View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
goosfraba
09.Ağustos.2009, 10:00
Bu arada Şansal Büyüka Edu 3 ay sakat demiş canlı yayında. En geç Çarşamba günü stoper işi sonuçlanır o zaman.
SAİT71
09.Ağustos.2009, 10:02
Sevindim valla. Edu'dan daha iyileri layık Fener'e.
SAİT71
09.Ağustos.2009, 10:37
Nokta Atışı (http://www.fotospor.com/index.php?option=com_content&view=article&id=11073:nokta-at&catid=14:fenerbahce&Itemid=38)
http://www.fotospor.com/images/stories/futbol/fenerbahce/2009-8/09lisao1.jpg
Daum istedi... Kocaman harekete geçti... Ve Fener aradığı stoperi Portekiz’de buldu. Benfica’nın Sambacısı Luisao ikna edildi bile!.. Fenerbahçe'de Bekir ve Önder’in stoper bölgesinde Bilica’ya destek olamamaları ve sarı-lacivertli takımda bu bölgede ciddi bir eksiklik bulunması nedeniyle teknik direktör Daum yönetimden bir transfer istedi ve Sportif Direktör Aykut Kocaman hemen harekete geçti. Kabarık bir liste hazırlayan Kocaman bu listeyi 3 isme indirmiş, Bordon, Naldo ve Luisao’dan birini almak için harekete geçmişti.
Schalkeli Bordon’dan yaşı, Werderli Naldo’dan da 15 milyon euroluk bonservisi nedeniyle vazgeçen Kocaman tercihini Benfica’nın Brezilyalı stoperi Naldo’dan yana kullandı. Portekiz kulübü ile aradaki pürüzleri çözen Aykut Kocaman’ın Sambacı futbolcuyu da ikna ettiği belirtilirken, Luisao’nun Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak bakmasındaki en büyük etkenin Roberto Carlos ve Alex’in olduğu belirtiliyor
Dediğimiz gibi büyük ihtimal Luisao.. Kaliteli bir oyuncu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak fotospor
goosfraba
09.Ağustos.2009, 11:09
Daum yönetimden bir transfer istedi ve Sportif Direktör Aykut Kocaman hemen harekete geçti. Kabarık bir liste hazırlayan Kocaman bu listeyi 3 isme indirmiş, Bordon, Naldo ve Luisao’dan birini almak için harekete geçmişti.
Schalkeli Bordon’dan yaşı, Werderli Naldo’dan da 15 milyon euroluk bonservisi nedeniyle vazgeçen Kocaman tercihini Benfica’nın Brezilyalı stoperi Naldo’dan yana kullandı.
Kaynak : Fotospor :u:
Knightmare
09.Ağustos.2009, 13:10
kaç Naldo var? kafam karıştı Luisao nerde?! :D aloo fotomaç :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
pardon fotospor dicektim :p edit butonu niye yok ya :(
tarikko
09.Ağustos.2009, 14:35
Luisao muthis olur gercekten.Tecrubeli bir oyuncu ve milli takim kadrosunda da yer aliyor.Insallah aliriz.
C h A o S
09.Ağustos.2009, 15:03
Guiza,Alex,Bilica,Santos,oliveira,carlos...
Sizce stoper gelince hangisi takımdan kesilecek?Eğer Luisao gelirse gerçekten müthiş bir transfer olur.Bordon gelmemeli bence 34üne gircek bir oyuncu sonuçta.
enforcer
09.Ağustos.2009, 15:56
Sizce stoper gelince hangisi takımdan kesilecek?Eğer Luisao gelirse gerçekten müthiş bir transfer olur.Bordon gelmemeli bence 34üne gircek bir oyuncu sonuçta.
kaliteli defans avrupa ligi için tahminimce, sonuçta bekir, önder, bilica, deniz hatta selçuk daha da abartıyorum gökhan ile bu lig gider elbet. ancak gidip 34lük oyuncu geleceğine 18lik brezilyalı veya afrikalı oyuncuya razıyım...
DaveJones
09.Ağustos.2009, 15:58
Artık avrupalı oyuncu alsak diyorum ya :( Bassong vardı fransız tam bize göreydi hızlı atletik. Tottenham'a gitti birkaç gün önce . Ayrıca Luisao aradığımız defans oyuncusu değil bence.
KaPaLı
09.Ağustos.2009, 15:59
Ivan COrdoba tam bize göre aslında. Hazır Lucio'da intere gitmişken yedek bekleyeceğine gelsin bize.
Universal
09.Ağustos.2009, 16:01
Avrupa Liginde ayın 19'a kadar bir oyuncu bildirme hakkımız var. Bu nedenle Fenerbahçe yönetimi işini hızlandırıp Edu'nun yerine hemen bir stoper alması gerekiyor.
KaPaLı
09.Ağustos.2009, 16:04
Alacaksın Cordoba'yı Lugano'yla sözleşme imzalayacaksın. Bilica gönderiliyo tabi bu arada :p Bak sonra takım gol yermi.
murat taşlı
09.Ağustos.2009, 16:09
bilica kesilir önder oynar bilica tam bir tank zaten nasıl almışlar bu takıma hala aklım almıyor.
TuNdRaLoWeR
09.Ağustos.2009, 16:09
Emana'yı Valencia 4 Milyon'a alsın biz Cristian'a 7.5'lar bayalım:) Ah ahh..
Defansa gelecek isim olarak Luisao dedikoduları var ama bakalım.Lugano gibi hırslı bir defans lazım bize Bilica'nın yanına.Hayır hiç alınmayacaksa bile Bekir'i Önder'e tercih ederim şahsen.
KanaKe
09.Ağustos.2009, 16:21
Defansa gelecek isim olarak Luisao dedikoduları var ama bakalım.Lugano gibi hırslı bir defans lazım bize Bilica'nın yanına.Hayır hiç alınmayacaksa bile Bekir'i Önder'e tercih ederim şahsen.
Cristian Brezilya milli takimina secilecekmis ya ondan hakediyor o parayi :0:
nerazzuri
09.Ağustos.2009, 16:30
Emin ol Cristian daha faydalı olucak. Emana ofansif bir orta saha, takımda yeterince ofansif yönde futbolcu var.
C h A o S
09.Ağustos.2009, 17:47
bilica kesilir önder oynar bilica tam bir tank zaten nasıl almışlar bu takıma hala aklım almıyor.
Bence Bilica'nın kesilmesi zor.Bilica ve gelicek transfer oynar defansın ortasında.Bilica kesilecekse transferin bir anlamı kalmaz.Santos,Guiza,Alex,Bilica ve Oliveira bence ilk 11 deki banko yabancılar.
murat taşlı
09.Ağustos.2009, 19:56
Bence Bilica'nın kesilmesi zor.Bilica ve gelicek transfer oynar defansın ortasında.Bilica kesilecekse transferin bir anlamı kalmaz.Santos,Guiza,Alex,Bilica ve Oliveira bence ilk 11 deki banko yabancılar.
zaten anlamı yokki transfer yapmak içinmi yoksa bülent uygun mu tavsiye etti bilmiyorum ama yabancı kontenjanını bu şekilde doldurmamak lazım
World Hollow o1
09.Ağustos.2009, 20:20
Murat Taşlı neyi savunduğunu bilmiyon :D
Mr.Cool adamın yedek kalması zor diyor sen diyon anlamı yok.
Fenerbahçe gibi bir kulübde hiç bir zaman anlamsız transfer olmaz, heleki bu eksiği olan bir noktaysa hiç hiç..
Lugano ve Bilica hemen hemen aynı hırsta topçu Yabancı olmasına rahmen böyle hırslı oyuncuyu defans hattına bulmak çok zor, bilica şuanlık uyum sürecinden geçiyor kısa periyottan sonra eski haline kesinlikle dönecektir.
brotha
09.Ağustos.2009, 23:03
fenerbahce gibi bir kulupte hic anlamsiz transfer olmaz?
bkz: josico,maldonado,burak yilmaz en yakin ornekler.
her takimda anlamsiz transfer olur, barcelonadada real madriddede
nerazzuri
09.Ağustos.2009, 23:08
fenerbahce gibi bir kulupte hic anlamsiz transfer olmaz?
her takimda anlamsiz transfer olur, barcelonadada real madriddede
Dediklerine katılıyorum fakat, bunlar anlamsız transferler değil yanlış! transferlerdir.
Hepsi gerekli bölgelere alınan futbolculardı ama başarısız oldular. Ayrı konular :)
Gereksiz transfer, senin hucüm hattında -nobre-bobo-nihat-holosko- vs. örnek veriyorum, gibi kaliteli hucüm oyuncun varken, gidipte umut bulut'u almak gibi :)
murat taşlı
10.Ağustos.2009, 12:46
Murat Taşlı neyi savunduğunu bilmiyon :D
Mr.Cool adamın yedek kalması zor diyor sen diyon anlamı yok.
Fenerbahçe gibi bir kulübde hiç bir zaman anlamsız transfer olmaz, heleki bu eksiği olan bir noktaysa hiç hiç..
Lugano ve Bilica hemen hemen aynı hırsta topçu Yabancı olmasına rahmen böyle hırslı oyuncuyu defans hattına bulmak çok zor, bilica şuanlık uyum sürecinden geçiyor kısa periyottan sonra eski haline kesinlikle dönecektir.
sen önce yukarıdaki yazıların hepsini oku.arkadaşın biri luisao gelirse kim kesilir demiş 6+2 den dolayı luisao gelirse bilica kesilir dedim bende arkadaşda yeni yapılan tansferin kesilmeyeceğini yoksa bir anlamı olmadığını yazdı bende fikrimi söyledim zaten bir anlamı olmadığını beğenmediğimi şimdi sen söyle bakalım bu takıma eğer luisao gibi bir adam gelirse kimi kesersin ama benimki gibi anlamsız olmasın:icon_biggrin:
titates1
10.Ağustos.2009, 15:54
Rafinha Juve'ye, Grygera Fener'e
Juventus'un, Schalkeli sağ bek oyuncusu Rafinha'yı tekrar gündemine aldığı iddia edildi. Ancak, bu transferin gerçekleşmesi için önce Grygera'yı elden çıkartmak zorundalar. Çek futbolcuyla ilgilenen takım ise Fenerbahçe.
09 Ağu 2009 12:40:06
Christian Poulsen için Juventus ile Schalke arasındaki görüşmeler çıkmaza girmişti. Siyah beyazlı kulüp, Almanya ekibiyle bu kez Rafinha için masaya oturmaya hazırlanıyor.
Tuttomercatoweb.com'da yer alan habere göre Juventus Teknik Direktörü Ciro Ferrara, 23 yaşındaki savunma oyuncusunu almadan önce Zdenek Grygera'yı satmak zorunda.
Grygera Fener'e mi?
29 yaşındaki Çek futbolcu için Fenerbahçe'nin 4 milyon avro önerdiği ancak İtalyan devinin 6 milyon avroda direttiği de iddia ediliyor. Diego Lugano'nun takımdan ayrılması ve Edu'nun sakatlanmasıyla savunmada alternatif eksikliği çeken sarı lacivertlilerin, hem sağ bek hem de stoperde forma giyebilen futbolcuyla bir süredir ilgilendiği gelen haberler arasında.
2005 yılında geldiği Schalke'de yıldızlaşan Rafinha, geçtiğimiz yaz kulübünün izin vermemesine rağmen Pekin'de düzenlenen Olimpiyatlar için Brezilya Milli Takımı'na katılınca, kulübünden 700 bin avro ceza almıştı.
kaynak:goal.com
KanaKe
10.Ağustos.2009, 16:17
orta düzeyde bir stoper o gelecegine bilica önder devem etsin daha iyi
eGowiCh
10.Ağustos.2009, 20:28
Stoper arayışı var da kim kesilecek, o soru işareti. Bilica yedek oturacak herhalde. Önder-Yeni Stoper olacak sanıyorum, öbür türlü kontenjan sorunu var, R.Carlos kesik yemeyeceğine göre herhalde böyle olacak.
Universal
11.Ağustos.2009, 00:20
Stoper arayışı var da kim kesilecek, o soru işareti. Bilica yedek oturacak herhalde. Önder-Yeni Stoper olacak sanıyorum, öbür türlü kontenjan sorunu var, R.Carlos kesik yemeyeceğine göre herhalde böyle olacak.
Önder ve yeni stoper şeklinde olması çok güzel, Önder iyi form yakaladı. Milli formayıda kaptı, şu anda Bilica'dan daha fazla yararı dokunuyor bize.
tarikko
11.Ağustos.2009, 00:27
Evet Onder cok formda su an milli takimda ona ayri bir moral katacaktir.Su anda yeni bir stoper gelmesi durumunda yedege en yakin isim Bilica.
Sekopej
11.Ağustos.2009, 00:38
Brezilya'dan biri gelir ve yedekte kalması sorun olmaz. Ama avrupadan iyi biri alınırsa yabancılar arasında yedeğe gidecek ilk isim bence de Bilica olur.
SAİT71
11.Ağustos.2009, 00:39
Beşiktaş'a bakarak Fenerbahçe dünyanın en iyisi sayılır transfer isabetinde.
Şimdi bende liste olarak verirsem çıkamayız işin içinden. Bu yıla kadar ancak bu kadar isabetsiz transfer. Ayrıca Burak Yılmaz 2 yıllığına kiralık gitti yani henüz kendini gösterebilme şansı var.
Maldonado ve Diğer Josico ise geçen sene Aragones'in isteği doğrultusunda alındı. Galiba josico öyleydi ama maldonado yu galiba yönetim almıştı Alex'in isteğiyle. Maldonado bana göre kötü oyuncu değildi. Hangi takıma versen Tr'de rahat oynayacak bir adam. Mevkisinin en iyi seçilmiş birisi. Bence uyum sorununu atlatamadığı için olmadı. Pekte şans verilmedi zaten. :)
indie
11.Ağustos.2009, 01:22
Beşiktaş'a bakarak Fenerbahçe dünyanın en iyisi sayılır transfer isabetinde.
Şimdi bende liste olarak verirsem çıkamayız işin içinden. Bu yıla kadar ancak bu kadar isabetsiz transfer. Ayrıca Burak Yılmaz 2 yıllığına kiralık gitti yani henüz kendini gösterebilme şansı var.
Maldonado ve Diğer Josico ise geçen sene Aragones'in isteği doğrultusunda alındı. Galiba josico öyleydi ama maldonado yu galiba yönetim almıştı Alex'in isteğiyle. Maldonado bana göre kötü oyuncu değildi. Hangi takıma versen Tr'de rahat oynayacak bir adam. Mevkisinin en iyi seçilmiş birisi. Bence uyum sorununu atlatamadığı için olmadı. Pekte şans verilmedi zaten. :)
ne alakası var konunun beşiktaşın isabetsiz transferleriyle? her takımda isabetsiz yabancı transferi olur demiş arkadaş, hemen kalkanlar kılıçlar çekilmiş gene. ne fb ne gs ne bjk bu konuda öyle önde veya arkada değiller, fenerbahçenin isabetsiz transferleri de josico maldonado burakla sınırlı değildir, sırf son 10 senede onlarca sayılabilir.
SAİT71
11.Ağustos.2009, 01:52
Peki sayalım o zaman. Ben Kılıç çekmedim. Diğer takımlara göre en çok Fenerbahçe'de transferler tutuyor demek istedim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tekrar diyorum Burak iyi oyuncu ve kiradan geldikten sonra akıllı olursa oynayacak kapasitede. Burak isabetli bir transfer. TSYD'de gösterdiği performans çok süperdi..
bugra 1905
11.Ağustos.2009, 01:57
Abicim Bilicayı Yedeğe Çekeceğinize Bir Yıl Bize Yollayın:D
Yedeğe Yabancı Stoper Alınırmı Ya:D
Sekopej
11.Ağustos.2009, 02:03
Alınır neden alınmasın ki? Lugano ile yolların ayrılacağı belli değilken Bilica'nın geleceği belliydi.
Aykut Kocaman'ın açıklamalarına bakarsak Edu'nun gitme ihtimali yüksek, bu durumda doğan yabancı hakkını da defans ile dolduracaktır Fenerbahçe. Ya yedek oturmayı, zaman zaman oynamayı kabul edecek bir yabancı alınacak ya da iyi bir yabancı alınıp, mecburiyetten Bilica yedeğe geçecek.
Cristian yedek olabilir diye düşünüyordum ama gördüğüm kadarıyla kulübeye geçmez. Diğer yabancıların da geçeceğini hiç sanmıyorum, Vederson iyi performans sergilese belki Carlos geçebilirdi ama o ihtimal de yok. Bende Bilica'nın Önder ile beraber devam etmesinden yanayım ama yabancı sınırı nedeniyle en zayıf halka eğer kaliteli bir isim alınırsa Bilica oluyor.
SAİT71
11.Ağustos.2009, 02:20
Yabancı bir isim alınırsa Bence Önder ile Bekir rotasyonla ligde götürürler aradada bilica oynar onların yerine ve yeni gelecek bir stoper garanti oynar. Bu 3 isimde Yeni transferlerle Ligde rotasyonlu oynar. Ama AVrupa'da Bilica oynar gibi Önder'de oynayabilir. Aslında Önder'in CL tecrübesi yüksek. Daha önce oynadı ve fena da değildi. Bence Bilica olmasada Bekir ve Önder ile olabilirdi savunmamız ama dediğiniz gibi yedek beklemeyi kabul edecek ve zaman zamanda oynayacak oyuncu bulmak zor..
Universal
11.Ağustos.2009, 03:24
Zdenek Grygera transferi gündemde, Hürriyet'in haberine göre, Fenerbahçe Kulübü 4 milyon € teklfi etmiş, Juventus ise 6 milyon € istemiş eğer böyle bir transfer gerçekleşecekse 6 milyon € kabul edilebilecek bir ücret.
LaigLeNoiR
11.Ağustos.2009, 03:33
Fanatik'te de vardı bu haber.
TR.CaPTaiN
11.Ağustos.2009, 03:49
...
Fenerbahçe yönetiminin Edu ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılırken, takıma geri dönüşü tartışılan Lugano, ülkesi Uruguay'da "Radio Globo"ya yaptığı açıklamada "Avrupa'da bir takimla anlastim. Sözleşme imzalamak için hafta başında Avrupa'ya uçacağım. Benim düşüncem bir kaç yıl daha Avrupa'da oynamak" dedi.
Lugano'nun menajeri Juan Figger adına açıklama yapan yardımcısı Christian ise çarşamba günü oynanacak milli maçın ardından, Lugano'nun yeni kulübünü açıklayacaklarını söyledi.
...
Ligtv.com.tr
Hayırlı olsun. Umarım iyi bir takıma gider.
Neron_FB
11.Ağustos.2009, 03:57
...
Fenerbahçe yönetiminin Edu ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılırken, takıma geri dönüşü tartışılan Lugano, ülkesi Uruguay'da "Radio Globo"ya yaptığı açıklamada "Avrupa'da bir takimla anlastim. Sözleşme imzalamak için hafta başında Avrupa'ya uçacağım. Benim düşüncem bir kaç yıl daha Avrupa'da oynamak" dedi.
Lugano'nun menajeri Juan Figger adına açıklama yapan yardımcısı Christian ise çarşamba günü oynanacak milli maçın ardından, Lugano'nun yeni kulübünü açıklayacaklarını söyledi.
...
Ligtv.com.tr
Hayırlı olsun. Umarım iyi bir takıma gider.
Anlaştıgı takım fenerbahçe çıksın da görün :) isterdim..
tarikko
11.Ağustos.2009, 04:05
Lazio'ya gitmistir kesin.
Yolun acik olsun Tota..Seni unutmayacagiz..
eGowiCh
11.Ağustos.2009, 05:31
Edu ile belli ki yollar ayrılıyor, NTV Spor da yazdı bugün. Bence yönetim stoper konusunda yanlış bir rota çizdi. Ya baştan Bilica'yı almayacaktın ya da Bilica ve Önder'e güvenip yola devam edecektin. Ben Önder-Bilica ikilisiyle devam edilmesinden yanayım. Yeni alınacak stoperle birlikte Bilica kulübeye çekilirse bu bence hata olur, o halde yedek otursun diye niye Bilica'yı 2.5 milyon Euro + Yasin karşılığında satın aldın? Yasin de iyi bir yedekti, yani hangisi yedek oturacak dersen Yasin'i tercih ederim, zira daha genç. Bilica'nın yedek oturmasına kesinlikle karşıyım kısacası. Yedek bekleyen adama bu kadar para verilmez, üstelik oyuncu da verilmez. Kulübede ha Yasin ha Bilica yedek oturmuş. O yüzden Bilica-Önder devam etsin veya Bilica-Yeni Stoper olsun ama bu sefer de kontenjan sorunu oluyor. Yeni stoper alınması halinde mecbur Bilica yedek kalacak.
