View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
ForCimbom
27.Temmuz.2009, 16:55
Kendinde diyosun Cem Sultan şu 40 kere Batuhan 53 kere milli takım forması giymişler. Batuhan A milli oyuncu. Batuhan uzun boylu olmasına rağmen ayaklarına hakim ve topu çok iyi saklayabiliyo. Cem Sultan'ı forumda 10 kere izlemiş adam yoktur. ( Araştırmacılar ve istisnalar dışında. )
taraftarlığını katıyorsun yorumlara. sana göre gs adı altında herşey dğerlerinden üstün. ben yorumlarından bunu anlıyorum. kıyaslama yaparken objektif ol ki böyle üstüne gelinmesin. Batuhan'la Cem'i kıyaslama :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
forcimbom'a yazmıştım :)
konudan uzaklaşmama adına son mesajı yazıyorum. mesajımda ufak bir yeri alıp da onu yorumlamak yerine tamamına bakıp da cevap verseniz daha iyi olurdu. allah'tan "cem sultan müthiş bir oyuncu" vs. dememişim. yoksa herhalde küfür edecektiniz :)(!)
batuhan ın kişisel özellikkleriyle ilgili hiç yazmayayım isterseniz. ben batuhan yeteneksiz demiyorum ama günümüz futbol anlayışı dahilinde cem sultan daha çok yer bulacak biri. kesinlikle daha tekniktir BENCE.
40-53 maç arasında ne kadar az fark olduğunu yazmamak tarfsızlıktır bence. çünkü dediğim gibi aynı mevkinin oyuncuları, birinden birini tercih etmek zorundasın. bugün manU da rooney-tevez-berbatov dan biri oynuyor. hangisi daha yetenekli? hepsi birbirinden iyidir, seçim yapamazsın. bu da öyle.
benim kendi yorumuma karşı bu kadar savunma yapıp kendinizi yoracağınızı bilseydim yazmazdım bu kadar NORMAL bir YORUM u. neyse transfer konusuna dönelim en iyisi.
PesimiSTyLa
27.Temmuz.2009, 18:06
Cem ile Batuhanı şuan için karsılastırmak yersiz. Batuhan iyi kötü milli takım oyuncusu, süper lig oyuncusu. Cem ise henüz paf takım oyuncusu. Batuhan 2-3 adım önde.
Melekovic
27.Temmuz.2009, 18:16
Boşverin uzadı fazlasıyla. Bi de her yazıldığında biri transfer mi oldu diye bakıyorum ,sazanlığım had sahfaya geçti sayenizde :D :D :D
MaTRaKaN
27.Temmuz.2009, 18:23
Herkezin görüşüne saygı duymak lazım arkadaşlar.Bence ikiside birbirinden farklı oyuncular karşılaştırılması yanlış ama kariyer konusunda kim önde diyorsanız buna kimse Cem diyemez.Batuhan'ın Eskişehirspor'da yaptıklarını takdir etmek lazım.
Nocna Mora
27.Temmuz.2009, 18:24
Cem b genç takımda 68 maçta 115 gole yakın gol atmıştı;)
Hugo
27.Temmuz.2009, 18:38
Cem - Batuhan karşılaştırması mı yapıyorsunuz burada yahu.
Galatasaray Transfer Haberleri forumu burası.
brotha
27.Temmuz.2009, 20:53
cem b gencde o kadar gol attiysa batuhan pafta 50 macta 150 gol civari atmisti, her neyse bende cem ile batuhani karsilastirmak cok anlamsiz. cemi izledigim icin soylemiyorum veya batuhandan kotu diye iddia etmiyorum. fakat arada siklet farki var.
anilton
27.Temmuz.2009, 21:04
Cem b genç takımda 68 maçta 115 gole yakın gol atmıştı;)
:D
Batuhan Karadeniz B-Genç,Süper Genç 86 maç 226 gol...
Neyse konu fazla uzamasın...
Emre'nin de dediği gibi ikisini kıyaslamak için önce Cem'in Süper Ligde oynaması lazım...
eXcitinG
27.Temmuz.2009, 23:57
Kendinize geLin!! Burası GaLatasaray ın Transfer haberLeri. Batuhan ve Cem suLtanın kapışma aLanı değiL.
Devam ettiğiniz taktirde ceza uyguLayacağız, biLginize.
MaTRaKaN
28.Temmuz.2009, 17:45
Haldun Üstünel yine ava çıktı
Yurt dışına her gittiğinde koluna bir yıldız takıp dönen Haldun Üstünel, yine bir bomba patlatmak için Avrupa seferine çıktı. Cim Bom´un listesi oldukça kabarık...
Rijkaard’ın talebiyle transfer harekatına hız veren Galatasaray’da yine gizli bir operasyon için düğmeye basıldı. Yurt dışına her gittiğinde koluna bir yıldız takıp Türkiye’ye dönen Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, yine bir bomba patlatmak için Avrupa seferine çıktı. Elinde oldukça kabarık bir transfer listesi bulunan genç yöneticinin, büyük ses getirecek çapta bir oyuncuyu Aslan yapmaya hazırlandığı öğrenildi.
Listedekileri kısaca özet geçeyim ;
Lucas Neill
Huntelaar
Elano
Hamit Altıntop
kaynak:fanatik
E.Cartman
28.Temmuz.2009, 18:05
Huntelaar işi yine olabilir çünkü Cruch geldi inşallah Elano ya da hamit olurda Arda'da sol açığa döner :zuhaha
E.Cartman
28.Temmuz.2009, 23:24
Sezer ve Ufuk Galatasaray'ı istiyor
http://www.hurriyet.com.tr/_np/3624/8493624.jpg
Transfer döneminin gözde oyuncu Sezer Öztürk, Galatasaray'a gitmek istediğini söyledi.
Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'na açıklamalarda bulunan Sezer, "Manisaspor sözleşmeni uzatalım şeklinde bir teklif yaptı. Kabul etmedim. Galatasaray'dan teklif aldım ve artık Florya'da çalışmak istiyorum. Bu düşüncemi başkan Kenan Yaralı biliyor" dedi.
GALATASARAY'IN TEKLİFİNİ KABUL ETTİM
Sarı kırmızılı kulüpten teklif aldığını ve bunu kabul ettiğini açıklayan Sezer Öztürk, "Ben gitmek istiyorum. Manisaspor kulübünün bu konuda onay vermesi gerekiyor. Belirsizlik kafamı karıştırdı. Bir iki gün içerisinde transferin sonuçlanmasını bekliyorum" dedi.
MANİSASPOR'DA KALMAK İSTEMİYORUM
Üç yıldır Manisaspor'da forma giydiğini hatırlatan genç futbolcu, "Takımı Süper Lig'e taşıdık. Bir yıl daha sözleşmemiz var. Başkan Kenan Yaralı sözleşmemizi uzatmamızı istedi ama ben kabul etmedim. Kenan Yaralı'ya sözleşmemi uzatmak istemediğimi Galatasaray'a gitmek istediğimi açık bir şekilde söyledim" şeklinde konuştu.
RİJKAARD'IN 11'İNDE YER BULURUM
Sezer kendisine çok güvendiğini ve sarı kırmızılı takımda 11'de forma giyeceğini belirterek, "Galatasaray'da oynamak istiyorum. Özelikle genç futbolculara şans veren bir kulüp... Kendime güveniyorum. Galatasaray'da 11'de oynayacağım. Ben 18 yaşında Bundesliga'da Leverkusen'de oynadım. Büyük takımların havasını çok iyi biliyorum. Ayrıca oradaki kaliteli futbolcu topluluğu benim daha da iyi bir performans göstermemi sağlayacaktır" dedi.
UFUK DA GALATASARAY'I İSTİYOR
Kaleci Ufuk Ceylan'ın da Manisaspor yönetiminin sözleşme uzatma teklifini reddettiği ve Galatasaray'a gitmek istediğini söylediği öğrenildi.
Ufuk konusunda da ısrarcı olan Galatasaray yönetimi paranın yanında Aykut Erçetin'i de Manisaspor'a önerdi.
Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan konusunda oldukça tepkili olan Manisaspor yönetiminin ise bu iki futbolcuyu kadro dışı bırakmayı düşündüğü bildirildi.
MANİSA BAŞKANI YARALI: "MANİSASPOR'U KÜÇÜK DÜŞÜRÜYORLAR"
Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan konusunda küçük düşürüldüklerini söyledi. Kenan Yaralı, "Manisaspor küçük düşürülüyor. Galatasaray bizimle doğrudan temas kurmuyor. Futbolcularımızın kafasını karıştırdılar. Ne antrenmana ne maça konsantre oluyorlar" dedi.
GALATASARAY'IN YOLUNU GÖZLEYEMEYİZ
Konuşmasının diğer bölümlerinde ifadelerini sertleştiren Yaralı, "Biz hacı yolu gözler gibi Galatasaray'ın yolunu gözleyecek değiliz. Talip olanlar gelirler zamanında alırlar, zamanında almıyorlar ise zamanında hareket etmezler ise bu futbolcuları alamazlar" diyerek Galatasaray'a adeta rest çekti.
SEZER VE UFUK'U İSTİYORLARSA DELİKANLICA SÖYLESİNLER
"Biz başka takımların uydusu değiliz. İstiyorlarsa çıkıp delikanlıca söylesinler. Basını kullanmasınlar. Kardeşim ben senin futbolcunun talibim desinler. İstediğimiz bedeli verirlerse alırlar, veremezseler alamazlar" diyen Kenan Yaralı, Ufuk için sezon sonunda bir kez Adnan Polat ile bir kez de Adnan Sezgin'le görüştüklerini, başka hiçbir görüşme olmadığını belirtirek, Sezer için ise hiçbir görüşme yapmadıklarını söyledi.
HEM REST ÇEKTİ HEM DE KAPAYI AÇIK BIRAKTI
Galatasaray yönetimini hedef alan Yaralı, "Galatasaray'ın tavrından rahatsızım. Çıkıp açıklama yapsınlar ya da istemiyoruz desinler. Biz onları mı bekleyeceğiz. Futbolcularımızın kafasını karıştırdılar. Etik davranmıyorlar. İki futbolcumuzun da kafası karıştı. Verim alamıyoruz. Tavrımız çok sert 2 gün sonra kulüp olarak bu konuda basın toplantısı düzenleyeceğiz. Çok sert önlemler alacağız, çok sert açıklamalar yapacağız" dedi.
Kenan Yaralı sert ifadelere karşın, şaşırtıcı bir biçimde Galatasaray'a kapıyı tam olarak kapatmadı ve "Bizimle görüşmek isterlerse oturup görüşürüz" dedi.
Galatasaray AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ise transfer ve Kenan Yaralı'nın açıklamaları konusunda konuşmak istemediğini söyledi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak: Hürriyet
King_91
28.Temmuz.2009, 23:30
bence kaleciye ihtiyacımız yok
ForCimbom
28.Temmuz.2009, 23:30
@ AirJet:
sezercim yavaş gel kewell-arda-keita varken nasıl 11 oynuyorsun :D
ama iyi oyuncu patlama yaparsa değişmeli oynayabilir iyi fiyata da satabiliriz.
erdemzorer10
29.Temmuz.2009, 00:12
Sezer Öztürk'ü Türkiye u20 de izlemiştim olimpiyatlarda..daha o zamandan belliydi potansiyeli..gelmesini çok isterim..
ufuk manisada kalsın bence suan 3 büyüklere gitse yedek bekleyecek zaten..
Maksic
29.Temmuz.2009, 02:00
Sezer artık bu saatten sonra Manisa'da kalamaz bence bu iş biter Sezer bize gelir..
E.Cartman
29.Temmuz.2009, 03:58
Aslında bir usulsüzlük yok yani teknik bence, olarak bizim takımlarımız yalnızca işi biraz abartıyorlar kulübe danışmadan önce futbolcunun bi fikrini almak iyidir ama bizimkiler fikrini alırken aklınıda çeliyo yani futbolcuya böyle böyle biz kulübünle anlaşsak gelirmisin diyip fikrini alıp sonra kulübüne gitmek iyidir ama bizimkiler biz kulübünle anlaşalım ama sende böyle böyle yap sözleşme teklifini kabul etme gibi oyuncuları kullanarak takımı arada bırakıyor...
Alicanfmfan
29.Temmuz.2009, 04:13
Ayıp ayıp oyuncuyu ayartıp böyle açıklama yapıyor. Başkan diyor bizimle anlaşmıyor gidip oyuncuyla anlaşıyor Galatasaray. Sonra böyle oluyor diyor. Yazık. Burada Manisa haklıdır.
Bunu diyen siz misiniz :D
Üstelik kimse ile anlastıgımız yok ...
Sheriff
29.Temmuz.2009, 06:07
Sorması ayıptır biz kimi ayarttık :D
KaPaLı
29.Temmuz.2009, 12:14
Coşkun Fenerbahçeli unuttun sanırım :) Biz kulubuyle görüşüp anlaştık (::)
Sezer gelirse 2. Ferdi olur bütün sezon yedek kulubesinde bekler. Arda - Kewell - Keita varken Sezer hangi arada formayı giyecek. Ufuk'da aynı şekilde. Orkun - Leo varken Ufuk forma giyeceğini düşünüyosa çok yanılıyo.
MaTRaKaN
29.Temmuz.2009, 14:03
Sezer alınabilir ama ilk 11'de forma bulamaz o yüzden kiralamada iyi bir seçenek olabilir.
LaigLeNoiR
29.Temmuz.2009, 14:16
Elano haberi çıktı dün biryerlerde Beşiktaş için okumuştum aynı haber Galatasaray için de yapılmış.Yazık gerçekten.
Her iki takımda 10 numara arayışında olduğu için böyle oluyo hep başka oyuncu kalmadı çünkü hepsini transfer etti bizim basın.
Bu arada umarım Sezer'i almaz G.Saray,çok beğendiğim bir oyuncu :)
Knightmare
29.Temmuz.2009, 14:40
Sezer'i bende çok beğeniyorum ama bende GS'ye gitmemesi taraftarıyım :p yanlış anlamayın kıskançlık flan değil ama Sezer potansiyeli olan bi oyuncu sürekli oynamalı ki geliştirsin kendisini. GS'nin kadrosunda kendine yer bulması zor olur.
LaigLeNoiR
29.Temmuz.2009, 15:20
Yok ben kıskanırım Sezer'İ :D
Bu arada Sezer için biraz erken olabilir 3 büyüklerde oynamak.O konuda da haklısın aslında.
anilton
29.Temmuz.2009, 15:37
Sezer ve Ufuk için Beşiktaş'ta teklif yapmış.Manisa Hakan Arıkan + 5 Milyon € istemiş.Bizimkiler vazgeçmiş...
King_91
29.Temmuz.2009, 15:57
nerde bi futbolcu görseler galatasaray ve beşiktaş teklif yaptı diye haber çıkarıyorlar yahu .
Belgorth
29.Temmuz.2009, 17:33
Ayıp ayıp oyuncuyu ayartıp böyle açıklama yapıyor. Başkan diyor bizimle anlaşmıyor gidip oyuncuyla anlaşıyor Galatasaray. Sonra böyle oluyor diyor. Yazık. Burada Manisa haklıdır.
Anlayamadım? Tüm dünyada transfer bu şekilde yapılır. Önce futbolcuyla konuşulur, anlaşılır, sonra gidip kulüple pazarlık yapılır. Örneğin C.Ronaldo. R.Madrid önce Ronaldo ile anlaştı, aylarca da ManU'yu ikna etmeye çalıştı. Daha önce Zidane, Beckham vb. bir çok futbolcu bu şekilde transfer olmuşlardır, Avrupa kulüplerinde gerçekleşen normal olan da budur. Çünkü önce gidip kulüple anlaşırsan bu sefer belki futbolcu gitmek istemeyecek, üstelik "beni bu takımda istemiyorlar" psikolojisine girip transfer gerçekleşmediğinde de eski takımı da zarar görecektir. Bu nedenle de bence burada Manisa haklı filan değil. Onların hesabı oyuncuları fahiş fiyata satmak, bu nedenledir şu anda veryansın etmeleri. Çünkü futbolcu zaten transfer olmak istiyor, gönlü gitmekten yana. Yeterince para kopartmadıklarında zorla takımda kalmasını sağlamaya çalışsalar yeterince verim alamayacaklarını biliyorlar. Şu anda Galatasaray'ın eli güçlü, bütün sıkıntı da orada zaten. Galatasaray Haldun Üstünel transfer işlerine girdiğinden beri doğru yolu izliyor, yurtiçi transferlerinde de doğru hareket etmeye başladılar, Adnan Sezgin Üstünel'i örnek aldı belki de...
MaTRaKaN
29.Temmuz.2009, 17:36
The Sun, West Ham´ın kaptanı Lucas Neill´ın Galatasaray ya da Manchester City´ye imza atmasının çok yakın olduğunu iddia etti.
Eğer Manchester City teklif yaparsa işimiz çok zor
King_91
29.Temmuz.2009, 17:38
The Sun, West Ham´ın kaptanı Lucas Neill´ın Galatasaray ya da Manchester City´ye imza atmasının çok yakın olduğunu iddia etti.
Eğer Manchester City teklif yaparsa işimiz çok zor
adamlar yıllık 10milyon verirler artık neill'e .
Aykut ve Nonda'ya talip var
Yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde sürdüren Ankaragücü, sabah antrenmanını salonda yaptı.
Teknik direktör Hikmet Karaman'ın kan testi vermeye gitmesi nedeniyle katılamadığı antrenmanda, yardımcı antrenörler yönetiminde çalışan futbolcular, sahada yapılan koşunun ardından, salonda ağırlık çalışması gerçekleştirdi.
Ankaragücü, bir yandan yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, bir yandan da transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Sarı-lacivertlilerin, Golden Arrows takımından transfer ettiği 23 yaşındaki orta saha oyuncusu Senamela ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılırken, Jaba ile de sözleşme yenilenmeyeceği ifade edildi.
Bu arada Ankaragücü, Galatasaraylı Nonda ve kaleci Aykut'u kadroya katmak için girişimlere başladı. Başkent temsilcisinin, Nonda ve Aykut ile ilgili görüşmelere devam ettiği, iki futbolcunun da takıma kazandırılmaya çalışılacağı belirtildi.
