View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
Lim10
01.Mayıs.2010, 00:19
Diyaloğa bak ya.Yaptını bari bi haber daha gerçekçi bi diyalog yaz:)
Ben Suarez'i istemem açıkcası.Hollanda Ligi bizim ligimizin daha alt seviyesinde bi lig.Forvetler leblebi gibi gol atıyor.Afonso Alvesler Dirk Kuytlar Huntelaarlar buna yakın istatistiklerle ayrıldılar takımlarından, ama umduklarını bulamadılar:)Ve sistemimizede uygun bi forvet tipi de deil.Şuan en büyük istedğim şampiyon olsakda olmasakda Daum'un gönderilip Aykut hocanın bu göreve geçmesi, 1 sene pişti işte yeter:)
nekop
01.Mayıs.2010, 01:16
istatistikler fena degil.. oyuncuyu tanimiyorum fakat arjantinli futbolcular türkiye ligine nedense ayak uyduramiyor
Bizde Colman, Bursaspor'da Batalla gayet ayak uydurmuş durumda..Zaten bunların dışında birde Arjantinli olarak İglesias var diye biliyorum.
di canio
01.Mayıs.2010, 01:22
Franco Cangele ve Cristian Zurita da var. Gayet iyi oynuyorlar.
nekop
01.Mayıs.2010, 01:23
Franco Cangele ve Cristian Zurita da var. Gayet iyi oynuyorlar.
Cangele'yi unutmuşum. :) Zurita'yı ise Kolombiya'lı sanıyordum. :D
KanaKe
01.Mayıs.2010, 10:43
Bizde Colman, Bursaspor'da Batalla gayet ayak uydurmuş durumda..Zaten bunların dışında birde Arjantinli olarak İglesias var diye biliyorum.
Batalla disinda diger yazdiklarinin o kadar olaganüstü performans gösterdiklerini söyleyemem.. vasat performans gösteriyorlar. Iglesias zaten senede 5 golü zor atiyor. Colman bu sene ligde 9 golü var bunlarin 5-6 tanesi penaltidan. Batalla ise bu sene geldi taninmayan bir oyuncuydu fakat iyi is cikardi. Cangele ise Iglesias gibi hersene ligde en fazla 5-6 gol atiyor.. Carrusca,Escobar,Avendano,Ortega,Delgado bunlarda ayak uyduramayan arjantinliler. Bunlarin icinden belki en iyi performansi gösteren Delgado oldu oda disiplinsizliginden kaybetti.
El Barto
01.Mayıs.2010, 10:53
Ooo işi abartmışlar diyaloglu yapıyorlar artık. :D
Yeşilçam havası var.
- Daum sana Suarez'i alacağım ne dersin?
+ Sayın Başkan beni o kadar mesud ettiniz ki bu sözleriniz ile.
- Sen en iyisine layıksın Christoph.
+ Bu sözleriniz beni ziyadesiyle memnun etti sayın Başkan.
- O zaman yarın getiriyorum futbolcuyu.
....
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
01.Mayıs.2010, 13:30
Bu ne diyalogdur arkadaş :D İyice coştular artık :n:
Revolution
01.Mayıs.2010, 14:24
Suarez gelse çok iyi birini getirmiş olur Fenerbahçe ama Suarez'i bence bu sezon sonu büyük bir kulüp alacak çok iyi bir performans gösteriyor bu sezon.
titates1
01.Mayıs.2010, 14:58
Suarez yalan haberdir büyük ihtimalle , ancak olursa sol açıkta forvete yakın oynamalı , forvete de farklı bi transfer yapılmalı
fm_monster
01.Mayıs.2010, 15:22
----------------------volkan(volkan b.)--------------------
gg(önder)-------lugano(bilica)----godin(bekir)-----santos(vedo)
kazım(v.şen)-------emre(topuz)-------cristian(selcuk)-------tuncay(uğur)
----------------------------alex(özer)------------------------
-----------------------toni(semih.gokhan)--------------------
söyle bi takım kursak on numara olur
goosfraba
01.Mayıs.2010, 17:07
Fenerbahce chairman Aziz Yildirim is determined to sign Brazilian midfielder Hernanes (24) from Sao Paulo for 15-18 millions in the summer.
transfermarkt
nekop
01.Mayıs.2010, 17:31
Batalla disinda diger yazdiklarinin o kadar olaganüstü performans gösterdiklerini söyleyemem.. vasat performans gösteriyorlar. Iglesias zaten senede 5 golü zor atiyor. Colman bu sene ligde 9 golü var bunlarin 5-6 tanesi penaltidan. Batalla ise bu sene geldi taninmayan bir oyuncuydu fakat iyi is cikardi. Cangele ise Iglesias gibi hersene ligde en fazla 5-6 gol atiyor.. Carrusca,Escobar,Avendano,Ortega,Delgado bunlarda ayak uyduramayan arjantinliler. Bunlarin icinden belki en iyi performansi gösteren Delgado oldu oda disiplinsizliginden kaybetti.
Colman bu sezon ligde sadece 2 tane penaltı golü attı.Geçmişteki oyunculara bakarak transfer yapacaksak zaten bizim ülke dışına çıkmamamız lazım.Ülkemize gelip çok iyi işler yapan Brezilyalı oyuncular oldu(Alex,Taffarel vs) fakat bunların yanında gelip hiçbir şey yapmadan giden yüzlerce Brezilyalıda var.O zaman Brezilyalılarda ülkemize ayak uyduramıyor diyebiliriz.Bu ayak uydurma konusunu genellemeye vurmak yanlış bence çünkü bu tamamen o futbolcunun kişiliğiyle alakalıdır.
goosfraba
01.Mayıs.2010, 23:24
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/flas-flas-alex-transfer-mi-oluyorSXTVQ15824SXQ
Sekopej
01.Mayıs.2010, 23:43
Daum'a bugün, yaklaşık 10 hafta önce kanat oyuncularının sıkıntılarından bahsediyordunuz, şimdi Mehmet ve Özer iyi mücadele ediyorlar dediler, Daum cevap olarak, aslında bu 2 oyuncu da kanat oyuncusu değil, ortada daha iyi oynayan oyuncular, özveriyle oynuyorlar, o nedenle tebrik ediyorum gibisinden bir şeyler söyedi.
Seneye 2 kanada da adam alınabilir, gerçekten kanat oynayabilen. O zaman Alex-Emre-Özer-Mehmet nasıl ve nerede oynar bilemiyorum ama takıma alınacak 3 yabancı, 2 kanaa ve 1 forvete olacaktır muhtemelen.
GeNç KaRTaL
02.Mayıs.2010, 12:14
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/flas-flas-alex-transfer-mi-oluyorSXTVQ15824SXQ
Şaka sanırım bu.
Neron_FB
02.Mayıs.2010, 12:57
Şaka sanırım bu.
Evet şaka o. Ti'ye almışlar sanırım basını :D
nerazzuri
02.Mayıs.2010, 15:05
Sanırım, sporx'in sitesinde bir bölümde yer alacak. Yazar mı olur ne olur bilemiyorum. Sporx'e transfer oluyor. :)
eGowiCh
02.Mayıs.2010, 15:28
Kaç tane yabancı oyuncu transfer ederiz, bilemiyorum ama Deivid kesin gidecek gibi görünüyor. Zaten bir tane kontenjan da boş. Minimum 2 yabancı transfer ederiz. Afrikalı, fizik ve mücadele gücü yüksek bir ön libero alınmalı mutlaka. Orta sahada en az Mehmet Topuz kadar mücadele edebilecek ve fiziği de en az Topuz kadar güçlü bir ön libero alırsak iyi olan orta sahamız daha da iyi olur. Bir de sağ beke genç bir yabancı alabiliriz, Gökhan'a alternatif lazım mutlaka. Gökhan'ın sakat olduğu veya dinlenmesi gereken zamanlarda bu genç oyuncu iyi işler yapabilmeli.
BeeTLeJuiCe
02.Mayıs.2010, 15:43
Cristian orta alan için iyi bir + oyuncu olacaktır, Savunmada da oynar. arkadaşın dediği gibi Appiah gibi bir ortasaha ihtiyacımız var. Kesinlikle orjinal bir kanat oyuncusuna ve rakibi rahatsız edecek kendi pozisyonunu yaratabilecek bir forvete ihtiyacımız var. Bilica yerine ondan daha iyi bir defansda kaymak olur :D
Güiza-Deivid-Bilica yolcu
Forvet-ortasaha-kanat-defans olarak yabancı oyuncu, bunlara ek olarak beklere ve ortasaha'ya yerli alternatif lazım.
nerazzuri
02.Mayıs.2010, 15:59
Yıllardır hasretiz şu zenci ön libero'ya.:D
KanaKe
02.Mayıs.2010, 19:45
Güiza Dünya Kupasi'nda 1-2 gol atsada iyi bir fiyata satsalar :)
Crocodile1963
02.Mayıs.2010, 19:56
Bu sene Sercan'ı kimse transfer etmeyecek galiba duyum, istihbarat falan olmamış :D
goosfraba
02.Mayıs.2010, 19:57
transfer sezonu daha başlamadı. bir başlasın ne duyumlar gelir :D
Neron_FB
02.Mayıs.2010, 21:17
Normalde beğenmediğim selçuk, christian'ın yerinde ondan çok daha iyi oynuyor. Kaldı ki eğer son 6-7 maçta selçuk yerine cristian oynasaydı eminim ki tüm maçları kazanamazdık.. Cristian yedek bile olmamalı gönderilmeli bence.
KanaKe
03.Mayıs.2010, 00:00
Selcuk uzun yillar sonra tekrar formda :) bu oyunla devam ederse ön liberoya felan gerek kalmaz ama Selcuk bu, yeni sezonda dökülür yine :)
barahir
03.Mayıs.2010, 00:49
Selçuğu ben milli takıma bekliyorum açıkçası..
goosfraba
03.Mayıs.2010, 16:21
Sırp milli takım antrenörü, Krasic'i Fenerbahçe'ye gelmesi konusunda ikna etmeye çalışıyormuş. hayırlısı.
Fearless Coward
03.Mayıs.2010, 16:22
Krasic gelirse harika olur FB için'de Sıpr milli takımı teknik direktörü niye ikna ediyorki :n: :n: CSKA ilgilenmeli bununla..
goosfraba
03.Mayıs.2010, 16:34
Krasic gelirse harika olur FB için'de Sıpr milli takımı teknik direktörü niye ikna ediyorki :n: :n: CSKA ilgilenmeli bununla..
radomir antiç. eski fenerbahçeli.
Lim10
03.Mayıs.2010, 17:04
Krasic transferinin olma ihtimalini düşündüğümde bile çok fazla heyecanlanıyorum:)Onun için fazla düşünmek istemiorum, olmazsa üzülcem çünkü:D
GeNç KaRTaL
03.Mayıs.2010, 23:10
Krasiç bizim.:icon_biggrin: Mansimov alacak.:icon_razz:
KanaKe
03.Mayıs.2010, 23:54
Krasic Mrasic zor.. 20 milyon euro bonservis istiyorlar verecek bir babayigit varsa hediye etsin kulübe :)
Universal
04.Mayıs.2010, 00:06
Juventus'da var bir sol açık Givonni diye, FM'de ki gibi ise onu alsınlar. 22 yaşında. O değilde bizimkiler Krasiç diye gidip Ronaldinho'yu almazlar umarım. :( Elimizde patlar.
Cengo
04.Mayıs.2010, 03:34
Krasiç bizim.:icon_biggrin: Mansimov alacak.:icon_razz:
Mansimov'un Beşiktaş ile transfer hakkında bir bağlantısı yok, basının haber yapalım diye manşeti doldurmasından ibaret.
Since-1907
04.Mayıs.2010, 08:29
Juventus'da var bir sol açık Givonni diye, FM'de ki gibi ise onu alsınlar. 22 yaşında. O değilde bizimkiler Krasiç diye gidip Ronaldinho'yu almazlar umarım. :( Elimizde patlar.
Batuhan Givonni den kastın sanırım Giovinco (:
Giovinco ise eğer Juventus taraftarı çok seviyor bildiğim kadarıyla ayrıca da iyi de bir oyuncu almamız bayağı zor..
A.FaruK
04.Mayıs.2010, 08:49
baroninin gonderilip selçuğa alternatif oluşturulması lazım yoksa bu denizle falan olacak iş değil
SAİT71
04.Mayıs.2010, 13:05
Beyler Aziz başkan bence şuanda basına sızdıracak derecede transfer çalışması yapmıyordur. Ben inanmıyorum hiç bir habere şuan için..
Şimdi size birşey anlatayım.. Ben dedemlerde olduğum için, koyu futbol taraftarı olan dedemin almış olduğu eski spor gazetelerine bakıyorum, Allahım neler neler.. Eto'yu Dorgbayı İbrahimovic i hepsini almışız 2-3 sene öncesinde... Pc ve Tarayıcım olsaydı aktarırdım resmen komedi.. Ben ancak imzayı atınca inanırım artık...
Estranged
04.Mayıs.2010, 17:48
Açıkçası Selçuk'un oynadığı futbolu pek iç açıcı bulmuyorum.Son 20 haftada attığı 700 pasın 670 i Lugano,Bilica gibi gerisinde olan oyunculara.Atağı açmak,geliştirmek gibi bir derdi yok,ara topları görecek vizyonu yok.Zaten kanatlardan atak yaratmakta zorlanan bir ekibiz,orta sahada 1 oyuncu takımı kitleyince oyun komple tıkanıyor.Defansif oyun kalitesini tartışmak yanlış olur,ama bence Selçuk Fenerbahçe'nin kalibresinin altında kalıyor.Santrfor transferinin ardından Emre'nin yanında oynayacak bir oyuncu düşünülebilir bence.Türkiyede zaten bahsettiğim özelliklere sahip fazla oyuncu yok gördüğüm kadarıyla.
Aracılarla ilgili transfer haberlerine de hayranım zaten.Hollandalı bulurlarsa Van Gaal,Brezilyalı bulurlarsa Zico,Alex ve RC3,İspanya'da oynayan oyuncu bulurlarsa da Güiza ve Luis Aragones aracı oluyor :n:
Universal
04.Mayıs.2010, 18:18
Batuhan Givonni den kastın sanırım Giovinco (:
Giovinco ise eğer Juventus taraftarı çok seviyor bildiğim kadarıyla ayrıca da iyi de bir oyuncu almamız bayağı zor..
Adını yanlış yazmışım... Torino'da yaşamaktansa İstanbul'da yaşamayı tercih edebilir. =))
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Mayıs.2010, 19:36
Krasic'i alabilirse iyi bir iş başarmış olur Fenerbahçe,ama bence zor...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Mayıs.2010, 22:33
Fener ve Cim Bom onun peşinde!
Fransa'nın önde gelen spor gazetelerinden L'Equipe, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın; Valenciennes'de top koşturan Milan Bisevac'ı transfer etmek istediğini iddia etti.
Gazete, iki ezeli rakibin stoper mevkiine takviye yapmak istediğini ve sezon sonunda Valencienne kaptanlığı yapan Sırp futbolcuyu kadrolarına katmayı hedeflediğini öne sürdü.
2008'den beri Ligue 1'de Valenciennes forması giyen 26 yaşındaki defans oyuncusu, ülkesinde ve Fransa'da hava toplarındaki hakimiyeti ve zamanlamasıyla tanınıyor.
2007'de Kızıl Yıldız'dan Lens'a transfer olarak Fransız futboluna giriş yapan ve bu sezon Valenciennes'de başarılı bir performans sergileyen Bisevac için yaklaşık 4 milyon euro bonservis bedeli istenmesi bekleniyor.
LigTv
A.FaruK
05.Mayıs.2010, 08:35
Bence dünya yıldızı alcağına Gökhan Gönül gibi savaşan bi adam bulsunlar avrupadan yada Türkiyeden yeter bence.Yıldızlarda gözümüz yok.
goosfraba
05.Mayıs.2010, 10:24
lugano'nun yanına kaliteli ve yıldız sayılabilecek bir stoper şart fakat ortasahaya ve kanatlara yıldız yerine savaşan ve asker nitelikli diğer bir deyimle veya fm diliyle, work rate ve team work ' u yüksek olan futbolcular bulmalıyız. ayrıca güiza'nın yerine de kesinlikle kaliteli, hatta dünya yıldızı şart. örnek luis fabiano gibi. takır takır çalışan bir ortsahanın önüne bitiriciliği hat safhada olan birini sokaktan bulup koysan ligde 15 golü zaten geçer. güiza hariç :D
bilica, güiza, deivid gönderilir. 4 yabancı dahil edilir takıma, diye düşünüyorum...
3 hafta sonra ciddi şeyler olabilir. ayrıca ligin son karşılaşması olan trabzon maçına bir futbolcu davet edilmiş. davete riayet ederse ne hoş, ne iyi olur :D
yaman76hakanFB
05.Mayıs.2010, 11:04
lugano'nun yanına kaliteli ve yıldız sayılabilecek bir stoper şart fakat ortasahaya ve kanatlara yıldız yerine savaşan ve asker nitelikli diğer bir deyimle veya fm diliyle, work rate ve team work ' u yüksek olan futbolcular bulmalıyız. ayrıca güiza'nın yerine de kesinlikle kaliteli, hatta dünya yıldızı şart. örnek luis fabiano gibi. takır takır çalışan bir ortsahanın önüne bitiriciliği hat safhada olan birini sokaktan bulup koysan ligde 15 golü zaten geçer. güiza hariç :D
bilica, güiza, deivid gönderilir. 4 yabancı dahil edilir takıma, diye düşünüyorum...
Noktasına, virgülüne, kesme işaretine kadar; bu da yetmez gülümseme sembolüne kadar yazdıklarınıza katılıyorum... Doğru söze ne denir?
A.FaruK
05.Mayıs.2010, 11:17
3 hafta sonra ciddi şeyler olabilir. ayrıca ligin son karşılaşması olan trabzon maçına bir futbolcu davet edilmiş. davete riayet ederse ne hoş, ne iyi olur :D
Duygularımıza tercüman oldun :)
Sekopej
05.Mayıs.2010, 11:53
Takım şampiyonluğu giderken Carlos transferi bile yalanlanmıştı, takımın havası bozulmasın diye. Umut'Un yazdıklarına ben de katılıyorum, 4 yabancı oyuncu alınır, +2'yi düşünürsek Cristian'ın yerine iyi bir orta saha ike Cristian kulübeye geçer, Selçuk ne kadar iyi olursa olsun, son dönemde takımın etkili savunma yapmasında ve takıma skor anlamında katkıda bulunursa bulunsun, bu takımı sırtlayıp götürecek bir oyuncu olamadı, artık da olamaz, sadece görev verildiğinde, kapasitesi kadar en iyisini yapar, üstelik yedek kalmayı da sorun etmeyen birisi.
Yerli bazı oyuncuların da değişmesi gerekiyor. 3 yabancı ile beaber 3-4 tane de yerli oyuncu ile yollar ayrılmalı. Takıma direk dahil olabilecek yerli oyuncu zaten yok şu anda diğer takımlarda, gelecek oyuncular alternatif sağlayacak. Belki gündemde varsa ve alınırsa Volkan Şen direk bu takımın 11'ine girebilir, O'nun da gündemde olduğunu, şimdilik sanmıyorum.
KaPaLı
05.Mayıs.2010, 22:53
lugano'nun yanına kaliteli ve yıldız sayılabilecek bir stoper
Kesinlikle " Diego Godin " olmalı. Hem Lugano'nun uzun yıllardır tanıdığı çok iyi anlaşıyoruz dediği gibi hemde çok genç.
ortasahaya ve kanatlara yıldız yerine savaşan ve asker nitelikli diğer bir deyimle
İlk baştada demiştim Diarra olsun seçici değilim. Hepsi birbirinden azman. Kanat içinde Krasic adı çok çıktı. Bakalım oda olabilir. Ama olmazsada " Aleksandr Hleb " var. Barça onu elinden çıkarmak istiyo.
GeNç KaRTaL
05.Mayıs.2010, 23:50
Bence hücum oyuncuları için tek beklentiniz çalışkanlıkları olmasın.Mesela bizde Ekrem her yere koşar ama,nadirdir skora katkı yaptığı.Serdar Özkan'da koşar,çabalar ama final hareketlerinde fiyaskodur çoğu zaman.Holosko keza öyle.(Son zamanlarda mücadeleyi bıraktı iyice).Böylesi hiç hoş olmuyor gerçekten.Bu yüzden gittiği bir çok takımda verimli olamamış Quaresma'yı dört gözle bekliyoruz.
TR.CaPTaiN
06.Mayıs.2010, 01:51
Miroslav Stoch gibi her iki kanatta da oynayabilen hızlı, rahat adam eksiltebilen bir kanat oyuncusuna,
Sissoko gibi rakibe nefes aldırmayan bir defansif ortasahaya, (Afrika kökenliler bu tanım için genelde daha uygun oluyor)
Güiza giderse; -bana göre iyi bir teklife gidecek- Santa Cruz gibi yerden, havadan etkili bir forvete,
Bilica giderse; Naldo gibi üst düzey bir defans oyuncusuna ihtiyacımız var.
Bunların haricinde; sağ bek için Gökhan'a alternatif, Semih giderse yerli bir forvet ve Volkan Şen gibi kadroda derinlik yaratabilecek 2-3 yurtiçi transferle kadromuzu daha güçlü hale getirebiliriz.
