View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
Fearless Coward
07.Temmuz.2011, 18:55
Daha maçlar başlamadan umutsuzlananlar ligde iyi giderkende umutlu olmasınlar lütfen hep böyle olsunlar Galatasaray taraftarı bu değil çünkü Galatasaray taraftarı her zaman takımına güvenen destek verendir...Hiç bir zaman olumsuz düşünmeyendir...Muslera niye gelmiyor sanıyorsunuz adam milli takımda daha ordan gelecek yöneticilerle görüşecek eğer milli takımda olmasa şu an buradaydı Cana ile aynı durumda değiller maalesef...Uruguay bir an önce elense de en kısa zamanda gelse...
LadroN
07.Temmuz.2011, 19:00
Herkes pozitif düşünsün , hatta ellerimizi tutuşalım . Sorunlar büyük ihtimalle çözülecektir.
Herkes negatif düşünsün,hatta kulüp binasına gidip yönetim istifa diyelim.Sorunlar büyük ihtimalle çözülecektir.
Sirius Black
07.Temmuz.2011, 19:02
"Galatasaray adının olduğu her yerde umut vardır." - Jupp Derwall.
Galatasaraylı olduğunu iddia eden herkes önce bu sözü özümsemelidir. :)
byariff
07.Temmuz.2011, 19:39
Valla bu sike olaylari yuzunden Transfer haberleride okuyamaz olduk :D
Nedvedmania
08.Temmuz.2011, 00:07
Herkes pozitif düşünsün , hatta ellerimizi tutuşalım . Sorunlar büyük ihtimalle çözülecektir.
Nasıl anlıyorsunuz, nerden anlıyorsunuz şaşıyorum bazen :)
okumus
08.Temmuz.2011, 00:13
Transfer bugünde mi yok :( Gerçi lig geç açılır diyorlar
Redrum
08.Temmuz.2011, 00:24
Transfer bugünde mi yok :( Gerçi lig geç açılır diyorlar
Abi biz kaç aydır diyoruz boşa bekliyoruz diye herkes hala umudunuzu yitirmeyin pozitif olun diyor :)
Hugo
08.Temmuz.2011, 00:30
Galatasaray'da transfer bitmez, rahat olun.
Nedvedmania
08.Temmuz.2011, 00:30
Transferle şampiyon olunmaz. Transfere göre umutlu olursanız yolun sonunda kaybeden siz olursunuz. Transfer tabikide insanı sevindirir ama herşeyi yıldız transfere bağlamak yanlış. Çok net örnekler var son yıllarda. Biz, Fener, Beşiktaş ne zaman yıldızlar kadrosu kursak o sene şampiyon olamadık. Ne zaman orta seviyede kadro kursak o sene genelde şampiyon olduk. Beşiktaş yıldızlar karması oldu ama kaçıncı oldu. Ondan önce bi ara 13 transfer yapmıştı ama 5. mi 6.mı ne bitirmişti. Aynı şey bizim içinde Fener içinde geçerli.
Ayrıca illa transfere bakacaksanız bence takım şuanda çok iyi. Süper yıldız almasakta güven veren isimler var. Ben çok umutluyum bu seneden.
Hugo
08.Temmuz.2011, 00:37
Bizim en son şampiyon olduğumuz sene ile bir önceki seneyi bir karşılaştır bakalım kaç farklı oyuncu vardı ilk 11de ya da kaç yeni oyuncu gelmişti takıma. Transferle bal gibi şampiyon olunur.
Nedvedmania
08.Temmuz.2011, 00:39
Transferden kastım "Yıldız transfer". Heralde transfer yapmadan şampiyon olunmaz :D 20-30 yıl aynı takımlamı devam edeceğiz :D
William Rookwood
08.Temmuz.2011, 00:39
Kewell, Lincoln, Baros, Fernando Meira gibi adamlar gelmişti sanırım. Ama bunların hemen hemen hepsinden yararlandı GS
byariff
08.Temmuz.2011, 00:50
Meirayi,keitayi,dos santosu gonderen zihniyetler yuzunden bu haldeyiz ya.
Nedvedmania
08.Temmuz.2011, 00:51
Yahu ben yıldız transfer takımın şampiyon olmasını engeller demiyorum ki :) Ama yıldızların bizi ve diğer takımları çoğu kez hayal kırıklığına uğrattığını gördük. Benim sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yiyorum. İsme değil performansa bakıyorum.
Sirius Black
08.Temmuz.2011, 01:12
Aykut, Sabri, Emre Güngör, Servet Çetin, Hakan Balta, Barış, Ayhan, Topal, Arda, Ümit Karan ve Hakan Şükür.
2007/2008'de peşpeşe galibiyetler alarak şampiyon olan kadro bu.
E.Cartman
08.Temmuz.2011, 01:14
Alınacak yıldız isimler başarıya aç ya da sürekli bir şeyler yapmak isteyen oyuncu olmazsa işimize yaramaz. Mesela Ibrahimovic, uçuk bir örnek ama en güzel örnek bence. Çünkü adam her yerde şampiyon oldu başarıya fazlasıyla doymuş, İtalya'da 3 farklı takımla 3 şampiyonluğu var, İspanya şampiyonluğu var, Hollanda şampiyonluğu var, CL şampiyonlukları var ama sürekli her gittiği takımda başarı istiyor, yeni bir kupa istiyor kısacası istekli. Yıldız alacaksak Ibra gelsin :zuhaha
Facx
08.Temmuz.2011, 01:30
Alınacak yıldız isimler başarıya aç ya da sürekli bir şeyler yapmak isteyen oyuncu olmazsa işimize yaramaz. Mesela Ibrahimovic, uçuk bir örnek ama en güzel örnek bence. Çünkü adam her yerde şampiyon oldu başarıya fazlasıyla doymuş, İtalya'da 3 farklı takımla 3 şampiyonluğu var, İspanya şampiyonluğu var, Hollanda şampiyonluğu var, CL şampiyonlukları var ama sürekli her gittiği takımda başarı istiyor, yeni bir kupa istiyor kısacası istekli. Yıldız alacaksak Ibra gelsin :zuhaha
Ibra nın hiç cl şampiyonluğu yok son 2 sezondur ayrıldığı takım CL şampiyonu oluyo :icon_cool: :D
Addolorato
08.Temmuz.2011, 01:30
Aykut, Sabri, Emre Güngör, Servet Çetin, Hakan Balta, Barış, Ayhan, Topal, Arda, Ümit Karan ve Hakan Şükür.
2007/2008'de peşpeşe galibiyetler alarak şampiyon olan kadro bu.
Shabani Nonda :icon_cool: Kaledede Orkun reyiz vardı sanırım.
E.Cartman
08.Temmuz.2011, 01:35
Ibra nın hiç cl şampiyonluğu yok son 2 sezondur ayrıldığı takım CL şampiyonu oluyo :icon_cool: :D
o daha güzel :D 1 sene kiralık gelsin ligde şampiyon olalım gitsin CL'yi alalım :zuhaha Ama Barca'da kazandı sanki ya
byariff
08.Temmuz.2011, 01:35
Ümit Karan ve Hakan Şükür gibi turkiyede capraz kosu yapanda forvet yoktu ama forvetimiz iyiydi...
uAburak89
08.Temmuz.2011, 01:36
Muslera geldi diyebiliriz artık, bütün veriler bunu gösteriyor. Öncelik orta saha ve defans hattı olmalı, sonrasında forvet transferine bakılmalı. Fatih Terim'in 4-5-1 üzerinde çalıştığı söyleniyor kampı takip edenler tarafından, elimizde Baros ve Elmander var, bunun yanı sıra her ne kadar sevmesem ve tutmasam da Kazım var. Vasat olduğunu düşündüğüm ancak kamp süresince ön plana çıktığı söylenen Stancu var. Hatta Pino bile oynayabilir, en azından idare edebilir. Ek olarak Anıl Dilaver var. Ancak orta sahanın göbeği ve defans hattında ciddi sıkıntılar var.
Basında isimler çıkmıyor bu ara şike soruşturması nedeniyle, umarım bizim yöneticilerde bu soruşturmaya falan odaklanmamış ya da gündem de olmadıkları için rehavete kapılmamışlardır. Acelemiz var telaşımız yok diyorlardı, 10 gün sonra telaşları da olacak saçma sapan isimler getirmesinler, transfer yapmış olmak için transfer yapmasınlar tek dileğim bu.
Addolorato
08.Temmuz.2011, 01:37
o daha güzel :D 1 sene kiralık gelsin ligde şampiyon olalım gitsin CL'yi alalım :zuhaha Ama Barca'da kazandı sanki ya
Inter'de oynuyordu Barcelona'ya gitti , Inter şampiyon oldu. Barcelona'da oynuyordu Milan'a gitti , Barcelona şampiyon oldu.
Sirius Black
08.Temmuz.2011, 01:46
Shabani Nonda :icon_cool: Kaledede Orkun reyiz vardı sanırım.
Son haftalara doğru Aykut almıştı kaleyi. 0 yabancı bir sürü maç oynadık. Nonda sakatlanmış mıydı bir şey olmuştu. :D
byariff
08.Temmuz.2011, 14:05
Herkesin isyan etmesi normal haliyle bende ediyorum sozum degerli baskanimiz unal aysala verdigi sozlerin hic birini tutmadi mayisin 2.ci haftasi dunya yildizi kaleci aciklicaz dedi temmuzun 2.ci haftasina girdik daha transfer yapcaz.(!) Galatasaray TV sifresiz olcak dedi iyi guzel yapti ama digiturk uzerinden sifresiz yapti.
alacaklari 1-2 yabanci kaldi onuda ellerine yuzlerine bulastirdilar yazik.
Nedvedmania
08.Temmuz.2011, 15:17
GS TV bugünlerde ücretsiz yayına geçecekti. Tam tarihi hatırlamıyorum ama Temmuz başıydı.
Revolution
08.Temmuz.2011, 15:22
Herkesin isyan etmesi normal haliyle bende ediyorum sozum degerli baskanimiz unal aysala verdigi sozlerin hic birini tutmadi mayisin 2.ci haftasi dunya yildizi kaleci aciklicaz dedi temmuzun 2.ci haftasina girdik daha transfer yapcaz.(!) Galatasaray TV sifresiz olcak dedi iyi guzel yapti ama digiturk uzerinden sifresiz yapti.
alacaklari 1-2 yabanci kaldi onuda ellerine yuzlerine bulastirdilar yazik.
Adam Mayıs'ın 17'sinde mi ne seçildi, nasıl Mayıs'ın 2. haftası dünya yıldızı getirsin? Ünal Aysal sadece dünya yıldızı denilecek isimler listemizde dedi, tek kaleci sözünü tutamadı o kadar. Bu arada Digiturk'le anlaşmamız var kafamıza göre başka platformlarda da yayın yapamayız diye biliyorum.
GS TV bugünlerde ücretsiz yayına geçecekti. Tam tarihi hatırlamıyorum ama Temmuz başıydı.
Digiturk 75. kanalda ücretsiz olarak izlenebiliyor Cihan :)
9 Temmuz kilit nokta. Çok önemli çıkacak karar.
Facx
08.Temmuz.2011, 15:25
9 temmuz da ya rivadan gelir elde etmekle alakalı karar çıkar yada ünal aysal kulübü kendine borçalamak isteği sunar ondan sonra gerçekleşir transferler diye düşünüyorum
Nedvedmania
08.Temmuz.2011, 15:26
Doğru alttaki mesajın devamını yanlış okumuşum. Bumuydu yani ücretsiz dedikleri :) Ben uyduya geçecek zannediyordum :)
Revolution
08.Temmuz.2011, 15:27
Doğru alttaki mesajın devamını yanlış okumuşum. Bumuydu yani ücretsiz dedikleri :) Ben uyduya geçecek zannediyordum :)
Uyduya belli bir süre geçemiyoruz diye biliyorum Cihan, Adnanlar sağolsun kapı gibi anlaşma yapmışlar :D
byariff
08.Temmuz.2011, 16:00
Adam Mayıs'ın 17'sinde mi ne seçildi, nasıl Mayıs'ın 2. haftası dünya yıldızı getirsin? Ünal Aysal sadece dünya yıldızı denilecek isimler listemizde dedi, tek kaleci sözünü tutamadı o kadar. Bu arada Digiturk'le anlaşmamız var kafamıza göre başka platformlarda da yayın yapamayız diye biliyorum.
Digiturk 75. kanalda ücretsiz olarak izlenebiliyor Cihan :)
9 Temmuz kilit nokta. Çok önemli çıkacak karar.
Revolution hadi kaleciyi gectim unal aysal baskan olurken 9. yabanci ile on anlasma yaptik demedimi ee insaf be fatih hoca illaki bunlardan 1-2 sini begenirdi. valla tek diyecegim su unal aysal taraftarlari ve galatasaray kulubunu iyi doldurusa getirdi ortada hala icraat yok.
E.Cartman
08.Temmuz.2011, 16:40
Ünal Aysal ne zaman 9 yabancıyla ön anlaşma yaptık dedi yav, ben mi kaçırdım yoksa. Benim bildiğim Mehmet Helvacı o tarz bi şey dedi.
GsDoruk
08.Temmuz.2011, 16:52
Revolution hadi kaleciyi gectim unal aysal baskan olurken 9. yabanci ile on anlasma yaptik demedimi ee insaf be fatih hoca illaki bunlardan 1-2 sini begenirdi. valla tek diyecegim su unal aysal taraftarlari ve galatasaray kulubunu iyi doldurusa getirdi ortada hala icraat yok.
Ünal Aysal seçim öncesi öyle bir şey kesinlikle demedi. O tarz şeyler diyen Helvacı'ydı.
Fearless Coward
08.Temmuz.2011, 17:01
Ünal Aysal hiç bi zaman kesin konuşmadı ki sadece görüşüyoruz gibilerinden açıklamalar yaptı...
byariff
08.Temmuz.2011, 17:01
6 yabanciymis pardon :/
14 Mayıs'taki seçim öncesi adaylık sürecinde 6 oyuncuyla ön protokol imzaladıklarını dile getirerek, transferde hazırlıksız yakalanmayacaklarını söyleyen Başkan Ünal Aysal, koltuğa oturduktan sonra adeta çark etti.
Başkanlık görevinde 1 ayı geride bırakan Aysal ve yönetiminin sadece bonservisi elinde olan oyuncuları kadrosuna katması, sarı-kırmızılı taraftarları da kızdırmaya başladı. Yeni yönetime başlarda büyük destek veren taraftarlar, internetteki forumlarda eleştirilerin dozunu arttırıyor.
Fearless Coward
08.Temmuz.2011, 17:05
O Habere mi inanacaksın yahu adamı izledinmi öyle bir şey dedi mi? ayrıca taraftarı anlamıyorum bonservisi elinde olan oyuncuların hepsi kaliteliydi takım zaten borç batağında paramı harcasınlar :D :D alemler yahu hadi Serdar Özkan tarzı adam alınsa neyse diyeceğim de alınan adamların hepsi kaliteli...
GsDoruk
08.Temmuz.2011, 17:21
14 Mayıs'taki seçim öncesi adaylık sürecinde 6 oyuncuyla ön protokol imzaladıklarını dile getirerek, transferde hazırlıksız yakalanmayacaklarını söyleyen Başkan Ünal Aysal, koltuğa oturduktan sonra adeta çark etti.
Başkanlık görevinde 1 ayı geride bırakan Aysal ve yönetiminin sadece bonservisi elinde olan oyuncuları kadrosuna katması, sarı-kırmızılı taraftarları da kızdırmaya başladı. Yeni yönetime başlarda büyük destek veren taraftarlar, internetteki forumlarda eleştirilerin dozunu arttırıyor.
Sen öyle bir şey dediğini hatırlıyor musun peki Ünal Aysal'ın. Ben Ünal Aysal'ın 6 oyuncuyla anlaştık, ben seçilir seçilmez bu oyuncular gelecek dediğini hiç hatırlamıyorum.
ancar
08.Temmuz.2011, 18:17
Fenerbahçe taraftarı olaraktan Ünal Aysal'ı takip ederim ama hiç bir açıklamasında öyle bir şey duymadım ben iyi oyuncuları alacağız güzel bir takım kuracağından bahsetmişti
Hugo
08.Temmuz.2011, 19:32
Biz Muslera'yı resmen duyurduk mu? Transfermarkt sitesinde Galatasaray kadrosunda gözüküyor.
