PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

Night_Mare17
10.Haziran.2012, 21:09
Takashi

Vay vay vay vay :D Çok iyi adama benziyor

caglaruzun
10.Haziran.2012, 21:51
Takashi Inui için yeni Kagawa diyorlar ama bakalım.

Takashi 24 yaşında yanlış bilmiyorsam Kagawa 23 :D Kagawa daha gençken yeni kagawa denmemeli bence.

RaSenGan
10.Haziran.2012, 21:53
Üstün Japon teknolojisiyle donatılmış :D

LifeYourself
10.Haziran.2012, 22:03
Takashi 24 yaşında yanlış bilmiyorsam Kagawa 23 :D Kagawa daha gençken yeni kagawa denmemeli bence.

haha çok güldüm ya:n:

MeliksahAydogan
10.Haziran.2012, 22:20

Valla geçen bir yerde yazıyordu :D Kesin fotomaçtır.

mpaker66
11.Haziran.2012, 00:52
Amrabat olayı fazla uzadı ve artık yalan söylemler dolaşıyor gibime geliyor. Galatasaray'a gitmessem futbolu bırakırım ne yahu? Bu yeni spor gazetesi gümdem yaratmaya çalışıyor sanki...
Takashi'yi televizyondan 4-5 kez izlemiştim ve kagawa stilinde bir oyuncu. Her zaman japon oyunculara bi ilgim olmuştur çünkü mükemmel bi oyun disiplinleri var. Çok fazla koşuyorlar ve çok çevikler. Son paslarda sıkıntı yaşıyorlar ama bence alınırsa iş yapar en az amrabat kadar.
Basında çıkan hiç bi habere inanmamız için açıkla yapılmış gs.org'tan ozan haberi vasıtasıyla. Zaten bence dany transferide bunun icin açıklandı "bakın hiç basında çıkmayan birisni aldık" gibisinden bir mesaj verildi gibi.
Bence içımiz rahat olsun elimizde sampiyon olmuş bi kadro+danny+okan,merthan,uğur ayhan,berk var.

byariff
11.Haziran.2012, 01:40
Haber 1967 : Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a Transferi An Meselesi...

https://twitter.com/Haber1967/status/211925370402914304

europeanconquer
11.Haziran.2012, 01:58
Ünal Aysal transferleri bu ay sonuna kadar açıklayacağız dediyse o transferlerin açıklanması Ağustos başını bulur.Yani bu ayın sonunda transferler açıklanmayınca şaşırmayın,kızmayın :D

MeliksahAydogan
11.Haziran.2012, 02:20
Burak gelecek ya heralde artık :D

Börk
11.Haziran.2012, 02:45
burak gelirse çok sevinirim inşallah :)

RaSenGan
11.Haziran.2012, 02:51
Ben Burak'ın gelmesini istemiyorum sevmiyorum Burak'ı.Hareketleri falan çok antipatik geliyor bana.Fazla bencil.Çok saçma sapan son vuruşları var.Öyle vuruşlar yapıyor ki bu adam nasıl bu kadar çok gol atabiliyor diyorum.Ama bi yandan da Trabzonsporda bu kadar çok gol atan adam arkasında Selçuk varken daha iyi bir takımda Fatih Terim ile birlikteyken neler yapabilir diye düşünüyorum.Forvete Burak gelirse kanata da bir yabancı gelir daha iyi olur.Hayırlısı artık ne diyim :)

Night_Mare17
11.Haziran.2012, 02:52
Burak süper ama süper olur bu kadar pozisyona giren takıma bir de Burak gelirse Burak kendi kendini de pozisyona sokuyor ne maçlar izleriz :D Süper olur.

Night_Mare17
11.Haziran.2012, 02:53
Hop İbrahim Seten Kaka diyor :D

Hoillet'de diyorlar :D

RaSenGan
11.Haziran.2012, 02:59
Öh Kaka mı :D PSG var.Hadi diyelim yok.Bi ton masrafı var.Hadi diyelim o da yok.Geldi sistem bozulacak nerde oynayacak.Hadi diyelim oynadı müzmin sakat olan bu adam ne kadar oynayabilecek.Hadi diyelim oynadı ne kadar katkı sağlayabilecek eski Kaka değil ki :D

SaLviO
11.Haziran.2012, 03:05
Kaka bu realdeki topçumu :D :D :D

RaSenGan
11.Haziran.2012, 03:06
Kaka bu realdeki topçumu :D :D :D

Evet sizin alıcağınız Lass'ın takım arkadaşı :D

SaLviO
11.Haziran.2012, 03:10
Evet sizin alıcağınız Lass'ın takım arkadaşı :D

Bu kakayı almak demek en az bi 15 20 milyon bonservis demek bu adam yıllık 3 e 4 e (lass gibi) tr'ye gelmez en az bi 6 sı var bunun bonusları çartları curtlardı derken yıllık 7 yi bulur

iyi geceler beyler :D :D :D

byariff
11.Haziran.2012, 03:11
Emir Sarıgül: Borcumuzu 300'lü rakamlardan 200'lü rakamlara indirdik. Ocaktan sonra 2 haneli rakamlara indirmek istiyoruz.

Emir Sarigul : `Benim hissiyatim UEFA Haziran sonu gibi karar verebilir bence GS'in CL'ye gitmesiyle ilgili sorun olacagini sanmiyorum`

Emir Sarigul : Onemli transferler icin calisiyoruz. 3-4 transfer yapacagiz. Haziran sonuna kadar transferler bitecek.(beyaz tv)

Hoilett ismi galatasaray ile geçiyor yabanci basina gore.

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/blackburn-contract-rebel-junior-hoilett-871740

Night_Mare17
11.Haziran.2012, 03:12
Aygün nerede oynayacak ne ya koyacan sol kanada yardıracak :D

William Rookwood
11.Haziran.2012, 03:16
Oyuncu yeteneklide o fizikle Türkiye'de iş yapmaz bence

MeliksahAydogan
11.Haziran.2012, 03:43
Renkdaşlar sizce yabancı hakkı kanatlardan birinde mi kullanılmalı yoksa forvette mi ? :)

byariff
11.Haziran.2012, 03:57
bence forvet. kanatlarin birine hamiti alsak bile yeterlidir.

Börk
11.Haziran.2012, 04:00
burak'ı alalım gerek yok hamit e kanatta yavaş adam istemiyorum yahu kanatta :)

Trabzonspor
11.Haziran.2012, 04:20
Burak'in takimdan gitmesini istiyorum kime gittigininde bir onemi yok ancak Galatasaraya giderse kendisini kotu bir duruma dusuru.Tamam bu adamlar profesyonel neresi olsa giderler ama kalkip ben Besiktasliyim Turkiyede ya Besiktasta yada Trabzonsporda oynarim baskada biryerde oynamam aciklamasini yapmayacaksin o zaman.He yapiyosanda arkasinda duracaksin.

bySperman
11.Haziran.2012, 06:30
Ben Burak'ın "Sadece Beşiktaşlıyım ama Trabzonspor için ölürüm,Beşiktaş'a bu saatten sonra ancak taraftar olarak dönerim." sözü dışında hem Trabzonspor hem de Beşiktaş'ı aynı cümlede kullandığını duymadım.

Trabzonspor
11.Haziran.2012, 07:18
İste o aciklama.Besiktasliyim oynarsam bu iki kulupte oynarim dedi.Nereye gittigi zerre umrumda degil ilk geldigi gunden beri bu takimda onu gormek istemedim.Ancak birsoz soyluyorsan arkasinda durmalisin kendini alcaltmamalisin yada o sozleri soylememelisin.

europeanconquer
11.Haziran.2012, 11:13
Fenerbahçe'de oynamadı mı ki bu adam ? :D

SaLviO
11.Haziran.2012, 11:16
daum oynatmadı sağolsun :D aragones zamanıda olabilir :D

burak konusunda bence fatih hoca istemez burağı

ReaList
11.Haziran.2012, 11:31
Emir Sarıgül: Borcumuzu 300'lü rakamlardan 200'lü rakamlara indirdik. Ocaktan sonra 2 haneli rakamlara indirmek istiyoruz.

Benimde en çok şaşırdığım konu bu, daha 1 yıl öncesine kadar dünyanın borcunu taşıyan, Türkiye'nin en borçlu kulübü nasıl oldu da koca borcu 1 senede bu kadar eritti ve hızla eritmeye devam ediyor ?

zeck17
11.Haziran.2012, 12:48
Benimde en çok şaşırdığım konu bu, daha 1 yıl öncesine kadar dünyanın borcunu taşıyan, Türkiye'nin en borçlu kulübü nasıl oldu da koca borcu 1 senede bu kadar eritti ve hızla eritmeye devam ediyor ?

Stadın loca haklarını 16 yıllığına 125 milyon dolar karşılığında devretti.
Galatasaray Yönetimi, UEFA mali kriterlerine uyum sürecinde çok önemli bir adım attı. Stadın loca haklarını 16 yıllığına 125 milyon dolar karşılığında devretti.
Galatasaray , VIP koltuk ve loca satış hakkını 2014’te başlayacak şekilde 16 yıllığına Denizbank’a verdi. Kamuoyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) da yer alan açıklamada, “2014-2030 yılları arasında Batı 3 Loca ve Batı 4 Loca ile VIP Koltuk pazarlama hakları 125.2 milyon Dolar karşılığında Denizbank’a devredildi” ifadeleri kullanıldı.

Sermaye artırılacak
Kulübün intifa hakkına sahip olduğu Türk Telekom Arena’dan elde edilen 218 milyon 436 bin 440 TL, Galatasaray Sportif AŞ.’nin sermaye artırımında kullanılacak. Nitekim sarı kırmızılı kulübün İMKB’de işlem gören şirketi Galatasaray Sportif AŞ., son dönemde ‘teknik iflas’ söylemleriyle sık sık gündeme geliyordu.
bir de bu var tabikide:

Galatasaray’ın yüzde 20′si satılacak
Galatasaray Spor Kulübü Derneği, Galatasaray Sportif’in yüzde 20.3’üne denk gelen 172 milyon lira tutarındaki (nominal 564 bin 813) hissesinin borsada satılması için Merkezi Kayıt Kuruluşu’na (MKK) başvurdu. Satılacak hisselere uluslararası bir fonun ve Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç’ın talip olduğu belirtiliyor. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da yönetimde olmadan önce AIG’nin elinde bulunan Galatasaray hisselerini almış ardından bu hisseler OVT Fonu’na satılmıştı. Kulüp hisseleri geri almak için uzun süre uğraş vermişti. Son olarak Galatasaray iki şirketini birleştirmek için yaptığı çağrı ile 45.3milyon lira ödeyerek hisseleri geri almıştı.
14 MİLYONLUK SATMIŞTI

Şimdi ise Galatasaray’ın da buradan elde edeceği parayı banka borçlarını kapatmakta kullanacağı ifade ediliyor. Galatasaray Sportif’te Galatasaray Spor Kulübü Derneği’nin ise yüzde 83.38 hissesi bulunuyor. Bu hisselerin dünkü piyasa değeri 703milyon liraya denk geliyor. Transferde yaklaşık 70milyon Euro’luk borca imza atan Galatasaray kısa süre önce yüzde 2 hisse daha satmıştı. Bu hisselerin değeri de 14milyon liraya denk geliyordu.
HİSSE REHNİ İÇİN YAPILDIĞI İDDİASI

Galatasaray’ın olağanüstü mali genel kurulunda Başkan Ünal Aysal, 328 milyon dolar borç nedeniyle Galatasaray Sportif hisseleriyle ilgili yetki istemiş ve yetkinin satış anlamına gelmediğini belirterek ‘hisse rehni’ yoluyla finansman sağlayacaklarını ifade etmişti. Galatasaray yönetimi cephesinden kayda aldırılan hisselerin rehin verilerek kredi alınması için bu işlemin yapıldığı bilgisi geliyor. Ancak bu hisseler rehin bile verilse ödeme yapılmadığı zaman borç veren kurumun sahipliğine geçiyor.

Revolution
11.Haziran.2012, 15:03
Yönetimin doğru yolda olduğu görülüyor. Tek eksikleri arada sırada ortaya çıkan yönetim içi organizasyon eksikliği. O da çok yeni olmalarından kaynaklanıyor sanıyorum. İnşallah Başkan Ünal Aysal'ın dediği gibi gelişir olaylar biz de rahat bir nefes alırız.

Ben nedense Melo transferinin prensipte tamamlandığına inanıyorum. Zaten opsiyona önce 30 Mayıs sonra 5 Haziran sonra 10 Haziran dedi medya onu da pek anlamadım. Melo bize gelmek istedikten sonra yıllık 2.5 M € gibi bir ücrete tamam diyeceğini düşünüyorum. Bu parayı ancak kendi ülkesindeki zengin takımlar ve Arap/Uzakdoğu takımları verir ama onun için de ülkesine dönmek için erken. Geriye kalan tüm ülkelerde aldığının yarısını vergiye verecek.

