PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 [84] 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

europeanconquer
20.Temmuz.2012, 02:02
Yok valla isteyen sahip çıkar çıkmaz.Ben Arda'ya sahip çıkıyorum.Ben de dahil görüşlerimizi başkasına kabul ettiremeyeceğimize göre burdan sonra tartışmanın pek bir anlamı yok.İsteyen istediği gibi düşünür.

Nedvedmania
20.Temmuz.2012, 02:11
Amrabatta gelmiş hayırlı uğurlu olsun. Çok sağlam transferler yaptık.

Şu mesajı hakkında zamanında "Bu mesajı saklıyorum" demiştim :) Laf atmak amacıyla alıntı yapmıyorum. Çünkü zamanında söylemiştim :)

siz ancak bizim transferlere laf söyleyin sizin yönetim kimi aldi dany le umut la kala kaldiniz daha bi meloyu bile getiremediler :)

DisCo
20.Temmuz.2012, 02:15
Galatasaray'ın hayatında benim gördüğüm tek kritik nokta vardır: Lucescu'nun yerine Fatih Terim'in getirilmesi. O karar Galatasaray'ın kaybolan 8 yılına neden olmuştur.

Bugün Arda'nın geri dönmesi Galatasaray'ın hayatındaki önemli 2. virajdır. Bu yorumumu da sık kullanılanlara ekleyeyim. Arda gelirse ilerde kullanırım. :)

lexoqe
20.Temmuz.2012, 02:28
Galatasaray'ın hayatında benim gördüğüm tek kritik nokta vardır: Lucescu'nun yerine Fatih Terim'in getirilmesi. O karar Galatasaray'ın kaybolan 8 yılına neden olmuştur.

Bugün Arda'nın geri dönmesi Galatasaray'ın hayatındaki önemli 2. virajdır. Bu yorumumu da sık kullanılanlara ekleyeyim. Arda gelirse ilerde kullanırım. :)

Terim, Lucescu sonra tekrar Terim.

Yavuz12
20.Temmuz.2012, 02:30

O beğenmediğin Fatih Terim ile Arda Turan 2008 de Türkiye yi Avrupa 3. sü yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam...

Facx
20.Temmuz.2012, 02:40
O beğenmediğin Fatih Terim ile Arda Turan 2008 de Türkiye yi Avrupa 3. sü yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam...

Fatih Terimi beğenmediğini söyleseydi zaten şuandan da bahsederdi sadece zamanlamanın yanlış olduğunu belirtmiş

Yavuz12
20.Temmuz.2012, 02:42
Fatih Terimi beğenmediğini söyleseydi zaten şuandan da bahsederdi sadece zamanlamanın yanlış olduğunu belirtmiş

Burdan ben Fatih Terim i çok beğendiğini anlayamadım aslında. :)

europeanconquer
20.Temmuz.2012, 02:43
Yalnız bir oyuncu ile bir teknik direktörün kulübe gösterdikleri etki farklıdır.Bir teknik direktör bir kulübü dibe sürükleyebilir ama bir oyuncu sürükleyemez.Kötü oynayan Arda bile olsa Fatih Terim varken o forma garanti değildir.

lexoqe
20.Temmuz.2012, 02:49
Fatih hoca 4 yılda kurduğu takım ile almadığı kupa bırakmadı. Sonra Avrupa yoluna düştü. Lucescu ise Terim'in kurduğu takımın başında sadece 2 kupa kazanabildi. Biri zaten Süper kupa 1 maçlık başarı. Diğeri ise Süper lig. Tabii ki Lucescu kalsaydı belki daha farklı olurdu ama Fatih hoca da gitmeseydi durum yine bunu gösteriyordu.Sonra Fatih hocanın gelişi ve başarısız oluşu buna etken oluyor.

DisCo
20.Temmuz.2012, 03:01

Adını duymadığımız oyuncularla Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynatan bir hocadan bahsediyoruz. Öyle bugünki gibi çerez Şampiyonlar Ligi değildi. 2 gruptan çıkıyordun. Rakiplerde Barcelona, Liverpool, Roma, Real Madrid, Milan vs. vs. Sonra şampiyon yaptığın sezon seçim kampanyası yüzünden yollanıyorsun. Böyle iyi giden bir takıma Fatih Terim'i değil dünyanın en iyi teknik direktörünü getirsen Galatasaray'a daha büyük kötülük yapamazdın. Mevzu isimler değil işleyen çarkın bozulmasıdır.

Şimdi aynı hikayeyi Arda ile birleştirdim. Galatasaray'a kötülük yapmak istiyorsan Arda'yı iyi yolda giden Galatasaray'ın içine sokarsın. Arda kötü oyuncu mu? Hayır. Hemen hemen her takımda oynar mı? Oynar. Takıma bu süreçte getirilmesi yanlıştır. Zamanında seçim kaygısıydı şimdi çilek kaygısı.

LaigLeNoiR
20.Temmuz.2012, 03:06
Bu kadar körü körüne bağlanmayı oldum olalı anlamamışımdır. Bir taraf Aziz Yıldırım'a körü körü bağlıyken diğer taraf da Fatih Terim'e bağlanmış. Nitekim Arda'nın dönmesi, veya dönüpte taraftarın tekrar bağrına basması ağzından çıkan bir lafa bağlı. Sizin hiç mi hür iradeniz yok arkadaşlar ? Birisi ne derse peşinden hemen gidiyorsunuz bir düşünüp tartmıyorsunuz.

Kusura bakmayın ama sizleri taraftar olarak değil de Fanatik olarak görüyorum. Bu kadar at gözlüğüyle bakmamak gerekiyor olaylara.

ForCimbom
20.Temmuz.2012, 03:16
ardanın gelmesi = 2012 galatasaraın bitmesi demek.

europeanconquer
20.Temmuz.2012, 03:27
Arda'yı falan boşverin de arada Melo unutulup gitti.Gerçekten ihtiyacımız olan bölge olan orta saha için Melo'dan başkası yalan.Eğer Arda gelirse tartışırız aynı şeyleri şimdi önemli olan Melo.

lionelforlan
20.Temmuz.2012, 03:29
yaa arkadaşar ne dediğinizi anlamıyorum arda belki hepimizden çok galatasaraylı hepimizden çok galatasaray ı seviyor onu biz bu duruma getirdik herşeyine laf ettik kız arkadaşına pantolonuna ayakkabısına reklamına en azından şu videoyu bari izleyin

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cLOmPmBXGc0#!

o hep bizim için savaştı bizim için a milli takımdaki oda arkadaşıyla bile kavga etti

europeanconquer
20.Temmuz.2012, 03:46
O videoyu foruma yakın olan biri yaptı diye hatırlıyorum bir ara muhabbeti geçti diye hatırlıyorum.Yanlışım olabilir.

Edit:Pesimistyla nickli üye yapıyormuş.Araştırdım şimdi :D

lexoqe
20.Temmuz.2012, 04:02
Buda video'nun altındaki bir yorum :)

Arda Galatasaray'ı sattı söylemi çok ayıp. Galatasaray yönetimi A.Madrid ile masaya oturduğu dakika Galatasaray yönetimi Arda'yı satmıştır. Sıfır maliyetle gelmiş, giderken Galatasaray'a 12,5M € kazandırmış bir futbolcudan bahsediyoruz. Tarihimizde böyle bir kazanç yok. Oynadığı dönemde 200 maça çıkıp 55 gol 88 asistle oynamıştır. En çok yıpranan futbolcu olarak Galatasaray tarafından hakkı ödenemez.

LifeYourself
20.Temmuz.2012, 04:11
lincoln yarım sezonda asist kralıydı.Ayrıca golleride cabasıydı.Adamı harcadık artislik yapıyor diye.Arda yaptığında haklı oluyor ama
misimovic wolfsburgda asist kralı olup geldi oynatmadık bile sakız çiğniyor diye.Arda çiğnese ne güzel çiğniyor olurdu.Biz bu takımda çok yabancı harcadık takımdaki türk çetesi yüzünden.Arda da bu çetenin başıydı.Para kazandırıp gitti çok mutlu oldum gitmesine lütfen tam bir profesyonel olmadan geri dönmesin...

Facx
20.Temmuz.2012, 04:22
lincoln yarım sezonda asist kralıydı.Ayrıca golleride cabasıydı.Adamı harcadık artislik yapıyor diye.Arda yaptığında haklı oluyor ama
misimovic wolfsburgda asist kralı olup geldi oynatmadık bile sakız çiğniyor diye.Arda çiğnese ne güzel çiğniyor olurdu.Biz bu takımda çok yabancı harcadık takımdaki türk çetesi yüzünden.Arda da bu çetenin başıydı.Para kazandırıp gitti çok mutlu oldum gitmesine lütfen tam bir profesyonel olmadan geri dönmesin...

aynen kendini takımın ağası sanıyodu

RaSenGan
20.Temmuz.2012, 04:22
Ben Arda'nın gelmesine karşı değilim.Geçen sezonki olaylarda her iki taraf da hatalıydı.Arda'nın sevgilisine küfre kadar abarttı taraftar.Aynı şey bana da yapılsa bana da dokunur kırılganlık olur.Arda söylemişti zaten sevgilime küfredildiği an Galatasaray'dan gitmeyi kafama koymuştum diye.Gelirse yine bu takımın yıldızı olur çok büyük işler yapar.Ama neden gelsin ? Çok istediği Avrupa'da oynuyor.Takımıyla ilk sezonunda UEFA Şampiyonu oldu.Takımda önemli bir rolü vardı gelecek sezon çok daha önemli olacak.Orada basın da üstüne gelmiyor.Parası iyidir hoştur.Gelmesi için gerçekten mantıklı bir sebep yok.Ama gazetecilerin ısrarı,sağlam dediğimiz duyumcuların da tam bir Arda profili tarifi kafa karıştırıyor.

uAburak89
20.Temmuz.2012, 10:48
Bu kadar körü körüne bağlanmayı oldum olalı anlamamışımdır. Bir taraf Aziz Yıldırım'a körü körü bağlıyken diğer taraf da Fatih Terim'e bağlanmış. Nitekim Arda'nın dönmesi, veya dönüpte taraftarın tekrar bağrına basması ağzından çıkan bir lafa bağlı. Sizin hiç mi hür iradeniz yok arkadaşlar ? Birisi ne derse peşinden hemen gidiyorsunuz bir düşünüp tartmıyorsunuz.

Kusura bakmayın ama sizleri taraftar olarak değil de Fanatik olarak görüyorum. Bu kadar at gözlüğüyle bakmamak gerekiyor olaylara.

Arada fark var. Arda gitme kararıyla taraftarı üzdü, öncesinde gelişen bir çok olayla da - ki iki tarafında ciddi hataları var - arası açıldı Arda ile taraftarın.

Fatih Terim geldiği zaman takımı Arda'nın üzerine kuracağını söyledi, Arda'nın habersiz gidişiyle, yarı yolda bırakmasıyla, sistem çöktü daha lig başlamadan. Culio şans bulamaz diye gönderildi, hesapta olmayan Riera geldi. Yani Arda en çok Fatih Terim'i üzdü aslında.

Eğer ki Arda dönmek ister, bunu da Fatih Terim kabul ederse, kimse sesini çıkarmaz. Çünkü bizim bilmediğimiz detayların var olduğu anlamına gelir bu. Ama bağrına basma durumu yok. Arda, Hagi'nin golüne top toplayıcı çocuk olarak sevinen imajından çıktı, çıkarıldı. 10 numara verildi, çok erken kaptan yapıldı. Geri dönecekse kendisine çeki düzen vermesi ve #66 numarayı giydiği dönemdeki gibi olması gerek herşeyin.

Kimse Fatih Terim'in bir lafı ile, hiçbirşeyi unutmaz, kabullenmez. Öyle olsa şu anda Beşiktaş ile stadımızı ortak kullanıyorduk. Arda kesinlikle gelmesin diyenler bile içten içe düşünüyor bence, Galatasaraylı, en iyi, en kaliteli Türk oyunculardan biri sonuçta.

erdemzorer10
20.Temmuz.2012, 15:04
Yalçun Dümer fanatik web tv de canlı yayında çilek için 1.adayın Fernando Torres 2.adayın Andrei Arshavin olduğunu söyledi.Ne kadar doğrudur bilinmez

uAburak89
20.Temmuz.2012, 15:05
Yalçın Dümer de mi duyumcu oldu, ilk duyumları da çok başarısız. Kariyeri başlamadan bitti. :D

erdemzorer10
20.Temmuz.2012, 15:06
Referans olarak birkaç isimden bahsetti ama açıklarken de Torres ihtimalinin çok düşük olduğunu söyledi ki bu da biraz Ömer Üründül yorumu oldu.Melo'dan daha çilek yok şuan benim için bu isimler gerçek olsa bile

IcedEarth
20.Temmuz.2012, 15:35
Torres ismi çok fazla geçmeye başladı, olur da gelirse sırf kesmek için çocuk yaparım.

Trabzonspor
20.Temmuz.2012, 15:37
Bende bunu anlamıyorum.Oturup bir düşünseler Torres'in buraya gelmek değil aklından bile geçirmeyeceğini bilecekler ama düşünemiyorlar.Bu adam o takımdan ayrılacak olsa kapısına koşacak kaç tane kulüp var parasınıda gs'nin hayal edemeyeceği kadar öderler.Ama izler kalkıp burda onu yazıyorsunuz.

erdemzorer10
20.Temmuz.2012, 15:49
Bende bunu anlamıyorum.Oturup bir düşünseler Torres'in buraya gelmek değil aklından bile geçirmeyeceğini bilecekler ama düşünemiyorlar.Bu adam o takımdan ayrılacak olsa kapısına koşacak kaç tane kulüp var parasınıda gs'nin hayal edemeyeceği kadar öderler.Ama izler kalkıp burda onu yazıyorsunuz.

Burası Galatasaray transfer bölümüdür ve bununla alakalı istediğim herşeyi paylaşabilirim bu seni bağlayan birşey değil.Ki Türkiye'nin yüksek tirajlı spor gazetelerinden birinin web tv bölümünde Canlı olarak verilmiş bir haberdir bir duyumdur.Zaten Torres transferinin şuanki kadro,mali yapı ve ülke futbolu vb şartları ortaya koyduğumuzda ne kadar zor olduğunu bilmeyecek insan yoktur.

Trabzonspor
20.Temmuz.2012, 15:57
Burası Galatasaray transfer bölümüdür ve bununla alakalı istediğim herşeyi paylaşabilirim bu seni bağlayan birşey değil.Ki Türkiye'nin yüksek tirajlı spor gazetelerinden birinin web tv bölümünde Canlı olarak verilmiş bir haberdir bir duyumdur.Zaten Torres transferinin şuanki kadro,mali yapı ve ülke futbolu vb şartları ortaya koyduğumuzda ne kadar zor olduğunu bilmeyecek insan yoktur.

İsterseniz Messi,Ronaldo alınır mı diye tartışın o benim umrumda değil.Gereksiz yazılıp zaman kaybetmenin bir manası yok dedim ama siz 2 futbolcu olunca kendini Galacticos zanneten insanlar bunudaq tatrtışmanız normal unutmuşum.

Türkiyenin en tirajlı sallamasyon gazetesi evet.Nerden duydular acaba.Bilmeyecek insan çok değil az sayıda..

Hugo
20.Temmuz.2012, 15:58
Yalçın Dümer de mi duyumcu oldu, ilk duyumları da çok başarısız. Kariyeri başlamadan bitti. :D

2 sezon evvel alex song'u 4milyon euroya falan aldığımızı , alacağımızı söyleyen abi değil mi o :D yemin etme derecesine kadar gelmişti :D

erdemzorer10
20.Temmuz.2012, 16:02
İsterseniz Messi,Ronaldo alınır mı diye tartışın o benim umrumda değil.Gereksiz yazılıp zaman kaybetmenin bir manası yok dedim ama siz 2 futbolcu olunca kendini Galacticos zanneten insanlar bunudaq tatrtışmanız normal unutmuşum.

Türkiyenin en tirajlı sallamasyon gazetesi evet.Nerden duydular acaba.Bilmeyecek insan çok değil az sayıda..

Kendi adıma konuşayım takımımı Los Galacticos falan zannetmiyorum.Çünkü öyle bir misyonumuz yok.Ayrıca sadece Fanatik'te değil sosyal medya ortamında da çok geçmeye başlayan bir isim bu.Ki ben bu haberi paylaşırken ne kadar zor bir ihtimal olduğunu da belirtmiştim.Ayrıca şahsi fikrim böyle takım dengelerini bozacak bu çapta bir transferi de istemem zaten bu sene özellikle maaş konusunda yeterince açıldık ve bunun daha Melo boyutu eklenmedi.Bunu anlamak zor değil biraz daha sakin ve zihnini açık tutarak oku yorumları senin için daha iyi olur boşuna gerilmezsin.

Yavuz12
20.Temmuz.2012, 16:16
Arkadaşlar Arda konusu biraz canımı sıktı ve benim gördüğüm bazı gerçekleri insanlar da görsün istiyorum.

Malum 2010-2011 sezonu Galatasaray camiası için büyük bir faciaydı.Arda Turan bu takımın kaptanıydı ve o sezonda Galatasaray'ın kötü gidişatının en büyük sebebi Arda Turan olarak gösterildi.

Tabiki Arda Turan da belli maçlarda beklentileri karşılayamamıştı.Özellikle sakatlıklarla çok boğuşması iyi performans gösterememesinin en büyük nedeniydi.Bir de Sinem Kobal olayı var tabi.Adam ameliyattan çıktıktan sonra sevgiliyle fazla seks yaptığın için bu sakatlığı yaşıyor diyenler oldu.Zaten bütün galatasaraylılar üstüne geliyor adam sakatlık yaşadığı,formsuz olduğu için bir de bir anda Türkiye'nin gündemi Arda'nın cinsel hayatı oluyor.

Bu bir kere tam bir rezalet ve terbiyesizliktir.Sadece gündem oluşturulmak için yapılan bu haber Arda'nın Galatasaraydan gidişine çok büyük etken oldu.Galatasaraylı taraftarlar Arda gol attıktan sonra bile sırf bu haberlerden dolayı Sinem Kobal'a küfür etmişti.Bu nasıl bir şeydir?.Arda'nın yüzüne baka baka sevgilisine küfür etmek...Biraz da Arda yerine koyun kendinizi hiç bir insafınız yok. Ben de olsam ben de giderdim İspanya'ya.Kaptan yarı yolda bırakıp gitti diyorlar bir de gerçekten gülüyorum ben bu insanlara.

