PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 [120] 121

aytekin79
26.Mayıs.2015, 18:32
Aklıma Nedense Balotelli Geldi :n:

FM deki Balotelli olacaksa varsın gelsin :n:

byariff
26.Mayıs.2015, 18:32
Gidicekler ; sinan bolat zaten kiralikti galiba.tarik(kiralik ver),olcan,aydin,yekta,dzemali,melo,eboue,pandev,u mut bulut,dany,hamit yolla bunlari..

gokhan degirmenci,terry veya adil rami ikisinden birini alsak savunmaya level atlatirlar resmen.. 1 sag bek..sener olabilir... ortasaha gobege melo yerine khedira yada mbiayi alsak muthis olur bence...1 tane daha ortsaha almaliyiz hem ileri hem geri gidebilen dzemali tarzinda. 1 tane kanat almaliyiz hemde iyisinden.. 2 tane forvet almaliyiz biri muhammet demir biride gignac olabilir

dAleksic
26.Mayıs.2015, 19:20
K.P.Boateng ile yıllık 1.5 milyona anlaşmışız. Maliyeti bakımından çok iyi transfer, fakat gerek var mı orası meçhul. Eğer Melo takımdan ayrılacaksa çok yerinde transfer. Ama Melo, Selçuk ve Sneijder varken Boateng oynayamaz, yedek kalmak da istemez açıkçası.

europeanconquer
26.Mayıs.2015, 21:21
Hahahahahahahaha :zuhaha

Kevin Prince Boateng Melo yerine mi alınır ? :zuhaha Boateng'i alacağımıza Melo 38 yaşına kadar oynasın.

PaVLeNKo
27.Mayıs.2015, 11:19
Dursun Başkan 4 tane önemli ama gerçekten önemli yıldız getireceğim demişti seçimden önceki günlerde umarım bu gerçekleşir..

europeanconquer
27.Mayıs.2015, 11:36
O zaman Alves,Khedira,Konoplyanka ve bir forvet alsa yeter demi ? :zuhaha

Alves değilde Glen Johnson olabilir,Khedira'ya para yetmez,Konoplyanka efsane olur.

Edit: Konoplyanka Stoke City ile anlaşmış,geçmiş olsun.

byariff
27.Mayıs.2015, 12:01
Stokeye gitmez cl oynuyan bir takima gider

europeanconquer
27.Mayıs.2015, 12:32
Her şey Şampiyonlar Ligi değil,Premier Lig oynamak için harika bir lig.İtibarı da bana göre Şampiyonlar Ligi ile aynı seviyede.

http://www.footballuser.com/formations/2015/05/1263045_Galatasaray_SK.jpg

Takviye yapılması gereken pozisyonlar bunlardır,şu an takımda bulunan oyunculara bakıldığında tereddütsüz ilk 11'e koyacağım adamlar bunlardır.Tabi gerekli transferler yapılmazsa Melo,Selçuk,Bruma(Sinan,Amrabat),Chedjou ve Burak yazılır pozisyonlara yani en mühim transferimiz şu an sağ bek transferi,Eboue'den de iyi katkı sağlayacak sağlam bir sağ bek almalıyız,çok önemli o pozisyon.

dAleksic
27.Mayıs.2015, 14:54
Hahahahahahahaha :zuhaha

Kevin Prince Boateng Melo yerine mi alınır ? :zuhaha Boateng'i alacağımıza Melo 38 yaşına kadar oynasın.

Kendini ne sanıyosun ?

europeanconquer
27.Mayıs.2015, 15:16
Kendimi bir şey sanmıyorum,Boateng'i sevmiyorum,gelmesini istemiyorum.

Baya alıngansınız efendim.

europeanconquer
28.Mayıs.2015, 14:02
Lukas Podolski diyollağ,1 senelik kiralık çok kıyak olur.

zarateray
28.Mayıs.2015, 15:09
Gignac diyorlar bonservis yok bedavaya alınacak iyi golcü

GicaHagi
28.Mayıs.2015, 16:04
ben önümüzdeki 1 ay dogru düzgün transfer beklemiyorum takimdan :) sona dogru yaparlar her zamanki gibi. Bilal ile Gökhan'i aliriz su aralar onun disindakiler hikaye gibi.

dAleksic
28.Mayıs.2015, 19:04
İlk başta da dediğim gibi yine 30 yaş ve üstü, sözleşmesi biten isimlerle ilgileniyoruz. Bu kulüpte gözlem ekibi zerre önemsenmiyor. Girin bakın gscout.com'a ne isimler var fakat hiçbiri gündeme gelmiyor. Gidip hala Dani Alves, Maxi Pereira, Gignac gibi yaşlıları takıma katmaya çalışıyorlar. Bu kafayla lig şampiyonluğundan öteye gidemeyiz malesef..

byariff
28.Mayıs.2015, 20:48
Bilal ile anlasilmis diyorlar + semih,telles,meloya teklifler varmis ben hic dusunmeden meloyu satardim sahsen.

europeanconquer
28.Mayıs.2015, 21:09
İlk başta da dediğim gibi yine 30 yaş ve üstü, sözleşmesi biten isimlerle ilgileniyoruz. Bu kulüpte gözlem ekibi zerre önemsenmiyor. Girin bakın gscout.com'a ne isimler var fakat hiçbiri gündeme gelmiyor. Gidip hala Dani Alves, Maxi Pereira, Gignac gibi yaşlıları takıma katmaya çalışıyorlar. Bu kafayla lig şampiyonluğundan öteye gidemeyiz malesef..
+1

Gözlemcilere boş yere para veriliyor,Andre Pierre Gignac gibi oyuncular için gözlemciler rapor veriyorsa hiç vermesinler,lüzumsuz iş yapmış olurlar.

mustangshelby
28.Mayıs.2015, 21:40
Galatasaray'lı değilim ama Bilal gelirse Beşiktaş'ta zamanında Yusuf ŞİMŞEK'in verdiklerini verebileceğine inanıyorum.

europeanconquer
28.Mayıs.2015, 22:36
Dani Alves diyollağ ama sadece derleğğ :zuhaha

Bu burada dursun yine de :zuhaha

zarateray
28.Mayıs.2015, 23:18
Arif avatarın Melo.Ama kaç gündür satılsın diyorsun anlam veremedim ?

dAleksic
28.Mayıs.2015, 23:53
Gönül ister sadece...

http://www.footballuser.com/formations/2015/05/1263934_Galatasaray_SK.jpg

europeanconquer
29.Mayıs.2015, 00:35
Semih'ten sağ bek olmaz,olur ama olmaz yani çok daha iyi bir oyuncu alınabilir.Mesela Rabiot'u alacak paraya Dani Alves getirilir sağ beke.Rabiot'un 4'te birine pardon.Rabiot ütopya adeta,şu an ki bonservisi en az 15-20 m euro,maaşı da 2-3 m arası desen mümkün değil böyle bir transfer.

Konoplyanka'da çok zor,bize kalmaz o adam,eğer bize kalırsa seneye de rakiplere kupa kalmaz,onu baştan söyleyeyim.Sneijder,Yasin,Konoplyanka ve Burak veya üst düzey bir forvet 50 gol 40 asist falan yapar toplamda :zuhaha

E.Cartman
29.Mayıs.2015, 00:43
Semih'ten sağ bek olur hemde cayır cayır olur, Ivanovic etkisi yapar. Vermaalen oynamıyor Barca'da ona bulaşsak enteresan olabilir. Semih-Chedjou-Vermaalen-SolBek

europeanconquer
29.Mayıs.2015, 00:45
Ya olum bir git ya,Semih'ten Sabri'den iyi sağ bek olmaz,çok dengesiz bir oyuncu Semih,çok gol yedirir bize oradan.Mancini döneminde başarılı olmuş olabilir ama ona bakmayacaksın,o Mancini'nin taktiksel zekasıydı,çoğu kişi kabul etmese bile.

dAleksic
29.Mayıs.2015, 00:59
Rabiot serbest kalıyor diye biliyorum, sözleşme yenilediyse geçmiş olsun. Semih hızlı ve tekniği de fena sayılmaz sağbeke harcayacağımız parayı forvet transferi ve kanat transferine harcarız böylece.

Tabi biz burda birbirimizi yerken, yönetim nerede ucuz beleş başarıya tok kocamış topçu varsa araştırıyorlardır. Pardon araştırmazlar da hatta, komisyon canavarı menajerler tarafından kandırılmayı bekliyorlardır desek daha doğru olur :)

byariff
29.Mayıs.2015, 02:08
Arif avatarın Melo.Ama kaç gündür satılsın diyorsun anlam veremedim ?

meloyu severim ama dususte artik yasida 31-32 yanilmiyorsam 5-6-7m euroya satabiliyorsak iyi olur sebebi ise artik eski fizik gucu yok ve taraftara oynuyor.

sag bek yapicaksak bence dany tam adami insallah amrabatla beraber geri donerler ama dany yi satarlar yada kiralarlar galiba... ben sag beki ve sol beki idare ederiz diyorum ama cok net ki tank gibi bir defans almamiz lazim adil rami veya john terry diyorum... 2 tane ortasaha lazim bir dmc bir mc , 1 tane sag kanat 2 tanede forvet sart bu takima umut ve pandeve byby deme zamani geldi bence ozellikle umut buluta.

zarateray
29.Mayıs.2015, 02:47
Pandev çoktan gitti. Sağ bek şart solda Telles'te güven vermiyor. Fizikli bir stoper şart oğlu şart. Forvet deseniz kesinlikle alinmasi lazim. Gignac tam bize göre hem bonservis bedeli yok. Mali acidan yüksek bonservisler ödemek kumar olur. Mancini ve Terim'in ikinci senesi mali durumu çökertti bir kez daha hata yapmak olmaz. Şener'i alsak süper olur. Stopere Ujfa etkisi yapacak adam lazim. Yoksa CL'de bizi yine parcalarlar

europeanconquer
29.Mayıs.2015, 10:32
Uzun uzun yazmaya gerek yok bu kadar,Umut Bulut'a çok iyi futbolcu diyen bir hocamız var.

Bilal Kısa,Gökhan Değirmenci,Oumar Niasse,bir de kıytırık bir sol bek gelir.

Blerim Dzemaili,Sinan Bolat,Pandev gider.

Takımı iyi yönetmesi,transferleri de iyi yapacağı anlamına gelmez.Hamza Hoca nitelikli bir adam değil,ihtiyacı olan pozisyonları söyler,yönetimde o bölgelere göre menajerler aracılığıyla oyuncu önerir,içlerinden istediğini seçer.Bu kadar basit bu işler,biz boş yere uğraşıyoruz.

Bana kalsa takımda adam kalmaz :zuhaha

europeanconquer
29.Mayıs.2015, 12:40
Şu üstteki mesaja pek uymayacak :zuhaha ama Gignac haberleri baya arttı,sanırım doğru.Elmander etkisi yapacaktır ama biraz fazla kiloları var gibi gözüküyor.

Unsal123
29.Mayıs.2015, 13:27
Cinyak gelsin Pereyra gelsin orta saha gelsin 21.şampiyonluk hayırlı olsun

Barak
29.Mayıs.2015, 14:20
Alvaro Dominguez için iki takımında adı geçiyor. Hatta İstanbul'a geldi diye haberler çıktı. Dominguez'i alan defans olarak baya rahatlar.

Burak Akmanoğlu
29.Mayıs.2015, 18:41
Melo,twitter'dan Galatasaraylı futbolcuları ve resmi Galatasaray hesabının takibinden vazgeçmiş diye bir şey gördüm Facebook sayfalarından :)

europeanconquer
29.Mayıs.2015, 21:46
Goran Pandev : 2.4 milyon euro
Blerim Dzemaili : 2.4 milyon euro
Emmanuel Eboue : 2 milyon euro
Umut Bulut : 1.8 milyon euro
Yekta Kurtuluş : 1 milyon euro
Sinan Bolat : 1.3 milyon euro
Sabri Sarıoğlu : 1.13 milyon euro
Gökhan Zan : 1 milyon euro
Engin Baytar : 1 milyon euro
Aydın Yılmaz : 900 bin euro

Toplayın ve gitme ihtimalleri bulunan Melo,Hamit ve Telles'i de ekleyin ve sözleşmesi biten oyunculara abanın genşler :zuhaha

İşte sözleşmesi biten yıldızlar (http://www.ligtv.com.tr/fotogaleri/iste-sozlesmesi-yildizlar/?p=1)

Unsal123
30.Mayıs.2015, 00:09
Bilal Kısa hayırlı olsun

europeanconquer
30.Mayıs.2015, 00:20
Andre Pierre Gignac,Bilal Kısa ve Gökhan Değirmenci çok yakın gözüküyor bize.

Buradan yönetime yakın olan,teknik ekibe yakın olan ve bu mesajı görenlere sesleniyorum,Allah aşkına Yevhen Konoplyanka için uğraşsınlar,bir baksınlar,gözünüzün çapağını yiyim.(Çaresizlik :uzgun: )

europeanconquer
04.Haziran.2015, 00:34
Beyler elimizde ki Portakal sayısı artabilir :0:

Kevin Prince Boateng ve Bilal Kısa'da bitti diyollağ..

Boateng'i hiç sevmiyorum,inşallah gelmez.

dAleksic
04.Haziran.2015, 01:39
Huntelaar gelse ne güzel olmaz mı ???

Konoplyanka yalan oldu bu arada. Adam yıllık 6.5milyon istiyormuş...

deMarcos
04.Haziran.2015, 02:01
Aldığım duyumlara göre Bilal ve Güray ile anlaşıldı, yönetim sürpriz bir forvet transferi yapacak. RVP olabilir.

SrgnSRMC
04.Haziran.2015, 02:02
Boateng iyi bir oyuncu ama burda sakatlık problemi yaşar diye düşünüyorum sıkça, sonuçta sert bir lige sahibiz.Bilal ise Selçuk ve Sneijder'e yedek olabilecek iyi bir oyuncu ligde 1-2 maç kazandırabilir...;)

deMarcos
04.Haziran.2015, 02:02
Melo Inter'e gitti diyebiliriz. Bir olasılık Guarin ile takas olacak, diğer olasılık 4 milyon euro civarı satılacak yerine Boateng gelecek.

Ayrıca Maxi Pereira yalan oldu, Benfica'da kalmak istediğini açıkladı.

Banega
04.Haziran.2015, 20:16
Boateng acayip yetenekli bir adam.Schalke'ye gelene kadar harika bir performansı vardı, fakat Schalke'de kademe kademe düşerek en sonunda dibe vurdu.Bizde eski formunu yakalarsa muazzam işler yapar ama gene gecelere-alemlere devam ederse işte o zaman sıkıntı büyük. :D

Guarin çok çok iyi futbolcu, gelmesini istediğim isimlerden.

europeanconquer
05.Haziran.2015, 13:56
Carlos Zambrano
Dani Alves
Bilal Kısa
Gökhan Değirmenci
Andre Pierre Gignac
Maxi Perreira
Serdar Aziz
Nigel De Jong
Kevin Prince Boateng
Lukas Podolski

Bunların yarısından çoğu belki de hiç birisi gelmeyecek ama bu yıl çok zevkli bir transfer dönemi geçireceğiz gibi,yabancı sınırı da kalktı,herkes aklına geleni yazar haber yapar :zuhaha

europeanconquer
05.Haziran.2015, 16:16
Inter Melo'ya 5 milyon euro vermiş,sat gitsin,sat,sat,sat,sat,hiç düşünme sat !

europeanconquer
06.Haziran.2015, 11:44
https://twitter.com/5zambranocz/status/607008729897287680

Carlos Zambrano Galatasaray'da diyebilir miyiz ?

dAleksic
06.Haziran.2015, 14:54
Carlos Zambrano
Dani Alves
Bilal Kısa
Gökhan Değirmenci
Andre Pierre Gignac
Maxi Perreira
Serdar Aziz
Nigel De Jong
Kevin Prince Boateng
Lukas Podolski

Bunların yarısından çoğu belki de hiç birisi gelmeyecek ama bu yıl çok zevkli bir transfer dönemi geçireceğiz gibi,yabancı sınırı da kalktı,herkes aklına geleni yazar haber yapar :zuhaha

Bu oyuncular gelirse Fbden bir farkımız kalmaz, yaş ortalaması 29'a fırlar, koşamaz takım..

Zambrano'yu FM haricinde bilmiyorum. Yabancı sınırı genişlediği için eğer uygun bir maliyetle alınacaksa denenebilir.

europeanconquer
06.Haziran.2015, 15:01
Benim bu transfer dönemi için hiç bir fikrim yok oyuncu isimleri anlamında,hiç transfer yapmasak sadece Konoplyanka'yı alsak bana uyar ama o da imkansız yine saçma sapan transferler yapacağız.

Bana göre de o isimler olmamalı,madem sokağa atacak para yok,adam gibi gitsinler gözlemleme yapsınlar.Şu üstteki isimlerden hangisi için gözlemci raporu gerekir ki ? Hamza Hamzaoğlu bir teknik direktör ve o oyuncuların hepsini gözlemciye ihtiyaç duymadan tanımak zorunda.

byariff
08.Haziran.2015, 19:09
doria resmi hesabindan galatasaraya geliyorum demis... ama bu adam portekizce niye yazmamis ta ispanyolca yazmis ?
https://pbs.twimg.com/media/CG_XPavUYAEQwQF.jpg

europeanconquer
08.Haziran.2015, 19:12
Onaylanmış hesap değil veya hacklenmişte olabilir hem pek inanamadım.

byariff
08.Haziran.2015, 19:14
resmi hesabinin olduguna dair kaniti marsilya trasnfer ederken twitter adresinide yazmis
https://twitter.com/om_officiel/status/506542322910527488

bu arada hesabinda demiski 1 yilligina geliyorum yani kiralik.

deMarcos
09.Haziran.2015, 01:43
Doria onaylı Facebook hesabından twitter hesabının olmadığını açıkladı, yazılanların kendisinin yazmadığını belirtti.

dAleksic
09.Haziran.2015, 01:44
Aslan transfer bombasını patlattı!.. (http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/06/08/aslan-transfer-bombasini-patlatti-423071/)

Aaaaman tanrıımm didimmm !! :D

edit: Fena trollendik arkadaş :D :D

europeanconquer
09.Haziran.2015, 19:54
Andre Pierre Gignac: "Andre Ayew bir o... çocuğu. Kardeşiyle birlikte tüm yaptıkları şey ağlayıp sızlamaktı."

