PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 [69] 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

erdem344
03.Ağustos.2012, 03:27
ne yapıcağını biz değil aykut kocamanda bilmiyor

LaigLeNoiR
03.Ağustos.2012, 03:30
Bence Yobo yerine Ömer Toprak'ı almaya baksın F.Bahçe bu şekilde arka tarafı tamamen Türk kurup yabancı hakkını tamamen ön tarafa bırakabilir.

RasAnt
03.Ağustos.2012, 03:31
Abi zaten 5 yabancı hakkımız var rahatça kullanabiliriz ilerisi yabancı oluyor zaten böyle

LaigLeNoiR
03.Ağustos.2012, 03:32
Olsun ileride yabancı hakkının 5'e düşeceğini hissettim demek ki :D

RasAnt
03.Ağustos.2012, 03:32
Heheh :D.....

erdem344
03.Ağustos.2012, 03:40
1.kadro
---------volkan----

gg[orhan]--yobo--egemen[serdar]--hasan[özgür,caner]

----------topal[selçuk,cris]-----------

-------transfer[cris,]------topuz[sezer,salih]--------

krasic[kuyt,topuz]------------------stoch[caner]

------------sow[semih,bienvenu,kuyt]]-------------

2.kadro
--------volkan-------

gg----yobo---egemen---hasan ali

---------topal----transfer---

krasic-------alex-----------stoc

------------sow------------

3.kadro
-----------volkan----------

gg---yobo---egemen----gg

krasic---topal---transfer---stoch

--------kuyt--------sow--------

[B]1.kadro bence bize daha uygun

LaigLeNoiR
03.Ağustos.2012, 03:42
Bir de geçen sene takımı tek başına sırtlayan Baroni bir anda silindi.

Geçen seneki gibi performans gösteren Baroni, ne Mehmet Topal dinler ne de Topuz.

Sheriff
03.Ağustos.2012, 03:55
Bir de geçen sene takımı tek başına sırtlayan Baroni bir anda silindi.

Geçen seneki gibi performans gösteren Baroni, ne Mehmet Topal dinler ne de Topuz.
Baroni ancak Topal'ın yerinde oynayabilir ilk etapta, oda yeni transfer ve yerli olduğu birde top kesme özelliği daha iyi olduğu için kadroda tercih ediliyor, teknik bir oyuncu Baroni aslında ama ileriye top taşıyamıyor, Topuz bu top taşıma işini daha iyi yapıyor. Topuz değerli ve özellikli bir oyuncu, top taşır şut çeker pas atar agresif oynar bu nedenle benim orta ikili tercihim şu an için Topal - Topuz olur, form durumlarına göre Cristian birini kesebilir tabi. Ben Cristian'ın gönderilmesi taraftarı değilim iki oyuncu yerinede alternatif olabilir gerekirse.

SAİT71
03.Ağustos.2012, 09:20
Her ne kadar yaptığımız Krasic ve yapmaya hazırlandığımız Yobo transferleri çok iyi olsada ortasahaya ileriye dönük oynayabilecek bir adam şart. Buraya yazıyor tüm taraftar dinleyin bizi be

antiochia
03.Ağustos.2012, 09:37
Krasic gereksiz transfer. Takıma topu ileriye taşıyabilecek ve savunması da iyi olan orta saha ve forvet lazım. Ama alınmayacak ne kadar boğazımızı yırtsak da...

Sekopej
03.Ağustos.2012, 10:29
Kadro kalitesinin artması her zaman için avantajdır. Bakıyoruz, Kuyt geldiği takımda yıldız ya da takımın en önemli, takımı taşıyan isimlerinden değildi, görev adamıydı ve görevini de en iyi şekilde yapmaya çalışıyordu. Fenerbahçe'de ise farkını hissettiriyor çünkü kalitesi var. Kanatta ya da forvette oynayıp oynamaması değil düşünce, nerede olursa olsun, oyun anlamında kalitesi var, üstelik de verilen ücretler belli, transfer olsun diye yapılmış transferler değil.

Krasiç de bir bakıma öyle, neden alındı demem çünkü takıma kalite getirebilecek bir oyuncu. Alex 10 sene daha oynamayacak ama Stoch, Sow, Krasiç bu isimlerle 4-5 senelik sözleşmeler var, bir yerde son bulacak Alex dönemi. Buna hazırlıksız yakalanmaktansa, alternatifli kadro olması faydalı olur.

Alex yedek kalır mı? Kalırsa muhtemel sorunlar baş gösterir işler iyi gitmezse, değişim süreci sancılı olsa da kimse buna bakmaz, işler iyi giderse de zaten Alex devre arası ayrılabilir. Tabi bir diğer ihtimal daha var ama düşük, Alex'ten zaman zaman yararlanma fikri, yedek oturmasında sıkıntı yaratmayacak, sıkışan oyuna da girdiğinde düğümü çözecek isim olarak.

Stopere gelecek isim çok kaliteli olmalıydı, bence aşırı fark yok eldekilerle Yobo arasında, Yobo'nun uyum sorunu olmaması avantaj sadece.

2 transfere sevindim, Tuncay da mutlaka alınmalı. Bedava geleceği için öyle abartılı tepki olmaz, yedek kaldığında sorun çıkarmaz ve topu aldığında dikine kaleye inebilecek artı bir oyuncumuz olur, gerekirse orta sahada, gerekirse kanatta gerekirse de forvette oynayabilir. Alternatif olması iyi, kulübeyi zenginleştirir, umarım alınır.

attirson
03.Ağustos.2012, 10:52
http://c1208.hizliresim.com/10/3/bdydn.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

ForsakeN
03.Ağustos.2012, 11:10
Yalnız biz her ne kadar ortasaha transferine odaklansak da bu sezon çok iyi transferler yaptık.

Egemen
Yobo
Hasan Ali
Mehmet Topal
Kuyt
Krasic

Bunlar direk ilk11'e yapılmış çok iyi transferler. Ek olarak Salih Uçan da var. Geçen sezon sonunda bu oyuncuların getirileceğini bilseydik acayip sevinirdik. Takımdan Emre'nin ayrılışı çok kötü oldu bu anlamda. Şimdi o göbekteki boşluk giderilmedikçe taraftar rahat edemeyecek malesefki.

uAburak89
03.Ağustos.2012, 11:34
Resmiyete dökülmüş transfer, tekrar hayırlı olsun. İzlemek keyifli olacak Krasic'i, bizim maçlarda coşmasın ama. :)

Transfer dönemi kapanmadı henüz, gelenler olduğu gibi gidenler de olabilir. Net konuşmak için erken ama şu andaki görüntü itibariyle ya Aykut Kocaman'ın kafasında net bir planı yok, maçına göre sistemler deneyecek veya Anıl'ın yazdığı gibi 4-3-3 ile oynayacak Fenerbahçe ve Aykut Kocaman'ın kafasında Alex artık ilk 11'de değil.

Aslında Alex'in oyuna 55-60 gibi dakikalarda girmesi bence mantıklı bir olay olurdu, 90 dakikayı aynı tempo ve verimlilikte oynayamıyor artık adamın yaşı belli. Tabii bu yazılanların orta sahayı yapılacak üst düzey bir transferle çöp olma durumu da var, genel olarak Fenerbahçe'nin bu sene mantıklı transferler yaptığını düşünüyorum.

sui generis
03.Ağustos.2012, 11:40
Sow'u Kuyt'tan önce 11'e yazarım ben. sadece şu dönemde formsuz olduğu söyleniyor. toparlasın kendini leblebi gibi gol atar :)

ommix
03.Ağustos.2012, 11:55
Bence Stoch'un satılma ihtimali Sow'un satılma ihtimalinden fazla.2side satılmazsa bu sezon kadroda müthiş bir derinlik olur ve oyuncular çok verimli kullanılabilir fakat yedek kalanlar sıkıntı yaratır mı acaba?

europeanconquer
03.Ağustos.2012, 13:15
Sow'un gönderilme ihtimali tartışılıyor gazetelerde.Eğer öyle bir şey düşünüyorsa Aykut Kocaman,o kafa ne kafası ? Geçen sezon toplamda 14 maça çıkıp 8 gol atıp 3 asist yapan adam gönderilir mi yahu ? Tabi çıkan haberleri doğru varsayarak yapıyorum yorumumu.

RasAnt
03.Ağustos.2012, 13:23
Sow gitmeyecek rahat olun şuanda Bienvenü ve illa as takımdan biri gidecekse Stoch gider bu 2 isim dışında yabancı oyuncu gideceğini düşünmüyorum

futureless
03.Ağustos.2012, 13:26
Krasic'i transfer etmişken Stoch satılırsa bir anlamı kalmaz yahu.

Sekopej
03.Ağustos.2012, 13:29
Ne Sow ne de Stoch gönderilir. Kuyt forvette alternatif olabilir yoksa Sow bu takımın ilk forvetidir. Basın suni gündemler oluşturmazsa sıkıntı olmaz düşüncesindeyim ama Sow yedek kaldığında ya da Alex ya da Stoch mutlaka olumsuzluk yaratacak haberler çıkacak, bunun da önüne geçecek şey kazanmaktır, takım kazandıkça kimin yedek olduğu çok da sorun çıkarmaz.

RasAnt
03.Ağustos.2012, 13:29
Zaten Stoch-Krasiç kanatların böyle olacağını düşünüyorum ama illa gidecekse Kuyt sola geçer Stochun mevkisine Kuyt-Krasic olur kanatlar.Sow'un zaten as forvetimiz olacağını düşünüyorum bu transferle forvet alternatifimiz Kuyt olmuş oldu güzel kadro derinliği oldu Sow formsuzken Kuyt oynayacak Bienvenü değil bu sevindirici

ForsakeN
03.Ağustos.2012, 13:36
Aykut Kocaman Alex'ten sonraki sistem için transferler yapıyor. Bu çok açık ve net. Kanatlar Krasic,Stoch, ileri ikili de Kuyt-Sow olucak şekilde bir sisteme geçiş var

C h A o S
03.Ağustos.2012, 14:44
Fenerbahçe,Sow'u katara denildiği gibi 12 milyon euroya satabiliyorsa iyi iş çıkarır.Zarar etmez en azından.Aykut Kocaman Alex'ten vazgeçip çift forvete dönmez.Kuyt'ta forvete çekildiğine göre Sow'a iyi teklif gelirse satılır.

Sow - F.Bahçe - Gomis üçgeni
Fenerbahçe'de transfer hareketliliği hız kazanırken; Moussa Sow'un Katar'a, Bafatembi Gomis'in de sarı lacivertli kulübe transfer olacağı spekülasyonları dilden dile dolaşıyor...

03 Ağustos 2012 Cuma - 11:50
Sporx.com

Fenerbahçe'nin gündemindeki en ciddi isimlerden olan Bafetimbi Gomis konusunda yönetim ser verip sır vermeden çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor.

Moussa Sow'un yanı sıra geçen sezonun en büyük hayal kırıklığı yaratan isimlerinden biri olan Bienvenu'nun de gönderilmesi beklenirken, bu oyuncuların takımdan ayrılmasının ardından sarı-lacivertlilerin Gomis'i kadrosuna katmasına kesin gözle bakılıyor.

KOCAMAN, SOW'U SİLDİ Mİ?

Gerek Tapuk Yaylası, gerek Avusturya kampı gerekse İstanbul'da yapılan çalışmalarda formsuz ve isteksiz görüntüsüyle dikkat çeken Sow'un gönderilmesine kesin gözle bakılıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman dün oynanan Vaslui maçında da tercihini Semih'ten yana kullanıp, Senegalli golcüyü kulübede oturtarak bu konudaki tavrını kesin ve net olarak ortaya koymuş oldu.

ISSIAR DIA GİBİ KATAR'A MI?

Sarı-lacivertli ekibin büyük umutlarla transfer ettiği Moussa Sow, Fransa Ligi'nde gol kralı olmasına karşın Türkiye'ye bir türlü uyum sağlayamadı. Senegalli yıldızın sakatlığı ve ramazan ayı nedeniyle oruç tutma kararlılığı, performansını ciddi etkilerken, Sow'un elden çıkarılması gündeme geldi. Sow'u şu ana kadar harcanan 12 milyon euro bedeli tahsil ederek Katar'a satmayı düşünen Fenerbahçe, forvet konusunda yine bunalıma girdi, arayışlar yeniden hızlandı.

Fenerbahçe'nin Senegalli bir diğer futbolcusu Issiar Dia da Kocaman'ın kadrosuna yer almayacağı için 4 milyon euro bonservis karşılığında Katar'ın Lakhwiya Sport Club Company kulübüne satılmıştı.

F.BAHÇE GOMIS İÇİN BASTIRIYOR

Sarı-lacivertli takım Senegal asıllı Fransız golcünün transferini bitirmeye çok yakın. Gomis için Rubin Kazan'ın teklifini reddeden Fransız kulübü, Fenerbahçe'nin yaptığı beş milyon avroluk teklifi yükseltmek için pazarlıklarını sürdürüyor. Tarafların önümüzdeki günlerde orta yol bularak bu transferi bitirmesi bekleniyor.

Olympique Lyon'dan ayrılmak istemeyen fakat kulübün ekonomik şartları sebebiyle iyi bir bonservis bedeliyle elde çıkarmaya sıcak baktığı Gomis için sarı-lacivertli kulüpte temasların artırıldığı belirtiliyor.

Teknik kanatta da yönetim kanadında da Fenerbahçe'nin transfer listesinde ilk sırada Gomis olduğu, özellikle başkan Aziz Yıldırım'ın da kadroda görmek için arzuluğu olduğu fuleli golcü için bonservis pazarlığının devam ettiği öğrenildi.

26 yaşındaki Senegal asıllı Fransız oyuncu için Lyon 2009 yılında Saint-Etienne'e 13 milyon euro ödemişti. Gomis geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Lyon'da mutlu olduğunu yinelerken, Rubin Kazan'dan gelen teklifi reddettiği ortaya çıkmıştı. Gomis Lyon forması altında 107 maçta forma giyerken 34 gol kaydetti. Etkili forvet geçtiğimiz yıl Lyon'un D.Zagrep'i 7-1 yendiği maçta 9 dakikada 3 gol atarak kupa tarihine geçmişti.

Night_Mare17
03.Ağustos.2012, 15:50
Krasic İstanbul'da.

furkan58
03.Ağustos.2012, 15:52
Krasiç İstanbul'da havaalanında şuanda FBTV'de canlı yayın var.

SAİT71
03.Ağustos.2012, 16:16
Sow'un satılması mantıksız olur. 12 Milyon da verseler yıllardır sorunlu olan forvet mevkisine Niang'dan sonra bulduğumuz o tarzdaki kaliteli bir oyuncuyu satmamalıyız. Ben Sow'dan memnunum. Gomis alınır alınmaz orası çok ilgilendirmiyor beni ama Sow gitmemeli. Bu takıma Emre gibi bir adam olsaydı forvettede sıkıntımız kalmazdı ancak orta sahadaki eksikliği forvet satıp forvet almakla geçiştiremeyiz. Eksikliğimiz forvetten öte ileriye dönük oynayacak orta sahadır. Hatta birde alternatif adam olmalı. Yani 1 Emre tarzında as birde onun yedeği olması lazım.