Peki Arda böyleydi Arda şöyleydi.Diğer 10 futbolcu kimdi hatırlayan var mı acaba.Sadece biraz araştırma yaparak aslında Galatasarayın eksi averajla bitirdiği sezonunun futbolcularını bir hatırlayalım.

-Kaleciler-

Leo Franco:Bütün sezon çok kötü maçlar çıkarmasına rağmen sabredilen sonra da Selçuk Şahin'den 50 metreden gol yeme yeteğine sahip mükemmel bir kaleciydi.Sözleşmesi Feshedildi.

Aykut Erçetin:Bu adam bile bu sezon en az 10 maça çıkmıştır.Başka bir şey yazmaya gerek duymuyorum.

Ufuk Ceylan:Aykutla ilk yarı değişmeli oynadılar...

Róbinson Zapata:Aykut Erçetin'in yerine devre arasında gelen karpuzlarla pozları olan yıldız bir kaleci. Gerçekten bu kaleci Galatasaray'ın adını bile kirletti bence.Böyle bir transfer olamaz.

Şimdi ise;

Fernonda Muslera: Herkes zaten bir şeylerin farkına vardı şu an.Açıklamaya gerek yok.

Defanslar:

Sabri Sarıoğlu:Bizim bildiğimiz sabri 2010-2011 sezonunda ilk 11 de çıkıyordu.2011-2012 sezonunda ise Eboue'nin futboluna alışan taraftar onun "1" aylığına Afrika kupasına gittiği zaman Sabrinin oyunu yüzünden çok şaç baş yoldu.Hatırlıyorsunuzdur umarım.

Servet Çetin:Yine başka bir süperstarımız.Gerçekten buraya bir şeyler yazmak zaman kaybı aslında ama Fatih Terim in gelişinden sonra formayı kaybetti.Sonra Fatih terim ona bir şans vermek istedi ve yanlış hatırlamıyorsam Türkiye Kupası maçında bir ikinci lig ekibine karşı bile yaptığı pas hataları(hatta geri pası bile aynı maçta en az iki kere doğru düzgün verememişti de gol yeme tehlikesi geçirmiştik :) ) yavaş olması gibi etkenler onu bitirdi.Zaten o maçtan sonra sarı kırmızılı formayı "asla" giyemedi.

Gökhan Zan:Geçen sezon İlk 11 de oynayan oyuncu. Bedava Beşiktaş'tan alındı.Servet az daha iyi olarak görüyorum.Fatih Terim ona da pek şans vermedi.Neden acaba ?

Çağlar Birinci:Sakat

Hakan Balta:Geçen sezonun en kötü ismi belki de hakan baltaydı.Az küfür etmemişimdir doğruya doğru.Hatta avrupa ligine kaptit liviy miydi neydi öyle bir takıma yenilmemizin başlıca sorumlusudur kendisi.Fatih Terim in gelişinden sonra ben aynı futbolcuyu mu izliyorum acaba dedim.Gerçekten müthiş bir çıkış yakaladı ve bence gayet formda şu an.Beni en çok şaşırtan isim.

Emiliano Insúa:Bence bizde hakkı yendi.Galatasaraya çok sahip çıkmıştı.Yabancı bir futbolcu olmasına rağmen o kötü sezonda bile bunu yapması beni duygulandırmıştı:ama hagi hakan baltayı oynatmayı tercih etti.Kendi bilir.

Ali Turan:Yorum yapmayacağım o derece.

Şimdi ise;

Eboue:Sabri Sarıoğlunun başlığına gerekli açıklamayı yazdım zaten.

Semih Kaya:Servet'ten formayı kaptı.İyi de yaptı.Belli başlı hataları olsa da daha çok genç ve umutluyum.

Tomáš Ujfaluši:Atletico Madrid'ten reyes ve forlanla da anlaşmıştık ama sadece ujfalisi gelmesiyle insanlar 3'ün 1'i ni aldınız diye terbiyesizce espiriler yapmaya çalışırken ben bu adamın herkesin takdir edeceği bir performans göstericeğini düşünüyodum ve öyle de oldu.

-Orta Saha-

Barış Özbek:Biraz baskı uygulardı ama topla hiç iyi değildi.Hele bir orta sahaya göre.

Ayhan Akman:Bence toptan biraz anlıyor ve iyi geçen sezonun iyilerindendi tabi o kadroya göre.Fatih Terim döneminde yaşı itibariyle çok forma bulamadı.

Mustafa Sarp:Orta Sahadan bir tane ileri pas attıysa gelip ellerinden öpücem.

Elano Blumer:Yıldız diye aldık bizde tutunamadı.Mustafa Sarp'tan daha defansif oynatırsan böyle olur zaten.Neyse.

Lorik Cana:Allah Rızası için aklınıza bir melo yu bir de bu adamı getirin.Kendi yorumunuzu kendiniz yapın.

Juan Pablo Pino:Tamam bu adam da güzel oynadı.Ama ben pino pek beğenmem.Çok bencil oynuyor.Çok meziyetleri olmasına rağmen topu ayağında çok tutup illa kendisi skora gitmeye çalışıyordu.Oyun zekası zayıf bence.Hatta bilenler bilir o pozisyonda Mustafa Sarp'a bile hak veriyorum :D

Zvjezdan Misimović:Sakız çiğniyorsun ya lan git takımdan.

Arda Turan:Sakat formsuz mutsuz.Kötü oynadı bu sezonu.

-Sezon arası gelenler-

Kazım Kazım:Bu adam sezon arası gelip bizim takımda verebileceği katkı verdi ve iyi bir devre arası geçirdi.2011-2012 sezonunda ise düşüşe geçti ve bir yerlere gitti sonra.Fenerbahçe'den gelmiş olması yaşadığı düşüşten sonra hemen gönderilmesinin baş nedeni olarak görüyorum ben.Çünkü taraftar içine sindiremedi bir türlü doğruya doğru.

Emmanuel Culio:İşte bu adama laf söyleyemem.Keşke 2011-2012 sezonunda da kalsaydı.Fatih Terim de hata yaptığını ifade etti zaten bu adamı kiralık göndererek.

Yekta Kurtuluş:Herkes beğeniyor bu adamı ama ben pek bir numarasını göremedim nedense.Çok para verilirdi 4 milyon euro.Şimdi 4 milyon euro ya Realden topçular filan geliyor.Sakatlandı.

Harry Kewell:Diğer sezonlar başarılı bir performans göstermesine rağmen bu sezon hiç ortalıklarda yoktu.

Emre Çolak:Çok forma şansı bulamadı.

Şimdi İse:

Felipe Melo,Şelçuk İnan(25 gol demek zaten şu ikisi),Ceyhun Gülselam,Engin Baytar,Emre Çolak,formda bir aydın yılmaz,Albert Riera.Kararı siz verin hangi sezon daha iyiymiş kadro.

-Forvetler-

Mehmet Batdal:İkinci ligden geldi.Bu sezon Karabükspor bile onu istemedi.

Milan Baros;2010-2011:Sakat sakat sakat sakat sakat
2011-2012:Formsuz,hakemlerle konuşmaktan maç oynayamayan adam.

Bogdan Stancu:Haginin gerikafalılığın dolayı illa benim bildiğim oyuncularla oynayacak galatasaray demesinden dolayı 5 milyon euro ya alınan futbolcu.Romanya'da insanlar şaşırdı.Kendileri bile dediler bizde 2 milyon eurodan fazla fiyata gidebilecek oyuncu yoktur diye.Orduspor'da başarılar dilerim.

-Şimdi-

Johan Elmander:İzleyenler biliyor zaten nasıl oynadığını.

Necati Ateş:Oyuna çok katkısı olmasa çok fazla attığı goller başarılı kıldı kendisini.

Sercan Yıldırım:Biraz umutlanmıştım gelişine ama 5 metre top süremezsen hep topu ayağından açıp kaptırırsan galatasarayda yedek kalmaya mahkumsun kusura bakma.

Peki şimdi size soruyorum arkadaşlar.Arda Turan'da mı sorun varmış da Galatasaray o sezon tarihinin en kötü sezonunu yaşamış.Bir sorun kendinize bakalım.Neden şimdiki ilk on bir ile geçen sezonki ilk on bir hakan balta dışında farklı bir sorun bakalım.

En laf atılmaması gereken insana laf attı bu medya.Adnan Polat da Arda'nın hiç arkasında duramadı.Adam şuçu çorbacının açılışına gitmek ve sevgilisinin oynadığı filmi beraber izlemek için sinemayı kapatması oldu.Tebrik ediyorum bu haberleri çıkaranları ve böyle "Şuçlar" işlediği için Arda Turan'a kızıp Galatasaray yerine Fenerbahçe'ye gitsin diyebilecek vicdanı olan insanları...

zeck17
20.Temmuz.2012, 16:28
Yazınız çok iyi olmuş ve arda konusunda haklısınız ben geleceğine pek htimal vermem ama bir Metin Oktay gibi gelirse kral olur zaten gelmesi durumunda orta sahamız çok iyi olur

lionelforlan
20.Temmuz.2012, 16:29
Arkadaşlar Arda konusu biraz canımı sıktı ve benim gördüğüm bazı gerçekleri insanlar da görsün istiyorum.

Malum 2010-2011 sezonu Galatasaray camiası için büyük bir faciaydı.Arda Turan bu takımın kaptanıydı ve o sezonda Galatasaray'ın kötü gidişatının en büyük sebebi Arda Turan olarak gösterildi.

Tabiki Arda Turan da belli maçlarda beklentileri karşılayamamıştı.Özellikle sakatlıklarla çok boğuşması iyi performans gösterememesinin en büyük nedeniydi.Bir de Sinem Kobal olayı var tabi.Adam ameliyattan çıktıktan sonra sevgiliyle fazla seks yaptığın için bu sakatlığı yaşıyor diyenler oldu.Zaten bütün galatasaraylılar üstüne geliyor adam sakatlık yaşadığı,formsuz olduğu için bir de bir anda Türkiye'nin gündemi Arda'nın cinsel hayatı oluyor.

Bu bir kere tam bir rezalet ve terbiyesizliktir.Sadece gündem oluşturulmak için yapılan bu haber Arda'nın Galatasaraydan gidişine çok büyük etken oldu.Galatasaraylı taraftarlar Arda gol attıktan sonra bile sırf bu haberlerden dolayı Sinem Kobal'a küfür etmişti.Bu nasıl bir şeydir?.Arda'nın yüzüne baka baka sevgilisine küfür etmek...Biraz da Arda yerine koyun kendinizi hiç bir insafınız yok. Ben de olsam ben de giderdim İspanya'ya.Kaptan yarı yolda bırakıp gitti diyorlar bir de gerçekten gülüyorum ben bu insanlara.

Peki Arda böyleydi Arda şöyleydi.Diğer 10 futbolcu kimdi hatırlayan var mı acaba.Sadece biraz araştırma yaparak aslında Galatasarayın eksi averajla bitirdiği sezonunun futbolcularını bir hatırlayalım.

-Kaleciler-

Leo Franco:Bütün sezon çok kötü maçlar çıkarmasına rağmen sabredilen sonra da Selçuk Şahin'den 50 metreden gol yeme yeteğine sahip mükemmel bir kaleciydi.Sözleşmesi Feshedildi.

Aykut Erçetin:Bu adam bile bu sezon en az 10 maça çıkmıştır.Başka bir şey yazmaya gerek duymuyorum.

Ufuk Ceylan:Aykutla ilk yarı değişmeli oynadılar...

Róbinson Zapata:Aykut Erçetin'in yerine devre arasında gelen karpuzlarla pozları olan yıldız bir kaleci. Gerçekten bu kaleci Galatasaray'ın adını bile kirletti bence.Böyle bir transfer olamaz.

Şimdi ise;

Fernonda Muslera: Herkes zaten bir şeylerin farkına vardı şu an.Açıklamaya gerek yok.

Defanslar:

Sabri Sarıoğlu:Bizim bildiğimiz sabri 2010-2011 sezonunda ilk 11 de çıkıyordu.2011-2012 sezonunda ise Eboue'nin futboluna alışan taraftar onun "1" aylığına Afrika kupasına gittiği zaman Sabrinin oyunu yüzünden çok şaç baş yoldu.Hatırlıyorsunuzdur umarım.

Servet Çetin:Yine başka bir süperstarımız.Gerçekten buraya bir şeyler yazmak zaman kaybı aslında ama Fatih Terim in gelişinden sonra formayı kaybetti.Sonra Fatih terim ona bir şans vermek istedi ve yanlış hatırlamıyorsam Türkiye Kupası maçında bir ikinci lig ekibine karşı bile yaptığı pas hataları(hatta geri pası bile aynı maçta en az iki kere doğru düzgün verememişti de gol yeme tehlikesi geçirmiştik :) ) yavaş olması gibi etkenler onu bitirdi.Zaten o maçtan sonra sarı kırmızılı formayı "asla" giyemedi.

Gökhan Zan:Geçen sezon İlk 11 de oynayan oyuncu. Bedava Beşiktaş'tan alındı.Servet az daha iyi olarak görüyorum.Fatih Terim ona da pek şans vermedi.Neden acaba ?

Çağlar Birinci:Sakat

Hakan Balta:Geçen sezonun en kötü ismi belki de hakan baltaydı.Az küfür etmemişimdir doğruya doğru.Hatta avrupa ligine kaptit liviy miydi neydi öyle bir takıma yenilmemizin başlıca sorumlusudur kendisi.Fatih Terim in gelişinden sonra ben aynı futbolcuyu mu izliyorum acaba dedim.Gerçekten müthiş bir çıkış yakaladı ve bence gayet formda şu an.Beni en çok şaşırtan isim.

Emiliano Insúa:Bence bizde hakkı yendi.Galatasaraya çok sahip çıkmıştı.Yabancı bir futbolcu olmasına rağmen o kötü sezonda bile bunu yapması beni duygulandırmıştı:ama hagi hakan baltayı oynatmayı tercih etti.Kendi bilir.

Ali Turan:Yorum yapmayacağım o derece.

Şimdi ise;

Eboue:Sabri Sarıoğlunun başlığına gerekli açıklamayı yazdım zaten.

Semih Kaya:Servet'ten formayı kaptı.İyi de yaptı.Belli başlı hataları olsa da daha çok genç ve umutluyum.

Tomáš Ujfaluši:Atletico Madrid'ten reyes ve forlanla da anlaşmıştık ama sadece ujfalisi gelmesiyle insanlar 3'ün 1'i ni aldınız diye terbiyesizce espiriler yapmaya çalışırken ben bu adamın herkesin takdir edeceği bir performans göstericeğini düşünüyodum ve öyle de oldu.

-Orta Saha-

Barış Özbek:Biraz baskı uygulardı ama topla hiç iyi değildi.Hele bir orta sahaya göre.

Ayhan Akman:Bence toptan biraz anlıyor ve iyi geçen sezonun iyilerindendi tabi o kadroya göre.Fatih Terim döneminde yaşı itibariyle çok forma bulamadı.

Mustafa Sarp:Orta Sahadan bir tane ileri pas attıysa gelip ellerinden öpücem.

Elano Blumer:Yıldız diye aldık bizde tutunamadı.Mustafa Sarp'tan daha defansif oynatırsan böyle olur zaten.Neyse.

Lorik Cana:Allah Rızası için aklınıza bir melo yu bir de bu adamı getirin.Kendi yorumunuzu kendiniz yapın.

Juan Pablo Pino:Tamam bu adam da güzel oynadı.Ama ben pino pek beğenmem.Çok bencil oynuyor.Çok meziyetleri olmasına rağmen topu ayağında çok tutup illa kendisi skora gitmeye çalışıyordu.Oyun zekası zayıf bence.Hatta bilenler bilir o pozisyonda Mustafa Sarp'a bile hak veriyorum :D

Zvjezdan Misimović:Sakız çiğniyorsun ya lan git takımdan.

Arda Turan:Sakat formsuz mutsuz.Kötü oynadı bu sezonu.

-Sezon arası gelenler-

Kazım Kazım:Bu adam sezon arası gelip bizim takımda verebileceği katkı verdi ve iyi bir devre arası geçirdi.2011-2012 sezonunda ise düşüşe geçti ve bir yerlere gitti sonra.Fenerbahçe'den gelmiş olması yaşadığı düşüşten sonra hemen gönderilmesinin baş nedeni olarak görüyorum ben.Çünkü taraftar içine sindiremedi bir türlü doğruya doğru.

Emmanuel Culio:İşte bu adama laf söyleyemem.Keşke 2011-2012 sezonunda da kalsaydı.Fatih Terim de hata yaptığını ifade etti zaten bu adamı kiralık göndererek.

Yekta Kurtuluş:Herkes beğeniyor bu adamı ama ben pek bir numarasını göremedim nedense.Çok para verilirdi 4 milyon euro.Şimdi 4 milyon euro ya Realden topçular filan geliyor.Sakatlandı.

Harry Kewell:Diğer sezonlar başarılı bir performans göstermesine rağmen bu sezon hiç ortalıklarda yoktu.

Emre Çolak:Çok forma şansı bulamadı.

Şimdi İse:

Felipe Melo,Şelçuk İnan(25 gol demek zaten şu ikisi),Ceyhun Gülselam,Engin Baytar,Emre Çolak,formda bir aydın yılmaz,Albert Riera.Kararı siz verin hangi sezon daha iyiymiş kadro.

-Forvetler-

Mehmet Batdal:İkinci ligden geldi.Bu sezon Karabükspor bile onu istemedi.

Milan Baros;2010-2011:Sakat sakat sakat sakat sakat
2011-2012:Formsuz,hakemlerle konuşmaktan maç oynayamayan adam.

Bogdan Stancu:Haginin gerikafalılığın dolayı illa benim bildiğim oyuncularla oynayacak galatasaray demesinden dolayı 5 milyon euro ya alınan futbolcu.Romanya'da insanlar şaşırdı.Kendileri bile dediler bizde 2 milyon eurodan fazla fiyata gidebilecek oyuncu yoktur diye.Orduspor'da başarılar dilerim.

-Şimdi-

Johan Elmander:İzleyenler biliyor zaten nasıl oynadığını.

Necati Ateş:Oyuna çok katkısı olmasa çok fazla attığı goller başarılı kıldı kendisini.