Hamit-Melo-Sol Açık-Forvet ve bence bir de yerli bir sol bekle taş gibi "takım" oluruz. Dany benim için sürpriz oldu ama iyi bir alternatif. Gönül isterdi ki Chivu olsun ama belli ki o konuda ya Chivu bekleyemedi ya da Inter cephesinden sürpriz bir teklif geldi. Hamit sağ kanatta iyi bir silah olacaktır. Evet yardırıp gidecek sprinter bir oyuncu değil ama topla arası iyi, çok iyi pas dağıtan, tecrübeli, mesafe tanımaksızın şut çeken ve yerli uluslararası seviyede bir oyuncu. Bir kanatta daha soft diğer kanattaysa fizik gücü yerinde hızlı çevik ve topla arası iyi bir oyuncu olması bence daha iyi olur 4-4-2 gibi bir düzende. Hoilett ismi atıldı ortaya Eurosport tarafından. Bir de Amrabat'ı istiyoruz ama Amrabat'tan iyisi gelmeli bana kalırsa.

Forvet için Milito ismi geçiyor ve bunun için somut adımlar atıldı diye duydum. İnşallah gerçekleşir. Bu tarz adamların yaşına bakılmaz her saniye gol tehlikesi olan isimler bunlar. Burak'ın gelmesini isterim ama Burak Şampiyonlar Ligi için yeterli mi? Bence kesinlikle değil.

Yerli bir sol bek lazım bana kalırsa çünkü Çağlar biraz paslandı kenarda oturmaktan. Yerli sol bek de açıkçası pek aklıma gelmiyor :) Hasan Ali Kaldırım var ama o gelirse ya Hasan Ali'ye ya da adeta yeniden doğan Hakan Balta'ya yazık olur. Anadolu'dan gerekirse 2. ligden genç ve iyi bir sol bek getirebiliriz. Yurtdışından olma ihtimali düşük. Özkaynaklarımızdan çıkarmamız da çok zayıf bir ihtimal. Kulübede paslanan isimleri değiştirmek de çok önemlidir. Çünkü 1.5 senedir oturan bir adam yerine aynı kalibrede olsa bile bu süreyi maç yaparak geçirmiş hala içinde "forma için savaşmak" olan isimler takımı da üst seviyeye çeker. Külübede paslanan adam da artık bu kalmadığı için paslanmıştır zaten.

Hepimiz Kazım'ı, Pino'yu, Culio'yu unutuyoruz. Stancu yüksek ihtimalle gönderilecek. Ama geri kalan 3 ismin kamptan sonra durumuna bakılacağını hem düşünüyorum hem de o tarz şeyler öğrendim. Pino sakatlıktan çıkmış olarak dönecek. Kendini toparladı mı toparlamadı mı bir fikrimiz yok. Ama saçma tercihleri yok edilirse o da kenardan gelip oyunun seyrini değiştirebilecek nitelikte. Bence bizim bu sene en büyük eksiğimiz de oydu kenardan sadece Aydın silahımız vardı. Baros eh işte öyle böyle. Culio ortasaha ve sol kanat için iyi bir alternatif olacak. Fatih Hoca'nın takımda tutacağına inanıyorum. Kazım da ropörtajında yönetimden bazı isimlerin kendini istemediğini söylemiş. Umarım sorunlar aşılır çünkü o da forvette olsun sağ sol kanatta olsun iyi bir alternatif olacaktır.

Riera ve Baros da bana kalırsa ortalama üzeri tekliflere bırakılacak. Maliyetleri kulübede oturan oyuncular için oldukça fazla. Sercan Yıldırım da kiralanabilir oynayacağı takımlardan birine veyahutta yaz kampında birşeyler koyar üzerine. Temennim bu yönde.

Yekta-Aydın da yaz kampında bence daha çok sivrilecek isimlerden olacak.

Dediğim mevkiilere transferler yapıldığı ve belli başlı oyuncular yapıldığı takdirde bol alternatifli müthiş bir takım olacağımızı düşünüyorum. Öyle ahım şahım yetenekli sükse yapmış isimlere ihtiyaç yok. 2009-2010 sezonunda öyleydi de ne oldu? Galatasaray şu zamana kadar hep takım olarak bir şeyleri başarmıştır. Bu vizyon geri döndü çok şükür.

E.Cartman
11.Haziran.2012, 15:58
Kaan eski aşkın Sebastian Larsson'un ismi geçiyor mu acaba hiç, bir sürpriz gelmesin sonra :D

Revolution
11.Haziran.2012, 16:12
Yok kardesim hic duymadim :) Barnetta'ya bir girisimimiz olabilir, benden soylemesi.

Börk
11.Haziran.2012, 17:04
geçen seni içerden bilgi alıyordun kaan yok mu bu sene :)

Trabzonspor
11.Haziran.2012, 17:48
http://spor.milliyet.com.tr/galatasaray-a-yunanistan-dan-cirkin-yakistirma/spor/spordetay/11.06.2012/1552280/default.htm?ShowPageSkin=1

Nedvedmania
11.Haziran.2012, 17:52
Bu Leonardo bizim FM de hep aldığımız adam mı acaba :D O da genç ve forvetti :)

Facx
11.Haziran.2012, 18:18
Bu Leonardo bizim FM de hep aldığımız adam mı acaba :D O da genç ve forvetti :)

26 yaşındaki oyun kurucu diyo gençte değil forvette :D

Nedvedmania
11.Haziran.2012, 18:22
FM 2008 den bahsediyorum ben :D Haberde en önemli gol silahı diyor birde :)

GeanyGS
11.Haziran.2012, 19:40
Dany ile kimse ropörtaj yapmamış mı yahu daha :)

Her sabah ilk işim ona bakmak oluyor, ilk duygu ve düşüncelerini merak ediyorum doğrusu yeni yeni bir transfer olduğu zaman. :)

MeliksahAydogan
11.Haziran.2012, 20:10
Dany ile kimse ropörtaj yapmamış mı yahu daha :)

Her sabah ilk işim ona bakmak oluyor, ilk duygu ve düşüncelerini merak ediyorum doğrusu yeni yeni bir transfer olduğu zaman. :)

Aynen ya bende ona takıldım :)

Revolution
11.Haziran.2012, 20:12
geçen seni içerden bilgi alıyordun kaan yok mu bu sene :)

Gecen sene oyle ya da boyle ogreniliyordu yine birseyler var ama herkesin bildigi seyler. Bir tek Barnetta'yi yeni ogrendim. Bazi isimler var ama her yerde yazan isimler ve onlarin bazilari gostermelik gibi geliyor bana.

Nedvedmania
11.Haziran.2012, 20:23
"Burak ne de olsa seneye Galatasaray'da" göndermesi yapan arkadaşlar vardı. Burak Yılmaz'a teklif bile göndermemişiz.

pele96
11.Haziran.2012, 20:26
Sabah otobüsteyken yanımda gazete okuyan adamın gazetesine baktımda Gattuso Galatasaray'a gelebilirmiş.

byariff
11.Haziran.2012, 20:42
Gecen sene oyle ya da boyle ogreniliyordu yine birseyler var ama herkesin bildigi seyler. Bir tek Barnetta'yi yeni ogrendim. Bazi isimler var ama her yerde yazan isimler ve onlarin bazilari gostermelik gibi geliyor bana.

bencede basindakilerin cogu gostermelik haldun ustunel zamanindaki gibi yapiyor yonetim sag gosterip sol vuruyorlar.

zeck17
11.Haziran.2012, 22:40
Yönetimin doğru yolda olduğu görülüyor. Tek eksikleri arada sırada ortaya çıkan yönetim içi organizasyon eksikliği. O da çok yeni olmalarından kaynaklanıyor sanıyorum. İnşallah Başkan Ünal Aysal'ın dediği gibi gelişir olaylar biz de rahat bir nefes alırız.

Ben nedense Melo transferinin prensipte tamamlandığına inanıyorum. Zaten opsiyona önce 30 Mayıs sonra 5 Haziran sonra 10 Haziran dedi medya onu da pek anlamadım. Melo bize gelmek istedikten sonra yıllık 2.5 M € gibi bir ücrete tamam diyeceğini düşünüyorum. Bu parayı ancak kendi ülkesindeki zengin takımlar ve Arap/Uzakdoğu takımları verir ama onun için de ülkesine dönmek için erken. Geriye kalan tüm ülkelerde aldığının yarısını vergiye verecek.

Hamit-Melo-Sol Açık-Forvet ve bence bir de yerli bir sol bekle taş gibi "takım" oluruz. Dany benim için sürpriz oldu ama iyi bir alternatif. Gönül isterdi ki Chivu olsun ama belli ki o konuda ya Chivu bekleyemedi ya da Inter cephesinden sürpriz bir teklif geldi. Hamit sağ kanatta iyi bir silah olacaktır. Evet yardırıp gidecek sprinter bir oyuncu değil ama topla arası iyi, çok iyi pas dağıtan, tecrübeli, mesafe tanımaksızın şut çeken ve yerli uluslararası seviyede bir oyuncu. Bir kanatta daha soft diğer kanattaysa fizik gücü yerinde hızlı çevik ve topla arası iyi bir oyuncu olması bence daha iyi olur 4-4-2 gibi bir düzende. Hoilett ismi atıldı ortaya Eurosport tarafından. Bir de Amrabat'ı istiyoruz ama Amrabat'tan iyisi gelmeli bana kalırsa.

Forvet için Milito ismi geçiyor ve bunun için somut adımlar atıldı diye duydum. İnşallah gerçekleşir. Bu tarz adamların yaşına bakılmaz her saniye gol tehlikesi olan isimler bunlar. Burak'ın gelmesini isterim ama Burak Şampiyonlar Ligi için yeterli mi? Bence kesinlikle değil.

Yerli bir sol bek lazım bana kalırsa çünkü Çağlar biraz paslandı kenarda oturmaktan. Yerli sol bek de açıkçası pek aklıma gelmiyor :) Hasan Ali Kaldırım var ama o gelirse ya Hasan Ali'ye ya da adeta yeniden doğan Hakan Balta'ya yazık olur. Anadolu'dan gerekirse 2. ligden genç ve iyi bir sol bek getirebiliriz. Yurtdışından olma ihtimali düşük. Özkaynaklarımızdan çıkarmamız da çok zayıf bir ihtimal. Kulübede paslanan isimleri değiştirmek de çok önemlidir. Çünkü 1.5 senedir oturan bir adam yerine aynı kalibrede olsa bile bu süreyi maç yaparak geçirmiş hala içinde "forma için savaşmak" olan isimler takımı da üst seviyeye çeker. Külübede paslanan adam da artık bu kalmadığı için paslanmıştır zaten.

Hepimiz Kazım'ı, Pino'yu, Culio'yu unutuyoruz. Stancu yüksek ihtimalle gönderilecek. Ama geri kalan 3 ismin kamptan sonra durumuna bakılacağını hem düşünüyorum hem de o tarz şeyler öğrendim. Pino sakatlıktan çıkmış olarak dönecek. Kendini toparladı mı toparlamadı mı bir fikrimiz yok. Ama saçma tercihleri yok edilirse o da kenardan gelip oyunun seyrini değiştirebilecek nitelikte. Bence bizim bu sene en büyük eksiğimiz de oydu kenardan sadece Aydın silahımız vardı. Baros eh işte öyle böyle. Culio ortasaha ve sol kanat için iyi bir alternatif olacak. Fatih Hoca'nın takımda tutacağına inanıyorum. Kazım da ropörtajında yönetimden bazı isimlerin kendini istemediğini söylemiş. Umarım sorunlar aşılır çünkü o da forvette olsun sağ sol kanatta olsun iyi bir alternatif olacaktır.

Riera ve Baros da bana kalırsa ortalama üzeri tekliflere bırakılacak. Maliyetleri kulübede oturan oyuncular için oldukça fazla. Sercan Yıldırım da kiralanabilir oynayacağı takımlardan birine veyahutta yaz kampında birşeyler koyar üzerine. Temennim bu yönde.

Yekta-Aydın da yaz kampında bence daha çok sivrilecek isimlerden olacak.

Dediğim mevkiilere transferler yapıldığı ve belli başlı oyuncular yapıldığı takdirde bol alternatifli müthiş bir takım olacağımızı düşünüyorum. Öyle ahım şahım yetenekli sükse yapmış isimlere ihtiyaç yok. 2009-2010 sezonunda öyleydi de ne oldu? Galatasaray şu zamana kadar hep takım olarak bir şeyleri başarmıştır. Bu vizyon geri döndü çok şükür.

