View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
el.nino
09.Mayıs.2010, 18:42
bende duydum vederson solbeke iyi bir alternatif olur gerçekten.hemde türk statüsünde.
Revolution
09.Mayıs.2010, 19:12
Bonservissiz olarak alınan iyi bir alternatif olur o halde sol bekte gelmesini isterim açıkçası..
Trabzonspor
10.Mayıs.2010, 13:12
Real Madrid takımının orta saha oyuncusu İspanyol futbolcu Guti, sarı-kırmızılı kulübün teklifini doğrulayarak, "Evet, Galatasaray beni istiyor" dedi.
Guti, 'Marca' gazetesinde yer alan demecinde "Galatasaray'ın beni transfer etmek istediği doğru. Bakalım ne olacak. Türk futbolunu tanıyorum ve beni en fazla çeken bu takımda Rijkaard gibi bir teknik direktörün olması. Onun oyun felsefesi benimkiyle örtüşüyor" dedi.
İspanyol futbolcu, Real Madrid ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu ve sezon bitiminde 'hızlı bir karara varıp, takımdan ayrılması konusunda anlaşmaya varmak için öncelikle Real Madrid ile konuşacağını' vurguladı.
Marca gazetesinin haberinde "Henüz resmi hiçbir şey olmasa da Guti'nin geleceği Türkiye'de" yorumunda bulunuldu ve Galatasaray'ın, transferi gerçekleştirmek için Guti'ye kaptanlık teklif ettiği ileri sürüldü.
Gazete, Galatasaray'ın Guti ile iki yıllık anlaşma imzalamak istediğini ve İspanyol futbolcuya kaptanlık bandını teslim etmeye hazır olduğunu kaydetti.
Takımdan ayrılacağı tahmin edilen Harry Kewell, yıllık ücretinde indirim yapmak üzere...
Menaceriyle yapılan kontrat görüşmeleri sırasında olumlu bir sonuç alınamayan Harry Kewell’ın, Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel ile bir araya geldiği öğrenildi. Daha önce takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Avustralyalı futbolcunun, bu kez ücretinde indirim yapmayı kabul edeceğini bildirdiği ifade edildi. Yıllık 2.5 milyon Euro garanti para alan Kewell’a en fazla 1.5 milyon Euro ödeneceği, tarafların yeni kontrat görüşmelerini sezon sonunda gerçekleştirmek üzere el sıkıştığı bildirildi.
Fanatik
Nedvedmania
10.Mayıs.2010, 13:51
Bende demin gazetede okudum inşallah doğrudur.
Sekopej
10.Mayıs.2010, 14:00
Dünya Kupası geçmeden sözleşme imzalamaz diye düşünüyorum, sadece Kewell ile de alakalı değil, bu durumdaki hiç bir oyuncu turnuva başlamadan imzalamak istemez.
TR.CaPTaiN
10.Mayıs.2010, 15:24
Moskova'ya mı dönüyor?
(SPORX ÖZEL HABER) Ligde bu sezon beklentileri karşılayamayan Galatasaray'ı transferde de sıkıntılı günler bekliyor. Sarı-kırmızılı takımın, sezon başında Rusya'nın CSKA Moskova kulubünden kiraladığı Caner Erkin için satın alma opsiyon süresinin dolmasına yalnızca 5 gün kaldı.
Sezon başında Galatasaray'a gelen ve sol açıkta oynadığı maçlarda son derece faydalı gözüken, Rijkaard'ın da değişmez oyuncularından biri olan Caner için Galatasaray'ın 15 Mayıs Cumartesi gününe kadar satın alma opsiyon hakkı bulunuyor.
Genç oyuncu için sarı-kırmızılılar bu tarihe kadar CSKA Moskova'nın hesabına 3 milyon 250 bin Avro yatırırsa Caner Erkin, Galatasaray'da kalacak, aksi bir durumda ise Caner'e Moskova yolu yeniden görünecek. Genç oyuncunun, Rus kulübüyle 2012 Aralık ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.
ŞU ANA KADAR BİR GİRİŞİM YOK
Galatasaray, Caner'in bonservisini almak için şu ana kadar hiçbir girişimde bulunmadı. Bu hafta içinde oyuncunun menajeri Batur Altıparmak ile görüşecek sarı-kırmızılı yöneticiler genç oyuncunun geleceği ile ilgili kararı verecek.
Maddi konularda sıkıntı yaşayan Galatasaray'ın Caner Erkin için 3 milyon 250 bin Avro'yu vermesi oldukça zor gözüküyor. Sarı-kırmızılılar kalan kısa sürede CSKA Moskova'dan bir indirim de talep edebilir. Galatasaray bir başka seçenek olarak da CSKA Moskova'nın kabul etmesi halinde Caner'i 1 yıllık daha kiralama yoluna gidebilir.
Hilmi SEVER/Sporx
el.nino
10.Mayıs.2010, 15:38
Galatasaray'ın ligi 3.bitirmesine kesin gözü ile bakan yönetim bir yandan gönderilecek futbolcular ile görüşürken, diğer yandan çoğu yerli olmak üzer transfer görüşmelerine başlamıştı. Ancak sarı kırmızılı takımın sahasında Antalyaspor'a yenilmesi ile G.Saray'ın üçüncülüğü tehlikeye girdi.. Antalyaspor maçında yüzünden düşen bin parça olan ve maçtan sonra kimse ile konuşmayan başkan Polat, lig bitmeden hiç bir görüşme yapmayacak.. TSN nin bir ay kadar önce G.SARAY DA KIYAMET NE ZAMAN KOPACAK başlıklı haberinde olduğu gibi G.Saray 4. olursa KIYAMET KOPACAK.. Peki G.SARAY HANGİ FUTBOLCULARLA GÖRÜŞTÜ.. İŞTE TÜM DETAYLAR.. TURKSPOR.NET FARKI İLE.
Galatasaray yeni sezon için ALİ TURAN ve MUSA ÇAĞIRAN'ı renklerine kattıktan sonra, kadrosunu yerli futbolcularla takviye etmek için kolları sıvamıştı..
Lig üçüncülüğüne GARANTİ gözü ile bakan Galatasaray'da ilk görüşme Denizlispor'lu ÇAĞDAŞ ile yapıldı..
ÇAĞDAŞ BİTTİ.
Adnan Sezgin ile görüşen Çağdaş ile G.Saray her konuda anlaştı. Ancak Denizlispor'a takas öneren G.Saray ile Denizlispor arasında görüşmelerde ufak prüzlerin kaldığı ÇAĞDAŞ ın yeni sezonda GALATASARAY forması giymeye çok yakın olduğu tsn istihbarat kaynaklarının bilgisi....
G.SARAY MANİSA'DAN İKİ YİĞİT'E TALİP OLDU..
Galatasaray sol bek için ÇAĞDAŞ ile görüşürken, defansın ortasına ve ofansa dönük orta saha için de MANİSASPOR'un iki YİĞİT'ine talip oldu..
YİĞİT İSMAİL GÖKOĞLAN
Galatasaray Yönetimi, iki Yiğit'den biri olan Manisaspor’un genç yeteneği Yiğit Gökoğlan’la temasa geçti. 20 yaşındaki forvet arkası ve sağ açık da oynayan Gökoğlan, tıpkı Thierry Henry gibi atletizm kökenli.
Geçtiğimiz transfer sezonunda da sarı kırmızılı takımın transfer etmeyi düşündüğü ancak, ciddi görüşme yapmadığı Yiğit Gökoğlan için bu defa ciddi teklifte bulundu.
Türkiye’nin en hızlı kanat oyuncularından biri olarak dikkat çeken Yiğit, forvet hattında da görev yapabiliyor.
İSMAİL YİĞİT G.sARAY'A KOŞA KOŞA GELİRİM.
Galatasaray için KOŞA KOŞA gelirim diyen genç futbolcu ile anlaşan G.Saray Manisaspor ile ilk görüşmeyi yaptı.
YİĞİT İNCEDEMİR..
25 Yaşındaki Yiğit İncedemir ise defansın ortasında, şu anki kadroda Neill'in önünde Mehmet Topal'a alternatif olarak düşünülüyor. Sert şutları ve defanstan hızlı çıkışları ile dikkat çeken Yiğit de adaşı İSmail Yiğit gibi ilk görüşmede G.Saray'ın kendisine sunduğu teklife EVET dedi..
YİĞİTLER TAMAM DEDİ.. ANCAK MANİSASPOR UÇTU..
Futbolcularla yaptıkları görüşmelerden olumlu sonuç alan Galatasaray, sözleşmesi 2011 de bitecek olan İncedemir ve 2013 de bitecek Gökoğlan için Manisaspor'un kapısını çaldı..
Manisaspor'i takasta iki futbolcu öneren Galatasaray, ayrıca 1.5 milyon euro teklif etti..
MANİSA'nın İSTEĞİ ŞOK ETTİ.
Manisaspor'un ise bu teklife "TAKAS İSTEMİYORUZ iki futbolcumuz için 4 MİLYON EURO istiyoruz" şeklinde verdiği cevap G.Saray'ı şok etti.
Bunun mümkün olamayacağını TAKAS+PARA verebileceklerini söyleyen sarı kırmızılı takım ile Manisaspor arasındaki görüşmelerin başkan Polat'ın lig sonunu bekleme kararından sonra devam etmesi bekleniyor..
MUSTAFA PEKTEMEK İÇİN CAVCAV DAHA ÖNCE "GELİN ALIN "DEMİŞTİ..
Galatasaray geçtiğimiz transfer döneminde G.Birliği ile kiralık futbolcuları konusunda pazarlıkları uzatmadan anlaşmıştı.. Bu arada Ali Turan için Kayserispor yönetimi ve Süleyman Hurma ile yaşanan polemik ve gerginlikler üzerine BAŞKAN İLHAN CAVCAV , ADNAN POLAT'a "Bunlardan futbolcu alınmaz.. Ben bunlarda hiç alış veriş yapmıyorum.. Bu adamlardan adam alınmaz. Gelin size istediğiniz futbolcumu vereyim" diyerek AÇIK ÇEK vermişti.. G.Saray'da PEKTEMEK yeniden gündeme gelebilir. Ancak böyle bir görüşme henüz yapılmış değil.
....VE GUTİ....
Galatasaray'ın GUTİ İLE GÖRÜŞTÜĞÜ. ANLAŞMA SAĞLANDIĞI.. GUTİ'NİN YOLA ÇIKTIĞI haberlerinden sonra, Haldun Üstünel'in BU TRANSFERİ YALANLAYAN haberi de medya da yer aldı..
ÜSTÜNEL "MENAJERLERİN UYDURMASI"
Milliyet Gazetesinde yer alan haberde ÜSTÜNEL , Galatasaray olarak hiç bir şekilde GUTİ ile görüşmedik. GUTİ gündemimize bile gelmedi. Bunların hepsi menajerlerin uydurması deniliyordu..
YA HALDUN ÜSTÜNEL, YA DA MİLLİYET YALAN SÖYLEDİ..
Galatasaray GUTİ'ye teklif götürdü..
Milliyet'de çıkan YALANLAMA haberi Haldun Üstünel'in ağzından yazılmış YALAN BİR HABER değilse, Haldun Üstünel de stratejisini değiştirmiş demektir..
TSN KAYNAKLARI TÜM DETAYLARI ÖĞRENDİ..
TSN istihbarat kaynakları, Florya'dan yalanlanan GUTİ haberi ile ilgili geçtiğimiz hafta içinde yaptığı istihbaratlarını sonuçlandırdı.
G.Saray futbolcunun menajeri aracılığı ile GUTİ İÇİN TEKLİFTE BULUNDU..
33 Yaşındaki futbolcunun GALATASARAY'a GELEBİLECEĞİNİ MENAJERİNE söylemesinden sonra başlatılan görüşmelerde , SÖZLEŞMESİ BİTEN FUTBOLCU için GUTİ'nin menajeri ne istedi..
4 MİLYON EURO NAKİT, MAÇ BAŞI 25 BİN EURO..
Guti için YILLIK 4 MİLYON EURO ve maç başı 25 bin euro istenmesi üzerine, teklifi değerlendiren G.Saray yönetimi PEŞİNATın ÇOK FAZLA OLDUĞU, yaklaşık 35-40 maç oynadığı düşünüldüğünde bir yıllık 5 MİLYON EURO luk çok buldu..
PEŞİN PARA 2 MİLYON EURO..
Sarı Kırmızılı yönetim kendilerine verilen bu teklif için MAÇ BAŞINI KABUL EDEBİLECEKLERİNİ ancak peşin 2 MİLYON EURO verebileceklerini bildirdi..
GALATASARAY'IN 2.5 MİLYON EURO peşin vermeyi kabul ettiği, bununda yıllık 35-40 maç oynadığı düşünülürse toplam olarak 3.5 milyon euro YILLIK ödemeyi gözden çıkarttığı gelen bilgiler arasında..
ANCAK LİG ÜÇÜNCÜLÜĞÜ TEHLİKEYE GİRİNCE, POLAT TÜM GÖRÜŞMELERİ DURDURDU..
Galatasaray da yerli ve yabancı görüşmeleri LİG ÜÇÜNCÜLÜĞÜNÜN GARANTI OLMASI DÜŞÜNCESİ İLE BAŞLAMIŞTI .Ancak şimdi TSN nin bir ay kadar önce yazdığı gibi G.Saray ligi DÖRDÜNCÜ bitirirse İŞTE O ZAMAN KIYAMET KOPACAK..
Sarı Kırmızılı Takım Başkanı AdnanPolat şimdi son derece sinirli olmasına rağmen, sakin görünmeye çalışarak, son hafta maçlarının getireceği sonucu bekliyor..
TURKSPOR.NET ÖZEL HABER
-----------------
Busiteyi 2 senedir takip ediyorum.Doğru haberler yapıyorlar Galatasaray konusunda.Devre arasındaki 3 transferide önceden söylemişti.Bu sezon ve geçen sezon başındaki çoğu transferi yine herkesden önce söylemişti.Onun için kaynak sağlam.
Revolution
10.Mayıs.2010, 17:01
Hepsinin gelmesine sevinirim özellikle Guti süper olur umarım doğru haberdir..
Çağlar da ilaç gibi olur gerçekten ama sadece Çağlar'ın alınacağını düşünmüyorum sol beke 1 oyuncu daha alınır. Hakan Balta'yı stopere çekecek gibi çünkü Rijkaard.
KaF KeF
10.Mayıs.2010, 17:02
Haberde Çağdaş diye geçiyor.Çağlar mı Çağdaş mı ? :D
DenizlispoR
10.Mayıs.2010, 17:05
Haberde Çağdaş diye geçiyor.Çağlar mı Çağdaş mı ? :D
Bende düşündüm bizde Çağdaş var mıydı diye :D.
ThersoN
10.Mayıs.2010, 17:06
Guti uymaz sanıyorum, yani yaşı büyük handikap, Hagi örnekleri falan veriliyor ama Guti ile Hagi'nin alakası yok bence
izmer96
10.Mayıs.2010, 17:15
Yahu hala Guti gelsin diyenler var cok sasiriyorum , bu sene hic mi ders alinmadi ? 10 numara sevdasi nedir arkadas ben anlamiyorum , Guti gelip ne yapicak ? tek basina macmi kurtaricak ? diyelim 5 mac kurtardi tek basina bumudur amac? lincoln den , elano dan hicmi ders alinmadi ?
GS nin yapmasi gereken buyuk bir revizyondur , orta sahanin ortasina en az 2 tane topu 2 yonlu oyniycak adam lazim ornek Gago , Gokhan inler , Hamit altintop , Nuri Sahin
Defansda neill in yanina hizli geriye atilan toplari yakaliycak bir defans gereklidir omer toprak , christian zapata , hatta hatta nelson rivas bile olabilir
sol beke caner in ofansina yakin yetenekleri olan ve hakan baltanin defans gucune sahip ilk 11 oyniycak bir adam gereklidir aklima hemen gelen vargas
bu saydigim adamlardan GS nin almakda zorlanicagi kimse yok , fakat Sampiyonlar ligine gidilmeyecegi icin bukadar buyuk ve maliyetli bir revizyon yapilirmi bilinmez ama en azindan buna yakin seyler yapilmasi gereklidir
RaSenGan
10.Mayıs.2010, 17:36
Şimdi NTVSpor'da Guti Galatasaray'dan teklif aldığını doğruladı dedi.
indie
10.Mayıs.2010, 18:04
Guti müthiş bir pasör ancak Elano ve Lincoln de iyi pasörlerdi. Galatasarayın ihtiyacının Guti değil de Gutinin arkasını dolduracak birileri olduğu çok açık. Guti beklerken H. Üstünel bir gece ansızın önlibero getirir muhtemelen. Şu aşamada Elanoyu bir ton para verdikten sonra yollayıp ne kadar yıldız da olsa yine büyük paralara yaşlı bir oyuncu transfer etmek akıl karı gözükmüyor.
Evet Guti beni istiyor Galatasaray demiş.
Vederson da gelmez inşallah.
E.Cartman
10.Mayıs.2010, 20:11
Galatasaraylı yıldız artık Valencialı
İspanyol ekibi Valencia'nın ısrarla istediği Mehmet Topal, G.Saray'ın 5 milyon Euro'ya razı olmasıyla La Liga'nın yolunu tuttu...
http://www.internetspor.com/data/news/260x198/1273502903-4.jpg
Sonunda her iki kulüp antlaştı Mehmet Topal'da rahat etti... 4 yıllık bir sözleşme imzalayacak olan Topal "hemen geldi, çabuk gitti gibi biri olmak istemiyorum" dedi.
Mehmet Topal artık Valencia'lı...
Uzun zamandan beri İspanya takımının gündeminden düşmeyen Galatasaray'ın orta alan oyuncusu Mehmet Topal, her iki kulübün antlaşması sonuncunda futbolcu önümüzdeki sezonda Valencia forması altında göreceğiz. Galatasaray''ın 4 milyon euro'nun yetersiz olması sonucunuda her iki Kulüp 5 milyon euro karşısında sonuca vardı.
Uzun zamandan bu yana transferim olacak mı? olmayacak mı? karşında iki arada bi derede kalan Mehmet Topal sonunda muradına erdiği için bir hayli mutlu.
Mehmet Topal bu transfer için," Büyük bir sıkıntıdan kurtuldum.Valencia'da oynamamak gibi bir kuşkum yok, orada geçici değil kalıcı olmak amacım. 4 yıl sözleşme imzalayacağım, bu uzun yıllar sonunda tekrar oturup sözleşme yenilemek için kendime güvenim tam. Bu takım içinde futbolumu daha yenilemek istiyorum. Daha önceleri İngiltere'ye gidip futboluna futbol katan bir Tugay abi gibi olmak amacındayım. Kendisinin Türkiye'de oynadığı futbolla orda oynadığının farklı olduğunu biliyorum, bende bir fark yaratmak amacı ile gidiyorum. Önce şans, sonra iş bende bitiyor. Kendim için "işte geldi, hemen gitti gibi sözlerin arasına göreceğimi hiç sanmıyorum" dedi.