Sercan Yıldırım:Biraz umutlanmıştım gelişine ama 5 metre top süremezsen hep topu ayağından açıp kaptırırsan galatasarayda yedek kalmaya mahkumsun kusura bakma.

Peki şimdi size soruyorum arkadaşlar.Arda Turan'da mı sorun varmış da Galatasaray o sezon tarihinin en kötü sezonunu yaşamış.Bir sorun kendinize bakalım.Neden şimdiki ilk on bir ile geçen sezonki ilk on bir hakan balta dışında farklı bir sorun bakalım.

En laf atılmaması gereken insana laf attı bu medya.Adnan Polat da Arda'nın hiç arkasında duramadı.Adam şuçu çorbacının açılışına gitmek ve sevgilisinin oynadığı filmi beraber izlemek için sinemayı kapatması oldu.Tebrik ediyorum bu haberleri çıkaranları ve böyle "Şuçlar" işlediği için Arda Turan'a kızıp Galatasaray yerine Fenerbahçe'ye gitsin diyebilecek vicdanı olan insanları...

Helal olsun süper yazı

IcedEarth
20.Temmuz.2012, 16:43
Bizim transferlerimizi bizden çok sizin konuşma hakkınız var tabii, siz de haklısınız.

E.Cartman
20.Temmuz.2012, 17:16
Yalçın Dümer'in lafından tartışma mı çıkardınız şimdi siz. Helal valla :D Ya adam ayaklı yalan makinası resmen. 2 sezonda 134657434 isim söyledi 1 tanesi bile gelmedi hatta KAP'a bile bildirilmedi :zuhaha

William Rookwood
20.Temmuz.2012, 17:40
Yalçın Dümen desek yeridir :D

Trabzonspor
20.Temmuz.2012, 18:20
Yalçın Dümer'in lafından tartışma mı çıkardınız şimdi siz. Helal valla :D Ya adam ayaklı yalan makinası resmen. 2 sezonda 134657434 isim söyledi 1 tanesi bile gelmedi hatta KAP'a bile bildirilmedi :zuhaha

İşte ben onu dedim ama alınganlık ettiler.

IcedEarth
20.Temmuz.2012, 18:25
İşte ben onu dedim ama alınganlık ettiler.

Hayır ben şunu anlamıyorum, bizim tartıştığımız oyuncular sizi niye bu kadar geriyor? Geçen gün bir arkadaş daha aynı şeyi yaptı, yine aynı tepkiyi veriyorum. Size ne kardeşim yani istersem Torres'i beklerim istersem Xabi Alonso'yu beklerim istersem Orhan Ak'ı beklerim, siz niye bu kadar geriliyorsunuz her seferinde?

Trabzonspor
20.Temmuz.2012, 18:56
Hayır ben şunu anlamıyorum, bizim tartıştığımız oyuncular sizi niye bu kadar geriyor? Geçen gün bir arkadaş daha aynı şeyi yaptı, yine aynı tepkiyi veriyorum. Size ne kardeşim yani istersem Torres'i beklerim istersem Xabi Alonso'yu beklerim istersem Orhan Ak'ı beklerim, siz niye bu kadar geriliyorsunuz her seferinde?

Yazılan her eleştiriyi gerginlik mi sanıyorsun sen?Gerginlik ne demek onu biliyor musun peki?Önce siz taraftar olarak bi sakin olun.Sen takımın hakkında yroum yapma hakkına ne kadar sahipsen bende bir futbol izleyicisi olarak her konuda senin takıma karşı yorum yapma hakkın kadar hak sahibiyim.Yazdığım her yorumunda 'Aaa Torres mi kesin alır gs' demek zorunda değilim eleştiri yapabilirim.Sizin gibi gazla çalışan insanları uyarmak isterim.

Bugün 35 yaşına gelmiş adamları milyon dolarlar vererek alan kulüpler varken sizin Torres'in ismini zikretmeniz saçmalıkken bunu szie söyleyene tepki vermeniz daha bi saçmalık.

Neyse bundan sonra bana yorum yapmanıza gerek yok.

Duyum aldım Çilek aslında Messi'ymiş o konuda tartışın kesmek için çocuk yapmaya falan başlayın.

IcedEarth
20.Temmuz.2012, 18:59
Ben senin gelmez deme hakkına karışmıyorum ki. Ama sen (veya bir başkası) her seferinde gelip de "Los Galacticos sandılar kendilerini, ehehe" derseniz orada sorun başlar. Bunu yazman için ya gergin olman, ya da gerginlik yaratmak istiyor olman gerek. Son cümlenden de zaten amacını iyice belli etmişsin.

Trabzonspor
20.Temmuz.2012, 19:09
Ben senin gelmez deme hakkına karışmıyorum ki. Ama sen (veya bir başkası) her seferinde gelip de "Los Galacticos sandılar kendilerini, ehehe" derseniz orada sorun başlar. Bunu yazman için ya gergin olman, ya da gerginlik yaratmak istiyor olman gerek. Son cümlenden de zaten amacını iyice belli etmişsin.

Benim amacımı normal insan beynine sahip insanlar ilk okudugunda net şekilde anlar.İlk mesajımda.Torres'in şuanda bu ülkeye gelmeyeceğini bunu konuşmanın bile dahi yersiz olduğunu yazdım ama siz aldınız yürüdünüz olayı buraya kadar götürdünüz ve hala susup mantıklı düşünmek yerine cevap verme yolunu seçiyorsunuz.

mpaker66
20.Temmuz.2012, 19:12
Hala başka takım taraftarlarının gelip burda bizle dalga geçmesini anlamıyorum.

C h A o S
20.Temmuz.2012, 19:15
Melo'dan hala ses seda yok.Juve anlaşıldıki taş koyuyor yolumuza.Adamlar tok satıcı.1-2 milyon euro daha fazla alalımın derdindeler.Bizimde 15 mayısa kadar olan öncelik hakımızı kaybetmemiz hatalı.O sıralar pazarlık etsek bence 7-8 e kapatırdık.Şimdi Spartak felan var arada.

IcedEarth
20.Temmuz.2012, 19:17
Benim amacımı normal insan beynine sahip insanlar ilk okudugunda net şekilde anlar.İlk mesajımda.Torres'in şuanda bu ülkeye gelmeyeceğini bunu konuşmanın bile dahi yersiz olduğunu yazdım ama siz aldınız yürüdünüz olayı buraya kadar götürdünüz ve hala susup mantıklı düşünmek yerine cevap verme yolunu seçiyorsunuz.

Bak şimdi de mesela hakaret etme yöntemini seçmişsin. Biz zaten Torres kesin gelecek demiyoruz, biz sadece bu haberin bizde yarattığı heyecandan bahsediyoruz. Benim yıllardır hayalini kurduğum bir oyuncu Torres, elbette ki en azından adının bizle anılması beni memnun edecektir. Sen ise daha ilk mesajından itibaren agresif bir tavırla "olur mu canım öyle şey, konuşulması bile lüzumsuz" havasındasın.

Ve evet cevap veriyorum, çünkü insanlarla dalga geçmeye, veya onlara hakaret etme yolunu seçiyorsun ısrarla. Adam gibi yazarsın fikrini tartışma çıkmaz, ama daha mesajına verilen ilk cevaba "ehehe Los Galacticos" kıvamında cevap verirsen olay buraya kadar gelir.

Bir de dip not, tanımadığın birisi hakkına beyniyle veya kişiliğiyle alakalı yorum yapma bence, altından kalkamayabilirsin.

E.Cartman
20.Temmuz.2012, 19:31
Melo'dan hala ses seda yok.Juve anlaşıldıki taş koyuyor yolumuza.Adamlar tok satıcı.1-2 milyon euro daha fazla alalımın derdindeler.Bizimde 15 mayısa kadar olan öncelik hakımızı kaybetmemiz hatalı.O sıralar pazarlık etsek bence 7-8 e kapatırdık.Şimdi Spartak felan var arada.

Şu öncelik hakkı yanlış anlaşılıyor yalnız. Orda Melo'nun şartlar ne olursa olsun bize transfer önceliği yoktu. Ordaki olay şuydu; biz 13 milyonu verdiğimiz taktirde başka biri 23'te 33'te verse Melo'yla anlaşırsak bize katılıyordu. Öncelik bitmeden pekala indirime yanaşmayabilirlerdi, daha da mantıklıydı yani. 13 milyon verin kardeşim anlaşmada yazıyor der çekilirlerdi gıkımızıda çıkaramazdık.

C h A o S
20.Temmuz.2012, 19:33
Bana göre pazarlığa o zaman otursaydık Juve bize kolaylık yapardı.Şimdi biraz o zaman pazarlığa oturmadınız şimdi başka teklifler var bekleyine getiriyor işi.

IcedEarth
20.Temmuz.2012, 19:40
Ben ne olursa olsun Melo'yu alacağımızı düşünüyorum. Önümüzdeki hafta içi açıklanacaktır bence.

C h A o S
20.Temmuz.2012, 19:45
http://i.imgur.com/VElMa.jpg

LaigLeNoiR
20.Temmuz.2012, 19:49

Kendi adıma söyleyeyim gerildiğim bir nokta yok, aksine ben mutlu oluyorum rakiplerimin güçlü oyuncularla oynamasından. Oldum olası zayıf takımla güçlü takımı yenmeyi sevmişimdir.

Ha şunu da söyleyeyim eğer siz böyle düşünüyorsanız başka birisi de çıkıp Çilek bekliyorlardı Armut çıktı der siz de bu sefer sinir olursunuz ve şu anda yapmadığınız şekilde tavırlar sergilerdiniz. O yüzden birbirimize karşı daha anlayışlı yaklaşmalıyız.

Hala başka takım taraftarlarının gelip burda bizle dalga geçmesini anlamıyorum.

Burada kimse kimseyle dalga geçmez, geçemez. Sadece takılmalar olabilir belli sınırlar çerçevesinde ki eğer bunlardan da ağır olanlar varsa gereken müdahaleler yapılır.

mpaker66
20.Temmuz.2012, 20:12
http://i.imgur.com/VElMa.jpg

Bu defa güldürmedi :)

grkm33
20.Temmuz.2012, 20:19
http://g1207.hizliresim.com/z/n/9wt14.jpg

Pino Resmen M.İ.Y.de

C h A o S
20.Temmuz.2012, 20:23
Pino bence iyi bir performans göstericektir Mersin'de.İyi oldu onun için.

RaSenGan
20.Temmuz.2012, 21:34
Mersin'e katkı sağlayacaktır hayırlısı olsun. Beleşe mi gitti :D

uAburak89
20.Temmuz.2012, 21:39
Açıklama konusunda fıtık etmeseler olmuyor. Amrabat'ı PSV açıklıyor önce, Stancu gidiyor Orduspor aldık diyor 2 gün sonra biz satıldığını açıklıyoruz. Şimdi de Pino, ne kadara gitti bu adam ?

Aygün'ün dediği gibi bedavaya gitti herhaldeki açıklanmıyor.

lionelforlan
21.Temmuz.2012, 02:11
Melo rafa kalakabilir lass diarra twitterını sarı kırmızı yaptı

https://twitter.com/LassanaDiarra_

lionelforlan
21.Temmuz.2012, 02:11
Saffet Ulusoy @saffetulusoy

Herkes rahat olsun.. Galatasaray çok büyük bir transfer yapacak...
4 harf olacak..

arda,nene,pato,kaka veya en önemlisi melo

pele96
21.Temmuz.2012, 02:20
Nuri'yi İnter istiyormuş sanırım yani satabilirler Nuri de 4 harf.

byariff
21.Temmuz.2012, 02:40
nuri gelirse meloya gerek yok ozman selcuk yada hamit oynar orda.

Cengo
21.Temmuz.2012, 02:43
Melo rafa kalakabilir lass diarra twitterını sarı kırmızı yaptı

https://twitter.com/LassanaDiarra_

Lass'ın gerçek accountu @Lass_Officiel, https://twitter.com/Lass_Officiel.

Ayrıca herhangi bir sarı kırmızı giymiş olsaydı bile buradan nasıl Galatasaray ile anlaştığını çıkarabiliyorsunuz ki?

caglaruzun
21.Temmuz.2012, 03:04
ya Melo'yu isteme sebebimiz çok kaliteli oluşu değil aslında Selçuk ile gösterdikleri uyum. Yoksa Diarra da gelse belki uyum sağlayamayacaklar hiç bir halta yaramayacak o kadar üstün özellikleri vs. bu yüzden inşallah en kısa zamanda hallederler Melo'yu.

lionelforlan
21.Temmuz.2012, 03:16
Lass'ın gerçek accountu @Lass_Officiel, https://twitter.com/Lass_Officiel.

Ayrıca herhangi bir sarı kırmızı giymiş olsaydı bile buradan nasıl Galatasaray ile anlaştığını çıkarabiliyorsunuz ki?

Pardon kusura bakmayın

lionelforlan
21.Temmuz.2012, 03:17
@ibrahimseten
Ali Durust bu aksam "Baslarim sizin cileginize.. Melo'yu aliriz, gerisi icin Eylul'e kadar vaktimiz var" dedi..

lionelforlan
21.Temmuz.2012, 03:23
Bence çilek nene saffet ulusoy durup dururken bana neneyi anlatın iyi futbolcu mu diye sorar mı

Hugo
21.Temmuz.2012, 03:39
Saffet Ulusoy kim abi kulübün başkanı mı transfer komitesi başkanı mı? ne dese doğru mu olacak yani kaptırmayın kendinizi şu adamlara yahu isterse 50 tane transferi söylesin önceden.

Börk
21.Temmuz.2012, 04:30
Saffet Ulusoy kim abi kulübün başkanı mı transfer komitesi başkanı mı? ne dese doğru mu olacak yani kaptırmayın kendinizi şu adamlara yahu isterse 50 tane transferi söylesin önceden.

aynen prim yapıyorlar sayenizde :)

MeliksahAydogan
21.Temmuz.2012, 12:59
nuri gelirse meloya gerek yok ozman selcuk yada hamit oynar orda.

Hocam Nuri gelirse Selçuk-Nuri oynar fakat Melo'da ki yırtıcılık , hırs var mı Nuri'de ?

Tamam Nuri oynasa yabancı sol bek alıp ligdede oynatabiliriz ama dediğim gibi ?

Hugo
21.Temmuz.2012, 13:23
Nuri de yeterince hırslı ve yürekten oynayan bir oyuncudur.

MeliksahAydogan
21.Temmuz.2012, 13:36
Nuri de yeterince hırslı ve yürekten oynayan bir oyuncudur.

Melo kadar yırtıcı mı ?

Hugo
21.Temmuz.2012, 15:58
Ben meloyu sevmiyorum açıkçası onu belirteyim başta. Ama genelde takıma katkısı olan bir oyuncuydu alınması mantıklı olacaktır.
Nuri ile karşılaştırmak yersiz. Melo bir brezilyalı ve taraftara nasıl oynanır çok iyi biliyor. Çok iyi kendini taraftarın gözde yapmayı başarabilen bir oyuncu. Nuri'nin bu taraklarda bezi olmadığı için bu yönünü sergilememiş olması melo kadar galibiyet hırsı olmadığını göstermez.

kasım akdemir
21.Temmuz.2012, 17:03
Eğer lig maçlarını izleseydiniz.Melo ile Nuri arasındaki farkları rahatlıkla görürdünüz. Maçları izleyenler bilir Melo baskı yapmaya gittiği rakibinden kolay kolay çalım yemiyor tıpkı arda gibi oda rakibinin bir sonraki hamlesini kestirip sıkıştırıyor adamı ve topu çalıyor. Ben kaç kere "eyvah şimdi yiycek kırmızıyı "dediğim pozisyonlarda koşarak geliyor yerinde müdahale yapıyor ve topu alıyordu. Ayrıca her ileri çıkışında ya çok kritik bir gol atıyor yada golün kıyısından dönüyor. Yeri geliyor kimse bişey yapmazken o birşeyler yapmaya çalışıyor insiyatif alıyor. Ben nuriyi fazla izlemedim milli takım maçlarında gördük sadece ama isterse RM nin ilk onbirinde oynasın yinede bi Melo olamaz. Bence Melo çok kaliteli bir futbolcu ve tam bize göre bir futbolcu.

Hugo
21.Temmuz.2012, 17:09
Eğer lig maçlarını izleseydiniz.Melo ile Nuri arasındaki farkları rahatlıkla görürdünüz. Maçları izleyenler bilir Melo baskı yapmaya gittiği rakibinden kolay kolay çalım yemiyor tıpkı arda gibi oda rakibinin bir sonraki hamlesini kestirip sıkıştırıyor adamı ve topu çalıyor. Ben kaç kere "eyvah şimdi yiycek kırmızıyı "dediğim pozisyonlarda koşarak geliyor yerinde müdahale yapıyor ve topu alıyordu. Ayrıca her ileri çıkışında ya çok kritik bir gol atıyor yada golün kıyısından dönüyor. Yeri geliyor kimse bişey yapmazken o birşeyler yapmaya çalışıyor insiyatif alıyor. Ben nuriyi fazla izlemedim milli takım maçlarında gördük sadece ama isterse RM nin ilk onbirinde oynasın yinede bi Melo olamaz. Bence Melo çok kaliteli bir futbolcu ve tam bize göre bir futbolcu.

Arkadaşım dümdüz melo hakkındaki görüşlerini yazmışsın da benim bunları düşünmediğimi nereden çıkartıyorsun ben onu anlamadım. Nuri ile Melo'yu ben karşılaştırmadım benden önce başlamıştı bu zaten ve gereksiz olduğunu da söyledim. Melo-Nuri arasında ben her zaman Nuri derim ama bu saydığın özellikler Nuri'de olduğu için değil bu tercihim. Nuri daha akıllı ve ne yapacağını bilen bir adam bana göre. Melo ise bazen insanı deli edebiliyor.
Ayrıca lig maçlarını 3-4ü dışında izledim.

kasım akdemir
21.Temmuz.2012, 17:15
Ben sana yazmadım onları :) karşılaştırma yapılmış bende görüşlerimi yazdım. Ayrıca yaşın doğru gözüküyorsa ben senin arkadaşın olamam. :) hitaplara dikkat edin.

Hugo
21.Temmuz.2012, 17:17
kasım akdemir,
Melo-Nuri arasında ben nuriyi öne çıkarırken, siz diğer "arkadaşın" öne çıkardığı meloyu daha ön planda tutmuşsunuz. dolayısıyla bana karşı söylediğinizi düşünmüştüm.

