PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 [89] 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

OrcunFB
25.Aralık.2012, 01:42
petrol_fb

Guiza bir sezonda 29 gol atarak La Liga'da gol kralı oldu biz o performansıyla FB'ye aldık balon çıktı adam. Bir sezonluk performansa bakılmamasını burdan anlayabilmek lazım kaldı ki sen 5-6 haftalık bir oyunla değerlendiriyorsun bu adamları.

petrol_fb12
25.Aralık.2012, 02:04
@OrcunFB

Guiza bizde o kadar kötü değilki sadece girdiği poziyonları atamıyordu.Bir oyuncu düşün her maç 2-3 net poziyona giriyor.Tek sıkıntı bunları biteremiyordu.

Guiza ayrıca defansa kadar geliyor,defansa yardım ediyor rakip korner kullanırken ceza sahasında duruyor atağa kalktımı cok hızlı bir şekilde atağa kalkıyordu.Bir bakmışsın 80 metre depar atmış kendi mevkinde.

Cok duygusal adamdı.Bursa maçında oyundan cıkartık (MAÇTAYDIM BEN SEMİH DİYE BAĞIRMADIM)Bağıranlar oldu.Sonuçta o cıktı Bursa savunması rahatladı 3-2 maçı kazandılar belkide şampiyonluk gitti o maçta 2009-2010 sezonunda.

Guiza bir hazırlık maçını hatırlıyorum 90 dakika'da girip 90+2 poziyona girip atamamasını.Hatta izlerken gene poziyona girer adam demiştim girdi gene atamadı.

Guiza nerde duracağını iyi bilen bir golcuydu ama işte son topları kullansaydı cok daha güzel olurdu.

Ülkemizde futbol anlayan adamlar cok olduğu için adamı milletin maskarası yaptık adam iyice çöktü gitti.Ekliyorum ülkemizde futbol'dan anlayan cok ne topcular geldi diye hikayeler hepğsi avrupa'da patlama yapmış şurda patlama yapmış.

Guiza (SÜPER LİG) 62 maçta 23 Gol atmış bizim ülkemizde kaçırdıklarını atsaydı 2 sezonda 60 tane gol atardı tarihe geçerdi.

Guiza cok kötü tramvlar yaşandı eşinden dolay (BUNLARI KONUŞMAK DOĞRU DEĞİL AMA) onlar onu cok etkiledi.

Birde eskilerden bir kaç maç seyrrettim Guizanın gol attığı :D İlzediğim bir kaç maçta 2 Asist yapmış Biri Alex Diğeri Özer adam daha ne yapsın :D

Guiza forumu gibi oldu ama olsun :)

OrcunFB
25.Aralık.2012, 02:32
17 Milyon Euro'ya forvet alıyorsun haliyle ondan gol beklemen doğal olur bunu gerçekleştiremezse de yuhalanır. :) Neyse konu dışına çıkmayalım. :D

davidvilla
25.Aralık.2012, 11:54
Beklerden birini Türk yapmak gerek. Sağ bek olarak Sabri'den iyi sadece Gökhan Gönül var, o yüzden sağ bek olmaz. Sol beke Gökhan Süzen veya Atilla Turan fena olmazdı. Sadece kaleci ve defansla 4 yabancı hakkını doldurmak çok kötü. Üzerine bir de Melo ve Amrabat veya Elmander'i koyup sürüyoruz sahaya. Defanslardan ikisini Türk yapabilirsek yabancı sınırı konusunda da biraz rahat edebiliriz. Biri Semih, diğeri muhtemel bir transfer olacak.

Bu arada birkaç yerde Eboue'nin devre arasında gidebileceğini okudum. Umarım böyle birşey olmaz. Bu yıl biraz formsuz olsa da Eboue Şampiyonlar Ligi umutlarımız açısından çok önemli.

Yok hacı Türk insanı olarak savunmadan pek anlamıyoruz. Olabiliyorsa arka 4lü yabancı olsun :)
Hele hele bek diyebileceğimiz tek bir oyuncu var Turkiye'de o da Gökhan Gönül.
Ki o bile sağ açıklıktan sağ beke terfi etmiş bir oyuncu. Yani kimse onu bek olarak yetiştirmemiş, akıllı oyuncu çalışkan oyuncu kendini oraya adapte etmiş.
Sol bek Riera idare eder bence fakat stoperde sorun yasıyoruz. Hala şöyle defans kaptanı konumunda risksiz oynayan topun arkasında kendisini gördüğümüz zaman rahatlayabildiğimiz bir oyuncu yok, vardı sakatlandı.

nannar
25.Aralık.2012, 12:47
Açıkcası ben de 5 yabancısnın 4 tanesinin kaleci,sağ bek,sol bek ve stoper lere ayrılmasından yanayım.Sadece Semih kalsın orda. Türklerden çalışkan ortasaha,oyun kurucu ortasaha,kanat ve forvet oyuncusu çıkıyor ama diğer bölgelere çıkmıyor :D

Yavuz12
25.Aralık.2012, 20:22
Galatasaray Ozan İpek' i kaçırmaz gibi.

mpaker66
26.Aralık.2012, 01:16
Galatasaray Ozan İpek' i kaçırmaz gibi.
Ozan sol bek oynayabilir mi sizce? ben fm'de hep solbek yapıyodum onu. :D

William Rookwood
26.Aralık.2012, 01:25
Gayette iyi oynar Wederson'dan daha çok yardım ediyordu defansa

IcedEarth
26.Aralık.2012, 01:28
Yok hacı Türk insanı olarak savunmadan pek anlamıyoruz. Olabiliyorsa arka 4lü yabancı olsun :)
Hele hele bek diyebileceğimiz tek bir oyuncu var Turkiye'de o da Gökhan Gönül.
Ki o bile sağ açıklıktan sağ beke terfi etmiş bir oyuncu. Yani kimse onu bek olarak yetiştirmemiş, akıllı oyuncu çalışkan oyuncu kendini oraya adapte etmiş.
Sol bek Riera idare eder bence fakat stoperde sorun yasıyoruz. Hala şöyle defans kaptanı konumunda risksiz oynayan topun arkasında kendisini gördüğümüz zaman rahatlayabildiğimiz bir oyuncu yok, vardı sakatlandı.

Savunmadan pek anlamasak da 6 hakkın 4ünü daha savunma hattını oluştururken harcamak büyük sıkıntı. Üstüne bir de Melo var etti 5. Hücum hattında sadece 1 tane hakkımız kalıyor. Kaç maçtır Elmander sırf bu yüzden oyuna giremiyor.

Alınır bir sol bek, dediğim gibi Gökhan Süzen filan. Ligde o idare eder bizi, yabancı hakkımızı da hücum hatlarına saklayabilmiş oluruz. Zira hücum varyasyonları bakımından çok zayıf durumdayız. Burak'ın ayağına bakıyor takım, orta saha ve kanatlarımızın gole katkısı yok denecek kadar az. Kanatlardan da doğru düzgün top getiremiyoruz.

Bu halde Schalke'yi bile elememiz çok zor bence.

mpaker66
26.Aralık.2012, 01:45
Gayette iyi oynar Wederson'dan daha çok yardım ediyordu defansa
Stil olarak da sol bek stili var kendisinde. Fatih hoca belki düşünebilir.

Ferhat Kiraz
26.Aralık.2012, 18:18
Galatasarayin Yeni Kaka`´sini Brezilyada Buldu

http://f1212.hizliresim.com/14/u/h9qcf.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Fatih Terim, devre arası transfer olarak orta saha özellikleri fazla olan Sneijder ile Diego yerine forvet özellikleri daha çok olan Kaka tarzında bir oyuncu istiyor. Chelsea, PSG ve Inter başta olmak üzere pek çok devin takibinde olan 20 yaşındaki brezilyalı Bernard'ı Terim'e ilk izleten ise Claudio Taffarel oldu. lk geldiği zaman Damiao'yu Terim'e öneren Brezilyalı kaleci antrenörü, "Hocam Damiao'yu o zaman 9 milyon euro'ya almadık. Şimdi 40 milyon euro. Bu çocuk da şimdi 8-10 milyon euro ama fazla değil iki sezon sonra 30-40 milyon euro olacak" diye Terim'i gece 01:00'de ekran karşısına dikti ve Atletico Mineiro'nun maçını izletti. Ronaldinho'yu bile gölgede bırakan bilek hareketleri sonrasında Terim, "İşte benim yeni Hagi'm. Kaka'dan bile daha iyi" dedi. Terim'in hayran olduğu Bernard için ilk temas Ekim başında kuruldu.

Önce menajeri Adriano Spadotto ile bir görüşme yapıldı. Sonra da Atletico Mineiro kulübü ile. Damiao'yu elinden bağıra bağıra kaçıran G.Saray'ın aynı hataya Bernard'da düşmek istemiyor. Terim'in çok istediği Bernard için 10 hatta 12 milyon euro'lara kadar çıkılması planlanıyor. Avrupa devlerinin de istediği Bernard'ı ikna işi ise Taffarel'e düşmüş durumda. Noel tatili için ülkesine gitmeye hazırlanan Tafo, Bernard ile konuşacak ve onu G.Saray'a gelmeye ikna edecek.

uAburak89
26.Aralık.2012, 18:28
Terim, "İşte benim yeni Hagi'm. Kaka'dan bile daha iyi" dedi.

Heyt be. :D

Facx
26.Aralık.2012, 23:18
bu bernard yanılmıyosam fm de iyiydi :D

europeanconquer
27.Aralık.2012, 22:13
Amrabat bir süre olmayacağına göre bence Inter'den Ricardo Alvarez'i kiralayalım.

mpaker66
28.Aralık.2012, 01:51
Amrabat bir süre olmayacağına göre bence Inter'den Ricardo Alvarez'i kiralayalım.
e fazla 3 maç olmayacakmış yahu :D

europeanconquer
28.Aralık.2012, 09:06
İyi de zaten oynadığı oyunda pek iç açıcı değil.

zemlinskis
28.Aralık.2012, 09:50
Yaratıcı oyuncu eksikliğini iliklerimize kadar hissettiğimiz şu günlerde Ricardo Andre Quaresma Bernardo ismi ilaç veya başka bir tedavi yöntemi gibi gelebilir. Noureddine Amrabat'a 8 M € vermeyi göze alan über başarılı yönetimin bunu kaçırması gerçekten ne kadar enteresan bir durumda olduğumuzun göstergelerinden bir tanesidir.

davidvilla
28.Aralık.2012, 13:23

Aynen öyle bir şans varsa alvarez hem solak hem de yetenekli, adapte olursa yararlı olur kesinlikle

ReaList
28.Aralık.2012, 14:16
Galatasaray "Snejder'i alamıyorlar" haberini dün yalanladı, genelde tersi olur ama : )
Bu transfer parada anlaşırlarsa gerçekleşir gibi.

uAburak89
28.Aralık.2012, 14:40
Gözümden kaçmış o, ne biçim açıklama yapmışlar yahu. Alınmışlar resmen habere, sonuna Galatasaray istediği oyuncuyu alır tarzı bir şeyler ekleseler cuk otururmuş. :D

Deus Dominus
28.Aralık.2012, 14:49
Basının yeni taktiği bu herhalde :D O gelecek! Bu gelecek! şeklindeki tahminleri tutmayınca, tahminlerinin gerçekleşmesi için gaza getirme metodu (?!) kullanmaya başlamışlar.

alamazzkiiiii alamaaz kiiiii...

ThersoN
28.Aralık.2012, 16:37
Amrabat'a Roma talip deniliyor. Sporx'te okudum.

KaRaBükLü KraL
28.Aralık.2012, 17:47
Amrabat'a Roma talip deniliyor. Sporx'te okudum.

