Log in

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

Bekq
27.Aralık.2011, 11:41
Fenerbahçe bu süreçten geçerken bence bu kadar ne olacağı belli olmayan bir oyuncuya 5 milyon euro vermemeliydi.

Alper beğendiğim bir isim ancak F.Bahçe'de direkt oynayacak bir oyuncu değil.

Kesinlikle katılıyorum. Ben şaşırdım Fenerbahçe'nin bu kadar bonservis bedeli ödemesine. Şu içerisinde bulundukları durumda büyük bir cesaret bu parayı vermek.
En kötü ihtimal küme düşsek bile oyuncular serbest kalmayacak ki. Oyuncu parasını aldığı sürece her ligte oynar. Helede bu kulüp Fenerbahçe gibi büyük bir camia ise. Yabancı oyuncularda en fazla 1 sene kiralanır.

Tabii en kötü ihtimalden bahsediyorum. :)

sarianet
27.Aralık.2011, 13:13
Fenerbahçe bu süreçten geçerken bence bu kadar ne olacağı belli olmayan bir oyuncuya 5 milyon euro vermemeliydi.

Öncelikle transfer yapmaları süreçten alınlarının akıyla çıkacaklarına inanmalarını gösterir ki bir fenerbahçeli olarak yönetimin bu tavır edinmesi beni gayet gururlandırır
ikincisi kimin ne olacağı belli oluyor mu bu ülkede malesef yabancı sınırlaması yüzünden yerli fiyatları bu seviyelerde m.topua 9 verilen bi ülkede 5 çok değil kıyas yaparsak
bu arada bu çocuk afyonluymuş transfer olursa benim için ayrı bi gurur kaynağı olacak :D

Aşk-ı Şehir
27.Aralık.2011, 18:55
Alper'in ne olduğu belli yeterki izlemesini bilin...

ReaList
27.Aralık.2011, 19:19

Böyle acele kararlar ile genç oyuncuları alıyor büyük takımlar ardından adamı oynatmıyorlar,oyuncununda kariyeri elden gidiyor.
Klübünde maddi açıdan zarara uğruyor,11'de oynatabileceğimiz bir adam değil sürekli ancak bu sık maratonda iyi olabilir,çok para verilmiş ne olursa olsun o kadar etmez.Umarım iyi oynar ve sürekli oynayarak bizi yanıltır.

Kusura bakmayın ama Selçuk Şahin'in 11'de oynadığı takımdan bahsediyoruz, mevkiden bahsediyoruz. Sakın Selçuk öyle böyle şöyle demeyin direk söyleyeyim 5 kuruş da etmez. Bugün Galatasaray liderse Selçuk ve Melo gibi iki tane sağlam adamın katkısı %70 civarındadır. Günümüz futbolu artık orta saha'da bitiyor, o mevkideki oyuncular ne kadar yetenekli ve oyuna olumlu yönde üretkense takım o derece başarılı oluyor. Selçuk Şahin gibi kan emici bir adamın 11'de başladığı takımda Alper oynamayacaksa ya biz futboldan anlamıyoruz ya da Selçuk Şahin gizli bir örgütün elemanı falan (:

Ayrıca burada değil ama çeşitli haber sitelerinin yorumlarında gördüm, efendim Fener'e gitmesi hataymış, kariyeri yok olacakmış deyip 1-2 oyuncu örnek vermişler Zafer Biryol, İlhan Parlak, Gökhan Emreciksin vs. Doğrudur örnekte verdikleri adamlar bu takımda tutunamadı ama bırakın Süper Lig'den gelmeyi 2.Ligden gelen Gökhan Gönül, Tuncay Şanlı gibi adamlarda bu takımın kralı oldu. Demek mesele oyuncu körertme meselesi değil, oyuncu forma için mücadelesini verecek, çok çalışacak ve onu alacak, geçmişte oynadığı kulüpte ne yaptığı değil, Fenerbahçe'ye geldikten sonra ne yapacağı önemli.

Sekopej
27.Aralık.2011, 19:22
Fenerbahçe düşürülmezse zaten sıkıntı yok, işler yoluna girecektir, 5 milyon çok önemli bir para değil, olur da küme düşürülürse Alper zaten takımda direk oynayacak oyuncu olacaktır, en az 5 senelik sözleşme imzalanacağı düşünülürse, düşme veya düşmeme durumunda pek değişen bir şey olmaz. Ayrıca ŞL'ye göndermedikten sonra hangi ligde olmanın da pek önemi yok, taraftar desteğiyle açığı kapatmaya yardım edecektir.

William Rookwood
27.Aralık.2011, 19:41
Selçuk, Alper'den daha defansif bir oyuncu defansa dönük oynuyor. Aykut hoca eğer Emre'yi biraz daha ön libero gibi oynatıp alperi ileriye koyacaksa sorun yok fakat ikiside gerçek pozisyonlarında oynarsa defansif anlamda çok sıkıntılı dönemler yaşayabilir Fenerbahçe

sananes
27.Aralık.2011, 19:49
Alper'in ne olduğu belli yeterki izlemesini bilin...

Renkdaşlarım dahil Alper için "direk oynayamaz" "ne olacağı belli değil" vb. yorumlar yapan herkes bence hiç eskişehirspor maçı izlememişler.Sahada oyuna hükmediyor resmen bu yaşında Alper. Gelecekte türk milli takımının liderlerinden olabilir,aykut hoca Cristian-Selçuk aşkından vazgeçip Alper'e forma verirlerse.

ReaList
27.Aralık.2011, 19:50
Selçuk, Alper'den daha defansif bir oyuncu defansa dönük oynuyor. Aykut hoca eğer Emre'yi biraz daha ön libero gibi oynatıp alperi ileriye koyacaksa sorun yok fakat ikiside gerçek pozisyonlarında oynarsa defansif anlamda çok sıkıntılı dönemler yaşayabilir Fenerbahçe

Selçuk defansif falan değil sadece kalabalık, Onun hakkında söylediklerimizi tekrar tekrar söylemeye gerek yok, zaten şu mantalite yüzünden Selçuk Şahin şu takımda prim yapıyor. Alper ve Emre orayı çok rahat idare eder. Emre zaten oyunu bizim defansın önüyle rakip defansın önünde oynuyor, Alper'de o tarzda bir oyuncu.

Geçenlerde Barcelona'nın bir maçını izlemiştim Pique ve Puyol sakattı. Geride Alves-Mascherano-Abidal oynuyordu oynayan takır takır oynuyor ama bize nereden bulaşmışsa artık o geri 4'lünün önüne 1 kazık dikecez. Ligin ilk yarısında ortalara kadar Fatih Terim'de bunu uygulamaya çalışıyordu Takım her hafta dökülüyordu ne zaman Galatasaray ağırlığına yakışır ofansif oyun sergilemeye başlayıp 2 forvetle beraber oyunu karşı alana yıktı o zaman seri galibiyetler gelmeye başladı. Sonuç olarak Cristian,Selçuk Şahin,Maldonado,Josico,Deniz Barış vs tarzı oyuncular uzun vadede zarardan başka birşeye yaramaz ama nedense biz bunları seviyoruz :0:

William Rookwood
27.Aralık.2011, 19:54
O konuda haklısın. Fenerbahçe kalitesinde oyuncular değiller. Fenerbahçe kalitesinde olması için onu özel kılacak yeteneklerininde olması lazım. O yüzden bu adamlar maç esnasında sırıtıyor.

Alper benim aklımda ofansif bir oyuncu olarak kalmış, birkaç maçına denk gelmiştim o yüzden çok fazla birşey söyleyemiyorum. Ama şahsi görüşüm Gökay'ında Alper'den çok aşağı kalır bir yanının olmadığıdır. Ben Gökay'ı çok beğeniyorum hızlı ve çevik bir oyuncu. Ona daha fazla forma şansı verilse daha iyi bir futbolcu olabilir Alper'den. Potansiyeli var :)

Bekq
27.Aralık.2011, 19:59
Selçuk defansif falan değil sadece kalabalık, Onun hakkında söylediklerimizi tekrar tekrar söylemeye gerek yok, zaten şu mantalite yüzünden Selçuk Şahin şu takımda prim yapıyor. Alper ve Emre orayı çok rahat idare eder. Emre zaten oyunu bizim defansın önüyle rakip defansın önünde oynuyor, Alper'de o tarzda bir oyuncu.

Geçenlerde Barcelona'nın bir maçını izlemiştim Pique ve Puyol sakattı. Geride Alves-Mascherano-Abidal oynuyordu oynayan takır takır oynuyor ama bize nereden bulaşmışsa artık o geri 4'lünün önüne 1 kazık dikecez. Ligin ilk yarısında ortalara kadar Fatih Terim'de bunu uygulamaya çalışıyordu Takım her hafta dökülüyordu ne zaman Galatasaray ağırlığına yakışır ofansif oyun sergilemeye başlayıp 2 forvetle beraber oyunu karşı alana yıktı o zaman seri galibiyetler gelmeye başladı. Sonuç olarak Cristian,Selçuk Şahin,Maldonado,Josico,Deniz Barış vs tarzı oyuncular uzun vadede zarardan başka birşeye yaramaz ama nedense biz bunları seviyoruz :0:
Birazda nasıl görmekle alakalı. Selçuk Şahin senelerdir bu takımda çünkü büyük takım oyuncusu olduğunun farkında ve ona göre oynuyor.

Özer Hurmacı
Orhan Şam
Bilica
Sezer Öztürk

ve daha Fenerbahçe'ye gelmiş nice kaliteli oyuncu. Hiçbiri Fenerbahçe'de tutunamadı. Çünkü büyük takım oyuncusu olarak oynayamıyorlar ve üzerlerinde sürekli bir baskı var. Alper'den tek korkum bu fakat yaşı daha genç eminim futbolunu dahada ilerletecektir.

Deniz Barış bir ara Aurelio'yu kesiyordu. Sonra eşini kaybetti ve tam toparlanamadı. Ben çok severdim onu ve Zico ile yeniden doğmuştu adeta Fenerbahçe'de.

ReaList
27.Aralık.2011, 20:01
Emre bıraktığı zaman Gökay onun yerini alabilecek kapasitede. Ama şuan Alper kadar bile yeterli değil, çünkü bir tarafta Süper Ligde 3.sezonunu oynayan Alper diğer tarafta onun çıktığı maçın yarısına dahi erişemeyen Gökay genç oyuncular için bu çok önemli umarım Aykut Kocaman en azından maçların 2.yarılarında Emre yorulduğu zaman Gökay'a şans tanır. Selçuk'un Cristian'ın ikinci yarı oyuna girdiği maçları hatırlıyorum artık şu boş sevdadan vazgeçmeli hem kendine zarar hem takıma zarar.

ReaList
27.Aralık.2011, 20:07
@Bekq
Saydığın oyunculara göre Selçuk'un avantajı o bölgeye Aureilo ve Appiah'tan sonra adam gibi takviye yapılmamasından kaynaklanıyor. Sadece Emre geldi oraya, diğer gelen Josico, Maldonado, Ali Bilgin, Cristian vs oyuncuların Selçuk'tan farkı olmadığı için kendine daha fazla yer buldu. Orhan Şam ve Sezer Öztürk için şimdilik bir şey söyleyemem çünkü Özer'e tanınan şansın yarısı Sezer'e tanınmadı, Orhan ise önünde bir Gökhan Gönül'e bağlı işi kolay değil.

goosfraba
27.Aralık.2011, 20:51
eskişehirspor'dan resmi açıklama geldi.

byariff
27.Aralık.2011, 21:47
5m euroya almislar alperi galatasaraya 10m biciyorlar ilginc geldi...

TheWizard
27.Aralık.2011, 21:50
bazı arkadaşlar alper'in fenerbahçeye yeterli bir oyuncu olmadığını söylemiş.barcelona'dan bahsetmiyoruz arkadaşlar 2 kazma 5 para etmez baroniyle selçuk ve sezonda 20 maçtan fazla oynayamayan sürekli sakatlanıp kırmızı kart gören çirkef bir emreden oluşan orta saha.alper bu kadrodada şans bulacağına inanmıyorsa eskişehirle sözleşmesini 15 yıl uzatsın..

Gomis hakkında ne düşünüyorsunuz ?.dia+7 milyona gelmiş büyük ihtimalle..

William Rookwood
27.Aralık.2011, 21:50
Eskişehir, Kayseri ve Sivas zaten Galatasaray düşmanı takımlar, bu kadar istemeleride oldukça normal

goosfraba
27.Aralık.2011, 21:51
sadece galatasaray'dan istememiş 10 milyon euro'yu.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19353011.asp

TheWizard
27.Aralık.2011, 22:02
sadece galatasaray'dan istememiş 10 milyon euro'yu.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19353011.asp

hocam yeni farkettim nickini :).adam sandler filmleriyle aran iyi galiba :)

SAİT71
27.Aralık.2011, 22:14
Selçuk'un genelde ilk 11 oynadığı bir takımda Alper rahat oynar. Selçuk defansifmiş felanmış bunlar hikaye. Selçuk sadece afedersiniz ama duba niyetine kullanılan bir topçu. Mecburiyetten mahalle maçlarında felan küçük bir çocuk koyarsınız yeğen sen gelene vur dersiniz öyle birisi yani. Alper her türlü oynayacaktır... Hayırlı olsun inşallah. Umarım Gökayı felanda yetiştirip kaptırıpta geri para ile almayız.

sananes
27.Aralık.2011, 22:24
Gomis o kadar etmez ama Aykut Hoca Dia'yı istemiyor sanırım.

Ayrıca diğer takımları bilmem ama Kayserispor Galatasaray düşmanı evet bu sene Ambarat geçen sene başka bir oyuncularını kulüple anlaşmadan Galatasaray ayarttığı için olabilir bu.Koca bir sene Ali Turan oynamadı bu yüzden Kayseri'de şimdi aynısı Ambarat için oluyor.Biraz aynaya bakmalı...

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
27.Aralık.2011, 22:32
Alper gayet rahat oynayacaktır. Bu kadar önyargılı olmamalı. Geleceğin en iyi 2 MC'sinden birisi.

goosfraba
27.Aralık.2011, 22:39
hocam yeni farkettim nickini :).adam sandler filmleriyle aran iyi galiba :)

evet :)

---

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Eskişehirspor Kulübü oyuncusu Alper Potuk'un transferi konusunda Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.

William Rookwood
27.Aralık.2011, 22:41
Gomis o kadar etmez ama Aykut Hoca Dia'yı istemiyor sanırım.

Ayrıca diğer takımları bilmem ama Kayserispor Galatasaray düşmanı evet bu sene Ambarat geçen sene başka bir oyuncularını kulüple anlaşmadan Galatasaray ayarttığı için olabilir bu.Koca bir sene Ali Turan oynamadı bu yüzden Kayseri'de şimdi aynısı Ambarat için oluyor.Biraz aynaya bakmalı...

Ali Turan başından beri Galatasaray'a gelmek istiyordu yöneticilerle konuştu izin vermediler. Galatasaray ile kulüp arasında ki görüşmelerde olumsuz sonuçlandı. Ali Turan'da haliyle Galatasaray'a gitmesi için izin verilmediği için oynamak istemedi. Galatasaray'da da suç var elbet ama Kaserispor yöneticilerinde yaptığı açıklamalr ve tavırlar profesyonelliğe uymuyor. Böyle yaparak anca kendi takımlarına zarar veriyorlar. Amrabatta gitmek istiyor ama izin vermiyorlar,

SkyCaptain
27.Aralık.2011, 22:45
Alper Potuk, daha düne kadar yere göğe sığdırılamıyordu ama yarından itibaren transfer eden takım Fenerbahçe olduğu için tukaka ilanı başlayacaktır...

Yüksek bonservis bedelinden dem vuranlar İsmail Köybaşı yada Tabata transferlerine bir gözatsınlar. Yada senede 4.5m € alan Selçuk İnan'a...

Alper Potuk'u FM'de bile 5m €'ya zor alıyorsunuz, bence geleceğe yönelik yerli alternatifler arasında Necip ile birlikte ortasahaya transfer edilebilecek tek oyuncuydu Alper. Necip'i de BJK satmayacağına göre, yapılan transfer her anlamda iyi bir transferdir.

Hayırlı olsun.

SaLviO
27.Aralık.2011, 23:00
5 M$ Yüksek değilki normal bi rakam kesinlikle as oynatıcak aykut kocaman ve transfer bedelilinin kuruşuna kadar hepsini nihat özdemir vermiş

sananes
27.Aralık.2011, 23:00
Ali Turan başından beri Galatasaray'a gelmek istiyordu yöneticilerle konuştu izin vermediler. Galatasaray ile kulüp arasında ki görüşmelerde olumsuz sonuçlandı. Ali Turan'da haliyle Galatasaray'a gitmesi için izin verilmediği için oynamak istemedi. Galatasaray'da da suç var elbet ama Kaserispor yöneticilerinde yaptığı açıklamalr ve tavırlar profesyonelliğe uymuyor. Böyle yaparak anca kendi takımlarına zarar veriyorlar. Amrabatta gitmek istiyor ama izin vermiyorlar,

Tamam da diyelimki Ali Turan Galatasaray aşığı bir adamdı ve size gelmek istedi.Bu olabilir Türk oyuncu sonuçta takım destekleyecektir...Amrabat neden Fb,Bjk,Ts falan değil de Gs'ye gelmek istiyor? Sor bunu kendine bir lütfen? Mantık belli Amrabat ligin daha iddialı herhangi bir takımında oynamak ister doğal bu.Ama o iddialı takımlardan olan Galatasaray, takımıyla anlaşmadan futbolcunun aklına giriyor, 15-20 yıl önce kullanılan transfer politikalarını izliyor ve sonuçta bu durum ortaya çıkıyor.

