PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

Clayman
04.Ocak.2011, 23:43
Bu tip adamlara parçalı formayı giydirdiniz ya helal olsun başka da birşey demiyorum, diyemiyorum.

KaPaLı
04.Ocak.2011, 23:48
PcLion blog yazarı çok güzel birşey yazmış. Çok hoşuma gitti.

" Tarih Galatasaray'ın ilgilendiği bir oyuncuyla Fenerbahçe'nin sözleşmeyi feshedip ezeli rakibine yol verdiği kaç transfer görmüştür.? Sırf Galatasaray istiyor diye affedilen onlarca oyuncu hatırlıyorken? Hadi futboldan anlamıyorsunuz, bari bundan anlayın bir şeyler olduğunu. "

Little General
04.Ocak.2011, 23:53
Misimovic olayı çok farklı bi konu arkdaşarlar kesinlikle disiplin değil bu kesin.Başka bir şey var ama ne?

Fernando Gago
04.Ocak.2011, 23:55
Misimovic olayı çok farklı bi konu arkdaşarlar kesinlikle disiplin değil bu kesin.Başka bir şey var ama ne?

Evet ben de senin gibi düşünüyorum. Çok farklı bir durum var ama kimse bilmiyor ne hikmetse. Ancak resmi ağız disiplinsizlikten dolayı kadro dışında bırakmıştı ve göndermek istiyordu. Şimdi Kazım'ı almak gerçekten iş değil.

Facx
04.Ocak.2011, 23:57
Adnan Sezgin
hayatımı şu 3 kelimeyle özetleyebilirim: "approach to sign"

:D:D:D

Little General
05.Ocak.2011, 00:03
Ayrı parantez Hagi'ye açmak gerekir.Fm'de de profiline baktığınızda tam bir yetenek avcısı.Ribery onun zamanında geldi.Ayrıyetten Mehmet topuz daha ersiyes teyken iztemişti fakat olmmıştı.

O yüzden Hagi'nin istediği oyunuclara daha pozitif yaklaşmalıyız.

Lucas Neill
05.Ocak.2011, 00:30
Forma numarasi seksen 80 mesaji vermis simdiden isimiz var :D

nannar
05.Ocak.2011, 00:43
işin yoksa bardan ,otel odasından adam topla artık :D

Little General
05.Ocak.2011, 00:44
Yeteneğine tek söz söyleyemeyiz ama adamlığına çok şey söyleyebiliriz.:D:D

RaSenGan
05.Ocak.2011, 00:48

80 mesajı derken :confused:

Facx
05.Ocak.2011, 00:49
"seks"en :D

Little General
05.Ocak.2011, 00:49

Seksen'in sonundaki en'i ayır.:D:D

Lucas Neill
05.Ocak.2011, 00:58
Ayri yazmayayim o en ekini dediydim :D:D

eXcitinG
05.Ocak.2011, 01:02
Konyaspor Utaka yı aLıyor, GaLatasaray Kazım`ı. İLginç.

RaSenGan
05.Ocak.2011, 01:08
Anladım :D Yola gelir gibi geliyor bana ama bakalım işimiz zor :)

nerazzuri
05.Ocak.2011, 01:09
ronaldinho stayla.:D

Revolution
05.Ocak.2011, 01:21
Turk statusunde bana gore alabilecegimiz 3. en iyi sag acik'i aldik. Gokdeniz, Volkan Sen, Kazim'dir bana gore en iyi Turk sag aciklar. Hayirli olsun, sanirim Kazim'in gelmesine tek sevinen benim :)

Lucas Neill
05.Ocak.2011, 01:29
04 Ocak 2011
Bir Başka Galatasaray
Bu hayat sırtımıza sırtımıza vururken ahlaklı ve onurlu kalmaya çalışıyoruz kimimiz... Çocukların boğazından geçeni kazanırken, anne-babanın kazandığından verdiği harçlığı harcarken, bir kale direği kadar dik kalmaya çalışıyoruz bu topraklarda. Zengin olmaktan daha zor olan ve makbul olan da budur. Futbol fena halde hayata benzer ya hani, Cristiano Ronaldo bu yüzden sevilmiyor işte. Hep bir sahte tarafı var değil mi? Sempatik dediğin Messi oluyor, iyi profesyonel, geceleri en fazla pizza yiyip, Playstation oynayan bir ergen. Taraftar da kendini ceza sahasında yer atanlar yerine formasını terden sırılsıklam olmuş adamlar görmek istiyor sahada. O bilet, o kombinelerin parası kolay kazanılmıyor. Küstah adamları kimse görmek istemiyor sevdiğin formanın, armanın altında...

Ronaldinho'yu yollayan Barcelona'nın haklı sebepleri vardı. Adriano'dan vazgeçen Inter'in de. Onların futbol yeteneğini tartışan delidir de; yetenekten kime ne! Barcelona eğer Ronaldinho sonrası, Adriano gibi bir adama formasını giydirseydi Katalanların alayı ayaklanır, onun atacağı, attıracağı gollerden vazgeçerlerdi.

Kazım ve Galatasaray'ın hikayesi de budur. Bir kulüp zirvelerde de dolaşır, dibe de vurur. Bir takıma sevdalanmak acıyı da gerektirir zamanı geldiğinde. "Yenilsen de yensen de"dir, "Yağan yağmurda ıslanmadık ki"dir taraftarlık. Bir duruş ister taraftar kulübünden; kupalar gelir, gider, asaletin yeter diye bağırdığında önce kendi inanmalıdır. Galatasaray'ın da yitirdiği budur.

Bir zamanlar Avrupa Gol Kralı olmuş Tanju Çolak'ı, tabanca ile poz verdi, Hülya Avşar ile aşk yaşadı diye kapının önüne koyma cesaretini gösteren kulüp, sadece Kazım ile değil öncesinde aldığı kararlarla da "Bir Başka Galatasaray" olduğunu gösterdi bu ülkenin futbol tarihinde....

Menajerlik şirketine ortalıktan dolayı federasyondan ceza alan Serdar Özkan ile cezası açıklandığında yollarını ayıramayan, rakibi haince tekme atan Barış Özbek ile yeni sezona giren Galatasaray ile, sezon başında disiplinsiz diye Keita'yı gönderen, otobüste güldü diye Misimoviç'e valiz toplatan Galatasaray aynı Galatasaray... Kazım alan Galatasaray da işte bu Galatasaray! Lakin bu Galatasaray, 14 yıl şampiyonluk hasreti çeken, Sefer'leri Fettah'larla tribünde ömür tüketen, yeteneği kısıtlı Cüneyt Tanman'ı kaptan bilen taraftarın Galatasaray'ı değil...

Kaybeden bu Galatasaray değil! Kaybeden "Başka Galatasaray yok" diyenler... Başka bir Galatasaray var, varmış... Bugün Kazım transferine isyan eden taraftar için acı olan bu başka Galatasaray onların Galatasaray'ı değil... Ve takımsız ve sevdasız kalmak ne demektir bunu işte kimse bilemez...

Aceto

uAburak89
05.Ocak.2011, 01:35
Duygularıma tercüman olmuş Bülent Timurlenk.

nannar
05.Ocak.2011, 01:41
saadetuner (http://twitter.com/saadetuner)

‎"Ben sporcunun disiplinsiz, ahlaksız ve bonservisi elinde olanını severim" Profesyonel yönetici Adnan Sezgin (anonim)

twitter :n:

Lucas Neill
05.Ocak.2011, 01:45
Twitter'da bi de su var

Hagi savasan oyuncu istedi yönetim sevisen aldi :D

nannar
05.Ocak.2011, 01:46
onu gördüm de uygun olmaz belki diye almadım :D ama millet sevişenden seksene kadar almış :D Ah ulen kazım :n:

nannar
05.Ocak.2011, 01:50
gs taraftarı de iyice alışmış artık bu durumlara...bjk 5-6 oyuncuyu kadro dışı bırakmış sanırım.kampa götürmemiş yani. onlardan alalım 2-3 adet :D fatih tekke falan gelsin.trabzon mehmet çakır gibi her zaman standartı olan bir oyuncuyu aldı.ondan baya faydalanır şenol güneş.bizim colin ortamı bozmaz.zaten 3-4 oldu bu tip adamlar. bir araya gelsinler işte artık...andre santos'u da yollasınlar bize.almışken alalım tüm lüzumsuzları.en azından 1 takımda toplanır da ligin kalitesi çok düşmez :n:

Facx
05.Ocak.2011, 01:54
Adnan Sezgin
hayatımı şu 3 kelimeyle özetleyebilirim: "approach to sign"

Adnan Sezgin
kelepçeyi herkes kendisi evinden getirecek arkadaşım. kelepçeyi biz vermiyoruz. sonra geri getirmiyorlar, uğraş dur.

nannar
05.Ocak.2011, 02:07
türk futbluna ve lige kazım'ı kazandırdıkları için FB yöneticilerine,bizi bu nimetten mahrum bırakmadığı için de Ednan'lara teşekkürü borç biliriz :n:

Sheriff
05.Ocak.2011, 02:17
Gerçekten çok enteresan bir transfer. Geçmişteki Revivo transferi geldi aklıma bir an..

nannar
05.Ocak.2011, 02:23
Önemli Bilgi: Ilkay Gündogan, Türk yetkililerine red cevabi verip, Almanya Milli Takimi'nda oynamaya karar verdi.

Galatasaray falan derken oülan milli takımdan da vazgeçmiş...

izmer96
Gokhan Zan , Serdar Ozkan , Ali Turan , simdide Kazım , bu yonetimin defolup gitmesini bekliyemiyorum

Alicanfmfan
Keita'yı 8 Milyon €'ya yolladı Galatasaray, Kazım'ı bedavaya aldı. Kazım'da kafasını futbola verdiği sürece Keita kadar başarılı olur Türkiye liginde. Adnan Sezgin bunu düşünüp bu transferi yaptıysa çok başarılı bir hamle. :)

İşte önemli olanda bu Adnan Sezgin bir düşünebilse...

KaPaLı
05.Ocak.2011, 02:26
İşte önemli olanda bu Adnan Sezgin bir düşünebilse...

Kanka sen çok seversin Kazım'ı :D Dök içindekileri şimdi :icon_cool:

nannar
05.Ocak.2011, 02:27
Gokhan Zan , Serdar Ozkan , Ali Turan , simdide Kazım , bu yonetimin defolup gitmesini bekliyemiyorum

bence gitmesinler... :) takımı daha ne kadar dibe indirebilecekler görmek lazım.

Alicanfmfan
05.Ocak.2011, 02:27
Ölürüm Kazım için ne diyorsun sen İso :D

Facx
05.Ocak.2011, 02:35
Önemli Bilgi: Ilkay Gündogan, Türk yetkililerine red cevabi verip, Almanya Milli Takimi'nda oynamaya karar verdi.

Galatasaray falan derken oülan milli takımdan da vazgeçmiş...

ne zaman bizi seçmişti ki :D zaten almanyayı seçicem demiyomuydu ?

Lucas Neill
05.Ocak.2011, 02:38
Kötü olmus ya Ilkay cok önemli bi oyuncu olacak ki bu sene de iyi oynuyordu

Lucas Neill
05.Ocak.2011, 02:43
ultrAslan transfer ile ilgili aciklama yapmis

http://www.ultraslan.com/Oku.asp?okuID=1988

GeNç KaRTaL
05.Ocak.2011, 02:44
Yakın dönemde 3 büyüklerden birbirlerine giden oyuncuların birçoğu pek verimli olamadılar.Kazım da belki bir dönem patlama yapabilir ama genel olarak Galatasaray teknik ve idari yönetiminin beklentileri karşılayamayacak gibi geliyor.Tabii bu sadece bir öngörü.Zaman geçtikçe anlayacağız iyi transfer mi kötü transer mi.Hayırlı olsun.

RasAnt
05.Ocak.2011, 04:05
Kazımı severdim ben şahsen galatasaraya gitmesine üzüldüm,her ne kadar kafa olmasada etkili oyuncuydu,bizde adam olur diye beklendi yok touluse a gitti düzelir falan düzelmedi,bu saatten sonrada düzeleceğiniz sanmıyorum ama gene bir parantez galatasaraya gitmesine üzüldüm kazımın

SAİT71
05.Ocak.2011, 04:45
Kazım Galatasaraylı oyunculara farklı şeyler öğretecek bir oyuncu. :D

Rehavi
05.Ocak.2011, 05:26
Elano kaçırdı fırsatı :D hazır karısıyla da arası bozuktu ama şansına küssün :D

mekking
05.Ocak.2011, 09:30
Kazım Galatasaraylı oyunculara farklı şeyler öğretecek bir oyuncu. :D

üzülerek katılıyorum :icon_mad:

Ziya38
05.Ocak.2011, 13:58
DEDIKODU: Galatasaray, Fatih Tekke transferi icin girisimlerde bulunuyor

twitter/tribundergi

Hayirli olsun , tekke de iyi oyuncudur:)

Lucas Neill
05.Ocak.2011, 14:02
Ulen kanser etcekler insani ne kadar bos beles oyuncu varsa aliyoruz günü kurtarmak icin yapilan sacma sapan bi transfer olur Tekke.

tosunpasa
05.Ocak.2011, 14:14
kazımın haberinden çok o haberde qeçen Berk İsmail Ünsal ismine dikkat çekmek isterim. muhteşem bir qolcü 94 doqumlu olmasına raqmen qayet fizikli ve ayaklarına hakim. aynı maçlarda farklı takımlarda oynadık. qerçekten harika bir transfer olmuş. ajax'ın peşinde olduqu söyleniyordu qeçen sene. 2-3 seneye kalmaz parlar bu çocuk..

Lucas Neill
05.Ocak.2011, 14:26
Glatasaray'da 2. yarı hazırlıkları da sakatlıkla başladı. Kampın ilk gününde sakatlanan Çağlar'ın arka adalesinde yırtık olduğu ve 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.
(Lig TV)

Bir futbolcu bu kadar cok adale sakatligi yasamamali ikinci Gökhan zan olma yolunda emin adimlarla ilerliyor.

Lucas Neill
05.Ocak.2011, 14:31
Tribündergi de bir diger iddia da kaleci Serdar Kulbilge icin. Aykut ve su anda ki formuyla Ufuktan daha iyi bi kalecidir.

Little General
05.Ocak.2011, 14:59
Durun bakam bizim hacı ropörtaj yapıyor GSTV'de

lexoqe
05.Ocak.2011, 15:48
Flaş Flaş Flaşş....

Galatasaray Hatay'da oynayan golcü gençin peşine düştü. Hatay Antakya spor kulubunde oynayan Ekincan yeşil'in bu devre arasında biten sözleşmesiyle kapmaya çalışıyorlar.

Ekincan Yeşil: Gs kulubunde oynamak isterim tabiki. Hayalim Gs formasını giymek ve fenerbahçeye gol atmak .))))

