View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
Revolution
05.Ağustos.2010, 13:26
Yedeğimiz BatdaL oLsun 4-3-3'te niye aLtidore'yi alıyoruz ki o zaman?
Baros'a birşey olduğu zaman (ki zaten kesinlikle oluyor :D) belimizi Batdal'a bağlayıp saç baş mı yolalım? Geçen sene Jo'ya bel bağladık durum ortada gol sıkıntısı çektik sürekli. Batdal da oynadığı maçlarda çok çalışıyor ama Baros kadar bitirici değil. Altidore da çok bitirici bir oyuncu değil ama Batdal'la Altidore arasındaki forma rekabeti ikisini de geliştirecektir. Kiralık olması da ayrı avantaj...
MaTRaKaN
05.Ağustos.2010, 13:28
BatdaL bence yeni Hakan Şükür.Saç baş yoLdurmaz.
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 13:29
Altidore olmasa bile yabancı iyi bir forvet şart.
KaRaBükLü KraL
05.Ağustos.2010, 13:29
Gerçekten öyle ben Rijkaard'da ki bu eminliliği gördükten sonra turu geçeceğiz diyorum.Rosick,Ledesma gelsin Altidore'da gelsin M.Batdal'ın kendini daha geliştirmesini lazım Baros'un yokluğunu aratmamak için
Revolution
05.Ağustos.2010, 13:31
Uzun zamandır bu başlık bu kadar aktif değildi.. :) Scoutgs ve FCN bir süre önce artık transferler bitmeden söylemeyeceğiz demişlerdi ikisinin de şimdi aynı transferleri bildirmesi gerçekten büyük bir umut bizim için :) Elano satıldığı an bu transferler açıklanır. Kusura bakma Elano seni bu takımda görmeyi çok istiyordum ama Little Mozart geliyor :)
nannar
05.Ağustos.2010, 13:32
ne saç baş yolması yaww? Yazın kenara. Mehmet Batdal çok büyük santrafor olabilir 2 yıl içerisinde. Oğlanın koşuları ve durdugu yerler çok dogru. gol vuruşları da etkili. Avrupa liginde ilk maçta biraz şanslı olsa 3 tane gol atardı. Hemen yemeyin adamı.
Revolution
05.Ağustos.2010, 13:33
Ben formsuz olduğu zaman saç baş yolarız demek istemiştim.. Yoksa bende beğeniyorum Batdal'ı yahu :D
KaRaBükLü KraL
05.Ağustos.2010, 13:37
Hocam Batdal'ın ne kadar iyi golcü olacağına bende eminim ama şu an bitiriciliği kötü olduğundan pek iş yapmaz Baros'un yokluğunda:)
nannar
05.Ağustos.2010, 13:42
bitiriciliği kötü falan değil yaw. Adam 3-4 kere kafa ya da ayakla kaleye yolladı topu. birinde kaleci köşeden çıkardı. biri direkten döndü. birinde savunma son anda araya girdi falan filan. saçma sapan vuruşları yok batdal'ın...
SAİT71
05.Ağustos.2010, 13:47
Yahu Battal oynasın sallar bu ligi :) Bence bitiriciliği fena değil. Ben özellikle sert şutlarını beğeniyorum...
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 13:52
Batdalı bende çok sevdim. Niye bilmiyorum ama içinden bi his en sevdiği futbolcular arasına girecek diyor :)
nannar
05.Ağustos.2010, 13:54
Türk futbolunda yıllar sonra birisi için "yeni hakan şükür " diyebiliyorum ben. Millet bir ara Ankaragücü'ndeki Hüseyin Kartal için yazdı. Bir ara Umut Bulut için yazdı. Bir ara Ersen Martin için yazdı, bir ara Batuhan için yazdı ama ben hiçbirinde hemfikir olmadım. Ama bu kez yeni hakan şükür diyebiliriz... Gelişmesi lazım ama 4-5 yıl öncesine kadar savunmaın ortasında oynayan bir oyuncu olarak bence gayet hızlı geliştiriyor kendini Mehmet :) 2-3 yıl çok sıkı çalışır ve forma şansı da bulursa istenilen düzeye gelebilir. İç saha maçlarımızda gol lazımken 2 forvete dönüldüğünde Baros ile oynar. Baros sakatlanırsa ya da cezalı olursa oynar. Gs de şans bulur bence. Yatmaz yani 8 ay kulübede....
Hugo
05.Ağustos.2010, 14:02
Batdal 85 doğumlu. gelişsin 30 yaşında Hakan Şükür gibi olsun. Sonra gelsin goller.. Ölme eşşeğim ölme..
SAİT71
05.Ağustos.2010, 14:11
Bu konuda haklısın geç parladı yıldızı ve halada geliştirmesi gerekiyor kendini. Ama bu onun suçu değil maalesef. Şuanda Batuhan'ın yaşında olsaydı eminim bir Hakan Şükür olabilirdi ama bundan sonra onun seviyesine çıksa bile çok geç olur. Fakat Gs ondan yararlanacak bence..
nannar
05.Ağustos.2010, 14:28
Batdal 85 doğumlu. gelişsin 30 yaşında Hakan Şükür gibi olsun. Sonra gelsin goller.. Ölme eşşeğim ölme..
saçmalamayalım lütfen. forvet orta saa oyuncuları için en verimli yıllar 27-30 yaş arasıdır ve bu döneme daha 2 yılı var Mehmet'in. bence başarabilir...
Flawless Victory
05.Ağustos.2010, 14:31
M. Batdal'ın H.Şükür olmasını beklemek biraz hayalcilik oluyor. 2. bir Hakan Şükür gelmeyecek.
IcedEarth
05.Ağustos.2010, 14:35
Mehmet Batdalın bir Hakan Şükür olması maalesef pek mümkün görünmüyor bence. Ben Mehmet Batdalı şu anda Galatasaray seviyesinde bir oyuncu olarak da görmüyorum açıkçası, şu anda iyi bir yedek bile sayılmaz Galatasaray için.. Hele de tek forvet olarak kesinlikle çekilecek şey değil Batdal..
nannar
05.Ağustos.2010, 14:37
aynısı olacak demedik ama tarzı ona benziyor :)
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 15:08
Haka Şükür olur , Akan şükür olur ama hiçbir zaman Hakan şükür olamaz. Tıpkı kimsenin Metin Oktay olamayacağı gibi, Hagi olamayacağı gibi , Tafarel olamayacağı gibi.
Addolorato
05.Ağustos.2010, 15:21
Mehmet Batdal'ın bir tek boyu benziyor Hakan Şükür'e. Hava hakimiyeti çok kötü daha çok teknik ve yerden oynamayı seviyor boyuna rağmen. Gelmiş 24-25 yaşına bu saatten sonra pek bir yol kat edemez ama hava toplarını biraz olsun geliştirirse 6-7 yıl hizmet eder.
di canio
05.Ağustos.2010, 15:27
Hakan Şükür nereden çıktı bugün anlamadım :)
Bırakın Hakan Şükür'ü, geçmişte kaldı onun dönemi. Mehmet Batdal olarak adını yazdırsın Türk futboluna. Bırakalım eski oyuncuların yenisini aramayı, yeni oyuncuları eskilere benzetmeye çalışmayı.
goosfraba
05.Ağustos.2010, 15:30
mehmet batdal 2 sene içinde para + oyuncu teklifiyle gönderilir.
Facx
05.Ağustos.2010, 15:30
fcn nin açılımı ne :D
nannar
05.Ağustos.2010, 15:38
mehmet batdal 2 sene içinde para + oyuncu teklifiyle gönderilir.
ne bileyim... yaser geldiğinde umtulanmamıştım ama bu oğlan olacak gibi duruyor. olmazsa da gerçekten üzülürüm onun adına
E.Cartman
05.Ağustos.2010, 16:18
Prandelli, Ledesma'yı İtalya'nın kadrosuna alacakmış :)
RiG0BeRT
05.Ağustos.2010, 16:36
UEFA Turunu geçtikten sonra yada Cuma günü Transferler'den en az biri açıklanır umarım..
MaTRaKaN
05.Ağustos.2010, 16:46
Bu saçma düşünceLer iLe bi yere varamayız.
Hakan Şükür'ün Gs'ye geLmeden önceki kariyerini bi okuyun.
Hiç bişi vaad etmesken Gs'ye geLdi ve KraL oLdu.
BatdaL neden oLmasın ?
İnşallah BatdaL çok iyi bi performans sergiLerde sizde FutboL anlayışınızı tekrardan gözden geçirsiniz..
LaigLeNoiR
05.Ağustos.2010, 17:26
Yeni bir Hakan Şükür'ün Türk futboluna geleceğini asla zannetmiyorum..
Ne Batuhan ne de Mehmet Batdal.
Mehmet Batdal'da G.Saray'da oynayabilecek bir kapasitede değil şu anda.
MaTRaKaN
05.Ağustos.2010, 17:35
Hakan Şükür Gs'ye geldiğinde oynayabilecek kapasitede miydi ?
Gs'ye geldiğinde kim bilebilirdi kraL oLcağını.
GeLdi iLk sezonda patlama yaşadı.
RaSenGan
05.Ağustos.2010, 19:46
fcn nin açılımı ne :D
Football Club Nobrain :D
TaşkınMahmut
05.Ağustos.2010, 20:38
Pino Arda'nın golünde nasıl bi asisst yaptı ya
izmer96
05.Ağustos.2010, 20:50
Pino Arda'nın golünde nasıl bi asisst yaptı ya
guzel bi asist yapti hatta alda at dedi
nannar
05.Ağustos.2010, 21:00
Bakın Mehmet Batdal babalar gibi de oynadı. Adam ortaya iniyor, savunma arkasına kaçıyor,kanatlara kaçarak diğer orta sahalara alan açıyor. Sitili Hakan şükür gibi ama Adı Mehmet. Ben kesinlikle çok ümitliyim valla. Hem çok da sakin oynuyor oğlan
Revolution
05.Ağustos.2010, 21:01
Evet Mehmet Batdal'ı kazandığımız takdirde yıllarca santrafor sıkıntısı çekmeyiz..
izmer96
05.Ağustos.2010, 21:03
Evet Mehmet Batdal'ı kazandığımız takdirde yıllarca santrafor sıkıntısı çekmeyiz..
Kazandik yahu Mehmet Batdal'i hatta 4 yillik kontrat bile yaptik adamla :icon_razz::icon_wink:
Facx
05.Ağustos.2010, 21:11
mehmt batdalın stili hakan şükürden çok ibra ya benziyo
SAİT71
05.Ağustos.2010, 21:14
Bende İbrahimovic'e benzetiyorum. Duruşu bile İbrahimovic gibi.
Deus Dominus
05.Ağustos.2010, 21:19
Top saklamayı biliyor, güçlü fiziği var, ceza sahası içinde soğukkanlı. ee daha ne istersiniz be :) Ceza sahası içinde buluşturun topla olsun kral :) tek ihtiyacı fırsat verilmesi.
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 21:20
Bende İbrahimovic'e benzetenlerdenim :)
Revolution
05.Ağustos.2010, 21:23
Oyun tarzı daha çok benziyor aslında doğru.. Tipi benzemesin :D
IcedEarth
05.Ağustos.2010, 21:23
Bakın Mehmet Batdal babalar gibi de oynadı. Adam ortaya iniyor, savunma arkasına kaçıyor,kanatlara kaçarak diğer orta sahalara alan açıyor. Sitili Hakan şükür gibi ama Adı Mehmet. Ben kesinlikle çok ümitliyim valla. Hem çok da sakin oynuyor oğlan
Karşısında oynadığı takım da 2. lig seviyesinde olunca sorun olmuyor tabii.. Ama bu adam tek forvet oynayacak adam değil kesinlikle..
Deus Dominus
05.Ağustos.2010, 21:29
Oynasın, ondan sonra yorum yapalım. Kaç kere oynadı kendinden güçlü rakiplere karşı? yıllardır Bank Asya'daydı...
LadroN
05.Ağustos.2010, 21:29
Bu Jovanovic Marko Jovanovic mi partizanda ki
di canio
05.Ağustos.2010, 21:31
Bu Jovanovic Marko Jovanovic mi partizanda ki
Valla bir sürü Jovanovic ismi geçiyor; Borislav, Branislav, Marko ... Hangisi acaba.
Deus Dominus
05.Ağustos.2010, 21:33
Branislav Jovanovic olabilir. Wikipedia'ya göre Marco olanı defans, Branislav ortasaha oynuyor :) Prekazi'de ön libero dedi, defansta da oynayabiliyor dedi.
Revolution
05.Ağustos.2010, 21:34
Ledesma, Rosicky haberleri doğruysa - ki scoutgs 2. resmi site gibi birşey :) - Jovanovic sadece havada kalır :)
LadroN
05.Ağustos.2010, 21:36
Boş verin zaten yönetim Branislav Borislav Marko hiçbirini almayacak
nannar
05.Ağustos.2010, 21:45
Yaww "Mehmet Batdal güçsüz takıma karşı oynadı" diyenlere sorarım... Pino'yu, Stoch'u ya da Dia'yı değerlendirdiğiniz maçlar sanki Real Madrid'e karşı oynanan maçlar falan mı? Futbolcu her türlü kendini belli eder. Mesela Serdar Özkan. Her zamanki bildiğimiz gibi oynadı işte... Birşeyleri ne kadar yaptıgından değil yapmayı denediğinden bahsediyoruz. Güçsüz takımlara karşı Arda , Kewel,Pino ya da Neill oynayınca mükemmel oyuncu , Batdal'a gelince güçlüleri beklemek lazım öyle mi? :)
Revolution
05.Ağustos.2010, 21:47
Aynen katılıyorum Has Hüs hocama.. Arda da kendini Mlada Boleslav maçında tanıtmıştı.. Ama Liverpool'a karşı da aynı futbolu oynadı :)
LifeYourself
05.Ağustos.2010, 22:03
burda fenere laf atılmasına gerek yok mehmet batdala zayıf rakip karşısında oynadı diyen bizden biriydi gs liydi
Revolution
05.Ağustos.2010, 22:05
Bence de boşuna tartışmaya girmeyelim :) Yarın büyük ihtimal Elano satılır biz de transferi açıklarız bence...
berkay19
05.Ağustos.2010, 22:06
Fenere laf atmıyorum. Bizden biriyse de rentkaşıma söylüyorum zaten yanlış anlaşılmasın. Yerli oyuncular ilgi görmüyor bundan yakınıyorum. Mehmet Batdal yerinde bir yabancı olsa bunu der miydik? Hayır elbette öznel fakat ben yerliyle yabancı bir tutulmuyor bundan şikayetçiyim o kadar. Ha arkadaş doğru söylüyorsa görücez birkaç hafta sonra boynum kıldan ince :D :D
nannar
05.Ağustos.2010, 22:12
Fenere laf atmıyorum. Bizden biriyse de rentkaşıma söylüyorum zaten yanlış anlaşılmasın. Yerli oyuncular ilgi görmüyor bundan yakınıyorum. Mehmet Batdal yerinde bir yabancı olsa bunu der miydik? Hayır elbette öznel fakat ben yerliyle yabancı bir tutulmuyor bundan şikayetçiyim o kadar. Ha arkadaş doğru söylüyorsa görücez birkaç hafta sonra boynum kıldan ince :D :D
ben de aynı şeyi dedim zaten. yabancıları amatör takımlarla oynanan maçlarda bile değerlendiriyoruz ama türk olunca illa büyük takım bekliyoruz :) Mehmet Batdal baya bildiğin iyi işte yaw. göz var nizam var :)
izmer96
05.Ağustos.2010, 22:14
Mehmet Batdal iyidir , hatta cok cok daha iyide olucakdir , ama Altidore haberleri dogruysa harcarlar Batdali !
