View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
goosfraba
16.Aralık.2007, 04:43
http://www.ligtv.com.tr/App_Themes/Basic/_images/_team_headers/takim_kolaj_galatasaray.gif (http://www.ligtv.com.tr/Takim.aspx?t=6)
Nocna Mora
16.Aralık.2007, 04:47
LINDEROTH YOLCU http://www.tfutbol.com/oyuncu/Tobias_Linderoth.jpg
İsveçli futbolcunun, devre arasında Galatasaray ile ilişiğinin kesilmesi bekleniyor.
Kopenhag’dan geçen sezon transfer edilen ve Sarı-Kırmızılı formayı ligde sadece 8 kez giyebilen Linderoth’un devre arasında takımla ilişiğinin kesilmesi bekleniyor. İsveçli futbolcunun ülkesinin takımlarından Elfsborg’la anlaşmak üzere olduğu ve Galatasaray Yönetimi’nin de bu transfere sıcak baktığı iddia edildi.
19.11.2008 Kaynak: Fanatik
PesimiSTyLa
16.Aralık.2007, 04:49
Hiç transfer yapmasak da olur; ama Nonda-Ümit ikilisinden biri yollanıp bir forvet ve sagbeke de yerli bir oyuncu alırsak çok iyi olur. Nonda yollanırsa yabancı bir forvet; Ümit yollanırsa da benim cok istediğim isim Mehmet Yıldız. Mehmet'i Kallinin ne kadar cok istediğini biliyoruz. Muhtemelen görüşmeler olacak bu oyuncu için, inşAllah olumlu sonuçlanır. Sagbeke de Orhan Şam alınırsa tadından yenmez.
Yine de hiç transfer yapmasak da bizim için sorun olmaz. Ligin en derin ve en kaliteli kadrosuna sahibiz keza. Zaten lig için öyle cok kaliteli bir kadro da gerekmiyor; önemli olan UEFA.
Aydin
16.Aralık.2007, 20:02
dün fox tv deki tribün ateşi programındaki haber: juninho galatasaray'da.
bir arkadaşım arayıp foxu açmamı söyledi gecenin 2'sinde. açtım bu haberi gördüm. sonra tekrar arkadaşı aradım, dedim ki, hemen inanma, fox, televizyonun fotogolüdür diye. haklı çıkmışım galiba. hiçbir haber yok.
kaldı ki böyle bir transfere ne gerek var zaten.
cureshot
16.Aralık.2007, 20:06
dün fox tv deki tribün ateşi programındaki haber: juninho galatasaray'da.
bir arkadaşım arayıp foxu açmamı söyledi gecenin 2'sinde. açtım bu haberi gördüm. sonra tekrar arkadaşı aradım, dedim ki, hemen inanma, fox, televizyonun fotogolüdür diye. haklı çıkmışım galiba. hiçbir haber yok.
kaldı ki böyle bir transfere ne gerek var zaten.
Sırf o bölümünü ben de seyrettim. Aynen dedim "Ne gerek var Lincoln varken?" filan diye ama aynı programda Gökhan Emreciksin'in de Fener'de olduğunu söylediler. O doğru çıktı ama bu hem gereksiz hem balon.
PesimiSTyLa
16.Aralık.2007, 20:13
O haberi görünce neremle gülecegimi bilemedim :D Lincoln'ün bu denli frmda oldugu dönemde Juninho ne alaka? Madem sallayacaksın bi forvet salla, ihtiyac olan bi yere salla :zuhaha
cureshot
16.Aralık.2007, 21:36
Servet diretiyor!
Başarılı defans oyuncumuz Servet Çetin yeni sözleşme yapmak için Meira'nın aldığı parayı istiyor.
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/servet19_1612.jpg
G.Sarayımızda Servet Çetin sıkıntısı yaşanıyor. Avrupa’nın ünlü kulüplerini peşinden koşturan milli stoperimizin 2010 yılında sona erecek sözleşmesini 2012’ye kadar uzatmak isteyen sarı kırmızılı yönetimimiz, fiyat artırımına gitti. Ancak, ilk etapta istenilen sonucu alamadı. Borussia Dortmund ve Marsilya’nın transfer teklifinde bulunduğu Servet Çetin, yıllık 1.1 milyon Euro olan ücretini 1.4 milyon Euro’ya çıkarma teklifinde bulunan yönetimimize, "Ancak Meira’nın aldığı parayı (1.7 milyon Euro) verirseniz sözleşme uzatmaya razı olurum" karşılığını verdi.
İlk adım atıldı
Sarı kırmızılı kulübümüzün futbol komitesi, 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan Servet Çetin’in sözleşmesini uzatmak için ilk adımı attılar. Başkanımız Adnan Polat’ın kadroda tutulmasını istediği milli futbolcumuzun menajerine teklif iletildi. Menajer Mitat Halis’e yeni sözleşmenin şartlarını sunan sarı kırmızılılarımız, yıllık 1.1 milyon Euro alan Servet’in ücretini 1.4 milyon Euro’ya çıkarmayı teklif etti.
Yönetimimizin ilk girişiminde istediği sonucu alamadığı ve tarafların Beşiktaş derbisi sonrası masaya oturacakları öğrenildi. Avrupa hasretiyle yanıp tutuşan Servet’in, "Beşiktaş maçından sonra devre arası var.
Avrupa olursa...
Görüşmeyi bu dönemde yapalım" karşılığını verdiği belirtildi. Servet Çetin’in G.Sarayımızda kalmak için de bir şart öne sürdüğü ifade edildi. Yöneticilerimize haber gönderen milli yıldızımızın, "Eğer anlaşabilirsek sözleşmemi uzatabiliriz. Bunun için tek şartım var. Takım arkadaşım Fernando Meira’nın aldığı parayı istiyorum. Yani ücretimin yıllık 1.7 milyon Euro’ya çıkarılmasını talep ediyorum" dediği öğrenildi
Kaynak: Hürriyet
Alex atağı!
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/Alex_Rodrigo001.jpg
Sezona flaş transferlerle giren Galatasarayımız, ara dönemde de yeni bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Servet'in devre arasında ayrılmak istemesi nedeniyle stoper arayan sarı-kırmızılı ekibimizde gündeme gelen son isim, fazla forma şansı bulamaması nedeniyle Chelsea'den ayrılmak isteyen Alex Rodrigo Dias da Costa. Geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye giden yönetici Haldun Üstünel'in Brezilyalı yıldız ile görüştüğü ve nabız yokladığı öğrenildi.
Ocakta görüşelim
Bonservisi Chelsea'de olmasına karşın kiralık olarak PSV'de 3 yıl forma giyen ve geçen sezon İngiliz ekibine geri dönen 26 yaşındaki futbolcunun, Üstünel'e olumlu yanıt verdiği belirtildi. Lincoln, Harry Kewell ve Baros nedeniyle Galatasarayımıza yabancı olmadığını belirten Alex'in "Devre arasında yeniden görüşelim" dediği bildirildi. Galatasarayımız, daha önce Fenerbahçe'nin de talip olduğu Alex'i de transfer ederek gücüne güç katmayı hedefliyor.
Kaynak: Pasfotomaç
Marchal'ın peşindeyiz
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/marchal001.jpg
Ali Sami Yen Stadı’nda hafta sonu karşılaşacak olan Galatasarayımız ile Beşiktaş, derbi öncesinde Fransa’da karşı karşıya geldiler. Siyah-beyazlıların daha önce teklifte bulunduğu Lorient’in savunma oyuncusu Sylvain Marchal için devreye girdiği belirtilen Cim-Bomumuzun, ilk görüşmeleri yaptığı öğrenildi. Beşiktaş'ın, daha Ertuğrul Sağlam zamanından bu yana istediği ancak almayı başaramadığı futbolcuya yönetimden bu kez izin çıktığı, devre arasında transferinin gerçekleşebileceği vurgulandı. Cim-Bomumuzun önerisinin yanında Beşiktaş’ın teklifini de değerlendirmeye alan Lorient’in, “2 milyon euro getiren alır” diyerek tavrını belirlediği ifade edildi.
Transfer teklifleriyle ilgili açıklamada bulunan Marchal, “Lorient’ten ayrılmamın en büyük nedeni, Avrupa’da rekabete girecek bir takımda oynamak istememdendir. Kulübümün de zorluk çıkarmayacağını biliyorum. Sadece 3+1 yıllık sözleşme istiyorum. Çünkü 28 yaşındayım ve gideceğim takımda jübilemi gerçekleştirmek düşüncesindeyim” diye konuştu.
MARCHAL’IN LİG KARNESİ
SEZON KULÜP MAÇ GOL
2003-04 Metz 24 -
2004-05 Chateauroux- 2.Lig (Kiralık)
2005-06 Metz 2 -
2006-07 Lorient 35 1
2007-08 Lorient 28 1
2008-09 Lorient 16 -
Kaynak: Milliyet
Onurap
16.Aralık.2007, 21:45
O haberi görünce neremle gülecegimi bilemedim :D Lincoln'ün bu denli frmda oldugu dönemde Juninho ne alaka? Madem sallayacaksın bi forvet salla, ihtiyac olan bi yere salla :zuhaha
Ya aslında normalde bende sallama olduğunu düşünüyorum..Ama adamlar imzalar atıldı diyo..Böylede sallanılmaz ki mecburen 'acaba' diyorum..
Ama lincolnle ikisi nasıl oynayacak oda var..2 on numara sonuçta..
El Comandante
16.Aralık.2007, 21:49
Haldun Üstünel dedi,Besiktas maci var önümüzde,mactan önce transfer konusuyla ilgilenmeyi düsünmüyoruz diye.Basinin doldurusuna gelmeyelim ...
PesimiSTyLa
16.Aralık.2007, 21:50
Valla bunların sallama sınırı yok kardesim :D
Fransa liginden oyuncu getirebiliriz bence de ama bence getirebilirsek bu forvet olur diye düşünüyorum...
Bakalım neler olacak?
Nocna Mora
16.Aralık.2007, 22:29
Bence forvette Nonda'nın satılması lazım. Transfer olarak sadece De Sanctis alınmalı diye düşünüyorum...
IcedEarth
16.Aralık.2007, 23:42
Linderoth'un ekmeğini yiyemeyeceğiz, o neredeyse kesinleşti artık. Bana göre Linderoth ve Nonda gitmeli, bir tane genç ön libero, bir tane kaliteli 24-29 yaş arası forvet, bir tane de stoper almak lazım. Hatta alınabiliyorsa bir tane de kanat oyuncusu. Bunların 2'si Türk olmalı. 24-29 yaş arası forvette ise yabancı olması tercih sebebi olmalı. Mümkünse doktor ekibini de değiştirsinler...
Nocna Mora
16.Aralık.2007, 23:51
Kanat'a gerek yok bence :) Ayrıca Önlibero 4 tane var neyimize yetmiyor :D
maNga 33
17.Aralık.2007, 03:27
Mehmet Yıldız ile görüşüyor Galatasaray.ama alıp almayacağı belli değil
Nedvedmania
17.Aralık.2007, 03:31
Mehmet Yıldız ile görüşüyor Galatasaray.ama alıp almayacağı belli değil
Nerden biliyorsun ?
bugra 1905
17.Aralık.2007, 03:39
Sivasspor Yönetimi Mehmet Yıldızı Satmayacağını Söyledi Boş Haberler Bunlar
Aşk-ı Şehir
17.Aralık.2007, 03:41
Sivasspor satmayabilir fakat Mehmet Yıldız'ın sözleşmesi sezon sonu bitiyor...
Nedvedmania
17.Aralık.2007, 03:41
Sivasspor Yönetimi Mehmet Yıldızı Satmayacağını Söyledi Boş Haberler Bunlar
evet .
bugra 1905
17.Aralık.2007, 03:58
Ha Orasını Bilmem Ama Devre Arası Gelmiyor GSye
maNga 33
17.Aralık.2007, 04:07
ben öyle duydum zaten belli değil dedim. :)
Nedvedmania
17.Aralık.2007, 04:09
Ama kesin bir yargıyla "görüşüyor" dedin :D Neyse zaten gerek yok ona baros yetiyor :p
Alicanfmfan
17.Aralık.2007, 04:56
Juninho mu :zuhaha.Ne işi var gitsin golf oynasın.Juninho gibi bir futbolcuyu takıma gelmesini taraftara istetmeyen Lincoln'ün performansıdır.Lincoln varken herşey yalan :D
Onurap
17.Aralık.2007, 06:32
yok artık lebron james. :D:D:D
Carrusca Liverpool'da Bu sezon başında forma şansı bulamadığı için Meksika'nın Cruz Azul takımına 1 yıllığına kiralık olarak gönderilen Marcelo Carrusca'yı İngilterenin en güçlü temsilcilerinden FC Liverpool kaptı!..
2006-2007 sezonu başında Arjantin'in gelecek vaadeden en büyük yıldız adaylarından biriyken Estudiantes'ten 5 yıllığına bonservisiyle alınan Carrusca o dönem aynı mevkiide oynayan takım arkadaşı Arda'nın A takıma çıkması ve yıldızının bir anda parlamasıyla yedek kulübesine mahkum kalmış, sonradan dahil olduğu maçlarda gol atmasına veya asist yapmasına karşın ne Eric Gerets'in ne de Feldkamp'ın yıldızı bir tülü genç oyuncuyla barışmayınca geçtiğimiz transfer döneminin başında Meksika'nın Cruz Azul takımına 1 sene için kiralanmıştı.
MARADONA'NIN VELİAHTI UZAKLARA GÖNDERİLDİ!..
Adı Beşiktaş başta olmak üzere çeşitli Süper Lig takımlarıyla anılsa da Galatasaray yönetimi, Carrusca'yı bu takımlarda göstereceği olası iyi performans neticesinde taraftarlarından gelecek tepkileri de dikkate alarak Türkiye'den ve gözlerden epeyce uzakta olan Meksika'ya yollama kararını daha mantıklı bulmuşlardı. Cruz Azul takımında bu sezon ilk 11 de çıktığı 3 ve sonradan oyuna girdiği 6 karşılaşmada toplam 3 gol atıp 4 asist yapan ve Maradona'nın "İzlemekten keyif alıyorum" ve "Benim en büyük veliahtlarımdandır" dediği 25 yaşındaki genç yıldızı uzun süredir Liverpool'un takip ettiği öğrenildi.
İNGİLİZLERİN AKLI HEP ONDAYMIŞ!..
Kulüp yetkilileri tarafından henüz resmi sözleşme imzalanmadığı için kesin bir açıklama gelmese de hızı ve tekniğiyle İngiliz kulübünü büyüleyen ve Arjantin'den River Plate ile Boca Juniors'un ülkesine geri döndürmek ve kendi kulüplerinde oynatmak için defalarca Galatasaray kulübünün kapısını çaldığı bilinen Marcelo Carrusca için sarı-kırmızılı kulübe 4.2 Milyon Euro ödeneceği öğrenildi.
TEPKİLER NASIL OLACAK??
Sarı-kırmızılı yönetimin ve 2006 senesinden bu yana kulüpte teknik direktörlük yapan isimlerin bir türlü şans vermemesine rağmen Galatasaray taraftarının çok sevdiği ve bir çok tartışma forumlarında Meksika'dan döndüğünde forma giymesine kesin gözüyle baktıklarını belirten yazılarıyla sahip çıktıkları Carrusca'nın transferinin sarı-kırmızılı taraftarlarca nasıl karşılanacağı ise şimdiden koca bir soru işareti!..
KAYNAK: Futbol Aktüel, Futbol Haberleri, Son Dakika Futbol Haberi, Transferler (http://www.gscimbom.com/forum/redirect-to/?redirect=http%3A%2F%2Fwww.futbolaktuel.com)
Nedvedmania
17.Aralık.2007, 06:36
Yıllardır diyorum bu carruscada çok süper ir yetenek var diye (hatta kewell kadar) ama dinleyen yok. Eğer haber doğruysa ve liverpool ona şans verirse 2. ribery vakâsı olucak. Alın buraya yazdım.
PesimiSTyLa
17.Aralık.2007, 06:39
Yıllardır diyorum bu carruscada çok süper ir yetenek var diye (hatta kewell kadar) ama dinleyen yok. Eğer haber doğruysa ve liverpool ona şans verirse 2. ribery vakâsı olucak. Alın buraya yazdım.
Yavaş olsun :D
Galatasaray kulübünün kapısını çaldığı bilinen Marcelo Carrusca için sarı-kırmızılı kulübe 4.2 Milyon Euro ödeneceği öğrenildi.
İnşallah inşallah.
Alicanfmfan
17.Aralık.2007, 06:44
Carrusca biraz daha fizigini geliştirse mükemmel olur ama yok.Çok teknik ama fizik yok :D.Şöyle olursa süper olur Önde Carussca arkada topal ve barıs anca eksiklerini kapatabilirler.Satılmamalı kiralanmalı
Nocna Mora
17.Aralık.2007, 06:46
Satılmayacaksa Kewell ve ya Arda gitmeli :)
cureshot
17.Aralık.2007, 06:47
Adam fiziği yetersiz diye TR'de oynayamadı ya, Premier Lig'de nasıl oynasın??? Hayret ettim yani!
YusufT19
17.Aralık.2007, 19:44
Bal gibi oynar, orda o kadar bomba herifler yok.
cureshot
17.Aralık.2007, 20:40
Bal gibi oynar, orda o kadar bomba herifler yok.
Premier Lig'de? Tabii canım!! :icon_biggrin:
PesimiSTyLa
17.Aralık.2007, 20:44
Ya sacmalamayın komik oluyorsunuz. Adam Cruz Azul da oynayamıyor Lpool da ne işi var. Delinin biri atmış işte bir taş.
PesimiSTyLa
17.Aralık.2007, 21:03
Galatasaray'ın hedefinde kim var?
Devre arasında kadrosuna takviye yapmayı planlayan Galatasaray'ın Bank Asya 1. Lig takımlarından Manisaspor'un ortasaha oyuncusu Sezer Öztürk ile yakından ilgilendiği öğrenildi.
Şampiyonluk yarışında kadrosunu güçlendirmek isteyen Sarı-kırmızılı takım, ara transferde ilk imzayı Manisaspor'un başarılı orta saha oyuncusu Sezer Öztürk'e attırmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılı yönetimin, önümüzdeki hafta futbolcunun menajeri Ahmet Bulut ile görüşmesi bekleniyor.
3 sezondur Manisaspor forması giyen Almanya doğumlu olan 23 yaşındaki Sezer Öztürk'ün bu sezon şimdiye kadar 12 golü bulunuyor.
17.12.2008
Kaynak : İHA
deniz.91
17.Aralık.2007, 21:18
Carrusca Liverpooldamı :zuhaha Komik bir haber sol kantta bir arjantinlisi var liverpollun zaten adı aklıma gelmiyo şimdi olimpiakosta kiralık babbel falan var carruscayı napsınlar
Emurafu
17.Aralık.2007, 23:15
Yav Carusca sanki cruz azul'da çok iyi oynadı..Adam hemen hemen her maç yedekmiş..Harbiden delinin biri kuyuya taş atmış..Üstelik bizimle sözlesmesi var:D
GeanyGS
17.Aralık.2007, 23:20
Herseyden ote Carrusca ingilterede oynama izni alamaz ztn :)
Emurafu
18.Aralık.2007, 03:25
Ayhan sözleşmesini 3 yıl uzattı:)
YusufT19
18.Aralık.2007, 06:04
bir kurtulamadik gitti.
KaPaLı
18.Aralık.2007, 06:06
Galatasaraylıların Ayhanla alıp veremediği bir problemmi var ? Şahsen ben Fenerbahçe'de böyle ileri geri gidip gelen bir adamın olmasını isterim. Savaşçıda Ayhan. İlginç
Cengo
18.Aralık.2007, 06:08
Abdurrahman ve Musa Aydın da keza.
gerrrard
19.Aralık.2007, 02:12
Galatasaraylıların Ayhanla alıp veremediği bir problemmi var ? Şahsen ben Fenerbahçe'de böyle ileri geri gidip gelen bir adamın olmasını isterim. Savaşçıda Ayhan. İlginç
Ama tüm hareketleri itici.
Addolorato
19.Aralık.2007, 02:15
Ayhan sözleşmesini 3 yıl uzattı:)
Fazla Uzatmış Seneye Bile Oynamaz.
PesimiSTyLa
19.Aralık.2007, 02:19
Boşversene. BazıLarını Carruscalar, Lukunkular, Bratular paklar...
Ayhan'a ne yap dendiyse yaptı. Her mevkiide Aslanlar gibi oynadı. Forvet olarak basladı futbola, Forvet arkası, oyna dediler oynadı. Sol acık oyna dediler, oynadı. Yeri geldi sag acık oyna dediler, oynadı. Bu sene de ön libero oyna dediler, tek basına kaldı yine oynadı. Ama futbolu cok iyi bilen bazı kesim adamı asıp kesiyor. Rakiplerimiz Ayhan gibi oyuncumuz olsa diye iç gecirirken;
bizim o futbolu iyi bilenler ayhana giydiriyor.