çoğu konuda haklısınız ben riera ve kazımın gönderileceğini stancunun kiralacağını düşünüyorum dediğiniz transferler cidden göze hoş geliyor ligde burak çok işimize yarar avrupada da milito kanatlar için hamit ve amrabat transferleri zaten yeterince iyi olur fazlasına gerek yok sol bek konusuna gelince ben alt yapımıza ve fatih hocaya güveniyorum bu senede takımda kötü oynayanlardan formayı kapabilecek yeteneklerimiz var mesela alt yapımızda hakan şükür e benzeyen genç bir çocuk vardı hatırlamıyorum o pivot forvet konusundaki sıkıntımızı giderebilir tabi türkiyede forvet olarak devamlılığını sağlaması da zor ama tabi alt yapımızda genç yetenek diye tabir edilen bir sol bek yoksa hakan baltayı veya mehmet topal gibi isimleri transfer ettiğimiz şekilde etmeliyiz araştırıp geleceği konusunda fikre varıp bonservisiyle almalıyız

William Rookwood
11.Haziran.2012, 22:54
Riera ve Baros'u göndermezler bence. Fatih hoca bütün oyuncuları deneyecektir yaz kampında

MeliksahAydogan
11.Haziran.2012, 23:00
çoğu konuda haklısınız ben riera ve kazımın gönderileceğini stancunun kiralacağını düşünüyorum dediğiniz transferler cidden göze hoş geliyor ligde burak çok işimize yarar avrupada da milito kanatlar için hamit ve amrabat transferleri zaten yeterince iyi olur fazlasına gerek yok sol bek konusuna gelince ben alt yapımıza ve fatih hocaya güveniyorum bu senede takımda kötü oynayanlardan formayı kapabilecek yeteneklerimiz var mesela alt yapımızda hakan şükür e benzeyen genç bir çocuk vardı hatırlamıyorum o pivot forvet konusundaki sıkıntımızı giderebilir tabi türkiyede forvet olarak devamlılığını sağlaması da zor ama tabi alt yapımızda genç yetenek diye tabir edilen bir sol bek yoksa hakan baltayı veya mehmet topal gibi isimleri transfer ettiğimiz şekilde etmeliyiz araştırıp geleceği konusunda fikre varıp bonservisiyle almalıyız

İsmail Berk Ünsal o çocuk yeni Hakan Şükür olarak lanse ediliyor.

Alt yapımız sadece onunla sınırlı değil ...

Berkin Arslan , Okan Derici , Berk Yıldız , Mertan Caner Öztürk bu çocuklar çok yetenekli yaz kampında kesinlikle şans bulacaklardır özellikler Mertan'dan ve İsmail Berk Ünsal'dan çok umutluyum.

LifeYourself
12.Haziran.2012, 00:33
Cem Sultan lanse ediliyordu postalandı galiba şimdi sıra ismail demi acaba:)

Börk
12.Haziran.2012, 00:35
evet,mehmet batdal da yeni hakan şükür'dü :)

Facx
12.Haziran.2012, 00:41

yerli ibra o :cool:

bu arada bu ismail berk ünsal kupa maçında son dakikalarda oyuna giren benle yaşıt olan çocuk değilmi :D ? sol açık oynuyodu nası yeni hakan şükür oluyo :D

C h A o S
12.Haziran.2012, 00:47
Atilla Turan haberini okudum.İzlemedim ancak Hakan Balta'nın alternatifi yok.Bir ara adı geçiyordu baya.Sol beke transfer şart.Bakalım Balta'yı kesicek biri mi yoksa alternatif mi gelicek?

William Rookwood
12.Haziran.2012, 00:49
o Berk Yıldız'dı. Berk İsmail Ünsal Forvet oyuncusu 1.93 boyunda

mpaker66
12.Haziran.2012, 00:56
ismail gaziosmanpaşa'dan 300 bin €'ya alındı.94 doğumlu.16 yaşındayken o parayı vererek aldık. FT değerlendirebilir ki inş. Değerlendirir.

byariff
12.Haziran.2012, 01:32
Berk ismail unsal forvet kule gibi

obur oyunculari pek net izliyemedim a2 maçlarinda ama gozume carpanlar merthan ve okan derici birde sag bek oynuyan bir arkadas vardi ismini hatirliyamadim hizli birseye benziyordu ilerliyen yillarda "A" Takima cikarlar dusuncesindeyim.

besiktas1903
12.Haziran.2012, 01:58
http://wwwextensor.blogspot.nl/2012/06/dany-nounkeu.html

güzel bir yazi

GeanyGS
12.Haziran.2012, 02:01
Popov'la da ingileniyomuşuz. Onu da alırsak müneccim rütbesi istiyorum. :)

MeliksahAydogan
12.Haziran.2012, 02:45
Popov'la da ingileniyomuşuz. Onu da alırsak müneccim rütbesi istiyorum. :)

Kaynak ? :)

GeanyGS
12.Haziran.2012, 02:48
Kaynak ? :)

Webaslan'da yazıyor ama geçen sezon başında da çok ciddi ilgilendiğimizi sağlam bir kaynaktan duymuştum o dönem.

0xjasaitis
12.Haziran.2012, 03:03

Açıkçası Bugüne kadar takıma gelen oyunculardan en ümitli olduğum adam Mehmet Batdal.İlk geldiği sezon fazla forma şansı bulamadı daha sonra ki sezonlar da şansız uzun süreli sakatlıklar geçirdi.Fatih hoca da ondaki kumaşı farketti zaten iyileştiği maçta sonra dan oyuna aldı ama boş kaleye topu atamayınca bir daha forma şansı bulamadı(uzun süre oynamayınca napsın adam unutmuş gol atmayı.)Umarım Fatih hoca yeni sezonda onu iyice dener ve biraz sabır gösterip forma şansı verir.Ben hala Mehmetten çok çok umutluyum.

Börk
12.Haziran.2012, 03:21
Açıkçası Bugüne kadar takıma gelen oyunculardan en ümitli olduğum adam Mehmet Batdal.İlk geldiği sezon fazla forma şansı bulamadı daha sonra ki sezonlar da şansız uzun süreli sakatlıklar geçirdi.Fatih hoca da ondaki kumaşı farketti zaten iyileştiği maçta sonra dan oyuna aldı ama boş kaleye topu atamayınca bir daha forma şansı bulamadı(uzun süre oynamayınca napsın adam unutmuş gol atmayı.)Umarım Fatih hoca yeni sezonda onu iyice dener ve biraz sabır gösterip forma şansı verir.Ben hala Mehmetten çok çok umutluyum.

ben değilim maalesef umarım utandırır beni :)

europeanconquer
12.Haziran.2012, 04:03
Berk Yıldız,Mertan Öztürk,İbrahim Selen,Berk Ünsal,Okan Derici,Uğur Ayhan,Eray İşcan bunlar benim aklıma gelen ve gelecekte bir çok şey beklenen oyuncular.Önümüzde ki 2-3 sezon için Berk Yıldız'ın yaşından dolayı bir patlama yapması olası gözükmüyor ama diğer oyunculardan her an her şeyi bekleyebiliriz.Özellikle Mertan,İbrahim ve Okan'dan.

mpaker66
12.Haziran.2012, 10:32
@çoşkun özdemir ismi neydi o çocuğum? Hagi çıkaracaksa FT'de çıkarır. Bence yetenek bakımından çoğu altyapı öyle oyuncularla dolu önemli olan onların gerekli zihinsel gelişimini sağlayıp, taktik disiplini verebilmek. Umarım bu çocukları A takımda görebiliriz. Ülke olarak çok ihtiyacımız var.

William Rookwood
12.Haziran.2012, 12:09
Berk Yıldız ya da Berkin Arslan olabilir o kişi

MeliksahAydogan
12.Haziran.2012, 12:25
Berk Yıldız ya da Berkin Arslan olabilir o kişi

Bencede. :)

bySperman
12.Haziran.2012, 12:46
Bizim alttaki gençler çok yetenekli ama önemli olan yetenekli olmak değil yeteneğini mental ve fiziksel olarak ne kadar donanımlı bir hale getirdiğin.Örneğin Khedira bizim gençlerin yarısı kadar yetenekli değil ama sahip olduğu Alman disiplini ve güçlü fiziği ile Real Madrid'de oynuyor.Ama bizim gençler maalesef gerek mental gerekse fiizksel olarak kendilerini neredeyse hiç geliştirmiyorlar.

LifeYourself
12.Haziran.2012, 14:22
khedirayıda herkes eziyor be mübarek ne kadar ezik adammış:n:

RaSenGan
12.Haziran.2012, 14:50
Aynen ne zaman Khedira ismini görsem mutlaka adamın yeteneksizliğinden bahsediliyo :D Ama adam hem R.Madrid'te hem Almanya Milli Takımı'nda oynuyor :) Asıl yetenek bu olsa gerek :D Bizde de Mustafa Sarp vardı mesela.Sonra olanlar oldu zaten :D

bySperman
12.Haziran.2012, 15:03
Ben adam yeteneksiz demedim ki.Sadece futbolda herşeyin yetenekle bitmediğini ve Sami Khedira gibi birçok gencimizden daha az yetenekli olan birinin iyi bir altyapı eğitimi alıp kendini geliştirerek Real Madrid'de forma giydiğini belirttim.:)

LifeYourself
12.Haziran.2012, 15:31
Ben adam yeteneksiz demedim ki.Sadece futbolda herşeyin yetenekle bitmediğini ve Sami Khedira gibi birçok gencimizden daha az yetenekli olan birinin iyi bir altyapı eğitimi alıp kendini geliştirerek Real Madrid'de forma giydiğini belirttim.:)

yok est usta ama bu adamın her adı geçtiğinde çok yetenekli olmadığı söyleniyor onu dedim sadece senle ilgili değil:)

bySperman
12.Haziran.2012, 15:35
yok est usta ama bu adamın her adı geçtiğinde çok yetenekli olmadığı söyleniyor onu dedim sadece senle ilgili değil:)
Allah için yalan değil :D

zeck17
12.Haziran.2012, 16:52
Türkiyenin en büyük eksikliği alt yapıda yaşam koçunun olmaması örnek olarak da batuhanı verebilirim disiplinsizliğinden eskişehirde oynuyor yeteneksizliliğindne değil ve alt yapımızda çok önemli eksikler var mesela takım as kadronun teknik direktörünün istediği gibi oynatılmalı sonra o yaşdaki çocuklar hep beraber oynamalı arkadaşlık kazandırılmalı kendi atmayıp attırmayı yardımlaşmayı arkadaşına güvenmeyi öğrenmeli zaten bence 14-16 yaş arasındaki çocuklarda gerek alt yapıda olsun gerek sokakta olsun futbol eğlenmek için olmalı eğitim daha önemli tabi yetenekliyse ikisini beraber yürütmeli

uAburak89
12.Haziran.2012, 16:56
Toulouse FC profesyonel futbolcularından Umut Bulut'un transferi için Kulübüyle görüşmelere başlanmıştır.

bySperman
12.Haziran.2012, 16:58
Elmander'e iyi bir alternatif olur.

C h A o S
12.Haziran.2012, 16:58
Umut çok gole yatkın bir adam değil.Kaçırdıklarıyla anılıyor birazda.Artı tarafı çok koşuyor ve Elmander gibi baskı yapıyor.Baros'un gideceğini varsayarak Elmander-Necati-Umut ve gelecek yabancı forvet ile hücum hattımız derinleşir.Yerli olarak zaten piyasada golcü sıkıntısı var.Umut fena olmaz gibi.

uAburak89
12.Haziran.2012, 16:59
Elmander'e iyi bir alternatif olur.

Aynen, Elmander'in yaptıklarını yapabilecek tek Türk oyuncu Umut Bulut, umarım gerçekleşir bu transfer.

Addolorato
12.Haziran.2012, 17:02
Umut gelirse sadece bir alternatif olur. Forvet olarak golcü eksikliğimizi gidermez yani bir forvet daha almamız gerekiyor bana göre.

europeanconquer
12.Haziran.2012, 17:03
Umut Bulut,harika olur :) Gol yükünü forvetlerin çekmesini beklememek lazım.Bizim 4-4-2 taktiğimizde her oyuncu yeterince gol atar ama yeter ki uygun adam olsun.Umut Bulut 4-4-2 için ideal bir isim bence.

Edit: Tabi yerli olması da üstüne üstlük bir artı daha.

C h A o S
1 yıllığına kiraladık.Satın alma opsiyonuda var.Ntvspor son dakika verdi.

uAburak89
Satın alma opsiyonu ile 1 yıllık kiralık diyor ntvspor.

sentugo
satın alma opsiyonuyla 1 yıllık kiralandı

bySperman
Umut gelirse sadece bir alternatif olur. Forvet olarak golcü eksikliğimizi gidermez yani bir forvet daha almamız gerekiyor bana göre.
Zaten Fatih Hoca 2 forvet istiyor.;;)

caglaruzun
12.Haziran.2012, 17:06
Şunla bunla ilgileniyor denilen haberlerin hepsi fos çıktı bana göre. Abdurrahim Albayrak'ın ağzını kapatmışlar birşey ögrenemiyoruz artık :D Bundan sonra olacak transferlerde çok sürpriz olacak bence. Umut'ta hayırlı olsun Burak Yılmaz'ı alacağımıza alternatif hem de yerli bir futbolcu olarak Umut'u almamız daha iyi oldu.

Nedvedmania
12.Haziran.2012, 17:06
Hayırlı olsun bakalım.

byariff
12.Haziran.2012, 17:07
Umut hocanin istedigi tarzda bir oyuncu hizli ve soz dinliyen bir adam + elmander gibi baski yapan mucadeleci bir oyuncu , hayirli olsun.

Fearless Coward
12.Haziran.2012, 17:08
Umut hayırlı olsun çok çalışkan bir oyuncu iyi bir alternatif bizim için...