SAİT71
11.Ağustos.2009, 05:50
Dediğim gibi Bilica gereksiz bir transferdi. Ama durum şuan Bilica nın yedek kalacağını gösteriyor.
ShevAnil
11.Ağustos.2009, 08:16
Aklıma gelmişken yazayım yeni transfer Christian'ı beğenen varmı ?
SAİT71
11.Ağustos.2009, 08:26
Ben beğendim. Fena futbolcu değil. Fakat yorum yapmak için bir sezonun ikinci yarısını ve derbi maçları beklemek gerekir bence. birde avrupa maçlarını felan.. ama şuana kadar normal bir oyun sergiledi..
ShevAnil
11.Ağustos.2009, 08:37
3 Maçlık performansına göre yorum yapıyorum erken bir yorum olabilir fakat Christian topla yeteri kadar buluşmayan, boşa kaçıp pas almıyan bir oyuncu. Hele şu son denizli maçında ismini çok nadiren duydum desem yalan olmaz. Aldığında olumlu kullanıyor fakat bölgesine göre daha çok top alması gerekiyor.
SAİT71
11.Ağustos.2009, 09:03
Evet 3 maça göre normaldi eksikleri vardı ama aurelio nun tr ye ilk geldiği gibi biraz daha zaman lazım. En azından geçen seneki 2 yabancıdan daha iyi :D
nerazzuri
11.Ağustos.2009, 15:41
Aklıma gelmişken yazayım yeni transfer Christian'ı beğenen varmı ?
Bende beğeniyorum ve çok umutluyum.
3 Maçlık performansına göre yorum yapıyorum erken bir yorum olabilir fakat Christian topla yeteri kadar buluşmayan, boşa kaçıp pas almıyan bir oyuncu. Hele şu son denizli maçında ismini çok nadiren duydum desem yalan olmaz. Aldığında olumlu kullanıyor fakat bölgesine göre daha çok top alması gerekiyor.
Cristian bu arada cHristian değil :)
Sana katılıyorum topla çok fazla buluşmuyor fakat, aldığı topu Emre'ye kazandırıyor ve görevide bu zaten. Bunuda çok iyi yapıyor.
Ayrıca bunu ara sıra yapıyor ama rast geleniniz vardır, ön liberodan topu alıp muhteşem bir şekilde takımı atağa kaldırıyor.Bu özelliğinden çok umutluyum ben dahada geliştirmesini bekliyorum açıkcası.
3-4 maçlık görünüme göre tam bir görev adamı, gittikçe kendini geliştirebilirse çok iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum.
HooijDonk07
11.Ağustos.2009, 15:43
Lugano geri döncek haberleri çoğaldı hadi bakalım Gygera'nın yerine tercih ederim Luganoyu
goosfraba
11.Ağustos.2009, 15:47
:)
Lugano Lazio'ya gidecek.
Universal
11.Ağustos.2009, 15:47
Buluşmasına gerek yok, defansda durması için alındı, rakip takım geldiğinde pres yapıp topu alması yeterli. Topu aldıktan sonra iyi bir şekilde arkadaşlarına gönderdiği sürece sorun olmaz.
Universal
12.Ağustos.2009, 01:01
Murat Bardakçı açıklama yaptı, Fenerbahçe dünyayı sarsacak iki transfer yapıyor. Yakında açıklanacak dedi. Bunlardan birisi stopermiş.
nerazzuri
12.Ağustos.2009, 01:13
Murat Bardakçı açıklama yaptı, Fenerbahçe dünyayı sarsacak iki transfer yapıyor. Yakında açıklanacak dedi. Bunlardan birisi stopermiş.
Güvenebileceğimiz birisimidir Murat Bardakçı?
anilton
12.Ağustos.2009, 01:13
Murat Bardakçı'nın futbolla alakası ne?
tarikko
12.Ağustos.2009, 01:14
Bende pek anlayamadim futbol ile ilgisini..
Universal
12.Ağustos.2009, 01:18
Murat Bardakçı tarihçi, söz bi anda futboldan açıldı oda yönetimden duyumunu açıkladı.
KanaKe
12.Ağustos.2009, 01:22
yakinda ne zaman yakinda ? eylül ayinin basinda transfer sezonu kapaniyor
anilton
12.Ağustos.2009, 01:25
Bilica,Cristian,Deivid,Santos,Alex,Guiza,R.Carlos + Edu
Şuanda kontenjan dolu.Edu'nun gideceği ihtimali düşünülürse ancak bir yabancı alınır.Buda stopere olur...
Murat Bardakçı-2 dünya yıldızı falan filan bilmem ama bende hali hazırda bir Cordoba duyumu var...:)
Universal
12.Ağustos.2009, 01:33
Bilica,Cristian,Deivid,Santos,Alex,Guiza,R.Carlos + Edu
Şuanda kontenjan dolu.Edu'nun gideceği ihtimali düşünülürse ancak bir yabancı alınır.Buda stopere olur...
Murat Bardakçı-2 dünya yıldızı falan filan bilmem ama bende hali hazırda bir Cordoba duyumu var...:)
Bilmiyorum, Tuncay'ın kiralanması gündemde, belki bu oyuncuda transfer olabilir. Tabii bu ne kadar dünyayı sarsacak bir transfer tartışılır. :)
KaF KeF
12.Ağustos.2009, 01:34
kandırmayın Fenerbahçelileri..Dünya Yıldızı falan gelmez..:D
Memedov
12.Ağustos.2009, 01:44
kandırmayın Fenerbahçelileri..Dünya Yıldızı falan gelmez..:D
Ya tutarsa . :icon_surprised:
Sheriff
12.Ağustos.2009, 02:30
Edu giderse Nesta'yı bekliyoruz ozaman.
scar face
12.Ağustos.2009, 04:34
Murat Bardakçı önce Almanya'dan bizden kaçırılan tarihi eserleri getirsin...
SAİT71
12.Ağustos.2009, 04:37
Peki kimi gönderip 2 yıldızı alacağız. Hadi aldık diyelim kimi yedeğe çekeceğiz. 1 kontenjanımız var 2 yıldız gelirse 1 yabancı oynayamaz. Muhtemelen Deivid olur ama Deivid ilede sözleşme yapıldı. Bence biraz atmasyon gibi duruyor :(
SAİT71
12.Ağustos.2009, 10:50
http://image.tumspor.com/photos/916714477.jpg
Fenerbahçe Fanatik Gazetesi'ni yalanladı
Fanatik Gazetesi'nde Yalçın Türk imzasıyla yayınlanan Fener'de müthiş operasyon isimli haber gerçeği yansıtmamaktadır..
İşte Fenerbahçe'nin resmi internet sitesindeki haber Bu habere itibar etmeyiniz
11 Ağustos 2009 Salı
Kulüpten Haberler kategorisindeki haberleri görüntüle
Tüm haber kategorilerini görüntüle
11 Ağustos 2009 tarihli Fanatik Gazetesi'nde Yalçın Türk imzasıyla yayınlanan "Fener'de müthiş operasyon" isimli haber gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün haberde adı geçen futbolcularla herhangi bir teması söz konusu değildir. Bu isimlere ilişkin iddialar tarafımızdan defalarca yalanlandığı halde, ısrarla aynı yönde haberler yapılmasını anlamakta güçlük çekmekteyiz.
Haberde imzası bulunan gazeteci, sürekli olarak asılsız transfer dedikodularını gündeme getirmekte ve taraftarımızı gereksiz bir beklentiye sokmaktadır.
Taraftarımızı bir kez daha, bu tip haberlere itibar etmemeye davet ediyoruz.
Saygılarımızla,
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Tuncay ve Sheva haberleri yalanlanmış. zaten fanatikten doğru bir haber ancak bizim takımların cl'de gruptan çıkması kadar çıkar
KaPaLı
12.Ağustos.2009, 12:00
TUncay Aston Villa'ya gitmedimi dün :)
goosfraba
12.Ağustos.2009, 12:28
Murat Bardakçı yalanlanmamış, garip.
Gangstaa
12.Ağustos.2009, 17:53
Semih Şentürk'e resmi teklif !
http://www.yazete.com/pics/news/110820091836555061835_2.jpgFenerbahçe'de Semih'e Katar Ligi'nden ciddi teklif geldi.
Fenerbahçe'de forma şansını bir türlü yakalayamayan ve gerek milli takımda gerekse Fenerbahçe'de oynadığı dönemlerde herkesi kendine hayran bırakan Semih için Al-Sadd takımı resmen talip oldu.
Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışmalar yapan Semih yönetime gelen resmi teklif için önemli açıklamalarda bulundu.
Semih, "Fenerbahçe'de çok mutluyum. Sadece Katar'dan değil avrupanın bir çok takımından resmi teklif aldım ama burada kalmayı çok istiyorum. Gelen teklif çok ciddi olabilir ama ben burada formayı giyip herkese özlenen Semih'i göstermek istiyorum" şeklinde konuştu.
Al-Sadd takımı Semih için Fenerbahçe kulübüne 5 milyon euro bonservis bedeli önerirken futbolcu için ise yıllık 3 milyon euro parayı ile birlikte 4 yıllık sözleşme teklifinde bulundu.(www.1907haber)
KanaKe
12.Ağustos.2009, 19:27
Bence satilabilir Sercan Yildirim'i alsinlar :)
TR.CaPTaiN
12.Ağustos.2009, 19:59
Ne Semih Katar'a gider ne de Fenerbahçe Semih'i bırakır. Kaldı ki 1907haber, zamanında Fenerbahçe'ye Totti'yi getirmiş bir sitedir.
scar face
12.Ağustos.2009, 20:50
Kaptan Semih'i satan bizi satar....Bu kadar basit...
KaF KeF
12.Ağustos.2009, 20:54
Espanyol Selçuk'u istiyormuş..Hadi inşAllah..:D
KaPaLı
12.Ağustos.2009, 20:56
Rize maçını yayınlayacak kanal varmı ?
Addolorato
12.Ağustos.2009, 20:57
Star veriyo İsmail abi.
KaF KeF
12.Ağustos.2009, 20:57
Star Tv Diye biliyorum ama..
tarikko
12.Ağustos.2009, 21:04
Evet Star vericek maci..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İspanya Birinci Ligi (La Liga) takımlarından Espanyol Barcelona'nın, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Selçuk Şahin ile ilgilendiği bildirildi.
Fenerbahçe ile iki ay önce dört yıllık sözleşme imzalayan sarı lacivetli oyuncunun menajeri Ersin Akan, görüşme sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Espanyol Barcelona kulübü idarecileriyle Düsseldorf'ta görüştüğünü belirterek, ''Espanyollu idareciler Selçuk'u geçen yıldan bu yana izlediklerini belirttiler. Luis Aragones'e futbolcuyu soruyorlar ve Argones kendilerine 'Sakın kaçırmayın hemen alın. Avrupa'da Türkiye'den daha başarılı olur' dediğini ifade ettiler.
Selçuk ile Fenerbahçe yeni sözleşme imzaladı. Bundan sonra Espanyol'un, Fenerbahçe ile masaya oturması gerekiyor. Buna biz karar veremeyiz. Önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'ye resmi teklifte bulunacaklar'' dedi.
Espanyol kulübünün bir ön liberoya ihtiyacı olduğu ve bu boşluğu Selçuk ile doldurmayı planladığı kaydedildi.
Sporx
:n:
fenerbahce_1907
12.Ağustos.2009, 21:11
Boumsong da listede!
Fenerbahçe'nin yeni stoperinin kim olacağı merakla beklenirken, gündemdeki isimlere Lugano ve Grygera'dan sonra Lyon'da forma giyen Boumsong da eklendi. İtalya'nın ünlü spor gazetesi Tuttosport, Fenerbahçe'nin özellikle Juventus'ta oynayan Grygera'da ısrar ettiğini, ancak henüz Çek futbolcuyu ikna edemediğini ileri sürdü.
Tuttosport haberinde Fenerbahçe yönetiminin 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Juventus ile anlaştığını, Grygera'nın ise kendisine yapılan yıllık 2 milyon Euro'luk teklife henüz net bir yahıt vermediğini de yazdı.
Gazete Fenerbahçe'nin Grygera'yı ikna edememesi halinde Lyon'da forma giyen Boumsong'a yöneleceği ve Kamerun asıllı Fransız futbolcunun menajeriyle ön bir görüşme bile yapıldığını da iddia etti.
Çizme basınında bu haberler yayınlanırken, Fenerbahçe'ye yakın kaynaklar ise Lugano ile görüşmelerin sürdüğünü, Uruguaylı futbolcunun Fenerbahçe'nin teklif ettiği 2.5 milyon Euro'luk yıllık ücreti kabul ettiğini ve tarafların anlaşma zeminine çok yakın olunduğunu ifade etti.
Bu arada sakatlıkları nedeniyle Rize'ye götürülmeyen Roberto Carlos ve Emre Belözoğlu'nun durumlarının iyiye gittiği belirtildi. İki futbolcu da Teknik Direktör Christoph Daum'a; görev vermesi halinde Sivasspor maçında oynayabileceklerini söyledikleri öğrenildi. Alman Hoca'nın takımla birlikte çalışmalara başlayan Özer Hurmacı'yı da Sivasspor maçının kadrosuna almayı düşündüğü bildirildi.
ligtv.com.tr
KaF KeF
12.Ağustos.2009, 21:12
antu'dan alıyorlar bunlarda haberleri.:n:
Suicider
12.Ağustos.2009, 21:15
beyler fenerin maçı saat kaçta inş milli maçla çakışmıyordur ikisinide izleriz
tarikko
12.Ağustos.2009, 21:18
beyler fenerin maçı saat kaçta inş milli maçla çakışmıyordur ikisinide izleriz
19:30`da..
Suicider
12.Ağustos.2009, 21:20
19:30`da..
sağol arkadaşım
KanaKe
12.Ağustos.2009, 21:37
.Luis Aragones'e futbolcuyu soruyorlar ve Argones kendilerine 'Sakın kaçırmayın hemen alın. Avrupa'da Türkiye'den daha başarılı olur' dediğini ifade ettiler.
:n:
aragones harbiden bu lafi dediyse gözümde bitti :) aragonesin laflarini görende bizim selcugu gerrard felan sanacak :)
vuque
12.Ağustos.2009, 21:56
Desenize Selçuk'tan da Kurtuluyoruz :D:D:D:D
KaPaLı
12.Ağustos.2009, 22:18
Rize'nin yeni stadının açılış maçı olacak Coşkun.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=77016&page=10
GodfatheR
12.Ağustos.2009, 22:33
Selçuk gibi Türk ön liberoyu şuanda zor buluruz.İnş. doğru haber değildir.
Estranged
12.Ağustos.2009, 22:52
Selçuk gibi Türk ön liberoyu şuanda zor buluruz.İnş. doğru haber değildir.
:D:D
düşünceler kişiden kişiye değişir de bu kadar değişeceğine inanmıyordum.
GodfatheR
12.Ağustos.2009, 23:05
:D:D
düşünceler kişiden kişiye değişir de bu kadar değişeceğine inanmıyordum.
Gülünücek bişey yok.Ben demiyorum ki Türkiye'nin en iyi ön liberosu ama şu anda daha iyisini bulamayız.Bak buraya yazıyorum Selçuk en kısa zamanda Cristian'dan formayı da kapıcak.Kaç tane ön libero aldık yine Selçuk oynadı yine Selçuk oynadı :) İ.Üzülmez gibi o bölgeye ne kadar adam alırsan al yine de o oynuyoor yine o oynuyor :)
sananes
12.Ağustos.2009, 23:27
selcuk satılır insallah hatta bedavaya bile gitse itiraz etmem bunu istememin tek sebebi o bölgede cristiandan sonra denizin oynamasını istiyorum ben geçen sene ne zaman deniz oynasa daha başarılı oldu orta sahamız ama hocalar tarafından genelde selçuk tercih ediliyo nedenini de çok merak ediyorum aslında
tarikko
13.Ağustos.2009, 14:00
Bologna'da forma giyen ön libero Gaby Mudingayi, Fenerbahçe'nin gündeminde. Kongo asıllı Belçikalı oyuncunun menajeri, sarı-lacivertlilerin ilgisini doğruladı.
Fenerbahçe bir orta saha oyuncusu daha almaya hazırlanıyor. Daha önce birkaç kez Belçika Milli Takımı'na da çağrılan 27 yaşındaki savunma ağırlıklı orta saha oyuncusu Gaby Mudingayi, Kanarya'nın gündemine girdi.
2008-2009 sezonundan bu yana İtalya'nın Bologna takımında forma giyen Mudingayi'nin menajeri Massimo Lattuca, TuttoNapoli.net'e yaptığı açıklamada, "Napoli oyuncunuzla ilgileniyor mu?" sorusunu, "Bu haberler doğru değil. Napoli'den kimseyle görüşmedim. Şu âna kadar tek teklif Türk takımı Fenerbahçe'den geldi" şeklinde yanıtladı.
Palermo'nun da gündeminde olduğu ifade edilen Mudingayi'ye 6 milyon avro bonservis bedeli biçiliyor. Mudingayi 2005-2008 yılları arasında Lazio, 2004-2005 sezonunda Torino, 2000-2003 yılları arasındaysa Gent takımında forma giymişti.
Goal
KaPaLı
13.Ağustos.2009, 14:07
Mudingayi çok önceden yazılmıştı. Eski haber büyük ihtimalle. Bu kadar ortasaha varken Mudingayi alınmaz. Stoper alacağımız çok açık.
tarikko
13.Ağustos.2009, 14:15
Mudingayi çok önceden yazılmıştı. Eski haber büyük ihtimalle. Bu kadar ortasaha varken Mudingayi alınmaz. Stoper alacağımız çok açık.
Belki Lugano kalir almayiz stoper abi :p
yaman76hakanFB
13.Ağustos.2009, 15:34
Bu kadar naz ve cilveden sonra Lugano'nun kalmasını istemiyorum..İyi bir stoper alınması durumunda yine altı+iki problemi yaşanacak..Bu durumda ise en mantıklı çözüm Carlos'u kenara göndermek..Transfer olsun diye oyuncu almasınlar..
GodfatheR
13.Ağustos.2009, 16:04
Lugano kalır ve Lugano-Önder ikilisi oynar.Bilica-deivid'de kenarda kalırlar.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sonuna inşAllah yazmayı unutmuşum :) pardon :)
TR.CaPTaiN
13.Ağustos.2009, 17:50
Fenerbahçe'de ibre yeniden Lugano
Edu'nun en az iki buçuk ay daha sahalara dönemeyeceğinin belli olmasının ardından Lugano ile yeniden görüşmelere başlayan Fenerbahçe yönetimi, Uruguaylı oyuncudan gelecek yanıtı bekliyor.
Edu’nun en az iki buçuk ay daha sahalara dönemeyeceğinin belli olmasının ardından,, lugano ile yeniden görüşmelere başlayan yönetim, Uruguaylı oyuncuyla anlaşma noktasına geldi.
Fenerbahçe'de ibre yeniden Lugano'ya döndü. Lugano için menajeri ile 3. kez pazarlık masasına oturan yöneticilerin, transfere nokta koymak üzere olduğu bildirdi.
Uruguaylı futbolcuya, istediği fiyatın yarısını öneren sarı-lacivertliler olumlu yanıt aldı.
Fenerbahçe yönetimi, kariyerini İtalya’da sürdürmek amacıyla sözleşme uzatmaya yanaşmayan Lugano'ya taviz vermek istemiyor.
Sportif direktör Aykut Kocaman'ın, Çaykur Rizespor'la yapılan maç için takımla birlikte Rize'ye gitme-mesi de akıllarda soru işaret bıraktı.
