PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 [83] 84 85 86 87 88 89 90

sananes
28.Haziran.2013, 16:35
http://www.totemspor.com/yazarlar/ali-ece/sadece-bir-teknik-direktor-280613

hoca hakkında güzel bir yazı. Umarım başkan ve yöneticiler işini yapmasına izin verirler.

europeanconquer
28.Haziran.2013, 16:43
Ersun Yanal istifa TT oldu :n:

Kaka Leite
28.Haziran.2013, 17:19
1 yıllık anlaşma gayet iyi.

Ersun Yanal resmen bir büyüme sürecine girdi ve bu yıl onun yolunu çizecek, umut verirse kalır zaten, veremez ise büyük takım hocası olmadığını göstermiş olur.

sui generis
28.Haziran.2013, 17:20
İnşallah ilk işi Sezer'e kapıyı göstermek olur.

sananes
28.Haziran.2013, 17:42
İnşallah ilk işi Sezer'e kapıyı göstermek olur.

Katiliyorum.

Daha bir sürü oyuncu var ama ilk sırada sezer efendi olmalı.

ReaList
28.Haziran.2013, 17:52
Mevcut oyun düzenine mahkum kalır, Prensi Cristian olursa en az Uefa cezası kadar ağır olur.

SAİT71
28.Haziran.2013, 22:09
1 yıllık anlaşma sorun değil. Ligde şampiyon olsun zaten 2 yıl daha uzar en az. Ayrıca 1-2 tane daha Salih kazanabilme şansımız var Ersun hoca ile birlikte...

himone
30.Haziran.2013, 18:32
Manu Salihle ilgileniyormuş. 17 milyon sterlin falan diyorlar. Parası ne olursa olsun umarım gider de gerçekten bir yıldız olur. Türkiye'de kalırsa gerçek potansiyeline kesinlikle ulaşamaz.

petrol_fb12
30.Haziran.2013, 18:56
Manu Salihle ilgileniyormuş. 17 milyon sterlin falan diyorlar. Parası ne olursa olsun umarım gider de gerçekten bir yıldız olur. Türkiye'de kalırsa gerçek potansiyeline kesinlikle ulaşamaz.

Kesinlikle.Para önemli değil.Ama Ersun Yanal onu geliştirebilir.Alper Potuk'u geliştirdiği gibi..

Corpus
30.Haziran.2013, 19:05

Manu , Salih' e , 17 milyon sterlin ?

kandırmayalım kendimizi.

himone
30.Haziran.2013, 19:14
Kesinlikle.Para önemli değil.Ama Ersun Yanal onu geliştirebilir.Alper Potuk'u geliştirdiği gibi..

Ne olursa olsun Türkiye'de bir yere kadar gelişir ve orada kalır, çünkü oyuncular burada bir yerden sonra kendilerini yeterli görüp çalışmayı bırakıyor. Ama daha iyi bir lige giderse hiçbir zaman kendini yeterli görmeyecektir.

Manu , Salih' e , 17 milyon sterlin ?

kandırmayalım kendimizi.

Cevap verecektim ama sonradan tartışmaya bile gerek olmadığını düşündüm.

Corpus
30.Haziran.2013, 19:23
Ne kadar Galatasaraylı olsam da Salih' i çok sever ve beğenirim. Ancak Fenerbahçeli olmamanın iyi yanlarından biri bu çocuğa objektif olarak bakabilmem diye düşünüyorum.

Sonuç olarak Manchester 17 milyon sterlinin üçte birini Salih' e verirse bayram edin derim. Ama bu Salih' in Türkiye standartlarında ortalamanın çok üstünde bir futbolcu olduğunu da değiştirmiyor.

not :Salih hakkındaki düşüncelerimi samimi bulmayanlar, bu konudaki daha önceki mesajlarıma bakabilirler.

europeanconquer
30.Haziran.2013, 19:50
Salih değil o yaştaki oyuncuların en babasını getirseniz 17 milyon sterlin etmez.

Kaka Leite
30.Haziran.2013, 20:07
Herkes fiyata takılmışta önemli olan konu bence ManU burada.

Hiç para bile vermeseler ben gitmesini isterim, Türkiyede gelebileceği seviye çok az. Ancak giderse kendisini çok geliştirebilir..

Salih'i gerçekten çok seviyorum ve çok sağlam bir potansiyeli olduğunu düşünüyorum.

Bu arada bir yanlışı düzeltmek gerek bence ; ''Transfer etmek için sözleşmesinde yer alan madde gereği 17,1 milyon sterlini gözden çıkarması gerektiğini yazdı.''

Bu yazıyor, Fenerbahçe kolay kolay satmaz zaten. Almak istiyolarsa maddeyi kullanıp alırlar.

SAİT71
30.Haziran.2013, 20:32
Man U bu oyuncuyu kadrosuna katmaya niyetlensinde isterse 1 sterline alsın... Burdaki ana tema paradan çok Man U'nun Salih'i almak istemesi diye düşünüyorum... Gitmesi lazım bence...

zeck17
30.Haziran.2013, 21:22
Manu Salih'i takip ediyordur çoğu genç ve yetenekli oyuncuları takip ettiği gibi bizim basında direkt transfer yazmıştır adamlar 1 sene izleyip karar da vermiyorlar hem..

Zamanında Gökhan Gönül'ü Barcelona istiyordu...

sui generis
01.Temmuz.2013, 00:24
Biz bu Acun sayesinde Arda'ya cubukluyu giydiririz :)

AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 01:09
Manu Salih'i takip ediyordur çoğu genç ve yetenekli oyuncuları takip ettiği gibi bizim basında direkt transfer yazmıştır adamlar 1 sene izleyip karar da vermiyorlar hem..

Zamanında Gökhan Gönül'ü Barcelona istiyordu...

Biz bu Acun sayesinde Arda'ya cubukluyu giydiririz :)

Yok artık GG zu Barça :D :D :D Tamam Gökhan'ın bir sezon gerçekten üst düzey bir sezonu oldu özellikle o ilk parladığı sezon sanırım ama o kadar da değil :D :D :D

Bu bizim medyanın saçmalamalarına benziyor :D

Arda zu çubukluya hakkında yorum dahi yapmak istemiyorum :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Temmuz.2013, 01:12
@AurelienChedjou

iyi de GGyi barca gozlemcileri geldi izledi, uydurma degil ki. gider gitmez o ayri konu ama neticede gozlemciler uzun sure takip ettiler. arda olayi da sporun magazini sayilir. turkiyeye gelme ihtimali zayif, gelirse de su sartlarda cimbom bize birakmaz zaten. uefa kararlari uygulanirsa maddi acidan da cok gerilere dusucez cunku.

Cengo
01.Temmuz.2013, 01:16
Yok artık GG zu Barça :D :D :D Tamam Gökhan'ın bir sezon gerçekten üst düzey bir sezonu oldu özellikle o ilk parladığı sezon sanırım ama o kadar da değil :D :D :D

Barcelona, Gökhan Gönül'ü transfer etmek için gerçekten izledi. Barcelona forumlarını açıp okuyun.

Kimlerin kaç defa geldiği, kaç defa Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda maç izlediği kayıtlı.

Kaka Leite
01.Temmuz.2013, 01:17

Benim gözümde Gökhan Gönül içinde yorum yapmadın sen.

Düzenli haber okuyan ve gündemi takip eden birisi Gökhan'ın Barcelona gözlemcileri tarafından izlenmiş olduğunu bilir bence :)

AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 01:18
@AurelienChedjou

iyi de GGyi barca gozlemcileri geldi izledi, uydurma degil ki. gider gitmez o ayri konu ama neticede gozlemciler uzun sure takip ettiler. arda olayi da sporun magazini sayilir. turkiyeye gelme ihtimali zayif, gelirse de su sartlarda cimbom bize birakmaz zaten. uefa kararlari uygulanirsa maddi acidan da cok gerilere dusucez cunku.

Sizin gibi gerçekçi olsa keşke diğer renktaşlarınız da , Arda , şuan Galatasaray ve Fenerbahçe aynı şartlarda dahi olsa tercihi Galatasaray'dan yana olacak bir oyuncu , sarı - kırmızı renklerin evladı.

Haa , GG'yi bende beğeniyorum ancak o sezondan sonra , neredeyse hiç gelişme göstermedi aksine form grafiği olarak da aşağı düştü bence , Barça en fazla D.Alves'in yedeği olarak düşünmüştür , oda listede ki üç-beş isimden herhangi biridir , izlenmiş ve yeterli bulunmamıştır bence.

Cengo
01.Temmuz.2013, 01:18

Düzenli haber okuyan ve gündemi takip eden birisi Gökhan'ın Barcelona gözlemcileri tarafından izlenmiş olduğunu bilir bence :)

Gerek yok. Lig TV maç sırasında gözlemcinin giriş yaptığını oturduğu koltuğa kadar gözlemlemiş. Maç sırasında bile bahsetmişlerdi.

zeck17
01.Temmuz.2013, 01:20
İzlemek ayrı masaya oturmak ayrı hem aklınız alıyor mu Gökhan Gönül'ü barcelonada yapmayın az objektif olur adamlar günde yüzlerce futbolcu izliyorlar gökhana gelene kadar kaç tane sağ bek var

Cengo
01.Temmuz.2013, 01:21
Sizin gibi gerçekçi olsa keşke diğer renktaşlarınız da , Arda , şuan Galatasaray ve Fenerbahçe aynı şartlarda dahi olsa tercihi Galatasaray'dan yana olacak bir oyuncu , sarı - kırmızı renklerin evladı.

Haa , GG'yi bende beğeniyorum ancak o sezondan sonra , neredeyse hiç gelişme göstermedi aksine form grafiği olarak da aşağı düştü bence , Barça en fazla D.Alves'in yedeği olarak düşünmüştür , oda listede ki üç-beş isimden herhangi biridir , izlenmiş ve yeterli bulunmamıştır bence.

Gökhan Gönül transfer istemediği yıllardır söylüyor. Tek amacı futbolu Fenerbahçe'de bırakmak.

Barcelona'da yedek oyuncu transfer edilmez pek. Altyapı var çünkü. Transferler de düşük seviye olmaz. Yedek ya da değil, Barcelona laf olsun transfer yapmaz. O sistemsizlik Real Madrid'de var.

AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 01:23
Barcelona, Gökhan Gönül'ü transfer etmek için gerçekten izledi. Barcelona forumlarını açıp okuyun.

Kimlerin kaç defa geldiği, kaç defa Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda maç izlediği kayıtlı.

Hayır izleyebilir bu normal buna bir şey mi dedim şimdi ben , aklımda kalmamış , hatırlayamadım.

Ancak GG'nin de bugün Dünya'nın en iyi sağ beklerinden biri olduğunu falan söylemeyin bana lütfen , haa iyi oyuncu mu evet , kaliteli bir oyuncu ancak o kadar da değil , form olarak o parladığı sezondan sonra hep bir düşüş içerisinde tabi bunda sakatlıkların vs. etkisi var , ancak lig tv'de bile bir programda Alex'e vs. soruyorlar takımın en tembeli kim diye , GG diyor , en yeteneklisi kim diyorlar yine GG diyor , yani bu birazda bizim yerli oyuncumuz da var.

D.Alves , S.Ramos (Şuan stoper ama) , K.Walker , P.Lahm , S.Lichtsteiner , M.Richards , L.Piszczek , Zabaleta , Azpilicueta , Rafael vs. varken bunlarının yanında GG'nin adı geçmez.

AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 01:24
İzlemek ayrı masaya oturmak ayrı hem aklınız alıyor mu Gökhan Gönül'ü barcelonada yapmayın az objektif olur adamlar günde yüzlerce futbolcu izliyorlar gökhana gelene kadar kaç tane sağ bek var

Kesinlikle , biraz objektif ve realist olun.

Gökhan Gönül transfer istemediği yıllardır söylüyor. Tek amacı futbolu Fenerbahçe'de bırakmak.

Barcelona'da yedek oyuncu transfer edilmez pek. Altyapı var çünkü. Transferler de düşük seviye olmaz. Yedek ya da değil, Barcelona laf olsun transfer yapmaz. O sistemsizlik Real Madrid'de var.

Tamam GG gidip , Dany Alves'i kesecekti Barça'da.

Cengo
01.Temmuz.2013, 01:26
Kesinlikle , biraz objektif ve realist olun.

Tamam GG gidip , Dany Alves'i kesecekti Barça'da.

Barcelona rotasyon yapabilirdi gayet de. Her maç Dani Alves'in oynaması hiç de normal değil aslında.

Kaka Leite
01.Temmuz.2013, 01:27
Hayır izleyebilir bu normal buna bir şey mi dedim şimdi ben , aklımda kalmamış , hatırlayamadım.

Ancak GG'nin de bugün Dünya'nın en iyi sağ beklerinden biri olduğunu falan söylemeyin bana lütfen , haa iyi oyuncu mu evet , kaliteli bir oyuncu ancak o kadar da değil , form olarak o parladığı sezondan sonra hep bir düşüş içerisinde tabi bunda sakatlıkların vs. etkisi var , ancak lig tv'de bile bir programda Alex'e vs. soruyorlar takımın en tembeli kim diye , GG diyor , en yeteneklisi kim diyorlar yine GG diyor , yani bu birazda bizim yerli oyuncumuz da var.

D.Alves , S.Ramos (Şuan stoper ama) , K.Walker , P.Lahm , S.Lichtsteiner , M.Richards , L.Piszczek , Zabaleta , Azpilicueta , Rafael vs. varken bunlarının yanında GG'nin adı geçmez.

Yazış şeklin alaycı bir tavırla idi.

Parladığı sezondan bahsediyoruz biz zaten. O günün şartları ile bu günü karıştırıp objektiflikten bahsetmeyin lütfen :)

O zamana göre objektif davranıyoruz..

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Temmuz.2013, 01:29
GG oyle bir futbolcu ki sagbek gorevinde oldugu halde varligi ya da yoklugu takimin oyununu %50 degistiriyor nerdeyse. boyle bir oyuncuyu her takim kadrosunda gormek ister bence. sakatliklarindan dolayi istenilen noktaya gelemedi. bahsedilen tum sagbeklerle ayni kapasitede bir oyuncu ayrica. barca vazgectiyse bundaki sebeplerin basinda sakatliklari vardir. onun disinda tum ozellikleriyle donanimli bir sag bek, fenerbahce formasi giymesi goruslerinizi degistirmemeli bence. objektif davranmalisiniz bu konuda.

AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 01:29
Barcelona rotasyon yapabilirdi gayet de. Her maç Dani Alves'in oynaması hiç de normal değil aslında.

Yazış şeklin alaycı bir tavırla idi.

Parladığı sezondan bahsediyoruz biz zaten. O günün şartları ile bu günü karıştırıp objektiflikten bahsetmeyin lütfen :)

O zamana göre objektif davranıyoruz..

Öncelikle hocam size objektif ve realist olmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu arada eğer yazış şeklimde bir alaycılık seziliyorsa sizlerden özür dilerim çünkü böyle bir amacım yoktu istemeden oldu.

Ama o zaman diye bir şey kalmadı artık yıl 2013 , 1 Temmuz Pazartesi :)

AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 01:31
GG oyle bir futbolcu ki sagbek gorevinde oldugu halde varligi ya da yoklugu takimin oyununu %50 degistiriyor nerdeyse. boyle bir oyuncuyu her takim kadrosunda gormek ister bence. sakatliklarindan dolayi istenilen noktaya gelemedi. bahsedilen tum sagbeklerle ayni kapasitede bir oyuncu ayrica. barca vazgectiyse bundaki sebeplerin basinda sakatliklari vardir. onun disinda tum ozellikleriyle donanimli bir sag bek, fenerbahce formasi giymesi goruslerinizi degistirmemeli bence. objektif davranmalisiniz bu konuda.