Yani profesyonel olmayan Galatasaray'ın yaptığı aslında.Çünkü kurallar derki "kulüpler arası anlaşma sağlamadan futbolcu ile temasa geçemezsin."

RaSenGan
27.Aralık.2011, 23:05
Alper Potuk 5 Milyon Euro.

Selçuk'tan kurtulmak paha biçilemez :D

William Rookwood
27.Aralık.2011, 23:06
Tamam da diyelimki Ali Turan Galatasaray aşığı bir adamdı ve size gelmek istedi.Bu olabilir Türk oyuncu sonuçta takım destekleyecektir...Amrabat neden Fb,Bjk,Ts falan değil de Gs'ye gelmek istiyor? Sor bunu kendine bir lütfen? Mantık belli Amrabat ligin daha iddialı herhangi bir takımında oynamak ister doğal bu.Ama o iddialı takımlardan olan Galatasaray, takımıyla anlaşmadan futbolcunun aklına giriyor, 15-20 yıl önce kullanılan transfer politikalarını izliyor ve sonuçta bu durum ortaya çıkıyor.

Yani profesyonel olmayan Galatasaray'ın yaptığı aslında.Çünkü kurallar derki "kulüpler arası anlaşma sağlamadan futbolcu ile temasa geçemezsin."

Olayları tam blmiyorum tabii medyanın yalancısıyım. Gazetede ve haber sitelerinde olanları okuyoruz. Söylediğin şey mantıklı çünkü Amrabatın özel bir açıklaması vardı Galatasaray rüyalarımın takımı orada oynamayı çok istiyorum falan filan. Aslında Avrupa'da da bunun bir çok örneği var bu sezon Chelsea'de Neymar için aynısını yaptı. Kulüp çok astronomik rakamlar istememesi için direkman oyuncu ile görüşüyorlar ki kulüp içerisinde baskı yapıp takıma transfer edilebilmesi için. Kayserispor'da 4-5 milyona satmaz Amrabatı en az 7-8 milyon isteyecektir transferi için bu yüzden oyuncuyla görüşüp fikrini alması daha kolay oluyor. Bu durumda iki tarafta suçlu duruma düşebiliyor. Ederinden çok fazla isteyip takımda tutuyor oyuncuyu bir yandan da oyuncuyu ayartıyor diye TFF'ye şikayet ediyor

SaLviO
27.Aralık.2011, 23:07

Chelsea ceza aldı bu kurala uymadığı için ilk kulüple anlaşılır sonra oyuncu ile görüşülür bakınız mehmet topuz olayına bjk oyuncu ile anlaştı kulüp fenerle sonra oyuncu fenere geldi doğru olanı budur

attirson
27.Aralık.2011, 23:12
Alper Potuk 5 Milyon Euro.

Selçuk'tan kurtulmak paha biçilemez :D

İşte benim düsüncem bu. :D Alper'in gelmesinden çok Selçuk'un gitmesine seviniyorum. :n:

footballer33
27.Aralık.2011, 23:48
F.Bahçe çok önemli bir mevkiye çok iyi bir transfer yaptı. Yerli olarak alınacak orta saha oyuncuları sınırlı zaten Türkiye'de. Fakat, Fernandes'in 8 milyon euro opsiyonu varken 2 milyon euroya alındığı bir piyasada 5 milyon euro bana da fazla geldi. Yaşının genç olması ve potansiyeli sağlam bir futbolcu olması bu durumu örtebilir. Performansı iyi olursa zaten, ödenen para hiç kimsenin aklına bile gelmeyecektir. Hayırlı olsun Alper F.Bahçe'ye.

sananes
27.Aralık.2011, 23:51
F.Bahçe çok önemli bir mevkiye çok iyi bir transfer yaptı. Yerli olarak alınacak orta saha oyuncuları sınırlı zaten Türkiye'de. Fakat, Fernandes'in 8 milyon euro opsiyonu varken 2 milyon euroya alındığı bir piyasada 5 milyon euro bana da fazla geldi. Yaşının genç olması ve potansiyeli sağlam bir futbolcu olması bu durumu örtebilir. Performansı iyi olursa zaten, ödenen para hiç kimsenin aklına bile gelmeyecektir. Hayırlı olsun Alper F.Bahçe'ye.

Alper Almanya'da oynayan bir gurbetçi futbolcu olsa maksimum 2-3 milyon euro'ya alınabilirdi ama malum iç piyasa şartları. Gökhan Emreciksin gibi bir adama bile ne kadar para ödemiştik zamanında ya da aynı şekilde sizin Tabata transferiniz öyleydi.Örnekler arttırılabilir rahatlıkla.Scout sistemlerini geliştirebilirse büyükler belki biraz rahat edilebilir bu konuda.Misal Amrabat için dünyaları istiyor Kayserispor,gelmeden önce keşfedilseydi çok cuzi bir fiyata biterdi transferi.

kalemci
27.Aralık.2011, 23:52
Kim ne derse desin ben Selçuğu beğeniyorum. Pek meziyetli bir topçu değil ama her takıma lazım.
Yanındakine pas verecek ve gelen topları kesecek.

Pas yüzdesi çok düşük bir oyuncu değil bence sadece maç içinde konsantrasyon kaybı yaşadığı zamanlar pas vermekten aciz duruma düşüyor. Dönen topları toplayabiliyor, gelen topları kesebiliyor. Çok faydalı, başarılı gözükmese de işe yarayan bi topçu bence.

Ama sonuç olarak Alperi Selçuğa bende tercih ederim o ayrı :)

SAİT71
27.Aralık.2011, 23:58
Aslında o 5 milyon euro şöyle verildi:

Alper Potuk + Selçuk Şahin'den kurtulmak = 5 Milyon euro, bence ucuza kapattık :n:

footballer33
28.Aralık.2011, 00:01
Alper Almanya'da oynayan bir gurbetçi futbolcu olsa maksimum 2-3 milyon euro'ya alınabilirdi ama malum iç piyasa şartları. Gökhan Emreciksin gibi bir adama bile ne kadar para ödemiştik zamanında ya da aynı şekilde sizin Tabata transferiniz öyleydi.Örnekler arttırılabilir rahatlıkla.Scout sistemlerini geliştirebilirse büyükler belki biraz rahat edilebilir bu konuda.Misal Amrabat için dünyaları istiyor Kayserispor,gelmeden önce keşfedilseydi çok cuzi bir fiyata biterdi transferi.
Aynen öyle. Mesela Avrupa'dan Veli, Burak, Tanju gibi gurbetçileri toplam 2 milyon civarı bir bonservisle satın almıştık sezon başı. Yaşları da genç üstelik. Türkiye'de ise dediğiniz gibi Tabata, Alper Potuk, İsmail, M.Topuz, G.Ünal vs. gibi örnekler mevcut. Anadolu kulüpleri futbolcularını satmak istemiyor, fakat büyük takımların ısrarını ve önceki transferlere harcadığı paraları görünce yüksekten uçuyorlar. Bu konuda hatayı büyük takım yöneticilerinde buluyorum. Kendi altyapısına ya da Avrupa piyasasındaki genç, grubetçi yeteneklere yönelmeleri lazımken, hâlâ gidip astronomik fiyatlı futbolcuların peşinden koşuyorlar. Hal böyle olunca borçlar da alıp başını gidiyor ve zararın boyutu oldukça artıyor.

Bu konuda bence, biraz Kayserispor, Gençlerbirliği gibi takımlar örnek alınmalı. Kadrolarındaki genç potansiyeller ortada.

ReaList
28.Aralık.2011, 00:04
Kim ne derse desin ben Selçuğu beğeniyorum. Pek meziyetli bir topçu değil ama her takıma lazım.
Yanındakine pas verecek ve gelen topları kesecek.

Pas yüzdesi çok düşük bir oyuncu değil bence sadece maç içinde konsantrasyon kaybı yaşadığı zamanlar pas vermekten aciz duruma düşüyor. Dönen topları toplayabiliyor, gelen topları kesebiliyor. Çok faydalı, başarılı gözükmese de işe yarayan bi topçu bence.

Ama sonuç olarak Alperi Selçuğa bende tercih ederim o ayrı :)

İnan şu dediklerini yapabilse şuan ona karşı farklı duygular taşırdık :D Yandakine ve geridekine pas vermesine ileriye kolay kolay atmamasına rağmen pas yüzdesi düşükse gerisini sen düşün artık, top kesme konusuna girmiyorum bile, sağolsun karşı takımlar için bulunmaz hint kumaşı, tehlikeli bölgelerde yaptığı fauller bizlerde oluşturduğu durum için şunu diyebilirim :0:

Gncl1905
28.Aralık.2011, 00:07
Alper Potuk, daha düne kadar yere göğe sığdırılamıyordu ama yarından itibaren transfer eden takım Fenerbahçe olduğu için tukaka ilanı başlayacaktır...

Yüksek bonservis bedelinden dem vuranlar İsmail Köybaşı yada Tabata transferlerine bir gözatsınlar. Yada senede 4.5m € alan Selçuk İnan'a...

Alper Potuk'u FM'de bile 5m €'ya zor alıyorsunuz, bence geleceğe yönelik yerli alternatifler arasında Necip ile birlikte ortasahaya transfer edilebilecek tek oyuncuydu Alper. Necip'i de BJK satmayacağına göre, yapılan transfer her anlamda iyi bir transferdir.

Hayırlı olsun.

Selçuk İnan senede 2 MN Euro kazanıyor, borsaya öyle bildirildi.

Alper iyi transfer oldu Fenerbahçe adına.Ortasahada iyi bir alternatif olur, Baroni'den formayı bile kapar :) 5 MN hiçbirşey bence Alper için, tabii büyük takımlara gelip körelen gençlerden olmassa.

TR.CaPTaiN
28.Aralık.2011, 00:36
Ömer Temelli twitter'da Papiss Cisse ve Luis Fabiano gündemimizde mi sorularına "olabilir" diye cevap verdi. Gökhan Töre'ye ilgimiz var mı sorusunu da "her zaman var" diye yanıtladı. Moussa Sow 1. tercihimiz mi sorusuna da "değil" dedi. Sow'dan daha iyi bir oyuncuyla mı ilgileniyorlar acaba ?

Lim10
28.Aralık.2011, 00:43

Hayırlı olsun.

İmzamı atarım.

Gökhan Töre keşke olsa.Ama şu an ekstra olur.Ki ekonomik olarak pek mantıklı olur mu bilemem.Gomis'i zaten istemem birde Dia+7 gibi bir rakama olursa eğer saçmalık olur resmen.Ki o adar etmez, sevsemde sevmesemde.Ha Lisandro olursa o zaman olur.Ama oda bana gerçekçi gelmiyor.Sow falan diye kandırmayalım birbirimizi hiç.Adamı 3 Temmuz'dan önce alamadık.Şimdi onca prestij ve ekonomik kayıbın ardından mı gelecek?Keşke olsa ama ben Sow, Lisandro seviyesinde bir forvet alabileceğimizi zannetmiyorum.

sarianet
28.Aralık.2011, 00:50
5m euroya almislar alperi galatasaraya 10m biciyorlar ilginc geldi...

1.sinde bişi demedim ama bunu ikinci defa yazdın
amacın ne hocam direk söylesen daha iyi olur :)

Kaka Leite
28.Aralık.2011, 01:02
1.sinde bişi demedim ama bunu ikinci defa yazdın
amacın ne hocam direk söylesen daha iyi olur :)

Bide soruyorsun bizi kayırıyorlar yahu :icon_smile:
Şaka bir yana iyi bir oyuncu ancak 5 M fazla mı azmı onu oynadığında göreceğiz :)

anil luque
28.Aralık.2011, 01:15
Bide soruyorsun bizi kayırıyorlar yahu :icon_smile:
Şaka bir yana iyi bir oyuncu ancak 5 M fazla mı azmı onu oynadığında göreceğiz :)

En doğrusunu Cenker söylemiş. İstersen 20 milyon euro ver. Oynayıp hakkını verdikten sonra üzerinde fazla yorum yapmaya gerek kalmıyor.

Kaka Leite
28.Aralık.2011, 02:01
En doğrusunu Cenker söylemiş. İstersen 20 milyon euro ver. Oynayıp hakkını verdikten sonra üzerinde fazla yorum yapmaya gerek kalmıyor.

Her zaman :n:

KanaKe
28.Aralık.2011, 13:00
5 milyon € bu sartlarda normal fiyat.. türkiye futbolcu yetistirmekte zorlanan bir ülke alper gibi oyuncular cok olsa alper normal sartlarda 1-2 milyon eder..

BaGa TaRKaN
28.Aralık.2011, 13:05
Fenerbahçe'de Betafimi Gomis Sesleri İyice Yükselmeye Başladı

Crazycat
28.Aralık.2011, 15:30
http://www.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/alper-geldi-ona-yol-gorunduSXHBQ261894SXQ/?utm_source=sporbuckscom&utm_medium=facebookcom

Devre arasında yollanır umarım. 10 numara gibi ortasaha, 2 maç varsa 3 maç sahada geziniyor.

SAİT71
29.Aralık.2011, 13:31
Özgür Çek Fenerbahçe'de
http://media1.ntvspor.net/C/I/219/ozgurcek3_9JG4R.jpg

Fenerbahçe, Ankaragücü ile sözleşmesini fesheden genç sol kanat oyuncusu Özgür Çek ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, Ankaragücü ile sözleşmesini fesheden genç sol kanat oyuncusu Özgür Çek ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig'de devre arasına, ezeli rakibi Galatasaray'ın 2 puan gerisinde 2. sırada giren Fenerbahçe, transfere ise hızlı bir başlangıç yaptı.
Eskişehirspor'dan Alper Potuk'u kadrosuna katan Sarı-lacivertliler, bu kez de eski oyuncusu Özgür Çek ile 3,5 yıllık anlaşmaya vardı.

Ankaragücü ile olan mevcut sözleşmesini, alacaklarının ödenmemesi nedeniyle fesheden Özgür, altyapısından yetiştiği Fenerbahçe'nin yolunu tuttu. Özgür Çek, Fenerbahçe'nin 2009 yılında gerçekleştirdiği Özer Hurmacı transferinde, Ankaraspor'a gönderilmişti.

NTVSpor.net

KaPaLı
29.Aralık.2011, 13:41
Kağan Söylemezgiller olurmu acaba ?

fbdevil190737
29.Aralık.2011, 23:23
Kağan Söylemezgiller olurmu acaba ?

Zannetmiyorum . Hem Kağan'ın adı çok geçmişti bir ara Fenerbahçe ile sözde Emre ile konuşma yapma faslı falan , bunun dışında Alper'in gelmesinden sonra da o bölgeye oyuncu ihtiyacı kalmadı ki Kağan zaten bana kalırsa Fenerbahçe'de oynama potansiyeli olmayan bir oyuncu .

Edit : Karabükspor ile anlaşmış Kaan .

sarianet
29.Aralık.2011, 23:38
ya alper resmen geldimi

attirson
29.Aralık.2011, 23:40
ya alper resmen geldimi

Evet Eskişehirspor açıkladı.

kalemci
30.Aralık.2011, 05:50
Özgür ligde en sevdiğim beklerden biriydi. Ama sol açıkta daha iyi oynar gibi gibi. Caner, Ziegler, Uğur, Stoch'u geçer de geride veya ilerde formayı kapar inşallah.

enesemin53
30.Aralık.2011, 18:20
bu arada alperle henüz anlaşamamışız galiba

byariff
30.Aralık.2011, 18:45
alper kesin degil daha.

sananes
30.Aralık.2011, 19:19
Alper'le para konusunda anlaşamadığımız yazılıyor da yalandır o haber.3-4 milyon euro istemiyordur herhalde çocuk.Bizimkilerde saçmalamasınlar.

SAİT71
30.Aralık.2011, 23:22
F.Bahçe'ye piyango çıktı

http://cdn.sporx.com/img/3/2011/cristian45.jpg

Eski futbolcusunu yeniden kadroya katmak isteyen kulüp harekete geçti. Son dönemde huzursuz olan oyuncu da ülkesine dönmeye sıcak bakıyor.

Eski futbolcusunu yeniden kadrosuna katmak isteyen Brezilya kulübü harekete geçti. Son dönemde huzursuz olan sambacı da ülkesine dönmeye sıcak bakıyor.

Hürriyet'in haberine göre; sezon başından beri çok sayıda yabancı futbolcusunu elden çıkaran Fenerbahçe'de sıradaki isim Cristian Baroni olabilir. 2009-10 sezonundan bu yana sarı lacivertli formayı giyen orta saha oyuncusuna, eski takımı Corinthians talip oldu. Brezilya kulübü, menajerler aracılığı ile Fenerbahçe'nin nabzını yoklamaya başladı.

Corinthians, Brezilyalı oyuncu için 4.5 milyon Euro'yu gözden çıkarmış durumda.

