PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

KanaKe
07.Temmuz.2010, 13:20
Gökhan Gönül CSKA Moskova ile prensipte anlaşmış. Taraftarı memnun edecek bir isime imza attırıldıktan sonra açıklanacakmış bu transferde.
Baskanin 2 sene önce aciklamasi vardi Gökhan ve Semih'e 10 milyon euro versinler satarim diye :) eger duyumun dogruysa en az 10 milyon euro vermislerdir diye düsünüyorum. Gerci ben bu transferi olasi olarak görmüyorum sag bekte zaten adam yok kimi alacaklarda oynatacaklar :)

ForsakeN
07.Temmuz.2010, 13:25
Aynı şekilde orta saha için de eğer bir yabancı ile yollar ayrılmazsa transfer yapılmaz. Lugano-Santos-Alex-FORVET-Stoch-Transfer. Böyle olunca, Özer'in son durumu nedir, sakatlığı tamamen atlattı mı bilmiyorum ama sağ kanada transfer yapılsa da Özer çok şans bulur, Stoch ile dönüşümlü oynayabilirler.

Eğer gol sıkıntısı,yetenek sıkıntısı çekmeyecek bir kadro oluşturulursa Alex'in yedek bırakılması beni hiç rahatsız etmez açıkçası. Hatta en sonunda bişiler yapması için onun ayağına bakmaktan kurtulduk diye sevinirim de.

Sekopej
07.Temmuz.2010, 13:33
Gökhan'ı satmazlar, satamazlar, Gökhan zaten kendisi gitmez.:)

Alex ile devam edilecek bu sene de. Aykut Kocaman köklü değişiklikler yapmayacağım dedi. Zamanla değiştirecek takımı. Keşke Alex'i yedek bırakabilse ve onun yerine orta sahaya sağlam bir oyuncu alınsa, önlerin Emre-Mehmet(Özer), kanatlarda dikine gidebilen, kaleyi düşünen 2 oyuncu ve tek forvet. Benim de hayalini kurduğum diziliş bu ama bu sene bunu görmeyeceğiz.

Ama inanıyorum ki, Alex ile yollar ayrıldığında, bu şekilde oynamaya başlayacak takım, Aykut Kocaman'ın yavaş yavaş dedi olay da bu olur, bu sezon forvetlerin ve kanatların yenilenmesei, önümüzdeki sezon orta sahanın yenilenmesi. Hepsinin bir arada olmamasını sağlayan çok eken var maalesef.

El Barto
07.Temmuz.2010, 13:34
Transferin detaylarını öğrenmeye çalışıyorum. Öğrenir öğrenmez söylerim size ne kadara anlaştığını. :)

DaveJones
07.Temmuz.2010, 13:35
Goal de haber var Luganonun sözleşmesinde 3.5m€ ya serbest kalır diye madde varmış. Lugano giderse kimi alabiliriz acaba bu saatten sonra?

goosfraba
07.Temmuz.2010, 13:35
emre bey sizi kötü niyetli duyumcular listesinin en başına alıyorum :D

gökhan bir yere gitmez.

goosfraba
07.Temmuz.2010, 13:38
Goal de haber var Luganonun sözleşmesinde 3.5m€ ya serbest kalır diye madde varmış. Lugano giderse kimi alabiliriz acaba bu saatten sonra?

fluminense lugano için 12 m euro önerdi. reddetdik sanırım.

nerazzuri
07.Temmuz.2010, 13:40
fluminense lugano için 12 m euro önerdi. reddetdik sanırım.
Oha, yok artık. Öyle bir teklifi reddetmezler Umut.

goosfraba
07.Temmuz.2010, 13:41
haberi de vardı galiba.

yabancılardan, sadece lugano'yu bırakmazlar. diğerleri istediği yere gidebilir.

Sekopej
07.Temmuz.2010, 13:43
Hayır Gökhan'dan girme arkadaş, tonla adam var, şu takımdan ayrılmayacak 2 isim söyleyeyim sana, 1-Gökhan 2-Emre. Diğerlerinden kimi dersen inanırım da Gökhan duyumu, duyum tarihinin en isbetsiz duyumu olarak tarihe geçer.:D

Lugano'nun sözleşmesinde eğer varsa öyle bir madde ve teklif eden varsa gider, 3 ay daha fazla para için Fenerbahçe'yi bekletip, sonra iyi teklif alamayınca dönen bir oyuncu, daha iyi bir teklif geldiğinde de gitmeyi düşünür.

Lugano'nun oyununa lafım yok, sadece son sözleşme uzatılması olayından dolayı kırgınım ona yoksa satılmasa da, takımda kaldığı sürece, formanın hakkını sonuna kadar veren bir isim, teklif gelse, reddedilse bile morali bozulup, sıkıntı çıkarmaz.:)

World Hollow o1
07.Temmuz.2010, 13:47
Gökhan'ın kardeşi takım arkadaşım çok fazla avrupa kulübü istiyordu aslında 5 dakika arasam öğrenirimde kontür yok sanmıyorm ama gideceğini geçen sezon bayern münih istiyordu:n:

KaPaLı
07.Temmuz.2010, 13:50
Vucinic haberide çıkmış bugün..

Dün akşam izlerken Cavani aklıma geldi. Onuda alabilirler.. Defansada Godin veya Caceres..

Varonil
07.Temmuz.2010, 13:53
Defansa Godin,forvete de Forlan,Grafite,Huntelaar'dan birisi gelsin yeter başka da transfer istemem :D

DaveJones
07.Temmuz.2010, 13:57
Cavani uymaz bize. Oda Güiza gibi savunma arkasına koşu yapan oyuncu ayrıca artık adam eksiltebilen bi forvetimiz olsun yani. Vucinic tarzı hem topla driblingi olan şut atabilen, kafa vurabilen bir forvete ihtiyacımız var bizim.

sananes
07.Temmuz.2010, 14:02
bu forumda mı okumuştum hatırlamıyorumda mehmet topuzu sağ bek oynatmıştı aykut hoca antremanda ama yok yahu gökhanı göndermek çok riskli yönetim için türkiyenin en iyi sağ bekini göndermezler

TR.CaPTaiN
07.Temmuz.2010, 14:55
Fenerbahçe Krasic'te sona yaklaştı. Uzun süredir Krasic'in peşinde olan Fenerbahçe bu hafta önemli yol katetti, bu hafta içinde bu konuda sıcak gelişmeler olabilir. Ntvspor bülten

goosfraba
07.Temmuz.2010, 15:01
Ntvspor Son Dakika: Fenerbahçe Krasiç´de Sona Yaklaştı.

Ahmet Göktaş
07.Temmuz.2010, 15:05
Cska ile anlaşılmak üzereymiş ama Krasiç'in Türkiyeyi isteyeceğini sanmıyorum.

goosfraba
07.Temmuz.2010, 15:06
cska ile wc'den önce anlaşılmıştı zaten :D

RasAnt
07.Temmuz.2010, 15:06
Almayın yaaa

Varonil
07.Temmuz.2010, 15:25
Krasic'i DK'dan önce çok istiyordum gelmesini,ama Sırbistan'ın maçlarını izledikten sonra fikrim değişti.Aykut Kocaman'a güveniyorum transfer konusunda.Umarım yanılan ben olurum.

GodfatheR
07.Temmuz.2010, 15:39
Lugano 3.5 milyon euro

Dünya Kupası'nda sergilediği performansla alkış alan Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Lugano, 3.5 milyon euroya serbest kalma hakkına sahip.

Lugano istediği an Fenerbahçe'den ayrılabilir... Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeye yanaşmayan, ancak görüştüğü Avrupa kulüpleriyle de bir türlü anlaşma sağlayamadığı için yeniden sarı-lacivertli kulüple mukavele imzalayan Diego Lugano'nun, sözleşmesindeki bir madde şaşkınlık yarattı.

2008-2009 sezonunda aldığı kart cezaları nedeniyle yönetimin maç başı teklifini 'evet' demek zorunda kalan Uruguaylı futbolcu, yeni sezon öncesi ise 3.5 milyon euro getirdiği taktirde istediği kulübe transfer olabilecek.

Lugano'nun sözleşmesinde "3.5 milyon euro getirirse serbest kalır" maddesinin olduğu haberleri gündeme bomba gibi düştü. İddialar üzerine telefonla ulaştığımız Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu da haberi doğruladı. NTVSpor.net'in sorularını yanıtlayan Şekip Mosturoğlu, Uruguaylı oyuncunun 3.5 milyon euro getirmesi halinde serbest kalacağını belirtirken, dünya kupası sırasında Lugano için kulübe gelen bir teklif olmadığını söyledi.

Fenerbahçe Kulübü, 2006'da transfer ettiği Uruguaylı için Sao Paulo'ya 7.5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

Sekopej
07.Temmuz.2010, 15:43
Krasic'te sona yaklaşıldı deniyorsa, oyuncu ikna edilmiş olabilir yoksa denildiği gibi CSKA için sorun değil, o alacağı paraya bakar ve Fenerbahçe o parayı veriyor, sorun oyuncuda.

Ben de Krasic yerine Hazard'ı tercih ederim tabi ama şartları bilmiyoruz, taraftarın istemesiyle olmuyor tabi bu işler.:p

Varonil
07.Temmuz.2010, 15:45
Yönetimin böyle bir hata yaptığına inanamıyorum.Gerçi daha herhangi bir teklif gelmemiş,Lugano da Türkiyede mutlu o yüzden sorun yok.

Sekopej
07.Temmuz.2010, 15:49
Adamın peşinden 3 ay koşarsan, O da bu şartlarda sözleşme imzalatır elbette. Senelik 5 milyon istiyorum dese onu da verecek haldeydi geçen sene yönetim.

El Barto
07.Temmuz.2010, 15:51
http://i1007.hizliresim.com/2010/7/7/2237.jpg

Hayırlı olsun.

nerazzuri
07.Temmuz.2010, 15:52
Of yahu, yapılacak iş mi Emre abi. :D

Sekopej
07.Temmuz.2010, 15:53
Başarılı bir çalışma olmamış, yazı rengi beyaz olmalı, genelde beyaz olur.:D

El Barto
Ç'nin noktasını unutmuş vicadansızlar. :n:

Sekopej
Tabi bir de Fenerbahce değil Fenerbahçe.:D

Chivalry
07.Temmuz.2010, 15:57
Link paylaşımı yasak mı bilmiyorum yasaksa özür dilerim de http://www.fenermarket.com/haber/haber_detay.asp?haberID=1298 <<< ????? Gerçi haberin devamında şöyle yazıyor, krasic, fenerbahçenin cska ile oynadığı ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNDE (?) de gol atmıştı. Vay anassını be.

HooijDonk07
07.Temmuz.2010, 16:00
Güvendiğim birisinin yorumu : Içerden Krasic gerçeği; salıya kadar bitecek olumlu yada olumsuz, salı senden vazgeçilecek zarfı atıldı, pazartesi Krasiç %99 evet diyecek.
Hayırlısı bakalım

El Barto
07.Temmuz.2010, 16:02
Krasiç Gökhan Gönül takası konuşulmaya başlandı.

Varonil
07.Temmuz.2010, 16:02
Emre Abi yapılır mı bu ya,kalpten gidiyordum az kalsın :n:

sananes
07.Temmuz.2010, 16:03
hangi salı bu her hafta, hafta ortalarında pazartesi netlik kazanacak salıya biter yorumları yapılıyo sonra carsamba persembe oluyo hafta sonu yaklasıyo hafta sonundan sonra acıklanır diye bekleniyo anlamıyorum cidden bu kadar mı zor oyuncuları ikna etmek eger zorsa nisanda basla transfere kim engelliyo seni.her sene aynı senaryo

Universal
07.Temmuz.2010, 16:03
Geçen gün bir medya çalışanı ile konuştum. Bu transfer döneminde çıkan haberlerin hepsi yöneticiler veya kulüpte çalışan kişiler tarafından çıkartılıyor. Kısaca köstebekler sayesinde. Grafiti haberini ise bir yönetici göndermiş. Bakalım ne olacak.

Emre abi bir an gerçek sandım, altta ki mesajları okuyana kadar. Bunu yapan bari C'nin noktasını koysaydı. :)

Varonil
07.Temmuz.2010, 16:07
Geçen gün NTVSpor da Cihan Kamer Grafite için Almanya'da demişti ama yok daha birşey,bekliyoruz bakalım neler olacak.

MeMo
07.Temmuz.2010, 16:09
NTVSpor az önce haberlerde Krasiç'le anlaşıldı ufak pürüzler kaldı dedi.

Fearless Coward
07.Temmuz.2010, 16:11
Vucinic haberleride çıkmaya başlamıştır şimdiden :D Aziz Yıldırım Roma'ya acaba Futbol içinmi gitti basket için falanda gitmiş olamazmı? :n:

Fearless Coward
07.Temmuz.2010, 16:18
Barto gel biraz sana öğretiyim bişeler benim GS haberinde yaptığım Kallström daha gerçekciydi :D :D :n: :n:

KaF KeF
07.Temmuz.2010, 16:33
Ntvspor; Krasic'e

En iyi teklif Fenerbahçe'den ‚ en geç cuma gününe kadar acıklanabilir.

Zekirdek
07.Temmuz.2010, 16:51
http://i1007.hizliresim.com/2010/7/7/2237.jpg

Hayırlı olsun.

Abi ne ettin ya sen. Gerçek sandım bir an hemen siteye girdim. O kadar olur. :) :)

Aklım şunlar geçti. Seneye FM 2011'de rahatım. Hemen alacağım falan. Tövbe Tövbe.

El Barto
07.Temmuz.2010, 16:58
1-2 kişi düşürdük fena değil. :p

MeMo
07.Temmuz.2010, 17:02
1-2 kişi düşürdük fena değil. :p

Bunu gerçeği olacak yalnız inşallah :D

El Barto
07.Temmuz.2010, 17:03
Olsun canım inşallah. Olsun da onu da ben eklerim büyük bir zevkle. :)

GodfatheR
07.Temmuz.2010, 19:11
Noldu ya hala bi haber yok mu??

yaman76hakanFB
07.Temmuz.2010, 19:26
Vucinic haberleride çıkmaya başlamıştır şimdiden :D Aziz Yıldırım Roma'ya acaba Futbol içinmi gitti basket için falanda gitmiş olamazmı? :n:

Bence hiçbir mahsuru yok. :) Umarım gitmişken bir taşta iki kuş vurur. HATTA BANA KALIRSA MÜMKÜN MERTEBE FUTBOLCU TRANSFERİNE KARIŞMASIN. Pazarlıklardan bahsetmiyorum; futbolcu seçimlerine...