IcedEarth
05.Ağustos.2010, 22:15
Yaww "Mehmet Batdal güçsüz takıma karşı oynadı" diyenlere sorarım... Pino'yu, Stoch'u ya da Dia'yı değerlendirdiğiniz maçlar sanki Real Madrid'e karşı oynanan maçlar falan mı? Futbolcu her türlü kendini belli eder. Mesela Serdar Özkan. Her zamanki bildiğimiz gibi oynadı işte... Birşeyleri ne kadar yaptıgından değil yapmayı denediğinden bahsediyoruz. Güçsüz takımlara karşı Arda , Kewel,Pino ya da Neill oynayınca mükemmel oyuncu , Batdal'a gelince güçlüleri beklemek lazım öyle mi? :)
İyi de Batdal mükemmel olan ne yaptı? Ben gol dışında bi numarasını göremedim bu maçta açıkçası, o golü de atamayan ileri uç elemanını kusura bakmayın ama ıslak meşe odunuyla döverler. Ciddi maç Fenerbahçe maçını oynadı, neler yaptığını gördük. Ha o da ölçü değildir henüz, ama bende bıraktığı ilk izlenim maalesef budur..
DaveJones
05.Ağustos.2010, 22:18
Bir kere fiziği muhteşem Mehmet Badtal'ın. Geçen yıl attığı gollerden birkaçını görme fırsatım oldu, toplarada kötü vurmuyor. Top tekniğide iyi yani. Tabi birazda takımın oyununa bağlı oyuncunun iyi oynaması. Fenerbahçedeki Nobreyle Beşiktaştaki arasında dağlar kadar fark var mesela. O yüzden lig başlasın, forma şansı bulsun daha net görürüz iyi mi kötü mü diye. Ayrıca Dia'yı karıştırmaya hiç gerek yok.
nannar
05.Ağustos.2010, 22:22
Mehmet Batdal iyidir , hatta cok cok daha iyide olucakdir , ama Altidore haberleri dogruysa harcarlar Batdali !
aynen. eğer altidore gelirse bence de harcanır batdal.
İyi de Batdal mükemmel olan ne yaptı? Ben gol dışında bi numarasını göremedim bu maçta açıkçası, o golü de atamayan ileri uç elemanını kusura bakmayın ama ıslak meşe odunuyla döverler. Ciddi maç Fenerbahçe maçını oynadı, neler yaptığını gördük. Ha o da ölçü değildir henüz, ama bende bıraktığı ilk izlenim maalesef budur..
:n: o zaman Guiza'nın , Umut Bulut'un ve süper ligde daha bir çok santraforun yediği dayaklardan dolayı ölmesi lazımdı.Demekki maçta herşeyi gol ya da asistle değerlendiren arkadaşlarımız da var :)Oyunda kaldığı kısa süre içerisinde Batdal neler yaptı sayayım,
* Hücumlarda savunma arasında kaybolmak yerine geriye gelerek top aldı verdi ve hücumda zenginlik oluşturmaya çalıştı
*boş alanlara kaçarak geriden gelen orta sahalara pozisyon üretmeye çalıştı
*savunma arkasına yaptıgı koşularla gol aradı
*hava toplarında arkadaşlarına toplar indirmeye çabaladı
sürekli oyunun içinde ve topun oynandığı alanlarda bulunmaya gayret etti
*ceza alanında 2 ya da 3 kez topla buluştu ve bunun da birini attı zaten
bunların dışında forvet oyuncusundan beklentiniz neledir bilemem ama topla adam geçmek ve dribling yapmak dışında çoğu özelliği barındıran bir oyuncu bence Mehmet... Bunu da zaten herkes görecek zaman ilerledikçe...
LifeYourself
05.Ağustos.2010, 22:46
3 kere buluştu 3 şutuda kaleyi buldu 1 i gol oldu
Revolution
05.Ağustos.2010, 22:47
Sezon başlasın Mehmet de iyice ısınsın takıma form tutsun herkese gereken cevabı verecektir olumlu veya olumsuz...
Revolution
05.Ağustos.2010, 23:26
Beyler süper bir haberim var size.. Yalçın Dümer bu 3 oyuncunun hiçbirini haber yapmamış, ismini yazmamış, ucundan geçmemiş. Hayırlı olsun diyorum resmi site açıklamış kadar sevindim :D
E.Cartman
05.Ağustos.2010, 23:32
Beyler süper bir haberim var size.. Yalçın Dümer bu 3 oyuncunun hiçbirini haber yapmamış, ismini yazmamış, ucundan geçmemiş. Hayırlı olsun diyorum resmi site açıklamış kadar sevindim :D
yapma ya, valla mı, yemin et, ee o zaman süper haber bu :zuhaha:zuhaha:zuhaha:zuhaha:n::n::n::n:
Revolution
05.Ağustos.2010, 23:33
Vallahi öyle :zuhaha
RiG0BeRT
05.Ağustos.2010, 23:35
Arkadaşlar öncelikle şu Batdal-İbrahimoviç yada Arda-Messi mukayeselerini bırakalım.Her oyuncunun kendisine göre bi becerisi kendisine göre bi oyun tarzı vardır.Medayadada Arda-Messi karşılaştırması çok yapıldı.Sonuçta zararı Arda ve Galatasaray gördü.
Bence Batdal'ın Galatasaray'da 1 Sezona ihtiyacı var.Ben gelişme kaydedeceğine,Galatasaray'da çok iyi işler çıkaracağına hatta Milli Takımın değişmezlerinden olacağına inanıyorum.
Revolution
05.Ağustos.2010, 23:36
Batdal'la İbrahimoviç'i kıyaslamak delilik olur. Sadece stilleri benziyor :)
RiG0BeRT
05.Ağustos.2010, 23:41
İşte böyle uç örneklerle kıyaslandığında heleki bu medyada olduğunda oyuncu birden '' noluyor yaw '' diyordur :)
cemoli79
05.Ağustos.2010, 23:55
Valla İbrahimovic v.s ,maçı izlerken Mehmet Batdal'a toplu ve topsuz alanda özellikle dikkat ettim.Koşu yolları,baskısı,fiziği aburu cuburu herşeyiyle hoşuma gitti futbol tarzı.Sadece bu maça özel değil,geçmiş maçlarda da takip edip beni heyecanlandıran futbolculardan birisi.Daha önce Süper Lig tecrübesinin olmaması tabi ki de dezavantajdır.Ama süper ligin kötü bi takımında gelişim sağlamamasındansa 1.Ligin iyi bir takımında kendini gösterip,iyi bir takıma transfer olması bence daha hayırlı oldu.Her büyük takımın genç oyuncusu gökten zembille inmiyor,alt liglerden de gayet iyi oyuncular çıkabiliyor.Mehmet Batdal'ın 1 sezona daha ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum kendi adıma.Gayet iyi bir futbolcu,aranan kan olabilir.Bu arada keşke 3.değişiklik Ali turan yerine,kendisinden yine çok şeyler beklediğim Musa Çağıran olsaydı.
nannar
06.Ağustos.2010, 00:01
Ben Ayhan'ın yerine Musa'yı soksun diye çok bekledim ama ısrarla oyunda tuttu yaşlı kurtu :D
TaşkınMahmut
06.Ağustos.2010, 00:03
Cem Yılmaz espiri yapmış gibi güldüm :D :D :D :D ( Ki Cem Yılmaz en sevdiğim komedyendir ) :D :D :D :D
Revolution
06.Ağustos.2010, 00:06
Cem Yılmaz espiri yapmış gibi güldüm :D :D :D :D ( Ki Cem Yılmaz en sevdiğim komedyendir ) :D :D :D :D
Hahahah sağolasın Taşkın abim :D :D
E.Cartman
06.Ağustos.2010, 00:32
Ben Ayhan'ın yerine Musa'yı soksun diye çok bekledim ama ısrarla oyunda tuttu yaşlı kurtu :D
bence bilerek oynatıyor Rijkaard, Mustafa'yla Ayhan'ı nası olsa bi daha oynayamayacaksınız hevesinizi alın bari der gibi :n::n:
Facx
06.Ağustos.2010, 01:03
bence bilerek oynatıyor Rijkaard, Mustafa'yla Ayhan'ı nası olsa bi daha oynayamayacaksınız hevesinizi alın bari der gibi :n::n:
:D yok ya sarp bu oyunuyla keser rosicky i :D ne ara paslardı onlar öyle :D:D:D
deniz.91
06.Ağustos.2010, 01:09
Sarp sınırları çok zorladı bugün:D
Aşk-ı Şehir
06.Ağustos.2010, 01:12
Sarp sınırları çok zorladı bugün:D
Bi ara sahada Xavi var sandım. :p :)
IcedEarth
06.Ağustos.2010, 01:13
aynen. eğer altidore gelirse bence de harcanır batdal.
:n: o zaman Guiza'nın , Umut Bulut'un ve süper ligde daha bir çok santraforun yediği dayaklardan dolayı ölmesi lazımdı.Demekki maçta herşeyi gol ya da asistle değerlendiren arkadaşlarımız da var :)Oyunda kaldığı kısa süre içerisinde Batdal neler yaptı sayayım,
* Hücumlarda savunma arasında kaybolmak yerine geriye gelerek top aldı verdi ve hücumda zenginlik oluşturmaya çalıştı
*boş alanlara kaçarak geriden gelen orta sahalara pozisyon üretmeye çalıştı
*savunma arkasına yaptıgı koşularla gol aradı
*hava toplarında arkadaşlarına toplar indirmeye çabaladı
sürekli oyunun içinde ve topun oynandığı alanlarda bulunmaya gayret etti
*ceza alanında 2 ya da 3 kez topla buluştu ve bunun da birini attı zaten
bunların dışında forvet oyuncusundan beklentiniz neledir bilemem ama topla adam geçmek ve dribling yapmak dışında çoğu özelliği barındıran bir oyuncu bence Mehmet... Bunu da zaten herkes görecek zaman ilerledikçe...
Sayın hocam hep boş alanlardan filan bahsediyorsunuz bakın. Toplu oyunda çok zayıf bir isim Mehmet Batdal, ki tek forvetli sistemde forvetinizin biraz da olsa top sürebilmesi, adam geçebilmesi lazım. Ayrıca karar verme konusunda da sorunları var, Fenerbahçe maçında durduğu yerde garip bir ayak hareketiyle gol aramasını bu konuya örnek gösterebiliriz. Ha dersiniz ki biz klasik 4-4-2'ye döneceğiz, o zaman Mehmet Batdal eksik yönlerini geliştirerek faydalı bir oyuncu olur. Tek forvetli sistemde şu anda anca yedek olur, yerine de yabancı bir santrafor aranır yani ;)
ForCimbom
06.Ağustos.2010, 01:25
:zuhaha
çok güzel bir yaklaşım olmuş. :D :D
KaRaBükLü KraL
06.Ağustos.2010, 01:38
Aynen heves almak falan:n::n:
erdemzorer10
06.Ağustos.2010, 01:39
Sayın hocam hep boş alanlardan filan bahsediyorsunuz bakın. Toplu oyunda çok zayıf bir isim Mehmet Batdal, ki tek forvetli sistemde forvetinizin biraz da olsa top sürebilmesi, adam geçebilmesi lazım. Ayrıca karar verme konusunda da sorunları var, Fenerbahçe maçında durduğu yerde garip bir ayak hareketiyle gol aramasını bu konuya örnek gösterebiliriz. Ha dersiniz ki biz klasik 4-4-2'ye döneceğiz, o zaman Mehmet Batdal eksik yönlerini geliştirerek faydalı bir oyuncu olur. Tek forvetli sistemde şu anda anca yedek olur, yerine de yabancı bir santrafor aranır yani ;)
katılıyorum..kaldı ki Batdal'ın şuana kadar ki performansına göre net bişey söylemek de yanlış olur bence..
ya tutarsa diye yapılmış bir transfer..geçen yıllarda gelen bu tarz oyunculara göre farklı olduğuna katılırım ama şuanda net birşey söylemek için çok çok erken..
İnşallah tutar da Milli Takım ve Galatasaray'ımız bir santrafor kazanr..
bence bu konuyla uğraşmak yerine Rosicky ve Ledesma'ya yoğunlaşmalıyız:)
erdemzorer10
06.Ağustos.2010, 01:44
Sarp konusunda bir iki şey eklemek istiyorum..
Geçen sene bütün maçlarımızı seyrettim ve son dönem hariç (ki zaten takım halinde çok kötüydük) Sarp'ın bu kadar eleştirilecek bir performans gösterdiğine inanmıyorum.. ki genel bazda takımın iyilerindendi geçen sene..
Defansif katkılarının dışında ofansa da sürpriz yardımlarıyla benim beklentimi karşıladı..Sarp'ın alınış amacı,rotasyon faktörü,takım derinliği..bunlar incelendiğinde beklentinin neden bu kadar üst seviyede olduğunu anlayamıyorum..