29 yaşındaki birisinin 21 yaşındaki birisiyle arkadaş olamayacağını düşünmeniz de enteresan geldi doğrusu.

mpaker66
21.Temmuz.2012, 17:24

kesinlikle çok doğru. trt3'de maçları gösteriyorlar bişey bulamadıkları için. Bende izliyorum ve bu melo ne yapmış diye. Toplu oyunda olduğu kadar topsuz oyunda da Melo mükkemmel. Defanstan Semih mesela sağ kanada yaklaştığı zaman hemen Semih'in yerine geçip yakındaki oyuncuya fiziksel müdahalede bulunuyor, karşısındakini yıldırıyor. Hatırladığım kadarıyla Pektemek'e yapıyordu. Melo ile nuri kıyasalanamayacak oyuncular çünkü görevleri farklı.

kasım akdemir
21.Temmuz.2012, 17:29
kasım akdemir,
Melo-Nuri arasında ben nuriyi öne çıkarırken, siz diğer "arkadaşın" öne çıkardığı meloyu daha ön planda tutmuşsunuz. dolayısıyla bana karşı söylediğinizi düşünmüştüm.

29 yaşındaki birisinin 21 yaşındaki birisiyle arkadaş olamayacağını düşünmeniz de enteresan geldi doğrusu.

Ne demek istediğimi gayet iyi anladın sen. Bunu tartışmıycam seninle.Ayrıca yeri değil

Revolution
21.Temmuz.2012, 18:43
Şu Melo gelsin de ortasaha göbeğini sağlama alalım.

RaSenGan
21.Temmuz.2012, 21:24
Kazım West Ham'a gidiyor sanırım tweetleri o yönde.

William Rookwood
21.Temmuz.2012, 21:27
Kazım'a verilen şans Sercan'a verilse serbestlik tanınsa neler olurdu kim bilir. Halen West Ham gibi takımlar ile anılıyor adam.

uAburak89
22.Temmuz.2012, 00:32
Culio --> Mersin diyorlar.

Hugo
22.Temmuz.2012, 03:51
Nicklas Bendtner'in adı mirror'da ve bir ispanyol gazetesinde Galatasaray ve Milan ile anılmış. 7milyon sterlin diyorlar bonservise. bence kötü bir hamle olur.

Fearless Coward
22.Temmuz.2012, 04:39
Bence de Elmander'in yanına hızlı bi isim lazım Bendtner'le Elmander zaten aynı görevi yapıyorlar...

Facx
22.Temmuz.2012, 04:45
Bence de Elmander'in yanına hızlı bi isim lazım Bendtner'le Elmander zaten aynı görevi yapıyorlar...

aldık ya zaten ? bkz. Burak Yılmaz gerek yok daha forvete bence

Fearless Coward
22.Temmuz.2012, 04:48
:D Burak Yılmaz'la yola çıkmam ben Ş.L'de şahsen...5 Forvetimiz var gerçi aslında Burak'ı sağ açıktada deneyebiliriz ilk mevkisi ora sonuçta...Geriye 4 forvet kalır hadi Baros gitti diyelim 3...2 Adam oynayacağına göre 1 forvet daha alınabilir...

Hugo
22.Temmuz.2012, 05:19
Elmander-Burak-Umut-Necati. 4 forvetimiz var diye düşünelim barosu göndeririz sercan da işe yaramaz zaten. Kanat olarak değerlendirilebilecek isim Burak değil bence Umut olmalı.

Flawless Victory
22.Temmuz.2012, 22:35
ya Melo'yu isteme sebebimiz çok kaliteli oluşu değil aslında Selçuk ile gösterdikleri uyum. Yoksa Diarra da gelse belki uyum sağlayamayacaklar hiç bir halta yaramayacak o kadar üstün özellikleri vs. bu yüzden inşallah en kısa zamanda hallederler Melo'yu.

Melo çok kaliteli değil mi? Valla Xabi Alonso'yu alabilsek alırdık da elimizde Melo var şimdilik. :)

caglaruzun
23.Temmuz.2012, 00:02
Melo çok kaliteli değil mi? Valla Xabi Alonso'yu alabilsek alırdık da elimizde Melo var şimdilik. :)

Kaliteli değil dememişim bir daha okursan anlarsın. Kaliteli olduğu için degil daha çok uyumları çok iyi olduğu için istiyoruz demişim.

E.Cartman
23.Temmuz.2012, 03:34
Bugün hayırlısıyla Melo için görüşmelere başlandığı ya da direk anlaşıldığı açıklanacak.

Fearless Coward
23.Temmuz.2012, 03:56
Nerden biliyorsun :D ? Özel bir gün mü ? :D

E.Cartman
23.Temmuz.2012, 13:44
Nerden biliyorsun :D ? Özel bir gün mü ? :D

Ardımdan salladım abi belki tutar :zuhaha Totem denemeleri vol. 694357 :D

byariff
23.Temmuz.2012, 14:12
Melo en geç yarina açiklanir rahat olun :D

MeliksahAydogan
23.Temmuz.2012, 14:15
Melo açıklansada kurtulsak Melo'yu alıp kapatmamız lazım transferi.

IcedEarth
23.Temmuz.2012, 15:05
Ve geliyor!

http://www.ligtv.com.tr/haber/ve-geliyor

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıklarıyla birlikte transfer çalışmaları da sürerken Melo'nun bonservisi konusunda Juventus'la anlaşma noktasına gelindiği ve bu sorunun 2 gün içinde çözüleceği belirtildi.

İtalyan kulübüyle bonsevis pazarlıklarında rakamı 8 milyon euroya düşüren ancak 6 milyon euroda ısrar eden sarı kırmızılıların Juventus'la ortak bir noktada anlaşama sağladığı ve ödeme detaylarının da planlanmasının ardından Melo'nun bonservisinin alınacağı belirtildi.

Anlaşmanın ardından Melo'nun da haftasonuna kadar İstanbul'a geleceği ve takıma katılacağı ifade edilirken yeni sezon hazırlıklarında futbolcuların sergilediği performans ve hırs teknik direktör Fatih Terim'i memnun ediyor.

Bu sezon birçok kulvarda birden mücadele edecek sarı kırmızılılarda oluşturulan alternatifli geniş kadro nedeniyle forma rekabeti içine giren futbolcuların forma rekabeti antrenmanlara da yansırken yoğun maç temposunu düşünen teknik direktör Fatih Terim'in sezon boyunca tüm oyuncuların hazır olmasını istediği belirtildi.

William Rookwood
23.Temmuz.2012, 15:14
Melo dışında bir kaç transfer daha yapacakmışız

MeliksahAydogan
23.Temmuz.2012, 15:22
Twitter'da vs. Melo bugün açıklanır deniyor ama bakalım :)

Arkadaşlar sizce Ozan İpek'ten sol bek olur mu ?

Fatih Hoca yapabilir , düşünüyodur muhtemelen.

Hugo
23.Temmuz.2012, 15:44
Ozan İpek bizde mi ki sol bek yapalım? Yeni adam alacaksak direkt sol bek olanını alırız zaten.

MeliksahAydogan
23.Temmuz.2012, 15:48
Ozan İpek bizde mi ki sol bek yapalım? Yeni adam alacaksak direkt sol bek olanını alırız zaten.

Hocam bir düşünce olarak söylüyorum her yerde Hakan'ın yerine veya alternatif olarak oyuncu aradığımız geçiyor ofansif anlamdada çok katkı sağlar olur mu olur sadece sizce olur mu diye sordum !

Revolution
23.Temmuz.2012, 15:54
Arda girişimleri hakikaten ciddiymiş. Arda düşünmüyor değil dönmeyi ve Arda dönerse sülalemizin katkısı unutulmasın :D Arda gelirse yabancı sol bek de gelebilir. Ama artık Melo gelsin, andım var 2 forma alacağım.

IcedEarth
23.Temmuz.2012, 15:54
Altyapıda hiç sol bek yok mu? Hakan Balta'nın arkasında bulunsun, bu sene 10 maça filan çıkıp kendini hafiften geliştirsin, maç tecrübesi kazansın. 2-3 sene içinde de Hakan Balta'yı yedeğe çekip bu genci oynatırız filan.

Ya da ben çok hayal kuruyorum.

Revolution
23.Temmuz.2012, 15:57
Altyapıda hiç sol bek yok mu? Hakan Balta'nın arkasında bulunsun, bu sene 10 maça filan çıkıp kendini hafiften geliştirsin, maç tecrübesi kazansın. 2-3 sene içinde de Hakan Balta'yı yedeğe çekip bu genci oynatırız filan.

Ya da ben çok hayal kuruyorum.
Altyapımız maalesef geçtiğimiz senelerdeki gibi her mevkiiden yetenekli oyuncu barındırmıyor. Biz gerçi 87-88 jenerasyonunu bile kullanamadık. Cafercan, Oğuz Sabankay, Zafer Şakar, Özgürcan. Bir Arda çıktı oralardan. O da çaresizlikten tesadüfen çıktı neredeyse.

mpaker66
23.Temmuz.2012, 16:06
ozan ipek'in sol bek olarak düşünülebileceğini bi tek ben düşünmediğime sevindim.FM'de ozan'ı alıp hep sol bek yapardım :)
Melo gelsin benimde andım var 2 forma daha alcağım.Böylelikle arkasında Melo yazan 4 formam olacak.Melo'ya feda olsun hepsi :D

uAburak89
23.Temmuz.2012, 23:29
Melo'nun menajeri transfer yattı anlamına gelecek açıklamalarda bulunmuş.

vFor
23.Temmuz.2012, 23:31
Melodan vazgeçilmiş ben bile üzüldüm nedense bence Galatasarayın şampiyonluğunda payı çok fazla bence tüm transferlerden önce meloyla anlaşmalılardı.belkide daha iyi adam getirirler yoksa taraftar pek memnun olmaz bundan

uAburak89
23.Temmuz.2012, 23:32
Brezilyalı futbolcu Felipe Melo ile Galatasaray kulübü arasında bir süredir devam eden müzakerelerin kesildiği açıklandı.
Felipe Melo’nun menajerliğini yürüten ’’Rodri’’ lakaplı Jose Rodriguez Baster’e ait olan ’’Promoesport Bcn’’ adlı ajanstan yapılan yazılı açıklamada, Melo ile Galatasaray arasındaki müzakerelerin kesildiği duyuruldu.
Prpomoesport Bcn, müzakerelerin kesilmesine gerekçe olarak, ’’Galatasaray’ın bugün yeni bir teklif getirerek, Melo’dan ekonomik koşullarda yeni bir indirim yapmasını istemesi’’ gösterildi. Melo ile Galatasaray arasında geçen haftalarda yapılan görüşmelerde, Brezilyalı futbolcunun maaşında bir indirim yapmayı kabul ederek sözlü bir anlaşma sağlandığı ve o dönemde tek eksiğin Juventus ile Galatasaray’ın arasında anlaşması olduğu savunulup, ’’Galatasaray’ın buna sadık olmayarak futbolcudan yeni bir indirim istediği’’ bildirildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

’’Futbolcunun gösterdiği çabalar kulüp yönetimi tarafından değerli görülmedi, anlaşmaya saygı göstermediler ve yeni bir ekonomik indirim istediler. Felipe Melo, ilk günden itibaren gösterdiği ilgiden ve müzakereler süresince sabrından dolayı Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’e teşekkür etmek istemektedir. Felipe şu anda büyük üzüntü duymaktadır ve anlaşmanın sağlanması için teknik direktörün her şeyi yapmayı denediğine inanmaktadır.’’

Bu arada, Brezilyalı futbolcunun menajeri Jose Rodriguez Baster, AA muhabirine, gelecek sezon Melo’nun Galatasaray’da oynama olasılığının mümkün olmadığı belirtti.

Rodri, Juventus ile sözleşmesi olan Melo’ya, Galatasaray dışında Türkiye’den başka hiçbir teklifin gelmediğini, yeni bir kulüp arayacaklarını kaydetti.
AA

byariff
23.Temmuz.2012, 23:33
http://s14.directupload.net/images/120723/2i7fgwai.png

europeanconquer
23.Temmuz.2012, 23:39
Amrabat'a verilen o bonservis bedelinden sonra - nasıl ödeneceği umurumda değil - Melo'yu kaçırmamız yönetime olan güvenimi çok büyük yönde sarstı.

byariff
23.Temmuz.2012, 23:41
Kadir Çetinçali Gs Muhabiri : Juve 13'ten 7'ye kadar indi. GS Yönetimi 5 öneriyor.

RaSenGan
23.Temmuz.2012, 23:56
Amrabat'a 8 verip Melo için 5 öneriyorsan o senin ayıbın. Melo için 7 milyon gayet normal bir ücret.6-7 gibi bir fiyata alınmalı.Hayır anlamıyorum Melo'nun yerine alınacak oyuncuya daha mı az bonservis verecekler ?

Haluk Yurekli ‏@hyurekli

Biri Fransa'dan digeri Italya'dan iki isim var...

Haluk Yurekli ‏@hyurekli

Melo ile GS daha once anlasmisti yonetim Melo'dan bir indirim daha istedi ve brezilyali kabul etmedi alternatiflerle gorusuluyor

Nedvedmania
23.Temmuz.2012, 23:58
Zamanında Keita'da yapılan hatayı yapmazlar umarım. Keita gittiğinde "Yerine birini alırlar heralde" diyorduk. Bakalım şimdi ne olacak.

Bu arada çilek belki orta sahaya alınabilir. Ve gerçekten çok iyi birisini alacaklarsa ben razıyım.

uAburak89
24.Temmuz.2012, 00:01
Amrabat'a verilen bonservis çok ama yıllık ücretlerde bariz fark var. Melo'nun son alıcısı olacağız, bir çok etken var, bir anlık sinirle akla ilk gelen kıyas bu ama doğruluğu tartışılır.

Bonservis sorunu muhakkak çözülebilir, bizim yönetimin anlaştıktan sonra tekrar indirdim istemesi saçma. Umarım Melo gelir, olmazsa da en az onun kadar iyi bir isim transfer edebiliriz.

Önder HOCA
24.Temmuz.2012, 00:04
Farketmez Colman'ı alırsınız Sadri Şener iyice çıldırır :)

uAburak89
24.Temmuz.2012, 00:07
İlk alternatif Stephen Mbia diyorlar.

Fearless Coward
24.Temmuz.2012, 00:16
Mbia çok yönlü stoperdede oynayabiliyor sanırım.İyi olabilir.

Stan13
24.Temmuz.2012, 00:19
Ben bu açıklamanın oyun olduğunu düşünüyorum Juventus'a indirim yaptırtmak için.

europeanconquer
24.Temmuz.2012, 00:21
Bugün hayırlısıyla Melo için görüşmelere başlandığı ya da direk anlaşıldığı açıklanacak.

Olum ne şom ağızlıymışsın la sen :n:

IcedEarth
24.Temmuz.2012, 00:22
Melo yoksa çilek oraya gelsin, canavar gibi defans yapsın, ayağına da az biraz hakim olsa yeter.

mwaru
24.Temmuz.2012, 00:22
Ben bu açıklamanın oyun olduğunu düşünüyorum Juventus'a indirim yaptırtmak için.

İyi de yönetim melo'dan indirim istemiş galiba yıllık ücretinden yani.Yanılıyor olabilirim tabiki.

C h A o S
24.Temmuz.2012, 00:23
Ulan Juve'de sorun var diyorduk onu aştık şimdide bizimkiler pintilik yapıyor.Melo'nun ücretinde indirime gidilmesini hala aklım almıyor.Zaten taraftar kimi sevse yazık oluyor.Onun gibi savaşan,hırslı ve iki yönlü bir oyuncu zor buluruz.Yazık ediyoruz şu adamı kaçırarak.

uAburak89
24.Temmuz.2012, 00:35
Melo'ya maç başılar dahil 4.250 önerilmiş kabul etmemiş. Keyfi bilir.

Hugo
24.Temmuz.2012, 00:36
ya biz meloyla anlaştıysak ama anlaşmıyomuş gibi yapıp melo elde kaldı imajı yaratarak juve'nin indirip yapmasını sağlamaya çalışıyosak? bu da bi seçenek :D

IcedEarth
24.Temmuz.2012, 00:38
2.900.000 + (30.000 X 40) = 4.100.000

Daha ne istiyomuş ki?

uAburak89
24.Temmuz.2012, 00:40
2.900.000 + (30.000 X 40) = 4.100.000

Daha ne istiyomuş ki?

Haluk yürekli, garanti maç başı bonus şeklinde yazdı. İsteği bu üçünün toplamının 5 milyon euro olmasıymış. Bonservis var daha, 30 yaşında oyuncu, 5 yıllık sözleşme. Bu şartlar ağır.

IcedEarth
24.Temmuz.2012, 00:45
Haluk yürekli, garanti maç başı bonus şeklinde yazdı. İsteği bu üçünün toplamının 5 milyon euro olmasıymış. Bonservis var daha, 30 yaşında oyuncu, 5 yıllık sözleşme. Bu şartlar ağır.

Gereğinden fazla ağır. Bize vereceği katkı maksimum 3 yıl, ve 3 yıldan hesaplasak maliyeti toplam 22 milyonu buluyor. Daha bi de imza parası menajer parası cart curtu var, toplam 25 diyelim. Kusura bakmasın da bu şartlarda hiçbir yere gidemez. Bizden başka herhangi bir takımda oynayacağı maksimum para senelik herşey toplam 3 milyon olur Melo'nun. Keyfi bilir artık ne diyelim..

Yerine çok sağlam transfer gerekecek ama.

byariff
24.Temmuz.2012, 01:26
Amkspor : Saat 20.00'de Melo'dan vazgeçen G.Saray, 1 saat sonra Marsilya ile temasa geçerek, Alou Diarra ve Mbia için görüşme talebini iletti.

mpaker66
24.Temmuz.2012, 01:29
Amkspor : Saat 20.00'de Melo'dan vazgeçen G.Saray, 1 saat sonra Marsilya ile temasa geçerek, Alou Diarra ve Mbia için görüşme talebini iletti.

ikiside melo'nun yaptığı katkının yarısını yapamaz. Dediğimiz gibi xabi gelse belki... :uzgun:

E.Cartman
24.Temmuz.2012, 01:32
5 yıllık yüksek maliyetli sözleşmeyi kaptıktan sonra yatma ihtimali de var Melo'nun geçen sezon izlediğimiz Melo'yu göremeyebiliriz. Ayrıca yıllık 2,8'in falan üstünde garanti para alacak son transferini yapıyor her nekadar biz onu o da bizi istesede 6-7 milyonluk bonservis bedeliyle maliyeti iyice artıyor. Melo ayarında bi adamı bu paraya bulabilir miyiz o ayrı mesele ama en azından 2-3 yaş daha genç birini bulursak satma şansımızda olur.