RasAnt
07.Temmuz.2010, 20:30
Luganonun 3.5 m euroluk bir maddesi yoktur,olsa çoktan gitmişti zaten + FM 2010'a aktarılırdı böyle birşey olsa sonuçta ünlü,kaliteli bir futbolcu diğer kulüpler atlar hemen

Zekirdek
07.Temmuz.2010, 20:38
Luganonun 3.5 m euroluk bir maddesi yoktur,olsa çoktan gitmişti zaten + FM 2010'a aktarılırdı böyle birşey olsa sonuçta ünlü,kaliteli bir futbolcu diğer kulüpler atlar hemen

Şekip Mosturoğlu dedi ama sende haklısın. İkilemde kaldım bende. En kötü ihtimal £10M Euro'ya sattığım Lugano £3.5M olacak enteresan.

TR.CaPTaiN
07.Temmuz.2010, 20:50
Şekip Mosturoğlu Lugano'nun sözleşmesindeki maddeyi doğruladı. Muhtemelen Fenerbahçe Lugano'nun parasının bir kısmı için maç başı şeklinde diretince Lugano da madem öyle sözleşmeme böyle bir madde koyun diyerek gole golle karşılık vermiştir. Lugano'nun gitmeyeceğini düşünüyorum. Çünkü Lugano'nun transfer olması için onu transfer edecek takımın hem Figer'i memnun etmesi lazım hem de Lugano'yu. Yine de bizim açımızdan böyle bir maddenin bulunması iyi olmadı.

EndoplazmiK RetikuluM
07.Temmuz.2010, 20:53
Lugano bu dünya kupasında çok parladı. Yeni sözlemesinde 3.5 Mn Euro'da serbest kalma maddesi var. Yüksek ihtimalle teklif gelecektir.
Bu arada klüp tarafından Güiza'ya Arabistan'dan teklif geldiğini bildirmiş. Ama klüp söylenmemiş. Önerilen bonservis bedeli ise 5 Mn Euro.

Varonil
07.Temmuz.2010, 20:57
Ben böyle bir maddenin olmasına rağmen Lugano'nun gideceğini düşünmüyorum.

TR.CaPTaiN
07.Temmuz.2010, 21:01
Krasic tamam gibi

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Sırp oyuncu Milos Krasic'in transferinde önemli yol kat etti. Sarı-lacivertliler Sırp oyuncuyla büyük ölçüde anlaştı.

http://www.yukleresim.com/images/77239881605943173301.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Fenerbahçe, Caner Erkin'in ardından CSKA Moskova'dan ikinci transferini yapmaya hazırlanıyor.

Sarı-lacivertli kulüp, uzun süredir gündeminde olan Milos Krasic'i renklerine bağlamak üzere. Sırp oyuncuyla aradaki pürüzleri gideren Fenerbahçe yönetimi, taraftarın heyecanla beklediği transferi birkaç gün içinde açıklamaya hazırlanıyor.

26 yaşındaki oyuncu, Dünya Kupası'nda Sırbistan Milli Takımı'nın formasını da giymişti.

Ntvspor

Hem Ntvspor hem de Ligtv'den Loran'a aynı haber geldiyse büyük ihtimal doğrudur. Artık beklemeye geçtik, haydi hayırlısı.

EndoplazmiK RetikuluM
07.Temmuz.2010, 21:05
Pek şans vermiyorum açıkçası böyle birşey olduğuna

RasAnt
07.Temmuz.2010, 21:05
Ne zaman açıkladı şekip amca ben kaçırmışım,Fm fenerbahçe editörü nerdesiniz :D:D nerde luganonun serbest kalma ücreti :p şaka yapıyorum kızmasın kimse :p

Ama ben inanmıyorum :D:p

izmer96
07.Temmuz.2010, 21:38
Fenerli arkadaslar bana kizmayin , hevesinizde kursaginizda kalmasin ama bence Krasic Fenerbahce'nin oyuncusu degil , adamin tek yetenegi hizi ve orta yapma isabeti iyi , teknik olarak adam eksilten bi oyuncu degil , eger gelirse Fener'in yarasina ilac olucagini dusunmuyorum

MeMo
07.Temmuz.2010, 21:44
Fenerli arkadaslar bana kizmayin , hevesinizde kursaginizda kalmasin ama bence Krasic Fenerbahce'nin oyuncusu degil , adamin tek yetenegi hizi ve orta yapma isabeti iyi , teknik olarak adam eksilten bi oyuncu degil , eger gelirse Fener'in yarasina ilac olucagini dusunmuyorum

Daha ne olsun ? :icon_lol:

barahir
07.Temmuz.2010, 21:46

Fenerbahçe'nin ilacı tam da bu işte.. Adam geçemez diyosun da hızıyla adam geçmesi için topu sağına doğru atması yeterli.. O kadar da tekniği vardır herhalde.. Yanılıyor muyum yoksa?

goosfraba
07.Temmuz.2010, 21:48
Son dakika: Galatasaray, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Milos Krasic için CSKA Moskova ile görüşmelere başladı.

----

iyi bari, transfer erken açıklanır.

izmer96
07.Temmuz.2010, 21:48
Fenerbahçe'nin ilacı tam da bu işte.. Adam geçemez diyosun da hızıyla adam geçmesi için topu sağına doğru atması yeterli.. O kadar da tekniği vardır herhalde.. Yanılıyor muyum yoksa?

Turk futbolunda bildigin gibi ozellikle 3 buyuklere karsi cok siki adam savunmasi yapiliyor , Krasic'in hizini kullanabilmesi icin acik alan yakalamasi lazim , ama ayni zamanda teknigide varsa onunde onu tutan 2 kiside varsa bulustugu topla adam eksilterek cizgiye iner fakat krasic in teknigi yetersiz bunu demek istiyorum , Fenerbahce ye karsida cogu takimlar siki savunma yapicagi icini hizini kullanabilicegi bosluklar bulamiycakdir diye dusunuyorum

Fearless Coward
07.Temmuz.2010, 21:49
Goof ciddimisin?

izmer96
07.Temmuz.2010, 21:50
Son dakika: Galatasaray, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Milos Krasic için CSKA Moskova ile görüşmelere başladı.

----

Allah Allah bizimkiler Keita'dan parayi buldularda rovansmi almak istiyorlar stoch olayina karsilik , amac ne olursa olsun insallah yalan haberdir , Krasic GS'ye yaramaz

MeMo
07.Temmuz.2010, 21:50

----

Kaynak nedir ?

barahir
07.Temmuz.2010, 21:54
15 Milyon € bonservis + oyuncuya en az yıllık 3,5 - 4 Milyon € Galatasarayı çok zorlar.. Gözleri kesiyosa alsınlar ama bunu alırlarsa ön liberoya inamoto gelir bence..

GodfatheR
07.Temmuz.2010, 21:56

----

:n: :n: aynen :n: :n: İş inada binerse bu oyuncu kesin bizimdir demektir :icon_lol:

Varonil
07.Temmuz.2010, 21:57
Galatasaray böyle maddi bir yükün altına giremez şu anda.

KaPaLı
07.Temmuz.2010, 22:00
Yaa keşke girseler :] Hazard gelse :]

Zekirdek
07.Temmuz.2010, 22:01
Lugano bu dünya kupasında çok parladı. Yeni sözlemesinde 3.5 Mn Euro'da serbest kalma maddesi var. Yüksek ihtimalle teklif gelecektir.
Bu arada klüp tarafından Güiza'ya Arabistan'dan teklif geldiğini bildirmiş. Ama klüp söylenmemiş. Önerilen bonservis bedeli ise 5 Mn Euro.

Hemen gitsin hemen. Kendine haremde kurar orada. Ayrıca artık bu Arap klüpleri yüzünden bir Arap takımı alacağım FM 2011'de.

Kaynak nedir ?

Bu ihtimal zaytung.com dur. :)

Varonil
07.Temmuz.2010, 22:03
Yaa keşke girseler :] Hazard gelse :]

Ya aklıma da gelmedi değil hani.Acaba bu Krasic haberleri kulüp tarafından mı yapıldı diyorum,Hazard'la pazarlıklar sürüyor olabilir hala.Ters köşe yapıp Hazard ve Forlan'la gelseler var ya.:icon_cool:

Sheriff
07.Temmuz.2010, 22:06
Turk futbolunda bildigin gibi ozellikle 3 buyuklere karsi cok siki adam savunmasi yapiliyor , Krasic'in hizini kullanabilmesi icin acik alan yakalamasi lazim , ama ayni zamanda teknigide varsa onunde onu tutan 2 kiside varsa bulustugu topla adam eksilterek cizgiye iner fakat krasic in teknigi yetersiz bunu demek istiyorum , Fenerbahce ye karsida cogu takimlar siki savunma yapicagi icini hizini kullanabilicegi bosluklar bulamiycakdir diye dusunuyorum
Nası yani, bence bu oyuncu gayet adam eksiltiyor gibi. Gayet teknik geldi bana.. Ama söylediğin şey Stoch için geçerli olabilir..

http://www.youtube.com/watch?v=GTKKgbERdOM

Zekirdek
07.Temmuz.2010, 22:08
Nası yani, bence bu oyuncu gayet adam eksiltiyor gibi. Gayet teknik geldi bana.. Ama söylediğin şey Stoch için geçerli olabilir..

http://www.youtube.com/watch?v=GTKKgbERdOM

Stoch pişecek Krasic pişmiş. Yani Krasic yaptımı birşeyi fazlasını yapamaz. Stoch bugün birlik oynar yarın 2 lik oynar.

Sheriff
07.Temmuz.2010, 22:17
Yanlış şeylerden bahsediyoruz, Stoch birebirde öyle adam geçen bir oyuncu değil, ama videolarda görüldüğü kadarıyla Krsic hem tekniğiyle hemde hızıyla rahatlıkla adam eksiltebiliyor. Bahsttiğim konu bu. Senin bahsettiğine gelince; Stoch'un ileride çalım atmayı öğrenebileceğini sanmıyorum. Bu özel bir yetenektir, gençliğinde çalım atamayıp büyüyünce çalım atabilen bir oyuncu görmedim hiç, iyi çalım atabilen teknik oyuncuların hepsi gençliğinde de aynı şekilde hatta daha iyi çalım atabiliyorlardı. Stoch sadece yapabildiklerini gösterecek ve bizde ona göre bir beklenti içerisine gireceğiz. Oynaması şans bulması lazım.

BleedingMoon
08.Temmuz.2010, 01:18
krasic gelirse herşey çok güzel olacak.

yaman76hakanFB
08.Temmuz.2010, 01:58
Şimdi NTVSpor söyledi. Trezeguet bir Türk takımının kendisiyle ilgilendiğini söylemiş. Acaba? Başkan İtalya'da...

last breath
08.Temmuz.2010, 02:41
Trezeguet'in gelmesi takımın büyük bir sükse ve reklam yapmasını sağlar,onca yıldız,ve bunların ardından da Trezeguet.Yurtdışı için iyi bir reklam olur kesinlikle.Ama aradığımız forvet Trezeguet mi?

Trezeguet'i yıllardır Juventus'ta takip ediyorum,fakat son yıllardaki performansı bence pek iç açıcı değil.Yanlış bilmiyorsam 33 yaşına geldi,Alacağımız randımanın yüksek olacağını sanmıyorum,bunun yanında adının bir marka olması,verilen meblağı yüksek tutacaktır.verilecek paraya değmeme ihtimali yüksek bir oyuncudur trezeguet.
Benim de herkesin aklına geldiği gibi Pierre Van Hooijdonk geldi tabii,fakat bence Pierre bir istisnaydı,kişiliğindeki kalite sayesinde bir şeyler başardı ve hırsıyla gönlümüzde tahtını kurdu.Trezeguet in ise oynadığı futbol belirsiz.

Yönetimin aklında eğer oyuncuyu alıp reklamlarla ve satışlarla para kazanma varsa,büyük bir hayal kırıklığına uğrarım.Fenerbahçe klübü artık seviyesini kanıtlamış ve ticari kârdan çok kaliteli futbol ve yüksek dereceler elde etmek için oynayan bir klüptür.Bu nedenle Trezeguet'ten çok Forlan ayarında bir forveti tercih ederim.
Bunun yanında Trezeguet ile Henry'nin yakın arkadaş olması,beni bu transferin yapılması halinde sevindirecek tek unsur,keza Henry hayranlığım var.:)

KanaKe
08.Temmuz.2010, 04:14
GS Krasic'i alacagindan degil fiyat arttirmak icin teklif vermistir. Trezegole gerek yok 2 sene önceki trezegol olsa gelsin derdim adam juvede kadroya zor giriyor ciddi bir form düsüklügü yasiyor yasida gelmis geciyor zaten.

yaman76hakanFB
08.Temmuz.2010, 09:47
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Sırp oyuncu Milos Krasic'in transferinde önemli yol kat etti. Sarı-lacivertliler Sırp oyuncuyla büyük ölçüde anlaştı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/48/krasic3_PE6KC.jpg
Fenerbahçe, Caner Erkin'in ardından CSKA Moskova'dan ikinci transferini yapmaya hazırlanıyor.
Sarı-lacivertli kulüp, uzun süredir gündeminde olan Milos Krasic'i renklerine bağlamak üzere. Sırp oyuncuyla aradaki pürüzleri gideren Fenerbahçe yönetimi, taraftarın heyecanla beklediği transferi birkaç gün içinde açıklamaya hazırlanıyor.
26 yaşındaki oyuncu, Dünya Kupası'nda Sırbistan Milli Takımı'nın formasını da giymişti.

Kaynak: http://www.ntvspor.net/haber/turkcell-super-lig/19848/krasic-tamam-gibi

KAYNAK NTV OLUNCA UMUTLANIYOR İNSAN... PEK ÖYLE SPEKÜLASYONA TENEZZÜL EDECEK SİTE DEĞİL...

Sekopej
08.Temmuz.2010, 09:48

Açıklama daha yeni yapıldığı için FM'de olması pek mümkün değildi.

Ayrıca geçen sene bonservisi elindeyken kimse almadı Lugano'yu, bu sene neden 3.5 verip alsınlar?Ayrıca Muhammet'in dediği gibi, menajerine ve Lugano'ya bizim verdiğimiz kadar para verecek başka kulüp yoktur, o nedenle gitmeyecektir bir yere.

yaman76hakanFB
08.Temmuz.2010, 10:09
"Transfer olsun da kim olursa olsun" diyenlerden değilim. Asla... İki ay sonra "kim almış lan bu adamı bu takıma" diyeceğim vasat bir futbolcu için sırf "yeni transfer" diye heyecanlanmam...Ancak bir gerçek var ki, şu adı geçen futbolculardan hangisi gelirse gelsin takımın kalitesini arttıracağı muhakkak... Takımın kalitesini arttırmak... Buna çok ihtiyacımız var.

Aykut hocayı yarı yolda bırakmayacak, onun kariyerini canı isteyince oynayan Kazım gibilerin keyfine ısmarlamayacak yeni yüzler... Bekliyoruz.