Kaynak: InternetSpor.com
izmer96
10.Mayıs.2010, 20:15
Topal icin hayirlisi olsun , orta sahadaki kotu 3 lunun en iyisi gitti , umarim darisi mustafa sarp ve barisina basina , onlar ayrilisa sevinicem
GeNç KaRTaL
10.Mayıs.2010, 20:24
Avrupa Şampiyonası'ndan beri ilk zamanlardaki çıkışı gibi değil Mehmet.Buna rağmen önemli bir paraya Valencia gibi bir kulübe gidebilmesi önemli.Umarım futbolunun üstüne koyabilir.
Bordo61Mavi
10.Mayıs.2010, 20:47
Mehmetinde Avrupaya acilmasi cok iyi oldu. Ispanyada edinecegi tecrube ile cok daha iyi bir futbolcu olur InsAllah
E.Cartman
10.Mayıs.2010, 20:53
Darısı Mustafa Sarp'la Barış'ın başına diyorum ve daha iyilerini bekliyorum keşke Ceyhun Gülselam'ı alsalar yav 4M€ + Barış'ı verip ne güzel olur...
Bordo61Mavi
10.Mayıs.2010, 21:06
Aman Barisi bizden uzak tutun :)
Ceyhun'u cidden istermiydiniz Galatasarayda ?
KaPaLı
10.Mayıs.2010, 21:18
Mehmet Topal sonunda hakettiği değeri görecek herhalde.. İspanya gibi ligde başarılı olacağını düşünüyorum Mehmet'in eğer doğruysa.
Ceyhun'u Fener alabilir :)
Ceyhun Gülselam harika bence. O adam santrfor olmak için yaratılmış, boşuna ön libero-stoper oynatılıyor.
Koy forvete gol kralı olur. Çok ciddiyim :)
semih99999
10.Mayıs.2010, 21:29
valla bize iyi bir 2 tane orta saha lazım :D ama nerde :D
Alicanfmfan
10.Mayıs.2010, 21:34
Turkspor'un haberlerini eklemeyelim arkadaslar acayip isimleri buluyorlar birde üşenmeden adamların geçmişini cıkarıyorlar :D
Mehmet Topal %100 gitti mi , kaynak nedir , resmi sitede herhangi bi acıklama yokta...
semih99999
10.Mayıs.2010, 21:43
Turkspor'un haberlerini eklemeyelim arkadaslar acayip isimleri buluyorlar birde üşenmeden adamların geçmişini cıkarıyorlar :D
Mehmet Topal %100 gitti mi , kaynak nedir , resmi sitede herhangi bi acıklama yokta...
bugün okudum gazeteleri anlaştı diyolardı :D
RaSenGan
10.Mayıs.2010, 21:51
Ufak bir pürüz varmış bonservis fiyatı hakkında.Birkaç güne kesinleşecek diyorlardı.
Revolution
11.Mayıs.2010, 16:54
Eğer transfer gerçekleştiyse Topal için en iyisi oldu,İspanya'da kendine çok şey katar.. Bize eğer Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam gelirse gerçekten çok sevinirim, ikisi birden olsa tadından yenmez.
goosfraba
11.Mayıs.2010, 16:58
kewell galatasaray'dan ayrılmış sanırım.
Revolution
11.Mayıs.2010, 17:20
Kewell ülkesine gitti
Galatasaray Süper Lig'in son haftasında Gençlerbirliği ile Ankara'da yapacağı maçın çalışmalarını, bir günlük iznin ardından, Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.Basına ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Pujol ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30’da, ısınma ve açma germe çalışmalarıyla başladı.
Antrenmanın ana bölümünde dayanıklılık çalışmaları yapıldı. Caner Erkin ve Aykut Erçetin antrenmanın tamamına takımla beraber katıldı.
Arda Turan ve Jo Silva fizyoterapistler yönetiminde salonda çalıştırıldılar.
Ayhan Akman, Milan Baros, Gökhan Zan, Elano Blumer, Hakan Balta ve Serkan Kurtuluş’un tedavilerine devam ediliyor.
Abdel Kader Keita ve bağırsak enfeksiyonu geçiren Mehmet Topal dinlendirildi.
İzinli olan Lucas Neill antrenmana katılmazken Harry Kewell tedavi için ülkesine gitti.
Galatasaray, çalışmalarını 12 Mayıs Çarşamba sabahı saat 10.30’dan itibaren yapılacak basına ve taraftara kapalı antrenmanla sürdürecek.
11.05.2010
Kaynak : Sporx.com
semih99999
11.Mayıs.2010, 17:23
en azından artık sitede kewellin tedavisine devam edildi yazmıyo :D :D
KanaKe
11.Mayıs.2010, 18:53
kewell ülkesine gittiyse takimdan ayrildi demektir.. kaliteli futbolcuydu türkiye'den ayrilmasina üzüldüm gecen sene gs uefada ceyrek final oynadiysa kewell'in bunda katkisi büyüktür bu senede iyi oynuyordu fakat sakatligi sonunu getirdi..
Lucas Neill
11.Mayıs.2010, 18:59
Haldun Üstünel aciklama yapmis sakatligi nedeniyle Kewell'a sözlesme önermedik diye dünya kupasindan sonra teknik heyet karar vercekmis.
Haldun Üstünel aciklama yapmis sakatligi nedeniyle Kewell'a sözlesme önermedik diye dünya kupasindan sonra teknik heyet karar vercekmis.
O zaman Kewell karar verecek demektir.
King_91
12.Mayıs.2010, 11:18
Hamit ve Halil'i almak bu kadar mı zor acaba ? Haberi bile çıkmıyor . 2'si de işimize çok yarar Hamit tam bir joker orta sahadaki yaratıcı oyuncu eksikliğini de giderir sağ bek de sağ açık da oynar ayrıca türk ve bedava . aynı şekilde halil'de .. çok iyi bir yedek olur bence baros'a . ama nedense hiç adı geçmedi . mehmet topal bence de satılmalı ama 7 ederdi 5 az olur sanki .
RaSenGan
12.Mayıs.2010, 11:18
İspanyol basını tarafından sürekli olarak Galatasaray'a geleceği iddia edilen Real Madrid'in yıldız oyuncularından Guti ile ilgili olarak kulübümüden açıklama geldi.
Kulüpten yapılan açıklamada bu transfer haberlerinin tamamen asılsız olduğu bildirildi.
Galatasaray Kulubü'nden konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:
"Son günlerde çeşitli yayın organlarında Galatasaray Futbol A.Ş. ile oyuncu Guti'yi ilişkilendiren bazı asılsız transfer dedikoduları yayınlanmıştır. Bu haberlerin tümünün gerçekdışı olduğunun bilinmesini ister, spor kamuoyunun bu dönemde yayınlanan bu tarzda haberlere itibar etmemesini rica ederiz.
Saygılarımızla,
Galatasaray Futbol A.Ş.",
RaSenGan
12.Mayıs.2010, 11:20
Arda için oyuncu artı para
Galatasarayımız'ın kaptanı, 10 numarası ve bayrak adamı Arda Turan gelecek sezon Premier Lig'de mi top koşturacak?
Galatasarayımız'ın kaptanı, 10 numarası ve bayrak adamı Arda Turan gelecek sezon Premier Lig'de mi top koşturacak? Liverpool kulübüne olan hayranlığını her fırsatta dile getiren Arda'nın, başkanımız Adnan Polat'ın takımda kalmasını çok istemesine rağmen, taraftarın protestosu nedeniyle ayrılmak istediği iddia edildi.
Milli futbolcunun Polat'a "Başkanım bana lütfen izin verin, son yaşadıklarım beni çok yıprattı. Gitmem en hayırlısı" dediği ve menajeri Ahmet Bulut'un İngiliz kulübüyle temaslarını sürdürdüğü gelen haberler arasında. Tottenham ve Manchester City'nin de transfer listesinde olduğu bilinen Arda için Liverpool teknik heyetinin gözden çıkardığı, ilk onbirde yer bulamayan Hollandalı genç yıldız Babel'e ek olarak 7 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Daha önce Arda'ya 15 milyon Euro değer biçen Galatasaray yönetiminin, Liverpool'dan parayı yükseltmelerini isteyeceği ifade edildi.
Kaynak: Sabah
King_91
12.Mayıs.2010, 11:42
Arda için oyuncu artı para
Galatasarayımız'ın kaptanı, 10 numarası ve bayrak adamı Arda Turan gelecek sezon Premier Lig'de mi top koşturacak?
Galatasarayımız'ın kaptanı, 10 numarası ve bayrak adamı Arda Turan gelecek sezon Premier Lig'de mi top koşturacak? Liverpool kulübüne olan hayranlığını her fırsatta dile getiren Arda'nın, başkanımız Adnan Polat'ın takımda kalmasını çok istemesine rağmen, taraftarın protestosu nedeniyle ayrılmak istediği iddia edildi.
Milli futbolcunun Polat'a "Başkanım bana lütfen izin verin, son yaşadıklarım beni çok yıprattı. Gitmem en hayırlısı" dediği ve menajeri Ahmet Bulut'un İngiliz kulübüyle temaslarını sürdürdüğü gelen haberler arasında. Tottenham ve Manchester City'nin de transfer listesinde olduğu bilinen Arda için Liverpool teknik heyetinin gözden çıkardığı, ilk onbirde yer bulamayan Hollandalı genç yıldız Babel'e ek olarak 7 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Daha önce Arda'ya 15 milyon Euro değer biçen Galatasaray yönetiminin, Liverpool'dan parayı yükseltmelerini isteyeceği ifade edildi.
Kaynak: Sabah
Bayrak Adam mı ? 12+Babel versinler hiç düşünmeyelim bence
RaSenGan
12.Mayıs.2010, 11:44
Bayrak Adam mı ? 12+Babel versinler hiç düşünmeyelim bence
12 biraz fazla olur.Max.10 verirler.
A.FaruK
12.Mayıs.2010, 11:47
12 verirler belki ama üstüne babel i vereceklerini zannetmiyorum
Aşk-ı Şehir
12.Mayıs.2010, 12:02
7+Babel vermişler. Muhteşem bir teklif bence. Arda-Galatasaray ilişkisi artık bitti zaten. Devam etmek daha fazla huzursuzluk verir. Galatasaray Arda'nın yerine Emre Çolak'ı hazırlamalı...
King_91
12.Mayıs.2010, 13:47
12 biraz fazla olur.Max.10 verirler.
şimdi düşündüm de babel en az 10 olsa harbi fazla oluyo :D Gerçi kimlere bi dünya para veriliyo ama Türkiye'den bi adama o parayı vermezler 10+babel kabulumüzdür ;)
RodRiGOtELLo14
12.Mayıs.2010, 13:52
5+Babel'e bile verirdim ben Arda'yı ..
El Barto
12.Mayıs.2010, 13:54
Serdar Özkan muhtemelen Galatasaray ile anlaşmış. :)
In Haldun We Trust. :D
RaSenGan
12.Mayıs.2010, 13:58
Serdar Özkan haftaya imzalayacak falan diyorlardı umarım yalandır.
şimdi düşündüm de babel en az 10 olsa harbi fazla oluyo :D Gerçi kimlere bi dünya para veriliyo ama Türkiye'den bi adama o parayı vermezler 10+babel kabulumüzdür ;)
Valla abi 7 de iyi 10 olmasa da olur :)
Revolution
12.Mayıs.2010, 17:17
7+Babel gerçekten süper olur ve biraz önce Adnan Polat'la Guti'yle görüşmediklerini belirtti,gelse çok sevinirdim ama neyse artık :)
LaigLeNoiR
12.Mayıs.2010, 18:25
Serdar Özkan zaten Arda'nın yerine alındı muhtemelen.
O yüzden Arda gitti diyebiliriz.
Yeni 10 numara da Serdar Özkan.
Revolution
12.Mayıs.2010, 18:26
Serdar Özkan'ın Arda yerine değil Arda'nın alternatifi olarak alındığını düşünüyorum.. Eğer Arda'yı satacak olsaydık Adnan Polat hiçbir yere gitmiyor diye açıklama yapmazdı bence.
yunusgs
12.Mayıs.2010, 18:31
Serdar Özkan'la takım mı yürür ya?Bu adam takıma gelsin 1-2 kere as takımda kötü oynasın zaten tribünlerden yeterince nasibini alır.O yüzden bence de alternatif olarak alıyorlar.
RaSenGan
12.Mayıs.2010, 18:49
Serdar Özkan zaten Arda'nın yerine alındı muhtemelen.
O yüzden Arda gitti diyebiliriz.
Yeni 10 numara Serdar Özkan mı :n:
E.Cartman
12.Mayıs.2010, 19:31
şaka, vallaha şaka :n::n::n:
Serdar Özkan alınmış olabilirde 10 numarayı giymesi imkansız :D
Mehmet Topal Valencia'da
Galatasaray Mehmet Topal için Valencia ile anlaştı.
Valencia ile uzun süren pazaralıklar sonucu anlaşma sağlandı. Galatasaray'ın istediği bonservis ücretine İspanyol kulübün büyük ölüde yaklaştığı ve resmiyet kazanmasının an meselesi olduğu öğrenildi.
Mehmet için kapıyı aylar öncesinde 4 milyon Euro'dan açan Valencia, ilk etapta 4.5 milyon euro'ya çıktı. Daha sonra Galatasaray yönetiminin istediği 5 milyon euro'yu vermeyi kabul eden Valencia bu rakamdan sonra Mehmet'in Galatasaray'da biriken alacaklarının sorunu ile karşılaştı. Görüşmeler tıkanma noktasına gelirken , Mehmet Topal'ın sezon başından bu yana kulüpten alacağı yaklaşık 500 bin Euro'dan feragat edeceğini söylemesiyle anlaşma zemini hazırlanmış oldu. İki kulübün resmen anlaşması durumunda Valencia ile 4 yıllık sözleşme imzalayacak milli futbolcu yeni kulübünde de Galatasaray'da kazandığı yıllık ücreti alacak.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25094065/
RaSenGan
12.Mayıs.2010, 20:00
Hayırlı olsun.Kendini geliştirecektir M.Topal orada.Umarım daha da iyi yerlerde görürüz kendisini.Orta sahaya daha iyilerini alacağız inşallah.
Mehmet Valencia'da!
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mehmet Topal'ın Valencia ile kesin olarak anlaştığı bildirildi.
Detaylar birazdan....
Kaynak: Webaslan.com
E.Cartman
12.Mayıs.2010, 20:00
Adnan Polat'tan noktayı koydu...
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/05/12/adnan-polat-tan-noktayi-koydu--644018.Jpeg
"GUTI İLE ALAKAMIZ YOK"
Divan Kurulu üyelerinden medyada yazılan her şeye itibar göstermemelerini isteyen Polat, "Guti ile alakamız yok. Bana bir dönem Alman ve İtalyan milli takımını aldırttılar. Bunları biliyor ve burada tartışma konusunu yapıyorsunuz" diyerek sitemde bulundu.
Yılmaz Özüak’ın görevine son verilmesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Polat, "Şunu herkesin bilmesi gerekir ki, gelişim ve değişim dünyanın kaçınılmaz kaderi. Bu, Galatasaray için de geçerli bir şey. Hiçbir kurum ve kuruluş verim aldığı kişiyi bünyesinin dışına çıkarmaz" diye konuştu.
Başkan Polat, farklı fikirlerin olabileceğini vurgulayarak, "Galatasaray Divanı’nın tartışma ve eleştiri üslubu beni burada üzdü. Galatasaray Kulübü’nde 30 senedir varım, bunlar bana bu şekilde öğretilmedi. Biz buradaki eleştirilerden gocunmuyoruz ama hiçbir kulüpte olmayan bu standardı lütfen koruyalım" diyerek sözlerini tamamladı.
Kaynak ve haberin devamı: http://www.milliyet.com.tr/adnan-polat-tan-noktayi-koydu-/spor/sondakika/12.05.2010/1237140/default.htm
anilton
12.Mayıs.2010, 20:04
Hem Mehmet hemde Türk futbolu için hayırlı olsun...
Mehmet'in La Liga'da başarılı olacağına eminim...
Yalnız 5 milyon Euro az,ucuza kapatmış Valencia...
Revolution
12.Mayıs.2010, 20:05
2 sene önce satsak 5 Milyon € az diyebilirdim ama şu 2 senedir Mehmet Topal'ın formuna bakarsak normal bir rakam.. Mehmet için en hayırlısı buydu zamanında açıldı Avrupa'ya, Villa'ya bizden selam :D
Zekirdek
12.Mayıs.2010, 20:07
Bir ManisaSpor'lu olarak şu Guti'yi ülkemde görmek isterdim takımı fark etmez.
Çünkü adamın Türkiye'de ki futbolculardan bir artısı var o da zekasını kullanması ve profosyonelliği.
Real'in Semih'i gibi birşey kaç yıldır hakkettiği halde üstüne transferler yapılarak oynatılmıyor.
yunusgs
12.Mayıs.2010, 20:21
Galatasaray'a iyi bir oyuncu transfer edilmiş kadar sevindim Mehmet'in Valencia ile anlaşmasına.Türk Futbolunun daha çok futbolcusunu Avrupa'ya göndermeye ihtiyacı var,Mehmet de bunun ilk adımı olur umarım.
Ayrıca 5 Milyon Euro fena para değil.Sonuçta bu adam klübe kar yaptırdı;ayrıca Avrupalılar,Türk Futbolculara fazla para vermez.
İnşallah Mehmet kendisine güvenenlerin yüzünü kara çıkartmaz ve yıllarca başarı ile Valencia'da top koşturur.
RaSenGan
12.Mayıs.2010, 20:36
Mehmet Topal'ın Valencia'ya Transferi Hakkında Açıklama
Profesyonel futbolcumuz Mehmet Topal'ın İspanya'nın Valencia takımımına transferi için taraflar arasında her türlü konuda anlaşma sağlanmıştır.
Mehmet Topal'ın Valencia'ya transferi yapılacak olan sağlık kontrolü sonrasında gerçekleşecektir.
Galatasaray Futbol A.Ş.
gerrrard
12.Mayıs.2010, 20:47
yolu açık olsun. geldiği günden beri takımda en çok sevdiğim oyuncuydu m.topal. özleyeceğim onu.
Lucas Neill
12.Mayıs.2010, 20:48
Iyi paraya sattik bence 5 milyon euro az degil umarim Örümcek icin hersey iyi olur yolu acik olsun.