Satalım 10'a kar ederiz :D

Şaka bi yana sisteme uygun bir Amrabat her zaman iyidir:)

nekop
28.Aralık.2012, 18:03
Satalım 10'a kar ederiz :D

Şaka bi yana sisteme uygun bir Amrabat her zaman iyidir:)

8'e alınması skandaldı, 10'a satılabilirse diyecek söz kalmaz. :)

zemlinskis
28.Aralık.2012, 18:16
Şayet Nouredinne Amrabat'a böyle bir teklif varsa saniyenin onda biri kadar bile düşünmeyip hemen evet denilmelidir.

darkkobal123
28.Aralık.2012, 18:45
15'den kapıyı açar Galatasaray. :)

petrol_fb12
28.Aralık.2012, 18:51
15 Milyon Euro verene satsın galatasaray aşağısı zarar olur.Onun yerine Ozan veya Shelton alınabilir Sol Kanat İçin.

davidvilla
28.Aralık.2012, 18:59
15'den kapıyı açar Galatasaray. :)

Roma da o kapıyı kapatır :D veremezler o kadar. Onlar ucuz olur diye soruyorlar buralara :)

erdem344
28.Aralık.2012, 19:00
Amrabat ne yaptı bu sezon ? Attığı gol ve asist sayısı nedir

europeanconquer
28.Aralık.2012, 19:02
1 gol attı,7 asist yaptı.

uAburak89
28.Aralık.2012, 19:03
Çaktırmadan ne ara yapmış 7 asist. :)

8 hatta 7-7.5 veren çıksa anında satmak lazım ama o kadar enayi kulübü nereden bulacağız..

davidvilla
28.Aralık.2012, 19:05
Çaktırmadan ne ara yapmış 7 asist. :)

8 hatta 7-7.5 veren çıksa anında satmak lazım ama o kadar enayi kulübü nereden bulacağız..

Şu adamın var ya günahını alıyorsun hea :D Öbür tarafta cayır cayır yanacan :)

7 asist yapmış. dakika/asist olarak bi istatistik bulabilirseniz paylaşın eminim yuksek bir yuzde cıkacak.

darkkobal123
28.Aralık.2012, 19:07
Roma da o kapıyı kapatır :D veremezler o kadar. Onlar ucuz olur diye soruyorlar buralara :)
Galatasaray'da kâr yapmak isteyecektir, taş çatlasın 10'dan açarlar kapıyı. :D

uAburak89
28.Aralık.2012, 19:08
Şu adamın var ya günahını alıyorsun hea :D Öbür tarafta cayır cayır yanacan :)

7 asist yapmış. dakika/asist olarak bi istatistik bulabilirseniz paylaşın eminim yuksek bir yuzde cıkacak.

Valla ben razıyım herşeye yanılayım, şaşırtsın beni çok isterim ama ismi bizimle geçmeye başladığından beri yanlış transfer olacağını düşünüyordum, maliyeti gördükten sonra resmen çıldırdım. Şu ana kadar da haksız çıkarmadı ne yazık ki.

nannar
28.Aralık.2012, 20:34
shelton kim yahu?ozan ipek dediğiniz adam 1 yıl oynadı ve şu anda yokları oynuyor. bahsettiğimiz takım galatasaray! ne karabük ne de bursa! büyük takım futbolcusu dediğin topçu her halinden belli olur! Hasan Ali Kaldırım,İbrahim Köybaşı ve Gökhan Gönül gibi isimler bu ışığı veriyordu. Kontra futbolcuları 3-5 maç boş alanda deli dana gibi koşunca hemen büyüklere yakıştırmayın. Bu ülkede şu anda sol kanatta Amrabat'tan daha yetenekli bir isim yok. Ahmet İlhan mesela...Adam çok göze batıyor ama kayseri'deki amrabat'ı hatırlayın.Ahmet İlhan'ın şu anki haline 5 basıyordu. Alper Potuk dışında ben büyük takımlara yakışır bir topçu göremiyorum ligde..

MeliksahAydogan
28.Aralık.2012, 23:06
15 Milyon Euro verene satsın galatasaray aşağısı zarar olur.Onun yerine Ozan veya Shelton alınabilir Sol Kanat İçin.

Hocam saçmalamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz ; Ozan kim Shelton kim ya ? Amrabat'ı satıp bunları alacak vizyon bi sizde var zaten.

Bence + 10 Mn € ve üstü bir teklif gelirse satılmalı yerine alınabilecek isimler ;

Ryad Boudebouz , Younes Belhanda , Konoplyanka , Marko Marin gibi isimler olurdu ya da Yarmolenko.

petrol_fb12
29.Aralık.2012, 00:53
Hocam saçmalamaktan başka bir şey yapmıyorsunuz ; Ozan kim Shelton kim ya ? Amrabat'ı satıp bunları alacak vizyon bi sizde var zaten.

Bence + 10 Mn € ve üstü bir teklif gelirse satılmalı yerine alınabilecek isimler ;

Ryad Boudebouz , Younes Belhanda , Konoplyanka , Marko Marin gibi isimler olurdu ya da Yarmolenko.

Shelton hız ve teknik var.Ozan İpek hem hız üstüne teknik,orta acabilme kabiliyeti ve hırsı var.Takım oyunu oynuyor hem yabancı statüsü giriyor önümüzdeki sene ozan ipek uygundur Türk olduğu için.Yada başka bir Türk sol kanat oyuncusu alınabilir.

Facx
29.Aralık.2012, 00:55
Shelton hız ve teknik var.Ozan İpek hem hız üstüne teknik,orta acabilme kabiliyeti ve hırsı var.Takım oyunu oynuyor hem yabancı statüsü giriyor önümüzdeki sene ozan ipek uygundur Türk olduğu için.Yada başka bir Türk sol kanat oyuncusu alınabilir.

ah ah keşke arada epl la liga falan izlesen shelton da teknik varmış hiç gülceğim yoktu

nannar
29.Aralık.2012, 01:00

:) Shelton'da neler varmış da bizim haberimiz yokmuş...

IcedEarth
29.Aralık.2012, 02:43
Amrabat'ı aldığımız paraya bile satsak üzülmem. Tamam 4-4-2 solunda olmuyor diyoruz da, bu adam 1-2 ekstra durum dışında doğru düzgün çalım da atamıyor, orta da açamıyor ki. Anca soldan es kaza ceza sahası hizalarına gelip topu sağına çekip de kafasını kaldırabilirse bir orta açabiliyor. Onun dışında ayağına gelen bütün topları ya çalıma girip kaptırıyor, ya da şut çekip dağa taşa atıyor. Tamam şu anda daha iyi bir alternatifi yok, ama satarsın bunu 7-8 civarına, alırsın bir tane esaslı sol açık olur biter.

Onun dışında takım hakikaten yaratıcı olamıyor, ve geçen seneki takım oyununun onda biri bile yok. Bunun temel nedeni Burak gibi bencil ve futbol zekasından uzak bir adamı forvet hattına oturtmamızdır. Nasıl bu kadar gol atıyor, anlamıyorum, ama takım oyunumuzda ne kadar büyük bir sıkıntı yarattığını sanırım bir tek ben görmüyorumdur.

petrol_fb12
29.Aralık.2012, 02:45
Bunun temel nedeni Burak gibi bencil ve futbol zekasından uzak bir adamı forvet hattına oturtmamızdır. Nasıl bu kadar gol atıyor, anlamıyorum, ama takım oyunumuzda ne kadar büyük bir sıkıntı yarattığını sanırım bir tek ben görmüyorumdur.

Her defasında şunları söylerim Burak için.

"Kazma ama atıyor" "Elmander'deki Zeka Burakta olucaktı varya" Gerçekten cok bencil bir oyuncu.

europeanconquer
29.Aralık.2012, 10:28
Bende katılıyorum atmasına rağmen oyunumuzu çok etkiliyor

Alicanfmfan
29.Aralık.2012, 10:38
Burak'ın sorunu bencillik falan değil. Yanlış tercih yapması. Pas atılacak yerde şut, şut atılacak yerde pas atıyor. Bu denklemi iyi kuramıyor. Yoksa bencil olan bir oyuncu Akhisar maçında Sercan'a attığı gol pasını başka kim atabilirdi.

Kusura bakmayında, bencillikten kastın kaleyi karşısına alıp şut atmaksa, orada duracaksınız. Yani kardeşim ben forvet oyuncusuyum, işim gol atmak, kaldı ki; takımın en golcüsüyüm. Ee bi zahmet vurayım di mi ?

IcedEarth
29.Aralık.2012, 12:32
Burak'ın sorunu bencillik falan değil. Yanlış tercih yapması. Pas atılacak yerde şut, şut atılacak yerde pas atıyor. Bu denklemi iyi kuramıyor. Yoksa bencil olan bir oyuncu Akhisar maçında Sercan'a attığı gol pasını başka kim atabilirdi.

Kusura bakmayında, bencillikten kastın kaleyi karşısına alıp şut atmaksa, orada duracaksınız. Yani kardeşim ben forvet oyuncusuyum, işim gol atmak, kaldı ki; takımın en golcüsüyüm. Ee bi zahmet vurayım di mi ?

Bencilliğin sadece bir parçası her aldığı topu kaleye vurmaya çalışması. Forvet diye her aldığı topu kaleye vuracak diye bir kural yok. Yanında bir forvet daha var, sisteme göre ikisinin de belli oranlarda paylaşımcı olması gerekiyor.

Bir parçası daha var ki, o çok daha vahim bence. Top kimde ve nerede olursa olsun bu adam topu istiyor ve atmazsan da huzursuz oluyor veya huzursuzluk çıkarıyor. Bu yüzden de Burak'ın oynadığı maçlarda 2. forvet Umut da olsa Elmander de olsa resmen kayboluyor. Çünkü bu ikisine neredeyse hiç top gitmiyor.

Demem odur ki, Burak'a 10 milyon ve üzeri bir teklif gelirse bence satmak gerek. Hücum opsiyonlarımızı çok kısıtlıyor kendisi.

Alicanfmfan
29.Aralık.2012, 12:58
Bencilliğin sadece bir parçası her aldığı topu kaleye vurmaya çalışması. Forvet diye her aldığı topu kaleye vuracak diye bir kural yok. Yanında bir forvet daha var, sisteme göre ikisinin de belli oranlarda paylaşımcı olması gerekiyor.

Bir parçası daha var ki, o çok daha vahim bence. Top kimde ve nerede olursa olsun bu adam topu istiyor ve atmazsan da huzursuz oluyor veya huzursuzluk çıkarıyor. Bu yüzden de Burak'ın oynadığı maçlarda 2. forvet Umut da olsa Elmander de olsa resmen kayboluyor. Çünkü bu ikisine neredeyse hiç top gitmiyor.

Demem odur ki, Burak'a 10 milyon ve üzeri bir teklif gelirse bence satmak gerek. Hücum opsiyonlarımızı çok kısıtlıyor kendisi.

Ben zaten Burak'ı övmedim ki, yapılan yalış değerlendirmeye açıklık getirdim. Şampiyonlar Liginde şöyle 2-3 gol atarsa, 15 Milyon Euro'ya falan gazlasak müthiş olur.

Yanında bir forvet demişsin ancak şuna katılmıyorum. Bu seneki forvet elemanlarımızın etkisizliği sırf Burak yüzünden değil. Kanatlarımız içeri giremiyor yani geçen senenin sisteminden çok uzağız. Atak olarak kontraya bile çıkamıyoruz, sürekli set hücum.

IcedEarth
29.Aralık.2012, 13:20
Ben zaten Burak'ı övmedim ki, yapılan yalış değerlendirmeye açıklık getirdim. Şampiyonlar Liginde şöyle 2-3 gol atarsa, 15 Milyon Euro'ya falan gazlasak müthiş olur.

Yanında bir forvet demişsin ancak şuna katılmıyorum. Bu seneki forvet elemanlarımızın etkisizliği sırf Burak yüzünden değil. Kanatlarımız içeri giremiyor yani geçen senenin sisteminden çok uzağız. Atak olarak kontraya bile çıkamıyoruz, sürekli set hücum.

