View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
RasAnt
10.Temmuz.2012, 19:01
Borja Valero var aslında..
O adamı birkaç kişi daha yazmıştı burda ancak ben hiç izlemedim onu bi fikrim yok
şimdi fm profilie baktımda bu adam ofansif yani bana göre bizim ofansif değil 2 yönlü oyuncuya ihtiyacımız var
uAburak89
10.Temmuz.2012, 19:03
tamam kardeşim alamadık beceremedik hayırlı olsun futbolcunuz :D
ya arkadaş her fırsatta demiyor muyuz yıllık azami fiyatımız var onu aşmayacağız diye demekki aştı da vazgeçtik :):u:
Bir üstteki mesajımı okursan, demek istediklerimi anlayabilirsin diye düşünüyorum.
sarianet
10.Temmuz.2012, 19:09
taraftar zaten heyecan arıyor karışmayın gazetecilerin işine :D
eGowiCh
10.Temmuz.2012, 19:49
Hamit'i G.Saray'a kaptırdığımıza üzüldüm. Tıpkı geçen sene Selçuk İnan'da olduğu gibi.
Bana göre yönetim bu transferi mutlaka bitirmeliydi. Sezon içinde hep beraber göreceğiz, G.Saray'ın en iyi adamı olacak Hamit.
Facx
10.Temmuz.2012, 19:55
Fransadan Karaoğlana gerek yok çünkü karaoğlan rolünde M.Topal, Selçuk hatta Cristian var.. Bize beyaz, orta boylu, kumral, ela gözlü ve nispeten teknik birisi lazım..
https://fys.tff.org/TFFUploadFolder/KisiresimleriTemp/468569.jpg
kumral değil ama olsun :icon_cool: :D
eGowiCh
10.Temmuz.2012, 20:05
Hamit'i elden kaçırdığımıza göre mutlaka ve mutlaka orta sahaya çok iyi bir isim alınmalı. Lassana Diarra alınır umarım.
Sirius Black
10.Temmuz.2012, 20:18
Fransadan Karaoğlana gerek yok çünkü karaoğlan rolünde M.Topal, Selçuk hatta Cristian var.. Bize beyaz, orta boylu, kumral, ela gözlü ve nispeten teknik birisi lazım..
Ünal Aysal'ın yarattığı tip akımı son hızla devam ediyor. :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Temmuz.2012, 20:20
Aquilani aranan ilac iste ortasahada. tam isabet bir transfer olur. Ortadaki 3 luyu kurmus oluruz. kanatlar ve forvet hazir zaten, mbiwa da alindi mi stopere, transfer kapatilabilir :]
NisRoc
10.Temmuz.2012, 20:37
Çok şükür Hamit gs ye gidiyor. Başından beri karşıydım zaten fakat Dia gittiğinde birazcık olumlu yaklaşmıştım. Lass Diarra, Etienne Capoue, Moussa Sissoko, Borja Valero,Moutinho'dan bi tanesini alsak süper olur.
Lim10
10.Temmuz.2012, 20:55
Aykut Hoca Hamit'e bir nedenden dolayı sıcak bakmadığı için Gs forması giyebilecek.Nedeni belki performans, belki istikrar, belki istediği fazla ücret.Bir şekilde kabul görmediği için gerçekleşmedi bu transfer.Bunu bence tüm Gs'li arkadaşlar gayet iyi biliyor:) Şu bir gerçek, mevcut kadrolar itibariyle Hamit'e Gs'nin daha fazla ihtiyacı vardı.Hamit eğer eski günlerine dönebilirse tartışmasız en kaliteli yerlilerden biri olur.Emre'nin bize geldiği dönemlerde tıpkı Hamit'in olduğu gibi soru işaretleri vardı.Ama özellikle son 2 yıl bence müthiş oyunlar sergiledi.Hamit'ten de böyle bir çıkış bekliyorum açıkçası.
Ama bir Fenerbahçe taraftarı olarak Lassane Diarra'nın adının anıldığı bir yerde:)Yahu ALLAH'ınızı severseniz Hamit'i neden isteyeyim?Benim kalecim yerli.Şuan defans hattımın 3 ismi banko yerli.Ön liberom yerli.Bize alınacak isim orta sahada kullanılacağı için Hamit'in Lass'dan tek bir artısı varsa oda Türk olması.
Stopere Kjaer yada Mbiwa, orta saha ya Lass bitirilse yemede yanında yat bu takımın.Aquilani için soru işaretlerim var.Roma'daki dönemine dönebilirse ki bunun için yaşı müsait çok faydalı olur ve tam istediğimiz tarzda bir oyuncu.Gago bana daha defansif gibi geliyor.Costa için hiç yorum yazmasamda aklımdaki fikir bence Cristian varken gereksiz bir transfer olacağı.
RaSenGan
10.Temmuz.2012, 21:01
Aykut Hoca Hamit'e bir nedenden dolayı sıcak bakmadığı için Gs forması giyebilecek.Nedeni belki performans, belki istikrar, belki istediği fazla ücret.Bir şekilde kabul görmediği için gerçekleşmedi bu transfer.Bunu bence tüm Gs'li arkadaşlar gayet iyi biliyor:)
Hmm evet :) Aykut Hocanızın ısınamadığını neden daha önce kimse söylemedi ? Fenerbahçe bir futbolcuyu gerçekten isterse bitirirdi hatta bugün de size imzaya geliyordu sözde noldu ? Hayırlı olsun falan diyordunuz.
LadroN
10.Temmuz.2012, 21:02
Aykut Hoca Hamit'e bir nedenden dolayı sıcak bakmadığı için Gs forması giyebilecek.Nedeni belki performans, belki istikrar, belki istediği fazla ücret.Bir şekilde kabul görmediği için gerçekleşmedi bu transfer.Bunu bence tüm Gs'li arkadaşlar gayet iyi biliyor:)
Gece ne güzel bütün konularda eğlence gülen suratlar var :) Öğleden sonra göreceğiz ki yine millet birbirine girmiş :)
Aman sabahlar olmasin.
sananes
10.Temmuz.2012, 21:04
Ben bir transfer çalımı olduğunu düşünmüyorum yani Ali Yıldırım Hamit için ölüp bitiyoruz tarzı açıklamalar yapmamıştı zaten ama keşke büyük bir transfer çalımı olsa bu.
Hepinizin malumu bizim başkanın kanı biraz deli akar, transfer çalımı yemeye de alışkın değildir. Eğer ortada bir çalım varsa bunu hazmedemeyip Lass ya da ayarında bir oyuncuyu bitirebilir.
Önder HOCA
10.Temmuz.2012, 21:13
İyiki Hamit'i almadık eğer Hamit o paraya imzayı atmış olsaydı büyük bir ihtimal yabancı bir orta saha alınmıycaktı alınsa bile bence Hamit rotasyon oyuncusu olucaktı ve bu paraya rotasyon oyuncusu bence olmaz
Addolorato
10.Temmuz.2012, 21:22
Hamit gelirse iyi olur kadro derinliği için ben en azından cristiandan daha iyi olduğunu düşünüyorum eğerki Gs'den istediği maaştan daha azına razı olursa iyi olur
İyiki Hamit'i almadık eğer Hamit o paraya imzayı atmış olsaydı büyük bir ihtimal yabancı bir orta saha alınmıycaktı alınsa bile bence Hamit rotasyon oyuncusu olucaktı ve bu paraya rotasyon oyuncusu bence olmaz
İyi mi olur kötü mü olur ?
Önder HOCA
10.Temmuz.2012, 21:23
İyi mi olur kötü mü olur ?
Dikkat edersen maaştan bahsetmişim ikisindede :)
barahir
10.Temmuz.2012, 21:24
Ünal Aysal'ın yarattığı tip akımı son hızla devam ediyor. :D
E tabi önümüzde 5 maç seyircisiz ceza var, geçen yıl ki uygulama devam ederse yakışkılı adama ihtiyacımız lazım :)
pele96
10.Temmuz.2012, 21:25
Hamit benim bildiğim Schalke ve Bayern'de Sağ bek Sağ Açık oynadı ortasahaya yapılmış bir transfer olarak bakmıyorum.
Lim10
10.Temmuz.2012, 21:32
Anlarım ben :)
Sana önerim budur abi
http://resim.donanimhaber.com/upfiles/359750/11F262CD5CFD42F6B3C7220B9250BF49.jpg
:)
Sananes'in de dediği gibi eğer bu bir çalımsa (ki hiç sanmıyorum:D) o zaman şahsım adına teşekkür ediyorum.Çünkü Başkan'ımız malum:)Hoş ben demesemde altta kalmamak adına geçmiş mesajlara tek tek bakacaksında, ben diyeyim yinede, Hamit gelsin diye bir temennim olmadı.Sebebini de bir önceki mesajımda belirttim.Ama sen bu transferden o kadar sevindirik olmuşsunki görmedin sanırım:)O değil ALLAH'tan Hamit Emre Belözoğlu'nun tersi olacağı gibi geçmişte Fenerbahçe forması giymemiş.Baya enteresan tepkiler verebilirdin o zaman.
Kuyt, Stoch, Tuncay, Önder ve diğerleri.Yeter umarım.
uAburak89
10.Temmuz.2012, 21:33
Lim10 boş yere ortalığı geriyorsun.
Ayrıca Kuyt ne alaka ?
RasAnt
10.Temmuz.2012, 21:37
Kazanılmış bir transfer başarısının olduğunu düşünmüyorum çoğumuz bizle adı anılırken bile çok istemediğimizi heyecanlanmadığımızı dile getirmiştik birkaç arkadaşımız nasıl beğenilmez hamit diyede bizden farklı düşünmüştü,şuan bakarsak çoğu kişinin hoşuna giden bir transfer oldu ben dahil % 70 Fenerli hamite olsada olur gözüyle bakıyordu.Hamiti artık konuşmaya gerek yok inş Gs de güzel işler yaparda ligde çekişme olur :)
MeMo
10.Temmuz.2012, 21:39
Buraya gelip kafadan söz uydurup ama böyle böyle diyordunuz diyip sonrasına :) koymak yeni moda galiba. Buna cevap verenler de suçlu.
RaSenGan
10.Temmuz.2012, 21:45
Sananes'in de dediği gibi eğer bu bir çalımsa (ki hiç sanmıyorum:D) o zaman şahsım adına teşekkür ediyorum.Çünkü Başkan'ımız malum:)Hoş ben demesemde altta kalmamak adına geçmiş mesajlara tek tek bakacaksında, ben diyeyim yinede, Hamit gelsin diye bir temennim olmadı.Sebebini de bir önceki mesajımda belirttim.Ama sen bu transferden o kadar sevindirik olmuşsunki görmedin sanırım:)O değil ALLAH'tan Hamit Emre Belözoğlu'nun tersi olacağı gibi geçmişte Fenerbahçe forması giymemiş.Baya enteresan tepkiler verebilirdin o zaman.
Kuyt, Stoch, Tuncay, Önder ve diğerleri.Yeter umarım.
Mesajlara baktım ama senin dediğin sebeple değil.Bir iki arkadaş Hamit için hayırlı olsun demişti teşekkür edecektim onlara ama bulamadım.Emre Belözoğlu çok başka bir konu boşuna girme oraya.Sana göre çalım olmayabilir abicim sen bilirsin kendi düşüncen ama ortada bir çalım gerçeği var :) Daha fazla devam etmeyelim konunun suyu çıktı :D
Lucas Neill
10.Temmuz.2012, 21:45
Bu sene Hamit'i istemeyen Aykut Kocaman gecen sene de Selcuk Inan'i istememisti zaten.
ForsakeN
10.Temmuz.2012, 21:54
Galatasaraylı arkadaşlar sonunda iyi bir transfer yapmış olmanın verdiği mutlulukla bize saldırıyorlar yine :D Her sevinçlerini bizim üzerimizden yaşamaya alıştılar iyice, bkz: şampiyonluk sevinçleri
MeMo
10.Temmuz.2012, 21:55
Galatasaraylı arkadaşlar sonunda iyi bir transfer yapmış olmanın verdiği mutlulukla bize saldırıyorlar yine :D Her sevinçlerini bizim üzerimizden yaşamaya alıştılar iyice, bkz: şampiyonluk sevinçleri
Hadi onu geçtim. Resmen dolaylı yoldan iftiraya başladılar insanlar. O böyle demişti bu böyle demişti.
attirson
10.Temmuz.2012, 22:03
Bazı Gs'liler Fenerbahçe transfer alanında seviniyorlar yaptıkları transfere.Bunca zamandır o kadar çalım attık bu kadar havalanmadık ki attıgınız bir çalımda degil. Hamit ilk bizle görüsmüs ve bizi kazıklayamacagı söylemisiz oda kazıklayacagı başka bir kulüp bulmus olay bundan ibaret.En basından beri istemiyordum Hamit'i çokta sevindim gelmeyisine.
sarianet
10.Temmuz.2012, 22:04
hamit galatasaray istediği için değil fenerbahçe o parayı vermediği için gsye gitti bunun onlar da farkında ama sonuçta adamlar aldılar belki biz devreye girmesek daha ucuza kapatacaklardı ama hala korkuları da yok değil o kadar kap macerasından sonra buda mı fıs çıkar diye :D yok ya bu sefer aldılar herhalde :D
uAburak89
10.Temmuz.2012, 22:06
Beyler hiç bir kulüp yapılan bir transferle büyümüyor, yapılmayan transferle de küçülmüyor. Olayı iyice dallandırıp budaklandırdınız, tebrik ediyorum hepinizi.
C h A o S
10.Temmuz.2012, 22:08
Çok enteresan geliyor bana taraftarların, takımlarının yaptığı transferi bir büyüklük yada karşı taraf için eziklik olarak gördüğü.Valla komiğime gidiyor şurda yazılanlar.Ne kadar fanatik insanlarız yahu.
Sekopej
10.Temmuz.2012, 22:13
Ali Yıldırım'ın açıklamalarına bakan zaten her şeyi anlar, neyi uzatıyorsunuz ki?
Adam çıkıp söyledi, yoksa çıkar aldık derdi, istediğimiz zaman alırız demezdi ve alırlardı da.
Dün akşam yazmıştım, Fenerbahçe için olmazsa olmaz bir konumda değildi şu anda Hamit. Ben alınmasını isterdim ama Aykut Kocaman'ın 4-4-2 düşünüyorum açıklamasından sonra da, sistemde kilit bir rol alamayacaktı. Muhtemelen düşünüldü, verilecek ücrete göre katkı değerlendirilmesi yapıldı ve akla yatmadığı için de transfer gerçekleşmedi.
