View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
petrol_fb12
09.Mayıs.2013, 23:23
@himone
Akaminko'yu son 4-5 maçtır Göbekte oynatıyor Ersun Yanal diğer maçlar'da sıfır hata ile oynadı.Süper Lig'i kaldırır hemde cok rahat.Sağ Bek görev yapması ve top sürmesi bir avantaj.
Yobo'dan daha az hata yapıcağı kesin.
Orhan mı Veysel mi? Selçuk mu Veysel mi? Serdar mı Veysel mi? Krasic mi Veysel mi? Veysel vasatsa bu saydıklarım topçu değil.(Şuanki performanslara göre)
Orhan'da, Serdar'da Selçuk'ta Fenerbahçe'ye gelmeden kendi takımlarında iyiydiler. Sonucu gördük. Gelse Orhan'dan fazla katkı sağlayamaz.
sui generis
09.Mayıs.2013, 23:52
Sezer kendi derdine yansın. Gram üzülmüyorum ona. insan sürekli sakat olur mu yahu , formayı hak etmiyor hiç.
SAİT71
09.Mayıs.2013, 23:52
Özer=Sezer.
erdem344
09.Mayıs.2013, 23:54
Veysel değilde Alper kesinlikle alınmalı.
antiochia
09.Mayıs.2013, 23:57
alper gelmez bence
davidvilla
10.Mayıs.2013, 09:55
Akaminko o performansı defans çizgisini orta sahaya çıkartan büyük bir takımda 5 maç sürdürebilir mi? Veya karşısında formda bir Sow veya Drogba olsa o şekilde oynayabilir mi? Bunlara evet derseniz alalım, oyuncu bir maçta iyi oynadı diye hemen transfer ettiniz. Bilmem dikkat ediyor musunuz bize karşı her takımın stoperi süper oynuyor!
Veysel Sarı'yı da alıp 11'e koymayız herhalde, takımın yedek kulübesi rezalet ve Veysel gibi oyunculara ihtiyacı var. Bu sene ilk 11'e 2 transfer gerekiyorsa yedek kulübesine 4 tane lazım.
Normalde sağ bek Akaminko. Es-es te stoper gördüm ben onu.
Bence bizim takımlarda rahat oynayabilecek kapasitede bir oyuncu. Bir maçlık değil ta Orduspor'dan beri bilirim. Zaten bank asya'yı takip edenler o donemde net hatırlarlar. Ordu'nun 3 iyi oyuncusu vardı. Biri Akaminko (sag kanattan fırtına gibi eserdi), digeri İrfan (bücür) bir de forvet Ahmet Kuru. Onlar o takımı süper lige taşımışlardı.
Bir de Kostovski vardı sağ açıkta. Normalde forvet oyuncusu olmasına ragmen sürekli arka direkten içeri girer gol bölgesinde Ahmet'i desteklerdi. Akaminko da tüm kanadı cizgide kullanırdı.
Hea şimdi bu sezon stoper olarak izliyorum hala da takımın en iyilerinden. Bu kadar küçümseme derim Anadolu'daki bazı yabancıları :)
Ayrıca Eskişehir'i dikkatli izlersen zaten savunmayı ne kadar önde kurdugunu ne kadar "büyük" takım gibi oynadıgını görürsün. Ben kapanan bir Es-es kendi cezasahasında kamp kuran bir Eses hiç görmedim bu sene açıkcası. Aksine Akaminko ve Diego öne çıktıklarında etkili savunma oyuncuları içeri kapandıklarında değil.(topla ilişkileri sayesinde) Zaten Ersun da o yüzden böyle bir tandem ikilisi seçmiş kendine
Yobo ile karşılaştırılması hata, çünkü Yobo üst fizigiyle rakip santraforları kucagına aldıgı zaman döndürmeyen hava toplarında etkili olmaya calısan bir oyuncu. Akaminko biraz bizim Dany gibi daha çok topla ilişkisi iyi ve çabukluğu sayesinde savunma görevinde öne cıkan bir stoper konumunda.
himone
10.Mayıs.2013, 11:38
Adam hep sakat
Mollo haberleri var 3 4 maçını izledim bu sene etkili oyuncu
Bu sene 7 gol 13 asistle oynamış. Hiç izlemedim ama Fransa liginde bu istatistiklere sahip bir oyuncuysa çok kaliteteli demektir.
Bir de Yordy Reyna diye bir oyuncunun adı geçiyor, 19 yaşında Peru'lu. Orta saha ve forvet oynuyormuş, nasıl bir oyuncu acaba merak ettim.
nannar
10.Mayıs.2013, 11:41
Fenerbahçe bu sezon Avrupa'dan kasaya ne kadar para koydu bilgisi olan var mı?
petrol_fb12
10.Mayıs.2013, 11:44
Fenerbahçe bu sezon Avrupa'dan kasaya ne kadar para koydu bilgisi olan var mı?
6 Milyon Euro Kazanmış Uefa Avrupa Ligindne.
Şl'de diyelim 1.5 olsun.
7.500.000 Euro.
Yayın Gelirleri ile eklersek.Yakalşık 15.000.000 Milyon Euro kadar geliyor.
nannar
10.Mayıs.2013, 11:48
Yarı finale kadar gelen bir takımın bu kadar az kazanması hiç adil değil.
footballer33
10.Mayıs.2013, 11:53
Yarı finale kadar gelen bir takımın bu kadar az kazanması hiç adil değil.
UEFA Avrupa Ligi'nde finale kalıp kupayı alan takımın bile kazanabileceği maksimum tutar 20 milyon euro civarı oluyor. Halbuki, Ş.Ligi'nde sadece gruplara kalsan bu miktarı alıyorsun zaten.
himone
10.Mayıs.2013, 12:07
Abi en azından Krasic ve Meireles'in bonservis ücretleri çıkmış ona da şükür. Devre arasında paraya kıyıp Belhanda'yı alsaydık şimdi finale de kalırdık ve onunda en azından bonservisinin yarısı çıkardı:). Aradaki fiyat farkının normal olduğunu düşünüyorum. 2 kupa arasında ciddi bir itibar farkı var, izlenme oranlarının yarı yarıya olduğunu bile zannetmiyorum. Şampiyonlar ligini bütün taraftarlar izlerken Avrupa ligini sadece oynayan takımların taraftarları izliyordur. Aynı zamanda sponsorlar arasında da ciddi farklar oluşuyor.
KanaKe
10.Mayıs.2013, 14:16
akaminko fenerde oynayacak adammi ya :) tartismasi bile sacma...
Oceanus
10.Mayıs.2013, 17:31
Şuanda oynayan bazı oyunculardan kat kat iyidir akaminko :)
petrol_fb12
10.Mayıs.2013, 17:39
Gökhan Töre nasıl olur ? Sol Kanada.Stoch gider bu sene herhalde.
KanaKe
10.Mayıs.2013, 18:45
Şuanda oynayan bazı oyunculardan kat kat iyidir akaminko :)
en fazla bekirden iyidir
sui generis
10.Mayıs.2013, 19:54
Ben Terry diyorum siz Akaminko diyorsunuz :) ohoooo :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Mayıs.2013, 20:01
cimbom dannyden ne kadar memnunsa biz de akaminkodan o kadar memnun oluruz. fazlasi olmaz. ama daha iyisini alacak gucte bu klup, yabanci kontenjanini akaminkoya harcayacak luksumuz yok bence.
ForsakeN
10.Mayıs.2013, 20:04
Ben de Eskişehir'den Angelo'yu beğeniyorum bir stopere göre topla arası çok iyi ama bu bizde oynayabileceği anlamına gelmez tabi :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Mayıs.2013, 20:06
Ben de Eskişehir'den Angelo'yu beğeniyorum bir stopere göre topla arası çok iyi ama bu bizde oynayabileceği anlamına gelmez tabi :)
dede ve diego zaten eskisehirde fark yaratan isimler. dede biraz daha genc olsa gozum kapali getirirdim fenere. diego da bizim ligin en iyi stoperlerinden bence, fizigi ve top teknigiyle.
titates1
10.Mayıs.2013, 22:34
kadroları değiştirelim beyler eskişehirle direk , hiç uğraşmayalım isterseniz =)
mpaker66
10.Mayıs.2013, 23:06
Alper Fenerbahçe'yi seçerse para için seçer. Yoksa Baroni'nin yedeği olmak için seçeceğini sanmıyorum.
COLMAN20
10.Mayıs.2013, 23:42
İbrahimovic ismini yazanlar var Twitter'da, komedininde ötesinde kalıyor başka birşey değil. :)
SAİT71
11.Mayıs.2013, 02:28
İbrahimovic ismini yazanlar var Twitter'da, komedininde ötesinde kalıyor başka birşey değil. :)
Bu konuda haklısın bence... Psg takımı gibi para saçan arap milyarderlerimiz yok. O takımı bırakıpta Fener'e geleceğini düşünmek çok komik bir durum açıkçası. Şahsen ben hayalini bile kurmam.
mustinho03
11.Mayıs.2013, 07:57
Bunu yazanlarin hayal gücünü düsünmek bile istemiyorum :)
Önder HOCA
11.Mayıs.2013, 10:56
çok sorunlu topçu istemem :D
erdem344
11.Mayıs.2013, 10:59
Sene 2010 Fransa Gol Kralı : Niang - Geldi :D
Sene 2011 Fransa Gol Kralı : Sow - Geldi :D
Sene 2012 Fransa Gol Kralı : İbra - Yoksa :D :D :D :D
Senelerde yanlışlık olabilir :D
Önder HOCA
11.Mayıs.2013, 11:12
bize tek lazım olan andre ayew halbuki 2 marseille maçındada bize karşı iyi oynamıştı
himone
11.Mayıs.2013, 12:32
bize tek lazım olan andre ayew halbuki 2 marseille maçındada bize karşı iyi oynamıştı
O hayal bir transfer, oyuncunun çok genç ve kaliteli olması hem finansal hem de itibar açısından yetersiz kalmamıza sebep oluyor. Ayew sadece 3 büyük lige gider giderse.
Önder HOCA
11.Mayıs.2013, 13:13
O hayal bir transfer, oyuncunun çok genç ve kaliteli olması hem finansal hem de itibar açısından yetersiz kalmamıza sebep oluyor. Ayew sadece 3 büyük lige gider giderse.
imkansız olduğunun farkındayım da peşine düşmemiz gereken adamların bu ayarda olması gerek diye düşünüyorum bir ihtimal keşke zorlasalar
erdem344
11.Mayıs.2013, 22:15
Ayew değil de beyler
Honda ve Douglas sezon sonu kontratları bitiyor.
himone
11.Mayıs.2013, 22:26
Ayew değil de beyler
Honda ve Douglas sezon sonu kontratları bitiyor.
Onlar da gelmez :D.
Önder HOCA
11.Mayıs.2013, 22:26
hondayı alsak zaten imaj dan bayağı bir gelir elde edilir malum japon halkı
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Mayıs.2013, 22:33
ilerde ayew-sow-remy 3lusu cok can yakar ama, mevcut oyun duzenimizde. ayew FMde favori adamim (:
Önder HOCA
11.Mayıs.2013, 22:37
gerçektende tam ihtiyacımız olan adam ceza sahasına dalıp karıştırabilen adam kanatta oynasa bile forvete çok iyi yardım ediyor ayrıca çok atlet adam ah be ah gelse
aykut kocaman stochu da o yüzden pek oynatmıyor genelde, forvete fazla yaklaşmıyor yanlız bırakıyor. aslında gene solda sow düşünülüp forvette alınabilir ama ihtiyacımız ya sağlam pasör 10 numara kıvamında bir forvet yada ayew ayarında kanat sağ kanatta pek sıkıntı yok o yönden bunun yanında bir orta saha ve bir stoper le 3 transferle takım gerekli seviyeye gelir ama bakarsın sezon başında giderler gg yi satar lar biz diğer transferleri yaparız sağ beksiz kalırız
erdem344
11.Mayıs.2013, 22:52
Honda ve Douglas takla ata ata gelirler :D
ReaList
11.Mayıs.2013, 23:01
Aziz Başgan transfer dönemi başlamadan önce tüm transferler bitecek dedi rahat olun, Transferin son gününde transferler tamamlanmış olacaktır. Neyseki dünya yıldızı gelecek demedi çünkü en son dediğinde Ziegler, Webo falan gelmişti, bu konuda içimiz rahatladı.
himone
12.Mayıs.2013, 00:01
Aziz Başgan transfer dönemi başlamadan önce tüm transferler bitecek dedi rahat olun, Transferin son gününde transferler tamamlanmış olacaktır. Neyseki dünya yıldızı gelecek demedi çünkü en son dediğinde Ziegler, Webo falan gelmişti, bu konuda içimiz rahatladı.
Birisi onun sözlüğüyle oynamış abi kelimelerin anlamlarını karıştırıyor :).
Kaka Leite
12.Mayıs.2013, 00:49
10'u özlemek diye bişey var ve Allah kimseye bunu yaşatmasın.