ForsakeN
06.Mayıs.2010, 15:19
Fenerbahçe'de Semih depremi!
Hollanda ekibi yıllık 1.5 milyon Euro teklif etti, golcü futbolcu 2.5 milyon Euro istedi. Yapılan görüşmeler sonunda 2 milyon Euro’ya el sıkışılıp prensipte anlaşma sağlandı!
Semih Şentürk Fenerbahçe’den kopuyor... Sezon başında teknik direktörlük görevine Christof Daum'un gelmesiyle birlikte Sarı-Lacivertliler’in nöbetçi golcüsü de hayli umutlanmıştı. Aragones döneminde umduğunu bulamayan Semih, Alman çalıştırıcı ile on bir özlemine son vermeyi hedefliyordu. Ancak bu defa da olmadı. Fenerbahçe’ye geldiği günden bu yana nöbetçi golcülükten kurtulamayan Semih, Daum’un da forvetteki tercihi olmadı. Hatta tecrübeli hoca bu futbolcusunu gözden çıkardığını ligin ilk yarısında Kazım’ı forvette oynatarak gösterdi. Oysa Semih’in sakatlığı yoktu ve oynamaya hazırdı. İşte bu gelişmelere yönetimile arasında yaşanan gerilim eklenince Semih için Fenerbahçe’den ayrılmaktan başka çare kalmadı.
AJAX’TAN 1,5 MİLYON EURO
Habertürk'ün haberine göre; Birçok takım onunla ilgileniyordu. Özellikle Ajax takımı bu konuda hayli ciddi girişimlerde bulundu. Ünlü Hollanda kulübü ilk görüşmelerde Semih’e yıllık 1.5 milyon Euro teklif etti. Ancak golcü futbolcu, “Ben zaten bu parayı Fenerbahçe’de alıyorum” diyerek 2.5 milyon Euro istedi.
ORTAK NOKTADA BULUŞULDU
Semih Şentürk’ün 2.5 milyon Euro’luk teklifine Ajaxlı yöneticiler sıcak bakmadı. Yapılan karşılıklı görüşmeler sonrasında her iki taraf da fedakârlıkta bulununca ortak bir noktada buluşma sağlandı. Buna göre de Semih yıllık 2 milyon Euro’ya Ajax ile prensip anlaşmasına vardı. Sezon bitimiyle birlikte resmi açıklamanın da yapılacağı öğrenildi.
Internet Haber
BeeTLeJuiCe
06.Mayıs.2010, 15:28
Semih Hollandaya gitsin leblebi gibi gol atar. İnşallah hak ettiği değeri görebileceği bir takıma gider...
Fearless Coward
06.Mayıs.2010, 15:30
Paranın önemi yok git Ajax'a şhowunu yap zaten daha sonra gerekli para gelecektir Semih'e..
Hollanda'da 126 gol atıp avrupada daha büyük bir lige gider inşallah.
sananes
06.Mayıs.2010, 22:21
hollanda semih için en iyi tercih cidden zekasına hayranım yani en rahat gol atacağı lig orası türkiyeden oraya giderse patlama yapıp yada öyle gösterip, cünkü o ligden cıkan forvetler pek basarılı olamıyo bir kac yıl sonra çok büyük paralar kazanabilir
Varonil
07.Mayıs.2010, 22:25
Ajax ve Mallorca ilgileniyormuş Semih ile,Semih'in yapısı olarak bu 2 takımda başarılı olabilmesi için biçilmiş kaftan diyebileceğimiz takımlar.En azından bir çizgiyi yakalayabilmesi için gitmesi gerekiyor bence.
Bir Diego Godin transferi olursa ben de çok sevinirim açıkcası.
di canio
07.Mayıs.2010, 22:34
Ajax ve Mallorca ilgileniyormuş Semih ile,Semih'in yapısı olarak bu 2 takımda başarılı olabilmesi için biçilmiş kaftan diyebileceğimiz takımlar.En azından bir çizgiyi yakalayabilmesi için gitmesi gerekiyor bence.
Bir Diego Godin transferi olursa ben de çok sevinirim açıkcası.
Eğer Güiza'yı bile böyle pazarlayabildilerse Semih İbrahimovic'i katlar, Mallorca'ya gitsin :p Bu işin şakası tabi. Bence Ajax çok iyi olur onun için ancak Ajax'ın elinde ki forvetlerin takımdan ayrılıp ayrılmayacakları da önemli. Özellikle de Suarez'in.
SAİT71
08.Mayıs.2010, 12:27
Semih bencede gitmekle iyi bir karar verir.. Bizim takıma bana göre ilk önce AML mevkine iyi bir açık almak lazım.. Daha sonra Lugano'nun partneri olabilecek stoper lazım.. Bu stoper bence Lugano'dan daha atik birisi olmalı. Daha hızlı. Forvette Güiza yollanmalı ve iyi bir adam alınmalı. Sağ açık olarak Kazım geri gelmeli bence. Sağ ve sol beke alternatif isimler alınmalı yahut yetiştirilmeli. Sol bekte Carlos'un veliahtım dediği Onu vardı Mersin'de bence onu monte etmeye başlamalıyız.. AÇıkçası yedek kulübesini dahi kalitelileştirip her an oynayabilecek seviyeye çekmeliyiz. 1 mevkinin bir çok alnernatifi olmalı.. Deniz gibi her yerde oynamamalı bir adam.. Bence Daum'u bile değiştirmek lazım ama şampiyon olursa zor gider bir daha. Bana göre Kupayı kaybetmemizin 1. nedeni Daum'du..
KanaKe
08.Mayıs.2010, 12:50
Semih yurtdisina gitmez beyler.. Fener'den gidecek orasi kesin fakat GS veya BJK'ye gider diye tahmin ediyorum.. Semih yurtdisina gidecek olsa coktan giderdi demekki yurtdisinda oynamak istemiyor.
CeNTeR_TR
08.Mayıs.2010, 16:08
Bu sene takımın başında Daum Kalırsa gidecektir Semih eğer Daum gider ve başka bir teknik adamla anlaşılırsa bence takımda kalacaktır.Aksi Halde eğer Ajax ciddi manada istiyorsa sıkı bir pazarlığa girebilir.
titates1
08.Mayıs.2010, 16:19
İşte hedefteki üç isim!
08 Mayıs 2010 Cumartesi 10:09
Christoph Daum ve Aykut Kocaman yaptıkları toplantıyla alacakları 3 ismi belirlediler.
http://www.superfb.com/img/3/2010/gignac001s.jpg
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'a yenilerek kaybedilen ilk kupayı, Süper Lig'i kazanarak unutturmak isteyen F.Bahçe, saha dışında da çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sezon başında bir ilki başlatarak Sportif Direktörlük kavramını Türkiye'de Aykut Kocaman'la başlatan başkan Aziz Yıldırım, bunun meyvelerini özellikle gelecek sezonun başlamasıyla birlikte toplamak istiyor.
Bu doğrultuda yapılan transfer araştırmalarının sonunda F.Bahçe Yönetimi, teknik direktör Christoph Daum ve Aykut Kocaman yaptıkları toplantıyla alacakları 3 ismi belirlediler. Andre Pierre Gignac, Milos Krasiç ve Caner Erkin. Uzun süredir elinde bulunan geniş transfer listesinde yer alan isimlerle ilgili bilgi toplayan Kocaman, son olarak bu 3 futbolcunun F.Bahçe yapısına ve maddi gücüne uygun olduğunu rapor etti. En kısa sürede 3 yıldız için gerekli resmi başvurular start alacak.
Şimdi isterseniz bu 3 ismi kısaca tanıyalım.. Toulouse'lu Fransız Gignac, son 2 sezon ismini duyuran bir yıldız. Henüz 24 yaşında.. Bu sezon 37 maçta 11 gol, 5 asistlik bir grafik sergiledi. Sezon başında Trabzon'u deplasmanda attığı 2 golle Avrupa'nın dışına iten Gignac, tüm dev kulüplerin gözdesi ama performansında düşüş yaşıyor.
Geçen sezon 51 maçta attığı 30 golle adını piyasaya duyuran Gignac, Fransa Milli Takımı'nın Dünya Kupası kadrosunda da yer alacak. Fransa formasıyla 10 maçta 4 gol atmayı başaran ve 2007-08 sezonunun başında Lorient'ten 4.5 milyon Euro'ya alınan forvetin şu anki yaklaşık fiyatı 15 milyon Euro.
CANER'DE SON 1 HAFTA
Milos Krasiç.. 25 yaşında ve CSKA Moskova'da oynuyor.. 23 maçta 6 golü bulunan Sırp orta saha, geçen sezon Rusya Ligi'ni kasıp kavurdu.. Attığı 11 golün yanında 20 asistle orta alanı nasıl parsellediğini gösteren Krasiç'in fiyatı ise biraz daha yüksek: 18 milyon Euro.
Caner Erkin'i çok yakından tanıyoruz zaten. G.Saray'ın sezon başında CSKA'dan kiraladığı 22'lik sol kanat oyuncusunun bonservis bedeli 3.5 milyon Euro ama satın alma opsiyonu sarı-kırmızılılarda. Eğer G.Saray 15 Mayıs'a kadar Caner'i almazsa, oyuncuya F.Bahçe teklif götürecek.
goosfraba
08.Mayıs.2010, 21:30
Corinthians başkanı açıklama yapmış.
''Libertadores´ten elendik‚ şimdi birkaç oyuncuyu göndermemiz lazım‚ zaten Dentinho yu Fenerbahce´ye satmıştık"
gibilerinden. Brezilya basınında haber yapılmış.
di canio
08.Mayıs.2010, 22:46
TRT'de altyazıda Semih'in PSV ile büyük ölçüde anlaştığı yazdı.
HooijDonk07
08.Mayıs.2010, 22:49
PSV mi Ajax mı bence Ajax'a gitsin.
GeorgeWeah
08.Mayıs.2010, 22:57
Necati bugünkü maçtan sonra Telegole konuştu. Büyük ihtimalle Fenerbahceden teklif almış. Seneye Fenerbahce forması giyecek. Böylece Semih de takımdan ayrılacak gibi...
GeorgeWeah
08.Mayıs.2010, 22:58
Corinthians başkanı açıklama yapmış.
''Libertadores´ten elendik‚ şimdi birkaç oyuncuyu göndermemiz lazım‚ zaten Dentinho yu Fenerbahce´ye satmıştık"
gibilerinden. Brezilya basınında haber yapılmış.
Ben Dentinhonun alınmasını isterim. Yaşı genç ve kaliteli. Büyük ihtimal onu solda kullanırız. Bir de forvet aldık mı süper olur..
di canio
08.Mayıs.2010, 23:00
PSV mi Ajax mı bence Ajax'a gitsin.
Altyazıda PSV yazıyordu.
eng1n
08.Mayıs.2010, 23:08
Gignac çok iyi forvet yalnız bu sezon biraz performansında düşüş yaşasada iyi forvet krasic gelme ihtimali bile heycanlandırıyor ama caneri istemem yani bu sezon izledik o kadar iyi değil gibi uğur boral daha iyi.
di canio
08.Mayıs.2010, 23:12
Gignac çok iyi forvet yalnız bu sezon biraz performansında düşüş yaşasada iyi forvet krasic gelme ihtimali bile heycanlandırıyor ama caneri istemem yani bu sezon izledik o kadar iyi değil gibi uğur boral daha iyi.
Galatasaray'da sol açık olarak oynadığı maçlarda çok kötü oynadığını düşünmüyorum. Sol bek değil zaten. O yüzden kötü oynadı Galatasaray'da. Sol açık oynatılacaksa alınmalı. Ayrıca Uğur Boral'la kıyaslanacaksa da doğru pozisyonda oynadığında kıyaslanmalı.
GeorgeWeah
08.Mayıs.2010, 23:13
Bu sene forvet hattı büyük ölçüde belirlendi bence.. Semih ve Güiza gidecek. Necati ve yabancı bir forvet gelecek..
TR.CaPTaiN
08.Mayıs.2010, 23:36
Gignac ve Krasic'in tartışılacak bir yanları yok fakat bu iki oyuncuyu da almak çok zor. Dentinho okuyup, öğrenebildiğimiz kadarıyla daha çok 4-3-3'ün sol tarafında oynayabilen bir oyuncu. Oysa ki bize kanat dediğin adam budur dedirtecek bir oyuncu gerekiyor. Caner sol açık için iyi bir alternatif olabilir. Necati iyi bir oyuncu olabilir ama artık 30 yaşına merdiven dayadı; transfer etmemiz halinde sevineceğimi söyleyemem. Zaten şuan medyada çıkan tüm haberler 6+2 sistemi üzerinden. Bu sistem değiştiği anda haberler de değişecektir.
Haberlere kaynaklarını da eklemeyi unutmayalım.
KaPaLı
08.Mayıs.2010, 23:44
Özer varken Dentinho ne alaka yahu. Yırtıcı forvet lazım.
The.Crow
08.Mayıs.2010, 23:46
Ne Necatisi ya.. Galatasaray'a gol attı diye Necati mi alınır. Takım iyi futbol oynadığında Gökhan Ünal zaten atar goller. Yabancı forvet alalım. 3.forvet te altyapıdan birisi olsun nasılsa tek forvet oynuyoruz 3.forvete fazla gerek olmuyor. Necati gereksiz bir transfer..
yaman76hakanFB
09.Mayıs.2010, 00:14
Özer varken Dentinho ne alaka yahu. Yırtıcı forvet lazım.
Şu Özer'i bir türlü çözemedim gitti... Şutları yumuşacık çekiyor, pasları çok sert atıyor...
Siz Ankarada yaşıyorsunuz; çok maçını izlemişsinizdir... Nasıl bir futbolcudur; olur mu dersiniz? "Olur mu" dediğim Fenerbahçeye layık yıldız bir futbolcu... Yani kadroda öylesine yer bulan bir rol oyuncusu değil... Şu haliyle bende hep bir soru işareti...
nerazzuri
09.Mayıs.2010, 00:16
Ne Necatisi ya.. Galatasaray'a gol attı diye Necati mi alınır. Takım iyi futbol oynadığında Gökhan Ünal zaten atar goller. Yabancı forvet alalım. 3.forvet te altyapıdan birisi olsun nasılsa tek forvet oynuyoruz 3.forvete fazla gerek olmuyor. Necati gereksiz bir transfer..
Hocam yapma yahu.
Necati'yi hepimiz biliyoruz. Çok kaliteli hala bana göre.
Adanaspor'dan beri takip ediyorum ki Galatasaray'da ona çok haksızlık edildi. En formda döneminde yaka paça kovuldu takımdan.
Ben Necati'den iyi şeyler bekliyorum.
The.Crow
09.Mayıs.2010, 00:28
Hocam yapma yahu.
Necati'yi hepimiz biliyoruz. Çok kaliteli hala bana göre.
Adanaspor'dan beri takip ediyorum ki Galatasaray'da ona çok haksızlık edildi. En formda döneminde yaka paça kovuldu takımdan.
Ben Necati'den iyi şeyler bekliyorum.
Yahu Necati'nin kalitesiz olduğunu söylemedim ancak Gökhan Ünal var zaten o da kaliteli ne gerek var Necati'ye. Bence gerek yok.
nerazzuri
09.Mayıs.2010, 00:30
Yahu Necati'nin kalitesiz olduğunu söylemedim ancak Gökhan Ünal var zaten o da kaliteli ne gerek var Necati'ye. Bence gerek yok.
:) Kusura bakma o zaman.
Güiza ve Semih'in gideceğini varsayarsak 3.forvet konumuna cuk diye oturacak bir isim bence ama. Hem yedekliği sorun etmez,oynadığında da kalitesini ortaya koyar. Rekabet yaratacak oyuncu yani.
20m$'lık Sercan duracağına,Necati dursun derim ben kenarda.
The.Crow
09.Mayıs.2010, 00:34
Bence 3.forvet lat yapıdan birisini koysunlar. Zaten tek forvet oynuyoruz.
di canio
09.Mayıs.2010, 00:37
Bence 3.forvet lat yapıdan birisini koysunlar. Zaten tek forvet oynuyoruz.
Galatasaray'ın bu sezon çektiği forvet sıkıntısı ortadayken kaliteli, her an güvenip şans verebileceğiniz en az 3 tane forvet bulunmalı bence. Fenerbahçe'de altyapı oyuncularına şans verilmediği ortada. Kötü bir durumda Arda, Kewell gibi devşirme forvet yaratmaktansa elimizde bulunan forveti değerlendirelim.
Flawless Victory
09.Mayıs.2010, 01:47
Serkan Necati iki sezon hiçbir şey yapmadı. Tabi ki şans verildi ama onun yapacak daha önemli işleri vardı.
Fener'e bir Brezilyalı daha mı?
Fenerbahçe, daha önce de gündemine aldığı Monacolu sol açık Nenê'yle ilgileniyor.
Fenerbahçe, yeni sezon öncesi transfer gündemini oluşturmaya başladı. İçinde bulunduğumuz sezon boyunca sol açık mevkiinde sürekli sorunlar yaşayan sarı-lacivertli takım, gözünü Fransa'ya dikti. Fransız basınında yer alan haberlere göre Kanarya, Monaco'da başarılı bir performans sergileyen Brezilyalı Nenê'yi istiyor.
Devre arası transfer döneminde de adı Kanarya'yla anılan Nenê, genellikle sol kanatta değerlendirilen, ancak aynı zamanda hücum ağırlıklı orta saha oyuncusu olarak da oynayabilen bir isim. Monaco Teknik Direktörü Guy Lacombe'la sorunlar yaşaması nedeniyle Fransız takımından ayrılmak istediği bilinen Nenê, bu sezon Fransa Ligi'nde toplam 14 gole imza attı.
28 yaşındaki Nenê, Brezilya'nın Palmeiras takımında başladığı profesyonel futbol kariyerine, yine ülkesinin Santos takımında devam etmiş, 2003-2004 sezonunda Real Mallorca, 2004-2006 arası Alaves, 2006-2007 sezonunda ise Celta Vigo'da forma giymiş, daha sonra da şimdiki takımı Monaco'ya transfer olmuştu. Nenê 2008-2009 sezonunda kiralık olarak Espanyol'da oynamıştı.
Peşinde Villarreal, Benfica gibi takımların da bulunduğu Nenê'nin Monaco'yla olan sözleşmesi, 2011 yılının Haziran ayında dolacak.
Goal.com
Sekopej
09.Mayıs.2010, 12:43
Takım şampiyonluk yarışında diye anlaşılan Carlos transferi bile defalarca yalanlanmıştı. Şimdi de şampiyonluk yarışındayız, basında çıkan hiç bir isme şu anda inanmıyorum, sezon bitmeden de inammayacağım.
eGowiCh
09.Mayıs.2010, 13:52
Semih giderse Necati transfer edilir, Güiza, Gökhan Ünal ve Necati önümüzdeki senenin üç forveti olur. Gönlüm Semih'in kalmasından yana ama zor gibi görünüyor. Tuncay da Stoke'dan ayrılacak deniliyor, umarım transfer edilir o da, askerlik problemini de çözmüş olacak 3 yıl yurtdışında oynadığı için.
Lim10
09.Mayıs.2010, 14:32
Nenê gibi bi adamı alırlarsa oturur ağlarım bu sefer:)
nerazzuri
09.Mayıs.2010, 14:40
Son 2-3 sezondur bu Nene haberleri çıkıyor. Bu sezonda çıktı alırlar heralde artık.:D
KaPaLı
09.Mayıs.2010, 14:43
Aynen Samet. Bakıyorum geçen isimlere hepside kadroda olanlarla aynı mevkide olan adamlar. Dentinho'ya ne gerek var Özer varken. Veya atıyorum Nene'nin ne fazlası var Mehmet Topuz'dan. Sağlık Mehmet Topuz ortalığı süpürüp geçer. Krasic gibi Chamakh gibi Diarra gibi topçulara ihtiyacı var takımın.
Sekopej
09.Mayıs.2010, 14:48
Daum kanat oyuncusu gibi oyuncularımız yok, Özer ve Mehmet büyük özveriyle oynuyorlar ama asıl yerleri orta demişti. Doğruya doğru, ne Mehmet ne de Özer çizgiye inerek adam eksiltip, kanat akını yapan oyuncular değil. En azından sol kanada böyle bir isim alınmalı, sağ kanatta alternatif bulunabilir.
KaF KeF
09.Mayıs.2010, 14:49
Özer'in gerçek mevkii sol açık olmadığı ortada.O yüzden gerçek bir sol açık'a ihtiyaç var.Pedersen gibi..
titates1
09.Mayıs.2010, 14:49
Neden hocam ?
KanaKe
09.Mayıs.2010, 15:05
Nene'yi begenmiyorum ben, alacaklarsa daha kaliteli adamlara yönelmeleri lazim malum önümüzdeki sezon Sampiyonlar Ligi var takim en az gruplardan cikmayi hedeflemeli.