Zekirdek
08.Temmuz.2010, 10:24
Fenerin Son Gözdesi Nilmar

http://d1hnewsaepgli4.cloudfront.net/Upload/Images/1498947324610228_206x261.jpg

Fenerbahçe'nin Villarreal'de forma giyen Nilmar'ı için girişimlere başladığı iddia edildi. Milliyet'te yer alan habere göre 25 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için Asbaşkan Cihan Kamer, İspanyol ekiple temaslara başladı ve randevu talep etti. Kamer'in bir kaç gün içinde Villarreal ile masaya oturacağı belirtilirken, Dünya Kupası'nda 4 maçta 129 dakika forma giyen Nilmar'ın bonservisinin 14 milyon avro olduğu söyleniyor.[/IMG]

www.tr.footbo.com

Sekopej
08.Temmuz.2010, 10:29
Sıkıntıyı iyi görmek lazım, Fenerbahçe rakip sahaya 10 dakikada gidiyor, rakiplerin hızlı adamları varsa 3 pasla bizim kaleye gelebiliyorlar.

Baştan şunu da söylemek lazım, Fenerbahçe defansı daha önde oluyor, ligde rakipler geride daha fazla adam bulundurduklarından oraya hızlı hücum etmek elbette zor oluyor. Bunun da farkındayım ama maç içerisinde bazı anlar oluyor ki, rakip geride boşluk vermiş olabiliyor ya da hücum ederken top kaptığında geride eksik sayıda adam olabiliyor.

İşte bu esnada Fenerbahçe topu kaptığında yıllardır ne yapıyor? Forvette defansın arkasına sızacak ya da koşu yoluna top atıldığında topu sürüp önünde varsa 1 rakibi ekarte edip şut atacak forvetimiz var mı? Bırakın rakip varken geçmeyi, rakip yokken top bile top süremeyecek forvetlerimiz oldu. Burada bir sıkıntı var.

Yine topu kaptık, topu kapan Emre ise pek sorun yok, hemen hızlı şekilde uzun pas atabilir, ters kanatta boş adamı görebilir ama topu Selçuk kaptıysa? Önce ya Emre'ye verecek ya da Alex'e. Peki topu defans kaptıysa, onlar Selçuk'a verecek, Selçuk kafasını kaldırıp düşünecek, eğer pas hatası yapmazsa topu Emre ya da Alex'e ulaştıracak, sonra da atağa kalkacağız. (Selçuk geçen sezonun son bölümünde çok iyi performans sergiledi ona lafım yok)

Topu kaptığımızda takımı hızla atağa çıkaracak kaç oyuncu var elimizde? İstikrarsız Uğur Boral, sadece hız yeteneğiyle senede 2-3 defa iyi oynadığında neler yapabileceğini gördük ve koşu yoluna top atılırsa, keyfi de varsa Kazım.

İkisi de geçen senenin 2. devresinde yoklardı. Diğer oyunculardan hiçbiri takımı hızlı atağa çıkaracak isimler değil, arada nadiren çıkıyor takım böyle. Hazırlık pası yapacağız diye, rakibin defansa yerleşmesine olanak sağlıyoruz. Tamam böyle oynamak iyi, Zico da yan pas yapa yapa çeyrek final oynattı ama büyük takımlara karşı, küme düşme potasındaki takıma da böyle oynarsan, şampiyonluk alamazsın.

Aykut Kocaman geldiğinde, hatta gelmeden önce Stoch transferinde bir şeyler söyledi. Artık süratli, topa hakim olabilen, dikine süratla gidebilen oyuncuların devri gibisinden. Fenerbahçe'nin belki de forvet eksikliğinden çok, oyunu hızlandıracak, tempoyu arttıracak oyuncu eksikliği var. Tuncay varken bunu yapıyordu mesela, tekniği çok üst düzey olmsa da, dikine giderek zorluyordu karşı takımı ve takımı ateşliyordu, Tuncay'dan sonra Uğur Boral bunu yapar mı diye bekledik ama dediğim gibi senede 2-3 defa ancak yapabildi.

Şimdi Stoch transferi, sağ kanada düşünülen isim (Krasic olur ya da olmaz) dikine süratle gidebilen isimler olacak. Fenerbahçe topu kazandığında, ters kanada anında topu gönderip, hızla rakip kaleye gidebilecek, geride atağa hazırlanıyorum diye gereksiz paslaşmalar azalmış olacak.

Düşünülen forvet de, ayaklarına hakim, birebirde kolay yıkılmayan ve gelecek ortalara vurabilecek birisi. Aykut Kocaman muhtemelen bu yapıyı bozmadan, takıma 1-2 hızlı isim kazandırırsam, geçen seneden daha iyi olurum diyor bu sezon için. Değişim yavaş yavaş olacağı için de, seneye orta alanı yeniden düzenlemeyi düşünebilir.

Tabi diğer sorun, kanatlarda oynayacak oyuncu topu alıp içeri katederse, beklerin de daha çok ve yararlı çıkmalarını sağlar. Krasic olursa eğer Gökhan'ın performansı ne olur bilemiyorum?

Ama takımda gözle görülür şekilde belli olan, hızlı oyuncu eksikliğinin giderilmesi için yapılan hamleler doğru. Elinde farklı yeteneklerde çok oyuncu olursa, rakiplerin seni kllitlemesi de daha zor olur. İş bu oyuncuları kullanabilmekte, bunu da ancak bekleyip görebileceğiz, tabi önce takımın kalitesini arttıracak transferleri görelim.

RasAnt
08.Temmuz.2010, 11:44
Kamuoyundaki hiçkimseyi almayacaktır Fener Krasic,Hazard istisnası dışında

yaman76hakanFB
08.Temmuz.2010, 12:00
Serkan meseleyi harika özetlemiş. Selçuk'un kaptığı toptan sonra pas vermek için oyunu yavaşlatmasına değinmiş. Hızlı oynamaya çalıştığında daha kötüsü oluyor. Topu rakibe hediye ediyor ve akabinde rakipler birkaç saniye içinde fast-break'ten kolay sayılar buluyor.:D Selçuk, Deniz... Ağır oynamaları ve yan pas yapmaları ayrı dertti,hızlı oynamaları ayrı bir dert... Selçuk ilk geldiği yıllar hep hızlı ve dikine oynamaya çalışır, her defasında topu rakibe hediye eder ve dengesiz yakalanmamızın sorumlusu olurdu. Aslında önlibero konusunda içim hiç rahat değil ama sanırım tercih öncelikle sağ açık olacak.

Farketmez... Yeter ki, bahsedilen hızlı ve oyunu hareketlendirecek isimlerden birisi alınsın da... ARTIK MODERN FUTBOLDA HIZ ve BİRE BİRDE ADAM EKSİLTMEK ÇOK MÜHİM; hele ÇİZGİDE OYNUYORSAN...

GodfatheR
08.Temmuz.2010, 12:08
3-4 gün internete giremiycem bari şu ara da transfer gerçekleşse artık.

sentugo
08.Temmuz.2010, 12:42
Krasic %95 fenerbahçe de

arkadaşlar hayırlı olsun size..

Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 12:43
Hayırdır dostum kim söylüyor :D

Zekirdek
08.Temmuz.2010, 12:46
Krasic %95 fenerbahçe de

Diğer %5'lik kısmı başkasında mı? :)

Varonil
08.Temmuz.2010, 12:56
Şu %'leri nasıl hesaplıyorsunuz bize de öğretin. :)

sentugo
08.Temmuz.2010, 13:21
kardeşlerim :D Fenerbahçe paranın afedersiniz alnına koymuş bu transferi yapabilmek için.. Hem oyuncuya hem de bonservise çok para ödemiş.. Okuduklarımla doğru orantılı olarak, klüple anlaşılmış, oyuncuya kalıyormuş iş.. O oyuncu bu paraya evet diyeceği için %95. Hayır deme ihtimali de olduğundan dolayı %5 ..

Sevineceğinize inanmıyorsunuz bile ?

GodfatheR
08.Temmuz.2010, 13:24
Eden Hazard'I istiyorum ben ya =]

HooijDonk07
08.Temmuz.2010, 13:26
Delirdik ölüyoruz Hazard'ı istiyoruz :n: .Hazard gelsin Sağ geçer Stoch.

Varonil
08.Temmuz.2010, 13:28
İlk olarak düşündüğümüzde Aykut Kocaman'ın istediği hızlı,topu dikine oynayabilen,süratli bir oyunu var Krasic'in.Transferinin gerçekleşmiş olma şansını bir kenara bırakıp şunu aklıma getiriyorum.Bu kadar zamandır İtalya'da oynamak istiyorum diyen birini parayla da olsa bir şekilde ikna ettik getirdik.Ama şimdi bu adamın hiç mi aklı kalmadı İtalya'da? Faydalı olabilecek mi bu saatten sonra ?

CeNTeR_TR
08.Temmuz.2010, 13:29
Hazard ve Krasiç'den vazgeçen Fenerbahçe bombayı patlattı :0:

Ronaldinho Fenerbahçe'de.

http://www.yukleresim.com/images/20680141918208601763.jpg (http://www.yukleresim.com/)

KaPaLı
08.Temmuz.2010, 13:36
Hazard reis kellemizi keseriz :]

Varonil
08.Temmuz.2010, 13:37
Ronaldinho mu? Gelmiş 30 yaşına.Üstelik bu kadar iyi olsa Milan bırakırmıydı ? :D

goosfraba
08.Temmuz.2010, 13:48
bir aksilik çıkmazsa krasic 10 temmuzda istanbuldaymış.

nerazzuri
08.Temmuz.2010, 13:52
iyi oyuncu olsa cska bırakmazdı.

not: ciddi olduğumu zannetmeyin,bazı arkadaşların mantığı bu yönde bende böyle bir yorum yapmak istedim :)

GodfatheR
08.Temmuz.2010, 14:00
Şu anda Dünyanın en formda kanat oyuncusu deniliyordu Krasiç için ama biz ilgilennce klasik bir çizgi oyuncusu oldu çıktı adam :0: Neyse Eden Hazard olsaydı çok iyi olurdu ama Krasiç de fena değil hani :p

CeNTeR_TR
08.Temmuz.2010, 14:05
Valencia Villa'yı iyi oyuncu olsaydı bırakmazdı.

Aslında Villa forvet değil fakat 2 sene önce forvetti ama şimdi değil.

Diye bir yazı okuyamayız Real Madrid Forumlarında ;)

Krasic iyi oyuncu olsa Cska bırakmazdı.

Aslında Krasic kanat değil çizgi değil öylesine bir topçu işte bizim Türkiyedede var bundan yeteneklileri.

Diye baya yazılar okuyabiliriz bu aralar (:

TR.CaPTaiN
08.Temmuz.2010, 14:23
- Bordeaux sur Guiza. Après le départ de Chamakh vers Arsenal, Bordeaux est à la recherche d'un avant-centre et serait fortement intéressé par la venue du buteur de Fenerbahçe Daniel Güiza. Le Parisien rapporte que Jean Tigana, fin connaisseur du championnat turc, pourrait passer à l'action sur ce dossier.

Lequipe

Büyük ihtimalle La Parisien gazetesine göre Tigana Arsenal'e giden Chamakh yerine Güiza'yı düşünüyor diyor.

Sekopej
08.Temmuz.2010, 14:33
Krasic eğer gelirse, başta gelmez denildiği gibi geldiğinde de sıradan oyuncu yorumları yapılacaktır, bunlara artık pek takılmamak lazım, alıştık.:)

İtalya'ya gitmek istiyor ve gidemeyip Fenerbahçe'ye geliyorsa, bu oyuncu 30 yaşını geçmiş değil ki, kendini daha da ön plana çıkarabilmek, daha büyük kulüplerin gözüne girebilmek için de çabalayabilir, performansını arttırabilir, bunu oynamadan bilemeyiz ve peşin hüküm veremeyiz.

Ama hala o kadar para verilecekse Hazard'a verilsin Krasic yerine, bunu da isterim yani.

eXcitinG
08.Temmuz.2010, 14:37
Quaresma gibi Krasiç te Türkiye ye geLirse vasat, sıradan oLur.

KanaKe
08.Temmuz.2010, 14:41
Krasic gelirse en az 15 gol atar ligde, ligimizdeki bek oyunculari cok agir süratli oyunculara karsi etkisiz kaliyorlar krasic gibi dünyanin en hizli kanat oyuncularindan birisi karsisinda bayagi zorlanirlar :) adami 2-3 ay sonra sakatlamasalar bahri.

Varonil
08.Temmuz.2010, 14:50
Krasic ve Grafite'de son durum!

Fenerbahçe'de başkan ve yöneticilerin yurt dışına çıkmasının ardından yabancı transferinde hareketli saatler yaşanıyor.
Sarı-lacivertlilerde ilk hedefin Wolfsburg'da forma giyen Brezilyalı golcü Grafite olduğu öğrenildi. Transfer için aracı olan Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Sabah Yazarı Meliha Okur'a verdiği demeçte şunları söyledi: "Bir dostum rica etti. Ben de bizim grubun otomotiv bölümündeki yönetici arkadaşlarla konuştum. Onlar vakit kaybetmedi. Volkswagen yöneticileriyle görüşüp gereken kanalları ayarladılar. Volkswagen ve Fenerbahçe yöneticileri bir araya geldi. Bildiğim o kadar... Gerisini takip etmiyorum."

Fenerbahçe'nin bu oyuncunun transferinde sona yaklaştığı iddia edildi. Cihan Kamer'in ise Moskova'da Milos Krasic için CSKA ile son kez masaya oturduğu ve bu transferde Fenerbahçe'nin tek kaldığı gelen haberler arasında...

Bilindiği gibi CSKA Moskova, Juventus'la Krasic konusunda anlaşma sağlayamamış, futbolcu İtalya'ya gitmek istemesine rağmen transfer gerçekleşmemişti. Sarı-lacivertlilerin Krasic konusunda sona yaklaştığı ve transferin yüzde 90 bittiği bildirildi.

ZARATE'DE İNDİRİM UMUDU
Öte yandan önceki gün Roma'ya giden Aziz Yıldırım'ın burada bazı menajerlerle temasa geçtiği ve dün akşam saatlerinde Lazio ile Arjantinli oyuncu Zarate için görüşmelere başlandığı ifade edildi.

Fenerbahçe'nin yaklaşık 20 milyon Euro bonservis istenen Zarate için ciddi bir indirim beklediği de kaydedildi. Teknik direktör Aykut Kocaman hafta başında forvet ve sağ kanada transfer yapacaklarının sinyalini vermişti.

08.07.2010
Kaynak : Sabah

eXcitinG
08.Temmuz.2010, 15:04
Krasic gelirse en az 15 gol atar ligde, ligimizdeki bek oyunculari cok agir süratli oyunculara karsi etkisiz kaliyorlar krasic gibi dünyanin en hizli kanat oyuncularindan birisi karsisinda bayagi zorlanirlar :) adami 2-3 ay sonra sakatlamasalar bahri.

