaş baştan yenilenmesini düşünüyorum Galatasaray'ın 2011/12 ve 2012/13 sezonunda yaptığı gibi. Mesela geçen sene o kadar övdüğümüz dörtlü forvet hattının hepsi aşırı düşüşte şuan, Webo ve Kuyt'ın sözleşmesi bitiyor zaten Emenike'nin de durumu belli artık kalacak hali yok, Moussa'nın da bir sonraki sezon sonunda sözleşmesi bitiyor yaşı da 29 oldu artık satılacaksa bu sezon sonu satılmalı yoksa muhtemelen sözleşmesi bitince para almadan yollayacağız. Daha iyi komple bir forvet bulursak ben Moussa'nın satılması veya yedek olarak değerlendirilmesinden yanayım (ki Moussa yedek kalmayı sorun eden bir oyuncu). Orta forvet transferi Mitrovic olabilir, hatta harika olur. Alper ve Stoch'un artık ilk 11 olması gerek bu takımda Stoch olmuyorsa da yabancı bir kanat oyuncusu olmalı tabi bu Avrupa maçlarında da forma giyecek bir oyuncu olacağı için Radchenko ayarında bir oyuncu olmamalı. Bir de Bruno'nun malum ilerleyen yaşından dolayı satılır mı bilemem ama bir yabancı stopere daha ihtiyacımız olduğu kesin 25-29 yaş arası bir stoper lazım, Kadlec ile falan olacak iş değil bu. Ortasahada zaten Topal'ın yeri garanti, hücum hattına birkaç takviye yaparsak yani kanat bölgesine o zaman Alper'i de orta üçlüye yazabiliriz, gönül isterdi bu üçlünün son halkası da Salih olsun ama pek mümkün değil bu da, Salih de kötü bir sezon geçirdi ve üzerine birşey koyamadı henüz. Raul'un performansı aslında gayet iyi, Emre de katkı veriyor ama ben ortasahaya da mutlaka bir yabancı (belki duruma göre de bir yerli olabilir) oyuncu gelmeli diye düşünüyorum. Yedek içinde birkaç oyuncu transfer etmemiz gerek tabi ama onlar lig sonundaki yerimiz ve Avrupa Kupaları durumuna göre değişir. Kafamdaki kadro şöyle birşey:
Volkan (Mert)
Gökhan-*Transfer*-Egemen-Caner
Topal
*Transfer*-Alper
*Transfer*-*Mitrovic* (Moussa)-Stoch/Transfer
Tabi herşeyden önemlisi bu takımı oynatabilecek gerçek anlamda bir teknik direktör lazım, İsmail Kartal yardımcı antrenörlükten öteye gidemez benim gözümde.
roomonecool
04.Nisan.2015, 10:54
Stoch satılacaktır satilinca alintilarsiniz ayrıca artem radchenko alınmadı begenilmeyip geri yollanmis
himone
04.Nisan.2015, 14:10
İlk 11 için için 4 tane iyi oyuncu alınmalı. Bir tane stoper, topalın yanına çok iyi bir orta saha, bir tane kanat ve 1 tane forvet. Sol kanada Alper, ofansif orta sahaya da Diego var. Bu 4 oyuncu için maliyetten kaçınılmamalı. Emenike ve Sow satılmalı. Stoch da kanatları yedekleyebilir. 2-3 tane de rotasyon oyuncusu alınır. Ama ne olursa olsun Kuyt Webo ve Emre ile sözleşme yapılmamalı. Webo belki. Ne olursa olsun ilk 11 oyuncuları çok önemli özellikle Avrupa'da dökülürüz.
himone
19.Mayıs.2015, 16:51
Standart Liege'den Imoh Ezekiel diye bir adam alıyormuşuz. Forvet pozisyonunda oynuyor ve Nijeryalı, bu özelliklere pek umutlu bakmıyorum maalesef. Kısa ufak tefek bir adama benziyor, sonu Stoch gibi olmaz umarım.
playeray
19.Mayıs.2015, 20:49
Standart Liege'den Imoh Ezekiel diye bir adam alıyormuşuz. Forvet pozisyonunda oynuyor ve Nijeryalı, bu özelliklere pek umutlu bakmıyorum maalesef. Kısa ufak tefek bir adama benziyor, sonu Stoch gibi olmaz umarım.