:zuhaha

Ayew Fener'e,Gignac bize geliyor sanırım,bu sözlerden sonra mümkün değil aynı takıma gitmezler.Şimdi yanlış anlaşılma olmasın Gignac'ın adı Fenerbahçe ile anılmadığı için Ayew Fener'e gidiyor dedim yoksa küfürle alakalı bir yorum değildi o.

Cengo
09.Haziran.2015, 21:12
Ayew Swansea'ye gidiyor, Redknapp doğruladı.

europeanconquer
09.Haziran.2015, 21:13
Bilmiyorum Fenerbahçe'nin Fransa'da oynayan siyahi bir oyuncu ile anlaştığı konuşuluyordu.

Cengo
09.Haziran.2015, 21:40
https://twitter.com/Redknapp/status/608222929004863489

europeanconquer
09.Haziran.2015, 22:02
https://twitter.com/Redknapp/status/608222929004863489
O doğrudur tabi Cengiz abi,bana göre EPL'de ki her takım bizim ligde ki her takımdan iyidir,ben olsam bende EPL'yi seçerim.

dAleksic
09.Haziran.2015, 22:20
EPL'den Bournemouth bile talip olsa giderdi, ligimizi o derece değersiz görüyorlar maleseff...

europeanconquer
10.Haziran.2015, 13:19
Hamza Hamzaoğlu: Bilal Kısa ile prensipte anlaştık. 1-2 gün içinde gelip imzayı atacak.
Hamza Hamzaoğlu: Sabri bu kulübün bir değeri. Hem oyunculuğuna hem de karakterine değer veriyorum ve bizimle devam etmesini arzuluyorum.
Hamza Hamzaoğlu: "Amrabat'ı kadroda düşünüyorum"
Hamza Hamzaoğlu: Melo ile devam etmeyi çok istiyorum. Ancak gitmek istiyorum diyen kimseyi takımda tutmam.
Hamza Hamzaoğlu: "Pandev'in gitmesiyle Burak ve Umut kaldı. Oraya bir oyuncu almak zorundayız."
Hamza Hamzaoğlu: 8 gol 10 asist yapan Sercan Yıldırım'ı değerlendireceğiz
Hamza Hamzaoğlu: "Bir iki transferi özellikle kamp sonuna bırakmakta fayda var. Çünkü kampta Sercan gibi oyuncuları görmek istiyoruz."

Bu sene de işimiz iş beyler.

byariff
10.Haziran.2015, 13:40
sercan ve amrabat kararlari dogru denesin begenmezse yine kiralik falan yollar.

zarateray
10.Haziran.2015, 13:50
Hamza hocanın kiralık gidenleri yeniden kazanmak istemesi bile iyi hamledir.Adam çok net.Bizde zaten Amrabat ve Sercan var eskisi gibi formda olurlarsa neden ek transfer yapılsın zaten adamlara para veriyosun ediyosun.Bence herkesin son bir şansa ihtiyacı vardır. Güzel düşünüyor Hamza Hoca.Kampta dener olmazsa transfer yapılır

BaGa TaRKaN
10.Haziran.2015, 14:37
Amrabat'ı Ben Olsam Satardım Çünkü Piyasası Varken ve Malaga da Mutluyken Satmak En Kârlı İş Olur. Çünkü Amrabat 2 Sezon La Liga'da Oynadı ve Ortama Alıştı Ordaki Taraftarlarda Seviyor Adam Orada Oynadığı Mutluluğu Burada Bulamaz At'dan İnip Eşeğe Binmiş Gibi Olur.

Sabri Konusunda Bende Hamza Hocaya Katılıyorum ve Gerçekten Bu Ligde Özverisiyle Oynayan Nadir Oyunculardan. Keşke Serbest Bıraksa da Biz Alsak Reyizi.

Burak ve Umut ile Yine Şampiyonlar Liginde Zaman Hiç Geçmez ve Çok Açık Bir Şekilde Yine Tıkanır Galatasaray.

Sercan Konusunda İse Bence Yanılıyor Hamza Hoca Sercan Bu Saatten Sonra Büyük Takım Oyuncusu Olamaz Olmamalı.

europeanconquer
11.Haziran.2015, 17:18
Oğulcan Çağlayan diyollağ...

İnşallah olmaz,zamanında elimizdeydi bu kardeşimiz,değerini bilemedik,gitsin Avrupa'ya yahu,bu performansla illa ki isteyen bir kulüp olur,kurtarsın kendisini de Milli Takım bir forvet kazansın gelecek için.

Bu arada Bilal Kısa'da Florya'daymış bugün,yedek için mükemmel bir transfer bence.

Namzet
11.Haziran.2015, 18:36
Oğulcan Çağlayan diyollağ...

İnşallah olmaz,zamanında elimizdeydi bu kardeşimiz,değerini bilemedik,gitsin Avrupa'ya yahu,bu performansla illa ki isteyen bir kulüp olur,kurtarsın kendisini de Milli Takım bir forvet kazansın gelecek için.

Bu arada Bilal Kısa'da Florya'daymış bugün,yedek için mükemmel bir transfer bence.

Oğulcan'ı Fener'e de yazdılar,ligin son haftalarında izleme fırsatım oldu ayaklarına hakim çok yetenekli bir oyuncuya benziyor

byariff
11.Haziran.2015, 19:35
adem kucuk galatasarayda diyollar , sevdigim bir forvet 2 tane umut bulut eder..

footballer33
11.Haziran.2015, 21:32
adem kucuk galatasarayda diyollar , sevdigim bir forvet 2 tane umut bulut eder..
Adem, BÜYÜK'tü; küçülmüş demek. Yıkanınca çekti mi, ne oldu? :)

burakdinc
11.Haziran.2015, 23:43
Galatasaray'ın, Egemen Korkmaz ve Mert Günok'a teklif götürdüğü konuşuluyor.

byariff
11.Haziran.2015, 23:59
Adem, BÜYÜK'tü; küçülmüş demek. Yıkanınca çekti mi, ne oldu? :)

ahah karistirdim soyadlarini :D

europeanconquer
12.Haziran.2015, 00:01
Ibrahimovic'ten sonra RVP diyorlar,kandırmayın Galatasaraylıları.

RVP gerçekten olursa çok sevinirim ama hiç sanmıyorum Gignac gelir.

dAleksic
13.Haziran.2015, 16:42
Marcos Rocha ve Doria haberleri dönüyor Brezilya basınında. İnşallah 2sini de alırız. Bu arada Fernandao için bir Türk takımı daha devredeymiş. Fenere bi çalım mı geliyor acabaaa ?? :)

Cengo
13.Haziran.2015, 17:14
Fernandao ile her konuda anlaşıldı zaten. Ertuğrul Sağlam da söyledi. Brezilya basının Türk basının hiç bir farkı yoktur. Normaldir o haberler.

europeanconquer
13.Haziran.2015, 18:11
Bizimkileri vizyonsuz olmakla suçlamayacağım ama vizyonları olduğu da pek söylenemez.

Mert Günok
Egemen Korkmaz
Bilal Kısa
Adem Büyük
Aatıf Şeşu
Serdar Aziz
Sercan Yıldırım
Nordin Amrabat
Dany Nounkeu

Gitmesi gerekenler ve gelmesi konuşulanlar...

Yabancı sınırı kalkmıştı değil mi ? Sinirden kendimi taşla ezeceğim ya.

Hamzaoğlu'da maşallah 2 milyon dolar alacakmış,sözde kulüp maddi açıdan zor durumda.

Edit: Ya yemin ediyorum şu forumda hepimizi alıp bu dört büyüklerin başına koysunlar,hepimiz bu tiplerden iyi transfer yaparız,bütçeyi de daha iyi kullanırız.Arkadaş,para mı çok istiyor,başka isim ara,uluslararası scoutlara danış,ne bileyim,bilindik menajerlerden oyuncular iste,maç kasetlerini iste,git onları izle,maliyeti az bilinmedik oyunculara bak ya,ne bileyim aklıma bin bir türlü olay geliyor,en kötü İstanbul'da 5465456 tane halı saha var,git oraya,orada bir sürü genç var,onları araştır ama araştır ya bu nedir ya dedem yaşında oyuncular alıyorlar,ligimizin overrated topçularına sulanıyorlar,yok sağ bekte Sabri iyiymiş onunla sözleşme yeniliyorlarmış,yok Umut Bulut kaliteli futbolcuymuş,sözde hepsi Galatasaraylı falan ama hepsi çıkarcı,hepsi paranın peşinde,en çıkarcısıı da Hamza Hamzaoğlu,maaşı 2 katına çıktı adamın ama Galatasaray'ın bütçesini düşünüp ona göre transfer yapmak zorunda.

Bak en azından Galatasaray'ın içinde ;

Lucas Ontivero(doğru düzgün oynamadı bile,ön yargı ile gelmeyin)
Berk Ünsal
Berk Yıldız
Emre Tosun
Yavuzhan Keleşoğlu
Emre Can Coşkun
Kaan Baysal
Birhan Vatansever
İbrahim Coşkun
Oğuzhan Kayar
Endoğan Adili

gibi oyuncular var,hepsi iyi olacak diye bir şey yok ama en kötü Emre Çolak olacak adam çıkmaz mı bunların içinden,mesela sol bek için bu takımın alternatife ihtiyacı var,koy oraya Yavuzhan Keleşoğlu'nu,ne zarar verebilir ki ? Telles'in verdiği zarardan daha fazla nasıl bir zarar verebilir ? Koy Oğuzhan'ı,Birhan'ı veya Kaan'ı,hatta İbrahim'i,Emre Çolak'tan ne kadar kötü oynayabilir ? Koy Berk Ünsal'ı forvete,Umut Bulut'tan daha kötü nasıl oynayabilir ? Yok ama onlar tecrübelidir,bu gençler antrenman da oynayıp,maçta şans bulmadan hocasının gözüne girmek zorundalar çünkü Umut Bulut bir Ibrahimovic,Emre Çolak bir Isco,Telles ise bir Marcelo adeta !

Ben bu yüzden Mancini'yi seviyordum,kendisi alternatif yaratmayı çok iyi biliyordu bizim lige,takıma ve ülkeye alışmıştı ki Fenerbahçe şampiyon olmuş ve bizim takımın mali durumu çok kötü duruma gelmişti.Bu koşullarda Mancini tabi ki kalamazdı,ona vaad edilenler bir anda yok olmuştu.

Bu arada Berk Ünsal'ın muhtemel Galatasaray kariyerini bitiren Umut Bulut'un olduğu maç ;

Spor Toto Süper Lig Maç Özetleri - Ligtv.com.tr (http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2013-2014/30/galatasaray-0-4-kasimpasa-mac-ozeti)

Tüm özeti izleyin,ne demek istediğimi anlayacaksınız.

byariff
14.Haziran.2015, 21:03
mert gunok ve van persie ciddi ciddi galatasarayda diyorlar ozellikle mert icin..

Cengo
14.Haziran.2015, 21:21
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Cüneyt Tanman: Van Persie ile ilgili bir girişimimiz, transfer görüşmemiz yok
https://twitter.com/3puancom/status/610144408613318656

Gündemimizde yok demiş ayrıca.

Mert Günok çocukluktan beri Fenerbahçe'de, fanatik Fenerbahçelidir. Çok fazla forma bulmadı. Bu yaştan sonra ilk 11 oynayacağı takıma gider. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor mümkün değil.

himone
14.Haziran.2015, 22:27
Zaten bizim ülkemizdeki yönetici profilleri çok güvenilir, eğer ilgimiz yok dediyse kesin ilgileri yoktur. Mert için diyecek bir şey yok, onun yaşında bir kaleci ile sözleşme yenilemek için bile yeni hoca beklendiyse istediği takımla anlaşma hakkı var. Normalde evet oynamak istediği takıma gidebilir ama GS kadrosunda olmak ta bir futbolcu için yeterli olabilir.

@europeanconquer (http://forum.turksportal.net/vb/members/europeanconquer.html)

Boşu boşuna izlettin bana bütün özeti, maçı da izlemiştim halbuki :). Maalesef bizim ülkemizde klasik bir sorundur, biz 3 yıl önce Arsenal'e elendiğimizde kadroda Salih varken Mehmet Topuz oyuna girmişti. Uğur Meleke veya Mehmet Demirkol dalga geçmişti Mehmet Topuz'a tecrübe kazandırdı diye. Çok beklenti içine girmemek lazım, saydığın gençlerin yeteneklerini değil dayılarını araştırman lazım. Amca dayı yoksa gelecek te yok bu ülkede.

Nedvedmania
15.Haziran.2015, 01:17
Van Persie yalanlandı, Mert de Fenerbahçeli. Gelmesin.

byariff
15.Haziran.2015, 02:02
van persiyeyi tabiki yalanlarlar daha bitmis birsey yok cunku ama bugun menajeri istanbuldaymis.

bu hesap fakemi acaba ? :D

https://twitter.com/MUFCIiveNews/status/610186225484472320

europeanconquer
15.Haziran.2015, 03:23
Robin van Persie Galatasaray'a gelmeeezzz.Kandırmayın Galatasaraylıları.

Gelirse biblolu fotoğraf atarım.

Totem gibi totem :0:

dAleksic
15.Haziran.2015, 14:56
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Cüneyt Tanman: Van Persie ile ilgili bir girişimimiz, transfer görüşmemiz yok
https://twitter.com/3puancom/status/610144408613318656

Gündemimizde yok demiş ayrıca.

Mert Günok çocukluktan beri Fenerbahçe'de, fanatik Fenerbahçelidir. Çok fazla forma bulmadı. Bu yaştan sonra ilk 11 oynayacağı takıma gider. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor mümkün değil.

Van Persie çok zor görünüyor. Sneijder faktörü devreye girerse, yani ikna edilebilirse, mali açıdan olabilitesi olan bir transfer.

Ama Mert transferi yakındır. Volkan kaleye KAZIK çakmışken hiçbir genç Türk kalecinin geleceği olmaz bu takımda. Mert gelirse kalemizde 2.bir alternafimiz olur hem de sağlam olur.

Ayrıca biz demiyoruz, fb nin basın yayın organı diyor Galatasaray'la masaya oturuyor! - NTVSpor.net (http://www.ntvspor.net/haber/futbol/132276/galatasaraydan-mert-gunok-hamlesi)

Cengo
15.Haziran.2015, 15:10
Van Persie çok zor görünüyor. Sneijder faktörü devreye girerse, yani ikna edilebilirse, mali açıdan olabilitesi olan bir transfer.

Ama Mert transferi yakındır. Volkan kaleye KAZIK çakmışken hiçbir genç Türk kalecinin geleceği olmaz bu takımda. Mert gelirse kalemizde 2.bir alternafimiz olur hem de sağlam olur.

Ayrıca biz demiyoruz, fb nin basın yayın organı diyor Galatasaray'la masaya oturuyor! - NTVSpor.net (http://www.ntvspor.net/haber/futbol/132276/galatasaraydan-mert-gunok-hamlesi)

NTV Spor kimsenin yayın organı değil ama hadi öyle kabul edelim, Fenerbahçe görüştü demiyor ki Fenerbahçe'nin içinden nasıl öğrensin Galatasaray'ın teklifini? Bu kadar kindar olunmaz.

Mert sırf Galatasaray'da 2. kaleci olmak için kariyerini tehlikeye atacak? Ne güzel. Yaparsa da akıllı biri olmadığını kanıtlar. Bu saatten sonra oynamak zorunda. Başka alternatifi olamaz bir kaleci için.

"teklif yapmaya hazırlanıyor." nedir? Teklif yapmak için giyiniyorlar mı? Berbere mi gidiyorlarmış? Rent-a-cara mı gitmişler? Çikolata almaya mı gidiyorlarmış? Basbayağı masa başı haber yani.

europeanconquer
15.Haziran.2015, 15:13
Galatasaray Mert Günok ile ilgilenir veya ilgilenmez,Mert teklifi kabul eder veya etmez,neyin goy
goyu bu ?

Ayrıca Aydın Yılmaz ile de sözleşme yenilenecekmiş.

Hll spr dvm.

zarateray
15.Haziran.2015, 18:46
Bazı arkadaşlar Fenerbahçe Mert'i istemedi diye klübe toz konduramıyor ama içten içten Gs'ye gitmesin diye dua ediyorlar. Mert iyi bir kalecidir.Anadolu klübüne gitmektense Gs'de yedek kalır ki Gs yedek kalecisine güvenemediği için full Muslera'ya sırtını dayadı.Ben Mert yerinde olsam Bursa'ya ya da Gs'ye giderim. Diğer kluplerde ne kadar iyi olursan ol düşüşe gecersin cünkü takımın kalibresi belli

europeanconquer
15.Haziran.2015, 19:32
Hoaydaaaa Ibrahimovic ile başladı transfer iddaaları şimdi Nakoulma falan diyorlar.

Kendimi keseceğim.

Cengo
16.Haziran.2015, 01:26
Jem Karacan'ı bitirmiş Galatasaray.

SrgnSRMC
16.Haziran.2015, 05:00
Geçen sezon sakatlığından dolayı çok oynayamamış, daha kesin bitmedi aslında transfer de.Bakalım nasıl verim alacağız karacandan.Rotasyonda kullanırız yine büyük ihtimal Bilol gibi.

europeanconquer
16.Haziran.2015, 10:06
FM profiline bakarsak güzel transfer ama bir kere bile gerçekte izlemedim,ne olur bilemiyorum.

Bugün büyük ihtimal en az bir KAP bildirimi olacaktır,o da Bilal Kısa olur büyük ihtimalle.

zarateray
16.Haziran.2015, 19:24
Aydın'dan kurtulduk arkadaşlar gözümüz Aydın :D

byariff
16.Haziran.2015, 19:37
boyle adamlar scout iste... brumayi bize iyi kitledi...
https://pbs.twimg.com/media/CHooSzeWUAENTB2.jpg

europeanconquer
16.Haziran.2015, 21:42
Belki adamın kötü dediklerini satın alıyoruz,nerden biliyorsun :0:

BaGa TaRKaN
16.Haziran.2015, 23:36
Yıllar Yıllar Önce Muslera ile Turksportal Liginde Oynamıştım Kerata O Zaman Gözüme Girmişti 2 Sene Sonra Galatasaray'a Geldi.

europeanconquer
17.Haziran.2015, 11:05
Şimdi yönetimi Hamzaoğlu'nu eleştiriyoruz da bizim taraftar da sıkıntılı.

Atıf'ı,Bilal'i vb Süper Lig'de oynayan oyunculara tepki verirsin anlarımda,İngiltere'de oynayan Jem Karacan'a verilen tepki niye onu bilmiyorum,sorsan hayatında bu adamı ilk kez duymuş herif gelip bu transferi eleştiriyor.

