View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
byariff
23.Aralık.2013, 18:59
yuksek fiyat biçerlerse , umarim yonetim almaz gerekirse sezon sonuna kadar bekleriz. bulunmaz hint kumasi degil sonuçta.
Redrum
23.Aralık.2013, 19:12
yuksek fiyat biçerlerse , umarim yonetim almaz gerekirse sezon sonuna kadar bekleriz. bulunmaz hint kumasi degil sonuçta.
Güzelim İshak var yahu, vermezseler vermesinler sezon sonu veysel + tarık bedavaya gelir :)
Fearless Coward
23.Aralık.2013, 19:17
Kimse kimseyi zorla tutamaz Tarık gelmek istiyorsa zaten gelir ben rahatım bu konuda.
davidvilla
23.Aralık.2013, 19:50
@europeanconquer
@uAburak89
Bence Eses'e ya da Kayseri'ye yönetici yapın. Para orada :D
Fearless Coward
23.Aralık.2013, 20:30
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/100293/amrabat-ayriliyor
Hadi gözümüz aydın darısı Dany'nin başına o da Karabük'e gidecek büyük ihtimal.2 Kişilik yer açtık bile daha da giden olmaz herhalde Riera vardı ihtimallerde ancak o da son maçlarda çok iyi performans ortaya koydu en kötü bu sezon kalacaktır.Bruma'da kiralanabilir ancak kupa'da 6 maçlık bir periyot var orada oynamalı kendisini bu sezon kupa'da oynayarak geliştirsin gelecek sezon da ligde sık sık görürüz kendisini diye düşünüyorum.
Redrum
23.Aralık.2013, 20:36
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/100293/amrabat-ayriliyor
Hadi gözümüz aydın darısı Dany'nin başına o da Karabük'e gidecek büyük ihtimal.2 Kişilik yer açtık bile daha da giden olmaz herhalde Riera vardı ihtimallerde ancak o da son maçlarda çok iyi performans ortaya koydu en kötü bu sezon kalacaktır.Bruma'da kiralanabilir ancak kupa'da 6 maçlık bir periyot var orada oynamalı kendisini bu sezon kupa'da oynayarak geliştirsin gelecek sezon da ligde sık sık görürüz kendisini diye düşünüyorum.
Riera kesin yolcu yahu.
Fearless Coward
23.Aralık.2013, 20:54
Sanmıyorum bu sezon gitmez Riera gelecek sezon kural değişmezse gider herhalde.
Redrum
24.Aralık.2013, 00:28
Sanmıyorum bu sezon gitmez Riera gelecek sezon kural değişmezse gider herhalde.
Alex Telles ve Riera'yı birlikte tutmanın ne gereği var ki?
Börk
24.Aralık.2013, 00:33
Alex Telles tutmadı veya herhangi bir şey oldu sakatlandı,ceza aldı yerine Hakan Balta mı oynayacak şampiyonlar liginde ligde bile güven vermezken.Riera kesinlikle tutulur bu sezon.
zeck17
24.Aralık.2013, 00:47
Ama bence 20 maçı geçmemeli
Redrum
24.Aralık.2013, 01:18
Alex Telles tutmadı veya herhangi bir şey oldu sakatlandı,ceza aldı yerine Hakan Balta mı oynayacak şampiyonlar liginde ligde bile güven vermezken.Riera kesinlikle tutulur bu sezon.
İshak veya Tarık oynayacak? Her mevkiye 2şer yabancı mı koyacağız :)
Fearless Coward
24.Aralık.2013, 01:25
Riera'nın gitmesini neden bu kadar istiyorsun anlamıyorum ne Tarık ne İshak ne de Alex Telles şuan ŞL'de Riera'nın katkısını yapamaz Alex Telles gelecek sezon belki yapabilir ancak bu sezon Riera ile devam edilmeli Chelsea maçlarında onu ararız satılırsa ki ben ihtimal vermiyorum buna Trabzonspor maçında da 11 çıkınca bu sezon kalacağı garantilendi bence.
Redrum
24.Aralık.2013, 01:39
Riera'nın gitmesini neden bu kadar istiyorsun anlamıyorum ne Tarık ne İshak ne de Alex Telles şuan ŞL'de Riera'nın katkısını yapamaz Alex Telles gelecek sezon belki yapabilir ancak bu sezon Riera ile devam edilmeli Chelsea maçlarında onu ararız satılırsa ki ben ihtimal vermiyorum buna Trabzonspor maçında da 11 çıkınca bu sezon kalacağı garantilendi bence.
Aga biraz ağır kalıyor ve defansif yönden çok aksak. Açıkçası her seçiş bir vazgeçiştir, Riera - Alex yapıp, Tarık ve İshak'ı rakiplerimize kaptırmaktansa... Bu yerli oyuncuları almayı tercih ederdim şahsen. Zaten hangi oyuncuyu görsek Galatasaray kalibresinde değil deyip duruyoruz. Şu anda Riera fazla maaş istemese bile kaç tane türk takımı transfer etmek ister? Ben söyleyeyim bedavaya bile almazlar. Keza Hakan Balta da öyle. Kimse GS kalibresinde değil de bunlar mı GS kalibresinde?
Börk
24.Aralık.2013, 02:07
İshak veya Tarık oynayacak? Her mevkiye 2şer yabancı mı koyacağız :)
Hani Tarık hani İshak ?
Redrum
24.Aralık.2013, 02:10
Hani Tarık hani İshak ?
Parasıyla değil mi alacaklar artık. Takımı yabancıyla doldurmaktan vazgeçmeleri lazım. Bu takımda Bruma dahi kadroya giremiyor yahu. Ki seneye sınırın 5+0+3 olabilitesi varken. Sol beke iki yabancı lüksün de lüksüdür.
Börk
24.Aralık.2013, 02:13
Parasıyla değil mi alacaklar artık. Takımı yabancıyla doldurmaktan vazgeçmeleri lazım. Bu takımda Bruma dahi kadroya giremiyor yahu. Ki seneye sınırın 5+0+3 olabilitesi varken. Sol beke iki yabancı lüksün de lüksüdür.
Riera bu sezon kesinlikle kalacaktır demiştim.Öbür sene zaten büyük ihtimalle olmayacak.Takımda form tutmuş Riera'yı gönderip alternatif olarak devre arasında Tarık veya İshak'ı almak akıl karı değil bence.Alex Telles'i alırsın,alternatifi Riera olur ki öyle de olacak.
MoisHaLe
24.Aralık.2013, 02:21
Riera'yı yollamak kafamıza sıkmak gibi bir şey olur.
William Rookwood
24.Aralık.2013, 02:30
Tarık'la Beşiktaş'ta ilgileniyormuş.
Redrum
24.Aralık.2013, 02:47
Riera bu sezon kesinlikle kalacaktır demiştim.Öbür sene zaten büyük ihtimalle olmayacak.Takımda form tutmuş Riera'yı gönderip alternatif olarak devre arasında Tarık veya İshak'ı almak akıl karı değil bence.Alex Telles'i alırsın,alternatifi Riera olur ki öyle de olacak.
Abi inanamıyorum size umarım yönetim de sizin gibi düşünmüyordur :)
eng1n
24.Aralık.2013, 03:22
Alex Telles için 6 milyon euro bonservis çok fazla değil mi beyler bi tek ben mi böyle düşünüyorum ?
Fearless Coward
24.Aralık.2013, 04:21
Süper Lig'den oyuncu alsan aynı fiyata açıyolar fiyat fazla değil zaten yılın sol beki olmuş adam kendi liginde Chedjou'da güya Fransa'da yılın stoperi olmuştu. :(
nerazzuri
24.Aralık.2013, 05:40
Alex Telles için 6 milyon euro bonservis çok fazla değil mi beyler bi tek ben mi böyle düşünüyorum ?
yabancı kontenjanı diye birşey olmasa, 6milyon€'ya ne oyuncular gelir türkiye'ye.
salih dursun'u, sefa yılmaz'ı almaya kalksan 6milyon teklif etsen, hadi işine kardeşim dalga mı geçiyorsun derler. :)
europeanconquer
24.Aralık.2013, 13:13
Teklif gelmesi halinde Karabük İshak'ın önünü açacakmış.
http://www.radyospor.com/Futbol/171872/Galatasaray-a-Ishak-mujdesi-
uAburak89
24.Aralık.2013, 14:18
Tarık neyse de, İshak'ın daha çok yolu var bence. Yokluktan bile olsa oynayamaz. Ayrıca Serdar Aziz gelmesin ya, adam kariyerinin en kötü sezonunu yaşıyor belki de. Mancini'nin istediğine falan inanmıyorum, harbiden istiyorsa kendisinden de şüphe ederim.
Hakan Çalhanoğlu kıvırmaya başlamış, sanıyorum HSV'den yeni sözleşme için fazla para almak istiyor, onun yolunu yapıyor.
Riera için ben de kalır, kalmalı diye düşünmeye başladım. Sırf Chelsea maçları için bile tutabilirler.
Redrum
24.Aralık.2013, 14:25
Bu Riera'yı duygusal olarak ben de seviyorum fakat dikkat ederseniz bu adam hep transfer sezonuna yakın son 2-3 maç iyi oynuyor ve herkes gönderilmesinden vazgeçiyor :D
uAburak89
24.Aralık.2013, 14:31
Sezon sonu sözleşmesi bitiyor zaten, devre arası kimse para verip almaz. Bunca zamandır ciddi maaşı zaten ödedik, sanıyorum bu sezon 3 milyon euro kazanıyor, yani kalan sürede alacağı 1.5 - 2 milyon euro maç başıyla, bonusuyla. Sol bek için Telles veya başkası kim gelirse gelsin nasıl oynayacağını, uyum sürecinin ne kadar süreceğini bilmiyoruz.
Mevcut kadroda alternatifi olmayan adamlar, Muslera, Riera, Melo, Sneijder ve Drogba bana göre.
Muslera bence ligin en iyisi, hatta pozisyonu için Melo da öyle. Sneijder yerine alternatif olabilecek bir isim tarzıyla Emre olur, o da 4-5 gömlek altı. Drogba yine aynı şekilde, havadan yerden etkili, akıllı, fiziğini etkili kullanıyor. Riera vasat, bazı maçlarda vasatın biraz üstüne çıkıyor belki ama adamın alternatifi Hakan Balta ve işe yarayacağı formasyon 4-4-2/4-4-1-1. Önünde kanat oyuncusu olmayınca 30 dakikalık topçu haline geliyor. İşte tüm bunları düşününce, Riera kalır, kalmalı bence.
Ayrıca duygusal olarak ben pek sevmiyorum, Melo da hırçın oyuncu ama Riera çok fazla "pislik" yapıyor.
davidvilla
24.Aralık.2013, 15:46
ligin en az korner kullanan 3.takımıyız.
Topu kanatlara açamıyoruz ki Riera'nın Eboue'nin hucum melekelerini görelim.
Savunmada görebiliyoruz anca e bu iki adam da savunma zafiyeti olan adamlar.
Maç içinde olağan durumlar bunlar medyanın gazına fazla gelmeyin derim.
Şimdi rakiplerde pislik yapanları hatta maç başlamadan kırmızı görmesi gereken bazı sol beklerin nasıl poh pohlandıgını dusununce Riera'ya hiçbir şey diyemem.
Burada önceden de söyledim. Riera gider gitmez bilemem. Ama onun kadar bile oynayabilecek sol bek bulabileceğimizi sanmıyorum. Sol bek işini sol açıklığı yaptıgından cok daha iyi yapıyor.
Yukarıda arkadaş söylemiş Alex Telles ile Riera yedeklenir diye. Ben de katılıyorum buna son derece mantıklı.
cureshot
24.Aralık.2013, 16:22
Allahtan ligin en az korner atan 3. takımıyız, ön direkte heba oluyor hepsi zira.
byariff
24.Aralık.2013, 16:30
brezilyadaki o oyuncu Rhodolfo imis
mpaker66
24.Aralık.2013, 17:25
Takım kornerleri ön direğe atınca çıldırıyorum ben yahu.
Riera çok sempatik biri bence. Bana öyle geliyor. Oyun stilide çok temiz,çok iyi oynamasa bile çok klas bi oyuncu olduğğu için seyirci yok abi bu adam kalsın diyebiliyor. Kalsın da ama Riera için sorun oyunu değil aldığı para ve yaşı. Zaten sezon sonuna kadar kalırda. Ama şöle bi düşününce İshak,Alex,Tarık. Bu 3'üyle ilgileniyoz. 2'sini alsak tonla sol bekimiz olcak. Artık kim tutarsa mı oynucak :D
Homer J.S
24.Aralık.2013, 17:50
http://skorer.milliyet.com.tr/galatasaray-la-gorusen-tarik/galatasaray/detay/1812456/default.htm
Su haberi yapan hangi renk gözlüklerle bakıyor acaba :)
uAburak89
24.Aralık.2013, 17:52
Haberi yapan Tahir Kum. Ismarlama Emenike haberi yapan şahıs. :)
europeanconquer
24.Aralık.2013, 17:55
Ahahahah :n: Geleneğin adına bak :n:
Galatasaray Spor Kulübü'nün ara transfer dönemi gelmeden Anadolu takımlarının sivrilen isimleriyle transfer görüşmesi yapması, oyuncuların kafasını karıştırması ve ardından da kulüplerince kadro dışı bırakılmalı geleneği
Redrum
24.Aralık.2013, 17:56
Culio ne alaka yahu :)
europeanconquer
24.Aralık.2013, 17:59
Culio ne alaka yahu :)
Bırak abi boşver ağzı olan konuşuyor işte. :0:
Anadolu kulüplerinin sivrilen oyuncularının çoğunun şu an veya geçmişte hangi kulüpte olduğunu herkes biliyor.
Fearless Coward
24.Aralık.2013, 18:18
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/100348/cim-bom-cevap-bekliyor-
Serdar çıktı şimdi de. :D
William Rookwood
24.Aralık.2013, 20:15
Rhodolfo'nun FM'de ki profili fena değil fakat FM'de ki profile göre baz alacaksak Chedjou'nun da şahane bir profili var fakat gerçekte standart bir stoper olduğunu görüyoruz :)
Fearless Coward
24.Aralık.2013, 20:53
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/100351/aslan-rhodolfo-icin-nabiz-yokluyor
Rhodolfo'nun da haberi çıkmış valla hiçbirini almazsak ne gülerim ama. :D Bu arada Hakan Çalhanoğlu ve Ömer'i kulüplerinin bırakmaya niyeti yokmuş.
Nocna Mora
24.Aralık.2013, 21:58
Serdar Aziz alınmaz umarım.