Hugo
08.Temmuz.2011, 19:33
Transferden kastım "Yıldız transfer". Heralde transfer yapmadan şampiyon olunmaz :D 20-30 yıl aynı takımlamı devam edeceğiz :D
Biz yıldız mı almıştık o dönem? Servetler, Hakan Baltalar gelmişti de şampiyon olmuştuk.
Fearless Coward
08.Temmuz.2011, 19:54
Duyurmak istemiyorlar sanırım Uruguay,Copa Amerika'dan elendikten sonra duyururlar diye düşünüyorum...
byariff
08.Temmuz.2011, 19:59
Twitterden ftw1905"den Alinti
1:Son gelen bilgiler 14 Temmuz'da forma lansmanı yapılacakmış, ama özel bir lansman olacakmış, tv filan olmayacakmış diye duydum.
2:Bu bilgileri aldığım kişide İtalya liginden transfer olayını doğrulattı, şuan uğraşılıyormuş...
3:Bu kişi ayrıca Mustafa Sarp ve Pino yolcu diyor, Pino için Monoco'ya kiralık gönderilim demişler olmamış galiba...
4:Şu ana kadar yaklaşık 4.000 kombine satılmış.
5: ve Mali kongre ve şike gündemi olduğu için haftaya hareket bekleniyor...
6: talya liginden transfer büyük ihtimal Cambiassodur
Fearless Coward
08.Temmuz.2011, 20:04
14 Temmuzda lansman varsa Muslera orda tanıtılır :D :D
EreN
08.Temmuz.2011, 20:12
Transfer için umarım kulüp başkana borçlandırılmaz.
Redrum
08.Temmuz.2011, 23:25
Transferle şampiyon olunmaz. Transfere göre umutlu olursanız yolun sonunda kaybeden siz olursunuz. Transfer tabikide insanı sevindirir ama herşeyi yıldız transfere bağlamak yanlış. Çok net örnekler var son yıllarda. Biz, Fener, Beşiktaş ne zaman yıldızlar kadrosu kursak o sene şampiyon olamadık. Ne zaman orta seviyede kadro kursak o sene genelde şampiyon olduk. Beşiktaş yıldızlar karması oldu ama kaçıncı oldu. Ondan önce bi ara 13 transfer yapmıştı ama 5. mi 6.mı ne bitirmişti. Aynı şey bizim içinde Fener içinde geçerli.
Ayrıca illa transfere bakacaksanız bence takım şuanda çok iyi. Süper yıldız almasakta güven veren isimler var. Ben çok umutluyum bu seneden.
Beşiktaş'ın ben zaten başarılı olamayacağını biliyordum :)
Ben yıldız transfer istemiyorum ki. Gazetede Drogba Forlan Luis Fabiano haberi görünce küfrediyorum ya gerçekse diye.
Bizim takım kaç yıldır bas bas bağırıyor orta saha diye. Tamam selçuk'u aldık ama lazım bir tane daha. Alalım ya Drogba diyene kadar orta sahaya al adam. Bu taraftarın yarısı hala "Kallström'ü beğenmedik, daha iyisi için çalışıyoruz" sanıyor :)
Stoperde Semih Kaya eyvallah gelecek vaad ediyor ama servet-ujfalusi-gökhan-semih'le yola çıkılır mı? Ceyhun ve Balta da gerekirse stoper oynuyor demeyin lütfen, ikisini toplasan bir stoper eder mi ona bakacaksın yoksa ben de stoper oynarım zor bir şey değil :) Gökhan ile Semih'i de ben bize yedek olacak kapasitede görmüyorum. Emre Güngör'ümüz olsaydı mesela keşke :) Sağ kanada Kazım'a güvenerek yola çıkmamalıyız.
LadroN
08.Temmuz.2011, 23:30
Beşiktaş'ın ben zaten başarılı olamayacağını biliyordum :)
Ben yıldız transfer istemiyorum ki. Gazetede Drogba Forlan Luis Fabiano haberi görünce küfrediyorum ya gerçekse diye.
Bizim takım kaç yıldır bas bas bağırıyor orta saha diye. Tamam selçuk'u aldık ama lazım bir tane daha. Alalım ya Drogba diyene kadar orta sahaya al adam. Bu taraftarın yarısı hala "Kallström'ü beğenmedik, daha iyisi için çalışıyoruz" sanıyor :)
Stoperde Semih Kaya eyvallah gelecek vaad ediyor ama servet-ujfalusi-gökhan-semih'le yola çıkılır mı? Ceyhun ve Balta da gerekirse stoper oynuyor demeyin lütfen, ikisini toplasan bir stoper eder mi ona bakacaksın yoksa ben de stoper oynarım zor bir şey değil :) Gökhan ile Semih'i de ben bize yedek olacak kapasitede görmüyorum. Emre Güngör'ümüz olsaydı mesela keşke :) Sağ kanada Kazım'a güvenerek yola çıkmamalıyız.
Emre Güngör hastalığı başladı bizim taraftarlardada.Bu adam bir ara o kadar çok hata yaptı ki ondan gönderildi.Bir ara herkes gitmesini isterken şimdi Antep'te iyi oynayınca kahraman oldu.
Redrum
08.Temmuz.2011, 23:41
Emre Güngör hastalığı başladı bizim taraftarlardada.Bu adam bir ara o kadar çok hata yaptı ki ondan gönderildi.Bir ara herkes gitmesini isterken şimdi Antep'te iyi oynayınca kahraman oldu.
Kahraman olmadı yahu. Serdar Kesimal gitti, Serdar Aziz hayatta bırakmazlar Ömer Toprak zaten mümkün değil, o tarz türk stoperleri kast ediyorum ben :)
Nedvedmania
09.Temmuz.2011, 00:21
Biz yıldız mı almıştık o dönem? Servetler, Hakan Baltalar gelmişti de şampiyon olmuştuk.
Bilerek mi yapıyorsun yahu :D Bende aynı şeyi diyorum zaten niye kızıyorsun bana :D
Suicider
09.Temmuz.2011, 00:49
Ünal başkan yıldız transferi sözünü tuttu bon jovi konserinde gs atkısı açtı :D
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/large/341237955.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1310159039&Signature=oyl2iVzA4lYjXVbGrvTEydJqzI4%3D
E.Cartman
09.Temmuz.2011, 00:50
Bon Jovi önce Eskişehir'i gezmiş diyorlar.
LadroN
09.Temmuz.2011, 01:03
Kahraman olmadı yahu. Serdar Kesimal gitti, Serdar Aziz hayatta bırakmazlar Ömer Toprak zaten mümkün değil, o tarz türk stoperleri kast ediyorum ben :)
Orası doğru:D.
Revolution
09.Temmuz.2011, 01:06
Taraftarin tepkisi Emre sakatlaniyor diye gonderildi, muzmin sakat Gokhan Zan kadroda. Emre eger Gokhan Zan gibi omzu cikikken bile cagrilsaydi milli takima hala takimdaydi. Bizim Adnanlarin mentalitesi buydu.
LadroN
09.Temmuz.2011, 01:10
Gökhan Zan'ı takımda tutanları Allah'a havale ediyorum orası ayrı konuda Emre.G son performansları hiçte parlak değildi.Göndermeselerdi iyiydi fakat çokta büyük bir kayıp değil bence.Adnanların bir ara transferden para kazanıyoruz ayağına gitti tıpkı Keita gibi.
Facx
09.Temmuz.2011, 03:05
Gökhan Zan'ı takımda tutanları Allah'a havale ediyorum orası ayrı konuda Emre.G son performansları hiçte parlak değildi.Göndermeselerdi iyiydi fakat çokta büyük bir kayıp değil bence.Adnanların bir ara transferden para kazanıyoruz ayağına gitti tıpkı Keita gibi.
emre güngör hatırladığım kadaryıla en son düzgün bi ts maçında oynamıştı onda adam en az 4-5 top kesti bi hata yaptı gol oldu maçın suçlusu oldu
byariff
09.Temmuz.2011, 03:08
emre gungor sahsen iyi defansti trabzon macinda hata yapti diye yollandi simdi gaziantepde nasil top oynadigini biliyoruz ...
Zekirdek
09.Temmuz.2011, 11:25
Emre Güngör A Milli Takım hazırlık maçında kısa geri pas atarak gol yememize sebep olmuştu. Son 1 yıl içindeki maçlardan birinde olması lazım. Maçın ismi tam olarak aklıma gelmiyor.
uAburak89
09.Temmuz.2011, 11:35
Ali Dürüst konuşmuş, Fabiano transferi olumsuz diyor. Takıldığım nokta sakatlığı var, inceliyorlar dedi, bütün dünya biliyor zaten sakatlığını, Brezilya'ya gitmeden önce bunun araştırılması gerekmez mi ? Forvet hattına transferi güçlendirmek için yapacağız, önceliğimiz kaleci Muslera da her şey olumlu, orta saha ve sağ bek transferi de olacak diyor. Detayı;
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=95091
Hugo
09.Temmuz.2011, 11:36
Muslera'dan güzel bir kurtarış, dün geneci maçtan:
http://s7.directupload.net/images/110709/wmpuogc5.swf
Ardından yine güzel 2 kurtarış yapmıştı. Sonrasını bilmiyorum 10 dakika izledim maçı sonlara doğru.
yunusgs
09.Temmuz.2011, 12:25
Ali Dürüst konuşmuş, Fabiano transferi olumsuz diyor. Takıldığım nokta sakatlığı var, inceliyorlar dedi, bütün dünya biliyor zaten sakatlığını, Brezilya'ya gitmeden önce bunun araştırılması gerekmez mi ? Forvet hattına transferi güçlendirmek için yapacağız, önceliğimiz kaleci Muslera da her şey olumlu, orta saha ve sağ bek transferi de olacak diyor. Detayı;
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=95091
Sağ bek transfer doğruysa güzel bir haber.Bir de sol beke takviye yapsınlar.
Revolution
09.Temmuz.2011, 12:45
Sag bek Nei olsun, lokum gibi :)
byariff
09.Temmuz.2011, 13:19
sag bek"a alcaklarsa turk oyuncu alsinlar ornek konyadaki hakan aslantas olabilir,Muslera geldi varsayarak sadece 1 tane yabanci transferi kaldi oda ortasahaya alsalar yeterli olur bence. forvete gerek yok yani yabanci oyuncu almazlar insallah
Revolution
09.Temmuz.2011, 13:44
Bence yabanci lazim sag bekte Turk olarak Sabri'yi kesecek Gokhan Gonul ve Koray var. Koray'i Eskisehir satmaz zaten.
Volkan Sen ismi geciyor sag acik icin.
RaSenGan
09.Temmuz.2011, 14:32
Muslera'dan güzel bir kurtarış, dün geneci maçtan:
http://s7.directupload.net/images/110709/wmpuogc5.swf
Ardından yine güzel 2 kurtarış yapmıştı. Sonrasını bilmiyorum 10 dakika izledim maçı sonlara doğru.
http://s7.directupload.net/images/110709/pj8tbjnf.swf
Bir de bu varmış :) Gol olsaydı eyvah eyvah :)
Flawless Victory
09.Temmuz.2011, 14:39
Muslera transferine karşıydım. Bize kariyerli, sağlam duruşlu kaleci lazımdı. Muslera geldiği gibi gider. Olan Cana'ya oldu. Böyle adamı daha da transfer edemeyiz.
byariff
09.Temmuz.2011, 14:39
volkan sen"i almak buyuk hata olur takimda sag acik kayniyor zaten Arda oynuyabiliyor orda,Kazim var,Pino var,Anil Dilaver var,Okan derici var,Aydin yilmaz var bence cok gereksiz volkani alirsak
DaveJones
09.Temmuz.2011, 14:43
Muslera transferine karşıydım. Bize kariyerli, sağlam duruşlu kaleci lazımdı. Muslera geldiği gibi gider. Olan Cana'ya oldu. Böyle adamı daha da transfer edemeyiz.
Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için yazmamıştım ama geçen seneden beri söylüyorum Galatasaray'ın aradığı kaleci Romero diye. Ya da o tarz bir kaleci. Muslera'nın refleksleri çok iyi ancak kaleyi kaplamak dediğimiz hususta pek başarılı değil. Cana'yı neden gönderirler onu hiç anlamam zaten. Terim'in sevdiği tarzda adam olmasını geçtim piyasadaki en iyi ön liberolardandı. Keşke bize gelseydi :n:
byariff
09.Temmuz.2011, 15:11
2.ci ligde bir suru cana var. hirsli futbolcu eyvallah lafim yok ama cok gereksiz kartlar goruyor
Flawless Victory
09.Temmuz.2011, 15:16
2.ci ligde bir suru cana var. hirsli futbolcu eyvallah lafim yok ama cok gereksiz kartlar goruyor
Bir sürü var da neden kimse transfer etmiyor? Sadece hırslı değil, yetenekliydi aynı zamanda. Katılmıyorum sana. Hagi de gereksiz kart görüyordu ayrıca, onu da gönderseydik o zaman!
Revolution
09.Temmuz.2011, 15:19
:zuhaha 2. ligdekileri Marsilya'ya Sunderland'e kaptan yapalım hemen. 2. ligdeki Cana'yı alıp, Muslera'yla takas edelim. Bir sürü varmış, futbolun bug'ını bulduk vay anasını.
Facx
09.Temmuz.2011, 15:20
alınmada Rıdvan Dilmen'in TSI versiyonusun, bi alex değil hatta dimi ? :D
RaSenGan
09.Temmuz.2011, 15:24
Arkadaş Can var demek istemiş a fazla kaçmış :)
eng1n
09.Temmuz.2011, 15:30
Bütün galatasaraylı arkadaşlar byariff'in yazdığı yazıyı bekliyorlardı herhalde bir anda tepkiler yağıyor :D
Revolution
09.Temmuz.2011, 15:32
Bütün galatasaraylı arkadaşlar byariff'in yazdığı yazıyı bekliyorlardı herhalde bir anda tepkiler yağıyor :D
Mantıklı birşey yazsaydı keşke :)
Revolution
09.Temmuz.2011, 15:36
Bir gariplik var ama...
Reyes ve Forlan'ın transfer süreci adeta yılan hikayesine döndü. Atletico, Reyes ve Forlan'ı satmayacaklarını açıklasa da; Galatasaray bu açıklamaların tam tersini ifade etmeye devam ediyor.
09 Temmuz 2011 Cumartesi - 09:47
Webaslan.com
http://www.webaslan.com/img/5/2011/forla.jpg
Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'da transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) sürecinde ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Atletico Madrid (http://www.webaslan.com/atletico-madrid/) Kulübü Diego (http://www.webaslan.com/diego/) Forlan (http://www.webaslan.com/forlan/) ve Jose Antonio Reyes (http://www.webaslan.com/reyes/)'in 'satılık' olmadığını açıklasa da Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/) cephesinde iki futbolcu için bekleyiş sürüyor. Atletico Madrid (http://www.webaslan.com/atletico-madrid/)'in daha önce yaptığı açıklamalara rağmen, Forlan (http://www.webaslan.com/forlan/) ve Reyes (http://www.webaslan.com/reyes/) için transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) temaslarının olduğunu belirten Ali Dürüst (http://www.webaslan.com/ali-durust/)'e bir destek de ikinci başkan Refik Arkan (http://www.webaslan.com/refik-arkan/)'dan geldi.
Forlan (http://www.webaslan.com/forlan/) ve Reyes (http://www.webaslan.com/reyes/)'in transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) süreçlerinin devam ettiğini ve henüz bu transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) defterinin kapanmadığını belirten Arkan, "Atletico Madrid'in finansal bir sıkıntısı var ve yöneticiler baskı altındalar. O dönemde Reyes (http://www.webaslan.com/reyes/) tatilde, Forlan (http://www.webaslan.com/forlan/) da Uruguay (http://www.webaslan.com/uruguay/) Milli Takım kampındaydı. Bu transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) süreci bitmiş değil. Bunu size söyleyebilirim. Tekrar bir temas olabilir; çünkü Atleticolu yöneticiler de bizi arıyorlar. Ama çok acelemiz yok. Her gün yeni bir alternatif çıkıyor. Biz en doğrusunu seçmek istiyoruz. Reyes (http://www.webaslan.com/reyes/) ve Forlan (http://www.webaslan.com/forlan/) için bir adım daha olabilir ama bu biraz zaman alabilir; çünkü başka alternatifler de var. Bize en iyi ve uygun olanını seçmek durumundayız. Çok önemli dünya yıldızı isimler gündemde var" dedi.
Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/) Kulübü, Forlan (http://www.webaslan.com/forlan/) ve Reyes (http://www.webaslan.com/reyes/)'in transferleri için Atletico Madrid (http://www.webaslan.com/atletico-madrid/) ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirmiş ancak Atletico Madrid (http://www.webaslan.com/atletico-madrid/) Kulübü, Reyes (http://www.webaslan.com/reyes/)'i Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'a satmayacaklarını resmi (http://www.webaslan.com/resmi/) internet sitesi aracılığıyla duyurmuştu.
Forlan (http://www.webaslan.com/forlan/) ve Reyes (http://www.webaslan.com/reyes/) transferlerinde Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/) ve Atletico Madrid (http://www.webaslan.com/atletico-madrid/) cephesinden gelen 'çelişkili' ifadeler transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) sürecini adeta yılan hikayesine çevirirken; İspanyol basını da kesin bir dille Reyes (http://www.webaslan.com/reyes/)'in Atletico Madrid (http://www.webaslan.com/atletico-madrid/)'de kalacağını duyurdu.
Revolution
09.Temmuz.2011, 15:37
Ben Forlan'ı da Reyes'i de istemiyorum bu saatten sonra. Kıl oldum Athetico Madrid'e.
William Rookwood
09.Temmuz.2011, 15:39
Forlan daha milli takımdan gelmedi. Cana kulüp sitesinden açıklanmadı bildiğim kadarıyla şu Copa America'nın bitmesini bekliyorlar. Bana kalırsa hiç forvete ihtiyaç yok Johan Elmander gibi bi adamımız var
Revolution
09.Temmuz.2011, 15:42
Elmander-Baros-Stancu yeterli bence de ama şimdi aklıma geldi yahu Stancu kampta mı?
RaSenGan
09.Temmuz.2011, 15:44
Elmander-Baros-Stancu yeterli bence de ama şimdi aklıma geldi yahu Stancu kampta mı?
Adam dünkü hazırlık maçında oynamış :icon_biggrin:
uAburak89
09.Temmuz.2011, 15:44
Dünkü maçta oyuna 57. dakikada girmiş olması lazım, kampı takip edenler dikkat çeken isimlerden olduğunu söylüyorlar Stancu'nun.
William Rookwood
09.Temmuz.2011, 15:45
Bogdan tam bir poacher. Çiftli forvetle ve iyi bir taktikle oynandığı zaman harika işler yapabilecek biri. Terim döneminde iyi işler yapacağını düşünüyorum
Revolution
09.Temmuz.2011, 15:46
Çift forvet oynayacaksak Stancu bence kalmalı. Ortasaha ile forvet arasındaki bağlantıyı kurabilir. İlk oynadığı maç Buca maçıydı sanırım Sivas da olabilir, tribündeydim. Çift forvet oynuyorduk ne hikmetse ve oynadığı kısa sürede çok iyi işler çıkartmıştı.
LadroN
09.Temmuz.2011, 15:51
Stancu ilk geldiğinde iyiydi 3-4 hafta sonra bozdu.Çift forvet oynacağımızı düşünmüyorum ama kalmalı.
Facx
09.Temmuz.2011, 15:54
Stancu ilk geldiğinde iyiydi 3-4 hafta sonra bozdu.Çift forvet oynacağımızı düşünmüyorum ama kalmalı.
ona biz bam etkisi diyoruz :D
Fearless Coward
09.Temmuz.2011, 15:56
Forlan daha milli takımdan gelmedi. Cana kulüp sitesinden açıklanmadı bildiğim kadarıyla şu Copa America'nın bitmesini bekliyorlar. Bana kalırsa hiç forvete ihtiyaç yok Johan Elmander gibi bi adamımız var
Cana açıklandı Ufuk ama prensipte anlaşıldı falan yazmışlar yani Muslera bekleniyor...
William Rookwood
09.Temmuz.2011, 16:07
Ben olsam yeni bir ortasaha almak yerine Emre Çolak'ı iyi bir BB programı ile fiziğini güçlendirip kadroda tutardım çok yetenekli bir futbolcu
byariff
09.Temmuz.2011, 16:24
Bir sürü var da neden kimse transfer etmiyor? Sadece hırslı değil, yetenekliydi aynı zamanda. Katılmıyorum sana. Hagi de gereksiz kart görüyordu ayrıca, onu da gönderseydik o zaman!
Hagi ile cana ayni mevkidemi oynuyor renktasim ? cana o kadar agrasif sert"ki cok gereksiz kartlar goruyor ama hagi teknik muthis zekili bir oyuncu hagi nin kart gormesinin tek nedeni asiri derece sinirleniyordu cana"ya o kadar vara verdik elimizde mehmet guvenler,mehmet topallar, varken :)
Revolution
09.Temmuz.2011, 17:21
Hagi ile cana ayni mevkidemi oynuyor renktasim ? cana o kadar agrasif sert"ki cok gereksiz kartlar goruyor ama hagi teknik muthis zekili bir oyuncu hagi nin kart gormesinin tek nedeni asiri derece sinirleniyordu cana"ya o kadar vara verdik elimizde mehmet guvenler,mehmet topallar, varken :)
Mehmet Guvenler mi :D Allah askina Mehmet Guven kac yasindan beri oynadi bizde sadece Liverpool macinda az biraz birseyler yapti. Zaten o mac oyle bir macti ki Carrusca bile iyi oynamisti :D
Fearless Coward
09.Temmuz.2011, 17:53
Cana ile Mehmet Güven ve Mehmet Topal'ı kıyaslamak bile komik...Cana bu oyunculardan çok çok iyi bir oyuncu bu sene adam gibi oynayan 2-3 oyuncudan biri de Cana'dır...
E.Cartman
09.Temmuz.2011, 18:12
Ben Cana'nın Mehmet Topal'dan iyi olduğuna katılmıyorum ben Mehmet daha iyi kesici ayrıca daha iyi pas atıyor Cana'dan. Ama Cana daha mücadeleci, daha hırslı.
Revolution
09.Temmuz.2011, 18:22
Unal Aysal bir forvet bir ortasaha alacagiz, demis.
William Rookwood
09.Temmuz.2011, 18:26
Cambiasso'yu Inter bırakmaz. Onun yerine Muntari'yi alalım
Fearless Coward
09.Temmuz.2011, 18:45
Forlan ve Reyes'i taraftar baskısından dolayı başkan satmaktan vazgeçmiş...Ayrıca Drogba ve Forlan için Ünal Aysal,önemli oyuncular ancak önemli sorunlarıda oluyor demiş...1 Forvet ve 1 orta saha alacağız demiş...Forvete kim gelir tahmin edemiyorum ama orta sahaya Kallström ve ya Muntari gelirse çok iyi olur...
Revolution
09.Temmuz.2011, 18:49
Kallstrom/Muntari ve Drogba gelirse inanilmaz ferahlarim.
zemlinskis
09.Temmuz.2011, 19:46
Ne güzel konuşuyorsunuz öyle ağzınızdan bal damlıyor resmen ... Forlan , Reyes , Muntari , Cambiasso peh ...
Revolution
09.Temmuz.2011, 19:52
Sanki yonetim Selcuk, Ceyhun, Elmander, Ujfalusi'yi almadi. Bu adamlar 2.lig topcusuydu da haberimiz mi yok?
RaSenGan
09.Temmuz.2011, 19:59
Ne güzel konuşuyorsunuz öyle ağzınızdan bal damlıyor resmen ... Forlan , Reyes , Muntari , Cambiasso peh ...
Valla ben seni anlamıyorum :) Kazım'ı dünya starı olarak görüyorsun Volkan'a hastasın transferleri falan her şeyi eleştiriyorsun :)
C h A o S
09.Temmuz.2011, 21:50
Bazıları sanırım Galatasaray'ı yapılacak transferlere göre seviyor.Şaşırıp kalıyorum valla...
William Rookwood
09.Temmuz.2011, 22:35
Zemlin bence Galatasaray'lı değil buraya milleti kızıştırmak için geliyor :)
byariff
09.Temmuz.2011, 22:59
ispanyol kulubu valencia salakti zaten mehmet topali alarak ben sahsen cana"nin o kadar iyi topcu olduguna inanmiyorum teknik 0 pas 0 sadece hirsli mucadeleci onun aynisi mehmet topal"dada vardi
Mehmet guvene gelirsek manisada sahsen yigit incedemir ile iyi bir 2"liler iyide oynuyorlar.
nese renktaslarim birbirimizi kirmayalim tartismayalim herseyin en iyisi galatasaray icin..
eng1n
09.Temmuz.2011, 23:17
Cana'da teknik 0 olabilir pas 0 olabilir ama Cana gerektiğinde takıma liderlik yapıp karakteristik özelliklerini sahaya yansıtabilir tabii bunları geçen sezon yapamadı. Bank asyada bulurum dediğiniz adamlara göre top kapmak adama 'öküz' gibi dalmaktır. Bu arada Cana'nın pas ve tekniği o kadar kötü değil.
Zekirdek
10.Temmuz.2011, 00:09
Yani bazı arkadaşlara işinize gidin demek içimden gelmiyor değil. Abi Mehmet Güven kim ya? Galatasaray gibi bir takım Mehmet Güven'in hesabını yapıyorsa ligden çekilse yeridir. Mehmet Güven'in bütün iç saha maçlarını bu sezon izledim. Manisa'da en çok sırıtan adam. Bekir Yılmaz biraz daha agrersif oynasa ve biraz daha kuvvetlense Mehmet Güven kendine klübeden yer ayarlatırdı.
IcedEarth
10.Temmuz.2011, 01:57
Resmi site bende açılmıyor şu anda.. Acaba transfer gelir mi :p
byariff
10.Temmuz.2011, 02:00
Fernando Muslera al Galatasaray. El próximo lunes pondrá la rubrica en el contrato en el hotel Madero de Buenos Aires
Turkcesi ; Pazartesi gunu, Hotel Madero de Buenos Aires'de, Muslera imzalayacakmis
Revolution
10.Temmuz.2011, 14:07
Loveforfootball (http://twitter.com/#%21/Loveforfootball) Love Football
Galatasaray'da biten transferler yarından itibaren başlayacak olan haftada açıklanacak.
________
Transfere Fenerbahçe ayarı...
G.Saray, TFF'nin 15 Temmuz'da Fenerbahçe ve diğer takımlar ile ilgili vereceği karar doğrultusunda transfer politikasını gözden geçirerek, işte detaylar...
10 Temmuz 2011 Pazar - 11:28
Webaslan.com
http://www.webaslan.com/img/5/2011/drogba_fabian.jpg
Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'da transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) çalışmaları devam ediyor. Fernando Muslera (http://www.webaslan.com/muslera/)'nın transferini noktalayan ve resmi (http://www.webaslan.com/resmi/) imzalar için Uruguay (http://www.webaslan.com/uruguay/)'ın Copa America'dan elenmesini bekleyen Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/), transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) politikasını yeniden gözden geçiriyor.
Türkiye (http://www.webaslan.com/turkiye/)'de patlayan şike ve teşvik operasyonu soruşturmasında yaşanan olayların ardından transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) politikasını revize eden Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/), 15 Temmuz'da Türkiye (http://www.webaslan.com/turkiye/) Futbol (http://www.webaslan.com/futbol/) Federasyonu'nun ezeli rakibi Fenerbahçe hakkında vereceği kararı bekliyor.
Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/) Başkanı Ünal Aysal (http://www.webaslan.com/unal-aysal/) da transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) poltikalarını revize ettiklerini doğrularken; "Ligin bugün geldiği durumda ihtiyaçlarımızı tekrardan gözden geçirmek durumundayız. Transfer için Temmuz'un 15'ini bekliyoruz" açıklamasını yaptı.
14 Mayıs'ta yapılan başkanlık seçimlerinden önce sarı-kırmızılı taraftarlara 'sansasyonel' transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) sözü veren ancak aradan geçen süreye rağmen Drogba (http://www.webaslan.com/drogba/), Forlan (http://www.webaslan.com/forlan/), Reyes (http://www.webaslan.com/reyes/) ve Fabiano (http://www.webaslan.com/fabiano/) transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) girişimlerinden sonuç alamayan Ünal Aysal (http://www.webaslan.com/unal-aysal/), Fenerbahçe'nin olası küme düşürülmesi ya da yüksek bir puanla ceza (http://www.webaslan.com/ceza/) alması durumunda kulübün ekonomik şartlarını da göz (http://www.webaslan.com/goz/) önüne alarak maliyeti düşük transferlerin altına imza (http://www.webaslan.com/imza/) atacak.
Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'ın Fernando Muslera (http://www.webaslan.com/muslera/)'nın yanı sıra orta saha ve forvet (http://www.webaslan.com/forvet/) mevkiilerine birer transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) yapıp transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) dönemini kapatması bekleniyordu ancak TFF (http://www.webaslan.com/tff/)'nin Fenerbahçe ve diğer takımlar hakkında vereceği karar sarı-kırmızılı kulübün transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) sürecinde de direkt olarak belirleyici olacak.
Kulislerde konuşulmaya başlanan bir diğer iddia da Mali (http://www.webaslan.com/mali-genel-kurul/)Genel (http://www.webaslan.com/genel/) Kurul da eşi benzeri görülmemiş bir yetki alan ve borçların yapılandırılması konusunda elini güçlendiren Ünal Aysal (http://www.webaslan.com/unal-aysal/)'ın, aldığı yetki doğrultusunda Türkiye (http://www.webaslan.com/turkiye/)'yi sallayacak flaş bir transfere imza (http://www.webaslan.com/imza/) atabileceği yönünde...
10 Temmuz 2011 Pazar - 12:35
Webaslan Dış Haberler
http://www.webaslan.com/img/5/2011/muntari-1307869672.jpg
Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'ın transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) listesinde olan Sulley Muntari (http://www.webaslan.com/sulley-muntari/), Inter (http://www.webaslan.com/inter/)'in bugün başlayacak olan kampına katılacak. İlk etapta Esteban Cambiasso (http://www.webaslan.com/esteban-cambiasso/) için girişimlerde bulunan ancak Arjantinli oyuncudan 'olumsuz' cevap alınca rotasını yeniden Sulley Muntari (http://www.webaslan.com/sulley-muntari/)'ye çeviren Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/) Ganalı oyuncu için teklifini yaptı ve beklemeye geçti.
Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/) cephesinde Muntari (http://www.webaslan.com/muntari/) için sessiz bekleyiş başlarken; Ganalı oyuncunun menajerinden konu hakkında açıklama (http://www.webaslan.com/aciklama/) geldi. Inter (http://www.webaslan.com/inter/)'in resmi (http://www.webaslan.com/resmi/) yayın organı Canale Inter (http://www.webaslan.com/inter/)'e konuşan Fabien Piveteau, Muntari (http://www.webaslan.com/muntari/)'nin Inter (http://www.webaslan.com/inter/) ile çalışmalara başlayacağını duyurdu.
Muntari (http://www.webaslan.com/muntari/) için bir çok takımdan teklif (http://www.webaslan.com/teklif/) aldıklarını belirten Piveteau, "Muntari, Inter (http://www.webaslan.com/inter/) ile bugün çalışmalara başlayacak. Muntari (http://www.webaslan.com/muntari/), kafasının rahat olmasını istediği için öncelikli olarak Inter (http://www.webaslan.com/inter/) ile devam etmek istiyor ancak yeni teknik direktör Gian Piero Gasperini'nin Muntari (http://www.webaslan.com/muntari/) konusunda vereceği karar çok önemli. Bir çok takımdan teklif (http://www.webaslan.com/teklif/) aldık ve aralarında şu anda resmi (http://www.webaslan.com/resmi/) görüşme halinde olduklarımız da var. Ancak önce Gasperini'nib vereceği kararı beklemek zorundayız" dedi.