Facx
12.Haziran.2012, 17:09
elmandere alternatif olur en fazla bize iş bitirici hızlı birebirde adam geçebilme yeteneğine sahip bi forvet lazım eğer böyle bi forvet almazsak çok fena çuvallarız

C h A o S
12.Haziran.2012, 17:11
Ben yabancı transferlerimizi çok merak ediyorum.Özellikle forvet transferini.Melo'nun bonservisi alınmayacak gibi.Bu durumda orta sahayada adam gerekiyor.
Forvete,orta sahaya ve kanata yabancı transferleri ile kapatırız bu dönemi.Bundan sonra yerli olarakta zora girsede Hamit ve 1-2 yerli oyuncu alırız.

sarianet
12.Haziran.2012, 17:11
umut hayırlı olsun ankaragücündeyken gsye attığı golle dikkatimi çekmişti bakalım nasıl etki edecek :)

Fearless Coward
12.Haziran.2012, 17:14
Baros gider artık...Yabancı transferi zenci olmalı aç susuz sefil leblebi gibi gol atacak :D

byariff
12.Haziran.2012, 17:15
Elmander, Dany ve Umut'un Toulouse'dan sonraki yeni ortak noktaları Galatasaray :D

Yalniz Trabzonspor da bizim pilot takim olacak bu gidisle :D

geyikler basladi sanal alemde :D

C h A o S
12.Haziran.2012, 17:18
Burak'ta gelsin bence Trabzon ligden çekilir :D

Kaka Leite
12.Haziran.2012, 17:19
Sanırım Ntvspor'da görmüştüm.Umut hatta Portekiz maçı sonrası Türkiyeye dönmeyeceğim yeni sezonda da Fransadayım tarzı açıklama yapmıştı diye hatırlıyorum.

Fearless Coward
12.Haziran.2012, 17:20
Aynen he Umut öyle dedi ama geldi :D

bySperman
12.Haziran.2012, 17:21
Daha gelmedi beyler :D Sadece görüşmelere başlanmış.Forlan ve Reyes gibi olmaz inşallah :D

Kaka Leite
12.Haziran.2012, 17:22
Daha gelmedi beyler :D Sadece görüşmelere başlanmış.Forlan ve Reyes gibi olmaz inşallah :D
Galatasaray, Umut Bulut'u Fransız ekibi Toulouse'tan satın alma opsiyonlu 1 yıllığına kiraladı.

Kaynak : Ntvspor

europeanconquer
12.Haziran.2012, 17:22
Elmander, Dany ve Umut'un Toulouse'dan sonraki yeni ortak noktaları Galatasaray :D

Yalniz Trabzonspor da bizim pilot takim olacak bu gidisle :D

geyikler basladi sanal alemde :D

Abi pilot takım biz oluyoruz yalnız :D

Gncl1905
12.Haziran.2012, 17:23
Umut iyi transfer olur yedek olarak, en azından ben yedek düşünmek istiyorum yönetimin as planı değildir inşallah :)

Umut-Dany ilk önce yedekleri güçlendiriyoruz :) Aslar da gelse :)

ReaList
Umut geldi, Burak Avrupa'dan takım bulamazsa o da gelir, Beşiktaş'la anlaşamazsa Egemen'de gelir. Kanat eksikliği için Olcan'da ilaç gibi olur. Al sana Trabzon görünümlü Galatasaray : )

Şaka bir tarafa Umut beğenmediğim bir oyuncu ve bu transfere sevindim. Daha iyisi olsa bizim açımızdan zor olurdu, Hayırlı olsun.

bySperman
Galatasaray, Umut Bulut'u Fransız ekibi Toulouse'tan satın alma opsiyonlu 1 yıllığına kiraladı.

Kaynak : Ntvspor

Sitede açıklama yok.Sadece görüşmelerin başladığını yazmışlar.Siteden açıklama gelmeden inanmam :)

europeanconquer
12.Haziran.2012, 17:24
Umut iyi transfer olur yedek olarak, en azından ben yedek düşünmek istiyorum yönetimin as planı değildir inşallah :)

Umut-Dany ilk önce yedekleri güçlendiriyoruz :) Aslar da gelse :)

Bunlar yedek ise gerçekten gelecek yıl fena bir kadro kurulacak gibi.Zaten o kadar gelen paradan sonra kurulmazsa ayıp olur.

byariff
12.Haziran.2012, 17:28
Sercan-Baros kesin gidici zaten , umut iyi oldu bence. alternatif bakimindan cok iyi yedek olur keza dany"de oyle + yonetim dogru isler yapiyor su ana kadar basinda cikmiyan oyunculari aldik.

Corpus
12.Haziran.2012, 17:29
Madonna' nın konser gelirleriyle transfer yapabiliriz bence :D

Kaka Leite
12.Haziran.2012, 17:32
Sitede açıklama yok.Sadece görüşmelerin başladığını yazmışlar.Siteden açıklama gelmeden inanmam :)
Ntvspor son dakikaya kadar bekliyor zaten çok güvenilir yani bu tarz transfer açıklamalarında büyük ihtimal duyum almışlardır.

Birazdan sitedende açıklanır.

Kaka Leite
12.Haziran.2012, 17:33
Madonna' nın konser gelirleriyle transfer yapabiliriz bence :D
350 Euro kiralanmış yoksağ :icon_smile:

bySperman
12.Haziran.2012, 17:35
Ntvspor son dakikaya kadar bekliyor zaten çok güvenilir yani bu tarz transfer açıklamalarında büyük ihtimal duyum almışlardır.

Birazdan sitedende açıklanır.

Umarım öyledir.:)

Facx
12.Haziran.2012, 17:38
Abi pilot takım biz oluyoruz yalnız :D

biz oyuncu yetiştirip trabzona yollamıyoruz tam tersi durum :icon_razz: tabi ts a pilot kulüp demiyorumda oyuncu yetiştiren kulüp pilot külüptür

europeanconquer
12.Haziran.2012, 17:40
biz oyuncu yetiştirip trabzona yollamıyoruz tam tersi durum :icon_razz: tabi ts a pilot kulüp demiyorumda oyuncu yetiştiren kulüp pilot külüptür

Trabzonspor'un oyuncuları teker teker bize geliyor sonuçta.FM'de böyle bir durum anlaşmalı şekilde olursa biz pilot kulüp oluyoruz yahu :D

bySperman
12.Haziran.2012, 17:41
Trabzonspor'un oyuncuları teker teker bize geliyor sonuçta.FM'de böyle bir durum anlaşmalı şekilde olursa biz pilot kulüp oluyoruz yahu :D

İyi ilişkiler diyip kapatalım :D

SaLviO
12.Haziran.2012, 17:45
danny,umut bunlar hep rotasyon transferleri gs seneye 3 kulvarda yarışıcak

ben umutun 15 maç çıkaramayacağını düşünüyorum aynı şekilde necatide

europeanconquer
12.Haziran.2012, 17:46
İyi ilişkiler diyip kapatalım :D

Ne iyi ilişkileri yahu bonservisi elinde oyuncuyu aldığımız da ''İnsan bir gelir söyler ''Alıyoruz biz Selçuk'u haberiniz olsun'' der'' diyen bir başkan varken neyin iyi ilişkisi :D Neyse cıvıtmayalım :0:

bySperman
12.Haziran.2012, 17:47
Uzatmayalım bence de :D

Facx
12.Haziran.2012, 17:48

o.o hocam sen anlamadın pilot kulüp oyuncularını kiralayıp geliştiren kulüp ondan sonra ana kulüpte gelişen oyuncu forma buluyo dimi oyuncu alan kulüp değil oyuncuuy geliştirip veren kulüp pilot kulüptür

SaLviO
12.Haziran.2012, 17:49
Geriye Burak Yılmaz ile Sümela Manastırı kaldı.

bu çok iyi ya :D :D :D :D

bySperman
12.Haziran.2012, 17:53
Geriye Burak Yılmaz ile Sümela Manastırı kaldı.

bu çok iyi ya :D :D :D :D
Güzelmiş :D

RaSenGan
12.Haziran.2012, 18:01
Umut'un gelmesi iyi oldu.Takıma katkı sağlayacaktır.Satın alma opsiyonuyla kiralandıysa daha da iyi olmuş.

350 bin Euro ödenecekmiş kiralık ücret olarak :)

GeanyGS
12.Haziran.2012, 18:15
Kadro genişliği için güzel bir transfer oldu.

E.Cartman
12.Haziran.2012, 18:29
Oyuna sonradan Sercan gireceğine, Umut girsin. İyi transfer.

europeanconquer
12.Haziran.2012, 18:36
o.o hocam sen anlamadın pilot kulüp oyuncularını kiralayıp geliştiren kulüp ondan sonra ana kulüpte gelişen oyuncu forma buluyo dimi oyuncu alan kulüp değil oyuncuuy geliştirip veren kulüp pilot kulüptür

Bilmesem harbiden inanacağım :0:

LadroN
12.Haziran.2012, 18:38
Umut'u istediğimi önceden de söylemiştim.kulübeyi güçlendirecek Elmander'i yedekliyecek çok akillica bir hamle.baros gidici artik.simdi bir de as forvet alinacaktir.

DisCo
12.Haziran.2012, 18:42
Galatasaray'a geldi diye ya da gelme ihtimali var diye çok iyi transfer demeyeceğim. Çünkü Umut Bulut hiçbir zaman iyi oyuncu olamadı.

Daha önce Portekiz maçında iyi oynadı diye Umut'u alıyoruz gibi bir örnekleme yapmıştım. Gerçek olacağından şüphem yoktu ve yanılmadım. Bu sezon ne desem oluyor. Kendimden acayip şüphe duymaya başlıyorum ya da bizi çok iyi tanıyorum.

Börk
12.Haziran.2012, 18:44
pilot kulüp büyük takımların oyuncularını alıp,ana kulüpte şans bulamayan oyuncuları oynatan kulüptür lütfen yanlış bilgi vermeyelim.galatasaray'ın da burada pilot kulüp olduğu yok,uygun fiyata alınan uygun bir yedek oldu umut bulut :)

MeliksahAydogan
12.Haziran.2012, 19:09
pilot kulüp büyük takımların oyuncularını alıp,ana kulüpte şans bulamayan oyuncuları oynatan kulüptür lütfen yanlış bilgi vermeyelim.galatasaray'ın da burada pilot kulüp olduğu yok,uygun fiyata alınan uygun bir yedek oldu umut bulut :)

Kiralama bedeli çok uygun 350 K € fakat bonservis bedeli 3 Mn € biraz fazla gibi 2 Mn € olsaydı harika olurdu takım olarak çok doğru yoldayız Elmander'in yedeği geldi sıra As forvet , kanat ve belki sol bek transferinde sizlere güvenimiz sonsuz Ünal Aysal ve Fatih Terim. :)

Suicider
12.Haziran.2012, 19:40
Bende cok begenmiyorum Umut'u ama napalim basimizda Fatih Terim var kendisine güvendigim icin bekleme taraftariyim.Simdi takima bitirici bir forvet lazim ilerde basicak yeterince forvetimiz oldu.Ama ben artik kanat a guzel bir transfer bekliyorum.

MeliksahAydogan
12.Haziran.2012, 19:42
Bende cok begenmiyorum Umut'u ama napalim basimizda Fatih Terim var kendisine güvendigim icin bekleme taraftariyim.Simdi takima bitirici bir forvet lazim ilerde basicak yeterince forvetimiz oldu.Ama ben artik kanat a guzel bir transfer bekliyorum.

Artık ihtiyacımız olarak iki kanat transferi bir sağ bir sol olmak üzere birde Elmander'in yanına Necati'nin önüne bitirici hızlı bir forvet + belki bir sol bek takviyesi Çağlar paslandı artık.

Ve olursa genç yetenekli geleceği parlak olarak düşünülen yerli futbolcular olabilir. :)

Deus Dominus
12.Haziran.2012, 19:57
Defansif ortasahayı unutmayın :) :Melo tarzı bir oyuncu şart Selçuk'un yanına.

GeanyGS
12.Haziran.2012, 20:13
Arkadaşlar R.Madrid bile Hamit'i alıyor kadro derinliği olsun diye. Her oyuncu her takımda aynı performansı göstericek diye bir kaide yok. Geçen sene herkes Elmander içinde aynı şeyi söylüyordu bu sene en çok alkışladığımız oydu. Hızlı, adam eksilten bir forvete ihtiyacımız var ama o da alınacak diye umuyorum. Elmander oynamadığında hücüm presimizin ne kadar düştüğünü hepimiz biliyoruz. Seneye herkesin altarnatifi olduğu bir kadro kurmak istiyor F.Terim.

IcedEarth
12.Haziran.2012, 20:28
Umut as olarak alınıyorsa vay halimize..

Trabzonspor
12.Haziran.2012, 20:38
Umut'un transfer,ne şaşaırdım açıkçası.Bizim şampiyon kadrodaki iskeleti aldı adamlar.Bi savunmadan Egemen kaldı.Onuda alabilirle bjk ile pamuk ipliğine bağlı.

Umut kötü oyuncu değil.Tamam gol kaçırıyordu,saç baş yolduruyordu ama bizim formamız altında her sezon 10+ gol attı.Buda onun istikrarlı olduğunu gösterir.İleride savunma yaparak arkasındaki oyuncuların yıldızlaşmasını sağlayan bir oyuncu.82 puan aldığımız sezon Jaja ve Burak yılmaz'ın gol sayılarına bakılabilir.Elmander ve Umut iyi bir ikili olabilir.İkiside ileride baskı yapıp rakibi bozmayı iyi beceriyorlar.Bu ikisi bu işi iyi yaparsa takım olarak daha iyi savunma yapar GS,şampiyonlar liginde büyük bir katkı sağlayabilir takıma.Bence kıymeti bilinmeli.