Orası da var tabii. Ama sezon başında Umut-Elmander çıktığımız maçlarda biraz daha üretken bir görüntü çiziyorduk bence. İkisi de verimli görünüyordu öyle. Ne zaman Burak+diğer forvet sistemine geçtik, o zamandan beri ikisi de yetersiz görünüyor. Bunun da kanatların etkisizliği ile birlikte en güçlü sorumlusu Burak'tır.

nannar
29.Aralık.2012, 13:30
Hatalı olan Fatih Terimdir... 4-4-2 oynayacaksan ya orta alandan birini ya da forvetlerden birini AMC mevkisine yönlendirmen lazım.Bizim Melo ön liberoda çakılı kalıyor genelde.Selçuk desen geriye yaslanarak oyun kuruyor. Geçen yıl bu yıldan en farklı yönümüz Elmander-Necati ikilisinin özellikle Necati'nin AMC mevkisine sık sık gelip oradan oyun kurmasıydı. Bu yıl sahaya çıkan oyuncular geçen yıldan daha kaliteli olmasına rağmen oyun olarak daha kötüyüz çünkü sahaya çıkan oyunculara uygun diziliş yok. Umut mücadeleci forvet,ilerde basar ,pres yapar ama AMC mevkisinde oynamaz.Burak desen sürekli savunmayı sağa sola çeker ya da arkasına kaçar... Amrabat çizgide aldığı toplarla kaleye yakınsa etkili olur ama sen onu 4-4-2'de kullanıyorsun. Hamit Altıntop 3'lü ortasahanın sağında yani 4-3-3 sisteminde orta alanda oynar. Sen kalkıp bu adamlarla 4-4-2 denersen herkesin defosu ortaya çıkıyor. Mevcut oyuncularla oynamak istiyorsak savunma dörtlüsünün önünde melo-selçuk-hamit ile 3 lü orta alan, ilerde solda Amrabat,sağda burak ortaya ise Necati tarzı ama daha gelişmişi bir santrafor alacağız. Ama Fatih hoca yok arkadaş ben 4-4-2 oynayacagım diyorsa mutlaka bir sol bek alıp Riera'yı sol kanatta öne çıkaracak. 4-4-2 adamı Riera... Sağda ise Hamit'i kulübeye çekecek ve Selçuk'la dönüşümlü orta alanda kullanacak.Sağ kanata da adam lazım bu sistemde.Formda olurlarsa Emre Çolak ve Engin baytar hem sağda hem solda rahatlıkla oynar.Geçen yıl da zaten bu ikili başarılı oldu bu mevkilerde. Bu sistemde Amrabat boşa çıkar... Ama en önemlisi Burak'ın yanına AMC'ye inebilecek Necati tarzı bir adam alınacak. Ben Fatih Hocanın yerinde olsam 4-3-3 oynarım...

Mamadou
29.Aralık.2012, 21:55
Shelton'da hız var ama tekniği zayıf bir oyuncu. Tekniği iyi olsa zaten Türkiye'de değil başka bir ligde üst düzey takımda oynar.

Ozan İpek yerliler arasında en iyi orta açan oyunculardan hatta en iyisi. Bir çok yerli oyuncu var isabetli orta açabilen ama çoğunluğu duran topları iyi kullanıyor. Ozan İpek maçın her dakikasında oyunun içinde isabetli ortaları oluyor. Ozan İpek son 1.5 yıldır eski formundan çok uzak bir oyuncu. Geçen sezon Bursaspor ligin ikinci yarısında müthiş bir ivme yakalamışken o takımda sırıtan en baş oyuncu Ozan İpek'ti.

Amrabat varken ne Shelton ne de Ozan İpek Galatasaray'ın aradığı isimler değil. Galatasaray'a iyi bir 10 numara lazım. Terim şu oyuncu grubuyla 4-1-4-1 veya 4-5-1'e dönmeyecekse iyi bir 10 numara alınmalı.

uAburak89
29.Aralık.2012, 22:05
Ozan İpek Kasımpaşa'ya transfer olmuş zaten.

zemlinskis
30.Aralık.2012, 04:07
Ricardo Andrade Quaresma Bernardo diyorum, başka da birşey demeye gerek duymuyorum.

mustangshelby
30.Aralık.2012, 04:11
Ricardo Andrade Quaresma Bernardo diyorum, başka da birşey demeye gerek duymuyorum.

Bende 5M€ lütfen diyorum başkada birşey demiyorum :)

Kaan Souza
30.Aralık.2012, 06:58
Stoper, 10 numara ve Sağ kanat şart.

zemlinskis
30.Aralık.2012, 13:03
Bende 5M€ lütfen diyorum başkada birşey demiyorum :)

Bütün imkanların seferber edilmesini temenni ediyorum. Böyle bir zamanda kendisinden daha iyi bir kanat oyuncusu bulabilecek varsa beri gelsin. Fatih Terim kesinlikle onu adam edecektir.

europeanconquer
30.Aralık.2012, 13:09
O gelsin,bu gelsin,Fatih Terim adam eder.Bu adam düzgün oyuncularla hiç mi çalışamayacak ? Quaresma çok gereksiz olur.Bizim takımımıza uygun bir oyuncu değil.

Gncl1905
30.Aralık.2012, 13:52
Q7 gelmesin bu saatten sonra. O kadar adam var ala ala Q7 mi yahu?

zemlinskis
30.Aralık.2012, 14:37
O gelsin,bu gelsin,Fatih Terim adam eder.Bu adam düzgün oyuncularla hiç mi çalışamayacak ? Quaresma çok gereksiz olur.Bizim takımımıza uygun bir oyuncu değil.

Disipline edildiği zaman Galatasaray'a daha fazla fayda verebilecek bir tane isim söyleyebilirsen o zaman gereksiz mi değil mi anlamış oluruz.

europeanconquer
30.Aralık.2012, 14:42
Quaresma'nın sorunu disiplin değil ki.Beşiktaş'a fayda sağlayamayan biri takım oyunu oynayan Galatasaray'a nasıl fayda sağlasın ? Quaresma dünyadaki sayılı yetenekli futbolculardan biri ancak dünyada yeteneğini kullanamayan birkaç aptal futbolcudan da biri.

hakan769
30.Aralık.2012, 14:49
Querasma haziranda bedava alınmalı başka takım almazsa eğer.

zemlinskis
30.Aralık.2012, 15:07
Quaresma'nın sorunu disiplin değil ki.Beşiktaş'a fayda sağlayamayan biri takım oyunu oynayan Galatasaray'a nasıl fayda sağlasın ? Quaresma dünyadaki sayılı yetenekli futbolculardan biri ancak dünyada yeteneğini kullanamayan birkaç aptal futbolcudan da biri.

Takım oyunu dediğin oyunla şu anda bu takımın Avrupa'da başarı sağlaması mümkün görünmüyor.Takımdaki yaratıcı oyuncu eksikliği gün gibi ortadayken böyle bir oyuncuya hayır demek takıma ve vatana ihanet olacaktır.Sol Açıkta Noureddine Amrabat, Sağ Açıkta Ricardo Quaresma'nın oynadığı takımın hücum ve pozisyon bulma yönünden ne kadar zenginleşebileceğini sadece hayal etmeni istiyorum.

europeanconquer
30.Aralık.2012, 15:13
Sanki hiç izlemediğim bir oyuncuyu anlatıyorsun bana,sadece ismi var diye güzel hayallere kapılma.Bize her zaman katkı verebilecek bir isim lazım 30 maçın 5 tanesinde güzel hareketler yapıp maçın adamı olacak kişiler değil.

Demek istediğim şu ki maçı kurtaracak değil şampiyonluğu getirecek isim lazım.

uAburak89
30.Aralık.2012, 15:19
Oyuncu maç kazandırır, takımı oyunu şampiyonluğu getirir. Geçen sene bizzat yaşadık bunu, bu sene bireyler üzerinden gidiyoruz, her maç farklı bir isim kahraman oluyor, sahada uyum ve bütünlük yok. Bu da sadece transfer ile çözülecek bir durum değil, kim gelirse gelsin fazla havaya girmemek lazım.

zemlinskis
30.Aralık.2012, 15:34
30 maçın 5 tanesinde güzel hareketler yapıp yatmasını engelleyecek birisi varsa o da Fatih Terim'dir. Ben söyleyeceğimi söyledim, bu takım şampiyon olamaz veya Avrupa'da başarı sağlayamazsa en büyük sebebi yaratıcı oyuncu eksikliğidir ve kanımca bunu giderebilecek yegane oyuncu Quaresma olacaktır.

Kaka Leite
30.Aralık.2012, 15:41
30 maçın 5 tanesinde güzel hareketler yapıp yatmasını engelleyecek birisi varsa o da Fatih Terim'dir. Ben söyleyeceğimi söyledim, bu takım şampiyon olamaz veya Avrupa'da başarı sağlayamazsa en büyük sebebi yaratıcı oyuncu eksikliğidir ve kanımca bunu giderebilecek yegane oyuncu Quaresma olacaktır.
Sahaya girip ayaklarına mı vuracak bencillik yaptığında Terim ?

Oyuncu da biter o olay yapacağı varsa zaten yapar.

zemlinskis
30.Aralık.2012, 15:45
Sahaya girip ayaklarına mı vuracak bencillik yaptığında Terim ?

Oyuncu da biter o olay yapacağı varsa zaten yapar.

Neyse bu dediklerim forumda kayıtlı tutuluyor zaten. Sene sonunda görüşmek üzere ... Umarım dediğim transferler gerçekleşir yoksa takımı çok ama çok kötü günler bekliyor olacak.

Kaka Leite
30.Aralık.2012, 16:23
Galatasaray 1 oyuncu ile batıp çıkacak bir ekip değil, Quaresma olmaz Belhanda olur yine de olur.

MeliksahAydogan
30.Aralık.2012, 16:44
Galatasaray 1 oyuncu ile batıp çıkacak bir ekip değil, Quaresma olmaz Belhanda olur yine de olur.

Aynen Belhanda olmaz , Boudebouz olur , Boudebouz olmaz , Muhittin olur ama olur yani :)

erdem344
31.Aralık.2012, 01:44
Belhandayı getirmek en az 15 m £

Kaka Leite
31.Aralık.2012, 01:45
Bir örnek verdim yahu :D

O an onun adı geldi onu söyledim iyi ki Ronaldo demedim :icon_surprised:

mpaker66
31.Aralık.2012, 02:55
Bizim bi tane yetenekli bi AMC bulduğumuz zaman elimizin çok rahatlıyacağını düşünüyorum zira takım 2000 yılındaki gibi 4-3-1-2 ye dönebilir. O karakterde oyuncularımız mevcut. Ortasahada Hamit-Melo-Selçuk önünde top kabiliyeti ve hızı yüksek bi AMC forvette Burak ve Umut yada Elmander Hatta bazen Amrabat.Hucum opsiyonumuzu çok geliştirir bi AMC. Bernard olablilir diyolar ki Ali Dürüst'te Bernard ne olur bilmiyorum dedi. Bakalım bekleyelim. Kampa yetişşin yeterki. Kamp umarım çok yarar takıma.

uAburak89
31.Aralık.2012, 13:41
ntvspor Kerim Frei ve Ömer Toprak diyor, ikisi de çok mantıklı transferler olur ancak bu sene için yeterli olmaz bence.

davidvilla
31.Aralık.2012, 13:49
ntvspor Kerim Frei ve Ömer Toprak diyor, ikisi de çok mantıklı transferler olur ancak bu sene için yeterli olmaz bence.

Kerim Frei için bir şey diyemem fakat Omer cok mantıklı mantıgın otesinde harika bir transfer olur.
Gelecekte kaptan bile olur.

Not: Burak çok tartışılır oldu fakat Burak son vuruşları biraz düzeltse rekor gol atar. Turkiye tarihinin en büyük golcusu olarak anılır ileride. Adam santrafor, surekli prese ayıramaz tum enerjisini. Burak Torres gibi biraz. Depar mesafesi olunca cok etkili fakat dar alanda biraz ağır kalıyor. bu da ikinci sorunu. Bu ikisi de olsa gerçekten dünya çapında bir santrafor olurdu.

Corpus
31.Aralık.2012, 13:57
Kerim Frei için bir şey diyemem fakat Omer cok mantıklı mantıgın otesinde harika bir transfer olur.
Gelecekte kaptan bile olur.

Gelecekte biri kaptan olacaksa o da Semih Kaya'dır.

davidvilla
31.Aralık.2012, 14:00
Gelecekte biri kaptan olacaksa o da Semih Kaya'dır.

Semih çok yetenekli ama ben kaptanlık özelliği göremiyorum. Aynı Arda gibi.
Kaptanlık başka bir şey daha 20 yaşında kendi belli eder.
Totti 22 yasında kaptan olmuştu hatırlarsan o donemleri ne kadar belli ediyordu kendini.
Ya da Bülent'i düşün. Kaptanlık özelliği yetenekten bagımsız bambaska bir şey.

Corpus
31.Aralık.2012, 14:09
Semih çok yetenekli ama ben kaptanlık özelliği göremiyorum. Aynı Arda gibi.
Kaptanlık başka bir şey daha 20 yaşında kendi belli eder.
Totti 22 yasında kaptan olmuştu hatırlarsan o donemleri ne kadar belli ediyordu kendini.
Ya da Bülent'i düşün. Kaptanlık özelliği yetenekten bagımsız bambaska bir şey.

