Log in

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 [100] 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

C h A o S
20.Mayıs.2013, 18:43
Arda'yı şu kadroda Fatih Terim ile görmek güzel olurdu.Valla A.Madrid'in maçlarını izlerken hep hala kendi oyuncumuz gibi izliyorum.Er yada geç geri döner yuvasına.Zaten Madrid ile 3.kupasını aldı.Bir doygunluk olabilir.Üst düzey takımlardan(Real,Barça,Manu vb.)teklif alıcağını sanmıyorum.Sinem Kobal ilede evleniyor.Magazinel bir yanıda kalmıyacak.O açıdanda kafası rahat.Bu sene olmazsa seneye kesin döner.

byariff
20.Mayıs.2013, 19:15
Alper için Halil Ünal 6 milyon euro + Emre Çolak + Elmander'i Istiyormus diyorlar.

Fearless Coward
20.Mayıs.2013, 19:33
O 4'lüden en makulu Chadli'dir bence.Çok çok işimizi görür inşAllah gelir.

Facx
20.Mayıs.2013, 19:36
O 4'lüden en makulu Chadli'dir bence.Çok çok işimizi görür inşAllah gelir.

chadliden ziyade takım arkadaşı tadici alsak keşke :D

DaveJones
20.Mayıs.2013, 20:50
Alper için Halil Ünal 6 milyon euro + Emre Çolak + Elmander'i Istiyormus diyorlar.

Kusura bakmayın ama çüş :n: Çağlar'la Yekta'yı falan da verin tam olsun madem.

Nocna Mora
20.Mayıs.2013, 21:44
Alper etmez o kadar.

europeanconquer
20.Mayıs.2013, 21:47
http://i.imgur.com/1jVKiGb.png

Hadi hayırlısı...

byariff
20.Mayıs.2013, 21:54
Alper Potuk Galatasaray'da. Kaynak: İbrahim Seten.

pek guven olmaz bu adama ama alper %90 zaten bizdeydi

europeanconquer
20.Mayıs.2013, 21:57
İbrahim Seten Galatasaray'ın renkleri sarı-kırmızı desin kuşkuyla yaklaşırım,özel bir şey değil ama güvenmiyorum o adama ben,doğru olsa bile.

GebzeLi1907
20.Mayıs.2013, 21:59
Alper gelicek zaten büyük ihtimal de önemli olan kaça geleceği :)

uAburak89
20.Mayıs.2013, 22:14
Bütün gazeteciler ağız birliği yapmış gibi Ünal Aysal, Albayrak ve Ali Dürüst 3'lüsünün Halil Ünal ile görüştüğünü, prensipte anlaştıklarını yazıyorlar.

europeanconquer
20.Mayıs.2013, 22:14
https://twitter.com/Amkspor/status/336544014134284288

AMK Spor görüntülemiş görüşmeyi büyük ihtimal haberler doğru,Alper'i aldık sanırım.

byariff
20.Mayıs.2013, 22:24
Fransanin en unlu gazetesi lequipe ye gore Aurélien Chedjou (Lille) en iyi defans oyuncusu seçilmis fransada.

http://www.lequipe.fr/Football/NOTES_D1.html

uAburak89
20.Mayıs.2013, 22:40
http://amkspor.com/2013/05/20/alper-aslan-gibi.html

2011 Selçuk İnan, 2012 Burak Yılmaz, transfer gerçekleşirse 2013 Alper Potuk, sezonun en formda yerli oyuncularını kadroya katıyoruz, doğru bir transfer politikası.

C h A o S
20.Mayıs.2013, 22:47
Hayırlısı olsun.Geleceği açık bir oyuncu aldık.Umarım beklentileri karşılar.Güvenim tam ona.Selçuk-Alper-Melo orta sahası güzel olur.

byariff
20.Mayıs.2013, 22:52
Muslera

Eboue-Chedjou-Dany-Carlinhos

Alper-Melo-Selcuk

Sneijder

Drogba-Burak

yavas yavas 2000 kadrosu olusturuluyor gibi :D

erdem344
20.Mayıs.2013, 22:52
8 yabancı var o kadroda :D

uAburak89
20.Mayıs.2013, 22:56
Şampiyonlar Ligi için yazmıştır.

erdem344
20.Mayıs.2013, 23:00
Hamiti beke çekip Eboueyi göndermek mantıklı değil mi ? Eboueyi rahat 5 - 8 arası fiyata gönderirsin

Malum kontejyan da var

europeanconquer
20.Mayıs.2013, 23:02
O kontenjan yemin ediyorum ömrümüzü yedi bizim.İlk 11 de 3 tane yerli oyuncu olma zorunluluğunu koyarsın,mis gibi kural işte,Anadolu takımları demesin hiçbir şey,hepsini yabancı oyuncuları götürüyor,saydırmasınlar şimdi.

Bu arada;

Öte yandan G.Saray Alper Potuk’la ilgili KAP bildirimini bu gece gerçekleştireceği öğrenildi.

Uykular haram bize,haram.

Fearless Coward
20.Mayıs.2013, 23:04
Hamit bence Eboue'nin yaptıklarını yapamaz.Tam bir saatli bomba Hamit.Bu yabancı sınırı en çok bizim için sıkıntı olacak inşAllah Kulüpler Birliği ile bir görüşme olur onlar da sıcak bakmıyorlar çünkü bu konuya.

Artul
20.Mayıs.2013, 23:05
O kontenjan yemin ediyorum ömrümüzü yedi bizim.İlk 11 de 3 tane yerli oyuncu olma zorunluluğunu koyarsın,mis gibi kural işte,Anadolu takımları demesin hiçbir şey,hepsini yabancı oyuncuları götürüyor,saydırmasınlar şimdi.

Doğru bir yaklaşım bence de.. Gekas olmasaydı Akhisar'ın hali malum.. Adam geldi, takımın kaderini değiştirdi.. 15 maçta 13 gol.. Şu istatistiği hangi Türk oyuncu yakalayabilmiş Anadolu kulüplerinde?

KaRaBükLü KraL
20.Mayıs.2013, 23:17
Hayır illaki yabancı sınırı yerine Almanlar gibi altyapıya yatırım zorunluluğu getirilsin.Adamlar 2 finalist takım çıkardı kadroda bir çok Alman var.TFF bunları görmüyor mu ? Bir de adamlarda yabancı sayısı denen bir şey yok sınırsız.

Namzet
20.Mayıs.2013, 23:18

Bu arada;

Uykular haram bize,haram.

Yat uyu ya sanki ronaldo'yu bekliyorsunuz:D

europeanconquer
20.Mayıs.2013, 23:21
Sneijder alışkanlık kazandırdı :n: Her transferi dört gözle bekliyorum.

zeck17
20.Mayıs.2013, 23:30
Avrupa Dışında 4 oyuncu oynatma kuralı olabilir hatta çok ideal olur yanında ilk 18 de 2 tane alt yapıdan oyuncu koyma olabilir uygulanmazsa da bu kural her oyuncu hakkı için 100bin ceza konulur filan onlarca çözüm yolu var ama böyle çağ dışı bir sınırlama çözdüm değil

Bu arada yavaş yavaş transfer politikamız Münich'i andırıyor :)

GebzeLi1907
20.Mayıs.2013, 23:41
Alper geldiğine göre artık yabancı sayısı kalkabilir :D Şaka maka kalkmasını galatasaray en çok isteyen takımdı Alpere muhtemelen epey bir para ödeyecekler bunun üstüne kalksa yabancı sınırlaması yada artsa benim adıma Alper in etkisi sıfır olur :) Olmazsa sezonun en iyi transferlerinden biri direk bana göre. Hiç oynamadan rahat yaparım bu yorumu.

Bi süre önce Alper i 8 e falan bırakır ancak Es Es demiştim burda, pek çok kişi de o kadar para mı verilir falan demişti ama durum ortada. Mevcut koşullarda bence 8 çok değil Alper'e.

Nocna Mora
21.Mayıs.2013, 00:43
Carlinhos'un hiç Avrupa tecrübesi yok ve kapalı bir kutu. Böyle bir riske girmemek gerek diye düşünüyorum. Kendini Avrupa'da ispatlamış 'Eboue' gibi bir sol bek almamız lazım.

Chedjou yerine John Terry'i yi alsak ya. Tam aradığımız tipte bir stoper. Daha 32 yaşında olması da bir avantaj. 3-4 sene daha profesyonel futbol oynayacak bir adam. 27 yaşında ki Chedjou'yu almanın ne avantajı olabilir ki. Doğru düzgün bir avrupa tecrübesi de yok. Gökhan Zan'dan fazlası yok. Bir kaç maç izledim ve kesinlikle Ujifalusi seviyesinde değil. Terry gibi ne olduğu belli sağlam bir stoper almalıyız.

Eğer illa ki geleceği de garantilemek istiyorsak Ömer Toprak kesinlikle parası neyse alınıp bitirilmeli. Çünkü çok kaliteli bir stoper. Semih ile de gayet uyumlular..

Alper Potuk alınabilir fakat o kadar ucuk fiyata alınmamalı ve ya Emre'de verilmemeli karşılığında. Altından değil sonucta bu adam. Onun yerine Salih tadında bir genç orta saha bulunabilir Buca'dan vb. takımlardan..

uAburak89
21.Mayıs.2013, 00:52
5.5 + Culio teklifini yapmışız, bu şekilde kabul ettirebildiysek güzel iş olur.

Börk
21.Mayıs.2013, 01:28
Carlinhos'un hiç Avrupa tecrübesi yok ve kapalı bir kutu. Böyle bir riske girmemek gerek diye düşünüyorum. Kendini Avrupa'da ispatlamış 'Eboue' gibi bir sol bek almamız lazım.

Chedjou yerine John Terry'i yi alsak ya. Tam aradığımız tipte bir stoper. Daha 32 yaşında olması da bir avantaj. 3-4 sene daha profesyonel futbol oynayacak bir adam. 27 yaşında ki Chedjou'yu almanın ne avantajı olabilir ki. Doğru düzgün bir avrupa tecrübesi de yok. Gökhan Zan'dan fazlası yok. Bir kaç maç izledim ve kesinlikle Ujifalusi seviyesinde değil. Terry gibi ne olduğu belli sağlam bir stoper almalıyız.

Eğer illa ki geleceği de garantilemek istiyorsak Ömer Toprak kesinlikle parası neyse alınıp bitirilmeli. Çünkü çok kaliteli bir stoper. Semih ile de gayet uyumlular..

Alper Potuk alınabilir fakat o kadar ucuk fiyata alınmamalı ve ya Emre'de verilmemeli karşılığında. Altından değil sonucta bu adam. Onun yerine Salih tadında bir genç orta saha bulunabilir Buca'dan vb. takımlardan..

Niye yahu o zaman ver babam parayı al Avrupa'dan oyuncu olur.Bizim takım da tecrübeli değil daha bu sene ilk kez şampiyonlar ligine çıkan kaç tane oyuncu vardı bu takımda.4-5 senelik bir takım kurulmasın,yaşlı kaliteli oyuncular olmamalı sadece bizim transferlerimiz.

Facx
21.Mayıs.2013, 01:35

kagawalar lewandowskiler hulklar falcaolar çok sahipti ya avrupa tecrübesine bu arada gökhan zandan fazlası yok dediğin adam fransa da en iyi 2-3 defanstan biri olarak gösteriliyo

Deus Dominus
21.Mayıs.2013, 01:39

Zaten var o tatta oyuncularınız :) Emre Çolak, Furkan Özçal.

byariff
21.Mayıs.2013, 01:40
fransanin en iyi stoperi seçildi adam. geçen yil demistim cok uzaga gitmeye gerek yok diye webo-doka al bitir isi demistim bu yilda ayni fikrim var uzaga gitmeye gerek yok sol beke insua yi al kanat oyuncusu olarakda dos santosu getir bu 2 adam en kotu zamanimizda geldi keita ve bu 2 adami hala unutamadim cok iyi oyunculardi.

Ziya38
21.Mayıs.2013, 09:33
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcu Alper Potuk'un kulübü Eskişehirspor Kulübü Derneği'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=284283

KaRaBükLü KraL
21.Mayıs.2013, 09:40
Hayırlı olsun diyebilir miyiz artık ? :)

goosfraba
21.Mayıs.2013, 09:42
transferin gerçekleştiğini varsayarsak, galatasaray son yıllarda yaptığı ve çok büyük verim aldığı transfer diyebiliriz, culio için.

maşallah.

zemlinskis
21.Mayıs.2013, 11:40
Alper Potuk,Selçuk İnan'ın yerine düşünülüyorsa çok başarılı bir transfer.

Redrum
21.Mayıs.2013, 12:51

Hamit'in yerine düşünülüyorsa, daha da başarılı bir transfer :)

europeanconquer
21.Mayıs.2013, 13:58

Türk futbol tarihinin seyrini değiştiren bir adam Selçuk İnan,onun yerine alacak oyuncuyu kolay kolay bulamazsın.

byariff
21.Mayıs.2013, 13:59
hazir olun nani yolda :D

europeanconquer
21.Mayıs.2013, 14:05
Nani değil Arda gelsin Arda :(

C h A o S
21.Mayıs.2013, 14:09
Bu kadar yabancı oyuncu adı çıkıyor acaba diyorum Aysal arkadan arkadan çalışma yürütüp yabancı sayısınımı artırmayı önericek.Olurmu olur valla.Drogba'da,Webo ile Suat Kılıç'a ziyarete gitmiş dün.Onlarda Suat Kılıç'a yabancı sayısının düşmemesi gerektiğini söylemiş.

Quaresma-Malouda-Nani-Chedjou-Carlinhos
Her yere yabancı oyuncu ismi geçiyor.Üstelki Aysal'da doğruladı hepsini.

petrol_fb12
21.Mayıs.2013, 14:12
Yabancı sınırlamasını kaldırmak demek Türk futbolunu uçurumdan aşağa atmak demektir.Avrupa'da sıfır cekeriz.Galiba bunu istiyorlar.

Biz yetişteremiyoruz bunu kabul edelim.zaten yetiştirdiğimiz değerleride 4 büyükler alıyor zaten.

byariff
Malouda menajer araciligiyla onerildi Veto yedi bu arada Q7 defteride kapandi , Carlinhos-nani-alpaslan Chedjou-melo-necati su an gundemde olanlar

yabanci sinirlamasina gelirsek bence ;

dusmez rahat olun hatta artcak bile cunki demiroren kendi kendine karar verior kluplerle gorustulermi yok ? ben olsam naparim alirim 5 yabanci ondan sonrada tffye meydan okurum ben bak o kadar oyuncu aldim yuksek paralarla ben bunlari oynatamicaksam ne yapacam elimde kalcak diyecek gozlerini korkutcaklar yabanci sinirlamasi duserse anadolu klupleri iyice SAPITIR avrupada falanda basari vs yakaliyamazsiniz zaten yakaliyamiyoruzda kokten biteriz iyice. 7 olmali yabanci siniri 6 olmasin :D

europeanconquer
http://img600.imageshack.us/img600/9791/lgt6e3.png

''20'den aşağısı kurtarmaz,zaten bunun 4 te 1 i Trabzon'a gidiyor canısı.''

sui generis
Galatasaray ve Fenerbahçe o kadar kavga edeceklerine şu konuda birlik olsalardı şimdiye kadar çoktan halledilmişti bu sorun. Sürekli çıkıp 'kalksın bu sınır' demekle olmuyor. bu 2 kulüp somut adımlar atacak ki Anadolu kulüplerini köşeye sıkıştırabilsinler.

europeanconquer
21.Mayıs.2013, 14:16
Yabancı sınırlamasını kaldırmak demek Türk futbolunu uçuyrumdan aşağa atmak demektir.Avrupa'da sıfır cekeriz.Galiba bunu istiyorlar.

Biz yetişteremiyoruz bunu kabul edelim.zaten yetiştirdiğimiz değerler'de 4 büyükler alıyor.

Türk futbolu zaten uçurumdan aşağı atılmış 18 takım içinden 1 tane bile yabancı olmadan ilerleyen bir kulüp söyle bana ?

mpaker66
21.Mayıs.2013, 14:20
Arda gelirse varyaaaa :) Arda gelsin solbek alınmasın riera oynasın. Bi stoper alıp transferi kapatalım :)

Redrum
21.Mayıs.2013, 14:36
Burak'ı takasta kullanırsak, %25 Trabzon'a gitmeyecek ya, ben onu düşünüyorum aslında. Burak - Arda takası mesela :D

uAburak89
21.Mayıs.2013, 15:18
Nani, Alper, Chedjou, Carlinhos + Melo & Umut alınırsa nasıl olur diye lig için kadro kuruyorum, olmuyor. Bu şekilde biterse transferler ve Muslera takımda kalırsa sağ bek Hamit olacak başka yolu yok gibi. Diğer alternatif Melo alınmayacak Gökhan İnler alınacak. Transferde gelecek isimler kadar gidecek isimler de etkili olacak, Fatih Terim'in işi zor, seneye hedef yine şampiyonluk ve ŞL'de gruptan çıkmak olacak hatta artık Türkiye Kupasını da almamız lazım. Umarım kamp başlarken gelenler ve gidenler netleşmiş olur, sezon ortasında sistem değiştirmek zorunda kalmayız.

europeanconquer
21.Mayıs.2013, 16:04
Olur abi niye olmasın,alternatifi bol kadro her zaman iş görür,ayrıca dizilişte de çeşitlilik yaratır ve oyunun her türlü şeklinin oynamamızı sağlar.