Bizdeyken ne kadar kızsamda gitmesini istememiştim.

MeliksahAydogan
12.Haziran.2012, 20:52
Defansif ortasahayı unutmayın :) :Melo tarzı bir oyuncu şart Selçuk'un yanına.

O zaten farz gibi bişey :)

RaSenGan
12.Haziran.2012, 21:06
Umut gelince önümüzdeki sezon için umudumuz arttı :D

KanaKe
12.Haziran.2012, 21:06
umut hayirli olsunda daha gecen gün bu adam ben fransada kalmak istiyorum dememismiydi :) bu futbolcularin söylediklerine güven olmaz vallahi

Facx
12.Haziran.2012, 21:28
Umut'un transfer,ne şaşaırdım açıkçası.Bizim şampiyon kadrodaki iskeleti aldı adamlar.Bi savunmadan Egemen kaldı.Onuda alabilirle bjk ile pamuk ipliğine bağlı.

Umut kötü oyuncu değil.Tamam gol kaçırıyordu,saç baş yolduruyordu ama bizim formamız altında her sezon 10+ gol attı.Buda onun istikrarlı olduğunu gösterir.İleride savunma yaparak arkasındaki oyuncuların yıldızlaşmasını sağlayan bir oyuncu.82 puan aldığımız sezon Jaja ve Burak yılmaz'ın gol sayılarına bakılabilir.Elmander ve Umut iyi bir ikili olabilir.İkiside ileride baskı yapıp rakibi bozmayı iyi beceriyorlar.Bu ikisi bu işi iyi yaparsa takım olarak daha iyi savunma yapar GS,şampiyonlar liginde büyük bir katkı sağlayabilir takıma.Bence kıymeti bilinmeli.

Bizdeyken ne kadar kızsamda gitmesini istememiştim.

egemen buraktan sonraki hedefimiz :D

Bordo61Mavi
12.Haziran.2012, 21:33
Takimi istanbula tasimak boyle bisey olsa gerek :)

byariff
12.Haziran.2012, 21:37
sizde bizden cok oyuncu aldiniz zamaninda odestik :D :D

Bordo61Mavi
12.Haziran.2012, 22:35
Bizimkiler Emre Gurali almis, tek basimiza sevinmiyelim, GS'li arkadaslarda sevinebilir 2-3 sene sonra oyuncu gelisimini tamamladiktan sonra alirsiniz :D

C h A o S
12.Haziran.2012, 23:13
2006/07: 32 mac, 16 gol, 1 asist
2007/08: 34 mac, 14 gol, 6 asist
2008/09: 37 mac, 14 gol, 4 asist
2009/10: 42 mac, 18 gol, 7 asist
2010/11: 42 mac, 16 gol, 8 asist

Türkiye'de 2006'dan beri 14 gol üstü atmış.Bizde de 14 gol civari felan atsın kafidir.

Fearless Coward
12.Haziran.2012, 23:27
Umut asist anlamında da iyi katkı yaptığı görülüyor ama bizde o kadar maç oynayamaz 10 gol atsa gerçekten iyi olur...

ForsakeN
13.Haziran.2012, 01:18

Şampiyon kadro derken?

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=379

Trabzonspor
13.Haziran.2012, 01:50
Şampiyon kadro derken?

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=379

Fener sampiyon degil demedimki ben.Liderle ayni puanda bitirdik sadece 1 gol yuzunde bir alt siradaydik ve benim takimim benum icin sampiyon sayilir.TFF kayitlarinda x,y, yazmasi beni ilgilendirniyor.

ForsakeN
13.Haziran.2012, 02:01
Fener sampiyon degil demedimki ben.Liderle ayni puanda bitirdik sadece 1 gol yuzunde bir alt siradaydik ve benim takimim benum icin sampiyon sayilir.TFF kayitlarinda x,y, yazmasi beni ilgilendirniyor.

Bu sebepleyse peki abi :)

Night_Mare17
13.Haziran.2012, 02:04
Şampiyon kadrodan bir Burak kaldı bir de Stoch :D

zeck17
13.Haziran.2012, 02:08
Necatinin sözleşmesi yenilecek mi yönetimden hiç bir haber yok daha sabri reyiz ve basketbolda da oktay mahmudiylede anlaşma imzalamadık

Alicanfmfan
13.Haziran.2012, 07:36
Umut Bulut ''alternatif'' olarak ne kadar olumlu transfer olsada, hayal kırıklığına uğramadım değil yani. Ama Fatih Terim'in bir bildiği vardır diyip beklemeye geçelim. :)

Bu arada, seneye gazete başlıklarını görür gibiyim. ''Cimbom'un Umudu Bitmedi.''

byariff
13.Haziran.2012, 13:11
oktay mahmuti besiktas macindan sonra boyle yonetimin ..... demis ondan dolayi ayrildigi yonetim biletini kesti diyorlar , ve birde para konusunda oktay hoca cok para istiyormus isi yokusa surmus diyorlar.

RaSenGan
13.Haziran.2012, 14:24
Bir yıldız transfer olacakmış ama bakalım kim :)

pele96
13.Haziran.2012, 14:49
Umut Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligindeki As kadrosu için yeterli değil diye düşünüyorum.Büyük ihtimalle ELMANDER- UMUT ikilisi olacak ve yetersiz olacak.

byariff
13.Haziran.2012, 15:02
Çildirt Bizi Unal Basgan :p

Ünal Aysal: "Demba Ba ve Milito ikisi de iyi futbolcular ama Milito bana göre yaşlı. Demba Ba'yı ise hoca istediği an bitirebiliriz."

RaSenGan
13.Haziran.2012, 15:03
Burak'la ilgili bir teklifimiz düşüncemiz yokmuş :) Ali Dürüst diyor :D

bySperman
13.Haziran.2012, 15:06
Umut Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligindeki As kadrosu için yeterli değil diye düşünüyorum.Büyük ihtimalle ELMANDER- UMUT ikilisi olacak ve yetersiz olacak.
Bu ikisi asla yanyana oynamaz.Umut Elmander'e alternatif olarak alındı.

Nedvedmania
13.Haziran.2012, 15:15
Açıklamaları isimlere göre toparladım

Hamit

Ali Dürüst: "Hamit'in aldığı ücret çok iyi, o ücretin altında bir mukavele götüremeyiz."

Amrabat

Ali Dürüst: "Bugün için gündemimizde Amrabat yoktur."
Ünal Aysal: Amrabat'ı da Kayseri satmayı düşünürse alabiliriz. Şartların iki tarafı da memnun etmesi gerekir.

Burak Yılmaz

Ünal Aysal: Burak Türkiye liginin gol kralı olmuş bir oyuncu, her kulüp onu transfer etmek ister. Transferi için Trabzon'u ikna etmek gerek.
Ünal Aysal: Galatasaray reddedilmeyi sevmez, eğer Trabzonspor'dan bir ılımlı yaklaşım görürsek düşünebiliriz.

Mahmuti

Ünal Aysal: İlk 2 yıl coachluk yaptı. Şu an menajerliği devam ediylor. Coach'luğu için yeniden düşüneceğiz.
Ünal Aysal: Oktay Mahmuti ile şu an yolları ayırmış değiliz. Görüşmelerimiz sürüyor. 2+2 olarak planımız vardı.

Melo

Ali Dürüst; ''Melo 3 senelik sözleşme istiyor. Kısa süre içinde yeni sözleşme imzalamak istiyoruz.."

pele96
13.Haziran.2012, 15:38
Bu ikisi asla yanyana oynamaz.Umut Elmander'e alternatif olarak alındı.
Galatasaray'da 5 Tane forvet var: Necati , Elmander , Baroş , Sercan ve Umut hatta Stancuda sayılabilir.
Necati : Çok yaşlandı ŞLyi kaldıramaz diye düşünüyorum.
Elmander: Bu 6lı içinden en iyisi.AS oynayacaktır.
Baroş:Fiziksel açıdan bitik ve formsuz.
Sercan : Genç ve yetenekli buna söz yok ama saha içinde genelde yok.
Umut:Yeni kiralandı.
Stancu: Galatasaray için yetersiz.

Bu 6lı içinden en iyisi kuşusuz Elmander ve Umut .

E.Cartman
13.Haziran.2012, 15:39
Çildirt Bizi Unal Basgan :p

Ünal Aysal: "Demba Ba ve Milito ikisi de iyi futbolcular ama Milito bana göre yaşlı. Demba Ba'yı ise hoca istediği an bitirebiliriz."

Fatih hoca istemese de bitir Demba Ba'yı başgan :D

byariff
13.Haziran.2012, 15:44
Galatasaray'da 5 Tane forvet var: Necati , Elmander , Baroş , Sercan ve Umut hatta Stancuda sayılabilir.

zaten baros kesin yolcu , sercan kiralancak(bence) stancu"yu ordu istiyor pazarliklar suruyormus. yabanci forvet gelcek yani 1 tane

Rick Nelson
13.Haziran.2012, 15:57
Burak Avrupa'ya gitmek istiyor , Galatasaray'da Avrupa'da olduğuna göre , Burak bize gelecek :D

bySperman
13.Haziran.2012, 16:05

Ona birşey diyen yok zaten.Ama Fatih Hoca 2 forvet istemiş yönetimden.

William Rookwood
13.Haziran.2012, 16:11
Ünal Aysal : Demba Ba ve Diego Milito ile ilgili teknik heyetimizden bir talep gelmedi

GeanyGS
13.Haziran.2012, 17:18
Umarım Milito alınmaz ama Demba Ba uygun fiyata alınırsa çok iyi olur.

Nedvedmania
13.Haziran.2012, 18:46
Galatasaray Official ‏@GalatasaraySK
SON DAKİKA... Galatasaray Kadın Basketbol Takımı baş antrenörlüğü için Ekrem Memnun ile anlaşıldı.

byariff
13.Haziran.2012, 18:57
Hoca hakkinda bilgisi olan varmi nasil biri acaba.

Revolution
14.Haziran.2012, 01:38
Cem Akdağ güzel olabilirdi hayırlısı olsun. Bu arada kimse yönetime sallamasın Mahmuti konusunda. Hiçbirşey tek taraflı değil ve kimse Galatasaray'dan büyük değil. Kaprisin geçtiği bir camia olmadığımızı hepimiz biliyoruz. Öğrendiklerim hoş şeyler değil ve tatlıya bağlamak hiç kolay değil bence.

Demba Ba'ya Fatih Terim'in hayır diyeceğine inanmak istemiyorum. Müthiş olur.

Corpus
14.Haziran.2012, 02:36
NTVSPOR - SON DAKİKA... TRANSFER - Galatasaray Heerenveen'de forma giyen Faslı Oussama Assaidi'yi imza için İstanbul'a getirdi.

goosfraba
14.Haziran.2012, 02:36
kimdi forumda heereven'deki aissaidi'yi alsak keşke falan diyordu.

başka birşey dileseymiş olacakmış demek ki.

edit: hugo veya revolution olabilir :D

bundan ziyade, oyuncuyu hiç izlemedim, bir yorumum yok.

Fearless Coward
14.Haziran.2012, 02:37
Hayırlı uğurlu olsun çok iyi transfer valla başkan diyordu cezalar açıklansın öyle açıklayacağız ama 3 tane açıklandı bile :D :D

SaLviO
14.Haziran.2012, 02:38
bu adam ajaxda değilmiydi ya kimdir nedir bu ne iş yapar yaşı kaç :D :D

Fearless Coward
14.Haziran.2012, 02:40
Heerenvendeydi...23 Yaşında Amrabat'tan daha genç ve daha iyi...

E.Cartman
14.Haziran.2012, 02:44
FIFA'da oynadığım kadarıyla Assaidi hızlı ve teknik bir kanat, iş görür :D Bu arada AMK'da bir haber vardı bugün Terim'in planları diye. A planına göre Burak olursa kanatlara Assaidi ve Amrabat'ı yazmışlardı. B planı ise Burak olmazsa Assaidi iptal onun yerine Hamit yabancı statüsü de Milito alınarak doldurulacaktı. Diğer kanat oyuncusu da Amrabat'tı. Ama şu an aklıma bi C planı geldi. Milito-Hamit-Assaidi :n::n:

goosfraba
14.Haziran.2012, 02:46
bu adam ajaxda değilmiydi ya kimdir nedir bu ne iş yapar yaşı kaç :D :D

yok o ismail aissati, kayıplarda.

RaSenGan
14.Haziran.2012, 02:48
Ben Aissati'yi biliyorum valla :D

tyfnkrvl07
14.Haziran.2012, 02:49
Bu adam'ı izleyen biri anlatabilir mi nasıl bir oyuncu ?. Bu arada fm'de ki profiline bi göz attım pek iç açıcı gelmedi bakalım.Sanırım iyi bir tekniğe sahip.
http://i48.tinypic.com/333ddi0.png

Corpus
14.Haziran.2012, 02:50
Assaidi

Biraz fikir sahibi olmak için.

Night_Mare17
Çok feci bileği var bu herifin.