Bir Gs'li Olarak .D

Ziya38
05.Ocak.2011, 15:54
Emmanuel Culio Galatasarayda diyorlar bakalim?

RasAnt
05.Ocak.2011, 16:05
Formicayla anlaşmış galatasaray kulübü newell's a 4.5 M Euro kendisinede 1.7 M euro verilcekmiş

Number One Fm spor servisi

cimboom
05.Ocak.2011, 16:13
Formica yarin Istanbul'a geliyormus resmi imza icin. Resmi sitemizde bugun aksam bilemedin yarin sabah aciklar gibime geliyor.

Redrum
05.Ocak.2011, 16:33
O kadar mı meşhur, üst düzey bir futbolcu Formica, 4.5M Euro bonservis ve 1.7M maaş? Bilemiyorum. Fm profili yanıltıcı olabilir tabii ki de fakat Arjantin'den getirilen oyuncuların uyum sorunu da bir gerçek. 6M Euro çöpe gitmesin de tek dileğim o.

Revolution
05.Ocak.2011, 17:04
Benim bildiğim 4.5 M $ bonservis bedeli..

titates1
05.Ocak.2011, 17:07
Tribündergi de bir diger iddia da kaleci Serdar Kulbilge icin. Aykut ve su anda ki formuyla Ufuktan daha iyi bi kalecidir.

Geçen burda yabancı kalacei yeirne Kulbilgeyi alsalar ya diycektim açmıyım dedim şom ağzımı Gs'de görmek üzer beni çünkü , Serdar'ı ben çok seviyorum eminim sakatlanmasaydı Volkan'a kaleyi kaptırmazdı , hep daha iyilerini yapabilceğine inanıyorum umarım büyük bir takımın formasını giyer.

Revolution
05.Ocak.2011, 17:21
Serdar iyi olur ama Tekke nedir allah aşkına?

Emurafu
05.Ocak.2011, 17:32
Culio transferi konuşuluyor..Culio gelirse Formica'nın geliceğini sanmam..Hatta Yabancı santraforda beklemiyorum.Kazım'ı santrafor oynatacaklar yada Gurbetçi falan santrafor falan alırlar gibime geliyor..Kaldıki kontejanda 1 kişili boş yerimiz var...

Belgorth
05.Ocak.2011, 17:34
ultrAslan transfer ile ilgili aciklama yapmis

http://www.ultraslan.com/Oku.asp?okuID=1988

açıklamayı okudum. ultrAslan ilk kurulduğunda üye olanlardan ve üniversitelerde (kendi üniversitemden başlayarak) yaygınlaşmasını sağlayanlardan birisi olarak bu açıklamanın haddini ve maksadını aşan bir açıklama olduğunu söylemem gerekir. ultrAslan bir taraftar topluluğudur ve işi taraftarları organize etmektir, yönetime ya da teknik direktöre işini öğretmek ya da gözdağı vermek değil. mevcuttaki yönetimi kendisini olduğundan büyük görüyor anlaşılan o ki böyle bir açıklama yapmayı uygun ve yerinde buluyor. eleştiri yapabilir ya da mevcut durumu beğenmediğini belirtebilir bu türden topluluklar ama "böyle giderseniz biz yapacağımızı biliriz" ya da "belli ki başaramıyorsunuz, sizin yerinize başkasını getirmek gerek" anlamına gelen açıklamalar haddine değildir.

son zamanlarda yaşananlardan sonra söylemem lazım ki kanımca ultrAslan ömrünü doldurmuş bir organizasyon haline geldi.

diğer yandan Kazım transferi ve adı geçen diğer oyuncular ya tutarsa mantığıyla ve taraftara transfer yaptığını göstermek ve yükselen sesleri biraz olsun dindirmek için yapılmış transferler olarak görünüyor. Adnan Sezgin'in bu işi beceremediği aşikarken halen daha trasfer yetkilerinin bu kişide olması düşündürücü açıkcası. kapalı kapılar arkasında bazı olaylar yaşanıyor görünen o ki.

KaRaBükLü KraL
05.Ocak.2011, 17:47
açıklamayı okudum. ultrAslan ilk kurulduğunda üye olanlardan ve üniversitelerde (kendi üniversitemden başlayarak) yaygınlaşmasını sağlayanlardan birisi olarak bu açıklamanın haddini ve maksadını aşan bir açıklama olduğunu söylemem gerekir. ultrAslan bir taraftar topluluğudur ve işi taraftarları organize etmektir, yönetime ya da teknik direktöre işini öğretmek ya da gözdağı vermek değil. mevcuttaki yönetimi kendisini olduğundan büyük görüyor anlaşılan o ki böyle bir açıklama yapmayı uygun ve yerinde buluyor. eleştiri yapabilir ya da mevcut durumu beğenmediğini belirtebilir bu türden topluluklar ama "böyle giderseniz biz yapacağımızı biliriz" ya da "belli ki başaramıyorsunuz, sizin yerinize başkasını getirmek gerek" anlamına gelen açıklamalar haddine değildir.

son zamanlarda yaşananlardan sonra söylemem lazım ki kanımca ultrAslan ömrünü doldurmuş bir organizasyon haline geldi.

diğer yandan Kazım transferi ve adı geçen diğer oyuncular ya tutarsa mantığıyla ve taraftara transfer yaptığını göstermek ve yükselen sesleri biraz olsun dindirmek için yapılmış transferler olarak görünüyor. Adnan Sezgin'in bu işi beceremediği aşikarken halen daha trasfer yetkilerinin bu kişide olması düşündürücü açıkcası. kapalı kapılar arkasında bazı olaylar yaşanıyor görünen o ki.
Yazdığınız şeylere tamamiyle katılıyorum özellikle işaretli kısım gerçekten olması gereken

DisCo
05.Ocak.2011, 18:14
Dünyadan biraz ayrı kaldım. Şimdi görünce şok oldum. Galatasaray'ı bırakma noktasına getiriyorlar. Hagi istedi diye almışlar. Hagi beni istese ne olduğuma bakmadan benide mi alacaklar.

ThersoN
05.Ocak.2011, 19:05
Dünyadan biraz ayrı kaldım. Şimdi görünce şok oldum. Galatasaray'ı bırakma noktasına getiriyorlar. Hagi istedi diye almışlar. Hagi beni istese ne olduğuma bakmadan benide mi alacaklar.

alırlar hocam..

Lucas Neill
05.Ocak.2011, 19:08
Bedavaya aldigimiz üstüne bi de Kayseri ile kanli bicakli oldugumu Ali Turan icin fesih bedeli olarak 900 bin lira vericez ulen hakket bu kadar gerizekali bi yönetim olamaz.

Demek ki Necati transferi de yatti bu durumda.

Revolution
05.Ocak.2011, 19:11
Bedavaya aldigimiz üstüne bi de Kayseri ile kanli bicakli oldugumu Ali Turan icin fesih bedeli olarak 900 bin lira vericez ulen hakket bu kadar gerizekali bi yönetim olamaz.

Demek ki Necati transferi de yatti bu durumda.

Aman aman Necati bizden uzak olsun. Serdar'ın takıma yaptığı en büyük katkıdır o zaman Antalya'ya gitmemek :)

Rehavi
05.Ocak.2011, 19:12
Fatih Tekke nin Türkiye de hala başarılı olabileceğini düşünüyorum, hatta bu sorunlar olmasa Beşiktaş ta da başarılı olurdu.

Fearless Coward
05.Ocak.2011, 19:12
Artık Kazım gelmiş forvette de rahatlıkla oynar.Necati'ye gerek yok gibi gözüküyor.Ayrıca Hagi Kazım'ı neden istediğini açıklamıştı sanırım haberi bulunca paylaşırım.

Homer J.S
05.Ocak.2011, 19:13
Hani bir Galatasaray ruhu vardı eskiden, sahiden şimdi nerede o?

Lucas Neill
05.Ocak.2011, 19:15
Hagi, "Kazım benim istediğim bir oyuncuydu. Takımımıza büyük katkıda bulunacak. Onun arzusuna ve hırsına güvenerek onu istedim. Özellikle ofansif anlamda bize büyük katkıda bulunacak. Tabii biraz sabırlı olmamız gerekiyor." dedi.

'Kazım'ın özel hayatı hep tartışıldı. Galatasaray'da düzelecek mi?' şeklindeki bir soruya Hagi, "Bu konuyla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Benim için çok iyi bir oyuncu ve milli takım oyuncusu. Kendisiyle de konuştum. Burada çok güzel işler yapacağına inanıyorum. Kazım çok iyi bir oyuncu, iyi bir verim yapmasını bekliyorum. Verdiğim transfer listesinde Kazım'ın da adı vardı." diyerek cevapladı.

Hagi Pino ile ilgili olarak ise, "Pino'ya da geç kaldığı için kızgınım. Ama göstereceği performansla kendini affettirmeli." dedi.

'Disiplininizle tanınan bir teknik direktörsünüz gerçekleşen ve ismi geçen oyunculara baktığımız zaman bir çelişki yok mu?' şeklindeki soruya Hagi, "Bunu tabi siz söylüyorsunuz, bu sizin sorununuz. Ben yalnızca kaliteli oyuncular istiyorum ve Kazım'ın da takıma artı kazandıracağını düşünüyorum. Benim düşündüğüm oyuncular gelince daha güçlü bir takım oluruz." diyerek yanıt verdi.

Taraftar sitelerinde Kazım transferine büyük tepkiler var sorusunu ise Hagi şöyle yanıtladı: "Ben sadece bu tranfseri teknik olarak değerlendirdim. Oyuncuların vereceği katkıyı hep birlikte göreceğiz."

Fearless Coward
05.Ocak.2011, 19:17
Hagi Kazım'ı neden istediğini açıkladı

Rumen teknik adam, Kazım'ı kendisinin kadroda görmek istediğini belirterek bunun sebebini açıkladı...

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/01/05/hagi-kazim-i-neden-istedigini-acikladi-1073172.Jpeg

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Antalya'da basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe'den ayrılarak sarı kırmızılı takıma transfer olan Kazım Kazım'ı kendisinin kadroda görmek istediğini belirten Hagi, milli futbolcuya güvendiğini söyledi.

Devre arası hazırlık kampını Antalya’da sürdüren Galatasaray’da teknik direktör Hagi, sabah antrenmanının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray hakkında merak edilen soruları yanıtlayan Hagi, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Kazım Kazım’ı kendisinin kadroda görmek istediğini söyledi. Hazırlanmak için kısa bir süreleri olduğunun altını çizen tecrübeli isim, yeni transferlerin en geç 10 Ocak’a kadar takıma katılacağını düşündüğünü belirtti.

"KAZIM KAZIM’A GÜVENİYORUM"
Kazım Kazım’a güvendiğini belirten Hagi, “Kazım Kazım takımımıza büyük katkı yapacak bir oyuncuydu. Ben şu anki arzusuna, hırsına güvenerek onu istedim. Özellikle ofansif yönde bize önemli katkı yapacağını düşünüyorum. Tabii ki biraz sabretmemiz gerekiyor, ancak kısa sürede uyum sağlayarak takımıma katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

"YÖNETİME BİR LİSTE VERDİM"
Sarı kırmızılı ekibin yapacağı transferlere değinen Hagi, “Ben yöneticilere bir liste bıraktım. Onlar bunu biliyorlar. Bazı oyuncuları alabiliyoruz bazılarını alamıyoruz. Ama ben tabii ki takımın ihtiyacı olan bütün oyuncuların biran önce takıma katılmasını istiyorum. Çünkü az bir zamanımız kaldı.Bizim hazır olmamız gerekiyor. Bu maçları da iyi oynayarak kazanmalıyız. Transferimizin en geç 10 Ocak’a kadar takıma katılacağını düşünüyorum” diye konuştu.

"PINO VE INSUA’YA KIZGINIM"
Kampa geç katıldığı için Pino’ya kızgın olduğunu belirten Hagi, “Pino’ya kızdım biraz. Çünkü çok fazla gecikti. Insua da gecikti. Ancak antrenmanlarda kendilerini göstererek bunu telafi etmeleri gerekiyor. ” şeklinde konuştu.

"MISIMOVIC KONUSU BENİM İÇİN KAPANDI"
Galatasaray’daki geleceği merak konusu olan Misimovic hakkında da konuşan Hagi, “Misimovic konusu benim için kapandı. Ben olaya teknik açıdan bakıyorum. Bunun dışındaki diğer konuları ise birlikte göreceğiz” dedi.

Kaynak: Milliyet

Lucas Neill
05.Ocak.2011, 19:18
Demek ki tranferde Hagi tam yetkili ve scout ekibiyle birlikte isimleri veriyor. Adnan polat basarisiz olursa gider tüm yetki onda dedi. Ilk 3'e giremezsek yollarlar muhtemelen Adnan amcamiz hala koltugunda kalir.

E.Cartman
05.Ocak.2011, 19:20
Galatasaray, Jo ve Misimoviç'ten boşalan 'disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı bırakılacak oyuncu' kontenjanını Colin Kazım'la doldurdu...

:n::n:

Bence ultrAslan en doğrusunu yaptı. UA sadece bir taraftar topluluğu değildir ve işide sadece taraftarları organize etmek değildir. Taraftarlar olmazsa camialarda bu kadar büyük olmaz, olamaz. Taraftar gerektiği zaman tepkisini koymalıdır gerekirse ÇARŞI'nın bir zamanlar yaptığı gibi madem öyle bizde gelmiyoruz maça diyip ertesi maça sadece 8 biletli BJK taraftarının katılması sonucunda kulübünde uyarılmasıdır. Organizasyon sadece hep birlikte tezahurat yapmakla olmaz. Ayrıca bana kalırsa ultrAslan bu tepkide geç bile kalmıştır. Sabrını sonuna dek koruyarak her şeye rağmen beklemiştir. Son olarak bu adamlar ne yapsa elbet eleştri alacak çünkü tepki koymasalar ne biçim taraftarsızınız tepki koyun deriz, tepki koysalar bu nasıl tepki çok sert, haddinizi aştınız, çok yumuşak gibi eleştriler yapılır.

Lucas Neill
05.Ocak.2011, 19:44
Culio ve Necati kesinlesti deniyor. Culio sol acikmis sanirim nasildir bilen eden var mi?

Revolution
05.Ocak.2011, 19:57
Yalniz Formica ve Biglia'dan hala haber yok, scoutgs yine mi patlayacak acaba...

Lucas Neill
05.Ocak.2011, 20:00
Formica'da biz bonservisi taksite bölmek istiyormusuz ama kulübü kabul etmemis. Biglia konusunda bir gelisme haber yok hic bi yerde en ihtiyacimiz olan oyuncu su anda.

Revolution
05.Ocak.2011, 20:04
Formica'da biz bonservisi taksite bölmek istiyormusuz ama kulübü kabul etmemis. Biglia konusunda bir gelisme haber yok hic bi yerde en ihtiyacimiz olan oyuncu su anda.

Formica olayi hallolur ama Biglia tarzinda bi adama ihtiyacimiz var gercekten..