28 yaşındaki futbolcu da bu transfere sıcak bakıyor. Bu sezon takım içinde bazı sorunlar yaşayan Baroni, yakın arkadaşları ile sohbetinde huzursuz olduğunu dile getiriyor. Sarı lacivertli kulübe, bundan 2.5 yıl önce Andre Santos ile birlikte alınan sambacı için 5 milyon Euro bonservis bedeli ödenmişti. Gelen teklifin de bu rakama yakın olması, transferin gerçekleşme ihtimalini yükseltiyor.

"Kupa müzemizde duruyor"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Cristian Baroni, hak ederek kazandıklarını belirttiği geçen sezonki lig şampiyonluğunu, kendilerinden kimsenin alamayacağını ifade etti.

AA muhabirinin sorularını cevaplayan Brezilyalı orta alan oyuncusu, futbolda şike davasına yönelik süreçte yaşadıkları, sezonun ilk yarısında ortaya koydukları performans, zaman zaman maçlarda takım içinde yaşanan tartışmalar, play-off sistemi ve şampiyonluk hedefi gibi çeşitli konulara yanıtlar verdi.

Trabzonspor cephesinin şampiyonluğun kendilerine verilmesi beklentisiyle ilgili düşünceleri sorulan Fenerbahçeli futbolcu, ''Bizden şampiyonluğu kimsenin alacağını ya da alabileceğini ben açıkçası düşünmüyorum. Kupa müzemizde duruyor, madalya da evimde duruyor, kutlamaların görüntüleri de zaten her yerde var'' dedi.

Bu konu hakkında söyleyecek çok şeyin olmadığını belirten Cristian, şunları kaydetti:

''Herkes istediğini söyleyebilir. Ancak şöyle bir gerçek var ki, kupa şu anda bizim müzemizde. Benim o şampiyonlukla kazandığım madalya da evimde duruyor. Bu görüşle baktığımız zaman bizden o şampiyonluğu kimsenin alacağını, ya da alabileceğini ben açıkçası düşünmüyorum. Sonuna kadar hakkımızla kazandığımız bir şampiyonluk. Kupa müzemizde duruyor, madalya da evimde duruyor, kutlamaların görüntüleri de zaten her yerde var.''

-''Emre ile dostuz, arkadaşlığımız da en sıkı şekilde devam ediyor''-

Cristian, Fenerbahçe'nin Bursaspor ile yaptığı maçta tartışma yaşadığı takım arkadaşı Emre Belözoğlu arasında bir problem bulunmadığını belirterek, ''Emre ile şu anda biz dostuz, arkadaşlığımız da en sıkı şekilde devam ediyor'' dedi.

Fenerbahçeli futbolcu, Emre ile arasının nasıl olduğu sorusuna verdiği cevapta, bu olayların, ne kendisi ile Emre arasındaki arkadaşlığı ne de takım içi ortamı etkilediğini belirtti.

Cristian'ın ifadeleri şöyle:

''Emre ile şu anda aramda sorun yok. Biz Emre ile zaten arkadaşız, dostuz. Futbolda saha içinde çoğu zaman 'lütfen' diye birbirinizden bir şeyler isteyemezsiniz. Yeri geldiği zaman birbirinizle tartışırsınız. Yeri geldiği zaman birbirinize gerekli uyarılarda bulunursunuz. Futbolda her zaman saha içerisinde 'Arkadaşım lütfen şunu yapar mısın-' diyemezsiniz. Bu zaten futbolun doğasına aykırı. Bu yüzden de o andaki tansiyonla, o anda maçın sıcaklığıyla, belki Emre ile aramda sıcak konuşmalar olmuş olabilir.

Fakat bu olaylar ne benim Emre ile olan arkadaşlığımı, ne de takım içi ortamımızı etkiler. Emre ile şu anda biz dostuz, arkadaşlığımız da en sıkı şekilde devam ediyor.''

-''Şampiyonluğumuza leke sürmeye çalışan insanları susturacağımızı biliyoruz''-

Fenerbahçe için ortaya atılan iddiaların, bu sezon şampiyonluğu daha da zorunlu kılıp kılmadığı sorusuna Brezilyalı futbolcu, ''Şampiyon olduğumuz takdirde, şampiyonluğumuza (Geçen sezonun şampiyonluğu) leke sürmeye çalışan insanları susturacağımızı biliyoruz'' dedi.

Sarı-lacivertli takımda her zaman şampiyon olma isteği ve sorumluluğu bulunduğunu anlatan Fenerbahçeli futbolcu, ''Üzerimizde her zaman şampiyon olma isteği ve sorumluluğu var. Ama bu sene üzerimize çok fazla gelindiğinden ve geçen seneki şampiyonluğumuz soruşturulduğundan dolayı, biz şampiyonlukların saha içinde kazanıldığını bir kez daha kanıtlamak için elimizden geleni yapacağız. Şampiyon olduğumuz takdirde de, şampiyonluğumuza leke sürmeye çalışan insanları susturacağımızı biliyoruz. Bu yüzden tek hedefimiz bu sene şampiyon olmak. Sonuç olarak da şampiyonlukların sahada kazanıldığını bir kez daha göstermek'' şeklinde konuştu.

-''Ligde şampiyon bir takım boy gösteriyor''-

Sarı-lacivertli ekibin ilk yarıda ortaya koyduğu performansı göz önünde bulundurarak, oyun tarzını değerlendiren Cristian, ligde geçen sezonun şampiyonu olarak boy gösterdikleri için karşılarına çıkan her takımın önemli bir mücadele ortaya koyduğunu anlattı.

Fenerbahçe'nin, kazanmak için sürekli topa hakim olmak isteyen bir takım olduğunu ifade eden Brezilyalı orta alan oyuncusu, ''Şöyle de bir gerçek var ki, bu sene ligde şampiyon bir takım boy gösteriyor. Elbette ki bu takıma karşı bütün takımlar oynadığı zaman kazanmak isteyecektir. Biz oynadığımız her rakibimize karşı şampiyon sıfatıyla çıktığımız için onlar da bize karşı kazanmak istiyorlar. Biz de oyun felsefemizin en güzel örneklerini saha içinde sunup kazanmaya çalışıyoruz'' diye konuştu.

-''Kontratımın sonuna kadar burada olmak istiyorum''-

Fenerbahçe ile sözleşmesi süren Cristian, sarı-lacivertli ekipteki geleceğini nasıl gördüğü sorusu üzerine, en az kontratının sonuna kadar sarı-lacivertli ekipte kalmak istediğini belirtti.

Bu yöndeki soruya verdiği cevapta Brezilyalı futbolcu, ''Şu anda kontratım var. Daha fazla gelecek hakkında da konuşmanın anlamı olduğunu düşünmüyorum. Günümüzü yaşamak zorundayız. Hedefim takımımla başladığım ligi, özellikle şampiyon olarak bitirmek. Bu yönde çalışmalarımı sürdürüyorum. Kontratımın sonuna kadar en az burada olmak istiyorum'' şeklinde konuştu.

-''Alex'in izni doğrultusunda frikik kullanıyorum...''-

Sezonun 34 maçlık bölümünün ilk yarısında 2'si frikikten olmak üzere 4 gol atan Cristian, kendisinin topa iyi vurabileceği bölgelerde pozisyonun oluşması durumunda, kaptan Alex'in de izniyle serbest vuruşları kullandığını kaydetti.

Frikik ve serbest vuruşların anlık olduğunu anlatan Brezilyalı, atışın yapılacağı yere göre kimin kullanacağının değişebildiğini belirterek, ''Benim attığım gollerde de Alex ile topun başına geldik. Alex de bana o anda 'Senin vurman daha mantıklı olur' dedi ve ne kadar doğru karar olduğunu da göstermiş oldu. Çok anlık olaylar bunlar. Yerine göre, özellikle kaptanımız Alex'in izni doğrultusunda ben de vurabiliyorum'' şeklinde konuştu.

-''Bizi ayakta tutan arkadaşlık ve dostluk oldu''-

Zor günleri, takım içindeki arkadaşlık ortamı ve dostluklarıyla atlattıklarını anlatan Cristian, takımdaşlık duygusunun ortaya çıktığını ifade ederek şunları söyledi:

''Bizi ayakta tutan şeyin arkadaşlık ve dostluk olduğunu düşünüyorum. Gerek camia olarak gerekse de takım içinde birbirimize olan bütünlüğümüz... Zaten bu tür bütünlükler zor durumlarda ortaya çıkar. Yine bu zor durumda bizim takımdaşlık duygumuz ortaya çıktı. Birbirimize destek olmaya başladık. Sonuç olarak da bu birlik bütünlük duygusu ve görüntüsü ortaya çıktı.''

-''2011 futbol adına güzel bir yıl oldu''-

Cristian Baroni, 2011 yılının futbol açısından hem kendisi hem de takımı adına gayet olumlu geçtiğini ifade ederek, ''2011 yılında yaşadığımız bir şampiyonluk var. Bu şampiyonluktan sonra da yine herkesin bildiği gibi bir soruşturma süreci başladı. Fakat biz kendi içimizde, şampiyonluğumuzu soruşturacak bir şey bulmuyoruz. Benim görüşüme göre sonuna kadar anlımızın teriyle, hakkımızla kazandığımız bir şampiyonluk oldu. 2011 senesi futbol adına güzel bir sezon oldu'' diye konuştu.

Sezonun ilk yarısında forma giydiği 16 maçta hiç kart görmeyen Cristian, bu durumu ''Oyun topla oynanır ve siz topa müdahalelerde bulunmak için hamlelerinizi yaptığınız zaman da faul problemi yaşamazsınız. Ben de istekli, mücadeleci, agresif olarak oyunumu ortaya koymaya çalıştığımda, bütün bu müdahalelerimde sertliğimi topa yapmaya çalışıyorum. Hem faul sıkıntım olmuyor, hem de kendime ve takımıma zarar vermiyorum'' şeklinde sözlerle açıkladı.

-''Play-off sistemi benim için ilk, ilginç olacak''-

Spor Toto Süper Lig'de uygulanacak tarzda bir play-off sisteminde ilk kez oynayacağını belirten Cristian, ''Benim için bir ilk, ilginç olacağını düşünüyorum'' diyerek, sistemle ilgili düşüncelerini şöyle aktardı:

''Futbol anlık bir oyundur. Belki de takım içerisinde bir anda çok şeyler değişebilir. 34 maçlık bölümde en iyi performansı göstermiş olan takım bir anda istediği performansı gösteremeyip, en kötü performansı gösteren takım da bir anda şampiyon olabilir. Ben açıkçası bu sistemi tercih etmem. Fakat böyle bir sistemde oynamamız gerekiyor. Bu sistemde de şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız.''

Son olarak yeni yıl mesajı veren Fenerbahçeli futbolcu, ''Bütün insanlara sağlık mutluluk ve barış dolu bir sene diliyorum. Aynı zamanda taraftarlarımıza da mesajım, desteklerini sürdürmeleri. Geçen sene olduğu gibi, hakkımızla, şampiyonluk için elimizden gelenin en iyisini yaparak bu mutluluğu hep beraber yaşamak istiyoruz'' şeklinde konuştu.

barahir
30.Aralık.2011, 23:23
Bence bu sezon Cristian çok iyi ve gitmesi iyi olmaz bizim için.. Bu yıl hem ileri hem de geri oynuyor.. En azından 1 sene daha kalmalı..

attirson
30.Aralık.2011, 23:33
Bence 1 sene kalıcaksa gerek yok orda gösterilen rakam harika.

sananes
30.Aralık.2011, 23:34
Teklif varsa cristian hemen gönderilmeli.Ön libero oynamak için az mücadele ediyor daha ofansif oynamak için fazla enine pas yapıyor.İlk yarının ilk maçlarından sonra çok formdan düştü zaten modern futbolla hiç alakası olmayan bir oyun anlayışı var. Kısacası keşke böyle bir teklif olsa da gönderilse.

Ziya38
30.Aralık.2011, 23:39
Alper Potuk Eskişehir'e dönüyor
30 Aralık 2011 21:32 | NTVSpor.net
Fenerbahçe ile yaptığı ilk görüşmelerde anlaşma sağlayamayan Alper Potuk, Eskişehir'e dönüyor.

http://media1.ntvspor.net/C/I/220/alper_DNLOI.jpg

Fenerbahçe ile yaptığı ilk görüşmelerde anlaşma sağlayamayan Alper Potuk, Eskişehir'e dönüyor.

barahir
30.Aralık.2011, 23:39
Hadi burdan yak :)

SAİT71
30.Aralık.2011, 23:45
Bence bir daha ki görüşmelerde aradaki ufak pürüzler halledilir. Buraya kadar gelmişken ne oyuncu nede kulüp vazgeçer bu transferden...

Ziya38
30.Aralık.2011, 23:49
Bence bir daha ki görüşmelerde aradaki ufak pürüzler halledilir. Buraya kadar gelmişken ne oyuncu nede kulüp vazgeçer bu transferden...

Birde boyle olay var , dogrumu bilmiyorum:
Fenerbahçe Eskişehir'den aldığı para olan 350bini önermiş. Alper 1.5 milyon istemiş.

KaPaLı
30.Aralık.2011, 23:50
Alper'in istediği para çok fazla diye konuşuluyor. Menejer oyunu diye düşünüyorum ben. Eskişehir'de razı bu transfere Alper'de. Daha fazla para koparma peşindeler.

SAİT71
30.Aralık.2011, 23:56
Birde boyle olay var , dogrumu bilmiyorum:
Fenerbahçe Eskişehir'den aldığı para olan 350bini önermiş. Alper 1.5 milyon istemiş.

Yuh yani. Eğer bu haber doğruysa gelmesin zaten. Sen daha ne ispatladın ki bu kadar para istiyorsun. Böylesine bir fırsat gelmiş eline, öncelikli olarak nasıl soyarım zihniyetine bürünüyorsun. Yazık. Futbolcular bu yüzden gelişmiyorlar. Umarım yalandır haber...

sananes
31.Aralık.2011, 00:00
FM'den düşünerek yaklaşalım maaş olayına;

anadolu takımlarından oyuncu alıyorsunuz, eski takımlarından aldıkları maaşın 3-4 katını istemiyorlar mı en az? istiyorlar.

Fm diliyle "kadro oyuncusu" standartıyla alınacaktır Alper...Kim bizim kadro oyuncusu özelliklerine uyan oyuncularımız Özer,Selçuk,Bekir vs bu adamlar ortalama 1-2 milyon euro kazanmıyor mu? bu çocuk 1.5 milyon istemiş o da muhtemelen tl olaraktır. Ee daha ne? çocuğun yaptığı değil bizimkilerin yaptığı şark kurnazlığıdır. Yarın bir gün başka takıma gittiğinde dizimizi döveriz.

barahir
31.Aralık.2011, 00:12
1,5 istiyorsa eğer olmaz.. Semih kaç yıldır bu takımda oynuyo o bile bu civarda para kazanıyor..

SAİT71
31.Aralık.2011, 00:14
750-800 bin istese eyvallah ama 1.5 milyon euro ilk etapta çok fazla. Birşeyler ispatlamadan o kadar parayı vermemeleri bence doğru. Zaten maliyeti yüksek bonservis olarak...

LaigLeNoiR
31.Aralık.2011, 00:15
Eğer Alper böyle bir maaş istiyorsa zaten hiç gelmesin Fenerbahçe'ye yakışmaz o topçu.

barahir
31.Aralık.2011, 00:16
Mesela Köybaşını örnek alalım.. Sanırım Köybaşı 600 bin alıyor beşiktaştan..

barahir
31.Aralık.2011, 00:41
Ömer temelli'nin verdiği yüzde transfer olasılıkları

sow 45 fabiano 55 el arabi 25

eng1n
31.Aralık.2011, 00:54
Alperin bonservisinde anlasildi kendi istedigi rakamda problem var cozulur diye dusunuyorum

Ömer temelli yazmış twitter da şimdi.

SaLviO
31.Aralık.2011, 00:54
Alper konusunda anlaşrılar ya 1 m$ 'a bağlarlar hem eses yerine oyuncuda aldı

barahir
31.Aralık.2011, 00:58
Aynen ben de çözüleceğini düşünüyorum.. Ne transferler çözüldü de bu mu çözülemeyecek ki :)

ReaList
31.Aralık.2011, 01:13
Alper'in gelmeye niyeti yok gibi en azından toplantıdaki ruh hali onu andırıyordu, gönlünde bu takımda oynamak yoksa zorlamanın anlamı da yok.

barahir
31.Aralık.2011, 01:15
Alper'in gelmeye niyeti yok gibi en azından toplantıdaki ruh hali onu andırıyordu, gönlünde bu takımda oynamak yoksa zorlamanın anlamı da yok.

Valla kendisi dedi, diğer takımlardan da teklif vardı ben Fenerbahçe'yi seçtim dedi.. Ama gelmezse de kendisi bilir.. Şimdiye kadar Alperle oynamadık zaten :)

ReaList
31.Aralık.2011, 01:19
Valla kendisi dedi, diğer takımlardan da teklif vardı ben Fenerbahçe'yi seçtim dedi.. Ama gelmezse de kendisi bilir.. Şimdiye kadar Alperle oynamadık zaten :)

Şimdi başkanı, Alper en iyi teklif Fener'den kulübüne katkıda bulun, onları seç dediyse genç çocuk kulübe karşı mahçup olmamak için böyle bir adım atmış olabilir tabi bu bir ihtimal.

Fenerbahçe'nin verdiği para çok düşüktür kabul edilemez bu da bir ihtimal.