Galatasaray da kendi sistemine göre, takıma oldukça değer katacak bir isim almış oldu. Galatasaray verdiği paranın sonuna kadar kullanacak Hamit'i, Hamit'in Galatasaray'da ilk 11'de oynamayacağı maç sayısı oldukça az olacaktır.
Fenerbahçe'nin yabancı konusunda sıkıntısı yok, Hamit'İn alınmasıyla orta sahaya bir de yabancı alınsa daha karışık bir durum ortaya çıkacaktı.
Şimdi zamanında Ali Yıldırım'ın dediği gibi, 1 defansa ve 1 orta sahaya alınacak transfer kaldı. Bu 2 isim de yabancı olacaktır, bekleyip görelim ve ön eleme maçlarına yetişmesini umalım transferlerin.
C h A o S
10.Temmuz.2012, 22:18
Şundan eminimki Fenerbahçe,Hamit'e bizim verdiğimiz paranın daha üstünü verse Hamit kabul ederdi.Çünkü bize forma aşkından gelmek istese haftalardır süründürmezdi.Sanırım Fenerbahçe bir teklif yapmayınca bize geldi.Bu niye bu kadar büyültülüyor sosyal alemde anlamıyorum.
MeMo
10.Temmuz.2012, 22:20
Şundan eminimki Fenerbahçe,Hamit'e bizim verdiğimiz paranın daha üstünü verse Hamit kabul ederdi.Çünkü bize forma aşkından gelmek istese haftalardır süründürmezdi.Sanırım Fenerbahçe bir teklif yapmayınca bize geldi.Bu niye bu kadar büyültülüyor sosyal alemde anlamıyorum.
Fenerbahçeliler o para neden verilmedi diye ahlar vahlar içinde. Tüm taraftarlarımız birer teknik direktör ya.
Kaka Leite
10.Temmuz.2012, 22:27
Lim10 boş yere ortalığı geriyorsun.
Ayrıca Kuyt ne alaka ?
Adamın yorumu üzerine polemik yapan kişi belli ortalığı o geriyor.İyice sidik yarışına çevirdiniz işi o ayrı bir konu Hamit'i isteyen olur istemeyen olur bende istemiyordum takımımda bu adamı benim açımdan iyi oldu.
Büyük transfer çalımı olup olmadığı duruma göre değişir.
Lim10
10.Temmuz.2012, 22:28
Alnından öpüyorum seni.
sarianet
10.Temmuz.2012, 22:29
formalar bile 100 lirayken bu devirde forma aşkından kim bahsedebilir ya :D
Sekopej
10.Temmuz.2012, 22:30
Menajeri akıllı adammış, gerçi resmi ücretler açıklanmadı ama muhtemelen kendisine de oldukça yüklü bir meblağ istemiştir menajeri.
Ki Hamit'e 2.5 bile verilmiş olsa, söylendiği gibi 2,2 kazanıyorsa şu anda, iyi bir anlaşma yapmış demektir. Hem ben sanmıyorum öyle 4,5 - 5 gibi rakamlar istediğini, ki öyle bir para verildiğini de düşünmüyorum.
Basın için iyi malzemeydi, bir süre daha kullanırlar bunu.
LadroN
10.Temmuz.2012, 22:34
Alnından öpüyorum seni.
Yaşça büyüksün belki benden bilmiyorum ama şu ana kadar bir tarisma yokken ortaligi bu kadar gerdin ya bende seni alnindan öpüyorum
MeMo
10.Temmuz.2012, 22:41
Yaşça büyüksün belki benden bilmiyorum ama şu ana kadar bir tarisma yokken ortaligi bu kadar gerdin ya bende seni alnindan öpüyorum
Ortalığı karıştıran arkadaş belli.
:) belki hatırlatır.
C h A o S
10.Temmuz.2012, 22:41
Menajeri akıllı adammış, gerçi resmi ücretler açıklanmadı ama muhtemelen kendisine de oldukça yüklü bir meblağ istemiştir menajeri.
Ki Hamit'e 2.5 bile verilmiş olsa, söylendiği gibi 2,2 kazanıyorsa şu anda, iyi bir anlaşma yapmış demektir. Hem ben sanmıyorum öyle 4,5 - 5 gibi rakamlar istediğini, ki öyle bir para verildiğini de düşünmüyorum.
Basın için iyi malzemeydi, bir süre daha kullanırlar bunu.
Menajeri 4 yıl için 20 milyon euro istediğini belirtmişti.Yanlış hatırlamıyorsam Ünal Aysal'dı sanırım istediği ücretten yakınıyordu.Eğer 2.5 e felan fit olsa sanırım daha önce biterdi.Sanman o rakamlara geliceğini.Bizim yönetim muhtemelen bitsin artık bu transfer deyip 3 milyon euro civarı vermişizdir.Belkide daha fazla.Bakalım merak ediyorum resmi rakamları.
Lim10
10.Temmuz.2012, 22:42
Sana göre.Bana görede bu mesajlar gerdi ortalığı.Artı yaş muhabbeti biraz can sıkıcı oluyor.
O hikaye hep öyledir. Alırsan istediğimizi alırız olur alamayınca biz alıyorduk ama hoca istemedi olur.
Daha dün Hamit yarın gelip Fener'e imza atıyor diyenler şimdi Aykut hoca istemiyordu zaten falan diyor :)
RaSenGan
10.Temmuz.2012, 22:43
Ortalığı karıştıran arkadaş belli.
:) belki hatırlatır.
:) Hatırladım :) Kimin karıştırdığı çok açık mesajlara bakılırsa :)
LadroN
10.Temmuz.2012, 22:45
Bir smileyden dolayi bu kadar tahrik oluyorsaniz tahrik olma eşiğiniz çok düşükmüş.
barahir
10.Temmuz.2012, 22:53
Emin ol şu an iki tarafın da tahrik katsayısı düşük (ki öyle bi katsayı varsa), zira silinen mesajlar tek taraflı değil..
Kimse çuvaldızı batırmıyo kendine oh ne güzel..
byariff
10.Temmuz.2012, 22:55
Beyaz TV Spor Müdürü Sezgin Gelmez : Bugün Fenerbahçe Kulübü'nde Ali Yıldırım ile Hamit'in menaceri arasında bir görüşme yapıldı. Fiyatta anlaşma olsa menacer boş çıkmazdı.
Aykut Kocaman Hamit'i istedi mi evet istedi. İstemese Hamit'in menaceri kulupten içeri adım atmazdı.
ForsakeN
10.Temmuz.2012, 22:59
Aykut Kocaman Hamit'i istedi mi evet istedi. İstemese Hamit'in menaceri kulupten içeri adım atmazdı.
Aykut Kocaman istemiş veya istememiş ne farkeder sizin için? Ego tatmini?
Sekopej
Beyaz TV Spor Müdürü Sezgin Gelmez : Bugün Fenerbahçe Kulübü'nde Ali Yıldırım ile Hamit'in menaceri arasında bir görüşme yapıldı. Fiyatta anlaşma olsa menacer boş çıkmazdı.
Aklın alıyor mu, Aykut Kocaman istemeyecek ve Ali Yıldırım çıkıp alabiliriz açıklaması yapacak?
Aykut Kocaman istemese zaten hiç gündeme bile gelmezdi. Sizin anlamadığınız ya da anlamak istemediğiniz durum Ali Yıldırım'ın açıklamasında saklı.
Galatasaray'ın uzun zamandır gündeminde ama bir türlü son nokta koyulamamıştı, Galatasaray istiyordu, hem de çok istiyordu ve bitirdi transferi.
Elbette Hamit gibi bir oyuncuyu Aykut Kocaman da istiyordu ama olmazsa olmaz dediği bir isim miydi acaba? Öyle olsa şartlar zorlanmaz mıydı?
Bunun bu kadar mesele olması da, daha doğrusu, uzun zamandır Hamit bizim diyenlerin şimdi Hamit'in alınmasına, Hamit alındı diye değil, çalım mantığıyla sevinmesi garip aslında.
sui generis
Ahmet Ercanlar @chemedya
Yanlis bir bilgiyi duzeltmem gerek. Fenerbahce bugun Hamit ya da menajeriyle gorusmedi. Son gorusme Cumartesi gunu Ali Yildirim ile yapildi
Suicider
10.Temmuz.2012, 23:01
Hayır Fener vazgeçmişte ondan almış olalım.Ne değiştirecek ki bu? Fenerbahçe'mi göğe yükselecek? Galatasaray mı yerin dibine girecek? Bırakın bu işleri.Medyanın gazına gelmeyin.
Sekopej
10.Temmuz.2012, 23:03
Hayır Fener vazgeçmişte ondan almış olalım.Ne değiştirecek ki bu? Fenerbahçe'mi göğe yükselecek? Galatasaray mı yerin dibine girecek? Bırakın bu işleri.Medyanın gazına gelmeyin.
Ki vazgeçme durumu olduğunu da sanmıyorum. Teklif iletilmiştir, 2 taraftan da menajeri teklifleri almıştır ve tercihini yapmıştır. Yani Fenerbahçe almadığı ya da istemediği için gitti demek de yalnız, Fenerbahçe alamadığı için gitti demek de.
byariff
10.Temmuz.2012, 23:03
Aykut Kocaman istemiş veya istememiş ne farkeder sizin için? Ego tatmini?
Ben yazmadim bana niye saldiriyorsunuz yahu yazan adam beyaz tv spor muduru ben onun yazdigini paylastim :D
https://twitter.com/SezginGelmez/status/222761550618968064
sui generis
10.Temmuz.2012, 23:05
Ahmet Ercanlar @chemedya
Hamit ile Aykut Kocaman milli takim kampinin ardindan yuzyuze gorustuler. Gorusmeler son noktadaydi.
Ahmet Ercanlar @chemedya
Eger menajeri anlasildiktan sonra yeni talepler ileri surmeseydi Kocaman transfere sicak bakacakti. Yeni taleplerle birlikte Kocaman tavir +
Ahmet Ercanlar @chemedya
+degistirdi. Cunku gorusmeler basta soyledigim gibi Fenerbahce'nin degil Hamit'in Milli Takim kampindaki talebiyle baslamisti.
Ahmet Ercanlar @chemedya
Hamit'in menajeri bugun Almanya'da Galatasaray yoneticileri ile gorusuyordu. Kesinlikle Ali Yildirim ile gorusmediler bugun...
sarianet
10.Temmuz.2012, 23:09
hamit gsyi istese bundan 15 gün önce iş biterdi neden bu kadar uzadı he he fener alamadı ok biz sizi ararız
bu tartışmalar gülüyorsan yorum yapmazsın önemsiyorsun ki gelip burda ortalığı karıştırıyorsun hamit gsyi seçmişmiş he aygün gsyi seçti :D
Hamit Fenerbahçe ruhunu taşıyamayacağını göstermiş zaten o şartlarda gelmesi iyi olabilirdi ama Futbol oynamaya
vFor
10.Temmuz.2012, 23:13
Beyler hamit eski günlerdeki hamit olsa bizim için çok iyi transferdi en baştan beride istemiyodum hepde dile getirdim şimdi sow , alex gibi zihinsel mental yönden güçlü oyuncular var birde guiza gibi hamit gibi bu yönden zayıf oyuncular var hamit bize gelse o beklediğimiz hamit olmayacaktı muhtemelen her ne kadar realde olsa adam sadece 1 maça çıktı çıkmadı ondan önceki 1-2 sene bayernde de çok forma giyemedi şimdi adam zaten artık son çırpınışları bizim takıma gelse yaptığı hatalarda falan bir süre sonra artık ayağında top tutamaz hale bile gelir örneğin guiza (evet hamit kadar yetenekli değil ama konumuz mental) adamın bi ilk geldiği sene haline bakın bide gitmeden önceki sezondaki haline işte hamitde o tarz riskli bi transfer olurdu alacağı parada yüksekti manageri zaten açgöz herifin teki
ama doğruyu söylemem gerekirse galatasarayda dikiş tutturur galatasarayın oyununa uyan bi yapısı var umarım başarılı olur orada.
bize gelirsekde orta saha + stoper kesinlikle şart
RaSenGan
10.Temmuz.2012, 23:14
hamit gsyi istese bundan 15 gün önce iş biterdi neden bu kadar uzadı he he fener alamadı ok biz sizi ararız
bu tartışmalar gülüyorsan yorum yapmazsın önemsiyorsun ki gelip burda ortalığı karıştırıyorsun hamit gsyi seçmişmiş he aygün gsyi seçti :D
Çok eğleniyorum napıyım :D
Abi bizi seçti tabi seni mi seçti ? Niye bu kadar karşı çıkıyorsunuz cidden anlamıyorum.Bir oyuncu FB-GS arasında bir seçim yaptığında niye bizi seçemesin bu nasıl bir egodur anlayamıyorum.Daha önceki transferlerde de sizi seçen oyuncular oldu.Bunlar çok normal.Çalımsa çalımdır.Parayı basarsın bir şey yaparsın adamı alırsın.Alamayınca da bahaneler üretmeye gerek yok.
eGowiCh
10.Temmuz.2012, 23:17
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
HAMIT ALTINTOP: Menajer Fazeli, F.Bahce'den yillik 4.5 milyon € istemis.. "Bonservisi bedava getiririm" de demis.. "Cusss" diyorum sadece..
Suicider
10.Temmuz.2012, 23:21
İbrahim Seten sallamaya devam ediyor.Yok yıllık 10m istemiştir bence.
meddah
10.Temmuz.2012, 23:22
Hamit Fenerbahçe'den senelik 10 milyon euro istedi, ama Galatasaray'da bedava oynayacak. Üç sayfadır okuyorum, yazdıklarınızdan benim çıkardığım sonuç bu.
Trabzonspor
10.Temmuz.2012, 23:25
Hamit'i aslında Trabzonspor alıyordu. Hatta kampa bile katıldı ama Şenol hoca 'Böyle olmaz! Hanginiz Hamit hanginiz Halil kafam karışıyor.Transfere onay vermiyorum' dedi. Siz de burda tartışın durun biz istiyordukda almadık vs diye.