Edit: Ayrıca bakıyorumda her isme Melo'nun yaptığı katkıyı yapamaz denilmeye başlandı. Sadece forumdan bahsetmiyorum her yerde bu böyle. Tamam bizle kimyası uydu ama abartmayalım lütfen. Burda çoğunluk ben dahil bidon geldi, yok şöyle kötü adam böyle kötü adam başımızı yakar katkı yapamaz falan diye konuşuyoduk. Ben gelecek isminde en az Melo kadar katkı yapacağına inanıyorum.

Corpus
24.Temmuz.2012, 01:34
Melo ile sadece maç başı üzerine anlaşılsın. maç maşı 100.000 den bile olsa olur. 40 maça çıksın alsın istediği 4 milyon u . Helali de hoş olsun.

eXcitinG
24.Temmuz.2012, 01:52
MeLo sistemin işLeyen en önemLi dişLisiydi. Savunma yapar, açık kapatır, pas dağıtır, goL atardır. Bu kadar yönLü bir adam buLmak zor. Bahsi geçen adamLar bu kadar yönLü işi götüremezLer. HeLe çift forvet sistemLerinde bu özeLLikte bir orta saha adamınız yoksa sistem aksar zaten. MeLo ya bütün fedakarLıkLar yapıLmaLıydı. Ben MeLo oLmayan bir orta sahanın Mbia-SeLçuk, Diarra-SeLçuk yada Hamit-SeLçuk kadar etkiLi oLacağını sanmıyorum. SeLçuğun geçen sezon ki performansında, savunmanın iyi görünmesinde biLe MeLo nun etkisi çok fazLaydı.

Flawless Victory
24.Temmuz.2012, 01:55
Ulen seneye Galatasaray+Türkçe dil ile ne FM oynanır. Ohh be. :)

Bence Melo işi yattı artık. Bari iyi bir DM alınsa.

mpaker66
24.Temmuz.2012, 02:01
yemin edrim ağlıcam ya :( nasıl gelmez melo, belki çok karamsarım bilmiyorum ama onun gibi atletik aynı zamanda teknik aynı zamanda defans yapan kim varki :( Nolur gelsin melo 3 forma almaya razıyım. :(

mwaru
24.Temmuz.2012, 02:07
Melo ile sadece maç başı üzerine anlaşılsın. maç maşı 100.000 den bile olsa olur. 40 maça çıksın alsın istediği 4 milyon u . Helali de hoş olsun.

Böyle sözleşmeler keşke yapılabilse o zaman futbolcular daha yırtıcı olurdu.Sakatlık konusu var bi de.

Addolorato
24.Temmuz.2012, 02:14
Sinan Engin Galatasaraylılar rahat olsun Arda %90 dönüyor ve Lass Diarra ile görüşüyorlar dedi.

Flawless Victory
24.Temmuz.2012, 02:15
Melo+Arda ile Avrupa'da çeyrek final oynarız.

eGowiCh
24.Temmuz.2012, 02:16
Felipe Melo bana göre geçen seneki şampiyonluğun en önemli mimarıydı. Ardından da bence Selçuk ve Elmander gelir. Melo'nun takımda mutlaka kalması gerekir. Büyük kayıp olur diye düşünüyorum.

Bu arada, Sinan Engin az önce Arda'nın G.Saray'a geleceğini söyledi. Kesin olarak bitmiş sanırım. Çünkü yayında Arda mesaj attı S.Engin'e, At. Madrid'den aldığı ücreti mesaj olarak yollamış. Ardından da Engin, Arda'nın para için değil, G.Saray'ı sevdiği için geleceğini söyledi.

Benim anladığım Arda transferi bitti, hayırlı olsun.

Nedvedmania
24.Temmuz.2012, 02:17
Sinan Engin : Arda Turan %90 Galatasaray'da.

Hiç inanasım gelmiyor ama hadi bakalım.

ShevAnil
24.Temmuz.2012, 02:18
Melo+Arda ile Avrupa'da çeyrek final oynarız.

Emrah abi, senden hiç beklemediğim bir yorum tarzıydı :n:

Melo için üzülmedim, umarım yerine gelecek olan için sevinirim.

attirson
24.Temmuz.2012, 02:23
Arda Turan Türkiye'ye kesin olarak dönmüyor (ahmet bulut cnn türk)

Böylede bir haber var Ertem Şener'den.

mpaker66
24.Temmuz.2012, 02:28
evet arda dönmüyor öyle bişey yok.melo gidiyorya taraftarı bunla oyalıyor bence medya...melo gitmemeli :(

eGowiCh
24.Temmuz.2012, 02:37
Elmander-Burak
Arda-Melo-Selçuk-Hamit

Şu orta saha ve forvet hattı ile çeyrek final garanti.

William Rookwood
24.Temmuz.2012, 02:42
Melo gelecek bence 7 milyon euroya ondan daha iyisini bulurlarsa alsınlar bir zahmet

E.Cartman
24.Temmuz.2012, 02:44
Elmander-Burak
Arda-Melo-Selçuk-Hamit

Kuraya bağlı valla. Kalkıp 2. turdan Real'le eşleşirsek iş biter mesela :D

Walter Sakana
24.Temmuz.2012, 02:47
MeLo sistemin işLeyen en önemLi dişLisiydi. Savunma yapar, açık kapatır, pas dağıtır, goL atardır. Bu kadar yönLü bir adam buLmak zor. Bahsi geçen adamLar bu kadar yönLü işi götüremezLer. HeLe çift forvet sistemLerinde bu özeLLikte bir orta saha adamınız yoksa sistem aksar zaten. MeLo ya bütün fedakarLıkLar yapıLmaLıydı. Ben MeLo oLmayan bir orta sahanın Mbia-SeLçuk, Diarra-SeLçuk yada Hamit-SeLçuk kadar etkiLi oLacağını sanmıyorum. SeLçuğun geçen sezon ki performansında, savunmanın iyi görünmesinde biLe MeLo nun etkisi çok fazLaydı.

Çok doğru bir yorum. Özellikle Hamit-Selçuk olarak düşünülüyorsa çok büyük sıkıntı yaşar Galatasaray o bölgede.

MeliksahAydogan
24.Temmuz.2012, 03:09
Elmander-Burak
Arda-Melo-Selçuk-Hamit

Hocam kes Hamit'i Amrabat'ı koy of off mükemmel :)

C h A o S
24.Temmuz.2012, 03:10
Arda'nın Türkiye'ye dönme fikri varsa yanlış yapıyor.Avrupada kariyerini sürdürmeli.Sorarlar Arda'ya niye geçen sene Fatih Terim'i yarı yolda bıraktın diye.Arda'nın başına ne geldiyse Sinem Kobal yüzünden geldi.İspanya zor geldi heralde ona.Eğer Arda Galatasaray için gelicekse gelsin.Sinem Kobal Türkiye'ye dönmesini istiyor diye geliyorsa gelmesin.Fatih hoca ve yönetim sırf Arda dönmek istiyor diye takıma Arda'yı getirmesin.Fatih Terim'in ona ihtiyacı varsa gelsin.

Arda takıma büyük güç katar orasını tartışmam ancak eğer 1 sezon sonra geri dönerse ilginç olucak.Ait olduğu yuvaya dönücek.Umarım oda özel yaşantısına dikkat eder eğer dönerse.Basına malzeme vermemesi lazım.Artık evlensin Sinem Kobal ile hiç yoktan oradan basına malzeme çıkmaz.

byariff
24.Temmuz.2012, 03:53
melo twitterde soledi para konusu yalan beni baskan istemedi dedi (baskan derken unal aysaldan bahsediyor )

meddah
24.Temmuz.2012, 04:06
Bu transfer politikasının bir gün bir yerde patlayacağı belliydi.

Sen Hamit'in kendisine senelik 3 milyonun üzerinde, Amrabat'ın bonservisine 8 milyonun üzerinde para ver; temmuzun sonu gelmiş, bu adam evinde oturup seni beklesin.

Fearless Coward
24.Temmuz.2012, 04:06
Eğer ligi 3.-4. bitirseydik Arda haberleri çıkar mıydı sizce ? tabi ki çıkmazdı...Arda'da gelmek istemezdi şimdi Ş.L.'deyiz tabi düşünebilir sırf gelecekse de bu yüzden gelir geçen açıklaması vardı gerçi Barça ve Real'in önüne geçmek imkansız değil falan işte Ş.L.'ye gitmek istiyoruz diye bence kalacaktır...

europeanconquer
24.Temmuz.2012, 04:27
Melo'nun Twitter'da yazdığı şey tam olarak şöyle sanırım;

''Seni anlıyorum,ben her şeyi yaptım fakat başkan ve çocuk yüzünden gelemedim.''

gibisinden bir şey demiş sanırım.Buradaki çocuk Melo'nun karısı 4. ye hamile.O oluyor sanırım :D

https://twitter.com/_FelipeMelo_/status/227553950495289344

Nedvedmania
24.Temmuz.2012, 05:42
Önceki twitini silmiş. Öncekinde ingilizce "para isi yalan baskan beni istemedi" demisti. Sonra çocuk hakkında birşey demiş. Onu ben yakalayamadım. Birileri başkana "Çocukça davranıyor" diye anlamış birileride "Doğacak çocuğa para lazım" olarak anlamış. Orjinal cümleyi bilmiyorum.

Revolution
24.Temmuz.2012, 05:59
Melo ucuz diyen kimse yok zaten ama Melo ayarinda bir adam almaya kalktigin vakit en az gecen sene odedigimiz kadar odemek zorundasin. Anlamadigim mevzu Burak'a cash 5 koyuyorsan, Amrabat'a 8.5 bayiliyorsan Melo'ya fedakarligi sen yapacaksin. Aglayacagim yeminle goz gore gore en onemli mevkiiyi yalan ediyoruz. Melo'ya kac defa anlasildi sayamadim. Adam da hakli yani dakika basi Melo indirim yap diyor yonetim. Tek umudum Melo'nun artik bizimkilerin isi saglama almadi icin blofudur insallaj bunlar. Ama sanmiyorum. Yolun acik olsun Melo, insallah baska zaman tekrar parcaliyla izleriz seni.

Facx
24.Temmuz.2012, 06:21
lassana diarra veya bi başkası gelirse belki daha iyi olabilir ama daha iyi olsa bile benim gözüm topu kayarak taca yolladıktan sonra tribüne bağıran attığı golden sonra pitbull hareketi yapan birini arıcak umarım melo gelir değil diarra kim gelirse gelsin orda melonun uyumunu sağlayamaz bence

Hugo
24.Temmuz.2012, 11:02
lassana diarra veya bi başkası gelirse belki daha iyi olabilir ama daha iyi olsa bile benim gözüm topu kayarak taca yolladıktan sonra tribüne bağıran attığı golden sonra pitbull hareketi yapan birini arıcak umarım melo gelir değil diarra kim gelirse gelsin orda melonun uyumunu sağlayamaz bence

Maçları sinir harbine çevirmeden oynayacak birisi lazım bize.

IcedEarth
24.Temmuz.2012, 11:29

Yok abi, aksine pisliğe pislikle cevap verecek adam lazım bize. Hiç gözümün önünden gitmez 5 yıl önce bir Bursa maçında Egemen'in Uğur'u yumruklayışı. Çocuk en ufak bir karşılık bile vermemişti. Derbilerde dönen dolaplar zaten ortada, her maç tehlikeli oyuncularımızın üzerine oynanıyor. Buna en iyi karşılığı Melo veriyordu. Gerekince biraz kışkırtacak abi topçu dediğin. Bak Cristian'a, derbide yalandan Arda'yı şöyle bi itekledi, bi de maç içinde çaktırmadan tokadı ekledi ağzına, Arda'nın verim 0.

Hugo
24.Temmuz.2012, 11:49
Abi derbilerde tamam da diğer maçlarda da sinir edebiliyor adamı. Alınırsa iyi transfer tabiki ama ne bileyim bi terslik var meloda :)

IcedEarth
24.Temmuz.2012, 11:51
Abi derbilerde tamam da diğer maçlarda da sinir edebiliyor adamı. Alınırsa iyi transfer tabiki ama ne bileyim bi terslik var meloda :)

Var tabii, potansiyel kırmızı kart tehlikesi adam. Ama Temmuz'un sonu gelmiş, yerine bu kalibrede bir oyuncu getirebilecekler mi bakalım. Lass Diarra filan gelirse fiyasko olur gibime geliyor hep.

kasım akdemir
24.Temmuz.2012, 11:54
Var tabii, potansiyel kırmızı kart tehlikesi adam. Ama Temmuz'un sonu gelmiş, yerine bu kalibrede bir oyuncu getirebilecekler mi bakalım. Lass Diarra filan gelirse fiyasko olur gibime geliyor hep.

Geçen sene kaç maç oynadı ve kaç kırmızı kart gördü? diye sorarım adama.

uAburak89
24.Temmuz.2012, 11:59
Melo herhalde 2.5 aydır tatilde. Geçen her gün bu transfer zora giriyordu zaten, toplamda 30 milyon euroyu bulan bir maliyetle alınmaması normal. Bu sezon Fatih Terim kimi istediyse aldı yönetim, bir tek Melo kaldı. İlla ki bütün gelişmelerden, dönen paralardan haberi oluyor Fatih Terim'in. Basın bile bu kadar net biliyorsa.. Alternatifi olmayan oyuncu yoktur, onun ayarında ya da daha iyisi bulunabilir. Hamit, Burak, Amrabat gelince helal olsun denilen yönetim Melo gelmeyince iş bilmez olmamalı. Kısa sürede Selçuk'un yanı pozisyonuna iyi bir isim gelecektir diye tahmin ediyorum, enseyi karartmadan beklemek lazım.

Facx
24.Temmuz.2012, 12:00

böyle mantık yok ya :uzgun: agresif oynamak diye bişey var bilirmisin :confused:

vFor
24.Temmuz.2012, 12:00
Kaç kırmızı gördü demeyelimde hocam kaç kez kırmızı gösterilmedi diyelim ama buna özellikle Emreyide katıyorum

IcedEarth
24.Temmuz.2012, 12:04
Geçen sene kaç maç oynadı ve kaç kırmızı kart gördü? diye sorarım adama.

Sor adama cevaplasın. Bir sezonda görmedi diye hiç görmeyecek gibi bir çıkarımda bulunamayız. Melo her zaman bu tehlikeyi taşıyan bir adamdır, ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz. Takımını her an eksik bırakabilir. Tamam ben de seviyorum Melo'yu, dün bizdeki günlerini izleyip duygulandım filan ama, bu gerçekleri de göz ardı edemem. Tabii Fatih Terim gerçeği de var, bu tip oyuncuları iyi dizginleyen bir hoca kendisi.

kasım akdemir
24.Temmuz.2012, 12:08
Sor adama cevaplasın. Bir sezonda görmedi diye hiç görmeyecek gibi bir çıkarımda bulunamayız. Melo her zaman bu tehlikeyi taşıyan bir adamdır, ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz. Takımını her an eksik bırakabilir. Tamam ben de seviyorum Melo'yu, dün bizdeki günlerini izleyip duygulandım filan ama, bu gerçekleri de göz ardı edemem. Tabii Fatih Terim gerçeği de var, bu tip oyuncuları iyi dizginleyen bir hoca kendisi.

E bütün cevapları kendi kendine veriyosun :) bak ne güzel demişsin Terim var diye. Ayrıca kırmızı kart tehlikesi taşıyan futbolcu nedir ya? ben başka bir futbolcuyu izledim sanırım bütün sezon :)

IcedEarth
24.Temmuz.2012, 12:18
E bütün cevapları kendi kendine veriyosun :) bak ne güzel demişsin Terim var diye. Ayrıca kırmızı kart tehlikesi taşıyan futbolcu nedir ya? ben başka bir futbolcuyu izledim sanırım bütün sezon :)

Valla hangi futbolcuyu izledin bilemeyeceğim de, benim bildiğim Melo dünyanın neresinde sorarsan sor potansiyel kırmızı karttır, agresifliğini şu ana kadar Riera olayı dışında iyi kontrol etti, buna birşey demiyorum zaten. Ama geçen sene kendini kontrol etmek zorundaydı, kariyeri tehlike altındaydı. Bu sene garanti kontrat imzalayacak, ne yapacağını kimse kestiremez bu yüzden.

E.Cartman
24.Temmuz.2012, 14:47
Melo kırmızı kart görmedide kaç maçın daha başında gereksiz yere sarı yedi. Bazı maçlarda sarı kartı varken iyice hırçınlaştı Fatih Hoca onu kenara almak zorunda kaldı vs.

RaSenGan
24.Temmuz.2012, 14:50
Melo'nun alınmaması büyük eksiklik yaratır ama yerine de oyuncu bulunmayacak değil.Melo gelirken hemen hemen herkes fiyasko diyordu,yönetime sallıyordu falan neler neler deniyordu.Bekleyip görmek lazım neler olacağını.

Aydin
24.Temmuz.2012, 15:34
ben nedense Melo işinin bitmediğine inanıyorum.

Hugo
24.Temmuz.2012, 16:01
böyle mantık yok ya :uzgun: agresif oynamak diye bişey var bilirmisin :confused:

Emre'nin hareketlerine falan kızıyorsunuz değil mi? Lugano'ya da kızıyordunuz.
Ama Lucas Neill reisti sizin için, Melo da öyle. Bence farkları yok biraz dışarıdan bakmayı başarabilirseniz. Futbolu çirkinleştiren hareketleri olduğu değişmez bir gerçek.