GeorgeWeah
09.Mayıs.2010, 16:27
Kanatlara illaki kanat özelliği aranan bir adam olması gerekmiyor bence. Tuncay nasıl solda yardıyordu. Gönlümden geçen Eden Hazard. Ama onu almak çok zor :)
titates1
09.Mayıs.2010, 16:51
Brezilyalı takıntısından vazgeçilmeyecekse , stopere Geromel gelebilir , Daum'un eski öğrencisi , çok yerinde bir transfer olur
goosfraba
09.Mayıs.2010, 17:35
bu sene güzel şeyler olacak hissediyorum :) bugünki maçı alırsak trabzon maçına bir yıldız gelebilir imiş. :D
goosfraba
09.Mayıs.2010, 17:36
brezilyalı da değil. avrupa'dan, avrupa'nın tam ortasından. ama sırp asıllı.
titates1
09.Mayıs.2010, 17:40
Kim merak ettim =)
BeeTLeJuiCe
09.Mayıs.2010, 17:57
Stankovic :p
Krasic'i işaret etmeye çalışıyorlar sanırım, bekleyip görelim ama Krasic gibi adamı şu seviyede getiremeyiz, Milan'a gidecek diye bekliyorum ben (=
titates1
09.Mayıs.2010, 18:11
Avrupa'nın ortasından diyor Krasic Rusya'da oynuyor ?
GeorgeWeah
09.Mayıs.2010, 18:40
brezilyalı da değil. avrupa'dan, avrupa'nın tam ortasından. ama sırp asıllı.
Kimmiş o Umut :) Ben de bu sene fena transferler yapacağımızı düşünüyorum. :) Hele bi de şampiyon olursak eyvah eyvah :)
A.FaruK
09.Mayıs.2010, 18:51
Krasic mi ? :) :)
Since-1907
09.Mayıs.2010, 19:21
Necatiyi aldığımız haberleri geçiyor her yerde.Bence yanlış transfer Fenerbahçe Kulübü artık anadolu klüplerinden 30 yaşındaki futbolcuları almamalı anadolu kulübünden futbolcu alınacaksa genç oyuncular alınabilir.Ha Necati kötü oyuncumu ? Hayır bana göre iyi bir forvet.Başarılı da olabilir ama gelirse sevineceğimi söyleyemem..
goosfraba
09.Mayıs.2010, 19:24
genç alıp yedek bekleteceğimize, necati gibi kısa vadede iyi etki yapabilecek tecrübeli üstelik türk olan oyuncuları alalım daha iyi.(bkz. ilhan parlak)
yedek te bekler sorun yaratmaz kanımca.
Since-1907
09.Mayıs.2010, 19:28
Niye yedek bekletiyoruz Umut şans verilip oynatılsın bir Mustafa Pektemek alınsa daha güzel olmaz mı.İlhan Parlağa yeteri kadar şans verilmediğini düşünüyorum , verildiğinde de değerlendiremedi orasıda ayrı tabi..
goosfraba
09.Mayıs.2010, 19:48
işte şans vermiyoruz :) bu yüzden türkiye'den gelecek vaadeden oyuncu almaya karşıyım artık. ha oynatılacaksa alınabilir ama yedek bekletip de gelişmesini bekleyemezsin.
KaPaLı
09.Mayıs.2010, 23:11
Zoran Tosic'i alcak Fenerbahçe :)
Addolorato
09.Mayıs.2010, 23:19
Bence Dentinho gelecek..
Nedvedmania
09.Mayıs.2010, 23:22
Necati de gelecek.
KanaKe
10.Mayıs.2010, 01:15
necati gelsin yedek kulübesinde bekler.. gökhan ünal varken necati bu takimda 3. forvet olur en fazla :)
goosfraba
10.Mayıs.2010, 12:25
ANKARA geceleri uzun oluyor. Öyle yerlerde‚ öyle şahıslarla münasebete giriyorsunuz ki‚ değişik şeyler duyuyorsunuz. Neler mi?
- Mesela Fenerbahçe şampiyon olsa da‚ olmasa da Daum gidecek.
- Güiza eğer satılamazsa kiraya verilecek.
- Ve Fenerbahçe şu anda bir santrfor ile anlaşmış durumda.
Bunları söyleyenin ismini yazsanız inkar ederler. Ama bu sözler oldukça etkili bir şahsın ağzından çıkan sözler.
bu sözler erman toroğlu'na ait. gerçekten doğruysa bizi hareketli bir yaz sezonu bekliyor.
hayırlısı...
TR.CaPTaiN
10.Mayıs.2010, 12:36
Bana Erman Toroğlu'nun duyumları pek mantıklı gelmedi.
- Daniel Güiza Avrupa'da piyasası olan bir oyuncu, geçen sene başkan söylemişti; ciddi teklifler vardı fakat satmadık diye. Özellikle Dünya kupası kadrosuna da alınırsa Güiza'nın satışı konusunda sıkıntı yaşanmaz. Ek olarak; Güiza 1980 doğumlu, yani 30 yaşında. Kiralandığını varsayarsak geri döndüğünde 31 yaşında olacak ve doğal olarak bonservisi düşecek. Yönetim böyle bir hata yapmaz.
- Daum her ne kadar zaman zaman hatalar yapsa da Trabzon maçını kazanmamız halinde Fenerbahçe'yi çalıştırdığı 4 sezonda 3 şampiyonluk kazanmış bir teknik direktör olacak ve bu önemli bir başarı. Bu sezon Avrupa'da en azından Lille'i geçmemiz gerekiyordu fakat şanssız sakatlıkların da Daum'u çaresiz bıraktığını söyleyebiliriz. Şampiyon olursak gönderileceğini sanmıyorum.
goosfraba
10.Mayıs.2010, 16:56
Arkdaşlar Marko Marin‚Frankfurt B takımında oynarken benim komşumdu Bosnanın Sırp bir bölgesinden gelmişti ve çok yakınlarımızda bir yere taşınmışlardı ve ozamandan beri görüştüğüm bir arkadaşım.Bir saat kadar önce kendisiyle konuşma imkanım oldu kendisi bana dediği kadarıyla menejeri ona önümüzdeki yıl için Daum seni istiyor demiş.Bende hiç düşünme gel dedim biraz güldü.Ortada resmi bir teklifin olmadığını teklifi görmesi gerektiğini söyledi görmeden karar veremem dedi.Gelecek planında daha önce hiç Türkiyeyi düşünememiş ama Futbolda herşeyin olabileceğini söyledi.Bu Sırp asıllı Alman çocuk çok yetenekli bilmeyenler için bir videosunu yükleyeyim
Paranın yüzü sıcaktır http://forum.antu.com/images/icon/smile.gifMarin teklifi değerlendirmeye sıcak bakıyor.Eğer gerçekleşirse çok önemli bir transfer olur.kanat sorununu çözer.Yapı olarak biraz ardaya benzesede iyidir.disiplinlidirde sorun çıkarmaz.Bizim ligdede çok iş yapar. http://forum.antu.com/images/bos.gif
http://forum.antu.com/images/bos.gif
O konuyla ilgili heyecan olucak belki ama.İstanbula gelicek maç için henüz net bişey demedi kız arkadaşı‚kardeşi ve menejeride gelicek kız arkadaşı İstanbulu görmek istiyor.Kısıtlı bir süre için geliceği içinde maça gelicekmi net bişey söylemedi kendisi gelip izlemek istiyor ama kız arkadaşı olası yaşıyacağı şehri görmek istiyor.Yarın kendisini aramayı planlıyorum yarın akşam net olarak bilgiyi paylaşırım.
17 milyon euro isteniyor.13-14 arası vermeyi planlıyoruz.3-4 milyon euro gibi bir fark var kapanırsa ki bana sorarsan kapanır Marini çubukluda görürürüz.yüzde vermeyi sevmem ama Marin çubukluya çok yakın.
bununla ilgili birçok duyum var aynı kişiden.
söz konusu futbolcu Marko Marin'dir.
Trabzonspor maçında istanbulda olabilirmiş kendisi.
GeorgeWeah
10.Mayıs.2010, 17:08
Evet arkadaşlar Antu bu sene de ortalığı kasıp kavuracak gibi :) Ben de 1-2 okduklarımdan birşey söyleyeyim:
Necati Ateş Fenerde
Mustafa Pektemek ve Volkan Şen ile ilgileniyor.
Tuncay affedilirse geri dönecek.
Semih ve Deivid yolcu. Güiza Dünya Kupasına kadar bizde.
En bombası da bu şampiyon olunsa da olunmasa da Daum gidecek Lucescu gelecek.
Bunlar sadece duyum. Zamanı geldikçe paylaşırım :)
vuque
10.Mayıs.2010, 19:19
Evet arkadaşlar Antu bu sene de ortalığı kasıp kavuracak gibi :) Ben de 1-2 okduklarımdan birşey söyleyeyim:
Necati Ateş Fenerde
Mustafa Pektemek ve Volkan Şen ile ilgileniyor.
Tuncay affedilirse geri dönecek.
Semih ve Deivid yolcu. Güiza Dünya Kupasına kadar bizde.
En bombası da bu şampiyon olunsa da olunmasa da Daum gidecek Lucescu gelecek.
Bunlar sadece duyum. Zamanı geldikçe paylaşırım :)
Necati Ve Tuncay'ı Takımda Görmek İstemem Ama Diğerleri Güzel Haberler İnşallah Gerçekleşirler... :icon_cool:
Özellikle Lucescu :icon_twisted:
Bordo61Mavi
10.Mayıs.2010, 20:52
Lucescu gibi kaliteli bi teknik adami Turkiyede yeniden gormek isterim, ozelikle Fenerbahcenin basinda neler yapabilceni cok merak ediyorum
eGowiCh
11.Mayıs.2010, 01:23
Daum gitmez şampiyon olursak, şu ana kadar şampiyon olup da giden hoca görmedik Aziz Başkan döneminde. Tuncay Şanlı geri dönerse harika olur, benim en çok sevineceğim transfer Tuncay'ın transferi olur.
SAİT71
11.Mayıs.2010, 12:52
Tuncay gelsin.. Necati gelmesin... Güiza Kupadan sonra karar verilsin...Daum Gitsin, Luce gelsin.. M.Pektemek gelsin. V. Şen gelmesin. Deivid gitsin. Semih gitsin.
KanaKe
11.Mayıs.2010, 12:54
Daum'u göndermezler kolay kolay.. Sampiyon yaparsa niye gönderilsin ?
Sekopej
11.Mayıs.2010, 13:21
Lucescu ne yapacak yahu? Daum'un şimdi oynattığından farklı mı oynatacak takımı? Hayır. Alex ve 1 forvet oyuncusu olarak hücum anlamında, gerisi savunma. Daum bu şekilde ikinci devrenin başında oynatmaya başlasa takımı avrupada daha ileri gidebilir, ligi daha erken bitirebilirdik.
Lucescu savunmasıyla ön plana çıkan bir isim. Daha güzel futbol, her maç bol pozisyonlu önde basan takım istiyorsak tercih Lucescu mu olmalı? Yok savunmam sağlam olsun, takım disiplininden kopmayayım, kaybetmeyerek devam edeyim diye düşünülüyorsa gelsin ama böyle düşünüldüğünde Daum'un da bunu yapabildiğini gördük.
Seneye ileride top tutabilecek bir forvet, Emre'ye yardımcı olabilecek bir orta saha ve topu kullanma becerisi ve hızı olanbir defans alındığında, bu şekilde oynamaya devam ederek bile Lucescu'nun yapacakları yapılabilir.
Daum gelmeden Lucescu gelse kabul ederdim ama Daum'un takımı Lucescu'nun oynatabildiği gibi oynattığını görünce, gelmesini istemem.
yaman76hakanFB
11.Mayıs.2010, 13:29
Şu dünya üzerinde Daum'dan, Lucesku'dan başka teknik adam yok mudur; her sıkışan büyük takım önce Lucesku'yu anar?
Yok kardeşim; bu memleket bir arpa boyu yol almaz... Siyaseti aynı, sporu aynı, magazini aynı... hep aynı hayat, hep aynı nakarat... Anlat anlat...
CeNTeR_TR
11.Mayıs.2010, 14:49
Neceti Ateş geçen hafta Fenerbahçe ile anlaştı haberleri doğrulandı, Necati Ateş geçtiğimiz hafta Fenerbahçe ile el sıkıştığı ve bu görüşmenin bugün Telegolün canlı yayında yaptığı açıklamada Necati Ateş’in Fenerbahçe ile kesin olarak anlaştığını açıklamasıyla kesinleşti. Fenerbahçe’nin Ateş ile uygun bir bedele anlaştığı açıklandı.
Kaynak : Facebook :D
Lim10
11.Mayıs.2010, 15:19
Paul Le Guen hayalim vardır uzun zamandır...
goosfraba
11.Mayıs.2010, 16:55
Macaristan´ın tek günlük spor gazetesi olan Nemzetisport‚ bugün kendi internet sitesinde yayınladığı manşet haberinde‚ Fenerbahçe‚ PSV´li Macar futbolcu Balazs Dzsudzsak ile anlaştı diye yazdı.
Nemzetisport‚ futbolcunun Macar menajeri Jozsef Vörösbaranyi´nin transfer ile ilgili kendilerine açıklamalarda bulunduğunu ve haberi doğruladığını yazdı.
Haberde‚ menajer Vörösbaranyi´nin Fenerbahçe´nin Dzsudzsak ile ilgilendiğini doğrulayarak‚ Transferle ilgili net bir şey söylemem için henüz erken‚ ancak Macar futbolcunun bu teklife çok sıcak baktığını‚ fakat PSV´nin bonservis ücreti olarak 12 milyon avro istemesinin transferi kilitlediğini söyleyebilirim açıklamasına yer verilirken‚ olayın bir kaç hafta içinde netlik kazanacağı belirtildi.
Nemzetisport‚ yıldız futbolcunun Macaristan´da yaşayan Türk vatandaşı çok yakın bir arkadaşı ile görüştüğünü‚ Fenerbahçe´nin Dzsudzsak´a yıllık 2‚5 milyon avro önerdiğinin bu kişiden öğrenildiğini de yazdı.
Hollanda´nın PSV Eindhoven takımında oynadığı futbol ile Avrupa´nın ünlü takımlarının transfer listesine giren kanat oyuncusu Balazs Dzsudzsak´ın bugünlerde Brezilya´da tatil yaptığı‚ Fenerbahçe´de oynamaktan büyük mutluluk duyacağı belirtildi.
cnnturk
GeorgeWeah
11.Mayıs.2010, 17:04
Hayırlısı bakalım. Yönetimin bu sene sol tarafa kaliteli bir isim alacağı belli oldu. Ortalıkta dolaşan isimler gelirse muhteşem olur.
KaPaLı
11.Mayıs.2010, 17:55
Dzsudzsak olursa mükemmel olur sol kanat. Ofansta - Defansta çok etkili oyuncu. Duran topları müthiş kullanıyo. Geçen sene ortasında gitti PSV'ye o zamandan beri çok iyi performans sergiliyo.
RasAnt
11.Mayıs.2010, 17:56
İnşallah yetenekli kaliteli genç futbolcular bekliyorum önümüzdeki sene,Daum bence kalmalı ben şahsen seviyorum kendisini ortada bir başarısızlık varsa bu yönetimin getirdiği futbolculardadır.Daum bi liste versin yönetim alsın o oyuncuları görün bakın neler oluyor.Bu yönetim ve başkanla transferleri teknik adamdan beklemeyin kim gelirse gelsin teknik adam,bu böyle devam edecektir.
GeorgeWeah
11.Mayıs.2010, 18:02
İnşallah yetenekli kaliteli genç futbolcular bekliyorum önümüzdeki sene,Daum bence kalmalı ben şahsen seviyorum kendisini ortada bir başarısızlık varsa bu yönetimin getirdiği futbolculardadır.Daum bi liste versin yönetim alsın o oyuncuları görün bakın neler oluyor.Bu yönetim ve başkanla transferleri teknik adamdan beklemeyin kim gelirse gelsin teknik adam,bu böyle devam edecektir.
Sana katılıyorum Kaan. Daumda en güvendiğim özellik gözlemciliği. Aldığı hiçbir transfer şu ana kadar boş çıkmadı. Bu başarısını oyun okumada da gösterseydi dünya çapında bir hoca olurdu.
KanaKe
11.Mayıs.2010, 18:46
http://forum.antu.com/images/bos.gif
bununla ilgili birçok duyum var aynı kişiden.
söz konusu futbolcu Marko Marin'dir.
Trabzonspor maçında istanbulda olabilirmiş kendisi.
arkadas cok iyi sallamis.. madem gurbetci türkce klavye ne ariyor elemanda hadi onu gectim, almanyanin hangi eyaletinde kaliyormus? kaldigi sehrin adi ne? bunlari niye söylememis... marko marin'in pabucunu aliriz bu kadar acik konusuyorum.. he bu arada gurbetci degil türkiyede yasiyorsada "sürekli görüsüyoruz" demis almanyayi arayacak kadar parasi varmiymis :)))
GeorgeWeah
11.Mayıs.2010, 19:03
arkadas cok iyi sallamis.. madem gurbetci türkce klavye ne ariyor elemanda hadi onu gectim, almanyanin hangi eyaletinde kaliyormus? kaldigi sehrin adi ne? bunlari niye söylememis... marko marin'in pabucunu aliriz bu kadar acik konusuyorum.. he bu arada gurbetci degil türkiyede yasiyorsada "sürekli görüsüyoruz" demis almanyayi arayacak kadar parasi varmiymis :)))
Valla kardeşim inanmıyor olabilirsin. Daha yeni yazdıklarını söyleyeyim. Uçağın saatini söyledi. Kız kardeşi, sevgilisi, menejeri ve kendisi İstanbula geliyor. Bu kadar da sallayamaz herhalde.. Ayrıca şu an Türkiyede üniversite okuyor..
Buyur bu da mesajı
15 Mayıs 2010 Cumartesi 18:35 Hamburg-İstanbul(Sabiha Gökçen) Turkish Airlines uçağıyla Marin geliyor.ben orda olucam senide beklerim.
Lucas Neill
11.Mayıs.2010, 19:10
Thynin sitesine girelim ordan bakalim o saatte ve tarihte ucak var mi :D
Fearless Coward
11.Mayıs.2010, 19:15
Eğer kandırıyorsa gidenlere yazık olur :n: :n:
GeorgeWeah
11.Mayıs.2010, 19:19
Şu anda baktım. 15 Mayıs Cumartesi Hamburgdan 18:35 de kalkıyor. 22:45 de de Türkiyeye varıyor. Verdiği bilgiler şu an için doğru. Ben inanıyorum :)
KaPaLı
11.Mayıs.2010, 19:20
http://yukleresim.com/images/n6aug7dn1uuql8ooas.jpg
O gün için Hamburg - İstanbul uçağı var.. Ama bu arkadaşın THY'nin sitesinden bakıpta sallamış olma olasılığıda yüksek.
GeorgeWeah
11.Mayıs.2010, 19:25
http://yukleresim.com/images/n6aug7dn1uuql8ooas.jpg
O gün için Hamburg - İstanbul uçağı var.. Ama bu arkadaşın THY'nin sitesinden bakıpta sallamış olma olasılığıda yüksek.
İsmail o kadar da bilemeyeceğim. :) Fakat bu saatten sonra bu yaptıkları yalan çıkarsa Antuda barınamaz. Herkes birşey söyler. Bence gelecek. :)
İsmail o kadar da bilemeyeceğim. :) Fakat bu saatten sonra bu yaptıkları yalan çıkarsa Antuda barınamaz. Herkes birşey söyler. Bence gelecek. :)
Abi nacizane fikrim bu kadar umutlanma geçen sene neler gördük,neler dediler hiç biri çıkmadı.1 duyumu şansa tutan saçmalıyor.Buna da kesinlikle yalan demiyorum ama çok umut bağlama bence.
GeorgeWeah
11.Mayıs.2010, 20:27
Abi nacizane fikrim bu kadar umutlanma geçen sene neler gördük,neler dediler hiç biri çıkmadı.1 duyumu şansa tutan saçmalıyor.Buna da kesinlikle yalan demiyorum ama çok umut bağlama bence.
Umut bağlama ile alakası yok da ben sadece inanıyorum diyorum söylediklerine. Yani Marin gelmezse üzülmem. Ne topçular geldi gitti. Buluruz elbet birisini..
TR.CaPTaiN
11.Mayıs.2010, 21:01
Balazs Dzsudzsak'ın Premier Lig ekipleri peşindeydi diye biliyorum ama eğer bu transfer gerçekleştirilirse kesinlikle bomba olur. Çok kaliteli bir oyuncu.
anil luque
11.Mayıs.2010, 21:08
Balazs'ın Fenerbahçe'yi tercih edeceğini sanmıyorum pek , PSV'de mükemmel oynuyor geldiğinden beri ve büyük kulüplerin listesine çoktan girdi.. Ama şöyle bir durum varki Premier Lig'e gidip orta düzey bir takımda oynamaktansa Fenerbahçe'ye gelir çok daha iyi ki gelirse mükemmel bir transfer olur , Balazs mükemmel bir oyuncu..
El Barto
11.Mayıs.2010, 21:09
Siz hala Erman Toroğlu'nun laflarına itibar ediyor musunuz?
O diyorsa yalandır.
TR.CaPTaiN
11.Mayıs.2010, 21:38
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/dzsudzsaknak-evi-25-millio-eurot-fizetne-a-fenerbahce-2028270/
Haberin orjinalinde muhtemelen Anelka ve Carlos gibi isimlerin Fenerbahçe forması giydiğinden bahsediliyor.
http://www.youtube.com/watch?v=UP01jlPEOi4
Dzsudzsak muhteşem transfer olur.
GeorgeWeah
11.Mayıs.2010, 22:12
Her sene Fenerbahcenin maddi kaynağından dolayı çok büyük beklenti içine girilir. Ama çıkan haberlere göre bu sene iyi transferler yapacağımızı düşünüyorum. Eğerki Daumun istediği adamlar alıncaksa benim için geç alınması da önemli değil. Yeter ki 27 yaşının üstünde olmasın ve karakterli bir oyuncu olsun..