Kocaman'ın, Cezayir-Uruguay maçını izledikten sonra, Diego Lugano ile bir görüşme yapacağı ileri sürüldü.
Fenerbahçe Kulübü ise Kocaman'ın, Dani Güiza'yı getirmek için Makedonya-İspanya maçına gittiğini açıkladı.
Ntvspor
tarikko
13.Ağustos.2009, 20:49
13 Ağustos 2009 tarihli Pas Fotomaç Gazetesi'nde "Carlos gitmek istediğini yönetime bildirdi" üst başlığıyla yer alan "Ayrılık sinyali" haberi ve aynı tarihli Sabah Gazetesi'ndeki "Tuncay gelirse Carlos gidecek" haberleri gerçek dışıdır.
Roberto Carlos, Profesyonel Futbol Takımımızın sözleşmeli oyuncusudur. Haberlerde iddia edildiği şekilde, ülkesine dönmek istemesi ve bu konuyu eşiyle konuşması gibi bir durum söz konusu değildir.
Taraftarımız bu tip haberlere itibar etmemelidir. Kaynak gösterilmeden, futbolcunun kendisiyle görüşülmeden yapılan bu haberleri kınıyoruz.
Saygılarımızla
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Fenerbahce.org
TR.CaPTaiN
13.Ağustos.2009, 21:47
Fenerbahçe, stoper arayışına son noktayı koymak için çalışmalarını sıklaştırırken; Lugano ile ilgili olarak yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Sarı lacivertlilerin "Bizim önerimizi kabul edersen gel" diye haber gönderdiği Lugano'nun İtalya'nın Fiorentina takımıyla anlaşmak üzere olduğu ileri sürüldü.
Urguay'da yayınlanan Pasion gazetesindeki haberde Lugano'nun pazar günü Floransa'ya giderek sağlık kontrolünden geçeceği, daha sonra da sözleşme imzalayacağı belirtildi.
Fenerbahçe'nin ise Çek futbolcu Grygera için kulübü Juventus ile anlaştığı bildirildi. Sarı Lacivertlilerin Grygera'ya da teklif yaptıkları ve yanıt bekledikleri ifade edildi.
Fenerbahçe'nin Tuncay Şanlı için de nabız yokladığı ve Middlesbrough'tan milli futbolcuyu kiralamayı planladığı iddia edildi. Tuncay Şanlı'nın da teklife sıcak baktığı ileri sürüldü.
Fenerbahçe, Sivasspor maçının hazırlıklarını da sürdürürken, sakat oldukları belirtilen Emre ve Alex'in hafta sonunda oynayabilecekleri açıklandı.
Diğer sakat futbolculardan Semih'in yarından itibaren takım ile çalışmalara başlayacağı, Roberto Carlos'un ise durumun iyiye gittiği ögrenildi.
Teknik Direktör Christoph daum'un Çaykur Rizespor maçındaki futboluyla öne çıkan Mehmet Topuz'a da ilk onbirde yer aradığı belirtildi. Daum'un Kazım ile Mehmet arasındaki kararını maç sabahı vereceği bildirildi.
Ligtv
ForsakeN
13.Ağustos.2009, 21:54
Tuncay Avrupa'da bir kulübe gider.Türkiye'ye döneceğini sanmıyorum.Hedefinden bu kadar çabuk vazgeçmez.
Varonil
14.Ağustos.2009, 01:45
Lugano'nun şu anda tek avantajı takımı ve ülkeyi tanıyor olması.Uyum sorunu yaşamayacak olması.Ama Fiorentina'ya imzalayacak galiba.. :)
Grygera gelirse çok güzel olur..
TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2009, 03:21
Ntvspor'da Loran, Lugano'dan 1-2 güne kadar cevap bekleniyor. Diğer adaylar ise; Werder Bremenli Naldo ve Juventuslu Grygera demiş.
eGowiCh
14.Ağustos.2009, 03:58
Naldo gelirse harika olur.
tarikko
14.Ağustos.2009, 03:59
Evet Naldo cikti simdi de yeni aday olarak gelirse cok iyi is yapmis oluruz ama Lugano'yu beklemekte yarar var..
TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2009, 04:46
Fenerbahçe Luisao'nun peşinde
http://img21.imageshack.us/img21/3503/77900430.jpg (http://img21.imageshack.us/i/77900430.jpg/)
Sarı lacivertli ekibin, Brezilyalı stoperle yakından ilgilendiği iddia edildi.
Bu yaz Benfica'dan ayrılması beklenen Luisao'yla, uzun süredir Fiorentina ilgileniyordu.
Jornel de Noticias'ın iddiasına göre ise, Floransa ekibinin Benfica'yla anlaşamamasının üzerine, şimdi de Fenerbahçe, başarılı savunma oyuncusunun peşine düştü.
Transfer şart
Fenerbahçe'nin, Edu'nun sakatlığı nedeniyle, sözleşmesinin fesh edilmesi ve Lugano'dan gelen olumsuz haber nedeniyle, savunmasına takviye yapmasına kesin gözüyle bakılıyordu.
Kendisine 10 milyon avro bonservis bedeli biçilen futbolcu, şu ana kadar kulübüyle de yeni sözleşme imzalamaya yanaşmadı.
Kafası karışık
GLOBOSPORTE'ye konuşan Brezilyalı futbolcu, "Henüz durumumda bir netlik yok. Bende kararımı vermiş değilim. Ancak, Benfica yönetimiyle aram çok iyi" diye konuştu.
Luisao, Benfica'nın önemli parçalarından bir tanesi olsa da, iyi bir teklif karşısında Portekiz ekibinin, bu futbolcuyu satmaya yanaşacağı tahmin ediliyor.
Goal.com
scar face
14.Ağustos.2009, 06:55
Boumsong,Naldo,Lugano,Luisao sec birini hangisini secersen sec harika stoperler :)
KaF KeF
14.Ağustos.2009, 15:38
Boumsong gelmez umarım..:D
http://www.dailymotion.com/video/x78ubw_jean-alain-boumsong-le-comedien_fun
GodfatheR
14.Ağustos.2009, 15:44
Radyospor programcısı Barış Ertül, Lugano artık imzayı attı.Bizim aldığımız duyumlar 2 yıllık bir sözleşme imzalandığı yönünde dedi. Hadi bakalım inşAllah :)
anilton
14.Ağustos.2009, 15:50
Lyon'a transfer olmadan önce Beşiktaş ciddi şekilde ilgileniyordu Boumsong ile.Yine forumlarda hep bu video üzerine soğuk bakıldı...
Yapmayın etmeyin...
Adam Auxerre,Rangers,Newcastle,Juventus,Lyon gibi takımlarda oynamış."Oynamış" yani,yedek falan değil...
Fransa milli takım formasını 30'a yakın giymiş ve hala giymeye devam ediyor...
Nasıl bir oyuncunun videolardan iki-üç golünü izleyipte oyuncu mu beğenilir diyorsak bir başka oyuncununda videodan üç-beş hatasını baz alarak beğenmemezlik yapmamalıyız...
Cannavaro'nun,Terry'nin,Puyol'un da böyle hataları vardır bir sürü.Onlarıda video yapıp koysalar kötü mü diyeceğiz...
Benim anlamadığım hep iyi takımlarda oynamış Fransa milli takım forması giymiş bir adamı hiç izlemedilerde mi bu videoya göre konuşuyorlar...
KaF KeF
14.Ağustos.2009, 17:48
şaka yaptım zaten,sakin..
anilton
14.Ağustos.2009, 18:03
şaka yaptım zaten,sakin..
Sakinim ben...;)
Sana demiyorum zaten,bu videoyu yapanlara ve bu videoyu baz alarak oyuncuyu kötüleyenelere diyorum...
Lionel Andres Messi
14.Ağustos.2009, 18:47
lugano boumsongtan daha kaliteli bir isim bilica ile fazla bir farkı yok boumsongun fenerbahçe avrupada başarı istiyorsa defansını çok sağlam bir isimle güçlendirmeli.lugano geri gelirse daha iyi bir transfer olur.
sananes
14.Ağustos.2009, 19:28
lugano olmazsa boumsong yada orta düzey bi stoper bilicadan iyidir adam ya arkaya kaçırıyo ya faul yapıyo.stoper transferini bi an önce bitirmeliyiz artık
TR.CaPTaiN
14.Ağustos.2009, 20:14
Lugano için son 24 saat
Fenerbahçe'de Lugano transferi, 24 saat içinde çözüme kavuşuyor. İki gün önce anlaşmaya varılan Uruguaylı stoper için Lazio'nun yaptığı teklif sonrası sarı-lacivertliler beklemeye geçti.
Fenerbahçe yönetimi, stoper sorununu çözmek için saatleri saymaya başladı.
Diego Lugano ile son olarak iki gün önce görüşen ve kendisinden olumlu cevap alan sarı-lacivertli yönetimin, Lugano'ya Lazio'nun da ciddi bir teklif ile gitmesinin ardından beklemeye geçti.
Lugano ve menajerinin 24 saat içinde Fenerbahçe Kulübü’ne son kararını bildirmesi bekleniyor. Fenerbahçe ve Lazio'nun Lugano'ya yaptığı teklifler arasında fiyat konusunda sarı-lacivertlilerin ciddi sekilde avantajlı olduğu öğrenilirken, Lazio cephesinin avantajı ise Uruguaylı yıldıza bulunduğu ülkede yoğun ilgi ile yaklaşması olarak gösteriliyor.
İki gün önce bitti gözüyle bakılan transferin sıkıntıya girmesinin ardından, Fenerbahçe yönetimi Almanya ve İtalya liginden 3 stoper ile de temasa geçip anlaşma noktasına geldiği bildirildi.
Ntvspor
SAİT71
14.Ağustos.2009, 20:47
Ya Aziz başkan adama biraz daha fazla ver be yeni stoper alsak hem bonservisi olacak hemde lugano gibi kaliteli olursa o da isteyecek 2.5- 3 milyon euro. Bu oyuncuya ver biraz daha fazla tut takımda. Adam Uruguay ın kaptanı. Hemde 2-3 yıldır bizde. Takımı tanıyor. Yazık olacak bedava kaptırırsak..
eGowiCh
14.Ağustos.2009, 20:47
Bu saatten sonra Lugano ile anlaşılmaz. Kaç defa denildi defter kapandı diye, ben başka bir isim alınacağını düşünüyorum. Lugano da gelmesin zaten, ağustos yarılanmış, sezon başlamış, bir tane antrenman yapmayan Lugano'yu istemem. Çok geç kalındı, imzalasa baştan imzalardı.
Boumsong, Naldo, Luisao, Grygera alternatifleri bence çok iyi, doğru isimler üzerinde duruluyor. En kısa zamanda birine imza attırılırsa iyi olur. UEFA'ya liste verilecekmiş 5-6 gün sonra, herhalde o zamana kadar biter transfer.
Tuncay dedikoduları var yine, eğer bir takımla anlaşamazsa kiralık olarak Fenerbahçe'ye döneceği söyleniyor.
SAİT71
14.Ağustos.2009, 20:49
Luisao yu estonya maçında izledim. Süper oynamadı ama güzel müdahaleler yaptı. O olursa çok süper olur. Hemde Brezilya kariyeri olan birisi. Yaşıda iyi. 27. Ayrıca Dos Santos ve Elanoda süper oynadılar o maçta.
tarikko
14.Ağustos.2009, 21:32
İtalyan spor gazetesi Corriere dello Sport, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Uruguaylı Diego Lugano'nun, SS Lazio ile anlaştığını, tek eksiğin imza olduğunu iddia etti.
Gazetenin haberinde, İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından SS Lazio'nun, Fenerbahçe'nin eski savunma oyuncusu Lugano ile her konuda anlaştığı, tek eksiğin imza olduğu belirtilirken, Uruguaylı futbolcunun da SS Lazio'da oynamak istediği kaydedildi.
SS Lazio Başkanı Claudio Lotito'nun, Lugano'nun menajeri Fernando Muslera ile görüşüp anlaştığı, Lugano'nun Roma'da beklenildiği belirtilen haberde, Uruguaylı futbolcunun Cumartesi günü Roma'ya gelerek, imza atacağı öne sürüldü.
Sporx
muzoadux
15.Ağustos.2009, 03:10
Başkan lugano yu geri getirsin ilk işim kombine almak olur
TR.CaPTaiN
15.Ağustos.2009, 04:07
Ntvspor'da Loran'ın söyledikleri:
- 2 önemli yöneticiyle görüştüm. Lugano konusu bu gece sonuçlanabilirmiş. Fenerbahçe'nin şansı %50. Biz de bu sabah 4-5'e kadar çalışmaya devam edeceğiz.
- Listedeki diğer isimler; Naldo ve Grygera.
- Bugün Portekiz basını Fenerbahçe'nin ciddi şekilde Luisao ile ilgilendiğini yazdı. Hatta bu transfer için Alex devreye girmiş. Luisao da geleceğinin belli olmadığını açıklamış.
SAİT71
15.Ağustos.2009, 04:13
Fotospor'da da Luisao'nun milli maçta Dos Santos tan Fb hakkında bilgi aldığı ve geleceğini söylediği ama Benfica nın bonservis olarak 10 milyon euro istediği belirtilmiş. Eğerki Luisao olmazsa Grygera ve Boumsong'a yönelineceği yazıyor. Luisao zaten günlerdir var inşallah olur.
tarikko
15.Ağustos.2009, 04:28
Gel de uyu simdi :) Umitlendim Loran'in aciklamalarindan sonra :) Bakalim sabaha karsi 4-5 gibi Lugano kararini bildirecekmis.Ntvspora'da tebrikler sabaha kadar calisacaklarmis :) Insallah olumlu sonuclanir Lugano konusu..
eGowiCh
15.Ağustos.2009, 05:17
Naldo ve Luisao'yu Lugano'ya tercih ederim.
Sheriff
15.Ağustos.2009, 05:27
Herşey bir yanada bu senenin en iyi transferi Güiza gibi görünüyor.
Lugano kalsın isterim, kalmayacaksa Naldo'ya razıyım, Luisao'yu istemem.
scar face
15.Ağustos.2009, 22:58
Lugano'dan herhangi bir haber yok mu sabaha kadar bekledim ama bi sey cıkmadı...
Sekopej
15.Ağustos.2009, 23:02
Daha ne haberi bekliyorsunuz, ben Aziz Yıldırım yerinde olsam kulüpten içeriye sokmam. Gez, dolaş, takım bulama sonra dönmek iste. Oyuncak mı bu kulüp? O kadar bağlıydı formaya, seviyordu ise, önce Galatasaray maçında ihanet etmeyecekti takıma sonra da aylarca beklemeyecekti, sezon bitmeden imzalayacaktı sözleşmeyi.
Geri geleceğini sanmam, Fenerbahçe'nin teklif ettiğinden daha az bir rakama bir takıma gidecektir. Sanırım bu da bir İtalyan takımı olacak. Fenerbahçe için yazılması sadece basına iş çıksın diye, Lugano'nun aklında da yoktur artık Fenerbahçe bence.
scar face
15.Ağustos.2009, 23:05
Söylediklerine katılıyorum Serkan ama bi olayın bir sonuca bağlanması gerekiyor...
Sekopej
15.Ağustos.2009, 23:08
İşte basının haber sıkıntısından bence Fenerbahçe ile yazıldı. Lugano'nun tamamen Fenerbahçe'yi kafasında bitirdiğini düşünüyorum.
TR.CaPTaiN
16.Ağustos.2009, 03:30
Uruguay maçından sonra Lugano'nun yeni takımının açıklanacağı açıklanmıştı. Fakat hala açıklanmadığına göre demektir ki; ortada kesinleşen bir durum yok. Gerçi zaten kesinleşmiş bir durum olsa, kime gittiyse o takım açıklardı. Yani az veya çok bilemiyoruz ama, son gelişmelerden sonra hala Lugano'nun dönme ihtimali var gibi geliyor bana.
scar face
16.Ağustos.2009, 03:34
Kişisel web sitesinde de herhangi bir haber yok...
muzoadux
16.Ağustos.2009, 04:20
Böyle giderse Fm 2010 da boşta kalacak ve tüm dünyada herkesin ilk transferi olacak :)
Bekq
16.Ağustos.2009, 04:41
Böyle giderse Fm 2010 da boşta kalacak ve tüm dünyada herkesin ilk transferi olacak :)
Cm'nin demosunda boşta zaten.:p
erdemzorer10
16.Ağustos.2009, 04:58
bi poulsen bi lugano neredeyse tüm transfer sezonuna mal oldu..
artık bir adım atılması gerekiyor..Hakan Bilal gittiğinden beri Fb de transfer işleri pek doğru yürümüyor..
GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 05:07
Lugano'nun başka klubede imza atmaması ilginç,yarın netleşir artık pazar günü açıklıycam demişti.
Bizimde bi an evvel stoper transferini yapmamız gerekiyor artık iyi bi stoperle güçlendirilirse defans carlos semih te dönsün takım müthiş ivme kazanır..
Ama geç kalınıyor..
TR.CaPTaiN
16.Ağustos.2009, 15:09
Lugano resmi sitesinde Fenerbahçe ile 4 yıllık anlaştığını söylemiş.
http://img219.imageshack.us/img219/4089/luganop.jpg (http://img219.imageshack.us/i/luganop.jpg/)
GodfatheR
16.Ağustos.2009, 15:18
Ohh rahatladım valla :) Hayırlı olsun bakalım :)
anilton
16.Ağustos.2009, 15:22
NTVSPOR Son dakika...
Lugano ile anlaşılmış..
KaPaLı
16.Ağustos.2009, 15:27
2. Umutovic vakası sandım ama resmi sitede gördüm rahatladım. Ohh bee Lugano kaldı.
fm_monster
16.Ağustos.2009, 15:39
bu sene ki en iyi transfer lugano!
oh
DenizlispoR
16.Ağustos.2009, 15:40
Lugano kaldı derbide kesin kavga var :zuhaha.
TR.CaPTaiN
16.Ağustos.2009, 15:41
FB TV de alt yazı olarak verdi. Bugün 15.30'da Tota İstanbul'da.
C h A o S
16.Ağustos.2009, 15:44
Acaba kim kesilcek takımdan merak ettim.
Since-1907
16.Ağustos.2009, 15:48
Tek sorunumuz kimin kesileceği olsun . Kadromuzun geniş olduğunun göstergesidir. #2 Alfredo Lugano Moreno..
anilton
16.Ağustos.2009, 15:50
Adam kafadan 3 ay tatil yaptı.İstediğini bulamayınca geri geldi...
Aziz Yıldırım'ı bu konularda çok takdir ederdim.Daum'da Lugano konusu kapanmıştı diye açıklama yapmıştı...
Edu ne olacak şimdi?
Hayırlı olsun...
fm_monster
16.Ağustos.2009, 15:52
Aziz Yıldırım'ı bu konularda çok takdir ederdim.Daum'da Lugano konusu kapanmıştı diye açıklama yapmıştı...
Edu ne olacak şimdi?
Hayırlı olsun...
sozlesmesi fesh edilcek 1yıllık alacagı odenip
Cengo
16.Ağustos.2009, 15:53
Edu ne olacak şimdi?
Hayırlı olsun...
Edu fesih olacaktı.
Sakatlığı çok uzun sürecek, sonrasında alışma süreci vs. bekleyemez Fenerbahçe.
anilton
16.Ağustos.2009, 15:54
Edu fesh mi edilecek sözleşmesi mi dondurulacak?
KaPaLı
16.Ağustos.2009, 15:54
Ayrıca EDU sakatlanmadan önce Avrupaya gideceğini söylüyodu bizi küçümseyip. Büyük lokma ye büyük konuşma diye söz vardır aynısı Edu için geçerli sanırım. Zamanında Yunanistan'da oynarkende aynı şeyleri yaşamıştı. Şimdide aynısı olacak.
fm_monster
16.Ağustos.2009, 15:55
Edu fesh mi edilecek sözleşmesi mi dondurulacak?
1yıllık oldugu için fesih edilcek
TR.CaPTaiN
16.Ağustos.2009, 15:59
Lugano'nun Uruguay Milli Takımının tesislerinde tek başına çalıştığı haberleri çıkmıştı daha önceden. Zaten hazır olmasa Uruguay Milli Takımının 2-3 gün önceki maçında oynamazdı.