Ben zaten objektif davranıyorum , o parladığı sezon gerçekten iyiydi belki , Barça'da yedek olarak düşünülebilirdi Alves'i kesmesi falan tamamen hayalcilik olur çünkü ancak ondan sonra gerek sakatlıklarla olsun , gerek farklı sebeplerle olsun sürekli form grafiğinde düşüş oldu ve tam potansiyeline ulaşamadı , ben GG'nin çok kaliteli bir oyuncu olduğu gerçeğini saklamıyorum ve asla üzerinde formaya göre değerlendirmiyorum :)

Kaka Leite
01.Temmuz.2013, 01:32
Öncelikle hocam size objektif ve realist olmanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu arada eğer yazış şeklimde bir alaycılık seziliyorsa sizlerden özür dilerim çünkü böyle bir amacım yoktu istemeden oldu.

Ama o zaman diye bir şey kalmadı artık yıl 2013 , 1 Temmuz Pazartesi :)

Yahu biz geçmiş hakkında konuşuyoruz.

Barcelona olayı çok uzamasın bence. Az önce bu bilgiden haberin bile yoktu o yüzden objektiflik olayı bizde kalsın :)

Alves'i keser diyen kim ki ? Neyse hadi iyi geceler dostum :n:

Üzerindeki formaya göre değerlendirmediğin çok belli maşAllah.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Temmuz.2013, 01:33
alayci olsun olmasin gorusune de katilmiyorum ben, saydigin beklerin hicbirinden eksigi yok GGnin. lahm - alves - piszcheck 1 adim ondedir, o da uluslararasi alandaki tecrubeleri yuzundendir.

AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 01:34
Yahu biz geçmiş hakkında konuşuyoruz.

Barcelona olayı çok uzamasın bence. Az önce bu bilgiden haberin bile yoktu o yüzden objektiflik olayı bizde kalsın :)

Bu olay bildiğim ancak az önce hatırlayamadığım bir olay , Fenerbahçe taraftarı olmamam da bunda çok etkili sanıyorum çok aklımda kalmamış.

Ancak bende uzamamasından yanayım sonuç olarak GG çok kaliteli bir oyuncu , ancak bazı sebeplerden dolayı tam potansiyeline ulaşamadı , ve o parladığı sezondan beri sürekli form olarak düşüş gösterdi , Dany Alves ile kıyaslanması zaten futbol ayıbıdır bence an itibariyle.

İyi geceler sayın hocam :)

AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 01:35
alayci olsun olmasin gorusune de katilmiyorum ben, saydigin beklerin hicbirinden eksigi yok GGnin. lahm - alves - piszcheck 1 adim ondedir, o da uluslararasi alandaki tecrubeleri yuzundendir.

Kendi düşüncenizdir saygı duyarım ancak üzerinde forma ile birlikte değerlendiriyorsunuz o formanın taraftarı olduğunuz için buda kaçınılmaz bir gerçek.

Hayırlı geceler :)

Kaka Leite
01.Temmuz.2013, 01:36

Arkadaş sanıyor ki Barcelona'ya gitmiş olsa şuan ki gibi olacak.

Bu adam hiç gelişmeyecek dimi ? Barcelona dediğin takımda bu mümkün değil, Batuhan'ı bile yollasan azcık bişeyler olur.

-Batuhan diyorum bak :n:-

Gökhan bana göre Fenerbahçe de çıkabileceği düzeye çıkmıştır. Ancak sonrasında yol alamadığı için doğal olarak bir düşüş sürecine girdi.

Yurt dışından bir kulübe gitse her şey çok farklı olabilirdi bana göre.

AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 01:36
Alves'i keser diyen kim ki ? Neyse hadi iyi geceler dostum :n:

Üzerindeki formaya göre değerlendirmediğin çok belli maşAllah.

Üzerinde ki formaya göre kimin değerlendirdiği ve şişirdiği açık ve nettir bence , neyse hocam hayırlı geceler , sonuçta insanız ve farklı görüşlere sahip olabiliriz , taraftarlık zaten bence insanı realizmden uzaklaştırıyor , insanı biraz daha soyut düşünmeye itiyor bunun nedeni de bu birazda.

Cengo
01.Temmuz.2013, 01:37
Sahada oynayanın insan olduğunu, robot olduğunu farketmemiz gerekiyor. Oyuncular sürekli ilk 11 oynayamazlar.

Barcelona Dani Alves'ten en fazla verimi almayı düşünebilir. En uygun fiyatlı çözümü aramaları normal, o da Gökhan Gönül olabilir. Gökhan Gönül Barcelona'yı kaldıramaz gibi bir mantık yanlış. Barcelona sağ beki sadece hücum yapar. Sol beki de stoper gibi oynar. Tempolu ve ortalama üstü oyuncu olması yeterli.

Lahm'ı Bayern bırakmaz. Ramos imkansız, bkz Real Madrid. Richards stoperden bozma, olmaz. Azpilicueta yeni transfer oldu, Chelsea göndermez. Rafael eh, en yakın ihtimal ama Manu ucuza bırakmaz. Gökhan ise onlar için low-priced. Ucuz çözüm, rotasyon.

Sağ beke transfer asıl aradıkları değil, zorlamazlar. Sol bek arayacaklar gibi görünüyor.

AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 01:38
Arkadaş sanıyor ki Barcelona'ya gitmiş olsa şuan ki gibi olacak.

Bu adam hiç gelişmeyecek dimi ? Barcelona dediğin takımda bu mümkün değil, Batuhan'ı bile yollasan azcık bişeyler olur.

-Batuhan diyorum bak :n:-

Gökhan bana göre Fenerbahçe de çıkabileceği düzeye çıkmıştır. Ancak sonrasında yol alamadığı için doğal olarak bir düşüş sürecine girdi.

Bakın buda çok doğru ancak ben bunu ilk kez söylediğinizi görüyorum böyle deseniz neyse bu inkar edilemeyecek bir gerçek , özellikle Arda'da ki değişimi gördük , GG'de gitse çok faydalı olurdu orası , belki Alves'i kesebilirdi doğru fakat potansiyel meselesi biraz da ben burada röportaj örneğinden GG'nin biraz tembel olduğu olayını sizlere anlatmaya çalıştım ancak anlamadınız elin oyuncuları böyle değil , bu birazda toplumsal sorunumuz diyorum :)

AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 01:39
Sahada oynayanın insan olduğunu, robot olduğunu farketmemiz gerekiyor. Oyuncular sürekli ilk 11 oynayamazlar.

Barcelona Dani Alves'ten en fazla verimi almayı düşünebilir. En uygun fiyatlı çözümü aramaları normal, o da Gökhan Gönül olabilir. Gökhan Gönül Barcelona'yı kaldıramaz gibi bir mantık yanlış. Barcelona sağ beki sadece hücum yapar. Sol beki de stoper gibi oynar. Tempolu ve ortalama üstü oyuncu olması yeterli.

Lahm'ı Bayern bırakmaz. Ramos imkansız, bkz Real Madrid. Richards stoperden bozma, olmaz. Azpilicueta yeni transfer oldu, Chelsea göndermez. Rafael eh, en yakın ihtimal ama Manu ucuza bırakmaz. Gökhan ise onlar için low-priced. Ucuz çözüm, rotasyon.

Sağ beke transfer asıl aradıkları değil, zorlamazlar. Sol bek arayacaklar gibi görünüyor.

Realist olarak baktığımızdan dolayı , böyle bir olay gerçekleşmediğinden dolayı sıkıntı yok , tekrar söylüyorum GG çok kaliteli bir oyuncu :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Temmuz.2013, 01:39
GGnin kalitesi belli, zorla kabul ettircek degiliz. umarim talibi cikmaz da kariyerinin sonuna kadar bizde kalir. izlemesin kimse zaten (:

kalitesi konusunda hemfikir olmamiza sevindim... sanirim konuyu burda kapatabiliriz (:

pele96
01.Temmuz.2013, 01:40
Önümüzde Arda örneği var Galatasaray'dayken Türkiye'nin geleceği dediğimiz adamın Madride gittikten sonra 2kat gelişim gösterdiğini görelim. Salih , Muhammed , Semih Kaya bu isimlerin bir an önce Avrupaya gidip gelişim göstermeleri gerekir Milli Takımdan birşey istiyorsak 3-5te bizim klüpler kazansa fena olmaz.

AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 01:43
GGnin kalitesi belli, zorla kabul ettircek degiliz. umarim talibi cikmaz da kariyerinin sonuna kadar bizde kalir. izlemesin kimse zaten (:

kalitesi konusunda hemfikir olmamiza sevindim... sanirim konuyu burda kapatabiliriz (:

İnşallah , çünkü GG'ye çubuklu forma çok yakışıyor , çubuklu'nun simgesi olması gerekin isim bence , ne Volkan ne de o Emre , kesinlikle Alex , GG veya Sow'dan biriydi , Alex gidince GG ve Sow kaldı bence.

Önümüzde Arda örneği var Galatasaray'dayken Türkiye'nin geleceği dediğimiz adamın Madride gittikten sonra 2kat gelişim gösterdiğini görelim. Salih , Muhammed , Semih Kaya bu isimlerin bir an önce Avrupaya gidip gelişim göstermeleri gerekir Milli Takımdan birşey istiyorsak 3-5te bizim klüpler kazansa fena olmaz.

Kesinlikle hocam bende bundan bahsediyorum ve böyle düşünüyorum :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Temmuz.2013, 01:44

yabanci siniri boyle devam ettigi surece kimse ne avrupaya gider ne de kendini gelistirir. burda aldiklari parayi hicbir yerde alamazlar. cimbomun AB vatandasi teklifi olumlu karsilanir umarim da bizimkiler de ufaktan yol alirlar yurt disina (: milli takim acisindan bence olumlu bir adim olur gibi gorunuyor.

pele96
01.Temmuz.2013, 01:49
Aslında 23 Yaş Altı yabancı futbolcularada izin çıksa mantıklı olabilir paslanmış oyuncuları almaktan kurtuluruz.

SAİT71
01.Temmuz.2013, 02:14
Gökhan o yıllarda Barça'ya gitse ne yapardı bilinmez. Rotasyon oyuncusu olması yüksekti. Barça'da ilk on bir çok zor tabi. Ancak yinede hatırı sayılır bir maç sayısına ulaşırdı, takım bir çok organizasyonda mücadele ediyor çünkü. Ayrıca Gökhan'ın şimdiki durumu ile o sezonki durumu çok farklı. Bu sezona bakıpta değerlendirmek tamamiyle konu dışında kaldığınızı gösterir. O yıllarda Gökhan geliştiriyordu kendisini, ancak işte Türkiye'de gelişebileceği kadar gelişti ve düşüşe geçti şuanda. O yıllarda ülkeden ayrılsa belki katlar giderdi. Direk etiketi yapıştıranlar ve birde objektif olun diyenlerde komik gerçekten. Hem objektif olun diyorlar hemde gitse ne yapacak diyorlar...

vuque
01.Temmuz.2013, 03:08

Barcelona GG'yi izlerken Dani Alves mi vardı Barça'da...
Dani Alves daha Sevilla'daydı, hani Şampiyonlar ligi ilk eleme turunda Sevilla ile karşılaştığımızda Uğur Boral'ın otoban yaptığı kanatta...

europeanconquer
01.Temmuz.2013, 03:43
Gökhan Gönül bana kalırsa her kulüpte oynayabilecek bir futbolcu ancak sakatlanma eğilimi çok sıkıntı yaratıyor kendisine.

Bu arada 2007 yılında G.Oftaş'tan Fenerbahçe'ye gelen bir oyuncuyu 2008 yılında değil Barcelona dünyanın en geniş scout sistemine sahip olan kulübü bile izlemez.

Ben 10/11 sezonunda izlediler diye biiliyorum Gökhan'ı.

vuque
01.Temmuz.2013, 03:49
Gökhan Gönül bana kalırsa her kulüpte oynayabilecek bir futbolcu ancak sakatlanma eğilimi çok sıkıntı yaratıyor kendisine.

Bu arada 2007 yılında G.Oftaş'tan Fenerbahçe'ye gelen bir oyuncuyu 2008 yılında değil Barcelona dünyanın en geniş scout sistemine sahip olan kulübü bile izlemez.

Ben 10/11 sezonunda izlediler diye biiliyorum Gökhan'ı.
Benim bildiğim kadarıyla, 2007-2008 senesinin ortasından itibaren (Fernbahçe'nin çeyrek finali ve GG'nin şampiyonlar ligi performansı) izlemeye başladılar ve o sene sonunda Dani Alves'i aldılar. Sonrasında GG'den ilgiyi uzunca bir süre kesmediler ve takip etmeye devam ettiler.

Yanlış hatırlıyorsam düzeltebilirsiniz.

AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 04:01
Barcelona GG'yi izlerken Dani Alves mi vardı Barça'da...
Dani Alves daha Sevilla'daydı, hani Şampiyonlar ligi ilk eleme turunda Sevilla ile karşılaştığımızda Uğur Boral'ın otoban yaptığı kanatta...

Tamam işte akıl var mantık var , Gökhan'ı da o zaman izledilerse tabi tam zamanını bilmiyorum , Alves'i de izlemişler ve bugün Gökhan hala Fenerbahçe'de , Alves Barça'da.

vuque
01.Temmuz.2013, 04:09
Tamam işte akıl var mantık var , Gökhan'ı da o zaman izledilerse tabi tam zamanını bilmiyorum , Alves'i de izlemişler ve bugün Gökhan hala Fenerbahçe'de , Alves Barça'da.
Arkadaşım ağzından çıkanı kulağın duysun, konuşma şeklin hiç hoş değil ve insanlar bu konuda uyarınca ama yok benim amacım o değildi falan gibi şeylerle kurtarmaya çalışıyorsunuz ama şık olmuyor.

Akıl var mantık var(siz böyle başladığınız için) bir oyuncunun alınmayıp diğerinin alınması, alınmayan oyuncunun değerini veya kalitesini düşürmez. Ortada bir kalite veya bir potansiyel varmış ki izlenmiş.

Aynı şekilde çeşitli sebepler varmış ki transfer edilmemiş.

Burada fanatiklik yapmaya gerek yok. Ne Barcelona ilgilendi diye Gökhan Gönül'ün yeteneği artıyor, nede transfer olmadı diye azalıyor. ;;)

Facx
01.Temmuz.2013, 04:44
@AurelienChedjou

sabriyide fiorentina izlemişti bi ara :D (ciddiyim)

KanaKe
01.Temmuz.2013, 10:59
sabriyle gökhani ayni kategoride mi görüyorsun yani :) komik olmayin

Hsyn53Yvz
01.Temmuz.2013, 12:05
Yok abi yok, bize Cardozo şart. :) Gökhan'ın yedeği olarak da Veysel'i aldık mı tamamdır. Baroni-Meireles ikilisinden birini veya ikisini de yollarız,Krasic ve Yobo'nun da gitmesi lazım. Bu 4 oyuncudan yaklaşık 20 MN € para gelir. Belki de daha fazla.

sui generis
01.Temmuz.2013, 12:32
Avrupa yoksa cardozoya da gerek yok. Forvete sow geçer solda da stoch ve krasiç götürür. Ortasahadaki şişlik giderilmeli. Sezer ve baroni ile başlansın.