Homer J.S
12.Mayıs.2010, 20:51
Yolu açık olsun, yenisini yetiştirmek dileğiyle.
E.Cartman
12.Mayıs.2010, 20:52
bence de iyi paraya sattık çünkü 1M$'a geldi Galatasaray'a ve 5M€'ya gitti
Lucas Neill
12.Mayıs.2010, 20:53
Serveti de iyi bi paraya satarsak bu iki futbolcudan güzel kar ederiz.
Varonil
12.Mayıs.2010, 20:56
Hayırlısı olsun.Seneye hem La Liga hem de Şampiyonlar Ligi gibi çok büyük 2 vitrinde birden mücadele edecek.Valencia Mehmet Topalın kendisini ve futbolunu geliştirebilmesi için harika bir yer.Durmadan çalışmaya devam ederse La Liga'da başarılı olacağını düşünüyorum Mehmet'in.
anilton
12.Mayıs.2010, 20:58
G.Saray M.Topal'dan kar elde etmiştir orası ayrı bir mesele...
Ben Valencia'nın Mehmet Topal gibi iyi bir oyuncuyu daha fazla ederi olan bir oyuncuyu çok cüzi bir miktarda kadrosuna kattığını söylemeye çalışıyorum...
Belki ben Tabata'ya 8 milyon € verdiğimiz için böyle olduğunu düşünüyorum...:)
Ama genel piyasaya baktığımız zaman daha fazla kar edebilirdi G.Saray...
anilton
12.Mayıs.2010, 21:04
Misal Valencia bundan 2 yıl önce M.Topal ile aralarında ahım şahım bir fark olmayan Manuel Fernandes'e 15 milyon € vermişti...
sentugo
12.Mayıs.2010, 21:08
Valencia şu anda krizde değil miydi yahu ?
Her ne oılursa olsun Mehmet Topal adına iyi... Gerçi Gs'de aldığı maaşın aynısını alıcakmış.. Orada vergilerden dolayı net maaşı düşük olucak ama demeki kendisi öyle uygun görmüş..
Bir de oynamazsa, yazık olur..
Lucas Neill
12.Mayıs.2010, 21:21
Ön libero icin Grella adi geciyomus nasildir izleyen gören var mi bu adami?
KaPaLı
12.Mayıs.2010, 21:26
Mehmet Topal gibi Jokeri çok arayacak Galatasaray..
Alicanfmfan
12.Mayıs.2010, 21:27
İşte Anıl Mehmet dedigin gibi Mehmet Fernandes olsa ona da 15 Milyon Euro verirlerde hem kulübümüz hemde Mehmet için hayırlısı oldu ne kadar kızsakta onuda unutmayız , yolu acık olsun Örümcek Adam'ın...
semih99999
12.Mayıs.2010, 21:32
yolun açık olsun örümcek ama keşke iki yıl önce everton 7,5 vermişti :D o zaman gitseydin
tarikko
12.Mayıs.2010, 21:36
Hayırlı olsun.Umarım başarılı olur Mehmet..
baristayfur
12.Mayıs.2010, 21:56
Hakkında haberler çıkmaya başladığından beri futbolunda kıpırdanma vardı..bnce kalmalıydı ama kötü de olmadı gidişi
en azından 5mn Euro gibi bi bedel kazandırdı takımımıza
izmer96
12.Mayıs.2010, 22:17
Turk futbolunun avrupada ne kadar ''degersiz'' oldugunu gosteren bir transfer bedeli ,
De jong hamburdan city e 15 m euro civarinda gitti
manual fernandes valencia ya 15 m euro civarinda gitti
bunun gibi bircok daha ornek var , aradaki tek fark almanya , fransa , portekiz , italya , ispanya dan oyuncu alindigi zaman orta duzey ustu bir adamsa bu paralara gidiyor fakat Galasaray gibi Turkiye'nin en iyi 3 takimindan birinin ilk 11 oyuncusunu alirken 4 milyon euro dan acip 5 milyon euro ya kapatiyorlar transferi , iddaa ediyorum ustte saydigim liglerden birinde kalbur ustu takimlardan birinin oyuncusu olsaydi Mehmet Topal pazarlik 10 milyon euro ile acilirdi ,
Bu yuzden ligimiz cok kaliteli , marka degeri yuksek diye atip tutarken tutarli olmakda fayda var , bir ligin marka degeri o ligdeki takimlarin avrupada gosterdigi basarilarla artar ve bir tutarlilik gosterir her yil , buna es deger olarakda iyi oyuncular ligine gelir ve ligin degeri artar
ThersoN
12.Mayıs.2010, 22:53
Topal için bundan iyisi Şam'da kayısı
indie
12.Mayıs.2010, 22:57
Mehmet için de Galatasaray için de hayırlısı olsun. Bence 5 milyon euro çok iyi bir para, şikayet etmeye lüzum yok. Unutmayalım ki Mehmet'in futbolu 2 senedir geriye gidiyor (en azından yerinde sayıyordu) ve hala 2008'deki performansının ekmeğini yiyordu. Muhtemelen bu 5 milyon euronun ve Valencianın ısrarının arkasında da Mehmet'in Türkiyenin en iyi pazarlanan oyuncularından biri olması yatıyor (Aynı şekilde Servet de öyle). Gerek milli takım üzerinden, gerek menejerler aracılığıyla parlatılan bir oyuncu, yoksa 5 milyon euroluk bir performans sunamadı uzun zamandır. İnşallah yurtdışında gelişimine devam eder ve Türk futbolu daha genç, uzun yıllar faydalanabileceği 2. bir Tugay kazanır.
TR.CaPTaiN
12.Mayıs.2010, 23:39
Mehmet Topal kalsaydı kendini geliştiremezdi. Zaten son dönemde eski çizgisini kaybedip, geriye gitmeye başlamıştı. Avrupa takımlarının Türk oyuncular için fazla parayı gözden çıkarmadıklarını da düşünürsek 5 m € güzel para. Umarım Valencia'da şans bulur ve Nihat gibi ülkemizi İspanya'da en iyi şekilde temsil eder. Hayırlı olsun.
King_91
13.Mayıs.2010, 02:15
2 sene önce everton teklif yaptığında da (ne kadar doğruydu bilemem) satılması taraftarıydım . o zaman söylenen fiyat 7 idi şimdi 5 . 2 sene önce olmuş olsa az diyebilirdim ama 2 senede çok düşüşe geçti topal . bu sezonun sonunda tekrar çıkıştaydı . eğer türkiye dünya kupasına gitmiş olsa yine 7-8 ederdi ama bence şu anki seviyesiyle kötü para değil . 2 taraf için de hayırlı olsun .
nannar
13.Mayıs.2010, 09:40
bence kafayı kullanır ve kendini geliştirirse fizik ve oyun yapısı itibariyle yeni bir patrick viera örneği olabilir avrupada. Fakat kendini geliştiremezse valencia yedek kulübesinde 1 sene oturduktan sonra ya ispanyada küçük bir takıma gider ya da türkiyeye geri döner..
SAİT71
13.Mayıs.2010, 09:46
Bence iyi bir transfer oldu... Tek dezavantajı Türk oyuncusu olarak Avrupa'da referansı yok Mehmet Topal ve diğer Türklerin... Bu sorunuda Mehmet Topal gibi adamlar kendilerini hep zirvede tutarak, Avrupalılar'a karşı Türk oyuncularında ne kadar iyi, yetenekli olduğunu göstermesiyle çözülecektir.. Zamanla Bizim en kötü adamlarımız bile 7-8 M€ ücrete gidebilirler ama şuan çoğu takım vermez o parayı.. Helede DM olan bir oyuncuya 5 M€ fena rakam değil..
En önemlisi bu yaşta gitmesi ve Valencia'da daha güçlü bir ligde, Avrupa'da oynayıp milli takıma daha çok katkı sağlayabilecek olması bence... Hayırlı olsun..
bjk_melo_151
13.Mayıs.2010, 11:40
Valencia klübünün en başta Belediyesi'ne borcu var; Geçen yıl iflas eşiğine gelmişlerdi. Büyük bir olasılıkla bu yıl da iyi oyuncularını iyi paraya satacaklardır. Geçen yıl Raul Albiol'u satmak zorunda kalmışlardı. Bu yıl da David Silva ya da David Villa gidebilir. Takım 2 yıl önce çok büyük bir borcun altına girdi. Mehmet için, Galatasaray için oldukça iyi bir haber. Milli takım için de iyi oldu. Mehmet Topal'a başarılar.
Trabzonspor
13.Mayıs.2010, 11:51
Ucuza gitmiş arkadaş Türk vatandaşıysan ve Türkiye'de oynuyorsan vay haline.
Arda İngiltere'ye gidecek deniliyor.Herhalde Arda oraya giderse hayatının hatasını yapar.Böylesini fizikten yoksun bir adamın ne işi olur orada.Onun için en idaeal lig İspanyadır ve umarım oraya gider.Sevilla,Valencia,Villareal tarzı takımlara.
İspanya basını, Valencia'ya transfer olan Mehmet Topal'ın top çalma yeteneğini ön plana çıkarırken, 'Türk örümcek' yakıştırması yaptı.
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/20100508.223405_IST496[1].widec.jpg
http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/topalkutu13.300w.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fvideo.ntvmsnbc.com %2Fmehmet-topalin-valencia-tercihi-dogru-mu.html)Mehmet Topal'ın Valencia tercihi doğru mu? (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fvideo.ntvmsnbc.com %2Fmehmet-topalin-valencia-tercihi-dogru-mu.html)
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 14:24 TSİ 13 Mayıs. 2010 Perşembe
İspanya'nın Valencia kulübüne transfer olması için anlaşma sağlanan Mehmet Topal'dan İspanyolların büyük beklentisi var.
Mehmet Topal transferini günlerdir takip eden Valencia kulübüne yakın olan "Superdeporte" gazetesi Türk futbolcu hakkında övgü dolu sözlerle bahsederken, gerek teknik direktör Unai Emery gerekse kulüp yöneticilerinin Mehmet'in gelmesine tamamen ikna olduklarını yazdı. "Mehmet Topal gibi bir oyuncunun gelmesiyle Valencia'nın defansı tamamlandı" değerlendirmesinde bulunan İspanyol gazetesi, Türk futbolcunun sayesinde Valencia'nın defansındaki iki önemli ismin, Carlos Marchena ve Hollandalı Hedwiges Maduro'nun, "çok rahatlayacağı" ifade edildi. 24 yaşındaki Türk futbolcunun oyun stilinin, Valencia'nın yıldız oyuncularından David Albelda'ya benzediği savunulurken, Mehmet'in top çalma özelliğine vurgu yapıldı.
Bu arada, teknik direktör Emery'nin "güçlü fiziğinden", Valencia kulübü başkanı Manuel Llorente'nin de "güç, karakter ve kazanma açlığından" dolayı Mehmet Topal'a güvendikleri kaydedildi.
Öte yandan, "Superdeporte", "Topal, etkili ve kendinden emin bir futbolcu. Çok büyük kolaylıkla top çalma yeteneğine sahip" diye tanıttığı Mehmet Topal için "Türk örümcek" yakıştırmasını yaptı. Ayrıca gazetenin yaptığı ankette, Valencialı taraftarların yüzde 81'i takımın Mehmet Topal gibi bir futbolcuya ihtiyacı olduğunu savundu.
Valencia, Mehmet Topal dışında Lille'de kiralık olarak forma giyen Portekizli defans oyuncusu Ricardo Costa ve Grenoble Foot 38'de oynayan 20 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu Sofiane Feghouli'yi transfer etti. İspanyol basınında yer alan haberlerde, sezon sonunda David Villa ve Silva gibi yıldız oyuncuları için gelecek transfer tekliflerini değerlendirecek olan Valencia'nın yüksek bonservis bedeliyle bu futbolculardan birini satması halinde yeni bir transfer daha yapabileceği, yoksa transfer dönemini büyük olasılıkla kapattığı yorumları yapılıyor.
KaPaLı
13.Mayıs.2010, 16:13
David Villa - David Silva - Ever Banega kesin olarak satılacak o zaman. Feghouli forvet arkası veya kanatta oynuyo. Mehmet Topal zaten Banega'nın ekstrası. David Villa yerinede Guiza'yı istiyolar.
Sirius Black
13.Mayıs.2010, 16:30
Aslan'ın Avustralyalı sevdası
Lucas Neill ve Harry Kewell'ın performansından memnun kalan Galatasaray'ın transfer hareketında Avustralyalı futbolculara yoğunlaşacağı iddia edildi. FOX SPORTS'a konuşan Rijkaard da bunu doğruladı.
Harry Kewell ve Lucas Neill'in performansından memnun kalan Galatasaray başka Avustralyalı futbolcuların peşine düştü.
İngiliz basını da Galatasaray'ın bu transfer harekatını doğrular nitelikte haberler yapıyor. İngiliz basını Galatasaray'ın Blackburn Rovers'ın Avustralyalısı Vince Grella'yı transfer etmek istediğini yazarken Palermo'da forma giyen bir diğer Avustralyalı Mark Bresciano'nun da peşinde olduğunu iddia etti.
FOX SPORTS'a konuşan Galatasaray teknik direktörü Frank Rijkaard Galatasaray'ın birçok futbolcuyla temas halinde olduğunu söylerken amaçlarının takımı üst seviyelere çıkaracak oyuncular transfer etmek olduğunu kaydetti. Hollandalı teknik adam, Lucas Neill ve Harry Kewell'ın göstermiş olduğu performanstan dolayı transfer harekatında Avustralyalı isimlere yoğunluk verebileceklerini de sözlerine ekledi.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25093300/
Revolution
13.Mayıs.2010, 16:59
Avustralyalılar gerçekten profosyonel sıfatını hakeden futbolcular.. 2 oyuncu da gelirse çok faydalı olur.
E.Cartman
13.Mayıs.2010, 18:06
Aslan’da şok by-pass
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/05/13/aslan-da-sok-by-pass-645102.Jpeg
1- Başkan Adnan Polat dahil bütün yönetim Frank Rijkaard’a güvenoyu verdi
2- Gelecek sezonun transferlerinde Hollandalı teknik adam etkin rol oynayacak
3- Futbolun yeni patronu Rijkaard, transferi Adnan Sezgin ile birlikte yapacak
Galatasaray’da başarısız geçen bir sezonun ardından köklü bir revizyon yapılması bekleniyordu. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetim, futbol takımındaki değişime, beklenmedik şekilde idari kadrodaki yetki devri ile başladı. Futbol Şubesi’ni yöneten Haldun Üstünel ile Murat Yalçındağ’ın yetkileri Teknik Direktör Frank Rijkaard’a devredilerek, Hollandalı teknik adam futbolun patronluğuna getirildi. Başkan Adnan Polat’ın “Gelecek sezon da Frank Rijkaard’la devam etme” fikrine Hollandalı teknik adamın bu sezon bazı hatalar yaptığını kabul etmelerine rağmen Sarı-Kırmızılı yönetim kurulundaki diğer üyeler de destek verdi. Yöneticiler, “Rijkaard Türkiye gerçeğini yaşayarak gördü. Hatalar oldu ama önümüzdeki sezon her şey farklı olacak. Teknik direktörümüz Rijkaard’la önümüzdeki sezonun planlamasını yapıyoruz” dediler. Rijkaard’ın başarı için gerekli tecrübeyi kazandığına vurgu yapan Galatasaraylı yöneticiler, “Bu sezon hocamızın Türkiye’yi ve Türk futbolunu tanıma süreciydi. Kamp yapmamak, oyuncuları fazla serbest bırakmak, Türkiye’ye uygun bir şey değil. Ancak her şey için artık çok geç artık. Önümüzdeki sezon her şey çok farklı olacak” görüşünü savundular. Teknik Direktör Rijkaard’ın bundan böyle yapılacak transferlerde daha etkili olacağı ve Futbol A. Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’le birlikte futbol takımıyla ilgili her şeyle daha yakından ilgileneceği vurgulandı. Galatasaray yönetiminin futbolun yönetiminde yaptığı bu tasarrufun ardından “Futbol Şubesi” diye bilinen kurumun bundan böyle etkisinin olmayacağı ve Rijkaard’la Adnan Sezgin’in tüm planlamayı yapacakları ortaya çıktı. Bu arada Real Madridli Guti’nin transferi Galatasaray’ın resmi sitesinden yalanlandı. Sarı-Kırmızılılar, Guti haberlerinin tamamen asılsız olduğunu açıkladı.
Transfer sihirbazı strateji kurbanı
Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, son iki sezonda çok önemli icraatlara imza attı. Üstünel, özellikle İspanya ile birlikte dünyanın en önemli ligi olan İngiltere’den transfer ettiği futbolcularla uluslararası çapta ses getirdi. Ancak devre arasında yapılan operasyonda Kewell ile Nonda arasında yapılan yanlış tercih, Üstünel’in yaptığı transferlerin eleştiri almasına yol açtı. Leo Franco’nun F.Bahçe derbisinde yediği gol, Jo’nun gece alemi, Elano’nun kendisini Brezilya Milli Takımı’na saklaması, sportif başarısızlığın sebepleri olarak gösterildi. Üstünel’in Arda ile arasının soğuk olması da futbol komitesindeki yetki değişimini getiren etkenlerden biri olarak gösteriliyor.
Kaynak: Milliyet.com.tr
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
13.Mayıs.2010, 19:42
Çok iyi oldu bu transfer Mehmet Topal için...Orda kendini geliştireceğini düşünüyorum. :)
ShevAnil
13.Mayıs.2010, 20:36
Aslan’da şok by-pass
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/05/13/aslan-da-sok-by-pass-645102.Jpeg
1- Başkan Adnan Polat dahil bütün yönetim Frank Rijkaard’a güvenoyu verdi
2- Gelecek sezonun transferlerinde Hollandalı teknik adam etkin rol oynayacak
3- Futbolun yeni patronu Rijkaard, transferi Adnan Sezgin ile birlikte yapacak
Galatasaray’da başarısız geçen bir sezonun ardından köklü bir revizyon yapılması bekleniyordu. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetim, futbol takımındaki değişime, beklenmedik şekilde idari kadrodaki yetki devri ile başladı. Futbol Şubesi’ni yöneten Haldun Üstünel ile Murat Yalçındağ’ın yetkileri Teknik Direktör Frank Rijkaard’a devredilerek, Hollandalı teknik adam futbolun patronluğuna getirildi. Başkan Adnan Polat’ın “Gelecek sezon da Frank Rijkaard’la devam etme” fikrine Hollandalı teknik adamın bu sezon bazı hatalar yaptığını kabul etmelerine rağmen Sarı-Kırmızılı yönetim kurulundaki diğer üyeler de destek verdi. Yöneticiler, “Rijkaard Türkiye gerçeğini yaşayarak gördü. Hatalar oldu ama önümüzdeki sezon her şey farklı olacak. Teknik direktörümüz Rijkaard’la önümüzdeki sezonun planlamasını yapıyoruz” dediler. Rijkaard’ın başarı için gerekli tecrübeyi kazandığına vurgu yapan Galatasaraylı yöneticiler, “Bu sezon hocamızın Türkiye’yi ve Türk futbolunu tanıma süreciydi. Kamp yapmamak, oyuncuları fazla serbest bırakmak, Türkiye’ye uygun bir şey değil. Ancak her şey için artık çok geç artık. Önümüzdeki sezon her şey çok farklı olacak” görüşünü savundular. Teknik Direktör Rijkaard’ın bundan böyle yapılacak transferlerde daha etkili olacağı ve Futbol A. Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’le birlikte futbol takımıyla ilgili her şeyle daha yakından ilgileneceği vurgulandı. Galatasaray yönetiminin futbolun yönetiminde yaptığı bu tasarrufun ardından “Futbol Şubesi” diye bilinen kurumun bundan böyle etkisinin olmayacağı ve Rijkaard’la Adnan Sezgin’in tüm planlamayı yapacakları ortaya çıktı. Bu arada Real Madridli Guti’nin transferi Galatasaray’ın resmi sitesinden yalanlandı. Sarı-Kırmızılılar, Guti haberlerinin tamamen asılsız olduğunu açıkladı.