Dediğim gibi bunlara Bratular, Lukunkular, Carruscalar, Niculescular gerek, müstehâk...
Alicanfmfan
19.Aralık.2007, 02:27
Ayhan'ı bazen futbolu iyi oynamasada mücadelesi yeter.her yerde oynuyor jokerimiz yaşı itibari ilede çok kosuyor .Oyunu 2 yönlü oynayabiliyor.Mesela Sivas macında L10 yoktu Ayhan 10 numara gibi oynadı.Yeri geldi Linderoth yoktu ön libero oynadı , Aslan oldugunuda kanıtladı.Şuan iyide bir performans sergiliyor.
IcedEarth
20.Aralık.2007, 04:31
Ellemeyin kaptanıma, o bana kardeşim dedi geçen imza gününde :)
Şaka bir yana, Kaptan Ayhan takımın dinamolarından mevcut durumda. En az 2 sene daha bu formunu koruyacağını düşünüyorum. Ayhan'ı şu anda gözden çıkarmak akılsızlıktır, çünkü Ayhan bu takımın joker oyuncusudur. Gerekirse kulübede oturur, ama yollanamaz şu anki durumda.
Onurap
20.Aralık.2007, 04:41
İnanın ayhanın yerine biraz kaliteli bi adam alabilsek ayhan iyi oynayamıyor diyeceksiniz..:) formsuz oldumu hiç çekilmiyor sürekli yan pas anlamsız pas hataları top kapmadaki acizliklerde cabası..Fizik gücü desen yok..Barışı tercih ederim yerine..
Değişen bir galatasarayda ü.karan ve ayhan olmamalı artık..
Nocna Mora
20.Aralık.2007, 05:56
Nonda da olmamalıydı;) Bu sene satılmalıydı ve ya satılmalı:)
erdemzorer10
20.Aralık.2007, 06:09
Transfer ihtiyacımız yok bence..
artık takımın istikrar kazanması için senede 1 veya gerekliliğe göre 2 transferden fazla yapılmamalı bu transferler de ya nokta transfer ya da genç potansiyel yıldız oyuncular alarak yapılmalıdır..anca bu sayede takım oturur ve istikrar sağlanır..
Linderoth un kesinlikle kalmasından yanayım..henüz 29 yaşında çok fazla şey verebilir ..
Nedvedmania
21.Aralık.2007, 06:34
Yavaş olsun :D
Görürsün abi adama bir takım şans verse neler yapacak ama ...
Onurap
21.Aralık.2007, 06:49
Bir türk sağ açık alsak fena olmaz..
PesimiSTyLa
21.Aralık.2007, 06:53
Orhan Şam olsa mesela mükemmel olur. Sag acıktan ziyade türk sag bek. Sabriyi sag acık olarak da kullanabiliriz, aydın da var :)
cureshot
25.Aralık.2007, 03:11
Galatasaray'ın gözü Abdurrahman'da
Galatasaray'ın ara transfer dönemindeki öncelikli hedefi bir sağ bek oyuncusu... Bu konuda düşünülen ilk isim ise Sivasspor'un başarılı oyuncusu Abdurahman Dereli...
http://www.ntvspor.net/Images/38969.jpg
Sezon başından bu yana yaşanan sakatlıklar nedeniyle sağ bek bölgesinde sıkıntı yaşayan Galatasaray yönetimi rotasını sağ bek transferine çevirdi.
Sezonun ilk yarısında sağ bekte görev yapan oyuncularının yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Galatasaray'ın Alman çalıştırıcısı Michael Skibbe de sağ bek transferine sıcak bakıyor.
Galatasaray'ın ilk hedefi ise Sivasspor'da forma giyen 27 yaşındaki sağ bek oyuncusu Abdurahman Dereli...
Bu sezon sözleşmesi bitecek olan Abdurahman'ın bonservis ücretinde Sivasspor ile anlaşılması durumunda Galatasaray ile devre arasında el sıkışabileceği öğrenildi.
Öte yandan takımdan ayrılacağı yönünde haberler yayınlanan Ümit Karan henüz kendisine gelmiş resmi bir teklif olmadığını ve kulüpten ayrılmak gibi bir niyeti olmadığını dile getirdi.
NTVSpor.net
KaF KeF
25.Aralık.2007, 03:12
Adnan Polat transfer yapmayacaklarını belirtti..
PesimiSTyLa
25.Aralık.2007, 03:16
Başkan demiş olabilir. Hep böyle demeçler verip beklentiyi azaltıyor, sonra yapıyor yapacagını. Sezon bası da 1-2 tecrübeli ucuz isim alacagız dedi, Baros, Kewell, Meira gibi isimler aldı. O yüzden Baskanın "Galatasarayda transfer bitmez." sözü daha mantıklı:)
Nocna Mora
25.Aralık.2007, 03:22
http://www.webaslan.com/images/haber/2006/arda045_2412.jpg
ARSENAL GÖZÜNÜ DİKTİ
Genç yıldızımız Arda Turan'ın İngiliz devi Arsenal'in gündeminde olduğu belirtildi
İngiliz basını, Galatasarayımızın milli yıldızı Arda Turan'ın, bir kez daha Arsenal'in gündeminde olduğunu yazdı. İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in, Galatasarayımızın yıldızı Arda Turan'a olan ilgisi bitmek bilmiyor. Daha önceki transfer dönemlerinde de adı bir çok kez Arsenal'le yazılıp çizilen milli futbolcu, yine Ada'da gündeme geldi. İngiliz Daily Telegraph Gazetesi'nde yer alan habere göre, bu sezon sakatlıklarla boğuşan ve son olarak İspanyol yıldızı Cesc Fabregas'ın 4 ay sahalardan uzak kalacak olmasıyla sarsılan Arsenal'in transfer listesinde Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan'ın da bulunduğu belirtildi. Haberde, Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger'in ara transfer döneminde kadroda görmek istediği isimlerin listesi verilirken, milli futbolcu Arda Turan, listenin üst sıralarında yer aldı . Arsene Wenger'in, uzun süredir takip ettirdiği Arda Turan'ı ara transfer döneminde kadroya katmak isteyen Arsenal'in, geçen sezon sonunda Barcelona'ya transfer olan Belaruslu yıldız Alexander Hleb'in boşluğunu milli futbolcuyla doldurmak istediği kaydedildi. Gazeteye konuşan Arsenal'in Fransız çalıştırıcısı Arsene Wenger sakatlıklar nedeniyle kadrolarının küçüldüğünü bu nedenle de hiçbir oyuncularını Ocak ayı ara transfer döneminde satmayacaklarını söyledi.
GÖKHAN İNLER LİSTE BAŞI
Bu arada, Arsenal'in transfer listesinin başında bulunun ismin ise Türk asıllı İsviçreli futbolcu Gökhan İnler olduğu duyuruldu. Geçen yaz da Arsenal'in uzun süre kadroya katmak için büyük uğraş verdiği Udineseli futbolcu için Ada kulübünün yeni bir teklif yapmaya hazırlandığı ve Fabregas'ın boşluğunun bu oyuncuyla doldurulmak istendiğinin altı çizildi. İşte Arsenal'in ara transfer döneminde kadroya katmak istediği yıldızlar:
1) Gökhan İnler (Udinese)
2) Gareth Barry (Aston Villa)
3) ARDA TURAN (Galatasaray)
4) Yaya Toure (Barcelona)
5) Scott Parker (West Ham)
Lincoln'ün kafasını karıştıran teklif
Lincoln'ü ikna etmek için kesenin ağzını açan Ruslar, sambacıya 5 milyon Euro vermeyi teklif etti.
Lincoln'ün ortaya koyduğu başarılı futbol taliplerini de beraberinde getirdi. Galatasaray'ın Metalist maçında sambacıyı izleyen Lokomotif Moskovalı yöneticiler, Lincoln'ün performansının artmasıyla bir kez daha harekete geçti.
Fotomaç'ın haberine göre; Daha önce sarıkırmızılı yöneticiler ile görüşen ve olumsuz yanıt alan Ruslar, bu defa da Lincoln'ün menajerini hedef aldı. Wietmann aracılığıyla transferi bitirmek isteyen Lokomotif'in Lincoln'e yıllık 5 milyon euro gibi uçuk bir bedel ödemeye hazır olduğu bildirdi.
ZAM İSTEYEBİLİR
Habere Fransızların ünlü futbol internet sitesi football.fr de yer verirken, Moskova temsilcisinin bu transfer için kesenin ağzını açtığı ifade edildi. Öte yandan Galatasaray yönetimi ise formunun zirvesinde olan ve 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Cassio Lincoln'ü bırakmak istemediği öğrenildi. Galatasaray'ın bonservisine 5 milyon euro ödediği Brezilyalı futbolcu, sarı-kırmızılı takımdan yılda 2.5 milyon euro kazanıyor. Lincoln'ün kalmak için zam isteyebileceği belirtiliyor.
DÖRT LİGİN SENTEZİ
Bu sezon tavan yapan Lincoln, Galatasaray'ın orta sahasındaki başarısıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Dört farklı ligin tecrübesi bir araya geldi. Ben Almanya'da oynadım, Kewell İngiltere'de, Baros Fransa'da, Arda Türkiye'de çok büyük tecrübe kazandı. Bu dört farklı tecrübeyi birleştirdiğinde ortaya güzel bir şey çıktı."
Bordo61Mavi
25.Aralık.2007, 03:50
Arda'nin avrupaya gitmesini istiyorum. En kisa zamanda olmasi lazim, bi yerden sonra gec kalinmis oluyor. Arsenal cok guzel bi basamak olur, basamak diyorum cunku Arda yi ben Barcelona veya Realde gormek isterim.
Lucas Neill
25.Aralık.2007, 03:56
Bence Arda bi kaç sene daha Gs'de kalmalı hem Gs'ye yararlı olur hem daha fazla paraya gider hem de kendini geliştirir...
uagsbrk
25.Aralık.2007, 03:58
blacksprit doru soluo,benm de haberim var.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca ümit karana dubai yolu gozuktu,olmadı sivas.
Onurap
25.Aralık.2007, 05:50
Arda bence bizde kalıp efsane olmalı..Birileriyle kıyaslamak doğru değil yok efendim kalırsa h.şaş gibi olur..E giderse emre belozoğlu olur belki?
Üstelik Arsenalin Galatasaraya Arda için istediği fiyatı verebileceğine inanmıyorum..
Sağ bek alsak fena olmaz evet abdurrahmanı tanıyorum gerçekten çok iyi oyuncu hücüma müthiş destek veriyor..
Ankaragücünden çok beğeniyordum sivas aldı..Keşke biz alabilseydik sivas bence zor bırakır artık..
uagsbrk
25.Aralık.2007, 20:33
Mehmet Yıldız GSde demedi demeyin.
Deniz
25.Aralık.2007, 20:45
Geçen hafta Tribün Ateşi diye bi programın sunucusu,Juninho GaLatasaray'da demişti.Fox Spor müdür Tosun Yavuz görüşmüş hatta HaLdun ÜstüneL'Le haberin doğru oLup oLmadığı üzere.Bana pek inandırıcı geLmedi zaten.
Nedvedmania
25.Aralık.2007, 21:28
Mehmet Yıldız GSde demedi demeyin.
Demedi demeyiz zaten. Transfer olmayınca usgsbrk dedi deriz ama (::)
uagsbrk
25.Aralık.2007, 21:34
ya benden bu kadar iş imzaya ve ümit karana kaldı.Ben ne biliosam szlerle paylaşıyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ayrıca abdurrahman gündemde bile değil.
Nedvedmania
25.Aralık.2007, 21:45
:D hacı imzaya kaldığını bizde biliyoruz zaten imza atarsa transfer olmuş demektir :D
Neye dayanarak bukadar kesin konuşuyorsun ?
Onurap
25.Aralık.2007, 22:15
M.yıldızı gelmesini isterim ancak Yaseri verirsek sivasta patlama yapar bence kötüde olur açıkçası..Yaser aslında bizim sistemimize çok uyan bir forvet neden kullanamadı skibbe anlamadım..Ü.karan ve nondadan birini versinler özgürcan la takasta..
cureshot
25.Aralık.2007, 22:31
M.yıldızı gelmesini isterim ancak Yaseri verirsek sivasta patlama yapar bence kötüde olur açıkçası..Yaser aslında bizim sistemimize çok uyan bir forvet neden kullanamadı skibbe anlamadım..Ü.karan ve nondadan birini versinler özgürcan la takasta..
Ben Galatasaray'ın bütün maçlarını seyrettim bu sezon, her sezon olduğu gibi. Yaser oyuna girdiği her maçta, ama her maçta pres yapacağım diye yere düşmekten bir hâl oluyor. Potansiyel var kabul ediyorum ama henüz Galatasaray'da oynayacak seviyede değil, hem de hiç değil. Kiralık verilmesi iyi olur bence.
uagsbrk
25.Aralık.2007, 22:33
ya burdAn dışarı çıkarsa neye dayanarak konuştuğum sorun yaratabilir çünkü bende mehmet yıldızı istiyorum ve ümit karanı gereksiz buluyorum.Biraz sabır...
Ilhan
26.Aralık.2007, 00:37
Sezon başında gerçekleştirdiği transferlerle büyük sükse yapan Galatasaray, devre arasında bomba patlatmaya hazırlanıyor !.. Sarı kırmızılıların Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in bizzat yürüttüğü operasyon ile Herta Berlin'in Sırp futbolcusu Panteliç için Almanya'da masaya oturduğu ve Alman kulübüne Nonda artı para teklif edilldiği öğrenildi.
Lig Tv
Yorum: Yılın forvet transferi olur. GS-Hertha maçında izlemiştim. Topsuz alanda çok iyi bir forvet. Geri gelip top da alıyor.
PesimiSTyLa
26.Aralık.2007, 01:07
Bana sallama haber gibi geldi. Hertha ile uefada oynadı bu adam. Alsak uefada oynatamayız ki. TSL için de gerek yok zaten...
Deniz
26.Aralık.2007, 01:26
Bana sallama haber gibi geldi. Hertha ile uefada oynadı bu adam. Alsak uefada oynatamayız ki. TSL için de gerek yok zaten...Evet,banada inandırıcı geLmedi.Emre'nin dediği gibi hem Uefa'da oynatamayız hemde,Baros varken gereksiz.Nonda'yı niye veriLiyorLarmış Nonda gibi pivotu buLamazlar,hem Nonda'da boş aLanda topLa iyi oynuyor.
Bordo61Mavi
26.Aralık.2007, 01:32
Nonda ve Umit gitmeli. Tek forvet sistemine alisti Galatasaray zaten en idealide bu cunki orta sahada gol atan cok oyuncu var.
Bu oyuncularin yerine Baros'a iyi bi yedek lazim
Addolorato
26.Aralık.2007, 01:37
Nonda ve Umit gitmeli. Tek forvet sistemine alisti Galatasaray zaten en idealide bu cunki orta sahada gol atan cok oyuncu var.
Bu oyuncularin yerine Baros'a iyi bi yedek lazim
Ümit ve Nonda gayet iyi yedekler bence :)
Bordo61Mavi
26.Aralık.2007, 01:46
Ümit ve Nonda gayet iyi yedekler bence :)
Umit icin okadar soylentiler var, gidecekmi kalacakmi belli degil. Sezon sonunu bekliyene kadar bence simdi gonderilip en azindan bi kazanc elde edilmeli.
Nonda icinse, bazi maclarda sac bas yoldurtuyo. Barosun onune hic gecemiceni biliyor, onun kariyerini yapmis bi insanda bunu yediremez kendine bence. Ilk 11 oyniyacagi cok kulup var.
Addolorato
26.Aralık.2007, 01:54
Eğer Onlar Giderse Yönetim Transferi Düşünür Elbet ama kendin söylüyorsun ikiside yedek kalıcak oyuncular değil bu yüzden şanslıyız :)
cureshot
26.Aralık.2007, 20:44
Mehmet Yıldız 'aslan' oluyor
Transferin gözde ismi Mehmet Yıldız, Galatasaray yolunda... Sarı-kırmızılı kulüp, Sivasspor'un başarılı golcüsü için 3.5 milyon Euro artı Necati ve Mehmet Güven'i bonservisiyle, Aydın'ı ise kiralık olarak önerdi.
http://www.ntvspor.net/Images/27883.jpg
Galatasaray'ın, yerli ve yabancı birçok kulübün gündeminde bulunan Mehmet Yıldız'ın transferine ilişkin Sivasspor'a yeni bir teklifte bulunduğu bildirildi.
Bursa Hürriyet Gençlikspor'a destek vermek amacıyla düzenlenen yemeğe katılan Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Galatasaray Kulübü'nün, Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili yeni teklifinin aracılar tarafından kendilerine ulaştırıldığını söyledi.
Galatasaray'ın Mehmet Yıldız'a karşılık 3 futbolcu ve 3.5 milyon Euro'luk öneride bulunduğunu bildiren Uygun, konuya ilişkin bir görüşme daha yapacaklarını belirtti.
Uygun, Mehmet Yıldız'ın kendileri açısından çok önemli bir futbolcu olduğunu belirterek, ''Ancak kulübün menfaatleri her şeyden önemli. Galatasaray'ın teklifi bize ulaştı. Son kez görüşeceğiz. Görüşme olumlu sonuçlanırsa Mehmet Yıldız Galatasaray'ın olur'' dedi.
''Galatasaray'ın önerdiği 3 futbolcu kimler'' sorusuna ise Uygun, ''3.5 milyon Euro artı Necati ve Mehmet Güven'i bonservisiyle, genç Aydın'ı ise kiralık olarak veriyorlarmış. Eğer anlaşma sağlanırsa her iki kulüp için de hayırlı olsun'' yanıtını verdi.
NTVSpor
Yorumum: Sivas'ın bu teklifi kabul etmemesi saçma olur ama bizim Mehmet için bu derece yüksek bir teklif yapmamız bilmem ne derece doğru?
Xipe Totec
26.Aralık.2007, 20:53
Şu kriz ortamında 3.5 milyon çok.. Ki yönetim oyuncu satıp parasını çıkartmazsa transfer büyük ihtimal askıda kalacak(Adnan Polat'ın demeçlerine göre).. Ayrıca Aydının kiralık olarak gönderilmesi taraftarı değilim.. Takımda tutup neler başarabileceğini görmemiz lazım.. Onun yerine yaserin gönderilmesi daha akıllıca olur..
PesimiSTyLa
26.Aralık.2007, 21:03
M.Yıldız TR den alınabilecek en iyi oyunculardandır buna eyvallah da; 3.5 Milyon Neco + M.Güven + Aydın(Kira) Fazla degil mi ? Neco ve Memo da degilim, Aydın ve 3.5 milyondayım. En azından 2-2.5 milyon olsaydı. Bir de keske Aydın yerine Yaser’i kiralık verseydik...
Bu transfer gerceklesirse -ki %80 olacak gibi- Ümit'e dubai yolları görünüyor...
uagsbrk
26.Aralık.2007, 22:55
fotomaçın bügünkü mehmet yıldız manşetini okuyun,komple doğru!!
Emurafu
26.Aralık.2007, 23:24
Bülent uygun kanal 24'de acıklama yapmış..Servet gibi mehmet ordada insallah basarılı olur demiş..
Jesus_FB
26.Aralık.2007, 23:26
Bu durumda Nonda gider herhalde
Revolution
Herşey tamam da 3.5 Milyon € çok fazla bunca takasa rağmen..
Addolorato
Sanırım Mehmet Yıldız Geliyor Ha :) Bu arada bence Mehmet Güven'de kiralık verilmeli ben onda hala bir potansiyel görüyorum. Necati ise gidebilir bonservisi ile.
Revolution
26.Aralık.2007, 23:34
Mehmet Güven'e verilen şans Oğuz'a,Cafercan'a,Özgürcan'a vs. vs. verilseydi en az 3 tane oyuncu çıkarmıştık.
hhkahraman
27.Aralık.2007, 00:01
Yıldız gelirse Galatasaray'da çok iş yapar.Ancak 3.5 m euro + Necati,M.Güven ve Aydın biraz fazla olmuş olabilir.
Addolorato
27.Aralık.2007, 00:15
ya burdAn dışarı çıkarsa neye dayanarak konuştuğum sorun yaratabilir çünkü bende mehmet yıldızı istiyorum ve ümit karanı gereksiz buluyorum.Biraz sabır...
Sen Yönetici Çocuğumusun Bakiyim :schaf:
KanaKe
27.Aralık.2007, 00:15
Yıldız gelirse Galatasaray'da çok iş yapar.Ancak 3.5 m euro + Necati,M.Güven ve Aydın biraz fazla olmuş olabilir.
Bence fazla degil Aydin zaten kiralik gidecek Necati ile Mehmet'i ise GS fazla kullanmiyor Necati'yi Sociedad'a kiralik gönderdiler.
