Log in

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

Cengo
04.Temmuz.2012, 21:28
1.4 Milyon Euro alacağı vardı Beşiktaş'ta. Parasını vermezseniz çeker gider. Beşiktaş karşılıklı fesihi kabul etmese büyük olasılık ile tek taraflı feshedecekti sözleşmesini. Egemen'e bahane üretmeyin, serbest kalan oyuncu ayrılmakta serbesttir. Oyuncu ile maddi konularda anlaşamamanız sizin hatanız, bahane üretmeyin.

Ayrıca tanıyan bir abim var. Son derece tutumlu ve parasına kıymet veren biriymiş.

Bu bir iş. Sözleşmesi sona erine daha fazla para verenle anlaşmakta özgür ve bu konuda son derece haklı da.

Coşkun ayrılmasına içerlemişsin ama ne yazık ki bu haklı yapmıyor seni.

RaSenGan
04.Temmuz.2012, 21:39
Egemen gibi oyuncuları pek sevmiyorum.Zaten milyonları kazanıyorlar yine de gözleri doymuyor.Ama Egemen'i biraz onlardan ayrı tutuyorum.Adam kaç para alırsa ona göre top oynuyor.Ne eksik ne fazla :)

Kaka Leite
04.Temmuz.2012, 21:53
Kaka gelebilir ayrıca Kaka bitmiş diyemeyiz çünkü adam oynamıyor bile doğru düzgün oynadığında da çok kötü oynamıyor.

Bakarsanız Real'de ne zaman oyuna sürerlerse bir yararı dokunmuştur.Eskiden çok hızlıydı sadece bu özelliğini kaybetti artık hızlı değil.

Ama adı var Kaka Leite ve bir efsane gelirse harika ötesi olur kendi adıma kendisini bırakmadan izlemek harika olur :)

sarianet
04.Temmuz.2012, 22:11
İçerlemedim abi. Adam parayı seviyor. Bunu kabul etmek istemiyorsunuz okadar. Yoksa kime gittiği beni ilgilendirmiyor.

messi yılda ne kazanıyor ben parayı sevmiyorum diyip 3e 4 e hatta 10 a oynasın :)
adamlar zaten hayatlarının parasını futboldan kazanıyor 35 inden sonrasını da düşünecek tabiki fakir edebiyatını bari futbolda bbırakalım

pele96
04.Temmuz.2012, 22:16
Egemen'den yeni Sergen olurmu :)

Şöyle de birşey var , Egemen 5. büyük olan Bursaspor'da da oynadı . Yani şimdiden 4 büyük takımın formasını giymiş oldu :zuhaha Galatasaray'a giderse Sergen'i geride bırakacak :zuhaha
Sergen'i para göz olarka bilmiyorum

Adam bu işi para için yapmıyor mu? Heralde parasının peşinde olacaktır.
Yav 2 gün önce sözlemesini imzalamış sonra fesh etmek ne olur ?

Yanlış biliyorsun. Beşiktaş ücretini indirim yapmak istediği için bıraktı.

Biz Kartalspordan aldık ve onun parlamasını sağladık. Sözleşme yenilemedi çünkü verilen parayı beğenmedi.

Keza Trabzonsporu bırakıp neden gitti Beşiktaşa? O zaman da gündeme geldi para için.

Şimdi ise F.Bahçede neden? Beşiktaşta para konusunda sıkıntı çektiği için. Oynamasına oynuyor ama bu yaptıgı da görmezlikten gelinemez.
Ben şöyle biliyorum.Egemen sözleşme imzalarken parasının hesabına yatacağı söylenmiş sonra yatmamış oda sözleşmesini fesh etmek istemiş.

attirson
04.Temmuz.2012, 22:24
@Pele96 Sen adamın parasını verme üstüne ücretini indirmeye çalıs sonra vay efendim paragöz.Geçen seneki Bjk'ye bak en iyi oynayan 3-4 oyuncudan biriydi bu Egemen.Ts'den geldiginde neden paragöz demiyordun ? Arkadaş transfer yapıyoruz aldıgımız adama bile çamur atıyorsunuz ki daha 2 hafta önce öve öve bittiginiz adama.

RasAnt
04.Temmuz.2012, 22:24
Luganoda parayı seviyordu şakır şakır oynadı topunu gitti.Egemende Lugano gibi parayı ön planda tutuyor olabilir ki çok normal bu iş para için yapılıyor kimse paragöz diye bir futbolcuyu suçlayamaz adamın işi bu arkadaş ekmeğini bunla kazanıyor ailesine bunla bakıyor hangimiz ailemize daha güzel imkanlar sunmak istemeyiz ki ? Ne kadar para o kadar imkan demek çok yersiz buluyorum futbolculara paragöz denmesini.

Kaka demeyin abi ne Kakası ya Alexli sistemden vazgeçeceğiz diyoruz Kaka bulunup geliyor gelmesin valla hiç istemem 1 gram sevinmem.

titates1
04.Temmuz.2012, 22:26
Sergen'e paragöz demeyen , komik olur , Sergen'e sorsan kendisi bile söyler ben paragözüm diye.

Kaldı ki işini yapsın , isterse para içinde yüzsün , kimsenin hakkını gasp ederek kazanmıyor , alın teriyle kazanıyorlar bu parayı.

pele96
04.Temmuz.2012, 22:33
@Pele96 Sen adamın parasını verme üstüne ücretini indirmeye çalıs sonra vay efendim paragöz.Geçen seneki Bjk'ye bak en iyi oynayan 3-4 oyuncudan biriydi bu Egemen.Ts'den geldiginde neden paragöz demiyordun ? Arkadaş transfer yapıyoruz aldıgımız adama bile çamur atıyorsunuz ki daha 2 hafta önce öve öve bittiginiz adama.

Luganoda parayı seviyordu şakır şakır oynadı topunu gitti.Egemende Lugano gibi parayı ön planda tutuyor olabilir ki çok normal bu iş para için yapılıyor kimse paragöz diye bir futbolcuyu suçlayamaz adamın işi bu arkadaş ekmeğini bunla kazanıyor ailesine bunla bakıyor hangimiz ailemize daha güzel imkanlar sunmak istemeyiz ki ? Ne kadar para o kadar imkan demek çok yersiz buluyorum futbolculara paragöz denmesini.

Kaka demeyin abi ne Kakası ya Alexli sistemden vazgeçeceğiz diyoruz Kaka bulunup geliyor gelmesin valla hiç istemem 1 gram sevinmem.
Beşiktaş para içinde yüzüyordu Egemen'e para vermeyi unuttu sanki klübün dışına yansıtıldığı kadarıyla biz şuanda beşiktaşın ekonomisinin kötü olduğunu söyleyemiyoruz çünkü ekonomi diye birşey kalmamış.Bunu en iyi Beşiktaş'ın içindekiler bilir.Diğer oyunculara şappur şuppur Egemen'e mi gelince yarrabbi şükür diyoruz ? Egemen'in parasının üstüne yattığımız yoktu , ödeyecektik ha bugün har 1 sene sonra.1 Sene boyunca ona yetecek , lüks içinde yaşatacak parasımı yoktu ? Vardı tabikide , Trabzonspor'dan gelince evet bende demedim paragöz diye.Şimdi sizinde demenizi beklemiyorum yeni transferler , yeni kupalar , yeni umutlar olarak bakıyorsunuz seneye Egemen'e başka bir klüp talip olursa Egemen'e aldığın paranın şu kadar fazlasını vericez derse aynısını sizede yapacaktır.Diğer Klüplere yaptığı gibi...

@ Sergen Futbol oynarken ve transfer olurken ben küçüktüm , o yüzden tam bilgim yok ama paragözlük bir tarafını görmedim.

Önder HOCA
04.Temmuz.2012, 22:35
Sergen ve Jet Fadıl'ın ilişkisi :0:

KanaKe
04.Temmuz.2012, 22:58
Sergen ve Jet Fadıl'ın ilişkisi :0:

sekerspor macerasinida unutmamak lazim :D

Bekq
04.Temmuz.2012, 23:04
Güzel ve başarılı bir transfer.

+ olarak 1 yabancı stoper ve 1 yabancı orta saha oyuncusu istiyorum. Fakat transferler bitti gibi görünüyor. Şu 1 hafta içinde biri geldi geldi. Gelmezse başka transfer yok demekki.

Mevcut kadro lig için fazlasıyla yeterli. Geçen sene yapılamayan transferler bu sene yapıldı. Umarım artık alınan başarısız sonuçta 3 temmuz bahane edilmez.

Sezer ve Topuz hamlesi bekliyorum bu sene. Topuz bir anda silinip atılacak bir oyuncu değil. Kuyt'ın istikrar abidesi olduğunu düşünürsek Topuz'un sık sık Baroni'nin yanında oynaması muhtemeldir.

Sezer ise Alex'in mevkisinde denenecektir.

Alex'in ise durumu farklı. Her ne kadar duygusal düşünsekte yaşı ilerledi. Hoş o her eleştirdiğimizde bizi susturduğu için pekte bir şey diyemiyoruz. Bu sene Aykut Kocaman ilk maçlarda Alex'i yine yedek bırakırsa tekrar gol kralı olması muhtemel. Hali hazırda zaten en kötü sezonunda 11 gol, 11 asist'in altına düşmeyen biri Alex. Bu sebepledir ki belkide Fenerbahçe her sene şampiyonluğa oynar.

Belgesel'e gelecek olursak dün gece saat 01:30'da izleyebildim. İlk yayını kaçırmıştım. Gerçekten inanılmaz olmuş. Yakında Fenerium'larda satılacağı konuşuluyor(DVD olarak). Ben ise belirlenen bir ücrete kadar yapılan her alışverişte ücretsiz olarak verilmesinden yanayım. Daha iyi olacaktır.

Yeni sezon formalarımız yine 19.07.2012 dünya Fenerbahçe'liler gününde satışa çıkacak. Fakat geçen sene formalarımız ne zaman tanıtıldı tam hatırlamıyorum. Tam tarihi nedir? Yeni sezon formalarını baya merak ettim. Diğer kulüplerin yavaş yavaş başladı tanıtımları.

LifeYourself
04.Temmuz.2012, 23:05
Herkesden Metin Oktaylık ,Alexlik bekleyemezsinizki.
1957 yılında Fenerbahçe ikinci başkanı Müslüm Bağcılar , Metin Oktay ile bir gazinoda buluşur. Çek uzatır Metin'e ''rakamı sen yaz Metin'' der. ''Yeter ki Fenerbahçe forması giy''
Metin Oktay ise tok olmuştur her zaman paraya. İzmirspordan da ''ya ben ya Galatasaray'' diyen zengin kızı sevgilisini bırakıp gelmiştir zaten. Anında verir cevabı ''Bizi sevenleri üzmeyelim baba , bizi sevenlere ihanet etmeyelim'' demiştir.
Alex'e gelince hoca bu sene seni az oynatacam diyor efsane tamam diyor.Eminim para konusunda da bu zamana kadar sorun çıkarmamıştır kaptan

Bu kaptanlar efsanedir daha bir sürü efsaneleri olmuştur kulüplerin böyle ama bu adamlar ayrıcalıklıdır.Diğerleri para için oynar bu adamlar kulüpleri için oynar.Bence futbolda paragöz diyemezsiniz bir adama her zaman dediğim gibi herkes bir metin değil...

vFor
04.Temmuz.2012, 23:06
Transfer politikamız çok iyi bu sene eğer Alexli sistemde oynamayacaksak Alex toplasan 10-15 maçta anca oynar bu sene :)

vFor
04.Temmuz.2012, 23:09
Geçen sene 9-10 Temmuz gibi bi zamanda çıkmıştı galiba yanlışmı biliyorum

(FORMALAR) :)

Fernando Gago
04.Temmuz.2012, 23:16
Bu sene "hikayesi" olan formalar yapılacakmış sanırım, geçen sene taraftar-kulup bütünleşmesini anlatan formalarmış, merakla bekliyoruz biraz lansmanı gecikebilir, çıktığı gibi fenerium'dayım, ölümsüz bir hatıra olacak .

vFor
04.Temmuz.2012, 23:28
İyide o nasıl bir anlatmaki tek yıldız diye bi forma vardı bide klasik çubuklu :)

Gncl1905
04.Temmuz.2012, 23:32
Fenerbahçe yine iyi bir transfer yaptı. İyi kadro kuruyor Fenerbahçe.

Kaka Leite
04.Temmuz.2012, 23:43
Konu Sergene döndü, başlığıda Sergen Paragöz mü yapalım tam olsun ?

William Rookwood
04.Temmuz.2012, 23:47
Seneyede Galatasaray'a gelir tam olur :)

futureless
04.Temmuz.2012, 23:56
Sergen'i para göz olarka bilmiyorum

Dostum ben paragözlük açısından değerlendirmedim.Şampiyon olmuş klüplerde oynama açısından söyledim Sergen'i yakaladı diye.

Suicider
05.Temmuz.2012, 00:16
Hayırlısı olsun diyelim.Kendi parası,kendi hayatı,kendi kararları.Hepimiz çok dürüst ve normal yaşıyormuş gibi milletin hayatına da laf atmamıza gerek yok.Kendisine başarılar yeni takımında.

Cengo
05.Temmuz.2012, 00:37
Egemen fedakarlık edip alacaklarından vazgeçerek gitmeseydi, tek taraflı feshetseydi yeni bir CAS davasından dolayı Beşiktaş kökten hapı yutardı. Çok ağır bir ceza alırdı UEFA'dan Beşiktaş, zaten tam sınırda..