Taşıdığı ruh, kendine güveni, karakteri ve Galatasaray' a bağlılığı bana kaptan olabilecek potansiyeli varmış gibi gösteriyor. Bakalım ilerde göreceğiz sonuçlarını

Night_Mare17
31.Aralık.2012, 14:19
Diego , Alper , Ömer Toprak (Serdar Taşçı). Bence bu oyuncuları kadroya katacağız

nannar
31.Aralık.2012, 18:00
Alper ve Ömer alınabilirse mükemmel olur. Ayrıca kesinlikle dikine gidebilen bir AMC lazım.Onun dışında bence sıkıntımı yok.Sol beke yabancı alınabilir ama alınırsa riera'nın satılması lazım :)

uAburak89
31.Aralık.2012, 18:15
Yurt içinden yerli transferinde büyüklere özel fiyat politikası olduğundan dolayı Alper transferi zor bence. 5 milyon euro bedel ile Fenerbahçe'nin kapısından dönen adam için Eskişehir kapıyı 8'den açmış. Sneijder için belirlenen bonservis bedelinin 8 milyon euro olması da güzel bir tesadüf oluyor. :)

Kasımpaşa'ya 1.7 milyon + oyuncu karşılığında transfer olan Ozan İpek için Bursaspor tahminen pazarlıklara 4-5 milyon'dan başlardı.

Serdar Aziz, Alper Potuk ligimizdeki potansiyelli, kaliteli oyuncular ama bazen düşünmeden edemiyorum elimizde patlayan bir Yiğit Gökoğlan var, hatta yabancı olmasına rağmen ligimizden transfer Amrabat var ki iki oyucunun toplam bonservisi = Arda oluyor. Bu oyunculardan Arda kadar verim alamadık biz ne yazık ki. Yurt içinden adam almak yerine bu paraları alt yapılara yatırsak, tüm ülkeyi tarasak yeni yetenekler bulabiliriz. Alper'i, Serdar'ı buluyorsa diğer kulüpler biz de bulabiliriz pekala. Elimizde Semih Kaya örneği var, çok üst düzey oyuncu olamayacak belki ama benim gözümde çok değerli bir isim. Onu izlemek ayrı bir keyif.

Kısacası, gurbetçilere yönelmek daha mantıklı. En azından almış oldukları alt yapı farkı var. Alper, Serdar yerine, Kerim'i, Serdar Taşçı veya Ömer'i kovalamak lazım. Maliyetler yakın olacaktır zaten. ntvspor haberi doğruysa Fatih Terim de yıllar sonra doğruyu bulmuş gibi gözüküyor, genelde transferde başarılı değildir, lig içinden adam alır ne yazık ki. Belki de en olumsuz yanı bu İmparator'un, eskiye nazaran kendini geliştirebilen, egolarından nispeten arınmış bir hali var bu konuda da atılım bekliyorum hocamızdan. Şartlar müsait çünkü, ekonomik yapı düzeliyor, ligde iyi gidiyoruz büyük ihtimal seneye de ŞL'de oluruz, bunlar oyuncuları çekmek için geçerli sebepler.

europeanconquer
31.Aralık.2012, 19:40
Kerim Frei ve Ömer Toprak müthiş olur.

E.Cartman
31.Aralık.2012, 20:51
Kerim'i bilmemde Ömer ilaç olur.

sakary Ali
31.Aralık.2012, 21:27
Kerim'de Ömer'de eğer olursa Galatasaray zaten çok çok iyi olan kadrosunun değerini katlar. Açıkçası ben Galatasaray'ın Süper Ligteki ilk yarı performansını sadece Şampiyonlar Ligine bağlıyorum. İkinci yarı Galatasaray büyük bir seri yakalayabilir.

zeck17
31.Aralık.2012, 21:39
Kerim'de Ömer'de eğer olursa Galatasaray zaten çok çok iyi olan kadrosunun değerini katlar. Açıkçası ben Galatasaray'ın Süper Ligteki ilk yarı performansını sadece Şampiyonlar Ligine bağlıyorum. İkinci yarı Galatasaray büyük bir seri yakalayabilir.

Aynısını düşünüyorum hocam galatasaray ilk schalke maçına kadar seri yakalayıp ligden bir anda kopabilir son olarak ömer alper carlinhos veya türk sol bek alınırsa çok iyi olur eğer biraz izin verilirse ben selçukun dikine oynayabileceğine inanıyorum

KaRaBükLü KraL
01.Ocak.2013, 00:47
Ömer Toprak gibi stoper Carlinhos gibi sol bek ve Sneijder gibi sağlam 10 numara ile uçuşa tam anlamıyla geçeriz bence.Bu üçlü Avrupa'da da oynar :)

nannar
01.Ocak.2013, 13:18
Sneijder yaşlı sanıyordum ben ya :) Adam daha 28-29 yaşındaymış. Eğer Sneijder,Ömer ve Carlinhos gelirse güzel bir paket olur ancak eldeki 7 yabancı sayısı 9'a çıkacağından 2'si kulübeye biri tribüne gider.Tahmine o kişi Riera olur ki tribünde oturtulan adama 3 milyon € mu vereceğiz ? :D

zemlinskis
01.Ocak.2013, 18:34
Sneijder yaşlı sanıyordum ben ya :) Adam daha 28-29 yaşındaymış. Eğer Sneijder,Ömer ve Carlinhos gelirse güzel bir paket olur ancak eldeki 7 yabancı sayısı 9'a çıkacağından 2'si kulübeye biri tribüne gider.Tahmine o kişi Riera olur ki tribünde oturtulan adama 3 milyon € mu vereceğiz ? :D

Tabii ki hayır. Eboue'de Afrika Kupası'na gidecekmiş.Onu da elden çıkaralım devre arasında. Ömer Toprak'ta zaten aşırı agresif bir adam. Tam İmparatorun ağzına layık.

Flawless Victory
01.Ocak.2013, 18:36
Kerim Frei + yabancı sol bek bu sezon için bize yeterli olur bence. Yabancı sağlam bir forvet lazım aslında ama yabancı sınırından dolayı oynatmak sorun olur. Sol bek yeterli. Riera'ya da acil klüp bulunmalı ama yok elimizde şişti galiba.

europeanconquer
01.Ocak.2013, 18:57
Riera'nın gönderilmesi büyük hata olur.Gayet başarılı bir oyunu var bu yıl,gereksiz heyecanlara lüzum yok.

Kaan Souza
01.Ocak.2013, 19:16
Riera'ya neden acil kulüp bulunmalı ki ilk devrenin en iyi oyuncularından.Aksine Riera'ya gelene kadar daha çok kulüp buluncak adam var.Bu sezon için Riera ile sol beki hallederiz ama bir sağ kanat ve yaratıcı orta saha şart.

nannar
01.Ocak.2013, 21:42
ben yönetimin yerinde olsam hazır form tutmuşken müşterisi çıkarsa Riera'yı satarım.

europeanconquer
01.Ocak.2013, 21:45
Devre arasında as takımdan birini yollamak hiç akla uygun gelmiyor.

uAburak89
01.Ocak.2013, 21:47
Duyumculardan Galatasaray için pek isim bilgisi gelmiyor, transferde sessiz ve derinden gidiyoruz herhalde. :)

Facx
01.Ocak.2013, 22:10
@nannar
aynen riera sol bekte oynadığı için bizimde o mevkide balta veya çağlara göz aşınalığımız olduğu için o kadar iyi geliyo dün şampiyonlar ligi maçlarımızın özeti olan ntvspor programını izledim riera en az 2 gol yedirmiş he geçen seneye göre iyi ama oraya carlinhos andre santos veya artık başka bi solbek alırsak riera yı açıkta oynatmak zorunda kalırız ki o zamanda geçen seneden çok farklı olucağını zannetmiyorum zaten solbekte oynayan veya yedekte , tribünde durucak oyuncuya senelik 3 m € vericek seviyeye gelmedi daha :D

E.Cartman
01.Ocak.2013, 22:25
Ben şahsen Andre Santos'un Riera'dan pek bir farkı olacağını zannetmiyorum ama Carlinhos konusunda bir şey diyemem izlemedim canlı olarak çünkü.

himone
01.Ocak.2013, 23:52
Andre Santos takıma gelirse her maç bir hata yapar ve gol yersiniz. Santos şu an inanılmaz formsuz ve kendine gelmesi çok uzun sürer. Fenerbahçe'de de aynı şekilde 3-4 ayda zor form tutuyordu adam. Ve defansif anlamda çok iyi bir oyuncu değildi zaten.

uAburak89
01.Ocak.2013, 23:54
Andre Santos takıma gelirse her maç bir hata yapar ve gol yersiniz. Santos şu an inanılmaz formsuz ve kendine gelmesi çok uzun sürer. Fenerbahçe'de de aynı şekilde 3-4 ayda zor form tutuyordu adam. Ve defansif anlamda çok iyi bir oyuncu değildi zaten.

Aynen, rezil bir sezon geçiriyor fena kazık yeriz bu transfer gerçekleşirse. Ara transferde alınacak adam değil zaten Andre Santos.

Sheriff
02.Ocak.2013, 00:04
Riera bence şu anki Santos'tan daha iyi ancak formda bir Santos'a kimse hayır demez.

Gncl1905
02.Ocak.2013, 00:19
Normalde sol bek gerekiyor ama başka mevkiler daha ciddi bir şekilde bağırıyor. Bütün yamaları kapamaya çalışırsak o yamalar kötü kumaşlarla kapanmaya çalışılır ve genelde dikiş tutmaz. Onun yerine, AMC mevki benim aklıma yatan, kaliteli ŞL'de oynayabilecek bir ismi kadromuza katmalıyız parası neyse verip.

Daha sonra eğer harcanacak paramız kalırsa stoper bölgesine bir iyi transfer daha gerekli ŞL'de oynayabilecek.

Bunlar Türk olursa lig içinde süper olur. Ancak Türk yaratıcı oyuncu bir tek Arda var. Onu da bugün olmaya kalksak gelmek ister mi bir, ikincisi 12 milyona bırakmazlar :) Stoper olarak gurbetçiler gelirse iyi olabilir.

Bu iki bölgeye ciddi transfer yaparsak takım toparlanır diye düşünüyorum az biraz olsun. Zaten ŞL'de final oynayacak halimiz yok Schalke'yi geçsek amenna. Tutup onlarca milyonu devre arasında harcayacak ekonomik durumumuz olduğunu da düşünmüyorum. Yeterli olur bence elimizdeki kadro. Yazın da bir sol bek, elimizdekileri gereksizleri çıkarırız, mecburi Türk transferler yaparız. Olur biter. ŞL'ye katılıp yine bir ikinci tur oynasak da fena olmaz hani, olmazsa da canları sağ olsun. Uzun bir plan oldu gerçi ama :D

ozan42
02.Ocak.2013, 01:06
Geçen sende ne isimler geçiyordu higuen,reyes,huntelaar, zarate ama necati gelmişti gene böyle bir durum olabilir. :D

Börk
02.Ocak.2013, 01:11
Ben sadece bir forvetle kanat istiyorum bu takıma şu durumda bu takım bozulmasın daha fazla.

nannar
02.Ocak.2013, 01:29
Aman diyim Andre Santos falan gelmesin.Adam kovalamıyor o herif. Carlinhos'u FM'de Fluminense'yi yönettiğimden biliyorum sadece.Normal hayatta izlemedim. Avrupada yok mu arkadaş şöyle kelli felli 25-28 yaş arası bir sol bek ?

uAburak89
02.Ocak.2013, 01:31
Aman diyim Andre Santos falan gelmesin.Adam kovalamıyor o herif. Carlinhos'u FM'de Fluminense'yi yönettiğimden biliyorum sadece.Normal hayatta izlemedim. Avrupada yok mu arkadaş şöyle kelli felli 25-28 yaş arası bir sol bek ?

24 yaşında var, sol bekte görmek istediğim isim;

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/martin-olsson/profil/spieler_38073.html

mpaker66
02.Ocak.2013, 02:20
İsveçli martin ollsen mi ne vardı sol bekte. O adam süperdi.
Ama bence önce bi AMC lazım.kesinlikle. Bernard ilaç olur bence Kanatta oynuyo hem 4-4-2 oynar hem 4-4-1-1 oynar adam.

mpaker66
02.Ocak.2013, 02:22
24 yaşında var, sol bekte görmek istediğim isim;

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/martin-olsson/profil/spieler_38073.html (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.transfermarkt. com.tr%2Ftr%2Fmartin-olsson%2Fprofil%2Fspieler_38073.html)
haha, linki açmamıştım cevabı yazarken. güzel tesadüf olmuş :D bize ilaç olur tam bu.

Burak Akmanoğlu
02.Ocak.2013, 02:28
Gökhan Süzen ismi dolaşıyor :D

Önder HOCA
02.Ocak.2013, 02:29
ya bu adam için çok para istiyorlar ya kendisi gitmek istemiyor yada iyi bir isim değil yoksa ingiltere liginde 6 senedir blackburnde oynuyor illaki çok talibi vardır ama alabilen yok yani türkiyeye gelebileceğine pek ihtimal vermiyorum

davidvilla
02.Ocak.2013, 12:15
Zaragoza da Alper'i istiyormuş. 2,5m euro + bir sonraki satıştan %15 teklif sunmuşlar. Resmi teklif yapılmış.