Ayrıca Jem Karacan'ın transferi resmileşti mi ? Başlıkta ismi yazıyor da ben bir şey mi kaçırdım ?

byariff
17.Haziran.2015, 13:34
daha resmilesmedi ki o transfer :D

Banega
17.Haziran.2015, 14:45
Ricardo Quaresma sesleri. :D

Galatasaray'da Quaresma iddiası - Transfermarkt (http://www.transfermarkt.com.tr/galatasarayda-quaresma-iddiası/view/news/201736)

Cengo
17.Haziran.2015, 17:31
Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama..

Porto'nun yıldızı Ricardo Quaresma, basında çıkan transfer haberleri ile ilgili ilk kez konuştu.
amkspor.com / DIŞ HABERLER

Bir dönem Beşiktaşta da forma giymiş olan ancak ücretinde indirime gitmediği için takımdan gönderilen Ricardo Quaresma, 1 sene sönük geçen Al-Ahlinin ardından transfer olduğu Porto forması altında yeniden kendisini buldu.

Özellikle bu sezon sergilediği performans ile dikkat çeken Quaresmanın adı, Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Galatasaray ve Bursaspor ile anılmaya başlandı. Transfer söylentileri hakkında şimdiye kadar konuşmayan 31 yaşındaki futbolcu, sessizliğini ülke basınına yaptığı açıklama ile bozdu.

Quaresma, geleceği ile ilgili yaptığı açıklamada "Önümüzdeki sezon kesinlikle Portodan ayrılmayı düşünmüyorum. Sezonun başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. İki senedir kazanamadığımız şampiyonluğa bu yıl ulaşabilmemiz için takımım adına elimden gelen her şeyi yapacağım" diyerek dedikodulara nokta koydu.

Bu sezon Porto formasıyla 43 maça çıkan Quaresma, 10 gol kaydederken 5 kez de asist yaptı.

Quaresma sessizliğini bozdu - AMK Spor (http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/06/17/quaresma-sessizligini-bozdu-424569/)

himone
17.Haziran.2015, 17:35
Quaresma iyi topçu, bize alsalar sevinirim. Aybabazede oldu ama yazık ettiler taş gibi topçuya, geçtiğimiz sene de herkes nasıl bir topçu olduğunu gördü. Bu saatten sonra Türkiye'ye döner mi bilmem ama gelirse çok faydalı olur, özellikle Beşiktaş maçlarında.

sentugo
17.Haziran.2015, 18:22
Bilal Kısa transferi KAP'ta.

2+1 yıllık.

Galatasaray'dan Bilal açıklaması: "Oyuncuya her bir sezon için 2.407,500 TL sabit transfer ücreti ve oyuncunun 11 kişilik kadroda oynadığı her resmi karşılaşma için 45.000 TL değişken transfer ücreti ödenecektir"

Yıllık 800 bin euro yapıyor.

aytekin79
17.Haziran.2015, 19:13
Yabancı sınırının kalktığını hala anlamamışız ki sürekli yerlilere yöneliyoruz ..

byariff
17.Haziran.2015, 19:27
hayaller van persie hayatlar bilal kisa :( saka saka rotasyon icin iyi ama.. aydini,dzemaliyi,yektayi gondermek sartiyla.

europeanconquer
17.Haziran.2015, 19:29
Şu an yapılan transferlerden memnunum.Beni memnun etmeyecek olaylar Dany ve Amrabat'ın kalması ile Serdar Aziz ve Atıf'ın alınması olur.

jevox06
17.Haziran.2015, 19:57
Bilal Kısa fiyat/performans olarak çok iyi transfer bence. Aatıf da ucuza alınabilirse fayda sağlar. Ben Dany, Amrabat gibi isimlerinden fayda sağlayacağını düşünüyorum. Şuan ki işe yaramayan oyuncuları gönderip bunları tutarak fayda sağlayıp tasarruf yapmamız lazım. Dursun Özbek her ne kadar beklentiyi yükseltse de Türkiye'deki tüm takımlar gibi ekonomik imkanlar kısıtlı. Bence gereksizleri satıp bu oyunculardan fayda sağlamalıyız. Sağ kanat, sağ bek ve forvete iyi birer isimle transferi kapatabiliriz.

byariff
17.Haziran.2015, 20:15
aatif gelicekse amrabatin kalmasinin bir anlami yok.. bence amrabat kalmali ama amrabati cizgiye hapsetmiceksin amrabat yardimci forvet ve hucum kanattir malagada bu yil hep boyle oynadi ve bayada katki verdi takimina

europeanconquer
17.Haziran.2015, 20:20
Yahu anlamıyorsunuz şu olayı ya,Nordin Amrabat pozsiyon bilgisi zayıf,paslaşmayı beceremeyen,son vuruşları yani tercihleri kötü sadece hızlı bir kanat oyuncusudur.İspanya'da göze hoş gelmesinin tek sebebi de hızıdır başka bir şeyi değil.

Çabuk unuttunuz Galatasaray'da ki performansını.Mesela Yasin'in en önemli farkı çevikliği,Amrabat Yasin kadar çevik bir oyuncu değil,onu söyleyeyim.Belki bu oynadığımız 4-2-3-1 sisteminde başarılı olabilir ama hazır Yasin sol kanatta başarılıyken oraya dokunmanın bir gereği yok,sağ kanatta da sol ayaklı bir oyuncu oynamalı.

byariff
17.Haziran.2015, 20:57
malagada ne yapmis ac izle amrabat daha dengeli ayagi daha duzgun gs de iken dalga gecerlerdi adamin icinden gecmeye calisiyor diye ama malagada oyle degil futbolunu duzeltti.. amrabati nereye koyarsan koy oynar sag sol forvet fark etmez guclu fizikli hizli bir oyuncu mental olarak malagada gelisti.

europeanconquer
17.Haziran.2015, 21:06
Gelsin oynasın,sonuçta Hamzaoğlu ne derse o olacak ama elimizde Yasin,Bruma ve Sinan Gümüş var,Olcan sol bek alternatifi olacak büyük ihtimal,Lukas Podolski gelsin sağ kanada ters ayaklı,bitsin gitsin işte.Hee eğer Bruma kiralık veya satılık gönderilirse Amrabat takımda tabi ki kalabilir.

Unsal123
17.Haziran.2015, 21:25
Brumayı saymasakta olur

europeanconquer
17.Haziran.2015, 21:29
Ya sen ne tür bir trollsün ben onu anlamadım,takımda o kadar çok adam var,tek takıntın benden 1,5 yaş büyük olan 20 yaşında ki Bruma.

europeanconquer
17.Haziran.2015, 23:13
Evgen Konoplyanka Galatasaray'a gelmeeeeezzzzzzz.Premier Lig'e gider.

:)

Unsal123
17.Haziran.2015, 23:35
Ya sen ne tür bir trollsün ben onu anlamadım,takımda o kadar çok adam var,tek takıntın benden 1,5 yaş büyük olan 20 yaşında ki Bruma.
noldu hayırdır?

byariff
18.Haziran.2015, 00:57
dogru demis brumayi saymasanda olur , futbol tarihinin gormus ve gorecegi en kazik transferdir bana gore fiyat/performans olarak.

cok ciddi derecede konoplyanka diyorlar hafta sonuna kadar netlesirmis gelirse muthis olur 1 kanatta yasin 1 kanatta konoplyanka 1 tanede duzgun forvet gelirse cok can yakariz.

dAleksic
18.Haziran.2015, 02:11
Konoplyanka, De Jong ve Gignac'ı alırız veya bunlardan başka daha düşük seviyeli isimleri alırız biz anca...

Edit: Gignac, Tigres'le 3+1 yıllık sözleşme imzalamış. Gider Niasse'yi alırız şimdi.

Cengo
18.Haziran.2015, 03:27
Gignac Tigres'te.
https://twitter.com/TigresOficial/status/611323657978118145

IcedEarth
18.Haziran.2015, 03:31
Amrabat 3 milyon euro gibi bir paraya gidecekse gitmesin, AMR-AML-SS rotasyonlarında iş yapar. 5 ve 5'in üstünde veren olursa kesinlikle gitsin, onu da veren çıkmaz zaten şu an :)

Yalnız dipçik forvet ve bek için bekliyoruz hala. Sağ veya sol bekin en az 1 tanesine kaliteli bir isim lazım. İki taraftan da savunma zaafını takım kaldıramıyor. Muslera'nın saçları beyazlayacak bu stres yüzünden.

Bir de Melo gidecek mi kalacak mı karar verilsin, ona göre orta sahaya da ciddi önlem alınsın. Kalacaksa da yedekleyecek bir oyuncu yine düşünülsün şöyle Afrikalı filan.

Stoper için de ucuz yollu bir çözüm düşünülmeli, yedek bekleyecek bir oyuncu şart. Semih-Chedjou ikilisinden birine birşey olduğunda kara kara düşünüyoruz sonra.

Son olarak çerçöp oyunculardan kurtulduktan sonra sezonda hiç değilse 7-8 gol atabilecek bir sağ veya sol açık alınmalı. Tek forvetli sistemde tüm gol yükü forvete ve Sneijder'e binince çok sıkıntı yaşıyoruz. Yasin gibi bir oyuncu bile elimizi bu kadar rahatlattıysa alınacak bir sağ açık hücum opsiyonlarımızı tavan yaptırır.

Bunların bir çoğunu bonservis bedeli ödemeden halledebiliriz aslında.

DR: Glen Johnson
DC: Andrea Ranocchia, Ron Vlaar, Miguel Britos
DMC - MC: Nigel De Jong, Youssuf Mulumbu, Cristian Ledesma
AMR - AML: Evgeny Konoplyanka, Juan Vargas

Bu oyunculardan en az 2 tanesini alırsak diğer mevkiilere rahatlıkla para harcayabiliriz. Özellikle Konopylanka, Ranocchia, Nigel De Jong ve Glen Johnson direkt ilk 11 için müthiş çözümler. Her birini yıllık 3 milyon euro civarı kontrata ek olarak vereceğimiz 2-3 milyon euro'luk imza bedeliyle kafalayabiliriz. Forvet için de 10 milyon euro gibi bir bonservis ödeme lüksümüz olur.

Forvet için aklıma ilk gelen oyuncu ise Luuk De Jong oldu. 10 milyon euro civarı bir bonservise PSV'nin hayır diyeceğini zannetmiyorum.

Gitmesi gerekenler bana göre Dany, Sercan, Dzemaili, U. Gündoğan, U. Bulut. Sadece bu 5 oyuncu toplam 5,8 milyon euro'luk maaş alıyor yıllık. Aydın, Engin, Eboue, Gökhan, Sinan, Pandev ve ayrılacaksa Melo'yu da saydığımızda zaten 11,5 milyon euro'luk bir ferahlama oluyor her yıl için.

Bir de hayali kadro yapalım:

--------------------------Muslera----------------------------
Johnson------Ranocchia(Chejou)------Semih-------------Telles
-----------------Nigel De Jong----Selçuk---------------------
Yasin(Amrabat)------------Sneijder---------------Konoplyanka
------------------------Luuk De Jong-------------------------

Taş gibi kadro oldu bence.

europeanconquer
18.Haziran.2015, 08:28
dogru demis brumayi saymasanda olur , futbol tarihinin gormus ve gorecegi en kazik transferdir bana gore fiyat/performans olarak.

Amrabat 8.6 milyon euro yaş 28

56 maç 3 gol 11 asist

Bruma 10 milyon euro 20 yaşında

48 maç 4 gol 12 asist + diz bağlarının kopması.

Sizin ki anca laf olsun,algı yönetimi olsun,yarın bir gün burada Aydın ile sözleşme uzatılınca gelip vizyon diye ağlamayın.

europeanconquer
18.Haziran.2015, 13:09
Sabri Sarıoğlu 1+1 yıl daha Galatasaray'da.

europeanconquer
18.Haziran.2015, 15:04
Hamza Hamzaoğlu: Elimizde zaten yıldız oyuncular var. Ben elimizdeki parlamamış oyuncuları parlatma tarafındayım.

Gelecek sezon Sinan Gümüş,Bruma,Koray Günter,Alex Telles,Tarık Çamdal ve Birhan Vatansever'i dikkatle takip edeceğim bakalım ne kadar şans bulabilecekler.

europeanconquer
18.Haziran.2015, 19:58
Sabri Sarıoğlu'nun ücreti 4,800,000 lira,süresi 1+1 yıl...

Yazıklar olsun...Şu para nedir ya,biz de işte üniversiteyi kazanmaya çalışıyoruz.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=446232)

Burak Akmanoğlu
18.Haziran.2015, 20:51
Hamza Hamzaoğlu iyi güzel söylemiş ama Şampiyonlar Ligine direk gruplar'dan katılacak bir takımın bu kadro ile pek umutlar verdiğini söyleyemem açıkcası objektif olarak bakarsak bunu tüm Galatasaraylılar söyleyecektir.Bilal Kısa-Niasse falan bu takım için yeterli oyuncular değil ki. :)

diktac
18.Haziran.2015, 21:45
Sabri'ye çok para verilmiş.Hamza yanlış yapıyor

dAleksic
18.Haziran.2015, 22:10
Hamza hoca vizyonsuz malesef. Vizyonu var da kısıtlı desek daha doğru olur. Bu sezon fiyasko geçer bizim için, 4.yıldızı aldık, rahatladık diye düşünüyorum..

Redrum
18.Haziran.2015, 22:16
AMRye Afellay, MCye Melo yerine veya yedeğe canavar ve sağ bek alın yeter.

dAleksic
19.Haziran.2015, 01:16
Al Afellay'ı vur Amrabat'a aynı jenerasyonun aynı bitik 2 topçusu. Bize Yasin'in yabancı versiyonu bi kanat lazım. Ayrıca bu sezon Sinan Gümüş'e şans verilirse en iyi transferimiz olacağını iddia ediyorum, demiştin dersiniz..

byariff
19.Haziran.2015, 01:44
trabzon mbia ile anlasamamis mbia,konopylnko,maxi pereira al ucunu bonservissiz tas gibi adamlar.

dAleksic
19.Haziran.2015, 01:53
trabzon mbia ile anlasamamis mbia,konopylnko,maxi pereira al ucunu bonservissiz tas gibi adamlar.

Konoplyanka gelecek abi öyle hissediyorum ben :D .M'bia olayında da bence çalım atacaz TS'ye. Dortmund, İnter istiyormuş gerçi ama belli de olmaz. Maxi gereksiz olur, Glen Johnson daha iyi, eğer alınabilirse.

IcedEarth
19.Haziran.2015, 01:56
Biz yukarıdaki analizi 1 saatlik bir araştırma sonucu yapabiliyoruz. Hamza Hoca ve ekibi paraları çatır çutur eziyorlar. Bilal Kısa'ya 2,4 milyon, Sabri'ye 4,8 milyon. Daha da kimse biz taraftarlara harcayacak para yok demesin. İkisine vereceğin parayla bonservis vermeden bir Konopylanka'yı getirebiliyorsun. Ama vizyon Bilal ile Sabri ile kısıtlı olunca olacağı bu kadar.

2-3 haftaya en az 2-3 tane bu takıma yakışacak oyuncu gelmezse yeni başkandan da umudumu tamamen keseceğim.

europeanconquer
19.Haziran.2015, 08:47
Ne halleri varsa görsünler ama çıkıpta biz Galatasarayın çocuğuyuz demesinler.

Galatasarayın çocuğu aldığı maaşta indirim yapan Ergin Ataman ve sezon boyu tüm sıkıntılara göğüs geren basketbol şubesidir.(bütün branşlar)

Aldığı maaşı 4 katına çıkaran Hamzaoğlu,gidecek diye bekleyip 4,8 milyon TL alan Sabri,milyonları götürüp tripler atan Selçuk ve Burak ikilisi Galatasarayın çocuğu değildir,olamayacaklardır.Galatasaray'ın şu takımda olan tek ve gerçek çocuğu Semih Kaya'dır ama o da onların arasında bozulur zamanla.

Edit :

3 milyon euroluk tazminatını almadan giden Manicini bile sizden daha çok Galatasaraylı be ! Utanıyorum hepinizden.

sentugo
19.Haziran.2015, 12:42
Sabri'ye o kadar para verilmesinin suçu Hamza Hoca değil yeni yönetimdir. Sonuç olarak Hamza hoca Sabri'nin kalmasını ister ve sözleşmeler yönetim ile yapılır.

Sabri geçen sezonun en iyi sağ beki değil mi? Yaptığı asist ve gol sayısı tüm sağ beklerden de iyiydi. 1+1 lik bir sözleşme yapıldığına göre yüksek ihtimalle ikinci sene uzatılmayacaktır...

GS'nn kaptanı, başka takımda oynamayan bir oyuncu için bu paralar diğerlerinin aldığı para göre çok değil bence.

europeanconquer
19.Haziran.2015, 12:54
Sabri geçen sezonun en iyi sağ beki falan değildir.

Bu arada,NTV Spor Gökhan Töre falan demiş ama net asparagas haber,bunlar Amrabat için yol yapıyorlar,yok bütçemiz istediğimiz oyunculara yetmedi,elimizde ki yıldızlardan yararlanacağız falan diyecekler,bakın görün.

byariff
19.Haziran.2015, 18:51
https://pbs.twimg.com/media/CH38-oSWEAAbEzl.jpg

Cengo
19.Haziran.2015, 19:56
Konoplyanka'ya en iyi teklifi Beşiktaş vermiş. Sevilla sportif direktörü de sportif başarı sunuyoruz, parayı tercih ederse Beşiktaş'a gider demiş.

europeanconquer
19.Haziran.2015, 20:31
Konoplyanka'ya 1,9m euro teklif etmişiz,Sabri'ye 1,8 verirken Konoplyanka'ya 1,9.

Hıhı,tamam.