Neyse gelecek sezonun kadrosu tam bir oluşsun da ona göre yorum yaparız,şu an çok erken.

uAburak89
21.Mayıs.2013, 16:47
Drogba'yı ilk söyleyen kişi Trivela yazdı. Umarım yanılıyordur, gelmesin Q7.

zemlinskis
21.Mayıs.2013, 16:52
Türk futbol tarihinin seyrini değiştiren bir adam Selçuk İnan,onun yerine alacak oyuncuyu kolay kolay bulamazsın.

Tanrı aşkına Türk futbolunun seyrini değiştirecek ne yapmış çok merak ettim ?

europeanconquer
21.Mayıs.2013, 17:03
Tanrı aşkına Türk futbolunun seyrini değiştirecek ne yapmış çok merak ettim ?

2 yıldır hatta 3-4 yıldır futbol izlemediğini varsayıyorum.Burada kalkıp Selçuk İnan'ın Tanrı aşkına ne yaptığını sana söyleyecek değilim futbolu az çok takip ediyor olsaydın bu soruyu sormazdın.

Kaka Leite
21.Mayıs.2013, 17:19
2 yıldır hatta 3-4 yıldır futbol izlemediğini varsayıyorum.Burada kalkıp Selçuk İnan'ın Tanrı aşkına ne yaptığını sana söyleyecek değilim futbolu az çok takip ediyor olsaydın bu soruyu sormazdın.

Şimdi bunu genele yazarsan olmaz.

Galatasaray adına seyir değiştirmiş olabilir ancak Türk futbolunun seyirini değiştiren adam seviyesi çok yukarı bir seviye olmuş. Bence de o çok abartı olur..

europeanconquer
21.Mayıs.2013, 17:20
Türk Futbolu derken Süper Lig'den bahsettiğimi herkes biliyor,Galatasaray değilde başka bir takıma gitseydi şu an aynı durumda olurmuydu lig ?

Arda'dan sonra en iyi Türk oyuncudur,ligimizin de en iyi oyuncusudur Selçuk İnan.

Fearless Coward
21.Mayıs.2013, 17:33
Vay be Selçuk İnan bile tartışılır olmuş.Benim anlamadığım zemlinskis nickli arkadaşımız geçen senelerde Galatasaray'lı olmasına rağmen hep Galatasaray'ı kötülüyordu avatarında Volkan vardı bi ara hatta.Hala gelmiş burada saçma sapan konuşuyor Selçuk İnan'ı niye yollayalım yahu bi kere akıl var mantık var Alper'le beraber oynayacaklar işte boşuna ortam geriliyor.Selçuk İnan Türk Milli Takımına şu sıralar en çok şey katan oyunculardan Andorra maçında mesela puan alamayabilirdik o kadar kötü oynadık ki yani ama o klasını konuşturup frikikten yazdı golü.Bana kalırsa Selçuk'a kısacası kendi mevkisinin Hakan Şükür'ü diyebiliriz.

Börk
21.Mayıs.2013, 17:42
Nasıl bizler son yılların en iyi oyuncusunun Alex olduğunu kabullendiysek,şu an bence Türkiye'de oynayıp Türk olan en iyi oyuncu Selçuk'dur.

di canio
21.Mayıs.2013, 18:17
Arkadaşlar şimdi yazacaklarımı lütfen yanlış anlamayın. Beni çok tanıyan yok da, az tanıyanlar da kışkırtma, tahrik etme niyetli birisi olmadığımı bilirler sanırım.

Selçuk'un kalitesine laf söylemek abes olur. Ancak Türk futbol ya da Süper Lig tarihini değiştirdi gibi ifadelerin de Selçuk'a bir faydası olmaz. Bu abartmaktır bence. Henüz 2 sezondur üst düzey maçlara çıkıyor. Neyi değiştirdi? 2 Süper Lig şampiyonluğu tarih değiştirmeye yeter mi? Yine uçlara doğru ilerliyoruz. Selçuk'un hakkını teslim etmek lazım ama fazla da abartmamak gerek. Bekleyelim, görelim, nereye gidecek Selçuk'un önderliğinde Galatasaray ve Milli Takımımız. Futbolunu ilerletsin, futbolu bıraksın ondan sonra değerlendirelim neleri değiştirmiş kanısındayım.

Börk
21.Mayıs.2013, 18:28
Yok yanlış anlaşılacak bir şey yazmamışsın zaten bende böyle düşünüyorum.

E.Cartman
21.Mayıs.2013, 18:39
Ünal Aysal olağanüstü seçim kararı almış. Haldun Üstüneli geri getir başgan

europeanconquer
21.Mayıs.2013, 18:39
Ben değiştirdi derken yaptığı işlerle değil,Galatasaray'a gelerek değiştirdi dedim.Şimdi Selçuk Fenerbahçe'ye gitse ayrı bir tablo,Beşiktaş'a gitse ayrı bir tablo,Trabzonspor'da kalsa ayrı bir tablo olacaktı.Galatasaray'da yaptığı işlerden ziyade onun gibi bir futbolcunun transferi lig için farklı bir senaryo hazırladı diyorum.Yoksa Türk futbolu dipteydi aldı yukarı taşıdı demiyorum yani her söylediğimi satırlar halinde açıklamaktan bıktım ben.

Kaka Leite
21.Mayıs.2013, 18:49
Ben değiştirdi derken yaptığı işlerle değil,Galatasaray'a gelerek değiştirdi dedim.Şimdi Selçuk Fenerbahçe'ye gitse ayrı bir tablo,Beşiktaş'a gitse ayrı bir tablo,Trabzonspor'da kalsa ayrı bir tablo olacaktı.Galatasaray'da yaptığı işlerden ziyade onun gibi bir futbolcunun transferi lig için farklı bir senaryo hazırladı diyorum.Yoksa Türk futbolu dipteydi aldı yukarı taşıdı demiyorum yani her söylediğimi satırlar halinde açıklamaktan bıktım ben.

Yanlış yazdıysan bizimde yanlış anlamamız doğal ama bu durumda açıklamak durumu oluşuyor.

europeanconquer
21.Mayıs.2013, 18:54
Yanlış yazdıysan bizimde yanlış anlamamız doğal ama bu durumda açıklamak durumu oluşuyor.

Ben zaten ''Türk futbol tarihini değiştirdi'' demedim;

Al işte yine açıklamak zorunda kaldım :) Neyse düştük bir yola açıklayacağız sadece,olsun.

uAburak89
21.Mayıs.2013, 18:55
Bu lafı ortaya atan ilk isim Mehmet Demirkol zaten.

zemlinskis
21.Mayıs.2013, 19:10
Futbolu takip edenler belli oluyor.Türk futbolunda birşeyleri değiştirmediğini yorumlarında belirtenleri kutlamak istiyorum.Selçuk İnan,Spor Toto Süper Lig'in en overrated oyuncusudur.Bunu da üstüne basa basa söyleyerek köşeme çekilirim.

europeanconquer
21.Mayıs.2013, 19:21
Tamam o zaman izlemeye devam edin.

C h A o S
21.Mayıs.2013, 19:21
@zemlinskis
Muslera Galatasaray'a gelirse bu foruma bir daha gelmem,üyeliğimi kapatırım diyen kişi değil miydi?Bende bunu der çekilirim köşeme.
Olayı bilenler bilir.Yanlış mı hatırlıyorum?Bir ara baya muhebbeti olmuştu.

Fearless Coward
21.Mayıs.2013, 19:23
Doğru hatırlıyorsun ben de bundan bahsettim ama mevzu neydi unutmuştum şimdi hatırladım.Kendisinin amacı rengi belli hala konuşuyor neyse uzatmaya da gerek yok.Selçuk'un kalitesi tartışılmaz bile.

byariff
21.Mayıs.2013, 19:27
Su an turkiyenin en iyi ortasaha oyuncusu overrated olmus :D

erdem344
21.Mayıs.2013, 19:42
Alper ile selçuk benzer tip oyuncu değiller ki

Alper kesinlikle selçuğun yerini dolduramaz

Facx
21.Mayıs.2013, 19:44
Alper ile selçuk benzer tip oyuncu değiller ki

Alper kesinlikle selçuğun yerini dolduramaz

selçuk gitmiyoki yerini doldursun ortasaha rotasyonuna derinlik katıcak gerektiğinde selçuk ortada alper solda veya selçuk x (melo) alper(hamit) olucak gerektiğinde sneijder yokken ortasahada veya sneijderin yerinde kullanılcak

uAburak89
21.Mayıs.2013, 19:45
Alper geçen sene Engin'in yaptığı işi yapar. Ne Melo ne de Selçuk'un yerini uzun süreli dolduramaz, beklentileri karşılamaz. Hamit'in yerine 11'e girecek gibi gözüküyor. Sneijder olmadığı zamanlarda da Fatih Terim sistemi değiştirmiyor, dinamik yapısıyla Sneijder'e da alternatif olabilir gibi.

titates1
21.Mayıs.2013, 20:00
iyi transfer alper , hayırlı olsun.

selçuk inan bu yaşında daha emre seviyesine çıkamamış bir adam benim için , çok iyi oyuncudur ama sakat olmayan bir emre , selçuktan üstün bir oyuncu.

erdem344
21.Mayıs.2013, 21:22
serdar gürler de gelecek gibi

Nocna Mora
21.Mayıs.2013, 21:26
Seçim kararı niye alındı bilen var mı ?

europeanconquer
21.Mayıs.2013, 21:29
Seçim kararı niye alındı bilen var mı ?

Yönetimde yorulanlar olmuş ve Ünal Aysal daha profesyonel bir ekip istiyor ondan.

Aydın yerine Serdar gibi bir alternatifimiz olsun,daha iyi olur hatta as takım oyuncusu olabilme potansiyeli de var,çalışırsa olur yani yetenekli oyuncu Serdar,FM'den herkes hatırlar zaten.

Bu arada Sabri'yi gönderirsek,göndereceksek kesinlikle Şener Özbayraklı'yı almalıyız,iyi bir çıkış yakaladı.Ne yapıp edip almalıyız.Eboue'ye pek güven olmuyor,Sabri girince iyice tedirgin oluyoruz.İstikrarlı biri lazım bize.

Nocna Mora
21.Mayıs.2013, 21:42
Sabri bence gayet iyi oynuyor yalnız. Real Madrid macının cevrilmesin de basroldeydi.

zeck17
21.Mayıs.2013, 21:53
Yabancı sınırlamasını kaldırmak demek Türk futbolunu uçurumdan aşağa atmak demektir.Avrupa'da sıfır cekeriz.Galiba bunu istiyorlar.

Biz yetişteremiyoruz bunu kabul edelim.zaten yetiştirdiğimiz değerleride 4 büyükler alıyor zaten.

en azından dışarda yetiştirilir brezilya başarılıyken hangi brezilyalı futbolcu ülkesinde oynuyordu
İspanya da real madrid in ilk 11 de kaç ispanyolu var?
Eğer sınırlama kalkarsa ortalama bir oyuncu avrupaya normal değerlere gidebilir mesela alpere 3 milyon filan istense ispanyada filan oynar ama 5den fazla isteyince bu durum ortaya çıkıyor

Bu arada Selçuk İnan son 3 yılda sezonun en iyi oyuncusu ve ortasahasıdır bu sezon skora katkı o kadar sağlamasa da sezon boyunca düşmeyen performans ile oynuyor bence arık milli takımımızın kaptanı da diyebilir yakın zamanda oyun planımız arda-selçuk-burak üzerine kurulur milli takımda da

Son olarak
Mehmet Demirkola göre Fatih Terim verdiği listede Gökhan İnler üst sıralardaymış melo alınmazsa alınacak gibi duruyor tabi formda ve 2014 dünya kupasında oynamak isteyen hırslı meloyu hiç bir şeye değişmem

uAburak89
21.Mayıs.2013, 22:39
Melo'nun penaltı kurtardığı maçta, Melo abimiz kurtardı diyen Serdar Gürler miydi ? Tebessüm ettirmişti o zaman. Ayrıca o kiralık değil mi Elazığspor'da ?

europeanconquer
21.Mayıs.2013, 22:42
Hayır abi,bonservisi Elazığspor'da.

Bu arada Selçuk 8 numara Alper gelirse büyük ihtimal 6 numarayı alacak,bu ikili bambaşka bir ikiliyi çağırıştırıyor mu ? :) Türk verisyonları olsunlar yeter :n:

europeanconquer
21.Mayıs.2013, 23:01
Flood mlood fark etmez,çocukları hazırlayın beyler,kesim zamanı tekrar başladı.

http://amkspor.com/2013/05/21/nani-ne-zaman-aslan-oluyor.html

Açık Mert Korkusuz yarın Nani ile ilgili detayları ve İstanbul'a geleceği tarihi açıklıyor.

Nocna Mora
21.Mayıs.2013, 23:27
http://www.ligtv.com.tr/haber/fenerbahce-bombayi-patlatti-2

Fenerbahçe Alper'i aldı.

europeanconquer
21.Mayıs.2013, 23:28
İyi çalım yedik,birde dün Halil Ünal ile görüştük,sabah borsaya bildirdik şimdi Fener aldı.Hayırlısı olsun.

Börk
21.Mayıs.2013, 23:33
@zemlinskis
Muslera Galatasaray'a gelirse bu foruma bir daha gelmem,üyeliğimi kapatırım diyen kişi değil miydi?Bende bunu der çekilirim köşeme.
Olayı bilenler bilir.Yanlış mı hatırlıyorum?Bir ara baya muhebbeti olmuştu.

Doğru hatırladın kardeşim :) Hep çekiliyor arkadaş köşesine ama bir başka konuda hemen zıplıyor maalesef :)

nannar
21.Mayıs.2013, 23:36
:n: klasik aziz yıldırım hamlesi. taraftar sokaklara dökülüp "biz kimi istersek alırız,padişahım çok yaşa" sloganı atmalı bu gece :)

Mamadou
21.Mayıs.2013, 23:45
He Alper'i Fenerbahçe'ye kaptırdığına göre Galatasaray'ın Melo'yu almama gibi bir şansı yok bence.

Facx
21.Mayıs.2013, 23:47
He Alper'i Fenerbahçe'ye kaptırdığına göre Galatasaray'ın Melo'yu almama gibi bir şansı yok bence.

alperle melo ne alaka ya alper melonun yerine alınmıyodu ki melo veya o tarz bi oyuncu her türlü alınıcak zaten tabi meloyuda alamamazlık istemez yönetim alper fenere giderse

nannar
21.Mayıs.2013, 23:49
alper gelse de gelmese de melo lazım bize :D

europeanconquer
21.Mayıs.2013, 23:51
Yalnız Nani arada kaynadı gitti beyler,fazla takılmamak lazım.

http://amkspor.com/2013/05/21/nani-ne-zaman-aslan-oluyor.html

Flawless Victory
21.Mayıs.2013, 23:57
Alper öyle çok çok iyi bir oyuncu değil. Fenerbahçe'yi tebrik ederim ama bu transferin olmamasına sevindim. Öte yandan bize mücadeleci ve adam eksilten bir kanat lazım. Aslına bakarsanız bize şu anda gelebilecek en iyi ve faydalı oyuncu Arda olacaktır. Arda gelirse, transferler savunmaya yapılsın yeterli olur.

byariff
21.Mayıs.2013, 23:58
Rahat olun alper bizde.

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 00:05
Ben öyle düşünmüyorum,Aziz Yıldırım ne yapar eder Alper'i Fenerbahçeli yapar yani,transfer yapmayı iyi biliyor günahıyla,sevabıyla,takdir etmek düşer bize.

Flawless Victory
22.Mayıs.2013, 00:06
İyi biliyordan ziyade para var. :)

Redrum
22.Mayıs.2013, 00:09
Fenerbahçe'ye hayırlı olsun, ne diyelim, kesinlikle almaları gereken bir oyuncuydu, iyi oldu.

Escochae
22.Mayıs.2013, 00:10
Rahat olun alper bizde.