Genoa (http://www.webaslan.com/genoa/)'da Diego (http://www.webaslan.com/diego/) Milito, Houssine Kharja, Thiago Motta (http://www.webaslan.com/thiago-motta/) ve Andrea Ranocchia gibi isimler ile birlikte çalışmış olan Inter (http://www.webaslan.com/inter/)'i yeni teknik direktörü Gian Piero Gasperini'nin Thiago Motta (http://www.webaslan.com/thiago-motta/)'yı kesin olarak takımda tutacağı Mariga ve Muntari (http://www.webaslan.com/muntari/) ikilisine ise takımdan ayrılmaları için izin (http://www.webaslan.com/izin/) vereceği İtalyan basınında yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
Inter (http://www.webaslan.com/inter/)'e Muntari (http://www.webaslan.com/muntari/)'nin bonservisi için 7 milyon euro teklif (http://www.webaslan.com/teklif/) eden Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/), Ganalı yıldıza ise 2.5 milyon euro garanti para (http://www.webaslan.com/para/) ve 15 bin euro da maç (http://www.webaslan.com/mac/) başına teklif (http://www.webaslan.com/teklif/) etmişti.
WEBASLAN'DAN;
Transfer pazarından dengeler sürekli değişiyor.... Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'ın Muntari (http://www.webaslan.com/muntari/) ile 'kesin' olarak bir teması var ve bu transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) harekatı ile Ali Gürsoy (http://www.webaslan.com/ali-gursoy/) bizzat ilgileniyor. Inter (http://www.webaslan.com/inter/) ile çeşitli görüşmeler bulunuyor ancak bu süreçte Muntari (http://www.webaslan.com/muntari/)'nin vereceği karar çok önemli...
Kısa bir süre önce hem İtalyan basını hem de Ada basınına kariyerine İngiltere'de devam etmek istediğini açıklayan Muntari (http://www.webaslan.com/muntari/)'nin Inter (http://www.webaslan.com/inter/)'deki kaderi bir anlamda Gian Piero Gasperini'ye bağlı ancak Ganalı oyuncu 'Ben gitmek istiyorum" derse Gasperini de 'kal' demez...
Dengelerin sürekli değiştiği, açıklamaların tam anlamıyla zıt kutuplara yayıldığı transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) sürecinde tüm gelişmeleri yakından takip ederek; olayları iyi bir şekilde analiz etmek kaçınılmaz...
http://www.webaslan.com/img/2011/07/10/canal004.jpg
Hugo
10.Temmuz.2011, 14:12
Muntari'yi çok beğeniyorum. İnşallah alırız onu.
GsDoruk
10.Temmuz.2011, 14:34
Muntari süper olur, süper.
DM: Ceyhun
MC: Selçuk İnan - Muntari
AMC: Arda
FC: Baros - Elmander
Ben böyle bir hücum hattı oluştururdum. Acaba Terim nasıl oynayacak?
byariff
10.Temmuz.2011, 14:38
FC: Baros - Kallstrom
Hocam naptin sen kallstrom forvet"mi ? elmander nerde ? daha bi forvet daha gelcek diyorlar yonetim
benim tahminim 4-4-2 oynucaz on liberosuz selcuk ile muntari gobekte oynucaklar kanatlarda ise arda ile kazim forvet hattinda Transfer ve baros(elmander) seklinde olcak
Webaslandan alinti bu haber dogruysa bu kadarda olmaz artik.
Türkiye'de patlayan şike ve teşvik operasyonu soruşturmasında yaşanan olayların ardından transfer politikasını revize eden Galatasaray, 15 Temmuz'da Türkiye Futbol Federasyonu'nun ezeli rakibi Fenerbahçe hakkında vereceği kararı bekliyor.
Revolution
10.Temmuz.2011, 14:40
FC: Baros - Kallstrom
Harbiden de Kallström'ün ne işi var burada :D
Addolorato
10.Temmuz.2011, 14:42
Arkadaş büyük ihtimalle İsveçlilerin ismini karıştırdı. Elmander yerine Kallström yazmıştır :D.
Revolution
10.Temmuz.2011, 14:44
Onun beklenmesinin sebebi eğer Fenerbahçe küme düşerse Naklen Yayın Geliri düşecektir. Ona göre bir yol çizerler bizimkiler.
Flawless Victory
10.Temmuz.2011, 14:45
Ya kart görse ne olur adam rakibi yıpratıyor. Rakip korkuyor mücadele etmekten. O mevkiye bir Cambiasso, Pirlo alamayacağımıza göre alabileceğimiz en iyi adamlardan biriydi.
Bu arada hemen Muntari'yi yazmışsınız. :) Bence Muntari'yi ucuza bırakmazlar, biz de bonservis bedeli ödeyecek durumda değiliz. O iş boş.
di canio
10.Temmuz.2011, 14:47
Cana'nın değeri Galatasaray'ın kötü bir sezon geçirmesi nedeniyle tam olarak anlaşılamadı bence.
William Rookwood
10.Temmuz.2011, 14:47
Cana tipi oyuncular artık Avrupa futbolunda pek tercih edilmiyor. Onun yerine Busques gibi essien gibi hızlı ve kıvrak oyuncular oynatılıyor.
GsDoruk
10.Temmuz.2011, 14:50
Arkadaş büyük ihtimalle İsveçlilerin ismini karıştırdı. Elmander yerine Kallström yazmıştır :D.
Aynen böyle oldu :D
sarianet
10.Temmuz.2011, 14:54
mehmet yıldız boşta haberiniz olsun mehmedi alan şampiyon olur :D
Revolution
10.Temmuz.2011, 14:54
mehmet yıldız boşta haberiniz olsun mehmedi alan şampiyon olur :D
Allah korusun, hiç haz etmem futbolundan :)
byariff
10.Temmuz.2011, 14:59
Yabanci forvete gerek yok bence alacaklarsa su mersine donen adem sariyi alsinlar.
ortasahaya kallstrom kaleye muslera off tadindan yenmez :D
Flawless Victory
10.Temmuz.2011, 15:23
Cana tipi oyuncular artık Avrupa futbolunda pek tercih edilmiyor. Onun yerine Busques gibi essien gibi hızlı ve kıvrak oyuncular oynatılıyor.
Türkiye Ligi için böyle değil durum. Biz Avrupa futbolu oynamıyoruz. Fiziki mücadeleye dayalı bir futbol anlayışımız var.
E.Cartman
10.Temmuz.2011, 15:50
Fatih Terim 4-4-2 oynatmış dün akşamki antremanda asları. Ufuk-Sabri-Ujfalusi-Servet-Balta-Kazım-Selçuk-Culio-Arda-Baros-Elmander 11'ini oynatmış Fatih Terim. Muntari gelirse Culio yerine Muntari yazılır.
William Rookwood
10.Temmuz.2011, 15:51
Hazırlık maçında as kadro
Ufuk
Sabri - Ujfalusi - Servet - Hakan
Arda- Culio - Selçuk - Kazım
Baros - Elmander 4-4-2 oynadı.
Elmander 3, Baros 2, Arda 2 gol attı.
mpaker66
10.Temmuz.2011, 16:42
Hazırlık maçında as kadro
Ufuk
Sabri - Ujfalusi - Servet - Hakan
Arda- Culio - Selçuk - Kazım
Baros - Elmander 4-4-2 oynadı.
Elmander 3, Baros 2, Arda 2 gol attı.
hangi hazırlık maçı??:smismileyiw2:
şike soruşturması burdaki tartışmalrada bi son vermiş sanırım..Soruşturmadan önce en az 4 takviye lazım derken şimdi 2 oyuncuya razı olduk :D bi fenerbahçenin küme düşmesi bizi bu kadar etkileyecekmi?:0:
William Rookwood
10.Temmuz.2011, 16:45
Antremanda as kadro ile yapılan hazırlık maçın
Revolution
10.Temmuz.2011, 16:48
Fenerbahçe küme düşerse biz kesinlikle çok daha düşük performans göstereceğiz. Rekabetin azalmasından dolayı. Ben düşmeleri taraftarı değilim, şampiyon olacaksak Fenerbahçe'yi alt edip olmalıyız. Yoksa ligin tadı tuzu kalmaz bence. Ortasaha-Forvet şart. Türk bir kanat da alsak iyi olacak. Ama iyi bir kamp dönemi geçirirsek Arda-Aydın-Serdar-Pino-Kazım yeter. Serdar'dan çok şey bekliyorum. Bu senenin sürpriz ismi kimsenin konuşmadığı Yekta olacaktır, nazar değmesin.
Sirius Black
10.Temmuz.2011, 16:48
Kanatlar ters değil mi? Arda sağda Kazım solda mı denemiş hoca?
William Rookwood
10.Temmuz.2011, 17:00
Yok, ben onları rastgele yazdım. Arda solda, Kazım ise sağ kanatta oynadı. Culio ile Selçuk'ta orta alanda.
mpaker66
10.Temmuz.2011, 17:07
serdar eylik'tek çok şey bekliyorum...yok kanata oyuncu istemiyorum ben...Serdar eylik,okan derici,aydın,kazım,pino,arda,culio,emre çolak,bazen sabri...genç oyunculara güvenmek lazım.bence tam zamanı.hazır avrupada değilkeb ve Terim varken...Güvenelim oynasınlar...Ben bi tane adam gibi orta saha ama harbiden çok iyi olacak oyuncuyla(cambiasso,lucho vs...)bide şöyle böyle bi forvetle(olmasada olur) yeterli diyorum.ama orta saha çok önemli gerçekten.devamlılığı olan birisi lazım...
zemlinskis
10.Temmuz.2011, 20:14
Fatih Terim Cambiasso diyor başka da birşey demiyor. Bunun yanında stoper mevkiine transfer lazım. Servet'in yanına ne zamandır adam gibi bir stoper bulunamadı.
byariff
10.Temmuz.2011, 20:33
ufulaji varya zemlinskis ?
zemlinskis
10.Temmuz.2011, 20:43
ujfalusi stoper değil sağ bektir . hiçbir zamanda güven vereceğini düşünmemekteyim. servet'le birleşif ortalıkta sert hareketlerden başka birşeyde bulunmaz. bol bol kırmızı kart yer. daha güvenebileceğimiz bir stoper olmalıydı. mesela serdar kesimal 'i fenere kaptırdığımız için çok üzülüyorum şu an.
Sirius Black
10.Temmuz.2011, 20:56
Sol bek lazım.
uAburak89
10.Temmuz.2011, 20:58
ujfalusi stoper değil sağ bektir . hiçbir zamanda güven vereceğini düşünmemekteyim. servet'le birleşif ortalıkta sert hareketlerden başka birşeyde bulunmaz. bol bol kırmızı kart yer. daha güvenebileceğimiz bir stoper olmalıydı. mesela serdar kesimal 'i fenere kaptırdığımız için çok üzülüyorum şu an.
Öncelikle kelime seçimine biraz dikkat edelim, lütfen.
Ujfalusi hem stoper hem de sağ bek olarak oynayabiliyor, kariyerinin belirli bölümlerinde bu mevkilerde oynamıştır. Oyun tarzı konusunda haklısınız, katılıyorum. Serder Kesimal konusuna gelince, anlatım tarzınızda hata var, Galatasaray'lı herhangi bir yetkili, yönetici ya da teknik direktör Fatih Terim Serdar ismini telaffuz dahi etmedi. Haliyle ortada ne kaptıran var, ne de kapan. Serdar Kesimal'i transfer etmeliydik diyerek gayet güzel anlatma fırsatınız var, bu konuda insanlar olumlu bakmaya çalışıyor, siz de biraz yapıcı olun lütfen.
Fearless Coward
10.Temmuz.2011, 21:00
Ufjalusi sağ bek mi :zuhaha Allahta seni güldürsün kardeşim bu adam defansın Allah'ını yapar nam-ı diğer Gladyatördü bol bol kırmızı yemez rahat ol geçen sezon La Liga'da 30 maça çıkmış bu adam Serdar Kesimal'ı kaptırdığımızı kim söylemiş teklif bile yapmamışız...
byariff
10.Temmuz.2011, 21:06
ujfalusi sag bekmis oda guzel ujfalusi"nin asil mevkisi defans gobek(dc)"dir sag bek oynamadimi ? tabiki oynadi yeri geldiginde.
Fearless Coward
10.Temmuz.2011, 21:07
Ona bakarsak Serdar Kesimal'da aynı özelliklerde hem sağ bek oynar hem stoper zaten defans oyuncuların çoğu böyle Orhan Şam stoper oynar sağ bek vs...Ayrıca ben sol bek almamız gerektiğini düşünüyorum ancak başkanın açıklamalarına bakarsak orta saha ve forvet alınacak...
byariff
10.Temmuz.2011, 21:11
sol bek"e gerek yok lig"de hakan ve caglar goturur.
kallstrom yada cambiasso gelse yeterli kaleciyi aldik galiba muslerayi forvetede bence gerek yok stancu iyiydi bence bugun kendini baya gostermeye calisti...
GeNç KaRTaL
10.Temmuz.2011, 21:15
Beyler işi kişisel tartışmaya döndürmeyin.Herkesin fikri aynı olacak diye bir kaide yok.Gereken uyarıları veriyoruz ve uyarıların işe yarayıp yaramadığının takibini yapıyoruz.Bizlerin görevini sizin üstlenmenize gerek yok.Rica ediyorum rahatsız olduğunuz mesajları sadece raporlayın.
zemlinskis
10.Temmuz.2011, 22:04
Peki tartışmayalım ama bu mesajımı bir yerlere kaydedin. Bu sezon Ujfalusi çok canımızı yakacak benden söylemesi ...
Hugo
11.Temmuz.2011, 01:21
Peki tartışmayalım ama bu mesajımı bir yerlere kaydedin. Bu sezon Ujfalusi çok canımızı yakacak benden söylemesi ...
Boş atıp dolu tutturmaya çalışıyorsun. Ujfalusi bize değil de Udinese'ye Lazio'ya falan gitse taş gibi defans aldılar muhabbeti yapılırdı burda çok eminim. Ujfalusi'yi yıllardır izliyoruz biz yahu. Fiorentina'da da Atletico Madrid'de de gayet başarılıydı. tek tük hatalar her oyuncunun başına geliyor kariyeri boyunca, onları bir kenara bırakırsak gayet sağlam bir "stoper" bana göre.
Revolution
11.Temmuz.2011, 01:23
Bize ortalama bir sol bek bile yeter yahu. Keşke zamanında Ferhat Öztorun veya Anıl Karaer'i göndermeseydik. Berk Neziroğulları nasıl acaba?
Hugo
11.Temmuz.2011, 01:33
Berk'te pek iş yok gibi. Ferhat serbest kalınca almamız lazımdı Trabzon kapmadan. Şu an sadece orta saha gerekiyor bence bize adam akıllı. Bekler 2.planda olmalı. Muntari'yi falan alabilsek çok iyi olacak.
E.Cartman
11.Temmuz.2011, 01:45
Ujfalusi profesyonel futbol kariyeri boyunca oynadığı 425 resmi maçta 79 sarı 5 tane de kırmızı kart görmüş. Bu adam mı başımızı yakacak, çok fazla oyundan atılacak hemde Türkiye'de ortamı germek için söylemiyorum ama ben bu lafa anca gülerim. Büyük konuşmayayım belli olmaz ama biz ne oyuncular gördük göz göre göre oyuncuyu sakatlayan tekme yetmeyip dirsek falan atan. Ujfalusi bu ülkede sürekli kart görürse isyan çıkar. Ki bizim Servet ve FB'li Lugano'da az hırçın değil. Ayrıca Servet kariyerinde 282 maçta 3 kırmızı kart görmüş bunların sadece 1 tanesi Türkiye'de 2'si CL'de, Lugano'da 227 maçta 6 kırmızı kart görmüş bunların 5'i Türkiye'de. Buyrun beni ikna edin Ujfalusi'nin başımıza iş açacağı konusunda. Sakatlanmazsa bu adam ligde 30 maç oynar.
zemlinskis
11.Temmuz.2011, 01:47
Ujfalusi taş gibi defanssa Pique falan altından falan sayılmalı değil mi ? Kendisinden pek haz etmem . EURO 2008 ' de milli takımımıza karşı oynadığı maçta yaptığı çirkeflikler hala gözümün önünde. İstanbul'a da içmeye gelmiş gibi bir hali var. Her ne kadar Servet ve Ujfalusi ikilisinin korkunç görünümü bir avantaj olsa da sezon boyunca çok can yakma ihtimalinden söz ediyorum.