Lucas Neill
05.Ocak.2011, 20:05
Formica olayi hallolur ama Biglia tarzinda bi adama ihtiyacimiz var gercekten..

Culio gelirse Formica gelmeyecekmis.

Revolution
05.Ocak.2011, 20:06
Bu Culio denen adam kim yahu ?

LaigLeNoiR
05.Ocak.2011, 20:08
Zapo konusunda sıkıntı varmış Prag'la G.Saray kaçırmasın bence Neill ile iyi ikili olurlar.

Revolution
05.Ocak.2011, 20:14
Stopere veya kaleciye ben yabanci alacagimizi dusunmuyorum.

uAburak89
05.Ocak.2011, 20:16
Formica'ya teklif yapalı 20 gün olmuş, hala anlaşma yok. Adnan Sezgin nasıl bir ödeme planı çıkardıysa artık..

nannar
05.Ocak.2011, 20:32
Bu UltrAslan'a laf edenlerin sözlerinde belki haklılık payı vardır ama haddimizi aşıyoruz diye bir olay yok. Biz bir takımın taraftarıysak hataları gördüğümüzde yöneticilerin işlerini iyi yapmadıklarını dile getirebiliriz. Belki 1. hatada ya da 2. hatada hatta 3. hatada bile susabiliriz fakat Adnan Polat yönetiminin "NERDE BELEŞ,ORAYA YERLEŞ" politikasıyla alınan oyunculardan sağlanan verim ve o oyuncular yüzünden taraftarın girdiği sinir krizi ve bunalım ortada.... Yani ben Fenerbahçe'li değilim arkadaş!!!! Yıllardır sırf mali anlamda ve tesisleşmede ileri götürüyor diye Aziz Yıldırım'a katlanan bir topluluğun yanında alttan alttan kaynayan bir anti-Aziz grubu oluştuğuna göre, Elbette Galatasaray'da da her ne kadar stad yapımı ve şirket birleşmesi gibi önemli konularda çok büyük katkısı olsa da Adnan Polat ve ekibinin sportif anlamda gösterdiği başarısızlığa sessiz kalmayacak bir topluluk oluştu!Ben de bu topluluk içerisinde yer alıyorum ve ekliyorum....

Anlaşılıyor ki bu işi yapamıyorsunuz...Bırakın artık başkan!

E.Cartman
05.Ocak.2011, 20:55
Galatasaray TV'de canlı yayına katılan Kazım Kazım, yeni takımıyla ilgili ilk izlenimleri hakkında, "Sabah takım arkadaşlarımla karşılaştığımda, senelerdir Galatasaray forması giyiyor gibi hissettim. Çünkü beni çok iyi karşıladılar. Güzel bir karşılama yaptılar. Onun haricinde zaten bir çoğunu Milli Takım'dan tanıyordum. O yüzden hiç yabancılık çekmedim. Bana senelerdir Galatasaray forması giyiyor gibi hissettirdiler"

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/31191/sanki-senelerdir-galatasaraydayim

yapma bunu yapma :n::n:

yunusgs
05.Ocak.2011, 21:04
Stopere veya kaleciye ben yabanci alacagimizi dusunmuyorum.

Almasınlar zaten böyle iyi.Her maç hatalı goller yiyen Aykut-Ufuk ikilisi ve stoperdeki Gökhan Zan-Servet gibi oyuncularla yola devam etsin yönetim.Ne gerek var ki bir kaleciye ya da stopere 5 milyon euronun üstünde para vermeye?...

Revolution
05.Ocak.2011, 21:06
Dustugumuz hallere bakin ya.. Nereden nereye... Anadolu kulubu gibi olduk gercekten. 15'ine kadar transferin bitmesi imkansiz gibi.

Lucas Neill
05.Ocak.2011, 21:18
Galatasaray'da kamp dönemi bitene kadar transfer bitmez son gün alinir.

BaGa TaRKaN
05.Ocak.2011, 21:19
Tüh Yahu Stoper Olarak Daha Biz Gordon'u Verecektik Size Bedava Valla:D

nannar
05.Ocak.2011, 21:34
Galatasaray'da transfer bitmez!!!!

yunusgs
05.Ocak.2011, 21:39

Gordon gitti galiba sizden abi.Siz onun yerine bize Ferrari'yi verseniz :)

E.Cartman
05.Ocak.2011, 21:40

dur daha Tekke'yi alcaz abi :D:D

nannar
05.Ocak.2011, 21:40
Son olarak büyük Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/) Taraftarına mesajını alacağız ve son cümleleri kendisinin de eklemek istediği bir şey varsa eklesin lütfen.

"Buradan söylemek istediğim taraftarlara hepsine çok teşekkür ederim. İllaki eleştiriler olmuştur ama bunlar benim iyiliğim içindir. Şu anda benim tek amacım Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/) formasıyla çıkıp mücadele etmek Colin Kazım'ın neler yapabileceğini, Colin Kazım'ın nasıl futbol (http://www.webaslan.com/futbol/) oynayacağını onlara göstermek onun için sabırsızlanıyorum ve bir an önce bu günün gelmesini bekliyorum bana güvenenlerin güvenini boşa çıkarmayacağım, taraftarımıza neler yapabileceğimi sahada göstereceğim. Galatasaray (http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/)'ın şu anki hak etmediği durumdan yukarılara çıkartmak Avrupa'ya gitmesi için elimden gelen bütün çabayı göstereceğime kimsenin şüphesi olmasın."

K.K.'dan taraftara mesaj... :)

E.Cartman
05.Ocak.2011, 21:46
rakip takımın oyuncuları da kelepçe partilerine götürcek demek ki :n::n:

Fearless Coward
05.Ocak.2011, 21:48
Colin Kazım'ın nasıl bir futbol oynayacağını gösterde yanılt bakalım Galatasaray taraftarını..

BaGa TaRKaN
05.Ocak.2011, 21:49
Gordon gitti galiba sizden abi.Siz onun yerine bize Ferrari'yi verseniz :)

dur daha Tekke'yi alcaz abi :D:D

Bu Sezon Sonunda Gordon'un Sözleşmesi Bitiyor Hala Bizde, Bildiğim Kadarıyla da Şuanda Kiralık Ama Bedavaya Veririz Gelin İsteyin:D

Edit: Tff'ye Göre de Bizdeymiş:)

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=1127856

RaSenGan
05.Ocak.2011, 22:09
"Galatasaray'da kamp biter transfer bitmez "

Lucas Neill
05.Ocak.2011, 22:32
Becali Mutu'ya en iyi teklifi yaptigimizi ve Gs'ye yakin oldugunu söylemis Lig tvde cikti haber.

Revolution
05.Ocak.2011, 22:39
Ne kadar disiplinsiz oyuncu varsa bulup cikariyoruz.

KaPaLı
05.Ocak.2011, 22:44
O kadar mı meşhur, üst düzey bir futbolcu Formica, 4.5M Euro bonservis ve 1.7M maaş? Bilemiyorum. Fm profili yanıltıcı olabilir tabii ki de fakat Arjantin'den getirilen oyuncuların uyum sorunu da bir gerçek. 6M Euro çöpe gitmesin de tek dileğim o.
Elano için kalem kalem açıklama yapan yönetim 2 transferde çok bonkör davranmış.

Bu Culio denen adam kim yahu ?

Cluj'da oynayan adam sanırım bu. Sol açık oynadığını gördüm hep.

Gncl1905
05.Ocak.2011, 23:16
Milli takımda az zaman aldı o az zamanda bile beni çileden çıkardı, sorunları ve problemleri bilinen bir futbolcu ayrıyeten Fenerbahçe'de forma giymiş bir oyuncu(neler yaşadığını yakından biliyoruz).Almak için mantıklı tek bir sebep yoktu(bedava olması dışında ama o adam bedavaya bile alınmaz), sene sonunda da göndermeye uğraşırız zaten.

Allah akıl fikir versin bu transferi yapanlara, Hagi'nin de istemedğini zannediyorum bu adamı.Kim sorumluysa bu transferden lütfen şu klübün başından gitsin artık yeter...

Little General
05.Ocak.2011, 23:26
Bence erken konuşmamak lazım.Hagi müzadeleci bir takım yaratmak istiyor.Biraz garip olucak ama Kazım GS'de iyi oynayacağına inanıyorum.Daha önemlisi uslanacak artık.O'da biliyor burasının son şansı olduğunu.GS'ye gelmese multemelen İngiltere 2. ligine gidecekti.

Hagi'ye güvenin onun getirdiği oyuncular faydalı olmuştur.

Bkz.Ribery,Hasan Kabze

E.Cartman
05.Ocak.2011, 23:32
Kazım zaten mücadele eden bir oyuncu ama kendi için aşırı bireysel çoğu zaman çalım atmaktan yapacağı şeyi unutuyor ayrıca özel yaşamınıda hepimiz biliyoruz ama Hagi belki adam edebilir Kazım'ı tabii ki çok küçük bir ihtimal :D

Little General
05.Ocak.2011, 23:35
Hagi adam eder onu.:D:D

Facx
05.Ocak.2011, 23:36
mutu nedir arkadaş

Little General
05.Ocak.2011, 23:39
mutu nedir arkadaş
Hagi onuda adam eder:D:D

Facx
05.Ocak.2011, 23:44
Hagi onuda adam eder:D:D

bu yaşından sonra adam olsa nolur :D

Suicider
05.Ocak.2011, 23:49
alemci geldi kokocuda geldimi tam serseri takimi oluruz.

Revolution
05.Ocak.2011, 23:49
Askeriyeye donduk her gelene adam ederiz diyoruz :D

Little General
05.Ocak.2011, 23:55
Askeriyeye donduk her gelene adam ederiz diyoruz :D
Ee Hagi Commandante değil mi?:D

nerazzuri
05.Ocak.2011, 23:55
106 yıllık galatasaray ne hallerde.

Lucas Neill
06.Ocak.2011, 00:02
106 yıllık galatasaray ne hallerde.

Nolmus 106 yillik Galatasaray'a? Biz Galatasaray'lilarin siniri Galatasarayimiza degil yönetime ve mücadele etmeyen oyuncularadir!

Revolution
06.Ocak.2011, 00:17
Mutu Fiorentina'dan ayrilmis, bonservissiz yani. Gonul rahatligiyla Galatasaray'da diyebiliyorum artik bonservissiz oyunculara :) Sir Sezgin kacirmaz Mutu'yu..

Fearless Coward
06.Ocak.2011, 00:19
Mutu şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman..

Lucas Neill
06.Ocak.2011, 00:23
Biglia tarzinda oyuncu almazlarsa kim gelirse gelsin önemi yok.

Facx
06.Ocak.2011, 00:24
aynen mutu GS ımıza hayırlı olsun colin le birlikte artık kelepçeli kokain geceleri yaşarlar :D

Sheriff
Mutu Fiorentina'dan ayrilmis, bonservissiz yani. Gonul rahatligiyla Galatasaray'da diyebiliyorum artik bonservissiz oyunculara :) Sir Sezgin kacirmaz Mutu'yu..
Tamam işte Kazımla çapkınlığa çıkarlar bol bol :n:

Kage
Cok güzel reklam yapmış olucaz ya artık Galatasaray Dergisi yanında bi magazin dergisi falanda cıkarıız.

Fearless Coward
Kazım'la gecelere akarlar :D

BaGa TaRKaN
06.Ocak.2011, 00:27
Artık Emniyet Güçlerinin Örnek Takımı Olur Gs:D Keşcisi, Alemcisi Olayın Kaynakları Tek Bir Yerde Artık Eliyle Koymuş Gibi Bulurlar Polislerimiz:zuhaha

Redrum
06.Ocak.2011, 00:29
Ne yapmaya çalıştıklarını anlamadım. Takım bas bas bağırıyor çift yönlü orta saha diye. İsterse Dzeko'yu alsınlar Hazard'ı alsınlar kime ne çaresi var şu anda? Biglia bile çok üst düzey bir futbolcu olmasa bile takımın tamamen ihtiyacı var. Colman gibi bulup getiremiyor muyuz ya. Anlamıyorum. Neyse. Fm'de hep satılığa koyuyorlar Diaby, Denilson hatta Ramires gibi adamları. Keşke gerçekte de öyle olsa (:

Lucas Neill
06.Ocak.2011, 00:34
Kader Keita teknik direktörünü dövmüş, şimdi Radyospor'da söylemisler. hahah :D :D

Kage
06.Ocak.2011, 00:36
Kader Keita teknik direktörünü dövmüş, şimdi Radyospor'da söylemisler. hahah :D :D

Serbest kalırsa geri alırız :n:

Fearless Coward
06.Ocak.2011, 00:36
Helal Keita'ya nasıl becermiş :D :D

BaGa TaRKaN
06.Ocak.2011, 00:39

Bu Bir Mesaj mı Acaba:D Yuvaya Geri mi Dönmek İstiyor?

RaSenGan
06.Ocak.2011, 00:39
Bizim stadın yanındaki boş arazilere bir karakol yapsınlar hayatta boş kalmaz :n:

Facx
06.Ocak.2011, 00:40
keita reyiz 8) :D:D:D

M.Scofield
06.Ocak.2011, 00:50
kazım tranferi her türlü iyidir muvcut kadroda çok daha iyileri yok herkez çok önyargılı bekleyip görmek lazım

Lucas Neill
06.Ocak.2011, 01:06
footballove twitterda Biglia isinin yattigini söyledi Anderlecht ile anlasilamamis.Culio nun yarin kampa katilacagini da yazmis

M.Scofield
06.Ocak.2011, 01:09
hala sola adam almaya çalışıyor nasıl bi mantıkdır bu

Clayman
06.Ocak.2011, 01:11
Bu Culio kimdir neyin nesidir bilen var mı ? Tanıtsa biraz varsa bilen tanıyan..

Lucas Neill
06.Ocak.2011, 01:14
Serbest kalan Mutu için de yarın Hagi ve yönetim bir görüşme yapacak.

İlkay ve Mehmet için sezon sonu bekleniyor. Taner hala gündemde. Formica pahalı ve kapalı kutu olduğu için büyük olasılıkla yattı.

footballove twitter

Lucas Neill
06.Ocak.2011, 01:19
Ajax'tan forvet Mounir El Hamdaoui ve AZ'den kaleci Romero da listede olan isimler

footballove twitter

Hugo
06.Ocak.2011, 01:21
Cluio Cluj'da çok iyi maçlar çıkarttığı için, hatta avrupa kupalarında oldukça iyi performans sergilemişti, rumen vatandaşlığına geçirilip milli takıma alınması gündemdeydi bir ara yanlış hatırlamadıysam.

BaGa TaRKaN
06.Ocak.2011, 01:36
Ajax'tan forvet Mounir El Hamdaoui ve AZ'den kaleci Romero da listede olan isimler

footballove twitter

Bu 2sini Getirirse Adnanı Vallahi Omzumda Taşırım, Formasını Bile Alırım;;);)

nerazzuri
06.Ocak.2011, 02:10
El Hamdaoui, Güiza'dan da beter. fiyatıda 7-10 milyon arası birşey. değmez yani.