C h A o S
10.Temmuz.2012, 23:34
Hamit'in Fazeli denen adamı uyarması lazım.Hamit nasıl göz yumuyor yahu bu adama?
RasAnt
10.Temmuz.2012, 23:34
Aykut Hocanın bu tavrını çok seviyorum aynen benim fm de uyguladığım taktik diyorki:
Arkadaş benim kurduğum takım bu maaş limiti bu sana vereceğimiz parada bu,bu teklife göre gelirsen seninle güzel işler yaparız,gelmezsende sen bilirsin bulunmaz hint kumaşı değilsin.
Bakınız:Selçuk İnan
Bakınız:Alper Potuk
Bakınız:Hamit Altıntop
Müthiş işler yapıyorsun hocam aynen devam Kocaman gururumuzsun.Fenerbahçe çıkarları her zaman önceliklidir,futbolcunun çıkarları değil.
Lim10
11.Temmuz.2012, 00:27
Bakınız:Selçuk İnan
Bakınız:Alper Potuk
Bakınız:Hamit Altıntop
İşte ben tam olarak bunu demek istiyorum.Hani argoda bir laf vardır ya "Yerse.Yemezse gargara".Her futbolcunun ederi vardır.Bazı Galatasaraylı arkadaşlar ama bilerek ama bilmeyerek çarpıtıyorlar olayı.Belki Fenerbahçe masadan kalktı, daha aydınlatıcı açıklamalar gelmeden bilemeyiz.Ama hadi diyelim Fenerbahçe'nin de teklifi hala geçerliydi.Ama Aykut hocanın belirlediği sınırı aşmadı klübümüz.Çokda doğru yaptı.Bir defa şunu anlamanız gerekiyor, Lass transferi neden bitmiyor hala ve vazgeçtiğmiz söyleniyor.Bunu anlayabilirseniz neden Hamit'in Fenerbahçe'ye değilde Gsye imza attığını idrak edebilirsiniz.
pele96
11.Temmuz.2012, 00:34
Olayların iç yüzünü bilmeden yorum yapmak ne kadar sağlıklı olur görüyoruz taraflar birbirine giriyor.
Sheriff
11.Temmuz.2012, 00:52
Hamit'i alana hayırlı olsun, resmi imza atılana kadar hala umudum var benim :p . Bizim GS'den daha iyi bir finansal durumumuz olduğunu düşünürsek istediği parayı verip alabilirdik diye düşünmeden edemiyor insan, demek ki olmazsa olmaz olarak düşünmemişler. Yada Hamit GS taraftarı verdikleri paraya bakmadan kabul etmiş yada daha önceden söz vermiş ve sözünü yemek istememiş, olabilitesi olan bir çok şey var, bazen sadece paraya bakmıyor olay. Ben şahsen takımımda görmek isterdim Hamit'i ve faydalıda olurdu diye düşünüyorum. Sanırsam hala resmiyet kazanmadı ama büyük oranda anlaşıldığı söyleniyor, hayırlı olsun diyelim şimdiden GS'ye.
titates1
11.Temmuz.2012, 01:10
galatasaray'ın transfer haberini fenerbahçe transfer haberlerinde tartışıyoruz ,
bizim taraf çıkmış istersek alırız , yani istiyoruz , istemiyoruz vb. bir şey dememiş ,
galatasaray çıkmış biz hamit'i istiyoruz , onunda fedekarlık yapması lazım demiş ,
yani burda gelip yok çalım attık falan demenin lüzumu yok , biz daha az vermişizdir , istesek daha
çok verip , ekonomimize darbe vurmadan ama takım içi dengeleri bozarak alabilirdik , bu zaten
ortada olan bir gerçek fenerbahçe'nin ekonomisinin daha iyi olması , galatasaray'dan daha iyi
takım olmasını sağlamadığı gibi tam tersi de geçerli , biz demek ki istememişiz , galatasaray da
istediği rakama ikna etmiş , istemiş , olmuş , bitmiş , kaldı ki çalım atsalar ne olacak ? önemli olan
transferde atılan çalım değil , sahada atılan çalımdır.Onu başardıktan sonra kimse hamit'i
umursamaz bile , kaldı ki burada Fenerbahçeli arkadaşların bir çoğu Hamit'i istemiyordu bile
sanırım azınlık bir kısım hamit'e sıcak bakıyordu , yani aynı şekilde Aykut Hoca da sıcak bakmamış
olabilir.Yaptığımız tartışma , gerçekten çok çocukça ama alıştık zaten forumun son zamanlardaki
bu haline , bir şey olsa da birbirimize giydirsek diye bekliyoruz.
furkan58
11.Temmuz.2012, 04:20
Daha sadece görüşmelere başlandığı KAP'a bildirildi tam olarak gsye gitmedi. Önümüzde Amrabat örneği var :) Kap'a gidip forma giydiremeyenler var :) Haa tam olarak anlaşırlarsa da geçen sayfalarda da yazdım çok artısı olmayan bir oyuncu Türk olmasından kazanıyor. Gelip gelmemesi heyecan bile yaratmıyordu.
vuque
11.Temmuz.2012, 06:21
Hiç bir ekstra özelliği olmayan Hamit'i istemiyorum.Birçok iş yapan ancak hiç bir işi tam yapamayan bir oyuncu hamit.Haa bu tam yapamadığı şeyler Türkiye ligi için yeterlidir ancak Fenerbahçe için değildir bana kalırsa.Henüz kesin Fenerbahçe'de denirken yazayımda bunları sonra olurda başka takıma giderse ve ben hamit hakkında çok abartıyorsunuz dediğimde siz alamadınız ondan kötüleme denmesin.Biz alırsakda eleştirmeye devam ederim.Ancak olurda biz alırsak ve eleştirilmeyecek bir performans sergilersede yanılmışım derim.
Neyse kıvrılsın bu mesajım şuralarda bir yerde.
Daha 48 saat olmadı yahu :D
DisCo
11.Temmuz.2012, 10:59
Burada ana merkezi tartışmamız lazım.
Ünal Aysan transferi bitiremeyeceği halde neden tarih veriyor. Ali Yıldırım gerçeklik payı olmadığı halde neden istediğimizi alırız diyor. Sonra çıkıp transferde bizi aceleye getirmeyin dersen seni eleştirirler, sonra çıkıp hocamız istememişti dersen eleştirirler.
Yöneticiler bu olayları taraftarın gönlüne göre yapıyor. Şuan haberleri okuduğumda Stoch'un intikamı alındı başlıkları var.
Kimse kimseyi kandırmasın Stoch'u aldık diye çoğu Fenerbahçeli arkadaşımızın göndermesi vardır. Hamit alınsaydı Stoch, Hamit ikilisi olacaktı. Aynı şekilde Galatasaray tarafı yıllarca Hamit'i kullanacaktır.
Zihniyet bu olunca yöneticilere de hak verir oluyorum. Bir kişi çıkıp yahu oyuncuyu almadan önce niye böyle iddialı laf söylüyorsun demiyor.
vFor
11.Temmuz.2012, 11:11
Renkdaşlar bence laf atışmak falan gereksiz
Hem inanın iyi oldu orda Fatih Hoca var ben olsam bende giderim öyle ilişkilerim olsa hem bize faydada sağlamıcaktı o adam oturup istediğimizi alırız diceğimize gerekli yerlere transfer olayına girelim aceleside yok 10-15 gün içinde halledilebilir.
Börk
11.Temmuz.2012, 11:35
gerçekten komik :) bilemeyiz neden galalatasaray'a ya da fenerbahçe'ye imza attığını kafanıza göre senaryolar oluşturmayın lütfen.zamanında o kadar çok futbolcu oldu ki galatasaray diye ölüp fenerbahçe'liyim diyen ya da galatasaray'ı türkiye'yi geliş için aracı olarak kullanan o yüzden bırakın kime geliyorsa gelsin.hamit gelmeyince başımızı taşlara mı vuracağız yoksa ?
SaLviO
11.Temmuz.2012, 11:44
Bu sene Hamit'i istemeyen Aykut Kocaman gecen sene de Selcuk Inan'i istememisti zaten.
selçuk inan olayı çok farklı onu hiç karıştırma
SaLviO
11.Temmuz.2012, 12:41
bu taraftar 3 yıldır orta saha oyuncusu bekliyor bu isim hamit olmaz olamaz olmamalıda
uAburak89
11.Temmuz.2012, 13:17
Bienvenu --> Katar..
SAİT71
11.Temmuz.2012, 13:46
Şimdi Hamit Galatasaray yerine Fenerbahçe'ye gelirse bu mesajlar 360 derece tersine dönebilir. :n: En güzeli perde arkasında yaşananları bilmeden çok fazla yorum yapmamak :)
uAburak89
11.Temmuz.2012, 13:47
Şimdi Hamit Galatasaray yerine Fenerbahçe'ye gelirse bu mesajlar 360 derece tersine dönebilir. :n: En güzeli perde arkasında yaşananları bilmeden çok fazla yorum yapmamak :)
360 derece tersine dönerse başladığı yere geri gelmiş oluyor yalnız. :icon_lol:
Börk
11.Temmuz.2012, 13:48
360 derece tersine dönerse başladığı yere geri gelmiş oluyor yalnız. :icon_lol:
hahahhaha :icon_biggrin:
SAİT71
11.Temmuz.2012, 13:52
90 mıydı 160 mıydı o sayı ya :n:
uAburak89
11.Temmuz.2012, 13:55
90 mıydı 160 mıydı o sayı ya :n:
180, bu arada yanlış anlama hep karıştırılan bir şey görünce dayanamadım yazdım. :)
SAİT71
11.Temmuz.2012, 13:57
Yok yok iyi oldu yazdığın. :) Bu arada Hamit Altıntop hayırlı olsun diyelim. Tartışmalarda manasızlaştı. Yani sonuçta 360 derecede kaldık bizde :n:
eGowiCh
11.Temmuz.2012, 13:58
Hamit'i sene içinde çok ararız. G.Saray Selçuk'u geçen sene aldığında da söylemiştim, bu sene de söylüyorum. Büyük transfer başarısı. Şu an nasıl G.Saraylılar Stoch için "keşke bize gelseymiş" diyebiliyorsa, ben de bir F.Bahçeli olarak keşke Hamit bize gelseydi diyorum. Mükemmel bir oyuncu. Bu adamı neden alamadık bilmiyorum, muhtemelen çok para vermedik ama kesenin ağzı mutlaka ama mutlaka açılmalıydı. Hamit'e para vermeyeceksin de kime vereceksin?!
sananes
11.Temmuz.2012, 16:17
Hamit'i sene içinde çok ararız. G.Saray Selçuk'u geçen sene aldığında da söylemiştim, bu sene de söylüyorum. Büyük transfer başarısı. Şu an nasıl G.Saraylılar Stoch için "keşke bize gelseymiş" diyebiliyorsa, ben de bir F.Bahçeli olarak keşke Hamit bize gelseydi diyorum. Mükemmel bir oyuncu. Bu adamı neden alamadık bilmiyorum, muhtemelen çok para vermedik ama kesenin ağzı mutlaka ama mutlaka açılmalıydı. Hamit'e para vermeyeceksin de kime vereceksin?!
Orta sahanın ortası için alsak Hamit'i yabancı orta saha almazdık. Böyle düşündüğümüzde yabancı sınırı konusunda sıkıntısı olmayan takımımız Hamit'i alacağına Lass gibi Borja Valero gibi adamları alsın isterim ben.
Sağ kanat için ise zaten Kuyt orada oynayacak,oynamazsa da Mehmet Topuz Hamit'e yakın bir performans sergileyecektir. Hamit'in sağ açıkken eksik olduğunu düşünüyorum.
Bizim açımızdan Hamit'i alamamanın tek kötü yanı Galatasaray'ın almasıdır. Galatasaray için çok gerekli bir transferdi.
RasAnt
11.Temmuz.2012, 16:20
Bırak abi Hamiti onun yerine Appiah vari bir oyuncu gelecek bize rahat ol
goosfraba
11.Temmuz.2012, 17:03
bienvenu'yu göndereceklermiş. bu adama sabredemediler bir şekilde. bakalım yerine kim gelecek.
attirson
11.Temmuz.2012, 17:04
Yedek forvet olarak iyiydi.
SaLviO
11.Temmuz.2012, 17:06
yoboyu almayalımda kim gidiyosa gitsin :D
ShevAnil
11.Temmuz.2012, 17:08
Yarım sezon ilk 11 oynayabildi, alışma süreciydi bence bu sezon. İyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum Bienvenu'nün, en azından Türkiye için.
Corpus
11.Temmuz.2012, 17:08
Fenerbahçe' ye Alex' in genci lazım.
SaLviO
11.Temmuz.2012, 17:15
Fenerbahçe' ye Alex' in genci lazım.
http://www.habershow.com/v4/images/stories/haberfoto/000ilyas/felipe-de-souza.jpg
pele96
11.Temmuz.2012, 17:16
http://www.habershow.com/v4/images/stories/haberfoto/000ilyas/felipe-de-souza.jpg
O biraz büyüsün :D
barahir
11.Temmuz.2012, 18:26
O biraz büyüsün :D
20 yıl sonra Belalınız hazı o zaman :)
europeanconquer
11.Temmuz.2012, 18:28
@SaLviO
Genç dedi hocam kundaktaki bebek lazım demedi :D
vFor
11.Temmuz.2012, 18:30
Aykut hoca zamanında dauma bunu dediyse harbi komedi :)
Görev yaptığım dönemde Aykut hoca biliyorsunuz sportif direktördü ve genelde de transferlerle ilgili birlikte adım atıyorduk. Tatile giderken kendisine kanat oyuncusu almamız gerektiğini söyledim ve 8 kişilik bir liste verdim. Birkaç gün sonra beni aradı ve "istediğin oyuncuyu bulduk" dedi. Gökhan Ünal'dan bahsediyordu. "Aykut hoca" dedim, "Guiza ve Semih dahil 4 tane forvetimiz var. Bize yeter. Gökhan'a ihtiyacımız yok." Ama Kocaman ısrarla bu oyuncunun alınmasını istedi ve Gökhan'a şu benzetmeyi yaptı; "Siz merak etmeyin, Türkiye'nin Drogba'sını alıyoruz" Çok gülmüştüm sonrasında...