Hugo
11.Temmuz.2011, 02:23
Ujfalusi taş gibi defanssa Pique falan altından falan sayılmalı değil mi ? Kendisinden pek haz etmem . EURO 2008 ' de milli takımımıza karşı oynadığı maçta yaptığı çirkeflikler hala gözümün önünde. İstanbul'a da içmeye gelmiş gibi bir hali var. Her ne kadar Servet ve Ujfalusi ikilisinin korkunç görünümü bir avantaj olsa da sezon boyunca çok can yakma ihtimalinden söz ediyorum.
Pique falan altından sayılmıyor mu zaten?
E.Cartman
11.Temmuz.2011, 02:27
Ujfalusi'yi ezdik ya helal olsun bize :D Tamam bi Real-Barca falan kalitesinde biri değil, zaten o kalitede olsa bizde ne işi var. Fazla zorlamayalım abi adamı sevmiyosun diye küçültmene gerek yok, Ujfalusi iyi defanstır, yırtıcıdır, çirkeftir ki bu defanslar için iyi bir özelliktir rakibi yıldırır hem Neill da çirkefti ama onu bağrımıza bastık yani.
Revolution
11.Temmuz.2011, 02:30
Bence Ujfalusi Pique'den daha iyi stoper, Pique sadece daha genç. Ujfalusi daha hızlı, daha teknik ve daha saldırgan.
k i m k i m l e d a l g a g e ç i y o r g ö r e c e ğ i z
Stoper dediğin Pique gibi soft olmaz. Tam bir overrated.
Facx
11.Temmuz.2011, 03:47
@Revolution
az daha einstein kesiliyodum :D
zemlinskis
11.Temmuz.2011, 10:50
Hadi ama ! Ujfalusi Pique'den iyiyse o zaman cimbomda ne işi var ? Hem tekrar söylüyorum Ujfalusi sağ bektir .
Revolution
11.Temmuz.2011, 10:56
Hadi ama ! Ujfalusi Pique'den iyiyse o zaman cimbomda ne işi var ? Hem tekrar söylüyorum Ujfalusi sağ bektir .
Dedigim gibi yaslandi. Ujfalusi aykiri tarzi yuzunden her kulup tarafindan hos karsilanmadi bu yuzden buralara geldi. Lutfen arastirin, Ujfalusi'nin asil mevkiisi on liberodur bu arada bu sene herkes gorecek bunu.
byariff
11.Temmuz.2011, 13:24
lutfen fm"deki bilgilerler buraya cevap atmayin
ujfalusi Dc dedigimiz defans gobektir atletico madridde sag bekte sakatliklar vs oldugu icin ujfalusi ara ara sag bekte oynamistir.
Revolution
11.Temmuz.2011, 13:35
Ujfalusi Puyol'un Çek versiyonudur. Daha iyisidir aslında da dediğim gibi, aykırı tarzı çoğu kulübün gözünü korkuttu. Hatırlatırım Puyol da arada bek oynardı.
Revolution
12.Temmuz.2011, 02:20
Fatih Terim:''Gidecek adamların yerine adam almıyoruz,giden her şekilde gidecektir.Gidecek futbolcular belli kamuoyuyla paylaşacağız.İçlerinde yabancı da var.Transferde kimsenin beklemediği şeyler olabilir.''
Fatih Terim:"Taraftarın çok sevdiği oyuncular da gidebilir."
RaSenGan
12.Temmuz.2011, 02:28
Taraftarın çok sevdiği adam yok ki takımda :D Kewell vardı gitti Arda kesin kalıyor.E bir tek Baros kaldı geriye.
Revolution
12.Temmuz.2011, 02:30
Fatih Hocam Hakan Balta, Mustafa Sarp, Ufuk Ceylan, Servet Çetin... Tapıyoruz bu adamlara !!! :D
Addolorato
12.Temmuz.2011, 02:41
Ben şahsen Mustafa Sarp'sız bir takım düşünemiyorum.
Corpus
12.Temmuz.2011, 02:50
Ayhan ve Mustafa Sarp için sevgi yürüyüşü mü yapsak napsak :D
DenizlispoR
12.Temmuz.2011, 02:54
Mustafa Sarp fan club'a akın edin siz de :D .
Hugo
12.Temmuz.2011, 11:57
Mustafa Sarp'ın hastasıyız Fatih hocam :D Milan Braos gidecekmiş gibi bir his var bende ama Fatih hoca ondan patlama bekliyoruz bu sene falan dedi. E zaten Kewell daha önceden gitti. Arda gitmeyecek. Ayhan da gitmesin otursun bi sezon burda bıraksın. Kim kaldı? Culio desen taraftar ikiye bölünmüş durumda. Allah göstermesin Kazım gitmez diye düşünüyorum :). Pino'nun bizim taraftarın sevgilisi olmadığı ortada. Sabri zaten canımız kanımız hiç bir yere gidemez o. Kim gidecek yahu taraftarın sevdiği? Milan Baros geliyor bir tek insanın aklına.
Sirius Black
12.Temmuz.2011, 12:17
Bana sanki Culio'yu yollayacakmış gibi geliyor. :)
IcedEarth
12.Temmuz.2011, 12:32
Mustafa Sarp'ın hastasıyız Fatih hocam :D Milan Braos gidecekmiş gibi bir his var bende ama Fatih hoca ondan patlama bekliyoruz bu sene falan dedi. E zaten Kewell daha önceden gitti. Arda gitmeyecek. Ayhan da gitmesin otursun bi sezon burda bıraksın. Kim kaldı? Culio desen taraftar ikiye bölünmüş durumda. Allah göstermesin Kazım gitmez diye düşünüyorum :). Pino'nun bizim taraftarın sevgilisi olmadığı ortada. Sabri zaten canımız kanımız hiç bir yere gidemez o. Kim gidecek yahu taraftarın sevdiği? Milan Baros geliyor bir tek insanın aklına.
Baros giderse yazıklar olsun..
Revolution
12.Temmuz.2011, 13:02
"Arda'nın G.Saray'a, G.Saray'ın..."
AA - 12/07/2011 09:34:00
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı ekipteki yeni döneminde takımına 1996 ve 2000 yılları arasında oluşan Galatasaraylılık ruhunu getirmeye çalıştığını ifade etti.
Avusturya kampında Galatasaray TV'nin sorularını yanıtlayan Terim, kamp döneminin bir anlamda yeni transferlerin tanışma, dayanışma, paylaşma kampı şeklinde geçtiğini anlatarak, yavaş yavaş istedikleri şeylerin kıpırdanmaya başladığını vurguladı.
Paylaşımın, arkadaşlığın başarıdaki en önemli faktörlerden birkaçı olduğunu vurgulayan Fatih Terim, "Bunlar olmazsa ekip olmaz. Başarı çok zor gelir. Bir noktaya bir hedefe odaklanmış bunun etrafında sıralanmış birbirine bağlı bir ekip olması lazım. Birbiri için yaşayan birbiri için düşünen bir ekip olması lazım. Öbür türlüsü başarımızı geciktirir veya gelmez. Daha açıkçası bizim bir 1996-2000'de bir Galatasaray ruhumuz vardı veya daha önce hep bahsedilen bir Galatasaray ruhu vardı. Benim bütün derdim niyetim onu getirebilmek. O Galatasararay ruhunu getirebilen veya getirmeye çalışan bir tavır sergilemeye çalışıyorum. Onu getirdiğimiz an futbolcular sahanın içine sahanın dışından hazırlanır. Tüm paydaşların birbiri için düşünmesi, yaşaması ve fedakarlık yapması gereken bir ortamdır takım. Galatasaray ailesi her türlü sevgiyi başarıyı, başarısızlığı paylaşırsa sorun yok. İşin temeli orada yatıyor" şeklinde konuştu.
%%EMBEDVIDEO_303%%
"GÜVEN SORUNU ÇOK ÖNEMLİ"
Geçen sezonun ardından oyuncularında çok ciddi bir güven sorunu oluştuğunu gördüğünü ifade eden Terim, bunu düzeltmek için çalıştıklarını ifade etti.
Galatasaray Teknik Direktörü şunları kaydetti:
"Açıkçası eksiklerimiz var. Oyuncularımızın çok önemli bir güven sorunu var. Onu aşmaya çalışıyoruz. O kadar fazla yıpranmışlar ki bunu düzeltmek çok kolay olmayacak. Düzelteceğiz. Güven sorunu çok önemli. Yavaş yavaş da hallediyoruz. Ama bir zaman alacak. Galatasaraylılar bunu böyle bilmelidir."
"TAKIMIMIZIN MUTLAKA TRANSFER YAPMASI GEREKECEK"
Terim, yeni sezon için eksiklerin giderilmesi amacıyla mutlaka transfer yapmaları gerektiğini vurguladı.
Kampın sonunda vereceği raporla takımdan gönderilecek oyuncuların da olacağını bildiren Fatih Terim, "Takımımızın mutlaka transfer yapması gerekecek. Başkanımız ve yönetimimiz de bunlarla ilgili gerekli çalışmaları yapıyor, yapmamız da gerekecek. Değişime bir takım şeylerin de dahil olması gerekiyor. Bir takım arkadaşlarımızla yollarımızı ayırabiliriz. Bu işin doğasında var. Bunu da söylemiştim. Dönüşte yönetimimizle başkanımızla bunları paylaşacağım. 30 kişi devam edemeyeceğimize göre... İkinci kampa biraz daha az sayıda gideceğiz" şeklinde ifadeler kullandı.
Sakatlıkların da geçen sezon çok büyük problemler oluşturduğu gözlemlediğini anlatan Terim, bu konuda çok hassas davrandıklarını ve takımın bütün unsurlarının koordinasyon içinde birlikte çalışmak zorunda olduğunu belirtti.
Yeni sezonda taraftarların desteğine büyük ihtiyaç duyduklarını anlatan Fatih Terim, "Galatasaray'daki bütün unsurlar taşın altına alını sokmalıdır. Bugün yeni bir stadımız var. Bu statta Ali Sami Yen'de olduğu gibi başarılar istiyoruz, onun özlemi içindeyiz" dedi.
"HERKESİN YENİ GELEN EKİBE KENDİNİ GÖSTERMESİNİ BEKLERİM"
Beklentisinin, her futbolcunun yeni gelen teknik ekibe kendisini göstermeye çalışması olduğunu anlatan Terim, şu anda takımda bunların çoğunu göremediğini ifade ederek şöyle konuştu:
"Benim beklentilerim, özellikle herkesin yeni gelen ekibe... Birçok futbolcu benim talebem ama bir çoğu için de yeni gelen bir ekibiz. Kendilerini göstermesini beklerim. Özellikle gençlerden ben bunu çok bekliyorum. Şundan vazgeçeceğiz. Çok yetenekli bir çocuk, ama bir şey veremezse yollarımız ayrılabilir. O zaman herkes daha çok efor sarfedecek daha çok kendini gösterecek. Bu forma kolay alınmaz, aldığı zaman da bırakılmaz. Herkese eşit mesafede olduğumuza göre bunu bekliyorum açıkçası. Bunların çoğunu göremedim, net."
''Şansı kaçırırsanız tren ara istasyonda durmaz" diyen Terim, "Bize şu yerleşmişti, bunun tekrar yerleşmesi lazım. Burası Galatasaray takımı. Burada şanslar kaç dakika gelir, ne zaman gelir belli olmaz. Bu şansı kaçırırsanız bu tren bu ara istasyonda durmaz. Büyük kulüplerde böyledir bu işler. Sabah 9'da gelirim akşam 5'de giderim zihniyetiyle bir şeyleri devam ettiremeyiz" ifadelerini kullandı.
"ARDA'NIN GALATASARAY'A, GALATASARAY'IN ARDA'YA İHTİYACI VAR"
Arda'ya, büyüğü olmasına rağmen, bulunduğu yaklaşım nedeniyle bir teşekkür borçlu olduğunu anlatan Fatih Terim, büyük camiaların sembolleriyle ayakta durduğunu, Arda'nın bu yolda olmasını istediğini ifade etti.
Terim, Arda Turan ile ilgili şunları söyledi:
"Şu anda Galatasaray'da onun da elini taşın altına sokma zamanıdır. Nasıl Galatasaraylılar, büyük ağabeylerimiz bize telefon açıyor, biz de koşa koşa bu duruma müdahale etmek için geliyorsak Galatasaraylı olarak, Arda'nın beni de geçmesini isterim. Aslolan Galatasaraylılık ise Arda bu taşın altına elini sokmalıydı o da soktu. Bu da yetmez. Sakatlıklardan arınacak. Arda çıkıp oynayacak. Hem de Arda gibi oynayacak. O zaman Galatasaray'ın zaten önünde çok az kimse durabilir."
Galatasaray'da takım kaptanlarının çok önemli olduğunu anlatan Fatih Terim, kendisinin de küçük yaşta Galatasaray'da kaptan olduğunu hatırlatarak, şöyle devam etti:
"Hala büyük ağabeylerim bana kaptan diye hitap eder. Arda'nın bunları da geçeceğine inanıyorum. Çok çabuk sahalara dönmesi lazım. Arda'nın Galatasaray'a, Galatasaray'ın da Arda'ya ihtiyacı var. Arda kaptandır, kaptan kalacaktır. Bizler de yanında olacağız, arkasında duracağız. Onun hayıflanması gereken şey sahaya çıkmadığı zamanlar olmalı. Onun dışında tabi ki genç çocuktur hata da yapacak, gezecek de kız arkadaşı da olacak. Bunların hiçbiri sorun değil, Arda sahada oynadığı sürece. Arda oynayacaktır, ben bundan da eminim. Galatasaray'a çok daha şeyler vermelidir. O tarihe yazılan kaptanlar arasına kendisini koymalıdır."
Transferde takımdan gidenler ve takıma geleceklerin olacağını hatırlatan Terim, ''Türkiye'de transfer yapmak kolay değil. Türk oyuncular bizden giderken çok paraya gitmiyor ama alırken arzular istekler bayağı bir yüksek seviyede. Yabancı da istiyoruz. Komitemizin temasta oldukları da var. Gelene göre gitmeyecek kimse. Giden gidecek'' ifadelerini kullandı.
"BAROS'TAN BU SENE PATLAMA BEKLİYORUM"
Stancu'yu görmek istediğini, bu futbolcuyla ilgili kararını yakında açıklayacağını ifade eden Fatih Terim, Milan Baros'un da Galatasaray için önemli bir oyuncu olduğunu ifade etti.
Baros'u çok eskiden tanıdığını belirterek, "Arda için söylediklerimin iki katını onun için de söyleyebilirim. Geçen sene, evvelki sene neredeyse yok. Yok derken az var. Önemli oyuncular takımına katkıda bulunacak. Bu tip oyunculara nokta transferi deniliyor, oynaması bekleniyor. Oynamadığında normal bir takım haline dönersiniz. Baros'tan da bu sene açıkçası bir patlama bekliyorum" diye konuştu.
Fatih Terim, mümkünse orta alana iki oyuncu transferi istediğini, yöneticilerle de bunu konuştuğunu bildirdi.
"BİR BAŞKASININ MUTSUZLUĞU BENİM MUTLULUĞUM OLMAMALIDIR"
Terim son olarak futbolda şike iddialarına yönelik yürütülen soruşturma konusundaki soruya da özetle şöyle yanıt verdi:
"Buradan günbegün izliyoruz. Hukuki süreç nedeniyle çok fazla söze de gerek yok. Yargı kararını vermediği sürece söylenecek yine bir şey yok. Benim özellikle üzerinde durmak istediğim şey, suçlar ispat olmayıncaya kadar kimse suçlu değildir. Bunlara çok dikkat edilmesi gerekir. Yargının, hukukun yanında olmalıyız. Kulüplerde yöneticiler, sporcular suç işleyebilirler. Bu kadar önemli kulüp olmak için yüz yılını vermiş kulüplerin bu işin içine katılmaması gerekir. Onların itibarları ve prestijleri önemlidir. Şahıslar bu suçları işleyebilirler ama kulüpler itibarlarını ve prestijlerini daima korumalıdır ve bunun dışında tutulmalıdırlar. Çünkü kulüpler buraya kolay gelmediler. Türk futbolu da buraya kolay gelmedi. Sakin ve aklı selim olmalıyız. Hiçbir rakibimin saha dışındaki yaptığı herhangi bir şeyden dolayı saha içinde ceza çekmesini istemem. Bundan dolayı bir avantaj sağlamak istemem. Süreci hep beraber takip edeceğiz. Bir başkasının mutsuzluğu benim mutluluğum olmamalıdır. Galatasaraylılara şunu söyleyebilirim. Galatasaraylı zor günlerde yardım eden insandır. Özellikle zor günler geçiren kulüplerimize destek olmalıdır, kim olursa olsun. Bu işin kazananı yok. Kazananı olmayan bir işte bir başka kurumu camiayı aşağılamak, acıtmak, incitmek bizim yolumuz değil. Bunlar yerine destek olmakta yarar var."
byariff
12.Temmuz.2011, 14:04
Culio"yu yollamazlar umarim..