Fifa oyununda çok hızlı olduğu için alırlar genelde başka özelliği var mı bilmiyorum :D
erdem344
27.Mayıs.2015, 10:35
Fernandao'yu almışız
Hoca olarak da Bielsa konuşuluyor
antiochia
27.Mayıs.2015, 11:30
Bielsa Aziz'le çalışmaz
antiochia
27.Mayıs.2015, 14:57
Hayırlı olsun Aziz Yıldırım tekrar aday, kendi adamlarıyla yine seçilecek..Ve İsmail Kartal'la büyük ihtimalle devam edilecek..
Gs'nin 5. yıldızını şimdiden kutlarım
sananes
28.Mayıs.2015, 12:59
Aziz Yıldırım gitmeli ama diyelim ki gitmedi bir yere kadar tamam ama o kendini hoca sanan adamla devam ederse, o statta her maç protesto edilir. Cesareti varsa bunu bir denesin bakalım.
Saffet Susic diyorlar hoca için bu arada.
byariff
28.Mayıs.2015, 13:41
bielsa marsilya ile tekrar imzaladi gidicek diyorlardi ama kalmis.. samed yesil almis diyorlar fener bakalim..
europeanconquer
28.Mayıs.2015, 13:43
Şener Özbayraklı'yı almış diyorlar Fenerbahçe için,eğer aldıysa bir 7-8 yıl daha Fenerbahçe'nin sağ beki rahat olur.
zarateray
28.Mayıs.2015, 15:09
Samed Yeşil Fenerbahçe'deymiş
doncarlo
28.Mayıs.2015, 17:50
Benimde menajerim Fenerbahçeyle anlaştı.
nerazzuri
29.Mayıs.2015, 16:17
yeni sportif direktörümüz; Giuliano Terraneo
http://im.htspor.com/2015/05/29/ver1432903809/1084641_152699c3e2af0ff6c7cbe62ec85b909d.jpg
Barak
29.Mayıs.2015, 16:39
İnşallah göstermelik bir hamle değildir.
Burak Akmanoğlu
29.Mayıs.2015, 18:39
Zico istanbul'a gelmişken alsak tekrar'dan teknik direktör olarak
mwaru
30.Mayıs.2015, 11:16
Gitmesi gerekenler: Raul, Emre, Volkan, Alves, Bekir, Selçuk
Gelmesi gerekenler: Sağ kanat, Sol kanat, Stoper, Yedek stoper, Ortasaha göbek, Yedek sağbek ve Forvet
Stoch, Alper ve yapılacak 2 kanat transferiyle takım hücumda çok rahatlar. Kanat için Ocampos kiralansa keşke diyeceğim de Monaco bu sene oynatır kendisini heralde. Sol kanat için keşke Ivan Perisic gelse taş gibi futbolcu valla. Orta sahaya mücadeleci siyahi azıcık da teknik biri lazım Wanyama on numara olur o da çok pahalı olur maalesef. Forvete de top tutan, topu iyi paylaşan duvar olabilen biri lazım.
Barak
30.Mayıs.2015, 11:55
Bence şunların dışında alayını takımdan göndersinler
Topal - Gökhan - Caner - Egemen - Sow - Mert - Alper - Stoch, baştan adam gibi kadro kursunlar
byariff
30.Mayıs.2015, 12:18
hocada spaletti diyorlar italyan sistemi kurcak galiba fenerbahce. :D
dAleksic
30.Mayıs.2015, 15:09
Ooo İtalyan ooo şike diyorum :P
Şaka bir yana neden böyle bir ihtiyaç duydular bilemiyorum..
William Rookwood
02.Haziran.2015, 21:32
Vieria haberleri geçiyor. Bence çok büyük bir risk olur. Fakat İsmail Kartal ile sezona başlamak daha büyük bir riskti. Bunuda düşünmek lazım. :)
erdem344
03.Haziran.2015, 08:05
Kocaman dönebilir diyorlar dönerse eğer çok yerinde olur
İnşallah döner. Amin.
Koç başkan Kocaman hoca Topal kaptan Fener şampiyon
himone
03.Haziran.2015, 22:29
Aykut Kocaman dönmez inş. Şu uyuz savunma ve top çevirme oyunundan bıkmadınız mı? Takıma öyle bir oyun yerleştirdiki yıllardır rezalet futbol oynuyoruz. Her şey kupa ve başarı değildir lütfen artık şunun farkına varın.