KanaKe
11.Temmuz.2012, 18:35
aykut hoca bunu dediyse benim gözümde bitti.. gökhan fenere gelmeden önce türkiyenin sayili forvetlerindendi fakat türkiyenin drogbasi felan fazla ucuk olmus.. birkere oyun stilleri cok farkli gökhan drogbanin sol bacagi dahi olamaz :)
pele96
11.Temmuz.2012, 18:35
20 yıl sonra Belalınız hazı o zaman :)
Büyüsün büyüsünde sonrası belli olmaz.
barahir
11.Temmuz.2012, 18:37
Valla Aykut hocanın bugünkü yaptığı transferlerle hiç uyuşmuyo yukarda anlatılan olay.. Ama doğru olsa bile, ee yani?
KanaKe
11.Temmuz.2012, 18:39
Valla Aykut hocanın bugünkü yaptığı transferlerle hiç uyuşmuyo yukarda anlatılan olay.. Ama doğru olsa bile, ee yani?
yani daum demek istiyorki aykut oyuncudan anlamiyor ben daha iyi anliyorum :) onun yaptigi sacma sapan transferleride biliyoruz :D he birde stoch b sinifi oyuncu gibi bir lafida vardi oda aklima geldi :)
barahir
11.Temmuz.2012, 18:42
yani daum demek istiyorki aykut oyuncudan anlamiyor ben daha iyi anliyorum :) onun yaptigi sacma sapan transferleride biliyoruz :D he birde stoch b sinifi oyuncu gibi bir lafida vardi oda aklima geldi :)
Ben de onu dicektim, kendisi çok anlıyo transferlerden.. Aykut Hocanın aldığı oyunculara bakarsak hep takdir ettim şimdiye kadar.. Boş geçtiği adam azdır..
KanaKe
11.Temmuz.2012, 18:44
bugüne kadar aykut hocanin yaptigi hatali denebilecek transfer varsa o dia olabilir fakat onda aykut hocanin sucu yok dia kötü oyuncu degil ortama ayak uyduramadi..
vFor
11.Temmuz.2012, 18:44
Valla geçen sene Aykut Hocadan beklenti azdı bu sene onu zor bi iş bekliyo herkesde beklenti yüksek bu senede ilk turda elenmeyiz umarım
goosfraba
11.Temmuz.2012, 18:45
daum varken transferi yönetim yapardı. şimdi aykut hoca kendisi imzalatıyor :)
ForsakeN
11.Temmuz.2012, 18:48
aykut hoca bunu dediyse benim gözümde bitti.. gökhan fenere gelmeden önce türkiyenin sayili forvetlerindendi fakat türkiyenin drogbasi felan fazla ucuk olmus.. birkere oyun stilleri cok farkli gökhan drogbanin sol bacagi dahi olamaz :)
iyi de adamcağız chelsea'nin drogba'sı demeiş zaten, türkiye'nin drogbası demiş. İngiltere'yle Türkiye arasındaki uçurumu düşünürsek mantıklı bir karşılaştırma olmuş bence :D
KanaKe
11.Temmuz.2012, 18:50
iyi de adamcağız chelsea'nin drogba'sı demeiş zaten, türkiye'nin drogbası demiş. İngiltere'yle Türkiye arasındaki uçurumu düşünürsek mantıklı bir karşılaştırma olmuş bence :D
:)
ben zaten ihtimal vermiyorum aykut hoca'nin böyle birsey demis olabilecegine.. büyük ihtimal daum'un sallamasidir.. aykut hoca genelde bu tip kiyaslamalar yapmaz pek..
Önder HOCA
11.Temmuz.2012, 19:12
Daum ne anlar Gökhan İnler'i işe yaramaz diye göndermiş adam
ReaList
11.Temmuz.2012, 19:31
Geçmiş sezonlara nazaran transferde çoğu ilerlemeyi sağlamış durumdayiz. Gelecek adına umut verici bir durum son olarak bu işleri yürütecek profesyonel bir araştırma ekibimiz olursa tadından yenmez. Bilindik oyunculara milyonlar saçmak yerine parlamayi bekleyen yıldızları gun yüzüne çıkarmak bizım adımıza daha yararlı olacaktır.
barahir
11.Temmuz.2012, 19:34
Zaten artık bundan sonraki aşama Güney Amerika'dan genç oyuncu alıp yıldız yapmak.. Bunu da yaparsak tam olur
goosfraba
11.Temmuz.2012, 19:36
Zaten artık bundan sonraki aşama Güney Amerika'dan genç oyuncu alıp yıldız yapmak.. Bunu da yaparsak tam olur
tff'nin absürd uygulamaları varken bu zor. 2 sene sonra 5 yabancı oynatmak zorundayız.
eGowiCh
11.Temmuz.2012, 19:37
Fenerbahçe, Joseph Yobo transferinde sona çok yaklaştı... Sarı-lacivertli kulüp Everton ile yaptığı pazarlıklar sonucunda aradaki fiyat farkını 1 milyon euro'ya kadar indirdi.
Fenerbahçe, 2 sezondur kiralık olarak forma giyen Joseph Yobo'nun bonservisini almak için girişimlerini hızlandırdı. Everton kulübüyle yapılan pazarlıklar sonucunda İngiliz kulübü istediği fiyatta 3,5 milyon euro'ya kadar indi. Bu gelişme üzerine 2,5 milyon euroluk yeni bir teklif sunan sarı-lacivertli yönetim Everton'un kararını beklemeye başladı. Aradaki 1 milyon euroluk farka rağmen teknik direktörö Aykut Kocaman'ın mutlaka transfer edilmesini istediği Yobo'yu almakta kararlı olan sarı-lacivertli yönetim pazarlıklarını sürdürecek.
meddah
11.Temmuz.2012, 20:05
Daum zaten genelde sezonu 14-15 oyuncuyla kapatan bir teknik adam. Aynı şey 40 kere daha başına gelse, 40'ında da Gökhan Ünal kulübeye mahkum olurdu. Bunu bildiği için dalgasını geçiyor muhtemelen.
NisRoc
11.Temmuz.2012, 20:34
Daum ne anlar Gökhan İnler'i işe yaramaz diye göndermiş adam
Gökhan ve Önder Çengel'i Daum değil yönetim istemedi. Daum'da, Gökhan'da açıkladı bunu zaten.
Önder HOCA
11.Temmuz.2012, 21:02
Gökhan ve Önder Çengel'i Daum değil yönetim istemedi. Daum'da, Gökhan'da açıkladı bunu zaten.
Eyvallah aklımda öyle kalmış
sui generis
12.Temmuz.2012, 00:15
Volkan,GG,Egemen,Yobo,Hasan,Fernandes,Mehmet Topal,Q7,Stoch,Kuyt,Sow
11 i olsun. Pektemek i de değişmeli oynatırız. onu da alalım.
pele96
12.Temmuz.2012, 00:19
Volkan,GG,Egemen,Yobo,Hasan,Fernandes,Mehmet Topal,Q7,Stoch,Kuyt,Sow
11 i olsun. Pektemek i de değişmeli oynatırız. onu da alalım.
Almeida 'da bizden olsun :D Dediğine göre klübü kapatıyoruz :D Baskette Galatasaray Futbolda siz :D
sui generis
12.Temmuz.2012, 00:27
kaliteli adamı herkes ister :) bu adamlar Avrupa da olsa getirmesi zor olur. aynı seviyedeki adamı buraya getirmek için uçuk maaşlar vermek gerekir. ama bu adamlar burada almak o kadar zor olmaz. ama almayız özellikle Q7 yi :)
futureless
12.Temmuz.2012, 00:28
Muhammet Q7 iyi hoş da , o orta saha biraz fazla rahat geçilir yahu :zuhaha Fernandes ofansif zaten , Topal da 2 stoperin arasına giriyor genelde Maldonado gibi :D . Şaka maka Fernandes ve Pektemek'i ben de isterim o ayrı mesele.
pele96
12.Temmuz.2012, 00:30
kaliteli adamı herkes ister :) bu adamlar Avrupa da olsa getirmesi zor olur. aynı seviyedeki adamı buraya getirmek için uçuk maaşlar vermek gerekir. ama bu adamlar burada almak o kadar zor olmaz. ama almayız özellikle Q7 yi :)
Q7 1 Sezon daha kalsın Aybabanın gözüne girecektir.Fernandes'i Beşiktaş çok ucuza kapattı ordan açığını Quaresmaya fazla vererek giderdi :D Hertürlü hata Caner + Bienvenu'yle Quaresma takas olsa iyi olur aslında.
sui generis
12.Temmuz.2012, 00:32
Coşkun bence Fernandes i o kadar ofansif görmemek lazım. Beşiktaş ta oyun kurucu olmadığı için o görevi üstlendi. yoksa bana kalırsa git gel yapabilir. bir de Kuyt sağ açık oynarsa geriye de gelir Topuz gibi. Solda Q7 ortada Stoch ohh yemede yanında yat. Mehmet Topal o kadar geriye yaslanmıyor yahu :) arada şut bile çekiyor :) Maldonado nun bizdeki ilk maçını hatırlıyor musun , çok iyi oynamıştı , adam geçirmiyordu.. Topal işte bizde o görevi layıkıyla yapacak inşallah :)
sui generis
12.Temmuz.2012, 00:34
Q7 1 Sezon daha kalsın Aybabanın gözüne girecektir.Fernandes'i Beşiktaş çok ucuza kapattı ordan açığını Quaresmaya fazla vererek giderdi :D Hertürlü hata Caner + Bienvenu'yle Quaresma takas olsa iyi olur aslında.
Caner her yerde oynuyor , yarım yamalak da değil oynuyor adam :) vermeyiz onu. Bienvenu ye de katar ve Fransadan teklifler varmış. Aykut hoca Fransadan teklifler gelince durakşamış heralde satmasak mı gibisinden :D kalabilir e gidebilir de. giderse kesin bir forvet alırız ve ilk kapısını çalacağımız adam Pektemek olur.
kalemci
12.Temmuz.2012, 01:50
Kaya Çilingiroğlu'na göre Fernandes Fener yolunda-imiş.
Suicider
12.Temmuz.2012, 01:52
Fenerbahce'nin, Besiktas'a Fernandes icin teklifi: Özer + Sezer + 3M€ (via @KAYABJK)
kalemci
12.Temmuz.2012, 01:53
Para 2 milyon daha artsa Özer yerine de Caner olsa bence güzel bi transfer olabilir.
mustangshelby
12.Temmuz.2012, 01:57
Fenerbahce'nin, Besiktas'a Fernandes icin teklifi: Özer + Sezer + 3M€ (via @KAYABJK)
Böyle bir transfer olursa BJK'nin yakında taraftarınıda satacağını düşünerek sözleşmemdeki 3M €'ya serbest kalır maddesini kullanarak Çerkezspora gieçmeyi düşünüyorum.
sarianet
12.Temmuz.2012, 01:58
fernandezin şu durumda fenere geleceğini sanmıyorum kimse kendini kandırmasın :)
uAburak89
12.Temmuz.2012, 01:58
Bence sallıyor Kaya.
GodfatheR
12.Temmuz.2012, 02:00
Haberin kaynağı Feridun Niğdelioğlu. Düşünün artık.
RaSenGan
12.Temmuz.2012, 02:00
Çok kolpa gibi duruyor.Aybaba'nın kalmasını istediği sayılı yabancılardan birisi.Kaldı ki Fernandes takımın en sevilen en güvenilenlerinden.Onu da satarlarsa kan çıkarır taraftar :)
C h A o S
12.Temmuz.2012, 02:09
Valla aslında Fernandes hamlesi mantıklı gözüküyor.Lass-Tino-Gago bunlar olmadığına göre Fernandes sıcak geliyor.Bu durumda Aykut Kocaman Fernandes'i listeye alırsa gerçekleşmeyecek bir transfer değil.Fernandes bana kalırsa iyi bir maaş teklif edilirse kabul eder Fenerbahçe'yi.Beşiktaş taraftarın tepkisini düşünerek sıcak bakmaz.Ancak Sezer-Özer+para cazip gelebilir Beşiktaş'a.
Ben kişisel olarak Fenerbahçe'den sezon sonu Fernandes hamlesi bekliyordum.Tam aranılan kan.Gerçi zor hamle.Biraz twitter bombası gibi.
attirson
12.Temmuz.2012, 02:13
Topal-Fernandes-Cris mükemmel orta saha olur inşallah gerçektir.Hatta gitmişken Mustafa'yı da alalım. :D
RasAnt
12.Temmuz.2012, 02:22
Arkadaş toplamışız Beşiktaşı bu ne :D bize Essien Appiah lazım
GodfatheR
12.Temmuz.2012, 02:29
Rakibin zor dönemden geçerken oyuncularına da böyle saldırmaya karşıyım kesinlikle. Umarım böyle bir girişim yoktur. Sonuçta Beşiktaş bizim ezeli rakibimiz olduğu kadar ebedi dostumuz.
titates1
12.Temmuz.2012, 02:29
Ben Fernandes'i Beşiktaşlılar çok sahiplendi diye istemiyordum ama gelirse biz de sahipleniriz tabi yabancı oyuncu sonuçta , yalnız bizim teklifimiz eğer oysa gerçekten iyi teklif beşiktaş için
iki oyuncu da beşiktaş kadrosuna derinlik katar , güç katar ve kasaya hem 3 milyon nakit girer hem de ikisinin maaşı fernandes'in maaşına denk gelir , bence iki takım için de mantıklı bir transfer , ondan neden olmasın ? diyorum
edit: yabancı oyuncu olmasa da sahipleniyorsun tabi
Kaka Leite
12.Temmuz.2012, 02:37
Rakibin zor dönemden geçerken oyuncularına da böyle saldırmaya karşıyım kesinlikle. Umarım böyle bir girişim yoktur. Sonuçta Beşiktaş bizim ezeli rakibimiz olduğu kadar ebedi dostumuz.
Ben böyle düşünmüyorum daha dün Fenerbahçe taraftarı toplanıp Kartal Yuvasına alışverişe gitti.Destek vermek için bizim yapabileceğimiz budur, ayrıca oyuncularını beleşe almıyoruz parası neyse veriyoruz..
SaLviO
12.Temmuz.2012, 02:42
fernandes gelirse güzel olur
yoboyuda inşallah almayız
Ralph
12.Temmuz.2012, 02:58
Oyuncuları değişelim Fenerle :) tek tek uğraşmasınlar. Toplu değişim olsun.