Egemen'e laf edeceğinize Beşiktaş yönetimlerine tepki gösterin. 1 ay çalıştıkları şirketten para alamasalar olay çıkarıp istifaya götürecek kişiler neredeyse bir yıl yakındır parasını alamayan Egemen'e hain muamelesi çekiyorlar inanılır gibi değil.

FEDA vs demeyin sakın fazlasını yaptı, 1.4M Euro alacağı olmasına rağmen 1.9 M Euro hediye etti Beşiktaş'a!

SaLviO
05.Temmuz.2012, 01:36
Çoooooooook iyi bi oyuncu aldık

takımdaki yerli kalitesi çok iyi oldu şimdi sıra geldi yabancı stoper ve orta saha oyuncusuna alıcağımız oyuncular öyle olmalıki takım kalitesini 1 kademe yükseltmeliler

volkan-GG-hasan ali-egemen-simon kjaer-topal-cris-lass-kuyt-stoch-sow

volkan-GG-hasan ali-egemen-simon kjaer-topal-lass-alex-kuyt-stoch-sow

RasAnt
05.Temmuz.2012, 01:41
Aykut Hoca 5 yabancı kuralını dikkate alarak şimdiden yapılanıyor bence çok iyi bir fikir sonradan zora gircek hangi oyuncuyu yollasam diye tahminim şöyle bir kadro olacak şayet 4-3-3 olursa

Volkan-GG-Egemen-?-Hasan-Topal-Hamit-?-Stoch-Kuyt-Sow

4-4-2 oynayacam diyorsa gene Hamit alınır diyorum forvete ve defansa 1 yabancıyla gene 5 yabancıyla hallederiz

Kaka Leite
05.Temmuz.2012, 02:14
@ibrahimseten

DİP NOT: Bak seeen! Tuncay Şanlı bugün Samandıra'ya gitmiş..

Sheriff
05.Temmuz.2012, 02:58
Tuncay gelmek isterse hem kendi için hem bizim için iyi olur düşüncesindeyim. Avrupada başarılı olamadı, her futbolcu olamıyor, Tuncay'da olamadı daha fazla zorlamasını doğru bulmuyorum, gelip eski takımında efsane olsun artık.

Bu arada Samandıraya da zaten Türkiye'ye her geldiğinde geliyor, transfer görüşmesi için falan geldiğini sanmıyorum.

eGowiCh
05.Temmuz.2012, 03:29
iyi stoperdir, isabetli transferdir lakin daha fazlasıdır . 11 kasım 2011 türkiye hırvatistan maçı'nda tribünler volkan'ı ıslıklamasın diye hata yapmak pahasına geri pas vermeyen bi adam vardı ya, işte o adamdır her şeyden önce egemen.

Bir alıntı...

NisRoc
05.Temmuz.2012, 03:31
Bu arada Ömer Temelli Neymar sallamasyonunu yalanladı :)

Nocna Mora
05.Temmuz.2012, 06:42
Topal'da geldi mi ?

goosfraba
05.Temmuz.2012, 07:18
http://www.haberimport.com/d/other/mehmet-topal-fenerbahce-formasiyla-sampiyonlar-liginde-final-oynamak-istiyorum-CHA-734499-2-t.jpg

goosfraba
05.Temmuz.2012, 10:20
http://www.youtube.com/watch?v=ZO5QwCVCl7c

sesinin normal hali bu mu yoksa harbiden titriyor mu garibim?

ReaList
05.Temmuz.2012, 10:32
Dun Fb Tvde Topuk Yaylasında gerçekleştirilen antrenmanı canlı olarak izledim. Öncelikle mükemmel bir tesis konu sonunda değişen Fenerbahce kısmında tekrar değineceğim.

Antrenman esnasında 1.grupta yer alan as oyuncular 2 takım halinde geniş alanda pas çalışması yapıyordu. Bu çalışmada dikkati ılk ceken oyuncu SALİH UÇAN oldu. Diğer genç oyuncular ayrı bir çalışma yaparken O, Gökay ıle birlikte bu çalışmadaydi. Soğukkanlılığı ve kendimden emin duruşu ıle sanki 4-5 senedir bu takımda olan 25 yaşinda üst düzey bir oyuncuymuş gibi. Bazen burada kadrolar oluşturur bu genç oyuncuları göz ardı ederiz ama onlar gümbür gümbür geliyor.

Gökhan Gönül ve H.ALİ KALDIRIM güçlü ve hızlı yapılarıyla en gözde oyuncu izlenimi verdiler. Kanattan bindirmeler muazzamdı. Gecen sene bir kanat pasif olunca eksik kalıyorduk bu sene çok canlı olacak. Keza Orhan Şam çok iyiydi bu sene Gökhandan formayı yer yer çok rahat alacaktır.

MEHMET TOPAL sakin yapisi itibariyle takıma ılk günden uyum sağlamış iyi bir izlenim verdi. Sezer Ozturk ise en çok mücadele edenlerden, canavar gibi çalışıyor boşa gecen senenin intikamı diyelim.

Son olarak dun bize değişen bir Fenerbahce olgusunu tekrar yaşattı. Neydi o değişen durumlar ?
Eskiden: Transferleri yönetim yapardı. Eksiklikleri gidermek yerine flaş transfer adi altında oyuncular getirilirken, yaraya tuz basılıdı.
Simdi: Transferler hocanın ısteği ve birebir kendi tarafından yapılıyor. Eksiklikleri gideriliyor yaraya merhem oluyor.
Eskiden: Transfer geç yapılır yeri geldiğinde ağustos sonuna bırakılırdi. Alelacele edilen transferler kamp dönemi görmez takıma alışana kadar sorun yaşanırdı.
Simdi: Transferler büyük bir titizlikle hızlı bir şekilde bitiriliyor, yeni gelen oyuncular takımla beraber kamp ortamında çalışıyor.
Eskiden: Kamplar yurt dışında olur, tonla masraf olurdu. Ayrıca büyük takım sıfatına yakışmazdı.
Simdi: Topuk Yaylası ıle beraber artık kamplar burada yapılıyor. Sadece hazırlık maçları için yurt dışına gidilecek. Böylesine guzel bir tesis o doğa harikası içinde oyunculara ekstra motivasyon kaynağı oluyor.

goosfraba
05.Temmuz.2012, 12:38
o değil de, ben şimdi kara kara düşünüyorum, böyle bir takımda sow forvette yeterli olur mu acaba? bakalım oltaya kimler düşecek : D

SaLviO
05.Temmuz.2012, 13:05
sow yeterli olmazsa kuyt çekilir forvete onun yerinede dia oynar :D :D

alternatif bol kadroda ama sanki başkan bi bomba patlatıcak forvete

sarianet
05.Temmuz.2012, 13:07
sow geçen sene iyiydi ya bu sene de iş görür bence :)

Bekq
05.Temmuz.2012, 13:15
Sow bu sene tekrar gidecek Afrika Kupasına(diye biliyorum). En azından Cenk Tosun'u falan alsaydık sıkıntı çekmezdik. Hoş gitti o da ama..

Dia gidecek bence :) Kalırsa alternatifi çok bir kadromuz olur ve iyi olur.

SaLviO
05.Temmuz.2012, 13:17
dia bence stochtan daha yetenekli oyuncu bi faydalı olamadı gitti

ReaList
05.Temmuz.2012, 13:21
Eğer Dia kalacaksa forvet alınmaz. Kuyt alternatif olarak kullanılır.
Eğer Aziz Yıldırım onay verirse Tuncay gelebilir.

Bu saatten sonra su listedeki oyunculardan 1-2 tanesi alınarak transferin kapanacağını düşünüyorum. Bunlar dışında beklenmedik bir isim de gelebilir.
Kaka
Diarra
Yobo
Hamit
Tuncay

SaLviO
05.Temmuz.2012, 13:27
Kaka mı ? nabacaz biz onu hem diyoruz 4 3 3 oynayalım hemde kaka yıl alalım diyoruz

kaka felan gelmesin ya :D :D :D

diarra - tuncay - yobo -

goosfraba
05.Temmuz.2012, 13:29
egemen çok paracı yehhuuu...

Oguz Öztürk ‏@oguzozturk
Egemen Korkmaz, Trabzonspor'dayken İBB'ye attığı 3 golün ardından kendisine verilen primi, altyapıda forma giyen genç oyunculara dağıtmış.

Bekq
05.Temmuz.2012, 13:38
Kaka gelmesin zaten Alex'in yedeği olur. Boşuna masrafa gerek yok.

LadroN
05.Temmuz.2012, 14:38

...............................

Sekopej
05.Temmuz.2012, 14:41
Tuncay dönsün artık, orta sahaya gelecek isim de Hamit ile alakalı olabilir çünkü eğer Hamit isteniyorsa ve alınacaksa, yabancı oyuncu artık orta sınıf olmamalı, olamaz. Üst düzey bir oyuncu olmalı, Hamit olamazsa ki Diarra da olmazsa Costa kesin gibi, diğer alternatifler üzerinde duruluyor, sıkıntı olursa Costa'yı alıp gelirler.

Kaleci: Volkan, Mert, Serkan

Sağ Bek: Gökhan Gönül, Orhan Şam
Sol Bek: Hasan Ali, Caner
Stoper: Egemen, Bekir, Serdar ve olası bir yabancı

Defansif Orta Saha: Mehmet Topal, Selçuk Şahin
Orta Saha: Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Özer, Sezer

Kanatlar: Stoch, Dia, Mehmet Topuz, Caner, Kuyt, Özgür

Forvet: Sow, Bienvenu, Semih.

Olası transferlerle ki Tuncay gibi çok yönlü bir oyuncu iyi alternatif olur ve kaliteli bir defansa bir de orta sahaya yabancı alınırsa iyi bir kadro oluşturulmuş olur. 2 temmuza dönebilirsek zaten sonrası daha da güzel olacak bizim için, bu transfer politikasıyla.

vego
05.Temmuz.2012, 14:42
Dediğim gibi.Kağıt üstünde en iyi kadro.

ParduS
05.Temmuz.2012, 14:54
Tuncay dönsün artık, orta sahaya gelecek isim de Hamit ile alakalı olabilir çünkü eğer Hamit isteniyorsa ve alınacaksa, yabancı oyuncu artık orta sınıf olmamalı, olamaz. Üst düzey bir oyuncu olmalı, Hamit olamazsa ki Diarra da olmazsa Costa kesin gibi, diğer alternatifler üzerinde duruluyor, sıkıntı olursa Costa'yı alıp gelirler.

Kaleci: Volkan, Mert, Serkan

Sağ Bek: Gökhan Gönül, Orhan Şam
Sol Bek: Hasan Ali, Caner
Stoper: Egemen, Bekir, Serdar ve olası bir yabancı

Defansif Orta Saha: Mehmet Topal, Selçuk Şahin
Orta Saha: Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Özer, Sezer

Kanatlar: Stoch, Dia, Mehmet Topuz, Caner, Kuyt, Özgür

Forvet: Sow, Bienvenu, Semih.

Olası transferlerle ki Tuncay gibi çok yönlü bir oyuncu iyi alternatif olur ve kaliteli bir defansa bir de orta sahaya yabancı alınırsa iyi bir kadro oluşturulmuş olur. 2 temmuza dönebilirsek zaten sonrası daha da güzel olacak bizim için, bu transfer politikasıyla.

Artı Alex .)

eGowiCh
05.Temmuz.2012, 14:54
Tuncay eski Tuncay değil. Bu yüzden bence forma şansı bulamaz. Sol kanatta Stoch zaten en iyi isim, Caner de şu anki form durumuyla Tuncay'dan çok daha iyi.

Ben Tuncay'ın gelmesine karşıyım. Takım ruhu adına iyi bir transfer olabilir ama Avrupa'da hiçbir şey yapamadı Tuncay ve bu da gösteriyor ki bizim şu an ona ihtiyacımız yok. Takıma katkısı olmaz.

BleedingMoon
05.Temmuz.2012, 15:03
tuncay'ın ölüsü yeter. ama gerek yok. dirisi olan oyuncular var oynayacağı yerde.

RasAnt
05.Temmuz.2012, 15:31
Artı Alex .)

Artı Salih-Gökay-Recep :)

Kaka Leite
05.Temmuz.2012, 15:33

Şaka mısın ?

Alex bu sene yedek olmaya hazırlanıyor zaten :)

Kaka gelirse Alex yedek bile olamaz o ayrı.

RasAnt
05.Temmuz.2012, 15:36
Abartmayın abi bu Kaka 3 senedir napmış.Sistem değişmeyecekse orada Kaka yerine Alexin oynamasını 100 bin kat daha çok isterim istatistikler ortada,Kaka ülkesine dönsün topçu diye almam ben onu.

Kaka Leite
05.Temmuz.2012, 15:41
Abartmayın abi bu Kaka 3 senedir napmış.Sistem değişmeyecekse orada Kaka yerine Alexin oynamasını 100 bin kat daha çok isterim istatistikler ortada,Kaka ülkesine dönsün topçu diye almam ben onu.

O yüzden sen buradasın :)

Aykut hoca orada sen almazsın ama alan alıyor.İlla Kaka oynarsa Alex kesilir diye bişey yok.

3 Forvet arkası oynayalım nolcek :0:

RasAnt
05.Temmuz.2012, 15:42
Eminim Aykut Hocada benim gibi düşünüyor :)

William Rookwood
05.Temmuz.2012, 15:43
Kaka geldide istenmiyor. Çok yüksekten uçuluyor Kaka falan. Kaka gibi oyuncu Türkiye'ye gözünün ucuyla bakmaz :)

Kaka Leite
05.Temmuz.2012, 15:57
Kaka geldide istenmiyor. Çok yüksekten uçuluyor Kaka falan. Kaka gibi oyuncu Türkiye'ye gözünün ucuyla bakmaz :)

Kaka aslında paragöz birisi değil çünkü adam da paradan bol bişey yok.

