View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
PesimiSTyLa
26.Ağustos.2009, 19:46
Lig TV Son DK:
Fenerbahcenin sözlesmesini feshettiği Edu: "Benimle kimse konuşmadı, git hakkını fifada ara dediler. Başkan görüşme talebimi kabul etmedi, yinede Fenerbahceyi cok seviyorum." dedi.
Sekopej
26.Ağustos.2009, 19:50
Edu'nun 1 senelik sözleşmesi kalmıştı ve alacağını vererek sözleşmeyi fesh edebiliyor kulüp. Aykut Kocaman'ın açıklamaları zaten gönderileceğini gösteriyordu. FIFA'da hakkını ara diye Fenerbahçe mi söylemiş? Eğer hakkı kaldıysa aramasından doğal bir şey de olamaz zaten.
Aydin
26.Ağustos.2009, 21:56
Havaalanından geliyorum. Edu'yla toplu röportajın yanısıra telegol için özel röportaj yaptık.
Aykut kocaman, Edu antremana çıkacakken onu durdurup, bugün çıkabilirsin ama yarından itibaren bizimle çalışmayacaksın. Bir hakkın kaldıysa fifaya gidebilirsin demiş.
Aziz yıldırım paso antremanlara gelip oyunculara ne yapmaları gerektiğini söylermiş. daha bir sürü şey var da artık onu da pazar günü telegolde izlersiniz.
Sekopej
26.Ağustos.2009, 22:43
Aykut Kocaman ayrılacağını söylemiş işte. Hakkının kaldığını da sanmıyorum.
Ve takımdan gönderilen oyuncular, konuşmalarına artık alıştım, sırf bu nedenle Hooijdonk'un bende oluşturduğu sevginin bile azalmasını sağlamıştı gittikten sonra konuşarak. O nedenle takımdan gönderilip de, şöyle şöyle yapıyorlardı, bunu yapmıyorlardı, burası böyleydi ama ben Fenerbahçe'yi çok seviyorum, Aziz Yıldırım çok iyi başkan diye lafını bitirenleri artık takmıyorum.
ShevAnil
26.Ağustos.2009, 23:06
Sözleşmesinde özel bir madde yoksa hakkı vardır.
RaSenGan
26.Ağustos.2009, 23:26
Bakalım FiFa'ya başvurucak mı Edu
Havaalanından geliyorum. Edu'yla toplu röportajın yanısıra telegol için özel röportaj yaptık.
Aykut kocaman, Edu antremana çıkacakken onu durdurup, bugün çıkabilirsin ama yarından itibaren bizimle çalışmayacaksın. Bir hakkın kaldıysa fifaya gidebilirsin demiş.
Aziz yıldırım paso antremanlara gelip oyunculara ne yapmaları gerektiğini söylermiş. daha bir sürü şey var da artık onu da pazar günü telegolde izlersiniz.
Seni de görebilcek miyiz abi ? :)
titates1
26.Ağustos.2009, 23:28
Bir oyuncunun sözleşmesinde kalan parasını ödeyip serbest bırakma hakkının olduğunu biliyorum kulüplerin yoksa yanılıyormuyum ? aynı zamanda biz bu adamı transfer döneminde serbest bıraktık sezon devam ederken de yollamadık kendine kulüp bulması zorlaşsın ama yabancı oyuncusun kontenjan dolduruyorsun hemde yeri doldurulmayacak bir oyuncu değilsin , ve büyük hedefler koyulmuş bir zamanda 3-4 ay en az sakatsın bu takım seni bekleyemezdi Edu kusura bakmayacaksın paran ödenmediyse istediğin kadar konuş , ama profesyonel bir futbolcuysan bunlar normal herkesin başına gelebilecek şeyler
TR.CaPTaiN
26.Ağustos.2009, 23:41
Bildiğim kadarıyla Edu'nun sözleşmesi sene sonu bitiyordu. Fenerbahçe Edu ile muhtemelen yıllık alacağının yarısı gibi bir bedel karşılığında anlaştı ve sözleşme feshedildi. Edu açısından baktığımızda 1 sene oynasaydı parasının tamamını alacaktı ama şimdi hiç oynamadan parasının yarısını ve bonservisini alıyor. Maddi yönden Edu da zor durumda bırakılmamıştır. Keşke böyle bir sakatlık olmasaydı ama olmuşla ölmüşe çare yok. Fenerbahçe'nin Edu'nun dönüşünü bekleyecek durumu yoktu ve mecburen sözleşme feshedildi. Fesih konusunda Fenerbahçe hukukçularının herhangi bir yanlış yapacağını sanmıyorum.
ShevAnil
27.Ağustos.2009, 00:10
Bildiğim kadarıyla Edu'nun sözleşmesi sene sonu bitiyordu. Fenerbahçe Edu ile muhtemelen yıllık alacağının yarısı gibi bir bedel karşılığında anlaştı ve sözleşme feshedildi. Edu açısından baktığımızda 1 sene oynasaydı parasının tamamını alacaktı ama şimdi hiç oynamadan parasının yarısını ve bonservisini alıyor. Maddi yönden Edu da zor durumda bırakılmamıştır. Keşke böyle bir sakatlık olmasaydı ama olmuşla ölmüşe çare yok. Fenerbahçe'nin Edu'nun dönüşünü bekleyecek durumu yoktu ve mecburen sözleşme feshedildi. Fesih konusunda Fenerbahçe hukukçularının herhangi bir yanlış yapacağını sanmıyorum.
Sorunda orada Edu benimle anlaşılmadı diyor. Karşılıklı fesh değil tek taraflı fesh var ortada.
Sheriff
27.Ağustos.2009, 00:16
Edu olayı değilde Tuncay transferi olursa eğer çok saçma olur. Tuncay gibi bir futbolcu yedek kalmaz ancak gelirse nerde kimin yerinde oynayacak önemli olan. Genel görüş sanırsam Roberto Carlos'un yeri olacaktır ama Santos'un savunmada ne kadar etkili olacağıda ayrı bir tartışma konusu..
Lugano gitseydi sanırım Edu kalacaktı. Edu'yu göndermek iyi olur ama ileride bir sorun çıkmayacak şekilde gönderilmeliydi..
sananes
27.Ağustos.2009, 00:22
ayrıca tuncay geldiginde carlos yedek bırakılır mantığınıda anlamıyorum bence carlos sadece zaman zaman rotasyon gereği yedek bırakılmalıdır kötü oynamıyo bu yıl hatta iyi oynuyo hücumlara destek veriyo gökhan gönülün verdiği destekler konuşuluyo hep ama carlosta hemen hemen gökhan kadar çıkabiliyo ileri
RaSenGan
27.Ağustos.2009, 01:40
Edu olayı değilde Tuncay transferi olursa eğer çok saçma olur. Tuncay gibi bir futbolcu yedek kalmaz ancak gelirse nerde kimin yerinde oynayacak önemli olan. Genel görüş sanırsam Roberto Carlos'un yeri olacaktır ama Santos'un savunmada ne kadar etkili olacağıda ayrı bir tartışma konusu..
Lugano gitseydi sanırım Edu kalacaktı. Edu'yu göndermek iyi olur ama ileride bir sorun çıkmayacak şekilde gönderilmeliydi..
Santos Carlos'un Tuncay da Santos'un yerine geçerse bi sorun olmaz.Santos'un hücumda yaptığını Tuncay rahat rahat yapar.Ayrıca bildiğim kadarıyla Santos'un en iyi olduğu mevkii sol bek.Hücuma çok çıkmasa da yine etkili olur az çok.
Aydin
27.Ağustos.2009, 01:54
Bakalım FiFa'ya başvurucak mı Edu
Seni de görebilcek miyiz abi ? :)
yok, beni çevirmeni yoktur diye yollamışlardı da çevirmeni vardı. ropörtaj yapılırken karısının yanında oturuyordum.
Cengo
27.Ağustos.2009, 02:23
Sözleşmesinde özel bir madde yoksa hakkı vardır.
Sözleşme kalanını ödemişlerdir, zaten bir hakkın varsa denmiş.
Öyle bir şeyin yapılmaması gerektiğini bilir yönetim.
TR.CaPTaiN
27.Ağustos.2009, 04:07
Sorunda orada Edu benimle anlaşılmadı diyor. Karşılıklı fesh değil tek taraflı fesh var ortada.
Fenerbahçe yönetimi sözleşmesi devam eden bir oyuncunun para vermeden kovulmayacağını, sonuçlarını iyi bilir. Çünkü bu tip meselelerle daha önce karşılaşmış Fenerbahçe hukukçuları var.Ben yönetimin böyle bir risk alacağını sanmıyorum. İşin içinde başka birşey olmalı. Yarın konuyla ilgili bir açıklama gelir diye tahmin ediyorum. Zaten açıklama gelmese de yabancı oyuncular eğer hakları varsa sonuna kadar arar ve eninde sonunda Edu şikayetçi olursa dava ve sonuçları basına yansıyacaktır. O zaman daha net bilgi sahibi olabiliriz.
murat taşlı
27.Ağustos.2009, 12:58
Benim anladığım kadarıyla fb yönetimi Edu ile anlaşmak istedi Edu buna fazla yanaşmadı yanaşamayınca yıllık alacağını verip anlaşmayı fesh ettiler Edu buna bozuldu görüşmek istemiş başkanla, başkanda büyük ihtimalle Edu ya bozulduğu için görüşmedi olayın bundan ibaret olduğunu düşünüyorum diğer türlü saçma olurdu
tarikko
27.Ağustos.2009, 15:49
Türkiye’ye gelecek mi gelmeyecek mi tartışmalarıyla transfer sürecinin sürekli gündeminde olan Tuncay Şanlı’nın durumu nihayet belli oldu. Tuncay, Primeir Lig’de kaldı.
Milli futbolcunun temsil haklarını elinde bulunduran Hakan Özlü ile transfer sürecinde yer alan Murat Kuş, Tuncay’ın kesin olarak İngiltere’de kaldığını söylediler.
Aralarından Birmingham City’nin de bulunduğu üç takımla görüşmelerde son aşamaya geldiklerini vurgulayan ikili, “Tuncay’ın, Premier Lig’deki yeni takımına öğleden sonra imzayı atacağını söylediler.
*Gelişmeler Radyospor ve Radyospor.com'da olacak!
Özgür Sancar / Radyospor.com
KaPaLı
27.Ağustos.2009, 15:58
Düşmemeye devam et Tuncay.
Sekopej
27.Ağustos.2009, 16:13
Tuncay gelmeyecekse bu takıma 1 forvet şart. Bakalım son günlerde bir gelişme olacak mı?
MeMo
27.Ağustos.2009, 16:42
Haberin yalan olduğunu sanıyorum...
PesimiSTyLa
27.Ağustos.2009, 17:03
Dünde LigTVde "18'in içinden" programında Turgay Bayındır'dı sanırım adamın adı:p O Tuncayın EPL de kalacagını söylemişti.
tarikko
27.Ağustos.2009, 17:05
Dünde LigTVde "18'in içinden" programında Turgay Bayındır'dı sanırım adamın adı:p
Tayfun Bayındır adamın adı :p
PesimiSTyLa
27.Ağustos.2009, 17:10
He evet o :D
Aydin
27.Ağustos.2009, 17:16
Adamın askerlik sorunu var. Gelmez.
MeMo
27.Ağustos.2009, 17:42
Adamın askerlik sorunu var. Gelmez.
Kiralık gelirse sezon sonuna kadar erteliyebiliyormuş galiba.Böyle bir sorun varsa mutlaka halledilmiştir.Yoksa bu kadar haftadır ilgilenilmezdi.
BeeTLeJuiCe
27.Ağustos.2009, 17:46
Hayır Kiralık geldiğinde bedelli askerlik hakkını kaybediyor. Çok yerde tartışıldı sonunda yetkili biri bunu söyledi. Tuncay kulüp bulamazsa son çare Fenerbahçeye gelecek. Öncelik yurtdışından gelecek her türlü teklifte çünkü askerliğini bedelli olarak yapmak istiyor.
MeMo
27.Ağustos.2009, 17:49
Hayır Kiralık geldiğinde bedelli askerlik hakkını kaybediyor. Çok yerde tartışıldı sonunda yetkili biri bunu söyledi. Tuncay kulüp bulamazsa son çare Fenerbahçeye gelecek. Öncelik yurtdışından gelecek her türlü teklifte çünkü askerliğini bedelli olarak yapmak istiyor.
Gelirse zaman askerlik yapabilecek ? :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gelirse zaman askerlik yapabilecek ? :)
ne zaman olucaktı
CeNTeR_TR
27.Ağustos.2009, 17:50
Taraftarı ateşLeyecek bir oyuncu oLacakdır Tuncay ama şu faktörde var kimi keserek kadroda kendine yer buLacak ?
Takımda sezon başından beri en iyi top oynayan Kazım'ın mı ? SoL kanatta BreziLya Milli takımında'da oynayan Santps'un mu ? Eski günLerdeki performans'ın üstüne çıkan Emre'nin mi ? Yoksa Takımda kesiLdiği anda kıyamet kopacağını biLdiğimiz Alex'in mi ? YedekLere bakınca zaten Mehmet Topuz ve Özer Hurmacı bu takımda 11'i zorLayabiLecek oyuncuLar..
Tuncay geLirse bence çok gereksiz oLacak.Eğer sezon başında Santos geLmeden aLınsaydı tamam ama şuanda sadece Şov amaçLı bi transfer oLur.
Sekopej
27.Ağustos.2009, 18:04
Milli futbolcu olduğu için askerliğini 38 yaşında yapacak. Ama 3 sene yurt dışında aralıksız çalışırsa bedelli yapma hakkı kazanıyor.
Tuncay takıma gelsin de, nerede oynayacağına Daum karar versin. Yabancı sınırı nedeniyle de en mantıklı seçim Carlos'un kulübeye geçmesi gibi duruyor. Lugano-Bilica ikilisini bozmayacak diye düşünüyorum.
murat taşlı
27.Ağustos.2009, 19:07
Tuncay gelsinde yer bulunur
yaman76hakanFB
27.Ağustos.2009, 19:25
Dün lig tv.de Altan Tanrıkul'un proğramında "bugün Ümit Özat'ın Tuncay'la görüşmeye gideceği ve Köln'ün çok mesafe katettiği"söylendi..Eğer doğruysa..Köln'ü bile Fenerbahçe'ye tercih edecekse.. Fenerbahçe onun gözünde bu kadar hor ve son tercihse..Yazzıklar olsun..
MeMo
27.Ağustos.2009, 20:43
Tuncay Stoke City'de .
scar face
27.Ağustos.2009, 20:51
M'Boro'nun sitesinde Huthla birlikte Tuncay'ın Stoke a transfer olduğunu gördüm.
hayırlısı olsun aklı adada kalacağına hiç gelmesin....
Sekopej
27.Ağustos.2009, 20:53
Tuncay olmadığına göre 1 forvete hala ihtiyaç var.
ForsakeN
27.Ağustos.2009, 21:00
oh be.Çok sevindim.EPL ayrı bir zevkli oluyor Türk oyuncu da olursa :)
MeMo
27.Ağustos.2009, 21:04
Tuncay resmen Stoke City'i Fenerbahçe'ye tercih etti :icon_biggrin:
CeNTeR_TR
27.Ağustos.2009, 21:07
Şuanki düzende geLmesini hiç istemiyordum en güzeLi oLdu bizim için :)
sananes
27.Ağustos.2009, 21:11
bilica-lugano ikilisi oynayacaktı tuncay geldiginde büyük ihtimalle iyi ki gelmemiş o zaman :)
BeeTLeJuiCe
27.Ağustos.2009, 22:16
1 sene daha yurtdışında kalmak istiyordu her teklifi kabul edecekti zaten. Seneye daha iyi bir takıma gidemezse, bu yaşından dolayı son şansı olur, yuvaya geri dönecektir.
FB'yi tercih etmeme gibi bir durumu yok adam askerliği bedelli yapıcam diye kafaya takmış tek neden bu.
Ayrıca Tuncay transferi hala resmileşmedi.
TR.CaPTaiN
27.Ağustos.2009, 22:23
Tuncay işi yattığına göre başka bir yedek forvet alınmalı. Tuncay'ın zaten gidişi sorunluydu. Bu 2. olaydan sonra Aziz Başkan'ın gözünde Tuncay kredisini tamamlamıştır diye tahmin ediyorum. Seneye de düşerse muhtemelen yine herhangi bir ligin asansör takımına gidebilir.
Sekopej
27.Ağustos.2009, 22:26
Evet ortada tercih edilecek bir şey varsa, uzun dönem ve bedelli askerlik tercihi var. Bu sene çok çok üst düzey bir performans sergilemezse, takımı küme düşerse seneye Fenerbahçe'ye dönecektir.
sananes
27.Ağustos.2009, 22:31
takımı küme düşerse seneye 21 gün askerlikten sonra fenerbahce kampına katılır tuncay diye düşünüyorum bende
SAİT71
28.Ağustos.2009, 00:05
Tuncay Stoke City ile 3 yıllık anlaştı İngilterede kalacak.
TR.CaPTaiN
28.Ağustos.2009, 00:30
Edu Dracena Hakkında Bilgilendirme
Brezilyalı futbolcu Edu Dracena'nın ülkemizden ayrılırken yaptığı açıklamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Edu Dracena ile Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman ve bazı yönetim kurulu üyelerimizin de katıldığı bir toplantı yapılmıştır. Bu görüşmede Brezilyalı futbolcuya kariyerine ilişkin tüm seçenekleri içeren, geniş kapsamlı bir öneri paketi sunulmuştur. Kendisine ihtiyacımız olduğu aktarılmış, Türkiye'de ya da ülkesinde tedavisine devam ederek Ocak ayında yeniden görüşülmesi, bu süreçte sözleşmesinin dondurulması gibi öneriler açık ve net olarak dile getirilmiştir. Ancak Edu Dracena yapılan teklifleri reddetmiş ve toplantı boyunca tazminatının ödenerek gönderilmesi konusunda diretmiştir. Daha sonra da hakkını FIFA'da arayacağını söyleyerek toplantıdan ayrılmıştır. Dolayısıyla görüşme sürecinde futbolcunun ağzından medyaya yansıdığı anlamda bir durum söz konusu değildir.
Kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü
ForsakeN
28.Ağustos.2009, 00:40
Vay Edu vay.Fotomaçı da geçmiş.Ona da yalanlama geldi. :D
erdemzorer10
28.Ağustos.2009, 05:42
Tuncay transferinin olmayacağı belliydi zaten..Yine kötü bir takıma gitti ama sonuçta Premier lig orası farklı bir dünya..
TR.CaPTaiN
28.Ağustos.2009, 06:28
Aykut Kocaman maçtan önce Tuncay transferi için; Tuncay'ı istiyorduk, O da istiyordu ama bazen herşey istemeyle bitmiyor gibisinden birşeyler söylemiş. En kuvvetli senaryo ve Antu'daki duyumlar; Fenerbahçe Tuncay transferi için Middlesbrough ile Tuncay'ı son güne kadar satamamaları durumunda bize vereceklerine dair anlaştı. Fakat Stoke City ortaya çıkıp bonservis bedeli ödeyince doğal olarak Stoke City'e sattılar. Tuncay'ın gelişi bize güç kazandırırdı ama olmazsa olmaz da değildi.
Daum da transfer planımız yok demiş. Bir sürpriz olmazsa transfer kapandı.
Kadro 1
------------------Volkan D.
Gökhan-----Bilica-----Lugano----Carlos
Mehmet-----Baroni-----Emre-----Santos
-----------------------Alex
-----------------------Semih
Kadro 2
----------------Volkan B.
Ali-------Önder------Bekir-----Vederson
Kazım-----Selçuk-----Özer-----Uğur
--------------------Deivid
--------------------Güiza
+ Deniz Barış ve Abdülkadir
Bu sene 2 güzel takım çıkarabilecek kadar kadromuz geniş. Sahadaki oyuncu kötü oynadığında kenara bakıp ne de olsa kenarda benle değişecek kimse yok diyemeyecek. Geçen seneki gibi kimsenin yerini garantisi olmayacak. Sakatlıklarda, cezalı durumlarda takımın oyunu sarsılmayacak.
Transfer dönemini genel olarak değerlendirirsek;
En çok sevindiğim transfer: Mehmet Topuz
En umutlu olduğum transfer: Özer Hurmacı
Transferini en çok istediğim isim: Christian Poulsen
SAİT71
28.Ağustos.2009, 06:46
Christian Poulsen i ben istememiştim. Hem gelişi için yüklü bonservis verilecekti hemde kendisi takımda en çok kazanan 2-3 oyuncudan biri olacaktı. Baronide yerinde bir transfer oldu kat kat daha aşağı fiyata. 1.5 milyon euro civarında paraya oynuyor sanıyorsam. ben olmamasına daha çok sevindim açıkçası
Since-1907
28.Ağustos.2009, 06:50
Cristian'ın futbolu yavaş yavaş gözüme Aurelio'nun futbolu gibi gözükmeye başladı bi de top rakipteyken topun önüne atlayabilse çok iyi olacak.İleride Cristiandan daha çok faydalanacağımızı düşünüyorum.
scar face
28.Ağustos.2009, 06:53
Cristianı bende ön yargıyla karsılasadım ilk basta fakat daha sonra izledikçe beğendim topu iyi kullanıyor...Top kapma konusunda ki görüslere katılıyorum o da zamanla gelisecektir...
SAİT71
28.Ağustos.2009, 07:50
Valla ben hiç önyargı ile karşılamadım. :D Millet Honved maçında mı Bolu maçında mı bitirmişti adamları ama ben daha yeni ilerde önemli mücadelelerde görecez demiştim. Bugünde çok güzeldi bence. Santos zaten bir tane. Adam kendide dedi Ben daha Fenerde sol bek oynadım bugüne kadar diye :D Yani düşünün.
eGowiCh
28.Ağustos.2009, 07:54
Şu ana kadar yapılmış en faydalı transfer Andre Santos gibi görünüyor.
Mehmet Topuz ve Özer'in de takıma tamamen katılmalarıyla onlar da çok iyi işler yapacak.
Cristian ise görev adamı, kaliteli futbolcu. O da çok faydalı. Bilica da aynı şekilde.
Son transfer bir forvet almalıyız.
SAİT71
28.Ağustos.2009, 08:23
Bence Sercan cuk otururdu bu takıma. Oda Gs ile anlaştı gibi. 2 forvetten başka adam yok ileride. Deivid hiç orada oynamadı. Kazımda öyle. Biri sakat olsa biride cezalı biteriz.Bencede forvet alsak iyi olur. En azından yedek olacak biri olmalı.
Selman Ozturk
28.Ağustos.2009, 08:28
Adam kendide dedi Ben daha Fenerde sol bek oynadım bugüne kadar diye :D Yani düşünün.
Öyle değil yahu ben mi yanlış duydum yoksa :icon_biggrin: Santos : "Ben bir sol bek oyuncusuyum. Ama hocam nerede görev verirse orada oynuyorum." şeklinde bir açıklama yaptı. Kaldı ki ben Fenerbahçe'de sol bekte görmedim onu :)
SAİT71
28.Ağustos.2009, 08:33
Ne bileyim bi sitede okudumda demekki arkasından anlamışım lafı :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edüt: şu haberi okudum yanlış anlamışım :D
http://www.ajansspor.com/futbol/uefakupasi/h/20090827/santos_su_ana_kadar_sol_bekte_oynadim.html?ref=sat b1
eGowiCh
28.Ağustos.2009, 08:58
Sol bek oyuncusu olup da hücumda bu kadar etkili olan bir oyuncu görmedim.
scar face
28.Ağustos.2009, 19:49
Eski bir dosttan haber var:)
Maldonado Flamengo'da anlasılan Flamengolu taraftarların mide,sinir ve ağrı kesici ilaçları kullanımı artacak...
MeMo
28.Ağustos.2009, 21:02
Fenerbahçe'den Sercan için son hamle
Fenerbahçe, Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım'ı kadrosuna dahil etmek için 7 milyon Euro ve Gökçek Wederson'u Bursaspor'a teklif etti.
Transferin bitmesine sayılı günler kala büyük kulüpler, kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor. Uzun süredir Üç Büyükler ve Avrupa kulüplerinin gündeminde olan Bursaspor'un genç futbolcusu Sercan Yıldırım, Fenerbahçeli olmak üzere...
Yüksek bonservis bedeli nedeniyle Galatasaray ve Beşiktaş'ın geri adım attığı Sercan için Fenerbahçe yönetimi 7 milyon Euro ve bir futbolcu önerdi. Bursaspor yönetimi 7 milyon Euro’yu kabul ederken, takasta kullanılacak futbolcunun Gökçek Wederson olmasını istedi.
Sarı-lacivertli yönetim, Türk statüsünde oynayan Wederson'u ikna etmek için yoğun çaba harcıyor. Transferin bu akşam netlik kazanması bekleniyor.
Kaynak:NtvSpor
anilton
28.Ağustos.2009, 21:03
Sercan F.Bahçe'de...
MeMo
28.Ağustos.2009, 21:04
Sercan F.Bahçe'de...
Kaynağın nedir ? :)
KaF KeF
28.Ağustos.2009, 21:06
ahh Anıl Abi..Ballar damladı klavyenden..:D
MeMo
Fenerbahçe transferde bombayı patlattı!..
Uzun süredir Bursasporlu Sercan Yıldırım'ın peşinde olan sarı lacivertli yönetim, genç golcü ve kulübüyle her konuda anlaştı!..
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın resmi açıklama yapması bekleniyor!.. Resmi imzaların ise pazartesi günü atılacağı öğrenildi!..
Gelişmeler anı anına MARATON.COM.TR'de olacak!..
MARATON.COM.TR ÖZEL
Crocodile1963
Fenerbahçe transferde bombayı patlattı!..
Uzun süredir Bursasporlu Sercan Yıldırım'ın peşinde olan sarı lacivertli yönetim, genç golcü ve kulübüyle her konuda anlaştı!..
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın resmi açıklama yapması bekleniyor!.. Resmi imzaların ise pazartesi günü atılacağı öğrenildi!..
Gelişmeler anı anına MARATON.COM.TR'de olacak!..
MARATON.COM.TR ÖZEL
tarikko
Evet kaynak nedir ? :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Off her yerde çıkmaya başladı yahu haydi İnşallah :)
MeMo
28.Ağustos.2009, 21:08
Evet kaynak nedir ? :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Off her yerde çıkmaya başladı yahu haydi İnşallah :)
İnşallah inşallah :) Galatasaray'a gitti diye tahmin ediyordum.Bakalım ne olucak...
fm_monster
28.Ağustos.2009, 21:08
http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=85860
http://www.ntvmsnbc.com/id/24995574/
basın sercanı getirdi
ins dogrudur
Professeur
28.Ağustos.2009, 21:09
Kalbime inecek yahu inşallah doğrudur...
anilton
28.Ağustos.2009, 21:10
Kaynağın nedir ? :)
Kaynak Maraton yahu...:)
fm_monster
28.Ağustos.2009, 21:10
aziz baskan tuncay olmayınca olaya el koydu heralde :D
GodfatheR
28.Ağustos.2009, 21:11
Çok ihtiyacımız var inşAllah gerçekleşir :)
MeMo
28.Ağustos.2009, 21:11
Kaynak Maraton yahu...:)
Ben de başka yerden duydun sandım :D Maraton'a pek güvenmem ama baya kesin konuşmuşlar.
GodfatheR
28.Ağustos.2009, 21:12
Adlında ben böyle bir hamle bekliyordum Başkan'dan beni yanıltmadığı için Başkana teşekkürler :D:D
Aydin
28.Ağustos.2009, 21:12
7 m euro + vederson teklif edilmiş.
fm_monster
28.Ağustos.2009, 21:13
7 m euro + vederson teklif edilmiş.
wederson giderse caneri alırız ins :icon_wink:
tarikko
28.Ağustos.2009, 21:13
Evet 7 m euro + Vederson olacak transfer olursa...
MeMo
28.Ağustos.2009, 21:15
Vederson giderse R.Carlos sakatlandığında Santos oynar başka biri alınmazsa.Sercan alınır bide üstüne Caner gelirse süper olur :D
fm_monster
28.Ağustos.2009, 21:15
fenercell i olanlar acık tutsun :D heran hersey olabilir
Alicanfmfan
28.Ağustos.2009, 21:17
Sercan zaten fenerbahçeli iyi oldu galatasaray'a gelmedigi.
Hayırlı olsun.
Crocodile1963
28.Ağustos.2009, 21:17
Daha iki gün önce Sercan ile ilgilenmiyoruz açıklamasını yapan Fenerbahçe yönetimi değil miydi ?
tarikko
28.Ağustos.2009, 21:19
Vederson giderse Caner'i de alabiliriz belki...
scar face
28.Ağustos.2009, 21:20
O hep yanıltmacadır :)
R.Carlos a 2 yıl yalanlama geldi b gün bi baktım Carlos takımda... :)
hadi hayırlısı süper transfer...
sananes
28.Ağustos.2009, 21:20
sercan gelirse çok iyi olur takım bu sene bile bazen tıkanıyo yani tempo konusundan bahsediyorum kimse boşa kaçmıyo topla gitmiyo falan zaman zaman tabi bu bahssettigim sercan dinamikliğiyle çok şey katabilir bize.vedersonun gönderilmesi de kaymak olur üstüne hiç sevmiyorum o adamı:D caneri de alabilsek keşke
KaF KeF
28.Ağustos.2009, 21:21
İbrahim Yazıcı ile bir görüşme yapılmış fakat sayın Yazıcı, Sercan Yıldırım'ı Avrupa da bir kulübe transfer etmeyi düşündüklerini ve Türkiye'de herhangi bir takıma satmayı planlamadıklarını ifade etmiştir. Bu yanıt üzerine Sercan Yıldırım'la ilgili herhangi bir çalışmamız olmamıştır.
Diyordu açıklamada.Demek ki İbrahim Yazıcı vazgeçmiş ki bizde harekete geçmişiz..
GodfatheR
Caner Erkin'in çok sıkı bir F.BahçeLi olduğunu da bilmeyen yoktur heralde :) Onu da alırsa güzel olur :)
fm_monster
Daha iki gün önce Sercan ile ilgilenmiyoruz açıklamasını yapan Fenerbahçe yönetimi değil miydi ?
huyumuz kurusun :) bknz:carlos,tumer
titates1
28.Ağustos.2009, 21:28
Caner cskaya gitmeden önce bize geliyodu ne olduysa cskaya gitmişti inşallah şimdi gelir ...
eGowiCh
28.Ağustos.2009, 21:29
Heyecanlandıran haberler var ortalıkta. Dün ciddi olarak Sercan'ın Galatasaray'a transfer olacağı şeklinde haberler çıkınca, Aziz Yıldırım'dan ikinci Topuz vakasını bekliyordum ve sanıyorum bu hamleyi yapmış olacak ki ibre bize döndü.
Gökçek Vederson'un verilmesi bence doğru değil, Uğur Boral veya Selçuk verilse daha iyi olurdu; ama Sercan geleceği için gönlüm razı olmasa da Vederson'un gitmesi çok fazla üzmeyecek. Sanıyorum Vederson'un ikna edilmesi konusunda sıkıntı var, o hallolduğu an imza atılabilir.
Muhakkak bir forvet almamız gerekirdi ve Sercan'ı alacaksa gerçekten müthiş bir hamle olmuş olacak.
Heyecanla resmi açıklamayı bekliyoruz, NTV Spor yazdıysa umutlanmamak elde değil.
scar face
28.Ağustos.2009, 21:32
Vederson giderse sorun olmaz sol açık alternatiflerimiz çok...
Sol bekte de Uğur,Santos gibi isimler var
Sercan gelse ben oynarım sol bekte ya:D
tarikko
28.Ağustos.2009, 21:35
Bursaspor 8 m euro + Vederson istiyormuş.Bizim teklif 7 m euro + Vederson'muş...
Alicanfmfan
28.Ağustos.2009, 21:36
Topuz ile bu olay karsılastırılamaz Sercan ın Gs forması ile birebir forması yok başkanımız felanda sercan kesin bize gelecek gibi bir acıklama yapmadı belirli bir miktarımız var o miktarın üzerine cıkmayız dedi ve transfer gerçekleşmedi zaten Sercan fenerbahçeli dir Caner de öyle 2 sinide alın valla cok iyi olur :D
IcedEarth
28.Ağustos.2009, 21:38
Bizim böyle bir teklif yapacağımızı sanmıyorum, eğer son haberler doğruysa Sercan muhtemelen Fenerbahçe'ye gider. Ama dün ezeli rakibiyle anlaştığı söylenen bir oyuncuya son anda teklif yapmak da ilginç birşey. Aziz Yıldırım nedense çok seviyor böyle yapmayı...
Sekopej
28.Ağustos.2009, 21:39
Bursa yurt içinden bir takıma satmaya razı olsun 8'i de verir Aziz Yıldırım. Son teklifi yaptık ama yurt içinden bir takıma satılmayacak diye transfer gerçekleşmedi açıklamasını yapmıştı Fenerbahçe.
Tuncay gelse Sercan'a ihtiyaç yoktu ama Tuncay'ın gelmeyeceği esinleşince mutlaka 1 forvet alınmalı. Bu Sercan olursa mükemmel olur tabi, Sercan olmasa da yedekte bir isim vardır umarım.
Sekopej
28.Ağustos.2009, 21:41
Bizim böyle bir teklif yapacağımızı sanmıyorum, eğer son haberler doğruysa Sercan muhtemelen Fenerbahçe'ye gider. Ama dün ezeli rakibiyle anlaştığı söylenen bir oyuncuya son anda teklif yapmak da ilginç birşey. Aziz Yıldırım nedense çok seviyor böyle yapmayı...
Anlaştıysa imzalar atılırdı. Bu da basının uydurması ya da menajerlerin 2 kulüp üzerinden fiyat arttırması olabilir. Basına söylemişlerdir ve Galatasaray'ın devreye girip fiyar arttırmasını bekliyr olabilirler.
Bu nedenle basının gazına hemen gelmeyelim. İmzalar atılmadan kimse kimseyle anlaşmış olmaz. Akşama Sercan Galatasaray'da diye açıklama olursa, bu sefer Fenerbahçe ile ikindi vcakti anlaşan oyuncuya teklif yapmak yakıştı mı diye biz mi soralım?:)
IcedEarth
28.Ağustos.2009, 21:44
Abi eğer olursa gayet normal duruma gelmiş olur, zira sidik yarışı şekline biz getirmiyoruz olayı.
Neyse Sercan için o kadar para vereceğimizi sanmıyorum, Sercan'ın da Fenerbahçe'de yakın vadede forma bulabileceğini sanmıyorum açıkçası...
MeMo
28.Ağustos.2009, 21:45
Medyada Galatasaray'la anlaştı dedi diye vaz mı geçicekti Aziz Yıldırım ? :) Galatasaray bu transferi yapsaydı zaten neden Aziz Yıldırım teklif götürsün?Topuz olayı başka orda Beşiktaş'ın hataları vardı,şimdi oralara dönmeyelim :)
titates1
28.Ağustos.2009, 21:50
İki sezondur ilgilendiğimiz yazılan,çizilen sürekli teklif verdiğimiz sercan fenerbahçede diye milyon tane haber yapılan oyuncuya iki üç tane gazetede sercan galatasarayda diye haber çıktı diye A.Yıldırım teklif vermeyecekmiydi yani ?