Cengo
19.Haziran.2015, 20:40
Beşiktaş ile Sevilla arasında seçim yapabilirmiş. Ben söylemiyorum, kaynak DHA açıklamada. Belli ki Galatasaray bu yarışta değil.
Sevilla'dan Konoplyanka açıklaması! - CNN TÜRK (http://www.cnnturk.com/spor/futbol/sevilladan-konoplyanka-aciklamasi)

europeanconquer
19.Haziran.2015, 21:00
Sana demedim zaten abi,bizim yönetim sinirlerimi alt üst etti.

bjk_melo_151
20.Haziran.2015, 00:37
Hâlâ yanlış isimler üzerinden transferler yürütülüyor. Forvet hattının yenilenmesi lâzım artık. Burak, Umut falan dökülüyorlar. İyi bir forvet son derece iyi olurdu. Gignac da ilaç olmazdı. Genç ve iyi bir oyuncu gerekiyor. Bunun dışında yedek kaleci de alınmalı. Sinan iyi bir yedek değildi, belki. Fakat taktiğe uygun olarak seçim yapılabilirdi. Mert Günok bence çok abartılıyor. Henüz çokça maç oynamamış bir kaleci için bu kadar adının geçmesi menajer pohpohlaması. Oyuncu yeteri kadar maç oynamadan, yıldız veya gelecek vaadeden olamaz. Görmeden neye göre değerlendirme yapılıyor ki... Nurettin Amrabat, bence iyi bir alternatifti. Gönderilmemeliydi. Aydın Yılmaz bu takımda kalıyorken o niye gönderilir? Anlamak mümkün değil. Keza Semih Kaya'nın yokluğunda Hakan Balta bence çok da iyi bir alternatif değilken buraya bir genç oyuncu alınabilir ve yetiştirilebilirdi. Ne Serdar Aziz, ne Atıf Şaheşuh Galatasaray'ın oyuncuları değiller. Bol parası yok, klübün fakat saçarak klübü hem borca sokuyorlar hem de kadronun kalitesini bozuyorlar. Galatasaray'da esasında alternatif problemi var. Sabri'ye ben de salladım zamanında; fakat mücadele eden takımı ateşleyen bir oyuncu her takıma lâzım. Para mevzunda haklısınız; ama gitmesi gereken başka oyuncular var.

europeanconquer
20.Haziran.2015, 10:13
Burada Sabri illa gitsin diyen yok,hoca kalmasını istiyorsa kalacaktır ama verilen para çok fazla,sağ beke takviye de olmayacak gibi.Sabri için bu sezon tek sıkıntım ''mücadele'' etti denmesiydi,mücadele eden adam savunmada yapar ama bu sezon Sabri savunma yapmadı,yaptı diye iddaa eden varsa,bütün maçları izlememiş demektir.

En basit örnekler Fenerbahçe ve Trabzon deplasmanında yediğimiz goller.

europeanconquer
20.Haziran.2015, 11:07
Bu arada,NTV Spor Gökhan Töre falan demiş ama net asparagas haber,bunlar Amrabat için yol yapıyorlar,yok bütçemiz istediğimiz oyunculara yetmedi,elimizde ki yıldızlardan yararlanacağız falan diyecekler,bakın görün.

Hamza Hamzaoğlu: Amrabat'ı 3,5 milyon euro'ya satarsak, yerine alacağımız oyuncuya da en az bu rakamı vereceğiz. Üstüne alışma süreci var.

19 yaşındayım ve elimden hiç bir şey gelmiyor,gelmeyecek,çaresizlik bu değildir de nedir ? Gerçi boş yere sıkıntı yapıyorum,bir 5 yıl daha çile çekeriz yani nolacak,ne de olsa 4.yıldızı taktık artık ne amacımız var ki ?

wolfson
20.Haziran.2015, 12:49
Düşünüyorum da şampiyon olmasak ne olacaktı acaba? Herhalde muslera sneijder melo vb hepsini satıp akhisarın adını üstümüze alacaktık. Tüm kadro değişsin demiyoruz ki. Sağ bek al diyoruz. Adam akıllı bi kanat al diyoruz. Bi de forvet. Bu 3 transfer için bu kadar zorlanıyosak vay halimize. Ki Sabriye de amma zam yaptık şimdi adam yedek mi duracak?

Yine demeden edemeyeceğim, bu yabancı kuralı Galatasaray Türkiyeyi avrupada mükemmel temsil ederken, mali durumu iyiyken değil de şimdi böyle oldu ya yazıklar olsun. Kimse bana anlatamaz bu durumu.

europeanconquer
22.Haziran.2015, 23:27
Hamzaoğlu susmuyor devamlı konuşuyor,konuşuyor,konuşuyor.

Konuşmalarının içi de dolu değil,bomboş konuşuyor.

SrgnSRMC
23.Haziran.2015, 01:53
Transfer gelmemesi, yerli isimlere yönelinmesi sadece Hamza'nın yaptığı bi şey değil diye düşünüyorum.Yönetimde çok büyük problemler var bence maddi sorun vb. gibi.

excaliburuA
23.Haziran.2015, 03:08
Kısaca özet geçeyim.
.Boateng hoca tarafından veto edilmiş.
.Podolski Türkiye'ye sıcak bakıyormuş fakat anlam verilemeyecek şekilde Hamza Hoca Niasse transferine daha sıcak bakıyor.
.Soldado, RVP gibi isimlere o paraları veremeyiz. Huntelaar da zor ama daha olası bir isim.
.Nigel De Jong ile maaş konusunda anlaşamamışlar. Milan da yeni sözleşme önerince bu transfer yatmış.
.Emir Spahic, Kaboul, Jem Karacan hocanın veto ettiği diğer isimler.
.Nani menajerler tarafından birkaç hafta önce önerilmiş fakat rakamlar astronomik olduğu için teklif yapılmamış.
.Konoplyanka, Rafael, Nyom ve ismi öğrenilemeyen 10-15 isimle daha görüşmeler sürüyormuş.
.Hoca sağ bek, kanat ve forvet transferi için kesin talimat vermiş.
.Yedek kaleci olarak ilk tercih Sinan Bolat. Gökhan Değirmenci Taffarel tarafından veto edilmiş. Adanaspor'daki genç kaleci Hayrullah Akyüz de alternatifler arasında.

Kaynak: Yönetime yakın muhabir bir arkadaş ve twetterdaki yabancı menajerler.
.

europeanconquer
23.Haziran.2015, 13:29
Sağ bek ; Glen Johnson veya Rafael
Kanat ; Podolski veya Konoplyanka
Forvet : Niasse veya Huntelaar

Başkada transfere gerek yok.Bu isimler alınsa tek sıkıntı Niasse olur ona da çok tepki vermem şahsen diğer 4 oyuncudan 2 tanesi olursa.

http://www.footballuser.com/formations/2015/06/1279459_Galatasaray_SK.jpg

Ne güzel olur değil mi ?

wolfson
23.Haziran.2015, 14:55
europeanconquer (http://forum.turksportal.net/vb/members/europeanconquer.html)

Senin yaptığın bu ilk 11 oldukça iyi. Keşke böyle olsa da hayaller hayatlar olacak herhalde..

bjk_melo_151
23.Haziran.2015, 15:20
Sağ bek ; Glen Johnson veya Rafael
Kanat ; Podolski veya Konoplyanka
Forvet : Niasse veya Huntelaar

Başkada transfere gerek yok.Bu isimler alınsa tek sıkıntı Niasse olur ona da çok tepki vermem şahsen diğer 4 oyuncudan 2 tanesi olursa.

http://www.footballuser.com/formations/2015/06/1279459_Galatasaray_SK.jpg

Ne güzel olur değil mi ?

Yasin bir sezon daha ister. Amrabat da ilk zamanlarında iyiydi. Yerli oyuncuların en büyük problemleri istikrardır. Kalecisinden forvetine kadar bu en büyük problemdir. Bir de ekonomi denen bir şey var. Huntelaar ve Rafael da Silva oldukça uçuk transferler. İyi bir bütçe ister. Konoplyanka'nın abartıldığını düşünüyorum. Hızlı bir oyuncu olduğu âşikâr, fakat sırf hızlı diye bir oyuncu alınmaz. En bariz örneği Yiğit Gökoğlan'dır, Filip Holosko'dur. N'apıyorlar şimdi?

europeanconquer
23.Haziran.2015, 16:56
Podolski,Nyom ve Niasse olsun o zaman,onlara da razıyım.Glen Johnson demedim ona da bir kulp bulurdun herhalde.Bu arada Konoplyanka hızlı bir oyuncu değil bir kanata göre,hızlı olduğunu nereden çıkardınız ? :zuhaha

davidvilla
23.Haziran.2015, 17:07
bu sene adam almasınlar, sülükleri gönderseler yeter diyeceğim ama daha yeni bir tanesiyle sözleşme yaptılar zaten.

para yoksa sözleşme yenilemezsin bu kadar basit. para var ama menajerlerle tatlı tatlı yemeyi, galatasaray'ın çıkarlarından daha fazla düşünen bir yönetime sahibiz.

playeray
23.Haziran.2015, 17:43
Marca'nın haberine göre Liverpool Kono'ya yıllık 7m euro önermiş. Sevilla ise 3,5m euro. Türkiye'ye gelmesi zor gibi artık.

europeanconquer
23.Haziran.2015, 17:47
O zaman Podolski gelecek veya yönetim gizli bir çalışma içinde,Burhan Eşer'i getirirler :zuhaha

dAleksic
23.Haziran.2015, 21:24
Podolski,Nyom ve Niasse olsun o zaman,onlara da razıyım.Glen Johnson demedim ona da bir kulp bulurdun herhalde.Bu arada Konoplyanka hızlı bir oyuncu değil bir kanata göre,hızlı olduğunu nereden çıkardınız ? :zuhaha

Kono'nun ortaları yeter be kankaa :D Resmen seyir zevki veriyor..

Dipnot: Bu kafayla devam edersek, rakiplerimizin sezonu olacak bu sezon..

IcedEarth
24.Haziran.2015, 00:22
https://www.facebook.com/NaklenGalatasaray1905/videos/417254238447651/

Özet: Niasse İstanbul'da.

bjk_melo_151
24.Haziran.2015, 00:54
Süleyman Youla da Rıza Çalımbay'ı seviyordu. Dünyanın parası + sıfır performansla ayrıldı, Beşiktaş'tan... Yetenek olarak Niasse iyi bir oyuncu, faydalı olur, inşallah.

excaliburuA
24.Haziran.2015, 01:25
Niasse'nin röportaj görüntüleri şubat ayına ait. Gelecek ay 2-3 sağlam transfer geliyor. Özellikle birinin çok ses getireceği söyleniyor. Bu isim Huntelaar olabilir(tamamen kendi fikrim) Podolski değilmiş.

europeanconquer
24.Haziran.2015, 11:35
Bence Podolski geldi,bir iki güne açıklanacaktır.

sentugo
24.Haziran.2015, 18:54
Galatasaray, Niasse'yi 1 yıllığına kiraladı. (Radyospor / @AydinCingoz (https://twitter.com/AydinCingoz))

sentugo
24.Haziran.2015, 19:44
Galatasaray, Senegalli golcü Oumar Niasse'yi Lokomotif Moskova'dan 800 bin euro ödeyerek satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiraladıSarı-kırmızılılar, Rus ekibi Lokomotif Moskova'dan 800 bin euro ödeyerek kiraladığı oyuncuyu sezon sonunda beğenirse, satın almak için 4.5 milyon uero bonservis bedeli ödeyecek.

MassiveStroke
24.Haziran.2015, 20:20
Emenike olayına benzer bir durum olmaz umarım Ruslar deneyip geri yolluyorlar

europeanconquer
24.Haziran.2015, 20:46
Niasse'ı hiç izlemedim yorum yok.

Podolski açıklandıktan sonra Niasse açıklanacakmış,sağ beke de Rafael'i kiralasak çok iyi olur.

Önder HOCA
24.Haziran.2015, 21:20
Geçen sezonun ikinci yarısında Roberto Mancini’nin çalıştırdığı Inter’de kiralık olarak forma giyen Podolski, Almanya’nın yüksek tirajlı gazetesi Bild’e yaptığı açıklamada “Inter’e satış opsiyonuyla gitmemem belki de hataydı. Sporda bazen her şeyin yolunda girmediği dönemler olur. İlk 11’de düzenli oynayamazsın; belli kararları kabul etmen gerektiğini ve kendini hala geliştirmek zorunda olduğunu öğrenirsin. Ben de bunu yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Artık sadece önüme bakıyorum. Arsenal’de her şey iyi. Oynamak için bütün gücümle mücadele etmeye gidiyorum. Arsenal’de oynayacak kaliteye sahibim. Orada beni İngiltere Ligi bekliyor†dedi.

diktac
24.Haziran.2015, 21:27
Akhisar'da çok iyiydi ama Rusya'da ne durumda bilmiyorum.Büyük ihtimal pek tutunamadığı için yolluyorlar.Hayırlısı

sentugo
24.Haziran.2015, 23:49
Cüneyt Tanman:

"Transfer bence sessiz yapılması gereken bir şey. Bu yüzden bazı şeyleri gizli kalması gerekiyor."

"Kadromuzda 40'a yakın oyuncu var bunların sayısını 28'e kadar düşürmek istiyoruz. Bu da ciddi bir operasyon gerektiriyor."

"Melo hala bizim oyuncumuz ve gelen bir resmi teklif yok. Bir yıl daha bizimle kalmasını istiyoruz."

"Niasse ilgi duyduğumuz isimlerden birisi ancak henüz net bir şey yok."

"Öne, ortaya ve geriye birer isim alacağız. Bütçemize uygun isimler almak istiyoruz."

"Transfer ile ilgili konuşurken Hamza Hoca'nın alanına girmek istemiyorum."

"15-20 tane ismin olduğu bir listemiz var. Podolski ve Huntelaar da bu listede var. Ama hangileri olur bilemiyorum şimdi."

"İhtiyacımız olan oyuncuları almak istiyoruz. Galatasaray'ın transfer yapacak gücü var."

Barak
25.Haziran.2015, 10:01
Maalesef Hamza Hoca'da küçük düşünüyor. Tüm transferleri Akhisardan yapıyor. Bunlar mı ŞL'de takımı sırtlayacak

KanaKe
25.Haziran.2015, 18:45
hamza hocami yönetimmi? bence olay yönetimin yeteri kadar bütce olusturmamasi ile alakali.. sliginde gruplardan cikamayincada hamza hocayi günah kecisi ilan ederler.

dAleksic
26.Haziran.2015, 13:41
Doria, Huntelaar, Podolski..

byariff
26.Haziran.2015, 21:06
Podolski,niasse , 1 tane defans gelir kapanir transfer donemi.

GicaHagi
27.Haziran.2015, 03:49
Önce eldeki cöpleri göndermek lazim ve sagbeksiz kapatmamak gerek transferi ne olursa olsun.

dAleksic
27.Haziran.2015, 17:16
Rüyamda Kovacic'i aldığımızı gördüm, fazla Fm'nin zararları... :D

europeanconquer
27.Haziran.2015, 23:22
Lukas Podolski hayırlı olsun.

Uzun sayılabilir,yakışıklı,forvet oynayabiliyor.Ünal Aysal'ın istediği oyuncu geldi,fayda sağlayacak bence çok güzel oldu.

Kimse tatava yapmasını bu adam bizim lig için yıldız transferidir.Avrupa içinde iyi transferdir.

Kaynak;neticem :zuhaha Yok ya eski uA başkanı Oğuz Altay

byariff
28.Haziran.2015, 00:51
podolski net elimizde patlar ben begenmiyorum sahsen umarim gelmez.. huntelar falan neysede podolskiyi sevmiyorum ben.

excaliburuA
28.Haziran.2015, 03:00
Umut gibi bir yetenek fakiri bu ligde yedek kalmasına rağmen 11 gol atıyor. Fakat bizimkiler Podolski'yi beğenmiyor beyefendilere bak sen.. Son yıllarda kanatlara kaç defa Podolski ayarında bir oyuncu transfer ettin de bu herifi beğenmiyorsun. Hayır bir İspanyol, İtalyan olsan Milan'ı, A.Madrid'i desteklesen bu transfere burun kıvırsan anlarım da geçen sezon bu takımda Olcan'ı Bruma'yı Emre Çolak gibi adamları izledik. Daha iyisini o paraya bulmak imkansız.

Podolski her türlü iş yapar. Çok iyi bir son vuruşçu, Burak'ı da besler. Poldoski-Huntelaar-Burak-Sneijder hücum hattı bu ligde gol rekorları kırar.
Boateng'i Hamza Hoca tıpkı Melo gibi hizaya getirirse o da büyük tranfer olur sonuçta birkaç sezon önce Milan'ı şampiyonluğa taşıdı bu adam..
Geçen sezon ki çifte kupa kazanmış fakat Avrupa için yeterli olmayan kadroya bu oyuncularla beraber bir de iyi sağ bek transferi gelirse, 3-4 alternatif ile de süslersek çok güzel işler ortaya çıkabilir..(Güray-Yedek Kaleci-Jem...) Haydi hayırlısı...

europeanconquer
28.Haziran.2015, 11:01
Demi Arif abi Amrabat'ın yanında Podolski kim ki ?

Hey Allah'ım ya gittide kurtulduk şu başsız tavuk gibi etrafta koşturan adamdan.

byariff
28.Haziran.2015, 19:16
gelince goruruz ozman umarim yaniltir beni ama...

dAleksic
28.Haziran.2015, 19:39
Podolski'ye burun kıvıramayız takımda doğru düzgün kanat yokken. Hem forvet hem kanat oynayabilen bir oyuncu, fizik olarak da diri bir oyuncu. Fazla uzağa gitmeye gerek yok en yakın örneği Fb'li Kuyt. Podolski, Kuyt'un Fb'de yarattığı etkinin aynısını bizde de yaratacaktır. Tabi doğru taktik ve doğru oyuncu tercihleri de önemli bir faktör olacak. Hamza hoca umarım geçen sezon yaptığı hatalı seçimleri tekrarlamaz.

europeanconquer
29.Haziran.2015, 19:35
Bilal Kısa +
Lukas Podolski +
Oumar Niasse +
Jem Karacan ?
Kevin Prince Boateng ?
Gökhan Değirmenci ?
Sağ bek ?
Stoper ?

aytekin79
29.Haziran.2015, 20:17
Bilal Kısa ile kapatırız bu gidişle transfer sezonunu :)

SrgnSRMC
29.Haziran.2015, 22:35
1. kampa doğru transferler başlar, 2. kampın ortalarına doğru da biter.Umarım iyi oyuncular alırız.Güray vural gibi çöplerle uğraşmayız.

sentugo
30.Haziran.2015, 18:57
Bruma'nın Real Sociedad'a 1 yıllık kiralandığı haberleri dolaşıyor. Satın alma opsiyonu 8 milyon euroymuş.

europeanconquer
30.Haziran.2015, 19:00
Şu HH'nin devam edeceğim dediği Bruma'mı?

Gitsin yolu açık olsun,salak gibi opsiyon da koymuşlar.

dAleksic
30.Haziran.2015, 19:06
Mükemmel bir vizyon ve transfer zekası alkışlamak lazım..

byariff
30.Haziran.2015, 19:26
umarim dogru haberdir bruma transferi 1 sene kiralik oynasin begenirlerse alsinlar 8m euro iyi paradir yoksa 1-2 yil sonra bu fiyat bile etmicek muthis kaziklandik sagolsun scout ekibi ve o donemin yoneticileri.