Keita 5 goL attı. Ki kaLdı ki Ligin en hızLı ve en teknik kanat oyuncuLarından birtanesiydi. ÖyLe geLir 15-20 goL atar biraz zor. Ligimizde ki bek oyuncuLarı tamam ofansif oLarak çok yetersizdir ama hepsi çakıLı oynadığı için kanat oyuncuLarın böyLe abartı rakamLar yakaLaması da imkansızdır. Ben daha kanatta oynayıp bu sayıda goL atan adam görmedim. Sen gördün mü ?

yaman76hakanFB
08.Temmuz.2010, 15:14
Bir kanat oyuncusunun 15 gol atmasına bende ihtimal vermiyorum. Ama Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımların kanat oyuncuları her sezon ortalama 7-8 gol üretecek potansiyele sahip olmalı... Yani Keita'nın 5 golde kalması bütün yeteneklerine rağmen onun eksi puanıdır. Gerçi Mehmet Topuz'un yanında bayağı bir rakam ama bu takımların açık oyuncuları en az 7-8 gol potansiyeli taşımak zorunda... (Biz Tuncay'dan sonra sol açıktan kaç gol kazandık, merak ediyorum mesela... Bir ara sağ açıktan Deivid 8-9 gol civarı bir katkı vermişti, ondan sonra sağ açıkta da aynı kısırlık...)

GodfatheR
08.Temmuz.2010, 15:23
Tuncay'ın sol kanatta oynayıp 17 gol attığı sezon var. ya 2003-2004 veya 2004-2005 sezonlarından biriydi. Krsiç'de bu etkiyi yaratacaktır.

RasAnt
08.Temmuz.2010, 15:34
Alsınlar ya dk maçları benı memnun etmedi ama belki iyi olurrr pek istemiorm açıkcası o maçları gordukten sonra

HooijDonk07
08.Temmuz.2010, 15:38
Keita 5 goL attı. Ki kaLdı ki Ligin en hızLı ve en teknik kanat oyuncuLarından birtanesiydi. ÖyLe geLir 15-20 goL atar biraz zor. Ligimizde ki bek oyuncuLarı tamam ofansif oLarak çok yetersizdir ama hepsi çakıLı oynadığı için kanat oyuncuLarın böyLe abartı rakamLar yakaLaması da imkansızdır. Ben daha kanatta oynayıp bu sayıda goL atan adam görmedim. Sen gördün mü ?

Osman'ın dediği gibi Tuncay örneği var.Sonuçta oynacağı sisteme göre değişir.Örnek C.Ronaldo adam kanat atıyor mu atıyor.Diyeceksiniz ki o Ronaldo bu Krasiç sonuçta bu futbol ne olacağını görücez eğer gelirse.

Zekirdek
08.Temmuz.2010, 15:40
Alsınlar ya dk maçları benı memnun etmedi ama belki iyi olurrr pek istemiorm açıkcası o maçları gordukten sonra

DK'de memnun etseydi zaten adını bile anamazdık.

KanaKe
08.Temmuz.2010, 15:40
Ben cok gördüm.. Türkiye'den örnek vermek gerekirse Tuncay,Holosko ve Kewell var. Tuncay kanat degil diyebilirsin fakat sol kanat oynamasina ragmen 10 golü gecen bir oyuncuydu. Holosko keza öyle Besiktas'ta kanat oynamasina ragmen cok gol atan bir oyuncu. Kewell'i zaten söylememe gerek yok heralde. Yurt disindan örnek verirsek Ronaldo,Messi,Robinho,Arshavin,Robben vs. cizgide oynayip ceza sahasina kolayca girip gol atabilen oyuncular.

sentugo
08.Temmuz.2010, 16:10
Krasic %95 fenerbahçe de

yıllık alacağı maaş 4 milyon euro imiş.. Alex ile aynı para..

sanırım 17M euro da bonservisine verildi..

Varonil
08.Temmuz.2010, 16:18
Alex yıllık 3.5 M € alıyor diye biliyorum,yanlış olmasın.

Hele bir açıklansın da transfer,ondan sonra daha net bir şekilde yorumlarımızı yaparız.

Sekopej
08.Temmuz.2010, 16:18
Alex 4 milyon almıyor, eğer kaynağın bunu dediyse, söylediği rakamları pek ciddiye almam.:)

En fazla ücreti alan 3.5 milyon Euro Fenerbahçe'de ama Krasic için bunun aşılacağını ben de düşünüyorum.

yaman76hakanFB
08.Temmuz.2010, 16:27
Bende Alex'in o kadar almadığını biliyorum. Hatta Quaresma geldiğinde bir gazete rakamları vermişti, Alex'in rakamı 3.500.000 euro gibiydi.

Geçen yıl NBA'den Kleiza isimli basketbolcu Olimpiyakos'a yıllık net 4.000.000 euro para karşılığı transfer olduğunda da benzer bir haber okumuştum: "Türkiye'de hiçbir futbolcu bu parayı almıyor, Avrupa basketbolu nereye gidiyor, Kleiza 4.000.000 euro, Navarro ve Ricy Rubio 4.500.000 euro, Childers vergiler HARİÇ yıllık NET 7.000.000 dolar; bu işin ucu nereye varacak, Türk takımları bu piyasada yarışabilir mi" diye uzayıp giden bir yazıydı ve daha sonra futbolcu piyasasından örnekler veriyordu. Orda da -çok iyi hatırlıyorum- Alex'in aldığı para 3.200.000 euro olarak belirtilmişti.

Muhtemelen 3.200.000 İLE 3.500.000 EURO arası bir para... Fazlasını hiç duymadık. Belki primlerle buluyordur.

NOT: Bu yorumu yazdıktan 15 dakika sonra yukarıda örnek olarak kullandığım Kleiza'nın NBA'e döndüğünü ve Toronto ile 4 yıllığına 20.000.000 dolara anlaştığını okudum. Malum mu oluyor ne? Tövbe tövbe...

Varonil
08.Temmuz.2010, 16:29
Roberto Carlos yıllık 4 M € alıyordu zaten,Krasic'e aynı parayı vereceğimizi düşünmüyorum.

Varonil
08.Temmuz.2010, 16:35
Krasic'e 17 M € vereceğimize Hazard'a 25 M € versek daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Ama Lille de taksitsiz istemiş o parayı sanırım.

Memedov
08.Temmuz.2010, 16:38
Krasic'i Türkiye de bir takımda top koştururken görmeyi çok isterim. Dünya Kupasında Sırbistan Milli takımı ile gösterdiği kötü performansın fazlada önemi yok bence. takım kötüyse oyuncunun fazla verimli olması beklenemez zaten. Önümüzde örnek olarak Arjantinli Messi var. Barcelonalı Messi ile Arjantinli Messi bir mi ? hayır.

Krasic Fenerbahçe'nin aradığı kanat oyuncusudur. Gelirse faydalı olacağı kanısındayım.

goosfraba
08.Temmuz.2010, 16:38
Krasic'e 17 M € vereceğimize Hazard'a 25 M € versek daha iyi olurdu diye düşünüyorum.Ama Lille de taksitsiz istemiş o parayı sanırım.

üstüne bir de sonraki satıştan yüzde 40 istiyorlar :D barça bile vermez o parayı.

GodfatheR
08.Temmuz.2010, 17:03
Eden Hazard formaları Fenerıum'da basılıyor(muş) :D

Universal
08.Temmuz.2010, 17:06
Krasiç'de gelsin, Hazard'da gelsin. Paraları ne ise ödeyelim. Bu oyuncular geldiği zaman zaten takım olarak bir kaç sınıf üstte çıkabiliriz. Avrupa'nın yeni Porto'su veya Lyon'u olmalıyız. Bunun için bu tarz isimler şart.

GodfatheR
08.Temmuz.2010, 17:08
Krasiç'de gelsin, Hazard'da gelsin. Paraları ne ise ödeyelim. Bu oyuncular geldiği zaman zaten takım olarak bir kaç sınıf üstte çıkabiliriz. Avrupa'nın yeni Porto'su veya Lyon'u olmalıyız. Bunun için bu tarz isimler şart.

2 side gelirse forvet almamız imkansız. Hazard + Grafite müthiş olur.

Universal
08.Temmuz.2010, 17:10

Yemişim forvetini bir forvetin arkasında bu isimler varsa zaten o forvet gol atar. Semih oynar, Gökhan oynar, alt yapıda o kadar oyuncu var çıkar oynar. Güiza bile gol atar. :)

Zekirdek
08.Temmuz.2010, 17:12
Yemişim forvetini bir forvetin arkasında bu isimler varsa zaten o forvet gol atar. Semih oynar, Gökhan oynar, alt yapıda o kadar oyuncu var çıkar oynar. Güiza bile gol atar. :)

Valla haklısın Hazard - Alex - Krasic üçlüsü olsun Güiza'ya çarptıra çarptıra gol attırırlar. :)

Aşk-ı Şehir
08.Temmuz.2010, 17:14
Hazard öyle her mesajda yazacak kadar kolay bir transfer değil. :)

goosfraba
08.Temmuz.2010, 17:27
aynen hazard'ı çıkarın kadrodan :D

Zekirdek
08.Temmuz.2010, 17:40
aynen hazard'ı çıkarın kadrodan :D

I----------------------------------------------------------------------I
I I
I Güiza I
I I
I Stoch - Alex - Krasic I
I I
I Emre - Mehmet I
I I
I Santos - İlhan - Lugano - Gökhan I
I I
I Volkan I
I I

Olsa iyi olur.

Estranged
08.Temmuz.2010, 17:43
Eden Hazard formaları Fenerıum'da basılıyor(muş) :D

Hazard'ın formalarını şu aşamada anca basarız zaten.. :n:

goosfraba
08.Temmuz.2010, 18:02
I I
I Güiza I
I I
I I
I Emre - Mehmet I
I I
I I
I Volkan I
I I

Olsa iyi olur.

güiza'nın yerine forlan.:0:

Cengo
08.Temmuz.2010, 18:02

Krasic'i forvet oynatırız artık :D

HooijDonk07
08.Temmuz.2010, 18:06
I I
I Güiza I
I I
I I
I Emre - Mehmet I
I I
I I
I Volkan I
I I

Olsa iyi olur.

güiza'nın yerine forlan.:0:
Guiza'nın yerine bencede forlan , Topuz'un yerine Alt yapıda ki Barış ve İlhan'ın yerine Godin yenmez tadından.:0:

sentugo
08.Temmuz.2010, 18:20
7 yabancı oluyor senin söylediğinle :D

eXcitinG
08.Temmuz.2010, 18:43
Ben kanat oyuncusu diyorum bana saydığınız örnekLere bakın. HoLosko, Tuncay vs. Yahu bu adamLar kanat oyuncusumu ? Bu adamLar zaten oynadıkLarı sistemde içeri katetmeye programLanmış sürekLi hücumu düşünen bir nevi takımın diğer goL siLahı oLarak oynayan adamLar. Krasic biLdiğimiz çizgi adamı. Keita gibi. HızLı,süratLi ve teknik ama sürekLi son çizgiyi düşünen sürekLi sona kadar gitmeyi pLanLayan bir adam. CSKA ve bu yıL Sırp miLLi takımında izLedik kaç kez içeri kat etmeyi düşündü ? Bu mantıkta ki bir adamın kaLkıpta 10-15 goL atması biraz zor oLur. Ha 15-20 asist yapar ama orası ayrı ?

Tuncay-HoLosko tarzı adamLar topu aLınca direk içeriyi düşünen forvet adamLarıdır. Ne kadar kanatta da oynasaLar. Ama Krasic daha farkLı bir oyuncu. Aykut kocaman onu içeri girmesi için zorLasada bu adamLarın verdiği katkıyı yapamaz zaten Krasic. Tuncay ve HoLosko nun bir kez Krasic e göre daha iyi bir bitiriciLik ve goLe gitme becerisi var.

Varonil
08.Temmuz.2010, 18:50
Krasic'in 2004'ten bu yana oynadığı CSKA'daki istatistikleri;

2004 7 maç 0 gol
2005 27 maç 2 gol
2006 26 maç 3 gol
2007 22 maç 4 gol
2008 28 maç 6 gol
2009 26 maç 9 gol
2010 10 maç 2 gol

Bir kanat oyuncusuna göre fena değil aslında.Ya kendi fikrim hani oynadığı her sezon en az 6-7 golle oynasın ama 15-20 asist yapsın isterim :p

eXcitinG
08.Temmuz.2010, 19:02
İstatistikLeri ortada işte. Rusya gibi bizim Ligimize göre daha yumuşak savunma yapıLan bir Ligde attığı goLLer ortada. Türkiye de imkanı yok bu kadar goL atamaz. Quaresma da atamaz, Krasic te atamaz, Hazard da atamaz.

GodfatheR
08.Temmuz.2010, 19:22
Varsa yoksa santrfor!

Fenerbahçe yönetimi tüm mesaisini santrfor transferini sonlandırmak için harcıyor. Asbaşkanlardan Ali Yıldırım ve Cihan Kamer ile birlikte idari menajer Hasan Çetinkaya, üç farklı koldan görüşmeleri sonlandırıp, bu transferi bitirmek için uğraş veriyor...

İtalya, Almanya ve İspanya'da devam eden çalışmalarda üç Brezilyalı forvetin ismi ön plana çıktı. Milli takım formalarını giyen Wolsburglu Grafite, Villarealli Nilmar ve Romalı Baptista için görüşmeler tüm hızıyla devam ederken, maliyeti en düşük isim olan Grafite'nin hala en şanslı aday olduğu öğrenildi.

Haftabaşında düzenlediği basın toplantısında, yeni santrforun kampa yetişeceğini açıklayan teknik direktör Aykut Kocaman'ın gelişmeleri takip ettiği ve bu üç oyuncu için de yönetime olumlu rapor verdiği ifade edildi.

İspanyol ve İtalyan basınında da Fenerbahçe'nin adının geçtiği transfer haberleri çıkmaya devam ediyor. Özellikle Nilmar için Villarreal ile Fenerbahçe arasında yapılan görüşmelere geniş yer verilirken, sarı lacivertlilerin bu oyuncu için 15 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkarttığı iddia edildi.

Sarı lacivertlilerde Lugano ile ilgili yaşanan olumsuz bir gelişmenin olmadığı da öğrenildi. Kontratında "3.5 milyon euro getirirse serbest kalır" maddesi bulunan Uruguaylı yıldıza şu an için resmi bir teklifin gelmediği, Lugano'nun da İstanbul'dan ayrılmak gibi bir niyetinin olmadığı belirtildi.

Bu arada Fenerbahçe'nin Brezilyalı forveti Deivid De Souza FBTV'ye yaptığı açıklamada "Hocamız bana olan samimiyetini gösterdi. Benimle sürekli konuşuyor, bana güvendiğini belli ediyor. Zaten bir oyuncunun en fazla isteyeceği şeylerden bir tanesi budur. Ben de çalışıp takımdaki yerimi bulmaya çalışacağım. Hak edersem, mutlaka ki hocamız bana şans verecektir" diye konuştu.

Öte yandan Şükrü Saracoğlu Stadı bir kez daha UEFA yetkililerinden takdir topladı. Şampiyonlar Ligi'nde iki ön eleme turu maçına evsahipliği yapacak olan statta incelemelerde bulunan 3 kişilik ekip, özellikle yenilenen saha zemini, basın tribünü ve soyunma odalarına tam not verdi.

