View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
E.Cartman
24.Haziran.2009, 03:50
osman tanburacının dediğine göre babeL le görüşmeLer sürüyomuş Oliviera da oLabiLirmiş...
Yazının tamamı için tıkLa... (http://www.sporx.com/yazarlar/osman_tanburaci/7198)
E.Cartman
24.Haziran.2009, 14:23
Lincoln ayrılma noktasında
Brezilya basını tatiline devam eden sambacının, sarı-kırmızılı takımla yollarını ayırmaya hazırlandığını ileri sürdü. Sao Paulo’dan teklif alan Cassio Lincoln’ün, Almanya’ya dönmeye de sıcak baktığı bildirildi
Cassio Lincoln, sarı-kırmızılı takıma veda etmeye hazırlanıyor.
http://www.sporx.com/images/1/29/2315_B_Lincoln054.jpg
Brezilya basını, geçtiğimiz iki sezonda olduğu gibi sezon açılışına mazeretsiz olarak zamanında gelmeyen yıldız futbolcunun kendisine kulüp aradığını iddia etti.
Lincoln’e, Brezilya’nın ünlü kulübü Sao Paulo’nun yanı sıra Almanya’dan köklü bir takımın talip olduğunu yazan Elgloboesporte gazetesi, başarılı oyuncunun bu takımlarla transfer pazarlığı yaptığını ileri sürdü.
Haberde, Galatasaray’ın, Lincoln’ün girişimlerinden haberdar olduğu ve Brezilyalı futbolcunun bu nedenle sezon açılışına katılmadığı kaydedildi.
Cassio Lincoln’ü kadrosuna katmak isteyen Sao Paulo kulübünün, en çok 2 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul etmesi nedeniyle bu transferin çok zor olduğunu kaydeden Elgloboesporte, sambacının Almanya’ya dönmesinin daha yüksek bir ihtimal olduğuna dikkat çekti.
En geç hafta sonuna kadar İstanbul’a dönmesi beklenen Cassio Lincoln, Galatasaray yönetimiyle bir araya gelerek yaptığı görüşmelerle ilgili bilgi verecek.
Cezaya erteleme
Galatasaray’da sezon başı hazırlıklarına mazeret bildirmeden katılmayan Lincoln’ün cezası ertelendi. Yönetim Brezilyalı futbolcuya antrenmanlara katılmadığı için günlük 14 bin euro para cezası tarifesini uygulama kararı aldı ancak sambacının kadro dışı bırakılması konusu ifadesi alındıktan sonra verilecek.
24.06.2009
Kaynak : Milliyet
KaPaLı
24.Haziran.2009, 14:34
Kimse Lincoln'e 5-6 milyon euroları vermez :confused:
nerazzuri
24.Haziran.2009, 14:50
Kimse Lincoln'e 5-6 milyon euroları vermez :confused:
Verir abi, çok veren olur :)
MaTRaKaN
24.Haziran.2009, 14:51
Geçen bir haberde Hamburg 1.5m € vermişti
Nedvedmania
24.Haziran.2009, 15:58
Aziz Yıldırım:
“Arda’yı ver, pazartesi günü 15 milyon Euro hesabınıza yatsın. İstersen futbolcu da veririm.”
Adnan Polat: “Sizde Gökhan’dan başka bizim işimize yarayacak futbolcu yok.”
Yıldırım: “Tamam, Gökhan artı 5 milyon Euro’ya bu işi bitirelim.”
Haldun Üstünel: “Arda iyi bir G.Saraylı’dır.. Zaten biz bıraksak bile F.Bahçe’ye gelmez.”
Yıldırım: “Sen alacağın paraya bak.. Beni Arda ile 10 dakika başbaşa bırak, o iş biter.”
GEÇEN hafta Ayşe Arman’ın çıplak fotoğraflarını yayınlayarak olay yaratan Hello! dergisi, bu hafta da 3 büyük kulübün başkanını biraraya getirdi.. Önceki akşam Hello!’nun düzenlediği yemekte buluşan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, asbaşkanlar Ali Koç, Ömer Temelli, G.Saray Başkanı Adnan Polat, futbol şubesi sorumluları Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, genel sekreter Kenan Öner, asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu özellikle transfer konusunda samimi konuşmalar yaptı..
YEMEK, Gökhan Zan’ın G.Saray’a transferinin gerçekleştiği akşama denk geldiği için biraz gergin başladı.. Morali bozuk olduğu her haliyle farkedilen Demirören, bir ara diğer 2 başkanın yanından ayrılarak öteki davetlilerin yanına bile gitti.. Demirören “Gökhan Zan’ı biz mi bıraktık? G.Saray mı kaptı? Hiç kimse işin bu tarafına bakmaz mı?” ifadesini kullanırken, yemekte bulunan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök de kendisine destek çıkarak, “Bence Yıldırım Bey doğru söylüyor.. Geçen sezon Mustafa Denizli ile röportaj yapmaya tesislere gittiğimde kulüp doktoru Gökhan Zan’dan çok şikayet etmiş, hatta ’Bu adam beni bitiriyor.. Zan başka takıma gitsin, 1 yıl bedava çalışırım’ bile demişti” anekdotunu aktardı.. Bunun üzerine Polat “Hay Allah! Yoksa biz hata mı yaptık?” yorumunda bulundu..
TARİHİ DİYALOGLAR
DAKİKALAR geçtikçe Zan konusundaki gergin hava yerini yumuşak bir atmosfere bıraktı.. Ve Aziz Yıldırım, geceye damga vuran teklifi yaptı.. Konuşmayı aynen aktarıyoruz:
* AZİZ YILDIRIM: Adnan Başkan, işte sana bir teklif yapıyorum.. Arda’yı bize ver, pazartesi günü hesabına ’cash’ 15 milyon Euro yatırayım.. Hangi kulüp önermiş sana bu kadar parayı?
* ADNAN POLAT: Arda’yı satmayı düşünmüyorum başkan..
* A.Y: İstersen sana futbolcu da veririm.. Bizden kimi istersin?
* A.P: F.Bahçe’de Gökhan’dan başka işime yarayacak adam yok ki!
* A.Y: Tamam, Gökhan’ı da veririm.. Gökhan artı 5 milyon Euro’ya gel bu işi bitirelim.. (Yemekteki davetliler ’Uğur Boral’ı da verin başkan’ diye espri yapınca...) Tamam, Uğur’u da vereyim.. Yeter ki bu transferi yapalım..
* A.P: Başkan, bizde bu konularda yetki futbol şubesindedir.. (Haldun Üstünel’i çağırır..)
* H.Ü: Başkanım sakın yanlış anlamayın, çok değer verdiğimiz bir büyüğümüzsünüz.. Ama Arda iyi bir G.Saraylı’dır, F.Bahçe’ye zaten gitmez..
* A.Y: Boşver, sen alacağın paraya bak.. Siz beni Arda ile 10 dakika başbaşa bırakın, görün bakın ne oluyor! Arda’yı ikna edemezsem saygı duyarım, yanaklarından öper gönderirim..
* A.P: Yok başkan yok..
* A.Y: Senin için bir jest daha yaparım Adnan.. Arda’yı ver, ben de G.Saray forması giyip poz veririm..
Alıntı @ Gazetevatan
barahir
24.Haziran.2009, 15:59
İyiki dün bi şaka yaptı. Daha 1 hafta şakalaşarak geçer:)
Nedvedmania
24.Haziran.2009, 16:01
Aziz yıldırıma bak bizim bir futbolcumuz için yapmadığı şey kalmamış :D yok uğuru verelim yok gökhanı verelim yok Gs forması giyerim :D:D
Homer J.S
24.Haziran.2009, 16:04
Arda FB'ye gitsin, bende kendimi İzmir Hilton'un 36. katından atarım. :D Ki bana şaKası bile saçma geliyor.
MaTRaKaN
24.Haziran.2009, 16:27
Aziz Yıldırım 100M € teklif yapsın yönetim kabul etsin yinede Arda'yı öldürseler gitmez :D
Redrum
24.Haziran.2009, 16:35
Aziz Yıldırım 100M € teklif yapsın yönetim kabul etsin yinede Arda'yı öldürseler gitmez :D
Aslında pek de durum öyle değil. Bak o 100M euro'yu nasıl tasarruflu kullanarak o adamı fenere transfer ediyorum.
Öncelikle nakit 20'yi basarsın, hatta üstüne gökhan'ı da verirsin, öyle bir kabul eder ki kulüp.
Arda'ya da yıllık 5M euro'yu basarsın nasıl geliyor.
25M euro'ya bu iş tamam.
Arda da zaten "Yönetim bana kötü davrandı, istemedi" tarzı şeyler der, teklifi kabul eder ve gider.
E.Cartman
24.Haziran.2009, 16:35
Bence öyLe bi tekLifte arda gider takımın borçlarını kapatır sonrada orda oynamaz parasınıda yer :D:D:D
Homer J.S
24.Haziran.2009, 17:14
Saçmalığın danisKası.. Zaten Adnan Polat'ta söyledi: Avrupa'da kupa almadan hiç bir oyuncumu göndermem, giderlerse de iyi bir kulübe giderler.
KaPaLı
24.Haziran.2009, 17:16
Arkadaşlar siz neyi tartışıyosunuz :) Zaten aralarında şakalaşma bu :)
eGowiCh
24.Haziran.2009, 17:51
Bu olay fazla abartıldı, başkanların aralarındaki bir şakaydı. Gerçek olsa bile Arda Fenerbahçe'ye gelmez, Fenerbahçe de ezeli rakibine 15-20 milyon Euro kazandırmaz.
Alicanfmfan
24.Haziran.2009, 17:59
Haklısın aslında onlar degil onlardan daha iyi.
dakara
24.Haziran.2009, 19:02
arda değilde biz lincolnü versek fenere:D
Nocna Mora
24.Haziran.2009, 20:11
Anıl Karaer Adanaspor'a Transfer Oldu
Oyuncumuz Anıl Karaer bonservisi ile birlikte Adanaspor Kulübü'ne verilmiştir. Kendisine bundan sonraki futbol hayatında başarılar dileriz.
Galatasaray Futbol AŞ
PesimiSTyLa
24.Haziran.2009, 20:16
Arda’dan Yıldırım’a cevap!
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Galatasaray Başkanı Adnan Polat’a yaptığı "15 Milyon Euro’yu verelim Arda Turan’ı bize ver" teklifi için, sarı kırmızılı takımın yıldız futbolcusu "Benim yolum belli, Fenerbahçe’ye gitmem" yorumunu yaptı.
Arda Turan, Polat ve Yıldırım arasında geçen diyalogdan haberi olduğunu belirtirken "Konuşulan rakamlar çok yüksek... Ancak benim parayla pulla işim olmaz... Benim yolum belli ve bu yolun sonu da Avrupa’ya gitmek... Benim buradan gideceğim yer yurtdışında bir takım olacak... Çünkü hedeflerim var... Yani Fenerbahçe’ye gitmem..." diye görüş belirtti.
Bu arada Galatasaray Başkanı Adnan Polat, başkan Yıldırım ile aralarında geçen diyaloğun ardından aynı davette Hasan Şaş konusunda önemli mesajlar verdi...
Başkan Polat "Hasan Şaş ile vedalaşma şeklini ben de içime sindiremedim... Bir de ’Kulübü FIFA’ya şiyaket etti’ diye dedikodu çıkardılar... Ben Hasan’a her konuda kefilim... Öyle ki beni zaman zaman arayıp ’Başkanım hesabımda şu kadar para var, lazım olursa alabilirsiniz’ diyecek kadar da delikanlı biri... Kaptanlığımızı yapmış Hasan Şaş’ın gönlünü alıp onu onore edeceğim.. Çünkü o bunu en iyi şekilde hak etti" diye konuştu.
Konuyu da böylece kapatabiliriz. Bu haberde asıl önemli olan Hasan Şaş mevzusu. Umarım başkan dedigi gibi gönlünü alır Hasan'ın. Bu sekilde ayrılık hoş olmadı çünkü.
Varonil
24.Haziran.2009, 20:50
İyi ki bir şakalaştılar yahu,ne kadar çok seviyoruz basının gazına gelmeyi.Bu konuyu tartışmak çok da yersizdi zaten .. :)
Hasan Şaş'ın ayrılığı hiç hoş olmadı gerçekten de.Kulübün tarihindeki yaşamış olduğu en büyük başarıdan kalan tek futbolcu bu şekilde gitmemeliydi.Adnan Polat ve yönetim mutlaka yakışan bir veda yapmalı bu futbolcuya.
Gangstaa
24.Haziran.2009, 21:00
Galatasaray'a yeni 10 numara
http://www.yazete.com/pics/news/240620091622096126381_2.jpgLincoln aldığı paranın yarısı kadar ceza alacak.
Sezonun ilk idmanına gelmeyen Lincoln'e tarihi cezalar kesilecek! Lincoln sevdalısı teknik direktör Magath, yeniden kapıyı çaldı! Aslan yeni 10 numarasını da buldu; süper asistçi, Wolsfburglu Misimovic geliyooor!
Yeni teknik patron Rijkaard, önceki gün Florya Tesisleri’nin duvarlarını inletti! Hollandalı hoca, “Benim ilk idmanıma izinsiz gelmeyen, ülkesinde tatil yapmaya devam eden Lincoln’ü istemiyorum” dedi. Yönetim karar aldı; sezon içinde, Cassio Lincoln’ün aldığı yıllık (3.2 milyon euronun) yarısı kadar, (periyodik) cezalar kesilecek!..
Tabii amaç, Lincoln’ü gitmeye zorlamak. Brezilyalı yıldız, aldığı paradan feragat ederse, Schalke’ye transferi gerçekleşecek. Böylelikle, Alman Şampiyonu Wolfsburglu Misimovic’in yolu açılacak. Lincoln’den gelecek paraya sponsor desteği eklenecek. Boşnak maestroyu Rijkaard çok istiyor. Tabii peşinde Bayern Münih de var!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynağı unuttuk yine :D Hürriyet ve yazete.com
Suicider
24.Haziran.2009, 21:31
Arda Turan’dan Açıklama
Bugün bazı internet sitelerinde "Arda konuştu.. Aziz Yıldırım’ın teklifine nasıl yanıt verdi?” başlığı altında yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Hiçbir medya mensubu ve internet sitesine herhangi bir açıklamam olmadığı gibi Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu’nun getirmiş olduğu konuşma yasağı ile ilgili bir ihlalim de söz konusu değildir.
Benimle herhangi bir şekilde konuşmadan bu tip hayal ürünü sözleri yayanlara itibar edilmemesini rica ederim.
Arda Turan
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Oyuncusu
Kaynak:galatasaray.org
King_91
24.Haziran.2009, 22:59
gökhan zan a yıllık 2milyon euro vermişiz sanırım . biraz fazla geldi bana :/
Suicider
24.Haziran.2009, 23:01
gökhan zan a yıllık 2milyon euro vermişiz sanırım . biraz fazla geldi bana :/
bonservis bedeli olmadığı için oyuncu daha fazla para alıyor sanırım normalden
Suicider
24.Haziran.2009, 23:39
adnan polat kanal d habere bağlandı ardayı satmamız kesinlike söz konusu değildir dedi çok bilmiş birand ama teklif çok yüksek 20-25 e kadar çıkabilir zorlarsanız dedi polat ta arda galatasarayın ruhudur ve ruhumuzu satmayız dedi
Sekopej
24.Haziran.2009, 23:46
Zorla sattıracaktı yahu Birand Arda'yı.:D O gece o olay kapandı bizim için, basın neden bu kadar abarttı diyor Adnan Polat. Bgün takımlarda transfer yoktu, basına yazacak şey lazım tabi.:D
PesimiSTyLa
24.Haziran.2009, 23:47
Ayrıca "Transfer döneminin basındayız, sürprizlerimiz olacak ihtiyacımız olan 2-3 oyuncu var, onları almaya calısıyoruz. şuan bile arkadaslarımız 3 4 ayrı ülkede görüşmelerini sürdürüyor, zamana ihtiyac var. Taraftar sabırlı olsun." dedi.
Suicider
24.Haziran.2009, 23:51
"1 Temmuz'da imza atacağım"
Aslan’ın anlaşma sağlayarak İstanbul’a getirdiği Leo Franco, Madrid’e dönerken Milliyet’e konuştu. Arjantinli kaleci, 1 Temmuz’da resmi imza atacağını söyledi.
Yeni sezonda Galatasaray kalesini koruyacak olan Arjantinli Leo Franco dün kız arkadaşıyla birlikte Madrid’e dönerken, Milliyet’e özel açıklamalarda bulundu.
Sarı-kırmızılı kulübün gizlilik içinde yürüttüğü operasyonla Türkiye’ye getirdiği 31 yaşındaki file bekçisi, medyaya yakalanmamak için otelden çıkamaması yüzünden İstanbul’un keyfine varamadığını söyledi.
Leo Franco, “İstanbul’da adeta bir hapis hayatı yaşadım! Şu anda Atletico Madrid’le sözleşmem devam ediyor. Bu nedenle 1 Temmuz’u bekliyorum. O zaman gelip Galatasaray’a imza atacağım” ifadelerini kullandı.
İstanbul’la ilgili farklı kanallardan bilgi topladığını kaydeden tecrübeli file bekçisi, “Galatasaray’ın benimle ilgilendiğini öğrendiğim günden bu yana İstanbul’u öğrenmeye çalışıyorum. Çok önemli bir kulübe ve fantastik bir şehre geldiğimi biliyorum” dedi.
Kaynak : Milliyet
Enterokinaz
25.Haziran.2009, 00:27
adnan polat kanal d habere bağlandı ardayı satmamız kesinlike söz konusu değildir dedi çok bilmiş birand ama teklif çok yüksek 20-25 e kadar çıkabilir zorlarsanız dedi polat ta arda galatasarayın ruhudur ve ruhumuzu satmayız dedi
noktayı koymuş başkan, tebrikler.
King_91
25.Haziran.2009, 01:28
Ümit Karan'ın Sözleşmesi Feshedildi
Galatasaray Futbol AŞ ile oyuncumuz Ümit Karan arasındaki sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir. Ümit Karan, Eskişehirspor Kulübü ile anlaşmaya varmıştır. Kendisine futbol yaşantısında başarılar dileriz.
Galatasaray Spor Kulübü
Alicanfmfan
25.Haziran.2009, 01:32
İyi futbolcuydu , geçen sene çok düşmüştü performansı yolları ayırmak daha mantıklıydı
Kazandırdıgı maçlar oldu tabi , Eskişehir'de umarım gollerine devam eder.
Enterokinaz
25.Haziran.2009, 01:54
İyi futbolcuydu , geçen sene çok düşmüştü performansı yolları ayırmak daha mantıklıydı
Kazandırdıgı maçlar oldu tabi , Eskişehir'de umarım gollerine devam eder.
kazandırdığı son maç geçen seneydi.
yoloun açık olsun ümit karan. unutulmayacaksın. seni bu takımda başka rolde göreceğiz elbet.
Clayman
25.Haziran.2009, 02:23
Adnan Polat'ın "Arda Galatasaray'ın ruhudur ve ruhumuzu satmayız" lafı çok hoşuma gitti. Çok takdir ettim kendisini :)
dakara
25.Haziran.2009, 03:54
arda fenere tek bir şekilde gider o da
ilk önce avrupada orta halli bir takıma gider takım kötü olduğu için mutsuz olur ya da iyi bir takıma gider ama yedek kalır ve mutsuz olarak türkiyeye geri döner(bu senayro çok tanıdık geliyor) ama şu anda fenere gitmesi imkansız ama hayatı boyunca trde sadece gs forması giyer demek de imkansız
zamanın ne getireceği hiç belli olmaz
Enterokinaz
25.Haziran.2009, 03:55
arda fenere tek bir şekilde gider o da
ilk önce avrupada orta halli bir takıma gider takım kötü olduğu için mutsuz olur ya da iyi bir takıma gider ama yedek kalır ve mutsuz olarak türkiyeye geri döner(bu senayro çok tanıdık geliyor) ama şu anda fenere gitmesi imkansız ama hayatı boyunca trde sadece gs forması giyer demek de imkansız
zamanın ne getireceği hiç belli olmaz
arda fenerbahçe'ye hiçbir şekilde gitmez. bu sözümün sonuna kadar arkasındayım. ;)
E.Cartman
25.Haziran.2009, 14:38
Volkan'da sona doğru
25 Haziran 2009 Perşembe * 09:09
Cim-Bom, Bursasporlu Volkan Şen konusunda sona yaklaşıyor.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/volkan_sen.jpg
Cim-Bom, Bursasporlu Volkan Şen konusunda sona yaklaşıyor. Başkanımız Adnan Polat'ın, Kulüpler Birliği toplantısından önce bir araya geldiği Bursa Başkanı İbrahim Yazıcı'ya, “Volkan Şen bizim kadromuzda düşündüğümüz bir oyuncu. 1 milyon euro + Mehmet Güven teklifimize kararınızı verin” dediği öğrenildi. Yazıcı ise Ertuğrul Sağlam'ın kararına göre hareket edeceklerini söyledi.