Bulstrap87
01.Temmuz.2013, 12:43
sezer bize gelse alternatif olarak iyi olur aslında.
sizinde ortasaha cok sisti hakkaten bu kadar kalabalık ortasaha olursa salih geri planda kalabilir diye cekiniyorum sahsen ben.

titates1
01.Temmuz.2013, 13:21
sezer bize gelse alternatif olarak iyi olur aslında.
sizinde ortasaha cok sisti hakkaten bu kadar kalabalık ortasaha olursa salih geri planda kalabilir diye cekiniyorum sahsen ben.

Ersun Yanal herkesi geri planda bırakır , Salih'i bırakmaz , o konuda inancım tam.Ayrıca Aurelion Chedjjou arkadaşın dediklerine tamamen katılıyorum bence biz Gökhan'ı çok sevdiğimiz için biraz taraflı bakıyoruz , Gökhan dünyanın en iyi sağbeklerinden olabilecekken , Dünyanın iyi sağbeklerinden oldu.

Cengo
01.Temmuz.2013, 14:30
Sezer ve Semih kadro dışı, gönderilecekler.

uAburak89
01.Temmuz.2013, 14:33
Serdar Kesimal de yokmuş galiba ?

AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 14:37
Arkadaşım ağzından çıkanı kulağın duysun, konuşma şeklin hiç hoş değil ve insanlar bu konuda uyarınca ama yok benim amacım o değildi falan gibi şeylerle kurtarmaya çalışıyorsunuz ama şık olmuyor.

Akıl var mantık var(siz böyle başladığınız için) bir oyuncunun alınmayıp diğerinin alınması, alınmayan oyuncunun değerini veya kalitesini düşürmez. Ortada bir kalite veya bir potansiyel varmış ki izlenmiş.

Aynı şekilde çeşitli sebepler varmış ki transfer edilmemiş.

Burada fanatiklik yapmaya gerek yok. Ne Barcelona ilgilendi diye Gökhan Gönül'ün yeteneği artıyor, nede transfer olmadı diye azalıyor. ;;)

İşte bende onu diyorum Gökhan yine aynı Gökhan , tekrarlıyorum çokta kaliteli bir oyuncu ama büyütmeye , şişirmeye gerek yok , kim olursa olsun ben böyle düşünüyorum , iyi oynayana da oynadığı kadar hakkının verilmesi şart daha fazlası gereksiz ve ayıp.

sabriyide fiorentina izlemişti bi ara :D (ciddiyim)

Bunu biliyorum :D :D :D

Escochae
01.Temmuz.2013, 17:22
İşte bende onu diyorum Gökhan yine aynı Gökhan , tekrarlıyorum çokta kaliteli bir oyuncu ama büyütmeye , şişirmeye gerek yok , kim olursa olsun ben böyle düşünüyorum , iyi oynayana da oynadığı kadar hakkının verilmesi şart daha fazlası gereksiz ve ayıp.

Kimsenin şişirdiği felan yok. Sadece"o zaman"ki performansı ile Barcelona'da oynardı deniliyor. Ki ciddi bir şekilde izlenmesi de bunu doğruluyor. Daha neyin tartışmasını yapıyorsun ki ? Sana göre Eboue daha iyi bir bektir, inanırsan.

AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 17:51
Kimsenin şişirdiği felan yok. Sadece"o zaman"ki performansı ile Barcelona'da oynardı deniliyor. Ki ciddi bir şekilde izlenmesi de bunu doğruluyor. Daha neyin tartışmasını yapıyorsun ki ? Sana göre Eboue daha iyi bir bektir, inanırsan.

Bunlar kişisel düşünceler ben şahsen Gökhan ile Eboue'yi kıyaslamam dahi , Gökhan hayatında anamızın ligi STSL'den çıkmamış bir oyuncu Eboue ise Dünya'nın 1 numaralı ligi EPL'de yıllar boyunca top oynamış oyuncu.

Benim de şahsi düşünce Gökhan o zaman ki performansı ile Alves'in arkasında yedek olabilirdi Barça'da ancak şuan ki haliyle , Barça ve Gökhan'ın isimlerinin yanyana geçmesi komik.

Cengo
01.Temmuz.2013, 18:15
Bunlar kişisel düşünceler ben şahsen Gökhan ile Eboue'yi kıyaslamam dahi , Gökhan hayatında anamızın ligi STSL'den çıkmamış bir oyuncu Eboue ise Dünya'nın 1 numaralı ligi EPL'de yıllar boyunca top oynamış oyuncu.

Benim de şahsi düşünce Gökhan o zaman ki performansı ile Alves'in arkasında yedek olabilirdi Barça'da ancak şuan ki haliyle , Barça ve Gökhan'ın isimlerinin yanyana geçmesi komik.

Bir oyuncunun bir ülkeden çıkmamış olması onun diğer oyunculardan daha kötü yapmaz.

Gökhan, Eboue'den çok daha iyi bir sezon geçirdi 6 aydır sakat olmasına rağmen. Bu sezonki performansına bakınca Eboue'yi değil, Gökhan'ı tercih eder ikisini de izleyen bir gözlemci.

AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 18:18
Bir oyuncunun bir ülkeden çıkmamış olması onun diğer oyunculardan daha kötü yapmaz.

Gökhan, Eboue'den çok daha iyi bir sezon geçirdi 6 aydır sakat olmasına rağmen. Bu sezonki performansına bakınca Eboue'yi değil, Gökhan'ı tercih eder ikisini de izleyen bir gözlemci.

Doğru bu sezon ben de Gökhan'ı tercih ederim ama , ikisinin futbol kariyerlerinde ki sezonlarını kıyaslasak , yaklaşık o 10-15 yıl arası dilimde Gökhan'ı tercih edeceğin sayı 2 veya 3'ü geçmez.

Ülkeden çıkmamış olması kötü oyuncu yapmaz doğru sonradan bu hale getirir , Gökhan'ın ne hale geldiğini o patlamadan sonra halen daha sürekli geri geri gittiğini de biliyoruz.

Escochae
01.Temmuz.2013, 18:19
Milleti fanatiklikle suçluyor ama kendisi fanatikliğin maşallah en iyisini yapıyor. Tartışmaya dahi gerek yok. Bırakın inansın.

AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 18:25
Milleti fanatiklikle suçluyor ama kendisi fanatikliğin maşallah en iyisini yapıyor. Tartışmaya dahi gerek yok. Bırakın inansın.

Fanatiklik mi ?

Lütfen bana doğru düzgün bir açıklama yapın Gökhan , o zamanki performansıyla belki Barça'da yedek sağ bek olabilirdi ve rotasyonda kullanılabilirdi diyorum bu bir tercih meselesidir doğru ancak ne Barça Gökhan'ı aldı nede Gökhan gitti , ve sürekli form grafiği olarak o günden buyana geri gidiyor.

Bunlar mı fanatiklik ?

attirson
01.Temmuz.2013, 18:37
Şuan saçma bir tartısma var hani gündemde olan bir mevzu olsa neyse ama 3 sene önce olan birşey neyin tartışması bu ? :D

Kaka Leite
01.Temmuz.2013, 18:47
Beyler tartışma fazla uzamadı mı sizce ?

Gökhan - Fenerbahçe oyuncusu
Alves - Barcelona bu kadar basit işte :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Temmuz.2013, 18:58
yalniz GG geri falan gitmiyor. son birkac yildir her zaman takiminin en iyi oyuncusu oldu. barcaya gitmemesi bu gercegi degistirmez. eboue ile kiyas kabul etmez GG. fizik avantaji disinda her alanda geri kalir eboue. arsenalin de rotasyon oyuncusuydu. a kalite oldugundan bahsedemeyiz ebouenin.

byariff
01.Temmuz.2013, 19:53
neyse edit.

Bulstrap87
01.Temmuz.2013, 20:33
gökhan bence de eboe den daha iyi bir oyuncu ancak gökhan cok tembelmiş (ligtvde bir programda fenerli oyunculara soruolardı en tembel oyuncu diye hepsinin cevabı gökhan oldu)
gökhan o patlamayı yaptıgı sezondan sonra düşüş yaşadı bu bir gercek bu sezon gayet basarılıydı ancak süper bir bek olacagı bekleniyordu ama o düzeye gelemedi. yabancı oyuncuların cogu cok profosyonel calısıyor gökhanda demek ki bu calısma istegi yok eger bunlar olsaydı suanda rahatlıkla avrupanın en büyük takımlarında izlerdik. ben hep man utd ye gider diye bekledim uzun zamandır adam gibi sagbekleri olmadı ancak man utd istemedi herhalde..

Kaka Leite
01.Temmuz.2013, 20:56
Fenerbahçe, alt yapısından yetişen genç savunma oyuncusu Berkaycan Değirmencioğlu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Kaynak | SPORX

AurelienChedjou
01.Temmuz.2013, 23:36
Şuan saçma bir tartısma var hani gündemde olan bir mevzu olsa neyse ama 3 sene önce olan birşey neyin tartışması bu ? :D

Kesinlikle katılıyorum.

Beyler tartışma fazla uzamadı mı sizce ?

Gökhan - Fenerbahçe oyuncusu
Alves - Barcelona bu kadar basit işte :)

Öyle , öyle.

titates1
02.Temmuz.2013, 21:34
Cardozo'nun sozlesmesi 4 yillik.

SAİT71
02.Temmuz.2013, 21:44
ne cardozosu?

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Temmuz.2013, 17:44
sike davasiyla yine transfer gundemimiz durdu. herkes davanin sonucuna kitlenmis durumda.

vuque
04.Temmuz.2013, 17:54
04.07.2013
Bilgilendirme

Benficalı oyuncu Oscar Cardozo’nun transferine ilişkin çeşitli içerikteki pek çok haber bugün de basında yer almaktadır.

Oscar Cardozo’nun transferi için belirlediğimiz fiyat politikamızda herhangi bir değişiklik söz konusu olmamakla birlikte; ilgili transfer ancak bu teklifimizin kabul edilmesi halinde gerçekleşecektir.

Bu bilgilendirme çerçevesinin dışında kalan, yazılı ve görsel basında çıkan haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

http://www.fenerbahce.org/futbola/detay.asp?ContentID=35339

Cengo
04.Temmuz.2013, 17:57
Cardozo saha içinde hoca ile kavga etti. Her koşulda gönderecekler. Bakalım sonuç ne olacak.

himone
04.Temmuz.2013, 20:33
Cezamız 1 yıla inmediği veya ertelenmediği sürece Cardozo'ya o kadar para vermek yazık olur. Veya takımdan 3-4 tane yabancı gönderilip alınmalı. Ceza da aynen kalacağına göre(artma ihtimali de var tabiki) hiç gerek yok Cardozo'ya.

Cengo
04.Temmuz.2013, 20:40
Cardozo'nun ceza umrunda değil ki. Para için gelecek gelirse de. Orada aldığının 2-2,5 katını vereceğiz sanırım. Cardozo gelince gönderilenler elbet olacak. Revizyona sebep olur inşallah :)

himone
04.Temmuz.2013, 21:29
Zaten olay Cardozo'nun isteği değil, bizim mali durumumuz. Ne gerek var o kadar para harcamaya, Avrupa'ya gidemeyeceksin zaten ve mevcut kadroda bir sürü futbolcu var. Nasılsa gider demeden önce gönderip ondan sonra hareket etmemiz lazım.

ForsakeN
04.Temmuz.2013, 22:11
Mevcut kadroyla 4-3-3 oynanacaksa en uçtaki bölgeye transfer yapmamız şart. Ne Sow ne de Webo tam olarak oranın oyuncusu. Webo dokundun mu düşen biri. Sow-Transfer-Kuyt/Krasic/Stoch şeklinde oynamak en mantıklısı.

Kısacası transfer şart. Cardozo veya bir başkası.

Cengo
04.Temmuz.2013, 22:31
Cardozo gelirse Pierre van Hooijdonk etkisi gibi transfer olur. Onun kadar verimli olup olmayacağı meçhul.

vuque
05.Temmuz.2013, 04:36
Cardozo gelirse Pierre van Hooijdonk etkisi gibi transfer olur. Onun kadar verimli olup olmayacağı meçhul.
Ben daha bile verimli olacağını düşünüyorum ve daha uzun süre faydalanabileceğiz. Umarım olur, istediğim bir transfer.

goosfraba
06.Temmuz.2013, 18:15
sow'a 17 milyonluk bir teklif varmış.

titates1
06.Temmuz.2013, 19:22
en geç cuma günü cardozo fenerbahçe'de.bonservis 12 milyon euro.iddialıyım =)

Cengo
06.Temmuz.2013, 19:23
en geç cuma günü cardozo fenerbahçe'de.bonservis 12 milyon euro.iddialıyım =)

Mesele de 12 vermemek lazımdan ibaret zaten. O yüzden uzuyor. Hep bu 12'de takılıyoruz arkadaş.

goosfraba
06.Temmuz.2013, 19:31
o değil de, aubameyang 13 milyon'a dortmund'a gitti. gerçi biz istesek de bu paraya alamayız ama, 12 milyon'a ne forvetler var arkadaş... cardozo da iyi lakin yaşı çok sıkıntı. 30 yaşındaki adama 12 milyon vermek aptallık olacak.

ReaList
06.Temmuz.2013, 19:34
Avrupa'ya gitmemiz halinde 30 yaşındaki bir adama 6 milyom € üzerinde para verip Süper Ligde oynasın diye getirmek amiyane tabirle kerizliktir.

titates1
06.Temmuz.2013, 19:41
fiyat daha aşağı olmaz , 30 yaşındaki adam en az 4 sene oynayacak adam ve kendisi Cardozo ben de istiyorum alsınlar genç oyuncuları falan ama daha aşağı daha iyi adam bulmak zor , tercih etmezler ayrıca Avrupa'ya gitmesen bile ligi kazanmak büyük para , ligi kazandıktan sonra gitmiyor muyuz Avrupa'ya ? gidiyorsak şampiyonluk halinde parası çıkıyor zaten.kaldı ki forma vb. çıkartılır parası ondan önce.

himone
06.Temmuz.2013, 19:57
fiyat daha aşağı olmaz , 30 yaşındaki adam en az 4 sene oynayacak adam ve kendisi Cardozo ben de istiyorum alsınlar genç oyuncuları falan ama daha aşağı daha iyi adam bulmak zor , tercih etmezler ayrıca Avrupa'ya gitmesen bile ligi kazanmak büyük para , ligi kazandıktan sonra gitmiyor muyuz Avrupa'ya ? gidiyorsak şampiyonluk halinde parası çıkıyor zaten.kaldı ki forma vb. çıkartılır parası ondan önce.

Ceza 2 yıl, ligi şampiyon bitirsek bile Avrupa'ya gidemiyoruz.

Ve 1. ile 2. arasında taş çatlasa 5 milyon TL gelir farkı var. Düz mantıkla hesaplarsan Cardozo'ya 12 verince 10 milyon Eur zararda oluyorsun. Ama ben şampiyonluk sayesinde reklam, sponsor, forma ve kombinelerden daha fazla gelir elde ediyorum diyorlarsa orası ayrı. Transferlere harcanan parayı sadece bonserivisi olarak düşünmemek lazım. Oyuncunun performansını görmeden ucuz veya pahalı demek yanlış olur.

titates1
06.Temmuz.2013, 21:04
o cezayı çektiğimiz 1 yıla saydırırlar diye düşünüyorum ben.saymaları lazım zaten o zaman niye boşuna göndermediler bizi.