Nocna Mora
27.Aralık.2007, 00:18
Aydın'ı vermemeliyiz Sivas'a kiralık olarak
hhkahraman
27.Aralık.2007, 00:41
Bence fazla degil Aydin zaten kiralik gidecek Necati ile Mehmet'i ise GS fazla kullanmiyor Necati'yi Sociedad'a kiralik gönderdiler.
Kullanmıyoruz ama bu oyuncuların kötü olduğunu göstermez.Aydın orada banko oynar,kendini geliştirir,döner takıma. Mehmet Güven de eğer giderse bunu iddialı söylüyorum milli takıma kadar yükselir.Necati'nin de hala talipleri çıkıyor.Bu oyuncuların verilmesi belki doğru olabilir ancak 3.5 m euro çok fazla bir miktar.
Jesus_FB
27.Aralık.2007, 00:47
Aydin'in gelecegi icin o takima gitmemesi lazim sivasin zemini hic onun oyununa musait degil
extensor
27.Aralık.2007, 01:25
Şöyle Yapsak... Necati artı Ümit Karan artı Mehmet Güven. Yaser'de kiralık. artı 1 milyon dolar :D
Redrum
27.Aralık.2007, 02:10
Aydın orda ilk 11 oynar, kendini geliştirir, seneye bomba gibi gelir bence. Ayrıca Ümit Karan'I satarak Mehmet'in parasını çıkarırız bence.
Nocna Mora
27.Aralık.2007, 02:13
Sivasspor'un yıldızı Mehmet Yıldız'ın G.Saray'a 3 futbolculuk bir takasla gideceği söylentileri hakkında, Yiğido'nun Basın Sözcüsü Fikret Ünsal çarpıcı açıklamalar yaptı.. "Ortada ne bir görüşme ne de bir buluşma var" ifadesini kullanan Ünsal, "Dedikodulara dayalı haberlerden usandık" dedi..
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, futbolcuları Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili çıkan haberlere tepki göstererek, ''Şu anda yıldız futbolcumuz Mehmet ile ilgili bir spekülasyon var. Ortada ise ne bir görüşme ne de bir buluşma var. Dedikodulara dayalı haberlerden Mehmet Yıldız'dan çok biz usandık'' dedi.
Ünsal yaptığı açıklamada, kaptanları Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili bugün basında çeşitli haberlerin yer aldığını belirterek, bunların gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Her kulübün olduğu gibi Sivasspor'un da bir transfer politikası olduğunu, transfer politikası ve transfer komitesi bulunduğunu kaydeden Ünsal, ''Herhangi bir futbolcumuz satılacaksa veya herhangi bir futbolcu alınacaksa bu teknik heyetin raporu da göz önünde bulundurularak, yönetim kurulunun değerlendirmesiyle yapılır. Yönetim kurulunun dışında hareket edenler ve konuşanlar abesle iştigal ediyorlar'' diye konuştu.
Şu anda yıldız futbolcuları Mehmet ile ilgili bir spekülasyonun olduğunu, ancak ortada ise ne bir görüşmenin ne de bir buluşmanın olduğunu ifade eden Ünsal, ''Dedikodulara dayalı haberlerden Mehmet Yıldız'dan çok biz usandık'' dedi.
-''TARİH GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONLARINI YAZMAZ, ŞAMPİYONU YAZAR''-
İlk yarıyı lider tamamladıklarını, dolayısıyla şampiyonluğun da en büyük adaylarından biri olduklarını vurgulayan Ünsal, şöyle devam etti:
''Sivasspor yönetimi Mehmet Yıldız'ı bu çerçevede değerlendirecektir. Ayrıca taraftarımıza da kulak vermek zorundayız. Taraftarımız, Mehmet Yıldız'ın kesinlikle başka bir kulübe gitmesini istemiyor. Doğrusu şampiyonluğa oynayan bir takım olarak bizim de Mehmet Yıldız'ı satmak gibi bir niyetimiz yoktur. Ama Mehmet Yıldız (benim önümü açın) derse her zaman söylediğimiz gibi onun önünü tıkamayız. İlk yarıyı, bir önemli maç eksiği ile lider tamamladık ama şampiyon olmadık. Ortaya 'gönüllerin şampiyonu' diye bir kavram atıldı. Tarih gönüllerin şampiyonlarını yazmaz. Şampiyonları yazar. Biz şampiyon olmak istiyoruz. Gönüllerin şampiyonu diye bir kavram da yoktur zaten.''
Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili şu ana kadar yüz yüze herhangi bir görüşmenin olmadığını kaydeden Ünsal, ''Herkes kendi işine baksın. Yönetici yöneticiliğini, teknik adam teknik adamlığını, futbolcu da futbolculuğunu bilmelidir. Gazeteci de gazeteciliğini yapmalı. Asparagas haberle Sivasspor'un önünü, şampiyonluğumuzun önünü kimsenin kesmeye gücü yetmeyecek'' diye konuştu.
cureshot
27.Aralık.2007, 02:16
Ya açıklamayı yapan GS kulübü değil ki, Bülent Uygun'un ta kendisi. Komik duruma düşüyorlar.
Alicanfmfan
27.Aralık.2007, 03:16
Mehmet Yıldız ,atıyorum Musa,Muhammed,Tum olmadan bir hiç .İnşAllah gelmez G.Saray'a Milli takımda gördük neler yapabildigini ;;)
erdemzorer10
27.Aralık.2007, 06:03
Şuanki sistemde Mehmet Yıldız ne gibi bi rol alabilir ki gelsin .S bence kadroyu korumalıyız..+ Türkiye den alınacak tek futbolcu Mehmet Topuz dur (bence)
Aşk-ı Şehir
27.Aralık.2007, 06:08
Nonda'nın yaptığının 2 katını yapar Mehmet Yıldız. Ayrıca Aydın'ı neden göndermesinler ki Sivasspor'a onu anlamıyorum. Bu adam zaten senede minimum 30 maç oynayacak Türkiye'de. Ve İstanbul,Ankara 19 Mayıs stadı dışında hangi deplasmana giderse gitsin aynı zeminle karşılaşacak...
PesimiSTyLa
27.Aralık.2007, 06:17
Mehmet Yıldız şuan bizim ihtiyacımız olan tek futbolcu TSL de. Umarım bu transfer gerceklesir. Kewell ın yoklugunda bile Aydın ı tercih etmedi Skibbe. Demek ki tam hazır görmüyr. Sivasa kiralık gitmesi yerinde olur. M.Güven ve Neco da Allaha emanet zaten. Burada tek sorun para. Adnan Polat o miktarı veriyorsa bir bildigi vardır.
UlquioRRa
27.Aralık.2007, 06:21
3.5 yerine şöyle 1.5-2 M'lara çekebilsek tadından yenmez.
Onurap
27.Aralık.2007, 06:34
Kulübün birbirinden haberi yok ya.. :D
"Mehmet'i G.Saray'a verebiliriz"
Turkcell Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Sivasspor'da, kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz, Mehmet Yıldız'ı renklerine katmak isteyen Galatasaraylı yöneticilere, koşulların sağlanması durumunda bu transferin gerçekleşebileceğini bildirdiklerini söyledi.
Mecnun Odyakmaz, İzmir Sivaslılar Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Vakfı'nın Altınbalık Restoran'da düzenlediği ''Gönülden Eğitim, Dostluk ve Dayanışma Gecesi''ne katıldı. Odyakmaz, yaptığı açıklamada, transfer döneminde, Sivasspor'un kazandığı başarıları daha ileriye taşımak amacıyla çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.
Sivassporlu oyunculara yönelik transfer önerilerinde bulunulduğu yönünde basında çok sayıda haberin yer aldığını hatırlatan Odyakmaz, ''Ancak çok ciddi tekliflerin, yazılanlara göre çok sınırlı kaldığını görüyoruz. Bugünlerde Mehmet Yıldız'ın transferi gündemde ve çok sayıda takımla ismi anıldı ve yazıldı. Galatasaray'dan başka çok ciddi teklifte bulunan takım yok'' dedi.
Mehmet Yıldız'ın Sivasspor için çok önemli bir oyuncu olduğunu, Sivaslılar'ın bu oyuncuyu ailelerinin bir bireyi gibi gördüklerini ve kentin fahri hemşehrisi de ilan edildiğini vurgulayan Odyakmaz, şunları kaydetti: ''Galatasaray Kulübü ile yetkili arkadaşlarımız görüştüler. Galatasaraylı yöneticiler, Mehmet Yıldız ile ilgilenebileceklerini söylediler. Biz de şartlar uygun olursa Mehmet Yıldız ile yollarımızı ayırabileceğimizi söyledik. Mehmet Yıldız'ın da mutlu edilmesini istiyoruz. Bunlar sağlanabilirse hem Sivasspor'un hem Mehmet Yıldız'ın beklentileri gerçekleşirse, bu transferin gerçekleşebileceği beyanında bulunduk. Yarın İstanbul'da Mehmet Yıldız ile görüşeceğim. Hafta sonunda Galatasaray ile yeniden görüşeceğiz. Aşama kaydedilebileceğimizi düşünüyorum.''
Mehmet Yıldız'a karşılık Sivasspor'un olanakları geliştirebilecek düzeyde ekonomik bir öneri beklediklerini ifade eden Odyakmaz, ekonomik beklentinin yanında oyuncu takasına da sıcak bakabileceklerini kaydetti.
-İZMİR-
Sivasspor'un başarısında istikrarlı bir yönetim ve teknik heyetin payının büyük olduğunu belirten Odyakmaz, İzmir takımları için de şunları söyledi: ''İzmir'in köklü takımları var. Büyük başarılara imza atmış kulüpleri var. Son yıllardaki Süper Lig'de yer alamamalarının istikrarlı yönetim eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Bir başkana güvenip, ona destek vererek oluşturulacak iyi bir takımla İzmir takımlarından birinin Süper Lig'de yer alacağını düşünüyorum.''
İzmir'deki Sivaslılar'ın, Sivasspor'un İkinci Lig'de mücadele ettiği dönemde takımlarını yalnız bırakmadıklarını da ifade eden Odyakmaz, ''Geceye katılarak onlara teşekkür etmek istedim. İkinci Lig'de hem Alsancak'ta hem de Atatürk Stadı'nda yaptığımız maçlarda bize destek oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum'' dedi.
26.12.2008
Kaynak : AA
Cengo
27.Aralık.2007, 08:47
Kulübün birbirinden haberi yok ya.. :D
"Mehmet'i G.Saray'a verebiliriz"
Turkcell Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Sivasspor'da, kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz, Mehmet Yıldız'ı renklerine katmak isteyen Galatasaraylı yöneticilere, koşulların sağlanması durumunda bu transferin gerçekleşebileceğini bildirdiklerini söyledi.
Mecnun Odyakmaz, İzmir Sivaslılar Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Vakfı'nın Altınbalık Restoran'da düzenlediği ''Gönülden Eğitim, Dostluk ve Dayanışma Gecesi''ne katıldı. Odyakmaz, yaptığı açıklamada, transfer döneminde, Sivasspor'un kazandığı başarıları daha ileriye taşımak amacıyla çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.
Sivassporlu oyunculara yönelik transfer önerilerinde bulunulduğu yönünde basında çok sayıda haberin yer aldığını hatırlatan Odyakmaz, ''Ancak çok ciddi tekliflerin, yazılanlara göre çok sınırlı kaldığını görüyoruz. Bugünlerde Mehmet Yıldız'ın transferi gündemde ve çok sayıda takımla ismi anıldı ve yazıldı. Galatasaray'dan başka çok ciddi teklifte bulunan takım yok'' dedi.
Mehmet Yıldız'ın Sivasspor için çok önemli bir oyuncu olduğunu, Sivaslılar'ın bu oyuncuyu ailelerinin bir bireyi gibi gördüklerini ve kentin fahri hemşehrisi de ilan edildiğini vurgulayan Odyakmaz, şunları kaydetti: ''Galatasaray Kulübü ile yetkili arkadaşlarımız görüştüler. Galatasaraylı yöneticiler, Mehmet Yıldız ile ilgilenebileceklerini söylediler. Biz de şartlar uygun olursa Mehmet Yıldız ile yollarımızı ayırabileceğimizi söyledik. Mehmet Yıldız'ın da mutlu edilmesini istiyoruz. Bunlar sağlanabilirse hem Sivasspor'un hem Mehmet Yıldız'ın beklentileri gerçekleşirse, bu transferin gerçekleşebileceği beyanında bulunduk. Yarın İstanbul'da Mehmet Yıldız ile görüşeceğim. Hafta sonunda Galatasaray ile yeniden görüşeceğiz. Aşama kaydedilebileceğimizi düşünüyorum.''
Mehmet Yıldız'a karşılık Sivasspor'un olanakları geliştirebilecek düzeyde ekonomik bir öneri beklediklerini ifade eden Odyakmaz, ekonomik beklentinin yanında oyuncu takasına da sıcak bakabileceklerini kaydetti.
-İZMİR-
Sivasspor'un başarısında istikrarlı bir yönetim ve teknik heyetin payının büyük olduğunu belirten Odyakmaz, İzmir takımları için de şunları söyledi: ''İzmir'in köklü takımları var. Büyük başarılara imza atmış kulüpleri var. Son yıllardaki Süper Lig'de yer alamamalarının istikrarlı yönetim eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. Bir başkana güvenip, ona destek vererek oluşturulacak iyi bir takımla İzmir takımlarından birinin Süper Lig'de yer alacağını düşünüyorum.''
İzmir'deki Sivaslılar'ın, Sivasspor'un İkinci Lig'de mücadele ettiği dönemde takımlarını yalnız bırakmadıklarını da ifade eden Odyakmaz, ''Geceye katılarak onlara teşekkür etmek istedim. İkinci Lig'de hem Alsancak'ta hem de Atatürk Stadı'nda yaptığımız maçlarda bize destek oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum'' dedi.
26.12.2008
Menajeri de Fenerbahçe'ye çok yakın dedi :icon_biggrin:
PesimiSTyLa
27.Aralık.2007, 09:44
Sivas ile anlasırsak Mehmet tercihini Galatasaraydan yana kullanır. Bülent Uygun ve Mecnun Odyakmaz da en ciddi teklifin Galatasaraydan yapıldıgını söylemişler. Umarım hayırlı bir sekilde sonuçlanır bu transfer.
Bordo61Mavi
27.Aralık.2007, 11:46
Mecnun bey bildigim kadari ile Fenerbahce kongre uyesi, Fenerbahce de teklifle gelirse kime verecekleri belli :)
extensor
27.Aralık.2007, 14:22
Mhemet Yıldız'ı çok severim. Sivas'a Sivas doğumlu Ümit Karan artı Necati falan verilmeli para aşağı çekilmeli.
Ama ben Mehmet Yıldız olsam FenerbahçeYe giderdim.
Ayrıca bazıları Mehmet Yıldız'da görsel bir ziyafet bulamadıkları için futbolcu değil diyorlar. Kendilerini sirke davet ediyorum. Orda bir çocuk 2-3 topu alır sektirir hoşunuza gider. Futbol top sektirme, bacak arası atma sporu değildir.
Hele birisi Mehmet yanında ki Tum, Musa, Muhammed sayesinde Mehmet Yıldız oluyor demiş. Ne diyeceğimi şaşırdım.
Eee arkadaş bu demek oluyor ki. Muhammet Lincoln ve Alex'ten. Tum Baroş ve Güiza'dan. Musa, Kewell ve Deivid'ten daha iyi futbolcu.
Demek onlar bu isimlerden 40 kat daha iyi besliyor ki Mehmet Yıldız Mehmet Yıldız oluyor. :D Ağabey ne diyeyim ki. Bu nasıl bir önyargıdır.
O husus daha çok şu şekilde olmasın. Takımda tek ayakta kalan Mehmet Yıldız. Yıkılmayan, rakip savunma arasında ezilmeyen Mehmet Yıldız. Bu sayede Tum, Mohammed, Musa ayakta kalabiliyor daha iyi oynuyor desek anlarım. Ama bu nedir yahu. Tum sayesinde Mehmet gol atıyorsa Tum atsın golleri Mehmet neden atıyor. İkiside santrafor. Yani bu nasıl bir ön yargıdır.
Mehmet Yıldız Fenerbahçe ve Galatasaray'dan birine gitsin. O zaman görürsünüz kendisini. Hiç bir şey yapamaz diyenlere inat bende diyorum ki. Gol kralı olur. Patlama yapar. Bakalım göreceğiz.
Aşk-ı Şehir
27.Aralık.2007, 16:50
Mecnun bey bildigim kadari ile Fenerbahce kongre uyesi, Fenerbahce de teklifle gelirse kime verecekleri belli :)
3.5 milyon € + 3 oyuncu (1 tanesi kiralık) veriyor Galatasaray. Daha ne verebilirler ki. Fenerbahçe bundan düşük bir teklif yaparsa vereceklerini hiç zannetmiyorum. Çünkü orası babasının çiftliği değil.;)
Nocna Mora
27.Aralık.2007, 17:58
Ya gelmesin yaaa:1:
Onurap
27.Aralık.2007, 21:36
Çime bakarak top sürmesine sinir oluyorum..:D
Ama gelsin deplasmanlarda faydalı olur..
Alicanfmfan
27.Aralık.2007, 23:30
Yahu bu kadar mükemmel topcuysa neden Milli takım'da birşeyler yapamıyor kadroya giremiyor 2 maç filan oynadı yok .Gelirse uyum sorunu filan derken Serkan Aykut vakası olur.Sivasspor'unda oynasın Mehmet Yıldız.Exentor benim dedigimi anlamadı.Mehmet Topuz-Gökhan örnegini verebilirim.Nonda'yı Mehmet Yıldız'la kıyaslayanlar var yahu.:S
PesimiSTyLa
27.Aralık.2007, 23:38
Haklısın Nonda ile Mehmet Yıldız kıyaslanıyor. Kabul edelim ki suanki haliyle Yıldız Nonda'nın futbol olarak 2-3 adım önünde.
Nocna Mora
27.Aralık.2007, 23:42
Ya arkadaşlar nereden çıkarıyorsun ondan iyi olduğunu o da Burak Yılmaz gibi Sinan Kaloğlu gibi anadolu klübü topçusu bence;) Alınmamalı en azından gençler düşünülmeli;) Ümite-Baros neyimize yetmiyor hatta Yaser gerekirse Kewell bile var;)
PesimiSTyLa
27.Aralık.2007, 23:50
Burak sinan diyorsunuz da, Ümit Karan nereden geldi bu takıma ? Ümit anadolu takımı topcusu değil miydi ? Çıkarın at gözlüklerinizi, sığ bakmayın olaylara. Mehmet Yıldız TR den ihtiyac duydugumuz tek oyuncu. Alınırsa çok iyi olur, alınamasa da Pek eksiklik olmaz aama Baros un olmadığı maclarda Forvette sıkıntı cekeriz. Nonda'nın bu hantallığı, Ümit'in de bu istikrarsızlığı ile Lig gider ama Uefa gitmez...
PesimiSTyLa
28.Aralık.2007, 00:22
"Zor duruma düşüyoruz"
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Sivasspor'un golcü futbolcusu Mehmet Yıldız'ın transferi konusunda henüz netleşmiş bir durumun olmadığını, Sivasspor Kulübü yöneticileriyle bu konuda bugün son kez biraraya geleceklerini söyledi.
Haldun Üstünel, Galatasaray Lisesi'nde yeni üyelerin tanıtımı amacıyla düzenlenen toplantıda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
''Henüz netleşmiş bir durum yok. Bir görüşmemiz oldu. Bu görüşme doğrultusunda bugün son bir kez daha biraraya geleceğiz. Bazı oyuncuların isimlerinin transferde ortaya atılması bizi üzdü. Bizler oyuncularımız karşısında zor duruma düşüyoruz. Gerçek olmayan bazı isimler medyada yer aldı. Bu durum bizleri son derece üzüyor. Biz bu tarz görüşmelerin daha çok gizlilik içinde kalmasını tercih ediyoruz. Bugün yapacağımız görüşmede bir sonuca ulaşırsak bilgilendiririz.''
Bir basın mensubunun, bazı gazetelerde Mehmet Yıldız'ın transferinin ardından Ümit Karan'ın takımdan ayrılacağına dair haberleri hatırlatması üzerine Üstünel, ''Bunlar hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor. Bu isimlerin bu şekilde medyada yer alması bizi zor durumda bırakıyor. Bu yüzden görüşmelerde öne çıkan isimler bizim tarafımızdan doğrulanmadığı sürece gerçeği yansıtmıyor'' derken, ''Ümit Karan devre arasında takımdan ayrılacak mı?'' sorusuna da, ''Şu an bizim tasarrufumuzda böyle bir konu yok'' yanıtını verdi.