Bu arada Sarı-kırmızılılarda Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ise transfer çalışmaları için İspanya'ya gitti.
Kaynak: Milliyet
deniz.91
25.Haziran.2009, 14:40
Cisse dün panathinaikosa gitti fanatik cimbom cisse fransaya gitti yazıyo:D
Crocodile1963
25.Haziran.2009, 14:56
1M € + Güven yok artık.
KaPaLı
25.Haziran.2009, 15:08
Aynen o paraya hayatta vermez Bursa yönetimi. 1 milyon € kesinlikle kesmez.
tarikko
25.Haziran.2009, 15:09
M.Guveni Bursaspor almaz bence 1 milyon euro da cok az Volkan icin hayatta vermezler..
LaigLeNoiR
25.Haziran.2009, 15:36
Volkan'ın değeri en az 2.5 mn euro falan eder.
anil luque
25.Haziran.2009, 16:04
Yanlıs anlasılmasın kendi görüşüm ama Topuz 6-7 edıyorsa Volkan da bi o kadar eder en az. .
Crocodile1963
25.Haziran.2009, 16:22
TRT Spor 4.5 M € + 2 oyuncu dedi. Ancak oyuncuların isimlerini kaçırdım. . .
Lionel Andres Messi
25.Haziran.2009, 16:29
merak ettim volkanın kaç golü kaç asisti var milli takımda oynamışlığı varmı bu paralar konuşuluyor.iyi oyuncu olabilir ama galatasaray 4,5 artı 2 oyuncuyu hayatta vermez bence.
PesimiSTyLa
25.Haziran.2009, 16:39
TRT Spor 4.5 M € + 2 oyuncu dedi. Ancak oyuncuların isimlerini kaçırdım. . .
Bizde 4.5 milyon Euro vermeyiz :) 2milyon küsüratlı birseydir muhtemelen.
Crocodile1963
25.Haziran.2009, 16:42
2 M € Yazıcı'nın satması deliliktir. Sağlamın gençleri sattıracağını zannetmiyorum zaten.(Çok büyük paralar olmadığı sürece)
sananes
25.Haziran.2009, 16:59
volkan bence cok yetenekli bi oyuncu büyüklerden kim alırsa alsın iş yapar diye düşünüyorum gs istemekte haklı ama ertugrul hoca kolay kolay sattırmaz bencede
Hugo
25.Haziran.2009, 17:43
http://www.sporx.com/futbol/fransa/157789/?ref=AKM1
MArsilya Bordeaux'dan Diawara'yı istemiş. Servet'ten vazgeçmiş olabilirler mi?
PesimiSTyLa
25.Haziran.2009, 17:51
Servet için önümüzdeki hafta gelecek marsilyalı yöneticiler demişti Haldun Üstünel. Gitmeyebilirde.
King_91
25.Haziran.2009, 22:25
Kzinashvili heryerde anlaştım falan diyormuş inşallah gelmez .
Belgorth
25.Haziran.2009, 23:27
Ya arkadaşlar çok mu içtiniz anlamadım ki, 4,5 mio € + 2 oyuncu ne demek bir fikriniz var mı? 750 bin € olsa bir oyuncu 6 mio €'dan bahsediyoruz, bu paraya da daha kaliteli 2 hatta belki 3 yabancı alınır çok rahat, özellikle Afrika kıtasında resmen kaynıyor bu tip oyuncular. sonra da "neden kulüpler yabancı sayısını arttırmak istiyor, Türk futbolu gelişmiyor bu şekilde." denir. gelişmez tabi sen biraz orta üstü bir oyuncunu bilmem kaç mio €'ya kakalamaya çalışırsan. sonra da o oyuncu ilk 11 bile oynayamadan bir başka kulübe gönderilir yok pahasına, sonra da 4 büyük kulüp neden borç batağında. bundan işte, bundan dolayı gelişmiyor Türk futbolu ve bundan dolayı lokomotif olması gereken büyük kulüpler günü kurtarma çabasıyla debeleniyorlar. kim ne derse desin Volkan değil 4-5 mio €, 1 mio € bile etmez, verilirse de acırım o paraya sadece.
tarikko
25.Haziran.2009, 23:36
1 milyon bile etmez he ? içtiniz diyene bak hele :)
MaTRaKaN
25.Haziran.2009, 23:37
Belgorth daha herhangi bir para verilmedi sakin ol :)
nerazzuri
25.Haziran.2009, 23:51
Topuz'un,Özer'in,İsmail'in vs. gibi oyuncuların astronomik rakamlar ödendiği bu transfer döneminde ne bekliyordunuz acaba? Sercan için bile kapı 5 m €'dan açılıyor.
Volkan Şen'de bana göre bir Mehmet Topuz kadar kaliteli. 4.5 m €+2 oyuncu gayet normal.
LadroN
26.Haziran.2009, 00:05
bu wikipedia saglam bi kaynak mı ya nl.wikipediada khizinashvili gs de deio kadroya almışlar bile khzinasvili hiç istemedğim bir oyuncu sizce gelme ihtimali varmı?
sananes
26.Haziran.2009, 00:08
volkan bence mehmetten kaliteli yani bursada sercan o kadar abartıldı ki volkan gölgesinde kalıyo ilerde sercandan cok daha ünlü olacagı düşüncesindeyim
Belgorth
26.Haziran.2009, 00:08
bende onu diyorum, ne içtiniz benzetmem de bundandır. Sercan 5 mio €, Topuz bilmem kaç mio €. ne yapıyorsunuz babacım siz, nedir bu adamların başarıları ki? en yetenekli dediğimiz Türk oyuncular bile Avrupa'da orta sınıf takımlarda anca oynuyorlar, mental açıdan hepsi zayıf bi defa. Avrupa'ya neden futbolcu gitmiyor çok fazla Türkiye'den? bu nedenle işte. adam neden alsın ki aynı kalitede bir oyuncuyu 3'te 1'ine alabilecekken başka bir ülkeden. ekstrem yetenekler çıkmadıkça da kimse almak istemiyor zaten farkındaysanız ya da bedavaya almak için fırsat kolluyor. biraz objektif olmaya çalışın, bu saydığınız adamlardan herhangi biri İngiltere ya da İspanya ligindeki orta sınıfın biraz üstü olan bir oyuncudan iyi mi? o liglerdeki bu tanıma uyan adamların fiyatları bile 2,5-3 mio € ki bunun çoğu da lig tanınmışlığından dolayı olan şişmeden kaynaklanır. sözümün arkasındayım ben, sadece Anadolu kulüplerinde oynamış ve hiçbir Avrupa maçı deneyimi bile olmayan bir oyuncuya 1 mio € bile fazla. biraz akılcı düşünün rica edeceğim.
nerazzuri
26.Haziran.2009, 00:12
bende onu diyorum, ne içtiniz benzetmem de bundandır. Sercan 5 mio €, Topuz bilmem kaç mio €. ne yapıyorsunuz babacım siz, nedir bu adamların başarıları ki? en yetenekli dediğimiz Türk oyuncular bile Avrupa'da orta sınıf takımlarda anca oynuyorlar, mental açıdan hepsi zayıf bi defa. Avrupa'ya neden futbolcu gitmiyor çok fazla Türkiye'den? bu nedenle işte. adam neden alsın ki aynı kalitede bir oyuncuyu 3'te 1'ine alabilecekken başka bir ülkeden. ekstrem yetenekler çıkmadıkça da kimse almak istemiyor zaten farkındaysanız ya da bedavaya almak için fırsat kolluyor. biraz objektif olmaya çalışın, bu saydığınız adamlardan herhangi biri İngiltere ya da İspanya ligindeki orta sınıfın biraz üstü olan bir oyuncudan iyi mi? o liglerdeki bu tanıma uyan adamların fiyatları bile 2,5-3 mio € ki bunun çoğu da lig tanınmışlığından dolayı olan şişmeden kaynaklanır. sözümün arkasındayım ben, sadece Anadolu kulüplerinde oynamış ve hiçbir Avrupa maçı deneyimi bile olmayan bir oyuncuya 1 mio € bile fazla. biraz akılcı düşünün rica edeceğim.
Lig kalitesinin farkı burada ortaya çıkıyor işte. Tuncay dediğimiz futbolcu Türkiye ligi standartları içinde fazla bulamayacağınız hatta bulamayacağınız bir futbolcudur.
Ama İngiltere lig standartları içinde Tuncay gibi sürü ile Tuncay'dan daha kaliteli oyuncular alabilirler.
Şu an Türkiye'de ise, bu oyunculara muhtaç olduğumuz için, evet Avrupa'da daha iyileri var ama 6+2 denilen bu saçma kural malesef anadolu takımlar için biz koz.
sananes
26.Haziran.2009, 00:14
haklısın bu yüzden yabancı sınırı kalkmalı diyorum ben tamam anadolu takımlarının hakları korunsun falan ama henrynin ronaldinhonun bonservis ucretlerini düşünelim sonra bizim bu türk oyuncularla kıyaslayalım cok sacma geliyo bana bu paraların ödenmesi ki kriz var avrupada oyuncu degerleri düşüyo (real madrid ve bi kac büyük takım haric) türkiyede tam tersi bulduk bi kapı koparabildigimiz kadar koparalım diyo anadolu takımları e sınır var mecbur transfer ediyosun koskoca nihat 4bucuk milyon euro iken istenenler cok fazla
nerazzuri
26.Haziran.2009, 00:15
Bunu şöylede açıklayabiliriz ;
Ronaldo'ya 96 m €, Kaka'ya 67 m € veren Madrid var ortada.
Zlatan'ı isteyen klüplere İnter başkanı, en az Kaka kadar kaliteli bir futbolcudur deyip kapıyı 70 m €'dan açması gibi. :)
Belgorth
26.Haziran.2009, 00:25
bahsettiğin futbolcular Kaka ve Zlatan yalnız. Sercan ya da Mehmet Topuz değil. karşılaştırabilir misin ki bu adamları birbirleriyle? bırak onu Türkiye'nin en iyi futbolcusu şu anda Arda (bana göre), Arda'yı karşılaştırabilir misin bu adamlarla? biraz abes olur taktir edersin ki.
diğer yandan liglerden kazanılan paralar da belli. İngiltere PL'de ligden düşen takım TSL'deki şampiyondan çok daha fazla kazanıyor. stat gelirleri daha yüksek, merchandising almış başını gitmiş zaten. bir senede kazandığı parayı Türkiye'de üç büyük kulüp bir araya gelse toplayamaz. ekonomi büyük bir defa ve bahsedilen yetenekler de hakkını veriyorlar bu paraların. Türkiye'de böyle düşünemezsin, düşünmeye kalktın mı ortada bir kazıklama durumu sözkonusu olur ki görünen oluyor. ben bu nedenle Galatasarayımın bir Türk oyuncuya pazar vermesine karşıyım, bedava alabiliyorsa alsın yoksa altyapıdaki adamları kazandırsınlar takıma. 10 altyapı oyuncusundan 1 tanesinden bile verim alsan yeterlidir kanımca...
nerazzuri
26.Haziran.2009, 00:28
Yahu ben karşılaştırmadım, günümüzdeki en yakın örneği verdim.
Örneğin başkan Kızıl; '' Yahu Topuz ediyor 6-7 m €, benim Volkan'ım en az onun kadar kaliteli, ben neden istemiyeyim bu rakamları''
He işte olay burada kopuyor. Kıyaslama gibi bir durum yok ortada zaten, sadece bir örnek var.
Ayrıca, İngiltere liginin federasyon olarak gelirleri ortada, sponsorları reklam izlenme oranları ortada. Bizimde böyle gelirlerimiz olsa inanıyorumki herkes hakettiğini alacaktır.
Belgorth
26.Haziran.2009, 00:32
bence de sorun burada başlıyor, bizim böyle gelirlerimiz yok ve bu düzen devam ederse olamaz da ama sağolsun Anadolu kulüpleri sanki varmış gibi davranıyorlar...
Selman Ozturk
26.Haziran.2009, 03:01
Arkadaşlar öncelikle sizlerden ricam her zaman olduğu gibi bu yazdıklarımın ve bu görüntülerin burada kalması. Beni yine zor durumda bırakmayacağınıza inanıyor ve güveniyorum.
Aşağıdaki konuşmalar Fahri Yılmaz ağabey ile benim aramda bu akşam saatlerinde geçen sohbetten alınmış bir kesitdir.
http://img34.imageshack.us/img34/373/78483604.jpg (http://img34.imageshack.us/i/78483604.jpg/)
http://img44.imageshack.us/img44/186/23758695.jpg (http://img44.imageshack.us/i/23758695.jpg/)
http://img44.imageshack.us/img44/1015/50437486.jpg (http://img44.imageshack.us/i/50437486.jpg/)
Özetlemek gerekirse Galatasaray Spor Kulübü birçok yabancı oyuncuyla görüşüyor. Şu an gündemde olan isimler Jose Antonio Reyes , Cristian Zapata ve Oscar Cardozo. Bu isimler için ne zaman görüşüldü, halen görüşülüyor mu net bir bilgim yok şu an. Birkaç gün içinde tüm detayları öğrenip sizlerle paylaşmak istiyorum. Hassasiyetinize güveniyorum arkadaşlar.
Cristian Zapata:
http://img34.imageshack.us/img34/9103/zapatav.jpg (http://img34.imageshack.us/i/zapatav.jpg/)
Oscar Cardozo:
http://img34.imageshack.us/img34/1061/cardozo.jpg (http://img34.imageshack.us/i/cardozo.jpg/)
MaTRaKaN
26.Haziran.2009, 03:07
İkiside inanılmaz transferler olur bilgiler için soal harikasın Selman;)
nekop
26.Haziran.2009, 03:21
Arkadaşlar öncelikle sizlerden ricam her zaman olduğu gibi bu yazdıklarımın ve bu görüntülerin burada kalması. Beni yine zor durumda bırakmayacağınıza inanıyor ve güveniyorum.
Aşağıdaki konuşmalar Fahri Yılmaz ağabey ile benim aramda bu akşam saatlerinde geçen sohbetten alınmış bir kesitdir.
http://img34.imageshack.us/img34/373/78483604.jpg (http://img34.imageshack.us/i/78483604.jpg/)
http://img44.imageshack.us/img44/186/23758695.jpg (http://img44.imageshack.us/i/23758695.jpg/)
http://img44.imageshack.us/img44/1015/50437486.jpg (http://img44.imageshack.us/i/50437486.jpg/)
Özetlemek gerekirse Galatasaray Spor Kulübü birçok yabancı oyuncuyla görüşüyor. Şu an gündemde olan isimler Jose Antonio Reyes , Cristian Zapata ve Oscar Cardozo. Bu isimler için ne zaman görüşüldü, halen görüşülüyor mu net bir bilgim yok şu an. Birkaç gün içinde tüm detayları öğrenip sizlerle paylaşmak istiyorum. Hassasiyetinize güveniyorum arkadaşlar.
Cristian Zapata:
http://img34.imageshack.us/img34/9103/zapatav.jpg (http://img34.imageshack.us/i/zapatav.jpg/)
Oscar Cardozo:
http://img34.imageshack.us/img34/1061/cardozo.jpg (http://img34.imageshack.us/i/cardozo.jpg/)
Yarın Fotomaç bunu Fahri Yılmaz ile röportaj yaptık işte Galatasaray'ın yıldızları diye ilk sayfaya koyarsa şaşırmam.
Selman Ozturk
26.Haziran.2009, 03:23
Yarın Fotomaç bunu Fahri Yılmaz ile röportaj yaptık işte Galatasaray'ın yıldızları diye ilk sayfaya koyarsa şaşırmam.
Serhat bugüne kadar forumda paylaştığım haberlerden sadece Luccin ismini gazetede gördüm 2 yıl kadar önce.Tabi ki Fotomaç'tı :n: Onun haricinde sızan olmadı umarım yine aynı hassasiyeti gösterir okuyan arkadaşlarımız :)
MaTRaKaN
26.Haziran.2009, 03:36
Yalnız Zapata'nın bonservisi normal olarak pahalı olucaktır ama Cardozo alınabilir :)
E.Cartman
26.Haziran.2009, 04:25
Cardozo FM'deki gibi oynıcaksa hiç durmasın atLasın geLsin :D:D:D:D Cardozo iyi topçu Zapata'da çift yönLü tam bizLik
Nedvedmania
26.Haziran.2009, 04:36
Fotomaçın numarası kaçtı arıyorum hemen :D
Enterokinaz
26.Haziran.2009, 04:57
haberler doğruysa şenlik bekliyor bizi demektir. hayırlısı, bakalım. :)
Gangstaa
26.Haziran.2009, 05:09
Cimbom'dan iki müthiş isim
http://www.yazete.com/pics/news/250620090953536214837_2.jpgGalatasaray, tribünleri coşturacak, dünyaca ünlü iki yıldızın transferi için atakta...
Sarı kırmızılılar, küme düşen Newcastle United'dan ayrılma kararı alan Michael Owen ve Inter'in gözden çıkardığı Ricardo Quaresma'nın peşine düştü. Habertürk'ün haberine göre Başkan Adnan Polat, 30 yaşındaki İngiliz golcünün transferiyle bizzat ilgileniyor. 25 yaşındaki "Mustang" lakaplı Portekizli joker için ise Rijkaard devreye girdi. Hedef iki oyuncuyu da kiralık olarak renklere bağlayıp, Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esmek.
http://www.yazete.com/pics/news/250620090957056216744_3.jpg
Bütün dünyanın yakından tanıdığı Portekizli Ricardo Qaresma ve Michael Owen için tura çıkan yönetim, 1 Temmuz'a kadar transferleri bitirmeye çalışacak. Başkan Adnan Polat'ın yaklaşık mart ayından beri almak için fırsat kolladığı Owen'a Rijkaard'ın da "olur" verdiği, Quaresma'nın transferinde ise tamamen Hollandalı çalıştırıcının tavsiyesi doğrultusunda adımlar atıldığı ifade ediliyor.
Oyun stiliyle vatandaşı Ronaldo'yu andıran ve şu anda Inter'de top koşturan Quaresma'nın bonservis bedeli 15 milyon euroyu bulduğu için bu oyuncu için kiralama yoluna gideceği açıklandı. Ünlü futbolcunun yıllık kira bedelinin 3 milyon euro olduğu ve bu rakamın düşürülmeye çalışıldığı belirtildi.
Polat'ın ısrarla istediği Owen'a ise Lucas Neill'de olduğu gibi Harry Kewell'ın aracılık ettiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Newcastle United forması giyen ancak takımının Premier Lig'e veda etmesiyle takımdan ayrılma kararı alan golcü oyuncuya menajerlik şirketi aracılığıyla son bir teklifin daha yapıldığı ortaya çıktı. Owen için de yıllık 2.5 milyon euro gözden çıkarıldı.
Kaynak: yazete.com
Corpus
26.Haziran.2009, 05:17
bugün habertürk ün gazetesinde de bu isimler geçiyordu
Selman Ozturk
26.Haziran.2009, 05:45
haberler doğruysa şenlik bekliyor bizi demektir. hayırlısı, bakalım. :)
Fahri Yılmaz bu kulübün en çok içinde olan insanlardan biris. Onun söyledikleri duyum değil, gerçeklerdir. Ben tereddütsüz inanıyorum. Fakat şu var ki bu isimler gündemde diye bu isimler gelecek gibi birşey söz konusu değil. Herkes gibi beni de heyecanlandıran görüşmeler bunlar. Ancak bir gerçek var ki bu oyuncular genç ve değerli oyuncular. Şartları asgariye indirmeyi başarırlarsa imzalar ancak o zaman atılabilir.
King_91
26.Haziran.2009, 05:54
Müthiş habermiş umarım en azından 1'i gerçekleşir .
uagsbrk
26.Haziran.2009, 06:07
Abi ciddi ciddi reyes'den zapata'dan bahsediyoruz öyle mi ? Hayırlısı olsun bakalım.
anil luque
26.Haziran.2009, 14:03
Quaresma'yı ilk duydugumda pek ımkan vermedım ama kıralık yontemı bana da mantıklı gelıyor .. Owen ise Nihat gibi aynen .. Hem takımı düştü hem de fazla oynayamadı sakatlıklardan dolayı .. Nihat'a bitti, birşey yapamaz diyen arkadaşlar bu konuda ne yorum yaparlar acaba ?? Bana göre ikisi de çatır çatır topunu oynar
Varonil
26.Haziran.2009, 14:11
Cardozo gelebilir,kariyerine yeni bir başlangıç yapmak için Galatasaray doğru bir tercih olacaktır.