Cengo
13.Haziran.2015, 21:42
Simon Kjaer yarın İstanbul'da. İlk transfer.
himone
13.Haziran.2015, 22:15
Şu an her yerde Kjaer haberi var, zamanında çok iyiydi ama 2 yıldır adını duymamıştım. Haberlerde de 6,5 mio Euro bonservis ve 4 yıllık anlaşmadan bahsediliyor. Umarım faydalı olur, zamanında çok istediğimiz ama alamadığımız bir oyuncu daha sanki bizim transfer listelerimiz 10 yılda 1 falan güncelleniyor.
Cengo
14.Haziran.2015, 03:45
Hiç arzu etmiyorum ben de gelmesini. Ağır stoper beklentimi karşılamaz.
sananes
14.Haziran.2015, 15:42
Bonservisi elinde olan oyunculara yönelmemiz gerekirdi ilk planda. Stoper olarak da makul adaylar bulunabilirdi. Takımın çehresini değiştirecek bir isim değil Kjaer. Elbette faydalı olacaktır ama bonservis ödeyeceğimiz için olumsuz bakıyorum transfere.
erdem344
14.Haziran.2015, 16:49
Kjaer bende iyi transfer uzun boylu ve markajı çok iyi
Bizim Psikopat ile iyi ikili olurlar
Topal tandemide çuk diye oturur o bölgeye
Volkan - Caner - Kjaer - Alves - Gökhan - Topal
Nani de gelirse o da direk 11 başlar gerisi belirsiz
byariff
14.Haziran.2015, 19:11
8-10m euro diyorlar bonservisi icin bence cok fazla degmez bu adama baya dususte biri.
erdem344
14.Haziran.2015, 19:28
O kadar değildir bence
Başkan verir o parayı ama Terraneo mudur nedir o vermez
himone
14.Haziran.2015, 20:13
8-10 sallama haberdir, aynı zamanda 6,5 milyon da diyorlar. Mantıklı olan da 6,5 civarı bir bedel. Normalde tutar çok derdim ama yaşı itibariyle normal bir rakam, eğer kötü çıkmazsa 6-7 yıl hizmet edebilecek bir oyuncu için verilen 6,5 milyon Euro fazla değildir. Ama keşke geçen sene 2,5 milyonken alsaydık, Alves'den daha fazla katkı sağlayacağına eminim. Irk itibariyle stopere çok uyumlu birisi, sakin ve fizikli heyecanlanıp saçma hareketler yapacak bir oyuncu da değil bence. Ama mevcut stoperlerimizle nasıl hücum oynamayı düşünüyoruz anlamış değilim, hepsi çok yavaş oyuncular kesinlikle Alves'in gönderilip çok kaliteli bir stoperin daha alınması lazım. Bizim için çok hareketli bir transfer dönemi, bir sürü oyuncunun adı geçiyor. Çok yüksek bir bütçe ayrılmış transfere ve bazı yöneticiler de yardım etmişler gibi duruyor. Asıl değerlendirmenin transferler bittiğinde yapılması doğru olacak galiba. Keşke bir kişi de sol beki günceme alsaydı, bu sene Caner'in oynadığı futbolu kimse izlemedi mi merak ediyorum.