BleedingMoon
03.Ağustos.2012, 16:19
sow'u göndertmek için lobi yapılıyor bence :D geçen sene sisteme uymamasına karşın yarım sezonda 7 gol attı bu adam.

furkan58
03.Ağustos.2012, 16:21
Sow twitter hesabından kendisine sorulan sorulara mutluyum , Fenerbahçe'de kalmak istiyorum gibi cevaplar veriyor gönderilceğini sanmıyorum.

Sekopej
03.Ağustos.2012, 16:22
Bence de, oruç olayıyla başlayan gereksiz tartışmalar şimdi de gönderilecek şeklinde devam ediyor.

Niang ile takas yapsınlar, bence sıkıntı olmaz.:p

Legendary
03.Ağustos.2012, 16:25
Twitter'da bit taraftarın "Takımdan gidecek misiniz?" sorusuna

Moussa Sow'un cevabı; "ASLA ASLA ASLA ASLA!"

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/488299_352650558148424_126274689_n.jpg

vFor
03.Ağustos.2012, 16:31
aykut kocaman yaptırsın transferleri bu sezon bahaneside mazeretide yok 10 hafta zor dayanır. taraftar daha ilk resmi maçtan astı adamı nerdeyse hatta vasluiye olurda elenirsek birde üstüne gidip süper kupada bu kötü futbolla kaybedersek ben aykut hocanın takımı bırakacağına inanıyorum yakın zamanda,vaslui maçından sonra endişe etmeye gerek yok demiş aynı açıklamayı 2 sene önceki young boys maçındada yapmış

http://www.mackolik.com/Haber/99041/Kocaman-Endise-Duyacak-Bir-Sey

:D

ForsakeN
03.Ağustos.2012, 16:31
Daha fazla sormasınlar şu soruyu. Adamın aklına fikir sokacaklar zorla yahu.

goosfraba
03.Ağustos.2012, 17:00
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/404119_502539873093000_2019771267_n.jpg

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/428914_397134820354190_1619597066_n.jpg

goosfraba
03.Ağustos.2012, 17:02
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-08-03_kra4.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-08-03_kra5.jpg

BleedingMoon
03.Ağustos.2012, 17:09
çok çelimsiz duruyor. döner kebap mebap yesin de bi can gelsin adama.

Corpus
03.Ağustos.2012, 17:16
Bu adamı bir beslesinler yahu bu ne böyle :n:

goosfraba
03.Ağustos.2012, 17:25
https://p.twimg.com/AzYGHMoCMAAv2Fe.jpg:large

GebzeLi1907
03.Ağustos.2012, 17:28
Şu takıma bir ortasaha alınsın box to box oynayacak, çok çok iyi kadromuz olacak ama işte alınıp alınmayacağı meçhul.
Birde şampiyonlar liginden elenme durumu var tabii elenipte o transfer gelirse pek kıymeti kalmayacak.Yönetim niye bu kadar ağırdan aldı kimse anlamıyor, içerdeki maçta bir Krasiç çok şeyi değiştrebilirdi.

goosfraba
03.Ağustos.2012, 17:31
bence ortasaha alınacak.

bu arada krasic'in forma numarası 27 olmuş.

eGowiCh
03.Ağustos.2012, 17:40
Box to box oyuncu alınacak Umut'un dediği gibi, bana da öyle geliyor. Orta sahan zayıfsa başarısızlığa mahkumsun.

Geçen sene G.Saray'ı yenilmez armada yapan neydi? Selçuk-Melo ikilisi değil miydi? Solda Emre Çolak gibi deneyimsiz, genç bir çocuk oynamasına rağmen orta saha sırıtmadı, çünkü göbekte iki tane sapasağlam adam vardı.

F.Bahçe ŞL'de çeyrek final oynadığında göbekte Marco Aurelio gibi oyunun iki yönünü de mükemmel oynayabilen bir adam vardı. G.Saray'ın UEFA kupasını kazandığı sene orta sahasını hatırlayın, dönemin en iyi oyuncuları vardı, sonra zaten bir kısmı Avrupa'ya transfer oldu.

Topal'ın yanına box-to-box alınırsa eğer çok sağlam bir kadro olur. Tino Costa alınabilseydi harika olurdu. Topal-Costa ikilisinin önüne kimi koyarsan koy mutlaka verimli olurdu (Stoch, Krasic, Kuyt, Alex, Sow, Caner, Topuz, dilediğini seç).

sarianet
03.Ağustos.2012, 17:51
krasiç de amma suratsız ya havaalnında falan muhabirleri falan takmadı :D

sananes
03.Ağustos.2012, 17:54
Tuncay'ı alın Tuncay'ı. Bu takımın çocuğunu başka takım forması ile görmeyelim lütfen. Maliyeti yok birşeyi yok.

goosfraba
03.Ağustos.2012, 18:03
aykut hoca, biraz beklemesini, taraftarın kendisine tepkili olduğunu falan söylemiş.

bence beklemesin ya. atsın herhangi bir takıma imzayı.

furkan58
03.Ağustos.2012, 18:53
aykut kocaman yaptırsın transferleri bu sezon bahaneside mazeretide yok 10 hafta zor dayanır. taraftar daha ilk resmi maçtan astı adamı nerdeyse hatta vasluiye olurda elenirsek birde üstüne gidip süper kupada bu kötü futbolla kaybedersek ben aykut hocanın takımı bırakacağına inanıyorum yakın zamanda,vaslui maçından sonra endişe etmeye gerek yok demiş aynı açıklamayı 2 sene önceki young boys maçındada yapmış

http://www.mackolik.com/Haber/99041/Kocaman-Endise-Duyacak-Bir-Sey

:D

O sene 18/17 yaparak şampiyon olduk lig başlamadan 2 maçta kötü oynanıldı diye hoca mı gönderilir ?

Önder HOCA
03.Ağustos.2012, 19:00
Sabah balık tutar, akşam maça çıkar, semti Haliç, Milos Krasic :) hayırlı olsun renktaşlar

furkan58
03.Ağustos.2012, 19:01
Ama hiç biri "Sabah saat satar, gece maça çıkar, semti Eminönü, Henri Bienvenü" değil :D

sarianet
03.Ağustos.2012, 19:25
gördüğüm tüm zencilere sırf bu şarkı yüzünden sempati duydum ama yanlış anlamayın :D

vFor
03.Ağustos.2012, 19:26
O sene 18/17 yaparak şampiyon olduk lig başlamadan 2 maçta kötü oynanıldı diye hoca mı gönderilir ?

O sezonun ilk yarısı zaten fiyaskoyduda güzel kardeşim 18/17 yaptığın hangi maçta rahatça top oynadın 18/17 tamamda hiçde iyi futbol oynadığımızı hatırlamıyorum o sezonda.

furkan58
03.Ağustos.2012, 19:32
O sezonun ilk yarısı zaten fiyaskoyduda güzel kardeşim 18/17 yaptığın hangi maçta rahatça top oynadın 18/17 tamamda hiçde iyi futbol oynadığımızı hatırlamıyorum o sezonda.

18/17 yapmış bir takıma kötü oynadı demek ayıp olur karşısında "çanakkale geçilmez" oynayan takımlar varken özellikle

erdem344
03.Ağustos.2012, 19:41

aç o maçları bir daha izle

Nedvedmania
03.Ağustos.2012, 20:11
Arkadaşlar yok yere tartışma çıkarıyorsunuz yani :)

RasAnt
03.Ağustos.2012, 20:14
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-08-03_krasic101.jpg

eng1n
03.Ağustos.2012, 20:18
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-08-03_krasic101.jpg

Beyler Krasic demişsiniz ama bu Kurt Cobain galiba.

enesemin53
03.Ağustos.2012, 20:18
Arkadaşlar yok yere tartışma çıkarıyorsunuz yani :)
Bende onu diyodum ya la:)

RasAnt
03.Ağustos.2012, 20:20
Ben Canere benzetiyorum bunu tip olarak tabi :D Canerle kankiymiş bunlar CSKA zamanından onu görmek istiyorum hemen demiş ne yapacaklarsa :D

BleedingMoon
03.Ağustos.2012, 20:31
beyler dikkat ettiniz mi kanatlarımız sapsarı :D stoch, kuyt, krasic, caner.

RasAnt
03.Ağustos.2012, 20:36
Sarı kanaryalar :D

ReaList
03.Ağustos.2012, 23:07
Sistem 4-4-2 olmadıkça ve Alex endeksli sistemden vazgeçilmedikçe Sağa değil Krasiç, Messi gelse bile nafile. Önce kadroya göre adam akıllı sistem transfer etmemiz gerekiyor.

ForsakeN
03.Ağustos.2012, 23:12
Sahada duruş, koşuş tarzı olarak da Caner'e benziyor. Ben de benzetiyorum. Aman oyun zekası benzemesin :D

Önder HOCA
03.Ağustos.2012, 23:42
Bana daha çok Uğur Boral'ı andırdı

GebzeLi1907
04.Ağustos.2012, 01:24
Krasiç in röportajını izledim fbtv deki.İngilizce konuşamıyor yada tercih etmiyor ama havaalanında ingilizce sorulara cevap veremedi.Tek bildiği dil Sırpça ise uyum konusunda sıkıntı yaşamaz inşallah.

goosfraba
04.Ağustos.2012, 01:45
dil konusunda yeniliğe açık değil galiba.

eng1n
04.Ağustos.2012, 02:24
Havaalanında italyanca konuşmadı mı ? ben mi yanlış anladım.

Tuskarr
04.Ağustos.2012, 11:48
belki türkiye ligine gelebilecek en iyi 5 kanat oyuncusundan biri ancak neden alındı ?

krasic gibi bir kanat oyuncusu ile oynayabilmek için sisteminizin 4-4-2 veya 4-3-3 tarzı olması gerekir diye düşünüyorum.kaldı ki şuanki sistemde topuz sağda oynadığı zamanlarda genelde mücadeleci gücüyle ön plana çıkıyordu sağ kanattan gelişen hücumların gökhan gönül'den geldiğini görüyorduk.şimdi sol kanattaki ilk isim stoch gözüküyor.mücadeleci olmadığını hepimiz biliyoruz.belki krasic stoch kadar gönderilen dia'dan daha mücadeleci olabilir.ancak krasic alınacaktı madem,kuyt neden geldi ?

ayrıca bu adamlar yabancı.yani kuyt yerine atıyorum umut bulut gelseydi sonra krasic gelseydi kimse demezdi krasic neden geldi.umut bulut'u örnek verdim çünkü kuyt'a tarzı en yakın yerli oyunculardan biri.ya da kuyt gelseydi sercan sararer'i falan alsaydık kimse demezdi kuyt neden geldi.

şuan kadroda daha doğrusu ileri uç ve kanatlarda acayip bir şişkinlik var.solda stoch,caner,özgür çek.sağda krasic,kuyt,topuz.ileride sow,bienvenü,semih ve kuyt'ı da buraya yazabiliriz diye düşünüyorum.

ortasahada ise şuan emrenin muadili bir oyuncu yok.cristian geçen sene bize hücum yönü gelişmiş gibi gözükse de aslında emre kadar rahat top alıp dağıtabilen bir oyuncu değil.krasic çok gereksiz oldu bence.ha yine 10 asist yapar 5-6 gol atarsa taraftarın sevgilisi olur ancak olan yine Türk gençlerine,topuzlara semihlere canerlere olacak.
saygılar.

RasAnt
04.Ağustos.2012, 12:05
Semih Batuhan takası gündemdeymiş kaynak amk

titates1
04.Ağustos.2012, 12:59
Semih'i hiç sevmem , Batuhan'dan nefret ederim , Allah korusun

BleedingMoon
04.Ağustos.2012, 13:01
batuhan o formayı giymesin.

sui generis
04.Ağustos.2012, 13:03
Batuhan ve İstanbul ... Neler yapar acaba ?

sananes
04.Ağustos.2012, 13:11
Batuhan neler yapar bilmem de Semih gidecekse hemen gelsin.

C h A o S
04.Ağustos.2012, 13:39
Yobo,13.00'te İstanbul'a geliyormuş.

KanaKe
04.Ağustos.2012, 14:19
Krasiç in röportajını izledim fbtv deki.İngilizce konuşamıyor yada tercih etmiyor ama havaalanında ingilizce sorulara cevap veremedi.Tek bildiği dil Sırpça ise uyum konusunda sıkıntı yaşamaz inşallah.

italyanca biliyor juve de 1 senede italyanca ögrendiyse burda 6 ayda türkce ögrenir

ommix
04.Ağustos.2012, 14:24
havaalanında kısa bir açıklama yapan Yobo; "Fenerbahçe'yi, İstanbul'u çok özledim, son 2 sezondur kulübü, ortamı biliyorum. Burada çok mutluyum, görüşmeler biraz uzun sürdü ama her zaman geleceğimi umuyordum. Birazdan kulübe gideceğiz ve son görüşmeleri yapacağız" dedi.
Kiralık oynamanın her zaman dezavantajları olduğunu belirten Yobo, "Kiralık olunca kendinizi yüzde yüz oraya ait hissedemiyorsunuz. Ailen ile plan yapamıyorsun. Şimdi farklı bir kontrat olacak. Çok daha mutlu, motive bir şekilde kariyerimi sürdüreceğim" şeklinde konuştu.
Fenerbahçe taraftarlarıyla çok iyi anıları olduğunu da belirten tecrübeli futbolcu, "Taraftarlarla yine mutlu bir şekilde birlikteliğimize devam etmek istiyorum" diye konuştu.

SPORX

sarianet
04.Ağustos.2012, 15:05
Batuhan ve İstanbul ... Neler yapar acaba ?

eskişehirde olay olan adam istanbulda neler neler yapar

attirson
04.Ağustos.2012, 15:48
Hadi alınsın artık şu orta saha demek istiyorum ama alınıp alınmayacagı bile kesin degil.

MeliksahAydogan
04.Ağustos.2012, 15:49
Hadi alınsın artık şu orta saha demek istiyorum ama alınıp alınmayacagı bile kesin degil.

Fenerbahçe orta saha transferini gerçekleştiremez ise işi bir hayli zor.

byariff
04.Ağustos.2012, 17:28
simdi ikisi yan yana oynucak hey gidi gunler hey :D

http://www.ligtv.com.tr/haber/kor-dovusu-2

erdem344
04.Ağustos.2012, 17:29
yabo dayı :D :D 3 yıl daha bizimle

http://www.youtube.com/watch?v=m4H3qd6MsQ0&feature=fvwrel

sarianet
04.Ağustos.2012, 17:32
iyi iyi iki stoperimiz de agresif odun gibi duran adamları zaten sevmiyoru kavga çıkaran oyuncu iyidir :)

sarianet
04.Ağustos.2012, 17:35
yakışmış yeni forma

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-08-04_joseph446.jpg

Cengo
04.Ağustos.2012, 18:12
AÇIKLAMA

Son günlerde basında; futbol takımımızın başarılı oyuncularından Moussa Sow’un takımımızdan gönderileceğine dair bir takım haberler yer almıştır.