Bence Melo'yu alacağız biz yerine başka bir adam bulamayıp.

europeanconquer
24.Temmuz.2012, 16:05
Melo iyi aile çocuğu demiyor ki.Böyle hırçın futbolcular kendi taraftarı tarafından sevilir,rakip taraftarlar tarafından nefret edilir.Emre olayı da bu yöndeydi.Fener'e gelene kadar genel olarak bütün Galatasaraylılar Emre'yi her hareketine rağmen savunmuştu.Şimdi Fenerbahçeliler savunuyor.

byariff
24.Temmuz.2012, 16:21
Melo Yerine Dany Monte Edilcek Dedim Inanmadiniz :D yavas yavas o haberleride duycaksiniz :p

kasım akdemir
24.Temmuz.2012, 16:26
Ya arkadaş Melonun nesi hırçın nesi sakat ben anlamdım gitti. Ya arkadaş geçen sene Beğendiğimiz bayıldığımız ujfalusi değilmiydi gereksiz yere oyundan atılan gereksiz yere kaç kere sarı kart gören? gereksiz yere hakeme itiraz eden üstüne yürüyen. Neden kimse şuan takımda bulunan hatta defansın göbeğinde duran 2 saatli bombayı tartışmıyorda geçen sene aslanlar gibi oynayan hiçte sizin anlattığınız adama benzemeyen Melo yu tartışıyor anlamıyorum. Valla bazen çok garip konuları tartışıyor ve uzatıyorsunuz. Anlamak çok güç. gülücük koyayımda sonra kızmayın bana :):):)

uAburak89
24.Temmuz.2012, 16:36
Melo hakkında güzel bir yazı;

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=29497690

grkm33
24.Temmuz.2012, 16:38
Amrabat, kendi maaşından indirim yapılıp diğer transferlerde harcanmasını yönetime bildirdi.

Doğruluk payı nedir ?

yunusgs
24.Temmuz.2012, 16:47
http://img424.yukle.tc/images/3293Adsiz.jpg (http://www.yukle.tc)

MeliksahAydogan
24.Temmuz.2012, 16:56
Amrabat, kendi maaşından indirim yapılıp diğer transferlerde harcanmasını yönetime bildirdi.

Doğruluk payı nedir ?

Yok artık :D

Nedvedmania
24.Temmuz.2012, 17:10

Doğruluk payı nedir ?

İşte bunu ben Melo'dan beklerdim. Diyecekti ki "Benim maaşımdan kesin menejere gönderin".

E.Cartman
24.Temmuz.2012, 17:18
Melo 4. çocuk için para lazım dediyse hakkaten höh yani. Geçen sezon kazandığı paraya kreş zinciri alınır :n::n:

eng1n
24.Temmuz.2012, 17:25
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/394575_443427875697329_251152055_n.jpg

FOTO | Felipe Melo'nun twitter'da önce yazıp sonra sildiği tweet:

Felipe Melo dün twitterda yazip sildigi tweette: "Baskan cocuk gibi davraniyor, herseyi kabul ettim ama sartlari 3. kez degistirmek istedi"

C h A o S
24.Temmuz.2012, 17:51
Melo'nun menajeri Gonzalo Amilibia: "Görüşmeler kapanmadı. Kapımız açık. Ancak son fiyatı kabul etmiyoruz" (Radyospor)

Bizimkiside umut işte.Başkanda işine gelene parayı saçıyor.Melo'ya gelince tırt.
Melo'nun bizim teklifimizi kabul ettiğini düşünüyorum.Bizimkiler Melo nasıl olsa bizi istiyor ne düşürebilirsek kardır mantığıyla yaklaştı olaya.Melo'nunda canına tak etti heralde.Yönetim Melo olayında çuvalladı olay bu.Melo paragöz gibi gösterilip Melo bizi kabul etmediye getiriliyor olay.

En çokta Selçuk için üzüldüm.Adam her fırsatta Melo ile iyi anlaşıyoruz keşke alsaydık diyor.

RaSenGan
24.Temmuz.2012, 20:28
Melo veda tweeti atmış.

Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_

Hello, good afternoon everyone, I just want to say that galatasaray will stay forever in my heart, thank you fans, you are beautiful!

mpaker66
24.Temmuz.2012, 20:36
Melo veda tweeti atmış.

Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_

Hello, good afternoon everyone, I just want to say that galatasaray will stay forever in my heart, thank you fans, you are beautiful!

asıl sen hariksaın melo gitme.:uzgun: çok çok çok büyük yanlış yapıyoruz. Gece rüyama kadar girdi melo. Hiç bir oyuncuya bu kadar üzülmemiştim. Olmadı bu.:(

lionelforlan
24.Temmuz.2012, 21:17
asıl sen hariksaın melo gitme.:uzgun: çok çok çok büyük yanlış yapıyoruz. Gece rüyama kadar girdi melo. Hiç bir oyuncuya bu kadar üzülmemiştim. Olmadı bu.:(

aynen katılıyorum.........

Deus Dominus
24.Temmuz.2012, 21:21
Çok duygusalız çooook :) Daha mantıklı bir bakış açısıyla bakmakta fayda var. Sonra kalıyor elinde Baros gibi.

europeanconquer
24.Temmuz.2012, 21:24
Baros sakatlanmasa görürdün sen Baros'u :)

Deus Dominus
24.Temmuz.2012, 21:27
Neden sakatlandı diye sorayım?

europeanconquer
24.Temmuz.2012, 21:30
Ayağı kırılmıştı ama anlatmak istediğim bir sakatlık olmadığı sürece Melo,Baros gibi oyuncular bizim kulüplerimiz de elde kalmaz.

E.Cartman
24.Temmuz.2012, 21:37
Baros'un tarak kemiği kırıldı iyileşti geçen sezon attığı gol sayısıyla yaptığı asist sayısı azımsanacak düzeyde değil fakat Baros'un elimizde kalmasına neden olan asıl neden saha içindeki durumu. Sırf bir sakatlık bu hala getirmiş olamaz onu. Eskisi gibi hırslı ve istekli değil her ikili mücadelede kendini yere bırakıyor. Bırakmak istemese bile dayanamıyor fiziken dibe vurmuş durumda. Her zamanki gibi de hakemlerle çok oynuyor, hiçbir şey yapmadan hakemlede oynayınca daha çok göze batıyor.

vego
24.Temmuz.2012, 21:44
Baros'un tarak kemiği kırıldı iyileşti geçen sezon attığı gol sayısıyla yaptığı asist sayısı azımsanacak düzeyde değil fakat Baros'un elimizde kalmasına neden olan asıl neden saha içindeki durumu. Sırf bir sakatlık bu hala getirmiş olamaz onu. Eskisi gibi hırslı ve istekli değil her ikili mücadelede kendini yere bırakıyor. Bırakmak istemese bile dayanamıyor fiziken dibe vurmuş durumda. Her zamanki gibi de hakemlerle çok oynuyor, hiçbir şey yapmadan hakemlede oynayınca daha çok göze batıyor.

2.7 milyon euroluk maaşı daha çok.

eGowiCh
24.Temmuz.2012, 21:49
Melo defteri tamamen kapanmış Melo'nun yazdıklarına ve gelen haberlere bakılırsa. G.Saray'ın en önemli adamıydı bana göre, büyük kayıp.

Melo'dan indirim beklemek yanlış olur; Egemen bile Beşiktaş'a indirim yapmıyorsa, Melo gibi dünyada tanınan ve üstelik şampiyonlukta katkısı ortada olan adamın indirim yapmaması çok normal. G.Saray kesenin ağzını açmalı.

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

SON DAKİKA-Ahmet Bulut: "A.Madrid'in sahibi Gil Marin, Arda'yi hicbir takima ve hicbir fiyata satmayacaklarini soyledi.."

E.Cartman
24.Temmuz.2012, 21:53
2.7 milyon euroluk maaşı daha çok.

Bence öyle değil Oğulcan. Eğer iyi oynayan en azından iyi mücadele eden bir Baros olsaydı 2.7 milyonluk maaşına rağmen en azından Rusya veya Katar'dan bu ayarda teklifler gelirdi. Yanlış hatırlamıyorsam yıllık 1,5 milyonluk teklif geldi. İyi oynasaydı biz bırakmazdık o ayrı mesele :D

Fernando Gago
24.Temmuz.2012, 23:15
Fenerbahçe'nin bu sene muhtemel olan Emre sendromunu Galatasaray Melo'da yaşayacak, çok büyük bir kayıp, Selçuk'un 442 dergisine verdiği röportajı okuma fırsatınız olursa Melo'nun onu ve takımı ne kadar rahatlattığını anlayabilirsiniz, Melo'da yakalanan sinerjiyi ve uyumu başka bir oyuncuda bulmak zor olacak, Galatasaray için büyük kayıp. Eğer şampiyon takımın iskeletini korumaktan bahsedicekseler önce Melo'yu bitirmeleri lazımdı Dany'den bile önce.

vego
24.Temmuz.2012, 23:20
Bence öyle değil Oğulcan. Eğer iyi oynayan en azından iyi mücadele eden bir Baros olsaydı 2.7 milyonluk maaşına rağmen en azından Rusya veya Katar'dan bu ayarda teklifler gelirdi. Yanlış hatırlamıyorsam yıllık 1,5 milyonluk teklif geldi. İyi oynasaydı biz bırakmazdık o ayrı mesele :D

Dediğin gibi reis.O maaşı haketse bırakmazsın zaten :n:

Trabzonspor
24.Temmuz.2012, 23:23
SON DAKİKA-Ahmet Bulut: "A.Madrid'in sahibi Gil Marin, Arda'yi hicbir takima ve hicbir fiyata satmayacaklarini soyledi.." [/B]

Hadi başkanın söylediklerini geçtim Arda bu transferi istemişse yazık yahu.Orda çok iyi bir yıl geçirdi kupa kazandı şimdi daha güçlü bir takımları oldu vs vs ordan buraya dönmek akıl karı değilki zaten.

William Rookwood
25.Temmuz.2012, 02:04
Daha önce Galatasaray ile anlaştım yazıyordu yönetim blöf yaptı bence ne yapar ne eder alırlar Melo'yu

Nedvedmania
25.Temmuz.2012, 03:01
FT onu takımda görmek istiyorsa yönetim bir şekilde alır onu. Sonuçta takımın en çok kazanan futbolcusu Riera'yken Melo'da cimrilik yapılmaz. Ama FT istemiyorsa vardır bi bildiği der geçerim.

MeliksahAydogan
25.Temmuz.2012, 03:05
Melo kesinlikle alınacaktır bende yönetimin Melo ile anlaştığını ve çift taraflı blöf yaptığını düşünmekteyim Fatih Hoca kesinlikle istiyordur , yok ama istemiyorsa bir bildiği vardır bencede :)

europeanconquer
25.Temmuz.2012, 03:07
Yahu blöf falan diyorsunuz da bunlar ajanmı ? Neyi kimden saklıyorlar ? Fiyat düşürmeye çalışsalar o da olmaz 13m dan 7 ye düşürdü zaten Juventus.Bence artık senaryo kurmayı bırakın.Melo bitti.

Nedvedmania
25.Temmuz.2012, 03:14
Yahu blöf falan diyorsunuz da bunlar ajanmı ? Neyi kimden saklıyorlar ? Fiyat düşürmeye çalışsalar o da olmaz 13m dan 7 ye düşürdü zaten Juventus.Bence artık senaryo kurmayı bırakın.Melo bitti.

Melo bitmiş beyler.

Şaka bi yana o kadar pazarlıktan sonra hala alınmıyorsa vardır bi bildikleri.

William Rookwood
25.Temmuz.2012, 03:16
Juventus Melo'yu istemiyor. Melo'yu ciddi bir şekilde isteyen başka bir takım olsaydı bu görüşmeler bu kadar uzamaz ve Juventus bu kadar indirime gitmezdi. Bayern Münihler falan yalan haber yani. Bizim yönetimin blöf yaptığını düşünüyorum ikinci Amrabat vakası olabilir bu transfer.

MeliksahAydogan
25.Temmuz.2012, 03:18
Juventus Melo'yu istemiyor. Melo'yu ciddi bir şekilde isteyen başka bir takım olsaydı bu görüşmeler bu kadar uzamaz ve Juventus bu kadar indirime gitmezdi. Bayern Münihler falan yalan haber yani. Bizim yönetimin blöf yaptığını düşünüyorum ikinci Amrabat vakası olabilir bu transfer.

Benim düşüncelerimde bu yönde Amrabat , Hamit ve Burak ' ta olduğu gibi olur İnşallah. :)

#MELO'disiz Şarkı Olmaz :)

kalemci
25.Temmuz.2012, 03:25
Neyin blöfü bu ?

europeanconquer
25.Temmuz.2012, 03:42
Bende anlamadım ki abi.Daha KAP'a bildirilmeden transfer yattı.

ShevAnil
25.Temmuz.2012, 03:42
Neyin blöfü bu ?

Şuanda Melo'yu isteyen ve Melo'nunda oynamak istediği -en azından bizim öyle bildiğimiz kadarıyla- tek kulüp biziz, anlaşılan bonservis fazla geliyor ve Juve'den daha fazla indirim bekleniyor. Oyuncuyla anlaşamadık denilip, en azından böyle yansıtılıp fiyatı minimuma çekmeye çalışıyor olabilir yönetim. -tabi bu bir blöf senaryosu-

-ama bence böyle birşey yok, alınacak olsaydı zaten alınırdı.

Walter Sakana
25.Temmuz.2012, 03:52
Galatasaray, Felipe Melo'nun yerine almayı düşündüğü Stephane Mbia için teklifini yaptı.

Sarı-kırmızılı kulüp, Fransa'nın Marsilya ekibinde oynayan Kamerunlu futbolcu için Albert Riera + 4 milyon Euro teklif etti. Ancak bu öneriyi reddeden Marsilya cephesi, Galatasaray'dan 8 milyon Euro talep etti.

Galatasaray ile Marsilya, 26 yaşındaki Mbia için önümüzdeki günlerde bir kez daha masaya oturacak.

IcedEarth
25.Temmuz.2012, 04:00
Bugün düşündüm taşındım, bizim bu Melo'yu ne yapıp edip almamız gerekiyor. Bu tip bir oyuncu başka bulamayız.

kalemci
25.Temmuz.2012, 04:05
Zaten Juve 13ten 7ye inmedi mi bonserviste ?

ShevAnil
25.Temmuz.2012, 04:13
Zaten Juve 13ten 7ye inmedi mi bonserviste ?

Manuel Fernandes'in olayı gibi düşünülebilir, kariyeri düşüşte olan bir futbolcuydu, kiralandı ve başarılı bir performans sergileyip taraftarın sevdiği bir isim oldu, aynı zamanda onda da 8-10 milyon euro civarı bir servest kalma maddesi vardı ve gene yanılmıyorsam Fernandes'de 2 milyon euro civarı bir bonservis bedeliyle Beşiktaş'a gelmişti. Aynı şeyi bizim yönetimde düşünüyor olabilir.

ve ayrıca belirttiğim gibi, şu an için tek talip ve oynamak istediği tek takımın Galatasaray olduğunu varsayıyoruz. Juventus'da oyuncuyu istemiyor. Biraz da eli mahkum sanki indirim için.

MeliksahAydogan
25.Temmuz.2012, 04:17
Manuel Fernandes'in olayı gibi düşünülebilir, kariyeri düşüşte olan bir futbolcuydu, kiralandı ve başarılı bir performans sergileyip taraftarın sevdiği bir isim oldu, aynı zamanda onda da 8-10 milyon euro civarı bir servest kalma maddesi vardı ve gene yanılmıyorsam Fernandes'de 2 milyon euro civarı bir bonservis bedeliyle Beşiktaş'a gelmişti. Aynı şeyi bizim yönetimde düşünüyor olabilir.

ve ayrıca belirttiğim gibi, şu an için tek talip ve oynamak istediği tek takımın Galatasaray olduğunu varsayıyoruz. Juventus'da oyuncuyu istemiyor. Biraz da eli mahkum sanki indirim için.

Keşke 5 Mn € ' ya falan iş bitse.

europeanconquer
25.Temmuz.2012, 04:20
Spartak Moskova 3 bilemediniz 5 güne bitirir Melo'yu.Melo bizi istiyor ama anlaşılan bizim yönetim Melo'yu istemiyor.Adamlar da para bol.

byariff
25.Temmuz.2012, 05:10
ali naçi kucuk Hürriyet Gazetesi Galatasaray muhabiri :

baskan Aysal: Ben ne Melo ne de baska bir futbolcunun konrati ile bir G.Saray kulubu baskani olarak direkt muhatap olmam. Bu algi cok yanlis

Baskan Aysal: Melo konusunda biz teklifimizi yaptik. Gayet de iyi bir rakam önerdik. Simdilik kabul görmedi ama ne olacağı da belli olmaz.

Abdurrahim Albayrak: Melo'dan asla vazgeçmis değiliz. Başkan da hocada kendisini çok istiyor. Fakat sevgi tek tarafli olmaz.

Albayrak: Biz Melo'yu istiyoruz. Fedakarlik yapilmasi gerekiyorsa bu iki tarafinda yapmasi gereken birsey.

Albayrak: Kendisinden vazgecmis değiliz. Son teklifimizi de yaptik. Ancak onun da adim atmasi gerekli. Kulubun menfaatlerini de dusunmeliyiz

Bbakin alinan kesin rakamlar G.Saray Juventus ile 7 milyon euroya isi bitirmis durumda. Fakat ucurum surada

Felipe Melonun menajerleri 3.2 milyon euro imza parasi ve Melo'nun da yilda 40 mac oynadigi baz alinarak G.Saray'dan yillik 4 milyon 950 bin euro istiyor bunlara mac basi bonuslari dahil. Bu da G.Saray'a 5 yillik kontrat sonucu tam 35 milyon euro demek

G.Saray yönetimi ise Melonun önemini bildikleri icin tam 30 milyon euroluk maliyeti göze aldilar ve son yapilan teklif su G.Saray menajerlerin imza parasini 3.2 mio eurodan 1.2 mio euro cekip Melo'ya yillik mac bonuslari dahil 40 mac oynamasi baz alinarak yillik tam 4.4 mio eurodan 5 yillik konrat teklif etti. Bu da bonservis ile tam 30 mio euro demek

su ana kadar bir onay gelmedi Melo cephesinden ama GS yonetimi beklemede,,,Fakat artik Meloya yeni bir teklif kesinlikle yapilmayacak

MeliksahAydogan
25.Temmuz.2012, 10:50
Ya şu Melo işi olursa çok iyi olacak maliyeti büyük fakat yapacak birşey yok.

İskelet kadroya takviyeler yaptık derken iskelet kadrodan oyuncu kaybetmememiz lazım bütün dengeleri bozabilir takımın kaderini fazlasıyla etkiler.