Lig Tv

BleedingMoon
08.Temmuz.2010, 19:24
hala deivid'le mi uğraşıyoruz yahu?

Varonil
08.Temmuz.2010, 19:33
Baptista nerden çıktı ya.Grafite iyidir iyi,hem maliyeti de düşükmüş.

Deivid +2 için çok uygun bir isim şu anda.Yedek kaldığında da sorun etmiyor,sakatlık ve cezalı gibi durumlarda kullanılabilecek isimlerden bence.

GodfatheR
08.Temmuz.2010, 19:34
Baptista tam forvet değil ki yahu :S Grafite'nin açıklanmasını dört gözle bekliyorum tam aradığımız adam Grafite.

Varonil
08.Temmuz.2010, 19:38
İlk başlarda acaba diyordum ama sonrasında forvette hala Güiza olduğu aklıma geldi ve gelmesi durumunda Alex ile çok iyi anlaşacağını düşündüğümden Grafite'nin takımımıza çok faydalı olacağını düşünüyorum.Bonservis ve yıllık ücreti de öyle fazla bir yük yaratmayacaktır.

Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 19:40
Baptista forvet oynar ama verim sağlamaz fazla..Vucinic gelse Roma'dan FB'ye hem FB için hem TSL'nin kalitesi için harika bir transfer olur..

Lim10
08.Temmuz.2010, 20:43
Orada biz Zarate iddiası gördüm kalp atışlarım değişti:)

EndoplazmiK RetikuluM
08.Temmuz.2010, 20:52
Lazio'yla Birlikte GS'de Lugano için 3.5 Mn Euro'luk teklif yaptı.

TR.CaPTaiN
08.Temmuz.2010, 20:54
Baptista ve Grafite isimleri bende herhangi bir heyecan uyandırmıyor. Baptista'nın hala Sevilla kariyerinin ekmeğini yediğini düşünüyorum. Grafite de tarz olarak bizim takıma uyabilecek bir oyuncu olsa da 31 yaşındaki bir oyuncu için 10 m € ödenmez. İlla da yaşlı bir oyuncuya bonservis ödenecekse şartları uğrunda zorlayacak isim Forlan olursa, ancak keser.

Nilmar her ne kadar bulduğunu atan tipte forvet olmasa da hızlı, tekniği iyi, rakibi bire bir yakaladığında bizi ayaklandırabilecek bir oyuncu. Tam olarak aradığımız adam mı diye sorulursa değil ama Nilmar transferine sevinirim.

Geçen sene bonservis bedeli olmamasına rağmen Figer ve Lugano'nun isteklerini karşılayamayan Lazio birden aşka gelip eksta 3.5 m €'yu da ödemeye razı mı olmuş ? Lugano için herhangi bir teklif gelmesi halinde zaten yönetim devreye girip yeni sözleşme önermek zorunda kalacaktır.

Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 20:55
Nerden biliyorsun bizim istediğimizi Lugano'yu ?

Wesley Sneijder
08.Temmuz.2010, 20:58
Lugano Galatasaray'a gitmez.

Fernando Gago
08.Temmuz.2010, 20:59
Lugano'nun İtalya sevdası vardı giderse Bu lige gider . .

MeMo
08.Temmuz.2010, 21:02
İşte intikam diye buna derim.

RasAnt
08.Temmuz.2010, 21:26
Gs luganoyu alamaz oyucuya o kadar maaş verecek paraları olduğunu düşünmüyorum

uAburak89
08.Temmuz.2010, 21:27
Aranızda bizim kulüpte muhasebeci olarak çalışanlar var galiba ?

Sekopej
08.Temmuz.2010, 21:30
Muhasebeci olarak çalışmaya gerek yok, geçen sene o kadar yüksek ücret istedi ki Lugano, avrupadan kimse o parayı vermedi ona ve mecbur Fenerbahçe'ye döndü, ayırlacaksa da, daha yüksek para isteyecektir, Galatasaray bunu karşılar mı?

Ayrıca Figer akıllıdır, Lugano döndüğünde sözleşme yenilenir muhtemelen ve geçen sene istediği para bu sene verilir Lugano'ya, maç başı ve serbest kalma maddeleri de kalkar.

EndoplazmiK RetikuluM
08.Temmuz.2010, 21:30
Nerden biliyorsun bizim istediğimizi Lugano'yu ?

Bilmiyorum spor haberlerinde spiker söyledi :)

Resmi olmayabilir yani :)

uAburak89
08.Temmuz.2010, 21:31
Verir yada vermez, zaten Lugano mantık olarak bize gelmez yada biz almak istemeyiz. Direk olarak paraları yok demek bence garip. Gerçi şu an mesaj editlenmiş biraz...

RasAnt
08.Temmuz.2010, 21:34
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bunu anlamak için muhasebeci olmaya gerek yok ve taraftarlık yapmamında anlamı yok gerçek olan bu ben takımını yermek için söylemedim o lafı doğru bir düşünceyi aktardım.

A.FaruK
08.Temmuz.2010, 21:36
Lugano'ya bizim verdiğimiz parayı başka bi klübün vereceğini zannetmiyorum. Lazio nun adı geçiyo geçen yıl çok düşük tekliflerden dolayı gitmedi. Lugano'yu Barça,Chelsea gibi takımlarda almıyacağına göre bence çok gereksiz bir tartışma .

uAburak89
08.Temmuz.2010, 21:36
Düşünceni aktarma biçimi de oldukça önemlidir.

Hazard Fenerbahçe'ye gelmez çünkü onu takip eden daha büyük liglerdeki daha büyük takımları tercih edecektir.

Hazard Fenerbahçe'ye gelmez çünkü Fenerbahçe'nin çapı yetmez.

Düşünce aynı...

Sekopej
08.Temmuz.2010, 21:37
Editlenmemiş yahu duruyor.:p

Yıllık yaklaşık 4 milyon Euroyu bir defans oyuncusuna Türkiye'de hiç bir kulüp veremez, eğer gelen Roberto Carlos değilse, sonuçta Fenerbahçe de bu kadar para veremez, defans oyucusuna bu kadar verecek para Fenerbahçe'de de yok. Ayrıca Figer, bu tür durumlarda kendisi de imzalama bedeli istiyor ama şimdi teklif var diye gelip, Fenerbahçe ile sözleşme yenilettirecektir, sözleşme yenilerken yine bir miktar para alacaktır Figer.

uAburak89
08.Temmuz.2010, 21:37
Tartışmanın Lugano ile alakası yok ki, işin para kısmına gelene kadar Lugano'nun Galatasaray'a gelmemesi için bir dünya neden var.

uAburak89
08.Temmuz.2010, 21:38
Başta paraları yok yazıyordu, sonra maaş verecek paraları yoka çevrildi mesaj.

RasAnt
08.Temmuz.2010, 21:39
Düşünceni aktarma biçimi de oldukça önemlidir.

Hazard Fenerbahçe'ye gelmez çünkü onu takip eden daha büyük liglerdeki daha büyük takımları tercih edecektir.

Hazard Fenerbahçe'ye gelmez çünkü Fenerbahçe'nin çapı yetmez.

Düşünce aynı...

Ekonomiden bahsediyoruz takımların avrupadaki düzeyinden değil.Fenerbahce Hazarda istediği parayı rahatlıkla verir.

Sekopej
08.Temmuz.2010, 21:39
Zaten biz bunu niye konuşuyoruz yahu, sözleşmede 3.5 milyon olayı çıktı ya ortaya, basın işte, yazar durur artık, boşuna biz burada kırmayalım birbirimizi kapatalım konuyu.:)

RasAnt
08.Temmuz.2010, 21:41
Başta paraları yok yazıyordu, sonra maaş verecek paraları yoka çevrildi mesaj.

Evet editledim çünkü üslubün sert ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet verecegini düşündüm bana göre öyle değildi ama bundan bile alınıyorsan yapacak birşey yok.

uAburak89
08.Temmuz.2010, 21:44
Ekonomiden bahsediyoruz takımların avrupadaki düzeyinden değil.Fenerbahce Hazarda istediği parayı rahatlıkla verir.

Evet editledim çünkü üslubün sert ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet verecegini düşündüm bana göre öyle değildi ama bundan bile alınıyorsan yapacak birşey yok.

Derdimi anlatamadım bir türlü, para, düzey vs değil olay. Söyleyiş tarzı diyorum. Anlatım biçimi.

En sonunda kendin yazdın aslında neden tepki verdiğimi, üslup yanlıştı, hem de oldukça.

Ayrıca son dönemde çok görüyorum, sürekli Galatasaray'ın parası yok falan deniyor. Yapılan transferler, verilen paralar ortada. Vadeli yada vadesiz transfer yapıyorsak para kilişesi oldukça saçma. Galatasaray'ın parası da çokmuş denilmesi için 3 liralık adama 30 lira verecek halimiz yok ya.

izmer96
08.Temmuz.2010, 21:47
Ne Lugano GS'ye gelir , Ne de GS 4M euro verir yillik Lugano'ya

RasAnt
08.Temmuz.2010, 21:57
Derdimi anlatamadım bir türlü, para, düzey vs değil olay. Söyleyiş tarzı diyorum. Anlatım biçimi.

En sonunda kendin yazdın aslında neden tepki verdiğimi, üslup yanlıştı, hem de oldukça.

Neyse kusura bakma sen haklısın

vego
08.Temmuz.2010, 21:58
Grafite için Wolfsburg 10 milyon euro istiyormuş.

http://beta.ntvspor.net/haber/turkcell-super-lig/19887/grafitenin-fiyati-10-milyon-euro

EndoplazmiK RetikuluM
08.Temmuz.2010, 22:02
Zaten biz bunu niye konuşuyoruz yahu, sözleşmede 3.5 milyon olayı çıktı ya ortaya, basın işte, yazar durur artık, boşuna biz burada kırmayalım birbirimizi kapatalım konuyu.:)

Ne konu açmışım be :p

HooijDonk07
08.Temmuz.2010, 22:33
Krasic ve Grafite iyi olabilir aslında ama Krasiç ve Klose'de hani iyi dururdu bonservisine 5 milyon € istiyordu Bayern.

Varonil
08.Temmuz.2010, 22:47
Lugano eğer gidecek olsaydı geçen sene boştayken giderdi.Şu an Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve gitme düşüncesi olduğunu düşünmüyorum Lugano'nun.

Qtm'nin eline bir koz geçti,artık bol keseden sallarlar.Lugano'nun tatili bitip de kampa katılana kadar bu saçmalık ötesi haberleri görmeye devam edeceğiz gibi.

yaman76hakanFB
08.Temmuz.2010, 22:52
Lugano bu takımda eskilerden güvendiğim üç-dört futbolcudan birisi... Ama bu güven sahadaki performansına... Hırsına, mücadeledine hayranlık... Milyonlarca Fenerbahçeli gibi... Fakat sözkonusu para olunca ona güvenmek mümkün değil... Sanırım dün Serkan'da bununla ilgili hislerime tercüman olan birşeyler yazdı. Geçen yıldan dolayı kırgınım ona... Takımda en sevdiğim futbolculardan birisidir, ama kırgınım. Para konusunda güvenmiyorum. NE KADAR PARA DÜŞKÜNÜ ve CİMRİ OLDUĞU FB TV.de BİLE MAGAZİNLERDE ŞAKALARA KONU OLUYOR. HATTA R.CARLOS'un VEDA TÖRENİNDE DE KONUYLA İLGİLİ BİR ESPRİ YAPILMIŞTI. (CİMRİLİĞİNE DAİR...) YANİ ADAM PARAYI ÇOK SEVİYOR, YAPACAK BİRŞEY YOK. CAN ÇIKAR, HUY ÇIKMAZ.

juanov
08.Temmuz.2010, 22:56
transfer haberlerini okuyorum da FB Forlan-Krasic-Hazard-Suarez gibi oyuncularla alınıyor.bunlar gelmez değil ama gerekli şartlar oluşmalı
1-bu adamların tek ciddi talibi FB olacak
2-Diğer talipler bu adamlara 2 milyon euro verirken FB 4.5 verecek.
benim fikrim böyle

HooijDonk07
08.Temmuz.2010, 22:58
transfer haberlerini okuyorum da FB Forlan-Krasic-Hazard-Suarez gibi oyuncularla alınıyor.bunlar gelmez değil ama gerekli şartlar oluşmalı
1-bu adamların tek ciddi talibi FB olacak
2-Diğer talipler bu adamlara 2 milyon euro verirken FB 4.5 verecek.
benim fikrim böyle

Zaten böyle :).

Crazycat
08.Temmuz.2010, 23:15
Hazard gelse keşke.
Şampiyonlar Ligi için listeler en son ne zaman veriliyor?2.turu geçtik diyelim ki 3. tur için bi liste daha veriliyor mu yoksa bir daha Şampiyonlar Ligi'nde gruplar belli olduktan sonra mı liste veriliyor?

Ek: Gökhan Gönül'ün transferi söz konusu mu?İnşallah satmazlar.

HooijDonk07
08.Temmuz.2010, 23:19
Hazard gelse keşke.
Şampiyonlar Ligi için listeler en son ne zaman veriliyor?2.turu geçtik diyelim ki 3. tur için bi liste daha veriliyor mu yoksa bir daha Şampiyonlar Ligi'nde gruplar belli olduktan sonra mı liste veriliyor?

Ek: Gökhan Gönül'ün transferi söz konusu mu?İnşallah satmazlar.

17 m € verdiler diyolar Krasiç'e.Gitmez Gökhan Gönül Bayern'i reddeti geçen sene bu sene CSKA'ya mı gitcek ?

KanaKe
08.Temmuz.2010, 23:24
Bayern'de ne isi var ya :) Basina bakarsaniz Sabri'yi Milan istiyordu gecen sene.. Lahm varken Gökhan'i ne yapsinlar Lahm Gökhan'dan 10 kat daha üstün bir oyuncu.

izmer96
08.Temmuz.2010, 23:43
Bayern'de ne isi var ya :) Basina bakarsaniz Sabri'yi Milan istiyordu gecen sene.. Lahm varken Gökhan'i ne yapsinlar Lahm Gökhan'dan 10 kat daha üstün bir oyuncu.

Lahm sag kanatta ne kadar iyi oynuyorsa sol kanattada okadar iyi oynuyor , sol kanatta gecen sezon oynattiklari genc badstuber pek etkilemedi kimseyi o nedenle Lahm i sola kaydirip gokhan'i saga dusunuyor olabilirler , Gokhan Bayern'de cok rahat oyniycak kalitede bir adam

KanaKe
08.Temmuz.2010, 23:52
Lahm sag kanatta ne kadar iyi oynuyorsa sol kanattada okadar iyi oynuyor , sol kanatta gecen sezon oynattiklari genc badstuber pek etkilemedi kimseyi o nedenle Lahm i sola kaydirip gokhan'i saga dusunuyor olabilirler , Gokhan Bayern'de cok rahat oyniycak kalitede bir adam
iste onun icin diyorum ya Lahm Gökhan'dan 10 kat üstün bir oyuncu diye. Seneyede Badstuber oynar solda transfer yapmazlar beklere.