Cengo
14.Haziran.2015, 22:14
https://pbs.twimg.com/media/CHeaTKZWsAADkPL.jpg:large
TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Haziran.2015, 01:26
caner bu sene ismail kartalin kurbani oldu bence, onceki sene yaptiklari ve yine sezon ortasina kadar makul bir seviyedeydi. ne olduysa ikinci yari basladi dusus. taktiksel hatalar yanlis oyuncu yerlesimleri yuzunden olmus olabilir bu dusus. bence ellenmemesi gereken 2 yerden biridir sol bek, digeri de sag bek zaten. gerisini oldugu gibi degistirsek de olur :D
himone
15.Haziran.2015, 02:01
caner bu sene ismail kartalin kurbani oldu bence, onceki sene yaptiklari ve yine sezon ortasina kadar makul bir seviyedeydi. ne olduysa ikinci yari basladi dusus. taktiksel hatalar yanlis oyuncu yerlesimleri yuzunden olmus olabilir bu dusus. bence ellenmemesi gereken 2 yerden biridir sol bek, digeri de sag bek zaten. gerisini oldugu gibi degistirsek de olur :D
Galiba benim düşüncelerim tüm camia ve Türk futbol dünyası ile çelişiyor. Caner'in bir önceki sene yaptığı tek şey 10 tane asistti, o da birçok maçta 4 forvete dönerek deli gibi saldırarak atılan gollerde geldi. O sene de Caner sürekli savunmada pozisyon hatası yapıyordu ve her topu ileri şişiriyordu. Geçen sene bittiğinde Caner bir daha böyle oynamayacak demiştim ve haklı çıktım, hatta ben şuan oynadığını da beğenmiyorum ama tepki çekmemek için bir şey söylemiyorum demiştim. Bu sene yukarıda bahsettiklerimin hepsi çıktı, istediğiniz istatistiklere bakın takımın en fazla top kaybeden, en çok kademe hatası yapan, en çok çalım yiyen oyuncusu. O kadar teknik oyuncu ama tek yaptığı rakip sahanın ortasından orta açmak. Kornerleri bile rezalet kullanıyor, ne zaman kornerleri Diego kullanmaya başladıysa etkili olduk. Ben buraya Caner'in açıklarını 2 sayfa yazarım ama eminim siz bana artılarını 3-5 cümlede bitirirsiniz. Bunlar hoca değişikliği ile düzelir mi emin değilim ama inşallah sizin dediğiniz gibi olur(ne kadar aksini düşünsem de).
Cengo
16.Haziran.2015, 01:10
3 transfer tamammış. Rakamlar var önümde, yazıp yazmamakta kararsızım. Umarım yakında açıklanır da gerçek olur.
MassiveStroke
16.Haziran.2015, 12:06
Emmanuel Emenike, 14 milyon Euro karşılığında Bülent Uygun'un çalıştırdığı Katar ekibi Umm Salal'a transfer oldu. (Hürriyet)
europeanconquer
16.Haziran.2015, 12:13
İnanılmaz.
Tek kelimelik transfer.
mustangshelby
16.Haziran.2015, 13:36
Emmanuel Emenike, 14 milyon Euro karşılığında Bülent Uygun'un çalıştırdığı Katar ekibi Umm Salal'a transfer oldu. (Hürriyet)
Yalan haber Ba'nın 15 ettiği yerde Emenike'nin esamesi okunmaz.
himone
16.Haziran.2015, 17:25
Emenike haberine gerçek olmadan inanmam, ben 5 milyona da razıyım. Gün geçtikçe Mert konusu canımı daha çok sıkıyor, kulübün evladı bu kadar çabuk gözden çıkarılmamalıydı. Ama hata onda efendi gibi oturup sırasını beklemeyecekti millete orasını burasını gösterecekti, gazetecileri seni evinden aldırırım diyerek tehdit edecekti, rakip takım hocasına kafa kesme hareketi yapacaktı. Tüm suç sende Mert. Kjaer için ihtimal vermesem de konuşulan rakamlar rahatsız edici, eğer gerçekse çok sağlam kazık olur.
byariff
16.Haziran.2015, 18:48
gerçek degilmis emenike haberi zaten umm salalin takim kadrosu 10m euro paralari yokki.
Cengo
16.Haziran.2015, 22:26
Emenike haberine gerçek olmadan inanmam, ben 5 milyona da razıyım. Gün geçtikçe Mert konusu canımı daha çok sıkıyor, kulübün evladı bu kadar çabuk gözden çıkarılmamalıydı. Ama hata onda efendi gibi oturup sırasını beklemeyecekti millete orasını burasını gösterecekti, gazetecileri seni evinden aldırırım diyerek tehdit edecekti, rakip takım hocasına kafa kesme hareketi yapacaktı. Tüm suç sende Mert. Kjaer için ihtimal vermesem de konuşulan rakamlar rahatsız edici, eğer gerçekse çok sağlam kazık olur.
Kjaer'in rakamları (Daha kulüp açıklamadı), Lille'e 8M Euro, kendisine 3M Euro x 4 yıl, menajerine 1M Euro.
himone
16.Haziran.2015, 22:35
Kjaer'in rakamları (Daha kulüp açıklamadı), Lille'e 8M Euro, kendisine 3M Euro x 4 yıl, menajerine 1M Euro.