OrcunFB
12.Mayıs.2013, 00:51
İyiymiş olur mu olur. :D
SAİT71
12.Mayıs.2013, 01:00
Aziz Başgan transfer dönemi başlamadan önce tüm transferler bitecek dedi rahat olun, Transferin son gününde transferler tamamlanmış olacaktır.
Keşke böyle demeseymiş. Böyle dediyse kesin tersi olacaktır.
niang la sow doğruda hangi yılda olduğumuzdan haberin yok galiba :D
OrcunFB
12.Mayıs.2013, 03:37
niang la sow doğruda hangi yılda olduğumuzdan haberin yok galiba :D
2012-2013 sezonu demek istemiş ama 2013 yazmayayım diğerlerini tek yıl olarak yazdım bunu da öyle yazıyım demiş tam benim kafa. :D
ReaList
12.Mayıs.2013, 19:23
Geçen sene Salih'i getirmiştik Buca'dan bu sene Efe Özarslan'ı getirsek hiç de fena olmaz. 1.95 boyunda ve oldukça güçlü bir fiziki yapıya sahip Efe Hacettepe'den Buca'ya geldi. Hava toplarında hem defansta hem ofansta oldukça başarılı. Alt ligde 90 küsür maçta attığı 15 civarı gol de bunun kanıtı. Topu oyuna sokmada biraz sıkıntıları var, Bizim Lugano'da böyleydi geriden oyun kuramaz ama hava toplarında oldukça etkiliydi. Efe de o tarzda bir oyuncu. Bence hem yerli olması hem de yaşının genç olması [22] avantaj. Buca o kısır ve genç kadroyla bugün PTT liginde Süper Lige çıkma adına üst sıralarda yer alıyorsa Efe'nin katkısı tartışılmaz. Umarım bizim transfer komitemiz -böyle bir şey varsa tabi- bu oyuncuyu kaçırmaz.
Hadi haberini de yaptırdım getirecem bu oyuncuyu :p
http://skorer.milliyet.com.tr/fenerbahce-bucasporlu-ismin/fenerbahce/detay/1707470/default.htm
himone
12.Mayıs.2013, 23:24
Bügünkü maçta gördümki bu takımın orta sahaya ihtiyacı yok. Fizik olarak sağlam bir Emre-Meireles-Topal üçlüsü çok iyi oynuyor. 2 stoper 1 tane de forvet alırsak çok iyi olur. Hasan Ali de Ziegler'de eskiden 1 gömlek diyordum vaz geçtim 5 gömlek daha üstün bir oyuncu. Gençlerden Tosic alınırsa sezon boyunca ikisi birlikte iyi götürürler.
attirson
12.Mayıs.2013, 23:25
Defans hattında GG dısında herkes degismeli.Her sene aynısını diyoruz ama şu defansı bir türlü tutturamıyoruz.
furkan58
12.Mayıs.2013, 23:39
Hasan bugün çok iyiydi. 2 stoper 1 forvet ve toptan değişicek yedek kulübesi yeterli olur.
antiochia
13.Mayıs.2013, 00:16
Bence yedek defansif orta saha da olmalı. Selçukla olmuyor artık. Hızlı hem sırtı dönük hem de yüzü dönük forvet, savunması ve hücumu iyi sol bek, her şeye rağmen hem savunması hem hücumu iyi yedek orta saha, sol kanat.
erdem344
13.Mayıs.2013, 00:17
Allahını seven takımın üstüne 2 tane stoper atsın
DaveJones
13.Mayıs.2013, 00:23
Takımın hücumdaki sıkıntısı forvetlerde değil bence. Orta saha ve kanatlarla forvet oyuncuları arasındaki inanılmaz boşluk asıl sorun. O yüzden Webo forvet Sow sol açık oynadığında çok kötü durmuyoruz. Meireless'in neden bu kadar geride oynadığını anlamak güç. Yıllardır söylüyorum, Emre kalibresinde dayanıklı bir oyuncu ve 2 etkili kanat oyuncusuna ihtiyacımız var bizim.
Namzet
13.Mayıs.2013, 01:27
Mert(kiralık)
Caner
Ziegler
Baroni
Krasic
Sezer
Serdar K.
Webo
Yobo
Bu isimler kesinlikle gönderilmeli,Kuyt kalacaksa yedek Stoch yedek kalacaksa o da satılmalı
Savunma 4lüsüne kalite 3 transfer,Orta sahaya alternatif 1-2 takviye,2 tane salvio tarzı kanat ve 1 tane forvet alınmalı
Bu kadar transferin yapılması imkansız gibi ancak en azından 2 kanat kesin olmalı
erdem344
13.Mayıs.2013, 01:35
2 tane yabancı stoper alalım gerisi pek önemli değil
Volkan - Gökhan - Hasan - Topal - Emre
Banko 5 türk oyuncu var 11de
ForsakeN
13.Mayıs.2013, 02:02
2 tane yabancı stoper alalım gerisi pek önemli değil
Volkan - Gökhan - Hasan - Topal - Emre
Banko 5 türk oyuncu var 11de
Emre'nin üzerine takım kurmak bu saatten sonra pek mantıklı gelmiyor bana
Escochae
13.Mayıs.2013, 16:21
Emre'nin üzerine takım kurmak bu saatten sonra pek mantıklı gelmiyor bana
Emre olmazsa Salih var
attirson
13.Mayıs.2013, 16:26
Webo gönderilmemeli bence tabiki forvet lazım Webo'da yedek olur.
GebzeLi1907
13.Mayıs.2013, 17:30
takımın yerli kalitesi rakibimize göre düşük..
selcuk burak ikilisinin bugün 30 40 milyon euroya yakın değeri var..
emre 33 yaşına geldi onunla beraber en iyi yerlimiz gökhan..
semih, hamit, umut, bölgelerine göre bizim yerlilierimizden daha iyiler..
yerli kalitemizi arttırmamız şart, alper aslında o adım için cok yerinde bir isim ama alamayacağız gibi.
ali yıldırımla yaşadığı diyaloglar ve gs yi tercih etmek istemesi handikap
gökhan inler meireles in bire bir aynısı bana göre o yüzden onu almamıza gerek yok meireles i satmadıkça
stoper bölgesine ömer toprak müthiş olur ama, ne leverkusen kolay bırakır ne de ömer bize gelir :)
Serdar taşçı Serdar Aziz isimleri iyi gibi duruyor ama Taşçı nın son hali ne bilmiyorum, gelmeyi ister mi oda meçhul..
Serdar Aziz i de bursa dan koparmak hiç kolay değil..
Geriye bence en uygun Aykut Demir kalıyor onunda Fenerbahçeye sempati ile baktığını zannetmiyorum trabzonlu
Her bölgeyi böyle incelesek alacak, alabileceğimiz yerli yok ne yazık ki, bizi bir üst seviyeye taşıyacak..
Belki Erkan Zengini alırlarsa alırlar..
Yabancı hakkı giderek azalıyor asla ve asla Ziegler Yobo Webo Baroni bu hakkı doldurmamalı bana göre..
Dursa dursa Webo dursun o da bir sezon.
Ancak en az 3 ü kalacak adım gibi eminim :) Stoch Krasic yolcular gibi. Bir tane daha yabancıyı göndersek 3 tane yabancı 1 ya da 2 yerli ile transferi kapatırız..
3 yabancıyı müthiş isabetli seçmedikçe gelecek sezon da bizi hüsran bekler.
Önder HOCA
13.Mayıs.2013, 17:33
Emre olmazsa Salih var
salihin nerden baksan 1 senesi daha var he baroni yerine salih oynasın istiyoruz ama baroni orta sahada salihten daha iyi bir isim şu an için ki baroni bile yetersiz gelirken bence şuan salihin üstüne takım kurulmaz salih gene arasıra oynayarak pişecek ama 1 sene daha var önünde. o yüzden bize bir
orta saha daha lazım en azından emre ayarındaki daha genci salihide meireles gidene kadar(yaşlanana kadar) hazırlarız hallolur
Önder HOCA
13.Mayıs.2013, 17:40
takımın yerli kalitesi rakibimize göre düşük..
abi adamlarda bi selçuk var birde burak bence şu an bizim takımda ordaki yerlilerden bir selçuk 11 oynar
adamların kaceisi yabancı bizimki volkan
sağbekleri yabancı bizimki gg
solbekleri yabancı bizimki hak
stoper olarakta egemen var yanına bir yabancı ama sağlam bir yabancı lazım
orta sahada emre var hernekadar yaşlıda olsa yanında baroni oynamadığı sürece maç temposunu kaldırır
dmc de onlarda melo var bizde topal
adamların yerli kalitesi nasıl daha yüksek şu durumda bizim daha iyi yerli kadromuz varken bunu değerlendirmemiz lazım(tabiki adam akıllı yabancılarla) yoksa bu yerli kadro heba olucak 2 seneye kadar
GebzeLi1907
13.Mayıs.2013, 17:48
Selcuk la Burak o kadar iyi ki ortalamayı çok yükseltiyolar. Semih var gayet iyi ve bu oyuncular bizimkilerin aksine uzun yıllar verim alınacak oyuncular..
Volkan ın bu yıl ki performansı çok kötüydü. Muslera ile Volkan arasında bu yıl fark açıldı bana göre. Yani kalede şuan ki Volkan ile yerli avantajı yok..
Umut gibi yedeğimiz var mı ne zaman oynasa iş yapabilecek..
Hamit iyi kötü tecrübesiyle ve oyunun tutulmasında bence cok katkı sağlıyor..
Az ama maksimum katkı alınan yerleri var galatasarayın 18 de. Özellikle de Selcuk ve Burak
direk fark yaratan adamlar bizim böyle fark yaratan yerlimiz sağ bek gökhan..
yabancı konusunda ise drogba ve sneijder ile toplamda yine onlar önde zaten.
sui generis
14.Mayıs.2013, 21:39
Emenike deniyor. nedir şuanda durumu ? dizinden sakatlandı deniyordu.
http://www.footballuser.com/formations/2013/05/712269_Fenerbahce_SK.jpg
Efsane olur :)
Yedekler :
Mert(Ertuğrul)
Erten
Hasan Ali
Bekir
Yobo
XX
Mehmet Topuz
Emre
Salih
Alper
XX
Caner
Beykan
Webo
Muhammet Demir
DaveJones
14.Mayıs.2013, 21:43
O kadro ne öyle, kandırmayın Fenerbahçelileri :n: Yönetim nokta atışı 4 transfer yapacak he? Rüyamda görsem inanmam.
sui generis
14.Mayıs.2013, 21:46
4 değil 10 :D
Kolarov
Ömer Toprak
Terry
XX (Orta saha)
İnler
Emenike
XX(Stoper)
XX(Orta saha)
Alper
Muhammet Demir
KanaKe
14.Mayıs.2013, 21:58
10 transfer zor.. 2 tane kilit transfer olursa öpüp basinizin üstüne koyun :)
erdem344
14.Mayıs.2013, 21:58
ne inleri yahu yapmayın topal varken gereksiz bence
Topal - emre - honda
Corpus
14.Mayıs.2013, 22:03
ne inleri yahu yapmayın topal varken gereksiz bence
Topal - emre - honda
Honda' yı ne ara çıkarttın :n:
erdem344
14.Mayıs.2013, 22:06
Honda hem bedava hemde japonya kore pazarı çok deli pazarlama fırsatı gelir .
Alicanfmfan
14.Mayıs.2013, 22:15
Her Japon'unda Kagawa etkisi yapacağını düşünmemek lazım. İnamato örneği varken. :D
2 sene öncesine kadar çok begeniyordum ancak şuan neler yaptıgını pek bilmiyorum. Krasic'e çok benzetiyorum kariyerini.
Önder HOCA
14.Mayıs.2013, 22:34
Her Japon'unda Kagawa etkisi yapacağını düşünmemek lazım. İnamato örneği varken. :D
2 sene öncesine kadar çok begeniyordum ancak şuan neler yaptıgını pek bilmiyorum. Krasic'e çok benzetiyorum kariyerini.
freekick atsın yeter :0:
Cengo
15.Mayıs.2013, 01:29
Honda harika bir oyuncu. Cuk oturur kadroya. VVV Venlo'dan beri takip ediyorum. Keşke gelse ama Premier League'e gidecek bence.
Bedava değil. Sözleşmesi 2013 sonu bitiyor.
SAİT71
15.Mayıs.2013, 01:54
Bu takıma en fazla 2 bilemedin 3 adam alınacak gibi geliyor ama hayırlısı bakalım. Yanılmama lazım yoksa yeni sezonda yandık demektir..
goosfraba
15.Mayıs.2013, 09:31
sow - emenike - kuyt olacak galiba.
stoch ve krasic gönderilir. en az 10 milyon kar yapılsa kafi.
Universal
15.Mayıs.2013, 10:35
Ben Ağustos ayına kadar gene transfer beklemiyorum. Yönetim gene başaramayacak bu işi...