Escochae
06.Temmuz.2013, 21:52
Cardozo dışında hiç bir oyuncuyla ilgilenmiyormuyuz? Yani Cardozo olmaz ise herhangi bir oyuncu alınmayacak mı şimdilik?

Burak Akmanoğlu
06.Temmuz.2013, 23:37
Feneronline Medya
Oscar Cardozo ile 4 yıllık anlasmaya vardik.Cardozo bizden yıllık 2 milyon 800 bin euro alacak.Maç başı ise 15 bin euro alacak.Resmi aciklama gelecek az sabredelim..

ForsakeN
06.Temmuz.2013, 23:45
Yillik 2milyon 800bin maas vermeyi ne cok seviyoruz :) Saka bi yana maas sinirimiz o meblag saniyorum

Zekirdek
06.Temmuz.2013, 23:53
Yillik 2milyon 800bin maas vermeyi ne cok seviyoruz :) Saka bi yana maas sinirimiz o meblag saniyorum

Evet. Dirk Kuyt geldiğinde açıklanmıştı. Kuyt'ta tavan ücret alanlardan mesela. :)

attirson
07.Temmuz.2013, 02:37
Ben çift hanelerde bir rakamda istemem Cardozo'yu 10 bile fazla gelmesin hiç gerek yok.

Bordo61Mavi
07.Temmuz.2013, 21:09
ne gerek var Cardozo'ya

http://www.skorer.tv/video-izle/Ortega-rakibini-dansoz-etti--4egk5jvTxdgi.html

Su adam su halde bile onundekini sag sola atio :) ne adamlar geldi gecti su ulkeye

Escochae
07.Temmuz.2013, 21:16
ne gerek var Cardozo'ya

Su adam su halde bile onundekini sag sola atio :) ne adamlar geldi gecti su ulkeye

Ama o söylediğin adamda herhangi bir futbolcu değildi zamanında :D ahh işte birazcık disiplin ve profesyonellik olsaydı ..

Mamadou
07.Temmuz.2013, 23:45
Cardozo alınırsa herhalde sistem bu kez 4-4-2 olur bence. Yada Cardozo alınacak ve Sow iyi bir teklife satılacak. Fenerbahçe bana göre iyi transferler yaptı ama kadro aşırı şişik. Kiralıkta olsa bazı oyuncular gönderilmeli. 24 en fazla 25 kişilik kadro yeterde artar. Bide bu sezon en büyük transfer Stoch olabilir. Ersun Yanal Stoch'a yeterince şans verecektir. Krasic için aynısını diyemem gönderileceklerin başını çekiyor.

Sheriff
07.Temmuz.2013, 23:53
ne gerek var Cardozo'ya

Ne yapıp edip bu adamı kazanmalıydık ya :D

Escochae
09.Temmuz.2013, 02:02
http://skorer.milliyet.com.tr/fenerbahce-den-boateng-bombasi/fenerbahce/detay/1734114/default.htm

Şimdide Boateng iddası var. Tamam iyi oyuncuda bu kadar ortasahayı alıp ne yapacağız onu merak ediyorum

EndoplazmiK RetikuluM
09.Temmuz.2013, 13:34
Milan Boateng'i bırakmayacağını açıklamamış mıydı ? Bıraksa bile bize kalmaz o adam.

himone
09.Temmuz.2013, 20:12
Sezer gittiya 11 kişilik orta sahamız azaldı, hemen birini almamız lazım...

Varonil
10.Temmuz.2013, 01:30
Cardozo transferinin şu koşullarda hiçbir izahati yok, oldukça gereksiz bir hamle olur. Kadro oldukça iyi durumda şu an. Gökhan Gönül'ün Eylül ortasında döneceği düşünülürse belki bir Veysel Sarı hamlesi güzel olur diyeceğim ama ona bile içim elvermiyor.

Cengo
10.Temmuz.2013, 01:58
Cardozo bu ligde su içer gibi goller atar, efsane olur.

TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Temmuz.2013, 02:09
Kadro mevcut haliyle bile yeterli bence, cardozo da olursa buyuk katki saglar. yalniz ben volkandan emin degilim, gecen sezon hic guven vermemisti.

Cengo
10.Temmuz.2013, 05:52
İnsan oruçlu olunca benzetmeleri bile bir tuhaf oluyor :D

ozan42
10.Temmuz.2013, 05:54
Hahahaa su içer gibi :D:D

mpaker66
10.Temmuz.2013, 12:54
İnsan oruçlu olunca benzetmeleri bile bir tuhaf oluyor :D

Gecede mi oruç tutuyosunuz? :D

titates1
10.Temmuz.2013, 15:52
Beykan ile Recep Karabükspor'a gidiyorlarmış diye bir haber var , bakalım güzel olabilir.

Namzet
10.Temmuz.2013, 16:57
Recep olabilir,Beykan kalacaktır

ReaList
10.Temmuz.2013, 19:14
Bize yerli bir forvet lazım. Cardozo peşinde amaçsız şekilde koşacağımıza yerli bir forvet peşinde koşmak daha iyi olacak. Sık sakatlanan Webo ve Sow ile sezon bitmez.

uAburak89
10.Temmuz.2013, 21:44
Cenk Tosun, Muhammet Demir, Mevlüt Erdinç, Eren Derdiyok bu 4'lüden birine kancayı takması lazım Fenerbahçe'nin.

Burak Akmanoğlu
10.Temmuz.2013, 21:47
Cenk Tosun, Muhammet Demir, Mevlüt Erdinç, Eren Derdiyok bu 4'lüden birine kancayı takması lazım Fenerbahçe'nin.

Cenk Tosun deniliyordu bir ara.

Varonil
11.Temmuz.2013, 01:23
Eren Derdiyok güzel olabilir, Beykan'ı kiraya göndermek en iyisi olacaktır. Recep'ten ise pek bir umudum kalmadı, bir sene kirada düzenli oynayıp nasıl bir hale geleceğini beklemek en mantıklı seçenek.

Namzet
11.Temmuz.2013, 02:17
Beykanın karabüğe kiralandığı söyleniyor doğruysa çok kötü bir yere gitmiş,Karabüksporda kadroya girse yine yedek kalacaktır,bank asyada uygun bir takım bulunabilirdi

Kaka Leite
13.Temmuz.2013, 06:25
Buralar biraz hareketlensin.

John Guidetti gibi bir oyuncu dururken biz Cardozo için uğraşıyoruz. Cardozo'ya tamamım ben ancak daha genç bir isim alınırsa da olur, hatta çok daha iyi olur.

Guidetti Feyenoord da 23 maçta 20 gol attı geçen sezon bu sezonu da City U21'de yatarak geçirdi ancak oynatıldığında yararlı olacak bir oyuncu bence.

Yaşının henüz 21 olması da çok önemli böyle isimlere risk almak gerek bence.

Kaan Souza
13.Temmuz.2013, 13:40
Fener risk alacak durumda değil bence.Ben Aziz Yıldırım'ın gözü döner transfer döneminde paraları saçar yine diyordum ki şike davası çıkmasaydı çoktan öyle olurdu.

Escochae
13.Temmuz.2013, 16:30
Buralar biraz hareketlensin.

John Guidetti gibi bir oyuncu dururken biz Cardozo için uğraşıyoruz. Cardozo'ya tamamım ben ancak daha genç bir isim alınırsa da olur, hatta çok daha iyi olur.

Guidetti Feyenoord da 23 maçta 20 gol attı geçen sezon bu sezonu da City U21'de yatarak geçirdi ancak oynatıldığında yararlı olacak bir oyuncu bence.

Yaşının henüz 21 olması da çok önemli böyle isimlere risk almak gerek bence.

Hollanda Ligi çok yanıltıcı her açıdan. O yüzden orda 20 gol atması bana kalırsa çok da önemli birşey değil. Cardozo'nun yapacağı etki ve katkının yarısını bile yapamaz.

Mamadou
13.Temmuz.2013, 17:00
Hollanda Ligi çok yanıltıcı her açıdan. O yüzden orda 20 gol atması bana kalırsa çok da önemli birşey değil. Cardozo'nun yapacağı etki ve katkının yarısını bile yapamaz.

Ne açıdan yanıltıcı ?

Kezman Chelsea'ye, Huntelaar Real'e, Suarez Liverpool'a transfer olmadan önce hep böyle yorumlar yapılıyordu. Van Nistelrooy'da Manu'ya PSV'den transfer olmuştu. Yok Hollanda liginde çok fazla açık futbol oynandığı için golcüler ön plana çıkıyor gibi yorumlanıyordu. Saydığım isimlerin takımlarında nasıl bir performans gösterdiklerini gördük, görüyoruz. Bir tek Kezman Chelsea'de Drogba'nın gölgesinde kaldı. Mesela Swansea Bony'i transfer etti müthiş bir patlama yapacak bence. İleride o ligden Matavz, Kolbeinn gibi golcülerde transfer yapacak muhakkak. John Guidetti Türkiye'de bir takıma transfer olsun minimum atacağı gol sayısı 15 fazlasını bile beklerim. Ha alınır mı hiç sanmıyorum.

sui generis
13.Temmuz.2013, 18:47
12 Numara (org) ‏@12numaraorg 7 dk
SON DAKİKA// Kulübümüz, Orhan Şam'a sözleşmesini feshetmesi durumunda kapılarının açık olduğunu iletti. Teşekkürler @Fenerbahce

eng1n
13.Temmuz.2013, 18:49
Hollandadan çok da balon çıkabiliyor örneğin Afonso Alves

SAİT71
13.Temmuz.2013, 20:01
Dediğimiz gibi 20 veya 23 yaş altı oyuncular yabancı statüsünde sayılmasa böyle bir transfer yapabilir ancak bahsettiğimiz konulardan birisi işte bu. Takımların tecrübeli bilinen golcülere ihtiyacı var şu şartlarda. Öyle genç patlama yapabilecek adamları alamazlar...

Escochae
13.Temmuz.2013, 20:37
Ne açıdan yanıltıcı ?

Kezman Chelsea'ye, Huntelaar Real'e, Suarez Liverpool'a transfer olmadan önce hep böyle yorumlar yapılıyordu. Van Nistelrooy'da Manu'ya PSV'den transfer olmuştu. Yok Hollanda liginde çok fazla açık futbol oynandığı için golcüler ön plana çıkıyor gibi yorumlanıyordu. Saydığım isimlerin takımlarında nasıl bir performans gösterdiklerini gördük, görüyoruz. Bir tek Kezman Chelsea'de Drogba'nın gölgesinde kaldı. Mesela Swansea Bony'i transfer etti müthiş bir patlama yapacak bence. İleride o ligden Matavz, Kolbeinn gibi golcülerde transfer yapacak muhakkak. John Guidetti Türkiye'de bir takıma transfer olsun minimum atacağı gol sayısı 15 fazlasını bile beklerim. Ha alınır mı hiç sanmıyorum.

Hollanda'nın sorunu açık futbol oynamalarından ziyade fiziki anlamda diğer liglere göre zayıf kalmasından kaynaklanıyor. Zaten başarılı olan oyunculara baktığımız zaman ya çok iyi bir fiziğe sahip olduğunu yada topclass özelliklerinin olduğunu görüyoruz. Onun dışındakilerin çoğu genelde gittikleri liglerde pek barınamıyorlar.

Kaka Leite
13.Temmuz.2013, 21:15

Haydi bizim takımı geçtim, Trabzonspor ?

Bence Trabzonspor bu adamı alabilir ve çok da başarılı olur bence Trabzonspor da Guidetti.

Fenerbahçe bile alabilir ya bana göre neyse Hollanda ligi fiziki açıdan düşük falan geçelim bunları hangimiz oturup 5 maç Hollanda ligini izledi :)

Maç - Gol sayısı her maç bir katkı verebilecek bir oyuncu olduğunu gösteriyor zaten.

tyfnkrvl07
13.Temmuz.2013, 23:26
Ne Cardozo'ymuş arkadaş :director:
http://www.ligtv.com.tr/haber/yildirimdan-cardozoyu-istediler

Mamadou
14.Temmuz.2013, 04:00
Hollanda'nın sorunu açık futbol oynamalarından ziyade fiziki anlamda diğer liglere göre zayıf kalmasından kaynaklanıyor. Zaten başarılı olan oyunculara baktığımız zaman ya çok iyi bir fiziğe sahip olduğunu yada topclass özelliklerinin olduğunu görüyoruz. Onun dışındakilerin çoğu genelde gittikleri liglerde pek barınamıyorlar.

Başarılı olan futbolcu sayısı da bir hayli fazla işte. Adamlar her sezon yüksek meblağlara oyuncu satışı yapıyorlar. Alfonso denmiş o adam o ligde daha iyi bir takıma transfer yapsaydı önce patlamazdı.

KanaKe
14.Temmuz.2013, 12:40
avrupaya gidemeyeceksek arkadaslarin dedigi gibi cardozo gereksiz olur üstelik 30 yasindaki bir topcuya 10 milyon euro veya üzeri vermek israftir baska birsey degil cardozo o paralara degecek topcumu? belki 4-5 sene önce evet simdi ise en fazla 7-8 verilmeli... avrupaya gidemeyeceksek webo kuyt sow yeter bize..

ForsakeN
14.Temmuz.2013, 16:30
Aslında geçen yıl ki en büyük sorunumuz hücuma ortasahadan servis yapabilecek oyuncuların azlığı veya hiç olmayışıydı. Sow'un bir çok maçta olumlu tek pas alamadığı oldu. Zaten karşı karşıya kaldığında affetmeyen bir adam. Daha iyi beslense çok rahat 20 golün üzerine çıkabilecek kapasitesi var.

Şimdi Alper'in gelişi bu durumu ne kadar değiştirir, belirsiz. O kadar ortasahaya rağmen teknik kapasitesi üst düzey,çok iyi hücum pasları dağıtabilen bir oyuncumuz yok. Onun yerine Holmen gibi mücadeleci bir adama ayırdılar o kontenjanı. İnşallah Alper o konuda da çözüm olur.

himone
14.Temmuz.2013, 16:36
Bence geçen seneki asıl sorunumuz savunmaydı. Kalecimiz zaten çok kötüydü, bir de üstüne vasat bile olamayan bir savunma olunca çok dağınık bir takım olduk. Savunmamız ve orta sahamız çok yavaş olduğu için hiçbir zaman risk alıp ileri çıkmıyordu ve rakip hücuma çıkarken geri geri kaçıyordu. Oyuncularımız çok hantal olduğu için hiçbir zaman hücum oynayamadık ve top rakibe geçince düzgün pres yapamadık. İleride çoğalamadığımız gibi savunmamız ve forvetimiz arasında hep uçurum oldu. Bu sorunları çözmediğimiz sürece pas atacak, servis yapacak oyuncuların bir anlamı yok.

Suicider
14.Temmuz.2013, 16:41
Bruno Alves,Kadlec,Meireles,Holmen,Stoch,Krasic,Sow,Webo ,Kuyt şu anda 9 yabancısı var Fenerbahçe'nin.
Alves,Meireles,Kadlec,Sow,Kuyt ilk 11 çıkacak adamlar şu anda yani bir kişi yedek oturabilir yabancılardan.Birde Cardozo gelirse bu sefer ilk 11'de 6 yabancı olacak belki Hasan Ali oynayabilir geri kalanlar tribüne gidecek.Stoch ve Krasic gönderilir diye düşünüyorum bu durumda.