Zapata yüksek bonservis bedeli yüzünde zor,ama belli olmaz Haldun Üstünel arı gibi çalışıyor gerçekten :)
Hugo
26.Haziran.2009, 14:22
Arda'ya bir çılgın teklif daha!
Ünlü İspanyol kulübü Valencia'nın, Arda Turan için Galatasaray'a reddedilmesi çok güç bir teklif yapmaya hazırlandığı ileri sürüldü.
La Liga'da son yıllarda istediği başarılara ulaşamayan Valencia'nın, milli yıldızı renklerine bağlamak için 18 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı iddia edildi. İspanya'da yayımlanan ve Valencia'ya yakınlığıyla bilinen Super Deporte gazetesi, transferin yakın zaman içinde sonuçlanabileceğini yazdı.
Haberde, Valencia Kulübü Başkan Yardımcısı ve Sportif Direktörü Fernando Gomez'in geçen ay İstanbul'a gelerek Arda'yı izlediği ve yıldız futbolcunun transfer edilmesi için yeşil ışık yaktığı savunuldu.
Zigic'i de veriyorlar
Valencia'nın, Galatasaray'a iki teklif yapacağını vurgulayan Super Deporte, sarı-kırmızılı kulübe, 18 milyon euro veya 12 milyon euro artı Sırp forvet Zigic'in önerileceğini iddia etti.
Valencia'nın bu sezon takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan sol kanat oyuncusu David Silva'nın boşluğunu Arda ile doldurmak istediği de belirtilen haberde, milli yıldız için, “Osmanlı topu Valencia surlarını vurmaya başladı” yakıştırması yapıldı.
Transferin gerçekleşmesi halinde Arda'nın yıllık 4 milyon euro kazanacağını yazan Super Deporte bu paranın İspanya'da süper yıldızlara ödendiğine dikkat çekti.
Gökhan Zan'ın yarısı
Türkiye'nin en değerli futbolcusu olarak gösterilen Arda Turan, Galatasaray'dan yıllık 1 milyon euro alıyor. Senelik 2 milyon euro ödenecek olan Gökhan Zan'ın yarı fiyatına oynayan ve bu konuda yönetimden şimdiye kadar hiçbir talepte bulunmayan Arda; Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Lincoln, Alex, Güiza gibi futbolcuların ise 3'te 1'i fiyatına forma giyiyor.
sporx
Lionel Andres Messi
26.Haziran.2009, 14:43
18 milyon euro çok güzel bir para bence satabiliriz bu paraya ,yerini doldurabilirsek kendi kasamızdan 18 milyon euro bize ilaç gibi gelir hem ardanında avrupa isteği gerçekleşmiş olur.
18 milyon euro ardaya verilebilecek en iyi paralardan ilerde daha düşük tekliflerle gelebilir başka takımlar.kaçırmamak lazım.
King_Theoden
26.Haziran.2009, 15:00
Sağol Selman ( Sayın emektar yöneticim yine bir emek koymuş ortaya ) ;
Bu duyum süper tebrik ederim, Galatasaray forumlarında böyle sağlam duyumlar ve kaynaklar yok vallahi :D
nerazzuri
26.Haziran.2009, 15:02
Bu habere inanmak:)bilemiyorum. Valencia zaten kriz içinde, elden oyuncu çıkarmaya çalışıyorlar, gelipde Arda'ya 18 m € vericekler.
Keşke masabaşı ekibi araştırma yapsaymış.
Hugo
26.Haziran.2009, 15:10
Kriz lafı her yerde her kulüpte dolaşıyor (Real Madrid hariç.)
Ayrıca Valencia Raul Albiol'den 15 Milyon Euro kazandı Real'e satarak.
MaTRaKaN
26.Haziran.2009, 15:32
Quaresma hayal gibi ama Owen olabilir..
nerazzuri
26.Haziran.2009, 15:45
Kriz lafı her yerde her kulüpte dolaşıyor (Real Madrid hariç.)
Ayrıca Valencia Raul Albiol'den 15 Milyon Euro kazandı Real'e satarak.
Bu 15m€ alıpda Arda'ya vereceğine sen inanıyorsan ben susarım :)
Onurap
26.Haziran.2009, 15:52
Cardozo kazmanın teki almamalıyız..Reyesi bizim maçta gördük adam bitmiş resmen..Zapatayı fmden biliyoruz öyleyse gelsin.. :)
Quaresma gelirse yıkar türkiyeyi.. :) Owenın maaşı çok fazla ihtimal vermiyorum.
MaTRaKaN
26.Haziran.2009, 16:22
Cardozo kazmanın teki almamalıyız..Reyesi bizim maçta gördük adam bitmiş resmen..Zapatayı fmden biliyoruz öyleyse gelsin.. :)
Quaresma gelirse yıkar türkiyeyi.. :) Owenın maaşı çok fazla ihtimal vermiyorum.
Reyes'i sadece bizim maça bakıp yorumlamak yanlış olur ben birkaç Benfica maçını izledim çok güzel oynuyordu.:)
Hugo
26.Haziran.2009, 16:23
Bu 15m€ alıpda Arda'ya vereceğine sen inanıyorsan ben susarım :)
Gerçekten susacaksan inanıyorum.
Craig Bellamy'nin 15 milyon euro'ya satıldığı bir pazarda Arda da en az o kadar eder.
Servet için de 8 milyon etmez diyenler Marsilya gelince ortalıktan kayboldular.
nerazzuri
26.Haziran.2009, 16:43
Gerçekten susacaksan inanıyorum.
Craig Bellamy'nin 15 milyon euro'ya satıldığı bir pazarda Arda da en az o kadar eder.
Servet için de 8 milyon etmez diyenler Marsilya gelince ortalıktan kayboldular.
Yanlış anladın. Ben Arda 15 m € etmez demedim, Valencia bu durumda iken o 15 m €'yu alıpda Arda'ya vermez dedim.
MaTRaKaN
26.Haziran.2009, 16:48
Valencia borç batağında kimseyi alacak durumları yok diye biliyorum
Selman Ozturk
26.Haziran.2009, 16:55
Bugün biraz araştırma şansı buldum. Gelişmeler şu yönde:
Jose Antonio Reyes ile 1.5 ay önceden görüşmeler yapılmış, oyuncu ikna edilmiş. Fakat Rijkaard'la yeniden oluşturulan transfer şablonunda hocamızın Reyes'e sıcak bakmaması nedeniyle bu transferde şu an için geri adım atılmış durumda.
Zapata için ilk etapta istenen bonservis bedeli 14 milyon Euro. Bu rakam 12 milyona kadar indirilmiş fakat bu ücret de Galatasaray için fazla. Servet'in durumuna göre Zapata konusu da netlik kazanmaya başlayacak. Ahmet Öztürk'ün tavsiyesi ile bu transfer adımı gerçekleşmiş ve şu anda da bu konuda girişimler devam ediyor. Zapata geleceğe de yatırım olacağından 12 milyon euro biraz daha aşağı çekilebilirse bu transferin gerçekleşme ihtimali var. Kaldı ki Rijkaard ile yapılan fikir alışverişlerinde de sonuç olumlu yöndeymiş.
Cardozo'yu isteyen kulüpler arasında en ciddi olanı Sevilla. İstenen ücreti henüz bilmiyorum ama bu transferde tek problem oyuncunun tercihi. Cardozo da İspanya Ligi'ni istiyor ve bu transfere engel teşkil eden de bu. Sevilla'nın aradan çekilmesi ve Cardozo'nun ikna olması sonucunda bu transfer ancak gerçekleşir. Fakat ben çok fazla ihtimal vermiyorum.
Galatasaray'lı arkadaşlarımız rahat olsunlar, çok fazla alternatif isimler var ve bunlar da en az Cardozo kadar, Zapata kadar kaliteli isimler. Bu seneki transfer politikası inanılmaz hoşuma gitti.İşi bitmiş yıldızların değil, geleceği olan oyuncuların ismi gündemde. Galatasaray doğru yolda...
Oghuse
26.Haziran.2009, 16:57
Abi bundan sonra forumda vereceğin haberleri 4 gözle bekliyoruz bu konuda bizi ihmal etme. :D İnsan ayrı bir heyecanlanıyor.
MaTRaKaN
26.Haziran.2009, 17:40
Ülkesinden yine zamanında dönmeyen Lincoln’de flaş gelişme... Galatasaray Yönetimi, pazartesi günü Florya’daki sezon açılışına mazeretsiz olarak katılmayan Brezilyalı futbolcuyla ilgili ihtarnameyi çekti. Eğer Sambacı, pazartesi gününe kadar Türkiye’ye dönmez ve antrenmanlara katılmazsa, sözleşmesi tek taraflı olarak fesh edilecek. Daha önce iki kez kulüp tarafından aynı gerekçeyle ciddi para cezaları alan tecrübeli futbolcu, üçüncü kez zamanında işbaşı yapmadığı için Galatasaray’a çok ciddi bir tazminat ödeyecek. Bu paranın içinde bonservis, yıllık kazandığı ücret, menajerlik bedeli gibi ekstra unsurlar var ki, bir araya geldiğinde yaklaşık 10 milyon Euro’ya tekabül edebiliyor. Ayrıca Lincoln’e 4 ay hak mahrumiyeti cezası verilmesi de gündeme gelecek.
Ortega emsal olacak
Bu davada emsal olarak Fenerbahçe’nin Ortega’yla yaşadığı FIFA ve CAS süreci gösteriliyor. Sarı-Lacivertli kulüp aynı gerekçeyle Arjantinli yıldızı büyük bir tazminat ödemeye mahkum etmiş ve hak mahrumiyeti almasını sağlamıştı. O davanın kazanılmasında en büyük rolü oynayan Kemal Kapulluoğlu, Galatasaray’ın da danışmanlığını yapacak. Lincoln’ün tüm ödemelerini zamanında yapan Galatasaray’ın elinin çok güçlü olduğu belirtiliyor.
PAF Takıma gidebilir!
Eğer Lincoln bu süre içinde kendisine kulüp bulursa, gitmesi için kolaylık sağlanacak. Menajeri Wittmann, Diego’yu kaybeden Werder Bremen, Schalke ve Hamburg’la görüşmelere başladı bile. Ama tecrübeli futbolcu pazartesiye kadar İstanbul’a dönerse, 300 bin Euro para cezasının yanı sıra kredisi tamamen tükenmiş bir oyuncu olarak Florya’da kalacak. PAF Takıma gönderilmesi bile ihtimaller arasında.
Hakan CAN
Clayman
26.Haziran.2009, 17:45
Bugün biraz araştırma şansı buldum. Gelişmeler şu yönde:
Jose Antonio Reyes ile 1.5 ay önceden görüşmeler yapılmış, oyuncu ikna edilmiş. Fakat Rijkaard'la yeniden oluşturulan transfer şablonunda hocamızın Reyes'e sıcak bakmaması nedeniyle bu transferde şu an için geri adım atılmış durumda.
Zapata için ilk etapta istenen bonservis bedeli 14 milyon Euro. Bu rakam 12 milyona kadar indirilmiş fakat bu ücret de Galatasaray için fazla. Servet'in durumuna göre Zapata konusu da netlik kazanmaya başlayacak. Ahmet Öztürk'ün tavsiyesi ile bu transfer adımı gerçekleşmiş ve şu anda da bu konuda girişimler devam ediyor. Zapata geleceğe de yatırım olacağından 12 milyon euro biraz daha aşağı çekilebilirse bu transferin gerçekleşme ihtimali var. Kaldı ki Rijkaard ile yapılan fikir alışverişlerinde de sonuç olumlu yöndeymiş.
Cardozo'yu isteyen kulüpler arasında en ciddi olanı Sevilla. İstenen ücreti henüz bilmiyorum ama bu transferde tek problem oyuncunun tercihi. Cardozo da İspanya Ligi'ni istiyor ve bu transfere engel teşkil eden de bu. Sevilla'nın aradan çekilmesi ve Cardozo'nun ikna olması sonucunda bu transfer ancak gerçekleşir. Fakat ben çok fazla ihtimal vermiyorum.
Galatasaray'lı arkadaşlarımız rahat olsunlar, çok fazla alternatif isimler var ve bunlar da en az Cardozo kadar, Zapata kadar kaliteli isimler. Bu seneki transfer politikası inanılmaz hoşuma gitti.İşi bitmiş yıldızların değil, geleceği olan oyuncuların ismi gündemde. Galatasaray doğru yolda...
Haberlerini bekliyoruz :)
anil luque
26.Haziran.2009, 22:14
Lincoln efendi şimdi gelmesin bakalım .. Ben Beşiktaşlı olmama rağmen deli oluyorum burda Gsli arkadaslar neler dusunuyorlardır kim bilir ..
Nedvedmania
26.Haziran.2009, 22:27
Desenize lincoln gelmezse zengin oluyoruz :D
King_91
26.Haziran.2009, 23:02
böyle olacaksa inşallah gelmez :D
E.Cartman
27.Haziran.2009, 01:08
Ülkesinden yine zamanında dönmeyen Lincoln’de flaş gelişme... Galatasaray Yönetimi, pazartesi günü Florya’daki sezon açılışına mazeretsiz olarak katılmayan Brezilyalı futbolcuyla ilgili ihtarnameyi çekti. Eğer Sambacı, pazartesi gününe kadar Türkiye’ye dönmez ve antrenmanlara katılmazsa, sözleşmesi tek taraflı olarak fesh edilecek. Daha önce iki kez kulüp tarafından aynı gerekçeyle ciddi para cezaları alan tecrübeli futbolcu, üçüncü kez zamanında işbaşı yapmadığı için Galatasaray’a çok ciddi bir tazminat ödeyecek. Bu paranın içinde bonservis, yıllık kazandığı ücret, menajerlik bedeli gibi ekstra unsurlar var ki, bir araya geldiğinde yaklaşık 10 milyon Euro’ya tekabül edebiliyor. Ayrıca Lincoln’e 4 ay hak mahrumiyeti cezası verilmesi de gündeme gelecek.
Ortega emsal olacak
Bu davada emsal olarak Fenerbahçe’nin Ortega’yla yaşadığı FIFA ve CAS süreci gösteriliyor. Sarı-Lacivertli kulüp aynı gerekçeyle Arjantinli yıldızı büyük bir tazminat ödemeye mahkum etmiş ve hak mahrumiyeti almasını sağlamıştı. O davanın kazanılmasında en büyük rolü oynayan Kemal Kapulluoğlu, Galatasaray’ın da danışmanlığını yapacak. Lincoln’ün tüm ödemelerini zamanında yapan Galatasaray’ın elinin çok güçlü olduğu belirtiliyor.
PAF Takıma gidebilir!
Eğer Lincoln bu süre içinde kendisine kulüp bulursa, gitmesi için kolaylık sağlanacak. Menajeri Wittmann, Diego’yu kaybeden Werder Bremen, Schalke ve Hamburg’la görüşmelere başladı bile. Ama tecrübeli futbolcu pazartesiye kadar İstanbul’a dönerse, 300 bin Euro para cezasının yanı sıra kredisi tamamen tükenmiş bir oyuncu olarak Florya’da kalacak. PAF Takıma gönderilmesi bile ihtimaller arasında.
Hakan CAN
Yar SaçLarın LüLe LüLe LincoLn sana GüLe GüLe :D:D:D:D:D:D:D(::)(::)(::)(::)(::)
Clayman
27.Haziran.2009, 01:11
Bi yerleri havada olan Lincoln efendiyi gerçek hayata döndürmenin zamanı gelmişti:)
Onurap
27.Haziran.2009, 01:30
Ortega emsal olacak
PAF Takıma gidebilir!
Hakan CAN
Çok iyi haber umarım gelmez hatta havalimanından kaçırsın biri gelirse.. :D
IcedEarth
27.Haziran.2009, 03:09
Gelme lan Lincoln cebimiz para görsün sayende...
Cengo
27.Haziran.2009, 05:28
Valencia borç batağında kimseyi alacak durumları yok diye biliyorum
Borç batağında değil aslında.
Nou Mestella'nın maliyeti 500M€'yu bulacağı için 300M€'ya yakın kredi çekmeleri lazım sanırım..
Nou Mestella'yı ben anlatmayayım, olağanüstü bir şey, bulun keyfine varın..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Düzeltme: Nou Mestalla
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=508609
75.000 kişilik
PesimiSTyLa
27.Haziran.2009, 05:41
Nou Mastella stad degil uzay üssü resmen :p
Bu arada Lincoln olayının doğru olduğunu sanmıyorum. Öyle birsey olsa dahi Lincolnün bundan haberi vardır, salak degil heralde gelir o günden önce.
anil luque
27.Haziran.2009, 14:01
Lincoln menajeri aracılıgıyla 'Oraya dönmek istemiyorum, işler istediğim gibi yürümüyor' demiş ..
Fanatikte yazıyor
deniz.91
27.Haziran.2009, 14:21
geçende türkiyede kalamk sitiyorum dmeişti,:D
Onurap
27.Haziran.2009, 14:29
Lincoln gerçekten müthiş yetenekli bir oyuncu..Profesyonel olabilse en iyi liglerde en iyi takımlarda oynayabilecek yetenekte..
Ama 'adam' olmayınca olmuyor..
anil luque
27.Haziran.2009, 15:58
Lincoln gerçekten müthiş yetenekli bir oyuncu..Profesyonel olabilse en iyi liglerde en iyi takımlarda oynayabilecek yetenekte..
Ama 'adam' olmayınca olmuyor..
Aynen öyle ..
İbrahim Akın'da da Sergenvari bir sol ayak vardı efsane olabilecek düzeyde ama O ne yaptı ..
MaTRaKaN
27.Haziran.2009, 16:33
Dönmüyorum!
Brezilyalı, menaceri Wittmann aracılığı ile Galatasaray kampına katılmayacağı mesajını verdi. Bu gelişmeye “Werder Bremen Lincoln´ü istiyor” iddiası da eklenince taşlar yerine oturdu.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/6/18_259925_27FAN12LINCOLN-C-B.jpg
Galatasaray’da Lincoln krizi bitmek bilmiyor... Her dönem yeni bir sorunla Sarı-Kırmızılı yöneticilerin başını ağrıtan, kendisine tüm problemlerine rağmen kucak açan taraftarları ise sürekli hayal kırıklığına uğratan Brezilyalı’nın Cim Bom defterini kapattığı ileri sürüldü. Galatasaray’ın kurmayları Lincoln’e ulaşmayı bir türlü başaramazken, Sambacı ile sadece menaceri temas kurabiliyor. Deneyimli futbolcunun da menacerine, “Galatasaray’a dönmeyi düşünmüyorum. Orada işler istediğim gibi gitmiyor” mesajını verdiği belirtildi. Tam da bu gelişmelerin yaşandığı süreçte ortaya çıkan bir iddia Lincoln’ün neden Türkiye’ye dönmediği yönünde önemli bir ipucu verdi. Brezilyalı oyuncunun, Bundesliga’nın güçlü takımlarından Werder Bremen’in kendisi ile ilgilendiğini duyduktan sonra tatilini uzattığı bildirildi.
2 yıl daha sözleşmesi var
Ancak bu haber henüz Werder Bremen ya da Galatasaray kaynaklarından doğrulanmadı. Galatasaray ile 2 yıllık sözleşmesi daha bulunan Lincoln, Sarı-Kırmızılı takıma gelmeden önce de bir başka Bundesliga temsilcisi Schalke’de top koşturuyordu.
Gelmezsen gelme!
Galatasaray Yönetimi de Lincoln konusunda boş durmuyor. Sezon açılalı 4 gün olmasına rağmen haber alınamayan oyuncu için Sarı-Kırmızılılar’ın düğmeye bastığı ve fesih sürecinin başladığı öğrenildi
Lincoln problemlerinden bıkan Sarı-Kırmızılı yönetim de boş durmuyor. Galatasaray’ın haklarını en iyi şekilde korumak için harekete geçen Cim Bom’un kurmaylarının Brezilyalı’nın mukavelesini feshetmek için harekete geçtiği kulübe yakın kaynaklardan sızan bilgiler arasında. Öncelikle geçtiğimiz sezondan başlayarak Lincoln’ün tüm disiplinsiz davranışlarının sırasıyla listelendiği ve noter tespitlerinin de bu dosyaya ekleneceği dile getirildi. Bu kez katılmadığı antrenman başına 30 bin Euro ceza kesilecek olan Galatasaray’ın sözleşmeli oyuncusu için süreç işlemeye devam edecek. Eğer Lincoln ile ortaya yol bulunamazsa ipler tamamen Sarı-Kırmızılılar’ın elinde olacak.