Bu haberler doğru değildir; Moussa Sow, Fenerbahçemizdeki görevine devam etmektedir.

Ayrıca haberlerde yer alan kulübümüzün bir santrafor arayışı içerisinde olduğu iddiaları da kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE FUTBOL AŞ

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30183

Fearless Coward
04.Ağustos.2012, 18:17
Yobo hayırlı olsun...Stoper çok oldu bakalım kimler oynayacak Yobo-Egemen tahminim...

Cengo
04.Ağustos.2012, 18:31
http://i.imgur.com/dFXiK.jpg

sarianet
04.Ağustos.2012, 18:38
ABOOO kadro güzel de dizilişte eski formaları kullanmışsın c olmamış :)

BleedingMoon
04.Ağustos.2012, 19:22
krasic'le topal'ın yerlerl abartı kaçmış :)

NisRoc
04.Ağustos.2012, 19:23
Krasic alındığına göre Alex'siz kardolar yazabiliriz. Sıra geldi ortasahaya. Moussa Sissoko tam biçilmiş kafta olur bizim için.

BleedingMoon
04.Ağustos.2012, 19:32
bence artık mehmet topuz'un kendini gösterme zamanı geldi. görünmez kahraman (!) kisvesinden çıkıp gerçek kahraman rolüne soyunmalı. orta sahaya transfer geleceği yok. mehmet topuz'da emre'nin boşluğunu doldurma potansiyeli görüyorum ben. kayseri'deki oyunu geliyor aklıma. topuz'u denememiz lazım.

Önder HOCA
04.Ağustos.2012, 19:39
...

Ata yıllar önceden görmüş bu durumu :)

Cengo
04.Ağustos.2012, 19:58
krasic'le topal'ın yerlerl abartı kaçmış :)

Maçta nerede durduklarına iyi bakın.

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Ağustos.2012, 20:12
bence artık mehmet topuz'un kendini gösterme zamanı geldi. görünmez kahraman (!) kisvesinden çıkıp gerçek kahraman rolüne soyunmalı. orta sahaya transfer geleceği yok. mehmet topuz'da emre'nin boşluğunu doldurma potansiyeli görüyorum ben. kayseri'deki oyunu geliyor aklıma. topuz'u denememiz lazım.

mehmet topuzun teknigi cok zayif, emrenin pozisyonunda oynamasi cok zor. pas tercihleri cok kotu ve cogunlukla isabetsiz. fazla dribling yapan bir oyuncu olarak gobekte tehlikeli, sadece caliskanlikla o bolgede duramaz. mutlaka ortasaha transferi olmali, yerli oyuncular arasindan da bir isim bulmaliyiz. yabanci alinacaktir zaten ama bir tane yerli iyi bir ortasaha almaliyiz. Ozer kendini bulsa ona da gerek kalmayacak.

BleedingMoon
04.Ağustos.2012, 20:23
ileriye topu taşıyabildikten ve sahayı doğru parselleyebildikten sonra pas hataları azalacaktır. mehmet topuz yılda 10 gol atan bir oyuncuydu kayseri'de. çift yönlü katkıyı sağlayabilir topuz. çok güvenmesem de denenmesinden yanayım.

Sheriff
04.Ağustos.2012, 20:29
mehmet topuzun teknigi cok zayif, emrenin pozisyonunda oynamasi cok zor. pas tercihleri cok kotu ve cogunlukla isabetsiz. fazla dribling yapan bir oyuncu olarak gobekte tehlikeli, sadece caliskanlikla o bolgede duramaz. mutlaka ortasaha transferi olmali, yerli oyuncular arasindan da bir isim bulmaliyiz. yabanci alinacaktir zaten ama bir tane yerli iyi bir ortasaha almaliyiz. Ozer kendini bulsa ona da gerek kalmayacak.
Katılmıyorum, Özer o mevki için yeterince agresif bir oyuncu değil. Mehmet Topuz hem yeterince agresif hemde topu taşıyabilir, şutları iyi, sürekli oynarsa gol atarakta katkı sağlayacaktır. Belki Emre kadar teknik değil ama onun yerine en uygun kişi şu anda. Ha gelecekse bi Manuel Fernandes veya onun ayarında biri o daha iyi olur tabi.

byariff
04.Ağustos.2012, 20:30
Sezer bence oranin tam adami.

sananes
04.Ağustos.2012, 20:40
Mehmet Topuz Kayserispor'da isterse senede 30 gol atsın,fenerbahçe'de her hafta izledik kendisini neredeyse. Teknik ve seçim yapma konusunda zayıf bir oyuncu bu eksiğini kanatta oynadığında mücadelesi ve gücü ile kapatabiliyor ama ortanın ortasında bu zaafları başımızı ağrıtabilir. Ha mevcut kadroda eldeki tek seçenek gibi duruyor ama eskişehirspor'daki haline dönerse sezer mehmet topuz'dan daha iyi bir alternatif haline gelir.

Ayrıca her ne olursa olsun Mehmet'i Cristian'a tercih ederim. En azından toptan saklanmaz.

GebzeLi1907
04.Ağustos.2012, 21:07
Mehmet Topuz rakibin içinden geçmeye çalışan bi oyuncu, göbekte topu çıkaran adam olarak oynayacak olursa eğer çok fazla top kaybıyla ani ataklar yeriz ben istemem şahsen hiç adam alınmayacaksa Salih'i kazanalım.Salih Topuz dönüşümlü götürebilirler orayı son çare.

GebzeLi1907
04.Ağustos.2012, 21:13
Bu arada Yobo çok iyi oldu zaten beklenen isimdi ama bir ara gelmiyecek mi acaba şüphesini yaşamaya başlamıştım.
Kesinlikle çok profesyonel, çok tecrübeli defansif yetenekleri de muazzam takımı için elinden gelenin en iyisini vermeye çalışan saha içi dışı hep iyi insan görünümü vermiş bi profilde oyuncu ben çok seviyorum kendisini.

murat taşlı
04.Ağustos.2012, 21:14
Topuz orada oynayabicek kapatide bir adam en azından eldeki kadroda en uygun oyuncu

KanaKe
04.Ağustos.2012, 21:14
krasic geldigine göre sezer yada özerden biride gönderilir büyük ihtimal

GebzeLi1907
04.Ağustos.2012, 21:17
krasic geldigine göre sezer yada özerden biride gönderilir büyük ihtimal

Sezer in gönderilmesi hata olur hiç şans bulamadı.Özer ise çok tüketti o şansları ama Özer'in de Fbtv de röportajlarını izledim çok duygusal ve Fenerbahçe taraftarına borçlu olduğunun farkında.
Tabi mevcut düzende çok zor forma bulması.
Benim Özer den yana korkum gönderildikten sonra kendini bulup parlaması o potansiyeli var çünkü

RasAnt
04.Ağustos.2012, 21:23
Tuncay/Sercan ikilisinden biriyle yabancı orta saha kaldı kadro genel anlamda güzel hepsinin alternatifi var.

Özer-Sezer-Bienvenü-Özgür(Kiralık) gitmeli.

GK- Volkan-Mert-Serkan
DR- GG-Orhan
DL- Hasan Ali-Caner
DC- Yobo-Egemen
DC- Bekir-Serdar

DMC- M.Topal-Selçuk
MC- Baroni-Salih
MC- TRANSFER-Alex

AMR- Krasiç-Topuz
AML- Stoch-TRANSFER

ST- Kuyt-Sow-Semih

KanaKe
04.Ağustos.2012, 21:29
sercan gelmez, tuncay da galiba besiktasa gidecek gidisat onu gösteriyor :) aziz baskan isteseydi tuncay coktan bos mukaveleye imzayi atardi

Facx
04.Ağustos.2012, 21:44
Sezer bence oranin tam adami.

aynısını düşünüyorum özerden canerden topuzdan falan çok daha kaliteli sezer nedense hiç oynamıyo :D

RasAnt
04.Ağustos.2012, 22:05
Kankiler buluştu :D

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-08-04_an2.jpg

ReaList
04.Ağustos.2012, 23:57
Bol alternatifli bir kadromuz mevcut. Bu kadar geniş bir kadro eldeyken takımın tek oynayacağı sistemin klasik 4-2-3-1 (10 numara düzeni) şeklinde olacak olması bizim için dezavantaj. Aykut Kocaman bu adamları getiriyorsa artık bir değişime gitmeyi düşünüyordur. Yalnız bu değişim biraz sancılı olacaktır çünkü Alex sevdalıları Fenerbahçe'nin tek kurtuluşunun onun ayaklarında olduğuna Allah'ın emri gibi bağlılar. Fenerbahçe Alex'sizde Fenerbahçedir ve eğer bir değişim ortaya konulacaksa umarım buna destek çıkılır. Alex'e olan sevgimiz her zaman yüksek ama önce Fenerbahçe.

GebzeLi1907
05.Ağustos.2012, 00:08
Bol alternatifli bir kadromuz mevcut. Bu kadar geniş bir kadro eldeyken takımın tek oynayacağı sistemin klasik 4-2-3-1 (10 numara düzeni) şeklinde olacak olması bizim için dezavantaj. Aykut Kocaman bu adamları getiriyorsa artık bir değişime gitmeyi düşünüyordur. Yalnız bu değişim biraz sancılı olacaktır çünkü Alex sevdalıları Fenerbahçe'nin tek kurtuluşunun onun ayaklarında olduğuna Allah'ın emri gibi bağlılar. Fenerbahçe Alex'sizde Fenerbahçedir ve eğer bir değişim ortaya konulacaksa umarım buna destek çıkılır. Alex'e olan sevgimiz her zaman yüksek ama önce Fenerbahçe.

Alex de çıktımı bu takımın ileriye gitmesi imkansız hale gelir..
Fernandes Appiah Tino Costa Borja Valero vs gibi adamların olur ortasahada hem basar hem top taşır oyun kurmana yardım eder o zaman Alex i kesmeyi konuşabiliriz.
Mevcut kadroda ortasaha transferi olmazsa, Alex i kesmek tamamen intihar olur.Herkes Alex'in ayağına bakıyor takımda.İzlemesi de büyük keyif ayrıca

ReaList
05.Ağustos.2012, 00:28
Alex de çıktımı bu takımın ileriye gitmesi imkansız hale gelir..
Fernandes Appiah Tino Costa Borja Valero vs gibi adamların olur ortasahada hem basar hem top taşır oyun kurmana yardım eder o zaman Alex i kesmeyi konuşabiliriz.
Mevcut kadroda ortasaha transferi olmazsa, Alex i kesmek tamamen intihar olur.Herkes Alex'in ayağına bakıyor takımda.İzlemesi de büyük keyif ayrıca

Dünyadaki her takımda Fernandes Appiah Tino Costa Borja Valero mu var ? Peki her takımda Alex mi var ? Dünyadaki her takım, takım olgusu içinde takır takır futbolunu oynarken niye Fenerbahçe oynamasın da bir adama bağlı olarak kör bir futbol oynasın ? Örneğin; Eskişehir Marsilya'nın tozunu kaldırdı, Eskişehirden kaç oyuncuyu kendi kadrona koyarsın ? Her şey takım olmakla iyi bir sistem oturtmakla bitiyor.

Evet Alex'i izlemek zevkli ama şu takımı bu şekil izlemek hiç de zevkli değil. Geçen maç Alex adını bile bilmediğim bir adamı çalımlayım derken topu kaptırmış ancak 25 mt sonra adamı formasından çekerek durdurmayı başarmıştı, Mevcut haliyle Alex kadrodaki en zayıf halka. Çok çok güçlü ve diri ortasaha oyuncuların olsa Alex arada kaynardı ama mevcut ortasahanın ağır olmasının üzerine bir de Alex'in varlığı, orta alanı yol geçen hanına çevirir.

Sheriff
05.Ağustos.2012, 00:29
Elinde Alex varsa ve onu kullanmak yerine ondan kurtulmayı düşünüyorsan bu futbola ihanettir bence.

ReaList
05.Ağustos.2012, 00:37
Elinde Alex varsa ve onu kullanmak yerine ondan kurtulmayı düşünüyorsan bu futbola ihanettir bence.

35 yaşında şuana kadar yapması gereken her şeyi fazlasıyla yapmış bir oyuncu için futbola pek de ihanet olmaz hani. Artık bir adımın atılması gerekiyor. Şuana kadar 3 hazırlık maçı ve 1 resmi maç yaptınız, oturmuş bir kadro ve sistem var ama bu sistem artık hücum fonksiyonunu kaybetme durumunda. Bunun ana sebebi de Alex'in mevcut durumu. Bütün sistem bir oyuncuya bakarsa sizin iş görmenizde ancak o oyuncunun performansıyla paraleldir ve kendi adıma söylüyorum ben artık Alex bir şeyler yapsa da kazansak diye beklemekten sıkıldım çünkü bu her geçen zaman daha da ilkelleşiyor. Alex'ten vazgeçip vazgeçmemek bir tercih meselesidir ama görünen bir gerçek var o da Türkiye liginde size maç kazandıran forma Avrupa'da şu sistem anlayışıyla 2 tur bile kazandırmaz. Bu açık ve net.

Mamadou
05.Ağustos.2012, 00:40
Kadronda Alex gibi bir oyuncun varsa oynatacaksın. lamı cimi yok bu işin. Değişikliği Alex Fenerbahçe'den gittikten sonra yaparsın. Ha Alex'in oynadığı her sezon Fenerbahçe'nin daha da temposuz bir oyun oynadığı su götürmez bir gerçektir.Takımı yavaşlatıyor bence.

Escochae
05.Ağustos.2012, 00:47
35 yaşında şuana kadar yapması gereken her şeyi fazlasıyla yapmış bir oyuncu için futbola pek de ihanet olmaz hani. Artık bir adımın atılması gerekiyor. Şuana kadar 3 hazırlık maçı ve 1 resmi maç yaptınız, oturmuş bir kadro ve sistem var ama bu sistem artık hücum fonksiyonunu kaybetme durumunda. Bunun ana sebebi de Alex'in mevcut durumu. Bütün sistem bir oyuncuya bakarsa sizin iş görmenizde ancak o oyuncunun performansıyla paraleldir ve kendi adıma söylüyorum ben artık Alex bir şeyler yapsa da kazansak diye beklemekten sıkıldım çünkü bu her geçen zaman daha da ilkelleşiyor. Alex'ten vazgeçip vazgeçmemek bir tercih meselesidir ama görünen bir gerçek var o da Türkiye liginde size maç kazandıran forma Avrupa'da şu sistem anlayışıyla 2 tur bile kazandırmaz. Bu açık ve net.

Alex bu sene böyle olmadı ki. Alex hep böyleydi. Bende Alex'in bu sistem içinde en iyi şekilde kullanılması taraftarıyım .. Şampiyonlar liginde çeyrek final oynadığımız dönemden pek farklı değil alex . Yeterki arkasını iyi oyuncularla ile dolduralım (o zaman ki aurelio gibi) .. O bizim efsanemiz bu kadar çabuk harcamayalım bence ..