ForsakeN
14.Temmuz.2013, 16:45
Stoch ile Krasiç'e Arap Emirliklerinden talip varmış . Bizimkiler toplam 18m Euro istiyolarmış

Mamadou
14.Temmuz.2013, 17:30
İki oyuncu o paraya satılırsa iyi. 18 değil 15 falanda iyi.

ReaList
14.Temmuz.2013, 17:45
Bizim tek sorunumuz tek forvetle oynamamız ve gerideki 5liyi olabildiğince forvetten ve karşı kaleden uzak tutmamız. Koca Fenerbahçe kaleden uzak oynarsa aldığınız milyon €'luk golcüler vasat görünüp kalıyor elde.

Dave S Mustaine
15.Temmuz.2013, 14:55
Bruno Alves,Kadlec,Meireles,Holmen,Stoch,Krasic,Sow,Webo ,Kuyt şu anda 9 yabancısı var Fenerbahçe'nin.
Alves,Meireles,Kadlec,Sow,Kuyt ilk 11 çıkacak adamlar şu anda yani bir kişi yedek oturabilir yabancılardan.Birde Cardozo gelirse bu sefer ilk 11'de 6 yabancı olacak belki Hasan Ali oynayabilir geri kalanlar tribüne gidecek.Stoch ve Krasic gönderilir diye düşünüyorum bu durumda.

Bir de Baroni var ne yazık ki.

uAburak89
15.Temmuz.2013, 15:00
Yobo'yu da yazmamış.

TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Temmuz.2013, 22:25
Avrupa yok, cardoso noldu acaba? Alınmaz umarım.

SAİT71
15.Temmuz.2013, 23:41
Cardozoyu almamalıyız. Çok maliyeti olacak. 2 yıl avrupa'da yokuz. Geleceğimiz belirsiz artık. CAS'tan felan sonuç beklemiyorum ben artık. Bitti herşey. Ligden düşürülmemiz gerek... Cardozo lüks kaçar... Ekonomik olarak zorlanacağımız bir dönemdeyiz. Artı Galatasaray Bursa vs. avrupada oynayıp ek gelir elde edecek.

Corpus
16.Temmuz.2013, 00:20
Fenerbahçe yarın bir karar alsa, dese ki; zaten 2 yıl Avrupa'da yokuz, 2 yıl ligi kazanmaya değil de gençler ile yeni bir ekol oluşturmak için yeniden yapılanacağızr. Hangi taraftar laf eder acaba ?

Cardozo değil de genç bir çocuk gelse, Kuyt ve Sow' un tecrübelerinden yararlansa keşke.

goosfraba
16.Temmuz.2013, 00:52
Fenerbahçe yarın bir karar alsa, dese ki; zaten 2 yıl Avrupa'da yokuz, 2 yıl ligi kazanmaya değil de gençler ile yeni bir ekol oluşturmak için yeniden yapılanacağızr. Hangi taraftar laf eder acaba ?

Cardozo değil de genç bir çocuk gelse, Kuyt ve Sow' un tecrübelerinden yararlansa keşke.

beykan vardı onu da karabük'e gönderdiler.

Kaka Leite
17.Temmuz.2013, 07:59
Fenerbahçe'de Sow ve Meireles, Tahkim'in kararı sonrası ayrılığı dillendirmeye başladı. (Fotomaç)

Meireles'e inanırım da Sow'a inanmıyorum, inanmak istemiyorum.

Meireles normal günde bile hatta maç içinde bile takımını en kritik virajlarda eksik bırakan bir adam o her türlü gitsin. Sow'un yeri bu kalplerde çok ayrı, biz çok bekledik onu gelsin, gelsin diye.

Böyle gitmemeli ve gitmez diye düşünüyorum. Taraftara çok bağlı bir isim Sow..

Haberin kaynağı da inanmamam da bir etken tabii.

pele96
17.Temmuz.2013, 09:15
Meireles'e inanırım da Sow'a inanmıyorum, inanmak istemiyorum.

Meireles normal günde bile hatta maç içinde bile takımını en kritik virajlarda eksik bırakan bir adam o her türlü gitsin. Sow'un yeri bu kalplerde çok ayrı, biz çok bekledik onu gelsin, gelsin diye.

Böyle gitmemeli ve gitmez diye düşünüyorum. Taraftara çok bağlı bir isim Sow..

Haberin kaynağı da inanmamam da bir etken tabii.

Profesyonel oyuncular bunlar genelde Türkiye'yi basamak olarak kullanıyorlar yada para için kullanıyolar , Sow'un yaşı ve futbolu gereği avrupada rahatlıkla alıcısı çıkar.2 Sene avrupaya gitmeyecek bir takımda kalması onun futboluna darbe gibi oturur.

mpaker66
17.Temmuz.2013, 10:46
Yabancı değil mi hepsi aynıdır kardeş. Kendi kariyerlerini düşünürler.

mustinho03
17.Temmuz.2013, 12:43
Yabancı değil mi hepsi aynıdır kardeş. Kendi kariyerlerini düşünürler.

E herhalde kariyerini düsünücek yabanciyla falan alakasi yok bizim türk oyunculara alici cikmiyorda ondan gidemiyorlar....

mpaker66
17.Temmuz.2013, 13:36
E herhalde kariyerini düsünücek yabanciyla falan alakasi yok bizim türk oyunculara alici cikmiyorda ondan gidemiyorlar....
Volkan'a talip çıksa gider mi yada Emre'ye yada Topuz'a yada Caner'e... Sayabilirim böyle...

davidvilla
17.Temmuz.2013, 13:41
Bunun yabancıyla Türk'le ilgisi yok size Pavel Nedved'in bir sözünü hatırlatmak isterim;

Eğer bir takım küme düşerse futbolcular gider, adamlar kalır

KanaKe
17.Temmuz.2013, 16:44
sow gitmek isterse hakkidir adamin eger kariyer yapmak istiyorsa gider ama eger kulüpte mutluysa gitmesi icin bir sebep yok futbolu bizde birakir.

ForsakeN
17.Temmuz.2013, 16:54
Su ortamda birakip gitmeye bir tek Sow'un hakki var

himone
17.Temmuz.2013, 20:17
Eğer kalıp tüm maçlarda ruhsuz ruhsuz dolaşacaksa (bkz. Cristian Baroni) gitsin daha iyi, kim olduğunun bir önemi yok. Ama Sow'un İngiltere haricinde gitmek isteyeceğini zannetmiyorum.

ReaList
18.Temmuz.2013, 15:56
Benfica ile maddi konuda anlaşılması durumunda bugün Cardozo'nun açıklanacağını tahmin ediyorum.

Escochae
18.Temmuz.2013, 16:04
Benfica ile maddi konuda anlaşılması durumunda bugün Cardozo'nun açıklanacağını tahmin ediyorum.

Cardozo'ya yaşı nedenyle soğuk bakıyorum. Kaliteli bir transfer olacağına ve takıma çok katkı sağlayacağına eminim ama rakamlar beni soğutuyor.

Namzet
18.Temmuz.2013, 16:07
Bugünkü karar ile birlikte bir bomba daha patlar,Cardozo kapa bildirilir

ReaList
18.Temmuz.2013, 16:07
Cardozo'ya yaşı nedenyle soğuk bakıyorum. Kaliteli bir transfer olacağına ve takıma çok katkı sağlayacağına eminim ama rakamlar beni soğutuyor.
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum ama listede başka forvet yok, Aziz Yıldırım bunu ya alacak ya da alacak başka çare yok.

Corpus
18.Temmuz.2013, 16:12
Fenerbahçeli arkadaşlarımdan çok güzel bir yorum geldi :D ;

Baroni kalacaksa, biz gidelim.

sui generis
18.Temmuz.2013, 16:13
Avrupa varsa Cardozo da olsun :)

Cengo
18.Temmuz.2013, 22:22
Pedro Aldave ‏@pedroaldave 16 dk

Oyuncu hazir, son soz baskanlarin

titates1
18.Temmuz.2013, 23:35
6.5 milyona bitti yaziyor herkes.

himone
18.Temmuz.2013, 23:42
Rakam bana pek inandırıcı gelmedi nedense. Eğer gerçekten 6.5 milyona bittiyse büyük başarı.

Burak Akmanoğlu
18.Temmuz.2013, 23:43
15'den 6.5 M € indiyse büyük başarı harbiden. :)

himone
19.Temmuz.2013, 00:07
Ntvspor'da da 9 milyon + 2 milyon bonus deniyor. Bu rakam daha bi mantıklı geldi. Ama bu rakam bile yeterli olmayabilir.

Önder HOCA
19.Temmuz.2013, 00:12
6.5 milyonsa üstüne selçukla krasiç i de verelim ayıptır

himone
19.Temmuz.2013, 00:17
6.5 milyonsa üstüne selçukla krasiç i de verelim ayıptır

Cristian'ı verelim, Selçuk jübile yapacak bizde :).

SAİT71
19.Temmuz.2013, 00:21
Selçuk Şahin'in heykeli dikilecekmiş...

bySilver
19.Temmuz.2013, 01:06
Sarı lacivertlilerin, Cardozo ve menajerleriyle her konuda anlaştığı, transferin sona ermesinin iki kulüp başkanının imzasına kaldığı öğrenildi.

12 milyon Euro ile başlayan pazarlıkların 1 aylık süreçte 6.5 milyon Euro'ya kadar düştüğü belirtildi. Fenerbahçe'nin Cardozo'ya yıllık 2 milyon 750 bin Euro vereceği öğrenildi.

Uğur Demirkırdı / DHA

goosfraba
19.Temmuz.2013, 01:39
cardozo hayırlı olsun. :)

Lord Black
19.Temmuz.2013, 01:42
Çok ciddi bi transfer başarısı olur eğer 6.5m€ ya alınırsa.

uAburak89
19.Temmuz.2013, 01:46
Maliyeti konusunda spekülasyonlar bitmedi gitti, onu bir kenara koyarsak en az 2 sene ciddi katkı sağlar Cardozo. Tabii onu etkin kullanacak bir sistemde kullanılırsa.

Namzet
19.Temmuz.2013, 02:29
19.07'de Cardozo Kapta:)

Kaka Leite
19.Temmuz.2013, 02:38
https://twitter.com/14_raulmeireles/status/357936124376793089

Gerçek mi bu hesap ?

eng1n
19.Temmuz.2013, 03:25
Bende takip ediyorum ama bazı kişiler diyor ki bu hesap kulüp tarafından yalanlanmış. fake ise çok gerçekci bir fake

Kaka Leite
19.Temmuz.2013, 03:33
Bende takip ediyorum ama bazı kişiler diyor ki bu hesap kulüp tarafından yalanlanmış. fake ise çok gerçekci bir fake

http://cdn.yenisafak.net/site/untitled196467c9a.jpg

Şöyle bir şey var ama harbi çok sağlam fakemiş :n:

eng1n
19.Temmuz.2013, 03:36
bence Alex'e olanlardan sonra Meireles gizlice yazıyor

furkan58
19.Temmuz.2013, 04:12
O hesabı bende takip ediyordum. Kulübün yalanladığı gün kendisi de fake olduğunu yazdı ancak sonra kaldırdı sanırım o tweetleri. Sonuç olarak o hesap fake.

Cengo
19.Temmuz.2013, 04:17
Fake hesap. Meireles gerçek bir hesap açsın diye ilgi toplamaya çalışıyormuş, yazmıştı daha önce.

Lord Black
19.Temmuz.2013, 05:22
Resmi siteden yalanlanmasa fake olduğuna inanmam imkansız gibi bişeydi.. O kadar özel resimler paylaşmış :D

Kaka Leite
19.Temmuz.2013, 08:26
Cardozo çok sağlam transfer olacak, yaşı ve fiyatı sorun..

Avrupa'ya gideceksek bu fiyat dokunmaz da gidemezsek zarara uğratacak. Neyse SOW - CARDOZO - KUYT çok süper duruyor ya :n:

sui generis
19.Temmuz.2013, 08:58
Bu sezon Krasiç'i izleyin siz :)

erdem344
19.Temmuz.2013, 15:57
Bende Mirodan çok umutluyum

attirson
19.Temmuz.2013, 16:01
Benim anlamadıgım kim gidicek bu takımdan. :D Miro'dan umutluyuz Krasic'ten umutluyuz Aziz Yıldırım Yobo'ya göndermeyecegiz demis Baroni iyi performans gösteriyormus kim gidecek yani ? :D

Hsyn53Yvz
19.Temmuz.2013, 16:11
Abdullah Kiğılı: "Cardozo ile görüşmeler devam ediyor. Olmazsa başka arayışlara gireceğiz.''

Escochae
19.Temmuz.2013, 16:43
Abdullah Kiğılı: "Cardozo ile görüşmeler devam ediyor. Olmazsa başka arayışlara gireceğiz.''

Mantıklısıda buydu, inat etmemek lazım.

ReaList
19.Temmuz.2013, 16:46
Bu sezon büyük ihtimalle Avrupa'da devam ediyoruz, Eğer bir forvet alınacaksa artık kaliteli olmasını isterim, umarım en kısa sürede transfer eder ve kadroya katarız, Salzburg maçlarında olmasa bile diğer turdaki maçlarda oyuncunun hazır bir şekilde takım içinde olması gerekiyor. Bu sezon mutlaka Şampiyonlar Ligi gruplarında olmalıyız, mutlaka !

ReaList
19.Temmuz.2013, 16:49
Yobo, Cristian ve Krasiç üçlüsünden 2 tanesinin gönderilmesi taraftarıyım, Hazırlık maçlarında oynaması durumunda Krasiç'in ne durumda olduğunu görmeye fırsatımız olabilir ancak ne olursa olsun Yobo ve Cristian bu takım için aşırı fazlalık.

sui generis
19.Temmuz.2013, 16:59
Yobo'nun mevkisi: Alves, Egemen, Bekir, Can, Serdar gerekirse Kadlec ve Topal var. Yaşı kemale erdi. bence artık yol vermeliyiz.

Meireles ve Cris: Cris her şartta gitmeli zaten de Meireles eğer 10 ve üzeri bir teklif gelirse yollanmalı, yoksa kalsın.

Krasiç, Stoch, Webo'nun mevkisi: Kuyt, Sow, Krasiç, Cardozo, Caner, Stoch, Webo 3 ya da 4 mevki için 7 kişi var. ben olsam ya Webo'yu yollardım ya da hiçbirini yollamazdım.

Krasiç antremanlarda Alves beraber çok iyiymiş. Ee Stoch da instegramda çok iyi :D ikisi de kalsın :)

SAİT71
19.Temmuz.2013, 18:30
Valla Kığılı olmazsa başkası demişte, gidipte Bienvenu tarzında bir adam getirmesinler bu saatten sonra... Harbi küfür ederim... :n:

ReaList
19.Temmuz.2013, 18:35
Bolu maçına çıkacak 11'den çok oyun düzenine bakıyorum da ne olur Cardozo'mu geliyor o tarzda bir adam mı geliyor gelsin artık, şu lanet olası tek forvetli sistemden kurtulalım artık. Aynı sistem ve anlayışla devam edeceksek Kocaman'ı gönderip Yanal'ı getirmenin gram mantığı yok.

ReaList
19.Temmuz.2013, 20:58
Berkay = Dante
Aziz = Reus
Recep = Messi

Transfere ihtiyaç var mı : ) ?

erdem344
19.Temmuz.2013, 22:10
Beykan ve Salih var daha :D

Mataracı var unutmadan ...

SAİT71
19.Temmuz.2013, 22:17
Cardozo'ya artık bitti gözüyle bakıyoruz. Ancak takımda kimin gideceği net değil.