Sülalemiz rahat panpa :)

Özgür Çetin
Alper okuldan arkadaşım lise zamanı.. Ne kadar galatasaraylı oldugunu herkes bilir ki şu anda ilkkez ı da ögrendi fenere gittigini.. haberi yokmuş kendisinin ve şu anda Umutun dugunundeydi..
Daha fenerbahce ne alperle ne menejeriyle anlaşmış..Bakalım şimdi görecegiz alper ne kadar Galatasaraylı?..

titates1
34cimbom34 yine patlayınca sildi bütün twitlerini , inanmayın artık şu adama.

Nocna Mora
22.Mayıs.2013, 00:12
Eskişehir Fenerbahçe ile anlaşmış olabilir fakat belki de Alper Fenerbahçe'yi seçmeyebilir. Galatasaray'ı istiyorum diye tutturursa çok daha ucuza kapanabilir transfer.

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 00:13

Adam patlamadı ki Fenerbahçe son anda girdi araya.

titates1
22.Mayıs.2013, 00:16
Adam patlamadı ki Fenerbahçe son anda girdi araya.

yok kardeş valla bildiği yok twitterda çok takılan adamların hepsi dalga geçiyo zaten adamla , adam sürekli aynısını yapıyor , zaten heryerde çıkan haberleri alıyor tutmayınca siliyor , o maç skoru veren kahin mi ne çıkmıştı bütün skorları yazıp tutmayanları silmişti , ondan bir farkı yok yani.

şu anda alper dönüp galatasaray'a imza atsa , yine aynı şey , çünkü sildi o twitlerini de.

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 00:19
Bu adam herkesten önce oyuncuların isimlerini söylüyor hepsine kendim şahit oldum,tweetlerini silmesi ise başka bir özelliği,ben şahsen güveniyorum.

@Özgür Çetin

Hocam biz nerden bilelim Alper'in senin lise arkadaşın olduğunu,hadi doğru diyelim de araya para girince her şey olabiliyor.

Facx
22.Mayıs.2013, 00:19

alakası yok tutanlarıda siliyo he patladı gibi şuan o ayrı da patladı diye silmiyo

titates1
22.Mayıs.2013, 00:23
alakası yok tutanlarıda siliyo he patladı gibi şuan o ayrı da patladı diye silmiyo

valla eskiden duyumlarını silerdi tutmayınca çok az twit atardı , 2 kere falan da komple sildi böyle.

ben şahsen güvenmiyorum zaten basında kim yazılıyorsa onu yazıyor , ya da kimseden önce bilgi verdiği yok.

mpaker66
22.Mayıs.2013, 00:25
Renkli bi transfer dönemi olacağa benziyor. Bizimkiler iyice hırslanıp bombaları patlatmasınlar :)

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 00:28
Renkli bi transfer dönemi olacağa benziyor. Bizimkiler iyice hırslanıp bombaları patlatmasınlar :)

Bizde öyle bir hırs yok,yıllardır gerekli olan bölgelere transfer yaptık,tutmuştur veya tutmamıştır ancak belli bir anlayışla transfer yaptık.Her şeyin bir hayırlısı vardır,gelseydi iyi olurdu ancak yeni alternatifler bulmak zorundayız,Alper olmadı diye oturup ağlayacak halimiz yok.Transferde vizyonumuz geniş bizim,alternatif çok,rahat olun.

mpaker66
22.Mayıs.2013, 00:35
Bizde öyle bir hırs yok,yıllardır gerekli olan bölgelere transfer yaptık,tutmuştur veya tutmamıştır ancak belli bir anlayışla transfer yaptık.Her şeyin bir hayırlısı vardır,gelseydi iyi olurdu ancak yeni alternatifler bulmak zorundayız,Alper olmadı diye oturup ağlayacak halimiz yok.Transferde vizyonumuz geniş bizim,alternatif çok,rahat olun.

Rahatız kardeşim, yönetim ve teknik ekipi düşününce rahatlıyoruz. Zaman neler gösterecek bakalım.

Bi Arda hamlesi fena olmaz ama hani :D

uAburak89
22.Mayıs.2013, 00:35
Seten doğru diyordur umarım, başından beri söylüyorum, Fb'nin yaptığı açıklamalara inamamamak lazımdı. Bizimkilerin flyat arttırmak gibi hataya düşmemesi lazım, inada binen transferlerden hayır gelmiyor. Alper iyl oyuncu, nereye istiyorsa oraya gitsin. Gerisi hikaye.

nannar
22.Mayıs.2013, 00:37
Len arkadaş ne Alper'miş, Fenerbahçe transfer topiği İniesta gelmişçesine seviniyor :) Bu adam bu kadar iyiyse seneye lig çekişmeli geçer belki... Gerçi hoş bizimkiler gibi 2 oyuncu alır ve moraller alt üst olur gibime geliyor ama hayırlısı...

24kobebryant
22.Mayıs.2013, 00:38
dostlar üzülmeyin http://www.youtube.com/watch?v=wIph_tTLkHM

böyle oyuncular bizim klübümüzde bulunmasın zaten :n:

nannar
22.Mayıs.2013, 00:39
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Alper Potuk transferinden vazgeçtiğini açıkladı.

Fenerbahçe'nin Alper Potuk için Eskişehir yöneticileriyle anlaşmasından sonra Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, FANATİK'e çok özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray yazarımız Serdar Dinçbaylı'ya konuşan Aysal "Biz Fenerbahçe ile açık arttırmaya girmeyeceğiz. Halil Ünal ile biz anlaşmıştık. Demek ki sözler böyle tutuluyormuş. O yüzden biz bu transferden çekiliyoruz" ifadelerini kullandı.

Adamsın başkan!!! İnşallah yıllar boyu başımızda kalırsın :) Kalırsın da bizi onurlandırırsın...

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 00:40
Nani'yi kimse konuşmuyor hala adam arada kaynadı gitti yahu.

Gökmen Özdemir'in gazetesi yarın Nani'nin İstanbul'a geleceği tarihi açıklıyor.

Aydin
22.Mayıs.2013, 00:41
şampiyon olmamıza rağmen aziz yıldırım istifa etmedi veya hala bir dünya yıldızını transfer edip gündemi değiştirmedi diye düşünürken şaşırmadım bu habere :)

mpaker66
22.Mayıs.2013, 00:43
Aslında bu sezon için yapılacak en iyi transfer Sneijder olacak. Kamp geçirince takıma sisteme alışınca.

KaRaBükLü KraL
22.Mayıs.2013, 00:43
Vakti zamanında Stoch bize çok yakınken Stoch Fenerbahçe'yi seçmişti.Klasik Aziz Yıldırım işi 2 büyük kupa gidince Galatasaray'ın elinden aldık diye hava atar artık klüp toplantılarında.Ha olmadığına üzülmedim hayırlısı bizim tek alabileceğimiz adam Alper değil.Halil Ünal verdiği sözden döndüğüne göre Aziz Yıldırım iyi para saydı galiba.Bakalım kokusu çıkar yakında.

nannar
22.Mayıs.2013, 00:44
şampiyon olmamıza rağmen aziz yıldırım istifa etmedi veya hala bir dünya yıldızını transfer edip gündemi değiştirmedi diye düşünürken şaşırmadım bu habere :)

öyle bir yıldız alacagız ki dünya konuşacak demişti. Alper mi ki o oyuncu? :)

24kobebryant
22.Mayıs.2013, 00:45
ya arkadaşalr şu yabancı sınırlaması denen saçmalığa itiraz edilmeyecek mi ? edilirde o sınır biraz genişletilirse direk yarı yarıya düşer :D

mpaker66
22.Mayıs.2013, 00:46

Yok abi bu bombanın pimi bile değilmiş :)

nannar
22.Mayıs.2013, 00:47
İçimden bir his Alper'in sonu M.Topuz gibi olacak diyor nedense...

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 00:53
Alper'in sonu bizi ilgilendirmez.Yetenekli bir oyuncu,umarım Milli Takım'a faydası olur,Ünal Aysal için bittiyse benim için de bitmiştir,artık yeni hedeflere odaklanma sırası.

KaRaBükLü KraL
22.Mayıs.2013, 00:55

Evet abi o İniesta'nın Türk olanı :)

KaRaBükLü KraL
22.Mayıs.2013, 00:59
Nani gelirse kanatlar pek akıcı olur yalnız.Adam hem teknik hem yeterince hızlı.Kadroyu düşünemiyorum ileri hattı Nani gelirse verimli Amrabat Sneijder kalırsa Burak ve Drogba.Bunlar güzel kombine edilirse Ş.Liginde çok büyük başarılar yakalarız.Ha bu sadece hücum hattı.Bir stoper ve bir sol bek alınırsa efsane bir kadromuz olur :)

mpaker66
22.Mayıs.2013, 01:04
Arda'yı acayip ucuza satmışız yalnız.

Redrum
22.Mayıs.2013, 01:05
Arda'yı çok kötü zamanında sattık. Maalesef. Hem takım kötüydü, hem de kendisi o kadar estiremiyordu bundan dolayı.

erdem344
22.Mayıs.2013, 01:12
Nani için 7 m. diyorlar

bu paraya gelirse eğer müthiş iş olur

C h A o S
22.Mayıs.2013, 01:14
Alper'i kaçırırsak kötü olur.Üstüne Nani gelirse dehşet olur.Enteresan işler olucak gibi:)

24kobebryant
22.Mayıs.2013, 01:17
Evet abi o İniesta'nın Türk olanı :)

kinaye mi yaptın bilmiyorum ancak alper şişiriliyor bana göre karabüklüm.

GebzeLi1907
22.Mayıs.2013, 01:24
alperi ben 3 kez falan canlı izledim. pek çok kez de tv başında. anadolu takımlarında gördüğüm en iyi oyuncu. şl takımlarının hepsinde olmasa bile 3.torba takımlarının da iyi bi oyuncusu olur bana göre..
müthiş dinamik çevik içeriyi zorlayan basan enerjik baş kaldıran bi yapısı var.
en önemlisi yerli mevcut yabancı sınırı göz önüne gelirse bu kadar değerli olması normal.

şimdi galatasaraylıların burun kıvırması bence biraz komik oluyo :)

byariff
22.Mayıs.2013, 01:25
alper bize gelecek bence yine tekrarliyorum gelmezsede dunyanin sonu degil eger alper ve esesin baskaninda azcik karakter varsa galatasaraya verirler cunki soz verdiler soz namustur ha gelmezsede dunyanin sonu degil kadromuz ligi zaten domine ediyor bizim için onemli olan avrupaydi son olarakta ispanyolcasi el dinero habla :D (para konusur )

nannar
22.Mayıs.2013, 01:26
burun kıvıran yok yahu :) alper alınmazsa GS ne kaybeder? ya da alınsa ne kazanır ? bunu hesap etmek lazım. Gökhan Gönül'e üzülmüştüm mesela.Ama Alper'e çok üzülmem ben açıkcası.Arif'in de dediği gibi zaten lig için kadromuz yeterli.

C h A o S
22.Mayıs.2013, 01:33
Eskişehirliler şaşırmamış duruma.:)
http://i.imgur.com/IL4A7j3.jpg

KaRaBükLü KraL
22.Mayıs.2013, 01:34
kinaye mi yaptın bilmiyorum ancak alper şişiriliyor bana göre karabüklüm.

Kinaye yaptım kardeşim.Alper 5'ten fazla etmez.Biz Burağı 5'e aldık nerde o bolluk bu adam ne yapmış ki 6.25+Bienvenü+Orhan edecek :)

Fearless Coward
22.Mayıs.2013, 01:49
Galatasaray kulübü Alper alınmazsa bir şey kaybetmez.Hatta Melo'nun gelme olasılığı kat kat artar.Biz zaten bir kaç kişi dışında şu kadroyu koruyalım üstüne 3-4 takviye ve Melo'yu alalım tamamdır.Zaten bunlar olursa bu takım yine aynı başarıları tekrarlar hatta üstüne de çıkar diye düşünüyorum.

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 01:52
Ben Jem Karacan'ı alacağımızı düşünüyorum.

Gncl1905
22.Mayıs.2013, 01:55
Ben de Jem'i istiyorum. Alper'e söylenen para+oyuncular verildiyse oyuncularla birlikte 13 MN Euro geçiyor fiyatı. Yuh yani ne ispatlamış ki bu adam. Bu kadar uçmaya gerek yok, Fenerbahçe hayrını görsün. Maksimum 3-4'e Jem kapatılır bence. Premier Lig'de oynamış adam en az Alper kadar oynar.

Facx
22.Mayıs.2013, 02:00
Ben de Jem'i istiyorum. Alper'e söylenen para+oyuncular verildiyse oyuncularla birlikte 13 MN Euro geçiyor fiyatı. Yuh yani ne ispatlamış ki bu adam. Bu kadar uçmaya gerek yok, Fenerbahçe hayrını görsün. Maksimum 3-4'e Jem kapatılır bence. Premier Lig'de oynamış adam en az Alper kadar oynar.

jemin bonservisi rahat ya reading bizim kardeş kulüp :icon_cool: jemde zamanında bizim altyapıda bulunmuş kısa bi süre olsa dahi bide galatasaraylıymış istersek gelir

Fearless Coward
22.Mayıs.2013, 02:02
Bu arada Haldun Üstünel yeni yönetimde varsa Nani'nin gelme olasılığı da hayli artar.AMK Gazetesi yarın açıklayacaklarmış galiba.Bizim haberlerimizi düzgün yapıyorlar diye biliyorum hadi bakalım hayırlısı.

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 02:29
Bende diyorum transfer niye yattı;

''Galatasaray'da Alper transferi bitmiş''

-Oktay Derelioğlu,20 Mayıs 2013

Ah ulan ah,yıllarca dalgasını geçtik sonunda bizi buldu :n:

davidvilla
22.Mayıs.2013, 09:37
Ben Jem Karacan'ı alacağımızı düşünüyorum.

Gizli tutalım da FB ona da atlamasın dillendirmeyin :D :D

E.Cartman
22.Mayıs.2013, 09:57
Alper'i alamamak dünyanın sonu değil. Alper STSL'de alabileceğimiz en iyi yerli oyuncuydu, olmadı, kısmet değilmiş ki daha biten bi şey de yok bana göre. Alper geçen seneki gibi kabul etmeyebilir Fener'i yeniden. Bizim bu transferle ilgili bi sıkıntımız yok. Sözünü tutmayan Halil Ünal utansın. Ayrıca bana asıl garip gelen nokta bizden 6 milyon + Elmander + Emre'yi isteyip 6,5 + Orhan + Bienvenu'yü kabul etmesi. Fenerli arkadaşlar kusura bakmasın ama Orhan'la Bienvenu nere Elmander'le Emre nere.

Namzet
22.Mayıs.2013, 10:15
Eskişehir sonuçta Galatasaray'a belli fiyat üzerinden söz vermemiştir,önceliği verdiler görüştüler anlaşamadılar fener girdi araya anlaştı etik dışı bir durum söz konusu değil.

Universal
22.Mayıs.2013, 10:59
Alper'i alamamak dünyanın sonu değil. Alper STSL'de alabileceğimiz en iyi yerli oyuncuydu, olmadı, kısmet değilmiş ki daha biten bi şey de yok bana göre. Alper geçen seneki gibi kabul etmeyebilir Fener'i yeniden. Bizim bu transferle ilgili bi sıkıntımız yok. Sözünü tutmayan Halil Ünal utansın. Ayrıca bana asıl garip gelen nokta bizden 6 milyon + Elmander + Emre'yi isteyip 6,5 + Orhan + Bienvenu'yü kabul etmesi. Fenerli arkadaşlar kusura bakmasın ama Orhan'la Bienvenu nere Elmander'le Emre nere.