İşi çok sıkı tutuyorlar
Tıpkı Ortega davasında olduğu gibi kulübün tazminat alma şansı başta olmak üzere, birçok alternatifi daha söz konusu olacak. Cim Bomlu yöneticilerin, konunun uzmanı olan spor adamları ve hukukçularla da sık sık görüşüp fikir alış-verişinde bulunduğu ifade edildi. Önümüzdeki hafta içerisinde tablonun net bir şekilde ortaya çıkması bekleniyor.
Nedvedmania
27.Haziran.2009, 16:48
Gelmezsen gelme!
:icon_biggrin:
Ziya38
27.Haziran.2009, 17:13
Sarı-Kırmızılılar, Pablo Hernandez ve Sidney Govou'yu kadrolarına katmak için çalışmalara başladı.
27-6-2009 13:6
Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'ın hedefi, İspanya'nın Valencia Kulübü'nde oynayan forvet oyuncusu Pablo Hernandez ve Fransız ekip Olimpik Lyon'un yıldızlarından Sidney Govou'yu kadrosuna katmak.
Sarı-kırmızılı kulüp Servet Çetin'in Marsilya'ya transferindeki belirsizliğin sürmesi nedeniyle önceliği forvet arayışına verdi. Teknik direktör Frank Rijkaard'ın öncelikle istediği Liverpool'un Hollandalı yıldızı Babel'in transferinin zora girmesi sonrasında Sarı-kırmızılılar, Pablo Hernandez ve Sidney Govou ikilisinden birini renklerine kazandırmayı planlıyorlar.
Galatasaray Kulübü'nün, mali kriz yaşayan Valencia'nın 24 yaşındaki Hernandez için istediği 7 milyon Euro'luk rakamı, 4-5 milyon Euro'ya düşürerek transferi gerçekleştirmek üzere çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
29 yaşındaki Govou ise, Lyon'da geçen sezon sürekli forma bulamadığı için kulübünden ayrılmak istiyor.
39 kez Fransa Milli Takımı forması giyen Govou'nun, Sarı-kırmızılı takımın teklifine olumlu baktığı öğrenildi.
Öte yandan Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, en kısa sürede bu iki futbolcudan birinin transferini gerçekleştirerek, takımlarının Hollanda kampına yetiştirmeyi planladığını ifade etti.
KADİR ÇETİNÇALI - İSTANBUL / DHA
PesimiSTyLa
27.Haziran.2009, 17:22
Kadir Çetinçalı en güvendiğim Galatasaray muhabirlerinden. O diyorsa muhtemelen girişim vardır. G.Zan'ı da o yazmıştı 2 saat gecmeden transfer acıklandı. Hernandez gecen sene La Ligada 21 maca cıkmış. 24 yasında henüz genç bir isim. Valencia'nın mali krizde oldugunu düşünürsek olmayacak bir transfer degil. Govou'yu zaten tartışmaya gerek yok. 2 oyuncuda 3lü forvetin sag kanatında oynayabilecek isimler. Birisi alınır umarım...
KaPaLı
27.Haziran.2009, 17:24
Pablo Hernandez Getafe'den gelmişti Valencia'ya ben onu kanat oynuyo diye biliyorum.
anilton
27.Haziran.2009, 17:25
Kewell o bölgede çok faydalı,gerek yok sağ ofansa adam almaya...
Eğer Rijkaard alışılagelmiş sistemine devam edecekse,mutlaka orta sahaya çift yönlü bir yabancı alınmalı...
MaTRaKaN
27.Haziran.2009, 17:53
Pablo Hernandez bence kaliteli bir oyuncu ama ihtiyacımız yok boşuna para vermiş oluruz
E.Cartman
27.Haziran.2009, 21:38
Kewell o bölgede çok faydalı,gerek yok sağ ofansa adam almaya...
Eğer Rijkaard alışılagelmiş sistemine devam edecekse,mutlaka orta sahaya çift yönlü bir yabancı alınmalı...
KeweLL'ın devamLılığının oLmadığı bi gerçek Ligde 34 MaçLık maratona dayanamaz ki bunun avrupası da var aLınması yararLı oLur bence
-------------------------------------------------------------------------------
Çaktırmadan vuruyor!
Futbolcular Rijkaard´a ve idman sistemine çabuk alışırken tecrübeli teknik adamın, hissettirmeden kendilerini çok yorduğunu ifade ettiler.
http://foto.fanatik.com.tr/Article/2009/6/18_259919_27FAN11SER1-C-B.jpg
Cim Bom, yeni sezon hazırlıklarının İstanbul ayağını tamamlarken, futbolcular ve yeni teknik kadro birbirine çabuk alıştı.
Oyuncular Rijkaard’a büyük saygı duyarken, antrenman sistemini de oldukça beğeniyor. Hollandalı teknik adamın kendilerini hissettirmeden yorduğunu dile getiren oyuncular, “Ne olduğunu anlamadan yükleme yapıyoruz” dediler. Rijkaard’ın bütün çalışmaları topla yaptırması nedeniyle oyuncuların hiç sıkılmadığı gözlenirken, özellikle iki kondisyoner Roca ve Carlos takımla çok yakından ilgileniyor. Geçen yıl 60. dakikadan sonra takımın temposunun düştüğünü gören Rijkaard, kondisyon çalışmalarına büyük önem veriyor.
Teknik anlamda da pas ağırlıklı idman yaptıran Hollandalı çalıştırıcı ve teknik ekibinin her futbolcununu ismini ezberlemesi ve onları ön adlarıyla hitap etmesi, Sarı-Kırmızılı oyuncuların da kendilerine sempatiyle yaklaşmasına neden oluyor.
Kaynak: Fanatik
anilton
27.Haziran.2009, 21:45
KeweLL'ın devamLılığının oLmadığı bi gerçek Ligde 34 MaçLık maratona dayanamaz ki bunun avrupası da var aLınması yararLı oLur bence
Alternatif alınacaksa Türk alınmalı.Aynı bölgeye iki yabancı lüks...
Örneğin Sezer Öztürk orada oynayabilir.Ben bu yıl Serkan Çalık'tan da ümitliyim.Serkan o bölgenin adamı.Sakatlığını atlattı,şans verilirse sırıtmaz...
PesimiSTyLa
27.Haziran.2009, 22:25
Alternatif degil aslında. Servet eger takımda kalırsa bir ortasaha ve forvette kanat oynayabilen bir oyuncu alınacak. Eger servet giderse buna bir de defans eklenecek sanırım. Rijkaard Arda'dan 3lü forvette ileri sol ileri uç adamı olarak kullanmayabilir. Bu bölgede Kewell, ortada Baros, sagda da yeni transfer. Bu şekilde yapıp, Arda'yı da 3lü ortasahanın sol tarafa yakın olanı ve biraz daha serbest olarak oynatabilir. Arda bu bölgede de oynayabilir; ileri top taşır fakat kondisyonunu arttırması gerekir. Bunun içinde usta isim Pujol'den faydalanabilir. Yani ileriye adam almamız gereksiz degil, son derece gerekli diye düşünüyorum.
Belgorth
27.Haziran.2009, 22:55
bende açıkcası Kewell'in sol tarafta kullanılmasından yanayım. PesimiSTyLa'ya bu konuda katılıyorum, Arda'ya biraz defans yapmayı öğretip kondüsyon yükleyebilirlerse ortasahanın sol tarafında, teknik ve yaratıcılığının da etkisiyle çok faydalı olabilir.
Hugo
27.Haziran.2009, 23:12
Arda defans yapmayı -çok süper olmasa da- biliyor kanımca. Zaten ümit milli takımda ve Manisaspor'da oynarken sağ bek de oynamıştı.
Clayman
28.Haziran.2009, 00:33
İleri uçta Baros'un yanına güçlü kuvvetli bi uzun forvet lazım. Bu arada Rijkaard antremanlarda fırtına gibi esiyomuş:)Oyuncuların hepsini yola getirmiş anlaşılan. Roca ile de takımın maçlar sırasında kondisyon olarak eksiğini kapattırıyormuş. Çok iyi haberler bunlar. Birkaç transfer ile bizi güzel günler bekliyor anlaşılan:)
gerrrard
28.Haziran.2009, 00:46
Rijkaard'ın sistemi tek forvet. Hem kanat hem forvette oynayan bir adam lazım.
IcedEarth
28.Haziran.2009, 01:03
Rijkaard'ın ismini henüz kullanamadık yeterince... Umarım transferler bir an önce biter, 20 gün sonra maçımız var Tobol'la...
Selman Ozturk
28.Haziran.2009, 03:49
Rijkaard'ın sistemi tek forvet. Hem kanat hem forvette oynayan bir adam lazım.
Esasında bunu kanat olarak yorumlamamız yanlış. Tam manasıyla kanat oyuncusu istemiyor Rijkaard. Topu kanattan alıp içe kat edebilecek oyuncular kullanıyor. Örneğin bir Henry'nin sol açıkta oynayıp hiç bir zaman içeri orta yapmayıp, ceza sahası çaprazından içeri kat edip gol araması ya da gol attırması gibi. Şekilde gösterecek olursak:
http://img141.imageshack.us/img141/5049/123gbj.jpg (http://img141.imageshack.us/i/123gbj.jpg/)
Bu şablonda Galatasaray'ın, Barış'ın bulunduğu "Wing Forward (Kanat Forvet)" mevkiisine forvet özellikleri taşıyan bir oyuncu transferi yapması gerekmektedir. Arda kanat forvet özelliği taşımıyor. Arda daha çok Iniesta gibi orta sahada hücuma yönelik oynarsa faydalı olacaktır. Ataklara yön verecek ve oyunu kuracak. Arda bu zekaya ve tekniğe sahip bir oyuncu. Defansif özellikleri de olduğundan karşı ataklarda da çok faydalı olacaktır. Üstelik süratlenebilmesi ve top sürme yeteneğide bu bölgede müthiş bir "artı" katar kendisine. Kewell ise o mevkii için en iyi oyunculardan bir tanesi. Bu şekilde oynanırsa Kewell harika bir Gol & Asist rakamına ulaşacaktır...
gerrrard
28.Haziran.2009, 03:54
Esasında bunu kanat olarak yorumlamamız yanlış. Tam manasıyla kanat oyuncusu istemiyor Rijkaard. Topu kanattan alıp içe kat edebilecek oyuncular kullanıyor. Örneğin bir Henry'nin sol açıkta oynayıp hiç bir zaman içeri orta yapmayıp, ceza sahası çaprazından içeri kat edip gol araması ya da gol attırması gibi. Şekilde gösterecek olursak:
http://img141.imageshack.us/img141/5049/123gbj.jpg (http://img141.imageshack.us/i/123gbj.jpg/)
Bu şablonda Galatasaray'ın, Barış'ın bulunduğu "Wing Forward (Kanat Forvet)" mevkiisine forvet özellikleri taşıyan bir oyuncu transferi yapması gerekmektedir. Arda kanat forvet özelliği taşımıyor. Arda daha çok Iniesta gibi orta sahada hücuma yönelik oynarsa faydalı olacaktır. Ataklara yön verecek ve oyunu kuracak. Arda bu zekaya ve tekniğe sahip bir oyuncu. Defansif özellikleri de olduğundan karşı ataklarda da çok faydalı olacaktır. Üstelik süratlenebilmesi ve top sürme yeteneğide bu bölgede müthiş bir "artı" katar kendisine. Kewell ise o mevkii için en iyi oyunculardan bir tanesi. Bu şekilde oynanırsa Kewell harika bir Gol & Asist rakamına ulaşacaktır...
Elbette abi zaten kanat-forvet oynayan oyuncular tam kanat olmuyorlar. Örneğin Ryan Babel bizim için ilaç olur düşüncesindeyim.
Selman Ozturk
28.Haziran.2009, 03:56
Elbette abi zaten kanat-forvet oynayan oyuncular tam kanat olmuyorlar. Örneğin Ryan Babel bizim için ilaç olur düşüncesindeyim.
Aynen öyle. Alınması gereken oyuncu Babel gibi ne tam kanat oyuncusu olacak ne de tam forvet. Babel çok iyi bir örnek...
Addolorato
28.Haziran.2009, 04:01
Babel gelmeyecek bence Reyes daha büyük ihtimal bence. Ama Babel'i tercih ederim hem yaşı hemde potansiyeli Reyes'ten iyi.
Selman Ozturk
28.Haziran.2009, 04:03
Babel gelmeyecek bence Reyes daha büyük ihtimal bence. Ama Babel'i tercih ederim hem yaşı hemde potansiyeli Reyes'ten iyi.
Daha önce belirttiğim gibi Reyes için Rijkaard engeli var.Babel konusunda birşey söyleyemem ama benim fikrim, çok zor ... Zaten yukarıda Babel gelsin diye değil taktiğe örnek vermek için Babel ismini kullandık :)
Cengo
28.Haziran.2009, 07:37
Reyes'in futbolu bitmiş, hızını kaybetmiş, saha içinde çok boş dolanıyordu.
Kewell top taşır ama ya fiziği?
4-3-3 kanatlar forvetin arkasına doğru kaçarlar genelde, Kewell bana çizgiye çok yakın oyuncu gibi duruyor.Bu oyuncuların fizikli-forvetten bozma olması lazım diye düşünüyorum.
Alicanfmfan
28.Haziran.2009, 07:44
Ben Reyes'ten cok ümitliyim İnşAllah gelir cok ta yararlı transfer olacagı kanaatindeyim.
Reyes bitmiş demek cok yanlıs olur kaç kere Reyes'i izledin diye sorarlar adama.
Cengo
28.Haziran.2009, 08:03
Ben Reyes'ten cok ümitliyim İnşAllah gelir cok ta yararlı transfer olacagı kanaatindeyim.
Reyes bitmiş demek cok yanlıs olur kaç kere Reyes'i izledin diye sorarlar adama.
Digiturk'ten takip etme şansını unutmak?
Belgorth
28.Haziran.2009, 12:08
Ayhan? Hagi? Kewell? Baros? ve daha aklıma gelmeyen bir sürü futbolcu, hepsi "bitmiş", "işe yaramaz", "müzmin sakat" ya da "yaşlı" denilen ama Galatasaray'da küllerinden yeniden doğan oyuncular. bunları unutmak?
IcedEarth
28.Haziran.2009, 13:07
Biz transfer yapınca nedense zaten hep bitmiş, ölmüş oyuncu filan olur...
MaTRaKaN
28.Haziran.2009, 15:30
Biz transfer yapınca nedense zaten hep bitmiş, ölmüş oyuncu filan olur...
Kesinlikle katılıyorum ne zaman bi transfer yapsak ölmüş bitmiş oyuncular diyorlar.:mad::mad::mad:
gerrrard
28.Haziran.2009, 15:32
Reyes gerçektende bitmiş artık. Sönük yıldız. Sahada ne yapacağını bilmeden dolanıp duruyor, ne şutu var ne fiziği var ne çalımı var. Eski süratide yok. Son adreside %90 Benfica olacak Reyes'in. Umarım gelmez.
E.Cartman
28.Haziran.2009, 15:43
Talibi çıktı!
28 Haziran 2009 Pazar * 09:55
Kongolu futbolcu, Rennes başta olmak üzere kendisine transfer teklifi yapan kulüplerle görüşmek için yönetimimizden izin alarak Fransa’ya uçtu.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/nonda12.jpg
Kongolu futbolcu, Rennes başta olmak üzere kendisine transfer teklifi yapan kulüplerle görüşmek için sarı-kırmızılı yönetimden izin alarak Fransa'ya uçtu.
Cim-Bom'da dizindeki sakatlığı tam olarak düzelmeyen Shabani Nonda, Hollanda kampı kafilesinde yer almadı. Kongolu golcünün, sarı-kırmızılı yönetimden izin alarak Fransa'ya gittiği öğrenildi.
Nonda'nın burada hem kontrolden geçeceği hem de başta Rennes olmak üzere kendisine transfer teklifi yapan kulüplerle pazarlık masasına oturacağı iddia edildi. Yönetimin sözleşmesi devam eden tecrübeli forveti cazip bir teklif gelmesi halinde elden çıkarmaya hazır olduğu vurgulandı.
Bu arada bir dönem adı Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Javier Saviola, Portekiz ekibi Benfica'yla anlaştı. Geçen sezon Real Madrid'de sadece 11 maçta görev yapan, Cristiano Ronaldo, Kaka gibi flaş transfer sonrası Madrid kulübünden ayrılması kesinleşen Arjantinli golcünün bonservis bedeline, Benfica'nın 5 milyon euro ödediği belirtildi. Lakabı “Tavşan” olan 27 yaşındaki oyuncunun, 3 yıllık sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.
---------------------------------------------------------------------------
Lincoln satıldı!..
28 Haziran 2009 Pazar * 09:40
Yönetimimiz en kısa sürede yollarını ayırmak istediği sambacının bağlı bulunduğu menajerlik şirketi ROGON’un yetkilileriyle İstanbul’da masaya oturdu.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/lincoln9.jpg
Yönetimimiz en kısa sürede yollarını ayırmak istediği sambacının bağlı bulunduğu menajerlik şirketi ROGON'un yetkilileriyle İstanbul'da masaya oturdu. Toplantıda Lincoln'ün, Almanya şampiyonuna satılması için anlaşma sağlandı
Takımımız Galatasaray'ın problemli yıldızı Cassio Lincoln'e Bundesliga yolu gözüktü.
İki yıldır oynadığı futboldan çok sorunlarıyla gündeme gelen ve Hollanda kampına da katılmayan Brezilyalı futbolcuya ihtarname çekip, İstanbul'daki evine tebligat gönderen sarı-kırmızılılar, sambacının menajerlik şirketi ROGON'la masaya oturdu. Yapılan toplantıda, Lincoln'e takım bulunması kararlaştırıldı.
ROGON yetkililerinin, Lincoln'ü Bundesliga'ya götürme noktasında kararlı oldukları ve bu konuda Galatasaray'a garanti verdikleri öğrenildi.
ROGON'un, Brezilya'dan Sao Paulo'nun yanı sıra daha önce Werden Bremen ve Schalke için ismi geçen Lincoln'ü, geçen yıl Almanya'da şampiyonluğa ulaşan Wolsfburg'a götürecekleri ifade edildi.
Şampiyonlar Ligi şansı
ROGON yetkililerinin, “Wolfsburg bize yakın bir takımdır. Bu kulüpte forma giyen bazı yıldız futbolcular bizim menajerlik şirketine bağlıdır. En kötü olasılıkla böyle bir çözüm bulabiliriz” dedikleri kaydedildi.
Senelik 2.5 milyon euro aldığı Galatasaray'dan aynı şartları sunacak başka bir takıma gitmeye sıcak bakan sambacının ise, Şampiyonlar Ligi'nde yer aldığı için Wolfsburg'ta oynamak istediği belirtildi. Daha önce Lincoln için Halil Altıntop takasını düşünen idareciler, gurbetçi futbolcunun Türkiye'ye gelmek istememesi nedeniyle Brezilyalı yıldızı satarak para kazanmanın hesaplarını yapıyor.
Sarı-kırmızılılar, Cassio Lincoln'ün satışından en kötü olasılıkla 3 milyon euro kazanmak istiyor.
Babel rüyası bitmiyor
28 Haziran 2009 Pazar * 09:50
Haldun Üstünel, Amsterdam'da görüştüğü Hollandalı yıldızı ikna etti.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/babel001s.jpg
Haldun Üstünel, Amsterdam'da görüştüğü Hollandalı yıldızı ikna etti. Sarı-kırmızılı yönetici, Babel'in kulübü Liverpool ile de pazarlığa oturdu.
Takımımız Galatasaray'ın Ryan Babel sevdası bitmiyor. Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, Holladalı oyuncu ile Amsterdam'da bir araya geldi.
Rijkaard'ın da kadrosunda görmeyi çok istediği vatandaşı, Cimbom'un teklifini sonunda kabul etti. Babel'den söz alan Üstünel, oyuncunun kulübü Liverpool ile tekrar görüşmek üzere Ada'ya geçti. Sarı-kırmızılı yöneticinin 10 milyon Euro'dan pazarlığı açan İngiliz kulübünü ikna etmeye çalıştığı ve Babel'in bonservisini 7 milyon Euro'ya çekmeyi planladığı öğrenildi.
Kaynak: Sabah
Ülker'le reklam anlaşması...
28 Haziran 2009 Pazar * 09:47
Mali sıkıntılarını aşmaya çalışan Galatasaray, Ülker ile dört yıl için 27 milyon Dolar'lık yeni bir anlaşma yaptı.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/logo.jpg
Mali sıkıntılarını aşmaya çalışan Galatasaray, Ülker ile dört yıl için 27 milyon Dolar'lık yeni bir anlaşma yaptı. Futbol takımının maç ve idman formalarının sırtına Ülker reklamı alındı.