Mehmet Yıldız transferinde oyuncunun yanı sıra para verileceği konusunda görüştüklerini ifade eden Haldun Üstünel, bir basın mensubunun, ''Galatasaray'ın hücum hattı çok iyi. Mehmet Yıldız'ın transferi gerekli miydi?'' sorusunu da şöyle yanıtladı: ''Bu bizim iç politikamız. Bunlar tamamen kulüp idaresini ve futbol şubesini ilgilendiren kararlar. Bizim daha değişik temaslarda bulunduğumuz oyuncular da var. Ama biz kesin kararımızı henüz almadık. Bu tarz görüşmelerimiz oluyor, olmaya da devam edecek. Sonuçta Galatasaray'da transfer hiçbir zaman bitmiyor, bitmeyecek de. Bu nedenle bu konuda fazla spekülasyona gerek yok. Mevcut kadromuzda teknik heyetten aldığımız raporlar doğrultusunda transfere ihtiyaç duyulan bölgeler için çalışmaları sürdürüyoruz.''
Basında, yabancı kulüplerin Servet'i istediği yönündeki haberler konusunda ise Üstünel, ''Servet'in 2010 yılına kadar sözleşmesi var. Biz de kendisiyle sözleşmeyi uzatmak istiyoruz. Ama Servet için olsun, diğer oyuncularımız için olsun, gelen her teklifte onların niyeti bizim için önemli. Eğer kendilerinin yurt dışına gitme gibi niyetleri olursa hiçbir şekilde biz önlerini kesmeyeceğiz'' değerlendirmesinde bulundu.
27.12.2008
UlquioRRa
28.Aralık.2007, 00:29
Ya arkadaşlar nereden çıkarıyorsun ondan iyi olduğunu o da Burak Yılmaz gibi Sinan Kaloğlu gibi anadolu klübü topçusu bence;) Alınmamalı en azından gençler düşünülmeli;) Ümite-Baros neyimize yetmiyor hatta Yaser gerekirse Kewell bile var;)
O zaman Yaser de Ümit de Anadolu topçusu. Onlar da Anadolu kulüplerinden gelmedi mi? Mehmet Yıldız'ı Burak'la hatta Sinan'la karşılaştırman çok abes. Mehmet bize yakışır.:u:
nerazzuri
28.Aralık.2007, 00:39
Mehmet ne size yakışır ne bize. Mehmet bu yaştan sonra yedek bekleyecek sabrı yok. Bes belli adam ilk 11in garanti olduğu yerde oynamak istiyor. Sivas'ta yeri garanti ve bu güvene bakarak boş mukaveleye bile imza atar. Trabzonspor veya Beşiktaş'a daha çok yakışır. Daha başarıya aç ve 11in garanti olacağı yere transfer olmalı Mehmet. Parasında değil işin.
Alicanfmfan
28.Aralık.2007, 00:49
Ha şöyle olursa Mehmet Yıldız gelir Ümit Karan giderse mükemmel olur o zaman :D.Forvetten birilerini yollamalıyız ama Bu Nonda olmamalı diye düşünüyorum.
Nocna Mora
28.Aralık.2007, 00:54
Ne kadar kaliteli oyuncu olsada şu anda kadroda yer yok adama. Baros sakatlandı diyelim Ümit var Ümit'te yoksa o olacak o bunu istemez ama;)
Alicanfmfan
28.Aralık.2007, 01:11
Ümit acayip formsuz , şuanda Baros'un yedeginin yedeği konumunda.Mehmet Yıldız'ı alırsak çift forvet oynamamız gerekir ve sadece yedekte Nonda bekleyebilir yad Baros-Nonda yani Ümit'e yer yok bundan sonra kadroda :)
extensor
28.Aralık.2007, 01:15
Mehmet ne size yakışır ne bize. Mehmet bu yaştan sonra yedek bekleyecek sabrı yok. Bes belli adam ilk 11in garanti olduğu yerde oynamak istiyor. Sivas'ta yeri garanti ve bu güvene bakarak boş mukaveleye bile imza atar. Trabzonspor veya Beşiktaş'a daha çok yakışır. Daha başarıya aç ve 11in garanti olacağı yere transfer olmalı Mehmet. Parasında değil işin.
Mehmet Yıldız'ın en oynayamayacağı klup Beşiktaş'tır. Kendi stilinde bir forvet Nobre var. Önemli bir genç oyuncu Bobo var. Önemli bir genç Holosko var. İnanılmaz bir süper genç Batuhan var. Mehmet bu dörtlünün arasına gitmeyecek kadar akıllıdır inşallah.
Ben Mehmet Yıldız olsam koşa koşa Fenerbahçe'ye imza atarım. Fenerbahçe'ye neden yakışmayacak ki. İlhan Parlak'la mı forma savaşı verecek :). Semih'ten iyi futbolcudur bence. Güiza Semih Mehmet 3'lüsü Fenerbahçe için ideal olur.
Fenerbahçe için aranan kandır kendisi.
hhkahraman
28.Aralık.2007, 01:20
Semih'ten iyi olduğuna katılmıyorum.
Ancak Mehmet gelirse Galatasaray'a çok faydalı olacak...
bugra 1905
28.Aralık.2007, 02:41
Bunun Fenerbahçelilikle Alakası Yok Abicim Biz Dedik 5 Miyon Euroyu Getiren Alır Diye Lütfen Mecnun Başkanımızın Geçmişinden Dolayı Karalama
Yahu bu kadar mükemmel topcuysa neden Milli takım'da birşeyler yapamıyor kadroya giremiyor 2 maç filan oynadı yok .Gelirse uyum sorunu filan derken Serkan Aykut vakası olur.Sivasspor'unda oynasın Mehmet Yıldız.Exentor benim dedigimi anlamadı.Mehmet Topuz-Gökhan örnegini verebilirim.Nonda'yı Mehmet Yıldız'la kıyaslayanlar var yahu.:S
Milli Takımda Fatih Terim İstanbul Topcularıyla Doldurduğu İçin Mehmeti Oynatmıyor Mehmet Mükemmel Topcu Değil Ama Yaşlı Kurt Nondadan İyidir Milli Takımda Nasıl Oynamasını Bekliyorsunuz F.Terim 45 Dakika Tutuyor Mevlüte Verdiği Şansı Mehmete Verseydi Mehmet Kral Olurdu
deniz.91
28.Aralık.2007, 02:45
Ben Mehmet Yıldızın Nondadanda şuanki Ümit Karandanda çok daha iyi olduğunu düşünüyrum alırsa gs bence çok yi bir transfer yapmış olacak barosun sakatlığında eksikliğinde falan yerini çok iyi kapatır
bugra 1905
28.Aralık.2007, 02:49
Ben Mehmet Yıldızın Nondadanda şuanki Ümit Karandanda çok daha iyi olduğunu düşünüyrum alırsa gs bence çok yi bir transfer yapmış olacak barosun sakatlığında eksikliğinde falan yerini çok iyi kapatır
Mehmet Yıldızın Bitiriciliği Milan Baros Kadar İyi Olsa Barostanda İyi Forvet Olur Ama Bitiricilik Düşük Onun Dışında Herşeyi Tam
PesimiSTyLa
28.Aralık.2007, 06:42
Başkanın yakın çevresinden aldığımız habere göre günlerdir transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Yıldız’ın transferi gerçekleşti
Başkanın yakın çevresinden aldığımız habere göre günlerdir transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Yıldız’ın transferi gerçekleşti.
Aldığımız duyumlar doğrultusunda Galatasaray’la bu akşam yapılan görüşme sonucunda Mehmet Yıldız’ın yeni yılda Galatasaray forması giyeceği öğrenildi.
SivasSpor.Com Özel Haberi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=22452)
Ne derece doğru bilemiyorum. Umarım doğrudur. Haldun Üstünel öğlenleyin bugun son teklifimizi yapacagız demişti.
Alicanfmfan
28.Aralık.2007, 07:56
İyi hadi , Hayırlı olsun. Artık milli takımda oynuycak demedi demeyin :D
erdemzorer10
28.Aralık.2007, 08:30
Madem Mehmet Yıldız listedeydi ; o halde neden Nonda ile sözleşme yenilendi ben de bunu anlamıyorum..Ü.Karan ve Nonda varken Mehmet Yıldız çok extra olur bence..
Nocna Mora
28.Aralık.2007, 08:42
Gereksiz bir transfer daha
Raten
28.Aralık.2007, 09:27
Henüz netleşen birşey,resmi bir açıklama yok .
Bordo61Mavi
28.Aralık.2007, 12:03
Bunun Fenerbahçelilikle Alakası Yok Abicim Biz Dedik 5 Miyon Euroyu Getiren Alır Diye Lütfen Mecnun Başkanımızın Geçmişinden Dolayı Karalama
Milli Takımda Fatih Terim İstanbul Topcularıyla Doldurduğu İçin Mehmeti Oynatmıyor Mehmet Mükemmel Topcu Değil Ama Yaşlı Kurt Nondadan İyidir Milli Takımda Nasıl Oynamasını Bekliyorsunuz F.Terim 45 Dakika Tutuyor Mevlüte Verdiği Şansı Mehmete Verseydi Mehmet Kral Olurdu
Yok canim ben karalamiyorumki, sonucta kendisi baskani oldugu takimin menfaatini dusunecek ;) ama ben diyorumki esit bi teklifte veya cok yakin tekliflerde Fenerbahceye verir
KanaKe
28.Aralık.2007, 18:29
Sivasspor M.Yildiz'i ancak sezon sonunda satar... Bence Galatasaray'in hic ihtiyaci yok fuzuli bi transfer olur.
Aşk-ı Şehir
28.Aralık.2007, 18:39
Sivasspor M.Yildiz'i ancak sezon sonunda satar... Bence Galatasaray'in hic ihtiyaci yok fuzuli bi transfer olur.
Sivasspor Mehmet Yıldız'ı sezon sonu satamaz. Satacaksa bile yeni sözleşme imzalatıp satacaktır ki Mehmet Yıldız her ne kadar gitmek istemiyor gibi görünsede bence Sivasspor'dan ayrılacak. Bu durumda Sivasspor'un Mehmet Yıldız'ı satması hem kendi çıkarları hemde Mehmet Yıldız'ın çıkarları doğrultusunda doğru olacaktır...
Emurafu
28.Aralık.2007, 21:13
Mehmet yıldız'ın kontratı bu sene bitmiyor..Seneye bitiyor..Tff sitesi güncellenmemiş..
Sivas bugün çalışmalara başlıyor ama,M.Yıldız saat 21:00’da Ntv canlı yayın konuğu..Üstelik dünden beri Servet ile egleniyormuş:D
goosfraba
28.Aralık.2007, 21:20
Arkadaşlar bir düşünün, Mehmet Yıldız Sivasspor da, o ortasahaya rağmen gol atıp asist yapabiliyorsa, Galatasaray'da bu ortasahanın önünde ne yapar bir de siz düşünün. Her oyuncuya küçük takım oyuncusu diye bakarsanız çok ilginç birşey olur. Bu arada Milli takımda ki performansını sorgulamak da saçma olmuş. Orası ayrı bir platform.
Emurafu
28.Aralık.2007, 22:43
Büyük buluşma !..
Günlerdir yazılıp çizildi ama dün akşam 18.00'de Nişantaşı'nda, ilk kez Galatasaray Başkanı Adnan Polat, futbol Şubesi sorumlusu Haldun Üstünel ve Sivasspor başkanı Mecnun Odyakmaz ilk kez bir araya geldi ve Mehmet Yıldız transferini masaya yatırdılar.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=50473
Alicanfmfan
28.Aralık.2007, 22:48
Ohoho bide sağbek alalım tamam :D
KaPaLı
28.Aralık.2007, 23:37
Galatasaray Mehmet YIldız değilde Abdurrahman alacakmış gibi bir his var içimde.
UlquioRRa
29.Aralık.2007, 00:40
Galatasaray Mehmet YIldız değilde Abdurrahman alacakmış gibi bir his var içimde.
Olabilir. Sene başında İtandje çalımı vardı. Aynısını yapabilirler bizim yöneticiler.:icon_razz:
RaSenGan
29.Aralık.2007, 02:13
Gereksiz bir transfer daha
Neye göre ve neden gereksiz ?
sitte
29.Aralık.2007, 02:36
Baros'un arkasında yedek kalacaksa gelsin gelicek ve 3 defans 2 forvet yani
3-5-2 ye döneceksek gelmesin .....
Nedvedmania
29.Aralık.2007, 20:28
Arkadaşlar düşünsenize , atakta zaten baroş türkiye gol rekoruna gidiyor. Yanına birde nonda yerine mehmet yıldız gelirse çoşarız.
uagsbrk
29.Aralık.2007, 22:39
Sen Yönetici Çocuğumusun Bakiyim :schaf:
evet ama sivasspordan :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
mehmet yıldız transferi zaten iki sezondur gündemde ayrıca basına yansıyan teklif abartı galatasaray fiyat düşürmeye çalışıyo şu anda ve mehmet yıldızın istediği ücrette yüksek.
anilton
30.Aralık.2007, 21:36
Mehmet Yıldız Yuvada Kaldı
Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını lider tamamlayan Sivasspor'da Galatasaray'a transferi yılan hikayesine dönen Mehmet Yıldız yuvada kaldı.
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, golcü futbolcuları Mehmet Yıldız'ın takımlarında kaldığını söyledi.
Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kaptanları Mehmet Yıldız'ın transferiyle ilgili olarak Galatasaray kulübüyle yapılan görüşmelerin sonuçlandığını kaydetti.
İki kulübün de karşılıklı anlayış içerisinde, iyi niyetli olarak görüşmeleri gerçekleştirdiğini belirten Ünsal, bunun sonucunda transfer anlaşması sağlanamadığını ifade etti.
Ünsal, ''Mehmet Yıldız Sivasspor'da kaldı'' diye konuştu.
Kaynak: AA
cureshot
30.Aralık.2007, 21:38
Vallahi doğruysa iyi oldu bence. Hiç içime sinmemişti açıkçası: 3 tane futbolcu üstüne de o kadar para çoktu kanımca.
PesimiSTyLa
30.Aralık.2007, 21:40
Gelseydi çok yararlı olurdu; fakat iş yılan hikayesine dönmüştü. Hayırlısı olsun.
eXcitinG
30.Aralık.2007, 23:24
Adnan PoLat dün basın açıkLamasında beLirtti zaten. Görüştük ama şu anda anLaşmadık. Ama iLeride neLer oLur biLinmez dedi. Ayrıca bizden ve Sivastan da başka oyuncuLar hakkında neLer yapabiLiriz onLarı da görüştük dedi. Bence GS şu anda ihtiyacı oLmadığından doLayı YıLdız transferini sezon sonuna sakLadı. BöyLece hem kadro dengesini bozmayacak hemde Sivas a destek oLacak.
Ama sezon sonunda YıLdız, Abdurrahman ve Musa dan ikisi GS ye gider diye düşünüyorum. Bunun karşıLığında da GS den bir kaç isim Sivas ın yoLunu tutar.
aliCHaN_FM
30.Aralık.2007, 23:47
Bu habare çok sevindim valla çünkü Mehmet YILDIZ GS ya yararlı olmazdı bunu çok iyi biliyorum.
Onurap
30.Aralık.2007, 23:48
Sağbek almamız lazım..
Revolution
31.Aralık.2007, 00:23
Bence de forvet değil de öncelik sağ bek olmalı..
Belgorth
31.Aralık.2007, 02:55
tahminimce Mehmet Yıldız için sezon sonuna bir anlaşma sağlandı ancak şu an için her iki takımdaki dengeleri bozmamak adına gerçekleştirmediler. Mehmet Sivasspor'un en önemli silahı ve olası bir düşüşte Mehmet Galatasarayımıza satılmış olsaydı bu Sivasspor yönetimini ve teknik heyetini çok zorlayacak bir durum oluştururdu. diğer yandan birçok kişinin ortak görüşü olarak Galatasaray'da zaten Nonda ve Ümit var. bu görüşme biraz da aba altından sopa göstermek için kullanıldı kanımca, ilk yarı performansları tartışılan iki forvete de "yeriniz doldurulamaz değil" mesajı verilmek istendi ve kendilerini göstermek için son şansları olduğu oldukça dolaylı da olsa belirtildi. şu an için formda olan Baros-Lincoln-Arda-Kewell dörtlüsü zaten gol yollarında sıkıntı çekmemizi engelliyor bu nedenle ivedi bir durum da yok. takım içinde ince manevralar yapıldı kısaca, en azından bende öyle bir izlenim bıraktı bu transfer görüşmesi.
sağ bek konusuna da katılsam mı katılmasam mı çok kararsızım açıkcası. oynayacağımız sistem 3-5-2 olacaksa klasik bir sağ beke ihtiyacımız yok, daha çok ileriye bolca çıkabilecek ancak defansta da kademeye girebilecek bir sağ açığa (aslında tam FM diliyle bir wb'ye) ihtiyacımız var ki defansif yönden güçlendirilebilirse Aydın burada iyi iş yapar ancak tabi ki şu anda değil. yok 4-4-2 (4-4-1-1 de diyebiliriz) oynayacaksak da Uğur iyileşene kadar Sabri idare eder bu mevkide, özellikle önünde Barış-Mehmet Topal-Ayhan üçlüsünden ikisi oynarsa çok da sırıtmaz bile. en zayıf bölgemiz herkesin bildiği üzere, sağ bek tarafı ancak oraya da ihtiyacımız olan özelliklere sahip bir oyuncu bulmak çok kolay değil ve işimize yaramayacak tarzda bir oyuncu alınmasındansa alınmaması taraftarıyım ben.
Deniz
31.Aralık.2007, 03:06
Bencede geLmemesi iyi oLdu.Nonda gibi pivot bir forvet varken gereksiz bir transfer oLucaktı.2 maç Nonda-Ümit,kötü oynadıLar diye,Mehmet YıLdız için görüşmeye başLadıLar..
Onurap
02.Ocak.2008, 04:59
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, devre arası transferini kapattıklarını söyledi.
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, devre arası transferini kapattıklarını söyledi. Bir süredir Mehmet Yıldız’la görüşmelerde bulunan Sarı-Kırmızılılar, golcü futbolcunun ikna edilmesine karşın, Sivasspor’la bonservis konusunda anlaşamayınca geri adım atma kararı aldı. Yıldız’ın yeni sezon için düşünüldüğü öğrenildi.
GS TV’den özet müjdesi
Doğan Yayın Holding bünyesinde yayın yapan Galatasaray TV’den, taraftarlara müjdeli haber... GS TV’nin ligin ikinci yarısında maç özetlerini yayınlayacağı açıklandı. Kanalın müdürü Hasan Ali Tankaya, “Çalışmalarımız sürüyor. İkinci yarıda izleyicilerimize bu hizmeti vermemiz için sadece ufak pürüzler kaldı” açıklamasını yaptı.
02.Ocak.2008, 06:25
Evet çok yoğun bir transfer sezonunu kapattık. Bomba transferler yaptık :D
Bencede transfere ihtiyacımız yoktu. Şu GS TV maç özetleri olayı süper oldu.
PesimiSTyLa
02.Ocak.2008, 06:30
GS TV'ye mac özetlerinin alınmış olması da bir transferdir :p
PesimiSTyLa
14.Ocak.2008, 22:47
Galatasarayımızın Futbol Komitesi Üyesi Haldun Üstünel, transferdeki en büyük rüyasını açıkladı. Üstünel, Werder Bremen maçı öncesi "En büyük idealim Arda’nın solda, Hamit Altıntop’un sağda oynadığı bir Galatasaray takımı. Ben, Hamit altıntop kadar komple bir futbolcu görmedim. Nereye koysan, orada oynuyor. Hem de çok iyi oynuyor. Son dönemde Milli Takım’ın kazandığı en önemli futbolcu" açıklamasını yaptı.
Üstünel, bu iddialı yorum üzerine "Hamit Altıntop Türkiye’ye gelmez" yanıtını alınca da daha da iddialı bir ifade kullandı: "Çok sayıda ’Gelmez’ denen oyuncuları getirdik. Yazı bekleyin, görürsünüz." Haldun Üstünel, 2008’in son derbisi olan Galatasaray-Beşiktaş karşılaşması için Hamit Altıntop’u Ali Sami Yen Stadı’na özel olarak davet etmişti. Üstünel’in davetini kırmayan Bayern Münihli yıldızı Ali Sami Yen’de gören sarı-kırmızı taraftarlar önce çok şaşırmış, sonra da büyük bir beklenti içine girmişti. Ancak Hamit, sadece davetli olarak maçı izlemeye geldiğini, transferinin söz konusu olmadığını açıklamıştı.
Nocna Mora
16.Ocak.2008, 17:55
http://www.sporx.com/images/1/29/3977_B_alpaslan002.jpg
Galatasaray'ın Antalya kampı sonrasında kiraya verilmesi düşünülen oyuncular belli oldu. Antalya kampında Bayer Leverkusen ile Werder Bremen maçlarında denenen bütün genç oyuncular içinden Alparslan Erdem ve Ferdi Elmas'ın kiraya verileceği öğrenildi.
Teknik heyetin, alınan bu kararı yönetim ile konuştuktan sonra her iki oyuncuyada açıkladığı bildirildi. Her iki oyuncuya da kulüp bulmaları halinde kendilerine kolaylık sağlanacağı, ancak kulüp bulamamaları durumunda Galatasaray ile antrenmanlara çıkmaya devam edebilecekleri ifade edildi.