BaGa TaRKaN
06.Ocak.2011, 02:13
El Hamdaoui, Güiza'dan da beter. fiyatıda 7-10 milyon arası birşey. değmez yani.

Valla O Adamı İzleyince Zevk Alıyorum Oyunundan. Banada Suarez Güizadan Daha Beter Geliyor.

bjk4ever
06.Ocak.2011, 02:14
Hagi Misimovic'ten ne verim aldi ki Kazim, Mutu, F.Tekke gibi oyunculari kullanabilsin?

Facx
06.Ocak.2011, 02:14
Valla O Adamı İzleyince Zevk Alıyorum Oyunundan. Banada Suarez Güizadan Daha Beter Geliyor.
evet gol ortalamasıda çok düşüktü geçen sene suarez in :D

nerazzuri
06.Ocak.2011, 02:16
evet gol ortalamasıda çok düşüktü geçen sene suarez in :D
geçen sezon 34 maçta 35 gol attı.

bu sezon düşük evet. ama suarez de büyük bir balon bana göre.

BaGa TaRKaN
06.Ocak.2011, 02:19
Penaltıdan mı Atmış Hepsini:p

Suarezi 2 Sezondur İzliyorum Aman Aman Öyle Oyuncu Tipi Bizden Uzak Dursun:D Pozisyona Girmesi İyidir Ama Bitirici Aklı Yarım Akıl Yok Fazla Oldu Çeyrek Akıl:)

Edit: Bu Arada El Hamdiyu Sevilladaki Kanoute'ye Benzetiyorum Benim Gözümde Geleceğin Kanoutesidir El Hamdiu:)

Facx
06.Ocak.2011, 02:26
zaten oynadığı maçtan çok gol attığını bildiğim için yazmıştım :D da suarez hertürlü iyi oyuncudur zekasıda iyidir bence bkz. ghana maçı :D:D:D

Ziya38
06.Ocak.2011, 12:44
Son Aslan Culio!

Galatasaray transferlere devam ediyor... Lig TV'nin haberine göre Sarı kırmızılılar Romanya'nın Cluj takımında oynayan Culio'yu kadrosuna kattı... Arjantinli oyuncu ANtalya kampına katılacak!

uAburak89
06.Ocak.2011, 13:04
Hayırlı olur umarım, hiç bir fikrim yok bu oyuncu için, mevki itibariyle pek gerekli değil gibi ama bakalım..

Fearless Coward
06.Ocak.2011, 15:42
Hagi’den Kazım’a sert uyarı!
Takım otelde ziyafet çekerken Hagi, havuz başına çağırdığı Kazım'a şöyle seslendi: Fenerbahçe de büyük kulüp ama...

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/01/06/kazim-a-oyle-bir-firca-atti-ki--1075287.Jpeg

Teknik Direktör Gheorghe Hagi, Kazım'la özel bir görüşme yaparak, gözdağı verdi, "Seni transfer ederek büyük riske girdim. Taraftar bile bana tepki gösteriyor. Fenerbahçe de büyük kulüp, ama Galatasaray başkadır. Burada tek hata yapma lüksün bile yok" dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Hagi, Fenerbahçe'den transfer ettikleri Kazım'a tatlı, sert uyarılarda bulundu. Sarı-kırmızılılar öğle yemeğinde Rixos Otel'de gözleme ziyafeti çekerken, Rumen hoca, Kazım'ı dışarı çıkararak havuz başında bir süre özel olarak konuştu.
Görüşmede yıldız oyuncudan beklentilerini sıralayan Hagi, "Seni transfer etmek için bir an bile düşünmedim. Çünkü kaliten ve yeteneklerin ortada. Ama yetenek ve yıldız olmakla bir yere kadar önemlidir. Benim için önce işine bağlılık gelir. Seni kadroma almak kabul edelim ki büyük bir riske girdim. Taraftar beni bu durumdan dolayı suçluyor. Bu yüzden tek hata yapma lüksün bile yok. Disiplin konusuna girmiyorum bile. Bu konuda asla taviz vermeyeceğimi biliyorsun" diye konuştu.
Rumen hoca, Fenerbahçe'de aylarca kadroya bile alınmayan Kazım'a kondisyon açığını kısa sürede kapatmasını söylerken, yeni takım arkadaşlarıyla arasına mesafe koymamasını da istedi. Sarı-kırmızılı çalıştırıcı, "Zaten milli takımdan görüştüğün ve tanıştığın arkadaşların var burada. O yüzden yabancılık çekmeyeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe de çok büyük bir kulüp elbette, ancak Galatasaray başkadır. Geleneklerine bağlı olan bu kulüpte sadece örnek sporcular taraftarların sevgisini kazanabilir. Sevgiyi kazanmak da sadece yetenekle olmaz. Bunun için davranışlarında artık daha dikkatli olmalısın" ifadelerini kullandı.

İlk fırçayı yedi!
İdmanda istediklerini yapamayan Kazım Kazım'a kızan Hagi, ilk fırçasını attı. Hagi'nin ne istediğini ise önce tercüman Kazım'ın yanına giderek anlattı. Bu durumu gören Tugay Kerimoğlu da olaya müdahale edip Kazım'la bire bir konuştu. Kazım idmanda 'Daha canlı ol' diyen Hagi'den ilk uyarısını da almış oldu.

Kaynak: Milliyet

uAburak89
06.Ocak.2011, 16:08
Juan Emmanuel Culio Galatasaray'da

Galatasaray, Romanya'nın CFR Cluj takımından Arjantinli orta saha oyuncusu Juan Emmanuel Culio ve kulübüyle kesin anlaşmaya varmıştır.

Yeni sporcumuza Galatasaray forması altında üstün başarılar dileriz.

Galatasaray Sportif A.Ş.

S.C.S Fotbal Club CFR 1907 Cluj S.A. oyuncularından Juan Emmanuel Culio ile anlaşmaya varılarak sözleşme imzalanmıştır. Varılan anlaşmaya göre oyuncunun S.C.S Fotbal Club CFR 1907 Cluj S.A. 'ya 2.000.000 Euro, oyuncuya ise 2010-2011, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014 sezonları için sırasıyla 250.000 Euro, 600.000 Euro, 700.000 Euro, 700.000 Euro sabit transfer ücreti ve 8.000 Euro, 10.000 Euro, 10.000 Euro, 10.000 Euro değişken transfer ücreti ödenecektir.

Börk
06.Ocak.2011, 16:09
tv8'de görmüştüm de pek dikkate almamıştım.hayırlı olsun,culio iyi oyuncu.

anil luque
06.Ocak.2011, 16:09
iki taraf için de hayırlısı olsun ..

Fearless Coward
06.Ocak.2011, 16:10
Hagi istedi kesin bu oyuncuyu.Vardır umarım bir bildiği.Oyuncu hakkında pek bir bilgim yok yönetim almaz zaten böyle adamları Hagi'nin verdiği rapor doğrultusunda alınmıştır.

Fearless Coward
06.Ocak.2011, 16:10
http://www.galatasaray.org/images/giris/5365__culio-galatasarayda.jpg

Estranged
06.Ocak.2011, 16:11
Umarım Türk futboluna hayırlı olur.

Night_Mare17
06.Ocak.2011, 16:11
Juan Emmanuel Culio Galatasaray'da

Galatasaray, Romanya'nın CFR Cluj takımından Arjantinli orta saha oyuncusu Juan Emmanuel Culio ve kulübüyle kesin anlaşmaya varmıştır.

Yeni sporcumuza Galatasaray forması altında üstün başarılar dileriz.

C h A o S
06.Ocak.2011, 16:13
Sol bek oynarmı bu adam?

Revolution
06.Ocak.2011, 16:14
ScoutGS patladi cok buyuk ihtimalle. Culio hayirli olsun..

Nedvedmania
06.Ocak.2011, 16:56
Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon Cluj’ün attığı 6 golün 5’inde rol oynayan Culio, mücadeleci, agresif ve zeki futboluyla ön plana çıkıyor.

Yazıyor resmi sitede. Hadi hayırlısı.

Revolution
06.Ocak.2011, 17:01
Hagi'nin aldıracağı yabancı oyunculara güveniyorum, iyi isimler kazandıracaktır bize. Formica alınmayacak o zaman yüksek ihtimalle, Biglia'nın gelmesi lazım.

bnmv
06.Ocak.2011, 17:07
Arkadaşlar Culio'nun en yakın arkadaşlarından biri Biglia..Fm'de favori kişilerinde de var zaten..Biglia'yla anlaşıldı deniyor scoutgs'de fcn'de ve tsn de onaylıyor..Hagi önermiştir büyük ihtimal ama Biglia da önermiş olabilir bence...
Ayrıca Formica transferi kesin yattı diyemeyiz bence çünkü mevkileri ve görevleri farklı...

izmer96
06.Ocak.2011, 17:09
Romanya'da yasiyan biri olarak cok sevindim Culio transferine , çok iyi ve kaprisleri egosu olmiyan bir oyuncu

Revolution
06.Ocak.2011, 17:13
Biglia ve Formica beraber gelirse çok iyi olur gerçekten ama ortaya nasıl bir diziliş çıkar pek kestiremiyorum :) Culio'nun sorunlu bir oyuncu olmaması güzel, peki futbolu hakkında bilgi verebilir misin abi ?

bnmv
06.Ocak.2011, 17:21
Mutu Galatasaray'la anlaşmak üzere...
Mutu Galatasaray'a hayırlı olsun diyebiliriz:)

izmer96
06.Ocak.2011, 17:22
genelde solda oynuyordu Culio ama ortadada cok iyi bir oyuncu , 2008 yılında romanya,da en iyi pas yapan oyuncu seçilmişdi yanlış hatırlamıyorsam , tam GS'nin aradığı tipde bir orta saha oyuncusu

C h A o S
06.Ocak.2011, 17:24
Hucüm hattı acaba şöylemi olacak.

Pino sağda,Arda forvet arkası,Culio'da solda.Forvette Baros yada yeni gelecek adam.

Defansa mutlaka stoper almalıyız.Kaleyede sağlam kaleci.Orta sahaya iyi bir oyuncu.

Yabancı kontenjanı açısından sıkıntı çekeceğiz.En azından ben bu sezon için yabancı bir kaleci transferi beklemiyorum.Şu anda hücum oyuncuları alıyoruz.Bakalım savunmaya yönelik nasıl hamleler olacak?

izmer96
06.Ocak.2011, 17:25
MUTU POATE FI ELEVUL LUI HAGI
Mutu la Galata? Totul depinde de preşedintele turcilor

După scandalul de aseară cînd Mutu a refuzat să intre la şedinţa de pregătire a celor de la Fiorentine, agenţii jucătorului s-au mişcat destul de repede şi aproape că au ajuns la un acord cu Galatasaray (http://www.gsp.ro/tag/galatasaray-13460.html)
Kazim Kazim şi Culio au venit la Galata în mai puţin de 24 de ori, iar Adrian Mutu (http://www.gsp.ro/tag/adrian-mutu-10976.html) ar putea fi al treilea care vine la gruparea turcă. Agentul Victor Becali a ajuns la un acord cu cei din conducerea lui Galatasaray şi mai este nevoie doar de acordul scris al lui Adnan Polat, preşedintele clubului. În urmă cu o lună, acesta a declarat că nu îşi doreşte la echipă un jucător cu probleme de comportament ca Adrian Mutu.
Totuşi, faptul că Mutu ar putea ajunge gratis la echipa lui Gică Hagi ar fi un atuu pentru atacantul român.

iş sadece Adnan Polat'ın tamam demesine kalmış

Revolution
06.Ocak.2011, 17:27
Hucüm hattı acaba şöylemi olacak.

Pino sağda,Arda forvet arkası,Culio'da solda.Forvette Baros yada yeni gelecek adam.

Defansa mutlaka stoper almalıyız.Kaleyede sağlam kaleci.Orta sahaya iyi bir oyuncu.

Yabancı kontenjanı açısından sıkıntı çekeceğiz.En azından ben bu sezon için yabancı bir kaleci transferi beklemiyorum.Şu anda hücum oyuncuları alıyoruz.Bakalım savunmaya yönelik nasıl hamleler olacak?

Yüksek ihtimalle böyle olur, stoper de alabiliriz çünkü Ali Turan gidince 3 stoper kaldı (Gökhan-Servet-Neill). Gökhan her an sakatlanabilir, Servet pimi çekilmiş bomba. Biglia ve 2 tane gurbetçi gelebilir bence.

yunusgs
06.Ocak.2011, 17:35
İyi transfer.Sene başında Pino da az bir bonservis ücreti ve az bir maaş karşılığı alınmıştı,iyi çıktı.Bu şekilde oyuncu almak en iyisi.Yüksek bonservis bedeli ödeyip fayda görememektense,bu şekilde yapılan transferleri yeğlerim.

Rehavi
06.Ocak.2011, 17:48
Ya aslında Galatasaray ın çok da kötü bir kadrosu yok bence. Hiç beğenilmeyen defansta bile Neill ın yanına bir stoper ile işi toparlayabilirler. Ortasaha nın ortasında Cana ile Ayhan-Barış-Mustafa dan biri oynar. Baros ve Arda sakat olmadığı sürece ve iyi bir stoper alındığı sürece, kadroyla ilgili sorunu olacağını sanmıyorum Galatasaray ın.

anil luque
06.Ocak.2011, 17:57
Aynen öyle. Galatasaray'ın sorunu , en azından bütün sorunu kadro kalitesizliği değil bence. Oyunculardaki isteksizlik hali. Yoksa aman aman kötü bir kadrosu elbette yok Galatasaray'ın..

Little General
06.Ocak.2011, 18:27
Galatasaray'ın sorunu ortasaha'nın göbeğindeki oyuncuların agresif olmaması ve olumlu pas yüzdesinin çok ama çok düşük olması.

Fearless Coward
06.Ocak.2011, 18:29
Mutu da gelirse forvet hattında artık kanat oyuncularına ihtiyacımız kalmaz.

Emurafu
06.Ocak.2011, 18:33
cluj taraftarı pankart açmış culio için.

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7911/3253118/7/4x1t0503.jpg

lakabı draculio.

Culio hakkında bilmeniz gereken 10 şey

Goal.com Türkiye, Culio'nun bilinmeyenlerini sizler için araştırdı...

-Üç yıldır Cluj'da forma giyen Juan Emmanuel Culio, 2007/08 sezonunda 32, 2008/09 sezonunda 29, 2009/10 sezonunda 28 lig maçında oynarken, bu sezonda maç kaçırmadı.

-En büyük handikapı gol yollarında etkin olmaması olarak gösterilen orta saha oyuncusu, daha çok asistleri ve pozisyon hazırlamasıyla öne çıkıyor.

-Üç yıldır Cluj'da forma giyen Culio, orta sahanın her bölgesinde oynayabiliyor.