Lim10
12.Mayıs.2010, 00:20
Bugün bi gazetede okudum.CSKA Krasic için 18M$ istemiş ve yönetim bu parayı yüksek bulduğu için bu transferden vazgeçilmiş.Tamam 18m$ dolar Krasiç için fazla bi paradır değildir bu ayrı bi konu ama Güiza'ya 21 Milyon$ veren yönetim, Krasic gibi bi oyuncuya 18M$'ı neden fazla görüyor onu anlamıyorum.Yani forvet oyuncusu oldumu bas basabildiğin kadar parayı ama orta saha yada defans oldumu "çok para" bu mudur yani?
Çok iyi hatırlıyorum şuan Chelsea'da oynayan Alex'le ilgilendiğimiz ve son anda transferinden vazgeçip Luciano'yu aldığımız zaman, Alex için Santos 7.5 milyon$ istemiş ve bu para yönetimce fazla bulunmuştu.Ben bu olayı anlamıyorum.Bi noktaya adam ihtiyacı varsa ve alabileceğin en kaliteli oyuncu o kişiyse, tüm imkanlar zorlanmalı, "mevki gözetmeksizin" ve o transfer bitirilmeli.Bu her mevki için geçerli.
Dzsudzsak transferine pek ihtimal vermiyorum.Bence Avrupanın daha büyük klüplerinden birin gider.
KaPaLı
12.Mayıs.2010, 00:35
Balasz olursa mükemmel olur yanlız. Bu adam hakikaten müthiş oyuncu. Yıldız falan istemiyorum böyle işini yapan adam olsun yeter.
A.FaruK
12.Mayıs.2010, 08:35
Sarı-Lacivertli yönetim, devlerin transfer listesinde yer alan PSV'nin sol kanat oyuncusuyla ön protokol imzaladı. Macar yıldızın kulübüne de 10 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek.
Süper Lig’de şampiyonluk için geri sayıma geçen Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu kuruyor. Fenerbahçe’nin transferdeki ilk büyük bombası; Macar Balazs Dzsudzsak. PSV’de ortaya koyduğu başarılı futbolla devlerin listesine giren genç yıldız ile 4 yıllık ön protokol imzalandığı öğrenildi.
Hücuma dönük sol kanat oyuncusunun Fenerbahçe’den yıllık 2.5 milyon Euro alacağı, kulübü PSV’ye de 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği belirlendi. Şu anda Brezilya’da tatil yapan Dzsudzsak’ın lig bittikten sonra imza töreni için İstanbul’a geleceği bildirildi. Macaristan’ın tek günlük spor gazetesi olan Nemzetisport da, bu haberi dün internet sitesinden duyurdu.
Fanatik böyle yazmış ne kadar gerçek bilmiyorum.
SAİT71
13.Mayıs.2010, 10:02
Belki oyuncunun değerini artırmak için Macar medyası tarafından uydurulmuş olabilir.. Ama umarım doğru bir haberdir..
Fanatik yazdıysa doğruluk payı azdır ama..
goosfraba
13.Mayıs.2010, 10:14
AA da nemzeti'yi kaynak gösterip, habere yer vermiş.
A.FaruK
13.Mayıs.2010, 10:42
inşallah doğrudur yaa :)
goosfraba
13.Mayıs.2010, 10:50
3 haftadır birçok futbolcuyla anıldık ama hiçbiri aklımda değil şuan, balazs hariç. geleceğini düşünmüyorum, hissediyorum.
mantık mı yoksa hislerim mi?
:D
SAİT71
13.Mayıs.2010, 11:30
Topal'dan sonra 2. hedef!
http://www.sporx.com/images/1/29/9369_B_guiza041.jpg
Mehmet Topal’ı renklerine bağlayan Valencia Kulübü’nün ikinci hedefinin Fenerbahçeli Daniel Güiza olduğu öğrenildi. İspanyol ekibinin sezon sonunda Barcelona’ya gidecek olan David Villa’nın boşluğunu sarı-lacivertli ekibin yollarını ayırmayı planladığı Güiza ile doldurmayı planladığı bildirildi.
Milliyet Gazetesi'nin 13 Mayıs 2010 tarihli sayısındaki habere göre; Tecrübeli oyuncu ile ilk sıcak temasın İspanya Milli Takımı’nın kampında gercekleşeceği, Güiza’nın da tekrar ülkesine dönmeye yeşil ışık yaktığı belirtildi.
Golcü oyuncunun geçtiğimiz devre arasında verdiği bir röportajda, “Valencia’da oynamayı çok isterim” ifadelerinin bu transfer girişimde önemli rol oynadığı kaydedildi.
İspanyol yetkililerin Güiza ile herhangi bir sorun yaşanmayacağına kesin gözle baktıkları ancak Fenerbahçe ile yapılacak bonservis görüşmelerinde sıkıntı doğabileceğini düşündükleri belirlendi.
Ekonomik olarak pek de parlak bir dönem geçirmeyen Valencia’nın, Güiza için astronomik bir rakam ödeyemeyeceği, David Villa’nın transferinden gelecek 40 milyon euronun toplam bütçeyi oluşturduğu bildirildi.
Güiza çin en fazla 8 milyon euro ödemeyi planlayan Valencia’nın bu rakamı kabul ettirmek için Fenerbahçe’yi ikna etmeye çalışacağı kaydedildi.
Kaynak : Milliyet
goosfraba
13.Mayıs.2010, 11:33
hadi inşallah ...
Trabzonspor
13.Mayıs.2010, 11:43
Bu habere bütün Fener taraftarı seviniyordur:D
KaPaLı
13.Mayıs.2010, 11:51
Atletico Madrid - Valencia'dan biri alır Guiza'yı..
Fernando Gago
13.Mayıs.2010, 11:51
hadi inşallah ...
Haberi görünce aynı tepkiyi verdim :D O da rahatlasın Biz de ..
A.FaruK
13.Mayıs.2010, 12:03
Yaa bu gidişle kalcak ocağımızda yaa
vuque
13.Mayıs.2010, 12:12
8 Az.
10'dan Aşşağı Gidecekse Gitmesin...
Takasta Kullanırız.Güiza Piyasası Olan Bir Futbolcu.
Mesela Gignac'a Güiza+6 Milyon Verebiliriz.Hatta Üstüne Kazım'ıda Verelim.Daha İyi Olur Bence :p
Trabzonspor
13.Mayıs.2010, 12:22
Süper Lig'in sonhaftasına girilirken Trabzonspor'da transfer çalışmaları hızlandı.
Bu yıl Süper Lig'de aradığını bulamayan ve sezonun son karşılaşmasını İstanbul'da Fenerbahçe ile oynayacak olan Trabzonspor'd atransfer görüşmeleri başladı.
Gabriç ve Cale'nin gönderileceği haber61.net spor servisi tarafından öğrenilen Trabzonspor'da sol taraf için arayışlara girilirken Fenerbahçeli Gökçek Vederson ile hemen hemen her konuda anlaşıldı.
Gökçek Vderson'un Türk vatandaşı olması ve sözleşmesinin 30 Haziran 2010 tarihinde dolması bu transferin gündeme gelmesinde önemli rol oynadı.
Trabzonspor'un Gökçek Vederson ile yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği ve bu futbolcunun önümüzdeki sezon Trabzonspor formasını giyeceğine kesin gözüyle bakıldığı da öğrenildi.
Başkan birde İstanbuldan Arda hariç adam almayız diyordu bu haber doğruysa resmen yalan söylemiş olur.Ayrıca Cale neden satılır ki anlamadım adam oynuyor işte.
KaPaLı
13.Mayıs.2010, 12:24
Krasic: İstanbul'a geleceğim...
Trabzonspor
13.Mayıs.2010, 12:32
Ben Krasic'in bizim takımlara geleceğine inanmıyorum İsmail adama çok daha iyi teklifler geliyordur burayı tercih etmez.
KaPaLı
13.Mayıs.2010, 12:40
"İstanbul'a geleceğim"
Sarı-Lacivertliler’in transferdeki bir numaralı ismi olan Milos Krasic’e HABERTÜRK ulaştı.
http://www.blic.rs/_customfiles/Image/slike/2008/12_decembar/21/sport/krasic-ver.jpg
Sırp yıldız gelişmelerle ilgili olarak bilgi verirken, “En son geçen hafta görüşmemiz oldu. Elbette Fenerbahçe’ye gelirim” ifadesini kullandı!
GAZETE HABERTÜRK / Senad OK
Milos Krasic... CSKA Moskova’nın Sırp yıldızı Avrupa’nın ünlü kulüplerinin yanı sıra Fenerbahçe’nin de transferdeki bir numaralı hedefi. Hiç kuşkusuz yıldız futbolcunun gündeme gelmesi camiada da büyük bir heyecan yarattı. Ancak uzun süredir ismi basında yer almasına rağmen Krasic ile bir türlü kimse görüşemedi. Transferiyle ilgili ne düşünüyordu? Gerçekten Sarı-Lacivertli kulüp kendisiyle ilgileniyor mu? Kendisine bir teklif yapıldıysa son kararı ne? İşte bunun gibi sorular herkesin kafasını kurcalıyordu. Tüm bu soruların yanıtını olayın bir numaralı kahramanının yani bizzat Krasic’in kendi ağzından öğrendik.
HABERTÜRK olarak uzun uğraşlar sonunda kendisine telefonla ulaşarak Fenerbahçe’ye transferini konuştuk. Sarı-Lacivertli kulübün kendisiyle ilgilendiği doğrulayan Krasic, “Fenerbahçe ile halen görüşüyoruz. Başka kulüpler de var beni isteyen ama isim veremem. Öncelikle şunu söyleyeyim ki Fenerbahçe’ye tabii ki gelirim. Ne kadar büyük bir kulüp olduğunu ve son dönemdeki başarılarını takip diyorum. Özellikle taraftarından çok sık bahsediliyor. Zaten ben de Fenerbahçe ile ilgili orada forma giymiş isimlerden çok bilgi aldım. Bana sorarsanız eğer Fenerbahçe’ye gelme şansım yüzde 50. Bu da yüksek bir ihtimal” ifadesini kullandı.
‘20 MİLYON EURO FAZLA’
Sarı-Lacivertli yöneticilerle yapılan görüşmeler ve bonservis bedeli ile ilgili olarak da bilgiler veren Milos Krasic, “Menajerim yöneticilerle konuşuyor. En son geçen hafta bir görüşmemiz oldu. Olumlu veya olumsuz olur bilemiyorum ama bekleyip görmemiz lazım. Ancak bu transferin öncesinde İstanbul’a gelip ziyarette bulunmak istiyorum. Fenerbahçe tesislerini, kulübü, stadı, şehri görmek istiyorum. Böyle bir planım var. CSKA’nın istediği 20 milyon Euro bonservis bedeli fazla. Ama iki kulüp ortak bir noktada anlaşırlar. Sonuç olarak beni isteyen başka kulüpler de var. Kendim için en iyi kararı vereceğim” diye konuştu.
goosfraba
13.Mayıs.2010, 14:22
Sağlam bir Fb´li arkadaşımın başka bir platformda yazdığı yazı‚ ordan görüp paylaşıyorum.. Mevcut Henry topiciyle birleştirin dilerseniz;
Henry yıllık 4.7 milyona 2 yıllığına bizde.. Şekip Mosturoğlu söyledi..
Fbtv´de çalışan bir arkadaşım..
diyorlar ...
A.FaruK
13.Mayıs.2010, 15:51
Keşke öyle bişe olabilse yaa :)
bay e-ko
13.Mayıs.2010, 15:56
Henry transferinin ben de okumuştum. İnşallah olur.
KaPaLı
13.Mayıs.2010, 15:56
Henry falan olmasın ya. Tek forvet olarak Henry çok zor oynar... Gerçi gelse bile futbolu Fenerbahçe'de bırakır. Dünya yıldızlarını çubukluyla uğurlarız futbol arenasından :)
A.FaruK
13.Mayıs.2010, 16:03
Çubuklu 14 numarada yakışır ama henry'ye :)
Şampiyon olduktan sonra (umarım) başkan Henry'i açıklıcakmış diye duydum bilmiyorum ne kadar dogru.
GodfatheR
13.Mayıs.2010, 16:44
Güiza gitsin, Krasiç ve Henry gelsin :D Offff daha ne ister bir F.BahçeLi :D
nannar
13.Mayıs.2010, 17:46
valla krasic keşke gelse de ligimizde bir yıldız daha izlesek ama gelmez tahminim.. çünkü milan'la falan adı geçiyordu.
KanaKe
13.Mayıs.2010, 18:11
hersene ayni haberler, henry haberleri 2007 yilindan beri var.. gelirse büyük transfer olur fakat tek forvet oynatilacaksa hic gelmesin..
goosfraba
13.Mayıs.2010, 18:29
sanırım şekip mosturoğlu'nun bahsettiği dünyaca ünlü fransız henry olacak.
nannar
13.Mayıs.2010, 18:37
ben kesinlikle karşıyım 32+ oyunculara... en fazla 1 sene oynayıp yatıyorlar. yazık türk takımlarının paralarına...
Aşk-ı Şehir
13.Mayıs.2010, 18:39
Söz konusu olan Thierry Henry yahu yapmayın etmeyin. :D Adamın oynadığı en kötü kulüp Monaco.:D Monaco'da onun oynadığı zamanlar Fransa'nın kalbur üstü takımlarındandı.. :)
goosfraba
13.Mayıs.2010, 18:40
valla hepsi yatar da henry yatmaz bence :) hooijdonk'tan sonra ne kadar forvet geldiyse hepsinin bitiricilik konusunda bariz sorunları vardı. henry'nin eski hızı yok ama burası da türkiye ligi. eh tabi henry'i alacaksan ortasahanı da iyi adamlarla donatacaksın ki birşeye yarasın. ama henry'i sol kanat için düşünüyorlarsa yönetim ya güiza'yı seneye de düşünüyor, ya da güiza'nın yerine iyi birini düşünüyor.
nannar
13.Mayıs.2010, 18:40
tamam musti de bu adamı 2 milyona oynatmıcaksın sonuçta :D bizim nonda da monaco + roma'da oynadı nolmuş? :p
Aşk-ı Şehir
13.Mayıs.2010, 18:42
Hasan Hüseyin Hocam;
Bir anket yapalım. Henry gelse kim gidip orijinal formasını alır diye forumdaki bütün Fenerbahçe'liler alırım diyecektir. Yani Henry gelirse forma satışından kendi maliyetini karşılar. :)
KaPaLı
13.Mayıs.2010, 18:44
Hala daha takımın en çok gol atan oyuncusu : )
Eee öyle zaten Musti. Roberto Carlos geldi. Ona verilen paranın 4-5 katını çıkardı formalarla..
C h A o S
13.Mayıs.2010, 18:47
Henry gelirse Fb yönetimini kutlamak gerekir.Kos koca Henry ligimizde muhteşem bence.
nannar
13.Mayıs.2010, 18:56
gelsin de izleyek o zaman :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Mayıs.2010, 19:29
Henry gelirse mükemmel olur ligimiz için...
Zekirdek
13.Mayıs.2010, 19:31
Mehmet Topal’ı renklerine bağlayan Valencia Kulübü’nün ikinci hedefinin Fenerbahçeli Daniel Güiza olduğu öğrenildi. İspanyol ekibinin sezon sonunda Barcelona’ya gidecek olan David Villa’nın boşluğunu sarı-lacivertli ekibin yollarını ayırmayı planladığı Güiza ile doldurmayı planladığı bildirildi.
Milliyet Gazetesi'nin 13 Mayıs 2010 tarihli sayısındaki habere göre; Tecrübeli oyuncu ile ilk sıcak temasın İspanya Milli Takımı’nın kampında gercekleşeceği, Güiza’nın da tekrar ülkesine dönmeye yeşil ışık yaktığı belirtildi.
Golcü oyuncunun geçtiğimiz devre arasında verdiği bir röportajda, “Valencia’da oynamayı çok isterim” ifadelerinin bu transfer girişimde önemli rol oynadığı kaydedildi.
İspanyol yetkililerin Güiza ile herhangi bir sorun yaşanmayacağına kesin gözle baktıkları ancak Fenerbahçe ile yapılacak bonservis görüşmelerinde sıkıntı doğabileceğini düşündükleri belirlendi.
Ekonomik olarak pek de parlak bir dönem geçirmeyen Valencia’nın, Güiza için astronomik bir rakam ödeyemeyeceği, David Villa’nın transferinden gelecek 40 milyon euronun toplam bütçeyi oluşturduğu bildirildi.
Güiza çin en fazla 8 milyon euro ödemeyi planlayan Valencia’nın bu rakamı kabul ettirmek için Fenerbahçe’yi ikna etmeye çalışacağı kaydedildi.
Kaynak : Milliyet
Ne diyelim Allah Kurtarsın.
CeNTeR_TR
14.Mayıs.2010, 16:40
Kadrodan Güiza gittiği takdirde ve ek olarak Bilica giderse yerlerine gelecek 2 oyuncu bizi seneye 2 gömlek birden atlatır.
Mesela Forvet hattına Henry,Suarez gibi oyuncular.Güizaya verilen parayı bildikten sonra bu oyunculara fazlasıda verilir ve rahat bir şekilde kadroya katılır.R.Carlos,Anelka,Ortega gibi oyuncuların oynadığı takım için uçta hedefler değiller aslında.Bir Suarez bir Henry bu takımla birlikte uçuşa geçebilirler ki bu uçuş şu aşamada sadece Henry için olur.
Savunmaya yapılacak bi kalite transfer ise bizim için çok çok iyi olur.Bench de olacak oyuncularında önemi var tabi.Bu sene Deniz gibi oyunculardan fayda almaya çalıştık önümüzdeki sene bu böyle olmamalı.En azından Semih'in yanına bir de Semih gibi orta saha koyulmalı aksi halde sıkıntı yaşarız bu seneki gibi zorlanırız.
tarikko
14.Mayıs.2010, 18:42
Ayrilda gel be Henry.. :D
Henry gelirse havaalanindaki karsilamayi dusunemiyorum :D Kesin giderim bende :D
Sheriff
14.Mayıs.2010, 19:02
Dua edinde Henry yerine Trezeguet gelmesin..
metaLwrath
14.Mayıs.2010, 19:12
İnsan kardeşine yapmaz böyle iyilik :)
Manuel LLorente'nin Villa'nın yerine Guiza'yı düşünüyor olması garip :D İzleyip göreceğiz bakalım doğru mu ; yoksa gerçekten aziz yıldırımla manuel llorente akraba mı :)
eGowiCh
14.Mayıs.2010, 19:14
Henry gelirse harika olur, hem forma satışı patlaması yaşanır (gelecek şampiyonlukla beraber) hem de takıma katkısı inanılmaz olur. 14 - Henry forması olası şampiyonlukla beraber kulübe inanılmaz kazanç sağlar, forma gelirleriyle kulübe maaş yükü olmaz.
Sekopej
14.Mayıs.2010, 19:16
Basketbol ve voleybolda olduğu gibi, yıllardır alıştığımızın tersine, şampiyonlukatn sonraki 1-2 gün içerisinde, bir transferin açıklanmasını bekliyorum. Öyle bir his var içimde.
Deus Dominus
14.Mayıs.2010, 19:17
Henry tercihini Amerika'dan yana kullanacak gibi. NewYork Red Bulls'la ön protokol imzaladı gibi bir haber okumuştum bir yerde.
GeorgeWeah
14.Mayıs.2010, 23:00
Basketbol ve voleybolda olduğu gibi, yıllardır alıştığımızın tersine, şampiyonlukatn sonraki 1-2 gün içerisinde, bir transferin açıklanmasını bekliyorum. Öyle bir his var içimde.
Serkan ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Bu sene diğer branşlarda dünya yıldızlarını getiriyoruz. Acaba bu futbola da yansır mı diyorum :)
tosunpasa
14.Mayıs.2010, 23:35
henry'i 30 yaşının üstündeyken getirmek marifette değildir yıldız transferide değildir. geçmişi ne kadar iyi olursa olsun bir fenerbahçe taraftarı olarak bana geçmişteki başarıları değil fenerbahçe'ye ne katacağı önemlidir. katar ligi takımlarına dönmemize gerek yok.. yıldız oyuncu transferi 20'li yaşlardaki krasic'i suarez'i getirebilmektir yapabilirlerse ne alâ..
indie
15.Mayıs.2010, 01:21
Her kim ki gelen adamın parasının forma satışından çıktığına inanır, hayal gücü fazla gelişmiştir derim. Yıllık 4-5 milyon euro maliyetle gelen 35 yaşındaki adamın maliyetini çıkarmasının tek yolu 25 yaşındaki performansıyla oynamasıdır. Henry gelip 20 gol atarsa parasını çıkarmış olur, gerisi ego tatmini. Sonuç Hoijdonk gibi de olabilir, Carlos gibi de.
Lim10
15.Mayıs.2010, 01:41
Fenerbahçe çok büyük balık peşinde!..
F.Bahçe'de 345 milyon Lira olarak belirlenen 2010 bütçesinin 138 milyonluk bölümü, yeni yıldız futbolculara ayrıldı. Transfer listesinin başında ise Avrupa Ligi finalinde iki gol atan Atletico Madrid'li Forlan bulunuyor.