KanaKe
25.Aralık.2013, 13:14
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/100351/aslan-rhodolfo-icin-nabiz-yokluyor
Rhodolfo'nun da haberi çıkmış valla hiçbirini almazsak ne gülerim ama. :D Bu arada Hakan Çalhanoğlu ve Ömer'i kulüplerinin bırakmaya niyeti yokmuş.
biraksalarda hakanla ömerin su asamada türkiyeye geleceklerini hic sanmiyorum.. hamit gibi 30 undan sonra gelir ikiside sayet gelirseler...
nerazzuri
25.Aralık.2013, 15:06
türkiye'ye gelip gelmeme meselesi artık kalmadı sanırım. ''klişeden ölen var''
hakan'da, ömer'de klüplerinin bırakması halinde galatasaray gibi bir kulübü reddetme lüksüne sahip olduklarını düşünmüyorum. drogba,sneijder,mancini, şampiyonlar ligi, güzel bir stad,tesis ve bunun gibi faktörler var.
hakan bir nebze ama ömer toprak daha çok istenen bir futbolcu olduğu için kulübü ikna etmek daha zor. kaldı ki bonservis bedeli bizim fm'de aldığımız ücretler kadar düşük olacağını da hiç zannetmiyorum.
alex,hakan ve ömer için 20m€ bütçe ayırmış galatasaray sanırım. alex'e 7m€ verildiyse geriye 13m€ kalır ve iki transfer için az bir rakam.
uAburak89
25.Aralık.2013, 15:07
Serdar Aziz'i bırakmıyorlarmış, günün en güzel haberi.
europeanconquer
25.Aralık.2013, 15:50
SICAK HABER: Eskişehirspor'da Tarık Çamdal süresiz kadro dışı bırakıldı. Ayrıca oyuncuya 14 bin 500 euro para cezası verildi.
Şimdi bize saldırırlar.Oyuncun gitmek istiyorsa gönderirsin.Arda Turan mesela,Türkiye'de hangi kulüp onu gönderir ? Kendisi gitmek istedi önünde duran olmadı.Bundan sonra da böyle olacaktır Galatasaray'da,ancak diğer takımlarımız da gitmek isteyen oyunculara ayartıldı deyip,kadro dışı bırakınca suçlu hep isteyen kulüp oluyor,olan da oyuncuya oluyor.
uAburak89
25.Aralık.2013, 16:04
Bu transfer devre arası biter gibi.
europeanconquer
25.Aralık.2013, 16:07
Bu arada görüşmemizde bir sakınca yokmuş.Sözleşmesi 31 Mayıs 2014'te bitiyor ve 30 Kasım'dan sonra kendisiyle görüşmek serbest olmuş.
Ne kadar iğrenç,amatör kulüplerimiz var anlamadım ki.Dortmund'da Lewandowski 1,5 yıldır 'Münih'e gitcem,Münih'e gitcem :('' diye ağlıyor ancak gidememesine rağmen paşa paşa oynuyor,oyuncılarının gitmek istediğini bilmesine rağmen Dortmund'da paşa paşa oynatıyor.
Gidin Allah aşkına işinize etiğinize falan başlayacağım,önce futbol kurallarını öğrenin de gelin.(Eskişehir yönetimine diyorum :( )
cureshot
25.Aralık.2013, 17:40
Lewa'ya üstelik zam yapıldı kaldığı süre boyunca adam mutlu olup topunu oynasın diye.
Bizim memleketin yönetici müsveddeleri insan yönetimini öğrensinler biraz!
nannar
25.Aralık.2013, 17:50
Ali Turan'a benzemese bari çocuk
kumbara
25.Aralık.2013, 18:28
Gs devre arası tarık ile anlaşırsa, tarık sezon sonu katılıcak gs'a. Bu süre içinde oyuncunun es-es ile sezon sonuna kadar sözleşmesi devam ettiği için yönetimin kadro dışı bırakma yada oynatmama gibi bir seçeneği var. Yani bu konuda herhangi bir problem yok, eğer gs bonservis öderse devre arası kadrosuna katar. Bence gayet açık bir konu, tartışılan yeri kaçırmış olabilirim ama.
Suicider
25.Aralık.2013, 19:02
O konu zaten açık.Tartışılan nokta bizi etikle suçlayan Eskişehirspor'un sene başında Alper konusunda bize söz verip sonra Fenerbahçe'ye sattığını cümle alem biliyor.Buna rağmen hala yüzsüz yüzsüz bizi suçluyorlar ya inadına ne kadar etik dışı şey varsa yapsın kulüp diye içimden geçiyor.
kumbara
25.Aralık.2013, 19:25
Şuanda gs'ın konuşması gayet normal oyuncu ile. Sezon sonu için anlaşabilir, devre arası istiyorsa çıkıp yönetime ne kadar istiyosun diye sorar. Gerçi bizim ülkemizde başkanların ne için başkanlık yaptığı da tartışılır ya neyse.
byariff
25.Aralık.2013, 19:32
tarik hayirli olsun 4 yillik imzalandi.
Suicider
25.Aralık.2013, 19:33
Esnaf zihniyeti ile kulüp yönetiyorlar.Hukuktan falan hiçbir haberleri yok bu insanların.Oyuncuları meyve alıp-satar gibi alıp satıyorlar.Eğer hukuksuz bir şey yaptığımızı düşünüyorlarsa buyursunlar her yere başvursunlar.Eğer etik dışı diye bizi yargılıyorlar ise önce kendi kapılarının önünü temizlesinler.Madem sizi için bu kadar önemli oyuncuydu sene başında yenileyecektin sözleşmeyi.Bunu düşünmeyip son dakikaya bırakıyorsan yaptığın bu hatayı da bize yüklemeyeceksin.
IcedEarth
25.Aralık.2013, 19:39
Tarık'ın bizle imzaladığı ortada, takıma ne zaman katılabilecek acaba? Eskişehir ile görüşüp 1 milyon liraya filan anlaşılırsa hemen katılsın takıma.
O kadar kolaylık sağladık bizden istedikleri oyuncularda. Hem de geçen sene Alper olayında açık ve net olarak bize kazık atmalarına rağmen. Bunu da kabul etmezlerse keyifleri bilir, hem oyuncudan 5 kuruş kazanamazlar hem de sezon sonuna kadar sözleşmesindeki parayı seve seve verirler. Vermezlerse de kulübümüz oyuncunun arkasında dursun, sebepsiz yere para vermemeleri durumunda dava açılmasına yardımcı olsun.
uAburak89
25.Aralık.2013, 19:48
Eskiden hülle ile transfer yapılan ülke de söz konusu Galatasaray transferleri olunca "etik" kelimesi ne kadar çok kullanılıyor.
Devre arası transferin gerçekleşmesi için 3 milyon euro istemişler. Akıl & mantık işi değil ama bizimkiler kazık yedikleri kulüplere kolaylık sağlamaya doymadıkları için kesin verirler bu parayı.
Söz ile iş yapılmayacağını tüm ülkenin anladığı Eskişehir kulübüne oyuncu sattık biz, Oğulcan için açıklama yapan Bursaspor kulübüne de Kazım'ı verdik. Ali Turan için kıyamet koparan, Gökhan Ünal'ı Galatasaray'a satmayız diyen Kayseri'den, Amrabat'ı aldık. Aynı Kayseri'ye Ceyhun kiralandı.
Bayern, Götze transferini en olmayacak zamanda açıklayabilirken, Burak Yılmaz'ın maddesini kullandık diye denilmeyen kalmadı. Fenerbahçe'lilerin bir lafı vardı bir zamanlar, herkes bize karşı diye. Transfer söz konusu olduğunda o durum bizim için geçerli galiba.
Dede sakatlanmasa belki de oynamayacak olan Tarık'ın ülkede bek kıtlığı varken alıcı bulacağı malumdu, sen bu adamın sözleşmesini uzatmayarak onda ışık görmediğini söylüyorsun, sonra sen dahil ülkeyi şaşırtınca iş işten geçmiş oluyor. Oyuncu da büyük kulüpte oynamak istiyor tabii, kim istemez ki. Ben de çalıştığım yerden daha iyisinde çalışmak isterim, herkes en iyiyi ister. Bıktım bu transfer dönemlerinde yaşanılan sorunlardan, kıskançlık, çekememezlik gibi duygular "etik" kelimesinde toplanıyor ve sürekli çamur atılıyor. Yazık.
byariff
25.Aralık.2013, 21:06
bu arada ; Tarık sözleşme şartlarını bozar, başka takıma giderse 7 milyon Euro ceza ödeyecek
Facx
25.Aralık.2013, 22:08
Goal Türkiye @goalcomtr 47 sn
Hoşcan: "Galatasaray çok az bir bonservisle Tarık'ı almak istedi, bizim bunu kabul etmemiz mümkün değil. Kesinlikle geri adım atmayacağız."
Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla
Goal Türkiye @goalcomtr 1 dk
Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan: "Tarık ayrılmayı kafasına koymuş, onun için yapabileceğimiz bir şey yok."
Lewis Holtby nin 1.75 m € a gittiği yerde Tarık a kaç m € bonservis istediler acaba (onunda sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmıştı)
eng1n
25.Aralık.2013, 22:11
Galatasaray devre arasında çözmesi lazım bu işi yoksa 5 ay oynamamış adam alacaklar.
europeanconquer
25.Aralık.2013, 22:14
Lewis Holtby nin 1.75 m € a gittiği yerde Tarık a kaç m € bonservis istediler acaba (onunda sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmıştı)
Burada konu kapanıyor işte.
uAburak89
25.Aralık.2013, 22:14
Bizimkiler önce 1, sonra 1.5 milyon euro teklif etmişler. Cevap olarak 3 milyon euro istemişler. :D
Nocna Mora
25.Aralık.2013, 22:17
Sene sonu alalım. Hakan Balta kat be kat daha iyi bir oyuncu Tarık'tan. Bu kadar aceleyle transfere dalmanın ne gereği var anlayamadım. Ki oraya Alex'te geliyor.
europeanconquer
25.Aralık.2013, 22:19
Anlaşmamışız Tarık ile,Şükrü Ergün gereksizi açıklama yapmış.
http://amkspor.com/2013/12/25/g-saraydan-tarik-aciklamasi-234703/
nerazzuri
25.Aralık.2013, 23:32
şu an için bu ısrar neden ben anlamadım tarık için? alex'i almışsın, hakan balta,riera var elinde. tarık'ı alıp chelsea maçında oynatmayacağına göre hiç ortalığı karıştırmaya luzüm yoktu bana göre.
sessiz sessiz anlaşırsın, sezon sonu için anlaştık diye açıklamanı yaparsın, hem tarık oynar istikrarını sağlar hem transferini yapmış olursun.
William Rookwood
26.Aralık.2013, 00:06
Benim bildiğim kadarıyla Tarık'ın asıl mevkisi sağ kanat ile sağ açık. Ama Eskişehirspor sanırım onu sol bek oynattığı için mevkisi sol bek olarak geçiyor konuşmalarda.
uAburak89
26.Aralık.2013, 00:29
İshak Doğan - Dany takası olacak diyorlar, umarım doğru değildir.
Facx
26.Aralık.2013, 00:33
ishak doğan , tarık çamdal falan bu adamları bi tek ben mi izlemedim acaba ? :D
byariff
26.Aralık.2013, 01:52
tarik bitti europ , ishak -dany takasi umarim yalandir cunki dany en az 5m euro eder ishakin daha piyasa degeri toplasan 1m- 1.5m euro.
sui generis
26.Aralık.2013, 02:09
Dany niye 5m euro etsin hem de en az :) Türk olsa hadi belki.
Redrum
26.Aralık.2013, 02:13
tarik bitti europ , ishak -dany takasi umarim yalandir cunki dany en az 5m euro eder ishakin daha piyasa degeri toplasan 1m- 1.5m euro.
Dany 5 M etmez taş çatlasa 3 M eder o da yerli - yabancı mevzusunu da katarsak ishak ile takasta bence kafa kafaya gider işte :)
William Rookwood
26.Aralık.2013, 02:19
İshak'ı ben Ankaragücünden biliyorum fakat son zamanlarda isminden söz ettirdiğine göre herhalde iyi oynuyor, canlı olarak izlemedim.
kumbara
26.Aralık.2013, 02:35
dany'nin 5m ettiği yerde tarıkta 3 eder bence :D
Facx
26.Aralık.2013, 11:59
dany i niye bu kadar yerden yere vuruyosunuz anlamıyorum geçen sene bütün büyük maçlarda taş gibi oynadı bu adam (real manchester schalke gibi) konsantrasyon dışında sorunu olduğunu da düşünmüyorum kendisini maça iyi motive eden bi teknik direktörle çok başarılı olur
ultraslanerdem
26.Aralık.2013, 12:12
Dany sirf gecen seneki performansi ile avrupadan teklifler aldi ancak birakmadik. Eger yabanci sorunsali olmasaydi bu sezonda degisilmez isimlerden olurdu
William Rookwood
26.Aralık.2013, 12:34
Dany yabancı değilde Türk olsaydı jübileye kadar oynardı takımda.
Nocna Mora
26.Aralık.2013, 12:39
Dany sağ bekte Eboue'den daha istikrarlı oynar.
mwaru
26.Aralık.2013, 14:09
Dany Drogba'dan daha heyecan verici.
mpaker66
26.Aralık.2013, 14:28
Danny avrupaya gitse pique ile kapışır.
Redrum
26.Aralık.2013, 14:35
Dany Bayern Münih'te oynasaydı şu anda bütün dünya onu konuşuyordu.
kumbara
26.Aralık.2013, 14:38
Dany senden özür dilerim, bir çay içmek isterim.
cureshot
26.Aralık.2013, 14:46
Dany ancak GORA'da şu salatalık soyan androidleşmiş çipli herif var ya onun yerine oynardı, başka bir halt olmaz ondan.
byariff
26.Aralık.2013, 14:49
dalgaya gerek yok danynin cl deki maclari yeter. biraz daha beyni olsa zaten 1. sinif stoper olucak.
cureshot
26.Aralık.2013, 14:57
Üst seviyede futbol zekası şart, Dany zerrece nasibini almamış bundan, yürek ağızda maç izletiyor insana bu yüzden.
Terim zamanında röportajında "Hoca bana basit oyna diyor ama sahaya çıkınca Dany yine aynı Dany." demişti, yani adamın fıtratı bu, GS'de filan oynayamaz mümkün değil, Anadolu topçusu.
davidvilla
26.Aralık.2013, 15:02
ya ne dany'si allaaasen
Dany deyince aklıma şu gelir;
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NJ77pxHBsA0#t=57
uAburak89
26.Aralık.2013, 15:08
Tarık için iddia edildiği gibi atılmış bir imza yoksa, Beşiktaş'a gitmesi şaşırtmaz beni. Veysel'i de istiyormuş Beşiktaş, ikisini birden alabilirler. Eskişehir yönetimiyle araları da bize göre çok daha iyi.