Gereksiz pahalı, eğer stopere bu para veriliyorsa Nani ve RVP'yi maliyeti yüzünden alamadık diyenin suratına tükürürler. Umarım 2. Krasic vakası olmaz, stopere yıllık 3 milyon nedir ya anlamış değilim bonservisin gereksiz fazlalığı da cabası. Bu adam Türkiye'de Popescu etkisi yapmadığı sürece kendisini sevdiremez bu maliyetlerle, yapacağına da hiç ihtimal vermiyorum umarım beni yanıltır. Hoca ve direktörün transfer hedefleri hoşuma gitmişti ama ilk transferde rakamlar bu şekildeyse sonumuz yine hayırlı olmaz. Bir de gider Mikel'i alırlar yıllık 4 milyon + 10 milyon bonservise tam olur.
Cengo
17.Haziran.2015, 04:35
Gereksiz pahalı, eğer stopere bu para veriliyorsa Nani ve RVP'yi maliyeti yüzünden alamadık diyenin suratına tükürürler. Umarım 2. Krasic vakası olmaz, stopere yıllık 3 milyon nedir ya anlamış değilim bonservisin gereksiz fazlalığı da cabası. Bu adam Türkiye'de Popescu etkisi yapmadığı sürece kendisini sevdiremez bu maliyetlerle, yapacağına da hiç ihtimal vermiyorum umarım beni yanıltır. Hoca ve direktörün transfer hedefleri hoşuma gitmişti ama ilk transferde rakamlar bu şekildeyse sonumuz yine hayırlı olmaz. Bir de gider Mikel'i alırlar yıllık 4 milyon + 10 milyon bonservise tam olur.
Nani'den vazgeçilmiş değil ama RVP kalırsa 12M Euro loyalty bonus + 17M Euro maaş + 2,5M sponsor toplamda 31.5M alacak. Giderse Manu'da 12M Euro loyalty bonus alacakmış. Manu o +12'yi de satacağı kulübe kitlemeye çalışınca kimse alamıyor şu an. Bizden hiç bir kulüp heveslenmesin. RVP enayi değildir, hiç bir yere gitmez.
himone
17.Haziran.2015, 12:07
Zaten mantıklı kimse rvp transferini beklemiyor, o maliyetler bizim için çok fazla. Ama mahmut uslu naninin maliyetinin çok yüksek olduğunu söylemiş. Eğer Kjaer gibi adama 8 milyon + yıllık 3 milyon veriyorsan naniye 15 bonservis + yıllık 4 milyon falan verirsin. Aman aman oynamayacak bir stoper için bu rakamlar aptallıktır. Ben hala daha düşük maliyetler bekliyorum, zaten bu fiyatlar üzerine anlaşma olsaydı hemen imza atılırdı.
sentugo
17.Haziran.2015, 12:29
Usuldendir, FM profilini koyabilir misiniz ? :D
Bu arada Fenerbahçe'nin o isimlerini gördüm de mahşallah dedim. Gerçekten potansiyelli oyuncular var yani...
Hürriyet Haberi - Fenerbahçe'nin gelecek sezon kalecisi Weidenfeller ya da Cech.
NTVSpor'un haberine göre Mandanda ya da Ospina
RisingSun
17.Haziran.2015, 16:30
Hurriyet mezardan bir iki isim daha söyleseymiş.
himone
17.Haziran.2015, 17:39
Başka kaynaklarda da Casillas ve Patricio var. Her canı sıkılan 2 tane kaleci seçip bize yazıyor. Ama orta saha ve kanat isimleri tıkandı kaldı. Nani ve Guarin diye başladık orada kaldık, yok muydu bunların alternatifleri biraz heyecan yaşasaydık gereksiz tartışmalara girseydik. Keşke Alves'i de gönderip Maicon'u alsak, stoperlerimiz iyi olurdu en azından. Ama asıl beklediğim haber Emenike'nin satılması, 3 milyona bile satsak bizim için kardır.
Neden bilmiyorum ama Mert hakkında olan kızgınlığımı da yinelemek istedim.