Fanatik gazetesinin 14 Mayıs 2010 tarihli haberi şu şekilde:
Fenerbahçe Yönetimi 2010 yılı için, rakiplerini kıskandıracak yine rekor bir bütçe hazırladı. 22 Mayıs'ta yapılacak olağan mali kongrede 345 milyon Lira olarak belirlenen tahmini bütçe üyelerin onayına sunulacak. Fenerbahçe Kulübü'nün 2009 yılı tahmini bütçesi 310 milyon TL olarak genel kurul tarafından kabul edilmişti.
Fenerbahce.com'da da bu habere yer verilmiş.Henry'den daha fazla isterim Forlanı.
Trabzonspor
15.Mayıs.2010, 01:48
Tamam Henry süper adam ama yaşı çok bence artık kulüplerimiz yaşlı adamlara değilde şöyle patlama yapabilecek sağlam gençleri almalı.Sürekli bir zarar etme politikası içindeyiz biraz olsun şu Poro'yu örnek alamazmıyız?Adamlar Lopez'i sattı hemen gidip River'dan Falcao aldılar ilk yılını çok iyi geçirdi daha da genç bir isim en az 2 yıla mükemmel kar ile satarlar neden bunu bizim başkanlarımız takımlarımız akıl etmiyor hala şaşkınım.
KanaKe
15.Mayıs.2010, 01:52
bahsi gecen oyuncu henry sanki siradan oyuncuymus gibi konusuluyor adamin kariyeri belli oynadigi futbol belli gelirse takima yarari dokunur.. futbolda yas önemli degil bunu bizim ülkede hala anlayamayanlar var..
titates1
15.Mayıs.2010, 02:18
Henry kaliteli ve karakteri düzgün bir insan , kesinlikle alınabiliyosa alınsın forma satışından parası hertürlü çıkar , 98 milyon euro olan adamın bile sırf forma satışından parası çıktı ... ki Türkiye'de Henry olursa kesinlikle çıkar ayrıca çok büyük katkı sağlar takıma , carlos gibi de olabilir diyen arkadaş ... carlos hem parasını çıkardı hem de canla başla mücadele etti ayrıca bence takıma da çok büyük katkısı oldu , beğenmeyenler neden beğenmedi anlamadım takımın en iyilerindendi bence ...
Trabzonspor
15.Mayıs.2010, 02:33
Kimse ben beğenmiyorum demez ki sonuçta Henry ama ben bunu Henry gündeme geldi diye ona söylemiyorum ki.Ben genel konuşuyorum.
titates1
15.Mayıs.2010, 02:52
Aynen ben yazmayı unutmuşum ben de genç başarıya aç oyuncular alınmasından yanayım , bizim elimizde yıldız olsunlar onları daha bir farklı sevelim ... sonra gitsin güzel para kazandırsın , başka takımlarda hayranlıkla izleyelim yönetimlerimizin kesinlikle bunu yapması gerek ama yaşı genç oyuncuların ülkemizi tercih etmemesi çok büyük bir etken ayrıca yönetim , medya , taraftarların çok sabırsız olması , bugün konuşan adamlar yarın şans verildiğinde 1-2 maç kötü oynadıktan sonra adam başlıycaklar söylenmeye ...gidip saçma sapan adamlar almasınlar ama Henry , carlos gibi adamları getirme şansları varsa da bunlar kaçırılmayacak fırsat..
Varonil
15.Mayıs.2010, 09:52
Thierry Henry transferi gerçekleşirse gerçekten çok güzel olacaktır.Yaş ile ilgili sıkıntılara katılmıyorum.Pierre Van Hooijdonk'da 33 yaşında geldi Fenerbahçe'ye ama o gittiğinden beri istatistik olarak ona yaklaşan başka bir forvet olmadı.Henry,futbol tarihine damgasını vurmuş önemli yıldızlardandır.Forma satışları,reklam gelirleri ve saha içinde takımdaki duruşuyla Fenerbahçe'ye getirecekleri fazla.
eGowiCh
15.Mayıs.2010, 14:31
Hooijdonk örneği var önümüzde, adam 33 yaşında geldi, yaptıkları ortada, R.Carlos sadece ilk yılında faydalı oldu, onun dışında bir şey yapmadı. Nedeni de belli, Hooijdonk ile R.Carlos'un ahlak anlayışları birbirinden farklıydı. Hooijdonk her zaman takım için en iyisini vermeye çalıştı, R.Carlos ise yan gelip yattı son 2.5 sezonunda.
Henry de karakter olarak çok düzgün bir futbolcu olarak biliyorum. Transfer edilmesi halinde elinden gelenin en iyisini takıma vermek için çabalar ve zaten bu çabayı sarf ettiğinde ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu, neler yapabileceğini tartışmaya bile gerek yok.
Forlan da çok büyük bir futbolcu, La Liga'da inanılmaz oynuyor, UEFA Kupası'nı da At. Madrid'e getirdi, ama onu transfer edemeyiz, çünkü Forlan Dünya Kupası'nda da oynayacak ve ben onun yüksek bonservis bedeliyle başka bir kulübe transfer olacağını düşünüyorum.
Henry'nin alınması gerçekten harika olur, umarım gelir.
deniz.91
15.Mayıs.2010, 14:40
Henrynini türkiyeye gelmesi çok büyük bir olay olur süper ligde öyle bir oyuncu olmasını isterim
Cengo
16.Mayıs.2010, 10:39
Fenerbahçe çok büyük balık peşinde!..
F.Bahçe'de 345 milyon Lira olarak belirlenen 2010 bütçesinin 138 milyonluk bölümü, yeni yıldız futbolculara ayrıldı. Transfer listesinin başında ise Avrupa Ligi finalinde iki gol atan Atletico Madrid'li Forlan bulunuyor.
Fanatik gazetesinin 14 Mayıs 2010 tarihli haberi şu şekilde:
Fenerbahçe Yönetimi 2010 yılı için, rakiplerini kıskandıracak yine rekor bir bütçe hazırladı. 22 Mayıs'ta yapılacak olağan mali kongrede 345 milyon Lira olarak belirlenen tahmini bütçe üyelerin onayına sunulacak. Fenerbahçe Kulübü'nün 2009 yılı tahmini bütçesi 310 milyon TL olarak genel kurul tarafından kabul edilmişti.
Fenerbahce.com'da da bu habere yer verilmiş.Henry'den daha fazla isterim Forlanı.
Bu haber yalan, 3-4 sene 20 Milyon Dolar'lık menajer önerisi ile gelen teklifi reddettik.Çok daha önce de gündeme geldi ama kabul etmedik.
KanaKe
16.Mayıs.2010, 11:10
haberin nesi yalan anlayamadim, verilen bütcemi yalan?
nerazzuri
16.Mayıs.2010, 11:26
Bu haber yalan, 3-4 sene 20 Milyon Dolar'lık menajer önerisi ile gelen teklifi reddettik.Çok daha önce de gündeme geldi ama kabul etmedik.
Bizim bir huyumuz vardır gündemimize gelen oyuncu 2 sene geçsede 3 sene geçsede mutlaka alırız.
Topuz,Gökhan Ünal,Maldonado,Carlos vs.
Forlan'da tekrar gündeme gelmiş olabilir, tabi bilemiyorum.
Cengo
16.Mayıs.2010, 12:04
haberin nesi yalan anlayamadim, verilen bütcemi yalan?
O bütçe içinde Fener Center projesi için gerekli rakam da var, projeyi başlatacaklar çünkü.
Sheriff
17.Mayıs.2010, 01:21
Şampiyonluk gittiğine göre gündemi değiştirmek için gerçekten çok önemli bir yıldız getirmeleri gerekir. Büyük ihtimalle de öyle olacak..
nerazzuri
17.Mayıs.2010, 01:37
yarın uyandığımda;
-Daum istifa etti ya da kovuldu- Aziz Yıldırım ve yönetim istifa etti-
haberlerini görmek istiyorum.
yaman76hakanFB
17.Mayıs.2010, 01:40
Bize öncelikle kendisini -haşa- "yarı-tanrı" sanmayan; "ben yaptım oldu" demeyen ve mümkünse futbolu "bilmeyen" ve futboldan "anlamayan" ; emaneti ehline verecek bir başkan lazım... Böyle bir kulüp başkanı transfer etme şansımız var mı? Haaa... Mümkünse Brezilyalılara karşı "aşk tutulması" yaşayan birisi olmasın? yani Brezilyalılara gıcık olsun biraz... Mümkünse...
KanaKe
17.Mayıs.2010, 01:43
yarın uyandığımda;
-Daum istifa etti ya da kovuldu- Aziz Yıldırım ve yönetim istifa etti-
haberlerini görmek istiyorum.
cok zor aziz yildirim tabiri caizse yüzsüzün teki.. istifa eder 1 ay oyalar sonra yine aday olur.
eGowiCh
17.Mayıs.2010, 02:18
Brezilyalıların tamamı gönderilmeli, derhal. Ve mümkünse hiçbir Brezilyalı kulübe sokulmamalı. 3 Daum, 2 Zico, 1 Aragones ve tekrar 1 Daum. Toplam 7 yılda, 3 lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi çeyrek finali başarısı var. Bu bütçeyle minimum 5 lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası da olmalıydı. Brezilyalılar'dan Alex, Bilica ve Andre Santos'un performanslarından da çok memnunum, Alex'ten senelerdir memnunuz zaten ama prensip olarak hepsi gönderilmeli diye düşünüyorum. Sonuçları olumsuz da olsa bir şeyler değişmeli, hoca değişti olmadı, büyük çapta kadro değişti olmadı, tek değişmeyen Brezilyalılar ve yönetim, ikisinden biri değişecek -ki yönetimin değişmesi çok mantıklı olmaz.
Komple Brezilyalılar kovulup, 5 kontenjan açılmış olacak. Daum da kovulursa, bence Lucescu başa getirilmeli ve onun istediği 5 başarıya aç, hırslı, bugünkü mücadeleyi yansıtan YERLİ FUTBOLCULAR kadar istekli oyuncular alınmalı diye düşünüyorum.
nerazzuri
17.Mayıs.2010, 12:09
Hafta içi yapılacak toplantıda Aziz Yıldırım görevi bırakacağını açıklayacakmış.
nerazzuri
17.Mayıs.2010, 12:15
Ve dün oyuna alınmayan Semih ise tamamen gözden çıkarıldı artık sanırım. Semih'i önümüzdeki sezon Avrupa'da izleyebiliriz.
Daum ile yollar ayrılıyor. Çok büyük bir ihtimal bu. Deivid,Bilica,Güiza takımdan ayrılıyor.
Baroni ülkeye alışamadığı için Brezilya'ya dönecek.
Del Piero_10
17.Mayıs.2010, 12:21
Eğer Aziz Yıldırım görevi gerçekten bırakacak ise bu Daum ve futbolcularla yolları ayırma işi kongre sonrasına kalacak demektir.
Sekopej
17.Mayıs.2010, 12:26
Aziz Yıldırım görevi bırakmasın, duygusal davranmasın. Yeni yönetim, sonra yeni hoca en az 2 ayda belli olur. Sonrasında transferler çok geç kalır, ŞL'de ön eleme oynayacağız, muhtemelen seri başı oluruz ama yine deeski sisteme göre daha zorlu rakiplerle karşılaşacağımzı kesin, o döneme kadar transferler çözülmüş olmalı.
Daum'u gönderebilir, zaten Bilica, Deivid ve Güiza yolcuydu, Cristian muhtemelen satılamayacağı için Brezilya'ya kiralanabilir. Ve alınacak 5 yabancı çıkıyor ortaya.
En kısa sürede yeni sezon planlamalarına başlanmalı, Aziz Yıldırım bırakacağına tüm yetkiyi devretsin, Rıdvan'ı sportif direktör yapsın, Aykut'u hoca ve işlerine karışmasın. Bundan daha kötü olmayız herhalde.
nerazzuri
17.Mayıs.2010, 12:26
Evet Özgür. Ama Aziz Yıldırım istifasını açıkladığı zaman Daum da bu takımda durmaz.
Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 12:29
Ve dün oyuna alınmayan Semih ise tamamen gözden çıkarıldı artık sanırım. Semih'i önümüzdeki sezon Avrupa'da izleyebiliriz.
Daum ile yollar ayrılıyor. Çok büyük bir ihtimal bu. Deivid,Bilica,Güiza takımdan ayrılıyor.
Baroni ülkeye alışamadığı için Brezilya'ya dönecek.
Semih Türkiye içinde bir takıma gider gibi geliyor bana da:D
Since-1907
17.Mayıs.2010, 12:36
Semih Türkiye içinde bir takıma gider gibi geliyor bana da:D
Semih iyi Fenerbahçelidir. Kendisinin de açıklaması var zaten beşiktaş veya galatasaraya gitmem söz konusu olamaz diye. Semih Avrupaya gidecektir.İnşallah Avrupada iyi bir klübe giderek başarılı olur.Semihin değerini bilemedik maalesef.
Sekopej
17.Mayıs.2010, 12:38
Semih iyi Fenerbahçelidir. Kendisinin de açıklaması var zaten beşiktaş veya galatasaraya gitmem söz konusu olamaz diye. Semih Avrupaya gidecektir.İnşallah Avrupada iyi bir klübe giderek başarılı olur.Semihin değerini bilemedik maalesef.
Bursa'ya gider belki, şampiyon takıma.:p
Daum gönderilirse daha Semih'in kalacağını sanmıyorum, federasyona Fenerbahçe'yi şikayet ett,kten sonra doğru düzgün oynayamadı bile, yönetim de değişirse ancak belki kalabilir. Bu da en az 2 ay demek, bekleyip göreceğiz.
Universal
17.Mayıs.2010, 12:41
Ya Rıdvan ya Aykut. Sezon başında Daum ile olmaz dediğimde burada yemediğim laf kalmamıştı. Haklı çıktım bu beni üzüyor.
Yönetim bütün yabancıları yollasın. Hiçbiri umrumda değil, en başta Lugano gitmeli. 3 ay boyunca imza atmıyor, kulüp arıyor bulamıyor sonra gelip imza atıyor. Bizi küçük düşürüyor. Hiçbir yabancı peş para etmez.
Trabzonspor
17.Mayıs.2010, 12:46
Semih bu durumdan sonra Avrupa da ancak Stoke tarzı takımlara gider oraya da gideceğine Bursa'ya gitsin daha iyi.
Since-1907
17.Mayıs.2010, 12:53
Ya Rıdvan ya Aykut. Sezon başında Daum ile olmaz dediğimde burada yemediğim laf kalmamıştı. Haklı çıktım bu beni üzüyor.
Yönetim bütün yabancıları yollasın. Hiçbiri umrumda değil, en başta Lugano gitmeli. 3 ay boyunca imza atmıyor, kulüp arıyor bulamıyor sonra gelip imza atıyor. Bizi küçük düşürüyor. Hiçbir yabancı peş para etmez.
Şaka yaptığını düşünüp yorum yapmak istemiyorum Batuhan :)
goosfraba
17.Mayıs.2010, 12:56
ilginç bir yaz bizleri bekliyor. aziz yıldırım'ın bırakmasını istemiyorum fakat bir yandan da yeni yüzlere ihtiyacı var bu kulübün. umarım transferden anlayan birileri gelir.
ali koç gelirse kendi adıma çok sevinirim.
nerazzuri
17.Mayıs.2010, 13:03
Ali koç felan gelmesin, şu an ki yönetimden kimse gelipte Başkan olmasın. Aziz Yıldırım'ın yine parmağı olur herşeyde.
Saadettin Saran gelsin. Yanınada Hakan Bilal Kutlualp gelsin. Hep istedim şu ikiliyi, gelsinlerde o zaman görün takım nasıl yaratılıyor klüp nasıl yönetiliyor transfer nasıl yapılıyor.
eGowiCh
17.Mayıs.2010, 13:16
Saran ile Kutlualp kulübü mahveder. İlk tercih M.Ali Aydınlar, daha sonra Ali Koç. İkisinden biri başkan olabilir.
TR.CaPTaiN
17.Mayıs.2010, 13:25
Umut, yabancı transferi konusunda sıkıntı olduğu doğrudur ama Ali Koç da Poulsen transferini 1 ayda bitirememişti. Yani yabancı transferi konusunda Cihan Kamer'in de Ali Koç'un da tüm yönetimin suçu vardır. Bir de Ali Koç işadamı kimliği nedeniyle Fenerbahçe başkanlığında sıkıntı yaşar diye düşünüyorum. Yani Fenerbahçe başkanı yeri geldiğinde herkesi karşısına alıyor ama Ali Koç bunu yapabilir mi emin değilim.
Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye ailesinden daha fazla zaman ayırabilecek kadar bu kulübe bağlı bir kişi. Hatta yakın zamanda eşinden ayrıldı; kimbilir belki de sebep Fenerbahçe'ydi. Aziz Başkan'ın hataları var mı ? Var. Özellikle yabancı transferi konusunda gereken ilerleme kaydedilemedi. Verilen sözler de sıkıntı yaşandı. Bir ara tribünlere fazla müdahale etmeye başladı vs. Fenerbahçe tarihinin en önemli başkanlarından birisi bu kulüpten bu başarısızlığın ardından ayrılmamalı ki tarihe başarısız başkan olarak geçmesin.
Fenerbahçe'de şampiyon olamayan hoca gönderilir geleneği var. Zico ŞL'de çeyrek finale rağmen gönderilmişti. Daum da bundan nasibini alacak ama bana doğru olmayacak gibi geliyor. Ya hiç getirilmeyecekti ya da getirildikten sonra arkasında tamamen durulacak.
eGowiCh
17.Mayıs.2010, 13:31
Yerli transferlerdeki başarı yabancı transferlere yansıtılamadı. Aylarca Poulsen konuşuldu, aniden Cristian Baroni transfer edildi. Sezon başında gönderilmesi gereken R.Carlos ve Deivid ile sözleşme yenilendi. En büyük yanlış buydu bence. Devre arası bir yabancı kontenjanı açıldı, yabancı futbolcu transfer edilmedi. Kontenjan serbest bırakılsın diye bağıran yönetim, bir kontenjanı boşta bıraktı, hatta Deivid'in de pek oynamadığını düşünürsek 2 kontenjan boşa gitti. Bu da bir çelişkidir. 8 tane kaliteli yabancın olması gerekir ki takımda hem rekabet artsın. Lugano ile Bilica'dan biri ceza aldığında veya sakatlandığında bir alternatif yoktu.
Kazım, Önder vs. gibi futbolcuların alemler yaptıkları çıktı bir dönem. Yani sezon boyunca bir sürü olumsuzluk yaşandı, yönetim gerekli tedbirleri alamadı.
Sezon başı planlaması çok yanlıştı.
Denizlispor faciasından ders çıkarılamadığı anlaşıldı bence dün.
Estranged
17.Mayıs.2010, 13:34
Şu son sayfadaki yazılanları okuduğum için neredeyse "iyi ki şampiyon olamamışız" diyordum.Yönetimin değişmesi,Yabancıların değişmesi,Daum'un gitmesi..Bunların hepsi takımı çok iyi şekilde etkileyeceğini düşündüğüm kararlar (tabii gerçekleşirse).
Takımda aynı ulustan fazla oyuncu bulunmamalı bence(Türkler dışında).1 Alman,2 Arjantinli,1 Brezilyalı,2 Afrikalı,1 İspanyol ve 1 de İtalyan gibi daha önce denenmemiş yabancı varyasyonları denenmeli.
Sol kanatta Özer'in veya Vederson'un yetersiz olduğu gayet açık.İçimden geçen oyuncular Zarate veya Giovinco.
Orta Saha'da Emre'nin yanına hırslı bir oyuncu lazım diye düşünüyorum.Kwadwo Asamoah olabilir.
Stoper'e bir türk lazım.Serdar Taşçı,Şampiyonlar Ligi kozunu kullanarak çekebileceğimiz bir gurbetçi.Eğer yabancı alınacaksa,Diego Godin tercihimdir.
Forvete Vincenzo Ia-quinta düşünülebilir,yaşlı olması bir dezavantaj olsa da faydalanabiliriz bence.Santa Cruz da mümkün.
+2 olarak da İspanya'dan Busquets gibi,görev verildiğinde altından kalkabilecek bir oyuncu lazım.(Busquets abartı bir örnek oldu sanırım (: ) bir de Güney Amerika'da oynayan bir oyuncu lazım.Sebastian Blanco maçını izleme fırsatı bulduğum ender oyunculardan,o olabilir bence.Alex'in yerine de Reyes gibi bir oyuncu getirilirse gayet iyi olur.
Tabii olursa. :)
BeeTLeJuiCe
17.Mayıs.2010, 13:39
Ali koç felan gelmesin, şu an ki yönetimden kimse gelipte Başkan olmasın. Aziz Yıldırım'ın yine parmağı olur herşeyde.
Saadettin Saran gelsin. Yanınada Hakan Bilal Kutlualp gelsin. Hep istedim şu ikiliyi, gelsinlerde o zaman görün takım nasıl yaratılıyor klüp nasıl yönetiliyor transfer nasıl yapılıyor.
Saran ve Kutlualp geleceğine, Rambo Okan başkan olsun daha iyi.