Önder HOCA
15.Mayıs.2013, 10:48
Ben Ağustos ayına kadar gene transfer beklemiyorum. Yönetim gene başaramayacak bu işi...
ağustos derken başı var sonu var ben ön elemeden önce beklemeiyorum net :s7:
Universal
15.Mayıs.2013, 11:01
ağustos derken başı var sonu var ben ön elemeden önce beklemeiyorum net :s7:
Temmuz'da oynanacak turu unut gene Vaslui gibi bir takım gelirse eleriz. Sonar ki tura zaten yetişmeyecek orada artık Milan, Arsenal filan gelir eleniriz zaten.
erdem344
15.Mayıs.2013, 11:04
Beyler bu sene temmuza kadar bitecek raad olun :D
Önder HOCA
15.Mayıs.2013, 13:41
İbrahimoviç hocasıyla tartışmış, yoksa... :D
himone
15.Mayıs.2013, 20:39
sow - emenike - kuyt olacak galiba.
stoch ve krasic gönderilir. en az 10 milyon kar yapılsa kafi.
10 milyon kar derken, gelir demek istedin galiba. Ben de Stoch 7-8 milyon Krasic 3-4 milyona satılırsa mükemmel olur diyorum. 1 yıl boyunca oynamayan adamlar için fiyatlar gayet iyi bence.
Bu arada ben konuşulan oyunculardan çok alakasız adamların alınacağını düşünüyorum. Bu sene 4-5 tane oyuncu alırız 2 tanesi faydalı olursa iyidir, onlar da şampiyonlar ligi elemesinden elendikten sonra alınır.
ReaList
15.Mayıs.2013, 21:02
Hele bi Şampiyonlar Ligi elemelerine gidelim elenirsek bizleri susturmak için acilen yıldız transferi yapılır. Geleneklerinize saygı duyunuz lütfen. Koltuk koruma politikasıyla yönetilen bir yerde aksini beklemek ?
Universal
15.Mayıs.2013, 21:30
Emenike'yi filan unuttun artık o eski formunda değil kaldı ki sakat bir oyuncu.
TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Mayıs.2013, 22:02
Emenike icin ing.premier ligde 4-5 takim tetikteymis. Yeni sezonda ingiltere de görebiliriz onu. Keþke alabilsek, yalnýz yücel ildizin dediðine göre sorunlu biriymiþ. Problem olabilir.
Çok ağır bir sakatlık değilse cabuk toparlar o. Sağlam bir bünyeye sahip.
Önder HOCA
15.Mayıs.2013, 22:34
emenike ameliyat oldu zaten 3 hafta sonra sakatlığı tamamen geçiyor adamın
KanaKe
15.Mayıs.2013, 23:03
Emenike kosa kosa gelir yeterki teklif götürsünler..
Önder HOCA
15.Mayıs.2013, 23:56
pepe haberleri var hazır pepe gelirse luganoyuda geri alalaım arklarında volkan önlerinde emre meireles :D
sui generis
16.Mayıs.2013, 00:08
Pepe efsane olur. Keşke gelse .
ReaList
16.Mayıs.2013, 00:17
pepe haberleri var hazır pepe gelirse luganoyuda geri alalaım arklarında volkan önlerinde emre meireles :D
İleriye de Michael ve Vito Carleone'yi getirelim :0:
SAİT71
16.Mayıs.2013, 00:18
Karşımızda rakip duramaz :n:
titates1
16.Mayıs.2013, 01:23
amkspor yarın açıklayacakmış birini kesin gibi girmişler ama bakalım
edit : http://amkspor.com/2013/05/15/f-bahcede-yilin-transferi.html
Fearless Coward
16.Mayıs.2013, 01:41
Muhtemelen John Terry'dir ama gelmez diye düşünüyorum ben.Gelse bile takım içinde kavga çıkması olası.(GS'a gelse de aynı şey farketmez. :D)Zaten şu halimizle ülkemiz iyice rezil oldu bir de Terry gelince rezil olmayalım. :D
byariff
16.Mayıs.2013, 02:01
valla fenerbahçe icin pepe diyorlar.
Pepe'nin karekteri de pek iyi sayılmaz :)
Fearless Coward
16.Mayıs.2013, 02:15
Fenerbahçe Yanga Mbiwa'yı alsa şuan onları finalde izlemiş olacaktık bence.Hem yaşı genç hem de çok sağlam bir adamı kaçırdılar.Şimdi aklıma bir isim gelmiyor benim ama kaliteli bir stoper alacakları kesin.
Önder HOCA
16.Mayıs.2013, 10:04
Adam bu
cristianın yerine geldiğini düşünsenize
goosfraba
16.Mayıs.2013, 10:54
şahsım adına hoş ama olmasını istemediğim anıların sebebi olan pepe'nin gelmesini istemiyorum.
gelmesin arkadaş. :D
himone
16.Mayıs.2013, 12:33
Adam bu
cristianın yerine geldiğini düşünsenize
Cristian 4 yılda hayal gücümüzü öylesine körelttiki bizden istediklerin gerçekten çok fazla. Honda transferi olsa mükemmel olur ama bunu galiba birtek biz tartışıyoruz, yönetim ve hocanın oyuncudan haberi bile yoktur.
Önder HOCA
17.Mayıs.2013, 00:31
benteke duyumları alıyorum :D
erdem344
17.Mayıs.2013, 00:42
Benteke kim yahu :D
Ben diyorum size
Savunmaya Dauglas - bedava
Orta alana Honda - bedava *ocak ayında takıma katılır.
Forvete Pizarro - bedava
Önder HOCA
17.Mayıs.2013, 00:49
Benteke kim yahu :D
Ben diyorum size
Savunmaya Dauglas - bedava
Orta alana Honda - bedava *ocak ayında takıma katılır.
Forvete Pizarro - bedava
benteke 1.95 lik bir azman aynı zamanda zenci forvet dediğin zenci olucak arkadaş iyi bir pivot tam sisteme uyar defansa gelir top çıkarır pas dağıtır top tutar gol atar
aston villada bu sezon 18 golü vardı sanırım
........
2 gol 1 asist liverpoola karşı
erdem344
17.Mayıs.2013, 00:52
55 maç 31 gol 9 asist var bu sezon
Mamadou
17.Mayıs.2013, 01:00
Erdem'in yazdığı Douglas alınırsa FB savunmasına ilaç gibi gelir. Bildiğim kadarıyla kulübü ile olan sözleşmesi sona erdi.
Namzet
17.Mayıs.2013, 01:12
Bentekeyi beğenirim olursa fena olmaz
Universal
17.Mayıs.2013, 17:22
Kimsenin konuşmadığı bir bölge var sağ bek? Orhan Şam yetersiz, ortasahadan bozma Mehmet Topuz ilede olmaz. Gökhan olmayınca o mevkide ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Genç bir isim bulmamız gerek.
himone
17.Mayıs.2013, 18:58
Kimsenin konuşmadığı bir bölge var sağ bek? Orhan Şam yetersiz, ortasahadan bozma Mehmet Topuz ilede olmaz. Gökhan olmayınca o mevkide ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Genç bir isim bulmamız gerek.
Veysel Sarı veya Bursa'dan Şener alınır. Ben Veysel Sarı'ya kesin gözüyle bakıyorum. Oyuncu 3-4 pozisyona birden alternatif oluyor.
erdem344
17.Mayıs.2013, 19:33
Şener diyorum bende daha 22 yaşında
Kaka Leite
17.Mayıs.2013, 20:08
Benteke'yi nası tanımazsınız yahu :icon_smile:
Bir kariyer açın sezon sonu görürsünüz kim olduğunu EPL'de oyunda estiriyor. Gerçekte çok izlemiş olmasam da fikir edinecek kadar biliyorum.
Baroni gitmezse açıkcası kim gelirse gelsin bir anlamı olmaz. (Kaka hariç)
Kryptonite
17.Mayıs.2013, 20:16
Veysel Sarı resmen joker heryerde oynuyor adam maça sap bek başlat sonra git forvete koy gider golünü atar böyle bi adam Veysel.İnşallah Veysel alınır.Benteke de inanılmaz golcü.Daha ilk sezonunda neler yapıyor Villa Parkda :D
erdem344
17.Mayıs.2013, 22:25
Pepe bugün de oynamıyor.
Gel Pepe gel :D :D :D
SAİT71
18.Mayıs.2013, 01:14
Pepe bize gelirse onu tutmak içinde 2 adam almamız lazım. Valla tam psikopat.
MuraTBudaN
18.Mayıs.2013, 02:21
Volkan Pepe Emre üçlüsü ile deli dehşet top oynar bu takım :n:
Escochae
18.Mayıs.2013, 16:07
Çok fazla teknik olmasa bile karakterli,kaybetmeyi kabul etmeyen,hırslı oyuncular alalım. Artık Q7 ve o tarz adamların pek futbolda yeri kalmadı. Bu yüzden belkide son yıllarda yaptığımız en iyi transfer Kuyt oldu bana kalırsa. Hem skora katkısı hem takım oyunu hemde ateşleyici olması açısından.
himone
18.Mayıs.2013, 18:19
Emenike transferi olacak galiba. Krasic+para deniliyor ama ne kadar doğrudur acaba. Sakatlığı da 15 gün sonra bitiyormuş, demekki çok ciddi bir sakatlık değildi.
erdem344
18.Mayıs.2013, 18:25
Volkan - H.A.K - Pepe - Terry - Gökhan - Topal - Raul - Emre - Emenike - Sow - Kayt
Efsane olur efsane
erdem344
18.Mayıs.2013, 18:29
Dauglas da olabilir pepe yerine .
Bizim yöneticiler sözleşmesi bitecek olan oyuncuları takip ediyorlar mı acaba ?
Namzet
18.Mayıs.2013, 19:34
Emenike gelsin de diğer transferler önemsiz benim için:D
titates1
18.Mayıs.2013, 19:38
aynen emenike kötü oynasa da gelsin , içimizde bir uktedir
Burak Akmanoğlu
18.Mayıs.2013, 19:40
Luis Fabiano konuşuluyor.
antiochia
18.Mayıs.2013, 22:00
Takıma en az 2 stoper, sol bek, orta saha, kanat oyuncusu, forvet ve yedek kaleci şart
Takıma en az 2 stoper, sol bek, orta saha, kanat oyuncusu, forvet ve yedek kaleci şart
serkan kırıntılı , mert , bide o kirada bi genç kaleci vardı daha ne yedek kalecisi arıyosunuz anlamadım :D
antiochia
18.Mayıs.2013, 22:03
serkan ve mert yetersiz. Volkan istikrarsız. Ertuğrul soru işareti o yüzden
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Mayıs.2013, 22:03
Volkan Pepe Emre üçlüsü ile deli dehşet top oynar bu takım :n:
meireles de var, 1-2 agresif adam daha bulursak korkun bizden :n: apachiler :D
Kaka Leite
18.Mayıs.2013, 22:04
Luis Fabiano konuşuluyor.
Gerçek ise eğer helal olsun vallahi ne yapıp edip yaşı geçmiş, bize gereksiz olacak adamları buluyoruz.
32 yaşındaki adamı alıp ne yapacaksın anlamıyorum ki.
antiochia
18.Mayıs.2013, 22:06
Luis Fabiano sakatlandıktan sonra eskisi gibi değil.
Burak Akmanoğlu
18.Mayıs.2013, 22:12
Gerçek ise eğer helal olsun vallahi ne yapıp edip yaşı geçmiş, bize gereksiz olacak adamları buluyoruz.
32 yaşındaki adamı alıp ne yapacaksın anlamıyorum ki.
Bende anlamıyorum.
ForsakeN
18.Mayıs.2013, 22:33
meireles de var, 1-2 agresif adam daha bulursak korkun bizden :n: apachiler :D
Bu aralar sakin takılsa da Egemen'i de o listeye eklemek isterim :n:
Önder HOCA
19.Mayıs.2013, 00:28
http://www.ligtv.com.tr/haber/muthis-takas-3
asrın kazığı
Cengo
19.Mayıs.2013, 00:42
http://www.ligtv.com.tr/haber/muthis-takas-3
asrın kazığı
Keşke gerçekleşse.
Sheriff
19.Mayıs.2013, 01:02
Bize Emenike lazım. Hızlı güçlü teknik.
SAİT71
19.Mayıs.2013, 01:35
krasiç takası müthiş gider üzerine buz gibi bi emenike transferi off...
Mamadou
19.Mayıs.2013, 01:45
Fenerbahçe Emenike ile uğraşacağına savunmayı düzeltmeli ilk önce. Yobo artık geriyi toparlayamıyor. Ne Ziegler, nede Hasan Ali solda yeterli seviyede değil. Hatta Zeigler'i yollayıp o bölgeye yabancı bir sol bek almaları lazım. Hasan Ali ile yedeklenir. Topal, Meireles, Salih üçlüsü varken orta sahada gereksiz bence. En fazla alternatif isimler alırsın.
erdem344
19.Mayıs.2013, 01:48
Hasan Ali direk oynamalı bence
Stoperlerin ikisi de yabancı olsun.
Universal
19.Mayıs.2013, 11:45
Ben olsam bütün takımı baştan aşağı satarım. Cidden artık bu takım olmuyor. Gökhan Gönül dışında diğer hiçbir oyuncuya karşı bir sempatim yok. (Salihler, Recepler hariç.)