Ayrıca gelir gelmez bilmiyorum da bu transfer için çekindiğim bir nokta var, Ertuğrul Sağlam'ın parlattığı oyuncular kaybolup gidiyor, Sercan, Volkan, Ozan şampiyonluk yaşarken resmen piyasa yaptılar ama sonra yalan oldular. Tarık da geçen sene doğru dürüst oynamayan bir oyuncuydu, bu sene sıçrama yaptı. Bakalım kaderi benzeyecek mi?
Dany için de fikrim asla bizim takımda ilk 11 oyuncusu olamaz, olmamalı. Yabancı sınırı olmasa geniş kadroda düşünülebilir ama, hızından dolayı bek olarak da kullanma şansın var. Takas konusunda da Arif biraz abartmış tabii de biz bu adamı 3.3 milyon euro'ya aldık, kafa kafaya takas demek İshak'a 3 milyon euro değer biçmek demek. Bence etmez, sırf iyi korner atıyor ve Türk diye adam almamak lazım.
Kaka Leite
26.Aralık.2013, 15:45
Ertuğrul Sağlam parlatmadı ki onu Cenker Güner parlattı. Açın bakın geçen seride yaptığım kariyere adam sağ bek olarak yardırdı benimle birlikte.
Volkan, Ozan'ın düşüşü yine kendilerine bağlı oldu. Büyük takımı kaldıramadılar zaten Türkiye de büyük bir takıma gitmek değil oradan devamını getirebilmek önemli.
Redrum
26.Aralık.2013, 16:00
ya ne dany'si allaaasen
Dany deyince aklıma şu gelir;
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NJ77pxHBsA0#t=57
Aga bunu niye paylaştın şimdi :( Baştan sona izledim boş yere moralim bozuldu ya :(
davidvilla
26.Aralık.2013, 16:02
@Redrum
Olsun bozuk moral iyidir cabuk cık... Yok o öyle değildi galiba :D
Redrum
26.Aralık.2013, 16:07
Çok asabım bozuldu Dany'nin yenilen ilk golde hatası varmış sadece, ben de komple izledim ki başka kritik hata yapmış mı diye. Hakem doğramış bizi :(
urwrdskkn
26.Aralık.2013, 16:09
Çok asabım bozuldu Dany'nin yenilen ilk golde hatası varmış sadece, ben de komple izledim ki başka kritik hata yapmış mı diye. Hakem doğramış bizi :(
semihle birlikte oynasa verim alınır ancak chedrou ile birlikte oldumu çok büyük sıkıntı iletişim eksilerde
davidvilla
26.Aralık.2013, 16:18
semihle birlikte oynasa verim alınır ancak chedrou ile birlikte oldumu çok büyük sıkıntı iletişim eksilerde
İki kamerunlu iletişemezken bir türk bir kamerunlu iletişim iyi olur diyorsun yani :)
Abi valla bak zorlamanın manası yok, burada da aylar öncesinden yazdım sohbet'de de yazdım Chedjou ile Dany ile olacak işler değil bunlar hiç kendimizi kandırmayalım. Gokhan bile bunların yanında John Terry gibi kaldı daha ben ne diyim :D
William Rookwood
26.Aralık.2013, 19:02
Koray Günter ve Tolgay Arslan haberleri geçiyor Ntvspor'da. Koray Günter Fm'de potansiyelli bir oyuncu fakat gerçekte nasıl hiçbir fikrim yok. :)
cureshot
26.Aralık.2013, 19:11
Koray Almanya milli takımını seçmesi için baskı yapılan bir yetenek, dert etmeye gerek yok.
nannar
27.Aralık.2013, 00:07
Tarık,ishak, ahmet ,mehmet ya da nuri... şu anda konuşulan gençlerden hiçbiri gelir gelmez ilk 11'e girmez. Mancini böyle bir adam değil. Onlarla ilgilenip gelişimlerine katkıda bulunur. Önemli olan taraftarın bu oyunculara yüklediği yanlış önem ve anlam :) Tarık Çamdal 3 milyon eder belki ama 6 ay sonra sözleşmesi bitiyorsa ben yönetimin yerinde olsam 250 bin € verip sezon sonuna kadar kiralarım,sezon bitimine doğru da performansına göre imza attırırım.Sonuçta Es-es sezon sonu bedavaya gidecek oyuncudan 250 bin kazansa yetebilir. Bizimkiler gençleri deneme yoluna hiç gitmiyorlar
lexoqe
27.Aralık.2013, 00:40
Tarık,ishak, ahmet ,mehmet ya da nuri... şu anda konuşulan gençlerden hiçbiri gelir gelmez ilk 11'e girmez. Mancini böyle bir adam değil. Onlarla ilgilenip gelişimlerine katkıda bulunur. Önemli olan taraftarın bu oyunculara yüklediği yanlış önem ve anlam :) Tarık Çamdal 3 milyon eder belki ama 6 ay sonra sözleşmesi bitiyorsa ben yönetimin yerinde olsam 250 bin € verip sezon sonuna kadar kiralarım,sezon bitimine doğru da performansına göre imza attırırım.Sonuçta Es-es sezon sonu bedavaya gidecek oyuncudan 250 bin kazansa yetebilir. Bizimkiler gençleri deneme yoluna hiç gitmiyorlar
Zaten Galatasaray'ın bu taktiği devasa.
nannar
27.Aralık.2013, 00:46
Anadolu takımları oyuncu parladıgı anda uzatmak yerine, son senesini beklerlerse ondan para kazanmayı unutacaklar. fakat bizim kulüpler bunun yerie oyuncunun futbol hayatını bitirerek intikam almaya çalışıyor :n:
Redrum
27.Aralık.2013, 18:41
Bucaspor'un 23 yaşındaki çift yönlü orta saha oyuncusu Umut Gündoğan ile ilgileniyormuşuz. 550klık teklif yapılmış, kabul edilmezse sene sonu kontratı sona ereceginden bedavaya alacakmışız.
Biraz araştırdım belçika doğumlu, altyapı eğitimini belçikada almış. Ayrıca genel olarak çok iyi şeyler yazmış insanlar bu adam hakkında. Dışarıdayım dönünce maç kasetlerini de izleyeceğim :D
William Rookwood
27.Aralık.2013, 19:55
Beşiktaş Bucaspor maçında çok iyi oynadı. FM kariyerimde de AMC pozisyonunda iyi performans göstermişti. :)
europeanconquer
27.Aralık.2013, 22:36
Takımda Aydın Yılmaz ve Emre Çolak gibilere şans verilirken yıllardır iyi bir performans göstermesine rağmen bir türlü Süper Lig'de oynayamayan Cafercan Aksu'ya üzülüyorum ben,keşke Mancini görsede alsak şu adamı,iyi oynar kötü oynar orası ayrı ancak bir şans vermek gerekir diye düşünüyorum.
Nocna Mora
28.Aralık.2013, 04:00
Takımda Aydın Yılmaz ve Emre Çolak gibilere şans verilirken yıllardır iyi bir performans göstermesine rağmen bir türlü Süper Lig'de oynayamayan Cafercan Aksu'ya üzülüyorum ben,keşke Mancini görsede alsak şu adamı,iyi oynar kötü oynar orası ayrı ancak bir şans vermek gerekir diye düşünüyorum.
Ondan önce Cem Sultan var bence şansı hakeden.
Redrum
28.Aralık.2013, 13:04
Onu bunu bırakın da beyler İrfan Başaran'a hiç şans vermediler..
William Rookwood
28.Aralık.2013, 13:19
Cafercan gezelim görelimdeki gezginlerden daha çok gezmiştir herhalde Türkiye'yi. O kadar kulüpte oynamasına rağmen birinde dahi tutunamadı. Alanlarda yetenekli olduğu için aldı zaten, yeteneğine diyecek birşeyde yok.
jevox06
28.Aralık.2013, 14:02
Şu an haberi yapılanlardan Astori hariç hiçbiri Galatasaray takımının bu sezonki sorunlarına çözüm olamaz. Net !
nerazzuri
28.Aralık.2013, 14:14
bruma'yı kiralık gönderecekmiş galatasaray.
Redrum
28.Aralık.2013, 14:23
bruma'yı kiralık gönderecekmiş galatasaray.
Ben de gördüm. Açıkçası çok da mantıksız degil. Düzenli oynaması açısından. Ama şu da var ki gittigi takımda oynayacagı maç sayısı maksimum 17. Bizim takımda sırf Türkiye kupası maçlarından dolayı finale kalacagımızı hesap edersek 9 maç oradan oynayacak. Kadro rotasyonu açısından da önemli bir oyuncumuz. Kararsızım bu konuda esasen.
europeanconquer
28.Aralık.2013, 14:27
Bruma'nın gönderilmesi anlamsız olur,şu an kadroda ki bir çok oyuncudan çok daha iyi çok daha formda.
Bu arada Alex Telles 5 Ocak'ta geliyor diyorlar.
Facx
28.Aralık.2013, 14:29
SPORX.COM @sporx 6 dk
Kardemir Karabükspor Asbaşkanı Ahmet Gölbek, Galatasaray'ın defans oyuncusu Dany Nounkeu'yu sezon sonuna kadar kiraladıklarını açıkladı.
europeanconquer
28.Aralık.2013, 14:32
Allah'ım şükürler olsun :(
Redrum
28.Aralık.2013, 14:41
En iyi transferimiz kampa yetişmesi beklenen Hamit olacak. Bunu yazın bir kenara :D
europeanconquer
28.Aralık.2013, 14:44
En iyi transferimiz kampa yetişmesi beklenen Hamit olacak. Bunu yazın bir kenara :D
Katılıyorum,adama söverken onu arar olduk :n: İnşallah fıtıktan tamamen kurtulmuştur,çünkü normal bir futbolcudan yaşına göre çok daha yavaş ve hantaldı.Fiziksel olarak toparlanması zor görünüyor ama toparlanırsa geçen yıl ki Hamit'ten çok daha fazla katkı sağlar.
MoisHaLe
28.Aralık.2013, 15:33
Dany iyi gitsin belki akıllanır orada. Bruma'nın kiralık gitmesi bence çok gereksiz. Bruma, Aydından vs daha verimli olabilir kenarda. Bence kalmalı önümüde Türkiye Kupası maçları var.
nerazzuri
28.Aralık.2013, 15:43
bana göre bruma'nın kiralık gitmesi gayet mantıklı geliyor. 3-5-2 sisteminde pek işe yaramayacak ve mevcut kadro bu sezonluk(bana göre, seneye sistem değişecek) 3-5-2 ye göre düzenleniyor.
3-5-2 devam ederse de mancini bana göre bruma'ya pek olumlu bakmıyor, elden çıkartabilir gelecek sezon mancini.
dany kiralık gitti, riera'nın sözleşmesi sanırım fesh edilecek. ondan sonra alex transferi açıklanır.
benzema35
28.Aralık.2013, 19:27
Bruma'nın kiralık giderek pişmesi bence de iyi şimdilik ama , keşke süper ligden Elazığ gibi bir takıma göndersek banko oynasın her maç hemde gözümüzün önünde görürüz gelişimini .
uAburak89
28.Aralık.2013, 23:26
Mancini açıkladı, Bruma kiralanmıyor, kalıyor.
Mancini: "Dany'nin gidip bir yerde oynaması gerekiyor. Önünde bir Dünya Kupası var. O çok iyi bir insan. Nerede olacağını bilmiyorum."
Fearless Coward
29.Aralık.2013, 01:06
Dany'den sonra Amrabat'ta yolcu olacak Riera'da yolcu olabilir diyorlar başka da giden olmaz herhalde Bruma'nın kalmasını ben çok istiyorum kupa'da tüm maçlarda oynar ligde de Erciyes tarzı takımlara karşı oynatılabilir.
RaSenGan
29.Aralık.2013, 01:09
Dany + Amrabat + Riera + Engin gider.
eng1n
29.Aralık.2013, 01:18
Engin giderse arif kendini madrid meydanında yakar.
ultraslanerdem
29.Aralık.2013, 01:39
Dany + Amrabat + Riera + Engin gider.
Engin den guzel turk yedek mi var ne diye yollasinlar
MoisHaLe
29.Aralık.2013, 01:48
Eskişehir başkanı konuştu şimdide Tarık'ın yaptığı saygısızlık vs diyor.. Gs çok cuzi bir miktar verdi Bjk daha iyi bir teklif verdi diyor sonra da bizim maddiyatla işimiz yok her şey para değil diyor. En son da bizi tatmin edecek teklif gelirse önünü açar gelmezse dönem sonuna kadar alt yapıda çalışır diyor. Bu nasıl bir mantık ben çözemedim. 6 ay sonra serbest kalacak bir adamdan milyon dolar mı bekliyor anlamadım ki
William Rookwood
29.Aralık.2013, 01:58
Birisi bu yöneticilere bosman adında bir kuralın var olduğunu hatırlatması lazım.
europeanconquer
29.Aralık.2013, 01:58
Gülermisin ağlarmısın belli değil.Bizim kulüp bıraksında Beşiktaş'a gitsin Tarık,Anadolu kulüplerinin yöneticileri de ayrı dünyada yaşamaya devam etsin.
6 ay sonra sözleşmesi biten adamla görüşmenin nesi etik değil düşünüyorum bulamıyorum.Holtby bile 2m euro bile etmezken daha ne olduğu belirsiz bir sol beke ne kadar değer biçmişler anlamadım ki.
uAburak89
29.Aralık.2013, 02:00
Tamam da adam bu sefer Bosman'ı inkar etmedi zaten. Galatasaray'a birşey de söylemedi. Oyuncuya yüklendi. Elimiz güçlü değil dedi, pazarlık yapamayız dedi. Daha önceki gibi suçlama da bulunmadı, atar yapmadı. Sürekli kendisiyle çelişiyor tabii o ayrı. Anlatmak istediği şey en iyi teklifi verene satacağız, o teklifleri yükseltmek için kadro dışı kozunu oynuyor.
Veysel Sarı için Galatasaray'ın da ilgisi var mı dediler, ona da evet dedi. Doğruysa enteresan. Tekrar Tarık'a dönersek, bence Beşiktaş'a gidebilir. Orada hem sağda hem solda banko oynama imkanı var.
MoisHaLe
29.Aralık.2013, 02:03
ya iyide yaptığı doğru mu yani ya benle sözleşme imzalıcak para kazandırcak ya da alt yapıda kalacak... ayrıca bu adamdan ne kadar para kazanmayı hedefliyor ki? bu adama 200 bin euro versen çok bana göre zaten 5 ay sonra boşa çıkacak.
uAburak89
29.Aralık.2013, 02:08
Empati yapalım. Ben FM'de benim teklifimi reddedip başka takıma giden oyuncuya bile gıcık oluyorsam onların da sinir olması normal.