Mehmet Ali Aydınlar Voleyboldaki başarı sayesinde çok öne çıktı, o olabilir, Her ne kadar Aziz Yıldırım gitsin densede, eğer görevi bırakırsa gene onun ekibinden biri gelmeli, çünkü ortada yapılan atılımların aynı şekilde devam ettirilmesi gerekli.
nerazzuri
17.Mayıs.2010, 13:55
Yapmayın Ali Koç, Poulsen gibi 2.sınıf bir ön liberoyu almak için 4m€ teklif etti. yine gelmedi. 1 ay uğraştı.
Hakan Bilal Kutlualp'in nasıl transferler yaptığını hepimiz gördük. Appiah,Anelka,Hooijdonk,Alex ve sanırım Ortega'da ona ait.
Ve Hakan B. Kutlualp gittikten sonra yapılan transferlerden sadece Lugano tuttu.
Kezman,Deivid,Güiza,Josico,Maldonado,Bilica hepsi ortada.
Arbitre
17.Mayıs.2010, 13:56
aziz yıldırım ayrılırsa;inşallah mehmet ali aydınlar gelir
BeeTLeJuiCe
17.Mayıs.2010, 13:59
Yapmayın Ali Koç, Poulsen gibi 2.sınıf bir ön liberoyu almak için 4m€ teklif etti. yine gelmedi. 1 ay uğraştı.
Hakan Bilal Kutlualp'in nasıl transferler yaptığını hepimiz gördük. Appiah,Anelka,Hooijdonk,Alex ve sanırım Ortega'da ona ait.
Ve Hakan B. Kutlualp gittikten sonra yapılan transferlerden sadece Lugano tuttu.
Kezman,Deivid,Güiza,Josico,Maldonado,Bilica hepsi ortada.
Kutlualp'den sonra yapılan transferlerin çoğunun fiyasko olduğu fikrine bende katılıyorum fakat şunuda unutmamak lazım yapılan transferlerin %80'ini yönetim kafasına göre aldı, ben hiç birinde teknik direktöre danışıldığını düşünmüyorum.
nerazzuri
17.Mayıs.2010, 14:52
Yönetim kurulu bu akşam toplanıyormuş.
Arbitre
17.Mayıs.2010, 15:26
aykut kocamanın teknik direktör olması en hayırlısı.sportif direktör olarakta rıdvan dilmen gelsin,oyuncudan iyi anlar.çok mu şey istiyoruzzz
HooijDonk07
17.Mayıs.2010, 16:27
aykut kocamanın teknik direktör olması en hayırlısı.sportif direktör olarakta rıdvan dilmen gelsin,oyuncudan iyi anlar.çok mu şey istiyoruzzz
Bencede Aykut Kocaman teknik direktör olsun artık gençlerin ve yerlilerin değerini anlıcak bir hoca gelmeli Fener'e.Bu yüzden FenerBahçeli değilim dedim bu sene bu iş daumla yürümez.
GeNç KaRTaL
17.Mayıs.2010, 16:35
Aykut Kocaman gelsin istiyorsunuz da Aykut Kocaman'ın teknik direktörlük kariyeri çok olumlu değilki.Fenerbahçe'yi yönetmek kolay iş değil.Eğer Daum gönderilecekse ve kısa vadede başarı isteniyorsa gidilecek adres bellidir;Mircea Lucescu.
Sekopej
17.Mayıs.2010, 16:38
Lucescu'yu istemiyorum, Lucescu geleceğine kaliteli forvet, 1 defans ve 1 orta saha alınsın. Daum da savunmaya önem verecek şekilde oynatırsa, son 10 maçta olduğu gibi (adam gibi forvet olsa Güiza'nın kaçırdıklarının yarısını atabilecek) yine bir şekilde iş yapar.
Aykut Kocaman'ın yokluk içinde İstanbulspor'da ve Ankaraspor'da olumlu futbol adına yaptıkları ortada. Bu görevin üstesinden gelebilecektir kendisi.
DenizlispoR
17.Mayıs.2010, 17:14
Aykut Kocaman gelsin istiyorsunuz da Aykut Kocaman'ın teknik direktörlük kariyeri çok olumlu değilki.Fenerbahçe'yi yönetmek kolay iş değil.Eğer Daum gönderilecekse ve kısa vadede başarı isteniyorsa gidilecek adres bellidir;Mircea Lucescu.
Abi nasıl olumlu değil Ankarasporla oynattığı futbol bence çok güzeldi , Fenerbahçe onu getirirse en iyi işi yapmış olur.Hem takım içi atmosferi iyi bilen birisi .
GeNç KaRTaL
17.Mayıs.2010, 17:19
Abi nasıl olumlu değil Ankarasporla oynattığı futbol bence çok güzeldi , Fenerbahçe onu getirirse en iyi işi yapmış olur.Hem takım içi atmosferi iyi bilen birisi .
Ertuğrul Sağlam da Kayserispor'a olumlu futbol oynattırıyordu ama Beşiktaş'ta başarılı olamadı.Bu tür büyük takımlarda başarılı olmak için rüştünü ispat etmek lazım diye düşünüyorum.Bunun karşlığı da daha düşük seviyede bir takıma iyi top oynattırmak değildir bence.
Zekirdek
17.Mayıs.2010, 18:28
Daum hep gençleri harcıyor.
Şu Hooıjdonk'un yapacağının 10'da 1'ı yapabilen bir forvet olsa Avrupa Kupaları hariç her şampıyona da kupayı kaldırırdık.
Adam frıkık atıyor Alex gibi 4 yılda bir değil sezonda 7 - 8 tane.
Çizgiden top çıkarıyor ve o atağın üstüne gol bıle atıyor.
Normal forvetlığını biliyoruz kaçırmıyor gibi kafa toplarında boyundan dolayı çok etkılıydı.
Yaşlı genç fark etmez bu adamın benzerının bulunması şart.
Ve taraftar ıle arası çok ıyıydı.
Taraflı tarafsız herkesın sevgılısıydı.
eng1n
17.Mayıs.2010, 18:31
Lucescu'yu istemiyorum, Lucescu geleceğine kaliteli forvet, 1 defans ve 1 orta saha alınsın. Daum da savunmaya önem verecek şekilde oynatırsa, son 10 maçta olduğu gibi (adam gibi forvet olsa Güiza'nın kaçırdıklarının yarısını atabilecek) yine bir şekilde iş yapar.
Aykut Kocaman'ın yokluk içinde İstanbulspor'da ve Ankaraspor'da olumlu futbol adına yaptıkları ortada. Bu görevin üstesinden gelebilecektir kendisi.
Aykut Kocaman iyi teknik direktördür ama elindeki oyuncular ankaraspordaki oyuncular değil bunlar yıldız oyuncular ve aykut kocamının otoriter yani oyuncuların altında ezilir ve en küçük başarısızlıkta yönetim gönderir öyle olacağına Lucescu gelsin.
Arbitre
17.Mayıs.2010, 19:01
aykut hoca özeri yaratmış bir hoca eminim gelirse fenerbahçede bu yetenekler ön plana çıkacaktır.Rıdvanında sportif direktörlüğe gelmesini isterim rıdvan oyuncudan iyi anlar.Birazda Türk hocalarını deniyelim
GodfatheR
17.Mayıs.2010, 19:05
Yönetim kurulunun bugün rutin toplantısı vardı. Bu gerçekleşiyorsa Aziz Başkan adına istifa söz konusu değil demektir.
Arbitre
17.Mayıs.2010, 19:08
3 yabancı transfer yapılmalı.1.forvete .2.stopere.3.sağ kanada(sol kanat bence yeterlidir.santos-uğur boral-özer-wederson)
TR.CaPTaiN
17.Mayıs.2010, 19:10
Aykut Kocaman Türkiye'de sportif direktörlük olayının modern uygulaması için Fenerbahçe'nin başına getirilmiş bir kişi. Aykut Kocaman'ın şuan yetkileri net değil, sınırları net değil fakat 3 sene içerisinde bu uygulama oturacaktır ve yetkiler netleşecektir. Şimdi bu uygulama için seçilmiş bir kişiyi teknik direktör yaparsak sportif direktörlük görevine de Rıdvan'ı getirirsek; Aykut Kocaman, beni Daum'un yedeği yapmışlar, onu kovup beni getirdiler, demek ki yarın beni kovup yedeğim Rıdvan'ı buraya getirebilirler demez mi ? Bu hata yapılmamalı ve Aykut Kocaman görevinde kalmalıdır. Ha Aykut Kocaman der ki, ben bu işi sevmedim, teknik direktör olarak devam etmek istiyorum; o zaman işler değişir.
Sekopej
17.Mayıs.2010, 19:19
Aykut'un saha içinde olmayı özledim gibi bir açıklaması vardı. Aykut bu görevde kalacaksa, 3 sene artık beklenmemeli, yetkiyi Aziz Yıldırım, eğer görevi bırakmıyorsa Aykut'a vermeli. Daum'un geleceğine Aykut karar vermeli, yeni hocayı Aykut seçmeli. Daum olduğu müddetçe ve takıma geecek hocayı Aykut belirlemediği sürece, Sportif Direktörlük görevi hep avada kalır, netleşemez, otorite olamaz.
Arbitre
17.Mayıs.2010, 19:22
aykut kocamanın fenerbahçe teknik direktörlüğüne yakışacağını düşünüyorum
KanaKe
17.Mayıs.2010, 19:47
Yönetim kurulunun bugün rutin toplantısı vardı. Bu gerçekleşiyorsa Aziz Başkan adına istifa söz konusu değil demektir.
aziz baskanin istifa etmesini beklemeyin zaten.. istifa etmez etsede 1 ay sonra tekrar aday olur.. simdi henry felan gelir taraftari uyutur kacan sampiyonluk unutulur her zamanki taktikleri artik millet biliyor..
nerazzuri
17.Mayıs.2010, 20:51
Toplantı bitmedi mi acaba daha.
yaman76hakanFB
17.Mayıs.2010, 21:35
O istifa edecek; biz yalvar-yakar peşine düşeceğiz... Biraz önce başka bir konuya da yazdım aynısını:
Köprünün altından çooooook sular aktı...
Nerde o günler?.. Nasıl da ağlamaklı olmuştuk?.. (Birisi ben...) Nasıl da tempo tutmuş, telefon yağmuru, mailler... Dilimizde şu tempo:
-"Taraftarız biz çekeriz cefaaaaa!... Büyük başkan bizi bırakmaaaa!"
O günler çok geride kaldı sayın başkan? Bize sakın vefasız deme! Neleri neleri sineye çektik... Ama sen kendi eserine vefa göstermedin ki sayın başkan? Biz senin için 14 Mayıs 2006 kabusunu, o acıyı yüreğimize gömdük... Sırf sen kal diye... Tuttun bize o kabusu yaşatan "köylü kurnazı dahi"yi, bizimle, yaşadıklarımızla alay eder gibi takımın başına geçirdin?
Bu kadar yatırım ve emeğin karşılığı böyle hezimetler olmamalıydı... Sen kendi eserine vefa göstermedin sayın başkan... Arkandan üzülecek miyim? Belki yılların alışkanlığı ile bir burukluk yaşayacağım... Ama "gitme kal" demeyi gerçekten haketmiyorsun artık; gerçekten... O şans sana çok verildi...
BeeTLeJuiCe
17.Mayıs.2010, 22:33
fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte çarşamba saat 12'de basın toplantısı düzenleyecek...
Kaynak: Ersin Düzen, Emek Ege (Twitter)
Universal
17.Mayıs.2010, 23:08
Şaka yaptığını düşünüp yorum yapmak istemiyorum Batuhan :)
Sevdiğim oyuncudur; ama yaptığı yanlışdır. Fenerbahçe artık ders veren kulüp olmak zorundadır. Yeter artık, Aydınlar göreve...
goosfraba
18.Mayıs.2010, 01:13
istifa söz konusu olmayabilir arkadaşlar... mantığım bunu söylüyor.
çarşamba günü yapılacak basın toplantısında daum'un gittiği açıklanabilir, yeni teknik direktör olarak aykut kocaman da açıklanabilir bilmiyorum ama antu'da konuşulanlara bakılırsa daum kulüpten ayrılmış. yeni teknik direktör de ya aykut kocaman olacak ya da başka birisi gelecek.
bunların hepsi varsayım. her ne olacaksa hayırlısı olsun fenerbahçe için.
Universal
18.Mayıs.2010, 01:22
Eğer Daum kalırsa, Fenerbahçe biter. Bu kadar açık ve net konuşuyorum. Kümede kalmak için mücadele eder. Borsada battık. Daum kalırsa, kombineler, forma satışları vs hiçbirşey gelmez. Galatasaray maçında bile o stad dolmaz. Fenerbahçe'yi çok kötü günler bekler. Fenerbahçe'nin en büyük düşmanıdır Daum ve onun futbol anlayışı.
GeorgeWeah
18.Mayıs.2010, 01:25
Denizli faciasını yaşadık. O zaman bu nasıl bir acıdır diyordum. Bu sene de aynısını yaşadık, çocuklar gibi ağladım kahroldum. Biz cefayı çekeriz, vefamızı da gösteririz. Ama Aziz Başkanın artık bırakmasını istiyorum. Peşinden koşacak taraftar da olmayacak. Çarşamba günü yapılması gerekenler bence şöyle olmalı:
1. Aziz Başkan 3 yıl üst üste söz verdiğini bunu gerçekleştiremediği için de istifa ettiğini açıklamalı ve genel kurula gidilmeli (Başkan adayım kesinlikle Mehmet Ali Aydınlar)
2. Daumun da takımdan ayrıldığını yeni gelen yönetimin yeni hocayı belirleyeceğini söylemelidir.
Ya da en azından Daum gitmeli ve bir an evvel yeni hoca ile anlaşılmalıdır. Ama ne olursa olsun bizim için birşey değişmeyecek. Hep Destek Tam Destek demeye devam edeceğiz. Yeterki duruşumuz dik olsun. Çarşamba günü bahaneler üretmeyelim. Delikanlı gibi biz bunu yapamadık ama devam edeceğiz. (Eyvallah) Biz bu işi başaramadık, bırakıyoruz. (Hakkımız sana helal olsun Aziz Başkan) Ama bahaneler üretip de Daumun takımın başında kalması, seneye kadroda revizyon yapılmaması durumunda da el insaf Aziz Başkan diyorum? Umarım tüm Fenerbahçeli kardeşlerim için hayırlısı olur...
Nedvedmania
18.Mayıs.2010, 01:26
He evet bende haberlerde duydum birazını. Ne olmuş fenerin borsasına ? Kapatılmış felan diyordu ama tam anlıyamadım.
nerazzuri
18.Mayıs.2010, 01:30
Benim şahsi fikrimi biliyorsunuz, kökten değişmeli bu takım. Yönetim,teknik ekip, takımdaki bazı yabancılar.
Ama Çarşamba günü çıkıpta eveleme geveleme istemiyorum.
Ya diyecekler ki biz herşeye rağmen buradayız Daum'da bende görevimin başındayım. Transfere,gerekenleri yapmaya hemen başlıyoruz.
Ya da artık ne ben ne yönetim ne de Daum bu takımın başında, seçime gidiyoruz.
goosfraba
18.Mayıs.2010, 01:39
Bu akşam yapılan toplantıda bazı yöneticiler istifa etmeliyiz demişler toplantı sonunda Başkan ve yönetim göreve devam kararı almış.
Çarşamba günü olacaklar Daum ile yollarımızı ayırıyoruz avukatlarıyla görüşmelere başladık maddi konularda anlaşmaya yaklaştık.Bu şampiyonluğun kaçmasına biz sizden daha çok üzüldük gecemizi gündüzümüze kattık ama olmadı.Çok ciddi köklü değişiklikler olacak yeniden yapılanma içine gireceğiz taraftarlarımızdan ve tüm camiadan herkesin huzurunda özür diliyoruz.Bursasporu tebrik ediyoruz diyecekler ve toplantı bitecek toplantımıza iştirakinizden dolayı teşekkür ederiz denip yayın bitecek.
haberler böyle.
GeorgeWeah
18.Mayıs.2010, 01:55
Dediğiniz gibi ise bir nevi kabul edilebilir. Adam gibi başarısız olduk deyip, Daumla yolları ayırıp çalışmalara başlayacağız derlerse ve 1-2 hafta içinde bazı yabancılarla yollar ayrılıp yeni isimler gelirse pozitif bir hava olur. Taraftar da desteğini verir. Zaten beklediğim, umduğum dik duruşu yönetimde görürsem bu sene yine katkı yapacağım kulübe. Ne kadar mutsuz olsam da ne kadar hala başım ağrısa da Bitmez Tükenmez Aşkımız Kalbimizde Yaşıyoruz!!!
GeorgeWeah
18.Mayıs.2010, 01:56
He evet bende haberlerde duydum birazını. Ne olmuş fenerin borsasına ? Kapatılmış felan diyordu ama tam anlıyamadım.
Borsada hissler çöktü. 1 günde %18 gibi sert bir düşüş olmuş. Alıcısı da çıkmadığı için kapatılmış.
GeorgeWeah
18.Mayıs.2010, 02:06
http://www.express.de/sport/fussball/so-erlebte-daum-das-inferno-von-istanbul/-/3186/2674772/-/index
Köln expressde bir haber çıkmış. Bunu çevirebilecek biri var mı forumda. Antuda yazılanlara göre Daumun oğlu Marcel röportaj vermiş. Maçtan sonra Aziz Yıldırım soyunma odasına girdi. Herkesin önünde Dauma bağırdı çağırdı. Senin yüzünden şampiyonluğu kaybettik. Son haftaya kalmamalıydı. Ben seni bunun için mi takımın başına getirdim. Bunun hesabını vereceksin. Ne kadar doğru bilmiyorum. Almancası olan varsa yardımcı oluversin.
goosfraba
18.Mayıs.2010, 02:07
daum gitti.
Lim10
18.Mayıs.2010, 02:09
Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi gibi bir durumda Fenerbahçe çok büyük yara alır.Kaçan şampiyonluktan dolayı hepimiz üzgünüz ve de gergin.Bundan dolayı çoğumuz istifa etmesini istiyoruz.Aziz başkanın geçmişte birçok hatası da olabilir.Sadece bu seneyi düşünecek olursak, kaliteli ve nokta transferler yapamadı, Daum'u tekrar takımın başına getirmesi hataydı vs.
Lige 8'de 8 başlayan da, son 9 hafta kalesinde gol görmeyen de, evinde Kasımpaşa'dan 3 yiyen de, Bursa'ya Kadıköy'de 2-0 dan maç veren de aynı takım.Aziz başkan takıma ne lige 8de 8 başlayın dedi, nede ruhunuzu kaybedip Kasımpaşa'dan 3 yiyin.Takımın kötü gittiği dönemde otoriteyi sağlayamamış, elini masaya vuramamıştır.Bu ayrı bir konu.Ama böyle büyük bir trajedi ile bitmiş sezonun ardından; önümüzde Şampiyonlar Ligi eleme turları varken, eneye bu sezon ilk 2ye girememenin vereceği hırsla mücadele edecek olan Beşiktaş ve Galatasaray varken Aziz başkanın istifa etmesi bence takımda bir yıkım yaratır.
Benim görüşüm kesinlikle olması gereken 2 şey varsa;
1-Daum'un gönderilmesi.
Takımın şampiyonluğu kaybetmesindeki en büyük neden Daum'dur benim gözümde.Chelsea, Barcelona, Inter, Twente ligde son hafta şampiyonlukları rakiplerine altın tepside sunmayıp kazanıyorlarsa, kusura bakma sayın Daum sende kazanacaksın! 4 yıl içinde bu camiaya aynı acıyı 2 kez tattırıp, üzerine "Hayat devam ediyor" gibi traji-komik bir açıklamaya da bizim buralarda "Özrü kabahatinden büyük " denir.
Bence teknik direktörlük görevine Aykut Kocaman, Sportif Direktörlük görevine de Rıdvan Dilmen getirilmelidir.Gerek Rıdvan Dilmen gerek Aykut Kocaman'ın bu görevleri kabul etmeme durumlarında teknik direktörlük görevine Bülent Uygun düşünülebilir."Sadece Sivas'ta yaptıkları bu camiadaki baskıyı kaldırmasına yetmez" diyenleriniz olabilir.Mevcut şartlarda Mourinho gibi bir seçeneğimiz olamayacağı için, Galatasaray'ın Bülent Korkmaz'a, Beşiktaş'ın Ertuğrul Sağlam'a verdiği bu şansı bizde ailemizden birine vermeliyiz diye düşünüyorum.İllaki yabancı hoca getirilecekse gönlümde yıllardır yatan isim Paul Le Guen.Tabi Lucescu kadar ülkeyi tanımadığı için kısa vade de (Şampiyonlar Ligi ön elemesi) bir takım sıkıntılar yaşanabilir.Lucescu'nunda Bordeaux'un başına geçeceği söyleniyordu.Oda gelirmi bilinmez.
2-Takıma katkısı olmayan yabancıların gönderilmesi.
Şu an zaten 1 yabancı kontenjanımızın olduğunu düşünürsek, Güiza, Deivid, Bilica, Baroni ile yollar ayrıldığı taktirde bu sayı 5e çıkar.
Ve belki birçok arkadaşım bu düşünceme karşı çıkacak ama ben Alex'in de gönderilmesi gerektiği düşüncesindeyim.Fenerbahçe'ye yılardır müthiş katkısı oldu şüphesiz.Ve Türkiye'ye gelen en iyi 3 yabancı futbolcudan birisi, bu tartışılmaz.Ama Alex bu takımda olduğu sürece, bu takım tek forvet oynamaya mahkum.Karşısındaki takım biraz sağlam olduğu zaman yada adam adama marke edildiği taktirde etkisiz kalıyor.Fm dahi Amc oyuncusunu Inside Forward olarak görevlendirdiğiniz zaman Hız ve Hızlanmasına bakıyor.Alex tarzı oyuncular artık Avrupa futbolunda kalmadı.Bence yıllardır Fenerbahçe'ye yaptığı katkılardan ötürü teşekkür edilip, uğurlanmalı.