Galatasaray yönetimi ve kulübün profesyonel yöneticileri camianın yaşadığı mali sıkıntıları aşabilme adına önemli bir başarıya imza attılar. Sadece futbola değil, Türk sporuna ciddi bir kaynak aktaran Ülker grubuyla büyük bir sponsorluk anlaşması daha yaptılar.
Galatasaray Futbol Takımı, önümüzdeki dört sezon sırtında numaranın altında Ülker reklamı olan formayla sahaya çıkacak. hatta idmanlarda da Ülker reklamlı antrenman formaları giyilecek. Daha önce formanın kolunda yer alan Ülker bantları, önümüzdeki sezon yerini Avea'ya bırakacak.
Formanın önünde Türk Telekom, sırtında da Ülker yazacak. Bu anlaşmanın ipuçlarını Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, 1 Haziran'da Mecidiyeköy'deki basın toplantısında dile getirmişti. Şardan, "Ülker ile sponsorluk anlaşmamızı yenileme kararı aldık. 3-4 yıllık, çok daha kapsamlı ve büyük meblağlı bir anlaşma olacak" demişti.
Önümüzdeki hafta imza töreniyle kamuoyuna duyurulacak bu anlaşma dört yıllık ve Galatasaray'a toplam getirisi 27 milyon Dolar. Avrupa'nın büyük kulüplerindeki uygulamanın benzeri olarak futbol takımının başarısına göre bu miktar bonus ödemelerle artabilecek.
Galatasaray'ın Ülker reklamlı formaları ve antrenman malzemeleri için siparişler verildi. Ancak yurtdışı kampı dönüşünde yetişebileceği için taraftarlar bu yeni uygulamayla UEFA Avrupa Ligi maçı arifesinde tanışabilecek. 16 Temmuz'da Kazakistan'da oynanacak Tobol karşılaşmasında yeni formalar görücüye çıkacak.
KOMBİNELER KAPIŞ KAPIŞ
Sezon başında tutuk giden Ali Sami Yen kombine satışları ve beklenen satışı yakalayamayan GS Mobile, Frank Rijkaard teknik direktörlüğe getirildikten sonra patlama yaptı.
Eski açık, kapalı üst ve numaralıda çok az koltuk kaldı. Kapalı alt da dahil edildiğinde mevcut kombinelerden % 80'i satılmış durumda. Seyrantepe'de 110 loca şimdiden satıldı.
Ali Sami Yen'de sadece 32 loca bulunduğu düşünülürse bu sayının önemi daha iyi anlaşılır. 15 bini geçen GS Mobile'da da yeni kampanya ve tarifelerle satışın iyice arttırılması hedefleniyor. Sarı-kırmızılılar bir hamle de GS TV'de yaptılar.
Bu ay Digiturk platformuna geçen kanalın izlenilirliğinin düşeceği yönünde endişeler vardı. Ancak bana gelen mesajlar; "İyi ki, GS TV Digiturk'e geçti. Böylece ABD'de internet üzerinden seyredebiliyoruz" şeklinde. Bu hamle kanalın sadece izlenilirliğini değil, içeriğini de zenginleştirecek. Öğrendiğim kadarıyla; dün başlayan yurtdışı kampında bunun ilk örnekleri canlı yayınlanacak röportajlarla yaşanacak.
Kaynak: Sabah
IcedEarth
28.Haziran.2009, 17:10
Lincoln ve Nonda'dan kurtulursak iyi transferler yapacaklarına inanıyorum da, Nonda gitmeyecek gibi bence...
eGowiCh
28.Haziran.2009, 18:01
Reyes'in ölüsü bu ligde iş yapar. Kewell da geçen yıl geldiğinde ölüydü ama neler yaptığını gördük. Belki istikrarlı bir performans gösteremeyebilir Reyes ama çok fazla katkısı olur.
King_91
28.Haziran.2009, 18:18
nonda iyi bir yedek . iyi bi teklifle gelmedikleri sürece satmaya gerek yok bence .
tarikko
28.Haziran.2009, 18:22
Olimpik Lyon'un bayrak futbolcularından Sidney Govou'nun, sarı-kırmızılılardan gelen teklifi reddettiği öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun Lyon'la 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.
Galatasaray, Lyon'dan istediği ikinci futbolcuyu da alamayacak gibi görünüyor. Önceki gün Ganalı stoper John Mensah konusunda Fransız Kulübü'yle anlaşamayan Cimbom, bu kez yine Lyon'dan Sidney Govou'ya kancayı taktı.
Ancak Fransa'da yayın yapan RMC radyosunun haberinde göre 28 yaşındaki Govou, Cimbom'dan gelen teklifi ilk elden reddederek, bu transfer hikâyesini başlamadan bitirdi.
Lyon'un demirbaşları arasında bulunan Govou, bu kulübün altyapısından yetişen ve bugüne dek başka hiçbir takımda oynamamış olan bir isim.
Goal
Revolution
28.Haziran.2009, 19:51
Govou'yu alsaydık cidden çok büyük iş yapmış olurduk..Artık transferleri yapmamız lazım hala forvet ve sağ bek sıkıntımız sürüyor.. Servet gidince stoper sorunu da olacak. Rijkaard'ın taktiğine göre bir de sağ açık lazım.. 4 tane kaliteli transfer yapmamız şart gibi.
sananes
28.Haziran.2009, 20:10
babeli türkiye getirmek zor gibi gelse büyük iş yapar gs ama zor bence govou cok yetenekli keske gelse böyle topcular ülkemize
Clayman
28.Haziran.2009, 20:18
Söylentilere göre Babel ile anlaşmaya varılmış fakat Liverpool yüksek bonservis bedeli istiyor. Gerçekten Babel ile anlaşıldıysa iş yöneticilerde bitiyor. Liverpool ile anlaşırsak Babel gelicek o halde.
MaTRaKaN
28.Haziran.2009, 21:28
Nonda'yı bedavaya bile satsak çok güzel olur çünkü hiçbir işe yaramıyor kesinlikle..
Gangstaa
28.Haziran.2009, 21:39
Nonda bencede tam bir kalas.Fizik var ama teknik 0.Yollanmalı takımdan.
PesimiSTyLa
28.Haziran.2009, 23:11
Rijkaard'tan vatandaşına veto
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, kendi vatandaşı olmasına rağmen Hollanda milli takımında da oynayan Khalid Boulahrouz'u veto etti.
Rijkaard'ın "Benim sistemime uymaz" dediği Stutgartlı savunma oyuncusu Boulahrouz için Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel de "Kariyerine baktığınız zaman iyi futbolcu ama bizim oyun yapımıza uygun olmadığı kanatine vardık. Sert ve agrasif bir oyun şekli var ama çabuk ve hızlı değil. Dolayısıyla transferi söz konusu değil" diye konuştu.
Üstünel, önümüzdeki hafta sonuna kadar biri stoper biri de forvet olmak üzere iki futbolcuyla Galatasaray'ın Hollanda kampına katılmayı hedeflediğini söylerken "Peşinde olduğumuz iki oyuncuda sona yaklaştık. Ancak neredeyse tüm sülalesini bile ikna etmek zorunda kaldık. Çok yorulduk, ama buna değdi. Biraz daha sabır" dedi.
Üstünel, Servet Çetin'le ilgili olarak da "İçimden bir ses bu saatten sonra Servet'in Marsilya'ya transferinin gerçekleşmeyeceğini söylüyor... Keşke bu transfer gerçekleşseydi. Çünkü Servet de gitmeyi çok istiyordu ama olmadı" ifadelerini kullandı.
Revolution
28.Haziran.2009, 23:13
Transfer falan yapamayacağız bence iyice umutsuzluğa kapıldım
Enterokinaz
28.Haziran.2009, 23:16
sen böyle devam et kardeşim. ;)
Revolution
28.Haziran.2009, 23:22
sen böyle devam et kardeşim. ;)
Tek umudum Servet'ten gelen paraydı 20 gün sonra Avrupa maçına çıkacağız.. Yeni futbolcuların uyumları falan derken bence geç kaldık
Enterokinaz
28.Haziran.2009, 23:26
Tek umudum Servet'ten gelen paraydı 20 gün sonra Avrupa maçına çıkacağız.. Yeni futbolcuların uyumları falan derken bence geç kaldık
kardeşim bu işin başında haldun üstünel ve frank rijkaard varken, mutlaka iyi şeyler olacaktır. sadece biraz daha sabır. :)
MaTRaKaN
28.Haziran.2009, 23:29
%100 aynı durumdayım
tarikko
28.Haziran.2009, 23:37
Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, yeni sezon için anlaşılan Arjantinli kaleci Leo Franco'nun 1 Temmuzdan sonra İstanbul'a geleceğini açıkladı.
Sezgin'in Hollanda kampında GS TV'ye yaptığı açıklamalar kulübün internet sitesinde de yayınlandı. Sezgin, daha önce gizlice İstanbul'a getirdikleri ancak bugüne kadar kulüp tarafından resmi bir açıklama yapılmayan Leo Franco transferini doğruladı.
Hollanda'da kamp yapan takımın kafilesinde 33 futbolcu bulunduğu belirtilerek, kadro yapısıyla ilgili verebileceği bir tüyo olup olmadığı sorulan Sezgin, şunları kaydetti:
''Şimdi bunun dışında genç oyuncularımız da var, U-21 ve U-19'un maçları var. Dolayısıyla ayın 16'sında milli takım kampına gidecek oyuncularımız olabilir. Bunun dışında sakatlarımız var ve yeni katılacak olanlarımız var, mesela Nonda, Kewell ve Leo Franco ayın birinden sonra İstanbul'a gelecekler. Sağlık muayenesinden sonra da kampa dahil olacaklar.''
UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu'ndaki rakipleri FC Tobol'u izlemek için Kazakistan'a bir görevli gönderdiklerini bildiren Sezgin, ''Oynayacağımız takım Rus sınırına yakın bir yerde, İstanbul'dan altı buçuk saatte gidilen bir yer. Çok iyi koşullar olduğu söylenemez. Onların bir avantajı şu an ligde 11. maçlarını oynadılar. Bugün de maçları vardı. 4-1 galip gelmişler. Biz de bir arkadaşımızı izlemek için oraya gönderdik. En hazır bir şekilde rakibimizin karşısına çıkmak için her yöntemi kullanıyoruz'' ifadesini kullandı.
Maraton
Clayman
28.Haziran.2009, 23:44
Haldun Üstünel ne yapar eder getirir görüştüğü oyuncuları:)Hiç sıkmayın canınızı.
E.Cartman
29.Haziran.2009, 05:47
G.SARAY KAMPINA NEŞE HAKİM.. RİJKAARD İLK FIRÇASINI ATTI. FRANCO BEKLENİYOR.. TRANSFER GÖRÜŞMELERİ KALDIĞI YERDEN BAŞLIYOR..
Galataray muhteşem bir doğa tarihi bir atmosferde neşe içinde çalışmalarına başladı.. Cim Bom dörtlü turnuvaya tekrar dahil oldu.. Turkspor.net'in 2.5 ay önce açıkladığı ve 1 Temmuz'dan sonra gelecek dediği Leo Franco geliyor.. Rijkaard ilk fırçasını attı. Adnan Sezgin önemli açıklamalar yaptı. Yarın transfer görüşmeleri başlıyor.. İŞte TURKSPOR.NET FARKI İLE DETAYLAR..
http://www.turkspor.net/images/news/reijkaard_yakin_iki.jpg
Galatasaray muhteşem bir kamp dönemi yaşıyor.. Hem doğal güzellik hem de tarihi atmosferde , Rijkaard yönetiminde çalışan sarı kırmızılılar da moraller yükseliyor..
Kampla birlikte yeniden turnuvaya katılacağı açıklanan G.Saray'da sıkıntılı geçen günlerden sonra herşey planlandığı gibi eski haline döndü..
RİJKAARD İLK FIRÇASINI ATTI.
Bugün iki idmanı da basına kapalı gerçekleştiren G.Saray'da Hollandali Teknik adam daha ilk günden kendi oyun mantalitesini yerleştirebilmek için çabukluk ve tekpas oyun idmanı yaptırdı. Turkspor.net istihbarak kaynaklarının bildirdiğine göre bugün basına kapalı yapılan idmanda Rijkaard'ın ayağında top tutan ve yavaş oynayan futbolcuları uyardı. Ancak bu uyarıya rağmen istediği tempoyu yakalayamayan Hollandalı teknik adam bütün takımı toplayarak "Ayağınızda top tutarsanız, hem tempoyu düşürürsünüz, hem de yorulursunuz.. Önemli olan topu koşturmak.. Hızlı oynamak ve topun bizde olmasını sağlamak.. Sizden istediğim bu. Bu konuda bir daha ikaz etmeyeceğim" dedi.
ADNAN SEZGİN RESMEN AÇIKLADI.. LEO FRANCO 1 TEMMUZ'DAN SONRA GELİYOR..
Türkiye'de ilk kez Turkspor.net 'in 2.5 ay önce duyurduğu Leo Franco haberini , Adnan Sezgin 1.5 ay önce gayri resmi olarak doğrulamıştı. Yalan ve Sazan medyası buna rağmen Leo Franco'yu elli tane takıma yolladılar ve G.Saray'a yeni yeni kaleciler bulup getirdiler.. Daha çok çoluk çocuğun dış kaynaklı diyerek verdikleri haberlerde Leo FRanco'nun G.Saray'a gelmeyeceği defalarca yazılmıştı.. Ancak Adnan Sezgin Resmen açıkladı.. Sezgin resmi sitede de yayınlanan açıklamasında şunları söyledi..
Adnan Sezgin: Leo Franco 1 Temmuz’dan Sonra İstanbul’da
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Hollanda kampında Galatasaray TV'ye özel açıklamalarda bulundu.
Öncelikle yeni sezonla ilgili düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.
Bilindiği gibi bu sezonu erken açmak zorundaydık ama bunu yaparken de Haziran ayının içinde milli maçlar nedeniyle maç oynamış arkadaşlar vardı. Bir de sakatlar vardı. Dolayısıyla üç gruba yönelik planlama yapmak zorunda kaldık. Sezonu 22'sinde açtık. 27'sinde de planlandığı üzere buraya geldik. İlk antrenmanımıza çıktık. Ayağımız uğurlu geldi. Yağmurla birlikte indik. Herşeyden çok memnunuz. Gerek otel gerek sahalar çok iyi. Tam istediğimiz gibi umarım iyi bir çalışma dönemi geçiririz. Bu senenin diğer yıllardan farkı çok erken bir UEFA müsabakası oynayacak olmamız. 11 Temmuz’a kadar burada kalıp Türkiye'ye döneceğiz. İlk maçımıza hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz. Zaten ondan önce hiç bir resmi maç oynayamayacağımız için 4 tane hazırlık müsabakası organize ettik. Mümkün olduğunca takımı maç seviyesine çıkarmak lazım. Bu hazırlık müsabakalarının da bu yönde katkısı olacağına inanıyorum.
Galatasaray Zayton Kupası'na katılıyor ve ilk maçı 1 Temmuz’da...
Daha kuvvetli takımlara doğru planlama yaptık. Bu turnuvada da en son maçı Bayer Leverkusen'e karşı oynayacağız. Ondan sonra Türkiye'ye döneceğiz. Zaten 15 Temmuz’da erken saatlerde Kazakistan'a doğru hareket edeceğiz.
İklim koşullarının böyle olması çok güzel bir çalışma şartı sunacak.
Çok daha iyi olacak, biliyorsunuz İstanbul'da geldiğimiz gün 35-37 dereceye yükselmiş bir sıcaklık vardı. Futbolcuların antrenman yaparken yaşadıkları güçlükleri biliyoruz. Burası çok daha iyi bir ortam diye düşünüyorum.
Kafilede 33 futbolcu var. Paf takımdan gelenler var. Yeni transferler var. Galatasaray TV seyircilerine kadro yapısı ile ilgili söylebileceğiniz bir tüyo var mı?
Şimdi genç oyuncularımız da var bunun dışında U-21 ve U-19'un maçları var. Dolayısıyla ayın 16'sında milli takım kampına gidecek oyuncularımız olabilir. Bunun dışında sakatlarımız var ve yeni katılacak olanlarımız var mesela Nonda, Kewell ve Leo Franco ayın birinden sonra İstanbul'a gelecekler. Sağlık muayenesinden sonra da kampa dahil olacaklar.
Son olarak Kazakistan'a dönmek istiyorum. Çünkü siz gittiniz.
Daha önce gitmiştim ama bu oynayacağımız takım Rus sınırına yakın bir yerde, İstanbul'dan altı buçuk saatte gidilen bir yer. Çok iyi koşullar olduğu söylenemez. Onların bir avantajı şu an ligde 11. maçlarını oynadılar. Bugün de maçları vardı. 4-1 galip gelmişler. Biz de bir arkadaşımızı izlemek için oraya gönderdik. Her yöntemi kullanıyoruz. En hazır bir şekilde rakibimizin karşısına çıkmak için.
TRANSFER GÖRÜŞMELERİ BAŞLIYOR..
Turkspor.net Galatasaray'da sıkıntı geçen dönemi sizlere aktarmış bu sıkıntıların takımın kampa yerleşmesi ve hazırlık maçı yapılacak takımların bulunması ile sona ereceğini bildirmişti..
Bütün mesaisini kampın sağlıklı bir şekilde başlaması ve hazırlık maçı yapılacak takımların bulunmasına ayıran yönetim, yeniden turnuvaya katılmayı da hallederek, sıkıntıları sona erdirdi..
Bu dönemde ASLA VE ASLA tek bir transfer görüşmesi yapmayan futbolun patronları yarın kaldıkları yerden devam edecek..
Turkspor.net'in ısrarla son 5 günde sadece İSviçre de menajerlerle görüşülen ancak olumsuz sonuçlanan bir iki görüşmeden başka hiç bir görüşme yapılmadı haberlerine rağmen, YALAN MEDYASI bu arada en az 10 yeni isme Sarı Kırmızılı forma giydirdiler..
Beş gündür resmi tek bir transfer görüşmesi yapmayan, sadece mutlu ve huzurlu bir kamp ortamı sağlamak için çalışılan G.Saray'da yarından itibaren transfer görüşmeleri tekrar başlıyor..
HAFTA SONUNA DOĞRU BİR YA DA İKİ İSİM KESİNLEŞEBİLİR
turkspor.net istihbarat kaynaklarının verdiği habere göre, hafta başından itibaren önemli görüşmelerin yapılmaya başlanacağı Perşembe ya da Cuma günü en az bir transferin açıklanması bekleniyor..
turkspor.net özel..
----------------------------------------------------------------------
Kaynak vermeme gerek yok herhalde yeterince kaynak var zaten :D:D
MaTRaKaN
29.Haziran.2009, 13:18
Haberde 30 kere isimlerini yazmışlar hiç sevmiyom bu turkspor.net'i
Homer J.S
29.Haziran.2009, 13:51
Owen bombası
http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2009/06/29/fft16_mf299912.Jpeg
Eurosport, dün Galatasaray'ın Owen'la anlaşmak üzere olduğu haberini geçti. Üstünel de ismini vermediği iki isimle el sıkıştıklarını açıkladı.
Dünyaca ünlü spor kanalı Eurosport Galatasaraylılar'ı heyecanlandıracak bir haber geçti: "Owen Galatasaray yolunca..." İngiliz futbolcuyla sarı kırmızılı takımın arasındaki dirsek teması yaklaşık iki aydan beri bilinen bir meseleydi. Ancak bittiğine dair henüz bir ipucu yoktu. Eurosport tarafından geçilen bir açıklamayla gözler yönetime çevirildi. Sarı kırmızılılar, Newcastle'ın ünlü forveti Owen'ın transferi konusundan net açıklama yapmaktan kaçınırken, yönetici Haldun Üstünel, biri stoper biri de forvet olmak üzere iki yabancıyla işi bitirdiklerini ancak isimlerin "şimdilik" açıklanmayacağını söyledi.
Üstünel, iki futbolcunun da en geç cuma gününe kadar Hollanda kampına yetiştirileceğini açıkladı. Üstünel, "anlaştık" dediği iki futbolcuyla ilgili şu yorumda bulundu: "Bu iki isimle görüşmelerimiz çok uzun süreden beri devam ediyor. Artık neticeye vardık sayılır. Ama bunu sağlayana kadar ikisinin de sülalesiyle uğraştık. Ailesinden biri kabul etse diğeri etmiyordu. Bütün parçaları bir araya getirmek hiç de kolay olmadı..."
Kaynak: Gazete Habertürk
E.Cartman
29.Haziran.2009, 15:37
Owen müzmin sakat değil mi geLmesi yararLı oLmayabiLir ama bi kewell vakası daha yaşanıcaksa buyursun geLsin...
Selman Ozturk
29.Haziran.2009, 15:40
turkspor.net özel..