IcedEarth
28.Ağustos.2009, 21:52
Hayır, gerçekten Galatasaray'la anlaşma aşamasına geldiyse vermeyecekti bu teklifi... Neyse dediğimi anlamayacaksınız, dememişim farzedin... Hatta bir yönetici arkadaş silebilir bile dediğimi...
scar face
28.Ağustos.2009, 21:54
Sercan forvetin sağında solunda oynayabilen bi oyuncu neden oynamasın ki...Bence yeteri kadar sans bulacak...
MeMo
28.Ağustos.2009, 21:56
Sercan Yıldırım'ın transferi için Bursaspor Kulübü ve adı geçen oyuncuyla her hususta anlaşmaya varıldığına, Bursaspor Kulübü'ne bu transfer karşılığında 7 milyon Euro ve futbolcumuz Gökçek Vederson'un verildiğine, resmi imzaların pazartesi günü atılacağına ilişkin bazı medya organlarında haberler yer almaktadır.
Sercan Yıldırım önemli ve değerli bir futbolcudur. Ancak Sercan Yıldırım konusunda kulübümüzün önceki açıklamaları kamuoyunun bilgisindedir. Bu tip haberler kulübümüzü olduğu gibi Bursaspor Kulübü'nün yönetimini ve Sercan Yıldırım'ı da zor durumda bırakmaktadır.
Takdir edileceği üzere bu transfer karşılığında Bursaspor Kulübü'ne verildiği iddia edilen Vederson'un da bu haberlerden olumsuz etkileneceği, böylesi bir durumun hem sporcumuza hem de takımımıza zarar vereceği tartışmasızdır.
Haberin maraton.com.tr ve ntv.com.tr gibi saygın kabul edilen internet sitelerinde yayınlanmasıysa üzücü ve şaşırtıcıdır. Her iki internet sitesinin yöneticilerini daha hassas davranmaya davet ediyor ve aksi takdirde bu sitelerin çok kısa bir süre içinde inandırıcılığını kaybedebilecekleri konusuna dikkat çekiyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
fm_monster
28.Ağustos.2009, 21:57
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=16808
yalanlama geldi:D
IcedEarth
28.Ağustos.2009, 21:59
Açıkçası ben Fenerbahçe kulübünün yalanlamalarını da çok samimi bulmuyorum. Kısacası bu transfer gerçekleşmiş olabilir bence. Carlos haberini de Carlos gelmeden 2-3 gün önce yalanlamışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Tabii bu normal birşey, basına bitmeden düşen transferler gerçekten zorlaşıyor...
Lucas Neill
28.Ağustos.2009, 22:00
Boşuna heyecan yapıldı tartışma çıktı forumda:D
Sekopej
28.Ağustos.2009, 22:00
Hayır, gerçekten Galatasaray'la anlaşma aşamasına geldiyse vermeyecekti bu teklifi... Neyse dediğimi anlamayacaksınız, dememişim farzedin... Hatta bir yönetici arkadaş silebilir bile dediğimi...
Anlaşma aşamasına gelindiğini basın yazıyor. Son resmi açıklamada Adnan Polat anlaştık dememişti.
Ha bu transfer durumlarında ben 3 büyüklerin başkanlarının iletişim halinde olmasını ve menajerlere fazla para kaptırmaması gerektiğini düşünüyorum ama çok zor bu.
Fenerbahçe Sercan'ı uzun zamandır istiyor ve reddedilmesinin sebebi de Fenerbahçe'nin istenilen ücreti vermemesi değil, Bursaspor'un ilk tercihinin satmamak yönünde olması, ikinci tercihinin de yurt dışına satmak olması. Ama yurt dışından vazgeçip yurt içinden bir takıma satacaklarsa ve bu nedenle Galatasaray ile görüşmeye başladılarsa, Fenerbahçe'nin de bu devrede teklif yapması normal. Hele ki Tuncay'ın gelmeyeceği de kesinleşince, ihtiyaç duyulan bir mevkiye yararlı bir transfer olur.
Tabi basına güven olmaz, ben hala Galatasaray'ın teklifi arttırması için menajerlerin uydurması diye düşünüyorum bu haberi.
MeMo
28.Ağustos.2009, 22:01
Açıkçası ben Fenerbahçe kulübünün yalanlamalarını da çok samimi bulmuyorum. Kısacası bu transfer gerçekleşmiş olabilir bence. Carlos haberini de Carlos gelmeden 2-3 gün önce yalanlamışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Tabii bu normal birşey, basına bitmeden düşen transferler gerçekten zorlaşıyor...
Katılıyorum...
Bu açıklama bu hafta oynanacak maçla da ilgili olabilir.Vederson için...Ama bu saatten sonra zor.
PesimiSTyLa
28.Ağustos.2009, 22:01
NTVsporun ısrarla Sercanı FBye yollama cabaları devam ediyor. Ne iş anlamadım. Fiyat arttırmaya calışıyorlar heralde.
Crocodile1963
28.Ağustos.2009, 22:02
Arkadaşlar sezon başından beri söylüyorum şu menajerin çıkardığı haberlere inanıyorsunuz. Sercan'a çok çok yüksek bir teklif gelmediği sürece satılmayacak. İnanmayın şu Metin Korkmaz'a.
Sekopej
28.Ağustos.2009, 22:03
Ben mesajı yazarken yalanlama gelmiş. Yalanlamadan haberim olmadan basının fiyat artması için yaptığını yazmıştım. Yanılmamışım.:D
MeMo
28.Ağustos.2009, 22:03
NTVsporun ısrarla Sercanı FBye yollama cabaları devam ediyor. Ne iş anlamadım. Fiyat arttırmaya calışıyorlar heralde.
NTVSpor niye böyle bir şey yapsın ki.NTVSpor Türk medyasının en inandırıcılarından biri bence.
fm_monster
28.Ağustos.2009, 22:06
yalanlama cok kafa karıstırıcı:icon_frown:
Crocodile1963
28.Ağustos.2009, 22:12
Esas yalanlama 2'sinde gelecek. . .
MeMo
28.Ağustos.2009, 22:14
FENERBAHÇE´DEN YALANLAMA!..
Bu arada Fenerbahçe Kulübü‚ resmi internet sitesinden yaptığı bir açıklama ile Sercan transferini yalanladı!.. Ancak şunu hemen belirtelim ki transferleri büyük bir gizlilik içinde yapmaya özen gösteren sarı lacivertli kulüp‚ daha önceden de imzalar atılana kadar yalanladığı bazı transferleri daha sonra gerçekleştirmişti.
MARATON.COM.TR ÖZEL
:D
eGowiCh
28.Ağustos.2009, 22:24
Yalanlama çok ilginç gerçekten. Kesin bir yalanlama yok. Oyuncuyu almayacağız, almıyoruz gibi. Ama böyle bir açıklama yapılıyor olması bile olumsuz oldu, keşke resmi sözleşmenin imzalandığına dair açıklama gelseydi.
Fernando Gago
28.Ağustos.2009, 22:27
Yalanlama çok ilginç harbiden ilk defa böyle bir içerik gördüm sitede . Ntv'de az önce de izledim Sercan konusunda ısrarcılar Umarım haklı çıkarlar ...
KaPaLı
28.Ağustos.2009, 22:28
Yahu ne oluyo 2 saat girmedik Sercan hakkında 2 sayfa mesaj yazılmış :D
Sercan ve Caner gelirse süper olur. Vederson benim sevdiğim oyuncu ama Caner gibi Türk evladı gelirse dahada gururlanırım. + Fenerbahçeli olmasıda avantajımız.
ozaniel
28.Ağustos.2009, 23:01
Tek forvet oynayan bir takım Fenerbahçe(4-4-1-1) ve zaten forvette Semih ve Guiza var, onlar olmasa Deivid veya Kazım'da oynayabilir. Bence Sercan'ın transferi gereksiz Fener için ayrıca Türkiye liginde üç büyüklere karşı kapalı savunma oynanıyor, Sercan'ın sürati çok avantaj olmayacak. Bunlar benim fikrim, tabii Sercan geleceği parlak bir oyuncu, coşabilir de Fener'de belli olmaz.
LaigLeNoiR
28.Ağustos.2009, 23:22
Sercan'ın transferine Tabata engel olmuş galiba az önce LİGTV'ye bağlanan Fenerbahçe muhabiri söyledi. 7 milyon euro teklif edilmiş ancak Bursa kulübü Tabata 8 milyon euroya transfer oldu Sercan'da en az 8 milyon eurodur demiş.Yanısıra Wederson'U da istemiş Bursa ancak Fenerbahçe kabul etmemiş.
eGowiCh
28.Ağustos.2009, 23:29
Kıstas daha önce M.Topuz'du, şimdi de Tabata mı oldu? :D Yakında C.Ronaldo şu paraya transfer oldu, biz de şunu istiyoruz diyecekler. Ben inanmıyorum bu haberlere, basın uyduruyor. Tabata'ymış, Topuz'muş, bunlara bakmaz Bursa yönetimi.
SAİT71
28.Ağustos.2009, 23:46
Şu piyasada Bir Real MAdrid birde Beşiktaş piyasayı kızıştırıyor :D
Açıkçası ben o parayı isteyeceklerini düşünüyorum. Çünkü Tabata 8 ediyorsa Sercan gibi klas genç yetenek daha fazla bile eder ama alıcısı çıkmaz daha fazlaya.
Knightmare
28.Ağustos.2009, 23:52
Sercan'ı rahat bırakın yahu :) ne istiyosunuz çocuktan ne güzel forvetleriniz var :)
Crocodile1963
29.Ağustos.2009, 00:15
Transferi tam bir bilmeceye dönüşen Sercan Yıldırım için Fenerbehçi'den yeni bir teklif geldi. Sarı lacivertli kulüp genç futbolcu için Bursaspor'a 6 buçuk milyon Euro ve Gökçek Wederson'u bonservisiyle vermeyi teklif etti.
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı bu teklifi yeterli bulmadı. Yazıcı'nın bu konuda Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu bir görüşme yaptığı ortaya çıktı.
İbrahim Yazıcı, Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada teklif yetersiz, bu haliyle olmaz. Galatasaray'da başka bir teklif sundu. Bizim Sercan'ı satma gibi bir düşüncemiz yok. Yurtdışından da teklifler alıyoruz. Bakın Tabata'ya kaç para verildi. Bu paraların harcandığı koşullarda Sercan'a olağanüstü bir teklif yapılmalı. Şu anda net bir şey yok. Bekleyeceğiz" dedi.
Özgür Sancar - Radyospor
TR.CaPTaiN
29.Ağustos.2009, 03:40
Sercan için İbrahim Yazıcı'nın Mehmet Topuz olayında olduğu gibi iki büyük kulübü Sercan için karşı karşıya getirerek mevzunun transferden daha çok inat işine dönüşmesini istediğini düşünüyorum. Sercan'ın menajeri çıkıyor; Galatasaray bir teklif teklif yaptı, Fenerbahçe'nin de yeni teklifle geleceğini düşünüyoruz diyor. İbrahim Yazıcı Fenerbahçe'nin teklifinden bahsederken Galatasaray'ın da hala talip olmasından söz ediyor. Yalnız ben bu işin Mehmet Topuz olayındaki gibi inada bineceğini sanmıyorum. Çünkü oradaki şartlar farklıydı. Her zaman söylediğim gibi oyuncu maliyetlerine girmeyi pek sevmesem de 7 M € + Vederson teklifinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Yedek forvete ihtiyacımız var mı ? Evet var ama milyon eurolar da kolay girmiyor kulüp kasasına. Ha olur da 7-8 m € + Vederson verilirse vay efendim niye böyle para verildi demem. Çünkü o kulübün mali yapısını detaylı bilen insanlar var orada. O konuda tek tepkim Vederson'un gidişi olur. Çünkü sol bekte başka alternatif yok. Uğur bana göre sol bek alternatifi değildir.
Beşiktaş Tabata'ya 8 m € verebilir. Azdır, çoktur tartışılır ama Beşiktaş bu sezon ŞL pastasını tek başına yiyor. Dolayısıyla yok efendim Beşiktaş Tabata'ya şu kadar verdi biz de şu kadar isteriz şeklindeki düşünceler Bursaspor açısından normal gözükse de Fenerbahçe cephesinden öyle gözüktüğünü sanmıyorum.
Sercan'ın bu yıl Bursaspor'dan ayrılacağını sanmıyorum. Türk futbolu adına hayırlısı olsun.
erdemzorer10
29.Ağustos.2009, 05:54
Yalanlamada direkt olarak Sercan transferi gündemimizde yok anlamını çıkaramadım..
Son 3 gün artık bekleyip görmek gerek..
murat taşlı
29.Ağustos.2009, 13:16
ben hala sercan ı alacağımzı düşünüyorum yanına caner de olursa harika olur daha önce de dedim zaten fener sercan ve caner alsın diye 2 genç yetenek .İki oyuncuda çok yönlü topla iyi teknik adam geçebilen oyuncular bekliyoruz çubukluyu giymelerini
bursa_mc
29.Ağustos.2009, 14:03
SAT-MI-YO-RUZ :D
murat taşlı
29.Ağustos.2009, 14:18
SAT-MI-YO-RUZ :D
bir anda aklıma m.topuz la g.ünal geldi nedense:D
bursa_mc
29.Ağustos.2009, 14:29
bir anda aklıma m.topuz la g.ünal geldi nedense:D
Nedense onlar İstanbulda oynamak için can atanlardandı..
attiilla
29.Ağustos.2009, 20:18
ben sercan ve canerin fenerbahçe kulübüne geleceğini sanmıyorum...
neden mi..
şimdi takımda brezilyalıların çoğunluğu aşikar..caner de sercan da takımla uyuşmayı ve ileri düzeyde bir performans sergileme çabası içinde olacaklar..ve bu neden onlara ayak bağı olacak diye düşünüyorum...
2.neden rjiakaard faktörü..iki oyuncu da belki de hayatlarında en iyi teknik direktörle çalışma fırsatı bulacaklar..
3.neden arda-keita-kewell-baros-elano gibi yıldızlarla oynama fırsatı ve de kendilerini geliştirme imkanları var..
bu yüzden gse gelme ihtimali daha yüksek ki fenerbahçenin resmi sitesinden de yalanlama gelmiş..
titates1
29.Ağustos.2009, 20:41
Fenerbahçe de kendilerini geliştirme imkanları yokmu yani ? caner erkin bir solbek oyuncusu olarak brezilya milli takımının solbeki andre santos , ve dünyanın efsane olmuş sayılı solbeklerinden roberto carlostan öğreneceği bir şeyler olamaz mı yani ? veya sercan yıldırımın türkiyenin şu andaki en iyi forvetlerinden biri olan semihten avrupa kupasını kazanmış takımın 3.forveti , la liga gol kralı olmuş bir forvetten öğreneceği bir şeyler olamaz mı sence ?
attiilla
29.Ağustos.2009, 20:45
1-Caner Erkin bir solbek oyuncusu değil..
2-Semih Türkiyenin en iyi forvetlerinden biriyse neden ilk 11 oynamıyor.sürekli oynamayan adam kendini geliştiremez.
3-madem kendini geliştirmeye müsait bir ortam vardı Gökhan Emreciksin,İlhan Parlak ve daha niceleri kaybolup gitti..
İlhan Parlakı Real Madrid isiyordu bir aralar ne oldu anlatır mısın bana.Aynı şey Sercanın başına gelse ne olacak..yapmayın aga işte herşey ortada fenerbahçede genç oyuncuların kendini geliştirmeye uygun bir ortam yok..genç varsa bile gökhan gönül gibi onlarda sonradan alınmışlar..
MeMo
29.Ağustos.2009, 20:52
ben sercan ve canerin fenerbahçe kulübüne geleceğini sanmıyorum...
neden mi..
şimdi takımda brezilyalıların çoğunluğu aşikar..caner de sercan da takımla uyuşmayı ve ileri düzeyde bir performans sergileme çabası içinde olacaklar..ve bu neden onlara ayak bağı olacak diye düşünüyorum...
2.neden rjiakaard faktörü..iki oyuncu da belki de hayatlarında en iyi teknik direktörle çalışma fırsatı bulacaklar..
3.neden arda-keita-kewell-baros-elano gibi yıldızlarla oynama fırsatı ve de kendilerini geliştirme imkanları var..
bu yüzden gse gelme ihtimali daha yüksek ki fenerbahçenin resmi sitesinden de yalanlama gelmiş..
Milli takımda sanki Fenerbahçe'nin oyuncusu yok.Türk oyuncular orda oynayamıyor,Fenerbahçe'de yıldız oyuncu yokmuş gibi konuşuyorsun.Roberto Carlos'dan birşey öğrenemezler yani :D Daum'unda kalitesinin farkındasındır umarım.Galatasaray'ı Barcelona yapıp Fenerbahçe'yi 2.tercih yapmak yanlış olmuş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Semih'in Türkiye'deki en iyi forvetlerden biri (bana göre en iyisi) olduğunu kabul etmemişsin.Sana o kadar şey yazdğım için kusura bakma.
attiilla
29.Ağustos.2009, 21:02
anlatamıyorum herhalde
bir oyuncu mükemmel olabilir,yetenekli olabilir,takımına çok katkı yapabilir,kariyeri süper olabilir ama birşey öğretemeyedebilir öğretme yeteneği olmayabilir yahu..
sir alex ferguson,arsene wenger çok mu iyi oyunculardı
pele,beckenbauer çok mu iyi antrenör oldular
bunu sizde iyi biliyorsunuz zöylettirmeyin bana..fenerbahçenin takımı iyi güzel fakat gençler için ortam yok..kerim zengin vardı dinamo kieve elemelerde bir sallamıştı konuşuyorlardı adam çıkardık diye ne oldu sonrası yok işte.
titates1
29.Ağustos.2009, 21:05
İlhan parlak'ı real madrid falan istemiyordu sadece gelecekte yıldız olabilecek gençler arasında gösteriliyordu ilhan parlak real madrid tarafından , isteselerdi zaten alırlardı ilhan geldi kendini gösteremedi gökhan geldi kendini istanbula kaptırdı kendilerini gösterseler zaten oynarlardı , Caner erkin solbek de sol açık da oynayabiliyor , roberto carlos ve andre santosta sol açık özellikleride fazlasıyla var ...Semih konusuna hiç girmeyelim sen Semihin Türkiyedeki en iyi forvetlerden olduğunu kabul etmiyorsan diyecek birşeyim yok ..