ForsakeN
19.Mayıs.2013, 14:02
Önümüzdeki sene takımın ilk 11'ine en azından 4 oyuncu transfer edilmesi gerekiyor. Bunun yanında Volkan'ın kilo vermesi, Emre'nin fiziğine iyi bakması ve sakin kalması, Meireles'in saçmalıklarına son vermesi, Topal'ın sahada kabiliyetinin üstünde hareketler yapmaya çalışmaması ve Gökhan'ın pek sakatlık yaşamaması gerekiyor.
http://www.footballuser.com/formations/2013/05/715527_Fenerbahce_SK.jpg
goosfraba
19.Mayıs.2013, 14:16
bu yönetim ve bu hoca varken, hiç içimden transfer konuşmak geçmiyor.
çok sıkıcı bir yaz transfer sezonu olacak.
EndoplazmiK RetikuluM
19.Mayıs.2013, 15:16
Dries Mertens diyorlar.
Kaka Leite
19.Mayıs.2013, 15:16
Alınacak stoperlerden birisi kesinlikle beklenmedik goller atacak birisi olmalı.
Ben duran toplarda rakibin gol olabilir demesini istiyorum, beklenmedik anda topa kafasını uzatabilecek bir stoper. Lugano gibi birisini istiyorum ben kesinlikle..
himone
19.Mayıs.2013, 15:53
bu yönetim ve bu hoca varken, hiç içimden transfer konuşmak geçmiyor.
çok sıkıcı bir yaz transfer sezonu olacak.
Ben de aynı şekilde dşünüyorum, bu yönetim olduğu sürece hiçbir zaman umudum olmayacak. Belki yargıtay bizi kurtarır.
Escochae
19.Mayıs.2013, 17:05
Aykut hocanın Zouma ile ilgilendiği konuşuluyor. Eğer olursa 12-13 sene stoper aramayız
Kaka Leite
19.Mayıs.2013, 17:10
Aykut hocanın Zouma ile ilgilendiği konuşuluyor. Eğer olursa 12-13 sene stoper aramayız
Şuan takımı küme düştü 20 M verip alıyodum kendisini bunu okuyunca da gülesim geldi :icon_biggrin:
Fm'de çok sağlam adam ancak gerçekte bilmiyorum.
byariff
19.Mayıs.2013, 18:37
Gelecegin en iy idefansi olarak gosteriliyor zouma ki avrupa klupleride pesinde imkansiz bir transfer.
antiochia
19.Mayıs.2013, 19:38
Niye balkanlara bakmıyoruz. Oarada ucuz ve iyi oyuncular bulabiliriz.
Önder HOCA
19.Mayıs.2013, 20:18
Alınacak stoperlerden birisi kesinlikle beklenmedik goller atacak birisi olmalı.
Ben duran toplarda rakibin gol olabilir demesini istiyorum, beklenmedik anda topa kafasını uzatabilecek bir stoper. Lugano gibi birisini istiyorum ben kesinlikle..
onun için duran topu kullanabilecek doğru düzgün bir adamda lazım
SAİT71
19.Mayıs.2013, 20:57
Birde Alex gibi bir firikik dehası lazım bize...
Escochae
20.Mayıs.2013, 01:54
Birde Alex gibi bir firikik dehası lazım bize...
Bizim takıma durantop atandan ziyade o durantoplara kafa vuracak bi adam lazım. Koca takımda Kuyt ve Egemen dışında durantop organizasyonundan(direk orta kafa gol şeklinde) gol atabilecek potansiyele sahip oyuncu yok. Onlarında senede bu şekilde atacakları gol sayısı 3-4ü geçmez. Yoksa iyi top duran top kullanacak adamlarımız var. Emre , Cristian , Meireles gibi.
ReaList
20.Mayıs.2013, 11:28
Siz burda hayali transferlerle hayal kuradurun, gerçekler yine çalışıyor.
Ziegler'in bonservisi için Juventus, Fenerbahçe'den 3 milyon Euro istedi. (Tuttosport)
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-reto-ziegler-fenerbahce-de-kaliyor-tuttosport_sto3763145/story.shtml
Holmen'i Lua Lua'yı bir de sağ beke Abdurrahman'ı getirirsek demeyin keyfimize.
Kryptonite
20.Mayıs.2013, 11:32
Bu yönetimle yıldız transferler çok zor artık.
erdem344
20.Mayıs.2013, 12:12
Samuel holmen lua luayla orta sahan salih uçanla artık bıkan taraftarla gidiyoruz sampiyonluğa
ForsakeN
20.Mayıs.2013, 13:23
Holmen geldiğinde Cristian yedek kalacaksa ben alınmasını isterim.
Bu arada LuaLua da nerden çıktı?
Emenike diyorlar ciddi ciddi :icon_eek:
http://www2.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/fenerbahce-emenikeyi-aciklayacakSXHBQ328858SXQ
MuraTBudaN
20.Mayıs.2013, 13:39
Emenike ile anlaşılmış..
BleedingMoon
20.Mayıs.2013, 13:45
sakat adam. çok riskli olur bu transfer.
MuraTBudaN
Emanuel Emenike ile ilgili S.Moskova yönetimi ile görüşme yapıldı , Fenerbahçe yönetimi Emenike'nin sakatlığını da gerekçe göstererek Futbolcu + Bir miktar para önerdi , S.Moskova yönetimi bu teklifi kabul etti , Fenerbahçe yönetimi Emanuel Emenik'nin sakatlığı ile ilgili ciddi bir problem olmaması halinde resmi imzaların atılması bekleniyor.
[ Alıntı - 1907 Medya ]
ForsakeN
sakat adam. çok riskli olur bu transfer.
Kronik sakatlığı varsa sağlık kontrollerinde anlaşılır.
BleedingMoon
20.Mayıs.2013, 14:24
kronik değil de... diz sakatlığı az buz bir şey değil. tam sorunu ne bilmiyorum ama, eski performansında olmama ihtimali azımsanamaz.
erdem344
20.Mayıs.2013, 14:28
Emenike Sow Kayt ...
DaveJones
20.Mayıs.2013, 14:28
Diz sakatlıkları herhangi bir spor dalında kariyer bitirici olabiliyor. Umarım çok ciddi sorunu yoktur. Haber doğruysa verilen oyuncu Krasiç'tir diye düşünüyorum ben.
Bizim bir 10 numarayamı ihtiyacımız var.Alın Tsubasa'yı :D
http://inciswf.com/tripgj9.swf
Burak Akmanoğlu
20.Mayıs.2013, 14:46
Emanuel Emenike ile ilgili S.Moskova yönetimi ile görüşme yapıldı , Fenerbahçe yönetimi Emenike'nin sakatlığını da gerekçe göstererek Futbolcu + Bir miktar para önerdi , S.Moskova yönetimi bu teklifi kabul etti , Fenerbahçe yönetimi Emanuel Emenik'nin sakatlığı ile ilgili ciddi bir problem olmaması halinde resmi imzaların atılması bekleniyor.
[ Alıntı - 1907 Medya ]
1907 Medya en güvendiğim kaynaklardan birisidir.
uAburak89
20.Mayıs.2013, 14:56
Trtspor'da Mustafa Doğan kulübe çok yakın bir isimden öğrendim, Emenike bitmiş dedi.
http://s14.directupload.net/images/130520/sjk4whol.swf
SAİT71
20.Mayıs.2013, 15:17
Emenike kapsamlı bir kontrolden geçirilmeli. Ciddi bir sorunu varsa, sakatlığı ileriye dönük bir problem yaşatacaksa alınmamalı. Holmen felanda alınmasın. Aynı saçma politikada devam ediyoruz yine..
Deus Dominus
20.Mayıs.2013, 15:20
Bende izledim programı, 8 milyon € gibi bir rakam da telafuz etti. "Haber doğru çıkmazsa o kaynağın benden çekeceği var" dedi ayrıca :D
xymnz12xnymz
20.Mayıs.2013, 15:24
Fenerbahçe takımının yapacağı en büyük transfer '' hırs ve istek '' olacakdır.Takımlar genelde sezon başında maçlara ilk haftalar puan kayıpları olabilri mantığıyla başlıyor öncelikle bu yok edilmeli tamamıyle.Sonrasında ise işin içine artık kadro transfer vs gibi durumlar gelmeli.Kadro olarak da çok fazla transfere gerek yok fenerbahçe takımında bana göre.Mesela ;
4 Kalecisi olan takımın hiçbir şekilde kaleci ihityacı yok.
Volkan Demirel , Mert Günok , Serkan Kırıntılı , Ertuğrul Taşkıran = Rotasyon için yapılacak bir oyuncu transferi için eminim ki Serkan gitmeyi isteyecekdir ve kale de hiçbir sıkıntısı olmaz fenerbahçenin.
Savunma hattına baktığımız zaman ise tranfere fazlasıyla gerek var.
Ziegler , Hasan , Yobo , Egemen , Serdar , Orhan , Bekir , Gökhan Gönül =
Kesinlikle sol bek de Hasan Ali olmalı ve Hasan'a bir alternatif bulunmalı.Sağ da ise Gökhan zaten klasik ve Gökhan'ın alternatifi olmalı.Bu da demek oluyor ki 1 sağ bek 1 sol bek transferi şart Fenerbahçe takımına.
Orta da ise Orhan ve Bekir takımdan gönderilmesi gereken isimler.Yobo bile düşünülebilir eğer iyi bir yabancı stoper bulunursa.Stoper olarak Egemen 11 oyuncusu olursa yanına yapılacak bir transfer yapılarak Serdar ve Genç bir stoper alınarak stoper 4 lüsü de tamamlanılır.
Orta alan ise gerçekten garip ya şu orta alanı konuşmamak bile lazım :)
Selçuk Şahin , Mehmet Topuz , Sezer Öztürk , Salih Uçan , Mehmet Topal , Baroni , Emre Belözoğlu , Gökay İravul , Recep Niyaz , Krasic , Meireles , Stoch , Caner , Kuyt
Kesinlikle transferin şart olduğu mevki tartışmasız bir sol açık olacakdır herkesin gözünde.Bir sol açık alınıp Caner Erkin yedeğe çekilirse sol tarafı tamamlar Fenerbahçe.Bu durumda stoch gibi bir oyuncu harcandığı için rahatlıkla gönderilebilir takımdan.
Sağ tarafda ise kuyt oynuyor kuyta alternatif olarak alınacak bir oyuncu ile gerçi gerek kalmıyor oyundan kolay kolay çıkmıyor sağ taraf alternatifi de tamamlanabilir Mehmet Topuz oranın rotasyonu bence.Bu durumda krasic gibi bir oyuncu da boşa çıkıyor :)
Orta alana geldiğimi zaman ise Meireles , Topal , Emre gibi 3 oyuncu varken transfere bence hiç gerek yok.Kaldı ki bunlara ek olarak Salih gibi bir yetenek var ve yavaş yavaş Recep de gelemli bence.Bu durumda Selçuk , Sezer , Baroni gibi oyuncular ile yollar ayrılır ve üstüne üstlük taraftarın güveni kazanılır 2 si ayrıldığı zaman :)
Forvet hattı kesinlikle transfere gerek olan bir bölge..
Semih Şentürk , Beykan Şimşek , Sow , Webo
Sow'u değerlendiremeyen Aykut hocayı düşünürsek forvete kesinlikle '' gol makinası '' değerinde bir oyuncu almak lazım.Bu durumda ise webo 2.forvet olarak kulübeye geçmeli.Sow'un kanat oynacağını düşünerek aklımdakini yazıyorum tabiyki.Semih ve Beykan da forma şansını beklemeli mi beklememeli mi tartışılır tabi.
Önder HOCA
20.Mayıs.2013, 15:41
http://i.imgur.com/cCxJIR0.jpg
vay be bu formadan bendede vardı :D bu arada gökhan inler gelse ne güzel olur inşallah zorlarlar
MuraTBudaN
20.Mayıs.2013, 15:47
Fernandes ?
HaberTürk'te yer alan habere göre; sarı lacivertli yöneticilere, “Ben tamamım ve gelmeye hazırım. Siz kulübümü halledin. Seneye Fenerbahçe’de oynamak istiyorum” mesajını gönderen Portekizli yıldızın transfere yeşil ışık yakması üzerine hareketli saatler yaşanmaya başladı. Fernandes ayrıca menajerine, “Beşiktaşlı yöneticilerle konuş ayrılmak istiyorum” talimatını verdiği öğrenildi.
Fenerbahçe, Fernandes’in transferinde takas yolunu tercih ediyor. Beşiktaş yönetimi ile yapılan görüşmelerde de önümüzdeki sezon yolların ayrılacağı Stoch, Krasic, Sezer Öztürk, Semih Şentürk, Orhan Şam isimleri Siyah-Beyazlı kulübe iletilerek, “Hangisini istiyorsanız vermeye hazırız” denildi. Bu gelişmeler sonrasında çarşamba günü oynanacak Türkiye Kupası finalinin ardından Fernandes transferine Fenerbahçe yönetimi son noktayı koymayı planlıyor.