Bunlar kendilerini ne sanıyorlar acaba. Bir de kesin konuşmuşlar. Daha 3 gün önce bir sol açık oyuncuyla görüşme yapıldı. Yalan medyasıymış.Başında da bunlar var herhalde :)
gerrrard
29.Haziran.2009, 16:05
Bu ortasaha ve forvet oyuncusu kim olabilir acaba?
MaTRaKaN
29.Haziran.2009, 16:35
Owen'ın gelmesini istemem açıkçası ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu gelir 3-4 ay sakatlanabilir..
PesimiSTyLa
29.Haziran.2009, 17:20
Owen'ı bende sakat biliyordum; fakat son 2 sezonda oynadıgı mac sayısına baktım ezbere konuşuyormuşum. 07/08 sezonu EPL de 29 maça çıkmış 11 gol atmış. Bu 29 macta toplam 2182dakika oynamış. Toplam kaç maç tam 90 dakika oynamış diye böldüğümde de 24 maç ediyo.
08/09 sezonu da 28 maça çıkmış, 8 gol atmış ligde. 1902dakika sahada kalmış.
Yani son 2 sezon ligde 59 maça çıkmış, 4084 dakika sahada kalmış. 19 da gol atmış. Sakatlıktan yana pek problemi kalmamış sanırım.
Bizim için önemli olan Owen bizim aradığımız oyuncu mu? Bence degil. Bizim ihtiyacımız olan 3lü forvetin sag tarafında oynayacak, Besiktastaki Holosko tipi bir forvet. Yinede böyle bir transfer görüşmesi var ve Rijkaard buna onay vermişse O daha iyi bilir, kendisine güvenim sonsuz. Ben inanmıyorum ama Owen haberlerine.
King_Theoden
29.Haziran.2009, 17:20
Bu ortasaha ve forvet oyuncusu kim olabilir acaba?
İsimlerin aslında benim için çok da önemi yok Gökayım. Geçen sene kaçırdıkları bizi diğer tüm takımlardan farklı kılan, Galatasaray Ruhunu geri getirsinler ve uzun süreli de bir kontrat yapsınlar yeter :D
Clayman
29.Haziran.2009, 17:37
Babel'den hala ses yok. Aslında en az Babel kadar yetenkli bir isim vardı gündemimizde 2 hafta önceye kadar, Rijkaard'ın önerdiği bir isim söylentilere göre: Eljero Elia.
Twente'de oynuyor. Henüz 21 yaşında ve müthiş bir tekniğe sahip. Çok hızlı adam eksiltebiliyor, milimetrik paslar atıp arkadaşlarını gol pozisyonuna soktuğu gibi kendi de gol pozisyonu üretiyor, dayanıklı, çevik. Oynadığı bölgeler ise sol ve sağ kanat ile forvet arkası.
İsteyen arkadaşlar YouTube'dan videolarına bakabilir. Babel olmazsa bu çocuğu almalıyız.
nerazzuri
29.Haziran.2009, 18:08
Owen'ı bende sakat biliyordum; fakat son 2 sezonda oynadıgı mac sayısına baktım ezbere konuşuyormuşum. 07/08 sezonu EPL de 29 maça çıkmış 11 gol atmış. Bu 29 macta toplam 2182dakika oynamış. Toplam kaç maç tam 90 dakika oynamış diye böldüğümde de 24 maç ediyo.
08/09 sezonu da 28 maça çıkmış, 8 gol atmış ligde. 1902dakika sahada kalmış.
Yani son 2 sezon ligde 59 maça çıkmış, 4084 dakika sahada kalmış. 19 da gol atmış. Sakatlıktan yana pek problemi kalmamış sanırım.
Bizim için önemli olan Owen bizim aradığımız oyuncu mu? Bence degil. Bizim ihtiyacımız olan 3lü forvetin sag tarafında oynayacak, Besiktastaki Holosko tipi bir forvet. Yinede böyle bir transfer görüşmesi var ve Rijkaard buna onay vermişse O daha iyi bilir, kendisine güvenim sonsuz. Ben inanmıyorum ama Owen haberlerine.
Aslında Owen'ı en uçta kullanıp, Baros'u sağ veya sol tarafta kullanabilir Rijkaard. Top sürme yeteneğini geçen sezon gördük. Süratli hızlı top ayağına çok yakışıyor adam geçme yeteneğide var Baros'un.
Gangstaa
29.Haziran.2009, 18:45
Owen müzmin sakat felan değil.Galatasaraya çok yararlı olacaktır.Hem prestij açısından hemde oyunuyla.Gelirse müthiş transfer olur.
gerrrard
29.Haziran.2009, 19:26
İsimlerin aslında benim için çok da önemi yok Gökayım. Geçen sene kaçırdıkları bizi diğer tüm takımlardan farklı kılan, Galatasaray Ruhunu geri getirsinler ve uzun süreli de bir kontrat yapsınlar yeter :D
Ey ruh, geldiysen 3 kere vur :D
titates1
29.Haziran.2009, 19:38
Ey ruh, geldiysen 3 kere vur :D
Allah iyiliğini versin :icon_biggrin::icon_biggrin:
Addolorato
29.Haziran.2009, 20:13
Artık bir transfer yapsak iyi olacak diger takımlar Nihatları Özerleri götürürken biz hala Beşiktaş'ın serbest bıraktıgı Gökhan Zan ile yetiniyoruz. Gökhan Zan'dan da bişey beklemek yersiz müzmin sakat işte Owen'ı beyenmiyoruz Gökhan Zan'a sesimiz çıkmıyo neden acaba ?
MaTRaKaN
29.Haziran.2009, 20:16
Arjantinli kaleci Leo Franco, Galatasaray´ı seçme nedenlerini açıkladı.
Arjantinli kaleci Leo Franco, Galatasaray’ı seçme nedenini "Avrupalılığı ve teknik direktör Rijkaard" olarak gösterdi.
İspanya’nın El Mundo Deportivo gazetesinde bugün yayımlanan demecinde Leo Franco, Galatasaray’ın Porto ve Barcelona’dan sonra Şampiyonlar Ligi’ne en fazla katılan kulüplerden biri olduğunu ve İstanbul’a gitmesinde bunun büyük etkisi bulunduğunu kaydetti. Galatasaray’ı seçmesindeki ikinci nedeni Frank Rijkaard olarak açıklayan Arjantinli kaleci, "Onun bulunması kararımda önemli oldu. Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran bir teknik direktör ve Galatasaray’ın projesinin ciddiliğine ve büyüklüğüne inanarak imza atmış biri. İstanbul’dayken onunla görüşüp, konuşma fırsatım oldu" dedi.
"Galatasaray’ın sadece Şampiyonlar Ligi’ne katılma hedefi olan bir takım olduğunu sanıyordum" diyen 32 yaşındaki Franco, "Ama bana bunun yetmeyeceğini, lig ve kupayı kazanmak gerektiğini söylediler. Her kupayı kazanmak gerekiyor ve bu tabii ki dikkat çekip, sizi motive ediyor. İçimdeki ateşi Galatasaray’da söndürebilirim, kupalar istiyorum" açıklamasında bulundu.
Kariyerinin son 10 yılını İspanya’da geçiren Leo Franco, 301 maç ile İspanyol liginde en fazla oynayan yabancı kaleci unvanını elinde bulunduruyor.
Selman Ozturk
29.Haziran.2009, 20:21
Kariyerinin son 10 yılını İspanya’da geçiren Leo Franco, 301 maç ile İspanyol liginde en fazla oynayan yabancı kaleci unvanını elinde bulunduruyor.[/B]
Şu kısım çok önemli. Hala Leo Franco'dan şüphesi bulunan Galatasaray'lı arkadaşlarımız burayı tekrar tekrar okusunlar. Oynadığı takımlar da asansör takımlar değil. Mallorca ve Atletice Madrid. Kaldı ki ücret ödenmeden alındı. Ben çok olumlu bakıyorum hem Franco'nun kalitesine hem de transferin şekline...
Addolorato
29.Haziran.2009, 20:23
Leo Franco iyi bir kaleci , ama De Sanctis'ten fazlasını verirmi bilemem nitekim beyenmeyip bonservisini almadıgımız Sanctis bence daha iyi bir kaleciydi sonuçta Leo Atletico Madrid'den geldiyse oda Sevilla'dan gelmişti.
MaTRaKaN
29.Haziran.2009, 20:25
Şu kısım çok önemli. Hala Leo Franco'dan şüphesi bulunan Galatasaray'lı arkadaşlarımız burayı tekrar tekrar okusunlar. Oynadığı takımlar da asansör takımlar değil. Mallorca ve Atletice Madrid. Kaldı ki ücret ödenmeden alındı. Ben çok olumlu bakıyorum hem Franco'nun kalitesine hem de transferin şekline...
Hemde Aykut,Orkun ve De Santisc'den çok çok daha iyi bir kaleci..
Selman Ozturk
29.Haziran.2009, 20:26
Leo Franco iyi bir kaleci , ama De Sanctis'ten fazlasını verirmi bilemem nitekim beyenmeyip bonservisini almadıgımız Sanctis bence daha iyi bir kaleciydi sonuçta Leo Atletico Madrid'den geldiyse oda Sevilla'dan gelmişti.
Yalnız arada kocaman bir fark var: Biri Sevilla'dan yedek kaleci olarak geldi, diğeri Atleticeo Madrid'den La Liga'da en fazla forma giymiş yabancı kaleci olarak. :) Bu yıl İspanya ve İngiltere liglerini tüm sezon boyunca takip ettim.Franco'nun da performansı (o bocalayan savunmaya rağmen) oldukça iyiydi. Galatasaray'ın kalesine De Sanctis'ten daha çok yakışacak bir isim. Fakat Sanctis kötüydü de demiyorum...
Addolorato
29.Haziran.2009, 20:28
Yalnız arada kocaman bir fark var: Biri Sevilla'dan yedek kaleci olarak geldi, diğeri Atleticeo Madrid'den La Liga'da en fazla forma giymiş yabancı kaleci olarak. :) Bu yıl İspanya ve İngiltere liglerini tüm sezon boyunca takip ettim.Franco'nun da performansı (o bocalayan savunmaya rağmen) oldukça iyiydi. Galatasaray'ın kalesine De Sanctis'ten daha çok yakışacak bir isim. Fakat Sanctis kötüydü de demiyorum...
Palop Atletico Madrid'te olsaydı sanırım Leo Franco'da yedek kalırdı. Atletico Madrid'te ise bitmiş bir Coupet ile Leo vardı. İkisi degişmeli oynadı sanırım.
MaTRaKaN
29.Haziran.2009, 20:32
Coupet çok az oynadı diye biliyorum çoğunlukla Franco oynadı maçlarda..
Clayman
29.Haziran.2009, 20:36
Palop Atletico Madrid'te olsaydı sanırım Leo Franco'da yedek kalırdı. Atletico Madrid'te ise bitmiş bir Coupet ile Leo vardı. İkisi degişmeli oynadı sanırım.
Palop mu Franco mu dersen Franco derim. Çünkü Franco'da izlediğim kadarı ile muhteşem bir refleks var.
Addolorato
29.Haziran.2009, 20:37
Coupet bitmiş yahu gelmiş 35 yaşına zaten hala eski günlerinde olsa Lyon satmazdı. Her neyse Leo Franco benim için ortalama üstü bir kaleci Sanctis gibi aynen. Pek bir sıkıntı yaşatmaz bize zaten Şampiyonlar Ligine gidemiyoruz bu sezon.
Selman Ozturk
29.Haziran.2009, 20:47
Hayır değişmeli oynamadılar. Leo Franco tamamı ilk 11 ve 90 dakika olmak üzere 32 Lig maçına ve 6 şampiyonlar ligi maçına çıktı bu sezon. Ayrıca Coupêt ve Palop arasında çok fark olmadığına inanıyorum. Bunu gözlemlerime ve izlenimlerime dayanarak söylüyorum. Sezon başladığında hep birlikte göreceğiz zaten :) Tekrar ediyorum Sanctis kötü bir kaleci değildi, ancak Franco'nun Sanctis'ten daha iyi olduğuna inancım tam.Muhteşem tarafsız basınımızın "Galatasaray'dan 4 gol yiyen kaleci geliyor" şeklindeki kötüleme çabasında olan haberlerinden sonra birçok Galatasaray'lı arkadaşımızın kafasında soru işareti oluştu.Ancak takip edenlerden biri olarak bu transferden dolayı çok mutluyum.
Addolorato
29.Haziran.2009, 20:53
Benim kafamda bir soru işareti yok kötü bir kaleci degil zaten Leo bu konuda hepimiz aynı fikirdeyiz fakat sadece De Sanctis'ten fazla birşey verirmi o şüpheli diyorum. Aykut'ta bir forma giyemedi 10 yıldır Galatasaray'da eminim o da türk liglerinde en fazla maç kulubede oturan kalecidir :D
PesimiSTyLa
29.Haziran.2009, 20:58
İşi bitmiş dediginiz Coupet Lyondan Madride 1. kaleci olarak alınmıştı. Leo artık yedek kalacaktı; fakat Leo 4-5 hafta sonra formayı kaptı bir dahada geri vermedi. İspanya gibi bir ligde 301 mac oynayıp, en fazla forma giyen yabancı kaleciyi begenmeyenler kimi bekliyorlardı acaba? Casillas? Valdez?
De Sanctis'in bizde başarısız olduguna da katılmıyorum. Adamın önünde 4 mac üst üste aynı defans oynayamadı ki :) Kewell bile defans oynadı ne yapsın Morgan? Önünde şampiyon oldugumuz yılki istikrarlı 2 stoper olsaydı(Servet -Song; Servet - Emre G.) Morgan da cok iyi bir sezon gecirirdi.
Alicanfmfan
29.Haziran.2009, 20:58
10 yıldır yan toplarda her zaman hatalı yer tutan hatalı cıkan ve cizgisinden ayrılmayan kaleci degil 10 sene 25 sende beklese yeridir , ama Aykut'un refleskleri filan bence gayet yerinde su cizgi olayı bitirdi onu ya :D
Gangstaa
29.Haziran.2009, 20:59
Leo hava toplarında çok kötü.Onun dışında iyi bir kaleci.
IcedEarth
29.Haziran.2009, 21:40
Leo Franco aşırtma toplar konusunda zamanında çok sıkıntı yaşamış bir isim. Ben De Sanctis'e çok benzetiyorum kendisini, çok zor topları çıkarabiliyor ama inanılmaz goller de yiyebiliyor. Kapalı kutu şimdilik, gelince göreceğiz...
DisCo
29.Haziran.2009, 21:43
HTSPOR.COM
Galatasaray'ın milli futbolcusu Servet Çetin, Fransa’nın ünlü dergisi France Football'un hafta sonu ekine kapak oldu.
Marsilya'da kulüp başkanı Pape Diouf'un görevden alınmasından sonra transferi beklemeye alınan Servet, Fransa'da gündemden düşmüyor. France Football'un "Marsilya kuleleri transfer ediyor" başlığıyla verdiği haberde, Beşiktaş'ın Fransız orta saha oyuncusu Edouard Cisse de yer aldı. Servet'in maskeli fotoğrafıyla manşete çıkan haberde, Servet ve Cisse'nin Marsilya'nın transfer listesinde ilk sıralarda yer aldığı belirtildi.
http://www.htspor.com/2009/06/29/resim/haber_ic_155839.jpg
Addolorato
29.Haziran.2009, 21:45
Sabri ne oldu acaba bence Rijkaard ile bir şansı daha hak ediyor. Geçen sene başımızı yaktıgı maçlar olabilir ama sag bek için yedek olarak iyi bir alternatif Ugur'da dönüyor o bölgede sorun yaşamayacagız.
King_91
29.Haziran.2009, 21:49
sabri'yi bence açık için yedek tutar aynı zamanda çok zorda kalındığında bekte oynar . 70-80den sonra girer koşturur . ne kadar geç girerse verem riski o kadar azalıyor
Addolorato
29.Haziran.2009, 21:52
sabri'yi bence açık için yedek tutar aynı zamanda çok zorda kalındığında bekte oynar . 70-80den sonra girer koşturur . ne kadar geç girerse verem riski o kadar azalıyor
Sabri açık oynayamaz ne orta açabiliyor ne adam eksiltebiliyor. Sadece hız var. Ama bazen gününde oldugunda iyi işler yapabiliyor yada başında bir otorite olunca örnek Euro 2008.
bugra 1905
29.Haziran.2009, 21:55
Servet Bence Satılmayacak Mehmet Topal Gidecek Bence Galatasaraydan
Enterokinaz
29.Haziran.2009, 21:56
haldun üstünel'de açıklamıştı, mehmet'in bir yere gittiği yok. bu sene takımda kalacak, böylesine sıkıntılı olduğumuz bir dönemde, hele ki linderoth'a güvenemeyip ön libero arayışında olduğumuz bir dönemde mehmet'i göndermeyiz.
emin olabilirsiniz. ;)
King_91
29.Haziran.2009, 21:59
Sabri açık oynayamaz ne orta açabiliyor ne adam eksiltebiliyor. Sadece hız var. Ama bazen gününde oldugunda iyi işler yapabiliyor yada başında bir otorite olunca örnek Euro 2008.
zaten ben de orta açamadığını biliyorum :D ama sabriyi kullanabileceğimiz en iyi şey rakip kanatlar yorulduktan sonra onu oyuna alıp kanattan at gibi koşturup tehlikeli ataklar oluşturmasını sağlamak . bu atakların yüzde80i sonuçsuz olur ama gününde olduğunda gol de atarız
bugra 1905
29.Haziran.2009, 21:59
Vallahi Bilmiyorum Orasını Ama Bence Servet Gitmeyecek
Addolorato
29.Haziran.2009, 22:03
zaten ben de orta açamadığını biliyorum :D ama sabriyi kullanabileceğimiz en iyi şey rakip kanatlar yorulduktan sonra onu oyuna alıp kanattan at gibi koşturup tehlikeli ataklar oluşturmasını sağlamak . bu atakların yüzde80i sonuçsuz olur ama gününde olduğunda gol de atarız
Ben bu adama bu kadar sövüyorum ama hala Lahm'a attıgı çalım gözümün önünde yahu birde üstüne asist yapmıştı Semih'e. Vallahi ne bileyim Sabri'de ilginç bir adam kalmalı işte takımda yani :D
King_91
29.Haziran.2009, 22:05
Ben bu adama bu kadar sövüyorum ama hala Lahm'a attıgı çalım gözümün önünde yahu birde üstüne asist yapmıştı Semih'e. Vallahi ne bileyim Sabri'de ilginç bir adam kalmalı işte takımda yani :D
Zaten büyük ihtimal son şans rijkaard onun için . adam oldu oldu , olmadı ya gider (ki gitmesi gerek) ya da mehmet güven gibi 20 maçta 2-3 kere oynar
Clayman
29.Haziran.2009, 23:03
Dediklerinize katılıyorum :D
Gangstaa
29.Haziran.2009, 23:15
Sabride özel yetenek var keşfedilmedi hala :D
Hugo
29.Haziran.2009, 23:33
Sabri gitmemeli. Faydalı olacaktır. Özellikle sonradan girerse. Yorulan yıpranan savunmalara karşı hızlı oyunuyla etkili olabilir.
RaSenGan
30.Haziran.2009, 00:36
Sabri gitmemeli. Faydalı olacaktır. Özellikle sonradan girerse. Yorulan yıpranan savunmalara karşı hızlı oyunuyla etkili olabilir.
Sabri topu 50-60 metre sürer sonunda orta yapar auta çıkar,şut çeker taraftara hediye eder değişen pek bir şey olmaz (:
nerazzuri
30.Haziran.2009, 01:17
Bana sorarsanız Galatasaray 1 sağ bek 2 sağ açık ile oynamalı, Sabri koşarak çizgiye getirsin 2.sağ açık ortayı açar:D
Enterokinaz
30.Haziran.2009, 01:22
aman ne komik. sabri bu lafları geri iade edecektir olumsuz düşünenlere, inanıyorum. :)
MaTRaKaN
30.Haziran.2009, 02:52
Sabri sizi çok uatndıracak göreceksiniz
nekop
30.Haziran.2009, 03:00
Sabri bizi maksimum 1 sezonda 2 maç utandırır sonraki 40 küsür maçta yine Sabri'nin yapacakları belli..
PesimiSTyLa
30.Haziran.2009, 03:02
Sabri bu yaştan sonra pek degişmez :) İlk 11 oyuncusu degilde; iyi bir yedek olur. Sabrinin Rijkaard'ın takımında tek artısı sürekli koşması, yorulmak bilmemesi. Rijkaard bunu istiyor takımdan; ama eksileri artısından fazla oldugu için elindeki tek olumlu hakkıda gidiyor. Eksileri mümkün mertebe aza indirgerse belki forma sansı bulabilir. Yinede ben düşük görüyorum bu ihtimali. İnşAllah yanıltır bizi.