Yobo, Krasic, Baroni top 3 listem...

Escochae
19.Temmuz.2013, 22:27
Ne kadarda Baroni'yi sevmesemde iş yapan ve maça etki eden bir futbolcu. Yedek olarak kalmasına hayır demem ancak 11'de olup Alper, Salih gibi oyuncularımızın önünü kesecekse gitmesini isterim.

HooijDonk07
20.Temmuz.2013, 03:29
Cardozo'ya artık bitti gözüyle bakıyoruz. Ancak takımda kimin gideceği net değil.

Yobo, Krasic, Baroni top 3 listem...

3 de gidicek diye düşünüyorum bende baroni ve krasic en azından kiralık olarak diye düşünüyorum.serdar da kalır gibime geliyor.holmen stoch(kuyt) da tribun yolcusu olur heralde

byariff
20.Temmuz.2013, 23:23
Amkspor ‏@Amkspor 3 dk
SON DAKİKA: Cardozo zora girdi. İnatçı Benfica! 15 milyon eurodan aşağı inmiyorlar. Tüm detaylar az sonra http://amkspor.com 'da

5267
20.Temmuz.2013, 23:25
15 m vereceğine al yerli forvet bitir işi.

mustinho03
21.Temmuz.2013, 01:26
15 m euroya kac tane yabanci genc iyi forvet veyahut türk forvet alinir,cardozo nun kalitesi tartisilmaz ama adam gelmis kac yasina birde üstelik 15 m euro istiyorlar insallah fener taraftarin gözünü boyamak icin bu hatayi yapmaz.

darkkobal123
21.Temmuz.2013, 01:30
Cardozo gelmeyecek bana kalırsa, 2. Belhanda vakası gibi birşey oldu şuan bu transfer.

LaigLeNoiR
21.Temmuz.2013, 01:50
Millet David Villa'yı 5 mn euroya alıyor biz Cardozo'ya 15 mn euro veriyoruz çok saçma.

Fenerbahçe bence bir an önce rest çekmeli. Katar'a gelmiyor...

Facx
21.Temmuz.2013, 02:53
Millet David Villa'yı 5 mn euroya alıyor biz Cardozo'ya 15 mn euro veriyoruz çok saçma.

Fenerbahçe bence bir an önce rest çekmeli. Katar'a gelmiyor...

Şu fiyat hesabını da sadece bonservise göre yapmaya hastayım yıllık 8 m € alıyor david villa

Börk
21.Temmuz.2013, 03:24
Sanki Cardozo'da yıllık 2 Milyon € alacak ya :) O da 4'den aşağıya inmeyecektir diye düşünüyorum ben.O zaman transferin maliyeti aşırı şekilde artıyor işte.David Villa 2 yıllığı 18'e geliyorsa,Cardozo'nun iki yıllığı 23'e geliyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Temmuz.2013, 03:36
15M da fazla 10M da, bastan beri cardozo transferini cok luks buluyorum. o paralara degmez hem, yazik olur cidden.

eng1n
21.Temmuz.2013, 03:48
Sanki Cardozo'da yıllık 2 Milyon € alacak ya :) O da 4'den aşağıya inmeyecektir diye düşünüyorum ben.O zaman transferin maliyeti aşırı şekilde artıyor işte.David Villa 2 yıllığı 18'e geliyorsa,Cardozo'nun iki yıllığı 23'e geliyor.

Cardozo Benfica da 1.3 milyon euro kazanıyor bizde ki alacağı maaşta 3 milyon euroyu geçmeyecektir zaten sınır olarak Kuyt'ın maaşını belirliyoruz (2.8 M €). 2.5 civarı bekliyorum ben anlaşma olursa.

erdem344
21.Temmuz.2013, 03:58
Bize Cardozo lazım

Olmadı Stefan Kiessling

sui generis
21.Temmuz.2013, 05:17
15 M ütopik hem de çok :)

7-8'den fazla vermezdim ben.

Hem nasıl oynayacağız biz? Stoch'un maşallahı var. Stoch iyi oynarken bile kesik yemiş olacak.

himone
21.Temmuz.2013, 11:45
Ben de Stoch'taki iştahı gördükten sonra Cardozo'nun alınmsını yanlış buluyorum. En fazla 6-7 civarı bir para olursa alınsın, yoksa bırakalım. Onun yerine yerli bir forvet alıp transfer bitirilir. Daha sonradan Meireles, Cristian ve Krasic gibi adamları da satabilirsek kaliteli bir forvet alınabilir. Ama bence takımın hala kaliteli bir ofansif orta sahası yok, en büyük sıkıntı burada. Ersun Yanal'ın taktiğine göre Sow-Webo-Kuyt üçlüsü yeter de artar bile. Takımın akıbetinin ne olacağı belli değilken 30 yaşındaki bir adama hiç gerek yok.

Tabiki şöye bir durum da var, eğer Cardozo'nun bonservisini Sow'da olduğu gibi Ali Koç, Nihat Özdemir, Ferit Şahenk ödeyecekse isterse 30 milyon olsun alsınlar :D.

OrcunFB
21.Temmuz.2013, 11:52
Hücum adamı sürüyle var zaten Cardozo'da çok da fazla ısrar etmek mantıklı değil. 15 M'da Cardozo'nun yaşına göre oldukça fazla.

furkan58
21.Temmuz.2013, 15:54
Lig için dediğiniz doğru Webo ile gidilir ama Şampiyonlar Ligi için yetersiz. Ayrıca bekleyen yedek bir forvet bile yok.

BleedingMoon
21.Temmuz.2013, 16:43
yahu semih bittiğinden beri önde top tutamıyoruz. webo mebo hikaye. cardozo'yu alırsak futbol belki futbola benzer bir şeyler oynarız.

sarianet
21.Temmuz.2013, 16:49
Kardozoyu nivkasıl istiyormuş menejer oyunu da olabilir
Menejeri de türkçeyi söktü cardozoyu satıcam diye :)

attirson
21.Temmuz.2013, 17:26
Stoch 1 maç iyi oynadı diye ona güvenmemek lazım bakalım diger maçlarda nasıl oynayacak eger iyi performansını sürdürürse alınmasada olur Cardozo.Zaten bu kadar yılan hikayesine döndügüne göre olmaz bu iş Belhanda gibi yatacaktır büyük ihtimalle.Lig Tv'nin haberine göre Demba Ba Kiessling ve Emenike bu transfer olmazsa diger adaylarmıs.Haber dogruysa bıraksınlar Cardozo'yu Demba Ba'yı alıp gelsinler işte hem Sow'la iyi anlasırlar. :D

Escochae
21.Temmuz.2013, 18:18
Demba Ba'yı hiç seyretmedim. Nasıl bi oyun tarzı var seyredenler bilgilendirebilir mi?

goosfraba
21.Temmuz.2013, 20:57
cardozo imzaladı.

diyor portekizliler.

Kaka Leite
22.Temmuz.2013, 12:54
http://www.fbhaber.org/cardozo-gelmeden-atesledi/

En son Alex de Souza’nın giydiği ve onun ayrılığından sonra boşta olan 10 numaralı forma golcü futbolcuya verilecek. 24 Temmuz Çarşamba günü PSV ile oynanacak maç öncesi yapılacak yeni sezon formalarının tanıtımında Oscar Cardozo 10 numara ile sahaya çıkacak. Sarı-lacivertli yönetim Cardozo ile, Roberto Carlos’un transferi döneminde yaşanan forma rekorunun kırılması hedefleniyor.

Yazıklar olsun derim sadece ne olursa olsun o forma bu kadar kolay verilmemeli birisine.

Bir hata yaptık adamı apar topar kovduk, şimdi de hata yapmaya devam edilmemeli. Bana kalırsa o forma Fenerbahçe'ye gelip bu formaya büyük hizmetler verdikten sonra bir oyuncuya verilmelidir..

Cardozo gibi yarın gelip bu formayı üstüne geçirtmemeliyiz kimsenin..

attirson
22.Temmuz.2013, 13:15
Cardozo geldide 2 gün sonra forma lansmanında yer alıcak. :D

Kaka Leite
22.Temmuz.2013, 13:22
Cardozo geldide 2 gün sonra forma lansmanında yer alıcak. :D

Gelirse yazıyor zaten orada.

Maç günü bile gelse lansmanda yer alabilir..

sui generis
22.Temmuz.2013, 13:23
Numara olayına takılmayın bu kadar. 10 numara önemli bir formadır, yıllarca boş kalmaz.

Kaka Leite
22.Temmuz.2013, 13:24
Numara olayına takılmayın bu kadar. 10 numara önemli bir formadır, yıllarca boş kalmaz.

Önemli formanın önemini arttıran birisi giydi onu zaten.

Forma senin için numaradan ibaret olabilir ancak herkes için aynı şey geçerli değil maalesef.

ForsakeN
22.Temmuz.2013, 13:25
19 yıl boyunca Juventus'ta 10numarayla oynayan Del Piero'nun forması bile verildi, gereksiz kasmamak lazım bence

mpaker66
22.Temmuz.2013, 14:19
Benfica indirime gitmemiş 15'te diretmiiş newcastle girmiş devreye Fenerbahçe vazgeçmiş.

ReaList
22.Temmuz.2013, 14:52
Bence 10 numarayı Emre giymeli 25 numara oldukça kötü duruyor : )

himone
22.Temmuz.2013, 16:39
10 numara Salih'in hakkı, kimseye de yar olmaz o forma. Zaten Cardozo da yalan olur. Forvetimiz 5 Eylül'de süper lige yetişir merak etmeyin...

Bizimkiler Emenike'ye yönelmişler, onlar da 15 istemiş. Ama bu herif hiç olmazsa 4 yaş daha genç, 12-13 olursa Emenike alınmalı.

SAİT71
22.Temmuz.2013, 19:05
http://www.fbhaber.org/cardozo-gelmeden-atesledi/

Yazıklar olsun derim sadece ne olursa olsun o forma bu kadar kolay verilmemeli birisine.

Bir hata yaptık adamı apar topar kovduk, şimdi de hata yapmaya devam edilmemeli. Bana kalırsa o forma Fenerbahçe'ye gelip bu formaya büyük hizmetler verdikten sonra bir oyuncuya verilmelidir..

Cardozo gibi yarın gelip bu formayı üstüne geçirtmemeliyiz kimsenin..

Kesinlikle katılıyorum. Bazı şeylerin manevide olsa değeri olmalı. O formayı Alex gibi bir oyuncu giymiş. Gelecek oyuncu başka bir numara alsın. 10 numara kolay kolay bir oyuncuya verilmemeli... Herkes bilsin değerini. Vereceğin zamanda o adam o formanın numaranın büyüklüğünü anlamını anlasın ki layık olabilsin. Bu sadece bir numara değil bir değer işidir.

EndoplazmiK RetikuluM
22.Temmuz.2013, 19:23
Malesef bizim ülkemize her yıl Alex'in boşluğunu dolduracak birileri gelmiyor. Öyle biri gelip, yeteneğini, kulübe ve taraftara olan bağlılığını kanıtlayana kadar da boş kalmalı 10 numara.

titates1
22.Temmuz.2013, 19:45
Arkadaş yazmış yukarıda Del Piero'nun formasını verdiler , çok da büyütülecek bir şey değil çok duygusal bakıyorsunuz.

sui generis
22.Temmuz.2013, 21:07
Forma numarasına çok fazla anlam yüklüyorsunuz. Gereksiz bence.

sananes
22.Temmuz.2013, 21:51
Alex 20'yi de giydi 10'u da giydi ikisini de emekli edelim o zaman. Böyle bir mantığı aklım almıyor benim. NBA mi burası?

hangover1907
22.Temmuz.2013, 22:12
iyi hoşta şimdi 15 milyon € çok değil mi cardozo için daha geçen hafta 6,2 milyon € diyorlardı :s_fenerbahce:

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Temmuz.2013, 22:20
her yeni mesajda acaba cardozo bitti mi diye aciyorum konuyu :n:

mustinho03
22.Temmuz.2013, 23:16
iyi hoşta şimdi 15 milyon € çok değil mi cardozo için daha geçen hafta 6,2 milyon € diyorlardı :s_fenerbahce:

Adamlar bakti fener illede cardozo yu istiyor yükselttikce yükseltiyor,eger fener ünal baskan gibi tok aliciyi oynarsa zaten satmaya niyetleri varsa ve fener gibi ilgi gösteren olmazsa korkma menejeri fenerin kapisini asindirir :-D ama ismi cardozo da olsa bence 15 milyon € asiri yüksek

hangover1907
22.Temmuz.2013, 23:27
Adamlar bakti fener illede cardozo yu istiyor yükselttikce yükseltiyor,eger fener ünal baskan gibi tok aliciyi oynarsa zaten satmaya niyetleri varsa ve fener gibi ilgi gösteren olmazsa korkma menejeri fenerin kapisini asindirir :-D ama ismi cardozo da olsa bence 15 milyon € asiri yüksek

cardozo için maksimum 7 milyon euro yoksa sizin gibi genç parlayacak olanlara teklif götürsek çok daha mantıklı cardozo transferinden ve cardozo gelecekse de webo gitmeli forvette 3 yabancı olmamalı onun yerine yerli bir transfer daha iyi olur

darkkobal123
22.Temmuz.2013, 23:35
6,5'a düşürdük, geldi, geliyor, gelecek sabredin falan diyerek resmen taraftara hakaret ediyorlar.

ReaList
22.Temmuz.2013, 23:38
Cardozo'nun gelip gelmemesi değil de yine transferin gecikmesi can sıkıyor. Hoş Krasiç üzerinde ısrar edebilirsek Kuyt, Sow ve Webo üçlüsü her türlü idare eder ama Krasiç'in ve onu çalıştıracak hocaların deli gibi bir program dahilinde bu yüklemeyi yapması gerekiyor, malum 2 senedir top oynadığı yok. Krasiç kazanılırsa Eldeki havuz kalite açısından genişler, Cardozo'ya verilecek milyonlarda cepte kalır.

Escochae
22.Temmuz.2013, 23:38
6,5'a düşürdük, geldi, geliyor, gelecek sabredin falan diyerek resmen taraftara hakaret ediyorlar.

6.5a düşürdük geliyor felan denmedi. Sadece aklımızda bir rakam var o rakama inilmezse almayacağız dendi

Escochae
22.Temmuz.2013, 23:41
Cardozo'nun gelip gelmemesi değil de yine transferin gecikmesi can sıkıyor. Hoş Krasiç üzerinde ısrar edebilirsek Kuyt, Sow ve Webo üçlüsü her türlü idare eder ama Krasiç'in ve onu çalıştıracak hocaların deli gibi bir program dahilinde bu yüklemeyi yapması gerekiyor, malum 2 senedir top oynadığı yok. Krasiç kazanılırsa Eldeki havuz kalite açısından genişler, Cardozo'ya verilecek milyonlarda cepte kalır.