ReaList
05.Ağustos.2012, 00:50
@CRaCPoT

Mehmet Topal ve Cristian ile oynayacağımız kesin. Ve bu ikisi varken -ikisi de durağan oyuncular- bir de Alex'in olacak olması o bölgeyi bitirecektir. Alex oynasa da oynamasa da Efsane. Ve iyi bir oyuncu sadece sahada oynayarak katkı sağlamaz. Alex'in oynamadan bile bu takıma katacağı çok şey var.

GebzeLi1907
05.Ağustos.2012, 00:58
Dünyadaki her takımda Fernandes Appiah Tino Costa Borja Valero mu var ? Peki her takımda Alex mi var ? Dünyadaki her takım, takım olgusu içinde takır takır futbolunu oynarken niye Fenerbahçe oynamasın da bir adama bağlı olarak kör bir futbol oynasın ? Örneğin; Eskişehir Marsilya'nın tozunu kaldırdı, Eskişehirden kaç oyuncuyu kendi kadrona koyarsın ? Her şey takım olmakla iyi bir sistem oturtmakla bitiyor.

Evet Alex'i izlemek zevkli ama şu takımı bu şekil izlemek hiç de zevkli değil. Geçen maç Alex adını bile bilmediğim bir adamı çalımlayım derken topu kaptırmış ancak 25 mt sonra adamı formasından çekerek durdurmayı başarmıştı, Mevcut haliyle Alex kadrodaki en zayıf halka. Çok çok güçlü ve diri ortasaha oyuncuların olsa Alex arada kaynardı ama mevcut ortasahanın ağır olmasının üzerine bir de Alex'in varlığı, orta alanı yol geçen hanına çevirir.

Dünyadaki her takım beni ilgilendirmez.Ivır zıvır birsürü takım var.Ama dünyada başarılı olan her takımın ortasahasında çok çok iyi oyuncular var
saydığım oyuncular bizim sevyemizdeki takımların ortasahalarını ihya edicek bizi iyi başarılı takım haline getirecek oyuncular.Xabi Alonso, Xavi, İniesta, Fabregas, Pirlo, Sneijder, Schweinsteiger vs vs dünyadaki en başarılı örnekler.
Bizde ise Cristian Mehmet Topal Selcuk Mehmet Topuz var
Bu adamlardan hiç bir şekilde başarılı üretken bir ortasaha çıkmaz.Alex e mecburuz o yüzden

William Rookwood
05.Ağustos.2012, 01:07
Alex olmayınca Fenerbahçe'de olmuyor şu üç hazrlık maçında kötü oynadı Fenerbahçe berabere kaldı üç maçtada

RasAnt
05.Ağustos.2012, 01:12
Şöyle bir Real Madrid sistemiyle kıyaslarsak

DMC Khedira bizde Topal
MC Alonso bizde Cristian
AMC-MC olarakta Mesut oynuyor bizde Alex

Bu kıyaslamayı bazı kişiler yanlış anlar şimdi,bunlarla aynı seviyede oyuncu demiyorum sistem üzerinden tartışıyorum.

Khedira Topal arasında görev bakımından fark yok burası tamam

Mesut Alexin hızlısı daha devamlılığı olan bir futbolcu fizik açısından fark var diğer mental teknik açıdan ikiside aynı görevi yapıyor burada oluşan fizik farkını hooop

Baroni gibi bir adamla kapatmaya çalışıyoruz ki son derece yanlış Baroni nazik oyuncu fiziği Alex kadar kötü olmasada ondan çokta iyi değil yani buraya Appiah gibi bir oyuncu transfer edersek sistem şakır şakır yürür

Alonso-Khedira 2 lisi orta saha yükünü güzelce kaldırıyor biz Alexi kullanmayı düşünüyorsak Baroni yedek kulübesine Appiah tarzı oyuncu onun yerine almalıyız böylece Alexinde verimliliği artar takımında

MeliksahAydogan
05.Ağustos.2012, 01:43
Fenerbahçe geçen seneye göre gözlemlediğim kadarıyla şu ana kadar gerilemiş.

Sheriff
05.Ağustos.2012, 01:44
@CRaCPoT

Mehmet Topal ve Cristian ile oynayacağımız kesin. Ve bu ikisi varken -ikisi de durağan oyuncular- bir de Alex'in olacak olması o bölgeyi bitirecektir. Alex oynasa da oynamasa da Efsane. Ve iyi bir oyuncu sadece sahada oynayarak katkı sağlamaz. Alex'in oynamadan bile bu takıma katacağı çok şey var.
Alex olmadan eldeki mevcut oyuncularla hücuma kalkmak çok zor ki Alex'in işi bu takımı hücuma kaldırmak buna rağmen kalkamıyoruz. Bence problem Alex'te değil, oyunundan birşey kaybetmemiş Alex ama arkası sağlam değil. Bence Alex'in sahada hala katacakları var ancak arkasında bir tane Emre tarzı adam olmalı, olmazsa Alex değil kimse birşey katamaz.

RaSenGan
05.Ağustos.2012, 02:02
GS ve FB orta sahaya transfer yapmazsa Süper Kupa maçını çok merak ediyorum.O kadar kaliteli kadrolara rağmen çok saçma bir maç olabilir :D

sananes
05.Ağustos.2012, 11:12
Bir takımın orta sahasında Mehmet Topal varsa o göbeği 3lemek zorundasınız yoksa takım başarısız olur. Çünkü Mehmet stoperlerin arasına giriyor ve orta saha oyuncusu olduğunu hissettiremiyor. Böyle olduğu için yanında şu an Emre'de olsaydı top çıkartmakta zorlanırdık. Mecburen Alex kesilmeli bu takımda. Bloklar arası farkın azalması,düzgün bir şekilde hücuma çıkabilmemiz için Alex yerine Cristian'ın yanında oynayacak Emre tarzı bir oyuncuya ihtiyacımız var.

KanaKe
05.Ağustos.2012, 12:05
Fenerbahçe geçen seneye göre gözlemlediğim kadarıyla şu ana kadar gerilemiş.

oyun bakimindan diyorsan gecen senede o kadar iyi bir performans sergilemedi takim ama 2. oldu :) kadro bakimindan diyorsan bence gerilemedi...

William Rookwood
05.Ağustos.2012, 13:32
Zamanında Mehmet Topal Cana Elano üçlüsü ile oynuyorduk takımda ortasaha yokta 4 stoper 1 kanat oyuncusu varmış gibi gözüküyordu :D

IcedEarth
05.Ağustos.2012, 13:36
Zamanında Mehmet Topal Cana Elano üçlüsü ile oynuyorduk takımda ortasaha yokta 4 stoper 1 kanat oyuncusu varmış gibi gözüküyordu :D

Cana, Mehmet Topal'ın gidişinden yaklaşık 2 ay sonra alındı ama :zuhaha

RasAnt
05.Ağustos.2012, 14:55
F.Bahçe'den bir bomba daha!

http://img6.mynet.com/spr5/sneijder-inter-52966_501.jpg

15 MİLYON EURO'YA EL SIKIŞTILAR

Fenerbahçe'nin orta sahanın ortası için düşündüğü isim ise bir dünya yıldızı. Bu yıldız isim ise daha önce Ajax ve Real Madrid forması giymiş olan Interli oyuncu Wesley Sneijder. Sarı-lacivertliler Inter'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız oyuncu için 15 milyon Euro bonservis bedeliyle kulübüyle anlaştı. Fenerbahçe kurmayları oyuncuyu ikna edebilmek için ise yoğun çaba gösteriyor.

İkna çabalarına Hollandalı yıldızın vatandaşı Dirk Kuyt da büyük destek veriyor. Oyuncu ile görüşmeleri sürdüren Fenerbahçe yönetimi, futbolcuya maçbaşı ücretlerle birlikte yıllık 4,5 milyon Euro gibi bir rakam önerirken, bu pazarlıkta Türkiye'de vergi şartlarının avantajları da kullanılıyor. Eğer transfer gerçekleşirse, Fenerbahçe hem orta sahadaki çift yönlü oyuncu eksiğini kapatmış olacak, hem de Ortega, Anelka, Roberto Carlos'tan sonra bir başka dünya yıldızını kadrosuna katmış olacak.

"GEREKİRSE 20'YE KADAR ÇIKIN"

Fenerbahçe'nin çalışmaları derinden ve gizlice yürüttüğü Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in transferini en çok başkan Aziz Yıldırım istiyor. Cezaevinden çıktıktan sonra kendisine desteği bir an olsun esirgemeyen Fenerbahçe taraftarına büyük bir hediye vermek isteyen Aziz Yıldırım, bu transfer için kurmaylara "Gerekirse 20 Milyon Euro'ya kadar çıkın" talimatı verdi. Lakin Inter ile 15 milyon Euro'ya anlaşıldı. Bu transfer için adeta gözünü karartan Aziz Yıldırım tüm imkanları seferber etti.

HT Spor

eng1n
05.Ağustos.2012, 14:58
HT spor diyorsa yalandır bugün yarın yalanlarız siteden kesin.

BaGa TaRKaN
05.Ağustos.2012, 15:08
Yeni Alex Olur Eğer Gelirse

Alex'te Artık Kocaman'ın Yanında Staja Başlar :)

Sekopej
05.Ağustos.2012, 15:09
Habertürk, verme gazı taraftara, verme...

RasAnt
05.Ağustos.2012, 15:11
Sneijderi 15 e bırakırlarmı hiç akıl var mantık var

sui generis
05.Ağustos.2012, 15:24
Hürriyet ten Ahmet ercanlar da yazmış. Bugüne kadar sneijder haberleri çok çıktı , kulüp yalanlamadı. Acaba diyorum ..

Edit : yalanlandi şimdi :)

vFor
05.Ağustos.2012, 15:36
orta saha dedik herkes bağıra bağıra hala söylüyor orta saha hariç her yere yapıldı transfer bir ora kaldı :D

Lim10
05.Ağustos.2012, 15:48
Yobo'nun bitirilebilecek olunupta bu kadar bekletilmesini mantığım almıyor.Mbiwa, Lucio, Kjaer, Rolando dendi Yobo geldi.Ben Yobo'dan memnunum şahsen nispeten hızlı ve mentalitesi güçlü bir stoper.Egemen yada geçen seneki formuna ulaşırsa Bekir'le sağlam bir ikili olurlar yine.Ama madem alacaksın ne diye bunca zamandır bekliyorsun?Belki Şl'ye katılamayacağız bu geç kalış yüzünden.

Krasiç'in gelmesinin hakkını veremiyorum sevinç bakımından.Sebebide Vaslui maçındaki ortasahasız berbat futbolumuz.Bu bağlamda burun kanarken parmağa pansuman yapmak gibi birşey.Yinede mutluyum alındığı için.Sonuçta kendini kanıtlamış ve ligimiz için üst düzey bir oyuncu kesinlikle.

Sneijder haberleine gelecek olursak.Eğer Sneijder gelirse 4-3-3'ü unutun.Alex'in pozisyonunda oynar ve bu sisteme aynen devam ederiz.Şahsen kaptana bu yıl daha az zaman verilip ufaktan 4-3-3 sistemine geçmemiz gerektiğini düşünenlerdenim.Bunun için herkesin hemfikir olduğu BtB tarzı bir orta saha kesinlikle şart.Ha 4-3-3'e geçmesekte şart tabiki.Ama aklıma Recep veya Salih'i ara ara 11 oynatarak şimdiden o bölgeye monte etmek geliyor.Bu tabiki büyük risk.Keza giden oyuncu Emre değilde Critsitan olsaydı bu fikri desteklerdim.Detaya girmeye gerek yok Emre gibi bir oyuncu şart vesselam.

Bu arada Tuncay'ı bence kadromuza katmamız gerekiyor.Sonuçta bonservissiz gitti, bonservissiz gelecek.Ha tabi işin manevi boyutu var.Onuda formayı giydikten sonra eski günlerine dönerek pekala kapatabilir benim açımdan.

Sekopej
05.Ağustos.2012, 16:02
Bugünkü Hürriyet Gazete'sinde, 'Emre'yi mutlaka unutturacağım' başlıklı haberde, Kulübümüze emek vermiş, formamızı başarıyla taşımış eski oyucularımızdan Emre Belözoğlu'nun 'yerini alacak oyuncu' için 'tüm mesaimi harcadığım' iddia edilmektedir.

Haberdeki bu iddialar ve tarafımdan transfer edileceği öne sürülen Sneijder ismi, gerçekle hiçbir şekilde bağdaşmamaktadır.

Daha öncede defalarca açıkladığımız üzere, takıma dair transfer yetkisinin Sayın Ali Yıldırım ve Sayın Aykut Kocaman'da olduğunu bu vesileyle hatırlatırız.

Bu yöndeki haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.

Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

eGowiCh
05.Ağustos.2012, 18:19
Ahmet Ercanlar'ın her lafı yalan.

NisRoc
06.Ağustos.2012, 20:40
Hazar Büyüka ya göre Moussa Sissoko 7 milyon Euro'ya satılık listesindeymiş. Alsınlar işte bu adamı.

BleedingMoon
06.Ağustos.2012, 21:00
öyle bir şey varsa kapışırlar. bize kalmaz.

GebzeLi1907
06.Ağustos.2012, 22:25
Hazar Büyüka ya göre Moussa Sissoko 7 milyon Euro'ya satılık listesindeymiş. Alsınlar işte bu adamı.

7 milyon euro ya Sissokko nun sol bacağı verirler.Sallama haber bence

byariff
06.Ağustos.2012, 22:55
7 milyon euro ya Sissokko nun sol bacağı verirler.Sallama haber bence

haber dogru , 30.06.2013 sozlemesi bitiyor o yuzden elden cikartmak icin 7m fiyat belirlemisler sissoko sampiyonlar liginde oynuyan takimlarda oynamak istiyorum demisti , touluse seneye kadar elinde tutarsa bedavaya gondermis olcak o yuzden haber dogrudur "bence"

MeliksahAydogan
06.Ağustos.2012, 23:02
haber dogru , 30.06.2013 sozlemesi bitiyor o yuzden elden cikartmak icin 7m fiyat belirlemisler sissoko sampiyonlar liginde oynuyan takimlarda oynamak istiyorum demisti , touluse seneye kadar elinde tutarsa bedavaya gondermis olcak o yuzden haber dogrudur "bence"

5-6 Mn € civarına bitebilir iyi bir transfer olur üstelik genç bir isim.

erdem344
06.Ağustos.2012, 23:04
geçen sene aykut hoca istiyodu zaten

KanaKe
06.Ağustos.2012, 23:19
bu kafayla zor o transfer

GebzeLi1907
06.Ağustos.2012, 23:41

Bitiyorsa ya yenilerler sözleşmesini yada daha yüksek fiyata çıkarırlar ellerinden Toulouse yönetimin biraz kafası çalışıyorsa.Genç ve o mevkide gelecek yıllarda avrupanın en iyilerinden olabilecek kapasitede bir isim.Bize gelmeyecek kadar çok iyi bir piyasası olduğunu düşünüyorum kendisinin.Premier Lig yada İtalya büyükleri kancayı atabilir.