Kaynak : LigTV
RIDVAN TLM
29.Temmuz.2009, 17:58
nonda vasselle ıyı bı ıkılı olabılır..
MaTRaKaN
29.Temmuz.2009, 19:07
Eğer Nonda'ya teklif varsa hemen satılsın..
E.Cartman
29.Temmuz.2009, 20:31
Going Going GoNe bence Nonda satılsın hemen gitsin yerinede Cardozo geLsin :zuhaha:zuhaha
Hugo
29.Temmuz.2009, 20:44
Yalan haberdir o. Nonda'yı alıp da Vassel'in yanına koymazlar herhalde :)
KanaKe
29.Temmuz.2009, 21:16
bence nonda gitmez ankaraya
Corpus
29.Temmuz.2009, 21:27
Aykut ankaraya giderse ankara için iyi transfer olur :)
anilton
29.Temmuz.2009, 22:45
G.Saray Elano'yu alırsa kimse şaşırmasın...
ForCimbom
29.Temmuz.2009, 22:50
anıl bey sağlam kaynak herhalde bu yoruma göre? :) cidden soruyorum yanlış anlaşılmasın.. çünkü yavaştan geliyor elano haberleri..
E.Cartman
29.Temmuz.2009, 22:52
anıl bey sağlam kaynak herhalde bu yoruma göre? :) cidden soruyorum yanlış anlaşılmasın.. çünkü yavaştan geliyor elano haberleri..
Haber çıktıysa kesin yalandır :zuhaha Galatasaray'la haberi yapılan hiç bir futbolcu daha gelmedi GS'ye :zuhaha
MaTRaKaN
30.Temmuz.2009, 00:25
Haber çıktıysa kesin yalandır :zuhaha
Ya böyle demiyelim insanın hevesi kalmıyo :n:
Melekovic
30.Temmuz.2009, 00:29
Şu an gündemimizde transfer yok, oyuncu arıyormuş gibi yaparak hedef şaşırtıyoruz,rakiplerimizin konsantrasyonu üzerimizde oluyor doğru düzgün çalışamıyorlar :n:
King_91
30.Temmuz.2009, 00:31
AMC'ye ihtiyacımız yok zaten .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tabi Elano başka mevkide oynayabiliyorsa onu bilmem
Melekovic
30.Temmuz.2009, 00:32
Bu arada yürü aslan Fotomaç , Mutu için Fiorentina'ya kiralik teklifi yapmışız kabul etmemişler 25 milyon eurocuk istiyolarmış görüşmeler tıkanmış o yüzden Babel'e dönmüşüz :n:
Babel olabilir belki de 500. atamasyonda tuttururlar :D :D :D
MaTRaKaN
30.Temmuz.2009, 00:33
AMC'ye ihtiyacımız yok zaten .
Nasıl yok asıl oraya ihtiyacımız var :D
Melekovic
30.Temmuz.2009, 00:35
Rijkaard teknik direktör olduğuna göre Gullit'i bize getirsin ileri de Van Basten tamamdır. Bu kadar karizma kaç yaşında olursa olsun ilk11'de sahaya çıksa kalecimizin bile kalede durmasına gerek yok :n:
ForCimbom
30.Temmuz.2009, 01:00
Nasıl yok asıl oraya ihtiyacımız var :D
433 te , ne AMC si? iki yönlü bir MC gerekiyor bu takıma, DMC ve AMR-AML tamam, 1 tane MC gerekir Arda 'nın yanına. Emana gibi, Nuri Şahin gibi, Aurelio gibi..
Revolution
30.Temmuz.2009, 01:19
Nuri Şahin çok iyi olur aslında cidden de hayal yani :)
Melekovic
30.Temmuz.2009, 01:23
Bi de şu 4-3-3 lafına bitiyorum. Kırk yılın 4-5-1 i oldu 4-3-3.Gerçekten de kırk yılın 4-5-1'i :D :D :D
ForCimbom
30.Temmuz.2009, 01:29
Bi de şu 4-3-3 lafına bitiyorum. Kırk yılın 4-5-1 i oldu 4-3-3.Gerçekten de kırk yılın 4-5-1'i :D :D :D
şimdi yaşça büyüksünüz öğretmek gibi olmasın, yanlış anlaşılmasın ama bu harbiden de kırk yılın 433 ü. hatta en reeli en ayrıntılısı; 4-1-2-2-1. 4-3-3 telaffuzu kısa olduğu için kullanılıyor. 4-5-1 apayrı birşey, öyle değil mi?..
gerrrard
30.Temmuz.2009, 01:32
433 te , ne AMC si? iki yönlü bir MC gerekiyor bu takıma, DMC ve AMR-AML tamam, 1 tane MC gerekir Arda 'nın yanına. Emana gibi, Nuri Şahin gibi, Aurelio gibi..
Mesele AMC mevkiisi değil. Takımda oyun kuracak biri lazım. Xavi'nin defansı çok mu iyi acaba? Ayhan'dan Xavi yaratmaya çalışacağımıza kaliteli bir oyun kurucu alalım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şimdi yaşça büyüksünüz öğretmek gibi olmasın, yanlış anlaşılmasın ama bu harbiden de kırk yılın 433 ü. hatta en reeli en ayrıntılısı; 4-1-2-2-1. 4-3-3 telaffuzu kısa olduğu için kullanılıyor. 4-5-1 apayrı birşey, öyle değil mi?..
FM'de 4-5-1 attacking taktiğine basınca 4-1-2-2-1 karşımıza çıkıyor. Özünde 4-5-1 yani.
MaTRaKaN
30.Temmuz.2009, 01:34
DMC oyuncumuz bi hayli fazla iki yönlü oyuncuya ihtiyacımız yok iyi pas yapabilen bi AMC lazım..
ForCimbom
30.Temmuz.2009, 01:35
Mesele AMC mevkiisi değil. Takımda oyun kuracak biri lazım. Xavi'nin defansı çok mu iyi acaba? Ayhan'dan Xavi yaratmaya çalışacağımıza kaliteli bir oyun kurucu alalım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FM'de 4-5-1 attacking taktiğine basınca 4-1-2-2-1 karşımıza çıkıyor. Özünde 4-5-1 yani.
ben ne dedim ? MC gerekiyor dedim, iki yönlü. xavi nin yaptığı savunmayı tsl de yapan bir-iki DMC sayabilirsin ayrıca. xavi-iniesta oyunu iki yönlü oynayan adamlar.
ha bir de, FM beni ilgilendirmez gerçek futbol terimleri anlamında, lakin zaten 4-3-3 seçince dediğin sistem çıkıyor(::)
anilton
30.Temmuz.2009, 01:39
Bu konuda Mehmet Demirkol'un katıldığım bir yazısı vardı;
4-3-3 de ne ola ki!
-3-3 diye tek ve özel bir sistem yoktur. Bu diziliş 4-5-1’in hücum varyasyonudur. Sistemin adı ancak 4-3-3/4-5-1 varyasyonu olabilir.
Son günlerde en çok bu konuşuluyor. Bu sistem Türkiye’de uygulanabilir mi? Rijkaard’ın takımına uyar mı vs. Cevap kolay. Zaten uygulanıyor. Yıllardır hem de... Fatih Terim tarafından milli takımda uygulandı. Daum Fenerbahçe’de uyguladı. Ersun Yanal zaman zaman uyguladı.
Mesele bu sistemi uygulamak değil. Mesele oyun stratejisini doğru oturtabilmek. Siz istemli ya da - çoğunlukla olduğu gibi mecburiyetten - istemsiz olarak stratejinizi defansif seçtiyseniz takımınız 4-5-1 oynuyor gözükecektir. Oyunu ileri yıkmadan, ya da yıkamadan oynarsanız 4-3-3’ünüzün ileri uçtaki kanatları orta sahanın bir parçası olarak görülecektir. Türkiye’de genelde bugüne kadar hep bu olmuştur. Böyle olduğunda da biz hep aynı tartışmaya hapsoluruz: BJK /FB/ GS tek forvetle oynar mı? Bu ülkenin son 10 yıldaki büyük futbol tartışmaları hep bu kısırdöngüye hapsolmadı mı?
Halbuki Manchester United, Chelsea, Barça, Real sıklıkla böyle oynar. Tek santrforla. 4-3-3/4-5-1 varyasyonuyla. Halbuki mesele kaç santrforla oynadığınız değil. Topu ne kadar hızlı dolaştırabildiğiniz.
4-3-3/4-5-1 varyasyonunun çoğunlukla 4-3-3 olarak algılanabilmesi için savunma kanatlarının orta saha ve hücum özelliklerinin sağlam olması gerekir. Çünkü aslında oyunu savunmanın değil orta sahanın bir parçası olarak oynamak zorundadırlar. Aynı zamanda orta 3’lünün en az 2’sinin sağlam 2 yönlü oyuncular olması şarttır. Bir çapanın da gerçekten öndeki libero olması lazım. Yani savunmayı önden tutan adam. Çünkü kanatlar orta sahanın bir parçasıdır ve savunma göbeğine buradan destek gerekir. Real’de bir üçlü savunma söz konusudur.
Alternatif az
Vereceğimiz örnek Galatasaray ise savunmanın önünde oynayacak adam sayısı fazlasıyla varken 2 yönlü orta saha oyuncularında bir kıtlık var. Misal Arda maalesef kanatta gösterdiği performansı en azında fizik açıdan bu bölgede yeterli olabilecek seviyeye çıkaramadı henüz. Ona sınıf atlatacak olan bu aslında. Oyunu süratlendirecek bir tek top otomatiğinin kaynağı olamadı. Olmaya aday hâlâ tek adayımız. Bugün olsaydı zaten hala 1 milyon euroya oynamazdı. Ve Butragueno’ya onu soruduğunuzda İspanyol cevap vermekte duraklamazdı.
Zaten memleketteki durum bu olduğu için her ne form durumunda olursa olsun Emre Belözoğlu milli takıma çağrılıyor. Aslında hücuma dönük bir orta saha olan Emre’nin kariyerinin hemen başında buraya kaydırılış sebebi de bu görevi yapabilen ender oyuncularda biri oluşu. Peki nedir bu iş? Hızlı top kullanabilme, bölgesinin stoperi, markajcısı olabilme. Bizim yetiştirdiğimiz orta saha oyuncularının eksiği bu. Eksik olduğu için Ernst geçen yıl yarım sezonda lige damgasını vurdu. Ve Aurelio hâlâ milli takımın vazgeçilmezi.
Eksik olan 4-3-3’ün son 3’ü değil.
Yani ofansif bir 4-3-3 için genelde ileri 3’lü her takımda tam:
Holoko-Nobre-Serdar mesela
Kazım-Semih - Güiza mesela
Arda-Baros-Keita mesela...
Ama kimsede ne ortadaki üçlü tam, ne de kanattaki ikili.
Böyle olunca da biz takımları 4-3-3 değil de 4-5-1 görüyoruz sahada.
Dolayısıyla da tartışma hep aynı noktaya geliyor:
BJK /FB/ GS tek santrforla oynar mı?
3 santrforla oynasanız ne olacak ki ? Arkası yine aynı olduktan sonra...
Bu oyunun temeli hızlı tek top oynayabilmedir. Topu sürekli boş alana taşıyabilmedir.
Türkiye’deki oyun temposuyla 4-3-3 varyasyonunu sıklıkla kullanmak zor.
Hep Barça’nın nasıl hücum ettiğinde gözümüz. Nasıl savunma yaptıklarına bakmıyoruz hiç. Önde nasıl bastıklarına. Geniş alana topu nasıl anında aktarabildiklerine.
Mesele bu. Zaten bunu yaptıktan sonra kimse nasıl dizildiğinizle ilgilenmez. Aslında gözle görülür bir diziliş de kalmaz.
Bu oyunun adı sayılarla verilmez zaten.
Total, hatta neo-total futbol der geçersin...
ForCimbom
30.Temmuz.2009, 01:48
@ anilton;
terimlere takılıp kalmamak lazım, rinus michels in, johan cruyff un ürettiği, oynadığı sistemler; 4 defans, 3 ana orta saha, 3 tane de forvet meyilli oyuncudan oluşur. irdelemenin , çokça tartışmanın manası yok. siz messi-henry ikilisine orta saha dersiniz, ben forvet derim. veya ronaldinho-giuly ye siz orta saha dersiniz ben forvet derim. ama bu ufak farklılığa ille de bir kılıf uydurmak gerekmiyor. onun için transfer haberlerine devam..
gerrrard
30.Temmuz.2009, 01:51
ben ne dedim ? MC gerekiyor dedim, iki yönlü. xavi nin yaptığı savunmayı tsl de yapan bir-iki DMC sayabilirsin ayrıca. xavi-iniesta oyunu iki yönlü oynayan adamlar.
ha bir de, FM beni ilgilendirmez gerçek futbol terimleri anlamında, lakin zaten 4-3-3 seçince dediğin sistem çıkıyor(::)
Xavi'nin defansı kötü demedim. Xavi doğru düzgün koşmuyor bile maçlarda AMC den daha farklı oynamıyor kendisi.
Melekovic
30.Temmuz.2009, 01:55
Söze gerek kalmadı Anılcım.
Bu arada Rinus Michels öğretileri hafif hafif geriye doğru çekilerek 4-5-1'e dönüştü ve buna hucüm oyuncuları eklenerek 4-3-3 sistemiymiş gibi irdelendi. Eskiden 4 3 3 sol for vet sag forvet santrafordan oluşurdu ya da eski stil 3 santrafor yanyana ikisi hızlı biri kuvvetli .
Şimdi şöyle dense mesela AML ve AMR mevkine iki tane defans oyuncusu konsa 6 3 1 mi olacak yani.
Neyse burası transfer haberi yeri.Çok karışmasın.Transferleri çok goremiyoruz.Gerekirse mesajlarımı silebilirsiniz.
anilton
30.Temmuz.2009, 01:58
@ anilton;
terimlere takılıp kalmamak lazım, rinus michels in, johan cruyff un ürettiği, oynadığı sistemler; 4 defans, 3 ana orta saha, 3 tane de forvet meyilli oyuncudan oluşur. irdelemenin , çokça tartışmanın manası yok. siz messi-henry ikilisine orta saha dersiniz, ben forvet derim. veya ronaldinho-giuly ye siz orta saha dersiniz ben forvet derim. ama bu ufak farklılığa ille de bir kılıf uydurmak gerekmiyor. onun için transfer haberlerine devam..
Sistemin aslı 4-5-1'dir diyorum.Barca'nın ve ya onun gibi oynayan takımların oynadığı sistem 4-5-1 demiyorum...
Beşiktaş'tan örnek vereyim;
İleri üçlüde Holosko-Tello-Bobo oynadı geçen sezon...
Top rakipteyken Holosko ve Tello orta sahayı beşliyor 4-5-1'e dönülüyordu...
Hücumdayken Tello ve Holokso forveti üçlüyor 4-3-3'e dönülüyordu...
Barca'nın ve onun gibi takımların oynadığı sistem tabiki 4-3-3.Henry ve Messi döünüşü olmayan oyuncular çünkü...
ForCimbom
30.Temmuz.2009, 02:02
Sistemin aslı 4-5-1'dir diyorum.Barca'nın ve ya onun gibi oynayan takımların oynadığı sistem 4-5-1 demiyorum...
Beşiktaş'tan örnek vereyim;
İleri üçlüde Holosko-Tello-Bobo oynadı geçen sezon...
Top rakipteyken Holosko ve Tello orta sahayı beşliyor 4-5-1'e dönülüyordu...
Hücumdayken Tello ve Holokso forveti üçlüyor 4-3-3'e dönülüyordu...
Barca'nın ve onun gibi takımların oynadığı sistem tabiki 4-3-3.Henry ve Messi döünüşü olmayan oyuncular çünkü...
işte bu yüzden keskin yorumlar yapmamak gerek, bundan bahsediyorum. 433 ya da 451, ileride 3 ana hücumcu, gerisinde defans ile de bağlantılı 3 lü, onun gerisinde 4 lü defans. illa bir tanıma sokmamak gerek bunları.
.
.
.
.
.
.
.
Bence ortadaki 2 MC de arda nın yanına oyunu iki yönlü oynayabilecek biri gerekir. emana gibi biglia gibi nuri gibi. inşallah bu yönde transfer olur. elano ters köşedir diye ümitlenerekten bir MC bekliyorum haldun üstünel'den :u:..
anilton
30.Temmuz.2009, 02:06
Elano geldiği taktirde zaten Arda göbekte oynamaz.Sol ofansa geçer.Göbekteki üçlüden en az biri tam anlamıyla önlibero olmalı.Bu M.Topal olur.Göbekteki üçlünün diğer ismi Ayhan ya da Barış olur...
MaTRaKaN
30.Temmuz.2009, 02:08
Arda ne mc oynar ne de amc.Arda bir kanat oyuncusu her seferinde başka bir yere konulmaya çalışılıyor bende bunu anlamıyorum.Kendi azı ile bile söyledi kanatta oynamak istiyorum diye.
ForCimbom
30.Temmuz.2009, 02:12
Elano geldiği taktirde zaten Arda göbekte oynamaz.Sol ofansa geçer.Göbekteki üçlüden en az biri tam anlamıyla önlibero olmalı.Bu M.Topal olur.Göbekteki üçlünün diğer ismi Ayhan ya da Barış olur...
kewell ne olacak? kaş yaparken göz çıkıyor böyle, arda alışır o bölgeye, bunların örneğini çok gördük. orta sahamız defans-ofans-pas dengesini iyi ayarlayacak adamlardan oluşmalı.
---------M.Topal-------
y.transfer------Arda
bence böyle bir kurgu ile oynamalıyız. ki rijkaard ın kanısı da tahminimce bu yöndedir.
anilton
30.Temmuz.2009, 02:16
Kewel alternatif olacak...
Arda şuanda eksiklikten orada oynatılıyor...
Elano ve benzeri bir oyuncu geldiği taktirde Arda kesinlikle kanada geçer...
M.Topal banko...
Göbekte Barış,Ayhan,Linderoth,M.Sarp diğer alternatifler.Bunlardan biriside banko oynar...
Yeni gelecek oyuncu böbekteki üçlüyü tamamlar...