Universal
20.Mayıs.2013, 15:51
Fernandes gelirse Meireles, Emre ve Fernandes üçlüsü ile bu takım çok iyi iş yapar. Hatta klasik 4-3-3 sistemi ile çok rahat oynarız. Bana göre Beşiktaş yeni teknik heyeti ile Stoch, Sezer ve Fernandes takasını kabul edebilir. Hem maaş yükünden kurtulacak hem iyi bir sol açık ile ofansif bir oyuncuyu kadrosuna katacak.
Emenike hakkında şüphelerim var iki yılı aşkın süredir Rusya'da. Acaba ne yaptı ne etti. Umarım o Karabük'de ki fırtınası gibi devam eder.
MuraTBudaN
20.Mayıs.2013, 16:01
Fernandes gelirse Meireles, Emre ve Fernandes üçlüsü ile bu takım çok iyi iş yapar. Hatta klasik 4-3-3 sistemi ile çok rahat oynarız. Bana göre Beşiktaş yeni teknik heyeti ile Stoch, Sezer ve Fernandes takasını kabul edebilir. Hem maaş yükünden kurtulacak hem iyi bir sol açık ile ofansif bir oyuncuyu kadrosuna katacak.
Emenike hakkında şüphelerim var iki yılı aşkın süredir Rusya'da. Acaba ne yaptı ne etti. Umarım o Karabük'de ki fırtınası gibi devam eder.
Maç Gol Asist Süre
Şampiyonlar Ligi : 4 2 2 332
CL-Quali : 2 1 - 144
Premier Liga : 16 5 1 1020
CAN 2013 : 5 4 1 401
Kubok Rossii : 1 - - 90
Toplam: : 28 12 4 1987
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2013, 17:21
@xymnz12xnymz
bence savunmada hasana alternatif degil, hasanin yerine bir sol bek alinmali. hasan da alternatifi olmali. gokhanin arkasinda mehmet topuz is gorur. gormezse de altyapidan bir sag bek cikariversin fenerbahce bir zahmet. stopere de transfer gerekecek, omer toprak ya da serdar tasci ideal duruyor. ya da dunya capinda bilinen kaliteli bir stoper, yabanci alinacaksa.
erdem344
20.Mayıs.2013, 17:27
Hasan 1. adam olmalı bence o yetenek var
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2013, 17:29
hasan cok caliskan, ozverili ama eksik kaliyor sanki. gokhan gibi bir beke sahip oldugumuz icin fazlasini bekliyoruz ondan belki, bilemiyorum :)
sananes
20.Mayıs.2013, 17:30
Türkiye Ligi içerisinden bir yabancı alacaksak Gençlerbirliği'nin sol bekini alalım. Çok iyi bir sol bek olduğunu düşünüyorum ben. Bunun dışında Holmen falan asla alınmamalı.
O Ziegler denen yeteneksizin bonservisini alırsalar da kendimi keserim,günah ona verilen paraya. Birde 3 milyon euro istiyorlarmış, Tosic'i daha ucuza kapatırız.
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2013, 17:34
ziegler alinirsa futbolu bizde birakir bu adam, en cok uzuldugum sey de hasan alinin onun arkasinda kalmasi olur. o adam yedek bekleyecekse buna degecek bir bek olmali sahada.
europeanconquer
20.Mayıs.2013, 18:17
Tosic'i çıplak gözle izledim,sonra kör oldum,çok ışık saçıyor,müthiş oyuncu.Çok iyi ver kaç yapıp soldan iyi atak geliştiriyor,top sürüşü de iyi.
himone
20.Mayıs.2013, 18:25
Savunmaya 4 tane düzgün adam alsınlar ben forvet te orta saha da istemiyorum. Aykut Kocaman nasılsa savunma oynatıyor ne yapıcaz forveti. Defansa Serdar Taşçı ve yabancı stoper, beklere Tosic ve Veysel Sarı mükemmel olur. Savunmaya bu takviyeleri yapsınlar ben başka birşey istemiyorum, nasılsa şampiyonlar liginden elenince 1 tane Yıldız! alırlar.
GebzeLi1907
20.Mayıs.2013, 21:10
Fernandes sözleşme uzatacak diye haber çıktı şimdi de. Emenike de ciddi bir problem yoksa mutlaka gelmeli. Diz sakatlığı deniyor gerçek Ronaldo yu da bir diz sakatlığı bitirmişti. Allah korusun öyle bişey olmasın eğer zinde bir şekilde gelirse Emenike çok şey demek.
Fernandes de gelir ve Aykut hoca ile sorun yaşamazsa müthiş iki transfer olur..Ama ben Fernandes e pek ihtimal vermiyorum Aybaba da gitti..
Bekir Selcuk Serdar Orhan Semih Ziegler Baroni kesin olarak gönderilmesi gereken isimler..Hatta bence Yobo da gitmeli yabancı kontejanı adına.
Krasic ve Stoch zaten yolcular gibi.
Yerli piyasadan şuan alıp bize yarar sağlayacak isimler ise başta Alper, sonrasında Aykut Demir, Sefa yada Erkan, Veysel gibi isimler..
Alper olmayacak çok belli diğerlerinin kafasını koparabilsek keşke. Bana göre Aykut Demir Bekir in yanında Pique sayılır..
Veysel, Erkan yada Sefa da hem taze kan adına hem de rotasyon içersinde iyi alternatifler olması açısından değerlendirilmeli.
Müthiş iyi bir stoper almamız lazım her açıdan takıma uyacak hem kazanma karakteri yüksek hem hırslı hemde geçit vermeyen..
Bi çeşit Lugano yani :)
İyi de bir kanat oyuncusu lazım yabancı..Kuyt Sow ile dönüşümlü oynayıp oynadığında gol asist olarak aratmayacak bir isim..
Ona da bi çeşit Tuncay diyelim
Yönetimden pek umudum olmasa da merakla bekliyorum transfer politakasını, yine doğruların peşinden koşmayacaklar gibi geliyor ya içimden hadi hayırlısı..
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2013, 21:21
ben bu sezon icin transferde guveniyorum teknik ekibe. aykut kocaman sahadaki mentalitesini artik oturttu sayilir. buna uygun nokta transferleri bekliyorum yonetimden.sampiyon oldugumuz sezonun ertesi tam takim olma yolunda kucuk eksikleri olan bir takimdik, bu yil yapilacak transferlerle o seviyeye yeniden ulasabiliriz.
ReaList
20.Mayıs.2013, 21:50
Aytaç abi adamlar Ziegler'in peşinde sen nokta transfer yaparlar diyosun : ) Bu nokta virgül yolunda haberimiz yok.
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2013, 21:53
Aytaç abi adamlar Ziegler'in peşinde sen nokta transfer yaparlar diyosun : ) Bu nokta virgül yolunda haberimiz yok.
yalandir o, inanma sen :) bedava verseler yine dusunmem. alinacak olsa gecen sezon basi alirdik. acil ihtiyactan geldi devre arasi. o sartlarda idare ederdi ama su zamanda onu almak intihar olur.
erdem344
20.Mayıs.2013, 22:49
Emenikeyi aldık heralde :D
Güzel hucum hattı oldu
Ömer , Serdar ve Eren 3lüsünden 1 tanesi de gelecek sanki
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2013, 22:54
Güzel hucum hattı oldu
agzindan bal damliyor, insallah (:
Kaka Leite
20.Mayıs.2013, 22:58
Emenike kesinlikle gelmeli, hele ki Krasic olayı olarak gelicekse gelsin.
Kaybedecek neyimiz kaldı ki ? Krasic zaten ölmüş durumda ne paralar gitti çöpe Emenike için gitsin 6-7 Milyon da bişey olmaz.
Hasan Ali konusunda ise kesinlikle 1. adam olamaz, olmamalı. Eğer Hasan Ali 1. adam olacaksa Reto Ziegler'i alsınlar :p
Ben Hasan da o kapasiteyi göremiyorum, Tosic çok sağlam oyuncu o olabilir mesela alınırsa.
Gökhan İnler ise süper ötesi olur, nefis oyuncu ve bize çok yarar. Eğer bir risk alınacaksa o sezon bu sezon olmalı çünkü 2 senedir ezeli rakibimizin şampiyon olduğunu görüyoruz bir sezon daha görmek çok etkilemez. Ancak hiç birşey yapılmadan görmek çok dokunuyor.
Bir çaba bir risk alınacaksa varsın Galatasaray olsun yine şampiyon.
petrol_fb12
20.Mayıs.2013, 23:00
Serdar Taşçı yaptığı acıklamada.
"BURDAN AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM AİLEM BURDA YAŞIYOR BİR DÜZENİMİZ VAR AİLEMLE ŞU ANDA BAŞKA BİR TAKIMA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM" ...Demişti.
İlersi ne getirir bilinmez.
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2013, 23:01
inler cok pahali, butceyi alt ust eder. meireles+krasice 17M vereceklerine inleri getirebilirlerdi o paraya ama liberoya o parayi vermeye acir insan :)
Kaka Leite
20.Mayıs.2013, 23:01
Güzel hucum hattı oldu
Hocam lütfen duyum falan alma ya :n:
Geçen dönem aldığın duyumların hepsi patladı :p
erdem344
20.Mayıs.2013, 23:05
İstermisiniz :
Volkan - Gökhan - Kjaer - Egemen - Taiwo - İnler - Raul - Emre - Emenike - Kayt - Sow
Ben istirem :D :D :D :D :D
GebzeLi1907
20.Mayıs.2013, 23:21
Yönetim Alper Potuk konusunda yenik düşerek zaafiyetini eski gücünden cok uzak olduğunu bir kez daha gösterdi. Aziz Yıldırım formda olsa Alper fenerdeydi. Rakip bence Alper ile hem psikolojik hem de kadro kalitesi olarak bir adım daha öne geçti.
Ligin en iyi oyuncularını kim alıyorsa o ligde onun hakimiyeti vardır. Önceden bizdik bu takım
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Mayıs.2013, 23:27
İstermisiniz :
Volkan - Gökhan - Kjaer - Egemen - Taiwo - İnler - Raul - Emre - Emenike - Kayt - Sow
Ben istirem :D :D :D :D :D
olmamis, taiwo olmaz. kjaer muamma, inler pahali :D
omer, eren, serdar ne guzel seyler yazmistin, bu olmadi simdi ama :)
ilaveten emrede dusus sinyalleri gordum ben kendi adima, sanki son sezonu gibi geldi bana.
sui generis
20.Mayıs.2013, 23:30
Emre'yi 11'e yazmayın. sakatlanabiliyor çokça.
Volkan
GG Egemen(Ömer) Terry Kolarov
İnler Fernandes Topal
Kuyt Emenike Sow
himone
20.Mayıs.2013, 23:48
Israrla Holmen ismi geçiyor, takım Holmen dolu hala kalitesiz orta saha peşindeyiz. Acaba Emre, Meireles ve Cristian'ı nerde oynatmayı düşünüyoruz. Yoksa taktik 4 defans 5 mc 1 forvet mi olacak? Tam Aykut Kocaman'a göre ölümüne defans, kontraya bile gerek yok. Belki rakip kendi kalesine atar, 1-0 olsun bizim olsun :).
SAİT71
20.Mayıs.2013, 23:49
Her sezon olduğu gibi biz; nokta transfer deriz yine virgül ile soru işareti gelir... Hiç değilse iki nokta üst üste felan alabilsek...
Kaka Leite
20.Mayıs.2013, 23:49
Holmen konusunu çok dert etmeyin derim.
En azından Fenerbahçelik bir konu olmadığını biliyorum :icon_biggrin:
TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Mayıs.2013, 00:12
Emre'yi 11'e yazmayın. sakatlanabiliyor çokça.
Volkan
GG Egemen(Ömer) Terry Kolarov
İnler Fernandes Topal
Kuyt Emenike Sow
6 yeni adam var kadroda, bunlar alisana kadar ligin yarisi biter yine :n:
himone
21.Mayıs.2013, 19:02
6 yeni adam var kadroda, bunlar alisana kadar ligin yarisi biter yine :n:
Yarısı da zaten ligin yarısında gelir dert etme :).
KanaKe
21.Mayıs.2013, 21:46
emre konusunda hakli arkadas emre böyle giderse seneye en fazla rotasyon oyuncusu olur takimda.. asiri derece cok sakatlaniyor..
uAburak89
21.Mayıs.2013, 23:20
http://www.ligtv.com.tr/haber/fenerbahce-bombayi-patlatti-2
Alper'i almış Fenerbahçe.
erdem344
21.Mayıs.2013, 23:22
Lig TV yalan haber vermez bence
europeanconquer
21.Mayıs.2013, 23:23
Hayırlı olsun diyelim :)
Ralph
21.Mayıs.2013, 23:23
Güzel bir çalım yaptı Gs ye Aziz Yıldırım. Tabi doğruysa.
petrol_fb12
21.Mayıs.2013, 23:24
Lig tv'nin transfer konusunda yalan haber verdiğine pek rastlamadım.
darkkobal123
21.Mayıs.2013, 23:25
Pek inanasım gelmiyor benim.
uAburak89
21.Mayıs.2013, 23:26
Erdal Şahbaz: Fenerbahçe 6.250 bin Euro , Orhan Şam ve Bienvenu'yü verdi. Alper Fenerbahçe'de. Radyospor
Hayırlı olsun.