KaRaBükLü KraL
06.Ağustos.2010, 02:00
Yahu açıklansın artık şu transferlerimiz yaw:zuhahaMerak içindeyim gs.org açıklasın isimleri:D
Nedvedmania
06.Ağustos.2010, 02:05
Gece 03:42 de açıklanıyomuş beyler kaynak sağlam. Uyumayın sakın.
Ben yatıyorum hadi iyi geceler :D
Walter Sakana
06.Ağustos.2010, 02:13
Sarp konusunda bir iki şey eklemek istiyorum..
Geçen sene bütün maçlarımızı seyrettim ve son dönem hariç (ki zaten takım halinde çok kötüydük) Sarp'ın bu kadar eleştirilecek bir performans gösterdiğine inanmıyorum.. ki genel bazda takımın iyilerindendi geçen sene..
Defansif katkılarının dışında ofansa da sürpriz yardımlarıyla benim beklentimi karşıladı..Sarp'ın alınış amacı,rotasyon faktörü,takım derinliği..bunlar incelendiğinde beklentinin neden bu kadar üst seviyede olduğunu anlayamıyorum..
Genel olarak katılıyorum. Sarp konusunda tek eleştirim önemli maçlarda (derbiler ve avrupa) sahada kayıp olması.
Addolorato
06.Ağustos.2010, 02:16
Mustafa Sarp gizli golcümüz bizim. Küçük maçların büyük adamı :D.
erdemzorer10
06.Ağustos.2010, 02:41
Genel olarak katılıyorum. Sarp konusunda tek eleştirim önemli maçlarda (derbiler ve avrupa) sahada kayıp olması.
O noktada haklısın abi ama yapabilecekleri ortada zaten..
Flawless Victory
06.Ağustos.2010, 02:49
Xavi+Iniesta+Fabregas / 3 = Mustafa Sarp
vego
06.Ağustos.2010, 02:51
Xavi+Iniesta+Fabregas / 3 = Mustafa Sarp
Cambiassoda var abi adam kesiyoda:D
Nedvedmania
06.Ağustos.2010, 02:53
Yarın sabah saat 8de açıklanıcakmış transfer. GS.org editörü demiş Twitter'da
IcedEarth
06.Ağustos.2010, 02:57
Duyum nerden hocu?
Nedvedmania
06.Ağustos.2010, 03:01
Duyum nerden hocu?
Facede biris yazmış. Araştırdım başkalarıda geri sayıma başlamış son 6 saat diye :D
Benim için farketmez ben 12 ye kadar uyurum :D
nannar
06.Ağustos.2010, 04:15
Gece 03:42 de açıklanıyomuş beyler kaynak sağlam. Uyumayın sakın.
Ben yatıyorum hadi iyi geceler :D
ben şimdi uyandım daha :D
sabaha kadar oturayım bari :n:
Alicanfmfan
06.Ağustos.2010, 04:20
Hasan hocam var mısın sabahlıyalım :D
nannar
06.Ağustos.2010, 04:23
ben zaten uyumam büyük ihtimalle ama hangi oyunu oynasam diye karar veremedim :D
Börk
06.Ağustos.2010, 04:25
Cihan açıklanmazsa çekeceğin var benden:p
nannar
06.Ağustos.2010, 04:27
gidin yatın len :Dberk şu imza da kaldı gitti öyle nedensiz... :D
RaSenGan
06.Ağustos.2010, 05:31
Ve Ledesma Açıklandı ! Demeyi isterdim ama açıklanan bir şey yok henüz.
Hadi ben yatar :D
nannar
06.Ağustos.2010, 08:59
Lazio forumlarına göz atıyorum da... bakın ne buldum :D Yeni kontrat imzalamayacagını ve kulüpten ayrılacağını söylemiş bir radyoya geçen hafta
30/07/2008 18:50
Ledesma: I’m Leaving Lazio
Lazio midfielder Cristian Ledesma has announced on public radio that he will not sign a new contract at the club, meaning he will leave the Biancocelesti either this summer or next.
Ledesma has been attempted to negotiate a new contract with Lazio for quite some time now, however he has grown increasingly frustrated by the club’s refusal to issue him a decent pay rise.
The Argentine’s agent Vincenzo D'Ippolito has threatened on a number of occasions, and as recently as yesterday, that unless he is paid what he deserves, his client will execute FIFA's Article 17 in order to leave the club for a small fee next year.
Ledemsa has now himself announced that there is no chance of him signing a new contract, meaning that it is now inevitable that he will be leaving the Italian capital either this summer or next.
nannar
06.Ağustos.2010, 09:03
Millet kontratı biteceği için ocakta beleşe gidecek diye tutuşmuş. ya yeni kontrat yapılsın ya da gidecekse satılıp para kazanılsın diyor genelde taraftarlar. bizimkiler böyle fırsatları iyi yakalıyor. bence bu iş tamam :D
nannar
06.Ağustos.2010, 09:08
Turkish media reporting it. I heard they offered 5m but Wenger wants more. I wouldnt mind swapping him with Elano.
Bu da Arsenal taraftarlarının Rosicky konusundaki fikirlerinden :n: Adamlar Elano ile takas edilirse dehşet olur demişler :n:
nannar
06.Ağustos.2010, 09:13
That's a nice wish, but I bet Galata won't not swap one of the best Brazil performers at WC with a proven injury crook.
Rosicky konusunda valla Arsenal taraftarı genelde bizden farklı düşünüyor. Adamı baya değersiz görüyorlar. Elano ile takas etmez Gs falan demişler. Bir de geldiğinde çok heyecanlanmıştık ama takıma birşey veremiyor, gitmesi iyi olur demişler. Yani Lorik Cana transferinde de ben Sunderland forumlarına göz atmıştım ve kan ağlıyordu forumlar. Baya üzülmüşlerdi :D Ledesma işi tamam, lazio taraftarı üzülüyor ayrılırsa diye. Ama rosicky konusunda endişelerim oluştu valla :D Yeni bir Lincoln mü geliyor yoksa ? :D
Gerçi kötülemişyorlar ama geçen sezon haricinde işe yaramadığını yazanlar var. Bir de onun bir kanat oyuncusuyla takas edilmesinin isteyenler var. Para ile satılmasına pek sıcak bakmamış taraftar... Bu arada bizim GS 5 milyon € önermiş sanırım. Çakallar Elano'yu 10 a satıp bunu 5 e alacaklar herhalde :n:
Del Piero_10
06.Ağustos.2010, 10:47
Yeni Lincoln'den ziyade yeni Kewell olabilir. Sakatlıklarla bir hayli uğraştı kariyeri boyunca. Yaşı da geçiyor bu yüzden elden çıkarmak istiyorlar.
Nedvedmania
06.Ağustos.2010, 11:43
Noldu gelmedimi hala :D
Clayman
06.Ağustos.2010, 12:00
Hani transfer, yine taklaya mı geldik ? :D
Nedvedmania
06.Ağustos.2010, 12:16
Elbet bigün açıklanacak :D
yunusgs
06.Ağustos.2010, 12:21
Rijkaard şunu demek istiyor;
Benim korkum yok. Elimde kim olursa olsun onunla savaşırım. Oyun şablonum belli. Elano, Baroş yoksa Kewell var, Lorik Cana, Pino var.
Ya bir de Baptista gelirse…
Bunu üstüne basa basa söylüyorum. 20-25 gün önce de yazmıştım. Haber kaynağı da çok saygın bir kişiydi…
Dün bir de baktım Başkan Polat İtalya’ya gitmiş!
Elano için diyeler…
Baptista adını duyalar…
Baptista’yı isteyen Olympiyakos da UEFA’dan elendi, artık Avrupa’da yok!
Öyleyse,
Galatasaray’ın transferinde geri kalan boşlukları varın siz doldurun…
Osman Tanburacı,üstüne basa basa Baptista'yı ima ediyor.Baptista gelebilir,Rosicky beklerken.
eXcitinG
06.Ağustos.2010, 12:36
Bu zamana kadar Osman Tamburacı nın dediği hangi adam geLdi.
Flawless Victory
06.Ağustos.2010, 14:02
Rosicky gelmiş de uçak yeni inmiş kemer ikaz ışıkları sönmeden açıklama yapmak istemiyor Galatasaray yönetimi. :n: :k:
Ledesma neyse de Rosicky gelirse süper hücum gücümüz olur.
Addolorato
06.Ağustos.2010, 14:14
Lorik Cana çok pas hatası yapıyor. Ledesma'nın acil gelmesi lazım yoksa Mustafa Sarp'ın arapaslarına kaldık.
nannar
06.Ağustos.2010, 14:24
Yani Lorik Cana'yı da 2 maçla yedinizya helal olsun :)
Flawless Victory
06.Ağustos.2010, 14:31
Lorik iyidir bence, baya mücadele ediyor, çok koşuyor, bize de böyle oyuncu lazımdı.
Addolorato
06.Ağustos.2010, 14:31
Yani Lorik Cana'yı da 2 maçla yedinizya helal olsun :)
Tamam iyi oyuncu çok iyi bir önlibero fakat Cana - Ayhan - Sarp 3lüsü ile hiç bir yere varamayız onu diyorum. Galatasaray'ın 2008'de ki şampiyonluğundaki önemli isimlerinden'di Ayhan fakat artık yaşlandı. Ayhan'ın görevini Ledesma yapacak belki o zaman daha iyi olur.
DaveJones
06.Ağustos.2010, 14:35
Şurada (http://pclionfc.blogspot.com/2010/07/pasor-olarak-lorik-cana.html) Cana'nın geçen seneki pas oranlarıyla ilgili analiz yapılmış. Yararlı olabilir.
Rick Nelson
06.Ağustos.2010, 14:38
Şurada (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fpclionfc.blogspot. com%2F2010%2F07%2Fpasor-olarak-lorik-cana.html) Cana'nın geçen seneki pas oranlarıyla ilgili analiz yapılmış. Yararlı olabilir.
Önemli bir grafik.
Börk
06.Ağustos.2010, 15:21
Cihan linç ederim seni.
Şimdi baptista mı geliyor Rosicky mi ?
LifeYourself
06.Ağustos.2010, 16:58
rosicky i beklerken uçaktan baptista incekmiş:zuhaha
Nedvedmania
06.Ağustos.2010, 17:10
Cihan linç ederim seni.
Şimdi baptista mı geliyor Rosicky mi ?
Noluyor yahu ben niye linç ediliyorum :D Ne dedim ben :D
zemlinskis
06.Ağustos.2010, 17:41
Rosicky müthiş transfer olur.Ama fizik gücünün yetersizliği Lincoln,Elano'dan sonra çok canlar yakabilir.Cam gibi kırılgan bir oyuncu.Kolay sakatlanıyor.Ben şahsen Baptista'yı tercih ederim.
erdemzorer10
06.Ağustos.2010, 17:50
2001-2002 | 37 maç - 5 gol - 15 asist
2002-2003 | 40 maç - 5 gol - 10 asist
2003-2004 | 28 maç - 3 gol - 0 asist
2004-2005 | 33 maç - 6 gol - 4 asist
2005-2006 | 31 maç - 7 gol - 6 asist
2006-2007 | 36 maç - 6 gol - 2 asist
2007-2008 | 34 maç - 9 gol - 2 asist
2008-2009 | 3 maç. sakatlığı nedeniyle sezonu kapattı.
2009-2010 | 33 maç - 3 gol - 5 asist
Tomas Rosicky'nin kolay sakatlandığı düşüncesine katılmıyorum..Yukarıda yer aldığı takımlardaki sadece LİGDE oynadığı maçların sayısını yazdım..
Bunlara kupa,avrupa vs vs maçlarını da ekleyince kolay sakatlanıyor yada müzmin sakat düşüncesinin altının dolu olmadığı gayet net görülüyor..
tabi bu sakatlanmayacak anlamına gelmez..gelir ilk maçta ayağı kırılır sezonu kapatır bunu kimse bilemez ama sadece ligde oynadığı maç sayısı ki bu ligler Bundesliga ve Premier lig bize müzmin sakat olmadığının kanıtıdır..
vego
06.Ağustos.2010, 17:52
EPL'de Arsenal'de 30 maçın üstünde oynuyorsan istirkarlı,profesyonel ve yetenekli olduğunu gösterir.Adam daha ne yapsın
Clayman
06.Ağustos.2010, 17:58
Lorik Cana çok pas hatası yapıyor. Ledesma'nın acil gelmesi lazım yoksa Mustafa Sarp'ın arapaslarına kaldık.
Arapas ne alaka ? Sen Lorik Cana'dan arapas atmasını mı istiyorsun ? Gerçekten o düşüncedeysen ya Cana'nın hangi görev için alındığını bilmiyorsun ya da gerçekten Cana ile ilgili en ufak fikrin yok.
Cana'nın alınış sebebi, benim anladığım kadarıyla, Mehmet Topal'ın boşluğunu doldurmak ve de orta sahada çok pres yapacak birinin olmasını, güçlü bir oyuncunun olmasını sağlamak. Ben Cana'dan arapas atmasını beklemiyorum ki ondan böyle birşey de beklenmemeli. Onun görevi koşmak ve savunma direncini artırmak olacak.
Pas içinse gerekli ismin Rosicky olduğunu düşünüyorum. Ledesma da tarz olarak daha defansif bir oyuncu.
Revolution
06.Ağustos.2010, 18:09
Elano satılmadan kimse gelemez. İlk olarak Elano'yu satacağız sonra kulüplerle anlaşılan bonservisi onaylayacağız.. Önemli olan Elano'nun 10 Milyon veya üzeri bir paraya satmak..
zemlinskis
06.Ağustos.2010, 18:30
Elano satılmadan kimse gelemez. İlk olarak Elano'yu satacağız sonra kulüplerle anlaşılan bonservisi onaylayacağız.. Önemli olan Elano'nun 10 Milyon veya üzeri bir paraya satmak..
Doğru söylüyorsun...Elano'yu satmadan bu tür transfer haberlerinin çıkması gerçekten inandırıcı gelmiyor.Bekleyip göreceğiz.Rosicky dediğim gibi çıtkırıldım bir oyuncu.Bunun sıkıntısını Lincoln Elano ve Carrusca da gördük.Üçü de üstün yetenekli oyunculardı fakat bu özellikleri onların bu ligde başarılı olmasına engel oldu.