BaGa TaRKaN
30.Haziran.2015, 20:05
Öyle Deme Arif Bizim Oğuz Efendi Kızar Yoksa :(

europeanconquer
30.Haziran.2015, 20:16
Yok kızmıyorum,gidene kadar savunacağım dedim,gitti niye savunayım ?

Yeni gözdem Sinan Gümüş :n:

Banega
01.Temmuz.2015, 13:37
Bruma Ribery gibi olsun da, o zaman kazığı görelim. :)

Ha, kalsa Türkiye'de potansiyelini yansıtabilir miydi? Emin değilim, o açıdan gitmesinde de bir sakınca yok bence.

Ama içimden bir ses bu adam ileride büyük oyuncu olacak diyor.

Huntelaar'da instagramda Sneijder'le fotoğrafını paylaşmış.Bizim medya da hemen transfer oluyor diye haberlere başlamış. :icon_biggrin::icon_biggrin:Keşke gelse.

byariff
02.Temmuz.2015, 21:11
Lionel Carole yi almisiz hem sol bek hem stoper oynuyormus transfer resmidir troyes acikladi.

son 3 sezonda sırasıyla 39, 44 ve 38 maça çıktı.

europeanconquer
02.Temmuz.2015, 21:14
Lionel Carole
Bilal Kısa
Lucas Podolski
Jem Karacan
Sandro(kendi isteğim)
Klaas-Jan Huntelaar(konuşuluyor)
Maxi Pereira(en mantıklısı)

Oooo çok güzel çok güzel

http://i.imgur.com/YWMAlra.png

10 Ağustos 2015 tarihli profili.

Sadixx
02.Temmuz.2015, 21:17
Huntelaar kadar berbat bir forvet yoktur sanırım bendtner 2. Umarım almaz gs, burak yılmaz bin basar. Podolski ise gs için süper bir transfer oldu hayırlı olsun.

dAleksic
02.Temmuz.2015, 23:17
Ulan bu Carole midir nedir. Fm'de bile bilenlerin sayısı 10'u gecmiyordur bence bu forumda ben de dahilim buna. Neyin kafası bu merak ettim ?!?!

playeray
03.Temmuz.2015, 00:15
Ben bi tane FM'de almıştım Carole'yi ama 3-4 yıl öncedendi TSL seviyesinde iyi oyuncuydu :D

dAleksic
03.Temmuz.2015, 09:42
Abi adamın yutupta videosu bile yok lan.. Kim izledi kim keşfetti, bu transferin perde arkasını cok merak ediyorum.

jevox06
03.Temmuz.2015, 13:34
Bruma'ya teklif çok iyi cidden. İki senedir doğru dürüst oynamayan 21 yaşına gelmiş bir adama çok güzel fiyat. 11 M € falan geliyo maaşıyla birlikte. Mantıklı olur satılması.

Melo'da gitmeli. Kalmak istemediğini Hamza Hoca'da belirtti. Maaşı da çok yüksek zaten. Daha genç daha iyi ve daha ucuz piyasada bir çok orta saha var.

1 sağ bek, 1 orta saha, 1 de forvet alınacak galiba.

excaliburuA
03.Temmuz.2015, 17:42
Carole Fransa alt yaş milli takımlarında oynamış oradaki performansını gören Benfica 19 yaşındayken transfer etmiş. İlk gittiği sene Benfica B takımında takılmış 6 defa as takımda oynamış. Daha sonra Sedan'a kiralanmış orada biraz pişmiş ama patlamayı geçen sezon yapmış. Ligue 2'yi 13 puan farkla şampiyon bitiren Troyes takımının en istikrarlı oyuncularından olduğu söyleniyor. Fransa futboluyla ilgilenenler ve oradan gelen haberler bu transferin oldukça yararlı olacağı düşüncesinde. Hayırlı olsun, rakamlar son derece makul, gerekli transferdi.

Podolski büyük transfer kim ne derse desin çok iş yapacaktır. Son 1,5 sezon ki formsuzluğu olmasa yolu Türkiye'ye düşmezdi düşse bile 3-4 katı maliyetle transfer edilebilirdi. Ligde 10 golün altına düşmez. Tam bir ŞL oyuncusu.

Melo'nun yerine düşünülen alternatifler arasında en iyi futbolcu bana kalırsa açık ara Boateng fakat Melo'dan stili çok farklı orta sahada Selçuk ile çok yumuşak bir orta hat olur. Lucas Leiva müzmin sakat olmasa alternatifler arasında en mantıklısı. Gökhan İnler olabilir ama daha iyisi bulunur. Ralph tam bir kapalı kutu.

Santrafor transferinde sona gelinmiş bu isim Huntelaar veya Niasse değilmiş. Beklentim yüksek olmasa da bir sürpriz bekliyorum..

Maxi Pereira'da ufak pürüzler kalmış en çok gerçekleşmesini istediğim transfer..

Ntvspor'a göre Muslera için Man Utd astronomik rakamlar verebilirmiş. Bir kaç kulüp daha teklif yapmaya hazırlanıyormuş. Kale için yönetimin hiç bir planı yokmuş yedek kaleci bile alamadılar.

Bir de kesin olarak sağ açık transferi yapılacakmış.

europeanconquer
03.Temmuz.2015, 23:53
Lukas Podolski İçin GörüÅŸmelere BaÅŸlandı - GALATASARAY.ORG (http://www.galatasaray.org/haber/gs-sportif-a-s/lukas-podolski-icin-gorusmelere-baslandi/10573)

Bu olmamıştı,her şeyde bir hayır varmış demek ki.

Şimdi ise Lukas Podolski Galatasaray'da ! Sneijder ve Drogba'dan ötürü büyük transferlere doyduk veya alıştık ama Podolski bence çok inanılmaz bir transfer,1 yıl önce Dünya Kupası'nı kazandı bu adam.

Bu adamı eleştirenler için ise tek lafım var;

Form geçici,klas kalıcıdır.Bu tarz şeyler yapmayı pek sevmem ama bu sezon 10+ gol 10+ asist yapar diye düşünüyorum.Biri olmazsa diğeri illa ki olacaktır.

http://www.beserhaber.com/images/haberler/2015/06/lukas_podolski_galatasaray_da_podalski_antalya_da_ bulunan_maxx_royal_kemer_otelde_imza_atiyor_h12574 _fe986.jpg

sentugo
04.Temmuz.2015, 00:00
NTVSpor'Un haberine göre Podolski yarın 10.45 te Sabiha Gökçen Havalimanı'nda olacakmış. 16.00 da Florya'da imza töreni olacakmış.

KAP'a bildirildi mi bu seneki? Ceza alacaklar haberler doğruysa.

europeanconquer
04.Temmuz.2015, 00:16
Kamuyu Aydınlatma Platformu (http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=449220)

https://www.youtube.com/watch?v=OcHdHNbC3jM

Lu Lu Lu Lukas Podolski !

https://pbs.twimg.com/media/CJBRaMFWwAUo56W.jpg

Barak
04.Temmuz.2015, 00:51
Hayırlı olsun. Dünya Çapı bir yıldız daha ülkemize geldi.

Namzet
04.Temmuz.2015, 01:27
Podolski çok iyi transfer

diktac
04.Temmuz.2015, 01:46
Hayırlı olsun.Çok iyi transfer

Sadixx
04.Temmuz.2015, 01:57
Podolski Galatasaray için çok yerinde bir transfer . Ligin kalitesi artıyor.

europeanconquer
04.Temmuz.2015, 02:34
Teşekkürler arkadaşlar ss ler geliyor az sonra

:n:

Barak
04.Temmuz.2015, 03:06
Nani,Podolski gibi oyuncular, sonraki transferler de tüm Türk takımlarının elini çok güçlendirir. BJK'den de bekliyorum sağlam bir iki oyuncu, bu yıl lig tadından yenmez :)

Unsal123
04.Temmuz.2015, 14:41
Bizim taraftara bakıyorum da Podolski'nin gelmesi sıradanlaşmış. Ben evde taklalar attım, ne büyüksün Ünal Başgan!!

erdem344
04.Temmuz.2015, 16:31
Podolskiyi neden aldı GS ?

Hamza hoca hareketli forvet istiyorum demişti

himone
04.Temmuz.2015, 20:01
Podolski hayırlı olsun benim çok beğendiğim bir futbolcu, 3 yıldır peşinden koşup sonunda aldınız.

dAleksic
04.Temmuz.2015, 21:21
Ne olumlu ne de olumsuz görüşüm var Poldi'ye karşı. Zaman gösterecek..

europeanconquer
05.Temmuz.2015, 00:20
Podolskiyi neden aldı GS ?

Hamza hoca hareketli forvet istiyorum demişti

Ya sen gidip van Persie'yi Nani'yi falan beklesene,geliyorlar işte,Podolski'yi falan bırak.En büyük Fener,çok yaşa Aziz Başkan.

Bilgin olsun diye söylüyorum Podolski kanada alındı.

sarianet
05.Temmuz.2015, 15:18
Ya sen gidip van Persie'yi Nani'yi falan beklesene,geliyorlar işte,Podolski'yi falan bırak.En büyük Fener,çok yaşa Aziz Başkan.

Bilgin olsun diye söylüyorum Podolski kanada alındı.

sakinleş evlat adam bişi dememiş ki
Podolski iyi transfer en azından alman mantığıyla düşünürsek bir şeyler vermeyi vaad ediyor
brumaya da çok faydası olur eğer kalırsa
iyi transfer fener alsa sevinirdim

Unsal123
05.Temmuz.2015, 15:47
Podolski iyi transfer en azından alman mantığıyla düşünürsek bir şeyler vermeyi vaad ediyor
Adam neden aldı diyor, böyle saçma soru olabilir mi, ihtiyaç vardı alındı. :D

europeanconquer
05.Temmuz.2015, 23:13
Ya burada herkes herkesi tanıyor abi,bu arkadaşın yaptığı yorumların amacı farklı da olsa içeriği farklı değil hepsi aynı.

Buraya da yazıyorum Klaas Jan Huntelaar Galatasaray'a gelecek,oyuncu hakkında ise hiç bir yorumum yok,oturup da bir gün detaylı izlemedim.

Unsal123
05.Temmuz.2015, 23:51
Ya burada herkes herkesi tanıyor abi,bu arkadaşın yaptığı yorumların amacı farklı da olsa içeriği farklı değil hepsi aynı.

Buraya da yazıyorum Klaas Jan Huntelaar Galatasaray'a gelecek,oyuncu hakkında ise hiç bir yorumum yok,oturup da bir gün detaylı izlemedim.
Valla bende çok istiyorum, 2 forma alırım biri Prens Poldi, diğeri Huntelaaa ama bence iddaya girelim, ben gelmez diyorum her türlü biz kazanmış olucaz :D

Banega
06.Temmuz.2015, 12:16
Hadi gel artık Huntelaar be:)

http://i.hizliresim.com/MEq0ak.png (http://hizliresim.com/MEq0ak)

Bu arada, benim Galatasaray ütopyam şu şekilde;

*Muslera

*Gotoku Sakai *Semih *Chedjou *Telles

*Melo(L.Romero) *Keisuke Honda

*Pato *Sneijder *Podolski

*Huntelaar

William Rookwood
06.Temmuz.2015, 14:58
Ben olsam Bruma ve Telles'i kesinlikle kiraya verirdim. İspanya, İtalya ve İngiltere gibi yüksek kalitede liglerde sürekli oynamak şartıyla orada oynamaları hem kendileri için hemde kulüp için en iyisi olur. Burada oynadıkları sürece ne biz verim alabileceğiz nede kendileri gelişecekler. Onun yerine tecrübeli ve katkı sağlaması daha muhtemelen bir sağ bek, birde sol bek alırsak defansı da sağlama almış oluruz.

wolfson
06.Temmuz.2015, 18:18
Hadi gel artık Huntelaar be:)

http://i.hizliresim.com/MEq0ak.png (http://hizliresim.com/MEq0ak)

Bu arada, benim Galatasaray ütopyam şu şekilde;

*Muslera

*Gotoku Sakai *Semih *Chedjou *Telles

*Melo(L.Romero) *Keisuke Honda

*Pato *Sneijder *Podolski

*Huntelaar

Birader sen bu kadroyu kime göre neye göre kurdun? Podolskiden sonra Pato olmaz mümkünatı yok o kadar para olsa van Persieyi biz alırdık sağda Yasin oynardı. Sağ beke Sakai ilk defa duydum keşke gelse. Ha bi de Honda onun da adını tranfer sezonunda ilk defa duydum keşke olsa dicem de olmaz imkansız

Banega
06.Temmuz.2015, 20:06
Birader sen bu kadroyu kime göre neye göre kurdun? Podolskiden sonra Pato olmaz mümkünatı yok o kadar para olsa van Persieyi biz alırdık sağda Yasin oynardı. Sağ beke Sakai ilk defa duydum keşke gelse. Ha bi de Honda onun da adını tranfer sezonunda ilk defa duydum keşke olsa dicem de olmaz imkansız

Ben ''ütopyam'' diye belirtmiştim yalnız. :)

europeanconquer
06.Temmuz.2015, 22:21
Ütopya dediğin uçuk olur arkadaş burada sol beke koya koya Telles'i mi koydun ?

dAleksic
06.Temmuz.2015, 22:42
Bizim scoutlardan yada teknik ekipten herhangi birinin Gotoku Sakai diye bir futbolcunun oldugundan haberi oldugunu bile düsünmüyorum sahsen. Sorsan abi bunu alın diye ne diyon lan küfür mü ediyon diyecek kafaya sahipler cünküü

LadroN
07.Temmuz.2015, 02:09
http://www.footballuser.com/formations/2015/07/1288735_Galatasaray_SK.jpg

Galatasaray'ın bu seneki transfer dönemiyle yapacağı en iyi kadro bu. 11 temmuz'da borçlanma yetkisi verilmezse sonumuz hayrolsun demekten başka çare yok. Bu transferlerin yarısı bile yapılmaz. Yani ligte bir sorun olmaz yine ama ŞL'de dişli bir grup gelirse Hamza Hoca'nın son senesi olur bu sene.

Ayrıca taraftardaki bu Huntelaar sevdasını da anlamıyorum. Yani tamam iyi oyuncu ama birincisi gelmesiyle takımda bir sistem sıkıntısı yaşanacak. İkinci olarak da bu adam tam olarak sorunlarımızı çözecek bir adam değil. Galatasaray iki tip forvetten birini alırsa hücumdaki sıkıntılarını aşabilir. İlk olarak bildiğimiz uzun, güçlü pivot forvet tipi. Şöyle çok da yaşlı olmayan fiyatı da makul bu tip bir forvet bulabilirsek Burak'ın krize girdiği haftalarda ve özellikle Şampiyonlar Ligi'nde baskı yiyeceğimiz maçlarda bu oyuncunun topu rakip yarı sahada tutmasıyla çok rahatlayabiliriz. Ayrıca böyle bir forvet Sneijder ve Podolski'ye duvar olarak bu iki zımbacının uzaktan gol sayılarını arttırabilir. Takımın boyu da uzar. İkinci tip forvet de tıpkı Podolski gibi hem kanatta hem de yeri geldiğinde forvette oynayabilecek Podolski'den farklı olarak hızlı ve adam eksiltebilen bir oyuncu. Aslında Bruma gelişseydi tam bu ikinci tipteki futbolculardan olacaktı ama Bruma'dan olmayacağı açık.

Huntelaar'a gelecek olursak kendisi bu iki tipe de girmiyor. Tam bir ceza sahası oyuncusu. Çok iyi bitirir, iyi kafa vurur ama o kadar. Galatasaray'ı ileri taşımaz. Top saklayıp takımı bir pivot forvet kadar dinlendirmez ve en önemlisi çok çok yavaş. Bu arada bu sezona çok iyi başladı ama daha sonra tam 10 hafta gol atamadığı bir dönem oldu diye biliyorum. Burak falan burada 10 hafta gol atamasa yerin dibine sokulup sokulup çıkarılır ki iki hafta atamasa zaten bu yapılıyor. Hamza Hoca'nın Huntelaar'ı istemesine de açıkçası şaşırdım. Acaba Huntelaar önde Burak forvet arkasında Poldi sağda Wesley solda gibi manyakça bir şey mi düşünüyor anlamış değilim.

wolfson
07.Temmuz.2015, 15:00
Ben ''ütopyam'' diye belirtmiştim yalnız. :)

Kusura bakma oruç oruç görmedim herhalde :D

Banega
07.Temmuz.2015, 16:31
Ütopya dediğin uçuk olur arkadaş burada sol beke koya koya Telles'i mi koydun ?

Ahahaha doğru diyorsun aslında da, o kadarına da cesaret edemedim artık.Diğerleri gelsin Telles sırıtmaz.Yani gerçekçi ütopya diyelim biz buna. ;)

Edit; Hadi orada da Andrew Robertson, Wendell yada Federico Álvarez olsun. :p

@wolfson estağfurullah, Allah kabul etsin kardeşim. :)

Edit2: Cüneyt Tanman, ''Maxi Pereira Sabri'den iyi değil'' demiş.

William Rookwood
07.Temmuz.2015, 18:45
Bence Tanman orada Sabri'den çok daha üstün bir sağ bek değil demek istemiş. Yani oraya bir transfer yapacaksak sabri'den 2-3 gömlek üstün biri olmalı ki, zaten böyle de olmalı. Aynı standartta bir oyuncu almaya gerek yok.

dAleksic
07.Temmuz.2015, 18:54
Bu sezon sabri ilk 11 oynarsa izlemem bu takımı... net...

CanrY
08.Temmuz.2015, 15:28
Huntelaar Jardel tarzında ceza sahası içinde bulursa atar yoksa ne çalımı var ne top sürüşü, podolski bu sezon üst fileleri delecek

sentugo
08.Temmuz.2015, 17:55
KAP'a bildirildi.