ForCimbom
30.Temmuz.2009, 02:20
Kewel alternatif olacak...
Arda şuanda eksiklikten orada oynatılıyor...
Elano ve benzeri bir oyuncu geldiği taktirde Arda kesinlikle kanada geçer...
M.Topal banko...
Göbekte Barış,Ayhan,Linderoth,M.Sarp diğer alternatifler.Bunlardan biriside banko oynar...
Yeni gelecek oyuncu böbekteki üçlüyü tamamlar...
m.sarp, m.topal dan sonra dmc nin müdavimi olacak. hazırlık maçlarında ve tobol elemesinde belliydi bence bu. kewell olayını bilemiyorum ama rijkaard arda dan bir mc oluşturma peşinde, gibi geliyor bana..
Lionel Andres Messi
30.Temmuz.2009, 02:26
Xavi'nin defansı kötü demedim. Xavi doğru düzgün koşmuyor bile maçlarda AMC den daha farklı oynamıyor kendisi.
xavi ortalama her maç en çok koşan 1-2 ismin başında geliyor emin misin koşmadığından?xavi zekasıyla oynayıp alan daraltıyor çok aşırı gattusoluk yapamasına gerek kalmıyor.xavi dünyanın en tam teşkkülü mclerinden birisidir bence en iyisi hatta, kimse ona dmc veya amc diyemez ama onların görevi kadar etki yapar.
E.Cartman
30.Temmuz.2009, 02:42
Elano Galatasaray'a doğru
29 Temmuz 2009
Beşiktaş ile Galatasaray'ın almak için yoğun uğraşlar verdiği Brezilyalı yıldızı sarı-kırmızılı kulüp kaptı.
Medyaspor.com'un haberine göre; Adebayor, Santa Cruz, Bellamy ve Tevez gibi dünyaca ünlü yıldızları kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Manchester City'den kopma noktasına gelen Elano'yu Galatasaray kaptı.
Beşiktaş'ın daha sonradan devreye girdiği oyuncu ile el sıkışan sarı kırmızılı camia, uzun pazarlıkların ardından Manchester City ile 7.5 Milyon Euro bonservis bedeline anlaşma sağladı.
ELANO KİMDİR
Hızının yanı sıra doğru koşuları ve uzaktan sert şutlarıyla dikkat çeken Elano, 2007 sezonundan beri Manchester City forması giyiyor. City formasıyla 62 maça çıkan başarılı orta saha oyuncusu 14 gol kaydetti. Öte yandan Elano Blumer'in Brezilya Milli Takımı'yla da 27 maçta 4 golü bulunuyor.
Futbola Guarani'de başlayan ardından Inter de Limeira'ya geçen Elano, profesyonel futbol hayatına Santos'ta başladı. 4 yıl Santos forması giyen ve 131 maçta rakip ağları 33 kez havalandıran Brezilyalı yıldız, 2005 sezonunda Shaktar Donetsk'e transfer olmuştu.
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mümtaz Tahincioğlu da gün içerisinde yaptığı açıklamada, "Galatasaray her an her türlü sürprizi yapabilir, geçmişte olduğu gibi" demişti.
Doğum tarihi: 14 Haziran 1981
Ülkesi: Brezilya
Mevkisi: Ofansif orta saha
Kaynak: Hurriyet.com.tr
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12175675.asp?gid=229
LaigLeNoiR
30.Temmuz.2009, 02:43
Yok artık ya ELANO'yu mu almışlar.
Oghuse
30.Temmuz.2009, 03:34
Resmi sitede haber yok yalandır.. :D
gerrrard
30.Temmuz.2009, 03:35
xavi ortalama her maç en çok koşan 1-2 ismin başında geliyor emin misin koşmadığından?xavi zekasıyla oynayıp alan daraltıyor çok aşırı gattusoluk yapamasına gerek kalmıyor.xavi dünyanın en tam teşkkülü mclerinden birisidir bence en iyisi hatta, kimse ona dmc veya amc diyemez ama onların görevi kadar etki yapar.
İşte sende diyorsun zekasıyla defans yapıyor ben Xavi'nin hiçbir zaman bir maçta agresif olduğunu defansa kadar koşarak yardım ettiğini görmedim. Müthiş oyun zekasıyla hallediyor zaten bunu. Barcelona o kadar hızlı oynuyorki koşmaya gerek kalmıyor oyuncuların.
PesimiSTyLa
30.Temmuz.2009, 03:43
Hareketlensin buralar. BBC Elano büyük ölçüde Galatasaray'da demiş. Haydi iyi geceler :p
Oghuse
30.Temmuz.2009, 03:53
Arkadaşlar saat 3te transfer açıklanacakmış.. :p tabi işin şakası bu yatın uyuyun..İnanasım gelmiyor ama gelirse de sevinirim..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca;
http://www.scoutgs.com/wp-content/uploads/2009/07/1.bmp
Yine transfer peşinde koşuyor Haldun Üstünel. Burada bahsi geçen her oyuncunun, Galatasaray’a transferi söz konusu olan her oyuncunun transfer olacağına dair bir kaide yok tabii ki. Biz sadece medyadan hariç, gerçekten konuşulan, gerçekten istenilen, gerçekten anlaşma zeminlerinin arandığı futbolculardan bahsediyoruz. Satırlar arasında kaybolduğumuz bilgi kirliliğini önlemeye çalışıyoruz bir yandan da. Bu maddi koşullarda, yönetimin özellikle finansal yapıda neler istediğini biliyor, ekonomik olarak çok sıkmayacak, ama üst düzeyde performans verebilecek oyuncuları da bir şekilde iletiyoruz. Eğer anlaşma gerçekleşmezse, neden gerçekleşmediğine dair de net bilgiler yayınlıyoruz, sizleri bilgilendiriyoruz, ki bu transferde de böyle olacak.
Elbette yedi sülalesinin ikna edilmeye çalışıldığı, türlü türlü teminatların istendiği her transferde olduğu gibi bu transferde de ciddi bir süpriz çıkabilir. Lakin bu kez iş daha da ciddi. Ama bu kez şifre yok. Nereden geldiği, nereye gittiği, nasıl olduğu hiç önemli değil. O, gerçekten beklentilerinizi, hem isim, hemde performans olarak karşılayabilecek bir orta saha oyuncusu, bir milli takım oyuncusu.
Bu kez ne isim var, ne kod var. Transfer ya olumlu, ya da olumsuz ( ki yüzde 90 oranında anlaşma sağlandığına dair net bilgilerimiz var) tamamen sonuçlanıncaya kadar da bu ismi açıklamayacağız. Bunun için bir sürede vermiyoruz. Bizler sabrediyoruz ve çılgınlar gibi kutlamak için bekliyoruz, sizlerden de sadece sabır diliyoruz. Galatasaray yönetimi en iyisini transfer etmek için gerçekten çok çaba sarfediyor. Bizlere beklemek, havalimanına inince de canı gönülden kutlamak düşer.
Saygılarımızla
ScoutGS Yönetimi
King_91
30.Temmuz.2009, 03:59
gel de uyu şimdi :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
elano değil sanırım . milli takım oyuncusu diyor . elano oynuyo mu brezilya'da tam hatırlamıyorum .
GebzeLi1907
30.Temmuz.2009, 04:04
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
elano değil sanırım . milli takım oyuncusu diyor . elano oynuyo mu brezilya'da tam hatırlamıyorum .
Konfederasyon kupasında oynadı ondan öncede oynamışlığı var yanılmıyorsam..
goosfraba
30.Temmuz.2009, 04:06
Elano çağrılmıştı diye hatırlıyorum Estonya maçına.
Oghuse
30.Temmuz.2009, 04:16
Hareketlensin buralar. BBC Elano büyük ölçüde Galatasaray'da demiş. Haydi iyi geceler :p
Emre Haberin linki var mı ben bizzat siteye girdim ve hiç bir haber göremedim de..
gerrrard
30.Temmuz.2009, 04:21
Elano 23 milli maç oynamış bir isim. Çoğu zaman çağırılıyor yani.
E.Cartman
30.Temmuz.2009, 04:23
Elano oynuyor arkadaşlar milli takımda ben zaten 3'e kadar buralardayım bi bakar yatarım :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Tahincioğlu: Transferde her an her türlü sürprizi yapabiliriz
29.07.2009 - Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Mümtaz Tahincioğlu, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacakları İsrail’in Maccabi Netanya takımını eleyerek, bir üst tura çıkacaklarını iddia etti.
Sarı-kırmızılı kulübün kurucusu ve ilk başkanı Ali Sami Yen için düzenlenen anma töreninden sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Tahincioğlu, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın Maccabi Netanya ile yapacaklarını karşılaşmanın kolay olmayacağını ifade ederek, şunları kaydetti: "Karşılaşma sıcak havada geçecek. Havanın sıcak olaması bizim için dezavantaj. Onlar zaten bugüne kadar o şartlara alışmışlar. Ama biz de orada çok rahat bir maç olacak düşüncesiyle sahaya çıkmayacağız. Zorlanacağız ama Galatasaray’ın bilindiği gibi bazı akıllı taktikleri vardır. O taktiklerden birisini bu maçta uygulayacaktır. İlk maçın deplasmanda olması bizim için avantajdır. Geri döndüğümüzde bu avantajımızı burada da kullanacağız. Biz bu turu geçeceğiz, öyle bir problemimiz yok."
-TRANSFER ÇALIŞMALARI
- Mühtaz Tahincioğlu, transfer çalışmalarının devam ettiğini de dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Galatasaray her gün transferle ilgili çalışma yapmakta. Galatasaray her an her türlü sürprizi yapabilir, geçmişte olduğu gibi. Bunu yalnız bugün için söylemiyoruz, gelecekte de böyle olacak. Galatasaray’ın ruhunda sürekli çalışan bir sistem var. Galatasaray’ın içinde 365 gün çalışan bir ekip var. O ekip, her gün bir şeyler yapmak ve sürprizlerde bulunmak için çalışıyor. Galatasaray’ın ihtiyacı olan ve kendi imkanları içinde alacağı insanlar vardır. Onlarla çok daha fazla birebir konuşulmakta." -
DENETLEME KURULUNDAKİ İSTİFALAR
- Galatasaray Kulübü Denetleme Kurulu’ndaki istifaların sorulması üzerine Tahincioğlu, şunları ifade etti: "Kendileri her toplantıya çağrılmadıklarını ifade ediyorlar. Denetleme kurulunun her toplantıda olacağına dair bir kural ve kanun yok. Denetleme kurulunun görevi, yönetim kurulunun yaptıklarını denetlemektir. Ama bunu fiilen her toplantıda bulunarak yapacaktır diye bir kural yoktur. Kendilerine göre haklı olabilirler. Biz onların istifalarını değerlendiriyoruz. Yedekleri vardır, bu durumda yedekler devreye girecektir."
Kaynak: Milliyet.com.tr
Lionel Andres Messi
30.Temmuz.2009, 04:25
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
insaf bea :D 35 kez oynamış milli takımda oynuyor adam odur o:pgelsin mor formalı elano formasını alayım hemen:yildiz:
@gerrard
bu şekilde pek uzlaşamayacaz :) xavi her maç sahanın en çok koşan 2-3 oyuncusundan biri oluyor genelde alves ve iniesta ile birlikte bir daha ki sefer daha dikkat edersin:icon_wink:yazarak olmuyor böyle
gerrrard
30.Temmuz.2009, 04:26
Emre Haberin linki var mı ben bizzat siteye girdim ve hiç bir haber göremedim de..
Aynen öyle Oğuz bende bulamadım.
Oghuse
30.Temmuz.2009, 04:26
Arkadaşlar 3 olayını tamamen şaka söyledim herhangi bir bilgi yok.. :D
gerrrard
30.Temmuz.2009, 04:27
@Lionel Andres Messi
Bir istatistik var mı acaba bununla ilgili. Şahsen Xavi'yi dm ye koysam hiçbirşey yapamaz diye düşünüyorum.
E.Cartman
30.Temmuz.2009, 04:30
Vallaha ben istanbul'a geldiğimden beri her gece mesai yaptığım için :zuhaha 3'te falan yatıyom PC'mi özledim :zuhaha
Alicanfmfan
30.Temmuz.2009, 04:30
Konumuz Galatasaray Transfer Haberleri
ve suan bir transfer bekliyoruz bir bilgi bekliyoruz yemişim Xavisini ya :D
PesimiSTyLa
30.Temmuz.2009, 04:38
Aynen öyle Oğuz bende bulamadım.
TVde söylemiş.
E.Cartman
30.Temmuz.2009, 04:39
Konumuz Galatasaray Transfer Haberleri
ve suan bir transfer bekliyoruz bir bilgi bekliyoruz yemişim Xavisini ya :D
Xavi geliyo olmasın :zuhaha
Lionel Andres Messi
30.Temmuz.2009, 04:41
@Lionel Andres Messi
Bir istatistik var mı acaba bununla ilgili. Şahsen Xavi'yi dm ye koysam hiçbirşey yapamaz diye düşünüyorum.
dmye koysan tek başına varlık göstereemz bencede ama bu çok koşmadığı anlamına gelmez xavi de fizik kalıp yok ama çok dirençli biri hiç yorulup oyundan bezdiğini hatırlamıyorum her pozisyonda bu adamın parmağı var desem yeridir arı gibi çalışkan. istatistik bulabileceğimi sanmıyorum nette.
elano gelirse keita transferini bile gölgede bırakabilir daha kollektif çok yönlü bir oyuncu milli takımdada oynuyor sürekli.7.5 bence ucuz elano için.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet xavi geliyor bizde onu tartışıyorduk :D bizde iş yapar mı diye:)
matrockmamy
30.Temmuz.2009, 04:44
man city elanoyu satmamalı onlar için.
gs alırsa büyük iş, takdir ederim.
E.Cartman
30.Temmuz.2009, 04:44
Birleştirilen Mesaj:
evet xavi geliyor bizde onu tartışıyorduk :D bizde iş yapar mı diye:)
Xavi bize uymaz abi bence Messi'yi alalım :zuhaha
LaigLeNoiR
30.Temmuz.2009, 04:46
Medyaspor'un haberine bakabilirsiniz.
Night_Mare17
30.Temmuz.2009, 04:50
Xavi ve Elano yu aynanda getiriyoruz belkide o zman cosarım ben iste
E.Cartman
30.Temmuz.2009, 04:52
Xavi ve Elano yu aynanda getiriyoruz belkide o zman cosarım ben iste
Xavi'nin kramponları gelse bile coşcak bi hava yakaladık aman arkadaşlar dikkat :zuhaha:zuhaha
Night_Mare17
30.Temmuz.2009, 04:55
Xavi'nin kramponları gelse bile coşcak bi hava yakaladık aman arkadaşlar dikkat :zuhaha:zuhaha
Xavi gelsin razıyım ama fm icin elano da gelsin adam satıp parada gelsin :D fm icin iyi olur
E.Cartman
30.Temmuz.2009, 04:58
Xavi gelsin razıyım ama fm icin elano da gelsin adam satıp parada gelsin :D fm icin iyi olur
FM içinse Lincoln kalsn hem bu seneki istatistikleriyle daha değerli olur oyunda da hem satınca daha iyi para kazanırsın elinde de Elano gibi bir adamın kalır :zuhaha
Night_Mare17
30.Temmuz.2009, 05:02
FM içinse Lincoln kalsn hem bu seneki istatistikleriyle daha değerli olur oyunda da hem satınca daha iyi para kazanırsın elinde de Elano gibi bir adamın kalır :zuhaha
Zaten anlattımda adam da satacaz :D:D :0: Sonra parada olacak euheh :smismileyiw2::icon_twisted::icon_twisted::D:D:D:D :D:schaf:
E.Cartman
30.Temmuz.2009, 06:10
Elano G. Saray'a yakın!
Galatasaray, Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı Elano Blumer'i transfer etmek için harekete geçti.
http://www.sporx.com/images/1/29/5600_B_Elano001.jpg
Son iki sezondur Sarı-kırmızılı kulüp adına önemli transferlere imza atan yönetici Haldun Üstünel, Manchester City'nin Brezilyalı oyuncusu Elano'nun transferi için İngiliz kulübün yöneticileri ile transfer görüşmelerini sürdürüyor. Oyuncu ile yapılan görüşmelerde önemli ölçüde anlaşma sağlayan Haldun Üstünel, şu sıralarda Manchester City kulübünün avukatları ile transfer şartları için yoğun pazarlık yapıyor.
Yapılan görüşmenin olumlu sonuçlanması halinde, Elano'nun Sarı-kırmızılı formayı giymesi kısa bir süre içerisinde netlik kazanacak.
28 yaşındaki Elano, 2007 yılından beri Manchester City forması giyiyor. Manchester City formasıyla çıktığı 62 maçta 14 gol kaydeden Brezilyalı futbolcu, daha önce Shakhtar Donetsk ve Santos takımlarında oynadı. 2004 yılından beri Brezilya Milli Takımı'nda da forma giyen Elano, milli formayla çıktığı 34 maçta 6 gol attı.
30.07.2009
Kaynak : DHA
Night_Mare17
30.Temmuz.2009, 06:11
Zaten anlattımda adam da satacaz :D:D :0: Sonra parada olacak euheh :smismileyiw2::icon_twisted::icon_twisted::D:D:D:D :D:schaf:
Elano G. Saray'a yakın!
Galatasaray, Manchester City'nin Brezilyalı yıldızı Elano Blumer'i transfer etmek için harekete geçti.
http://www.sporx.com/images/1/29/5600_B_Elano001.jpg
Son iki sezondur Sarı-kırmızılı kulüp adına önemli transferlere imza atan yönetici Haldun Üstünel, Manchester City'nin Brezilyalı oyuncusu Elano'nun transferi için İngiliz kulübün yöneticileri ile transfer görüşmelerini sürdürüyor. Oyuncu ile yapılan görüşmelerde önemli ölçüde anlaşma sağlayan Haldun Üstünel, şu sıralarda Manchester City kulübünün avukatları ile transfer şartları için yoğun pazarlık yapıyor.
Yapılan görüşmenin olumlu sonuçlanması halinde, Elano'nun Sarı-kırmızılı formayı giymesi kısa bir süre içerisinde netlik kazanacak.