Revolution
06.Ağustos.2010, 18:33
Çıtkırıldım mı? Adam 9 yılda 1 kez sakatlanmış uzun vaadeli geri kalan bütün sezonlar 30un üzerinde maça çıkmış. Rosicky yıllar sonra hasret kaldığımız mevkiinin muhteşem oyuncusu olur. Rosicky'yi de beğenmiyorsak zaten bırakıp gidelim :D
LifeYourself
06.Ağustos.2010, 18:45
bir kulüpte sakatlanınca herifi kırılgan yaptık ama belli olmaz burası türkiye gerçekten ayağını eline verebilirler:zuhaha
Addolorato
06.Ağustos.2010, 19:02
Arapas ne alaka ? Sen Lorik Cana'dan arapas atmasını mı istiyorsun ? Gerçekten o düşüncedeysen ya Cana'nın hangi görev için alındığını bilmiyorsun ya da gerçekten Cana ile ilgili en ufak fikrin yok.
Cana'nın alınış sebebi, benim anladığım kadarıyla, Mehmet Topal'ın boşluğunu doldurmak ve de orta sahada çok pres yapacak birinin olmasını, güçlü bir oyuncunun olmasını sağlamak. Ben Cana'dan arapas atmasını beklemiyorum ki ondan böyle birşey de beklenmemeli. Onun görevi koşmak ve savunma direncini artırmak olacak.
Pas içinse gerekli ismin Rosicky olduğunu düşünüyorum. Ledesma da tarz olarak daha defansif bir oyuncu.
Bak onlar iki ayrı cümle. Lorik Cana çok pas hatası yapıyor bir cümle Ledesma gelmesi lazım yoksa Mustafa Sarp'ın arapaslarına kaldık diğer cümle. Arapaslarını Ledesma'dan bekliyorum Lorik Cana'nın görevi senin anlattığın gibi aynen. Bende biliyorum Lorik Cana'nın neden alındığını. Ya Elano gelsin artık diyorum takımı hücuma çıkarsın yada Ledesma alınsın diye bekliyorum. Lorik Cana'lı Mustafa Sarp'lı Ayhan'lı ortasahayla olmuyor diyorum.
Revolution
06.Ağustos.2010, 19:08
Önümüzdeki elemenin isim bildirme tarihine kadar transfer kesinlikle biter.
Şu Elano'yu satsak da Ledesma,Rosicky gelse artık :)
Clayman
06.Ağustos.2010, 19:08
Bak onlar iki ayrı cümle. Lorik Cana çok pas hatası yapıyor bir cümle Ledesma gelmesi lazım yoksa Mustafa Sarp'ın arapaslarına kaldık diğer cümle. Arapaslarını Ledesma'dan bekliyorum Lorik Cana'nın görevi senin anlattığın gibi aynen. Bende biliyorum Lorik Cana'nın neden alındığını. Ya Elano gelsin artık diyorum takımı hücuma çıkarsın yada Ledesma alınsın diye bekliyorum. Lorik Cana'lı Mustafa Sarp'lı Ayhan'lı ortasahayla olmuyor diyorum.
O zaman özür dilerim.
Revolution
06.Ağustos.2010, 19:09
Öpüşün barışın :p
nannar
06.Ağustos.2010, 19:30
Elano'yu bilmem ama yurt dışında da bu Honda çok isteniyor yaww... Arsenal taraftarları da Rosciky satılsın yerine Honda alınsın demişler :D Biz Elano-Honda takası yapaydık direk :D ZAten elde satılardan para var bizimkilerin. 5 milyon Rosciky'e 5 milyon da Ledesma'ya önermişler sanırım. 10 milyona da o ikisini ve takasla da Honda'yı alıp geçelim :n:
Revolution
06.Ağustos.2010, 19:33
Emre Çolak'a yazık olur abi bir de Honda'nın mı arkasında bekleyecek :D
nannar
06.Ağustos.2010, 19:54
Honda gelsin de Emre'ye yer açarız biz :D
LifeYourself
06.Ağustos.2010, 19:55
sonra toyota emrenin işi bitmez:zuhaha
edit:ıyy iğren espiri yaptım:zuhaha
nannar
06.Ağustos.2010, 19:58
ismael bence editle onu :)
vego
06.Ağustos.2010, 19:59
bence bu bir tehdit :n:
Revolution
06.Ağustos.2010, 20:13
Şu transferler bitsin de şu esprileri çekmek zorunda kalmayalım :zuhaha
ozaniel
06.Ağustos.2010, 20:17
Normalde herkes Arsenal'de bu sene 30 maç oynamış adam niye buraya gelir derdi? Şampiyonlar Ligi'ne de gitmiyor Galatasaray. Ama herkes o kadar hevesli ki kimse bunu dememiş.
Nedvedmania
06.Ağustos.2010, 20:22
UEFA daki yeni rakibimizin sitesi : http://www.fckarpaty.lviv.ua/ua/ Ve yapılan yorumlarda birisi yıldızlarımızı saymış "ARDA TURAN, Harry Kewell, Milan Baros, Tomas Rosicky, Ledesma."
Bizimkiler Siteye hücum etmiş :D Bunu yazan bizden biriside olabilir.
SAİT71
06.Ağustos.2010, 20:26
O yorumun üstünde, Biriside OSmanlı askeri Galatasaray yazmış :D
Ottoman military GALATASARAY
Nedvedmania
06.Ağustos.2010, 20:27
O yorumun üstünde, Biriside OSmanlı askeri Galatasaray yazmış :D
Ottoman military GALATASARAY
Bizimkiler yazıyor işte onları :D Birisi "Sabri Sarıoğlu" yazmış :n:
Revolution
06.Ağustos.2010, 20:40
Normalde herkes Arsenal'de bu sene 30 maç oynamış adam niye buraya gelir derdi? Şampiyonlar Ligi'ne de gitmiyor Galatasaray. Ama herkes o kadar hevesli ki kimse bunu dememiş.
Scoutgs 2. resmi site gibi birşey. Gelecek oyuncuyu onlardan resmi siteden açıklıyorlar. Dediğin konuya gelirsek Rosicky'nin yaşı ilerledi ve Arsenal daha genç ve iyi bir oyuncu alacak yerine belli ki. Yoksa Rosicky o takımda oynamaya devam eder.
MaTRaKaN
06.Ağustos.2010, 22:07
Rosicky neden geLir Gs'ye ;
1.6-7 ay sakat kaLdı.ArsenaL unuttu artık.
2.ArsenaL kesinLikLe yaşLı oyuncu istemiyor.
3.Gs'nin dünya çapında yıLdızLar aLıp Satması
4.Çok para teklif ediLmesi.Geleceğini garantiye aLmasıı
;)
Revolution
06.Ağustos.2010, 22:10
Rosicky 2 sene önce sakatlandı. Geçen sezon 8 maç hariç tüm maçlarda oynadı. Bu kadar da abartmayın yahu Rosicky'yi de beğenmeyeceksek bitmişiz biz Hazard'ı getirebileceğimizi filan mı sanıyorsunuz?
RiG0BeRT
06.Ağustos.2010, 22:30
Rosicky 2 Sezon önce sakatlanmıştı.Son 2 Sezon 30'un üstünde maça çıktı.Yaşı dezavantaj ama '' Rosicky '' bu sonuçta.Sakatlık durumları yaşanmazsa 33'e kadar rahat oynar.Kewell'de ciddi sakatlıklar yaşadı ama oynadığı maçlarda neler yaptığını gödük ve görüyoruz.Üstelik Kewell'in sakatlığı genetik.Çok önceden kasık sakatlığına yanlış tedavi sonucu aynı sakatlığı ara ara tekrar yaşıyor.Rosicky'nin ise tamamen darbe sonucu.Kendisini TSL'deki kasap defanslardan koruyabilirse Her sezon 30 maçı devirir.
Deus Dominus
06.Ağustos.2010, 22:51
Ve bu transfer Baros'u da gaza getirebilir :)
Revolution
06.Ağustos.2010, 22:52
Çok yüksek ihtimalle.. :)
erdemzorer10
06.Ağustos.2010, 23:02
bi önceki sayfada adamın sadece ligde oynadığı maç sayısını verdim bi yorumumda sırf çıtkırıldım ve benzeri altı boş laflar yüzünden hala aynı cümleler geçiyor :D
daha napsın ya ortalama 30 maçın üstünde oynamış her sezon sakatlığı müzmin olsa bu istatistiği nasıl yapacak adam ya da çıtkırıldım olsa..bir şey söyleniyorsa altını doldurun öyle konuşun birader adama sallayıp duruyor herkes..bilmiyorum farkındamıyız ama Tomas Rosicky'den bahsediyoruz :D
KaRaBükLü KraL
06.Ağustos.2010, 23:02
Gaza da getirir Rosicky'nin adaptasyon sorunu da kolayca hallolur ben Rosicky'nin gelmesinin taraftarıyım bu yüzden:)
Revolution
06.Ağustos.2010, 23:03
Rosicky gelir de yine Aydın yüzünden 7 numarayı alamazsa bu kez kan çıkar :D
E.Cartman
06.Ağustos.2010, 23:06
Rosicky niye gelsin diyenlere tek cevap bulunduğu takımdır :n::n: daha doğrusu takımın başındaki TD'dir :D:D
goosfraba
07.Ağustos.2010, 01:11
lazio hernanes'i almış. böylece ledesma'nın ayrılması kesinleşti gibi birşey.
nannar
07.Ağustos.2010, 01:40
lazio hernanes'i almış. böylece ledesma'nın ayrılması kesinleşti gibi birşey.
lazio forumlarında da bunu okudum zaten ben.ledesma kontrat imzalamıyor.sanırım istediği bedel verilmemiş. malum avrupada vergiler çok. bizde 2,5 milyona oynasa direk cebe girecek ama oralarda 4-5 milyon € alması lazım yılda bu parayı kazanması için :D
IcedEarth
07.Ağustos.2010, 01:41
Açıklansın artık şu transferler, katılsınlar takıma da rahata erelim ya..
Nedvedmania
07.Ağustos.2010, 01:42
Umarım yarın açıklanır.
vego
07.Ağustos.2010, 01:44
yarın cumartesi gene başlamayalım açıklanıyomı açıklanmıyomu diye:D
Nedvedmania
07.Ağustos.2010, 01:46
Yarın 08:00 da açıklanıyormuş :p
LifeYourself
07.Ağustos.2010, 01:51
bekleye bekleye ağaç olduk yav:zuhaha
nannar
07.Ağustos.2010, 01:57
pazartesiye kalır açıklanma işi. merak etmetin nasıl olsa listeye yetiştirmek zorundalar... Bu elemanlar kendi takımlarında antreman yapıyorlardır zaten. Uyum sorununu da kısa sürede atlatırlar. Yeterki gelsinler...
ForCimbom
07.Ağustos.2010, 01:59
pazartesiye kalır açıklanma işi. merak etmetin nasıl olsa listeye yetiştirmek zorundalar... Bu elemanlar kendi takımlarında antreman yapıyorlardır zaten. Uyum sorununu da kısa sürede atlatırlar. Yeterki gelsinler...
rosicky olmayacak lviv maçlarında...
metaLwrath
07.Ağustos.2010, 02:20
"orta saha yokken sorunun kaleye çıkarılması "
"kaleci yokken sorunun defansa çıkarılması"
"doktorlar kötü hacı yoksa bu takım banko şampiyon.."
sorunları içinde çürüyüp gidecez bu son yıllarda o olcak yani :) bi tam bölgesi olamaz mı bir takımın yahu :)
izmer96
07.Ağustos.2010, 04:32
En gec sali deniyordu zaten transferlerin aciklanmasi icin , p.tesi aciklanir buyuk ihtimalle
Revolution
07.Ağustos.2010, 13:40
Elano satılana kadar açıklanacağını düşünmüyorum..
Clayman
07.Ağustos.2010, 14:24
G.Sarayımız transferdeki suskunluğunu bugün bozuyor mu? Haftalardır yurtdışında transfer çalışmalarını sürdüren Sportif Direktör Adnan Sezgin, OFK Belgrad maçı sonrası müjdeyi verdi.
Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; 5-1'lik galibiyet sonrası oldukça keyifli görünen Sezgin, basın mensuplarıyla yaptığı sohbet sırasında cumartesi günü 2 transferi açıklayacaklarını söyledi. Çok önemli yıldızların sinyalini veren Sezgin, “Herkes çok şaşıracak. Büyük bir aksilik olmazsa cumartesi günü 2 yeni oyuncunun transferini açıklayacağız” dedi. Ledesma ve Rosicky isimleri hakkında yorum yapmaktan kaçınan Sezgin, “Biraz bekleyin” şeklinde cevap verdi.
Kaynak: Webaslan
hakan769
07.Ağustos.2010, 14:42
hafta sonu transfer acıklanmaz
izmer96
07.Ağustos.2010, 14:49
hafta sonu transfer acıklanmaz
Neden gunah mi ?
hakan769
07.Ağustos.2010, 14:52
Neden gunah mi ?
spk ye bildirme zorunluluğu var ve bugün haftasonu.
HooijDonk07
07.Ağustos.2010, 15:21
Neden gunah mi ?
Abi gülünmeyecek günde güldürdün ya :).
Clayman
07.Ağustos.2010, 15:23
spk ye bildirme zorunluluğu var ve bugün haftasonu.
Dün bildirilimiş olamaz mı ?
di canio
07.Ağustos.2010, 15:30
Dün bildirilimiş olamaz mı ?
SPK'ya bildirilmesinin nedeni Galatasaray AŞ'nin katılımcılarının bilgilendirilmesi. Bu da bildirilmişse eğer gizli tutulmaz demek. Bildirilmiş olsa duyulur, yazılır, konuşulurdu medyada.
SAİT71
07.Ağustos.2010, 15:31
OHoo bildirmiş olsalar medya hiç suskun kalırmı :D
hakan769
07.Ağustos.2010, 15:32
Dün bildirilseydi medyada yer bulurdu zaten, resmi sitede acıklardı. Pazartesi ya da salı günü acıklancak transferler bana göre.
RaSenGan
07.Ağustos.2010, 15:49
Adnan Sezgin bilmiyo mu sanki bu durumu.Cumartesi dediyse Cumartesi açıklanır.