Örnek vererek anlatacağım; ama anlatmadan önce kesinlikle Elmander ve Emre daha iyi oyuncu bunu belirteyim. Şimdi Elmander yıllık 2 milyon € maaş talep edebilir Eskişehir'den; ama Eskişehir sadece bu parayı Orhan ve Bienvenu'ye verebilir kısaca Eskişehir Elmander'i almak ister; ama vereceği maaş ile dengeleride bozabilir. Bunuda düşünüyorlardır. Sırf iyi oyuncu olduğu için maddi dengeleri bozmak takımı gelecekte kötü bir finansal duruma sokabilir.

mustinho03
22.Mayıs.2013, 11:29
Bence gs hic birsey kaybetmedi hakki var alper iyi oyuncu ama 6m+elmader+emre etmez.aziz her zamanki aziz tribüne oynuyor.alperin sonu insallah m.topuz gibi olmaz

goosfraba
22.Mayıs.2013, 11:32
Bence gs hic birsey kaybetmedi hakki var alper iyi oyuncu ama 6m+elmader+emre etmez.aziz her zamanki aziz tribüne oynuyor.alperin sonu insallah m.topuz gibi olmaz

her ne kadar kendisine karşı duygularım nötr olsa da, sırf fenerbahçe başkanı diye şu adama aziz demekten vazgeçin artık.

nannar
22.Mayıs.2013, 12:29
Aziz başkan kartları hep doğru zamanda kullandığı için yıllardır bu kulübü yönetiyor ve görünen o ki Fenerbahçe taraftarının kafası değişmediği sürece uzun yıllar daha o koltukta oturacak ve Galatasaray'ın şampiyonluklarını izleyeceğiz :) Dünya yıldızı alacağım falan diyince içimden "acaba zihniyet değişti mi" diye endişe etmiştim ama endişem boşunaymış :D Ben Ünal başkanın yerinde olsam Türkiye'den parlamaya yüz tutmuş 3-4 tane daha oyuncuya talip olur Fenerbahçe'nin almasını sağlardım :n:

sananes
22.Mayıs.2013, 12:54
Aziz başkan kartları hep doğru zamanda kullandığı için yıllardır bu kulübü yönetiyor ve görünen o ki Fenerbahçe taraftarının kafası değişmediği sürece uzun yıllar daha o koltukta oturacak ve Galatasaray'ın şampiyonluklarını izleyeceğiz :) Dünya yıldızı alacağım falan diyince içimden "acaba zihniyet değişti mi" diye endişe etmiştim ama endişem boşunaymış :D Ben Ünal başkanın yerinde olsam Türkiye'den parlamaya yüz tutmuş 3-4 tane daha oyuncuya talip olur Fenerbahçe'nin almasını sağlardım :n:

Alper ile transferi kapattık mi dendi? Yani 2 gündür hani dünya yıldızı alıyorlardi alper miymiş dünya yıldızı diyorsunuz da,ben mi kaçırdım acaba

SAİT71
22.Mayıs.2013, 13:09
Aziz Yıldırım yanlış sularda. Bu aşikar. Artık taraftar uyanmalı. Alper transfer daha öncede söylemiştim birinci öncelik olarak ne ihtiyaçtan ne iyi oyuncu olduğundan. Sırf taraftarın gözüne girmek adına yapılmaya çalışılan bir transfer. Amatör bir zihniyet. Eloğlu scout kurar, alt yapı fabrika gibi oyuncu basar biz 2014'e yaklaştığımız şu dönemde bir Türk genç oyuncu için kapışıp para saçıyor ve mutlu oluyoruz. Aslında bakınca bu transfer külli zarar bizim için. Max. 2.3-2.5 edebilecek bir oyuncu. Ancak işte şartlar bunu gerektiriyor maalesef. Bizde iyi kapattık diyoruz şartlara göre. Herkes biliyor fiyatının bu olmadığını ama şartlara göre yorum yapıyor. Bence bir çok taraftarda farkında Aziz Yıldırım'ın amacının. Ancak adam inmeyeceği için o koltuktan birşey gelmiyor elden. Birde dünya yıldızı alağız dediyse daha transfer döneminde çok uzun bir süre var. Alabilir...

Alicanfmfan
22.Mayıs.2013, 13:33
Makul fiyata alınabilirdi ancak araya Fenerbahçe de girince fiyat yukarı çekilirdi eüer yönetimimiz çekilmişse, bir bildiği vardır o kadar uçuk paralar vermeninde anlamı yok. İyi oyuncu Fener'e hayırlı olsun.

Tabii bide şu var. Sen kupa maçında şu bir iki hafta sonra gideceğin takımın taraftarlarından bütün tribün komple ana avrat küfür ye sonra orada o taraftarlar için oyna. Enteresan durum.

KaRaBükLü KraL
22.Mayıs.2013, 13:42
Şimdi Nani Galatasaray ile anılıyor ya,Aziz Yıldırım Nani'yi de almasın Fenerbahçe'ye,Galatasaray'a tarihi bir çalım daha atmak için :)

Börk
22.Mayıs.2013, 13:45
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/485480_529651597092652_1794014036_n.jpg

Sıra Eskişehir'de :D

byariff
22.Mayıs.2013, 13:46
dikkat ettinizmi galatasaray kap bildirisini geri çekmedi ? yani daha hersey bitmedi alper bize gelicek..

DaveJones
22.Mayıs.2013, 13:48
Beyler bu iki takımdan herhangi birine yazılan bir yıldız oyuncu her zaman diğer klüple de anılır. Türkiye'de hep böyleydi bu iş. Sneijder ve Drogba da Fenerbahçe ile anılmıştı hatırlarsanız. Ve özellikle Sneijder geldiğinde Galatasaray taraftarı nasıl alaycı bir tavır takınmıştı Fenerbahçelilere karşı? Çok abartmamak lazım artık bu konuyu.

KaRaBükLü KraL
22.Mayıs.2013, 13:54
Önceki sayfalarda yazdım.Eğer Alper bize gelecekse sırf yabancı kuralı sebebiyle max.ederi 5 milyon euro.Yahu Burak bize geldiğinde 33 golle gol kralı olmuş büyük takımların hepsinde oynamış yani tecrübeli bir oyuncu olarak geldi.Alper büyük takım tecrübesi olmayan henüz genç bir oyuncu.Kötü demiyorum Eskişehir'deki performansı gerçekten çok iyi ama tutmayabilir.Bizle anlaşsa bile şu an ben 5 milyon euro üzerine ödenecek paraya acırım gerçekten.

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 14:03
Jem'in tweetlerine baktım da kendisi Galatasaraylı,eğer kulübüyle anlaşırsak kendisinin geleceğini düşünüyorum,Alper olmadı onun seviyesinde Jem var bir tek Türk oyuncu,onu kaçırmamalıyız hazır Reading ile kardeş kulüpken işini bitirelim.

byariff
22.Mayıs.2013, 14:17
alper galatasaraylıymış. abdürrahim albayrak söyledi şimdi. buraya gelmek istiyorum demiş geçen hafta gstvde soyledi albayrak ayrica halil ünal fener'le anlaştıktan sonra albayrak'ı arayıp "fener 7.5 verdi siz ne veriyorsunuz?" demiş. bizimkiler de bitirmiş görüşmeyi.

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 14:22
Kulübün anahtarını veriyoruz deseymiş,Alper'in ne düşündüğünün bir önemi yok 21-22 yaşında ki bir insanın o kişiler arasından kendi isteğini kabul ettirmesi söz konusu bile değil,Mehmet Topuz transferinde olduğu gibi.

davidvilla
22.Mayıs.2013, 14:39
chedjou ve carlinhos ile de ilgilenmezler umarım :D

nannar
22.Mayıs.2013, 14:47
alper galatasaraylıymış. abdürrahim albayrak söyledi şimdi. buraya gelmek istiyorum demiş geçen hafta gstvde soyledi albayrak ayrica halil ünal fener'le anlaştıktan sonra albayrak'ı arayıp "fener 7.5 verdi siz ne veriyorsunuz?" demiş. bizimkiler de bitirmiş görüşmeyi.

şu olay doğruysa eskişehir başkanı bu işi bırakıp halde meyve sebze satsın. :u:

petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 15:21
Bu sezon yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle oyuncularının parasını ödemekte güçlük çeken Eskişehir’de Necati Ateş tehlikesi yaşanıyor. 33 yaşındaki oyuncu 1 milyon euroluk alacağı ödenmediğinden dolayı kulübüne icra takibi başlattı. Ayrıca bu sezon attığı 12 golden dolayı sözleşmesinde yer aldığı 20 bin TL’lik bonusu da talep eden yıldız oyuncu yüzde 9’luk faizin de kendisine ödenmesini bekliyor. Eskişehir ile sıkıntı yaşayan tek isim Necati Ateş değil. Yıldız oyuncunun menajeri Haluk Canatar da, 407 bin liralık alacağını faiziyle birlikte istedi ve karşılıksız çek tazminatı olarak bu bedelin yüzde 10’unu da talep etti.

TFF’YE İHTARDA BULUNDU

Alper’i elden çıkartıp buradan gelecek paraya bel bağlayan Es-Es için esas tehlike ise Necati’nin alacakları ödenmezse bedelsiz olarak serbest kalması… Beşiktaş’ın kadrosuna katmak için uğraştığı golcü oyuncu serbest kalırsa Eskişehir önemli bir bedelden ve golcüsünden yoksun kalacak. TFF üzerinden gerekli ihtarları yapan Necati böylece 1 milyon euroyu alamazsa sözleşmesini tek taraflı olarak feshedebilecek.

Fiyat Yükseltmesi bu yüzden.

6,250*2,2=13.750.000 Milyon TL Para yapıyor.Eskişehir biraz nefes alır.

Alicanfmfan
22.Mayıs.2013, 15:28
Biz mi dedik , Necati'nin sözleşmesine bonusları doldur diye ?

erdem344
22.Mayıs.2013, 15:29
Oyuncuyu baskı altına almaya çalısıyorlar . Yalan söylüyor albayrak . Eses genel sekreteri alper de fenere gitmek istedığini bize söyledi dedi yani alperin de haberi var.

petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 15:30
Biz mi dedik , Necati'nin sözleşmesine bonusları doldur diye ?

Bu sezon yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle oyuncularının parasını ödemekte güçlük çeken Eskişehir’de

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 15:32
Oyuncuyu baskı altına almaya çalısıyorlar . Yalan söylüyor albayrak . Eses genel sekreteri alper de fenere gitmek istedığini bize söyledi dedi yani alperin de haberi var.

Oyuncuyu baskı altına almaya çalışmak mı ? Son anda devreye biz mi girdik ? Ben de Eskişehir genel sekreteri yalan söylüyor derim gerçi yapmadığı şey değil,kanıtlayamayacağınız şeyler söylemeyin,transfer sonuçlansın Alper çıkıp açıklama yapacaktır.

Alicanfmfan
22.Mayıs.2013, 15:33
Yav he he.

Börk
22.Mayıs.2013, 15:35
Albayrak yalan söylüyormuş :)

byariff
22.Mayıs.2013, 15:37
alper bizde rahat olun :0:

E.Cartman
22.Mayıs.2013, 15:37

Oyuncuyu baskı altına almaya çalışmak mı ? Son anda devreye biz mi girdik ? Ben de Eskişehir genel sekreteri yalan söylüyor derim gerçi yapmadığı şey değil,kanıtlayamayacağınız şeyler söylemeyin,transfer sonuçlansın Alper çıkıp açıklama yapacaktır.

Abdurrahim Albayrak'ın dediği Alper'in Galatasaray'lı olduğunu söylediği ve Galatasaray'da oynamak istediği. Es-Es genel sekreteride Galatasaray'da oynamak istediğini, Fener devreye girince Alper'e sorduklarını o da Fener'de oynamanın bir sorun olmayacağını, oynayabileceğini söylediğini söylüyor. Yani ortada bi yalan yok onu bi netleştirelimde :D

Gncl1905
22.Mayıs.2013, 15:40

Kendi takımınızın yönetimiyle bizimkini karıştırmışsınız bence. Yalan söylüyormuş :)

Fearless Coward
22.Mayıs.2013, 15:46
Halil Ünal parayı görünce her şeyi yapan bir adam.Ünal Başgan'ı kutlamak lazım doğru bir iş yapmış.Böyle başkanlarla bir daha görüşmeye bile gerek yok.Alper'de ne Alper çıktı arkadaş adamı bir kaç yıl öncesine kadar tanıyan yoktu Selçuk İnan gözüyle bakılmamalı ona.Jem Karacan'ı alırsak bence daha doğru bir iş yapmış oluruz hem daha da ucuza gelir Alper'den.Türkiye'den yerli oyuncu almak kadar zor bir şey yok defalarca diyorum zaten bizim önce Avrupa'da oynayan Türkleri almamız lazım.Kerim Frei,Jem Karacan ve Ömer Toprak bu 3'lü gelirse nokta atışı yapmış oluruz.

nannar
22.Mayıs.2013, 15:52
Kerim Frei ve Jem Karacan'ı izlemedim. Ömer Toprak ise tam bizim için gereken adam.Eğer onu alabilirsek savunmaya yabancı almaya da gerek kalmaz :)

zarateray
22.Mayıs.2013, 16:05
Aziz Yıldırım'ın yıllardır yaptığı bu Galatasaray'ın ilgilendiği adamları para basıp almak..Transfer listeleri bile yoktur allah bilir..Etik futbola ters hareketler ama herkes alıştı..Alper'in son sözü ne olacak bakalım ama onu da zorla ikna ederler gibime geliyor..

Bordo61Mavi
22.Mayıs.2013, 16:25
Jem Karacan zamaninda Galatadaraya gelmisti ama yasi kucuk oldugundan dolayi Turkiyede kalmamisti. Ayni takimda oynamistik bir turnuvada, 10 sene olmustur :D yaslandim galiba

Redrum
22.Mayıs.2013, 16:30
Galatasaraylılık falan bir yere kadar. Paşa paşa gider Fenerbahçe'ye. Çünkü artık bu saatten sonra gitmeyi reddetse bile, Halil Ünal tamam eski anlaşma geçerli olsun o parayı verin Alper sizin olsun dese dahi biz almayız. Bitti. Ama bu işler fm mantıgıyla olmuyor. Alper Fenerbahçe'ye gidecektir. Fatih Akyel gibi, Emre gibi Mehmet Topal gibi. Yalnız %0.01 ihtimalle, Alper bu teklifi kabul etmese Galatasaraya da gelemeyecek oldugunu bile bile, artık Galatasaraylı olduğu için mi, geçen sene sözleşme görüşmelerinde kovuldugu için mi yoksa son maçta Fenerbahçe taraftarından küfürler yedigi için mi, bilinmez , teklifi reddederse, o zaman helal olsun derim ve takımımda kesinlikle görmek isterim.
Ayrıca bu iş ticaret sonuçta bu çok normal diyenlere de bir parantez açmak istiyorum. Ortalıkta bir pazarlık varken, resmi sitesinde biz ilgilenmiyoruz açıklaması yapmak yerine, görüşmelere onlar da başlasaydı eyvallah derdim. Ama ortada bir anlaşma olduktan sonra, olaya karışmak, sözünden dönmek, Fenerbahçe için de Halil Ünal için de etik olmayan bir davranıştır. Tamam ticaret diye bir şey vardır, ama iş ahlakı denen de bir şey vardır, kusura bakmayın.

24kobebryant
22.Mayıs.2013, 16:32
yahu daha 1 hafta oldu olmadı alpere söven fenerli arkadaşlar nasıl bu kadar değişebiliyor şaşırıyorum.

titates1
22.Mayıs.2013, 16:38
yahu daha 1 hafta oldu olmadı alpere söven fenerli arkadaşlar nasıl bu kadar değişebiliyor şaşırıyorum.

arkadaş kimse cevap vermiyor niye sürekli yazıp duruyorsun aynı şeyi ? stadda edilen küfürlerden gelip bizi mi sorumlu tutacaksın , stadda karşı takımdaki her oyuncuya küfür ediliyor.

çık bak istiyorsan ne yazmışım alper hakkında galatasaray'a transfer olacakken.

Aydin
22.Mayıs.2013, 17:41

arkadaş kimse cevap vermiyor niye sürekli yazıp duruyorsun aynı şeyi ? stadda edilen küfürlerden gelip bizi mi sorumlu tutacaksın , stadda karşı takımdaki her oyuncuya küfür ediliyor.

Aynen böyle şeyler olabiliyor. "Katil emre" de denmişti zamanında belözoğluna. bu gibi şeyleri uzatmak anlamsız.

24kobebryant
22.Mayıs.2013, 17:41

yorum atarım kardeş hakaret yok birşey yok problem ?

Ayrıca bu yorumLARIM etmeyenlere değil edenlere.Edenlerden biri de çıkıp birşey diyemiyor zaten :))

bu arada rakip takımdaki oyunculara küfür etmeyi nasıl bu kadar normal birşeymiş gibi yazabiliyorsun anlamak güç :)

Aynen böyle şeyler olabiliyor. "Katil emre" de denmişti zamanında belözoğluna. bu gibi şeyleri uzatmak anlamsız.

haklısın abi ancak şu zamana kadar bizim böyle bir olayda olduğumuzu hatırlamıyorum.yanılıyorsam uyarın :)

E.Cartman
22.Mayıs.2013, 17:53
https://pbs.twimg.com/media/BK0nTWPCIAAoMk1.jpg:large

Börk
22.Mayıs.2013, 17:56
Bi önceki sayfada paylaşmıştım Özgür :D

Moussa Sow7
22.Mayıs.2013, 18:00
Bu ilk değil,Galatasaray"ın ilgilendiği 2 3 oyuncu ile Fenerbahçe"de ilgileniyor.Bu sene sidik yarışı kızışacak.