Oceanus
02.Ocak.2013, 12:32
Az para vermiş Zaragoza o paraya vermez Eskişehir Alper'i ama %15 satış iyimiş. Geliştirip kendini yüksek bir meblaya transfer olursa başka takıma iyi olur.

petrol_fb12
02.Ocak.2013, 13:32
2,5m euro Burda 5 milyon Euro diyorlardı.Bakalım yaşı genç gidebilir.Tabi bu tamamen kendini kendini geliştirmesine bağlı.Aynı kalırsa Türkiye'ye geri döner.

Facx
02.Ocak.2013, 14:34
ya bu adam için çok para istiyorlar ya kendisi gitmek istemiyor yada iyi bir isim değil yoksa ingiltere liginde 6 senedir blackburnde oynuyor illaki çok talibi vardır ama alabilen yok yani türkiyeye gelebileceğine pek ihtimal vermiyorum

ingilterede 2. liginde oynayan bi oyuncu şampiyonlar liginde son 16 takım arasına kalmış bi takıma mı gelmicek ?

Suicider
02.Ocak.2013, 16:30
Refik Arkan: "Devre arasinda cok büyük bir isim geliyor. Herkes hazir olsun."

Şöyle açıklama yapıyolar,sonra gelmeyince hayal kırıklığı oluşuyor.Yapmayın şu açıklamaları.

uAburak89
02.Ocak.2013, 16:37
Zorunlu Açıklama

Son günlerde yazılı ve görsel medyada Quaresma transferi ile ilgili olarak kulübümüzün girişimleri konusundaki çıkan haberlerin tamamı YANLIŞ bilgilere dayanmaktadır.

İsim teknik heyetimize seçenek olarak sunulduğunda, oyuncunun kalitesi tartışılmayacak olmasına rağmen transfer için hedef oyunculardan olmadığı bilgisi ilgili yönetim kurulu üyelerimize iletilmiştir. Bu sebeple konuyla ilgili Beşiktaş Jimnastik Kulübü ile herhangi bir görüşme olmamıştır.

Gelecek oyuncu olarak ifade edilen Quaresma bilgisi ne kadar YANLIŞ ise karşılığında kulübümüzden ayrılacağı ifade edilen oyuncularımızın bilgileri de o derece YANLIŞTIR.

Galatasaray Spor Kulübü olarak, transfer döneminde kulübümüzün yüksek menfaatlerinin gereği şeffaf bir duruş sergileyeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

En derin saygılarımızla.

Galatasaray Spor Kulübü

barahir
02.Ocak.2013, 18:36
GSRAY / Profesyonel futbolcularımızdan Cristiano Marques Gomes'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir - KAP

Oceanus
02.Ocak.2013, 18:39
SON DAKİKA: Profesyonel futbolcularımızdan Cristiano Marques Gomes'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.

uAburak89
02.Ocak.2013, 18:39
Pek çok kişinin aksine umutluydum kendisinden ama olmadı ne yazık ki.

petrol_fb12
02.Ocak.2013, 18:40
Semih-Danny Avrupa'yı Gökhan Zan ligi götürücek öyle görünüyor.Ufi gelmesi form tutması baya zaman alır.

Corpus
02.Ocak.2013, 18:47
Cris ney la ? Tam bir fiyasko bana göre.

İlk geldiği günden anlamıştık bu adamdan bir zıkkım olmayacağını. Olmadı da. Sevindim gitmesine.

europeanconquer
02.Ocak.2013, 18:48
O değilde haberi duyar duymaz aklıma Ömer Toprak geldi.

RaSenGan
02.Ocak.2013, 18:51
Bir transfer olur stopere.Yoksa boş yere feshedilmez.Yarım sezon daha oynardı sorun olmazdı.

Suicider
02.Ocak.2013, 18:52
Gönderilmesi iyi oldu.Onun yerine gökhan oynasa daha çok verim alırdık diye düşünüyorum.Zaten Ujfa iyileşiyor yavaştan o gelir yerine.

Facx
02.Ocak.2013, 18:53
ilk geldiğinde de sinir krizi geçirmiştim maçlarda da şaşırtmadı sağolsun

uAburak89
02.Ocak.2013, 18:55
Yeni stoper gelecekse de Türk olur herhalde, Ujfalusi dönecek, Dany var, 3 yabancı stoper lüks olur.

himone
02.Ocak.2013, 19:51
Tüh kötü oldu arada çıkıp bizim için güzel işler yapıyodu. Umarım kendisini aratmayacak birisini bulursunuz :D.

Şaka biryana Fatih Terim bu adamı hangi mantıkla getirdi en başından anlamış değilim.

davidvilla
02.Ocak.2013, 19:59
Ujfalusi dönecek,

O yaştaki bir futbolcunun böyle bir sakatlıktan sonra donup form tutması cok zor ama inşallah yanılırım.

erdem344
02.Ocak.2013, 20:22
stoper alır galatasaray ama ömer ülkemize bence gelmez

ThersoN
02.Ocak.2013, 20:34
ömer gelirse güzel olur. fakat geleceğini pek sanmıyorum. Cris gönderildiyse kesinlikle bir stoper ile prensipte anlaşılmıştır. Serdar Aziz de olabilir. Yabancı olması sıkıntı yaratır. Bence yerli ve Cris'e göre nispeten genç bir isimle anlaşılmalı.

uAburak89
02.Ocak.2013, 20:50
Yine başladı Alper Potuk dedikoduları.

darkkobal123
02.Ocak.2013, 20:51
Cris buradan sonra bırakır herhalde kimsenin alacağını sanmıyorum. Serdar Aziz veya Ömer Toprak gelir büyük ihtimal.

Deus Dominus
02.Ocak.2013, 21:17
Serdar Aziz'in satışını göze alabileceğini zannetmiyorum Bursaspor'un. Transferi mümkün tabii ki yüksek bir bonservis karşılığı. Hatta bir yerde haber de okumuştum -gerçekliği tartışılır- 6milyon € + Gökhan Zan + bir futbolcu daha gibi. "İkinci futbolcunun Hakan Balta olmasını istiyor Ertuğrul Sağlam" diye devam ediyordu spekülasyon.

Uzak durun la adamımızdan, zaten başka stoper yok takımda :D

Kaan Souza
02.Ocak.2013, 21:23
Stoper transferi bitmeden yönetim Cris'i göndermezdi diye düşünüyorum.Demek ki iyi bir yol katedildi.Gönlümden geçen isim Ömer Toprak.

Alper konusuna gelince Yekta+Para Alper için fazla.Yekta çok iyi bir oyuncu.Alper'den öyle çok aşağı kalır bir yanı yok ve Galatasaraylılığını da sayarsak artısı var.

uAburak89
02.Ocak.2013, 21:26
Yekta'nın Galatasaray'lı olması dışında ciddi de bir maliyeti var, zamanında iyi bonservis verdik diye hatırlıyorum. Yekta + para şeklinde olursa transfer çok net kazık yeriz.

Kaan Souza
02.Ocak.2013, 21:29
Yekta'nın Galatasaray'lı olması dışında ciddi de bir maliyeti var, zamanında iyi bonservis verdik diye hatırlıyorum. Yekta + para şeklinde olursa transfer çok net kazık yeriz.

3.5-4 milyon euro civarında + 1 futbolcu verilerek transfer edilmişti sanırım.

Homer J.S
02.Ocak.2013, 21:40
Yekta iyidir yahu, dursun adam

Trabzonspor
02.Ocak.2013, 22:23
Furkan'i da almisti GS ne oldu oyuncuya? Alper'de Furkan gibi olmasin?

europeanconquer
02.Ocak.2013, 22:30
Furkan'a nolmuş ki ?

uAburak89
02.Ocak.2013, 22:32
O yaştaki bir futbolcunun böyle bir sakatlıktan sonra donup form tutması cok zor ama inşallah yanılırım.

Tomas Ujfalusi antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalışırken

Bunu gördüm idman raporunda, umutlandım biraz. :)

Corpus
02.Ocak.2013, 22:35
Furkan' a bişey olduğu yok ama önüne Selçuk - Melo - Formda bir Yekta ve hatta Hamit gibi oyuncular var. O yüzden zor şans bulabiliyor. Daha genç oyuncu, önünde uzun yıllar var. Sönüp gitmez.

KaRaBükLü KraL
02.Ocak.2013, 22:52
Cris sağolsun haklı çıkardı beni gönderdiler sezon bitmeden.Mutluyum.Adam akıllı oyuncu getirilmesi taraftarıyım şu saatten sonra.Boşuna para aldı gitti adam.

zemlinskis
02.Ocak.2013, 23:08
Mükemmel bir transfer goygoyu dönüyor bu sayfada ... Çok keyif veriyorsunuz, teşekkür ediyorum.

zeck17
02.Ocak.2013, 23:18
Sezonun transferi Ujfalusi'nin geri dönmesi olacaktır

Addolorato
02.Ocak.2013, 23:28
Riera her türlü seneye takımda olmaz yabancı sınırı 6'ya inerken bütün 6 yabancı hakkının 4 tanesini defansta harcayamayız (Muslera , Dany , Riera , Eboue). Şu an için yerli olarak Eboue ve Muslera'ya alternatif bulamayız , Dany'de genç ve gelecek vaat ediyor elde bir tek Riera kalıyor. İsmail Köybaşı'nın sözleşmesi uzatılmadıysa alsak keşke.

E.Cartman
02.Ocak.2013, 23:40
Yerli sol bek bulmak sıkıntı şu anda. Eğer Atila Turan'ı almazsak veya alt yapıdan gelmezse oraya yabancı gelecek bir kere. Yerli bir stoper alınır mutlaka o yüzden Semih + diğer yerli olur. Yaratıcı oyuncu deniliyor bence de o tarz bi adam gelecek 4-2-3-1'e dönülecek ama bu seferde Melo'nun bölgesinde sıkıntı olur. Oraya en iyi yerli Topal'dı o da Fener'de o yüzden oraya da bi yabancı gelir gibi. Gökhan Töre, Sercan Sararer, Kerim Frei 3'lüsünden 1-2 tanesi gelmediği sürece oraya da bir yabancı gelir ya da Fatih hoca Mertan'ı ve Aydın'ı yıldız yapar. Forvet alınacağını zannetmiyorum. Belki bi tane bombacı gelir, Umut'un bonservisi alınır, Sercan'la İsmail Berk orayı yedekler. Tabii bunların çoğu sezon sonu olur.

Nocna Mora
03.Ocak.2013, 23:45
Ömer Toprak gelse keşke.

nannar
03.Ocak.2013, 23:48
Ömer için 8 milyon istendi diye dudak uçuklamış :n: Yahu Türkiye'de biraz kıpırdayana 10 milyon istiyorlar,Adam şu anda bence Serdar ile birlikte en iyi türk stoperlerden birisi...Bizim medya mı sapık anlamadım ki... Krasic ve Amrabat gibi yabancılar olunca 8-10 milyonlar ucuz,Türk olunca Auwww... :n:

perpetua
04.Ocak.2013, 02:06
Cris sağolsun haklı çıkardı beni gönderdiler sezon bitmeden.Mutluyum.Adam akıllı oyuncu getirilmesi taraftarıyım şu saatten sonra.Boşuna para aldı gitti adam.

Bence onun misyonu zaten yarim sezonluktu. Transferin son gununde yuksek bonservis odeyip alinacak bir oyuncu, Cris'ten daha buyuk zarar verebilirdi. (bkz. Tamas, Bratu, Petre transferleri)

Ustelik bence Cris'in takima en buyuk katkisi Turkiye kupasindan elenmesine katki yapmak oldu. :) Takim zaten ilk yarida fazladan 6 tane derbi seviyesinde mac oynadi. Kupadaki 6 maci oynamasa da olur.

mpaker66
04.Ocak.2013, 04:50
Ömer Toprak için 8 milyon istendiyse çok ucuz o zaman, hemen gidip alalım koşarak :D
Bide Bernard alındı mı, oh mis tamam tadından yenmez valla :)

Corpus
05.Ocak.2013, 18:27
2009'da G.Saray'ı çalıştıran Bülent Korkmaz, o dönem Arjantin'de top koşturan Falcao ve Pastore'yi istedi. Oyuncular ile kulüpleri ikna edildi. Ama yönetici Adnan Sezgin "Carrusca'dan ağzımız yandı" deyince vazgeçildi...