LifeYourself
07.Ağustos.2010, 15:54
adnan uykuluymuş:zuhaha
Hugo
07.Ağustos.2010, 16:21
Cumartesiden başlayarak oyuncuyla ilgili ipuçları versinler. :D
Milliyeti, mevkiisi, yaşı vs :D
Pazartesi de açıklanmış olur böylece.
SAİT71
07.Ağustos.2010, 16:28
Adnan Sezgin:
Oyuncunun baş harfi R son harfi y bilin bakalım :D
KaRaBükLü KraL
07.Ağustos.2010, 16:30
Mehmet Ali bey biraz yarımcı olsanız çıkaramadımda:zuhaha :n::n:
Revolution
07.Ağustos.2010, 16:47
Adnan Sezgin de ayda yılda bir topçu getirmiş gelip bize artistlik yapıyor 10 yılda açıklar :zuhaha
RiG0BeRT
07.Ağustos.2010, 16:53
Pino ve Cana transferleride scoutgs'de açıklandıktan 5-10 gün sonra resmiyet kazanmıştı.Şimdi Rosicky ve Ledesma'nın scoutgs'de anlaşıldığına dair haberler çıktı.Üstünden 4-5 gün geçti heralde.Adnan Sezgin'de 2 oyuncuyu açıklayacağını söylediyse bunlar %95 ihtimalle Rosicky ve Ledesma.
Revolution
07.Ağustos.2010, 16:57
Elano'yu bir an önce satalım da şu takım artık bir arada çalışmaya başlasın baya geç oldu..
RiG0BeRT
07.Ağustos.2010, 17:13
Aslında TS'nin aldığı Jaja tam bizlikti.TS'de alabildiğine göre en fazla 4M ödenmiştir Metalist'e.
nannar
07.Ağustos.2010, 17:32
Trabzon Liverpool'u görünce Jaja'yı almış gelmiş :D Valla çok iyi transfer bence Jaja
RaSenGan
07.Ağustos.2010, 18:26
Elano'yu bir an önce satalım da şu takım artık bir arada çalışmaya başlasın baya geç oldu..
Daha geçende Elano satılmasın demiyo muydun :D
hakan769
07.Ağustos.2010, 19:07
http://www.galatasaray.org/images/haberler/132/B_7559_01b.jpg
Milan Baros ile 2 Yıl Daha
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Milan Baros ile olan sözleşmemiz 2012-2013 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.
Galatasaray AŞ
di canio
07.Ağustos.2010, 19:07
Galatasaray, Milan Baros ile olan sözleşmesini 2012-2013 sezonu sonuna kadar uzattığını açıkladı.
Bağlantı (http://www.galatasaray.org/kulup/haber/7559.php)
Düzenleme:
Mükerrer mesaj olmuş :)
Çok iyi bir haber Galatasaray adına. Yeni bir transfer haberinden daha önemli bence.
tarikko
07.Ağustos.2010, 19:08
Cok iyi bir is yapti Galatasaray..
metaLwrath
07.Ağustos.2010, 19:09
Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncularımızdan Milan Baros ile olan sözleşmemiz 2012-2013 sezonu sonuna kadar uzatılmıştır.
Galatasaray AŞ
Scoutgs 'nin istihbaratları fena :D
hakan769
07.Ağustos.2010, 19:11
aynen adamlar 4 5 gün önce yazdılar milan barosun haberini
metaLwrath
07.Ağustos.2010, 19:12
adnan sezgin şu anda ntvspor 'da açıklama yapıyor.. acaba kaç kişi girip bakacak çok merak ediyorum
E.Cartman
07.Ağustos.2010, 19:13
Baros hayırlı olsun diyorum herkese
adnan sezgin şu anda ntvspor 'da açıklama yapıyor..acaba kaç kişi girip bakacak çok merak ediyorum
+1 :n::n:
hakan769
07.Ağustos.2010, 19:14
Scoutgs nin haberi doğru çıktı..
Sırada diğer iki haberininin doğruluğu kaldı ..
IcedEarth
07.Ağustos.2010, 19:39
Galatasaray AŞ
Bu haber için gelsin:
:k::k::k::k::k:
zemlinskis
07.Ağustos.2010, 19:40
Milan Baros sözleşmesinin uzatılması yeni bir transfer olmuş...
Clayman
07.Ağustos.2010, 19:44
Rosicky ve Ledesma da açıklansa çok güzel olacak da açıklamıyorlar inadına :D
Walter Sakana
07.Ağustos.2010, 19:47
Türk takımlarının alıp alabileceği en iyi oyuncu bana göre Mevlüt Erdinç idi ancak geç kalındı. PSG'de değerini bir hayli katladı. Bu çocuğun milli takımda da sürekli ilk 11 oynaması gerektiğini düşünüyorum. Geçen sezon Fransa ligini takip edenler bu düşüncelerime katılacaktır sanırım.
Yeni transferlerden Cana'ya inanılmaz sevindim. Çok beğendiğim bir oyuncuydu, nokta atışı bir transfer olduğu düşüncesiydeyim. Pino'dan ise pek fazla umudum yok. Bana göre ligimiz Fransa liginden daha zor ve Monaco'da düzenli forma şansı bulamayan bir oyuncunun burada parlaması pek mantıklı gelmiyor. Tamam Keita'da biraz gözden düşmüş bir oyuncuydu ancak onun özellikle saha içindeki disiplinsizliğinin buna sebep olduğunu düşünüyorum. Yoksa yetenek olarak, kalite olarak saygı duyulan bir oyuncuydu Fransa'da. Pino konusunda umarım yanılırım.
Elano Man.City'deki gibi oynasın bu taraftar ona tapar. Bir oyuncunun futbolu bu kadar mı değişir. Benim Eriksson zamanındaki Man.City'de izlediğim Elano bambaşkaydı. Orada görev adamı değil, maça ağırlığını koyan bir yıldızdı. O günlere dönerse bizim en büyük transferimiz olur.
Bana göre bizim en büyük sorunumuz Arda. Eskiden sevimli, masum bir yüzü vardı şimdiyse dikkat edin. Arda takımda çok fazla ağırlığını koymaya başladı. Mesela Serdar Özkan'ın gelmesi için "ben çalım atmayı ondan öğrendim" gibi açıklamalarla taa geçen sezondan çalışmalara başladı. Nitekim transfer ettirdi Serdar'ı. Takımda en sevdiğim oyuncuydu ancak artık takıma zarar verdiği düşüncesindeyim. Takımda Rijkaard'a saygı duymayan ve gitmesini isteyen 2 oyuncu var. Biri Servet diğeri de Arda (medyadan takip ettiklerim ışığında kendi düşüncemdir). Bu 2 oyuncu diğer arkadaşlarını da etkileyebilecek ağırlıkları olan isimler. Transferden ziyade önce bu sorunu çözmeliyiz. Çünkü oyuncular teknik direktöre yeterli saygıyı duymadığı sürece o takımın başarılı olma ihtimali çok çok düşüktür. Dikkat edin Rijkaard'da mutsuz. Bu ortamda Messi'de gelse hiçbir şey değişmez.
FM'deki gibi; önce Squad Harmony !
Revolution
07.Ağustos.2010, 19:54
Scoutgs'nin haberleri çıkmaya başladı :)
Clayman
07.Ağustos.2010, 19:55
Türk takımlarının alıp alabileceği en iyi oyuncu bana göre Mevlüt Erdinç idi ancak geç kalındı. PSG'de değerini bir hayli katladı. Bu çocuğun milli takımda da sürekli ilk 11 oynaması gerektiğini düşünüyorum. Geçen sezon Fransa ligini takip edenler bu düşüncelerime katılacaktır sanırım.
Yeni transferlerden Cana'ya inanılmaz sevindim. Çok beğendiğim bir oyuncuydu, nokta atışı bir transfer olduğu düşüncesiydeyim. Pino'dan ise pek fazla umudum yok. Bana göre ligimiz Fransa liginden daha zor ve Monaco'da düzenli forma şansı bulamayan bir oyuncunun burada parlaması pek mantıklı gelmiyor. Tamam Keita'da biraz gözden düşmüş bir oyuncuydu ancak onun özellikle saha içindeki disiplinsizliğinin buna sebep olduğunu düşünüyorum. Yoksa yetenek olarak, kalite olarak saygı duyulan bir oyuncuydu Fransa'da. Pino konusunda umarım yanılırım.
Elano Man.City'deki gibi oynasın bu taraftar ona tapar. Bir oyuncunun futbolu bu kadar mı değişir. Benim Eriksson zamanındaki Man.City'de izlediğim Elano bambaşkaydı. Orada görev adamı değil, maça ağırlığını koyan bir yıldızdı. O günlere dönerse bizim en büyük transferimiz olur.
Bana göre bizim en büyük sorunumuz Arda. Eskiden sevimli, masum bir yüzü vardı şimdiyse dikkat edin. Arda takımda çok fazla ağırlığını koymaya başladı. Mesela Serdar Özkan'ın gelmesi için "ben çalım atmayı ondan öğrendim" gibi açıklamalarla taa geçen sezondan çalışmalara başladı. Nitekim transfer ettirdi Serdar'ı. Takımda en sevdiğim oyuncuydu ancak artık takıma zarar verdiği düşüncesindeyim. Takımda Rijkaard'a saygı duymayan ve gitmesini isteyen 2 oyuncu var. Biri Servet diğeri de Arda (medyadan takip ettiklerim ışığında kendi düşüncemdir). Bu 2 oyuncu diğer arkadaşlarını da etkileyebilecek ağırlıkları olan isimler. Transferden ziyade önce bu sorunu çözmeliyiz. Çünkü oyuncular teknik direktöre yeterli saygıyı duymadığı sürece o takımın başarılı olma ihtimali çok çok düşüktür. Dikkat edin Rijkaard'da mutsuz. Bu ortamda Messi'de gelse hiçbir şey değişmez.
FM'deki gibi; önce Squad Harmony !
Ben Arda'ya toz kondurmamaya çalışan birisi olarak şu yazını ağzım açık olarak ve hayranlıkla okudum. Düşününce yazdıkların gerçekten çok doğru. Arda inanılmaz yetenekli bir futbolcu. Bütün dünya bu yeteneğinin farkında. Ama ne yazık ki Türk basını Arda'yla uğraşa uğraşa, onun her yaptığını haber yaparak, Arda'yı bir havaya soktu. Hatırlayalım, Arda 2008-2009 senesinde, şu günkü kadar medyaya haber olmuyordu ve performansı da ortadaydı. Rijkaard gelince performansı daha da arttı ve ne olduysa ondan sonra oldu. Bütün basın Arda'ya yüklenmeye başladı ve Arda şuan küçük dağları ben yarattım dercesine dediğin gibi takımda ağırlığını koymuş durumda. Bir kaptan olarak bu durumda bir hata yok, ama gereğinden fazla olması takımı olumsuz yönde etkiler.
Elano konusunda ise onun performansına cidden çok şaşırdım. Hatırlıyorum, FM 2008'de aldığım takımlara ilk transfer etmek istediğim oyuncuydu Elano. Müthiş yetenekli ama içinden oynamak gelmiyor olsa gerek ki oynadığında neler yapabildiğini herkes biliyor. Bu da aldığı paranın garanti para olması nedeniyle sanırım. Ona bir çözüm gelse Rosicky'e gerek kalacağını pek düşünmüyorum. Sorun yine geldi dolaştı asıl yerine geldi. Yönetim...
C h A o S
07.Ağustos.2010, 21:08
Galatasaray AŞ
LifeYourself
07.Ağustos.2010, 21:14
adamın brezilyada nasıl oynadığını gördük istese arda'dan çok o konuşulur.
Nedvedmania
07.Ağustos.2010, 23:17
Hani açıklanıyordu bugün 2 transfer ? Adnan sezginindemi kaynağı yalan çıktı :D
LifeYourself
07.Ağustos.2010, 23:22
ben demiştim adnan uykuluyken söylemiştir diye:zuhaha
tarikko
07.Ağustos.2010, 23:25
Pino'nun sağ üst arka adalesinde yırtık tespit edilmis..
eng1n
07.Ağustos.2010, 23:29
Pino'da sakatlanarak gerçek Galatasaray'lı oldu :D nedir bu Gs'nin sakatlıklardan çektiği :D
Revolution
07.Ağustos.2010, 23:32
Yırtık mı? Çok kötü oldu çok.
Börk
07.Ağustos.2010, 23:33
Aman aman.Bi de sağlık ekibinin elinden geçer Pino'yu unutun.
yunusgs
07.Ağustos.2010, 23:35
Ne yapıyorlar bu futbolculara antrenmanlarda anlamak çok güç.Bilerek sakatlanın falan mı diyorlar acaba :mad:
LifeYourself
07.Ağustos.2010, 23:53
bizim sağlık ekibi 2 haftalık sakatlığı 1 ay yapar ama iyileştirir merak etmeyin:zuhaha
Revolution
08.Ağustos.2010, 00:11
Şanssızlık mıdır, oyuncular antremanlarda kıran kırana savaşıyorlar da mı sakatlanıyorlar bir türlü anlam veremiyorum. Pino maçta sakatlandı sanırım maç sonunda durumu pek iyi gözükmüyordu ama aklıma gelmişken söyleyeyim dedim. Buna bir önlem alınması lazım. Sağlık ekibi mümkünse baştan değişsin. Oyuncuların kaslarını yeterince esnetmediği açık ki bu adamlar sakatlanıyorlar. Yoksa yırtık filan kolay kolay olacak şey değil. Kas germeyi başarılı yaptıramıyorlar demek ki bu adamlara bir yerde bir hata var demek ki. Bir transfer de buraya lazım :D
nannar
08.Ağustos.2010, 09:18
Avrupa ligi için listeler sanırım salı günü verilecek.Bu yüzden bugün ya da yarın transferin bitmesi lazım tüm kulüplerde :D
DenizlispoR
08.Ağustos.2010, 12:06
Bence GS yeni bir sağlık ekibi bulsun , en büyük transfer o olur :p :D.
yunusgs
08.Ağustos.2010, 12:30
Bence GS yeni bir sağlık ekibi bulsun , en büyük transfer o olur :p :D.