Lugano'nun menajeri sıradan bir menajer olsa ya Fenerbahçe ile ya da Avrupa'da başka bir takımla çok önceden sözleşme imzalardı. Ama menajeri Figer gibi bir isim olunca transferi de maddi nedenlerden dolayı zorlaşıyor.
Muhtemelen Edu'ya 1 yıllık ücretinin yarısı veya tamamı verilerek sözleşmesi feshedilecek.
Defans sorunu böylece çözülmüş oldu. 1 tane de yedek forvet alınırsa ve Cristian da defansif yönden daha iyi olursa kusursuz bir kadro olacak.
Tekrardan hoşgeldin Tota.
http://img38.imageshack.us/img38/5075/94094669.jpg (http://img38.imageshack.us/i/94094669.jpg/)
http://img43.imageshack.us/img43/9884/56276538.jpg (http://img43.imageshack.us/i/56276538.jpg/)
http://img134.imageshack.us/img134/9303/38318792.jpg (http://img134.imageshack.us/i/38318792.jpg/)
Fernando Gago
16.Ağustos.2009, 16:00
Ben de çok sevindim Lugano'nun kalmasına :) . . .
Universal
16.Ağustos.2009, 16:03
Lugano takımda kaldı, hayırlı uğurlu olsun. Artık ya Carlos yada Bilica yedeğe gidecektir. Edu'ya da hizmetleri için teşekkürler.
Sekopej
16.Ağustos.2009, 16:08
Umarım taviz veren taraf Fenerbahçe olmamıştır, duruşu bozmadan, ilk teklif ettiği fiyat üzerinden anlaşma sağlanmıştır.
Takım bu sıcakta çalışırken o ülkesindeydi, umarım bu durum diğer oyuncular arasında sorun çıkarmaz.
Bu akşam direk 11'e alsın Daum onu, ne güzel oynadı kulüple, futbolunu da oynasın, vazgeçilmez oyuncu ya Lugano, vazgeçilmesin, oynasın.
Lugano'nun oyununa, forması için mücadele etmesine, savaşmasına lafım yok, olamaz da. Hatta takımda savaşan oyuncularınfazlalağı da iyi olur. Defansa takviye gerekliyken takımı ve ligi bilen birinin olması da avantaj ama madem anlaşacaktın bunu haziranda yapacaktın.
Fenerbahçe'nin teklif ettiği parayı avrupada kimsenini teklif etmeyeceğini devamlı söyledik, mecburen geri döndü. Şekil bakımından beğenmesem de, takım için çok önemli transfer. Milli takımda oynadığına göre hiç hazırolmama durumu yok sanırım, 1-2 haftalık sıkı çalışmayla takıma girer.
Forvete 3. bir oyuncu da alınırsa alternatifli, şampiyonluğu yakalayabilecek bir kadro tamamlanmış olacak. Geçen seneden çok farklı bir takım izleyeceğimiz kesin, Daum'a güveniyorum.
erdemzorer10
16.Ağustos.2009, 16:12
Lugano transferinin detayları iyice netleştiğinde daha iyi yorum yapılabilecektir..
ama görünen haliyle Avrupa da kimse istediği teklifi yapmamıştır..o da yuvasına geri dönmüştür..2 aylık bir gecikmeyle..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hayırlı uğurlu olsun..
Neron_FB
16.Ağustos.2009, 16:24
çok mutlu oldum habere... guiza ve santos transferi ile birlikte en iyi transferlerden biri bu sene :)
GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 16:29
Ohh bee..
şu Bilica alınmayaydı bide..
Neyse artık çok mutlu oldum Lugano'ya çok uzun sürdü ama sonunda kaldı
öyle veya böyle takımda kalması çok güzel..
Selman Ozturk
16.Ağustos.2009, 16:34
Tilki-Kürkçü ilişkisi tecelli etti diyebiliriz bir bakıma. Boşu boşuna tatsızlık çıktı. Lugano'nun kendini affettirmesi için 2 misli çalışması gerekecek.Hem taraftara hem de futbolcu arkadaşlarına...
Transferin boyutuna gelecek olursak Lugano'nun kalmasına sevinenlerdenim.Zira medyada Luisao, Naldo isimleri geçiyordu. Hangi aklı selim ister yahu rakibine Naldo gibi bir panzerin gelmesini :)
Cengo
16.Ağustos.2009, 16:36
Tilki-Kürkçü ilişkisi tecelli etti diyebiliriz bir bakıma. Boşu boşuna tatsızlık çıktı. Lugano'nun kendini affettirmesi için 2 misli çalışması gerekecek.Hem taraftara hem de futbolcu arkadaşlarına...
Transferin boyutuna gelecek olursak Lugano'nun kalmasına sevinenlerdenim.Zira medyada Luisao, Naldo isimleri geçiyordu. Hangi aklı selim ister yahu rakibine Naldo gibi bir panzerin gelmesini :)
Selman Lugano da en az o kadar iyi bir oyuncu.
Hem de Bonservisten kurtuldu Fenerbahçe.
Lugano gayet kaliteli bir oyuncu, Luisao'ı da bilirim, Lugano'yu Luisao'a tercih ederim.Bilica yerine Naldo gelse neler olurdu acaba..
tarikko
16.Ağustos.2009, 16:39
Valla inanilmaz rahatladim daha yeni ogrendim ve muthis sevindim :)
Tekrar Hosgeldin ligin en iyi stoperi Tota..Seni tekrar gormek cok guzel :)
Alicanfmfan
16.Ağustos.2009, 16:39
bana kalırsa kulüpten içeri sokmazdım yok başka kulübe gidecegim yok bu kadar para istiyorum vsvs , acaba kaça imzaladı.
tarikko
16.Ağustos.2009, 16:41
Selman Abi zaten Lugano Naldo kadar kaliteli bir oyuncu.Luisao`dan da daha iyi bana gore.
Alicanfmfan
16.Ağustos.2009, 16:42
Luisao ve Naldo , Lugano'dan daha iyi topcuydu iki güne kadar şimdi Lugano hepsine 5 basar :D
TR.CaPTaiN
16.Ağustos.2009, 16:56
Ligler başlamışken Bremen'in Naldo'yu satması zordu. Zaten bıraksalar dahi 10-15 m € civarı bir bonservis bedeli belirlerdi. Aynı şekilde Luisao için de Fiorentina'nın 10 m €'luk teklifi reddedilmişti. Her ikisi de Türkiye'ye gelmeye ikna edilse dahi önemli bir maliyetleri olacaktı. Bunun yerine hem taraftarın büyük bölümünün sevgilisi olan, kulübü tanıyan, performansından memnun olunan Lugano'nun kalması daha hayırlı oldu.
Sekopej
16.Ağustos.2009, 16:57
Selman Lugano'nun kendini kabullendirmesi için 2 misli çalışması gerekir demişsin, buna katılmıyorum. Geçen senenin yarısı kadar bile oynasa, baksana kabullenmiş bile. Bir de rakip takım taraftarları laf söyledikçe, bu kabullenme/sahiplenme daha hızlı oluyor, Emre ve Tümer olaylarında olduğu gibi. Bu akşamki maçta stada geldiğinde, stad yıkılacaktır Lugano diye, buna eminim. 3 aydır bizimle oynadığını unutmuş herkes.
İnşallah Figer'in değil Fenerbahçe'nin dediği olmuştur yoksa daha vahim bir durum. Fenerbahçe'nin ilk teklif ettiği fiyattan anlaştılarsa çok da problem değil.
Selman Ozturk
16.Ağustos.2009, 17:03
-Cengiz ve Tarık-
Lugano elbetteki kalitesi tartışılamayacak stoperlerden biri. Ben de beğenirim savunma anlayışını. Ancak defalarca Naldo'yu çıplak gözle izledim. Naldo sadece toplu oyunda değil topsuz alanda da bir o kadar başarılı. İzlediğim maçlarda beğendiğim oyuncuları özellikle takip ederim.Naldo bir Brezilyalı stoperden beklenmeyecek kadar zeki bir oyuncu. Topsuz oyunda nerede duracağını nereye koşu yapacağını çok iyi biliyor.Rakip atakların %60'ı Naldo yüzünden ölü doğuyor. Naldo sayesinde yanındaki Mertesacker denen "tank" yıldız oldu. Açıkçası böyle bir oyuncunun ligimizde olmasını çok isterdim.Ama rakip takımlarda değil tabi :n:
Luisao'yu da ekranlardan takip ettiğimiz kadarıyla biliyorum. Naldo'yu milli takıma sokmadığına göre elbetteki birşeyler vardır :)
Her ne ise konu Lugano ve hayırlı olmasını diliyorum. Ben de en az Fenerbahçe'li arkadaşlarım kadar mutlu oldum bu anlaşmadan. Ancak Naldo ve Luisao konusunda söylenenlere katılamayacağım ne yazık ki...
Crazycat
16.Ağustos.2009, 17:07
Ben de çok sevimdim kalmasına.Ne has fenerbahçeliler bonservis bedeli ödenmeden gitti bu da gitseydi artık üzülürdüm yeter artık ona fesih bunu gönder klüp sonra biletlere yükleniyor.Lugano bence gitmeden önce ne ise şu anda benim için hâlâ aynı, beşiktaşlıyım yok şaka yaptım fenerliyim demedi en azından ama bunlar zamanla hallolur şu anda hiçbir oyuncunun taraftar tarafından kabullenilmeyeceğini sanmıyorum.Kadro geniş oldu iyi oldu inşallah futbolculardan en iyi şekilde faydalanırız.
Lucas Neill
16.Ağustos.2009, 17:07
Ayrıca EDU sakatlanmadan önce Avrupaya gideceğini söylüyodu bizi küçümseyip. Büyük lokma ye büyük konuşma diye söz vardır aynısı Edu için geçerli sanırım. Zamanında Yunanistan'da oynarkende aynı şeyleri yaşamıştı. Şimdide aynısı olacak.
Lugano da Lazio'ya oraya buraya gitcem diyodu:)
Selman Ozturk
16.Ağustos.2009, 17:08
- Serkan:
Lugano kendini taraftara affettirebilir birkaç hareketi ile ve de geçmişteki o takımı için verdiği mücadele ile. Ancak senin de bahsettiğin gibi tüm arkadaşları çalışırken Lugano ülkesinde fink atıyordu.
Bu durum mutlaka ki sorun yaratacaktır. Ben de Fenerbahçe'li Önder olsam böyle davranan birinin gelip beni kesmesine içerlerim doğrusu.
Rakip takım taraftarları konusuna gelince benim gibi bu habere sevinen insanların sayısının az olmadığı kanaatindeyim. En azından şu an sohbet ettiğim Galatasaray'lı arkadaşlarım benimle aynı fikirde. Eğer Lugano ile anlaşılmasaydı Aziz Yıldırım çok daha kaliteli bir stoperi getirebilirdi...
KaPaLı
16.Ağustos.2009, 17:10
Lugano da Lazio'ya oraya buraya gitcem diyodu:)
Lugano hiçbir zaman Lazio'ya gidiyorum diye birşey demedi (::)
Alicanfmfan
16.Ağustos.2009, 17:12
İsmail son 3 aydır Lugano oraya gidiyorum bu paraya oynamam gibi şeyler demedi mi ?
GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 17:12
Pazar günü takımımı açıklıyorum dedi açıkladı da cıkan klup isimleri basının yorumuydu
tabi başka kluplerle mutlaka görüştü inkar etmek olmaz ancak öyle yada böyle FENERBAHÇE'de kaldı, kalacak o yeterli benim için..
Cengo
16.Ağustos.2009, 17:14
-Cengiz ve Tarık-
Lugano elbetteki kalitesi tartışılamayacak stoperlerden biri. Ben de beğenirim savunma anlayışını. Ancak defalarca Naldo'yu çıplak gözle izledim. Naldo sadece toplu oyunda değil topsuz alanda da bir o kadar başarılı. İzlediğim maçlarda beğendiğim oyuncuları özellikle takip ederim.Naldo bir Brezilyalı stoperden beklenmeyecek kadar zeki bir oyuncu. Topsuz oyunda nerede duracağını nereye koşu yapacağını çok iyi biliyor.Rakip atakların %60'ı Naldo yüzünden ölü doğuyor. Naldo sayesinde yanındaki Mertesacker denen "tank" yıldız oldu. Açıkçası böyle bir oyuncunun ligimizde olmasını çok isterdim.Ama rakip takımlarda değil tabi :n:
Luisao'yu da ekranlardan takip ettiğimiz kadarıyla biliyorum. Naldo'yu milli takıma sokmadığına göre elbetteki birşeyler vardır :)
Her ne ise konu Lugano ve hayırlı olmasını diliyorum. Ben de en az Fenerbahçe'li arkadaşlarım kadar mutlu oldum bu anlaşmadan. Ancak Naldo ve Luisao konusunda söylenenlere katılamayacağım ne yazık ki...
Selman Fenerbahçe'ye süpürücü oyuncu lazım değil, Edu da Bilica da o tarz zaten.Rakibi yıpratan, önde alıp top aldırmayan stoper laızm.Bizim 2 stoper de Naldo da Luisao da hızlı değil.Naldo'nun yer tutma çabası burada o kadar önemli değil, Mertesacker'in de fiziğinden faydalanılmasının sebebi o zaten.Naldo forvetten stopere geçmiş, beli zayıf, ayakları uzun, çok çabuk bir oyuncu ama bu onu Lugano'yu altta bırakacak ekstra özellikler olarak kabul edilmemeli.Lugano aslen rakibi yıpratan, markajcı bir stoper, süpürücü değil zaten.Bilica top taşıma işini fazla fazla yapıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İsmail son 3 aydır Lugano oraya gidiyorum bu paraya oynamam gibi şeyler demedi mi ?
Profesyonel oyuncu, istediği görüşmeyi yapar sözleşmesi elindeyken.
Aşağılar gibi yazmanızı hoş karşılamıyorum.
Sekopej
16.Ağustos.2009, 17:18
- Serkan:
Lugano kendini taraftara affettirebilir birkaç hareketi ile ve de geçmişteki o takımı için verdiği mücadele ile. Ancak senin de bahsettiğin gibi tüm arkadaşları çalışırken Lugano ülkesinde fink atıyordu.
Bu durum mutlaka ki sorun yaratacaktır. Ben de Fenerbahçe'li Önder olsam böyle davranan birinin gelip beni kesmesine içerlerim doğrusu.
Rakip takım taraftarları konusuna gelince benim gibi bu habere sevinen insanların sayısının az olmadığı kanaatindeyim. En azından şu an sohbet ettiğim Galatasaray'lı arkadaşlarım benimle aynı fikirde. Eğer Lugano ile anlaşılmasaydı Aziz Yıldırım çok daha kaliteli bir stoperi getirebilirdi...
Haber çıktığında abimle konuşurken Bekir örneğini vermiştim bende. Bekir geldi, aylardır çalışıyor, Lugano ortalarda yok, ama kadroya direk girecek, form durumuna bakılmaksızın.
Lugano olmasaydı, büyük para harcanıp yıldız alınmazdı bana göre. Daum yine Brezilya'dan bir isim getirirdi, Luciano gibi. İsim olarak Lugano'dan daha iyisi bu saatten sonra gelmezdi.
Lugano'ya kızıyorum ama Lugano hiç Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum, dönmem, şu takımda oynamak istiyorum diye açıklama yapmadı. Figer çok para istediği için Fenerbahçe teklifi kabul etmedi, benim teklifim budur, uyarsa gel dedi ve görüşmeler bitti.
Şimdi umuyorum o teklife uymayı kabul edip geliyordur. Hakkını yemeyelim, kalmak istemiyorum, bu para az tarzı hiç açıklaması olmadı Lugano'nun taraftarı kızdıracak. Figer'in bonservis istemesi en büyük sorundu. Başka takımlarla da görüştü elbette ama istediklerini o kulüpler de vermedi ve geri geliyor.
Cengo
16.Ağustos.2009, 17:22
Lugano'dan kar edilen para Sercan için kullanılabilir, yedek forvet ihtiyacımız çok acil.
Sekopej
16.Ağustos.2009, 17:24
Bir de ben Bilica'nın da 11'de oynamasını istiyorum. Hangi yabancı yedeğe çekilir, bunu Daum düşünecek ama topu ileriye taşıyan, savunmayı öne çıkaran ve topu savunmadan oyuna sokabilen bir isim. Açık alanda oynayamaz deniliyor ezbere, yanında Lugano olduğunda ve orta saha kurgusu sağlam olursa bu da problem yaratmayacaktır.
Lugano ve Bilica'nın yan yana oynamasından yanayım.
tarikko
16.Ağustos.2009, 17:25
Evet yedek forvet lazim takima Semih ya da Guiza Allah korusun bir sakatlik gecirirlerse veya cezali olurlarsa forvet yok takimda..
Selman Ozturk
16.Ağustos.2009, 17:26
Selman Fenerbahçe'ye süpürücü oyuncu lazım değil, Edu da Bilica da o tarz zaten.Rakibi yıpratan, önde alıp top aldırmayan stoper laızm.Bizim 2 stoper de Naldo da Luisao da hızlı değil.Naldo'nun yer tutma çabası burada o kadar önemli değil, Mertesacker'in de fiziğinden faydalanılmasının sebebi o zaten.Naldo forvetten stopere geçmiş, beli zayıf, ayakları uzun, çok çabuk bir oyuncu ama bu onu Lugano'yu altta bırakacak ekstra özellikler olarak kabul edilmemeli.Lugano aslen rakibi yıpratan, markajcı bir stoper, süpürücü değil zaten.Bilica top taşıma işini fazla fazla yapıyor.
Cengiz Naldo'nun böyle oynamasının sebebi yanında Mertesacker tarzında bir stoper olmasından kaynaklanıyor. Mertesacker çok iyi bir kesici ancak arkaya atılan toplarda tam bir facia. Naldo da hem oyunu takip ediyor hem Mertesacker'i. Yanında Per değil de Prödl , Tosic gibi oyuncuların oynadığı maçlarda Naldo'yu izlediğimizde ne demek istediğim anlaşılıyor. :) Ben Naldo haberi çıktığından beri diken üzerinde takip ediyorum spor bültenlerini. Çilem bitti nihayet :n:
Sekopej
16.Ağustos.2009, 17:27
Lugano'dan kar edilen para Sercan için kullanılabilir, yedek forvet ihtiyacımız çok acil.
Bende Sercan konusunda transferin son günlerine doğru bir gelişme olabilir diye düşünüyorum. Semih sakat, Güiza'ya birşey olsa o bölgede sıkıntı yaşayacağız. Diğer bölgelerde çok alternatifli bir kadromuz var zaten.
Sercan olmasa da forvete bir takviye şart, Sercan olursa tadından yenmez, çok iyi bir kadro tamamlanmış olur.
ogcj_me
16.Ağustos.2009, 18:16
sağa topuz , deivide yedeğe , stoperdede bilica - lugano ... En iyi verimi böyle alırız takımdan.
MeMo
16.Ağustos.2009, 18:21
Oh be Luganomuz kalmış :D Sabah Muhammed abiden öğrendim kaldığını baya sevindim :D
RC-Lugano-Bilica-Gökhan Gönül süper bi defans hattımız oldu.
Selman Ozturk
16.Ağustos.2009, 18:26
sağa topuz , deivide yedeğe , stoperdede bilica - lugano ... En iyi verimi böyle alırız takımdan.
O halde Deivid'le birlikte Roberto Carlos'un da yedek kalması gerekiyor ki benim kanaatime göre sezon başı her demecinde Carlos'u göklere çıkaran Daum O'nu kolay kolay kesmeyecektir.
GodfatheR
16.Ağustos.2009, 18:27
Bilica'yı kesmekten başka bir alternatifimiz yok gibi gözküyor.
GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 18:28
Lugano-Önder oynayacak cok büyük ihtimalle.Carlos geldimi kesilmez takımdan Deivid ise zaten yedek.Ki benim gözümde Önder Bilica'dan daha iyidir..
eGowiCh
16.Ağustos.2009, 18:58
Lugano kalmış, hayırlı olsun. Bizim şartlarımızı kabul etmese yönetim anlaşmazdı zaten. Hep üstüne basa basa Aykut Kocaman söyledi "şartlarımızı kabul ederse Lugano ile anlaşabiliriz." diye.