28 yaşındaki Elano, 2007 yılından beri Manchester City forması giyiyor. Manchester City formasıyla çıktığı 62 maçta 14 gol kaydeden Brezilyalı futbolcu, daha önce Shakhtar Donetsk ve Santos takımlarında oynadı. 2004 yılından beri Brezilya Milli Takımı'nda da forma giyen Elano, milli formayla çıktığı 34 maçta 6 gol attı.
30.07.2009
Kaynak : DHA
cok sevinmedim xavi gelmez o zmn :D
E.Cartman
30.Temmuz.2009, 06:17
cok sevinmedim xavi gelmez o zmn :D
Elano'ya Türk pasaportu verceklermiş :zuhaha
Night_Mare17
30.Temmuz.2009, 06:23
Parayı nerden bulacaklar :zuhaha
Oghuse
30.Temmuz.2009, 06:30
Hangi Türk'ün. ::icon_surprised:
Transfere inanasım geliyor hadi bakalım elano diyip başka biri çıkma ihtimali de çok yükek.
PesimiSTyLa
30.Temmuz.2009, 06:36
Cisse, Govou yazılırken Fransadan hiç yazılmayan Keita geldi. Şimdi de Deco, Elano derken EPLden yazılmayan biri gelirse yok artık Haldun Üstünel :icon_smile:
Melekovic
30.Temmuz.2009, 06:39
Scoutgs de Elano demiş hatta Galatasaray'da yazmış ama sunucu hatası diyor konuyu okuyamadım :D
SYLaR
30.Temmuz.2009, 07:22
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/4396.php
EreN
30.Temmuz.2009, 07:47
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/4396.php
Elano hayırlı olsun süper bir transfer:)
Sonunda Alex ile kıyaslanabilecek bir brezilyalı.
BeaT
30.Temmuz.2009, 08:10
Hayırlı olsun Galatasaray çok çok iyi bir transfer yaptı.
nekop
30.Temmuz.2009, 08:19
Bu haberi gördükten sonra gelde uyu :) Hayırlı olsun..
ewrim_FB
30.Temmuz.2009, 08:20
Helal olsun GS yönetimine bu sezon çok akıllı transferler yaptılar GS yıllardır aradığı 10 numarayı şimdi bulmuştur. Lincoln pek yeterli olmamıştı. Elano tekniği, oyun zekası, duran toplardaki yeteneği ve en önemlisi istikrarıyla GS'ı coşturur...
Estranged
30.Temmuz.2009, 08:36
2 senedir yapılan transferler ağzımı açık bıraktırıyor.en olmaz dediğim adam geldi.
GebzeLi1907
30.Temmuz.2009, 08:38
Gs yılın en iyi transferini yaptı şuan şok ve birazda kıskançlık içindeyim ne yalan söyliyim tebrikler
kaç para verdiler acaba
Estranged
30.Temmuz.2009, 08:53
bunu da düşük bi maliyete almamışlardır sanırım.
yoksa almışlar mıdır?
GebzeLi1907
30.Temmuz.2009, 08:59
bunu da düşük bi maliyete almamışlardır sanırım.
yoksa almışlar mıdır?
valla sanmıyorum ama araplarada belli olmaz kaça verdiler çok merak ediyorum
8 milyon euro lafları geçiyordu bi ara haberleri geçerken bonservisi için
gs de sağlam kaynaklar varmış da haldun üstünel'i bekliyormuş herhalde kaç senedir
8 Keita 8 de Elano olsa bildiğimiz Gs 2 oyuncuya bu kadar para verecek diye geçen yıla kadar hangi gs liye sölesen gülerdi suratına bakıp bakıp,dalga geçiyosun sanırdı.
Onu geçtim ben daha bu transferi öğrenili 10 15 dakika anca oldu hala şoku var,yılın açık ara transferi inş lincoln gibi olur demekten kendimi alamıyorum içten içe :D
vuque
30.Temmuz.2009, 09:01
ntvspor'da 7 Milyon'a geldi diyor...
güzel transfer yaptı gs.
tebrik ediyorum...
Hugo
30.Temmuz.2009, 12:16
Oh be. Orta sahada her türlü oynayacak bir adam aldık. Herkes onu sadece AMC oynar diye biliyor ama Shaktar'da iken DM oynamışlığı da vardır. Kanat da oynar forvet de.
Sabah sabah içim açıldı bu haberle.
http://www.galatasaray.org/images/giris/1904__207elano-gsda_v2.jpg
King_91
30.Temmuz.2009, 12:17
haldun baba yaşa be . yine müthiş transfer .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca milli takım için soru amaçlı yazmıştım bilmediğim için herkes oynamıyor dedim sanmış :D
Hugo
30.Temmuz.2009, 12:23
Kaç numara giyecek acaba? 4 giyse keşke :)
KaPaLı
30.Temmuz.2009, 12:26
Sabah sabah alınacak habermiydi bu.
Elano'yu aldı Galatasaray ama nerde oynatacak çok merak ediyorum. Keita - Kewell kanat Arda Turan ortasahada hucuma dönük oyuncu oynuyo. Ee forvet Baros zaten. Mehmet Topal bırakıp Elano - Arda - Kewell - Keita - Baros intihar olur.
perpetua
30.Temmuz.2009, 12:27
Oh be. Orta sahada her türlü oynayacak bir adam aldık. Herkes onu sadece AMC oynar diye biliyor ama Shaktar'da iken DM oynamışlığı da vardır. Kanat da oynar forvet de.
Sabah sabah içim açıldı bu haberle.
Hatta sag bek oynamisligi bile vardir.. ;;)
KaPaLı
30.Temmuz.2009, 12:41
Yav coşkun moral bozukluğu oldu şimdi okudum anlamsız olmuş :D Mehmet Topalı Defansın önünde tek bırakıp diğer adamları ileri atarsa sıkıntı yaşar olacaktı. Arda - Kewell - Keita - Baros çok defans yapmıyolar zaten.
nannar
30.Temmuz.2009, 12:51
Arda serbest olarak forvet arkasında oynamaya sıcak bakmadıgını dile getirmiş Rijkard'a ...Bu yüzden forvetin arkasındaki 3 lüde sağda keita solda arda oynayacak ama ortadan adam yoktu Lincoln gittiği için... Elano harika yaw!!! Ulen Haldun nasıl beceriyorsunuz bilmiyorum ama bu sene Gökhan Zan hariç tüm transferler harika ötesi!!!! Bir de defansın göbeğine adam lazım ama almayacaklar sanırım... Çünkü 1 yabancı alacagız demişti Haldun Baba!!!!
IcedEarth
30.Temmuz.2009, 12:58
Muhtemelen Kewell yedek başlayıp ikinci yarıda oyuna girer, hem daha diri bir Kewell'i yorgun rakibin arasına salmış oluruz, hem de tüm oyuncularımızdan alabileceğimiz en iyi verimi almış oluruz. Bana kalırsa Elano'yu almamalıydık ama. Maç başı 10 km. garanti koşacak, pas yeteneği olan bir oyuncu almalıydık. Linderoth'un sakatlanmayanını almalıydık yani :zuhaha
Kadronun artık belli şeklini almış olduğunu düşünüyorum.
---------------------Leo Franco---------------------
Uğur---------Gökhan-------Servet------H. Balta
-----------------------M. Topal----------------------
---------------Elano-------------Barış----------------
Keita--------------------------------------------Arda
-----------------------Baros--------------------------
nannar
30.Temmuz.2009, 13:09
Öyle deme, bence kesinlikle lazımdı çünkü Arda'nın sol kanata çizgide yaptıklarını bu sene göremeyecektik.Rijkard Ardayı AMC mevkisine çekecekti eğer bu tüp bir oyuncu alınmasaydı.Şu anki kadroya göre diziliş şu şekilde olacak sanırım....
......................Leo........................
sabri.....gökhan zan.....servet....hakan balta ( gökhan'ın yerine mutlaka sağlam bir DC alınmalı)
............M topal.............Ayhan....... ( ben Barış'ın kesinlikle yedek kalacagını düşünüyorum)
Keita............Elano............... Arda.....
.................Baros.........................
Bence en ideal diziliş ve 11 bu şekilde olur ama dediğim gibi bir yabancı stoper alınmalı...Bu kadroda ilk 11'de 4 yabancı var... Bir de savunmacı gelse 5... yani Arda sakat falan olsa Kewell ilk 11 de de çıkabilecek sahaya...Bir de ben Kewel'in mecbur kalınmadıkça ilk 11 çıkmamasından yanayım çünkü kondiyon olarak 90 dk kaldıramadıgı gibi rakip diriyken eskisi kadar etkili olamıyor... en iyisi 2. yarı ya da 60. dk dan sonra kanatlarda yorulanın yerine girmesi... Keita'nın yorulacagını zannetmiyorum ama :n: Arda'ın yerine girer... Yalnız sağlam bir DC almazsak (ki sanırım Lucas Neill gelecek) Türkiye'de maçlarda 2 yesek 3 atarız ama Avrupa'da sıkıntı olur....
ama herşey biyana da Keita-Arda-Elano-Baros 4 lüsü "fantastik dörtlü" olarak gazete manşetlerine yer alacak gibi duruyor :n:
MaTRaKaN
30.Temmuz.2009, 13:18
ELANo kesinlikle harika bir transfer inanamıyorum hala süper bi trnasfer yaptık bravo Haldun Üstünel..
Ayrıca Rijkaard sistem değiştireceğim demişti..Yinede Elano Mc pozisyonunda da oynayabilir..
Jesus_FB
30.Temmuz.2009, 13:18
Daha simdi gordum haberi acik konusmam lazim ilk okuyunca basimdan asagi dogru bi seyler indi :)
vallahi saygi ile egiliyorum gs yonetimi karsisinda tebrikler...
Knightmare
30.Temmuz.2009, 13:21
(g)ben bu Haltun Üstünel'i ayakta alkışlarım! :k:
müthiş bi adam. Helal olsun
tüm GS'lilere de hayırlı olsun yeni yıldızınız :)
Melekovic
30.Temmuz.2009, 13:21
Unutulmuş bir tebrik de Oğuzcuma , abisi transferin ne zaman biteceğini ilk sen bildin tüm muhabirleri bile atlattın tebrikler :D :D :D
MaTRaKaN
30.Temmuz.2009, 13:22
Brezilya'da bazı maçlar as kadroda yer alan inanılmaz bir kalite
Büyüksün HaLdun baba!!!
Sirius Black
30.Temmuz.2009, 13:31
(g)Fenomensin Haldun Baba. :n:
nannar
30.Temmuz.2009, 13:34
Haldun fun clup yok mu yaww? yoksa da biz kuralım valla :D adam hak etti....
murat taşlı
30.Temmuz.2009, 13:37
harika bir transfer hayırlı olsun gs ye bence türkiye de yılın transferi
Knightmare
30.Temmuz.2009, 13:40
bizim takımlar oyuncu transferinden önce Haldun Üstünel gibi birilerini transfer etmeliler önce ( tabii varsa piyasada :D)
Gangstaa
30.Temmuz.2009, 13:41
Elano Lincolnden çok daha yetenekli bir oyuncu.Acele davranıp Ardaya verilmeseydi 10 numara Elano giyerdi büyük ihtimalle.Bence Rijkaard'dan sonra yılın transferi budur.Kariyeride belli 36 kez milli olmuş ayrıca milli takımada çağırılmaya devam ediyor.Bunun şerefine beğenmesemde bir mor forma alınır. İyiki Galatasaraylı'yım :D
Nedvedmania
30.Temmuz.2009, 13:43
Haldun fun clup yok mu yaww? yoksa da biz kuralım valla :D adam hak etti....
Var facebookta :D
Müthiş Transfer yaptık. Haldun Babayı tebrik ediyorum
Antudaki yazılar süper bu arada :n:
Gangstaa
30.Temmuz.2009, 13:45
Heycanım geçmedi hala :D son 2 senedir çok iyi transferler yapılıyor rijkaard inşallah yollanmazsa sene sonunda çok büyük başarılar yakalıcaz avrupada :)
ForCimbom
30.Temmuz.2009, 13:46
bizim takımlar oyuncu transferinden önce Haldun Üstünel gibi birilerini transfer etmeliler önce ( tabii varsa piyasada :D)
havalardayım uçuyorum , mazur görün ama;
yok böyle bir adam, haldun baba helal olsun sana:smismileyiw2::director::director:
rüya takım olduk diyeceğim, çünkü öyle oldu :zuhaha :zuhaha
yalnız inşallah rijkaard istemiştir de yapılmıştır bu transfer:)
Homer J.S
30.Temmuz.2009, 13:46
Artık 2010'da TSi turnuvalarında Galatasaray'ı almak yasaklanır heralde. :zuhaha
ForCimbom
30.Temmuz.2009, 13:51
Daha simdi gordum haberi acik konusmam lazim ilk okuyunca basimdan asagi dogru bi seyler indi :)
vallahi saygi ile egiliyorum gs yonetimi karsisinda tebrikler...
:smismileyiw2: sağolasın ben de çok takdir ediyorum yönetimi, ama inşallah lisenin gazabına uğramazlar 2011 seçiminde, ve devam ederler.
4ever haldun üstünel, iyi ki galatasaray lıyız..
nannar
30.Temmuz.2009, 13:52
Valla Haldun Üstünel'in maaşına % 500 zam yapılmadı bence!!! Madem facebook'da var :D burda da biz açarız :n: Bu arada Cado "GS'nin turnuvalarda yasaklanma fikri güzeldi :n: yasaklanmazsa kaparız hemen :n:
HALDUN BABA FUN CLUB !!! (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=1507387#post1507387) Tıklayın :D
Homer J.S
30.Temmuz.2009, 13:55
Valla Haldun Üstünel'in maaşına % 500 zam yapılmadı bence!!! Madem facebook'da var :D burda da biz açarız :n: Bu arada Cado "GS'nin turnuvalarda yasaklanma fikri güzeldi :n: yasaklanmazsa kaparız hemen :n:
HALDUN BABA FUN CLUB !!! (http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=1507387#post1507387) Tıklayın :D
Abi Galatasarayı ben kapıyorum,yanlış olmasın. :zuhaha
erdemzorer10
30.Temmuz.2009, 13:55
Haldun baba yine yaptı yapacağını helal olsun sana 007 !!
transferi duyduğum andan beri algılama problemi yaşıyorum hala şoktayım diyebilirim :D
kewell la başlayan yıldız furyası elanoyla devam ediyor..yönetim işini yaptı sıra artık Rijkaard ve ekibinde ..
nannar
30.Temmuz.2009, 13:58
Bir de savunmaya yıldız bir yabancı gelirse tadından yenmez:D
deniz.91
30.Temmuz.2009, 13:58
Müthiş bir transfer gerçekten Lincolnün yeri bu kadariyi doldurrulur tebrik ederim GS yönetimini
Lionel Andres Messi
30.Temmuz.2009, 14:00
elano benim gözümde bir dünya starıdır böyle bir oyuncuyu alabilmek hiç kolay olmasa gerek lincolnden çok daha faydalı olacağını umuyorum çok yetenkli forvet kanatlar orta sahanın ortası bazen bek bile oyar yönetimi tebrik ediyorum bir kez daha özellikle Haldun Üstünel'i.
Knightmare
30.Temmuz.2009, 14:01
yok ya yasaklanmaz gs :D defans henüz süper olmadı :D
nannar
30.Temmuz.2009, 14:03
sen de haklısın Nerzhull :D ama savunmaya da adam alınırsa turnuvalarda kapmaya çalışırım ben GS'yi valla :D
deniz.91
30.Temmuz.2009, 14:06
Resmi sitede Disiplinli futbolunu tekniğiyle birleştirebilen ender Brezilyalılar'dan birisi olan yıldız futbolcu diye tanıtmışlar bazılarına mesaj heralde:)
Knightmare
30.Temmuz.2009, 14:09
Ben evleneceğim zaman Haldun baba'dan yardım isticem. Bakarsın dünyaca ünlü bi manken kapar getirir :D Adriana Lima falan :lol:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Temmuz.2009, 14:11
Ben evleneceğim zaman Haldun baba'dan yardım isticem. Bakarsın dünyaca ünlü bi manken kapar getirir :D Adriana Lima falan :lol:
:n::n::n: koptum abi :D
DeNiZ_1903
30.Temmuz.2009, 14:14
Yahu sanki biz değil de Galatasaray ŞL'de mücadele edecek.Çok iyi transferler yapıyorlar.Bizse büyük yıldız getireceğiz laflarıyla uyutuluyoruz ne zamandır.Tebrikler Galatasaray yönetimine.
Harbiden ya adam bir adamı almadan gelmiyor.Kız istemeye bununla gitmek lazım :D
nannar
30.Temmuz.2009, 14:15
Dün yurt dışına gittiğini duyurmuşlardı ben yarına bekliyordum transferi ama haldun baba işi çabuk bitirmiş.. ŞU defansa da bir adam alınsa da rahatlasak...yoksa fantastik 4 lü atar, gökhan zan yatar :D :n:
Knightmare
30.Temmuz.2009, 14:20
olsun yediğinizden fazlasını atabilecek yapıda bi takım oldunuz :D
bundan sonrası Rijkaard'ın...Elinde çok kaliteli bir kadro var.
Del Piero_10
30.Temmuz.2009, 14:20
Türkiye'de yılın transferini yaptı Galatasaray.