RasAnt
12.Temmuz.2012, 11:58
19.07 tarihi mi bekleniyor transfer için anlamadım bu sessizlik sıktı artık :D transfer haberleri isteriz kapa bildirim isteriz :)
SaLviO
12.Temmuz.2012, 12:10
fırtına öncesi sessizlik bu rahat ol :D :D
çok iyi stoper ve orta saha alıcaz
sarianet
12.Temmuz.2012, 12:54
her sene de aynı tatava 19 07
hiç de transfer olmaz bomba da patlamaz o tarihte :D
sarianet
12.Temmuz.2012, 13:59
http://d1207.hizliresim.com/z/d/9ndg3.jpg
her sene birisini yazıyolar
bırakın fenere gideyim
ne var la fenerde gel karpuz kesecez gel gel
Suicider
12.Temmuz.2012, 17:08
Amkspor @Amkspor
SON DAKİKA...Fenerbahçe, Tino Costa'nın transferini bitirmek için menajer Batur Altıparmak'ı Valencia'ya gönderdi.
attirson
12.Temmuz.2012, 17:10
Geliyorsa gelsin artık. :D
vFor
12.Temmuz.2012, 17:13
Tino Costa
Baroni vol2 hayırlı olsun :(
MeMo
12.Temmuz.2012, 17:21
Baroni-Topal-Costa gelirse 3 tane belli seviyenin üstünde bir birine yakın oyuncu olacak.
SaLviO
12.Temmuz.2012, 17:22
cuul olun ya :D
aykut kocaman işini bilir :D
mwaru
12.Temmuz.2012, 17:32
Tino Costa'nın neden beğenilmediğini anlamıyorum fakat umarım ilk tercih Lass olur appiyi özledik sonuçta.
Facx
12.Temmuz.2012, 17:34
tino costa baroniden daha bi oyuncudur bence ama fenerbahçenin aradığı adam mı orası muamma
Önder HOCA
12.Temmuz.2012, 17:53
Tino Costa yerine zenci bir orta saha daha iyi olur :)
mwaru
12.Temmuz.2012, 17:54
http://this11.com/topics/add/abCZtTfafC
Alexli böyle olmalı diye düşünüyorum
Çift Forvet(fantastik biliyorum)oynanacaksa deep playing maker şart:http://this11.com/topics/add/abCZtWmagW
Alexsiz ve muhtemel olan kadroya box to box oynayabilecek iyi bir ortasaha şart http://this11.com/topics/add/abCZt0oani
vFor
12.Temmuz.2012, 18:00
Orta sahamız geçen seneden daha kötü - stoperde adam yok ama takım iyimiş gibi gözüküyo böylede bi durum var.
enesemin53
12.Temmuz.2012, 18:11
Aradığımız adam uzakta değil ama şartlar uygun değil işte, Fernandes ilaç gibi gelir valla, şöyle iyi bir para bayılıp alsak Beşiktaş'ında menfaatlerine uygun bir şekilde, ne iyi olur ya.
eGowiCh
12.Temmuz.2012, 18:35
Fernandes'i BJK satmayacağını açıkladı.
Orta sahaya ve forvete adam lazım. Bienvenu de gönderilmeli.
goosfraba
12.Temmuz.2012, 18:46
http://desmond.yfrog.com/Himg860/scaled.php?tn=0&server=860&filename=7aol.jpg&xsize=640&ysize=640
Fernando Gago
12.Temmuz.2012, 18:48
Şu adamın değil resmi , ismi geçtikçe içim burkuluyor, olacak şey değil!
vFor
12.Temmuz.2012, 18:50
Harbiden ya
bunun aynısını taurasiyede yapmışlardır kadınlar baskette
titates1
12.Temmuz.2012, 19:29
Keşke gelse be ... Aziz Başkan ikna etse , ah ulan ah !
goosfraba
12.Temmuz.2012, 19:33
vurgulamak istediğim başkaydı, ama fenerbahçe taraftarı yine duygusal yaklaştı olaya (!)
titates1
12.Temmuz.2012, 19:41
vurgulamak istediğim başkaydı, ama fenerbahçe taraftarı yine duygusal yaklaştı olaya (!)
vurgulamak istediğini anladık aslında da , konuşulacak bir şey yok , bu zulümle mücadelemizi sürdürmekten başka çaremiz yok .
şimdi bu konuyu sabaha kadar tartışsak ne olur ?
çok alimle tartıştım hepsini yendim , çok cahille tartıştım , hiçbirini yenemedim...
ReaList
12.Temmuz.2012, 19:59
Kendi adıma konuşmak gerekirse paylaştığın resmi gördüğüm anda aklıma ilk o geldi. Şimdi konuşacaksın ama nafile, Hani dünya bizim etrafımızda dönüyor ya o bağlamda :D Türkiye'de Kör olmak Allah vergisi değil hayat felsefesi.
RasAnt
12.Temmuz.2012, 20:31
Mbiwa-Lass-Emenike :)
attirson
12.Temmuz.2012, 20:34
Emenike olmasa da olur Lass ve Mbiwa yeter bu takıma.
Facx
12.Temmuz.2012, 20:34
Sow > Emenike üzülmenize gerek yok bence
barahir
12.Temmuz.2012, 20:39
Keşke Emenike bizimle önceki sezonun başında anlaşsaydı.. Neyse açıkçası daha güzel oluyor.. Lig zevkli bi hal alıyor..
RasAnt
12.Temmuz.2012, 20:41
Emenike zaten bu saaatten sonra TR de top oynamaz Emenike tarzı adam demek istedim :) afrikadan falan bulsun karabük buluosa biz nie bulmayalım :)
Sow şuanda tek forvet idare eder zaten onun yedeği genç karaoğlan olmalı yetiştirmeliyiz
barahir
12.Temmuz.2012, 20:43
1,5 yıl sonra karaoğlan, Sow'u geçer kimse merak etmesin..
C h A o S
12.Temmuz.2012, 20:48
Karaoğlan kim?
Deus Dominus
12.Temmuz.2012, 20:51
Benwenü olsa gerek :)
sui generis
12.Temmuz.2012, 21:01
kesinlikle forvete ihtiyacımız var. Sow bana güven vermiyor. her an sakatlanacak hissi var bende. o yüzden 1 forvet şart. Ba yı alsak ya :)
murat taşlı
12.Temmuz.2012, 21:05
Şimdi garip bir yorum olacak ama hatta durup dururken nerden çıktı diyeceksiniz ama ben Aykut Hocaya teknik adam olarak hiç güvenmiyorum geldiğinden beri takışmadığı adam kalmadı ve benim futbolcularla sorunum olmaz dedi sürekli ama ayrıca geçen sene şampiyon olacak durumdayken sürekli yaptığı hatalar yüzünden kaybettik ki okadar kendisine destek olunduğu halde takımı sürekli korkak oynattı özellikle gs maçlarında sportif direktör olarak kalsa daha iyiydi.
Facx
12.Temmuz.2012, 21:12
kesinlikle forvete ihtiyacımız var. Sow bana güven vermiyor. her an sakatlanacak hissi var bende. o yüzden 1 forvet şart. Ba yı alsak ya :)
Ba da Sow da yedek olacak adam değil Türkiye'de 11 garantisi almadan 2 side oynamaz bu yüzden sizin ya yabancı geleceği olan bir forvet bulmanız lazım eğer 2. bi forvet istiyosanız kuyt bienvenu ve semih yeterli bence
RasAnt
12.Temmuz.2012, 21:14
Ya ben aslında Bienvenüden umutluyum birşeyler çıkabilir ondan,ancak elimizde bulunan 6 yabancıya bakıyorum Alex-Kuyt-Stoch-Sow muazzam yabancılar Cristianıda geçen seneki performansıdnan dolayı ofansif güç olarak kullanacaksak oda muazzam katkı yapar onuda sayalım ancak Bienvenüde diyince içim bi garip oluyor sanki kadroya yakışmıyor tıpkı Özerin yakışmadığı gibi.
antiochia
12.Temmuz.2012, 22:11
Takıma stoper, İleri geri çalışan orta saha, sağ kanat ve yerli bir forvet, Bienvenu giderse hem sırtı dönük hem yüzü dönük hızlı ve bitirici bir forvet
goosfraba
12.Temmuz.2012, 22:39
yazdım yahu, açık açık yazdım.
emenike 4 raporla oynayamadı bizim maçta. trabzon maçı da dahil. ve diyorum ki, gs amrabat ve burak transferlerinde, transfer şikesi yapmış OLABİLİR. ve diyorum ki, NEDEN SORGULANMIYOR?
bu kadar mı zor anlayamamak?
LadroN
12.Temmuz.2012, 22:41
yazdım yahu, açık açık yazdım.
emenike 4 raporla oynayamadı bizim maçta. trabzon maçı da dahil. ve diyorum ki, gs amrabat ve burak transferlerinde, transfer şikesi yapmış OLABİLİR. ve diyorum ki, NEDEN SORGULANMIYOR?
bu kadar mı zor anlayamamak?
Suc duyurusunda bulunun o zaman.yapilmyan sey degil.
goosfraba
12.Temmuz.2012, 22:46
Suc duyurusunda bulunun o zaman.yapilmyan sey degil.
bu ülkede adalet böyle işliyor zaten; birileri suç duyurusunda bulununca, veya yazı imzalatıp, e-mail olarak postalayınca.
LadroN
12.Temmuz.2012, 22:48
Tamam iste.suc duyurusunda bulunun adaletin islemesine yardimci olursunuz.
sarianet
13.Temmuz.2012, 00:42
bugün 8 yaşındaki bir galatasaraylı çocuğu fb forası vererek fenerbahçeli yaptım iyi transferdi :D
titates1
13.Temmuz.2012, 00:45
Tamam iste.suc duyurusunda bulunun adaletin islemesine yardimci olursunuz.
milyar dolarlık adamları , dünyanın hiçbir yerinde ondan daha güçlü olanın kuyruğuna basmadıkça indiremezsin , aziz yıldırım birilerinin kuyruğuna bastı , indirmeye çalıştılar , indirtmedik.
cem uzan , aynı paralara sahip hiçbir adamdan daha kirli değildi , birilerinin kuyruğuna bastı , indirdiler.
aydın doğan , indirmeye çalıştılar , hükümetle , doğan , televizyonlara çıktı atıştılar ki doğan'ı çok nadir televizyonda görürsünüz , indiremediler , dişli ve büyük güç , orta yolda anlaşıldı.1 milyar dolarlık vergi cezaları her gün televizyonlardayken bir anda silindi gitti unutuldu.
yani demem o ki , git ünal aysal'ın konumuna , aziz yıldırım'ı koy aynı şekilde suç duyurusunda bulunmaya çalış , havayı alırsın normalde ikisinde de , iki tane savcı , polis aziz yıldırım'ı böyle saçma sapan şeylerle indiremez , birilerinin kuyruğuna basmasa ...
bir gün ütopya gerçekleşir adalet olursa , ( inşallah öbür tarafta ) kimin ne tarafta olduğunu görürüz , onun dışında , bizim suç duyurusunda bulunmamız bu dünyada sadece hava , cıva.
titates1
13.Temmuz.2012, 02:03
1 saat sonra transfer haberi düşecekmiş internete , kesin bir oyuncu almışız kim olduğu belli değil
edit : çok önemli isim(ler) geliyormuş , ilki bugün çıkacak ahmet ercanlar yazdı , duyum değil kesin , doğrulanmış bilgi diyor.
futureless
13.Temmuz.2012, 02:08
1 saat sonra transfer haberi düşecekmiş internete , kesin bir oyuncu almışız kim olduğu belli değil
edit : çok önemli isim(ler) geliyormuş , ilki bugün çıkacak ahmet ercanlar yazdı , duyum değil kesin , doğrulanmış bilgi diyor.
İlla diyor ki bi saat oturun bekleyin :D
titates1
13.Temmuz.2012, 02:11
İlla diyor ki bi saat oturun bekleyin :D
aynen ben dota'ya giriyorum , 1 saat beklerim valla , yarın heryerde görürsünüz zaten diyor twitterdan ama gece 2 de medyaya düşecek dedi haber , hadi inşallah
bu arada yobo , ziegler , tino costa , gomis değil , medyada çıkan hiçbir isim değil dedi hatta.
Crazycat
13.Temmuz.2012, 02:11
edit : çok önemli isim(ler) geliyormuş , ilki bugün çıkacak ahmet ercanlar yazdı , duyum değil kesin , doğrulanmış bilgi diyor.2 diye bir saat var ama hayırlısı, buralardayız nasıl olsa gerçek mi değil mi ortaya çıkar.
Lim10
13.Temmuz.2012, 02:12
Akşam radyoda dinlediğim Yobo da rest çekmiş alacaksanız alın yoksa bende başımın çaresine bakıcam diye.Ben Yobo'yu beğensemde gerek yaşı, gerek klübün sıkıntılı süreci atlatıp kadro kalitesini olması gerektiği seviyeye çekeceğinden dolayı Yobo'nun misyonunu tamamladığını düşünüyorum.Büyük klüp müsün kardeşim?Dünya klübü mü olacaksın?O zaman basıcan parayı getircen Kjaer'i yada Mbiwa'yı.Öyle 1 aydır netleştiremediğin 32 yaşına gelmiş ve seviyesi belli olan bir stoper getiripte benim hedefim Şampiyonlar Ligi'nde final, yarı final demeyeceksin. İstediğimiz oyuncuyu alırız hiç demeyeceksin.Yıldız forvetden bahsediliyor.Başkanımızın hırsını anlıyorum ama haberin gerçek olduğunu varsayarsak forvetten önce bir orta saha ve stopere acil ihtiyacımızın olduğu gün gibi ortadayken forvete dünyaları verip defansa Yobo'yu getirmek abesle iştigal olur.Şu Tino Costa'yı alırlarsa benim bütün hevesim kırılacak.Stopere istediğim Mbiwa yada Kjaer, orta sahayada kesinlikle Lass.Harbiden çocuğumu keserim.Ama çıkan spekülasyonlara bakılırsa Costa ve Yobo'yu kakalayıp geçecekler.Ondan sonra 3. ön elemede elenincede rakip çok güçlüydü diycez.