En doğrusu da bu herhalde Ozzy.Yoksa bu iş böyle olmaz.6 hafta yok şimdi Pino söylenenlere göre.Beklenen transferler olmazsa ligde Serdar Özkan'a kaldık.
nannar
08.Ağustos.2010, 12:35
İyi de adamın sakatlığı maçta darbeye bağlı.... Yani antremanda sakatlanma gibi bir durum söz konuus değilki. Yani her sezon bu kadar çok sakat vermemiz biraz da şanssızlığımızdan.Yoksa başımızdaki yöneticiler o kadar da saf değil herhalde, eğer sağlık ekibinden kaynaklı olsaydı çoktan değiştirirlerdi...
Deniz
08.Ağustos.2010, 12:53
nannar'a katılıyorum. bu kadar transfer yapabilen bir kulüp sağlık ekibinde ki açığı mı fark edemeyecek? sezon başında galatasaray'ın yabancı transferlerinde hep sakatlık sorunu vardır, bu artık bağımlılık mı şans mı orasını siz düşünün.
E.Cartman
08.Ağustos.2010, 13:06
Lazio, Hernanes'i almış 5 yıllık sözleşme imzalamış :) yani Ledesma bizde :D:D:D
yunusgs
08.Ağustos.2010, 13:24
Lazio, Hernanes'i almış 5 yıllık sözleşme imzalamış :) yani Ledesma bizde :D:D:D
Scoutgs açıkladığına göre,bir terslik olmazsa böyle olacak.Lazio'un da Hernanes'i alması ve Ledesma'nın kontratının son yılında olması da transferin olabilitesini yükseltiyor.
Revolution
08.Ağustos.2010, 13:46
Biz bu oyuncuları aldık emin olun. Scoutgs Kallström transferinin neredeyse bittiğini belirtmişti yanlış hatırlamıyorsam ondan sonra transfer gerçekleşmeyince gelen tepkilerden sonra bir daha bitmeyen transferi açıklamayacaklarını söylediler. Bunu açıkladıktan birkaç hafta sonra bu oyuncuları aldıklarımızı söylemesi müthiş bir olay. Ama Elano satılmadan gereken kaynak yaratılamıyor, doğal olarak da transferde bir türlü imza atılamıyor. Elano'yu bir türlü satamadık gitti yalnız...
izmer96
Ledesma + Baptista geliyor
TaşkınMahmut
Rosicky Arsenal'de kalmak istediğini ve 1 kupa kaldırmadan Arsenal'den ayrılmayacağını resmi siteye konuşmuş.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/rosicky-time-to-end-my-wait-for-a-trophy
Revolution
08.Ağustos.2010, 13:49
Aha bomba anında cevap :D Açıkçası scoutgs'den bir açıklama bekliyorum.
nannar
08.Ağustos.2010, 13:53
banada sanki Ledesma -Baptista gelecek gibi geliyor.
Revolution
08.Ağustos.2010, 13:54
Rosicky fenomendi yahu. Gelmezse çok üzüleceğim.
Lorik Cana19
08.Ağustos.2010, 14:00
Rosicky Arsenal'de kalmak istediğini ve 1 kupa kaldırmadan Arsenal'den ayrılmayacağını resmi siteye konuşmuş.
http://www.arsenal.com/news/news-archive/rosicky-time-to-end-my-wait-for-a-trophy (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.arsenal.com%2F news%2Fnews-archive%2Frosicky-time-to-end-my-wait-for-a-trophy)
Pek İngilizcem yok, kalmak istiyorum ve 1 kupa kaldırmadan Arsenal'den ayrılmayacağım kısmını kopyalar mısın buraya? :)
E.Cartman
08.Ağustos.2010, 14:00
http://www.arsenal.com/news/news-archive/rosicky-time-to-end-my-wait-for-a-trophy
fiyatı yükseltmek için yapılmış bi açıklama olduğunu düşünüyorum yani öyle olmasını istiyorum :n::n:
Pek İngilizcem yok, kalmak istiyorum ve 1 kupa kaldırmadan Arsenal'den ayrılmayacağım kısmını kopyalar mısın buraya? :)
"Winning a trophy is definitely a big ambition for me. In every team I have ever played I have always won something, so it was always my aim to do it here as well."
oynadığı her takımda kupa kazandığını burada da aynısını yapmak istediğini söylemiş özetle :)
nannar
08.Ağustos.2010, 14:08
Gallas ve Campel'in kulüpten ayrılmasından sonra Rosciky'nin bir nevi takımın abisi haline geldiğinden, Arsenal hariç tüm oynadıgı ekiplerde kupa kaldırdığından ve bunu bu sezon başarmak istediğinden falan bahsedilmiş. Yani direk bu sezon hiçbir yere gitmiyorum , burada kalıp kupa kaldırmak istiyorum gibi bir ibare yok. oynadığım her kulüpte oldugu gibi burda da kupa kazanmak istiyorum.Geçen sezon yaptıgımız hatalardan ders çıkarıp onları tekrarlamamak lazım falan demiş. yani daha belli olmaz bu transfer. Zaten yarın geceden önce de tamamalanır sanırım.ayrıca o haber yeni değil. 3 ağıstosta yayınlanmış sitede.
Lorik Cana19
08.Ağustos.2010, 14:12
fiyatı yükseltmek için yapılmış bi açıklama olduğunu düşünüyorum yani öyle olmasını istiyorum :n::n:
"Winning a trophy is definitely a big ambition for me. In every team I have ever played I have always won something, so it was always my aim to do it here as well."
oynadığı her takımda kupa kazandığını burada da aynısını yapmak istediğini söylemiş özetle :)
Buradan, ayrılmak istemediği sonucunu nerden çıkardın. :)
yunusgs
08.Ağustos.2010, 14:15
Arsenal'de kupa kaldırmak için daha çok bekler Rosicky.Adamlar 2004'ten beri kupa yüzü göremiyor.
TaşkınMahmut
08.Ağustos.2010, 14:16
"You could see that we were there almost the whole of last season. We were knocking on the door," Rosicky told Arsenal.com.
"But we were still missing something so let's hope we learn the lessons and do not make the mistakes we did last season.
"Every year we want to be successful. We are in a big club, so we want to be champions.
"Geçtiğimiz sezon başarılı olamadık ve geçen sezondan iyi bir ders almamız gerekiyor.
Her yıl en iyisini yapmak istiyoruz. Biz büyük bir kulübüz ve şampiyon olmalıyız.
Kupa kazanma isteği benim için değerli. Her takımda en iyi şekilde oynayıp hep kazanmak istiyorum. Daima da bunu istiyorum " diyor açıklamasında. Yani kupa kaldırmadan Arsenal'dan ayrrılma isteği olmadığını bu açıklamadan çıkartamazmısın?
Arda Turan'da Galatasaray'da şampiyonluklar görmek istediğini söylüyor ve ayrılmıyor ve bunlarda bir nevi aynı düşünceler.
Ayrıca başka bir yerde okuduğumda Gallas,Silvestre gibi oyuncuların ayrılmasından sonra takımdaki AĞABEY görevini Rosicky'nin üstleneceğini söylemişti Wenger.
TaşkınMahmut
08.Ağustos.2010, 14:20
Ayrıca başlığı belirtmeyi unutmuşum.
Rosicky - Time to end my wait for a trophy
Sonuna kadar kupayı bekliyeceğim
Lorik Cana19
08.Ağustos.2010, 14:20
"You could see that we were there almost the whole of last season. We were knocking on the door," Rosicky told Arsenal.com.
"But we were still missing something so let's hope we learn the lessons and do not make the mistakes we did last season.
"Every year we want to be successful. We are in a big club, so we want to be champions.
"Geçtiğimiz sezon başarılı olamadık ve geçen sezondan iyi bir ders almamız gerekiyor.
Her yıl en iyisini yapmak istiyoruz. Biz büyük bir kulübüz ve şampiyon olmalıyız.
Kupa kazanma isteği benim için değerli. Her takımda en iyi şekilde oynayıp hep kazanmak istiyorum. Daima da bunu istiyorum " diyor açıklamasında. Yani kupa kaldırmadan Arsenal'dan ayrrılma isteği olmadığını bu açıklamadan çıkartamazmısın?
Arda Turan'da Galatasaray'da şampiyonluklar görmek istediğini söylüyor ve ayrılmıyor ve bunlarda bir nevi aynı düşünceler.
Ayrıca başka bir yerde okuduğumda Gallas,Silvestre gibi oyuncuların ayrılmasından sonra takımdaki AĞABEY görevini Rosicky'nin üstleneceğini söylemişti Wenger.
Linki koyar mısın, merak ettim. :)
deniz.91
08.Ağustos.2010, 14:22
scoutgsde yalan oldu desenize:)
E.Cartman
08.Ağustos.2010, 14:24
Cimbom'da Arda için bomba iddia
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2010/08/08/cimbom-da-arda-icin-bomba-iddia-773553.Jpeg
Adnan Polat, İtalya seyahatinde Milan ile Arda için masaya oturup 14 milyon Euro’ya anlaştı.. Milli yıldız, en geç 1 hafta içinde İtalya’ya transfer oluyor.. Arda’yı isteyenlerden biri de Liverpool..
Vatan'ın haberine göre yaşadığı mali sıkıntı nedeniyle Mehmet Topal ve Keita‘yı satan, Caner‘i 2.5 milyon Euro’luk bonservisi nedeniyle F.Bahçe’ye kaptıran, Elano’yu göndermek için 1 aydır İtalyan kulüpleriyle pazarlık halinde bulunan G.Saray’ın kulislerinde taraftarı şoke edecek bir transfer söylentisi dolaşıyor..
GEÇEN sezon sonundan itibaren Avrupa’ya transfer olmak istediğini açıklayan Arda Turan, iddialara göre 15 Ağustos’taki ilk Süper Lig maçına kadar İtalya veya İngiltere’ye gidecek.. Bu iddianın sahiplerine göre, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adnan Polat geçen hafta sadece Ledesma ve Baptista transferlerini gerçekleştirmek üzere gitmedi İtalya’ya.. Polat’ın ziyaretinin diğer sebebi de Arda’yı transfer listesine alan Milan ile görüşmekti.. Kadrosunu gençleştirmeye çalışan Milan’ın Elano’dan önce Arda ile ilgilendiği ve teklifini 14 milyon Euro’ya kadar çıkardığı öne sürülüyor..
BAŞKAN Polat’a yakın kaynaklara göre transferin en geç 1 hafta içinde bitme ihtimali her geçen gün yükselirken, Arda’ya başka talipler de var. Milan dışında İtalya şampiyonu Inter, Fransa şampiyonu Marsilya ve Roy Hodgson’a emanet edilen, Trabzonspor’un Avrupa Ligi’ndeki rakibi Liverpool da Arda’yı isteyen kulüpler arasında. G.Saray Kaptanı’nın Marsilya ve Inter’e sıcak bakmadığı; seçimini Milan ile Liverpool arasında yapmak istediği de sızan bilgilerden biri. Bu iki kulüp de 3 milyon Euro‘dan 4’er yıllık kontrat öneriyor Arda’ya.
ARDA NE DİYOR? BU bilgileri teyit etmek için önce Arda’ya sorduk.. Sadece “Benim haberim yok, menajerim böyle bir bilgi iletmedi” ifadesini kullandı.. Menajer Ahmet Bulut ise “Arda için şu anda görüştüğümüz kulüpler var ama size isimlerini söyleyemem.. Çok yakında herşey netleşir” dedi.. “Çok yakında herşey netleşir” sözü bize bu transferin gerçekleşme ihtimali bulunduğunu gösteren bir veri.. Bakalım, herşey 1 hafta içinde nasıl gelişecek? NE DEDİLER? ARDA: Benim haberim yok MENAJER BULUT: Evet, görüştüğümüz kulüpler var Ledesma artık günleri sayıyor Rijkaard, Arjantinli yıldızı Cana’nın partneri yapacak.
G.Saray, Cristian Ledesma ve Lazio’yla her konuda anlaştı. Elano satılınca, 27 yaşındaki futbolcu Türkiye’ye gelecek.
G.SARAY’DA teknik direktör Rijkaard’ın en önemli isteklerinden biri daha yerine getirildi ve sarı-kırmızılılar ikinci ön libero olarak Cristian Ledesma ve kulübü Lazio ile her konuda anlaştı. G.Saray Başkanı Adnan Polat ve menajer Ali Güven, 2 kez İtalya’ya gidip, uzun süren pazarlıklar sonucunda hem Arjantinli yıldız, hem de İtalyan kulübüyle söz kesti.
BU bilgi Hollandalı hocaya Belgrad’da iletilirken, tecrübeli çalıştırıcı Ledesma transferi nedeniyle büyük mutluluk yaşıyor. Nedeni ise orta sahayı 3 oyuncuyla kuracak olan Rijkaard’ın Cana’nın yanına aradığı kesiciyi bulmuş olması.
HERNANES’İ ALDILAR TRANSFERİN gerçekleştiğine dair bir somut bilgi ise Lazio cephesinden geldi. Başkent temsilcisi, Ledesma’nın yerine Sao Paulo’dan Brezilyalı orta saha oyuncusu Hernanes’i transfer etti.
PEKİ Ledesma neden hâlâ Türkiye’ye gelmiyor? Sebebi şu: G.Saray nakit arıyor. Fakat bu sorunun çözümü var, o da Elano’nun satışı. Sarı-kırmızılılar, Milan’la yaptığı pazarlıklarda ‘tok satıcı’ rolünde ve Dünya Kupası’nda değerini katlayan Sambacı’dan olabildiğince yüksek gelir elde etmeye çalışıyor.
Adalesi yırtılan Pino 1.5 ay yok G.SARAY’IN yeni transferi Juan Pablo Pino, 1.5 ay sahalardan uzak kalacak. Belgrad ile oynanan maçta sakatlık geçiren ve ağrısı nedeniyle dünkü çalışmaya katılmayan Kolombiyalı futbolcunun sağ üst adalesinde yırtık tespit edildi.
GENÇ?oyuncu MR sonuçları alınmadan önce yaptığı açıklamada “Takım arkadaşlarımı, onların tarzlarını tanıyorum. Takıma git gide adapte oluyorum. Zamanla her şeyin iyiye gideceğini düşünüyorum” demişti.
Forma satılır diye Julio Baptista TRANSFER çalışmalarını sürdüren ve ofansif orta saha konusunda Rosicky ile Baptista arasında tercih yapacak G.Saray’da, yönetimin tercihi olan Baptista’nın ismi ağırlık kazandı. Nedeni ise Baptista’nın, Rosicky’ye göre daha meşhur olması. Yönetim, Brezilyalı yıldızı forma ve kombine satışlarına da olumlu yönde katkı yapacak olması nedeniyle istiyor.