Bu duruma göre Alparslan Erdem ve Ferdi Elmas kulüp buldukları takdirde kiraya verilecekler, aksi halde ise Galatasaray'la antrenmanlara çıkmaya devam edecek.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bence doğru bir karar sol kanatta istikrarlı oyuncularımız var Volkan'da Hakan'da sakatlanmıyorlar eğer ki öyle bir şey olursa geri çağırılırlar zaten..
Alpaslan ve Ferdi'nin kiraya verileceğine sevindim özellikle Alpaslan bence büyük yetenek bek olmasına rağmen çalım özelliği ve tekniği süper ...
Alicanfmfan
18.Ocak.2008, 23:37
Volkan sakatlanmıyorda ne oluyor :zuhaha Volkan temelli satılsın :D
1 sene pişsinler ondan sonra izleyin Alpaslan ve Ferdi'yi :)
Nocna Mora
19.Ocak.2008, 18:23
Sivassporlu Mehmet Yıldız'ı renklerine katamayan ve forvete takviye arayan Galatasaray'ın gözünü çok genç bir isme çevirdiği öne sürüldü.
NTVSpor'da yayınlanan habere göre Galatasaray rotasını İsveç'in en büyük yıldız adaylarından biri olarak görülen ve Brommapojkarna'da oynayan Sinan Ayrancı'ya çevirdi.
1.89 boyunda olan 1990 doğumlu genç yıldız adayını Juventus, Chelsea gibi takımların da istediğinin belirtildiği haberde, G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın bizzat devreye girerek çalışmalarda bulunduğu ifade edildi.
Futbola İsveç 2.Ligi'nde devam eden Sinan için daha önce İtalya basınında "Yeni İbrahimoviç" yorumları yapılmıştı.
http://www.youtube.com/watch?v=RWFIQ3O8Ozo
ali sinan ayranci videosu. İyi bi,r transfer olabilir kanımca.
Tuncay'ı geçen sene ortasında da istemiştik. Southgate açıklamıştı ve vermeyiz demişti bu arada.
PesimiSTyLa
20.Ocak.2008, 23:24
Servet’te mutlu son
Galatasaray yönetimi Servet Çetin’in sözleşmesini 3 yıl daha uzattı. Yıllık ücretinin arttırılmasını isteyen Servet’le bir süredir görüşen sarı- kırmızıl yönetim, futbolcunun yıllık ücretini arttırdığı ve 1. 5 yıl sonra bitecek olan sözleşmesini 3 yıl daha uzattığı resmi açıklamanın en geç üç içinde açıklanacağı öğrenildi.
Buna göre Servet 2012-13 sezonunun sonuna kadar Galatasaray’ da forma giyecek. Sarı kırmızılı yönetim Servet’ten sonra Hakan Balta ile de masaya oturduğu , Balta’nın 2010’da bitecek olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatmayı planladığı ortaya çıktı. Futbol Şubesi sorumlusu Haldun Üstünel , Hakan Balta ile yapılan görüşmelerde hiçbir sorun çıkmadığı , Servet Çetin’le aynı gün medya önünde sözleşme imzalatmayı düşündüklerini söyledi.Servet Çetin’le anlaşan, Hakan Balta ile pürüzleri gidermeye çalışan Galatasaray yönetimi son olarak tecrübeli futbolcu Hasan Şaş’la masaya oturacak.
Bu arada Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasarayda omuzundan sakatlığı bulunan Servet’in ağrılarının azaldığı ve durumunun yarın yapılacak kontrollerden sonra kesinlik kazanacağı belirtildi. Öte yandan Galatasaray’ın Ferdi’yi kiralamak isteyen Eskişehirsporla anlaştığı öğrenildi.
JunkChorn
21.Ocak.2008, 07:41
Galatsaray işi çok sıkı tutuyor. Bu işleri sezon sonu yerine 1 sene önceden yapıyorlar. Aslında hem iyi hem kötü :)
İyi: Galatasaray bu sene Uefa'yı alabilir, ligi şampiyon tamamlayabilir. Bir de üzerine Türkiye Kupası'nı alır. O zaman Servet 3 istiyorsa 5 ister.
Kötü: Türkiye'de hiçbişey belli olmuyor, yarın Galatasaray iki mağlubiyet alır. Üzerine bir derbi kaybeder ve Avrupa'da olmazsa teknik direktör değişikliğinde Servet istemiyorum diyen birisi işi zora sokar.
Ama ikinci ihtimal zor olduğundan en başta dediğim gibi; sıkı tutuyorlar.
Alicanfmfan
21.Ocak.2008, 23:05
İyi oldu sözleşme imzaladıgı , en azından giderken para kazandırır ;):D
Nocna Mora
21.Ocak.2008, 23:24
Bence hiç gitmemeli takımdan :)
Alicanfmfan
23.Ocak.2008, 03:54
Florya'da İmza Töreni Yapıldı
Galatasaray Profresyonel Futbol Takımı oyuncularından Ayhan Akman, Servet Çetin, Hakan Balta ve Semih Kaya’nın sözleşmeleri uzatıldı. Florya Metin Oktay tesislerinde düzenlenen basın toplantısında futbolcularla birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin yer aldı. Adnan Sezgin, Ayhan Akman ve Semih Kaya ile 3 yıllık, Servet Çetin ile 3.5 yıllık, Hakan Balta ile 4.5 yıllık sözleşme yenilediklerini duyurdu.
Adnan Sezgin: “Bu kadro bizim Aslantepe'de omurgamız olacak”
Bu imzaların farklı bir anlamı olduğunu belirten Adnan Sezgin, “Umarım en yakın zamanda maçlarımızı yeni stadımızda oynayacağız. Yani size Aslantepe kadrosundan 4 arkadaşımı takdim ediyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
Adnan Sezgin, Emre Aşık ve Hasan Şaş ile görüşmelerini devam ettiği belirtti. Sezgin, Morgan De Sanctis ile ilgili olaraksa, “Bilindiği gibi 2 kulüp arasında bonservisle ilgili bir problem var. O konu çözülmeden bu durumu konuşmak doğru değil. Bekleyip gelişmeleri göreceğiz” dedi.
Adnan Sezgin kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirterek, “Bizim tüm amacımız yetenekli ve kaliteli olduğuna inandığımız bu kadroyu 3-4 sene bir arada oynatabilmek. Başarılar elbette önemlidir ama istikrar da önemlidir. Biz bu kadromuzla hedeflediğimiz ve planladığımız başarılara ulaşmayı umuyoruz. Sözleşmelerde Avrupa'nın önemli takımlarından kendileri için cazip olabilecek teklifler gelirse önlerini açarız” dedi.
Daha sonra söz alan futbolculardan Servet Çetin, Sivasspor maçında forma giymek istediğini belirterek,"Ben tabii ki oynama taraftarıyım ama bu sefer ağrılarım biraz daha fazla. Bugün de bir kontrol yaptım ama durumum ne olacak belli değil. Ben Sivas'a gideceğim. Ama son durumum ne olacak maç günü belli olacak. O yüzden şu anda durumumun ne olacağı biraz belirsiz" dedi.
Ayhan Akman ise "Ben uzun yıllardır Galatasaray'da forma giyiyorum. Bu tabii ki başarıya endeksli bir olay. Takımın transfer politikasını değerlendirmek benim görevim değil ama ben performansımla sözleşme uzatmayı hak ettiğimi düşünüyorum" ifadeleriyle görüşlerini belirtti.
Semih Kaya ise, “Ben çok mutluyum. Sözleşme uzattım. İmza atmamın bir nedeni de tabii en iyi şekilde hizmet etmek ve herkes gibi kaptanlığı hedeflememdir. Umarım hayırlısı olur. Adnan ağabey, Haldun ağabeye ve yönetime teşekkür ederim”dedi.
Hakan Balta ise toplantıda, “Ben de tabii ki çok mutluyum. Burada uzun vadeli sözleşme imzalamak çok gururu verici bir şey. Ben de daha önce Avrupa’da büyük kulüplerde oynamak istediğimi açıklamıştım ama bu imzam da gösteriyor ki burada çok mutluyum. Avrupa’ya gitme hedefim her zaman var ama giderken de kulübüme para kazandırmak isterim. 4,5 yıllık imza attım ve burada çok mutluyum” açıklamasını yaptı.
Konuşmaların ardından dört futbolcu da sözleşmeyi aynı anda imzalayarak basın mensuplarına poz verdi.
http://img293.imageshack.us/img293/2259/19754402lf3.jpg
http://img293.imageshack.us/img293/5038/74523529wp2.jpg
http://img294.imageshack.us/img294/4563/95929525bx1.jpg
http://img118.imageshack.us/img118/5427/51170255gf9.jpg
http://img118.imageshack.us/img118/386/68031676qg1.jpg
http://img294.imageshack.us/img294/8931/33363911bw7.jpg
İyi oldu imza atmaları :) Hepsi,bize lazım oyunculardı.
Revolution
23.Ocak.2008, 22:59
En çok Servet'in imzalamasına sevindim..
Varonil
24.Ocak.2008, 02:41
Galatasaray gerçekten çok önemli bir hamle yaptı.Hakan Balta,Servet ve Ayhan takımın önemli parçalarından.Sözleşmeleri uzatmaları performanslarına olumlu yönde katkı sağlayacaktır.Keza Semih Kaya'da yetenekli genç oyunculardan.
Manchester City Arda için geliyor
Milan'dan Kaka'yı kopartamayan M.City'nin Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan için geri çevrilmesi zor bir teklifle geleceği ileri sürüldü...
Kaka için 200 milyon Euro'yu gözden çıkaran Al Fahim bu defa Arda için kesenin ağzını açtı...
Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray ve Türk futbolunun gözbebeği Arda Turan'a İngiliz kulüplerinin ilgisi artarak sürüyor.
Fakat Sarı- Kırmızılılar'ın kapısını çalmaya hazırlanan Manchester City'nin yapacağı teklifle Başkan Adnan Polat ve ekibini bir hayli zorlayacağa benziyor. Çünkü Arda Turan'ı transfer etmek isteyen kişi, İngiliz kulübünün Dubai'li sahibi ve petrol kralı Süleyman Al Fahim...
YÖNETİM GERİ ÇEVİREMEZ!
Geçtiğimiz günlerde Milan'ın Brezilyalı yıldızı Kaka'ya yaptığı 200 milyon euroluk teklifle dünya futbol piyasasını alt üst eten Al Fahim'in bu kez de Arda Turan için kesinin ağzını açtığı öğrenildi.
Gelecek sezon çok iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan Al Fahim'in Galatasaray'a 25-30 milyon euroluk bir teklifte bulunabileceği gelen haberler arasında. Ekonomik darboğaz içinde olan Sarı-Kırmızılı yönetimin böyle bir teklifi asla geri çeviremeyeceği ifade ediliyor.
MERCEK ALTINDA
İngiliz basını da Manchester City Teknik Direktörü Mark Hughes'un Arda'yı çok beğendiği ve yardımcısı Mark Bowen'ın Bordeaux-Galatasaray maçında genç yıldızı mercek altına aldığını yazdı.
Gazeteler ayrıca Tottenham Hotspur'un da Arda'yla yakından ilgilendiğini ve sezon sonunda transfer için kıyasıya bir yarışın yaşanabileceğinin altını çizdi.
Milli futbolcu için sezon başında Arsenal de Galatasaray'ın kapısını çalmış fakat Sarı- Kırmızılı yönetim teklifi beğenmemişti.
Sirius Black
21.Şubat.2008, 02:31
teklif gelirse asla reddedilmesin.
Alicanfmfan
21.Şubat.2008, 02:32
Arda tam İngiltere'lik bir futbolcu, estetik haraketleri filan , iyi bir paraya satılabilir.
RaSenGan
01.Mart.2008, 20:24
Arda'ya devler talip
Galatasarayımızın genç yıldızı Arda Turan’a Avrupa yolu gözüktü.
Galatasarayımızın genç yıldızı Arda Turan’a Avrupa yolu gözüktü. Başkan Adnan Polat’ın önceki gün yapılan olağan mali genel kurulda isim vermeden, ekonomik krizle mücadele edebilmek için altyapıdan yetiştirdikleri bir oyuncuyu önümüzdeki günlerde satabileceklerini açıklamasından sonra tüm gözler Arda’ya çevrilmişti.
Başkanımız Polat’ın açıkladığı gibi futbol şubesinden sorumlu yöneticilerin bu konuda gizli çalışmalar yaptıkları, milli yıldıza kanca atan kulüplerin ise ünlü İngiliz ekipleri Tottenham ve Everton ile İtalya’nın köklü takımı Roma olduğu ifade edildi. Bu kulüplerin 22 yaşındaki Arda ile çok ciddi olarak ilgilendikleri, sarı-kırmızılı yönetimin de, belirlenen bonservis bedelini ödeyebilecek kulübe genç yıldızı göndermek istediği kaydedildi.
Galatasarayımızla 2012’ye kadar sözleşmesi bulunan Arda için yönetimin henüz herhangi bir rakam belirlemediği, ancak bonservis bedelinin 15 milyon eurodan aşağı olmayacağı vurgulandı.
Menajeri Ahmet Bulut, Arda’nın, Avrupa’ya gitme hayalinin olduğunu belirterek, şartların oluşması halinde transferin gerçekleşebileceğini söyledi. Bulut, “Hedefinde Avrupa var, fakat öncelikle takımını UEFA Kupası şampiyonu yapmak istiyor. Arda, Galatasaray’ın menfaatlerine göre de hareket edecektir” dedi.
Kaynak: Milliyet
Alicanfmfan
01.Mart.2008, 20:35
Hedefinde Avrupa var, fakat öncelikle takımını UEFA Kupası şampiyonu yapmak istiyor. Arda, Galatasaray’ın menfaatlerine göre de hareket edecektir.
Fazla söze ne hacet :icon_cool: , Galatasaray terbiyesi aldıgı her halinden belli giderse özliyecegiz #66'ı kocakafamızı :)
Trabzonspor
01.Mart.2008, 20:37
Bugün bir haberdede GS'nin tony sylva ile ilgilendiği yazıyor sezon ortasında nedir bu ya
Alicanfmfan
01.Mart.2008, 20:39
Yalan haberdir kesin , basın ne yapacagını şaşırdı...
Trabzonspor
01.Mart.2008, 20:42
Heralde yalan olduğunu biliyorumda yamni gereksiz yazmalarına sinir oluyorum.
fenerbahce_1907
02.Mart.2008, 07:17
Meira Zenit yolcusu
Galatasaray Yönetimi, Rusya'nın Zenit kulübüyle görüşmeler yapan Fernando Meira'nın transferine izin verdi. 7 milyon Euro karşılığında Rus ekibiyle el sıkışan sarı-kırmızılılarda Meira'nın 2 gün içinde Rusya'ya gitmesi bekleniyor. Bu arada Zenit'in Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln için de girişimlere başladığı öğrenildi.
Galasaray'ın Portekizli oyuncusu Fernando Meira, futbol yaşantısını artık Rusya'da sürdürecek. Meira için Zenit Kulübü’yle anlaşan sarı-kırmızılı kulüpte bu trnasferden 7 milyon euro bonservis bedeli alacak.
2 gün sonra Rusya'ya giderek Zenit Kulübü’yle resmi sözleşme imzalaması beklenen Meira, Galatasaray'ın 5-2 kaybettiği Kocaelispor maçından önce Rus takımıyla anlaşmış ve sarı-kırmızılı yönetime St.Petersburg'a gitmek istediğini açıklamıştı.
Sarı-kırmızılı takımla sezon başında 4 yıllık sözleşme imzalayan Fernando Meira, özellikle son haftalardaki kötü performansıyla eleştirilerin hedefi olmuştu.
Meira'nın Rusya'da oynamak istemesi nedeniyle bu transfere onay veren teknik direktör Bülent Korkmaz ise, Galatasaray Sağlık Kurulu’nu Emre Güngör'ün iyileşme sürecinin hızlandırılması için seferber etti.
Bu arada Fernando Meira'yı kadrosuna katan Zenit, gözünü bir başka Galatasaraylı futbolcuya çevirdi. Rus ekibinin, sarı-kırmızılı kulübün Brezilyalı yıldızı Lincoln'ü de alabilmek için girişimlere başladığı öğrenildi.
İki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği, bonservis konusunda anlaşılması durumunda Galatasaray yönetiminin bu transfere onay vereceği ifade edildi. Nakit akışına ve sıcak paraya ihtiyaç duyan sarı-kırmızılı kulüpte başkan Adnan Polat geçtiğimiz hafta yapılan mali kongerede futbolcu satabileceklerinin sinyallerini vermişti.
PesimiSTyLa
02.Mart.2008, 07:30
7 Milyon Euro çok iyi bir para. Hele bu krizde ilaç olur. Servet ve Emre sakat olmasalardı göbek ata ata satardık. Şuanki durum daha karısık. 2 ucu keskin degnek. Satarsan parayı alırsın, Semih, Emre Asık, Hakan Balta falan emre ve servet iyilesene kadar devam edersin. Satmazsan bu sefer Meiranın kaprisi, kötü oyunu falan kacırdıgın 7 milyonla kalırsın. Ben satılmasını isterim. Kalması durumunda mutsuz olup yine defansta sorun yaşayacagımıza en azından 7 milyon alıp defansta sorun yaşayalım. Hayırlısı olsun.
erdemzorer10
02.Mart.2008, 08:03
son iki yılda transfer ettiğimiz yabancılar içerisnde Lincolnle birlikte en uzun sözleşme yapılan oyuncu Meiraydı.bu yönetimin ona ne kadar güvendiğinin bir kanıtıydı fakat bazen naparsanız yapın olmuyor işte..tutmayınca tutmuyor..
7milyon euro getirerek en azından kalitesini gösterdi..başarılar Fernando Meira..yolun açık olsun..
bu arada Zenit , Lincoln için de bastırıyormuş..iki klüp pazarlık halindeymiş..Lincoln ü devre arası göndermek intahar olur hele ki Hamburg maçı öncesi
IcedEarth
02.Mart.2008, 23:26
Meira gitmeyecek açıklaması yapıldı, üzüldüm.
Bu arada pazar günü TRT de Stadyum programında Hakan Şükür, Mehmet Topal'la konuştuğunu, onunla büyük bir İspanya klübünün ilgilendiğini açıkladı. Ama klübün ismini vermeyi reddetti. Zannediyorum ki Valencia Mehmet Topal'ın peşinde.
Revolution
02.Mart.2008, 23:45
Meira hemen gitsin bence ve Lincoln de sezon sonu gidebilir..
RUSLARA GÖRE TRANSFER BİTTİ!..
Haberi yazdırın 03 Mart 2009 14:25
Galatasaray'da, Portekizli defans oyuncusu Fernando Meira'nın takımdan ayrılıp, Rus Zenit kulübüne transfer olacağı söylentileri bitmek bilmiyor.
Futbol Şubesi üyelerinden, yönetici Haldun Üstünel'in, Meira'nın satılmayacağı ve Galatasaray'da kalacağı yönündeki açıklamalarına rağmen, Rus haber ajansı Itar-Taas, Galatasaray ile Zenit'in, Meira'nın transferi konusunda 6 milyon euroya anlaştığını duyurdu. Portekizli oyuncunun da kısa sürede Zenit ile sözleşme imzalayacağı ifade edildi.
Portekiz spor gazetesi Jornal Record'ta da yer alan haberde, Galatasaray'ın, hem Meira'nın Türkiye'de kalmak istememesi, hem de sarı kırmızı kulübün içinde bulunduğu finansal zorluklar nedeniyle bu teklifi kabul ettiği belirtildi.
Bakalım ilerleyen saatler, Galatasaray-Meira-Zenit transfer üçgeninde neler getirecek?
maraton.com.tr
Alicanfmfan
03.Mart.2008, 02:07
Sizde Meira'yı çöp adam yaptınız bir iki hatayla adam asılmaz ...
Sizde Meira'yı çöp adam yaptınız bir iki hatayla adam asılmaz ...Katılıyorum.Futbolcu bu, Barcelona, Chelsea vs vs takımlarda oynamıyor ki hata yapmasın.Haydi bunu geçtik, onlarda oynasa bile hata yapamazmı? Siz dua edin Meira'ya.Bana defans ismi söyleyin, Galatasaray'a gelecek..
Varonil
03.Mart.2008, 02:37
Meira eğer gerçekten Galatasarayda devam etmek istemiyorsa,kimse zorla tutamaz satılır zaten.Ama yaptığı birkaç hata yüzünden satılacaksa gerçekten çok saçma.Meira şu anda ligimizin ve Avrupa'nın sayılı stoper oyuncularından.Galatasaray'a tecrübesiyle ve oyunuyla çok şey verebilecek bir oyuncu.
En azından sakatlıklar nedeniyle gitmemeli ...