MaTRaKaN
30.Haziran.2009, 03:15
Rijkaard Sabri'nin tüm kötü özelliklerini giderecektir umudum sonsuz..
Alicanfmfan
30.Haziran.2009, 04:05
Sabri'den önce dalga geçilecek daha cok oyuncu var ligimizde , ne kadar kötüde olursa olsun dalga geçmek komiktir cıkın siz oynayın derler adama ...
Selman Ozturk
30.Haziran.2009, 04:41
Sabri iyidir, kötüdür o noktada birşey yapmayacağım.Bu göreceli bir kavram. Ancak Sabri'nin mücadelesi ve takımı için canını dişine takması benim hoşuma gidiyor. Diğer takım taraftarlarının yermesiyle ilgilenmiyorum, beni üzen nokta kendi takım taraftarlarının böylesine yüreğini ortaya koyan bir oyuncusuna bu kadar sırt dönmesi.Kendi oyuncusunu böylesine sahiplenen yüce taraftar :) Duygulandım...
Lincoln'e gösterilen sabır Sabri'ye gösterilemez. Çünkü o bir Türk. Çünkü o bir Galatasaray'lı. Öyle değil mi ...
E.Cartman
30.Haziran.2009, 05:18
Sabri iyidir, kötüdür o noktada birşey yapmayacağım.Bu göreceli bir kavram. Ancak Sabri'nin mücadelesi ve takımı için canını dişine takması benim hoşuma gidiyor. Diğer takım taraftarlarının yermesiyle ilgilenmiyorum, beni üzen nokta kendi takım taraftarlarının böylesine yüreğini ortaya koyan bir oyuncusuna bu kadar sırt dönmesi.Kendi oyuncusunu böylesine sahiplenen yüce taraftar :) Duygulandım...
Lincoln'e gösterilen sabır Sabri'ye gösterilemez. Çünkü o bir Türk. Çünkü o bir Galatasaray'lı. Öyle değil mi ...
abi sana aynen katılıyorum...
LincoLn Türk olsa yaptkLarının hiçbirini yapamazdı çünkü çoktan gönderilmiş olurdu ;)
King_91
30.Haziran.2009, 05:38
Söylediğin şeyi bana demediğini biliyorum ama birşeyler söylemek istiyorum .
Lincoln'ü pohpohlayanları ben de sevmiyorum çünkü adamda ne iş ahlakı ne ciddiyet hiçbirşey yok yetenek dışında . Sabri'nin Galatasaraylılığına diyecek lafım yok zaten bu yetenekle takımda barınmasının en büyük sebebi bu sanırım . Ama sırf iyi Galatasaraylı diye gerçekleri gözardı etmemeliyiz bence .
Lincoln'e gelirsek , bence onu eleştirmemeliyiz . yollayalım gitsin
Pesimistr
30.Haziran.2009, 06:03
Sabri orta yapmayı öğrensin çok iyi bir kanat olur.
perpetua
30.Haziran.2009, 06:16
Selman selamlar.. uzun zamandir gorememistim seni buralarda. :)
Sabri'nin takimi icin calistigi konusunda buyuk kuskularim var acikcasi. Takimi icin calisan oyuncu teknik direktorunun verdigi taktigi sonuna kadar uygulamaya calisir. Takimi icin calisan oyuncu, kendisine verilen gorevi yapmak icin ugrasir. Bunu yapmak yerine ileri geri cok kosarak taraftari mest edecegini dusunup taktigin disina cikmak yerine.
Takimi icin calisan oyuncu gidip haksiz oldugu zaman bile yardimci hakeme itiraz eder mi? Ben hakem olsam, bana yapsa benzer seyleri ben Sabri'nin lehine karar vermeden once 3 defa dusunurum.
Tabii herseyden once Sabri kesinlikle bir profesyonel degil.
Isin teknik kismini biraktim, Sabri bence Galatasaray'da oynayabilecek bir insan degil. Tabii bir de bu takimda Servet var. Isini layikiyla yapmaya calisan, dogru yone dogru teknik direktor tarafindan yoneltildiginde elinden geldigi kadariyla yapmaya calisan. Verilen gorevi tami tamina yerine getirmeye calisan. Bence Servet takim oyuncusudur. Sabri ise sadece goz boyamaktadir.
Lincoln'e yetenekleri nedeniyle 10 tahammul ediyorsam, Sabri'ye farkli ama ayni sonuca varan hareketleri ve de bunun ustune yetenek zaaflari nedeniyle 5 tahammul etmemden daha dogal bir sey olamaz bence.
Tek umudum Ugur'un sakatliginin tamamen gecmis olmasi ve de her mac oynayabilmesi. Aksi takdirde gelecek sezon Sabri'nin sag bek olarak yetersizligini, hakemlerle didismesini hala tartisiyor olacagiz.
Vieri
30.Haziran.2009, 06:50
Sabri ilk 11 de olduğu zamanlar GS'yı izlememeye karar verdim
E.Cartman
30.Haziran.2009, 14:48
Sabri ilk 11 de olduğu zamanlar GS'yı izlememeye karar verdim
İşte son nokta...:n::n::n::n::n::n::n::n::n:
Gangstaa
30.Haziran.2009, 19:20
Galatasaray'da flaş gelişme...
http://www.yazete.com/pics/news/300620091123402797501_2.jpgYönetici Haldun Üstünel gelişmeleri an be an Başkan Polat'a bildirdi.
Eto´o ile Tevez´i de kadrosuna katmak üzere olan M.City, Bojinov´u bırakmaya, Bulgar golcü de Galatasaray´la sözleşme imzalamaya hazır!
Fanatik'ten Raşit Altun'un haberine göre, Sarı-Kırmızılı yönetimin transfer etmek istediği Valeri Bojinov, kulübü Manchester City’nin Eto’o ile Tevez’in işini büyük ölçüde bitirmesi üzerine satış listesine kondu. 23 yaşındaki Bulgar golcünün transferiyle bizzat ilgilenen Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel’in görüşmelerde aşama kaydettiği belirtilirken, temasların birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor. Bojinov’un, Rijkaard yönetimindeki Galatasaray’da forma giymeye hazır olduğu, City’nin de bu transfere 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında onay verebileceği ifade edildi. Genç yöneticinin, buradaki girişimlerinde elde ettiği sonuçları an be an Başkan Adnan Polat’la paylaştığı, teknik direktör Rijkaard’a da bilgi verildiği kaydedildi.
WOLFSBURG DA DEVREDE
Bojinov transferindeki tek sıkıntı, Bundesliga şampiyonu Wolfsburg’un da devreye girmiş olması. Alman takımının Şampiyonlar Ligi’nde sahne alacak olması, genç futbolcuya oldukça cazip geliyor
yazete.com
MaTRaKaN
30.Haziran.2009, 19:23
aynı haber harfi harfine fanatikte yazıyordu :)
Homer J.S
30.Haziran.2009, 19:41
Hiç beğenmem Bojinov'u.. Daha isim yapmış, daha iyi birini alabiliriz..
King_91
30.Haziran.2009, 20:25
bojinov'un haberi çıktı ... demek ki o da gelmeyecek .
PesimiSTyLa
30.Haziran.2009, 20:28
Govou G.Saray'a doğru
Milan Baros´un yanına partner arayan Galatasaray O. Lyon'un forvet oyuncusu Sidney Govou'yu bitirmek üzere.
Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, 4 gündür transferi için uğraş verdiği Benin asıllı Fransız futbolcunun transferinde sona yaklaştı.
Üstünel'in Govou'nun ailesi ve eşini de büyük oranda ikna ettiği ve Govou'nun sarı kırmızılı takıma imza atmaya çok yakın olduğu öğrenildi.
Galatasaray, kulübünün de takımdan ayrılmasına olumlu baktığı golcü futbolcu için O. Lyon'la büyük oranda anlaşmaya varmıştı.
Üstünel'in 1-2 gün içinde Govou'yu Hollanda kampına getirmesi bekleniyor. Galatasaray'a gelmesi durumunda Baros'un partneri olacak Sidney Govou, Çek futbolcu ile 2007 yılında Lyon'da birlikte forma giymişti.
Santrfor ve sağ açık mevkisinde oynayan Govou 37 kez giydiği Fransa Milli Takım formasıyla 10 gole imza attı. Govou, Lyon formasıyla ise 367 maçta 72 gol kaydetti.
30.06.2009
Kaynak : DHA
Revolution
30.Haziran.2009, 20:30
Gelirse muhteşem olur umarım gelir..
Hugo
30.Haziran.2009, 20:32
Govou Türkiye'ye gelmeyeceğini söylemişti.
Everton ve Fiorentina talipmiş kendisine. Serie A veya Premier Lig daha cazip geliyormuş.
Alicanfmfan
30.Haziran.2009, 20:33
Govou son derece dogru isim hem sag acık hemde fovet oynayabilir teknik ise teknik hırs azim ise hırs azim en önemli faktörüde mücadeleci.
Ama Lyon'un bu transfer izin vermeyecegini düsünüyorum.
MaTRaKaN
30.Haziran.2009, 20:35
Govou, Galatasaray'ı umursamadı diye haber vardı bir önceki sayfalarda
Gangstaa
30.Haziran.2009, 20:41
Govou çoktan açıkladı türkiyede oynamak istemediğini.
Clayman
30.Haziran.2009, 21:22
Açıkçası ben de anlam veremedim neden böyle bir haber çıktı. Govou, geçtiğimiz günlerde Türkiye'de oynamak istemediğini açıklamıştı. Şimdi ise geldi gelecek şeklinde bir haber kafamı karıştırdı şahsen.
Bakalım Haldun baba neler yapacak :):D
Enterokinaz
30.Haziran.2009, 21:28
jose antonio reyes ismi geçmişti geçenlerde. şu an fenerbahçe haberlerinde de var.
reyes oyunu çift yönlü oynayabilir. kanattan top da taşır, forvette gol de atar. şu an için performansı düşüşte ancak baros gibi, kewell gibi tekrar kendini kanıtlama hırsına bürünürse, o zaman futbol ziyafeti izletir türkiye'de. galatasaray taraftarı ölüyü diriltir, bu potansiyeli biliyoruz. tek aklıma takılan şey, reyes sol ayaklı sanırım, bizim eksiğimiz olan sağ kanatta iş görebilir mi, emin değilim ?
şöyle ki ;
---------------- leo -----------------
uğur --- transfer ---- servet --- hakan
-------- ayhan ------ topal ----------
transfer ------- kewell --------- arda
---------------- baros ---------------
şeklinde.
Clayman
30.Haziran.2009, 21:29
Rijkaard çok daha farklı bir sistemle oynatacaktır diye düşünüyorum takımı.
MaTRaKaN
30.Haziran.2009, 21:32
reyes oyunu çift yönlü oynayabilir. kanattan top da taşır, forvette gol de atar. şu an için performansı düşüşte ancak baros gibi, kewell gibi tekrar kendini kanıtlama hırsına bürünürse, o zaman futbol ziyafeti izletir türkiye'de. galatasaray taraftarı ölüyü diriltir, bu potansiyeli biliyoruz. tek aklıma takılan şey, reyes sol ayaklı sanırım, bizim eksiğimiz olan sağ kanatta iş görebilir mi, emin değilim
Sağa Ardayı Koy Sola Kewell'i sorun bitti biz niye sağ kanat veya sol kanat arıyoruz??
Gangstaa
30.Haziran.2009, 21:35
Rijkaardın sisteminde fazla orta yapmayacağı için daha çok ceza alanına kat etceği için sağ kanatta bir solağın olması avantaj olabilir.Ama Reyes yararlı olurmu olmazmı bilemeyiz.
King_91
ya stoper transfer edicez de şimdiden 4 tane Türkiye'de hangi takıma versen banko oynayabilecek durumda olan stoperimiz var . Balta ve Topal da gayet başarılılar o bölgede (hatta balta en az bekteki kadar başarılı ) . Bir tane de aldık diyelim etti 7 . bizim semih'e kupayı geçtim hazırlık maçında bile forma gelmesi imkansız oluyor . Eğer yine bütün sezonda sakatlıkla boğuşmazsak stoperde sorun yaşamayız gibi geliyor bana ben mi yanlış düşünüyorum acaba ?
E.Cartman
Sanırım üstteki haberin doğruluk payı var...
-----------------------------------------------------------------------------------
Sidney Govou'yu tanıyalım
30 Haziran 2009 Salı * 17:34
Türkiye'ye gelmeyeceğini açıklayan Sidney Govou,i Haldun Üstünel'in ikna turları sayesinde yumuşadı.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/govou.jpg
Daha önce Türkiye'den herhangi bir teklif almadığını ve bu teklifi alsa da Türkiye'ye gelmeyeceğini açıklayan Sidney Govou, Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel'in ikna turları sayesinde yumuşadı.
Doğan Haber Ajansı'ndan Kadir Çetinçalı imzasıyla geçen haberde de Fransız yıldızın, Galatasaray ile her an sözleşme imzalayabileceği ifade edildi.
Kariyeri başarılarla dolu olan Fransız yıldızı daha yakından tanımak ister misiniz?
SIDNEY GOVOU KİMDİR?
1996 yılında Lyon'un altyapısında kariyerine başlayan Govou, 1999 yılında profesyonel olarak Fransız temsilcisinde forma giymeye başladı. Lyon forması altında 367 maça resmi maça çıkan Fransız yıldız, bu maçlarda rakip filelere 72 gol atma başarısı gösterdi. Lyon'da genelde "kanatlarda" görev yapan Govou, özellikle sürati, top tekniği ve oyun zekası ile dikkatleri üzerine çekti.
Lyon'da 7 şampiyonluk, iki kupa şampiyonluğu gören Govou, 37 kez giydiği Fransa Milli forması altında 2003 yılında Konfederasyon Kupası şampiyonluğu ve 2006 Dünya Kupası'nda final sevinci yaşadı. 30 yaşında olan Govou, 1.75 boyunda orta saha ve forvet bölgelerinde görev yapıyor.
Kaynak: Webaslan.com
Enterokinaz
30.Haziran.2009, 21:37
Sağa Ardayı Koy Sola Kewell'i sorun bitti biz niye sağ kanat veya sol kanat arıyoruz??
yada şöyle diyeyim. benim gösterdiğim kadroda arda ile kewell'in yerini değiştir. arda'dan o bölgede (10 numara gibi düşünürsek) gayet iyi verim alabiliriz. sağ kanada ise gerektiğinde adam eksiltecek, HIZLI, dikine kaleye inebilen ve son vuruşları iyi yapabilen bir futbolcu (soldaki kewell gibi) getirilse daha iyi olmaz mı ? ve bu futbolcu gerekirse baros'un yanına da çekilebilmeli, olası sistem değişikliğinde.
giovani dos santos, ryan babel. rüya gibi ama istenen isimler bunlar.
Onurap
30.Haziran.2009, 21:39
Govou bitti bence ..Hayırlı olsun..
Enterokinaz
30.Haziran.2009, 21:42
Sanırım üstteki haberin doğruluk payı var...
-----------------------------------------------------------------------------------
Sidney Govou'yu tanıyalım
30 Haziran 2009 Salı * 17:34
Türkiye'ye gelmeyeceğini açıklayan Sidney Govou,i Haldun Üstünel'in ikna turları sayesinde yumuşadı.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/govou.jpg
Daha önce Türkiye'den herhangi bir teklif almadığını ve bu teklifi alsa da Türkiye'ye gelmeyeceğini açıklayan Sidney Govou, Galatasaray yöneticisi Haldun Üstünel'in ikna turları sayesinde yumuşadı.
Doğan Haber Ajansı'ndan Kadir Çetinçalı imzasıyla geçen haberde de Fransız yıldızın, Galatasaray ile her an sözleşme imzalayabileceği ifade edildi.
Kariyeri başarılarla dolu olan Fransız yıldızı daha yakından tanımak ister misiniz?
SIDNEY GOVOU KİMDİR?
1996 yılında Lyon'un altyapısında kariyerine başlayan Govou, 1999 yılında profesyonel olarak Fransız temsilcisinde forma giymeye başladı. Lyon forması altında 367 maça resmi maça çıkan Fransız yıldız, bu maçlarda rakip filelere 72 gol atma başarısı gösterdi. Lyon'da genelde "kanatlarda" görev yapan Govou, özellikle sürati, top tekniği ve oyun zekası ile dikkatleri üzerine çekti.
Lyon'da 7 şampiyonluk, iki kupa şampiyonluğu gören Govou, 37 kez giydiği Fransa Milli forması altında 2003 yılında Konfederasyon Kupası şampiyonluğu ve 2006 Dünya Kupası'nda final sevinci yaşadı. 30 yaşında olan Govou, 1.75 boyunda orta saha ve forvet bölgelerinde görev yapıyor.
Kaynak: Webaslan.com
webaslan'a güvenmiyorum ama doğruluk payı varsa ne mutlu.
CeSC FaBReGaS
30.Haziran.2009, 21:45
Bence bu haber şaşırtma olabilir.Haldun Üstünel bu herşey beklenir.
PesimiSTyLa
30.Haziran.2009, 21:59
Govou tam aradığımız tipte oyuncu. Gelirse cok iyi olur ama 2gün önce sanırım acıklaması varmış TR ye gelmem diye. Aradan gecen günlerde ikna edildiyse bilemem; ama Govou iyi transfer olur.
bay e-ko
30.Haziran.2009, 23:02
Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin, yeni sezon için Milan Baros´un yanına partner olarak adı geçen O. Lyon'un forvet oyuncusu Sidney Govou hakkında MARATON.COM.TR’ye açıklamada bulundu.
Telefon ile ulaştığımız Adnan Sezgin yaptığı açıklama, Bahsi geçen oyuncu ile ilgili bir görüşmelerinin olmadığını ve bu haberlerin nasıl ve nereden çıktığına anlam veremediğini belirtti. Transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirten Adnan Sezgin en kısa zamanda yeni transferlerin takıma katılacağının da müjdesini verdi.
MARATON.COM.TR/ ÖZEL
HABER: Burak ÖZKAYA
Galatasaray taraftarları için üzücü bir haber. Çok iyi bir transfer olurdu.
Enterokinaz
30.Haziran.2009, 23:03
adnan sezgin'in açıklamaları doğruysa transfer yakın. govou olmaz, babel olur. :p
beklemedeyiz.
SiR ToMaSRoSiCkY1
30.Haziran.2009, 23:23
Haldun Üstünel açıkladı.Bir stoper ,bir forvet dünyaca ünlü yıldızı cuma günü İstanbul'a imzaya getireceğini.
Revolution
30.Haziran.2009, 23:23
Böyle diyip de Govou'yu getirirlerse şaşırmam :D
SiR ToMaSRoSiCkY1
30.Haziran.2009, 23:24
Haldun Üstünel'in Owenı bitirdiği haberleri çıkıyor.
Enterokinaz
30.Haziran.2009, 23:27
Haldun Üstünel açıkladı.Bir stoper ,bir forvet dünyaca ünlü yıldızı cuma günü İstanbul'a imzaya getireceğini.
nerede açıkladı bunu ?
Revolution
30.Haziran.2009, 23:29
Ben de merak ettim..
Clayman
30.Haziran.2009, 23:34
nerede açıkladı bunu ?
Ben de merak ettim nerede açıkladığını ?
Hugo
30.Haziran.2009, 23:35
nerede açıkladı bunu ?
Bir yöneticinin düğünü falan vardı sanırım.
Hatta Haldun yoksa transfer vardır diye yöneticiler espri yapmıştı. O günlerde söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Ben de ağzından duymadım ama TV'de böyle dedi diye haber yaptılar. Yanabcı Bir defans bir de yabancı forveti bitirdik ama şu an açıklayamıyoruz demişti.
Enterokinaz
30.Haziran.2009, 23:38
kendim duymadan inanamıyorum ama güvenimiz tam haldun abi'ye. :)
şu forvet babel olsun, 1 gün aralıksız vuvuzela çalarım. :n:
Clayman
30.Haziran.2009, 23:46
şu forvet babel olsun, 1 gün aralıksız vuvuzela çalarım. :n:
Ben de yaparım :D :n:
Hugo
01.Temmuz.2009, 00:02
Ben ağzımla vuvuzela taklidi bile yaparım :)
Owen olsa da fena olmaz.
SiR ToMaSRoSiCkY1
01.Temmuz.2009, 00:09
Ertuğrul doğru söylüyor.TV'den açıklanmıştı.Büyük olasılıkla santrafor Owen-stoper Neill.
Onurap
01.Temmuz.2009, 01:33
Neill muylaka alınacak bence hem stoper hem sağbek oynuyor..Çok iyi olur..
G.zan fos çıkarsa stopere geçer sağdada uğur oynar Servette kalıyor zaten..