-27 yaşındaki Emmanuel Culio, Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterdiği 12 karşılaşmada 3 kez ağları havalandırarak üç sezonda yakaladığı lig golü sayısına ulaştı.

-Rumen basınına göre Romanya'nın en kaliteli ofansif orta saha oyuncusuydu.

-Top sürme becerisinin yanı sıra takımın en çok koşan oyuncularından birisi olan Culio, Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında 11 km'nin üzerinde mesafeler kat etti.

-176 cm boyundaki oyuncu, kullandığı başarılı kornerlerle dikkat çekiyor.

-İlginç bir şekilde Arjantin Ligi'nde tutunamadı. Independiente ve Racing Club dönemi kariyerinin en başarısız günleri olarak öne çıkıyor.

-16 Eylül 2008'de Şampiyonlar Ligi'nde Cluj'un Roma'yı 2-1 yendiği maçta iki gol birden atan Culio maçın adamı seçilmişti.

-Ligde bol sarı kart gören bir oyuncu. Çıktığı 89 lig maçında 20 kez sarı kart gördü.

Revolution
06.Ocak.2011, 18:34
Kewell sene sonu ayrilacak sanirim bu kanat transferlerinden sonra..

Fearless Coward
06.Ocak.2011, 18:38
Mutlaka bir Arjantin'li oyuncu daha gelecek diye düşünüyorum.Culio'yu yalnız bırakmazlar bi Arjantin'li daha alırlar :D

uAburak89
06.Ocak.2011, 18:45
Ara transferde atağa kalkan ve Colin Kazım Richards'ın ardından Romanya'nın Cluj takımından Arjantinli Juan Emmanuel Cluio'yu son olarak kadrosuna katan Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı.

Dün akşam kulübü Fiorentina ile bir kavgaya tutuşan ve kadro dışı kalan Mutu'nun ismi sarı-kırmızılı kulüp ile ciddi bir şekilde anılıyordu. Öğle saatlerinde Mutu'nun menajeri Viktor Becali Florya'ya gelmesi ise gündemin sıcaklığını daha da alevlendirmişti.

Sporx editörlerinden Hilmi Sever Becali'ye ulaştı, işte Mutu gerçekleri. Ünlü Rumen menajer İstanbul'da olduğunu ve Florya'da Galatasaray yönetimiyle bir görüşme yaptığını doğrularken "Evet Florya'dayım. Galatasaray yönetimi ile görüştüm ama bu görüşme sadece transfer olan oyuncu Juan Emmanuel Cluio ile ilgili. Adrian Mutu ile ilgili Galatasaray'ın herhangi bir girişimi, herhangi bir teklifi olmadı. Mutu için onlarla hiç konuşmadık." dedi.

Becali İstanbul'da olma sebebinin başka yönlere çekilmemesi gerektiğini de söylerken Culio için yaptığı görüşmeden sonra İstanbul'dan ayrılacağını söyledi ve menajerliğini yaptığı Mutu hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

Bu gelişmelerden sonra Fiorentina'nın kendini serbest bırakması için uğraşan tecrübeli golcü ile Galatasaray flörtünün şu an bahsedildiği gibi ciddi bir noktada olmadığı ortaya çıktı. Dün akşam Lig TV Mutu'nun Galatasaray ile flörtünü ciddi bir şekilde ekranlarına taşırken bu iddia daha sonra gerek bizim sutünlarımızda gerek yerli medyada kendine büyük bir yer bulmuştu.

İtalyan medyasında yer alan haberlerde ise Mutu'nun Fiorentina'daki takım arkadaşlarına bonservisini eline alarak bir başka İtalyan kulübü Cesena'ya transfer olmak istediğini söylediği belirtiliyor...

sporx

Little General
06.Ocak.2011, 18:46
Mutu gelmeyecek.Menajer Becali'nin Florya'da olduğu ancak Culio için görüşme yaptığı öğrenildi.

uAburak89
06.Ocak.2011, 18:46
Doğru mu bilmiyorum ama bir kaç yerde Culio'nun lakabının da El Mago olduğu yazıldı. :D

Little General
06.Ocak.2011, 18:47
Doğru mu bilmiyorum ama bir kaç yerde Culio'nun lakabının da El Mago olduğu yazıldı. :D
El Mago sihirbaz hocam.
El Mago=Pino:D:D:D
Sihirbaz doldu takım

uAburak89
06.Ocak.2011, 18:49
Biliyorum anlamını, Culio içinde aynı söylem kullanılıyormuş. Pino ile aynı olmasına gönderme yapıyorlar hatta, zamanında büyük Hakan küçük Hakan vardı, şimdi de büyük El Mago küçük El Mago. :)

Little General
06.Ocak.2011, 18:51
Şimdi bi El Gato yakışır şunların arasına:)

E.Cartman
06.Ocak.2011, 19:40
Mutu gelsin Serdar Özkan'la Kazım'da var, yanlarına Mustafa Sarp'ı da veririz mahşerin 4 atlısı gibi olur valla :n::n:

Lucas Neill
06.Ocak.2011, 20:00
Demek ki Mutu gelmeyecek Formica icin bizim kulübün tamam denmesi bekleniyomus ins o da gelir. Insua da twitter'a biseyler yazmis sanirim ayriliyor kulüpten.

Clayman
06.Ocak.2011, 20:01
Ertem Şener'in tweet'lerinden bir tanesi;

"Culio'dan çok umutluyum lincoln ve elano'da bu kadar emin değilim ama culio tt arena'nın yıldızı olur...yazın bi yere"

Fearless Coward
06.Ocak.2011, 20:05
Ertem Şener dediyse doğrudur :)

IcedEarth
06.Ocak.2011, 20:32
Yanlış mı görüyorum, yoksa bu adam 27 yaşında mı??

Lucas Neill
06.Ocak.2011, 20:42
http://i51.tinypic.com/2e5lcux.jpg

Gs formasini giymistir

BaGa TaRKaN
06.Ocak.2011, 20:45
Bende Genç Sanıyordum Hakketten 27 Yaşındaymış, 1 Sezon Sonraki Profili
http://img831.imageshack.us/img831/166/culio.png

Çok da Ahım Şahım Bir Oyuncu Değil Gibi

Lucas Neill
06.Ocak.2011, 20:50
Sanki adam 36 yasinda yav Hagi de 32 sinde geldi neler yaptigini gördük. 1 macini bile izlemediginiz oyuncu icin önyargili olmayin oynasin bakalim sonra elestirilir.

Ayrica fmde Adu vardi bi aralar simdi Alman 2. liginden mi yoksa Ingiltere 2.liginde mi ne deneme antrenmanlarina cikiyormus. Tamam fm diyorsa dogrudur ama yaniliyo bazen

Fearless Coward
06.Ocak.2011, 20:55
FM'de profillere bakmayın pek Volkan Şen'in de çok güzel profili yok FM'de ama neler yaptığı ortada..FM'ye hiç bakmamak lazım onu söylemeliyim.Gerçekte neler yapacağı önemli -ki zaten Cluj'da yapmış yapacağını.27 Yaşında çokmu yaşlı yahu Beşiktaş Guti,Simao alıyor neler yaptıkları ortada abartmayalım isterseniz bu adam en azından 7-8 sene daha futbol oynar.

C h A o S
06.Ocak.2011, 20:57
Yaşı gayet yerinde.27 nedirki...

BaGa TaRKaN
06.Ocak.2011, 21:06
Sanki adam 36 yasinda yav Hagi de 32 sinde geldi neler yaptigini gördük. 1 macini bile izlemediginiz oyuncu icin önyargili olmayin oynasin bakalim sonra elestirilir.

Ayrica fmde Adu vardi bi aralar simdi Alman 2. liginden mi yoksa Ingiltere 2.liginde mi ne deneme antrenmanlarina cikiyormus. Tamam fm diyorsa dogrudur ama yaniliyo bazen

Fm'e Göre Kıyaslamak Tabiki Olmaz. Katılmadığım Tek Nokta Hagi ile Karşılaştırman. Hagi Galatasaray'a Geldiğinde 32idi Evet Ama Çok Parlak Kariyeri Vardı Birde Üst Düzey Ligden Geldi Haginin Kariyeri ile Bunun Kariyerini Aynı Kefeye Koymak Saçmalık.

Artık Türkiyedeki Oyununu İzleyip Göreceğiz Romanya ve Arjantindeki Oyunundan Belkide Kat Kat Çok Daha Üstün Performans Koyacak ya da Sönük Kalacak Artık Zamanla Onuda Göreceğiz.

nannar
06.Ocak.2011, 21:11
27-32 yaş aralığı orta alan için en verimli yıllardır. Forvete de 27-21 yaş aralıgında biri gelirse sevinirim ben. Futbolda her ne kadar yetenek önemli olsa da yıllar geçmeden kazanılamayan birşey var o da tecrübe... oyun bilgisi ,oyunu okuma ve psikolojik dayanıklılık gibi unsurlar bence tecrübe yani yaşla da ilgili... Ben bu oyuncuyu hiç izlemedim ama Pino gibi çıkarsa sevinirim...

cimboom
06.Ocak.2011, 21:21
27-32 yaş aralığı orta alan için en verimli yıllardır. Forvete de 27-21 yaş aralıgında biri gelirse sevinirim ben. Futbolda her ne kadar yetenek önemli olsa da yıllar geçmeden kazanılamayan birşey var o da tecrübe... oyun bilgisi ,oyunu okuma ve psikolojik dayanıklılık gibi unsurlar bence tecrübe yani yaşla da ilgili... Ben bu oyuncuyu hiç izlemedim ama Pino gibi çıkarsa sevinirim...

27-21 nasil oluyor abi onu cözemedimde ben :D
saka bir yana Biglia'nin gelmesini cok isterim, diyelim Culio ortada oynayacak, yine ayhan-baris-mustafa uclusunden birisi yer alacaktir, Cana'yi unutmadik tabiki.

nerazzuri
06.Ocak.2011, 21:42
türkiye'ye gelmiş en iyi oyuncu diyorsunuz hagi'ye. sonra da her gelen oyuncu ile yaşlarını kıyaslıyorsunuz.

ben bir şey anlamadım bu işten.

Lucas Neill
06.Ocak.2011, 21:44
türkiye'ye gelmiş en iyi oyuncu diyorsunuz hagi'ye. sonra da her gelen oyuncu ile yaşlarını kıyaslıyorsunuz.

Ben de senin dediginden bisey anlamadim.

Lig tvye göre Biglia'yi almisiz ins gelir bu adam ya ihtiyacimiz var.

RaSenGan
06.Ocak.2011, 21:56

Hagi bir başkadır 32 yaşında olsa da farketmez.Ama en iyi örnek o olduğu için herkes onu kıyaslıyor :)

nerazzuri
06.Ocak.2011, 22:05
Hagi bir başkadır 32 yaşında olsa da farketmez.Ama en iyi örnek o olduğu için herkes onu kıyaslıyor :)
ben de onu diyorum, bir başkadır. sıradanlaştırmayın.

E.Cartman
06.Ocak.2011, 22:08
Galatasaray, Cluj forması giyen Juan Emmanuel Culio'yu 3.5 yıllığına renklerine bağladı. Arjantinli oyuncu, sarı-kırmızılı takımın kampına katılmak için Antalya'ya geldi. NTV Spor muhabiri Özgür Buzbaş'a konuşan Adnan Sezgin, transferin henüz bitmediğini açıkladı.

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/31245/culio-galatasarayda

Uchiha Itachi
06.Ocak.2011, 22:13
http://www.newellsoldboys.com.ar/sensini-necesitamos-reforzar/

Formica hayırlı olsun.

Fearless Coward
06.Ocak.2011, 22:13
Daha transfer bitmez.Transfer dönemi yeni başladı. :) Son güne kadar adam arayışları sürecekti.

Formica resmi siteden açıklandıysa hayırlı olsun diyelim o zaman.

nerazzuri
06.Ocak.2011, 22:14
formica'nın kulübünden - ufak pürüzler kaldı - açıklaması gelmiş. bülent timurlenk twitter'de paylaştı.

cimboom
06.Ocak.2011, 22:22
Yeni transferlerimiz ve yeni formamiz :D
http://img717.imageshack.us/img717/7127/asdsaga.jpg (http://img717.imageshack.us/i/asdsaga.jpg/)

Lucas Neill
06.Ocak.2011, 22:25
Formica icin herkes aciklama yapti bi Gs tarafi aciklama yapmadi :)

E.Cartman
06.Ocak.2011, 22:28
Kazım'la Culio da maç oynamadan en çok GS forması giyen adamlar oldu :zuhaha:zuhaha parçalıyı giydiler önce şimdi de yeni formayı :n::n:

Fearless Coward
06.Ocak.2011, 22:32
bizim taraf yavaş yavaş açıklıyor oyuncuları Formica'da hafta sonu açıklanır belki..

Revolution
06.Ocak.2011, 22:34
Yalniz forma super :)

cimboom
06.Ocak.2011, 22:40
Bence formica Yarin bilemedin Yarindan sonra aciklanir.

KaPaLı
06.Ocak.2011, 22:40
Culio'ya bak vitaminsiz :D Forma 3-4 beden büyük gelmiş.

eXcitinG
06.Ocak.2011, 22:43
Kazım ve CuLio ya yapacak yorumum yok. Ama forma hakikate süper.

E.Cartman
06.Ocak.2011, 22:55
Aslan'dan bir bomba daha!
Galatasaray Kulübü, Colin Kazım ve Culio'dan sonra Anderlecht'in Arjantinli yıldızı Lucas Rodrico Biglia'nın transferini de bitirme noktasına geldi. Arjantinli yıldızın yarın istanbul'a gelmesi bekleniyor.
21:24 | 06 Ocak 2011

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/01/06/aslan-dan-bir-bomba-daha--1076523.Jpeg
Kadir ÇETİNÇALI/ANTALYA, (DHA)

Sarı-kırmızılı kulübün devre arası transfer atağına bir yeni isim daha eklendi. Anderlecht'in Arjantinli ön liberosu Lucas Rodrico Biglia'nın transferinin bitme noktasına geldiği öğrenildi. Sarı-kırmızılı kulüp, uzun süren pazarlık sonrasında varılan anlaşmada Biglia'nın bonservisi için Belçika Kulübü'ne 4.5 milyon Euro ödeyecek. 25 yaşındaki Arjantinli oyuncu, ön libero mevkinde birçok Avrupa kulübünün dikkatini çekmeyi başardı. Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü George Hagi'nin en çok istediği oyuncuların başında gelen Biglia'nın menajeri ile yapılan pazarlık bugün olumlu sonuç verirken, yıldız futbolcunun transferindeki bazı detayların da yarın çözülmesi sonrasında bu transferin açıklanması bekleniyor.