Revolution
03.Mart.2008, 03:25
Meira'nın kafasının Galatasaray'da olmadığı belli, gitsin daha iyi..Normalde iyi bir oyuncu olduğunu biliyoruz ama şu dönemde ve bu kafayla bize yarar sağlamayacağı aşikar. Semih Kaya veya Murat Akça oynasın razıyım hiç değilse savaşır bu gençler.
Everton ile Valencia’ya transferi gündeme gelen Mehmet Topal’ın yeni sezonda Galatasaray forması giyip giymeyeceği şimdiden merak konusu olurken, konuyla ilgili en net açıklama, futbolcunun menaceri Batur Altıparmak’tan geldi.
Altıparmak, “İspanya’dan Valencia, Sevilla, Villarreal, Fransa’dan Paris St. Germain, İngiltere’den Everton, Manchester City ve Tottenham’ın ilgisi sürüyor. İstanbul’a sürekli temsilci gönderiyorlar. Onlar futbolcuyu transfer etmeden önce birçok kez izliyor” diye konuştu.
"FRANSA'DA İZLEDİLER"
Altıparmak, şöyle devam etti: “Sezon başında Everton, 8 milyon Euro’luk teklif yaptı, Galatasaray Yönetimi bu teklifi geri çevirdi. Ama oyuncunun son durumunu görmek için takibe devam ediyorlar. Bu kulüplerin temsilcileri, Fransa’daki Bordeaux maçında da Mehmet’i izledi. Ama henüz resmi girişimleri yok, sadece takip ediyorlar. Avrupa kulüplerinin stratejisi bu. Onlar bir futbolcu için harekete geçmeden önce 7-8 kez çıplak gözle izlemeyi tercih ediyorlar...”
"İLK TEMAS G.SARAY'LA"
“Mehmet Topal, geçtiğimiz sezon sözleşmesini uzattı. Galatasaray ile mukavelemiz 2013 yılına kadar sürüyor. Şu an resmi bir teklif yok diyoruz ama, olsa bile sonuçta kararı verecek olan taraf belli: Galatasaray. Başka bir deyişle, patron Galatasaray... Resmi teklif gelir ve Galatasaray ‘evet’ derse, görüşmelerimiz başlar. Transferde ciddi gelişmeler yaşanacaksa eğer, ilk temasın Galatasaray’la kurulması şart...”
Kaynak:Fanatik
Fernando Meira, Alman spor dergisi Kicker'e verdiği röportajda, ''Kulüpten ayrılmak istediğiniz söylentileri oldu. Zenit Petersburg konuşuluyordu'' şeklindeki sözlere karşılık, ''Bu konuda bir şey söyleyemem. Kulüpten ayrılmaya hiç niyetim yok'' dedi.
''Bir daha Türkiye'ye gider miydiniz'' şeklindeki soruya da Meira, ''Tabii ki. Ailem ve ben burada kendimizi çok iyi hissediyoruz. İstanbul hayran kalınacak bir kent, Galatasaray da mükemmel bir kulüp'' karşılığını verdi.
Stuttgart'tan Galatasaray'a gittiği için hiç pişman olmadığını da ifade eden Meira, kupadan elenmelerinin ve ligde 5. sırada bulunmalarının kendisini üzdüğünü, ancak sezonun daha uzun olduğunu ve ligde daha yukarlarda yer almak için her şeyi yapacaklarını kaydetti.
Meira, ligde liderin 5 puan gerisinde olduklarını ve UEFA Kupası'nda da yer aldıklarını, başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
''Galatasaray Hamburger SV karşısında turu geçebilir mi'' şeklindeki bir soru üzerine de Meira, UEFA Kupası'nı kazanmak için favori olmadıklarını, ancak eleme usulü oynanan maçlarda her şeyin olabileceğini, bu karşılaşmalarda günlük formun ve şansın önemli olduğunu ifade etti.
Meira, yeniden önemli sakatlıklar olmadığı sürece Hamburger SV'ye karşı turu geçme konusunda şansları bulunduğunu kaydetti.
Galatasaray'da görevine son verilen teknik direktör Michael Skibbe'nin büyük bir kişiliğe sahip ve iyi bir teknik direktör olduğunu belirten Meira, teknik direktör Bülent Korkmaz'la da iletişimini, takımda Almanca bilen arkadaşları sayesinde iyi bir şekilde sağladığını açıklamalarına ekledi.
A.A.
Trabzonspor
04.Mart.2008, 22:39
Ayrılmaya niyeti yok ama saçma saçma hareketler yapıyor
Alicanfmfan
05.Mart.2008, 07:53
Ayrılmaya niyeti yok ama saçma saçma hareketler yapıyor
Saçma hareket'ten kastın Mustafa abi bir iki kritik hatası mı ? Peki bu Meira degil mi Milli Takım kampından gelip hemen ertesi gün dinlenmeden maça çıkan , hemen hemen her maçta forma giyen , orta sahada eksik futbolcular varken orta sahadaki görevini layıkı ile yapan ,takım arkadaşlarının açıklarını (Özelikle Sabri'nin) kapamaya çalısan , Bordo maçındaki hatasından sonra herkezden 2 kat fazla kosup mücadele etmeye çalısan ;
Bir iki hata ile adam asılmaz , asılamaz ne olursa olsun Fernando'ya ihtiyacımız var , İnşAllah uzun süre Galatasaray'da kalıp başarılar yaşar , hatta Meira Türkiye'ye gelen en iyi yabancı stoperlerden biridir .O bizim yorgun savaşcımız :)
Saçma hareket'ten kastın Mustafa abi bir iki kritik hatası mı ? Peki bu Meira degil mi Milli Takım kampından gelip hemen ertesi gün dinlenmeden maça çıkan , hemen hemen her maçta forma giyen , orta sahada eksik futbolcular varken orta sahadaki görevini layıkı ile yapan ,takım arkadaşlarının açıklarını (Özelikle Sabri'nin) kapamaya çalısan , Bordo maçındaki hatasından sonra herkezden 2 kat fazla kosup mücadele etmeye çalısan ;
Bir iki hata ile adam asılmaz , asılamaz ne olursa olsun Fernando'ya ihtiyacımız var , İnşAllah uzun süre Galatasaray'da kalıp başarılar yaşar , hatta Meira Türkiye'ye gelen en iyi yabancı stoperlerden biridir .O bizim yorgun savaşcımız :)Haklısın. Haydi Meira'yı yolladık diyelim. Onun gibi defansif anlamda her mevkide görev alabilecek adam bulabilirmiyiz? Bulamayız. Stuttgart'dan gelmiş adamın neyini beğenmiyorsunuz, Bouzid günlerini unutmayalım... Ne oyuncular alıyorduk, böyle kaliteli bir oyuncuya dikkat edelim. :)
Futbolcu bu, hata yapamaz diye bir kaide yok.
Onurap
06.Mart.2008, 04:09
Meira bu ligin en kariyerli ve kaliteli stoperidir..Bunu mutlaka yansıtacaktır..Popescu örneğinde olduğu gibi sabırlı olmak gerek..
BaFraLı
09.Mart.2008, 18:33
Galatasaray'lı Fernando Meira 6 Milyon Euro karşılığında Zenit ile Anlaştı..
Sadece resmi imza kalmış arkadaşlar.NTVsporda son dakika haberi olarak geçti
Sekopej
09.Mart.2008, 18:45
Aslında UEFA'da şampiyon olmadıktan sonra ya da final oynayamadıktan sonra fazla gelir gelmesi pek mümkün değil. Eğer hemen satılacaksa, UEFA'dan vazgeçilmiş olur ama iyi paraya gitmiş de olur. Bana göre başarısız bir transferi, bu fiyatla elden çıkarmak iyi iş. Bir de haftaya gerçekleşirse 2 Hamburg ve Trabzonspor maçlarının ardından daha iyi bir iş yapılmış olur.
Emurafu
09.Mart.2008, 19:52
Hamburg maçında meira olmayacakmış..
Satılmasının İyi yönlerinden biri ödemeler konusunda biraz rahatlama olacaktır..
Onurap
09.Mart.2008, 20:44
Ntvsporda zorla satıcak adamı..Yahu elimizde servet ve emre yok hamburgla oynayacağız meira neden satılsın?
Satılamaz yalan..
ZENİT MEİRA'YI BİTİRDİ!
FLAŞ! Galatasaray'da Meira'nın beklenen transferi gerçekleşti. Galatasaray, Portekizli savunma oyuncusu için, milli oyuncumuz Fatih Tekke'nin de formasını giydiği Rusya'nın Zenit Petersburg Kulübü ile 6 milyon Avro karşılığında anlaştı. İki kulüp yöneticileri bu transfer için el sıkıştı ve son noktayı koydu. Bu gelişmelerin üzerine telefonla ulaştığımız Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Meira transferiyle ilgili resmi açıklamayı bir kaç saate kadar yapacaklarını söyledi. Sezgin, sarı-kırmızılıların Hamburg'la oynayacağı UEFA Kupası karşılaşması için Meira'nın Almanya'ya götürülüp götürülmeyeceği ilgili sorumuza ise şu an bu konu netlik kazanmadı demekle yetindi.
10.03.2009
Kaynak : Sporx.com
Onurap
09.Mart.2008, 22:29
İnanamıyorum nasıl böyle birşey olur bu kadar sakat varken nasıl meira gider..Almanya tecrübesi olan belkide en çok ihtiyacımız olan birisi meira..
Resmi açıklama gelene kadar hala inanmak istemiyorum.. :D
ThersoN
09.Mart.2008, 22:40
Meira'nın şu zamanda gönderilmesi anlamlı değil
Nocna Mora
09.Mart.2008, 23:01
Semih Kaya'ya güveniyor diyecem de yanlış olur ona güvenmesi büyük kaptanın :)
Onurap
09.Mart.2008, 23:26
Semih Kaya'ya güveniyor diyecem de yanlış olur ona güvenmesi büyük kaptanın :)
Semih kaya tabi çok önemli bir isim ama böyle maçta riske edilemez..Pafta yaşıtlarını tutarken kendini bi anda olic petric karşısında bulucak..
M.topalı hatırlayın kendisi 2.ligden gelmişken bi anda liverpool karşısına çıkarıldı sudan çıkmış balığa döndü ve kariyerinin en kötü maçını oynadı..
Semih kayanın durumu dahada vahim..
Ne Galatasaray resmi sitesinde ne de Zenit resmi sitesinde böyle bir haber yok ancak Türkiye'nin önde gelen tüm spor birimleri haberi duyurdular.
Bir milli takım oyuncusunu önemli bir ligdeki önemli bir takımdan getirmek büyük başarıydı. Zaten her zaman demişimdir tüm mevkiler için transfer yapılacaksa böyle adamları almak gerekiyor diye.
Galatasaray ne kadar büyük bir camia olsada, İstanbul çok güzel bir şehir olsada Meira mutlu değil demek ki Zenit'i tercih ediyor. Bu dakikadan sonra bize faydası olmaz zaten. Fm'de bile haber gelmiyor mu? Şu oyuncu transfer söylentilerinden rahatsız vs. diye. Satılsın ve para iyi işlerde kullanılsın. Hayırlısı olsun.
Galatasaray'ın teklifi kabul etmesindeki amaç net olarak paramı peki?
Nocna Mora
10.Mart.2008, 00:06
Büyük ihtimalle :)
Fernando Gago
10.Mart.2008, 00:20
Galatasaray çok iyi karar verdi Meira katkı sağlayamadı GS'ye . 6 Milyon euro da gayet iyi rakam ...
Gangstaa
11.Mart.2008, 00:31
Çok çok iyi fiyata sattık Meira'yı.O para etmez Meira.Defansa bi çare bulunacaktır.
Addolorato
11.Mart.2008, 00:54
Bu adamı satmak için neden sezon sonu beklenmedi ya o kadar sakatımız var birde Meira gidiyor defans oldu kevgir pff..
Emurafu
11.Mart.2008, 01:16
Bu adamı satmak için neden sezon sonu beklenmedi ya o kadar sakatımız var birde Meira gidiyor defans oldu kevgir pff..Sezon sonu kimse o kadar para vermezdi..Üstünelinde dedigine göre gizli bir revizyon olmuş.Takım daha iyi olacak falan dedi..Bazı ödemeler içinde bu transfer iyi oldu..Savunmamız benide düsündürüyor..Bülent hocanın işide zor..Bence bek tercihi daha önemli:)
Addolorato
11.Mart.2008, 01:19
Şimdi Defans'ın yaptığı hatalar yüzünden şampiyonlar ligine gidemezsek en az 10 milyon euro kaybımız olacak bırakın cl'yi uefa'ya bile gidemeyebiliriz ligi bu konumda bitirirsek 6 milyon euro için bir çok para kaynagından olmayalımda.
Alicanfmfan
11.Mart.2008, 01:56
Sezon sonu gitmeyecek büyük ihtimal Rusya'da şuan transfer sezonu başladı herhalde lig de başlıyacaktır onun için hemen kafiliye dahil oldu :S
nannar
11.Mart.2008, 14:56
bence de satılması dogru ama zamanlama yanlış ... keşke sezon sonu için anlaşsalardı... o paraya daha kaliteli 24-25 yaşlarında iyi bir defans alınabilir... Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel bu işi kavradı...merak etmeyi iyi birini bulurlar sezon sonuna kadar....
RoSeSHaH
11.Mart.2008, 23:42
Zamanlama yanlış değil bence. Kalsaydı da işe yaramayacaktı.
Meira bize maç kazandırmadı, büyük maçlarda görünmedi, çok hatalar yaptı çok acemice oynadı. Kısacası "Fernando Meira" değildi.
Semih Kaya veya Hakan Balta oynayacak akşam, Meira'yı aratmayacaklardır. Şüphem yok buna.
Addolorato
12.Mart.2008, 00:22
Servet ve Emre Güngör sakat olmasaydı içim yanmayacaktı ama..
sekilaso
14.Mart.2008, 07:30
Meira artık resmen Zenitli!..
http://www.ajansspor.com/resim/meira_zenitimza.jpg
2007/08 Sezonu'nun UEFA Kupası şampiyonu Zenit St. Petersburg'un 6 milyon Avro karşılığında Galatasaray'dan aldığı Portekizli savunma oyuncusu Fernando Meira yeni takımıyla 3 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.
Meira 2008/09 Sezonu başında Avrupa Süper Kupası'nı da müzesine götürmeyi başaran Rus ekibinde Fatih Tekke'nin de takım arkadaşı olacak.
Selman Ozturk
20.Mart.2008, 10:35
Birkaç gündür Galatasaray'ın Borussia'lı Nelson Valdez ile anlaştığını duyuyordum ama çok da inanmadım. Fakat eng/wikipedia'da gördüğüm durum kafamı karıştırdı. Sezon sonunda göreceğiz hep birlikte.
Playing career
* 2000/01 - Club Atlético Tembetary
* 2001/02 - Club Atlético Tembetary
* 2001/02 - Werder Bremen II (12/3)
* 2002/03 - Werder Bremen II (30/15)
* 2002/03 - Werder Bremen (2/0)
* 2003/04 - Werder Bremen (21/5)
* 2003/04 - Werder Bremen II (7/3)
* 2004/05 - Werder Bremen (2/3)
* 2004/05 - Werder Bremen II (27/7)
* 2005/06 - Werder Bremen (30/9)
* 2006/07 - Borussia Dortmund (29/1)
* 2007/08 - Borussia Dortmund (27/2)
* 2009/10 - Galatasaray (0/0)
http://en.wikipedia.org/wiki/Nelson_Haedo_Valdez
BeeTLeJuiCe
20.Mart.2008, 16:58
* 2009/10 - Tarsus İdman Yurdu (0/0)
Herkesin düzenleyebildiği birşey olduğu için pek inanmamak lazım. :)
LaigLeNoiR
20.Mart.2008, 17:01
Playing career
* 2009/10 - Galatasaray (0/0)
Güvenilirlik bakımından bakarsak 2008/09 sezonu meçhul...
metaLwrath
20.Mart.2008, 17:04
vikipedia'ya güvenilmez.
zamanında Owen'ı Galatasaray'da gösteriyordu hatta golu bile vardı :)
Selman Ozturk
20.Mart.2008, 17:44
Bahsettiğim gibi Tr wikipedia olsa idi hiç itimadım yoktu. Ancak son duyumlar ve eng/wikipedia'da olması kafaları karıştıran unsurdu. Sezon sonu netleşecek bir konu olduğundan şimdilik beklemekten başka yapılabilecek bir şey yok.
El Barto
20.Mart.2008, 18:07
Abicim eng/wiki olmasına da kanma. Zira oraya yazabilen fotomaç yanlısı Türk dostlarımız mevcut. :)
19_SeRDiNÇ_05
08.Nisan.2008, 22:29
Müthiş iddia !..
Aziz Üstel'den bomba gibi bir iddia geldi !.. Galatasaray'ın eski yöneticisi Aziz Üstel, Sarı-kırmızılı ekibin dünyaca ünlü golcü Ruud Van Nistelrooy ile anlaştığını yazdı.
Sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticisi Aziz Üstel, Star Gazetesin'deki yazısın da Galatasaray'ın tecrübeli golcü Ruud Van Nistelrooy'la anlaşmaya vardığını yazdı.
İşte Aziz Üstel'in yazısı:
"ABD'de başarılı bir diz ameliyatı geçiren Ruud Van Nistelrooy ile görüşen Galatasaray, büyük çapta anlaşmaya vardı. Hollandalı yıldız şu anda güçlendirme idmanları yapıyor. Dizinin eskisinden de daha iyi olacağını söylüyor.
Galatasaray, Real Madrid ile de yakında masaya oturacak. Sportif Direktör Butragueno ile telefonla yapılan ilk ön görüşmede de yüzde 80 onay alındı.
32'lik santrfor, Baros ile birlikte eski futbolunun yarısını bile sergilese büyük bir kazanç olur. Yöneticiler Rijkaard'ın da Nistelrooy ile bir görüşme yaptığını ve birlikte çalışmak istediğini açıkladığını söylüyorlar. Bir tarafta futbolu neredeyse unutmuş bir Ümit, öte yanda oynamakla oynamamak arasında gidip gelen Nonda, Florya'nın kapısına doğru ilerliyorlar.
Galatasaray'ın bundan sonraki hedefi iyi bir kaleci ve iyi bir stoper alıp transferi kapatmak. Kaleci için Alman Ligi inceleme altında. Stoper içinse Doğu Avrupa ülkeleri...
Hemen her konuda anlaşılan Aurelio'nun bel fıtığı ameliyatı geçireceği söyleniyor. Aurelio, Türkiye'de ciddi bir sağlık denetiminden geçecek ve ondan sonra imza atacak.
Bu transferler yapılır ve Rijkaard da göreve getirilirse taraftarlar müthiş bir takım izler. Adnan Polat'ın bu girişmlerinin ardında yeni stadın loca ve VIP biletlerini satmak istemesi yatıyor. Stat bitince transferler birer birer patlayacak, haziran başı gibi yeni stadın kombine biletleri satışa sunulacak.
Bunlar önümüzdeki sezonun süper gelişmeleri! Bir de şu anda gündemde derbi var. Galatasaray’da herkes kenetlenmiş, yönetimi, futbolcusu ve Bülent Korkmaz galibiyetten başka bir şey düşünmüyor.
Ama tabi düşünmek başka bir şey, 90 dakikanın sonunda ortaya çıkacak sonuç başka şey. Yalnız bu kez Galatasaray’a galibiyete daha yakın görünüyor..."
ligtv.com.tr
DisCo
08.Nisan.2008, 22:33
Transferler herşey güzel düşünülmüşte Avrupa serüvenine kalınamazsa bunların hayali bile yalan olur.
Alicanfmfan
09.Nisan.2008, 10:17
Ruud 40 yasına kadar rahat oynar adam leblebi gibi goller atıyor keşke gelse ama ben habere pek inanmadım.
Aydin
09.Nisan.2008, 10:29
Nistelrooy, aurelio ve rijkaard. 3'ü de hayal gibi duruyor. Keşke gelseler orası ayrı da zannetmem. aurelio'yu bile alamayız.
KanaKe
09.Nisan.2008, 19:02
Haberde bahsedilen Aurelio hangi Aurelio ? Mehmet Aurelio mu?
Aziz Üstel kaç gündür bomba haber yaptık diye çıkıyor. Bakalım hayırlısı.
tarikko
10.Nisan.2008, 02:19
Haberde bahsedilen Aurelio hangi Aurelio ? Mehmet Aurelio mu?
EvET MEHMET
PesimiSTyLa
10.Nisan.2008, 02:44
Gecen sezon sonunda da Fatih Altaylı Galatasaraydaki Eski Yönetici sıfatı ile Van Gaal ile anlasıldıgını söylemişti. Bircok kişi Altaylının eski yönetici vs oldugunu söyleyip inanmıştı habere. Bu da aynı haber. Eskiden takımın içinde olmanın verdigi güvenilirlik ile sallama haber yapabiliyorlar. İnanmıyorum elbette. He inşallah haber doğru cıkar da ben dumur olmaya razıyım. Ruud Van Nistelrooy'un hayali bile güzel.
uAburak89
10.Nisan.2008, 02:46
Güzel uydurmuş. :)
Redrum
10.Nisan.2008, 02:51
Ehehhe bu haberi koymanıza bile gerek yok:) Ruud Van Nistelrooy.. Ah be ahh!