Alper'in menajerinin "Fener'i yakalamışken sağlam para vurayım" kafasıyla hareket edip süreci tıkatması başka bir ihtimal.

Ama Fenerbahçe ve Alper için en hayırlısı, her iki tarafında bu transferi gerçekten isteyerek gerçekleştirmesi olacaktır.

SAİT71
31.Aralık.2011, 01:26
Bence iki tarafta hatalı ilk etapta... Çünkü bir oyuncu beğenilip transfer ediliyorsa o oyuncuya eski kontratındaki maaşı teklif edilmez. Bir kere mantıken aptalca birşeydir bu. Hiç değil 500-600 bin euro teklif edersin maaş olarak. İkincisi ise böylesine genç bir oyuncunun henüz yolun başında önüne fırsat çıkmışken ve bu piyasada hiç birşey ispat etmemişken ilk olarak yüksek maaşı düşünerek hareket etmesi ve görüşmeleri tıkamasıda aynı derecede aptalcadır. Ortak noktaya iki tarafta gelmeli. Bana göre 650-750 bin € ücret makul olacaktır.

barahir
31.Aralık.2011, 01:31
Bence iki tarafta hatalı ilk etapta... Çünkü bir oyuncu beğenilip transfer ediliyorsa o oyuncuya eski kontratındaki maaşı teklif edilmez. Bir kere mantıken aptalca birşeydir bu. Hiç değil 500-600 bin euro teklif edersin maaş olarak. İkincisi ise böylesine genç bir oyuncunun henüz yolun başında önüne fırsat çıkmışken ve bu piyasada hiç birşey ispat etmemişken ilk olarak yüksek maaşı düşünerek hareket etmesi ve görüşmeleri tıkamasıda aynı derecede aptalcadır. Ortak noktaya iki tarafta gelmeli. Bana göre 650-750 bin € ücret makul olacaktır.

Duyduğuma göre Alper 150 bin $ alıyormuş, bizimkiler 600 bin $ dolar teklif etmişler ancak Alper 1,5 M $ istemiş.. Ben bizimkilerde hata göremiyorum bu durumda, Doğruysa tabi..

sananes
31.Aralık.2011, 01:37
Alper'in çocukluğu Galatasaray'ın altın kuşağına denk geliyor.Genelimiz o dönemlerde çocuktuk yada çocukluktan yeni yeni çıkıyorduk ve biliriz ki genel akım galatasaray'lı olmaktı.Yani gelmeye çalıştığım nokta çocuk belkide Fenerbahçe'de oynamak istemiyor çocukken desteklediği takım biliniyor mu?Ben Galatasaray üzerinden gittim ama Beşiktaş'ta olabilir tabi. Çocukken başka takımlıysa gelmese keşke.ilerde harika bir oyuncu olacak olmasına rağmen.

ForsakeN
31.Aralık.2011, 02:55
Ben Alper'in Besiktas'li oldugunu dusunuyorum. Daha önceki aciklamalari bende öyle bir intiba birakmisti. Simdi telefondan baglandigim icin bulamiyorum. Fenerbahce'ye kesinlikle maddi sartlar yuzunden geliyor ki daha imza atmadan belli oldu bu.

sananes
31.Aralık.2011, 03:03
Yalnız ben ntvspor'da fenerbahçe muhabirinin bağlantısını izledim biraz önce, olayı medya abartıyor gibi. Yani 1.5 milyon euro beklentisi ile gelmemiş öncelikle Alper ve Fenerbahçe'de 350 tl vermemiş zaten. Anladığım kadarıyla çok çok küçük bir pürüz kalmış.Belki de temelli geri gelmek için bile dönmüş olabilir eskişehir'e çünkü pazartesi tekrar görüşülecekmiş bir araya gelinip. 350-750 bin euro aralığında bir fiyata anlaşılacak muhtemelen.

sarianet
31.Aralık.2011, 13:19
Eski futbolcusunu yeniden kadroya katmak isteyen kulüp harekete geçti. Son dönemde huzursuz olan oyuncu da ülkesine dönmeye sıcak bakıyor.

sırf facede tıklansın diye yazılşmış bol zamirli haberlerden nefret ediyorum adam gibi yazın anasını satayım ne bu ya

bide şu yüzde kırkbeş ellibeş yirmi beş neye göre kime göre hesaplıyosunuz sanki böyle bi çetele var

alper beni şaşırtmadı tahmin ediyodum bu işte bi açgözlülüğün olduğunu madem öyle gitsin barçada oynasın önce bi haket sonra al o parayı...

http://gazete.netgazete.com/Gazete/fotomac.jpg

SAİT71
31.Aralık.2011, 16:18
Kaynak: Fotomaç, Sabah :n:

kalemci
31.Aralık.2011, 16:28
İlk sayfaya göre;

Aimar Beşiktaşta,

Ricardo Costa Trabzonda,

Shaqri Cimbomda

Amrabat ve Nobre Fener yolunda, Alper ise ES-ES'te

SAİT71
31.Aralık.2011, 19:49
Nobre bence gereksiz hatta son derece gereksiz olur. Transfer yapmak için yapılacak bir transfer olur. Bizim takımda Nobre çapında adamların yeri yok.

Trabzonspor
31.Aralık.2011, 20:01
Sait Nobre bu bizim bildiğimiz Nobre ise zaten sizde değilmiydi?

C h A o S
31.Aralık.2011, 20:29
Alper Fenerbahçe forması giymek istiyorsa üçe beşe bakmaz diye dününüyorum.Ha belki taraftarı olduğu kulüp başkadır o yüzden duygusuyla hareket edebilir.Bu yüzdende parayı devreye sokar.Banada sanki Fenerbahçe forması giymek istemiyor gibi geliyor.Yoksa şimdiye kadar imzayı atardı.

Night_Mare17
31.Aralık.2011, 20:33
Alper Fenerbahçe forması giymek istiyorsa üçe beşe bakmaz diye dününüyorum.Ha belki taraftarı olduğu kulüp başkadır o yüzden duygusuyla hareket edebilir.Bu yüzdende parayı devreye sokar.Banada sanki Fenerbahçe forması giymek istemiyor gibi geliyor.Yoksa şimdiye kadar imzayı atardı.

Alper Potuk'ub okul arkadaşı onun Beşiktaş'lı olduğunu söylemiş.

SaLviO
31.Aralık.2011, 20:58

Şehir efsaneleri bunlar

Alper imzalıyacakdır diye düşünüyorum

SAİT71
31.Aralık.2011, 21:13
Sait Nobre bu bizim bildiğimiz Nobre ise zaten sizde değilmiydi?

Bizim bildiğimiz Nobre eskide kaldı. Bu Nobre'nin ne özelliği var ki transfer edelim? Hadi 14-15 gol atsa sezonda tamam ama almak için sebebimiz ne. O açıdan yeri yoktur... :) Alper gibi geleceği olan adamlara para vermiyorsak bu gibi bitmiş adamlara hiç vermeyelim. Alıyorsak yabancı kaliteli bir adam alalım, tam verelim parayı değsin. [Bienvenu gibi olmamalı tabi]

sarianet
31.Aralık.2011, 21:39
ilk geldiğinde takır takır atıyordu sanırım yarım sezonda 11 gol atmıştı

SAİT71
31.Aralık.2011, 22:39
"Cristian Baroni'ye teklif var"
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/cristan.jpg

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli son günlerde aktif olarak kullandığı mikro blog sitesi twitter üzerinden sarı-lacivertli taraftarların sorularına cevap vermeye devam ediyor. Temelli'nin son sürprizi; "Cristian Baroni'ye teklif var".

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, mirko blog sitesi twitter aracılığıyla sarı-lacivertli taraftarların sorularını cevaplamaya devam ediyor. Dün akşam saatlerinde Alper Potuk'un transferinde pürüz çıktığını ancak bu durumun çözülebileceğine inandığını belirten Temelli, bugün de Brezilyalı orta saha oyuncusu Cristian Baroni için kulübe ulaşan bir teklifin olduğunu söyledi.

Temelli bir taraftarın, "Cristian için kulübe gelen teklif var mı?" şeklinde sorusuna "Evet" diyerek cevap verirken; sarı-lacivertli taraftarların bir süredir gündeminde olan Lyon'lu Gomis'in ise Fenerbahçe'ye gelme olasılığının sıfır olduğunu dile getirdi.

Alper Potuk transfer süreci hakkında kendisine yöneltilen soruları bir kez daha cevaplayan Temelli, twitter üzerinden bu konuda gelen sorulara "Umarın kısa sürede çözülür. Alper Potuk olmazsa başka transfer düşünmüyoruz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Özgür Çek'in kısa bir süre içerisinde antrenmanlara başlayacağını da duyuran Ömer Temelli, sarı-lacivertli bir taraftarın "Fenerbahçe Arena'yı ne zaman açacaksınız" şeklindeki sorusuna; "Başkanımız gelince açılışı yapacağız" ifadeleri ile cevap verdi.

sporx.com

sarianet
01.Ocak.2012, 01:36
yılbaşında içkiyi fazla kaçıran bi kulüp yetkilisi teklif etmiştir kesin :D

RaSenGan
01.Ocak.2012, 01:40
yılbaşında içkiyi fazla kaçıran bi kulüp yetkilisi teklif etmiştir kesin :D

Henüz yılbaşına girmedik :) Giren ülkelerden de teklif olma olasılığı 0 gibi bir şey :icon_biggrin: O girenler de zaten haberden sonraki saatlerde girdi :D

sarianet
01.Ocak.2012, 01:42
olm bu gevurlar sadece yılbaşında mı içkiyi fazla kaçırıyo :D

SaLviO
01.Ocak.2012, 13:51
Baroni konusunda katılmıyorum size bence oyunu iki yönlü iyi oynuyor biraz daha sert oynasa ve ikili mücadeleden kaçmasa M.Fernandesin kopyası olur benim görüşüm böyle bu sezon için gitmesin kalsın

Aykut hoca transfer konusunda 1 2 güne bazı şeyler netleşir dedi
Ömer temellide krasiç gelmek istiyor salı günü netleşir dedi ve forvet içib %55 fabiano dedi hadi hayırlısı

Lim10
01.Ocak.2012, 14:31
Krasiç+Fabiano yada Sow'a bileklerini keser bu çocuk.

sarianet
01.Ocak.2012, 14:52
krasiçe ne gerek var ki şimdi forvet tamam da krasiç ne bileyim diayı gözden çıkarıcaz sanırım o gelirse

SaLviO
01.Ocak.2012, 15:16
El arabi veya sow gelsin krasiçi eğer bonservisiyle alırsak seneye 4 3 3 oynarız alex'siz

SaLviO
01.Ocak.2012, 15:26
alper 2 gün içinde imzalıcam demiş

RaSenGan
01.Ocak.2012, 15:36

Şehir efsaneleri bunlar

Alper imzalıyacakdır diye düşünüyorum

Yukardaki şehir efsanesi de alttaki değil mi :icon_smile:

alper 2 gün içinde imzalıcam demiş

Bekq
01.Ocak.2012, 15:39
Alper'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bize gelmezse sezon sonunda ücretsiz Galatasaray'a gidecektir ve istediği parayıda alacaktır.

Bekleyelim, görelim.

SaLviO
01.Ocak.2012, 15:49
Yukardaki şehir efsanesi de alttaki değil mi :icon_smile:

Haklısın galiba :icon_lol::icon_lol:

Cengo
01.Ocak.2012, 15:55
Alper'in sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bize gelmezse sezon sonunda ücretsiz Galatasaray'a gidecektir ve istediği parayıda alacaktır.

Bekleyelim, görelim.

Hiç zannetmiyorum, Pazartesi imzalayacak muhtemelen.

barahir
01.Ocak.2012, 16:15

Bekleyelim, görelim.

Alper'in sözleşmesi 2013'de bitiyor.. Herkes rahat olsun Alper Yarın veya salı imzalayacak..

Homer J.S
01.Ocak.2012, 16:24

Bekleyelim, görelim.

Ah Berkay, ince iğnelemelerin kaçmıyor gözümden. :)

Ama şahsen bu saatten sonra Galatasaray'la falan adı anılsın istemem, Stoch transferindeki Fenerbahçe gibi olmayalım. :)

SAİT71
01.Ocak.2012, 18:14
Ya bu Alper transferinden soğudum resmen. Arkadaş adam parayı istiyorsa vermeyelim o kadar. Tamam türkiyedeki kaliteli 1-2 oyuncudan birisidir ama isterse Messi olsun adam parayı istiyorum diyorsa durup düşüneceksiniz. Yarın bir gün gelipte disiplinsiz davranışlar sergilerse fiyasko bir transfer olur.

Feanaro
01.Ocak.2012, 18:43
Alper transferi pazartesi günü tekrar görüşülecek, yabancı transferi ise önümüzdeki hafta netlik kazanacak.
Krasic'i Fenerbahçe kiralamak istiyor fakat juve bonservisiyle vermek istiyor.
Forvet transferine gelince Fabiano-Borges-Sow-Arabi seçeneklerinden en çok istenen Sow. sow %45 fabiano %55 el arabi %25 ihtimal var.

Sekopej
01.Ocak.2012, 19:44
Bu kadar abartılacak bir durum yok bence, daha transfer sezonu bile başlamadı, oyuncuyu daha gelmeden yıpratmayalım.

goosfraba
01.Ocak.2012, 22:38
AlperPOTUK Alper POTUK
Benimle ilgili basinda cikan haberlerin hic biri dogruyu yansitmiyor. Ben olmuyacak sorun gormuyorm imza atmaya hazirim...

Cengo
01.Ocak.2012, 22:45
Alper transferi pazartesi günü tekrar görüşülecek, yabancı transferi ise önümüzdeki hafta netlik kazanacak.
Krasic'i Fenerbahçe kiralamak istiyor fakat juve bonservisiyle vermek istiyor.
Forvet transferine gelince Fabiano-Borges-Sow-Arabi seçeneklerinden en çok istenen Sow. sow %45 fabiano %55 el arabi %25 ihtimal var.

Ne güzel işte bonservisi ile alsak ya.
Aksi duyduklarım tersini söylüyor, Juventus bonservis bedelinde yüksek fiyat çekiyor. İndirime gitse bitecekmiş transfer.

titates1
01.Ocak.2012, 22:46
600 bin euro'ya tamam demiş , yarın imzayı atıyormuş alper

barahir
01.Ocak.2012, 22:48
Ne güzel işte bonservisi ile alsak ya.
Aksi duyduklarım tersini söylüyor, Juventus bonservis bedelinde yüksek fiyat çekiyor. İndirime gitse bitecekmiş transfer.

Evet zaten maliyeti fazla olduğu için maddi açıdan bu kadar yükümlülüğe girmek istemiyoruz haliyle.. Zaten 1-2 yıldır düşüşte olan bi Krasiç var.. Kiralamak en mantıklısı..

Bu arada Alper hayırlı olsun..

Sekopej
02.Ocak.2012, 00:51
Fenerbahçe'nin alacağı net santrafor 5 sene kullanacağı bir isim olacak, 5 sene olmasa da 2-3 sene kullanacak. 26-27 yaşında biri olabilir. Verilecek 10-12 milyon gibi bir para.

Bu sözler Rıdvan Dilmen'e ait, kendisi bugün Aykut Kocaman ile yemek yemiş ayrıca. İyi bir forvet geleceğini düşünüyorum, transfer dönemi açılsın ve en kısa zamanda takviyeler yapılsın diye bekliyorum.

SaLviO
02.Ocak.2012, 01:33
Nerde söyledi bunu

b7baris
02.Ocak.2012, 02:24
NTV'deki %100 Futbol'da söyledi.

SAİT71
02.Ocak.2012, 03:57
Alper Potuk ne kadar alacak?
http://cdn.sporx.com/img/3/2012/alper-potuk3242.jpg

Fenerbahçe'nin bir süredir transfer etmek için çaba harcadığı Alper Potuk ile bütün anlaşmalar sağlandı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Alper Potuk transferinde yaşadığı pürüzleri giderdi ve genç futbolcu ile anlaşmaya vardı.

Başarılı futbolcunun transferi için kulübü Eskişehirspor ile anlaşan ancak Alper Potuk'la alacağı para konusunda ufak sorunlar yaşayan sarı lacivertli kulüp, oyuncunun menajeri ile yaptığı irtibatlar sonrasında sonuca ulaştı.

Fenerbahçe Kulübü 20 yaşındaki futbolcu ile her konuda anlaşırken Alper Potuk'un bu hafta içerisinde resmi imzayı atmayı bekleniyor.

NE KADAR ALACAK?

Yıldız futbolcu yılbaşını Sakarya'da geçirirken özel idman yaparak ikinci yarı için hazırlıklarını sürdürmeyi ihmal etmiyor.

Alper Potuk'un Pazartesi günü İstanbul'a geçmesi ve en geç Cuma gününe kadar resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Orta sahada görev alan futbolcunun, sarı lacivertli kulüpten yıllık 600 ile 750 bin euro arasında bir para alması bekleniyor.

ESKİŞEHİR BAŞKANI NE DEMİŞTİ?