Facx
12.Temmuz.2011, 14:21
ayhan taraftarın sevgilisimi şimdi :D
Revolution
12.Temmuz.2011, 14:59
Yukarıda konuşmanın tamamını koydum, taraftarın sevdiği oyuncular da gidebilir filan dememiş. Twitter'a aldandık :D
Revolution
12.Temmuz.2011, 15:40
Pino, Mustafa Sarp, Mehmet Batdal, Musa, Anıl, Semih ve Serdar'ın üzerini çizen Florya'nın patronu Almanya'da yapılacak olan 2. etap kampa bu yedi isimle gitmeyecek.
milliyet
Facx
12.Temmuz.2011, 15:47
Pino, Mustafa Sarp, Mehmet Batdal, Musa, Anıl, Semih ve Serdar'ın üzerini çizen Florya'nın patronu Almanya'da yapılacak olan 2. etap kampa bu yedi isimle gitmeyecek.
milliyet
aydının ayhanın çizmiyoda serdarın semihin musa nın mıçiziyo :director:
Suicider
12.Temmuz.2011, 15:52
Mustafa sarp ve mehmet batdal dışındakiler umarım kiralanır satılmaz.
William Rookwood
12.Temmuz.2011, 15:54
Üstünü çizdiğim futbolcular umarım gitmez
Revolution
12.Temmuz.2011, 15:55
Ben Anıl'ın yeteneğinin Galatasaray seviyesinde olduğunu düşünmüyorum.
Sirius Black
12.Temmuz.2011, 15:57
Semih Kaya hazırlık maçında Servet ve Gökhan'ın toplamından daha iyi performans gösterdi.
Revolution
12.Temmuz.2011, 15:59
Herkes bunu söylüyor. İnşallah Semih gitmez.
Facx
12.Temmuz.2011, 16:04
Ben Anıl'ın yeteneğinin Galatasaray seviyesinde olduğunu düşünmüyorum.
aynı şekilde düşünüyorum cem sultan ondan iyiydi
E.Cartman
12.Temmuz.2011, 16:09
Asparagas haber bence. Elimizde zaten stoper yokken Semih gibi hem genç hem oynadığında sırıtmayacak bi oyuncuyu Fatih hoca bırakmaz. Pino giderse kanatlara Aydın'dan başka alternatif kalmaz. Ama Serdar konusunda şüpheliyim onu kiralık gönderebilirler bu senede.
Revolution
12.Temmuz.2011, 16:14
GalatasarayDC (http://twitter.com/#%21/GalatasarayDC) GalatasarayDC
Drogba gelmeyecek!
Revolution
12.Temmuz.2011, 16:15
Fatih Hoca Culio'yu beğendiyse Pino gidebilir. Ortasaha rotasyonumuz biraz kalabalık olur öyle bir durumda. Selçuk-Yekta-Culio-Ceyhun-Ayhan-Transfer
Revolution
12.Temmuz.2011, 16:23
Fatih Terim'in röportajının videosu. İzlemek isteyenler için http://www.sporx.com/_iframe/embed_video.php?id=303&cstwit=1
Fatih Hoca ortasahaya 2 transfer istemiş yahu. Bu bence Pino'nun gidişinin habercisi. Culio-Pino birlikte giderse şaşırmam açıkçası.
RaSenGan
12.Temmuz.2011, 16:28
Üstünü çizdiğim futbolcular umarım gitmez
Üstünü çizmemişsin Fatih hoca çizmiş sen koyulaştırmışsın isimlerini :D
E.Cartman
12.Temmuz.2011, 17:16
Ya Aygün bi kez bozma şu konunun ciddiyetini ya bi kez, bi rahat dur olm :zuhaha:zuhaha
Sirius Black
12.Temmuz.2011, 17:46
Aygün dur allahını seversen sen de
zaten ortalık karışık. :zuhaha
Hugo
12.Temmuz.2011, 17:50
Semih'i geçen sezon Kartalda baya izledim. Adam ligin en iyi performans gösteren oyuncularından biriydi. Kartal düşmediyse onun çizgide çıkardığı topların payı büyük.
RaSenGan
12.Temmuz.2011, 17:57
Lucho Gonzales gelecek demedi demeyin :0:
Aygün dur allahını seversen sen de
zaten ortalık karışık. :zuhaha
Ya Aygün bi kez bozma şu konunun ciddiyetini ya bi kez, bi rahat dur olm :zuhaha:zuhaha
Konu dışı mesaj atmayalım beyler :zuhaha
eng1n
12.Temmuz.2011, 18:37
Bugün gazetelerde Galatasarayın kamp değerlendirilmesi falan vardı bütün gazetelerde neredeyse. Pino hakkında çok umursamaz tavırlar falan sergilemiş diyorlar kampta, onu gönderebilir fatih terim.
Sirius Black
12.Temmuz.2011, 18:45
Pino ve Culio yolcu gibi. :) Stancu da olabilir. :)
GsDoruk
12.Temmuz.2011, 18:56
Pino yerine Keita gelir mi ki diyordum ama Keita'nın haftada 80.000 pound aldığını öğrendim ve yıkıldım.
GsDoruk
12.Temmuz.2011, 18:58
Pino ve Culio yolcu gibi. :) Stancu da olabilir. :)
Stancu'dan ben hala umutluyum. Geçen sene adama pas atacak adam yoktu ki. O yüzden bir sene daha bizimle kalabilir diye düşünüyorum.
Lucho Gonzales gelecek demedi demeyin :0:
Köprüden atlarım :D
Revolution
12.Temmuz.2011, 19:22
Lucho'nun gelmesini acikcasi istemiyorum. Eski haliyle daglar kadar fark var. Muntari gelsin opup basimiza koyalim
Sirius Black
12.Temmuz.2011, 19:47
Lucho da olur. Bizim standartlar yine "nefes alsa yeter"e iniyor hadi bakalım. :D
Homer J.S
12.Temmuz.2011, 20:06
Pino yerine Keita gelir mi ki diyordum ama Keita'nın haftada 80.000 pound aldığını öğrendim ve yıkıldım.
Keita mı? Adam niye dönsün ki geri, gayet rahat olduğunu düşünüyorum. Üstelik gönderilme sebebi de çok haksız değildi -çok kalite futbolcu orasını tartışmam-
GsDoruk
12.Temmuz.2011, 20:11
Lucho da olur. Bizim standartlar yine "nefes alsa yeter"e iniyor hadi bakalım. :D
Lucho nefes alsa yeter mi oluyor yapmayın. :)
RaSenGan
12.Temmuz.2011, 20:23
Marsilya Kulübü'nden kesin olarak ayrılacağını açıklayan Lucho Gonzalez ile bir görüşme yapan teknik direktör Didier Deschamps, Arjantinli oyuncuyu takımda tutmaya ikna edemedi.
Deschamps'ın yardımcısı Guy Stephan konu hakkında yaptığı açıklamada; "Lucho, Marsilya'dan bu sezon ayrılmak istiyor. Deschamps kendisini ikna etmek için büyük çaba harcadı ancak beklentimiz gerçekleşmedi. Şimdi B planını devreye sokma zamanı geldi" dedi.
Lucho Gonzalez'i ellerinde tutmanın mümkün olmadığını belirten Stephan, "Lucho için şimdi 15 Temmuz'a kadar teklif bekliyoruz ve gelecek olan her teklife açığız. Beklentilerimizi karşılayacak bir teklif gelmez ise Lucho, Marsilya'da kalacak. Şu ana kadar kulübe ulaşan herhangi bir resmi teklif bulunmuyor" şeklinde konuştu.
Fransız basını Lucho Gonzalez'in peşinde Galatasaray'ın yanı sıra Malaga, Roma ve Wolfsburg gibi takımların olduğunu duyururken; yaptığı sansasyonel transfer hamleleri ile transfer pazarının altınıni üstüne getiren Malaga'nın Lucho'nun transferini sonlandırabileceği konusunda fikir birliğine vardı.
Marsilya Kulübü'nün Lucho Gonzalez için 10 milyon avroluk bonservis bedeli talep etmesi, Galatasaray'ın transfer sürecini bir kez daha gözden geçirmesine yol açtı. Astronomik maliyetle transfer yapmaktan kaçınan Galatasaray'ın, Lucho Gonzalez'i kiralamak için Marsilya'ya başvuracağı da yüksek sesle konuşulmaya başlandı.
Webaslan
byariff
12.Temmuz.2011, 21:01
lucho gonzales bildigim kadari ile sag ayak fatih terim sol ayak bir on libero ariyor ornek muntari-cambiasso-kallstrom bunlar hep gundemimizde vardi Pino bencede gitmesi lazim stancu kampda cok caliskan diyorlardi bence stancuya 1 sezon daha sans verilmeli culio ise kalmali belki yeni hagimiz olabilir :D
Revolution
12.Temmuz.2011, 21:04
Malaga'ya gitsin Malaga'ya.
byariff
12.Temmuz.2011, 21:08
Uruguay'ın El Pais adlı gazetesine göre Fernando Muslera dün Galatasaray sözleşme imzaladı.
C h A o S
12.Temmuz.2011, 21:11
Uruguay bugün Meksika'yı yenemezse eleniyor.Elenirsede büyük ihtimal açıklanır bu hafta.Bekliyoruz artık kampa Muslera'yı.
Revolution
12.Temmuz.2011, 21:12
Aynen elen de gel Muslera.
William Rookwood
12.Temmuz.2011, 21:16
FM'de Muslera'yı takıma aldım denemek için. Resmi siteden açıklanmasını bekliyoruz.
Börk
12.Temmuz.2011, 21:19
Arkadaş transfer edebilirsiniz diyor :)
Sirius Black
12.Temmuz.2011, 22:31
Lucho nefes alsa yeter mi oluyor yapmayın. :)
Genel anlamda söyledim. :)
KaPaLı
12.Temmuz.2011, 23:59
Lucho gelsin sallar bu ligi. Ama Avrupada oynamayan bir takıma zor gelir bence.
Hugo
13.Temmuz.2011, 14:57
Uruguay turu geçti sanırım. Muslera'yı daha çok bekleyeceğiz.
byariff
13.Temmuz.2011, 14:59
Galatasaray’ın sağ kanat oyuncusu Sabri Sarıoğlu’na Bundesliga ekibi Stuttgart’ın kanca attığı belirtildi. 27 yaşındaki milli yıldız için Stuttgart yönetiminin önümüzdeki günlerde
Sarı-Kırmızılı camianın kapısını çalacağı öğrenildi.
HTSPOR
William Rookwood
13.Temmuz.2011, 15:31
Aynen. Meksika'yı 1-0 yendiler.
yunusgs
13.Temmuz.2011, 16:35
Artık bir transfer açıklansa.7 Ağustosta lig başlıyor ama hala orta saha transferini kampa yetiştiremedik.Yine geciktik yine geciktik.
Hugo
13.Temmuz.2011, 18:32
Sabri'yi göndermez Terim.
Nedvedmania
13.Temmuz.2011, 18:36
Sabri Galatasaraydan gitmez. Jubileye kadar kalır.
Bujsas
13.Temmuz.2011, 18:54
Sabriyle artık nerdeyse heryerde geyik yapılıyo ama faydalı bi oyuncu bence GS adına.
William Rookwood
14.Temmuz.2011, 15:19
Juventus'da istiyordu
William Rookwood
14.Temmuz.2011, 16:46
Terim'in ilk tercihi
-GÖRÜNTÜLÜ- Galatasaray kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in transferdeki gözdesinin Romen oyuncu Marica olduğu iddia ediliyor.
14 Temmuz 2011 Perşembe - 08:36
Zaman
Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü Avusturya kampıyla tamamlayan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, Sarı-Kırmızılı takımdaki eksiklikleri belirledi. Yönetime rapor sunan tecrübeli hoca, pazartesi günü başlayacak Almanya kampına kadar sağ bek, orta saha ve forvet mevkilerine takviye yapılmasını istedi. Avusturya kampında savunmanın sağında görev verdiği Sabri Sarıoğlu'nu orta sahaya çekmeyi planlayan Terim'in yönetimden iyi bir sağbek oyuncu alınmasını talep ettiği öğrenildi. Deneyimli teknik adam, bu transferin gerçekleşmesi halinde hızlı ve savunmanın arkasına çok iyi sarkan Sabri'yi orta sahanın sağında oynatmayı planlıyor.
Bu sezon oyun felsefesini çabuk ve çok pas üzerine kuran Sarı-Kırmızılı takımın hocası, Selçuk İnan gibi topu iyi kullanan ve yüksek pas yüzdesiyle mücadele eden bir oyuncu daha alınmasını istiyor. Başarılı teknik adam, orta sahada Selçuk'a yardımcı olması için Sarı-Kırmızılı yönetimden Rumen yıldız Ciprian Marica'nın takıma kazandırılmasını talep etti. Almanya'nın Stuttgart kulübüyle sözleşmesi feshedilen Marica'nın peşinde Sarı-Kırmızılı takımın yanı sıra Lokomotif Moskova ve Fiorentina gibi ekipler de bulunuyor. İtalyan basınında, Rumen oyuncunun tercihini G.Saray'dan yana kullanabileceği ifade edildi.
2007 yılında 8 milyon Euro karşılığında Shakhtar Donetsk'ten Stuttgart'a transfer edilen yıldız futbolcu, Alman kulübünde 93 maçta sahaya çıktı ve 19 gole imza attı. Orta saha ve forvet arkasında forma giyen oyuncu, yüksek top tekniği ve iyi oyun kurma özellikleriyle dikkat çekiyor. Fatih Terim, son üç yıldır sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramayan Milan Baros'a çok fazla güvenemiyor. Ünlü teknik direktör, Avusturya kampında Çek golcüye genellikle yedek takımda görev verdi. Terim, yönetimden Elmander'in yanında oynatabileceği hızlı ve çabuk forvet oyuncusu alınmasını istedi. Galatasaray, üç transferi Almanya kampına kadar yetiştirmeye çalışacak.
byariff
14.Temmuz.2011, 17:34
Irmak Azuk : 18'inde ki kampa katilacak yeni isimler var mi ?
Unal Aysal : Su anda baska yerde oynuyor(lar), takima kampda katilacak(lar)
Ünal Aysal: İyi bir takım kurduk, 1-2 eksiğimiz var onları da tamamlayacağız. Galatasaraylılar müsterih olsun.
Ünal Aysal: Kampa yetişecek isimler var ama Pazartesi bizimle antremana çıkamazlar Çünkü şuanda başka bir yerde oynuyorlar.
William Rookwood
14.Temmuz.2011, 17:41
Aynen o lar ekleri aklımı karıştırdı :D
C h A o S
14.Temmuz.2011, 17:43
P.tesi bizimle antrenmana çıkamaz dediği kesin Muslera'dır.Neyse Arjantin eler onları çeyrek finalde.Ben orta saha transferini merak ediyorum.Bakalım kim alınacak oraya.
GsDoruk
14.Temmuz.2011, 17:56
Terim'in ilk tercihi
-GÖRÜNTÜLÜ- Galatasaray kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in transferdeki gözdesinin Romen oyuncu Marica olduğu iddia ediliyor.
14 Temmuz 2011 Perşembe - 08:36
Zaman
Yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünü Avusturya kampıyla tamamlayan Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, Sarı-Kırmızılı takımdaki eksiklikleri belirledi. Yönetime rapor sunan tecrübeli hoca, pazartesi günü başlayacak Almanya kampına kadar sağ bek, orta saha ve forvet mevkilerine takviye yapılmasını istedi. Avusturya kampında savunmanın sağında görev verdiği Sabri Sarıoğlu'nu orta sahaya çekmeyi planlayan Terim'in yönetimden iyi bir sağbek oyuncu alınmasını talep ettiği öğrenildi. Deneyimli teknik adam, bu transferin gerçekleşmesi halinde hızlı ve savunmanın arkasına çok iyi sarkan Sabri'yi orta sahanın sağında oynatmayı planlıyor.