Lugano-Bilica ikilisinin oynamasından yanayım Serkan abi gibi. Bilica'yı yedek için almadık, yedekte duracak birisi için Yasin gibi gelecek vaad eden birinin yanı sıra 2.5 milyon Euro verilmez.
Benim şöyle ilginç bir tahminim var, daha doğrusu tahmin değil de istek. Bu isteğim olsa takım adına müthiş olur, sanıyorum ki kimse de itiraz etmez.
R.Carlos ile yollar ayrılacak, kendisi Brezilya'ya dönmek istiyordu, gönderilecek. Hem onun yıllık 4 milyon Euro'luk maaş yükünden kurtulacağız, hem kontenjan açılacak. Böylece stoperde Bilica-Lugano oynayabilecek. Sol kanat ne olacak peki? Benim temennim şu yönde: Carlos gidince sol beke Andre Santos geçecek, sol açığa ise TUNCAY ŞANLI transfer edilecek. (Malum kulüp bulamadı, kiralama formülü düşünülüyor, İngiliz basını da yazdı.) Takım belki de hem fizik hem teknik hem de RUH olarak son yılların en iyisi olacak.
DenizlispoR
16.Ağustos.2009, 19:14
Lugano kalmış, hayırlı olsun. Bizim şartlarımızı kabul etmese yönetim anlaşmazdı zaten. Hep üstüne basa basa Aykut Kocaman söyledi "şartlarımızı kabul ederse Lugano ile anlaşabiliriz." diye.
Lugano-Bilica ikilisinin oynamasından yanayım Serkan abi gibi. Bilica'yı yedek için almadık, yedekte duracak birisi için Yasin gibi gelecek vaad eden birinin yanı sıra 2.5 milyon Euro verilmez.
Benim şöyle ilginç bir tahminim var, daha doğrusu tahmin değil de istek. Bu isteğim olsa takım adına müthiş olur, sanıyorum ki kimse de itiraz etmez.
R.Carlos ile yollar ayrılacak, kendisi Brezilya'ya dönmek istiyordu, gönderilecek. Hem onun yıllık 4 milyon Euro'luk maaş yükünden kurtulacağız, hem kontenjan açılacak. Böylece stoperde Bilica-Lugano oynayabilecek. Sol kanat ne olacak peki? Benim temennim şu yönde: Carlos gidince sol beke Andre Santos geçecek, sol açığa ise TUNCAY ŞANLI transfer edilecek. (Malum kulüp bulamadı, kiralama formülü düşünülüyor, İngiliz basını da yazdı.) Takım belki de hem fizik hem teknik hem de RUH olarak son yılların en iyisi olacak.
Abi ağzından bal damlıyor yahu.İnşAllah böyledir :).
BeeTLeJuiCe
16.Ağustos.2009, 20:15
Deivid artı kontenjandan biri bu kesin, diğer artı kontenjan ya Bilica olacak yada Santos.
Ayrıca Egowich'in dediği senaryoda olası. Tabi bu şu an için değil en erken devre arasında olur.
Tuncay'ın gelme durumuda var. Eğer Tuncay'ı alırsak + kontenjan Santos veya Carlos olacak. Muhtemelen dönüşümlü oynayacaklardır.
Maksic
16.Ağustos.2009, 20:17
Lugano'ya geçen hafta Fenerbahçe'de kalır demiştim Fenerbahçe'li üye arkadaşlarla pek inanmayarak inşAllah demişlerdi dediğimin çıkmasına sevindim:) Lugano iyi bir oyuncu umarım derbilerde ortalığı kızıştırmaz biraz yatışır ligimizin kalitesini arttıran oyunculardan biri hayırlı olsun Fenerbahçe'ye tekrar..
tarikko
16.Ağustos.2009, 20:34
Deivid artı kontenjandan biri bu kesin, diğer artı kontenjan ya Bilica olacak yada Santos.
Tuncay'ın gelme durumuda var. Eğer Tuncay'ı alırsak + kontenjan Santos veya Carlos olacak. .
Santos yedek kalmaz abi :) Kalirsa Bilica kalacak bu durumda.Tuncay gelse bile yine Santos yedek olmaz.
World Hollow o1
16.Ağustos.2009, 20:37
en doğrusu bu olur heralde.. :)
Rsa
16.Ağustos.2009, 21:22
Lugano, İstanbul'a gelmiş.
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-16_lugano2.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-16_lugano3.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-08-16_lugano5.jpg
GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 21:26
Santos önde oynamalı bence arkada iyi olmaz önde yeteneklerini daha iyi sergiliyor.Brezilya milli takımında oynuyor olması bişey değiştirmez benim görüşüm.
Sol kanat Carlos-Santos harika ikili olacaktır Santos Carlos'a yardım da eder zamanla kondisyonunu oturtsun şu dönem biraz yorgun durumda Santos 90 dakika için en azından izlediğim maçlarda öyleydi..
Carlos da çok daha fazla hucum etme şansı bulur önünde Santos oldumuydu.
Tuncay'ın geleceğini sanmıyorum,gelmesinde artık hiç olmadı Özer var,
Santos'unda geride değil önde oynamasını istiyorum taraftar ve bi futbol sever olarak.
Alex'le uyumu müthiş az da olsa Carlos'la da izledik onlada çok iyi anlaştığnı gördük..
Bekte yazık olur..
Deivid'de sağ kanat için değil Alex'e alternatif düşünülmeli bence.
Yoksa Daum'unda inadıyla Topuz,Özer paslanır bu takımda..
Takım bu haliyle bence müthiş oldu Lugano da kalınca.Bir yedek santrafor sıkıntımız var o kadar orda da biraz şansımız yaver giderse sakatlık olmazsa cok uzun süreli bu takım bu sene baya baya iş yapar.
tarikko
16.Ağustos.2009, 21:31
Aynen katiliyorum Santos bekte cok etkili olamiyor kanatta cok daha iyi isler yapiyor ortaya geliyor,calim atiyor,muthis paslar veriyor.Bu sene Carlos kalmali.Carlos-Santos cok iyi ikili olacaklar bu sene bana gore :)
eGowiCh
16.Ağustos.2009, 21:41
Lugano sanki yeni transfermiş gibi karşılanmış, çok seviliyor gerçekten.
Bugün de tribünde müthiş bir sevgi seli olacak kendisine. İlk geldiği zamanı hatırlıyorum da, o zamanlar tribünde maçı izliyordu, şimdi de sanki yeni transfermiş gibi geldi gözüme :)
GebzeLi1907
16.Ağustos.2009, 21:46
Lugano sevilmez mi hiç :) Biraz üzdü bekletti bizi transfer döneminde gitti gidiyor denildi üzüldük ama sonuçta döndü yine taraftar inanlımaz mutlu ondan dolayı..
Oda bu sevginin karşılığını en iyi şekilde verecektir sahada.
muzoadux
17.Ağustos.2009, 00:29
Şimdi gönül rahatlığıyla kombine alabilirim.Fenerin bu sezonki en iyi transferidir..Belki kalite bazında daha iyi bir oyuncuda alınabilirdi ama her futbolcuda olduğu gibi bir uyum sorunu olacaktı.Ki defans oyuncuları için uyum çok önemlidir.Sadece savunmacılarla değil kaleci ve orta saha hatta forvetle uyumlu olması gerekiyor ...Geçen sezonun ilk yarısında guiza ile nerdeyse başa baş gol atan bir defansı tekrar kazandığımız için çok mutluyum hem lugano ya hem yönetimi sonsuz teşekkürler
SAİT71
17.Ağustos.2009, 00:59
Bakarsınız daum Baroniyi keser Deniz veya Selçuğu koyar :D Deividle birlikte en büyük aday Bilicadır. Önder ve Lugano'da garanti oynar birlikte. Çünkü başka birisini kesemez. Baroni var onuda keserse geçen sene sorun yaşanan DM bölgesi yine aksar. O nedenle Bilica kesilir. Bence Zaman zaman Carlos'u lig maçlarında dinledirerek Wedersonu oynatabilir ve stoperde Bilicayı koyabilir. Carlos olsada olmasada o bölge iyi işliyor. Yada A.Santos'u da bir kaç maç Boral ile değiştirebilir. Yani Bilica yedek kalacak olsa bile bu sezon baya bir maçta oynar. Carlos, Baroni, A.Santos bunlar dinlenebilir bazı maçlarda. Zaten öylede olmalıki koskoca periyodda hem herkes şans bulsun hemde oyuncular dinlensin ve yıpranmasın. Hele daha M.Topuz ve Özer de katılsın o zaman Türklerde formayı alabilirler.
murat taşlı
17.Ağustos.2009, 13:04
kesilecek tek adam bilica dır dün takımın en kötüsüydü bence top ona yaklaştımı korktum acemi gibi hareketleri
BeeTLeJuiCe
17.Ağustos.2009, 13:40
Carlos gitmek istiyormuş, Transfer döneminin sonuna doğru sürpriz bekleniyor, tabi olmayadabilir.
eXcitinG
17.Ağustos.2009, 13:41
Gönder, AL..Gönder, yine tekrar geri aL. GüzeL feLsefe.
eGowiCh
17.Ağustos.2009, 20:28
Kazım Kazım maçın ardından yaptığı sohbette ilk 11'de oynadığı için çok mutlu olduğunu söyledikten sonra "Ama şimdi Tuncay geliyor. O gelince belki ben yedeğe çekilebilirim" diyerek tüyoyu verdi.
Tuncay'ın gelmesi ve basında çıkan R.Carlos'un gitmesi durumunda şöyle bir onbir olursa herhalde EFSANE onbir olur.
Volkan
Gökhan - Lugano - Bilica - A.Santos
Cristian - Emre
M.Topuz - Alex - Tuncay
Guiza
GebzeLi1907
17.Ağustos.2009, 20:38
Dün akşamki Santos'u da izledikten sonra yine söylüyorum o adamı bek yaparsak yazık olur adam önde harika oynuyor ellememek lazım.
Mehmet Topuz'a karşı da Daum takık önyargılı bence sürekli sakat adam geldi geleli ne işse yedek olduğunda da son dakikalarda sokuyor.
Sion maçında da oynamazsa iyice inanacağım buna.
Aynı korkum Özer içinde var.Daum'u tanıyorsak eğer böyle takıntıları olan belli bi kadro kurdumu arkadaki adamlara hiç şans vermeyen bi adam olduğunu biliyoruz demektir.
Topuz-Özer bu gümbürtüye gitmez umarım.
Son olarak Topuz'a ve Özer'e bu kadar para döktük Topuz'un onca rezilliğine katlandık bundan sonra Tuncay'ı getirmek komedi ötesi olur.Madem Tuncay için niyetin vardı paran cebinde kalaydı Topuz olaylarıda hiç yaşanmasaydı da getirseydin.Ayrıca ben kırgınım Tuncay'a bi taraftar olarak takımın ona en ihtiyacı olduğu dönemde bırakıp gitti.
Bu saatten sonra Tuncay gereksiz olur,ihtiyacımız yok umarım gelmez.
nerazzuri
18.Ağustos.2009, 00:21
Dün akşamki Santos'u da izledikten sonra yine söylüyorum o adamı bek yaparsak yazık olur adam önde harika oynuyor ellememek lazım.
Mehmet Topuz'a karşı da Daum takık önyargılı bence sürekli sakat adam geldi geleli ne işse yedek olduğunda da son dakikalarda sokuyor.
Sion maçında da oynamazsa iyice inanacağım buna.
Aynı korkum Özer içinde var.Daum'u tanıyorsak eğer böyle takıntıları olan belli bi kadro kurdumu arkadaki adamlara hiç şans vermeyen bi adam olduğunu biliyoruz demektir.
Topuz-Özer bu gümbürtüye gitmez umarım.
Son olarak Topuz'a ve Özer'e bu kadar para döktük Topuz'un onca rezilliğine katlandık bundan sonra Tuncay'ı getirmek komedi ötesi olur.Madem Tuncay için niyetin vardı paran cebinde kalaydı Topuz olaylarıda hiç yaşanmasaydı da getirseydin.Ayrıca ben kırgınım Tuncay'a bi taraftar olarak takımın ona en ihtiyacı olduğu dönemde bırakıp gitti.
Bu saatten sonra Tuncay gereksiz olur,ihtiyacımız yok umarım gelmez.
Hocam yapma yahu, nasıl ihtiyacımız yok. Tuncay çok yönlü bir futbolcudur. Şu an takımımızda forvet yok Semih ve Güiza sakatlansa, Tuncay kendisini İngilterede geliştirdi, genel olarak forvet oynadı. Tuncay'da gelirse hiç bir eksiğimiz kalmaz bana göre.
SAİT71
18.Ağustos.2009, 03:01
Bence sol açık olarak Tuncay eskiden olduğu gibi tam cuk oturur oraya. Bir kere o adam gibi bir Lugano hırslı takımda o da Tuncay kadar değil. Bence Tuncay da gelirse takım iyice zıplar ne biçim olur. Alınsın..
Knightmare
18.Ağustos.2009, 03:09
hala anlamadım ben Tuncay kendine nasıl takım bulamadı :p transfer sezonu kapanacak neredeyse... M'boro da kalacağına Fener'e gelsin :) rakip takım ama 2.ligte mücadele ettiğini görmekten iyidir. :)
SAİT71
18.Ağustos.2009, 03:13
Gazetelerde Fener'e dönmem diyormuş. En kötü Rusya'da oynarım demiş. Eğer doğruysa yazıklar olsun. Sakaryadan alıp parlatan takımını bu kadar küçümsüyorsa başka birşey demiyorum. Ne varsa bu Tr'de. Adam 2. ligde oynuyor hala dönmem diyor. Aslında böylelerini almamak lazım ama ne yapacaksın yenisini yetiştiremediğimiz için tekel oluyor.
brotha
18.Ağustos.2009, 07:07
Bırakın Tuncayı falan adam olsa para kazandırıp giderdi. Luganoda geri döndü diye yağlayıp yutuyorsunuz. Takım bulamadı için geri döndu. Topuz alındı kaç maç oynadı sayi hep sakat. Cristian al amca topu ver amca topu baska bişey yaptıgı yok. Bilica desen ver gazı patlasın. Habire adam kaçırıyor. Ben böyle agır defans görmedim. Önder tesen daumla oda gaza geldi. Sizde çok iyi oldu milli takıma seçildi diyorsunuz. Lugano ile oynarsa olacakları düşünemıyorum:D
Bu takıp ite kaka zor bitirir bu ligi. Bir maç kaybetip zora girsin. O zaman TNtler çatır çatır patlar.
besiktas'li olmama ragmen, 100 de 100 katiliyorum.
Sekopej
18.Ağustos.2009, 14:31
Coşkun sen zaten kendini en baştan şartlamıştın, takıma Ronaldo ve Messi bile gelse beğenmeyecek durumdaydın. Bu nedenle kızma ama yorumuna katılmıyorum.
Cristian hakkında daha yorum yapmak için erken, Sivas maçına kadar izlediğimde Aurelio'nun en önemli özelliği rakibe dalar, ayağındaki topu çekip alır ama Cristian'da bunu göremiyorum diyordum, son Sivas maçında bunu 2-3 defa yaptı. Yani bu özelliğinin de olduğunu gösterdi. Sürekli yavaş oynamadan dert yanardık, en azından ayağına top aldığında 10 dakika düşünmüyor Cristian, hemen topu müsait arkadaşına gönderiyor ve en beğendiğim yanı, ters kanada isabetli toplar atabiliyor.
Top kapması konusunda endişelerim vardı, bir nebze giderdi son maçta, tercihleri konusunda da hala endişelrim var. Bazen yanlış tercihlerde bulunuyor pas konusunda ama hala zaman verilmeli diye düşünüyorum. Sen Cristian'dan ne bekliyorsun öğrenebilir miyim? Ayağına topu alıp 5 kişiyi çalımlayıp, gol pasını vermesini mi? Bu adamın yapabilecekleri ortada, ondan istenenler belli.
Peki hiç düşünmedin mi Emre nasıl böyle performans sergiledi diye? Son 3-4 senede böyle yüksek tempoda, hücumda insiyatif alan bir Emre izlemiştin? Geride Cristian'a güvenip savunma yönüne çok önem vermemesinin hiç mi etkisi yok Cristian'ın?
Topuz sakat demişsin evet, ama tüm sezonu sakat geçirecek değil herhalde. Ben de Kayseri'de oynadığı bencil oyun sebebiyle pek olumlu bakmıyordum ama son Rize maçında gördük, şimdi Alex 1 ay yok ve forma giyecek orda da göreceğiz.
Bu takım sezonu en kötü 2. bitirir. Lugano'nun dönmesini istemiyordum ama kötü oyuncu olduğundan değil bu. Edu'nun da yıllarca hakkı yendi, kendi kalesine goller attı diye neler dendi adama, oynadığı oyunu göremedi çoğu kimse. Al işte kendi kalesine goller atan, sizin beğenmediğiniz Edu gönderildi, Bilica getirildi yabancı kontenjanı gereği de zaten oynayamayacak, muhtemelen Önder oynayacak. Geçen senenin son bölümünü hatırla, Önder kendini göstermişti ama Aragones hakkını yemedi mi?
Çok mu iyi stoper Önder, tabi ki hayır. Ama bu ligi götüremeyecek kadar da kötü değil.
Sen Emre'yi görmüyorsan, Alex'i görmüyorsan, Semih ve Güiza'yı görmüyorsan, beklerin sürekli ofansa destek verdiğini, Türkiye'nin üzerinde bir bek olan Gökhan'ı görmüyorsan, 3 senedir uyuyan takımın uyandığını görmüyorsan, nasıl bakıyorsun maçlara bilmiyorum?
Çok mu iyiydi Zico döneminde al sağa, ver sola, çevir topu, lig sonuncusu karşısında Alex gününde olursa gol atalım yoksa da puan kaybı yaşayalım, her maç karnımız ağrısın. Ha ama doğru, avrupada en başarılı dönemi yaşatan Zico'nun geldiği dönemi de hatırlıyorum ben, Zico istifa seslerini de.
Bu takım, bu şekilde oynarsa avrupada patlar dersen sana katılırım. Ve Daum konusunda en büyük korkum bu. Ama ligde Daum'un takımı patlamaz, elindeki kadro ne olursa olsun. En azından kaybedersek de ortada bir mücadele olur, maçın çevrilmesi gerektiğinde Güiza çıkıp Semih girmez, Güiza'nın yanına Semih girer, farklı hamleler yapar Daum.
Avrupada da Türkiye'de olduğu gibi oyunu önde kurmak isterse, rakip sahada kabul etmek isterse, işte bu defansla o zaman patlarız. Zico dönemindeki Fenerbahçe'yi umarım izlemiştir de avrupa maçlarında fantezi aramaz, Manchester deplasmanında hangi hoca 4 forvetle mücadele eder ki? Fantezi arayan Daum.:D
Aurelio sağ açık oynuyordu Trabzonspor'da. Daum onu orta sahada kullandı ve bu hale gelmesinde en büyük pay sahibidir. Tabi oyuncuda da o yetenek olmalı. Şimdi Cristian'dan neden böyle bir çıkış yapmasını beklemeyelim?
Sözün özü, bu takım ligde patlamaz, patlarsa da bu oynadığı rakiplere karşı olur. Daum 3 sezon bu takımı çalıştırdı, ikisinde şampiyon yaptı, diğerinde 2. olmasına rağmen 81 puan topladı. Zico 70 puanla şampiyon yapmıştı bizi! Bu sezon en az 75 puan toplarız en kötü 2. oluruz. Avrupa? Emin değilim, görmeden maçları yorum yapmam zor.
eXcitinG
18.Ağustos.2009, 15:01
Cristian ve AureLio yu nasıL karşıLaştırıyorsunuz biLmem.
Cristian abartığınız kadar çok üst bir seviye oyuncu değiL. Bana göre MaLdonado iLe araLarında ki tek fark MaLdonado 5-10 metre arası pas atıyordu, Cristian ise 5-20 metre arası pas yapıyor. O kadar aman aman mücadeL ettiğini ben görmedim. Çok kötü bir oyuncu değiL, ama sizin abarttığınız kadar da süper, mükemmeL ötesi bir adam da değiL.
anilton
18.Ağustos.2009, 15:11
Hayrettin abi Cristian'ın top kapma şekli biraz farklı.Ağır bir görüntüsü var.Öyle atik,çok seri,her topa basan bir adam değil Aurelio gibi ama bastığı zaman topu alıyor.Fiziğini kullanmasını çok iyi biliyor.Sezileride gayet iyi...