EndoplazmiK RetikuluM
08.Temmuz.2010, 23:58
Fenerbahçenin Gyan'la ilgilendiği söyleniyor.
Umarım doğru değildir. Pek faydası olmaz gibi geliyor bana.

Crazycat
09.Temmuz.2010, 00:12
17 m € verdiler diyolar Krasiç'e.Gitmez Gökhan Gönül Bayern'i reddeti geçen sene bu sene CSKA'ya mı gitcek ?
Krasiç yerine Hazard gelse keşke.:uzgun:Gerçi Krasiç de daha gelmedi ama. :D İnşallah gitmez Gökhan Gönül hem Bayern ne yapsın Lahm'dan 10 kat kötü olan oyuncuyu(!)...

KanaKe
09.Temmuz.2010, 00:38
Krasiç yerine Hazard gelse keşke.:uzgun:Gerçi Krasiç de daha gelmedi ama. :D İnşallah gitmez Gökhan Gönül hem Bayern ne yapsın Lahm'dan 10 kat kötü olan oyuncuyu(!)...
Lahm Gökhan'dan daha yetenekli bir oyuncudur kim ne derse desin.. Adamin savunmadan gelip gol atabilme özelligi var Gökhan ne zaman savunmadan alip topu gol atti? Yaptigi ortalardan hic bahsetmiyorum zaten 20 orta yapiyor 2 tanesi isabetli 18 tanesi abuk subuk.. Türkiye standartlari icin tabi iyi oyuncu Türkiye'de zaten dogru dürüst kac tane bek oyuncusu var?

izmer96
09.Temmuz.2010, 00:39
Gozunuz aydin FB li arkadaslar

Güiza'ya Fransızlar talip!

Fenerbahçe'de geldiği günden bu yana üzerindeki "14 milyon avroluk golcü" takısını kaldıramayan İspanyol forvet Dani Güiza'ya Malaga ekibinden sonra Fransız temsilcilerinden Bordeaux da talip oldu.Le Parisien gazetesinde yer alan habere göre Marouane Chamakh'ı Arsenal'e sattıktan sonra ceza yayı civarında etkili bir forvet arayan Girondins Bordeaux Fenerbahçeli Dani Güiza'yı transfer listesine aldı. Takımın bir dönem Beşiktaş'ı çalıştıran yeni patronu Jean Tigana'nın tercihlerinden birinin Güiza olduğu öne sürüldü.
Fenerbahçe'de sezon öncesi hazırlık kampının başlangıcını kaçıran ve devamında sorunlu ve mutsuz yapısıyla medyada ön plana çıkan Dani Güiza konusunda sarı-lacivertli kulübün önümüzdeki dönemde nasıl bir tutum sergileyeceği ise merak konusu...

KanaKe
09.Temmuz.2010, 00:44
Basinda ikidebir haber yaparken 14 milyonluk golcü diye bahsediyor.. adam gol krali olarak geldi cok normal bir fiyata geldi fakat bazilari hala anlayamadi bunu..

Crazycat
09.Temmuz.2010, 00:47
Lahm Gökhan'dan daha yetenekli bir oyuncudur kim ne derse desin.. Adamin savunmadan gelip gol atabilme özelligi var Gökhan ne zaman savunmadan alip topu gol atti? Yaptigi ortalardan hic bahsetmiyorum zaten 20 orta yapiyor 2 tanesi isabetli 18 tanesi abuk subuk.. Türkiye standartlari icin tabi iyi oyuncu Türkiye'de zaten dogru dürüst kac tane bek oyuncusu var?
Tabii ki daha iyi oyuncu onu inkar eden yok zaten de 10 kat daha iyi oyuncu da değil.

vego
09.Temmuz.2010, 00:48
Basinda ikidebir haber yaparken 14 milyonluk golcü diye bahsediyor.. adam gol krali olarak geldi cok normal bir fiyata geldi fakat bazilari hala anlayamadi bunu..
İspanya gol kralı için normalde sorun Türkiye standartları 14 m euro çok fazla canım:D

KanaKe
09.Temmuz.2010, 00:48
Tabii ki daha iyi oyuncu onu inkar eden yok zaten de 10 kat daha iyi oyuncu da değil.
Adam dünyadaki en nadir beklerden birisi savunmadan topu alip gol atiyor diyorum :) kac tane adam var böyle? Maicon,Alves,Ramos baska?

Crazycat
09.Temmuz.2010, 00:54
Adam dünyadaki en nadir beklerden birisi savunmadan topu alip gol atiyor diyorum :) kac tane adam var böyle? Maicon,Alves,Ramos baska?
Tamam ben de 10 kat daha iyi bi oyuncu değil diyorum bu benim görüşüm.Lahm Gökhan'dan 10 kat daha iyi bi oyuncuysa o da sizin görüşünüz.

Uchiha Itachi
09.Temmuz.2010, 00:56

Sabri var :n:

izmer96
09.Temmuz.2010, 00:58

oyle diyorsun ama ,20 metreden kaleye sut cekipde topu taca atabilen kac sag bek var :D

KanaKe
09.Temmuz.2010, 00:59
Unutmusum Sabri'yi :D

KaPaLı
09.Temmuz.2010, 01:00
Sabri'yi karıştırmayın. Sabri Legend :cool:

izmer96
09.Temmuz.2010, 01:07
KaPaLi hayirdir Honda'mi geliyor Fener'e ? :) (avatarindan dolayi)

TR.CaPTaiN
09.Temmuz.2010, 01:18
Beyler gırgır için kafeyi tercih edelim lütfen.

Fenerbahçe Krasiç'i ikna etti, sözleşmenin son detaylarını görüşüyor.

http://twitter.com/alperocal

http://lambuja.blogspot.com/

Boş söz söylemez gibi. Ntvspor da Cuma gününe kadar gelişme bekliyoruz demişti. Bugün uyunmaz, nöbet tutulur.

KaPaLı
09.Temmuz.2010, 01:19
Yok ben duyumcu değilim :n: Ama kısmet belli olmaz :] Alex giderse takımdan gelir.

RasAnt
09.Temmuz.2010, 01:23
volkan - gokhan - lugano - ilhan(veya başkası) - santos - emre - mehmet - stoch - alex - krasic - ibrahimovic

hadi bakalım

Alicanfmfan
09.Temmuz.2010, 01:37
İbrahimovic nerden geldi oraya :D

RasAnt
09.Temmuz.2010, 01:38
Çok içimden geçiyor inanıyorum gerçekten :):D

KanaKe
09.Temmuz.2010, 01:54
Çok içimden geçiyor inanıyorum gerçekten :):D
Messi yazsan daha gercekci olurdu :P

RasAnt
09.Temmuz.2010, 01:59
Yok canım onun Barca bağımlısı ve dünyanın en iyisi olduğunu biliyoruz o kadarda acımasız değilim :D:D İbo gooool gooool gooool şampiyonluk geliyooooor diye bağıralım seneyeee olmamııı :) :p

KanaKe
09.Temmuz.2010, 02:00
7-8 sene sonra olursa olur :D

RasAnt
09.Temmuz.2010, 02:04
Ben bu mübarek gece hürmetine İbrahimovici isteyeceğim bakalım belki olur :D

Fearless Coward
09.Temmuz.2010, 02:19
İbrahimoviç mi yok artık..

HooijDonk07
09.Temmuz.2010, 02:26
İbra'nın gelmesi Sir Ferguson'un ManU'dan başka takımı yönetmesi gibi bir şey bana göre.

medievil
09.Temmuz.2010, 10:35
Antu.com duyumcularından bir ilk. Videolu duyum :)

http://www.youtube.com/watch?v=pvJNiRTllIk

Krasic antuya selam yollamış. Bakalım ne olacak

Varonil
09.Temmuz.2010, 10:40
Antuya selam gönderene kadar gelip gelmeyeceğini sorsalarmış ya.Birinci ağızdan bir duyum işte.

goosfraba
09.Temmuz.2010, 10:47
krasicle konuşan arkadaş, ''o an aklınıza hiçbirşey gelmiyor. ben de soracaklarımı unuttum'' falan demişti.

TR.CaPTaiN
09.Temmuz.2010, 12:44
Figer

"Lugano hakkında çıkan haberler yalan‚ Lugano'nun Fenerbahçe ile halen 3 senelik sozleşmesi var. Geçen sene 4 seneliğine anlaştık Fenerbahçe ile. Lugano Fenerbahçe'de çok mutlu ve maaşı cok iyi. Lazio veya herhangi bir takımla görüşmedik."

http://www.lalaziosiamonoi.it/?action=read&idnotizia=13149

Bugün yine Galatasaray haberleri çıkmış. Ama Ntvspor'da o maddenin yurtdışı için geçerli olduğu söylendi. Yani basın bu maddenin ekmeğini fazla yiyemeyecek.

sananes
09.Temmuz.2010, 21:30
bi hafta daha bitti yani hafta sonları genelde transfer yapılmıyo son 3 haftadır bekliyoruz pazartesi açıklanır diye hadi bakalım daha ne kadar bekletecekler kim bilir.

vuque
09.Temmuz.2010, 21:32
Issiar Dia İle ilgili girişimlerimiz olmuş...
Nancy 8M Euro'dan pazarlığı açmış...
Kendi sitelerinden açıkladılar :p
http://www.asnl.net/actu.html

eGowiCh
10.Temmuz.2010, 13:12
Belçika kampı başlıyor 2 gün sonra. Bu sebeple transferin açıklanmasına çok az kaldı diye düşünüyorum. Milos Krasic, Issiar Dia, Grafite, Eden Hazard, Huntelaar gibi isimler ön plana çıkıyor. Ben bu isimler dışında sürpriz, basında yer almayan bir ismin transfer edileceğini düşünüyorum, tıpkı geçen sene Cristian ve Andre Santos'un transfer edilmesi gibi.

sananes
11.Temmuz.2010, 03:19
kamp başlıyo hala transfer yok alıştık artık!

goosfraba
11.Temmuz.2010, 11:11
güiza belçika kampına götürülmeyecekmiş sanırım.

alex2009
11.Temmuz.2010, 12:46
Asamoah Gyan haberleri var Gyan gelirse çok iyi olur.Tam aradığımız forvet bence.

EndoplazmiK RetikuluM
11.Temmuz.2010, 13:11
Bence Gyan iyi olmaz.
Adamın tek avantajı hızlı olması.
Klüp kariyerinde 110 maçta forma giyip forvet olmasına rağmen 30 golü var.
Bıraksak adam dünya kupasında penaltıdan gol kralı olacaktı.

BeeTLeJuiCe
11.Temmuz.2010, 13:14
Gyan ile Galatasaray ilgileniyor. Gazeteler sözde misilleme haberi yapmak için uğraşıyor.

MeMo
11.Temmuz.2010, 13:22
Guiza Belçika'ya götürülmemiş.

Fernando Gago
11.Temmuz.2010, 13:27
Guiza Belçika'ya götürülmemiş.

süper haber :) . . .

KaPaLı
11.Temmuz.2010, 13:28
Haydi Allah yolunu açık etsin Gûiza'nın :]

eGowiCh
11.Temmuz.2010, 13:28
Fenerbahçe'de Güiza depremi yaşanıyor.

Sarı-lacivertli ekibin Belçika kampına sorunlu futbolcu İspanyol Daniel Güiza kadroya alınmadı.

Aykut Kocaman, sezon başı kampından bu yana sorun yaratan futbolcuyu kamp kadrosuna almayarak tavrını ortaya koymuş oldu.

NTVSpor

Sekopej
11.Temmuz.2010, 13:29
İspanya final maçı için davet etmiş Güiza'yı ama Aykut Kocaman izin vermemiş, tesislerde kalıp kendi başına çalışmalara devam edecekmiş Güiza.

MeMo
11.Temmuz.2010, 13:32
Kurtuluyoruz galiba.

C h A o S
11.Temmuz.2010, 13:33
Nancy kulübü Dia ile görüşme başladı demişti.Bu transferin akibetini bilen var mı?

IcedEarth
11.Temmuz.2010, 13:34
Güiza nasıl yollanacak merak ediyorum. Ciddi bir maddi zarara uğramış olacak Fenerbahçe Güiza yüzünden..

eGowiCh
11.Temmuz.2010, 13:42
Yönetim yine büyük bir hataya düştü. Bu adamı 14 milyon Euro'ya aldık, belki 25 milyon Euro'luk zarara gireceğiz. Sebebi de yönetim. Gözden çıkarıyorsan, 17 milyon Euro'luk teklif geldiğinde satacaktın, satmadın. Şimdi zaten adamın piyasası düşmüş, sen onu kampa almayarak ve bu tarz şeyler yaparak iyice piyasasını düşürüyorsun. Satsan satamazsın, oynatsan artık oynatamazsın. Anelka gibi yaptılar milyon dolarlık adamı, yazıklar olsun yönetime.

Geçen sene Daum Güiza'ya inanılmaz moral ve güven aşılamıştı sezon başında, şimdi ondan eser yok ve düşünün bu halde adamın ne performansından bir hayır gelir ne de satsan para gelir.

Sekopej
11.Temmuz.2010, 13:43
Maddi zarar sorun değil, sonuçta takımda kalsa yıllık alacağı para ile zaten yine maddi zarar olmuş olacak, o nedenle herhangi bir fiyata göndermek sorun olmaz, sonuçta İspanya Gol Kralı'nı getirmek için ödendi o ücret, tutmadı. Aragones'in bir kazığı olarak hafızalarda kalacak hep.:p

goosfraba
11.Temmuz.2010, 13:43
Nancy kulübü Dia ile görüşme başladı demişti.Bu transferin akibetini bilen var mı?

6 mn teklif yapmışız. 8 m euro istemişler. şimdilik askıda.

Sekopej
11.Temmuz.2010, 13:46
Kampa katılsa ne olacak, takım 1 haftadır çalışırken hiç bir idmana çıkmayan adam, kampa katılsa ne olacak? Orada sanki idman yapacak, sakatım diyor, sakatsa tedavi olsun, değilse de zaten çıksın idmanlara, Aykut Kocaman hakdene verecektir formayı, çıksın formayı kapmak için mücadele etsin, yatarak geçirmesin günlerini.

CeNTeR_TR
11.Temmuz.2010, 13:46
Yönetim yine büyük bir hataya düştü. Bu adamı 14 milyon Euro'ya aldık, belki 25 milyon Euro'luk zarara gireceğiz. Sebebi de yönetim. Gözden çıkarıyorsan, 17 milyon Euro'luk teklif geldiğinde satacaktın, satmadın. Şimdi zaten adamın piyasası düşmüş, sen onu kampa almayarak ve bu tarz şeyler yaparak iyice piyasasını düşürüyorsun. Satsan satamazsın, oynatsan artık oynatamazsın. Anelka gibi yaptılar milyon dolarlık adamı, yazıklar olsun yönetime.