Bu durumda kontenjan sayımız 2ye düşmüş olacak.Lugano ve Santos'un 11 oynayacağını düşünecek olursak, direk 11 oynayacak 4 yabancı (mümkünse Brezilyalı olmasın) ve gelecek vaad eden 2 genç yabancı almalıyız diye düşünüyorum.
Umarım yönetim bu sene daha kaliteli ve nokta transferler yapar.Ve inşallah bu camia bir daha böyle bir üzüntü yaşamaz.
GeorgeWeah
18.Mayıs.2010, 02:13
daum gitti.
Kesin bir haber mi yazılanlara göre mi konuşuyorsun Umut?
goosfraba
18.Mayıs.2010, 02:20
Kesin bir haber mi yazılanlara göre mi konuşuyorsun Umut?
duyum.
ama bence gitti.
GeorgeWeah
18.Mayıs.2010, 02:21
Antuda en güvendiğim duyumculardan birinin açıklaması
arkadaşlar bilmiyorum.. şampiyon olsak dahi daum zaten çok büyük ihtimal gidecek diye konuşuluyordu zaten.. hatta bazı duyumlar almıştım‚ sakın bu konuşulmasın denmişti artık zerre umrumda olmadığı için 1 kere yazacağım‚ ayrıntıda sormayın çünkü bilmiyorum..
ingiltere menejerlik sistemi.. başta aykut kocaman‚ altınada liverpool un 2. adamı sammy lee.. bu konuda bazı görüşmelerin yapıldığını biliyorum.. ama ne olur onu hiç bilmiyorum ve bir dahada sormaya niyetim yok..
hepsi bu kadar arkadaşlar..
lütfen soru sormayın zira ne olacağını bilmiyorum.. bu konu sadece öylesine düşünülüp yoklandı mı‚ yoksa ciddi birşey mi onuda bilmiyorum..
iyi geceler..
GeorgeWeah
18.Mayıs.2010, 02:25
duyum.
ama bence gitti.
Zaten Umut yönetim kaldığını açıklarsa mutlaka önemli 1-2 olayı açıklaması lazım. Daumun gittiğini kesin açıklaması lazım zaten de. Ya yeni teknik direktör ya da takımdan ayrılacak oyuncuların isimlerini vererek söylemeleri bizi keser. Yoksa bu yıkım ve kaos devam eder.
BeeTLeJuiCe
18.Mayıs.2010, 02:47
Ne olacaksa hepsi Mayıs ayı içerisinde olsun. Sonrasında yeniden yapılanmamı başlıyor, istikrar! mı oluyor onuda DK sırasında yaparlar...
KanaKe
18.Mayıs.2010, 11:02
http://www.express.de/sport/fussball/so-erlebte-daum-das-inferno-von-istanbul/-/3186/2674772/-/index (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.express.de%2Fs port%2Ffussball%2Fso-erlebte-daum-das-inferno-von-istanbul%2F-%2F3186%2F2674772%2F-%2Findex)
Köln expressde bir haber çıkmış. Bunu çevirebilecek biri var mı forumda. Antuda yazılanlara göre Daumun oğlu Marcel röportaj vermiş. Maçtan sonra Aziz Yıldırım soyunma odasına girdi. Herkesin önünde Dauma bağırdı çağırdı. Senin yüzünden şampiyonluğu kaybettik. Son haftaya kalmamalıydı. Ben seni bunun için mi takımın başına getirdim. Bunun hesabını vereceksin. Ne kadar doğru bilmiyorum. Almancası olan varsa yardımcı oluversin.
evet aziz yildirim firca atmis dauma :D
bonuce123
18.Mayıs.2010, 12:47
Daum sampiyon olsaydık bıle gıtmelıydı cunku yurumuyor daumla oyun sıstemı flan takık acıdan bence cok eksık
TR.CaPTaiN
18.Mayıs.2010, 13:11
Alaattin Metin: Yönetim devam ediyor. Daum ve Güiza'nın kellesi alındı.
Yazı daha uzun ama özeti bu. Alaattin Metin'in de yanıldığı transfer haberleri olmuştur ama Fenerbahçe yönetimine en yakın gazeteci olması nedeniyle söylediğinin doğru olma ihtimali %99
Universal
18.Mayıs.2010, 13:28
Alaattin Metin: Yönetim devam ediyor. Daum ve Güiza'nın kellesi alındı.
Yazı daha uzun ama özeti bu. Alaattin Metin'in de yanıldığı transfer haberleri olmuştur ama Fenerbahçe yönetimine en yakın gazeteci olması nedeniyle söylediğinin doğru olma ihtimali %99
Zaten bunu yazmaya gerek yok ki, kundakta ki çocuk bile Güiza ve Daum'un gideceğini bilir.
eGowiCh
18.Mayıs.2010, 13:34
Güiza havalimanında "Bir yıl daha kalmak istiyorum." dedi.
Güiza'nın gitmesi çözüm değil. Anelka, Kezman, Güiza... Hiçbiri istenilen verimi sağlayamadı. Anelka takımdan ayrıldı, önce Bolton, sonra Chelsea'ye gitti, Türkiye'de futbolcu değil denen adam İngiltere'de gol kralı oldu, Fransa Milli Takımı'nın banko futbolcusu haline geldi. Güiza için de aynı şeyler söyleniyor, göndersek başka takıma orada iyi işler yapar, İspanya Milli Takımı'na seçilmeye devam eder.
Bence esas sorun Alex. Alex'in takımdan ayrılması lazım. Takımın önü açılması için bu şart. Anelka, Kezman ve Güiza, üçü de Alex'in önünde tek forvet olarak oynadılar. İstenileni veremediler. Alex'in takımdan ayrılması bazı şeyleri değiştirebilir.
Alex'in ayrılması, teknik direktörün de istediği sistemle veya farklı sistemlerle oynamasını sağlar. Zira Alex olduğu sürece dünyanın en iyi teknik direktörü de olsa, aynı sistemle oynamak zorunda, Alex önünde tek forvet. Hocanın eli kolu bağlı oluyor. Ayrıca Alex'in ayrılması demek, takımda büyük değişimin de sinyali demek olur.
Bu yüzden, içim kan ağlasa da Alex'in ayrılmasından yanayım. Alex, Fenerbahçe'nin efsanelerine girmiştir ama ayrılmasını zorunlu olarak görüyorum. İdari menajer veya sportif direktör rolünde Alex'in görev almasını isterim.
Trabzonspor
18.Mayıs.2010, 14:32
Henry Red Buls takımı ile sözleşme imzalanası bekleniyormuş.
goosfraba
18.Mayıs.2010, 14:32
geçen hafta anlaşmıştı zaten.
vuque
18.Mayıs.2010, 14:50
Güiza'nın gitmesi çözüm değil. Anelka, Kezman, Güiza... Hiçbiri istenilen verimi sağlayamadı. Anelka takımdan ayrıldı, önce Bolton, sonra Chelsea'ye gitti, Türkiye'de futbolcu değil denen adam İngiltere'de gol kralı oldu, Fransa Milli Takımı'nın banko futbolcusu haline geldi. Güiza için de aynı şeyler söyleniyor, göndersek başka takıma orada iyi işler yapar, İspanya Milli Takımı'na seçilmeye devam eder.
Bence esas sorun Alex. Alex'in takımdan ayrılması lazım. Takımın önü açılması için bu şart. Anelka, Kezman ve Güiza, üçü de Alex'in önünde tek forvet olarak oynadılar. İstenileni veremediler. Alex'in takımdan ayrılması bazı şeyleri değiştirebilir.
Alex'in ayrılması, teknik direktörün de istediği sistemle veya farklı sistemlerle oynamasını sağlar. Zira Alex olduğu sürece dünyanın en iyi teknik direktörü de olsa, aynı sistemle oynamak zorunda, Alex önünde tek forvet. Hocanın eli kolu bağlı oluyor. Ayrıca Alex'in ayrılması demek, takımda büyük değişimin de sinyali demek olur.
Bu yüzden, içim kan ağlasa da Alex'in ayrılmasından yanayım. Alex, Fenerbahçe'nin efsanelerine girmiştir ama ayrılmasını zorunlu olarak görüyorum. İdari menajer veya sportif direktör rolünde Alex'in görev almasını isterim.
Hay Ağzına Sağlık...
Ben Yazıcaktım Bu Tür Bir Yazıyı Ama Sen Erken Davranmışsın...
Ben Herzaman Söyledim Güiza'nın Kumaşı Kaliteli...
Ama Sistem Sistem :uzgun:
Hernekadar Alex'i Sevsek de Artık Ayrılma Vakti Gelmiştir(Hatta Geçeli Uzun Süre Olmuştur)
Anelka-Kezman-Güiza Hepsi Mi Yeteneksizdi Bu Oyuncuların?
Veya Piyerpare?
Alex'ten Önce Nasıl Oynuyordu Alex'ten Sonra Nasıl Oynamaya Başlamıştı P.V.H?
Bugüne Kadar Yaptıkları İçin Teşekkür Edilip Alex'le Yollar Ayrılmalıdır.Hatta Bütün Brezilya'lılarla Yollar Ayrılmalıdır.Bunu Daha Önce de Söylüyordum(Belki Sitede Söylememiş Olabilirim.Hatırlamıyorum) Ama İşler Kötü Gitmediği İçin Kimse Pek Takmıyordu...
Yönetimin Yerinde Olsam
Bütün Yabancıları Gönderirim(Alex Ve Lugano Dahil.Belki Lugano Kalabilir Oda Belki).
T.D Olarak Lucescu Veya Başka Kaliteli Bir Hoca'yı Getiririm.
Sonrada Al Hoca Sana Şu Kadar Bütçe,Şu Kadar Yabancı Kontenjanı,Şu Kadar Yerli Oyuncu(Takımdakiler.Ama Ayrıca Yerli Oyuncu Transferide Yapılmalı).
Bana Güzel Futbol Oynayan,Kazanan,Kazanamasa Bile Mücadele Eden,Basan,Kemiren Bir Takım Yap Derim...
Yukarıda Tüm Yabancıları Gönderirim Ben Olsam Dedim Ama Alex Gittiğinde Güiza Kalmalı Bence.O Zaman Gerçek Güiza'yı İzleriz...
Ama Bu 2 Senelik Süreçten Sonra Ne Taraftarın Nede Yönetimin Sabrı Kalmadı Güiza'ya.Büyük İhtimalle Oda Gidicek...
Köklü Bir Değişim Şart,Gerekenler Yapılmalı,Takım'a Genç-Savaşan Oyuncular Katılmalı...
Aziz Başkanın Görevi Bırakması Bizi Sadece Geriye Götürür.Ama Futbol'a Karışmasıda İleriye Götürmez.O Sebeple Başkan Futbol'la İlgili Bütün Yetkiyi Aykut'a Vermeli Ve İdari İşlere Odaklanmalıdır...
KanaKe
18.Mayıs.2010, 14:59
aziz yildirim baskan oldugu sürece alex bu takimda 40 yasinda kadar oynar.. bosuna heveslenmeyin göndermezler :)
TR.CaPTaiN
18.Mayıs.2010, 15:26
Alex'in Kezman'a, Güiza'ya hazırladığı pozisyonların yarısını bu oyuncular gole çevirebilmiş olsaydı Alex'in zaten alt üst etmiş olduğu istatistikler çok daha gelişmiş bir hale gelecekti.
Bursaspor'a deplasmanda 3-1 mağlup olduğumuz ZTK maçında Gökhan Ünal-Güiza çift forvet şeklinde oynadık da ne oldu ? Mesele sadece çift forvet-tek forvet gibi dar bir alana indirgenmemeli. Öyle değerlendirilecekse de Alex'i forvet varsayın yine çift forvet oynamış oluruz.
Trabzonspor maçında orta açılıyor Güiza kafayı boş kaleye yollayacağına kendisine orta açan adama doğru vuruyor. Alex ne yapsın ?
Anelka'nın hedefi Fenerbahçe'nin başarılı olması değil; kafasını biraz dinleyip, kendisini tekrar Premier Lig ve Fransa milli takımına atmaktı. Zaten Anelka bizde doğru mevkide de oynamadı. Kezman ve Güiza'nın kaçırdığı gollerden yapılan klipler var, onu bi izleyelim ardından bu 2 oyuncu yerine bir Luis Fabiano, Kanoute olsaydı sonuç ne olurdu diye düşünelim. Kezman da Güiza da sahaya çıktıklarında formanın hakkını vermek için ellerinden geleni yapmışlardır ama ellerinden gelen demek ki bu kadarmış.
Bu sene en golcü oyuncumuz kim ? Alex. Keşke sorunlarımız hep Alex gibi olsa.
sananes
18.Mayıs.2010, 15:33
ben artık takımımın çift forvet hatta aslında barcelona tarzı 4-3-3 oynamasını istiyorum artık chelsea barça hatta real liverpool manchestar yani büyük takımlar bu şekilde oynuyolar dünya futbolu 3-5-2den nasıl 4-4-2ye döndüyse şimdide 4-3-3 yada 4-3-2-1 taktiğine dönüyo nasıl isimlendirirseniz.bu yüzden alex gitmeli emre gibi çift yönlü oynayan orta saha oyuncuları bulunmalı mesela mehmet topuzla özerde yapabilirler bunu bu taktikle oynandıgında hatta bu taktiğin sağ yada sol kanatıda olabilir özer.ve colin kazım dönmeli.alex'e de yavaş yavaş veda etmeliyiz
RasAnt
18.Mayıs.2010, 16:39
Sezon başından beri takımı eleştiren biriydim ve haklı çıktım son kritik maçlar öncesindede 2 kupayı alırsak şapka çıkartırım bu kadroyla müthiş bir olay olur demiştim.Ama bu takıma yakışmayan oyuncular son 5-6 haftada ne kadar iyi mücadele etselerde kupaları almamız haksızlık olurdu ve alamadık zaten.
Aziz Yıldırım inadını bırakıp rıdvan dilmen-aykut kocaman ikilisini göreve getirmeli ve kesinlikle Türk hoca taraftarıyım.
Daumun iyi bir hoca oldugunu düşünüyorum ama Aziz Yıldırım olduğu sürece Daumun dediği transferler olmaz veya başka bir teknik adamın.
Belki Aziz Yıldırım gitmeli ama adamın emeği tartışılmaz bu büyümede taraftar kadar onunda payı çok büyük.
Başkanımız düşünmeli Rıdvanla Aykuta takımı vermeli ve arkasına yaslanmalı 1 sene sesini çıkarmamalı artık büyük düşün ve büyük oyna Aziz Baba çapulcu baroni santosla bilicayla deividle guizayla olmaz lütfen kaliteli ve AVRUPALI oyuncular al.
Madem kimseye oyuncu aldırmıon kendi bildiğini okuyorsun birazcık avrupa maçları izle.Senin işin bu değil ama inatçısın o yüzden izlemek zorundasın rastgele oyuncu getirme artık.
Kulüp dıştan parası bol görünüyor ama eminim borç içinde yüzüyor kulüp Ortega,Appiah,Kejman,Edu,Aragones,Baroni,Deivid,Gu iza bunlar ve daha bir sürü yatırmını yapıp geri alamadığın oyuncular teknik adamlar var.4-5 oyuncudan zarar etmekle ekonomi kötüye gitmez ama 4-5 oyuncu olmadığı ortada.
Oyunculara haddinden fazla para veriyorsun bir tuncaya aurelio ya veremediğin yıllık 1.5 2 M Euroları deividlere santoslara guizalara faazlasyla veriyorsun.
Son olarak önümüzdeki seneler için Aziz Yıldırım olduğu sürece umutlu değilm umarım beni yanıltır.
KaPaLı
18.Mayıs.2010, 16:53
Volkan Babacan > Cenk Gönen
Önder Turaci > Aydın Toscalı
Deniz Barış > Orhan Şam
Vederson > Çağlar Birinci
Cristian > Hürriyet Güçer
Ali Bilgin > Murat Ceylan
Deivid > Mehmet Eren
Semih Şentürk > Necati Ateş
Guiza > Mustafa Pektemek.
Bu adamlardan hariç Barış Başdaş, Barış Ataş, Aykut Demir, Yiğit İncedemir, Nizamettin Çalışkan, Hakan Aslantaş, Koray Arslan, Halil Altıntop, Gökhan Süzen, Sezgin Coşkun, Yekta Kurtuluş, , Yiğit Gökoğlan, Serdar Kesimal, Hüseyin Tok, İbrahim Dağaşan, Ceyhun Gülselam gibi kadroya derinlik katacak adamlar alınmalı. Artık takımda hiçbirşey yapmayan oyuncu görmek istemiyorum. 1 sene yatıpta yok yere para alan adamlar olmasın takımda. Gerekirse yeniden kurulsun takım. Pierre geldiği zaman yapmadıkmı bunu. Şu anda bile o takımdan oyuncular var takımda. Gökhan Gönül sakatlanıyo, 6-7 hafta sakat sakat oynamak zorunda kaldı. Özer yine aynı şekilde. Yabancı yazmadım çünkü alınacak yabancı çok ama Türkiye'den oyuncu alınmalı. Artık miladını doldurmuş birsürü oyuncu var takımda ve bunların yakın zamanda gitmesi lazım !
RasAnt
18.Mayıs.2010, 16:59
Ahh ahhh sorun bizdemi diye düşünüyorum bazen biz görüyoruz baştaki adamlar görmüyor.Hani bundada Amerika fln varsa bilelim transfer sezonunda umutlanmayalım artık bunun ne açıklaması olabilir yıllardır Allh aşkına şu Aziz Yıldırımı anlayan bir arkadaş varsa beni aydınlatsın.
metaLwrath
18.Mayıs.2010, 17:12
her sene aynı tantana ..
Deniz ( başroldür )
Ali Bilgin
Orta sahaya alınan yeni yabancı (maldonado , josico , christian )
gönderilmeli ..
yaşatmayın hersene aynı deja vu'yu taraftarınıza ,gönderin gitsin :)
Estranged
18.Mayıs.2010, 17:54
Güiza son olanlardan sonra savunulamaz.Yeteneklidir,zamanında çok başarılı olmuştur bilmem ama bir forvetin karşı karşıya golü kaçırmaması için illa ki yanına bir forvet konması gerekmiyor.Trabzonspor maçında kaçırdığı gollerde Alex Güiza'yı itmedi ki Güiza golü kaçırsın,sadece artık baskıyı kaldıramıyor.Gol atması gerektiğini biliyor,atamadıkça daha çok panik oluyor,panik oldukça hiç atamıyor. Bunun da sonu yoktur,seneye de aynı senaryo olur,Güiza 3-4 M € daha ucuza satılır.
KaPaLı
18.Mayıs.2010, 17:58
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs289.snc3/28108_394260167571_353015812571_4268795_7355697_n. jpg
Çok güzel olmuş...
eGowiCh
18.Mayıs.2010, 18:11
Ben Güiza'nın kaçırdığı gollerden Alex'i sorumlu tutan bir şey yazdım mı?
Söylemek istediğim, Alex bu takımda 6 yıldır forma giyiyor ve biz 2 şampiyonluk yaşadık. Daum'un ikinci senesinde ve 100. yılımızda. Daum'un ilk şampiyonluğunda Alex zaten yoktu. Ve 6 yıldır aynı sistemle oynuyoruz. Dolayısıyla rakiplerimiz de bizim sistemizi ezberlemedi, hatim ettiler. 4-4-1-1 sisteminden Alex olmadıkça vazgeçilmez. Maçı gelmeli 4-3-3, 4-4-2, 4-4-1-1 oynanmalı, ama her maç da Alex yüzünden aynı sistemle sahaya çıkılmaz. Guardiola'yı görüyoruz, adam her maç farklı onbir, farklı sistemlerle çıkıyor, bir bakıyoruz Ibrahimovic yedek, bir bakıyoruz Iniesta yedek, değişik sistemler yapıyor maçına göre, değişik şeyler deniyor. Bizim hiçbir hocamız değişik şeyler deneyemedi. Bir iki maçlık denemeler, deneme bile değildir bana göre.
Alex'in futbolculuğuna, yaptıklarına tek kelime edemem. Bence şu an Fenerbahçe'nin tartışmasız en iyi futbolcusu. Hatta gelmiş geçmiş belki de.
Ancak görünen köy kılavuz istemez. Getireceğimiz teknik direktörün eli kolu bağlı kalacak yine Alex olduğu sürece. Alex olduğundan oyun sisteminde bir farklılaşma olmayacak. Oyun sistemi değişmeyecekse, şu anki kadroya daha ne takviye yapabiliriz ki? Zaten Türkiye'nin en iyi savunma ve orta saha hattı bizdeydi, ama Bursaspor'u geçemedik. Gol kralları da bizde, ama yine başarılı olamadık. Bu demek oluyor ki çok köklü değişimler lazım. Alex'in ben şu an Türkiye'deki en iyi yabancı olduğunu düşünüyorum ama buna rağmen takımdan ayrılması gerektiğini düşünüyorum.