Transfer sihirbazı strateji kurbanı
Galatasaray Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, son iki sezonda çok önemli icraatlara imza attı. Üstünel, özellikle İspanya ile birlikte dünyanın en önemli ligi olan İngiltere’den transfer ettiği futbolcularla uluslararası çapta ses getirdi. Ancak devre arasında yapılan operasyonda Kewell ile Nonda arasında yapılan yanlış tercih, Üstünel’in yaptığı transferlerin eleştiri almasına yol açtı. Leo Franco’nun F.Bahçe derbisinde yediği gol, Jo’nun gece alemi, Elano’nun kendisini Brezilya Milli Takımı’na saklaması, sportif başarısızlığın sebepleri olarak gösterildi. Üstünel’in Arda ile arasının soğuk olması da futbol komitesindeki yetki değişimini getiren etkenlerden biri olarak gösteriliyor.
Zorunlu Açıklama: Akşam Gazetesi
Bugünkü Akşam Gazetesi'nde "Aslan’da Şok By Pass" başlığı altında yer alan haberde yer alan içerik ve yazılanlar tamamen hayal ürünüdür.
Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun gazetede iddia edildiği gibi herhangi bir görev değişikliği doğrultusunda bir tasarrufu yoktur.
Bu tip mesnetsiz haberlerle suni gündem yaratarak camiamızın huzurunu bozmaya yönelik çabaların asla hedeflerine ulaşamayacağının bilinmesini isteriz..
Galatasaray’ın her yönetim kurulu üyesinin emeğine ve özverisine saygısızlık olarak nitelendireceğimiz bu tip hayali senaryolara spor kamuoyunun itibar etmeyeceği konusunda güvenimiz tamdır.
Galatasaray Spor Kulübü
Mehmet Topal'ın Liverpoollu Lucas Leiva'dan iyi olduğunu iddia ediyorum ben. Adamı yarım saat izleyemiyorum. Liverpooldan soğuttu resmen oynadığı her maçta. Ama Topal'a demediğini bırakmıyor bizimkiler.
anilton
13.Mayıs.2010, 22:44
Mehmet Topal'ın Liverpoollu Lucas Leiva'dan iyi olduğunu iddia ediyorum ben. Adamı yarım saat izleyemiyorum. Liverpooldan soğuttu resmen oynadığı her maçta. Ama Topal'a demediğini bırakmıyor bizimkiler.
O kadarda değil.M.Topal şuanda en iyi Türk önliberodur ancak Lucas'ın oyun zekası ve teknik kapasitesine yaklaşamaz bile...
O kadarda değil.M.Topal şuanda en iyi Türk önliberodur ancak Lucas'ın oyun zekası ve teknik kapasitesine yaklaşamaz bile...
Lucas'ın oyunu: sağa ver,al sola ver. arada bir ileri bak olmazsa geri ver. Maldonado'nun genci gibi bir şey bence.
-------------------------------------
Arda Tottenham'la anlaştı!
Hürriyet'te yer alan haberde, geçtiğimiz günlerde Arda'nın menajeri Ahmet Bulut'la bir görüşme yapan Tottenhamlı yetkililerin, senelik 2.3 milyon avorda anlaşma sağladıkları kaydedildi.
http://www.goal.com/tr/news/232/turkcell-s%C3%BCper-lig/2010/05/14/1924002/arda-tottenhamla-anla%C5%9Ft%C4%B1
Nedvedmania
14.Mayıs.2010, 14:41
Hürriyet Diyor .
baristayfur
14.Mayıs.2010, 14:56
Lucas'ın oyunu: sağa ver,al sola ver. arada bir ileri bak olmazsa geri ver. Maldonado'nun genci gibi bir şey bence.
Ne yaptın sen ya..Lucas ın ne zmn sağa sola çoğunlukla pas attığını gördün? bence Türkiyedeki tüm defans oyuncuları içinde en iyi pas yapan( ileriye doğru) oyuncudur. Öyle al ver yaptığını görmedm.. yanlışın var
Nedvedmania
14.Mayıs.2010, 15:02
Burdaki Lucas , Lucas Neill değil :)
baristayfur
14.Mayıs.2010, 15:04
Burdaki Lucas , Lucas Neill değil :)
Ozmn tmmdr :) Galatasaray haberler içinde Lucas okuyunca aklıma Neill geldi
Nedvedmania
14.Mayıs.2010, 15:35
Aslan’da şok by-pass
Zorunlu Açıklama: Akşam Gazetesi
Bugünkü Akşam Gazetesi'nde "Aslan’da Şok By Pass" başlığı altında yer alan haberde yer alan içerik ve yazılanlar tamamen hayal ürünüdür.
Milliyet haber çalışyor anlaşılan :D
goosfraba
14.Mayıs.2010, 16:24
Turkcell Süper Lig'de sezonu Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağı maçla kapatacak olan Galatasaray'da büyük kriz yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların Brezilyalı futbolcusu Jo, haber vermeden ülkesine döndü.
Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Jo'nun, izinsiz olarak ülkesine gittiği açıklandı. Sezon ortasında İngiltere'nin Manchester City kulübünden büyük umutlarla kiralanan Jo'nun, Gençlerbirliği maçını beklemeden izinsiz olarak ülkesine gittiği bildirildi.
Jo, Turkcell Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam 15 maçta forma giyip, 3 gole imza atmıştı.
mynet
Mehmet Batdal %80 Galatasaray'da.. 3 yıllık anlaşma yapılacakmış.
Batdal'ın menajeri söyledi radyoda.
KaPaLı
14.Mayıs.2010, 17:16
Mehmet Batdal'ın anlaşmadığı takım kalmadı Maşalllah.. Ankaragücü yönetimindende anlaştık diyolar..
Revolution
14.Mayıs.2010, 17:42
Batdal gelirse çok sevinirim ayrıca sene sonu sözleşmeleri biten Mehmet Yıldız'la Hasan Kabze'yle de ilgilendiğimiz söyleniyor.. Arda Tottenham'a giderse çok sevinirim, o takımdaki rekabet ortamıyla kendini çok geliştirir. Büyük ihtimal Gio+Para olacak bence.
indie
14.Mayıs.2010, 18:05
Turkcell Süper Lig'de sezonu Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağı maçla kapatacak olan Galatasaray'da büyük kriz yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların Brezilyalı futbolcusu Jo, haber vermeden ülkesine döndü.
Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Jo'nun, izinsiz olarak ülkesine gittiği açıklandı. Sezon ortasında İngiltere'nin Manchester City kulübünden büyük umutlarla kiralanan Jo'nun, Gençlerbirliği maçını beklemeden izinsiz olarak ülkesine gittiği bildirildi.
Jo, Turkcell Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam 15 maçta forma giyip, 3 gole imza atmıştı.
mynet
Jo geldiğinde eski takımının taraftarlarının kendisi hakkındaki olumsuz düşüncelerini çevirip postalamıştım. Malesef dedikleri kadar iş ahlakından yoksun bir oyuncu çıktı. Aslında ya tutarsa şeklinde çok mantıksız bir deneme değildi ama mantıksız olan kendisi gelecek diye Nonda'nın apar topar yollanmasıydı.
Revolution
14.Mayıs.2010, 18:21
Jo geldiğinde eski takımının taraftarlarının kendisi hakkındaki olumsuz düşüncelerini çevirip postalamıştım. Malesef dedikleri kadar iş ahlakından yoksun bir oyuncu çıktı. Aslında ya tutarsa şeklinde çok mantıksız bir deneme değildi ama mantıksız olan kendisi gelecek diye Nonda'nın apar topar yollanmasıydı.
Nonda'nın yollanması yanlış bir şekilde oldu gerçekten ama eğer takımda Nonda olsa pek bir şeyin farklı olacağını sanmıyorum.
indie
14.Mayıs.2010, 18:25
Nonda'nın yollanması yanlış bir şekilde oldu gerçekten ama eğer takımda Nonda olsa pek bir şeyin farklı olacağını sanmıyorum.
Sonuçta iyi kötü skor üretiyordu, saha dışı problemi yoktu ve takımı tanıyordu. Belki seneye ıskartaya çıkardı ancak bu sene Nondanın gidişi kanımca Galatasarayın hem ligde ilk ikiye girme, hem de avrupada tur atlama hedeflerini sekteye uğrattı. Kupayı kazanan A. Madride elenirken nasıl pisi pisine elenildiğini hatırlayalım.
Revolution
14.Mayıs.2010, 18:30
A.Madrid için forvetimizin olması gerekirdi gerçekten ama bu sene ürettiği tüm skorlar maç 3-0,2-0ken oyuna girip attığı 2 golle filan oldu, evet fena bir oyuncu değildi ama ilk 11 başlayınca şimdiki Jo'dan hiçbir fazlası yoktu sadece biraz daha istekliydi diyebiliriz..
yunusgs
14.Mayıs.2010, 19:07
Sonuçta iyi kötü skor üretiyordu, saha dışı problemi yoktu ve takımı tanıyordu. Belki seneye ıskartaya çıkardı ancak bu sene Nondanın gidişi kanımca Galatasarayın hem ligde ilk ikiye girme, hem de avrupada tur atlama hedeflerini sekteye uğrattı. Kupayı kazanan A. Madride elenirken nasıl pisi pisine elenildiğini hatırlayalım.
Alakası yok.Sen deplasmandan 1-1 gibi son derece avantajlı bir skorla dönüyorsan,ya 0-0 ya yatmayı becereceksin ya da adamları burada yeneceksin.Bu takımda tek sorun sadece Nonda'nın gönderilmesi değildi.Diğer sakatlar da bu takımı çok fazla etkiledi.
Sekopej
14.Mayıs.2010, 19:08
Ne olursa olsun, ne kadar kötü olursa olsun, Arda'dan, Keita'dan daha iyi tek forvet oynardı. Bence hem kupadan hem avrupadan elenmenin nedeni Arda'nın tek forvet oynamak zorunda kalması oldu.
Nonda hızını kesiyordu takımın. Sadece al da at diyeceksin de atacak. 16 değil 116 gol de atmış olsaydı bir şey değişmezdi.
Redrum
14.Mayıs.2010, 21:17
Nonda hızını kesiyordu takımın. Sadece al da at diyeceksin de atacak. 16 değil 116 gol de atmış olsaydı bir şey değişmezdi.
Kesinlikle, kesinlikle, altına imzamı atarım.
Arda'dan tek forvet olmayacağı gibi, o takımda Nonda'yla da olmazdı.
Oraya bağlayamayız meseleyi.
Takım zaten yeterince istekli olsaydı, yada tecrübeli, yada yetenekli, yada şanslı, her neyse, Nonda'yla da Nonda'sız da o kupadan elenmezdi.
Nonda o kadar büyük bir faktör değil, bunu sebep görmeyelim.
Sirius Black
14.Mayıs.2010, 22:24
Polat ve Terim buluştu!
Galatasaray'da çok önemli bir buluşma. Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın, Sarı kırmızılı takım ve Milli Takım'ın eski teknik direktörü Fatih Terim ile teknesinde görüşüp, birlikte akşam yemeği yedikleri öğrenildi. Galatasaray Başkanı ile Terim'in bu özel görüşmesinin içeriği henüz tam olarak bilinmiyor.
Sezonu büyük bir hayal kırıklığı ile tamamlayan Galatasaray'da başkan Adnan Polat'ın, Terim ile Marmara açıklarında özel teknesinde gizlice buluşması birçok soruyu da beraberinde getirecek. Bugüne kadar teknik direktör Rijkaard'a destek verdiğini her fırsatta dile getiren Polat'ın, Terim ile yaptığı bu özel görüşmeyi, futbol şubesi sorumlusu Haldun Üstünel ve çok yakın dostlarından bile gizleyerek yapması Terim, Galatasaray'a 3. kez teknik direktör olarak dönüyor mu sorusunu akıllara getirecek.
14.05.2010
Kaynak : DHA
http://www.sporx.com/futbol/superlig/194096/?takim=108&ref=ABM
izmer96
15.Mayıs.2010, 00:40
Polat ve Terim buluştu!
Galatasaray'da çok önemli bir buluşma. Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın, Sarı kırmızılı takım ve Milli Takım'ın eski teknik direktörü Fatih Terim ile teknesinde görüşüp, birlikte akşam yemeği yedikleri öğrenildi. Galatasaray Başkanı ile Terim'in bu özel görüşmesinin içeriği henüz tam olarak bilinmiyor.
Sezonu büyük bir hayal kırıklığı ile tamamlayan Galatasaray'da başkan Adnan Polat'ın, Terim ile Marmara açıklarında özel teknesinde gizlice buluşması birçok soruyu da beraberinde getirecek. Bugüne kadar teknik direktör Rijkaard'a destek verdiğini her fırsatta dile getiren Polat'ın, Terim ile yaptığı bu özel görüşmeyi, futbol şubesi sorumlusu Haldun Üstünel ve çok yakın dostlarından bile gizleyerek yapması Terim, Galatasaray'a 3. kez teknik direktör olarak dönüyor mu sorusunu akıllara getirecek.
14.05.2010
http://www.sporx.com/futbol/superlig/194096/?takim=108&ref=ABM (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2F194096%2F%3Ftakim%3D108%26ref%3D ABM)
Benim futbolla alakali bu tur haberler yapan hic bir basin kurumuna saygim ve inancim kalmamistir , bulustuklari supheli , bulusmuslarsa bile nedeni Fatih Terim in takimin basina gecmesi degildir
KanaKe
15.Mayıs.2010, 01:49
Benim futbolla alakali bu tur haberler yapan hic bir basin kurumuna saygim ve inancim kalmamistir , bulustuklari supheli , bulusmuslarsa bile nedeni Fatih Terim in takimin basina gecmesi degildir
bu kadar emin olma bence :) adnan polat hal hatir sormak icin mi bulusacak fatih terim ile? telefondan da sorar onun halini hatrini..
Revolution
15.Mayıs.2010, 01:50
Futbol takımının başına geçmez de bir bölümün başına getirilebilir neden olmasın ?
KanaKe
15.Mayıs.2010, 01:53
fatih terim teknik direktörlükten baska bir görevi kesinlikle kabul etmez.
Revolution
15.Mayıs.2010, 01:55
Adnan Polat da Rijkaard'a güvenimiz tam takım ona emanet diye bas bas bağırıp daha sonra da Fatih Terim'le saman altından antrenörlük için görüşmez herhalde .
nannar
15.Mayıs.2010, 02:17
görüşürse de ayıp!
Xipe Totec
15.Mayıs.2010, 02:57
Olay şu ki, Adnan Polat herkesten gizlemiş bir tek DHA'dan gizleyememiş buluşmayı..
E.Cartman
15.Mayıs.2010, 10:52
Sportif Direktörlük olayı için konuşmuş olabilir belki Adnan Polat yeni bir yapılanmaya gidebilir kulüp
Revolution
15.Mayıs.2010, 11:21
Sportif Direktörlük olayı için konuşmuş olabilir belki Adnan Polat yeni bir yapılanmaya gidebilir kulüp
Aynen bence de en fazla bu görev için görüşülmüştür..
Revolution
15.Mayıs.2010, 12:09
http://www.sporx.com/images/1/29/1734_B_messi001.jpg
Ezeli rakiplerin Messi savaşı!
G.Saray Altyapı Koordinatörü Tugay Kerimoğlu, F.Bahçe'yle prensipte anlaşan 'Türk Messi'nin babasına 1.5 milyon poundluk öneri yaptı.F.Bahçe'nin anlaşmaya vardığı Denizlispor'un 15 yaşındaki futbolcusu Recep Niyaz için G.Saray da devreye girdi. 17 Yaş Altı Milli Takımı'nın da formasını giyen ve sarı-lacivertli takımla prensip anlaşması bulunan genç yıldız adayına Tugay Kerimoğlu sarı-kırmızılı formayı giydirmek istiyor.
15 yaşındaki Recep'in Denizlispor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Normal şartlarda 15 yaşındaki bir futbolcu, kulübüyle sözleşmesi bittiğinde serbest kalmıyor.
Ancak Denizlispor yönetimi 'Türk Messi' olarak yorumlanan bu müthiş yetenekle daha 12 yaşındayken 3 yıllık profesyonel sözleşme imzaladı. Ve Recep Denizlispor'un tüm ısrarına karşın kulübüyle sözleşmesini uzatmadı. Bunun üzerine devreye F.Bahçe girdi ve genç yıldız adayının ailesiyle anlaşmaya varıldı.
Ancak genç oyuncuyu çok beğenen G.Saray Altyapı Koordinatörü Tugay Kerimoğlu, Recep'in rengini sarı-kırmızı yapmak için bir süredir çalışmalarını sürdürüyor. Recep'in babası İhsan Niyaz'ı sık sık arayan Kerimoğlu, genç oyuncunun G.Saray'a gelmesi için 1.5 milyon poundluk teklif yaptı.
Daha önce F.Bahçe'ye 'evet' diyen Niyaz ailesi bu öneri sonrası Aslan'a ısındı. Tugay Kerimoğlu'nun Recep'i G.Saray'a katmak için ikna turları sürüyor.
15.05.2010
Kaynak : Milliyet
C h A o S
15.Mayıs.2010, 12:21
Başkan Adnan Polat'tan Açıklama
Bugün yayınlanan bazı medya organlarında eski teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim ile dün biraraya geldiğimiz yazılmaktadır.