RIJKAARD’IN Çek yıldız Rosicky’yi istemesinin nedeni ise Ledesma ve Cana’nın önünde teknik kapasitesi çok yüksek bir isme görev vermeyi düşünmesi.
Milan’dan gelecek, Başkent’e gidecek ELANO’NUN satışı konusunda Milan’la görüşmelerini sürdüren G.Saray, bu oyuncudan en az 10 milyon Euro gelir bekliyor. İtalyan ekibiyle pazarlık kapısını 12 milyon Euro’dan açan sarı-kırmızılılara, Milan ise şu ana kadar 9 milyon Euro önerdi. Ancak G.Saray bir şekilde Elano’yu Milan’a gönderecek ve gelecek parayı Ledesma ve Baptista transferinde kullanacak. Ledesma için Lazio’ya 4 milyon Euro civarında bir bonservis ödemesi beklenen G.Saray, Baptista için de Roma’ya 4-5 milyon Euro arasında bir rakam ödeyecek. Yani G.Saray parayı Milano’dan alacak ve İtalya’nın Başkenti Roma’nın iki ekibine gönderecek.
Kaynak: Milliyet.com.tr (http://www.milliyet.com.tr/cimbom-da-arda-icin-bomba-iddia/spor/sondakika/08.08.2010/1273900/default.htm)
TaşkınMahmut
08.Ağustos.2010, 14:26
Linki koyar mısın, merak ettim. :)
WENGER DE BIRAKMIYOR!
İngiliz basınına Rosicky'yle ilgili demeç veren Arsenal Menaceri Arsene Wenger de Çek oyuncuya bu sene farklı roller vereceğini belirterek, "Gallas, Campbell ve Silvestre gibi tecrübeli oyuncular takımdan ayrıldı. Ekibimizdeki gençlere ağabeylik yapacak en önemli isimlerin başında Rosicky geliyor. Ona bu sene çok iş düşecek” dedi. Bu gelişmelerin ardından Galatasaray, Çek yıldızdan vazgeçmek zorunda kaldı.
http://www.sporx.com/futbol/superlig/202543/?takim=108
Nedvedmania
08.Ağustos.2010, 14:27
Oldumu şimdi bu.
1 tane yıldız alırız yanına yine 2 tane adı duyulmamış adam alırız biz.
Galatasarayımız'ın transfer listesinde ilk sırada yer alan Çek futbolcu Tomas Rosicky'nin takımından ayrılmak istememesi bu transferin önündeki en büyük engel olarak gözüküyor.
Adnan Polat'ın ‘10 numara' adaylarından biri olan Tomas Rosicky için Adnan Sezgin, Hollanda kampında temaslarda bulunmuştu. Burada Çek oyuncunun abisi ve aynı zamanda menaceri olan Pavel Paska'yla ortaklığı bulunan Jiri Rosicky ve bir diğer menacer Ersin Akan'la görüşen Sezgin, transfer şartları hakkında bilgi almıştı. Sarı-Kırmızılılar'ın bu oyuncuyu çok istemesine rağmen amacına ulaşmasının zor olduğu öğrenildi. Tomas Rosicky, Arsenal'ın internet sitesine yaptığı açıklamada, “Sakatlığım nedeniyle takıma fazla katkı sağlayamadım. Bir kupa kaldırmadan buradan ayrılmayı düşünmüyorum” dedi.
Wenger de bırakmıyor
İngiliz basınına Rosicky'yle ilgili demeç veren Arsenal Menaceri Arsene Wenger de Çek oyuncuya bu sene farklı roller vereceğini belirterek, “<v>Gallas, Campbell ve Silvestre gibi tecrübeli oyuncular takımdan ayrıldı. Ekibimizdeki gençlere ağabeylik yapacak en önemli isimlerin başında Rosicky geliyor. Ona bu sene çok iş düşecek” dedi. Bu gelişmelerin ardından Galatasaray, Çek yıldızdan vazgeçmek zorunda kaldı.
Kaynak: Fanatik
yunusgs
08.Ağustos.2010, 14:28
Zaten kimseyi almaya gerek yok.Gelen sakatlandığına göre,Ayhan ve Mustafa ile devam ederiz.Onlar bari sakatlanmıyor.Sağa da Serdar Özkan.Tamam işte daha ne.Çok geç kalında transferde çok geç.
Lorik Cana19
08.Ağustos.2010, 14:28
WENGER DE BIRAKMIYOR!
İngiliz basınına Rosicky'yle ilgili demeç veren Arsenal Menaceri Arsene Wenger de Çek oyuncuya bu sene farklı roller vereceğini belirterek, "Gallas, Campbell ve Silvestre gibi tecrübeli oyuncular takımdan ayrıldı. Ekibimizdeki gençlere ağabeylik yapacak en önemli isimlerin başında Rosicky geliyor. Ona bu sene çok iş düşecek” dedi. Bu gelişmelerin ardından Galatasaray, Çek yıldızdan vazgeçmek zorunda kaldı.
http://www.sporx.com/futbol/superlig/202543/?takim=108 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2F202543%2F%3Ftakim%3D108)
İngilizcesini koyar mısın, bu haberi gördüm zaten. :)
TaşkınMahmut
08.Ağustos.2010, 14:32
İngilizcesini koyar mısın, bu haberi gördüm zaten. :)
Ben resmi sitede falan okudum m yazdım? Gülücük ifadesi koyucağına yazdıklarımı iyi oku. Bir sitede gördüm dedim AĞABEY lik yapması için Rosicky'i tutucakmış yazdım. Site ismi hatırlamıyodum ama sporxmiş. Fanatikte okumuştum galiba. Ama sporx te yayınlamış aynı haberi
Nedvedmania
08.Ağustos.2010, 14:33
Scoutgs bi daha haber yapmaz umarım. Kaç bin (Belkide milyon) kişiyi kandırdılar.
Lorik Cana19
08.Ağustos.2010, 14:38
Ben resmi sitede falan okudum m yazdım? Gülücük ifadesi koyucağına yazdıklarımı iyi oku. Bir sitede gördüm dedim AĞABEY lik yapması için Rosicky'i tutucakmış yazdım. Site ismi hatırlamıyodum ama sporxmiş. Fanatikte okumuştum galiba. Ama sporx te yayınlamış aynı haberi
Bilip bilmedne konuşma o zaman, orada söylemişti diyorsun ben de sandım okudun. Wenger'in o açıklamayı arkadaşıma okuttum, öyle bir şey söylememiş resmi sitesinde ve ingiliz basıında. tamamen biizm basının uydurması, eğer dedim sen bulabildiysen bana at.
Atamıyorsan da boş boş gelip burada bu anlamı çıkaramıyor musun falan deme .
TaşkınMahmut
08.Ağustos.2010, 14:43
Bilip bilmedne konuşma o zaman, orada söylemişti diyorsun ben de sandım okudun. Wenger'in o açıklamayı arkadaşıma okuttum, öyle bir şey söylememiş resmi sitesinde ve ingiliz basıında. tamamen biizm basının uydurması, eğer dedim sen bulabildiysen bana at.
Atamıyorsan da boş boş gelip burada bu anlamı çıkaramıyor musun falan deme .
O zaman yazdıklarımı iyi oku doğru düzgün okumadanda yazdıklarımada yorum yapma. Bu kadar insan doğru düzgün okuyup anlayabiliyorsa sende bir sıkıntı vardır güzel kardeşim.
nannar
08.Ağustos.2010, 14:45
Ayrıca başlığı belirtmeyi unutmuşum.
Rosicky - Time to end my wait for a trophy
Sonuna kadar kupayı bekliyeceğim
"şampiyonluk için bekleyişim son bulacak" gibi bir anlam var burda ! Yani şampiyonluk hasretim son bulacak diyor rosicky ;) sonuna kadar kupayı bekleyeceğim anlamını nasıl çıkardın buradan bilmiyorum :) Beklemeden bze gelip bizde yaşasın şampiyonluğu :n: branşım ingilizce olunca sanırım az çok çevirebilmişimdir :D
Revolution
08.Ağustos.2010, 14:50
Bir yazı için bu kadar tartışmaya gerek yok. Adam gelmeyecek galiba işte.
TaşkınMahmut
08.Ağustos.2010, 14:50
"şampiyonluk için bekleyişim son bulacak" gibi bir anlam var burda ! Yani şampiyonluk hasretim son bulacak diyor rosicky ;) sonuna kadar kupayı bekleyeceğim anlamını nasıl çıkardın buradan bilmiyorum :) Beklemeden bze gelip bizde yaşasın şampiyonluğu :n: branşım ingilizce olunca sanırım az çok çevirebilmişimdir :D
Valla branşım ingilizce falan değil. Yanlış bi bilgi vermek istemezdim ama ben o anlamı çıkardım.
Yanlış birşey belirttiysem özür.
TaşkınMahmut
08.Ağustos.2010, 14:51
Ayrıca emin olunki herkesten çok istiyorum Rosicky'nin gelmesini.
Ama gelmediği zamanda boş hayallerle kendimizi avutmayalım diye bu kadar irdeliyorum. Neleri kimleri getirmedi ki bu Türk medyası takımımıza.
Lorik Cana19
08.Ağustos.2010, 14:52
Gelmeyecek diye birşey yok. Türk Basını her yaptığı haberde haklı mı çıkacak. Rosicky'de o konuşmasında ayrılmayacağım gibisinden bişey söylememiş. Arsene Wenger'in satmayacağız açıklamasını bulun (İngiliz Basınından) tamam diyeceğim.
E.Cartman
08.Ağustos.2010, 14:52
tartıştığıınız konunun kaynağının Fanatik olduğunun farkında mısınız acaba :n::n: ben sanmıyorum Wenger'in öyle bir açıklama yaptığını yapsa daha büyük yer bulurdu basında sonuçta direk isim vermiş :D:D
Lorik Cana19
08.Ağustos.2010, 14:55
tartıştığıınız konunun kaynağının Fanatik olduğunun farkında mısınız acaba :n::n: ben sanmıyorum Wenger'in öyle bir açıklama yaptığını yapsa daha büyük yer bulurdu basında sonuçta direk isim vermiş :D:D
Bende onu diyorum işte. İngiliz basınına veya kulüp sitesine demeç verdiği haberi bulun, sonra konuşun. Rosicy ile ilgili bir sorun yok.
Revolution
08.Ağustos.2010, 14:55
Arsenal'in resmi sitesinde var bu haber..
E.Cartman
08.Ağustos.2010, 15:05
Arsenal'in resmi sitesinde var bu haber..
ben Wenger'in öyle bi açıklamasını bulamadım eğer bulduysan link verebilir misin ?? :)
Revolution
08.Ağustos.2010, 15:06
Geçmişi silmediysem atıyorum hemen :)
edit: http://www.arsenal.com/news/news-archive/rosicky-time-to-end-my-wait-for-a-trophy
E.Cartman
08.Ağustos.2010, 15:08
Arsen Wenger'in kadrosunun Campbell, Gallas ve Silvestre'yi kaybeden soyunma odasının en tecrübelisi gibi bi şey diyor ama Wenger'in direk Rosicky ile ilgili bir sözü yok :)
edit: yani burda söylendiği gibi bi söz yok
WENGER DE BIRAKMIYOR!
http://www.sporx.com/futbol/superlig/202543/?takim=108
Lorik Cana19
08.Ağustos.2010, 15:11
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1301188/Confident-Arsene-Wenger-says-Arsenal-end-trophy-drought-season.html
Sadece Gibbs ve Wilshere ile ilgili açıklama yapmış ve şampiyon olabiliriz gibisinden bişyeler demiş.
DaveJones
08.Ağustos.2010, 15:12
Tomas Rosicky (http://www.arsenal.com/first-team/players/tomas-rosicky) has won a trophy with every club he's played for - except Arsenal. This season, the Czech international is determined to put that right.
Ve buradan anlıyoruzki Rosicky Arsenalde kupa kaldırmak istiyor. Tabi bunları söyledikten sonra takımdan ayrılamazmı? Gayet tabi ayrılabilir. Bunu da zaman gösterecek.
Revolution
08.Ağustos.2010, 15:15
Bizimkiler de Arda kupa almadan hiçbir yere gitmeyecek diyorlar ama Arda'ya sene başında istenen fiyat verilse gidiyordu. Bu Galatasaray'ın elini çabuk tutması için bir gözdağı da olabilir yalnız.. Çünkü bu transferlerin gerçekleşmesi için Elano'nun satılması lazım Elano'nun satışı da gecikirse Arsenal Rosicky yerine gerekli transferi yapmakta gecikir. Anderlecht de Polak'ı Galatasaray'a satıyoruz demişti resmen. Ayrıca bu transfer gerçekleşmezse Elano satıldığı halde scoutgs'nin sonu olur..
izmer96
08.Ağustos.2010, 17:00
Rosicky gelmesin zaten Baptista ve Ledesma bize yeter
Revolution
08.Ağustos.2010, 17:01
Rosicky Baptista'dan çok daha fazla yarar sağlar..
izmer96
08.Ağustos.2010, 17:17
Rosicky Baptista'dan çok daha fazla yarar sağlar..
Galatasarayin alicagi ''AMC'' forvet arkasi oynamiycak bunu unutmamak gerek , kariyerine dmc olarak basliyan baptista kesinlikle Galatasaray'in takim savunmasindada yarcimci olucakdir ve ataklarda birebir etkili olabilicek bir oyuncu ayrica fiziki gucu ve kapasiteside ekstrasi , Rosicky den kat kat daha yararli olur , ayrica Forvet oyniyabildiginide unutmamak gerek
E.Cartman
08.Ağustos.2010, 17:43
Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Tomas Rosicky'nin ağabeyi ve menajeri Jiri Rosicky, NTVSPOR'a konuştu. Çek futbolcunun menajeri yaptığı açıklamada Galatasaray ile Rosicky için hiç görüşmediğini söyledi.