Kaynak: Milliyet (http://spor.milliyet.com.tr/aslan-dan-bir-bomba-daha-/spor/spordetay/06.01.2011/1335845/default.htm)

Little General
06.Ocak.2011, 23:08
Yabancılarda değişim var.Bundan sonra GS forması için savaşacak yabancılar alacağız.Ununu elemişler artık alınmayacaklar.

yunusgs
06.Ocak.2011, 23:14
Bakalım Biglia iddiası mı doğru çıkacak,Formica iddiası mı?

E.Cartman
06.Ocak.2011, 23:18
Bakalım Biglia iddiası mı doğru çıkacak,Formica iddiası mı?

ya da ikisi birden mi :D:D

yunusgs
06.Ocak.2011, 23:19

Evet,bizde kontejyan sıkıntısı olmadığını unutmuşum bir an :D

anil luque
06.Ocak.2011, 23:25
Culio'ya bak vitaminsiz :D Forma 3-4 beden büyük gelmiş.

Vallahi aynısını yazacaktım :D

Forma hakikaten güzelmiş ama. Bakalım o formayla nasıl performanslar sergileyecekler..

Fearless Coward
06.Ocak.2011, 23:27

Ya da hiç biri mi? :D

Aydin
06.Ocak.2011, 23:29
Biglia - Cana orta sahada olsun, takımın gerisi olmasa da olur.

Ziya38
06.Ocak.2011, 23:32
sabriugan Sabri Ugan
Galatasaray Cephesinden ilgiç haberler geliyor.. Bomba mı bilmem ama, Tafarel de devrede.Ronaldinho'yu ikna turlarında son aşamaya gelinmiş!
http://twitter.com/sabriugan

anil luque
06.Ocak.2011, 23:35
R10 Gremio'ya geri döneceğini açıkladı diye biliyorum

Lucas Neill
06.Ocak.2011, 23:35
Sanmiyorum R10 nun gelecegini Gremio veya Palmeiras ile anlasacak büyük ihtimalle.

E.Cartman
06.Ocak.2011, 23:36
yok artık o kadar da değil :n::n: bi de cimrilikten ne adamlar gitti geldi takıma Ronaldinho'ya nası para yetiştirmeyi düşünüyoruz :zuhaha:zuhaha Diğer dedikoduları da katarsak Mutu-Kazım-Ronaldinho üçgenini düşünemiyorum düşünmekte istemiyorum. Kelepçe kesmez bunları artık :D:D

Fearless Coward
06.Ocak.2011, 23:38
Tafarel ikna eder onu ama bizim cimri klüp o kadar maaş ödeyemez malesef :)

anil luque
06.Ocak.2011, 23:38
Tam teçhizat lazım onlara :D

cimboom
06.Ocak.2011, 23:41
Ronaldinho ulkesine dönecek 99%. Acikcasi bize gelmesinide istemem.

yunusgs
06.Ocak.2011, 23:56
Ronaldinho ulkesine dönecek 99%. Acikcasi bize gelmesinide istemem.

Ronaldinho gelirse olacaklar; 2 maç sonra kadro dışı,sebebi de saçlarının uzunluğu,lakayt davranışları ve takım oyununa uymayan klas hareketleri,ondan sonra da tekrar Avrupa'ya dönemeyeceği için Rusya'ya satılması :D

IcedEarth
07.Ocak.2011, 00:06
Culio'nun yaşına takılma nedenim, adamın henüz isminin pek duyulmamış olmasıdır. 27 yaşında bir oyuncu alıyorsanız belli bir standardı olmalıdır, Keita gibi. Culio ise bu çerçeveye çok uzak bir transferdir. Gelir oynar beğeniriz belki de, dediğim gibi oyuncuyu tanımıyorum. Ama elde patlarsa bunun açıklamasını da kimseye yapamazlar.

Little General
07.Ocak.2011, 00:41
Kaleye kesin Serdar Kulbilge'yi almalıyız.
Biglia gelirse şahane olur.
Formica gelirse katmerli ekmek kadayıfı.

Kadroyu mutlaka belli bir düzeydeki oyuncularla derinleştirmeliyiz.

Emurafu
07.Ocak.2011, 01:30
http://www.ligtv.com.tr/uploads/haber/biglia_culio.jpg

sol üstteki culio sağdaki biglia...yardım maçı...Hemşerilar zaten..

Ahmet Göktaş
07.Ocak.2011, 01:48
Fm profiline bakılırsa vasat bir oyuncu gibi duruyor. Yine de görmek lazım ama ben daha garanti adamlar almasını beklerdim GS'nin. Yönetim heralde son kozonu oynuyor artık onlarda farkında , Kazım , Cluyo , Biglia . Hepsi çok iyi işler de yapabilecek oyuncular ama aynı zaman da çeşitli sebeplerle elde patlama ihtimali de çok yüksek oyuncular. Ki Elano , Lincoln gibi markalar bile neler yaşadı nasıl performans sergildi ve kariyerleri çöküş yaşayıp ayrıldılar ortada.

Ayrıca Cluio'nun istatisliği çok çok kötü bence.

http://www.bdfa.com.ar/jugador2.asp?codigo=13144

202 maç 11 gol.

RaSenGan
07.Ocak.2011, 01:54
Fm profiline bakılırsa vasat bir oyuncu gibi duruyor. Yine de görmek lazım ama ben daha garanti adamlar almasını beklerdim GS'nin. Yönetim heralde son kozonu oynuyor artık onlarda farkında , Kazım , Cluyo , Biglia . Hepsi çok iyi işler de yapabilecek oyuncular ama aynı zaman da çeşitli sebeplerle elde patlama ihtimali de çok yüksek oyuncular. Ki Elano , Lincoln gibi markalar bile neler yaşadı nasıl performans sergildi ve kariyerleri çöküş yaşayıp ayrıldılar ortada.

202 maç 11 gol.

Cluyo değil Culio.

izmer96
07.Ocak.2011, 01:54

http://www.bdfa.com.ar/jugador2.asp?codigo=13144 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.bdfa.com.ar%2F jugador2.asp%3Fcodigo%3D13144)

202 maç 11 gol.

Böyle istatistik falan pek bişey ifade etmiyor Ahmet , biliyorsun ben romanyada yaşıyorum , sana garanti verebilirimki GS'nin 2-3 sezondur nokta atışı olarak yaptığı nadir transferlerdendir , ama şunuda unutmamak lazım transferin herzaman bir piyango yanıda vardır , tutmayadabilir , ama benim fikrim Galatasaray'a yıllarca hizmet edicek bir oyuncu aldık

Fearless Coward
07.Ocak.2011, 02:05
@Ahmet : Culio golcü değil -ki zaten her şey gol demek değildir takımlarına katkısı her zaman olmuştur mutlaka o yüzden bakmak lazım biraz.

Facx
07.Ocak.2011, 02:16

202 maç 11 gol.

lincoln ün performansı na nie hala laf söylüyonuz anlamıyorum ki :D adam bülent e küfr etti diye gitti takımdan :D

KaRaBükLü KraL
07.Ocak.2011, 07:53
Culio gol atsın diye alınmadıki zaten adam pasör:)

bjk_melo_151
07.Ocak.2011, 11:02

202 maç 11 gol.

Culio, oyun bilgisi iyi olan bir oyuncu. CM olarak kullanılıcaktır. Culio'yu almakla takım yeni Ayhan Akman kazanmıştır. Hatta Ayhan'dan da iyi oyun bilgisi var. Klasik 10 numara değil kendisi. Ayrıca nedir bu gol takıntısı? savunma oyuncusunun bile gol istatistiğine bakılıyor. Çok saçma...

Redrum
07.Ocak.2011, 11:04
Elano, Misimovic, Lincoln gibi markalar bile neler neler yaşadı demek aslında pek doğru gelmedi bana. Onların sorunu zaten marka olmasıydı. Bir yerde erden çok çavuş varsa orada sıkıntı vardır. Bizde de "er" diye tabir ettiğim oyuncu az işte. Bundan kastım "koşmak" değil, kompleksleri olmayacak, takımdaki dengeleri bozmayacak fakat iş yapacak futbolcu. Yabancı kontenjanımızı illa yıldızlarla doldurmaya çabalamamıza gerek yok. Türkiye'ye ne derece yıldız gelebiliyor herkes biliyor. Çok kaliteli transferler yapıp Avrupa'da çok üst düzey hedefler belirlemek yerine adam gibi şampiyon olabilelim önce. Türkiye liginde belirli bir dominasyonumuz yok ki.

BaGa TaRKaN
07.Ocak.2011, 11:41
Culio Pasör Falanda Demişinizde Asist Adamıda Değilki 200 Küsür Maçta 10-15 Asisti Ancak Var. Eğer Mücadeleci ve Savaşan Bir Oyuncuysa Ona Zaten Çok Büyük Bir İhtiyaç Var Takımın. Ama Defansif Olarakta Vasat Gibi Duruyor Ya Hayırlısı Tam Kapalı Bir Kutu Birde Arjantinlilerin Türkiyede Pek Kendini Gösteremediğini, Uyum Sağlayamadığını Gördük İstisnaları Dışında.

Ahmet Göktaş
07.Ocak.2011, 13:35
O zaman golün pek önemi yok tabiiki ben forvet olarak biliyordum o yüzden yani.

@Rasengan

Ahhh ahh ne vahim yazım hatası değil mi ?

Lucas Neill
07.Ocak.2011, 13:44
Zoka bölümüne yazmistim Fotomac'da haber cikmis Baris Özbek Fenerbahce'de diye ama Tribündergi de yazmis simdi belki ciddidir :D Hagi tamam derse gidecekmis :D

Lucas Neill
07.Ocak.2011, 14:24
Formica'nin aciklamalari

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=85137

Sirius Black
07.Ocak.2011, 17:19
Şu ana kadar yıldızlardan çok az yarar gördük. Lincoln'ün döktürdüğü 5-6 maç, Keita'nın evdeki maçları, Baros'un sakatlık arası maçları, Elano'nun diyagonal pasları, Misimovic'e ise yorum yapmıyorum.

Ben bu transfer politikasını destekliyorum. Scouting ile az bilinen oyuncuların alınması. (Kazım hariç, onu bilmeyen yok. Kelepçe Kazım. :) )

Fearless Coward
07.Ocak.2011, 17:25
Kazım'da iyi oynayacaktır Hagi'de biliyor bu transfere taraftarın ne kadar kızdığını ancak ondan bir şeyler bekliyor demekki o yüzden aldırdı.

goosfraba
07.Ocak.2011, 18:02
Zoka bölümüne yazmistim Fotomac'da haber cikmis Baris Özbek Fenerbahce'de diye ama Tribündergi de yazmis simdi belki ciddidir :D Hagi tamam derse gidecekmis :D

Allah yazdıysa bozsun ama sezon sonu fenerbahçe'ye gelmek istiyor, emre gibi o da fenerbahçeliymiş gibi duyumlar gelmişti. Allah yazdıysa bozsun :D

Cengo
07.Ocak.2011, 18:37
Allah yazdıysa bozsun ama sezon sonu fenerbahçe'ye gelmek istiyor, emre gibi o da fenerbahçeliymiş gibi duyumlar gelmişti. Allah yazdıysa bozsun :D

Amin, korku filmi gibi :D

Tamam Galatasaraya kurtulmak istiyor olabilir de biz olmayalım lütfen :)

IcedEarth
07.Ocak.2011, 18:46
lincoln ün performansı na nie hala laf söylüyonuz anlamıyorum ki :D adam bülent e küfr etti diye gitti takımdan :D

Sıradan bir Bülente küfür ettiği için gitmedi Lincoln. 105 yıllık kulübün gelmiş geçmiş en büyük efsanelerinden birine, kendisinden binlerce kat daha büyük bir futbol adamının adını usülsüz ağzına aldığı için defedildi Lincoln..

Facx
07.Ocak.2011, 19:32
Sıradan bir Bülente küfür ettiği için gitmedi Lincoln. 105 yıllık kulübün gelmiş geçmiş en büyük efsanelerinden birine, kendisinden binlerce kat daha büyük bir futbol adamının adını usülsüz ağzına aldığı için defedildi Lincoln..

ee sonuçta küfr etmesi performansını etkliyemiyo dimi :D ayrıetten bülentinde onu yerli kardeşleri için bitirdiğini de hepimiz biliyoruz

IcedEarth
07.Ocak.2011, 19:41
ee sonuçta küfr etmesi performansını etkliyemiyo dimi :D ayrıetten bülentinde onu yerli kardeşleri için bitirdiğini de hepimiz biliyoruz

Teknik direktöre küfür etmek çok normal bir olaymış gibi konuşuyorsun. O yerli kardeşlerden herhangi biri hatalı bir pas yapsa bile sapına kadar eleştirmeyi biliyorsunuz. Şu yabancı hayranlığını bırakalım bi zahmet.

Hadi son senesinde Kaptan "yerli kardeşleri" için bitirdi diyelim. İlk senesinde çok mu farklıydı Lincoln tavır olarak? İkinci senesinin ilk devresi dışında ne hayrını gördük Lincoln'ün?

Koskoca bir efsaneden bahsederken küçümser bir tavr takınmanı da yaşının bu efsaneyi efsane olduğu zamanlarla hatırlamaya yetmemesine bağlıyorum.

mcgonagal
07.Ocak.2011, 19:45
Gol atsın diye alınmadı o adam ona göre yorum yapın.
Culio'nun ortasahanın her yerinde oynayabilme ve savaşcı olması önemli bir özellik.
Sistem oyuncusu kendisi. Takımı sırtlamasını beklemesin kimse.

Facx
07.Ocak.2011, 19:50
Teknik direktöre küfür etmek çok normal bir olaymış gibi konuşuyorsun. O yerli kardeşlerden herhangi biri hatalı bir pas yapsa bile sapına kadar eleştirmeyi biliyorsunuz. Şu yabancı hayranlığını bırakalım bi zahmet.

Hadi son senesinde Kaptan "yerli kardeşleri" için bitirdi diyelim. İlk senesinde çok mu farklıydı Lincoln tavır olarak? İkinci senesinin ilk devresi dışında ne hayrını gördük Lincoln'ün?