Edit:Bi hışımla bu kadar yazdımda utanmayayım 1 saat sonra:pAma ben razıyım utanmaya:)
IcedEarth
13.Temmuz.2012, 02:14
Bu Ahmet Ercanlar'ın söyledikleri pek çıkmıyor, ama çıkarsa Baroni'yle Andre Dos Santos'un gelişini hatırlatacak bana. Yanlış hatırlamıyorsam onlar da böyle gecenin bir saatinde, adları hiçbir yerde çıkmadan gelmişlerdi.
SaLviO
13.Temmuz.2012, 02:21
paulinho gelicek demedi demeyin
byariff
13.Temmuz.2012, 02:22
Mbiwia yada Luisio Diyorlar..
Lim10
13.Temmuz.2012, 02:23
Paulinho yazdım 20 tane çıktı.Hangisi bu ya:)İlk kez duydum adını.
futureless
13.Temmuz.2012, 02:24
Corinthians'lı orta saha oyuncusunu mu diyorsun?
Mbiwia yada Luisio Diyorlar..
M'Biwa candır.. :D
SaLviO
corintiansda oynuyor
goosfraba
corinthians'lı paulinho.
inter istiyormuş. zor yani...
SaLviO
13.Temmuz.2012, 02:26
alex de souza , roberto carlos , luciano , devid bu faktörleri unutmamak lazım bence zor değil
LadroN
13.Temmuz.2012, 02:28
Mbiwa hangi takimda oynuyor? Oyuncu hakkinda bilgim yok.
titates1
13.Temmuz.2012, 02:29
stoper geliyor sanırım bu gece
futureless
13.Temmuz.2012, 02:31
Mbiwa hangi takimda oynuyor? Oyuncu hakkinda bilgim yok.
Montpellier'de oynuyor.
Ben orta sahayı bekliyorum bi an önce yahu.Stoper M'biwa veya daha iyisi değilse beklesin :D
SaLviO
13.Temmuz.2012, 02:35
paulinho , kjaer veya rolando
bence paulinho
titates1
13.Temmuz.2012, 02:38
paulinho , kjaer veya rolando
bence paulinho
rolando büyük ihtimal
esat dergi de : kjaer yazıp yolladı şimdi sadece
goosfraba
13.Temmuz.2012, 02:50
oscar cardozo dedi.
titates1
13.Temmuz.2012, 02:51
oscar cardozo dedi.
kim dedi ?
dedi dedikten sonra baktım görmedim , şimdi çıktı gördüm =)
SaLviO
13.Temmuz.2012, 02:52
ne cardozosu ya delirdimi bunlar :D
goosfraba
13.Temmuz.2012, 02:56
pardon beyler, editlemeyi unuttum burayı. fake hesapmış kusura bakmayın. :D
titates1
13.Temmuz.2012, 02:58
pardon beyler, editlemeyi unuttum burayı. fake hesapmış kusura bakmayın. :D
ben de fake hesaba baktım gidip arama kısmına yazınca cardozo diye, diyorum niye gözükmedi burdan girince kafam allak bullak oldu iyice=)
SaLviO
13.Temmuz.2012, 03:03
hadi lass :D :D
Kaka Leite
13.Temmuz.2012, 03:03
Ne zaman açıklancak şimdi ?
BleedingMoon
13.Temmuz.2012, 03:04
lass için totem mi yapsak :D lass'tan başkası yalan...
titates1
13.Temmuz.2012, 03:05
Ne zaman açıklancak şimdi ?
Bu saatlerde medyaya düşer dendi , bir 15 dakka daha bekler yatarım
goosfraba
13.Temmuz.2012, 03:08
porto'dan rolando.
Lim10
13.Temmuz.2012, 03:08
Konuyu Toplam 13 üye okuyor. (13 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
Lim10, ABOOO, BleedingMoon, Crazycat, crowizard, eGowiCh, futureless, goosfraba, LadroN, Rsa, ThreepWooD, titates1, tyfnkrvl07
OoOOOOooooooo Genç Fenerbahçeliler, OoOOooOOOO :p
SaLviO
13.Temmuz.2012, 03:09
yobodan iyidir :D
titates1
13.Temmuz.2012, 03:10
esat dergi de rolandoymus dedi demekki benim ilk soyleyen muhabir falan degil arkadastı duyum aldım diye dogru cıktı herhalde
goosfraba
13.Temmuz.2012, 03:11
ahmet ercanlar'ın haberi 1. ağızdan aldığını varsayarak yazıyorum. kendisi de böyle demişti. neyse.
ali yıldırım bizzat rolando ve porto ile anlaşma sağlanmış. ama bonservis denildiği gibi 15 milyonsa çok para.
SaLviO
13.Temmuz.2012, 03:15
bu kadar para nerden geliyor :D :D
kaldı orta saha hadi bi lass
GodfatheR
13.Temmuz.2012, 03:18
Delirtir bizi de o kadar bonservisi nasııl bayılıcaz :D
Corpus
13.Temmuz.2012, 03:20
Fenerbahçe - Rolando
Bursaspor - Kolo Toure.
Vay be!
futureless
13.Temmuz.2012, 03:20
10 milyon eurodan fazla bonservis ödersek üzülürüm.Evet iyi bir stoper çok kaliteli ancak 15 de çok yahu.Neyse bekleyip görelim geliyor mu gelmiyor mu , geliyorsa kaça geliyor.Ona göre bi konuşuruz.
titates1
13.Temmuz.2012, 03:24
porto takımının as defansını almak için yüklü bir meblağ ödenmiştir herhalde , söylenen rakamlar çok yüksek ancak şöyle de bir şey var rolando hangi büyük kulübün defansına koyarsan koy oynayabilecek kalitede bir oyuncu.
eGowiCh
13.Temmuz.2012, 03:25
Rolando transferi gerçek mi, yani baya bir muhabbet dönmüş ama eğer gerçekse mükemmel bir transfer olur.
Yanına da Yobo'yu alsak hatta tadından yenmez. Geçit vermeyen bir savunma olur ama sanıyorum sadece Rolando veya Yobo alınacak ki Rolando gelecek denmiş.
Yönetimi takdir ederim Rolando gibi inanılmaz piyasası olan ve henüz 26 yaşında bir ismi alabilirlerse.
Bonservis: Para sizin cebinizden mi çıkıyor arkadaşlar? :) Bırakın yöneticilerimiz düşünsün. Parasal konulara takılan bir Türk taraftarlar varız herhalde :)
futureless
13.Temmuz.2012, 03:25
Benim takıldığım nokta esasında o paranın ödenmesiyle çıtanın yükselmesi.Orta sahaya alınacak oyuncu en az Diarra olmazsa bu sefer burun kıvıracağım :zuhaha
goosfraba
13.Temmuz.2012, 03:27
formalar 100 tl bu sezon.
alırız forma, çıkarırız maliyeti :D
eGowiCh
13.Temmuz.2012, 03:30
G.Saray bonservis için Dany ( 3.5 ), Hamit ( 3 ), Amrabat ( 8.5 ), Burak ( 5 ) ödeyecek. Toplam 20 milyon Euro etti şimdiye dek. Felipe Melo da gelirse, o da 7, etti 27 milyon Euro.
Biz; Kuyt ( 1 ), Egemen ( 0 ), Topal ( 4.5 ), Salih ( 1.5 ), Hasan Ali ( 3.5 ), etti 10.5 milyon Euro. Üstelik Dia'dan da 4 m Euro gelir sağlandı.
G.Saray bizden daha çok para verdiyse, biz de vermek zorundayız ve vereceğiz de.
Muhasebe tutan arkadaşların içini rahatlatmak için yazdım :)
SaLviO
13.Temmuz.2012, 03:31
Benim takıldığım nokta esasında o paranın ödenmesiyle çıtanın yükselmesi.Orta sahaya alınacak oyuncu en az Diarra olmazsa bu sefer burun kıvıracağım :zuhaha
bende katılıyorum buna
mesela 2 sene önce emenikeye 10 m $ vermiştik daha orta saha alınmadan genel kanı emenikeye 10 verdiysek orta saha için rahat 15 20 veririrzdi
şimdi aynı durum rolando için oldu
BleedingMoon
13.Temmuz.2012, 03:34
G.Saray bonservis için Dany ( 3.5 ), Hamit ( 3 ), Amrabat ( 8.5 ), Burak ( 5 ) ödeyecek. Toplam 20 milyon Euro etti şimdiye dek. Felipe Melo da gelirse, o da 7, etti 27 milyon Euro.
Biz; Kuyt ( 1 ), Egemen ( 0 ), Topal ( 4.5 ), Salih ( 1.5 ), Hasan Ali ( 3.5 ), etti 10.5 milyon Euro. Üstelik Dia'dan da 4 m Euro gelir sağlandı.
G.Saray bizden daha çok para verdiyse, biz de vermek zorundayız ve vereceğiz de.
hepsi bir mehmet topuz falan ediyor sanırım :)
attirson
13.Temmuz.2012, 03:34
Rolando süper bir isim alırsak süper ötesi bir defans hattına sahip oluruz.Ne veriyorlarsa versinler alsınlar.Bu transferde işin muhasebe kısmını tınmıycam. :D Rolando-Lass el ele mutlu huzurlu günlere ! :D
futureless
13.Temmuz.2012, 03:35
bende katılıyorum buna
mesela 2 sene önce emenikeye 10 m $ vermiştik daha orta saha alınmadan genel kanı emenikeye 10 verdiysek orta saha için rahat 15 20 veririrzdi
şimdi aynı durum rolando için oldu
Devamı benzemesin Emenike'ye tövbe de :zuhaha
SaLviO
13.Temmuz.2012, 03:36
Devamı benzemesin Emenike'ye tövbe de :zuhaha
yok benzemez geçen sene türk futbol tarihinin en temiz sezonuydu ! :)
eGowiCh
13.Temmuz.2012, 03:39
https://s3.amazonaws.com/luuux-original-files/bookmarklet_uploaded/0_a687f2b5-7570-3ac6-ae88-66b0875cce33_0.jpg
Bruno Alves'i 22 milyon Euro'ya satmıştı Porto.
Rolando 4 yıldır Porto gibi bir takımın as stoperi. Sanıyorum 15 milyon Euro'dan aşağı vermezler.
Ama gelirse;
Minimum 5 yıl formayı terletir.
Üst düzey performans sergiler.
Şampiyonlar Ligi için fevkalade bir stoper.
Portekizli olmasından dolayı Alex ve Cristian'la aynı dili konuşacağından uyum sorunu yaşamaz.
Ben yine de geleceğine inanmıyorum.
Rolando gibi üst düzey bir stoperi alamayız. Zannetmiyorum, bence yalan haberdir.
attirson
13.Temmuz.2012, 03:42
İbrahim Seten'de Ahmet Ercanlar boşa yazmaz demis.
Facx
13.Temmuz.2012, 03:51
İbrahim Seten'de Ahmet Ercanlar boşa yazmaz demis.
ibrahim seten çok palavracı bi adam öbürünü tanımam ama GS transferleri konusuna gir anlarsın neden öyle dediğimi (eski sayfalara bak )
bu arada rolando iyi stoper yobodan iyi olabilir bence e fitboluda biliyor :D
SaLviO
13.Temmuz.2012, 03:55
volkan-gg-hak-rolando-egemen-topal-cris-copue-stoch-kuyt-sow
RaSenGan
13.Temmuz.2012, 04:53
Bu tür hesaplar çok gereksiz :) Çok para harcamak kupalar kazandırmıyor.Bonservissiz aldığın adam takımın en iyisi olurken bir ton para verdiğin adam çok kötü oynayabiliyor.Önemli olan doğru yere doğru oyuncular almak.Kimsenin yarış yaptığı yok.Ama böyle bir hesap yapacaksan Stancu'yu da 2,5'a sattık onu da ekle :)
barahir
13.Temmuz.2012, 04:58
Şu transferler bitsin de ben de kombine çalışmalarına başlayayım bari..
RaSenGan
13.Temmuz.2012, 04:59
http://g1207.hizliresim.com/z/f/9p6u5.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Thiago Silva'nın yerine Rolando Milan'a gidecek diyor İtalyan basını.
Lucas Neill
13.Temmuz.2012, 12:00
Ahmet Ercanlar Messina %90 Fb'de de diyordu ama Rolando gelirse müthis katki saglar.
enesemin53
13.Temmuz.2012, 12:21
Ne oldu geceki transfer bir haber yok galiba.
RasAnt
13.Temmuz.2012, 12:45
Adı Fenerbahçe ve AC Milan'la anılan Porto'nun Portekizli savunmacısı Rolando'nun menajeri oyuncusunun geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.
La Gazetta dello Sport tarafından, PSG'ye gönderilen Thiago Silva'nın boşluğunu doldurmak üzere AC Milan'ın listesine girdiği yazılan Rolando için Türkiye'den de Hürriyet gazetesi Fenerbahçe'nin hem Portekiz kulübü hem de Rolando ile anlaşma sağlandığını yazmıştı. Rolando'nun menajeri ise BloGolo'ya verdiği özel röportajda hiçbir takımla görüşme yapmadıklarını ifade etti.
Menajer Joao Jose da Silva Cardoso yaptığı açıklamada; "Rolando ayrılmak isterse... Şu anda buna bir cevap vermem doğru olmaz. Rolando'nun çok büyük bir kulüple sözleşmesi var." sözlerini kullandı. Porto ile 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve 30 milyon dolar serbest kalma maddesine sahip savunmacı için; "Herhangi bir kulüple görüşmemiz doğru olmayacaktır. Rolando şu anda Porto'nun!" şekinde konuşan menajer oyuncunun takımdan ayrılması için ancak, kontratının sona ermesi ya da mali sebepler gibi ciddi nedenlerin oluşması gerektiğini vurguladı.
eGowiCh
13.Temmuz.2012, 13:19
Bu tür hesaplar çok gereksiz :) Çok para harcamak kupalar kazandırmıyor.Bonservissiz aldığın adam takımın en iyisi olurken bir ton para verdiğin adam çok kötü oynayabiliyor.Önemli olan doğru yere doğru oyuncular almak.Kimsenin yarış yaptığı yok.Ama böyle bir hesap yapacaksan Stancu'yu da 2,5'a sattık onu da ekle :)
Çok para harcamak tabii ki kupalar kazandırmaz.
Demek istediğim mesaj şuydu;
Rakibin para harcayıp transfer yapıyorsa, sen de yapacaksın. Para düşünmeyeceksin.