Babası Brezilyanın en zenginlerinden buna rağmen futbol oynuyor ve ordan da para kazanıyor.Kaka tarzı adamlar kariyer peşinde olan adamlar para için bu meslekte olan adamlar değil.

Ancak + olarak şu var, Kaka'nın müslüman olduğunu duymuştum.Golden sonra ki hareketini buna bağlıyordu, müslüman bir ülke olmamız + olabilir :)

Bekq
05.Temmuz.2012, 16:01
Kaka olayını ciddi demedim yahu :p Tamam Alex çok iyi bir oyuncu ama Kaka'yı anadolu takımına koysan şampiyonluğa oynatır takımı. Her takım öyle bir oyuncuyu göze kapalı ister.

Keşke gelse ama çok zor görünüyor. Çok ciddi para verilmesi lazım.

DaveJones
05.Temmuz.2012, 16:02
Kaka müslüman değil, evangelist. Aşırı hristian yani. Ayrıca bize geleceğine Milan'a geri döner diye düşünüyorum.

enesemin53
05.Temmuz.2012, 16:02
Kaka Hristiyan ancak o hareketi yine Allah inancına dayanıyor, küçükken yürüyemez dendiği halde iyileşip bugünlere gelmesine itafen her seferinde Allah'ı işaret etmesi olarak biliyorum.

attirson
05.Temmuz.2012, 16:04
Kaka gelmişte begenilmiyor olaya bak. :n:

William Rookwood
05.Temmuz.2012, 16:08
Milan'da 193 maç 70 gol, Real Madrid 65 maç 20 gol. Real Madrid'de çok sakatlık yaşamasına rağmen forma verildiğinde takımına katkı yapmayı başardı. Bence halen Dünya'nın en iyi futbolcularından biri.

LifeYourself
05.Temmuz.2012, 16:11
Sadece hızını ve çevikliğini kaybetti ama hala gideri var arkadaşın Türkiye'de izlemek isterdim açıkcası:)

Kaka Leite
05.Temmuz.2012, 16:11
Milan'da 193 maç 70 gol, Real Madrid 65 maç 20 gol. Real Madrid'de çok sakatlık yaşamasına rağmen forma verildiğinde takımına katkı yapmayı başardı. Bence halen Dünya'nın en iyi futbolcularından biri.

Ben bunu hiçbir istatisliğe bakmadan söyledim çünkü oynadığı maçların hepsini izledim.Ağır bir hayranıyım ama eski Kaka olmadığınıda biliyorum.

Yinede eski hali olmamasına karşın forma şansı verildiğinde gol yada asist katkısı yapmakta bir başarıdır.Bu haliyle bile böyle ise düşünemiyorum.

Aslında bakarsan Kaka'nın Real Madrid'de kaybettiği şeylerden en önemlisi hızı oldu.Klübede otura otura ne olduysa adamın hızı bitti.Eskiden harika hıza ve çevikliğe sahip olan Kaka artık koşamaz oldu.

Bekq
05.Temmuz.2012, 16:14
Ben bunu hiçbir istatisliğe bakmadan söyledim çünkü oynadığı maçların hepsini izledim.Ağır bir hayranıyım ama eski Kaka olmadığınıda biliyorum.

Yinede eski hali olmamasına karşın forma şansı verildiğinde gol yada asist katkısı yapmakta bir başarıdır.Bu haliyle bile böyle ise düşünemiyorum.

Aslında bakarsan Kaka'nın Real Madrid'de kaybettiği şeylerden en önemlisi hızı oldu.Klübede otura otura ne olduysa adamın hızı bitti.Eskiden harika hıza ve çevikliğe sahip olan Kaka artık koşamaz oldu.
Yanlış izlemeşsin sanırım. Kaka hiçbir zaman hızlı bir oyuncu değildi.

Kaka Leite
05.Temmuz.2012, 16:17
Yanlış izlemeşsin sanırım. Kaka hiçbir zaman hızlı bir oyuncu değildi.

:) Gülüyorum ve Kaka yazmanı istiyorum Google sadece bunu yaz yeter.

Buyur

Sen yazma yada be yazayım özellikle 40 küsür'ü izle derim :)
Genel olarak çok çok hızlı değil ama mevkisine göre hızı iyiydi.

Bu sadece bir kısmı istersen başkada koyarım yani problem değil.

Military
05.Temmuz.2012, 16:22
Kakanın topla attığı dribblingler ön plandaydı zaten bir fırlardı bi anda tutulamazdı Madride gitmesi bence yanlıştı Milan efsanesi olucaktı

sarianet
05.Temmuz.2012, 16:26
kakayı mı tartışıyosunuz bi gidin olum ya :D

Kaka Leite
05.Temmuz.2012, 16:26
Kakanın topla attığı dribblingler ön plandaydı zaten bir fırlardı bi anda tutulamazdı Madride gitmesi bence yanlıştı Milan efsanesi olucaktı

Topsuz koşu bişeye yaramaz ki zaten ?

Beygir mi bu adam koşsun.Topla koşacak ki bişeye yarasın.Önümüzde hatta en yakın Fenerbahçe golü var :icon_smile:

Adam geçecek kadar hızlıydı.

Kaka

Topu aldığı yerde Messi var bu arada arkada tozu süpürüyor :)

Her neyse konuyu daha da dağıtmayalım gelirse harika ötesi olur.

sarianet
05.Temmuz.2012, 16:29
kaka gelirse görlem forumu yakar benden demesi :D

tartıştığınız oyuncu halem real madridin sözleşmeli oyuncusu biraz haddinizi biliniz :)

Kaka Leite
05.Temmuz.2012, 16:30
Gelirse Cenker forumda olur mu acaba ? :D

Odamda 38 adet poster var diyorum, hastayım diyorum :(

b7baris
05.Temmuz.2012, 16:39
Fener'i tebrik ediyorum hakkaten. Hasan Ali, Mehmet Topal ve Egemen'i almak çok iyi iş. Bizim takım uyurken bütün kaliteli Türk oyuncuları topladılar, kıskanmadım değil.

Sekopej
05.Temmuz.2012, 16:39
Artı Alex .)

Alex üzerine ne kadar konuşulsa da bu takımın yine bu sezon da en önemli oyuncusu olacak.

Aykut Kocaman 4-4-2 istiyorum tarzı konuşmuştuu, Alex olduğunda sağ kanatta forvete Kuyt destek verir, Alex olmadığında da Kuyt forvete geçer diye düşünüyorum.

Ki çoğu maçta hatta önemli maçlarda Alex 11'in vazgeçilmezi olmaya devam eder.

Military
05.Temmuz.2012, 16:45
Bu arada bence fenerin orta alanı şu an için eskisinden daha zayıf.

Defans hattıda Yobo gibi bir stoper alınmazsa daha zayıf olacak.

goosfraba
05.Temmuz.2012, 16:48
hem ortasaha, hem de stoper alınacak ve bunladan stoper kesinlikle yabancı olacak.

attirson
05.Temmuz.2012, 18:02
Pierre Van Hooijdonk, Twitter Hesabından Arsenal'den ayrılmayı düşünen Van Persie'nin Fenerbahçe'ye gelmesini çok istediğini söyledi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Temmuz.2012, 18:11
Pierre Van Hooijdonk, Twitter Hesabından Arsenal'den ayrılmayı düşünen Van Persie'nin Fenerbahçe'ye gelmesini çok istediğini söyledi.

Van Persie artik kupa kaldirmak istedigini aciklamis, bu Spor Toto Super Ligi Sampiyonluk kupasi mi acaba :n:

attirson
05.Temmuz.2012, 18:14
Van Persie artik kupa kaldirmak istedigini aciklamis, bu Spor Toto Super Ligi Sampiyonluk kupasi mi acaba :n:

İnşallah. (2)

Bordo61Mavi
05.Temmuz.2012, 18:17
Kaka'yi Turkiyede izlemek :) pehh

KanaKe
05.Temmuz.2012, 18:42

Aziz Pierre bir iyilik yapip Van Persie'yi Fener'e getirse keske :)

RasAnt
05.Temmuz.2012, 19:31
Aykut Kocaman çıksada sistemimiz şu dese bizde ona göre hayal kursak,bu belirsizlikte sıkıcı be bitsin artık transfer sezonu başlasın maçlar

goosfraba
05.Temmuz.2012, 19:41
belli değil mi? yine alex'siz başlayacak, olmayınca alex'e dönecek. :)

RasAnt
05.Temmuz.2012, 19:45
:) doğru diyorsun

Aykut Kocaman çıksada sistemimiz şu dese bizde ona göre hayal kursak,bu belirsizlikte sıkıcı be bitsin artık transfer sezonu başlasın maçlar

daha 2 gün olmuş takım antremana gireli taktik olarak konuşmak için erken çünkü her telden oyuncumuz var bunu olumlu kullanırsak çok işe yarar

futureless
05.Temmuz.2012, 20:07
Yani henüz erken sistemimiz hakkında konuşmak için ama antrenmanlarda yapılan kalecisiz hücum varyasyon çalışmalarında Alex var yine as takımda.Yine dener gibime geliyor ama benim de , Alex'siz 4-3-3 yani.

RasAnt
05.Temmuz.2012, 20:09
Alexi orta sahaya kaydırıp Topalla yanına onun gibi mücadeleci bir adam alsak gene 4-3-3 oynasak olur bence,Cristianla değişmeli oynar Alex,Costaya falan gerek yok.

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Temmuz.2012, 20:13
Aykut Kocaman 4-4-2 oynatmak istedigini soyledi diye hatirliyorum ben. 4-3-3 uygulamada zor bir sistem, kagit ustunde kolay gibi gorunse de saha icindekiler icin pek de kolay degil. Arda da Rijkaard doneminde bundan yakinmisti. Hucumda cogalmakta sikinti oluyor diyordu, ona gore bir kadro kurarsak yapilabilir tabi ama ben 4-4-2 devam ederiz diye dusunuyorum.

ReaList
05.Temmuz.2012, 20:33
Size bir müjde vereyim. Transferler ilgilenen yöneticimiz ve idari menajerimiz Ispanya`da bir oyuncu ıle kesin anlaşmaya vardı. Arada bir kaç pürüz var onlar giderildığıi anda çubuklu forma giydirilecek ve ön protokol imzalanacak tahminen bu gece veya yarin açıklamasi bekleniyor. Kimine göre bu isim flaş biriyken kimi uzun süre sonra bitti diyor.
Adaylar: Hamit, Tino Costa, Kaka, Diarra.
Bakalim bu isim kim olacak ?

sui generis
05.Temmuz.2012, 20:33

Baktım şimdi , Fenerbahçe ye gitmesini beklemiyorum, gideceği takim bence man city yazmış :)

attirson
05.Temmuz.2012, 20:36
Baktım şimdi , Fenerbahçe ye gitmesini beklemiyorum, gideceği takim bence man city yazmış :)

Yok artık. :D Fenerist yanlış çevirmiş demek.

BleedingMoon
05.Temmuz.2012, 20:58
tartışma bitmiş ama, kaka'nın hızının kaybolmasının nedeni yaşadığı sakatlıklar ve yaşı. eskiden rüzgar gibiydi ve kanatta da kapı gibi savunma yapıyordu. en çok fenerbahçe milan maçlarından ve milan'ın diğer şampiyonlar ligi maçlarından aklımda kaldığı kadarıyla söylüyorum bunu. kaka ispanya'da önce ronaldo'nun gölgesinde ezildi, daha sonraki sakatlıklar ve yaşından dolayı hızını kaybedince yolunmuş kuşa döndü. bence şu anki kaka bir alex değil. ama ne olursa olsun türkiye'de iş yapar. ancak 4 3 3'e geçeceksek zaten kaka'nın bir anlamı yok. kaldı ki kendisi bizim için çok mümkün bir hedef olarak gözükmüyor. bu durum onun çok über bir oyuncu olmasından değil (çoğu arkadaş karşı çıkacak ama bana göre bir alex kesinlikle değil), olay repütasyon ve maaş meselesi. kandırmayın fenerbahçelileri :D

goosfraba
05.Temmuz.2012, 21:00
Size bir müjde vereyim. Transferler ilgilenen yöneticimiz ve idari menajerimiz Ispanya`da bir oyuncu ıle kesin anlaşmaya vardı. Arada bir kaç pürüz var onlar giderildığıi anda çubuklu forma giydirilecek ve ön protokol imzalanacak tahminen bu gece veya yarin açıklamasi bekleniyor. Kimine göre bu isim flaş biriyken kimi uzun süre sonra bitti diyor.
Adaylar: Hamit, Tino Costa, Kaka, Diarra.
Bakalim bu isim kim olacak ?

hamit'tir. ama keşke diarra olsa.

bu arada sormadan olmaz, kaynak da yazar mısın :)

Fernando Gago
05.Temmuz.2012, 21:28
Hamit Altıntop gelmesin, gelmesin, gelmesin, bu ısrarı anlamıyorum. Hiçbir yararın olacağını düşünmüyorum ve takımda çok başlılık yaratır, duran toplar ayrı sorun, takımda liderlik ayrı sırun, vereceğimiz 3.5 4 milyon yıllık cabası.