Böylesine radikal bir karar alınmadıkça, yine her sezon aynı sendromları yaşayacağız. Son 4-5 sezonu baz alarak bir düşünelim. Anelka oynadı forvette, istenilen olmadı, Kezman oynadı, Deivid oynadı, yine istenilen olmadı. Semih'in yıldızı parladı, o oynadı, ona da eleştiriler geldi Fenerbahçe'nin forveti değil, nöbetçi golcü dendi, o dendi bu dendi. Güiza en formda döneminde geldi, başarılı olamadığı söylendi, Semih geldi, Gökhan Ünal geldi, yani sorun bir türlü çözülemedi. Forvette denenmedik isim kalmadı, yeri geldi Kazım da denendi, ama bir türlü "budur" denilen forvet olmadı senelerdir. Çözüm Güiza'yı yollayıp yeni forvet almak mı, yoksa sorunun köküne inmek mi?
Alex senelerdir istatistikleri alt üst etse de takımsal başarı adına somut bir şey yok. 3 sezondur şampiyon olunamıyorsa, bunun tek nedeni santrafor eksikliğidir denilemez.
RasAnt
18.Mayıs.2010, 18:22
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs289.snc3/28108_394260167571_353015812571_4268795_7355697_n. jpg
Çok güzel olmuş...
evet içimizden geçenler .....
TR.CaPTaiN
18.Mayıs.2010, 18:31
Belki tek nedeni denilemez ama en büyük nedeni denilebilir. Sisteme, dizilişe fazla takılmamak gerekir. Farzedelim bu sene sol kanatta çizgiye inebilen rahat adam geçebilen, skora katkıda bulunabilen ve tam manasıyla kanat adamı olan bir oyuncumuz olsaydı, defansta Bilica'nın daha dengelisi olsaydı, Cristian yerine rakiple boğuşabilen bir önlibero ve forvette de bulduğu pozisyonların yarısını gole çevirebilen bir forvet olsaydı rakipler bizi ezberlese ne farkederdi ? Yiyecekleri golü önceden izlemiş olurlardı, hepsi bu.
Forvette X'i denedik, Y'yi denedik, Z'yi denedik olmadı demek ki sorun bunlarda değilmiş dersek şuan takımın en zayıf bölgesini es geçmiş oluruz. Geçenlerde Gürkan Kubilay girilen pozisyonların gole çevrilme oranını yayınlamıştı; tam olarak rakamları hatırlamıyorum ama Fenerbahçe için çok düşük bir yüzde çıkmıştı.
Semih'in kulübeden gelerek gol kralı olması Alex'li sistemde hücum elemanı formda olduğunda golün sorun olmayacağını gösterdi.
Bu sene takımın son haftaya kadar yarışın içinde kalmasında Alex'in büyük etkisi vardır. Ben gerek Mehmet'in gerekse Özer'in performanslarından memnunum. Özellikle mücadeleleri nedeniyle. Önümüzdeki sene daha da iyi olacaklarına eminim ama kağıda döktüğümüzde bu sene kanat oyuncularımız olan Özer ve Mehmet'in kaç gol kaç asisti var ?
Alex'in en az 1 yıl daha takımda kalacağını ve ardından 1 yıl da ülkesinde oynamak isteyeceğini düşünüyorum. Hatta duruma göre 2 yıl daha kalıp futbolu bizde de bırakabilir. Eğer bu sene komple bir forvet oyuncusu alabilirsek herşeyi çok daha net görebileceğiz.
nerazzuri
18.Mayıs.2010, 18:32
Biz o komple forveti hiç bir zaman alamayacağız.
Hooijdonk sondu.
KanaKe
18.Mayıs.2010, 18:48
alex'in sorunu yavas olmasi takim alex'in yüzünden tempolu oynayamiyor tempolu oynamaya calistiginda da alex sahadan kayboluyor son trabzon macindada böyleydi güizanin golünde attigi suttan sonra alex 87. dakikaya kadar topa vurmadi 87. dakikada kalenin önünde auta yolladi.. eger baskan isiran bir takim yaratmak istiyorsa takimda alex gibi yavas oyunculara yer yok buna selcuk da dahil cabuk hücuma kalkabilen bir takim yaratmalari lazim bunun icinde ayaga iyi isabetli pas yapabilen adamlar gerekli.
eGowiCh
18.Mayıs.2010, 19:02
Kaptan, dediklerine katılmıyorum. Kasımpaşa'yı, İBB'yi, Gençlerbirliği'ni, Eskişehirspor'u yenmek için Bilica'dan daha iyi stoper, Cristian'dan daha iyi ön libero, sol açıkta sıfıra inen bir oyuncu gerekmiyor. Senin söylediklerin, Avrupa için geçerli. Bilica'dan daha iyi bir stoperin, Cristian'dan daha iyi ön liberon, sol açıkta da dediğin tipte bir isim varsa, Avrupa'da rakiplerine karşı çok daha üstün futbol oynarsın, hepsi bu. İBB'yi Olimpiyat Stadyumu'nda 3 senedir yenemiyorsan, bunun sebebi kadro kalitesi olamaz.
Şampiyon Bursaspor'un bizden daha iyi bir kadrosu mu var ki bizden daha fazla puan alıyorlar? Ben senin düşüncelerine katılmıyorum, dünyanın en iyi kadrosu da olsa sistem çok önemlidir.
Bugün Inter'e bakalım. Barcelona'yı elemesindeki ana faktör sence oyuncu kadrosu mu? Barcelona her mevkiide Inter'i katlayan bir kadroya sahipken, neden tur atlayamadı? Çünkü sistem, diziliş, mantalite, taktik vs. gibi faktörler ortaya çıktı. Söylediğin bölgelerde daha kaliteli oyuncular olsa, rakibin yiyecekleri golü izleyeceklerdi diyorsun ama dediğim gibi bir Barcelona bile dünyanın en iyi ve formda kadrosuna rağmen Inter gibi daha vasat bir kadroya eleniyorsa, her şey kadro denilemez.
Bizim durumumuz da öyle. Bize gelen hiçbir hoca radikal karar alamadı. Bakıyoruz, hep bizim düşündüğümüz onbirlerle sahaya çıkıldı, sürprizler pek olmadı. Yani maçına göre bir kere Alex yedek bekleyip çift forvet oynanmadı veya orta sahada farklı kombinler denenmedi. Van Gaal'a bakıyoruz, adam birçok oyuncuyla problem yaşadı, sezona da kötü başladı, birçok oyuncuyu istemedi, hem de yıldız oyuncuları ama sonuç ne oldu, Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacaklar.
Teknik direktörler dünyada sistem uğruna önemli kararlar alabiliyorlar. Ben oyuncu ekseninde sistem belirlemeyi doğru bulmuyorum. Sistem belirlenir, o doğrultuda oyuncu seçimi yapılır ve sistemin de mutlaka maçlara göre alternatifleri olur.
Mesela Alex ile çift forvet denemeleri hep başarısız oldu. Belki Alex ile çift forvet oynanabilirdi ama hiçbir teknik adam bunda ne ısrarcı olabildi, ne de farklı şeyler deneyebildi. Mesela, Alex'in önünde çift forvet oynatıp, orta sahanın boşluğundan yakınıldı ama orta sahaya yerleştirilecek 3 futbolcu da hiç titizlikle seçildi mi? Hiç o 3 futbolcu, hem kanatta hem içte oynayacak oyunculardan kuruldu mu?
Bana göre, taktik bilgisine inandığım Lucescu'nun takımın başına geçirilmesi ve onun istediği şeylerin yapılmasıdır. Alex'i kullanırım diyorsa kullansın, kullanamam diyorsa gönderilsin. Ama bizde esas problem, hocaların istediklerini yapamaması. Hocaya emrivaki yapılıp Alex oynayacak, Güiza oynayacak, Emre oynayacak deniliyor. Hocaya seçim alanı bırakılmıyor. Hoca gelmeden transferler yapılıyor. Artık bu zihniyetin değişmesi lazım.
TR.CaPTaiN
18.Mayıs.2010, 19:22
Mantalite, rakip analizi vs. ben bunlar önemsiz demedim sadece dizilişin bu kadar abartılmasını yanlış bulduğumu söyledim. Egemen, verdiğin Barca-Inter örneğinden yola çıkarsak; Inter o maçta Eto'o, Milito, Pandev gibi kağıt üzerinde forvet olan ve Sneijder gibi ofansif yönüyle dikkat çeken bir oyuncuyla çıktı. Ama maç içerisinde Eto'o yeri geldi sol bekte Messi'yi kovaladı, Milito sağ açıkta Pedro'yu kovaladı. Chelsea maçında da aynısı oldu, Eto'o bulduğu şansı değerlendirdi ve İngiltere'den 1-0'la döndüler. Bizde de zaman zaman Güiza rakibi kovalıyor ama kendi bölgesinde bulduğunu değerlendiremiyor.
Eskişehir'i, Antalya'yı, Sivas'ı 4-3-3 oynayan (klasik 10 numarasız) Galatasaray da yenemedi. Veya farklı bir sistemde oynayan Beşiktaş da Anadolu takımlarına karşı zorluklar çekti. Bu takım ŞL'de çeyrek final oynarken de bu sistemle oynuyordu. Kezman, Güiza, Deivid bunlardan herhangi biri rakip defansı birebir yakaladığında heyecanlanıyor muyduk ? Cevap; hayır. Peki koskoca Fenerbahçe forvetinin teke teklerde rakibine karşı üstünlük kurması gerekmez mi ? Alex-Güiza denilince aklıma direkt Arsenal maçı geliyor. 5 gol yedik ama Güiza Alex'in hazırladıklarını gole çevirebilse belki de 6-5 biz galip gelebilirdik.
Fikir ayrılığı olabilir normaldir ama bu takımın şampiyonluk potasına girmesinde en büyük pay sahibi olan oyunculardan birini şampiyonluğun kaybedilmesinden sonra bu başarısızlığın sorumlularının başında tutmak bana pek insaflıca gelmiyor.
Ligtv.com.tr'nin notu: Haberi yapan Bild muhabiri Von Vim Vomland, geçmişte ortaya çıkardığı gelişmelerle Daum konusunda güvenilir haberlere imza atan bir muhabir. Daum'un sezon başında Fenerbahçe'yle anlaştığını da yine aynı muhabir duyurmuştu. Bu arada haberle ilgili görüştüğümüz Fenerbahçe yöneticileri ise bu iddiayı resmi olarak doğrulamadı.
(Ligtv.com.tr)
Lim10
18.Mayıs.2010, 19:52
Atv haber Daum'un kovulduğunu son dakika olarak verdi şimdi.Umarım doğrudur.
KaPaLı
18.Mayıs.2010, 19:52
Hadi geçmiş olsun. Yerine kim gelecek en önemli olan o.
eGowiCh
18.Mayıs.2010, 19:56
Fikir ayrılığı olabilir normaldir ama bu takımın şampiyonluk potasına girmesinde en büyük pay sahibi olan oyunculardan birini şampiyonluğun kaybedilmesinden sonra bu başarısızlığın sorumlularının başında tutmak bana pek insaflıca gelmiyor.
Ben Alex'i başarısızlığın sorumlusu ilan etmiyorum. Aksine takımın buralara gelmesinin en büyük mimarı. Ancak değişime başlanacaksa, burdan başlansın. 6 yıldır aynı sistemden bıkmadık mı?
Ben sadece bu yıl kaçan şampiyonluğu değil, 101. yıldan itibaren takımı değerlendiriyorum.
101. yılda, şampiyonluk neden kaçtı? Takım çeyrek final oynadı, ligde mücadele gösteremedi. Ve Zico kovuldu, Aragones geldi, sistem aynı kaldı, Kezman gitti Güiza geldi, orta sahadan da Aurelio gitti, Emre geldi. Josico'yu falan saymıyorum. Aragones'le hiçbir şey yapamadık. 100. yıl şampiyonluğunda da çok az puan toplayarak ipi göğüsledik, rakiplerimiz çok kötüydü. 100. yıldan itibaren oyuncular değişiyor, hocalar değişiyor ama sonuç değişmiyor, hep başarısızlık. Türkiye Kupası hala alınamadı. Çeyrek final başarısının devamı gelir mi dedik, ertesi yıl galibiyet alınamadı, bu yıl Lille'e elenildi.
Yönetim, İlhan Parlak'ı, Burak Yılmaz'ı, forma şansı bulamayan yedekleri gönderdi, "revizyon yaptım" dedi. Brezilyalılar'dan kurtulmak yerine yenileri alındı. X oyuncusu gidiyor, Y oyuncusu geliyor, sonuç değişmiyorsa, başka yerlerde değişiklikler yapılsın.
Güiza gidecek, X forveti gelecek, yine İBB'yi yenemeyeceğiz, yine saçma sapan puanlar kaybedeceğiz. Yeni gelen forvet de goller kaçıracak, ertesi yıl o da gönderilecek.
Kadro kalitesi olarak bu kadar üst seviyede olmamıza rağmen 3 yıldır şampiyon olamıyorsak, farklı şeyler yapılmalı.
TR.CaPTaiN
18.Mayıs.2010, 20:06
Açıkçası ben sistemden bıkmadım ama her sene bir bölgede açık çıkmasından, ilgilenilen ilk adamların alınamayıp D-E planlarının uygulamaya konulmasından sıkıldım.
Aragones bizim için doğru isim değildi. Aynı şekilde gösterdiği performanstan sonra anlıyoruz ki Güiza da Kezman'dan sonra doğru isimler değilmiş. Kadro kalitesi konusunda da tam net birşey söyleyemiyorum. Yeteri kadar geniş mi ? Geniş olsa bile bu genişliği sağlayan oyuncular yeteri kalitede mi ? Özellikle bu sene Deniz Barış'ın bile sağ açık olarak oynamak zorunda kaldığını gözönüne alırsak.
Eğer yarın Daum'un kovulduğu açıklanırsa yönetim kendi özeleştirisini de Daum bizden şunları istedi biz ise bunları sağladık şeklinde yapmalıdır. Çünkü Daum devre arası transfer için resmen yönetime yalvardı, hatta yetmedi Emre çıktı transfer istedi, Alex transfer istedi ama yönetim, büyük takım devre arası transfer yapmaz gibi ilginç bir yaklaşımla transfer yapmadı ve o sakatlıkların iyice çoğaldığı dönemde çok puan kaybettik.
Raten
18.Mayıs.2010, 20:13
Bild'de yer alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum'un kovulduğu iddialarına karşı Alman hocanın avukatından ilk açıklama geldi!
Tecrübeli teknik adamın Almanya'daki avukatı Stefan Seitz, Express'e yaptığı açıklamada Christoph Daum'un Fenerbahçe'yle yollarını ayırdığı iddialarını yalanlarken yönetimin 2012'ye kadar süren sözleşmesiyle ilgili görüşmek için Daum'u davet ettiğini söyledi.
Sözleşmenin feshedilmesiyle ilgili herhangi bir görüşmenin yapılmadığının altını çizen Seitz, Daum'un Fenerbahçe'de kalacağına inandığını da sözlerine ekledi.
(Ligtv.com.tr)
Sekopej
18.Mayıs.2010, 20:19
İstikrar denilip Daum kovulmazsa şaşırmam tabi bunun taraftarın vereceği tepkiyi azaltması için Messi transferi falan olması lazım.
RasAnt
18.Mayıs.2010, 20:23
Ya Allh askına takımda futbolcumu var daumu suçluyorsunuz ya.Daum gidecekse Rıdvan-Aykut olsun bu olmazsa gene yabancı gene Aragones gibi alışma süreci fln filan gitti gene 1 sene daha ya.Yabancı alacaklarsa gene lütfen Daum kalsın ve Aziz Yıldırım adam gibi transfer yapsın.
nerazzuri
18.Mayıs.2010, 20:30
Alışma süreciymiş,bilmemneymiş geçiniz. Kökten değişim lazım bu takıma en az 3 sene verilmeli ki ilerleyen yıllarımız günü kurtarmaya yönelik olmasın.
Ama bu Daum'la, bu yönetimle bu kadroyla olmasın.
KanaKe
18.Mayıs.2010, 20:37
Bild'de yer alan Fenerbahçe Teknik Direktörü Daum'un kovulduğu iddialarına karşı Alman hocanın avukatından ilk açıklama geldi!
Tecrübeli teknik adamın Almanya'daki avukatı Stefan Seitz, Express'e yaptığı açıklamada Christoph Daum'un Fenerbahçe'yle yollarını ayırdığı iddialarını yalanlarken yönetimin 2012'ye kadar süren sözleşmesiyle ilgili görüşmek için Daum'u davet ettiğini söyledi.
Sözleşmenin feshedilmesiyle ilgili herhangi bir görüşmenin yapılmadığının altını çizen Seitz, Daum'un Fenerbahçe'de kalacağına inandığını da sözlerine ekledi.
(Ligtv.com.tr)
klasik yalanlamalar bunlar, yönetim sözlesmesini uzatmak icin cagirmadi herhalde :)
RasAnt
18.Mayıs.2010, 21:05
Alışma süreciymiş,bilmemneymiş geçiniz. Kökten değişim lazım bu takıma en az 3 sene verilmeli ki ilerleyen yıllarımız günü kurtarmaya yönelik olmasın.
Ama bu Daum'la, bu yönetimle bu kadroyla olmasın.
Bu yönetimle,kadroyla olmayabilir ancak Daumdan başka bir yabancı hoca gelecekse hiç olmaz.Ya Daum Ya Rıdvan-Aykut
Lim10
18.Mayıs.2010, 21:13
Ya Allah askına takımda futbolcumu var daumu suçluyorsunuz ya.Daum gidecekse Rıdvan-Aykut olsun bu olmazsa gene yabancı gene Aragones gibi alışma süreci fln filan gitti gene 1 sene daha ya.Yabancı alacaklarsa gene lütfen Daum kalsın ve Aziz Yıldırım adam gibi transfer yapsın.
Bizde Tenerife'nin hocasını getirsinler demiyoruz arkadaşım.Gelicekse Aykut gelsin diyoruz.Fenerbahçe'nin forması bu ligde ilk 2'ye oynar.4 yıl içinde 2 kez son maçta şampiyonluğu rakibe kaptırmış bir hocadan bahsediyoruz burada.Takımı öyle veya böyle motive edicekti o son maçlarda.Asıl ben hala Daum'un arkasında duranları anlamıyorum.Daum'un ilk kadrosunun üzerine 1-2 takviye ile bu takımı Zico ŞL'de çeyrek final oynattı.Hoca var-hoca var.Daum bu takımın başında kaldığı sürece ŞLde ön elemelerde elenir, Avrupa Liginde gruplardan sonra Avrupaya elveda deriz.Çapı-kalitesi yüksek bi hocayla yakalanır istikrar dediğiniz şey.Son maçta kaçan şampiyonluğuun ardından "Hayat devam ediyor" diyen bi zihiyetle değil.
RasAnt
18.Mayıs.2010, 21:24
Bizde Tenerife'nin hocasını getirsinler demiyoruz arkadaşım.Gelicekse Aykut gelsin diyoruz.Fenerbahçe'nin forması bu ligde ilk 2'ye oynar.4 yıl içinde 2 kez son maçta şampiyonluğu rakibe kaptırmış bir hocadan bahsediyoruz burada.Takımı öyle veya böyle motive edicekti o son maçlarda.Asıl ben hala Daum'un arkasında duranları anlamıyorum.Daum'un ilk kadrosunun üzerine 1-2 takviye ile bu takımı Zico ŞL'de çeyrek final oynattı.Hoca var-hoca var.Daum bu takımın başında kaldığı sürece ŞLde ön elemelerde elenir, Avrupa Liginde gruplardan sonra Avrupaya elveda deriz.Çapı-kalitesi yüksek bi hocayla yakalanır istikrar dediğiniz şey.Son maçta kaçan şampiyonluğuun ardından "Hayat devam ediyor" diyen bi zihiyetle değil.
Zico ayrı bir boyut tüm Fenerbahçelilerin taptığı bir teknik adam olduğundan eminim (Brezilya takımına) Brezilyalıların taptığı bir hoca getirildi ve başarı geldi.
Fenerbahçe için Daum seçimi bu kadro ile en baştan yanlıştı ama Daum iyi bir teknik adamdır.Kendi kafasına göre takımı bu sene kurma fırsatı verilse eminim daha iyi işler yapacaktır.
Geldiği sene soruldu Avrupada ideal bir takım ne zman olur Fenrbahçe diye,3 sene içinde dedi.Adamda farkında takımın kötü olduğunun ama onun suçu değil Aziz Yıldırımın suçudur.Daumda iyi bir teknik adamdır.
barahir
18.Mayıs.2010, 21:26
Önce yönetim kendisini yollasın diyorum.. Yeni hocayı da onlar seçsin..
nerazzuri
18.Mayıs.2010, 21:47
Kusura bakmayında Daum iyi teknik adam felan değildir. Korkağın tekidir.
Evinde şampiyonluk maçı oynuyorsun maç 1-1, ön libero çıkartıp ön libero alıyorsun, dakika olmuş 88 forvet çıkartıp forvet alıyorsun. ve hala tek forvetsin.
Böyle hoca olmaz kusura bakmayın, gol atamayacağı belli olan birini sahada 88 dakika tutan hocanın aklından şüphe ederim. Kenarda iki kralın daha var. 2 sinide sahaya sürer akıllı olan hoca. kaybederse de geride açık vererek kaybeder. korkaklığı yüzüne neler kaybettik ve kalırsa daha neleri kaybedeceğiz acaba.