Söylediğim lafı yanlış anlayıp laf sokma çabası içine girmezsen sevinirim.
attirson
13.Temmuz.2012, 14:56
Rolando'dan haber yok mu? :D
Military
13.Temmuz.2012, 14:56
Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın Emre'nin yerine alınmasını düşündüğü üç oyuncudan biri olarak göze çarpan Paulinho konusunda, Brezilya'da bazı görüşmeler yaptığı ortaya çıktı.
Corinthians'ta forma giymesine rağmen hakları Audax Ve BMG isimli iki farklı firmada bulunan Paulinho'yu alMak için Fenerbahçe'nin iki farklı firmanın yetkilileri ile temas kurduğu, iki şirketin istediği rakamların toplamının da 9 milyon euro'yu bulduğu gelen haberler arasında.
Brezilya borsasında işlem gören BMG'de Türkiye'deki KAP'a bildirimin bir benzerini Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki "Bovespa Borsası"na gönderdi. Haklarının yüzde 35'ini elinde bulundurduğu Paulinho için Fenerbahçe ile birlikte Inter'den de ön görüşme taleplerinin kendilerine ulaştığını bildirildi. Brezilya'dan gelen bilgilere göre Paulinho'nun haklarının yüzde 40'ı BMG'ye, yüzde 50'si Audax'a, yüzde 10'u ise Corinthians kulübüne ait.
eXcitinG
13.Temmuz.2012, 15:03
Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın Emre'nin yerine alınmasını düşündüğü üç oyuncudan biri olarak göze çarpan Paulinho konusunda, Brezilya'da bazı görüşmeler yaptığı ortaya çıktı.
Corinthians'ta forma giymesine rağmen hakları Audax Ve BMG isimli iki farklı firmada bulunan Paulinho'yu alMak için Fenerbahçe'nin iki farklı firmanın yetkilileri ile temas kurduğu, iki şirketin istediği rakamların toplamının da 9 milyon euro'yu bulduğu gelen haberler arasında.
Brezilya borsasında işlem gören BMG'de Türkiye'deki KAP'a bildirimin bir benzerini Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki "Bovespa Borsası"na gönderdi. Haklarının yüzde 35'ini elinde bulundurduğu Paulinho için Fenerbahçe ile birlikte Inter'den de ön görüşme taleplerinin kendilerine ulaştığını bildirildi. Brezilya'dan gelen bilgilere göre Paulinho'nun haklarının yüzde 40'ı BMG'ye, yüzde 50'si Audax'a, yüzde 10'u ise Corinthians kulübüne ait.
%5 de ben aLsaymışım fena oLmazmış PauLinho nun hakLarından.
mwaru
13.Temmuz.2012, 16:35
Öncellikle stopere o kadar para verilmesini doğru bulmuyorum sonuçta bir Milan,Real,Barca değiliz her ne kadar bunu kabul etmeyen kör fanatikler olsada gerek Fenerli gerek Gsli.Orta sahaya,iki yönlü oynayabilen,mücadeleci ve pas trafiğini yönetecek bir isim alınmalı.Bence asıl önemli olan takıma profesyonel Fitness uzmanı alınmalı çünkü futbolcularımız birebir mücadelelerde çok güçsüz gözüküyorlar Kuyt'ın eminim güç hakkında söylecekleri vardır.
RaSenGan
13.Temmuz.2012, 17:25
Rolando'dan haber yok mu? :D
Ömer Üründül'ün ve Hikmet Karaman'ın yorumcu olduğu ülkede top oynamam sürekli adımı Ronaldo olarak söylerler demiş :D
mwaru
13.Temmuz.2012, 17:35
Tino Costa defteri de kapandı diyebiliriz yönetim maaşını 800 binden 1.2 milyona çekmiş. kaynak:http://www.lequipe.fr/Football/Actualites/Tino-costa-reste-a-valence/298309
goosfraba
13.Temmuz.2012, 17:36
tino costa yeni sözleşme imzalayacak valencia ile.
Önder HOCA
13.Temmuz.2012, 17:39
İnşallah Rolando'yu almak gibi bir hata yapmayız
attirson
13.Temmuz.2012, 17:55
Tino Costa'dan iyisini buluruz inşallah.
NisRoc
13.Temmuz.2012, 22:14
Rolando kim salladı yahu?
GeorgeWeah
13.Temmuz.2012, 22:55
Beyaz TV'de Rolando'nun Pazartesi'ye kadar açıklanacağını söylemişler. Bekleyelim bakalım ne olacak...
byariff
13.Temmuz.2012, 23:05
bonservisi 15m euro diyorlar verilirse gelir tabi.
sui generis
14.Temmuz.2012, 00:08
Rolando yu Ali Yıldırımın doğruladığı, anlaştığımız konuşuluyor. doğruluk payı ne acaba ?
sarianet
14.Temmuz.2012, 00:19
konuşuluyor belirtildi duyuldu söylendi ifade edildi
basınımız türkçemizi zengin kullanıyo :D
pele96
14.Temmuz.2012, 00:20
Rolando'yu FMde 1.5dan almıştım :D
Lim10
14.Temmuz.2012, 02:17
"Fenerbahçeli yöneticiler Sercan Saraer'in menejerini İstanbul'a davet etti."
"Rolando transferi aksilik çıkmazsa cumartesi günü borsaya bildirilecek."
Alın Lass ve Mbiwa'yı bitsin bu ızdırap.
attirson
14.Temmuz.2012, 02:28
Yarın bir transfer açıklanmasını bekliyorum ben.
goosfraba
14.Temmuz.2012, 02:40
rolando için bahsi geçen rakam 6.5 milyon euro. doğruysa ve bu paraya biterse yılın transferi olur.
byariff
14.Temmuz.2012, 02:41
rolando 6.5m diyorlar oyleyse bence çok iyi. luganonun aynisi diyebilirim sertlik vs olarak luganoya gore daha teknik. kafa toplarindada fena sayilmaz.
Lim10
14.Temmuz.2012, 03:03
Yahu Porto'dan bahsediyoruz burda.O paraya klüp malzemecisini satarlar ancak.
eGowiCh
14.Temmuz.2012, 03:12
Bruno Alves'i 22 milyon Euro'ya satan Porto, Rolando'nun tek bacağını 6.5 milyon Euro'ya satar ancak :)
ForCimbom
14.Temmuz.2012, 03:13
hehe güzel :D
porto fm'den biri tarafından yönetiliyor sanki, 1'e al 25'e sat.
porto başkanı da aslen kayseriliymiş zaten. hurma'yla akrabalar.
Facx
14.Temmuz.2012, 03:13
valla öylede bunlar zamanında Meireles'i 13 m € ' a satmışlardı :D napıcakları belli olmaz bence
sarianet
14.Temmuz.2012, 11:24
fanatik gomisi fotomaç van der wartı yzmış püf hiç vazgeçmeyecek bunlar
attirson
14.Temmuz.2012, 12:30
Basın saçmalamaya basladı yine.
Melo için Fener devrede.
KanaKe
14.Temmuz.2012, 13:35
melo bizde kadroya giremez ki :)
ForsakeN
14.Temmuz.2012, 13:36
melo bizde kadroya giremez ki :)
Melo kadroya çok rahat girer de gelmemesi daha hayırlı olur. Pek sempatik bir arkadaş değil.
byariff
14.Temmuz.2012, 13:39
Fanatik olmaya gerek yok melo avrupanin her takimida rahatlikla oynar barcaya koy ordada oynar ama iste MENTAL eksikliginden melo kaybediyor.
eng1n
14.Temmuz.2012, 13:40
Fanatik olmaya gerek yok melo avrupanin her takimida rahatlikla oynar barcaya koy ordada oynar ama iste MENTAL eksikliginden melo kaybediyor.
eheh barcaya koy oynar ama juventus da oynayamıyor yanlış anlaşılmasın melo iyidir bize gelse kesinlikle oynar ama avrupanın her takımında oynayamaz.
byariff
14.Temmuz.2012, 13:41
Engincigim anlamadin galiba MENTAL EKSIKLIGINDEN DOLAYI KAYBEDIYOR DIYORUM.
eng1n
14.Temmuz.2012, 13:43
Engincigim anlamadin galiba MENTAL EKSIKLIGINDEN DOLAYI KAYBEDIYOR DIYORUM.
öyle bakarsak Selçuk şahin de YETENEK EKSİKLİĞİNDEN DOLAYI KAYBEDİYOR. yoksa barca - real hepsinde oynar.
attirson
14.Temmuz.2012, 13:59
öyle bakarsak Selçuk şahin de YETENEK EKSİKLİĞİNDEN DOLAYI KAYBEDİYOR. yoksa barca - real hepsinde oynar.
Güldüm baya. :n:
MeliksahAydogan
14.Temmuz.2012, 14:02
Güldüm baya. :n:
Bende baya güldüm :)
pele96
14.Temmuz.2012, 14:10
Melo kaliteli oyuncu ama o kadar hareketten sonra Fenerbahçeye gelmez TT Arenada o kadar dalga geçildi kendisiyle.
Önder HOCA
14.Temmuz.2012, 14:44
Sandalyeden düştüm :)
sarianet
14.Temmuz.2012, 16:01
biri mental biri yetenek sabri nerden kaybediyo bunu da açıklayın :D
KanaKe
14.Temmuz.2012, 18:31
biri mental biri yetenek sabri nerden kaybediyo bunu da açıklayın :D
sabri ikisindende kaybediyor hocam :D sabrinin profesyonel futbolcu olmasi mucize bir olay..
bySperman
14.Temmuz.2012, 18:33
Sabri doğuştan -ecnebi tabiriyle- Loser :D
goosfraba
15.Temmuz.2012, 21:01
anlatan ali yıldırım galiba.
http://chemedya.blogspot.com/2012/07/dunyada-herhalde-en-kolay-seylerden-bir.html?spref=tw
bu bir tarafın iddiası.
diğer taraf aksini iddia etmedikçe veya bu iddiayı doğrulamadıkça oturup bunu konuşacağız.
uAburak89
15.Temmuz.2012, 21:11
Vicente Calderon Ahmet, güzel sallıyor bence.
Çok ciddi mantıksızlıklar var. Fenerbahçe'den çok para istiyor, daha azına Galatasaray'a geliyor ama Fatih Terim'le çalışmak istemiyor.
Aykut Kocaman'a ulaşmak çok zor olmasa gerek. O baştaki hikaye falan, çok enteresan.
Tabii ki şimdi bu blogda yazanlara inanlar çok olacak, özgür irade. Şimdiden iyi tartışmalar herkese.
meddah
15.Temmuz.2012, 22:24
Herhalde millete eğlence lazım ki, kaç gün geçti üzerinden, şu transferdeki en belirgin şey olmasına rağmen menajer marifetinden başka her şey konuşuluyor, her gün yeni bir hikaye yazılıyor. Ercan Saatçi de yazmış bugün, bunun biraz daha edebi bir versiyonunu.
barahir
15.Temmuz.2012, 22:43
Vicente Calderon Ahmet, güzel sallıyor bence.
Çok ciddi mantıksızlıklar var. Fenerbahçe'den çok para istiyor, daha azına Galatasaray'a geliyor ama Fatih Terim'le çalışmak istemiyor.
Aykut Kocaman'a ulaşmak çok zor olmasa gerek. O baştaki hikaye falan, çok enteresan.
Tabii ki şimdi bu blogda yazanlara inanlar çok olacak, özgür irade. Şimdiden iyi tartışmalar herkese.
Mantıksızlık yok. Fenerbahçe'den çok para istiyor, Fenerbahçe vermiyor, ve gidip GS ile imzalıyor.. Ayrıca sen Fenerbahçe'nin ne kadar teklif ettiğini biliyo musun ki daha azına bize geldi diyosun?
Aykut Kocaman'a ulaşmak zor değil ama örnek vereyim başbakana ulaşmak için mektup yazmak mı yoksa tanıdığın bir milletvekilini devreye sokmak mı daha etkili olur?
Bu haberi yapan 2. muhabir oldu ve işin içine Volkan da girdi..
uAburak89
15.Temmuz.2012, 22:50
Mantıksızlık yok. Fenerbahçe'den çok para istiyor, Fenerbahçe vermiyor, ve gidip GS ile imzalıyor.. Ayrıca sen Fenerbahçe'nin ne kadar teklif ettiğini biliyo musun ki daha azına bize geldi diyosun?
Aykut Kocaman'a ulaşmak zor değil ama örnek vereyim başbakana ulaşmak için mektup yazmak mı yoksa tanıdığın bir milletvekilini devreye sokmak mı daha etkili olur?
Bu haberi yapan 2. muhabir oldu ve işin içine Volkan da girdi..
4.5 milyon euro istedi Fenerbahçeden diyenler kim ? Birinde inanacağız basına, birinde inanmayacağız yani. İyimiş.
Başbakanla Aykut Kocaman kıyası da iyimiş, o kadar önemli ve kritik konumda birisi değil Aykut Kocaman. Abartmayalım.
1. muhabir damat mı oluyor ? Gazeteleri aynı zaten. Şıracının şahidi, bozacı.
İsteyen alıntılasın mesajımı daha yazmayacağım. Yazılanlar doğru, Hamit yalvardı Fenerbahçe için, Fatih Terim'i istemedi hiç. Hikaye böyle gelişti, sonra menajeri abarttı istekleri, mecburen bize geldi. Zaten başka türlü gelmezdi, Fenerbahçe istese alırdı. Bu da hep böyleydi.
barahir
15.Temmuz.2012, 22:56
4.5 milyon euro istedi Fenerbahçeden diyenler kim ? Birinde inanacağız basına, birinde inanmayacağız yani. İyimiş.
Başbakanla Aykut Kocaman kıyası da iyimiş, o kadar önemli ve kritik konumda birisi değil Aykut Kocaman. Abartmayalım.
1. muhabir damat mı oluyor ? Gazeteleri aynı zaten. Şıracının şahidi, bozacı.
Anlamak istediğin gibi anlıyosun... Madde madde anlatayım en iyisi..
1) 4,5 Milyon € istedi Fenerbahçe vermedi bu kadar basit, ve biz Fenerbahçe'nin teklif ettiği sözleşme detaylarını biliyor muyuz? Ortada tezatlık yok ki inanıp inanmama durumu olsun..
2)Başbakan ile Aykut Kocaman olayı bir KIYAS değil ÖRNEKtir ve bu ikisi farklı şeydir. Kolay anlaşılsın diye böyle bi örnek verdim ama işe yaramamış sanırım..
Ayrıca Ercan Saatçi muhabir değil köşe yazarıdır ve her bilgi doğru aktarılmamış olabilirDİ ancak aynı şeyi Fenerbahçe muhabiri de aynı paralellikte yazdığı zaman gerçek olma olasılığı her zaman vardır..
Bence abartan sizsiniz, Fenerbahçeli ya, Galatasaray ile ilgili ne yazsa yalandır, iftiradır, çamur at izi kalsın mantığıdır..
mwaru
15.Temmuz.2012, 22:58
"5 yıllık bize maliyeti 25 milyon Euro'ya yaklaşacaktı" bana göre bu cümle çok falso bir cümle madem hamit fiyat artırmak istedi bu önerilen fiyat gs'nin anlaştı fiyattan iyi bu yazı kesinlikle falso.Ben anlayamıyorum bi futbolcu başka bir takımı seçti diye o takım büyümüşmü oluyor yüceliyor mu ne oluyor stoch'ta fenere geldi ne oldu ? oyun dışında hiçbirşey yani bi futbolcuyu alamayabilirsin alan tarafa da saygı göstereceksin doğrudur hamit ve menejeri fiyat yükseltti ama iki kulüpte hakketti bunu.Hamiti fb alamayınca ne fb itibar kaybı yaşar ne gs aldı diye itibarı artar.
titates1
15.Temmuz.2012, 23:06
hamit profesyonel futbolcu , galatasaray'ın renklerine aşık olduğu için gelmiyor tabiki fiyat arttıracak yani bu olay doğru olabilir de olmayabilir de neden bu kadar kasıyorsunuz , galatasaray'a iftira atıyorlar gibi daha yalanlanmamış bir şey olmamış sanki hamit'in transferini buradaki arkadaşlar bitirmiş gibi kasılıyorlar.
neyse , fenerbahçe için mathieu bodmer adı geçiyor diyorlar , bence mükemmel olur , çok isterim gelmesini.
barahir
15.Temmuz.2012, 23:06
"5 yıllık bize maliyeti 25 milyon Euro'ya yaklaşacaktı" bana göre bu cümle çok falso bir cümle madem hamit fiyat artırmak istedi bu önerilen fiyat gs'nin anlaştı fiyattan iyi bu yazı kesinlikle falso.Ben anlayamıyorum bi futbolcu başka bir takımı seçti diye o takım büyümüşmü oluyor yüceliyor mu ne oluyor stoch'ta fenere geldi ne oldu ? oyun dışında hiçbirşey yani bi futbolcuyu alamayabilirsin alan tarafa da saygı göstereceksin doğrudur hamit ve menejeri fiyat yükseltti ama iki kulüpte hakketti bunu.Hamiti fb alamayınca ne fb itibar kaybı yaşar ne gs aldı diye itibarı artar.
5 Yıllık maliyet 25 milyon € yu buluyor diye yazılan kısım Hamit'in Fenerbahçe'den talep ettiği miktar, Aykut Kocaman bizim şartlarımızda olacaksa alın diyor ve ona göre bir sözleşme öneriliyor daha sonra Hamit GS'yi tercih ediyor bu kadar basit ve büyütülecek bi durum da değil zaten..
Ayrıca bu söylentiler GS Hamitle ilgilendiği ilk andan itibaren söylenmişti Hamit Fenerbahçe'ye gelmek istiyor diye, 1 ay önce falan söylenmişti, Hatta bunun üzerine byariff Arif'e de çok dedim Hamit Fenerli Halil GS'li diye, o da takılırrdı görürsün Hamit GS'ye gelcek diyodu, nitekim onun dediği oldu..
Ancak sonuçta dediğin gibi bu durum ne bi takımı yüceltir ne de alçaltır. Hamit sadece 1 futbolcudur, 4 yıl sonra da muhtemelen futbolu bırakacak birisi için bu kadar tantana yaratmak gereksiz..
uAburak89
15.Temmuz.2012, 23:08
İlla yazdıracaksın.
Ben detayları bilmiyorum zaten, rakam olarak. Anlamak işine gelmiyor herhalde. Bu hikayeyi yazan adam, 4.5 istiyor, ama Fenerbahçe tavan ücret 2.8 + maç başı verecek buna ek olarak imaj parası diye de haber yaptı. Bak basın yazdı, inanıyorsanız hepsine inanın, işinize gelene değil, bence.
Bu durumda teklifiniz bizden iyi olmuyor mu ? Hadi bunu geçtim, sen haklı ol. Bu kısım mantıklı olsun. Bu adam Fatih Terim'i istemiyor, illa ki Fenerbahçe diyor, bu adam 100.000 euro için istemediği Fatih Terim'in Galatasaray'ına mı gelmiş oluyor ?
Yani bir tarafını yırtıyor, aralara adamlar sokuyor ama üç kuruş için lafını yiyor. Karaktersiz yani. Bu hikayeden çıkan sonuç bu.
Kıyas kelimesi yerine - örnek kelimesi koy, öyle oku. Ana fikir değişmiyor, anlayana.
Damat köşe yazarı ama aynı zamanda müdür değil mi o gazetede ? İçine oturmuş bu transfer, bunu görmek zor olmasa gerek.
Transfer oldu bitti çoktan, tantanayı yaratanlar da belli. ;)
barahir
15.Temmuz.2012, 23:15
Bu durumda teklifiniz bizden iyi olmuyor mu ? Hadi bunu geçtim, sen haklı ol. Bu kısım mantıklı olsun. Bu adam Fatih Terim'i istemiyor, illa ki Fenerbahçe diyor, bu adam 100.000 euro için istemediği Fatih Terim'in Galatasaray'ına mı gelmiş oluyor ?
Bence anlamışsın olayı.. Cevap yukarda.. Hamit, Aykut Kocaman'ın kara kaşına kara gözüne gelmek istemiyor.. Amacın fiyat artırmak olduğu apaçık belli iken, yok bizi istedi sonra size geldi meselesine döndü.. Zaten mesajının yukardaki paragraftan sonrasını da okumadım, cevabımı almıştım çünkü.
Ayrıca ben kesin doğru demedim bi önceki mesajımda, doğru olma ihtimali her zaman vardır dedim..
Neyse, sonuç olarak Hamit şuan Avusturya'da ve GS kampında..
uAburak89
15.Temmuz.2012, 23:17
Vicente Calderon, 6 dk oynamış olmasına rağmen euro 2012'nin yıldızı olan Rolando gibi haberler yapabilen Ahmet Ercanlar'ın haberi için tartıştık ya, güzel enstantane bu aslında.
barahir
15.Temmuz.2012, 23:19
Vicente Calderon, 6 dk oynamış olmasına rağmen euro 2012'nin yıldızı olan Rolando gibi haberler yapabilen Ahmet Ercanlar'ın haberi için tartıştık ya, güzel enstantane bu aslında.
tartıştık mı ki?
Walter Sakana
15.Temmuz.2012, 23:23
yorumsuz...
... Fatih Terim ile çalışmayacağını çünkü 2008 Avrupa Şampiyonası'nda kardeşine yaptıklarını unutmadığını belirtiyor. Terim'in Almanya kökenli oyunculara karşı ön yargılı olduğunu anlatıyor ve Aykut Kocaman ile görüşmek istediğini belirtiyor. ...
Evrim dedi ki...
Gel bakalım yalancı çoban...
1- Terim'in almanya kökenli oyunculara kaşı olduğu yalanın önde gidenidir. Nuri Şahin'i kim aldı milli takıma, Ceyhun Gülselam'ı Alman 4.liginden kim buldu? Engin Baytar, Ümit Davala, Hakan Balta. Bunlar Almanya kökenli değil mi?Ağır yalancısın be Ahmet. ...
titates1
15.Temmuz.2012, 23:25
hamit'in söylediği iddia edilen şeylerin , fiyat arttırma olabileceğini söylüyor sanırım herkes dimi ?
peki neden hala fatih terim'le çalışmak niye istemesin durumunu kanıtlamaya çalışıyorsunuz ? yani kimse bunu iddia etmediği halde , bunu söylemişse de fiyat arttırmak için söylemiştir denilmesine rağmen ısrarla kimsenin sallamadığı birşeyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz?
MeMo
15.Temmuz.2012, 23:41
Vicente Calderon olayı Fanatik'te değil miydi ?
uAburak89
15.Temmuz.2012, 23:47
Vicente Calderon olayı Fanatik'te değil miydi ?
Olabilir, yanlış hatırladım galiba. Bu tarz gazeteciler çok olunca, karışabiliyor. Ahmet'ten özür diliyorum.
sarianet
16.Temmuz.2012, 00:12
eee şimdi biz kimi aldık onu diyin bana bi haftadır kimseyi almadık mı :p
Önder HOCA
16.Temmuz.2012, 00:20
19.07 yi bekliyoruz :)
DisCo
16.Temmuz.2012, 00:42
İş, Ali Yıldırım'ın başının altından çıktı.
İstediğimizi alırız tarzında konuya yaklaşmasaydı durumu toparlamak adına bu kadar kişi emek harcamayacaktı.
Yapılan açıklamadan sonra Hamit transferi başladı ve kanallarda, arkadaş ortamlarında oyuncunun alındığından bahsedildi hatta verilen paranın fazla olduğu konuşuluyordu. Açıkça söylüyorum ki içimden Ali Yıldırım böyle dedi ve Hamit'i aldılar. Şimdi işin yoksa Manas Destanına rakip olacak Hamit'i nasıl elinizden aldık destanını dinle dur diye düşündüm. Tabi ayıplanacak bir durum değil yani galip gelmeyi, üstünlük sağlamayı herkes ister de oyuncuyu Galatasaray alınca buna bir açıklama yapma gereği neden duyuluyor?
Bu forumda defalarca Stoch'a Fenerbahçe daha fazla para verdi de aldı denildi. Israrla buna karşı çıkıldı. Gerçek ya da doğrudur bilmiyorum, Hamit olayında da Fenerbahçe tarafı %100 haklı olabilir de kendinize kabul etmediğiniz bir hikayeyi şimdi neden elinizden düşürmüyorsunuz?
meddah
16.Temmuz.2012, 01:18
Yarın Volkan çıkıp "Hamit beni aramadı" dese, öbür gün Ali Yıldırım çıkıp "Hamit bizden Galatasaray'a imza attığı parayı istedi, daha fazlasını değil" dese bile, bir sonraki gün yine biri çıkıp yeni bir senaryo yazacak.
Hamit gibi bir futbolcunun, son 5 senede, önce Bayern Münih, sonra Real Madrid forması giymesi, nihayet yaşı da 30'a gelmişken Türkiye'de seneliği 3 küsür milyon euroya alıcı bulması başlı başına bir mucize.
BleedingMoon
16.Temmuz.2012, 02:58
kolo toure diyenler var...
sananes
16.Temmuz.2012, 10:03
benim o yazıda en çok hamit'in kariyeri boyunca 70 maçta 90 dakika oynaması dikkatimi çekti. Eğer hakikaten öyleyse bu çok çok az. Emre Belözoğlu 22-23 yaşına geldiğinde bu istatistiği yakalamıştır muhtemelen. Hamit çok istikrarsızmış.
sananes
16.Temmuz.2012, 10:25
Bu arada haber sitelerine göre sercan sararer istanbul'a gelmiş bizim yöneticiler karşılamış,imza atıp kampa katılacakmış.
http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/sercan-sararer-fbahce-icin-istanbulda-131197.html
enesemin53
16.Temmuz.2012, 10:34
Ntvspor'a da "Tekliflere kapalıyım bu sene Almanya'dayım ne FB'den ne Gs'den kimseyle görüşmedim" demiş.
http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/68283/tekliflere-kapaliyim
meddah
16.Temmuz.2012, 10:34
benim o yazıda en çok hamit'in kariyeri boyunca 70 maçta 90 dakika oynaması dikkatimi çekti. Eğer hakikaten öyleyse bu çok çok az. Emre Belözoğlu 22-23 yaşına geldiğinde bu istatistiği yakalamıştır muhtemelen. Hamit çok istikrarsızmış.
Şu sayfada Hamit'in kariyer istatistikleri mevcut:
http://www.transfermarkt.de/de/hamit-altintop/leistungsdaten/spieler_1792.html
Kariyeri boyunca toplam 418 maç oynamış; bunların 117'sine yedek başlayıp sonradan oyuna girmiş, 85'ine ilk onbirde başlayıp sonradan oyundan alınmış, 1'inde ise kırmızı kart görmüş. Bu da demektir ki: [418 - (117+85+1)] = 215 maçta 90 dakika sahada kalmış.
İlaveten: Emre muhtemelen 20 yaşına gelmeden tamamlamıştır 70 adet 90 dakikayı. Hamit de zaten 21 yaşında ulaşmış bu rakama.
hakan769
16.Temmuz.2012, 10:35
ekşi sözlükten alıntıdır.
kariyeri boyunca toplam 418 maça çıkmış.
343 maça ilk 11 de başlamış,
bunların 216 sında 90 dakika oynamıştır.
176 bundesliga
27 şampiyonlar ligi
26 dfb-pokal
23 avrupa ligi maçında forma giymiştir.
bayern münih'in banko oyuncusu olmuştur.
real madrid'e transfer olan ilk milli oyuncudur.
(nuri demeyin aralarında birkaç ay var)
(anthemius, 15.07.2012 19:57)
Sercan Sararer ile 4 yıllık anlaşma yazıyıor kaynak : Trtspor
sananes
16.Temmuz.2012, 10:46
Şu sayfada Hamit'in kariyer istatistikleri mevcut:
http://www.transfermarkt.de/de/hamit-altintop/leistungsdaten/spieler_1792.html
Kariyeri boyunca toplam 418 maç oynamış; bunların 117'sine yedek başlayıp sonradan oyuna girmiş, 85'ine ilk onbirde başlayıp sonradan oyundan alınmış, 1'inde ise kırmızı kart görmüş. Bu da demektir ki: [418 - (117+85+1)] = 215 maçta 90 dakika sahada kalmış.
İlaveten: Emre muhtemelen 20 yaşına gelmeden tamamlamıştır 70 adet 90 dakikayı. Hamit de zaten 21 yaşında ulaşmış bu rakama.
tamamdır o zaman yukarıdaki ahmet ercanlar yazısı benim için inandırıcılığını yitirmiş bulunuyor. teşekkürler bilgi için.