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 18:00
Kamon ! :n:

E.Cartman
22.Mayıs.2013, 18:02
Bi önceki sayfada paylaşmıştım Özgür :D
Gözümden kaçmış Berk :D

mwaru
22.Mayıs.2013, 18:17
Nasıl ya Bienvenü ve Orhan Şam'ı da mı veriyoruz müthiş bir şey bu :D

C h A o S
22.Mayıs.2013, 18:23
Elazığspor Genel Menajeri Özgür Öztürk, "Serdar için Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bir ilgisi var. Galatasaray'ın oyuncu için bir girişimi oldu. Çeşitli bilgiler ve fikirler Galatasaray ile paylaşıldı. Biz oyuncunun geleceğini çok önemsiyoruz. Kulüpler anlaşırsa Serdar'ın Galatasaray'da oynaması bizi de gururlandırır" dedi.

Alabiliyorsak Emrah Başssan ilede ilgilensek güzel olur.Gelecek var bu 2 oyuncuda.

Dün AMK'nın Nani ile ilgili bugün vericeği bilgilerde 7-8 milyona bonservisi anlaşılmış,10 gün içinde de Galatasaray'ın bitirmeye çalıcağını yazmış.Bana bonservis bedeli inandırıcı gelmedi.Bakalım iddaaları ne kadar doğru çıkıcak.

Ancak 1986 doğumlu oyuncu, Türkiye’ye gelmek için ağır şartlar sunuyor ve sezon başına 4.5 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme istiyor. Fatih Terim buna rağmen Nani’de ısrar ediyor. Oyun planını Portekizli üzerine kurmak isteyen İmparator, oyun sıkıştığında kanatlara gidebilen, çalımları ile rakibi eksiltebilen Nani’ye güveniyor. Sneijder’i 1 ayda ‘Aslan’ yapan sarı-kırmızılı yönetim, Nani’yi ise 10 gün içinde bitirmeyi planlıyor.

uAburak89
22.Mayıs.2013, 18:31
Neden vazgeçtik diye resmi açıklama gelmiyor, Fenerbahçe transferi sonlandırdığı zaman yapacaklar herhalde. Saçmalıktan başka bir şey değil, 20 saat oldu Eskişehir cephesinden Fenerbahçe'ye veriyoruz açıklaması geleli, Alper Potuk'a ulaşırsın geliyor musun bize kardeş net cevap alamazsan yolun açık olsun der bitirirsin. Şimdi Alper Fenerbahçe ile anlaşamasa şu veya bu sebepten biz kalkıp sözünü yiyen camiaya para mı kazandıracağız, böyle saçma şey mi olur, hiçbir oyuncu ve hiçbir kulüp için oyuncak olmaya gerek yok. İnsanlar Fenerbahçe'ye veya Eskişehirspor'a kızıyor ben kulübüme kızıyorum, Ünal Aysal'ın çekildik açıklamasının devamı gelmeliydi, icraatler ile altı doldurulmalıydı.

Ayrıca net bir şey var, bize Türkiye içinden oyuncu almak haram. Alırsak da pek hayır gelmiyor, yani bu şekilde pazarlık yapıldığı zamanları kastediyorum. Ambarat için inat ettik ne oldu, boş transfer. En güzeli ya Selçuk gibi bonservisi elinde olanı alacaksın ya da Burak gibi sözleşmesinde madde olana yöneleceksin. Son dönemde iç pazardan alıp yüksek fiyat ödediğimiz, elimizde patlayan çok oyuncu var. Ben çok sıkıldım bu durumdan.

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 18:38
Aynen abi bende senin gibi düşünüyorum,yönetim çekildik açıklaması yapmalı.Türkiye'de de transfer yapacaksak dediğin gibi olmalı,dış pazardan gurbetçileri alacağız artık.

Facx
22.Mayıs.2013, 18:46
bu sene pek dikkat edemedim ama ( bana göre )türkiyedeki en potansiyelli oyunculardan biri olan okay yokuşluyu tam parlamadan alsak ya takip eden arkadaşlar daha iyi bilir tabide çok iyi kumaşı vardı ve bu çocuk 94lü olmasına rağmen 2 yıldır süper ligte maça çıkıyo

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 18:48
Okay'ı vermez bize Kayseri.Türkiye'den oyuncu almak cidden bize haram,kendi altyapımızdan yetiştireceğiz başka çaresi yok.

Facx
22.Mayıs.2013, 18:53
Okay'ı vermez bize Kayseri.Türkiye'den oyuncu almak cidden bize haram,kendi altyapımızdan yetiştireceğiz başka çaresi yok.

3-4 m € verirsek alırız gibi geliyo bana ama 3-4 m € şuan verirmiyiz sanmıyorum kayseriye gitmeden önce altyadan alsabilseydik keşke , şimdi 3-4 vermezsek 2-3 yıla bu adamada 10-15 isterler bence ne kadar erken o kadar iyi

24kobebryant
22.Mayıs.2013, 18:54
Beyler ne yapar eder bonservisi biter serbest kalır falan alırız sıkmayın canınızı .D

E.Cartman
22.Mayıs.2013, 18:54
Kayseri'den Okay'ı istersek 7-8M€ fiyat çekerler 5-6'ya bağlarız. Güzel yatırım olur ama fiyat epey yüksek olur.

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 18:57
Bence piyasada ki isimler yerine yeni isimler çıkarmalıyız ortaya,hem maliyeti düşük olur.

byariff
22.Mayıs.2013, 19:14
Emre utkucan nasil scout oldu anlamadim hakan calhanoglu ve alpaslanda goz gore gore elden kacicak

petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 19:15
90 Yılında başlayarak Galatasaray bir jenerasyon yakaladı.Genç oyuncuları oynatı tecrübeli oyuncularla şampiyonluk kazandı 2 sene.Sonra gelen hocalar o iskeletin üstüne yeni oyuncular koydular.Fatih Terim oturmuş iskeletin üstüne bir kaç tane takiveye yaparak 10 sene sonra EUFA şampiyonu oldu.

Lakin Galatasaray'ın bir 10 sene beklemeye tahamülü yok.Yeni oyuncular keşfetmek alt yapı'dan oyuncu cıkarmaya .Ünal Aysal sonuç istiyor Şampişyonluk istiyor.Bu nedenle Galatasaray eğer altyapıdan oyuncu cıkarmak istiyorsa 3 sezon'u gözden cıkarıcak.2 sezon önce cok büyük bir fırsattı lakin değerlendirilmedi.

Altyapı'dan oyuncu cıkarmak 4 büyüklere göre değil.Anadolu oyuncu cıkartır yetiştirir.4 büyükler o oyuncuyu alırlar.Konu bu 4 büyükler içinde bunu yapıcak olan tek takım alt yapıdan oyuncu yetiştiricek.Trabzonspor gerisi yapamaz.Birazda Beşiktaş.

Karabük-Galatasaray Maçı kadrosu

25 Fernando Muslera
5 Gökhan Zan
26 Semih Kaya
27 Emmanuel Eboue
4 Hamit Altıntop
8 Selçuk İnan
10 Felipe Melo
11 Albert Riera
14 Wesley Sneijder
12 Didier Drogba
17 Burak Yılmaz
67 Eray İşcan
22 Hakan Balta
7 Aydın Yılmaz (ALTYAPI)
35 Yekta Kurtuluş
52 Emre Çolak
9 Johan Elmander
19 Umut Bulut

18 Kişilik kadro'da bir tane Galatasray'ın "KENDİ ALT YAPISINDAN" yetişmiş bir oyuncu var.Aydın Yılmaz.

Semih Kaya Altay'dan gelerek Profesyonel'iğe ilk adımını atmış.

Emre Çolak Atışalanıspor'da 2 sene oynadıktan sonra Galatasaray'a gelmiş.

Benim demek istediğim bir yani "KENDİ ALTYAPILARINDAN" oyuncu cıkartamıyor takımlar.Hep ordan burdan gelmeyle.

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 19:19
Galatasaray geçen yıl 2 tane ''altyapı'' oyuncusunu takıma monte etti.

E.Cartman
22.Mayıs.2013, 19:36
90 Yılında başlayarak Galatasaray bir jenerasyon yakaladı.Genç oyuncuları oynatı tecrübeli oyuncularla şampiyonluk kazandı 2 sene.Sonra gelen hocalar o iskeletin üstüne yeni oyuncular koydular.Fatih Terim oturmuş iskeletin üstüne bir kaç tane takiveye yaparak 10 sene sonra EUFA şampiyonu oldu.

Lakin Galatasaray'ın bir 10 sene beklemeye tahamülü yok.Yeni oyuncular keşfetmek alt yapı'dan oyuncu cıkarmaya .Ünal Aysal sonuç istiyor Şampişyonluk istiyor.Bu nedenle Galatasaray eğer altyapıdan oyuncu cıkarmak istiyorsa 3 sezon'u gözden cıkarıcak.2 sezon önce cok büyük bir fırsattı lakin değerlendirilmedi.

Altyapı'dan oyuncu cıkarmak 4 büyüklere göre değil.Anadolu oyuncu cıkartır yetiştirir.4 büyükler o oyuncuyu alırlar.Konu bu 4 büyükler içinde bunu yapıcak olan tek takım alt yapıdan oyuncu yetiştiricek.Trabzonspor gerisi yapamaz.Birazda Beşiktaş.

Karabük-Galatasaray Maçı kadrosu

25 Fernando Muslera
5 Gökhan Zan
26 Semih Kaya
27 Emmanuel Eboue
4 Hamit Altıntop
8 Selçuk İnan
10 Felipe Melo
11 Albert Riera
14 Wesley Sneijder
12 Didier Drogba
17 Burak Yılmaz
67 Eray İşcan
22 Hakan Balta
7 Aydın Yılmaz (ALTYAPI)
35 Yekta Kurtuluş
52 Emre Çolak
9 Johan Elmander
19 Umut Bulut

18 Kişilik kadro'da bir tane galatasray'ın "KENDİ ALTYAPASINDAN" yetişmiş bir oyuncu var.Aydın Yılmaz.

Galatasaray'ın kendi alt yapısından yetişmiş bir oyuncu var derken ? Emre Çolak, Eray İşcan, Semih Kaya'yı leylekler getirmedi heralde :n::n:

--------------------------------------------------------------

Edit: Şu editi buraya sıkıştırıym dedim :D Emre 12 yaşında gelmiş Galatasaray'a, Semih 15. Sen kendi alt yapısı derken direk kendinden başlamasını kastediyorsun. Ancak öyle bir şeyin dünya üzerinde mümkün olmadığını bilmen lazım. Hele ki nüfusu 75 milyon olan bi ülkede 4 takımın bütün nüfusa ulaşma gibi bir şansı yok. Çocuklar 13-14 yaşlarına kadar mecburen yerel takımlara gidecekler ki keşfedilme şansları olsun. Zaten bu mantıkla gidersen 1. - 2. amatör takımları hariç takımların alt yapıdan çıkardıkları oyuncuların %99'u kendi alt yapısından değil.

Biz şu alt yapıdan oyuncu çıkartma işini çok yanlış algılıyoruz. Sanıyoruz ki 20 tane oyuncu çıkacak hepsi bi anda kadroda olacak. O iş öyle olmaz, öyle A takıma çıkan oyuncuların %95'i yerinde sayar hatta daha da geriler. Alt yapıdan oyuncu çıkarmak biraz uç örnek ama Barça'nın yaptığı gibi olur. Alt yapıda görülen genç oyuncu önce A takıma çıkartılır sonra yavaş yavaş yedekten oyuna girmeye başlar. Sonra yavaş yavaş aldığı süre artar ve son olarak kendini ıspatlarsa 11'de başlar. Bu şekilde hem çevresindekilerden bir şeyler öğrenir hem de tecrübeli isimlerin yanında oynadığı için hem yapacağı hatalar minimuma iner hemde hata yapsa bile tehlikeli olmadan o hata kapatılır, göze batmaz. Ayrıca tecrübelilerin arasında kendini daha rahat hisseder, kendini gösterir. Mesela aşısı tutmasa da Gio Dos Santos böyle çıktı, Messi'de böyle çıktı, şimdi Thiago'da böyle çıkıyor, Tello'da böyle çıkıyor. Bizde Semih biraz gökten zembille inmiş gibi oldu bi anda oynadı ama o da tecrübeli bir takımla oynadı, Ujfa'yla kendini ekstra geliştirdi. Emre'nin mesela 1-2 senelik bi maç geçmişi var A takımla. Alt yapıdan oyuncu çıkarmak budur öyle bi anda full alt yapı ürünü bir kadro oluşturulmaz yavaş yavaş olur. Barca bu işi 15-20 senede yaptı arkadaş ki o bile sırf alt yapı ürünü değil.

Bir de bizde mentalite yanlış çıkanın yıldız olmasını bekliyoruz. Mesela kaleci ve stoper için pozisyon bilmek çok önemlidir. Bakın pozisyon bilgisi demiyorum pozisyon bilmek. Karşısındaki rakibin yapacaklarını tahmin edebilmesi lazım. Bu işte sürekli oynayarak olur. 5-6 sene üst seviyede oynayarak olur ama bizim Semih'imizin şu haline bile sabredemeyenler var. Yine uç örnek veriyorum ama Messi'nin ilk çıkışını hatırlayan bi tek ben mi varım ? Messi über yetenekliydi doğru ama kendini nasıl geliştirdiğinin kimse farkında değil mi arkadaş. Çıkan her oyuncudan neden top seviyedeki Messi, Gerrard, Ferdinand performansları bekliyoruz. Messi eskiden ara pası atmazdı, frikik atmazdı, bu kadar çok ayak içi plase denemezdi. Hepsini çalışa çalışa, üst seviyede oynaya oynaya geliştirdi bugünkü Messi oldu. Veya Ronaldo çalışarak ne hale geldi kimse mi farkında değil. Tabii bizim bir sorunumuz daha var oyuncularımıza sadece topu öğretiyoruz yaşamayı değil.

O yüzden kimse Türkiye'de hele ki sürekli başarı beklenen 4 büyüklerin alt yapısından her sene 4-5 oyuncu çıkmasını beklemesin. Senede 1 oyuncu çıkarsalar muhteşem iş başarmış olurlar. Tabii bu söylediğim 10-15 yıllık dönem içinde. Sonrası hakkında konuşmak için beklemek lazım.

Facx
22.Mayıs.2013, 19:44
Galatasaray'ın kendi alt yapısından yetişmiş bir oyuncu var derken ? Emre Çolak, Eray İşcan, Semih Kaya'yı leylekler getirmedi heralde :n::n:

Edit: Şu editi buraya sıkıştırıym dedim :D Emre 12 yaşında gelmiş Galatasaray'a, Semih 15. Sen kendi alt yapısı derken direk kendinden başlamasını kastediyorsun. Ancak öyle bir şeyin dünya üzerinde mümkün olmadığını bilmen lazım. Hele ki nüfusu 75 milyon olan bi ülkede 4 takımın bütün nüfusa ulaşma gibi bir şansı yok. Çocuklar 13-14 yaşlarına kadar mecburen yerel takımlara gidecekler ki keşfedilme şansları olsun. Zaten bu mantıkla gidersen 1. - 2. amatör takımları hariç takımların alt yapıdan çıkardıkları oyuncuların %99'u kendi alt yapısından değil.

Biz şu alt yapıdan oyuncu çıkartma işini çok yanlış algılıyoruz. Sanıyoruz ki 20 tane oyuncu çıkacak hepsi bi anda kadroda olacak. O iş öyle olmaz, öyle A takıma çıkan oyuncuların %95'i yerinde sayar hatta daha da geriler. Alt yapıdan oyuncu çıkarmak biraz uç örnek ama Barça'nın yaptığı gibi olur. Alt yapıda görülen genç oyuncu önce A takıma çıkartılır sonra yavaş yavaş yedekten oyuna girmeye başlar. Sonra yavaş yavaş aldığı süre artar ve son olarak kendini ıspatlarsa 11'de başlar. Bu şekilde hem çevresindekilerden bir şeyler öğrenir hem de tecrübeli isimlerin yanında oynadığı için hem yapacağı hatalar minimuma iner hemde hata yapsa bile tehlikeli olmadan o hata kapatılır, göze batmaz. Ayrıca tecrübelilerin arasında kendini daha rahat hisseder, kendini gösterir. Mesela aşısı tutmasa da Gio Dos Santos böyle çıktı, Messi'de böyle çıktı, şimdi Thiago'da böyle çıkıyor, Tello'da böyle çıkıyor. Bizde Semih biraz gökten zembille inmiş gibi oldu bi anda oynadı ama o da tecrübeli bir takımla oynadı, Ujfa'yla kendini ekstra geliştirdi. Emre'nin mesela 1-2 senelik bi maç geçmişi var A takımla. Alt yapıdan oyuncu çıkarmak budur öyle bi anda full alt yapı ürünü bir kadro oluşturulmaz yavaş yavaş olur. Barca bu işi 15-20 senede yaptı arkadaş ki o bile sırf alt yapı ürünü değil.