Trabzonspor
30.Temmuz.2009, 14:21
Tebrikler valla bizim yönetimler uyurken GS çalışıyor yıldızlar yararı olacak adamalr gelmeye devam ediyor.Yasakalnma olmaz ya öyle olsa birçok takım yasakalanır.
deniz.91
30.Temmuz.2009, 14:22
GSnin tek eksik mevkisi defnas kaldı kanımca bir sğbek ve iserevtin yanına iyi bir stoper yok kadrousnda Sağbeki Uğur kapatır belki ama adam 1.5 yıldır oynamıyor ne olur bilinmez
King_Theoden
30.Temmuz.2009, 14:25
Daha yeni öğrendim transferi gerçekten çok iyi oldu. Bencede böyle giderse FM 2010 turnuvalarında bizim takım yasaklı olur :D Camiamıza hayırlı olsun bu sene lig çok kızışacak umarum UEFA avrupa liginde beceriksizlik yapmazlarda orasınıda Türk takımları kızıştırır :D
sananes
30.Temmuz.2009, 14:38
haberi ilk gördüğümde elano türkiyeye gelmez demiştim daha yaşı normal ve kariyerininde zirvesinde sayılır yıldız transferlerin yanlış hayırlamıyosam ilk ismiydi cityde neden sattılar anlamadım nasıl ikna oldu onuda anlamadım bizimkiler christian yerine elanoyu niye almadı onu hiç anlamadım zaten(elanoda koşan bi orta saha cünkü ön liberoda oynuyo forvet arkasıda gerrard emre lampard tarzı) belli oluyodur işte kıskanıyorum şu an:) korkuyorumda aynı zamanda şampiyon olacagımızı düşünüyodum ama ekstradan 7-8 puan kazandıracak bi oyuncu aldı galatasaray en azından.Haldun fun clup nerdeyse girip bende koyu fenerbahceli olarak üye olucam simdi:D
Fernando Gago
30.Temmuz.2009, 14:41
Sporx'te manşeti gördüğümde "balon haber oyunun" bir şeysi sandım :D meğer harbi harbi doğruymuş Harbiden helal olsun yönetime müthiş transferler yaptılar . . .
Gangstaa
30.Temmuz.2009, 14:44
24 ve hürriyetin haberine göre Lucas Neilde önümüzdeki günlerde imza atacakmış.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca milanında elano için 14 milyon € teklif ettiğini duydum.Doğruysa milanın elinden aldıysak helal olsun.
MaTRaKaN
30.Temmuz.2009, 14:49
Defans'a eğer birini alırsak biri kralı gelse durduramaz :n:
Melekovic
30.Temmuz.2009, 14:51
Muhteşem 4 lü derken takımda bir kaleye geçmediği kalan Kewell'ı da bir kenara atmamak lazım. Çoğundan kaliteli bir oyuncu.
Bence ilk başta ortada Mehmet Topal ve Elano'yu yan yana dener sola Kewell Keita ortaya Arda ileriye de Baros'u koyar. Bu kombinasyon Arda'nın sola geçip Elano'nun ortaya sürülmesi ile değişir Kewell'ın dinlendireleceği zamanlarda. Ne de olsa Elano'yu da nereye koysan oynuyor ama bence defans oyuncusu da alsınlar çünkü iki merkez oyuncumuzun da ne zaman sakatlanacakları belli olmuyor sonra geri dörtlüde Elano ve Kewell'ı görmeyelim :D :D :D
MaTRaKaN
30.Temmuz.2009, 14:53
Elano bence zaten AMC oyucusu kanatta o kadar adam varken Elano'yu da kanata koymak dengesizlik olur :D
nannar
30.Temmuz.2009, 14:58
Videoları izleyin...
ELANO 1 (http://www.videogiller.com/elano-blumer-izle/ef006430d/)
ELANO 2 (http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/dcfd259aa62c1765d6ccb65f3ab9df2852eedf7e8066973af0 7e9999fb2207c783a2919d55743cf615840)
ELANO 3 (http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/dcfd259aa62c1765d6ccb65f3ab9df2852eedf7e8066973af0 7e9999fb1e66c591d791b340501dfe15840)
Melekovic
30.Temmuz.2009, 14:59
Hasan hocamdan kopyaladığım kadarıyla şu şekilde bir denenir :D :D :D Ön blokta o kadar oyuncumuz var ki kimi yedek bıraksak kıyamıyoruz :D :D :D
sabri.....gökhan zan.....servet....hakan balta
............M topal.............Elano.......
Keita............Arda............... Kewell.....
nannar
30.Temmuz.2009, 15:03
Valla bence Kewel fiziksel olarak yedek kalabilir... ben orta sahada 2 tane savaşçı lazım diyerek Mehmet Topal ve Ayhan'dan vazgeçmezdim açıkcası :) Yani Gs'nin başında ben olsam bu şekilde oynatırdım :n:
Universal
30.Temmuz.2009, 15:05
Helal olsun, Galatasaray iyi bir oyuncu aldı, cuma günü Türkiye'ye geliyor.
Gangstaa
30.Temmuz.2009, 15:05
Hasan hocamdan kopyaladığım kadarıyla şu şekilde bir denenir :D :D :D Ön blokta o kadar oyuncumuz var ki kimi yedek bıraksak kıyamıyoruz :D :D :D
sabri.....gökhan zan.....servet....hakan balta
............M topal.............Elano.......
Keita............Arda............... Kewell.....
Bu şekilde orta saha düşer.Böyle ofansif oyunculara en az iki tane hammal lazım.Benim tahmini şöyle olacak.
----------------Leo Franco----------------------------------------
Zabri-----Gökhan{(E.Güngör)Lucas Neil}----Servet---Balta
-----------------Linderoth--------Topal-------------------------
----------------------------Elano----------------------------------
Keita-------------------------------------------------------Arda
----------------------------Baros----------------------------------
nannar
30.Temmuz.2009, 15:08
tamam işte ozan benim 11',mden sende tek linderoth farklı , ben onun yerine çift yönlü oldugu için ayhan'ı tercih ederim :)
Melekovic
30.Temmuz.2009, 15:16
Sabri'nin yerine Uğur bir kendine gelse zaten yedek bir Sabri izleriz. Bir de genç oyuncumuz var o mevkide. Zaten Ugur da genç :D :D :D Sağ bekte hiç sıkıntı çekmeyiz.
MaTRaKaN
30.Temmuz.2009, 15:16
Yeni frikikçi belli oldu : Elano
youtube'dan izledim harika frikikler atıyor..
Gangstaa
30.Temmuz.2009, 15:18
En çokta ona sevindim zaten.Artık kornerlerde ve frikiklerde topun başında sabriyi görmeyecek olmak sevindirici :)
mpaker66
30.Temmuz.2009, 15:20
---------------------------------------Leo Franco--------------------------------------------------
sabri------------------gökhan zan-------servet--------------hakan balta-------------------
---------------------------------mehmet topal---------------------------------------------------
------------------ayhan--------------------------------elano--------------------------------------
-----keita----------------------------------------------------------arda turan-------------------
----------------------------------Baros------------------------------------------------------------
Bence Barış oynar...
LaKe
30.Temmuz.2009, 15:23
Yönetimi kutluyorum çok doğru bir iş yaptılar gerçekten. Elano, tam da Galatasaray'ın ihtiyacı olan bir oyuncu...
Oghuse
30.Temmuz.2009, 15:35
Haha olaya bak dün geyiğine transfer 3te açıklanacak demiştim o civar açıklanmış gerçekten müthiş transfer helal olsun Haldun Üstünel'e transferin babasınıda yaptın..
E.Cartman
30.Temmuz.2009, 15:39
Bu sefer bilerek medyaya sızdırdılar sanırım yazık bu sefer bilsinler diye :zuhaha:zuhaha çok bilen turkspor.net istihbarat kaynaklarıda internette Elano haberi fink atarken hiç haber bile geçmediler :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Milliyet'in internet sitesindeki manşet Haldun Baba'nın transfer yeteneğiyle ilgili her şeyi anlatıyor sanırım :D
http://i31.tinypic.com/2zgdi5c.jpg
gerrrard
30.Temmuz.2009, 15:55
Arkadaşlar herkesin unuttuğu bir isim var oda Keita. Keita'nın milli takımda zaman zaman dmc oynadığını unutmayalım. O yüzden kadro şöyle olabilir;
---------------Leo Franco------------
Sarbi----G.Zan---Servet---H.Balta
---------------M.Topal---------------
-----------Keita---Elano--------------
Arda--------------------------Kewell
-------------Baros-----------------
MaTRaKaN
30.Temmuz.2009, 15:55
Haberi yok olur mu daha neler :n:
Knightmare
30.Temmuz.2009, 15:56
Eurosport'ta da 8milyon pound diye belirtmişler haberi
KaPaLı
30.Temmuz.2009, 15:58
Galatasaray'ın borcu yokmuydu nasıl alıyo bu adamları valla hayret. Yaa borcu büyütüyolar yada Adnan Polat cebinden ödüyo paraları.
gerrrard
30.Temmuz.2009, 16:01
8 milyon pound ise çok yanlış bir transfer olur.
ForCimbom
30.Temmuz.2009, 16:01
Galatasaray'ın borcu yokmuydu nasıl alıyo bu adamları valla hayret. Yaa borcu büyütüyolar yada Adnan Polat cebinden ödüyo paraları.
bitmemiş stadın locasından 40 milyon dolara yakın parayı şimdiden bulan bir takım için pek sorgulanası bir şey değil bence. zaten seneye yeni statta oynayacağız çok büyük ihtimal. ayrıca her sene yaklaşık 10 milyon euro falan ayrılıyor transfere(bonservisler için) . bu da onların parçası olan birşey işte.
KaPaLı
30.Temmuz.2009, 16:04
Haa o zaman iş ayrı. O stadın locaları bu sene için satıldı ama seneye Galatasaray 1 kuruş kar edemicek stadtan. Geleceğini harcıyo şu anda kulup :) Maaş problemi çekip en önemli maçtan önce bölgesinde tek oynayacak adamı satmazlar umarım tekrar (::)
E.Cartman
30.Temmuz.2009, 16:05
2 Sene içinde borç - alacak arasındaki farkı 100M$ düşüren bir yönetim bırakta böyle transferleri yapsın :D
KanaKe
30.Temmuz.2009, 16:05
Elano TSL'de yilin transferidir bence.
Tebrikler.
DenizlispoR
30.Temmuz.2009, 16:07
Lig zevkli olacağa benziyor.Aslantepe seneye biterse tabii :).
ForCimbom
30.Temmuz.2009, 16:07
Haa o zaman iş ayrı. O stadın locaları bu sene için satıldı ama seneye Galatasaray 1 kuruş kar edemicek stadtan. Geleceğini harcıyo şu anda kulup :) Maaş problemi çekip en önemli maçtan önce bölgesinde tek oynayacak adamı satmazlar umarım tekrar (::)
Seneye "eğer ki stad açılırsa" elbetteki kar edemeyeğiz, şuanda edemediğimiz gibi. çünkü borçları kapatacağız, tahminen ilk sene olduğu için bir 100 milyon dolara yakın gelirimiz olur stattan(bakın EĞER AÇILIRSA diyorum, locanın geri kalan kısmı, patlaması muhtemel KOMBİNE satışları ve tahmini 45.000
seyirci ortalaması-bunlar benim görüşlerim-).
yani gelecek konusunda bir endişe duymuyorum. tek endişem olursa o da nakit sıkıntısından doğabilecek maaş problemleri olabilir, ama yönetim illa ki düşünmüştür, ona göre iş yapar:)
Oghuse
30.Temmuz.2009, 16:08
http://www.youtube.com/watch?v=H8ZoAvM0TkI
Video'nun 30.snsindeki gol müthişş..
KaPaLı
30.Temmuz.2009, 16:08
O borcu düşürdü ama gelecek yıllar için daha büyük sıkıntılara girecek kulup. Türk Telekomdan çok büyük bir para geldi bu parayla borçları kapatıyolar. Daha olmayan Stadın Localr satıldı bu para bu sene harcandı zaten.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Seneye "eğer ki stad açılırsa" elbetteki kar edemeyeğiz, şuanda edemediğimiz gibi. çünkü borçları kapatacağız, tahminen ilk sene olduğu için bir 100 milyon dolara yakın gelirimiz olur stattan(bakın EĞER AÇILIRSA diyorum, locanın geri kalan kısmı, patlaması muhtemel KOMBİNE satışları ve tahmini 45.000
seyirci ortalaması-bunlar benim görüşlerim-).
yani gelecek konusunda bir endişe duymuyorum. tek endişem olursa o da nakit sıkıntısından doğabilecek maaş problemleri olabilir, ama yönetim illa ki düşünmüştür, ona göre iş yapar:)
Hayırdır yapılan stadı tekrar satıyomu kulup :) 100 milyon $ gelir nereye yapıyosun stadtan Allah aşkın 10 milyon $ demek istedin sanırım. Kaç tane Loca var 100 tanemi ? 1 milyon $ veriyolar localara herhalde. 45000 ortalama seyirci çekmek öyle kolay değil. Saraçoğlu 52500 kişilik orda bile 30000 ortalama yapıyo Fenerbahçe. Kombine patlaması olacaktır tabiki ama öyle senin dediğin gibi gelir beklemek sadece hayal.
DenizlispoR
30.Temmuz.2009, 16:15
O borcu düşürdü ama gelecek yıllar için daha büyük sıkıntılara girecek kulup. Türk Telekomdan çok büyük bir para geldi bu parayla borçları kapatıyolar. Daha olmayan Stadın Localr satıldı bu para bu sene harcandı zaten.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hayırdır yapılan stadı tekrar satıyomu kulup :) 100 milyon $ gelir nereye yapıyosun stadtan Allah aşkın 10 milyon $ demek istedin sanırım. Kaç tane Loca var 100 tanemi ? 1 milyon $ veriyolar localara herhalde. 45000 ortalama seyirci çekmek öyle kolay değil. Saraçoğlu 52500 kişilik orda bile 30000 ortalama yapıyo Fenerbahçe. Kombine patlaması olacaktır tabiki ama öyle senin dediğin gibi gelir beklemek sadece hayal.
Kelimesi kelimesine,harfi harfine katılıyorum :):
PesimiSTyLa
30.Temmuz.2009, 16:21
Yok artık ya şoktayım. Gece Elano gelse diye hayal ederek uyudum, şimdi kalktım Elano Galatasarayda. Yılın transferi. Haldun Üstünel, fazla söze gerek yok.
ForCimbom
30.Temmuz.2009, 16:21
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
adnan polat ın açıklamasını dinlemedin herhalde, locaların yüzde 30 u satıldı ve gelen gelir 30-40 milyon dolar arası. seneye de stad açılana kadar hepsi satılırsa kapafan 40-50 milyon dolar geliyor.
seyirci ortalaması demişsin, bütün tarftarlar 10 seneyi aşkın bir vakitten beri bu stadı bekliyor, bu kadro ile rijkaard ile 45 bin i bırak, 50 bin ortalama olursa kimse şaşırmasın. bu çoğu yerde böyledir, yeni stad ilk senesinde böyle patlamalar yapar. fenerbahçenin yıllık stad geliri de 54 milyon dolar olduğuna göre, bence 100 milyon dolar hiç de hayal değil.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca, loca satışları 3 senelik, yani 3 sene boyunca başka loca satılmayacak, gelen 100 milyon dolar+ para olacak sadece.
bence transfer bitti. kadro da tahminim şöyle olur:
---------------------------------leo--------------------------
sabri(uğur)-----e.güngör-------servet-------h.balta
--------------------------------m.topal---------------------
----------------arda(ayhan/barış)------------elano-----
keita----------------------------------------------------kewell(arda)
----------------------------------baros
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca edit: kapafan değil kafadan olacak. lanet ettirdi artık bu klavye :)
deniz.91
30.Temmuz.2009, 16:29
Yahu bir locayı 1 milyon dolaramı satıyo bu takım:D
ForCimbom
30.Temmuz.2009, 16:32
loca değil sadece, vip tribünler de var. onların da satışı yapılıyor :)
ayrıca statta 150 ye yakın loca var. yani dünyada en çok loca olan 3-5 stattan biri olacak. ve locaların komine gibi olacağını da beklemeyin. 1 milyon dolar olanı da vardır 30 bin 40 bin lik de. :)
DenizlispoR
30.Temmuz.2009, 16:33
Yahu bir locayı 1 milyon dolaramı satıyo bu takım:D
Sanırız :n:.Fiyatı 500 $ dolar desek 30 milyon dolar gelir yaptı desek 60.000 Loca satılmış oluyor.%30'u 60.000 ise tamamını hesaplamayı size bırakıyorum :).
EreN
30.Temmuz.2009, 16:34
Gs localardan nasıl 40 milyon kazandı yahu?
Elano yılın transferidir ama geçen senenin alacaklarını bile ağustosa erteleyen galatasaray eğer 8 milyon POUND verdiyse ve maaş olarakta 4 milyonun üstüne çıktıysa ekonomik açıdan bu sene avrupa kupasını aldı aldı alamadı batar gibime geliyor. Çok riskli bir hamle.
Orta saha açısından gerçekten her yere koy oynasın. Elano yahu boru mu
Bekq
30.Temmuz.2009, 16:34
loca değil sadece, vip tribünler de var. onların da satışı yapılıyor :)
ayrıca statta 150 ye yakın loca var. yani dünyada en çok loca olan 3-5 stattan biri olacak. ve locaların komine gibi olacağını da beklemeyin. 1 milyon dolar olanı da vardır 30 bin 40 bin lik de. :)
1 Milyon Dolarmı?
Yanlış okudum galiba.
DenizlispoR
30.Temmuz.2009, 16:35
Üstteki olunca hikaye oldu benimki :n:.1 milyon dolarlık loca var mı :n:.O fiyata oyuncu alınabiliyor ev alınabiliyor :n:.50.000 $ ancadır.600 Loca eder.%30u 600 ise tamamı ?
Universal
30.Temmuz.2009, 16:36
Elano yılın transferidir ama geçen senenin alacaklarını bile ağustosa erteleyen galatasaray eğer 8 milyon POUND verdiyse ve maaş olarakta 4 milyonun üstüne çıktıysa ekonomik açıdan bu sene avrupa kupasını aldı aldı alamadı batar gibime geliyor. Çok riskli bir hamle.
Kadrosu kaldırmayacak bir kadro değil, kaldırabilir.
PesimiSTyLa
30.Temmuz.2009, 16:37
7 Milyon Euroya alınmış. Keita için 8.5 verilmişti. Çok bir para degil. Heleki Mehmet Topuza 9.5 Milyon verenlerin çok para demesi ilginç.
Başkan açıklamıştı toplantıda. 8Milyon€ Nakit bütce belirlemişler. 4milyonunu Keita için pesin vermişler geri kalanı 3yıl vadeli. Elano içinde geri kalan 4ü verilmiştir, yapılmıştır bir ayar. Yönetim işini bilir. (::)
Memedov
30.Temmuz.2009, 16:38
Fenerbahçe yönetimi para var huzur var mantelitesinde yapına dursun, Galatasaray adamları getirsin.