Öncelikle Sayın Fatih Terim ile futbolcumuz Sabri Sarıoğlu'nun düğün töreninden bu yana biraraya gelmediğimizi belirtmek isterim. Dolayısıyla sözkonusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Ayrıca altını çizerek belirtmek isterim ki, futbol takımımızın 2010-2011 sezonuna ilişkin bütün planlamalar ve çalışmalar, Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, yardımcı hocamız Johan Neeskens ve teknik ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Daha önce defalarca altını çizerek belirttiğim gibi, Galatasaray'ın geleceğine dair planlamalarımız uzun vadelidir.
Bu konuda herhangi bir spekülasyon üretilmesi çok anlamsızdır.
Camiamızın ve spor kamuoyunun bu tip yanıltıcı haberlere itibar etmemesini diliyorum.
Adnan Polat
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı
yunusgs
15.Mayıs.2010, 12:29
Bugün yayınlanan bazı medya organlarında eski teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim ile dün biraraya geldiğimiz yazılmaktadır.
Öncelikle Sayın Fatih Terim ile futbolcumuz Sabri Sarıoğlu'nun düğün töreninden bu yana biraraya gelmediğimizi belirtmek isterim. Dolayısıyla sözkonusu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Ayrıca altını çizerek belirtmek isterim ki, futbol takımımızın 2010-2011 sezonuna ilişkin bütün planlamalar ve çalışmalar, Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard, yardımcı hocamız Johan Neeskens ve teknik ekibimiz tarafından yapılmaktadır. Daha önce defalarca altını çizerek belirttiğim gibi, Galatasaray'ın geleceğine dair planlamalarımız uzun vadelidir.
Camiamızın ve spor kamuoyunun bu tip yanıltıcı haberlere itibar etmemesini diliyorum.
Adnan Polat
Medya işte ne yaparsın.
metaLwrath
15.Mayıs.2010, 12:32
=) gülünür geçilir..
1.5 Milyon Pound'luk teklif de az değilmiş yahu :)
deniz.91
15.Mayıs.2010, 14:38
Batdal çok değerli bir oyuncu bence gs yeni hakan şükürünü bulabilir hayırlı olsun
C h A o S
15.Mayıs.2010, 15:10
Batdal forvet hattımız için iyi bir alternatif olur.Umarım gelir.Sonuçta genç ve gelecek vaad eden bir oyuncu.
Trabzonspor
15.Mayıs.2010, 17:42
Çağlar'la anlaşılmak üzere olduğu yazıyor birkaç yerde acaba doğru mu?Ben onu Trabzonspor'a gelecek diye bekliyorum.
tarikko
15.Mayıs.2010, 18:13
Bank Asya 1. Lig'den Turkcell Süper Lig'e yükselen Bucaspor'da, golcü futbolcu Mehmet Batdal, ''Transferimle ilgili kesinleşmiş bir şey yok'' dedi.
Batdal, yaptığı açıklamada, transferiyle ilgili bir takım haberler çıktığını, ancak herhangi bir gelişmenin olmadığını söyledi. Bu akşam kupa törenlerinin bulunduğunu ve takımıyla birlikte Süper Lig'e çıkmanın keyfini yaşamaya devam ettiğini kaydeden Batdal, ''Transferimle ilgili kesinleşmiş bir şey yok. Önümüzdeki günlerde her şey netleşir'' diye konuştu.
Bu sezon Bucaspor formasıyla 30 maçta 16 gol kaydeden golcü oyuncunun, kulübüyle sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek.
Maraton
Lucas Neill
15.Mayıs.2010, 19:16
Menajeri %80 Gs de demis ama ne kadar dogru bilemem.Yasin ve Veliyi de almisiz galiba.Bi tane de orta saha alinacakmis sanirim gurbetci.
KanaKe
15.Mayıs.2010, 20:32
Yasin kim?
gerrrard
15.Mayıs.2010, 21:04
bana kalırsa en büyük eksiğimiz olan yerli oyuncularımızın vasatın altında olma olayının ortadan kalkmaya başlaması çok sevindirici.
Yasin kim?
Yasin Pehlivan.
Lucas Neill
15.Mayıs.2010, 22:04
Avusturya da 2009 yilinda en iyi genc oyuncu secilmis.
izmer96
15.Mayıs.2010, 23:09
bu kadar emin olma bence :) adnan polat hal hatir sormak icin mi bulusacak fatih terim ile? telefondan da sorar onun halini hatrini..
Adnan Polat
Cevabini almissindir umarim
Revolution
15.Mayıs.2010, 23:58
Umarım Çağlar da Mehmet Batdal da takımımıza gelir gerçekten gerekli olan mevkiiler..
KaPaLı
16.Mayıs.2010, 01:49
Galatasaray ne kadar oyuncu varsa topluyo.. Gözümün önüne 3-4 sene öncesi geldi bir anda. Veli ve diğer oyuncu kaç maça çıkacak acaba takımla.
anilton
16.Mayıs.2010, 13:03
Yasin Pehlivan,M.Topal'ın boşluğunu doldurabilecek genç ve yetenekli bir oyuncu.Alınırsa çok çok doğru bir hamle olur...
http://4.bp.blogspot.com/_fVqUsK7UeU4/SdXKAALk2HI/AAAAAAAACXs/B04hJm2dLAA/s1600/yasin-pehlivan-avusturya.jpg
Valencia formasıyla M.Topal;
http://3.bp.blogspot.com/_7etF5fu5dQ0/S-3KvsL5GtI/AAAAAAAABK8/RY8LPz9uVmI/s1600/99731302.jpg
bence forma yakışmamış:n:
ShevAnil
16.Mayıs.2010, 13:11
Yakışmamış ya :p hayırLı oLsun tekrar (:
Lucas Neill
16.Mayıs.2010, 16:17
Galatasaray ne kadar oyuncu varsa topluyo.. Gözümün önüne 3-4 sene öncesi geldi bir anda. Veli ve diğer oyuncu kaç maça çıkacak acaba takımla.
Sezon baslasin kac macta oynayacaklari belli olur sen rahat ol.
KaPaLı
16.Mayıs.2010, 16:25
Sezon baslasin kac macta oynayacaklari belli olur sen rahat ol.
Gerektiğinden daha rahatım : ) Ama seni içine ukte olmuş baksana en ufak sözde hemen atladın ortaya : )
Alsın yahu banane. Arda'yı yollasın Serdar Özkan'ı alsın. Elano gitsin Veli oynasın : ) Baros'u satsınlar alsınlar Nobreyi hatta : )
KanaKe
16.Mayıs.2010, 17:19
valencia'nin forma cirkinlesmis.. sponsor cok cirkin duruyor :)
Night_Mare17
16.Mayıs.2010, 18:09
Mehmet Topal'ın Valencia'ya gitmesinin ardından Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan'ın da Tottenham'a transferi an meselesi.
Galatasaray'ın yıldızları bir bir ayrılmaya devam ediyor. Mehmet Topal'ın Valencia'ya gitmesinin ardından Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan'ın da Tottenham'a transferi an meselesi. Ancak, Rijkaard ve Dos Santos'un Galatasaray'daki geleceği bu transferin daha geç gerçekleşmesinin yolunu açtı. Sezon sonu Avrupa'ya gitmek isteyen Arda Turan ise İngiliz ekibiyle prensipte anlaşmaya vardı.
KULÜPLER ANLAŞMIŞTI
Aslında Galatasaray yönetimi de Arda'nın Tottenham'a transferi için İngiliz kulübü ile anlaşmıştı. Fakat Rijkaard'ın geleceği konusundaki belirsizlik bu transferi şimdilik çıkmaza soktu.
Arda Turan ve Galatasaray yönetimine yakın kaynaklardan Radyospor'a ulaşan bilgilere göre, Galatasaray ile Tottenham arasında yapılan ilk görüşmede, Tottenham Dos Santos'un bonservisi ve 5 Milyon Euro karşılığında Arda'yı transfer etme teklifinde bulundu.
Kulüpler arasında "5 mi olsun, 6 mı olsun" pazarlıkları sürerken, Rijkaard'ın sezon sonu ayrılma ihtimalinin bir anda yükselmesi ve ayrılması halinde de Milan'a gidecek olması transfer görüşmelerini farklı bir noktaya getirdi.
DOS SANTOS DA KALMAK İSTEMİYOR
Daha önce Galatasaray'da oynamaya devam etmek istediğini belirten Dos Santos, Rijkaard'ın gitmesi durumunda sarı-kırmızılı kulüpte kalmak istemiyor.
Santos'un bu tavrı Arda Turan transferindeki takas seçeneğini de zora soktu. Bu gelişme üzerine Galatasaray yönetimi Arda'nın bonservis bedeli olarak Tottenham'dan 13 Milyon Euro istedi. Bu gelişmeler üzerine ise Tottenham geri adım attı. Ancak İngiliz takımının menajeri Harry Redknapp, Arda'nın transferi için bastırınca görüşmeler tekrar hız kazandı. Arda Turan ile prensipte anlaşan Tottenham'ın bu transferi 15 gün içerisinde bitirmesi bekleniyor.
Lucas Neill
16.Mayıs.2010, 18:24
Gerektiğinden daha rahatım : ) Ama seni içine ukte olmuş baksana en ufak sözde hemen atladın ortaya : )
Alsın yahu banane. Arda'yı yollasın Serdar Özkan'ı alsın. Elano gitsin Veli oynasın : ) Baros'u satsınlar alsınlar Nobreyi hatta : )
Hem bana ne diyosun sonra yorum yaziyosun her Gs muhabbetinde bi olumsuzluk ortaya cikarmak istiyosun.Elano yu Jo yu aldik da noldu Veli cikar onlardan 100 kat daha iyi oynar belki.
indie
16.Mayıs.2010, 19:14
Hem bana ne diyosun sonra yorum yaziyosun her Gs muhabbetinde bi olumsuzluk ortaya cikarmak istiyosun.Elano yu Jo yu aldik da noldu Veli cikar onlardan 100 kat daha iyi oynar belki.
Kardeşim, o da kendi fikrini yazmış, sen alıntı yapıp "sen rahat ol" gibisinden gergin cevap verirsen onda da ters cevap verme güdüsü oluşturuyorsun. Veli gelirse denenir, oynayabilir de oynayamayabilir de. Nerede, kimin yerine oynar o konuda fikrin varsa yazıver, en güzel cevap o olur :).
Revolution
16.Mayıs.2010, 22:26
Mehmet Topal'ın Valencia'ya gitmesinin ardından Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan'ın da Tottenham'a transferi an meselesi.
Galatasaray'ın yıldızları bir bir ayrılmaya devam ediyor. Mehmet Topal'ın Valencia'ya gitmesinin ardından Galatasaray'ın yıldızı Arda Turan'ın da Tottenham'a transferi an meselesi. Ancak, Rijkaard ve Dos Santos'un Galatasaray'daki geleceği bu transferin daha geç gerçekleşmesinin yolunu açtı. Sezon sonu Avrupa'ya gitmek isteyen Arda Turan ise İngiliz ekibiyle prensipte anlaşmaya vardı.
KULÜPLER ANLAŞMIŞTI
Aslında Galatasaray yönetimi de Arda'nın Tottenham'a transferi için İngiliz kulübü ile anlaşmıştı. Fakat Rijkaard'ın geleceği konusundaki belirsizlik bu transferi şimdilik çıkmaza soktu.
Arda Turan ve Galatasaray yönetimine yakın kaynaklardan Radyospor'a ulaşan bilgilere göre, Galatasaray ile Tottenham arasında yapılan ilk görüşmede, Tottenham Dos Santos'un bonservisi ve 5 Milyon Euro karşılığında Arda'yı transfer etme teklifinde bulundu.
Kulüpler arasında "5 mi olsun, 6 mı olsun" pazarlıkları sürerken, Rijkaard'ın sezon sonu ayrılma ihtimalinin bir anda yükselmesi ve ayrılması halinde de Milan'a gidecek olması transfer görüşmelerini farklı bir noktaya getirdi.
Daha önce Galatasaray'da oynamaya devam etmek istediğini belirten Dos Santos, Rijkaard'ın gitmesi durumunda sarı-kırmızılı kulüpte kalmak istemiyor.
Santos'un bu tavrı Arda Turan transferindeki takas seçeneğini de zora soktu. Bu gelişme üzerine Galatasaray yönetimi Arda'nın bonservis bedeli olarak Tottenham'dan 13 Milyon Euro istedi. Bu gelişmeler üzerine ise Tottenham geri adım attı. Ancak İngiliz takımının menajeri Harry Redknapp, Arda'nın transferi için bastırınca görüşmeler tekrar hız kazandı. Arda Turan ile prensipte anlaşan Tottenham'ın bu transferi 15 gün içerisinde bitirmesi bekleniyor.
Giovani'yle takas olursa üzerine para alırız umarım..
ForCimbom
16.Mayıs.2010, 22:43
KULÜPLER ANLAŞMIŞTI
bu haberin ilk girişi ; ".........rijkaard ın gidecek olması sebebiyle......." şeklindeki cümleyi içeriyordu...
Deus Dominus
17.Mayıs.2010, 02:31
Mehmet Batdal'ı Manisaspor'la anlaştı diye biliyordum. Ayrıca Veli'de, Yasin'de çok yetenekli ve genç oyuncular. Takıma ve Türkiye'ye çabuk uyum sağlayabilirseler çok isabetli transferler olur Galatasaray adına.
Lucas Neill
17.Mayıs.2010, 02:39
Mehmet Batdal Manisa anlasmasi gerceklesmemis büyük ihtimalle bizde ama resmi site aciklamadiktan sonra inanmamak lazim.
TR.CaPTaiN
17.Mayıs.2010, 14:02
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=72488
Revolution
17.Mayıs.2010, 16:38
Vallahi gururlandım :)
Flawless Victory
17.Mayıs.2010, 16:44
Valencia'nın aldığı bir oyuncuyu beğenmememiz ilginç.
Lucas Neill
17.Mayıs.2010, 17:16
Duygulandim ve sevindim Mehmet adina gercekten mükemmel bisey foto cekilmesi imza vermesi umarim futbolu da cok iyi olur.
mpaker66
17.Mayıs.2010, 19:27
genç türkler olr hep transferlerimzz
Alicanfmfan
17.Mayıs.2010, 22:25
Vallahi Türk futbolu adına gurur verici birşey , İnşAllah Valencia'da kral olur Mehmet Topal..
ThersoN
17.Mayıs.2010, 23:31
Valencia baya şey bekliyor Topal'dan umarım çok çabuk harcamazlar
bu arada Rijkaard gönderilip Terim gelirse Gsyi izlemem
TR.CaPTaiN
18.Mayıs.2010, 14:33
G.Saray'a 2 transfer!
FLAŞ... Galatasaray Kulübü'nün, Beşiktaşlı Serdar Özkan ve Bucaspor'dan Mehmet Batdal ile Haziran 2010'dan itibaren 3 yıl boyunca geçerli olmak üzere sözleşme imzaladığı açıklandı.
Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinden yaptığı açıklama!
"Galatasaray Futbol A.Ş. ile futbolcular, Beşiktaş A.Ş.’den Serdar Özkan ve Bucaspor’dan Mehmet Batdal arasında, Haziran 2010’dan itibaren üç yıl boyunca geçerli olmak üzere sözleşme imzalanmıştır.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur."
Galatasaray Futbol A.Ş.
Sporx ve AA
Trabzonspor
18.Mayıs.2010, 14:33
Mehmet ve Serdar ile sözleşme imzalamış herhalde Galatasaray.
Trabzonspor
18.Mayıs.2010, 14:34
Kaptan hızlı davrandı:D
Ahmet Göktaş
18.Mayıs.2010, 14:35
Eli öpülecek adamsın Haldun Üstünel... :) Seneye Nobre ve Uğur inş... :)
eGowiCh
18.Mayıs.2010, 14:37
Serdar Özkan futbolcu falan değil ama Mehmet Batdal çok iyi futbolcu, Jo'dan daha faydalı olur G.Saray'a. Baros-Batdal ikilisi hem havadan hem yerden iyi işler yapar.
goosfraba
18.Mayıs.2010, 14:39
batdal çok hantal. sadece top indirir.
Ahmet Göktaş
18.Mayıs.2010, 14:42
Mehmet Batdalın fm profiline baktım. Hayırlı olsun ama eğer FMdeki arkadaş 1 sene boyunca izleyip yanlış değerlendirmediyse Süper ligde bile çok zor oynayabilecek oyuncu.
BaFraLı
18.Mayıs.2010, 14:46
FM deki profiliyle olsaydı o işler.
BaFraLı
18.Mayıs.2010, 14:56
Yok bende diyorum FM ile kıyaslıyorsan birçok oyuncu var öyle.
Bence En azından alternatif olur. Şans verildiğindede iyi değerlendirir bence Mehmet Batdal.
KanaKe
18.Mayıs.2010, 14:57
kadro derinligi icin transfer edilmislerdir.. yoksa ikiside gs de ilk 11 oynayacak düzeyde degiller.
ShevAnil
18.Mayıs.2010, 14:59
Gökhan Zan'dan ders almamış Adnan Sezgin. Neyse hayırLı oLsun Galatasaray camiasına.
indie
18.Mayıs.2010, 15:18
Gerçek performansını bilemem ama Serdar'ın Fm profilini merak ediyorum. Normalde nispeten iyi geçirdiği sezonlardan sonra bile hiç bir Beşiktaşlıyı memnun etmezdi, bu sezonun ardından da belli bir düşüş olur herhalde.
Flawless Victory
18.Mayıs.2010, 15:39
Serdar Özkan transferi tam bir skandaldır.
Fearless Coward
18.Mayıs.2010, 16:06
Valla bizim yönetimden 1 cacık olmaz seneyede UEFA için mücadele ederiz gibi duruyor Serdar Özkan'ı almışlar sıra kimde Nobre,Selçuk?..
KaPaLı
18.Mayıs.2010, 16:25
Nobre'yi bekliyodum ben forvete :n:
Mehmet Batdal 2. lig için çok iyi oyuncudur ama 1. ligde ne yapar tartışılır. 2. Hakan Şükür olma kapasitesi olan ama Hakan'dan çok daha hantal oyuncu.. Umarım başarılı olur 1. ligde.
Varonil
18.Mayıs.2010, 16:48
Sakat,cezalı gibi durumda düşünülebilecek çok iyi 2 alternatif.Kadro derinliği açısından iyi transferler,hayırlısı olsun.
metaLwrath
18.Mayıs.2010, 16:58
Serdar Özkan, potansiyeli olan fakat bir türlü o patlamayı yapamayan genç , alternatif bir futbolcudur..Beşiktaş için de artık bir sorun haline gelen bir oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden transfer etmek doğru bir hamledir..
Hayırlısı olsun..
C h A o S
18.Mayıs.2010, 18:06
Ali Turan,Serdar Özkan,Mehmet Batdal nerdeyse beleş geldiler.Kadro derinli açısından iyi.Bakalım belki ummadık taş baş yarar..