E.Cartman
01.Temmuz.2009, 04:23
HaLa sürpriz bir isim bekliyorum Rijkaard servet gitmediği sürece sadece sağ açık alsanız yeter demiş takımın transfere ihtiyacı yok demiş galiba...
Aşk-ı Şehir
01.Temmuz.2009, 04:27
G.zan fos çıkarsa stopere geçer sağdada uğur oynar Servette kalıyor zaten..
Gökhan Zan bu ligde herhalde 10 yıldır oynuyodur. Yönetim, teknik direktör, teknik ekip aldıysa fos çıkmaz. Gökhan Zan'ın yapacağı katkı belli. Asıl önemli olan Gökhan Zan'dan ne beklendiği?
Revolution
01.Temmuz.2009, 05:59
Gökhan Zan, Servet gitmezse kulübede oturur Servet-Emre Güngör oynar bence.. 2 tane teknikten nasibini almamış oyuncuyu oynatmaz umarım Rijkaard :D
Addolorato
01.Temmuz.2009, 06:08
Gökhan Zan, Servet gitmezse kulübede oturur Servet-Emre Güngör oynar bence.. 2 tane teknikten nasibini almamış oyuncuyu oynatmaz umarım Rijkaard :D
Gökhan Zan'ın teknigi bence Emre'den iyidir.
Revolution
01.Temmuz.2009, 06:27
Bence Emre Güngör'ün tekniği Gökhan'dan üstün.. Ayrıca daha çabuk.. Galatasaray defansı 3 ağır adamı (Servet-Gökhan-Hakan Balta) kaldıramaz..
Addolorato
01.Temmuz.2009, 06:34
Ben sadece tekniklerinden bahsetmiştim yoksa sakatlıktan kurtulmuş bir Emre Güngör Gökhan Zan'dan çok daha iyi bir tercih olacaktır.
Revolution
01.Temmuz.2009, 07:00
Bir an önce transfer işini halletmemiz lazım takımla uyum sağlamaları için.. Benim umudum pek yok ama hayırlısı..
MaTRaKaN
01.Temmuz.2009, 13:04
Artık bir transfer yapalım bıktım beklemekten..
el.nino
01.Temmuz.2009, 13:11
hafta sonuna kadar bir tane sağ açık transfer gerçekleşecek merak etmeyin.
gerrrard
01.Temmuz.2009, 13:57
Haldun Üstünel bir ortasaha,bir forveti haftasonu Hollanda kampına getireceğini söyledi. Stoper yok yani. Öncedende paylaşmıştım bu haberi.
Govou hayırlı olsun bu arada.
Addolorato
01.Temmuz.2009, 14:58
Govou falanmı geldide ben kaçırdım. Bu adam ben Türkiye'ye gelmek istemiyorum diyordu fikir değiştirdiyse bizim için çok nokta bir transfer olur.
Clayman
01.Temmuz.2009, 15:11
Ve Owen konuştu!!!
Galatasarayımız ile anılan Michael Owen'a konuştu. Herkes ‘gelmez' diyor, ama İngiliz yıldız farklı düşünüyor
Galatasarayımız ile anılan Michael Owen´a konuştu. Herkes ‘gelmez´ diyor, ama İngiliz yıldız farklı düşünüyor: “Şartlarım sağlansın, Türkiye´ye gelirim...”
Fanatik gazetesi 11 Mayıs 2009 yazılı haberinde: “Galatasaraylı iki yönetici (Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin) İngiltere'de Michael Owen ile masaya oturdu.” O zaman ‘imkânsız' gibi gözüken bu transferde, son günlerde yeni gelişmeler yaşandı. FANATİK, eski günlerini arayan ve sakatlıklardan yakasını kurtaramayan İngiliz yıldıza, Türkiye haklarını elinde bulunduran Murat Kuş aracılığıyla ulaştı.. Ve söz Owen'da: “Şartlarım belli; 3 milyon Euro imza parası ve yıllık 3 milyon Euro'dan 4 senelik kontrat. Şartlarım kabul görürse ‘evet' derim. Türkiye'ye gider misiniz sorusu anlamsız. İsteklerim yerine getirilirse elbette giderim...” Owen'ın aralarında Hull City ve Stoke City'nin bulunduğu 4 İngiliz kulübü ile görüştüğü, ancak istediği rakamı kabul ettiremediği bildirildi. Olympiakos da dün bir açıklama yaparak, Owen'la temasları olmadığını ifade etti. Gaziantepli Tabata'nın da Galatasaray'ın listesinde olduğu ileri sürüldü.
Kaynak: Fanatik
LaigLeNoiR
01.Temmuz.2009, 15:13
Owen'da bitmek üzere belki Türkiye'ye gelip yeni bir çıkış yakalayabilir.
Oghuse
01.Temmuz.2009, 15:18
Habere inanası geliyor insanın keşke Tabata'yı alsak.
deniz.91
01.Temmuz.2009, 15:33
Owein kalitesi tartışılmaz gelmesini çok isterim ülkemize
E.Cartman
01.Temmuz.2009, 15:34
Ben fanatik'e de inanmıyorum Dün Fenere Luis Fabiano'yu getirdiLer :D:D
Hugo
01.Temmuz.2009, 15:46
Turkspor.net bombalamış yine :D
FLAŞ.. FLAŞ.. HALDUN ÜSTÜNEL FRANSA'DA.. SİDNEY GOVOU G.SARAY'A GELİYOR MU? HABERİN PERDE ARKASI TURKSPOR.NET TE..
Turkspor.net manşetine koyduğu haberde G.SARAY'IN ÖNCELİĞİ SAĞ KANAT OYUNCUSU haberinden sonra, bugün DHA Doğan Haber Ajansı G.Saray muhabiri AYNI MEVKİ'nin yıldız oyuncularından Sidney GOVOU'nun G.Saray'a gelmek üzere olduğu haberini FLAŞ HABER olarak geçti.. Evet bugün Haldun ÜStünel Fransa'daydı. DHA'nın geçtiği haberde Haldun Üstünel 4 gündür Govou'nun ailesini, annesini, babasını ve eşini ikna ediyordu.. İkna turu başarı ile sonuçlandı ARTIK GOVOU'NUN BİR KAÇ GÜN İÇİNDE KAMPA KATILMASI BEKLENDİĞİ haberi turkspor.net ziyaretcileri ve tüm Galatasaraylı taraftarlar arasında BOMBA GİBİ PATLADI.. TURKSPOR.NET BOMBA PATLAR PATLAMAZ, istihbarat kaynaklarını harekete geçirdi.. İSTİHBARAT KAYNAKLARI ÇOK ÖNEMLİ BİLGİLERE ULAŞTILAR.. HERŞEY TURKSPOR.NET FARKI İLE.. İŞTE OLAYIN ARKASINDAKİ TÜM GERÇEKLER..
uzundu biraz. şuradan devamına bakabilirsiniz..
http://turkspor.net/default.asp?o=1&id=50663
Fotomaç'ta da Coloccini iddiası var. İşte bu yılın bombasıdır.. ne owen ne babel..
Golcülerin kâbusu G.Saray'da
Kale ve forvet hariç her mevkide oynayabilen dünyadaki sayılı isimden biri olan 27 yaşındaki Coloccini için "Puyol'dan daha iyi" deniliyor.
Transfer listesinde birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı G.Saray, bir dünya yıldızını renklerine bağlıyor. Sarı-kırmızılı ekip, İngiltere'de küme düşen Newcastle United'ın Arjantinli oyuncusu Fabricio Coloccini ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Yönetici Haldun Üstünel, teknik direktör Rijkaard'ın da çok istediği bu futbolcunun transferini hafta sonuna
kadar bitirmeye çalışıyor. Takımı küme düştüğü için sözleşmesi gereği bonservisi elinde olan 27 yaşındaki futbolcunun birçok teklif almasına rağmen tercihini G.Saray'dan yana kullandığı bildirildi.
Coloccini hücum bölgesi dışında hemen her mevkide oynayabilen bir özelliğe sahip. Ön libero, sağ bek, sol bek ve stoper olarak görev yapabilen Coloccini her iki ayağını da çok iyi kullanıyor. Bu özelliğini hırsıyla da birleştiren tangocu, savaşçı yapısıyla Barcelona'lı Puyol'a benzetiliyor. Birçok otorite ise savunmadan oyun kurabildiği için onu Puyol'dan da üstün görüyor. Öte yandan Coloccini transferi gerçekleşirse G.Saray bonservissiz dördüncü oyuncuyu almış olacak. Cimbom, Leo Franco, Gökhan Zan ve Mustafa Sarp'a bonservis bedeli ödememişti.
SAVAŞ ÇORLU
Professeur
01.Temmuz.2009, 15:51
Kale ve forvet hariç her mevkide oynayabilen dünyadaki sayılı isimden biri olan 27 yaşındaki Coloccini için "Puyol'dan daha iyi" deniliyor.
Tamam Coloccini iyi oyuncudur ama o kadarda değil yani.Bu Puyol Barcelona'lı olan mı acaba?Adam İspanya Milli takımı ver Barca'nın as oyuncusu:D
MaTRaKaN
01.Temmuz.2009, 16:01
Newcatle'de ki bütün oyunların haberini yaptılar yeter yaa :(
E.Cartman
01.Temmuz.2009, 16:08
İmza töreni düzenlenmeyecek
01 Temmuz 2009 Çarşamba * 11:33
Galatasarayımız'ın, İspanya'nın Atletico Madrid (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.webaslan.com%2 Fatletico-madrid%2F) takımından transfer (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.webaslan.com%2 Ftransfer%2F) ettiği kaleci Leo Franco, bu sabah İstanbul'da sağlık kontrolünden geçti.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/leofranco.jpg
http://img.webaslan.com/_img/haber/manset_aracizgi.gif
Galatasarayımız'ın, İspanya'nın Atletico Madrid (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.webaslan.com%2 Fatletico-madrid%2F) takımından transfer (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.webaslan.com%2 Ftransfer%2F) ettiği kaleci Leo Franco, bu sabah İstanbul'da sağlık kontrolünden geçti. Sabah erken saatlerde Bakırköy Acıbadem Hastanesi (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.webaslan.com%2 Fbakirkoy-acibadem-hastanesi%2F)'ne gelen Leo Franco'ya, çeşitli muayeneler ve testler uygulandı.
Daha önce sözleşme imzalanan Leo Franco için İstanbul'da imza (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.webaslan.com%2 Fimza%2F) töreni düzenlenmeyeceği ve Arjantinli futbolcunun kontrollerin ardından Galatasaray'ın Hollanda (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.webaslan.com%2 Fhollanda%2F) kampına katılacağı bildirildi.
Kaynak: Anadolu Ajansı
Hugo
01.Temmuz.2009, 16:11
Tamam Coloccini iyi oyuncudur ama o kadarda değil yani.Bu Puyol Barcelona'lı olan mı acaba?Adam İspanya Milli takımı ver Barca'nın as oyuncusu:D
Daha 27 yaşında. Puyol ise 31.
Real ya da Barca'ya gidecek olsaydı Yeni Puyol ya da daha iyisi olarak değerlendirilmesi yadırganmazdı büyük ihtimalle.
Clayman
01.Temmuz.2009, 16:13
Yeterince tören yapıldı zaten Leo Franco'ya :)
MaTRaKaN
01.Temmuz.2009, 16:13
Galatasaraylılar hazır mısınız?
Yılın transfer bombasını patlatmak üzere olan Aslan´da, Haldun Üstünel´in 2 gün içinde bir dünya starıyla İstanbul´a gelmesi bekleniyor. En güçlü aday Bojinov, ama bir başka sürprize de hazırlıklı olun...
Teknik direktörlüğe Frank Rijkaard’ı getirerek geçen sezon yaşanan hayal kırıklığını unutturan Galatasaray Yönetimi, transferde şu ana kadar üç ismi kadrosuna kattı: Gökhan Zan, Mustafa Sarp ve Leo Franco. Bu isimlere bonservis bedeli ödemeyen Sarı-Kırmızılılar’da Hollanda kampı başlarken, Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel yurt dışındaki transfer çalışmalarına devam ediyordu. Kulübe yakın kaynaklarda, genç yöneticinin bu dış temaslar sonucunda çok önemli bir transferi bitirdiği ve 2 gün içinde İstanbul’a Cim Bom’un yeni starını getirebileceği belirtiliyor. Büyük ses getirmesi beklenen bu oyuncunun adı sır gibi saklanıyor, ama oklar şimdilik bir santrforu gösteriyor ve en güçlü aday, Manchester City’nin satış listesindeki Bulgar santrforu Valeri Bojinov (23).
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak : fotomaç
Clayman
01.Temmuz.2009, 16:15
Duydukça heycanlanıyorum. Acaba kim gelecek. Transfer çalışmalarını Haldun Baba'nın yürüttüğünü düşünürsek basındaki isimlerden biri değil diye düşünüyorum :)
MaTRaKaN
01.Temmuz.2009, 16:24
Artık öyle bir duruma düştük ki fotomaç,fanatik gazetelerine inanır olduk :)
Bizimki de umut işte :D
King_91
01.Temmuz.2009, 16:37
dünya yıldızı bojinov değildir herhalde :D
BeeTLeJuiCe
01.Temmuz.2009, 16:44
Fatih Tekke transferi, GS ile prensipte anlaştı olarak TRT'de alt yazı olarak geçmiş.
LadroN
01.Temmuz.2009, 16:46
aman uzak dursun fatih tekke yıldız için 1 hafta daha beklemye razıyım ama fatih tekke gelmein
King_91
01.Temmuz.2009, 16:49
aman uzak dursun fatih tekke yıldız için 1 hafta daha beklemye razıyım ama fatih tekke gelmein
bence de .
batuhanry
01.Temmuz.2009, 17:46
Sonunda anasayfada bir transfer açıklandı. Hayırlı olsun. :)
Sirius Black
01.Temmuz.2009, 18:10
Leo Franco artık Galatasaray'lı.
Addolorato
01.Temmuz.2009, 18:15
Ben Fatih Tekke gelirse yararlı olacagına inanıyorum Zenit her ne kadar kurtulmak istesede ondan kendisi oynadıgı maçlarda oldukça parlak performanslar gösteriyor. Ayrıca Türkiye'de onun kadar hava hakimiyeti iyi olan oyuncu zor bulunur boyu kısa olmasına ragmen hemde. Bence gelirse çok iyi transfer olur Platini bile sormuştu neden Euro 2008'de Fatih Tekke yok diye. Ümit Karan'ın yerine iyi bir adam almış oluruz ama yönetimin o kadar bekletip Fatih Tekke'yi alacagını sanmam ama keşke alınsa. Ben Michael Owen'ı alacagımızı düşünüyorum.
eGowiCh
01.Temmuz.2009, 19:26
Harry Kewell devreye girmiş anlaşılan, iyi transfer olur.
Bahsi geçen dünya yıldızı bence Michael Owen. İngilizlerin altın çocuğu, ele avuca sığmaz süper yıldızı. Ben kendi takımımda görmek isterim açıkçası Owen'ı, umarım Galatasaray böyle bir bomba patlatmaz.
PesimiSTyLa
01.Temmuz.2009, 19:28
Neill transferi umarım doğrudur. Hem sagbek, hem stoperde taş gibi oyuncu. Bonservis ücreti olmayışı da cabası.
MaTRaKaN
01.Temmuz.2009, 19:51
Neill transferi süper olur lütfen yalan çıkmasın :)
Gangstaa
01.Temmuz.2009, 19:58
Aloo... Ben Rijkaard!
http://www.yazete.com/pics/news/010720091057510715662_2.jpgFrank Rijkaard anrenmanlar dışındaki zamanını odasında geçiriyor. Çünkü...
Kim demiş Galatasaray'da transferden sorumlu yönetici Haldun Üstünel diye!.. Üstünel, yurt dışında harıl harıl futbolcu arıyor olsa da teknik direktör Frank Rijkaard, perde gerisinde bu işin 'yöneticisi' durumunda. Zira Hollandalı teknik adamın Tegelen'deki kampta kendi felsefesine uygun bazı futbolcularla temas kurduğu ve görüşmeleri de bizzat yaptığı ortaya çıktı. Habertürk'ün haberine göre, Hollanda kampındaki idmanların dışında bütün zamanını odasında tek başına geçiren Rijkaard'ın günde 10 civarında yabancı futbolcuyla telefon görüşmesi yaptığı ve yavaş yavaş sona da yaklaştığı öğrenildi.
Transferdeki gelişmelerden Başkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel'i de bilgilendiren Rijkaard'ın, "Siz transfer işini bana bırakın. Bundan sonra kendim bizzat bu işi çözmek istiyorum. Ayrıca bütün menajerleri de aradan çıkarın. Çünkü piyasada o kadar çok boşta futbolcu var ki, istediğimizi hem uygun fiyata hem de aracıya para ödemeden getirebiliriz. Zaten benim ismimi duymaları yeterli oluyor. Kiminle konuştuysam geri çevimedi. Ancak ben görüştüğüm futbolcular arasında tercih yaparak size durumu ileteceğim" açıklamasında bulunduğu öğrenildi. Rijkaard'ın transferde iki öenmli meseleye dikkat ettiği belirtiliyor; 1- Felsefesine uygun futbolcu 2- Kulüp kasasını zorlamayacak birisi...
Alicanfmfan
01.Temmuz.2009, 20:04
Neill tam aradıgımız bir tipte oyuncu , hadi hayırlısı...
batuhanry
01.Temmuz.2009, 20:08
Ben en baştan beri Coloccini diye düşünüyordum ama Neill de olursa fena olmaz tabi.
Clayman
01.Temmuz.2009, 20:32
Rijkaard'ın davranışları, antreman şekilleri, konuşmaları, politikası, kısacası bu adamla ilgili her haberi okuduğumda Galatasaray'ı güzel günlerin beklediğini görebiliyorum :)
MaTRaKaN
01.Temmuz.2009, 21:19
Rijkaard senin Allah'ına kurban ya :n:
Helal olsun arı gibi çalışıyor adam :D
Enterokinaz
01.Temmuz.2009, 22:03
http://www.galatasaray.org/images/galeri/8/742/B_145f9b61ec00d86acdc47c60e332f930.jpg
esas duruş. ;)
MaTRaKaN
01.Temmuz.2009, 22:51
Disiplin,Saygı budur işte oyuncular aralarında bile konuşmadan Rijkaard'ı dinliyorlar.
SiR ToMaSRoSiCkY1
01.Temmuz.2009, 23:45
Haldun Üstünel bir dünya starı bir de yıldız oyuncu transferi yapacakmış.
MaTRaKaN
01.Temmuz.2009, 23:48
Haldun Üstünel bir dünya starı bir de yıldız oyuncu transferi yapacakmış.
Bunu her gün söylüyor ama bu transferler ne zman yapılacak??
SiR ToMaSRoSiCkY1
01.Temmuz.2009, 23:59
Cuma günü geleceklermiş.Oyuncular kampa katılacakmış...
Enterokinaz
02.Temmuz.2009, 00:22
bunu bu arkadaş her gün söylüyor. :icon_biggrin:
kardeşim sen nereden biliyorsun bunu ? bizzat kendisinden duydun mu , televizyonda falan izledin mi ?
E.Cartman
02.Temmuz.2009, 00:36
Ya onu bunu bırakından biz ne beleşçi takımız :D:D:D 3 adam aldık 4üde bonservissiz, Mustafa Sarp, Gökhan Zan, Leo Franco :D:D
brotha
02.Temmuz.2009, 00:47
Ya onu bunu bırakından biz ne beleşçi takımız :D:D:D 3 adam aldık 4üde bonservissiz, Mustafa Sarp, Gökhan Zan, Leo Franco :D:D
3 adam aldiniz 4 ude bonservissiz ? :icon_biggrin:
Corpus
02.Temmuz.2009, 01:16
3 adam aldiniz 4 ude bonservissiz ? :icon_biggrin:
Ne kadar beleşçiyiz anla artık :D bonservisi elinde olmayanı transfer listemizde olarak yazmıyo artık gazeteler :zuhaha
nannar
02.Temmuz.2009, 01:19
valla bonservisli ya da bonservizsiz fark etmez... yeterki takıma yarasın... parası çok olan bonservisiyle alsın 10-15 milyon € ya :D haldun baba bilir işini merak etmeyin... yakındır müjdeler....
Addolorato
02.Temmuz.2009, 01:28
Michael Owen gelecek ;)
Sirius Black
02.Temmuz.2009, 01:31
Rüyana mı girdi :n:
Addolorato
02.Temmuz.2009, 01:34
Rüyama girenleri saysam buraya Galatasaray'ı futbol takımı degil mankenlik ajansı sanarsın.
Sirius Black
02.Temmuz.2009, 01:40
:eek: Hımm. Kaynak nedir Mr.Eralp ?