Ralph
21.Mayıs.2013, 23:28
Ben Aziz Yıldırım'dan böyle bir çalım bekliyordum çünkü taraftara kendini kanıtlamaya ihtiyacı olduğu bir dönemde.
GebzeLi1907
21.Mayıs.2013, 23:29
Aziz Yıldırım formda olsa bu transfer coktan bitti demiştim :D Demekki gsnin borsaya bildirmesi gerekiyormuş, güzel çalım müthiş transferr.. kaç para olursa olsun harika iş başardılar eğer gerçekse helal olsunn
erdem344
21.Mayıs.2013, 23:29
Hobaaaaa
Hayırlı olsun
on gün önce anasından girip bacısından çıktığın (daha çok stadtaki taraftardan bahsediyorum) adam şimdi senin futbolcun oluyo hayat çok garip
attirson
21.Mayıs.2013, 23:31
Transfere güzel bir giris oldu insallah böyle akıllı transferlerle devam ederiz.
zeck17
21.Mayıs.2013, 23:31
2 hafta önce küfredilen ıslıklanan oyuncu almak ilginç olmuş
erdem344
21.Mayıs.2013, 23:32
Alperi geçinde orhan ve bienvenuyu iyi salmışız :D :D :D
Namzet
21.Mayıs.2013, 23:32
Aziz Yıldırım farkı ! inşallah doğrudur,kesindir.Alper harika bir oyuncu
darkkobal123
21.Mayıs.2013, 23:33
Büyük bir transfer çalımı, tabii doğruysa eğer. Hayırlı olsun ne diyelim.
Mamadou
21.Mayıs.2013, 23:35
Fenerbahçe'nin para + karşılığında verdiği oyuncular sorgulanmayacaktır. Kadroda gönderilecek 7, 8 oyuncu varken taraftar tepki göstermez. Hayırlı olsun iyi transfer ama bence bu transferden sonra Meireles satılır. Zira Topal'da varken Salih'in önü kesilmemeli.
GebzeLi1907
21.Mayıs.2013, 23:35
Eskişehri ikna etmek zaten kolaydı. Alper i aziz yıldırım bizzat kendi ikna etti sanırım napıp edip. helal olsun gerçekten başkana uzunca bir süre sonra o kadar muhalif olmama rağmen, helal olsun diyorum..
petrol_fb12
21.Mayıs.2013, 23:36
Alperi geçinde orhan ve bienvenuyu iyi salmışız :D :D :D
O değilde Orhan Şam Es-Es'in cok büyülk acığını kapattı.Veysel Sarı'yı orata saha göbeğe cekip Orhan Şam Sağ Bek kullanıcak.Ne kadar verim alınırı muaama.
Bienvenu bakalım ne olacak.
titates1
21.Mayıs.2013, 23:36
bekleyelim biraz , bir manipülasyon hamlesi de olabilir şu durum , resmi açıklama gelmeden sevinmeye gerek yok.
Ralph
21.Mayıs.2013, 23:37
Fenerbahçe Alper'i satmazsa önümüzdeki 10 yıl çok iyi oynayan bir ortasahaya sahip olur. Tam modern bir ortasaha oyuncusu Alper.
erdem344
21.Mayıs.2013, 23:38
Alper as oynamaz tahminimce
Emre abimi örnek alıyorum demişti geçen sene 1 yıl sonra as oynar
Fearless Coward
Alper gelmiş olabilir orasını bilmem de ben ligtvnin şu oyuncu geldi deyip yanıldığını gördüm.Forlan ve Reyes'e kesin demişlerdi 2 sene önce geçen sezon da kesin dedikleri oldu ama yatmıştı onları pek hatırlayamadım.
anil luque
Çok fena oldu bu ya :)
Asrın çalımı.
di canio
21.Mayıs.2013, 23:39
Hiçbir transfer haberinde imza atılmadan yorum yapmam ama eğer anlaşıldıysa ve imzalar atılınca forumda olamayacağımı düşündüğüm için yorumumu şimdiden yapayım.
Hangi konuda olduğunu hatırlamıyorum ama daha önce Alper Potuk ve kendisine ödenecek transfer bedeli ile ilgili yorum yapmıştım. Selçuk İnan'ın Fenerbahçe'ye ya da Galatasaray'a transferi son dönemlerdeki en önemli kırılma noktasıydı. Galatasaray lehine gerçekleşti. Alper Potuk transferini de böyle yorumlamıştım daha önce. Hala öyle düşünüyorum. Galatasaray alırsa hem mevcut kaliteli kadrosuna çok iyi bir eklenti yapmış olacak, hem en önemli rakiplerinden birisini Alper gibi bir yetenekten mahrum bırakacaktı. Fenerbahçe'nin alması durumunda ise Galatasaray'ın kadro kalitesi açısından farkını açmaya çalıştığı o makas biraz kapanacaktı. Daha önce dillendirilen rakamları ise çok abartı buluyordum. Galatasaray'ın Fenerbahçe2ye göre daha az ihtiyacı olduğu için o rakamlarla Galatasaray açısından gereksiz, Fenerbahçe açısından ise pahalı ama gerekli bir transfer olacaktı. Söylenti doğruysa eğer hayırlı olsun Fenerbahçe'ye. Ben daha önce konuşulan rakamların ödeneceğini sanmıyorum. Eldeki henüz kendini Fenerbahçe'ye adapte edememiş, kendini kabul ettirememiş oyuncularla takas yaparak transfer edilebilir Alper. Eğer böyle olursa çok yerinde ve mantıklı bir iş yapılmış olur.
Eğer söylentiler asılsız ise de daha sonraki gelişmelere göre alan takıma hayırlı olsun. Alper'in transfer olacağı takıma fazlasıyla olumlu katkı yapacağını düşünüyorum.
nannar
21.Mayıs.2013, 23:39
:) ne çalımı yahu ? bilindik aziz yıldırım hamlesi. biz 3. ligden topçuya talip olsak ona da tonla para döküp son gün almaya çalışır. yalnız fenerbahçe için iyi transfer olur. padişah aziz tahtının sallantısını bir süreliğine durdurmuş da olur... eğer gerçekleştiyse alana da verene de hayırlı olsun
erdem344
21.Mayıs.2013, 23:40
Çok tuhaf resmi olarak açıklamadı ama olursa asrın çalımı olur
Olmazsada bize güzel kapak olur :D :D :D
"Henüz Alper Potuk ve menajeri, Fenerbahçe ile bir araya gelmedi." (Loran Vayloyan, LigTV)
zeck17
21.Mayıs.2013, 23:42
Alper ve menajeriyle görüşülmemiş yani bence yattı bu haber sonuçta bir tarafta şampiyonlar ligi drogba+selçuk+sneijder... bir tarafta uefa...
nannar
21.Mayıs.2013, 23:43
Çok tuhaf resmi olarak açıklamadı ama olursa asrın çalımı olur
Olmazsada bize güzel kapak olur :D :D :D
bahsi geçen oyuncu İniesta falan da biz mi bilmiyoruz? :)
Ralph
Birde şöyle bir şey var. Alper istemeyebilir Fenerbahçe'yi. Daha önceki mevzulardan. Gs'yi seçebilir.
europeanconquer
34cimbom34 Alper'in Galatasaray'da oynayacağım diye sözü var diyor bakalım ne olacak,Eskişehir'in teklifi kabul ettiği %100 doğru.Neyse bir umut bekleyeceğiz artık.
erdem344
21.Mayıs.2013, 23:44
Aç alperin geçen sene verdiği demeci oku
Namzet
21.Mayıs.2013, 23:45
Mehmet Topuz'u aldığı gibi Alper'i de bırakmaz bence bu dkdan sonra aziz başkan
nannar
21.Mayıs.2013, 23:45
oyuncuların demeçlerine takılmayın.örnek:mehmet topuz :D
Aç alperin geçen sene verdiği demeci oku
eee niye gelmedi o zaman 2 hafta önce edilen küfürlerden sonra fenerbahçeye sempatisi arttıysa bilemicem (tercih edebilir tabi bkz. money talks )
Namzet
21.Mayıs.2013, 23:47
Alper ve menajeriyle görüşülmemiş yani bence yattı bu haber sonuçta bir tarafta şampiyonlar ligi drogba+selçuk+sneijder... bir tarafta uefa...
Şampiyonlar liginde olduğumuzu hatırlatırım,sizi yendiğimiz maçta garantilemiştik
GebzeLi1907
Alperi alırsak gs galibiyetinden çok çok daha iyi gelecek bana moralman. Alper moral açısından da çok önemli bir transfer. Ali yıldırım katılmasın görüşmelere ikna etsinler napıp edip.
Ralph
Tümer Metin'de Fenere gitmeden önce Beşiktaş tribünlerine küfür ettirmişti ama işte.. Para insanı değiştiriyor demek ki :D
BleedingMoon
alper gelirse salih ve alper orta sahamızı 10 yıl idare eder.
erdem344
21.Mayıs.2013, 23:48
Neyse artık olursa sevinirim olmazsa da üzülürüm
Geriye . Bekir , Serdar , Selçuk , Stoch , Krasiç , Semih , Yobo , Baroni , Sezer kaldı :D :D
zeck17
21.Mayıs.2013, 23:50
Şampiyonlar liginde olduğumuzu hatırlatırım,sizi yendiğimiz maçta garantilemiştik
Fenerbahçe'nin 2013-2014 sezonunda şampiyonlar ligi 3. ön elemesinde seri basi olup olamayacagi belli degildir. su anda fransa'da 3. sirada bulunan lyon'un son macta bu sirayi korumasi ve isvicre'de basel'in sampiyon olmasi durumunda 3. turda seribasi olamayacaktir.
bu sartlarda rakibi zenit, psv, metalist, basel ve lyon 5'lisinden biri olacaktir. aksi takdirde, yani basel ve lyon'un birinin ayaginin kaymasi durumunda, fenerbahce seri basi olacak, ve basel/lyon'dan biri, zulte waregem, fc nordsjaelland ve iki diger takimdan olusacak torbadan rakip sececekler.
eger turu gecerlerse son playoff turuna kalacaklar ki bu turda seri basi olmayacaklar. muhtemel 5 rakipten 3u arsenal, milan ve schalke 04. diger ikisi de sirayla valencia, lyon, zenit, psv ve basel takimlarindan o noktaya kalan ilk 2 takim olacak.
Hayırlısı ya
erdem344
21.Mayıs.2013, 23:53
3 turda seri başı olucaz
play off turunda seri başı değiliz
ben böyle biliyorum ama
mpaker66
21.Mayıs.2013, 23:55
oyuncuların demeçlerine takılmayın.örnek:mehmet topuz :D
Ahaha kaç para verselerde Fener'de oynamam demişti abi? 50 milyon dolar mı neydi :D
GebzeLi1907
Alper ve menejeri şuan Umut un düğünündeymiş tüm gs camiası da orda. Bi terslik çıkmasa bari
Mamadou
Oyuncu ile de anlaşılır. Kulübü ile anlaşılmış ise gerisi halledilir.
Ralph
21.Mayıs.2013, 23:56
@ibrahimseten
Ünal Aysal: "Biz dün Halil Bey'le anlaşmıştık, demek ki sözler böyle tutuluyor.. F.Bahçe ile açık arttırma yapmayız, biz çekildik.." (22.50)
Ntv, Alper'le de anlaştığımızı söylüyor.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/88406/alper-potuk-fenerbahcede
GebzeLi1907
21.Mayıs.2013, 23:59
düğünde keramet vardır diye boşa dememişler :) yeminle neşem yerine geldi şu transferler :)
sananes
21.Mayıs.2013, 23:59
Fenerbahçe'nin 2013-2014 sezonunda şampiyonlar ligi 3. ön elemesinde seri basi olup olamayacagi belli degildir. su anda fransa'da 3. sirada bulunan lyon'un son macta bu sirayi korumasi ve isvicre'de basel'in sampiyon olmasi durumunda 3. turda seribasi olamayacaktir.
bu sartlarda rakibi zenit, psv, metalist, basel ve lyon 5'lisinden biri olacaktir. aksi takdirde, yani basel ve lyon'un birinin ayaginin kaymasi durumunda, fenerbahce seri basi olacak, ve basel/lyon'dan biri, zulte waregem, fc nordsjaelland ve iki diger takimdan olusacak torbadan rakip sececekler.
eger turu gecerlerse son playoff turuna kalacaklar ki bu turda seri basi olmayacaklar. muhtemel 5 rakipten 3u arsenal, milan ve schalke 04. diger ikisi de sirayla valencia, lyon, zenit, psv ve basel takimlarindan o noktaya kalan ilk 2 takim olacak.
Hayırlısı ya
:) biraz rahat olmak lazım. Arsenal hariç elenmeyecek takım yok yukarıdaki listede kaldı ki ne yapıp edip kalacağımızı düşünüyorum ben şampiyonlar ligine. Kalamama ihtimalinden kalma ihtimali daha yüksek en azından.