Galatasaray'da söylenildiği gibi, Fenerbahçe'de olduğu gibi para olsun. Üst üste 20 sene şampiyon olacak takım kurar.
tebrikler, getirdim mi böyle Brazilya'lı getireceksin işte bazılarına da ders olur umarım.
EreN
30.Temmuz.2009, 16:38
Bizde defans ve forvet eksiği varken biz zor kaldırırız zaten. GS şuan nirvana'ya ulaşmış durumdadır arkadaşlar:D
gorkem11
30.Temmuz.2009, 16:39
Galatasaray'da transfer bitmez.Elano transferide son transfer değil bundan eminim ve bunu biliyorum.Sağ bek şart sabriyle yürümeyecek belli birşey.Hücum hattında bana kalırsa UEFA Avrupa Ligi'nin en tehlikeli takımıyız ancak defans anlamında biraz sıkıntımız var kesinlikle.Eğer defansımızı sağlamlaştırırsak takımada taktik bi güzel oturunca uyum sorunları da ortadan kalkınca.Galatasarayımızın elde edemeyeceği hiç bir başarı olamaz.Bu sene beklenti büyük.
Bekq
30.Temmuz.2009, 16:40
Umarım yine Alex'le kıyaslanmaz Elano.:D
Çünkü Galatasaray'a hangi oyuncu gelirse gelsin Alex'le aynı mevkideyse onunla kıyaslanıyor.:D
gorkem11
30.Temmuz.2009, 16:42
Elano transferine ödenen para 8.5 M ve 3 sene taksitli.
Elano da 4 sene boyunca Galatasaray'dan yıllık 3.2 M Euro alacak.
LadroN
30.Temmuz.2009, 16:42
bu kadar iç karartıyorusunuz ama satlımayan bi riva arazisi birde floryadan b.çekmece ye taşınacak bir antreman sahası var milyon dolarlarca gelir kazandırabilr projeler bunlar inanın galatasaray batmaz:D Elano da mükemmel bir transfer geçmeyelim arada:D
Memedov
30.Temmuz.2009, 16:43
Umarım yine Alex'le kıyaslanmaz Elano.:D
Çünkü Galatasaray'a hangi oyuncu gelirse gelsin Alex'le aynı mevkideyse onunla kıyaslanıyor.:D
Kıyaslanacağını sanmıyorum, Alex ile Elano bir birinden farklı özellikleri taşıyan oyuncular.
Alex'in oynadığı bölge de bu sezon Arda Turan oynayacak Galatasaray'da, Elano hem kanat da hem de ortada oynayabilen bir futbolcu. Arda'nın gerisinde oynayacak büyük ihtimal orta saha'nın tam ortasında.
Bekq
30.Temmuz.2009, 16:46
Kıyaslanacağını sanmıyorum, Alex ile Elano bir birinden farklı özellikleri taşıyan oyuncular.
Alex'in oynadığı bölge de bu sezon Arda Turan oynayacak Galatasaray'da, Elano hem kanat da hem de ortada oynayabilen bir futbolcu. Arda'nın gerisinde oynayacak büyük ihtimal orta saha'nın tam ortasında.
Ben Arda'nın tekrar kanatta oynayacağını ve Elano'nun forvet arkası oynayacağı görüşündeyim.Ama senin dediğinde olabilir -ki- büyük ihtimal öyle olacak.
Melekovic
30.Temmuz.2009, 16:50
Önemli olan bu sene büyük takımlarımıza çok kaliteli oyuncular geldi .Her takımı seyretmek zevk verecek.Önceki senelerdeki gibi 3-0 yendik ama maçları izlerken uyuyakaldık tipinde maçlar olmaz bu sene, çok mücadeleli ve zevkli geçer.Bazı Anadolu takımları da başta Ankaragücü olmak üzere yerinde transfer yaptı bu sene. Güzel bir lig bekliyor bizi.
Galatasaray kadro olarak Rijkaard'ın kafasındaki sisteme alışırsa zaten her maçımız bol pozisyonlu olur Galatasaray'ı tutan tutmayan herkes zevk alır izlemekten.
PesimiSTyLa
30.Temmuz.2009, 16:51
Tek tek cevap vermeyecegim, Localardan gelen paranın transferler ile alakası yok. 40 milyon küsür gelir elde edildi ve bu para şirketleri birlestirmede kullanılacak. 1milyon dolarlık da loca var, evet. Bunları ben kaba etimden atmıyorum, bizzat Adnan Polatın söyledikleri.
Elano içinde 7Milyon € 3 taksitle ödenecekmiş. 7 milyon euro ödemeklede kimse batmaz. Kendisine de 3milyon gibi bir rakam verilecekmiş sanırım.
Bu muhabbet fazla uzamasın bence, Elanoyu konuşalım.
El Comandante
30.Temmuz.2009, 16:52
Yılın transferini yaptık. Helal olsun sana Haldun Baba ...
ForCimbom
30.Temmuz.2009, 16:52
1 Milyon Dolarmı?
Yanlış okudum galiba.
Üstteki olunca hikaye oldu benimki :n:.1 milyon dolarlık loca var mı :n:.O fiyata oyuncu alınabiliyor ev alınabiliyor :n:.50.000 $ ancadır.600 Loca eder.%30u 600 ise tamamı ?
yok efenim yanlış okumadınız..
bakınız: "...........15 bin dolardan başlıyor
21 Nisan`da tanıtımı yapılan Türk Telekom Arena`nın loca ve VIP koltuk satışlarına büyük ilgi olduğunu söyleyen Galatasaray Stat A (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/stat-a/).Ş. Genel Müdürü Ebru Köksal (http://www.tumgazeteler.com/haberleri/ebru-koksal/), şu bilgileri verdi: `Stadyumdaki locaların tanıtımını 21 Nisan`da yaptık. Bu gecede ortadaki 21 loca için teklif aldık. Bu teklifleri yönetim kurulumuz değerlendirdi. Daha sonra 30 Nisan`da tüm locaların satışına başladık. 15 Mayıs`a kadar 87 adet loca sattık. Bu localardan 30 milyon dolara yakın gelir elde ettik. Stadyumdaki loca fiyatları 15 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değişiyor.` ....."
ilgili haber:http://www.tumgazeteler.com/?a=5114942
http://www.tumgazeteler.com/?a=5114942
locaların 87 si satılmış, geri kalanlar ile birlikte toplamda 130 milyon dolar hedefleniyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
daha güncel haber, TOKİ nin yaptığı basın toplantısında(yaklaşık bir-iki hafta önceydi sanırım)
''LOCA VE KOMBİNE ALANLARIN ENDİŞESİ OLMASIN''-
Galatasaray Kulübü olarak, stadın işletmesi, pazarlanması ve faaliyete geçmesinin ardından bakım onarım çalışmaları konusunda üzerlerine düşen çalışmaları yaptıklarını anlatan Polat, Türk Telekom Arena'dan loca ve VIP kombine alanların da içlerinin rahat olmasını istedi.
Kombine ile localarla ilgili sözleşme imzalayan ve ödemelerini yapan Galatasaraylıların hiçbir endişe duymamasını isteyen Polat, şunları söyledi:
''Bu proje muhakkak bitecek. Yaptığımız satışların ödemelerini de, stat inşaatının bitiş tarihine göre yeniden organize edeceğiz. Kalan bölümlerin aynı heyecanla satın alınmasını rica ediyorum. Biz inşaatın biteceğinden şüphe etmiyoruz. Gecikme oldu ve böyle projelerde olabiliyor. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar da, ihale yoluyla ilerleme sağlanamaması halinde, kendilerinin bitireceğini söyledi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.''
Polat, stat inşaatında yaşanan duraklama nedeniyle son bir aydır loca ve kombine satışlarının bir duraklamaya girdiğini belirterek, ''Bu toplantıdan sonra, satışlarımız aynı hızla devam edecektir. Loca ve VIP koltuk satışları yıl sonunda tamamlanmış olacak. Şu ana kadar sözleşmesini yaptığımız satışlar 43 milyon dolara ulaştı. Hedefimiz ise 105 milyon dolar. Bu kaynağı iki şirketimizin birleşmesinde kullanılacak'' bilgisini verdi.
.
.
.
.
.
.
...
ForCimbom
30.Temmuz.2009, 17:03
Ben o 1 milyon doların konut projesi olduğunu düşünüyorum.Loca 1 milyon dolar etmez,olsa bile alanın olacağını düşünmüyorum :).
konut projesi çok başka birşey, "1milyon dolar" gördüğünüz gibi bir LOCA fiyatı(maksimum-[ben de böyle dedim:)]-).
bence transfere artık gerek kalmadı, sakat oyuncularımız form yakalarsa(linderoth-emre güngör- uğur uçar gibi) hem alternatifi bol hem de as olarak çok iyi bir kadromuzun olduğunu düşünüyorum.
Gncl1905
30.Temmuz.2009, 17:08
Çok güzel transfer oldu bu, Arda'da kanatta oynar artık :)
Transferin maliyetide 7 MN Euro imiş, 3 taksitle ödenecekmiş.Yıllık 3 MN Euro kazanacakmış ntvspor'un haberine göre...
EreN
30.Temmuz.2009, 17:09
Temiz bir hesap yaparsak 3 yılda toplam 45-50 Trilyon para ödemiş olacak galatasaray keita elano ikilisine. Ben bu yüzden dedim bu sene sağlam bir gelir olmazsa ekonomik açıdan tarihi bir düşüşe geçer diye.
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/teams/m/man_city/8176057.stm
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2562961/Elano-signs-for-Galatasaray.html
bu iki kaynakta 8 milyon sterlin diyor. Bizim medyamız fiyatları düşürmekte ısrarcı.
E.Cartman
30.Temmuz.2009, 17:13
Biri onu durdursun!..
Herkes onu konuşuyor! Galatasaray taraftarından ilginç girişim! Sarı-kırmızılı taraftarlar takıma üst üste gelen yıldızların transferinde başrolü oynayan yönetici Haldun Üstünel'in ismini formalarının arkasına yazdırmayı planlıyor.
http://www.sporx.com/images/1/29/5067_B_haldunustunel005.jpg
Son iki sezondur büyük transferlere imza atan Haldun Üstünel Harry Kewell, Milan Baros, Frank Rijkaard, Abdulkadir Keita ve son olarak da Elano Blumer transferindeki çabalarıyla taraftarların büyük sevgisini kazanmış durumda. "Türkiye'e gelmez" "Hayal" gözüyle bakılan transferler onun girişimleriyle gerçekleşti ve çıta bir hayli yükseldi.
Sadece Galatasaraylı değil, diğer takımların taraftarları da Haldun Üstünel'in transfer konusundaki üstün başarılarını takdir ediyor. Internette Fenerbahçe forumlarında bu konu şu şekilde özetleniyor; "Arda'nın yerine başkan Haldun'u almalı"
Haldun Üstünel'in transferi için uğraş verdiği oyuncularının adlarının medyada çıkmaması, transfer gerçekleştiği an Türkiye'de duyulması ise gizililik konusunda onu sarı-kırmızılı taraftarlarca yine gönüllere taşımış durumda. Taraftarlar arasında yapılan sohbetlerde ise Haldun Üstünel'in G.Saray başkanlığı için ideal olduğu konusunda spekülasyonlar yapılıyor.
G.Saray taraftarları geçtiğimiz hafta Tobol ile Ali Sami Yen'de oynanan maçta ise tribünlerde "In Haldun We Trust" (Haldun'a güveniyoruz) yazılı dev bir pankart açmıştı.
Haldun Üstünel kimdir?
1967 İstanbul doğumlu olan Haldun Üstünel, orta öğrenimini Saint Benoit Lisesi, lise öğrenimini Suadiye Lisesi'nde, yükek öğrenimini ise A.B.D. San Francisco Dominican College Üniversitesi'nde Uluslararası İş İdaresi Bölümü'nde tamamladı. Üstünel, 1992 yılından bu yana İstanbul Tela Sanayi Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. İngilizce ve Fransızca bilen Üstünel, evli ve iki çocuk babası.
30.07.2009
Kaynak : Sporx.com
LaigLeNoiR
30.Temmuz.2009, 17:18
Helal olsun Galatasaray'a.Müthiş transferler yaptı.
Aklıma gelen tek şey var.Galatasaray AMR ve AML'li oynayacağını düşünürsek buralarda zaten ARDA ve KEWELL vardı çok da kaliteli ikisi de.Şimdi KEİTA ve ELANO'da geldi.Hayırlı olsun :) 2'şer AMR-AML ile oynasın bence :D
feanorringeril
30.Temmuz.2009, 17:19
Sanırız :n:.Fiyatı 500 $ dolar desek 30 milyon dolar gelir yaptı desek 60.000 Loca satılmış oluyor.%30'u 60.000 ise tamamını hesaplamayı size bırakıyorum :).
Ne 500 doları, dalga mı geçiyorsunuz?
Loca fiyatları ortalama 100 ila 200 bin dolar arasında değişmişir diye tahmin ediyorum. Takip ettiğimiz haberler bu yöndeydi stat ile ilgili.
Ayrıca daha özel olanlar vardır, bir değil 2-3 milyona da satılır. Tanıtım günleri gibi organizasyonlar düzenlenir, bir takım imkanları geniş davetliler katılır. Bazısı o satın aldığı locada belki sezon boyunca iki maç ya izler ya izlemez.. Ama satın alır..
Ayrıca yeni bi stat; bazı localara promosyon çalışmaları ile özel anlamlar yüklenip, açık arttırma benzeri organizasyonlar düzenlenebilir. Klübe bağış yapmak isteyenler içindir bunlar birazda tabi.
yani kısacası loca satışlarının geliri büyük olur.
3 sezon için stadın loca ve kombinelerinin klübe katkısını eğer Adan Polat 100 milyon dediyse, bunu sağlarlar. Yormayalım biz boşu boşuna kendimizi.
EreN
30.Temmuz.2009, 17:22
Ne 500 doları, dalga mı geçiyorsunuz?
Loca fiyatları ortalama 100 ila 200 bin dolar arasında değişmişir diye tahmin ediyorum. Takip ettiğimiz haberler bu yöndeydi stat ile ilgili.
Ayrıca daha özel olanlar vardır, bir değil 2-3 milyona da satılır. Tanıtım günleri gibi organizasyonlar düzenlenir, bir takım imkanları geniş davetliler katılır. Bazısı o satın aldığı locada belki sezon boyunca iki maç ya izler ya izlemez.. Ama satın alır..
Ayrıca yeni bi stat; bazı localara promosyon çalışmaları ile özel anlamlar yüklenip, açık arttırma benzeri organizasyonlar düzenlenebilir. Klübe bağış yapmak isteyenler içindir bunlar birazda tabi.
yani kısacası loca satışlarının geliri büyük olur.
3 sezon için stadın loca ve kombinelerinin klübe katkısını eğer Adan Polat 100 milyon dediyse, bunu sağlarlar. Yormayalım biz boşu boşuna kendimizi.
Fenerbahçe de yıllık loca ve vip satışından aşağı yukarı aynı fiyatları elde ediyormuş ama vipleri çıkarınca rakam düşüyor biraz daha. Dediğiniz gibi VIP + LOCA 40 Milyon olur. Şimdi baktımda oluyor hatta :D
PesimiSTyLa
30.Temmuz.2009, 17:22
Kewell bazı maclarda yedek olacak Muro mecbur. Dinlene dinlene oynatırız.
Orta 3lü Elano - Topal - Ayhan(Barış,Tobi) şeklinde olur.
İleri 3lü Keita - Baros - Arda olur.
Bazı maclarda Arda, Bazılarında Keita dinlendirilir.
LaigLeNoiR
30.Temmuz.2009, 17:23
Kewell bazı maclarda yedek olacak Muro mecbur. Dinlene dinlene oynatırız.
Orta 3lü Elano - Topal - Ayhan(Barış,Tobi) şeklinde olur.
İleri 3lü Keita - Baros - Arda olur.
Bazı maclarda Arda, Bazılarında Keita dinlendirilir.
Valla bu kadro bende FM'de olsa ben hepsini de oynatırım :D Kewell gibi bir oyuncu eğer sakat falan değilse banko oynar.Arda da,Elano da, Keita da :)
Riijkard'In işi çok zor bence bu sene :)
Ayrıca senin demene göre Elano MC oynayacak ?
PesimiSTyLa
30.Temmuz.2009, 17:23
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs169.snc1/6330_125002393216_666548216_2222546_5678777_n.jpg
Boşuna demiyoruz :)
EreN
30.Temmuz.2009, 17:26
Aziz başkan duy sesimi ve ardanın peşini bırak yeni bir transfer yap
Haldun'u al :D
DenizlispoR
30.Temmuz.2009, 17:26
Bu vardı biraz okusan ama :uzgun:.En üsttekine bak ;;).
PesimiSTyLa
30.Temmuz.2009, 17:27
Böyle zorluga can feda :D
LaigLeNoiR
30.Temmuz.2009, 17:29
GK: Leo Franco
DR: Sabri
DL: Hakan
DC: Servet
DC: Gökhan
DM: Topal
AML: Kewell
AMR: Keita
AMC: Elano
AMC: Arda
FC: Baros
bu bence G.Saray'a en uygun sistem şu anda :) Kewell ve Keita ML ve MR'de oynayabilir.
RIDVAN TLM
30.Temmuz.2009, 17:30
offf haldun üstünele binlerce kez teşekkürler......servetin yanına 1 stoper aldıkmı ve biraz lüks olucak ama sag bekte gereklı bu takım tutulmaz.....
MyLifer
30.Temmuz.2009, 17:33
Çok iyi bir transfer yaptı Elano'yu alarak Galatasaray. Şuanda Man. City'i yönetiyorum FM'de ve harika işler yaptı. Birkaç sene önce CSKA'dayken de büyük takımlar peşindeydi. Biz hala Aziz başkandan transfer bekliyoruz...
Fietra 10
30.Temmuz.2009, 17:36
Gs açık ara Ligin en iyi kadrosuna sahip..İyi bir takım olup ritim tuttursa çok çok rahat lihi götürür ve geçen sene UEFA'da gruplarda oynadıgı ciddi futbolu genele yararsa iddia ediyorum Avrupa'da da sorun yaşamaz..