Homer J.S
25.Temmuz.2012, 14:54
Melo için şartları zorlamaya gerek yok bence. Alalım Mbia mıydı neydi geçelim.

C h A o S
25.Temmuz.2012, 15:10
Ntvspor,Melo için son bir kez daha teklif yapılacak diyor.Keşke diyorum anlaşsakda bir daha Mbia ile felan uğraşmasak.

E.Cartman
25.Temmuz.2012, 15:47
Tanburacı güzel yazmış, haklıda.

Elli senedir Galatasaray'ın içindeyim.
Arkadaşını döven adam Galatasaray'da barınamaz. Feriştah olsa barınamaz.
Değil Melo'nun 40 metre pas atması, 100 metreyi 5 saniyede koşsa bile Galatasaray'da barınamaz!
Galatasaray kabadayılığı benimsemez.
Onun için de ölçüyü aşanlar Galatasaray'da zorlanır.
Bu değerler zaman zaman sapsa da yörüngesinden çıkmaz!
Galatasaray yüz yılı aşkın bir geçmişin eğitime dayalı etik kurallarıyla yönetilir.

http://live.sporx.com/yazarlar/osman_tanburaci/marmara-kiraathanesiSXHBQ288659SXQ

mpaker66
25.Temmuz.2012, 16:15
Tanburacı güzel yazmış, haklıda.

http://live.sporx.com/yazarlar/osman_tanburaci/marmara-kiraathanesiSXHBQ288659SXQ (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Flive.sporx.com%2Fy azarlar%2Fosman_tanburaci%2Fmarmara-kiraathanesiSXHBQ288659SXQ)

e melo'yu bu yüzden almadıysak neden uğraştık o kadar fiyat indirmek için. Baştan denseydi melo'yu kavgadan dolayı almıyoruz biz burda tepki göstermez alkışlardık... Geçelim bence bunları.

lionelforlan
25.Temmuz.2012, 16:20
Bence melo yu boşverin artık bu saaattten sonra gelse de fayda vermez biraz duygusal değilde mantıklı düşünelim...

http://www.ligtv.com.tr/haber/melonun-yerine-diarra

RaSenGan
25.Temmuz.2012, 16:21
Melo'yu kavga olayı için almamak saçmalık olur.O ceza yüzünden 400 bin euro ceza aldığı söyleniyordu.Eğer doğruysa bırakın kavgayı bir daha sinek öldüremez kulüp içinde :) Melo'nun bu kavga olayından falan bonservisini de indirmişizdir.Ama sağlam para istiyor adam.Bence en iyisi bir sene daha kiralayalım seneye alırız yerine birini :D

Flawless Victory
25.Temmuz.2012, 16:23
İmzalama parası ne yahu? Ayak bastı parası gibi... Bu işe bir çözüm getirmeli UEFA, FIFA. İmzalama parası ortadan kalkmalı.

RaSenGan
25.Temmuz.2012, 16:25
İmzalama parası ne yahu? Ayak bastı parası gibi... Bu işe bir çözüm getirmeli UEFA, FIFA. İmzalama parası ortadan kalkmalı.

Abi FM'de de var ya :D

mpaker66
25.Temmuz.2012, 16:31
Melo'yu kavga olayı için almamak saçmalık olur.O ceza yüzünden 400 bin euro ceza aldığı söyleniyordu.Eğer doğruysa bırakın kavgayı bir daha sinek öldüremez kulüp içinde :) Melo'nun bu kavga olayından falan bonservisini de indirmişizdir.Ama sağlam para istiyor adam.Bence en iyisi bir sene daha kiralayalım seneye alırız yerine birini :D

seneye sözleşmesi bitiyormuş, juve tabiki kiralamaz :)

byariff
25.Temmuz.2012, 17:23
Ali Durust'ten transfer degerlendirmesi.

Ali Durust

William Rookwood
25.Temmuz.2012, 17:38
Ali Dürüst'e güvenim tam gereğini yapacaklardır

Nedvedmania
25.Temmuz.2012, 17:39
Ali Dürüst: Ödeyeceğimiz bonservis bedeli Galatasaray için geri alınmayacak bir bedeldir, biz bunu da göze alıyoruz.

Ali Dürüst: Biz bunlara rağmen fedakarlık yapıp, oyuncuya bize göre hakettiği bir teklifte bulunduk. Karar kendisinindir.

Ali Dürüst: Melo'ya 3+1+1 olmak üzere 5 senelik bir kontrat öneriyoruz. Geçen seneki kontratıyla karşılaştırmamak gerekiyor.

mpaker66
25.Temmuz.2012, 19:02
yine çok romantiksin diceksiniz ama, şöyle bi bakıyorum melo'nun yaptıklarını yapabilecek 4-4-2 sistemine uyacak bi tek Ramires var.Gargano belki...Bu kadar değerliydi Melo işte.

William Rookwood
25.Temmuz.2012, 19:07
Melo olmazsa Colman olur Selçuk ile iyi uyum sağlarlar 4 milyon euro serbest kalma maddesi varmış

Börk
25.Temmuz.2012, 19:26
mümkünse trabzonspor'dan daha fazla oyuncu almayalım.geçen sene kadroda geçen seneden tek hakan balta olmasına rağmen harika bir uyum sağlanarak şampiyon olundu.bunlar geçen sene oynamış oyuncular kadro ne kadar aynı kalırsa sağlanacak başarı da o kadar artar.melo maliyeti çok veya az ama onun yerine gelecek oyuncunun da maliyetinin melo'dan aşağıya kalır yanı olmayacak büyük ihtimal bu transfer gerçeleşecek arkadaşlar.

Flawless Victory
25.Temmuz.2012, 19:33
Abi FM'de de var ya :D

Bilmiyordum. :p

MeliksahAydogan
25.Temmuz.2012, 19:37
mümkünse trabzonspor'dan daha fazla oyuncu almayalım.geçen sene kadroda geçen seneden tek hakan balta olmasına rağmen harika bir uyum sağlanarak şampiyon olundu.bunlar geçen sene oynamış oyuncular kadro ne kadar aynı kalırsa sağlanacak başarı da o kadar artar.melo maliyeti çok veya az ama onun yerine gelecek oyuncunun da maliyetinin melo'dan aşağıya kalır yanı olmayacak büyük ihtimal bu transfer gerçeleşecek arkadaşlar.

İnşallah hocam inşallah gerçekleşir :)

ShevAnil
25.Temmuz.2012, 20:32
yine çok romantiksin diceksiniz ama, şöyle bi bakıyorum melo'nun yaptıklarını yapabilecek 4-4-2 sistemine uyacak bi tek Ramires var.Gargano belki...Bu kadar değerliydi Melo işte.

Melo'nun yaptığı işi yapacak bir sürü oyuncu var. Ama Melo çok şanslı bir sezon geçirip 10 civarında gol attı. Bu katkıyı verebilecek bir oyuncu o bölgeye zaten bulamazsınız, bulmanız zor. Çok abartılıyor Melo, ortada bir uyum var farkındayım, taraftarı heycanlandırıyor iyi hoş ama bulunmaz hint kumaşı değil.

MeliksahAydogan
25.Temmuz.2012, 20:35
Melo'nun yaptığı işi yapacak bir sürü oyuncu var. Ama Melo çok şanslı bir sezon geçirip 10 civarında gol attı. Bu katkıyı verebilecek bir oyuncu o bölgeye zaten bulamazsınız, bulmanız zor. Çok abartılıyor Melo, ortada bir uyum var farkındayım, taraftarı heycanlandırıyor iyi hoş ama bulunmaz hint kumaşı değil.

Hocam elinde böyle bir seçenek varken tehlike alıp yerine yine hemen hemen yakın veya daha fazla paraya başka oyuncu almak çok mantıklı değil bence :)

Estranged
25.Temmuz.2012, 20:40
Melo olmazsa Colman olur Selçuk ile iyi uyum sağlarlar 4 milyon euro serbest kalma maddesi varmış

Aman Sadri Şener duymasın :n:

ShevAnil
25.Temmuz.2012, 20:44
Hocam elinde böyle bir seçenek varken tehlike alıp yerine yine hemen hemen yakın veya daha fazla paraya başka oyuncu almak çok mantıklı değil bence :)

Elimizdeki seçenek bayağı bir pahalı aslında, konuşulan rakamlara bakılırsa 5 yıl garanti sözleşme ve bonservis dahil 35 milyon euroya mâl olacak bir oyuncu, -ki bu sene aynı özveriyi gösterecek mi soru işareti. Ayrıca Juveyle olan sözleşmesinin sonu da yakınmış yanılmıyorsam.

MeliksahAydogan
25.Temmuz.2012, 21:00
Elimizdeki seçenek bayağı bir pahalı aslında, konuşulan rakamlara bakılırsa 5 yıl garanti sözleşme ve bonservis dahil 35 milyon euroya mâl olacak bir oyuncu, -ki bu sene aynı özveriyi gösterecek mi soru işareti. Ayrıca Juveyle olan sözleşmesinin sonu da yakınmış yanılmıyorsam.

Bu son senesi Juve ile olan sözleşmesinin fakat gel gör ki Juve 1 sene daha kiralamıyor adam haklı neden daha fazla zarar etsin ki ?

ShevAnil
25.Temmuz.2012, 21:01
Bu son senesi Juve ile olan sözleşmesinin fakat gel gör ki Juve 1 sene daha kiralamıyor adam haklı neden zarar etsin ki ?

Juventus zaten 25 milyon euro bonservis ücreti ödeyerek transfer etmişti kendisini :)

MeliksahAydogan
25.Temmuz.2012, 21:03
Juventus zaten 25 milyon euro bonservis ücreti ödeyerek transfer etmişti kendisini :)

Evet , biliyorum zaten performansından dolayı düştü maliyet kiralık olarak anlaştığımızda opsiyonu 13 M € ' ydu 6-7 M € civarına düştüğü söyleniyor Juve'nin keşke 5'e falan bitirebilsek harika olurdu :)

Facx
25.Temmuz.2012, 22:06
veloso 7.5 m € a kiev e gitmiş keşke melonun olmucağını bilipte ona yönelseydik zamanında

Fearless Coward
25.Temmuz.2012, 22:12
Colman'ı alalım yahu nasıl olsa garanti gelir. :)

semih99999
25.Temmuz.2012, 22:35
Colman'ı alalım yahu nasıl olsa garanti gelir. :)

hocam sadri şeneri kalpten götürmeyelim :n: artık almayalım trabzondan oyuncu acaba hernanes gelirmi ki :p

Facx
25.Temmuz.2012, 23:02
hocam sadri şeneri kalpten götürmeyelim :n: artık almayalım trabzondan oyuncu acaba hernanes gelirmi ki :p

hernanes amc melo dmc-mc gelirse fena olmaz ama yani :icon_cool:

William Rookwood
26.Temmuz.2012, 00:25
Melo'yu boşverin Colman var Colman :D

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/534567_415817505126650_116320737_n.jpg

kasım akdemir
26.Temmuz.2012, 00:58
bu tarz bir sürü geyik var ve bende bunlara acayip gülüyorum. Bu transfer döneminin en eğlenceli yanı aysal ve şener geyikleri oldu :D

europeanconquer
26.Temmuz.2012, 01:00
Bir de Sadri Şener Galatasaray'da diye bir fotomontaj yapmışlardı :n: O da fenaydı :D

mpaker66
26.Temmuz.2012, 01:26
gargano,hernanes fena olmaz.madem melo yok. mbia çok defanif olmazmı sonuçta 4-4-2 oynucaz,top çıkarabilen ekstra işler yapabilen biri olmalı. Bence Sir Alex Ferguson'a soralım sonuçta 4-4-2 dehası o,bi oyuncu söler :P

Yavuz12
26.Temmuz.2012, 01:28
Edin Dzeko

https://twitter.com/#!/EdDzeko/media/slideshow?url=pic.twitter.com%2F8uFBTCgt

mpaker66
26.Temmuz.2012, 01:30
Edin Dzeko

https://twitter.com/#!/EdDzeko/media/slideshow?url=pic.twitter.com%2F8uFBTCgt (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23 %21%2FEdDzeko%2Fmedia%2Fslideshow%3Furl%3Dpic.twit ter.com%252F8uFBTCgt)
hoş bi tesadüf :)

Nedvedmania
26.Temmuz.2012, 01:34
Edin Dzeko

https://twitter.com/#!/EdDzeko/media/slideshow?url=pic.twitter.com%2F8uFBTCgt

Güzel :)

KanaKe
26.Temmuz.2012, 02:01
belkide gs taraftarlarina mesaj vermek icin yükledi resmi :p

"Beklediginiz cilek benim"

E.Cartman
26.Temmuz.2012, 02:07
Ya da yerim ulen çileğinizi diye :n::n: Dzeko gelse muhteşem olurda zaten tonla forvet var elimizde Dzeko'yu nereye sığdırcaz ayrıca bu saatten sonra çilek gelirse Melo'nun yerine gelir.

MeliksahAydogan
26.Temmuz.2012, 02:10
Melo + Yerli alternatif amaçlı sol bek deniyor ama hayırlısı ...

Twitterda ki duyumculara göre Fatih Hoca Mbia'yı veto etmiş , Lass'ın ise maliyetinden dolayı tekrar ibre Melo'da Melo'yu çok istiyormuş , sol bek olarak ise ya Atila Turan yada Sivasspor'dan Ziya gelecek deniyor İnşallah Atila gelir çok fazla izlemesemde hem yaşından hemde şu incelemeden dolayı kendisinden ümitliyim inceleme eski de olsa 2 sene önce sanırım :)

İncelemeyi okumak isteyenler için ;

Burdan (http://scoutgs.com/arastirma/yeni-lizarazu-atilla-turan.html)

Yavuz12
26.Temmuz.2012, 02:36
Melo + Yerli alternatif amaçlı sol bek deniyor ama hayırlısı ...

Twitterda ki duyumculara göre Fatih Hoca Mbia'yı veto etmiş , Lass'ın ise maliyetinden dolayı tekrar ibre Melo'da Melo'yu çok istiyormuş , sol bek olarak ise ya Atila Turan yada Sivasspor'dan Ziya gelecek deniyor İnşallah Atila gelir çok fazla izlemesemde hem yaşından hemde şu incelemeden dolayı kendisinden ümitliyim inceleme eski de olsa 2 sene önce sanırım :)

İncelemeyi okumak isteyenler için ;

Burdan (http://scoutgs.com/arastirma/yeni-lizarazu-atilla-turan.html)

Çok teşekkürler çok güzel bir yazıymış melikşah

mpaker66
26.Temmuz.2012, 02:40
ziya mı? ziya kaç yaşında bilen var mı?

E.Cartman
26.Temmuz.2012, 03:24
Ziya Erdal, 5 Ocak 1988 doğumluymuş. Geçen sezon Süper Ligde 21, Süper Final Avrupa Ligi Grubunda 6, Türkiye Kupasında 2 maça çıkmış toplam 3 asist yapmış 6'da sarı kart görmüş.

ShevAnil
26.Temmuz.2012, 03:38
Ziya ciğersiz diye tabir edilen bir futbolcu, sürekli ileri çıkıp gelen birisi. İzlediğim kadarıyla Hakan Balta'ya anca alternatif olabilir şuan.

Lorik Cana19
26.Temmuz.2012, 03:51
Melo konusunda benim içim çok rahat. Kulübe bazı taraftarlar kızıyor ama çok doğru bir yol izliyoruz. Kulüp de biliyor Melo'nun talibinin çıkmayacağını. Çünkü Melo Avrupalılara göre sorunlu ve futbol olarak vasat bir oyuncu. Kimse G.Saray'daki performansına bakıp Melo'yu almaz. Kulüp de bu transferin risklerini biliyor ve zaten ona göre bir teklif yapmışlar. Ali Dürüst'ün söyledikleri doğruysa, yapılan teklif de son derece iyi. Melo'nun eli mahkum bize gelmeye. Yoksa 1 sene boyunca Juventus'un maçlarını tribünden izler, futbolu unutur. Twitter'dan da Rusya'ya gitmiyorum demiş bir taraftara, geriye tek seçenek kalıyor... :)

Sol bek içinse bence Rıza'larla falan uğraşmaya hiç gerek yok. Ya scout önerisi Brezilya'lı, ya da kulübün ilgilenmiş olduğu başka bir sol bek gelsin. Türkiye'den adam almaya gerek yok. Lyon Cissokho'yu satılık listesine koymuş, keşke alabilsek onu, çok iyi olur bence.

LaigLeNoiR
26.Temmuz.2012, 03:54
Melo konusu çok can sıktı G.Saray'da.

Geliyorsa gelsin, ne yapalım çok fazla ilah yaptı kendisini.

E.Cartman
26.Temmuz.2012, 04:00
Ben Melo konusunda yönetimin tavrını doğru buluyorum. Tamam o bölgeye transferde geç kalınmış olabilir ama Melo da bulunmaz Hint kumaşı değil. Melo sorunlu bir oyuncu Juventus'ta onun bölgesinde oynayacak 10 tane adam var, talibi yok, burda kazandığı parayı başka yerde kazanamaz gördüğü sevgiyi başka yerde göremez. Primlerle birlikte 4.2 milyonu öpsünde başına koysun bana kalsa ben o kadar bile vermem eğer çok meraklıysa paraya gitsin Katar'a. Takımla kimyası tuttu diye bu kadar da şimartılmasına gerek yok en nihayetinde bir Alex, bir Hagi değil.

uAburak89
26.Temmuz.2012, 11:29
Melo'ya twitterdan istikamet Florya mı diye sordu birisi, cevap evet oldu.

sui generis
26.Temmuz.2012, 11:36
Melo gelecek merak etmeyin beyler.. istediği parayı verecek takım yok :)

uAburak89
26.Temmuz.2012, 11:39
Galatasaray ile Felipe Melo arasındaki transfer görüşmelerinde sıcak gelişmeler yaşanıyor! Sarı-kırmızılı taraftarların büyük bir baskısı altında olan Melo, taraftarların sorularına yanıtlar vermekten geri kalmıyor.
Bir süre önce twitter hesabından Fenerbahçe'ye asla gitmeyeceğini ifade eden Melo, şimdi de takipçilerinden birini 'İstikamet Florya'mı?' sorusuna 'Evet' olarak cevap verdi.
Daha önce twitter üzerinden yaptığı açıklamada ailesi ile Orlando'da bolca vakit geçirmek istediğini çünkü artık İtalya'ya döneceğini belirten Melo, Galatasaray ile menajerlik şirketi arasında yapılan son görüşmelerin ardından rotasını değiştirdi.
Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamada Felipe Melo için ellerinden geleni yaptıklarını ve Brezilyalı futbolcuya son teklifi ileterek beklemeye geçtiklerini belirtmişti.
Galatasaray'ın çektiği restin ardından stratejisini değiştiren menajerlik şirketi Promoesport'un sarı-kırmızılı yönetimin yaptığı teklife 'evet' demesi ve Melo'nun kısa bir süre içerisinde İstanbul'a gelerek resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

barahir
26.Temmuz.2012, 13:08
Melo gelecek merak etmeyin beyler.. istediği parayı verecek takım yok :)

istedigi parayi juentus veriyo zaten baska takima ne gerek var ki

kasım akdemir
26.Temmuz.2012, 13:20

Juve kadroda düşünmüyor ki adamı.