GebzeLi1907
06.Ağustos.2012, 23:43
5-6 Mn € civarına bitebilir iyi bir transfer olur üstelik genç bir isim.

5 milyona 30 yaşındaki Melo yu vermiyorlar malum.Sisokko hem ondan çok daha genç hemde daha iyi bir futbolcu.Üstelik Melo takımda düşünülmeyen bir isimken

eGowiCh
07.Ağustos.2012, 00:44
Bizimkiler gidip yabancı kaleci veya sağ bek alabilirler. Takımdan Emre gitti, ilk yerinin dolması gerekenken daha yeri dolmadı. Kuyt, Topal, Egemen, Yobo, Krasic gibi adamları alıyorsun, toplam verdiğin ücret 15 milyon Euro civarında. Bu kadar para harcandı ama hala Emre'nin yerine adam alınmadı.

BleedingMoon
07.Ağustos.2012, 00:47
hoca bir çılgınlık edip emre'nin yerinde kuyt'u oynatır mı acaba :D

eGowiCh
07.Ağustos.2012, 00:48
Emre'nin yerine Kuyt'ı oynatmak demek, rakibin bizim orta sahamızı kolayca geçmesi demek. İnanılmaz zayıf bir orta saha olur.

Emre'yi gönderiyorsan yerine adam al. Alamıyorsan eldeki adamı niye gönderiyorsun?

sarianet
07.Ağustos.2012, 00:48
daum olsa düşünmeden evet derdim de aykut hocadan beklemem :D

goosfraba
07.Ağustos.2012, 00:49
Bizimkiler gidip yabancı kaleci veya sağ bek alabilirler. Takımdan Emre gitti, ilk yerinin dolması gerekenken daha yeri dolmadı. Kuyt, Topal, Egemen, Yobo, Krasic gibi adamları alıyorsun, toplam verdiğin ücret 15 milyon Euro civarında. Bu kadar para harcandı ama hala Emre'nin yerine adam alınmadı.

sadece ortasahaya alınacak adamın değeri en az 15 milyon euro olmalı mantıken. nokta atışı yapılacakken hala sus pus yönetim. uefaya liste gönderilmeden yapılması gerekiyordu transferin. vaslui'nin adına aldanıp transfer yapmadılar. takım da iyi çıktı. şimdi elenirsek topuz, cristian, topal, salih ile devam edeceğiz. elersek anca yaparlar transferi...

dönülmez akşamın ufkundayız...

KanaKe
07.Ağustos.2012, 01:37
Emre'nin yerine Kuyt'ı oynatmak demek, rakibin bizim orta sahamızı kolayca geçmesi demek. İnanılmaz zayıf bir orta saha olur.

Emre'yi gönderiyorsan yerine adam al. Alamıyorsan eldeki adamı niye gönderiyorsun?

aykut kocaman emrenin takimdan ve kendisinden daha ön planda olmasini hazmedemedi bence ve ondan sözlesme yenilenmesine razi olmadi yoksa emre dünden raziydi kalmaya

GebzeLi1907
07.Ağustos.2012, 01:44
Emre nin gidişi hakikaten kabullenilecek gibi değil.Hem Türk hem o mevkideki boşluğu çok iyi doldurabilen bi isimdi.
Biz geçen sene Emre nin yanına Emre tarzı topçu ararken bu yıl ondan da olduk, yerine bide Topal getirildi.
Hala daha transfer için tek bir isim çıkmıyor ortasahaya.

eGowiCh
07.Ağustos.2012, 02:59
Kesinlikle, Emre kalmak istediğini her fırsatta söylemişti ama Aykut Kocaman takımda istemedi. Takımda Emre'yi istemeyen Kocaman, çarşamba günü elenirsek o zaman bu durumu nasıl izah edecek acaba?

Ligde de şampiyonluk beklemem ben Emre'siz bir orta saha ile. Trabzonspor-F.Bahçe süper final maçı aklıma geliyor da Emre gibi bir adam nasıl gönderilir, aklım almıyor.

ForsakeN
07.Ağustos.2012, 03:06
Kesinlikle, Emre kalmak istediğini her fırsatta söylemişti ama Aykut Kocaman takımda istemedi. Takımda Emre'yi istemeyen Kocaman, çarşamba günü elenirsek o zaman bu durumu nasıl izah edecek acaba?

Ligde de şampiyonluk beklemem ben Emre'siz bir orta saha ile. Trabzonspor-F.Bahçe süper final maçı aklıma geliyor da Emre gibi bir adam nasıl gönderilir, aklım almıyor.

Emre biraz da kendi zorladı Aykut Hoca'yı. Gönderilmek için herşey yaptı. Sadece rakip takımların değil kendi taraftarının bile tepkisini topladı bazen. Eğer bir oyuncu takımda sorun çıkarıyorsa,huzursuzluk yaratıyorsa kim olursa olsun yol verilmesi taraftarıyım ben de. Aykut Kocaman da ilkelerinden taviz vermeyen bir yapıda. Dolayısıyla takımda kalmasını istemedi Emre'nin.

erdem344
07.Ağustos.2012, 03:09
Doğru kararmıydı bence doğru karardı

di canio
07.Ağustos.2012, 03:17
Emre Emre diye ağlayacak mıyız? Sahaya 11 kişi çıkmasına rağmen Emre yok diye yapamıyorsa; geçemeyelim turu ya da bu sezon, önümüzdeki sezon olmayıversin Fenerbahçe şampiyon. Emre çok kaliteli bir futbolcu. Bana göre en iyi yerli orta saha. Ama yaptıkları Fenerbahçe'ye büyük zarar veriyordu. Vermeye de devam edecekti. Hem kendisi için, hem de Fenerbahçe için en doğrusu ayrılmasıydı bence. Klişe olacak ama kimse Fenerbahçe'den büyük değildir diyoruz lafa gelince. Recep'le, Gökay'la, Salih'le oynayalım Emre'nin kahrını çekmektense.

sananes
07.Ağustos.2012, 09:29
Aykut Kocaman değil Daum yapsa Zico yapsa denmedik şey kalmazdı ama Aykut Hoca bir başka değil mi:) her sorunlu oyuncuyu yollayacaksa işimiz var. Tamam yolluyorsan da alternatifini bul o zaman. Senin kişisel egoların yüzünden biz kahır çekmek zorunda değiliz.

Sergio Ramos'ta futbol tabiriyle pislik bir oyuncu, Balotelli'de daha niceleri de...kim takımdan yolluyor?

uAburak89
07.Ağustos.2012, 09:45
Geçen sene Emre varken Fenerbahçe'nin en zayıf bölgesi orta sahasıydı, Emre'nin oluşuna rağmen. Şimdi Emre yok, yerine gelmiş gibi olan isimse Mehmet Topal, oyun tarzı olarak ciddi bir fark var. Geçen sezon da zaman zaman ortasaha transferi istiyordu taraftar, şimdi Emre gitti ama yapılırsa bir transfer yapılacak. Yapılma durumu Şampiyonlar Liginde devama edilmesine bağlı sanıyorum. Diyelim ki Fenerbahçe elendi, mevcut orta saha alternatifleri lig için de yetecek gibi durmuyor bence.

Emre gittiğinde onun adını taraftarın ağzına aldırmayacak, yokluğunu aratmayacak bir isim alınsa ve Avrupa durumuna göre ekstra bir takviye daha yapılsa Fenerbahçe adına daha doğru olacaktı sanki. Maliyet bazında Galatasaray sanıyorum en çok para harcayan kulüp oldu bu sezon ama Fenerbahçe de az harcamış değil, bana Fenerbahçe transferi kapatmış gibi geliyor.

Twitter'da Krasic'i ilk söyleyen isim olan Aykut Yıldırım benim bildiğim orta saha transferi yok, olsa kim kesilecek Alex mi, geçen sezonun yıldızı Cristian mı yoksa yeni transfer Mehmet Topal mı yazdı. Yine bir başka muhabir sadece haber yapan bir isim Fırat Gunayer de Mehmet Topuz göbekte değerlendirilecek diyor. Transfer olursa süpriz olur sanıyorum sözleşme uzatmasına rağmen hala tek hedef Tino Costa. Gelse ilaç olur ama zor gibi.

Orta sahaların önemi malum, savunma ile hücum harika olsa bile birbirini bağlayan elemanlar olmadıkça sahadaki futbol izleyenlere hoş gelmiyor. Geçen sezon şampiyonluğumuzda Melo - Selçuk ortada, 2000'deki kadronun orta sahası aynı şekilde, Fenerbahçe'nin Aurelio - Appiah'lı müthiş dönemi, Ernst'in Beşiktaş'a katkısı gibi bir çok örnek varken, ülkeyi Şampiyonlar Liginde temsil edecek iki takımın en zayıf karnı orta saha, yöneticisinden teknik adamına transferde öncelik belirlemeyi, sistemli çalışmayı bilmiyoruz ne yazık ki.

Zekirdek
07.Ağustos.2012, 20:04
Arkadaş Aykut Hoca'nın en büyük hatası alternatifini bulmadan Emre'yi yollamasıydı. Emre gibi yerli değil yabancı bir oyuncu bile bulacağımıza inanmıyorum. Kafamızı daha çok taşlara vuracağız. Arkadaş gönderiyon istemiyon bali yanına adam al. Adamda almıyorsun peki neden gönderiyorsun. Çıkıp sen mi oynuyacan.

sarianet
08.Ağustos.2012, 00:22
http://d1208.hizliresim.com/10/7/bm1d0.png

goosfraba
08.Ağustos.2012, 00:25
yalan haber. nereye geliyor sneijder?

Corpus
08.Ağustos.2012, 00:26
Barış Oruç gerçekten böyle birşey söylemiş mi acaba ?

William Rookwood
08.Ağustos.2012, 00:29
İftar için geliyordur herhalde :D taraftarı kandırıyorlar böyle yalan haberlerle sonra takım daha alt bir transfer yapınca e hani snejder falan gelecekti bunu mu getirdiniz falan diyorlar :D

E.Cartman
08.Ağustos.2012, 00:33
Sneijder gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama bu "herhangi bir pürüz çıkmaz ise" lafı duyumcuların banko lafı oldu artık. Baktılar salladıkları tutmuyor pürüz çıktı diyip sıyrılıyolar.

Önder HOCA
08.Ağustos.2012, 00:38
insan inanmıyor ama ya gelirse :)

sui generis
08.Ağustos.2012, 00:41
Aradığımız adam değil .

Addolorato
08.Ağustos.2012, 00:41
Usta zaten pürüz çıkmayınca transfer oluyor. Herhangi bir pürüz çıkmazsa Messi Fenerbahçe'de dese ne farkedecek.

eng1n
08.Ağustos.2012, 00:49
Sneijder'i daha geçen yalanlamadık mı ?

RasAnt
08.Ağustos.2012, 01:33
Evet yalanlandı Wesley inanmayın

KanaKe
08.Ağustos.2012, 12:37
baris oruc daha öncede bilmemkim kesin bitti geliyor felan demisti galiba sonra o isim gelmemisti bence lafina güvenilecek birisi degil :) o degil de bu aksam vaslui ye elenirsek neler olacak acaba :) eleneceksek zaten avrupa kupalarina hic katilmayalim rezilliktir..

ommix
08.Ağustos.2012, 12:52
Barış Oruç daha öncede Sneijder transferini yazmıştı,klüpten yalanlama gelince Krasiç'i de yalanlamıştık ama geldi dedi.Ve dün gece tekrar yukardaki tweeti attı

attirson
08.Ağustos.2012, 13:08
Roberto Carlos'ta yalanlanmıstı. :D Bence kuluplere de güven olmuyor bu işlerde. :D

erdem344
08.Ağustos.2012, 13:34
Barış oruc , mehmet topalı açıkladı kuytu açıkladı krasicide açıkladı

yoksa ...

jesmatador
08.Ağustos.2012, 13:47
Sanmam, gelse nerede oynar ki ?

byariff
08.Ağustos.2012, 13:50
tam bir mc iste emrenin gorevini ustlenir gelirse.

RasAnt
08.Ağustos.2012, 13:53
Ben bu transfere ihtimal vermiyorum uçmaya gerek yok Wesley şuanda dünya futbolunun sayılı oyuncularından Manchester az uğraşmadı onun için

erdem344
08.Ağustos.2012, 13:56
Ben bu transfere ihtimal vermiyorum uçmaya gerek yok Wesley şuanda dünya futbolunun sayılı oyuncularından Manchester az uğraşmadı onun için

para para para varlığı bi dert yokluğu yara :D :D :D

RasAnt
08.Ağustos.2012, 14:05
:D elersek hemen açıklanır zaten,o yüzden elersek bugün yarın bekleriz 2 güne gelmezse balon haberdir :)

ForsakeN
08.Ağustos.2012, 15:47
Fenerbahçe Kulübü, bir süredir sarı-lacivertli takımın transfer gündeminde yer aldığı iddia edilen Oscar Cardozo hakkında resmi açıklama yayınlandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Paraguaylı golcü Oscar Cardozo'nun Fenerbahçe'nin transfer planları içerisinde yer almadığı belirtldi.
Açıklama şu ifadeler kullanıldı;
"Son günlerde basında, Benficalı oyuncu Oscar Cardozo'nun Kulübümüze transferine ilişkin çok sayıda haber yer almaktadır. Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Cardozo, Kulübümüzün transfer planlaması içinde yer alan bir futbolcu değildir. Spor kamuoyunun, transfer haberlerini Kulübümüzün resmi yayın organlarından takip etmesini rica ederiz."

Forvet alınmayacak diye açıklama yapıldı, hala Cardozo vs. yazıyolar gazeteler.

KanaKe
08.Ağustos.2012, 18:38
tam bir mc iste emrenin gorevini ustlenir gelirse.

sneijder ile emre cok farkli tarz da oyuncular.. sneijder daha cok alex tarzinda bir oyuncu 10 numara rolünü üstlenir.. van der vaart gelse emrenin yerini doldurur ama sneijder ne alaka

byariff
08.Ağustos.2012, 18:41
asil van der vaart 10 numara :D ama sneijder bana gore mc oynuyabilir çevik ve top tasimasi iyi.

erdem344
09.Ağustos.2012, 00:03
Alın şu orta sahayı artık yeter

C h A o S
09.Ağustos.2012, 00:07
Alın diyorsunuzda piyasada kim var ki?Türkiye'ye gelebilecek adam akıllı biri bulmak zor.Tino Türkiye'ye gelmek isterse sanırım onu getirirler.Oda bana göre Cristian'ın yaptığı katkının fazlasını yapmaz.Bence Fenerbahçe Krasic ve Yobo ile kapadı transferi.

GebzeLi1907
09.Ağustos.2012, 00:08
box to box dediğimiz adam gelsin bu takım canavar gibi top oynayacak Allah rızası için yapın şu transferi.
maddiyatsa taraftara deyin toplayın parayı ben 250 lira çalışır, arkadaş şu takıma ortasahayı almamak kadar büyük bir kumar olamaz.

sarianet
09.Ağustos.2012, 00:08
ben bi transferin daha açaıklanacağını düşünüyorum şınayder uzak ama belki yakındır kim bilir :)

eGowiCh
09.Ağustos.2012, 01:10
Bir sonraki turu geçip Şampiyonlar Ligi'ne kalırsak orta sahaya bir transfer gelir diye düşünüyorum.