MaTRaKaN
10.Nisan.2008, 22:07
Yalan gibi duruyor
SAİT71
14.Nisan.2008, 19:34
Abi adam zaten açıkladı REalde sahaya çıkıp topa vurmayı özledim diye. Kolpa haber. Zaten göreceğiz sezon sonu ama Nistelrooy gibi her tarafı kaliteli olan bir oyuncu 40 yaşınada gelse buraya gelmez. Gider Makaay gibi ülkesinde oynar.
goosfraba
16.Nisan.2008, 20:20
Galatasaray´ın, 34 kez Yunanistan Milli Takımı´nın formasını giyen Olympiakos´un tecrübeli oyuncusu Christos Patsatzoglu ile anlaşma sağladığı öğrenildi
Galatasaray’ın Olympiakos takımında forma giyen Christos Patsatzoglu ile anlaştığı iddia edildi. Yunan ekibiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki oyuncu takımıyla kontrat yenilemedi. Cim Bom’un bu transfer için bonservis bedeli ödemeyeceği kaydedildi.
Menaceri geldi el şıkıştı
Geçtiğimiz hafta içinde İstanbul’a gelerek, Sarı-Kırmızılı yöneticilerle bir ön görüşme yapan Yunan oyuncunun menacerinin prensip anlaşmasına varıp, el sıkıştığı belirtildi. Galatasaray’ın lakabı Patsa olan oyuncuya sezon başına 500 bin Euro ödeyeceği ifade edildi. 34 kez Yunanistan Milli Takımı’nın formasını giyen Patsa’nın kökeni Türkiye’den göç eden Rumlar’a dayanıyor. Soyadının Türkçe anlamı ise Paçacıoğlu olarak biliniyor. 2000’li yılların başında Yunan futbolunun en büyük yeteneklerinden biri olarak gösterilen Patsa, 2003 yılında AEK ile oynanan derbide geçirdiği ağır sakatlık sonrası uzun süre sahalardan uzak kaldı. 1.82 boyundaki Patsatzoglu, her mevkide görev alabilen çok özellikli bir futbolcu. Yunan yıldız, orta saha ve savunmanın her bölgesinde görev alabiliyor. Ama öncelikli mevkisi ön libero olan Patsa 9 yıldır Olympiakos formasını giyiyor.
mynet.com
deniz.91
16.Nisan.2008, 22:30
gsnin alacağını sanmam medya gs ile kayseriyi karıştırıyor yunan basınında kayserinin adı geçiyo hep
Corpus
01.Temmuz.2008, 00:56
Rijkaard ve yardımcılarının gelmesi sanki takımda birşeyler değiştirdi :) eskiden sözleşmesi biten oyuncular ile bu kadar ilgilenilmiyordu yani herkes bonservislerine para ödenerek geliyordu :) Ama takım birşeylere uyandı sanırım ve artık daha mantıklı ve düzgün transferler yapılıyor en azından bu oyunculardan verim alamaz isek satarım ve bir kar elde ederiz diye düşünüyorum ben
Enterokinaz
01.Temmuz.2008, 01:32
ntvspor ve radyospor'a göre lucas neill ile anlaşmaya varmışız.
NTV Spor
Güncelleme: 15:22 TSİ 01 Temmuz. 2009 Çarşamba
Avustralya televizyon kanalı SBS’in internet sitesinde yer alan haberde, Galatasaray’ın Lucas Neill ile anlaşmaya vardığı ve yıllık 3 milyon Euro’ya yakın bir ücret alacak Avustralyalı futbolcunun gelecek hafta Almanya kampına katılacağı iddia edildi.
Haberde, West Ham United’da 2.5 yıla yakın forma giyen Neill’ın kararında, milli takımdan arkadaşı Harry Kewell’ın da etkili olduğu belirtildi.
Neill’ın, Galatasaray’da teknik direktör Frank Rijkaard’ın yardımcılığını üstlenen Johan Neeskens faktörünü de göz önünde bulundurduğu vurgulandı.
maNga 33
01.Temmuz.2008, 01:36
inşallah doğrudur.Defans'ı sağlamlaştırmamız gerek
E.Cartman
08.Temmuz.2008, 08:29
Mustafa Sarp o kadar da kötü bi oyuncu değil arkadaşlar en azından Mehmet Güven'den daha iyi bir performans gösterecektir yine olası bi sakatlıkta Mehmet Topal'ın stopere geçtiğini düşünürsek Mehmet Güven'den kat be kat daha yararlı olacaktır ayrıca bu oyuncular kadro rotasyonu için de yararlı olacaklar çünkü orta saha Rijkaard'ın sisteminde çok koşacak ve yorulacaklar hafta içi önemli bir maçımız olduğu zaman bu 3lü den 2sini lig maçında rahatlıkla dinledirebiliriz ayrıca bu oyuncuların Rijkaard sayesinde gelişeceğinide düşünüyorum unutmayalım ki değişmeyen tek şey değişimdir...:)
Enterokinaz
08.Temmuz.2008, 08:48
bedava oyuncu ama haftalık maaşları var :) Az da olsa zarardır kulübe . emre çolak gibi gençlerde yetişiyorken gereksiz bence böyle oyuncular
linderoth'un geleceği belli değilken, 32 yaşına basmış bir ayhan varken, sadece mehmet topal'la olur muydu ön libero ? önemli bir mevki, taktiğe göre kilit rol alıyor çoğu zaman. gökhan zan stoper'de olduğu gibi, sarp ve mehmet güven'de bu bölgenin iyi yedekleri olacaklardır.
her futbolcu süper kalite olmuyor malesef. :)
MaliKaya
07.Mayıs.2009, 14:43
İspanya'da yayın yapan Sport Gazetesi, Galatasaray'ın Real Madrid'in eski teknik direktörü Alman çalıştırıcı Bernd Schuster'le anlaşma imzaladığını iddia etti. İşin ilginç yanı sarı kırmızılı yönetim haberi yalanladı, deneyimli teknik adam ise çok ciddi ifadelerle doğruladı!
Geçtiğimiz Aralık ayında Real Madrid'le yollarını ayıran Alman teknik adam Bernd Schuster'in Galatasaray'la 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edildi.
İspanya'nın Katalonya Bölgesi'nde yayın yapan günlük Sport Gazetesi, Schuster'in Sarı-kırmızılı takımla 2 milyon euroluk bir bedel karşılığında ön anlaşmayı imzaladığını ifade etti.
Gazetede, Schuster'in, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılması ve ligde şampiyonluğa ulaşması halinde, ikinci yılının da opsiyonlu olacağını ve alacağı paranın da artacağını okurlarına aktardı.
Galatasaray'da bir süredir teknik direktör Bülent Korkmaz'ın görevi bırakacağı ve yeni bir teknik direktörün takımın başına getirileceği iddia ediliyordu. Sarı kırmızılı yönetim daha önce de Skibbe ile yollarını ayırdıktan sonra ilk olarak Schuster'in kapısını çalmış ancak Alman hocayı ikna edememişti.
SCHUSTER DOĞRULADI!
Sport.es'te Jose Luis Carazo imzasıyla yayınlanan haberde, Schuster'in ağzından bir açıklamaya da yer verildi.
Schuster'in "Bana takımı şampiyon yapıp Şampiyonlar Ligi'ne götürürsem sözleşmemin 1 yıl daha uzayacağını ve 2 milyon Euro ekstra prim vereceklerini söylediler. Türkiye'den gelen bu teklifi bir an bile düşünmeden kabul ettim" dediği belirtildi.
"BARCELONA'YI YENMEK İMKANSIZ" DEMİŞTİ
Alman teknik adam Real Madrid'te çalıştığı dönemde Barcelona ile deplasmanda yapacakları karşılaşma için "Barcelona'yı deplasmanda yenmek imkansız" demiş, bunun üzerine de Real yönetimi tecrübeli teknik adamın görevine bu demeçten dolayı son vermişti.
ADNAN SEZGİN: "İTİBAR ETMEYİN"
İspanyol medyasında Schuster'in açıklamalarına dayandırılarak verilen bu haber hakkında konuşan Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ise "Bunlara itibar etmeyin" demekle yetindi.
http://img136.imageshack.us/img136/8656/schubyk00.jpg (http://img136.imageshack.us/my.php?image=schubyk00.jpg)
Kaynak: LigTv.com.tr
eXcitinG
07.Mayıs.2009, 15:12
SavioLa nın da büyük ihtimaL bittiği haberLeri geLiyor.
bjk_melo_151
07.Mayıs.2009, 17:01
Schuster gelirken iyi oyuncuları da getirirse, Galatasaray UEFA Kupası için iyi bir takım olur.
PesimiSTyLa
07.Mayıs.2009, 17:53
Schuster iyi hoca. Kariyerli de. Gelirse iyi olur; ama öyle 1 senelik sözlesmelerle bu iş yürümez. Schuster geliyorsa bi kere en az 2 sezon garanti takımın başında olacak, don degiştirir gibi TD degiştirerek başarı gelmez. Gelse de anlık sevinçler olur.
Saviola için de görüşmeler varmış. Bonservisi elinde olan isimlere yöneliyormuş yönetim. Saviola da bunlardan biriymiş, transfer edilebilir.
MaliKaya
07.Mayıs.2009, 18:30
Turkiye'de hicbir zaman TD lre sabir gostermiyorlar. Skibbe kesinlikle gonderilmemeliydi.
Bugun oynadigimiz FM'de bile bir takimi 1 sezondan once kesinlikle oturtamiyorsun.
Ama Turkiye'de malesef yarim sezon bile sabredemeyip gonderme luxu devam ettigi surece bizimkiler bir yere varamaz.
Bonservisi elinde olan oyunculardan Emerson da on libero icin iyi bir secenek olabilir...
PesimiSTyLa
07.Mayıs.2009, 18:41
Bonservisi elinde olan oyunculardan Emerson da on libero icin iyi bir secenek olabilir...
Maniche'yi Madrid serbest bırakmış. Gelir mi bilmem; ama yönetimin kesinlikle nabız yoklayacagını düşünüyorum :icon_smile:
Bu arada Aceto'nun Schuster ve Saviola için yazdıkları;
1+1 sözleşme, yıllık 2 milyon euro+bonus. Barselona'dan Sport'un iddiası. Ambargolu bir haberdi benim açımdan. Haber sadece Sabah'ta var. Galatasaray'ın 3 hoca adayından biri Schuster. Atılmış bir imza yok ortalıkta daha... Adnan Sezgin yalanlamış bu haberi. Adnan Sezgin 2 yıldır hangi transferi konfirme etti ki? De Sanctis için de yok öyle biri demişti (!) Kafalar ve Florya'daki düzen değişmediği sürece kim gelirse gelsin farketmez... Mehmet Demirkol'un yazısını tavsiye ederim...
Galatasaray için yazılan Saviola haberi de doğru. Sıfır bonservisli, kulubünün elden çıkarmak istediği oyuncuların peşinde Galatasaray. Saviola da kontrat altında ama gidecekler listesinin başında. Zaten Real Madrid'de sezon sonunda tesislerden otobüs kalkacak gibi görünüyor.
Varonil
07.Mayıs.2009, 21:52
Saviola gelirse kariyerine yeniden başlangıç yapabilir Galatasaray'da.Baros ile de iyi bir ikili olacaklardır.
tarikko
07.Mayıs.2009, 22:27
Saviola gelirse Galatasarayda iyi işler yapar.Schusterde Galatasaray için çok iyi bir hoca olur ..
Alicanfmfan
07.Mayıs.2009, 22:41
Almanların teknik direktörleri genelikle Galatasaray'a yaramıyor , umarım haber yalandır , Almanlardan bi kurtulamadık
KanaKe
08.Mayıs.2009, 00:07
Saviola futbola küsmüs Madrid'de kadroya bile giremiyor Madrid bugün kapinin önüne koysa avrupanin hangi kulübü onu alir ? cevap cok basit hicbirisi..
MaliKaya
08.Mayıs.2009, 00:15
Saviola futbola küsmüs Madrid'de kadroya bile giremiyor Madrid bugün kapinin önüne koysa avrupanin hangi kulübü onu alir ? cevap cok basit hicbirisi..
Bence yaniliyorsun. Kesinlikle Galatasaray'da buyuk isler yapacak bir oyuncu. Baros'ta kusmuustu ama simdi goruyoruz...
tarikko
08.Mayıs.2009, 21:38
Gelecek sezon için kaleci arayışlarını sürdüren ve Atletico Madrid kalecisi Leo Franco'nun peşinde olan Galatasaray'a Arjantinli kaleciden kötü haber geldi!..
Leo Franco, İspanya'nın Marca Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, Galatasaray'dan teklif aldığını itiraf ederken, "Ancak Galatasaray'a imza atmadım. Kulübümün bana yeni kontrat önermesini bekliyorum" dedi.
Sezon sonunda Atletico Madrid ile sözleşmesi sona erecek olan Arjantinli kaleci, Atletico Madrid'in gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmasının çok yüksek bir ihtimal olduğunu ve bu nedenle kulübünde kalmaya sıcak baktığını belirtti. Lig devam ettiği için şu anda transferi düşünmek istemediğini söyleyen Leo Franco, kalan 4 maçı düşündüklerini söyledi.
La Liga'da bitime 4 hafta kala 55 puanla 5. sırada yer alan Atletico Madrid, 56 puanla 4. sırada bulunan Valencia'yı geçerek Şampiyonlar Ligi'ne katılabilme mücadelesi veriyor.
MARATON.COM.TR ÖZEL
eXcitinG
08.Mayıs.2009, 22:02
Yazdığınız yazıLarda ki ima edici cümLeLere dikkat edin.
tarikko
08.Mayıs.2009, 22:03
Maraton'dan kopyala yapıştır yapınca yazı küçük oluyor bir daha denedim şimdi ..
Emurafu
09.Mayıs.2009, 14:36
Galatasaray 2009-2010
http://gayin-sin.net/wp-content/uploads/2009/05/schuster.jpg
Henüz imza atılmadı ama kesin anlaşma sağlandı. Galatasaray’ı 2009-2010 sezonunda Bernd Schuster çalıştıracak.
Çoğu insan için şaşırtıcı olacak. Schuster’i Galatasaray’a öneren ve kendisiyle ilk teması sağlayan isim Karl-Heinz Feldkamp.
Kimler gidecek Galatasaray’dan 2009-2010′da? Gideceklerin isimlerini tek tek vermek yerine Galatasaray’ın yaş ortalamasının 1 sene gençleşeceğini söylemek yeterli. Tam 11 futbolcusuyla yollarını ayıracak Galatasaray. Gidecekler içinde üç tane yabancı da var.
İkinci merak konusu; kimler gelecek Galatasaray’a? Bu anlamda futbolcu aranılan mevkileri söyleyelim. Kale, sol bek, orta göbek, sağ kanat ve santfor.
Kale için ilk aday Leo Franco. Sol bek için ise Manisaspor’da çok iyi bir sezon geçiren Ferhat Öztorun. Orta göbeğe genç ve geleceği olan bir yabancı aranıyor doğrudan gelip formayı teslim alacak. Muhtemelen La Liga patentli olacak.
Schuster sağ kanat için de önemli bir futbolcu istiyor. Bir de santrfor mevkii için. (Bu pozisyon için de La Liga patentli birini göreceğiz galiba.)
Tüm bunları toplayınca şunları söylemek mümkün gelecek sezon için:
1.Kalli Türkiye’de oynanan futbolu iyi biliyor. Avrupa’da başarılı olacak futbolu da. Türkiye için sert futbol oynayabilen bir takım lazım. Avrupa için de pas koordinasyonu yüksek hızlı bir takım. Schuster bu kombinasyonu sağlamak için seçildi. (Kalli geçen sezon da Mathias Sammer’i önermişti, ancak yönetimle arası oldukça buruk olduğu için havada kaldı bu öneri. Ve Galatasaray bir sezon kaybetti.)
2.Schuster’in Almanya kökeni sert futbolu, İspanya geçmişi ise pas koordinasyonu yüksek hızlı futbolu temsil ediyor.
3.Schuster, önümüzdeki sezon Michael Skibbe’nin tohumlarını attığı 4-2-3-1 oynatacak takımı. Bu oldukça akılcı, çünkü takımın çoğunluğu için bu sistem oldukça aşina.
4.Florya’ya yönelik “yeniçeriler”, “futbolculara dayalı düzen” spekülasyonları sona erecek. İki nedenden. İlki bu spekülasyonlara yol açan futbolcu kalmayacak Galatasaray’da. İkincisi de Schuster Florya’nın tüm yönetimini teslim alacak.
5.Schuster’in gelmesiyle Haldun Üstünel’in ve Adnan Sezgin’in görev tanımları oldukça değişecek. Üstünel dış ilişkilerden (transfer, vb.) sorumlu olacak. Sezgin de menejerliği üstlenecek.
6.Bu anlamda Schuster’i yetkisi genişletilmiş sportif direktör olarak da görmek mümkün. Türkiye konusunda en büyük yardımı Kalli’den alacak Schuster.
7.Galatasaray’ın Almanya altyapısına ilişkin çalışmaları devam ediyor. Bu sezon da Barış Özbek ve Serkan Çalık gibi gelecek vaadeden bazı futbolcuları görebiliriz Galatasaray’da.
Eğer bu maya tutarsa Galatasaray’da, 2010’lara damgasını vuracak bir takımın yaratılmakta olduğunu söylemek mümkün.
Melih Şabanoğlu
gayin-sin.net
PesimiSTyLa
09.Mayıs.2009, 17:10
Schuster ismi artık ciddi ciddi konuşuluyor. İyi bir teknik adam umarım imza atılır. Diger taraftan Mustafa Sarp'ı devre arası kampında almışız, imzalar atılmış sanırım, O da büyük ihtimal seneye bizde olacak.
batuhanry
09.Mayıs.2009, 17:28
Melih Şabanoğlu bunları hedef şaşırtmak içinde yazmış olabilir.. Ama inşallah doğrudur.
Alicanfmfan
09.Mayıs.2009, 17:47
Hala Kalli seciyor teknik direktörü dogal olarakta bir Alman istemiş yine , defolup gitse kalli şu kulüpten daha iiyi olacak , bıraksın Almanlar paçamızı.
PesimiSTyLa
09.Mayıs.2009, 18:12
Hala Kalli seciyor teknik direktörü dogal olarakta bir Alman istemiş yine , defolup gitse kalli şu kulüpten daha iiyi olacak , bıraksın Almanlar paçamızı.
Skibbe'yi Kalli getirmedi. Kalli'nin önerdigi isim Matias Sammer'miş O alınamamış. Adnan Sezgin de Skibbe'yi getirmiş.
Alicanfmfan
09.Mayıs.2009, 18:14
Herneyse , ben zaten Skibbe'yi Kalli getirdi demedim , Kalli'nin ''yok tenik direktör araması , futbolcu araması'' konusunda fikir beyan ettim , Kalli'nin kulüple ilişkileri kesilse daha iyi olacagı kanaatindeyim.
maNga 33
09.Mayıs.2009, 18:19
Galatasaray'ın web sitesinde geçene kadar inanmam asparagas haber olarak geliyor
tarikko
10.Mayıs.2009, 17:46
Galatasaray Andreas Beck ile anlasmis.Kanal 24'te altyazi gecti..
Alicanfmfan
10.Mayıs.2009, 17:50
Sanırsam , Hoffeheim'da sagbek olarak oynuyordu , konusmak için erken olsa bile (transfer dogru m yalan mı bilmiyorum) , Sabri'den daha iyi oldugu kesindir.
tarikko
10.Mayıs.2009, 17:54
Almanya Milli Takiminda'da oynuyor Alican saglam bir oyuncu ..
PesimiSTyLa
10.Mayıs.2009, 17:58
Harika bir sag bek. İnşAllah doğrudur. Gerci Kanal 24'e güven olmaz.
El Comandante
10.Mayıs.2009, 18:11
Eger haber dogruysa, harika bir transfer yapmis oluruz. Hem sag hem sol bekte oynayabilen, iyi bindirmeler yapan, teknigi iyi olan bir futbolcu. Soyadi bile beck adamin, daha ne olsun. :D
MaliKaya
10.Mayıs.2009, 18:14
Umarim dogrudur. Kanat lardaki sorunumuz artik bitsin. Gerci Ugur Ucar iyilesti umarim tam anlamiyla duzelmistir.
fenerbahce_1907
10.Mayıs.2009, 18:22
Kanal 24'ün haberlerini ciddiye almamak gerek.Kendilerinin daha doğru haber yaptığı görülmemiştir.Bu da yaptıkları klasik yalan haberlerden biridir.
Emurafu
10.Mayıs.2009, 18:26
Kanal 24'te spor programinda açiklandi. Hoffenheim'in sag beki Andreas Beck'le anlasmisiz !!
