PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

Redrum
21.Ocak.2010, 20:42
Beyler, A. Madrid'i elersek eğer, Jo'yu nasıl alacaz ki listeye? Everton oynadı UEFA'da?

Homer J.S
Jooo Jooo Jooo. :n:

PesimiSTyLa
Haldun Reis adaşından 1 oyuncu daha aldı :icon_smile: Bu transferlerde Murat Yalçındağ da Haldun Üstünel kadar önemli yer tutuyor, hakkını vermek lazım. Sabah 11 gibi uA forumda akşam 22.00 gibi istanbulda olacağı söylenmişti hava alanı çalışanı olan bir üye tarafından. Uçakta Kewell'ın eşi, Murat yalçındağ ve Jo olacak demişti. Akşam transfer resmi olarak açıklandı ve Jo akşama burada. Haldun Üstünel yolcu listelerinde yoktu insanın aklına takılıyor. Yoksa dün denildiği gibi Jo nun yanında diğer hedef de Gio dos Santos mu? :icon_smile:

Neyse Jo çok iyi transfer. Hayırlı olsun.

Kage
Harika bi transfer oldu bu bizim için artık gol yollarında sıkıntı çekmeyiz.

Ahmet Göktaş
21.Ocak.2010, 20:43
Madem bu kadar iyi bir adam niye oynamadi City'de ? Vasat transfer oldu bence.

http://forum.forzabesiktas.com/images/smilies/icon_lol2.gif Şaka yaw küfretmeyin hemen :D Gerçekten transferin kralını yapıyor Galatasaray. Rakiplerine oranla çok üst düzey bir kadrosu var. Bu transfer anlayışının akaretler bayırınada yayılmasını temenni ediyorum. Hayırlısı olsun. Tebrikler.

Nedvedmania
21.Ocak.2010, 20:45
Daha Linderoth'un gittiğine dair kesin bir haber yok.:u:

Elbet yakında gidecek :) En kötü kovarız :) Buda açıklanır yakında

Ahmet Göktaş
21.Ocak.2010, 20:46
Yanlız gs.org daki jo resminde arkadaki oyuncununda elano olması " bakın city'i soyduk soğana çevirdik" mesajı veriyor :D şahsen bana veriyor.

HooijDonk07
21.Ocak.2010, 20:47
Jo Cska'daki gibi oynarsa işimiz zor.Nese Galatasaraya hayırlı olsun.Sıra bizde demi yahu :n:

KanaKe
21.Ocak.2010, 20:48
GS'a ve Türk futboluna hayirli olsun :) Vallahi kiskandim ezeli rakibimizi artik bizde bir bomba bekliyoruz :)

footballer33
21.Ocak.2010, 20:49
Kiralık olarak alınması GS için iyi bir hamle. İyi çıkmazsa başı ağrımaz fazla, hemen gönderir. Ama bence çok iyi bir transfer yaptılar Türkiye şartlarında. Yaşı da henüz 23, geleceği var yani. Ama yarar sağlar mı sağlamaz mı, o konuda kesin bir şey konuşmak için erken.

Homer J.S
21.Ocak.2010, 20:49
Elano için de harika oldu..

KaRaBükLü KraL
21.Ocak.2010, 20:50
Harika,müthiş ve de süper bir golcü.Haldun Üstünel ve ekibini tebrik ediyorum.Bu adam Türkiye'de çok iş yapar seneye de bizde kalır kesin.Tebrik ediyorum tüm camiayı:)

TaşkınMahmut
21.Ocak.2010, 20:51
Neill - Premier Lig
Linderoth - Premier Lig (Everton'da oynadı)
Kewell - Premier Lig
Elano - Premier Lig
Baros - Premier Lig
Nonda - Premier Lig

Premier Ligi soyduk soğana çevirdik :D

Maksic
21.Ocak.2010, 20:52
Süper oldu süper hayırlı olsun camiamıza işte transfer budur tebrikler Haldun Üstünel ve emeği geçen diğer yöneticilerimize :)

MaTRaKaN
21.Ocak.2010, 20:53
Kiralık olarak alınması GS için iyi bir hamle. İyi çıkmazsa başı ağrımaz fazla, hemen gönderir. Ama bence çok iyi bir transfer yaptılar Türkiye şartlarında. Yaşı da henüz 23, geleceği var yani. Ama yarar sağlar mı sağlamaz mı, o konuda kesin bir şey konuşmak için erken.
Kesinlikle kiralık olması çok iyi oldu.TR'ye alışamazsa hemen gönderilir.

Ama böyle bi ihtimalin olcağını sanmıyorum :n:

LadroN
21.Ocak.2010, 20:54
Jo hayırlı olsun.Artık Süper Lig şampiyonluğu için mazeret kalmadı bir zahmet olalım şampiyon:D

Addolorato
21.Ocak.2010, 21:05
İyi transfer.. Çok yararlı olacaktır lig için.

KaRaBükLü KraL
21.Ocak.2010, 21:09
Jo hayırlı olsun. Çok süper bir transfer. Birde EUFA kupasında oynasaydı tadından yenmezdi. Şimdi kesin bir forvet daha alınacak. Daha dogrusu alınacak mı arkadaşlar? Yoksa Nondaya talim mi?
Sanırım Nonda'ya talim ederiz:)

eXcitinG
21.Ocak.2010, 21:11
Dos santos aLınırsa o da mı UEFA da oynayamayacak.

Nedvedmania
21.Ocak.2010, 21:14
Eğer madrid'i nondaya rağmen geçersen bir üst turda Jo oynayabilecek.

RaSenGan
21.Ocak.2010, 21:18
Joao Alves De Assis Silva'nın bu akşam saat 22.30'da İstanbul Atatürk Havalimanı'na inmesi beklenmektedir.

ozaniel
21.Ocak.2010, 21:24
Eğer potansiyelini gösterirse uçurur Galatasaray'ı, tebrikler. :) Baroş yedek mi kalacak tek sorun o.

Redrum
21.Ocak.2010, 21:25
Eğer potansiyelini gösterirse uçurur Galatasaray'ı, tebrikler. :) Baroş yedek mi kalacak tek sorun o.

2 ay sonraya kim öle kim kala :) Gerekirse kalacak artık.

Homer J.S
21.Ocak.2010, 21:41
Profil resmim nasıl olmuş. :n:

PesimiSTyLa
21.Ocak.2010, 21:42
Dos santos aLınırsa o da mı UEFA da oynayamayacak.

Tottenham avrupa kupalarında yoktu. Yazıldığı gibi Santos da alınırsa uefada oynayabilir.

Yalnız Gio'yu Tottenham'dan almaktan çok Nonda'yı yollamak zorlar bence bizi. Yönetim böyle bir hamle de yapmayabilir. Yalnız Haldun Üstünel'in Jo ile gelmemesi de düşündürüyor yine insanı.

Kiralık + opsiyon en akıllıca iş devre arası transferlerinde. Baktığımız zaman bütün takımlar transferleri bu şekilde yapıyor. Olası bir kötü performansta başın ağrımadan geri yollayabilirsin. İyi oynarsa da opsiyonda anlaştığın fiyatı verip bonservisini alırsın.

nekop
21.Ocak.2010, 21:44
Bu lig çok adaletsiz oldu ama..Haldun Üstünel'e ceza falan verilmeli. :D

Redrum
21.Ocak.2010, 21:52
Gio falan alınmasın aman ha. Saçmalamayalım, Arda, Kewell, Keita, Elano, Jo, Nonda, Baros varken daha nerede oynayacak bu adam? Bana kalırsa bir oyuncu alınmalıysa o da MC-DM mevkisine alınmalıdır..

TaşkınMahmut
21.Ocak.2010, 21:54
Kesinlikle bir forvet oyuncusu daha alınabilir. UEFA'da Nonda ile ilerleyemeyiz. Ya da Jo 1 maçta oynadıysa ( sayısını bilmiyorum ) UEFA'ya dilekçe gönderilip özel izin ile oynatılabilir. Böyle bir şartname var

http://www.uefa.com/competitions/uefacup/players/player=106027/index.html

Malesef böyle birşey imkansız. 5 kez forma giymiş.

Nedvedmania
21.Ocak.2010, 21:54
Valla he :D Çok yıldız alıyoruz ama aralarından 1-2 si yedek kalıcak. Sonra basın eleştiricek bu niye yedek bu niye oynamıyor diye. Sonra takım içi huzursuzluk çıkacak :D

PesimiSTyLa
21.Ocak.2010, 22:05
Gio ileride heryerde oynayabilir. Forvet dahil. Ona bile burun kıvırabilecek konumayız ama. Çıta ne kadar yükselmiş vay be :icon_smile: Cristian, Pinto, Petre, 55 yaşındaki almaguer, geleceğin yıldızları lukunku, carruscalardan nerelere geldik :icon_smile:

Redrum
21.Ocak.2010, 22:12
Gio ileride heryerde oynayabilir. Forvet dahil. Ona bile burun kıvırabilecek konumayız ama. Çıta ne kadar yükselmiş vay be :icon_smile: Cristian, Pinto, Petre, 55 yaşındaki almaguer, geleceğin yıldızları lukunku, carruscalardan nerelere geldik :icon_smile:
Abi saçmalamayalım istersen. 7 yabancıyı da forvetle dolduralım o zaman? Messi, ibrahimovic, Eto'o, Henry, Rooney, Benzema, Higuain olsun bütün yabancılarımız.

E.Cartman
21.Ocak.2010, 22:13
İçimden bir ses diyor ki Nonda'yı göndercez Lindi yerine orta saha lazım olacak bize çünkü ve Lindi şu anda tam olarak iyileşmiş durumda her nekadar sakatlanma olasılığı çok yüksek olsada...

Gio falan alınmasın aman ha. Saçmalamayalım, Arda, Kewell, Keita, Elano, Jo, Nonda, Baros varken daha nerede oynayacak bu adam? Bana kalırsa bir oyuncu alınmalıysa o da MC-DM mevkisine alınmalıdır..

abi Kewell daha sözleşme imzalamadı zaten 32 yaşına geldi Arda TTArena'da oynadıktan sonra banko gidecek o zamana kadarda Gio takıma ısınır iyi olur bence...

PesimiSTyLa
21.Ocak.2010, 22:23
Abi saçmalamayalım istersen. 7 yabancıyı da forvetle dolduralım o zaman? Messi, ibrahimovic, Eto'o, Henry, Rooney, Benzema, Higuain olsun bütün yabancılarımız.

saçmalayan sensin, okuduğunu anla bence önce kardeşim :icon_smile: "Ona bile burun kıvırabilecek durumdayız" dedim farkındaysan. Yani onun alınacak olması bi nebze tartışılabilir. Bana kalırsa yanlış bir hamle olmaz, jo avrupada oynayamıyor, Gio nonda dan kat kat daha iyi oynar. Seneye de olası bir Arda'nın takımdan ayrılmasından sonra da o bölgeye monte edilebilir. Başkasına göre böyle olmayabilir herkesin düşüncesi kendine. Bana kalırsa ortasahaya savaşçı bir Emana, Hitzlsperger tarzı bir oyuncu daha iyi olur forvetten. Yine de Gio alınsa da hata yaptık demem, Rijkaard bizden daha iyi bilir sonuçta. Zaten farazi konuşuyoruz belkide transfer bitti.

Flawless Victory
21.Ocak.2010, 22:29
Jo hakkaten iyi transfer ama Baros'un yokluğunu aramaz mıyız derseniz bence ararız. Baros çok farklı bir golcü. Hayırlı olsun. Sevindim. :)

Redrum
21.Ocak.2010, 22:34
saçmalayan sensin, okuduğunu anla bence önce kardeşim :icon_smile: "Ona bile burun kıvırabilecek durumdayız" dedim farkındaysan. Yani onun alınacak olması bi nebze tartışılabilir. Bana kalırsa yanlış bir hamle olmaz, jo avrupada oynayamıyor, Gio nonda dan kat kat daha iyi oynar. Seneye de olası bir Arda'nın takımdan ayrılmasından sonra da o bölgeye monte edilebilir. Başkasına göre böyle olmayabilir herkesin düşüncesi kendine. Bana kalırsa ortasahaya savaşçı bir Emana, Hitzlsperger tarzı bir oyuncu daha iyi olur forvetten. Yine de Gio alınsa da hata yaptık demem, Rijkaard bizden daha iyi bilir sonuçta. Zaten farazi konuşuyoruz belkide transfer bitti.
Kusura bakma, ben o mesajdan "Gio beğenilmeyecek bir adam değil, ona bile burun kıvırıyoruz" tarzı bir anlam çıkardım ki cevap verdim. Takımı forvet-amrlc ile doldurmak saçmalıktır bence çünkü.

Hugo
21.Ocak.2010, 22:37
http://forum.forzabesiktas.com/images/smilies/icon_lol2.gif Şaka yaw küfretmeyin hemen :D Gerçekten transferin kralını yapıyor Galatasaray. Rakiplerine oranla çok üst düzey bir kadrosu var. Bu transfer anlayışının akaretler bayırınada yayılmasını temenni ediyorum. Hayırlısı olsun. Tebrikler.

Vallahi dalacaktım. :D

Yanlız gs.org daki jo resminde arkadaki oyuncununda elano olması " bakın city'i soyduk soğana çevirdik" mesajı veriyor :D şahsen bana veriyor.

Jo'nun sağında görünmeyen bir oyuncu daha var. Onun da Robinho olduğu yönünde söylentiler var :D Seneye de Robinho :n:

PesimiSTyLa
21.Ocak.2010, 23:16
Jo bizde kiralık olduğu süre içerisindeki maaşının 3/4 ünü city'den alacakmış. GS.Org editörü ve gs dergi editörü twitterinde yazmış.

Revolution
21.Ocak.2010, 23:22
Acaba sene sonu opsiyonlu mu aldık Jo'yu bu konuda bir bilgi var mı?

ShevAnil
21.Ocak.2010, 23:27
Jo bizde kiralık olduğu süre içerisindeki maaşının 3/4 ünü city'den alacakmış. GS.Org editörü ve gs dergi editörü twitterinde yazmış.

Bu doğruysa sene sonu büyük ihtimal opsiyonu kullanır alırız Jo'yu.

PesimiSTyLa
21.Ocak.2010, 23:32
Acaba sene sonu opsiyonlu mu aldık Jo'yu bu konuda bir bilgi var mı?

opsiyonlu. eurosport opsiyon ücretini 7.5 milyon € olarak söylemiş.

Revolution
21.Ocak.2010, 23:39
opsiyonlu. eurosport opsiyon ücretini 7.5 milyon € olarak söylemiş.

Teşekkürler bu bizim için çok iyi bir haber..

RaSenGan
21.Ocak.2010, 23:46
Beyler transfer ile ilgili bir açıklama beklemeyin. Açıklanması için önce linde nin gönderilmesi lazım.

Dün demiştim :D

Bugün de böyle demiştin :D

TaşkınMahmut
21.Ocak.2010, 23:54
http://www.liverpooldailypost.co.uk/everton-fc/everton-fc-news/2010/01/21/jo-joins-galatasaray-on-loan-until-end-of-season-everton-fc-latest-100252-25656954/

Yoruma bakın.

Toffeeman11 wrote:
Galatasaray seems to be keen on Evertonians....
my question is now, who will be the next on?

:D :D

ShevAnil
21.Ocak.2010, 23:59
Türkçesi nedir :D

eXcitinG
21.Ocak.2010, 23:59
CahiLL oLmasında kim oLursa oLsun :D

yunusgs
22.Ocak.2010, 00:01
Türkçesi nedir :D

Galiba şey diyor;Galatasaray iyice Everton'laşmaya başladı.Şimdiki sorum,sıradaki oyuncu kim?(Galatasaray'a gidecek olan)

vuque
22.Ocak.2010, 00:03
http://www.liverpooldailypost.co.uk/everton-fc/everton-fc-news/2010/01/21/jo-joins-galatasaray-on-loan-until-end-of-season-everton-fc-latest-100252-25656954/ (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.liverpooldaily post.co.uk%2Feverton-fc%2Feverton-fc-news%2F2010%2F01%2F21%2Fjo-joins-galatasaray-on-loan-until-end-of-season-everton-fc-latest-100252-25656954%2F)

Yoruma bakın.

Toffeeman11 wrote:
Galatasaray seems to be keen on Evertonians....
my question is now, who will be the next on?

:D :D
Galatasaray Everton'lulara Hevesli Görünüyor...
Şimdi Benim Sorum,Sıradaki Kim Olacak?
Doğru Demiş Adam :p

ShevAnil
22.Ocak.2010, 00:05
teşekkürler :D Bukadarı yeterLi :p

Lucas Neill
22.Ocak.2010, 00:10
Haldun Üstünel İstanbul'a gelmemiş bi transfer daha var büyük ihtimalle:)

el.nino
22.Ocak.2010, 00:19
ben aygün'e demiştim de hayal kurmak güzeldi demişti.nonda da giderse gio'da gelecek hiç merak etmeyin.

kaynak:turkspor.net

RaSenGan
22.Ocak.2010, 00:20
ben aygün'e demiştim de hayal kurmak güzeldi demişti.nonda da giderse gio'da gelecek hiç merak etmeyin.

kaynak:turkspor.net

Hayaller gerçekleşmiycek diye bir şey mi var :D

Lucas Neill
22.Ocak.2010, 00:22
Ntvspor'da Dos Santos'u bitirmeye çalıştığımız söyleniyor.

C h A o S
22.Ocak.2010, 00:22
Satın alma opsiyonu süper olmuş.Büyük ihtimalde alrız zaten.Tebrikler yönetim..

TaşkınMahmut
22.Ocak.2010, 00:28
Eurosporttan yorumlar :D

http://uk.eurosport.yahoo.com/21012010/58/premier-league-jo-joins-galatasaray.html

15.so what's bloody next?arteta,pienaar?
gs is* running out of everton's players maybe before they* face in europa league

From Baybora, on Thu 21 Jan 9:22PM

sentugo
22.Ocak.2010, 00:31
baros'n sözleşmesini dondurma gibi bir durum varmış.. Dos santos da gelirse :D

garydelgadov
22.Ocak.2010, 00:34
BeLamısınız kardeşim,iLiğimizi kuruttunuz.OLdu oLacak FeLLaini,CaHiLL dizin.:(:D

Hugo
22.Ocak.2010, 00:42
32 - JO

Tevezimin numarası. Güle güle giy Jo.

Aydin
22.Ocak.2010, 00:43
fm10'da evertonla her yeni oyuna başladığımda yaptığım ilk iş jo'yu man.city'e geri göndermek oluyordu.

vay bana vaylar bana.

Hugo
22.Ocak.2010, 00:45
Baroş'un sözleşmesi dondurulacak. Sezon sonu Nonda gidecek Baroş geri dönecek falan diyorlar. hadi hayırlısı.

irresolute
22.Ocak.2010, 00:51
Baroş'un sözleşmesi dondurulacak. Sezon sonu Nonda gidecek Baroş geri dönecek falan diyorlar. hadi hayırlısı.

baros'un değil linderoth'un sözleşmesi dondurulcak çok büyük ihtimalle

ShevAnil
22.Ocak.2010, 00:51
........................Aykut

.Sabri..........Neill.........Servet........H.Balt a

....................Mustafa Sarp

..............Elano.........Arda Turan

.Kader Keita.......................Harry Kewell

.....................Jo

Daha ne olsun kii (:

irresolute
22.Ocak.2010, 00:55
yaa arkadas sanki pele-maradona gelmiş gibi havaalanında deli gibi karşılamıyolar mı oyuncuları bir gs taraftarı olarak sinir oluyom acıkcası...sonra diyolar ki neden türkiye büyük liglerin gördüğü ilgiyi görmüo...sen arabistan ligi gibi davranırsan sanki hiç yabancı futbolcu gelmiomus gibi yaparsan o saydıgın büyük ligler dalga geçerler senle bu görüntüleri haberlerde gösterirler gülüp dururlar....biraz daha agırdan satmamız lazım kendimizi...

Hugo
22.Ocak.2010, 00:56
Yolu Everton'dan geçmiş ve bir gün Galatasaray gelmiş adamlar listesi:
Abel Xavier, Linderoth, Lucas Neill ve Jo...

Ayrıca Bence Linderoth'un alacağını verip yollasınlar kurtulalım yahu!
Tamam iyi oyuncusun da bir hayrını göremedik. Lincoln gibi karaktersizlik etmemek lazım dimi :D

eXcitinG
22.Ocak.2010, 00:58
fm10'da evertonla her yeni oyuna başladığımda yaptığım ilk iş jo'yu man.city'e geri göndermek oluyordu.

vay bana vaylar bana.

Sen git Sampdoria mıdır nedir onu yönet. KirLi eLLerini çek Everton um üzerinden.

Bu arada KeweLL, Arda, ELano ve Keita hayatta aynı anda beraber oynamaz. Bu zamana kadar oynatmadı, bundan sonra da oynatmaz Rijkaard.

ShevAnil
22.Ocak.2010, 01:07
Orası öyle de abi Bence süper ligde bu kadro denenir. Keyif verir izlemek (:

BeeTLeJuiCe
22.Ocak.2010, 01:18
İyi oyuncu olması bir yana, son 3 sezondur yerinde sayan bir oyuncuyu alarak bence Galatasaray bir risk aldı, Bu sene 10 maçta 2 gol atmış sanırım. Gerçi, Nonda, Kewell, Keita hepsi yeni arayışlar için Galatasaray'a geldi ve tekrar kendilerine geldiler Jo'da bunu yapabilir belki.

RaSenGan
22.Ocak.2010, 01:19
İyi oyuncu olması bir yana, son 3 sezondur yerinde sayan bir oyuncuyu alarak bence Galatasaray bir risk aldı, Bu sene 10 maçta 2 gol atmış sanırım. Gerçi, Nonda, Kewell, Keita hepsi yeni arayışlar için Galatasaray'a geldi ve tekrar kendilerine geldiler Jo'da bunu yapabilir belki.

Premier Lig'in havasının başka olduğunu bilmeyen yoktur.

Suicider
22.Ocak.2010, 01:19
Riskli bir transfer olduğu için kiralık almamız çok büyük avantaj bence dikiş tutturursa sene sonu alırız olmadı geri yollarız o yüzden jo nun kendini göstermesi gerekiyor türkiyede de...

irresolute
22.Ocak.2010, 01:24
sonunda bir çok avrupa takımının yaptığı sezon sonu opsiyonlu kiralama işine başladık..transfer politikalarında gelişmenin devam ettiğini görmek güzel..

BeeTLeJuiCe
22.Ocak.2010, 01:24
Premier Lig'in havasının başka olduğunu bilmeyen yoktur.

TR'de 2 sezonda attığı gol sayısı kadar gol ile Anelka orada gol kralı oldu. Koklamadığım için havasını bilmiyorum, okuduğumu gördüğümü söyledim.

Gerçi Jo hiçbir zaman aradığı şansı City'de olsun Evertonda olsun fazla bulamadı, bununda etkisi var performansında.

Anlatmak istediğimi malakacide dile getirmiş aslında. GS'nin bu transferdeki en büyük avantajı kiralık olması ve ücretinin büyük kısmının City tarafından ödenecek olması.

RaSenGan
22.Ocak.2010, 01:29
Oyuncuların oranın havasında performansımı düşüyor?
TR'de 2 sezonda attığı gol sayısı kadar gol ile Anelka orada gol kralı oldu.

Gerçi Jo hiçbir zaman aradığı şansı City'de olsun Evertonda olsun fazla bulamadı, bununda etkisi var performansında.

Anlatmak istediğimi malakacide dile getirmiş aslında. GS'nin bu transferdeki en büyük avantajı kiralık olması ve ücretinin büyük kısmının City tarafından ödenecek olması.

Oyuncuların o lige dikiş tutturması zor.Dikiş tutturamayınca da performansı düşüyor haliyle.Jo da onlardan biri.

Hugo
22.Ocak.2010, 02:17
Galatasaray, Jo'nun maliyetini Denizbank Bonus reklamıyla çıkartabilir:) Hazır kafa geldi.
Hehe.

O değil de 007 Haldun hala İngiltere'deymiş.

Sheriff
22.Ocak.2010, 02:24
Jo gerçekten mükemmel bir transfer, hiçbir eksiği olmayan bir oyuncu. Bonservisinide sezon sonunda alabilirse GS mükemmel bir iş yapmış olur..

ozaniel
22.Ocak.2010, 02:30
İnternette gördüğüm şu yorumlar beni bitirdi.:D

EMMANUEL ADEBAYO gibi bir forvet aldık helal olsun bizim yönetime Saygılar

dünyanın tüm futbolcularını alsanız nolur be hayatta tek gerçek var o da beşiktaş

Joe iyiydide niye gönderdiler?Zaten türkiyeye pili bitik adamlar geliyo adeta artik futbolcu mezarligi oldu bu ülke cok yazik cok.

Adebayyorun diğer versiyonu diyeyim siz anlayın nasıl futbolcu olduğunu

galatasarayı JOk seviyorummm

bıldıgımız jo galatasrayda way be bızım geremıden sonra bomba bu bence kalıtelı lıg olma yolunda ılerlıyoruz dıger kulublerdende bole transferler beklıoruz...

irresolute
22.Ocak.2010, 02:40

ben internetteki yorumları kesinlikle okumuyorum sana da tavsiye ederim çünkü o yorumları yapan birilerinin oldugunu bilmek gerçekten çok sinir bozucu ve üzücü...enteresan bi kafa yapısındalar :D

KaRaBükLü KraL
22.Ocak.2010, 07:53
Acayip yorumlar ya orda:n:

KaPaLı
22.Ocak.2010, 09:30
CahiLL oLmasında kim oLursa oLsun :D

Abi Cahill olursa ben daha maç izlemem zaten :n: Açmam bile Türkiye Liglerini.

........................Aykut

.Sabri..........Neill.........Servet........H.Balt a

....................Mustafa Sarp

..............Elano.........Arda Turan

.Kader Keita.......................Harry Kewell

.....................Jo

Daha ne olsun kii (:

Anıl naptın :n: Bu kadroyla oynarsa her maç 3'ten aşağı yemez.

Şu an için kapalı kutu gibi dursada kalitesi belli oyuncu. City'deki Brezilyalı çetesinin elemanlarından biriydi. Elano'yla beraber iyi uyum yakalarsa başarılı olur. Yoksa çok vurdumduymaz oyuncu. 1-2 kere top kaybederse Baros gibi saldırmaz.

MaTRaKaN
22.Ocak.2010, 10:46
Bundan sonra artık önemli olan ;

Rijkaard'ın kadro seçimleri.. ;)

Nedvedmania
22.Ocak.2010, 11:22

Antu dakiler daha beter :D

Hugo
22.Ocak.2010, 11:26
bıldıgımız jo galatasrayda way be bızım geremıden sonra bomba bu bence kalıtelı lıg olma yolunda ılerlıyoruz dıger kulublerdende bole transferler beklıoruz...

:D Adam haklı Geremi kadar kariyerli kaç adam geldi ki?
Bu arada Gio dos Santos diyorlar da bu takımda nereye koyulur o adam bilmiyorum. Sezon sonu için anlaşılabilir ama. Arda'yı satarsak ya da Kewell giderse diye.

SAİT71
22.Ocak.2010, 11:32
Arkadaşlar Dos Santos gelsinde nereye koyacağı kalsın. Eldekilerden daha verimli olur bence. Sezon sonu gelincede oynatmayacağın adamları satarsın böylece yer açılır. Ama Dos Santos müthiş olur gelirse.

Del Piero_10
22.Ocak.2010, 11:32
Jo'nun hikayesi biraz Nilmar'a benziyor. Büyük umutlarla başladığı İngiltere kariyerinde beklentileri karşılayamadı. Burada tutarsa yeniden Avrupa'ya zıplayabilir.

el.nino
22.Ocak.2010, 11:39
Jo'nun hikayesi biraz Nilmar'a benziyor. Büyük umutlarla başladığı İngiltere kariyerinde beklentileri karşılayamadı. Burada tutarsa yeniden Avrupa'ya zıplayabilir.

katılıyorum bazı futbolcular avrupa'da oynar bazıları premier ligtede oynayacak kapasiteye sahiptir.jo avrupa sınıfına giriyor.eğer gerçek performansını gösterirse en az 10 gol atar 2.yarıda.

Knightmare
22.Ocak.2010, 12:50
dos santos geliyo dos santoooss!!! bıraktıracaksınız bana bunca yıllık takımımı :D

Ahmet Göktaş
22.Ocak.2010, 12:54
Cidden Sabri yakışmıyor artık böyle bir kadroya bence.

RaSenGan
22.Ocak.2010, 12:56
Yabancı sınırı olmasa Sabri'yi yollar Sergio Ramos'u alırdık :p

Uchiha Itachi
22.Ocak.2010, 13:29
Tam tersine Sabri anlık patlamalarını daha rahat yapıcaktır bence.Çünkü takımda bu kadar çok rakibe tehlikeye neden olucak oyuncu varken Sabri'yi karşılayacak fazla kişi olmayacaktır bence.

E.Cartman
22.Ocak.2010, 13:37
Gio'da gelirse FM tadından yenmez vallaha:zuhaha

ForCimbom
22.Ocak.2010, 14:40

abi el insaf yahu... 2008-2009 un başında mancity ye geldi. 1 sezon+ yarım sezon =1,5 sezondur vasatın altında olduğu doğrudur da 3 sene ne yahu?

E.Cartman
22.Ocak.2010, 14:51
Ali Turan da mı geliyor?
Kayserispor'un takım kaptanı Ali Turan'ın pazar günü İstanbul'a gideceği, pazartesi günü de Galatasaray'la sözleşme imzalayacağı açıklandı.

DHA'nın üyelerine servis ettiği habere göre; İki renktaş kulübün yarım sezon için anlaştığı haberi, Kayserispor kaptanına dün gece telefonla bildirildi.

Kayserispor'la olan sözleşmesini uzatmayan ve Galatasaray'a gideceğini açıklayan Ali Turan, 1 Ocak'ta başlayan Antalya kampı öncesi sarı kırmızılı yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı.

Galatasaray'ın ısrarlı taleplerine olumsuz yanıt vererek, kaptanını Ankaragücü'ne vermek isteyen Kayserisporlu yöneticilere Ali Turan, "Verirseniz Galatasaray'a giderim, yoksa sezonun bitmesini beklerim" diyerek, alt yapı antrenörü Ertuğrul Seçme denetiminde 22 gündür tek başına antrenman yaptı.

Galatasaray'la anlaşan Kayserispor Kulübü yetkilileri, dün gece Ali Turan'a telefonla ulaşıp, "Galatasaray'la anlaşmaya vardık. Yeni kulübüne gidebilirsin" dedi. Bu gelişmelerin ardından Ali Turan, bu sabah antrenörü Ertuğrul Seçme ile son kez antrenman yaparak, Kayserispor'un Karpuzatan Tesisleri'ndeki odasında bulunan eşyalarını topladı.

Tecrübeli oyuncu, kendisinin antrenman saati ile sarı kırmızılı arkadaşlarının antrenman saati uyuşmadığı için vedalaşma olanağı bulamadı.

22 günden beri tek başına verilen program doğrultusunda çabukluk, kondisyon, dayanıklılık antrenmanları yapan Ali Turan'ın eksiği olmadığı, sadece topla fazla oynamadığı bildirildi.

Galatasaray'a kiralık olarak transferi gerçekleşecek Ali Turan'ın, pazartesi günü yeni kulübüyle sözleşme imzalayarak, antrenmanlara başlayacağı ögrenildi.
22.01.2010
Kaynak : DHA

Sırada Dos Santos var!
Lucas Neill'in ardından Jo'yu kadrosuna katan Galatasaray'ın bu kez Meksikalı oyuncu Giovanni Dos Santos'u transfer etmek için girişimlerde bulunduğu iddia edildi. Jo transferini bitiren sarı-kırmızılı takımın başarılı yöneticisi Haldun Üstünel'in, Jo ile birlikte İstanbul'a gelmeyerek, İngiltere'de kalması bu iddiları daha da güçlendirdi.

Galatasaray'ın, Jo'nun transferi için halen mevcut yabancı oyuncularından birisinin sözleşmesini feshetmesi gerekiyor. Bu oyuncunun, uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Linderoth olması bekleniyor. Dos Santos'un da gelmesi halinde ya Nonda gönderilecek ya da sakatlığı süren Baros'un sözleşmesi askıya alınacak.

22.01.2010
Kaynak : Sporx.com

Bize bir de Barış'ın top kullanabilen versiyonunu buldular mı tamamdır 2 sene transfere gerek duymayız:D

GeNç KaRTaL
22.Ocak.2010, 16:25
Öncelikle Jo transferi hayırlı olsun.CSKA'da çok iyiydi ama İngiltere'de aynı performansı sergileyemedi.Fakat şöyle bir şey var.Galatasaray'ın aldığı oyuncular hep düşüşte olan oyunculardı (Kewell,Baros,Keita vs.) ama bu oyuncular Türkiye liginde kalitelerini fark ettirdiler.Jo'da Türkiye Ligi'ne göre üst klas bir oyuncudur.Bu yüzden iyi bir transfer.Tekrar hayırlı olsun..

tarikko
22.Ocak.2010, 18:12
Transferin hareketli takımı Galatasaray, Lucas Neill ve Jo'yu kadrosuna kattıktan sonra, Linderoth'un sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini açıkladı. İşte Galatasaray Kulübü'nün İsveçli oyuncusu için yaptığı açıklama:

"Galatasaray Futbol AŞ ile oyuncu Tobias Jan Hakan Linderoth arasındaki sözleşme tek taraflı olarak feshedilmiştir. Tobias Linderoth’a kulübümüze yaptığı hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.

Galatasaray Futbol AŞ"

Sporx

goosfraba
22.Ocak.2010, 18:15
LigTv Galatasaray'ın Gio ile anlaştığını yazmış. Nonda'nın sözleşmesi fesh edilecekmiş.

Baros sakat, Jo oynayamayacak, eldeki Nonda gönderiliyor. sanırım Cem Sultan'ı oynatacak Galatasaray A. Madrid maçında.

GeNç KaRTaL
22.Ocak.2010, 23:09
LigTv Galatasaray'ın Gio ile anlaştığını yazmış. Nonda'nın sözleşmesi fesh edilecekmiş.

Baros sakat, Jo oynayamayacak, eldeki Nonda gönderiliyor. sanırım Cem Sultan'ı oynatacak Galatasaray A. Madrid maçında.

Nonda sakat olmadığı halde forvetsiz oynadığı maçlarda var Galatasaray'ın.

IcedEarth
22.Ocak.2010, 23:09
Sabri'yi rahat bırakın kardeşim, Elano dedik, Keita dedik, bu yıl hepsinden iyi oynamıyor mu bu adam? Sabri gibi hırslı oyuncunun yanına Elano gibi ruhsuz yakışmıyor asıl...

MaTRaKaN
22.Ocak.2010, 23:39

Mevkileri forvet olmasada forvette oynacak kişiler mevcut.

RaSenGan
22.Ocak.2010, 23:40
4-6-0 çıkarız yeter ki Gio gelsin :)

Hugo
23.Ocak.2010, 01:46
Kewell da yokken Nonda'yı bırakmazlar.
Bence bıraksınlar. Gitsin Tobol'a, ORdu'ya atsın Nonda. Sonra ben 15 gol attım.
Keita geçer forvete.

bjk4ever
23.Ocak.2010, 11:35
Nasil herkes GS'nin transferlerini bu kadar begeniyor ve sisiriyor anlamiyorum. Orta alandaki kalite eksikligi goze carparken buradaki kagit ustunde en iyi adami gonderip hala forvet ve ofansif orta saha aliniyor. Stoperd inanilmaz bir eksiklik varken gittiler vasat bir sagbek aldilar.
BJK'daki forvetler ve ofansif orta saha oyunculari normal form durumlarina ulasirsa ve FB defansta uzun sureli sakatliklar yasamazsa GS'nin sampiyonluk sansini digerlerinden dusuk goruyorum acikcasi. Bir takimin orta sahasinda sadece M.Topal, Ayhan ve M.Sarp varsa ve forvetinde Baros, Jo, Kewell, Elano, Arda, Keita, (dos Santos?) varsa kimse dengeden ve dogru transferden bahsedemez kanimca......

Addolorato
23.Ocak.2010, 11:38
Arda , Elano , Keita , Kewell orta saha oyuncusu. Sadece Jo , Nonda ve Baros var forvet olarak.

E.Cartman
23.Ocak.2010, 12:39
Nasil herkes GS'nin transferlerini bu kadar begeniyor ve sisiriyor anlamiyorum. Orta alandaki kalite eksikligi goze carparken buradaki kagit ustunde en iyi adami gonderip hala forvet ve ofansif orta saha aliniyor. Stoperd inanilmaz bir eksiklik varken gittiler vasat bir sagbek aldilar.
BJK'daki forvetler ve ofansif orta saha oyunculari normal form durumlarina ulasirsa ve FB defansta uzun sureli sakatliklar yasamazsa GS'nin sampiyonluk sansini digerlerinden dusuk goruyorum acikcasi. Bir takimin orta sahasinda sadece M.Topal, Ayhan ve M.Sarp varsa ve forvetinde Baros, Jo, Kewell, Elano, Arda, Keita, (dos Santos?) varsa kimse dengeden ve dogru transferden bahsedemez kanimca......

Bi dakika kağıt üzerinde bakarsak Güiza'da La Liga'nın gol kralı orta alandaki eksikliğin hepimiz farkındayız ama orta alanda eksik var diye transferlere kötü diyemezsin. Kağıt üzerinde Nonda'da iyi bir forvet ama hem sakat hem oynamıyor ayrıca ayak tarak kemiğine platin takılan Baros min.2ay sonra sahalara dönecek yine en az 1-1,5 ay Baros'un form tutması beklenecek buraya bir oyuncu kiralamak gayet doğru bir şeydir ayrıca Elano'nunda oyunu çift yönlü oynayabileceğini düşünüyorum çünkü top kaptırıldığı zaman rakibini takip ediyor onu orta sahanın göbeğine koyarsak hem top dağıtabilir hem defans yapabilir hem gol atabilir

bjk4ever
23.Ocak.2010, 12:56
GS'de her zaman forvet olarak oynayabilecek Kewell ve Arda var, ki bunlarin forvet oynadigi maclarda GS gol sikintisi veya pozisyon sikintisi cekmedi. Baros olmadigindan beri GS hala gol atiyor, ki bu bolge icin alinan Jo Avrupa'da yok zaten.

Elano'nun cift yonlu oynadigini dusunuyorsan Mark Hughes'in onunla ilgili aciklamalarini oku ve neden gonderildigini arastir bakalim. Alex'ten, Lincoln'den, Ricardinho'dan farksiz bir oyuncu. Zaten cift yonlu oynasa Arupa'da tutunurdu ve GS'ye gelmezdi......

E.Cartman
23.Ocak.2010, 13:24
GS'de her zaman forvet olarak oynayabilecek Kewell ve Arda var, ki bunlarin forvet oynadigi maclarda GS gol sikintisi veya pozisyon sikintisi cekmedi. Baros olmadigindan beri GS hala gol atiyor, ki bu bolge icin alinan Jo Avrupa'da yok zaten.

Elano'nun cift yonlu oynadigini dusunuyorsan Mark Hughes'in onunla ilgili aciklamalarini oku ve neden gonderildigini arastir bakalim. Alex'ten, Lincoln'den, Ricardinho'dan farksiz bir oyuncu. Zaten cift yonlu oynasa Arupa'da tutunurdu ve GS'ye gelmezdi......

Ben Elano'ya çift yönlü oyuncu demedim ayrıca Mark Hughes'in açıklamalarınıda biliyorum. Elano oyunun çift yönünüde oynayabilir dedim ayrıca Elano'nun oynadığı maçlarda dikkatle Elano'yu izledim özellikle son 4-5 maçta Elano top kaptırdığı zaman kaç kez kaptırdığı adamı takip etti kalenin önüne kadar hatta yanlış hatırlamıyorsam Panathinaikos maçında Elano rakibini takip etmese -ki topu o kaptırmamıştı- gol de yiyecektik... Ayrıca EPL'nin çok farkLı bir lig olduğunuda hatırlamak lazım

mpaker66
23.Ocak.2010, 14:09

Arda'nın serbest yada kanat oynaması varken neden forwet oynasın ki??Kewell'da sakatlandı üstüne..Yani anlıcan bir forwet transferi gerekiyodu ve Galatasaray doğru olanı yaptı..Kendi ağzınla sölemişsin Jo avrupa'da yok diye o zaman da dos santos'u alırız avrupada forwet oynar... Ligde'de kapalı savunmalar olack bunları dos santos ile açamazsın di mi??

sentugo
23.Ocak.2010, 14:25
Dos Santos forvet mevkisinde pek başarılı değil açıkçası..

Bende onunla gelecek sene için anlaşıyor gs..

Ve Nonda gelecek sene gidecek.. Emre Aşık gidecek.. Jo ile sözleşme yenilenmeyecek.. Dos Santos gelicek ve bir de Türk Forvet oyuncusu alıcak gs.. Kewell bile gidebilir.. Ama gitmez bence..

Hugo
23.Ocak.2010, 14:26

Mark Hughes adamı sağ bek bile oynatmadı mı? Ön liberoda sağ kanatta oynatmadı mı? Gidenlerin arkasından sallamak kolay tabi Mark Hughes için. O kadar iyi hocaydı ki kapının önüne koyuverdiler.

---
Jo Alves İdmanda
http://www.galatasaray.org/images/haberler/9/B_5976_b.jpg

mpaker66
23.Ocak.2010, 14:36
hehe forma yakısmış yauww bu arada opsiyon yokmuş galibaa

KanaKe
23.Ocak.2010, 14:41
Opsiyonu yokmus, zaten tuzlu bir transfer olur en az 10 milyon pound :)

Nedvedmania
23.Ocak.2010, 14:42
Opsiyonu bizde diye biliyorum

ForCimbom
23.Ocak.2010, 14:51
Opsiyonu bizde diye biliyorum

murat yalçındağ açıkladı yokmuş opsiyon hakkı... ama bu adamın yarım sezonluk maliyeti sanırım 750 bin euro... hiç birşey... çok cuzi bir miktar ödeyip jo yu 6 ay oynatıyorsun... bence harikulade bir olay...

BeeTLeJuiCe
23.Ocak.2010, 14:51
Bende opsiyonu yok diye okudum.

E.Cartman
23.Ocak.2010, 15:00
Keşke opsiyon hakkıyla alsalarmış...

ForCimbom
23.Ocak.2010, 15:01

ehueheueheu... :icon_biggrin:

emre güngör emre aşık lucas neill servet çetin gökhan zan ın yanı sıra semih kaya ve gerektiğinde stoper oynayabilen hakan balta mehmet topal ve uğur uçar. ne kadar alternatifsiziz değil mi??.

orta sahada;

aydın yilmaz barış özbek elano blumer arda turan abdul kader keita mehmet topal mustafa sarp ayhan akman harry kewell sabri sarioğlu caner erkin gibi isimler var. ortadaki üçlüde oynyabilecekler;

barış özbek, elano blumer, arda turan, mehmet topal, mustafa sarp, ayhan akman. gerektiğinde de hakan balta uğur uçar sabri sarıoğlu gibi adamlar da ön liberoya kayabiliyor.

mesajı ilk okuduğumda buna güldüm, ama daha komiği; galatasaray ın şampiyonluk şansını düşük görmen, bunun sebebi de kadro alternatifleri.. sen de diğer takımlarınkini yazsaydın da görseydik de iddian destekli olsaydı:icon_smile:

C h A o S
23.Ocak.2010, 15:13
Pof opsiyonsuz olması tam bir hayal kırıklığı.

Hugo
23.Ocak.2010, 16:54
Ya bu adam Everton'a 8 MN opsiyonla verilmemiş mi geçen sene? Ben öyle okumuştum bir yerlerde.

E.Cartman
23.Ocak.2010, 17:13
http://www.galatasaray.org/images/giris/435__330-jo-imzaladi.jpg

Knightmare
23.Ocak.2010, 17:15
yüksek bi mebla karşılığı aldıkları oyuncuyu ucuza elden kaçırmak istemediklerinden dolayı olabilir. Birde GS'nin kariyeri düşüşte olan oyuncuları alıp parlattığını da gördüyseler demiştirler seneye tam pişer bu Jo diye :D

indie
23.Ocak.2010, 17:34
Jo kağıt üstünde 10 numara bir transfer. Biz Fmciler için ayrıca heyecan verici bir isim. Ligimizde, hele Galatasarayınki gibi onu besleyecek ofansif oyunculara sahipseniz başarılı olması muhtemel. Ancak City taraftarlarının yorumları dikkat çekici, özellikle Beşiktaşın aldığı bazı oyuncular hakkında hırvet-çek demeden bilimum taraftar sitelerini dolaşıp aynen haber yapan medyanın gözünden kaçmış olması enteresan. Örnekler:

Jo Galatasarayda.

* Tanrıya şükür.
* Onu satmalıyız, çok forvetimiz var ama defansımızı güçlendirmeliyiz.
* Yeteneği var ancak burada oynamak için çok zayıf. Belki Türkiyede güçlenir ancak 6 ayda sağı solu devirecek kadar gelişeceğini pek sanmıyorum.
* Jo, Elano, Neill ve Milan Baros, umarım Galatasarayda bunları yönetecek bir uzman vardır.
* Ona verdiğimiz paraya inanamıyorum, kazıklandık!
* Umursayan var mı? Yok. Ben de öyle düşünmüştüm.
* Onu iyi bir oyuncu gibi gösterebilecek bir lige gitmiş.
* Umarım onu satın alırlar, Benjani döndüğüne göre takımda ona yer yok.
* Umarım bir daha bizim için oynamaz, Everton için bile kötü bir oyuncu.
* Umutluydum ama Eplde yapamayacağı belli. Onu bir ispanyol kulübüne satıp kurtulalım.
* Çalışma ahlakı yok, 19 m ödemiştik, 10 alabilir miyiz acaba?
* Bu **** için 5 bile alamayız! berbat bir yere gidecek berbat oynayacak.
* Ve geri dönüp bir kaç yıl daha başımıza bela olacak.
* O zman onu kiralayalım, satmayalım. Paraya ihtiyacımız yok, olur da düzelirse arada kullanırız.
* Kalitesiz ve sorunlu bir oyuncu. Hastalık gibi bir şey.
* Jo defolup gidebilir.
* Liverpoola gitsin. 3 ayda bir gol atacak biri işlerine yarayabilir.
* Eski berbat City olsaydık, kiralanıp dönemsi işe yarayabilirdi, şimdi olmaz. İki sorunlu Brezilyalıdan biri. Birinden kurtulduk (Elanodan bahsediyor), neden bu problemliyi geri alalım ki?
* Ona hep umutlu bakmıştım, ancak başarısızlığını kanıtladı.
* Onu Celtice satmalıyız, oralarda kral olur.
* Samaras ve Joyu forvette düşünebiliyor musunuz? cehennemden bir ikili gibi!
* Umursayan varsa Galatasaraya kiralandı.
* Orası istenmeyen Brezilyalıların uğrak yeri gibi görünüyor.
* Ne tam siyah, ne de tam futbolcu, Türkler seveceklerdir.

http://www.mancityforum.com/forums/showthread.php?t=7941&highlight=galatasaray&page=3
http://www.bluemoon-mcfc.co.uk/forum/viewtopic.php?f=10&t=159805&start=10

Yani ismine ve etiketine laf yok ancak görüldüğü üzere alınması zor, sürpriz bir isim değildi Jo. Bu yorumlar seçilip alınmış yorumlar değil ve City taraftarlarının tamamı bu düşüncede. Hatta Everton forumlarında çok daha ağırları gözlenebilir. Fm'de dahi daha ilk sezondan Evertonla kiralık sözleşmesi bittiği anda Jo'yu Türkiyeye getirebilirsiniz. Doğal olarak ortada bir Haldun Üstünel mucizesi yok. Dolayısıyla, Galatasaray oyuncuyu sadece kiralayarak akıllıca bir iş aptı. Performansına göre alma şansı varsa daha da iyi bir iş olur. Ancak bonservisiyle almış olsaydı (ki mesela Yıldırım Demirören olsa kesin öyle yapardı) büyük ve gereksiz bir risk almış olurdu.

bjk4ever
23.Ocak.2010, 18:13
Ben Elano'ya çift yönlü oyuncu demedim ayrıca Mark Hughes'in açıklamalarınıda biliyorum. Elano oyunun çift yönünüde oynayabilir dedim ayrıca Elano'nun oynadığı maçlarda dikkatle Elano'yu izledim özellikle son 4-5 maçta Elano top kaptırdığı zaman kaç kez kaptırdığı adamı takip etti kalenin önüne kadar hatta yanlış hatırlamıyorsam Panathinaikos maçında Elano rakibini takip etmese -ki topu o kaptırmamıştı- gol de yiyecektik... Ayrıca EPL'nin çok farkLı bir lig olduğunuda hatırlamak lazım

Bi dakika kağıt üzerinde bakarsak Güiza'da La Liga'nın gol kralı orta alandaki eksikliğin hepimiz farkındayız ama orta alanda eksik var diye transferlere kötü diyemezsin. Kağıt üzerinde Nonda'da iyi bir forvet ama hem sakat hem oynamıyor ayrıca ayak tarak kemiğine platin takılan Baros min.2ay sonra sahalara dönecek yine en az 1-1,5 ay Baros'un form tutması beklenecek buraya bir oyuncu kiralamak gayet doğru bir şeydir ayrıca Elano'nunda oyunu çift yönlü oynayabileceğini düşünüyorum çünkü top kaptırıldığı zaman rakibini takip ediyor onu orta sahanın göbeğine koyarsak hem top dağıtabilir hem defans yapabilir hem gol atabilir

Burada yazani da ben uydurdum herhalde.......

bjk4ever
23.Ocak.2010, 18:14
Arda'nın serbest yada kanat oynaması varken neden forwet oynasın ki??Kewell'da sakatlandı üstüne..Yani anlıcan bir forwet transferi gerekiyodu ve Galatasaray doğru olanı yaptı..Kendi ağzınla sölemişsin Jo avrupa'da yok diye o zaman da dos santos'u alırız avrupada forwet oynar... Ligde'de kapalı savunmalar olack bunları dos santos ile açamazsın di mi??

Istersen 10 tane forvet al, ona birsey demiyorum. Ancak baska eksik bolgeler varken nispeten guclu olan bir bolgeye ekstra transfer dogru degil, onu demek istiyorum....

bjk4ever
23.Ocak.2010, 18:17
ehueheueheu... :icon_biggrin:

emre güngör emre aşık lucas neill servet çetin gökhan zan ın yanı sıra semih kaya ve gerektiğinde stoper oynayabilen hakan balta mehmet topal ve uğur uçar. ne kadar alternatifsiziz değil mi??.

orta sahada;

aydın yilmaz barış özbek elano blumer arda turan abdul kader keita mehmet topal mustafa sarp ayhan akman harry kewell sabri sarioğlu caner erkin gibi isimler var. ortadaki üçlüde oynyabilecekler;

barış özbek, elano blumer, arda turan, mehmet topal, mustafa sarp, ayhan akman. gerektiğinde de hakan balta uğur uçar sabri sarıoğlu gibi adamlar da ön liberoya kayabiliyor.

mesajı ilk okuduğumda buna güldüm, ama daha komiği; galatasaray ın şampiyonluk şansını düşük görmen, bunun sebebi de kadro alternatifleri.. sen de diğer takımlarınkini yazsaydın da görseydik de iddian destekli olsaydı:icon_smile:

Benim klavyemden alternatifsizlik gibi bir kelime cikti mi? Ben kaliteden bahsediyorum. Diger takimlarin eksiklikleri bana gore ilk 11'de GS kadar degil. Fenerbahce bana gore goze carpan tek eksiklik yedek stoper ve yedek sagbek sorunu, BJK'da ise en buyuk eksiklik ofansif oyuncularin kendi form grafigine ulasamamasi. GS'liler gecen senenin devre sonunda da yuksekten otuyordu, sonunu biliyoruz. Simdi de yuksekten ucmayin derim ben yine de, cunku BJK'da tek hedef kaldi ve illa ki bazi oyuncularin formu duzelecek, FB'nin ise inanilmaz bir fikstur avantaji var....

E.Cartman
23.Ocak.2010, 18:31
1.si ben orda oynayabileceğini düşünüyorum demişim ve örnekle açıklamışım Elano çift yönlü oynuyor dememişim yani gerekirse onuda koyar oynatırız 1-2 maç anlamına çıkıyor bu laf. Ayrıca Fener'i göze çarpan en büyük sorunu bence Emre'yle Cristian'ın bölgesi Emre olmayınca Fener'in takım savunmasının tamamen çöktüğünü hiç görmedin sanırım Cristian'ın Emre'nin olmadığı maçlarda yokları bile oynayamadığını nerdeyse hiç görmedin galiba ayrıca şu anda GS'nin istediği çift yönlü bir orta saha oyuncusu bunu dünyada yapabilen kaç tane ucuz ya da devre arasında takımdan ayrılıp Türkiye'ye gelip hemen yerleşecek adam var onada bir bak istersen

Nedvedmania
23.Ocak.2010, 18:41
Ali turan ve Dos Santos hayırlı olsun . Yakında(pazartesi) resmi sitede.

KaRaBükLü KraL
23.Ocak.2010, 18:49
Kesinleştimi acaba o olaylar:)

Nedvedmania
23.Ocak.2010, 18:52
Kesinleştimi acaba o olaylar:)

Kuşlar söyledi :)

E.Cartman
23.Ocak.2010, 19:02
Kuşlar söyledi :)

ne tür kuşlar:n::n:

Redrum
23.Ocak.2010, 20:05
TR'de 2 sezonda attığı gol sayısı kadar gol ile Anelka orada gol kralı oldu. Koklamadığım için havasını bilmiyorum, okuduğumu gördüğümü söyledim.

Milan Baros da Portsmouth'da 12 maçta hiç gol atamadı, hemen sonraki sezon Galatasaray forması altında 29 maçta 24 gol attı. Bunlar ölçüt değil. Jo İngiltere'de kötüyse burada da kötü olacağı anlamına gelmiyor.

MaTRaKaN
23.Ocak.2010, 20:17
Cihan sana güveniyorum ve haberi herkeze yayıyorum :D

Yalan çıkarsa keserim kuşlarını :n:

bjk4ever
23.Ocak.2010, 20:20
1.si ben orda oynayabileceğini düşünüyorum demişim ve örnekle açıklamışım Elano çift yönlü oynuyor dememişim yani gerekirse onuda koyar oynatırız 1-2 maç anlamına çıkıyor bu laf. Ayrıca Fener'i göze çarpan en büyük sorunu bence Emre'yle Cristian'ın bölgesi Emre olmayınca Fener'in takım savunmasının tamamen çöktüğünü hiç görmedin sanırım Cristian'ın Emre'nin olmadığı maçlarda yokları bile oynayamadığını nerdeyse hiç görmedin galiba ayrıca şu anda GS'nin istediği çift yönlü bir orta saha oyuncusu bunu dünyada yapabilen kaç tane ucuz ya da devre arasında takımdan ayrılıp Türkiye'ye gelip hemen yerleşecek adam var onada bir bak istersen

O cift yonlu orta saha oyuncusunun ornegini gecen senenin devre arasinda gayet guzel gorduk bence.....

BeeTLeJuiCe
23.Ocak.2010, 20:36
Milan Baros da Portsmouth'da 12 maçta hiç gol atamadı, hemen sonraki sezon Galatasaray forması altında 29 maçta 24 gol attı. Bunlar ölçüt değil. Jo İngiltere'de kötüyse burada da kötü olacağı anlamına gelmiyor.

Zaten Türkiye geneli hep bu tip isimli oyuncuları alıyoruz. %70i tekrar form tutuyor, %30'u aynı çizgide devam ediyor. Tutmayan Kezman örneği var tutan Baros örneği var. Anelka örneği var herşey olabilir yani.

GeNç KaRTaL
23.Ocak.2010, 20:58
Herkes fikrini karşı tarafı rencide etmeyecek şekilde belirtebilir.Kimseye yeter artık yazma deme hakkına sahip değilsiniz.

Cengo
23.Ocak.2010, 22:05

Elano, Alex benzeri pek koşmayan, yardım etmeyen bir oyuncudan farklı bir tablo çizdi diyemem.Top ayağında iken ofansif performansı tabi o ayrı değerlendirilmeli, kastettiğiniz o ise Anadolu takımları oynatmamaktan çok oynamaya çalışıyorlar artık.

Cristian yaratıcılığı kısıtlı bir oyuncu ama Emre olmadığı zaman kötü oynuyor demek doğru değil.Gayet iyi bir performans tablosu çizdi.Galatasaray'da ortası eksik olan şey ise Fenerbahçe'de bulunuyor, Emre gibi hem bozan hem yaratıcı, pasör ve teknik bir oyuncu.

Galatasaray'da Topal-Sarp ve Barış aynı tip oyuncular, basit kısa paslar ile oynarken baskı yediklerinde top teknikleri ve yaratıcılıkları takıma yeterli olamadığı için çok geriye yaslanan oyuncular.Ayhan burada öne çıkıyordu, Beşiktaş'a gelirken ofansif oyun kurucuydu, Galatasaray'da önliberoya düştü.Sakatlıklarından sonra toparlanamadı bu yıl kanımca, yine de oyuna kendisini verirse o bölgede açığı kapatabilecek tek oyuncudur.

Galatasaray, öndeki oyuncuların geriye hiç yardım etmemesini gerideki 3 orta saha oyuncusunu stoperlerin önüne yaslamakta çözümü buluyor, bu sayede stoperlerini ön çıkardıklarında orta sahada stoperler arasında fark kalmadığı için 5 savunmacı ile oynamış gibi de oluyorlar denilebilir bir bakıma (hatta Hakan Balta da katılabilir, 6 denilebilir)

İBB ve Manisa gibi takımlar 4-3-3 oynarken ön alan baskısı yaparak top çıkartamayan savunmayı çok yordular ve pas hatalarına sürüklediler.Maç kazanmak problem değil, önemli olan kritik dönemeçleri geçmek.Zayıf Anadolu takımlarına karşı Elano'nun orta sahanın ortasında MC oynaması Galatasaray hedeflerini yansıtmaz, zira baskı olmadığı zaman herkes çok rahat pozisyon alabilr, daha verimli olabilir.Kritik maçlarda Elano'yu tercih edip etmemesi Rijkaard'ın tercihi olacak.

Demek istediğim Elano 433 formatına uygun bir oyuncu değil.Rijkaard Barcelona'da başladğında ısrarla 4231 oynatan, başkanın ısrarı sonucu 433 deneyen ama her fırsatta 4231 deneyebilen bir hocaydı.433 oynatacağım demesi normaldir ama aklında 4231 olduğu herkes biliyor.4231 formatında Alex gibi yaratıcılığı ile forvet arkasında 2. forvet olarak oynatması halinde başarılı olabilir ama bu azmi ile, hareketsiz oyunu ile ortada oynaması çok zor.

Bence Lincoln başarılı bir oyuncuydu, eğer bu kadar problemli olmasaydı Galatasaray'ın bu riske girmesine gerek kalmayacaktı.

Rotasyon demişken henüz bir deneyimi bulunmayan Semih Kaya, stoperde yeterli verim alınamadığı için stoper oynatıldığında eleştirilen Hakan Balta (ki bek oynamasından daha doğru olabilirdi aslında) stoper rotasyonunu oluşturmuyorlar.Bu yüzden Gökhan Zan ve Emre'nin eksikliklerinde ciddi sıkıntı yaşadı Galatasaray ve sorunun çözümünü Neill ile aramaya çalışıyor.

Çift yönlü satın alabilmek değildir mesele, ortaya konulan formatta bir eksiklik var, herkes bunu dile getirmeye çalışıyor.Arda, Kewell ya da Keita çok fazla ileride kalıp bireysel beceriler ile pozisyon yaratıyorlar, top yeterli ölçüde dolaşamadığı için Galatasaray beklediği kadar oyunu domine edemiyor.Geçen seneki formattaki bir ofansif orta saha oyuncusu yerine daha defansif bir oyuncu geldi ilk 11e, sağ kanat eksikliği giderildi.Değişen bir şeyler var ama istenilen oyun için yeterli mi siz değerlendirin.Geçen seneki lig zaafi zaten açıklanamaz, Sivas'ın orada olması 3 büyüklerinden kötünün kötüsü olarak dökülmesini gösterir.

E.Cartman
23.Ocak.2010, 22:17
Cristian yaratıcılığı kısıtlı bir oyuncu ama Emre olmadığı zaman kötü oynuyor demek doğru değil.Gayet iyi bir performans tablosu çizdi.Galatasaray'da ortası eksik olan şey ise Fenerbahçe'de bulunuyor, Emre gibi hem bozan hem yaratıcı, pasör ve teknik bir oyuncu.

Abi Cristian'ın alıcı gözle izlemedim hiç sen Fenerli olduğun için daha iyi analiz edersin ama Cristian'ın performansı Emre ile çok farklı oluyor ve Emre'nin de sakatlığı olduğunu gözardı etmeyip bir orta saha alınırsa bence Fener'in takım savunmasıda güçlenir ama bu tabi ki benim düşüncemdir.

GeNç KaRTaL
23.Ocak.2010, 23:42
Arkadaşlar konu ile alakasız ikili münakaşalarınızı özelden yapın lütfen.

ShevAnil
23.Ocak.2010, 23:46
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs170.snc3/19752_290789946321_148248836321_4418974_5454508_n. jpg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=4418956&id=148248836321)

idmandan Güzel bir görüntü (: Dos Santos hakkında çok yazılıp çizilmeye başlandı hayırlısı.. (:

Revolution
24.Ocak.2010, 01:25
Sporx'te Jo'nun opsiyonsuz aldığı belirtiliyor kafam iyice karıştı opsiyonlu mu geldi opsiyonsuz mu?

Addolorato
24.Ocak.2010, 01:26
Opsiyonsuz geldi sanırım 6 ay oynayıp geri gidecek..

ForCimbom
24.Ocak.2010, 01:35
Opsiyonsuz geldi sanırım 6 ay oynayıp geri gidecek..

opsiyonsuz geldi ama iyi performans sergilerse gideceğini sanmıyorum... ne yapıp edip tutar bu yönetim onu takımda...

gerrrard
24.Ocak.2010, 01:54
Gio'yu istemiyorum

PesimiSTyLa
24.Ocak.2010, 02:14
Jo'nun opsiyonu yok diye birşey demedi Murat Yalçındağ. GS TV transfer olduğu gün opsiyonu bizde demişti. Gazetecenin sorusu fiyattı, Yalçındağ da "fiyat konusunda henüz kesin birşey yok, konuşulmadı" dedi.

Gio'yu sezon başından beri takımda hayal ediyorum. Bu sefer olsun artık.
http://www.youtube.com/watch?v=T6RqXuTe4N8
Umarım alınır da başlığı "Galatasaray youngstar" diye değiştiririm :icon_smile:

KaPaLı
24.Ocak.2010, 09:16
Dün birisi 4-6-0 oynayalım yeterki Gio gelsin diyoduda oda gelirse Galatasaray 4-0-6 oynayacak : ) Hep aynı bölgeye adam alıyo Galatasaray. Hep kanatlara yığıyolar adamları. Ortasahada Emre tarzında takımı ileriye götürecek oyuncu alsalar daha iyi olur. Jenas benim çok beğendiğim oyuncudur mesela. Bu tarz adam lazım. Sarp - Mehmet Topal - Barış hep düz geriyi çok iyi yapan ama ileride olmayan adamlar.

E.Cartman
24.Ocak.2010, 11:27
"Rijkaard'a gidiyorum"
Dos Santos, sarı kırmızılı takımla anlaştığını, Galatasarayımız'ın eski defans oyuncusu Sergio Almaguer aracılığıyla duyurdu.
http://www.webaslan.com/img/3/2010/dossantos001-1264117518.jpg
Devre arasında yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Galatasarayımız, Lucas Neill ve Jo'nun ardından üçüncü bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Tottenham'ın 20 yaşındaki Meksikalı yıldızı Giovanni Dos Santos, sarı kırmızılı takımla anlaştığını, Galatasarayımız'ın eski defans oyuncusu Sergio Almaguer aracılığıyla duyurdu.

2002-2003 sezonunda Galatasaray'la 4 lig maçına çıkan Almaguer, adı sarı kırmızılı takımla sıkça anılan vatandaşını arayarak haberlerin doğru olup olmadığını sordu.

Kiralık olarak gidiyormuş
Dos Santos'tan, “Evet, doğru. Rijkaard'ın takımına gidiyorum. Galatasaray'la anlaştım” yanıtını alan Almaguer, bu bilgiyi Meksika'da yayın yapan La Verdad gazetesiyle paylaştı. Sarı kırmızılı takımın eski defans oyuncusu, “Giovanni bana, ‘Rijkaard'ın takımına gidiyorum' dedi. Galatasaray'la kiralık olarak anlaşmaya varmış” dedi.

Jo'nun transferinden sonra İngiltere'de kalıp Dos Santos için girişimlerde bulunan G.Saray yöneticisi Haldun Üstünel bu transferde sona yaklaştı.

Opsiyona yanaşmıyorlar

Tottenham Kulübü'nün yöneticileriyle kıran kırana pazarlık yapan Üstünel, sezon sonuna kadar kiralama bedeli olarak 600 bin Sterlin önerip, sezon bitiminde satın alma opsiyonunun da kendilerine verilmesini önerdi. İngilizlerin 600 bin Sterlin'i kabul ettiği ancak anlaşmaya ‘satın alma opsiyonu' maddesinin konulmasına “Rijkaard faktörü ile yükelişe geçer. Elimizden kaçırırız” korkusuyla karşı çıktıkları öğrenildi. Giovanni Dos Santos'un Tottenham'la 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

G.Saray yönetiminin, Dos Santos transferini birkaç gün içerisinde sonlandırması bekleniyor.
Kaynak: Hürriyet

bjk4ever
24.Ocak.2010, 12:06
Elano, Alex benzeri pek koşmayan, yardım etmeyen bir oyuncudan farklı bir tablo çizdi diyemem.Top ayağında iken ofansif performansı tabi o ayrı değerlendirilmeli, kastettiğiniz o ise Anadolu takımları oynatmamaktan çok oynamaya çalışıyorlar artık.

Galatasaray'da Topal-Sarp ve Barış aynı tip oyuncular, basit kısa paslar ile oynarken baskı yediklerinde top teknikleri ve yaratıcılıkları takıma yeterli olamadığı için çok geriye yaslanan oyuncular.Ayhan burada öne çıkıyordu, Beşiktaş'a gelirken ofansif oyun kurucuydu, Galatasaray'da önliberoya düştü.Sakatlıklarından sonra toparlanamadı bu yıl kanımca, yine de oyuna kendisini verirse o bölgede açığı kapatabilecek tek oyuncudur.

Galatasaray, öndeki oyuncuların geriye hiç yardım etmemesini gerideki 3 orta saha oyuncusunu stoperlerin önüne yaslamakta çözümü buluyor, bu sayede stoperlerini ön çıkardıklarında orta sahada stoperler arasında fark kalmadığı için 5 savunmacı ile oynamış gibi de oluyorlar denilebilir bir bakıma (hatta Hakan Balta da katılabilir, 6 denilebilir)

İBB ve Manisa gibi takımlar 4-3-3 oynarken ön alan baskısı yaparak top çıkartamayan savunmayı çok yordular ve pas hatalarına sürüklediler.Maç kazanmak problem değil, önemli olan kritik dönemeçleri geçmek.Zayıf Anadolu takımlarına karşı Elano'nun orta sahanın ortasında MC oynaması Galatasaray hedeflerini yansıtmaz, zira baskı olmadığı zaman herkes çok rahat pozisyon alabilr, daha verimli olabilir.Kritik maçlarda Elano'yu tercih edip etmemesi Rijkaard'ın tercihi olacak.

Demek istediğim Elano 433 formatına uygun bir oyuncu değil.Rijkaard Barcelona'da başladğında ısrarla 4231 oynatan, başkanın ısrarı sonucu 433 deneyen ama her fırsatta 4231 deneyebilen bir hocaydı.433 oynatacağım demesi normaldir ama aklında 4231 olduğu herkes biliyor.4231 formatında Alex gibi yaratıcılığı ile forvet arkasında 2. forvet olarak oynatması halinde başarılı olabilir ama bu azmi ile, hareketsiz oyunu ile ortada oynaması çok zor.

Bence Lincoln başarılı bir oyuncuydu, eğer bu kadar problemli olmasaydı Galatasaray'ın bu riske girmesine gerek kalmayacaktı.

Rotasyon demişken henüz bir deneyimi bulunmayan Semih Kaya, stoperde yeterli verim alınamadığı için stoper oynatıldığında eleştirilen Hakan Balta (ki bek oynamasından daha doğru olabilirdi aslında) stoper rotasyonunu oluşturmuyorlar.Bu yüzden Gökhan Zan ve Emre'nin eksikliklerinde ciddi sıkıntı yaşadı Galatasaray ve sorunun çözümünü Neill ile aramaya çalışıyor.

Çift yönlü satın alabilmek değildir mesele, ortaya konulan formatta bir eksiklik var, herkes bunu dile getirmeye çalışıyor.Arda, Kewell ya da Keita çok fazla ileride kalıp bireysel beceriler ile pozisyon yaratıyorlar, top yeterli ölçüde dolaşamadığı için Galatasaray beklediği kadar oyunu domine edemiyor.Geçen seneki formattaki bir ofansif orta saha oyuncusu yerine daha defansif bir oyuncu geldi ilk 11e, sağ kanat eksikliği giderildi.Değişen bir şeyler var ama istenilen oyun için yeterli mi siz değerlendirin.Geçen seneki lig zaafi zaten açıklanamaz, Sivas'ın orada olması 3 büyüklerinden kötünün kötüsü olarak dökülmesini gösterir.

Abi benim ne demek istedigimi cok guzel aciklamissin, helal olsun.
GS'lilerin resmen gozu boyaniyor, transferde isimlere bakip takimin o oyuncuya ne derece ihtiyac duyduguna bakmiyorlar. Birisi yazmis yine, Gio gelsin 4-6-0 oynayalim diye, bu yeterli kanit sanirim.
GS'lilerin kendi bilecegi is, ancak o kadar otup otup ligi 5. bitirince de hic konusmasinlar hoca diye hakemler diye. Bence FB ve BJK'nin kadrosu daha dengeli......

DisCo
24.Ocak.2010, 12:51
Bu mantığa göre Kewell'ın alınmasıda hataydı.

O bölgede Arda vardı. Yeri geldiğinde Ayhan'da oraya geçebildiği gibi Aydın Yılmaz'da yeterli bir yedekti. Oysa Kewell'ın yaptıkları ortada.

Elano adamları sıraya dizip gol atmaz. Bizim genel olarak beklentimiz bu yönde olduğundan bunu yapanlar yararlı yapamayanlar yararsızdır.

Elano'nun ne kadar koşan bir oyuncu olduğunu izleyerek görmek lazım. Kameranın gösterdiği kadarıyla değil. Oyunu ne kadar yönlendirdiğinede bakmak lazım. Savunma konusuna gelince Elano'nun son savunma oyuncusu gibi top çıkardığı en az 5 pozisyon gösteririm. Bu 5 pozisyon bile savunma yapmıyor denen bir oyuncu için iyi bir referanstır.

Galatasaray artık belirli bir kalitede, yararlı olabilmesi muhtemel, kadro genişliği sağlayacak ve en önemlisi satmaya kalktığında eline kalmayacak oyuncuları almaktadır.

PesimiSTyLa
24.Ocak.2010, 12:56
Alakası yok. Rijkaard dan iyi mi bileceksiniz neyin ne olduğunu?
Kewell 2 ay yok. 2 ay sonra antrenmanlara başlayacak. Isınması tam hazır olması falan eder 2.5 ay. ee 1.5 ay sonra da lig bitiyor zaten. Onun mevkiinde de oynayabilecek Gio ismi geçiyor işte. Ayrıca avrupada forvet oynayabilecek bir Nonda kaldı elimizde. Nonda oynayacağına o bölgede oynayabilen Gio bin kere daha iyi oynar. 20 yaşında oyuncu, neler yaptığını; yapabileceğini biliyoruz. Meksika milli takımının en iyi 2-3 oyuncusundan biri, önümüz dünya kupası. Gelirse muhteşem bir transfer daha yapmış oluruz.
Basında adı çıkmayan bir ortasaha da gelebilir ama oklar Gio yu gösteriyor.

MaTRaKaN
24.Ocak.2010, 12:57
Gio pazartesi gece saatlerinde geliyormuş :) Herkez öyle söylüyo :zuhaha

BaGa TaRKaN
24.Ocak.2010, 13:01
Nerde Buluyor Bu Paraları Polat Yav Haraç mı Kesiyor Napıyor:D Bari Bizim Tüpçüyede Verin Birazda Adamın Borçlarını Ödeyek Kurtulak Şu Adamdan:n::n:

Lucas Neill
24.Ocak.2010, 14:18
Jo transferinde resmiyette opsiyon yokmuş ama iki takımın iyi ilişkileri açısından Man city ilk Gs ile görüşecekmiş.Galiba Gio kesinleşmiş.

E.Cartman
24.Ocak.2010, 14:19
Bu mantığa göre Kewell'ın alınmasıda hataydı.

O bölgede Arda vardı. Yeri geldiğinde Ayhan'da oraya geçebildiği gibi Aydın Yılmaz'da yeterli bir yedekti. Oysa Kewell'ın yaptıkları ortada.

Elano adamları sıraya dizip gol atmaz. Bizim genel olarak beklentimiz bu yönde olduğundan bunu yapanlar yararlı yapamayanlar yararsızdır.

Elano'nun ne kadar koşan bir oyuncu olduğunu izleyerek görmek lazım. Kameranın gösterdiği kadarıyla değil. Oyunu ne kadar yönlendirdiğinede bakmak lazım. Savunma konusuna gelince Elano'nun son savunma oyuncusu gibi top çıkardığı en az 5 pozisyon gösteririm. Bu 5 pozisyon bile savunma yapmıyor denen bir oyuncu için iyi bir referanstır.

Galatasaray artık belirli bir kalitede, yararlı olabilmesi muhtemel, kadro genişliği sağlayacak ve en önemlisi satmaya kalktığında eline kalmayacak oyuncuları almaktadır.

Oh be Elano'yu dikkatli izleyen biri daha çıktı :D

ForCimbom
24.Ocak.2010, 14:44
elano savunma yapmıyor diyen çarpılır yemin ediyorum...

titates1
24.Ocak.2010, 15:51
http://www.htspor.com/spor-haber/202746-Aslan-dunyalari-verdi.aspx

böyle bir haber çıkmış ama ...

Ziya38
24.Ocak.2010, 15:55
http://www.htspor.com/spor-haber/202746-Aslan-dunyalari-verdi.aspx

Zorunlu Açıklama

Bugün yayınlanan bazı gazetelerde, yeni transferimiz Joao Alves'in kulübümüzden alacağı ücrete ilişkin çeşitli rakamlar yayınlanmıştır.

Joao Alves'in ücretiyle ilgili olarak basında yeralan rakamlar kesinlikle abartılı meblağlar olup, Galatasaray'ın ücret poltikası çerçevesinde varolan dengeler gözetilerek saptanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü

vego
24.Ocak.2010, 15:55
http://www.htspor.com/spor-haber/202746-Aslan-dunyalari-verdi.aspx (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.htspor.com%2Fs por-haber%2F202746-Aslan-dunyalari-verdi.aspx)

Evet doğru maaşını gs ödeyecek satın alma opsiyonu yok imza törennide açıklanmış sanırım

ForCimbom
24.Ocak.2010, 16:09
Evet doğru maaşını gs ödeyecek satın alma opsiyonu yok imza törennide açıklanmış sanırım

maaşının dörtte birini ödeceyek...

ve;

Zorunlu Açıklama

Bugün yayınlanan bazı gazetelerde, yeni transferimiz Joao Alves'in kulübümüzden alacağı ücrete ilişkin çeşitli rakamlar yayınlanmıştır.

Joao Alves'in ücretiyle ilgili olarak basında yeralan rakamlar kesinlikle abartılı meblağlar olup, Galatasaray'ın ücret poltikası çerçevesinde varolan dengeler gözetilerek saptanmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü

ForCimbom
24.Ocak.2010, 16:10
ve ve ve;

Murat Yalçındağ'dan Zorunlu Açıklama

Bugün Habertürk gazetesinde Erhan Telli imzasıyla ‘Bu Nasıl Bonus?’ başlığı altında yayınlanan ve yeni transferimiz Joao Alves’in toplamda maliyetinin 2 milyon Euro’yu bulduğunu ve bunun tarafımdan doğrulandığını iddia eden haber tamamen asılsız ve hayal ürünüdür..

Haberde imzası bulunan Erhan Telli ile bu maliyeti doğrulayan herhangi bir görüşmem ve de kendisine bir açıklamam olmadığı gibi söz konusu edilen ücretler de gerçeği yansıtmamaktadır.

Kulübümüzü yıpratmaya yönelik bu tip yayınları yapanlara yasal yollardan gereken prosedürün uygulanacağını belirtirken daha önce de bu tarzda haberlere imza atan anlayışa da şahsen ‘Bu nasıl gazetecilik?’ diye sormaktan kendimi alamıyorum..

Murat Yalçındağ
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi

titates1
24.Ocak.2010, 16:17
Ama hala satın alma opsiyonu yok dimi ? satın alma opsiyonu yoksa bu transfer tamamen saçmalık halini alır çünkü hem formsuz , hem avrupa kupasında oynayamayacak Türkiye ligini de hertürlü götürebilecek forvetlerin varken bu adamın alınması ? Jo'yu çok severim satın alma opsiyonu olsa çok akıllıca bir transfer olacağını düşünüyorum hatta oynayamasa bile oynatıp kazanılabilir ve herkesi imrendirecek bir transfer olur ama dediğim gibi yoksa opsiyon sadece dalga geçilcek bir transfer olur

vego
24.Ocak.2010, 16:17
ve ve ve;

Murat Yalçındağ'dan Zorunlu Açıklama

Bugün Habertürk gazetesinde Erhan Telli imzasıyla ‘Bu Nasıl Bonus?’ başlığı altında yayınlanan ve yeni transferimiz Joao Alves’in toplamda maliyetinin 2 milyon Euro’yu bulduğunu ve bunun tarafımdan doğrulandığını iddia eden haber tamamen asılsız ve hayal ürünüdür..

Haberde imzası bulunan Erhan Telli ile bu maliyeti doğrulayan herhangi bir görüşmem ve de kendisine bir açıklamam olmadığı gibi söz konusu edilen ücretler de gerçeği yansıtmamaktadır.

Kulübümüzü yıpratmaya yönelik bu tip yayınları yapanlara yasal yollardan gereken prosedürün uygulanacağını belirtirken daha önce de bu tarzda haberlere imza atan anlayışa da şahsen ‘Bu nasıl gazetecilik?’ diye sormaktan kendimi alamıyorum..

Murat Yalçındağ
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi

Peki satın alma opsiyonu var mı yok mu?

Oghuse
24.Ocak.2010, 16:24
Peki satın alma opsiyonu var mı yok mu?

Emre'nin opsiyon konusunda dün ki mesajı..

Jo'nun opsiyonu yok diye birşey demedi Murat Yalçındağ. GS TV transfer olduğu gün opsiyonu bizde demişti. Gazetecenin sorusu fiyattı, Yalçındağ da "fiyat konusunda henüz kesin birşey yok, konuşulmadı" dedi.

SAİT71
24.Ocak.2010, 16:25
Şimdi teknik adamlar, taraftarlar bu adama demediğini bırakmamış fakat hemde opsiyonsuz veriyorlar.. Bence mantık dışı.. Tahminime göre opsiyonu vardır.

E.Cartman
24.Ocak.2010, 16:49
ya resmi şekilde opsiyon olmasada Man.City önceliği bize verir

yunusgs
24.Ocak.2010, 16:55
Bu opsiyon olayı bu kadar da büyütülmemeli bence.Man City'li yöneticiler ile konuşulanlar da bir nevi opsiyon yerine geçebilir sezon sonu.

ForCimbom
24.Ocak.2010, 16:58
Ama hala satın alma opsiyonu yok dimi ? satın alma opsiyonu yoksa bu transfer tamamen saçmalık halini alır çünkü hem formsuz , hem avrupa kupasında oynayamayacak Türkiye ligini de hertürlü götürebilecek forvetlerin varken bu adamın alınması ? Jo'yu çok severim satın alma opsiyonu olsa çok akıllıca bir transfer olacağını düşünüyorum hatta oynayamasa bile oynatıp kazanılabilir ve herkesi imrendirecek bir transfer olur ama dediğim gibi yoksa opsiyon sadece dalga geçilcek bir transfer olur

türkiye ligi ni nereye götürüyorsun yahu arkadaşım? kim var forvetinde ???

çok cüzi bir rakama malettik jo yu. kaldı ki man city ile ilişkilerimiz de ortada. belki yazılı bi anlaşma yok ama illa ki bize bi öncelik tanıyacaktır man city.

alın size bir yazı, gs sozluk ten;

manchester city'nin şu an ki menejeri roberto mancini (http://forum.turksportal.net/vb/sozluk.php?t=roberto+mancini), pazzini ya da mutu'dan birini transfer etmek istiyor. adebayor, tevez, bellamy, benjani mwaruwari, robinho gibi zengin bir forvet hattına sahip olmasına rağmen hala forvet transferi konusunda istekliler. jo'nun galatasaray ile sezon sonunda anlaşması bitse dahi, rijkaard'ın kalması yönünde karar vermesi halinde manchester city ile masaya oturulacağı kesin. jo'nun da şampiyonlar ligi'nde forma giyebileceği bir takımda kalmak istemesi yüksek ihtimal. tt arena, haldun üstünel - murat yalçındağ, şampiyonlar ligi, elano blumer, rijkaard faktörleri hesaba katıldığında sezon sonunda kendisini 3-4 yıllığına daha galatasaraylı yapacak anlaşmaya imza atması hiç de hayal değil.

bonservisi ile alınması yönünde astronomik rakamların isteneceği yönünde oluşan düşünceler için endişe etmeye gerek yoktur. bilindiği üzere uefa 3 yıl üst üste zarar eden kulüplerin avrupa kupalarına katılamayacağı yönünde karar aldı. bu karardan sonra top class takımların çoğu bütçelerinde oluşan açıklara çözüm arayışı içine girdiler. manchester city kulübü ise 100 milyon sterlin zarar ettiğini açıkladı. bu zararı bir an önce azaltmak için kadroya giremeyen futbolcuları elinden çıkarmaya bakacaktır. galatasaray jo'dan memnun kaldığı taktirde manchester city'nin kapısını çalar, sezon bitmeden transfer görüşmelerini sonuçlandırır. bilindiği üzere keita lille'den lyon'a 16 milyon euro gibi bir bonservis ücreti ile geçmişti ama biz kendisini 8 milyon euro'ya aldık. hem de 36 ay taksitle. cska moskova'dan 24 milyon euroya manchester city'ye geçen jo için talep edilecek olan bonservis bedeli azami 10 milyon eurodur. çünkü manchester city burada zararı değil, kulübün kasasına girecek olan 10 milyon euroyu düşünecektir. ha devreye başka bir kulüp girer, 15 milyon euro veriyorum derse ne olacak diye düşünenler için söyleyeyim. futbolcu mal mı lan? gitmek istemediği takıma zorla gönderilir mi?

kısaca; kiralık olarak bir takımda görev yapan futbolcu istemediği taktirde, oynadığı kulübün dışında bir kulübün kendisi için 15 milyon euro önermesi sıkıntı yaratmaz. kalması yönünde verilen karar sonrası pazarlıklar başlar ve futbolcunun da kulübüne kalmak istediğini belirtmesi halinde bonservisinde indirime gidilir.

titates1
24.Ocak.2010, 17:25
Heyecan yapmana gerek yok ... ben Jo'ya kötü oyuncu falan demedim ... sonuçta bu adamı sene sonunda almaya kalkıp alamayacağına avrupa ligindede oynayacak bir adam getirilebilirdi hem tr liginde hem avrupada ..onu demeye çalışıyorum

ForCimbom
24.Ocak.2010, 17:42
Heyecan yapmana gerek yok ... ben Jo'ya kötü oyuncu falan demedim ... sonuçta bu adamı sene sonunda almaya kalkıp alamayacağına avrupa ligindede oynayacak bir adam getirilebilirdi hem tr liginde hem avrupada ..onu demeye çalışıyorum

kötü dedin demiyorum zaten, transfere "tamamen saçmalık" demişsin.

sene sonunda bu adamı bal gibi de alırız. bu kadar söylüyorum. tabi "gerçek jo" yu bize gösterirse ve rijkaard isterse. nokta.

goosfraba
24.Ocak.2010, 17:44
gerçek jo'yu biz görürsek manchester city'de görecek kanımca.

GeNç KaRTaL
24.Ocak.2010, 18:16
O gssözlükteki eleman baya iyimser düşünmüş bence.Eğer Jo burada kendine gelirse bence diğer takımların ilgisini çekecektir.Daha 23 yaşında olduğunu göz önünde bulundurursak bu olasılık dışı değil.Galatasaray satış opsiyonu koydurabildiyse çok iyi olur..

titates1
24.Ocak.2010, 18:31
transfere saçmalık dedim ama ondan önce "eğer" dedim ama işte bir tek oraya takılmışsın...eğer böyle böyleyse saçmalık dedim hala da öyle düşünüyorum

ForCimbom
24.Ocak.2010, 18:52
gerçek jo'yu biz görürsek manchester city'de görecek kanımca.

işte bu en düşük olaslık. bence man city kullandığını bi daha kullanmayacak tipteki savurgan ve cömert bir takım. kaç tane forvetleri ver ben sayamıyorum tek başıma??

goosfraba
24.Ocak.2010, 19:01
jo burada iyi performans gösterip iyi form tutup üstüne bir de milli takım ile dünya kupasına giderse man city neden bıraksın ki galatasaray'a veya başka bir takıma. yukarıda söylediklerim gerçekleşirse yedek de olsa tutar man city. 23 yaşındadır ve hala gelişime açıktır jo.

ama diyelim ki yukarıdaki yazdıklarım olmadı. jo iyi performans gösteremedi. asıl o zaman city bırakacaktır, asıl o zaman galatasaray'ın bonservisini alabilmesi için %95 şansı vardır.

ForCimbom
24.Ocak.2010, 19:07
jo burada iyi performans gösterip iyi form tutup üstüne bir de milli takım ile dünya kupasına giderse man city neden bıraksın ki galatasaray'a veya başka bir takıma. yukarıda söylediklerim gerçekleşirse yedek de olsa tutar man city. 23 yaşındadır ve hala gelişime açıktır jo.

ama diyelim ki yukarıdaki yazdıklarım olmadı. jo iyi performans gösteremedi. asıl o zaman city bırakacaktır, asıl o zaman galatasaray'ın bonservisini alabilmesi için %95 şansı vardır.

jo burada 4 ayda ne kadar üst düzey performans gösterirse göstersin piyasası sınırlı artacaktır. bunda avrupa ligi'nde oynayamayışının ve milli takıma seçilmesinin zor oluşunun(dunga ile problemli sanırım ve forvet mevkiinde şans bulması çok zor takdir edersiniz ki ) etkisi büyük olur. bu yüzden de jo bizi memnun edecek bir performans sergilerse sene sonunda makul bir fiyata man city ile anlaşmamızın önünde hiçbir engel yok kanımca.

goosfraba
24.Ocak.2010, 19:16
transfer sezonu açıldığında paslaşmaya devam ederiz. :)

Revolution
25.Ocak.2010, 01:09
Arkadaşlara katılıyorum Jo burada inanılmaz üst düzey performans gösterirse ve sözleşmede yazılı opsiyon yoksa büyük ihtimal Jo Man.City'ye dönmese bile iyi bir Avrupa takımına gidecektir. Ama burada takıma uyum sağlaması,teknik adamla diyaloğu,Türkiye'deki yaşantısı da çok önemli burayı da tercih edebilir sonuç olarak.

E.Cartman
25.Ocak.2010, 02:39
Jo maçta bile oynadı ama hala resmi sitede yok:zuhaha
http://i46.tinypic.com/xf9u7n.jpg

E.Cartman
25.Ocak.2010, 12:08
Yok artık Üstünel!

Ada'da Neill ve Jo'dan sonra Dos Santos'u bitirmeye çalışan Haldun Üstünel'e, sıcak ilişkiler kurduğu M.City'den bomba gibi bir teklif geldi: “Robinho'yu da size verelim!”
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm857787.jpg
Transferde flaş gelişme... Harry Kewell’ın da sakatlanmasıyla Giovani Dos Santos ismine ağırlık veren Galatasaray’da, Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel’e çok ilginç bir teklif geldi. Teknik direktör Mancini’nin de gözden çıkarmasıyla Manchester City’den ayrılmayı kafasına koyan Robinho, bizzat City’nin 1 numaralı ismi Khaldoon Al Mubarak tarafından Galatasaray’a önerildi. Kiralık olarak anlaşmak için Brezilya kulübü Santos’la görüşmeler yapan Robinho’nun, daha önce bu kentte ailesine yapılan saldırı nedeniyle ülkesine dönmek istemediği belirtilirken, araya giren Barcelona cephesinde de çarpıcı gelişmeler yaşandı. Xavi ile Puyol’un, teknik direktör Guardiola’ya giderek, “Robinho gelirse takımın havası bozulur” dediği, bu nedenle transferden vazgeçildiği de gelen haberler arasında.

Opsiyon maddesi sorun çıkarırsa...
İspanya ve İngiltere kaynaklı bu haberlere ek olarak, Rijkaard’ın, “Avrupa Ligi’nde oynayacak bir golcüye ihtiyacım var” demesi de rotayı Robinho’ya çevirdi. Dos Santos’un kiralık kontratına bonservis opsiyonu konulması konusunda mutabakat sağlanamazsa, Üstünel’in Brezilyalı yıldızla görüşmeler yapacağı öne sürüldü.

Kaynak: Fanatik

Yok artık Fanatik:zuhaha müthiş kurgu yapmışlar bunlar dizi-film işine girmeli bence:n:

RasAnt
25.Ocak.2010, 12:14
komik gerçekten :D

tarikko
25.Ocak.2010, 12:14
Ahahaha habere bak ya nasıl senaryo yapmışlar :n:

yunusgs
25.Ocak.2010, 12:17
Ahahaha habere bak ya nasıl senaryo yapmışlar :n:

Başka işleri ne yapsınlar böyle senaryoları :D

Bu arada bence forvet alınmayacaksa başka transfere gerek yok.Kanat oyuncuları yeterince var takımda zaten.Arda solda Elano ortada Keita'da sağda oynayacak.Yeni bir oyuncu alınırsa kanada bu sefer kim kesilecek.Yine takım için huzursuzluk olacak.

MaTRaKaN
25.Ocak.2010, 12:18
Nonda ;

6 aylık maaşım ödenirse sözleşmemi fesh edebilirim...

Direk maçtan sonra kendi ağzından duydum.

vego
25.Ocak.2010, 12:27
Nonda ;

6 aylık maaşım ödenirse sözleşmemi fesh edebilirim...

Direk maçtan sonra kendi ağzından duydum.

bende 8 aylık alacağımı versinler giderim diye duydum tv8 de fikret engin söyledi:s7:

izmer96
25.Ocak.2010, 12:55
Bu ustteki ROBINHO haberi fanatigin uydurmasi degil ispanya kaynaklidir , o yuzden ufakda olsa bi inanma payi birakiyor bana bekleyip gorucez

sentugo
25.Ocak.2010, 12:56
Ya işte ligin bitiine kadar olan alacaklarımı özderseniz giderim demiş.. Bildiğin sözleşmesini fesetmek..

E.Cartman
25.Ocak.2010, 13:14
Parasını City ödeyecek
25 Ocak 2010 Pazartesi * 12:06

Galatasarayımız'da Jo Alves'in transferinin yankıları sürüyor. Brezilyalı yıldızın beklenmedik transferi yine sihirbaz yönetici Haldun Üstünel'in marifeti.

İki yıl önce Manchester City'nin 24 milyon euro ödeyerek transfer ettiği yıldızın Galatasaray'a 6 ay için nasıl bir maliyet faturası çıkardığı tartışma konusu oldu. Ancak ortada bilinmeyen bir gerçek var ki, sihirbaz ünvanını alan Haldun Üstünel'in bu kez gerçekten sibirbazlara taş çıkartacak bir ustalıkla Jo'yu sarı kırmızılı renklere kazandırdığı ortaya çıktı. Üstünel uzun süren görüşmeler sonra İngiliz kulübüne Jo'nun 6 ay için istediği ücretin büyük bir bölümünü üstlenmesini sağladı. Böylece G.Saray'dan yarım sezon için 1 milyon 200 bin euro alacak olan Jo, bu ücretin 800 bin eurosunu İngiliz kulübünden alacak. Böylece Haldun Üstünel para sıkıntısı çeken kulübe önemli bir transferi sanılan çok azına G.Saray'a kazandırmış oldu.
Kaynak: DHA

Kewell'ın lakabından da esinlenerek Haldun Üstünel'e Wizard of Transfer demek istiyorum:D:D

kral of
25.Ocak.2010, 13:37
İmza atmak üzere!http://www.spor3.com/images/news/276246.jpg
Galatasaray'ın transfer etmek istediği Dos Santos'un imza atması an meselesi.
İngiliz Times gazetesi, sarı-kırmızılı takımın, Meksikalı forvet oyuncusunu transfer etmek için çalışmalarının sonuna geldiğini ve anlaşmaya varılmak üzere olduğunu yazdı.

“Galatarasaray, Tottenham Hotspur'den kiralık olarak Giovanni dos Santos'la bir anlaşmanın eşiğine geldi” denilen haberde, 20 yaşındaki futbolcunun 2008 yılında Barcelona'dan Totttenham'a transfer olduğu ve geçen sezonun ikinci yarısında Ipswich Town'a kiralandığı anımsatıldı.

Ara transfer döneminde Galatasaray, İngiltere Premier Lig'den Lucas Neill ve Jo'yu renklerine bağlamıştı.changeTarget(document.getElementById("news_content"))

Suicider
25.Ocak.2010, 14:00
Ben kimin geleceğinden daha çok gelen adamın yerine kim gidicek onu çok merak ediyorum açıkçası..

ForCimbom
25.Ocak.2010, 14:06
Ben kimin geleceğinden daha çok gelen adamın yerine kim gidicek onu çok merak ediyorum açıkçası..

nonda/kewell/baros bu üçünden birinin sözleşmesi ya dondurulacak ya fesih edilecek.

bir an önce sonuçlansa şu transfer işi....

Suicider
25.Ocak.2010, 14:19
nonda/kewell/baros bu üçünden birinin sözleşmesi ya dondurulacak ya fesih edilecek.

bir an önce sonuçlansa şu transfer işi....

sanırım içlerinde en mantıklısı nonda her nekadar sakatta olsalar kewell ve baroşun sözleşmesi dondurulur yada fesh edilirse taraftardan çok tepki alır yönetim..

KaRaBükLü KraL
25.Ocak.2010, 14:20
Robinho işi ilginç ama balon haber gibi geldi bana.Yalnız işin başında Wizard of Transfer olunca:zuhahaVe haber İspanyol kaynaklı olunca adam hemen kesip atamıyo:D

ShevAnil
25.Ocak.2010, 14:34
Baros'un sözleşmesini askıya alma konusunda büyük yol kateden G.Saray, son bombasını Meksikalı ile patlatacak

Transferin hızlı takımı G.Saray'ın, Tottenham'da oynayan genç golcü Dos Santos'u bugün geç saatlerde İstanbul'a getirmesi bekleniyor. Günler önce Meksikalı ile anlaşılmasına rağmen yabancı kontenjanının dolu olması henüz transfere resmiyet kazandırmadı. Bu nedenle yönetim, sakat olan Baros'un sözleşmesini askıya almak için yoğun çaba sarfediyor.

http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs192.snc3/19977_273990666846_269030926846_4035866_5082928_n. jpg (http://www.facebook.com/photo.php?pid=4035866&op=1&view=all&subj=429670590634&aid=-1&auser=0&oid=429670590634&id=269030926846)

Üstünel beklemede
Çek oyuncu ile yapılan görüşmelerde sona yaklaşıldığı gelen haberler arasında. Milan Baros'un yapılan pazarlıklar sonucunda "tamam" dediği an İngiltere'de bulunan başkan yardımcısı Haldun Üstünel'in Giovani Dos Santos ile birlikte İstanbul'a dönmesi bekleniyor. Böylece Aslan, ara transferde Meksikalı golcü ile 3. bombasını patlatmış olacak.

izmer96
25.Ocak.2010, 14:36
robinho nun brezilyanin santos takimina transfer olmak istedigine dair dedikodular var fakat kesinlikle yalan bu dedikodular cunku hatirlarsaniz ailesi santos kentinde ataga ugramisdi bu unlu brezilya korsanlari tarafindan o yuzden bu transferin olmasi cok zor , ekstra bir parantez aciyim robinho nun City den ayrilacagia %99 cunku dunya kupasinda oynamak istiyor ve yeni t. direktor mancinin taktiginde robinho ya yer yok , bu yuzden oncelikli olarak GS olmazsa portekizde iyi bir klube gidicegini dusunuyorum fakat dos santos transferi gerceklesirse GS adina o zaman robinho da portekize gider

E.Cartman
25.Ocak.2010, 14:45
şimdi işin içinde Haldun Üstünel olunca ayrıca son yaptığımız transfer olan Jo'nun takımının Man.City olduğu düşünülürse ve Haldun Üstünel'in hala Manchester'da olduğunu düşünürsek ayrıca Robinho'nun nasıl bir futbolcu olduğunu bilip ne kadar ünlü olduğunun farkında oLup Mart ayındaki kongreye elinde süper bir kozla girmek isteyecek GS yönetimi olunca insanın inanası geliyor:D:D:D

RasAnt
25.Ocak.2010, 14:46
Bu ustteki ROBINHO haberi fanatigin uydurmasi degil ispanya kaynaklidir , o yuzden ufakda olsa bi inanma payi birakiyor bana bekleyip gorucez

yok artık :D

E.Cartman
25.Ocak.2010, 14:54

İspanya ve İngiltere kaynaklı olduğunu ben de duydum da hangi gazete acaba Marca'ysa kesin yalandır bizim Fotospor'dan eksik kalır yanları yok vallaha:D:D:D

Nedvedmania
25.Ocak.2010, 15:33
Bu akşamı bekleyin. Eğer akşama kadar (Akşam derken gece 2 de olabilir :D) bi haber çıkmazsa dahada çıkmaz.

E.Cartman
25.Ocak.2010, 16:25
Bekliyoruz ya Gio ya Robinho:zuhaha

izmer96
25.Ocak.2010, 16:56
acikcasi ben dos santosun satin alma opsiyonu ile birlikte kiralanmasindan yanayim yasi henuz 20 cok iyi bir potansiyeli var bu kadar iyi ve yildiz oyuncunun yaninda parlama yapabilir ve bundan 2-3 yil sonra cok guzel paralar kazanabiliriz dos santos dan umarim olur bu is...

ForCimbom
25.Ocak.2010, 17:06
dos santos zaten gelirse bonservisiyle gelecek çok yüksek ihtimal..

IcedEarth
25.Ocak.2010, 17:15
Robinho iyi de olabilir, kötü de... Şöyle ki, Robinho-Elano-Jo üçlüsü Brezilya çetesi oluştururlarsa takım mahvolur, ama durup da adam gibi tüm takım içinde dostluk ve takım ruhu oluşursa ortalık yıkılır, Avrupa Ligi'ni kazanmamız kolaylaşır...

C h A o S
25.Ocak.2010, 17:16
Sağlık Raporu: Elano Blumer

Dün gece sabaha karşı başlayan ağrıları nedeniyle muayene ve ayrıntılı tetkikleri yapılan Elano Blumer’de böbrek taşı tespit edildi.

Tedavisi düzenlenen Elano evinde istirahat ettiriliyor.

Yuh arkadaş bütün hücumcularımız sakat neredeyse.İşte bu yüzden transfer şart.:)İnşallah fazla uzun sürmez tedavisi.

vego
25.Ocak.2010, 17:18
Sağlık Raporu: Elano Blumer

Dün gece sabaha karşı başlayan ağrıları nedeniyle muayene ve ayrıntılı tetkikleri yapılan Elano Blumer’de böbrek taşı tespit edildi.

Tedavisi düzenlenen Elano evinde istirahat ettiriliyor.

Yuh arkadaş bütün hücumcularımız sakat neredeyse.İşte bu yüzden transfer şart.:)İnşallah fazla uzun sürmez tedavisi.
elanonun niye oyundan çıktığı belli oldu

SAİT71
25.Ocak.2010, 17:24
Bende düşürmüştüm vücuttaki en şiddetli ağrı böbrek taşının verdiği ağrıymış tıpta tespit edilne birşey. Çok şiddetli ağrısı. Düz duvara tırmanabilirsiniz o ağrıyla. Ben usain Bolt ile yarışırdım. Abartı değil cidden o kadar şiddetli. Düşmanımın başına vermesin. Elano'da inşallah en kısa zamanda atlatır. Gerçi Arkasında Galatasaray varken basit bi operasyonla alırlar.

PesimiSTyLa
25.Ocak.2010, 17:34
Çok büyük birşey değil. Ankarada sahada olmaz, Emre Çolak oynar :P Bol bol bira içsin, küçük abdeste çıksın :icon_smile:

Bu arada Gio hayırlı olsun demeye çok çok az kaldı. Bu geceye kadar açıklanması, yarın istanbulda olması konuşuluyor.

izmer96
25.Ocak.2010, 17:52
yine tekrarliyorum dos santos un satin alma opsiyonu olmazsa bu transfer den hic bir yarar gelmez

Knightmare
25.Ocak.2010, 18:37
ulen zorla beni gs'li yaptıracaksınız :D neyse bi hafta daha sabredeyim, bakalım Demirören'den kurtulamazsak düşünücem bunu :D:D:D

E.Cartman
25.Ocak.2010, 18:46
ulen zorla beni gs'li yaptıracaksınız :D neyse bi hafta daha sabredeyim, bakalım Demirören'den kurtulamazsak düşünücem bunu :D:D:D

abi ne olursan ol yine gel:zuhaha:zuhaha geL abi sende GS'li ol Allah'ından bulsun Demirören:D:D

Aydin
25.Ocak.2010, 20:07
Robinho mu? E yok artık labran.

E.Cartman
25.Ocak.2010, 20:17
Robinho mu? E yok artık labran.

Yakında kaleci adaylarına basketçileride yazarlar abi benden söylemesi:D:D Yao'yu falan getirirler 3 büyüklere:zuhaha

KaRaBükLü KraL
25.Ocak.2010, 21:55
Robinho Gio İkiside kabulüm:D

Ama Robinho gelirse Türkiye ayağa kalkar:)

KaRaBükLü KraL
25.Ocak.2010, 21:56
Yakında kaleci adaylarına basketçileride yazarlar abi benden söylemesi:D:D Yao'yu falan getirirler 3 büyüklere:zuhaha
Eeee Türkiye'de İvesa varken(Basketçi gibi adam:D)Beklerim Yao'yu Türkiye'ye:n:

E.Cartman
25.Ocak.2010, 22:05
Robinho Gio İkiside kabulüm:D

Ama Robinho gelirse Türkiye ayağa kalkar:)

ne Türkiye'si ya dünya ayağa kalkar Mars'la yer değiştirir:D:D:D cidden büyük bomba olur ama bu sefer beklentiler artar her transfer döneminde bir Kaka gelir artık ya da C.Ronaldo:n:

KaRaBükLü KraL
25.Ocak.2010, 23:19
ne Türkiye'si ya dünya ayağa kalkar Mars'la yer değiştirir:D:D:D cidden büyük bomba olur ama bu sefer beklentiler artar her transfer döneminde bir Kaka gelir artık ya da C.Ronaldo:n:
Gelsin iyi işte:n:Hepsi gelsin:DKewell'ı gönderip CR9'u alsınlar mesela:n:

Addolorato
25.Ocak.2010, 23:21

Hani hani hani ?

Flawless Victory
25.Ocak.2010, 23:44
Robinho diye Robinjo diye bir adam gelirse şaşmayın. :) Böyle yıldızları görmek süper olur ama nerdee..

Addolorato
25.Ocak.2010, 23:52
Robinho degilde Robinhood gelir bize anca. Basının gazına gelip çok büyük beklentilere girmeyelim. Tamam büyük beklentilere girelim ama o kadar büyük beklentilere degil :D

C h A o S
26.Ocak.2010, 00:01
Robinho'yu beklemek hayal olur zaten...

Ali Turan'ı ve Santos'u beklemedeyiz..

IcedEarth
26.Ocak.2010, 00:46
2'ye kadar transfer bekleyeceğim...

E.Cartman
26.Ocak.2010, 01:34
2'ye kadar transfer bekleyeceğim...

ben gidebildiği yere kadar bekleyeceğim abi:zuhaha

Uchiha Itachi
26.Ocak.2010, 12:36
"Dos Santos G.Saray'da"

Dün The Times Gazetesi'nin Galatasaray'ın Giovanni Dos Santos transferinde sona yaklaşmasını manşetlerine taşımasının ardından bugün de İngiltere'nin tabldot gazetelerinde The Sun da Galatasaray'ın Meksikalı oyuncunun transferini bitirdiğini iddia etti.

The Sun Gazetesi'nde yer alan haberde; yaşanan talihsiz sakatlıkların ardından transfer çalışmalarına hız veren önce Lucas Neill ardından da Brezilyalı Jo'yu kadrosuna katan Galatasaray, Giovanni Dos Santos'u kadrosuna katabilmek için Tottenham ile anlaştığı ve Meksikalı oyuncunun sezon sonuna kadar sarı-kırmızılı formayı giyeceği, sezon sonunda ise 8 milyon bonservis bedeli ile Tottenham'dan satın alınacağını okuyucularını duyurdu.

Tottenham takımında bir türlü forma şansı bulamayan Dos Santos için The Sun Gazetesi'nin 'Tottenham kabusu Galatasaray'a transferiyle sona eriyor' ifadelerini kullanması da dikkat çekti.

Öte yandan Galatasaray - Dos Santos flörtü Meksika basınında da genişçe yer bulmaya devam ediyor. Dos Santos'un Galatasaray ile anlaşmaya oldukça yakın olduğunu sütunlarına taşıyan gazeteler, "Meksikalı futbolcu, Tottenham'dan Türk takımına transfer oluyor. Gio, G.Saray'da 6 oynayacak ama satın alma opsiyonu da Türkler'de olacak" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Doğan Haber Ajansı'nın FLAŞ gelişme olarak üyelerine servis ettiği haberde, İngiltere'nin Sky Sport Televizyonu, Tottenham'lı Dos Santos'un sezon sonuna kadar kiralık olarak Galatasaray'a verildiğini duyurdu.

Alıntıdır:Sporx

SAİT71
26.Ocak.2010, 12:40
doğrudur umarım iyi bir transfer. En azından genç ve potansiyeli olan bir isim.

E.Cartman
26.Ocak.2010, 12:41
Bu haberde küçümseme ve ırkçılık sezdim özellikle "Meksikalı, futbolcu Tottenham'dan Türk takımına transfer oluyor" cümlesinde ama bana da öyle gelmiş olabilir:zuhaha neyse değişmesin konu:D:D:D:DGio iyi topçu ama kim gidecek yönetimin Kewell'ı gönderme gibi bi hataya düşeceğini sanmıyorum öyle yaparlarsa 2 yılda yaptıklarıyla kazandıkları krediler bi anda yok olur...

izmer96
26.Ocak.2010, 12:58
Dos santos Gs de , 6 ay kiralanildi ve sezon sonunda 8m euro ya satil alma hakkida bizde , devre arasinda yapilan 3 transfer arasinda bence takima en cok katki yapicak oyuncu dos santos dur , ve iddaa li konusuyorum 2-3 sene icinde GS bu oyuncudan cok iyi paralar kazanicakdir , takimimiza hayirli ugurlu olsun , bir de parantez acmak istiyorum haldun ustunel mukemmel bir is cikartarak bu sene ki sampiyonlugumuzda en buyuk etken olucakdir , rijkaard ile baslattigi transfer atagini elano , neill , jo , dos santos ile tamamladi , gercekten gipta edilicek bir kisilik

Bekq
26.Ocak.2010, 13:07
6 Ay kira için ne kadar para ödendi?

eXcitinG
26.Ocak.2010, 13:08
Dos santos Gs de , 6 ay kiralanildi ve sezon sonunda 8m euro ya satil alma hakkida bizde , devre arasinda yapilan 3 transfer arasinda bence takima en cok katki yapicak oyuncu dos santos dur , ve iddaa li konusuyorum 2-3 sene icinde GS bu oyuncudan cok iyi paralar kazanicakdir , takimimiza hayirli ugurlu olsun , bir de parantez acmak istiyorum haldun ustunel mukemmel bir is cikartarak bu sene ki sampiyonlugumuzda en buyuk etken olucakdir , rijkaard ile baslattigi transfer atagini elano , neill , jo , dos santos ile tamamladi , gercekten gipta edilicek bir kisilik

Çok fazLa da emin oLmamak gerek.

izmer96
26.Ocak.2010, 13:09
6 Ay kira için ne kadar para ödendi?

o yonde bi aciklama yok henuz , fakat benim bildigim kadariyla dos santos un tottenham dan aldigi para oyle ahim sahim bi para degil hepsini biz odesek bile sorun olmaz , dos santos potansiyelini biraz gosterirse 6 ay icinde gs alir bonservisini ve ilerde cok iyi paralar kazanir dos santos dan

izmer96
26.Ocak.2010, 13:11
Çok fazLa da emin oLmamak gerek.

cok fazla emin olmamak gerekli olabilir ama bir GS li olarak sampiyonlukdan baska bir kelime soylemek gecmiyor icimden bunuda taraftarligima verirsen sevinirim

Bordo61Mavi
26.Ocak.2010, 13:18
Turks target Giovani loan

Spurs to let winger go out on loan

http://img.skysports.com/09/09/218x298/Giovani-Dos-Santos_2364073.jpg (http://img.skysports.com/09/09/800x600/Giovani-Dos-Santos_2364073.jpg)

KAYNAK http://www.skysports.com/story/0,19528,11095_5885846,00.html

eXcitinG
26.Ocak.2010, 13:18
cok fazla emin olmamak gerekli olabilir ama bir GS li olarak sampiyonlukdan baska bir kelime soylemek gecmiyor icimden bunuda taraftarligima verirsen sevinirim

Herkes kendi takımının Şampiyon oLmasını ister. Bana göre de sezon sonu Şampiyon Beşiktaş oLacak siz ne derseniz deyin veya rakipLer kimi aLırsa aLsın.

Ben sadece aLdığınız oyuncuLar sanki sizi kesin Şampiyon yapacakmış edasında bir hava sezdiğim için söyLedim.

Herşey oyuncu iLe bitmiyor. Herşey oyuncu iLe bitse ReaL her sezon 6 kupa kazanmaLı.. SakatLık var, form durumu var, hakem etkisi var. FutboLda herşey var sonuçta :)

Uchiha Itachi
26.Ocak.2010, 13:25
Herkes kendi takımının Şampiyon oLmasını ister. Bana göre de sezon sonu Şampiyon Beşiktaş oLacak siz ne derseniz deyin veya rakipLer kimi aLırsa aLsın.

Ben sadece aLdığınız oyuncuLar sanki sizi kesin Şampiyon yapacakmış edasında bir hava sezdiğim için söyLedim.

Herşey oyuncu iLe bitmiyor. Herşey oyuncu iLe bitse ReaL her sezon 6 kupa kazanmaLı.. SakatLık var, form durumu var, hakem etkisi var. FutboLda herşey var sonuçta :)

Tamamda arkadaş sadece taraftarı olduğu takım hakkında düşüncesini söylemiş.Düşünce özgürlü var sanırım ? Her sene takımların yöneticileri bile bunu yaparken niye o arkadaş yaptığında tehditkar bir havayla karşılıyorsunuz merak ettim ?

eXcitinG
26.Ocak.2010, 13:27
Tamamda arkadaş sadece taraftarı olduğu takım hakkında düşüncesini söylemiş.Düşünce özgürlü var sanırım ? Her sene takımların yöneticileri bile bunu yaparken niye o arkadaş yaptığında tehditkar bir havayla karşılıyorsunuz merak ettim ?

1. Kimseyi tehdit ettiğim yok, yazıLanLarı tekrar okuyun.

2. Düşünce özgürLüğü tabi ki de var, ben arkadaşa sen nasıL böyLe birşey yazarsın diye hesap sormadım, kendi düşünce özgürLüğümü kuLLanarak bu kadar emin oLmayın dedim.

3. Sizin bizim aramızda geçen bir konuşmada ne işiniz var onu da anLamadım.

4. BöyLe takımcıLık yapacaksanız işimiz var.

vego
26.Ocak.2010, 13:36
Manchester City'nin Brezilyalı forveti Robinho, ülkesinde bir televizyon kanalına eski takımı Santos'a transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Robinho, yüzde 90 olasılıkla 6 aylığına Santos'a kiralanacağını söyledi.

http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/robinho_formaisim_.hlarge.jpg

NTV Spor
Güncelleme: 10:35 TSİ 26 Ocak. 2010 Salı

Real Madrid'den ayrıldıktan sonra Chelsea'ye transfer olacağını düşünen Robinho, kendisini bir anda Premier Lig transfer rekoru ile Manchester City'de bulmuştu. Aradan geçen 1.5 sezonda bir türlü City'e uyum sağlayamayan Brezilyalı yıldız, 2010 Dünya Kupası öncesi eski takımı Santos'a dönmek istiyor.
City Menajeri Roberto Mancini, Robınho'nun takımda kalmasını istemesine karşın transfer gerçekleşmek üzere. Ülkesindeki bir televizyon kanalına konuşan 26 yaşındaki futbolcu, "Herşey yolunda gidiyor. Yüzde 90 olasılıkla transfer bitti" diye konuştu.
Santos Kulübü’nün basın sözcüsü de, Robinho'yu 6 aylığına kiralamaya çok yakın olduklarını söyledi. Sözcü, “Tabii ki daha uzun süreli bir anlaşma istiyoruz. Ancak şu anda 6 aylığına Robinho'yu kadromuza katmamız daha gerçekçi görünüyor. Taraftar da kutlamalara başlamak için sabırsızlanıyor” ifadelerini kullandı.

Manchester City taraftarı, Robinho'nun gidişini kabullenmiş görünüyor. Manchester City resmi taraftar kulübünün genel sekreteri Kevin Parker, Brezilyalı futbolcunun takımda huzursuzluk yarattığını ve bu yüzden en iyi seçeneğin ayrılması olacağını söyledi.

Uchiha Itachi
26.Ocak.2010, 13:37
1. Kimseyi tehdit ettiğim yok, yazıLanLarı tekrar okuyun.

2. Düşünce özgürLüğü tabi ki de var, ben arkadaşa sen nasıL böyLe birşey yazarsın diye hesap sormadım, kendi düşünce özgürLüğümü kuLLanarak bu kadar emin oLmayın dedim.

3. Sizin bizim aramızda geçen bir konuşmada ne işiniz var onu da anLamadım.

4. BöyLe takımcıLık yapacaksanız işimiz var.

1.Yazdığınız cümle her yere çekilebilir güzel Türkçemizle.Bunu düşünmeyerek yazdıysanız orası ayrı.

2.Bence düşünce özgürlüğünüzü değilde forum özgürlüğünüzü kullanarak karşılık verdiniz.

3.Herhangi bir user'a haksızlık yapıldığını gördüğümde bende girerim.

4.Bunu sizmi söylüyorsunuz :)

izmer96
26.Ocak.2010, 13:37
ben bu tartisma icine girmiycem sadece kendimi bildigim den beri taraftari oldugum bir takimin bu oyuncular ve boyle kaliteli bir t. direktorle kim ne derse desin en az 6 puan farkla sampiyon olucagini ''biliyorum'' bundan aldigim guvenlede bu sekilde bi yorum yaptim kendi tuttugum takimimin basligi altinda olay bu kadar basittir ve uzatmaya da gerek yok diye dusunuyorum

gerrrard
26.Ocak.2010, 13:38
İçine edildiği felan yok.Santos transferinin neyi fiyasko anlıyamadım.

santos transferinin bize nasıl bir yararı olacak açıklar mısın acaba ..?

eXcitinG
26.Ocak.2010, 13:39
1.Yazdığınız cümle her yere çekilebilir güzel Türkçemizle.Bunu düşünmeyerek yazdıysanız orası ayrı.

2.Bence düşünce özgürlüğünüzü değilde forum özgürlüğünüzü kullanarak karşılık verdiniz.

3.Herhangi bir user'a haksızlık yapıldığını gördüğümde bende girerim.

4.Bunu sizmi söylüyorsunuz :)

:)

Ben GaLatasaray takımı hakkında geneL bir yorum yapsam o zaman başka kişiLerinde bana cevap vermesin aLdırış etmem. Ben orada kendi düşüncesini beLirten bir kişi hakkında onun düşüncesine istinaden bir yorum yapıyorsam kusura bakmada sen de araya giriyorsan ben farkLı şeyLer aLgıLarım. Orada ki konuşma bizim aramızda geçen bir oLay, kusura bakmada seni iLgiLendirdiğini de sanmıyorum.

Ayrıca üyeLere haksızLık ediLdiğini düşünüyorsanız burada bana cevap yetiştirmek yerine üst yönetici veya adminLer iLe iLetişime geçerseniz daha hızLı çözüm buLabiLirsiniz.

izmer96
26.Ocak.2010, 13:41

kewell in en az 2 ay , barosun en az 1 ay , elanonun bobrek tasi oldugu bir takimda , AMR , AML ve Poacher rollerinde oynayabilen yasi henuz 20 olan potansiyeli yuksek olan rijkaard in bir zamanlar ronaldingo yu kesip oynattigi bir oyuncunun takima yarari olmiycagini dusunuyorsan bence bir daha dusunmende yarar var

Suicider
26.Ocak.2010, 13:45
kewell in en az 2 ay , barosun en az 1 ay , elanonun bobrek tasi oldugu bir takimda , AMR , AML ve Poacher rollerinde oynayabilen yasi henuz 20 olan potansiyeli yuksek olan rijkaard in bir zamanlar ronaldingo yu kesip oynattigi bir oyuncunun takima yarari olmiycagini dusunuyorsan bence bir daha dusunmende yarar var

katılıyorum fakat yönetim nonda değilde kewell ı gönderirlerse işte ozaman isyan çıkar ben size söyliyim

C h A o S
26.Ocak.2010, 13:46

Açıklıyim..

Kewell sakat 2 ay
Baros sakat 2 ay
Nonda desen Allah'a emanet.

Ayrıca Kewell büyük ihtimal gidecek bizden.Sözleşme yenilemiyecek gibi..

Santos'u kiralayarak sezon sonuna kadar hücumdaki etkinliğimizi arttıracağız.Kaldıki belki bizde bir dünya yıldızı olucak.Barcelona'dayken bu oyuncuyu iyi biliyordum.Bileklerine felan çok hakim.O zamanlar bu çocuğa yıldız gözüyle bakılıyordu.Patlayamadı o ayrı..
Şimdi böyle bir oyuncuyla adımız geçiyor ve yararlı olucağındanda çok ümitliyim.Kewell kalsa bile bence keser Kewell'ı.Santos taşır bizi.Birde seneye Jo felanda kalırsa hücumda yapabileceklerimizi düşünemiyorum.O yüzden bence Santos'u biran önce almalıyız.

eXcitinG
26.Ocak.2010, 13:49
Dos santos pazarı oLan bir oyuncu. GaLatasaray akıLLı davranırsa yıLLar sonra iLk defa bir oyuncusundan satışında ciddi paraLar kazanabiLir.

Dos santos geLsini, Arda nın %40 ı kadar performans sergiLesin Ardan dan daha hızLı ve daha yüksek bir fiyata çabucak gidebiLir takımdan. Adamın bir kez geçmişi sağLam.

anilla
26.Ocak.2010, 13:55

hahahaha iyimiş bu :D:D Gaziantep maçında da gördüğümüz gibi Nonda'nın işi bitmiş,A.Madrid maçı için mutlaka o bölgeye takviye yapılmalı Dos Santosu kiralarsak sanırım Keita geçecek forvete veya Shabani Nonda kurtarıcımız olacak

mpaker66
26.Ocak.2010, 14:08
peki hocam dos santos gelecek o kesin leo franco gitsin diye düşünüyorum ben bizde artık bir türk kaleciyle oynayalım ufuk yada aykut işte bu müthiş bi atlım olur biz ufuk'u boşa mı aldık tam zamanı aykut we ufuk un kaleye geçmesi için hem sezon sonunda çok işimze yarar şimdi siz diceksiniz ki dolu hücum oyuncusu oluyo doğru ama hepsi sakat sezon sonu birini yollar ön libero alırız hem 6+2 içinde iyi bişi türk kaleci bence aykutun yetenek açışından leo'dan bi farkı yokk

izmer96
26.Ocak.2010, 14:16
butun bu transfer haberlerinin yani sira soyle bisey eklemek istiyorum herhalde hak verirsiniz , bu kadar klasi yuksek , onceden gelmez gozuyle bakilan oyuncularin 1 sezon icinde geldigi artik hangi yildizimizi gondermeliyiz dememize neden olan bir durum icine girdigimizi lutfen unutmayalim , yani demek istedigim sadece yapilan transferler yonetimin iyi yada kotu oldugunu tek basina gostermez fakat bu kisitli butce ile bu kadar nokta ve basarili transferler de cidden alkislanmali diye dusunuyorum

gerrrard
26.Ocak.2010, 15:03
Açıklıyim..

Kewell sakat 2 ay
Baros sakat 2 ay

Ayrıca Kewell büyük ihtimal gidecek bizden.Sözleşme yenilemiyecek gibi..

Santos'u kiralayarak sezon sonuna kadar hücumdaki etkinliğimizi arttıracağız.Kaldıki belki bizde bir dünya yıldızı olucak.Barcelona'dayken bu oyuncuyu iyi biliyordum.Bileklerine felan çok hakim.O zamanlar bu çocuğa yıldız gözüyle bakılıyordu.Patlayamadı o ayrı..
Şimdi böyle bir oyuncuyla adımız geçiyor ve yararlı olucağındanda çok ümitliyim.Kewell kalsa bile bence keser Kewell'ı.Santos taşır bizi.Birde seneye Jo felanda kalırsa hücumda yapabileceklerimizi düşünemiyorum.O yüzden bence Santos'u biran önce almalıyız.

mesajım silinmiş bir daha yazayım. evet sakatlar var doğrudur. caner ne iş yapıyo peki bu takımda süs niyetine mi alındı acaba? aa caner türktü dimi ondan mı yoksa ..?

wolfson
26.Ocak.2010, 15:06
1: Bence Kewell asla satılamaz. Galatasaray'a yaptığı fedakarlık, attığı goller hemen unutulamaz kesinlikle ne olursa olsun satılmamalı.

2: Dos santos ne işe yarayacak diyenlere inanamıyorum :D Dos santos müthiş bi geleceğe sahip geçmişinda iyi bi temel var ve çok iyi bi fiyata satılabilir. Ve ayrıca bu oyuncu kiralandı. Diyelim dediğiniz oldu tutmadı gönderilecek bu transferde hiç bi şekilde kusur yok bence.

gerrrard
26.Ocak.2010, 15:08
belli belli müthiş bir geleceği var. o yüzden ipswich town'da kiralık olarak geçirdi futbol hayatını.

eXcitinG
26.Ocak.2010, 15:11
Gökay HaLdun baba istersen RonaLdinho iLe feLan dönsün, anca tatmin edecek seni sanırım :)

ForCimbom
26.Ocak.2010, 15:18
belli belli müthiş bir geleceği var. o yüzden ipswich town'da kiralık olarak geçirdi futbol hayatını.

dolu dolu 9 yıl barça'da oynamış bu adam. 10 yaşında başlamış macerası.

lütfen güldürmeyin adamı...

Bekq
26.Ocak.2010, 15:25
Dos Santos'u Galatasaray'a bırakmazlar. :D Adam kendini geliştirsin diye iyi bir takıma kiralamak istediler oda Galatasaray oldu. Dos Santos gibi bir adamı bırakmazlar sanırım kolay kolay.

gerrrard
26.Ocak.2010, 15:33
Gökay HaLdun baba istersen RonaLdinho iLe feLan dönsün, anca tatmin edecek seni sanırım :)

ben zaten tatmin olmuş durumdayım abi. ne yapacağız dos santos'u zaten kadro balon gibi şişmiş durumda caner gibi bir yeteneğimiz var elimizde.

ForCimbom
26.Ocak.2010, 15:37
Dos Santos'u Galatasaray'a bırakmazlar. :D Adam kendini geliştirsin diye iyi bir takıma kiralamak istediler oda Galatasaray oldu. Dos Santos gibi bir adamı bırakmazlar sanırım kolay kolay.

sene sonu görüşürüz diyorum başka birşey demiyorum:icon_biggrin:

ben zaten tatmin olmuş durumdayım abi. ne yapacağız dos santos'u zaten kadro balon gibi şişmiş durumda caner gibi bir yeteneğimiz var elimizde.

caner sakatlansa kim geçecek sol açığa? hakan balta mı???

izmer96
26.Ocak.2010, 15:39

yahu 1 tane sol acikla bitiyormu bu is ? 3 kulvarda oynuyor galatasaray hicmi sakatlanmiycak caner hicmi kotu performans gostermiycek ? nail bir mantikdir bu ? bozuk plak gibi caner diyorsun hepimiz goruyoruz canerin cok iyi oynadigini kewell 2 ay sakat geldikten sonra form tutana kadar sezon biticek , tek sol aciklami bitiricez sezonu ?

gerrrard
26.Ocak.2010, 15:44
haklısınız koca takım bir santos'a kaldı. böyle devam ...

uAnil94
26.Ocak.2010, 15:46
dos santos gelirse uefa da oynayabilecek mi?

ForCimbom
26.Ocak.2010, 15:48
dos santos gelirse uefa da oynayabilecek mi?

evet...........

izmer96
26.Ocak.2010, 16:06
haklısınız koca takım bir santos'a kaldı. böyle devam ...

yahu insanlari memnun etmek ne zor is vesselam , adam aliyorlar potansiyelli kariyerli adamlari aliyorlar boyle yorumlar geliyor , fenerbahce adam almiyor takimimiz yeterli diyor ordada niye adam alinmiyor diye tartismalar , insanlari memnun etmek cok zor diyorum geciyorum

SAİT71
26.Ocak.2010, 16:11
Bence bu kadar tartışma anlamsız. Kimine göre iyidir kimine göre gereksiz. Bana sorarsanızda böyle adam gelsinde oynatmak kalsın. Lukunkular ve daha ismini unuttuğumuz adamları hatırlıyorum dalga geçiliyordu. Resmen sınıf atladı transferlerde. Böyle oyuncular Bence daha iyi performans gösterir. 20 yaşında aç futbolcu ve üstelik hem yetenekli hem tam olarak patlama yapamamış. Bence Dos Santos gelirse Arda'dan daha çok sevilir..

gerrrard
26.Ocak.2010, 16:13
yahu insanlari memnun etmek ne zor is vesselam , adam aliyorlar potansiyelli kariyerli adamlari aliyorlar boyle yorumlar geliyor , fenerbahce adam almiyor takimimiz yeterli diyor ordada niye adam alinmiyor diye tartismalar , insanlari memnun etmek cok zor diyorum geciyorum

hehe bende onu diyorum ya yeteri kadar elverişli bir kadromuz var santos'da gelince balon gibi şişecek kadro. asıl memnun olmayan sizsiniz transfer de transfer inamotolu zamanlar ne çabuk unutuldu acaba ..?

gerrrard
26.Ocak.2010, 16:18
neyse; umarım haklı olan siz olursunuz santos yararlı olur GALATASARAYIMIZA.

ForCimbom
26.Ocak.2010, 16:18
hehe bende onu diyorum ya yeteri kadar elverişli bir kadromuz var santos'da gelince balon gibi şişecek kadro. asıl memnun olmayan sizsiniz transfer de transfer inamotolu zamanlar ne çabuk unutuldu acaba ..?

yeterli diyorsun demek. hmm.. neye göre yeterli ? bu kadroyla uefa yı alabilir miyiz? belki peki ya cl? imkansız gibi birşey. ama bu şekilde geleceğe yatırımlarla olasılık artabilir. kaldı ki şuanda çok alternatifsiz kaldı kadromuz. baros yok-unutun, kewell-ı direk unutun. e ne kaldı geriye? yarı sezonu caner mi götürecek ? o fizikle? gio dos santos santrofor da oynayabilir hem, mükemmel bir alternatif hem de işte al sana.. kaldı ki satılık değilmiş, kiralık geliyormuş ve opsiyonla.. bundan iyisi mi var?

C h A o S
26.Ocak.2010, 16:34
mesajım silinmiş bir daha yazayım. evet sakatlar var doğrudur. caner ne iş yapıyo peki bu takımda süs niyetine mi alındı acaba? aa caner türktü dimi ondan mı yoksa ..?

Benimde mesajım silinmiş bende bir daha yazayım..

İlk önce şunu belirteyim biz burda Caner şudur budur demiyoz.Türk'lüğü ile ilgilide bir şey demiyoz...

Neyse konu daha fazla uzamasın.İnşallah gelirse yararlı olur.Ki Olacaktırda..

E.Cartman
26.Ocak.2010, 16:37
1. Gio kiralık geliyor o yüzden tutmazsa maliyetsiz gider.

2. Kewell 2 ay sakat, Baros 2 ay sakat, formsuz Nonda ve 1-1,5 yıl içinde kesinlikle gidecek bir Arda, şu anda Kiralık olan ve takımıyla anlaşılamazsa takımda kalmayacak olan Caner... Sizce geleceği parlak olan kısa kariyerinin en iyi dönemlerini Rijkaard'la geçirmiş Gio kötü bir alternatif mi...

3. Ayrıca oyuncuların EPL'deki performanslarına bakarak net değerlendirme yapamazsınız EPL ayrı bir platform ayrı bir oyun tarzı

yunusgs
26.Ocak.2010, 16:45
1. Gio kiralık geliyor o yüzden tutmazsa maliyetsiz gider.

2. Kewell 2 ay sakat, Baros 2 ay sakat, formsuz Nonda ve 1-1,5 yıl içinde kesinlikle gidecek bir Arda, şu anda Kiralık olan ve takımıyla anlaşılamazsa takımda kalmayacak olan Caner... Sizce geleceği parlak olan kısa kariyerinin en iyi dönemlerini Rijkaard'la geçirmiş Gio kötü bir alternatif mi...

3. Ayrıca oyuncuların EPL'deki performanslarına bakarak net değerlendirme yapamazsınız EPL ayrı bir platform ayrı bir oyun tarzı

2.Baros Mart başında dönecek 2 ay sakat değil.En fazla 1 ay 10 gün.

E.Cartman
26.Ocak.2010, 16:48
2.Baros Mart başında dönecek 2 ay sakat değil.En fazla 1 ay 10 gün.

hayır hocam yanlışın var Mart'ın sonuna doğru dönecek...

yunusgs
26.Ocak.2010, 16:51
hayır hocam yanlışın var Mart'ın sonuna doğru dönecek...

Osman Tanburacı bugün böyle yazmış

''Baroş gönderilmez!

Ayrıca Mart başı da sahaya çıkar ve oynar.''

Bende Mart başı diye biliyordum.

Deus Dominus
26.Ocak.2010, 16:53
GS'nin bir forvet ihtiyacı var Avrupa Ligi için. Baros yok, Jo yok, Kewell yok, Nonda yetersiz...her halükarda bir yabancı hücum oyuncusu almak istiyor yönetiminiz. Gio da ofansif olarak her bölgede oynayabilyor. Bence ikna edilbiliyorsa getirilmeli. Meksika milli takımında neler yaptığını gördük işte. Konfederasyon kupasında :)

MaTRaKaN
26.Ocak.2010, 17:34
Osman Tanburacı bugün böyle yazmış

''Baroş gönderilmez!

Ayrıca Mart başı da sahaya çıkar ve oynar.''

Bende Mart başı diye biliyordum.

İlk 11'de sahaya çıkması Nisan'ı buluyor ;;)

Ki döndü diyelim, form tutması için 3-4 maça çıkmalı buda nerdeyse 1 ay ediyor.

PesimiSTyLa
26.Ocak.2010, 17:42
Gökay sana msnde açıklamıştım hala Gio işe yaramaz diyorsun yahu :) Ligde artık kim oynar bilemem, Caner iyi olursa o, gio olursa gio. Hem sanıyor musunuz ki hiç sakatlık falan olmayacak? :icon_smile: Mutlaka yer bulunur. Avrupada ise Nonda'nın oynamasındansa Gio 1000 kat daha iyi oynar forvette buna emin ol. Milli takımında da sık sık forvette oynuyordu vela ile birlikte bu çocuk. Bu oyunu ile de sezon başında concacaf golden cupda en iyi futbolcu seçildi. Almayalım da uefada forvette oynayabilecek elimizde tek Nonda mı olsun? Keita da forvet oynayabiliyor demeyin, Gio kadar forvet oynayamaz Keita son vurusları da iyi olan bir oyuncu değil keza. Hem Keitayı forvete çekince sagda Aydını mı oynatacağız uefa da? :icon_smile: Rijkaard Gioyu istiyor ve gelirse de müthiş bir transfer olacak. Kewelldan bu sezon artık umutlar kesildi. Başkan dün açıkladı ancak ligin son 4-5 maçına yetişebilirmiş. Gelecek sezon için sözleşmesini uzatıp, bu 4 ay sözleşmesinin dondurulması isteniliyor. Yalnız Kewell da sözleşme uzatmaya pek sıcak bakmıyor yüksek ücret istiyormuş. İndirim bekleniliyor, olmazsa Kewell ile acı da olsa yollar ayrılabilir.

gerrrard
26.Ocak.2010, 17:52
yeterli diyorsun demek. hmm.. neye göre yeterli ? bu kadroyla uefa yı alabilir miyiz? belki peki ya cl? imkansız gibi birşey. ama bu şekilde geleceğe yatırımlarla olasılık artabilir. kaldı ki şuanda çok alternatifsiz kaldı kadromuz. baros yok-unutun, kewell-ı direk unutun. e ne kaldı geriye? yarı sezonu caner mi götürecek ? o fizikle? gio dos santos santrofor da oynayabilir hem, mükemmel bir alternatif hem de işte al sana.. kaldı ki satılık değilmiş, kiralık geliyormuş ve opsiyonla.. bundan iyisi mi var?

aaa, doğru haklısın. santos'ta müthiş bir fizik vardı dimi. hımm.. umarım haklı çıkarsın renkdaşım.

Gökay sana msnde açıklamıştım hala Gio işe yaramaz diyorsun yahu :) Ligde artık kim oynar bilemem, Caner iyi olursa o, gio olursa gio. Hem sanıyor musunuz ki hiç sakatlık falan olmayacak? :icon_smile: Mutlaka yer bulunur. Avrupada ise Nonda'nın oynamasındansa Gio 1000 kat daha iyi oynar forvette buna emin ol. Milli takımında da sık sık forvette oynuyordu vela ile birlikte bu çocuk. Bu oyunu ile de sezon başında concacaf golden cupda en iyi futbolcu seçildi. Almayalım da uefada forvette oynayabilecek elimizde tek Nonda mı olsun? Keita da forvet oynayabiliyor demeyin, Gio kadar forvet oynayamaz Keita son vurusları da iyi olan bir oyuncu değil keza. Hem Keitayı forvete çekince sagda Aydını mı oynatacağız uefa da? :icon_smile: Rijkaard Gioyu istiyor ve gelirse de müthiş bir transfer olacak. Kewelldan bu sezon artık umutlar kesildi. Başkan dün açıkladı ancak ligin son 4-5 maçına yetişebilirmiş. Gelecek sezon için sözleşmesini uzatıp, bu 4 ay sözleşmesinin dondurulması isteniliyor. Yalnız Kewell da sözleşme uzatmaya pek sıcak bakmıyor yüksek ücret istiyormuş. İndirim bekleniliyor, olmazsa Kewell ile acı da olsa yollar ayrılabilir.

abi bu adam için kewell ile yollar ayrılırsa floryanın önünde isyan ederim. madem bu kadar forvet lazım avrupa ligi için neden gio ..? adam akıllı bi forvet yok muydu acaba?

ShevAnil
26.Ocak.2010, 18:03
Çünkü Gio aradğımız tipte bir oyuncu. Süratli, araya iyi koşan, ilerde pres yapacak ve Yaşıda genç ayrıca kiralık olarak geliyor daha ne olsun ki?

gerrrard
26.Ocak.2010, 18:15
Çünkü Gio aradğımız tipte bir oyuncu. Süratli, araya iyi koşan, ilerde pres yapacak ve Yaşıda genç ayrıca kiralık olarak geliyor daha ne olsun ki?

peki bu saydığın özellikler santos'un fizik dezavantajını örtebilecek mi?

E.Cartman
26.Ocak.2010, 18:21

Messi'yi örnek göstermek pek doğru olmasada aklıma ilk o geldi Messi'nin de çok iyi bir fiziği yok yani ufacık tefecik bişey;)

BeeTLeJuiCe
26.Ocak.2010, 18:33
Bu durum için bir atasözü var ama uygun olmaz şimdi burada :)

Gio gelsin izleyelim demek varken yok şusu busu diyorsunuz. Altyapısı belli, kaliteli belli, üstelik genç bir futbolcunun Türkiyeye gelmesi ileride bu transferlerin önünü iyice açacaktır. Fizik falan önemli değil Rijkaard'ın elinde büyüyen bir futbolcu ona göre sistemini, kafasını herşeyini biliyordur. Mutlaka en iyi şekikde faydalanacaktır.

Birde Elano'nun zaman zaman forvet oynadığını unutmayın. 4-2-3-1'i biraz daha 4-6-0 şeklinde çok da iyi oynayabilecek bir kadrosu var GS'nin. Gio gelirse ileri uçtada sağ ve sol uçlarda da pekala oynayabilir.

King_91
26.Ocak.2010, 18:33
kewell veya baros'un sözleşmesi dondurulacak ya da feshedilecekse bunun mazeret ancak ibrahimovic , messi falan getirilmesi olur . umarım böyle birşey yapmazlar umarım haberler yalandır . gitçekse nonda gitsin . baros veya kewell gitçekse kimse gelmesin daha iyi ..

nannar
26.Ocak.2010, 18:36
Leo Franco ve Nonda Gönderilsin dos Santos ve iyi bir yabancı çift yönlü MC alınarak dış transfer transfer kapatılsın.Kayseri'den de Ali turan alınınca Galatasaray'ın şampiyonluk ihtimali bence % 75 olur ;) Kalede Leo'nun türklerden farkı yok...İleri uçta da Nonda tamam gol falan atıyor ama çok kaçırıyor :) soın maçta hem fıtık hem basur olduk yani :n:

nannar
26.Ocak.2010, 18:38
Bu arada son lig maçında elano mükemmel futbol oynadı :D

King_91
26.Ocak.2010, 18:41
Nonda mı, Kewell mı, akıl mı?
26.01.2010

Medya yine ayağa kalktı!
Kewell’a ayıp oluyormuş…
Kewell gönderilmemeliymiş…
Kewell’a sahip çıkılmalıymış!
Eğer bunlar vicdani yaklaşımlarsa,
Ve de gerçekten Kewell Galatasaray için önemli bir futbolcuysa diyeceğim olamaz!
Ama bunların alayı provokasyon!
Galatasaray’a gelecek Dos Santos’un engellenmesi için döndürülen dolaplar!
Bizans entrikaları…
Yorumu bedava yapan, aklı işin içine katmadan sadece taraftar gözüyle ve rekabetin haşin diliyle konuşanlar Galatasaray’ın güçlenmesinden korktukları için Kewell’ı sahipleniyorlar.
İşe bakın;
Sahiplendikleri Kewell 32 yaşında…
Hepatit bilmem ne hastası…
Müzmin sakat…
Maçta devamlılığı yok,
Üst üste beş maçı yok!
Rijkaard’ın koşan, rakibi parçalayan oyun tarzına uymuyor,
Sözleşmesi dört ay sonra bitiyor.
Pahalı maliyet!
Gelecek olan Dos Santos 22 yaşında,
Cıva gibi,
Rijkaard’ın yetiştirmesi ve beğendiği oyuncu.
Önemli takımlar da peşinde…
Siz olsaydınız hangisini tercih ederdiniz?
Sizden vazgeçtim;
Kewell Galatasaray yöneticisi olsa hangi futbolcuyu tercih ederdi?
Ey Galatasaraylı lütfen medyanın gazına gelip yönetimine çatma!
Bırakın insanlar doğru bildiklerini yapsınlar.
Baroş, Kewell, Keita, Elano, Lucas Neill, Jo alınırken nasıl havalara fırladınızsa,
Bırakın yöneticiler de istediğini yollasın!
Onlar bu işin doğrusunu bilir.
Kewell gidicidir!
Kewell'a ben de hayrandım
Koyunun bulunmadığı yerde keçi Abdurrahman çelebidir!
Kewell da öyle.
Ben de Kewell'a hayranım… Keşke kalabilseydi!
Çoğu futbolcuda olmayan özellikler Kewell'da olduğu için onu beğendim.
Başta akıl. Kewell futbola akıl sokan adam. Zekanın önemini kavramış bir üstün sezgi… Ama bunlar anlık! Ama bunlar sadece ona özel! Aktarılamayan bilgiler. Doğuştan, Allah'tan…
Top gelirken nerede duracak, bir adım öne mi geriye mi gidecek…
Arkadaşına pası gözü kapalı verecek. Hızlı düşünceyle takımını atağa kaldıracak…
Daha nice akıl oyunları…
Kewell'da beğendiğim bir başka yön de Galatasaraylı hiçbir futbolcuda olmayan topa güzel vurma becerisi. Fişek gibi ve adrese…
Ancak bunlar koca sezonda beş maç, bilemedin on maç…
Ve de ancak iki sene daha, giderek ve düşerek sürecek!...
Ayrıca bedeli de çok pahalı. O yaştaki oyuncuya o bedel çok!
Alırken akılları neredeydi diyeceksiniz?
Haklısınız ama o zaman da Kewell iki yaş gençti ve şikayetlerinin düzeleceği bekleniyordu!
Takım da bir bakıma yenilenmek istiyordu.
Ve Galatasaray'ın da bir ivme kazanması gerekiyordu!...
Rijkaard'ın oyun planına uymaz
Siz sanıyor musunuz ki Galatasaray yönetimi Rijkaard'dan ve de Neeskens'ten habersiz bu transferleri yapıyor…
Asla!
Rijkaard'ın verdiği rapor doğrultusunda yönetim de kesesi ölçüsünde transfer yapıyor.
Rijkaard'ın oyun anlayışında Kewell'a yer yok!
Ama bunu anlatmak zor. Çünkü bizim insanımız kendi bilmediği gibi işin ehline de inanmıyor!
Rijkaard'ın forveti cıva gibidir. (Bakınız Barça)
4+6+0 diye yıllardır yazıp-çiziyorum.
6'lının hepsi gezici tim!
Görmediniz mi?
Arda, Keita, Kewell, Caner kaç kez açık oynadı, yer değiştirdi
Rijkaard devamlı bir arayış içinde…
Keza; Elano, Baroş, Mustafa Sarp, hatta Ayhan, Aydın ve Barış hep alan değiştirerek oynayan oyuncular.
Benim Sabri orta sahaya dememin altında da bu anlayış var. Ben bilmiyor muyum Sabri'nin sınırlı yetenek olduğunu ama Rijkaard'ın sistemine uyacak bir oyuncu. Göreceksiniz Ali Turan gelirse Sabri ortaya kayar.
Bütün bunları Kewell'ı anlatmak için yazdım.
Rijkaard'ın bu oyun planı için
Genç Santos mu?
Kronik sakat ve yaşlı ve de yorgun Kewell mı?
Banko Dos Santos.
Ancak Kewell'ın gidişi beni de üzüyor. Adam çok sevimli, çok nazik ve de çok becerili…
Ama biline ki mezarlıklar vazgeçilmezlerle dolu!
Yönetim bunun hesabını iyi yapmıştır.
Uzun süredir Kewell'la sözleşme uzatılmaması da sırf bu yüzdendir.
Sakattır Kewell… Son sakatlığı da daha 2.5 ay sürecektir.
E mevsim bitti!
2.5 ay sonra en az iki ay da forma girmesi sürer…
Rijkaard Kewell'ı gözden çıkartmıştır.
Bu da taraftarın ya da medyanın değil, yönetimin bileceği iştir.
Vefa, mefa, kalsın, beyefendi, olmaz…
Bunların akılla ve bütçeyle hiç ilgisi yok!
Kewell'ın maliyeti de çok!
Sene sonunda da serbest kalacak belki dünyaları da versen kendi kalmayacak!
Bütün bunları da düşünen var mı ki kalsın diye feryat ediyor medya!
Siz yaygarayı bırakın akla yaklaşın;
En mantıklısı Kewell'ın gitmesidir.
Nonda ve Baroş
Rijkaard'ın Nonda'yı ısrarla karda oynatması…
Penaltıyı Nonda'ya attırtması…
Onu oyundan almaması…
Hep Nonda lehine hoca notudur.
Jo'nun Avrupa'da oynayamayacak oluşu ve Baroş'un sakatlığı Nonda'yı ön plana çıkartıyor.
İçlerinde en sağlam olanı da şimdilik Nonda.
Ve de Nonda golcü!
Kewell öyle değil.
Ha deyince oynayacak oyuncu şu an için Nonda. Ya da en iyi yedek.
Baroş'un sakatlığı varsa Nonda gitmemeli.
Baroş'a gelince;
Ciddi bir tıp faciası yaşandı!
Galatasaray Spor Kulübü doktorları resmen uyudular.
Baroş tam iyileşti ikinci yarı oynayacak derken, Baroş en az bir ay daha geri gitti!
Böyle gaflet olmaz
Baroş gönderilmez!
Ayrıca Mart başı da sahaya çıkar ve oynar.
Baroş Galatasaray'ın, bilhassa Rijkaard'ın çabuk ve alan değiştiren futbolunda rakibi meşgul ederek savunmasında boşluk yarattıracak adamıdır.
Baroş'tan vaz geçilmez. Onun kadar rakibin iki göbek oyuncusunu meşgul ve taciz eden dayanıklı ve becerikli başka oyuncu bulmak zordur.
Baroş'un sözleşmesini askıya almak deliliktir.
Adam Mart başı oynayacak deniyor. Galatasaray da Athletico Madrid'i geçerse ne olacak?
Öngörüm şudur;
Galatasaray iyi işler yapıyor. Yönetim kulübü çok akıllı yönetiyor.
Tabii ki bazı transferlerde uyumsuzluk da olacak şartların getirdiği mali sorunlar da yaşanacak.
Neticede Galatasaray yarışmacı ve şampiyonluklara alışık bir takımdır, onun için de transferler hiç durmaz ve daima iyi bir takım yaratmak için arayışlar sürer.
Unutmayın ki Galatasaray bu ülkenin başarıda tavan yapmış ilk takımıdır.
Neden ikinci başları da gelmesin.
Bırakın da yönetim bildiğini yapsın!
Alırken iyi de yollarken mi kabahatli bu yönetim.

Osman TAMBURACI
kaynak: sporx.com

yazı koyulduysa özür dilerim . bu yazıyı okuduktan sonra kewell hakkındaki fikrim anında 180 derece döndü . durumu güzel özetlemiş

PesimiSTyLa
26.Ocak.2010, 18:47

yahu körü körüne kötüleme şu çocuğu Gökay :icon_biggrin: 174 boy 70 küsür de kilosu var. Arda da 176 boy 74 kilo. Çok mu fark var :icon_biggrin: Trabzondaki Alanzinho 163cm. Biraz daha zorlasan ayakkabı numarası küçük diye gelmesin diyeceksin :icon_razz:

gerrrard
26.Ocak.2010, 18:53
yahu körü körüne kötüleme şu çocuğu Gökay :icon_biggrin: 174 boy 70 küsür de kilosu var. Arda da 176 boy 74 kilo. Çok mu fark var :icon_biggrin: Trabzondaki Alanzinho 163cm. Biraz daha zorlasan ayakkabı numarası küçük diye gelmesin diyeceksin :icon_razz:

peki emre öyle diyorsan öyledir :n:

E.Cartman
26.Ocak.2010, 19:29
Tanburacı güzel yazmışda Kewell oynamasa bile takımda kalmalı efendiliğiyle hareketleriyle gençlere örnek oluyor çünkü benim bi önerim var GS kulübüne Kewell oynayamadığı zaman ders versin alt yapıya profesyonellik dersi olur kendi mantalitesini falan anlatır:D emekliliğe kadar böyle kalsın futbolu bırakınca da gelsin hoca olsun alt yapıya:D:D

Nedvedmania
26.Ocak.2010, 22:47
Hani hani hani ?

Şuanda beklenen tek şey Kimin gönderileceğine karar verilememesi. Kewell ın raporu gelince karar verilecek ve birisi gönderilecek o sıralarda da Santosun geldiği açıklanır. Jo da olduğu gibi :)

Ben Rahatım sende rahat ol bence :)

Nedvedmania
26.Ocak.2010, 22:53
Osman T gerçekten güzel yazmış. Çok kararsız kaldım Kewell konusunda. Umarım Sözleşmesi Dondururulur. Takımdan gitmesini asla istemiyorum

Börk
26.Ocak.2010, 22:59
Bugün bir yerlerde okudum.Nonda aynen şöyle demiş:
-Gaziantepspor maçından önce gideceğimi öğrendim.O yüzden iyi oynamadım,o yüzden penaltıyı kaçırdım.

Nedvedmania
26.Ocak.2010, 23:05
-Gaziantepspor maçından önce gideceğimi öğrendim.O yüzden iyi oynamadım,o yüzden penaltıyı kaçırdım.

Sanmam. Penaltıda bilerek kaçırma gibi birşey yok. Eğer öyle olsa auta atardı. Sert bir şekilde vurdu ama kaleci kurtardı.

E.Cartman
26.Ocak.2010, 23:08
kalan ücretimi verirseniz giderim diyor zaten...:D

IcedEarth
26.Ocak.2010, 23:11
Sanmam. Penaltıda bilerek kaçırma gibi birşey yok. Eğer öyle olsa auta atardı. Sert bir şekilde vurdu ama kaleci kurtardı.
Sert mi vurdu? Aynı penaltıyı izlemedik galiba, resmen ortaya doğru yuvarladı topu...

Nedvedmania
26.Ocak.2010, 23:13
Sert mi vurdu? Aynı penaltıyı izlemedik galiba, resmen ortaya doğru yuvarladı topu...

Dur birdaha izliyim yanlış hatırlıyor olabilirim :)

E.Cartman
26.Ocak.2010, 23:15
Dur birdaha izliyim yanlış hatırlıyor olabilirim :)
Kalenin ortasına yerden yuvarladı topu kaleci köşeye yattı sonra ayağıyla kurtardı yani o kadar zamanı vardı adamın:D:D

IcedEarth
26.Ocak.2010, 23:17
Hatta özetten izlediğimde kaleyi bulan en kötü penaltı vuruşu olduğuna kanaat getirdim. Sonra Nonda'yı kınadım ve ona laflar hazırladım...

ForCimbom
26.Ocak.2010, 23:36
Hatta özetten izlediğimde kaleyi bulan en kötü penaltı vuruşu olduğuna kanaat getirdim. Sonra Nonda'yı kınadım ve ona laflar hazırladım...

"onu kınadın ve ona laflar hazırladın.." :D:D

sanmıyorum nonda'nın bilerek kötü oynadığını... zaten her zamanki hali....

Nedvedmania
26.Ocak.2010, 23:38
Anca buldum videoyu . Taa 9. dk daydı penaltı pozisyonu :D

Gerçekten çok dandik vurmuş. İnsan ortaya atarken abanır.

Nedvedmania
26.Ocak.2010, 23:40
Neyse ben 4 gün boyunca öss programında olacağım için giremeyeceğim :D

Şimdiden Dos Santos hayırlı olsun. Umarım Kewell ın sadece sözleşmesi dondurulur. Umarım gitmez.

yunusgs
27.Ocak.2010, 00:15
Osman Tanburacı ne diyorsa doğrudur.Gio gelecek ama kontejyana takılıyor diyor.Aynı şeyleri Jo içinde söyledi.Lindo gönderilecek dedi gönderildi.O yüzden bu seferde büyük ihtimal Kewell gidecek.

vego
27.Ocak.2010, 00:28
Dos Santos Aslan oluyor

İngiliz Sky Sports televizyonu, Galatasaray ile Tottenham kulüplerinin, Giovani Dos Santos'un transferi için anlaşmak üzere olduklarını duyurdu.

Sky Sports televizyonu'na göre, Dos Santos satın alma opsiyonu Galatasaray'da olmak üzere, sezon sonuna kadar sarı kırmızılı takıma kiralanacak.
İngiltere'de bulunan Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel'in transfere resmiyet kazandırmak için, yabancı kontenjanının açılmasını beklediği ifade edildi.
Yönetimin, teknik direktör Frank Rijkaard'dan gelecek rapor doğrultusunda, bir oyuncu ile yollarını ayırması ve Dos Santos'u sarı-kırmızılı renklere bağlaması bekleniyor.

Kewell'ın kaderi belli oluyor

Galatasaray'da Harry Kewell'ın takımdaki geleceğine Perşembe günü karar verilecek. Yönetim, Avustralya'dan gelecek olan sağlık raporu doğrultusunda hareket edecek.

Sarı-kırmızılı kulüple olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Harry Kewell'ın durumu, Perşembe günü gelecek sağlık raporlarının ardından karara bağlanacak. İngiltere'de bulunan Avustralyalı oyuncu, ülkesindeki doktorları tarafından kontrol edildikten sonra raporu Galatasaray'ın sağlık heyetine gönderilecek. Bu rapor doğrultusunda Kewell’ın iyileşme süreci belli olacak ve Galatasaray, bu zamanı göze alarak Avustralyalı futbolcuyla masaya oturacak.
Lucas Neill ve Jo takviyelerinin ardından transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da, yeni bir ismin alınabilmesi için yabancı kontenjanının açılması gerekiyor. Sarı-kırmızılı yönetimin önünde iki alternatif var. Sakatlığının uzun sürmesi durumunda Kewell’, sözleşmesinin dondurulması teklifinde bulunulacak. Avustralyalı yıldızın, bu teklifi kabul etmemesi halinde ise oyuncu ile yollar ayrılacak.
Sezon sonuna kadar kiralanan Jo'nun da UEFA Avrupa Ligi'nde forma giyemeyecek olması sarı-kırmızılıları köşeye sıkıştırdı. Kewell'dan sakatlığı nedeniyle yararlamayan Galatasaray, Nonda'yı takımda tutmak zorunda kaldı. Galatasaray’ın yeni transfer yapmasına kesin gözüyle bakılırken, gidecek yabancı oyuncu,Harry Kewell'ın durumunun netleşmesinden sonra belli olacak.

vuque
27.Ocak.2010, 00:28
YILIN BOMBASI! Robinho GS'de

http://www.diyarbakirspor.org/img/robinho-gs.jpg

:D
Aha İşte Feyk Baba 2'de Geldi :schaf: :zuhaha :D
Bu Haberden Sonra Robinho Gelmezse Yardımcım Olarak Ün Yapacaksınız Haberiniz Olsun :icon_biggrin:

ForCimbom
27.Ocak.2010, 00:29

ayıp ama :icon_redface::icon_biggrin::D

vego
27.Ocak.2010, 00:36
bence yakışmış forma ama yani robinhoda gelecekse man citydeki çeteyi toplar gs öyle iddalar var man city jo elanoyu robinho ayartıp neler yaptırmış.

Ne yaptırdığını bilmiyorum anlatan tvde söylemem dedi :S

E.Cartman
27.Ocak.2010, 00:48
forma bayaa yakışmış yalnız:D:D

Flawless Victory
27.Ocak.2010, 01:14

Kaça aldın Coşkun? :D

IcedEarth
27.Ocak.2010, 01:56
Vücut Arda'nın galiba...

anilla
27.Ocak.2010, 02:12
Kewell'a benzettim ben ...

RaSenGan
27.Ocak.2010, 02:17
Hayır Servet'in :p Bakalım gelen giden olacak mı az kaldı bitime.

E.Cartman
27.Ocak.2010, 02:20
Fanatik Robinho'da ısrarcı:D:D

Lucas Neill ve Jo Alves transferlerini bitirip, iki oyuncuyu da İstanbul’a gönderen Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel’in İngiltere’deki çalışmaları sürüyor. Teknik direktör Rijkaard’ın isteği doğrultusunda bir golcüyü daha takıma kazandırmak isteyen Üstünel, Tottenham forması giyen Giovani Dos Santos’un işini bitirmek üzere. Ancak Manchester City’de gözden çıkarılan Robinho’nun Sarı-Kırmızılı kulübe önerilmesi, rotayı bir anda Brezilyalı süper yıldıza çevirdi. Santos’a kiralanması gündeme gelen Robinho’nun 4 aylık ücretinde, tıpkı Jo transferinde olduğu gibi City’nin kolaylık sağlaması durumunda temasların olumlu sonuçlanmasına kesin gözüyle bakılıyor.