Ayrıca bu adamdan kazanabileceği max. paranın peşinde. Bu işi transferin son gününe kadar götürüp en iyi teklife tamam diyebilirler veya Tarık bir kulüp için diretirse o kulübe mecburen verebilirler.
Doğruluğundan emin değilim ama bizimkiler 300 bin euro önermişler, kabul edilmemiş. Beşiktaş da Eneramo'yu takasta önermiş.
Bu arada Ali Ece sigara iması yaptı Tarık için.
MoisHaLe
29.Aralık.2013, 02:10
300 bin euro bile çok ki bu adama. Ali Ece şimdi çok güzel anlattı Tarık'ın geçmişini.. Allah aşkına başkan kaç para istiyor 1 milyon dolar mı istiyor yani? e madem maddiyat her şey değil yolla adamı kadro dışı bırakacağın yerde.
William Rookwood
29.Aralık.2013, 02:28
Tarık, Eskişehirspor'da bek oynadı fakat bizde sağ kanatta kullanılabilir, zaten oyuncunun gerrçek mevkiside orası. Bizim o bölge her hafta değişiyor ve istikrarlı bir şekilde o bölgede oynayan oyuncumuz yok. O yüzden Veysel gibi Tarık gibi genç oyuncuları almamız bize yarar sağlar.
Börk
29.Aralık.2013, 02:31
Yahu zaten Dünya üzerinde bir sol bek sıkıntısı varken hiç bir aldığımız Türk sol beki oraya ŞL maçında güvenerek koyamayacağız.O yüzden sol bek mevkisini yabancıyla dolduracağız mecburi diğer mevkilere al istediğini zorlamaya gerek yok Tarık için de İshak için de.
Redrum
29.Aralık.2013, 02:52
Yahu zaten Dünya üzerinde bir sol bek sıkıntısı varken hiç bir aldığımız Türk sol beki oraya ŞL maçında güvenerek koyamayacağız.O yüzden sol bek mevkisini yabancıyla dolduracağız mecburi diğer mevkilere al istediğini zorlamaya gerek yok Tarık için de İshak için de.
Ne demek sol bek mevkisini yabancıyla dolduracağız? Muslera-Melo-Sneijder-Drogba banko, sağ bek(Eboue), kanat(Bruma), stoper(chedjou) da yabancı. Sol bek maksimum bir tane yabancı olur olursa(Alex Telles).. İshak, Tarık, bunlar düşük maliyetli oyuncular, denemekte fayda vardır. Volkan Yaman, Hakan Balta, Çağlar Birinci(sakatlıkla boğuştu ama) bu adamlar gelmeden önce sanki ŞL klasında oyuncular mıydı? Niye her oyuncuya "GS ayarında değil" diye peşin hüküm veriyorsunuz?
Börk
29.Aralık.2013, 03:00
Ne demek sol bek mevkisini yabancıyla dolduracağız? Muslera-Melo-Sneijder-Drogba banko, sağ bek(Eboue), kanat(Bruma), stoper(chedjou) da yabancı. Sol bek maksimum bir tane yabancı olur olursa(Alex Telles).. İshak, Tarık, bunlar düşük maliyetli oyuncular, denemekte fayda vardır. Volkan Yaman, Hakan Balta, Çağlar Birinci(sakatlıkla boğuştu ama) bu adamlar gelmeden önce sanki ŞL klasında oyuncular mıydı? Niye her oyuncuya "GS ayarında değil" diye peşin hüküm veriyorsunuz?
Sanki geçmişte hasmımmışsın gibi nedir yahu bu şiddet ne dedik ? Kendi şahsi görüşümü söyledim onu da yanlış anlamışsın.Sol bek mevkisini yabancıyla dolduracağız derken yabancılarla değil yabancıyla dedim yani Alex Telles'i kastettim.O yüzden benim gözümde İshak,Tarık birbirinden farkları yok ben şu ana kadar hiç bir böyle olaylı transfer edilip de çok başarı gösteren bir Türk oyuncuya rastlamadım.
Hüküm verme konusuna gelelim.Galatasaray ayarında olup olmayan oyuncuyu futboldan ne kadar anlıyorsak ona göre değerlendiriyoruz.İzlediğimiz oyunculardan da iyi veya kötü diye değerlendirme yeteneğimiz var şükür.Ben hiç bir oyuncuya yok bu Galatasaray ayarında veya değil demedim.Ayrıca o zaman ki hedeflerimizle şimdi ki bir değil.Ayrıca o zamanın Hakan Balta'sı Euro2008'in en iyileri arasına girecek düzeydi top oynuyordu.Galiba İshak ve Tarık konusunda bir hassasiyetin var ikisini de alalım gitsin :)
uAburak89
29.Aralık.2013, 03:03
Eskişehir başkanı kanal kanal geziyor. :)
Kanaltürk Tarık'la görüşmek için Eskişehir'e falan gitmiş. Sneijder için İtalya'ya giden Irmak Kazuk'a özendiler herhalde.
lexoqe
29.Aralık.2013, 03:04
Alalım Gökhan Gönül'ü bitsin bu ızdırap :n:
Redrum
29.Aralık.2013, 03:06
Sanki geçmişte hasmımmışsın gibi nedir yahu bu şiddet ne dedik ? Kendi şahsi görüşümü söyledim onu da yanlış anlamışsın.Sol bek mevkisini yabancıyla dolduracağız derken yabancılarla değil yabancıyla dedim yani Alex Telles'i kastettim.O yüzden benim gözümde İshak,Tarık birbirinden farkları yok ben şu ana kadar hiç bir böyle olaylı transfer edilip de çok başarı gösteren bir Türk oyuncuya rastlamadım.
Hüküm verme konusuna gelelim.Galatasaray ayarında olup olmayan oyuncuyu futboldan ne kadar anlıyorsak ona göre değerlendiriyoruz.İzlediğimiz oyunculardan da iyi veya kötü diye değerlendirme yeteneğimiz var şükür.Ben hiç bir oyuncuya yok bu Galatasaray ayarında veya değil demedim.Ayrıca o zaman ki hedeflerimizle şimdi ki bir değil.Ayrıca o zamanın Hakan Balta'sı Euro2008'in en iyileri arasına girecek düzeydi top oynuyordu.Galiba İshak ve Tarık konusunda bir hassasiyetin var ikisini de alalım gitsin :)
Yok şiddetim falan yok, genel olarak böyle bir kanı var yani bir Drogba & Sneijder aldık diye herkes Ashley Cole, Kolarov falan bekliyor, Türk olacaksa da Hakan Ünsal veya İbrahim Üzülmez'in gençliği olsun bekleniyor.. Bak kendin de söylüyorsun o Hakan Balta Manisaspor'dan Galatasaray'a geldi ve sadece bir sene boyunca banko oynadıktan sonra Euro 2008de Milli Takımın en iyilerindendi, ve GS'de de baya iyi devam ediyordu son 2-3 seneye kadar.. Tarık'la da İshak'la da bir duygusal bağım yok, ama şu anda STSL'nin en çok göze batan ve en iyi performans gösteren iki sol bekini, çok cüzi miktara almamız sorun yaratmamalı, alalım oynatalım bakalım ne olacak yani :) Bakın Fenerbahçe her sene Süper Ligde göze çarpan yerli oyunculardan 2-3 yane alır, oynatır veya oynatmaz, ama en kötü ihtimalle rakibine kaptırmamış olur.. Hasan Ali Kaldırım denilen adam bizde olsaydı, en azından sol bekte Hakan Balta'nın sakatlığı ve Riera'nın formsuz olduğu zamanda veyahut sınırdan dolayı oynayamadığı sıralarda bankoların bankosu oynamaz mıydı? Ama fener almış adamları işte bulduğunu alıyor. Sol bek gibi kritik bir mevkide ısrarla hiçbir yerli oyuncuyu beğenmeyip transfer yapmamaya devam edersek yakında sol beksizlikten Semih Kaya'yı sol bek yapmaya çalışacağız korkum o :)
mpaker66
29.Aralık.2013, 03:07
Alalım Gökhan Gönül'ü bitsin bu ızdırap :n:
Hakan Balta hiç fena oynamadı bugün bence. Hakan dursun bitsin bu ızdırap.
footballer33
29.Aralık.2013, 03:18
Bizim olacak Tarık, vuracağız kırbacı, vuracağız kırbacı. :D
Gncl1905
29.Aralık.2013, 15:59
Sanki Dani Alves'i bedava alıyoruz yahu :D
Bosman kuralı varken her türlü avantaj bizden yana. 6 ay bu kadroyla idare ettik 6 ay daha ederiz, Tarık bizim için olmazsa olmaz bir adam değil bence. Ha altyapıya mı atacakmış buyursun atsın. Dünyada kaç tane futbolcu var ne sakatlıklar geçirip tekrar futbola dönüp iyi oynayan. Adam 6 ay maç yapamayıp bitecekse zaten hiç gelmesin bize. Holtby kaç paraya gitti görüyoruz, Llorente bedavaya gitti oynamaya devam etti vs. vs.
Eskişehir yönünden de düşünürsek elbette ki Veysel ve Tarık gibi iki Türk oyuncuyu bedavaya kaybetmek kötü olacaktır ancak hataları bu zamana kadar sözleşme yenilememek. Bu saatten sonra kanal kanal gezip etik zırvaları konuşmak komik oluyor. Etik dedikleri şey de para başka bir şey değil :)
nerazzuri
29.Aralık.2013, 18:07
rhodolfo ile anlaşmış galatasaray.
gremio kulübü, defansımız galatasaray'a taşınıyor gibi bir cümle kullanmış.
europeanconquer
29.Aralık.2013, 18:32
Gremio'nun sitesiyse pek güvenmemek gerekir malum Alex Telles'in orada yazan twitter hesabı fake çıktı :n:
Nedvedmania
29.Aralık.2013, 21:44
Laaaaa Yekta gidiyormuş. Nereye gidiyor, niye gidiyor ?
Utku Boztepe @utkuboztepe 2 dk
Dün havaalanında @yek_35 ile geçen diyalogta, tribüne neden gelmedin, moralin çok bozuktu bunu yansıttın tribüne resmen dediğimde +++
son maçım olduğu için, hayırlısı olsun dedi...bende hayırlısı olsun diyebildim sadece @yek_35 , sen yürekten GALATASARAYLISIN...
mpaker66
29.Aralık.2013, 23:21
Yekta dün zaten bi garipti. O son dk bi geri pas gibisinden bişe verdi böyle bu topu bana verseniz ne vermeseniz ne gibisindendi :D
ozan42
29.Aralık.2013, 23:24
Yerli statüsünde Yekta gibi adamı zor bulursunuz söyliyim ama inş bize geliyodur :D
byariff
31.Aralık.2013, 00:57
Evra zu galatasaray diyorlar
goosfraba
31.Aralık.2013, 01:22
telles gelmedi mi?
europeanconquer
31.Aralık.2013, 01:32
Evra zu galatasaray diyorlar
Ciddiye alınmayacak bir programın ciddiye alınmayacak sunucusu söylüyor.Gereksiz bir haber.
Telles bitti,hayırlı olsun.Vedalaşmış Gremio ile.
byariff
31.Aralık.2013, 01:33
telles bitti zaten tarihde verdim 6 ocakda gelicek :p evrayi bir kac kisi daha soledi o yuzden yazdim
zarateray
31.Aralık.2013, 02:13
Galatasaray'da ara transferde iki isim Kayserispor'dan SALİH DURSUN ve Bucaspor'dan UMUT GÜNDOĞAN transferleri bitti gibi... Kaynak Alp Pehlivan
europeanconquer
31.Aralık.2013, 02:21
Salih Dursun akıllıca bir hamle olur.Umut Gündoğan'ı yeni duyuyorum.
E.Cartman
31.Aralık.2013, 02:24
Duyumcular başladı yine. Canlı yayında imzayı atıp formayı giymeden inanmıyorum ben transferlere, sizde öyle yapın, daha güzel oluyor.
byariff
31.Aralık.2013, 02:29
salih dursun iyi hamle olur ama kayseriii iste para delisi adamlar... hem bek hem gobek oynuyabiliyor cok iyi olur. umut hakkinda bilgim yok nasil oyuncu acaba
E.Cartman
31.Aralık.2013, 02:32
salih dursun iyi hamle olur ama kayseriii iste para delisi adamlar... hem bek hem gobek oynuyabiliyor cok iyi olur. umut hakkinda bilgim yok nasil oyuncu acaba
Para delisi falan ayıp oluyor İspanyol bizde Kayseriliyiz burda, ticarette ustalaşmışlar diyelim biz ona :n::n:
CeNTeR_TR
31.Aralık.2013, 02:41
Bank Asya'yı takip ederim Samsunspor'dan dolayı.
Aslında kaliteli isim ama Galatasaray için değil.Anadolu takımlarının bazılarında 11 oynar bazılarında 11i zorlar.Galatasarayın isteyeceğini sanmam ben.
benzema35
31.Aralık.2013, 04:25
Bruma ne oldu ya , kiralanacak diyordu ama daha haber yok .
Dany de daha kiralık gitmemiş .
William Rookwood
31.Aralık.2013, 14:34
Salih Dursun biraz agresif oyuncu fakat çok yönlü olması genç bir oyuncu için avantaj. Ama Kayseri'nin oyuncu pazarlama stratejisinden nasibimizi almış bir takım olarak kapıyı 6-7 milyondan açacaklardır.
cureshot
31.Aralık.2013, 15:06
Salih Dursun biraz agresif oyuncu fakat çok yönlü olması genç bir oyuncu için avantaj. Ama Kayseri'nin oyuncu pazarlama stratejisinden nasibimizi almış bir takım olarak kapıyı 6-7 milyondan açacaklardır.
Fenerbahçe maçında ilk sarı kartını görmüş. Ben de adama sert olduğu konusunda önyargılıydım ama yanılıyormuşum meğer.
William Rookwood
31.Aralık.2013, 15:10
Fenerbahçe maçında ilk sarı kartını görmüş. Ben de adama sert olduğu konusunda önyargılıydım ama yanılıyormuşum meğer.
Sakarya'da oynarken ve geçen sene baya agresif bir görünümü vardı Salih'in. Bu sene takip etmiyordum kendisini fakat bir sarı kart Salih için büyük başarı. :)
europeanconquer
31.Aralık.2013, 15:12
Salih agresif bir oyuncu ancak önemli değil,bu takımın en önemli ismi Melo'nun yanında boy bile ölçüşemez agresifliği ama Melo kadar oynayamayacağına göre aldığı kartlarda yaptığı hareketler de mutlaka tepki görür.