Bir süredir Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Arsenal'in Çek futbolcusu Tomas Rosicky'den Galatasaray'a kötü haber geldi. Çek yıldızın menajeri Jiri Rosicky, Galatasaray ile herhangi bir görüşme yapmadıklarını açıkladı. Jiri Rosicky sarı kırmızılı kulüp ile sadece Milan Baros'un sözleşmesinin yinelenmesi amacıyla görüşmelerde bulunduklarını ancak Tomas Rosicky'nin transferinin gündeme gelmediğini belirtti. Çek oyuncunun menajeri ayrıca Tomas Rosicky'nin önümüzdeki 2 yıl boyunca Arsenal ile anlaşmasının bulunduğunu ve bu yıl da İngiliz kulübünde kalacağını ifade etti.
ScoutGS yalan oldu :D
metaLwrath
08.Ağustos.2010, 17:54
ledesma'nın ablası da çıkıp konuşmasa bari.. yalandı hacılar hemen inanıyorsunuz siz diye..
Addolorato
08.Ağustos.2010, 17:55
Ben dedim hiç birşeye güvenmeyin diye çoğunuz yazdınız scoutgs ikinci resmi site falan diye..
Revolution
08.Ağustos.2010, 18:12
Yok artık diyorum sadece. Scoutgs'ye gerçekten 2. resmi site gözüyle bakardım ama hepimiz toplucanak yalan olduk :zuhaha
LeqenDary
08.Ağustos.2010, 18:14
Rosicky, Ledesma, Baptista'dan 2si yarın yada salı gününe açıklanacak Elano gönderildiği takdirde .
Revolution
08.Ağustos.2010, 18:17
Rosicky'yi hepsinden çok isterim. Rijkaard Rosicky gelirse 4-2-3-1 oynar 4-3-3'te diretmez bence.. Transferi de ona göre istiyordur.
RiG0BeRT
08.Ağustos.2010, 18:18
Şahsen bana Rosicky'mi Baptista'mı denirse kesinlikle Baptista derim.Bu kararımda Rosicky'nin medayada çıkan haberleri kesinlikle etkili değil.Neden derseniz bizim zaten Rosicky tipinde sağlam bi oyuncumuz var.'' KEWELL''.Baptista daha çok gole dönük ve Baros'u tamamlayabilcek bi oyuncu.Sevilla'da ki formu yakalarsa TSL'ye sığmaz patlar.
RaSenGan
08.Ağustos.2010, 18:19
%99.999999 geliyordu Rosicky :D
RiG0BeRT
08.Ağustos.2010, 18:22
Aslında belli değil daha gelip gelmediği.Stoch içinde Fenerde oynamam kesinlikle Galatasaray'a gelmek istiyorum haberleri çıkıyodu adam Fenerbahçeye gitti.
E.Cartman
08.Ağustos.2010, 18:25
%99.999999 geliyordu Rosicky :D
kalan 0,000001 ihtimal gerçekleşti demekki :D:D
metaLwrath
08.Ağustos.2010, 18:26
demekki kalan 0,000001 ihtimal gerçekleşti demekki :D:D
harika !.........
Ahmet Göktaş
08.Ağustos.2010, 18:27
Yanlız Galatasaray aldıgı yabancıların hepsini 1 sene oynadıktan sonra ertesi sezon gönderiyor. Böyle başarı gelir mi bilemiyorum ama istikrar sağlanmalı yabancı kadrosunda en azından 3 sene.
Revolution
08.Ağustos.2010, 18:51
http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/9804_Galatasaray_SK.jpg (http://www.footballuser.com/9804/Galatasaray_SK)
http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/9806_Galatasaray_SK.jpg (http://www.footballuser.com/9806/Galatasaray_SK)
Bu diziliş hücumda çoğalmamız için daha iyi olmaz mı DMC'yle oynamak yerine..
Clayman
08.Ağustos.2010, 19:20
Yanlız Galatasaray aldıgı yabancıların hepsini 1 sene oynadıktan sonra ertesi sezon gönderiyor. Böyle başarı gelir mi bilemiyorum ama istikrar sağlanmalı yabancı kadrosunda en azından 3 sene.
Keita gitti sadece şuan ?
Ahmet Göktaş
08.Ağustos.2010, 19:25
Keita gitti sadece şuan ?
Meira , Keita , çok büyük ihtimalle Elano .......:icon_wink:
Revolution
08.Ağustos.2010, 19:28
Keita ve Elano kaynak yaratılmak için satıldı. Meira,Leo Franco'nun performanslarını anlatmaya ihtiyaç yok sanırım :)
KaRaBükLü KraL
08.Ağustos.2010, 19:29
Hayır oyuncu oynamıyosa onu niye takımda tutsunlar ki asıl yanlış olan oyuncunun ya ismine bakılarak alınması ya da 2-3 gün izleme ile oyuncuyu almak.Leo Franco GS'nin kaç maçını kurtardı kadroda kalsın mesela ya da Meira aynı şekilde,Lincoln aynı şekilde niye tutalımki
hakan769
08.Ağustos.2010, 20:17
Zorunlu Açıklama: Vatan Gazetesi
Bugünkü Vatan Gazetesi’nin spor sayfasında yine baştan sonra asılsız bir haber yer almıştır. Yalımcan Sarpyel imzasıyla yayınlanan haberde Profesyonel Futbol Takımımızın kaptanı sporcumuz Arda Turan’ın “En geç 1 hafta içerisinde, İtalya’ya transfer olacağı” iddia edilmektedir.
Alışkanlıklarını yalanla değiştiren, haberciliği kişisel egolarını tatminle karıştıran, okuru hiçe sayıp çalıştığı gazete sayfalarını kendi dünyalarına sermaye yapan zihniyet; bu uğurda bir camiayı her an lekelemeyi hedef ve görev edinmiş yayıncılık anlayışıyla artık çirkinlikte sınır tanımayacak konuma ulaşmıştır.
Haber adı altında rüya tabirlerini geride bırakacak senaryolarla, trajı ne olursa olsun ulaştığı kitleyi düşünmeden rating gazeteciliği peşinde koşanlar bir gün kendi arşivleri tarafından sorgulanacaklarını göz ardı etmektedirler.
Hiçbir dayanağı olmadan tamamen spekülatif ve kurgusal bir haber yapmanın başka türlü izahı yoktur.
Camiamızın ve spor kamuoyunun bu tip haberlere itibar etmeyeceğine inanıyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü
Revolution
08.Ağustos.2010, 20:24
Elano'nun satılmasını hiç bu kadar isteyeceğim aklımın ucundan geçmezdi..
Revolution
08.Ağustos.2010, 20:43
Scoutgs'de hala Rosicky Galatasaray'da haberi duruyor. Bu adamlar ya yüzsüz ya da inanılmaz eminler bu olaydan :)
yunusgs
08.Ağustos.2010, 20:44
Aldığı yabancıları kar ederek satan tek kulüp Galatasaray şu anda.O yüzden elde tutmanın manası yok.
deniz.91
08.Ağustos.2010, 20:49
Rosicky olmuyosa elanoyu satmasın bence gs bu sene ledesma ve lorik cana geldi arkasına geçen yıl tam mevkisinde değildi kanımca ileride daha rahat olacak bu sene daha faydalı olacaktır
E.Cartman
08.Ağustos.2010, 20:59
Scoutgs'de hala Rosicky Galatasaray'da haberi duruyor. Bu adamlar ya yüzsüz ya da inanılmaz eminler bu olaydan :)
geçen sezon Sercan'da da bu kadar ısrar etmişlerdi bizim kaynaklarımızdan hala olmadığına dair bir bilgi yok diyolardı ya kaynakları bunlarla dalga geçmeyi seviyor :D:D:D ya da şu anda onlara ulaşamıyorlar :D
Revolution
08.Ağustos.2010, 21:01
Scoutgs görüştüğümüz isimleri yazdı şuana kadar ama bitti dediği isimlerin hepsi bitti. Sadece Kallström transferinde oyuncuyla anlaşıldı diye haber yaptılar olmayınca da tepkiler yüzünden sadece biten transferleri açıklayacaklarını söylediler.. Ama Rosicky'yle Galatasaray hiç görüşülmedi deniyor. Bu site de kumar oynamıyor herhalde yani düşünmüyorum bu kadarını.
Revolution
08.Ağustos.2010, 21:03
Şuan sportsTv'de Roma'nın Baptista için 5 Milyon €luk teklifi kabul ettiği söylendi sanırım Baptista gelecek.
yunusgs
08.Ağustos.2010, 21:04
Baptista gelecek bence de.Osman Tanburacı da ısrarla yazdı yazılarında Baptista'nın alınabileceğini.2-3 kez belirtti.
TaşkınMahmut
08.Ağustos.2010, 21:04
Şuan sportsTv'de Roma'nın Baptista için 5 Milyon €luk teklifi kabul ettiği söylendi sanırım Baptista gelecek.
Baptista ve Ledesma gelir inşallah. Gerektiğinde Baptista ön liberoda oynar (bkz. Sevilla yılları)
partizanlion
08.Ağustos.2010, 21:14
Ntvspor Rosicky'nin menejeriyle konuşmuş, herhangi bir teklifin gelmediğini ve 2 yıl daha Arsenal'de kalıcak demiş.
Ben de sanmıyorum Rosicky'nin geleceğini fakat Baptista olursa gayet güzel olur..
izmer96
08.Ağustos.2010, 21:14
Baptista ve Ledesma gelir inşallah. Gerektiğinde Baptista ön liberoda oynar (bkz. Sevilla yılları)
Baptista GS nin aradigi adamdir kesinlikle Rosicky degil , baptista dmc de oyna mc de oynar forvet arkasida oynar gerekirse forvet bile oynar
C h A o S
08.Ağustos.2010, 21:20
Baptista ve Ledesma'yı bekliyoruz.Transferde çok geç kalındı.Artık bizi bu 2 transfer paklar.
Revolution
08.Ağustos.2010, 21:21
Salı gününe kadar açıklanır büyük ihtimal transferler Elano satıldığı taktirde.
TaşkınMahmut
08.Ağustos.2010, 21:22
Baptista gelecek bence de.Osman Tanburacı da ısrarla yazdı yazılarında Baptista'nın alınabileceğini.2-3 kez belirtti.
Osman abi dediyse kesin gelmez :D Ne şom ağızlı bir adamdır ya :D Çok severim kendisini ama kime gelicek dediyse gelmiyor
Revolution
08.Ağustos.2010, 21:23
Bu arada beyler içinizi ferah tutun Yalçın Dümer Baptista'yı da söylemedi bakarsınız 3ü de gelir artık 2. resmi siteyi Yalçın Dümer olarak görüyorum :zuhaha
yunusgs
08.Ağustos.2010, 21:24
Osman abi dediyse kesin gelmez :D Ne şom ağızlı bir adamdır ya :D Çok severim kendisini ama kime gelicek dediyse gelmiyor
Bu sefer çok iddialı,abi.Bakarsın bu sefer olur :D
izmer96
08.Ağustos.2010, 21:30
Kim geliceksede yarin aciklanir artik , sali gunu listeler verilecekmis uefa ya
yunusgs
08.Ağustos.2010, 21:33
Peki Uefa listesine yetişecek diye açıklama yapan var mı Remzi abi?Ben hiç denk gelmedim de,acaba Adnan Polat ya da Adnan Sezgin'in ağzından böyle bir açıklama geldi mi?
Revolution
08.Ağustos.2010, 21:34
Fossa ve Scout salı'ya kadar açıklanacak dedi :zuhaha
TaşkınMahmut
08.Ağustos.2010, 21:36
Bu arada beyler içinizi ferah tutun Yalçın Dümer Baptista'yı da söylemedi bakarsınız 3ü de gelir artık 2. resmi siteyi Yalçın Dümer olarak görüyorum :zuhaha
Yeter Yalçın'a yüklenme bu kadar :D Yine gülmeye başlıyorum http://www.main-board.eu/images/mainstyle/smilies/72.gif
Nedvedmania
08.Ağustos.2010, 21:39
Bu turda oynamasına gerek yokki. Gruplara yetişsin yeter. Tekrar liste almıyorlarmı ?
yunusgs
08.Ağustos.2010, 21:40
Bu turda oynamasına gerek yokki. Gruplara yetişsin yeter. Tekrar liste almıyorlarmı ?
Yanlış hatırlamıyorsam,alıyorlar gruplardan önce de.
RaSenGan
08.Ağustos.2010, 21:47
Her turda liste yenileniyor gruplara kadar.
KaRaBükLü KraL
08.Ağustos.2010, 21:48
Alınıyo tarihide transfer sezonu bitmeden hemen önce olması lazım ama bu kadro ile Karpaty karşısında ne yaparız bilinmez...
Nedvedmania
08.Ağustos.2010, 21:49
Alınıyo tarihide transfer sezonu bitmeden hemen önce olması lazım ama bu kadro ile Karpaty karşısında ne yaparız bilinmez...
Şaka yapıyorsun heralde :) Bu kadro karpaty ye normal şartlarda fark atar.
bu kadroyla bile yeneriz
http://www.footballuser.com/Formations/2010/08/9806_Galatasaray_SK.jpg (http://www.footballuser.com/9806/Galatasaray_SK)
E.Cartman
08.Ağustos.2010, 21:53
Yalçın Dümer Fan Club kuralım sosyal paylaşım ağlarında :n::n:
goosfraba
08.Ağustos.2010, 21:57
bu tür muhabbetleri sohbet alanında da yapabilirsiniz.
lütfen konu dışına çıkmayınız.
izmer96
08.Ağustos.2010, 22:06
Peki Uefa listesine yetişecek diye açıklama yapan var mı Remzi abi?Ben hiç denk gelmedim de,acaba Adnan Polat ya da Adnan Sezgin'in ağzından böyle bir açıklama geldi mi?
Peki diyelimki Uefa daki rakibini sallamiyor GS , su anki kadromuzla eleriz diye dusunuyor , peki ya lig ? onumuzdeki c.tesi lig basliyor , zaten gec kaldik transferlerde bu adamlar gelicek takima alisicak , dahada erteleyemezler transferleri bu sali ya kadar aciklarlar hemde UEFA listesine eklerler
Revolution
08.Ağustos.2010, 22:09
Aynen salıya yetiştiremeyeceklerse zaten ne anlamı kalıyor ?
Ahmet Göktaş
08.Ağustos.2010, 22:16
Rosickynin gelmemesi belkide Baptistanın gelmesine vesile olur , ve de gelirse Baptista bu ligi domine eder , istediğin yere de koyarsın taş gibi oynar her mevkide ileride. Hayırlısı olsun bakalım.