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, ''Alper'in Fenerbahçe'ye transferini iki kulüp arasında gerçekleştirdik. Ancak zannediyorum oyuncunun Fenerbahçe ile rakam konusunda ufak bir anlaşmazlığı var. O da hafta başında netleşir'' ifadelerini kullanmıştı.

sporx.com

Ömer Temelli'den Sow açıklaması!
http://cdn.sporx.com/img/3/2012/omer-temelli-23423.jpg
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, twitter üzerinden sarı lacivertli taraftarlara tranfser çalışmaları ile ilgili bilgi vermeye devam ediyor.

Orta sahanın yanı sıra Henri Bienvenu'nün yerine takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları Milos Krasic ve Moussa Sow üzerine yoğunlaştı. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, mikro blog sitesi twitter üzerinden sarı-lacivertli taraftarların Krasic ve Sow ilgili sorularını cevapladı

Juventus'un Sırp oyuncusu Krasic ile ilgili girişimlerinin olduğunu ancak Juventus'un işi yokuşa sürdüğünü söyleyen Temelli, bonservis bedelinin çözülmesi halinde bu transferin bitebileceğini dile getirdi.

Temelli bir taraftarın, "Başkanım forvet transferi ne zaman açıklanır?" şeklindeki sorusuna "Önümüzdeki hafta sonuna doğru olur" şeklinde cevap verirken; adı Fenerbahçe ile anılan Lille'in yıldız ismi Moussa Sow hakkında da ilginç bir açıklama yaptı.

Başarılı golcü ile ilgili, "Sow'la görüşmeler ne zaman gerçekleşecek?" sorusunu, "Görüşülüyor" şeklinde cevaplayan Temelli detay vermekten kaçındı

Fransa 1. Liginde mücadele eden Sow ise geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Umarım gelecek yıl bir İngiliz kulübü bana teklifte bulunur. Ancak ara transfer döneminde başka bir kulübe gitmem olası gözükmüyor" şeklinde konuşmuştu.

25 yaşındaki Senegalli yıldızın Lille ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

sporx.com

byariff
02.Ocak.2012, 13:07
Fenerbahçe Melo'yu İstiyor

Sarı-lacivertli yönetim, Cimbom'da kiralık oynayan sambacı için Juventus'un kapısını çaldı.

Türk futbolunun iki ezeli rakibi Fenerbahçe ile Galatasaray arasında ufukta yeni bir transfer savaşı göründü. İtalya'daki muhtelif internet sitelerinde dile getirilen iddiaya göre, Fenerbahçe, Melo'nun bonservisini elinde bulunduran Juventus ile gizlice temas kurdu. Galatasaray'da kiralık oynayan Brezilyalı yıldıza sezon sonu için talip olan Fenerbahçe yönetimi, İtalyan kulübüne, "Galatasaray, kendileriyle yaptığınız sözleşmede yer alan 13 milyon Euro’yu ödemeyeceğini bildirir veya indirim talep ederse, biz bu rakamı ödemeye hazırız" diye teminat verdi.

http://rsm.haber365.com/H/1317456774_60_felipemelo.jpg

KOCAMAN MELO’YU ÇOK İSTİYOR

Melo'nun satışında Galatasaray'a öncelik tanıyan Juventus ise Fenerbahçe'ye "Şu an birbirimize kesin sözler vermek için erken, ancak eğer Galatasaray 13 milyon Euro’yu fazla bulursa sizinle masaya otururuz" karşılığını verdi. Fenerbahçe'nin sürpriz Melo girişiminin, teknik direktör Aykut Kocaman'ın talebi üzerine gerçekleştiği öğrenildi. Kocaman'ın "Melo hem hırsı ve savaşçılığı, hem de oyun anlayışı ve yeteneğiyle tam istediğim tarzda bir futbolcu. Onu Fenerbahçe'de görmeyi çok isterim" demesi üzerine yönetimin gizlice harekete geçtiği belirtildi.

Haber365

sarianet
02.Ocak.2012, 13:19
fotomaç bu haberi manşete taşıdığına göre kesin asparagas :)

Night_Mare17
02.Ocak.2012, 13:39
Melo gitmez , Gs yollamaz.

SaLviO
02.Ocak.2012, 13:42
Forma için forvet transferini bekliyorum hadi yönetim :D bi el arabi şekli yapında formaya arabi yazdırayım :D

kalemci
02.Ocak.2012, 14:01
Melo gitmez , Gs yollamaz.

13 milyon £ vermedikten sonra bu konuda Galatasaray'ın söz hakkı yok ki.

sananes
02.Ocak.2012, 14:27
Melo haberi yalandır zaten o kadar da etmez.

C h A o S
02.Ocak.2012, 15:07
13 milyon £ vermedikten sonra bu konuda Galatasaray'ın söz hakkı yok ki.

Melo gitmez.Juve'ye gereken para verilse bile Melo Galatasaray'ı tercih eder.Tabi bizim yönetimde almak için çaba gösterirse. Melo taraftarı ne kadar seviyor bunu biliyoruz.Zaten uzun yıllar Galatasaray'da kalmak istiyorum demişti.
Ayrıca böyle bir haber üzerinden konuşmak bile yanlış.Balon haber.

SacrificeGGTC
02.Ocak.2012, 15:33
Melo masabaşı haberi olmuş. Ne Fenerbahçe Melo'yu ister, ne de Melo Fenerbahçe'yi ister. Bonservisi de çok fazla. Galatasaray bu haberlerden etkilenip, o kadar parayı verirse iyi bir iş yapmaz. Kendi düşüncelerim bunlar. Katılan olur, olmaz o ayrı.

SaLviO
02.Ocak.2012, 15:45
Ne fener meloyu ister ne melo feneri

BaGa TaRKaN
02.Ocak.2012, 16:11
Yabancılara Hiçbir Zaman Güvenmem Ben :) Kesin Diye Bişey Yoktur Olduğunda da Şaşırmamak Lazım :)

kalemci
02.Ocak.2012, 16:16
Aynen Abi, nicesini gördük gitmem dedikten sonra gidenlerin :)

Heroon
02.Ocak.2012, 16:19
Melo için Gs ile gerilmeye gerek yok 13 milyona melo gibi ne adamlar bulunur.

BaGa TaRKaN
02.Ocak.2012, 16:20
Fenerbahçe ile Issiar Dia’nın yolları ayrılıyor. Sakatlığı nedeniyle ilk yarıda fazla forma şansı bulamayan Senegalli futbolcu, sarı lacivertli ekipten ayrılmak istediğini teknik direktör Aykut Kocaman ile de paylaştı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/220/diahaber3_2UML4.jpg

Fenerbahçe'nin geçen sezon başında Mamadou Niang ile birlikte Fransa'dan transfer ettiği Issiar Dia, kıvrak çalımları ve süratli stiliyle taraftarın gönlünü kazanmıştı. Geçen yıl sarı-lacivertli forma ile 32 maça çıkan Issiar Dia, attığı 2 golden çok attırdığı gollerle dikkat çekmişti.

Sezon başından bu yana yaşanan sancılı sürecin ardından Niang'ın takımdan ayrılmasıyla morali oldukça bozulan Issiar Dia, ilk yarı boyunca istenilen seviyeye gelemedi.Samsunspor maçında yaşadığı sakatlık sonrası ise formasını Miroslav Stoch'a kaptırdı.

Sezonun ilk yarısında sarı-lacivertli forma ile yalnızca 5 maçta sahaya çıkan Issiar Dia, toplam 179 dakika forma giydi ve 2 gole imzasını attı. İsitikrarsız görüntüsünü Türkiye'de artık mutlu olmamasına bağlayan Dia, Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini teknik direktör Aykut Kocaman'a iletti.

Kocaman da, Dia'nın bu talebine olumlu yanıt verdi. Senegal Milli Takımı ile Afrika Kupası’na katılacak olan 24 yaşındaki oyuncuyla şimdilik eski takım arkadaşı Niang'ın forma giydiği Katar'ın Al-Sadd kulübü ve Marsilya ilgileniyor.

Sarı-lacivertli yönetimin transfer gündemine Milos Krasic'i alması da Senegalli oyuncunun takımdan ayrılma ihtimalini kuvvetlendiriyor.

GeNç KaRTaL
02.Ocak.2012, 16:26
Yahu bu Ömer Temelli ne güzel yöneticiymiş öyle.Keşke her takımda olsa böyle bir yönetici de,basın ve duyumculara itibar etmek zorunda kalmasa taraftar.

Bekq
02.Ocak.2012, 17:06
En gelmez dediğimiz adamlar bile geldi. Futbolcunun takımı yoktur. Kim daha iyi para verirse ona gider. Melo eğer Fener'e gelirse yadırgamam. Ayrıca Galatasaray'da Melo gitti diye Melo'yu eleştiremez.

Ha zaten haber sallama ama olabilitesi var.

sarianet
02.Ocak.2012, 17:20
melo fenere gelirse gol sevinci yüzünden adamla dalga geçen taraftarımız ne yapacak merak ediyorum :D

byariff
02.Ocak.2012, 17:46
Felipe Melo : ''Yapım gereği bir ülkede büyük bir takımda oynadıysam ezeli rakibine ileriki zamanlarda asla transfer olmam.''

Felipe Melo : ''Örnek vermek gerekirse ömrüm boyunca asla İnter ve Milan'a gitmem.Tıpkı bunun gibi.''(Kasım 2011 - Trtspor - Ersin Düzen)

kalemci
02.Ocak.2012, 17:55
"Burası Beşiktaş alayına gider uğraşma bizimle Fener. " Tümer Metin

"Kefen giyerim Cmbom forması giymem." Elvir Baljic

byariff
02.Ocak.2012, 18:00

melo bence gitmez aslan dovmesini bosuna yaptirmadi :p

DaveJones
02.Ocak.2012, 18:02
Ya biz almak istemiyoruz, adam gelmek istemiyor. Tartışmayın artık şunu.

BaGa TaRKaN
02.Ocak.2012, 18:02
Ne Melo'diymiş Yahu :D Bu Kadar Değerlenmiş Herkesin Dilinin Ucunda :D

Suicider
02.Ocak.2012, 18:09
Adamlar ortaligi karistirmak icin haber yapiyolar amaclarinada ulasiyolar :)

Dia eger gitmek istiyosa dur denmesinin bir anlami yok.Sakatligini bir turlu tam olarak atlatamadi.Gitmesi (eger krasic'te gelirse) fener icin daha hayirli olacaktir.

SaLviO
02.Ocak.2012, 18:26
Bencede dia gitmek istiyorsa gitsin eğer lyonda istiyorsa verilsin derim veya gignac için takasda olabilir tabi krasiçi alırsak gitsin alamazsak kalsın play offda ihtiyacımız olucak

KanaKe
02.Ocak.2012, 18:30

bunlari gectim önümüzde rüstü gibi bir örnek var :) türkler hala profesyonel futbolcularin takim tutmadigini anlayamadi..

BleedingMoon
02.Ocak.2012, 18:55
galatasaraylı olduğunu söylemişti rüştü. ama kendi takımı hariç 2 ezeli rakibinde de oynadı :D

Fearless Coward
02.Ocak.2012, 20:46
Ne Fenerbahçe Melo'yu ister ne Melo Fenerbahçe'yi boşuna tartışmışsınız valla...Tamam Tümer öyle demiş Baliç böyle demiş ama hepte öyle diyenlerin gidecek hali yok...Ayrıca belki Juve'de kalacak Melo ne biliyoruz ki ?

William Rookwood
02.Ocak.2012, 21:03
Galatasaray Rüştü'ye teklifte bulunmuştu hatta Zapatayı almadan önce Rüştü kabul etmemişti.

sui generis
02.Ocak.2012, 21:17
krasiç gelmezse dia gitmez.

sui generis
02.Ocak.2012, 21:39
AlperPOTUK Alper POTUK
Ben hic bir basin yada yoneticiyle para konusmadim parayi sorun yapacak bir insan degilim. Sadece futbol oynamak istiyorm.

goosfraba
03.Ocak.2012, 10:40
Biraz somut şeylerden konuşalım bence.

M. Sow, Krasic, L. Fabiano...

Sow için Lille 12 MN EU istemiş, 10 teklif etmişiz. Arsenal de ilgileniyormuş. Sow olmazsa Fabiano gelecek diyorlar. Ayrıca Dia'nın gitmesi Krasic'e bağlı. Juve satmak istiyor, biz kiralamak. Ali Koç bizzat ilgileniyormuş transferle.

Özgür Çek zaten bitti. Alper muhtemelen 600 bin euro'ya imza atacak.

eng1n
03.Ocak.2012, 20:09
Cristian için Brezilya da kampanya başlamış corinthians kulübü site hazırlatmış oradan cristian transferi için minumum 100 lira bağışlanabiliyormuş.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZsSxl_233lI

Video da Cristian Ben dönmek istiyorum falan diyor sitesinin reklamını yapıyor

Brezilya da TT olmuş #VOLTACRİSTİAN - Volta portekizce geri dön demekmiş. ama site daha aktif değil ilerleyen günlerde aktif olacakmış.

Vay be ne seviyorlarmış cristian'ı :D

kalemci
03.Ocak.2012, 20:15
alperocal Alper Öcal
Corinthians hazırlatmış videoyu ama öngörülenden erken olarak bir şekilde sızmış. Şaka gibi olay.
7 minutes ago

alperocal Alper Öcal
Cristian'ın yardım isterken girilmesini istediği web sitesinin henüz aktif olmamasının sebebi de belli. İşin içinde Corinthians kulübü var
10 minutes ago

alperocal Alper Öcal
Cristian için Corinthians'ın resmi girişimde bulunduğu ve Fenerbahçe'nin istediği paranın 6,5 milyon e olduğu yazılıyor
12 minutes ago

alperocal Alper Öcal
#cristiandafiel Vefalı, sadık Cristian demek
16 minutes ago

alperocal Alper Öcal
Siteye giremedim ama Brezilya basınında minimum bağışın 100 real ( TL ) olduğu ve hedefe durumunda paranın iade edileceği yazıyor.
17 minutes ago

alperocal Alper Öcal
Cristian videoda geri dönmesi için gereken para için siteye girilmesini ve bağış yapılmasını istiyor.
18 minutes ago

alperocal Alper Öcal
Cristian'ın başlattığı kampanya için tişörtte yazan ve hashtag ile aynı adı taşıyan site henüz aktif değil.
22 minutes ago

alperocal Alper Öcal
Cristian dönmek istiyor, kampanyayı başlatan ve videoyu çeken kendisi. #voltacristian da taraftarın desteği. Volta geri dön demek
26 minutes ago

alperocal Alper Öcal
Cristian eski kulübü Corinthians'a dönmek için kampanya başlatmış, bu da videosu youtu.be/ZsSxl_233lI
29 minutes ago

alperocal Alper Öcal
Cristian an itibarıyla Brezilya'da #voltacristian olarak trend vaziyette.

Buda videosu :) Cristian

GeNç KaRTaL
03.Ocak.2012, 20:16
Brezilya'daki savunma anlayışıyla bizim ülkemizdeki savunma anlayışı arasında gerçekten büyük uçurum var.Orada kral olan Maldonado ve Christian burada taraftarın istemediği adamlar.İlginç gerçekten.

sananes
03.Ocak.2012, 20:44
Cristian için çok istiyomuşuz Allah gözümüzü doyursun gerçekten:)

SaLviO
03.Ocak.2012, 21:35
Ben seviyorum bu çoçuğu biraz cesaretli oynasa iyi topçu

sui generis
04.Ocak.2012, 23:33
chemedya Ahmet Ercanlar
Aykut Kocaman alacagimiz futbolcu Afrika kupasi nedeniyle birkac mac bizimle olamayabilir diyerek Sow'u isaret etti.

attirson
05.Ocak.2012, 00:55
Fransız basınıda transfere kesin gibi bakıyor.Ayrıntıları bile vermisler.Fransız basını sow yüzde 99 Fenerbahçe'de demiş.Hatta bonservisi 10 milyon euro.Sow'a yıllık 3.2 milyon euro dan 4 yıllık sözleşme.Ayrıntıların hepsini vermişler.
Aykut Kocaman'ın Ordu'ya geç gitmesinin sebebide bu görüsmelermis.

SaLviO
05.Ocak.2012, 00:59
Aldık aldık sow'u

Sow başlasın :D :D

Bekq
05.Ocak.2012, 01:06
Kaynak? :D

sarianet
05.Ocak.2012, 01:09
olm bak kesin aldıkmı facede SOW yapıcam :D:D:D

SaLviO
05.Ocak.2012, 01:12
Aykut hoca alıcağımız oyuncu afrika kupası nedeniyle 1 2 maç oynayamıcak dedi ?

Ömer temelli sow ile görüşüyoruz dedi

Daha ne olsun ama el arabi nereli belki oda olabilir

ReaList
05.Ocak.2012, 01:25
Sow büyük ihtimalle geldi diyebiliriz (tabi daha başka bir sürpriz olmazsa)
Dia gitmek istiyor, Krasic ile ciddi şekilde ilgileniyoruz ki kulüpteki yetkili kişiler sürekli bunu dile getiriyor, Alper ise Perşembe gününe kadar belli olur. Umarım kısa sürede bunları tamamlarız.

KaPaLı
05.Ocak.2012, 01:30
Krasic - Sow gelirse çok iyi olur. Tabiki birde ortasahaya takviye gelirse daha iyi olacak. Alper geldi ama direk oynayacakmı belli değil.