Bekq
30.Temmuz.2009, 17:37
Çok iyi bir transfer yaptı Elano'yu alarak Galatasaray. Şuanda Man. City'i yönetiyorum FM'de ve harika işler yaptı. Birkaç sene önce CSKA'dayken de büyük takımlar peşindeydi. Biz hala Aziz başkandan transfer bekliyoruz...
Çok istiyorsan Galatasaraylı ol.;)
Herşey transfer değil bunu unutma.2006'da son maçta kaybettiğimiz kupayı hatırla.Kadromuzu hatırla.;)
MyLifer
30.Temmuz.2009, 17:46
Herşey transfer değil bunu unutma.2006'da son maçta kaybettiğimiz kupayı hatırla.Kadromuzu hatırla.;)
Burada benim Fenerbahçe'liliğimi kimse sorgulayamaz, biraz daha ileri gidersen tavrım çok daha sert olacaktır.
Artı geçmiş başarılara bakmakla hiçbirşey olmuyor. Galatasaray'da 9 senedir UEFA UEFA UEFA diye geçiniyordu halleri ortada. Bu sene akılları başlarına geldi. Bin dereden su getirerek 2 tane Brezilya'lı oyuncu aldı Fenerbahçe, birinin nasıl bir oyuncu olduğu belli değil, diğeride geçmişe bakılırsa çok yetenekli. Büyük revizyon yapacağım diye en basit oyuncuya 4'er 5'er milyon euro vereceğimize adam akıllı bir transfer yapamadık.
anilton
30.Temmuz.2009, 17:52
Şaşırdınız mı yoksa?
Herkes Haldun diyor,bizi kutlayan yok...:)
Mükemmel transfer,süper transfer,harika transfer,muhteşem transfer.Ne kadar övsek az...
Yılın transferi...
Helal olsun...
Hayırlı olsun...
Clayman
30.Temmuz.2009, 17:53
Kewell'ın yedek kalmasına gerek yok ki :) İlk 11'de Leo, Keita, Kewell, Baros, Elano oynayabilir rahatlıkala :)
ThersoN
30.Temmuz.2009, 17:54
i love you haldun :D
IcedEarth
30.Temmuz.2009, 17:57
Bunu yazmandaki amaç çok açık bir şekilde ortamı germek. Ama biz bu yemi yutmayız.
Bu arada 5 yıldızımızın birden oynayabileceğini sanmıyorum. Hatta oynamasın zaten. Kewell yedek başlar. Öbür 4ü sahaya çıkar. Kewell da verimsiz olanın yerine 2. yarıda dahil olur. Bu kadar basit. Bu 5 oyuncu da çok yönlü olduğundan sorun olmaz. Bence Barış banko oynar bu takımda. Pres gücü en yüksek 2 oyuncumuz Barış ve Mehmet Topal, öndeki 4lüyü tolere etmek için bu 2li mutlaka oynamalı...
MaTRaKaN
30.Temmuz.2009, 17:58
Galatasaray'da 9 senedir UEFA UEFA UEFA diye geçiniyordu halleri ortada.
Biraz daha sakin ve tartışma çıkarmayacak şeyler yazalım ;)
Bekq
30.Temmuz.2009, 17:58
Bunu yazmandaki amaç çok açık bir şekilde ortamı germek. Ama biz bu yemi yutmayız.
Bu arada 5 yıldızımızın birden oynayabileceğini sanmıyorum. Hatta oynamasın zaten. Kewell yedek başlar. Öbür 4ü sahaya çıkar. Kewell da verimsiz olanın yerine 2. yarıda dahil olur. Bu kadar basit. Bu 5 oyuncu da çok yönlü olduğundan sorun olmaz. Bence Barış banko oynar bu takımda. Pres gücü en yüksek 2 oyuncumuz Barış ve Mehmet Topal, öndeki 4lüyü tolere etmek için bu 2li mutlaka oynamalı...
Emin ol amacım ortamı germek olsa bunu Galatasaraylı birine farklı yolla söylerdim.;)
Alicanfmfan
30.Temmuz.2009, 18:00
Mükemmel transfer helal olsun yönetime , hayırlı olsun
IcedEarth
30.Temmuz.2009, 18:03
Emin ol amacım ortamı germek olsa bunu Galatasaraylı birine farklı yolla söylerdim.;)
Daha önce yapmadığın şey değil yani ;)
Konuyu uzatmayın, kendi transferinizi gidin kendi bölümünzde tartışın. Bizim takımımıza çamur atma işlemini de msn'de arkadaş ortamında halledin.
nekop
30.Temmuz.2009, 18:05
FM'de Galatasaray hariç tüm türk takımlarının sevilmeyen kişilerine Haldun Üstünel eklenmeli. :D
Corpus
30.Temmuz.2009, 18:08
Galatasaray'ın son olarak 6+2 durumu nasıl acaba ? Defansı yabancı diyoruzda kontenjan yetecek mi
E.Cartman
30.Temmuz.2009, 18:09
Daha önce yapmadığın şey değil yani ;)
Konuyu uzatmayın, kendi transferinizi gidin kendi bölümünzde tartışın. Bizim takımımıza çamur atma işlemini de msn'de arkadaş ortamında halledin.
Şimdi baştan söyliyimde amacım kesinlikle ortamı germek değil ortam gerilirsede tek suçlu benim ama şöyle birşey söyliyim Mor forma olur en çok yorumu fenerliler yapar, Keita gelir, Baros gelir, Kewell gelir internet sitelerinde Fenerlilerin yorumları GS'ninkilerden daha çok olur Elano gelir yine aynısı olur Adnan Polat'ın söylediği cidden doğru hemde bunu daha gününde kanıtlandı Biz Tarih yazarız başkaları okur diye... Lütfen Fenerli arkadaşlar burayı tartışma ortamına çevirmeyelim beğendiyseniz beğendim diyin beğenmediyseniz beğenmedim diyin ve kendinize ayrılan transfer haberleri bölümünde kendi takımınızın transfer politikalarını tartışın burda değil... ;)
Alicanfmfan
30.Temmuz.2009, 18:10
Nonda'ya yol verilecek sanırsam.
tarikko
30.Temmuz.2009, 18:10
Hayirli olsun cok buyuk bir transfer yapti Galatasaray.Elano gibi bir oyuncuyu getirmek kolay is degil.
RIDVAN TLM
30.Temmuz.2009, 18:11
kewellın yedek kalıcagını dusunmuyorum kondısyon eksıgını gıderdıgı taktırde cunku topsuz oyunu barostanda ardadanda ıyı oynuyo...Rijkaard ın arda ve elanoyu ortasahanın gobegınde kullanacagını dusunuyorum acıkcası bıraz rısklı gorunsede.....arkalarında topal veya lınderoht oynar
anilton
30.Temmuz.2009, 18:14
Bir daha transfer haberi falan yok size...
Bir teşekkürü bile çok gördünüz ya...:D:D
ForCimbom
30.Temmuz.2009, 18:16
Galatasaray'ın son olarak 6+2 durumu nasıl acaba ? Defansı yabancı diyoruzda kontenjan yetecek mi
hayli hayli yetiyor, ama gerek var mı onu bilmem. bence yok yani şimdilik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
teşekkür de, ben orada bu soruyu sormuştum cevap gelmemişti, gelseydi direk ö.m. hazırdı yani. :schaf: neyse tekrar hayırlı olsun.
yunusgs
30.Temmuz.2009, 18:18
Harika bir transfer teşekkürler Haldun Üstünel teşekkürler yönetim.Leo-Keita-Elano-Kewell-Baros-Linderoth rahatlıkla ilk 11de oynayabilir.6+2nin yedeği de Nonda olur hatta 1 boşluk bile kalır.
IcedEarth
30.Temmuz.2009, 18:19
Eyvallah hocam :D
Homer J.S
30.Temmuz.2009, 18:20
Aman diyim anilton böyle haber vericeksen ne ala. :zuhaha
E.Cartman
30.Temmuz.2009, 18:23
Keita'nın kine İstanbul'da olmadığım için gidemedim Elano'nunkine gitmeyi planlıyorum güzel bi karşılama yapmak lazım adama :zuhaha
anilton her haberin böyle olacaksa yaz gitsin teşekkürler :zuhaha
eGowiCh
30.Temmuz.2009, 18:27
Aziz Yıldırım'ın Arda yerine Haldun Üstünel'i transfer etmesi lazım :D
Tebrikler, müthiş bir transfer. Bu yıl da en iyi yabancı transferleri Galatasaray yaptı.
Keita, Baros, Kewell, Arda, Elano
Rakip takımları korkutan bir hücum hattı. Elek gibi savunmaya sahip takımlar fark yer Galatasaray'dan.
Alicanfmfan
30.Temmuz.2009, 18:27
Artık Lincoln'ün no look pasları olmayacak artık elano'nunkiler olacak :D
http://www.youtube.com/watch?v=VohMKklv1rY&feature=related
Emurafu
30.Temmuz.2009, 18:32
Lincoln sözleşmesi fesh edildi..Carusca arjantine eski takımına transfer oldu...1kontejanımız daha var..Nondada gidici olabilir..
deniz.91
30.Temmuz.2009, 18:35
Nondayı biz istemişiz GS ile anlaşmışız para konusunda ama Nonda Gsden yılda 2 mn dolar alıyomuş heralde yüksek maaşı nedeniyle vazgeçilmiş Nondayı yollayacaksınız heralde
KaPaLı
30.Temmuz.2009, 18:36
Nonda'yı Ankaragücü'de ciddi anlamda istiyo. ANkara'yada gidebilir Nonda .
E.Cartman
30.Temmuz.2009, 18:38
Az önce yaptığım bir çalışmayı paylaşmak istedim...:D
Nonda Gitsin adam gibi biri gelsin birde defans bizi kimse tutamaz takım birbirine uyum sağladığı zaman...:D:D
http://i31.tinypic.com/s16is5.jpg
Memedov
30.Temmuz.2009, 18:40
Arkadaşlar burada hiç bir Fenerbahçeli arkadaş, transfere gölge düşürmek amacında değil. böyle birşey de olamaz zaten.
Herkes tebrik ediyor, ve dikkat ettiyseniz kendi yönetimine sallıyor.
tekrar yeni transferiniz hayırlı olsun diyor ve tebrik ediyorum.
MaTRaKaN
30.Temmuz.2009, 19:03
Nonda gibi beceriksiz bi futbolcu bu yıldızlar arasında kesinlikle forma şansı bulamaz gitmesi hem bizim için hemde kendisi için en iyi yol.
bay e-ko
30.Temmuz.2009, 19:12
Galatasaray çok iyi transferler yaptı helal olsun.
Elano - 7 M Avro
Mehmet topuz - 10 M Avro
Biz gene paraları savuruyoruz...
Alicanfmfan
30.Temmuz.2009, 19:16
Nonda tamam istenilen performansa dgeil suan ama beceriksiz de demek ayıp olur Tsl'nin bana kalırsa ilk 10'a girecek forvetlerinden biridir Nonda.
Since-1907
30.Temmuz.2009, 19:26
Nonda istikrarsız bir oyuncu , 1 maç oynuyor 2 maç kayıp..Ama öyle çok kötü bir forvette değil.
MaTRaKaN
30.Temmuz.2009, 19:47
Nonda tamam istenilen performansa dgeil suan ama beceriksiz de demek ayıp olur Tsl'nin bana kalırsa ilk 10'a girecek forvetlerinden biridir Nonda.
Nondayı 10. sıraya koyarsın heralde :n:
Aşk-ı Şehir
30.Temmuz.2009, 19:47
Elano? Bu ne yahu. Köye gidip geliyoruz habire bir yıldız getiriyo Galatasaray.:) Bundan sonra köye gitmem.:p :) Hayırlı olsun Galatasaray'a gerçekten muhteşem transfer...
E.Cartman
30.Temmuz.2009, 19:49
Elano? Bu ne yahu. Köye gidip geliyoruz habire bir yıldız getiriyo Galatasaray.:) Bundan sonra köye gitmem.:p :) Hayırlı olsun Galatasaray'a gerçekten muhteşem transfer...
Abi Lütfen git köye hatta git bi daha gelme belki C.Ronaldo ününde bi adam gelir :zuhaha:zuhaha:zuhaha
Gangstaa
30.Temmuz.2009, 19:54
Galatasaray çok iyi transferler yaptı helal olsun.
Elano - 7 M Avro
Mehmet topuz - 10 M Avro
Biz gene paraları savuruyoruz...
Topuz + Hurmacı'nın ücreti > Keita + Elano'nun ücreti.Yönetici farkı çıkıyor ortaya.Şimdiden söylüyorum gelecekte Galatasaray'ın başkanı Haldun Üstünel olacak.Olduğunda bu konu kalırsa uplıcam size :D
deniz.91
30.Temmuz.2009, 20:11
Ama yerli piyasayla avrupa piyasası bir değil yani oda var
sananes
30.Temmuz.2009, 20:15
yabancı sınırı kalksa 4 milyon euro bile vermez büyükler mehmet topuz gibi oyunculara ama el mahkum türkiyede biraz parlayan oyuncuları almak zorundasın
Gangstaa
30.Temmuz.2009, 20:19
Ne alakası var yerli piyasanın farklı oluşuyla.Ücreti yüksekse avrupada ucuza daha iyileri varken niye alırsın türkiyedeki pahalı adamı.Şimdi fenerbahçe taraftarına sorsan elano + keita'yımı isterdiniz topuz+ hurmacı'yımı diye kim topuzla hurmacıyı ister?
Oghuse
30.Temmuz.2009, 20:23
Ne alakası var yerli piyasanın farklı oluşuyla.Ücreti yüksekse avrupada ucuza daha iyileri varken niye alırsın türkiyedeki pahalı adamı.Şimdi fenerbahçe taraftarına sorsan elano + keita'yımı isterdiniz topuz+ hurmacı'yımı diye kim topuzla hurmacıyı ister?
işte tamamen bu durum yabancı sınırı ile alakalı..
Melekovic
30.Temmuz.2009, 20:23
Yabancı sınırlamasının kalkması için türk futbolcularının dışarı transferlerinin artması lazım ama olmuyor.Teklif gelmiyor mu tabiki de geliyor. Olay bonservisle bitse iyi , Avrupa'daki daha iyi kalitede oyuncuların bile almadığı yıllık 3 milyon euroları 3.5 milyon euroları o oyunculara veriyorsun , şimdi bir örnek vereyim Blackburnden teklif gelse ilk sene icin 1.750 verelim dese gider mi o futbolcu? Burda rahat keyfi de yerinde ,o yüzden eğer çok paraya önem vermeyen futbolcu olmadığı sürece dışarı akış gerçekleşmiyor. Yabancı sınırlaması kaldırılsın diyen kuluplerin bunu yapması için gerekirse o oyuncuları o paralara almayacak ,o yıllık ücretleri vermeyecek, ya diğer takımların yaptığı gibi kendi altyapısından çıkaracak ya da Ajax,Arsenal ekollerini benimseyip altyapıya gelecek vadeden oyuncuları araştırıp bulup koyacak,onları en iyi bir şekilde yetiştireceksin.
Tabi madalyonun diğer yüzü , bu dengesiz ortamda Anadolu kulupleri de bu paraları alamazsa kadrolarını güçlendiremezler.
MaTRaKaN
30.Temmuz.2009, 20:27
.Şimdiden söylüyorum gelecekte Galatasaray'ın başkanı Haldun Üstünel olacak.Olduğunda bu konu kalırsa uplıcam size :D
Keşke olsa :zuhaha
deniz.91
30.Temmuz.2009, 20:28
Yahu işte yaabncı sınır var ülkede elano keita der herkes ama adamın yaabncı kontenjanı dolu dieğr eksik mevkilere mecbur yerli alacak oda ülkedeki en iyi yerlileri siteyince fiyat yüksek oluyor
Melekovic
30.Temmuz.2009, 20:30
Bu arada Elano'yu karşılayacaklara seslenmek lazım;uçaktan iner inmez aşırı sevgi göstermesinler de linç olup daha sahaya çıkamadan futbol hayatı bitmesin :n:
EreN
30.Temmuz.2009, 20:35
Topuz + Hurmacı'nın ücreti > Keita + Elano'nun ücreti.Yönetici farkı çıkıyor ortaya.Şimdiden söylüyorum gelecekte Galatasaray'ın başkanı Haldun Üstünel olacak.Olduğunda bu konu kalırsa uplıcam size :D
Adnan Polat keita için ne dedi 4 milyona kapattık. Ama gerçek öyle çıkmadı maalesef. 8,5 milyon avro ödenmiş. Elanoı da yabancı basında MAN CITY yönetiminden alınan resmi bilgiler sonucu 8 milyon STERLIN deniliyor. Bu durumda
Topuz + Hurmacı'nın ücreti < Keita + Elano oluyor.
KanaKe
30.Temmuz.2009, 20:39
Elano icin 9 milyon € vermis galatasaray yabanci kanyaklara göre
erdemzorer10
30.Temmuz.2009, 20:39
Adnan Polat keita için ne dedi 4 milyona kapattık. Ama gerçek öyle çıkmadı maalesef. 8,5 milyon avro ödenmiş. Elanoı da yabancı basında MAN CITY yönetiminden alınan resmi bilgiler sonucu 8 milyon STERLIN deniliyor. Bu durumda
Topuz + Hurmacı'nın ücreti < Keita + Elano oluyor.
peşin 4 milyon euro gerisi 4 yıl taksitlendirmeyle ödenecek Keita nın bonserivis..
Elano ise 7milyon euro 3 yıl vade ile ödenecek..
ha bunlar yalansa divanda zaten ortaya çıkar ama yalan olmadığı da gün gibi açık ..
Addolorato
30.Temmuz.2009, 20:43
Elano iyi çocuktur.
EreN
30.Temmuz.2009, 20:45
peşin 4 milyon euro gerisi 4 yıl taksitlendirmeyle ödenecek Keita nın bonserivis..
Elano ise 7milyon euro 3 yıl vade ile ödenecek..
ha bunlar yalansa divanda zaten ortaya çıkar ama yalan olmadığı da gün gibi açık ..