MeMo
29.Ağustos.2009, 21:06
genç varsa bile gökhan gönül gibi onlarda sonradan alınmışlar..
Sercan bizim altyapıdan mı yetişti ? :D
attiilla
29.Ağustos.2009, 21:19
çok komiksin yha sen:D
ateş olmayan yerden duman çıkmaz.belli ki araştırmışlar biraz daha gelişmesini beklemişler olmamış ilhan parlak.real madrid istediğini hemen almaz bekler.ronaldo için kaç sene beklediğini biliyorsundur.Semihi beğeniyorum fakat oynamadıkça üzülerek söylüyorum millii takıma giremez.Dünyanın ne tarafında kendi takımından ilk 11 çıkmayan adam milli takıma giriyor.
Caner Erkin solbek oyuncusu değil.bunun altını çiziyorum.
TR.CaPTaiN
29.Ağustos.2009, 21:22
Fenerbahçe ve genç oyuncular konusu açıldığında aklıma İlhan Cavcav'ın Uğur Boral Fenerbahçe'ye transfer olduğunda söylediği söz gelir; Uğur Fenerbahçe'de 5 maç bile oynayamaz.
tarikko
29.Ağustos.2009, 21:24
Semihi beğeniyorum fakat oynamadıkça üzülerek söylüyorum millii takıma giremez.
Asil sen cok komiksin ya :D
MeMo
29.Ağustos.2009, 21:25
ateş olmayan yerden duman çıkmaz.belli ki araştırmışlar biraz daha gelişmesini beklemişler olmamış ilhan parlak.real madrid istediğini hemen almaz bekler.ronaldo için kaç sene beklediğini biliyorsundur.Semihi beğeniyorum fakat oynamadıkça üzülerek söylüyorum millii takıma giremez.Dünyanın ne tarafında kendi takımından ilk 11 çıkmayan adam milli takıma giriyor.
Gökhan Gönül'e sonradan alındı diye bahane buluyorsun.Ama Sercan konu olduğu zaman Fenerbahçe'de iş yapmaz diyorsun.Dalga geçiceğine bunu cevapla.
attiilla
29.Ağustos.2009, 21:25
çoğunluktan bahsediyoruz ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sercan iş yapmaz demedim kendini geliştiremez dedim..şu anda guizanın yerinde oynasa rahat alexle 30 küsürat gol atar.
nerazzuri
29.Ağustos.2009, 21:29
Bu kaç sene bekledi lafı, Cristiano Ronaldo için ise sana bir soru.
Sence performansı ne düzeyde diyemi beklediler?
BeeTLeJuiCe
29.Ağustos.2009, 21:32
Kendini geliştiricek oyuncu her türlü geliştirir her türlü formayı kapar. En güzel örneği Semih hala genç Semih diyoruz, Semih her gelen forvetten birşeyler kaptı bu seviyeye geldi. İlk 11 oynamamasının tek nedeni Güiza'ya 14 Milyon € verilmesi yoksa emin ol tüm FB'liler Semih'i ilk 11'de istiyor.
İlhan Parlak dedin, Kerim Zengin dedin çok yetenekli olsalar kendilerini elbet gösterirlerdi. Kötü dediğimiz Ali Bilgin, Uğur Boral, Selçuk bu oyunculardan daha iyi şeyler yapıyolarki teknik direktörler bunları tercih ediyor. Sırf 1-2 yaş büyük diye daha tecrübeli diye onları oynatacak kadar paranoyak teknik direktör yok.
Tamam Rijkaard gençlere daha çok şans veriyo olabilir, Daum daha garantici, hazır oyuncuya forma veriyo olabilir ama yetenekli olan kendini her yerde gösterir düşüncesindeyim.
Ayrıca Dünya'nın en iyi forvetini Türkiyeye getir, en iyi ortasahasını kur, hiç biri 30 golü bizim ligimizde geçemez.
attiilla
29.Ağustos.2009, 21:40
para verildi diye oynatılıyor lafıın ilk defa senden duydum.ben Semihin yerinde olsam 10 kez gitmiştim ama adamda takım aşkı var ne diyelim.
gerçekçi olarak söylermisin Ali Bilgin ve Selçukun süper oynadığı bir maçı gösterirmisin..komple oyuncu değiller..1-2 tane özellikleri var onlarıda tam olarak yapamıyorlar.yapsalar neden yerlerine oyuncu alırlar di mi?
yetenekli olan heryerde forma giyemiyor işte.Şans lazım.Bence Sercan ve Caner için o şans Rjiakaard
ben alexle beraber 30 gol atarlar dedim:Dyanlış anlaşılma olmuş
titates1
29.Ağustos.2009, 21:49
Ben çok komiğim evet şu ronaldo konusuna bir açıklık istiyorum ama lütfen neden beklediler söylermisin ? kulübü satmadığı için mi yoksa serkanın dediği gibi gelişmesini mi beklediler Ronaldo 'nun ???
Ronaldo konusunda konuşmasaydın keşke , futbol bilginin ne kadar zayıf olduğunu ortaya çıkarmasaydın ..
ne güzel demişler ; biliyorsan konuş örnek alsınlar , bilmiyorsan sus ...
Sekopej
29.Ağustos.2009, 21:49
Caner Fenerbahçe'nin gündemin zaten yok, Sercan durumu da dün açıklandı.
Oyuncunun kendisinde varsa bunu her türlü gösterir. Gökhan ikinci ligde oynarken 1 sene içinde Chelsea'ye karşı oynamaya başladı. Bir futbolcu böyle oynadıktan sonra kim kesebilir ki? Oyuncunun nerede daha iyi gelişim göstereceği, kimin şans olduğunu ise bilemeyiz. Herkes Galatasaray, Rijkaard büyük şans diye düşünse, diğer kulüpler transfer edecek oyuncu bulamaz, herkes Galatasaray'a gitmek ister.
BeeTLeJuiCe
29.Ağustos.2009, 21:51
Selçuk ve Ali Bilgin'in süper oynadığı maç yokki neresini göstereyim. Ama o mevkideki genç oyuncular bir fark yaratamıyorlarki şans bulamıyorlar demekki. Yoksa genç bir kanat oyuncusuna forma şansı vermek için Selçuk'un yerinde oynatamazsın. Onun mevkisindki Santos ve Kazım'dan daha iyi şeyler yapabiliyorsa formayı kapar.
Bende Alex değil, en iyi pasörleri getir 30 golü Türkiye'de kimse geçemez diyorum.
DenizlispoR
29.Ağustos.2009, 21:51
para verildi diye oynatılıyor lafıın ilk defa senden duydum.ben Semihin yerinde olsam 10 kez gitmiştim ama adamda takım aşkı var ne diyelim.
gerçekçi olarak söylermisin Ali Bilgin ve Selçukun süper oynadığı bir maçı gösterirmisin..komple oyuncu değiller..1-2 tane özellikleri var onlarıda tam olarak yapamıyorlar.yapsalar neden yerlerine oyuncu alırlar di mi?
yetenekli olan heryerde forma giyemiyor işte.Şans lazım.Bence Sercan ve Caner için o şans Rjiakaard
ben alexle beraber 30 gol atarlar dedim:Dyanlış anlaşılma olmuş
Böyle bir anlayış var mı ya ?Elinde yetenekli oyuncu olacak sen oynaymayacaksın ?
attiilla
29.Ağustos.2009, 22:02
1-yetenekli olan heryerde forma giyemiyor derken sakatlıkları(serhat akın) ve gece yaşantısını(adriano) kastettim.yeterli açıklayamamışım orayı.
2-abi anlatamadım herhalde alex ve sercanın toplam golleri 30u geçer dedim ben
3-ama kulüp o mevkiye fark yaratacak genç oyuncu alıyor fark yaratması lazım.o zaman transferleri yanlış yapıyorlar.
4-abi zaten biz istediğimiz oyuncuları aldık.şu anda anadolu kulübündeki hangi genç oyuncular galatasaraya gelmek istemiyorki.istemek başka gitmek başka şeyler.
5-
BeeTLeJuiCe
29.Ağustos.2009, 22:04
Serhat Akın yeteri kadar forma şansı bulmuştu aslında ama bazen teknik direktörler ile yıldızı barışmıyor oyuncuların.
Şimdi diyince fark ettim, AlexLE yazmışsın görmemişim.
Kulupler genç oyuncuları daha çok ileriye dönük yatırım olarak alırlar, rotasyon oyuncusu olarak. Ama arada sivrilen(Gökan Gönül) gibi oyuncular formayı hemen kapar.
PesimiSTyLa
29.Ağustos.2009, 23:04
PES DOĞRUSU!
Kulübümüz tarafından defalarca açıklama yapıldığı halde; bugün yine bir çok gazetede Sercan Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye transferi yönünde haberlere rastlanmaktadır. Hatta Fanatik Gazetesi daha da ileri giderek Futbolcunun Fenerbahçe formasıyla fotoğrafını yayımlamış ve Pazartesi günü bu futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağını iddia etmiştir. Yine Fanatik Gazetesi bu asılsız haberinde Gökçek Vederson'un da bu transferde takas olarak kullanılacağını ileri sürmüştür. Sorumlu gazetecilik ilkelerine aykırı davranan ve bu tip yalan haber yazan Fanatik Gazetesi'nin hem Fenerbahçe Spor Kulübü'nden hem de futbolcumuz Vederson'dan özür dilemesini bekliyoruz.
Spor Kamuoyuna saygı ile duyurulur
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
............
Cengo
29.Ağustos.2009, 23:23
............
Burada Sercan'a teklif yok demiyor, görüşmeler sürmüyor da demiyor.
Henüz imza yok, Vederson gitmiyor, mesele bu.
Crocodile1963
29.Ağustos.2009, 23:23
Biter mi Sercan haberler artık ?
SAİT71
29.Ağustos.2009, 23:30
ronaldo için kaç sene beklediğini biliyorsundur
Ronaldo için kaç sene bekledi biliyoruz ama verdiğin örnekle bu tamamen alakasız. Ronaldo zaten gelişmiş bir oyuncu. Real in beklediği felan yoktu. Man U diretti satmadı Reale kalsa hemen alırdı ama ancak bu yıla parayı bastırıp aldılar.
KaF KeF
29.Ağustos.2009, 23:57
yine yalanlama yok..:D
Sirius Black
30.Ağustos.2009, 00:18
"Yine Fanatik Gazetesi bu asılsız haberinde"
burası asılsız olması için yeterli değil galiba ? :)
KaF KeF
30.Ağustos.2009, 00:29
cümlenin devamını okumuyorsun sanırım..
Fanatik Gazetesi bu asılsız haberinde Gökçek Vederson'un da bu transferde takas olarak kullanılacağını ileri sürmüştür.
Sirius Black
30.Ağustos.2009, 00:31
Gökçek Vederson'un da derken ekleme yapıyor yani hem transferi hem de Vederson'u yalanlıyor. :)
KaF KeF
30.Ağustos.2009, 00:35
Sercan´la ilgilenmiyoruz‚ gundemimizde yok vb. ifadeler yok en azından.Bence Vederson'u takasta düşünmüyoruz o yüzden bu yalanlamalar..Yada benim resmi siteye güvenim yok..:D
Neron_FB
30.Ağustos.2009, 00:37
Ben de bugün bi tv kanalında izledim, Fenerbahçe'nin sadece vederson ve pazartesi imzalama olayını yalanladığı söylendi ve transferin bu hafta içi gerçekleşebileceği söylendi..
Sirius Black
30.Ağustos.2009, 00:41
Konu her tarafa uzayabilir oyun hamuru gibi mübarek. Neyse internette resmi sitenin oyuncu aldık haberi hariç resmi gayriresmi hiç bir haberine inanmayacan. :zuhaha
EreN
30.Ağustos.2009, 00:56
1-yetenekli olan heryerde forma giyemiyor derken sakatlıkları(serhat akın) ve gece yaşantısını(adriano) kastettim.yeterli açıklayamamışım orayı.
2-abi anlatamadım herhalde alex ve sercanın toplam golleri 30u geçer dedim ben
3-ama kulüp o mevkiye fark yaratacak genç oyuncu alıyor fark yaratması lazım.o zaman transferleri yanlış yapıyorlar.
4-abi zaten biz istediğimiz oyuncuları aldık.şu anda anadolu kulübündeki hangi genç oyuncular galatasaraya gelmek istemiyorki.istemek başka gitmek başka şeyler.
5-
Çok basit bir mantıkla söyleyebilirim ki bir çok oyuncu gelmek istemiyor Galatasaray'a anadoludan. Tamam galatasaray çok iyi bir takım oluşturdu ama fenerbahçe'ninde kadrosu yabana atılacak cinsten değil dikkatini çekerim. Kaldı ki genç futbolcular genelde beşiktaşı tercih ediyor günümüzde. Gözlemlerim o yönde.
Ayrıca Türkiye'de koşmuyor denilen alex istatistikleri alt üst etti. O zayıf bedenine maç başı 1 asist veya 1 gol sığdırabildi kariyer açısından. Bunu kim yapabilir? ben bir futbolcu olsam ne Alex'in yanında oynamak ondan azda olsa mental birşeyler kapmak için Fenerbahçe'yi tercih ederdim.
SAİT71
30.Ağustos.2009, 01:35
ben bir futbolcu olsam ne Alex'in yanında oynamak ondan azda olsa mental birşeyler kapmak için Fenerbahçe'yi tercih ederdim.
Kaldıki Alex kadar iyi servis yapan kaç adam var ligde. Sercan için iyi bir seçenek olabilir Alex faktörü..
PesimiSTyLa
30.Ağustos.2009, 02:01
Çok basit bir mantıkla söyleyebilirim ki bir çok oyuncu gelmek istemiyor Galatasaray'a anadoludan. Tamam galatasaray çok iyi bir takım oluşturdu ama fenerbahçe'ninde kadrosu yabana atılacak cinsten değil dikkatini çekerim. Kaldı ki genç futbolcular genelde beşiktaşı tercih ediyor günümüzde. Gözlemlerim o yönde.
Ayrıca Türkiye'de koşmuyor denilen alex istatistikleri alt üst etti. O zayıf bedenine maç başı 1 asist veya 1 gol sığdırabildi kariyer açısından. Bunu kim yapabilir? ben bir futbolcu olsam ne Alex'in yanında oynamak ondan azda olsa mental birşeyler kapmak için Fenerbahçe'yi tercih ederdim.
Galatasarayaa gelmek istemeyecek oyuncu yok anadoluda Eren. Farkındaysan 2 3 sezondurr hiç yerli piyasasından adam almıyoruz biz. Çünkü fiyatlar o kadar uçuk ki görüşmeye bile gerek kalmıyor. ee bizimde maddi durumumuz ortada. Yabancı agırlıklı takım olmadıgımız için Bjk ve Fb gibi illa yerli oyuncu alma gereksinimimiz yok. Keza yerlilerimizde cok kaliteli. 7 milyonaa Elano almak verken 6-7 milyon verip niye yerli bir oyuncu alalım ki?
Besiktası tercih ettikleri konusuna katılıyorum, çünkü Besiktas güzel paralar veriyor. Bu sene yapılan transferler haricinde daha önce yapılan Okan Koç, İlhan Mansız, Toroman transferleri falan diger rakiplerine göre daha yüksek para verdigi içinn oldu. İlhan Mansız ile biz anlasmıştık, Ali Dürüst bunu acıklamıştı; fakat daha sonra Besiktas daha iyi bir fiyat verince İlhan orayı istedi ve Bjk yönetimi bizden rica etti bizde üstünde durmadık cekildik aradan.
Faktörleri saymaya başlarsak Galatasaray içinde bircok faktör var. Rijkaard faktörü en basitinden. Her oyuncuya sans veriyor. Gecen sene 2 elin parmakları kadar mac oynamayan Aydın bu sene her mac oynadı neredeyse. Defanss hattında her mac farklı adamlar oynuyor. Degişmeyen tek oyuncu Arda şuanda. Onun haricinde herkes sırası gelince oynuyor. Bunu göz önünde bulundurursak Rijkaard faktörü çok önemli. Fenerbahcede Alexin önünde oynayacak, Galatasarayda Arda, Elano Keita, Kewell vs. :) Herkes kendince bircok faktör koyabilir ortaya. Bende olsam hiç düşünmeden Galatasarayı tercih ederim mesela.
SAİT71
30.Ağustos.2009, 02:10
Haklısın, Galatasaray'ın kanatları çok kuvvetli Fakat Sercan Yıldırım daha çok düz koşu yapani teknik, hızlı ve arkadan atılan paslarda etkili olabilecek bir oyuncu bana göre. Yani Kanattan açılacak ortalarda çok etkili olabileceğini düşünmüyorum. Alex gibi tam arkasından destekleyecek bir faktör "Sercan" için daha uygun olur gibi.