Profesyonel futbolcu Jem Paul Karacan'la 2015-2016, 2016-2017 ve 2017-2018 futbol sezonları (3 sezon) için anlaşamaya varılmıştır. Buna göre futbocuya bir defaya mahsus olarak net 50.000 EUR imza ücreti, her bir sezon için net 600.000 EUR sabit transfer ücreti ve 15.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Eğer oyuncu 2015-2016 futbol sezonunda 25 resmi maçta ilk 11'de oyuna başlamış olursa 2016-2017 futbol sezonu sabit transfer ücreti net 600.000 EUR yerine net 800.000 EUR ve devamında yine 2016-2017 futbol sezonunda 25 resmi maçta ilk 11'de oyuna başlamış olursa, 2017-2018 futbol sezonunda bir önceki sezon net 800.000 EUR olan sabit transfer ücreti net 1.000.000 EUR olarak ödenecektir. Aksi durumda, futbolcu, son 2 futbol sezonunda bir önceki futbol sezonu aldığı sabit transfer ücretini almaya devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

William Rookwood
08.Temmuz.2015, 17:56
Geç bile kalındı, çok iyi bir transfer. Hayırlı uğurlu olsun.

byariff
08.Temmuz.2015, 18:34
%84,7 - Jem Paul Karacan, 2008'den bu yana Championship'te rakip yarı sahada pas isabeti en yüksek Reading oyuncusu (en az 5 maç). (Opta)

dAleksic
08.Temmuz.2015, 19:59
http://www.footballuser.com/formations/2015/07/1290041_Galatasaray_SK.jpg

Bu sezon bence bu kadro iş yapar. Yeter ki üst düzey bir sağ bek ve bir kanat oyuncusu alalım..

Defans kurgusunda uyumu bozmamalıyız. Dany ve Koray yedekte iyiler. Orta alanda da Jem, Dzemaili, Bilal ve Yekta yedek olarak kuvvetli görünüyor bence. Dzemaili dedim.. Biz bu adamın kıymetini bilmiyoruz.. Oyunu okuması ve oyun bilgisi çok iyi. Uzaktan şutları da gizli silah olarak bazı maçlarda çok can yakabilir. Hücum hattında da Bruma zaten gidiyor. Buraya 1 yada 2 takviye kesinlikle yapmamız gerek..

Bunları biz dışardan görebilirken, kulübün içindeki bireylerin görememesi enteresan..

Escochae
08.Temmuz.2015, 20:38
Jem Karacan Türk statüsünde mi oynayacak bilen varmı

dAleksic
08.Temmuz.2015, 21:19
Jem Karacan Türk statüsünde mi oynayacak bilen varmı

Evet Türk zaten çifte vatandaşlığı var diye biliyorum.

playeray
08.Temmuz.2015, 21:58
Yabancı milli takımda oynayanlar yabancı statüsüne giriyor mesela Mesut Özil gelse yabancı statüsünde olacak ama Nuri Şahin Türk statüsünde oynar.

Sadixx
08.Temmuz.2015, 22:32
Yabancı milli takımda oynayanlar yabancı statüsüne giriyor mesela Mesut Özil gelse yabancı statüsünde olacak ama Nuri Şahin Türk statüsünde oynar.
mesut gelirse türk statüsünde oynayacak. Kural şöyle;

bu yabancı kuralı çıkmadan önce başka yabancı milli takım seçen türk kökenli oyuncular türk statüsünde sayılacak fakat kural çıktıktan sonra seçtiyse alman milli takımını vs o zaman yabancı statüsünde sayılacak. (gökhan inler , mesut vs gibi isimler bize gelirse türk statüsünde oynayacaklar ama mesela şimdi emrecan(liverpool) seçerse alman milli takımını o yabancı statüsüne giriyor).

playeray
08.Temmuz.2015, 23:29
mesut gelirse türk statüsünde oynayacak. Kural şöyle;

bu yabancı kuralı çıkmadan önce başka yabancı milli takım seçen türk kökenli oyuncular türk statüsünde sayılacak fakat kural çıktıktan sonra seçtiyse alman milli takımını vs o zaman yabancı statüsünde sayılacak. (gökhan inler , mesut vs gibi isimler bize gelirse türk statüsünde oynayacaklar ama mesela şimdi emrecan(liverpool) seçerse alman milli takımını o yabancı statüsüne giriyor).

He ben o kuralın yalnızca şu an ülkemizde oynayan Veli gibi oyuncular için geçerli olduğunu sanıyordum tamam o zaman.

europeanconquer
09.Temmuz.2015, 01:44
Ben şimdi yönetimi savunmuyorum ancak bizim taraftar fazla sabırsız,fazla tepki veriyor.

Bilal Kısa alındı,alınsın arkadaş,bonservis yok,ücret uygun,iyi oyuncu,Selçuk'tan eksiği ne ? Hiçbir şey.Ama taraftar tepki verdi,niye ? Yıldız değil.
Sabri Sarıoğlu mevzusunda gram savunmuyorum,o sözleşmede kimin emeği varsa,eğer bir gram hakkım varsa helal etmiyorum.
Podolski zaten her yönüyle güzel bir transfer.
Lionel Carole'de bence umut vaad eden bir oyuncu,sol bek için alternatif,belki de formayı kapacak,güzel oldu.Fiyatı da uygun.
Şimdi de Jem Karacan alınmış,on numara transfer,sadece sakatlık problemi var,o sıkıntı.
Geriye sağ bek,stoper ve forvet kaldı,bana göre stopere ihtiyaç yok ama gelecek isimlere göre yorumumuzu yaparız.

Fenerbahçe'nin transferleri gram umurumda değil,yok Nani'ymiş,yok RVP'ymiş,istediklerini alsınlar,bununla bir kıyaslama yapamayız,demek ki paraları var ki yapıyorlar.Bizim ise aşmamamız gereken bir limit var,geçen sene Cengo seneye kesin Avrupa'dan men edileceksiniz demişti,ben dediğini bekliyordum,gerçekten çok kötü durumdaydık ancak men edilmedik,şimdi elimizde ki kadroyu da imkanlar dahilinde şimdilik iyi güçlendirdik ve Hamza Hamzaoğlu gibi vizyonu eksik ama elindeki kadroyu iyi kullanan,oyuncularına ilgi göstererek onları sivrilten potansiyelli bir teknik adam var.Şimdi geriye kalan ihtiyaç bölgelerine iyi transferler bekliyoruz,özellikle sağ beke Maxi Pereira veya aynı seviyede oyuncu lazım,inşallah buluruz.

Bunların yanında gelecek sezonun tam kadrosun bir belli olsun yani transfer dönemi kapansın,elimizde ki genç oyuncular içinde bir yorum yapacağım ama bu sezon en büyük beklentim Sinan Gümüş ve gitmezse Bruma'dan.

Banega
09.Temmuz.2015, 02:08
Mario Gomez haberleri de çıkmış.

erdem344
09.Temmuz.2015, 02:12
gomez en az 20 gol atar

Cengo
09.Temmuz.2015, 02:53
Yalnız Gomez Beşiktaş için de çıktı Di Marzio kaynaklı. Sakatlıkları nedeni ile Fiorentina'dan ayrılacağı için menajeri iyi çalışıyor olmalı. İki kulübün de ihtiyacı var çünkü. Katılıyorum, topu ona taşıyabilirseniz, pozisyona sokabilirseniz çok gol atar. Gomez pivot santrafordur, topu ona taşımanız gerekir. Tek hamleli bir oyuncudur ama çok iyi bitiricidir.

sentugo
09.Temmuz.2015, 12:58
Şu sözleşme yenileme konularında Burak ve Selçuk'un maaşları için şöyle bir şey konuşulmuştu.
"Geçmiş dönemde alamadıklarını da bu sözleşmeye yansıttık."
GS'nin mali açıdan futbolcularına borçsuzdur imzalatabilmesi için bu şekilde bir yol çizilmiş. Sırf ceza almamak için.

Aynı şeyin Sabri'nin maaşında da yapıldığını düşünüyorum, ayrıca maaşın içine oyuncu menejerinin aldığı paralar da var. Bu durumda yedek Tarık'ın aldığı paranın biraz üzerinde para alması bana çok normal geliyor.

GS'nin rotasyon ve yedek oyuncularının aldığı maaş seviyesi 1 milyon euro ya yakın. Yapılan transferler bu rakamın düşmesini sağladı.

europeanconquer
10.Temmuz.2015, 02:41
Bir hareketlenme var sosyal medyada şu an ismini tahmin edemediğim bir isimde sona yaklaştık sanırım.

Ve bu mesajda bu konuya yazdığım en saçma mesaj oldu.

wolfson
11.Temmuz.2015, 13:19
Bu transfer döneminde Fenerbahçenin buna benzer bir şey yapacağını bilmeyen tahmin etmeyen var mıydı? Ha belki RvP'ye olmaz diyebilirdim ben kendi adıma mayıs ayında. Ama biz hayal kuruyoruz mali yönetim filan yok bizde ve böyle gelmiş böyle gidecek bu takımın mali durumu. Böyle olunca da en büyük rakibin üye sistemi geliştirir 40 mn euro para kazandığını söyler bu işten sen de izlersin sadece :D Harbiden buradakilere soruyorum yöneticilerimiz borçları kapatmak-bi nebze indirmek adına hiç bi yeni yol düşünmüyor mu? Borç kapatmak sadece 1-2 yıl az harcayıp hafif düzeldiğinde tekrar borca girmek midir?

europeanconquer
11.Temmuz.2015, 23:35
Ya Allahınız yok mu ya bizde insanız ya,Allahınız yok mu be ! Ramazan ayındayız ayıptır !

http://i.imgur.com/cRoW4Ll.png

https://pbs.twimg.com/media/CE_LHXWWAAAwKGR.jpg:large

Cengo
12.Temmuz.2015, 02:35
Ftw kulübün webmasterı. Hakan tanıyor mu bilmiyorum ama Tolga tanıyordu. Yok diyorsa doğrudur. Basın çok seviyesiz. İçinde öğrenildi, bildirildi geçiyorsa inanmayın, yalan.

Robben için de birşeyler söyleyeyim. Taraftar gitmesini istiyor ama okuduklarım Guardiola'nın onu asla bırakmak istemediği ile alakalı. Dahası menajeri ile görüşmüş Terraneo. Hem Robben hem de, Bayern uçuk rakamlar talep ediyormuş. Maaş için sanırım 8-9M gibi bir şeydi. İmkanı yok şu an gelmesine. Bayern zaten tok satıcı. Birini satacaksa kazıklamadan bırakmaz.

Mario Gomez ihtimali varmış. 4M maaş.

europeanconquer
12.Temmuz.2015, 10:23
Mario Gomez'i niyeyse ben istemiyorum.

Huntelaar ve Rafael Da Silva transferleri yeter bana.Melo'da giderse %70 ihtimal Gökhan İnler gelecek.

Lionel Carole'de hayırlı olsun.

Profesyonel futbolcu Lionel Jules Carole ve kulübü ES Troyes AC ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 1.500.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecektir (Futbolcu 2015-2016 sezonunda 25 resmi maçta ilk 11'de oynarsa eski kulübüne 300.000 EUR daha ödenecektir). Futbolcuya ise anlaşmaya varılan 4 futbol sezonunun (2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 ve 2018-2019) herbiri için net 700.000 EUR sabit transfer ücreti ve 15.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

sentugo
12.Temmuz.2015, 12:49
Carole gibi bir bek için ödenen bonservis ve 4 yıllık sabit ücreti doğru buluyorum. Bu sabit ücretin artmamasını da oyuncunun yaşını da... Bonservis detayında ilk 11 maç sayısını da. Genelde oynadığı maç sayısı olurdu, GS yönetimi ilk 11 diyor.

Cengo
12.Temmuz.2015, 13:54
Melo'nun menajeri Jose Rodriguez: Şu anda işler değişti ve Cruzeiro ile anlaşmaya çok yakın olduğumuzu net bir dille söyleyebilirim. Önümüzdeki günlerde herşeyin çözüleceğini umuyorum. Pazartesi ya da Salı resmi imzalar atılabilir.

aytekin79
12.Temmuz.2015, 15:26
Gelene can feda gelmeyene elveda , güle güle Melo .. Kimse alternatifsiz değil.

europeanconquer
12.Temmuz.2015, 16:37
Bilal Kısa alınır,iki-üç sezon ki performansı bilindiği halde eleştirilir.
FM yıldızı Jem Karacan gelir,kimse tanımamasına rağmen eleştirilir.
Lionel Carole gelir,yine tanınmamasına rağmen eleştirilir.
İki sezondur pek iyi oynayamayan Lukas Podolski gelir,hiç bir şey söylenmez.(Podolski transferine çok sevindim ve bizim ligde çok acaip bir performans göstereceğini biliyorum,tahmine bile gerek yok)

Bizim ki gereken yere transfer istemekten çok biraz transfer şımarıklığına dönmüş durumda,yönetimi ve teknik ekibi savunmuyorum açıklamaları çok saçma ancak yapılan transferler bu kadar eleştiriyi hak etmiyor.

Şimdi olası 2-3 transfer kaldı,bu 2-3 transferin hepsi kaliteli olmak zorunda,bunda hem fikiriz ancak millet uçmuş durumda Robbenler,Ibrahimovicler havada uçuşuyor.

Her şeyin yanında Sabri ile uzatılan sözleşmeye ben bile dayanamıyorum,içim acıyor.

Önder HOCA
12.Temmuz.2015, 16:48
gökhan inler gelirse türk statüsündemi yoksa yabancımı sayılacak merak ediyorum.

europeanconquer
12.Temmuz.2015, 16:53
Sanıyorum yabancı statüsünde oynayacak ama bu kuraldan sonra başka milli takımı seçen oyuncular yabancı sayılacak gibi bir yorum da okumuştum misal Emre Can gibi.

Önder HOCA
12.Temmuz.2015, 17:02
Sanıyorum yabancı statüsünde oynayacak ama bu kuraldan sonra başka milli takımı seçen oyuncular yabancı sayılacak gibi bir yorum da okumuştum misal Emre Can gibi.

normalde kural öyle, ama kuraldan önce türkyede forma giyenleri kapsamıyor mesela jimmy durmaz gibi.Sorun şu fenerbahçe lisans çıkardı mı

Gökhan İnler; Fenerbahçe Dinler | Kollektif Futbol (http://futbolungercekyuzu.blogspot.com.tr/2012/07/gokhan-inler-fenerbahce-dinler.html)

bundan dolayı dedim

Cengo
12.Temmuz.2015, 17:36
normalde kural öyle, ama kuraldan önce türkyede forma giyenleri kapsamıyor mesela jimmy durmaz gibi.Sorun şu fenerbahçe lisans çıkardı mı

Gökhan İnler; Fenerbahçe Dinler | Kollektif Futbol (http://futbolungercekyuzu.blogspot.com.tr/2012/07/gokhan-inler-fenerbahce-dinler.html)

bundan dolayı dedim

Hiçbir takım lisans çıkarmadı. 1M$ civarı bonservisi vardı sanırım. FB konusunda da Daum ödemek istemişti ama yönetim izin vermemişti. Verilen bilgi yanlış.

Mario Gomez, Balotelli takası konusunda kulüpler anlaşma noktasına gelmiş. Mario Gomez işi Galatasaray'a yakınlaşmışken iptal olacak gibi.

europeanconquer
12.Temmuz.2015, 17:37
Evet çıkartmış veya kendi kendisine çıkartmış,takım yok,isim var ?

GÖKHAN İNLER - Futbolcu Bilgileri TFF (http://www.tff.org.tr/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1063487)

Cengo
12.Temmuz.2015, 17:42
Fenerbahçe ön protokol yapmıştı ama transfer tamamlanmadı. Lisans çıkarılmadı. Onun yüzündendir bence.
Dediğim gibi Daum istedi ama yönetim reddetti.

"20 yaşındaydım ve Basel genç takımında oynuyordum. Denemeleri geçtik. Daum bize sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Çok mutluyduk. 4 yıllık anlaşmıştık. İstanbul'a gidecektim. Ancak bu imzalar hiç atılmadı ve bize gitmemiz gerektiği söylendi. Büyük hayal kırıklığına uğradım."

"2005 yazında çok kötü birkaç gün daha geçirdim. Galatasaray idmanlarına çıkacaktım. Takımın başında Hagi vardı. Bana sahaya çıkma izni vermedi."

"Beşiktaş'ın başında Del Bosque vardı ve bana Sergen Yalçın'ın 10 numaralı formasını verdi. Ancak işler yolunda gitmeyince yeni bir acıyla daha karşılaştım. Bu yaşananlar beni daha da güçlü birisi yaptı. Sonuçta İsviçre'ye gerçek evime döndüm"

europeanconquer
12.Temmuz.2015, 20:46
Thomas Meunier diye bir sağ bek ''Galatasaray'a geleceğini duydum ?'' yazan twiti favlamış,Club Brugge'de oynuyormuş.

https://pbs.twimg.com/media/CJuo3keWgAA1WtA.jpg

aytekin79
12.Temmuz.2015, 21:38
Can çobanoğlu 10 güne kadar forvet bölgesine kaliteli bir transfer yapılacağından bahsetti TRT sporda.

Banega
13.Temmuz.2015, 02:33
http://i.hizliresim.com/zVvvBY.png (http://hizliresim.com/zVvvBY)
http://i.hizliresim.com/b2AAG8.png (http://hizliresim.com/b2AAG8)

europeanconquer
13.Temmuz.2015, 11:53
Huntelaar yalan oldu ,Niasse ve Gomez kaldı.Büyük ihtimal bu iki oyuncu da kiralık gelecek,hangisi diye sorarsanız kiralık olarak Gomez'in gelmesi mantıklı olur,bonservisiyle Niasse gelirse mantıklı olur.

byariff
13.Temmuz.2015, 13:04
gomez cok sakatlik yasiyan bir topcu riske girilmez..

Cengo
13.Temmuz.2015, 13:13
Fiorentina; Balotelli'nin maaşını ödeyemeceğini açıklamış, transferinden vazgeçmişler. Gomez için Galatasaray'ın önü açıldı.

Cengo
13.Temmuz.2015, 14:50
Beklentilerinizi düşük tutun derim ben.