Flawless Victory
18.Mayıs.2010, 18:08
Serdar Özkan neye göre potansiyelli oyuncu? Beşiktaşta ne yapmış? Bir ışık vermiş mi bu güne kadar? İyi oynar, oynamaz ayrı meseledir ama hangi mantıkla transfer ediliyor? Elde hiç bir mantıklı veri yok.
eGowiCh
18.Mayıs.2010, 18:17
Emrah'a katılıyorum. Serdar Özkan kim ya? Sıradan, basit bir futbolcu bana göre. Potansiyelli falan denilemez. Bence boşa transfer.
Mehmet Batdal ise isabetli transfer, çünkü Batdal çok formda, hem havadan hem yerden çok iyi durumda. Sol ayağını müthiş kullanıyor, çok sert şutlar atıyor, çalım da atabiliyor, yani uzun diye hantal demek biraz haksızlık olur. Bence potansiyeli olan esas Mehmet Batdal'dır, Serdar Özkan değil.
C h A o S
18.Mayıs.2010, 18:27
Zaten Serdar kötü performans gösterirse gönderilir.Bonservisi olmadan alındığı için denenmeye değer bence.Zaten taraftarın çoğu istemiyor bu transferi.Ancak ben bekleyip görelim diyorum.Kadro derinliği açısından iş görür inşallah..
Flawless Victory
18.Mayıs.2010, 18:58
Bonservisi olmayabilir ama bi ton para verecekler şimdi kendisine.
tarikko
18.Mayıs.2010, 19:04
Mehmet Batdal iyi sayilabilir ama Serdar Ozkan transferinin neden yapildigini anlamadim.Yetenekli olduguna inanmiyorum ben.Normal bir oyuncu.Bu zamana kadar birsey yapamadi bundan sonra yaparmi bilinmez tabii ama bence faydali olamaz Galatasaray'a..
eGowiCh
18.Mayıs.2010, 19:09
Galatasaray'ın yeni sezonda Elano, Servet ve Gökhan Zan'dan kurtulması lazım.
Neill'in yanına bir yabancı stoper alınmalı, Keita, Baros, Kewell kalmalı ve orta sahaya bir oyuncu alınmalı. Böylece sahadaki 6 yabancı bu şekilde belirlenmiş olur.
Flawless Victory
18.Mayıs.2010, 19:20
Elano, Maldonado tarzı bir oyuncu, sadece biraz daha yetenekli ama bu yeteneğini pek göremedik. Orta alana Makelele gibi mücadeleci bir oyuncu lazım.
mpaker66
18.Mayıs.2010, 19:31
bekleyip görecez ama yönetimi beğenmiyorum artık...
indie
18.Mayıs.2010, 19:38
Elano, Maldonado tarzı bir oyuncu, sadece biraz daha yetenekli ama bu yeteneğini pek göremedik. Orta alana Makelele gibi mücadeleci bir oyuncu lazım.
Alakası yok bence, Kleberson deseniz anlarım.
Revolution
18.Mayıs.2010, 20:24
Katılmıyorum Emre abi.. Elano gibi isabetli uzun pas atan yok bu ligde kim ne derse desin. Biz Elano'yla Ayhan'ı hiçbir zaman yanyana oynatmadığımız için genelde M.Topal,M.Sarp ikilisiyle oynadığımız için topu geriden çıkarmada zorluk çıkardık,Elano da hep geriden top çıkardı tüm bu sezon boyunca. 2-3 maç ofansif görev verildi onda da gerçekten herkesin takdirini kazandı. Maldonado Şili'nin dışına zor çıkmış bir oyuncu ancak Elano şuan ölüsüyle bile İspanya'nın,İtalya'nın iyi takımlarına gider doğruya doğru..
yunusgs
18.Mayıs.2010, 20:24
Sıkıntı çekilen forvet mevkisi için sadece alternatif olarak alınmış bir isim olsa gerek Mehmet Batdal.Şimdiden yorum yapmak çok zor.İzleyip göreceğiz.
Serdar Özkan ise tam bir transfer rezaleti şu an itibari ile.İleride tut ki iyi oynadı.O zaman kimse bir şey diyemez ama şu anda tam bir fiyasko.
eng1n
18.Mayıs.2010, 21:29
Bu transfer sabrinin yükünün yarısın götürür artık sabri dağlara serdar taşlara vurur böylece sabride rahatlar :n:
RasAnt
18.Mayıs.2010, 21:32
Bu transfer sabrinin yükünün yarısın götürür artık sabri dağlara serdar taşlara vurur böylece sabride rahatlar :n:
Heheh güzel yorum :):):icon_biggrin:
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Mayıs.2010, 21:37
Helal Olsun Gs yönetimine...Serdar muhteşem bir transfer :) :D
E.Cartman
18.Mayıs.2010, 22:51
Beşiktaş'ın istemediklerini topluyoruz bu nasıl bir transfer politikası bende umutlanmıştım ki yeni sezonda değişen bi şeyler olur diye seneye yine fiyasko olacak gibi duruyor...
nannar
18.Mayıs.2010, 23:02
Yorum yaparken nasıl bu kadar gaddar olabiliyorsunuz arkadaşlar ? Geçen sezon milyonlarca € vererek bir sürü transfer yapıldı fakat beklenen maddi gelir sağlanamadı. Galatasaray yönetimi "en iyisini alacağız" diye taraftarı kandırmıyor!Adamlar bütçe dahilinde en uygun isimleri alacağız dediler. Serdar Özkan'a kim ne derse desin valla ben sevindim. Serdar kaçırdığı goller dışında kötü bir futbolcu değil. Hatta eğer kendine güveni gelirse Beşiktaş'lılar çok ağlarlar arkasından. Mehmet Batdal süper ligde neler yapar bilinmez ama en azından boyu Jo kadar var ve Türk :) Vuruşları da fena değil gibi... 2 oyuncu da Galatasaray'ımıza hayırlı olsun
RasAnt
18.Mayıs.2010, 23:07
| Serdar Özkan = Burak Yılmaz = Guiza | gs yeni bir guiza aldı işte ama ucuza :)
nannar
18.Mayıs.2010, 23:11
Arkadaş adam kanat oyuncusu. Sanki bizdeki sabri her yakaladığını atıyor muydu kanatta oynarken? Bekleyelim görelim... Gökhan Zan geldiği gün yönetime içimden saydırmıştım ama Serdar Özkan öyle olmayacak...
ShevAnil
18.Mayıs.2010, 23:12
Madem makul ücretlerle transfer yapılıyor. Yabancı kaleci alınacaksa Stefan Senecky alınsın (: boşta bildiğim kadarıyla, ben beğeniyorum Senecky'i :D
KaPaLı
18.Mayıs.2010, 23:14
Mehmet Batdal Türkiye Liglerinde oynadığı 125 maçta 42 gol atmış.. 18 tanesi geçen sezondan.
RaSenGan
18.Mayıs.2010, 23:17
Madem makul ücretlerle transfer yapılıyor. Yabancı kaleci alınacaksa Stefan Senecky alınsın (: boşta bildiğim kadarıyla, ben beğeniyorum Senecky'i :D
Senecky mi :D Beğeniyosan sen kendine al Anıl bizden uzak dursun :D
Senecky mi :D Beğeniyosan sen kendine al Anıl bizden uzak dursun :D
Ne diyorsun olm sen.Senecky en iyi 10 kaleci arasında.Volkan'ın bir altında.
GeNç KaRTaL
18.Mayıs.2010, 23:52
Serdar Özkan'ın tek sorunu gol kaçırması değil maalesef.Fiziği zayıf olduğu için ikili mücadelelerde genelde yenilen oluyor.Buna rağmen her seferinde ikili mücadeleye girmeyi tercih ediyor.Ortaları iyi değil.Çalımları iyi değil.Bir kaç sene öncesine kadar bu özellikleri daha iyiydi.Umut vaad ediyordu.Üstüne koyamadığı gibi,bir de geriledi futbolunda.Tabii Galatasaray'da bambaşka bir performans sergiler,bir kaç sene önce gösterdiği potansiyeline ulaşır,faydalı bir transfer olur bilemem.Galatasaray yönetimi de bunu umarak bu transferi gerçekleştirmiş olmalı.Yoksa başka bir açıklaması olamaz rakibinin beğenmediği adamı almanın.
Alicanfmfan
19.Mayıs.2010, 00:17
Valla suan için ikiside iyi alternatif ikiside beleşe geldi , ama ben inanıyorum öyle istiyorum yani umarım başarılı olurlar ve herkesi şaşırtırlar .
Her sene bos transfer yaparız bi tane 2 sene önce Ferdi geçen sene Mustafa Sarp bu sene Serdar ama inş utandırır beni ve müthiş bi patlama yapar.
Hoşgeldin Mehmet Batdal ve Serdar Özkan , hoşgeldiniz Aslan yürekliler...
Fearless Coward
19.Mayıs.2010, 00:31
Valla Serdar,GS'de patlama yapıp BJK'ye ders verirse o zaman gülerim valla :n: :n: beleşe alıp para yapmak istiyor galiba yönetim ama sanmıyorum G.Zan'ı Merinosspor bile almaz.. :(
indie
19.Mayıs.2010, 00:34
Yorum yaparken nasıl bu kadar gaddar olabiliyorsunuz arkadaşlar ? Geçen sezon milyonlarca € vererek bir sürü transfer yapıldı fakat beklenen maddi gelir sağlanamadı. Galatasaray yönetimi "en iyisini alacağız" diye taraftarı kandırmıyor!Adamlar bütçe dahilinde en uygun isimleri alacağız dediler. Serdar Özkan'a kim ne derse desin valla ben sevindim. Serdar kaçırdığı goller dışında kötü bir futbolcu değil. Hatta eğer kendine güveni gelirse Beşiktaş'lılar çok ağlarlar arkasından.
Komşunun tavuğunun komşuya kaz görünmesi gibi bir durum söz konusu. Mesela 2005 yılında bir Beşiktaşlı gence sormuşlardı tvde, kimi istersin Beşiktaş'a diye, "Nobre'yi isterim" demişti. Kulaklarıma inanamamıştım. Nobre geldiğinde de Beşiktaşlıların çoğu sevinirken ısrarla 10 gollü geçemeyeceğini savunmuştum, sağolsun onca senede bir kere buldu 10 golü.
Şimdi bizden Barış Özbek'i isteyenler de var mesela, onlara da aynısını söylüyorum. Misal Aydın Yılmazı alsak, nasıl yorumlar olur Galatasaray cephesinde? Serdar da Beşiktaşlılar için o durumda. Galatasaraydan Ardayı, Fenerden Gökhan Gönülü, Beşiktaştan Toramanı koparıp alabiliyorsan al, helali hoş olsun. Yoksa Gökhan Zanı, Ali Güneşi, Serdarı, Yozgatlıyı, Burak Yılmazı zaten alırsın.
Alicanfmfan
19.Mayıs.2010, 00:52
batdal çok hantal. sadece top indirir.
Batdal çok golcü , ve cok gol atar :)
Komşunun tavuğunun komşuya kaz görünmesi gibi bir durum söz konusu. Mesela 2005 yılında bir Beşiktaşlı gence sormuşlardı tvde, kimi istersin Beşiktaş'a diye, "Nobre'yi isterim" demişti. Kulaklarıma inanamamıştım. Nobre geldiğinde de Beşiktaşlıların çoğu sevinirken ısrarla 10 gollü geçemeyeceğini savunmuştum, sağolsun onca senede bir kere buldu 10 golü.
Şimdi bizden Barış Özbek'i isteyenler de var mesela, onlara da aynısını söylüyorum. Misal Aydın Yılmazı alsak, nasıl yorumlar olur Galatasaray cephesinde? Serdar da Beşiktaşlılar için o durumda. Galatasaraydan Ardayı, Fenerden Gökhan Gönülü, Beşiktaştan Toramanı koparıp alabiliyorsan al, helali hoş olsun. Yoksa Gökhan Zanı, Ali Güneşi, Serdarı, Yozgatlıyı, Burak Yılmazı zaten alırsın.
Yanlıs anlasıma olmasın ama , benim takımımda ne kadar nefret ettigim veyahut ne kadar gitmesini istedigim bir oyuncu bile olsa ezeli rakibime beleşe gitse yine üzülürüm sonucta ezeli rakibin senden kaptanlık yapmıs bir oyuncuyu para vermeden alıyor.
Lucas Neill
19.Mayıs.2010, 00:55
Veli Kavlak, Pektemek, Yasin le kesin olarak anlasmaya varmisiz sanirim intde okudum.
Ahmet Göktaş
19.Mayıs.2010, 01:13
Yanlıs anlasıma olmasın ama , benim takımımda ne kadar nefret ettigim veyahut ne kadar gitmesini istedigim bir oyuncu bile olsa ezeli rakibime beleşe gitse yine üzülürüm sonucta ezeli rakibin senden kaptanlık yapmıs bir oyuncuyu para vermeden alıyor.
Bence ezeli rakibi almıyor , Beşiktaş bile bile veriyor. O yüzden üzülmeye lüzum yok. Serdar ve Menejeri 2 ay kapıda yattı ama Serdal Adalı kesin bir tavır koyarak ya rakamı kabul eder yada takım serdara muhtaç değil çeker gider dedi.
Yani öyle kaptırma vs. gibi sorun yok.
indie
19.Mayıs.2010, 02:25
İşte oyuncunun kendisine bağlı biraz da, mesela Tümer Fenere gittiğinde ben çok üzülmüştüm, takımın bence önemli bir oyuncusuydu. Aynı şekilde, bir çok Fenerbahçeli itiraf etmeseler bile Rüştü'nün transferine çok üzülmüşlerdi. Ama mesela Ali Güneşe, Nobreye neden üzülsün adamlar, zaten kendileri bırakıyorlar. Beşiktaşta kaptanlık uzun zamandır sembolik bir olay zaten, mesela Nobre de kaptanlık yaptı, gitse üzerine para vermeye razı oluruz :)
Serdarın Allah vergisi bir çabukluğu ve çevikliği var, ancak onun dışında maalesef bir numarasını göremedik. İddia ediyorum, üzerinde Beşiktaş etiketi olmasa büyüklerin gündemine bile gelmezdi. Türkiye liglerinde çabuk ve çevik oyuncu kıtlığı yok (Okan Koç), arada oyun zekası ve skor üretebilme yeteneği gösteren 3-5 tanesi sivriliyor işte. Serdarın çok daha iyisi İbrahim Akın'dı mesela, o bile yapamadı.
Ha serdar gelişip Ayhan gibi olur mu? Mümkündür. Olabileceği en yüksek seviye de Ayhanın seviyesi olur herhalde. Ayhan gittiği için de kimse üzülmemişti, bu onu kötü oyuncu yapar mı? Yapmaz.
Sheriff
19.Mayıs.2010, 04:40
Haklısın katılıyorum sana, kötü oyuncu yapmaz sıradan bir oyuncu yapar düşüncesindeyim.
Nocna Mora
19.Mayıs.2010, 11:06
Valla suan için ikiside iyi alternatif ikiside beleşe geldi , ama ben inanıyorum öyle istiyorum yani umarım başarılı olurlar ve herkesi şaşırtırlar .
Her sene bos transfer yaparız bi tane 2 sene önce Ferdi geçen sene Mustafa Sarp bu sene Serdar ama inş utandırır beni ve müthiş bi patlama yapar.
Hoşgeldin Mehmet Batdal ve Serdar Özkan , hoşgeldiniz Aslan yürekliler...
Mustafa Sarp'ın kötü futbolcu olduğuna katılmıyorum.
Sirius Black
19.Mayıs.2010, 11:18
Ne kattı takıma? Aptalca paslardan, kaptığı topları rakip takıma iade etmekten ve 4-5 duran top golünden başka?
IcedEarth
19.Mayıs.2010, 11:27
Mustafa Sarp kötü transferdir, neden? Bu adamla büyük mücadelelerde başarılı olmak mucize gibidir. Bu adam pas yapamaz, şut çekemez, doğru pozisyon alamaz, oyun zekası yoktur, sadece ama sadece mücadele eder. O da Galatasaray seviyesinde bir takım için yeterli bir şey değildir, bedavaya gelmesi dışında hiçbir güzel yanı yoktur bu transferin.
Alicanfmfan
19.Mayıs.2010, 11:29
Ben kötü futbolcu olduğunu düşünüyorum.Fikrine saygı duyuyorum.
Mustafa Sarp topla gitmeye başladığı zaman son hamlede karasız kalıyor ve hep hata yapıyor. Sadece aldığı topu ileriye tek pas yapması gerek ama yapmıyor bunları.
uAburak89
19.Mayıs.2010, 11:54
Mehmet Batdal 30 maça çıkarsa 1 milyon TL, Serdar Özkan garanti para 1 milyon TL alacakmış. Serdar transferi saçmalıktan başka bir şey değildir, Allah seni bildiği gibi yapsın sayın Sezgin...
Xipe Totec
19.Mayıs.2010, 12:11
Transferlerin ülke ayağı tamamen Adnan Sezgine bırakılınca eyvah demiştim, şimdide yuh diyorum.. Serdarın 1M garanti para neyine yahu.. :(
BaGa TaRKaN
19.Mayıs.2010, 12:16
Valla Serdar,GS'de patlama yapıp BJK'ye ders verirse o zaman gülerim valla :n: :n: beleşe alıp para yapmak istiyor galiba yönetim ama sanmıyorum G.Zan'ı Merinosspor bile almaz.. :(
Keşke Bizim Kırıkkalespor'a Gelse Valla Messi Gibi Karşılama Yaparız Kendilerine:p :n::n::n:
Lucas Neill
19.Mayıs.2010, 12:26
Mustafa sarp'in bi pozisyonu vardi ama hangi mac oldugunu hatirlayamadim sanirim Antalya kupa maciydi topu kapmak icin Necati'ye dogru hamle yapti ve golü yedik orda arkasinda pozisyon alsa golü yemezdik o pozisyonu izleyenler bunu daha iyi anlarlar.
Mustafa'nin sadece mücadelesi var bu da cok iyi birsey aslinda ama orta saha oyuncusunun yanindaki adama pas vermesi gerek onu bile yapamiyor bazen teknigi oyun zekasi cok az.
Flawless Victory
19.Mayıs.2010, 12:36
Serdar Özkan transferi aklıma geldikçe delleniyorum. Eğer o 1 milyon dolar doğruysa çok yazık çok. Serdar Aydın'dan bile iyi değil.
eng1n
19.Mayıs.2010, 13:03
Serdar Özkan transferi aklıma geldikçe delleniyorum. Eğer o 1 milyon dolar doğruysa çok yazık çok. Serdar Aydın'dan bile iyi değil.
doğru diyorsun serdar özkan zaten 11 de oynamaz gs de yedek olurda.Aydın'da onun kadar iyidir.Ama şöyle bişi var Gökhan Zan'a yedek klübesinde arkadaş buldu yönetim :n:
GeNç KaRTaL
19.Mayıs.2010, 16:32
Beyler birbirimize cevap yazarken kullandığımız üsluba dikkat edelim lütfen.