NisRoc
05.Temmuz.2012, 21:47
Hamit Altıntop gelmesin, gelmesin, gelmesin, bu ısrarı anlamıyorum. Hiçbir yararın olacağını düşünmüyorum ve takımda çok başlılık yaratır, duran toplar ayrı sorun, takımda liderlik ayrı sırun, vereceğimiz 3.5 4 milyon yıllık cabası.

Aynen katılıyorum zaten müthiş bir form düşüklüğü var. Özellikle milli takımda top bile sürüp, istop edemiyordu. Ha Hamit bu kendini düzeltebilir de eyvallah ama bence bizde biraz lükse kaçar. Hele ki yabancı bir orta saha alacaksak.

goosfraba
05.Temmuz.2012, 21:49
hamit değil de çok iyi bir ortasaha alsalar tamam sorun zaten kalmayacak.

yanında da cristian, topuz, topal forma için rekabet edip dursunlar işte.

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Temmuz.2012, 21:50
Yok artik bedava verseler almicaksiniz yani, hamit her turlu ligimizde star seviyesindedir. Ama liderlik vasfinin sorun olabilecegine ikibaslilik yaratabilecegine katiliyorum. Makul paralarla transfer edilebilirse gelmesini isterim. Sag bek olarak GG nin de alternatifi olabilir, ortasahada hatta sag acikta bile oynar, ustelik yerli daha ne olsun.

Önder HOCA
05.Temmuz.2012, 21:53
Alexi orta sahaya kaydırıp Topalla yanına onun gibi mücadeleci bir adam alsak gene 4-3-3 oynasak olur bence,Cristianla değişmeli oynar Alex,Costaya falan gerek yok.

Aragones gibi harakiri yapmış olur o zaman

vFor
05.Temmuz.2012, 21:59
Milli takımda izledikten sonra hamit benim için bitti düşünün o maçtan beridirde futbol oynadığı yok adamın

KanaKe
05.Temmuz.2012, 22:07
hamit asiri derece sIk sakatlanan bir oyuncu, bayern ve schalke'de de bu yüzden hicbir zaman ilk 11 oyuncusu olamadi halbuki istikrarli bir oyuncu olsa ilk 11 de rahatlikla oynayabilecek kapasitede kendisi.. sayet gelirse emre'nin görevini üstlenebilir orta alanda, emre kadar teknik kapasitesi yüksek bir oynucu degil fakat topu akliyla oynuyor nerede duracagini, nerede ne yapacagini, topu nereye oynayacagini iyi biliyor tabi bu söylediklerim eger sakatlanmassa istikrarli bir bicimde oynarsa olur..

NisRoc
05.Temmuz.2012, 23:04
Yok artik bedava verseler almicaksiniz yani, hamit her turlu ligimizde star seviyesindedir. Ama liderlik vasfinin sorun olabilecegine ikibaslilik yaratabilecegine katiliyorum. Makul paralarla transfer edilebilirse gelmesini isterim. Sag bek olarak GG nin de alternatifi olabilir, ortasahada hatta sag acikta bile oynar, ustelik yerli daha ne olsun.

GG'nin alternatifi Orhan Şam ha dersen ki 2side sakat Topuz(yaklaşık 10 milyon euro bonservis bedelli) da orada oynayabilir hatta ayrıiyetten bir stoper alırsak Bekir de oynayabilir alternatif çok. Sağ Açık Kuyt, Dia, Topuz hatta bana göre asıl mevkiisi olan Özer. Bir de bunların üstüne, eski performansından uzak, ne zaman sakatlanacağı belli olmayan, bonservis ücretli ve yıllık 3 - 4 milyon euro luk ücretiyle Hamit gelirse yine dediğim gibi bize lüx olur.

RaSenGan
05.Temmuz.2012, 23:10
Fenerbahçe'nin Hamit'e ihtiyacı yok ki.Stopere Egemen alınmasa orada 2 yabancı olacak olsa neyse de yabancı kontenjanı var çok rahat kaliteli bir yabancı alınabilir.

futureless
05.Temmuz.2012, 23:47
Hamit'i istemiyorum şahsen.Tek iyi yanının çok yönlü bi oyuncu olduğunu düşünüyorum.

eGowiCh
06.Temmuz.2012, 00:42
Hamit gibi bir futbolcuyu istememe lüksümüz var mı? Tartışmasız en iyi yerli futbolcu. Kariyeri, tecrübesi ortada. Neler yaptığı ve yapabileceği ortada. Kadro kalitemiz iyi, ancak Hamit kadro kalitemizi çok fazla arttıracak bir isim. Sıradan bir isim değil. Şampiyonlar Ligi kadrosu kuruyorsan, Hamit'i istememe lüksün olamaz, mevkiisinde daha iyi bir adamın olmadığı müddetçe.

Önder HOCA
06.Temmuz.2012, 00:48
Hamit gelirse iyi olur kadro derinliği için ben en azından cristiandan daha iyi olduğunu düşünüyorum eğerki Gs'den istediği maaştan daha azına razı olursa iyi olur

attirson
06.Temmuz.2012, 00:51
Hamit gelirse iyi olur kadro derinliği için ben en azından cristiandan daha iyi olduğunu düşünüyorum eğerki Gs'den istediği maaştan daha azına razı olursa iyi olur

Cris'i hemen çöpe atmamak lazım.Geçen sene gayet güzel bir futbol sergiledi.
Bende Hamit'in abartılı bir oyuncu oldugunu düsünmüyorum.Joker oyuncu olması onun tek avantajı.

Hamit'in 30 yaşında oldugunu düsünürsek o konusulan paralara kesinlikle değmez.Eger o kadar para vermek istiyorlarsa Nuri'yi ikna etsinler 1 seneliğine Nuri'yi kiralayalım.

sarianet
06.Temmuz.2012, 00:55
Fenerbahçe'nin Hamit'e ihtiyacı yok ki.Stopere Egemen alınmasa orada 2 yabancı olacak olsa neyse de yabancı kontenjanı var çok rahat kaliteli bir yabancı alınabilir.

bazı transferler ihtiyaca binaen yapılmaz hamit gelirse çok yönlü bi transfer olacaktır aynen hamitin çok yönlü bi topçu olduğu gibi

Önder HOCA
06.Temmuz.2012, 00:56
Cris'i hemen çöpe atmamak lazım.Geçen sene gayet güzel bir futbol sergiledi.
Bende Hamit'in abartılı bir oyuncu oldugunu düsünmüyorum.Joker oyuncu olması onun tek avantajı.

Hamit'in 30 yaşında oldugunu düsünürsek o konusulan paralara kesinlikle değmez.Eger o kadar para vermek istiyorlarsa Nuri'yi ikna etsinler 1 seneliğine Nuri'yi kiralayalım.

Cristian'ı hemen çöpe atmadım adam geçen sene ofans olarak çok iyi oynadı ama savunma yaparken çok istekli hırslı gelmiyor bana tabiki Hamit çok iyi bir futbolcu değil hatta şuan gelse direk 11'e yazmam ama sonuçta seneye 2 kulvarda olucağımız için bir sakatlık durumunda Cristian'ın yerini doldurabilir görüşündeyim

attirson
06.Temmuz.2012, 00:58
Cristian'ı hemen çöpe atmadım adam geçen sene ofans olarak çok iyi oynadı ama savunma yaparken çok istekli hırslı gelmiyor bana tabiki Hamit çok iyi bir futbolcu değil hatta şuan gelse direk 11'e yazmam ama sonuçta seneye 2 kulvarda olucağımız için bir sakatlık durumunda cristianın yerini doldurabilir görüşündeyim

Öyle olur ama bir rotasyon oyuncusuna o kadar para verilmez.Konusulan rakamlara göre Kuyt'tan sonra en yüksek rakamı istiyormus.

Önder HOCA
06.Temmuz.2012, 01:00
Temennimi de yazmıştım zaten ''Gs'den istediği maaştan daha azına razı olursa iyi olur''

Bekq
06.Temmuz.2012, 01:00
Topuz ve Sezer. Bu sene Aykut Kocaman onları kullanacak bence(Orta sahanın ortası için).

Fernando Gago
06.Temmuz.2012, 01:41
Özer'in üstüne eğildiği kadar Sezer'in üstüne eğilse daha faydalı olur takıma.

Bekq
06.Temmuz.2012, 01:44
Özer'in üstüne eğildiği kadar Sezer'in üstüne eğilse daha faydalı olur takıma.
Geçen sene sakatlık falan sıkıntı olmuştu. Bu sene umarım beklenen patlamayı yapacak. Geçen kampa giden bir arkadaş Sezer'in antrenmanlarda çok hırslı olduğunu yazmıştı.

sarianet
06.Temmuz.2012, 01:46
raul albiolu yazmış fotomaç

futureless
06.Temmuz.2012, 01:50
Hamit'i istememe sebebimin ana nedeni talep ettiği maaşın yüksek olması.O paraya gelecekse gelmesin.

SaLviO
06.Temmuz.2012, 02:11
İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten (https://twitter.com/#%21/ibrahimseten) SON DAKİKA: F.Bahçe Tino Costa ile anlaştı ama Valencia onun yerine transfer yapmadan oyuncusunu bırakmıyor..

sarianet
06.Temmuz.2012, 02:13
daha tanımadan ismini duymadan yüzünü bile göreden neden garibime gidiyo bu costa keşke almasak

ReaList
06.Temmuz.2012, 02:44
@goosfraba

Kaynak: Fenerbahce muhabir ve gazetecilerı. Hepsi 3 aşagı 5 yukarı aynı seyi söylüyor. Onlara göre kesin olarak - hepsinin ortak noktası- transferin Ispanya`dan olacağı.
Sadece isim konusunda farklılıklar var. Kimine göre Diarra, kimine göre Costa kimine göre Hamit. Kişisel kanaatim istenen oyuncunun Hamit Altıntop olduğudur. Ancak tek oyuncu peşinde değilız şartlarda anlaşılan ılk oyuncu anında transfer edilecek çünkü Aykut Kocaman oyuncuyu kamp döneminde elinin altında görmek istiyor.

NisRoc
06.Temmuz.2012, 05:20
Ben OrtaSahanın Kuyt gibi süpriz bir isim olacağını düşünüyorum. Villareal'den Valero olabilir mesela :)

Önder HOCA
06.Temmuz.2012, 19:20
Ben OrtaSahanın Kuyt gibi süpriz bir isim olacağını düşünüyorum. Villareal'den Valero olabilir mesela :)

Emre'nin yerine cuk oturur ama talibi çoktur onun

GodfatheR
06.Temmuz.2012, 19:33
Tuncay işi noldu acaba bi girişim var mı.

uAburak89
06.Temmuz.2012, 20:36
Son dakika... HamitAltıntop'un menajeri Reza Fazeli Real Madrid kulübüne giderek son resmi teklifi iletti: F.Bahçe Hamit'i istiyor.

Kaynak: AMK

Önder HOCA
06.Temmuz.2012, 20:40
Son dakika... HamitAltıntop'un menajeri Reza Fazeli Real Madrid kulübüne giderek son resmi teklifi iletti: F.Bahçe Hamit'i istiyor.

Ya abi kaynanğı görünce inanasım gelmiyor :) nasıl bir isim bulmuşlar

RaSenGan
06.Temmuz.2012, 20:46
AMK şimdi de Sadri Şener iyi bir teklif gelirse Burak için GS'la masaya oturabiliriz dedi diye tweet atmış.Adamın zaten 5 milyona serbest kalma maddesi var neyin masası :) Pek güvenilmiyor onlara bize her gün ilk sayfadan birilerini getiriyorlar forvete (:

Facx
06.Temmuz.2012, 21:42
AMK şimdi de Sadri Şener iyi bir teklif gelirse Burak için GS'la masaya oturabiliriz dedi diye tweet atmış.Adamın zaten 5 milyona serbest kalma maddesi var neyin masası :) Pek güvenilmiyor onlara bize her gün ilk sayfadan birilerini getiriyorlar forvete (:

fotomaçtan bi farkı yok ya onların ben ilk başta krampon ve zaytungun basılı hali gibi düşünmüştüm hayal kırıklığı oldu benim için

eng1n
06.Temmuz.2012, 21:56

o serbest kalma maddesi sadece yabancı kulüpler için değil miydi ?

RaSenGan
06.Temmuz.2012, 22:04
o serbest kalma maddesi sadece yabancı kulüpler için değil miydi ?

Yabancı yerli ayrımı yokmuş menajeri açıklamıştı.

sarianet
06.Temmuz.2012, 22:15

AMK sallamıştır bence

goosfraba
07.Temmuz.2012, 00:52
SEDAT KAYA @SEDATKAYA_1
SON DAKİKA: R.Madrid FB´ye Hamit ile birlikte içinde Diarra´nın da olduğu 4 kişilik bir liste sundu ve ödemede kolaylık yapacağını açıkladı

SEDAT KAYA @SEDATKAYA_1
Fenerliler Hamit´i haftasonu beklemeyin.Sabredin.. Hamit Çarşamba İstanbul´da olur.