5 Milyon avroya bitmiş diyorlar.22 yasinda, 1.80 boyunda, 21 kere Almanya ümit milli takimina seçilmis ve bir gol atmis, 3 kere de A mili takimina seçilmis..Son derece diri ve kanadını iyi savunan bir oyuncu.
Haber ne kadar dogru bilemeyiz..Ntvspor alt yazı geçse daha çok inanırdım:)
http://i.goal.com/files/images/stats/goal/player-images/6/12306_200x250.jpg
Andreas Beck
Doğum Tarihi: 13.Mar.1987
Uyruk: Germany
Boy: 180 cm.
Kilo: 73 Kg.
Mevki: Defans
Forma Numarası: 2
Milli Takım: Germany
Ziya38
10.Mayıs.2009, 18:34
http://i40.tinypic.com/29wld02.png
nekadar dogru bilemiyorum
fenerbahce_1907
10.Mayıs.2009, 18:35
Kanal 24 bombaları patlatmaya devam ediyor.Kuranyi ilede anlaşmak üzereymiş Galatasaray.
KaPaLı
10.Mayıs.2009, 18:36
24 reyting almaya çallışıyo herhalde :) Schuster - Beck - Saviola.
Emurafu
10.Mayıs.2009, 18:45
Schuster’in verdigi rapor dogrultusunda transfer görüşmeleri başlanmış..Beck'in kulübü ve kendisi ile anlaşılmış.Kesin demediler..Kuranyi durumu farklımış..Tek kesin schustermiş:)
MaliKaya
10.Mayıs.2009, 23:51
24 reyting almaya çallışıyo herhalde :) Schuster - Beck - Saviola.
Bu isimlerden sadece 1 tane gelsin yine raziyiz :D
Redrum
11.Mayıs.2009, 00:02
Sol bekten ziyade, sağ beke ihtiyacımız var. Şöyle bir düşünün Volkan Yaman mı (H. Balta'yı da geçtim), yoksa Sabri mi?
Bence önceliği sağ beke vermek lazım. Ayrıca sağ kanattan ziyade, stopere, ve santrafora ihtiyacımız var.
Emurafu
11.Mayıs.2009, 14:25
Ligtv'nin haberine Melih Şabanoglunun cevabı:)
Schuster (ve de Kalli) gelecek sezonki Galatasaray’ı oluşturmaya çalışırlarken bu haberle ve benzerleriyle hiç ilgilenmemek lazım...Sevgiler.
Ziya38
11.Mayıs.2009, 16:49
Schuster masaya oturuyor
Sarı-Krmızılıların gündeminde ilk sırada olan Ottmar Hitzfeld eşi rahatsız olduğu için gelemeyeceğini bildirdi ve Haldun Üstünel, Schuster'e yöneldi...
Haldun Üstünel, Real Madrid'i geçen yıl şampiyon yapan Alman teknik adamla masaya oturuyor...
ÜSTÜNEL SCHUSTER'E GİTTİ
Galatasaray'da gelecek sezon için düğmeye basıldı. Sarı kırmızılı takımın teknik patronu Bülent Korkmaz ile yollarını ayıracak olan yönetim, öncelikle teknik direktör sorununu çözümlemek için harekete geçti.
Transferde tek yetkili olan futbol şubesi sorumlusu Haldun Üstünel öncelikle iki Alman teknik adam Ottmar Hitzfeld ve Bernd Schuster ile anlaşma yolları aradı.
Ancak ilk düşünülen isim olan Ottmar Hitzfeld eşinin çok ciddi bir rahatsızlığı olduğunu öne sürerek, Türkiye'de çalışmasının mümkün olmadığını sarı kırmızılı yöneticilere bildirince, Üstünel rotayı Bernd Schuster'e çevirdi.
G.Saray'ın hedefinde bir numara olan Bernd Schuster ile yapılan ön temasların olumlu geçtiği ve Alman teknik adamın Galatasaray'da çalışmasının mümkün olduğunu bildirdiği öğrenildi.
Geçen yıl Real Madrid'i şampiyon yapan ve bu sezonun ortasında ise ispanyol kulubü tarafından görevine son verilen Bernd Schuster ile Haldun Üstünel masaya oturacak. Üstünel'in ünlü teknik adam ile anlaşma sağlaması halinde transfer çalışmalarına birlikte devam edecekleri de sızan bilgiler içinde.
11.05.2009
Kaynak : DHA
Pesimistr
11.Mayıs.2009, 20:35
Dün Star TV ' de Osman Tanburacı Galatasaray Michael Laudrup ile bir kaç yıldır sürekli görüşüp duruyor.Ancak bu seferki çok ciddi dedi.Ayrıca Galatasaray'ın 4 yabancı transfer yapacağını söyledi.Ve Juninho ile çok ciddi bir şekilde görüşüldüğü söylendi...Juninho 'da sıcak bakıyormuş bu duruma.
Ziya38
12.Mayıs.2009, 00:52
Ufuk Ceylan ile anlasdIk diye haberler aldIm nekadar dogrudur bilmiyorum
Az önce Yeni Asır tv(İzmir yerel yayın)de canlı yayında spor programında açıkladılar;Gs anlaşmış Ufuk Ceylan ile!
Emurafu
12.Mayıs.2009, 00:59
Yeni Asır tv(İzmir yerel yayın)de canlı yayında spor programında açıkladılar;Ufuk Ceylan ile her onuda anlaşmışız,Sözleşme imzalanacakmış.Foxtv'de alt yazı geçti ama ona güvenilmez:D
Hoca konusuna gelirsek laudrup'u istemiyorum:)Ne bilim schuster bana daha mantıklı geliyor..Getafeyi iyi yere getiren bence schusterdir..Orda çok sistem kurup ayrılmışdı..
Deniz
12.Mayıs.2009, 01:04
Schuster geliyormus sozde. Bulent Korkmaz'in gidecegine dair kesin bir aciklama var mi?
KaPaLı
12.Mayıs.2009, 01:08
Yeni Asır tv(İzmir yerel yayın)de canlı yayında spor programında açıkladılar;Ufuk Ceylan ile her onuda anlaşmışız,Sözleşme imzalanacakmış.Foxtv'de alt yazı geçti ama ona güvenilmez:D
Aykut Erçetin - Orkun Uşak ve alınacak yabancı kalecinin yanına birde Ufuk Ceylan. Yazık Galatasaray'lı altyapı kalecilerine.
Alicanfmfan
12.Mayıs.2009, 01:13
Belkide yabancı kaleci almayacak Galatasaray ?
Onurap
12.Mayıs.2009, 01:14
Aykut Erçetin - Orkun Uşak ve alınacak yabancı kalecinin yanına birde Ufuk Ceylan. Yazık Galatasaray'lı altyapı kalecilerine.
Aykut ve orkun gidicek büyük ihtimal..Aykut belki kalır ama orkun kesinlikle durmaz..Aslında yabancı kaleciye gerek yok boşuna doldruyoruz kontenjanı..
Pesimistr
12.Mayıs.2009, 01:16
Yabancı Kaleci Mutlaka Alınmalı..Ancak Alınacaksa Öyle Boş Bir Kaleci Olmamalı..Kaliteli Bir Kaleci Şart.
Emurafu
12.Mayıs.2009, 01:19
Adnan Polat transfere el koydu.
--------------------------------------------------------------------------------
Galatasaray Başkanı Adnan Polat yeni sezonda transfer görüşmelerinde son noktayı koymak için ön görüşmesi yapılan isimlerle bizzat kendisi görüşüyor..
Galatasaray'ın cezası sebebiyle Cumartesi günü Kayseri'de oynanan Galatasaray Ankaragücü maçını galibiyetle kapatan sarı kırmızılı takım başkanı Adnan Polat, bir yandan lig de takımını takip ederken, diger yanda yeni sezon için transfer görüşmelerini bizzat yürütüyor..
PAZAR SABAHI İSPANYA'YA UÇTU..
Galatasaray Başkanı Adnan Polat Pazar günü İspanya'da bir takım gelişmeleri yerinde takip etmek, yine bir takım görüşmeleri sonlardırmak ve bazı futbolcuları izlemek için İspanya'ya gitti..
KALECİSİNİ SEYRETTİ MEMNUN KALDI..
Turkspor.net, bir ay önce , Atletico Madrid kalecisi Leo Franco ile anlaşıldığı haberini duyurmuş, Arjantinli kalecinin bu tarihten 2.5 ay önce İstanbul'a ailesi ile gelerek ALKENT VİLLALARINDA ev baktığını yine çocuğunun okul işini hallettiğini, Florya'yı gezdiğini ve küçük bir İStanbul turundan sonra kendisinin ve eşinin ülkesine mutlu bir şekilde döndügü haberini vermişti..
Ancak turkspor.net in istihbaratına rağmen, bir çok adı büyük(!) habercilikleri ve istihbaratları küçük (Hatta hiç olmayan) spor medyası, google gazeteciliği yapan ve başka siteleri kaynak gösteren çakma spor siteleri Leo Franco işinin olmadığın yazarak ipe sapa gelmez bir sürü kaleci adını yazmaya devam etmişlerdi..
Oysa Galatasaray Başkanı Adnan Polat Pazar akşamı yeni sezondaki kalecisini seyretmek için ATLETİCO MADRİD ile ESPANYOL arasındaki karşılaşmayı büyük bir heyecanla takip etti.
Rakibini 3-2 yenen Atletico Madrid'in kalesini koruyan, Leo Franco'nun performansından bir hayli memnun kalan Adnan Polat, özellikle Arjantinli kalecinin bir libero gibi direk ayaga attığı paslarla takımını atağa kaldırmasına hayran kaldı..
La Liga'nın 35. haftasında Espanyol'u konuk eden Atletico Madrid, ilk yarısını 2-0 geride kapadığı maçta, karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Ev sahibine galibiyeti getiren goller Forlan(2) ve Aguero'dan gelirken, Espanyol'un gollerini Nene ve Jarque'den geldi. Atletico Madrid karşılaşmanın 60 dakikalık bölümünde 10 kişi oynadı.
Atletico Madrid, Espanyol’u 3-2 mağlup ederek puanını 59’a çıkardı ve ligde 5. sıraya yükseldi. Espanyol ise 35 maçın ardından topladığı 38 puanla 14. sırada kaldı.
ADNAN POLAT ATLETİCO MADRİD'İN HANGİ FUTBOLCUSU İLE KONUŞTU.. SONUÇ NE OLDU.?
ADNAN POLAT ATLETİCO MADRİD'İN HANGİ FUTBOLCUSU İLE KONUŞTU.. SONUÇ NE OLDU.?
BAŞKAN POLAT , FORLAN'I ÇOK BEĞENDİ.. GÖRÜŞTÜ.. ANCAK..?
Kaleci Leo Franco'nun performansından ve duruşundan memnun kalan Başkan Adnan Polat, Atletico Madrid'in forveti, Uruguaylı 1979 doğumlu DİEGO FORLAN ve menajeri ile görüştü.. Ancak 25 milyon euroluk rakam Galatasaray'a çok astronomik geldi..
Başkan Polat'ın adı açıklanmayan iki futbolcu ile görüştügü ancak "İspanya'dan futbolcu alamayacağız galiba.. Talip olduğumuz isimlerin yanına yaklaşamayız" dediği de turkspor.net'e gelen bilgiler arasında..
GALATASARAY 6 FUTBOLCU İLE ÖN GÖRÜŞME YAPIYOR..
Galatasaray'ın ikisi çek 6 futbolcu ile ön görüşmeler yaptığı ancak turkspor.net 'in her zaman yazdığı gibi sarı kırmızılı takımın AVRUPA KUPALARINA kalıp kalmayacağının belli olması transfer görüşmelerinin sonlandırılması için en büyük kriter, tüm ön görüşmelerin Avrupa Kupalarına kalındığı varsayılarak yapılıyor.. Futbolcu isimleri sır gibi saklanıyor, sadece menajerler vasıtası ile görüşmeler yapıldığı masaya oturma sözkonusu olmadığı için turkspor.net futbolcu isimleri konusunda net bir bilgiye ulaşmış değil..
BAŞKAN POLAT ŞU SAATLERLE KİMİNLE GÖRÜŞÜYOR.. ANLAŞMA İÇİN BİR KAÇ YÜZ BİN EUROLUK PÜRÜZ KALDI..
...VE SCHUSTER İLE ADNAN POLAT GÖRÜŞÜYOR..
Sarı Kırmızılı takımın başkanı Adnan Polat'ın İspanya'ya gidişindeki en büyük sebep, Alman Teknik Adam Schuster ile masaya oturup son görüşmeyi yapacak olmasıydı..
Bu vesile ile Atletico Madrid - Espanyol karşılaşmasını ve Leo Franco'yu da çıplak gözle izleyen Adnan Polat şu saatlerde ALMAN TEKNİK ADAM ile görüşüyor.. Çok küçük pürüzlerin kaldığı gelen bilgiler arasında.. ÇOK BÜYÜK İHTİMALLE BAŞKAN POLAT, BU GÖRÜŞMEYİ SONLANDIRACAK VE G.SARAY'IN YENİ SEZONDAKİ TEKNİK DİREKTÖRÜ SCHUSTER olacak..
TURKSPOR.NET NE YAZARSA O..
Turkspor.net den sürekli transfer haberleri bekleyen, havada uçuşan yüzlerce futbolcu ismi için teyid bekleyen ziyaretcilerimize GALATASARAY'IN AVRUPA KUPALARINA KALIP KALMAYACAĞI BELLİ OLMADAN HİÇ BİR FUTBOLCU İLE MASAYA OTURULMAYACAK diye yazmıştık.. Ancak Galatasaray'ın ilk adımı kaleci ve Teknik Direktörü bitirmek ki Schuster de tamam gibi..
Sonrasında ligdeki sıralama şekillendiğinde ön görüşme yapılan futbolcularla masaya oturulacak..
BAŞKAN POLAT ALMANYA'ya GEÇİYOR..
Başkan Polat'ın yarın akşam ya da Çarşamba günü Almanya'ya geçeceği bir kaç görüşmeden sonra Çarşamba günü akşam İStanbul'a döneceği gelen bilgiler arasında.. Başkan Polat'ın dönüşü Çarşamba akşamına kalırsa, Polat Divan kuruluna katılamayacak..
TURKSPOR.NET ÖZEL HABER
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ..
Avrupa maçlarında yabancı kaleci bana daha çok güven veriyor..
Addolorato
12.Mayıs.2009, 01:22
Ben ne Aykutu yeterli buluyorum ne Orkunu De Sanctis'te gidiyor bence Orkun'a yol verilip iyi bir yabancı kaleci alırsak sorun biter. Ufuk'a hiç gerek yok.
sitte
12.Mayıs.2009, 14:58
Cimbom yerli avında !
Galatasaray, yerli oyuncular içinde transfer için düğmeye bastı..
12 Mayıs 2009 Salı 09:17
Mustafa Sarp´la söz kesen Galatasaray, Gaziantep´in sağ açığı Ahmet Arı ile Manisaspor kalecisi Ufuk´un işini bitirmek için düğmeye bastı.
Bir yandan yeni teknik direktörünü belirlemeye çalışan ve yabancı transferi için temaslarda bulunan Galatasaray Yönetimi, diğer taraftan da yerli transferini bitirmek için harekete geçti.
Bursaspor’un orta saha oyuncusu Mustafa Sarp’la söz kesen Sarı-Kırmızılılar, bu kez de Gaziantepspor’un sağ açığı Ahmet Arı’yı transfer listesine aldı. 20 yaşındaki futbolcu, kontratını uzatmayınca Kırmızı-Siyahlı kulüpte gözden düşmüştü. Galatasaray’ın genç yetenek için bonservis bedeli ödemeyeceği öğrenildi.
Yönetim ayrıca, Manisaspor’un kalecisi Ufuk’la da görüşüyor. Genç eldivenin, Leo Franco’nun yedeği olması düşünülüyor.
Spor3
bjk_melo_151
12.Mayıs.2009, 16:49
Orkun Usak ş yok.
KaPaLı
12.Mayıs.2009, 16:57
Orkun Usak ş yok.
Çok farketti :)
bjk_melo_151
12.Mayıs.2009, 17:16
Adını doğru yaz da varsın farketmesin.
Crocodile1963
14.Mayıs.2009, 21:57
Mustafa Sarp, Galatasaray'a hayırlı olsun. Mustafa maalesef yönetimin yanluş işleri yüzünden küserek takımdan ayrılıyor. Gerçekten efendi, karakterli 4X4'lük bir adamdır. Bursaspor taraftarı onu unutmayacak. . .
bugra 1905
15.Mayıs.2009, 03:05
Mustafa Sarp Güzel Transfer Galatasaray İçin
Alicanfmfan
15.Mayıs.2009, 03:28
Hayırlı olsun , İnşAllah bu yönetim bir ön libero takviye ettik diye Mehmet Topal'ı göndermez , eger göndereceklerse daha kaliteli birilerini almak zorundaydılar.
Nocna Mora
15.Mayıs.2009, 03:40
Kesin mi ki mustafa'nın geldiği :D balon haberdir
Crocodile1963
15.Mayıs.2009, 03:45
Benim balon haber yaptığımı nerden gördün :)
Sarp uzun süredir Bursa'nın çeşitli sorunları nedeniyle imza atamamıştı.(Sorun Sarp'tan kaynaklanmıyordu hatta menajeri hasta Bursasporlu) Ertuğrul Sağlam bugünkü panelde büyük olasılıkla seneye aramızda olamayacak diye açıkladı.
MaliKaya
15.Mayıs.2009, 13:16
Ufuk Ceylan'a bencede gerek yok. Orkun gonderilmeli, eger saglam bir yabanci alinmayacaksa Aykut'a sabir gosterilmeli.
Mustafa Sarp transferi eger kesin ise cok saglam bir is basarmislar.
deniz.91
15.Mayıs.2009, 16:52
Mustafa Sarp ligin iyi orta sahalrından gs faydalı bir iş yapmış
Nedvedmania
15.Mayıs.2009, 17:54
Mustafa sarp haberi zaten taa devre arasında belliydi. Haberlere çıkmıştı.
Ben Hamit i bekliyorum bu transfer sezonunda. Geçen dönem adnan polat "Hamiti neden almayalımki ? Taraftar beklesin ve görsün "Diye açıklama yapmıştı
KaPaLı
15.Mayıs.2009, 18:00
Ben Hamit i bekliyorum bu transfer sezonunda. Geçen dönem adnan polat "Hamiti neden almayalımki ? Taraftar beklesin ve görsün "Diye açıklama yapmıştı
Bu gidişle daha çok bekleyeceksin :icon_lol: Hamit şu anda çok formda ve Bayern takımı onu bırakmak istemez. Galatasaray'ın içinde bulunduğu mali krizde göz önüne alınırsa gerçekleşme olasılığı 0 ( sıfır ) bile değil (::)
Nedvedmania
15.Mayıs.2009, 18:03
Maliyetle ne alakası var ? Lincoln ü alırken zenginmiydik ?
KaPaLı
15.Mayıs.2009, 18:16
Maliyetle ne alakası var ? Lincoln ü alırken zenginmiydik ?
Bu Lincoln'le alakasız bir konu. Zaten Schalke'nin elinde Rakitic kozu vardı ve onu oynatmak istiyolardı. Lincoln'ün Leverkusen maçında attığı yumrukta eklenince Schalke zaten onu sorunlu olduğu için elinden çıkarmak istedi Galatasaray iyi para verdi. Ama bu demek değilki Galatasaray o zaman borç içinde değildi. O transfer bütçeye en az 20 milyon € açık verdirtti.
Hamit olayı bambaşka birşey kulubu bırakmak istemiyo, Hamit Almanya'da mutlu ve Almanya'nın en büyük kulubunde forma giyiyo. Parası zamanında ödeniyo. Bu futbolcu niye bırakıp Türkiye'ye gelsinki.
Alicanfmfan
15.Mayıs.2009, 23:49
İstedigimizi parayı verip alırız Baros,Meira,Lincoln örneginde oldugu gibi ,
Siz raad olun ya yeni yıldızlar geliyor :)
KaPaLı
15.Mayıs.2009, 23:59
İstedigimizi parayı verip alırız Baros,Meira,Lincoln örneginde oldugu gibi ,
Siz raad olun ya yeni yıldızlar geliyor :)
Alican anlamıyosunuz bu verip vermeme meselesi değil. Kardeşim bu takım para yok diye devre arasında en önemli maçından önce defansınfa oynayacak 2. adamı satmadımı ? Niye sattı keyfindenmi.
Baros - Kewell için ödenen ücretler belli. Bu adamlar zaten kuluplerinde oynamayan ama buraya geldiklerin patlama yapan oyuncular oldular. Ama Hamit için aynı şey söylenebilirmi ? Bayern bu adam iyileşsin diye dua ediyo. Bu adamı satarlarmı bide. Tutturmuşsunuz gelirde gelir gelsin ben izlemekten keyif alırım. Futbol izleyicisiyim ben Carrusca - İnamotoların gelmesindense Kewell - Baros gelmesini tercih ederim.