Bu sezon oyun felsefesini çabuk ve çok pas üzerine kuran Sarı-Kırmızılı takımın hocası, Selçuk İnan gibi topu iyi kullanan ve yüksek pas yüzdesiyle mücadele eden bir oyuncu daha alınmasını istiyor. Başarılı teknik adam, orta sahada Selçuk'a yardımcı olması için Sarı-Kırmızılı yönetimden Rumen yıldız Ciprian Marica'nın takıma kazandırılmasını talep etti. Almanya'nın Stuttgart kulübüyle sözleşmesi feshedilen Marica'nın peşinde Sarı-Kırmızılı takımın yanı sıra Lokomotif Moskova ve Fiorentina gibi ekipler de bulunuyor. İtalyan basınında, Rumen oyuncunun tercihini G.Saray'dan yana kullanabileceği ifade edildi.
2007 yılında 8 milyon Euro karşılığında Shakhtar Donetsk'ten Stuttgart'a transfer edilen yıldız futbolcu, Alman kulübünde 93 maçta sahaya çıktı ve 19 gole imza attı. Orta saha ve forvet arkasında forma giyen oyuncu, yüksek top tekniği ve iyi oyun kurma özellikleriyle dikkat çekiyor. Fatih Terim, son üç yıldır sakatlıklardan bir türlü yakasını kurtaramayan Milan Baros'a çok fazla güvenemiyor. Ünlü teknik direktör, Avusturya kampında Çek golcüye genellikle yedek takımda görev verdi. Terim, yönetimden Elmander'in yanında oynatabileceği hızlı ve çabuk forvet oyuncusu alınmasını istedi. Galatasaray, üç transferi Almanya kampına kadar yetiştirmeye çalışacak.
Bu adam FM'de forvet oynuyor sadece :D
IcedEarth
14.Temmuz.2011, 17:59
Ciprian Marica yıllardır adı geçen bir oyuncu.. Alacağımızı sanmıyorum, ayrıca alınmasını da istemem..
E.Cartman
14.Temmuz.2011, 18:43
Pazartesi günü takımın kampa gittiğini ve bu kampa yeni bir oyuncunun yetişip yetişmeyeceği sorusunu ise Aysal, "Döneme yetişecek isimler var ama şu anda başka yerde oynuyorlar, tahmin ediyorum gittikleri yerde katılacaklar" diyerek sözlerine son verdi.
Demiş Ünal Başkan.
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/10609.php
yunusgs
14.Temmuz.2011, 19:16
Real Madrid G.Saray ve transferini açıkladı!
Galatasaray ile İspanya La Liga takımlarından Real Madrid, 24 Ağustos'ta kozlarını paylaşacak. İşte tüm gelişmeler ve detaylar!..
İspanya'nın dev kulüplerinden Real Madrid, Santiago Barnebau Kupası'nda Galatasaray ile 24 Ağustos'ta karşı karşıya gelecek.
Real Madrid'in resmi sitesinden yapılan açıklamada; Galatasaray ile bir karşılaşma yapılacağı duyuruldu. Haberde; Galatasaray'ın Santiago Bernabeu Kupası'nda Real Madrid ile karşılaşacak ilk Türk takımı olduğunun da altı çizildi.
Sarı-kırmızılıların kadrosunu Tomas Ujfalusi, Johan Elmander ve Fernando Muslera ile güçlendirdiğine de değinildi.
Galatasaray ile Real Madrid ile geçmişte oynanan karşılaşmalara da dikkat çekilerek, sarı-kırmızılıların 2000 yılında Madrid temsilcisini devirip Süper Kupa'ya uzandığı hatırlatıldı.
Öte yandan Galatasaray'ın henüz transferi kesin olarak açıklamadığı kaleci Muslera transferinin Real Madrid'in yaptığı bildiride yer alması dikkat çekti.
Kaynak:Sporx
Transferden herkes emin,bir tek biz endişeliyiz.Son anda bir sorun çıkar mı diye.Uruguay elense de bitse şu endişe artık :)
C h A o S
14.Temmuz.2011, 19:23
İnter-Liverpool-Real Madrid
Büyük ihtimal üçünede yenileceğiz ancak harika olucak maçlar.Her zaman hazırlık maçlarını böyle devlerle yapmalıyız.
GsDoruk
14.Temmuz.2011, 19:31
Az kaldı Yunus. Arjantin'i geçemez Uruguay. :)
byariff
14.Temmuz.2011, 20:09
unal aysal galiba su an gelemezler dedigine gore 1.ci en guclu aday Muslera 2.cisi milito veya cambiasso bana gore
vego
14.Temmuz.2011, 20:15
Terim'in gözdesi Ozan İpek
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Bursaspor'dan Ozan İpek'i transfer etmek istediği iddia edildi.
14 Temmuz 2011 Perşembe - 16:09
DHA
DHA'nın haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in sol ayaklı bir kanat oyuncusu istediği, yurtdışında bazı isimler izlemeye alınırken, yurtiçinde ise Bursasporlu Ozan İpek'in gündemde olduğu öğrenildi.
Terim'in, takımda sol ayaklı orta saha oyuncusu sıkıntısı çektiği, bu nedenle Arda (http://www.sporx.com/arda-turan/)'yı orta sahaya kaydırmayı planladığı, sol kanada da oyuncu alınmasını istediği öğrenildi. Terim'in bu isteği üzerine, sarı kırmızılı yönetim, yurtdışında bazı isimleri izlemeye alırken, yurtiçinde ise rotayı Bursaspor'un başarılı oyuncusu Ozan İpek'e çevirdi.
byariff
14.Temmuz.2011, 21:09
bence ozan ipek"e gerek yok volkan sen"i alsinlar daha iyi eger pino"yu yollucaklarsa..
William Rookwood
14.Temmuz.2011, 21:13
Nasılda devirmiştik ama reali tadı damaklarında kalmışa benziyor :n:
Facx
15.Temmuz.2011, 15:42
Fatih Terim'in transfer planı: 3 artı 1
Avusturya kampının ardından Terim'in transfer planı tamamlandı. İmparator, 2 orta saha ve 1 forvetin yanı sıra yönetimden 1 de sol bek istedi.
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/7/14/fft1mm1473322.jpg
Fatih Terim, Avusturya kampının ardından hem gidecek oyuncuları belirledi, hem de transfer ihtiyacı duyulan yerleri tespit etme fırsatı buldu. İmparator, elinde Elmander, Baros, Stancu, Pino ve Kazım gibi isimler bulunmasına rağmen yönetimden bir forvet daha transfer edilmesini istedi. Pino’yu gözden çıkaran, Kazım’ı ise sağ kanatta görevlendirmeyi planlayan İmparator, çift forvetli sistemde elinde en az 4 golcü olmasını istiyor. Tecrübeli çalıştırıcı orta sahaya ise iki takviye yapılmasından yana. Terim’in 3 oyuncu daha alarak transferi tamamlaması bekleniyordu. Ancak yöneticilerle yaptığı görüşmede sürpriz bir talepte daha bulunarak, savunmaya da transfer yapılması gerektiğini belirtti. Sol bekte görev yapan Hakan Balta ve Çağlar’dan memnun kalmayan Fatih Terim, bu bölgeye kaliteli bir oyuncunun alınmasıni istedi.
Tirri: Çılgınca bir teklifti
Sarı-Kırmızılılar’ın orta sahaya mutlaka bir takviye yapmak istediği biliniyor. Cim Bom’un peşinde olduğu oyunculardan biri de Esteban Cambiasso’ydu. Teknik direktör Fatih Terim de, imza töreninde yaptığı açıklamada Arjantinli’yi çok istediğini belirtmişti. Başarılı orta sahanın menaceri Peppino Tirri, Cambiasso transferi hakkında İtalyan basınına konuştu. Tirri, “Galatasaray bize çılgınca bir teklif yaptı. Ancak geri çevirmek zorunda kaldık. Çünkü futbolcum ayrılmayı kesinlikle düşünmüyor” ifadelerini kullandı.
kaynak:fanatik
oh be sol bek yazıyo umarım doğrudur :D
E.Cartman
15.Temmuz.2011, 15:45
Biz demiştik Insua'yı bırakmayın diye. 3,5 milyon €'ya alıcaktık ne güzel, fazla para da istemezdi. Mis gibi sol bek işte. Gio'yu da bırakmayın dedik, keşke onu da alsalar. Keita'da gelsin tam olsun :zuhaha
byariff
15.Temmuz.2011, 15:52
fatih terim forveti ne yapcak yahu takimda cok forvet oyuncusu var
saglam 1 ortasaha ile alicaksa sol bek alsin sonra turk oyunculara yonelsinler
RaSenGan
15.Temmuz.2011, 16:52
"Galatasaray'da kadro bugun 30'dan 24'e dusecek."
Hazar Büyüka böyle yazmış twittera.Bakalım kimler gidecek.
Sirius Black
15.Temmuz.2011, 18:50
Geri dönmüş o twitter'a. :zuhaha
Bir ara patlaya patlaya bi hal olmuştu.
Facx
15.Temmuz.2011, 20:01
Geri dönmüş o twitter'a. :zuhaha
Bir ara patlaya patlaya bi hal olmuştu.
patlaya patlaya bi hal olmuştu derken ? adam sadece selçuk inan ve drogba dedi %50 yani :D
Sirius Black
15.Temmuz.2011, 21:12
Drogba olayını bi hayli uzatmıştı. Ha geldi, ha gelecek, şöyle olacak böyle oldu. Sonunda da twitter'ı kapattı. :) Her birinde ayrı ayrı patladı. :)
William Rookwood
15.Temmuz.2011, 21:31
Bekleye bekleye sıkıldık bir transfer yapılsada neşelensek
LeqenDary
16.Temmuz.2011, 17:12
Bugün Arjantin Uruguay'ı elesede Muslera açıklansa .Daha ortasaha forvet ve sol bek transferleri var .Sol bek sürpriz ama yapılabilir bence H.Balta'yı çekmektense yeni sol bek almak daha akıllıca .Bir gazatede de görmüştüm zaten Fatih hoca birde sol bek istedi diye .
KaRaBükLü KraL
16.Temmuz.2011, 21:21
Gilardino için 8 Mn €'luk bir teklif yapacağımız söylentilerini görüyorum 2-3 yerde var.Fatih Terim istemiş forvet için.Gayet kaliteli olur gelirse
William Rookwood
16.Temmuz.2011, 22:34
Fatih hoca klasik futbolcuları seviyor anlaşılan :)
byariff
16.Temmuz.2011, 22:42
gilardinho"ya gerek yok bence daha dogrusu forvete hic gerek yok
GALATAS4R4Y
16.Temmuz.2011, 22:52
Bence de piyasada kaleci yok muslera gelsin
KaPaLı
17.Temmuz.2011, 00:00
Muslera'nın gelmediğini tek biz biliyoruz herhalde : ) Maçları anlatan yabancı spikerler bile sürekli Muslera - Galatasaray ismini yan yan getiriyo.
E.Cartman
17.Temmuz.2011, 02:30
Uruguay elensin dedikçe adamlar tur atlıyor. Bence susalım :zuhaha
Sirius Black
17.Temmuz.2011, 12:13
Bence de piyasada kaleci yok muslera gelsin
Piyasada yok o yüzden gelsin. :(
Alabileceğimiz en iyilerden Muslera... :)
KaPaLı
17.Temmuz.2011, 13:14
ESPN Spikerinden Muslera'nın takımı : )
http://s7.directupload.net/images/110717/7ugz4ilv.swf
Sirius Black
17.Temmuz.2011, 13:37
Real Madrid resmi sitesinde de yazıyordu. Turnuva biter bitmez açıklanacaktır artık bu kesin. :)
Sirius Black
17.Temmuz.2011, 13:50
Volkan Şen için 4 milyon + Musa'yı önermişiz, Bursa 4 milyon + Aydın'ı istemiş sanırım. Teklifi biraz daha geliştirelim 4 milyon + Aydın + Mustafa Sarp'a anlaşalım. :D
goosfraba
17.Temmuz.2011, 13:54
bence aydın galatasaray'ı hedefe götürebilecek bir oyuncu değil.
musa hem yaşı hem de potansiyeli açısından daha yararlı olur.
Sirius Black
17.Temmuz.2011, 14:02
Kazım ve Volkan Şen sağ kanadı taşıyabilir. :)
E.Cartman
17.Temmuz.2011, 14:23
"Cambiasso G.Saray'a 'evet' dedi"
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in orta sahada lider rolünü vermek istediği Esteban Cambiasso'nun sarı-kırmızılı takımın teklifini kabul ettiği öne sürüldü.
17 Temmuz 2011 Pazar - 09:57
Milliyet
Galatasaray'ın transferde son bombayı patlatmasına kısa bir süre kaldı. Teknik Direktör Fatih Terim'in ısrarla kadrosunda görmek istediği Inter'in dünyaca ünlü Arjantinli yıldızı Esteban Cambiasso, sarı-kırmızılı kulübün teklifini kabul etti.
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Copa America'da Arjantin Milli Takımı formasını giyen 31 yaşındaki tecrübeli futbolcu, Galatasaray'dan gelen teklifi değerlendirdiğini ve olumlu yanıt verdiğini, "Inter kulübünün de buna 'evet' diyeceğini düşünüyorum" dedi.
Arjantin'de yayınlanan önemli spor gazetesi Ole de yıldız futbolcunun Galatasaray'a transferinin an meselesi olduğunu duyurdu. "Türkiye mi, o zaman gidiyorum" başlığını atan gazete, Galatasaray'ın İtalyan ekibi Inter'e önerdiği 10 milyon euroluk bonservis bedelinin de cazip olduğuna dikkat çekti. Gazete sarı-kırmızılı kulübün Cambiasso'ya 4 yıllık sözleşme önerdiğini ve bunun 31 yaşına gelmiş oyuncu için önemli bir fırsat olacağını dile getirdi.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in orta sahada lider rolünü vermek istediği Cambiasso'ya senelik 5 milyon euro önerildiği ve yıldız futbolcunun cazip tekliften etkilendiği belirtildi. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, geçtiğimiz günlerde "Anlaştığımız oyuncular hemen kampa gelmeyecek. Çünkü şu an başka yerde oynuyorlar" diyerek, Copa America'da boy gösteren oyuncuları işaret etmişti. Aysal'ın hedef gösterdiği isimlerin kesin anlaşma sağlanan Uruguay Milli Takımı'nın kalecisi Muslera ile beraber Arjantin'in önemli isimlerinden Cambiasso olduğu belirtildi.
CAMBIASSO KİMDİR?
Doğum tarihi: 18 Ağustos 1980
Doğum yeri: Buenos Aires (Arjantin)
Boyu: 1.78 m
Mevkii: Orta saha
Kaynak: SporX
Gelir mi ? İnşallah gelir :D
Sirius Black
17.Temmuz.2011, 14:34
Barış-Ayhan-Mustafa'dan, Cambiasso-Selçuk'a. :D Ani bir geçiş geri dönülemez hasarlara yol açabilir. :p
byariff
17.Temmuz.2011, 15:05
"Galatasaray Teknik Direktörü Fatih orta sahada lider rolünü vermek istediği Cambiasso'ya senelik 5 milyon euro önerildiği "
31 yasindaki adama yillik 5m cok fazla mesut ile nuri bile yillik 5m almiyor hayirlisi.
Night_Mare17
17.Temmuz.2011, 15:07
Adamın parasını ne konuşuyorsunuz yahu . Yararlı olur mu olur . Bitti
Sirius Black
17.Temmuz.2011, 15:15
Zaten Inter'de 7 milyon euro civarı para alıyor. Hem kelepir fiyat hem yıldız... Öyle bir olay yok malesef. :) Eğer gelecekse 5 milyon euro'yu hak eder.
Hugo
17.Temmuz.2011, 15:31
İnşallah Volkan Şen'i almayız.
Revolution
17.Temmuz.2011, 15:46
Senelik 3.5 filan alır eğer gelecekse, sanmam 5 verileceğini. Volkan Şen'in gelmesini yerli kalitesinin artması için isterim. Genç futbolcu, Fatih Terim onu parlatmasını bilir.