ToRoSKaPLaNı
19.Mayıs.2010, 18:38
mehmet batdal ilk önce manisayla sözleşme imzaladı denildi.Daha sonra trabzonla anlaştı dediler biraz daha zaman geçti ve ankaragücü aldı dendi ama galatasaraya geldi :DBu sene epey bir transfer dedikodusuna malzeme oldu.Barosla beraber iyi bir ikili olabilirler.Doğrudur ayakları çok kuvvetli değil ama fizik gücüyle dağıtır savunmayı
E.Cartman
19.Mayıs.2010, 20:22
Çağlar da yolda
Serdar Özkan ile Mehmet Batdal’ın işini bitiren Galatasaray hız kesmiyor.
http://www.webaslan.com/img/3/2010/caglar-birinci57.jpg
eknik Direktörümüz Frank Rijkaard'ın raporu doğrultusunda kulübeyi güçlendirip, takımın eksik bölgelerine kaliteli oyuncular almak için düğmeye basan ve ilk etapta Serdar Özkan ile Mehmet Batdal'ın işini bitiren Galatasaray hız kesmiyor.
Sarı-kırmızılı yönetimin, Denizlispor'un milli sol beki Çağlar'ın yanı sıra Adanaspor'un genç stoperi Ersan'ı da kadroya katmaya çalıştığı öğrenildi. Cim-Bom, Çağlar için bugün bir kez daha girişimde bulunacak. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in ligden düşen Denizlispor'un Başkanı Ali İpek'le masaya oturacağı ve aynı zamanda Bursaspor'un da talip olduğu oyuncunun işini bitirmeye çalışacağı bildirildi.
Galatasaray, Süper Lig'e yükselme grubunda mücadele eden Adanaspor'un 22 yaşındaki stoperi Ersan için de bastırıyor. Adana forması giyen Okan ve Fevzi ile de ilgilenen sarı-kırmızılılar, maçların bitmesini bekliyor.
Kaynak: WebasLan
ozaniel
19.Mayıs.2010, 23:32
Çağlar sol bek için çok iyi bir alternatif olur.
uAburak89
19.Mayıs.2010, 23:38
Şu ana kadar yaptığımız transferlerin 3'ü bonservis ödemeden yapıldı. Ali Turan, Mehmet Batdal ve Serdar Özkan. Ali Turan ne kadar alacak bilmiyorum, Mehmet maç başı, Serdar Özkan da garanti olarak 1 milyon TL alacakmış. Bonservis ödeyerek aldığımız tek oyuncu var, Musa Çağıran. Onun da bonservis bedeli 1 milyon TL. Genele bakarsak transferler vasatın üstünde, tek çürük elma bana göre Serdar Özkan'dır. En çok katkıyı yapacak oyuncu Aslan yürekli Ali Turan olacak, en umutlu olduğum da Musa. FM bir ölçü değil ama, box to box olarak muhteşem verim aldım ben. Oyundakinin yarısını oynayabilirse yeterli olur yani. :)
Ayrıca bu yapılan transferler bu seneki transfer politikamız hakkında az çok ipucu veriyor, paralar ekonomik kullanılacak. Şampiyonlar Ligine'de katılma hakkı kazanamayacağımız için isim olarak taraftarı memnun edecek oyuncuların geleceğini düşünmüyorum, tabii ki Haldun Üstünel faktörü devreye girerse işler değişebilir. :)
nannar
19.Mayıs.2010, 23:39
Arıza Makukula'nın gol kralı oldugu ligde Mehmet Batdal hayli ayli oynar merak etmeyin... ;)
Lucas Neill
20.Mayıs.2010, 00:54
Aurelio gelir mi sizce gelirse faydali olur mu transferle ilgili bilgisi olan var mi?
Suicider
20.Mayıs.2010, 00:57
Bundan Sonra Ronaldo bile gelse sadece hayırlı olsun deyip geçecem oynamadan hiçbir futbolcuya yorum yapmayacağım..
remzi1242
20.Mayıs.2010, 00:57
sarp gs aşkıyla oynuyor ama oyun zekası sıfır
çok kalas gibi ağır kalıyor hızlı düşünüemiyor
seade defansif yönü var savunma o kadar mehmet topalda aynıydı alıcaklarsa gökhan inleri joa mountho megel celusoyu alsın yöntim
madem savaşçı diyorlar işte savaşçılar
Lucas Neill
20.Mayıs.2010, 00:58
Haklisin gelen oyunculara cok sevinmistik ama istenilen verim alinmadi.
tarikko
20.Mayıs.2010, 12:08
Devre arasında Rusya'nın CSKA Moskova takımından kiralanan Caner Erkin ve Galatasaray'ın yolları ayrıldı.
Genç futbolcunun satın alma opsiyonunu 15 Mayıs 2010 tarihine kadar elinde bulunduran Galatasaray kulübü bu konuda bir girişimde bulunmadı.
Caner Erkin'in tekrar Rusya'ya Moskova'ya geri dönmek üzere olduğu bildirilirken editörümüz Hilmi Sever sarı-kırmızılı kulüpte Futbol A.Ş sorumlusu Adnan Sezgin'den konu ile ilgili bir açıklama aldı.
Sezgin "Caner konusunda bugüne kadar bir girişimimiz olmadı ve olmayacak" da diyerek Caner konusunda son noktayı koydu.
Sporx
eGowiCh
20.Mayıs.2010, 12:59
Caner bence sol bekte iyi bir oyun sergileyemedi. Sol açıkta belki daha faydalı olabilirdi ama o bölgede Arda vardı. Sol bek için kesinlikle ideal bir oyuncu değil Caner.
C h A o S
20.Mayıs.2010, 13:04
Ohh kurtulduk.Sırada Mustafa Sarp ve Barış var.
Revolution
20.Mayıs.2010, 13:29
Caner'in gitmesine çok üzüldüm hiç de kurtulduğumuzu düşünmüyorum.. Umarım Fenerbahçe veya Beşiktaş'tan biri almaz Caner'i. Eğer sol açık alternatifi olarak alsaydık seneye değerini çok iyi anlardık,bence çok yanlış yaptık çok..
Revolution
20.Mayıs.2010, 14:54
http://www.sporx.com/images/1/29/578_B_selcukinan002.jpg
Trabzon'dan G.Saray'a Selçuk için ret!
Gelecek sezon için kadrosuna güçlendirmek adına Vederson ve Glowacki'nin transferinde imza aşamasına gelen Trabzonspor, kendi futbolcularına gelen teklifleri geri çeviriyor. Selçuk İnan için Galatasaray'a, "ret" cevabı veren bordo mavililer, Bursaspor'dan Ozan İpek ve Hacettepe'den Orhan Şam'ın transferinde de önemli aşama kaydetti.GLOWACKİ TRABZON'A GELİYOR
Trabzonspor Yönetim Kurulu, transfer bütçesini oluşturduktan sonra çalışmalarını hızlandırdı. İlk olarak Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Gökçek Vederson'un transferini imza aşamasına getiren bordo mavililer, Polonya'nın Wisla ****ow takımında forma giyen Arkadiusz Glowacki'yi de Trabzon'a gelmeye ikna etti. 31 yaşında olan ve Polonya Milli Takımı'nda da forma giyen Glowacki için Song'u feda etmeye hazırlanan Trabzonspor, Polonyalı bir başka oyuncu Pawel Brozek'i de gündemine aldı.
SELÇUK İNAN İÇİN RET CEVABI
Bu arada Trabzonspor yönetimi, Selçuk İnan için nabız yoklayan ve resmi teklif için kapısını çalmaya hazırlanan Galatasaray kulübüne red cevabını verdi. Şu an için çok büyük rakamlar gelmediği taktirde hiçbir yerli futbolcusunu satmayı düşünmeyen Trabzonspor, yabancı futbolculardan ise Gabric ve Cale'ye gelecek teklifleri değerlendirecek. Yeni sezonda Colman, Alanzinho, Teofilo ve Yattara'yı yabancı futbolcu olarak kadrosunda tutacak olan bordo mavililerde sözleşmesi sona eren Sylva'yla yollar kesin olarak ayrıldı. Song'un durumu ise Glowacki'nin imzasının kesinleşmesinden sonra netlik kazanacak.
ORHAN ŞAM TRANSFER GÜNDEMİNDE
Öte yandan Bursaspor'dan Ozan İpek için de temaslarını sürdüren bordo mavililer, Hacettepe'den Orhan Şam'ın transferinde de önemli aşama kaydetti. Savunmanın sağında görev yapan Orhan için Beşiktaş'la çekişen Trabzonspor yönetimi, Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda yeni sezon öncesi en az üçü yabancı olmak üzere toplam 7 transfer yapmayı planlıyor.
20.05.2010
selçuk gelse ii iş yapar bence
Suicider
20.Mayıs.2010, 16:20
selçuk beğendiğim bir futbolcu ama maalesef trabzon yönetimi vermez..
E.Cartman
20.Mayıs.2010, 18:18
Selçuk + Ceyhun bizim orta sahayı toplar bence ama Trabzon'un satacağını sanmıyorum çünkü seneye hedefleri daha büyük...
Alicanfmfan
20.Mayıs.2010, 23:09
Caner bu Galatasaray kariyerinde 21381238 orda yaptıysa isabetli olan en fazla 10'dur degil yaptıgı hareketler her zaman uzun oynadıgı toplar kanser etti bizleri sıra Servette ...
GeNç KaRTaL
21.Mayıs.2010, 00:16
Caner bu Galatasaray kariyerinde 21381238 orda yaptıysa isabetli olan en fazla 10'dur degil yaptıgı hareketler her zaman uzun oynadıgı toplar kanser etti bizleri sıra Servette ...
Bir mucize olmazsa şans bulduğu sürelerde avatarındaki eleman da benzer hisleri yaşatacaktır Galatasaraylılara Alican.Bize bolca yaşattı valla.
Alicanfmfan
21.Mayıs.2010, 00:18
Dikiş tutturusa , yüregini ortaya koyup mücadele ederse , avatarımdan hiç düşmeyecektir resmi :)
nannar
21.Mayıs.2010, 00:25
:D Caner'den kurtulduk! oleyyy!!! Mustafa Ve Barış da gitsin arkadaş :D
MaTRaKaN
21.Mayıs.2010, 09:38
Marquez imzaya gelecek
Meksika’nın Excelsior gazetesi Marquez’in, Dünya Kupası sonrasında Giovanni Dos Santos ile birlikte G.Saray için İstanbul’a gideceğini yazdı.
http://i.fotomac.com.tr/2010/05/19/380x200/540322516479.jpg
Gazetenin iddiasına göre; Barça'ya veda eden Marquez'in, Rijkaard ile çalışmak için Türkiye'ye gitmeye sıcak baktığı belirtildi. Marquez'in, Rijkaard ile para konuşmadığı, sadece hedefler hakkında bir araya geldikleri belirtildi.
fotamaç ( :) ) özel haber.
Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 09:59
Dostum bu haberi paylaşman bile saçmalık.. :) böyle haberleri okumayacaksın bile hele bu gazete "totomaç" olunca..
E.Cartman
21.Mayıs.2010, 10:57
Özel haberse kesin yalandır :D:D:D
KaPaLı
21.Mayıs.2010, 11:02
Aslında olabilitesi yüksek haber. Marquez'in en iyi oynadığı dönem Rijkaard dönemi. Marquez şu anda 4. - 5. tercih Barcelona'da. Ama normal şartlarda olabilirliği yüksek. Galatasaray geçen sezon çok para harcadı ve bu sezon ister istemez maliyetsiz, ucuz oyunculara yönleniyo.
E.Cartman
21.Mayıs.2010, 11:07
Aslan bu golcüyü çok istiyor
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/05/21/aslan-bu-golcuyu-cok-istiyor-657253.Jpeg
Milan Baros'un yanına tecrübeli bir golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın, Kayserispor'da gol krallığına ulaşan Ariza Makukula'yı da çok istediği ortaya çıktı. Kayseri'nin sözleşme yenilememesi üzerine harekete geçen sarı-kırmızılı yönetimin, Portekizli golcü ilk görüşmeyi de gerçekleştirdiği ve oyuncudan olumlu yanıt aldığı öğrenildi. Makukula'nın "Galatasaray forması giymekten büyük gurur duyarım" dediği belirtildi.
GÖRÜŞME HAFTAYA
Hollanda'da kamp yeri bakan Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in önümüzdeki hafta Portekiz'e geçerek Makukula'nın bonservisini elinde tutan Benfica ile masaya oturması bekleniyor. Sarıkırmızılı yönetim, Kayseri'ye 2.5 milyon euro'ya satış opsiyonunu veren Benfica ile ortak bir noktada buluşmak istiyor. Kayseri'de yılda 1 milyon 300 bin euro kazanan 29 yaşındaki oyuncuya ise 1 milyon 750 bin euro teklif edilecek.
Alicanfmfan
21.Mayıs.2010, 11:43
Makukula'ya gerek yok ne kadar gol kralı olsada ben begenmiyorum stilini Shabani Nonda'nın son vurusu iyi olan hali kesinlikle gelmesin.
Varonil
21.Mayıs.2010, 11:44
Yahu iyi bir Baros yeter zaten,Makukula'ya ne gerek var.Mehmet Batdal'da alındı ayrıca.Belki Baros'a alternatif yerli bir forvet tercihi uygun olabilir.
C h A o S
21.Mayıs.2010, 11:49
Aynen Makukula'ya ihtiyacımız yok.Sağlıklı bir Baros bize yeter.Zaten pek gerçekci bir habere benzemiyor.
Sirius Black
21.Mayıs.2010, 12:00
Yalan haberdir, orta saha arayışımız vardır, olmalıdır. Yoksa Galatasaray artık 5-0-5 oynayacak gibi. :)
Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 12:10
Ya zaten kaynak milliyet boşuna tartışmayalım..Bu takıma forvet lazım değil
LaigLeNoiR
21.Mayıs.2010, 12:15
Galatasaray'da Baros'dan başka forvet var da benim mi haberim yok arkadaşlar ? Forvete ihtiyaç yok deniliyor da.
Mehmet Badtal daha bu sezon ilk defa adam akıllı Bank Asya'da oynadı. Daha öncesinde Altayda kiralık olarak oynamıştı bu ligde ancak o kadar da tecrübeli bir isim değil.
Bank Asya'da fiziksel üstünlüğü ve birkaç yeteneği ile çok rahat gollerini sıraladı ve takımını da Süper Lige yükseltti. Ancak kesinlikle Galatasaray'da başarılı olabileceğine inanmıyorum.
Eğer bu oyuncudan faydalanmak istiyorsa G.Saray en az 1-2 sene anadolu kulüplerine kiralamalı. Yoksa sonu Yaser'den farklı olmaz.
Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 12:17
Galatasaray'da Baros'dan başka forvet var da benim mi haberim yok arkadaşlar ? Forvete ihtiyaç yok deniliyor da.
Mehmet Badtal daha bu sezon ilk defa adam akıllı Bank Asya'da oynadı. Daha öncesinde Altayda kiralık olarak oynamıştı bu ligde ancak o kadar da tecrübeli bir isim değil.
Bank Asya'da fiziksel üstünlüğü ve birkaç yeteneği ile çok rahat gollerini sıraladı ve takımını da Süper Lige yükseltti. Ancak kesinlikle Galatasaray'da başarılı olabileceğine inanmıyorum.
Eğer bu oyuncudan faydalanmak istiyorsa G.Saray en az 1-2 sene anadolu kulüplerine kiralamalı. Yoksa sonu Yaser'den farklı olmaz.
Zaten sistemimiz tek forvet Baros olmazsa Badtal oynar bence başarılı olabilir yeterki istesin..
LaigLeNoiR
21.Mayıs.2010, 12:22
Allah korusun Baros sakatlansa Badtal kaldıramaz tek başına bu ligi hele hele G.Saray gibi bir takımda.
Kesinlikle G.Saray'ın forvet alması lazım.
Beşiktaş'ta bile Nobre,Bobo,Holosko ve Nihat gibi isimler varken gol sorunu yaşadık.
Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 12:24
Takımda para yok önce adam yollasınlar sonra adam alsınlar her şey Mayıs ayında planlanmalı..
Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 12:29
G.Saray Diakite ile ilgileniyor
http://cms.442.haymarketnetwork.com/contentimages/blog/FourFourTwoView/Diakite.jpg
Lazio'nun Fransız savunma oyuncusu Mobiodo Diakite ile aralarında Galatasaray'ın da bulunduğu Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin ilgilendiği öğrenildi.
Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Diakite’nin menaceri Ulisses Savini, başta Galatasaray olmak üzere Celtic ve Panathinaikos’un 23 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak istediğini söyledi. Bu üç kulübün de oyuncuyu bonservisiyle alamaması halinde kiralık olarak kadrolarına katmaya çalışacakları bildirildi. Genç Fransız savunmacının İtalyan ekibiyle 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
21.05.2010
Kaynak : Fanatik
Her ne kadar inanmasamda koyayım dedim bu oyuncuyu Lazio'da FM'den biliyorum FM'de o kadar iyi değil ama gerçekte nasıl bilmiyorum..
LadroN
21.Mayıs.2010, 12:37
Miroslaw Stoch haberleri de var gazetede hayırlısı.
KaPaLı
21.Mayıs.2010, 12:45
Diakite kadar sakar bir oyuncu görmedim ben : ) Servet'in en sakar halinden daha sakar bu adam :D
Sirius Black
21.Mayıs.2010, 12:47
Resminde bile 'yine yapamadık bea' bakışı var. :D
Varonil
21.Mayıs.2010, 13:17
Miroslav Stoch haberini okudum biraz önce gazetede.Bilmiyorum ne kadar doğru ama Kewell'ın gidişi durumunda Galatasaray Stoch'u alırsa Kewell'ın yokluğunu hissetmez.Genç,hızlı ve çevik bir futbolcu.Bu sezon Twente'nin şampiyonluğunda pay sahibi isimlerden.
uAburak89
21.Mayıs.2010, 19:31
Yolun açık olsun Harry Kewell, Galatasaray taraftarları seni asla unutmayacak...