SaLviO
07.Temmuz.2012, 01:57
SEDAT KAYA @SEDATKAYA_1
SON DAKİKA: R.Madrid FB´ye Hamit ile birlikte içinde Diarra´nın da olduğu 4 kişilik bir liste sundu ve ödemede kolaylık yapacağını açıkladı

SEDAT KAYA @SEDATKAYA_1
Fenerliler Hamit´i haftasonu beklemeyin.Sabredin.. Hamit Çarşamba İstanbul´da olur.

hamit lass gago raul albiol

ne güzel olur beee :D

Önder HOCA
07.Temmuz.2012, 01:59
hamit lass gago raul albiol

ne güzel olur beee :D

Nuri Hamit Lass Raul

Fernando Gago
07.Temmuz.2012, 02:03
Gago'yu gerçekten görmek isterdim takımda en azından kiralık ama Mehmet Topal'ı aldık Gago'yu alırsak anca sistemi tıkar benzer özellikteler, Hamit ve Diarra konusunda gelişmeler beklenebilir önümüzdeki hafta

RasAnt
07.Temmuz.2012, 11:27
Hamit Nuri Topal 3 lüsü bomba olur :D

jesmatador
07.Temmuz.2012, 14:12
Hamit Lass Gago Nuri

Bence bu 4'lüyü söyledi. Gago'dan fazla emin değilim.

attirson
07.Temmuz.2012, 18:57
Fenerbahçe’den Ayrılıyor!

Fenerbahçe’de, teknik direktörü Aykut Kocaman ile görüşen Issiar Dia, menajeriyle görüşerek kendisine takım bulmasını istedi.

Fenerbahçe‘de, Aykut Kocaman’ın büyük umutlarla transfer ettiği Senegalli yıldız Dia geldiği günden bu yana bir türlü istenileni veremedi.
Yapılan yeni transferler sonrasında yeni sezonda forma giymek için umudu kalmayan Issiar Dia, Topuk Yaylası’ndaki kampta teknik direktör Aykut Kocaman ile bir görüşme yaparak, “Gördüğüm kadarıyla bu sistemde bana yer yok. Ben ise forma giymek ve oynamak düşüncesindeyim. Bu nedenle ayrılmak istiyorum” dediği öğrenildi.
Bu gelişmelerin ardından Dia’nın menajeriyle görüşerek kendisine takım bulmasını istediği belirtildi. Bu gelişmeler sonrasında Aykut Kocaman’ın bu ayrılığa nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu.

Eğer doğruysa kanat bölgesine transfer olur.

BleedingMoon
07.Temmuz.2012, 19:18
dia'yla stoch form durumlarına göre değişmeli oynayabilirlerdi. ya da dia oyuna sonradan girip katkı yapabilirdi. kendi bilir.

goosfraba
07.Temmuz.2012, 20:54
Demek ki mücadele etmek istemiyor. Rekabet için mücadele lazım. Öyleyse ayrılması isabet olur.

sui generis
07.Temmuz.2012, 20:57
Dia gitmemeli.

sananes
07.Temmuz.2012, 20:59
Stoch-Caner ve forvetten sol açık yaratma çabasından sonra 4. isim o mevkide Dia. En azından Aykut Kocaman'a göre sağda desen zaten oynayamıyordu ve şimdi üstüne Kuyt geldi. Ayrılmak istemesi normal. Bana kalırsa bize katkı sağlardı ama Aykut Hoca zaten düşünmüyor kendisini.

Bordo61Mavi
07.Temmuz.2012, 21:42
Dia yollanmamali, hizi ile her iki kanattada is gorebilir. Tabi sakatlik problemleri geride kaldiysa

attirson
07.Temmuz.2012, 21:48
İyi bir paraya satabiliriz Fransız kulüplerine.Yerine Gökhan Töre yada Sercan Sararer'i alsak güzel olur. :D

Deus Dominus
07.Temmuz.2012, 22:24
Çok iyi bir gelir elde edilebileceğini zannetmiyorum Dia'dan. Geçen yıl oynadığı maç sayısı Süper Lig'de 13, 9'unda sonradan oyuna dahil olmuş.

fbdevil190737
07.Temmuz.2012, 22:59
Bana göre de Dia miladını doldurdu Fenerbahçe'de çok savruk bir adam yetenekli ama özellikle geçen sene hiç kullanmadı yeteneklerini . Fizik olarak inanılmaz bir adam ilk senesinde takımda en beğendiğim adamlardandı da biraz da yaşanan olaylardan da performansı etkilenmiştir . Fransa Ligi'nden iyi teklifler gelirse satılmalı ya da kampda ki performansına bakmalı Aykut Hoca .

Estranged
07.Temmuz.2012, 23:07
Geçen seneki hazırlık maçlarında mükemmele yakın oynuyordu, sağ kanadı koridor gibi kullanıyordu. Esas sorununun sakatlıklar olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca, bazen bazı oyuncuları kazanmak için bazı oyuncuları feda etmek gerekebiliyor. Stoch ve Dia'yı aynı anda oynatmayı Aykut hoca nerdeyse hiç düşünmedi. Sakatlıklardan geri dönünce eski formunu yakalamak için gereken o ivmeyi hiç yakalayamadı Dia. Ben hala Dia'yı kazanmak için geç olmadığını düşünüyorum, fakat teknip ekip ne düşünüyor bilemiyorum. Nasıl bir karar verirlerse versinler, bir bildikleri vardır.

sarianet
08.Temmuz.2012, 00:15
yönetimin bu rezilliğe bi son vermesi lazım 3 gündür transfer yok

Estranged
08.Temmuz.2012, 00:32

Diyecek bir şey bulamadım :)

goosfraba
08.Temmuz.2012, 00:44

noluyoruz dedim bir an yahu :n:

goosfraba
08.Temmuz.2012, 00:52
SEDAT KAYA ‏@SEDATKAYA_1
M.Topal'a "FB'ye gitme" diye baskı yaptığı iddia edilen eski TFF başkanının şimdi de Hamit'i marke ettiği konuşuluyor. Yakında kokusu çıkar.

buna cevaben:

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten
@SEDATKAYA_1 Daha ne ciksin be abi? Herkes farkinda.. Ama Haluk Ulusoy iyi G.Sarayli'dir..

uAburak89
08.Temmuz.2012, 00:53
Hamit bitmiş, diyorlar.

Fenerbahçe için çok gerekli olmayan, ama Galatasaray'da olsa kilit rol oynayacak bir oyuncu Hamit, bu transfer gerçekleşirse çok önemli bir hamle olacak Fenerbahçe adına.

goosfraba
08.Temmuz.2012, 00:57
hem gerekli, hem gereksiz diyen fenerbahçeliler de var. ama olsun, rotasyon için iyidir. zira yabancı ortasaha ve yabancı stoper de gelirse avrupa için umutluyum.

lig eylülde bitmez ama.

sarianet
08.Temmuz.2012, 00:57
hamit transferini bitirirsek bu sadece iyi bi oyuncu değil psikolojik bi transfer de olacak mehmet topalın bile psikolojik bi trasnfer olduğunu düşünüyorum hamitin de o yönü olacaktır tuncayı da galatasarayda bu sene görürsek şaşırmayın :)

eGowiCh
08.Temmuz.2012, 03:25
Dia'yı gönderin, bir işe yaradığı yok zaten. Hamit de geliyor zaten. M.Topuz, Hamit ve Kuyt varken sağ kanat ihtiyacı olmaz, solda da Stoch ile Caner var (Ve Özgür Çek). Bu durumda Dia gereksiz olarak duruyor kadroda. Ayrıca son maç yaptığı hata affedilemez. Hamit gelirse Dia'ya hiç ihtiyaç kalmaz.

goosfraba
08.Temmuz.2012, 10:37
https://yfrog.com/myaxjxytacaaay0zdj:tw1

Önder HOCA
08.Temmuz.2012, 11:39

:) Volkan tek kalmış

pele96
08.Temmuz.2012, 11:54
Edit: Yeni anladım :D

Sekopej
08.Temmuz.2012, 12:16
Harika yapmışlar.:D

Önder HOCA
08.Temmuz.2012, 12:20
Mükemmel olmuş markajla oynayan rakip takımlar için çok sıkıntı yaratır :)

goosfraba
08.Temmuz.2012, 13:54
hamit salı günü istanbul'da olabilirmiş.

goosfraba
08.Temmuz.2012, 14:17
gökay iravul kiralık olarak manisaspor'a verilmiş.

fbdevil190737
08.Temmuz.2012, 15:35
Hamit'i şahsen istemiyorum . Hem maaş olarak çok istiyor yaşı 30 oldu . Hemde sistemimize uyacak bir oyuncu değil Hamit onun yerine Tino Costa veya Lass Diarra alınmalı . Gökay'ın ise kiralık verilmesi Manisaspor'da kendini geliştirmesi açısından oldukça iyi Salih'in de geldiğini düşünürsek forma şansı azalacaktı . İlk 11'de oynayacağı takımda kendini gösterir , o potansiyel var Gökay'da.

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Temmuz.2012, 15:43
Hamit'i şahsen istemiyorum . Hem maaş olarak çok istiyor yaşı 30 oldu . Hemde sistemimize uyacak bir oyuncu değil Hamit onun yerine Tino Costa veya Lass Diarra alınmalı . Gökay'ın ise kiralık verilmesi Manisaspor'da kendini geliştirmesi açısından oldukça iyi Salih'in de geldiğini düşünürsek forma şansı azalacaktı . İlk 11'de oynayacağı takımda kendini gösterir , o potansiyel var Gökay'da.

hamit ile diarra ya da tino costanin alakasini cozemedim. milli takimda sadece zaman zaman gobekte oynadi, onun disinda hep kanatlarda oynadi hamit. schalke de sag bek, munihte kanatlarda, madrid'te oynadigi zamanlarda yine sag bekti. MC olarak dusunmeyin hamiti, esas yeri orasi degil cunku.

fbdevil190737
08.Temmuz.2012, 15:48
hamit ile diarra ya da tino costanin alakasini cozemedim. milli takimda sadece zaman zaman gobekte oynadi, onun disinda hep kanatlarda oynadi hamit. schalke de sag bek, munihte kanatlarda, madrid'te oynadigi zamanlarda yine sag bekti. MC olarak dusunmeyin hamiti, esas yeri orasi degil cunku.

Sağ bek'de Gökhan Gönül , Orhan Şam var . Sağ açık'da Kuyt,Topuz,Dia,Özer var bu durumda demek ki göbek olarak düşünülüyor Hamit .

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Temmuz.2012, 15:56
Sağ bek'de Gökhan Gönül , Orhan Şam var . Sağ açık'da Kuyt,Topuz,Dia,Özer var bu durumda demek ki göbek olarak düşünülüyor Hamit .

umarim oyle dusunmuyordur, cunku hata olur. esas mevkisi bile olmayan yerde oynatmak icin milyonlar vermeye degmez. gobekte oynatmak icin hamiti dusundugunu hic zannetmiyorum eger boyle bir transfer dusunuluyorsa.

RaSenGan
08.Temmuz.2012, 16:09
Lass ile ilgilenilmiyormuş.Hamit için öyle bir yoklama yapılmış sadece.

leventb12
08.Temmuz.2012, 16:13
Yobo olmazsa Kjaer

Fenerbahçe, Joseph Yobo ile anlaşamazsa Wolfsburg'dan Simon Kjaer'e teklif götürecek.

Mehmet Topal ve Egemen Korkmaz'ı renklerine bağlayan Fenerbahçe, yabancı bir stoperi daha kadrosuna katmak istiyor. Joseph Yobo ile anlaşılamazsa ibre Simon Kjaer'e dönecek.

Bugün'ün haberine göre; iki sezondur kiralık olarak oynayan Yobo konusunda girişimler sürüyor. Ancak ne Everton ne de Nijeryalı oyuncu parada indirime gitmiyor. İngiliz ekibi Yobo için 5 milyon avro bonservis bedeli isterken, 32 yaşındaki futbolcu da yıllık 2 milyon 750 bin avroda ısrar ediyor.

Kaynak: goal.com

goosfraba
08.Temmuz.2012, 16:15
kjaer'i malaga falan istiyor. zor olur.

ReaList
08.Temmuz.2012, 16:16

Bu Kadro Süper Lig'de iş yapar. Gerçi Egemenle Serdar'ın yanına Leonidas'ı koyduk mu bak bakalım o zaman nasıl oluyor This is Fenerbahçe : )

goosfraba
08.Temmuz.2012, 16:18
Ali Yıldırım; ´´Tino Costa transferini dondurduklarını Hamit ve Yobo ile görüşmelerin sürdüğünü´´ söyledi.

böyle birşey dedi mi ali yıldırım medyaya?

KanaKe
08.Temmuz.2012, 16:22
demese bile costa gelse coktan gelirdi hatta topal + costa ikilisi icin ödeme yapilmasi konusuluyordu valencia'ya ayni santos + cristian icin yapilan transfer ödemesi gibi.. topal tek basina geldigine göre costa konusu kapanmistir.. iyi oldu bence bizim adimiza..

goosfraba
08.Temmuz.2012, 16:54
Ali Yıldırım: Diarra'dan büyük oranda vazgeçtik.H.Altıntop transferini ise çok iyi düşünmemiz lazım.İhtiyacımız Hamit mi,yoksa başka biri mi?

muhabirlerle kampta sohbet ediliyormuş şu an. kaynak fırat günayer.

Zekirdek
08.Temmuz.2012, 17:31
Gökay İravul'un Manisaspor'a gelmesi çok olumlu bir gelişme. Çünkü Manisaspor takımı tamamen dağıttı ve büyük ihtimal forması asılı olacak. Umarım bu şansını iyi değerlendirir.

C h A o S
08.Temmuz.2012, 17:38
"İstersek Hamit'i alırız..."
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Yıldırım, transferde adı geçen Real Madridli futbolcu Hamit Altıntop'la ilgili olarak, "Fenerbahçe isterse Hamit'i alır." dedi.

08 Temmuz 2012 Pazar - 16:08
Sporx.com
Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Yıldırım, transferde adı geçen Real Madridli futbolcu Hamit Altıntop'la ilgili olarak, "Fenerbahçe isterse Hamit'i alır." dedi.

Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde basın mensuplarıyla sohbet eden asbaşkan Ali Yıldırım, bir soru üzerine başkan Aziz Yıldırım'ın sağlığının iyi olduğunu belirterek, "İstirahat ediyor. Tesislere gelecek. Futbol takımı gittikten sonra gelir diye düşünüyorum, bana geleceğini söyledi." şeklinde konuştu.

Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım ve Egemen Korkmaz transferlerinin sorulması üzerine Ali Yıldırım, "Şans yardım ediyor. Geçen sene inanılmaz olaylar yaşadık. Ondan sonra yaşadığımız süreç entresan. Başkanın çıkması, UEFA'nın kararının açıklaması, yeni sezonun başlaması, yeni bir hayatın başlaması. Artık önümüzü görüyoruz. Ne olacağını biliyoruz, gelecek parayı bütçeyi biliyorum. Kiralık oyuncularla idare etmeye çalıştık geçen sene. Şimdi ise milli oyunculara yöneldik. Nokta transfer değil ihtiyaca yönelik transfer yapıyoruz. Stoper Egemen geldi, Ziegler gitti Hasan Ali geldi. Emre gitti Avrupa tecrübesi olan Mehmet Topal geldi. Ümit Milli futbolcu Salih'i aldık. İhtiyacımıza göre transfer yapıyoruz." diye konuştu.

Hamit ile ön görüşme olduğunu da dile getiren Yıldırım, "Tam olunca borsaya bildiriyoruz. Geçen sene olmasaydı Diarra'yı alacaktık. İstanbul'a geldi görüştük, yemek yedik. Oturup tanıştık. Kendi evimde ağırladım." şeklinde konuştu.

eGowiCh
08.Temmuz.2012, 18:10

Ali Yildirim-1: "Hamit Altintop ile gorustuk.. F.Bahce bir oyuncuyu cok istiyorsa transfer eder.. Biz boyle buyuk kulubuz.."

Ali Yildirim-2: "Tuncay F.Bahce'ye donmek istiyor.. 100. yilda bize yaptigi yanlisi unutmadik.. Ihtiyac duyarsak aliriz, duymazsak almayiz."

uAburak89
08.Temmuz.2012, 18:18
Ego tavan yapmış biraz Ali Yıldırım'da sanki..

Ayrıca empati yapıyorum, Hamit bu açıklamaları okusa, hoşuna gider mi ? Sanmıyorum.

sananes
08.Temmuz.2012, 18:21
Gitmesin hoşuna. Her şey oyuncunun hoşuna gitmek zorunda değil. Ali Yıldırım'ın söylediği gibi çok istersek Hamit'i alırız. Türkiye'den başka bir takım çok isterse de alır. Çünkü Hamit'in şu an için tek beklentisi para.

BleedingMoon
08.Temmuz.2012, 18:35
diarra'dan vazgeçildiğine üzüldüm. o değil de yobo olmazsa kjaer nedir yahu? kjaer varken yobo ne? hiç olmasın. geçen sene en tutmadığım oyuncuydu kendisi. kalırsa hayal kırıklığı olur benim için.

KanaKe
08.Temmuz.2012, 19:16
Hamit alinmayacak ozaman... Diarra'dan da vazgecildigine göre tek ihtimal olarak Gago kaliyor Gago Emre'nin yerini dolduramaz bence.

sarianet
08.Temmuz.2012, 19:26
Emreyi unutun artuk cris onn yerinde topal da crisin yerinde olacak

KanaKe
08.Temmuz.2012, 19:45
cristian'da onun yerini dolduramaz ikiside cok farkli tarzda oyuncular.. cristian emre gibi oyunu yönlendirmesini bilmiyor genelde ceza sahasinin etrafinda dolaniyor uzaktan bulursa vuruyor emre bos alanlari cok iyi gören bir oyuncu iyi pas atan bir oyuncu cristian ise sadece yanlara ve geriye kisa paslarla oynuyor

attirson
08.Temmuz.2012, 19:47
Sadece Lass ve Hamit mi var bu dünyada.Bulurlar mutlaka başka birini.

Önder HOCA
08.Temmuz.2012, 19:53
Villereal küme düşmedimi ordaki Valero'yu zorlasalar alabilirler diye düşünüyorum cuk oturur o adam

RasAnt
08.Temmuz.2012, 20:05
Kuyt hiç gündemde yoktu gene onun gibi bir transfer olabilir.

Cristian ofansif açıdan Emrenin yerini fazlasıyla doldurur ancak mücadele top kapma anlamında çok eksiği var o eksiği Topal giderir bence Topal-Cris şuan ortada garanti 3. oyuncu bekleniyor Appiah gibi adam isteriz,Hamit orta alan için çok gerekli olmaz Kuyta alternatif içinde aynı düzeyde Topuz var Hamit bize biraz lüks olur ama ortada nasıl oynar pek fikrim yok genelde sağbek ve ve sağ açık oynadı bu adam bilemiyorum...

1 tane Appiah
1 tane Luciano alınsın bizde ohhh kadroya bak diye yayılalım yahu.

eng1n
08.Temmuz.2012, 20:11
Ali Yıldırım net bir şekilde açıklamasına sevindim ucu açık bırakmamış, taraftara umut satmak yerine böyle konuşmak daha iyi bence. Tino Costa'dan vazgeçildiği topal'ın tek başına gelmesinden belliydi.
Hamit içinse iş Aykut hocaya kalmış demek ki. şu defans transferini hemen bitirsek iyi olur.

Lim10
08.Temmuz.2012, 20:17
Bir tek istediğim adam var, Lass.Gerisi Ahmet olmuş Mehmet olmuş çokda önemli değil benim için.

KanaKe
08.Temmuz.2012, 20:17
Kuyt hiç gündemde yoktu gene onun gibi bir transfer olabilir.

olur mu kuyt bizzat aykut hocanin gündemindeydi fakat basinda yer almadi nedense :) belkide transfer uzun sürmedigi icindir..

RasAnt
08.Temmuz.2012, 20:40
olur mu kuyt bizzat aykut hocanin gündemindeydi fakat basinda yer almadi nedense :) belkide transfer uzun sürmedigi icindir..

:) demek istediğim oydu zaten basına yansıtılmayan hocanın istediği bir oyuncu alıncak gibi.

Cengo
08.Temmuz.2012, 20:52
Lass alınmazsa çok üzülürüm.

attirson
08.Temmuz.2012, 21:00
”Fener Bombayı Patlatıyor”

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe, Liverpoollu futbolcu Alberto Aquilani’yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Daily Mirror’ın haberine göre daha önce Aquilani ile ilgilenen sarı-lacivertliler resmi teklifte bulunmamıştı. Emre Belözoğlu‘nun Atletico Madrid’le anlaşmasının ardından orta saha arayışlarına başlayan Fenerbahçe’nin Liverpool’a İtalyan futbolcu için 6 milyon pound bonservis önerdiği iddia ediliyor.
Liverpool’un 2009’da Roma’dan 17 milyon pound’a transfer ettiği Aquilani, son iki sezonu Juventus ve Milan’da kiralık olarak geçirmişti. Orta saha oyuncusunun İngiliz temsilcisiyle iki yıl daha kontratı bulunuyor.

LadroN
08.Temmuz.2012, 21:04
Aquliani'yi Liverpool bu sene kadroda düşünüyor diye biliyorum.

RasAnt
08.Temmuz.2012, 21:14
Montolivoyu alsınlar yaw :)

Kaka Leite
08.Temmuz.2012, 21:14
Montolivoyu alsınlar yaw :)

Milan aldı onu malesef :)

RasAnt
08.Temmuz.2012, 21:19
Milan aldı onu malesef :)

Vay be gitmiş güzelim adam sözleşmeside bitmişti deme

sananes
08.Temmuz.2012, 22:55
Keita Barcelona'da ayrılıyormuş. Tam aradığımız tarz bir oyuncu aslında.

attirson
08.Temmuz.2012, 22:58
Keita Barcelona'da ayrılıyormuş. Tam aradığımız tarz bir oyuncu aslında.

Çin'e gitti.

sananes
08.Temmuz.2012, 23:10
Çin'e gitti.

kesinlik kazandı mı? daha kesin bir transfer yok diye biliyorum ben.

attirson
08.Temmuz.2012, 23:13
kesinlik kazandı mı? daha kesin bir transfer yok diye biliyorum ben.

http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/67904/keita-da-cin-i-secti

Ntvspor'un yalancısıyım. :D

eGowiCh
09.Temmuz.2012, 00:53
Keita tarzı adama ihtiyacımız yok, M.Topal var. Bizim box-to-box dediğimiz tarzda bir oyuncuya ihtiyacımız var orta sahada.

attirson
09.Temmuz.2012, 10:51
Son Dakika: Kulübümüz Issiar Dia'nın transferi için Katar'ın Lakhwiya Sport Club Company kulübü ile görüşmelere başladı.

ommix
09.Temmuz.2012, 10:52
FENERBAHÇE'DEN RESMİ AÇIKLAMA: "Profesyonel futbolcumuz Issiar Dia'nın uluslararası transferi için Katar'ın Lakhwiya Sport Club Company kulübü ile görüşmelere başlanmıştır."
KAYNAK - SPORX

Üstteki haberi yeni gördüm!!

attirson
09.Temmuz.2012, 10:59
Katar'a gidiyorsa iyi para kazanıcaz gibime geliyor.

KanaKe
09.Temmuz.2012, 11:17
sonunda gidiyor :) dia'ya hic isinamadim nedense

Sekopej
09.Temmuz.2012, 11:53
Aykut Hoca belirlediği özelliklerdeki oyuncularla çalışmak istiyor ve çok olağan dışı oyuncu olmazsa da bundan taviz vermek istemiyor. Bu sebeple Dia'nın yeteneklerinin yanında kendini takım için oynayacak kadar geliştiremediğini gördük. Stoch'ta bu kısmen görülüyor ve ekstra özellikleriyle Stoch öne çıkıyor çünkü olmadık bir anda skoru değiştirebilecek bir isim.

Hamit için de muhtemelen kadroyu şekillendirmesi bekleniyor Aykut Kocaman'ın, takıma vereceği katkı ve maliyetini değerlendirip ortaya çıkar. Olmazsa olmaz bir oyuncu değil ama joker bir oyuncu, takıma değer katar ama getirisi götürüsü o değerlendiriliyor sanırım.

Ali Yıldırım'ın da istesek alırız açıklaması be sebeple yapılmış gibi, verilen paraya değecekse verilip alınacak.

RasAnt
09.Temmuz.2012, 11:55
Vay be çok seviyordum adamı ama yeni bir yapılanma söz konusu bazı oyuncularımız gidecek,inş Katarda kendini bulur avrupanın önemli kulüplerinden birine transfer olur.

eGowiCh
09.Temmuz.2012, 13:02
Dia'nın gidişine çok sevindim. 2 sezon oynadı, pek bir faydasını göremedik. Hele son maçta, en kritik maçta yaptığı unutulamaz, affedilemez bir hataydı. Hem sağ kanatta hem sol kanatta forma şansı bulması çok zor bu yıl, kendisi için de hayırlı olsun.

eng1n
09.Temmuz.2012, 13:52
Radyosporda söylenene göre Ferdinand ile ilgileniyormuşuz.

sarianet
09.Temmuz.2012, 13:56
düzenli fırsat verilmedi şansızdı ama iyi elemandı üzüldüm açıkçası

GodfatheR
09.Temmuz.2012, 14:00
Radyospor bu kadar uçabilirdi :D Dia gittiğine göre Hamit transferi 1-2 güne biter.

TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Temmuz.2012, 15:21
aquilani hic konusulmadi burda ama gorusmeler falan yapiliyor tarzi haberler var, bu konuda bilgisi olan var mi yoksa balon haber mi bu?

Kaka Leite
09.Temmuz.2012, 15:24
aquilani hic konusulmadi burda ama gorusmeler falan yapiliyor tarzi haberler var, bu konuda bilgisi olan var mi yoksa balon haber mi bu?

Bugün İngiliz basınına da yansıdı bu haberler, balon değil sanırım.

sarianet
09.Temmuz.2012, 15:30
ingiliz oyunu bunlar :D

NisRoc
09.Temmuz.2012, 16:47
Dia gittiğine göre Hamit gelebilir artık.

uAburak89
09.Temmuz.2012, 16:54
Issiar Dia'nın uluslararası transferi için Katar'ın Lakhwiya Sport Club Company kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.

Transfer Bedeli 4.000.000,- Eurodur.

İsiar DIA nın sağlık kontrolünün sonucuna göre anlaşma yürülüğe girecektir.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=222242

RaSenGan
09.Temmuz.2012, 16:56
8'e almıştı sanırım Fenerbahçe.4 milyona satması büyük kayıp olmuş.

bySperman
09.Temmuz.2012, 16:57
6,5 milyon Euro'ya gelmişti,yanlış hatırlamıyorsam.

Kaka Leite
09.Temmuz.2012, 16:57
8'e almıştı sanırım Fenerbahçe.4 milyona satması büyük kayıp olmuş.

6'ya aldık.2 M zarardayız sorun değil kalabilirdi ancak Dia'nın yedek bekleyeceğini sanmıyordum.