Bunun dışında küfür olayı çok normal. doğru bulmasak bile futbolun içinde küfür var Alper buna alışıktır.Sahada neler oluyor ne küfürler ediliyor oynayan bilir. Tribündekilerde kendi oyuncusuna da rakibe de zaman zaman küfür ediyor.(size cevap olarak yazmıyorum bunları ilk paragraftan sonrakiler genel yorumum transfer ile ilgili)
Umarım ters köşe olmaz. Zira Selçuk İnan'dan sonra ülkedeki mevcut orta sahaların en iyisi Alper. Ve bizim çok ihtiyacımız olan cinsten bir stili var. Topu alıp rakiplerinin içine korkmadan dalıyor,dribling yapıyor yani ve Fenerbahçe'nin böyle oyunculara ihtiyacı var.
Son olarak 6.5 milyon euro ARTI Bienvenu ve Orhan deniyor ya işte bu ikili aslında artı değil eksi diye düşünülmeli. Hiç yoktan maaş alıyorlardı. Umarım Bienvenu Eskisehir'e gitmemezlik yapmaz.
erdem344
22.Mayıs.2013, 00:00
Lyon play off turu oynayacak heralde 3. ön elemede yok
zeck17
22.Mayıs.2013, 00:04
:) biraz rahat olmak lazım. Arsenal hariç elenmeyecek takım yok yukarıdaki listede kaldı ki ne yapıp edip kalacağımızı düşünüyorum ben şampiyonlar ligine. Kalamama ihtimalinden kalma ihtimali daha yüksek en azından.
Bunun dışında küfür olayı çok normal. doğru bulmasak bile futbolun içinde küfür var Alper buna alışıktır.Sahada neler oluyor ne küfürler ediliyor oynayan bilir. Tribündekilerde kendi oyuncusuna da rakibe de zaman zaman küfür ediyor.(size cevap olarak yazmıyorum bunları ilk paragraftan sonrakiler genel yorumum transfer ile ilgili)
Umarım ters köşe olmaz. Zira Selçuk İnan'dan sonra ülkedeki mevcut orta sahaların en iyisi Alper. Ve bizim çok ihtiyacımız olan cinsten bir stili var. Topu alıp rakiplerinin içine korkmadan dalıyor,dribling yapıyor yani ve Fenerbahçe'nin böyle oyunculara ihtiyacı var.
Son olarak 6.5 milyon euro ARTI Bienvenu ve Orhan deniyor ya işte bu ikili aslında artı değil eksi diye düşünülmeli. Hiç yoktan maaş alıyorlardı. Umarım Bienvenu Eskisehir'e gitmemezlik yapmaz.
Şimdi ben alperin de filan değilim konu ilgilenmiyoruz diyip olaya son dakikada karışmakta sonra niye fenerbahçeden nefret ediliyor deniliyor bu yönetimim aklınca rakibimin transfer edeceğini aldım yuppi en büyük biziz demesinden oluyor
Stoch ve Mehmet Topuz'u hatırlıyoruz Stoch fenerbahçeye şampiyonlar liginde oynamak için geliyorum demişti sadece ön eleme oynadı şimdi kadar
Mesela bir de avrupa aynı oyuncu için transfer yarışına girme olayı var ki (en gereksizi bu) böyle olunca da kazıklanan yine türk takımları oluyor menajerler tarafından
24kobebryant
22.Mayıs.2013, 00:05
Şimdi ben alperin de filan değilim konu ilgilenmiyoruz diyip olaya son dakikada karışmakta sonra niye fenerbahçeden nefret ediliyor deniliyor bu yönetimim aklınca rakibimin transfer edeceğini aldım yuppi en büyük biziz demesinden oluyor
Stoch ve Mehmet Topuz'u hatırlıyoruz Stoch fenerbahçeye şampiyonlar liginde oynamak için geliyorum demişti sadece ön eleme oynadı şimdi kadar
Mesela bir de avrupa aynı oyuncu için transfer yarışına girme olayı var ki (en gereksizi bu) böyle olunca da kazıklanan yine türk takımları oluyor menajerler tarafından
Hay Allah razı olsun.İlgilenmiyorum deyip almak ??!! Profesyonellikten bahsetmeyin lütfen :))
erdem344
22.Mayıs.2013, 00:07
KAP geldi KAP :D :D
petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 00:09
http://www.fenerbahce.org/ Çökmüş...
Daha KAP'a bildirilmemiş.
http://www.kap.gov.tr/yay/Sorgu/SorguBildirimSonuc.aspx?kaynak=slink&sirketID=1383&paketTipi=2
sananes
22.Mayıs.2013, 00:10
İlgilenmiyoruz dedikten sonra almak profesyonel bir harekettir. Bu işlerde böyle tok alıcıyı oynamazsan fiyat yükselir. Kaldı ki Selçuk İnan konusunda şartlar zorlanmadığı için ya da oyuncu bizi seçmediği için büyük güç kazandı en önemli rakibimiz.Yani yabancı sınırı varken 2'ye 3'e bakmadan iyi türkleri alacaksın,almak zorundasın. Yabancı oyuncu için yarışma mevzusuna ise katılıyorum.
Özgür Çetin
22.Mayıs.2013, 00:11
Alper okuldan arkadaşım lise zamanı.. Ne kadar galatasaraylı oldugunu herkes bilir ki şu anda ilkkez ı da ögrendi fenere gittigini.. haberi yokmuş kendisinin ve şu anda Umutun dugunundeydi..
Daha fenerbahce ne alperle ne menejeriyle anlaşmış..Bakalım şimdi görecegiz alper ne kadar Galatasaraylı?..
petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 00:12
Alper okuldan arkadaşım lise zamanı.. Ne kadar galatasaraylı oldugunu herkes bilir ki şu anda ilkkez ı da ögrendi fenere gittigini.. haberi yokmuş kendisinin ve şu anda Umutun dugunundeydi..
Daha fenerbahce ne alperle ne menejeriyle anlaşmış..Bakalım şimdi görecegiz alper ne kadar Galatasaraylı?..
Araya PARA girdimi..Herkes "PROFESYONEL" olur.....
nannar
22.Mayıs.2013, 00:16
Fener KAPtı geçti diyebilir miyiz artık? :n:
Namzet
22.Mayıs.2013, 00:16
Kapta bulamadım ben,link atar mısınız?
SAİT71
22.Mayıs.2013, 00:17
Futbolda maalesef duyguya pek yer yok. O adamın işi bu. Kazanacağı parayla bir ömür yaşayacak... Para değiştiriyor futbolcuların sözlerini...
Alper transferi (!) ne ne sevindim ne üzüldüm. Nötrüm şuan... Olursa olur olmazsa olmaz... Olursa en büyük avantajımız Bienvenu ve Orhan gibi 2 yükten kurtulacak olmamız. Tabi oyuncunun yapacağı katkıda önemli.
TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Mayıs.2013, 00:18
saka mi bu, 1 nisan falan mi bugun? KAP olayi da yalan oldu hepten, sabah cimbomda aksama fenerde. cok acayip :p
nannar
22.Mayıs.2013, 00:18
Anadolu kulüpleri de iyice uyanık hale geldi ama Allah'tan bizim başımızda Ünal Aysal gibi ne yaptıgını bilen ve gaza gelmeyen bir başkan var :) Yoksa Alper'i 15 milyona satar valla Es-es :n:
Aklıma Kemal Sunal'ın açık arttırmayla arsa sattığı film geldi :D
sakary Ali
22.Mayıs.2013, 00:21
Alper öyle ya da böyle kime giderse çok iyi bir transfer olacağını düşünüyorum.
mpaker66
22.Mayıs.2013, 00:21
Para için diyosunuzda belki fener yıllık 2.5 verecek Cimbom'da 2.5 verecek. O zamam gs'yi seçer denilene göre?
nannar
22.Mayıs.2013, 00:23
Açıkçası Türkiye liginden yerli almak yurt dışından yıldız almaktan daha zor hale geldi. 8,5 milyona Sneijder'i aldık, Melo'ya 2 milyon vermişiz Juve 6 istiyor, ama içeriye gelince alper'e 6+kulübün anahtarı diyor kulüpler :) yabancı sınırını kaldırsınlar alper 2 milyona zor satılır. dışardan türk bari alalım
footballer33
22.Mayıs.2013, 00:23
Ortada fazlaca bilgi kirliliği var anlaşılan. Ben şahsi düşüncemi söyleyim, transfere çamur atmak için değil; ama F.Bahçe için gereksiz gibi görünüyor bu transfer. Orta sahada Emre, Salih, Cristian, Meireles, Selçuk ve Topal varken Alper'e yer açmak için bu isimlerden 2-3'ünün gönderilmesi gerekiyor. Emre zaten 1-2 sene anca götürür de, Cristian'ın da yollanması lazım. Selçuk'un da sözleşmesi bitiyor ve yenilemezler sanırım. Salih'in de önünün kapanma riski var bir de tabii.
Transfer gerçekleşip fazlalıklar halledilirse de, F.Bahçe için çok iyi bir transfer gerçekleşmiş olacak. Salih-Alper-Meireles 3'lüsü harika olabilir.
24kobebryant
22.Mayıs.2013, 00:24
bu arada kupa maçında alpere küfür eden arkadaşlar nasıl karşılıyor bu transferi merak içerisindeyim :)
petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 00:25
Para için diyosunuzda belki fener yıllık 2.5 verecek Cimbom'da 2.5 verecek. O zamam gs'yi seçer denilene göre?
Fener 6.250+Bienvenu+Orhan Şam verdi.Es-Es teklifi kabul etmesi için...7 Milyon Euro teklif etmesi lazım galatasarayın...
Eğer Galatasaray devreye girerse bu iş inada binerse.15 milyon Euro kadar gider bu olay.buda 30 trilyon para yapar.Es-Es kendini iki yıl güvenceye alır. :)
erdem344
22.Mayıs.2013, 00:26
Anadolu kulüpleri de iyice uyanık hale geldi ama Allah'tan bizim başımızda Ünal Aysal gibi ne yaptıgını bilen ve gaza gelmeyen bir başkan var :) Yoksa Alper'i 15 milyona satar valla Es-es :n:
Aklıma Kemal Sunal'ın açık arttırmayla arsa sattığı film geldi :D
http://tr.eurosport.com/futbol/spor-toto-super-lig/2011-2012/aysal-dan-bir-tas-daha_sto3080345/story.shtml
sui generis
Alper iyi hoş da Arda gelsin Arda :)
Ortada fazlaca bilgi kirliliği var anlaşılan. Ben şahsi düşüncemi söyleyim, transfere çamur atmak için değil; ama F.Bahçe için gereksiz gibi görünüyor bu transfer. Orta sahada Emre, Salih, Cristian, Meireles, Selçuk ve Topal varken Alper'e yer açmak için bu isimlerden 2-3'ünün gönderilmesi gerekiyor. Emre zaten 1-2 sene anca götürür de, Cristian'ın da yollanması lazım. Selçuk'un da sözleşmesi bitiyor ve yenilemezler sanırım. Salih'in de önünün kapanma riski var bir de tabii.
Transfer gerçekleşip fazlalıklar halledilirse de, F.Bahçe için çok iyi bir transfer gerçekleşmiş olacak. Salih-Alper-Meireles 3'lüsü harika olabilir.
Selçuk ve Baroni kesinlikle yollanacaktır diye düşünüyorum. Emre fazla sakatlanan bir oyuncu, Alper yeterince şans bulacaktır bence.
himone
Eğer gerçekten aldıysak ve söylenen fiyat ve oyuncularsa çok daha iyi. Ben Alper'in GS'a gitmesine üzülürüm. Birçok kişinin aksine 2-3 yıl sonra Selçuk İnan olacağına inanıyorum, hatta daha kısa sürede bile olabilir.
GebzeLi1907
Alper geldiği an Baroni ile yollar ayrılmalı.
Emre Alper Mereiles Topal Salih gayet iyi götürür ligi avrupayı, artı olarak belki baroniden daha fazla katkı verecek ve istikrarlı bir yabancı düşünülebilir ama bence gerek yok uygun maliyetli olmadıkça.
Emre nin dolu dolu oynayacağı son senesi olması muhetemel, bir sonraki yıla belki
sananes
22.Mayıs.2013, 00:27
Ortada fazlaca bilgi kirliliği var anlaşılan. Ben şahsi düşüncemi söyleyim, transfere çamur atmak için değil; ama F.Bahçe için gereksiz gibi görünüyor bu transfer. Orta sahada Emre, Salih, Cristian, Meireles, Selçuk ve Topal varken Alper'e yer açmak için bu isimlerden 2-3'ünün gönderilmesi gerekiyor. Emre zaten 1-2 sene anca götürür de, Cristian'ın da yollanması lazım. Salih'in de önünün kapanma riski var bir de tabii.
cris ve selçuk sahaya çıktığında denmedik şey kalmıyor. Yani öyle bakacak olursak u18'den A takıma kadar bütün orta saha oyuncularını sayıp orta sahaya gerek yok ki demeliyiz.