Kaka Leite
26.Temmuz.2012, 13:21
Juve kadroda düşünmüyor ki adamı.

İstemesine gerek yok ki ?

Baktı istediği parayı vermiyorlar yedekte otursa da paşa paşa alır parasını onun için problem yok :)

kasım akdemir
26.Temmuz.2012, 13:22
ya orası öyle ama bize gelmese bile başka bir takıma gideceğini düşünüyorum.

sui generis
26.Temmuz.2012, 13:24

Galatasaray dan istediği parayı aldığını sanmıyorum İtalya dan. alıyorsa bile daha bunun vergileri var orada :)

uAburak89
26.Temmuz.2012, 13:25
2.6 milyon euro kazanıyor Juventus'tan Melo.

byariff
26.Temmuz.2012, 13:32
Melo kariyerinin en parlak donemini galatasarayda yasadi galatasaraya gelmezse melo kaybeder galatasaray degil.

enesemin53
26.Temmuz.2012, 14:09
Ahmet Çakır - Melo'suz Olmaz Mı? (http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=1323310&title=melosuz-olmaz-mi)

C h A o S
26.Temmuz.2012, 14:35
Valla sanki ibre Melo'nun bize geliceğini döndü.Melo gelecek dertler bitecek:D
Melo'nun iyi bir sezonun ardından Galatasaray ile yaşadığı şampiyonluk sonrası en az 2 sene daha takımda kalmalı.Bu adam gösterdiği çaba ve performansla bunu hak etti.Bu yüzden ne kadara gelecekse gelsin hak ediyor o parayı.

IcedEarth
26.Temmuz.2012, 15:23
2 gün içinde Melo transferini olumlu veya olumsuz sonuçlandırmak lazım. Melo gelirse başka transfere gerek yok, gelmezse en canavarından bir orta sahayı yeni hafta içinde getirmeleri gerek.

MeliksahAydogan
26.Temmuz.2012, 15:31
Melo gelecek İnşallah.

Sonrada bir yerli alternatif sol bek alıp transferi kapatmamız lazım çilek falan gereksiz.

İnş. Atila Turan olur o sol bek çok izlemedim fakat yaşı nediyle biraz daha umut veriyor Ziya'ya göre.

IcedEarth
26.Temmuz.2012, 15:33
Evet, Balta'nın yokluğunda sol bek lazım olacak. Çağlar zaten her daim sakat, oraya Atila Turan alınabilir. Evet, canlı izleyen pek yok o adamı, ancak elimizde referans olarak FM profili var. Zaten çok bir paraya mal olacağını da sanmıyorum, yedek beklemeyi de sorun etmeyecektir. Balta'yla düzenli rotasyona girerler, formda olan hangisiyse o giyer formayı.

uAburak89
26.Temmuz.2012, 15:34
Melo gelecekse gelsin, gelmeyecekse de uğraştırmasın. Vakit daralıyor, dünyada kalan son orta saha oyuncusu değil Melo. Kendisi geçen sene büyük katkı verdi, şampiyonlukta payı var elbet ama karşılığını da aldı maddi ve manevi, hem de fazlasıyla.

4-4-2 düzeni için Selçuk'un yanı pozisyonuna banko yazılacak bir isim lazım, Türk olarak böyle birisi yok gelebilecek, şartlara uyan Gökhan İnler var ama gelmez. Bu durumda yabancı bir orta saha oyuncusu bulmalıyız, gelecek isim Melo kadar ofansif anlamda katkı veremez belki ama defansı çok sağlam olursa Selçuk'u rahatlatır. Geçen sezon maçlarda Melo da hücuma katıldığında Selçuk ister istemez geri kalabiliyordu. Bu nedenle gol ve asist dağılımında iki oyuncu da aynı düzeyde sayılabilecek katkı verdi bence. Kimbilir belki Melo yerine gelen isimle, Selçuk ofansif açıdan çok daha ciddi katkılar verebilir, malum Burak Yılmaz'da geldi.

Takımın iskeleti korundu, Muslera, Eboue, Ujfalusi, Selçuk İnan ve Johan Elmander. Gelirse Melo eklenecek bu gruba. Ek olarak gelen isimlerden, Hamit, Amrabat ve Burak Yılmaz banko gözüküyor. Kağıt üzerinde çok sağlam bir takımımız var şu anda.

En önemli eksik sol bek, Hakan Balta'nın sakatlık mevzusu ile iyice ön plana çıktı bu konu. Keşke Arda gelse, Amrabat yedek olsa, sol beke de Adriano ya da Aly Cissokho alınsa harika olur. Eboue etkisi lazım sol beke de. Orta sahaya bir de alternatif oyuncu alabilsek, Allah korusun Selçuk İnan sakatlansa, sistemimiz çökebilir.

MeliksahAydogan
26.Temmuz.2012, 15:45
Burak Abi , Selçuk için yedek mevzusunda Soner Aydoğdu'yu kaçırmayacaktık kimse kusura bakmasın ama Selçuğun veliahtı olabilecek sayılı yerlilerden çok da ucuza kapatabilirdik neyse ilerde Trabzondan alırız İnş.

GebzeLi1907
26.Temmuz.2012, 15:51
Burak Abi , Selçuk için yedek mevzusunda Soner Aydoğdu'yu kaçırmayacaktık kimse kusura bakmasın ama Selçuğun veliahtı olabilecek sayılı yerlilerden çok da ucuza kapatabilirdik neyse ilerde Trabzondan alırız İnş.

biraz pişssin dimi :D
galatasaray çok iyi kadro kurdu melo büyük olaslıkla gelecektir gelmese de yeri dolmayacak adam değil iyi de para harcıyo yönetim oraya iyi bi oyuncu gelecektir.olmadı hamit ceyhun bence oynayabilecek isimler ama transfer yapacaklardır onca emeği riske atmazlar.
galatasaray ın ben finans durumunu merak ediyorum daha çok, sürekli sağda solda finansal fair playin üstünde olduğuna dair haberler çıkıyor ama durman da yüksek bonservis ve yıllık ücretle oyuncu alıyorlar ellerindeki oyuncuları da çıkarmadan.Neye güveniliyor acaba

RaSenGan
26.Temmuz.2012, 15:54
galatasaray çok iyi kadro kurdu melo büyük olaslıkla gelecektir gelmese de yeri dolmayacak adam değil iyi de para harcıyo yönetim oraya iyi bi oyuncu gelecektir.olmadı hamit ceyhun bence oynayabilecek isimler ama transfer yapacaklardır onca emeği riske atmazlar.
galatasaray ın ben finans durumunu merak ediyorum daha çok, sürekli sağda solda finansal fair playin üstünde olduğuna dair haberler çıkıyor ama durman da yüksek bonservis ve yıllık ücretle oyuncu alıyorlar ellerindeki oyuncuları da çıkarmadan.Neye güveniliyor acaba

ŞL'den gelen paraya güveniliyor :) Ayrıca ligten de daha fazla para kazanıldı bu yıl play off olayı yüzünden.Borçlarımız da azaldı diye biliyorum.

E.Cartman
26.Temmuz.2012, 15:58

ŞL'den para gelicek kombinelerden geldi, GS Store'dan geliyor, ligden geldi, Lig TV'den geldi, sponsorlardan geldi, geldi de geldi anlayacağın :D

MeliksahAydogan
26.Temmuz.2012, 15:58
Sürekli gelişme var sürekli Ünal Aysal Finansal yapıdan vs. çok iyi anlıyor :)

MeliksahAydogan
26.Temmuz.2012, 15:59

SON DAKİKA: G.Saray'ın sol bek için hedeflediği oyuncu Milan'ın serbest bıraktığı Taiwoo..

GebzeLi1907
26.Temmuz.2012, 15:59
http://liselimedya.tumblr.com/post/27784335791/ozel-haber-uefa-sopasi-galatasaray-icin-mi-kalkiyor

valla şurdaki yazı objektif yazılmamış orası belli ama eğer ordaki tablolar gerçekse şampiyonlar ligi de pek yardımcı olmayabilir.Ayrıca Melo veya onun yerine bir oyuncu gelecek ortalama 5-8 milyon euro bonservis 3-4 milyon arası da yıllık maliyetle(primler dahil)

MeliksahAydogan
26.Temmuz.2012, 16:02
Objektif olmadığı çok belli.

GebzeLi1907
26.Temmuz.2012, 16:03
objektif yazılmamış dedim zaten orda ilgilendiğim mali tablolar

kalemci
26.Temmuz.2012, 16:15

SON DAKİKA: G.Saray'ın sol bek için hedeflediği oyuncu Milan'ın serbest bıraktığı Taiwoo..

Taiwo serbest değil ki, 5 milyon euroya transfer listesinde. Bi kaç hafta önce de QPR'ye gitmek için sözleşmemin fesh edilmesini isterdim dedi.

kalemci
26.Temmuz.2012, 16:23
Ayrıca GS niye Labyad'ı almaya çalışmadı ki, mevkileri farklıda olsa Amrabat'tan daha kaliteli. 19 yaşında ve 4 milyona geçti Sportinge.

Edit: Yazarken attı eleman :n:

lexoqe
26.Temmuz.2012, 16:31
ASLAN’DAN YıLıN TRANSFERI!

Felipe Melo’dan gelen kötü haber sonrası düğmeye basan yönetim yıldız bir ismi daha kadroya katmak istiyor.

Galatasaray’ın geçen yıl Real Madrid’de aradığını bulamayan Nuri Şahin’in peşinde olduğu ifade edildi.

Milli futbolcunun da Cimbom'a bir sene kiralık gelmeye razı olduğu konuşulanlar arasında.

Teknik Direktör Fatih Terim’in A Milli Takım’a kazandırdığı Nuri’de ısrarcı olduğu belirtiliyor.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun da bu transfere sıcak baktığı iddia ediliyor.

Sarı kırmızılı kulüp Felipe Melo’nun boşluğunu da bir başka Real Madrid oyuncusu Lassana Diarra ile doldurmak istiyor.

Başkan Ünal Aysal’ın ısrarla istediği Diarra için devrede olduğu ifade ediliyor. Fransız oyuncunun transferi önündeki tek engel yüksek maliyet.

İspanyol kulübünün Diarra için 7 milyon avro bonservis bedeli, Fransız oyuncunun ise 4 milyon avro istediği belirtiliyor.

kaynak: eurosport.com

Yavuz12
26.Temmuz.2012, 16:36
Yalan haber olduğu çok belli bence

kalemci
26.Temmuz.2012, 16:36
Ali Dürüst: "Lassana Diarra yilda 5.5M€ kazaniyor. biz o paralari vermeyiz." (via @ibrahimseten)

RaSenGan
26.Temmuz.2012, 17:40
İbrahim Seten'e göre satın alma opsiyonlu kiralık olarak Taiwo geliyormuş.

C h A o S
26.Temmuz.2012, 17:53
Yabancı sınırı olmasa Taiwo iyi bir transfer olurdu.Ancak defansa 4 yabancı lüks oluyor.Bu seferde hücumdan bir oyuncu kesilecek.
Balta sakatlıktan dönene kadar Çağlar idare etsin.Bu takımda heralde o bile çok sırıtmaz.Yada yerli bulabiliyorsak adam alalım.
Belki Taiwo ŞL için düşünülüyordur.Ligde Çağlar,Avrupa'da Taiwo.Buda mantıklı bir düşünce.

Suicider
26.Temmuz.2012, 18:07
Melo: Herkesin bilmesini isterim ki Başkanımıza çocuk demedim bir tercüme sorunu oldu. Durumun çocukca olduğunu belirttim.
Melo: Kimseyi küçük düşürmek gibi bir niyetim olamaz. Bu özellikle de başkanımızsa ki kendisi çok büyük bir insan.
Melo: Kendisi her zaman bana destek vermiş ve Fatih Terimle her zaman yanımda olmuştur. Yanlış anlaşıldım. Özür dilerim.

uAburak89
26.Temmuz.2012, 18:21
Melo vedalaşmak için İstanbul'a geliyor olabilir. Abdürrahim Albayrak kesin devreye girer. :D

erdemzorer10
26.Temmuz.2012, 18:30
1 yıldır en çok istediğim transfer Taiwo'dur.Kontenjan düşünüldüğünde lükse kaçma olsa da gerekli rotasyon ayarlandığında Galatasaray son yılların en iyi hücum savunması ve hücum hattına sahip olacaktır.

erdemzorer10
26.Temmuz.2012, 18:31
bu arada ibrahim seten haberlerinin doğruluk oranı nedir bilen varsa aydınlatabilir mi ?

E.Cartman
26.Temmuz.2012, 18:32
bu arada ibrahim seten haberlerinin doğruluk oranı nedir bilen varsa aydınlatabilir mi ?

%10 falan. Genellikle nabza göre şerbet verdiği için çok tutturuyor sanıyorlarda yok öyle bişey.

kalemci
" % 1 " :n:

uAburak89
Haluk Yürekli de Taiwo dedi..

erdemzorer10
26.Temmuz.2012, 18:34
Haluk Yürekli güvenilir bir isim bildiğim kadarıyla.Umarım gerçekleşir bu transfer

erdemzorer10
26.Temmuz.2012, 18:34
%10 falan. Genellikle nabza göre şerbet verdiği için çok tutturuyor sanıyorlarda yok öyle bişey.

yavaş yavaş çıkmaya başladı bu haber umarım bu sefer %10u tutturmuştur :)

uAburak89
26.Temmuz.2012, 18:46
Galatasaray'da Taiwo sesleri

Galatasaray Hakan Balta'nın yokluğunu Milan'ın 27 yaşındaki sol beki Taye Taiwo ile doldurmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılı yöneticiler, futbolcunun menajeriyle irtibata geçti ve transferde önemli aşama kaydetti.

Galatasaray'da transferde yeni odaklanılan bölge sol bek...
Önümüzdeki günlerde bıçak altına yatacak ve yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak Hakan Balta'nın yokluğunu telafi etmek için alternatif çalışmalar başladı.
Sol bek mevkii için aday listesinin başında Milan'ın elden çıkaracağı Nijeryalı oyuncu Taye Taiwo bulunuyor.
Futbolcunun menajeriyle irtibata geçen Sarı-Kırmızılı yöneticiler, transferde önemli aşama kaydetti. Taiwo ile el sıkışan Galatasaray Milan'ın kadrosunda düşünmediği Nijeryalı futbolcunun transferini makul bir bedelle kapatmayı amaçlıyor.

2005 Dünya Gençler Şampiyonası'nda Lionel Messi ve Obi Mikel'in ardından en iyi 3. futbolcu seçilen Taiwo, bu turnuva sonrasında da Avrupa kariyerine başlamıştı. Marsilya'ya transfer olan Nijeryalı sol bek, Fransız ekibinde 6 sezonda 149 maça çıktı. Bu maçlarda 11 gol kaydeden Taiwo, ardından Milan'a transfer olmuştu. 27 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon ise sadece 4 maçta Milan forması giyebildi. İtalyan kulübün devre arasında Queens Park Rangers’a kiraladığı Taiwo, Premier Lig'de ise 15 maça çıktı ve bir gol attı.

ntvspor

E.Cartman
26.Temmuz.2012, 18:48
Eski twitlerim yanlış yorumlandı demiş Melo

(https://twitter.com/_FelipeMelo_)Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_ (https://twitter.com/_FelipeMelo_) Hi GS Fans,thanks again for ur love messages.U are all wonderful!Just to say that one of my old tweets was not correctly interpreted.

byariff
26.Temmuz.2012, 18:48
bu kadar yabanciya ne gerek var anlamiyorum.

Revolution
26.Temmuz.2012, 18:50
Allahını seviyorsan gel artık Melo.

erdemzorer10
26.Temmuz.2012, 18:56
Riera ve Baros(üzülerek söylüyorum) hatta gerekirse Culio(ki rotasyonda önemli bir isim olabileceğini düşünüyorum) gönderilip Taiwo ve Melo gelirse yabancı sayımız 8 oluyor ve bence gayet ideal bir sayı bu.Ligde yerine göre Dany ve bir isim daha yedeğe çekilerek gerekli rotasyon sağlanabilir.

E.Cartman
26.Temmuz.2012, 19:40
Riera ve Baros(üzülerek söylüyorum) hatta gerekirse Culio(ki rotasyonda önemli bir isim olabileceğini düşünüyorum) gönderilip Taiwo ve Melo gelirse yabancı sayımız 8 oluyor ve bence gayet ideal bir sayı bu.Ligde yerine göre Dany ve bir isim daha yedeğe çekilerek gerekli rotasyon sağlanabilir.

Sorun zaten yedeğe çekilecek diğer yabancı. Muslera, Eboue, Ujfa, Taiwo, Melo, Amrabat, Elmander'den hangi birini kesicen ki. Amrabat'ı kessen o kadar para verildi ayrıca yine kanatsız kalırız bir şey fark etmez geçen seneden. Muslera zaten imkansız. Ujfa desen yerli olarak ne Ceyhun ne de Gökhan alternatifi değil. Eboue mi Sabri mi konuşmaya gerek yok. Melo'yu kessende olmaz. Elmander desen tamam Umut iyi ama bi Elmander değil. Taiwo Balta için kesilmez zaten. Yani işin özü nereden tutsak elimizde kalıcak eğer Taiwo + Melo olursa :n::n:

MeliksahAydogan
26.Temmuz.2012, 19:56
Taiwo falan lazım değil ya ; yerli alternatif Atila gelsin yeterli ...

Tabi birde ;

#MELO'disiz Şarkı Olmaz.