Ama Galatasaray'dada Rijkaard gibi bir hocanın olması gelişimi açısından çok büyük rol oynar. Her iki takımdada iş yapabilir..
Cengo
30.Ağustos.2009, 02:16
Gökçek Vederson'un da derken ekleme yapıyor yani hem transferi hem de Vederson'u yalanlıyor. :)
Transferi yalanlamıyor.
Mesele de burada zaten, hep yapılır bu.
Bence Sercan konusunda çok yakınız transferi bitirmeye.
sentugo
30.Ağustos.2009, 04:44
Sercan Yıldırım daha çok düz koşu yapani teknik, hızlı ve arkadan atılan paslarda etkili olabilecek bir oyuncu bana göre. Yani Kanattan açılacak ortalarda çok etkili olabileceğini düşünmüyorum.
Çok yanılıyorsun.. Sercan'ın kafayla attığı goller diğer gollerine oranla daha fazla.
attiilla
30.Ağustos.2009, 06:06
Haklısın, Galatasaray'ın kanatları çok kuvvetli Fakat Sercan Yıldırım daha çok düz koşu yapani teknik, hızlı ve arkadan atılan paslarda etkili olabilecek bir oyuncu bana göre. Yani Kanattan açılacak ortalarda çok etkili olabileceğini düşünmüyorum. Alex gibi tam arkasından destekleyecek bir faktör "Sercan" için daha uygun olur gibi.
Ama Galatasaray'dada Rijkaard gibi bir hocanın olması gelişimi açısından çok büyük rol oynar. Her iki takımdada iş yapabilir..
futbol analizini çok beğeniyorum.bu fanatikçe yorumlara aynen devam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ben çok komiğim evet şu ronaldo konusuna bir açıklık istiyorum ama lütfen neden beklediler söylermisin ? kulübü satmadığı için mi yoksa serkanın dediği gibi gelişmesini mi beklediler Ronaldo 'nun ???
Ronaldo konusunda konuşmasaydın keşke , futbol bilginin ne kadar zayıf olduğunu ortaya çıkarmasaydın ..
ne güzel demişler ; biliyorsan konuş örnek alsınlar , bilmiyorsan sus ...
ne ima ediyorsun,nedir bu çekememezlik,görüşlerimi belirttim ben sana uyar uymaz benim futbol bilgime laf edemezsin.şu mübarek ayda kalbini kırmak istemiyorum.
SAİT71
30.Ağustos.2009, 06:44
Ben fanatik değilim bilen bilir. Sadece kendi görüşümdür. Bugünden itibaren savaş açtın ama ben savaşmıyorum kardeşim ben yokum sen yorumlarıma ve bana gıcık kapmaya devam et. ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca o mesajdada belirttim:
titates1
30.Ağustos.2009, 07:14
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ne ima ediyorsun,nedir bu çekememezlik,görüşlerimi belirttim ben sana uyar uymaz benim futbol bilgime laf edemezsin.şu mübarek ayda kalbini kırmak istemiyorum.
arkadaşım çekememezlik falan yok seni tanımam etmem neyini çekemiycem , ayrıca herkes kimin fanatiklik yaptığını burda görüyordur senin söyleyeceğin hiçbir kelime benim kalbimi kırmaz bu konuyu kapatalım futbol konuşalım ceza almak istiyorsan da kalbimi kırmayı deneyebilirsin benim için hava hoş =) ama sen cristiano ronaldonun transferi için söylediğinle benim gözümde futbol bilgini kanıtladın bu da benim görüşüm sonuçta burda görüşlerimizi yazıyoruz...
El Barto
30.Ağustos.2009, 13:28
İşi kişiselleştirmeye devam mı edeceksiniz yoksa FB transferlerini mi yorumlayacaksınız?
Bence bu mesajdan sonra transferleri konuşmaya devam edersiniz. Yoksa siz bilirsiniz.
Sirius Black
30.Ağustos.2009, 14:33
Transferi yalanlamıyor.
Mesele de burada zaten, hep yapılır bu.
Bence Sercan konusunda çok yakınız transferi bitirmeye.
Dediğim gibi, her tarafa yoğuralabilecek bir havası var haberin. :)
murat taşlı
30.Ağustos.2009, 16:16
Gs li arkadaşları anlamıyorum Sercan ı almak için önce parasını vereceksin yok orda ortam var burda yok bunlar nedir fener gençlere önem vermiyor öylemi volkan kaç yaşında, yedeği babacan,G.gönül 30 oldumu ya kazım Tuncay geldiğinde 28 miydi oyuncuya her zaman fırsat gelir değerlendirirse ne ala değerlendiremezse yapacak bişey yok iyi oyuncu iyi oyuncudur genç yada yaşlı bizde böyle bir ayrım yok .En çok kızdığımda orada öğrenecek kimse yok derken Türkiye ye gelmiş en kariyerli futbolcu olan r.carlos u ,istikrar abidesi olan tam bir profesyonel Alex i ,golcülüğünü herkese kabul ettirmiş güiza yı ,santos u,semih i,lugano yu ve en önemlisi bundan gelebilecek herhangi bir dünya yıldızı daha iki sezondur iyi adamlar alıyorusunuz yarın ne olacağı belli değil bizde dünde yıldızlar vardı yarında olacak.
IcedEarth
30.Ağustos.2009, 17:27
en önemlisi bundan gelebilecek herhangi bir dünya yıldızı daha iki sezondur iyi adamlar alıyorusunuz yarın ne olacağı belli değil bizde dünde yıldızlar vardı yarında olacak.
Maçı yıldızlar değil askerler kazandırır.Geçmiş yıldızların en büyüğü bizdeydi onu da ayrı bir hatırlatayım isterim. Benim formamı geçmişte yıldızlar giydi kupa kaldırdı, gelecekte başka yıldızlar giyip yine kaldıracak kupaları. Beğenmediğin adamlar Türkiye Ligi'nde en fazla şampiyon olan, en fazla Türkiye Kupası alan oyunculardır ve Avrupa'dan kupa getiren tek takımın oyuncularıdır. Sevmek zorunda değilsin, hatta saygı duymak zorunda bile değilsin, ama bunu burada bu şekilde ifade edemezsin...
sentugo
30.Ağustos.2009, 17:56
Akıllı ve mantıklı düşünmek lazım. Sercan Fener'de oynamaz. Neden çünkü milyonlar verilmiş Guiza en kötü formunda dahi - Semih varken bile- ilk 11 de oynuyordu.. Daha Fener takımında Semih ilk 11'i giymiş değilken, nedir bu Sercan kavgası ?
Sercan Galatasaray'da oynayabilir çünkü anlaşma şu şekilde gerçekleşebilme ihtimali var.. Nonda artı para.. Gs'den Nonda giderse zaten tek forvet Baros kalıyor. Bu durumda Sercan hayda hayda oynar. (Yaser maser saymıyorum onları, Özgürcan'ı haycayan takım gerçi, gerçi Hakan Şükür varken Özgürcan kim di ki yani..) Ve Bursaspor'da gösterdiği performansı gösterme şansı çok yüksek..
Ki zaten Fenerbahçe kulübünden yalanmala geliyor siz hala inanmaya devam ediyorsunuz.. Kendi takımınız sözüne bile güveniniz yok mu kardeşim :D :D
Sercan bu sene Bursa'da kalır.
Saygı sevgi :)
MeMo
30.Ağustos.2009, 18:10
Maçı yıldızlar değil askerler kazandırır.Geçmiş yıldızların en büyüğü bizdeydi onu da ayrı bir hatırlatayım isterim. Benim formamı geçmişte yıldızlar giydi kupa kaldırdı, gelecekte başka yıldızlar giyip yine kaldıracak kupaları. Beğenmediğin adamlar Türkiye Ligi'nde en fazla şampiyon olan, en fazla Türkiye Kupası alan oyunculardır ve Avrupa'dan kupa getiren tek takımın oyuncularıdır. Sevmek zorunda değilsin, hatta saygı duymak zorunda bile değilsin, ama bunu burada bu şekilde ifade edemezsin...
Bir an yazdıklarını okuyunca arkadaşın Galatasaray'a küfür falan ettiğini sandım.Bu bir gerçek değil midir?Galatasaray iki senedir iyi adamlar alıyor bunu beğenmeyebilirdi.Daha önce yıldızlar,büyük oyuncular geldi elbet ama geçmişte kaldı onlar.Beğenmendiğin adamlar demişsin arkadaşın beğenmediği adamlar Carrusca,Bouzid,İnamoto falan bunlar mı UEFA kupası kaldırdı?Galatasaray hakkında kötü şey yazılmıyor bu forumda.
Cengo
30.Ağustos.2009, 18:26
Akıllı ve mantıklı düşünmek lazım. Sercan Fener'de oynamaz. Neden çünkü milyonlar verilmiş Guiza en kötü formunda dahi - Semih varken bile- ilk 11 de oynuyordu.. Daha Fener takımında Semih ilk 11'i giymiş değilken, nedir bu Sercan kavgası ?
Sercan Galatasaray'da oynayabilir çünkü anlaşma şu şekilde gerçekleşebilme ihtimali var.. Nonda artı para.. Gs'den Nonda giderse zaten tek forvet Baros kalıyor. Bu durumda Sercan hayda hayda oynar. (Yaser maser saymıyorum onları, Özgürcan'ı haycayan takım gerçi, gerçi Hakan Şükür varken Özgürcan kim di ki yani..) Ve Bursaspor'da gösterdiği performansı gösterme şansı çok yüksek..
Ki zaten Fenerbahçe kulübünden yalanmala geliyor siz hala inanmaya devam ediyorsunuz.. Kendi takımınız sözüne bile güveniniz yok mu kardeşim :D :D
Sercan bu sene Bursa'da kalır.
Saygı sevgi :)
Fenerbahçe'de daha fazla oynar, 3. forvet yok, top taşıyacak forvet yok.
Bursaspor'un Nonda'yı kabul edeceğini hiç sanmıyorum.
Yalanalama yok, anlatamıyorum ben hala.
Galatasaray da aynı şeyi yaptı uzun zamandır, kimse bunu savunmadı.
Basını yanıltmak için yapılır, Vederson'un kafasını karıştımayın demek istemişler.
Teklif yok değil, teklif görüşme halinde zaten.
Niye Fenerbahçe'ye gelme ihtimalini göz önüne almamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.
murat taşlı
30.Ağustos.2009, 18:32
burada derken burası fenerbahçe transferleri burada gs liler fb de ilerleme kaydedemez geldiği gibi gider manasında yorum yaparlarsa ben her yerde fb yi savunurum bunada sen karışamazsın
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bursaspor'un Nonda'yı kabul edeceğini hiç sanmıyorum.
Yalanalama yok, anlatamıyorum ben hala.
Galatasaray da aynı şeyi yaptı uzun zamandır, kimse bunu savunmadı.
Basını yanıltmak için yapılır, Vederson'un kafasını karıştımayın demek istemişler.
Teklif yok değil, teklif görüşme halinde zaten.
Niye Fenerbahçe'ye gelme ihtimalini göz önüne almamaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.
Aynen katılıyorum ben açıkca söylüyorum Sercan ı diğer takımların almasından korkuyorum alacaksa fener alsın diyorum arkadaşlarda fener in almasından çekiniyor heralde.
Crocodile1963
30.Ağustos.2009, 18:39
Takılmayın bu mevzuya en çok Bursa'da oynar. . .
MeMo
30.Ağustos.2009, 18:40
Takılmayın bu mevzuya en çok Bursa'da oynar. . .
Bana da öyle geliyor ama inşallah bize gelir temennim bu :D
murat taşlı
30.Ağustos.2009, 18:46
Bana da öyle geliyor ama inşallah bize gelir temennim bu :D
Hadi İNŞALLAH bekliyoruz Aziz başkan dan
KaF KeF
30.Ağustos.2009, 18:47
Bize gelmezse Türkiye'de kimseye gitmesin..:D
CeNTeR_TR
30.Ağustos.2009, 18:49
Zaten şuanda tüm kLüpLerin gayesi buya :) bize geLmesse kimseye gitmesin ortaLığı karıştıraLım :)
murat taşlı
30.Ağustos.2009, 18:54
evet bencede:D
IcedEarth
30.Ağustos.2009, 19:02
burada derken burası fenerbahçe transferleri burada gs liler fb de ilerleme kaydedemez geldiği gibi gider manasında yorum yaparlarsa ben her yerde fb yi savunurum bunada sen karışamazsın
Fenerbahçe Transfer Haberleri altında Galatasaray'a giydirmeye çalışırsan kusura bakma ama karışırım. "Burada" kelimesinden kastım bu forumdur. Burası bir taraftar formu değildir. O yazdıklarını kendi taraftar forumunda yazarak rant elde etmeye çalışırsan inan ki daha başarılı olursun... Fenerbahçe'yi savunmana birşey diyen yok zaten. Dikkatini çektiyse ben sadece Galatasaray'a laf sokmaya çalıştığın yeri alıntıladım kalan kısmı sildim.
Bir an yazdıklarını okuyunca arkadaşın Galatasaray'a küfür falan ettiğini sandım.Bu bir gerçek değil midir?Galatasaray iki senedir iyi adamlar alıyor bunu beğenmeyebilirdi.Daha önce yıldızlar,büyük oyuncular geldi elbet ama geçmişte kaldı onlar.Beğenmendiğin adamlar demişsin arkadaşın beğenmediği adamlar Carrusca,Bouzid,İnamoto falan bunlar mı UEFA kupası kaldırdı?Galatasaray hakkında kötü şey yazılmıyor bu forumda.
İşte o beğenmediğiniz oyuncularla da Avrupa'da olmasa bile Türkiye'de kupa kazanıyoruz. Avrupa'da kupayı zaten sadece tek bir kadro 3 ay içinde 1-2 değişiklikle kazanabildi. Ayrıca fiyasko transfer her kulüp yapabiliyor... Son cümlen içinse biz Fenerbahçe için yazınca siz nasıl savunuyorsanız biz de öyle savunuyoruz, hatta inanın sizin yaptıklarınızdan daha hafif bir şekilde savunuyoruz biz...
Neyse konunun daha fazla dağılmasını istemem, konu Fenerbahçe Transfer Haberleri'dir.
RaSenGan
30.Ağustos.2009, 19:49
Fenerbahçe'de nasıl daha çok oynayabilir ki ? Fenerbahçe zaten tek forvet oynuyo.Güiza oynuyo sürekli.O çıkarsa da Semih.Sercan nasıl oynasın ki ? Galatasaray'da Nonda giderse tek forvet Baros kalır.Baros çıkar Sercan girer.Bazen Sercan ilk 11 başlar.Nonda gitmese bile Rijkaard Sercan'ı 2.sırada düşünür.Galatasaray'da çok daha fazla oynar Fenerbahçe'ye göre.
Cengo
30.Ağustos.2009, 21:38
Fenerbahçe'de nasıl daha çok oynayabilir ki ? Fenerbahçe zaten tek forvet oynuyo.Güiza oynuyo sürekli.O çıkarsa da Semih.Sercan nasıl oynasın ki ? Galatasaray'da Nonda giderse tek forvet Baros kalır.Baros çıkar Sercan girer.Bazen Sercan ilk 11 başlar.Nonda gitmese bile Rijkaard Sercan'ı 2.sırada düşünür.Galatasaray'da çok daha fazla oynar Fenerbahçe'ye göre.
Nonda bu saatten hiçbir yere gitmez sanıyorum.O yüzden 3. forvet olur Sercan.
Güiza'dan vazgeçebilir Daum, oyun yapısı ona müsait değil.Sercan bu konuda yedekten de olsa ilk 11 de olsa taktik konusunda Semih gibi çıkış oyuncusu olur.
Galatasaray'da Baros varken Baros'u kimse kesemez.
scar face
30.Ağustos.2009, 21:40
Fenerbahçe 4-3-3 gibi oynuyor su anda arkadaşlar...3lünün her yerinde oynayabilir..Siz kendinize dert etmeyin gelsin de bi yerde oynatırız biz;;)
ShevAnil
30.Ağustos.2009, 21:46
Galatasaray 5-3-2 oynuyor sanki. Neyse alınıyorsa alınsında görelim nekadar oynayacak, Hayırlısı.
scar face
30.Ağustos.2009, 21:49
Mesajın içinde Gs ile alakalı bir şey gören var mı:D
Gelsin görürüz...
ShevAnil
30.Ağustos.2009, 21:52
Yok daha fazla oynar diyorsunuzya bende olaya bu yanından baktım...
Suicider
30.Ağustos.2009, 21:53
iki takımada gitmicek siz hala neyi tartşıyosunuz :D
KaF KeF
31.Ağustos.2009, 03:37
Ertuğrul Sağlam "Sercan İyi Bir Oyuncu Ama Mali Sıkıntımız Var Gereken Desteği Alamıyoruz;İyi Bir Teklif Gelirse Yarın Satabiliriz" gibi şeyler söylemiş sanırım..
Crocodile1963
31.Ağustos.2009, 03:41
Ertuğrul Sağlam "Sercan İyi Bir Oyuncu Ama Mali Sıkıntımız Var Gereken Desteği Alamıyoruz;İyi Bir Teklif Gelirse Yarın Satabiliriz" gibi şeyler söylemiş sanırım..
Doğru böyle bir açıklaması var. Ne diyelim hayırlısı ne ise o olsunç ç ç
eGowiCh
31.Ağustos.2009, 04:45
Sağlam şehrin destek vermediğinden, mali sıkıntıda olduklarından bahsetti. Sercan için reddedilemez teklif gelirse satabileceklerini, satmaları halinde ise tepkilerin olmaması gerektiğini, bunu zorunluluktan yapabileceklerini söyledi.