Koskoca bir efsaneden bahsederken küçümser bir tavr takınmanı da yaşının bu efsaneyi efsane olduğu zamanlarla hatırlamaya yetmemesine bağlıyorum.

yabancı hayranlığı değil benimki iyi oyuncu hayranlığı nası bi hakan ünsala ümit davalaya hakan şükür e hasan şaş a hayransam lincoln e de o yüzden hayranım sen tutupta yerli kardeşlerin dedi diye baros lincoln kewell gibi ilk yarıdaki neredeyse bütün gollerinde payı olan adamları takıma küstürmemelisin tabi büyük teknik direktörsen egon için adamları kadro dışı bırakıyosan lincoln ü çıkarıp mehmet güveni alıyosan büyük teknik direktör değilsin ben burda bülent korkmazın oyunculuğuna laf etmiyorum teknik direktörlüğüne ediyorum ki konumuzda lincoln ün performansıydı bülent korkmaz onu küstürmeseydi lincoln performansını çok çok iyi sürdürcekti sadece skibbe döneminde iyi olmucaktı yani bordo maçını bidaha izle derim ben bide ondan sonraki maçları

KaRaBükLü KraL
07.Ocak.2011, 20:02
Tartışmaya gerek yok arkadaşlar sakin olalım:)

Biglia gelirse muhteşem bir transfer olur orta saha için muazzam bi isim

Bu arada LigTV'de gördüm dünyaca ünlü bir golcü adı sır gibi saklanan bi isim TT Arena açılışında tanıtılabilirmiş.Bakalım haber doğruysa kim geleceğini cidden merak ediyorum:)

eng1n
07.Ocak.2011, 20:04
Newels old boys'un sitesinde Formicanın Galatasaraya transfer olduğu yazıyormuş galiba

E.Cartman
07.Ocak.2011, 20:11
Tartışmaya gerek yok arkadaşlar sakin olalım:)

Biglia gelirse muhteşem bir transfer olur orta saha için muazzam bi isim

Bu arada LigTV'de gördüm dünyaca ünlü bir golcü adı sır gibi saklanan bi isim TT Arena açılışında tanıtılabilirmiş.Bakalım haber doğruysa kim geleceğini cidden merak ediyorum:)

o adam Mutu :D:D

KaRaBükLü KraL
07.Ocak.2011, 20:13
o adam Mutu :D:D
hiç zannetmiyorum Özgür:D

Deus Dominus
07.Ocak.2011, 20:20
Bogdan Stancu haberleri görmüştüm :) o olabilir.

IcedEarth
07.Ocak.2011, 20:24
yabancı hayranlığı değil benimki iyi oyuncu hayranlığı nası bi hakan ünsala ümit davalaya hakan şükür e hasan şaş a hayransam lincoln e de o yüzden hayranım sen tutupta yerli kardeşlerin dedi diye baros lincoln kewell gibi ilk yarıdaki neredeyse bütün gollerinde payı olan adamları takıma küstürmemelisin tabi büyük teknik direktörsen egon için adamları kadro dışı bırakıyosan lincoln ü çıkarıp mehmet güveni alıyosan büyük teknik direktör değilsin ben burda bülent korkmazın oyunculuğuna laf etmiyorum teknik direktörlüğüne ediyorum ki konumuzda lincoln ün performansıydı bülent korkmaz onu küstürmeseydi lincoln performansını çok çok iyi sürdürcekti sadece skibbe döneminde iyi olmucaktı yani bordo maçını bidaha izle derim ben bide ondan sonraki maçları

10 kişi kalan takımda kimleri çıkarabilirdik gel bir göz atalım:

De Sanctis: Kaleci, çıkmaz.
Sabri: Sağ bek, çıkmaz.
Emre Aşık: Atılan oyuncu, stoper. Yerini bir şekilde doldurmak gerek.
Hakan Balta: Stoper, çıkmaz.
Volkan Yaman: Sol bek, çıkmaz.
Barış Özbek: Defansif orta saha, enerjik bir oyuncu. 2 kişilik pres yapabilir, çıkmaz.
Ayhan Akman: Defansif orta saha, pres gücü yüksek, çıkmaz.
Arda Turan: Mevkii itibariyle çıkarılması düşünülecek 3 oyuncudan biri. Presi var, defansa yardıma gelir. 10 kişi kaldığınızda skoru da tutmanız gerekiyorsa çıkmaz.
Harry Kewell: Stopere çekilde, başka stoper oynayabilecek adam yok, çıkmaz.
Cassio Lincoln: Çıkarıldı, yerine orta sahayı tutup skoru koruması için bir defansif orta saha alındı.
Shabani Nonda: Çıkabilecek 3 oyuncudan bir diğeri. Tek forvet, gole en yakın ayak. Sürpriz bir pozisyon bulma şansı var. En azından bir gol ayağım olsun diyorsanız çıkmaz.

Bu durumda Lincoln'ün oyundan alınması en mantıklı seçenek. Lincoln zaten pres gücü olan bir oyuncu değil, kanat veya forvet oynayabilecek kadar hızlı veya güçlü de değil.

Üstelik de o maçtan almamız gereken sonucu almışız, evimizde alacağımız herhangi bir galibiyet bizi bir üst tura çıkaracak. Yani skorun korunması gerekiyordu, yapılan değişiklikle amaca ulaşıldı. Bülent Korkmaz'ın o maçta yanlış yaptığı bir nokta göremiyorum.

Bu durumda Lincoln hangi akla hizmet hocasına küfreder? Bülent Korkmaz'ın efsane olması boyutunu filan geçtim yani, herhangi bir hoca olarak düşünsek bile Lincoln'ün yaptığı bu iş hatalı bir iştir, zaten daha önceden de birçok vukuati olan Lincoln'ün kendi ekmeğiyle oynamasıdır.

Kalkıp da bu tip bir insan için Büyük Kaptan'a laf edilmesinedir tepkim. Teknik direktörlük yanını beğenmeyebilirsiniz, ancak bir efsaneyi bir şarlatan için harcamak çok fazla olmuyor mu? Hep aynı hataya düşmüyor muyuz?

Başlığa dönersek, Formica transferi bana biraz Carrusca'yı andırır gibi. Onun hakkında da çok iyi şeyler duyduk. Ancak zayıfın da altında bir fiziğe sahip olduğu için, şahane bir tekniği olmasına rağmen bu ligde tutunamadı. Umarım Formica da aynı yola çıkmaz..

Facx
07.Ocak.2011, 20:34
10 kişi kalan takımda kimleri çıkarabilirdik gel bir göz atalım:

De Sanctis: Kaleci, çıkmaz.
Sabri: Sağ bek, çıkmaz.
Emre Aşık: Atılan oyuncu, stoper. Yerini bir şekilde doldurmak gerek.
Hakan Balta: Stoper, çıkmaz.
Volkan Yaman: Sol bek, çıkmaz.
Barış Özbek: Defansif orta saha, enerjik bir oyuncu. 2 kişilik pres yapabilir, çıkmaz.
Ayhan Akman: Defansif orta saha, pres gücü yüksek, çıkmaz.
Arda Turan: Mevkii itibariyle çıkarılması düşünülecek 3 oyuncudan biri. Presi var, defansa yardıma gelir. 10 kişi kaldığınızda skoru da tutmanız gerekiyorsa çıkmaz.
Harry Kewell: Stopere çekilde, başka stoper oynayabilecek adam yok, çıkmaz.
Cassio Lincoln: Çıkarıldı, yerine orta sahayı tutup skoru koruması için bir defansif orta saha alındı.
Shabani Nonda: Çıkabilecek 3 oyuncudan bir diğeri. Tek forvet, gole en yakın ayak. Sürpriz bir pozisyon bulma şansı var. En azından bir gol ayağım olsun diyorsanız çıkmaz.

Bu durumda Lincoln'ün oyundan alınması en mantıklı seçenek. Lincoln zaten pres gücü olan bir oyuncu değil, kanat veya forvet oynayabilecek kadar hızlı veya güçlü de değil.

Üstelik de o maçtan almamız gereken sonucu almışız, evimizde alacağımız herhangi bir galibiyet bizi bir üst tura çıkaracak. Yani skorun korunması gerekiyordu, yapılan değişiklikle amaca ulaşıldı. Bülent Korkmaz'ın o maçta yanlış yaptığı bir nokta göremiyorum.

Bu durumda Lincoln hangi akla hizmet hocasına küfreder? Bülent Korkmaz'ın efsane olması boyutunu filan geçtim yani, herhangi bir hoca olarak düşünsek bile Lincoln'ün yaptığı bu iş hatalı bir iştir, zaten daha önceden de birçok vukuati olan Lincoln'ün kendi ekmeğiyle oynamasıdır.

Kalkıp da bu tip bir insan için Büyük Kaptan'a laf edilmesinedir tepkim. Teknik direktörlük yanını beğenmeyebilirsiniz, ancak bir efsaneyi bir şarlatan için harcamak çok fazla olmuyor mu? Hep aynı hataya düşmüyor muyuz?

Başlığa dönersek, Formica transferi bana biraz Carrusca'yı andırır gibi. Onun hakkında da çok iyi şeyler duyduk. Ancak zayıfın da altında bir fiziğe sahip olduğu için, şahane bir tekniği olmasına rağmen bu ligde tutunamadı. Umarım Formica da aynı yola çıkmaz..

tamam dostum sakin olda :D ben küfr etmesi hoş demedim hiç bi zaman bülent korkmaz ın lincoln ü kazanmaya çalışmamasına da laf etmedim adamın performansına niye laf ediyosunuz dedim ki hoştur lincoln nondadan yavaşmı ?

bu arada konuya gelceksen formica bana göre doğru ve sürekli olarak kullanılırsa çok iyi olucaktır carrusca ya benzetenler olabilir ancak bana göre carrusca da çok teknik ve iyi bi oyuncuydu

IcedEarth
07.Ocak.2011, 20:50
tamam dostum sakin olda :D ben küfr etmesi hoş demedim hiç bi zaman bülent korkmaz ın lincoln ü kazanmaya çalışmamasına da laf etmedim adamın performansına niye laf ediyosunuz dedim ki hoştur lincoln nondadan yavaşmı ?

bu arada konuya gelceksen formica bana göre doğru ve sürekli olarak kullanılırsa çok iyi olucaktır carrusca ya benzetenler olabilir ancak bana göre carrusca da çok teknik ve iyi bi oyuncuydu

Lincoln Nonda'dan yavaş değil, ancak Nonda güçlü bir oyuncu. Bu tip bir durumda forvet oynamak için bu iki özellikten en az birinin olması gerekli, ya çok hızlı olacaksın ya çok güçlü, ya da ikisi birden. Lincoln'de ikisi de yoktu, üstelik 58. dakikada oyundan alındı, yani yavaş yavaş yorulmaya da başlamıştı. Nonda'da en azında güç vardı, topu belli bir süre saklayabilecek güce sahipti Nonda. Ben de Lincoln'ün oynamak istediği zamanki performansına laf etmedim, sadece Bülent Korkmaz konusuna fazlaca üzülüyorum sanırım.

Carrusca'yı beğenmiyorum demedim bu arada, ama Carrusca'nın da bir şekilde bu ligde tutunamadığı ortada. Bu lig bu tip oyuncular için fazla sert bir lig, tutunmaları çok zor oluyor. Umarım Formica aynı yola çıkmaz, kendisini hiç izlemedim ama anlatıldığı kadarıyla fiziği güçlü bir oyuncu değil Formica.. Neyse hayırlısı neyse o olsun..

Facx
07.Ocak.2011, 20:51
Lincoln Nonda'dan yavaş değil, ancak Nonda güçlü bir oyuncu. Bu tip bir durumda forvet oynamak için bu iki özellikten en az birinin olması gerekli, ya çok hızlı olacaksın ya çok güçlü, ya da ikisi birden. Lincoln'de ikisi de yoktu, üstelik 58. dakikada oyundan alındı, yani yavaş yavaş yorulmaya da başlamıştı. Nonda'da en azında güç vardı, topu belli bir süre saklayabilecek güce sahipti Nonda. Ben de Lincoln'ün oynamak istediği zamanki performansına laf etmedim, sadece Bülent Korkmaz konusuna fazlaca üzülüyorum sanırım.

Carrusca'yı beğenmiyorum demedim bu arada, ama Carrusca'nın da bir şekilde bu ligde tutunamadığı ortada. Bu lig bu tip oyuncular için fazla sert bir lig, tutunmaları çok zor oluyor. Umarım Formica aynı yola çıkmaz, kendisini hiç izlemedim ama anlatıldığı kadarıyla fiziği güçlü bir oyuncu değil Formica.. Neyse hayırlısı neyse o olsun..

üst kısma değinmek istemiyorum artık ta carrusca ya benzeten bi sen değilsin ki niye üstüne alındın :D :D

IcedEarth
07.Ocak.2011, 21:00
üst kısma değinmek istemiyorum artık ta carrusca ya benzeten bi sen değilsin ki niye üstüne alındın :D :D

Alıntı yaptığın mesajda o kısım da olunca ona cevap olarak yazdın sandım :)

Lucas Neill
07.Ocak.2011, 21:21
Twitter da cok iyi bi oyuncuyla ilgilendigimiz konusuluyor transfer olursa bomba olacakmis. Yine ayni kisi R10 icin yillik 8.5 milyon euro istendigini bu miktarin cogunu sponsor öderim demis ama Adnan Polat kabul etmemis.

Facx
07.Ocak.2011, 21:25
http://www.youtube.com/watch?v=EZVKA6U5o7I

ufuk ve aykut a yapılmalı :D

E.Cartman
07.Ocak.2011, 21:46
Teknik direktör Hagi'nin "10 Ocak'da transferi bitirmiş olmalıyız" açıklamasına paralel, Galatasaray transferlerini bitirmek üzere..

Kazım Kazım ve culio'dan sonra Galatasaray'da transferin 3. ismi ADRİAN MUTU oldu..

TSN daha önce verdiği haberde , Florya'daki görüşmeden sonra, Sezgin'in , Başkan Polat ile görüşüp, Becali'nin teklifini aktarıp nihai kararın verileceğini açıklamıştı.

Nitekim o görüşme sonunda Sezgin, başkan Polat'ın da onayı ile son teklifi Becali'ye iletti ve BU BİZİM SON KARARIMIZ, OLURSA OLUR, YOKSA ELİMİZDEKİ ALTERNATİFLERE BAKACAĞIZ dedi..

Kısa süren görüşme sonrasında MUTU İÇİN ANLAŞMA SAĞLANDI..

TSN istihbarat kaynaklarının verdiği bilgiye göre FAKS YOLU İLE İMZALAR ATILDI..

Mutu Antalya kampına katılmayacak. Direk olarak Florya'ya, yani İstanbul'a gelecek.

Mutu'nun Pazartesi ya da Salı günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.. TSN bu konuda da kesin tarih ve saati öğrenmek için istihbaratlarına devam ediyor..

NE KADAR ALACAK..
TSN kaynaklarının verdiği bilgiye göre bu sezon sonuna 1 milyon euro alacak olan MUTU ile ÜÇ YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI..
Mutu'ya diğer yıllarda ARDA TURAN'a ödenen rakam olan 2 MİLYON EURO ödenecek, Rumen futbolcu maç başına 15 bin euro alacak..

FORMİCA GERİ KALABİLİR..
Cüneyt Tanman'ın ısrarla transfer edilmesini istediği Formica'nın da transferinin bir kaç gün içinde bitmesi beklenirken, Mutu transferinden sonra Formica'nın askıya alındığı da gelen bilgiler arasında...

TSN ÖZEL HABER..

TSN son dakika olarak girmiş sitesine haberi...

Bütün keşler, fanteziciler bizde toplanıyor maşallah :D:D Ama adamlar dediklerini yaptılar operasyon yapıcaz dediler dünya futbolunu temizlemeye başladılar sırada Adriano var :n::n:

Facx
07.Ocak.2011, 21:57
TSN son dakika olarak girmiş sitesine haberi...