Cengo
18.Haziran.2015, 02:12
Nani'nin menajeri İstanbul'da.
https://twitter.com/fedepastorello/status/611302939274162176
Önder HOCA
18.Haziran.2015, 02:35
hayırlı ramazanlar
https://twitter.com/fedepastorello/status/611302939274162176
P&P Pastorello and Partners S.A.S. - Consulting company - Player consultants - Transfermarkt (http://www.transfermarkt.co.uk/p-amp-p-pastorello-and-partners-s-a-s-/beraterfirma/berater/206)
aynı zamanda handanovic ve rossi'ninde menejeri bizimkiler bi yoklasalar bari
erdem344
18.Haziran.2015, 10:16
Nani'nin menajeri kulüp binasına giriş yapmış
Gel nani gel çook fark yaratır bilek var şut var top sürme var yaratıcılık var yetenek var vizyon var
Geriye sadece merkez orta saha kalır o da Guarin olursa çok iyi olur çok da güzel olur
Volkan - Gökhan - Alves - Kjaer - Caner - Topal - Guarin - Alper - Diego - Nani - Sow
himone
18.Haziran.2015, 19:09
Yıllardır beklediğimiz haber sonunda geldi ve Selçuk Şahinle sözleşme yenilenmedi. Mert, Bekir, Egemen, Selçuk, Webo sözleşme yenilenmeyen oyuncular. Bunlarla birlikte Kuyt ta gitti ve Mehmet Topuz eli kulağında. Sırf şu gidenlerin yıllık maliyeti 9 milyon Euro civarıydı, verdiklerine bakınca insanın içi sızlıyor. Egemen kalabilirdi diye düşünüyorum ama büyük ihtimalle yüksek bir tutar istemiştir ve bizimkiler haklı olarak teklifi geri çekmiştir. Keşke şu sözleşmesi devam eden Emenike, Kadlec, Krasic, Serdar Kesimal, Meireles ve Alvesle de yolları ayırabilsek. Emreyle de 1+1 yıllık sözleşme yenilenmiş, yıllık 2,5 mio TL deniyor hakkettiğinden fazlası bence serbest bırakılmalıydı. Şu top tekniği olmasa zaten kimse suratına bakmaz ama. Çok hareketli bir transfer dönemi yaşıyoruz kaleye Ospina, stopere Maicon, orta sahaya Nani-Guarin, forvete Luiz Adriano gibi isimler yazılıyor. Yarısı bile olsa bence taş gibi takım oluruz. Galiba yeniden futbola ısınabilirim.
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Haziran.2015, 20:07
sow
stoch -------- nani
meireles diego
guarin
caner kjaer alves gg
ospina
guarin nani ve ospina ile ilk11 tamamlanmis olur, bahsedildigi gibiyse transfer butcesi bu isimler zor degil. uzerine de potansiyelli genc yabancilar alinirsa tadindan yenmez. altyapi da artik rekabete katilsin su takimda, bu yabanci kurali en cok onlara yarar gibi gorunuyor. kendilerini gosterme zamani geldi bence. volkan selcuk topuz gibi isimlerden kurtulalim artik.
Burak Akmanoğlu
18.Haziran.2015, 20:53
Kulübümüz, futbol takımımızın 2015 – 2016 sezonu planlaması kapsamında sözleşmesi yenilenmeyen oyuncularımız Pierre Webo, Selçuk Şahin, Mert Günok, Bekir İrtegün ve Egemen Korkmaz’a, takımımıza vermiş oldukları emekten ötürü birer teşekkür mektubu iletti.
Webo,Mert ve Egemen için üzüldüm.Egemen ve Webo yaş olarak geçmişti gitmelerini anlamıştım aslında ama Mert içinde fazla üzüldüğüm doğrudur.
diktac
18.Haziran.2015, 21:41
11 yıldır beklediğim an.Selçuk gitti :D
Webo ve Egemen kalmalıydı bence.Yerlerini doldurursak sorun yok.
World Hollow o1
19.Haziran.2015, 02:48
Pier Webo kondisyon olarak bitikliğini belli ediyordu. Egemenle neden anlaşmadılar onu çözemedim iyidi aslında.
Nani menajerinle görüşmeler olmuş yakın zamanda açıklanır diyorlar.
erdem344
19.Haziran.2015, 09:43
Topalsız kadrolar görüyorum
Yapmayın bunu
Barak
19.Haziran.2015, 14:11
Bir Guarin'dir gidiyor. Herkes kadro da koymuş ama ben tek bir haber görmedim. Var mı aslı astarı?
diktac
19.Haziran.2015, 16:18
Şu Nani artık açıklansa da rahatlasak :)