Eskiden Sağlam net konuşurdu, "satmıyoruz, bize lazım" gibisinden, ama şimdi satabileceklerinin sinyalini verdi.
scar face
31.Ağustos.2009, 05:41
Sercan Yıldırım Fenerbahçe'de hayırlı olsun...
SAİT71
31.Ağustos.2009, 05:43
KAynak ne gerçek mi :???
Lucas Neill
Futboligde açıkladılar 4 yıllık sözleşme 8 milyon euro+Vederson hayırlı olsun.
Memedov
Star da son dakika verdiler Sercan yarın 4 yıllık imza atacak.
Yönetimi anlamış değilim, transfer dönemi bitti yerine kimi alabilecekler çok merak ediyorum.
'' Demedi deme İbrahim, Sercan'ı satarsan başına iş alırsın. '' ;)
http://img200.imageshack.us/img200/5387/indexrmo.jpg (http://img200.imageshack.us/i/indexrmo.jpg/)
RaSenGan
31.Ağustos.2009, 05:44
6 Pas'ta son dakika olarak yazdı.Sercan Yıldırım'la anlaştı Fenerbahçe dedi.
Lucas Neill
31.Ağustos.2009, 05:44
Osman Korkmaz diye biri bağlandı o söyledi Marmara Tv de görevliymiş ayrıca Sercan'ın uzaktan akrabasıymış.
SAİT71
31.Ağustos.2009, 05:46
Yararlı olacaktır. Ama kadro sıkıntımız doğacak. Sercan Sağdada oynayabilir. Kazım'ı kesip onu da koyabilir. Sprinter olarak sağ kanadı iyi kullanır. Ayrıca zaman zaman forveti çiftleyebilirsin Fakat Semih gibi bir oyuncu varken bence Sercan'ı çift forvette 11 oynatmak Semih'e acayip koyacaktır. Neyse kadromuz defans hariç çok güzel oldu.
RaSenGan
31.Ağustos.2009, 05:49
Eğer 8 milyon + Vederson ise Fenerbahçe'ye bir sol bek lazım.Yabancı kontenjanı dolu şuan yanlış hatırlamıyorsam.Carlos ne zaman giderse o zaman alınır heralde bir sol bek.Carlos olmadığında Santos geçer sol beke.Bu durum hoşuna gitmez heralde Fenerbahçelilerin.
SAİT71
31.Ağustos.2009, 05:50
Bence Wederson yerine uğur Boral verilebilirdi
scar face
31.Ağustos.2009, 05:50
Uğur,Deniz,Bekir gibi solda az da olsa verim verebilecek adamlar var...
Sercan harika oldu böyle bi adama çok ihtiyacımız vardı...
RaSenGan
31.Ağustos.2009, 05:51
Uğur,Deniz,Bekir gibi solda az da olsa verim verebilecek adamlar var...
Sercan harika oldu böyle bi adama çok ihtiyacımız vardı...
3'ünü toplasan 1 sol bekin vereceği faydayı veremez bence.
scar face
31.Ağustos.2009, 05:53
3'ünü toplasan 1 sol bekin vereceği faydayı veremez bence.
Uğur Zico'nun ilk sezonunda sıkça sol bekte oynamıstı...Carlos ilk alternatif sonra Santos sonra diğerleri bilemem artık.Nasıl olur...
tarikko
31.Ağustos.2009, 05:55
Muthis haber valla gece gece super oldu bu transfer. :)
Sercan hayirli olsun Fenerbahcemize :)
RaSenGan
31.Ağustos.2009, 05:56
Uğur Zico'nun ilk sezonunda sıkça sol bekte oynamıstı...Carlos ilk alternatif sonra Santos sonra diğerleri bilemem artık.Nasıl olur...
Olsun yine de sanmıyorum bir sol bek görevini iyi şekilde yerine getirebileceğini.Sercan transfer doğruysa hayırlı olsun.Henüz resmi sitede açıklama yok ama.Bakalım kaç maçta forma giyebilecek Sercan.
scar face
31.Ağustos.2009, 05:57
Olsun yine de sanmıyorum bir sol bek görevini iyi şekilde yerine getirebileceğini.Sercan transfer doğruysa hayırlı olsun.Henüz resmi sitede açıklama yok ama.Bakalım kaç maçta forma giyebilecek Sercan.
Oynar oynar F.Bahçe'ye gelen gençlere her zaman dediğiniz bu ama Sercan diğer gelenlere göre çok daha yetenekli bir oyuncu...
The.Crow
31.Ağustos.2009, 05:57
Bence tamamen gereksiz bir transfer takımımız için. Sağ açıkta Kazım-Topuz-Özer oynayabilir.. Zaten tek forvet oynuyoruz ikilediğimizde Semih var olmadı Deivid.. Bence Carlos'u satıp yabancı transferinde bir sağlam stoper bulunurdu. 8 M € vereceksen zaten kralını alırdık. Yazık valla. Çok çok gereksiz transfer takımımız için.
tarikko
31.Ağustos.2009, 05:59
Evet katiliyorum Burak Abi sana..
sananes
31.Ağustos.2009, 05:59
deniz vedersondan daha basarılı olacaktır bekte vederson hiç katkı saglamıyodu ki sadece bazen güzel orta yapıyodu bence hepsi bu.zaten carlos orda banko oynuyo sakatlık vb durumlarda santos bek oynayı önünde sercan topuz özer gibi oyunculara şans verilir bi sorun olmaz.harika transfer bence sercan beklediğim oyuncu geldi sonunda:)
SAİT71
31.Ağustos.2009, 06:06
Ben de Wedersonun bu takımda oynayacak kapasitede olmadığını taa Chelsea maçında ilk yediğimiz golde frikik yaptırdığı zaman dedim. Ama Lig uzun kupalar var böyle bir dönemde sol beki satmak bana riskli geliyor. Sercan kuşkusuz dengeleri alt üst edecek. Sağda oynayabilir forvette oynayabilir dee oralara 8-9 milyon eurolara alınan topuz, 3-4 milyon eurolara gelen ve daha oynayamayan Özer gibi elemanlarımız artı Colin gibi son haftalarda formda olan bir oyuncumuz Ali Bilgin gibi sağda oynayabilecek bir oyuncumuz Deivid gibi sağ tarafta forma giymiş ve giyebilecek yedek yabancımız var. Birde Burak yılmaz olsaydı felç olurdu. Bu transfere sevindim ama düşününce ya sağda oynatır ya forveti çiftler yada yedekte beklerki en büyük ihtimal.
Bu transfer bana acelece Gs ye kaptırmadan düşünülmeden yapılmış gibi geldi :D Sercan çapında değilde yedek oturabilecek bir forvet alınmasını istiyordum. Uzun maratonda biri sakat biri cezalı olsa forvet yoktu. Ama Sercan gibi bir yeteneğinde oynaması şart.
scar face
31.Ağustos.2009, 06:10
Bence tamamen gereksiz bir transfer takımımız için. Sağ açıkta Kazım-Topuz-Özer oynayabilir.. Zaten tek forvet oynuyoruz ikilediğimizde Semih var olmadı Deivid.. Bence Carlos'u satıp yabancı transferinde bir sağlam stoper bulunurdu. 8 M € vereceksen zaten kralını alırdık. Yazık valla. Çok çok gereksiz transfer takımımız için.
Umut Abi, Sercan aml,amr,amc her yerde oynar .Zaten Fenerbahçe'de böyle bi sınırlama yok her adam her yerde oynaması gerekiyor...Tek forvet oynamaz.Düşünsene Alex in olmadığı bi maçta Sercan ve Güiza nasıl iş yapar.Düşünmesi bile insana haz veriyor...
Memedov
31.Ağustos.2009, 06:13
Umarım bu haber doğru değildir. Sercan'ı satan kos koca 1 sezonu satmış olur hele ki şu saat'ten sonra.
tarikko
31.Ağustos.2009, 06:15
Insallah Vedo verilmez Vedo verilecegine Ugur'un verilmesini tercih ederim.
eGowiCh
31.Ağustos.2009, 06:18
Sercan'ın neresi gereksiz? 19 yaşında böyle bir topçuyu Avrupa'dan alamayacağımıza göre, bence verilen para da normal, alınması da. Umarım doğrudur bu haberler. Çok kulvarda yarışıyoruz, Semih ve Güiza dışında forvetimiz yok. Güiza sakatlansa, Semih cezalı olsa forvette kimi oynatacağız? Tank gibi olan Deivid'i mi? Sercan hem Avrupa maçlarında hem lig maçlarında hücumun her bölgesinde kullanılabilecek bir futbolcu. Sprinter bir futbolcu ve böyle bir oyuncuya ihtiyaç var. Semih ve Güiza sprinter değil, topla beraber hızlı rakip kaleye gidip tehlike yaratamazlar ama Sercan'ın böyle bir özelliği var. Çok doğru bir transfer olur diye düşünüyorum.
SAİT71
31.Ağustos.2009, 06:21
Bana kalırsa Güiza yı bu sene parlatıp seneye Semih ve Sercan kullanılabilir. Güiza ya 17 m € verilmiş ama satılmamış. Ancak o şekilde sürekli oynayabilir..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
PArlatıp seneye satmak lazım :)
tarikko
31.Ağustos.2009, 06:25
Bana kalırsa Güiza yı bu sene parlatıp seneye Semih ve Sercan kullanılabilir. Güiza ya 17 m € verilmiş ama satılmamış. Ancak o şekilde sürekli oynayabilir..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
PArlatıp seneye satmak lazım :)
Yok yahu kim Guiza'ya 17 vermis dogru degil o.17 verilse Aziz Baskan satardi bence..
eGowiCh
31.Ağustos.2009, 06:28
17 verildi ama satılmadı. Kiğılı söylemiş bunu. Blackburn teklif etmişti yanlış hatırlamıyorsam. Zenit'in de teklifi iyiydi.
Güiza 2010 Dünya Kupası kadrosunda yer alıp iyi işler yaparsa, iyi bir bedele satılabilir, tabi ihtiyaç duyulmazsa.
SAİT71
31.Ağustos.2009, 06:30
Yok yahu kim Guiza'ya 17 vermis dogru degil o.17 verilse Aziz Baskan satardi bence..
Hayır Telegolde söylediler. Yöneticilerin birisi söylemi 17 verdiler satmadık diye. Hedefin büyük olduğunu fenerbahçenin satmadığını söyledi Galiba Ziya Şengül söylemişti az önce
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Onun yalancısıyım. :)
scar face
31.Ağustos.2009, 06:31
Evet Blackburn vermisti teklifi...
Cengo
31.Ağustos.2009, 06:33
Oynar oynar F.Bahçe'ye gelen gençlere her zaman dediğiniz bu ama Sercan diğer gelenlere göre çok daha yetenekli bir oyuncu...
Rotasyondaki 3. oyuncudan bahsediyorsunz farkında mısınız?
Belki hiç oynamayacak Uğur sol bekte..
Vederson verileceğine inanmasam, yarın yalanacak olduğunu düşünsem de oynamayacak Vederson için, yerine seneye daha iyi gelecekse problem yok.Vederson sol bekte zayıf, yetersiz bir isim.
scar face
31.Ağustos.2009, 06:38
Rotasyondaki 3. oyuncudan bahsediyorsunz farkında mısınız?
Belki hiç oynamayacak Uğur sol bekte..
Vederson verileceğine inanmasam, yarın yalanacak olduğunu düşünsem de oynamayacak Vederson için, yerine seneye daha iyi gelecekse problem yok.Vederson sol bekte zayıf, yetersiz bir isim.
İşte bende Sercan ın gelip,Vederson un ayrılma ihtimali üzerine bi çıkarım yapmaya çalıştım...
Sercan gelmezse Uğur asla oynamaz...
Cengo
31.Ağustos.2009, 06:48
İşte bende Sercan ın gelip,Vederson un ayrılma ihtimali üzerine bi çıkarım yapmaya çalıştım...
Sercan gelmezse Uğur asla oynamaz...
3. beklere genelde pek iş düşmez demek istemiştim.
scar face
31.Ağustos.2009, 06:53
3. beklere genelde pek iş düşmez demek istemiştim.Bende zaten Uğur,Vederson un ayrılmasından sonra sürekli sol da oynar demedim :)
ya da öyle dedim de mesajımdaki harfler mi uçtu ...
ayrıca Vederson giderse Santosun sol önde oynadığını düşündüğümüzde Uğur 3.alternatif olmaz...
TR.CaPTaiN
31.Ağustos.2009, 06:54
Star TV'nin çok fazla haberi patladı. Dolayısıyla resmi açıklama gelmeden inanmıyorum. Sercan gelirse iyi transfer olur. Genç, yetenekli ve alternatifimizin az olduğu bölgede oynayan bir oyuncu.
ForeverFener
31.Ağustos.2009, 08:52
Ya işin para boyutunda değilim ben.Ama kesinlikle yönetimimizin araştırmadan yoksun oldugunu düşünüyorum,hatta 3 büyüklerin.Para çok olabilir belki Aziz Yıldırım da ama iyi kullanmadığı aşikar.Ülkemizde bir yığın ucuz genç çok yetenekli oyuncu var veya dünyada,bunları araştırıp bulup getirebilecek yöneticilerimizin olmadıgını düşünüyorum açıkcası.
tarikko
31.Ağustos.2009, 09:00
Muhammed Abi'ye katiliyorum bende resmi aciklama gelmeden pek inanmiyorum bakalim bugun her sey netlesir.Sercan'in nereye gidecegi belli olur.
Sonucta haberi veren Star :) Ronaldinho haberi gibi olmasin da :n:
eGowiCh
31.Ağustos.2009, 09:08
Fenerbahçe'nin Sercan için 8 milyon Euro teklif ettiği, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın ise 7.5 milyon Euro ve bonservisiyle birlikte Vederson'u istediği öne sürülüyor. Yazıcı'nın ayrıca, Vederson'un yıllık ücretinin de Fenerbahçe tarafından ödenmesini talep ettiği ifade ediliyor.
Transfer döneminin başlangıcından itibaren Sercan Yıldırım'ı kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe'nin bu tranfere son noktayı koyup koymayacağı bugün belli olacak.
NTV Spor
Here, just read this opportunity I trust trading platform (http://myfxadvice.com)
SAİT71
31.Ağustos.2009, 09:11
Hem o kadar para verecez Hem Wedo yu bonservisi ile verecez hemde bonservisi ile verilen adamın parasını biz verecez o kadarda uçmasınlar, madem bonservisi ile alıyorsun adamı yıllık ücretini sen öde. Zaten Fener sana 8 verecek. Sen 500 bin euro indirmek yerine o 500 ü Wedersonun ücretini ödemekte kullanabilirsin. mantıklı bir şey değil bana göre.
tarikko
31.Ağustos.2009, 09:19
Bence bizim teklif cok iyi 8 m € cok iyi para.Hem de Vederson bizde kalmis olur.Bakalim gun icinde netlesir bu is..
KaPaLı
31.Ağustos.2009, 12:10
Bu teklifi kabul etmezse Bursa yanlış yapar. Haa yerine adam almadan satmak ne kadar doğru oda tartışılır. Ama 8 milyon € + Vederson teklifi kolay kolay verilmez. Solda Mustafa Keçeli'nin tam performans gösteremediğini düşünürsek işine yarayacaktır Vederson. Bizde Özgür Çek'i geri alsak tam süper olur :p Veyada Caner'i kapsak Galatasaray'ın elinden :p
murat taşlı
31.Ağustos.2009, 13:34
sercan heyecandırıyor beni bence daum ondan bir tuncay yapabilir santos u beke sercan ı önünde oynatabilir bana görede harika olur
MeMo
31.Ağustos.2009, 14:49
Sercan'ın menajeri Radyospor'da bir anlaşma olmadığını ama transferin gerçekleşme ihtimalinin olduğunu söyledi...
Lucas Neill
31.Ağustos.2009, 15:18
Bu teklifi kabul etmezse Bursa yanlış yapar. Haa yerine adam almadan satmak ne kadar doğru oda tartışılır. Ama 8 milyon € + Vederson teklifi kolay kolay verilmez. Solda Mustafa Keçeli'nin tam performans gösteremediğini düşünürsek işine yarayacaktır Vederson. Bizde Özgür Çek'i geri alsak tam süper olur :p Veyada Caner'i kapsak Galatasaray'ın elinden :p
Caner'i seneye almanız gerekiyor artık:)
MeMo
31.Ağustos.2009, 15:20
Bugün pek çok gazetede Bursasporlu Sercan Yıldırım'ın, sarı lacivertli renklerimize transfer olacağı yönündeki asılsız haberlerine devam ettiğini görmekteyiz.
Bu iddiaları resmi internet sitemizden defalarca tekzip etmemize karşın, pek çok gazetenin, yanlı ve yalan haberler yapmayı sürdürerek, Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimini zor duruma düşürmeye ve taraftarlarımızı bu yönde bir beklenti içine sokmaya çalıştıklarına bir kez daha tanık oluyoruz.
Birkaç gazete daha fazla satmak uğruna, gazetecilik etiği ile bağdaştırılması mümkün olmayan bu yöntemlere başvuranları anlamakta güçlük çekiyoruz. Ancak bu yolda ilerlemeyi alışkanlık haline getiren "gazetecilerin", okurların gözünde inandırıcılıklarını ve kredilerini yitirdiklerinin de farkındayız.
Ayrıca, yarından itibaren bu gazetelerin, inşa ettikleri bu yalan haberlere, "Daum istemedi" "Daum takas istemedi" "Transfer son anda yattı" "Bursa cephesinde son dakika pürüzü" …gibi asılsız iddialarla bahane arayacaklarını bilmekteyiz.