İşte Falcao işte gerçekler:

Tarih Mayıs 2009. Yer Florya Metin Oktay Tesisleri... Dönemin Galatasaray Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, oyuncu izlemesi için Arjantin'e gönderdiği eski takım arkadaşı Taner Apak ile bir araya geliyor. Apak'ın ajandasından iki oyuncunun ismi çıkıyor: Radamel Falcao ve Javier Pastore.

ADNAN SEZGİN İKİ YILDIZI VETO ETTİ
"Bir daha bu riske giremem"

'Her şey tamam' derken, dönemin Galatasaray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin devreye giriyor ve Korkmaz-Apak ikilisine şunları söylüyor: "3 sene önce Arjantin'den büyük ümitlerle hemen hemen aynı paralara Carrusca'yı aldık, 1 maç bile verim alamadık. Ağzımız çok yandı. Bir daha bu riske giremem."

G.SARAY ARTIK İSTESE DE ALAMAZ!
Ve Falcao-Pastore transferi yatıyor, olan Galatasaray'a oluyor! 2009 yazında Galatasaray'a gelmeyen Falcao, 3 milyon euro bonservis karşılığında Porto'ya imza atıyor. Portekiz ekibini lig ve Avrupa'da şampiyonluklara taşıyan Kolombiyalı forvet, çok değil 2 sene sonra değerini 13'e katlayarak 40 milyon euroya Atletico Madrid'e gidiyor. Pastore'nin kariyerinin de Falcao'dan pek farkı yok. Arjantinli yıldız, 4.7 milyon euroya transfer olduğu Palermo'dan 2011 yazında 43 milyon euroya PSG'ye geçiyor.

Kaynak: AMK

E.Cartman
05.Ocak.2013, 18:36
Bu Adnan Sezgin'den çektiğimiz kadar başkasından çekmedik haber doğru mu bilmiyorum ama bana doğru gibi geliyor.

goosfraba
05.Ocak.2013, 18:36
adnan sezgin öyle dediyse bu haber kesin doğrudur. inanırım yani.

europeanconquer
06.Ocak.2013, 00:10
Çok sessiziz bu dönem,birkaç güne sürpriz bir isim açıklanabilir diye tahmin ediyorum.Adam akıllı transfer haberi de yok.

uAburak89
06.Ocak.2013, 00:19
Çok sessiziz bu dönem,birkaç güne sürpriz bir isim açıklanabilir diye tahmin ediyorum.Adam akıllı transfer haberi de yok.

Üç ihtimal var. Ya sessiz ve derinden gidiyoruz, Haldun Üstünel tarzı ya transfer yapılmayacak ya da vasat oyuncular gelecek transfer döneminin sonuna doğru.

E.Cartman
06.Ocak.2013, 00:20
Eurosport ‏@Euro_sportTR (https://twitter.com/Euro_sportTR) SON DAKİKA Galatasaray, Beşiktaş'la da adı geçen Brezilyalı forvet Nene ile 3 yıllık anlaşma sağladı

uAburak89
06.Ocak.2013, 00:21
Fake hesap. :)

Facx
06.Ocak.2013, 00:48
http://youtu.be/tOAe2W3zGsM
carlinhos iyi futbolcuymuş ya beğendim ( youtube dan futbolcu beğenmenin zevkide bi ayrı oluyo :icon_cool: ) yalnız bu adam bize gelirse sol açık oynar , ben sağ ayak içiyle bu kadar çok şut çeken bi solbek görmedim :D

E.Cartman
06.Ocak.2013, 00:59
Carlinhos'un sağ içi Amrabat'ın sağ içinden daha iyi :n::n:

Facx
06.Ocak.2013, 01:56
Carlinhos'un sağ içi Amrabat'ın sağ içinden daha iyi :n::n:

aynen amrabat sol beke carlinhos sol açığa :schaf:

Bordo61Mavi
06.Ocak.2013, 08:15
2009'da G.Saray'ı çalıştıran Bülent Korkmaz, o dönem Arjantin'de top koşturan Falcao ve Pastore'yi istedi. Oyuncular ile kulüpleri ikna edildi. Ama yönetici Adnan Sezgin "Carrusca'dan ağzımız yandı" deyince vazgeçildi...

Sunun asli varmidir ?

Lucas Neill
06.Ocak.2013, 14:38

Sunun asli varmidir ?

Falcao muhabbeti dogru Bülent Timurlenk yazmisti bir kac hafta önce ama Pastore'yi duymadim hic.

uAburak89
06.Ocak.2013, 14:43
Cimbom Devler Ligi için son kozunu oynadı, Chadli’ye kancayı taktı.

http://amkspor.com/2013/01/06/aslan-buyuk-dusunuyor.html

byariff
06.Ocak.2013, 16:35
Gunluk resmi siteyi takip ettigim kadariyla taffarel antremanlarda yok brezilyaya gitti galiba carlinhos için

uAburak89
06.Ocak.2013, 17:32
İkinci yarının hazırlıklarına Antalya'da devam eden Galatasaray'da transfer çalışmaları da sürüyor. Sarı-kırmızılılar'da öncelikli hedef Sneijder.

Lig lideri Galatasaray'da yönetim, teknik direktor Fatih Terim'in istekleri doğrultusunda transfer icin yoğun mesai harcıyor.
Sarı kırmızılılar'ın gündeminde öne çıkan 3 isim bulunuyor. İnter'den ayrilacagini açiklayan Wesley Sneijder için temaslarını sıklaştıran Galatasaraylı idareciler, Hollandalı yıldızın İngiltere'ye transfer olabilecegi yönünde çıkan haberlere karşın, umudunu koruyor.
Sarı kırmızılı yönetim, kanatlarda forma giyebilecek futbolcu isteyen Fatih Terim'e, yine Fas kökenli bir oyuncu önerdi. Terim'e, Hollanda'nin Twente takımında forma giyen 23 yaşındaki Nacer Chadli'yi teklif eden yönetim, deneyimli çalıştırıcının bu konudaki raporunu bekliyor. Twente'nin, Chadli icin 10 milyon euronun üzerinde bonservis bedeli talep edeceği tahmin ediliyor.

Terim'in mutlaka takviye istedigi sol bek pozisyonunun bir numaralı ismi Carlinhos'tan ise sevindirici haber gelmedi. Bu transfer icin Claudio Taffarel'i görevlendiren sarı kırmızılılar, Brezilyalı efsanenin tüm çabalarina karşın, genç oyuncunun kulübünü ikna edemiyor.

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/79904/cim-bom-da-hedef-sneijder

mpaker66
06.Ocak.2013, 20:16
Nacer süper olur gelirse.

zeck17
06.Ocak.2013, 21:52
Luca Antonini haberleri de çıkmaya başladı düzenli takip edenler varsa yorumlarını yazabilir mi ve nasıl oynuyor bilmiyorum ama alınırsa milanın maddi durumunda dolayı ucuza kapatabilecek gibi

futureless
06.Ocak.2013, 21:54
Chadli'yi fazla olmasa da 5-6 maç izlemişimdir. Beğendiğim bir oyuncu yalnız 10 milyonun üzerinde eder mi bilemiyorum. Hollanda Ligi'nde iyi iş yapıp da başka liglerde de bunu sürdürebilen oyuncu sayısı çok fazla olmuyor malum. Ama ligimize gelsin isterim böyle tam parlama çağında oyuncular.

Facx
06.Ocak.2013, 22:15
Luca Antonini haberleri de çıkmaya başladı düzenli takip edenler varsa yorumlarını yazabilir mi ve nasıl oynuyor bilmiyorum ama alınırsa milanın maddi durumunda dolayı ucuza kapatabilecek gibi

milanın yıllardır kanayan yarası olan solbek mevkisinde hep 2. 3. alternatif olmuş ortalama futbolcu kesinlikle gelmesin o geliceğine riera oynasın daha iyi

uAburak89
07.Ocak.2013, 00:05
Fatih Terim'in son açıklamalarından sonra hedefteki isimler Bernard ve Chadli olabilir diye düşünüyorum.

Alicanfmfan
07.Ocak.2013, 00:20
Demba Ba için kronik sakat,ayağında platin var tarzı açıklamalar yapılmıştı sanırsam, hatta istenmemesinin nedeni bu bahaneydi. Adam Chelsea'de ilk maçında gol attı. Pardon Chelsea'ye gelirken sağlık kontrollerinden geçmedi herhalde !

E.Cartman
07.Ocak.2013, 00:21
Demba Ba için kronik sakat,ayağında platin var tarzı açıklamalar yapılmıştı sanırsam, hatta istenmemesinin nedeni bu bahaneydi. Adam Chelsea'de ilk maçında gol attı. Pardon Chelsea'ye gelirken sağlık kontrollerinden geçmedi herhalde !

Öyle bir açıklama yapılmadı ama medyada yer alan haberlerde yazdı baya.

Alicanfmfan
07.Ocak.2013, 00:22
Bende haber sitelerinden duymuştum. Halbuki gelseydi müthiş olurdu.

mpaker66
07.Ocak.2013, 00:34
Terim Bikaç kişi vermiş başkana, genç oyuncularmış heralde, genç oyuncu olduğunu duyunca daha bi heyecanlandım ben :D

davidvilla
07.Ocak.2013, 11:35
Fatih Terim'in son açıklamalarından sonra hedefteki isimler Bernard ve Chadli olabilir diye düşünüyorum.

Chadli çok beğendiğim bir oyuncu. Soldan içeri katederek oynamayı seven tiplerden.

davidvilla
07.Ocak.2013, 11:37

Riera gibi sol açıktan sol bek oldu o da.

nannar
07.Ocak.2013, 14:24
Semih'in yanına bir türk stoper alınabilse sol beke carlinhos gibi bir isim alınırsa ben Fatih hocanın yerinde olsam riera'yı kullanırım ML'de

uAburak89
07.Ocak.2013, 14:42
Semih'in yanına bir türk stoper alınabilse sol beke carlinhos gibi bir isim alınırsa ben Fatih hocanın yerinde olsam riera'yı kullanırım ML'de

Katılıyorum, Ömer Toprak veya Serdar Taşçı'yı alabilsek, 4-4-2 de solu Carlinhos ve Riera ikilisine emanet edebiliriz, Riera savunmayı da öğrenmiş durumda, Carlinhos videolarından ve kendisi hakkında yapılan yorumlara göre hücumcu bir bek, çok etkili bir sol kanadımız olabilir ve hocanın istediği sistem devam eder. Tabii bunların olması zor gözüküyor.

davidvilla
07.Ocak.2013, 15:33
Önemli olan hucumcu olmak değil dirençli olabilmek.
Zaten bizim bek en kral hucumcu, ama gidip gelemiyor atletik değil, dayanıklı değil. Önemli olan bu.

uAburak89
07.Ocak.2013, 18:50
Carlinhos çok dirençli ve atletikmiş. Aynı zamanda hücumcu. :p

İtalya basınında çıkan habere göre Milan'dan Antonini ve Mesbah için teklif veriyormuşuz. Ünal Aysal Milan'a gitmiş. Antonini sol açıktan devşirme bek diye biliyorum, Mesbah kim hiçbir fikrim yok adını ilk defa duydum. Inter'den Silvestre ismi de bizimle geçiyor, enteresan geldi bu haber.

Ünal Aysal, Galliani'ye nezaket ziyaretinde bulunmuş, transfer falan yokmuş. :D

Kaan Souza
07.Ocak.2013, 20:07
Twitterda Matías Silvestre adı geçiyor.Ünal Başkan Milano'ya gitmiş.

Night_Mare17
07.Ocak.2013, 20:21
Ntv Spor Sneijder haberini çıkarttı. O haberden sonra Ünal Aysal'ın Milan kulübünü ziyaret ettiği öğrenildi. E bu adam neden İtalya'da şimdi : )))

barahir
07.Ocak.2013, 20:25
Milano'da yeni bir kadro kurup öyle gelecek sanırım :)

uAburak89
07.Ocak.2013, 20:44
Ntv Spor Sneijder haberini çıkarttı. O haberden sonra Ünal Aysal'ın Milan kulübünü ziyaret ettiği öğrenildi. E bu adam neden İtalya'da şimdi : )))

Sneijder için gitmiştir ama büyük ihtimal eli boş dönecek.

byariff
07.Ocak.2013, 20:55
Amk / Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bu sabah gittiği Milano'da Hollandalı 10 numara Wesley Sneijder için İnter ile masaya oturdu..