Revolution
21.Mayıs.2010, 19:38
Kewell'la yollar ayrıldıysa keşke Caner'i elde tutsaydık.. 3 Milyon €'ya alacaktık hemde(FM'de öyle yazıyor :)) ama sanırım onu yakan da Arda'yla ettiği kavga oldu. Caner sol açıkta çok iyi bir alternatif olurdu ama artık hayırlısı demekten başka seçeneğimiz yok. Stoch gelirse hem genç hem de kaliteli bir oyuncu gerçekten isterim gelmesini. Forvete de Baros'un alternatifi olarak Vagner Love'u çok isterim gerçekten keşke Jo yerine onu almayı çalışsaydık devre arası.
Suicider
21.Mayıs.2010, 19:38
Kewell artık yok!
Fenerbahçe'ye verilen 2 maç ceza Üstünel'i kızdırdı! Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel, yeni sezon için transfer politikalarını açıklarken, formasının hakkını verecek oyuncular almak istediklerini söyledi. Haldun Üstünel, Lig TV'ye yaptığı açıklamada, teknik direktör Frank Rijkaard'ın kadro yapılanması ve geride kalan sezonla ilgili raporunu kendilerine ilettiğini, bu doğrultuda da çalıştıklarını kaydederek, şu an yurt dışında bulunan Hollandalı çalıştırıcıyla ilerleyen haftalarda görüşmelerinin sıklaşacağını vurguladı.
Transferde önceliklerinin, formasının hakkını verecek isimler olduğunu anlatan Üstünel, ''Formasının hakkını veremeyecek hiçbir oyuncu almayacağız. Daha fazla ince eleyip, sık dokuyacağız. Karakterlerine kadar... Hocamızla bu konuyu defalarca konuştuk ve hemfikiriz. Bu doğrultuda çalışacağız'' diye konuştu.
-KEWELL GELECEK SEZON YOK-
Transfer yapılacak mevkilerin belli olduğunu, ancak bunu paylaşmayacaklarını söyleyen Üstünel, Kewell'ın durumuna açıklık getirdi. Teknik direktör Rijkaard'ın verdiği rapor doğrultusunda, Kewell'ın gelecek sezon için düşünülmeyen oyunculardan olduğunu aktaran Üstünel, ''Sakatlığı ve yaşı itibariyle, gelecek süreçte Galatasaray formasıyla düşünülmeyen isimlerden biri'' ifadesini kullandı.
Haldun Üstünel, kaleci Leo Franco'nun menajeri vasıtasıyla Arjantin ve İspanya'da kulüp aradığını, bir gelişme olması halinde kendilerine bilgi verileceğini aktarırken, Elano konusunun sorulması üzerine, üzeri kapalı bir yanıt verdi. Elano'nun gönderilip gönderilmeyeceği konusunda Üstünel, ''Bizim için bazı değerli oyuncularımız vardır. Onların dışında, formasının hakkını vermeyen her oyuncu da satılıktır. Bu doğrultuda bir karar aldık, aynı şekilde devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.
Kaynak : AA
Sirius Black
21.Mayıs.2010, 20:47
Her şey için çok çok teşekkürler Daddy Cool, görev adamı, yeri gelince stoper, yeri gelince orta saha, yeri gelince forvet, bu taraftar seni unutmayacak, büyük adam Daddy Cool!
Fearless Coward
21.Mayıs.2010, 20:54
Bu taraftar seni unutmayacak Harry Kewell.. :)
E.Cartman
21.Mayıs.2010, 21:11
Good Bye Wizard Of Oz... kesinlikle unutulmayacak bir futbolcudur Kewell keşke sakatlık problemi olmasaydı da biraz daha izleyebilseydik onu..
nannar
21.Mayıs.2010, 21:12
geldiği andan itibaren herşeyiyle elinden geleni galatasaraya veren ve efendiliğiyle her takımın taraftarının beğenisini kazanan büyücümüz... yolun açık olsun....
Alicanfmfan
21.Mayıs.2010, 21:31
Harry Kewell , kalbize gömmüştük her hareketiyle bizi mest etti herşey için teşekkürler Dady Cool , bu taraftar seni asla unutmayacak , unutamayacak ! , Elveda..
Harry , Harry Kewell , Harry Harry Kewelllllllllllll.
nerazzuri
21.Mayıs.2010, 21:38
Büyük futbolcuydu, çok şey öğretti gençlere. Keşke kalsaydı böyle hem saha içinde hem saha dışında efendi futbolcular gelmiyor ülkemize kolay kolay.
Herkesin taktirini kazanan birisiydi Kewell.
yunusgs
21.Mayıs.2010, 22:19
Tam bir profesyoneldi.Herkese çok şey öğretti.Takıma büyük katkılar sağladı.Unutulmayacak oyuncular arasına girdi.Keşke daha erken gelseydi takıma.
Invincible
21.Mayıs.2010, 22:36
Profesyonel bir futbolcuydu ama sakatlık problemlerı coktu yolu acık olsun
Xipe Totec
21.Mayıs.2010, 22:41
Şu son sakatlık onunda takımında belini büktü, baros ile beraber eksikliğini fazlasıyla hissettik.. Yolu açık olsun..
LaigLeNoiR
21.Mayıs.2010, 23:12
Kewell sakatlık sorununu zaten her takımda yaşadı. Yani sakatlığının belli bir tedavisi yok. Bildiğim kadarıyla kronik bir hastalığı vardı yani müzmin sakat derler ya o cinsten. Belli aralıklarla sakatlanarak/hastalanarak sahalardan uzak kalıyordu.
Gitmesi iyi oldu, ancak Türk futboluna ve Galatasaray'a katkıları da yadsınamaz. Yolu açık olsun.
http://fossacimbom.blogspot.com/2010/05/2010-2011-semih-senturk.html
FCN Blog daha önce de bazı haberleri kesin olarak vermişti.
http://3.bp.blogspot.com/_7FpXyEyhCbk/S_a9l-p_VKI/AAAAAAAADOE/TfdDBJMKug0/s1600/semih_senturk.jpg
Galatasarayımız sezon ortasında sözleşme sıkıntısı yaşayan milli oyuncu Semih Şentürk ile her konuda anlaşmaya vardı. Fenerbahçe ile bu sezon sözleşmesi sona eren ve uzatmaması nedeniyle bir süre gündemden düşmeyen, ezeli rakibimizde ciddi sıkıntılar yaşayan Semih ile daha evel üç (3) kez görüşülmüştü. Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel ile görüşen milli oyuncu ile her konuda anlaşmaya varıldığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Semih Şentürk'e oyuna sonradan girip attığı goller nedeniyle "nöbetçi golcü" lakabı takılmıştı. Milli oyuncunun takımı ile sözleşmesi bu sezon 30 Mayıs tarihinde sona eriyor.
Semih Şentürk'ün yakın zamanda imza atması kimseyi şaşırtmasın..
NOT: Mustafa Pektemek transferi bitti. DHA'nın yaptığı haberin doğru olup olmadığı şüpheli.. Bize göre bu transfer 2.5 milyon euro + devre arasında gönderdiğimiz iki oyuncunun bonservisleri karşılığında transfer tamamlandı.
GeNç KaRTaL
22.Mayıs.2010, 00:20
Mustafa Pektemet,Semih Şentürk,Mehmet Batdal,Milan Baros.Seneye çift forvete mi dönecek acaba Rijkaard,yoksa blog yazarı uçmuş mu hafiften?
KaF KeF
22.Mayıs.2010, 00:29
Semih'in Gs'ye gitmesine ben kendi açımdan ihtimal vermiyorum.Giderse Avrupa'ya gider.
Alicanfmfan
22.Mayıs.2010, 00:29
Mustafa süper olurda ben şahsen İstemem Semih'i...
RaSenGan
22.Mayıs.2010, 00:31
Mustafa süper olurda ben şahsen İstemem Semih'i...
Mustafa'nın neresi süper olur abi :)
ozaniel
22.Mayıs.2010, 00:40
Semih Galatasaray'a giderse yine nöbetçi golcülüğüyle kalır. Semih bunu bildiği için gitmez Galatasaray'a.
Revolution
22.Mayıs.2010, 00:56
Semih'i istemem ama Mustafa Pektemek gelirse sevinirim.. Devre arasında kimleri vermiştik Gençlerbirliğine?
E.Cartman
22.Mayıs.2010, 01:03
Semih'i istemem ama Mustafa Pektemek gelirse sevinirim.. Devre arasında kimleri vermiştik Gençlerbirliğine?
Alparslan'ı verdik diğeri de Serkan Çalık olması lazım...
Revolution
22.Mayıs.2010, 01:10
O zaman iyi fiyata kapatmış oluruz bence ama acil sol bek almamız lazım bizim sadece Hakan Balta'yla olacak iş değil..
Fearless Coward
22.Mayıs.2010, 01:13
Mustafa'nın neresi süper olmazki Aygün fıstık gibi adam Rijkaard'ın sisteminede uygun kendisi AML'de oynuyor :D
Sekopej
22.Mayıs.2010, 09:52
Semih'in sözleşmesinde yer alan opsiyonu kullandı ve 1 sene sözleşmesini uzattı Fenerbahçe.
Aurelio olayında, federasyon, opsiyonu yurt dışına gittiği için geçersiz saymıştı. Aurelio Türk vatandaşı olduğundan FIFA ilgilenmediğini söylemiş, federasyon da, eğer yurt içinde bir takıma transfer olmak istese, opsiyon geçerli olurdu, yurt dışında geçersiz kararını almıştı.
Semih, Türkiye'den bir takıma gidecekse, Fenerbahçe'ye bonservis bedeli ödenmesi gerekiyor.
Fearless Coward
22.Mayıs.2010, 11:04
'G.Saray'dan kimi alayım ki?'
http://i47.tinypic.com/24m70pe.jpg
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav Galatasaray'ın Mustafa Pektemek'i istediğini doğrularken golcü futbolcu karşılığında sarı kırmızılı ekipten 4 milyon Euro istediğini söyledi.
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav Mustafa Pektemek'in Galatasaray'a transferiyle ilgili bir soruya "Galatasaray'dan bu oyuncuya karşılık 4 milyon Euro istedim. Ancak onlar oyuncu takası teklif ettiler. Galatasaray'dan hangi oyuncuyu alacağım. Para konusunu hiç gündeme getirmediler. Mustafa Pektemek, bu şartlarda gelecek sezon da bizimle olacak" diye cevap verdi.
Kerem'in Galatasaray maçının 90 2. dakikasında gördüğü kırmızı kartla ilişkin olarak da Cavcav, "Kerem'in bu hareketi kasıtlı yaptığını düşünüyorum. Yoksa 30 saniye kala bu yapılır mı? Sözleşme yenilemediğimiz için bu hareketi yaptığını düşünüyorum" dedi.
NtvSpor
nerazzuri
22.Mayıs.2010, 11:06
4m€ çok fazla bir rakamda değil hani Mustafa gibi çok yönlü bir futbolcu için. İşte böyle böyle takas diye diğer klüpler ile arada uçurum oluyor. Ödeyin bonservisini onlarda kazansın sizde kazanın.
Fearless Coward
22.Mayıs.2010, 11:11
Mustafa için fazla bir miktar bence 48 ay olsa FM'deki gibi ucuz olurdu ama :n: :n: Mustafa'yı ucuza kapatabilirsek iyi bir transfer yapmış oluruz..Ucuza kapatamayacaksak hiç almayalım daha iyi..Orhan Şam'ı almalıyız defansa bence adam hem sağ bekte oynuyor stoperde..İyi bir transfer olur Gençler'den ama FB ile anılıyor kendisi..
Revolution
22.Mayıs.2010, 12:49
4m€ çok fazla bir rakamda değil hani Mustafa gibi çok yönlü bir futbolcu için. İşte böyle böyle takas diye diğer klüpler ile arada uçurum oluyor. Ödeyin bonservisini onlarda kazansın sizde kazanın.
Katılıyorum 4 M € gerçekten fazla bir para değil normal bir miktar Mustafa için.. 2 M € için işi yokuşa sürmeye hiç gerek yok.
E.Cartman
22.Mayıs.2010, 16:30
4M€ Mustafa için fazla değil ama GS için fazla :D o yüzden 3M€'ya bağlasınlar bu işi...
baristayfur
22.Mayıs.2010, 17:21
Mehmet Topalın 5mn a gittiğini düşünrsek çok para 4mn.
Pektemek ne yapmşki değeri 4mn??
Kaç defa A milli olmuş? Kaç defa büyük bi takımda oynamş?Hangi avrupa takmları onu izlemeye gelmiş?
4mn gerçkten çok.
Revolution
22.Mayıs.2010, 17:29
Mehmet Topalın 5mn a gittiğini düşünrsek çok para 4mn.
Pektemek ne yapmşki değeri 4mn??
Kaç defa A milli olmuş? Kaç defa büyük bi takımda oynamş?Hangi avrupa takmları onu izlemeye gelmiş?
4mn gerçkten çok.
Türkiye'den yılda 5-10 tane forvet yetişmediğini düşünürsek gayet normal bir rakam.. Şimdi gelip de Fenerbahçe bizden Mehmet Topal'ı istese fiyat olarak 10M€'dan başlarız pazarlığa aynı bunun gibi..
ShevAnil
22.Mayıs.2010, 18:25
Arda Turan : Gelecek sezon da Galatasaray'dayım..
Takımımızın genç yıldızı ve kaptanı Arda Turan, Amerika'daki Milli Takım kampında sezonu değerlendirirken, “Vicdanım rahat. Sezon boyunca elimden gelen her şeyi yaptım. A.Sami Yen'de kaybettiğimiz Fener derbisi bizi bitirdi. Sezonu kupasız bitirdik ama milyon eurolar harcayan Real de fa...rklı değil. Gelecek sezon da G.Saray forması giyeceğim. Benim 2012'ye kadar sözleşmem var. Yeni stadımızda büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.
Bursa'nın sezon başından bu yana her şeyi doğru yaptığını belirten Kaptan, “Onları kutluyorum. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiler” dedi.
Kaynak : http://www.webaslan.com/
--
Daha geç olmadan gitseydin kaptan.. (:
nannar
22.Mayıs.2010, 19:33
Semih gelmesin yaaa.... İnşallah öyle bir hataya falan düşmez bizimkiler. kesinlikle istemem ben Semih'i... Genç forvet alsınlar türk alacaklarsa. yabancı alınacaksa da baros'a partner ya da tamamlayıcı türden alınabilir...
Sirius Black
22.Mayıs.2010, 21:07
'Genç Semih' işte. :p
nerazzuri
23.Mayıs.2010, 01:06
Arda Turan : Gelecek sezon da Galatasaray'dayım..
Takımımızın genç yıldızı ve kaptanı Arda Turan, Amerika'daki Milli Takım kampında sezonu değerlendirirken, “Vicdanım rahat. Sezon boyunca elimden gelen her şeyi yaptım. A.Sami Yen'de kaybettiğimiz Fener derbisi bizi bitirdi. Sezonu kupasız bitirdik ama milyon eurolar harcayan Real de fa...rklı değil. Gelecek sezon da G.Saray forması giyeceğim. Benim 2012'ye kadar sözleşmem var. Yeni stadımızda büyük başarılar elde edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.
Bursa'nın sezon başından bu yana her şeyi doğru yaptığını belirten Kaptan, “Onları kutluyorum. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiler” dedi.
Kaynak : http://www.webaslan.com/
--
Daha geç olmadan gitseydin kaptan.. (:
Bu açıklamanın gerçekçiliğine inanmıyorum. Tamam Arda tarafından söylenmiştir fakat...
Tottenham ciddi şekilde ilgileniyor, büyük ihtimal Arda gelecek sezon Tottenham'da forma giyecek.
Fearless Coward
23.Mayıs.2010, 01:10
Arda NtvSpor'a yaptığı açıklamada demişti transfer konusunda bir şey diyemem demişti galiba öyle hatırlıyorum Adnan Polat'ta daha önce Arda sözleşmeli futbolcumuz demişti para lazımsa satarlar ama şu son maça bakarak konuşuyorum Arda 2010-2011 sezonunda döktürecek bunun sinyalini veriyor..Attığı golden demiyorum oyunundan vs..
yunusgs
23.Mayıs.2010, 10:33
Bu açıklamanın gerçekçiliğine inanmıyorum. Tamam Arda tarafından söylenmiştir fakat...
Tottenham ciddi şekilde ilgileniyor, büyük ihtimal Arda gelecek sezon Tottenham'da forma giyecek.
Umarım öyle olur.Ben de isterim Arda'nın takımda kalmasını ama;kafasını toparlamış,kendisini sadece futbola vermiş bir Arda'nın.İnşallah bu sene Avrupa'ya gider.
IcedEarth
23.Mayıs.2010, 11:49
Bu arada beğenilmeyen Arda'nın bu sezon oynadığı 49 maçta 11 gol 28 asisti var. Ligimizin asist kralı da Arda.
bjk4ever
23.Mayıs.2010, 12:01
Kimse yanlis anlamasin ama M.Pektemek'in o kadar para edecegini kesinlikle dusunmuyorum. Su ana kadar buyuk maclarda hicbirsey yapamadi, attigi goller de cogunlukla karambol golleri. Klasik son vurusu disinda fazla ozelligi olmayan bir oyuncu, ki GS'nin forveti cok daha komple olmali, bana gore I.Parlak'tan veya Z.Biryol'dan bir farki olmaz. M.Pektemek'e o parayi verene kadar bonservissiz Necati ve M.Yildiz (yeniledi gerci) duruyor.....
Revolution
23.Mayıs.2010, 12:29
Arda'nın dünkü oyunundan sonra gerçekten yüreğime su serpildi.. Kafasını futbola vermiş,temiz bir sayfa açmış Arda'yı gördüm ben dün. Ayrıca Necati kulübü o kadar karıştırdıktan sonra bir daha alınacağına ihtimal vermiyorum,M.Yıldız oyun düzenimize uymuyor ve ayrıca Mustafa'yı alınca en az 5 yıl bu kulübe hizmet edebilir potansiyeli yüksek ama diğerlerinin yaşı artık geçti zaten.
bjk4ever
23.Mayıs.2010, 12:36
Bir BJK'li olarak insallah GS'ye gider diyorum, GS 4 milyon euro'yu cope atmis olur boylece. Tek forvet oynayip M.Yildizi oyun duzenimize uymuyor (M.Battal uyuyor mu?) diyip de M.Pektemeki (tek forvet hayatta oynayamaz) istemek nasil birsey onu da anlamiyorum. GS taraftari biraz fazla yonetimine ve antrenorune guveniyor bence. Devre arasinda da herkes Jo ve Giovaniyi goklere cikarirken ben herkesi karsima alip elestirmistim burada. Yine M.Battal ve S.Ozkan transferleri de sacma bana gore, biri 24 yasina gelmis hala 1.ligde tek maci yok, digeri BJK'de istenmeyen adam olmus zaten. Aydin Yilmaz ve Yaser Yildiz'dan farklari yok, bunlari alana kadar GS altyapisindan oyunculara sans verse daha iyi olur.