Hamza Hamzaoğlu:
- Gomez'in maliyeti çok yüksek, şu an için imkansız.
- Herkes forvet diyor ama Burak'ın üzerine bir forvet getirirsek onu nerede kullanacağım?
- Burak Yılmaz kalitesinde bir forvet getirmeye kalksan 15-20 milyon avro para vermek lazım. Senin durumun buna müsait mi?
- Semih kadar yüreğini koyacak bir yabancı tanıyor musunuz?
- Robben ile ilgili Sneijder benimle konuşmadı. Gelsin, ben Robben'e 'Hayır' demem ama bizim ölçülerimize uyacak.
- Jem fiziksel olarak zayıf görünür ama sağlam çocuktur. Kemik gibidir ve sürekli oyunun içinde. Jem'den ne alacağınızı bilirsiniz.
- Podolski de forvette kullanılabilir. Forvet almasak da olur ama sayısal olarak bir forvete ihtiyacımız var.
- Bulabilirsek Mario Gomez tarzı bir oyuncu olacak. Bulamazsak, alternatif olabilecek, hem Burak'ı diri tutacak hem onunla beraber oynayabilecek hem de farklı özellikleri olan bir oyuncu alacağız.
- Felipe Melo'nun takımdan ayrılması halinde ön liberoda Hakan Balta'yı da kullanabilirim.
- Melo gelmezse yerine birini bulursak alacağız, bulamazsak elimizde Hamit ve Selçuk gibi oyuncular var. Şimdi tüm dünyada oyuncuları izliyoruz. Bence bizim oyuncularımız aşağıda değiller.
- Ben de baktım ama önerilenleri düşünmedim. 'Olursa Medel'i istiyorum' dedim. Inter'in önerdiği futbolcular bize uygun değildi. Inter ile takas olmayacaksa mukavelesinde yazan bir bedel var. Onu getirirse gider. Şu anda hiç alacağı yok. Onun için bedelsiz gitme gibi bir durum söz konusu değil. Gelmesin, yapacak bir şey yok. Gelmezse yerine birini bulursak alacağız, bulamazsak elimizde Hamit ve Selçuk gibi oyuncular var. Şimdi tüm dünyada oyuncuları izliyoruz. Bence bizim oyuncularımız aşağıda değiller. Hatta fazla bile. Öncelikle Bilal ve Jem oturduktan sonra alternatif oyuncular olacak.
- Fenerbahçe Fernandao ve Van Persie'yi birlikte oynatırsa orta sahayı kaybeder.
- Niasse benim öğrencim ama bizim takıma monte etmekte zorlanıyorum. Kiralık alırsak oynatmamız lazım. Kendisini parlatıp, seneye göndermek istemiyorum.
- Telles'e her an bir teklif gelebilir. O teklif geldiğinde hazırlıksız yakalanmamalıyız. Carole'u bulmuşken onu da kadromuza katalım dedik. Oyuncularımıza teklif olduğu zaman vermemiz lazım. Artık yetiştirip, satacağız. Hep alan olmamalıyız. Ben takım olmanın peşindeyim. Yıldız oyuncu tabii ki lazım ama bizde Sneijder, Burak, Selçuk ve Podolski var. Yasin kötü bir futbolcu değil. Bir kaleci almak zorundayız. Yabancı da olabilir ama ben yerliden yanayım. Çünkü Muslera oynarken, yedekte yabancı bekletemiyorsun.
- Muslera'nın ayrılmasına hazırlıklı değiliz ama hazırlanmaya çalışıyoruz. Şu anda resmi bir teklif yok ama olur da gelirse iyi bir kaleci bulmamız lazım. Şu anda doğrudan oynayabilecek yerli bir kaleci yok.
- Yabancı için belirlediğimiz bir sayı yok. 7 yabancı ile de lige başlayabiliriz.

sentugo
13.Temmuz.2015, 22:20
https://twitter.com/evrenderrun

İnsanlar heyecanlanmasın ama sponsorluk işinde olduğum için içime sinsi sinsi şeyler geliyor.

Şimdi yukarıdaki arkadaş silerse diye tweetleri de aldım. Hatta emek verip sıralamalarını bile düzelttim.

http://i.hizliresim.com/L47O3a.png (http://hizliresim.com/L47O3a)

Bu kısımda Ibrahimovic'in sponsorla transfer edilebileceği mevzusu var. Şu sponsorlu transferler ülkemize BJK'nin Ronaldinho transferi için sponsor aramasıyla başladı, Eto'o nun Antalyaspor'a transferi ile devam etti ve Robben-İbrahimovic gibi futbolcuların da şimdi adı geçiyor.

Bugün içerisinde karşılaştığımız ilginç bir olay var.

- Digitürk'ün satışı gerçekleşti.
- beIN Media Group LLC yani kısaca beIN Media satın aldı.
- Şimdi beIN Group, Katar merkezli medya grubu Al-Jazeera bünyesinde bulunuyor.
- Peki onun sahibi kim? PSG başkanı Nasır El-Helaifi!

Ibrahimovic'i GS'ye itekleyip, sponsor olup epey reklamını yapar ve üstüne çok sağlam gelir de elde eder.

Mantıklı konuştuğumu biliyorum. Ancak Hamzaoğlu bu şartlar altında bile istemeyebilir :D

Cengo
13.Temmuz.2015, 23:13
sentugo

Üzgünüm ama yalan haber.

Zlatan Ibrahimovic'in 9M Euro net maaşı var. PSG bu yüksek kurtulmak istiyor ama bir taraftan para da kazanmak istiyorlar. Neredeyse 2 haftadır Zlatan da Milan ile görüşüyordu. 6M net maaşta anlaştıkları söyleniyor. Milan ve PSG de maddi konularda anlaştılar ama PSG forvet aradığı için şimdilik bekletiyor. Yoksa transfer daha Haziran dolmadan bitecekti. Cavani de şimdi Manchester United'a satılacak. Zlatan Ibrahimovic'in Milan'a gitmesi an meselesi. 1 haftaya Milan'da görürsünüz kendisini. İtalya'da gazeteler çarşaf çarşaf Ibrahimovic haberi yapıyorlar.

Bu yalanları uyduranlar biraz daha popülerlik, tanınırlılık, iş olanağı yaratmak ve RT kasmak için yalan haber yapmaya tenezzül eden saygısız, ahlâksız insanlar.

Dursun Özbek açıklama yaptı zaten. Buyrun. "Hamza Hamzaoğlu ile sürekli iletişim halindeyiz. Hocamız bize ikinci Avusturya kampından sonra rapor sunacak. Bu rapora göre takviyelerimizi yapacağız. İkinci kampın sonuçlanmasını bekliyoruz"

sentugo
13.Temmuz.2015, 23:20
Açıkçası ben de Milan transferini bekliyordum ancak hala gerçekleşmeyince ve bugün Digitürk satılınca hemen yorumladım. Keşke ligimizde görsel tabi..

europeanconquer
13.Temmuz.2015, 23:56
İkinci kamptan sonra dediği ligin başlangıcı oluyor yani bir 15 Ağustos gibi o kamptan sonraki ilk transferi yaparlar.

Barak
13.Temmuz.2015, 23:57
Şimdi durup dururken ne gerek var İbo'ya akşam akşam tadımızı kaçırmayalım :D

europeanconquer
14.Temmuz.2015, 00:07
Şimdi durup dururken ne gerek var İbo'ya akşam akşam tadımızı kaçırmayalım :D
Ya onlar taraftarın gazını almak için uydurma ve bilinçli yapılan haberler,bizim yönetimin elinde bütçe olsa bile ''Takım içi dengeler nihahahaha'' diyip almayacağı adamlar listesine ilk sıradan girer Ibrahimovic.

Tek mantıklı seçenek sentugo'nun dediği gibi Nasser El Khelaifi reyizin hazır Digiturk'ü satın almışken,marka değeri adına Galatasaray'a Ibrahimovic için sponsor olmasıdır.

Cengo
15.Temmuz.2015, 01:07
Farfan..
9 ay sakatlık yaşayan bir oyuncuyu neden transfer ederler ki.

zarateray
15.Temmuz.2015, 02:35
Farfan..
9 ay sakatlık yaşayan bir oyuncuyu neden transfer ederler ki.
9 ay sakatlık büyük sakatlık evet ama sen Copa America 2015 oynanırken uyuyordun galiba ? Bu kadar art niyetli bir adam görmedim ben

Barak
15.Temmuz.2015, 02:54
Ya onlar taraftarın gazını almak için uydurma ve bilinçli yapılan haberler,bizim yönetimin elinde bütçe olsa bile ''Takım içi dengeler nihahahaha'' diyip almayacağı adamlar listesine ilk sıradan girer Ibrahimovic.

Tek mantıklı seçenek @sentugo (http://forum.turksportal.net/vb/members/sentugo.html)'nun dediği gibi Nasser El Khelaifi reyizin hazır Digiturk'ü satın almışken,marka değeri adına Galatasaray'a Ibrahimovic için sponsor olmasıdır.

Sizi Ünal Aysal paklar :) Göndermiyecektiniz. Çoktan Dzeko gelmişti. Şaka bir yana dalga geçmek için söylemiyorum. Sizin Başkan galiba biraz şuursuz. Bundan 1 hafa 10 gün önce bir kere TV'de izledşm. Adam şey dedi 1-2 seneye Messi ve Neymar'ı getiririz. He bide biraz bize giydirdi :D Ulan Neymar ve Messi 1-2 sene sonra GS'deyse ertesi gün Niasse'yi niye kiralayacağız diyon :D Ya oruç tutuyor kafaya vurdu ya da cidden şuursuz :)

petrol_fb12
15.Temmuz.2015, 06:27
Bilal Kısa : Cok iyi top dağıtıcı sahanın her yerinden pas atabiliyor.Bilal zaman zaman pres yapar.Yanlız hucum özelliği daha yüksek.Oyunu iki yönlü oynamaya çalışır : Attığı paslardan bir örnek : 2012/2013 Akhisar Bld.Spor-Mersin İdman Yurdu dakika 88 gol Theofanis Gekas Ligtv.com.tr (http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2012-2013/33/akhisar-genclikspor/theofanis-gekas-11543)

Podolski cok kaliteli bir transfer.2.5 Milyon Euro'ya alınması yönetim başarısı tebrik etmek lazım..

Dursun Özbek: Eğer Taraftar hoşnut olacak diye transferi hemen yapsaydık Podolski'yi 2,5'a değil daha yüksek bir fiyata alacaktık..

Yeni sol bek tam bir kapalı kutu.Bugün hazırlık maçında 1 Gol + 1 Asist yapmış..Göreceğiz..

Farfan'a gelince..İyi futbolcu fakat sakatlıklar dönemi yeniden başlarsa GS için büyük problem olur.

Ayrıca GS'nin çok Acil bir Defans alması lazım..Semih - Chedjou - Danny - Koray - Hakan Balta..Geçen sene Semih'in yokluğunda GS Defans'ta büyük problemler yaşadı.Muslera'nın kurtardıkları olmasa Şampiyonluk bile gidiyordu..

Cengo
15.Temmuz.2015, 07:59
9 ay sakatlık büyük sakatlık evet ama sen Copa America 2015 oynanırken uyuyordun galiba ? Bu kadar art niyetli bir adam görmedim ben

Copa America ile art niyetin ne alakası var? Takımların rotasyonları dar zaten, her koşulda çağırmak zorundalar.

zarateray
15.Temmuz.2015, 14:16
Ya Cengo kardeş 2008'den beri bu forumdayım çok yazmam etmem hep girer okurum yazılanları edenleri o yüzden hiç bana hikaye anlatma. Ne zaman bir GS ile ilgili transfer ya da sohbet sayfasına girsem hep senin olumsuz olan mesajlarını görüyorum. Ha evet söz konusu Farfan 9 ay sakatlandı hemen çizelim üstünü ölsün zaten ne işi var bidaha futbolda. Ha tabi sana göre 403 gün sakatlanan İlkay Gündoğan'ı da niye Manchester istediki hayret. Mesela 5-6 ay sakatlanan Falcao neden Chelsea'ye gitti ki ne saçma transfer uzun sakatlanan adam alınırmı hiç Cengo bilir çünkü işi. Arkadaş Bruma'da sakatlandı hepimiz nasıl ürkek döndüğünü gördük. Ben bu yaz Copa America'yı izledim Farfan uzun sakatlıktan sonra gayet iyi ve eskisi gibi oynadı beni tatmin etti. Yorum yapmak için yorum yapma. Bak 7 yıldır burdayım diyorum daha bir tane olumlu GS yorumunu görmedim lütfen o nickname'nin altında yazan Fenerbahçe Araştırmacısı görevini yerine getir başka görevlere girme.Başka diyecek bir lafım yok bu kadar yazmamın sebebi artık bir şeylere ses çıkarmak için. Ha sen benle polemiğe girebilirsin elbet ben seni görmezden gelirim olur biter

wolfson
15.Temmuz.2015, 14:35
Melo abi Melo gitmesin. Melo gideceksek istemiyorum ibrahimovici filan. Melo 1 kişiden fazla oynuyordu takımda. İbrahimovic olayı yukarda arkadaşın dediği gibi kesinlikle taraftarın gazını alma amaçlı/taraftarın kendini mutlu etme çabasıdır. Sen İbo'ya o kadar para verirsen Sneijder de bi tık altını ister.

Ben Podolski'nin sol açıkta gizli forvet rolü için transfer edildiğini düşünüyorum- fm'den rol örneği verdim daha rahat anlaşılsın diye :D. Böyle dediğim gibi amaçla yapıldıysa transfer santroforda Burak ve Umut kesinlikle yetersiz. Ki o anlamda İbo lafları geçiyor ortada ama Farfan santrafor değil ki. Madem hem Farfan'ı kanata alacak hem de yeni bi santrafor alacak bütçemiz varsa ne ala.

Defansa kesinlikle destek şart özellikle sağ beke. Maxi Perreira Sabriden çok da iyi değil diyor Tanman. Tamam belki istatistik olarak pek de üstünde değildir Sabri'nin Maxi ama sadece sabrinin yaptığı hataları yapmasa o bile yeter. Chedjou-Semih ikilisi iyi de bunlardan sonra gelen yedekler tam bi bomba. Semih zaten sene içerisinde sakatlanan bir oyuncu kesin oraya da en azından gözü arkada bırakmayacak bir stoper lazım.

playeray
15.Temmuz.2015, 16:03
Melo abi Melo gitmesin. Melo gideceksek istemiyorum ibrahimovici filan. Melo 1 kişiden fazla oynuyordu takımda. İbrahimovic olayı yukarda arkadaşın dediği gibi kesinlikle taraftarın gazını alma amaçlı/taraftarın kendini mutlu etme çabasıdır. Sen İbo'ya o kadar para verirsen Sneijder de bi tık altını ister.

Ben Podolski'nin sol açıkta gizli forvet rolü için transfer edildiğini düşünüyorum- fm'den rol örneği verdim daha rahat anlaşılsın diye :D. Böyle dediğim gibi amaçla yapıldıysa transfer santroforda Burak ve Umut kesinlikle yetersiz. Ki o anlamda İbo lafları geçiyor ortada ama Farfan santrafor değil ki. Madem hem Farfan'ı kanata alacak hem de yeni bi santrafor alacak bütçemiz varsa ne ala.

Defansa kesinlikle destek şart özellikle sağ beke. Maxi Perreira Sabriden çok da iyi değil diyor Tanman. Tamam belki istatistik olarak pek de üstünde değildir Sabri'nin Maxi ama sadece sabrinin yaptığı hataları yapmasa o bile yeter. Chedjou-Semih ikilisi iyi de bunlardan sonra gelen yedekler tam bi bomba. Semih zaten sene içerisinde sakatlanan bir oyuncu kesin oraya da en azından gözü arkada bırakmayacak bir stoper lazım.

Maxi Pereira Porto'yla anlaştı.

Cengo
15.Temmuz.2015, 17:21
Ya Cengo kardeş 2008'den beri bu forumdayım çok yazmam etmem hep girer okurum yazılanları edenleri o yüzden hiç bana hikaye anlatma. Ne zaman bir GS ile ilgili transfer ya da sohbet sayfasına girsem hep senin olumsuz olan mesajlarını görüyorum. Ha evet söz konusu Farfan 9 ay sakatlandı hemen çizelim üstünü ölsün zaten ne işi var bidaha futbolda. Ha tabi sana göre 403 gün sakatlanan İlkay Gündoğan'ı da niye Manchester istediki hayret. Mesela 5-6 ay sakatlanan Falcao neden Chelsea'ye gitti ki ne saçma transfer uzun sakatlanan adam alınırmı hiç Cengo bilir çünkü işi. Arkadaş Bruma'da sakatlandı hepimiz nasıl ürkek döndüğünü gördük. Ben bu yaz Copa America'yı izledim Farfan uzun sakatlıktan sonra gayet iyi ve eskisi gibi oynadı beni tatmin etti. Yorum yapmak için yorum yapma. Bak 7 yıldır burdayım diyorum daha bir tane olumlu GS yorumunu görmedim lütfen o nickname'nin altında yazan Fenerbahçe Araştırmacısı görevini yerine getir başka görevlere girme.Başka diyecek bir lafım yok bu kadar yazmamın sebebi artık bir şeylere ses çıkarmak için. Ha sen benle polemiğe girebilirsin elbet ben seni görmezden gelirim olur biter

Olumsuz bir şey duymamak için kimseye kin kusamazsınız. Kıkırdak dokusu kendi kendisini yenilemeyen bir bölgedir. İstese de istemese de ne yazık ki futbolu bitme noktasına geldi Farfan'ın. Son 4 sezonda 492 gün sakatlık geçirmiş, yani 1 yıldan fazla ediyor.

Copa America'yı 3. bitiren takımda toplamda 285dk (yaklaşık 3 maç eder) süre alan bir oyuncuya kupanın tamamında oynuyordu işte diyorsanız gerçekten hiç izlememişsiniz demektir. Ben de 1 maçını izledim ve hiç beğenmedim. 7 yıldır burada olmanız bir kıstas ölçüsü değil, ben de 14 yıldır buradayım ve bunun hiç anlamı yok.

Burada istediğiniz ölçüde görüşünüzü yazabilirsiniz. Kimseyi yazmaktan alıkoyamazsınız. Demokrasinin olduğu yerde karşıt görüşler de olmak üzere tüm seslere saygı gösterilir. Saygı göstermeyecekseniz hiç bir şey yazmamalıydınız esasen.

KanaKe
15.Temmuz.2015, 20:34
sen art niyet ariyorsun adam art niyetle yazmamiski.. farfan tamamiyle bitik bir oyuncu psv de ki performansini schalke de sergileyemedi ard arda ciddi sakatliklar gecirdi galiba sen takip etmedin eski formuyla hayal ediyorsun.. galatasaraya gelirse verecegi katki krasicin fenere verdigi katkidan fazla olmaz...

europeanconquer
15.Temmuz.2015, 22:19
zarateray

O artniyetli yazmıyor ya,onun fıtratında zaten artniyet var,o istemesede art niyetli yazar,alıştım artık,tartışmaya bile girmiyorum,bilinçli olarak öyle yazdığını düşünmüyorum,dediğim gibi artık bir karakter özelliği olmuş.Bu arada futbol konusunda olan yorumlardan,tartışmalardan,fikirlerden,ben bir insanın karakterini değerlendirmem,dediğim karakter,futbol karakteri.

Bu arada vizyonsuzluktan ölüyoruz yeminle.