Sekopej
18.Ağustos.2009, 15:19
Abi bana diyorsan, nerede mükemmel, süper ötesi Cristian demişim, gösterir misin?
Ben maçları izlerken yaparım çok yorumumu, buraya bazen yazmam bile, zaten her konuya da yazmıyorum bazı nedenlerden neyse.
Sivas maçı başladığında Cristian iyi ama Aurelio adamın ayağına kayar, tereyağından kıl çeker gibi topu alırdı demiştim, Cristian'da bu yok dedim, maç içerisinde 2-3 defa bunu yaptı. Aurelio'nun ofansif özellikleriyle zaten kıyaslanamaz, Trabzon'dan sağ açık olarak geldiği ortada. Ve Diyarbakır maçıydı sanırım, üst üste çalımlar atıp attığı bir gol vardı Aurelio'nun. Bu mevcut yeteneğiyle alakalı, yukarıda bunu da yazdım zaten, oyuncuda da olmalı diye. Cristian'da bu yetenek yoksa, bekle dur.
Ama ben geçtiğimiz maçlarda görmediğim rakibin ayağına dalıp top çalma özelliğini bu maçta gördüm. Daum'un elinde, belki daha göremediğimiz özellikleri çıkar diye düşünüyorum. Ve bir orta saha oyuncusu için en büyük sorun olan pas tercihlerinde de hatalar yapabiliyor dedim, böyle derken nasıl göklere çıkar bir oyuncu?
Maldonado mevkisinde en iyi olarak seçildi ve burada bunu gösteremedi. Cristian'dan ne beklediğimiz de önemli ayrıca. Top kapsın, aldığı topu müsait pozisyondaki arkadaşına versin, oyun sıkıştığında da ters kanattaki boş oyuncuya topu ulaştırsın yeterlidir benim için.Daha iyisi takıma alınabilir miydi? Evet alınsa iyi olurdu ama alınmadı. Cristian eldekiler arasında en iyisi mi? Evet en iyisi. Daha 3-4 maç izleme şansışımız oldu, bir oyuncu hakkında yorum yapmak için 3-4 maç yeterli midir? Bekleyip görmekte fayda var.
Ama ne Maldonado gibi ne de Josico gibi olmayacağı kesin. Çünkü ikisi de bu takımın 11 oyuncusu olamadılar bir türlü, hep ara ara forma giydiler. Josico zaten toplasan 90 dakika oynamamıştır. Cristian geldiği gibi takıma girdi, oynaya oynaya daha iyi olacaktır. Geçenlerde FB TV'de Chelsea maçı vardı, izledim. Maldonado maçın adamı olacak performans sergilemiş. Ama sonraki maçlarda aynı Maldonado devam. Birşeyler varmış ama ortaya çıkamıyormuş demek ki, Cristian'da da belki vardır ve düzenli oynadıkça ortaya çıkar, beklemekte fayda var.
En azından 90. dakikada attığı gole kadar, daha iyi denilen Dos Santos'tan daha iyi performans sergiledi. Tabi Dos Santos'un bu hali bile Uğur'dan iyi olduğu için göze batmadı.:D
KaPaLı
18.Ağustos.2009, 15:19
Ben herkesin aksine beğeniyorum Cristian'ı. Herkes Poulsen gibi bir manyak istiyo sanırım ortasahaya tekme atan rakibin ayağına basan. Ama Cristian böyle değil. İleride oynayabilme özelliği var ve zamanlaması çok iyi. Topu çok iyi söküp alıyo rakipten.
eXcitinG
18.Ağustos.2009, 15:20
O şekiLde topLarı Sivasın orta sahasında ki adamLardan kaparsın. Tekniği zayıf, hızı fazLa oLmayan. Ama bir Arda dan, bir TeLLo dan veya bir ALanzinho dan biraz zor kaparsın..AureLio bu dediğim adamLardan da tuttuğu zaman koparan bir isimdi. KaLdı ki Cristian gibi oyuncuyu üstüne bekLemez, kendi gider ve aLırdı, attığı pasLarda Cristian ve MaLdonado gibi sağa soLa değiL gerektiğinde savunma arkasına, gerektiğinde 30-35 metreLik ters topLar atardı. KıyasaLanamayacak kadar araLarında çok fark var.
eXcitinG
18.Ağustos.2009, 15:21
Abi bana diyorsan, nerede mükemmel, süper ötesi Cristian demişim, gösterir misin?
Ben maçları izlerken yaparım çok yorumumu, buraya bazen yazmam bile, zaten her konuya da yazmıyorum bazı nedenlerden neyse.
Sivas maçı başladığında Cristian iyi ama Aurelio adamın ayağına kayar, tereyağından kıl çeker gibi topu alırdı demiştim, Cristian'da bu yok dedim, maç içerisinde 2-3 defa bunu yaptı. Aurelio'nun ofansif özellikleriyle zaten kıyaslanamaz, Trabzon'dan sağ açık olarak geldiği ortada. Ve Diyarbakır maçıydı sanırım, üst üste çalımlar atıp attığı bir gol vardı Aurelio'nun. Bu mevcut yeteneğiyle alakalı, yukarıda bunu da yazdım zaten, oyuncuda da olmalı diye. Cristian'da bu yetenek yoksa, bekle dur.
Ama ben geçtiğimiz maçlarda görmediğim rakibin ayağına dalıp top çalma özelliğini bu maçta gördüm. Daum'un elinde, belki daha göremediğimiz özellikleri çıkar diye düşünüyorum. Ve bir orta saha oyuncusu için en büyük sorun olan pas tercihlerinde de hatalar yapabiliyor dedim, böyle derken nasıl göklere çıkar bir oyuncu?
Maldonado mevkisinde en iyi olarak seçildi ve burada bunu gösteremedi. Cristian'dan ne beklediğimiz de önemli ayrıca. Top kapsın, aldığı topu müsait pozisyondaki arkadaşına versin, oyun sıkıştığında da ters kanattaki boş oyuncuya topu ulaştırsın yeterlidir benim için.Daha iyisi takıma alınabilir miydi? Evet alınsa iyi olurdu ama alınmadı. Cristian eldekiler arasında en iyisi mi? Evet en iyisi. Daha 3-4 maç izleme şansışımız oldu, bir oyuncu hakkında yorum yapmak için 3-4 maç yeterli midir? Bekleyip görmekte fayda var.
Ama ne Maldonado gibi ne de Josico gibi olmayacağı kesin. Çünkü ikisi de bu takımın 11 oyuncusu olamadılar bir türlü, hep ara ara forma giydiler. Josico zaten toplasan 90 dakika oynamamıştır. Cristian geldiği gibi takıma girdi, oynaya oynaya daha iyi olacaktır. Geçenlerde FB TV'de Chelsea maçı vardı, izledim. Maldonado maçın adamı olacak performans sergilemiş. Ama sonraki maçlarda aynı Maldonado devam. Birşeyler varmış ama ortaya çıkamıyormuş demek ki, Cristian'da da belki vardır ve düzenli oynadıkça ortaya çıkar, beklemekte fayda var.
En azından 90. dakikada attığı gole kadar, daha iyi denilen Dos Santos'tan daha iyi performans sergiledi. Tabi Dos Santos'un bu hali bile Uğur'dan iyi olduğu için göze batmadı.:D
Ben sana demedim ki Serkancım. Başka arkadaşLar için söyLedim o cümLemi.
Sekopej
18.Ağustos.2009, 15:23
Hayrettin abi Cristian'ın top kapma şekli biraz farklı.Ağır bir görüntüsü var.Öyle atik,çok seri,her topa basan bir adam değil Aurelio gibi ama bastığı zaman topu alıyor.Fiziğini kullanmasını çok iyi biliyor.Sezileride gayet iyi...
Anıl senin önceki yorumlarına da baktığımda bu oyuncuyu izlemişsin ve bir fikrin var olduğunu görüyorum. Şu top kapma olayı, ben izlemediğimden, bu mevkide bir oyuncu top kapamıyor diye üzülüyordum. Son maçta bunu gördüm, rahatladım. Evet her topa baskmıyor, rakibi her zaman sıkıştırmıyor. Ama Sivas'ın kontra pozisyonlarında 2 hamlesi vardı, topu çekip aldı, fizinin de etkisi var tabi, senin dediğin gibi.
Sen izlemişsin konuşuyorsun, ben de yavaş yavaş göre göre. Bakalım daha nelerini göreceğiz diye de ekliyorum?
Sekopej
18.Ağustos.2009, 15:25
Ben sana demedim ki Serkancım. Başka arkadaşLar için söyLedim o cümLemi.
Tamam abi, senin 1 önceki yazdığın mesaja da katılıyorum. Benim uzun uzun yazdığımı sen 1 paragrafta açıklamışsın zaten.:)
eXcitinG
18.Ağustos.2009, 15:27
Ben herkesin aksine beğeniyorum Cristian'ı. Herkes Poulsen gibi bir manyak istiyo sanırım ortasahaya tekme atan rakibin ayağına basan. Ama Cristian böyle değil. İleride oynayabilme özelliği var ve zamanlaması çok iyi. Topu çok iyi söküp alıyo rakipten.
Fenerbahçe orta sahasına öyLe adam Lazım. Yarın Avrupa da ciddi rakipLer iLe oynadığın zaman bu tarz oyuncuLar performans vermez. Bunu daha önce bütün takımLarımızda gördük. Cristian rakibi üstüne bekLiyor, eğer karşı karşıya geLirse basıyor adama. Gözüne kestirdiği bir adamın üzerine gideyim, aman ona pres yapayım mentaLitesi yok. İyi bir oyuncu, sistem içerisinde yer aLır ama öyLe aham şaham ekstra özeLLikLeri de yok bana göre.
KaPaLı
18.Ağustos.2009, 15:29
Abi Daum ona öyle görev vermiş olamazmı ? Aurelio'da böyleydi Daum zamanında defansın arasına girer kanatlar çıktığında 3lü defans gibi oynardık biz.
World Hollow o1
18.Ağustos.2009, 15:30
Abi bence ekstradan topla çok oynayan oyuncununda bu günümüz futbolunda tutunacağını ben pek zannetmiyorum.
adam pek ve sade toplarla yayıyor topu ne kadar çabuk pas yapılırsa karşı rakip o kadar bunalır benim fikrimce..
murat taşlı
18.Ağustos.2009, 15:35
Cristian kötü adam değil belki ama fener aradığı adam da değil şu saatden sonra özellikle rakiplerin yaptığı transferlere bakacak olursak daha kapasiteli oyuncular getirmek zorundayız en azından kimsenin tartışamayacağı oyuncuları benim eleştirim bu yönde
eXcitinG
18.Ağustos.2009, 15:45
Abi Daum ona öyle görev vermiş olamazmı ? Aurelio'da böyleydi Daum zamanında defansın arasına girer kanatlar çıktığında 3lü defans gibi oynardık biz.
VaLLa onu zaman göstericek. Ama ne kadar da oLsa sonuçta Cristian ı AureLio gibi düşündüyse Cristian da biraz AureLio nun kasetLerini izLesin adam neLer yapıyormuş bir Defansif orta saha nasıL oLurmuş görsün.
Abi bence ekstradan topla çok oynayan oyuncununda bu günümüz futbolunda tutunacağını ben pek zannetmiyorum.
adam pek ve sade toplarla yayıyor topu ne kadar çabuk pas yapılırsa karşı rakip o kadar bunalır benim fikrimce..
O zaman MaLdonado yu neden gönderdiniz diye sorarLar adama. MaLdona do da topLa çok oynamaz, aLdığı gibi ayağından hızLıca çıkarıyordu :)
eGowiCh
18.Ağustos.2009, 18:30
O şekiLde topLarı Sivasın orta sahasında ki adamLardan kaparsın. Tekniği zayıf, hızı fazLa oLmayan. Ama bir Arda dan, bir TeLLo dan veya bir ALanzinho dan biraz zor kaparsın..AureLio bu dediğim adamLardan da tuttuğu zaman koparan bir isimdi. KaLdı ki Cristian gibi oyuncuyu üstüne bekLemez, kendi gider ve aLırdı, attığı pasLarda Cristian ve MaLdonado gibi sağa soLa değiL gerektiğinde savunma arkasına, gerektiğinde 30-35 metreLik ters topLar atardı. KıyasaLanamayacak kadar araLarında çok fark var.
Maldonado ile kıyaslanamaz asla Cristian. Maldonado çok düz bir oyuncu, top kapması da iyi değil, pas atması da. Fizik gücü de iyi değil. Cristian ondan 5 gömlek daha iyi bir futbolcu. Aurelio Fenerbahçe'ye geldiği ilk gün şimdiki mi çok mu iyi oynuyordu? Fenerbahçe'de yedekti, hatta Daum gönderilmesini istemişti ama sonradan yıldızlaştı. Cristian da sergilediği performans itibariyle bu ışığı verdi bize. Maldonado o ışığı verse o takımda kalırdı. Aurelio 29-30 yaşında yıldız oldu, Cristian da umut veren birisi olduğundan Aurelio gibi yıldız olabilir.
Serkan abinin dediği gibi top kapma konusunda benim de endişelerim vardı. Sivasspor maçında gördük ki Sivassporlu bir oyuncu giderken arkasından kaydı ve topu temiz bir şekilde kaptı. Hatta bir iki pozisyonda iyi hamleleri sayesinde tribünden alkış da aldı. Aurelio gibi dikine pas atmaz demişsin ama Denizlispor maçında Alex'e attığı pas gollüktü, Alex atamadı. Oyunun yönünü değiştirmede çok başarılı, uzaktan şut da atabiliyor.
Maldonado ve Josico ile kıyas edilemeyecek kadar ışık veren bir futbolcu kısacası. Gün geçtikçe, takıma adapte oldukça daha da iyi olacaktır. Savunma bloğuyla ve orta sahadaki arkadaşlarıyla maç oynadıkça daha da verimli olacağını düşünüyorum.
eXcitinG
18.Ağustos.2009, 18:41
Kimin hakLı çıkacağını bize zaman göstericek. Şimdi ne desek boş..
yaman76hakanFB
18.Ağustos.2009, 18:43
Sivas maçında Christian'ı çok beğendim..Rakibin en az beş hücum girişimini başlamadan bitirdi..DeSantos'un ise oyun tarzı malesef hoşuma gitmedi..Maç boyunca hiç yerinde göremedim..Attığı harika gol dışında sahada yoktu..Ama çok yetenekli ve zamanla oyun tarzı daha takımla uyumlu olacaktır.. Lugano'nun bu kadar naz ve kapristen sonra sevgi gösterileriyle karşılanmasını yadırgadım..Bize yeterince değer vermeyenlere ölçülü,kırıcı olmayan ama "mesaj verici" bir tavrımız olmalı..
titates1
18.Ağustos.2009, 18:49
Lugano olayı Figer kaynaklı olduğu için Luganoya kızılmaması gerekir , sonuçta dünyanın en tanınmış menajerlerinden biriyle çalışan , profesyonel bir futbolcusun o adamı dinlemek zorundasın ... kızılması gereken biri varsa figerdir..
Sekopej
18.Ağustos.2009, 18:55
Lugano'yu aklamaya çalışmayalım, oyuncu istedikten sonra menajeri kim olursa olsun hiç önemi yok. Lugano kalacaktıysa haziranda imzalayacaktı sözleşmeyi hatta geçen nisanda imzalayacaktı. Figer'e zaten kızıyorum, istediği bonservis için ama bu durumun oluşmasında Figer ne kadar etkiliyse, Lugano da o kadar etkili.
anilton
18.Ağustos.2009, 18:55
İlk transfer edildiklerinde de söyledim yine söylüyorum.Dos Santos F.Bahçe'nin istediği sol açık değil.Sivas'a attığı müthiş golde benim fikrimi değiştirmez...
Rakip savunma kapalıyken adam geçip,sıfıra inip orta kesebilen bir adam değil.Çok yetenekli ama farklı yetenekleri var.Rakip bekleri hiç zorlamıyor.Örneğin bu hafta Sivas'ın sağ tarafında sadece stoperden bozma ağır Murat Sözgelmez vardı.Ben Dos Santos'un bir kere geçtiğini,bırakın geçmeyi bir kere zorladığını görmedim maç boyunca...
Bence sol bek oynamalı.Fiziği falan gayet iyi.Sakin,ne yaptığını biliyor.Hakan Balta'nın teknik ve hücuma katılan hali olur bekte.Nitekim Brezilya milli takımında da bu bölgede başarıyla görev alıyor...
Özer ya da M.Topuz kanatta ondan aşağı kalır performans sergilemezler.Hatta Özer çok daha iyi oynar o bölgede...
yaman76hakanFB
18.Ağustos.2009, 19:00
Lugano olayı Figer kaynaklı olduğu için Luganoya kızılmaması gerekir , sonuçta dünyanın en tanınmış menajerlerinden biriyle çalışan , profesyonel bir futbolcusun o adamı dinlemek zorundasın ... kızılması gereken biri varsa figerdir..
Haklısın..Asıl kabahat menejerin..Ben de kızalım,Lugano'yu dışlayalım demiyorum ama bir şekilde kırıldığımızı,kimsenin Fenerbahçe'den büyük olmadığını hissettirmek gerekmez miydi?Sanki bu takımda oynamak adına büyük fedakarlıklar yapmış birisi gibi pohpohlamak rahatsız edici.. Chelsea bile elinin tersiyle bir serveti reddeden J.Terry'i böyle pankratla karşılamamıştır..En azından bir tenezzülsüzlük gösterilebilirdi..
eGowiCh
18.Ağustos.2009, 20:33
SON DAKİKA!
Edu'nun sözleşmesi resmen feshedildi!
BeeTLeJuiCe
18.Ağustos.2009, 20:35
Edu'nun sözleşmesi fesh edilmiş. TFF sitesinde de yer alıyor.
Sercan için son teklifimiz ise 5.5MN€ + 1 oyuncuymuş.
Tuncay'ında Boro'dan kesin olarak ayrılacağı, o zamana kadar Boro için elinden geleni yapacağı Boro sitesinde haber olarak yer almış.
Eğer Sercan olmaz ve Tuncay gelir ise, Carlos gönderilip yabancı bir forvet ile anlaşabiliriz. Bunun içinde Sheva ismi gündemde.
Alicanfmfan
18.Ağustos.2009, 20:42
Olmadı bu derbilerdeki Gizli golcümüzdü :p
BeeTLeJuiCe
18.Ağustos.2009, 20:44
Edu, GS maçında hiç kendi kalesine attı mı :s
Avrupada atıyodu sadece :) Ama her kendi kalesine gol attığında o maçı alıyoduk :)
Alicanfmfan
18.Ağustos.2009, 20:45
Asist yada gol farketmez de şakasına söylemiştim.
eGowiCh
18.Ağustos.2009, 20:55
Shevchenko'yu alacağımızı sanmıyorum, çok gereksiz bir transfer olur. Zaten tek forvetle oynuyoruz. Güiza, Semih ve transfer edilirse Sercan olacak, bir de üstüne Sheva olmaz, yalan bir duyumdur muhtemelen.
TR.CaPTaiN
18.Ağustos.2009, 20:57
Resmi sitenin Tuncay yalanlamaları gösteriyor ki Tuncay ile gerçekten ilgileniliyor. Buna geçmişteki yalanlanan ertesi gün imza attırılan futbolculardan varmıyorum. Bizim bildiğimiz resmi site yalanlarken, X oyuncu ile ilgili herhangi bir girişimimiz olmamıştır, planlarımız arasında yoktur şeklinde yalanlar. Fakat Tuncay'la ilgili çıkan haberlerin hep detayları yalanlanıyor, oyuncu yalanlanmıyor. Örneğin; Başkanımız Tuncay'ı da aldık dememiştir şeklinde bir yalanlama geldi.