Fearless Coward
İkisi de faslı ama Aissati kayıplarda çok düştü onun performansı Assaidi ise yeni parlayanlardan...

Night_Mare17
14.Haziran.2012, 02:52
Ama yinede Assaidi bizim kalitemizde oyuncu değil. En kötü Shaqiri ayarında birisi gelmesi gerekirdi.

Nedvedmania
14.Haziran.2012, 02:58
Assaidi

Biraz fikir sahibi olmak için.

Ohohooohoooooo 3.05 dk da ne yaptı öyle bee :icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:

Ofsaytmış bu arada :D

europeanconquer
14.Haziran.2012, 03:00
Bu adamı FM'de ilk kez gördüğüm de adıyla az dalga geçmemiştim.Anlaşılan gelecek yıl sık sık geçeceğiz dalgamızı.İnşallah iyi işler yapar.

Night_Mare17
14.Haziran.2012, 03:02
Defans Fail

Rakip defans futboldan soğumuş :D Gole bak arkadaş.

berkay123456
14.Haziran.2012, 03:02
O gol geçerli değil.Ofsayt için düdük çalmıştı hakem, ondan öyle vurdu.

edit: Cevap Cihan'a.

europeanconquer
14.Haziran.2012, 03:03
Bu sezon 27 maçta 10 gol atıp 7 asist yapmış Eredevisie'de

Fearless Coward
14.Haziran.2012, 03:03
Neyin dalgası yahu gayet normal adı bence...Faslıların adları böyle olur zaten :D

Facx
14.Haziran.2012, 03:05
şu manchester cityli bi çocuk vardı feyenoordta kiralık oynayan isveçli adını gene unuttum onu alsak ya :D yada lukaku kiralanabilir :D

Night_Mare17
14.Haziran.2012, 03:06
Adama ısınmaya başladım çok ama çok yetenekli gibi. Arena'yı ayağa kaldırabilir.

europeanconquer
14.Haziran.2012, 03:07
@Facx

John Guidetti'yi diyorsun herhalde.Lukaku kiralanabilir ama aradığımız oyuncunun o olduğuna emin değilim.

Nedvedmania
14.Haziran.2012, 03:07
http://s14.directupload.net/images/120614/nu46zuo7.swf

Nedvedmania
14.Haziran.2012, 03:12
Ahaha ne güldüm ya :n:

http://e1206.hizliresim.com/y/g/7whuj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Çok iyi be
Assaidi

Bize böyle çalımcı adam lazımdı zaten. Bitiriciliği iyi değil ama tekniği çok iyi. Uzun boylu stoch :)

Facx
14.Haziran.2012, 03:21
@Facx

John Guidetti'yi diyorsun herhalde.Lukaku kiralanabilir ama aradığımız oyuncunun o olduğuna emin değilim.

evet aynen sakatlık problemi vardı galiba onu atlatırsa gelsin isterim , lukaku bana göre tam aradığımız adam hem iş bitirici hem güçlü bi fiziği var hem kazanmaya aç kendini kanıtlamak istiyo hemde o fiziğe rağmen muazzam bi hızı var

RaSenGan
14.Haziran.2012, 03:42
Aradığımız yardırıcı kanat olabilir :D

byariff
14.Haziran.2012, 04:07
Hayirli Olsun Assiadi ama bi resmi olarak açiklansin :D Galatasaray Adasinda , Hasan Şaş, Ümit Davala ve Oussama Assaidi yemek yedi bonservisi 5m falan diyorlar

Bordo61Mavi
14.Haziran.2012, 04:20
Boylece Amrabatin piyasa degeri tekrar 5 milyona dusmus oldu :)

Kaliteli adam aldi GS helal olsun.

Kaka Leite
14.Haziran.2012, 04:22
Şuan çalımcıl gözüküyor ama şuan Türkiye de o tarz artislik çalımları yaparsan 2. çalımda eline verirler ayağını :icon_smile:

Gayet güzel transfer tebrik ederim.

byariff
14.Haziran.2012, 04:24
Amrabat"da Gelirse Sasirmam :p

Night_Mare17
14.Haziran.2012, 04:51
Şuan çalımcıl gözüküyor ama şuan Türkiye de o tarz artislik çalımları yaparsan 2. çalımda eline verirler ayağını :icon_smile:

Gayet güzel transfer tebrik ederim.

Diğer oyuncuların veriyorlarda bu adamın hızına yetişmeleri lazım önce :D

Trabzonspor
14.Haziran.2012, 05:29
Valla Cenker hakli.Adam Holaanda ligi gibi savunma namina hicbirseyin olmadigi yerden buraya geliyor.Orda boyle rahat rahat takilmak kolay ama burda ona izin vermezler gibi geliyor baada.

Kaka Leite
14.Haziran.2012, 05:39
Ahaha ne güldüm ya :n:

http://e1206.hizliresim.com/y/g/7whuj.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fbit.ly%2Fc25MCx)

Çok iyi be
Assaidi

Bize böyle çalımcı adam lazımdı zaten. Bitiriciliği iyi değil ama tekniği çok iyi. Uzun boylu stoch :)

Bu tabir yanlış olur.Stoch hızı ile çalım atan bu ise yetenekleriyle ayak hareketleri ile atan bir oyuncu.

Ayrıca Stoch gibi uzaktan şutları yok.Yani aynı olan pek özelliği yok gibi.

Mustafa abi de söylemiş videoda da bakarsanız hep uzak markaj adam hafif sürttüryor arkadan direk elini kaldırıp geri çekiliyor, buradan itecekler formadan tutacaklar ama geri çekilmeyecekler o adam yere inmeden rahat bırakmazlar.

Tabii bunlar adamı beğenmediğim anlamını taşımaz ama burada bunları pek beklemeyin bence sakatlığın tadını aldırırlar :icon_lol:

Bordo61Mavi
14.Haziran.2012, 05:57
Oyle boyle Amrabat ayarinda futbolcu :) ve buyuk ihtimal COK daha ucuz. Galatasarayinda aradigi buydu. Sahsen boyle bir adam Trabzonsporda isterdim.

Trabzonspor
14.Haziran.2012, 06:27
Alenzinho varya iste İbo ne isimize yariyorsa.

GeanyGS
14.Haziran.2012, 11:16
Yahu Türkiye ligi dediğiniz gibi olsa Brezilya, Hollanda, Arjantin gibi takımlara 5er tane atıp göndeririz. Emre Çolak bile bu ligde iyi bir sezon geçirip göze battıysa bu ligde herkes oynar. Yeter ki mental yapın mesafeyi ve hızını ölçecek kadar iyi olsun. Lincoln'nün orta sahada top sektirerek gittiği, Querasma ve Stoch'un bi anda 2 adam eksilttiği lig burası değil mi?

Yattara, Alenzinho, Jaja başka tip futbolcular mı? Amrabat, Popov falan?

"Burası Türkiye burada öyle çalım attırmazlar adama" çok yanlış bir düşünce.

pele96
14.Haziran.2012, 11:32
Yahu Türkiye ligi dediğiniz gibi olsa Brezilya, Hollanda, Arjantin gibi takımlara 5er tane atıp göndeririz. Emre Çolak bile bu ligde iyi bir sezon geçirip göze battıysa bu ligde herkes oynar. Yeter ki mental yapın mesafeyi ve hızını ölçecek kadar iyi olsun. Lincoln'nün orta sahada top sektirerek gittiği, Querasma ve Stoch'un bi anda 2 adam eksilttiği lig burası değil mi?

Yanlış bir düşünce olabilir fakat doğru bir düşünce Quaresma oyundan 2 adam eksilttiğinde 3. adam Quaresmanın bileklerine daldığını da unutmamak gerekir.

europeanconquer
14.Haziran.2012, 11:44

Demek istedikleri şu;

10 maç yapar yapar 11. maç o adamı sağ koymazlar.Ligimizde kasapdan çok ne var ?

GeanyGS
14.Haziran.2012, 11:45
Bu sadece Türkiye için geçerli değil ki, ben İtalya futbolunu bizim ligimizden daha sert buluyorum.

Topu ayağından çıkarma zamanlaması da oyuncunun mental yapısıyla alakalı. Topu alıp mevlana gibi dönmeye başlarsan illa biri gelip biçer.

europeanconquer
14.Haziran.2012, 12:03
Bu sadece Türkiye için geçerli değil ki, ben İtalya futbolunu bizim ligimizden daha sert buluyorum.

Quaresma'da İtalya'da harikalar yaratmadı yani.

GeanyGS
14.Haziran.2012, 12:30

Haklısın ama ben Querasma orada başarısızdı burada başarılı gibi bir imada bulunmadım. Sadece çalım için örnek verdim.

2 mesajdır söylemeye çalıştığım şey olay tamamen futbolcunun mental yapısı ile alakalı. Tekniği izlediğimiz kadarıyla oldukça iyi bir oyuncu ama bu tekniği iyi bir mental yapıyla birleştiriyorsa 3 kasapta gelse boş çünkü doğru zamanda çalım atmış doğru zamanda pas vermiş bir oyuncu izliyor oluyoruz. Eğer mentali zayıfsa, işi top cambazlığıysa Avrupa'nın hiç bir ülkesinde kalkamaz yerden.

mpaker66
14.Haziran.2012, 12:36
ya beyler öyle bi konuşuyosunuz ki ne yani o zaman hiç teknik oyuncu almayalım,hep güçlü bodoslama giden oyuncular alalım o zaman. amrabat bu ülkede yıldız olmadı mı? Stoch olmadı mı?

William Rookwood
14.Haziran.2012, 13:31
Umut Bulut ile halen görüşüyoruz galiba kaç gün oldu açıklanmadı transfer.

pele96
14.Haziran.2012, 13:41
Umut Bulut ile halen görüşüyoruz galiba kaç gün oldu açıklanmadı transfer.
Umut Bulut Kiralandı diye biliyorum.

Walter Sakana
14.Haziran.2012, 13:44

Evet yaratmadı. Inter'de 2 sezonda toplam sadece 32 maçta (24 lig+8 Avrupa) forma giyip 1 gol 2 asistle oynadı. Bu 32 maçın 19'unda oyuna sonradan girdi, 9 maçta ise oyundan alındı. Toplam 1456 dakika süre aldı. Sen youtube'da falan hazırlanan videolardan İtalya'da harikalar yarattığı fikrine kapıldın sanıyorum :)

europeanconquer
14.Haziran.2012, 14:03
Evet yaratmadı. Inter'de 2 sezonda toplam sadece 32 maçta (24 lig+8 Avrupa) forma giyip 1 gol 2 asistle oynadı. Bu 32 maçın 19'unda oyuna sonradan girdi, 9 maçta ise oyundan alındı. Toplam 1456 dakika süre aldı. Sen youtube'da falan hazırlanan videolardan İtalya'da harikalar yarattığı fikrine kapıldın sanıyorum :)

Yaratmadı dedim zaten abi.O tür oyuncu İtalya'da zaten oynayamadı,Türkiye'de de ahım şahım bir performans göstermiyor.

pele96
14.Haziran.2012, 14:08
Eğer 32 Maç oynamışsa harikalar yaramatmasa bile takımın önemli bir oyuncusu olduğunu göstermiş.Şuanda Ligimizde 20-25 maç oynayan adamları istikrarlı gösteriyoruz.

futureless
14.Haziran.2012, 14:10
Eğer 32 Maç oynamışsa harikalar yaramatmasa bile takımın önemli bir oyuncusu olduğunu göstermiş.Şuanda Ligimizde 20-25 maç oynayan adamları istikrarlı gösteriyoruz.

2 sezonda oynamış o kadar maçı.Çoğunda da ya yedekten gelmiş ya da ilk11 başlayıp oyundan alınmış.

pele96
14.Haziran.2012, 14:12
2 sezonda oynamış o kadar maçı.Çoğunda da ya yedekten gelmiş ya da ilk11 başlayıp oyundan alınmış.
2 Sezonda olsa az değil hadi onu bırakalım :D Türkiye Ligi için üst düzey bir oyuncu.

europeanconquer
14.Haziran.2012, 14:15
Inter'de 2 sezon oynayan bir adama istikrarlı demek için 60 maç falan oynaması gerekiyor.Çünkü Inter'in 2 sezonda oynadığı maç sayısı 80'i geçiyor rahatlıkla.

Addolorato
14.Haziran.2012, 14:21
Birde Chelsea macerası var Quaresma'nın arada.

futureless
14.Haziran.2012, 14:21
Inter'de 2 sezon oynayan bir adama istikrarlı demek için 60 maç falan oynaması gerekiyor.Çünkü Inter'in 2 sezonda oynadığı maç sayısı 80'i geçiyor rahatlıkla.

Aynen zaten lig maçları iki sezonda 76 tane ediyor :D

E.Cartman
14.Haziran.2012, 14:55
Şu anda Galatasaray transferlerini bıraktık Quaresma'nın yararını, zararını falan tartışıyoruz :n::n:

Nedvedmania
14.Haziran.2012, 15:04
Assaidi istanbuldan ayrılmış.