Taraftarlarımızı, özellikle de Pas Fotomaç'a ve günlerdir Sercan Yıldırım'ın Fenerbahçe formalı fotoğrafını yayınlayan Fanatik Gazetesi'ne itibar etmemesi konusunda bir kez daha uyarmayı bir görev biliyoruz.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur,
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Crocodile1963
31.Ağustos.2009, 15:29
Yok yok bu da yalandır itibar etmeyin siz resmi siteye, zaten yalanlama da yapmamış :D
MeMo
31.Ağustos.2009, 15:34
Yok yok bu da yalandır itibar etmeyin siz resmi siteye, zaten yalanlama da yapmamış :D
Yok,bu harbi yalanlama olmuş :D
Oghuse
31.Ağustos.2009, 15:49
Zaten haber başlığı "Yalan Yalan Yalan" iyi yalanlamışlar yani.. :D
LadroN
31.Ağustos.2009, 16:24
eğer bu transfer gerçekleşirse ki yalanlama gelmiş ama :D Bursa hangi akla hizmet sercanı saıyor anlşamıyorum. Madem satıcaktın son gününde satma transfer döneminin başında sercanı şu kadardan aşağı satmayız de sercanı sattıktan sonra o paraya yerini doldurucak forvet alırsın şimdi sercan Feenerbahçeye gelse kimi alıcak Bursa merak ediyorum
Varonil
31.Ağustos.2009, 16:28
Şu saatten sonra Sercan'ın yerine birini alamaz Bursa.Bu transferin gerçekleşeceğine pek ihtimal vermiyorum.
Lucas Neill
31.Ağustos.2009, 16:30
eğer bu transfer gerçekleşirse ki yalanlama gelmiş ama :D Bursa hangi akla hizmet sercanı saıyor anlşamıyorum. Madem satıcaktın son gününde satma transfer döneminin başında sercanı şu kadardan aşağı satmayız de sercanı sattıktan sonra o paraya yerini doldurucak forvet alırsın şimdi sercan Feenerbahçeye gelse kimi alıcak Bursa merak ediyorum
Sercan'ı satarlarsa Gs'ye satarlar Nonda takası karşılığında olur bu transferde öteki türlü satmazlar..
KaPaLı
31.Ağustos.2009, 16:33
Sercan'ı satarlarsa Gs'ye satarlar Nonda takası karşılığında olur bu transferde öteki türlü satmazlar..
Niye :) ???
Lucas Neill
31.Ağustos.2009, 16:35
Sercan'dan boşalan forvet eksiğini kapatmak için şu anda Nonda'dan daha iyisini alabilecekse Bursa onu bilemem.
KaPaLı
31.Ağustos.2009, 16:50
Sercan'dan boşalan forvet eksiğini kapatmak için şu anda Nonda'dan daha iyisini alabilecekse Bursa onu bilemem.
Bursa'nın elinde zaten Nonda gibi adam var. Turgay - Shin ikilisi çok güzel götürür Bursay'yı. Ayrıca Muhammed Demirci gibi Sercan'dan daha yetenekli birisi var kadroda.
Crocodile1963
31.Ağustos.2009, 18:10
Başkan şuan LigTV'de açıklamalar yapıyor ve Sercan'ı satmadığını söyledi. . .
tarikko
31.Ağustos.2009, 19:42
Geldi yalanlama :D Bu sefer baya sert olmuş :)
krALEX1907
01.Eylül.2009, 01:06
3. bir forvete kesinlikle ihtiyacımız var. Semih ve Güiza ile 3 kulvar gitmez.
(Deivid ve kazımı forvet olarak görmüyorum)
Ayrıca Sercan gibi bir yeteneğide kaçırmamak lazım :) Yoksa ilerleyen senelerde çok ahlanır vahlanırız...
ForeverFener
01.Eylül.2009, 05:15
Nonda'nın bursaya gitmek isteyecegini nerden biliyorsun peki ?
Deivid'in, Ocak ayında CSKA Moskova'ya gideceği söyleniyor.
titates1
01.Eylül.2009, 08:27
inşallah=)
SAİT71
01.Eylül.2009, 08:45
Keşke :D İyice Alman Tankına döndü adam. Carlos'ta gitse yerlerine iyi iki yabancı alsak
titates1
01.Eylül.2009, 09:02
ht'nin haberine göre carlos ocak ayında gidiyormuş ...
murat taşlı
01.Eylül.2009, 16:10
sezon başı gitseydi keşke
krALEX1907
01.Eylül.2009, 17:27
İsteksiz tavırlarından anlaşılıyor zaten... Carlos içinde Fenerbahçe içinde iyi bir karar olur.
Deivid'de gitmeli...
tarikko
01.Eylül.2009, 21:50
Ve Transfer dönemi bitti..
Hayırlı Olsun...
Ziya38
01.Eylül.2009, 21:56
Bu aksam 24:00 kadar diye biliyorum ben..
KaF KeF
01.Eylül.2009, 21:59
bitti, 18:00'de bitiyordu..
tarikko
01.Eylül.2009, 22:00
Yok yahu kim dedi.17:00'dı ilk başta 1 saat uzatmışlar şimdi de bitti..
Sirius Black
01.Eylül.2009, 22:48
Sercan ne size ne de bize yar oldu iyi mi . :zuhaha
scar face
02.Eylül.2009, 02:38
Seneye Deivid,Carlos belki de Bilica gidecektir...Yerlerine 3 dünya starı bekliyorum...
krALEX1907
02.Eylül.2009, 03:45
Sercan ne size ne de bize yar oldu iyi mi . :zuhaha
Çocukcağız rahatla oynasın artık :D
titates1
02.Eylül.2009, 07:21
Neden 10 yıl bekliyor?
nerazzuri
02.Eylül.2009, 07:46
Neden 10 yıl bekliyor?
Bu soruyu sorman sencede acayip değilmi :)
3 Dünya yıldızı derken bile insanın suratında tebessüm oluyor, mm üstelik hepsi aynı anda :)
titates1
02.Eylül.2009, 09:06
Bence acayip değil gelmez denilen birçok oyuncuyu getirdik Türkiyeye ... çabuk unutuldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Seni tanımadığım için yorumlarından nasıl bir anlam çıkaracağımı bilemedim sonuçta takımını veya görüşlerini bilmiyorum bundan dolayı sordum...
murat taşlı
02.Eylül.2009, 13:33
Sana inceden nagme anlatmak istemem ama o lafın gelişi kuurlmuş bir kelime idi.
Bu lafı açmak istersek çok şey gelir devamında. Bu sezon sürekli transfer konusunda eleştiride bulundum ki. Hala da devam ederim(ediyorum da). Tebessum etmek ayrı,aciz şeyleri dile getirmek farklı. Manisa maçındaki son dakıkada uzatmada golu atınca Semih kameralar Aziz Yıldırımı gösteridiğinde adam yerınde fırlıyordu. Ona bakınca o zaman bende tebessum ettim . Neden derseniz;? 3 sene arka arkaya şampiyonuz dedi. Manisa macında az kaldı 1 puan alıyordu. Berabere kalsa azarlardı yine içeride. O kadar para saçtık. Neyiniz eksikte berabere kalıyorsunuz diye.
Ben vizyonumu geliştirip engin (avrupa-i)baktıgımdan olaylara. Aziz Yıldırımın biz Avrupayı 2.plana ittik. Amaç Türkiyede başarı demesinden sonra neden çoğu taraftarın bu amaça karşı gelmeyipte sözde en iyi transferler yapacaz şu kadar bütcemiz var diyipte. Sadece Türkiyede yıldız sayılabileck oyuncuları alıp,taraftarı nasıl memnun ettıgı açıkcası anlamış durumda değilim.
Amaç transferse amaç avrupaya göz dikmekse dünyalar kadar borcu olan bir GS kulubunun izlemiş oldugu yol ve yaptıgı transferlerle sezon bitmedenTürkiyenın şampiyonu olmuştur diyebilirim. Fakat mecazen tabikide. Taraftarını mutlu etmiş,izlemedik istedikleri yolun doğru oldugu inancını taşıdıgım için bende gıpta ile bakıyorum.
Türkiye en büyük kulüplerden birisi demek, Türkiyede yeterince ün yapmış anlamına geldiğini düşünüyorum. Hala insanları uyupta başarı için yol ilk kendi liginden geçer denmesi yaraya tuz basmaktır. Bir Liverpool misal yada Arsenal Avrupa kupalarında izledikleri yolla Kendi liglerindeki izledikleri yol ap açık görünmektedir. Vizyon Avrupadan giçip Türkiyeye daha doğrusu Fenerbahçenın kapısından geçmediği için. Sayın Aziz yıldırımın Vekilleri Nihat Özdemir. Aziz Bey Türkiyede dedi,avrupayı karıştırmayın demesi gazeticilere garipsenecek bir olay.
Eğer sen gerçekten inansaydın rijaard gibi Avrupa tecrubesi bir adamı getirip 2 kulvardada ne yapmak istediğini göstermiş olurdun. Daum geldiğinde herkes anladıki, Türkiye ligi amaç. Ama o kurdukları amaç inanın benı mutsuz ettiği gibi kendimce yaptıgım konuşmalarda hep eleştiri olacak.
Yanlış anlamayın olay tatmin olmayı istemek değil, İzlenmesi gereken yolların tam terse sapması. Daha bugun Manisa maçında zor paçayı yırtmışken Avrupa defteri için taraftarla en başından anlaştık diye Aziz Yıldırım içinden bir ohh çekiyordur.
Sonra kıvırtma aşamalarıda yok değil bu oyunun. Tabikide gidebildiğimiz yere kadar gidecez avrupa kupalarında LAKİN lafın bitminden rota tekrar işte ASIL hedefimiz Süperligte başarıya ulaşılması demek. Hadi bir parça rahatlıyalım mı bu söze derken dahada hararetlenmek oluyor.
Ben bu hareretten Soğuk Uludağ Limonatımı içerken, düşündüğüm tek şey bu renklere gönül vermiş insanların üzülmemeleri. Bugun gelirse gelir,Vizyonsa vizyon,tanınmışlıksa tanınmışlık kelimelerinin geçisi AVRUPA KUPALARINDAN geçmiyor diyen varsa çıkıp ispatlasın bende eleştirimi geri alayım? Hal böyleyse daha 4 Yıldızı almak için niye bu kadar uğraşırsın Başkan. Bu sene olmazsa seneye? Ama Avrupada bu sene olmassa seneye dersen,gelir kapın,tanınmışlılıgın,yapacağın sponsorluklar,getirmek istediğin oyuncuların takıma bakış açısı daha neler neler.. tehlikeye atmış olmaz mısın?
Coşkun kardeşim seni tanımasamda seninle daha öncede düşüncelerimiz uyuşmuştu müthiş bir yazı yazmışsın altına imzamı atarım tebrik ederim evet maddi problemi olan gs bizden daha iyi tansferler yapmıştır psikolojik olarak öne geçmiştir tek sevincim sercan gibi bir yıldızı biz almasakda onlarda alamamış olmaları.2 yıldır izlenen yanlış transfer politikaları yüzünden takım kim ne derse desin zayıflatılmıştır daha önceden bu takımda appiah,v.hooidonk.anelka lar yedek beklerdi aslında fener in yapacağı çok zor değildi oturmuş bir kadron vardı o kadroyu koruyup üzerine takviye yapmak lazımdı zaten Türkiye den alınacak oyuncular belli genç yetenekli ve takıma katkı sağlayacağına inandığın oyunlarlı sezon boyunca takip edip transfer sezonu geldiğinde dallanı budaklanmadan işi bitirmek gerekirdi,yabancı transferide aynı şekilde sezon boyunca takip altında tuttuğun oyuncuları eksik yerlerine göre hiç uzatmadan alınmalıydı mesela ön libero olayı belli bir paulsen tutruluşmuş gitti ondan önce x. alonso senna beklendi olmadığı zaman izlenen adam yok tombalan ne çıkarsa bu sene cristian çıktı kimi beğeniyor kimi beğenmiyor ben beğenmiyorum mesela adam etliye sütlüye karışmıyor emre ye yardımı sıfır .Bilica transferi zaten tam bir facia Edu gibi adamın tartışıldığı bir yerde Bilica nasıl alınır aklım almıyor.Şimdi artık Aykut var seneye daha iyi transfer yaparız inş. daha araştırmacı oluruz gelen adamlar illa yıldız olması şart değil ama tartışılmaması gereken herkesin kabul ettiği adamlar olması gerekir.Bu kadar uzun yazdığıma inanamıyorum:icon_biggrin: başınızı ağrıttım kusura bakmayın yazmaktan daha ziyade konuşmayı seven biriyim o yüzden anlatım tarzım kötü olabilir kusura bakmayın artık .Son bir sözde santos a çok farklı bir adam çok iyi diyeceksin öyle bir oynuyor iyi diyemiyorsun kötü diyeceksin neler yapıyor şaşıyorsun kötü değil ama kadroda olması gereken biri ama bekde daha iyi olacağı kanaitindeyim önünde çizgiyi daha iyi kullanabilcek devamlılığı olan biriyle daha iyi olur gökhan gibi geriden hücuma destek verirse hucüm zenginliğiyde artar özellikle maç sonları oyun riske edileceği zamanlar, carlos artık o işleri yapamıyor yapamadığı gibi o bölgeden gol yediriyor bize.
Varonil
02.Eylül.2009, 14:28
Yönetimin ve teknik heyetin bu sene hedefimiz Süper Lig açıklaması sadece taraftarı büyük bir beklentiye sokmamak içindir.
Hatırlayınız eski sezonları,Anelka'lı,Appiah'lı dönemde yöneticilerin demeçleri olmuştu Şampiyonlar Ligi'nde final oynamak istiyoruz diye.Ne oldu grupta sonuncu olduk,aynı sezon Denizli'de şampiyonluğu da kaybettik.
OLur ya başkan çıktı dedi hedefimiz Avrupa Ligi şampiyonluğu diye,futbolda herşey olabilir gruptan çıkamadık elendik o zaman ne olacak ?
Avrupa Kupası herkesin içinde olan bir hedef şu anda,ama bu kamuoyu yoluyla taraftarı ve camiayı büyük bir beklenti içine sokmadan gerçekleşecek.
Bu şekilde yazılar yazanlar 4 te 4 yaptığımızı biliyor mu?Son dakika golüne sevinmeyecek bir başkan gösterin,kötü oynamayacak bir takım gösterin?Türkiye ligindeki en iyi yerli oyuncuları aldığımızı da biliyor musunuz?Brazilya milli takımının 11 oyuncusu alındı bari şunu diyin Santos'u beğendim sadece.Yok o da :) daha ligin 4.haftasındayız bir tek geçen hafta kötü oynadık galip geldik ama şu karamsarlığa bak.Benim anlamadığım kim tuttuğu takımı kötüleyecek 2-3 tane bu kadar uzun yazar.Beğenmiyorsan söylersin burda takımını destekliyenleri ikna etmeye çalışmazsın.Bu kadar ısrarcı olmanın amacı nedir?Takım kötü transfer yapınca birden Fenerbahçe'li olanlar daha önce olduğu gibi takım başarılı olunca bu "bağlılık"larını sürdürebilecek mi acaba?
Sene sonunda Fenerbahçe takımı başarılı olduğunda aynı görüşteki insanlar ne diyecek çok merak ediyorum.
SAİT71
02.Eylül.2009, 18:42
Vallah şahsım adına bu sezon en organize golleri izlediğimi düşünüyorum. Takıım bir maç kötüydü diğerlerinde bireysel anlamda bazıları vasata kadar insede takım olarak iyiydik. Santos attığı gollerile kendini gösterdi. Baroni henüz henüz üstündeki olumsulzlukları bırakıyor. Diğer transferlerimizi izlemeye bile fırsat yok.
Bugün Fotospor gazetesinde bir haber vardı biliyormusunuz bilmiyorum ama en pahalı yedek kulübesi diye.
Semih: 8 M €
M.Topuz: 11 M €
vs. diye gidiyor. Çok kaliteli bir kadromuz var ve ligde firesiz AVrupa Liginde ise gruplardayız. :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ama ben bu sene UEFA'da başarı bekliyorum. Bizim gibi 20-25 milyon euro transfer yapan bir kulüp sadece ligde başarısı hedeflememeli. Çok kızacağım eğer o grubu firesiz bitirmezsek. Yada lider bitiremezsek..
scar face
02.Eylül.2009, 19:35
Yahu noluyor sizlere bu başkan ve yönetim neler getirdi,hayal edilemeyecek adamlar aldılar...Bu sene yapılan bonservis ödemeleri Mehmet Topuz 9 mn euro,Cristian+Santos 12 mn €,Özer 4 mn €,Bilica 2 mn € açıkça belli oluyor ki seneye büyük meblağlar ödenerek alınacak adamlar olacak...Ben buna inanıyorum bi sene sonra,kalırsak-yaşarsak bu mesajımdan alıntı yaparsınız...
1.hitap şeklin yanlış. Senin yaş ki emri vaki yapar gibi konusuyorsun. Senin sıkıntı burada birşeyleri ispatlamaya çalışıyorsun. Bunu yapmana gerek yok.
Bende şunu merak ediyorum Seon sonunda Fenerbahçe başarılı olamazsa bende senin ne yapacağını merak ediyorum.
Mübarek öyle bir konuşuyor ki Santos yıllarca Brazilya milli takımında oynuyacak,yıldız oyuncu işte,siz onu nasıl kötülersiniz. Ben iyi de demedim kötüde demedim :) Yani burada söylemem şunu sevdim bunu sevmedim diye.
Sezon sonu kesin şampiyon olacak Fenerbahçe,hay hay bende istiyorumda. Sen gözüne gözüne sokuyorsun.