Night_Mare17
07.Ocak.2013, 20:56

Sneijder , Diego , Kaka üçlüsünden biri daha gelmezse artık yurt dışı transferinde başarısız olduğumuzun kanıtıdır. Podolski , Shaqiri , Reyes , Forlan , Kaka , Diego , Sneijder falan hep uğraşıldığı belli oyuncular.

uAburak89
07.Ocak.2013, 21:28
Sneijder , Diego , Kaka üçlüsünden biri daha gelmezse artık yurt dışı transferinde başarısız olduğumuzun kanıtıdır. Podolski , Shaqiri , Reyes , Forlan , Kaka , Diego , Sneijder falan hep uğraşıldığı belli oyuncular.

1-2 milyon euro için Shaqiri kaçtı, Amrabat'a, Yiğit'e gelince paralar saçıldı. Sneijder gelse bile transferde bence kötüyüz.

zeck17
07.Ocak.2013, 22:04
1-2 milyon euro için Shaqiri kaçtı, Amrabat'a, Yiğit'e gelince paralar saçıldı. Sneijder gelse bile transferde bence kötüyüz.

transferden ziyade elimizde gösterebilecek bir şey yok mesela bu adamların hepsi avrupada belli saygınlıktaki kulüplere gidiyorlar ama galatasaraya bakınca son 7 sezonda 2.clye katılışımız yani oyuncular için geçerli bir sebebimiz yok

uAburak89
07.Ocak.2013, 22:11
transferden ziyade elimizde gösterebilecek bir şey yok mesela bu adamların hepsi avrupada belli saygınlıktaki kulüplere gidiyorlar ama galatasaraya bakınca son 7 sezonda 2.clye katılışımız yani oyuncular için geçerli bir sebebimiz yok

ŞL kozun yoksa para vereceksin risk alacaksın, yoksa vasat oyuncular ile ŞL'ye kalamayacaksın, sonra iyi oyuncular alamayacaksın kısır döngü oluyor. Sene başında ŞL kozu vardı kullanabildik mi ?

Fenerbahçe bu konuda bizden iyi, Fransa pazarını çok etkili kullanıyorlar. Niang'ı, Sow'u almak Shaqiri'yi almakla eş değer benim gözümde.

zeck17
07.Ocak.2013, 23:16
ŞL kozun yoksa para vereceksin risk alacaksın, yoksa vasat oyuncular ile ŞL'ye kalamayacaksın, sonra iyi oyuncular alamayacaksın kısır döngü oluyor. Sene başında ŞL kozu vardı kullanabildik mi ?

Fenerbahçe bu konuda bizden iyi, Fransa pazarını çok etkili kullanıyorlar. Niang'ı, Sow'u almak Shaqiri'yi almakla eş değer benim gözümde.

evet fenerbahçenin fransayı iyi kullandığı doğru biz de biraz italyayı iyi kullanıyor gibi fatih hocanın etkisiyle :) ve şl kozu ilk defa elimizde vardı ve kulüpler sıralamasında da baya gerideydik ama düzenli başarı geldikçe borçlar yapılandırılıp sıcak para elimize geçtikçe transferde başarılı olabileceğimize inanıyorum

erdem344
07.Ocak.2013, 23:31
şınayder galatasarayın aradığı isim değil bence , kaka olabılir ama

uAburak89
08.Ocak.2013, 00:34
evet fenerbahçenin fransayı iyi kullandığı doğru biz de biraz italyayı iyi kullanıyor gibi fatih hocanın etkisiyle :) ve şl kozu ilk defa elimizde vardı ve kulüpler sıralamasında da baya gerideydik ama düzenli başarı geldikçe borçlar yapılandırılıp sıcak para elimize geçtikçe transferde başarılı olabileceğimize inanıyorum

İtalya'yı kullansak bile ne kadar doğru olur ben pek emin değilim. ŞL konusunda katılıyorum sana yıllardır yok ama bunu tolere edebilecek şey para, yönetimimiz verilecek adama vermiyor, alakasız isimlere de para saçıyor bence burada tezatlık var. Anlatmak istediğim bu. Melo mesela, aylarca pazarlık yapıldı adam da yattı kampı kaçırdı, puan kayıplarından kaçan paraları düşündüğüm zaman hatta ola ki şampiyonluk kaçarsa oluşacak zararı düşündüğüm zaman bana uygulanan politika yanlış geliyor. Bir söz vardı ucuz alacak kadar zengin değilim gibi bir şey olmalı, bizim ki o hesap.

Bu arada başkan yarın 14.00'te GS Tv de olacakmış canlı yayında, İtalya'ya transfer için gitmemiş olma ihtimali var bu kadar kısa sürede olacak iş değil çünkü.

Lucas Neill
08.Ocak.2013, 07:39
Ersin Düzen Matias Silvestre ismini söyledi twitter'dan. Hic macini izlemedim ama Fm profili cok iyi duruyor tam bize gereken stoper.

davidvilla
08.Ocak.2013, 11:54

Milan aracılıgıyla İnter'den oyuncu alabiliriz :D Onlar kanka. Buyuk ihtimal aralarında da bir transfer dongusu olacaktır bize gelecek adama göre. Ya da Milan'a aradan cıkın demiş de olabilirler cunku onlar da ilgileniyor Sneijder ile.

Stan13
08.Ocak.2013, 12:04
şınayder galatasarayın aradığı isim değil bence , kaka olabılir ama

Katılıyorum. Ama Kaka'yı alacak olsak bişe ŞL'de oynatamayacağımız için bir anlamı olmayacak, o nedenle benim gönlümden Diego geçiyor şuan sadece.

Del Piero_10
08.Ocak.2013, 13:16
Ersin Düzen Matias Silvestre ismini söyledi twitter'dan. Hic macini izlemedim ama Fm profili cok iyi duruyor tam bize gereken stoper.

Sürekli hata yapıp kadro dışı kalmış bir oyuncu.

Nocna Mora
08.Ocak.2013, 13:18
Scouting ekibimizin geliştirildiğini duymuştum. Nerde bu adamlar çalışmıyorlar mı :D

uAburak89
08.Ocak.2013, 13:31
İtalyanlar şimdi de Milan'dan Boateng demişler.

Facx
08.Ocak.2013, 13:50
@Milanello: Galatasaray are interested in signing both Antonini and Boateng. @OfficialAnto_77 @KPBofficial”

Boateng ırkçılıktan dolayı italyadan ayrılabilirim dedi tabi ama ayrılıpta bize gelmez ingiltereye döner :D

uAburak89
08.Ocak.2013, 14:39
Sneijder'e 4 milyon euro + maç başı teklif edilmiş, cevap Türkiye'de oynamayı düşünmüyorum olmuş, şimdi merak ediyorum B planı ne ya da bir B planı var mı? :)

Night_Mare17
08.Ocak.2013, 15:03
Siem De Jong'un menajeri Galatasaray'ın ilgisini onayladı ama Galatasaray büyük ihtimalle Sneijder'i alacak dedi.

C h A o S
08.Ocak.2013, 15:23
Sneijder gelirse dünya üzerinde çok büyük sükse yaratırız.Sanmıyorum onun maliyetini karşılıyacağımızı.Ama ya gelirse diyede insan düşünmeden edemiyor.

europeanconquer
08.Ocak.2013, 15:28
Gelirse harika olur,ama gelmez.

ozan42
08.Ocak.2013, 15:38
Milan aracılıgıyla İnter'den oyuncu alabiliriz :D Onlar kanka. Buyuk ihtimal aralarında da bir transfer dongusu olacaktır bize gelecek adama göre. Ya da Milan'a aradan cıkın demiş de olabilirler cunku onlar da ilgileniyor Sneijder ile.

Oha :D Milan aracılığıyla İnterden oyuncu almakmı ne yaptın usta sen :D

petrol_fb12
08.Ocak.2013, 16:07
http://skorer.milliyet.com.tr/muslera-nin-pesini-birakmiyorlar-/galatasaray/detay/1652698/default.htm

Galatasaray Muslera'yı bu parayı satarsa gerçekten büyük bir başarı elde eder. 25 Milyon Euro.

davidvilla
08.Ocak.2013, 16:15
Oha :D Milan aracılığıyla İnterden oyuncu almakmı ne yaptın usta sen :D

Böyle bir tepki geleceğini biliyorum ama işte görmeden bilmeden konuşmamak lazım.
O iki klübün yoneticilerinin arası inanılmaz iyi aşağı yukarı her sene aralarında oyuncu değiş tokuşu olur. Pirlo da o değiş tokuşların birinde Milan'a gitmiştir. Seedorf da aynı şekilde. Yani onlar birbirleriyle baglantılı klüpler. Gs-Fb gibi değil

Lucas Neill
08.Ocak.2013, 16:59
Ünal Aysal: "Sneijder için müzakereler başladı ancak her şey önümüzdeki günlerde netleşecek."

uAburak89
08.Ocak.2013, 16:59
Sneiljder transferi müspet bir ivme kazanmış. :D Yine yedi cezayı SPK'dan Ünal Aysal.

Moratti ile yemek yediğiyle kalacak adamın geleceği yok. Ben hiç ihtimal vermiyorum.

Ünal Aysal tekrara düşmeye başladı açıklamalar hep aynı tarz, ilk başlarda daha iyiydi. Başkanım Elmander deniliyor cevap aldık, bu kadar olacak ya diyalog. :D

Yine gaza geldi, Carlinhos dedi Chadli dedi, hiçbiri gelmeyecek yine aynı senaryo lafta kalacak. Hemen arkasından indirim falan diyor, para için kadro dışı kalan Sneijder bize niye indirim yapsın ki ?

Lucas Neill
08.Ocak.2013, 17:07
Ünal Aysal: "Chadli, Carlinhos ve Sneijder transfer listemizdeki isimler..."

C h A o S
08.Ocak.2013, 17:07
Chadli,Carlinhos ve Sneijder transfer listemizdeki oyuncular.Sneijder gelsin,Carlinhos ile.Bakalım ne sonuç çıkıcak Sneijder'den.

LadroN
08.Ocak.2013, 17:13
Sneijder gelse keşke.Kendisini çok seviyorum.

Corpus
08.Ocak.2013, 17:30
http://skorer.milliyet.com.tr/muslera-nin-pesini-birakmiyorlar-/galatasaray/detay/1652698/default.htm

Galatasaray Muslera'yı bu parayı satarsa gerçekten büyük bir başarı elde eder. 25 Milyon Euro.

Muslera' nın satışı hiçbir türlü başarı değildir bence. Daha iyisini veya ona yakın kalitede bir kaleci bulmamız çok zor. Hedeflerimiz var diyorsak eğer, onu gerçekleştirmemiz için gereken parçalardan birini satmak hiç de akıl karı değil.

uAburak89
08.Ocak.2013, 17:43
Muslera' nın satışı hiçbir türlü başarı değildir bence. Daha iyisini veya ona yakın kalitede bir kaleci bulmamız çok zor. Hedeflerimiz var diyorsak eğer, onu gerçekleştirmemiz için gereken parçalardan birini satmak hiç de akıl karı değil.

20-25 milyon euro'ya satabilirsek süper bir iş olur. Yabancı kontenjanı açılır, Onur Kıvrak'ı da alabilirsek çok sağlam olur. Muslera çok iyi kaleci ama satılamayacak futbolcu yok, ederi varken göndermek lazım.

Flawless Victory
08.Ocak.2013, 17:44
25 m Euro'nun altına kesinlikle satılmamalı Muslera. Aksi halde elimizde kalsın. Çünkü Onur falan Muslera'nın yerini doldurmaz.

davidvilla
08.Ocak.2013, 17:57
25 m Euro'nun altına kesinlikle satılmamalı Muslera. Aksi halde elimizde kalsın. Çünkü Onur falan Muslera'nın yerini doldurmaz.

Bence rahat doldurur. Çok karlı olur.

europeanconquer
08.Ocak.2013, 18:56
Yıllardır kaleci sorunu çekiyoruz,iyi para deyip satmamalıyız.Muslera ilaç gibi geldi,onun yerine gelecek kaleci en az onun kadar iyi oynasa da bence öyle bir riske girmemeliyiz.

C h A o S
08.Ocak.2013, 19:03
Irmak Kazuk az önce Ntvpor'da İnter'le Sneijder'in bonservisi için 8 milyon euroya anlaşıldı dedi.Sneijder ilede ücrette anlaşılmış.Ancak Sneijder son bir kez ailesiyle görüşüp dönüş yapacakmış 48 saat içinde.Olumlu olursa cuma günü İstanbul'a geliyormuş.Ne oluyoz la...