Redrum
31.Aralık.2013, 15:25
Salih beğendiğim bir oyuncu. Onda potansiyel görüyorum abi hırs, azim var adamda. Ruhlu adam. Güzel transfer olur. Erkan Zengin'i de istiyormuşuz. Rhodolfo'yu da kiralık istiyormuşuz. Valla şu transfer dönemlerine uyuz oluyorum bir an önce zamanı ileri alsak da kim gelmiş kim gitmiş görsek :D
cureshot
31.Aralık.2013, 15:41
Şu Erkan Zengin'i bir ben istemiyorum galiba. :)
Night_Mare17
31.Aralık.2013, 16:37
Başkan İzet Hajrovic bir kaç güne Kap'a bildirelecek seviyeye gelir demiş.
Gelirse müthiş olur yalnız ama frikiklerin başında kaç kişi duracak arkadaş :D
europeanconquer
31.Aralık.2013, 16:49
Şu Erkan Zengin'i bir ben istemiyorum galiba. :)
Amrabat'tan daha iyidir abi,hemde yerli oyuncu,ben sıcak bakıyorum şahsen.
Facx
31.Aralık.2013, 17:53
Başkan İzet Hajrovic bir kaç güne Kap'a bildirelecek seviyeye gelir demiş.
Gelirse müthiş olur yalnız ama frikiklerin başında kaç kişi duracak arkadaş :D
kimdir neyin nesidir bu arkadaş adını ilk defa duyuyorum :0:
Redrum
31.Aralık.2013, 18:07
Türk statüsünde oynama ihtimali varmış?
byariff
31.Aralık.2013, 18:10
bosnali oldugu icin turk statusunde oynama ihtimali varmis , ayrica takip edenler diyor salahdan sonra ligin en iyi kanat oyuncusuymus.
Flawless Victory
31.Aralık.2013, 18:27
Bruma kiralansa, onun yerine tecrübeli bir kanat oyuncusu kiralansa güzel olur. Melo bu sene en istekli oynayan oyuncumuz şüphesiz. Drogba bile bu kadar istekli durmuyor. Orta sahada Selçuk da keşke artık bir patlama yapsa.. Alex Telles bizim için büyük bir açığı kapatacak gibi. Aslında bakarsanız savunmamız kötü değil ama nedense bir uyumsuzluk var. Bence bu takımı İtalya Ligi'ne alsanız Fiorentina forması giydirseniz en aşağı 2. olur. Bizde sürekli bir gerginlik havası var. Bunu çözecek olan da Mancini'dir ama yapabilir mi ki?
Redrum
31.Aralık.2013, 18:33
Bruma kupa maçlarında full oynayacaktır, kendini iyi gösterirse ligde de kadroya girebilir bence. Önemli olan Muslera-Melo-Sneijder-Drogba garanti adamlarının yerine 2 kişilik kalan boş yere girmek bu da çok zor değil.
Facx
31.Aralık.2013, 19:24
Bruma kiralansa, onun yerine tecrübeli bir kanat oyuncusu kiralansa güzel olur. Melo bu sene en istekli oynayan oyuncumuz şüphesiz. Drogba bile bu kadar istekli durmuyor. Orta sahada Selçuk da keşke artık bir patlama yapsa.. Alex Telles bizim için büyük bir açığı kapatacak gibi. Aslında bakarsanız savunmamız kötü değil ama nedense bir uyumsuzluk var. Bence bu takımı İtalya Ligi'ne alsanız Fiorentina forması giydirseniz en aşağı 2. olur. Bizde sürekli bir gerginlik havası var. Bunu çözecek olan da Mancini'dir ama yapabilir mi ki?
bu kötü savunmayla bile ligin en az gol yiyen 3 takımından biriyiz nasıl oldu anlamadım ama durum böyle :D
Galatasaray'ın yediği goller, maçı çeviremediği için göze batıyor.
E.Cartman
01.Ocak.2014, 21:28
Kolarov'un Swansea'ye attığı golu gördüm, bu adam bize gelmezmiş zaten dedim :D Sağ ayağıyla bu tarz sert ve düzgün bir vuruş yapacak sol beki City neden bıraksın.
europeanconquer
01.Ocak.2014, 21:30
Hakan Balta ve G.Oftaş :0:
:n:
BaGa TaRKaN
01.Ocak.2014, 21:32
Oğuz Bugün Kendini Bayağı Aşıyorsun :icon_twisted:
Durumun Parlak Değil Sölim :n:
europeanconquer
01.Ocak.2014, 21:48
Naptım ki abi ? :n:
World Hollow o1
01.Ocak.2014, 21:56
Kolarov'un Swansea'ye attığı golu gördüm, bu adam bize gelmezmiş zaten dedim :D Sağ ayağıyla bu tarz sert ve düzgün bir vuruş yapacak sol beki City neden bıraksın.
Yanlız o öylesine tuttu yani şansına gibi birşey oldu gol o kadar büyütme adamı sende gözünde. :)
E.Cartman
01.Ocak.2014, 23:13
Şu Lennon'ı biz alsak ya :D
http://globoesporte.globo.com/futebol/times/santos/noticia/2014/01/drogba-e-oferecido-mas-santos-descarta-contratacao-por-alto-custo.html#canal-tv-tribuna
europeanconquer
02.Ocak.2014, 00:59
http://amkspor.com/2014/01/01/o-kulubun-menajerinden-flas-aciklamalar-237779/
Rhodolfo haberi birkac gundur daha sik dillendirilmeye baslandi. Chedjou alinmadan da ayni seyleri soyleri yazilmisti, Alacagimiz defans oyuncusu topla ileri cikabilme. Bir Vertonghen kadar olmasa da topu geriden kurabilmeli, gerektiginde ileri cikip oyunu acabilmeli. Bence en butuk eksiklerimizden biri bu.
E.Cartman
02.Ocak.2014, 11:08
Bu kadar yabancıyı nereye koyucaz acaba
lexoqe
02.Ocak.2014, 16:37
Kulübeye koyacağız :) bir iki tanesini de sportif direktör yaparız :n:
Redrum
02.Ocak.2014, 17:30
Chedjou herhalde gönderilecek Rhodolfo gelirse. Türk oyuncu yatırımı istiyoruz İzet Hajrovic eğer Türk statüsünde oynayabilecekse kesinlikle alınmalı yahu adam enfes bir topçu.
europeanconquer
02.Ocak.2014, 17:33
Amrabat ve Dany kesin yolcu.Bir diğer üçüncü gidecek yabancı ise Riera ve Chedjou ikilisinden birisi olur ki Chedjou'ya şans verileceğini düşündüğümden Riera gider Alex geldiği için.
europeanconquer
02.Ocak.2014, 19:21
http://instagram.com/p/iqwUloD1Za/
Portekizcesi olan biri çeviri versin şunu. :0:
byariff
02.Ocak.2014, 19:25
http://instagram.com/p/iqwUloD1Za/
Portekizcesi olan biri çeviri versin şunu. :0:
yakin zamanda gorusmek uzere herkesede tesekur etmis yani veda mesaji... 6 ocakda burda alex telles bitti transferi
nerazzuri
02.Ocak.2014, 19:25
''her şey için teşekkürler. yakında görüşürüz'' demiş.
europeanconquer
02.Ocak.2014, 19:28
Teşekkürler çevirdiğiniz için.
Hayırlı olsun.İnşallah sol beke çare olur.
Fearless Coward
02.Ocak.2014, 19:37
Alex hayırlı olsun umarım beklentileri karşılar.
Night_Mare17
02.Ocak.2014, 19:51
İtalyan basını Balotellih haberleri yapıyor Drogba'nın yaşlandığını varsayarsak onun yerini alabilir.
IcedEarth
02.Ocak.2014, 21:08
Balotelli pek mümkün değil bence. 20 milyon euro'ya transfer oldu Milan'a, daha ucuza bırakmazlar muhtemelen. 20 milyona bıraksalar bile zor. Ciddi maliyetli transfer. Gelirse ligi dağıtır yalnız. Hem güçlü hem süratli bir futbolcu. Agresifliğini dizginleyebilirsek, hayatını da biraz olsun düzene sokmayı başarırsak inanılmaz katkı yapar.
balotelli yi milan en zor zamanında bırakmaz ki berlusconi kulübü yeniden yönetmeye başlıcağını açıklamıştı geçenlerde milan yeniden çıkışa geçicektir balotelli de milanda kalır ki el shaaraawy de zaten sakat kaldıki bu gün satıyorum dese kapısında yatıcak kulüpler çok
davidvilla
03.Ocak.2014, 12:49
Ne çok transfer yazıldı çizildi yine. Ama şöyle tatmin edici bir stoper hala yok galiba ortalarda.
Bence en önemli nokta o. Gerisi halledilir.
Redrum
03.Ocak.2014, 13:58
Hajrovic için 5 M Euro talep ediyor Grasshoppers diye haberler dönüyor.
Verilmez mi? Verilir gibi geliyor bana.
davidvilla
03.Ocak.2014, 15:04
Hajrovic için 5 M Euro talep ediyor Grasshoppers diye haberler dönüyor.
Verilmez mi? Verilir gibi geliyor bana.
Valla isvicre ligini takip eden var mı bilmiyorum.
Fakat youtube videolarından gördüğüm kadarıyla sert sol ayagı ve iyi bir fiziği var.
Yapı itibariyle Bale'i andırıyor.
Tabi youtube videosu ne kadar ölçü olur bilinmez. Bizim açımızdan kapalı kutu.
Fakat yaşı ve milli olması ve o milli takımın dunya kupasında oynayacak olması zaten her türlü 5m yapıyor.
Eger milli takımda da kupada parlarsa o zaman bu tarz bir oyuncuyu getirebilmek imkansız olur.
Redrum
03.Ocak.2014, 15:32
Valla isvicre ligini takip eden var mı bilmiyorum.
Fakat youtube videolarından gördüğüm kadarıyla sert sol ayagı ve iyi bir fiziği var.
Yapı itibariyle Bale'i andırıyor.
Tabi youtube videosu ne kadar ölçü olur bilinmez. Bizim açımızdan kapalı kutu.
Fakat yaşı ve milli olması ve o milli takımın dunya kupasında oynayacak olması zaten her türlü 5m yapıyor.
Eger milli takımda da kupada parlarsa o zaman bu tarz bir oyuncuyu getirebilmek imkansız olur.
Bence de bu adamı şu anda aldık aldık, alamadık bir daha bize bırakmazlar gibi bir his var içimde. Türk statüsünde oynayacaksa hele hele kaçırmamamız lazım. Açıkçası bu transfer döneminde en çok merak ve heyecanla beklediğim isim Hajrovic. İnşallah transfer ederiz.
GeNç KaRTaL
03.Ocak.2014, 17:02
O yerli statüsünde oynayabilir muhabbeti kolpadır büyük ihtimal.Bosna Hersek'in yerli statüsüyle ne alakası olabilir yahu.:) Ailesi buradan göçmüş olsa bile bu yeterli olmaz sanırım yerli sayılması için.
davidvilla
03.Ocak.2014, 17:12
Valla Turkiye'de oluyor kardeşim bu tip şeyler.
Malki de Suriyeli ve belcika pasaportu var. Aynı zamanda Turk vatandaslıgı da almış.
Olur yani burada fazla baglantı aramana gerek yok :)
KanaKe
03.Ocak.2014, 17:16
Valla Turkiye'de oluyor kardeşim bu tip şeyler.
Malki de Suriyeli ve belcika pasaportu var. Aynı zamanda Turk vatandaslıgı da almış.
Olur yani burada fazla baglantı aramana gerek yok :)
söz konusu türk milli takimi olsaydi olabilirdi ama galatasaraya böyle bir ayricalik taniyacaklarini sanmiyorum
Redrum
03.Ocak.2014, 17:16
O yerli statüsünde oynayabilir muhabbeti kolpadır büyük ihtimal.Bosna Hersek'in yerli statüsüyle ne alakası olabilir yahu.:) Ailesi buradan göçmüş olsa bile bu yeterli olmaz sanırım yerli sayılması için.
Elvir Baljic ve Bolic'in Türk statüsü muhabbeti bu şekilde olmuş. Keza bu sene Kasımpaşa'da oynayan Malki, Suriyeli olmasına rağmen Türk statüsünde oynuyor.
"Yabancı kontenjanı dolu olan Galatasaray, Kasımpaşa'nın yıldızı Suriyeli Sanharib Malki'yi örnek gösterecek. Malki annesinin Türk olduğu gerekçesiyle İçişleri Bakanlığı'na başvurarak yerli statüsünde oynamaya hak kazanmıştı. Sarı-kırmızılılar da Hajrovic'in anne ve babasının bir dönem Türkiye'de yaşamış olmasını koz olarak kullanmak istiyor. Genç oyuncu verdiği bir röportajda Bijelo Poljeli olduklarını belirterek; “İkinci Dünya Savaşı sırasında, ailem Makedonya'nın Prilep köyünden kaçarak Türkiye'ye sığındı. Babam Saffet ve annem Zilka, 80'li yıllara kadar Türkiye'de yaşadı. 80'lerde Saraybosna'ya ve daha sonra 1987'de İsviçre'ye geçti” açıklamasını yapmıştı. Galatasaray Yönetimi bu açıklamalardan yola çıkarak önce İçişleri Bakanlığı Nüfus Müdürlüğü'ne başvurarak Hajrovic'in kökenini araştıracak. Buradan beklenen cevap gelirse TFF'nin kapısı çalınıp 'Türk statüsü' için istekte bulunulacak. Bir süredir yabancı kontenjanı konusunda TFF ile sürtüşme yaşayan sarı-kırmızılıların bu atağının nasıl sonuçlanacağı şimdiden merak konusu oldu."
Alıntıladığım yer Türkiye gazetesinden.
Ayrıca Emir Preldzic ve Mirsad Kovacevic de bu duruma emsal teşkil ediyormuş.
Malki'nin annesi Türk, Hajrovic de öyle bir durum yok, izin verileceğini sanmıyorum.
Redrum
03.Ocak.2014, 20:15
Baroni'nin Sabah gazetesine verdiği röportajdan bir alıntı:
"Cristian bir de itirafta bulundu. Brezilyalı futbolcu, vatandaşı Alex Telles’in, G.Saray’la anlaştığı ve imza atacağı haberlerini şaşkınlık içinde takip ettiğinin altını çizerken şunları söyledi: ”Haberleri takip ediyorum ama inanamıyorum. Alex, Brezilya’nın en iyi sol beki. Ben onun Real Madrid ya da Barcelona gibi iki dünya devinden birine transfer olacağını bekliyordum. Eğer Galatasaray’a imza atarsa çok şaşırırım. Rakibimiz Alex’i kadrosuna katmayı başarırsa gerçekten çok önemli bir transfere imza atmış olur.”