Gs resmi açıklama yapmadı. Ama Gs transfer yapınca meblağlar genelde düşük gösteriliyor ben buna gıcık kapıyorum ne yalan söyliyeyim. BBC olsun SUN olsun avrupalı hatta ingiliz kaynaklar direktman transfer için 8 milyon sterlin yani yaklaşık olarak kur hesabı yaparsak ayaküstü 17-18 trilyon verilmişken sen bana taksitten bahsediyorsun. Bir şekilde toplama vurulduğu zaman sözleşme bitiş tarihine kadar alacakları para gerçekten çok büyük. Ha elano'ya değer mi? Değer tabi ki adam 35 kere milli olmuş orda burda da değil ingilterede ter dökmüş. Üst düzey bir adam.
Manchester City parasını peşin alıyor gs borcu bankaya ödüyor bildiğim kadarıyla. Gerçekten gs artık başarılı olmazsa ne olacak bilmiyorum çünkü ekonomik açıdan tüm gelecek gelirlerini harcıyor.
erdemzorer10
30.Temmuz.2009, 20:49
Gs resmi açıklama yapmadı. Ama Gs transfer yapınca meblağlar genelde düşük gösteriliyor ben buna gıcık kapıyorum ne yalan söyliyeyim. BBC olsun SUN olsun avrupalı hatta ingiliz kaynaklar direktman transfer için 8 milyon sterlin yani yaklaşık olarak kur hesabı yaparsak ayaküstü 17-18 trilyon verilmişken sen bana taksitten bahsediyorsun. Bir şekilde toplama vurulduğu zaman sözleşme bitiş tarihine kadar alacakları para gerçekten çok büyük. Ha elano'ya değer mi? Değer tabi ki adam 35 kere milli olmuş orda burda da değil ingilterede ter dökmüş. Üst düzey bir adam.
Manchester City parasını peşin alıyor gs borcu bankaya ödüyor bildiğim kadarıyla. Gerçekten gs artık başarılı olmazsa ne olacak bilmiyorum çünkü ekonomik açıdan tüm gelecek gelirlerini harcıyor.
Keita konusunda gelen açıklama resmi açıklamaydı..birkaç gün sonra Elano
transferinin boyutu hakkında da resmi açıklama gelecektir..ama 17 18 trilyonluk bir bonservis olacağını sanmıyorum..onu karşılayacak durumda değil şuan finansımız..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ha bide 'Gs transfer yapınca meblağlar düşük gösteriliyor' demişsin de hangi transferden bahsediyorsun ?ortamı gerkem için değil kişisel bi merak olarak soruyorum
Melekovic
30.Temmuz.2009, 21:05
Ben Eren'e katılıyorum. Ağızdan çıkan açıklamayı dinlemedim ama açıklamalar yazılı gitmişse Sterlin ile Euro para birimi işaretleri hep karıştırılıyor. Göz göre göre parayı atacaklarını sanmam. Ama eğer açıklamayı bu şekilde sözlü olarak yaptılarsa da buna da açıklık getirmeleri lazım.
Bu arada hazır yedek parça satmışken sterlin/euro paritesi 1.17 :D :D :D
Bekq
30.Temmuz.2009, 21:07
Galatasaray yine satacak birşey bulur(Forma reklamı, stad ismi vs.'den bahsediyorum) ve para kazanır abi merak etme.
sananes
30.Temmuz.2009, 21:12
taksitlide olsa o para ödendigi için fiyatı odur bende elanonun sterlin kuruyla 8 milyon oldugunu düşünüyorum ama bahsedilen bu degil mesela fenerbahce bi transfer yapıyo medaya bonservisini taksitli pesin fark etmez sonra oyuncunun sözlesmesi bitene kadar alacagı parayı topluyo sonra diyo ki 20 milyon euroya mal oldu hatta daha da yüksek algılanmasını saglamak için bunu türk lirası hesabıyla söylüyo sonra fener para sacmıs gibi oluyo bu kasıtlı bi sekilde sadece fenerbahce transferlerinde oluyo sürekli.Ama elanoya bisey söylenmez cityden avrupanın elit kulüplerine gitmesini bekledigim bi oyuncuydu bunuda tartısma cıkartmak için söylemedim elitler işte milan inter barca real vs türkiyeye gelecegini düşünmezdim lig çok güzellesiyo
PesimiSTyLa
30.Temmuz.2009, 21:13
Adnan Polat yönetimi geldiginden sonra yapılan sponsorluk anlaşmalarından büyük gelir elde ettik. En son yaptıgımız anlasma ülkerle ve 4 yıl için 27 milyon dolar. Türk Telekomla yaptıgımız sponsorluk anlaşması Türkiyedeki en büyük anlaşma zaten. Hatta Telekom'un Galatasaray'a kaynak yaratabilmek için voleybol şubesini kapattığı söyleniyor.
Yani kimse batmaz, herkes rahat olsun. Gecen senede öyle dendi; Baros, Kewell, Meira cok para harcandı, ŞLye kalınamadı ligde de sampiyon olunamazsa kulüp cok zor durumda kalır dendi. Ligi 5. bitirdik ne oldu? Hiçbirsey...
sananes
30.Temmuz.2009, 21:15
Çoğu fenerli arkadaş galatasarayın parasına takmış vaziyette yok iki seneye kalmaz iflas eder, başarı gelmezse batarlar, stad locaları satıldı nolacak,geleceklerini bitirdiler,hani paraları yoktu nasıl alıyolar bu adamları diye serzenişte bulunuyorlarda,size ne kardeşim sizmi ödüyorsunuz diyesim geliyor ?
man city transfer yaptıgında mesela forum üyelerinin cogu para sohbeti yapıyo transferlerde genelde ücretler konuşulur yoksa kimsenin geleceginin bitmesini istemeyiz para türkiyenin parası sonucta gerginlige gerek yok
bugra 1905
30.Temmuz.2009, 21:24
Öncelikle Galatasarayın Yeni Transferi Elano Tüm Galatasaray Camiasına Hayırlı Olsun Önemli Bir Futbolcu Geldi Ligimize
Nasıl Alındığı Biz Futbol İzleyicilerini İlgilendirmez Umarım Alındığı Paranın Hakkını Sahada Golleri Asistleri İle Verir
Tekrardan Hayırlı Olsun
PesimiSTyLa
30.Temmuz.2009, 21:27
Adnan Polat yönetimi geldiginden sonra yapılan sponsorluk anlaşmalarından büyük gelir elde ettik. En son yaptıgımız anlasma ülkerle ve 4 yıl için 27 milyon dolar. Türk Telekomla yaptıgımız sponsorluk anlaşması Türkiyedeki en büyük anlaşma zaten. Hatta Telekom'un Galatasaray'a kaynak yaratabilmek için voleybol şubesini kapattığı söyleniyor.
Yani kimse batmaz, herkes rahat olsun. Gecen senede öyle dendi; Baros, Kewell, Meira cok para harcandı, ŞLye kalınamadı ligde de sampiyon olunamazsa kulüp cok zor durumda kalır dendi. Ligi 5. bitirdik ne oldu? Hiçbirsey...
Şöyle göz önünde bulunsun. Bundan sonra para konusunu gündeme getirecekler 2 kere düşünüp yazacak olurlar.
Sabri kullanmayacak frikikleri. Güzel bir gelişme. Sami Yen'in gökyüzünde kuşlar özgürce uçabilir, kuşlara özgürlük.
Homer J.S
30.Temmuz.2009, 21:34
Emre yorum harika olmuş. :zuhaha Bence de kuşlara özgürlük :n:
Hugo
30.Temmuz.2009, 21:34
Mert Aydın/Elano üzerine
Duran top uzmanı, dini bütün bir orta saha profesörü geldi. Yedek kalmayı sevmez, sert değildir ama yaratıcılığıyla taraftarı büyüler.
Galatasaray art arda bombalar patlatıyor transferde. Şimdi de Elano alındı. Aynı Galatasaray'ın eski kalecisi Claudio Taffarel gibi Alman kökenli bir ailenin oğlu Brezilyalı futbolcu. İşte Elano'nun avantajları ve dezavantajları:
AVANTAJLARI
1. Teknik kapasitesi, oyun görüşü mükemmel. Oyunu rahatlıkla yönlendirir. Doğru zamanda doğru pası verir.
Haberin devamı ↓
reklam
2. Frikik uzmanıdır. Hagi'den beri eksikliği çekilen adam denilebilir. En azından o varken Sabri'nin topun başına gelmeyeceğini şimdiden söyleyebiliriz. Durmayan toplara da iyi vurur. Hem de sert vurur.
3. Penaltı uzmanıdır. Yine Galatasaray'ın son yıllarda çok sık penaltı kaçırdığını hatırlarsak istikrarlı bir penaltıcının anlamını idrak edebiliriz (örneğin Baros'un Kocaelispor maçında kaçırdığı penaltı).
4. Brezilya Milli Takımı'nda oynamanın ağırlığı vardır. 2010 Dünya Kupası öncesinde Dunga'nın ondan vazgeçmemesi için performansını yükseltecektir.
5. Orta sahanın sağında da oynayabilir. 4-3-3'te ileri üçün sağına alternatif olabilir. Ama 4-3-3'ün orta üçlüsünün ortasında oynarsa yanına iki badigard gerekir.
6. Adı ve kalitesi, taraftarın güvenini arttırır. Yaşanabilecek bir sezon başı sıkıntısında taraftarın sabretmesine katkıda bulunur.
7. İsa'nın Atletleri grubunun üyesi. Dinine bağlı ve gece yaşamında fazla göremeyeceğimiz bir adam. Lincoln'den farklı olarak bu sayede Alex, Nobre, Bobo gibi oyuncuların başını çektiği İstanbul'daki Brezilyalı futbolcular kolonisinin bir parçası olabilir. Bu da uyum sürecini kısaltacaktır.
DEZAVANTAJLARI
1. İngiltere'de en çok eleştirildiği yönü orta sahada fazla mücadele etmemesi. Hatta bir forumda bir City taraftarı, "Onun sayesinde Fair-Play kontenjanından UEFA'ya katılmıştık. Orta sahada kimseye ayağını uzatmadığı için sarı kart bile görmedi" diyor. Ülkemizde de Alex gibi Lincoln gibi oyuncuların uğradığı bir eleştiri bu. Tabii Premier Lig temposu ile Turkcell Süper Lig arasında fark var. Ama yorumcularımıza yine gün doğacak gibi.
2. En iyi olduğu ve göklere çıkarıldığı Eriksson'un ilk döneminde bile hiçbir maçta 90 dakikayı tamamlayamadı. Fiziği 65-70 dakikadan fazlasına dayanamıyordu.
3. City taraftarlarının pek sevmediği bir yönü de milli takımda daha iyi oynaması. Sanki Brezilya Milli Takımı ile daha farklı oynuyor.
4. Yedek kalmaktan hoşlanmaz. Aslında kim hoşlanır ki? City'deki ikinci sezonu menajer Mark Hughes'la didişerek geçti. Robinho ve Shawn Wright-Phillips'in yedeği olarak oturmak çok koydu. Galatasaray'da yedek kalırsa, acaba kalır mı, Rijkaard'la tartışacak mı?
Bütün bunların ardından şunu eklemeden geçemeyeceğim. Galatasaray'ın ofansif gücü harika. Yetenekli ve iş bitirici bir hücum hattı var. Ama Galatasaray'ın Avrupa Ligi'nde başarı hayalleri Gökhan Zan, Servet, Emre Aşık, Emre Güngör ve Semih'le ne kadar gerçekleşir? Sert ve agresif bir savunmacıya ihtiyaç var. O da olursa kaymaklı ekmek kadayıfı olur.
Mert Aydın güzel yazmış Elano hakkında.
Onurap
30.Temmuz.2009, 21:35
http://www.dailymotion.com/relevance/search/elano/video/x6p02e_elano-freekick_sport
Gole bak ağla.. :D
E.Cartman
30.Temmuz.2009, 21:56
http://www.dailymotion.com/relevance/search/elano/video/x6p02e_elano-freekick_sport
Gole bak ağla.. :D
Spikerin dediğine göre ilk golüymüş Man.City'de iyi topçu mert aydında güzel yazmış...
E.Cartman
30.Temmuz.2009, 22:13
Eski takım arkadaşından Elano'ya övgü
Ankaragücü'nün yıldız golcüsü Darius Vassell, Manchester City'de beraber oynadıkları Brezilyalı Elano Blumer'in Galatasaray'a transferini, "Çok iyi bir transfer. Galatasaray, Manchester City'nin en iyi oyuncularından birisini aldı" sözleriyle değerlendirdi.
Galatasaray'ın Manchester City'den transferi Brezilyalı orta saha oyuncusu Elano Blumer'e bir övgü de eski takım arkadaşı Darius Vassell'den geldi. Geçtiğimiz sezon Manchester City'de beraber oynayan ikiliden Ankaragücü'ne transfer olan Darius Vassell, Galatasaray'ın Elano'yu alarak büyük bir transfer yaptığını söyledi.
Elano'nun Türkiye'ye transfer olmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Vassell, "Galatasaray, Manchester City'nin en iyi oyuncularından birisini aldı. Çok iyi bir transfer. Elano, Galatasaray'a büyük katkı yapacak. Elano, çok özel bir futbolcu. Çok yetenekli. İki ayağını da çok iyi kullanır. Hızlı ve kıvraktır. Orta sahada oynamasına rağmen çok iyi bir golcüdür" ifadelerini kullandı.
Kaynak: Milliyet.com.tr
GeNç KaRTaL
30.Temmuz.2009, 22:31
Dün akşam internet kafeden ayrılırken baktığım konu bu konuydu.Zaten Anıl ne yazdı acaba diye girdim baktım.Anıl'ın mesajı sayesinde sabah kalktıktan sonra Ntvspor'u açıp alt yazıdaki Elano haberini görünce şaşırmadım.:icon_smile: Anıl o yazıyı yazınca işin içinde Haldun Üstüner faktörüde olunca beyinsel olarak kabullenmişim sanırım transferi geceden..:icon_biggrin: Neyse hayırlı olsun.Gerçekten iyi bir transfer.Galatasaray yönetimi o kadar borç söylentisine rağmen takır takır getiriyor takıma yıldız oyuncuları.Helal olsun ne diyelim..Transferi değilde Haldun Üstüner'i kıskanıyorum doğrusu..:icon_smile:
Clayman
30.Temmuz.2009, 22:32
Nonda gönderilip sağlam bir defans alırsak sorunumuzun kalacağını sanmıyorum :)
Maksic
30.Temmuz.2009, 22:49
Bu sabaha kadar deli gibi oyun oynadıktan sonra radyoyuda açayımda öyle sızarım dedim sanırım Power Fm'deydi gevezeyi dinliyordum bilenler bilir Elano 4 yıllık Galatasaray'da haberini duyunca kolpa basının kolpa haberidir diye önemsemedim pek sonra içime kurt düştü bi bakayım dedim ve uykum kaçtı resmen olmaz hala şoktayım teşekkürler Haldun Üstünel..
MaTRaKaN
30.Temmuz.2009, 22:49
Herkezin yorumu aynı bakıyorumda ;
Defansa kaliteli biri gelirse inanılmaz işler yaparız..
Bekq
30.Temmuz.2009, 22:55
Herkezin yorumu aynı bakıyorumda ;
Defansa kaliteli biri gelirse inanılmaz işler yaparız..
Ben öyle bir yorum fazla göremedim.
E.Cartman
30.Temmuz.2009, 23:24
Abi yanlız toplam 137,5M$ değil 164,5M$ Ülker reklamından 27M$ geliyor onu eklersek 164,5M$ eder yani $kurunu düz hesap olsun diye 1,50TL den alırsak-ki zaten bu civarda dolaşıyor- 246,75 Milyon TL eski parayla 246,75Trilyon olur ki 45Trilyonluk bir maliyeti bu paradan çıkarırsak geriye 200M TL para kalır... :zuhaha
Revolution
31.Temmuz.2009, 01:23
İşte bu muhteşem oldu bravo Haldun Üstünel şimdi sıra ayağına hakim,topu oyuna sokabilen iyi bir stoper.. Bunu da hallettik mi inanılmaz işler yaparız.
MaTRaKaN
31.Temmuz.2009, 01:24
Ben öyle bir yorum fazla göremedim.
Başka bölgeye transfer ihtiyacımız kalmadığıuna göre ve herkez bunun farkında olduğuna göre..
Emurafu
31.Temmuz.2009, 03:13
Nonda gönderilip sağlam bir defans alırsak sorunumuzun kalacağını sanmıyorum :)6+2 var.Defans almak için Nondayı göndermeye gerek yok..1 kontejan boş,Carrusca eski takımına gitti.Eger nonda yerine iyi bir forvet alırsak nonda gider..Oda kesin degil..
Leo franco
Kewell
Keita
Linderoth
Elano
Nonda
Baros
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Keita'ya verilen bonservis 4 yıl,Elanoya verilen bonservis 3 yıl vadelimiş..Anlasılan hersene bunların transfer taksit'ini ödeceyecegiz..Önümüzdeki sezon belki büyük para vererek transfer yapmayız..Geri'yi saglama alırsak iyi olacak..
Revolution
31.Temmuz.2009, 03:31
İyi bir stoper şart Uğur Uçar sağlam olsun yeterli :D
Alicanfmfan
31.Temmuz.2009, 03:34
Ben böyle yabancıları ömrüm boyunca görmedim Galatasaray'da :D
Tabi Hagili-Popesculu-Tafolu zamandan sonra :D
E.Cartman
31.Temmuz.2009, 03:36
Ben böyle yabancıları ömrüm boyunca görmedim Galatasaray'da :D
Tabi Hagili-Popesculu-Tafolu zamandan sonra :D
Abi öyle deme özhan patron sağolsun carrusca, inamoto gibi adamlarla gönlümüzü fethetti zaten :zuhaha
RIDVAN TLM
31.Temmuz.2009, 03:39
taksiti bitmeden keitayı ve elonayu satma ımkanımız varmı:D
Revolution
31.Temmuz.2009, 03:40
taksiti bitmeden keitayı ve elonayu satma ımkanımız varmı:D
Olması lazım Fm'de oluyodu :D