Bir de bizde mentalite yanlış çıkanın yıldız olmasını bekliyoruz. Mesela kaleci ve stoper için pozisyon bilmek çok önemlidir. Bakın pozisyon bilgisi demiyorum pozisyon bilmek. Karşısındaki rakibin yapacaklarını tahmin edebilmesi lazım. Bu işte sürekli oynayarak olur. 5-6 sene üst seviyede oynayarak olur ama bizim Semih'imizin şu haline bile sabredemeyenler var. Yine uç örnek veriyorum ama Messi'nin ilk çıkışını hatırlayan bi tek ben mi varım ? Messi über yetenekliydi doğru ama kendini nasıl geliştirdiğinin kimse farkında değil mi arkadaş. Çıkan her oyuncudan neden top seviyedeki Messi, Gerrard, Ferdinand performansları bekliyoruz. Messi eskiden ara pası atmazdı, frikik atmazdı, bu kadar çok ayak içi plase denemezdi. Hepsini çalışa çalışa, üst seviyede oynaya oynaya geliştirdi bugünkü Messi oldu. Veya Ronaldo çalışarak ne hale geldi kimse mi farkında değil. Tabii bizim bir sorunumuz daha var oyuncularımıza sadece topu öğretiyoruz yaşamayı değil.

O yüzden kimse Türkiye'de hele ki sürekli başarı beklenen 4 büyüklerin alt yapısından her sene 4-5 oyuncu çıkmasını beklemesin. Senede 1 oyuncu çıkarsalar muhteşem iş başarmış olurlar. Tabii bu söylediğim 10-15 yıllık dönem içinde. Sonrası hakkında konuşmak için beklemek lazım.

nereye imza atıyoruz :D

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 19:45
Beyler;

Arda Turan Oley.

KaRaBükLü KraL
22.Mayıs.2013, 19:55
Gelirse Arda gelsin ama Atletico bırakmayacaksa Nani gelsin.Alper'i almayalım alsın Fener hayrını görsün.İnşallah şu 10 gün muhabbeti doğrudur da Nani Galatasaray forması giyer.Çok büyük şeyler katar hücum anlamında takıma.

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 19:57
Bence Nani yerine Arda alınmalı ve orta saha için yabancı hakkı kullanılmalı.

byariff
22.Mayıs.2013, 20:15
Halil Ünal: Galatasaray'ın teklif yaptığı doğru. 3 milyon peşin, kalan üç milyon vadeli artı Culio teklif edildi.

Halil Ünal: "Alper'e transfer için söz vermiştik. Biz sözümüzü tutan bir kulübüz.

:D

petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 20:18
Halil Ünal: Galatasaray'ın teklif yaptığı doğru. 3 milyon peşin, kalan üç milyon vadeli artı Culio teklif edildi.

Halil Ünal: "Alper'e transfer için söz vermiştik. Biz sözümüzü tutan bir kulübüz.

:D

Ropartajı dinledim.

Halil Ünal: Ben Fenebahce ile görüşütüğümüzü Ünal Aysal "BİLDİRMİŞTİM"

byariff
22.Mayıs.2013, 20:19
unal aysala bildirdim demedi abdurrahim albayraga bildirdim dedi nasil dinledin ? nese 250 bin euro için....

petrol_fb12
22.Mayıs.2013, 20:21
“Ünal Aysal ile bu konuda konuştuk. Galatasaray’ın teklifi çok düşüktü, kabul edemezdik. Bize 3 milyon peşin, kalan kısmı taksitle ödenecek ayrıca Emmanuel Culio’yu teklif ettiler. Kendilerine son tekliflerinin bu olup olmadığını sordum, sonra da Fenerbahçe ile masaya oturduk.”

Eskişehir'de para sıkıntısı var.oyuncularına para ödeyemiyor.Peşin para vericek olan alıcaya gitmesi normal.

Redrum
22.Mayıs.2013, 20:22
Abi 4 -3-1-2'de Nani oynar mı? Arda oynar mı? 4-2-3-1 de Burak'a yer kalır mı?
Birisi bana bunların cevabını versin :D Eğer Nani, Arda gibi isimlerle ilgileniyorsak, Burak gidici demektir. Ayrıca Melo-Hamit tercihi oluşacak ve büyük ihtimalle Melo alınmaz o sistemde.
Ha eğer Burak kalacaksa, 4-3-1-2 sistemi devamsa, Nani olmaz yani. Arda sağ iç oynar mı, bilemiyorum, biraz pasif kalır defansif anlamda sanki. Ama olmaz mı, olur. Hızlı kanat istiyorsa Fatih Terim, sol beke şimşek gibi bir adam alsın (bkz: carlinhos) sağ bek zaten Eboue sürekli bindiren bir oyuncu. Tamam işte :D

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 20:23
Nakit gerekiyor onlara,elbet kabul edecekler ancak Alper kabul edermi diye biraz düşünüyorum ama sırf Eskişehir borçlarını ödesin diye bize gelmek istiyorsa da fedakarlık yapıp Fenerbahçe'ye gider,sonuçta altyapısından çıktığı kulübün mali bir krize girmesini istemez.Geçmiş olsun,verilen sözlerin nasıl tutulduğunu gördük,Fenerbahçe'ye hayırlı olsun,Alper'e de başarılar dilerim.

@Redrum

Tek dizilişe takılı kalmayın gelecek sene bol alternatifli bir kadro kurmamız gerekiyor.Bu yıl nasıl sıkıntı çektiğimizi gördük.

Facx
22.Mayıs.2013, 20:25
Abi 4 -3-1-2'de Nani oynar mı? Arda oynar mı? 4-2-3-1 de Burak'a yer kalır mı?
Birisi bana bunların cevabını versin :D Eğer Nani, Arda gibi isimlerle ilgileniyorsak, Burak gidici demektir. Ayrıca Melo-Hamit tercihi oluşacak ve büyük ihtimalle Melo alınmaz o sistemde.
Ha eğer Burak kalacaksa, 4-3-1-2 sistemi devamsa, Nani olmaz yani. Arda sağ iç oynar mı, bilemiyorum, biraz pasif kalır defansif anlamda sanki. Ama olmaz mı, olur. Hızlı kanat istiyorsa Fatih Terim, sol beke şimşek gibi bir adam alsın (bkz: carlinhos) sağ bek zaten Eboue sürekli bindiren bir oyuncu. Tamam işte :D

arda sol iç oynar hatta bence ardanın oynayabilceği en iyi mevki orası iniesta gibi (gerçi iniesta 4-3-3 te orda oynuyo ama ) çünkü arda bi kanat oyuncusu kadar hızlı çevik değil defansıda gayet yeterli şahsen normal şartlarda ardayı istemem ama şimdi gelirse en çok ben sevinirim :D

Aydin
22.Mayıs.2013, 20:28
Arda askerlik sorununu halletmeden dönmez Türkiye'ye. O yüzden unutun bence ardayı.

Redrum
22.Mayıs.2013, 20:32
Sporcuların askerlik görevlerinin tehir edilebilmesi 11/06/2008 tarihli 5768 Sayılı Kanun ile değiştirilmiş 1111 sayılı Askerlik Kanununun 35/E-3. maddesi ile düzenlenmiştir. Bu maddeye göre; Aktif spor hayatının aşağıda belirtilen şartlarda devam ettiğinin belgelendirilmesi ve müteakip sevk tehirleri için Milli Savunma Bakanlığınca belirlenecek oran kadar kadroya girmek kaydıyla;

a) Olimpiyat oyunları, Dünya ve Avrupa şampiyonaları ile uluslararası müsabakalarda ilk üç dereceye giren sporcular ile bu dereceleri alan takımların kadrolarında yer alan sporcuların,

b) A Büyükler Milli Takım kadrolarında yer alan sporcuların,

c) Türkiye Profesyonel 1 inci veya 2 nci futbol liglerinde yer alan takımların kadrolarında bulunan profesyonel futbolcuların,

ç) Üç ve daha fazla ligi bulunan diğer spor dallarında, en üst iki ligde yer alan takımlar ile en az iki ligi bulunan spor dallarında, en üst ligde yer alan takımların uluslararası kuralların öngördüğü sayıdaki sporcuların,

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün veya ilgili özerk federasyon başkanlıklarının teklifi üzerine, 38 yaşını doldurdukları yılın sonuna kadar askere celp ve sevkleri tehir edilebilir.

Böyle yazıyor abi mevzuatta. Neden sorun olsun ki?

zeck17
22.Mayıs.2013, 20:33
Arda askerlik sorununu halletmeden dönmez Türkiye'ye. O yüzden unutun bence ardayı.

Bedelli askerli diye bir şey var bildiğim kadarıyla ve arda için 30 bin lirada para değildir 20 günde sorun olmaz sezon öncesi transfer için ve arda nın daha 30'una 4 sene daha var

Yukarıdaki mesajdaki gibi bir durumda varmış yani kesinlikle sorun olmaz

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 20:34
Emre'de döndüğünde askerlik sorunu vardı,halloldu,hallolmayacak bir mevzu değil bence.

Aydin
22.Mayıs.2013, 20:35
İşte o Tümer Metin yasası :)

1 senesi daha var ardanın yurt dışında oynaması gereken. tümer metin gibi yapabilir. 35 yaşından sonra 1 seneliğine gider dandirik bi takımda oynar.

bedelli askerlik geçici bir olay ve 30 yaşın üstündekiler için geçerli.

Universal
22.Mayıs.2013, 20:37
Bedelli askerli diye bir şey var bildiğim kadarıyla ve arda için 30 bin lirada para değildir 20 günde sorun olmaz sezon öncesi transfer için ve arda nın daha 30'una 4 sene daha var

Yukarıdaki mesajdaki gibi bir durumda varmış yani kesinlikle sorun olmaz

Kanun hakkında yazacağım her 30 yaşına gelen askerliği bedelli yapar diye bir kanun yok. O kanun çıktığı zaman 30 yaş ve üstü için geçerli idi ve sanırsam süresi bitmek üzere. Yeni kanuna göre tıp fakültesi okuyanlar dışında 29 yaşına gelen her erkek askerliğini yapmak zorundadır metni var. Bu nedenle Arda kariyerine orada devam etmesi gerekiyor. Eğer 3 yılı tamamlarsa Nihat veya Emre gibi bedelli askerlik yapacak ve eskisi gibi 21 gün süre ile gitme zorunluluğu bulunmuyor sadece maddi olarak parasını ödemek zorunda. (nerden detaylı biliyorum diye soracaksınız askerliğim gelmek üzere araştırdım. :D)

uAburak89
22.Mayıs.2013, 20:37
Bu söz verme muhabbetini Eskişehir cephesi kendisi çıkardı, Galatasaray'a sözümüz var lafı onların basın sözcüsünden gelmedi mi ? Hata bizim yönetimde, Türkiye'de söz uçar yazı kalır, herkesi Moratti gibi sanmamak lazım.

di canio
22.Mayıs.2013, 21:06
Nani'nin isminin geçtiğini görünce "Nani gibi gözde bir genç Türkiye'ye gelmez" diye yazsam mı yazmasam mı diye, Fatih Altaylı gibi "Kandırmayın Galatasaraylıları" durumuna düşmek de var sonunda diye epey düşündüm. Hatta akşam üzeri yazdım, göndermeden sildim. Şimdi anca farkedebildim ki ben Nani ile Neymar'ı karıştırmışım. Yaşlılık işte.

byariff
22.Mayıs.2013, 21:08
Rami diyorlar defans için insallah olur saglam defanstir Rami.

bu arada serdar gurler twitte hesabindan yazmis ; Galatasaray konusu dogru ama 7 million istedikleri yalandir ozgur abiyle konustum

https://twitter.com/darser67/status/337246641759326208

Nocna Mora
22.Mayıs.2013, 22:46
Nani'yi izlemedim pek, son halini bilmiyorum fakat bize oyunu çift yönlü oynayabilen bir kanat oyuncusu lazım. Amrabat gibi savunma yapacak ama hücumda Amrabat'tan daha etkili olacak bir oyuncu yani. Sanırım seneye 4-4-1-1 gibi bir sisteme dönüş yapılacak. Burak satılır gibi bir his var içimde. Gidip iyi para kazandırsa iyi olabilir bu kadar piyasa yapmışken.. :) Kadro da ;

GK: Muslera

DR: Eboue
DC: Semih
DC: Ömer Toprak
DL: YABANCI SOL BEK

ML: Emre
MC: Melo
MC: Selçuk
MR: Hamit

AMC: Wesley Sneijder

FC: Didier Drogba

olabilir mesela. Nani transferi bence gereksiz olacaktır ama. Yabancı hakkını oraya kullanmak yerine sol kanatta Emre oynayabilir. Sol beke yabancı bir isim getirilir. Daha iyi olur. Stopere ise Ömer Toprak gibi bir Türk isim şart. Yabancı stoper alırsak yine aynı kontenjan durumuna takılacağız.

Redrum
22.Mayıs.2013, 22:51
Gol atamaz o takım. Emre de yetersiz ayrıca :)

Nocna Mora
22.Mayıs.2013, 22:52
Bende tam tersi leblebi gibi atar diye düşünüyorum. Sol açık için daha iyi bir isim olacaksa tabii ki Emre yine yedek olabilir, yedekten girer oynar.

byariff
22.Mayıs.2013, 22:53
Çok birsey istemiyorum :/

Onur

eboue - semih - o.toprak - carlinhos

Nani - melo - selcuk - sneijder arda

Drogba

europeanconquer
22.Mayıs.2013, 22:54
Kendi düşünceme göre;

Jem,Carlinhos,Chedjou,Nani,Serdar Gürler ve Kerim Frei alınmalı,ayrıca;

Ömer Toprak,Aykut Demir,Serdar Aziz ve Serdar Taşçı'dan birini de almalıyız.

Redrum
22.Mayıs.2013, 23:46
Çok birsey istemiyorum :/

Onur

eboue - semih - o.toprak - carlinhos

Nani - melo - selcuk - sneijder arda

Drogba

Ahahahaha :D Daha ne isteyeceksin kardeşim :D Net her takıma kafa tutabilir bu takım, net :D

Arkadaşlar hiç canınızı sıkmayın, hiç moraliniz bozulmasın, ben bizim yönetimden en iyi transferleri en iyi hamleleri bekliyorum. Galatasaray zaten daha önde bir kulüp. Takviyelerde daha da güçlü bir ekip oluruz. Alper'e gram üzülmedim bunu Jem Karacan'ı var, Kerim Frei'ı var, var oğlu var :)

Fearless Coward
22.Mayıs.2013, 23:58
Paramız bol vaktimiz bol sakin sakin yapmalıyız transferleri.Acelemiz yok.Önce bir Melo alınmalı sonra stoper ve sol bek işi tamamlanmalı.Daha sonra da bi kaç takviyeyle transferi tamamlamalıyız.Yönetime güvenim tam benim Fatih hocanın istediği adamları alacaklardır.Haldun Üstünel gelirse zaten EPL'den sağlam bi topçu kesin gelecek.(İnşAllah Nani olacak o isim.)

E.Cartman
23.Mayıs.2013, 00:03
Melo'yu ve Nani'yi gerçekten hiç sevmiyorum elimde olsa 2 sinide ülkeye bile sokmam ancak her ne kadar riskli bi hamle olacakta olsa tutan Melo aşısını bozmaya hiç gerek yok, 2 sene daha rahat oynar buralarda. Nani'ye gelirsek, acayip kıl oluyorum bu adama ama gel gör ki ekstra yetenekli isimlerden hem reklamıda sağlam olur. Türkiye'de zaten yardırır, Keita'yı unutturur. CL'de de bu sefer yarı finali gördürtür. Ayrıca formda bir Sneijder'le Selçuk'un besleyeceği Drogba'nın yanında oynayan Nani tadından yenmez :D

Edit: Drogba'nın yanı derken santrafor değil hani yakınında, hücumda manasında :zuhaha

C h A o S
23.Mayıs.2013, 00:07
Pamuk gibi adam Aysal'ı kızdırdılar şimdi onlar düşünsün:D

Facx
23.Mayıs.2013, 00:13
naniyi bi ben mi istemiyorum ya :D evet çok yetenkli adam da sistem değişmeye değmez bence ve dünyanın en olmamış adamlarından biri hiç bi zaman o patlamayı yapamadı he tabi bizim ligde şov yaparda sistem bozmaya gerek yok bence :D

petrol_fb12
23.Mayıs.2013, 00:16
Nani cok iyi bir yetenek.Lakin asla bir takım oyuncusu değil..