SaLviO
05.Ocak.2012, 01:31
alper kesin direk oynar

krasiç gelirse dia gider stoch yedeğe çekilir heralde

sarianet
05.Ocak.2012, 01:34
krasiçi o kadar gözümüzde bütümeyelimbence gereksiz bi transfer olur

SaLviO
05.Ocak.2012, 01:36
Türk ligi için düşündüğümüzde çok büyük isim

ReaList
05.Ocak.2012, 01:37
krasiçi o kadar gözümüzde bütümeyelimbence gereksiz bi transfer olur

Dia ve Stoch aynı anda oynamayacaksa gerçekten biri fazlalık, tartıya koyunca Dia daha fazla çıkıyor, ayrıca mutsuz olduğunu yüzünün her ifadesinde görmek mümkün bu şekilde ondan verim alamayız. Krasic tarzı yugoslav futbol kültüründe yetişmiş oyuncuları severim bunlardan birinin kadroda olması yararlı olacaktır.

Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Krasic-Alper-Emre-Stoch
Alex-Sow

tadından yenmez (:

SaLviO
05.Ocak.2012, 01:39
Dia ve Stoch aynı anda oynamayacaksa gerçekten biri fazlalık, tartıya koyunca Dia daha fazla çıkıyor, ayrıca mutsuz olduğunu yüzünün her ifadesinde görmek mümkün bu şekilde ondan verim alamayız. Krasic tarzı yugoslav futbol kültüründe yetişmiş oyuncuları severim bunlardan birinin kadroda olması yararlı olacaktır.

Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Krasic-Alper-Emre-Stoch
Alex-Sow

tadından yenmez (:

volkan
gg serdar yobo ziegler

topuz alper emre krasiç

alex - sow

olur bence

sarianet
05.Ocak.2012, 01:41
gg serdar yobo zigler

emre

alper mehmet

dia sow stoch

m.topuzu her zaman orta sahanın ortasında ofansta görmek istemişimdir ama pek göremiyoruz böyle bidizilişte faydalı olacağını düşünüyorum

ReaList
05.Ocak.2012, 01:46
Benim kadro sizinkileri yener :P
Mehmet Topuz uzun süredir kalabalık alanda oynamadığı için bocalıyor, bugün berbat ötesiydi bir de Özer'e kızarız (:

Dia-Sow-Stoch veya Krasic-Sow-Stoch tam çağdaş bir hücum stili ama Alex varken bunu yapmak zor olacak.

Suicider
05.Ocak.2012, 01:52
Sow olursa süper transfer olur.

sarianet
05.Ocak.2012, 01:55
facede bi sürü grup açılmış hazard olayına dönmesin sonra :D

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/276947_247216222014732_788245300_n.jpg

attirson
05.Ocak.2012, 01:59
Dia iyi bir oyuncu ama Krasic ondan daha iyi bir oyuncusu Dia'da sadece hız ve hızlanma var orta açma teknik bu tür özellikleri düsük bana kalırsa hızı sayesinde iyi gösteriyor kendini.Benim görüşüm Krasic'le kıyaslanmaz bile.

Ralph
05.Ocak.2012, 02:25
Fenerbahçe uzun süredir istediği Lille'nin forveti Moussa Sow ile büyük ölçüde anlaştı.

1 sezon önce, yani Niang alınmadan evvel de özellikle Asomoah Gyan ile birlikte gündeme gelen Sow, o zaman ve bu sezonun başında şartlar oluşmadığı için transfer edilememişti. Bienvenu ve Semih'in etkisiz oyunu nedeniyle golcü transferi şart olan Sarı-Lacivertlilerde, bu transfer için girişimlerini hızlandıran yöneticilerden Ali Koç, Ali Yıldırım ve Nihat Özdemir'in Senegal asıllı Fransız oyuncu ile büyük ölçüde anlaştıkları öğrenildi.

Ancak Sow'un transferi için iki önemli engel bulunuyor. İngiltere Ligi'nin güçlü temsilcisi Arsenal ve Newcastle United'da 25 yaşındaki golcüyü kadrosuna katmak istiyor. Fransız haber kaynakları , her zaman Arsenal tarafından yakından takip edilen Sow'un Wenger'in takımına gitmek istediğini yazarken, Newcastle ve Fenerbahçe'nin çalışmalarını sürdürdüğünü de ifade ettiler. Fransız basını Fenerbahçe'nin daha önce Mevlüt Erdinç, Lisandro Lopez veya Bafé Gomis ile temasa geçtiğini ama olumlu sonuç alamadığını da ya hatırlattı.

Sözleşmesi Haziran 2013'te bitecek olan Moussa Sow için Fenerbahçe'nin tek kozu para. Lille 15 milyon Euro isterken, bu rakama 12 milyon Euro'luk teklif ile en çok Fenerbahçe yaklaştı. Arsenal ve Newcastle'ın ise 8 milyonun üzerine çıkmadıkları öğrenilidi. Sow'a Fenerbahçe 4,5 yıllık sözleşme önerirken golcü oyuncu ile büyük ölçüde anlaşıldığı belirtildi.

Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli, daha öncei twitter'dan Moussa Sow ile ilgili açıklamalarda bulunup, "Sow'la görüşmeler ne zaman gerçekleşecek?" sorusunu, "Görüşülüyor" şeklinde cevaplamış, ancak detay vermekten kaçınmıştı.
Öte yandan Sow'un transferini en çok isteyen isimlerden biri olan teknik direktön Aykut Kocaman'ın da Orduspor deplasmanına geç gidişinin ardında bu transferin yattığı iddia ediliyor.

MİLLİYET

ReaList
05.Ocak.2012, 02:31

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/276947_247216222014732_788245300_n.jpg

Aslında biz Hazard'ı ikna etmiştik ama Lille 20 milyon €'dan aşağı inmeyince transfer yattı, Aziz Yıldırım bizzat kendi açıklamıştı.

anil luque
05.Ocak.2012, 02:45
Tottenham ve Arsenal de Sow'un peşindeymiş. 20 milyon eurolardan bahsediliyor. Sow gibi bir oyuncuyu 10 milyona bırakırsa asrın hatasını yapar Lille.

sarianet
05.Ocak.2012, 02:47
adamlar her sene aynından bi tane daha buldukları için bence problem olmayacak 10 m hem az para değil :)

SaLviO
05.Ocak.2012, 10:03

Hazard'ı hasan çetinkaya ile yan yana görünce sevinçten evde 4 tur attığımı biliyorum :D :D

Bekq
05.Ocak.2012, 10:33
Trtspor son dakika geçmiş. Sow'la 4.5 yıllık sözleşme imzalanmış.

BaGa TaRKaN
05.Ocak.2012, 10:39
Büyük İş Yapmış Fenerbahçe, Vallahi Tebrikler Doya Doya Şov İzleriz Artık STSL'de :)

goosfraba
05.Ocak.2012, 11:01
Lille Nolan Roux'u alıyor. 2 sene sonra onu da satarlar.

Moussa Sow hayırlı olsun demeye az kaldı. Umarım bu transfer biter.

KanaKe
05.Ocak.2012, 15:02
sow bomba olur cidden tozunu attirir tsl in

enesemin53
05.Ocak.2012, 15:34
Sow'la ilgili video hazırlamışlar ama ben orda daha çok Hazard'a hayran kaldım bütün işi o yapmış:)

C h A o S
05.Ocak.2012, 15:35
Bu haber F.Bahçe'yi çok üzecek!

Fransa Lig 1 ekiplerinden Lille forması giyen ve transfer döneminin en çok ismi anılan oyuncuları arasında bulunan Moussa Sow için iki İngiliz devi teklif hazırlığında bulunuyor.

Premier Lig ekiplerinden Arsenal ve Tottenham Hotspur, Fenerbahçe'nin büyük ölçüde anlaştığı iddia edilen Lille 'in Senegalli forveti Moussa Sow ile ilgileniyor.

Daily Mail'de yer alan habere göre, 25 yaşındaki oyuncu için İngiliz ekiplerinin 20 milyon sterlinlik bir teklif hazırladığı belirtilirken özellikle Arsene Wenger'in Şampiyonlar Ligi'nde de takip ettiği oyuncuyu ısrarla istediği vurgulandı.

Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı ve kadrosuna katmak için gün saydığı haberlerinin medyamızı meşgul ettiği bu günlerde çıkan haberlerin yanı sıra Moussa Sow'un açıklamaları da sarı-lacivertli camiasının canını sıkacak cinsten:

"Lille ile 2013 yılına kadar sözleşmem var. Şu anda sadece futbola odaklanmak istiyorum ve Ocak ayında takımdan ayrılma ihtimalim bulunmuyor. Ancak hayalım tabii ki Premier Lig'de oynamak. Çünkü orası mücadele, atmosfer, goller, oyun...bir çok sebepten dolayı en iyisi. TV'de izlerken 'Birgün orada oynayacağım' diyorum. Arsenal çok büyük takım ancak neler olacak göreceğiz"

anil luque
05.Ocak.2012, 15:42
Çıkmadık candan umut kesilmez tabi ama ortada Tottenham ve Arsenal isimleri varken Türkiye'den herhangi bir kulübün işi zor ve hatta imkansız

KanaKe
05.Ocak.2012, 15:56
ne arsenal nede tottenham cikaripta sow icin 20 milyon euro vermez niye diyecek olursaniz adam 1 senedir göz önünde ve yasida 25 ayrica gelmez dedigimiz ne adamlar geldi türkiyeye sow mu gelmeyecekmis

byariff
05.Ocak.2012, 16:05
Totthennam"da forvet bollugu var yalan haber ayrica arsenalde henry,persie gibi isimler var sow gereksiz olur.

anil luque
05.Ocak.2012, 16:16
yanlız haberde 20 milyon sterlin diyor yani yaklaşık 25-26 milyon euro. şimdi inandırıcılığını kaybetti biraz bu haber.

sui generis
05.Ocak.2012, 16:21
Haber balon 20m sterlin etmez sow. Bana kalırsa sow u aldık :)

Bordo61Mavi
05.Ocak.2012, 16:25
Totthennam"da forvet bollugu var yalan haber ayrica arsenalde henry,persie gibi isimler var sow gereksiz olur.

Defoe ve Adebayor oynuyor, Pavlu ayrilmak istiyor. Dahasida aklima gelmiyor ?

4-4-2 oyniyan bi takimda forvet bollugu dedigin 3 kisimi ?

byariff
05.Ocak.2012, 16:34
Dos santosda forvet degil ama oda yari forvet gibi birsey 3-4 tane forvette adam var bence sow"da gelince gereksiz olur Pavlu giderse Sow ozman olabilir

anil luque
05.Ocak.2012, 16:35
Defoe ve Adebayor oynuyor, Pavlu ayrilmak istiyor. Dahasida aklima gelmiyor ?

4-4-2 oyniyan bi takimda forvet bollugu dedigin 3 kisimi ?

4-2-3-1 oynuyorlar benim bildiğim ama yine de forvet oyuncuları fazla değil dediğin gibi abi. Pavlyuchenko gitmek istiyor ayrıca Adebayor da kiralık zaten. Seneye ne olur ne olmaz belli değil. Bence forvet arıyor olmaları gayet doğal.

Bordo61Mavi
05.Ocak.2012, 16:51
4-2-3-1 oynuyorlar benim bildiğim ama yine de forvet oyuncuları fazla değil dediğin gibi abi. Pavlyuchenko gitmek istiyor ayrıca Adebayor da kiralık zaten. Seneye ne olur ne olmaz belli değil. Bence forvet arıyor olmaları gayet doğal.

Ingilterede kaliyorum :) hergun baska bi isim yaziyorlar gazetelerde Spurs icin ve bildigim tek sey forvet aradiklari.

Dos Santos kac mac kadroya girmis , Galatasarayda forvet oynamadi Tottenhamda nasil oynasin:) Spurs 4-4-2 oynar bunu herkes bilir.

anil luque
05.Ocak.2012, 16:58
Ingilterede kaliyorum :) hergun baska bi isim yaziyorlar gazetelerde Spurs icin ve bildigim tek sey forvet aradiklari.

Dos Santos kac mac kadroya girmis , Galatasarayda forvet oynamadi Tottenhamda nasil oynasin:) Spurs 4-4-2 oynar bunu herkes bilir.

Dos Santos nerden çıktı abi :D

Ben Vaart'ı forvet olarak düşünmediğim için 4-2-3-1 şeklinde yorumluyorum :)

-------Modrid-Huddlestone (Sandro)

-----Lennon------Vaart---------Bale

---------Adebayor(Defoe)

Neyse konu Tottenham konusuna döndü :D

Ama gerçek şu ki Tottenham'ın forvete ihtiyacı var. 25 milyon euro verirler vermezler orasını bilemeyiz ama isterlerse Sow'u alırlar.

KanaKe
05.Ocak.2012, 17:06
ugur boral antepe kiralik verilmis

sarianet
05.Ocak.2012, 17:12
ya kulübün telefonu falan yokmu arayıp soralım biri bişi desin bitsin bu muamma :D

Crazycat
05.Ocak.2012, 17:37
http://www.lequipe.fr/Football/breves2012/20120105_132918_sow-lille-ok-avec-fenerbahce.html

Şöyle bir haber var ama site Fransızca olduğundan anlaşılmıyor.

Bordo61Mavi
05.Ocak.2012, 17:53
Dos Santos nerden çıktı abi :D

Ben Vaart'ı forvet olarak düşünmediğim için 4-2-3-1 şeklinde yorumluyorum :)

-------Modrid-Huddlestone (Sandro)

-----Lennon------Vaart---------Bale

---------Adebayor(Defoe)

Neyse konu Tottenham konusuna döndü :D

Ama gerçek şu ki Tottenham'ın forvete ihtiyacı var. 25 milyon euro verirler vermezler orasını bilemeyiz ama isterlerse Sow'u alırlar.

Dos Santos cevabi diger arkadasaydi, telefondan yaziyorumya tam tutturamadik kime yazacagimizi.

Ama anlasmaya vardik, Spurs forvet istiyor.

sui generis
05.Ocak.2012, 18:03
Fenerbahçe, Sow'un, Fabiano'nun, Krasiç'in peşinde koşuyor bu zor dönemde, helal olsun. Fenerbahçe oyuncularını satmaya çalışıyor diyenler buna ne diyorlar merak ediyorum..

sananes
05.Ocak.2012, 18:06
Sürekli başkalarının ne dediğini merak etmek işimize yaramıyor,kendi işimize baksak yeter bence.

Ayrıca Tottenham forvet falan almaz zaten gol sorunu yaşamıyorlar ve tek forvet oynuyorlar.Defoe üçüncü forvetliğe düşürülecek adam değil.

SaLviO
05.Ocak.2012, 18:07
Özgüven göstergesidir bu durum böyle zor dönemde 5 m$ verip topçu almak yürek ister

LaigLeNoiR
05.Ocak.2012, 18:36
Fenerbahçe, Sow'un, Fabiano'nun, Krasiç'in peşinde koşuyor bu zor dönemde, helal olsun. Fenerbahçe oyuncularını satmaya çalışıyor diyenler buna ne diyorlar merak ediyorum..

Neden o zaman sezon başında elindeki yıldızları sattı ?

William Rookwood
05.Ocak.2012, 18:39
Lille 10 milyon'a bırakmaz Sow'u, geleceğini pek sanmıyorum

RaSenGan
05.Ocak.2012, 18:53
Fenerbahçe Kongre Üyesi Aziz Yılmaz : ''Tesisleşme için geçen ay çekilen 20M Euro transfere harcanıyor.FB yönetimine yazıklar olsun.''

Şöyle bir şey var twitterda.

KanaKe
05.Ocak.2012, 18:58
http://www.lequipe.fr/Football/breves2012/20120105_132918_sow-lille-ok-avec-fenerbahce.html

Şöyle bir haber var ama site Fransızca olduğundan anlaşılmıyor.

benimde fransizcam yok fakat google dan fransizcadan almancaya cevirttim, lille'in fenerle 12 milyon euroya anlastigi transferin %99 tamamlandigi tek pürüzün sow da oldugu onunda sowun afrika kupasinda bulunmasindan dolayi kaynaklandigini yazmislar... sowun tercihinin ingiltereden yana oldugunu yazmislar.

sarianet
05.Ocak.2012, 18:59
Neden o zaman sezon başında elindeki yıldızları sattı ?

biz mi sattık yoksa onlar mı gitmek istedi aykut kocaman bu ortam olmasa hepsi kalırdı diye açıklama yaptı

sui generis
05.Ocak.2012, 18:59
Para ihtiyacı olduğu için sattı sorusturmadan korktuğu icin değil

LaigLeNoiR
05.Ocak.2012, 19:01
biz mi sattık yoksa onlar mı gitmek istedi aykut kocaman bu ortam olmasa hepsi kalırdı diye açıklama yaptı

Asla katılmıyorum F.Bahçe satmak istemese hiçbirisi bir yere gitmezdi. Hele hele Emenike.

Para ihtiyacı olduğu için sattı sorusturmadan korktuğu icin değil

Para ihtiyacı nerede harcandı ? Şu anda ihtiyaç yok mu ?