Bütün keşler, fanteziciler bizde toplanıyor maşallah :D:D Ama adamlar dediklerini yaptılar operasyon yapıcaz dediler dünya futbolunu temizlemeye başladılar sırada Adriano var :n::n:

:n::n::n::n: jo da geri gelsin tam olur valla :n::n::n::n:

ozaniel
07.Ocak.2011, 22:34
Jo'dan önce Kezman var, zaten kontratı feshedilmişti bir ara.:D

Fearless Coward
07.Ocak.2011, 22:42
Beyler makarayı geride bırakalım artık diyorum :)

Deus Dominus
08.Ocak.2011, 00:00
http://www.youtube.com/watch?v=EZVKA6U5o7I

ufuk ve aykut a yapılmalı :D

süper ötesi :D 3 topu aynı anda çıkardığı oldu maşallah :D

Little General
08.Ocak.2011, 03:58
Traore G.Saray'da

Sarı-kırmızılılar hava toplarında rakip savunmaların kabusu olan Fildişili golcünün işini bitirdi. Cluj'un 21 yaşındaki yeteneği Lacina Traore, peşinde birçok takım olmasına rağmen Hagi devreye girince G.Saray'ı seçti

Galatasaray transferde çıtayı giderek yükseltiyor. Önce Colin Kazım'ı, ardından Romanya'nın Cluj takımından Culio'yu renklerine bağlayan sarı-kırmızılı ekip şimdi de yine aynı takımın dev golcüsü Lacina Traore ile anlaştı. 2.03'lük boyuyla hava toplarında rakip savunmaların kabusu olan Fildişili futbolcu, Arsenal, Napoli, Blackburn, Hamburg ve PSG gibi kulüplerin de kendisiyle yakından ilgilenmesine rağmen tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. Henüz 21 yaşındaki Traore'nin Galatasaray'ı seçmesinde Hagi faktörünün belirleyici olduğu belirtildi.

Sarı-kırmızılı yönetimin, Hagi'nin ısrarla istemesi üzerine anlaşma sağladığı Traore'yi her an resmen açıklaması bekleniyor. Cluj'la sözleşmesi 2015 yılında bitecek olan genç oyuncu için Galatasaray'ın ne kadar bonservis bedeli ödeyeceği ise gizli tutuluyor. Bu sezon Romanya liginde 13 maçta 7 gol atan Traore, Şampiyonlar Ligi'nde de 12 karşılaşmada 4 kez fileleri sarsarak dikkatleri üzerine çekti. Hava toplarında olduğu kadar uzaktan attığı şutlarla da son derece etkili olan Traore için "İleride Avrupa'da adından çok söz ettirecek bir yıldız adayı" yorumu yapılıyor.

Kaleye de Almunia geliyor
İyi bir kaleci arayan G.Saray'ın Arsenal'li Almunia'da mutlu sona ulaşmak üzere olduğu ileri sürüldü. İngiltere'nin Lancashire Telegraph gazetesine göre, bu sezon fazla forma şansı bulamayan 33 yaşında ve 1.91 metre boyundaki kaleci G.Saray'a transfer olacak.

İki görüş
Popescu (Galatasaraylı eski futbolcu)
Asist yönü kuvvetli
Öncelikle yaşının genç olması büyük avantaj. Galatasaray gibi göz önünde olan bir takımda büyük gelişme sağlar. Devasa boyuna rağmen teknik ve takipçi. Her iki ayağıyla da gol atabiliyor. Orta sahada, forvet arkasında ve kanatlarda da oynayabilir. Uzun boyuna rağmen vücut dengesi mükemmel. Karşı karşıya olduğu pozisyonlarda çekingen değil. Ayrıca isabetli şutlar da atıyor. Bu sezon az gol attığına bakmayın, golden çok asist yönü kuvvetli. G.Saray onu satarken de büyük kazanç sağlar.

Engin Fırat (Fotomaç yazarı, teknik direktör)
Adebayor gibi
Romanya ligini yakından takip ettiğim için Traore'yi de iyi tanıyorum. Kendisi için "Adebayor da Hakan Şükür'ün asist yapan, forvet arkası oynayanı" da diyebiliriz. Gençliği en büyük artısı. Galatasaray'da havasını bulursa çok iş yapar. Hırslı ve enerjik.

FOTOMAÇ

İnşallah hadi bakalım.

Facx
08.Ocak.2011, 04:03
yanlız kaynağın fotomaç olması her ne kadar ümitlerimi yıksada traore gelirse mükemmel olur

Sirius Black
08.Ocak.2011, 11:06
Almunia İngiliz medyasında da çıkmış sanırım.

mcgonagal
08.Ocak.2011, 11:13
Fotomac haberlerine inanmayin. Sallamis yine..

IcedEarth
08.Ocak.2011, 13:23
Hakan Şükür'ün asist yapanı? Hakan Şükür son sezonunda 11 gol 7 asistle oynadı :)

Lucas Neill
08.Ocak.2011, 13:47
Almunia söylentileri var sakatti degil mi son haftlalarda?

bjk_melo_151
08.Ocak.2011, 14:57
Almunia haberi, GOAL Almanya'da çıkmıştı.
http://www.goal.com/de/news/968/transfermarkt/2011/01/07/2294210/exklusiv-galatasaray-in-pole-position-im-rennen-um-arsenals

Homer J.S
08.Ocak.2011, 16:17
Almunia gelirse güzel olur gibi. Bu arada Belçika basını Biglia transferinin gerçekleşmediğini yazmış.

KanaKe
08.Ocak.2011, 16:43
almunia iyi kaleci arsenal birakirsa gelir neden olmasin.

bjk4ever
08.Ocak.2011, 17:06
Biglia'nin menajeri Belcika sitesine aciklamalar yapti. GS ile Anderlecht anlasamamis ve cumartesi gunu transfer kapanmis net olarak. GS teminat mektubu vermek istememis, Anderlecht de gecmiste garanti vermeyen kuluplerle sikinti yasadigi icin boyle bir transfere izin vermemis.

uAburak89
08.Ocak.2011, 17:07
Anlaşsalar şaşardım zaten.

SAİT71
08.Ocak.2011, 17:44
Tvde de sakatlık engeli olduğu için cayıldığını söylemişlerdi...

E.Cartman
08.Ocak.2011, 18:47
Galatasaray'a iki iyi bir kötü haber
Son Dakika Spor - 16:42 | 08 Ocak 2011

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/01/08/galatasaray-a-iki-iyi-bir-kotu-haber-1080464.Jpeg

İkinci yarıya yeni transferleriyle girmeyi planlayan Galatasaray'a görüşmelerini sürdürdüğü iki futbolcudan iyi, bir futbolcudan ise kötü haber geldi. Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin'in uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğü Arjantinli Mauro Formica konusunda anlaşmanın sağlandığı, hafta başında iki kulübün bankalardaki detayları bitirdikten sonra transferin açıklanacağı öğrenildi.

Formica gibi olumlu gelişmelerin yaşandığı başka bir futbolcu da Arsenal'in İspanyol futbolcusu Almunia oldu. Arsenal menajeri Arsene Wenger'le görüşüp, Galatasray'ın teklifini ileten İspanyol kalecinin, haftalık 50 bin pound alacağı belirtiliyor. Atletico Madrid ve Malaga'dan gelen teklifleri kabul etmeyen İspanyol kalecinin önümüzdeki hafta, Arsenal'le Galatasaray'ın yapacağı son görüşmeden sonra kampa katılması bekleniyor.

Galatasaray'a kötü haber ise Belçika'dan geldi. Anderlecht kulübü, ödemeler konusunda anlaşmazlık çıkınca, Biglia konusunun kapandığını açıkladı. Arjantinli futbolcu ise sezon sonuna kadar Anderlecht'te kalıp, sezon sonunda İspanya ya da İtalya'yı tercih edeceğini söyledi.

Kaynak: Milliyet.com.tr (http://spor.milliyet.com.tr/galatasaray-a-iki-iyi-bir-kotu-haber/spor/spordetay/08.01.2011/1336763/default.htm)

Revolution
08.Ocak.2011, 18:49
Biglia'nın gelmemesi çok üzücü, 2 yönlü bir ortasaha almamız şart.

cimboom
08.Ocak.2011, 18:57
Gercekten Biglia icin uzuldum, gelemsini isterdim.

RaSenGan
08.Ocak.2011, 19:01
Formica'ya falan gerek yok bence.Almunia gelirse çok sevinirim sevdiğim bir kaleci.

Lucas Neill
08.Ocak.2011, 19:04
Takimdan birilerini göndermisiz sanirim yazanlar sifreli konusuyorlar isim vermediler daha :)

nannar
08.Ocak.2011, 19:07
bizim orta alanda Lorik Cana'nın önüne 2 tane çift yönlü orta alan gelmedikçe sorunumuz devam eder...Ronaldinho ve Mutu gelse de çözülmez. Ya biz futboldan anlamıyoruz ya da bizim yönetici ve teknik ekip kör! Devre arasında günler geçiyor, Biglia hariç tüm isimler kanat ,forvet veya kaleci. Tamam bu bölgelerde oynayan oyuncular belki istenilen seviyede değil fakat orta alanda oyuncu da yok!!! Kazım'ı alasıya gidip orta saha alaydıkya. Elimizde pino,Arda,kewel,aydın,sabri gibi kanatta görev alabilecek adamlar varken kazım'ı almak saçmalık.Culio oyun kurucu olarak alındıysa da yanına mutlaka bir çift yönlü alınmalı. Yoksa orta alanda ayhan-barış-sarp üçlüsüne daha çok küfür ederiz biz ikinci yarıda....

ThersoN
08.Ocak.2011, 19:11
eğer kaleci düşünülüyorsa (ki kesinlikle alınmalıdır) takıma erken katılması çok iyi olur, aksi olursa alışma süresi çok uzuyor.. sonra yeterli performansı alamıyoruz.

anladığım kadarıyla; taraftar ve medya stad açılışı ve bu kötü durumda taraftarın gözünü boyamak gibi bir davranış bekliyor yönetimden bu da yıldız oyuncu transferi demek.. fakat hagi'nin potansiyeline ne kadar inanmasam da yıldız yerine çok göz önünde olmayan ama iş yapacak çalışkan oyuncuları kadrosuna katmayı düşünüyor sanırım, onun planına göre eğer takımın başında kalabilirse önümüzdeki sezon başı kadrosunu yıldızlarla süslemek.. şimdilik amaç çalışkan ve verimli ama ünsüz isimler alınarak şu durumdan kurtulmak.. ama büyük bir handikap var bu tercih uygulanmasına rağmen sonuç getirmezse hem hagi'nin hem de yönetimin başına büyük çorap örecektir; çünkü kurtulunması gereken bir çok carrusca'mız olacak. tabi eğer plan işlemezse.

buna rağmen stad açılışını çekici kılmak için yönetim hagi istese de istemese de bir yıldız (orta kademede tabi) getirmeyi planlıyor kanımca.

Lucas Neill
08.Ocak.2011, 19:15
Yönetim gecenlerde 30 milyon dolar borc almadi mi nereye gidiyo bu paralar hala teminat gösteremiyoruz transfer icin

Revolution
08.Ocak.2011, 19:17
Bizden yine bir cacık olmayacak.

KaRaBükLü KraL
08.Ocak.2011, 19:37
Yok arkadaş yok zamanında Haldun Üstünel kimleri Türkiye'ye getirdi.Onlara göre bi nebze aşağıda bi oyuncuyu(Biglia) A.Sezgin Türkiye'ye getiremiyo(Biglia kötü anlamı asla çıkmasın:))Taraftarın gözünü boyamak için 1 yıldız gelir bu transferler üzerine en fazla 2 oyuncu alınır belki Türkiye Kupası bu yönetim oldukça ona da şükretmek lazım

nannar
08.Ocak.2011, 21:14
http://www.galatasaray.org/

veda şarkısı çalıyor.... :( insanın içi bir garip oluyor....

DisCo
08.Ocak.2011, 21:18
Ne boş işlerle uğraşıyorlar. Yeni stada geçiren başkan diye anılacağını zannediyor ama ben hiç öyle sanmıyorum.

Lucas Neill
08.Ocak.2011, 21:27
Sabri reyiz müthis bi gol atti. Culio ve Kazimda oyuna girdi bakalim nasil oynayacaklar.

M.Scofield
08.Ocak.2011, 21:28
biletler ne zaman çıkıcak bilgisi olan varmı?

Lucas Neill
08.Ocak.2011, 21:33
Sabrinin müthis golü :)

http://tinypic.com/usermedia.php?uo=2y51IoYqNBPNXkGpD4jiPoh4l5k2TGxc

E.Cartman
08.Ocak.2011, 21:47
büyüksün Sabri reyizzz :D

M.Scofield
08.Ocak.2011, 21:52
kazım kazım :)

LadroN
08.Ocak.2011, 21:53
Kazım'a bak hele atmış 1 tane:n:

M.Scofield
08.Ocak.2011, 21:54
nasıl attı acaba

cimboom
08.Ocak.2011, 21:56
Kazim atti ama kendiside girdi kaleye :D

Lucas Neill
08.Ocak.2011, 21:57
http://tinypic.com/usermedia.php?uo=2y51IoYqNBPGc85L6OHyaYh4l5k2TGxc

Kazimin golü ve Culio nun müthis paslari

LadroN
08.Ocak.2011, 21:57
Asist Culio diyorlar doğrumudur acaba?

vego
08.Ocak.2011, 21:58
Sabrinin golü fena:D

LadroN
08.Ocak.2011, 21:59
O arapası atan Culio mu?

M.Scofield
08.Ocak.2011, 22:00
Asist Culio diyorlar doğrumudur acaba?
ilk pası atan o asist yapan insua yanlış görmediysem

LadroN
08.Ocak.2011, 22:02
Helal olsun o zaman müthiş bırakmış.Kazım ne yapacağını bilemedi yere düştü golden sonra.:n:

IcedEarth
08.Ocak.2011, 22:06
Culio çok iyi pas yapıyor diyorlar bu maç için, doğruysa çok iyi transfer olmuş.. Yaşına göre pek tanınmamış olmasından dolayı kendisine önyargıyla bakıyordum ama anlatıldığı gibi oynarsa faydalı olacaktır.

Corpus
08.Ocak.2011, 22:23
Az önce arkadaşımdan aldığım bilgiye göre Mutu imzalamış:)....

Bilgi içerden

Lucas Neill
08.Ocak.2011, 22:28
Lig tv Mutunun menajerinin Florya'da oldugunu söylüyor.

cimboom
08.Ocak.2011, 22:46
Acikcasi Mutu'nun gelmesini istemem. Mutu gelirse Biglia-Formica arasinda secim yapmak zorunda kalirizki zaten Biglia zor gibi medyaya göre. Biglia gelse super olurdu.