Takım için oynamaz kendi için oynar.Galatsaray oyuncu grubuna hiç uymaz.

KaRaBükLü KraL
23.Mayıs.2013, 00:17
Alper'i almış Fenerbahçe. Neyse önümüzdeki sene de yine ellerinden şampiyonluk kupasını alır ödeşiriz. Bizim rekabet anlayışımız böyle.

@ÜnalBaşgan

Bu arkadaş pek espritüel yahu :)

zarateray
23.Mayıs.2013, 01:35
Mathieu haberi konusuluyor su dakikalarda beyler

Fearless Coward
23.Mayıs.2013, 01:50
Mathieu çok iyi olur valla beğendiğim bir sol bek. 30 Yaşında şuan 2-3 sene rahatlıkla oynar Valencia zaten ŞL'ye katılamazsa gelme ihtimali de kuvvetlenir.

byariff
23.Mayıs.2013, 01:58
Chelsea ask Galatasaray if Turkey striker Burak Yilmaz is for sale

Turkish champions value Yilmaz at more than £20m pound

Guardian yazmis ciddi kaynak

http://www.guardian.co.uk/football/2013/may/22/chelsea-galatasaray-burak-yilmaz

petrol_fb12
23.Mayıs.2013, 02:02
20 Milyon Sterlin

20.000*2,8= 56 Milyon TL yapar. teklif gelirse hemen satılması lazım bir daha böyle teklif gelmez kolay kolay (TABİ DOĞRU İSE)

vivoperlei
23.Mayıs.2013, 02:08
İzninizle haberi kısaca özetleyeyim arkadaşlar;

Yirmi milyon pound gibi bir değerin, Türkiye dışında herhangi bir tecrübesi bulunmayan bir oyuncu için fazla olduğu belirtilmiş. Tabii, bunda Drogba'nın payının azımsanmaması gerekiyor; zira Burak ile iyi anlaşıyorlar. Chelsea'nın, transfer borsanında pek fazla alternatifinin bulunmaması, kulübü Burak'a yöneltebileceği iddia ediliyor. Öte yandan Burak ise Galatasaray'da kalacağını, ancak iki kulübün anlaşmaya varması halinde takımdan ayrılabileceğini açıklamış.

Corpus
23.Mayıs.2013, 02:14
Bize sorsalar 20 milyon pound etmeyeceğini biz de söylerdik zaten :n:

Alicanfmfan
23.Mayıs.2013, 02:23

Fatih Terim gibi bir hoca varken o Nani gelir çizgiden top çıkarır, orasını hiç merak etme. :)

GebzeLi1907
23.Mayıs.2013, 02:26
20 milyon pound etmez de dolar eder burak, belki euro da edebilir chelsea çok ihtiyaç duyarsa.
:)

ama ben premier lig yerine la liga da burak ın başarılı olacağını düşünüyorum, o paraya giderse yılın bidonu olur bence. la ligaya giderse aynı burak devam eder.

Redrum
23.Mayıs.2013, 02:47
Turkish champions value Yilmaz at more than £20m pound
Biz 20 M Pound değer biçmişiz Burak için diyor haberde. Sallama haber yani :) 15 M Euro net veren Burak'ı alır gider bence :)

mwaru
23.Mayıs.2013, 03:09
Fatih Terim gibi bir hoca varken o Nani gelir çizgiden top çıkarır, orasını hiç merak etme. :)

E ama Ferguson ?

zarateray
23.Mayıs.2013, 03:46
Burak'a 20m pound haberi gercek olursa direk yollanmali bu teklif gelmez bir daha. Solbek icin Mathieu dusunuluyormus hadi hayirlisi begendigim bir oyuncu tecrubesi de var

nekop
23.Mayıs.2013, 04:00
E ama Ferguson ?

Bırak bırak hiç girme oralara. Alican'ı severim ama bambaşka bir kafa yaşamış o mesajı yazarken. :)

Bordo61Mavi
23.Mayıs.2013, 06:26
Burakin bir sonraki satisindan payimiz vardi :) 20 milyona gitse iyi olur.

Alicanfmfan
23.Mayıs.2013, 06:35
Bırak bırak hiç girme oralara. Alican'ı severim ama bambaşka bir kafa yaşamış o mesajı yazarken. :)

E ama Ferguson ?

Yok yok kafa iyi sorun yok yani. Türkiye'deki ortam çok farklı bence, Ferguson dediğimiz adam tabii ki gelmiş geçmiş en iyi antrenörlerdendir. Ancak Avrupai yapısı kadar dominant olmayabilir. Terim'den bahsediyoruz ve Türkiye'deyiz. Koşmazsa basın koşturur zaten.

europeanconquer
23.Mayıs.2013, 07:14
Nani takım için oynamaz,Quaresma takım için oynamaz,o takım için oynamaz,bu takım için oynamaz,Cristiano Ronaldo çok takım için oynuyor değil mi ? Real Madrid'de yaptıkları ortada,Nani'de Galatasaray'da bizim ligimiz için aynı etkiyi yaratabilir.

davidvilla
23.Mayıs.2013, 09:30

Yani biraz kendi kafasına göre hareket eden bir oyuncu oldugu dogru. Özellikle top ile.
Tıpkı sizin Stoch gibi mesela ya da zamanında Anelka gibi.
Ama koşmuyor diyen arkadaşlara sadece gülüyorum. Ferguson Man Utd tarihinde zaten bir tane koşmayan oyuncu yok. Man utd'ın özelliği zaten koşan ve çalışkan oyunculardan kurulu olması.
Topsuz alanda hepsi her zaman geri gelip belirlenen alanını kapatan oyuncular, forveti bile.
O yuzden Nani herhangi bir takımdan alınabilecek aynı seviyedeki bir oyuncudan daha fazla koşacaktır.

zemlinskis
23.Mayıs.2013, 10:08
Ricardo Quaresma ve Nani transferleri Galatasaray'ı uçurur.Tabii ki Noureddine Amrabat'tan kurtulmaları şartıyla ...

E.Cartman
23.Mayıs.2013, 12:09
Burak gayette 20 milyon £ eder. Şimdi Burak'ın Spartak Moskova'da, Malaga'da, Celtic'te, Basel'de veya bu tarz takımlarda oynadığını adının da pasaportununda farklı olduğunu düşünün önce. Sonra da aynı performansı bu takımlarda sergilediğini düşünün. Bir önceki sezon ligde 33 gol atsın, ertesi sezon ligde 25 gol attığını, şampiyonlar liginde 100 milyonluk Ronaldo'yla kafa kafaya gittiğini düşünün. Şurda bir kişide çıkıp desinki Burak'ın değeri en fazla 15'tir. 10 veriyolarsa hemen satalım vs. Hatta Falcao'ya 40 verdilerse Burak'a da 25-30 verilmeli diyenler, Falcao'dan daha iyi diyenler bile olacağına da eminim. Yani sırf yerli diye bu kadar ezmeyede gerek yok. Burak'ın yaptığı reklamın kimse farkında değil sanırım. Şampiyonlar liginde 9 maçta 8 golün ne demek olduğunu iyi kavramamız lazım.

Burak 20 milyon eder. Yakın geçmişteki verilerine bakalım ve bakarken yine en başta söylediğim gibi başka bir oyuncuymuş gibi düşünün. 10/11'de 30 maçta 19 gol, 11/12'de 34 maçta 33 gol, 12/13'te 30 maçta 24 gol. Bunlar sadece lig golleri. Şimdi bana burda gelip Türkiye liginde tabii atar demeyin. Tamam Avrupa liglerinden düşük seviyede olsakta burda öyle 3 sezon boyunca 20+ gol atmak her babayiğidin harcı değil. Kendimizi Çin, Katar ligleri seviyesine de çekmeyelim.

Son olarak Burak çalışan, kendini geliştiren, düzgün yaşayan, kendine iyi bakan bir futbolcu. Şu anda bile ben oldum havasına girmeden çalışıyor, diyor ki Drogba'dan çok şey öğreniyorum. Böyle artıları olan bir oyuncu. Bu sezon şampiyonlar liginde de çok sağlam reklam yaptı. İşte bu nedenle Burak 20 milyon eder hatta bu sene elimizde tutarsak seneye 30 milyon bile eder. Bu kadar da umutluyum. Adam sırf Türk diye sırf burada oynuyor diye bu kadar da yerin dibine sokmaya gerek yok. Biraz rasyonel baktık mı Burak için minimum 20 istememiz gerektiğini rahatça anlarız zaten.

Son olarak tıpkı bende olduğu gibi Burak'ın geçmişteki maceraları var hâlâ gözümüzün önünde o yüzden hâlâ kimse güvenemiyor Burak'a. Her şey gözümüzün önünde olduğu için güvenemiyor kimse. Ve kendi oyuncumuz olduğu için olumsuz davranışları daha çok göze batıyor, sürekli gömüyoruz adamı, n'apsa yaranamıyor ama bazen geçmişi silmek lazım, bazı eksikliklerini görmemek lazım tıpkı farklı pasaportu olan adamların eksiklerini görmediğimiz gibi. Bu ülkede Alex'te, Hagi'de, Jardel'de, Hakan Şükür'de, Hooijdonk'ta, Sergen'de, Tümer'de acımasızca eleştirildi. Maradona'da Cruyff'da Messi'de Ronaldo'da gelse acımasızca eleştirilecektir. Kimse boşuna zorlamasın Burak gayette 20 milyon eder.

mpaker66
23.Mayıs.2013, 12:27
Nani ManU'da 4-4-2 sisteminde oynuyor. Nasıl koşmuyor anlamıyorum.

Nami gelirse nasıl bir sistem oluruz onu bilmiyorum ama, orası karışık.

Bu arada Burak transferinin 4 te 1'i Trabzon'a gidecek o yüzden en az 20 ye satarsak satalım yoksa kalsın.

petrol_fb12
23.Mayıs.2013, 12:39
Burak 20 Milyon Sterlin edermi bilmem ama yaşı geçiyor.

Bu sene satamazlarsa.Daha hiç satamazlar.28 Yaşında oldu.

anil luque
23.Mayıs.2013, 12:53
Günümüz piyasasında ne adamların ne paralara gittiğini düşününce 23 milyon euro Burak için fazla gibi geliyor bana. Performans olarak bakarsak Burak son 3 yılda resmi maçlarda 100 gole yakın attı. Belki bu açıdan bu para makul görülebilir ama dediğim gibi günümüz piyasasında 24 milyon euro işin ehli kişiler tarafından bir takım kurmak demek neredeyse.

himone
23.Mayıs.2013, 12:57
En çok güldüğüm konulardan biridir bu adam koşmuyor lafı. Nani de koşmayıversin artık. Türkiye'de yürüyerek te oynar o herif. Şampiyonlar ligi ve derbilerde 7-8 maç koşsun yeter.

Ben Burak'ı birçok kişinin aksine beğeniyorum, ama oyun tarzını bilmek gerekli. Her taktiğe uyan bir oyuncu değil, o yüzden birçok kişi şüpheyle yaklaşıyor. Ben de en azından 15 milyon eder diyorum, adam 3 yılda haddinden fazla gol attı. Ama yaşı ilerlediği için bu son şansı herhalde, eğer imkanı varsa hemen gitmeli. Seneye 29 yaşına geldiğinde bir de sözleşme yenilerse kimse Burak'a yaklaşmaz zaten. Oyuncunun fiyatı için gideceği ülke çok önemli, İtalya veya İspanya'ya giderse 10 milyonun üstünde verecek takım zaten yok. İngiltere veya Almanya olursa 15 rahat gelir. Ben olsam 10 milyona hayatta bırakmam Burak Yılmaz'ı, o paraya senede 25-30 gol atacak adam alamazsın.

byariff
23.Mayıs.2013, 13:32
burak haberleri dogruymus teklif gelmis ama hoca birakmak istemiyor diyorlar.

Facx
23.Mayıs.2013, 13:39
Günümüz piyasasında ne adamların ne paralara gittiğini düşününce 23 milyon euro Burak için fazla gibi geliyor bana. Performans olarak bakarsak Burak son 3 yılda resmi maçlarda 100 gole yakın attı. Belki bu açıdan bu para makul görülebilir ama dediğim gibi günümüz piyasasında 24 milyon euro işin ehli kişiler tarafından bir takım kurmak demek neredeyse.

sen günümüz piyasasını bundan 15-10 yıl öncenin piyasasıyla karıştırıyosun sanırım willian ın witselin pastore ün 40 m € ettiği daha bu sezon ilk defa avrupada oynayan jackson martinez e henüz bişey kanıtlamamış jovetice 40 m € istendiği bi piyasa var farkındamısın burak gayette 20 eder hatta 25 m € nun altına satmak ahmaklık olur zaten %25 i trabzona gidicek bilmiyorum farkındamısınız da bu adam şl de 9 maçta 8 gol attı ki 1 i hariç hepside kendi becerisiyyle attı bi cluj a attığı gol boş kale

davidvilla
23.Mayıs.2013, 14:47
Eder etmez bunun tartışılması cok sacma. Bizim biçtiğimiz değer bu. Alan alır almayanın da canı sağolsun.
-Bazıları futbolcuları için yuksek bonservis talep ediyor dediğimizde herkes bu şekilde düşünüyordu.

byariff
23.Mayıs.2013, 15:21
Cine 5 Spor Müdürü Barbaros Çıdal ; İlk haberimiz Galatasaray'dan olsun, Chelsea'den John Terry ile prensipte anlaşıldı. 1 hafta içinde açıklanmasını bekliyorum.

europeanconquer
23.Mayıs.2013, 15:22
Katılıyorum millet daha kendini sadece Türkiye'ye duyurmuş adam için 10-15 milyon eurolar isterken 3 yıldır ligde istikrarlı bir görüntü çizen ve bu yıl Avrupa'da 9 maçta 8 gol atan adama 20-25 istememizi abes buluyor,hoş 20-25 gelse bile zor bırakırız ya neyse,çünkü hem yerli hem de onun gibi adam yok yani yerli olarak yok.

Edit:

Bu arada yine Necati'yi alırız biz :n:

C h A o S
23.Mayıs.2013, 15:43
Yalovaspor'un genç yıldızı Mustafa Oruçli, Kütahya'daki U-19 Türkiye Şampiyonası 1'inci Kademe müsabakalarında Tavşanlı Linyitspor ile Galatasaray Altyapı İzleme Komitesi'nin dikkatini çekti. Yalovaspor'un ilk turda elenmesinin ardından devreye giren Galatasaray Altyapı İzleme Komitesi, İstanbul'a Mustafa Oruçli ile ilgili raporunu gönderdi.

Galatasaray Gençlik Gelişim Sorumlusu Müfit Erkasap'ın talimatıyla 19 yaşındaki genç futbolcu, İstanbul Florya Metin Oktay Tesisleri'ne davet edildi. Florya'da U-19 Antrenörü Zafer Koç ile görüşecek başarılı sol bek oyuncusunun Galatasaray'a transferi konusu bu görüşmeden sonra belli olacak

Redrum
23.Mayıs.2013, 16:23
abi ne John Terry'si öf be. 6 yabancı kuralı var ilk 11de alo! Demek istiyorum artık yönetime. Gökhan inleri mı alıyoruz ön liberoya benim mi haberim yok.

davidvilla
23.Mayıs.2013, 17:01
abi ne John Terry'si öf be. 6 yabancı kuralı var ilk 11de alo! Demek istiyorum artık yönetime. Gökhan inleri mı alıyoruz ön liberoya benim mi haberim yok.

FB'ye misilleme olur İnler.

Fearless Coward
23.Mayıs.2013, 17:06
Yabancı kuralına bir çözüm bulmak şart.En azından şu haliyle kalsa iyi olacak.Ciddi anlamda Türk futbolu zarar görür.Anadolu kulüpleri için iyi olabilir ama onların da bir hedefi vardır elbet yerli oyuncu parasıyla yabancı oyuncu alamazlar onlar da.Avrupa'da başarı işi daha da zorlaşır.Bu arada ısrarla söylüyorum önce Avrupa'dan alabildiğimiz kadar yerli oyuncu almalıyız.

zeck17
23.Mayıs.2013, 17:18
Burak Yılmaz gitmemeli kesinlikle bu kadronun ilk 11'ininden sadece riera gitse olur diğer isimler kesinlikle kalmalı artık bu seviyelerde her daim oynamalıyız

0xjasaitis
23.Mayıs.2013, 18:04
Savunmaya alınabilirse bir Türk stoper herşeyden daha hayırlı olur bu takım için.Hazır alperi de kaptırmışken alınsın Ömer ya da Serdar Aziz olsun bu iş.Yoksa bu işin sonu 8 yabancı ki o kadar da olmaz.Şartlara göre transfer yapmak şart.Gurbetçilerden elitlerle anlaşılmaya çalışılmalı.Ve en önemlisi bana göre Snejder ve hamit bu takıma kazandırılmalı bu kamp döneminde.

europeanconquer
23.Mayıs.2013, 18:19
http://i.imgur.com/I5yWnjG.png

Bu adamı alın bu adamı,alın bu adamı.O nasıl bir profil ya :icon_biggrin: İsterse fos çıksın, bu adam FM 14'te Süper Lig'i ağlatır yemin ediyorum :(

byariff
23.Mayıs.2013, 18:34
Radyospor ; Chedjou transferi için G.Saray cephesinde Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu, menajer Ceylan Çalışkan ile birlikte Fransa'dalar.

aa ceylan çaliskan drogbaninda menajeri tamamdir bu is bitti o zaman.