Tuncay'la ilgili Başkan nasıl gittiyse o şekilde alırız demişti. Middlesbrough da bedavaya vermeyeceğine göre kiralamaktan başka seçenek kalmıyor. Yalnız Tuncay bedelli askerlik hakkını kaybetmemek için 1 yıl daha yurtdışında işine devam etmek zorunda. Ya gemileri yakacak bu hakkını kaybetmek pahasına Fenerbahçe'ye gelecek, ya da menajerinin dediği gibi Almanya veya Rusya'yı da deneyecek.
BeeTLeJuiCe
18.Ağustos.2009, 21:09
Shevchenko'yu alacağımızı sanmıyorum, çok gereksiz bir transfer olur. Zaten tek forvetle oynuyoruz. Güiza, Semih ve transfer edilirse Sercan olacak, bir de üstüne Sheva olmaz, yalan bir duyumdur muhtemelen.
Zaten Sercan gelmez, Tuncay gelir, Carlos giderse Sheva yada yabancı forvet gelecek. Yani baya bi ihtimal var. :)
eGowiCh
18.Ağustos.2009, 21:12
Rusya'ya giderse hayatının hatasını yapar, milli takım şansı da zora girer. Gökdeniz ve Fatih Tekke'nin durumu ortada.
Geçen gün gazetede okumuştum, Terim'in milli oyunculara (özellikle yurtdışında forma giyenlere) çok fazla ihtiyacı olduğu yazıyordu. Kritik maçlar var önümüzde malum. Hatta haberde Terim'in yurtdışında oynayan futbolcuların teknik direktörleriyle görüşüp oyunculara yardımcı olmasını isteyeceği belirtiliyordu. Tuncay ve Hamit'ten, aynı şekilde diğer gurbetçilerden azami yarar sağlamak adına onların sürekli forma giymesi gerekiyor, Terim'in kastettiği de bu olsa gerek. Tuncay Fenerbahçe'de bu fırsata sahip olacak. Terim de sanıyorum Tuncay'a Fenerbahçe'ye dönmesini önermiş olabilir diye tahmin ediyorum hem Tuncay'ın hem milli takımın menfaatini düşünerek.
Ben daha önce de yazdım, planda Tuncay'ın transferi ve akabinde R.Carlos'un gönderilmesi var diye tahmin ediyorum, bu oldukça başarılı bir plan olur. Böylece Lugano'nun oynamasına da yer açılacak (Bilica'yla birlikte).
erdemzorer10
18.Ağustos.2009, 21:41
Bilica alınmayıp Edu nun sözleşmesi devam edebilirdi bence..
sonuçta Edu Brezilya Milli takımına kadar yükselmiş bir oyuncu ve kişisel fikrim Bilicadan 2 gömlek daha üstün bir savunmacı..ha Edu nun sözleşmesi fesh ediliyorsa da daha iyisi getirilmeliydi Naldo,Luisao tarzında..
ama böyle planlar varsa da bunu baltalayan Lugano nun sözleşme sorunu oldu sanırım..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tuncay konusunda ise..bizi Premier Ligde temsil etmesi gerektiğini düşünüyorum..dışarıya daha fazla oyuncu vermemiz gerekirken gönderdiğimizi de alıyoruz..
eGowiCh
18.Ağustos.2009, 21:50
[B]Bilica alınmayıp Edu nun sözleşmesi devam edebilirdi bence..
sonuçta Edu Brezilya Milli takımına kadar yükselmiş bir oyuncu ve kişisel fikrim Bilicadan 2 gömlek daha üstün bir savunmacı..ha Edu nun sözleşmesi fesh ediliyorsa da daha iyisi getirilmeliydi Naldo,Luisao tarzında..
ama böyle planlar varsa da bunu baltalayan Lugano nun sözleşme sorunu oldu sanırım..
Edu gitti, kıymete bindi, gitmeden önce her türlü dalga geçiliyordu ama ne de olsa;
Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur.
Cengo
19.Ağustos.2009, 03:55
İlk transfer edildiklerinde de söyledim yine söylüyorum.Dos Santos F.Bahçe'nin istediği sol açık değil.Sivas'a attığı müthiş golde benim fikrimi değiştirmez...
Rakip savunma kapalıyken adam geçip,sıfıra inip orta kesebilen bir adam değil.Çok yetenekli ama farklı yetenekleri var.Rakip bekleri hiç zorlamıyor.Örneğin bu hafta Sivas'ın sağ tarafında sadece stoperden bozma ağır Murat Sözgelmez vardı.Ben Dos Santos'un bir kere geçtiğini,bırakın geçmeyi bir kere zorladığını görmedim maç boyunca...
Bence sol bek oynamalı.Fiziği falan gayet iyi.Sakin,ne yaptığını biliyor.Hakan Balta'nın teknik ve hücuma katılan hali olur bekte.Nitekim Brezilya milli takımında da bu bölgede başarıyla görev alıyor...
Özer ya da M.Topuz kanatta ondan aşağı kalır performans sergilemezler.Hatta Özer çok daha iyi oynar o bölgede...
Amaç zaten çizgiye inmesi değil.
Takım orta sahada çok pas yapmaya odaklı bir futbol oynuyor.
Dos Santos 3lü orta sahanın solunda da oynayabilecek bir oyuncu formatında.İçeriye çok katediyor, gerçek bir sol açık gibi oynamıyor ve 4-3-3 forveti gibi ceza sahasına süpriz koşular yapıyor.Hızlı olmamasına rağmen topla istediği zaman rahat gidiyor.
Çok fazla dribbling yapmamasını olumlu karşılarım, dribbling biraz da fizik üstünlüğü demek.
Orta beklentisi varsa eğer, Dos Santos kendini geriye Carlos'un son çizgiye kadar süratle çıkmasını izn verebilir, ki Daum buna güvendi.Carlos ve Gökhan'ın son çizgiye kadar müthiş enerjileri var.Gökhan da inanılmaz oynuyor, dolayısı ile kanatlar sıkıntı görmüyorum ben.
Carlos gittiğinde de yine kaliteli bir sol bek kalacak.Bu açıdan çok önemliydi.
anilton
19.Ağustos.2009, 04:17
İşte Sivas gibi göbeği sağlam tutan takımlarda da içe katetmesi kar etmeyebilir.Benim bildiğim kadarıyla F.Bahçe tam manasıyla bir sol açık arıyordu.Bu bağlamda istenilen adam değil diyorum.Uğur Boral'da ki patlamada gücü,hız ve hızlanma Santos'ta olsa mükemmel olurdu ama o zamanda burada olurmuydu orası tartışılır.Uğur Boral Ç.Rize maçında tam bir kanat oyuncusu asisti yapmıştı mesela...
Yarın birgün Semih takıma girdiği zaman sağdan soldan orta bekleyecek.Artı Alex gibi çok iyi sıçrayan ve mükkemel heading tekniğine sahip bir futbolcuda var.Kapanan takımlara karşı kanat varyasyonları çok önemli.Takdir edersiniz ki Carlos'un eski gücü,iştahi,kondisyonu yok.Sivas maçında bir çok boş alan bulmasına rağmen olumlu kullanamadı.Gökhan çok iyi kullandı o kulvarı Carlos'un aksine.Solda da Gökhan gibi bir adam olsa içe katetmesi sorun olmaz,hatta alan boşaltır arkasındaki adama.Gökhan Deivid'in bu özelliğiyle parlattı yıldızını.Ama Carlos'un yetersiz olduğunu düşünüyorum.Bunun için önünde oynayan adamın çizgiye inme potansiyeli olabilmelisi gerekiyor bence...
Cengo
19.Ağustos.2009, 05:10
İşte Sivas gibi göbeği sağlam tutan takımlarda da içe katetmesi kar etmeyebilir.Benim bildiğim kadarıyla F.Bahçe tam manasıyla bir sol açık arıyordu.Bu bağlamda istenilen adam değil diyorum.Uğur Boral'da ki patlamada gücü,hız ve hızlanma Santos'ta olsa mükemmel olurdu ama o zamanda burada olurmuydu orası tartışılır.Uğur Boral Ç.Rize maçında tam bir kanat oyuncusu asisti yapmıştı mesela...
Yarın birgün Semih takıma girdiği zaman sağdan soldan orta bekleyecek.Artı Alex gibi çok iyi sıçrayan ve mükkemel heading tekniğine sahip bir futbolcuda var.Kapanan takımlara karşı kanat varyasyonları çok önemli.Takdir edersiniz ki Carlos'un eski gücü,iştahi,kondisyonu yok.Sivas maçında bir çok boş alan bulmasına rağmen olumlu kullanamadı.Gökhan çok iyi kullandı o kulvarı Carlos'un aksine.Solda da Gökhan gibi bir adam olsa içe katetmesi sorun olmaz,hatta alan boşaltır arkasındaki adama.Gökhan Deivid'in bu özelliğiyle parlattı yıldızını.Ama Carlos'un yetersiz olduğunu düşünüyorum.Bunun için önünde oynayan adamın çizgiye inme potansiyeli olabilmelisi gerekiyor bence...
Carlos'un yetersiz olmasının sebebi nedir? Defansif zaafiyeti olmayan parmakla gösterilecek kadar az sol bek var.Fiziği yettiği sürece oynayabilecek bir oyuncu.Kondüsyon sorunu yaşayacağı denilebilir, oyunda konsantrasyon sorunu yaşayarak oyundan kopabilir ama neye göre yetersiz, herkes aynı şeyi söylüyor bunu çok merak ediyorum.Ligin bütün sol beklerinden çok daha iyi bir sol bek.
Carlos attacking full bek, bu kategoride dünyanın gelmiş geçmiş en iyilerinden biri, hatta en iyisi bile denilebilir.Teknik özelliklerini tartışmaya açamayız zaten.Topu ayağı ile kesmesi konusunda da ister kayarak olsun, istersen ayak içi ile ne kadar temiz ne net kestiğini görebiliyoruz.Carlos hep alan zaafiyeti yaşayan bir sol bekti.Brezilya futbolunda teknik olmayan hiçbir oyuncuyu sol bek oynatmazlar, Carlos da diğerleri gibi ofansif yönü kuvvetli ile bu şekilde oynamaya başlayan bir oyuncu.Alan savunması zaafiyet fiziksel gerileme ile beraber düşmüş olabilir ama bu seviyede hala yeterli.35 yaşındaki bir oyuncudan maç boyu tüm sol koridoru kat etmesini, sürekli savunma yapmasını beklemek kadar sorumsuzca bir beklenti olamaz.Hele Uğur gibi geriye hiç yardım etmeyen bir sol açık ile oynadı.Açıklarını kapatacak bir savunma çizgisi olmak zorunda.
Fenerbahçe sol bek savunması yapmak zorunda değil, alan savunmasında bunu eritebilir.Carlos hala enerjik bir oyuncu ama kondüsyonunu da ayarlamak zorunda.Kaslarının müsaade ettiği dengede kontrolünü sağlamak zorunda.Hala onun performansını bile veremeyen bir çok sol bek var.Carlos bu yaşına rağmen fiziksel özelliklerini korumuş durumda ve hala daha iyisi olmadığı için Dunga'ya Milli Takım'a çağır baskısı yapılıyor.
Orta sahadahi bütün oyuncular pas trafiğine katılmak zorunda.Fenerbahçe dikine pas yapıyor, herkes içeriye girmez çizgide kalırsa alan açılır ve pas oranları istenen seviyeye gelemez.Kazım'ın da ters koşular yapması, çizgiye sabit kalmaması lazım.Andre Santos ve Deivid top tekniklerini kullanacak şekilde pas çıkartarak ve dikine içeri katederek rakibi fazla pas ile çıkartmamaya, yormaya çalışıyorlar. Cristian önceden karar vererek en iyi alana çabuk pas veriyor, Aurelio gibi çevresinde katederek oyunu yavaşlatmıyor.Ayrıca biraz daha geride kalarak fiziğini de kullandığı için Emre'nin daha fazla öne açılmasını sağladı. (Hatırlayın Deniz kademeye girdikçe Aurelio daha çok öne çıkmaya başlamıştı)
Andre Santos-Emre-Kazım kaptırılan topta cılız da olsa ön alan presi yapmaya çalışıyorlar.Bu taktik olarka bir birşeylerin değiştiriğinin göstergesi.
Dikine hızlı bir sol açık elbetteki çok iyi olabilir ama bu o kalitede olmasa da Robben gibi teknik ve çok yönlü bir oyuncu ise.Hız iyi bir şeydir ama taktik açıdan doğru kullanması lazım.
Elbetteki Andre Santos çizgide oynamayak, çizgi açısında beklere mahkum kalınacak ama yine de hızlı diye Uğur gibi istikrarsız, top hakimiyeti zayıf, alanı görmeden çizgiye kapanan bir oyuncuyu lütfen savunmayın.Sadece iyi bir alternatif olabilir.
scar face
19.Ağustos.2009, 06:40
Maldonado,Josico ve Edu dısındaki yabancılar kalacak bence...
Mayıs ayından bir iletim :)
Universal
19.Ağustos.2009, 12:07
Mayıs ayından bir iletim :)
Maldonado ve Josico'nun gideceği zaten belliydi. :n: Tek Edu'yu bildin. :) Genede tebrikler.
scar face
19.Ağustos.2009, 19:41
Maldonado ve Josico'nun gideceği zaten belliydi. :n: Tek Edu'yu bildin. :) Genede tebrikler.
Lugano'nun kalacağını bildim :D
KaPaLı
19.Ağustos.2009, 19:48
müneccim olmaya gerek yok kanımca mr sıkarfeys :n:
Transferin son günlerine bir bomba bekliyorum bakalım :)
TR.CaPTaiN
20.Ağustos.2009, 03:06
Daum'un basın toplantısından:
-TUNCAY İLE GÖRÜŞMEDİM DERSEM YALAN OLUR''-
Daum, ''Tuncay ile görüşmeniz oldu mu?'' sorusu üzerine, ''(Evet) dersem heryerde yazılacak. (Hayır) dersem yalan söylemiş olurum, ama bana 'son günlerde Tuncay ile görüştünüz mü?' derseniz (hayır) derim'' diye konuştu.
Maksic
20.Ağustos.2009, 03:13
Tuncay'ın geleceğine pek ihtimal vermiyorum bence ayrılmak istesede bu yılda kulübünde kalır..
Sekopej
20.Ağustos.2009, 14:05
Artık Tuncay için 30 Ağuston'un beklendiği kesin bence. O zamana kadar bir takıma gitmezse, kiralık olarak gelecektir.
Şöyle de bir durum var tabi, yurt dışında 3 sene üst üste çalıştığınızd bedelli askerlik hakkı kazanıyorsunuz. Tuncay 2 senedir yurt dışında, o nedenle Rusya'ya bile gitmeyi tercihleri arasına alabiliyor, Türkiye'yi düşünmüyor. Tabi basında çıkan haberlere göre benim yaptığım yorum bu, belki de bambaşka düşünceleri vardır.
BeeTLeJuiCe
20.Ağustos.2009, 23:01
Tuncay transferi'nin haftaya Cuma açıklanacağı söyleniyor Antu'da.
erdemzorer10
20.Ağustos.2009, 23:07
Edu gitti, kıymete bindi, gitmeden önce her türlü dalga geçiliyordu ama ne de olsa;
Kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur.
söylediklerimle hiçbir ilgisi yok yorumunun..Edu her daim Bilica dan çok daha üstün bir oyuncudur..
şahsen Bilica geleceğine Edu nun kalması tercihimdir..ha tersini düşünüyorsan eyvallah..
Bekq
21.Ağustos.2009, 07:23
Bilica geleceğine Edu kalsaydı bencede daha iyi olurdu. Çünkü 2 stoper beraber çok oynadılar ve birbirlerini biliyorlar.
Addolorato
21.Ağustos.2009, 15:36
Tahkim , Aurelio'nun 5 M $'lık cezasını kaldırdı. Aurelio artık istedigi yere Betis'in belirledigi fiyatla transfer olabilir..
Sekopej
21.Ağustos.2009, 15:48
Ona itiraz mutlaka olacaktır, kabul edilmezse Türkiye'de artık opsiyon tarihe karışır, + şu kadar yıllık opsiyon lafı da tarihteki yerini alır.:)
Buraya değil, Galatasaray konusuna yazmalıydın bence, Türkiye'den tek Galatasaray ilgileniyor çünkü.
Addolorato
21.Ağustos.2009, 15:56
Sonuçta parayı Fenerbahçe'ye ödeyeceklerdi o yüzden buraya yazmıştım Serkan abi.
scar face
21.Ağustos.2009, 19:20
Gündemde sadece 2 oyuncu var Sercan ve Tuncay.İkisinden birisi gelirse daha ne isteriz ki...
GeNç KaRTaL
21.Ağustos.2009, 19:33
Tuncay Avrupa'da oynamak istiyormuş sanırım askerlik olayından dolayı.Eğer Avrupa'da bir kulüp olmazsa son güne kadar Fenerbahçe'ye gelebilirmiş..
BeeTLeJuiCe
21.Ağustos.2009, 19:40
Tuncay için iki seçenek var ya Köln yada biz.
Eğer kiralk geldiğinde bedelli askerlik yapmasına bir engel yok ise %100 bize gelecek. Yoksa Köln'e gidecek yada bedelli askerlik durumundan vazgeçip bizi tercih edecek.
Melekovic
21.Ağustos.2009, 19:57
Ona itiraz mutlaka olacaktır, kabul edilmezse Türkiye'de artık opsiyon tarihe karışır, + şu kadar yıllık opsiyon lafı da tarihteki yerini alır.:)
Buraya değil, Galatasaray konusuna yazmalıydın bence, Türkiye'den tek Galatasaray ilgileniyor çünkü.
Aurelio'nun Fenerbahçe ile sorunu olduğu için buraya yazmasından daha doğal bir şey yok abisi objektif açıdan bakacak olursak konuya.
Bu arada tek Galatasaray ilgilenmiyor tek Beşiktaş ilgilenmiyor ya da ikisi birden de ilgilenmiyor sadece ilgilendiği yayın organlarınca söyleniyor ki bir hava oluşsun etrafta. O yüzden cümlenin sonu Türkiye'den tek Galatasaray'ın ilgilendiği söyleniyor olarak daha uygun olurdu.
Aurelio konusuna gelince Beşiktaş konusunda yazdığımın aynı şeklinde düşünüyorum. Kuluplerin birbirine destek olup kapılarından içeriye almamaları gerekiyor bu futbolcuyu. Bu opsiyonlu sistemde bugun Fener'in yaşadığı olayı yarın GS ve BJK'da yaşar çünkü. Tamam ezeli rakibiz ama ebedi de dostuz.Birimiz olmadan diğerimiz olmaz. Bunu düşünerek bu konuda ortak hareket etmek gerekir diye düşünüyorum bence.
anilton
21.Ağustos.2009, 20:03
Tuncay için iki seçenek var ya Köln yada biz.
Eğer kiralk geldiğinde bedelli askerlik yapmasına bir engel yok ise %100 bize gelecek. Yoksa Köln'e gidecek yada bedelli askerlik durumundan vazgeçip bizi tercih edecek.
.. .
Gazetelerde bir takım haberler çıktı, yok efendim kiralık gelirse askerlik hakkı yanmıyormuş da bilmem şöyleymiş, yine o günler yurtdışında sayılırmış da...
Bu konularla yakın zamanda detaylı bir şekilde uğraşmış biri olarak söyleyeyim: Türkiye'de geçirdiğiniz günler boyunca maaşınızı yurtdışından almayı sürdürseniz bile, hatta kiralık vs. olayını bir yana bırakın yurtdışında görevli olduğunuz firmaca iş icabı Türkiye'de görevlendirilmiş olsanız bile (mesela Middlesbrough Avrupa Kupası maçı için birkaç günlüğüne Türkiye'ye gelmiş olsa) o günleri yurtdışında geçirmesi gereken 1095 güne saydıramıyorsunuz. Bu yüzden Tuncay Fener'de kiralık geçirdiği günlerden faydalanamaz ileride.
Hatta onun için daha da kötüsü, bir takvim yılı içerisinde 6 aydan fazla Türkiye'de kalırsanız tüm günleriniz yanıyor ve askere alınma ihtimaliniz oluyor ortada --hadi milli futbolcu olduğu için askere alınma ihtimali Tuncay için geçerli olmasın, yine de birikmiş günlerini yakmak ister mi?