EK olarak Sen yokken daha ben Fenerbahçeliydim. Benim Fenerbahçeliliğimi tartışmak Senin Haddine Değil. Haddini bilerek konuş,yaşına veriyorum bunları..
Hitap şeklim yanlış değil herhangi bir saygısızlık yapmadım.Birşey ispatlamaya çalıştığım yok herşey ortada zaten ispatlamaya çalışsaydım 2-3 tane uzun uzun mesaj yazardım.Gerek yok...
Santos niye oynamasın milli takımda yıllarca oynadığı süre içerisinde duran topları bile o kullanıyor kalitesi belli.O mevkide Marcelo varken o oynuyor.
Sezon sonunda şampiyon olamazsak her Fenerbahçe'li gibi üzülürüm.Ama sen üzülür müsün yoksa haklı çıktığın için sevinir misin orasını bilemicem.
Ben kimsenin Fenerbahçe'liliğini tartışmadım haddimi de biliyorum.Ama benim bildiğim Fenerbahçe'li geçen sezon gibi çok kötü bir sezonun ardından.Yapılan transferlere,takımına desteğini gösterir.
sananes
02.Eylül.2009, 22:13
ben yönetimi eleştirenlerdenim ayrıca 4te 4 yaptık ama emre olmadıgı zaman futbolu beğenmiyorum yada gökhan olmadıgı zaman sağ kulvar tamamen aksıyo.ayrıca yönetimden istediğim sadece verilen sözlerin tutulması önceden verdiği sözlerin bazılarını tutmayan yönetim bu sene amacımız sadece lig diyerek çok büyük ayıp ediyodur.Bu takımın buralara gelmesinde yönetimin ne kadar payı varsa bizimde onlara verdiğimiz desteklerle bir o kadar payımız vardır.Biz her sene yeni forma alıyosak kombine sayısı 30bin civarı oluyosa yönetim de hakkını verebilmeli.Allah razı olsun gecmiste büyük transferler yaptılar ama su an yanlıs politikalar izliyolar transferde bu benim görüsümdür belki almamız gereken oyuncuları alıyoruz ama cok ödüyoruz bu yanlıstır.2010a kadar bir avrupa kupası sözü vermemiş miydi aziz baskan ben bu yıl sadece o avrupa kupasını bekliyorum 3 yıl üst üste şampiyonluk sözüne eski sözlerini tuttuktan sonra bakarız
ben yönetimi eleştirenlerdenim ayrıca 4te 4 yaptık ama emre olmadıgı zaman futbolu beğenmiyorum yada gökhan olmadıgı zaman sağ kulvar tamamen aksıyo.ayrıca yönetimden istediğim sadece verilen sözlerin tutulması önceden verdiği sözlerin bazılarını tutmayan yönetim bu sene amacımız sadece lig diyerek çok büyük ayıp ediyodur.Bu takımın buralara gelmesinde yönetimin ne kadar payı varsa bizimde onlara verdiğimiz desteklerle bir o kadar payımız vardır.Biz her sene yeni forma alıyosak kombine sayısı 30bin civarı oluyosa yönetim de hakkını verebilmeli.Allah razı olsun gecmiste büyük transferler yaptılar ama su an yanlıs politikalar izliyolar transferde bu benim görüsümdür belki almamız gereken oyuncuları alıyoruz ama cok ödüyoruz bu yanlıstır.2010a kadar bir avrupa kupası sözü vermemiş miydi aziz baskan ben bu yıl sadece o avrupa kupasını bekliyorum 3 yıl üst üste şampiyonluk sözüne eski sözlerini tuttuktan sonra bakarız
Transferleri beğenmiyor olabilirsin ama kendi tuttuğun takımın taraftarını takımın kötü olduğuna ikna etmeye çalışmak bana pek mantıklı gelmiyor.
LaigLeNoiR
02.Eylül.2009, 23:39
F.Bahçe bu sene transfer dönemini starsız geçirdi bravo :)
Şimdi diyeceksiniz, Santos,Topuz falan ama Santos çok fazla isim yapmış birisi değildi tabii ki bizler biliyorduk ne olduğunu ama halkın gözünde bakmak lazım. Topuz'da geldiğinden beri doğru düzgün oynayamadı bile. Galiba Beşiktaş taraftarının ahı tuttu ona :)
Güzel bir sezon olsun ve artık bu konular da kapansın :D
G.Saray bu sene transfer dönemini starsız geçirdi bravo :)
Bu ne demek Murat abi anlamadım :D
LaigLeNoiR
02.Eylül.2009, 23:59
Karışıklık olmuş pardon :D
CeNTeR_TR
03.Eylül.2009, 00:05
Coşkun ban yediğim süreçtede burdaki konuLarı misafir oLarak takip ettim abi sen hiçbir transferi beğenmiyorsun veya bana öyLe geLiyor.Bir ara yahu dedim maiL faLan atsam mı acaba :) Takımda bu zamana kadar çok yıLdız gördük AneLka,Ortega,Kezman vs vs bunLarın hangisinden faydaLanabiLdik hiçbirinden.Yıldız transferi bize yaramıyor.Artık kendi yıLdızımızı yaratmamız Lazım ki bunuda Daum bence iyi yapacak gibi görünüyor.Bence GaLatasaray iLe birLikte en iyi takımı kurduk geçen senenin üstüne.Çünkü takımdan gitmesini istediğimiz oyuncuLarı yoLLadık yerLerinede iyi transferLer yaptık.Bu transferLere Kazım , Güiza , Emre ' de dahiL bence :)
Varonil
03.Eylül.2009, 03:47
Herşeyden önce Daum ile birlikte tekrardan agresif bir futbol oynamaya başladık.Takımda şu anda çok güzel bir hava var.Geçen yıl ilk 11'de düzenli forma giyen oyuncular bu yıl kulübede şans bekliyorlar.Artı olarak formunu yakalayan oyuncular oldu Kazım gibi Güiza gibi.Karamsarlığa gerek yok,iyi bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum.
Tabiki iyi dönemde de takımın eleştirisini yapacağız ama haksızlık etmemek lazım.Bugün Türkiye'ye gelmez denilen birçok oyuncuyu getiren Fenerbahçe Spor Kulübü'dür.Bu yıl da Türkiye Liglerinde oynayan en kaliteli yerli oyuncular alındı.Brezilya'dan 2 transfer yapıldı.Andre Santos transferinin ne kadar isabetli olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyoruz.Fakat Cristian için aynı şeyleri söylemeyebilirim umarım beni yanıltır bu futbolcu. :icon_smile:
SAİT71
03.Eylül.2009, 08:29
Benim fikrimde Aziz Başkanın Santos gibi bir transferi gördükten sonra dünya yıldızı adı altında Carlos gibi bir veteran transferini bundan sonra yapmayacağıdır.
Eğerki gerçek anlamda dünya yıldızı diyorsak 27-28-29 en geç 30 yaşında almalıyız.
Artı Anelkalar, Ortegalar ve daha diğerleri dediğimiz gibi yararsız oldu. Dünya yıldızı erken yaşta gelmez gelirsede para için veya da daha iyi sıçrama yapabilmek için gelir oda anelka gibi olur. Bence Santos gibi oyuncular daha yararlı olur. Çünkü adam daha yeni başlamış gibi futbola, herşeyi kademe kademe yaşıyor. Avrupa ya ilk defa gelmiş, UEFA da gol atmanın sevinci ayrı türkiye de gol atmanın sevinci ayrı uefanın sitesine çıkmanın sevinci ayrı. Bunları yaşamak bir futbolcunun hayalidir. nasılki her oyuncu NBA sahnesini düşlerse her futbolcuda avrupa da ve avrupanın 7-8 büyük liginde oynamak isterler.Şimdi bizim alabileceğimiz dünya yıldızları bunları yaşamış olacaklar. Bir yıldız yapmak var birde sönmüş yıldızı almak var. Carlos Realde yıldız oldu Tıpkı Santos gibi Avrupaya adım attı daha sonra reale geldi ve tek tek çıktı. Tabi Santos bir örnek. Kısacası bu tip transferleri istiyorum. Olursada dünyaca ünlü yaşı çok geçmemiş ve oynayabilecek düzeyde 1 oyuncu alınabilir fakat veteran topluluğu şekline dönüşmemeli..
TR.CaPTaiN
15.Aralık.2009, 00:42
Dünya kupası, avrupa şampiyonası gibi organizasyonların olmaması nedeniyle sezon başında transfer yapmak daha kolaydı. Önümüzdeki sene dünya kupası olacağından dolayı oyuncuların fiyatları artacaktır. Günümüze dönersek; devre arasında oyuncu transferi zordur; kadroya katmak istediğiniz oyuncunun takımı belirlediği hedeflere yakın devam ediyor olabilir, oyuncu avrupa organizasyonlarında forma giymiş olabilir, devre arasında takım değiştirmek istemeyebilir vs.
Carlos'un kontenjan boşluğuna illa ki bir yabancı alınacaktır ve muhtemelen de öncelik forvet transferine verilecek. Andre Santos'la ciddi bir şekilde konuşulmalı. Eğer 2. devre de böyle devam edecekse hem bir sol bek hem de bir forvet alınmalıdır. Hatta duruma göre bir de sol açığa ihtiyacımız olabilir. Deivid gönderilebilirse çok güzel olur.
Bir konuya yorum yapmıştım ama konu kilitlenmiş.Aynı yorumu buraya da yazayım.
Klose ve Toni ikilisinden birinin geleceğine dair duyum aldım.Ne kadar doğru bilemeyeceğim.
SAİT71
15.Aralık.2009, 18:42
Mehmet Batdal Fener'de!
http://image.tumspor.com/photos/612263419.jpg
Bucaspor'la her konuda anlaşmaya varıldı. 1.95'lik golcü Mehmet Batdal devre arasında Fenerbahçe'ye geliyor
Mehmet Batdal Fener'de!
Mehmet Batdal Fenerbahçe'de
Sezonun ilk yarısında en çok santrfor bölgesinde sıkıntı çeken Fenerbahçe, Bank Asya 1. Lig takımlarından Bucaspor'da forma giyen 1.95 boyundaki golcü Mehmet Batdal'ın transferini bitirdi. 23 yaşındaki futbolcunun devre arasında takıma katılacağı belirtildi. Transferin ne kadara mal olduğu konusunda bir açıklama yapılmazken, Şekip Mosturoğlu'nun görüşmelerde başrolü oynadığı öğrenildi. Mosturoğlu'nun, Bucaspor'da yöneticilik yapan bir avukatla temasa geçerek her konuda anlaşmaya vardığı ifade edildi.
Deniz Derinsu-Sabah
Gelirse fayda sağlayabilecek bir isim
Sekopej
15.Aralık.2009, 18:45
Zaten Fenerbahçe'ye gelecekti sezon başında, acele etmeyelim diye anlaşılmadı, devre arasına bırakılmıştı. Kesinlikle faydalı olabilecek bir oyuncu, tabi yabancı bir forvet de alınırsa ne kadar şans bulur bilemem...
GodfatheR
15.Aralık.2009, 19:11
Güiza-Semih yanına gelecek bir yabancı forvet. Zaten tek forvet oynuyoruz, Semih'in bile çok zor forma bulabileceği bir kadroda Batdal'ın forma şansı çok az.
Universal
15.Aralık.2009, 19:14
Çift forvet oynamadığımız sürece Mehmet Baddal'ın bize bir yararı dokunmaz. Çünkü ağır bir futbolcu. Ama boyunun avantajını iyi kullanır ve PVH gibi birisi olur. :)
HooijDonk07
15.Aralık.2009, 19:27
Gelirse Furkan'a yardımcı olabilir.Tercihim hızlı,güçlü bir forvet olursa daha çok yardımcı olur
Sheriff
16.Aralık.2009, 00:02
Zigic'e tercih ederim :p
SAİT71
16.Aralık.2009, 01:55
Furkan İle bunu yanyana oynatmak var aslında :D
KaPaLı
16.Aralık.2009, 09:43
Daum gibi gençleri ve rotasyonu sevmeyen adamla ne yapacak çok merak ediyorum. Hayırlısı olsun yinede.
TR.CaPTaiN
16.Aralık.2009, 12:30
Carlos artık Corinthians'ta
Fenerbahçe Yönetimi ile yaptığı görüşmeden sonra takımdan ayrılacağı kesinlik kazanan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos, Corinthians ile anlaşmaya vardı.Brezilya Serie A takımlarından Corinthians'ın resmi internet sitesi aracılığıyla duyurulan haberde, Roberto Carlos'un 4 Ocak 2010 tarihinden itibren Corinthians forması giyeceği açıklandı.
Kulübün resmi internet sitesinde Ronaldo ile birlikte Brezilya Milli Takımı'ndaki bir fotoğrafına yer verilen Roberto Carlos'un 6 numaralı formayı giyeceği ifade edildi.
Roberto Carlos'un kariyerinden bilgilerin de yer aldığı haberde Brezilyalı futbolcunun görkemli bir törenle 4 Ocak'ta taraftar ve basın mensuplarına tanıtılacağı belirtildi.
http://img705.imageshack.us/img705/8031/45789780.jpg (http://img705.imageshack.us/i/45789780.jpg/)
Sporx
tarikko
16.Aralık.2009, 18:42
Hayırlı olsun Carlos için..
tarikko
16.Aralık.2009, 18:42
Bank Asya 1. Lig'de yer alan Bucaspor'un Ümit Milli futbolcusu Mehmet Batdal'ın transferi için Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un girişimlerinin olduğu bildirildi.
Bucaspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Bektur, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan bazı kişilerin bu futbolcunun transferine ilişkin olarak kendilerini aradığını kaydederek ''Bu üç kulüpten biri ile el sıkışacağız gibi gözüküyor''dedi.
Maraton
TR.CaPTaiN
16.Aralık.2009, 19:16
...
Roberto Carlos'tan boşalacak yabancı kontenjanını nasıl dolduracağı sorusuna Daum, ''Yeni bir oyuncu olacak mutlaka'' diye yanıt verdi. Daum, Brezilyalı futbolcunun kendisiyle konuşup, belki de son olacak maçı için bir şans isteyip istemediği sorusunu da ''Hayır, benimle görüşmedi'' şeklinde yanıtladı.
...
AA
footballer33
16.Aralık.2009, 20:24
Ben, C.Daum'un yerinde olsam R.Carlos gidince Dos Santos'u sol bekte kullanıp sol açığa ya da forvete transfer isterdim. :)
enforcer
16.Aralık.2009, 20:32
Ben, C.Daum'un yerinde olsam R.Carlos gidince Dos Santos'u sol bekte kullanıp sol açığa ya da forvete transfer isterdim. :)
muhtemelen öyle olacak, forvette ciddi açık var daum da bunun farkında.
nerazzuri
16.Aralık.2009, 20:47
Süpriz bir şekilde, Deivid ve Güiza'da takımdan ayrılabilir.
Ben Forvet'e bir takviye olacağını zannetmiyorum açıkcası, olsa bile bu yabancı değil Mehmet Batdal olur. Eğer Güiza ayrılırsa takviye yapılır.
Santos için sol açıkta ısrar edecek gibi geliyor bana. Sol bek'e Brezilya'dan bir oyuncu alırız gibime geliyor yine.
Keşke Özer'i sol açık için düşünse, Sağ açık ve Forvet'e takviye yapılsa.
enforcer
16.Aralık.2009, 21:25
Ben Forvet'e bir takviye olacağını zannetmiyorum açıkcası, olsa bile bu yabancı değil Mehmet Batdal olur. Eğer Güiza ayrılırsa takviye yapılır.
Santos için sol açıkta ısrar edecek gibi geliyor bana. Sol bek'e Brezilya'dan bir oyuncu alırız gibime geliyor yine.
açıkçası benim de içimde deivid gidecekmiş gibi bir his var. olympiakos'a gidebilir. eğer deivid de giderse o zaman yabancı forvet alınır. ama şuan yerli daha mantıklı...
KanaKe
16.Aralık.2009, 21:40
açıkçası benim de içimde deivid gidecekmiş gibi bir his var. olympiakos'a gidebilir. eğer deivid de giderse o zaman yabancı forvet alınır. ama şuan yerli daha mantıklı...
Yerli olarak kimi getirecekler ? 2. ligden Mehmet Batdal mi kurtaracak bu takimi ? :)
HooijDonk07
16.Aralık.2009, 21:53
Serkan Bence Özeri soL açık Topuz sağ açık santos bek Forvet ve Defans takviyesi yapılsın Bilica gönderilsin bence yerine iyi bir stoper alabiliriz yada Godin'i alabiliriz Villareal'den sözlesmesi bitecek
enforcer
16.Aralık.2009, 21:56
Serkan Bence Özeri soL açık Topuz sağ açık santos bek Forvet ve Defans takviyesi yapılsın Bilica gönderilsin bence yerine iyi bir stoper alabiliriz yada Godin'i alabiliriz Villareal'den sözlesmesi bitecek
bekir kendini gösteremedi, yedek defanslara güvenim pek yok, bilica ceza aldığından beri defans toparlanamadı...
enforcer
16.Aralık.2009, 22:00
Yerli olarak kimi getirecekler ? 2. ligden Mehmet Batdal mi kurtaracak bu takimi ? :)
takım topu iyi taşıyor ileri ve benim fikrimi soracak olursan gönlümden sercan geçiyor... zaten tek forvet oynuyoruz iki yabancı hakkımız oraya kullanmak mantıksız. kaldı ki güiza'dan daha iyi bir adam alınmasını istediğimize göre güiza hiç yedek kalmaya dayanacak bir tip değil... sabretmesini bilen ve hırslı bir genç alınabilir. anlaşılan daum furkan da o ışığı görememiş, yoksa antrenmanda mehmet topuzu forvet oynatacağına en azından onu çağırırdı...