Geçen sene Daum Güiza'ya inanılmaz moral ve güven aşılamıştı sezon başında, şimdi ondan eser yok ve düşünün bu halde adamın ne performansından bir hayır gelir ne de satsan para gelir.

Ego şuanda Güiza'nın bir şekilde takımdan gitmesi zararına bile olsa seni beni veya tüm Fenerbahçelileri memnun eder yoksa ben mi yanılıyorum (:

Bazı şeylerde zararına iş yaparsanda kara geçersin aslında :0:

Mesela Güiza ! Takas yoluyla veya bizim aldığımız fiyatın çok aşşağısına Güiza'nın satılması bize birşey kaybettirmez aksine kazandırır.Maddi yönden klube belki biraz sekte vurabilir ki ben buna bile ihtimal vermiyorum aksine kazancımız olur.Hem oyuncuya verilen para verilmemiş olur hemde biz tv başında maçımızı izlerken relax bir şekilde maçımızı izleri :)

Zekirdek
11.Temmuz.2010, 13:49

Güiza'ya kim 17 milyon teklif etti. Ben tek Man City'nin Fenere geldiği ilk sezonun devre arasında yine 14 teklif ettiğini biliyorum başka bilmiyorum.

CeNTeR_TR
11.Temmuz.2010, 13:52
Güiza'ya kim 17 milyon teklif etti. Ben tek Man City'nin Fenere geldiği ilk sezonun devre arasında yine 14 teklif ettiğini biliyorum başka bilmiyorum.

Eğer yanlış hatırlamıyorsam City bir ara öyle bir hata yapmıştı :p 17 milyon gibi..

CeNTeR_TR
11.Temmuz.2010, 13:54
Sürekli problem çıkaran Guiza bu sefer muhabirlere dönüp, çirkin bir hareket yaptı. Türkiye'de her kesimin antipatisini çeken Guiza olay çıkartmaya devam ediyor.

Sarı lacivertlilerin ‘İspanya Ligi Gol Kralı’ unvanıyla 2 yıl önce 15 milyon Euro bonservis ücreti karşılığında transfer ettiği Daniel Güiza’ya 2 milyon Euro’dan fazla veren çıkmadı.

Hani derler ya; “Atsan atılmaz, satsan satılmaz.” Bu söz, Fenerbahçe’nin elden çıkarmak için her yolu denediği Daniel Güiza için söylenmiş adeta... İki yıl önce 15 milyon Euro bonservis ücreti ödenerek transfer edilen ‘Okçu’ lakaplı İspanyol forvet için bu süreçte sarı lacivertlilerin kasasından tam 23 milyon Euro çıktı. Fenerbahçe, “Zararın neresinden dönersem kardır” felsefesiyle hareket etse de, Güiza’dan kolay kolay kurtulamayacağa benziyor. Bırakın 15 milyon Euro’yu, yönetimin gönlünden geçen 7 milyon Euro’nun yanına bile yaklaşan yok. Okçu’nun bonservisine biçilen değer en fazla 2 milyon Euro. F.Bahçe’nin ödediği yıllık 3.5 milyon Euro’yu veren de çıkmadı bugüne kadar.
Vergileri bile kulüp ödüyor
İki sezonda, kaçırdığı gollerle saç-baş yoldurup taraftarı çileden çıkaran, son bir haftadır tavırlarıyla Aykut Kocaman’ı bezdiren Güiza’dan ne olursa olsun kurtulmanın planlarını yapan sarı lacivertli yönetim, son çare olarak kiralık verme yöntemine başvuracak. Bu bile zor. Neden mi? İşte yanıtı...
Teknik direktör Aykut Kocaman’ın önümüzdeki sezon kadrosunda düşünmediği Güiza’nın sarı lacivertlilere maliyeti dudak uçuklatacak cinsten. 15 milyon Euro bonservis bedeliyle sarı lacivertli ekibe gelen İspanyol forvet, yapılan sözleşme gereği yıllık 3.5 milyon Euro kazanıyor. Üstelik bu paranın yüzde 15’lik vergisini de kulüp ödüyor. Bu da yıllık 525 bin Euro ediyor. Okçu’nun Fenerbahçe’ye iki yıllık maliyeti toplam 23 milyon Euro’yu buldu.
F.Bahçe’deki performansı sürekli tartışılan İspanyol futbolcu, Aykut Kocaman’ın göreve gelmesinden sonra sakatlığını bahane ederek ‘yıldırma’ taktiği uyguluyor.
Sadece Malaga istiyor
Güiza’nın yüksek maliyeti nedeniyle kendisine talip olan kulüp sayısı da son derece kısıtlı. İspanyol kulübü Malaga, bonservisi için 2 milyon Euro gibi komik bir rakam teklif ediyor. Fenerbahçe’den yılda 3.5 milyon Euro kazanan Okçu, Malaga’nın önerdiği 1.5 milyon Euro’yu az bulduğu için ülkesine gitmeye yanaşmıyor. Bunun için bir yol var. Ancak bu durumda aradaki 2 milyon Euro’luk farkı F.Bahçe Kulübü’nün ödemesi gerekiyor. Tecrübeli oyuncu kiralık olarak verildiği taktirde sarı lacivertliler yıllık ücretin geri kalan kısmını da ödemek zorunda.

Hiç yakışmadı

Fenerbahçe’de yeni sezon hazırlıklarına geç katılan, sakatlığını öne sürerek de antrenmanlara çıkmayan Daniel Güiza, dün ilk kez çalıştı. Sahanın etrafında 2-3 tur attıktan sonra tesislere giren ve çalışmalarına salonda devam eden Okçu, koşu sırasında terbiye sınırlarını zorlayan hareketiyle büyük tepki çekt

Yanlış hatırlıyormuşuz :)

EndoplazmiK RetikuluM
11.Temmuz.2010, 13:54
Keşke yine yapsa :p

goosfraba
11.Temmuz.2010, 14:53
Kamp listesinde Güiza yok. Good bye Güiza.

Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran, Fabio Bilica, Bekir İrtegün, İlhan Eker, Önder Turacı, Andre Santos, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Kazım Kazım, Deivid de Souza, Miroslav Stoch, Alex de Souza, Semih Şentürk, Gökhan Ünal, Caner Erkin, Gökay Iravul, Okan Alkan, Hasan Erbey ve Berk Elitez.

Fenerbahçe.org

Ayrıca tahminimce bir forvet ile anlaşıldı veya anlaşılmak üzere.

goosfraba
11.Temmuz.2010, 14:54
lugano da yok. muhtemelen tatil yapıp öyle dönecektir.

Fearless Coward
11.Temmuz.2010, 14:54
Guiza kamp listesinde olmadığına göre büyük ihtimalle bir forvet ile anlaşıldı..Ayrıca Stoch bu kadar durduğuna göre Lugano'nun gelmesi belki 3-4 haftayı bulabilir..

goosfraba
11.Temmuz.2010, 14:55
ve bana kalırsa lugano gelirken yanında birini de getirecek :D

Zekirdek
11.Temmuz.2010, 14:57
ve bana kalırsa lugano gelirken yanında birini de getirecek :D

Getirse bile o oyuncu bir hücum hattının parçası olmayacak. Çünkü hücum hatları 20'den başlıyor Uruguay'ın. Forlan, Suarez, Cavani.

Fearless Coward
11.Temmuz.2010, 14:59
Godin'i getirsin savunma sağlam olur bayağı. :D

Zekirdek
11.Temmuz.2010, 15:00
Godin'i getirsin savunma sağlam olur bayağı. :D

Bilica'dan iyi olmasın. :) :)

El Barto
11.Temmuz.2010, 15:27
Fuçule gelsin. :)

EndoplazmiK RetikuluM
11.Temmuz.2010, 15:32
Fuçule'yi vermez Porto :)
Güiza'yla devam edelim :p
Yada Halk'ın Otobüsü'nü getirelim :D (Hulk)

eGowiCh
11.Temmuz.2010, 15:33
Yine yanlışlarla başlandı sezona, hadi hayırlısı.

GebzeLi1907
11.Temmuz.2010, 15:58
gyan gelecek sanırım forvete çok ciddi geçmeye başladı ismi
türkiye nin tozunu attırır bana göre heleki bizim takımda tam aradığımız tarzda bi forvet olursa tam isabet olur.
kısa zamanda açıklanabilir..
forlan'a falan zaten pek ihtimal vermiyorum gelebileceğine gyan getirilebiletesi olan bi adam.

sananes
11.Temmuz.2010, 16:06
gyan'I ben söyle düşünüyorum appiahın forvet oynayanı güçlü fizikli bilekleride fena değil tamam ama plase yaparken görmedim daha gyan'ı sevmiyorum bu tarz forvetleri

KanaKe
11.Temmuz.2010, 16:19
Gyan sadece süratli ve kuvvetli fizige sahip adamda bitiricilik sifir sadece bu sezon 13 gol atabilmis önceki sezonlarda istatistikleri cok berbat 1 ile 8 gol arasi atmis. Güiza'ya tahammül edemeyenler bu adama hic tahammül edemezler.

DaveJones
11.Temmuz.2010, 16:26
Güiza'da 27 gol attı ama sonuç ortada :) Hiç belli olmaz neyin ne olacağı. Baros da Gs ye gelmeden önce ingilterede 12 maçta gol atamamıştı.

CeNTeR_TR
11.Temmuz.2010, 16:29
Kamp listesinde Güiza yok. Good bye Güiza.

Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran, Fabio Bilica, Bekir İrtegün, İlhan Eker, Önder Turacı, Andre Santos, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Selçuk Şahin, Mehmet Topuz, Kazım Kazım, Deivid de Souza, Miroslav Stoch, Alex de Souza, Semih Şentürk, Gökhan Ünal, Caner Erkin, Gökay Iravul, Okan Alkan, Hasan Erbey ve Berk Elitez.

Fenerbahçe.org

Ayrıca tahminimce bir forvet ile anlaşıldı veya anlaşılmak üzere.

Sakatlıkları bulunan oyuncularımız Özer Hurmacı, Gökhan Gönül, Daniel Güiza ve Uğur Boral Belçika kampına götürülmeyecek. Bu oyuncularımız tedavi ve çalışmalarını İstanbul’da ve Can Bartu Tesisleri’nde sürdürecek. Dünya 4.’sü olan Uruguay Milli Takımı’nda yer alan oyuncumuz Lugano ise daha sonra takıma katılacak.

Bu adam bir yere gitmez arkadaş.

Sekopej
11.Temmuz.2010, 16:37
Güiza sakatım diye idmanlara çıkmıyor, Aykut Kocaman doktorlar sakat değil dedi diyor. Oysa gelip konuşsa Güiza Aykut Kocamanla, ne olacağı belli olur, Zico ilk geldiğinde gitmişti Anelka ve milli takımda oynamak istiyorum, Türkiye'de göz önünde değilim, burada mutluyum ama gitmem lazım demişti Zico'ya ve gtmesine izin verilmişti.

Güiza aynısını yapmıyor, sorun çıkartıyor, takımdan gidene kadar da böyle sürecek sanırım.

Ayrıca Güiza'nın sakatlı var topuğundan, geçen sene milli takımda olduğundan ameliyat olamamıştı, lig devam ederken de olmadı, onun etkisi vardı geçen sene ama idmanlara çıkarttırmayacak kadar büyük bir sakatlık değildi.

CeNTeR_TR
11.Temmuz.2010, 17:08
Güiza sakatım diye idmanlara çıkmıyor, Aykut Kocaman doktorlar sakat değil dedi diyor. Oysa gelip konuşsa Güiza Aykut Kocamanla, ne olacağı belli olur, Zico ilk geldiğinde gitmişti Anelka ve milli takımda oynamak istiyorum, Türkiye'de göz önünde değilim, burada mutluyum ama gitmem lazım demişti Zico'ya ve gtmesine izin verilmişti.

Anelka gittiği takımda Fenerbahçe'den daha fazla para alıyordu ki zaten adam hedefini koymuş :)

Güiza gideceği takımda ki zor bi ihtimal keşke gitse (: Fenerbahçe'den aldığı paradan daha az bir para alacak bu yüzgen gitmek istemiyor.Ayrıca gitse bile adam'ın hedefi yok bundan sonra vasat'ın üstünde bir takımda oynarsa yatsın kalksın dua etsin.Ya Fenerbahçe'de 1-2 sene daha yatar yada gider düşmemeye oynayan bir takımda 2-3 gol atar sezonu kapatır.

Universal
11.Temmuz.2010, 17:09
Güiza'nın bu saatten sonra takımda kalması maddi olarak değil, manevi olarak büyük bir zarar. Maddi olarak her türlü zarar ettik Güiza'dan, artık üçe beşe bakmadan satmak zorundayız. Mutlaka alıcısı çıkar.

Sekopej
11.Temmuz.2010, 17:12
Gitmek istemese bunları yapmaz diye düşünüyorum, o da gitmek istiyor yoksa yedek otursa da alacağı para garanti, bu tür sorunlar çıkarmaz. Para önemli ama sonuçta adam burada mutsuz, zaten 7 sülalesine yetecek parayı da kazanmıştır o. Ayrılmak istediği için, sıkıntı çıkartıyor.

HooijDonk07
11.Temmuz.2010, 17:17
Buraya gelip Cavani Fener'de diyesim geliyor.Ama nerde bi Cavani gibi adam alsak :n: .

Varonil
11.Temmuz.2010, 17:21
Esat Dergi'nin Fenerbahçe 2.yabancı transferini 3 Temmuz Cumartesi bitirdi diye bir duyumu vardı.Ya pek inanmak istemiyorum aslında ama eğer doğruysa bu forvet Dünya Kupası'nda demektir ve benim aklıma ilk Forlan geliyor.

Revolution
11.Temmuz.2010, 17:31
Forlan Atletico Madrid'de kalacağını açıklamıştı sanırım..

yaman76hakanFB
11.Temmuz.2010, 17:31
Guiza konusunda daha önce de yazdım: Edeceğimiz kadar zarar ettik. Bu adamın futbol hayatını bitirin. Uygulanabilecek her yasal prosedürü uygulayın ve futbol oynamaması, tıpış tıpış İstanbul'a mıhlanıp kalması için ne gerekiyorsa yapın. N'olur üçün beşin hesabını yapmayın artık ve her futbolcuya ibret-i alem olacak müeyyideleri uygulayın. İzzet-i nefsimiz herşeyden değerlidir. (İşte Ali Şen'i en çok böyle durumlarda arıyorum. Şirrete şirretlikle mukabele etme noktasında kimse yanına yaklaşamazdı. Amiyane tabirle "öttürürdü" bu "küçük Emrah" kılıklı kendini bilmezi...)

Bir kere de yüreğimizin yağını eritecek birşeyler yapın; kaçan şampiyonluğun hıncını biraz da olsa çıkarmış olalım.Guiza'nın oldu bittilerine boyun eğmeyin, üçün beşin derdine düşmeyin ve şu futbolcu bozuntusunu kapınızda yalvartın. Futbol adına yaptığınız bütün günahları affetmeye hazırız. Bu yönetimden büyüğü yok diye haykıracağız. Ama şu terbiye özürlü İspanyolun yaptıkları yanına kâr kalmasın. N'olur!..