Fearless Coward
23.Mayıs.2013, 18:36
EPL'de bu sezon baya baya oynadı da o tecrübeyi de tattı.Selçuk'la çok iyi anlaşırlar aslında.Haldun reyiz gelsin de Jem'i alır kesin o. :D

europeanconquer
23.Mayıs.2013, 18:37
Chedjou,Jem ve kaliteli bir kanat kesinlikle almalıyız(Nani veya Arda).Diğer ihtiyaçlarda bir sol bek ve yerli bir stoper.

Bu arada Sinan Kalpakçıoğlu da gittiğine göre hayırlı olsun :) İyi bir stoper aldık.

byariff
23.Mayıs.2013, 18:42
abi ne cemi yapmayin ya hakan çalhanoglu denilen yeni mesut ozil kaçiyor goz gore gore scoutlar ne is yapar anlamiyorum 32 maç 17 gol 12 asisti var galiba bu yil. ortasaha oyuncusuna gore muazzam bir istatisk

europeanconquer
23.Mayıs.2013, 18:44
Hakan ve Jem aynı tür oyuncular değil abi.

Hugo
23.Mayıs.2013, 18:51
Hakan Calhanoğlu seneye bundesligada oynayacak. aklı ve mantığı olan bir adam türkiyeye adım atmaz. atmasın da. burada körelmesin çocuk. Jem Karacan da Galatasaray'a sıcak bakar diye düşünüyorum ama çok bonservis isterler.

byariff
23.Mayıs.2013, 19:01
Hakan Calhanoğlu seneye bundesligada oynayacak. aklı ve mantığı olan bir adam türkiyeye adım atmaz. atmasın da. burada körelmesin çocuk. Jem Karacan da Galatasaray'a sıcak bakar diye düşünüyorum ama çok bonservis isterler.

bundesliga 2 de oynucak ne olursa olsun alalim 5m ise verip alalim.

Redrum
23.Mayıs.2013, 19:31
Hakan Sneijdere yedek olur yani arada forma şansı bulur, sneijderden de çok şey ögrenir. Jem seneye rotasyonla birlikte Hamitin yerini tutmaya başlar. Sol bek. Stoper. Melo. Umut. Alınsın başka bir şey istemiyorum

byariff
23.Mayıs.2013, 19:33
bana kalirsada umut alinmasin melo,sol bek, stoper, 1 tane gurbetçi ortasaha ve forvete turk bir oyuncu cenk tosun yada kasimpasadaki ademi begeniyorum. bunlardan biri olsada iyi olur.

0xjasaitis
23.Mayıs.2013, 19:59
Umut alınması gereksiz bence.Forvete eger burak satılmayacaksa oyuncu gerekli değil.Berk bence artık forma şansı bulmalı.Bu adama bu kadar övgü edince pişmeyecek alıp takımda oynatınca olacak.Kimse ilk sezon 10 maçta oynasın demiyor zaten ama en azından umutun drogbadan sonra aldığı dakikaları alabilir. Melo da eğer alınmayacaksa onun tipinde hırçın bi oyuncu lazım ki takımı ayakta tutsun.Takımda ondan başka ikili mücadeleye girip top kapan adam yok doğru düzgün. Sol bek carlishos olursa çok iyi olur. 2 senedir uğraşıyoruz alalım artık.

GebzeLi1907
23.Mayıs.2013, 20:02
Elmander gidecek büyük olasılıka. Olası eksiklikte kim oynayacak Umut olmazsa ? :) Umut'u keşke Gs almasa da biz alsak :) Umut bu ligde çalışkanlığı, istikrarı, yerli statüsüyle ve ekonomikliğiyle her şartta alınmalı bana göre.

15 maç oynar seneye 10 gol atar.

europeanconquer
23.Mayıs.2013, 20:03
Bu sene Umut'u alsak yeter forvet için,Berk Ünsal'da 4. forvet olur.

0xjasaitis
23.Mayıs.2013, 20:05
İyi de umut drogba geldikten sonra kaç maçta oynadı ki. O kadar dakika alacaksa seneye ne gerek var.Oynatırsın berki olur biter.Elmander de keza öyle.İlla bi forvet alınacaksa genç bir gurbetçi tercih sebebi olmalı

Facx
23.Mayıs.2013, 20:21
İyi de umut drogba geldikten sonra kaç maçta oynadı ki. O kadar dakika alacaksa seneye ne gerek var.Oynatırsın berki olur biter.Elmander de keza öyle.İlla bi forvet alınacaksa genç bir gurbetçi tercih sebebi olmalı

ee bunun cezası var sakatlığı var yorgunluğu var umut derinlik katar maç ta yüklendiğimiz sırada 3. forvet olarak sokulur karambole falan bi tane atar

bu arada bu Hakan Çalhanoğlu hamburg un oyuncusu değil mi niye bundesliga 2 de oynasın kiralıkmış şuan bulunduğu takımda

mpaker66
23.Mayıs.2013, 20:58
Umut fiyatına umut tecrübesinde ve kalitesinde bi Türk statüsünde topçu... Almayanı döverler valla...

Arda Melo ve chedjyou alınsın transfer kapansın.

besiktas1903
23.Mayıs.2013, 21:01
Burak gayette 20 milyon £ eder. Şimdi Burak'ın Spartak Moskova'da, Malaga'da, Celtic'te, Basel'de veya bu tarz takımlarda oynadığını adının da pasaportununda farklı olduğunu düşünün önce. Sonra da aynı performansı bu takımlarda sergilediğini düşünün. Bir önceki sezon ligde 33 gol atsın, ertesi sezon ligde 25 gol attığını, şampiyonlar liginde 100 milyonluk Ronaldo'yla kafa kafaya gittiğini düşünün. Şurda bir kişide çıkıp desinki Burak'ın değeri en fazla 15'tir. 10 veriyolarsa hemen satalım vs. Hatta Falcao'ya 40 verdilerse Burak'a da 25-30 verilmeli diyenler, Falcao'dan daha iyi diyenler bile olacağına da eminim. Yani sırf yerli diye bu kadar ezmeyede gerek yok. Burak'ın yaptığı reklamın kimse farkında değil sanırım. Şampiyonlar liginde 9 maçta 8 golün ne demek olduğunu iyi kavramamız lazım.

Burak 20 milyon eder. Yakın geçmişteki verilerine bakalım ve bakarken yine en başta söylediğim gibi başka bir oyuncuymuş gibi düşünün. 10/11'de 30 maçta 19 gol, 11/12'de 34 maçta 33 gol, 12/13'te 30 maçta 24 gol. Bunlar sadece lig golleri. Şimdi bana burda gelip Türkiye liginde tabii atar demeyin. Tamam Avrupa liglerinden düşük seviyede olsakta burda öyle 3 sezon boyunca 20+ gol atmak her babayiğidin harcı değil. Kendimizi Çin, Katar ligleri seviyesine de çekmeyelim.

Son olarak Burak çalışan, kendini geliştiren, düzgün yaşayan, kendine iyi bakan bir futbolcu. Şu anda bile ben oldum havasına girmeden çalışıyor, diyor ki Drogba'dan çok şey öğreniyorum. Böyle artıları olan bir oyuncu. Bu sezon şampiyonlar liginde de çok sağlam reklam yaptı. İşte bu nedenle Burak 20 milyon eder hatta bu sene elimizde tutarsak seneye 30 milyon bile eder. Bu kadar da umutluyum. Adam sırf Türk diye sırf burada oynuyor diye bu kadar da yerin dibine sokmaya gerek yok. Biraz rasyonel baktık mı Burak için minimum 20 istememiz gerektiğini rahatça anlarız zaten.

Son olarak tıpkı bende olduğu gibi Burak'ın geçmişteki maceraları var hâlâ gözümüzün önünde o yüzden hâlâ kimse güvenemiyor Burak'a. Her şey gözümüzün önünde olduğu için güvenemiyor kimse. Ve kendi oyuncumuz olduğu için olumsuz davranışları daha çok göze batıyor, sürekli gömüyoruz adamı, n'apsa yaranamıyor ama bazen geçmişi silmek lazım, bazı eksikliklerini görmemek lazım tıpkı farklı pasaportu olan adamların eksiklerini görmediğimiz gibi. Bu ülkede Alex'te, Hagi'de, Jardel'de, Hakan Şükür'de, Hooijdonk'ta, Sergen'de, Tümer'de acımasızca eleştirildi. Maradona'da Cruyff'da Messi'de Ronaldo'da gelse acımasızca eleştirilecektir. Kimse boşuna zorlamasın Burak gayette 20 milyon eder.

Dedigin takimlarda oynasadi o paraya satilirdi ama Türkiye'den Türk oyunculara kolay kolay bukadar para vermezler cünkü yurtdisina satilan ve basarili olan çok az oyuncumuz var. Aslinda bunda yabanci kuralinin da etkisi var, yerli piyasada daha falza para ettigi için yurt disina satmiyorlar.

Gncl1905
23.Mayıs.2013, 21:04
Hakan Sneijdere yedek olur yani arada forma şansı bulur, sneijderden de çok şey ögrenir. Jem seneye rotasyonla birlikte Hamitin yerini tutmaya başlar. Sol bek. Stoper. Melo. Umut. Alınsın başka bir şey istemiyorum

+1905 Şu hamleleri yapsak şu anki durumumuz da iyi olur, gelecek adına da iki Türk almış oluruz. Sol bek+ stoper hariç 15 MN Euro kapatırız. Stoper + sol bek ikilisine de kaliteli ve nispeten ucuz adam bulursak demeyin keyfimize :)

europeanconquer
23.Mayıs.2013, 22:05
Şu saatler bizim adımıza hareketli geçebilir bence.

europeanconquer
23.Mayıs.2013, 22:32
http://www.365g24s.com/content?id=163

Başkan Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun ve Sinan Kalpakçıoğlu şu sıralarda Fransa'da Chedjou ve Lille ile bu transferin imzalarını attırmak üzere. İkili Kamerunlu savunma oyuncusunun transferini bitirdikten sonra yarın Valencia'ya gidecek. Burada da Fatih Terim'in sol bek için istediği Fransız Jeremy Mathieu transferini bitirecek.

Edit:

Transfer bitti diyorlar.

http://amkspor.com/2013/05/23/chedjou-aslan-oluyor.html

Facx
23.Mayıs.2013, 22:51
Amkspor ‏@Amkspor 3 dk
SON DAKİKA: Galatasaray Chedjou transferini bitirdi!
http://amkspor.com/2013/05/23/chedjou-aslan-oluyor.html …

erdem344
23.Mayıs.2013, 22:53
Yeni stoperimiz belli oldu :D :D :D

europeanconquer
23.Mayıs.2013, 22:56
Lille'in başkanı Halil Ünal'da bizim haberimiz mi yok :D

GebzeLi1907
23.Mayıs.2013, 22:57
Bu sefer bitmiştir iş :) Eksik bölgeye iyi transfer. Yabancı sayısı sorununu nasıl aşacak bakalım galatasaray. Hele bir de az da olsa Burak ın gitme ihtimali var, o zaman tam düğüm olur..

Muslera Eboue Chedjou Riera(Sol bek) Melo Sneijder Drogba

En zayıf halka Eboue gibi. Sabri ve Hamit kullanılır orada.

uAburak89
23.Mayıs.2013, 22:59
Aziz Yıldırım Fransa'ya bağlanmış telekonferans ile, 7 milyon euro vermiş bonservis cash olarak, Lille başkanı da zaten Sow transferinden dolayı ikili ilişkilerimiz çok iyi, kulübümün menfaatlerini düşünmek zorundayım demiş. :D

O değilde sanki dünyada kalan son stoper Chedjou'ymuş gibi bir ortam var, iki kulüp de bu adama yoğunlaşıyor enteresan bir şekilde, bu oyuncunun menajeri kim acaba, kıllanmıyor değilim.

C h A o S
23.Mayıs.2013, 23:03
Hamit ve Sabri sağ bekte düşünebillir bencede.Özellikle Hamit sağ bekte çok sırıtmaz diye düşünüyorum.Bu bir çözüm olucaktır yabancı sınırına.Stoper ve sol beke sağlam biri gelirse ve defansta uyum olursa Hamit ve Sabri'de göze batmaz.Ama tabiki Eboue takımda olduğu sürece yedek kalmaz.

Chedjou bakalım bitecek mi?

europeanconquer
23.Mayıs.2013, 23:04
6.5 milyon euro bonservis bedeli , 2.5 milyon euro alacağı yıllık ücret ve 10 bin euro'da maç başı ücreti.

Diyorlar,inşallah biter bu transfer.

mpaker66
23.Mayıs.2013, 23:05
Mathieu diollaa olur mu ki? Güzel bi sol ayağı var.

Yalnız espriler süper :) 6.5 diolla bence çok ucuz Alper 10 milyon euro sonuçta.

Sirius Black
23.Mayıs.2013, 23:09
Ben yabancı sayısı sorunsalından ziyade oynatılacak yerli sayısına bakıyorum. Şimdi, Semih-Selçuk-Hamit-Burak tamam. İlk 11'e ne yapıp edip 1 yerli daha katmalıyız. Chedjou ise harika bir hamle. Gerçekten taş gibi stoper. :)

europeanconquer
23.Mayıs.2013, 23:12
Bu yabancı kuralı diyor ki;

Melo'yu bırakın Gökhan'a abanın,

ama ben diyorum ki;

http://i.imgur.com/OnIvco1.jpg

E.Cartman
23.Mayıs.2013, 23:16
Chedjou daha gelmedi beyler, bir kez daha formayı giyene kadar beklememiz gerektiğini anladım ben :D Muslera'nın yeri garanti oğlu garanti, Eboue, Chedjou'da garanti. Yerli sol bek olmadığını varsayarsak orada garanti. Melo'nun yerine de %95 ihtimal yabancı biri gelecek. Eee daha Sneijder var Drogba var birde potansiyel Nani transferi var, ohoooo biz kimi kescez kadrodan.

europeanconquer
23.Mayıs.2013, 23:16
Artık takımı sezon içinde 3 parçaya ayırıp öyle oynarız :(

Sirius Black
23.Mayıs.2013, 23:19
Keşke şapkadan yerli bir sol bek çıkarabilsek. O kadar rahatlatacak ki.

uAburak89
23.Mayıs.2013, 23:22
Bizim Arda'yı ve Onur Kıvrak'ı almamız lazım. Muslera ile değişmeli oynatabiliriz, başka türlü bu kontenjan ciddi sıkıntı olacak gibi. Hoca da düşünüyordur elbet bunları, umarım en verimli olacak çözümü bulurlar.

Facx
23.Mayıs.2013, 23:27
Haluk YÜREKLİ ‏@Haluk_Yurekli 49 sn
Chedjou için resmi imza atılmamış olabilir ama çok önce anlaşılmıştı hem oyuncuyla hem de Lillele. Yarın açıklanır.

bu kez bitmiş sanırım :D

bu arada chedjou ismi daha hiç adımız geçmiyoken hatta belki ilgilenmiyorken hazar büyüka söylemişti alınırsa iyi olur gibisinden kendisi emre utkucan ın en yakın arkadaşlarından biri oyuncu önerisi konusunda ona yüklenebiliriz sanıyorum :D

europeanconquer
23.Mayıs.2013, 23:29
Ben sürpriz bir Atila Turan hamlesi bekliyorum,umuyorum.

Sirius Black
23.Mayıs.2013, 23:33
http://25.media.tumblr.com/148837e9882067c30091740d93da2dcd/tumblr_miqaynCmoM1ra0d26o1_500.gif

Ibra'nın son andaki sırıtış... :)

europeanconquer
23.Mayıs.2013, 23:34
http://24.media.tumblr.com/148837e9882067c30091740d93da2dcd/tumblr_mhcc3qw6Ml1rtequ6o1_500.gif

Aynen aynen :)

mpaker66
23.Mayıs.2013, 23:43
Keşke şapkadan yerli bir sol bek çıkarabilsek. O kadar rahatlatacak ki.

Sırf o yüzden fm'de ben Berk Yıldız'ı solbek yaptım :D