Sekopej
21.Ağustos.2009, 20:09
Bu bedelli askerlik için 3 sene aralıksız yurt dışında çalışıyor olmak gerekir diye biliyorum ben. Bu 3. senesi ve tekrar bedelli kazanması için bu sezon Türkiye'ye gelirse hakkı yanacak, yeniden 3 sene üst üste dışarıda çalışması gerekecek.
Aurelio konusunda Eralp'e verdiğim cevaba gelirsek, Aurelio ile ilgili bu karardan dolayı açılmış konu var. Orada bu konu konuşuluyor, Fenerbahçe'nin gündeminde de Aurelio transferi olmadığından buraya yazmasını eleştirdim.
BeeTLeJuiCe
21.Ağustos.2009, 21:38
Tuncay için bu sene Köln'de kiralık, seneye bize bonservisiyle gelmesi gibi bir çözüm söylentisi var.
GeNç KaRTaL
21.Ağustos.2009, 21:45
Tuncay toptan kesmiş mi yahu Avrupa'dan umudunu?
BeeTLeJuiCe
21.Ağustos.2009, 21:52
Çok geç kaldı karar vermek için yoksa EPL'de çok taliplisi vardı. Özellikle Fulham.
Aydin
21.Ağustos.2009, 23:05
Sercan'ın menajeri şu an samandırada.
eGowiCh
21.Ağustos.2009, 23:24
Aydın abi sen nerden aldın bu bilgiyi?
Universal
21.Ağustos.2009, 23:26
Manisalı Sezer'de Fenerbahçe'ye yakın olan isimlerden.
Revolution
22.Ağustos.2009, 06:50
Bence Fenerbahçe'nin Sezer'e ihtiyacı yok.. Zaten o mevkiide Deivid,Kazım,Özer ve Mehmet Topuz var Sezer de gelirse iyice çorba olur.
SAİT71
22.Ağustos.2009, 07:02
http://fotomac.com.tr/i2/fen_iclogo.gifSon senem
http://www.fotomac.com.tr/2009/08/22/im/A4A0275F26F28B4AAE6FF8EBx.jpg
"Devre arası değil ama sezon sonu kesin gidiyorum. F.Bahçe'de çok mutlu oldum".
Fenerbahçe'nin Brezilyalı starı Roberto Carlos, Sion maçı sonrası Fotomaç'ın sorularını yanıtladı. Sezon içinde ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen Carlos, bu konuya açıklık getirerek, "Yıllardır ailemden ve Brezilya'dan uzağım. Onları çok özledim. Devre arası değil ama sezon sonu Brezilya'ya döneceğim" dedi. 36 yaşındaki yıldız, Fenerbahçe'deki tecrübesini http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
ise şu sözlerle özetledi: "Real Madrid'ten sonra hiçbir kulübü bu kadar seveceğimi düşünemezdim. Fenerbahçe'nin havası gerçekten bambaşka. Burada çok mutlu oldum."
Deniz DERİNSU
Kaynak: http://fotomac.com.tr/i2/logo.gif (http://fotomac.com.tr/fen103.html)
TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2009, 07:57
Sezer'i alacağımızı sanmıyorum. Sezer'in bölgesinde oynayabilecek yeteri kadar oyuncumuz var.
Sercan iyi bir oyuncu, Semih ve Güiza dışında güvenilebilecek alternatifimizin olmadığı ileri uç için iyi bir transfer olabilir. Fakat aşırı ısrarcı olunmasına, büyük paralar dökülmesine gerek yok. Şu saatten sonra artık zor ama, Deivid'i yollayıp genç, maliyeti az, yabancı bir forvet alınabilirdi.
Mevcut durum gösteriyor ki; yabancı bir oyuncu almamız söz konusu değil. Geriye iki seçenek kalıyor; Ya Semih, Güiza, Furkan'la devam edilecek. Zor durumda kalınırsa da Deivid, Kazım gibi oyuncular forvet bölgesine kaydırılacak. Ya da Sercan, Halil gibi bir Türk oyuncuyla anlaşılacak. Tuncay'la anlaşılırsa forvet transferine gerek kalmaz. Tuncay joker oyuncu olduğundan ortasahada ve ileri uçta oynayabilir. Ama Tuncay işi zor görünüyor.
Carlos'un Fotomaç'a açıklama yaptığını sanmıyorum ama önümüzdeki sene ülkesine dönmesi zaten çok büyük ihtimal. Carlos gibi bir dünya yıldızını Fenerbahçe forması altında görmüş olmaktan dolayı kendimi şanslı sayıyorum. Umarım ileride ülkesine döndükten sonra da Fenerbahçe'mize hizmete başka şekillerde devam eder.
E.Cartman
22.Ağustos.2009, 08:02
http://fotomac.com.tr/i2/fen_iclogo.gifSon senem
http://www.fotomac.com.tr/2009/08/22/im/A4A0275F26F28B4AAE6FF8EBx.jpg
"Devre arası değil ama sezon sonu kesin gidiyorum. F.Bahçe'de çok mutlu oldum".
Fenerbahçe'nin Brezilyalı starı Roberto Carlos, Sion maçı sonrası Fotomaç'ın sorularını yanıtladı. Sezon içinde ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen Carlos, bu konuya açıklık getirerek, "Yıllardır ailemden ve Brezilya'dan uzağım. Onları çok özledim. Devre arası değil ama sezon sonu Brezilya'ya döneceğim" dedi. 36 yaşındaki yıldız, Fenerbahçe'deki tecrübesini http://ads.sabah.com.tr/adserver/view.ads?d2hhdD16b25lOjI1NyZhbXA7bj1hZjU3ODQ1NA%3D %3D (http://ads.sabah.com.tr/adserver/click.ads?n=af578454)
ise şu sözlerle özetledi: "Real Madrid'ten sonra hiçbir kulübü bu kadar seveceğimi düşünemezdim. Fenerbahçe'nin havası gerçekten bambaşka. Burada çok mutlu oldum."
Deniz DERİNSU
Kaynak: http://fotomac.com.tr/i2/logo.gif (http://fotomac.com.tr/fen103.html)
Sondaki resim her şeyi anlatıyor :zuhaha ama gerçekte olabilir
tarikko
22.Ağustos.2009, 08:25
Zaten Carlos seneye buyuk ihtimalle ulkesine gidecek.Fluminense'ye gider heralde orada.
1 Eylul'e kadar Sercan ve Tuncay ile ilgili calismalarda devam edecektir.Bakalim neler olacak :)
KaPaLı
22.Ağustos.2009, 11:47
Sercan transferi için Uğur veya Vederson takası konuşulmuştu. Sezer'i alırsak iyi transfer olur. Ufuk'ta var hazır gitmişken onuda alalım :p
MaliKaya
22.Ağustos.2009, 13:41
Carlos gibi dunya capida bir oyuncuyu Turkiye ligi altinda izlemek cok guzeldi. %99 gelecek sezon kalmayacak. Ancak bize verdigi keyiften dolayi hem Fenerbahce klubune hemde Carlos'a tesekkurler.
TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2009, 18:18
Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Uğur Boral'la ilgili bugün Habertürk Gazetesi'nde çıkan haber üzerine açıklama yapma gereği duyuyoruz.
Menajer Ali Egesel, Uğur Boral'ı La Liga takımlarından Osasuna'ya kiralamamız yönünde bir teklif yapmış ancak yönetimimiz milli oyuncumuzu kiralık vermeyeceğini bildirmiştir.
Kiralık teklifinin doğrudan reddedilmesine karşın, menajerler vasıtasıyla bugün basına yansıtılan transfer teklifi haberi tamamen asılsızdır.
İspanyol ekibinden, oyuncumuzu bonservis bedeliyle transfer etme teklifi gelmediği gibi, bahsi geçen 3.5 milyon euro da tamamıyla hayal ürünüdür.
Adı geçen menajere, oyuncuyu kiralamayacağımız yönündeki kararımızı doğrudan bildirmemize rağmen, basın üzerinden kamuoyunu yanıltmaya yönelik geliştirilen bu tavır nedeniyle rahatsızlık duymaktayız.
Kamuoyuna duyurulur.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
ForsakeN
22.Ağustos.2009, 18:27
Osasuna, Sevilla maçına bakarak istedi heralde Uğur'u. :)
tarikko
22.Ağustos.2009, 19:22
Keske bonservisini isteselerdi yahu :)
Universal
22.Ağustos.2009, 19:29
R.C3 gidiyor, zaten bu saatten sonra yarar beklemek hata olur. Fenerbahçe'ye kattıkları için teşekkürler.
Aydin
22.Ağustos.2009, 21:12
Aydın abi sen nerden aldın bu bilgiyi?
kanaltürkte çalışıyorum dışhaber editörüyüm. adam gelmiş görüşmüşler o kadar. fiyat arttırmaya çalışıyorlar galiba daha birşey duymadım.
eGowiCh
22.Ağustos.2009, 22:53
kanaltürkte çalışıyorum dışhaber editörüyüm. adam gelmiş görüşmüşler o kadar. fiyat arttırmaya çalışıyorlar galiba daha birşey duymadım.
Sağolasın verdiğin bilgiler için. Gelişme olduğunda bildirirsen seviniriz, zira malum yalan haber yapıyor medya, güvenemiyoruz.
tarikko
23.Ağustos.2009, 02:46
Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral'ın menajeri Ali Egesel, İspanyol ekibi Osasuna'nın yaptığı transfer teklifiyle ilgili basına yansıyan haberin kaynağının kendisi olmadığını söyledi.
Menajer Ali Egesel, Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde konuyla ilgili bugün yapılan açıklamadaki, ''Kiralama teklifi doğrudan reddedilmesine karşın, menajerler vasıtasıyla bugün basına yansıtılan transfer teklifi haberi tamamen asılsızdır'' ifadelerine yanıt verdi.
Uğur Boral'ın menajeri olarak, Osasuna ekibinin yaptığı kiralama teklifini Fenerbahçe Kulübü'ne ilettiğini aktaran Egesel, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
''Teklifi başkan Aziz Yıldırım'la görüştüm. Kiralık olarak oyuncu vermek istemediklerini, ancak transfer ücreti ödeyerek talip olmaları halinde konuşulabileceğini belirttiler. Ben de bu öneriyi Osasuna'ya götürdüm. Daha sonra da farklı bir görüşme olmadı. Basına yansıyan haberin kaynağını ise yazan kişinin açıklaması gerekir. Kaynak ben değilim. Fenerbahçe teklifi kayıtsız ve şartsız reddetmiş değil, kiralamayı reddetmiştir. Basına yansıması konusunda ise bilgim yok.''
Maraton
gezenti
23.Ağustos.2009, 05:36
Sercan'ın menajeri şu an samandırada.
Sercan bugün Atatürk Stadında:)
Şaka bir yanada klube çok iyi bir teklif verirlerse satılır mesela bence 6 milyon + vederson güzel olabilir:)
matrockmamy
23.Ağustos.2009, 07:58
Sercan bugün Atatürk Stadında:)
Şaka bir yanada klube çok iyi bir teklif verirlerse satılır mesela bence 6 milyon + vederson güzel olabilir:)
hee, 36lık carlosla 1 sezon bitiririz:0:
SAİT71
23.Ağustos.2009, 08:49
Andre Santos ne güne duruyor. Asıl mevkisi sol bek. Carlos ile oynayabilir. Uğur'da solda iş yaparsa olabilir. :)
sananes
23.Ağustos.2009, 09:11
zaten wedersonla oynayacagımıza alt yapıdan herhangi bi genc cocukla oynasak razıyım ben 2 yıldır olumlu hiç bişey mi yapmaz bi adam ama sercan gelse bile forvet hattında 3. secenekten öteye gidemez bi kaç yıl
BeeTLeJuiCe
23.Ağustos.2009, 15:32
Hürriyette bugün tüm takımların teklifi yazıyordu tabi ne kadar doğru bilinmez.
Fenerbahçe teklifi 3.5+ali bilgin+vederson
PesimiSTyLa
23.Ağustos.2009, 16:53
FB Sercan ile ilgilenmediğini duyurmuş.
MeMo
23.Ağustos.2009, 16:54
Tek ilgilendiğimiz Tuncay kaldı.İnşallah bu transfer olur.
Sekopej
23.Ağustos.2009, 17:08
Kulübümüzün Bursasporlu Sercan Yıldırım ile ilgili herhangi bir transfer çalışması yoktur. Ne yazık ki bazı menajerler hem kamuoyunu yanıltmakta hem de basın yayın organlarını, kamuoyunu yanlış yönlendirmek için kullanmaktadırlar.
Sercan Yıldırım'ın transferi ile ilgili yaklaşık 2 ay önce Bursaspor Kulübü Başkanı Sayın İbrahim Yazıcı ile bir görüşme yapılmış fakat sayın Yazıcı, Sercan Yıldırım'ı Avrupa da bir kulübe transfer etmeyi düşündüklerini ve Türkiye'de herhangi bir takıma satmayı planlamadıklarını ifade etmiştir. Bu yanıt üzerine Sercan Yıldırım'la ilgili herhangi bir çalışmamız olmamıştır. Çeşitli basın organlarında yazıldığı gibi (bugünkü Hürriyet, Sabah, Habertürk, Takvim, Fotomaç gazeteleri) Kulübümüzün Sercan Yıldırım için Bursaspor'a para artı futbolcu teklifi söz konusu değildir. Bu tür haberler spor kamuoyunu yanlış bilgilendirmektedir.
Basın yayın organlarının bu konuda daha dikkatli olmasını bekliyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Galatasaray'ın gündemine gelince arayı kızıştırmak ve fiyat arttırmak için menajerlerin oyunuymuş demek ki.
İbrahim Akın, Aziz Yıldırım beni alacak diye gereksiz bir konuşma yapmasaydı şu anda takımda olurdu. Takıma 3. bir forvet şart, Tuncay'ın pazartesi günü karar vereceği söyleniyor, umarım Tuncay olmasa da alternatifi hazırdır ve forvet oyuncusu alınır takıma.
Cengo
23.Ağustos.2009, 17:33
Cafu 40'ta bıraktı, Maldini 41.
Yaşı tartışmak kadar abuk bir mesele olamaz.
O zaman sizin yaşınız küçük, yazamazsınız mı demeliyiz bazı arkadaşlara.
Futbolda oynadığın sürece varsın, ötesi yok ...
gezenti
23.Ağustos.2009, 20:39
Cafu 40'ta bıraktı, Maldini 41.
Yaşı tartışmak kadar abuk bir mesele olamaz.
O zaman sizin yaşınız küçük, yazamazsınız mı demeliyiz bazı arkadaşlara.
Futbolda oynadığın sürece varsın, ötesi yok ...
Heeh klavyne sağlık:):)
TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2009, 06:33
Abdullah Kiğılı, Telegol'de yabancı transferi kapattık ama yerli transferinde her an herşey olabilir dedi.
eGowiCh
24.Ağustos.2009, 08:54
Abdullah Kiğılı, Telegol'de yabancı transferi kapattık ama yerli transferinde her an herşey olabilir dedi.
Tuncay veya Sercan ihtimali var. Sercan yalanlandığına göre Tuncay olabilir.
sananes
24.Ağustos.2009, 18:08
uğur boralı bi yerlere satabilsek keşke caner erkini alsak sonrada
murat taşlı
24.Ağustos.2009, 18:35
Tuncay veya Sercan ihtimali var. Sercan yalanlandığına göre Tuncay olabilir.
keşke ikisi birden olsa:director:hatta sola caner ortayada nuri yi alsalar:icon_razz: mükemmel olurdu.
HooijDonk07
25.Ağustos.2009, 04:38
keşke ikisi birden olsa:director:hatta sola caner ortayada nuri yi alsalar:icon_razz: mükemmel olurdu.
Cristian Emre varken Nuri gereksiz olurdu.
Tuncay gelirse Carlos kLubuye Vederson Tribune gider .
TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2009, 05:28
Tuncay dönecek mi ?
Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe'ye dönmesi gündemde olan Tuncay Şanlı ile ilgilendiklerini belirtirken, transfer için şartların oluşmasını beklediklerini söyledi..
Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe'ye dönmesi gündemde olan Tuncay Şanlı hakkında konuştu.
Kocaman, "Tuncay gündemimizde olan bir futbolcu. Transfer için şartların oluşmasını bekliyoruz. Henüz şartlar oluşmadı" dedi.
Ajansspor
SAİT71
25.Ağustos.2009, 05:31
Adam 2. ligde oynamaya başladı dahada dönmezse İnşallah Blue Square'de oynar. O kadarda değil. Alan yok işte seni seni bugünlere getiren avrupa kupasında oynayan fenerbahçeyide bu kadar küçük görüyorsa yazıklar olsun. aslında gelmek istemeyipte son çare olarak yada çok fazla para alacağı için gelen adamları hiç almayacaksın gideceksin arjantine brezilyaya ordaki yıldız gençleri getireceksin. Santos gibi kendisini ispatlamak için bak nasıl oynuyorlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tuncay için demiyorum yabancılar içinde geçerli. Tabi 6+2 kuralıda var
Sekopej
25.Ağustos.2009, 14:22
Tuncay'ı Köln istiyor ve bunu da açıkladılar. Bedelli askerlik hakkının yanmaması için Köln'ü mü seçecek yoksa Fenerbahçe'ye dönüp şampiyonluğa oynayan bir takımda mı yer alacak? Bunun kararını vermesi gerekiyor.
tarikko
25.Ağustos.2009, 18:30
Ligtv`de Futbol Gundemi programinda Tuncay transferinde sona gelindigi soylendi.Her an bitebilirmis transfer..
GebzeLi1907
25.Ağustos.2009, 22:04
Tuncay'ı hala istemiyorum ya ben.Takımı ona en çok ihtiyacı olduğu dönemde yüz üstü bırakıp gitti kaptan olacakken.
İkinci lige düşmesi takımı yine döneceği yoktu.Ayrıca takımda Özer Topuz gibi oyuncular var daha takıma girmedi bunlar.
Tuncay oynayacak diye Santos'un beke hapsedilmesinide istemiyorum.Santrafor alternatfi olarak düşünülüyorsa belki ama Daum öyle kullanmaz asla gelmesin yani istemiyorum ben.Özer'in üstüne duralım.
sananes
25.Ağustos.2009, 22:11
bencede gelmesin santos carlos ikilisinden kendi adıma memnunum ve özellikle özerden çok umutluyum.geçen sene olsa tamam gelsin diyebilirdim cünkü sol kanat oyuncumuz hiç gol atamıyodu ama bu sene santos sürekli gol atıyo temposuda fena değil kanat oyuncusuna ihtiyacımız yok
Cengo
26.Ağustos.2009, 03:31
Gelsin, gelsin :)
Tuncay gibi bir oyuncu rotasyonu her zaman genişletir.Hızlı bir oyuncu eksiğini de kapatır.
TR.CaPTaiN
26.Ağustos.2009, 05:44
Tuncay'ın gidiş şeklini ben de unutmadım. Tuncay'ı efsane olarak gören çoğu kişiye de katılmadım, katılmam da. Hatta Middlesbrough küme düştüğünde sevinmedim desem yalan olur. Ama Tuncay geri alınırsa Tuncay'ın yıllık maaşı dışında bir gideri olmayacak. Yani Aziz Yıldırım'ın dediği gibi, 1 seneliğine de olsa, nasıl gittiyse o şekilde gelmiş olacak. Tuncay gibi joker bir oyuncu çok iş görür. Kadromuz geniş ama Tuncay'ın ayrı bir güç katacağı da ortada. Transfer döneminin kapanmasına az kaldı. Artık sona yaklaşılıyor. Olumlu ya da olumsuz 3-5 gün içinde herşey belli olacak. Hayırlısı olsun.
Since-1907
26.Ağustos.2009, 05:52
Tuncay'ın bu saatten sonra kimseye satılacağını düşünmüyorum.Büyük ihtimalle 1 yıllığına bize kiralanacaktır.Kiralanmazsa bile Middlesbroughda devam eder..
ForsakeN
26.Ağustos.2009, 18:07
Aynen. Tuncay beklenilen transferi bir türlü yapamadı.Anlaşılan bir lejyonerimz daha ülkesine dönecek :(