KanaKe
05.Ocak.2012, 19:03
Asla katılmıyorum F.Bahçe satmak istemese hiçbirisi bir yere gitmezdi. Hele hele Emenike.

zaten emenike satilmayacakti kendisi türkiyede bu ortamda daha fazla kalamayacagini söyledi adamda hakli 4 gün icerde tutuldu suclu muamelesi yapildi.. niang ile luganoya gelince ikiside 30 yasini asmis oyuncular niang kariyerinin son dönemlerinde para kazanmak icin gitmeyi tercih etti lugano ise avrupa kupalarinda oynamak icin gitti... ben bu ortamda fenerin finans olarak hala türkiyenin en güclü kulübü oldugunu düsünüyorum

byariff
05.Ocak.2012, 19:03
paraya ihtiyaci palavra fenerbahce oyunculari elinde tutamadi sadece.

sui generis
05.Ocak.2012, 19:05
para ihtiyacı nerede harcandı? burada ne demek istediğinizi anlamadım. bir yerlerden kısılmış ve transfer yapılıyor. soruşturmadan korkmuş olsa bu gidip Sow ile görüşmezdi bile.

KanaKe
05.Ocak.2012, 19:06
paraya ihtiyaci palavra fenerbahce oyunculari elinde tutamadi sadece.

olay bundan ibaret.. sampiyonlar ligi kozu elinden gidince oyuncular bir bir ayrildi yönetimin yapabilecegi fazla birsey yoktu..

Bekq
05.Ocak.2012, 19:13
Niang bize neden geldi? OM'dan daha çok para verdik diye. Niang neden bizden gitti? Gittiği takım bizden daha iyi bir para + 4 yıllık garanti maaş teklif etti diye.

Emenike neden gitti? Haksız yere tanımadığı bir ülkede gözaltına alındığı için.

Lugano neden gitti? Sözleşmesindeki maddeyi kullanıp gitmek istedi. Geçen senede aynı şekilde gitmek istedi fakat talibi çıkmadı.

Santos neden gitti? O yaşta bir oyuncuya kaç para teklif edildi? Kaldıki gittiği takım Arsenal.

Güiza neden gitti? Cevabını biliyorsunuz. :)

RaSenGan
05.Ocak.2012, 19:13
Fenerbahçe'nin para ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.Soruşturma ve ŞL'de oynayamama oyuncuların gitme sebebi oldu.Yoksa hiç sanmıyorum Fenerbahçe'nin para ihtiyacı yüzünden oyuncu satacağını.Çünkü çok sağlam bir kadro oluşmuştu.Kimseyi kaybetmek istemezlerdi.

TR.CaPTaiN
05.Ocak.2012, 19:15
Fenerbahçe Kongre Üyesi Aziz Yılmaz : ''Tesisleşme için geçen ay çekilen 20M Euro transfere harcanıyor.FB yönetimine yazıklar olsun.''

Şöyle bir şey var twitterda.

Aziz Yılmaz'a kalsa o parayla kumarhaneler zinciri kurulmalı. Yönetimin yaptığı herhangi bir şeyi Aziz Yılmaz, Ziya Şengül gibi kişiler eleştiriyorsa yönetim doğru yolda demektir.

Dış basındaki haberlere göre Lille'le anlaşma sağlanmış ancak Sow gelmek istemiyormuş. Ömer Temelli oyuncuyla anlaşma konusunda sıkıntı olmaz demişti, bekleyelim görelim. Sow gelse bile bizim 1 tane daha forvet almamız lazım. Semih ve Bienvenu şu form durumlarıyla halı sahaya bile çağrılmazlar. Sow + Borges'i alıp Bienvenu'yu bir Anadolu kulübüne kiralamak mantıklı olabilir. Bienvenu de lige alışmış olur.

sarianet
05.Ocak.2012, 19:29
yani herkes oyuncular kendi gitmek istedi görüşüme katılıyor
hadi lugano şlye katıldı diyelim niang hangi takıma gittiki orda şlye mi katıldı iki ucu otlu deynek aman ha ısırgan otu

sananes
05.Ocak.2012, 19:51
Niang'ın derdi paraydı,Lugano zaten bir garip.Uzatmanın anlamı yok aslında gittiler ve efsane bir kadro kurma şansımız yarım kaldı,ön libero takviyesiyle.

Elimizdekilerden faydalanmalıyız yavaş yavaşta toparlanabilirsek fena olmaz.Sow olmasın da Fabiano olsun ne fark eder hiç yoktan iyidir.Semih ve Bienvenu oynuyor bu takımda,ben o kadar şans bulsam daha çok atardım.

sarianet
05.Ocak.2012, 21:09
SOW lille'!de kaldı geçmiş olsun (ntvspor)

Ralph
05.Ocak.2012, 21:11
Fransa Ligue 1 takımlarından Lille Kulübü, Moussa Sow'u ara transferde hiçbir takıma satmayacağını açıkladı.

http://img823.imageshack.us/img823/5545/ekranalntsix.png (http://img823.imageshack.us/i/ekranalntsix.png/)

NTVSPOR

ForsakeN
05.Ocak.2012, 21:16
Lille'den resmi açıklama! 05.01.2012 Fransa Ligi takımlarından Lille,
Fenerbahçe'nin de istediği Moussa
Sow'u ara transferde hiçbir takıma
satmayacağını açıkladı. Ayrıntılar birazdan... Kaynak: Sporx.com

anil luque
05.Ocak.2012, 21:22
Bu konuda burada kapanmış oldu. Borges ihtimali güçlenecek sanırım ?

sananes
05.Ocak.2012, 21:24
Alper'den bir haber yok hala bize Cristian'ın yerine de adam lazım.

anil luque
05.Ocak.2012, 21:25
Alper'den bir haber yok hala bize Cristian'ın yerine de adam lazım.

Aykut hocanın Orduspor maçından önce Alper ile Sapanca'da buluştuğu ve makul bir maaşa ikna ettiği söyleniyordu , bugün yarın imzalar atılacaktı.

sarianet
05.Ocak.2012, 21:27
transferde saçmalamayız umarım gerçekten hayal kırıklığı

barahir
05.Ocak.2012, 21:36
Ben 1 hafta önce söyledim Nobreye razıyım..

SaLviO
05.Ocak.2012, 21:38
Borges aykut kocaman tarzı oyuncu değil zannetmiyorum ben

Gignac olabilir

SaLviO
05.Ocak.2012, 22:32
oyuncuları tutamadı değil oyuncular durmadı

Sonu belli olmayan klüpte kim oynamak ister

Addolorato
05.Ocak.2012, 22:36
oyuncuları tutamadı değil oyuncular durmadı

Sonu belli olmayan klüpte kim oynamak ister

Oyuncular durmayıp gittiyse oyuncuları tutamadı işte. Konuyla bir alakam yok sadece cümlenin yanlış olduğunu söylüyorum.

Bekq
05.Ocak.2012, 22:39
Sizin mantığınıza göre Fenerbahçe'deki bütün oyuncular saf. Sonu belli olmayan kulüpte oynanır mı hiç. Hele Bienvenu nasıl gelir Fenerbahçe'ye. Biz kesin küme düşeceğizya..

COLMAN20
05.Ocak.2012, 23:08
Sow'da yatmış galiba, satmayacakmış Lille.

KaPaLı
05.Ocak.2012, 23:13
Fransa derdi bitmez. O kadar adam var illaki Sow'da takılıp kaldılar.

KaPaLı
05.Ocak.2012, 23:33
Ortasahaya Mohammed Diame veya Radoslav Petrovic'i alırlarmı acaba.

Crazycat
06.Ocak.2012, 00:12
benimde fransizcam yok fakat google dan fransizcadan almancaya cevirttim, lille'in fenerle 12 milyon euroya anlastigi transferin %99 tamamlandigi tek pürüzün sow da oldugu onunda sowun afrika kupasinda bulunmasindan dolayi kaynaklandigini yazmislar... sowun tercihinin ingiltereden yana oldugunu yazmislar.
Lille'in açıklamasından sonra bu haberin de balon olduğu anlaşıldı. Zaten imzayı görmeden hiçbir habere inanmamak lazım. Yine de bi' umut işte.

William Rookwood
06.Ocak.2012, 01:18
Freiburg'da ki Cisse'ye teklif götürse ya Fenerbahçe. Takımı ligin son sırasında.

byariff
06.Ocak.2012, 01:37
Aynen Frieburgdaki Papi Cissede iyi forvet.

sarianet
06.Ocak.2012, 01:41
cisse olsun bizim olsun farketmez hangi kulüpte oynadığı cisse ise iyidir:D

KaPaLı
06.Ocak.2012, 02:17
kaynak : http://www1.skysports.com/football/news/12691/7413643/Prem-pair-keen-on-Krasic

Dejan Joksimovic told calciomercato.com: "In the next few days Milos will talk with (Juventus director, Giuseppe) Marotta to understand what the club plans for him - offer him another chance, sell him or loan him out.

"There are clubs interested him in - like Chelsea, Inter Milan and now Tottenham and Fenerbahce.

"There are also three Russian clubs in the running that I cannot name.

"Milos doesn't want to return to Russia so soon and there is the possibility that, with some assurances, he could remain at Juventus - even if I believe that he should change team."

TR.CaPTaiN
06.Ocak.2012, 04:14
Al Hilal Sportif direktoru aciklama yapmis‚

El Arabi ile Fenerbahce ve Marsilya ilgileniyor ancak oncelik Fenerbahcede cunku 2 ayi askin suredir bizimle iletisim halindeler‚ Marsilyadan ise henuz resmi teklif gelmedi. Ben El Arabi´yi kaybetmek istemem cunku takimimizin en iyi oyuncusu ancak klup baskanimiz farkli dusunuyor‚ El Arabi´ye Fenerbahce yaklasik 10 milyon euro vermeye hazir‚gorusmeler suruyor. Baskanimiz El Arabiyi satabilir..

http://www.le10sport.com/football/france/ligue1/om-al-jaber-l-om-a-envoye-une-lettre-pour-el-arabi-55312

goosfraba
06.Ocak.2012, 18:08
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=181807

Futbolcu Özgür Çek ile 2014-15 sezon sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme çerçevesinde garanti ücretleri 2011-12 sezonunun kalanı için 500.000 TL, 2012-13 sezonu için 1.100.000 TL, 2013-14 sezonu için 1.210.000 TL ve 2014-15 sezonu için 1.330.000 TL'dir.

ReaList
06.Ocak.2012, 18:14
Hadi bakalım sonunda bir transfer yaptık (:

Bana göre 3 transfere ihtiyacımız var (mevcut kadro üzerinde oyuncu satılmaması halinde)

DL: Özgür Çek
MC:
FC:

hadi bakalım kaldı 2.

TR.CaPTaiN
06.Ocak.2012, 18:24
Özgür yuvasına döndü, güzel oldu. Hayırlı olsun.

---------------------

Alper'in maddi sıkıntı yok açıklamalarıyla aşağıdaki haber uyuşuyor. Haber doğru olabilir. Böyle bir durum varsa menajerin densizliğine Alper'i kurban etmemek gerek.

----------

İşte Fenerbahçe Kulübü ile 'devler'i peşinden koşturan Alper Potuk arasındaki görüşmenin perde arkası...

Fenerbahçe ile Eskişehirsporlu Alper Potuk arasındaki ''Transfer bilmecesi'' sürüyor.

Yılbaşı öncesi iki kulübün yöneticileri arasında yapılan görüşmeler sonrası Eskişehir tarafı 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı genç futbolcuyu sarı-lacivertli kulübe verdiğini açıklamış, iş Alper'in Fenerbahçe yönetimi ile anlaşmasına kalmıştı..

Ancak ne olduysa oldu, Alper'in transferi o günden bu yana bir türlü gerçekleşmedi..

hurriyet.com.tr, yıldız oyuncunun Fenerbahçe'ye neden hala imza atmadığını araştırdı ve ilginç bilgilere ulaştı..

İşte Fenerbahçe ile Alper Potuk görüşmesinin perde arkası..

* * *

Fenerbahçe Kulübü İkinci Başkanı Nihat Özdemir, teknik direktör Aykut Kocaman'ın ''Mutlaka alalım'' diye ısrarla istediği Alper için Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal'la sıkı bir pazarlığa girişti. İki gün süren görüşmeler sonrası Ünal, 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılğı Alper'i Fenerbahçe'ye verdi..

Alper, sarı-lacivertli kulüpten alacağı ücreti görüşmek üzere menaceri Mehmet Ali Çalışkan ile birlikte İstanbul'a geldi..

Ancak Nihat Özdemir özel işleri nedeniyle Amerika'ya gitmiş, Alper'le pazarlık işini Asbaşkan Ali Yıldırım'a devretmişti..

Ali Yıldırım, Alper Potuk ve menacer Mehmet Ali Çalışkan'ın görüşmeye başlaması ile bitmesi ise sadece bir dakika sürdü..

Evet sadece 1 dakika..

Alper'in menaceri Çalışkan, biraz daha fazla alabilmek umuduyla toplantıya ''Ali Bey biliyorsunuz Alper'i Galatasaray ile Trabzonspor da istiyor. Hatta çok yüksek ücret öneriyorlar'' sözleriyle girince, Ali Yıldırım ummadık bir tepkiyle cevap verdi;

-''Burayı hemen terkedin.. Kim fazla veriyorsa oraya gidin..''

Alper ile menaceri Mehmet Ali Çalışkan, Ali Yıldırım'ın yanından ayrılıp önce Eskişehir'e döndüler, ardından Sapanca'ya geçip bu kez Amerika'da bulunan Nihat Özdemir'le temasa geçtiler. Özdemir, kendisine, Ali Yıldırım ile olan diyaloğu anlatan Alper'e ''Siz beni dönünceye kadar bekleyin'' cevabını verdi..

Gerek Alper, gerekse de menacer Çalışkan son bir umut Ali Yıldırım'ı bir kez daha aradılar aöa Yıldırım, ''Ben bu kulüpte olduğum sürece Alper Potuk adımını atamaz'' diyerek transfere son noktayı koydu..

Alper'in araya hatırlı kişiler de koyarak Ali Yıldırım'la görüşme isteği ise gerçekleşmedi..

Sapanca'da beklemeye devam eden ikili, bu yüzden Nihat Özdemir'in Amerika'dan gelip transferi sonlandırmasını beklemeye başladı..

Alper, ''Benim Fenerbahçe ile aramda kesinlikle para sorunu yok. Sadece menacerim konuşurken yanlış bir anlaşılma oldu. Nihat abi ile görüştük. İşi o çözecek.. Kendisi bana, 'Ben Ali Yıldırım'ı gelince ikna ederim' dedi. Ben futbol oynamak istiyorum. Bu belirsizlikte bir an önce sona ersin istiyorum'' ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Yönetimi ile Alper arasındaki görüşmeler alt düzeyde de olsa sürüyor.

Kulübe yakın çevreler ''Ali Yıldırım eğer istemiyorsa bu transfer kesinlikle olmaz'' görüşünü ileri sürerken, bir kısım çevreler de ''Nihat Başkan, Ali Yıldırım'ın gönlünü alır bu iş biter'' iddiasındalar..

Sonuçta, menajerin ''Sırf 50 bin dolar fazla kazanayım'' diyerek Galatasaray ve Trabzonspor blöfü yüzünden genç bir futbolcu transfer belirsizliği yaşarken, olayın nasıl sonuçlanacağı bilinmiyor.

Ayrıca Nihat Özdemir ile 4 milyon euro ücret karşılığında anlaşan Halil Ünal'in son görüşmede ücreti 5 milyon euroya çıkartması ve bundan Fenerbahçe yönetiminin haberninin olmaması da transferin olmamasında etken olarak gösteriliyor.

Bu arada son not olarak şunu da söyleyelim;

İki gündür bir kısım medya Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın takımla birlikte Ordu'ya gitmemesini, Alper'i ikna etmek için Sapanca'ya gitmesine bağlarken bu olayın doğru olmadığını söyleyelim.. Aykut Kocaman ile Alper kesinlikle bir araya gelmedi. Bu bir..

İkincisi, ''Alper, Fenerbahçe küme düşerse sözleşmesine serbest kalır maddesi koydurmak istiyor'' söylentileri..

Böyle bir istek de kesinlikle yok. Hata hiç konuşulmadı bile..

Hürriyet

Cengo
06.Ocak.2012, 19:18
Hürriyet'in haberi birebir doğruymuş.
Bugün görüşme olacaktı, kokusu çıkar yakında.

sarianet
06.Ocak.2012, 19:33
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=181807

Futbolcu Özgür Çek ile 2014-15 sezon sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme çerçevesinde garanti ücretleri 2011-12 sezonunun kalanı için 500.000 TL, 2012-13 sezonu için 1.100.000 TL, 2013-14 sezonu için 1.210.000 TL ve 2014-15 sezonu için 1.330.000 TL'dir.

fiyatlar biraz uçuk bakalım ne çıkıcak

KanaKe
06.Ocak.2012, 20:26
fiyatlar biraz uçuk bakalım ne çıkıcak

neresi ucuk TL aliyor € yada $ degil :)

byariff
06.Ocak.2012, 20:50
ucukmu ? bundan belesi olmaz zaten.

SaLviO
06.Ocak.2012, 21:04
Özgür hayırlı olsun güzel oldu yuvaya dönmesi

alperide alırsak iyi olucak

kalemci
06.Ocak.2012, 22:03
tivitırda Alper geri dönüyor haberleri arttı.

eng1n
06.Ocak.2012, 22:07
kesin olarak doğru olmamakla beraber Alper'in menajeri yöneticilere GS ve TS'den gelen faksları gösterip bize daha iyi teklifler var diye göstermiş onun için anlaşamamışlar.

byariff
06.Ocak.2012, 23:17
Galatasaray ile alakasi yok alperin trabzonda devredeymis alanzinho alper takasi olabilirmis

Kaka Leite
06.Ocak.2012, 23:45
Alper'i almamamız iyi oldu ne zaman böyle bir karambol olsa paramız boşa gidiyordu.
Alınmaması daha iyi oldu.

RaSenGan
06.Ocak.2012, 23:57
Alper Potuk, 1 haftadır hiçbir FB yöneticisinin kendisini aramadığını gerekçe göstererek Eskişehirspor'a geri döndü. (Lig TV)

attirson
07.Ocak.2012, 00:26
Bu kadar naz fazla gelmemesi iyi oldu.Bobo ve Vagner Love ile görüsmeler varmıs. (LİGTV)

Cengo
07.Ocak.2012, 00:30
Vagner Love için menajerler teklif götürmüş ve reddedilmiş.

RaSenGan
07.Ocak.2012, 00:32
Kötülemeler başladı :icon_biggrin:

ForsakeN
07.Ocak.2012, 00:34
Bu oyuncular kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanmaya başladılar iyice. En iyisi altyapıdan çıkarıp oynatmak. Zaten arada pek bir kalite farkı olmuyor Anadolu'dan 5-6 Milyon Euro'ya aldığın adamla altyapı oyuncusu arasında

Lim10
07.Ocak.2012, 00:37
Alper'in alınmasını çok istiyordum.Ama Ali Yıldırım ile olan görüşmelerini okuduktan sonra gerçekten çok sevindim bu transferin olmamasına.İnşallah Nihat Özdemir döndüğünde yeniden açılmaz bu sayfa.Bu klübe kimler geldi kardeşim sen kimsin ya aldığın tekliflerin fakslarını gösteriyorsun?Helal olsun Ali Yıldırım'a, gitsin kime gidiyorsa Alper efendi.Benim bir problemim yok diyorda menajerin havalarda uçarken sen neredeydin?Eğer paragöz biri olmasa orada duruma müdahale edebilirdi, eğer gerçekten Fenerbahçe forması giymek istese bunu yapardı.Herneyse hayırlısı olsun diyelim.

Sow transferini çok istesemde içimde hep bir "olmaz" vardı zaten.Onada sağlık olsun.Love'u İstanbul'da kaybederiz.Gece hayatına düşkün bir oyuncu bildiğim kadarıyla.Transfer dönemine etkili giriş yaptığımız söylenemez pek.İnşallah Krasiç transferinde mutlu sona ulaşabiliriz.Ama forvet şart.

Kaka Leite
07.Ocak.2012, 00:42
Kötülemeler başladı :icon_biggrin:

Kötüleme felan yok :)

nekop
07.Ocak.2012, 00:49
Ben menejerin Galatasaray ve Trabzonspor'un tekliflerini gösterdi haberini pek inandırıcı bulmadım. Öncelikle bildiğim kadarıyla bu iki klüpte Alper'le ilgili bir teklif yapmadı. Böyle bir olay olsaydı biri bin yapan gazetelerimiz sayfa sayfa yazardı ama -özellikle Trabzonspor sayfalarını takip ettiğim için söylüyorum- böyle bir habere raslamadım günlerdir.

byariff
07.Ocak.2012, 00:51
Son dakika..! Alper Potuk Eskişehirspor'la 4 yıllık sözleşme imzaladı..Böylece Alper Potuk konusu bu transfer dönemi icin kapanmış oldu..

SaLviO
07.Ocak.2012, 00:53
Alperi kaçırmayalım o mevkide o yaşta başka oyuncu bulamayız

ForsakeN
07.Ocak.2012, 00:57
Menajer de kendince Fenerbahçe'ye artizlik yapmaya çalışıyor.

Cengo
07.Ocak.2012, 00:58
Şu transfer nasıl olmaz anlamıyorum , anlamıyorum, anlamıyorum!!!

kalemci
07.Ocak.2012, 01:05
Alper'in gelmesi lazımdı. Tam Fener'in aradığı adamdı, bu saatten sonra Fener kapısı da kapanmıştır artık.

SaLviO
07.Ocak.2012, 01:06
Ömer temelli yarın açıklama yapıcalak diyor daha neyi açıklıcaklar acaba

barahir
07.Ocak.2012, 01:09
Aziz Yıldırım yok ki meydanda gitsin arabasına bindirip getirsin..

fotosuki
07.Ocak.2012, 01:12
Eskişehir daha fazla mı para verdiki sözleşme yeniliyor. Ben bu ihtimali çok zayıf buluyorum. Bence Alper Fenerbahçe'de forma giymek istemediği için pazarlık sırasında uçurdu fiyatı. 2-3 güne çıkar her şey ortaya.

SaLviO
07.Ocak.2012, 01:17
Fenerde forma giymek istemese kulüpler anlaşamazdı bence

ReaList
07.Ocak.2012, 01:25
Kulüp yarın açıklama yapar Alper'in durumu hakkında, bekleyelim görelim bakalım meselenin aslı neymiş.

SaLviO
07.Ocak.2012, 01:29
Menejerler yapıyor kesinlikle

ReaList
07.Ocak.2012, 01:34
Hurriyet'in haberini de okudum ve az önce Milliyetteki haberi de okudum okudugum haberlerin üzerine yorum yapmak gerekirse, Fenerbahçe Eskişehirsporla 4 milyon €'a anlaşma yapmış, Es Es başkanı basın toplantısında 5 milyon'a verdik demiş. Alper ile yapılan görüşmede Alper'in menajeri direk Trabzonla Galatasaray teklif yapıp deyip para koparmaya çalışınca o süreçte tıkanmış ve transfer iptal olmuş tabi bu şuanlık varsayım yarın açıklarlar herhalde.

Fearless Coward
07.Ocak.2012, 01:48
Alper imzalamış Eskişehir ile Fenerbahçe rotayı başka oyunculara çevirmeli bence Veysel ve ya Orhan Alper'den daha iyi oyuncular 2'sinden birini alsın Fenerbahçe...

ReaList
07.Ocak.2012, 01:52
Ben olsam o bölgeyi yabancı bir transfer ile kapatırım. Şu kulüpler menajerlerin kıskacından kurtulup azıcık kafasını kaldırsa 5 milyon €'ya ne adamlar gelir. Ama bizde nerede o sistem. Ancak menajerler kapıyı çalacak eldeki oyuncularını gösterecek bizde milyonları bunlara yedirip abuk subuk adamlar getirecez.

kalemci
07.Ocak.2012, 01:54
tribundergi Tribun Dergi
Alper Potuk: Bundan sonra, herşeyimle, bugünlere gelmemi sağlayan kulübüm Eskişehirspor'un başarısı için mücadele edeceğim.
3 minutes ago

tribundergi Tribun Dergi
Alper Potuk: Fenerbahçe ile görüştüm. Ancak şartlarda anlaşamadım. Bu süreçte kararlarıma saygı gösteren iki kulübe de teşekkür ederim.
3 minutes ago

tribundergi Tribun Dergi
Alper Potuk: FB beni renklerine bağlamak için kabulum ile girişimde bulunmuş ve Eskişehirspor ile transferim konusunda anlaşmaya varmıştı.
4 minutes ago

kalemci
07.Ocak.2012, 01:57
ibrsevim İbrahim Sevim
hep Alper'in az once babasi Mustafa Potuk'a telefon ile soyledigi seyler..
37 minutes ago Favorite Retweet Reply

ibrsevim İbrahim Sevim
ihtimalinin tavan yapmasindan dolayi 5 MEuro'yu vermek istememisler.. Sorun Alperin alacagi para degil. Hic konusulmamis bile.
37 minutes ago

ibrsevim İbrahim Sevim
Fenerbahce Alperi Kulupler Birligi toplantisindan cikacak karara kadar beklemis. Malum karar cikinca da, kume dusme ihtimali +
39 minutes ago

ibrsevim İbrahim Sevim
Alper olayi ile ilgili babasi Mustafa amcadan az once duyduklarimi aktariyorum.. Bizim pederler saatlerdir kahvede oturuyolardi.

Birde şöyle bi duyum var imiş. Doğrumudur yanlış mıdır bilemem.

RaSenGan
07.Ocak.2012, 02:19
OmerTemelli Omer Temelli
@mysterious_men selcuk inanin yillik maliyeti4 milyon alex in aldiginin nerdeyse 2 kati siz alirmiydiniz

Fenerbahçe böyle hesaplar yaptığı sürece işi zor.Bazen paraya kıymak gerek.Selçuk Fener'de olsa açık ara lider olurdu.

barahir
07.Ocak.2012, 02:20
OmerTemelli Omer Temelli
@mysterious_men selcuk inanin yillik maliyeti4 milyon alex in aldiginin nerdeyse 2 kati siz alirmiydiniz

Fenerbahçe böyle hesaplar yaptığı sürece işi zor.Bazen paraya kıymak gerek.Selçuk Fener'de olsa açık ara lider olurdu.

Rekabeti korumak lazım :) , ayrıca futbolcunun tercihleri de önemli bu konuda..

TR.CaPTaiN
07.Ocak.2012, 02:30
Alper konusunda Ali Yıldırım'ın ilk tavrı doğru; bizi Galatasaray ve Trabzonspor'la tehdit mi ediyorsunuz diyerek resti çekiyor. Ancak sonrasındaki vay efendim ben olduğum sürece bu kulüpte oynayamaz vs. çok yanlış. Aziz başkan olsaydı o görüşmede menajeri iyi bir fırçalardı, Alper'i karşısına alıp bak evladım burası Fenerbahçe sen 4 milyonluk performans sergilersen son kuruşuna kadar 4 milyon bile alırsın der o transferi 5 dakikada bağlardı. Alper kaçırmamamız gereken bir oyuncu. Ali Yıldırım egolarını iş dünyasında tatmin etsin, Fenerbahçe üzerinden değil.

Ralph
07.Ocak.2012, 02:33
Alper konusunda Ali Yıldırım'ın ilk tavrı doğru; bizi Galatasaray ve Trabzonspor'la tehdit mi ediyorsunuz diyerek resti çekiyor. Ancak sonrasındaki vay efendim ben olduğum sürece bu kulüpte oynayamaz vs. çok yanlış. Aziz başkan olsaydı o görüşmede menajeri iyi bir fırçalardı, Alper'i karşısına alıp bak evladım burası Fenerbahçe sen 4 milyonluk performans sergilersen son kuruşuna kadar 4 milyon bile alırsın der o transferi 5 dakikada bağlardı. Alper kaçırmamamız gereken bir oyuncu. Ali Yıldırım egolarını iş dünyasında tatmin etsin, Fenerbahçe üzerinden değil.

Nokta ve virgülüne kadar katılıyorum. Bence Ali Koç bu hamlede tecrübesizliğinin kurbanı oldu.

RaSenGan
07.Ocak.2012, 02:34
Rekabeti korumak lazım :) , ayrıca futbolcunun tercihleri de önemli bu konuda..

4 değil 2 alıyormuş zaten Selçuk da :)

SaLviO
07.Ocak.2012, 02:36
ali koç yapmamıştır ali yıldırımındır başkanın kardeşi

TR.CaPTaiN
07.Ocak.2012, 02:44
Bir de eklemeyi unuttum, Alper'i paragöz gibi gösterip bu transferdeki beceriksizliği örtmeye çalışmak ayıptır. Koca koca iş adamları 20 yaşındaki adamı milyonlarca insana hedef göstermesin.

İstediğim paradan aşağısına imza atmam diyecek kadar paragöz bir adam bugün yarın Fenerbahçe'ye imza atarım diyerek pazarlık gücünü kırar mı ?

http://www.herseyspor.com/video/18244-haberin-videosu.aspx

Edit: Alper'in istediği rakam yıllık 400 bin € (Ntvspor) Ne istesin Alper yemek + yol + sigortaya ben 1 sene futbol oynarım mı desin ?

Facx
07.Ocak.2012, 03:05
Aziz Yıldırım yok ki meydanda gitsin arabasına bindirip getirsin..

:D özel uçak çekerdi bence bu kez :D

barahir
07.Ocak.2012, 03:55
:D özel uçak çekerdi bence bu kez :D

Özel uçağı uzak yerlere çekiyo mesela Kayseride kullanmıştı, Eskişehir yakın olduğu için arabasıyla alırdı :)

Alicanfmfan
07.Ocak.2012, 04:40
Bence iyi oldu , Alper 5 Milyon Euro bonservis bedelinin altında haliyle ezilirdi.

SacrificeGGTC
07.Ocak.2012, 04:59
Alper Potuk: Benim Fenerbahçe ile aramda kesinlikle para sorunu yok. Sadece menacerim konuşurken yanlış bir anlaşılma oldu. Nihat abi ile görüştük. İşi o çözecek.. Kendisi bana, 'Ben Ali Yıldırım'ı gelince ikna ederim' dedi. Ben futbol oynamak istiyorum. Bu belirsizlikte bir an önce sona ersin istiyorum.

Aynen yazdığını kopyalıyorum.

barahir
07.Ocak.2012, 05:03
Ne zaman nerde yazdı bunu?

SacrificeGGTC
07.Ocak.2012, 05:08
10 gün önce Alper Potuk ile röportaj yapan ve daha nice genç-yaşlı futbolcularla görüşebilen bir arkadaşımın; aldığı bilgidir. Alper bunu kendisiyle daha çok yakın gördüğü kişilere bu mesajı iletmiş. Bu bağın içinde bulunan arkadaşıma gelen mesajdır.

Aynı içerik Twitter ve ya başka sosyal medya kuruluşunda da yayınlanmış olabilir.

Edit: Ayrıca bu mesaj yaklaşık 50 dk önce çekilmiş.

SacrificeGGTC
07.Ocak.2012, 05:21
NTVSpor'da böyle bir haber de var. http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/56046/alper-potuk-transferi-olmadi

Anlamış değilim hala. Belirsizlik var mı yok mu o bile belli değil. Hiçbir haber birbirini tutmuyor. Kendi açıklamaları ile medya ters düşüyor.
Kendi bakışım ise bu olayların sonunda Alper Fenerbahçe'ye en azından şu devre arasında transferi gerçekleşmeyeceği yönünde. Para konusuna gelirsek; para için imza atmadı diyenler. İstediği fiyatı Fenerbahçe değil de; Eskişehirspor mu sunabildi de tekrar uzattı kontratını? Ayrıca Eskişehirspor €5m isteyen taraf. Çok ilginç olaylar yani kısaca :D

GeNç KaRTaL
07.Ocak.2012, 06:42
Alper'in Eskişehirspor ile sözleşmesi ne zaman bitiyordu?

Suicider
07.Ocak.2012, 07:12
Eskisehirle yeni 4.5 yillik imzalamadi mi bu adam? Hala ne gelmesi anlamadim ben.

SaLviO
07.Ocak.2012, 13:18
Nihat özdemir gelince inşallah anlaşırlar

sarianet
07.Ocak.2012, 13:41
alper go home koçum

KanaKe
07.Ocak.2012, 13:42
transferlerde aziz baskanin yoklugunu hissediyoruz gercekten :) onun kadar is bitirici bir baskan daha görmedim ben..

sarianet
07.Ocak.2012, 13:50
Fanatik bobo
fotomaç batuhan > sezer takası :D

daha neler neler :)

Bekq
07.Ocak.2012, 13:57
Eğer ki kulüp gazetede yazdığı gibi küme düşme durumu olduğundan dolayı 5 M $ vermek istemediyse forvet transferide yalan oldu. :)

Alper'e diyecek birşey yok. Kendisine en ufak kırgınlığım yok. Şartlar düzelirse ilerde tekrar gelebilir.

SaLviO
07.Ocak.2012, 14:18
Forvet yalan olmaz kesinlikle iyi yada kötü bi forvet alıcaz bobo olsun bizim olsun

Heroon
07.Ocak.2012, 16:20
Forvet yalan olmaz kesinlikle iyi yada kötü bi forvet alıcaz bobo olsun bizim olsun
Yav ne Bobosu yarın Şampiyonlar liginde bobo mu taşıyacak bizi yarım dönemlik düşünmyelim forvet transferini.

ReaList
07.Ocak.2012, 16:30
Bize Nobre etkisi yaratacak bir oyuncu lazım, çok çok kaliteli olmasına gerek yok bulduklarını atsın yeter (: Zaten pozisyon bulma sıkıntısı yaşayan bir takım değiliz bu pozisyonları değerlendirme aşamasında sorun yaşıyoruz. Bunu giderecek bitirici bir oyuncu ilaç olacaktır.

Night_Mare17
07.Ocak.2012, 16:31
Fener Huntelaar'ı almaya çalışsa ya.

Facx
07.Ocak.2012, 16:41
Fener Huntelaar'ı almaya çalışsa ya.

schalke 27 maçta 26 gol atıp 8 assist yapan bi adamı niye satsın ki hemde devre arasında

Kaka Leite
07.Ocak.2012, 16:57
Açıkçası Bobo gelecekse hiç gelmesinde Bienvenu ile devam edelim biz gerek yok o adama artık.

Bune ya nerelerden nerelere geldik önce Sow'du şimdi Batuhanlar,Bobolar havada uçuşuyor.Umarım Krasic'i alırız.

Bekq
07.Ocak.2012, 16:58
Nobre + yabancı forvet olur. Nobre Türk statüsünde hem sorun olmaz.