Escochae
09.Ağustos.2012, 02:50
Maçı izlediğim rumen kanalıda ilk yarının son dakikalarında Sneijder ismini kullandı .. Özellikle bizim transfer haberlerindede adı çok geçmeye başladı .. acaba diyorum ? :)

eGowiCh
09.Ağustos.2012, 03:22
Krasic ismi gündemdeydi günlerce, 2 sene sonra aldık, Sneijder'in de en az 2 yılı var :)

E.Cartman
09.Ağustos.2012, 03:24
Krasic ismi gündemdeydi günlerce, 2 sene sonra aldık, Sneijder'in de en az 2 yılı var :)

Carlos'da uzun sürmüştü. Taktik heralde bu bekletip alıyor Fenerbahçe :zuhaha

Sheriff
09.Ağustos.2012, 04:37
İstediğimiz tarzda oyuncu alternatifi çok az. Biz istiyoruzki hem savunma yapsın koşsun basmadık yer bırakmasın, hemde teknik olsun topu alsın gitsin, pozisyon yaratsın. Bu şekilde 10 oyuncu sayın dünyada desem eminim herkes çok zorlanır. Artık daha çok takımlar özel bir (birkaç) oyuncuyla yada yoğun hatasız pas trafiğiyle başarılı oluyorlar, taktiğin artık ön planda olmadığını düşünüyorum. Teknik direktörlere de sadece iyi kadro seçimi, motivasyon ve takım yönetimi işi kalıyor. Mourinho Nuri'yi sol bek deniyormuş, emin olun sol bek oynasın, sol açık oynasın ortada oynasın farketmez o takım yine her harukarda başarılı olur, orda Ronaldo var.

zeck17
09.Ağustos.2012, 04:50
Türkiyede öyle oynayan futbolcular emre ve selçuktu emrenin kötü oldu gitmesi

sarianet
09.Ağustos.2012, 12:59

hamit ilk 2003 te yazılmış adam 2012 de geldi artık sen düşün :p

erdem344
09.Ağustos.2012, 13:56
Alıcağım isim tino costa olmamalı onun koypası cris var bize daha sert oyuncu lazım sissoko tarzı ve kesinlikle siyahi oyuncu olmalı orta saha alıcaksan siyahi alıcaksın

pele96
09.Ağustos.2012, 14:46
Fenerbahçeye Fernandes gibi adam lazım.

furkan58
09.Ağustos.2012, 15:36
Orta saha transferi play-off turundan önce halledilecektir diye düşünüyorum.

RasAnt
09.Ağustos.2012, 16:04
Kaç senedir düşünüyoruz ama olmuyor o orta saha transferi :D

eGowiCh
09.Ağustos.2012, 16:12
Beşiktaş futbol şube sorumlusu Tamer Kıran Fernandes için iyi bir teklif gelirse satarız demişti. 7-8 milyon Euro verip alsak aslında, Beşiktaş maddi olarak zorda, kabul edebilirler.

RasAnt
09.Ağustos.2012, 16:14
Wesleyi alcazz biz Fernandes neymiş :p

Corpus
09.Ağustos.2012, 16:19
Beşiktaş futbol şube sorumlusu Tamer Kıran Fernandes için iyi bir teklif gelirse satarız demişti. 7-8 milyon Euro verip alsak aslında, Beşiktaş maddi olarak zorda, kabul edebilirler.

Fernandes 7-8 milyon olsa kapışılır. Fener' e kalmaz.

sananes
09.Ağustos.2012, 17:14
Fernandes tam aradığımız isim 10 verelim alalım. Beşiktaş'ın 10 milyona hayır diyeceğini sanmıyorum.

NisRoc
09.Ağustos.2012, 17:21
Fernandes 10 + Özer'i verelim bitsin bu iş :D

eGowiCh
09.Ağustos.2012, 17:44
Özer, Sezer, Bienvenu + 5 milyon Euro verelim alalım :D

murat taşlı
09.Ağustos.2012, 18:00
Özer, Sezer, Bienvenu + 5 milyon Euro verelim alalım :D

+Cristianda bonus olsun :))))

sarianet
09.Ağustos.2012, 18:40
selçuk da gitsin ya olmamı

GeNç KaRTaL
09.Ağustos.2012, 18:51
Fernandes’e Fenerbahçe’nin talip olduğu yönündeki haberleri değerlendiren Samet Aybaba, “F.Bahçe Fernandes’i istiyorsa, ben de buna karşılık onlardan Stoch, Sow, Baroni ve Bekir’i bize vermelerini isterim” diye konuştu.

sarianet
09.Ağustos.2012, 18:53
Fernandes’e Fenerbahçe’nin talip olduğu yönündeki haberleri değerlendiren Samet Aybaba, “F.Bahçe Fernandes’i istiyorsa, ben de buna karşılık onlardan Stoch, Sow, Baroni ve Bekir’i bize vermelerini isterim” diye konuştu.

oruçlu kafayla mı yaptı acaba bu açıklamayı

GeNç KaRTaL
09.Ağustos.2012, 18:58
oruçlu kafayla mı yaptı acaba bu açıklamayı

Burada bizi Anadolu kulübü kefesine koyup eldeki gereksiz oyunculara karşılık en iyi oyuncularını alalım diye espiri yapan arkadaşlar gibi espri yapmıştı zamanında Samet hoca,paylaşayım dedim.:)

Mamadou
09.Ağustos.2012, 19:10
Kul fanidir, yol mukaddes Beşiktaş'ındır Manuel Fernandes Fenerbahçe'li arkadaşlar :)

GS ve FB' den biri ciddi rakamlara Fernandes'i transfer etmeye kalksa bile yönetimin yurt içinden bir takıma Fernandes'i satmasına taraftar karşı çıkar. Yönetimin Fernandes konusunda tavrı net. Geçen sezon ki formunu bu sezonda devam ettirirse yurt dışından bir takıma kesin transferi gerçekleşir.

murat taşlı
09.Ağustos.2012, 19:21

baroni ile bekir de sorun yok :)

sananes
09.Ağustos.2012, 19:49
Fernandes avrupa şampiyonasına davet edilmediği için avrupa'nın elit liglerine transfer olması zor. Zaten beşiktaş avrupa'da yok nerede izleyecekler de isteyecekler fernandes'i.

erdem344
09.Ağustos.2012, 19:53
Copue lazım bize

Mamadou
09.Ağustos.2012, 20:10
sananes

Fernandes Avrupa Şampiyonasına kadar Milli takım kadrosuna çağrılan bir oyuncuydu. Play Off maçlarındaki formsuzluğu yüzünden Avrupa şampiyonasından oldu. Kendi mevkisinde oynayan oyuncu çokluğu da etkiliydi.

Arda Turan Atletico Madrid'e transfer olmadan önceki sezon Galatasaray ne Avrupa kupasında oynadı nede o sezon Arda'nın peşini sakatlıklar bıraktı. Yinede Atletico Madrid'e transferi gerçekleşti. O açıdan bakarsan Fenerbahçe'nin yerli oyuncularının hiç mi hiç değeri yok. Fenerbahçe'de son iki sezondur Avrupa kupalarında oynamadı o yüzden diyorum. Fernandes çizgisini bozmasın en fazla 1 sezon tutabiliriz kadromuzda.

Corpus
09.Ağustos.2012, 20:12
Fernandes avrupa şampiyonasına davet edilmediği için avrupa'nın elit liglerine transfer olması zor. Zaten beşiktaş avrupa'da yok nerede izleyecekler de isteyecekler fernandes'i.

Scout sistemi sadece FM'de yok. Futbol takımları gerçekte de kullanıyor onları :)

KanaKe
09.Ağustos.2012, 20:23
Scout sistemi sadece FM'de yok. Futbol takımları gerçekte de kullanıyor onları :)

isteselerdi coktan teklif olurdu ayrica kendisi zaten valencia'da oynamadi mi? eger avrupadan bir kulüp gözünü dikseydi besiktasa gelmezdi.. fernandes öyle paha bicilmez bir oyuncu degil ederi en fazla 6-7 milyon euro avrupadan hicbir kulüp 10 milyon euro veya üstünü vermez

NisRoc
09.Ağustos.2012, 20:34
Copue lazım bize

Capoue yi alamayız artık, çünkü onun yerinde oynayan Mehmet Topal var. Fazla ofansif bir oyuncu değil. Sissoko sakatlandığında bir kaç kere oynadı aslında Sissoko'nun görevini de tam anlamıyla yerine getirdi fakat yine de ne kadar verimli olur bilemeyiz. Bize Moussa Sissoko lazım. Ha bende Capoue'yi çok isterim, bir dmc ye göre baya teknik bir oyuncu. Keşke Baroni'yi gönderip, Sissoko ile Capoue'yi paket yapsak :)

Facx
09.Ağustos.2012, 20:50
sananes

Fernandes Avrupa Şampiyonasına kadar Milli takım kadrosuna çağrılan bir oyuncuydu. Play Off maçlarındaki formsuzluğu yüzünden Avrupa şampiyonasından oldu. Kendi mevkisinde oynayan oyuncu çokluğu da etkiliydi.

Arda Turan Atletico Madrid'e transfer olmadan önceki sezon Galatasaray ne Avrupa kupasında oynadı nede o sezon Arda'nın peşini sakatlıklar bıraktı. Yinede Atletico Madrid'e transferi gerçekleşti. O açıdan bakarsan Fenerbahçe'nin yerli oyuncularının hiç mi hiç değeri yok. Fenerbahçe'de son iki sezondur Avrupa kupalarında oynamadı o yüzden diyorum. Fernandes çizgisini bozmasın en fazla 1 sezon tutabiliriz kadromuzda.

sadece 1 yada 2 mawça çıkmıştı diyebiliyorum ben nasıl da avrupa şampiyonasına kadar milli takıma çağırılan bi oyuncu olur orasını anlamadım bu arada fernandesi avrupa kulüplerinin alması için avrupa şampiyonasında oynamasına gerek yok öyle olsaydı bu gün hulklar j.hernandezler keşfeldilmezdi hiç bi zaman

Corpus
09.Ağustos.2012, 21:06
isteselerdi coktan teklif olurdu ayrica kendisi zaten valencia'da oynamadi mi? eger avrupadan bir kulüp gözünü dikseydi besiktasa gelmezdi.. fernandes öyle paha bicilmez bir oyuncu degil ederi en fazla 6-7 milyon euro avrupadan hicbir kulüp 10 milyon euro veya üstünü vermez

O zamanki performansı ile şuanki performansı arasında dağlar kadar fark var.

Servet Çetin' in performans farklarını düşünün mesela. Yeri geldi kimse istemedi yeri geldi Marsilya ile anlaştı ama gidemedi.

GeNç KaRTaL
09.Ağustos.2012, 21:10
Fernandes'i kimse istemesin zaten.Satalım da para kazanalım diye düşüncemiz yok.

Legendary
09.Ağustos.2012, 21:36
Abdullah Kiğılı: Transferi noktaladık. Teknik ekibimiz ihtiyaç olduğunu söyler ve buna göre bir rapor verirse çalışmalarımız olabilir

kaynak : Tribun Dergi (chrome://newtabhttps//twitter.com/tribundergi)

Doğruluğu nedir acaba bu haberin ?

sui generis
09.Ağustos.2012, 22:45
Kendim dinledim , aynen öyle dedi.

Mamadou
09.Ağustos.2012, 23:10
Facx

Fernandes'in Beşiktaş'a gelmeden önce Milli takıma alınıp alınmadığını bilmiyorum. Ama Beşiktaş'taki performansıyla yanılmıyorsam 3,4 kez kadroya çağrıldı. Portekiz maçlarını takip etmediğim için çıktığı maç sayısını bilemiyorum. Avrupa şampiyonası kadrosunda olmamasının en başlıca sebebi Play off maçlarındaki kötü performansı. Şahsen öyle düşünüyorum. Play off maçlarında iyi oynayan Quaresma ve Almeida çağrıldı. Hoş gerçi Almeida ülkede forvet olmadığından çağrıldı.

En doğru yorumu Genç Kartal yapmış. Doğrusu kimse istemesin Fernandes'i bizde kalsın :)

pele96
09.Ağustos.2012, 23:16
Fernandes Portekizdeki bütünj ortasahalardan üstün bir performans sergiliyor.Raul Meireles olsun Miguel Veloso olsun , Moutinho olsun hepsinden oyunu daha iyi kuruyor , daha iyi sonuca gidiyor.Fakat Bento'nun saçmalıklarından biride En iyi ortasaha oyuncularından birini milli takıma bile cağırmadı.

Facx
10.Ağustos.2012, 00:51
Fernandes Portekizdeki bütünj ortasahalardan üstün bir performans sergiliyor.Raul Meireles olsun Miguel Veloso olsun , Moutinho olsun hepsinden oyunu daha iyi kuruyor , daha iyi sonuca gidiyor.Fakat Bento'nun saçmalıklarından biride En iyi ortasaha oyuncularından birini milli takıma bile cağırmadı.

1- veloso dmc
2- meireless ve moutinho dan iyi mi :uzgun: tamam fernandes iyidir de meireless le moutinho yani buda
3- danny gibi bi oyuncu da -ki kendisi fernandesten daha iyidir bana göre hatta sadece bana göre değil izleyen çoğu kişiye göre oynadığı takımlara bakıldığında da öyle olduğu anlaşılıyo -çağırılmadı milli takıma euro 2012 de

fernandes iyi oyuncudur avrupaya 8-15 m € arasında meblağa transfer olabilir ama abartmayın bence

erdem344
10.Ağustos.2012, 00:56
Capoue yi alamayız artık, çünkü onun yerinde oynayan Mehmet Topal var. Fazla ofansif bir oyuncu değil. Sissoko sakatlandığında bir kaç kere oynadı aslında Sissoko'nun görevini de tam anlamıyla yerine getirdi fakat yine de ne kadar verimli olur bilemeyiz. Bize Moussa Sissoko lazım. Ha bende Capoue'yi çok isterim, bir dmc ye göre baya teknik bir oyuncu. Keşke Baroni'yi gönderip, Sissoko ile Capoue'yi paket yapsak :)

Capoue , topal gibi kesici oyuncu değilki (benmi yanlış biliyorum) daha çok oyunu iki yönde oynayan oyun içinde pes etmeyen mücadeleden kaçmayan oyun yapısı var

ben 2 3 maçını izledimde bu kanıya vardım.