Galatasaray'ın transfer görüşmesi için İstanbul'a getirdiği Heerenveen'de forma giyen Faslı Oussama Assaidi İstanbul'dan ayrıldı.
Dün akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Assaidi, menajeriyle birlikte teknik direktör Fatih Terim'in yardımcıları Ümit Davala , Hasan Şaş ve sportif koordinatör Bülent Tulun'la Galatasaray Adası'nda yemek yedi. Yapılan görüşmelerin ilk etabı olumlu geçerken, transfere henüz nokta konulmadı. "Assaidi" yemeğin ardından istanbul'dan ayrılırken, tarafların önümüzdeki günlerde bir kez daha bir araya gelerek transferi netleştirmeleri bekleniyor. 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu Assaidi, Heerenveen forması ile Hollanda Ligi'nde geçen sezon 27 maç oynadı, 10 gol kaydetti ve 7 asist yaptı. Assaidi, aynı zamanda Fas Milli Takımı'nın da formasını giyiyor.

Flawless Victory
14.Haziran.2012, 15:34
Afellay iyi olabilir aslında.

Walter Sakana
14.Haziran.2012, 15:47
Yaratmadı dedim zaten abi.O tür oyuncu İtalya'da zaten oynayamadı,Türkiye'de de ahım şahım bir performans göstermiyor.

Hmm ters anlamışım o zaman. İtalya'daki başarısızlığı kendisini savunan oyuncuların daha iyi olmasından ve kendi topla fazla oynama hastalığından bence. Türkiye'de ise sıkıntı attığı pasları veya yaptığı ortaları iyi değerlendirecek takım arkadaşları olmaması diye düşünüyorum. Çok rahat çalım atıyor ve kafasını kaldırıp içeri baktığında 4-5 defans oyuncusu arasında bir tek Almeida'yı falan görüyor. Almeida dışında ortalara kafa vurabilecek kim var Beşiktaş'ta? Buna rağmen 73 maçta 18 gol 27 asist iyi bir istatistik bence. Sanki Beşiktaş'ın hücuma çok iyi destek veren Lampard tarzı oyuncuları varmış gibi çok acımasızca eleştirildiğini düşünüyorum Q7'nin. Orta yapacak adam göremeyince mecburen daha çok çalıma girmek zorunda kalıyor. Tabi ben ara sıra izlediğim kadarıyla yorumluyorum, Beşiktaş'lı arkadaşlar daha sağlıklı yorumlayacaktır.

32 maçta 1 gol 2 asistle mi? Q7'nin takımın önemli bir parçası olabilmesi için en azından 15 asist falan yapması ya da Messi veya Ronaldo gibi skorer bir kimliğe bürünmesi lazım. Teknik ve ofansif bir kanat oyuncusu olarak başarı kriteri bu olmalı (32 maç 10 gol 10 asist veya 20 gol 1 asist veya 1 gol 15 asist gibi).

Neyse Spy.94 haklı boş bir tartışma yapıyoruz :)

RaSenGan
14.Haziran.2012, 15:49
Yalnız Assaidi'nin gelmesi demek forvette tek yabancı olacak demek.Umut ilk 11 olabilir.

Walter Sakana
14.Haziran.2012, 15:52
Yalnız Assaidi'nin gelmesi demek forvette tek yabancı olacak demek.Umut ilk 11 olabilir.

Ben Umut'u hep ilk 11'de oynatacağını düşünüyorum hocanın, koşan pres yapan yani istediği tarzda bir oyuncu çünkü. İki kanattan biri Umut olacak sanırım.

Edit: Yabancıları sayınca senin dediğin daha mantıklı geldi, Umut-Elmander forvet ikilisi olacak o zaman.

RaSenGan
14.Haziran.2012, 15:54
Ben Umut'u hep ilk 11'de oynatacağını düşünüyorum hocanın, koşan pres yapan yani istediği tarzda bir oyuncu çünkü. İki kanattan biri Umut olacak sanırım.

Umut ilk 11 oynarsa geçen sene Necati'nin pozisyonunda oynar abi.Elmander'in biraz daha gerisinde olur bence.Kanatta oynayacağını sanmam.Kanata da bir transfer yaparız.

Walter Sakana
14.Haziran.2012, 15:55
Umut ilk 11 oynarsa geçen sene Necati'nin pozisyonunda oynar abi.Elmander'in biraz daha gerisinde olur bence.Kanatta oynayacağını sanmam.Kanata da bir transfer yaparız.

tamam editledik işte sen yazmadan :D

Alicanfmfan
14.Haziran.2012, 15:58
Tamam, canla başla mücadele eden oyuncuları seviyoruz. Futbolcu dediğin pres yapacak, basacak, alan daraltacak, kademeye girecek ama arada golde atacaklar yani. Elmander ve Umut olursa gol atmayı unutabilir takım.

RaSenGan
14.Haziran.2012, 16:02
1 yabancı hakkı daha olsa mükemmel olurdu.

tamam editledik işte sen yazmadan :D

:D

Walter Sakana
14.Haziran.2012, 16:03
Muslera - Eboue - Ujfalusi - Elmander garanti olanlar.

Dany Avrupa maçlarında oynar, Melo işi hallolursa 5.yabancı o olur 1 de kanat eder 6. Bu durumda yabancı forvet transferi çok zor görünüyor.

Melo veya başka bir MC alınmazsa orta alanda iki yerli oynatıp yabancı forvete yer açmayı düşünebilir hoca. Bu durumda Yekta, Yiğit, Engin, Ceyhun ve Emre'nin performansları çok çok önemli olacak önümüzdeki sezon.

Corpus
14.Haziran.2012, 16:03
Selçuk yanına Ceyhun' u monte etsek çok mu aksar ortasaha ?

RaSenGan
14.Haziran.2012, 16:05
Muslera - Eboue - Ujfalusi - Elmander garanti olanlar.

Dany Avrupa maçlarında oynar, Melo işi hallolursa 5.yabancı o olur 1 de kanat eder 6. Bu durumda yabancı forvet transferi çok zor görünüyor.

Melo veya başka bir MC alınmazsa orta alanda iki yerli oynatıp yabancı forvete yer açmayı düşünebilir hoca. Bu durumda Yekta, Yiğit, Engin ve Emre'nin performansları çok çok önemli olacak önümüzdeki sezon.

Melo gelir abi büyük ihtimalle.3 yıllık sözleşme falan istiyormuş.O gelmese bile başka yabancı alınır.Anca şöyle bir şey olabilir.Paraya kıyılıp Hamit alınır.Selçuk-Hamit göbekte.Kanatların birinde Türk birinde yabancı oyuncu.Forvete de iki yabancı.Ki bu ihtimal de çok çok düşük bir şey.%90 Elmander-Umut forvet hattı olacak.

Fearless Coward
14.Haziran.2012, 16:07
Şu Baros'u bi yollayabilsek güzel olacakta adam kalmak için oynamıyor sanki :D :D :D Umut,Necati'nin yerinde oynarsa bol gol atar valla Necati ne kadar saç baş yoldurttu biliyoruz Umut mutlaka atar o kadar pozisyona girerse :D :D Necati alem adam gerçi zor pozisyonları gol yapıyor kolayları atamıyor...Melo açıklamalarda bulunmuş zaten bu şampiyonluğu hiç unutmam falan diye 3 yıllık sözleşme istiyormuş olacak gibi görünüyor...

sui generis
14.Haziran.2012, 16:08
git Alper'i , Veysel'i al. yabancı hakkını forvette kullan.

caglaruzun
14.Haziran.2012, 16:09
Ben de diyorum ki Hamit gelsin sağ bek'e geçsin sağ kanat'a da Eboue'yi yerleştirsinler olsun bitsin. Kanatta daha iyi oynuyor eboue ofansif katkısı daha fazla.

RaSenGan
14.Haziran.2012, 16:10
git Alper'i , Veysel'i al. yabancı hakkını forvette kullan.

Alper'le Veysel'le ŞL'de 5 ye sonra :D

Bordo61Mavi
14.Haziran.2012, 16:15
Alenzinho varya iste İbo ne isimize yariyorsa.

Onu burda tartisirsak, Galatasaray transfer konusu kapatilir :)

vego
14.Haziran.2012, 16:25
@sportsruenglish Football: #Juventus MF Felipe Melo, who spent last season on loan at #Galatasaray, could move to Spartak for €11m #RPL #mercato #SerieA

europeanconquer
14.Haziran.2012, 16:29
Spartak Moskova'nın başkanı ''Melo haberleri kesinlikle yalan,kadromuzda yeterince Brezilyalı var'' demiş.

byariff
14.Haziran.2012, 16:41
Hoca Engini Selcugun yanina monte etse forvete yabanci yeri açilir :D

LadroN
14.Haziran.2012, 16:48
Tabi bide elmander'in satilip yerine umut'un monte edilmesi, ardindan forvete yabanci, bitirici bir forvet alinmasi ihtimali var.:D

E.Cartman
14.Haziran.2012, 16:50
Arif, Engin olmaz oraya ya. Maç içinde hoca denedi bu sezon bi kaç kez de olmuyor. Topla çok oynuyor, çok kaybediyor, kontra falan yiyoruz, olmuyor. Hadi ligde idare edersinde Avrupa'da öttürürler valla.

europeanconquer
14.Haziran.2012, 16:51
Elmander satılırsa ciddiyim satırla doğrarım yönetimi :) Neyse oyuncuları aldık da ilk 11 de kimi oynayacağımı kaldı.Bir alınsın da elbet herkes forma şansı bulacaktır.

byariff
14.Haziran.2012, 16:58
Bu Arada Yabanci Forvet ve Yabanci Kanat oyuncusu Alincakmis. ama yabanci forvet tam kesin degilmis Meloyu"da alirsak yabanci forvetide katarsak ve danyide katarsak 4 yabanci transfer etmis oluyoruz , muslera,eboue,ujfa,elmander ilk 11"e monte edersek 7 oyuncu oluyor acaba hoca kimi kesicek yada melo yerine saglam bi turk dmc bulmamiz lazim"ki oda turkiyede yok melonun yerini doldurcak adam yok , belki hoca hamiti alip oraya monte etcekti , 1 alternatif daha var melonun bonservisi alip forvete turk oyuncu transfer etcez buda burak olabilir.

E.Cartman
14.Haziran.2012, 17:02
Keşke Topal'ı alsak. Böyle bir ihtimal olmadığına göre forvete Burak gelebilir.

caglaruzun
14.Haziran.2012, 17:10
Egemen anlaşamıyor sanırım Beşiktaş yönetimiyle. Onu da alsak defans hattında lig maçlarında semih-egemen ikilisi oynasa her türlü alınır ya Bir yabancı forvet.

Bordo61Mavi
14.Haziran.2012, 17:13
Egemen bu seferde Bjk'yi cizip Galatasaraya gidecek.

Fernandes girisimi varmi Galatasarayda ? hic haberi gectimi medyada

LadroN
14.Haziran.2012, 17:13
Egemen'in gelmesi durumda da yabanci kontejyani sorunu kalkar.ama bu da ujfa'nin gitmesi demek.sonuç olarak bir gün burak'a muhtaç olacağimizi duşunmemiştim.:D

Fearless Coward
14.Haziran.2012, 17:16
Egemen gelirse 4 tane as stoper olacak bildiğin hangi 2 sini oynatacaksın :D bi de Zan var :D sanmıyorum Egemen'in alınacağını Ujfa zaten 1-2 sene daha rahat oynar...

caglaruzun
14.Haziran.2012, 17:17
Egemen bu seferde Bjk'yi cizip Galatasaraya gidecek.

Fernandes girisimi varmi Galatasarayda ? hic haberi gectimi medyada

Valla Beşiktaş gerekirse bütün yabancılarını satar ancak fernandes'i bırakamaz. Öyle bir girişim olduğunu sanmıyorum ki medyada da böyle bir haber hiç geçmedi.

pele96
14.Haziran.2012, 17:18
Ne egemen'i ya :D Bende resmi birşey var sandım :D Zaten Sivokla sözleşme imzalanmıyor Egemende giderse biteriz :D

Facx
14.Haziran.2012, 17:23
Egemen gelirse 4 tane as stoper olacak bildiğin hangi 2 sini oynatacaksın :D bi de Zan var :D sanmıyorum Egemen'in alınacağını Ujfa zaten 1-2 sene daha rahat oynar...

ujfa sene sonunda bırakıcağını açıklamıştı diyebiliyorum :schaf:

byariff
14.Haziran.2012, 17:31
Ne egemeni yapmayin danny"i aldik :D

byariff
14.Haziran.2012, 17:55
Ingilterede Galatasaray ve demba ba tt olmus acaba geliyormu :p

https://p.twimg.com/AvWt-b9CQAIZSso.png

Birde Bole Haberler Var Yabanci Basinda.

Bookies now suspended bets on Demba Ba joining Galatasary - nothing as yet on Sky or BBC, looking into it

Hearing rumours that Demba Ba has signed for Galatasary for €11m according the Sky Italia

Skybet : We have suspended transfer betting on Demba Ba after lots of stakes & reports on him to join Galatasaray.

NowFutboll : Demba Ba could be on his way to Galatasaray.

GeanyGS
14.Haziran.2012, 18:00
Demba Ba çok iyi futbolcu da 11 milyon euro eder mi ki? Özellikle son dönemde GS'ın kasasından çıkan her kuruş sanki kendi cebimden çıkıyormuş gibi hissediyorum. :)

Toplam maliyeti 20 milyon euroyu geçecek bir oyuncu vasatı geçemezse çok yazık olur.