Bizim Meireles,Topal ve Emre üçlümüz çok iyi bir üçlü ama hepsinin sakatlanma riski, emre ve meireles'in de atılma riski var. Hem de yüksek oranlarda. Salih desen zaten henüz yeterli seviyede değil. Ve en önemlisi Alper'in sitilinde oyuncumuz olmaması. Bu şekilde baktığımızda kritik bir transfer gibi duruyor.
nannar
Fenerbahçe bu oyuncuyu alırsa sadece bir nedeni var;
" Galatasaray alırsa ve aşı tutar da Selçuk İnan gibi parlarsa taraftar bizi topa tutar"
mpaker66
Ne 15'i ya. Ne yani çok mu gerekli? Melo'yu alır 15'e Ömer toprak'ı ikna ederim Türk statüsüne.
sananes
22.Mayıs.2013, 00:29
" Galatasaray alırsa ve aşı tutar da Selçuk İnan gibi parlarsa taraftar bizi topa tutar"
:) tabiki tabiki öyle.
TeNaciOUS MidFieLdeR
selcuk inanla alper cok farkli oyuncular, gelecegin selcuk inani olmaz ki alper. ben onu oyun kurarken gormedim hic. ama basmadik yer birakmaz sahada, o acidan benziyorlar. kaybetmeyi sevmeyen oyuncu tipi, boyle oyunculara cok ihtiyac var fenerde.
petrol_fb12
Ne alaka ALPER kötü oyuncu mu ? Kalitesi belli herkes takımında görmek ister.Türkiye'de git bütün kuluplere sor Alper görmek istermisiniz ? Kim hayır Der.Hayır diyenin akıl salığı yerinde değildir.Oyuncu kalite kokuyor yaşı genç.Umut vat ediyor.Kimi alıcaktık ? 32 Yaşında Hürriyet Güçer'imi Komik olma.
nannar
22.Mayıs.2013, 00:31
http://tr.eurosport.com/futbol/spor-toto-super-lig/2011-2012/aysal-dan-bir-tas-daha_sto3080345/story.shtml
verdiğin link dediğimi kanıtlıyor işte. Bu sezon Alper üstüne koymasa 5 milyon bile vermezdi ünal aysal :) hazır bir oyuncu alırım demiş bak geçen sezon. bu sezon alper daha hazır oldugu için teklif yapıldı. kim ne derse desin bizim başkan işi biliyor :) hakkından fazla verdiğimiz tek adam amrabat onun da sebebi var; oyuncu maaşından kesiyor bonservisini. normalde 2-2,5 alacakken 1 milyon civarına oynuyor. ünal başkan başımızda oldugu sürece biz rahatız... açıklamadan aldıgım kesit altta.
-Eskişehirsporlu Alper Potuk umut vadeden bir oyuncu. Fakat işin bir de gerçeği var. Ben Alper için Eskişehir'in istediği 5 milyon Euro'yu vereceğime, gider Arsenal'den yerinin en iyisi, hazır bir oyuncu alıp Türkiye'ye getirmeyi tercih ederim.
titates1
22.Mayıs.2013, 00:31
Adam sinirli karışmayın :D gülerek belli etmemeye çalışıyor :D
Ertan Süzgün @ertansuzgun 33 dk
TRANSFER: Halil Ünal az önce kulübü arayıp Alper ve Veysel'in evraklarını hazırlayın talimatı verdi. Alper de Veysel de Fenerbahçe'de... ;)
24kobebryant
22.Mayıs.2013, 00:33
http://www.youtube.com/watch?v=wIph_tTLkHM
petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 00:33
Veysel gelirse süper olur.Sağ bek sıkıntımız kalmaz.
erdem344
22.Mayıs.2013, 00:34
Hahahaha :D :D :D
Gangallllll :D :D
SAİT71
Fenerbahçenin Alper'i alması zaten öncedende gündemdeydi ancak şuan için yapılan hamle, takımın ihtiyacı olmasından çok taraftarın gönlünü kazanma çabasıdır. İkinci sırada ise orta sahanın tam ihtiyacı olan bölgesine Alper gibi bir yerli isimle kapatmak ve Baroni+Selçuk gibi zaruriyetten oynatılan oyuncuların fişini çekmek. Üçüncü neden ise ancak Galatasarayla ilgili olabilir diye düşünüyorum...
nannar
Ne alaka ALPER kötü oyuncu mu ? Kalitesi belli herkes takımında görmek ister.Türkiye'de git bütün kuluplere sor Alper görmek istermisiniz ? Kim hayır Der.Hayır diyenin akıl salığı yerinde değildir.Oyuncu kalite kokuyor yaşı genç.Umut vat ediyor.Kimi alıcaktık ? 32 Yaşında Hürriyet Güçer'imi Komik olma.
:) kusura bakmayın ama sizin oyuncu yorumlarınızın hepsini alt alta koysak yılın komedi dizisi çıkar ortaya. shelton'dan tut da anadolu kulüplerindeki tüm siyahiler size göre dünya yıldızı :)
Alper kötü diyen olmadı :) Ama Sneijder'in 8,5 ettiği yerde Alper bence 3 milyonu geçmez.Ama sınırdan dolayı maksimum 5 milyon verilebilir... bu kadar...ötesi yok.
sananes
22.Mayıs.2013, 00:37
Veysel bir alternatif olur sadece.Hem bek hem önlibero oynayabildiği için. Çok bir faydası olmaz. Gökhan yokken ve kupalarda oynar. Tabi Orhan'dan iyidir ama çok para verilmeden alınmalı,alınacaksa.
petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 00:38
:) kusura bakmayın ama sizin oyuncu yorumlarınızın hepsini alt alta koysak yılın komedi dizisi çıkar ortaya. shelton'dan tut da anadolu kulüplerindeki tüm siyahiler size göre dünya yıldızı :)
Alper kötü diyen olmadı :) Ama Sneijder'in 8,5 ettiği yerde Alper bence 3 milyonu geçmez.Ama sınırdan dolayı maksimum 5 milyon verilebilir... bu kadar...ötesi yok.
Ama o oyuncular o zaman mühtiş bir performans gösteriyordu.Onlar iyi performans gösterdi diye suç benim mi ? 5 Maç arka arkaya izledikten sonra karar vermiştim.
İnter Snijder'ı"FAZLA MAAŞ VERDİĞİ İÇİN" elinden cıkardı.Birde Snijder Avrupa'dan talipi cıksaydı zor gelirdi.İnter'de Galatasaray'a hemen satmakta buldu..
Yabancı sınırlamasının olduğu yerde.Alper 10 da olur 15 'de..
Amrabat Transferi unutulmaz..Keza Bizim Mehmet Topuz'da öyle.Tabata'da :D
SAİT71
22.Mayıs.2013, 00:41
KAP'a sigorta ile ilgili açıklama geldi millet ne bekliyor ne geliyor :n:
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=271869
sakary Ali
22.Mayıs.2013, 00:45
Yalnız şuan için iki kulüp kendi arasında anlaşmış ancak oyuncuyla anlaşılmış mı? Benim kaçırdığım bir nokta mı var?
europeanconquer
22.Mayıs.2013, 00:46
Yalnız şuan için iki kulüp kendi arasında anlaşmış ancak oyuncuyla anlaşılmış mı? Benim kaçırdığım bir nokta mı var?
Anlaşıldı haberleri var,daha görüşülmedi haberleri var,ortalık karışık şu an :n:
24kobebryant
22.Mayıs.2013, 00:47
umutun düğününde deniliyor :D
erdem344
22.Mayıs.2013, 00:48
Alper , Emre , Salih , Topal , Raul orta sahaya bak :D
Alttan gelen ibrahim serdar ve mataracıda var
oy oy oy daha ne olsun
SAİT71
22.Mayıs.2013, 00:49
İlginç bir durum. Fenerbahçe Eskişehir ile görüşüyor, Alper düğünde Umutla görüşüyor, taraftarlar burda görüşüyor :n:
petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 00:51
"Biz Halil Bey'le anlaşmıştık. Demek ki sözler böyle tutuluyor. Fenerbahçe ile açık arttırmaya yapmayız"
Ünal Aysal
Alper Potuk Fenerbahçe'de
ALPER POTUK DA FENERBAHÇE'YE "EVET" DEDİ
Eskişehirspor Basın Sözcüsü Erdal Şahbaz, Alper Potuk transferiyle ilgili Fenerbahçe Kulübü ile her şartta anlaşma sağladıklarını söyledi.
DHA'ya konuşan Şahbaz, "Fenerbahçeli yöneticilerle bugün yapılan görüşmeler sonunda, Alper Potuk transferi için anlaşmaya vardık. Fenerbahçe, Alper için 6 milyon 250 bin Euro + Orhan Şam ve Bienvenu'yü verecek. Bu transfere Alper Potuk da sıcak baktı. Bu transferi hem Alper'e, hem de iki kulübe hayırlı olsun" dedi.
Erdal Şahbaz ayrıca, Alper Potuk'un yarın menajeriyle birlikte Fenerbahçe Kulübü'ne giderek, kendisi Sarı-lacivertli kulübe bağlayan imzayı atacağını söyledi.
DHA
Alper açıklamış gideceğini buyrun.
http://www.haberdar.com/alper-potuk-transferinin-perde-arkasini-anlatti-41373-videosu
europeanconquer
22.Mayıs.2013, 00:54
Alper açıklamış gideceğini buyrun.
http://www.haberdar.com/alper-potuk-transferinin-perde-arkasini-anlatti-41373-videosu
Biliyorsundur büyük ihtimal ancak 2011 yılın da ki haber bu :D
Salih'e üzüldüm şahsen;
Emre,Mehmet Topuz,Mehmet,Topal,Meireles,Alper arasından ne zaman şans bulup da oynayacak acaba,Selçuk ve Cristian'ı gidiyor olarak sayıyorum.
titates1
22.Mayıs.2013, 01:59
Sene başında da Salih için aynı şeyler söylenmişti , gayet de oynadı , formayı almayı bileceksin , Tuncay örneği , Fenerbahçe futbolcu falan öğütmüyor formayı al Tuncay ol , yerine ne transfer yapılır , ne kimse seni kesebilir.Bu sene 64 maça mı ne çıkmış olucaz herkes yeterli şansı buldu , değerlendirenler tekrar tekrar oynadı , yine aynısı olur
europeanconquer
22.Mayıs.2013, 02:02
Salih formayı almadı,evet formayı alacak oyunu oynadı ancak sakatlıklar,kırmızı kartlar sayesinde şans buldu.Öyle Salih çok çalışıyor buna formayı veriyim diye bir şey düşündüğünü sanmıyorum ben Aykut Kocaman'ın,mecbur olduğundan oynattı,Salih'te iyi değerlendirdi ancak iyi oynamasına rağmen yine son haftalarda forma şansı bulamadı.
BleedingMoon
22.Mayıs.2013, 02:27
kulüp tarihinin açık ara en kötü oyuncuları olan bienvenu ve orhan şam'ın gitmesi paha biçilemez oldu.
GebzeLi1907
22.Mayıs.2013, 02:44
Darısı Selcuk Bekir Serdar Baroninin başına.
Veysel'e Selcuk Aykut Demir'e Bekiri versek tadından yenmez
petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 02:54
Darısı Selcuk Bekir Serdar Baroninin başına.
Veysel'e Selcuk Aykut Demir'e Bekiri versek tadından yenmez
Veysel Sarı İle Aykut Demir gelirse.Bu sene şampiyonluğumuzu Aykut Kocaman bile engeleyemez :)
Cengo
22.Mayıs.2013, 03:09
Transfer söz ile olmaz. Kulüp, zararına gönderemez oyuncuyu. Hepsi para ile donüyor bu kulüplerin.
En avantajlı teklife tamam diyecekler. Ticarette parayı veren düdüğü çalar.
Ayrıca imzalar atılmadan hiçbir transfere bitti demem.
Redrum
22.Mayıs.2013, 03:15
Transfer söz ile olmaz. Kulüp, zararına gönderemez oyuncuyu. Hepsi para ile donüyor bu kulüplerin.
Zararına göndermek kısmı dışında katılıyorum. Kulüpler oyuncuları zararına da gönderir ki; Galatasaray'ın teklifi zararına göndermek olmazdı :)
Cengo
22.Mayıs.2013, 03:18
Kârdan zarar kastettiğim. İstemiyorsan ve alıcısı yoksa gönderirsin. O ayrı konu.
Moussa Sow7
22.Mayıs.2013, 04:25
Hala ön yargılıyım bu transferde !
Deus Dominus
22.Mayıs.2013, 05:19
Serdar Aziz'in menajeri oyuncu için tekliflere açık sanırım, haberi ulaştırın Fenerbahçe ve Galatasaray'a :D
3-5 kuruş biz de kazanalım, yerini Halil Efe'yi alıp doldururuz :)
europeanconquer
22.Mayıs.2013, 07:51
Transfer söz ile olmaz doğrudur ancak söz verirsen ve tutmazsan yine bir şey olmaz ama karakterinden kaybedersin,Eskişehir taraftarı bile eleştirirken sizinle alakası olmayan bir kulübün başkanını sırf Fenerbahçe'ye oyuncu verdi diye savunmaya geçmeniz garip.
Neyse tekrardan hayırlısı olsun.