Webo bana göre yeterli değil. Kuyt desen tam olarak forvet değil. Sadece Sow var elde o da şampiyonlar ligi kupa ve ligi göz önüne alırsak ne kadar götürür bilinmez. Kesinlikle forvet alınmalı ama uygun şartlar doğrultusunda.

darkkobal123
22.Temmuz.2013, 23:42
6.5a düşürdük geliyor felan denmedi. Sadece aklımızda bir rakam var o rakama inilmezse almayacağız dendi
Valla benim okuduğum haberlerde şu yazıyordu ;

" 12 milyon Euro ile başlayan pazarlıkların 1 aylık süreçte 6.5 milyon Euro'ya kadar düştüğü belirtildi. Fenerbahçe'nin Cardozo'ya yıllık 2 milyon 750 bin Euro vereceği öğrenildi. "

Escochae
22.Temmuz.2013, 23:46
Valla benim okuduğum haberlerde şu yazıyordu ;

" 12 milyon Euro ile başlayan pazarlıkların 1 aylık süreçte 6.5 milyon Euro'ya kadar düştüğü belirtildi. Fenerbahçe'nin Cardozo'ya yıllık 2 milyon 750 bin Euro vereceği öğrenildi. "

Gazetelerde ve internette çok haber var.Ama resmi açıklama olmadıktan sonra her habere inanmanın anlamı yok.

sananes
22.Temmuz.2013, 23:54
Yahu arkadaşlar dünyada forvet mi var? Akıl tutulması mı yaşıyoruz anlamıyorum ki? Kaç tane cardozo ayarında genç forvet var dünyada? FM scout'tan bakıp adam almaya benzemez transfer.

E canım cardozo kadar iyi olmasın ama potansiyeli olsun ilerde en az onun kadar iyi topçu olsun demek de ikna etmiyor beni. O Cardozo kadar faydalı hale geldiğinde türkiye'de kalmak istemez zaten. Neyleyim ben oyuncu satıp para kazanmayı ticarethane mi burası? Tabi para kazanabilmek de önemlidir ama öncelikle kupa kazandıracak oyuncu lazım bize. Cardozo,Adebayor,Ba isim fark etmez ama hazır oyuncu olmalı. 2 senedir şampiyon oluyor ezeli rakibimiz,onları bu sene mutlaka geçmeliyiz.

ReaList
23.Temmuz.2013, 00:22
Webo bana göre yeterli değil. Kuyt desen tam olarak forvet değil. Sadece Sow var elde o da şampiyonlar ligi kupa ve ligi göz önüne alırsak ne kadar götürür bilinmez. Kesinlikle forvet alınmalı ama uygun şartlar doğrultusunda.
Webo mevcut oyun düzeninde Sow'dan daha çok gola atar, bakın Sow'dan daha iyi demiyorum daha çok gol atar, çünkü sistem oyuncusu, nerede nasıl duracağını çok biliyor ve atıyor. Kuyt forvet aslında geçen sezon başını hatırlayın, Sow Ramazan ayı dolayısıyla oynatılmıyor, Kuyt Alex'in önünde oynatılıyordu, 6 maçta 6 gol atmıştı yanılmıyorsam neredeyse her maç atıyordu, yani oynadı ve oynadığı gördük. Gelgelelim Sow'a üzerinde durmaya gerek yok zaten : )

Eğer oyun sistemi değişmeyecekse Cardozo'yu almanın bir mantığı yok. Tek forvet oynayacaksak her halükarda bu 3 isim oynayabilir. Bu düzende bize lazım olan işleyen kanatlar, Stoch veya Krasiç'ten birini kazansak bize yeterli olur. Şuana kadar Stoch'un gösterdiği performans gayet iyi, Krasiç ise savaşıyor ancak şimdilik yetersiz, yarın ne durumda olur bilemeyiz.

Mamadou
23.Temmuz.2013, 00:30
Cardozo yavaş diye alınmasını istemeyen taraftarlar var :) Futbolda her şey hızdan ibaret değil. Bu konuda mı bilmiyorum ama önceki mesajlarda bir arkadaş yazmıştı. Fenerbahçe'nin en büyük sorunlarından biri topu önde tutamamak. Sow daha çok savunmanın dengesini bozan ve iyi bi bitirici. Cardozo transfer edilirse Fenerbahçe farklı bi yapıya bürünür. Transfer edilirse çok önemli bi işe imza atılmış olur.

Escochae
23.Temmuz.2013, 01:13
Webo mevcut oyun düzeninde Sow'dan daha çok gola atar, bakın Sow'dan daha iyi demiyorum daha çok gol atar, çünkü sistem oyuncusu, nerede nasıl duracağını çok biliyor ve atıyor. Kuyt forvet aslında geçen sezon başını hatırlayın, Sow Ramazan ayı dolayısıyla oynatılmıyor, Kuyt Alex'in önünde oynatılıyordu, 6 maçta 6 gol atmıştı yanılmıyorsam neredeyse her maç atıyordu, yani oynadı ve oynadığı gördük. Gelgelelim Sow'a üzerinde durmaya gerek yok zaten : )

Eğer oyun sistemi değişmeyecekse Cardozo'yu almanın bir mantığı yok. Tek forvet oynayacaksak her halükarda bu 3 isim oynayabilir. Bu düzende bize lazım olan işleyen kanatlar, Stoch veya Krasiç'ten birini kazansak bize yeterli olur. Şuana kadar Stoch'un gösterdiği performans gayet iyi, Krasiç ise savaşıyor ancak şimdilik yetersiz, yarın ne durumda olur bilemeyiz.

Ne Webo, ne Sow ileride top tutan oyuncular değil. Semih dışında top tutup servis yapabilecek bir oyuncunun bulunmayışı(oda çok formsuz ve gidici) Alper, Holmen, Stoch ve hatta Kuyt Sow gibi ceza alanına girmeyi seven oyuncuların performansını etkiliyecektir. Bunların etkinliğini artıracak , ceza alanı önünde top tutup servis yapacak oyuncuyu alarak son halkayı tamamlamak istiyorlar. Sanırım Cardozo ısrarıda bu yüzden. Kuyt top tutma konusunda iyi ancak onunda pasör özelliği yeterli düzeyde değil.

ReaList
23.Temmuz.2013, 01:24
@CRaCPoT

Sow için aynı kanaati taşıyoruz ancak Webo'yu iyi izlemediğini düşünüyorum. Yaşı genç olsa bugün Cardozo'nun esamesi okunmazdı : )

Escochae
23.Temmuz.2013, 01:35
@CRaCPoT

Sow için aynı kanaati taşıyoruz ancak Webo'yu iyi izlemediğini düşünüyorum. Yaşı genç olsa bugün Cardozo'nun esamesi okunmazdı : )

Fizik olarak yeterli değil. Süratli değil. Servis yapan bir oyuncu zaten değil. Yanlış mı gözlemledim bilmiyorum ama Webo'yu Webo yapan güçlü sezgileri ve savunmayı sürekli yıpratıması değil mi ?

ReaList
23.Temmuz.2013, 01:56
Fizik olarak yeterli değil. Süratli değil. Servis yapan bir oyuncu zaten değil. Yanlış mı gözlemledim bilmiyorum ama Webo'yu Webo yapan güçlü sezgileri ve savunmayı sürekli yıpratıması değil mi ?
Gönül isterki bunları paylaşmak için elimde geniş video görüntüleri olsaydı da öyle aktarabilseydim ama yakın örnek olsun diye son oynadığım Bolu maçında bir pozisyon var hatta ilk pozisyon ;

http://www.youtube.com/watch?v=cd81EsHm6gQ

O anda şu duvar hamleyi Sow ve Kuyt top kendilerine 100 defa gelse 5 defa ya yaparlar ya da yapmazlardı belki ama Webo öyle değil, Belediyede oynarken Doka'ya Visca'ya çok geniş koridorlar açardı. Mallorca'da oynarken Fm tabiriyle daha çok "Fırsatçı Golcü" kimliği taşıyordu, savunma arkasına sarkan hızlı bir bitirici ancak Belediye'ye gelmesiyle beraber tek forvetli oyun düzeninde biraz daha sırtı dönük oynamaya başladı. Bizim beklediğim Pivot Santrafor özelliğini tam anlamıyla taşıyor mu ? Hayır. Ancak tamamen yabancı olduğu bir takımda ve sistemde kısa sürede 13 maçta 7 gol atan bir Webo, bu sezon Süper Lig'de çok rahat 20 üzeri gol görebilir. Şampiyonlar Ligi temposu için yetersiz olduğunu hepimiz biliyoruz zaten.

SAİT71
23.Temmuz.2013, 01:59
Bu Cardozo gelsin leblebi gibi saydırır. Kesinlikle ihtiyacımız var ancak uygun şartlar oluşursa alalım. Yoksa daha başka onun ayarında bir topçu almalıyız. Şu şartlarda patlama yapacak genç forveti zaten kimse bırakmaz. Kaldıki iyi adamlar hep transfer oldu. Takımın kaliteli tecrübeli CA seviyesi en üst düzeye çıkmış bir adama ihtiyacı var.

mpaker66
23.Temmuz.2013, 02:06
Fenerbahçe de cardozo demek çift forvet demek. Çift forvet demek o geniş ortasahadan feragat etmek demek. Yada kanatsız oyun, Yada kanatlarda sow kuyt demek. Ersun yanal cardozo yu istiyor mu yoksa aziz Yıldırım ısrarı mı?

Escochae
23.Temmuz.2013, 02:12
Gönül isterki bunları paylaşmak için elimde geniş video görüntüleri olsaydı da öyle aktarabilseydim ama yakın örnek olsun diye son oynadığım Bolu maçında bir pozisyon var hatta ilk pozisyon ;

http://www.youtube.com/watch?v=cd81EsHm6gQ

O anda şu duvar hamleyi Sow ve Kuyt top kendilerine 100 defa gelse 5 defa ya yaparlar ya da yapmazlardı belki ama Webo öyle değil, Belediyede oynarken Doka'ya Visca'ya çok geniş koridorlar açardı. Mallorca'da oynarken Fm tabiriyle daha çok "Fırsatçı Golcü" kimliği taşıyordu, savunma arkasına sarkan hızlı bir bitirici ancak Belediye'ye gelmesiyle beraber tek forvetli oyun düzeninde biraz daha sırtı dönük oynamaya başladı. Bizim beklediğim Pivot Santrafor özelliğini tam anlamıyla taşıyor mu ? Hayır. Ancak tamamen yabancı olduğu bir takımda ve sistemde kısa sürede 13 maçta 7 gol atan bir Webo, bu sezon Süper Lig'de çok rahat 20 üzeri gol görebilir. Şampiyonlar Ligi temposu için yetersiz olduğunu hepimiz biliyoruz zaten.

Bana sorarsan Fenerbahçe'nin direk santraforu olacak potansiyele ve yeterliliğe sahip değil. Verdiği katkıyı gözardı edemem ancak bu sene şampiyonlar liginde oynayacağımızı düşünürsek bir santraforun alınması lazım.

Escochae
23.Temmuz.2013, 02:15
Fenerbahçe de cardozo demek çift forvet demek. Çift forvet demek o geniş ortasahadan feragat etmek demek. Yada kanatsız oyun, Yada kanatlarda sow kuyt demek. Ersun yanal cardozo yu istiyor mu yoksa aziz Yıldırım ısrarı mı?

Yahu neden çift forvet olsun ki. Ortasaha Emre(alper) Meireles(salih) Topal(cristian/holmen) olur forvet de Kuyt Sow Cardozo olur.

bySilver
23.Temmuz.2013, 05:27
arkadaşlar sanırım Cardozo transferinin yattığını doğrular şekilde haberler çıkıyor.

kulübün 15 milyon € istediğini söyleyenler var. ve emenikenin ismi de geçiyor şuan.

EndoplazmiK RetikuluM
23.Temmuz.2013, 05:31
Webo güvenilecek oyun değil. Avrupa Ligi'nde gol attı atmasına ama ne top tutabildi ne top taşıyabildi. Ayrıca Webo'nun neredeyse hiç ikili mücadele kazandığını görmedim desem yeridir. Plzen maçlarında ikili mücadelelerde döküldü adeta.Ligde Webo'yu hiç izlemedim bizim takımda onu da belirteyim.

15 Milyon Euro'ya ve 2.8 civarı paraya gelecek genç, yetenekli forvet varsa söyleyin alalım. Bakın alınacak demiyorum, gelecek diyorum, dikkatli okuyun. Cardozo yapacağımız en iyi transfer olur. Yarı final maçlarında hayran kaldım adama bir pivot santrafora göre harika ortalar açıyor. Fiziğini de çok iyi kullanan bir oyuncu. Avrupa'da takıma level atlatır.

Üstteki yorumlardan birinde de genç oyuncu alsak gelişince kaçar zaten yazıyor, çok doğru. Ki bu

Bu nedenlerle bedeli ne olursa olsun alınmalı Cardozo.

Emenike'yi ne kadar sevsem de şu şartlar altında onu almanın mantığını anlayamadım. Cardozo'ya alternatif olarak düşünülüyorsa çok yanlış, ikisi çok farklı oyuncular.

titates1
23.Temmuz.2013, 13:18
Cardozo yerine Kiessling alınabilir açıkçası ben aynı oranda sevinirim belki daha bile çok.

Escochae
23.Temmuz.2013, 13:32
Luuk De Jong bu sistemde çok iş yapar. Yaşıda çok genç. Umarım izlenmiştir ve alternatifler arasındadır. (Kendimde pek inanmıyorum ama)

ReaList
23.Temmuz.2013, 14:20
Çıkan haberler doğrultusunda Cardozo büyük ihtimalle yattı. Mesele 15 milyon € vermek değil o parayı verebilecek kredilerimizin azalması. Çünkü sürekli Al bedava gönder politikamız yüzünden, Onca sponsorluk, stadyum, taraftar, borsa ve diğer gelirlerimize rağmen bir türlü borçları eritemiyoruz hatta işler biraz kötü olunca daha da borçlanıyoruz, Aziz Yıldırım'ın başkanlığı süresince beceremediği tek şey bu, İyi bir ekonomi politikası asla güdemedi. Yoksa bunca gelire rağmen 15 senede 600 milyon € üstü borcunuz varsa iyi düşünmek lazım, 15. senede Ceo getirmekle her şey bir anda düzelmiyor.

15 milyon €'ya Cardozo'yu getirmek o paranın dönüşünün olmayacağı anlamına gelir, büyük kumar, İşte bizde ekonomik yönden o kumarı oynayacak kredi kalmadı. Taraftar baskısı sonucu bu transfer o fiyatlara biterse kendimizi zora sokmak dışında bir işe yaramaz.

ForsakeN
23.Temmuz.2013, 17:01
Luuk De Jong bu sistemde çok iş yapar. Yaşıda çok genç. Umarım izlenmiştir ve alternatifler arasındadır. (Kendimde pek inanmıyorum ama)

Bize gecen sezon gol atti kendisi. Listede vardir kesin

KanaKe
23.Temmuz.2013, 18:18
Cardozo yerine Kiessling alınabilir açıkçası ben aynı oranda sevinirim belki daha bile çok.
Kießling'i sahsen istemem Cardozo'nun alternatifi Kießling olamaz. Cok farkli tipte oyuncular ikiside... Kießling bildigin tam bir Pivot cakili forvet Cardozo ise onunla karsilastirildiginda daha hareketli ve teknik bir oyuncu uzun boyuna ragmen. Hickimseyi alamiyorlarsa Emenike'yi getirsinler adam zaten dünden razi gelmeye.

himone
23.Temmuz.2013, 20:48
Bence geçen seneye göre kıyaslama yapmak yanlış olur. Geçen sene savunma ve orta saha çok geride kuruluyodu ve forvet ileride yanlız kalıyordu, bu sene ise tam tersine ilerde savunma ve basan bir orta saha olacak. Yani forvet oyuncularımız yanlız kalmayacak. Bence Sow bu sene daha etkili olacaktır, özellikle Emre ve Alper gibi ik tane hareketli orta saha ile her türlü coşar. Bu arada inanılmaz Cardozo dediğiniz adam Kadıköy'de ezilmişti. Çünkü onlar da bizim taktiği uygulayıp Cardozo'yu yanlız bıraktılar ve adam hiçbirşey yapamadı.