Abartıyor mu acaba biraz :D
europeanconquer
03.Ocak.2014, 20:27
http://www.gsgazete.com/futbol/galatasaraya-gun-dogdu-h3954.html
Hajrovic'in de amcası Türk yani hayırdır ? :n:
Bu arada Telles'te Instagram'da yeni fotoğraf paylaşmış.Artık söylemenin,paylaşmanın anlamı yok ama kafasında pürüzler olanlar için açıklayıcı olur.
http://img850.imageshack.us/img850/9861/jlyt.png
europeanconquer
03.Ocak.2014, 21:54
Balotelli kiralanabilir beyler,yazın bir yere.
Ben öyle tahmin ediyorum :0:
europeanconquer
03.Ocak.2014, 22:28
http://i.imgur.com/AJxjRDZ.png
Flemenkçe bilen var mı ? :(
http://www.gcz.ch/news/gc-news/news/start-rueckrundenvorbereitung-gc-trainingsauftakt-im-2014/30dc5676ffd5a98bb9228be505c6b5d8/
mpaker66
03.Ocak.2014, 22:29
Bülent Tulun tek yabancı alcaz derken Alex'i saymış mı yoksa Alex'den hariç mi?
europeanconquer
03.Ocak.2014, 22:31
Bülent Tulun tek yabancı alcaz derken Alex'i saymış mı yoksa Alex'den hariç mi?
Hajrovic için Türk statüsünde olabilir diyorlar.
Fearless Coward
03.Ocak.2014, 22:35
Balotelli kiralanmaz beyler kiralanırsa da gelecek sezon olur bu takımın ihtiyacı var bu sezon ona üstelik ŞL'den de elenmediler.Yıldız almadan bir transfer dönemi geçireceğiz büyük kumar oynuyoruz valla Hajrovic,Rhodolfo,Telles falan Allah sonumuzu hayır etsin.
byariff
03.Ocak.2014, 22:42
resmi siteleri orasi demislerki galatasaray ile gorusmelere basladik birde oyuncu bu hafta antremana cikmamis.
Night_Mare17
03.Ocak.2014, 23:15
Transfer politikamız bence çok mantıklı. 3-4 sezon sonra çılgın atabilecek bir takım olma yolunda gidiyoruz.
IcedEarth
04.Ocak.2014, 04:21
Doğruluğundan emin olmamakla beraber şöyle de bir haber var:
http://www.sporbahis.com/dzeko-icin-g-saray-bahisi-SBHBQ3817SXQ
Hatta şöyle bir tablo da var:
http://www.oddschecker.com/football/football-specials/edin-dzeko/club-after-january-transfer-window
benzema35
04.Ocak.2014, 05:59
Dzeko keşke gelse be en sevdiğim forvet dağıtır burayı valla da en azından 18-20 milyon bonservis isterler heralde + maaşı falan biraz zor ihtimal .
nannar
04.Ocak.2014, 13:10
Dzeko tam aradığımız tarz forvet :) Ama gelir gelmez orasını bilemem... fizik olarak da Türkiye ligine cuk oturur.
europeanconquer
04.Ocak.2014, 13:23
Forvetten öte stoper ve kanat lazım bize.Sol beki saymıyorum artık Telles bitti,hatta kanatı da saymıyorum Hajrovic'te çok ciddi gelişmeler var.Geriye bir tek stoper kalıyor.Bu eksiği de yerli bir stoperle kapatmalıyız.
Hajrovic konuşmuş.Bence kulüple anlaşırsak kendisi her türlü kabul eder.
http://ntvspor.net/haber/futbol/100803/hayrovicten-ayrilik-sinyali
Bu Hajrovic Prekazi'nin ilk icraatı olsa gerek.
William Rookwood
04.Ocak.2014, 13:52
Hajrovic'in oyun stilini çok beğendim, Bale'ye benziyor biraz. Türk statüsünde oynarsada mükemmel olur.
europeanconquer
04.Ocak.2014, 14:40
Aynen,bende beğendim tarzını ancak bu iyi bir performans göstereceği anlamına gelmez.Videolara bakarak Emre Çolak'ın da çok iyi bir tarza sahip olduğunu,ayağını çok iyi kullandığını söyleyebiliriz ancak sahada izlediğimiz zaman,çok farklı bir oyuncu olduğunu görüyoruz.
İnşallah videoda göründüğü gibi olur tabi Türk statüsünde oynama ihtimali çok daha önemli.
Redrum
04.Ocak.2014, 15:12
Valla kim ne derse desin adam eşşek gibi şut çekiyor :) Belki stochun solak versiyonudur sadece. Ancak yerli statüsündeki bir stoch a kim hayır der :)
byariff
04.Ocak.2014, 15:30
akrabalari turkmus. :D
E.Cartman
04.Ocak.2014, 15:38
Gelişimine katkı sağlayabilecek miyiz acaba ? Bruma'ya da bi ton para verdik ama gelişimine ne kadar katkı sağlayacağız. Sonuçta yetiştirmeyi bilen bir ülke değiliz biz. Önce yetiştirmeyi öğrensek çok daha iyi olacak. Yoksa elimizde sadece yabancı Aydın Yılmaz'lar Emre Çolak'lar olacak.
Redrum
04.Ocak.2014, 16:56
Meşhur duyumcumuz 34cimbom34 geçen gün net bir bilgi yok elimde demişken bugünkü tweeti:
34cimbom34 @34cimbom34 Net Bilgi:Transfer gerçekleşirse İzet Hajrovic yerli
statüsünde oynayacak.
zeck17
04.Ocak.2014, 17:03
Gelişimine katkı sağlayabilecek miyiz acaba ? Bruma'ya da bi ton para verdik ama gelişimine ne kadar katkı sağlayacağız. Sonuçta yetiştirmeyi bilen bir ülke değiliz biz. Önce yetiştirmeyi öğrensek çok daha iyi olacak. Yoksa elimizde sadece yabancı Aydın Yılmaz'lar Emre Çolak'lar olacak.
Mancini ve ekibine bu konuda güvenim tam hem emre çolak aydın yılmaz olaylarıyla kıyaslamak da gereksiz gibi :) genç türk futbolcularında temel fuutbol bilgileri zayıf çok çalışırlarsa ancak düzeliyor kısmen.en iyi örneği de burak yılmaz,adamın kendi eksik olduğunu biliyor ama çalışıyor zihinsel güç olarak da aynısı geçerli
nannar
04.Ocak.2014, 17:25
Burak Yılmaz Türk futbolunun bir ayıbıdır. Bir futbolcu düşünün ki 4-5 takım gezdikten ve kovulduktan sonra (Fenerbahçe yanlış anımsamıyorsam 5 milyon+ Burak'ı verip, Gökhan Ünal'ı almıştı Trabzonspordan) patlama yaparak kendi kapasitesine kendi çabasıyla ulaşsın... Hikayesi yazılacak adam Burak... "Demek ki çalışınca oluyormuş" cümlesi onun için yazılmış.Sergen Yalçın'lar , Tarık'lar, Okan Koç'lar harcandı bu ülkede resmen... Yürüye yürüye çalım atan Yusuf gençken çalışsa belki bu ülkede Zidane olacaktı..Son 15 seneyi düşünüversek Avrupa standartlarında yetenekleri olan bir sürü futbolcumuz vardı ama sanırım tek adam Arda Turan olacak.... Beşiktaş'taki Muhammet ne olacak bakalım...
Gncl1905
04.Ocak.2014, 17:26
Bayağı yol kat ettik sanırım transferde. Türk statüsündeyse her türlü iyi transferdir zaten. Bizimkiler daha Türk milli takımında oynayamadan değeri 10 MN Euro olarak konuşuluyor adam Bosna ile dünya kupasına gidecek adamın değeri 5 MN olarak konuşuluyor; daha ne olsun :)
Yalnız adamı hiç izlemedim inşallah iyi de çıkar da gözümüz bir kanat görür.
E.Cartman
04.Ocak.2014, 17:27
Mancini ve ekibine bu konuda güvenim tam hem emre çolak aydın yılmaz olaylarıyla kıyaslamak da gereksiz gibi :) genç türk futbolcularında temel fuutbol bilgileri zayıf çok çalışırlarsa ancak düzeliyor kısmen.en iyi örneği de burak yılmaz,adamın kendi eksik olduğunu biliyor ama çalışıyor zihinsel güç olarak da aynısı geçerli
Türk futbolcusunun temel futbol bilgilerinin zayıf olmasının nedeni zaten bizim yetiştirmeyi bilmememizden kaynaklanıyor. Benim endişelerimin temeli de bu. Hee tabii ki temelleri olduğu için bizimkilerden daha iyi seviyelerde olacaklar muhtemelen ancak örneğin Bruma'nın Ribery olabilecekken neden Hasan Şaş olsun. Bunlar şu an için Mancini ve ekibinin elinde olan şeyler, zaman gösterecek durumu.
mpaker66
04.Ocak.2014, 18:30
Bu Bosnalı çocuk nasıl türk statüsünde oynayacak. Kesin mi oynayacağı? Oynamayacaksa almayalım boşa. Umarım oynar..
Fearless Coward
04.Ocak.2014, 22:29
Zaten bu elemanı istemelerine şaşırmıştım meğerse Türk statüsü içinmiş. :)
E.Cartman
04.Ocak.2014, 22:54
Engin, Rize'yle prensipte anlaşmış. Arif'e hakim olmamız lazım :D
byariff
04.Ocak.2014, 22:56
kiralik yollamislar engini , umarim tekrar kendini gosterir boyle yetenegi kolay kolay harcamamaliyiz diyecem ama 28-29 yasinda...
europeanconquer
04.Ocak.2014, 23:02
Böyle yetenek aslında çok abi Türkiye'de mesela bir örnek için;
Bilal Kısa
Fearless Coward
04.Ocak.2014, 23:09
Engin için en iyisi oldu kendini gösterir orada Rize'ye çok şey katar.Gelecek sezon bizde oynaması zor bence bonservisini de alırlar Engin kendini yaktı o uzun süreli cezası olmasa zaten şuan banko 11 oyuncumuz olmaya devam ederdi şu saatten sonra Engin Galatasaray formasını zor giyer.
William Rookwood
04.Ocak.2014, 23:34
Engin o hareketi yapmasaydı 3 yıl boyunca banko oynardı takımda. İlk yıl bize verdiği katkıyı hiçbir taraftar unutmaz, şampiyonlukta katkısı büyüktü.
byariff
04.Ocak.2014, 23:42
kahrolsun mental sorunlar
europeanconquer
05.Ocak.2014, 00:18
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=329706
Bam bam bam.
TRANSFER | Izet Hajrovic ve kulübü Grasshopper Club Zurich ile oyuncunun transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=329706
Obaa
mpaker66
05.Ocak.2014, 00:29
E Türk statüsünde demek ki?
europeanconquer
05.Ocak.2014, 00:33
14 numara kendisine Sneijder'den daha çok yakışacak.
Yanlış anlaşılmasın ismi çok güzel :0:
uAburak89
05.Ocak.2014, 00:33
Bruma ile başlayan gençlik aşısı devam ediyor, umarım Türk pasaportunu alabilir Izet, 4 milyon euro bonservisi olacakmış galiba. Umarım hayırlı olur. (transferin bittiğini varsayıyorum)
IcedEarth
05.Ocak.2014, 00:39
Türk saydırabilirsek çok iyi transfer. Oldukça zayıf olan, skoru değiştirmesi neredeyse mümkün olmayan yedek kulübemizi güçlendirmiş oluruz hiç değilse.
europeanconquer
05.Ocak.2014, 00:39
Biraz sonra Telles'te bildirilir diye düşünüyorum borsaya.
uAburak89
05.Ocak.2014, 00:54
Telles için günlerdir bitti denilirken bildirim gelmiyor ki bunun sebebi muhtemelen yabancı sınırı. Izet içinse bildirim geldi, yönetim emin herhalde Türk pasaportu alacağından.
zeck17
05.Ocak.2014, 00:58
Prekazi sayesinde olduğunu düşünüyorum yoksa kim bilecek bu adamın türk pasaportu alabileceğini biz de bence o kadar iyi bir scout ekibi filan yok yani
Amcası sonradan T.C. vatandaşlığı aldı diye ise T.C. alamaz. Ebeveylerinin kökeninin T.C. vatandaşlığı olmalı ki dava açabilsin. Ailevi durumunu bilen varsa belli olur.
Ronaldinho 10
05.Ocak.2014, 00:59
KAP'a bildirildigine gore Turk statusunde oynayacak :) Hayirli olsun
KAP'a bildirildigine gore Turk statusunde oynayacak :) Hayirli olsun
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
europeanconquer
05.Ocak.2014, 01:02
Nasıl bu kadar muhalif olabiliyorsunuz ?
Nasıl bu kadar muhalif olabiliyorsunuz ?
Çünkü ebeveynlerinin T.C. vatandaşlığı olmadan, kökenin Türk olduğuna dair bir emare olmadan mahkemeye dava açamazsın. Açsan bile kazanamazsın. Amcasının sonradan kazandığı T.C. vatandaşlığı köken olamaz. Amcasının çocukları için iş değişir.
Mahkemeden T.C. vatandaşlığı almadan da yerli statüsünde oynamak için başvuramazsın.
Bir çok defa Ömer Abi yazdı burada. Okursa tekrar konuyu açıklamasını rica edelim mümkünse.
Bak ABOOO,burası Türkiye.Fanatik Galatasaraylıyım.Bu ülkeye Suriyeliler geldi hepsinin karnı doyuruldu,hepsini güzel güzel işini gördüler,okullara yerleştirdiler vatandaşlık aldırdılar.Bizim insanımız aç iken o insanlar bizlerden daha rahattı.Bu ülkede Somali yardım kampanyası varken sokakta yaşayan aç insanlarımızı görmediler.O yüzden Hajrovic'de alır Türk pasaportunu kimse sıkıntı yapmasın.Galatasaray yönetimine bu konuda yardımcı olurlar.
sui generis
05.Ocak.2014, 01:08
Türk olabilmek için ya doğumla kazanma olur ya da istisnai yollardan biri olacak. Doğumla kazanma da ya anan veya baban Türk olacak ya da Türkiye'de doğacaksın ve annen ve babandan vatandaşlık kazanamamış olacaksın. yani Türkiyede doğup vatansız olman gerekir.