ParduS
09.Temmuz.2012, 16:59
Resmen beleşe gitmiş.

eGowiCh
09.Temmuz.2012, 17:01
6 milyon Euro'ya almıştık, 4 milyon Euro'ya gitmiş. Bence iyi bile gitmiş. Çünkü Dia ilk geldiğinde Fransa Ligi'nde banko oynayan bir oyuncuydu ve yaşı 23'tü. Şimdi 2 yaş daha yaşlandı, ayrıca son 2 yılda pek bir şey ortaya koyamadı. Yine iyi bir fiyata satmışız.

Hayırlı olsun.

MeMo
4 milyon iyi para 6'ya alıp verim alamadığımız bir oyuncu için.

goosfraba
aykut kocaman dönemi öncesi sıfır bonservisle gidiyordu oyuncular. 4 milyon euro'nun neresi kötü?

uAburak89
09.Temmuz.2012, 17:05
Adam 6.5'a gelmiş galiba, Aykut Yıldırım öyle diyor ki 6 veya 6.5 farketmez, bence 4'e satılması çok büyük bir başarı. Adam ne oynadı ki Fenerbahçe'de 2 sezonda ?

sarianet
09.Temmuz.2012, 17:10
yıllık alacağını da göz önünde bulundurursak 4 iyi para

Suicider
09.Temmuz.2012, 17:13
Zaten şuanki form durumuna göre o parayıda anca katar verebilirdi.Güzel satış.

GeNç KaRTaL
09.Temmuz.2012, 17:14
Bu Katar kulüpleri,sadece maaş konusunda cömertler,anladığım kadarıyla.Şu an rakamı hatırlamıyorum ama Tabata'yı oraya yollarken iyi bir paraya yollarız diye beklerken beklentilerin çok altında bir paraya satmıştık ki Tabata önce yarım sezon kiralık oynayıp takımının şampiyonluğunda önemli bir paya sahip olmuştu.

Bordo61Mavi
09.Temmuz.2012, 17:53
O paraya satacagima tutardim daha iyi.

RasAnt
09.Temmuz.2012, 17:56
Bu paraya hiç satılmasa daha iyiydi kulübede dursun mis gibi yedek,2 seneye bakıncada çok bir katkısı olmadı yüksek paralar beklemiyorduk zaten

goosfraba
Alper Öcal ‏@alperocal
Fenerbahçe geçen seneden bu yana oyuncu satışlarından kasasına 31.5 milyon € koydu. Andre Santos ve Emenike dışındakilerden kâr edilmedi

SaLviO
hamit felan gelmesin ya

simon kjaer ve orta saha oyuncusu gelsin

TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Temmuz.2012, 17:57
diayi gonderdigimize gore assaidiyi aliriz belki, GS cekildigine gore biz girdik devreye herhalde :D
amrabat da olabilir, yer acildi :]

SaLviO
09.Temmuz.2012, 18:00
tüm taraftarın unuttuğu bi mehmet topuz var bu sezon daha çok orta alanda görücez heralde onu

ReaList
09.Temmuz.2012, 18:03
Dia'nın gitmesi ani ve sürpriz oldu. Gider gözüyle bakılıyordu ama Sow varken kalır diye düşünüyordum. Mehmet Topuz'u yine kanat olarak düşünmek bizi yine klasik sisteme götürür. Bu bağlamda bir transferin gerçekleşmesi bunun da Hamit Altıntop olacağını düşünüyorum.

BleedingMoon
09.Temmuz.2012, 18:04
zaten kuyt oynayacak sağ açıkta. mehmet topuz yedek.

Fernando Gago
09.Temmuz.2012, 18:34
Dia'dan daha fazla verim alamazdık iyi fiyata sattığımızı düşünüyorum.

NisRoc
09.Temmuz.2012, 18:58
Dia'dan verim almayı denemedik ki daha fazla verim alamazdık diyorsunuz? Geçen sene Aykut Hocanın dediği bi sorun vardı, takım kontraya kalkamıyor diye. Bazı maçlarda o kadar barizdi ki bu olay eminim bir çok kişi Dia'nın oyuna girmesini isterken, Özer giriyordu. Diyeceğim o ki tam bir kontraatak oyuncusuna ihtiyacımız varken, Aykut hoca nedense onu hiç kullanmadı. Neyse Dia için hayırlı olur umarım.

eng1n
09.Temmuz.2012, 19:16
https://p.twimg.com/AxXVLzZCAAADvEQ.jpg:large

Resimden anlaşılacağı gibi Dia gitmek istemiyor da bizimkiler zorla gönderiyor.

barahir
09.Temmuz.2012, 19:40
Kendisi ve fenerbahçe için hayırlısı oldu.. Çok sevdiğim bi isimdi nedense çok sempatik geliyodu bana.. Oynadığı zaman hakkaten oynayan bi futbollcuydu.. Sakatlıklardan fırsat bulsa eminim tozunu attırırdı ligin ama 1 maç var 5 maç yoktu..

4 milyon da 2 yıldır yedek kalan bir oyuncu için iyi para..

vFor
09.Temmuz.2012, 20:00
bi futbolcu olsam katara gitmem yani ki diada hedefleri yüksek bi oyuncuydu zorla gidiyo bencede.

goosfraba
09.Temmuz.2012, 20:05
SEDAT KAYA ‏@SEDATKAYA_1
SON SANİYE: Kuşuma göre Hamit yarın geliyor,Çarşamba FB ile 4 yıllık imzalıyor..Tuncay'a kapı kapalı..

barahir
09.Temmuz.2012, 20:06
bi futbolcu olsam katara gitmem yani ki diada hedefleri yüksek bi oyuncuydu zorla gidiyo bencede.

Zorla gittiğini sanmıyorum çünkü 3 gün önce menajerinden kendisine kulüp bulmasını istedi.. Fiyat olarak da iyi olunca gitmiştir..

enesemin53
09.Temmuz.2012, 20:08
Şu Hamit haberleri bu sene hiç heyecan yaratmıyor nedense.

RaSenGan
09.Temmuz.2012, 20:08

F.Bahçeli bir yönetici: "Hamit Altıntop transferi yarın biter.. G.Saray'ı bu transferde de eli boş bırakma fırsatını kaçırmayız.."

KanaKe
09.Temmuz.2012, 20:09
Şu Hamit haberleri bu sene hiç heyecan yaratmıyor nedense.

lass diarra'ya odaklandigimiz icin öyle oldu :) aynen bendede heyecan yaratmiyor ama hamit herzaman hamittir takima yarari dokunur süphesiz..

uAburak89
09.Temmuz.2012, 20:12
Transferin şampiyonu oldunuz şimdiden, tebrik ediyorum. :)

Yıllardır geldi gelecek derken sonunda Türkiye'ye geliyor Hamit, bakalım nasıl bir performans gösterecek.

goosfraba
09.Temmuz.2012, 20:16
Transferin şampiyonu oldunuz şimdiden, tebrik ediyorum.:)

inşallah bunu sezona yayarız :)

enesemin53
09.Temmuz.2012, 20:27
Transferin şampiyonu oldunuz şimdiden, tebrik ediyorum. :)

Bu mesajından dolayı seni tebrik etmek gerek dostum.:)

MeMo
09.Temmuz.2012, 20:54
Daha ortada bir şey yok Hamit konusunda. Temmuz'un da başındayız ne şampiyonluğu :)

BleedingMoon
09.Temmuz.2012, 20:57
hamit iyidir, hem de türk! diye kendimizi avutabiliriz...

eGowiCh
09.Temmuz.2012, 20:58
Hamit transferi kesin değil henüz. Umarım gelir.

Hamit'i kim alırsa alsın harika bir iş yapmış olacak. Galatasaray da alabilir Fenerbahçe de. İkisi de büyük kulüp, resmi açıklama gelmeden şu aldı veya bu aldı demek doğru olmaz, zira her iki takım da bu transferde istekli anladığım kadarıyla ve alan büyük iş başaracak.

RasAnt
09.Temmuz.2012, 21:41
Bendede bir heyecan yok Hamit geliyor diye inş gelirse bizi oyunuyla yanıltır ben Hamit yerine Diayı tercih ederdim

vuque
09.Temmuz.2012, 22:25
Hiç bir ekstra özelliği olmayan Hamit'i istemiyorum.Birçok iş yapan ancak hiç bir işi tam yapamayan bir oyuncu hamit.Haa bu tam yapamadığı şeyler Türkiye ligi için yeterlidir ancak Fenerbahçe için değildir bana kalırsa.Henüz kesin Fenerbahçe'de denirken yazayımda bunları sonra olurda başka takıma giderse ve ben hamit hakkında çok abartıyorsunuz dediğimde siz alamadınız ondan kötüleme denmesin.Biz alırsakda eleştirmeye devam ederim.Ancak olurda biz alırsak ve eleştirilmeyecek bir performans sergilersede yanılmışım derim.
Neyse kıvrılsın bu mesajım şuralarda bir yerde.

furkan58
09.Temmuz.2012, 22:55
Hamit'in Türk olduğu için iyidir ama bende heyecanın "h" sini yapmıyor. Lass felan konuşulurken Hamit sıradan geliyor ve bence abartılcak bir oyuncuda değil.

sarianet
09.Temmuz.2012, 23:10

F.Bahçeli bir yönetici: "Hamit Altıntop transferi yarın biter.. G.Saray'ı bu transferde de eli boş bırakma fırsatını kaçırmayız.."

bu ümleyi kuracağını sanmıyorum anca bu cümle galatasaraylıları gaza getirir daha da pahalıya alır hamiti fener menejer oyunları bunlar

eng1n
09.Temmuz.2012, 23:16
Transfer şampiyonu falan dennmişte bir yıldız almadık bunlar hep kadroyu genişletmeye yönelik çalışmalar. gerçi transfer şampiyonları genelde kötü bitiriyor ligi o yüzden biz olmayalım transfer şampiyonu :D artık söz galatasarayda patlatsınlar bombaları.

sarianet
09.Temmuz.2012, 23:18
daha kimseyi almadık mı ?

ShevAnil
09.Temmuz.2012, 23:21
daha kimseyi almadık mı ?

5 gündür Fenerbahçe transfer yapmıyor, nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum :n:

Cengo
09.Temmuz.2012, 23:32
bu ümleyi kuracağını sanmıyorum anca bu cümle galatasaraylıları gaza getirir daha da pahalıya alır hamiti fener menejer oyunları bunlar

İbrahim Seten'e biileri sağlam ötüyor şu sıra. Son 1-2 haftada ne dediyse çıktı. Kim bilmiyorum ama sızdıranı bulurlarsa çok kötü olur.

Sheriff
09.Temmuz.2012, 23:44
Hamit Altıntop'u beğenmemenize anlam veremiyorum, ortasahada top çalan top saklayan top taşıyan bir oyuncu, uzaktan şutlarıda cabası. Emre Belözoğlu'ndan sonra bu mevkide iş yapabilecek en iyi Türk bence. Bu transferi bitiren çok iyi bir iş yapmış olacak, umarım biz alırız.

LaigLeNoiR
09.Temmuz.2012, 23:57
Hamit iyi hoş da son 1-2 senedir yatıyor. Münih'deki Hamit değil şu sıralar.

Gelsin artık, her sene sıkıldık Hamit geldi gelecek diye.

vFor
10.Temmuz.2012, 02:33
Ben hamitten daha çok top oynadım son 1-2 yıldır birşey yapamıcak.

sarianet
10.Temmuz.2012, 02:51
hamit sağlam bi ekolden gelme bir oyuncu ve dikkat edin geçen sene real madrid kadrosuna kattı bu kadar da üstüne gelmeyin bence herkesi pişman edecektir futboluyla gelirse

William Rookwood
10.Temmuz.2012, 03:17
Bence Hamit Avrupa takımına transfer olur 34-35 yaşından sonrada Anadolu takımlarına gelir :)

barahir
10.Temmuz.2012, 10:05
Hamit gelmesin kim gelsin? Amma yerdiniz adamı 2 günde.. Hamit bunları okusa futbolu bırakır..

BaGa TaRKaN
10.Temmuz.2012, 10:53
Rusların Stoch Israrı Sürüyor...

Daha Önce 12.5 M €'luk Teklifi Reddeden Sarı-Kanaryalara, Bu Seferde Anzhi£nin 17.5 M €'luk Teklif Yaptığı İddia Ediliyor

SaLviO
10.Temmuz.2012, 11:08
sıtoh bu sezon daha da iyi olucak inşallah

barahir
10.Temmuz.2012, 11:12
Bence de.. 1 sezon daha beklenilsin, Avrupa Arenasında da benzer gollerden bir kaç tane attığı zaman zaten Arapların da gözüne girecektir.. PSG ve benzeri kulüplerin ağzının suyu akacağı için bu sezon satmamak çok daha iyi bi seçenek..

Tabi bu senaryo için Stoch'un geçen yılki formunu koruması hatta üstüne çıkması gerekiyor..

RasAnt
10.Temmuz.2012, 12:39
Alex'e Coritibadan ciddi teklif varmış Aykut hocayla ve başkanla oturup konuşacakmış deniyor.

Şu Özerde gitse çok güzel olacak

SaLviO
10.Temmuz.2012, 12:43
Gitmek isterse bence gitsin ama imzayı istanbulda saracoğlunda atsın arkasından corotiba ile hazırlık maçı yapalım nasıl :D

eGowiCh
10.Temmuz.2012, 13:08
Hamit hakkındaki yapılan yorumlar gösteriyor ki bizim Türk sporseverlerimiz futboldan pek anlamıyor.