Basında Fred haberleri de çıkıyor, bonservisi de 7 milyon civarıymış. Bence Cardozo'nun yaptığı herşeyi rahatlıkla yapıp en azzından 15 tane de gol atabilecek bir oyuncu. Eğer o fiyat doğruysa kesinlikle düşünülmeli. 30 yaşındaki adama 15 milyon verilmez, bir de üstüne 3 yıllık sözleşme olacakmış. Adam gelip 2 yıl top oynayacak ve 3. yılında sözleşme derdine hiç kasmayacak. 2 yıl için adama resmen 23-24 milyon maliyet inanılmaz fazla. Zaten şampiyonlar ligine katılınca ancak o kadar para geliyor.

KanaKe
23.Temmuz.2013, 23:06
Hala Emre felan diyorsunuz, Emre bitti artik seneye 15 mac ya oynar ya oynamaz bakin görürsünüz.. Adam sakatliktan bi türlü cikamiyorki sakatliktan cikiyor sonra abuk subuk hareketler yüzünden ceza aliyor.. Alper ile Salih varken Emre de israr edilmemeli bu Kadar adam 33 yasina girdi artik sonu yakin...

HooijDonk07
24.Temmuz.2013, 19:11
Cardozoooooğğ

Lord Black
24.Temmuz.2013, 19:39
Cardozoooooğğ

??

Açıklandı sandım bi an.

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Temmuz.2013, 20:20
piyasada donen rakamlari gordukten sonra istedigimiz oyunculara bicilen degerler normalmis diyorum. ozellikle belhanda icin 15M israrinda hakliymis montpellier. cardozo ya 15M verilir mi, bundan pek emin degilim.

byariff
24.Temmuz.2013, 20:37
cardozo bitti haberleri geliyor hadi hayirli olsun :D

sui generis
24.Temmuz.2013, 20:45
Bitti deniyor , bakalım.

SAİT71
24.Temmuz.2013, 20:57
Haftalardır bitti deniyor deniyor hadi bakalım :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Temmuz.2013, 21:01
sezon oncesi kampina da alinmadigina gore takimdan ayrilmasi kesinlesmis cardozonun. buyuk ihtimal bize gelicektir.

erdem344
24.Temmuz.2013, 21:01
yine mi cardozo bitti

darkkobal123
24.Temmuz.2013, 21:05
Cardozo bitmiş. :D

himone
24.Temmuz.2013, 23:43
Ne Cardozoymuş arkadaş. Gelse de bu saatten sonra bir faydası olmaz, adam daha antrenman yapmamış. 5 Eylül'e kadar vaktimiz var, aceleye getirmeye gerek yok düzgün bir forvet için beklenmeli. Şimdi gelecek adam takıma alışana kadar zaten şampiyonlar ligi elemeleri biter.

Escochae
25.Temmuz.2013, 21:49
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/91361/cardozonun-talipleri-artti

Ralph
25.Temmuz.2013, 22:19
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/91361/cardozonun-talipleri-artti

Reklam kokan hareketler bunlar :)) Bana kalırsa fiyat artırma yöntemleri deniyorlar.

Önder HOCA
26.Temmuz.2013, 11:46
.........

Gel be kardo

HooijDonk07
26.Temmuz.2013, 13:05
??

Açıklandı sandım bi an.

Totem yaptım :n:

Ralph
26.Temmuz.2013, 17:48
Abdullah Kiğılı: ''Oscar Cardozo 24 saat içinde Fenerbahçeli olacak''

Sabah gazetesi yazmış.

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Temmuz.2013, 18:07
abdullah kigili zamaninda belhanda icin de ayni seyleri soylemisti. :)

Escochae
26.Temmuz.2013, 18:37
Bugün akşam gelip gelmeyeceği belli olur büyük ihtimal.

darkkobal123
26.Temmuz.2013, 20:33
Belhanda vol.434348963 resmen. Her gün aynı haberleri görüyoruz.

Cengo
27.Temmuz.2013, 02:33
Alper Potuk oldu mu,
Ilıcalı Acun kaldı mı,
Oscar Cardozo geldi mi,
İmdi yürek yırtılır.

ReaList
27.Temmuz.2013, 02:45
:w:Cardozo gelir, Sow kanat oynatılır şu abuk sistem devam ederse önce kendimi sonra bu sistemde inat edip kriz edici futbolu oynatanları vururum

Cengo
27.Temmuz.2013, 02:54
İnsanın canı sıkılıyor, yeri geliyor bakkala bile Oscar Cardozo gelmiş mi, bugün gelecekti hani diye soruyor, kızıyor.

Ayırmamış bakkal efendi!!!

sananes
27.Temmuz.2013, 03:06
Baroni'nin gideceği yok hatta bence 11'de düşünülüyor daha da ötesi. Eğer bu söylediğim gerçek olursa Messi gelse bile tatmin olmam.

byariff
27.Temmuz.2013, 03:30
cardozo gelirse sow gider bence yada çift forvete donulur gibi.

SAİT71
27.Temmuz.2013, 04:08
Cardozo gelirse, Sow yollanmaz. Semih'te gitti. Koskoca sezonda 2 forvetle mi devam edeceğiz. Öyle bir aptallık yapılamaz. İmkansız. Olamaz yani... Olmamalı.

byariff
27.Temmuz.2013, 04:44
turk forvet alinir illa ki cenk tosun olur gibi oda

sui generis
27.Temmuz.2013, 05:04
Sow'un gitmeyeceği daha önce açıklandı zaten. Sow gidecekse Cardozo'yu niye alalım, Sow kalır takımda.

Mamadou
27.Temmuz.2013, 05:30
Fenerbahçe hangi sistemde oynayacak olursa olsun mutlaka bir, kaç oyuncu dışarıda kalıyor. Bu oyuncular taraftarın neden oynatılmadı diyeceği tip oyuncular. Şu oyuncu grubuyla çift forvet ancak kanatsız sistemde oynatılır ama Kuyt ve Stoch'u kesmekte akıl karı değil. Bide Krasic var o adamada artık yer açmaları gerek. Sonuçta adamın aldığı paralar ortada iş bir tek oyuncuda bitmiyor. Teknik heyetin oyuncuyu hazırlaması da önemli. Mesela GS'da Terim Riera'ya bir mevki buldu oynatıyor. Fenerbahçe'de kadro planlamasını yapanlara şaşıyorum. Tamam iyi oyuncular transfer ediliyor ama kadro çok şişirildi. Çok iyi rotasyon yapabilen hoca lazımdı Fenerbahçe'ye bence. Oynayabilecek bütün oyunculara toplamda 25 ve üstü maç oynatabilecek bir hoca. E.Yanal ilk 11'ini bulsun kulübeye dönüp bakmaz. İsimlerin hiç önemi kalmaz. Bu taraftarın hiç istemediği Baroni'de olsa yine oynatır. En çok Salih'e üzülüyorum şans bulması zor bence.

HooijDonk07
27.Temmuz.2013, 12:19
appiah zamanın çift forvet oynarken appiah hafif sağ kanat gibi oynuyordu.
aslında cardozo gelicekse cardozo sow ortasaha 4lüsü emre topal salih alper olmalı. alper ve emre hafif sağ sol kanat tarzı. defansda da yabancımızın kralını oynatırız.eğer yobo krasic holmen baroni falan gönderirsek brunonun yanına iyi bi adam alırız.
Eğer para kalırsa :n:

ReaList
27.Temmuz.2013, 13:16
http://l1307.hizliresim.com/1c/v/quh2u.jpg

Böyle bir dizilim ve 11 çok rahat iş görebilir en azından mevcut abuk dizilimden daha iyidir, Topal fazlasıyla 2 stoperin içine gömülen bir oyuncu olduğu için 3'lü stoper görünümünde bir yayılma olabilir, Gökhan ve Hasan da tempolarıyla kanatları kullanma becerilerine sahip, Zira Emre ve Meireles gibi tecrübeli isimler o bölgelerin açığını kapatmada yardımcı olabilir. Alper ise Orta Alan ile Hücum hattı arasında kontak kurabilecek, dikine oynayan bir bir oyuncu, Geriye sadece ileride Sow ve Cardozo'nun yapacağı pres ve baskı kalıyor. Daum döneminde bir ara ;

Nobre-Anelka
Alex
Appiah-Selçuk-Aurelio

düzeniyle PSV maçına çıktığımızı, karşılaşmayı 3-0 kazandığımızı hatırlarım mesela.

Kaka Leite
27.Temmuz.2013, 13:25
http://l1307.hizliresim.com/1c/v/quh2u.jpg

Böyle bir dizilim ve 11 çok rahat iş görebilir en azından mevcut abuk dizilimden daha iyidir, Topal fazlasıyla 2 stoperin içine gömülen bir oyuncu olduğu için 3'lü stoper görünümünde bir yayılma olabilir, Gökhan ve Hasan da tempolarıyla kanatları kullanma becerilerine sahip, Zira Emre ve Meireles gibi tecrübeli isimler o bölgelerin açığını kapatmada yardımcı olabilir. Alper ise Orta Alan ile Hücum hattı arasında kontak kurabilecek, dikine oynayan bir bir oyuncu, Geriye sadece ileride Sow ve Cardozo'nun yapacağı pres ve baskı kalıyor. Daum döneminde bir ara ;

Nobre-Anelka
Alex
Appiah-Selçuk-Aurelio

düzeniyle PSV maçına çıktığımızı, karşılaşmayı 3-0 kazandığımızı hatırlarım mesela.
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2502104&postcount=10989

Aklın yolu bir.

Tamamen bu diziliş olmalı işte, Cardozo da gelecek inşAllah..

sui generis
27.Temmuz.2013, 13:25
Topal'ın stoperlerin içine gömülmesi kısmına katılmıyorum. Bu adama DMC değil MC oyna dediğin zamanda gayet iyi oynuyor, hiç sırıtmıyor. Selçuk ile oyun tarzı aynı deniyor ama hiç katılmıyorum buna.

Kuyt'ı kesemezsin, kesmemelisin. Geçen sezon 15 gol atmış ve bir o kadar asist yapmış birine hadi kulübeye diyemezsin. Skora en çok katkı yapan adam bu.

Alper'i zamanında Deivid'in oynadığı tarzda kullanabiliriz.

http://www.footballuser.com/formations/2013/07/777281_Fenerbahce_SK.jpg

ReaList
27.Temmuz.2013, 13:32
@benbenim

Topal'a sen ne kadar orta alanda hatta ön bölgede oyna desen de o illa o 2 stoperin arasına gidecektir çünkü senelerdir buna alışkın, Top almak için oraya kadar gelir, top rakipteyken oraya kadar girer yani hem bunu yapıp hem de 2. 3. bölgede daha aktif olmasını beklersek 45 dakikada kesilir ve yorgunluktan oyundan düşer. Selçuk'la ben kimseyi kıyaslayamam çünkü 10 senedir ne iş yaptığını hala çözemedim (: Ama Topal, iyi bir kesici ve süpürücü, bir de şu asist yapma adına ölümcül pas denemeleri olmasa tadımlık.

ReaList
27.Temmuz.2013, 14:32
"Cardozo está preparado para embarcar rumo a Istambul, onde nas próximas temporadas deverá vestir a camisola do Fenerbahçe. Depois de muitos avanços e recuos, o atacante, de 30 anos, volta a estar próximo do emblema turco e de uma mudança que o próprio desejava. As águias vão encaixar no imediato 12 milhões de euros, mas com objetivos que podem render mais 3 milhões de euros.",

Yani özetle diyor ki, Fenerbahçe 12 milyon € karşılığında (3 milyon €'da bonus ödemesi vs) Cardozo ve Kulübü ile anlaştı, Bugün Cardozo'nun İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

http://www.record.xl.pt/Futebol/Nacional/1a_liga/Benfica/interior_premium.aspx?content_id=835468

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Temmuz.2013, 15:15
3m bonus sampiyonlar ligi gruplarina kalırsak verilecekmiş. Kadrosuna almadığı bir oyuncuyu öyle veya böyle satacaklardır. Mutlu son yakındır bence.

KanaKe
27.Temmuz.2013, 18:21
15 milyon euro bonservis aslinda cok para bu adama... ama insallah yaniltir bizi..

zarateray
27.Temmuz.2013, 18:50
15 m cok para bence de

himone
27.Temmuz.2013, 21:08
Ntvspor'un haberine göre Benfica sonunda teklfi kabul etmiş ama bizimkiler Emenike ve Cardozo arasında kalmışlar. Eğer 15 milyon verilecekse 26 yaşındaki adama vermek daha mantıklı.

sui generis
28.Temmuz.2013, 00:13
http://puzzzyyy.blogspot.com/2013/07/ersun-yanal-ben-ve-oscar-cardozo.html

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Temmuz.2013, 00:32
cardozodan daha yetenekli kimmis ki bu acep :) emenike de degil o zaman, cok kotu ters kose mi olacaz ne :) dzeko mu yoksa :D

sui generis
28.Temmuz.2013, 00:38
bence yetenekli lafın gelişi söylenmiştir. O isim Emenike'dir :)

Lord Black
28.Temmuz.2013, 01:13
Kaldırmış linkteki yazıyı. Ne yazıyordu merak ettim :)

ReaList
28.Temmuz.2013, 01:33
Talat Yılmaz zaten Emenike ve Cardozo ile anlaştıklarını ve birinin takıma katılacağını söyledi. Ancak durum şu ki acaba her şey bu iki isimden bir tanesinin transfer edilmesiyle tamamlanacak mı ? Ben şahsen hazırlık maçlarında sistem adına pek ışık veren bir tablo görmedim, Zira Aykut Kocaman'ın zaten belli bir oyun sistemi yoktu, Mevcut oyun düzeni Forvet ve Orta alan arasında sağlam kopukluklar yaratan bir oyuna dayalı. Ben bekliyordum ki Ersun Yanal kendi sistemini adapte etsin ancak o da aynı düzen ve oyun anlayışıyla oynuyor, Sağda solda yorumcular konuşuyor yok efendim Fenerbahçe değişiyormuş da şu şöyle oluyormuş falan fistan...

Ben bizim PSV maçındaki oyun anlayışımız ve felsefemizle son senelerde benzer 30 tane maç çıkarırım, Züğürt tesellisi gibi aslında aynı olan şeyden farklı olan bir şeyi görmeye çalışanlar var ama yanılıyorlar bu Fenerbahçe, geçen seneki Fenerbahçe. Umarım Ersun Yanal geçen seneki Fenerbahçe'nin ne kadar sıkıntılı bir futbol oynadığının farkındadır. Tabi bu da bakış açısı, Ligde Galatasaray'dan 10 puan fark yiyen son yılların en düşük puanını toplayan Fenerbahçe başarısız, Uefa'da yarı final oynayan Fenerbahçe başarılı.

Eğer Ersun hoca Uefa'yı baz alarak hareket ederse, Değil Cardozo, Emenike kralı gelse çare olamaz.

Cengo
28.Temmuz.2013, 05:24
Püzant'a sorayım isterseniz?

Önder HOCA
28.Temmuz.2013, 13:03
Ntvspor'un haberine göre Benfica sonunda teklfi kabul etmiş ama bizimkiler Emenike ve Cardozo arasında kalmışlar. Eğer 15 milyon verilecekse 26 yaşındaki adama vermek daha mantıklı.

bence emenike cardozo nun verebileceği katkının çeyreğini veremez