Facx
17.Temmuz.2011, 15:48
cambiasso yu alamıyosak en azından biglia yı falan alalım :D
goosfraba
17.Temmuz.2011, 16:48
inter'den 7 alıyorsa ne 3.5 milyona gelir ne de 5 milyona.
Revolution
17.Temmuz.2011, 16:50
inter'den 7 alıyorsa ne 3.5 milyona gelir ne de 5 milyona.
Inter'den net 7 almıyor ki. %51'i vergiye gidiyor. 3.5'a yakın bir para eder. 3.5'a gelmese de 4'e de gelir 5'e de.
Revolution
17.Temmuz.2011, 16:58
LigTV'ye göre Cambiasso olmazsa, Kallström'le görüşmelere başlayacakmışız.
eng1n
17.Temmuz.2011, 17:05
cambiasso yu alamıyosak en azından biglia yı falan alalım :D
Biglia gelirsek pek heyecan olmaz. Yıllardır Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz adamın zaten.
goosfraba
17.Temmuz.2011, 17:08
Inter'den net 7 almıyor ki. %51'i vergiye gidiyor. 3.5'a yakın bir para eder. 3.5'a gelmese de 4'e de gelir 5'e de.
doğru aslında vergi olayını unutmuşum.
zemlinskis
17.Temmuz.2011, 18:27
Muslera transferi dün akşam ki akılalmaz kurtarışlarla birlikte yatmıştır. Camiamıza hayırlı olması dileğiyle ... Ortalıkta resmi bir açıklama da yok zaten. Unutturacaklar ...
E.Cartman
17.Temmuz.2011, 18:38
Cana şu anda bizimle antremana çıkıyor olsaydı Muslera transferi yattı derdik. Ama Cana Lazio'da ayrıca Real Madrid'din resmi sitesinde bile Muslera Galatasaray'da yazıyor. Bizimkiler turnuvadan elenmesini bekliyor Uruguay'ın sadece.
zemlinskis
17.Temmuz.2011, 18:50
Real Madrid'in değil Barcelona'nın resmi sitesinde yazsa ne farkeder ki kendi resmi sitemizde yazmadıktan sonra ...
Facx
17.Temmuz.2011, 18:52
Real Madrid'in değil Barcelona'nın resmi sitesinde yazsa ne farkeder ki kendi resmi sitemizde yazmadıktan sonra ...
dikkat ediyorumda bütün mesajlarında bi felaket tellalığı var , avatarından ve sürekli yazdığın mesajlardan dolayı fenerli olduğunu düşünmüyo değilim
zemlinskis
17.Temmuz.2011, 18:56
Felaket tellallığı değil amacım , gerçekler maalesef acıdır. Haftalar öncesinden böyle bir transferin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını hele ki Copa America gibi bir turnuvadan sonra kesinlikle daha büyük bir kulübe transfer olacağını burda bağıra çağıra söylemiştim.
Not : Has Cimbom'luyum ...
Aşk-ı Şehir
17.Temmuz.2011, 18:59
Muslera Dünya Kupasında daha iyi oynamıştı ama kimse almadı. Copa America'da iyi oynamasıda pek bişeyi değiştirmez...
IcedEarth
17.Temmuz.2011, 19:09
Felaket tellallığı değil amacım , gerçekler maalesef acıdır. Haftalar öncesinden böyle bir transferin gerçekleşmesinin mümkün olmadığını hele ki Copa America gibi bir turnuvadan sonra kesinlikle daha büyük bir kulübe transfer olacağını burda bağıra çağıra söylemiştim.
Gelirse bu lafların yüzünden mahçup olacak mısın peki?
William Rookwood
17.Temmuz.2011, 19:09
Valla çok negatifsin, uzaktan sanki takımını batırmak isteyen ve sevmeyen biri gibi duruyorsun. Cana Lazio ile sözleşme imzaladı. Muslera'nın açıklanmama sebebi tamamen turnuvadır. Turnuvada olduğu için daha İstanbul'a gelip yöneticiler ile konuşmadı ve tesisleri görmedi. Tıpkı Ujfalusi transferi gibi olucak anlayacağın
Suicider
17.Temmuz.2011, 19:13
Loveforfootball Love Football
Serdar Eyilik 1 yıllığına Karşıyakaspor'da.
europeanconquer
17.Temmuz.2011, 19:15
Muslera açıklama yaptı diye biliyorum :) Bize gelmeme ihtimalini %1 den düşük olarak görüyorum ben.
Edit: Ayrıca Lorik Cana Lazio'ya gitti ama Galatasaray bir açıklama yapmadı demek ki Uruguay'ın Copa America macerasının bitmesi bekleniyor.
zemlinskis
17.Temmuz.2011, 19:36
Gelirse bu lafların yüzünden mahçup olacak mısın peki?
gelirse siteden ayrılırım diyebilecek kadar eminim diyebilirim ... çok sağlam kaynaklardan bilgiler aldım. Copa America çalkalanıyor .
Sirius Black
17.Temmuz.2011, 19:59
Muslera gelecektir artık bundan şüphe duymanın anlamı yok. :) Şüpheden farklı duygular da varsa bilemem tabi.
Revolution
17.Temmuz.2011, 20:05
Şu Serdar, Arda gitmeden gösteremeyecek kendini anlaşılan. Arda'ya verildiği kadar şans verilsin yokluğunu aramayız resmen.
William Rookwood
17.Temmuz.2011, 20:07
Arda gitsede verilmez bence. Kaç tane genç harcandı böyle, 3-4 yıl kiralık takımlara gönderiyorlar, sözleşmesi bitincede serbest kalıyor. Sonra Anadolu kulübü alıyor yıldız yapıyor.
LadroN
17.Temmuz.2011, 20:09
Büyük takım altyapısından gidip Anadolu kulüplerinde yıldız olmuş kim var ki yahu?
yunusgs
17.Temmuz.2011, 20:09
Zaten kaliteli Türk oyuncumuz yok kanatlarda.Sen bir de Serdar'ı yolluyorsun.Nasıl bir mantıksa artık.
DenizlispoR
17.Temmuz.2011, 20:13
Serdar çok çabuk ben oldum havalarına giren bir oyuncu. Pek alçakgönülü değil yani , yeteneke var ancak bizde o yüzden ilk haftalardan sonra takımdan kesildi .
Revolution
17.Temmuz.2011, 20:14
@Ladron: Anıl Karaer yıldızını parlatmaya başladı. Ferhat Öztorun bence şu an olsa banko oynar. İrfan Başaran yeteneğini gösterdi Ordu'da. Cafercan yanlış hatırlamıyorsam bu sene bir Süper Lig takımlarından birine transfer oldu, ondan patlama gelebilir. Son olarak Semih Kaya'yı da bu sene tutmazsak gelecek seneler peşinde koşacağımız bir isim olacak. Ben asıl Oğuz'u merak ediyorum. Seneler önce Borussia Möchengladbach'la bizim gençler bir hazırlık maçı yapmıştı 1-1 berabere kalmıştık. Oğuz inanılmazdı. Adam öyle bir etki bırakmış ki bende hala etkisindeyim işte :)
William Rookwood
17.Temmuz.2011, 20:15
Büyük takım altyapısından gidip Anadolu kulüplerinde yıldız olmuş kim var ki yahu?
Burak Yılmaz :)
Revolution
17.Temmuz.2011, 20:16
Serdar çok çabuk ben oldum havalarına giren bir oyuncu. Pek alçakgönülü değil yani , yeteneke var ancak bizde o yüzden ilk haftalardan sonra takımdan kesildi .
Kazım gibi desene Ozzy :D Fatih hoca onu adam ederdi bence ya. Bir ışık görmese direkt gönderirdi zaten. %90 bu yıl Avrupa Şampiyonası'ndan sonra Arda takımdan gider. Serdar'ın üzerine düşer biraz imparator, o olmaz derse olmaz zaten.
Revolution
17.Temmuz.2011, 20:16
Burak Yılmaz :)
Burak Antalya'dan yetişmedi mi?
Beyler sohbetten devam edelim, yiyeceğiz zılgıtı :D
zemlinskis
17.Temmuz.2011, 20:18
Zaten kaliteli Türk oyuncumuz yok kanatlarda.Sen bir de Serdar'ı yolluyorsun.Nasıl bir mantıksa artık.
Colin Kazım'ı Türk'ten saymıyoruz galiba ...
yunusgs
17.Temmuz.2011, 20:35
Colin Kazım'ı Türk'ten saymıyoruz galiba ...
Cümleyi biraz yanlış kurdum.Alternatif olarak demek istedim.Arda solda Kazım sağda oynasa,oyuna alınabilecek bir Türk kanat oyuncusu yok.(Aydın'ı saymıyorum,yetersiz)Ya da Arda ve Kazım'dan biri ya da ikisi sakat ya da cezalı olsa,kontejyan sıkıntısı çekilebilir.
E.Cartman
17.Temmuz.2011, 20:38
gelirse siteden ayrılırım diyebilecek kadar eminim diyebilirim ... çok sağlam kaynaklardan bilgiler aldım. Copa America çalkalanıyor .
Hocam dikkat ette Yalçın Dümer gibi olma :n::n:
zemlinskis
17.Temmuz.2011, 20:39
Kazım'la Arda banko oynayacak oyuncular ... Aydın 'ın kulüple ilişiği bir an önce kesilmeli ... adam 5 sene önce bir gol attı , hala meyvesini yiyor . Yöneticiliğin ülkemizde ne kadar başarısız olduğunun en somut örneklerinden ... Onların dışında Serdar Eylik gelecek vaadetse de yine de yedek ama verimli olabilecek bir kanat oyuncusu şart gözüküyor.
zemlinskis
17.Temmuz.2011, 20:43
Hocam dikkat ette Yalçın Dümer gibi olma :n::n:
Her ne kadar gelmesini istesem de bu Copa America performansından sonra Galatasaray'ı seçmesi mantık dışı bir hareket olacaktır. Avrupa Kupalarında yoksun , sene boyunca ülke dışına çıkmayacaksın , üstelik şampiyon olacağımız da meçhul . yani uzun lafın kısası geleceğini düşünmemekteyim.
Revolution
17.Temmuz.2011, 20:45
Her ne kadar gelmesini istesem de bu Copa America performansından sonra Galatasaray'ı seçmesi mantık dışı bir hareket olacaktır. Avrupa Kupalarında yoksun , sene boyunca ülke dışına çıkmayacaksın , üstelik şampiyon olacağımız da meçhul . yani uzun lafın kısası geleceğini düşünmemekteyim.
Haydi iddiaya girelim gelirse sen, gelmezse ben bu forumu bırakıyoruz. Ben de kaynaklarıma güveniyorum. Önceki sayfada güzel atıp tutmuşsun :)
byariff
17.Temmuz.2011, 20:46
Fabiano defteri resmen kapandi! 2 gizli oyuncuyla daha görüsülüyormus. Onlar olmassa Forvetten vazgecilecekmis.
Serdar Eyilik Karsiyakaspora kiralanacak! Mustafa Sarp gidici. Ve Pino büyük ihtimalle kiralanacak. Tek teklif Kolombia´dan var. Baska yok.
Yarin Futbol Takimimiz Almanyaya Kamp icin gidiyorlar! Serdar Eyilik, Mustafa Sarp ve Pino Istanbulda kalacaklar.
Twitter - Elmander_9
zemlinskis
17.Temmuz.2011, 20:51
Haydi iddiaya girelim gelirse sen, gelmezse ben bu forumu bırakıyoruz. Ben de kaynaklarıma güveniyorum. Önceki sayfada güzel atıp tutmuşsun :)
Gelirse mantık dışı bir hareket olacağını yineliyorum.
Revolution
17.Temmuz.2011, 20:56
Gelirse mantık dışı bir hareket olacağını yineliyorum.
Pino kesinlikle gitmemeli. Aydın'dan çok daha yetenekli.
C h A o S
17.Temmuz.2011, 21:04
gelirse siteden ayrılırım diyebilecek kadar eminim diyebilirim .
Kop gel artık Muslera...
C h A o S
17.Temmuz.2011, 21:45
Pino
Mustafa Sarp
Serkan K.
Mehmet B.
Musa Ç.
Almanya kampına götürülmemiş.Pino'ya üzüldüm açıkçası.
Revolution
17.Temmuz.2011, 21:46
İnşallah Pino kiralanır. Sağ bekte de masör oynayacak herhalde.
C h A o S
17.Temmuz.2011, 21:52
Neyse BAM'dan sadece Ayhan kaldı.Onunda zaten forma şansını bulcağını sanmıyorum.Sezon sonu jubilesini yapar.
Birde Almanya'dan gelen Okan Derici'de kamp kadrosunda yok.Sanırım oda beğenilmedi.
Revolution
17.Temmuz.2011, 21:53
Aaa Okan'ı unuttu herkes. Daha yeni kontrat yapılmamış mıydı?
Revolution
17.Temmuz.2011, 21:53
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/10417.php
Ya resmi site inanılmaz bir hata yapıyor ya da 1 ay önce kontrat imzalattığımız adamı kapı dışarı ediyoruz.
C h A o S
17.Temmuz.2011, 21:54
Aaa Okan'ı unuttu herkes. Daha yeni kontrat yapılmamış mıydı?
Fatih hoca demekki bir gelecek görmedi.Ama Ayhan,Aykut,Aydın gibi gereksiz adamların olduğu kampta olmalıyıdı bence.
byariff
17.Temmuz.2011, 21:54
Bursalı iki yıldız Aslan oluyor!
Sarı-kırmızılılar, Volkan ve Sercan için Bursaspor kulübüne, 7 milyon dolar para ile Mustafa Sarp ve Pino'yu teklif etti. Yeşil-beyazlılar, Galatasaray'ın yaptığı teklifi yetersiz bularak, 8.5 milyon euro+Mustafa Sarp ile Pino'yu istedi.
http://img5.mynet.com/spr4/volkan-sercan-38277_501.jpg
İki kulüp arasında pazarlıklar aralıksız sürerken, Fatih Terim'in ısrarla istediği Volkan ve Sercan için sarı-kırmızılıların rakamı daha yukarı çekeceği gelen bilgiler arasında.
Öte yandan Sercan ve Volkan da yaptıkları açıklamada, Galatasaray'da oynamayı istediklerini ve iki kulüp anlaştığı takdirde transfere sıcak baktıklarını belirttiler.
SPORMYNET
Revolution
17.Temmuz.2011, 21:56
Sercan'ın sakatlığı vardı bir de. Eğer atlattıysa iyi olur da atlatmadıysa evlerden ırak.
Suicider
17.Temmuz.2011, 21:59
Okan Derici A2 takımla kalıcak büyük ihtimal.
E.Cartman
17.Temmuz.2011, 22:00
Okan'ın gittiği yok yav durun :D A2'yle antreman yapacaktır demek ki yeterli düzeyde değil ama zaman zaman kullanılır. Kampa giden kadroya bakarsak Kaleci, Sağ bek, Sağ Açık ve Orta Saha kesin alınacak. Ayrıca Volkan'la Sercan'dan iyi yerli mi bulucaz.
byariff
17.Temmuz.2011, 22:00
5m + aydin + Xsarp + musa cagiran verelim :D
uAburak89
17.Temmuz.2011, 22:02
Okan Derici'nin transfer haberi çıkmadan 1 gün önce, oyuncuyu takip edenler bu sezon çok nadiren A takımda forma şansı bulabilir, yetenekli ancak fiziksel açıdan yetersiz şeklinde yorum yapmışlardı. Oyuncuyu transfer eden de Fatih Terim zaten neden gönderilsin, kadroya alınmaması normal. Kupa maçlarında şans bulacaktır. :)
Sirius Black
17.Temmuz.2011, 22:17
Pino'ya üzüldüm... Fakat Sarp, Serkan ve Batdal gidici bu da güzel. :)
Boru değil yahu Mustafa Sarpinho gidiyor. :zuhaha
William Rookwood
17.Temmuz.2011, 22:26
Cambiasso Sarpinho'yu aratır bence
Sirius Black
17.Temmuz.2011, 22:48
E tabi... Sarpinho gittikten sonra kim yapacak gölge presi? :(
eng1n
17.Temmuz.2011, 23:39
E tabi... Sarpinho gittikten sonra kim yapacak gölge presi? :(
Gölge presi başkası da yapar ama o Çavi paslarını kimse atamaz.