Zamanında Anelka da çok ağır eleştirilmişti bu ülkede, adam takımdan ayrıldı, önce Bolton'a sonra Chelsea'ye gitti ve Chelsea'de İngiltere ligi gol kralı oldu.
Gordon Schildenfeld'e kör dendi, adam Hırvatistan Milli Takımının stoperi.
Del Bosque'ye Yeniköy Kasabı dendi, adam alınmadık kupa bırakmadı.
Ribery ilk geldiğinde "Anelka'nın bonusu" dendi, adam şu an dünyanın sayılı futbolcularından.

Hamit Altıntop gibi, bir Türk futbolcusunun göremeyeceği bir kariyere sahip olan adamı beğenmemek çok garip.

Hamit transferi 1,5 ay önce G.Saray ile gündeme geldiğinde okuldan bir arkadaşımla konuşmuştuk. O zamanlar F.Bahçe'nin bahsi yoktu. Şampiyon olmuş bir G.Saray'ın Hamit transferini yapması durumunda seneye açık ara şampiyon olacağını söylemiştim arkadaşıma. Şu an Hamit benim takımım F.Bahçe ile anılıyor, inşallah gerçekleşir.

sarianet
10.Temmuz.2012, 13:21
Gitmek isterse bence gitsin ama imzayı istanbulda saracoğlunda atsın arkasından corotiba ile hazırlık maçı yapalım nasıl :D

sen bi ara forumdan gitmiştin neden geldin :D

C h A o S
10.Temmuz.2012, 15:16
Roma'daki geleceği henüz belirsiz olan Fernando Gago'nun menajeri, Arjantinli oyuncunun transferi konusunda açıklamalarda bulundu.Fernando Gago'nun Madrid'de geçirdiği son sezonda takım içinde adeta hastalığı varmış gibi davranıldığını ifade eden Lombilla, "Türkiye'den ve Rusya'dan teklifler var ancak Gago bu ülkelerde forma giymek istemiyor." diye konuştu.

sarianet
10.Temmuz.2012, 15:22
gaGOOOOO gooo :D goo home gago :D

KanaKe
10.Temmuz.2012, 17:02
Alex'e Coritibadan ciddi teklif varmış Aykut hocayla ve başkanla oturup konuşacakmış deniyor.

Şu Özerde gitse çok güzel olacak

özer gitsinde büyük kaptan fenerbahce formasi altinda futbolu birakmali diye düsünüyorum :) sene sonu coritiba ile jübile maci yapilir ilk yari fb formasi ikinci yari coritiba formasi giyer böylece futbolu birakmadan önce coritiba'da son kez forma giymis olur:D

RasAnt
10.Temmuz.2012, 17:51
Bencede Alex kalmalı oynamasa bile kulübede otursun valla :) ama şu özer gitsin be :D

Hamitte gs ye gidiyor sevindim bu işe :)

sananes
10.Temmuz.2012, 17:57
Alex oynamayacaksa gitmeli. Alex'in mutsuz mutsuz kulübede oturmasını istemiyorum şahsen.

Krallar güçlü hatırlanmalı. Yıllar sonra Alex kariyerinin son 2 sezonunda sürekli yedekti cümlesini duymak, kullanmak istemiyorum.

Özer ise yanlış bilmiyorsam ilk kez sezon öncesi sakat değil, düzenli bir ilişkisi var şu an bu yüzden 1 sene daha takımda kalmalıdır. Orta sahada çok oyuncumuz var ama sağlıklı bir Özer, Mehmet Topuz'dan önce tercih edilir.

GodfatheR
10.Temmuz.2012, 17:59
Hamit olmadığına göre yabancı orta saha alınacak.

RasAnt
10.Temmuz.2012, 18:07
Özer geçen senede sakat başlamadı yarım sezona kadarda sabredildi süreklide oynatıldı hocayıda çok eleştirdik çıkar artık olmuyor diye ama yok adam bitmiş artık bu saatten sonra bank asyada veya almanya 2.ligininde verimli oynar hiç bir + yönü yok adamın Selçuk bu takımda 10 yıl daha dursun ama Özer 10 dakika bile durmasın

goosfraba
10.Temmuz.2012, 18:08
yurtdışı kampına kadar yabancı ortasaha ve stoper bitirilir tahminim.

attirson
10.Temmuz.2012, 18:09
Hamit'in gelmeyisine sevindim.İnşallah kaliteli bir yabancı orta saha alırız.

RasAnt
10.Temmuz.2012, 18:14
Fransadan getirsinler bi karaoğlan yaw Gago mago kaprisli olur o adamlar gelmesin :D

barahir
10.Temmuz.2012, 18:16
Fransadan Karaoğlana gerek yok çünkü karaoğlan rolünde M.Topal, Selçuk hatta Cristian var.. Bize beyaz, orta boylu, kumral, ela gözlü ve nispeten teknik birisi lazım..

sui generis
10.Temmuz.2012, 18:26
Gerrard i alsak ya cuk diye oturur ama maaşı 2.8 i geçmesin ha.

futureless
10.Temmuz.2012, 18:28
Bize beyaz, orta boylu, kumral, ela gözlü ve nispeten teknik birisi lazım..

Yakışıklı ? :zuhaha

Oynayacağımız sisteme de bağlı aranan oyuncu ama 4-3-3 ise evet biraz daha teknik iyi pas yapan bir oyuncu isterük.

barahir
10.Temmuz.2012, 18:30
Yakışıklı ? :zuhaha

Oynayacağımız sisteme de bağlı aranan oyuncu ama 4-3-3 ise evet biraz daha teknik iyi pas yapan bir oyuncu isterük.

Nasıl da unuttum..:uzgun: En önemli özelliği o olmalıydı :)

goosfraba
10.Temmuz.2012, 18:32
Ahmet Ercanlar ‏@chemedya
Aykut Kocaman, yonetim anlasmasina ragmen Hamit olayina cok sicak bakmadi. 3 nedeni var: Ihtiyac, performans ve istikrar...

RasAnt
10.Temmuz.2012, 18:46
Geçen sene Emreyle birlikte ısıran futbolcumuz yok diye yakınıyorduk bu senede değişen birşey yokki gene ısıran oyuncumuz eksik Emre gitti Topal geldi gene 1 tane eksik kaldı.Baroni ısıran adam değil işte tam tarif ettiğin o teknik sınıfına giriyor,bizim o tarz değil Emre tarzı adama ihtiyaç var savaşan ısıran,

Bakıyorumda hep bu orta saha eksik oldu ya :D

Aurelio-Selçuk-Appiah vardı Selçuk yerine kaliteli adam olsa keşke diyorduk o adam bir türlü gelmedi.

Sonra Appiah gitti Aurelio-Selçuk kaldı yanlarına Maldonado geldi bu sefer 2 kayıpla oynadık.

Ertesi sene vayy Emre geliyormuş dedik bi baktık aynı sene Aurelio Betise gitti gene kala kala Selçuk-Emre-Josico(Maldonado) diye bi 3 lü oldu.

O seneden sonra Cristian diye bi adam geldi etmediğimiz küfür kalmadı nazik yumuşak topçu istemiyoruz dedik 3 lümüz gene değişmeyen SELÇUK-Emre-Cristian oldu.

Geçtiğimiz sene ise Cristian-Emre-Topuz gitgel şeklinde olunca orta saha eksik kaldı bu seferde defansif yönden kuvvetsiz bir orta sahamız oldu Cristian Emre o görevi yerine getiremediler ama birşey farkettik oda Cristian gibi ofansta müthiş katkısı olan bir oyuncumuz olduğu.

Artık bu sene istediğimize ulaşmaya az kaldı defansif yönden o kilit ismi aldık Topal-Savaşan adamımız gitti Emre-Ofans yönden kuvvetli aynı zamanda defansif anlamdada az çok birşeyler verebilen bir Cristian.

Eksiğimiz şuan o ortayı toplayacak Topalla birlikte geçit vermeyecek adam.O geldimi olay tamamdır Topal-Appiah-Cristian gibi 3 lü gerçekten çok verimli olur ama Appiah yerine sen tut Tino Costa gibi adam alırsan o orta saha gene fallafoş olur gene istediğimiz orta sahayı izleyemeyiz.

DisCo
10.Temmuz.2012, 18:48
Ahmet Ercanlar ‏@chemedya
Aykut Kocaman, yonetim anlasmasina ragmen Hamit olayina cok sicak bakmadi. 3 nedeni var: Ihtiyac, performans ve istikrar...

O hikaye hep öyledir. Alırsan istediğimizi alırız olur alamayınca biz alıyorduk ama hoca istemedi olur.

goosfraba
10.Temmuz.2012, 18:49
O hikaye hep öyledir. Alırsan istediğimizi alırız olur alamayınca biz alıyorduk ama hoca istemedi olur.

ne istersen de, bu kez böyleydi durum :)

SaLviO
10.Temmuz.2012, 18:52
hamitin gelmemesi daha iyi oldu takımda maaş konusunda bi düzen var bozulmaması gerekirdi bozulmadıda simdi simon kjaer ve yabancı orta saha aldıkmı tamamdır

GodfatheR
10.Temmuz.2012, 18:52

Her şeyi de biliyorsunuz maşşallah bişey demeye gelmiyor.

Alınmaması bence yanlış. Ama Aykut hoca istemediyse vardır bi bildiği diyip geçiyorum.

goosfraba
10.Temmuz.2012, 18:53
hazır ispanya'ya yönelmişken, villarreal'deki oyunculara da bakmak lazım.

sarianet
10.Temmuz.2012, 18:55
hamitin gelmemesi daha iyi oldu takımda maaş konusunda bi düzen var bozulmaması gerekirdi bozulmadıda simdi simon kjaer ve yabancı orta saha aldıkmı tamamdır

ya da şöyledir

fenerbahçe alınca futbolcular parayı seçer fener parayı basıp alır

bir başka takıma gidincede iş şerefle falan tartılır olur

RasAnt
10.Temmuz.2012, 18:56
@goosfraba

Orda Josico yetişiyor oraya bakmasınlar :D

uAburak89
10.Temmuz.2012, 18:57
Bizden bildirim gelmeden önce de yazmalıydı muhabirler, Aykut hoca sıcak bakmıyor, bu transfer ihtimal dahilinde gözükmüyor diye.

RasAnt
Şimdi kamuoyunu yokluyor bizimkiler baktılar işte alamadız diyen olursa hemen parayı 500 bin arttırıp imzalatırlar :p yalnız şimdi bizimkilerde kapa bildiirm yapıyormuş Real Madridle görüşmelere başlandı diye :) ama Diarra için :p

GodfatheR
Bizden bildirim gelmeden önce de yazmalıydı muhabirler, Aykut hoca sıcak bakmıyor, bu transfer ihtimal dahilinde gözükmüyor diye.

Lig tv en baştan beri Aykut Kocaman'ın kararı bekleniyor diyordu. Sıcak bakmadığını o yüzden bekletildiğini söylüyordu Loran.

MeMo
10.Temmuz.2012, 18:58
Ali Yıldırım'ın konuşmaları bence de yanlıştı ama o konuşmada "İstediğimizi alırız." la beraber Aykut hocanın isteyip istememesi de önemli vurgusu yapmıştı. Türk insanı basının gazıyla "ee istediniz nasıl alamadınız ehehe" noktasına çok çabuk geldi. Bu da çok normal.

barahir
@goosfraba

Orda Josico yetişiyor oraya bakmasınlar :D

Borja Valero var aslında.. Ama İspanyadan adam almayalım mümkünse.. Hatta İspanyolca bilen almayalım :)

goosfraba

muhabirleri bilmem ama, gürkan kubilay yazmıştı. bu adam aykut hocayla falan görüşüyor sanırım.

DisCo
Her şeyi de biliyorsunuz maşşallah bişey demeye gelmiyor.

Alınmaması bence yanlış. Ama Aykut hoca istemediyse vardır bi bildiği diyip geçiyorum.

Maşallah demişsin o yüzden nazar vuracaksın demiyorum. Kendini geliştirirsen seninde olur.

GodfatheR
10.Temmuz.2012, 18:59
Ben bugün anlamıştım Hamit işinin olmayacağını :D Şekip Mostoroğlu'nun oğlu Batu , bugün sürekli Hamit'i yerip adam gelse hemen Cristian'ı Topuz'u silersiniz çok yanlış filan yazdı. Dedim tamam yattı bu iş :D

RaSenGan
10.Temmuz.2012, 19:00
Daha dün Hamit yarın gelip Fener'e imza atıyor diyenler şimdi Aykut hoca istemiyordu zaten falan diyor :)

uAburak89
10.Temmuz.2012, 19:01
Zaten başından beri Hamit'e olan ihtiyaç muamma Fenerbahçe açısından, ben o kısma inanmiyor değilim. Aykut Hoca istememiş olabilir. Mantıklı bu.

Ama Ali Yıldırım'ın konuşmalarından sonra Ahmet Ercanlar ve türevleri de gaza gelip, ona göre yazdılar. Bitme noktasında, çarşamba günü imza töreni olacak dediler, şimdi bi anda zaten istenmemişti moduna getiriliyor.

Ha sonuçta çok absürd örnekler olmadığı sürece, her futbolcu paraya geliyor. Gerisi hikayedir.

GodfatheR
Maşallah demişsin o yüzden nazar vuracaksın demiyorum. Kendini geliştirirsen seninde olur.

İdolümsün umarım senin gibi olurum.

Alınmış Hamit'in davası olmaz :D yeni transferleri bekliycez. Yabancı orta saha işide sallantıda gibi geliyor bana.

sarianet

tamam kardeşim alamadık beceremedik hayırlı olsun futbolcunuz :D

ya arkadaş her fırsatta demiyor muyuz yıllık azami fiyatımız var onu aşmayacağız diye demekki aştı da vazgeçtik :):u: