Log in

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

erdemzorer10
31.Temmuz.2009, 06:07
Elano ne kadara alındı?
Galatasaray'ın yeni transferi Elano Blumer sarı-kırmızılı kulübe 4 yıllık imza atacak. Doğan Haber Ajansı'nın gece saatlerinde servis ettiği habere göre Galatasaray Elano için Manchester City'e 3 yıl vadeli 7 milyon avro ödeyecek. Elano'nun G.Saray'dan ise yıllık 3 milyon avroya alacağı ifade ediliyor.

30.07.2009
Kaynak : DHA

fiyat ile ilgili yapılanlar spekülasyonlar üzerine..

matrockmamy
31.Temmuz.2009, 06:58
gs iyi iş çıkardı, takdir ettim.
umarım uefa kupasında finalde rakibimiz olursunuz :D

RaSenGan
31.Temmuz.2009, 07:04
Dün akşam internet kafeden ayrılırken baktığım konu bu konuydu.Zaten Anıl ne yazdı acaba diye girdim baktım.Anıl'ın mesajı sayesinde sabah kalktıktan sonra Ntvspor'u açıp alt yazıdaki Elano haberini görünce şaşırmadım.:icon_smile: Anıl o yazıyı yazınca işin içinde Haldun Üstüner faktörüde olunca beyinsel olarak kabullenmişim sanırım transferi geceden..:icon_biggrin: Neyse hayırlı olsun.Gerçekten iyi bir transfer.Galatasaray yönetimi o kadar borç söylentisine rağmen takır takır getiriyor takıma yıldız oyuncuları.Helal olsun ne diyelim..Transferi değilde Haldun Üstüner'i kıskanıyorum doğrusu..:icon_smile:

Haldun Üstünel olacak Haldun Üstüner değil Şemsi abi :)

eGowiCh
31.Temmuz.2009, 07:37
Galatasaray her yıl transferde çağ atlıyor, seneye Robinho'yu falan alırsa şaşırmasın kimse :)

Knightmare
31.Temmuz.2009, 13:13
onu almak için GS'yi de Arap'ların alması lazım :D

tarikko
31.Temmuz.2009, 14:22
Blumer Elano'yu kadrosuna katarak transfer piyasasını altüst eden Galatasaray, şimdi de Lyon'un tecrübeli futbolcusu Kim Kallström'ü transfer etmek için çalışmalara başladı.

Fransa'nın saygın gazetelerinden Le Parisien'in iddiasına göre, Galatasaray Kallström'ü kadrosuna katmak için Lyon ile görüşmelere başladı. İsveçli yıldız için 6 milyon avro ödemeyi göze alan Galatasaray'ın, en geç bir hafta içerisinde bu transferi sonuçlandırması bekleniyor.
Lyon ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kallström için Olympiakos'un da devrede olduğu ve İsveçli oyuncu için 7.5 milyon avro'luk bonservis bedeli ödemeyi kabul edebileceği ileri sürüldü.
Orta sahanın her yerinde başarı ile forma giyebilen oyun kurucu Kallström, Juninho'nun Lyon'dan ayrılmasından sonra takımın beyni konumuna geldi. 26 yaşındaki oyuncu kariyerinde 291 maçta 70 kez fileleri havalandırdı.
Galatasaray, Lyon'dan geçen sezon Milan Baros'u 5.5 milyon avro'ya, bu sezon da Kader Keita'yı 8.5 milyon avro'ya transfer etti.

Sporx

Clayman
31.Temmuz.2009, 14:41
Bu arada Elano Kral'ın formasını giyecek. 9 numarayı...

Sirius Black
31.Temmuz.2009, 14:47
Blumer Elano'yu kadrosuna katarak transfer piyasasını altüst eden Galatasaray, şimdi de Lyon'un tecrübeli futbolcusu Kim Kallström'ü transfer etmek için çalışmalara başladı.

Fransa'nın saygın gazetelerinden Le Parisien'in iddiasına göre, Galatasaray Kallström'ü kadrosuna katmak için Lyon ile görüşmelere başladı. İsveçli yıldız için 6 milyon avro ödemeyi göze alan Galatasaray'ın, en geç bir hafta içerisinde bu transferi sonuçlandırması bekleniyor.
Lyon ile 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kallström için Olympiakos'un da devrede olduğu ve İsveçli oyuncu için 7.5 milyon avro'luk bonservis bedeli ödemeyi kabul edebileceği ileri sürüldü.
Orta sahanın her yerinde başarı ile forma giyebilen oyun kurucu Kallström, Juninho'nun Lyon'dan ayrılmasından sonra takımın beyni konumuna geldi. 26 yaşındaki oyuncu kariyerinde 291 maçta 70 kez fileleri havalandırdı.
Galatasaray, Lyon'dan geçen sezon Milan Baros'u 5.5 milyon avro'ya, bu sezon da Kader Keita'yı 8.5 milyon avro'ya transfer etti.

Sporx

Kallström nerde forma giyecek acaba ? Stoper mi :n: ?

Aşk-ı Şehir
31.Temmuz.2009, 14:50
Kallström nerde forma giyecek acaba ? Stoper mi :n: ?

O zaman Bodmer gelir. :p :D

Kallström'ü almaz Galatasaray bence artık. Ha alırsada neler olur bilemiyorum.:)

TuNdRaLoWeR
31.Temmuz.2009, 14:52
Galatasaray'da Manchester City'nin yolundan gidiyor sanırım, full ofans.Benim tahminime göre bu sene Galatasaray 5 atar 4 yer:)

brotha
31.Temmuz.2009, 15:07
ne kadar sacma bir haber bu kallstrom haberi ya. inanamiyorum ne geri bir basinimiz var. herhalde bunun ustune kallstromu almak yabanci kontenjani sinirsiz olsa bile cok sacma olur ki bu defans sorunu varken nasil boyle bir transfer yapabilecegini dusunup yaziyor bu basin anlamadim.tabi eger orta sahadan kewell arda gidicekse o zaman olur :)

Sirius Black
31.Temmuz.2009, 15:08
O zaman Bodmer gelir. :p :D

Kallström'ü almaz Galatasaray bence artık. Ha alırsada neler olur bilemiyorum.:)

Olmadı Kewell'ı stopere koyarız. :p

Clayman
31.Temmuz.2009, 15:11
Tahminim, Nonda giderse onun yerine bir stoper alıp transferi kaparız.

deniz.91
31.Temmuz.2009, 15:23
Kalström haberi yalandır heralde onu nerde oynatacakki

Hugo
31.Temmuz.2009, 15:25
Bu arada Elano Kral'ın formasını giyecek. 9 numarayı...

İnşallah giymez 9'u. Keita için de ilk 9 dediler. Onun gibi olabilir.
4 giysin 4 iyidir :)

shamur1
31.Temmuz.2009, 15:39
L.Franco, Keita, Elano iyi yabancılar. Tebrikler.. Elano'ya karşı bir sempatim var göz önünde olmasına sevindim :)

E.Cartman
31.Temmuz.2009, 16:29
Olmadı Kewell'ı stopere koyarız. :p

Alıştı nasıl olsa oynar :zuhaha

Alicanfmfan
31.Temmuz.2009, 16:51
Kalström'de alınırsa seneye Topal yada Arda yolcu gibi...

Clayman
31.Temmuz.2009, 17:04
Arda 2 sene sonra gidecek daha durun :D Benim tahminim bu kadar ofansif bir kadro varken defansa bir stoper alınsa süper olur.

Homer J.S
31.Temmuz.2009, 17:06
Almasınlar Kallstörm falan..

PesimiSTyLa
31.Temmuz.2009, 17:17
Kalström alınmaz. Yem olabilir o, Lyon'dan Mensah gelebilir. İnşallah :p Lyon gönderecekmiş ve daha önce Galatasarayın kendisiyle ilgilendigini, gelebilecegini söylemişti Mensah.
Bu arada Aurelio gelirse kimse şaşırmasın.

ForCimbom
31.Temmuz.2009, 17:20
Kalström alınmaz. Yem olabilir o, Lyon'dan Mensah gelebilir. İnşallah :p Lyon gönderecekmiş ve daha önce Galatasarayın kendisiyle ilgilendigini, gelebilecegini söylemişti Mensah.
Bu arada Aurelio gelirse kimse şaşırmasın.

o kadar para harcamazlar yahu. seneye birşey kalmaz sonra. bence yabancı transferi bitti.(aurelio hariç çünkü o bir türk) aurelio gelebilir.

E.Cartman
31.Temmuz.2009, 17:41
Aurelio'nun yaşı geçti Aurelio kabul etsede Rijkaard'ın kabul edeceğini pek sanmıyorum :D

Knightmare
31.Temmuz.2009, 17:48
aman Haldun baba suyunu çıkarma :D Kalström falan Beşiktaş'ı bıraktırıp GS'li yapıcak beni ondan korkuyorum :p

Maksic
31.Temmuz.2009, 18:01
Haldun bi de sağ bek al seviyoruz seni almazsanda canın sağolsun:) I love you haldun:)

PesimiSTyLa
31.Temmuz.2009, 18:02
Sezer ve Ufuk kadro dışı!
G.Saray devrede!
Manisaspor yönetimi Galatasaray'la flört eden, sezon sonunda bitecek sözleşmelerini uzatmaya yanaşmayan Kaptan Sezer Öztürk ve kaleci Ufuk Ceylan'ı kadro dışı bıraktı.

Hollanda kampı dönüşü izin yapan Manisasporlu futbolcular Tarık Almış Tesisleri'nde dün akşam yeniden start alırken, Kaptan Sezer ile kaleci Ufuk idmana alınmadı.

Manisaspor Başkanı Kenan Yaralı, Galatasaray'ın iki futbolcunun aklını çeldiğini belirterek, "Galatasaray, iki futbolcuyu bedavaya getirmeye çalışıyor. Kaleci Ufuk'a daha önce talip olmuşlardı. Kaptan Sezer'i de sonra istediler. Takas artı para öneriyorlar. Manisaspor'un menfaatlerini korumak zorundayız. Galatasaray ciddi bir teklifle gelmezse bu iş olmaz. Futbolcularımızın kafası karışık. Kendilerini antrenmana veremiyorlar. Pazar günü Bursaspor'un sezon açılışına konuk olacağız. Sezer ve Ufuk'u Bursa'ya da götürmeyeceğiz. Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın göstereceği bir antrenörün nezaretinde çalışacaklar. Kafalarını toplayana kadar takımda yer almayacaklar" dedi.

Galatasaray'ın iki futbolcuya karşılık Aykut, Alparslan, Mehmet Güven, Necati gibi isimleri teklif ettiği, ancak iki tarafın isimler konusunda ve parada anlaşamadıkları bildirildi.

Manisaspor'da sergilediği performansla (A) Milli Takım'a kadar yükselen kaleci Ufuk, Galatasaray'a gitmek istediğini belirterek "Manisaspor'a para kazandırarak ayrılmayı arzu ediyorum. Bizi dünkü antrenmana almadılar. Sözleşmemizi iki yıl daha uzatmak istiyorlar. Galatasaray'a gitmek istediğimi söyleyip bu teklifi kabul etmedim" dedi.

Geçen sezon Bank Asya 1.Ligi'nin en iyi futbolcusu seçilen Kaptan Sezer Öztürk, Manisaspor'a üç yıldır hizmet verdiğini belirterek şunları söyledi:

"Bizim kafamız karışık falan değil. Yönetim, (Ya sözleşmeni uzatırsın ya da oynayamazsın) diyerek baskı yapıyor. Sözleşmemizi uzatmak istemiyoruz. Galatasaray'a gitmek istiyorum. Herkesin bir hedefi var. Benim hedefim de daha büyük takıma gitmek. Kulübüm para kazansın istiyorum. Birkaç gün içinde bu transferin çözüleceğine inanıyorum. Ben Manisaspor'a karşı vecibelerimi yerine getirmeye hazırım. Bir yıl daha oynarım ve serbest kalırım. Bizi şimdi vermeleri kulübün de menfatine olur."

31.07.2009
Kaynak : DHA

Bu transferlerde 1 haftaya biter diye düşünüyorum.

Clayman
31.Temmuz.2009, 18:22
Sezer ve Ufuk'u aldık gibi. Bence rotamızı artık stoperlere çevirmemiz lazım. En kısa zamanda Nonda'yı gönderip yerine iyi bir stoper alınabilir.

Gönlüm Stuttgart'taki Serdar Taşçı'dan yana :) Hem Türk pasaportu da var. Yabancı statüsünde oynamayacak. Nonda'nın yerine de bir yabancı stoper veya sağ bek aldık mı eksiğimiz kalmaz diye düşünüyorum.

MaTRaKaN
31.Temmuz.2009, 18:32
Stoper istiyoruz!!! :D

PesimiSTyLa
31.Temmuz.2009, 18:34
Sezer ve Ufuk'u aldık gibi. Bence rotamızı artık stoperlere çevirmemiz lazım. En kısa zamanda Nonda'yı gönderip yerine iyi bir stoper alınabilir.

Gönlüm Stuttgart'taki Serdar Taşçı'dan yana :) Hem Türk pasaportu da var. Yabancı statüsünde oynamayacak. Nonda'nın yerine de bir yabancı stoper veya sağ bek aldık mı eksiğimiz kalmaz diye düşünüyorum.

Nondayı yollamaya ne gerek var? 1 yabancı kontenjanı var zaten. Nonda ancak yerine forvet alınırsa yollanır bence.

ThersoN
31.Temmuz.2009, 18:34
güvenilmeyen kaynaklarda julio baptista ismi geçiyor yine ( vikipedi, ispanyol gazeteleri ve fotomaç :D )

Nocna Mora
31.Temmuz.2009, 18:56
Stoper gerekk bize :)

E.Cartman
31.Temmuz.2009, 19:02
Evet acil stoper lazım sabriye sağ bekte bir süre dayanabilirizde Gökhan Zan'a dayanabileceğimizi sanmıyorum :zuhaha

Clayman
31.Temmuz.2009, 19:13
Nondayı yollamaya ne gerek var? 1 yabancı kontenjanı var zaten. Nonda ancak yerine forvet alınırsa yollanır bence.
Tamamen yabancı kontenjanını yanlış saymamdan kaynaklanan bir yorum :) Ama zaten Nonda'nın gitmesini istiyorum.

Bize pek bir faydası olacağını sanmıyorum bu sene de. Belki 1-2 maçta çıkıp birşey yapabilir. Daha fazlasını yapamaz artık. O nedenle Nonda gönderilip daha iyi ve Baros'u ilerde koruyabilecek, güçlü kuvvetli bir forvet gerekiyor.

gorkem11
31.Temmuz.2009, 20:21
Stoper ve sağbek şart. Eğer sağlam bi stoper alırsak bu sene alamayacağımız hiç bir kupa yok.

deniz.91
31.Temmuz.2009, 20:29
Sezeri kadrosuna katarsa çok yi bir transfer daha yapmış olur galatasaray çok iyi bir oyuncu

Gangstaa
31.Temmuz.2009, 20:57
Kallstrom yalandırda Halduncumda bu ikna kabiliyeti varken isterse getirir.Ama onu bunu boşverde bize takımında mutsuz olan beckhamı getir haldun amca :D

E.Cartman
31.Temmuz.2009, 21:17
Kallstrom yalandırda Halduncumda bu ikna kabiliyeti varken isterse getirir.Ama onu bunu boşverde bize takımında mutsuz olan beckhamı getir haldun amca :D

100 Yılın olayı olur o :zuhaha

Clayman
31.Temmuz.2009, 21:20
Elano şuan İstanbul'da :)

Nedvedmania
31.Temmuz.2009, 21:40
Tezahurat süper. Tribünlerde söylemek büyük zevk olucak

Onurap
31.Temmuz.2009, 21:44
Stoper ve sağbek şart. Eğer sağlam bi stoper alırsak bu sene alamayacağımız hiç bir kupa yok.

Sağbek uğur var serkan var..

Clayman
31.Temmuz.2009, 21:46
İmza töreni yarın saat 14.00te.

E.Cartman
31.Temmuz.2009, 21:53
İmza töreni yarın saat 14.00te.

Ama Galatasaray.org'dan yapılan açıklamaya göre öngörülen hava koşullarından dolayı sadece basın mensuplarına açık olacakmış yani bizler katılamayacağız imza törenine n'apalım TVden izleriz artık :D

MaTRaKaN
31.Temmuz.2009, 22:34
Tvden hangi kanal vericek?

Maksic
31.Temmuz.2009, 22:35
G.Saray'ın son bombası!

31.07.2009

Kaynak : Sporx.com dış haberler
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Aynı haber verilmiş gözümden kaçtı kusura bakmayın..

Sirius Black
31.Temmuz.2009, 23:03
Hep aldığımız oyunculara bir isim daha ekleme derdi var yahu. :p
Abdülkader Keita, Elano Blumer. :n:

E.Cartman
31.Temmuz.2009, 23:53
Tvden hangi kanal vericek?

GS TV verecekmiş ama NTVSpor'da verir hep veriyor çünkü...

uAburak89
01.Ağustos.2009, 00:12
Elano çok iyi transfer oldu gerçekten. Bizzat gördüm hem kendisini hem de Haldun Üstünel'i.. Okuduğum okul ve bölümünden dolayı HAVAŞ bünyesinde Atatürk Havalimanında staj yapıyorum. Geldiği saat falan tam bizim için ayarlanmıştı sanki, hatta 15 dakikalık rötarı bile. :) Uçaktan indiği andan, o kalabalığın içine girine kadar yanlarındaydık Havaş'lı Galatasaraylılar ve hatta merak eden Fenerbahçeliler olarak. xD Elano falan hikayedir Haldun üstünelin yanında.. xD Boyu, konuşması, ihtişamı adam 10 numara yahu. Herşeyi kendisi ayarladı bavulların kimin tarafından alınacağına kadar. Stajımın bitmesine 8 gün falan umarım bu sürede bir transfer daha gelir, onu da karşılarız. Bu sefer atkım ile giderim, gelen transfere kendi imzam olan atkıyı takarım xD

E.Cartman
01.Ağustos.2009, 00:39
Elano çok iyi transfer oldu gerçekten. Bizzat gördüm hem kendisini hem de Haldun Üstünel'i.. Okuduğum okul ve bölümünden dolayı HAVAŞ bünyesinde Atatürk Havalimanında staj yapıyorum. Geldiği saat falan tam bizim için ayarlanmıştı sanki, hatta 15 dakikalık rötarı bile. :) Uçaktan indiği andan, o kalabalığın içine girine kadar yanlarındaydık Havaş'lı Galatasaraylılar ve hatta merak eden Fenerbahçeliler olarak. xD Elano falan hikayedir Haldun üstünelin yanında.. xD Boyu, konuşması, ihtişamı adam 10 numara yahu. Herşeyi kendisi ayarladı bavulların kimin tarafından alınacağına kadar. Stajımın bitmesine 8 gün falan umarım bu sürede bir transfer daha gelir, onu da karşılarız. Bu sefer atkım ile giderim, gelen transfere kendi imzam olan atkıyı takarım xD

Sendekide şans burak abi :zuhaha

RaSenGan
01.Ağustos.2009, 00:59

İzledim ama hiç dikkat etmedim görevlilere.Tekrarını verirlerse izlerim görürüm abi seni (:

E.Cartman
01.Ağustos.2009, 03:25
http://www.galatasaray.org/images/haberler/86/B_4417_35b.jpg
Elano İlk Röportajını GSTV'ye Verdi

Galatasaray’ın dünyaca ünlü yıldız transferi Elano Blumer ayağının tozuyla ilk röportajını Galatasaray Televizyonu’na verdi. 9 numaralı formayı giyeceğini söyleyen Brezilyalı futbolcu neden Galatasaray’ı tercih ettiğini ve Brezilya Milli Takımı’nda en yakın arkadaşlarını ve hedeflerini Galatasaray Televizyonu’na açıkladı.

Yeni transfer Galatasaray'ın son gözdesi Elano ile birlikteyiz. Öncellikle yorucu bir trafiğin ardından röportaj teklifimizi kabul etti. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyoruz. Havaalanında kendisine inanılmaz bir ilgi vardı. Etrafını hem basın mensupları hem de taraftarlar kuşattı. Önce oradan başlayalım. Nasıl buldu Galatasaray'ı ? İlk izlenimleri neler ?
Özellikle buraya geldiğimden dolayı çok mutluyum. Bu tip kalabalığın beni karşılaması bana güven verdi. Galatasaray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu da bu tip karşılamayla anlama fırsatı buldum. Zaten daha önce de Galatasaray’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Galatasaray’ın önemli bir geçmişe ve tarihe sahip olduğunu buradaki karşılama ile bir kez daha görme fırsatım oldu.

Bu biraz da Elano'nun kendi kariyeriyle alakalı bir durum. Sonuçta Elano, Galatasaray taraftarını heyecanlandıran bir isim. O yüzden bu ilgiyi bekliyor muydu?
Dürüst olmam gerekirse, mutlaka bir karşılama olacağını biliyordum. Ama bu kadar kalabalığın olacağını beklemiyordum. Benim için sürpriz oldu. Ama onların beni bu şekilde karşıladığını görmek çok güzel bir duygu.

Transfer sürecinden biraz konuşalım. Kendisini çok büyük kulüplerin istediğini duyduk, okuduk. Hem İngiliz gazeteleri yazdı bunu hem Türk medyası. Hatta Türkiye'den bir kulübün de kendisiyle yakından ilgilendiği duymuştuk. Ama kendisi Galatasaray'ı tercih etti. Bu transfer sürecinden biraz bahsedelim mi ? Neden Galatasaray'ı tercih etti ?
Buraya gelmeden önce mutlaka araştırmalarım oldu. Tanıdığım bazı futbolcular da kalitelerine güvendiğim oyuncular da vardı. Hocamız Frank Rijkaard'dan da bahsettiler. Hem futbolcu olarak hem teknik direktör olarak çok büyük kariyere sahip. Onun da buraya gelmemde büyük etkisi olmuştur. Bu sebeplerin hepsi birleşince Galatasaray'ı seçtim.

Referans aldığı isimlerden bazıları belki şunlardır. Darius Vassell ve Mircea Lucescu transferden sonra açıklamalar yaptı. Elano'nun yeteneklerinden bahsettiler. Galatasaray'ın çok doğru bir transfer yaptığını söylediler. Neler düşünüyor bunlarla ilgili ?
Mircea Lucescu'nun bire bir söylediğini duymadım ama çok mutlu oldum. Onun haricinde Galatasaray'ın geçmişine baktığımızda Taffarel ve Capone gibi önemli Brezilyalı futbolcular burada oynadı. Yabancı oyuncularının ve Türk futbolcularının da ne kadar kaliteli olduğunu biliyorum. O yüzden biraz önce de söylediğim gibi bu tip şeylerin bir araya gelmesiyle Galatasaray'a geldim.

Brezilyalılar demişken oyun yapısı klasik Brezilyalılar’dan biraz ayrılıyor. Hem yetenekli hem çok disiplinli. İngiltere Premier Ligi Brezilyalılar’ın en az tercih edildiği ligtir. Orada başarıyla görev yaptı. Kendisini yakından takip ettik. Kendi futbol karakterini ve oyun yapısını nasıl tanımlıyor?
aktığımız zaman Brezilyalı futbolcular biraz rahat oynamayı seviyorlar. Ama mücadeleci yanım var. Galatasaray'daki futbolcular çok kaliteli. Kendi kalitemle beraber diğer futbolcuların kalitesi birleştiği zaman maksimum düzeyde bir Elano gösterip Galatasaray'ı çok başarılı yerlere taşıyacağız.

Kendini hangi mevkiiye daha yakın görüyor?
Benim ilk amacım yani ilk hedefim 10 numara pozisyonu oynamak. Ama sağ ya da sol hiç farketmez. Galatasaray’daki futbolculara ve hocamıza elimden geldiği kadar yardım etmek istiyorum. Artık pozisyon seçimi de onlara kalıyor. Ama ilk baştaki amacım onlara yardım etmek.

Şunu da hatırlatmalıyım ki Galatasaraylı taraftarlar yıllardır o mevkinin o bölgenin hasretini çekiyor. Dolayısıyla üzerinde büyük bir yük var onu mutlaka hatırlatalım?
Mutlaka böyle bir özlem olabilir ve ben bu özlemi elimden geldiği kadar en iyi şekilde karşılamak istiyorum. Onun haricinde takım olarak sadece benim oynamamla benim performansımla olacak bişey değil. Takım olarak beraber oynamamız lazım.
Bunu da gerçekleştirdikten sonra taraftarlara en güzel sevinçleri yaşatacağımızı düşünüyorum.

Galatasaray duran toplardan bir hayli sıkıntı çekti. Son yıllarda çok fazla yararlanamadılar duran top gollerinden. Kendisi bir duran top organizasyon ustası ve tek kelimeyle duran topları muhteşem kullanıyor. Bunun için ekstra çalışma yapıyor mu? Galatasray’da duran toplardan gollerini izleyebilecek miyiz?
Genelde zaten milli takımda da çalışıyoruz. Mesela Ronaldinho’nun da çalıştığını örnek verebiliriz. Antrenmanlarda özel olarak çalışıyorum. Çünkü frikikler bir takım için gerçekten çok önemli. Yeri geliyor kariyerini belirleyen dakikalar olabiliyor. O yüzden mutlaka çalışıyorum ve burada da çalışmaya devam edeceğim.

Ronaldinho ile Diego ile oynadı. Son derece yetenekli isimlerle oynadı. Galatasaray’da da son derece yetenekli isimler var; Harry Kewel, Milan Baros, Keıta ve Arda... Galatasaray hakkında hiç araştırma yaptı mı? Neler biliyordu? Bu tip yıldız oyuncularla oynama konusunda neler söyleyecek?
Dediğiniz gibi zaten bu tipteki kaliteli futbolcular takımlarını bir yerlere getiriyorlar. Brezilya’da da örnek verdiğiniz gibi Ronaldinho ve Diego gibi kaliteli isimlerle çalıştım. Şimdi Harry Kewell ve Milan Baros gibi kaliteli oyuncularla çalışacağım, bunun bilincindeyim. Önemli olan futbolcunun profesyonel olması. Bu saydığınız futbolcular da gayet profesyonel oyuncular ve takımı hep beraber bir yere taşıyabilecek futbolcular. O yüzden benim kafamda hiç bir soru işareti yok. Gayet mutluyum bu tip futbolcularla çalışacağım için.

O oyuncular farklı yerlerde farklı kanatlarda oynayabiliyorlar. Ben o konuda tam olarak tatmin olamadım. Kendisini hangi mevkide iyi buluyor. Ben mesela forvet oynadığını biliyorum. Geçen sene Portsmouth maçında stoper olarak oynadı. Belki mecburi bir durumdur, bizdeki Harry Kewell'ın olduğu gibi. Hangi mevki için; “Ben şu mevkide yüzde yüz etkili olurum” diyor?

Geçen sene Portsmouth maçında sağ bek oynadım. Takımın o anda ona ihtiyacı vardı. Onun haricinde kendimi en iyi hissettiğim mevki 10 numara diyebilirim. Forvet arkası ya da ikinci forvet olarak da oynayabiliyorum. Çünkü atak yapmayı seviyorum. Onun haricinde defansa gelip yardım ediyorum. En iyi hissettiğim mevki orta saha ve biraz forvet, atağa dönük orta saha.

Teknik direktör Frank Rıjkaard'ı soracağım. Dünyaca ünlü teknik adamla ilgili görüşlerini merak ediyorum ve buna paralel Manchester Cıty’de de 4-3-3 sistemine de alışıktı. Burada da Frank Rıjkaard yeni bir sistem deniyor. 4-3-3 sistemiyle ilgili neler düşünüyor?
Kariyerini fazla tartışmaya gerek yok. Hem futbolcu olarak hem teknik direktör olarak büyük bir kariyere sahip. Karakter olarak da bildiğim kadarı ile çok karakterli. Futbolcularıyla arkadaş olan devamlı konuşmayı seven biri. O yüzden bu tip şeyler ve Galatasaray’ın ismi beni buraya getirdi. Bunun yanında Frank Rıjkaard’ın burada olması, onun gibi kariyerli bir insanın burada olması, beni buraya sürükleyen etken oldu.

Sistem?
Brezilya Milli Takımı’nda da Manchester City’de de bu taktikle oynadık o yüzden bir sorun yok.

İngiltere’ye değinmişken şunu da söyleyelim. İngiltere’de oyundan keyif alındığı için futbol skora endeksli değildir. Türkiye’de ise çok iyi oynasanız bile istenilen skor elde edilmediği zaman eleştirilirsiniz. Bu konuyla ilgili neler söyleyecek?
İngiltere ile Türkiye’yi karşılaştırdığınızda belirli farklar olabilir ama Türkiye ile Brezilya bu konuda hemen hemen aynı. Ben de bir Brezilyalı olduğum için bu tip eleştirilere alışığım. Zaten birilerinin sizi eleştirmesi futbolun içinde olan bir şey. O yüzden bu tip eleştirilere alışığım. Skora endeksli fanatik taraftarlara ve sizden beklentilerin devamlı yüksek olmasına Brezilyalı olduğum için alışkınım. Buradaki taraftarların futbol mantelitesi ile Brezilya’daki taraftarların aynı.

Bugüne kadar 7 ve 11 numaralı formayı giydi. Galatasaray’da kaç numaralı formayı giymeyi düşünüyor. Türk medyasında kendi ağzından çıktığı söylenen, “9 numaralı formayı giymek istiyorum. Çünkü Hakan Şükür’ü çok beğeniyorum” şeklinde haberler yer aldı. Bu konu hakkında neler söyleyecek?
Hakan Şükür’ü yakından tanıyorum. Takip ettiğim ve çok beğendiğim bir futbolcu. Hakan Şükür’den sonra 9 numaralı formanın kimse tarafından giyilmediğini biliyorum. Kulübümün bana vereceği fırsatla, bu formayla çok başarılı olacağımı düşünüyorum. Hakan Şükür’ün bu formayla neler yaptığını, geçmişinin ne olduğunu çok iyi biliyorum. O formayı giyip aynı başarılara sahip olmak istiyorum.

Türk futbolu ile bayağı ilgili. Türkiye’de başka beğendiği futbolcu var mı?
Galatasaray dolayısıyla Türk futbolunu devamlı takip ediyorum. Galatasaray’a özellikle son zamanlarda yakından ilgi duymaya başladım. Şu anki kadroda yeni ve genç futbolcuların olduğunu biliyorum. Genel olarak çok yetenekli futbolcular olduğunu da biliyorum. Bu sebeple burada olmaktan ve bu futbolcularla beraber çalışmaktan çok mutluyum. Galatasaray tarihine, Galatasaray’ın bu şanlı tarihine mutlaka layık olacağım. Ayrıca bu yetenekli futbolcular ve taraftarlarla birlikte Galatasaray’ın adını daha yükseklere çıkaracağız...

Ali Sami Yen Stadı’na çıkmayı sabırsızlıkla bekliyor mu?
Galatasaray taraftarını görmek için sabırsızlanıyorum. Bunun haricinde biran önce futbolumu oynamak istiyorum. Tatilden döndüm. Yaklaşık 2 gündür idmanlarıma İngiltere’de devam ediyordum. O yüzden biran önce takıma katılmak, antrenmanlara başlamak ve Ali Sami Yen Stadı’ndaki o atmosferi yaşamak istiyorum

Brezilya Milli Takımı’na seçildi. Ağustos ayında Estonya ile oynanacak maça çağrıldı. Bununla ilgili neler söyleyecek?Brezilya Milli Takımı’na baktığınız zaman Kaka ve Robinho gibi önemli oyuncular var. Robinho özellikle kardeşim gibidir. Kaka ile de çok iyi ilişkilerim var. Bu takımın içinde olmak beni ayrıca gururlandırıyor. Şu andaki amacımız Brezilya Milli Takımı’ndaki genç oyuncularla tecrübeli futbolcuların kaynaşmasını sağlamak. Dünya Kupası’nı kazanmayı amaçlıyoruz. Çok eğlenceli ve neşeli bir grup içinde aile gibiyiz. O yüzden Dünya Kupası’nı Brezilya’ya getirebiliriz.

Son olarak Galatasaray taraftarına ve camiasına neler söylemek ister?
Öncelikle beni havaalanında karşılamak için gelen taraftarlara çok teşekkürler ediyorum. Beni çok onurlandırdılar. En iyi şekilde oynayarak, takım için en güzel sonuçları alarak başarılı olmak ve taraftarlarımıza mutluluklar yaşatmak istiyorum...

Gangstaa
01.Ağustos.2009, 03:35
Çok fedakar olduğu röportajındada belli oluyor.Saha içinde çok çalışmasıda ayrıca güzel.Yönetim Arda'ya 10 numarayı vermekte bence biraz erken davrandı.Elanoya verilmesi daha yerinde olurdu ancak 10 numaranın Ardada olmasından şikayetçimiyiz ? Asla.

Alicanfmfan
01.Ağustos.2009, 03:45
Adamın sag bek oynamıslıgı bile var 4 numara yerinde olurdu

9'un biraz daha bos kalması lazımdı.

E.Cartman
01.Ağustos.2009, 03:56
Elano zaten tam bir joker oldu bizim için forvet kanat bek orta saha ve stoper daha ne isteriz ki :zuhaha gerekirse kewell a ikisi birlikte stoper oynar :zuhaha

erdemzorer10
01.Ağustos.2009, 05:20
takım oyuncusu imajı söylediklerinden belli..lincoln gibi egoları olan bir futbolcu değil..bu sevindirici

Hugo
01.Ağustos.2009, 13:40
66 giyseydi be:) Alışmıştık o numaray da zaten.
Elano #9 hayırlı olsun.

Sirius Black
01.Ağustos.2009, 14:07
Artık defans hattı :
---H.Balta----Kewell----Servet----Elano---
olur. :p :zuhaha

Knightmare
01.Ağustos.2009, 14:12
Sabri'den iyi oynayacağı kesin :D

MaTRaKaN
01.Ağustos.2009, 14:21
Elano artık yeni Hagi olmaya aday.Lincoln gibi bir rezillikten sonra Elano'ya güvenimiz tam :D

ForCimbom
01.Ağustos.2009, 16:07
Elano artık yeni Hagi olmaya aday.Lincoln gibi bir rezillikten sonra Elano'ya güvenimiz tam :D

hagi nin tırnağı olsun yeter bize:)

bu arada bir blog forvet transferi yapacağımızı açıkladı. daha önceki birkaç transferi bildiler. yanılmadılar. bu transfer de baros un yedeği olarak genç bir yetenekmiş . hadi bakalım :)

Hugo
01.Ağustos.2009, 16:12
Şu bloglar da gazetelere bile yön vermeye başladı. Dedikleri forvet de alınsa bari :)

anilton
01.Ağustos.2009, 16:14
Bu arada Elano ile ilgili ilginç bir not...

Elano Santos'ta oynarken Lugano Sao Paolo'da oynuyordu...

Bir Santos-Sao Paolo maçından sonra Elano;"Lugano ligin en saldırganm oyuncusu" demiş...

Lugano'da;" yüzüme söylemeyeceği şeyleri basına söylemesin,biz bazı şeyleri sahada hallederiz" demiş...

Elano'nun FM profilinde sevmediği oyuncular bölümünde Lugano var...

Lugano'da da Elano var mı bakmadım...

MaTRaKaN
01.Ağustos.2009, 16:15
Nonda gibi bi beceriksizden kurtulmak şart oldu.Baros'un yorulduğu maçlarda bizi sırtayabilcek genç bir forvet alırsak iyi olur..

ForCimbom
01.Ağustos.2009, 16:19

Bir Santos-Sao Paolo maçından sonra Elano;"Lugano ligin en saldırganm oyuncusu" demiş...

Lugano'da;" yüzüme söylemeyeceği şeyleri basına söylemesin,biz bazı şeyleri sahada hallederiz" demiş...

var var , ikisinde de:0:

tarikko
01.Ağustos.2009, 16:31

dün görmüştüm bu olayı değişik bir olay gerçekten :)

''biz bazı şeyleri sahada hallederiz" :zuhaha

erdemzorer10
01.Ağustos.2009, 16:57
'biz bazı şeyleri sahada hallederiz ' vb bir konuşma geçtiğini sanmıyorum biraz uydurma gibi geliyor..

ama problem olduğunu biliyorduk..zaten luganoyu kendi takımı dışında seven futbolcu varmıdır :D

PesimiSTyLa
01.Ağustos.2009, 17:37
http://www.soccerbyives.net/soccer_by_ives/images/2008/02/12/jozy_altidore_isi_photos.jpg

Jozy Altidore.

Knightmare
01.Ağustos.2009, 17:37
Lugano'nun olası kontrat yenilemesi Elano adına pek iyi olmayacak gibi böyle bir mevzu var ise aralarında :p top geçer Elano geçmez! :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Dalga geçiyorsun değil mi....Altidore falan......yok yok kesin dalga geçiyor....

PesimiSTyLa
01.Ağustos.2009, 17:42
Tahmin diyelim :)

KaPaLı
01.Ağustos.2009, 17:47

http://i25.tinypic.com/a1051z.jpg Bakışları yeter. Bebekyüzlü psiko.

Altidore'yi almak gibi bir düşüncemi var Emre ? Oda gelirse City'le dalga geçiyoruz ama Galatasaray'da aynı duruma gelecek. 1-1-8 oynayacak herhalde.

Alicanfmfan
01.Ağustos.2009, 17:52
ne 1-1-8'i 1-0-9 oynayacagız...

PesimiSTyLa
01.Ağustos.2009, 17:54
Alakası yok. Baros'un arkasında yedek forvet olur.

RaSenGan
01.Ağustos.2009, 18:17
İmzalama töreni de gerçekleşti.Elano'ya çok yakıştı forma :)

erdemzorer10
01.Ağustos.2009, 18:24
9 numara yakıştı kendisine..ve çok mütevazı tavırları var..

transfer böyle olur..!!

deniz.91
01.Ağustos.2009, 18:25
Lincolnle tek ortak yanımız brezilyalı olmamız diyor:D

KaF KeF
01.Ağustos.2009, 18:28
Altidore Konfederasyon kupasından sonra yaptığı açıklama artık yedek kalmak istemiyorum,direk 11 oynayacak bir takıma gitmek istiyorum demişti..ama ne olur bilinmez..

Gangstaa
01.Ağustos.2009, 18:29
Defansa transfer yapılacak belli oldu.

RaSenGan
01.Ağustos.2009, 18:34
Defansa transfer yapılacak belli oldu.

Düşünülen bölge orasıdır ama haftaya yapıp yapmıycağımıza karar vericez dedi.Kesin yapıcağımız belli değil.

ForCimbom
01.Ağustos.2009, 18:37
Düşünülen bölge orasıdır ama haftaya yapıp yapmıycağımıza karar vericez dedi.Kesin yapıcağımız belli değil.

yok o laf perdeleme. taktik bi nevi. böyle konuştuğuna göre illa ki transfer olur, diye düşünüyorum..

MaTRaKaN
01.Ağustos.2009, 19:37
Defans olarak kim alınabilir acaba??

Clayman
01.Ağustos.2009, 19:44
Serdar Taşçı iyi seçim olabilir.

RIDVAN TLM
01.Ağustos.2009, 20:11
coloccini gelse ne güzel olur.....defansı toparlar hem servetin acıklarını hemde sabrının

gerrrard
01.Ağustos.2009, 20:20
Zaten full yabancı oldu yerlilere yönelmemiz lazım bence.

MaTRaKaN
01.Ağustos.2009, 20:44
Yerli defansların en iyileri bizde zaten..Kalite biri gelmesi lazım yabancı olarak.

RIDVAN TLM
01.Ağustos.2009, 20:46
yerli olarak alınabılecek tek adam eren gungor gıbı duruyo ama oda sakat....

E.Cartman
01.Ağustos.2009, 22:05
http://img.sporx.com/images/galeri/29/8099/B_b7ae3be6f0cc30199fa2bde616537828.jpg

Yakışmış... :D

E.Cartman
02.Ağustos.2009, 01:37
Elano gerçekte de FM'deki gibi oynayacaksa süper olur DEFOE abinin yaptığı güncellemede 6 resmi maçta 7 gol attı :zuhaha

PesimiSTyLa
02.Ağustos.2009, 02:19
http://www.webaslan.com/glr/2009/08/01/c2e36b641018fd487be6c773c78473b3_400.jpg

Kurtlar Vadisi Galatasaray.
Elano'nun giydigi tişörtte özel secilmiş sanırım :)

Alicanfmfan
02.Ağustos.2009, 02:37
Haldun Üstünel bir transfer daha olabilir dedi bir bakıyorsun Coloccini geliyormus tadından yenmez...

E.Cartman
02.Ağustos.2009, 02:47
Haldun Üstünel bir transfer daha olabilir dedi bir bakıyorsun Coloccini geliyormus tadından yenmez...

Abi o da gelirse seneye ne transfer yapcaz adam mı kaldı dünyada :zuhaha
-------------------------------------------------------------------------------------

En çok Robinho üzüldü!
http://www.sporx.com/images/1/29/303_B_els001.jpg
Manchester City'in Brezilyalı yıldızı Robinho, yakın arkadaşı Elano'nun Galatasaray'a satılmaması için teknik direktör Mark Hughes'u ikna edemediğini söyledi.

The Daily Mirror'da yer alan habere göre; Robinho, Elano'nun Galatasaray'a gitmesini engellemek için Mark Hughes ve Manchester City'li yöneticilerle uzun süren görüşmeler yaptı ancak Brezilyalı yıldızın çabaları sonucu değiştirmedi.

Elano'nun Manchester City'in önemli parçalarından biri olduğunu söyleyen Robinho, "Elano, takımdan ayrıldığı için çok üzgünüm. Onunla yaklaşık 10 yıla dayanan bir arkadaşlığımız var. Kulübün kararına saygım var ancak Elano Manchester City'in önemli taşlarından biriydi. Elano ile geçen güzel zamanları çok özleyeceğim. Umarım, Elano yeni kulübümünde çok başarılı olur." dedi.

01.08.2009
Kaynak : Sporx.com dış haberler

Robinho sende gel buyur ara Haldun Baba'yı alsın seni hemen :zuhaha 1-2 Seneye Robinho geLirse GS'ye şaşırmayın :zuhaha

nekop
02.Ağustos.2009, 03:27

Coloccini'yi almak Elano'yu almaktan daha kolay olur bence..Transfer gerçekleşirse hiç şaşırmam. :)

PesimiSTyLa
02.Ağustos.2009, 03:30
Haldun Üstünel imza töreninde "Kafamızda 1 mevkii daha var. Hoca ile görüşüp önümüzdeki hafta sonuna kadar karar verecegiz." dedi. Birde "Transferlerle mutlu oluyoruz, olmayada devam edecegiz" deyip o kendine has bıyık altından gülüşünü yaptı. 1 yabancı daha gelecek bence.

E.Cartman
02.Ağustos.2009, 03:38
Artık Haldun Üstünel ömür boyu Galatasaray yöneticiliğini garantiledi bence :zuhaha sağır sultan bile duydu methini adamın :zuhaha

Gangstaa
02.Ağustos.2009, 03:50
Cicinho haberleri yayılıyor nette yavaş yavaş fakat ?

E.Cartman
02.Ağustos.2009, 03:54
Cicinho haberleri yayılıyor nette yavaş yavaş fakat ?

Olursa iyi olur bizde bir patlama yapabilir ama çok erken duyuldu olmaz bu transfer Elano bir tek basına sızdı o da 2 saat önce açıklanmadan Haldun baba dedi haftaya karar vercez alıp-almayacağımızı :D

SAİT71
02.Ağustos.2009, 03:59
Bana göre Haldun REal Madrid'e gider. Riberyi de kelepire alır :D

Defans'a en makul adam Arjantinli Colo gibi duruyor. N.CAstle küme düştü büyük ihtimalde Gs'ye satacak..

Gangstaa
02.Ağustos.2009, 04:12
Sağ bek yerine stoper alınır inşallah.Sabriye dayanırızda Gökhana tahammül edemeyiz.Hem Elanonun olmadığı maçlarda duran topların usta ismi Sabri'de olmazsa kim atar frikikleri kornerleri:D.Coloccini gelse ne güzel olur valla.

E.Cartman
02.Ağustos.2009, 05:43
Sağ olasın Mr.Dunga
http://www.fotospor.com/images/stories/futbol/galatasaray/2009-8/01elano1.jpg
Sambacıların teknik patronu Dunga, Elano’yu hem banko oynama şansı bulması hem de Türkiye’deki Brezilyalıların durumu hakkında rapor vermesi için Cimbom’a yollamış!

Türkiye'ye gelmesi olay olan Elano Blumer’in Galatasaraylı olmasının ardında, Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga’nın payı çok büyük. Dunga’nın Elano’ya , “Brezilya’nın Dünya Kupası kadrosunda sana ihtiyacım var. Bunun için sürekli oynaman gerek. Bu imkana da Galatasaray’da rahatlıkla kavuşursun” dediğini Skysport yazdı

Kaynak: Fotospor:zuhaha

RaSenGan
02.Ağustos.2009, 06:08
Elano GS'a gelme sebebini söylerken hiç bahsetmemişti Dunga'dan (:

MaTRaKaN
02.Ağustos.2009, 13:22
Elano'yu Gs'ye getiren Dunga.Milan,Juve gibi klüplerde teklif yapmış ama Dunga eğer ilk 11'de oynamassan seni milli takıma almam demiş.Bu yüzden Gs'yi seçmiş :D

Hugo
02.Ağustos.2009, 13:45
Direkt "Galatasaray'a git" dememiştir herhalde Dunga. Düzenli Oynayacağın takıma git demiştir.

KanaKe
02.Ağustos.2009, 14:49
Fotospor'da Skysport'u kaynak göstermis :)

MaTRaKaN
02.Ağustos.2009, 14:58
Florya´da dün Nonda pazarlığı vardı. Kongolu golcüyü istemeye gelen Kayserisporlu yetkili, yönetimden olumlu yanıt alsa da, Nonda´yı ikna edemedi.

Galatasaray Yönetimi’nin gözden çıkardığı Shabani Nonda için Kayserispor devreye girdi. Anadolu kulübünün bir yetkilisi, Kongolu golcünün transferini bitirebilmek adına dün Florya Metin Oktay Tesisleri’ne geldi. Sarı-Kırmızılı idareciler, Nonda’nın gidişine onay verirken, Kayserispor’un menaceri tecrübeli futbolcuyu ikna etmeyi başaramadı. Shabani Nonda, Galatasaray’dan ayrılırsa Türkiye’deki bir başka takımda forma giymek istemediğini belirterek, “Gidersem yurt dışına giderim” ifadesini kullandı. Deneyimli santrforu Fransız kulüpleri bir süredir takip ediyordu. Yönetim, Nonda’yı isteyen kulüplere bonservis konusunda kolaylık gösterecek.

E.Cartman
02.Ağustos.2009, 15:05
bir senin nazın eksikti Nonda

deniz.91
02.Ağustos.2009, 15:11
Nondayı istedik evet gs ile anlaşıldı ama nonda gelmek istemedi bizimkilerde kaapdı sanırım bu defteri

erdemzorer10
02.Ağustos.2009, 15:36
kayserispor yönetimi yıldız bir santrafor alarak transferi noktalayacağız demişti..yıldız santrafordan kasıt shabani nondaysa bu sene de tribünler dolmaz :D:D

Alicanfmfan
02.Ağustos.2009, 15:55
Umarım Kayserispor'a oyuncu satmayız.

MaTRaKaN
02.Ağustos.2009, 16:25
Nonda kendini naza çekecek kadar kaliteli biri sanki ya :n:

sentugo
02.Ağustos.2009, 16:28
Gs Türk bir defans alıcaktır.. Ve bana kalırsa ortaya değil sağ beke..

Abdurrahman olmasın :D

MaTRaKaN
02.Ağustos.2009, 16:46
Türk defansların en iyisi bizde zaten.Sağ bek olarakta Gökhan Gönül'ü almayacağımıza göre kesin yabancı kaliteli isim olucal..

Gangstaa
02.Ağustos.2009, 16:49
Hamit geçiyo içimden sağa ama imkansız gibi heralde.

IcedEarth
02.Ağustos.2009, 17:40
Hamit gelirse sağ bek değil de orta saha oynamalı bence. Sağ bekte verimi düşüyor.

MaTRaKaN
02.Ağustos.2009, 18:56
Bayern Munih'te as takımda oynayan Hamit bize gelmez boşuna hayellere girmeyelim..

deniz.91
02.Ağustos.2009, 19:03
Hacettepeden Orhan Şam türkiyeden alabileceği en iyi sağbek bence şuanda ama eğer Uğur Uçar eski performansına dönebilirse sağbek sıkıntısı çekmez galatasaray defansın ortasıan bir adam almalı kanımca servet ve gökhan zan ikiside ağır yapılı oyuncular bir tane hızlı bir stoper gerek oraya

Clayman
02.Ağustos.2009, 20:03
Bayern Munih'te as takımda oynayan Hamit bize gelmez boşuna hayellere girmeyelim..

Van Gaal, Hamit'i istemiyorum dedi :)

Knightmare
02.Ağustos.2009, 20:40
Van Gaal ne dediğini bilmiyo :p

Gangstaa
02.Ağustos.2009, 20:45
Evet fotomaçın bomba haberini aktarıyorum sizlere.Haldun Üstünel Tuncayla görüşerek müthiş ikna yeteneği sayesinde ikna etmek üzereymiş.Tuncay hayır dememiş ve düşünmek için zaman istemiş.Haldun Üstünelin amacımız avrupada şampiyonluk istiyoruz demeside en büyük etken olmuş.:D

Aşk-ı Şehir
02.Ağustos.2009, 20:46
Van Gaal, Hamit'i istemiyorum dedi :)

İstemiyorum dediği adama kaptanlık vermez heralde. :)

SAİT71
02.Ağustos.2009, 21:14
Van Gaal, Hamit'i istemiyorum dedi :h:

Ama Audi Cup'ta adam ilk on birde çıkmıştı. Bana göre Hamit'le çalışmaya alışınca ve oyun tarzını yakından görünce vazgeçemez. Hamit B. Münih'te oynar. Ama bizim başkanlar yıllık 4 milyon euro veriyor ki bence edecek bir oyuncu değil. :)

Clayman
02.Ağustos.2009, 21:24
İstemiyorum dediği adama kaptanlık vermez heralde. :)
Orasını bilemeyeceğim ama Van Gaal'in Hamit'i takımda istemediğini biliyorum :)

gerrrard
02.Ağustos.2009, 21:40
Arkadaşlar el insaf hala transfer transfer deniliyor İnamotolu zamanımızı ne çabuk unuttunuz bu ne aç gözlülük yahu?

E.Cartman
02.Ağustos.2009, 22:43
Arkadaşlar el insaf hala transfer transfer deniliyor İnamotolu zamanımızı ne çabuk unuttunuz bu ne aç gözlülük yahu?

Çok güzel bir noktaya değindin abi şimdi Adnan Polat baştayken biz böyle transferleri görelimde başkan değişiminde en azından yakın zamanda hatırlayacağımız güzel anılarımız olur :zuhaha Adnan Polat başkanlıkta kalırsa bunları hep görürüz zaten

Nocna Mora
02.Ağustos.2009, 23:02
Avrupa'da sözleşmesi boşta olan sağ bekler kimler arkadaşlar :)

Eren91
02.Ağustos.2009, 23:11
şu araLar nisteLrooy haberLeri var :)

MaTRaKaN
02.Ağustos.2009, 23:16
Gazetecilerde artık biliyor ne yazarlarsa kimsenin inanmayacağını o yüzden yazmıyorlar :D

Corpus
03.Ağustos.2009, 03:23
DRC tipinde bir oyuncu gelecek bence :D sağ sol orta ... Defansta nereye koysan oynayacak tipte joker bir isim .... Coloccini :) Bu aralar unuttu medya bu ismi . Belki Haldun Baba yapar yine bir güzellik

E.Cartman
03.Ağustos.2009, 03:41
Bize aslında gereken FM'nin saçma regenleri gibi DRLC/WBRL/DMC/MRLC/AMRLC/FC/ST'yi aynı anda oynıyabilen bir adam lazım forumda vardı böyle regenler :zuhaha

Cidden bir stopere ihtiyacımız var sağ bekte sabriyle bir süre daha idare edebiliriz uğur hazır kıvama gelene kadar...

Alicanfmfan
03.Ağustos.2009, 03:57
Gazete Habertürk'ün haberine göre;İspanyol Sport gazetesi, Barcelona’nın Mehmet Topal ile ilgilendiğini yazdı. G.Saray’ın 8 milyon euro istediği, Tottenham ve Sevilla’nın gündeminde olan milli yıldızın, Barcelona hocası Guardiola’nın takibinde olduğu vurgulandı. Haberde şöyle denildi: Barcelona Mascherano veya Fabregas’ı almak istiyor ama bu oyunculara yüksek bonservis bedelleri ödemek istemiyor. Bu nedenle daha ucuz oyunculara yönelebilirler. 10 milyon euro civarında bonservis ödemeyi göze alan Barça’da, Guardiola Afrikalı ve G.Amerikalı oyunculara soğuk. Barcelona’nın aradığı adam, Johan Cruyff zamanında doğan ve ‘4 numara’ olarak adlandırılan pozisyon. Bu mevki için şu anda üç adayı var... Ajax’tan 22 yaşındaki Belçikalı Jan Vertonghen, AZ Alkmaar’ın 27 yaşındaki Hollandalı oyuncusu David Mendes da Silva ve Galatasaraylı Mehmet Topal.
‘Tam bir uzman’
İspanyol Sport gazetesi, Mehmet Topal’ı şöyle anlattı: Topal tam bir uzman. Çok dinamik bir orta saha oyuncusu. Çok hızlı biçimde gereken alanlara koşu yapabiliyor. Oyunu okuma ve presin sonuç getirmesi için yapılması gereken hamleler konusunda çok zeki. İyi bir top kontrolüne sahip. Topla buluştuğunda iyi bir ilk dokunuşu var, kolay kolay top kontrolünü yitirmiyor. Sakin ama sahadaki arkadaşlarını daha iyi gösteren bir oyuncu. 4-3-3 sistemine adapte olması gerek ama geçtiğimiz yıl çok farklı ve karışık Galatasaray’da taktik zekasını gösterdi.

ForCimbom
03.Ağustos.2009, 04:08
Gazete Habertürk'ün haberine göre;İspanyol Sport gazetesi, Barcelona’nın Mehmet Topal ile ilgilendiğini yazdı. G.Saray’ın 8 milyon euro istediği, Tottenham ve Sevilla’nın gündeminde olan milli yıldızın, Barcelona hocası Guardiola’nın takibinde olduğu vurgulandı. Haberde şöyle denildi: Barcelona Mascherano veya Fabregas’ı almak istiyor ama bu oyunculara yüksek bonservis bedelleri ödemek istemiyor. Bu nedenle daha ucuz oyunculara yönelebilirler. 10 milyon euro civarında bonservis ödemeyi göze alan Barça’da, Guardiola Afrikalı ve G.Amerikalı oyunculara soğuk. Barcelona’nın aradığı adam, Johan Cruyff zamanında doğan ve ‘4 numara’ olarak adlandırılan pozisyon. Bu mevki için şu anda üç adayı var... Ajax’tan 22 yaşındaki Belçikalı Jan Vertonghen, AZ Alkmaar’ın 27 yaşındaki Hollandalı oyuncusu David Mendes da Silva ve Galatasaraylı Mehmet Topal.
‘Tam bir uzman’
İspanyol Sport gazetesi, Mehmet Topal’ı şöyle anlattı: Topal tam bir uzman. Çok dinamik bir orta saha oyuncusu. Çok hızlı biçimde gereken alanlara koşu yapabiliyor. Oyunu okuma ve presin sonuç getirmesi için yapılması gereken hamleler konusunda çok zeki. İyi bir top kontrolüne sahip. Topla buluştuğunda iyi bir ilk dokunuşu var, kolay kolay top kontrolünü yitirmiyor. Sakin ama sahadaki arkadaşlarını daha iyi gösteren bir oyuncu. 4-3-3 sistemine adapte olması gerek ama geçtiğimiz yıl çok farklı ve karışık Galatasaray’da taktik zekasını gösterdi.

barça mı ? :eek::eek:

doğruluğu ÇOK zor bir ihtimal ama eğer ki doğruysa.. koşa koşa , uça uça gitsin. hem kendi geleceğini kurtarsın hem de türk futboluna çok büyük katkısı olsun..

Alicanfmfan
03.Ağustos.2009, 04:09
Ne yalanı Guardiola ve başkan Laporta dün İstanbul'a geldi para konusunda anlaşamadılar transfer yattı

:D:D:D:D:D:D:D

E.Cartman
03.Ağustos.2009, 04:16
Eğer haber doğruysa Mehmet'in burdan Barcelona arasını 1salisede alması gerekir bizde 10M€'ya bırakırız bir tane önlibero bir tane de stoper alırız Haldun Baba varken ikişer tane bile alırız :zuhaha

Bence Barcelona'nın Haldun Üstünel'i transfer etmesi gerekir hem ucuza hemde kaliteli oyuncuları buluyo maddi açıdan kötü olan takımlara bile yıldız getiriyor ki Barcelona'da nolur tahmin bile edemeyiz Bence İbrahimovic'i daha ucuza kapatırdı Haldun yada sadece 40M€'ya Eto'o olmadan :zuhaha:zuhaha

erdemzorer10
03.Ağustos.2009, 04:55
Lig tv nin haberine göre Rijkaard hem sağ bek hem stoper mevkilerinde oynayabilen bir stoper istemiş..bu transferin ay sonuna kadar uzayabileceği söylendi..hayalim tabikide Coloccini :D

SAİT71
03.Ağustos.2009, 05:04
Yönetim illa uçuk bir rakam ister. Barça 7.5 veriyorsa illa 8 olacak. Bu tip hareketler çok ahmakça bana göre. Ben olsa tavrımı koyardım. Tabiki doğruysa haber. Umarım gider ve hayırlısı ile oynar. Çok sevdiğim bir topçu. Galatasaraylıda olsa seviyorum :)

Suicider
03.Ağustos.2009, 12:12
Aslanın son bombası!
Galatasaray transfere doymuyor. Keita ve Elano'yu alarak sadece Türkiye'nin değil, dünyanın da dikkatini çeken Sarı-Kırmızılı yönetim bu kez rotayı B.Münih'in Türk oyuncusu Hamit Altıntop'a çevirdi.

Takvim gazetesinin 3 Ağustos Pazartesi günkü baskısında yer alan haberin devamı şu şekilde; Flaş transferlerin gerçekleşmesinde çok büyük rol oynayan Galatasaray Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'in Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Hamit için bu hafta Almanya'ya gideceği öğrenildi. Başarılı yöneticinin Bayern Münih ve Hamit'le görüşmesi bekleniyor.

İYİ BİR RAKAM SUNULACAK

Birçok kez Türkiye'ye gelmek istemediğini açıklayan Hamit Altıntop'un B.Münih'te bu sezon fazla şans bulamayacak gibi gözükmesi bu transferde ibreyi G.Saray'a çevirmiş durumda. Ayrıca Alman kulübünün hocası Van Gaal'ın da Hamit'e sıcak bakmadığı biliniyor. Milli oyuncunun sıkı bir Galatasaraylı olduğunu bilen Haldun Üstünel bu kozu kullanarak başarılı oyuncuyu ikna etmeye çalışacak. Sarı-Kırmızılı yönetimin Hamit'e reddedemeyeceği bir teklif sunacağı öğrenildi.

03.08.2009
Kaynak : Takvim

bıktık bu haberlerden artık yeter
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Uyanık Haldun Üstünel
Galatasaray’ın, Elano için 1998-2000 yılları arasında formasını giydiği Guarani kulübüne ödemesi gereken yetiştirme bedelini Manchester City’ye fatura ettiği ortaya çıktı

Futbol komitesi üyesi Haldun Üstünel’in yapılan görüşmeler sonunda Brezilya 2. Ligi ekiplerinden Guarani’ye verilecek 152 bin euronun Manchester City tarafından ödenmesini sağladığı öğrenildi. İngiliz ekibinin, FIFA kurallarına göre bu parayı iki yıl içinde ödemesi gerekiyor.

03.08.2009
Kaynak : Milliyet

MaTRaKaN
03.Ağustos.2009, 14:26
Hamit gelirse inanılmaz olur ama Bayern'i bırakmaz :(

tarikko
03.Ağustos.2009, 14:52
Hamit cok zor.Biz Bayern ile anlasmistik ama Hamit`in gelmek istememesinden dolayi bu transfer gerceklesmemisti.Hamit gelmek istemiyor Turkiye`ye.

gerrrard
03.Ağustos.2009, 15:09
Bu sene oyuncu satmamamız lazım çünkü çok para harcadık başarı gelmesi şart bu sene. Heleki şuan takımın tartışmasız en ÖNEMLİ oyuncusu Mehmet Topal'ı satmak çok kötü olur. Seneye Arda ile beraber giderler zaten %90 .

Gangstaa
03.Ağustos.2009, 16:22
G.Saray'da sürpriz transfer

http://www.yazete.com/pics/news/030820090915471056950_2.jpgCim Bom, müthiş bir transfer atağına daha kalktı. Bu kez hedefte, Fenerbahçe taraftarının sevgilisi olan Uruguaylı yıldız var

Fenerbahçe’nin bir türlü anlaşma sağlayamadığı Lugano’ya transferin flaş ekibi Galatasaray’ın resmi teklif götürdüğü haberi gündeme bomba gibi düştü. Aziz Yıldırım’ın, “Ya yıllık 3 milyon dolara oynar ya da başka takıma gider” diyerek rest çektiği Lugano’nun menaceri Figer’in Sarı-Kırmızılı yönetimle görüştüğü öğrenildi. Yıldızları Cim Bom’a getirerek taraftarın kalbinde taht kuran yönetici Haldun Üstünel’in Uruguaylı oyuncuyla yakından ilgilendiği belirtildi. Bu işin 1 hafta içinde noktalanması bekleniyor.

kaynak:24

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
24 Cnn gibi tv kanalları yalan haber yapmaz.İçimden bi ses Luganoyu alcaz ve diyor :D

Oghuse
03.Ağustos.2009, 16:24
24 asparagas haber yapıyor..

Gangstaa
03.Ağustos.2009, 16:28
Aslan mükemmelin peşinde

http://www.yazete.com/pics/news/030820090946571055026_2.jpgTransferde bombaları bir bir patlatan Galatasaray, yeni rotasını çizdi.

Sezer Öztürk, Khalid Boulahrouz, ve Ruud Van Nistelrooy'u gündemine alan Cimbom, kusursuz bir kadronun hesaplarını yapıyor.

Galatasaray'ı Elano, Keita, Leo Franco, Gökhan Zan ve Mustafa Sarp transferleri kesmedi. Elano'nun imza töreninde "Rijkaard ile görüşüyoruz. Transfer yapabiliriz" diyen Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in dört koldan arayışlara devam ettiği öğrenildi. Listenin ilk sırasında Manisaspor'un kadro dışı bıraktığı Sezer Öztürk var. Orta sahada oyunu iki yönüyle oynayan oyuncu isteğini dile getiren Frank Rijkaard'ın, Elano sonrası Sezer'in transferine de olumlu baktığı belirtildi. Lucas Neill'in kulübünde kalmasının ardından savunmaya takviye için rota Khalid Boulahrouz'a döndü. Stuttgart'ta oynayan Hollandalı stoperin, Rijkaard ile çalışmaya çok sıcak baktığı kaydedildi. Nonda'nın performansından memnun kalmayan ve Kongolu golcünün gönderilmesini talep eden Rijkaard'ın Real Madrid'in gözden çıkardığı vatandaşı Ruud Van Nistelrooy'un alınmasını istediği de ifade edildi. Nistelrooy için Madrid ekibinin bonservis ücreti talep etmemesi, Galatasaray'ın iştahını kabartıyor.

'Candan adam Zan'

Galatasaray'ın son transferi Elano Blumer, dün yeni takımıyla ilk idmanına çıktı. Akşam antrenmanında yerini alan Brezilyalı yıldızı teknik direktörü Frank Rijkaard çok sıcak karşırken, takım arkadaşları da Elano'ya özel ilgi gösterdi. Elano'nun oldukça neşeli olduğu gözlendi. Dün İngiliz basınına konuşan Manchester City Teknik Direktörü Mark Hughes, "Alt yapıdan çıkan oyunculara yer açmak için Elano ile yollarımızı ayırdık. Galatasaray onun için doğru tercihti" dedi. Öte yandan sakatlığı tam olarak geçmeyen Mehmet Topal'ın Maccabi Netanya rövanşında oynamayacağı öğrenildi. Teknik heyetin milli futbolcuyu hafta sonudaki Gaziantepspor maçına yetiştirmeye çalıştığı ancak forma giyme şansının zor olduğu belirtildi.

Neill takımında kalıyor

Galatasaray'ın bir yıldır transfer gündeminde olan Lucas Neill, İngiltere Premier Lig ekibi West Ham United'da kalmaya karar verdi. İngiliz Skysport kanalı, sarıkırmızılıların ısrarla istediği Avustralyalı stoperi, teknik direktörü Zola'nın sonunda ikna ettiğini ve Lucas Neill'ın bugün kulübüyle olan yeni sözleşmesine imza atacağını okuyucularına duyurdu.

yazete.com

tarikko
03.Ağustos.2009, 16:32
24`un GS`ye getirdigi oyuncular: Andreas Beck,Nistelrooy,Hamit, :) Inanmayin derim 24`e..

erdemzorer10
03.Ağustos.2009, 16:55
lugano kulübün kapısından bile girmemeli..çok saçma ve balon haber bence..

E.Cartman
03.Ağustos.2009, 20:14
Aslan mükemmelin peşinde diyo söyledikleri adamın futbol hayatı bitiyodu :zuhaha böyle mükemmellik mi olur :zuhaha

MaTRaKaN
03.Ağustos.2009, 20:20
Lugano iyi bir defans ama Gs'ye gelmesini istemem.Derbi maçından çıkan olaylardan sonra taraftar asla istemez.

goosfraba
03.Ağustos.2009, 20:23
Lugano da Türkiye'de Fenerbahçe'den başka takımda oynamam demişti zaten. İstesenizde gitmez.

DaveJones
03.Ağustos.2009, 20:24
Hemde Elano var. Gidersede Elanoyu döver orda :D:D

ForCimbom
03.Ağustos.2009, 20:37
@ rossoneri;

zamanında emre belözoğlu nun ne dediğini biliriz. bu işler belli olmuyor. lugano şu anda tahminimce harıl harıl klüp arayıp anlaşmaya çalışıyordur. galatasaray ideal bir teklif verirse "gelmez" diye birşey yok.

tabi bence böyle bir teklif verilmez. nedeni, hal-i hazırda kavgalı olduğu 2 futbolcu var galatasarayda. (emre aşık- elano):0: o yüzden bence yönetim böyle bir şey yapmaz. asla gelmesini istemiyorum ben. emre aşık a yaptıklarını unutmadık.

goosfraba
03.Ağustos.2009, 20:48
Diyelim ki Galatasaray istedi, Lugano da Galatasaray'ı istedi. Lugano Fenerbahçe'den yıllık 4 M euro, menajeri için 8 M euro istedi ve Fenerbahçe bunu vermeye yanaşmadı. Bu gerçeği de unutmayalım. Eğer kulüp ve oyuncu birbirini isterse oyuncunun isteyeceği fiyat aşağı yukarı bu olacaktır.

Ayrıca verdiğin örnekleri çoğaltabiliriz ama Lugano tükürdüğünü yalayacak cinsten de bir oyuncu değil.

ForCimbom
03.Ağustos.2009, 20:53
Diyelim ki Galatasaray istedi, Lugano da Galatasaray'ı istedi. Lugano Fenerbahçe'den yıllık 4 M euro, menajeri için 8 M euro istedi ve Fenerbahçe bunu vermeye yanaşmadı. Bu gerçeği de unutmayalım. Eğer kulüp ve oyuncu birbirini isterse oyuncunun isteyeceği fiyat aşağı yukarı bu olacaktır.

Ayrıca verdiğin örnekleri çoğaltabiliriz ama Lugano tükürdüğünü yalayacak cinsten de bir oyuncu değil.

şimdi ben bu transferi istemiyorum, zaten olması da zor bu şartlarda yalnız bolt yaptığım yerde biraz karışıklık var. demin dediğim gibi. emre belözoğlu nun bu sözleri söyledikten sonra fenerbahçe ye gitmesini düşünen kimse yoktu. ama gitti. kısacası belli olmaz gelip gelmeyeceği lakin zaten yönetimin böyle bir teklif yaptığını da düşünmüyorum. "asparagas" bence..

erdemzorer10
03.Ağustos.2009, 20:56
Lugano da Türkiye'de Fenerbahçe'den başka takımda oynamam demişti zaten. İstesenizde gitmez.

o sıra doyduğu yer nereyse oradan başka yerde oynamaz zaten :D buna benzer binlerce oyuncu sözleri var..

neyse haber balon gibi görünüyor..umarım da öyledir..bu zamana kadar müthiş giden transfer döneminin böyle bir transferle berbat olmasını istemem

goosfraba
03.Ağustos.2009, 20:56
Tamam zaten. Yalan haber için de konuşmaya tartışmaya değmez.

Gangstaa
03.Ağustos.2009, 22:20
Cimbom'dan gidiyor

http://www.yazete.com/pics/news/030820091600199659637_2.jpgSarı-Kırmızılılar Nonda'yı gönderip, Çek golcüye daha etkin bir partner için girişimlere başlıyor.

Galatasaray'da transfer dur durak bilmiyor. Bu sezon güçlü kadrosunu müthiş transferlerle daha da güçlendiren sarı kırmızılıların transfer hamleleri sürecek gibi. Brezilya Milli Takımı'nın yıldız oyuncularından Elano'nun transferini gerçekleştirerek, sarı kırmızılı taraftarların nazarında bir kahraman konumuna yükselen yönetici Haldun Üstünel'in transferde önemli bir hamlesi daha olacak. Elano'nun imza töreninde yaptığı açıklamada bir transfer daha olacağını açıklayan Haldun Üstünel'in öncelikli hedefi golcü Milan Baros'a, Shabani Nonda'dan daha etkin bir alternatif isim bulmak.

Haldun Üstünel'in teknik direktör Rijkaard ile yaptığı toplantılarda sarı kırmızılıların transferdeki rotası netlik kazandı. Rijkaard'ın sisteminde Milan Baros'un tek forvet olarak öncelikliğini koruduğunu ancak Baros'un yokluğunda Nonda'nın tek başına bu sorumluluğu yüklenemeyecek durumda olduğu görüldü. Geçen sezonun büyük bir bölümünü sakatlıklarla geçiren Nonda'nın yerine genç bir golcü transfer edilecek. Nonda'nın yerine düşünülen bu isim Keita ve Elano gibi dünya starı olmayıp, gerektiğinde Baros'un arkasında yedek kaldığında sorun çıkarmayacak bir isim olacak.

NONDA'YA İKİNCİ KEZ GİT DENİLDİ

Teknik direktör Rijkaard'ın güvenini bir türlü kazanamayan Shabani Nonda'ya ise menaceri aracılığıyla ikinci kez kendisine kulüp bulması söylendi. Kongolu golcünün ise sarı kırmızılı yönetimin bu isteğine direnmeyip, Fransa'da kulüp arayışlarına başladığı öğrenildi. Ancak Nonda'nın 2 yıl önceki performansına bakarak sözleşmesini bir sezon uzatıp, ücretine zam yapan Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in bu hareketi Nonda'nın gönderilmesinde sorun yarattı. Türkiye'de G.Saray'dan başka bir kulüpte oynamayacağını bildiren Nonda, menaceri aracılığıyla Fransa'da kulüp arayışlarını sürdürüyor.
yazete.ntvspor

RIDVAN TLM
03.Ağustos.2009, 23:06
nonda gonderılmelı ama stoper alınmalı oncelıkle.....hem sagbek oynayan hemde stoper oynayan yuzlerce oyuncu var....forvet içinde keşke ozgurcan kalsa.....

Revolution
04.Ağustos.2009, 00:23
Nonda giderse bir de forvet almak şart olur Baros'un arkasında Özgürcan ve Yaser'le olmaz bu işler..

PesimiSTyLa
04.Ağustos.2009, 00:28
Necati'nin alacakları ödenmiş sözlesmesini tek taraflı feshedemesin diye. Yerli transferinde(Ufuk-Sezer olabilir.) takasta kullanabilmek için böyle birsey yapılmış olabilir.

MaTRaKaN
04.Ağustos.2009, 00:33
Nonda git artık Lincoln gibi olmasın istemiyoruz işte seni..

Gangstaa
04.Ağustos.2009, 00:45
Rijkaard transferler için yönetime teşekkür etti ve transfer döneminin devam ettiğini söyledi.Durmak yok transfere devam :)

SAİT71
04.Ağustos.2009, 00:53
Lugano haber yüzde yüz yalandır. Adam Kafa göz daldı. Bu saatten sonrada zaten orada oynamaz

KaF KeF
04.Ağustos.2009, 00:55
hele Elano ile aynı takımda..:p :D

Addolorato
04.Ağustos.2009, 02:57
Elano ile Lugano arasında ne oldu ben bilmiyorumda. Lugano gibi bir adamı takımımda görmek isterim açıkcası defansif olarak çok üst düzey bir isim bence. İsterse tüm takım ile kavgalı olsun atılan ara pası kesiyomu hava topunu alıyomu ben ona bakarım Stjepan Tomas'ı bu klüp kabul etti Lugano'yu niye etmesin. Ama bu yazdıklarım neye yarar haber zaten balon :D

PesimiSTyLa
04.Ağustos.2009, 03:10
Elano ile Lugano arasında ne oldu ben bilmiyorumda. Lugano gibi bir adamı takımımda görmek isterim açıkcası defansif olarak çok üst düzey bir isim bence. İsterse tüm takım ile kavgalı olsun atılan ara pası kesiyomu hava topunu alıyomu ben ona bakarım Stjepan Tomas'ı bu klüp kabul etti Lugano'yu niye etmesin. Ama bu yazdıklarım neye yarar haber zaten balon :D

Tomas'ın Galatasaraya karsı bi yanlışını hatırlamıyorum ben. Hatta Fenerbahce formasını yere atarak geldi Tomas bize. Olaya kendi açımızdan bakarsak doğru yolu bularak geldi bi nevi :icon_lol: Haldun Üstünel Luganoyu almaz, Lugano'nun isteklerini de biz karsılayamayız zaten. Kolpa bi haber için bu kadar uzun konuşmak yersiz.

Clayman
04.Ağustos.2009, 04:03
Lugano'nun gelmeyeceği bu kadar barizken niye konuştuk ki bu kadar :D

Gangstaa
04.Ağustos.2009, 16:11
Cim Bom'un yeni stoperi Zaccardo

http://www.yazete.com/pics/news/040820090934328321933_2.jpgSavunmaya takviye için girişimlere başlayan yönetim, İtalyan oyuncuyla anlaşmaya vardı.

Rijkaard, “Savunmaya takviye yapmalıyız” sözlerini daha yeni sarfetti ama yönetim işi çoktan bitirdi. 2006 Dünya Kupası’nı kazanan
İtalya Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Cristian Zaccardo, sadece stoperde değil, sağ bek mevkiinde de görev yapabiliyor. Wolfsburg’ta forma giyen Zaccardo için Cim Bom’un Alman ekibine 6 milyonu peşin, gerisi taksitle olmak üzere toplam 10 milyon Euro ödeyeceği belirtildi. Geçen sezon sakatlık geçiren 28 yaşındaki oyuncunun sağlık raporlarını bekleyen yönetim, raporların temiz gelmesi halinde transferi resmen duyuracak.

Kaynak:ntvspor ultraslan ve bilimum internet siteleri :)

Lucas Neill
04.Ağustos.2009, 16:16
Zaccardo gelirse harika olur çok iyi bi savunma oyuncusu hem sağ bek hem stoper..

gerrrard
04.Ağustos.2009, 16:27
Nonda'yı gönderme olayını Ümit'i göndermeden önce düşünecektik. Ümit Karan gidince elde kalan iyi-kötü bir Nonda kaldı. Her ne kadar hiç beğenmesemde.

Gangstaa
04.Ağustos.2009, 16:33
G.Saray Panteliç'e hücum etti

http://www.yazete.com/pics/news/040820091013118321594_2.jpgYönetim, Hertha Berlin’le sözleşmesi biten forvet Panteliç’i kapmaya çalışıyor.

Galatasaray, yapacağı son transfer için, önce Florya’da teknik direktör Frank Rijkaard’la bir görüşmede bulundu ardından gözünü kulağını yeniden Avrupa’ya dikti. Hollandalı çalıştırıcının “Forvet yerine savunmaya adam alalım”
talebine karşılık yönetimin, “Nonda’yı göndererek Baros’un yanına bir golcü alalım” görüşünü savunduğu ifade edildi. Rijkaard’ın ‘Nonda’nın gitme’ şartını koyması üzerine hareketlenen sarı-kırmızılılar, Hertha Berlin’le sözleşmesi biten ve yol ayrımına gelen Sırbistanlı Panteliç’in peşine düştü.

HER ŞEY NETANYA SONRASI

Futbol şubesi ile yaptığı toplantıda, “Nonda kalırsa yabancı bir forvet oyuncusu çok lüks olur” diye görüş belirten Rijkaard’ın, savunmanın sağ kanadında ve stoper mevkisinde oynayabilecek bir savunma oyuncusunun
daha anlamlı olacağını söylediği ifade edildi. Ancak Rijkaard’ın Nonda’nın gönderileceği garantisini alınca
Panteliç ismine daha sıcak bakmaya başladığı vurgulandı.

Netanya maçından sonra yönetim ve Rijkaard’ın bir kere daha masaya oturacakları ancak yönetici Haldun Üstünel’in Sırp oyuncunun işini sağlama almak adına şimdiden Avrupa yollarına çıkacağı açıklandı.

O DA BEDAVA OLACAK

Panteliç’in transferi halinde Galatasaray’ın herhangi bir bonservis ücreti ödemeyeceği ifade ediliyor. Zira Sırp futbolcunun bonservisi elinde. Panteliç’in Hertha Berlin’le olan sözleşmesinin bitmesi üzerine hareketlenen menajerlerin bu konuda sarı-kırmızılı yönetime haber saldığı ve bunun sonucunda da Panteliç’le görüşmelere başlandığı vurgulandı.

Nonda zorda
Galatasaraylı yöneticiler, Baros’un forvette yalnız kalacağını belirterek, Nonda’nın yerine başka bir golcü araması Demokratik Kongolu futbolcunun moralini daha da bozacak. Zaten takımda kalmış olmanın rahatsızlığını her şekilde belli eden Nonda’nın bu durumdan sonra nasıl bir tavır takınacağı bilinmiyor. Nonda’ya şu anda hiçbir talip bir kulübün olmadığı da öğrenildi.

.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yazete.com

MaTRaKaN
04.Ağustos.2009, 16:38
Zaccardo gelirse çok iyi olur ama Panteliç haberi tamemen kolpa.

E.Cartman
04.Ağustos.2009, 16:49
Pantelic'in bedava olması gerçeklik payını artırır Zaccardo gelirsede çok iyi olur bakalım neler olacak...

anilton
04.Ağustos.2009, 17:04
Pantelic gelip yedek bekleyecek bir adam değil.4-3-3'te de tek santrafor olarak Baros'tan çok daha iyi işler yapabilecek bir futbolcu.Çift santrafor oynamaları mükemmel olur ama Rijkaard'ın taktiği belli.Bu yüzden haber yalandır...

Zaccardo hiç gelmez.Daha doğrusu Wolfsburg satmaz.Bu sene Ş.Liginde oynayacaklar ve savunmalarının en önemli ismi Zaccardo...

erdemzorer10
04.Ağustos.2009, 17:35
Zaccardo gelir ama o parayı yönetim vermeyebilir..

daha makul bir transfer yapılacak tahminim

PesimiSTyLa
04.Ağustos.2009, 18:01
Zaccardo olayı tamamen ultrAslan forumundan alınmış haber. Dün sabah bi arkadasın yazdıgı mesaj;

Arkadaşlar Bayram Tulumlunun oğlu ile görüştüm kendisi bundan önce Elano ve Ketia transferlerinde doğru bilgi vermişti.İlk olarak Manisaspordan Ufuk ve Sezer transferi bitmiş.Karşılığında Alpaslan ve Yaser bonservisleriyle Aydın ve Fırat 1 senelik kiralık verilmiş.Aurelio cuma günü dava bitiminden sonra sözleşme imzalayacakmış.

Son olarak defansa sağ bek ve stoperde oynayabilen İtalyan milli oyuncu Cristian Zaccardo alınmış... 6 milyon euro peşin 2 2 milyon euro 2 senelik taksitle toplam 10 milyon euro karşılığında Wolfsburg takımı ile anlaşılmış... Yarın Bayern’in doktorundan Zaccardo için rapor alının İstanbula fax geçilecekmiş geçen sene sakatlık yaşayan oyuncu sağlam raporunu alırsa direk sözleşme imzalanacakmış..

Elano da olduğu gibi gece 3-4 aralığı beklenip gazetelerin baskı saatinin geçmesi ve site editörlerinin devre dışı kalması planlanıyormuş.

Ayrıca Mehmet Güven, Necati, Aykut ve Volkan Yaman ile yollar ayrılmış

Hayırlı olsun arkadaşlar.

Kaynak belirttim inşallah ceza almam.

Fanatikte yazan haberin aynısı. Panteliç olayı dogru olsa müthiş olur. Barosun arkasında saglam bi forvet olur. Bonserviside yok.

Clayman
04.Ağustos.2009, 18:06
Emre yine bir yerlerden bulup getirdin haberi, yalansa herkes hayal kırıklığına uğrar yine :D Aman diyeyim :D:D

mpaker66
04.Ağustos.2009, 18:11
Ben artık kimseye olmaz demiyorum haldun baba nın işi belli olmaz:D:D:D

PesimiSTyLa
04.Ağustos.2009, 18:11
Yok, bunu haber diye koymadım. Fanatik'in nasıl haber yaptıgını göstermek için koydum.

erdemzorer10
04.Ağustos.2009, 18:18
Söylenen oyuncular gelirse bu sene ligi başlatmaz heralde federasyon..:D

direk kupayı getirir verir :D

KanaKe
04.Ağustos.2009, 18:19
pantelic gelirse baros'u keser

E.Cartman
04.Ağustos.2009, 18:21
Alparslan'da gitti volkanda gitti sol bek kalmadı hakan balta'nın yokluğunda kim oynayacak bari alparslan kalsaydı...

MaTRaKaN
04.Ağustos.2009, 18:23
Hucum hattımız zaten çok güçlü Panelic gelirse iyice çıkmaza gireriz kim oynayacak diye..

gerrrard
04.Ağustos.2009, 18:26
Alparslan umarım gitmez.

ShevAnil
04.Ağustos.2009, 18:49
Alpaslan'ın bir yere gittiği yok Rijkaard ona güveniyor

KaPaLı
04.Ağustos.2009, 18:51
Ankaragücü'yle anlaştı Galatasaray. Alparslan'la görüşmeler sürüyo. Eğer anlaşma sağlanırsa Ankaragücü için forma giyecek Alparslan.

Gangstaa
04.Ağustos.2009, 18:58
Aurelio Aslan'a imzayı atıyor

http://www.yazete.com/pics/news/040820090932158328353_2.jpgFener ile mahkemelik Aurelio her konuda anlaşmaya vardığı G.Saray´a geliyor.

Lyon’dan Keita’yı, Manchester City’den de Elano’yu alarak taraftarını sevindiren, rakiplerini ise kıskandıran Galatasaray’daki müthiş transfer atağı sürüyor. Son olarak Fenerbahçe ile bir türlü anlaşma sağlayamayan Lugano’ya talip olup ortalığı karıştıran Cim Bom, diğer yandan sessiz-sedasız Aurelio’nun işini bitirdi. Fener’den bedelsiz bir şekilde ayrılıp Real Betis’e giden ve Sarı-Lacivertli ekiple mahkemelik olan Aurelio’nun cuma gününü beklediği, davanın ardından Cim Bom’a resmi imzayı atacağı öğrenildi. Türkiye’de başka bir takıma gitmesi halinde Fener’e 5 milyon Euro ödemek zorunda olan Aurelio’nun bu cezanın kalkmasını beklediği, kalkmaması halinde bile Sarı-Kırmızılı yönetimin fedakarlığa hazır olduğu kaydedildi.

yazete

Clayman
04.Ağustos.2009, 19:51
Fotoğraf hiç de Photoshop gibi durmuyor. Zaten boynundaki kaşkol da Galatasaray'ın kaşkolu.

Gangstaa
04.Ağustos.2009, 19:54
*******Topal********
**Orelyo****Elano****

Keita**********Arda

******Baros*****
Orta sahadaki 3 lü süper olur inşallah fason değildir gel cuma gel :D

RaSenGan
04.Ağustos.2009, 20:10
Elano ilk hafta yok

Son transferimiz Elano Blumer’in ligin ilk haftasındaki Gaziantepspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Son transferimiz Elano Blumer'in ligin ilk haftasındaki Gaziantepspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği öğrenildi.

Teknik heyetin verdiği özel program doğrultusunda çalışmalarını tek başına kondisyoner eşliğinde sürdüren sambacının, haftasonu da takıma katılmayıp, İstanbul'da kalarak, kondisyoner Carlos Qadros tarafından hazırlanacağı bildirildi.

Kaynak: Milliyet

Fotoğraf hiç de Photoshop gibi durmuyor. Zaten boynundaki kaşkol da Galatasaray'ın kaşkolu.

Hiç mi durmuyor ? İlk gördüğümde fotoşop dedim bu (: Hayırlısı neyse o olsun.Gelirse iyi olur.

PesimiSTyLa
04.Ağustos.2009, 20:36
Keita'nın resmini fotoşoplamışlar.
Aurelio ekimde sahalara dönüyormuş, eger böyleyse gelmesini isterim. Bize sakat gelenin turp gibi oldugunu düşünürsek(Maşallah) buyursun.

RaSenGan
04.Ağustos.2009, 20:40
Keita'nın resmini fotoşoplamışlar.
Aurelio ekimde sahalara dönüyormuş, eger böyleyse gelmesini isterim. Bize sakat gelenin turp gibi oldugunu düşünürsek(Maşallah) buyursun.

Bize turp gibi gelen de sakat oluyo da neyse :p

Addolorato
04.Ağustos.2009, 20:46
Bugün Necati'yi gördüm alışveriş merkezinde ailecek geziyorlardı anlaşılan Galatasaray'ın yatırdıgı paraları yemeye başlamış :D

Melekovic
04.Ağustos.2009, 20:52
Bize iki kuleden biriyle oynayabilecek hızlı bir defans oyuncusu lazım yoksa biraz sıkıntı yaşarız defansta, zorlu maçlarda ise ne olacağı belli olmaz. Umarım öyle bir defans alınır sonra transfer kapanır.O tür bir defansın maliyeti biraz fazladır ama bakalım :D :D :D Artık forvete transfer yapılacağını sanmıyorum. Necati kafayı toplamışsa şayet o bile bir transfer :D :D :D

shamur1
04.Ağustos.2009, 20:56
Bize iki kuleden biriyle oynayabilecek hızlı bir defans oyuncusu lazım yoksa biraz sıkıntı yaşarız defansta, zorlu maçlarda ise ne olacağı belli olmaz. Umarım öyle bir defans alınır sonra transfer kapanır.O tür bir defansın maliyeti biraz fazladır ama bakalım :D :D :D Artık forvete transfer yapılacağını sanmıyorum. Necati kafayı toplamışsa şayet o bile bir transfer :D :D :D

Gökhan ve Servet ile defansı push-up yani öne çıkaramaz Riijkaard :) Dediğiniz gibi zorlu maçlarda bu ikili aksayabilir.

titates1
04.Ağustos.2009, 23:26
servet - gökhan zan Türkiye liginin en kötü defans ikililerinden yanlarında sabri ve hakanın olduğunu düşünürsek , bu sene çok zorluk çeker Gs

PesimiSTyLa
04.Ağustos.2009, 23:31
servet - gökhan zan Türkiye liginin en kötü defans ikililerinden yanlarında sabri ve hakanın olduğunu düşünürsek , bu sene çok zorluk çeker Gs

Gökhanı bilememde Servet şuan ligdeki en iyi stoper. (Lugano'nun gittigini düşünürsek.)

ShevAnil
04.Ağustos.2009, 23:31
Ne bakımdan en kötü ?

Clayman
04.Ağustos.2009, 23:40
Zaccardo'nun gelişi ile Song'un gidişinden beri özlemini ve sıkıntısını çektiğimiz stoper mevkisine aranan kanı bulmuş olacağız şayet transfer bitti ise. Aynı Song gibi sağ bek ve stoper oynayabilmesi bizim için avantaj diye düşünüyorum :)

shamur1
04.Ağustos.2009, 23:43
Song.. bizim taraftarların çoğu beğenmiyor yaşlı diyor.. gerçi bizim taraftarların çoğu kimseyide beğenmez ya.. Bence de Gs'ye 1 stoper lazım kademe anlayışı iyi ve hızlı olan.. gerçi inş almazlar :)

SAİT71
05.Ağustos.2009, 00:35
Yok arkadaşlar Servet Fenerdeki Servet değil. Bir F.Bahçeli olarak Serveti gözlemlediğim kadarı ile son 1 senede helede Tr ile 3. lükten sonra kendini geliştirdi. Eskiski kadar çok bariz hatalar yapmıyor. Ligde ilk 3 stoper arasında Servet ama G.Zan bana göre Stoper olarak çok sakat biri. Hatta bazen çok ciddi goller yediriyor. Türkiye nin Avr. şamp. bir maçta kafa vurdu az daha kendi kalemize giriyordu. O an dedimki bu adam eğer milli takımın stoperi ise vay futbolumuzun haline diye.. Bence Sabri ofansta iyi olur ama defans ta kötü olur. Bir kere kademe anlayışı yok. Hakan Balta ise idare eder. Keşke Güiza'ya o ortayı açtırmasaydıda İspanya almasaydı maçı o zaman daha iyi olacaktı ama neyse..

ShevAnil
05.Ağustos.2009, 00:39
Arkadaşlar Hakan Balta ve Servet milli takımımızı banko oyuncusudur, maalesef Gökhan Zan'da öyle. Sabriyide sayabiliriz. Milli takımımızın defansı türkiyenin en kötü defansyısa vay halimize. Ama umuyorumki bir stoper alıp transferi bitiririz.

Alicanfmfan
05.Ağustos.2009, 01:00
Zaccardo evet olabilir hem sag bek hemde stoper Wolfsburg'da pek isteneni veremedi.

RaSenGan
05.Ağustos.2009, 01:06

Bu defansla Avrupa'da yarı final oynadı milli takımımız merak etme çok zorluk çekmeyiz.;)

Varonil
05.Ağustos.2009, 01:44
Zaccardo defansa nokta transfer olur ama şunu söylemeliyiz,Galatasaray'ın ihtiyacı varmı bu bölgeye.

Ben iyi bir Emre Güngör'ün Rijkaard'ın ilk 11'inin değişmezleriden olabileceğini düşünüyorum,sakatlığı ne durumda şu anda ?

ForCimbom
05.Ağustos.2009, 01:52
Zaccardo defansa nokta transfer olur ama şunu söylemeliyiz,Galatasaray'ın ihtiyacı varmı bu bölgeye.

Ben iyi bir Emre Güngör'ün Rijkaard'ın ilk 11'inin değişmezleriden olabileceğini düşünüyorum,sakatlığı ne durumda şu anda ?

bence de öyle ama sakatlığını bilmiyoruz. hatta belki g. zan da ısrar ediyordur ve birşeyler bekliyordur. :0::confused:

Gangstaa
05.Ağustos.2009, 02:54
Bence defansa takviye yapmasakta olur ama yaparsakta kimse bişe diyemez.
Milli takımında defans hattını bu dörtlü oluşturduğuna göre Türkiye'nin en iyi defans hattı bizde demektir.'Yabancıları kastetmiyorum.'

tarikko
05.Ağustos.2009, 03:00
Bence defansa takviye yapmasakta olur ama yaparsakta kimse bişe diyemez.
Milli takımında defans hattını bu dörtlü oluşturduğuna göre Türkiye'nin en iyi defans hattı bizde demektir.'Yabancıları kastetmiyorum.'
Milli takımın defans hattını bu dörtlü oluşturmuyor.Sabri yok milli takımın defansında Gökhan Gönül var :) Ayrıca milli takımızın defansında 2-3 futbolcunuz var diye TÜRKİYE'NİN en iyi defans hattı sizde oluyor diye bir mantık yok.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Pardon ''Yabancıları kastetmiyorum'' yazısını görmemişim.Ama Türk olarak deseydin daha iyi olurdu.

Clayman
05.Ağustos.2009, 03:43
Ayrıca milli takımızın defansında 2-3 futbolcunuz var diye TÜRKİYE'NİN en iyi defans hattı sizde oluyor diye bir mantık yok.
Şaka değil mi bu Tarık :)

tarikko
05.Ağustos.2009, 03:47
Şaka değil mi bu Tarık :)
Bir önceki mesajda belirttim yabancıları kastetmiyorum yazısını görmedim :)

Gangstaa
Sayalım milli takımın defansında kaç oyuncumuz var.

1)Sabri
2)Gökhan
3)Hakan
4)Servet
5)Emre Aşık
6)Sakat değilken Emre Güngör
7)Mecbur kalındığında Mehmet Topal'da stoper oynadı

Ayrıca milli takıma en çok futbolcu gönderen kulüpte Galatasaray.2-3 demekle olmuyor.

SAİT71
Abi defans hattı sizdeyse Forvette bizde :D Taş gibi Semih imiz var. Euro'da güzel goller salladı. :D Hem ben milli takım olayında o bu takımlı şu öbür takımlı olayı diye ayırmıyorum. Hepsi aynı takımlı oluyor.

tarikko
05.Ağustos.2009, 03:51
Ayrıca milli takıma en çok futbolcu gönderen kulüpte Galatasaray.2-3 demekle olmuyor.
Ben as kadrodakileri söylemiştim 2-3 oyuncu diye(defans hattı olarak) ama :)

Clayman
05.Ağustos.2009, 03:52
Abi defans hattı sizdeyse Forvette bizde :D Taş gibi Semih imiz var. Euro'da güzel goller salladı. :D Hem ben milli takım olayında o bu takımlı şu öbür takımlı olayı diye ayırmıyorum. Hepsi aynı takımlı oluyor.
Biz Semih'e birşey demedik ki. Burda konuşulan Türkiye'nin defans hattının Gökhan Gönül dışında Galatasaray'ın defans hattından oluşması :) Ama yanlış anlaşılmalar olmuş. Ben de Tarık'ın mesajının son ek kısmını okumadan o yorumu yaptım. Herkesten özür dilerim. Sorun yok sanırım :)

SAİT71
05.Ağustos.2009, 04:01
Bence bu tür şeyleri konuşacağımıza başka şeylerden bahsedelim. MEsela Bir Fenerbahçeli olarak Galatasaray'ın bu sene Avrupa Ligi'nde iş yapabileceğini düşünmekteyim. Keita ve Elano bu takımı uçurur gibi geliyor. Ardada bu kaptanlık ve number 10 ile iyi patlama yapacak.

Clayman
05.Ağustos.2009, 04:21
Emre Güngör sakat olmasa ilk 11 için değişilmez isim olabilirdi ama sakatlıkla boğuşmaktan tam performans gösteremiyor.

Ama yine de Dünya futbolunda en iyi defans oyuncularının genelde İtalya'dan çıktığını düşünürsek Zaccardo gelirse muhteşem bir kadro kurmuş oluruz bu sene. İşte o zaman takımıma %100 güvenebilirim. Şuan Gökhan Zan bana pek umut vermediği için bu seviye %70-80lerde :)

Alicanfmfan
05.Ağustos.2009, 05:08
Lugano , haberleri 3-4 gündür yazılıyor ve herhangi bir yalanlama gelmedi yoksa resmi siteden geldide ben mi bilmiyorum ?

KanaKe
05.Ağustos.2009, 05:11
Lugano bu sene kulüp bulamaz :)

E.Cartman
05.Ağustos.2009, 05:11
GALATASARAY’DA ŞOK GELİŞME.. SARI KIRMIZILILAR HANGİ MEVKİ İÇİN HANGİ FUTBOLCU İLE GÖRÜŞÜYOR
Son iki yıldır adeta ekonomik NOKTA TRANSFER nasıl yapılır dersi veren Galatasaray yönetimi Elano dan sonra Avrupa’yı sallayacak bir transfere daha imza atmak üzere… Haldun ÜSTÜNEL’in yürüttüğü görüşmelerde bugün şok bir gelişme oldu.. Galatasaray hem Stoper hem sağ bek oynayabilen hangi Arjantinli yıldızla masaya oturdu? İŞTE TURKSPOR.NET FARKIYLA GALATASARAY’IN GÖRÜŞTÜĞÜ O İSİM!
http://www.turkspor.net/rhd.asp?path=kimbufutbolcugs.jpg
Capone den sonra defansın sağında bir devamlılık yakalayamayan Galatasaray yıllardır süren bu açığı sonunda kapatıyor.

Newcastle United takımı ile masaya oturan Galatasaray, İngilizlerden, Arjantinli Milli takımında da forma giyen FABRİCİO COLOCCİNİ’yi istedi.
http://www.turkspor.net/images/news/coloccin.jpg
Galatasaray, bu sezon İngiltere de bir alt ligde mücadele edecek olan Newcastle takımından olur aldı. Daha sonra da , Coloccini ile masaya oturan Galatasaray da bu transferin bitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Defansın sağında ve ortasında oynayabilen Arjantinli oyuncu, Galatasaray’ın defansta çektiği soruna çare olacak.

27 yaşında 1.84 boyundaki Coloccini, kariyerinde Milan, Atletico Madrid, Villarreal, Deportivo ve Newcastle gibi takımların formasını giydi. Arjantinli yıldız, 32 kez Arjantin Milli takımı ile sahaya çıktı.

Saç stili ile dikkat çeken oyuncu tekmeye kafa uzatan ve 90 dakika mücadele eden oyun tarzı ile oynadığı takımlarda her zaman taraftarın sevgilisi oldu.

Leo, Keita ve Elano transferleri ile bu sezon ne kadar iddialı olduğunu ortaya koyan Galatasaray, Coloccini’yi de başkan Polat’ın ifadesi ile OKAZYON olarak bitirmeye çalışıyor..

Galatasaray TV de Coloccini transferinin sonuçlanması durumunda ekranlara yansıyacak olan görüntülerin hazırlanması için yoğun bir koşuşturma yaşandığı gelen bilgiler arasında..

Ali Fuat BÜYÜKKESKİN
TURKSPOR.NET ÖZEL..

Kaynak Turkspor.net ama olsun insanın inanası geLiyor :zuhaha

Alicanfmfan
05.Ağustos.2009, 05:13
yalandır ama

İnşAllah dogrudur :D

PesimiSTyLa
05.Ağustos.2009, 05:29
Ali Fuatı tanırım, sözünede inanırım. Türksporun daha önce yazdıkları ile Onun bi ilgisi yok. İlk duyumu o. Bana söyledigi; Newcastle ile anlasıldıgı ve Coloccini ile görüşüldüğü. Büyük ihtimalle bitti bu iş diyor. 2-3 güne netlik kazanır.

Alicanfmfan
05.Ağustos.2009, 05:33
Emre gerçekten mi...

SAİT71
05.Ağustos.2009, 05:36
Cidden Galacticos gibi takım olacak Gs ciddi kadro kurdu :)

PesimiSTyLa
05.Ağustos.2009, 05:43
Emre gerçekten mi...

Gerçekten. Tabi henüz herşey bitmiş degil. Bitmiş olsa zaten acıklanırdı. Farklı bi istek olur, aksilik olur transfer gerceklesmez, bunlar olagan seyler. Gecen sene Oliveira ile her konuda anlasıldıgını, son anda Zaragozanın fiyat arttırdıgı için transferin gerceklesmedigini biliyoruz. Oli kendisi demişti. Burada da herşey olabilir, ama Coloccini için girişimlerin oldugu bir gercek.

sitte
05.Ağustos.2009, 05:44
Yeni forvetimiz hayırlı olsun ... Kulübe yakın bir kaynaktan aldığım bilgiye göre forvet transferi gerçekleşti ve adı saklanıyor ... Forvet TÜRKİ'de tanınıyor yaşı 30'da değil , 18'de değil ideal yaşa oyuncunun yabancı mı TÜRK mü olduğu henüz açıklanmadı ... Bilgiyi edindiğim yer kulüple yakından alakalı bir yer ve Elano tranferini de daha önce duyurdular ...

gerrrard
05.Ağustos.2009, 05:53
Ben as kadrodakileri söylemiştim 2-3 oyuncu diye(defans hattı olarak) ama :)

Zaten 4 defans oluyo çoğunlukla maçlarda milli takımımızda. :p

Hala forvet deniliyor yahu yeter sağ beke falan alınsın alınacaksa

Alicanfmfan
05.Ağustos.2009, 05:58
Nonda şutlanırsa forvet şart belkide Necati'yi geri cagırabilirler alacaklarınıda ödediler , Coloccini hadi bakalım

titates1
05.Ağustos.2009, 13:27
Milli takım konusunda yorum yapan arkadaşlara ; servet hakan balta sabri gibi oyuncular ne kadar kötü oynasalar da o kadroya çağırılacaklar çünkü o takımın başındaki adam bunu hep yapıyor toraman gibi hırslı ve komple bir oyuncuyu o takıma almayan adamın , takıma aldığı adamlardan şüphe duyarım...kaldı ki yediğimiz bütün gollerde ve ataklarda o defans dörtlüsündeki oyuncuların saçmalıkları vardı ... herneyse kıskançlık falan demiş bir arkadaş da kimse kimseyi kıskanmıyor konuşuyoruz burda , zaccardo gelirse , eskisi gibi oynarsa çok iyi transfer olur sabriden kurtulur gs en azından...

IcedEarth
05.Ağustos.2009, 13:47
Servet'e ve Hakan Balta'ya kötü oynuyor demek de tam sizden beklenecek bir olay zaten. Bizim oyuncularımızı rahat bırakın, kendi Bilica'nıza Önder'inize Carlos'unuza bakın siz. Biz Servet ve Balta'dan gayet memnunuz, ne kadar hoşunuza gitmese de bunların alternatifi de yok milli takımda. Ayrıca Sabri şu anda Milli takımın Gökhan Gönül'den sonraki 2. en iyi sağ bek seçeneğidir. Zamanla yerini Uğur'a bırakmasını umuyoruz, ama Türk futbolunda bek diye tabir ettiğimiz kanat savunmacısı çok az yetişiyor. Sağ bekte Ramos var da Fatih Terim mi çağırmıyor, anlamıyorum bu tavrınızı. Ha bir de Servet kötü deyip Toraman çağrılmalı demek kusura bakmayın ama kuyruk acısıdır.

Ayrıca burası Galatasaray Transfer Haberleri bölümü, Galatasaray oyuncularına çamur atma bölümü değil. O işi kendi taraftar forumlarınızda yapabilirsiniz, tabi sonra adminlerinize seeslenip "Rezil olduk, silin şu topiği." cinsinden mesaj yazma durumunda kalıyorsunuz, size de hak veriyorum...

Corpus
05.Ağustos.2009, 13:52
Bunlara kendiniz inanıyor musunuz acaba? Türk milli takımında servet , gökhan zan ve hakan balta ve hatta mehmet topal bu sene gayet güzel götürdüler takımı... Bize başka bir 3lü veya 4 lü kurun defansa ondan sonra bundan şikayet edin! Kısaca daha iyi çıkana kadar en iyileri bizden !

shamur1
05.Ağustos.2009, 14:04
Servet-Gökhan-H.Balta savunma yönleri iyi olabilir fakat bu üç oyuncuda seri değiller. Milli Takım savunması bu isimlerden oluşuyor diyorsunuz da şuan gruplarda ki durumumuz hiç iç açıcı değil.. Bana kalırsa Servet-Gökhan Zan'ın , Egemen-Toraman'dan abartılacak kadar bir artısı yok.

Avrupa'da yarı final oynadık diyorsunuz da nasıl mucizevi bir şekilde oynadığımızı biliyoruz.. Sadece yarı final maçında Almanya karşınsında mükemmel oynamıştık.. Onda da eksik ve sakatlıklar yüzünden F.Terim'in aklında ki 11 yoktu..

Ve son sözüm Gs taraftarlarına.. Servet ve Gökhan Zan hadi Türkiye Ligini geçtim Avrupa'da hızlı ve teknik oyunculara karşı başarılı olabilirler mi ? Buna inanıyormusunuz ? Servet ve ya oynayacaksa Gökhan Zan'ın yanına hem hızlı hem güçlü bir yabancı Stoper istemiyormusunuz ?

DenizlispoR
05.Ağustos.2009, 14:11
Servet-Gökhan-H.Balta savunma yönleri iyi olabilir fakat bu üç oyuncuda seri değiller. Milli Takım savunması bu isimlerden oluşuyor diyorsunuz da şuan gruplarda ki durumumuz hiç iç açıcı değil.. Bana kalırsa Servet-Gökhan Zan'ın , Egemen-Toraman'dan abartılacak kadar bir artısı yok.

Avrupa'da yarı final oynadık diyorsunuz da nasıl mucizevi bir şekilde oynadığımızı biliyoruz.. Sadece yarı final maçında Almanya karşınsında mükemmel oynamıştık.. Onda da eksik ve sakatlıklar yüzünden F.Terim'in aklında ki 11 yoktu..

Ve son sözüm Gs taraftarlarına.. Servet ve Gökhan Zan hadi Türkiye Ligini geçtim Avrupa'da hızlı ve teknik oyunculara karşı başarılı olabilirler mi ? Buna inanıyormusunuz ? Servet ve ya oynayacaksa Gökhan Zan'ın yanına hem hızlı hem güçlü bir yabancı Stoper istemiyormusunuz ?
Siyahla çizdiğim yere katılıyorum.Hakan Balta o kadar seri olmasada bence hızı var bek oynama özelliğinden dolayı.

IcedEarth
05.Ağustos.2009, 14:18

Servet ve Gökhan'ın birlikte oynaması Milli takımımız için de önemli bir olay bana göre. Uyum sağlanırsa hem Galatasaray adına hem de Milli takımımız adına şahane bir iş yapılmış olur. Sol bekte zaten başka alternatif yok. Hakan Balta gayet harika maçlar çıkarıyor. Sağ bekte ise ben Uğur'a sonuna kadar güveniyorum. DRC tipi oyuncu diyen arkadaşlar, Uğur da DRC bunu unutmasınlar. Üstelik şahane bindirme yapabiliyor. Ben Uğur'un sakatlığını atlatması durumunda (ki bildiğim kadarıyla sakatlığı kalmadı) en az Gökhan Gönül kadar faydalı olacağı düşüncesi içindeyim. Hatta milli takımda bekte Uğur açıkta Gökhan Gönül olursa harika bir iş yapılabileceğine inancım da tam. Türkiye'deki en iyi savunma 4'lüsü bana göre Galatasaray'dadır. Bir Coloccini gelirse de kimse hayır demez, orası ayrı konu...

eXcitinG
05.Ağustos.2009, 14:21
Bu konu başLığı aLtında MiLLi takımda kim oynamaLı, ya da kim daha iyi oynar konuLarını tartışmıyoruz. GaLatasaray Takımının transferLerini tartışıyoruz. HatırLatayım istedim.

shamur1
05.Ağustos.2009, 14:21
Bu da senin düşüncen sonuçta.. ama Gs savunmasını en iyi Avrupa maçlarında görebiliriz ciddi rakiplere karşı.. Gs'nin bana göre şuan en zayıf bölgesi savunmasıdır.

ForCimbom
05.Ağustos.2009, 14:28
marseille servet i alamayınca diawara yı aldı. servet i eleştirenler vicdanını yoklasın bi. şu anda türkiye nin en iyi defansıdır servet. illa soyadı "çetinho" mu olması gerekir?

savunmaya takviye olmasa bile bu takım işi götürür. (uğur u hesaba katarak bunu diyorum)

ayrıca e.güngör sakat değilken onun kadar hızlı bir oyuncu yerine g.zan ı oynatıyorsa rijkaard ın da bir bildiği vardır, değil mi..

Corpus
05.Ağustos.2009, 15:04
marseille servet i alamayınca diawara yı aldı. servet i eleştirenler vicdanını yoklasın bi. şu anda türkiye nin en iyi defansıdır servet. illa soyadı "çetinho" mu olması gerekir?

savunmaya takviye olmasa bile bu takım işi götürür. (uğur u hesaba katarak bunu diyorum)

ayrıca e.güngör sakat değilken onun kadar hızlı bir oyuncu yerine g.zan ı oynatıyorsa rijkaard ın da bir bildiği vardır, değil mi..

Tamamen katılıyorum :)

Artık Transfer haberlerine dönsek iyi olur yeter bu kadar atışma :)

sitte
05.Ağustos.2009, 15:30
Sağ bek transferi ciddi ciddi düşünülüyor i ayrıca bir forvetle anlaştık ve bu ismin adı şu anda saklı ...
Forvetimizi tarif edeyim TÜRKİYE'de tanınıyor yaşı 30 ve üstü de değil , 17-18 'de değil TÜRKİYE'de tanınan ideal bir forvet TÜRK mü yabancı mı olduğunu da açıklamıyorlar ama forvet transferini yaptık yakın bir zamanda açıklanacağını bildireyim sizlere ...

anilton
05.Ağustos.2009, 15:38
G.Saray göndersin Nonda'yı Baros'a alternatif olarak Manisa'dan Türk statüsündeki Rafael'i alsın...;)

ShevAnil
05.Ağustos.2009, 15:40
Perşembe sabahı veya gecesi transfer varsa açıklanır sanırım.

KaPaLı
05.Ağustos.2009, 15:40
Aman Anıl ne yaptın :D O adam kadar sorunlu birisi yok. 1 maç oynar 3 maç yatar 5 maç oynar 2 maç yatar. Kafası rahat olursa Maradona kafası dağınık olursa 60 CA'lık adamlar gibi oynar :n:

Oghuse
05.Ağustos.2009, 15:42
Necati Ateş takımda kaldı eski Necati'yi bulursak takımda forvete ihtiyac olmaz.

anilton
05.Ağustos.2009, 15:42
Zaten oynamayacaki Baros yorulunca,cezalı ya da sakat olunca,son 10-15 dakika falan filan işte...

Oturacak kulübede,alternatif işte...:)

Melekovic
05.Ağustos.2009, 15:45
Aman çok forvet demeyin bir kere santrafor lazım dedim bin ah işittim burada , şimdi ise herkes forvetten konuşuyor abisi :n:

Corpus
05.Ağustos.2009, 16:04
Bu sene ben mehmet topal ı Forvette göreceğimize inanıyorum :zuhaha Adam joker gibi vallahi

sitte
05.Ağustos.2009, 16:09
Sağ bek transferi ciddi ciddi düşünülüyor i ayrıca bir forvetle anlaştık ve bu ismin adı şu anda saklı ...
Forvetimizi tarif edeyim TÜRKİYE'de tanınıyor yaşı 30 ve üstü de değil , 17-18 'de değil TÜRKİYE'de tanınan ideal bir forvet TÜRK mü yabancı mı olduğunu da açıklamıyorlar ama forvet transferini yaptık yakın bir zamanda açıklanacağını bildireyim sizlere ...

Yazdım çünkü forvet transferi işini yaptık aldık bile ...

KaPaLı
05.Ağustos.2009, 16:12
sitte senin yazdığın anlaşılmış adammı :) Dünya üzerinde 30 - 18 yaş arası binlerce oyuncu var :)

Bende söyleyeyim Galatasaray avrupalı beyaz tenli 1-80 boylarnda bitirici vuruşu iyi olan STOPER'le anlaştı.

Lucas Neill
05.Ağustos.2009, 16:19
Yaşı 30 ve 18 arası demiyo yaşı tam 30 diyor...

Lucas Neill
05.Ağustos.2009, 16:29
Carew olabilir mi bu forvet yaşı tam 30:)

Gangstaa
05.Ağustos.2009, 17:12
Türkiye ayağa kalktı

http://www.yazete.com/pics/news/050820090908304825437_2.jpg

Fenerbahçe ile mahkemelik olan ve gözünü Tahkim Kurulu’nun cuma günü vereceği karara çeviren Aurelio’nun Galatasaray ile kesin anlaşmaya varması gündeme bomba gibi düştü. Uzun süredir Milli oyuncunun peşinde koşan Cim Bom’un Aurelio’ya ön sözleşme bile imzalattığı ifade ediliyor. Resmi imza için ise Tahkim’in kararı bekleniyor. Aurelio’nun menaceri Bayram Tutumlu, “Şu anda Aurelio’nun Galatasaray’a transferi hakkında konuşmak istemiyorum” dese de, yakın çevresine bu işin bittiğini söylediği öğrenildi. Tahkim’in kararı olumsuz olursa CAS’a gitmeyi planlayan Tutumlu’ya, perde arkasında Galatasaray yönetimi destek veriyor. İtalyan savunmacı Zaccardo için Almanya’dan beklenen sağlık raporu ise henüz Cim Bom’un eline ulaşmadı. Wolfsburg ile 6’sı peşin toplam 10 milyon Euro’ya anlaşan Aslan, temiz raporunu aldığı anda sorun kalmayacak.

Zaccardo’yu tanıyalım

Bologna’da göze çarpan, Palermo’da parlayan, oradaki performansıyla İtalya Milli Takımı’na kadar yükselen, Gök Mavililer ile Dünya Şampiyonluğu yaşayan Cristian Zaccardo, öncelikle savunmanın sağında ama ihtiyaç olduğu zaman stoper olarak da forma giyebiliyor. Palermo’nun Serie A’da flaş sonuçlara imza attığı dönemde Barzagli ile birlikte takım savunmasını ayakta tutan isimdi. Ancak sonrasında gittiği Wolfsburg’da istediğini bulamadı. Yeşil-Beyazlılar, tarihlerinde ilk kez Bundesliga şampiyonluğuna ulaşıp, tarih yazarken, o yedeklikten pek kurtulamadı. Lippi, 2006’da milli takımda onu Panucci’ye tercih etmişti ama Alman ekibinde yerini Riether’e kaptırdı, teknik direktör Magath’ın bir türlü gözüne giremedi ve Serie A’daki en önemli özelliği olan istikrarını yitirdi. Magath ile yaşadığı sorunlar nedeniyle sezon ortasında ayrılmak istedi ama Milan 7 milyon Euro’luk bonservis bedelini karşılamayınca kulübünde kaldı. Her İtalyan gibi tatlı sert bir stile sahip, maça konsantre olduğunda hatasız oynuyor. İri yapısıyla klasik anlamda bir sağbekten çok bir stoperi andırıyor. Bu özelliğinden dolayı kademesiyle savunmanın göbeğine de takviye sağlayabiliyor.

ShevAnil
05.Ağustos.2009, 17:13
yaşı 30 ve üstü dğeil diyo 30 demiyo :D

erdemzorer10
05.Ağustos.2009, 17:16
Cristian Zaccardo-Fabrizio Coloccini

bu ikisinden birini yada bu kalitede birini alabilirsek ligde kimse durduramaz bizi..
avrupada ise geçen yılın üzerine çıkarız..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada Sezer ve Ufuk la önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı söyleniyor..

Lucas Neill
05.Ağustos.2009, 17:23
Yaş olayını karıştırdım okuyunca:D Haldun Üstünel işini bilir yine getirir çok iyi bi oyuncu

RIDVAN TLM
05.Ağustos.2009, 17:27
bu oyuncular basında çıktığı için haldun üstünelin bunları getirecegini sanmam ama coloccini gelirse gs defansta sıkıntı çekmez...

Suicider
05.Ağustos.2009, 18:31
galatasaray adam alacaksa özellikle şampiyonlar ligi ve uefa kupasında ön elemelerde oynamamış adam alıcaktır çünkü kendi takımlarında avrupada oynayanlar bizim takımda oynayamıyor

ShevAnil
05.Ağustos.2009, 19:11
Sadece bu tur için geçerli dedikelrin malakacı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Sanırım :)

deniz.91
05.Ağustos.2009, 21:36
Zaccardoyu alsa o kadroyla uefaya oynar rahat

Suicider
05.Ağustos.2009, 21:45
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Sanırım :)

benim bildiğim gruplardada oynayamıyor fm de öle en azından :)

sitte
05.Ağustos.2009, 22:09
sitte senin yazdığın anlaşılmış adammı :) Dünya üzerinde 30 - 18 yaş arası binlerce oyuncu var :)

Bende söyleyeyim Galatasaray avrupalı beyaz tenli 1-80 boylarnda bitirici vuruşu iyi olan STOPER'le anlaştı.

Demek istediğimi anlamak istemiyorsun sanırım ... Forvet transferi acaba yapılacak mı yapılmayacak mı diye merak eden arkadaşalra forvet transferinin yapılacağını hatta yapıldığını söylüyorum ... Umarım alamak istersin ;)

E.Cartman
05.Ağustos.2009, 23:54
Eskişehirspor'a bir Galatasaraylı daha!
http://www.sporx.com/images/1/29/5220_4498_sondakika003.jpg
(SPORX ÖZEL HABER) Yeni sezona iddialı bir kadro ile girebilmek için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Eskişehirspor, transferde hız kesmiyor. Burak Yılmaz, Ümit Karan ve Mehmet Yılmaz gibi ligin kalburüstü oyuncularını kadrosuna katan Kırmız Şimşekler'de yeni hedef Galatasaray'ın sol beklerinden Volkan Yaman. Hakan Balta transferinden sonra takıma girmekte zorlanan ve eski formunu bir türlü bulamayan Volkan için kırmızı-siyahlılar resmi girişimlere başladı. Başkan Halil Ünal'ın bugün İstanbul'a gelerek Galatasaray yönetimiyle görüştüğü ve bu transferi bitirme noktasına geldiği öğrenildi.

Antalyaspor'da ortaya koyduğu futbol ile dikkatleri üzerine çeken ve Milli Takım'a kadar yükselen Volkan, Galatasaray'a geldiği ilk dönemlerde attığı frikik golleriyle de adından söz ettirmişti. Manisaspor'dan Hakan Balta'nın transfer edilmesiyle gözden düşen ve Rijkaard'ın da kadroda düşünmediği isimlerden olan Volkan'ın, Eskişehirspor ile anlaşmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haber: Hilmi SEVER

05.08.2009
Kaynak : Sporx.com

Gangstaa
06.Ağustos.2009, 00:14
Alparslan gidiyor Volkanda giderse sol bekte alternatif kim olacak?

Suicider
06.Ağustos.2009, 00:31
alparslanın gitmemesi lazım o giderse hakan dan başka sol bek kalmıyor

PesimiSTyLa
06.Ağustos.2009, 02:05
Alpaslan gitmez bence. Volkan gider.

E.Cartman
06.Ağustos.2009, 02:06
Transfermarkt.de'ye göre Ufuk ve Sezer Galatasaray'da ama takasda kullanılacağı söylenen isimlerde kadroda ya daha belirlenmedi takasta kullanılacak isimler ya da takas olmadı...
http://transfermarkt.de/de/verein/141/galatasaray-istanbul/kader/transferdaten.html

E.Cartman
06.Ağustos.2009, 18:48
Günün transfer bombaları
Bombacı Geliyooor! / Fotospor
http://i.milliyet.com.tr/GaleriHaber/2009/08/06/fft20_mf337350.Jpeg
Hollandalı futbolcunun sağlam olduğuna dair rapor ve röntgeni sağlık kurulunca incelendi. Golcü yıllık 5 milyon euro alacak! Real Madrid ile sözleşmesi devam eden Van Nistelrooy’un işini dün sessiz sedasız bitiren Galatasaraylı yöneticilerin gerekli protokolleri de imzaladıkları öğrenildi. Galatasaray’ın bu transfer için Real Madrid’e para ödemeyeceği ancak golcü futbolcuya yaklaşık 5 milyon 250 bin euro civarında yıllık ödeme yapacağı bilgisi FOTOSPOR’un istihbarat servisine ulaştı. Florya'daki basın toplantısında golcü konusunda açıklamalarda bulunmamaya çalışan Hollandalı teknik adam Rijkaard, 2 defa kendisine kulüp bulması söylenen Nonda için “Şu anda bizimle... Maç kadrosuna da alacağım” demekle yetindi. Görünen o ki Galatasaray, Netanya maçının hemen ardından ünlü golcüyü İstanbul’a getirerek büyük bir şova daha imza atmaya hazırlanıyor.

Yıllık 5M€'mu insan biraz dengeli sallar :zuhaha:zuhaha

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Uğur: Cim Bom şampiyon olamaz

Türkiye´ye gelmeden önce Galatasaraylı olduğunu açıklayan Uğur Yıldırım´dan ilginç sözler.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/8/18_265328_uguryildirim423.jpg
Kasımpaşa forması giyen ve Türkiye’ye gelmeden önce Galatasaraylı olduğunu açıklayan Uğur Yıldırım’dan ilginç sözler. Yetiştiği ülke olan Hollanda’da basına Rijkaard’la ilgili demeç veren Uğur, “Galatasaray’da teknik direktörsen, sürekli büyüteç altında olursun. Takımı her sezon şampiyon yapmak zorundasın. Ama Galatasaray kadro olarak şampiyon olacak kaliteye kesinlikle sahip değil” ifadesini kullandı.
Kaynak: Fanatik

Ohh yarasın primde yaptın GS'nin üstünden :D

Gangstaa
06.Ağustos.2009, 18:59
Galatasaray kadrosu kaliteli değilse kasımpaşa amatör lige gitsin ozaman.

erdemzorer10
06.Ağustos.2009, 19:01
Uğur kendi halinde bir oyuncu öyle bir yorum yaptığını sanmıyorum açıkçası..

Melekovic
06.Ağustos.2009, 19:05
Zaten bu gazeteler eskilerin bulvar gazetesi gibi.Bul resmi salla altına yazıyı :D :D :D

Maksic
06.Ağustos.2009, 21:42
Kedi uzanamadığı ciğere..

GebzeLi1907
06.Ağustos.2009, 21:45
Zaten bu gazeteler eskilerin bulvar gazetesi gibi.Bul resmi salla altına yazıyı :D :D :D

Bravo abi harika yorum katılmamak elde değil :D

Clayman
07.Ağustos.2009, 03:51
Bugün maçı izlediğim kafede Van Nistelrooy ile anlaştığımız yazıyordu. Haldun Reis, önümüzdeki günlerde Madrid'e veya Hollanda'ya giderse kesin onu almışızdır :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kafede yazıyordu :D Evet harika söylemişim :D Fanatik'in etkisinde kalıp "yazıyordu" yazmışım. Doğrusu konuşuluyordu olacaktı.

Gangstaa
07.Ağustos.2009, 03:54
Barosu kesecek bi santrafor alınacağını sanmıyorum ben.Tek forvetli sistemde baros yedek kalırsa sorun çıkar.

Alicanfmfan
07.Ağustos.2009, 03:55
Üstümüzden prim yapmaya calısıyorlar ama nafile acaba cok mu iyi topcuymus full takım degistiriyor,seneyede rizespora gider artık.

E.Cartman
07.Ağustos.2009, 03:55
Van Nistelrooy deniliyoda hiç Higuain haberi çıkmadı istermisiniz Higuain gelsin :zuhaha:n::zuhaha

Alicanfmfan
07.Ağustos.2009, 03:57
Nistelrooy gelirse harika olur , alternatif olabilir yaşı baya ilerledi zaten dizindende cok büyük sakatlık geçirmişti , Baros'u kesemez ama mac cevirmeye ihtiyac oln dakikalarda girer birşeyler yapar ölüsü bile iş yapar adı zaten duymayan kalmamıstır.

Ruud Van NistelGol

Lucas Neill
07.Ağustos.2009, 03:57
Nonda takımda kalacağını açıklamış maçtan sonra bence forvet değilde topu iyi oyuna sokan bi stoper alınacak..

ShevAnil
07.Ağustos.2009, 04:03
Haldun Üstünel Pazartesi gününe kadar bir defans koluna takıp getirir :)

sentugo
07.Ağustos.2009, 04:12
Bir yabancı transfer yapılacakmış..

Osman Tamburacı

erdemzorer10
07.Ağustos.2009, 04:20
umarım savunmaya yapılır..forvet transferi yapılacaksa bile bunun için Nonda nın gönderilmesi beklenmeli..şuanki boşluk (fm diliyle) DRC tipli bir yabancıyla doldurulmalı

Gangstaa
07.Ağustos.2009, 04:28
Nistelrooy gelirse harika olur , alternatif olabilir yaşı baya ilerledi zaten dizindende cok büyük sakatlık geçirmişti , Baros'u kesemez ama mac cevirmeye ihtiyac oln dakikalarda girer birşeyler yapar ölüsü bile iş yapar adı zaten duymayan kalmamıstır.

Ruud Van NistelGol
Nistelrooyu alıpta yedek bırakırsan adamı taşlarlar.Çok yüksek ihtimalle yalan haberdir.

erdemzorer10
07.Ağustos.2009, 05:10
Ruud yıllık 3 milyondan aşağısına imza atmaz..3milyon verdiğin oyuncuyu da yedek oturtmazlar :)

Nonda nın bile sözleşmesi ağır olduğu için gönderilmek istenirken oraya daha ağır sözleşmeli bir oyuncunun gelmesinin zerre mantığı yok..

bariz balon haber..

SAİT71
07.Ağustos.2009, 10:33
Bence nonda 3 gol attıktan sonra yollanmaz. Nonda gibi bir yedeği nereden bulacaklar. Adam gitmek istemiyorum diyor. Baros ile ikisi idare eder bence. Asıl stoper lazım. Uğuru sağa monte edebilirse Arada Sabri'de sağ bek oynaması ile o mevkide bence kapanır. Ama stoper bence gerekli. Colo gelse süper kadro olur..

PesimiSTyLa
07.Ağustos.2009, 17:35
Sağlık Raporu: Tobias Linderoth

Yapılan tetkiklerinde sol dizinde menisküs yırtığı tespit edilen Tobias Linderoth yarın sabah Acıbadem Bakırköy Hastanesi’nde ameliyat olacak.

Futbolcumuza geçmiş olsun diyor ve en kısa sürede sahalara dönmesini diliyoruz.
------------------
Nasıl becerdin yine bunu yahu? Yollar ayrılır, O da futbolu bırakır heralde artık.
Aurelio ismi daha sık gündeme gelir artık.

Gangstaa
07.Ağustos.2009, 17:44
Hay allahım ya en çok Linderotha sevinmiştim dünkü maçta.Kendine geldi artık oynar diyordum yinemi..Gönderilsin artık yerine kaliteli bir önlibero isteriz tabi :p

Addolorato
07.Ağustos.2009, 17:51
Ben bu adamın maçta degilde evinde kendi özel hayatında sakatlandıgını düşünüyorum karısımı çok zorluyor ne yapıyor anlamadım.

Revolution
Bence yeni bir ön liberoya gerek yok Mustafa Sarp-Mehmet Topal-Ayhan var gerekirse Barış da oynuyor boşuna kadroyu şişirmenin anlamı yok gitsin bence artık Linderoth.

Aşk-ı Şehir
Adam canlı kadavraya döndü yahu. :D

Gangstaa
07.Ağustos.2009, 17:55
Mehmet Topal dışında saydıklarının hiçbiri tam bi ön libero özelliği taşımıyor.Linderothla Mehmet Topal tipik bir ön libero.Orelyo gelirse Linderothun yerine güzel olabilir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Mustafa Sarpında kalitesine güvenmiyorum.

erdemzorer10
07.Ağustos.2009, 17:59
Aurelio nun davası düşerse o gelecek zaten ..Aylar önce Aziz Üstel açıklamıştı Aurelio ile anlaşıldığını..

dava bekleniyor..

El Comandante
07.Ağustos.2009, 18:12
Linderoth takımdan derhal yollanmalı...

Maksic
07.Ağustos.2009, 21:43
Adam Galatasaray'a geldi geleni sakatlıklardan kurtulamıyor ruh hali nasıldır şimdi kimbilir? Tam iyileşicek diyoruz ama Tobias yine sakatlanıyor artık gönderilmeli...

Aşk-ı Şehir
07.Ağustos.2009, 22:02
Alparslan-Aykut-Yaser'e karşılık Ufuk Ceylan - Sezer Öztürk ikilisinin alındığını duydum. Acaba doğru mu bu? :)

Clayman
07.Ağustos.2009, 22:21
Adnan sezgin az once acikladi radyosporda. Tobi gonderilmeyecekmis 1 ay sonra sahalara donecekmis. Aurelio ile ilgilenmiyormusuz. Sezer ve ufukta gelisme yokmus

Sezer gelsin de Ufuk konusunda emin değilim.

Maksic
07.Ağustos.2009, 22:35
Bence Sezer'e gerek yok Aydın ve Serdar götürebilir bu işi diye düşünüyorum özelliklede son maçta Aydın nasıl iyi yetenek olduğunu kanıtladı bence Sezer'in sözleşmesi sezon sonuda bitiyor sezon sonunda bedavaya gelirse gelsin..

SAİT71
07.Ağustos.2009, 22:38
Bence Linderoth zor takımda yer bulur. Hem oyun anlamında hem fizik anlamında..

Clayman
07.Ağustos.2009, 22:39
DRC özellikli kaliteli bir yabancı alıp transferi kapasak iyi olur.

Gangstaa
08.Ağustos.2009, 19:37
Ultraaslan forumlarından duyduğuma göre Coloccini ile anlaşılmış bir kaç gün içinde açıklanacakmış transfer.

Clayman
08.Ağustos.2009, 19:37
İnşallah doğrudur :)

PesimiSTyLa
08.Ağustos.2009, 19:42
PS: ultrAslan.

Maksic
08.Ağustos.2009, 20:23
İnşallah diyelim doğruysa çok iyi olur:)

King_91
09.Ağustos.2009, 01:33
Alparslan-Aykut-Yaser'e karşılık Ufuk Ceylan - Sezer Öztürk ikilisinin alındığını duydum. Acaba doğru mu bu? :)

böyle bir şey olursa saçmalık olur onları vereceklerine mehmet güven volkan yaman falan var .

PesimiSTyLa
09.Ağustos.2009, 01:38
Doğru olabilir. Mac kadrosuna Alpaslan alınmamış. Demekki gönderilecek. Kira mı olur, bonservisiyle mi ilerde görürüz.

Aydin
09.Ağustos.2009, 01:44
Yaser bir türlü verilen patlamayı yapamadı ki. aykut bu takımda yedek kalamaz artık. alparslan da bir sol kanat için çok çelimsiz. bence mantıklı olmuş.

RaSenGan
09.Ağustos.2009, 01:51
Yaser gitsin de kim gelirse gelsin.O adam patlama falan yapamaz.Aykut'a da yazık oluyor en iyisi gitsin o da.Alpaslan kalsa iyi olur sol bek yok Balta olmadığında nolur kim bilir.

Nocna Mora
09.Ağustos.2009, 02:16
Alpaslan'a cılız diyoruz da serdar da emre de cılız ama oynuyorlar işte abi ayrıca sadece bir-iki maç oynadı ve iyi de oynamıştı bi maçta bence kalmalıydıı

SAİT71
09.Ağustos.2009, 02:42
Bence Alpaslan ın stili çok güzel. Ben beğeniyorum. Hakan Balta'ya alternatif olur ve İleridede formayı kapar. Nede olsa Werder alt yapısı var çocukta..