William Rookwood
15.Temmuz.2015, 22:23
Fatih Terim yönetiminde de aslında yıldız transferler yapmamıştık. Melo ve Eboue dışında gelen yabancı oyuncuların kaçını tam anlamıyla duymuştuk, performanslarını biliyorduk ki? Önemli olan saha da nasıl bir futbol sergileyecekleri. Hep beraber bekleyip göreceğiz.

Cengo
16.Temmuz.2015, 00:00
zarateray

O artniyetli yazmıyor ya,onun fıtratında zaten artniyet var,o istemesede art niyetli yazar,alıştım artık,tartışmaya bile girmiyorum,bilinçli olarak öyle yazdığını düşünmüyorum,dediğim gibi artık bir karakter özelliği olmuş.Bu arada futbol konusunda olan yorumlardan,tartışmalardan,fikirlerden,ben bir insanın karakterini değerlendirmem,dediğim karakter,futbol karakteri.

Bu arada vizyonsuzluktan ölüyoruz yeminle.

Futbol karakteri diye bir şey yoktur. Gayet de amacınız laf sokmak. Tartışmaya girmiyor olsanız şunu bile yazmazsınız.

Birilerinin memnun edeceğim diye yalan yanlış şeyler yazarak polyannacılık oynayamam.

europeanconquer
16.Temmuz.2015, 09:33
Futbol karakteri diye bir şey yoktur. Gayet de amacınız laf sokmak. Tartışmaya girmiyor olsanız şunu bile yazmazsınız.

Birilerinin memnun edeceğim diye yalan yanlış şeyler yazarak polyannacılık oynayamam.
Örnek 1

.........

Nocna Mora
16.Temmuz.2015, 10:08
http://www.footballuser.com/formations/2015/07/1295728_Galatasaray_SK.jpg,

Böyle oynamaliyiz.

William Rookwood
16.Temmuz.2015, 12:51
Hoca Hakan Baltayı oynatabilirim demişte Chedjou o bölge için daha iyi bir tercih.

dAleksic
16.Temmuz.2015, 13:31
Carole ilk maçında olumluydu gayet, şuanlık nokta transfer gibi.. İnşallah performansını katlayarak devam eder..

zarateray
16.Temmuz.2015, 15:23
Olumsuz bir şey duymamak için kimseye kin kusamazsınız. Kıkırdak dokusu kendi kendisini yenilemeyen bir bölgedir. İstese de istemese de ne yazık ki futbolu bitme noktasına geldi Farfan'ın. Son 4 sezonda 492 gün sakatlık geçirmiş, yani 1 yıldan fazla ediyor.

Copa America'yı 3. bitiren takımda toplamda 285dk (yaklaşık 3 maç eder) süre alan bir oyuncuya kupanın tamamında oynuyordu işte diyorsanız gerçekten hiç izlememişsiniz demektir. Ben de 1 maçını izledim ve hiç beğenmedim. 7 yıldır burada olmanız bir kıstas ölçüsü değil, ben de 14 yıldır buradayım ve bunun hiç anlamı yok.

Burada istediğiniz ölçüde görüşünüzü yazabilirsiniz. Kimseyi yazmaktan alıkoyamazsınız. Demokrasinin olduğu yerde karşıt görüşler de olmak üzere tüm seslere saygı gösterilir. Saygı göstermeyecekseniz hiç bir şey yazmamalıydınız esasen.

Cevap vermeyecektim çünkü senin gibi biriyle polemiğe girmek yerine gidip daha yararlı işler yapabilirim. Ha evet yazıyorum ama diğer arkadaşlarda duysun görsün diye yazıyorum. Her konuda bilgili Sayın Cengo öncelikle kıkırdak nedir nerde olur kendini yeniler mi gidip bir öğrenmeni rica ederim.Eklem sıvısını regüle etme işlemi son 5 yıldır bütün dünyada uygulanmaktadır.Tabi sen doktorsun daha iyi bilirsin :D Sana skafoid operasyonu desem heralde onun hakkında da tez yazmışsındır. Bir konu hakkında konuşurken klasikleşmiş cümleler kurmamanı dilerim. Top yuvarlak maç 90 dk lafı ile kıkırdak kendisini yenilemez lafı aynıdır bana göre. Bilim ve sağlıkla uğraştığım için yanlış adama çattın.Söz konusu Farfan olur Ahmet olur bir başkası olur benim kastettiğim Farfan'ı savunmak değil senin senelerden beri yaptığın Galatasaray'ı karalama kampanyası ve Galatasaray camiası ile sarı kırmızı renkleri çekememe problemindir. 7 yıldır burdayım derken bu süre zarfında ağzından bir tane iyi bir şey duymamış olduğumu belirtmek istedim. 7 yıldır bu klubün ve profesyonel ekibi ile oyuncularının bir tane dahi olumlu bir şeyi yok mudur sizlere sorarım. İstediğin şeyi yazabilirsin ama güzel ve doğru şeyleri örtmeye çalıştığında ''Saygı'' bekleyemezsin. Ha uzatmadan Copa America 40 maç üzerinden oynanıyorda bizim mi haberimiz yok ? Adam 6 maçın 4 ünde oynamıs 285 dk görev almış hani o büyük sakatlıktan sonra yapmış bana yeter. Bir X kişisi de alınsa gelip burda olumsuz şeyler yazacaksın. Bu sana son kez cevap verişim. Seni sarı lacivert dünyanla baş başa bırakıyorum umarım bir gün gerçek dünyayı da görürsün

Cengo
16.Temmuz.2015, 15:47
Cevap vermeyecektim çünkü senin gibi biriyle polemiğe girmek yerine gidip daha yararlı işler yapabilirim. Ha evet yazıyorum ama diğer arkadaşlarda duysun görsün diye yazıyorum. Her konuda bilgili Sayın Cengo öncelikle kıkırdak nedir nerde olur kendini yeniler mi gidip bir öğrenmeni rica ederim.Eklem sıvısını regüle etme işlemi son 5 yıldır bütün dünyada uygulanmaktadır.Tabi sen doktorsun daha iyi bilirsin :D Sana skafoid operasyonu desem heralde onun hakkında da tez yazmışsındır. Bir konu hakkında konuşurken klasikleşmiş cümleler kurmamanı dilerim. Top yuvarlak maç 90 dk lafı ile kıkırdak kendisini yenilemez lafı aynıdır bana göre. Bilim ve sağlıkla uğraştığım için yanlış adama çattın.Söz konusu Farfan olur Ahmet olur bir başkası olur benim kastettiğim Farfan'ı savunmak değil senin senelerden beri yaptığın Galatasaray'ı karalama kampanyası ve Galatasaray camiası ile sarı kırmızı renkleri çekememe problemindir. 7 yıldır burdayım derken bu süre zarfında ağzından bir tane iyi bir şey duymamış olduğumu belirtmek istedim. 7 yıldır bu klubün ve profesyonel ekibi ile oyuncularının bir tane dahi olumlu bir şeyi yok mudur sizlere sorarım. İstediğin şeyi yazabilirsin ama güzel ve doğru şeyleri örtmeye çalıştığında ''Saygı'' bekleyemezsin. Ha uzatmadan Copa America 40 maç üzerinden oynanıyorda bizim mi haberimiz yok ? Adam 6 maçın 4 ünde oynamıs 285 dk görev almış hani o büyük sakatlıktan sonra yapmış bana yeter. Bir X kişisi de alınsa gelip burda olumsuz şeyler yazacaksın. Bu sana son kez cevap verişim. Seni sarı lacivert dünyanla baş başa bırakıyorum umarım bir gün gerçek dünyayı da görürsün

Kıkırdak dokusu yenilenemez. Bunu biliyor olmanıza rağmen tersini iddia etmeniz de abukluk. Sergen de aynı sorundan dolayı futbolu bıraktı. Oraya yapılan müdahale ile eklenen yapay sıvı kemiklerin birbirlerine tamamen değmemesini sağlayamıyor ve zamanla oyuncu futbolu bırakmak zorunda kalıyor. Ben beğenmedim performansını ayrıca, siz beğenmiş olabilirsiniz elbette. Saygı göstermenizi beklemiyorum ama karşınızdakinin görüşlerine saygı göstermeyip sonra da saygıdan bahsetmeye de hakkınız yok. Demokratik ortamlarda kimsenin görüşlerini söylenmesi engellenemez. Bu bir saygı göstergesi değildir, haktır.

İlla güzel olanı söylemem de gerekmiyor esasen ama cımbızla bir şeyler çekip pesimist ilan etmek de sizin bana yaptığınız karalama kampanyası apaçık linç girişimi.

Yorumlar hoşunuza gitmiyorsa okumazsınız. Bu kadar basit. Görüşümü değiştiremeye çalışarak gerçeği değiştirmiş olmuyorsunuz ki. Ancak kendinizi kandırabilirsiniz. Kimseyi mutlu etmek için polyannacılık oynayamam dediğim gibi. Ne her zaman iyi şeyleri görmek sureti ile optimist olmak oyuncuların performanslarını iyileştirir, ne de kötü yanlarını görmek sureti ile pesimist olmak oyuncunun performansını kötüleştirir. Bana saldırmak sizi mutlu ediyorsa ne âlâ, umarım böyle oyuncu başarılı olabilir.

europeanconquer
16.Temmuz.2015, 16:03
İlla güzel olanı söylemem de gerekmiyor esasen ama cımbızla bir şeyler çekip olumsuz şeyler söylemek hoşuma gidiyor.

Yazsanız kısaca tartışma uzamaz.

Ve önceki yorumunuza da cevap vereyim,evet laf sokuyorum,iğneliyorum,tartışmaktan daha çok hoşuma gidiyor.

Cengo
16.Temmuz.2015, 16:10
Ve önceki yorumunuza da cevap vereyim,evet laf sokuyorum,iğneliyorum,tartışmaktan daha çok hoşuma gidiyor.

Gerisi laf-ü güzaf. Zira ben hiçkimse ile kavga etmiyorum. Kimin ciddi olduğu, kimin olmadığı ortada.

KanaKe
17.Temmuz.2015, 17:13
bence hamza hoca tellesi öne cekip carole i bekte oynatabilir.. sayet kanat transferi olmazsa denenebilir telles teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu.. zaten carole bu yüzden alinmistir yetenekli bir oyuncu yedekte oturtacaklarini sanmam

byariff
17.Temmuz.2015, 18:19
denerse caroleyi onde oynatir geçenki macta 2. yari on alanda oynatti 1 gol 1 asist yapti... ama onde podolski olacak.. podolski bence sag acik oynuyamaz gibime geliyor.

dAleksic
18.Temmuz.2015, 01:44
Aynen Telles sol açıkta denenirse iş yapabilir.

europeanconquer
18.Temmuz.2015, 14:25
Cüneyt Tanman: "Arda 6 aylığına Galatasaray'a gelse bile mevkinin bir başka ismi kenarda oturacak. Kiralama takıma olumlu yansımayabilir."

Bu nasıl bir bahanedir arkadaş ?

MassiveStroke
18.Temmuz.2015, 22:30
Arda'yı kiralarlar ise ŞL'de oynayan bir takıma kiralamayacaklarmış diye bir haber okumuştum..

Sadixx
18.Temmuz.2015, 22:47
Cüneyt Tanman: "Arda 6 aylığına Galatasaray'a gelse bile mevkinin bir başka ismi kenarda oturacak. Kiralama takıma olumlu yansımayabilir."

Bu nasıl bir bahanedir arkadaş ?
Bana göre mantıklı bir düşünce . Şampiyonlar liginde oynamayacak,ligte o bölgedeki adamın kurumasına neden olacak sezonun ortasında çekip gidecek. Ama tabiki arda bu .İlk yarıda takıma vereceği katkı maksimum olur. Fakat sezonu bir bütün olarak ele almak gerekir,planları ona göre yapmak gerekir. Zaten Galatasaray zar zor transfer yapıyor. Bütün bir sezonu hatta bir kaç seneyi düşünerek adımlar atılması gerekiyor.

Banega
19.Temmuz.2015, 01:17
Aynen, diğer konulardaki fikirlerine katılmasam da, Cüneyt Tanman bu konuda kesinlikle haklı.

Farfan bir arap klübüyle anlaşmış deniyor.

+Melo kampa katılacağını açıkladı.

+Ayrıca, Mathieu Flamini iddiaları var.

europeanconquer
19.Temmuz.2015, 08:35
Ben zaten Arda'yı istemiyorum ancak Arda Turan'ın gelme şansı varsa,değil 6 ay,1 ay olsa bile alınır.

Onun yerine oynayacak kişinin o gittikten sonra ki performansı risk midir ? Evet ancak o riski almasak bile Arda'nın yerine o oynayacak olsa bile Arda'nın yapacağı katkıyla onun yapacağı katkı bir midir ?

Benim derdimde Arda değil zaten,bizimkilerin zihniyeti,sen Arda'yı 6 aylığına kiralıyorsan,atıyorum Sinan Gümüş seçenek dışı oluyorsa,Sinan'ı 6 aylığına bir kulübe kiralarsın,o da formunu devam ettirir,he takım içinde kalan bir adamdan bahsediyorsanız,kusura bakmayın ama Arda Turan onun yerine 6 aylığına geliyorsa ve bu onu kurutuyorsa,Galatasaray'da hiç oynamasın daha iyi.

Burası Galatasaray,başarıya odaklı bir futbol kulübü ancak futbolcuların gönlünü hoş tutmaya çalışıyorlar,özellikle belli bir kesmin,Sabri'ye el bebek gül bebek davranan bu tipler,gün gelir kötü gidişatın sorumlusunu Sneijder olarak gösterir,taraftarın önüne atarlar.Sneijder antrenmana gecikiyor,çalışmıyor,yerlilerle küs,kilo aldı,Hamzaoğlu ile tartıştı,eşinden boşanıyor,maaşını alamadı ayrılacak gibi bir sürü haber de yaptırırlar Cüneyt ve ekibi.

Ben Cüneyt Tanman'a güvenmiyorum ve hiç bir zaman güvenmeyeceğim.

Melo gidecek,gitmek istiyor tantanasını da bu herifler başlattı,Melo'nun ağzından ben hiç gideceğim diye bir laf duymadım,belki niyeti vardı gitmek için ancak düşündü taşında kalmaya karar verdi belki ? Şimdi Melo kaldı,ağzından bir laf çıkmadı ama Hamza ve Cüneyt'in Melo gitmek istiyor ama biz kalmasını istiyoruz açıklamaları kaldı.

Burda kötü adam Melo oldu da iyi adamlar Hamza ve Cüneyt'mi oldu ?

LaigLeNoiR
20.Temmuz.2015, 09:02
Herkes diyorki Melo kampa katılacağını açıkladı ve kaynak olarak da twitter yazıları gösteriliyor.

Adam orada Galatasaray'a dönüyorum demiyor ki idmanlara dönüyorum diyor :)

Ben bu sene bu Melo mevzusunun bugün kapanmazsa eğer kolay kolay hemen kapanacağını düşünmüyorum. Uzar da gider.

europeanconquer
20.Temmuz.2015, 10:25
Melo kampa katılıyor.Avusturya'ya gelip kampa katılacak bugün.Resmi siteden kamp kadrosunu açıkladılar.

Barak
20.Temmuz.2015, 11:11
Bence Melo, GS'yi haketmiyor. Bir futbolcu bu kadar tolere edilmemeli, gezdi ,dolaştı, bulamadı, geri geldi. Zamanında bize bunu Lugano yapmıştı. O gün silmiştim onu. Hatta yanlış hatırlamaıyorsam Lugano'nun sözleşme komple bitmişti. Melo hali hazırda GS topçusu

wolfson
21.Temmuz.2015, 16:47
Melo yine yaptı yapacağını ama yapacak bi şey yok. Onun yerini doldurmak çok zor olacaktı bizim için. İlk 1 ay yine kötü performans gösterecek ama sonra açılır. Kalmasından çok memnunum.

Banega
21.Temmuz.2015, 21:43
İngiliz basını Arsenal'in Mathieu Flamini için Galatasaray'dan gelen 4 Milyon Sterlin'lik teklifi kabul ettiğini yazmış.

Arsenal'in yıldızı Galatasaray'a geliyor - Süper Lig 2015-2016 - Futbol - Eurosport (http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2015-2016/arsenal-in-yildizi-galatasaray-a-geliyor_sto4829229/story.shtml)

europeanconquer
21.Temmuz.2015, 22:03
4 Milyon Sterlin

5,7 Milyon Euro

16,5 Milyon Türk Lirası

Florya'yı yıkarlar,paramparça ederler.

Namzet
21.Temmuz.2015, 23:00
Melo kalacaksa Flamini alınmaz

byariff
22.Temmuz.2015, 18:46
ayy hadi insallah. :D
Paris Saint Germain, Alex Telles için 10 milyon Euro'luk bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlanıyor. ( NTV Spor )

Nocna Mora
24.Temmuz.2015, 23:36
Israrcıyım.

http://www.footballuser.com/formations/2015/07/1295728_Galatasaray_SK.jpg

Hatta sağ bekte semih oynasın. İki tane as stoper alalim.

byariff
27.Temmuz.2015, 01:11
jose rodriguez"i almisiz madrid oyuncusuymus ama deportivoda 24 mac oynamis ortasaha gobek ve sag açikta oynuyor videolara bakarsak hizli ve ayagi duzgun.

2017 fm profiliymis buda. :D
https://pbs.twimg.com/media/CK33JRzUsAAzszL.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CK33LI3UcAM5axV.jpg

Nocna Mora
27.Temmuz.2015, 01:25
Biz zaten Selçuk'u yedeklemedik mi Bilal Kısa ile. Defansif bir oyuncu gibi durmuyor.

DenizlispoR
27.Temmuz.2015, 01:55
Bilgimiz FM bilgisi tabii de,kondisyon sorunu dışında kaliteli bir oyuncuydu gördüğüm kadarıyla Jose. Regista rolünde iyi verim almıştım. GS'ye gelmesini isterim,bu tip daha patlama yapamamış oyuncular gelmeli lige zaten.

Aynı zamanda FM tarihinde yediğim en iyi kazığı atmıştır bana. Austria Wien'e gelsin diye 5 milli maçta oynarsa 2 milyon € alır maddesi koydum sözleşmesine,adam uzun süre takımda kalıp Avusturya vatandaşı olup 10 maç falan oynamıştı milli takımda.

europeanconquer
27.Temmuz.2015, 07:41
Ne yapacağı belli değil ama böyle transferler lazım,forvet ve sağ bekte bu adam gibi genç alınırsa bir şeyleri değiştirmeye çalıştıklarına inanacağım.