Geçen yıl üçün beşin hesabını yapıp bu adamı takımda tutanlar, kaçan şampiyonluktan sonra uğradığımız görünen ve görünmeyen zararı hesap ediyor mu? Borsada dibe vurduk. Ürünler elde kaldı. Şampiyonlar Ligine doğrudan katılacaktık ve ön elemeyi biz değil, bizimle yarışan ve Ligi 1.bitiren takım oynayacaktı. O takım muhtemelen güçlü ekiplerle eşleşecek ve ön elemede takılacaktı, onun ön elemede takılması durumunda ona ödenen katılım payını da biz alacaktık. Guiza'yı 30 milyona bile satsak karşılanmayacak kadar büyük bir zarar ettik. Yanan stad da cabası... Üstelik ön elemde takılırsak uğrayacağımız zarar katlanacak. Adam gibi bir golcü almadılar, üçün beşin derdine düştüler ve ısrarla Guiza diye inat ettiler, gördük gelinen noktayı...

Onun isteklerine boyun eğilmesin. Hiçbir futbolcu iki yıl top oynamadan kenarda oturmayı göze alamaz. Hayatı biter. İşin ciddiyetini anlarsa yönetimin kapısında yalvarır. Yollasınlar Paf takımına; süründürsünler... Bazı şeyler cümle aleme "mesaj" için yapılmalı... Para derdiyle değil...

HooijDonk07
11.Temmuz.2010, 17:32
Cavani gelsin çok sevdim adamı yada ortasahaya Rios adamın değeri 750 bin € :n: .

Zekirdek
11.Temmuz.2010, 17:39
Şu Güiza'nın burnundan fitil fitil getirmek gerekiyor. Ülkeden kaçırmak için ne gerekirse yapalım. Varsın evinin camına taşlı saldırıda bulunalım varsın arabasını çizelim varsın kap-kaç yapalım ülkeden tiksindirelimde gitsin.

goosfraba
11.Temmuz.2010, 18:13
asamoah gyan ile anlaşılmış sanırım.

Crocodile1963
11.Temmuz.2010, 18:18
Kirita + İglesias + 2 M € verelim Guiza'yı alalım. . .

Zekirdek
11.Temmuz.2010, 18:21

Kirita ve İglesias'ı vermeyin sadece 2M ye razıyız. Yeterki alın. :) :) Ama maaşı nasıl ödenecek. :) :) Zaten bu adamın maaşını ödeyecek klüp olsaydı bugüne kadar durmazdı.

HooijDonk07
11.Temmuz.2010, 18:36
asamoah gyan ile anlaşılmış sanırım.

Onun yerine Guiza'ya razıyım hiç sevmedim adamı.

goosfraba
11.Temmuz.2010, 18:53

:D

elimizde olsa bedavaya yine verirdik.

EndoplazmiK RetikuluM
11.Temmuz.2010, 19:46

Kiritada İglesias'ta gözümüz yok, 2Mn'ye razıyız :D

Chivalry
11.Temmuz.2010, 22:21
En büyük korkum da bu guiza gittikten sonra yine açılıp gol krallığında yarışıyo mu :D

EndoplazmiK RetikuluM
11.Temmuz.2010, 22:29
En büyük korkum da bu guiza gittikten sonra yine açılıp gol krallığında yarışıyo mu :D

Bizden uzakta olsunda ne yaparsa yapsın :zuhaha

KanaKe
11.Temmuz.2010, 23:48
oldu olacak fener üstüne alex ile luganoyuda versin :))))

ozaniel
12.Temmuz.2010, 01:49
Anca o zaman Guiza'nın vereceği zararı dengeleyebilir.:)

Ben şimdiden söylüyorum, Fener'in bu senede forveti bu adam olacak. Belki Semih daha çok şans bulacak ama yine Guiza'ya katlanacaksınız.

eGowiCh
12.Temmuz.2010, 02:02
Fenerbahçe'nin forveti David Villa da olsa taraftar memnun olmaz zihniyet değişmedikçe. Kimler geldi kimler geçti ama eleştiriler hiçbir zaman değişmedi, o yüzden her şeyi akışına bırakmak ve izlemek gerekiyor, gerisi laf-ü güzaf.

Zekirdek
12.Temmuz.2010, 09:24
Fenerbahçe'nin forveti David Villa da olsa taraftar memnun olmaz zihniyet değişmedikçe. Kimler geldi kimler geçti ama eleştiriler hiçbir zaman değişmedi, o yüzden her şeyi akışına bırakmak ve izlemek gerekiyor, gerisi laf-ü güzaf.

Gol atamasa tabiki beğenmeyeceksin. Herşey isimle olsaydı.

HooijDonk07
12.Temmuz.2010, 13:20
bir aksilik çıkmazsa krasic 10 temmuzda istanbuldaymış.

Bi aksilik çıktı galiba 12 si oldu daha gelen yok

Fearless Coward
12.Temmuz.2010, 13:24
:D Krasic'i 10 temmuzda niye bekliyorsunuzki adam tatilde Stoch döndümü ki Krasic dönsün?

goosfraba
12.Temmuz.2010, 13:26
:D Krasic'i 10 temmuzda niye bekliyorsunuzki adam tatilde Stoch döndümü ki Krasic dönsün?

bir ihtimaldi o da gerçekleşmedi. krasic tatilden döndü ayrıca. 2 gün önce cska saturn maçında 64. dk da oyuna dahil oldu.

GodfatheR
12.Temmuz.2010, 13:43
Formalar 12 sinde tanıtılıcak deniyordu. Ama kulüpten bi açıklama yok hala.

BeeTLeJuiCe
12.Temmuz.2010, 13:51
Bayiler için bir tanıtım yapılacak bugün. Formalar muhtemelen 20-22 Temmuz gibi açıklanacak.

HooijDonk07
12.Temmuz.2010, 14:20
Bayiler için bir tanıtım yapılacak bugün. Formalar muhtemelen 20-22 Temmuz gibi açıklanacak.

Formalar 19 temmuz diye biliyorum.

Varonil
12.Temmuz.2010, 14:36
19 Temmuz olamaz,futbolcular o sırada Belçika kampında olacaklar.22 ya da 23 Temmuz'da tanıtılır formalar.

KanaKe
12.Temmuz.2010, 14:51
bir ihtimaldi o da gerçekleşmedi. krasic tatilden döndü ayrıca. 2 gün önce cska saturn maçında 64. dk da oyuna dahil oldu.
demekki senin duyumlar fosmus bu saatten sonra duyum muyum verme artik bize :D

saka saka.. yalniz antuyu sallayin artik orda herkes duyumcu kesildi hicbir duyumda dogru cikmiyor nedense.

eGowiCh
12.Temmuz.2010, 14:59
Hakkaten duyumlara inanmamak lazım. %99'u yalan. Goosfraba'nın buraya yazdığı duyumların hepsi fos çıktı, tabii Goosfraba'nın suçu değil, o da Antu'dan alıyor. Antu'da zaten herkesin mutlaka yönetimden bir tanıdığı falan var :D Yöneticilerin aklı yok mu, o kadar gizli yürütüyorlar ki bütün yöneticilerin bile haberi yok çalışmalardan.

En iyisi beklemek. Geçen sene Andre Santos ve Cristian transferlerini kim söyledi Antu'dan? Hiç kimse.

CeNTeR_TR
12.Temmuz.2010, 15:05
Antu'da zaten herkesin mutlaka yönetimden bir tanıdığı falan var :D Yöneticilerin aklı yok mu, o kadar gizli yürütüyorlar ki bütün yöneticilerin bile haberi yok çalışmalardan.

At imzanı ver desteğini kampanyası başlatıyorum Ego bu yazına (:

Şimdi ben bir üyelik alsam antu'dan 1 sene falan takılsam sonra 1 sene sonra bu dönemlerde Fener x oyuncuyu getiriyor desem demek ki herkes inanacak.Birde araya bir iki yönetici ile resim sıkıştırdım mı tamamdır olay :) bu kadar basit değiş yahu duyum dedikleri gazetelerde çıkan haberler ;) Gazetelerde yazanlar hariç bir tane duyum diye tabir edilen transfer haberi gösteriniz desem kesin yokdur :) varsada ilk 2 satırda yazan mantıkla giden birinin işidir :n:

Varonil
12.Temmuz.2010, 15:10
Hayır o değil artık gazeteler de antu'yu takip etmeye başladı transfer haberlerini yazarken,iyice çivisi çıktı işin :D

GeorgeWeah
12.Temmuz.2010, 16:03
Bugün ya da yarın bombalar patlayacak. Duyum değil hissiyat. :) Forlan ve Krasici bekliyorum :)

eGowiCh
12.Temmuz.2010, 16:43
Forlan gelmez. Şu an bana göre dünyanın en iyi forveti Forlan. Ardından da Diego Milito gelir. David Villa, Ibrahimovic, Higuain, Anelka da en iyi forvetler arasında. Forlan'ı almak imkansıza yakın. Dünya Kupası'nın en iyi futbolcusu seçildi, inanılmaz formda, asla alamayız. Forlan'ı daha büyük kulüpler transfer edebilir veya Atletico'da kalır.

Bordo61Mavi
12.Temmuz.2010, 16:45
Ben Aziz Yildirimdan umitliyim patlatcak bi bomba :)

Fearless Coward
12.Temmuz.2010, 16:45
Forlan DK'sındaki performansından sonra çok zor gelir..En az 25+'dan başlar fiyatı..

Zekirdek
12.Temmuz.2010, 16:47
Dünya Kupasından önce 15'e belki kapatılıdı Forlan ama şu an imkansız. Altın Topuda kazandı.

izmer96
12.Temmuz.2010, 16:50
Forlan'in FB ye gelmesi icin bir ihtimal olabilir oda D.K. dan once anlastilarsa gelir , eger su anda almaya kalkarsan Forlan'i 30 - 35 M eurodan acar ATL Madrid gorusmeleri , Dunya kupasinda 5 gol atip , en iyi oyuncu secilen adami Turkiye'ye getirmek cok cok zor

Fearless Coward
12.Temmuz.2010, 16:51
Açıkcası Fenerbahçe'den geçen seneki gibi gizli bir transfer bekliyorum basında adı duyulmayan bir isim..

GeorgeWeah
12.Temmuz.2010, 17:09
Bu sene ümitliyim bomba patlayacak. Kaanın dediği gibi adı sanı duyulmamış adam alırlarsa taraftarlar isyan eder. Çünkü bizim son yaşadığımız tramva kaliteli transferlerle biraz unutturulabilir. Şu an için herşey taraftarın istediği gibi gidiyor. Hocamız Aykut Kocaman. Artık formayı hak eden giyecek. Güizanın takım kampına alınmaması da bunun güzel örneği. Mesela Beşiktaş Quaresmayı aldı. Camia kenetlendi. Aziz Başkan da bunu biliyor. O yüzden bu kadar beklendiğini düşünüyorum. Yoksa Diaya verirsin 8m euroyu alırsın. İnşallah güzel olacak. :)

EndoplazmiK RetikuluM
12.Temmuz.2010, 17:27
Kaç gündür kaç haftadır bekliyoruz bombayı :)
Bir patlatmadılar.

alex2009
12.Temmuz.2010, 18:24
Hazard %99 Lille'de kalıyorum demiş.Bu hayal de sona erdi böylece:)

Sekopej
12.Temmuz.2010, 18:27
Hazard'ın gelme ihtimali zaten %1'di.:D Çok büyük paralar versen de Lille sonraki satışı da düşünüyor, bu da transferin maliyeti düşünüldüğünde akıl almaz rakamlara ulaşıyor.

goosfraba
12.Temmuz.2010, 19:43
forlan ile dk' öncesi anlaşma sağlanmış ama dünya kupasında gösterdiği muazzam performans neticesinde yarın bir görüşme daha olacakmış.

sözünün eriyse artık verdiği sözü tutar :D

not: bu duyum emre belözoğlu duyumunu veren şahsa aittir.

gerçeklik payını böylece yukarılara taşıyor bu durum.

GodfatheR
12.Temmuz.2010, 19:44
forlan ile dk' öncesi anlaşma sağlanmış ama dünya kupasında gösterdiği muazzam performans neticesinde yarın bir görüşme daha olacakmış.

sözünün eriyse artık verdiği sözü tutar :D

not: bu duyum emre belözoğlu duyumunu veren şahsa aittir.

gerçeklik payını böylece yukarılara taşıyor bu durum.

Senin bu duyumların beni kalpten götürecek bi gün :D Hadi inşallah :D

goosfraba
12.Temmuz.2010, 19:47
ayrıca şu işe şöyle bir açıklık getireyim.

duyum, ihtimaldir. olabilir de olmayabilir de. kendinizi kaptırmayın yani.

ve üstüne basa basa -miş -mış kullanıyorum.

King_91
12.Temmuz.2010, 20:20
forlan gelirse büyük iş olur ama ben atletico madrid olsam cayardım transferden . daha fazla para alırdım :D bi de forlan piyasasını arttırdı daha büyük bi takıma da gidebilir belki ..

Aşk-ı Şehir
12.Temmuz.2010, 20:28
O kadar duyum oldu kaç tane transfer oldu yahu? :D Bizde bir sürü haberler duyuyoruz her kulüpten ama o duyumların bir derecesi var. Yüzde olarak %75ini teyit ettiremediğim sürece bir yere yazmıyorum. %75ini teyit ettirebileceğim bir kaç kulüp var. Mesajlarımdan takip edersiniz görürsünüz. :D

Estranged
12.Temmuz.2010, 20:55
ayrıca şu işe şöyle bir açıklık getireyim.

duyum, ihtimaldir. olabilir de olmayabilir de. kendinizi kaptırmayın yani.

ve üstüne basa basa -miş -mış kullanıyorum.

arkandayız umut.Umuyorum ki aldığın en az 1 duyum tutacak bu sene.

goosfraba
12.Temmuz.2010, 20:55
Kanal D : Fenerbahçe Sercan için 6 milyon euro + Önder ve Gökhan Ünal'ı önerdi.

ben şahsen istemiyorum sercan'ı. hızdan başka bir yeteneği yok.

yaman76hakanFB
12.Temmuz.2010, 21:09
Bombanın barutu rutubet aldı anlaşılan... Patlamadı gitti. Aslında ses getirecek bir bomba olmasa da olur. Ben ses bombası istemiyorum. Az ses çıkarsa da olur, hızlı ve parça tesiri etkili olsun. Stoch'un bir numara büyüğüne razıyım.

goosfraba
12.Temmuz.2010, 21:09
bu hafta muhtemelen transfer sonuçlanır.

nekop
12.Temmuz.2010, 21:19
Umut duyum almadığın oyuncu kaldı mı? İçimizdeki fotomaç gibi birşey oldun sen. 100 tane isim söyledin yarın öbür gün biri gelince çıkıp ben demiştim dersin. Attığın mesajı gösterirsin. :D