BleedingMoon
10.Ağustos.2012, 01:03
Capoue , topal gibi kesici oyuncu değilki (benmi yanlış biliyorum) daha çok oyunu iki yönde oynayan oyun içinde pes etmeyen mücadeleden kaçmayan oyun yapısı var

coupe ve topal bakınca benzer tip oyuncular gibi geliyor. coupe daha kaliteli ve görevi gereği de daha fazla sorumluluk alıyor olabilir. topal'ın daha çok suya sabuna dokunmayan bir hali var. her ikisi de üçlü orta sahaya uygun oyuncular. topal dmc'ye, coupe ise mc'ye daha uygun.

erdem344
10.Ağustos.2012, 01:07
Capoue , bence emrenin yerini doldurur rahatlıkla doldurur hemde

NisRoc
10.Ağustos.2012, 01:09

Capoue, Mehmet Topal gibi kesici bir oyuncudur fakat dediğim gibi bir DMC ye göre tekniği yüksek olduğundan izleyenlere oyunu çift yönlü oynayan biri olarak gelebilir. Ha oynayamaz mı? Elbette oynar ama asıl mevkisi DMC olduğundan ne kadar etkili olabilir bilemem. Bize daha çok Sissoko lazım. Aslında Topal - Sissoko - Capoue 3 lüsü 4-3-3'ün ortasına süper olur da neyse :)

EndoplazmiK RetikuluM
10.Ağustos.2012, 01:13

Fernandes, Meireles ya da Moutinho'dan iyi olsaydı Beşiktaş'ta oynuyor olmazdı :)

erdem344
10.Ağustos.2012, 01:17
Fernandes, Meireles ya da Moutinho'dan iyi olsaydı Beşiktaş'ta oynuyor olmazdı :)

Böyle düşünmemeklazım.

Fernandes devamlılığı olan bi oyuncu olsa şuan pepe,ronaldo,coentrao ile beraber madridte oynardı.Yetenek bakımından o iki isimden çok çok iyi bence

KanaKe
10.Ağustos.2012, 01:47
Yetenek bakimindan Meireles yada Moutinho'dan daha yetenekli oldugunu düsünmüyorum ben.. Moutinho hem yetenek hemde oyun zekasi bakimindan Fernandes'ten üstün bir oyuncu.. Meireles belki Fernandes gibi dripling yapamaz bu Fernandes'in ondan iyi oldugunu kanitlamaz.. Türkiye ligi icin star statüsünde bir oyuncu ama Avrupa liglerinde siradan bir rotasyon oyuncusudur.. O kadar abartilacak bir oyuncu degil Besiktasli arkadaslar formalarini cikaripta yorum yapsinlar.

Wesley Sneijder
10.Ağustos.2012, 16:58
Abdullah Kiğılı: Transferi noktaladık. Teknik ekibimiz ihtiyaç olduğunu söyler ve buna göre bir rapor verirse çalışmalarımız olabilir

Ne olur ihtiyaç olduğunu söylesinler de bir orta saha oyuncusu transfer etsinler artık. Yetti bu uyuşukluk.

Önder HOCA
10.Ağustos.2012, 18:11
Ne olur ihtiyaç olduğunu söylesinler de bir orta saha oyuncusu transfer etsinler artık. Yetti bu uyuşukluk.

Senin nicki gördüm heyecanlandım wesley'i aldık zannettim girdim konuya ama hüsran :)

Lim10
10.Ağustos.2012, 18:54
Fenerbahçe, Sneijder ile yaptığı ilk görüşmede Sneijder "1 yıl daha Inter'de kalmak istiyorum, Türkiye çok güzel bir ülke, ilerleyen yıllarda oynamak isterim Fenerbahçe'de" dedi. Fenerbahçe yönetimi ikna etmek için uğraşıyor.

.....................

Corpus
10.Ağustos.2012, 18:56
Kaynak da koysaydınız keşke.

KanaKe
10.Ağustos.2012, 20:27
Sneijder'in gelmeyecegi zaten belliydi.. Sneijder'e ihtiyac yok zaten Emre tipinde bir oyuncu bulunsa takim 10 numara olacak ama Emre gibi adam olmadikca SL'ne kalsak bile cok zorluk cekeriz.

fbdevil190737
10.Ağustos.2012, 20:49
Orta sahaya nokta transfer yapılarak transfer kapanmalı . Umarım Aykut Hoca yönetime nazını geçirir . Çift yönlü top taşıyabilecek , orta seviye savunması pres gücü olan ve pas akışını sağlayabillecek bir yabancı ile çok iyi işler yapabiliriz . Tino Costa tam oturur ama zor biraz bu zamana kadar alınamadı bundan sonra da zor .

sui generis
10.Ağustos.2012, 21:12
Transfer Galatasaray maçına bağlı bence.

Corpus
10.Ağustos.2012, 21:15
O zaman dua edin de Fenerbahçe ortasahası o maçta çöksün. Yoksa ortasaha transferi göremezsiniz bu gidişle.

sananes
10.Ağustos.2012, 21:20
Benim bildiğim fenerbahçe her sene en az 1 pozisyonunu eksik bırakmadan rahat etmez:) o yüzden sanmıyorum alalım orta saha.

titates1
10.Ağustos.2012, 23:52
Aykut Hoca bugun ben Salih'i oynaticam ondan transfer istemiyorum dese herkes arkasinda durur , yarin obur gun basarisizlik olursa yarimiz bu soylediklerini unutur , istifaya davet eder , ondan bu adamlarin da isi zor , sezer - salih denenmeli orda eger yapilmayacaksa transfer.

İyi bir adam alinmaya calisiliyor buna eminim ama oyle olmayacaksa da anlamsiz bir adam,almak yerine eldekiler oynasin.

GodfatheR
10.Ağustos.2012, 23:59
Transfer yapmıycazın meali ;

Spartak Moskova'yı eler de CL'ne kalırsak bi orta saha alırız.

attirson
11.Ağustos.2012, 00:12
Sezer neden gönderilmek isteniyor onu anlamıyorum ben.Ben hala Sezer konusunda ümitliyim adamı düzgün izleyemedik bile.

sarianet
11.Ağustos.2012, 00:25
Transfer yapmıycazın meali ;

Spartak Moskova'yı eler de CL'ne kalırsak bi orta saha alırız.

emre giderse bi orta saha alırız

şu vasilu maçını geçelim bi orta saha alırız

spartayı geçelim bi orta saha alırız

bayram bi geçsin bi orta saha alırız

kadromuz yeterli

bunu hesaplayamadık

bu süreçte

istifaaaa

aynı filmi daha önce görmüştüm ama ben

Estranged
11.Ağustos.2012, 00:59

kadromuz yeterli

bunu hesaplayamadık

bu süreçte

istifaaaa

Ne zaman?...........

sarianet
11.Ağustos.2012, 01:17
Ne zaman?...........

hemenhemen her sezon :)

footballer33
11.Ağustos.2012, 01:24

kadromuz yeterli

bunu hesaplayamadık

bu süreçte

istifaaaa

Birden bu geldi aklıma. Sizin orta saha transferi de buna benzemiş biraz. :)

http://i53.tinypic.com/2a0m149.jpg

uAburak89
11.Ağustos.2012, 15:46
Fenerbahçe Asbaşkanı ve tranfer komitesinin başı Ali Yıldırım'dan gündeme dair önemli açıklamalar geldi.Yıldırım özellikle sarı lacivertli taraftarların merakla beklediği orta saha transferi ile ilgili sorulan soruya, "Transferi noktaladık" yanıtını verdi.

Samandıra Can Bartu Tesislerinde basın mensupları ile bir sohbet toplantısı gerçekleştiren Asbaşkan Ali Yıldırım,teknik heyetin kendilerine kadronun yeterli olduğu raporunu verdiği ve bu süreçte ortaya atılan transfer iddialarının tamamının gerçek dışı olduğunu söyledi.

Takım içerisinde başta Henri Bienvenue olmak üzere bazi oyuncularına resmi tekliflerin olduğunu dile getiren Yıldırım, Aykut Kocaman'ın vereceği kararlar doğrultusunda birkaç isimin takımdan ayrılmasına izin verebileceklerini ifade etti.

Dia'nın satışınıda hesaba katarak yaptıkları değerlendirme sonucu bu sezon transfere Fenerbahçe kasasından sadece 10-12 milyon Euro gibi bir paranın çıktığını bununda 4 senelik bir ödeme planına yayıldığını söyleyen Ali Yıldırım,ince eleyip sık dokumalarından karlı çıkanın Fenerbahçe Kulübü olduğunu sözlerine ekledi.

Yobo ve Krasiç transferlerinde oyuncularla olan anlaşmaların Fenerbahçe'nin Avusturya Kampı sırasında yapıldığını, açıklayan Asbaşkan Ali Yıldırım,kulüpleri ile pazarlıkların süreci geciktirdiğini söyledi.

Son olarak Fenerbahçe'nin ligdeki 5 maçlık cezasının kaldırılmasına ilişkin beklentilerinin bulunduğunu dile getiren Ali Yıldırım,buna yönelik görüşmelerinin olduğunu ancak bunların resmi olmadığını açıkladı.

LigTV

eGowiCh
11.Ağustos.2012, 16:13
Yarın G.Saray mağlubiyeti, sonra ligde olumsuz bir sonuç (Elazığspor maçı) gelsin, o zaman görürüm orta saha geliyor mu gelmiyor mu :)

KanaKe
11.Ağustos.2012, 17:29
transferi yaparsa aziz baskan yapar yoksa aykut hocanin ben bu saatten sonra transfer isteyecegini sanmiyorum

RasAnt
11.Ağustos.2012, 18:27
Arkadaş bizim göremediğimiz ne var şu orta sahada ? Transfer yapmayacağız diyip duruyorlar.

Topal-Baroni-Topuz olacak galiba orta sahamız Vaslui maçlarıda Mehmet iyi performans sergilemişti bu orta saha fikrini oluşturmuş olmalı

Sağda Krasiç oynar Solda Stoch ileridede Kuyt.

Alexle Baroni değişmeli oynar

Kuytlada Sow değişmeli oynar görünen bu şimdilik

vFor
11.Ağustos.2012, 19:10
Ah Aykut Ah

Seni hala bu takımın Alex Fergusonu sananlar var birde utanmadan yeterli demiş teknik ekiple beraber.

Yol yakınken bırak git Bank Asya tam sana göre gol at defansa çekil 90 dakika bi dene şansını.

sarianet
11.Ağustos.2012, 19:22
daum bile daha cesurdu koskoca selçuğu sağ beke çekecek kadar hem de :D
aykut hocayla uzun vadede başarı gelecektir ben inanıyorum sadece sabır

Osmanli12
11.Ağustos.2012, 22:18
Bence bir iki yönlü ortasaha lazım yanlız beyler dikkat ettiniz selçuk şahin oynadığı maçlarda çok güzel hareketler yapıyo çalım yapıyor ben onu gözlemledim :D

Estranged
11.Ağustos.2012, 22:37
Bence bir iki yönlü ortasaha lazım yanlız beyler dikkat ettiniz selçuk şahin oynadığı maçlarda çok güzel hareketler yapıyo çalım yapıyor ben onu gözlemledim :D

Hareket yaptığı her atağın sonunda denediği diklemesine paslarla ya da uzun paslarla topu kaptırıyor, Selçuk aynı Selçuk :n:

Aykut Kocaman hakkında çıkan ikilikleri de cidden anlamlandıramıyorum. 1 yıl süren 3 Temmuz sürecinde o taptığınız Zico'nun, ya da istediğiniz o yabancı teknik direktörlerin takımın başında kalma ihtimali neydi? Kalsa bile kötü geçen sezonun ardından son haftalara kadar oyunculara olan inancını kaybetmeyecek kaç tane teknik direktör var ki? Egosu yüzünden takımı, oyuncuları darmaduman eden bir sürü teknik direktör gördük, bu kadar mütevazı bir adamı, takım ruhunu böyle aşılayan bir adamı cidden bulabileceğimizi mi düşünüyorsunuz?

Aykut Kocaman'ın 3 yıldır kulübün içinde olması Fenerbahçe'nin bu dönemin içinden bu kadar güçlü çıkmasındaki en büyük etkenlerden biridir, ve Aykut Kocaman taktiksel başarısıyla olmasa da Fenerbahçeliliğiyle sizden de, benden de, Alex Ferguson'dan da çok büyük bir adamdır benim gözümde. Bu kulübe zarar verdiğini hissettiği an kendi gider zaten, Fenerbahçe'yi kendi çıkarlarının, aldığı 3 kuruş maaşın üstünde tuttuğundan da eminim.

Not : Fenerbahçeli değil anti-Galatasaraylı derler ya, Fenerbahçe'nin çıkarları hakkında konuşmaktan daha çok Aykut Kocaman'a olan nefretini kusan arkadaşlarımız var. Kulüp efsanesi olan bir oyuncu ve kulübün mevcut teknik direktörü hakkında sanki kulübü dibe çeken, sadece para için takımda kalan biri gibi konuşulması üzücü.

KanaKe
11.Ağustos.2012, 22:38
selcuk 9 sene sonra kendini gelistirdi mi diyorsun fenerde :D

Osmanli12
11.Ağustos.2012, 22:42
Yinede Garip Yani selçuk bu yani sapı supu belli olmaz bi bakmışız selçuk ronaldo chop falan yapuyo :D

Estranged
11.Ağustos.2012, 22:43
Yinede Garip Yani selçuk bu yani sapı supu belli olmaz bi bakmışız selçuk ronaldo chop falan yapuyo :D

Yok daha Ronaldo Chop'a gelmedik, ama Zidane roulette falan yaptı yani geçen sene Beşiktaş maçında :n:

Osmanli12
11.Ağustos.2012, 22:44
Yok daha Ronaldo Chop'a gelmedik, ama Zidane roulette falan yaptı yani geçen sene Beşiktaş maçında :n:

Bügün zidane roulette yapan yarın ronaldo chopta yapar :D

sarianet
12.Ağustos.2012, 00:41
millet sevgilisinden mesaj bekler biz fenerbahçeden transfer :D

goosfraba
12.Ağustos.2012, 01:26
hoca transfer istemiyormuş...

anlayamıyorum. neden en başından beri, costa, lassana gibi adamların peşinden koştuk o zaman?

BleedingMoon
12.Ağustos.2012, 01:36
uyuşuk cristian'la geleneksel kanser olma günleri başlasın.

attirson
12.Ağustos.2012, 01:59
Mehmet Topuz'u ortada oynatsa bari.

pele96
12.Ağustos.2012, 02:00
Cristian Topal'danda Topuz'danda iyidir.

Sheriff
12.Ağustos.2012, 03:33
Cristian iyide top taşıyamıyor, oyun kuramıyor, ihtiyacımız olan oyuncu değil.

ForsakeN
12.Ağustos.2012, 04:07
Aykut hoca transfer istemiyorsa Salih,Cristian,Topuz üçlüsüne güveniyor demekki. Salih bu yıl baya forma şansı yakalayacak gibi.

Corpus
12.Ağustos.2012, 04:28

anlayamıyorum. neden en başından beri, costa, lassana gibi adamların peşinden koştuk o zaman?

Belki sadece spekülasyondu onlar.

sui generis
12.Ağustos.2012, 05:30
Acaba kuyt çok yönlü diye diye kuyt i ortada denemeye kalkmasın. Yok yapmaz heralde. Yani inşallah yapmaz..