İstisnai yoldan ise; bir Türk ile evlenecek ve 3 yıl evli kalacak. veya bir Türk tarafından evlat edinilecek :)
Bunlar da olmazsa genel kazanmaya gidilecek 5 yıl Türkiyede ikamet etme şartı var.
Bunların hiçbirini sağlamıyor. Ne bir Türkle evli ne vatansız kalmış ne de annesi veya babası Türk.
Amcanın, dayının, dedenin, ninenin vs Türk olmasının hiçbir hükmü yok.
Bak ABOOO,burası Türkiye.Fanatik Galatasaraylıyım.Bu ülkeye Suriyeliler geldi hepsinin karnı doyuruldu,hepsini güzel güzel işini gördüler,okullara yerleştirdiler vatandaşlık aldırdılar.Bizim insanımız aç iken o insanlar bizlerden daha rahattı.Bu ülkede Somali yardım kampanyası varken sokakta yaşayan aç insanlarımızı görmediler.O yüzden Hajrovic'de alır Türk pasaportunu kimse sıkıntı yapmasın.Galatasaray yönetimine bu konuda yardımcı olurlar.
O zaman her oyuncuyu transfer yaparken T.C. vatandaşlığı verelim. Ne güzel iş olur değil mi?
Suriyelilere verilen T.C. vatandaşlıklarının çoğu illegaldir. Amaç belli, seçimler yakın.
İllegal işleri örnek gösterip insanları illegal işlere yönlendirmek yanlış. Sû-i misâl emsâl olmaz.
mpaker66
05.Ocak.2014, 01:10
Türk statüsünde oynayacakdır yoksa almazdık kimse kafasını takmasın. Zaten takan takmış bu konuya kafayı baksanıza.
Corpus
05.Ocak.2014, 01:12
ABOOO muhalif olduğuna göre iyi transfer. Hayırlı olsun
europeanconquer
05.Ocak.2014, 01:12
Çünkü ebeveynlerinin T.C. vatandaşlığı olmadan, kökenin Türk olduğuna dair bir emare olmadan mahkemeye dava açamazsın. Açsan bile kazanamazsın. Amcasının sonradan kazandığı T.C. vatandaşlığı köken olamaz. Amcasının çocukları için iş değişir.
Mahkemeden T.C. vatandaşlığı almadan da yerli statüsünde oynamak için başvuramazsın.
Bir çok defa Ömer Abi yazdı burada. Okursa tekrar konuyu açıklamasını rica edelim mümkünse.
O zaman yabancı statüsüyle oynar :) AB statüsü kabul edilecek demek ki.
Hadi bakalım AB statüsü ile de ilgili uzun,açıklayıcı bir yazı yaz abi.
O zaman her oyuncuyu transfer yaparken T.C. vatandaşlığı verelim. Ne güzel iş olur değil mi?
Suriyelilere verilen T.C. vatandaşlıklarının çoğu illegaldir. Amaç belli, seçimler yakın.
İllegal işleri örnek gösterip insanları illegal işlere yönlendirmek yanlış. Sû-i misâl emsâl olmaz.
Ben öyle bir şey mi yapalım dedim güzel okumak lazım anlamıyorsak bir defa daha yine anlamadıysak bir kez daha okumak lazım :) Dediğim olay Galatasaray'a bu sağlanacaktır.Bir daha yazayım GALATASARAY'A sağlanacaktır.Suriyelilerin amacını hepimiz biliyoruz.Ee onu yapan adam bunu yapamaz mı ? Bir kez daha söyleyim yine Galatasaraylıyım :)
Fearless Coward
05.Ocak.2014, 01:15
Bu adam Türk statüsünde oynayamayacak olsa biz bu adamı almayız.Yönetim bunu düşünmüştür kesinlikle Türk statüsünde oynayacaktır.
William Rookwood
05.Ocak.2014, 01:16
Edis Bahtijarević'in vikipedine girdim fakat hangi akrabası Türk olduğu yazmıyor. Oda Hajrovic gibi Boşnak asıllı. Benim bildiğim kadarıyla babası ya da amcası Türk'tü.
Ben öyle bir şey mi yapalım dedim güzel okumak lazım anlamıyorsak bir defa daha yine anlamadıysak bir kez daha okumak lazım :) Dediğim olay Galatasaray'a bu sağlanacaktır.Bir daha yazayım GALATASARAY'A sağlanacaktır.Suriyelilerin amacını hepimiz biliyoruz.Ee onu yapan adam bunu yapamaz mı ? Bir kez daha söyleyim yine Galatasaraylıyım :)
Siz istediğiniz için kanunlar sizin istediğiniz şekilde değiştirilemez. Kişilere özel imtiyaz tanınamaz.
Sû-i misâl emsâl olmaz. Muhalifsem siyasetteki yanlışlıklara muhalifim. Burada da bunu konuşamayız.
Muhalif değilim. Kanunları söylüyorum sadece. İstediğiniz gibi kabul edin şimdi. Zamanı gelince dediklerimi göreceksiniz zaten.
sui generis
05.Ocak.2014, 01:18
AB statüsü gelse de devre arası gelemez. Gelecek sezonun transfer dönemi başlamadan gelebilir. Ama Türk sayılması mümkün değil. Şu şu sebeplerle Türk sayılacak deyin ona göre tartışalım. Alıyorsak kesin Türk sayılacak demekle olmuyor maalesef.
Yok cidden sen beni anlamıyorsun eğer bir gün başka bir yerde konuşma imkanı bulursak anlatayım ben transfer gerçekleştikten sonra herkes burada nasıl olsa o zaman kim yanıldığını görürüz.
europeanconquer
05.Ocak.2014, 01:19
Bu tartışma zamanı gelince görürsünüz lafıyla bitmeli.Acelemiz yok zamanını bekleriz.
mpaker66
05.Ocak.2014, 01:21
AB statüsü gelse de devre arası gelemez. Gelecek sezonun transfer dönemi başlamadan gelebilir. Ama Türk sayılması mümkün değil. Şu şu sebeplerle Türk sayılacak deyin ona göre tartışalım. Alıyorsak kesin Türk sayılacak demekle olmuyor maalesef.
Biz zaten tartışmak istemiyoruz ki, akıl yürütüyoz aldıysak oynayacaktır. Tartışmayın kardeşim bu konu bizi ilgilendirir.
World Hollow o1
05.Ocak.2014, 01:23
Edis Bahtijarević'in vikipedine girdim fakat hangi akrabası Türk olduğu yazmıyor. Oda Hajrovic gibi Boşnak asıllı. Benim bildiğim kadarıyla babası ya da amcası Türk'tü.
Ediz Rahmetli bizim mahalle çocuğuydu sizde abartmayın olayı iyice.
Sadece adam o ülkede doğmuş zamanında sonrasında Türkiye'ye gelmiş burda büyümüş.
O değilde biri Suriye'li vatandaşlara laf yapmış işi buraya kadar saptırmayın arkadaşlar onlar kazanacak paraları sizler değil, bazı şeyleri söylerken çizgiyi geçmeyin lütfen.
sui generis
05.Ocak.2014, 01:24
Biz zaten tartışmak istemiyoruz ki, akıl yürütüyoz aldıysak oynayacaktır. Tartışmayın kardeşim bu konu bizi ilgilendirir.
Amrabat yerine bu adamı yabancı statüsünde oynatmak istemiştir belki yönetiminiz. Daha akıllı bir yatırım olarak görmüş olabilirler.
Biz de Kuyt'ı, Sow'u Türk yapmak istiyoruz deyince siz susup tamam yapın, o sizi ilgilendirir mi diyeceksiniz ?
uAburak89
05.Ocak.2014, 01:24
Adam önce bi gelseydi...
Bu vatandaşlık mevzusunun net olması lazım ama sporcularda bizde biraz renge göre iş yapılıyor. Basketbolda Nikolov örneği var hali hazırda. Bence ayrıcalığa, imtiyaza gerek yok, kural neyse o olsun. Uyuyorsa alsın vatandaşlık, uymuyorsa da kalsın.
Ek olarak bu adam mevkisi itibariyle zaten kontenjanda kilit isim değil, olamaz. Türk vatandaşı olursa tek avantajı yedek kulübesinde oturması olacak, direk 11 çıkacağını pek sanmıyorum açıkçası.
Fenerbahçeliler'in ehehe alamaz vatandaşlık, Türk sayılmaz çıkışını da pek anlamadım yalnız. Mantık yürütülüyor burada, günlerdir basında dolaşan haberlerde vatandaşlık mevzusunun araştırıldığından bahsediliyordu, KAP'a bildirim yapılması bunun halledileceği ihtimalini arttırıyor haliyle. Tabii bir de işin başka boyutu var, Mancini ne olursa olsun alalım demiş de olabilir, bilemeyiz. En iyisi beklemek.
mpaker66
05.Ocak.2014, 01:25
Amrabat yerine bu adamı yabancı statüsünde oynatmak istemiştir belki yönetiminiz. Daha akıllı bir yatırım olarak görmüş olabilirler.
Biz de Kuyt'ı, Sow'u Türk yapmak istiyoruz deyince siz susup tamam yapın, o sizi ilgilendirir mi diyeceksiniz ?
Yapın kardeş bizene.
William Rookwood
05.Ocak.2014, 01:26
Ediz Rahmetli bizim mahalle çocuğuydu sizde abartmayın olayı iyice.
Sadece adam o ülkede doğmuş zamanında sonrasında Türkiye'ye gelmiş burda büyümüş.
O değilde biri Suriye'li vatandaşlara laf yapmış işi buraya kadar saptırmayın arkadaşlar onlar kazanacak paraları sizler değil, bazı şeyleri söylerken çizgiyi geçmeyin lütfen.
Vikipedin de bunlar yazmıyor, neyi abartıyoruz onu anlamadım? İsminden ve doğduğu ülkeden yola çıkarak bir karşılaştırma yapıyoruz.
europeanconquer
05.Ocak.2014, 01:28
Siz yapmayın zaten abi aylardır biz yapmaya çalışıyoruz.
Night_Mare17
05.Ocak.2014, 01:28
Hajrovic Türk statüsünde oynayacaktır büyük ihtimalle. Kanun falan bilmem yönetimin bir bildiği vardır.
World Hollow o1
05.Ocak.2014, 01:31
Vikipedin de bunlar yazmıyor, neyi abartıyoruz onu anlamadım? İsminden ve doğduğu ülkeden yola çıkarak bir karşılaştırma yapıyoruz.
Edizle gelecek oyuncuyu kıyaslamanız abartı.
Ediz'in yedisülalesi Türk.
Night_Mare17
05.Ocak.2014, 01:33
Hajrovic'in de amcası bizim mahallede yaşıyor. Bayrampasa , Yıldırım Mahallesi buranın %90'ı Boşnak ve hepsi Türk vatandaşı.
uAburak89
Aklıma Barusso Uefa'da oynayacak mı muhabbeti geldi, daha topa vurmadan günlerce mesele olmuştu. Sonu benzemez umarım.
europeanconquer
http://i.imgur.com/P5OpLPD.png
William Rookwood
05.Ocak.2014, 01:36
Yedi sülalesi Türk ise Bahtijarević soyadı nereden geliyor? Benimde Boşnak arkadaşlarım var, yedi sülalesi Türk olunca Türk soyadını taşıyorlar. Neyse konumuz zaten Ediz değil, Allah rahmet eylesin.
World Hollow o1
05.Ocak.2014, 01:39
Yedi sülalesi Türk ise Bahtijarević soyadı nereden geliyor? Benimde Boşnak arkadaşlarım var, yedi sülalesi Türk olunca Türk soyadını taşıyorlar. Neyse konumuz zaten Ediz değil, Allah rahmet eylesin.
La Havle, yahu arkadaş alın adam tamam sizin olsun inşALLAH gelirde Türk oynar ama bi işide bilip bilmeden konuşmayın arkadaş ya.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=422817
Doğum yerine bak, illa Tc kimlik Numarası sorgulamasıyla adamı Türk yaptırcanız :D
William Rookwood
05.Ocak.2014, 01:42
La Havle, yahu arkadaş alın adam tamam sizin olsun inşALLAH gelirde Türk oynar ama bi işide bilip bilmeden konuşmayın arkadaş ya.
http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=422817
Doğum yerine bak, illa Tc kimlik Numarası sorgulamasıyla adamı Türk yaptırcanız :D
Öncellikle sakin ol, sinirlenecek bir şey yok.
Burada da Yugoslavya yazıyor, hangisi doğru meçhul. http://tr.wikipedia.org/wiki/Ediz_Bahtiyaro%C4%9Flu
Sheriff
05.Ocak.2014, 01:44
Bende bir kılıfına uyduracaklarını düşünüyorum.
World Hollow o1
05.Ocak.2014, 01:45
Dostum Wikipedia kişisel olarak değiştirilebilinir bir site hepsi resmi ve gerçek değil.
Hajrovic'in araştırılmasında değiştirilmiş 11 tane şuanlık bilgi değişimi var onay bekliyor. :)
Herkes değiştirmiş 2014 Galatasaray
A Takım Oyuncusu Bilmem ne diye, değiştirilebiliyor.
Ermeni kökenli ama Hataylı Türk vatandaşı bir kız arkadaşım var. Adı soyadı da Türk adı soyadı değil. Yahudiler de genelde Türk isimleri ve soyisimleri tercih ederler. Sefarad müzik grubunun solisti Sami Levi'nin kuzeni kız arkadaşım ve Türk isim soyisimi kullanıyor. Yeni evlendi. Tamamen tercih meselesi.
CeNTeR_TR
05.Ocak.2014, 01:47
Ne transfer be görende Messi falan geldi sanacak :n:
Konuyu görüntüleyen kişi sayısı 26 :D
William Rookwood
05.Ocak.2014, 01:49
Şuanda vikipedinde Izet için yazılmış vikipedi bilgileri şunlar;
İsviçre ve Bosna-Hersek pasaportu olan İzet Hajrovic, verdiği bir röportajda Bijelo Poljeli olduklarını belirterek; "İkinci Dünya Savaşı sırasında, ailem Makedonya'nın Prilep köyünden kaçarak Türkiye'ye sığındı. Babam Saffet ve annem Zilka, 80'li yıllara kadar Türkiye'de yaşadı. 80'lerde Saraybosna'ya ve daha sonra 1987'de İsviçre'ye geçti" açıklamasını yaptı.