Sirius Black
14.Haziran.2012, 18:07
Demba Ba bizim ligi öttürür valla. Keşke Burak ya da Egemen'den birisini alabilsek de yabancı kontenjanında elimiz rahatlasa.

Facx
14.Haziran.2012, 18:08
Demba Ba çok iyi futbolcu da 11 milyon euro eder mi ki? Özellikle son dönemde GS'ın kasasından çıkan her kuruş sanki kendi cebimden çıkıyormuş gibi hissediyorum. :)

Toplam maliyeti 20 milyon euroyu geçecek bir oyuncu vasatı geçemezse çok yazık olur.

11 m € hayli hayli eder ingilterenin ilk yarısında 16 gol attı bu adam papis geldikten sonra neden atamadı bilmiyorum ama 11 m € çok iyi bence iyi bi forvet oyuncusunu 3-5 m € a kendimiz keşfetmedikçe bulamayız zaten

Corpus
14.Haziran.2012, 18:10
https://twitter.com/#!/19Demba_Ba

Eğer bu resmi adresi ise. Demba ba Bitti !

not: Oktay Derelioğlu kaynak :n:

Nedvedmania
14.Haziran.2012, 18:10
İlerde Demba ve Elmander olacak o zaman. Umut'un geleceği de Ceyhun gibi yedek beklemek olur.

Fearless Coward
14.Haziran.2012, 18:11
Zafer milleti kandırma ula onun gerçek olma ihtimali %0 :D :D :D

Nedvedmania
14.Haziran.2012, 18:11
Gerçek galiba. Offical yazıyor çünkü. Vay be çok iyi oldu bu :D

Corpus
14.Haziran.2012, 18:13
Gerçek olan bu Cihan : https://twitter.com/#!/dembabafoot

takipçi sayısına dikkat :D

Nedvedmania
14.Haziran.2012, 18:15
Gerçek olan bu Cihan : https://twitter.com/#!/dembabafoot

takipçi sayısına dikkat :D

İyide birince Offical yazıyor. Eğer Demba ba 2. adresteki ise resmi yollarla "offical" kelimesini sildirirdi ordan.

Sirius Black
14.Haziran.2012, 18:16
https://twitter.com/#!/19Demba_Ba

Eğer bu resmi adresi ise. Demba ba Bitti !

not: Oktay Derelioğlu kaynak :n:

Demba Ba bitmiş. :D

byariff
sky italia saglam kaynakmi acaba :D

Nedvedmania
Ayrıca senin verdiğin adrestekinde Saraçoğlu resmini paylaşmış adam :D

RaSenGan
14.Haziran.2012, 18:18
Demba Ba gelecekse Assaidi niye İst'a geldi :D İkisi de gelecekse kim gidecek :D Ünal Aysal kesinlikle yıldız transferi olacak dedi.Assaidi'yi yıldız kategorisine koyamayız.Türk olarak yıldız kim var kim gelebilir meçhul.Neyse yakında belli olur her şey :D

Gerçek galiba. Offical yazıyor çünkü. Vay be çok iyi oldu bu :D

Olm napıyosun ya hiç bi futbolcunun hatta Premier Lig'te oynayan bir futbolcunun 400 takipçisi olur mu hemen nasıl atlıyosun böyle :D

Nedvedmania
14.Haziran.2012, 18:19
Demba Ba gelecekse Assaidi niye İst'a geldi :D İkisi de gelecekse kim gidecek :D Ünal Aysal kesinlikle yıldız transferi olacak dedi.Assaidi'yi yıldız kategorisine koyamayız.Türk olarak yıldız kim var kim gelebilir meçhul.Neyse yakında belli olur her şey :D

Olm napıyosun ya hiç bi futbolcunun hatta Premier Lig'te oynayan bir futbolcunun 400 takipçisi olur mu hemen nasıl atlıyosun böyle :D

Ordaki Offical kelimesine takıldım ben :(

RaSenGan
14.Haziran.2012, 18:19
Yalnız adamın resmi hesaba bakarsak Sow'un panpası diyebiliriz :D Adam Sow için gelmiş maç izlemiş.Düğün fotoğrafını paylaşmış falan.Sow bir el atsın gelsin :D

Ordaki Offical kelimesine takıldım ben :(

Ya bi de fake hesabın yazdığı şeyi RT yapmışsın utanmadan :D

Nedvedmania
14.Haziran.2012, 18:22
Tribun Dergi ‏@tribundergi
Galatasaray, Demba Ba icin Newcastle'la 11M€ karsiliginda anlasti.

Ya bi de fake hesabın yazdığı şeyi RT yapmışsın utanmadan :D

Hani nerde :icon_eek:

byariff
14.Haziran.2012, 18:23
Demba Ba Gelsin Kollarimi Keserim :D :D :D

Sirius Black
14.Haziran.2012, 18:36
Eboue-Demba Ba-Dany üçlüsü. Tövbe. :D :D

Corpus
14.Haziran.2012, 18:37
Galatasaray' ın transferler tam Kaan' ın transfer politikası. Zenci olsun yeter :n:

Corpus
14.Haziran.2012, 18:42
Newcastle Utd. yalanlamış sanırım :)

MeMo
14.Haziran.2012, 18:44
Newcastle Utd. Sky Sports News'e kendilerine gelen bir teklif olmadığını söylemiş.

MeMo
14.Haziran.2012, 18:52
Bu Demba Ba olayı Galatasaray'lı taraftarların twitterda eğlencesine çıkardığı sonradan yayılan bir olaymış bu arada Sky'dan falan gelen öyle bir haber yok :)

https://twitter.com/#!/umutation

Merak eden inceleyebilir :D

Trabzonspor
14.Haziran.2012, 18:53
Zaten resmi görüşme olsa borsaya bildiriyorlar.

Nedvedmania
14.Haziran.2012, 19:00
Bu Demba Ba olayı Galatasaray'lı taraftarların twitterda eğlencesine çıkardığı sonradan yayılan bir olaymış bu arada Sky'dan falan gelen öyle bir haber yok :)

https://twitter.com/#!/umutation

Merak eden inceleyebilir :D

Demba ba olayı zaten olan birşeydi. Bu kişide saçma bi şekilde haberi sahiplenmiş :)

MeMo
14.Haziran.2012, 19:01
Demba ba olayı zaten olan birşeydi. Bu kişide saçma bi şekilde haberi sahiplenmiş :)

Sky muhabbetini bu arkadaş uydurmuş işte :D

Nedvedmania
14.Haziran.2012, 19:03
Adnan Öztürk: Transfer konusunda çok aceleci olmak durumunda değiliz. Türk futbolunda 20 Haziran'da verilecek kararlar var.

byariff
14.Haziran.2012, 19:08
bizim "TURK" insanlari evet yabanci basina haber verdi Demba Ba Gs"de diye onlarda oyle haber yapti tabi canim.

Gncl1905
14.Haziran.2012, 19:15
Sky muhabbetini bu arkadaş uydurmuş işte :D

Sky Sports ve Sky Italia flash haber olarak geçmiş. Uyduda çıkıyor mu kanal bilmiyorum ama frekans bulup kanalı ayarlayıp bakmaya üşendim :D KAP'a bildirilmeden de inanmam zaten :D

MeMo
14.Haziran.2012, 19:17
Sky Sports ve Sky Italia flash haber olarak geçmiş. Uyduda çıkıyor mu kanal bilmiyorum ama frekans bulup kanalı ayarlayıp bakmaya üşendim :D KAP'a bildirilmeden de inanmam zaten :D

Geçmemiş işte bunlar uydurmuş :D

Corpus
14.Haziran.2012, 19:29
Transferin olmadığını öğrenince nasıl da mutlu oldular :) Olsun olsun...

E.Cartman
14.Haziran.2012, 19:41
Ortalık Demba Ba haberiyle kavrulurken alttan Gattuso haberi geldi bilmem fark ettiniz mi ? 1 yıllığına anlaştık deniliyor. 1,5-2M€ civarı bir ücreti varmış.

pele96
14.Haziran.2012, 19:44
Sabah otobüsteyken yanımda gazete okuyan adamın gazetesine baktımda Gattuso Galatasaray'a gelebilirmiş.

Ortalık Demba Ba haberiyle kavrulurken alttan Gattuso haberi geldi bilmem fark ettiniz mi ? 1 yıllığına anlaştık deniliyor. 1,5-2M€ civarı bir ücreti varmış.
Yazmıştım birkaç gün önce :)

RaSenGan
14.Haziran.2012, 21:06
Newcastle'ın hocasından cevap :D http://s1.directupload.net/images/120614/5qhfrl9m.swf

byariff
14.Haziran.2012, 21:07
BBC'de az önce spiker Newcastle hocasına Demba Ba neden Türkiye'ye gidiyor? Tatile mi? diyip güldü. Hocası da gülerek bilmiyorum dedi.

Nedvedmania
14.Haziran.2012, 21:21
Haberturk ‏@Haberturk
Gattuso Galatasaray'da! Berlusconi'nin sahibi olduğu Mediaset açıkladı. http://gez.io/d0qMnl

Bu da o haber

http://www.sportmediaset.mediaset.it/calcio/milan/articoli/1841/gattuso-e-turcosi-al-galatasaray.shtml

Facx
14.Haziran.2012, 21:37
altan tanrıkulu modu :

wikipedia da resmi kayıtlarda GS a gelmiş gattuso hayırlı olsun :icon_cool:

---

şaka bi yana inşallah gelmez gelirse melo gelmez 34 yaşında 1 yıl top oynamamış daha çok defansif özellikleri olan bi gatusso dan ne bekliyoruz ben anlamadım

GeanyGS
14.Haziran.2012, 21:45
sorunlu diye Melo'yu almayıp 34 yaşında ki psikopat Gattuso'yu almak çok enteresan cidden.

E.Cartman
14.Haziran.2012, 21:49
altan tanrıkulu modu :

wikipedia da resmi kayıtlarda GS a gelmiş gattuso hayırlı olsun :icon_cool:

---

şaka bi yana inşallah gelmez gelirse melo gelmez 34 yaşında 1 yıl top oynamamış daha çok defansif özellikleri olan bi gatusso dan ne bekliyoruz ben anlamadım

Daha çok olan defansif özelliklerini kullanmasını.

grkm33
14.Haziran.2012, 21:50
Gattuso Melo'nun verdiği katkının çeyreğinin yarısının yarısının çeyreğini veremez.Bu adama Fatih Terim dopingide fayda etmez.

C h A o S
14.Haziran.2012, 21:52
Gattuso hayal kırıklığı olur.

uAburak89
14.Haziran.2012, 21:57
Baya bi timsaha girilmiş. :)

Assaidi, Demba Ba son olarak Gattuso. :)

Şu son Oktay Mahmuti olayından sonra resmi siteye bile inanmamak lazım, sahaya formayla çıkmadan inanmıyorum hiçbir transfere.

europeanconquer
14.Haziran.2012, 22:00
Ahahahaha :n: Ne vikipedi ama :D

http://img6.imageshack.us/img6/573/adszhmj.png

Nedvedmania
14.Haziran.2012, 22:25
Gattuso Sion'da

byariff
14.Haziran.2012, 22:38
Gattuso Sion"a Transfer Oldu :D

LifeYourself
14.Haziran.2012, 23:37
adanaspor yalanmış:n:

RaSenGan
14.Haziran.2012, 23:45
Yalnız adamlar bugün transfer olduğunu bildiler :D

SaLviO
15.Haziran.2012, 02:17
Galatasaray' ın transferler tam Kaan' ın transfer politikası. Zenci olsun yeter :n:

öyle abi futbolda artık zenci zamanı :D

europeanconquer
15.Haziran.2012, 10:50
Bomba gibi olur bomba.Zaten son zamanlarda Fm sayesinde adama hasta oldum :D Gelirse bize olaylar olaylar

http://live.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/g-sarayin-gozu-ondaSXHBQ283548SXQ

pele96
15.Haziran.2012, 10:55
Bomba gibi olur bomba.Zaten son zamanlarda Fm sayesinde adama hasta oldum :D Gelirse bize olaylar olaylar

http://live.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/g-sarayin-gozu-ondaSXHBQ283548SXQ (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Flive.sporx.com%2Ff utbol%2Ftransfer%2Fturkiye%2Fg-sarayin-gozu-ondaSXHBQ283548SXQ)
Nicklas Bendtner Portekiz'e 2 tane atan değilmiydi

europeanconquer
15.Haziran.2012, 11:08
Aynen öyle Portekiz'e 2 tane attı.

Facx
15.Haziran.2012, 12:52
bendtner zor değil bana kalırsa arsenal düşünmüyo wengerle araları açık diyebiliyodum ancak aradığımız tipte forvette değil tamam boyuna göre muazzam bi tekniği var ama biraz ağır :D

Nedvedmania
15.Haziran.2012, 13:28
Elazığ Servet'le ilgileniyormuş.

E.Cartman
15.Haziran.2012, 13:30
Bizim medya haber yapmayı bilmiyor ya. Demba Ba'nın alternatifi Bendtner olur mu hiç. Biri anya öteki konya. En azından zenci birini yazsaydınız :D