RasAnt
12.Ağustos.2012, 12:39
Wesley geliyo wesley hep şaşırtmaca bunlar :)

Addolorato
12.Ağustos.2012, 13:51
Wesley geliyo wesley hep şaşırtmaca bunlar :)

Vaslui'den ayrıldı o yanlız.

Estranged
12.Ağustos.2012, 13:57
Vaslui'den ayrıldı o yanlız.

Sneijder'i kastediyordu sanırım :)

sarianet
12.Ağustos.2012, 14:08
bu gece sahurda fb gb maçını ziliyodum 2008 2009 orta saha deniz ve selçuktan oluşuyodu maçta ve cris topala şükrettim bian :)

ReaList
12.Ağustos.2012, 15:57

Bu bizim transfer çehremizin ne kadar dar olduğunu gösterir. Tabi bu sadece bize has durum değil ama biz de bundan kurtulamadık.

3 Senedir Krasic'in peşinde koşuyoruz sonunda aldık, Dünyada başka sağ açık yok ondan olsa gerek.

Devre arasında ortasahaya adam almamız lazım diye yola çıkıyoruz Alper'i istiyoruz olmayınca transferi kapatıyoruz (?) Yine her yaz transfer döneminde Lass'ın ve kalıplaşmış 2-3 oyuncunun transferi için mücadele ediyoruz olmayınca da transfer kapatıyoruz.

Siz bilmez misiniz Dünyada bu oyuncular dışında başka oyuncu olmadığını, 1 oyuncu istersiniz oldu oldu olmadı transferi kapat seneye aynı oyuncuyu tekrar iste mantık bu, hayıflanmak niye ?

eGowiCh
12.Ağustos.2012, 16:12
Vaslui maçlarında dikkat ettiyseniz, oyun kuran oyuncu olamadığı için Alex hep geriye gelip top aldı, oyun kurdu, oyunu yönlendirdi. Bu ne demek oluyor? Alex'in geriye gelmesi demek, ileride sadece tek forvetin kalması demek. Yani, hücumu bir adam eksik yapmak demek.

Bugün de dikkat edin. Muhtemelen yine Alex gelip top alacak savunmadan, oyun kuracak. Böylece ileride sadece Kuyt kalacak ve ofansif anlamda bir adam (ki o adam en önemli adamımız) eksik olacağız.

Lim10
12.Ağustos.2012, 17:57
http://img684.imageshack.us/img684/9127/30478826662742011935489.jpg

sarianet
12.Ağustos.2012, 18:59
demekki hrhangi bir pürüz çıktı :D

GebzeLi1907
12.Ağustos.2012, 20:27
transfer olmayacak belli ki arkadaşlar.ben kendimi bildim bileli her sezona bi soru işaretiyle başladık bu yıl da; ortasahanın göbeği hayırlı olsun

uAburak89
12.Ağustos.2012, 20:28
Abdullah Kığılı: Son olarak futbol takımındaki olumlu havayı da değerlendiren Kiğılı; "Her geçen gün takımımızın performansı artıyor. Üzerine katarak ilerliyoruz.. Önemli transferler yapıldı. İlk olarak Hasan Ali Kaldırım'ı aldık, ardından Egemen Korkmaz, Mehmet Topal gibi isimleri kadromuza kattık. Yurt dışından da Kuyt ve Krasic gibi önemli transferlere imza attık. Avrupa futbolunun iki önemli ismi kadromuzda. Son olarak da daha öncesinde kiralık olarak oynayan Joseph Yobo'yu kadromuza dâhil ettik. Bu sene hep nokta transferler yaptık, ihtiyaçlarımıza göre hareket ettik. Ancak sosyal medyada transfer yapacağımızla ilgili bir takım haberler konuşuluyor. Zaten gerekli yerlere ihtiyaç olması halinde transferlerimizi yaptık. Teknik ekibimiz tarafından gerek görüldüğü takdirde transfer yapılacaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

sporx

RaSenGan
12.Ağustos.2012, 21:13
Fenerbahçe bu akşam kazanırsa orta saha transferi hayatta olmaz bence.Maalesef bizim ülkede anlayış böyle.

futureless
12.Ağustos.2012, 21:15
Kaybedelim o zaman yahu. Çok önemli olduğunu düşünmüyorum bu kupanın. Bir orta saha sezonu kurtarır. Bir kupa sadece taraftarı kandırır..

titates1
13.Ağustos.2012, 00:59
Bu kupa kaybi insallah bize iyi gelecek , bundan sonra orta sahaya transfer olmazsa aykut hoca ve yonetim , bu takimin en buyugunu yani taraftarini karsisina alir , oyle bir riske girebileceklerini sanmiyorum.

sarianet
13.Ağustos.2012, 01:04
ben de transfer olacağını hiç sanmıyorum joısico gibi saçma sapan bi adamı getirirler daha kötü olur

BleedingMoon
13.Ağustos.2012, 01:09
mahalle takımından halliceyiz. transfer olmazsa takımın hali perişan.

GebzeLi1907
13.Ağustos.2012, 01:11
kanser sezonu açıldı.

takımın her mevkisi gayet iyi yeterli bir tek ortasahanın göbeği yüzünden çok büyük sıkıntılar bizi bekliyor

KanaKe
13.Ağustos.2012, 01:18
bence o kadar karamsar olmamak lazim oguz cetinin dedigi gibi alex göbege ceikilip kuyt sow ile cift forvet oynanabilir.. aykut kocaman bunu ligde denemesi lazim yada moskova karsisinda son 10-15 dakikada denemeli

erdem344
13.Ağustos.2012, 01:20
aykut kocamanda ne yaptığını bilmiyor

NisRoc
13.Ağustos.2012, 01:23
bence o kadar karamsar olmamak lazim oguz cetinin dedigi gibi alex göbege ceikilip kuyt sow ile cift forvet oynanabilir.. aykut kocaman bunu ligde denemesi lazim yada moskova karsisinda son 10-15 dakikada denemeli

Alex'i göbeğe çekip derken ? Sistem nasıl olacakmış peki?

erdem344
13.Ağustos.2012, 01:24
transfer felan yokmuş hoca açıkladı

Sheriff
13.Ağustos.2012, 01:25
Krasic-Topal-Alex-Stoch
Kuyt-Sow

Şeklinde demek istedi arkadaş sanırım ama karşı ataklarda, Halil Sezai'ye bağlarız bu şekilde.

barahir
13.Ağustos.2012, 01:27

Aragones dönemide Fenerbahçe'yi tkip ediyodun dimi.. Ya da Zico'nun ilk maçlarını..

NisRoc
13.Ağustos.2012, 01:29
Krasic-Topal-Alex-Stoch
Kuyt-Sow

Şeklinde demek istedi arkadaş sanırım ama karşı ataklarda, Halil Sezai'ye bağlarız bu şekilde.

:) 2. - 3. Lig takımlarına falan oynasın evet. Onlara karşı bile tek forvet ve as takımla çıkıyoruz maalesef.

BleedingMoon
13.Ağustos.2012, 01:31
alex'li çift orta sahayla her takımdan 5 yeriz.

GebzeLi1907
13.Ağustos.2012, 01:34
alex'li çift orta sahayla her takımdan 5 yeriz.

yada rakipten maçın başında rica edicez maça 9 kişi çıkacaklar

byariff
13.Ağustos.2012, 01:35
bence en uygunu.

G.G - Yobo - Egemen - Hasan Ali

Krasiç - Topal - Topuz(veya transfer) - Stoch

Kuyt- Sow

NisRoc
13.Ağustos.2012, 01:36
O değil de burada ki bazı arkadaşlardan özür diliyorum. Emre'nin yerine Topal geldi dediklerinde Emre'nin yerine Baroni geçecek demiştim, yanılmışım. Bu gün Topal Emre'nin yerinde Baroni ise ön libero oynadı hakkaten :)

GebzeLi1907
13.Ağustos.2012, 01:37
ne yazarsak yazalım aykut hoca bildiğini okuyacak bu sezon topal cristian selcuk dönüşümlü olarak bu takımın göbeğini oluşturacak.
4 4 2 de bu böle 4 3 3 te şimdiki sistemde de.buda taraftarı kanser etmekten başka bişey değil.
her topçunun muazzam oynadığı maçlar oluyor topal ile cristian ın o günlerinde olmasını bekleyeceğiz iyi futbol için

RasAnt
13.Ağustos.2012, 01:48
Baroni ne topal olur ne emre boş adam boş geçen seneki golleriyle imzaladı kontratı yatıyor şimdi,ilk geldiği zamandan farkı yok yedekte bırakmıyor namussuz her maç oynatıyor sinir olmaya başladım şu hocaya

IcedEarth
13.Ağustos.2012, 01:49
Fenerbahçe, Melo'nun olmadığı orta sahada bile hakimiyet kuramadıysa orta sahaya ihtiyaç vardır, hem de bangır bangır bağırarak vardır. Orta sahaya adam gibi biri alınmadığı sürece Fenerbahçe'nin işi çok zor. Baroni-Topal ikilisi daha çok saç baş yoldurur.

eGowiCh
13.Ağustos.2012, 02:55
Aykut Hoca'nın Baroni takıntısı var da adamın yaptığı hiçbir şey yok. Trabzonspor maçlarında geçen sene harikaydı ama Trabzonspor savunması zayıf bir takım, o maçlara aldanmamak gerek. Geçen sene Baroni Beşiktaş ve G.Saray maçlarında ne yaptı? Sahadan sildi onu güçlü Beşiktaş ve G.Saray savunmacıları.

Aykut Hoca'nın bu gerçeği görmesi, mutlaka transfer yapması lazım. Gerekirse bir oyuncu satılsın, mutlaka orta saha alınsın. Yolla Bienvenu'yu kaça satabiliyorsan, yerli de gönder, al bir tane. Koskoca F.Bahçe'sin sen, bir oyuncu daha almaktan aciz misin?

Bir oyuncu alamamak demek, Krasic'ten de Sow'dan da Kuyt'tan da faydalanamamak demek. 7-8 milyon Euro vermiyorsun orta saha almamak için;
ama ileri uçtaki tüm adamlara verdiğin paralar da heba oluyor; çünkü takıma katkı veremiyorlar.

NisRoc
13.Ağustos.2012, 03:08
Aykut Hoca'nın Baroni takıntısı var da adamın yaptığı hiçbir şey yok. Trabzonspor maçlarında geçen sene harikaydı ama Trabzonspor savunması zayıf bir takım, o maçlara aldanmamak gerek. Geçen sene Baroni Beşiktaş ve G.Saray maçlarında ne yaptı? Sahadan sildi onu güçlü Beşiktaş ve G.Saray savunmacıları.

Aykut Hoca'nın bu gerçeği görmesi, mutlaka transfer yapması lazım. Gerekirse bir oyuncu satılsın, mutlaka orta saha alınsın. Yolla Bienvenu'yu kaça satabiliyorsan, yerli de gönder, al bir tane. Koskoca F.Bahçe'sin sen, bir oyuncu daha almaktan aciz misin?

Bir oyuncu alamamak demek, Krasic'ten de Sow'dan da Kuyt'tan da faydalanamamak demek. 7-8 milyon Euro vermiyorsun orta saha almamak için;
ama ileri uçtaki tüm adamlara verdiğin paralar da heba oluyor; çünkü takıma katkı veremiyorlar.

Umarım yanlış anlamazsın ama, bu dediklerini ortalama bir zekaya sahip her hangi bir futbol takipçisi bile bilirken, Aykut Kocaman gibi ülkenin en büyük takımlarından birinin teknik direktörünün düşünememesi anlıyamıyorum maalesef. Transferler kampa yetişecek dedi, yalan oldu. Emre gitti yerine biri gelmedi. O kadar stoper arandı, yine Yobo alındı. Yanlış anlamayın Yobo'yu cok beğeniyorum fakat madem o alınacaktı neden bu kadar uzadı? OrtaSahaya bi transfer yapacağız dedi, herkes Emre'nin yerine birini beklerken Krasic geldi. Kurduğu kadrolar hiç bir zaman güven vermiyor ve kazansak bile maalesef ezile ezile kazanıyoruz. 3. senesini dolduran Aykut Kocaman'ın ileri gitmesi gerekirken yine maalesef ki daha çok geriye doğru gidiyor.

Addolorato
13.Ağustos.2012, 11:57
Dün Aykut Kocaman Türkiye'de herşeyi transferle çözüldüğünü sanan insanlar var dedi. Kısaca ortasaha falan gelmeyecek , Selçuk Şahin'den Wesley Sneijder yaratılacak.

KanaKe
13.Ağustos.2012, 12:47
Aragones dönemide Fenerbahçe'yi tkip ediyodun dimi.. Ya da Zico'nun ilk maçlarını..

ozamanki alex farkliydi rakibe basmiyordu simdi dikkat ettiyseniz geri geliyor defans yapiyor rakibede basiyor (sürekli basmasada) bence denenebilir denemeden bilemeyiz...

sui generis
13.Ağustos.2012, 12:55
kafamda alternatifler üretiyorum ama olmuyor :) aklıma en son serdar kesimal geldi. onu deneyelim orada :)

ReaList
13.Ağustos.2012, 12:56
ozamanki alex farkliydi rakibe basmiyordu simdi dikkat ettiyseniz geri geliyor defans yapiyor rakibede basiyor (sürekli basmasada) bence denenebilir denemeden bilemeyiz...

Bunları Alex mi yapıyor ?
Aragones döneminde ki Partizan maçında geri gelip pres yapmıştı bütün stad alkışlamıştı : ) Alex geri geliyor çünkü eskisi gibi fiziksel olarak iyi olmadığından dar alanda oynayamıyor, dün yapayım dedi ama nafile kaptırdığı topa, Elmander karşı karşıya olduğunda düzgün vursa maç 2-0 olacak maç o an kopacaktı. Kendi mevkisinde bile diri oyuncular karşısında artık çaresiz kalan bir oyuncuyu daha stratejik bir noktaya koyarsan averaj takımı olursun. Kadıköydeki Arsenal maçında Aragones bu şekil çıkmıştı adamlar elini kollunu sallaya sallaya 5 tane atmıştı.

KanaKe
13.Ağustos.2012, 13:03
cristian'in alex'ten tek farki defansin icine girmesi geri geliyor topal gibi defansin icine giriyor yoksa cristian da rakibe basan bir oyuncu degil.. o yüzden bence 1-2 mac denenebilir avrupa maclarinda denensin demiyorum zaten ama spartak karsisinda önde olursak son 15 dakika felan deneyebilir.

murat taşlı
13.Ağustos.2012, 13:31
eldeki kadrodan sezer ve özer denenebilir başkada alternetif yok şu an hoca havanda su dövüyor olacak adam belli olur cristian,topal,selçuk bunlar yanyana ancak kulübede olur

erdem344
13.Ağustos.2012, 15:17
kafamda alternatifler üretiyorum ama olmuyor :) aklıma en son serdar kesimal geldi. onu deneyelim orada :)

Olabilir . Topla ilişkisi baya kuvvetli

Transfer olmadan orta saha düzelmez.Hoca da farkında ama kafası çok karışık o kadar çok hucum oyuncusu varki kimi kesip kimi oynatıcak farkında değil