Devre arasında yerli oyuncu transferi için oyuncu arayan Galatasaray, kökleri Türkiye'ye dayanan Hajrovic'i transfer etme kararı aldı. Türk statüsünde oynama şansı bulunan Boşnak oyuncu, “Menajerlerim birkaç kulübün bana ilgisi olduğunu söyledi. Aralarında G.Saray da varmış. Dünyanın en iyi kulüplerinden birisi. G.Saray'da oynamak benim için harika olur” açıklamlarında bulundu. Bu açıklamaların ardından Galatasaray başkanı Ünal Aysal ise "Önceliğimiz yurt dışındaki yerli oyuncular. Ancak benim gönlümden geçen ve Mancini'nin de onayladığı isim Grasshoppers'ın sağ kanat oyuncusu Izet Hajrovic. Henüz KAP'a bildirecek seviyeye gelmedik. O seviyede bir temasımız yok. Ama birkaç güne kadar resmi görüşmeler yapar ve bu oyuncuyu KAP'a bildirecek duruma geliriz." açıklamalardında bulunmuştur.
Gerçek olmayan bilgiler girilmiş olabilir fakat belli bir süre sonra düzeltiliyor diye biliyorum, burada da resmi olan tüm bilgiler verilmiş KAP'a bildirim dışında.
urwrdskkn
05.Ocak.2014, 01:52
Birde Şu Açıdan Bakmak Gerek Şimdi 2. tur listesi verilirken 3 oyuncu çıkartıp 3 tane bu sezon avrupa kupalarında oynamamış oyuncu alabilirsin avrupa liginden de bir oyuncu alma hakkın var yani toplamda istersek 4 tane oyuncu alabiliriz. bence hayrovic ve telles bu listeye adını yazdıracak ancak son adamın ben ufuk ceylan olacağına bahse girerim. çıkacaklar da tahminimce yekta engin ve eray olur listeden işin iyi tarafıda şu Türk Statüsü Eğer Olursa (Daha Kesin Değil) Gerçekten Hayırlı Bir İş Olur...
Bende bir kılıfına uyduracaklarını düşünüyorum.
Sonunda benim gibi düşünen birisini buldum :schaf:
World Hollow o1
05.Ocak.2014, 01:55
http://img22.imageshack.us/img22/2281/f4s1.png
İyi makara dönmüş... :n:
Şaka bir yana umarım, verilen değerleri gereğinden fazlasıyla takıma yansıtır.
urwrdskkn
05.Ocak.2014, 01:57
hemde nasıl
William Rookwood
05.Ocak.2014, 01:57
:) Bir süre sonra doğru olmayan bilgiler siliniyor. Fakat dediğin gibi herkes istediği gibi bilgi girebiliyor kısa bir süre için bile olsa. :)
Sabahtan beri diyorum bu William Rookwood ne ara Fenerli oldu diye meğer World Hollow'muş :D
LifeYourself
05.Ocak.2014, 02:12
Hajrovic'in de amcası bizim mahallede yaşıyor. Bayrampasa , Yıldırım Mahallesi buranın %90'ı Boşnak ve hepsi Türk vatandaşı.
Ahaha cidden Yıldırım'da mı oturuyorsun? :icon_lol:
Night_Mare17
05.Ocak.2014, 02:13
Ahaha cidden Yıldırım'da mı oturuyorsun? :icon_lol:
Ahahha evet :D
lexoqe
05.Ocak.2014, 02:20
Kılıfa falan da gerek yok. Kökende bir şeyler varsa ayarlarlar.
Gncl1905
05.Ocak.2014, 02:23
http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.5901.pdf
Mevzuat değişti mi bilmiyorum ama madde 7'ye dikkat.
MADDE 7 – ( 1 ) Türkiye içinde veya dışında Türk vatandaşı ana veya babadan evlilik birliği içinde doğan çocuk Türk vatandaşıdır.
( 2 ) Türk vatandaşı ana ve yabancı babadan evlilik birliği dışında doğan çocuk Türk vatandaşıdır.
( 3 ) Türk vatandaşı baba ve yabancı anadan evlilik birliği dışında doğan çocuk ise soy bağı kurulmasını sağlayan usul ve esasların yerine getirilmesi halinde Türk vatandaşlığını kazanır.
Adamın kökenini bilmiyorum ama dedikleri gibi dedesi Türk vatandaşı ise madde gereği dedesinin çocukları da Türk vatandaşı kapsamında oluyor(bknz. madde 7). Yani bu adamın ebeveynlerinden biri(dedesinin çocuğu; anne veya babası kimse artık) de Türk vatandaşı oluyor. Yine bu adamın ebeveynlerinden biri Türk vatandaşı olduğundan kendi de Türk vatandaşı oluyor. Adam şu ana kadar başvurup da bu vatandaşlığını almamış olabilir ama hakkı olmadığı anlamına gelmez.
mpaker66
05.Ocak.2014, 02:26
Sabahtan beri diyorum bu William Rookwood ne ara Fenerli oldu diye meğer World Hollow'muş :D
Ahaha cidden bende :D
William Rookwood
05.Ocak.2014, 02:31
Ahaha cidden bende :D
Bunlar hep uykusuzluktan :D:D
mpaker66
05.Ocak.2014, 02:36
Bunlar hep uykusuzluktan :D:D
Cidden ya sınavlardan ötürü 3 günde 10 saat falan uyudum :(
http://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.5.5901.pdf
Mevzuat değişti mi bilmiyorum ama madde 7'ye dikkat.
MADDE 7 – ( 1 ) Türkiye içinde veya dışında Türk vatandaşı ana veya babadan evlilik birliği içinde doğan çocuk Türk vatandaşıdır.
( 2 ) Türk vatandaşı ana ve yabancı babadan evlilik birliği dışında doğan çocuk Türk vatandaşıdır.
( 3 ) Türk vatandaşı baba ve yabancı anadan evlilik birliği dışında doğan çocuk ise soy bağı kurulmasını sağlayan usul ve esasların yerine getirilmesi halinde Türk vatandaşlığını kazanır.
Adamın kökenini bilmiyorum ama dedikleri gibi dedesi Türk vatandaşı ise madde gereği dedesinin çocukları da Türk vatandaşı kapsamında oluyor(bknz. madde 7). Yani bu adamın ebeveynlerinden biri(dedesinin çocuğu; anne veya babası kimse artık) de Türk vatandaşı oluyor. Yine bu adamın ebeveynlerinden biri Türk vatandaşı olduğundan kendi de Türk vatandaşı oluyor. Adam şu ana kadar başvurup da bu vatandaşlığını almamış olabilir ama hakkı olmadığı anlamına gelmez.
Başında beri ebeveynlerin Türk vatandaşı olması gerektiğinden bahsediyorum ama herkes okumadan saldırı moduna aldı kendisini. Herkes yazılanları okusun lütfen. Amcası ebeveyn olmaz.
IcedEarth
05.Ocak.2014, 02:49
Yabancı kontenjanı doluyken yabancı bir oyuncuyla görüştüğümüzü borsaya nasıl bildirebiliriz?
Yabancı kontenjanı doluyken yabancı bir oyuncuyla görüştüğümüzü borsaya nasıl bildirebiliriz?
Transfer sezonu açılmadı henüz. Sözleşmeyi imzalattıktan sonra TFF'ye onaylatıp harç bedelini ödemek için bekletebilirsin. Bunun için acele etmeye gerek yok. KAP'a görüşmeyi bildirmek hemen imzalayacağın anlamına da gelmiyor. Zaten Dany Karabük'e gidiyor. Keza şu anda yabancı statüsünde değil mi zaten? Bugün yapmış olsan yabancı oyuncu olarak transfer edeceksin. Yerliden çok oyuncunun potansiyeli nedeni ile alındığı açık.
byariff
05.Ocak.2014, 02:55
bilmedigimden soruyorum , fenerbahce ulkerde oynuyan emir predzic nasil turk statusunde annesi babasi turkmu bu arkadasin ?
E.Cartman
05.Ocak.2014, 02:55
İstediğimiz kadar yabancı alabileceğimizi unutuyorsunuz. Kural yabancı alamazsınız değil kayıt ettiremezsiniz yönünde. Yani şu anda 5 tane yabancı oyuncunun bonservisini de alsak kimse bir şey diyemez. TFF'den lisans çıkaramayacağımız için sadece antrenmana çıkabilirler.
lexoqe
05.Ocak.2014, 02:56
Başında beri ebeveynlerin Türk vatandaşı olması gerektiğinden bahsediyorum ama herkes okumadan saldırı moduna aldı kendisini. Herkes yazılanları okusun lütfen. Amcası ebeveyn olmaz.
Eğer amcası T.C vatandaşlığı alabilmiş ise babası da alabilir. Babası alabiliyorsa kendisi de alabilir.
bilmedigimden soruyorum , fenerbahce ulkerde oynuyan emir predzic nasil turk statusunde annesi babasi turkmu bu arkadasin ?
Emir, Türk Milli Takımı'nda oynayınca devşirme statüsüne girdi. Emir Boşnak'tı ve Slovenya Milli Takımı'nda bir daha oynamak istemiyordu. Kariyeri tehlikedeydi. Bogdan Tanjevic Milli Takım'a çağırmak isteyince Slovenya Basketbol Federasyonu'na tazminat ödenerek Milli Takım'a çağrıldı. Futbolda bu kural teknik olarak geçerli değil. Zaten Türk Milli Takımı'na çağrılıyorsa hiç bir oyuncuya karşı değilim. Yeter ki Türkiye kazansın. Basketbolda kurallar biraz farklı. Takımların tek devşirme hakkı var. 18 yaşından itibaren vatandaşlık alırsan devşirme oluyorsun.
Eğer amcası T.C vatandaşlığı alabilmiş ise babası da alabilir. Babası alabiliyorsa kendisi de alabilir.
Amcası alırsa babası da alabilir ifadesi doğru değil ama babası alırsa vatandaşlık alabilir.
IcedEarth
05.Ocak.2014, 03:03
Transfer sezonu açılmadı henüz. Sözleşmeyi imzalattıktan sonra TFF'ye onaylatıp harç bedelini ödemek için bekletebilirsin. Bunun için acele etmeye gerek yok. KAP'a görüşmeyi bildirmek hemen imzalayacağın anlamına da gelmiyor. Zaten Dany Karabük'e gidiyor. Keza şu anda yabancı statüsünde değil mi zaten? Bugün yapmış olsan yabancı oyuncu olarak transfer edeceksin. Yerliden çok oyuncunun potansiyeli nedeni ile alındığı açık.
Elbette hemen imzalayacağımız anlamına gelmiyor, ama şu aşamada bir teminat alınmadan böyle bir transfere girişilmeyeceği aşikar değil mi? Dany gidiyor diyorsunuz, henüz garantisi var mı?
Ben de sizin aksinize potansiyelle beraber vatandaşlık konusunda teminat geldiği için girişimlere başlandığı kanaatindeyim, ki birçok duyum da bu yöndeydi. Teminat gelmeden girişimler başlamayacaktı birçok kaynağa göre, ve teminatın geldiği kanaatindeyim ben. Elbette haklılık veya haksızlığımızı zaman gösterecek.
lexoqe
05.Ocak.2014, 03:05
Amcası alırsa babası da alabilir ifadesi doğru değil ama babası alırsa vatandaşlık alabilir.
Gayet açıklayıcı bence. Tabi amcası ile babası farklı ana veya babadan değilse.
Dostum Wikipedia kişisel olarak değiştirilebilinir bir site hepsi resmi ve gerçek değil.
Hajrovic'in araştırılmasında değiştirilmiş 11 tane şuanlık bilgi değişimi var onay bekliyor. :)
Herkes değiştirmiş 2014 Galatasaray
A Takım Oyuncusu Bilmem ne diye, değiştirilebiliyor.
şu geyikte sıktı cidden tamam üyeler değiştirebiliyor wikipedia da katkı sağlama amacıyla oranında moderatörleri var dimi onların denetiminden geçmezse hemen düzeltiliyor yanlış bilgi edizin nerede doğduğunuda şimdi arkadaşın değiştirdiğini sanmıyorum
Gayet açıklayıcı bence. Tabi amcası ile babası farklı ana veya babadan değilse.
Amcası'nın Türk vatandaşlığı almasından dolayı babası nasıl vatandaşlık alıyor onu da açıklayabilir misiniz? Amca, ebeveyn kavramının içinde değil zaten.
Annesi ve ya babasının kökeninin Türk vatandaşı olduğu ve/veya zamanında Türk vatandaşlığı aldığı ama kaybettiği için tekrar başvurması iddiası yolunda ilerler Galatasaray. Amcası ile bir alakası olacağını sanmıyorum.
C h A o S
05.Ocak.2014, 03:17
Bruma ile başlayan gençlik aşısı devam ediyor, umarım Türk pasaportunu alabilir Izet, 4 milyon euro bonservisi olacakmış galiba. Umarım hayırlı olur. (transferin bittiğini varsayıyorum)
Gelirlerse Telles ve Hajrovic,hali hazırda yeni aldığımız Bruma.4-5 ay içinde 91-92-94 doğumlu 3 oyuncu.Zihniyet sanırım değişmeye başladı.
Bir taraftar olarak genç oyunculara yönelmemiz beni heyecanlandırıyor.Umarım sadece transfer edildikleriyle kalmazlar ve oynatılıp potansiyellerine ulaşırlar.
AB kuralı ile ilgili olarak bana mahkemeden olumlu bir sonuç gelicekmiş gibi geliyor.Arda İspanya'da AB oyuncu statüsünde oynuyorsa Türkiye'de de emsal olabilir.Bizim yöneticiler zaten bunun üzerinden gidiyor konuya.Açıklamalar bu yöndeydi.
Bizim yöneticiler seneye AB kuralını geliceğini eminler gibi ve yabancı transfer etmekten çekinmiyorlar.Benim olaya bakışım bu yönde.
europeanconquer
05.Ocak.2014, 03:39
http://i.imgur.com/P5OpLPD.png
Cengiz abi adamın anası babası 80li yıllara kadar Türkiye'de yaşamışlar.Yaşadıkları sürede elbet Türk vatandaşı olmuşlardır.Süre yaklaşık 40 yıla yakın.
zarateray
05.Ocak.2014, 03:59
Burası Türkiye burda herkes futbol siyaset kanun konusur ama cogundan anladıgı yoktur.Profesyonel bir klup taraftarıyız hanginiz avukat bu kadar emin savunuyorsunuz alamayacagına vatandaslık? Hayır gercekten biraz saygı gösterilmesi lazım.Alamazsa da alırsada klubumuze hayırlı olsun diliyorum.Nedense burda muhalif olan fenerli arkadaslar istanbul hukuk mezunu gibi her kanuni hareketi ezbere biliyorlar.Ben bu forumu yıllardır çoğunuzun sayesinde takip ediyorum ama bazı arkadaşlar var ki yıllardır Galatasaray muhalifliği yapıyorlar söz meclisten dısarı isteyen istediğini söyler ama saygı çerçevesinde.İyi geceler