Ailesi sorun çıkarır kesin.Hep oluyor bu.Valla bu kadar çabuk gelişmeler şaşırttı beni.Tabi Irmak Kazuk'un istihbaratı doğruysa.

europeanconquer
08.Ocak.2013, 19:09
Ailesini bir kere İstanbul'a getirsinler,gezdirsinler,olur bu iş.İstanbul'a gidipte hayran kalmamak elde değil.

Corpus
08.Ocak.2013, 19:12
Boğaz' da rakı-balık a götürürüz, ertesi akşama kalmaz imzaları atar.

Nocna Mora
08.Ocak.2013, 19:17
Muslera, Ufuk

Eboue, Sabri
Semih, Hakan Balta, Gökhan Zan
Dany, Uji
Riera, ????

Melo, Engin
Selçuk, Yekta
Hamit, Aydın

Sneijder, Emre

Burak, Umut
Elmander, Sercan

Amrabat bu kadroda şans bulamaz diye düşünüyorum. Çünkü taktik 4-3-1-2'ye dönecektir. Tek forvete dönülürse eğer ancak öyle oynayabilir Amrabat. Bu sistemde 4-2-3-1 olacaktır. İki ön libero Melo ve Selçuk. Önlerinde Amrabat, Sneijder ve Hamit olabilir gibi. Bilmiyorum güzel şeyler olur gibi.

davidvilla
08.Ocak.2013, 19:20
Fatih Terim donmez 4 3 1 2 ye bence.

Sneijder'i selcuk melo ikilisinden birinin yerine dusunuyo olabilir. ya da forvetlerden birini keser sneijder i forvet arkası koyar o da bize o kadar etkili olamaz. Ayrıca sol acıkta da deneyebilir.

Nocna Mora
08.Ocak.2013, 19:23
Sol açıkta oynamaz Sneijder. Forvet arkası oynamak isteyen lider tipte bir oyuncu diye biliyorum çünkü

davidvilla
08.Ocak.2013, 19:27
Ajaxta 4 3 3 te 3 lü ortasahanın solunda oynardı son donemlerde Ajax 4-4-2 ye gecmişti bir süre sol açık görev yaptı.
İnter'e ilk geldiği donemlerde inter baklava 4-1-2-1-2 oynuyordu orta ikilinin solunda (mc) olarak görev yapmıştı. Mourinho onu bir amc yaptı cift forvetin arkasında.
Bu da tabi ayrı bir olay cift forvet arkası oynamak ayrı tek forvet arkası oynamak ayrı. Bence Sneijderde tek forvet arkası amc özellikleri yok, Kaka'da var.

Yani hiç oynamasa bile bence özellik olarak oynar. Feldkamp bir aralar 4-1-2-1-2den 4-4-2 duze donmuştu lincoln'ü sag acık oynatmıştı bir iki maç ben begenmiştim. Sürati olmamasına ragmen.
Sneijder aynı zamanda cok suratli ve sert şutlara sahip sol acıktan içeri katedip vuruslar yapabilir.
Oyuncuların eski takımlarında oynadıgı mevkilere cok takılmayın. Oyuncunun özellikleri varsa değişik mevkilerde de kullanılabilir.

uAburak89
08.Ocak.2013, 19:29
Irmak Kazuk az önce Ntvpor'da İnter'le Sneijder'in bonservisi için 8 milyon euroya anlaşıldı dedi.Sneijder ilede ücrette anlaşılmış.Ancak Sneijder son bir kez ailesiyle görüşüp dönüş yapacakmış 48 saat içinde.Olumlu olursa cuma günü İstanbul'a geliyormuş.Ne oluyoz la...

Ailesi sorun çıkarır kesin.Hep oluyor bu.Valla bu kadar çabuk gelişmeler şaşırttı beni.Tabi Irmak Kazuk'un istihbaratı doğruysa.

Irmak Kazuk çok güldürdü beni, bonservis 8 milyon euro olduğunu zaten herkes biliyor. Oyuncunun alacağını söyleyemiyor çünkü haberi balon. :) Rakamları bilmiyoruz ama anlaştılar son kararı ailesiyle görüşüp verecek. Bak bak. :D Transfer gerçekleşirse biz bilmiştik diyecekler, yatarsa da bu transfer de aile engeline takılan transferler arasındaki yerini almış olacak. :)

C h A o S
08.Ocak.2013, 19:32
Sneijder gelsinde Fatih hoca ne yapar eder bir çıkar yol bulur.Sneijder gibi birisini daha nereden bulucağız.

Irmak Kazuk çok güldürdü beni, bonservis 8 milyon euro olduğunu zaten herkes biliyor. Oyuncunun alacağını söyleyemiyor çünkü haberi balon. :) Rakamları bilmiyoruz ama anlaştılar son kararı ailesiyle görüşüp verecek. Bak bak. :D Transfer gerçekleşirse biz bilmiştik diyecekler, yatarsa da bu transfer de aile engeline takılan transferler arasındaki yerini almış olacak. :)

Bugün Ünal Aysal'da,Sneijder konusunda ailesine dikkat çekmişti.Ailede önemli bir sorun gibi bir şey dedi diye hatırlıyorum.Bence Irmak Kazuk'un dediği gibi aileside onay verirse Sneijder'i cuma günü İstanbul'da görürüz.İnşallah yenge sorun çıkarmaz:)Kazuk kendinden emin gibiydi.

davidvilla
08.Ocak.2013, 19:34
Ya bizim baskanlar da kolpa medya ondan da kolpa.

Haritada bir açın bakın bakiym Anji Machakala nerede diye.
Bu adamlar nasıl alıyor Eto'yu falan.
Para veremiyoruz demiyorlar yigitliğe dışkı sürdürmüyorlar yok karısı istemedi yok eniştesi amuda kalkmadı.

uAburak89
08.Ocak.2013, 19:35
Sneijder gelsinde Fatih hoca ne yapar eder bir çıkar yol bulur.Sneijder gibi birisini daha nereden bulucağız.

Bugün Ünal Aysal'da,Sneijder konusunda ailesine dikkat çekmişti.Ailede önemli bir sorun gibi bir şey dedi.Bence Irmak Kazuk'un dediği gibi aileside onay verirse Sneijder'i cuma günü İstanbul'da görürüz.İnşallah yenge sorun çıkarmaz:)Kazuk kendinden emin gibiydi.

Doğru bak onu unutmuşum aile bahanesi de zaten Ünal Aysal tarafından verilmiş kendilerine, güzel bir kolaj ile haber yapmak çok kolay. :) Cuma günü İstanbul'da kısmını kaçırmışım, çok iddialılar, ben %1 diyorum bu transfer için o da adama en az 5 falan verirsek. Görelim bakalım.

C h A o S
08.Ocak.2013, 19:37
Doğru bak onu unutmuş aile bahanesi de zaten Ünal Aysal tarafından verilmiş kendilerine, güzel bir kolaj ile haber yapmak çok kolay. :) Cuma günü İstanbul'da kısmını kaçırmışım, çok iddialılar, ben %1 diyorum bu transfer için o da adama en az 5 falan verirsek. Görelim bakalım.

Ümit kırma şurada ne güzel Kazuk'a güvenip heves ediyoz:D

C h A o S
08.Ocak.2013, 19:38
Haberde girilmiş.İsteyen okuyabilir...

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/80046/g-saray-sneijder-icin-gun-sayiyor

Night_Mare17
08.Ocak.2013, 19:42
Sneijder olacak inanıyorum. Başkanın taraftara artık hediye etmesi gereken bir şey vardı bu da Sneijder olacak.

Night_Mare17
08.Ocak.2013, 19:52
Aboooooovvv ŞEREF AYDIN REİS COMEBACK

"Ben bugün bir haber aldım..." :-)

Adlı mesajını attı.

10 numaralı formasıyla WESLEEEEEYYYYY

uAburak89
08.Ocak.2013, 19:55
O zaman Eto'o bitmiş. :D

Facx
08.Ocak.2013, 19:55
Aboooooovvv ŞEREF AYDIN REİS COMEBACK

"Ben bugün bir haber aldım..." :-)

Adlı mesajını attı.

10 numaralı formasıyla WESLEEEEEYYYYY

shaqiri olayından sonra hiç güvenmiyorum artık o adamada bu arada 10 numaralı forma meloda ve sezon arasında forma numarası değişimi yapılmıyo diye biliyorum

IcedEarth
08.Ocak.2013, 19:57
Sneijder gelsin yeter ki, çocuklarını bizzat ben eğitirim arkadaş. Bunun için gerekirse yarım yılda ana dilim gibi Flemenkçe öğrenirim. Yengeyle kuaföre gider dedikodu yaparım, olası ziyaretlerinde annesine şeker ve kolonya sunarım, babasını bira içmeye götürürüm. Ne bileyim kardeşi filan varsa çapkınlığa çıkarız beraber. Her türlü olsun yani.

europeanconquer
08.Ocak.2013, 19:59
Adamı aldık da numarası kaldı :n:

Night_Mare17
08.Ocak.2013, 19:59
shaqiri olayından sonra hiç güvenmiyorum artık o adamada bu arada 10 numaralı forma meloda ve sezon arasında forma numarası değişimi yapılmıyo diye biliyorum

O Shaqiri olayında herkes patlamıştı be abi bir anda bir olumsuzluk çıktığı belliydi yoksa çok büyük ihtimal bizdeydi Shqiri. Ben Şeref Aydın'a güveniyorum her zaman yazmıyor ama yazdığında da çoğu tuttu.

Night_Mare17
08.Ocak.2013, 20:01
Şeref Aydın geri vites yaptı sanırım :D

ben artik bu duyum muyum islerine girmiyorum. zaten uzunca bir suredir de yazmiyorum hic. sneijder ismi ortaya cikinca eksi de bir gorus paylastim, bunun ustune gelip buraya da biseyler yazayim dedim.

bence sneijder'e fazla kaptirmayin kendinizi. daha önce de bircok kez yurt disi seyahatleri yapildi. forlan, reyes, shaqiri, podolski. bunlarin hemen hepsi olumsuz sonuclandi, alayi unal aysal'a giydirdi :-) ilgilendigimizi baskan aciklamis zaten. kuluple anlasmak kolaydi, ki anlasmislar. asil mesele oyuncu. ntv spor oyuncunun cuma ya kadar izin istedigini soyluyor bu dogru diye biliyorum. ben de sizin gibi bekliyorum. yerinizde olsam twitter dan herife baski kurardim. ise yarayacaktir emin olun

bu arada twitterda cakma bir seref aydin hesabi var. benim adimi kullanarak mesajlasma falan yapiyormus. kendisini detayli olarak dun savciliga sikayet ettim. gelismeleri gorecegiz.

bu arada biraz gec olacak ama, hepinizin yeni yilini kutlarim.

Facx
08.Ocak.2013, 20:01
Adamı aldık da numarası kaldı :n:

numara önemlidir :D şahsen alırsak anında gidip forma alıp ismini bastırcamda şimdi bu adam bu sene 10 u alamazsa seneye alıcak formada eski numara yazıncada garip geliyo neyse gelsin de herşeye razıyız :D

Night_Mare17
08.Ocak.2013, 20:03
numara önemlidir :D şahsen alırsak anında gidip forma alıp ismini bastırcamda şimdi bu adam bu sene 10 u alamazsa seneye alıcak formada eski numara yazıncada garip geliyo neyse gelsin de herşeye razıyız :D

Aynen gelirse yarım sezon farklı numarada oynar seneye Melo gelmez 10 numarayı alır.

europeanconquer
08.Ocak.2013, 20:10
Kapatın yahu şu mevzuyu,hele bir gelsin.Gelsin bakın o zaman noluyor.

Ünal reyiz bari şu transferi bitir ya :( Al getir Sneijder'i,zaten forma gelirlerinden köşeyi döneriz.Şuraya yazıyorum,Sneijder gelsin,forma almayan adam değildir.Yani almazsam adam değilim :D

Benzerini Kaka gündemdeyken yazmıştım,yalan olmuştu.Bu bari iyi sonuçlansın.

IcedEarth
08.Ocak.2013, 20:13
https://twitter.com/sneijder101010

Beyler bu kendi twitter'ı. Buradan yardırın, belki biz ikna ederiz :)

Addolorato
08.Ocak.2013, 20:17
Anlaşılan eşini çok seviyor. Zaten sevilmeyecek gibide değil orası ayrı konu ama hanım İstanbul olmaz derse bu iş biter.

Lucas Neill
08.Ocak.2013, 20:18
Bu da yengenin adresi :D

https://twitter.com/YolantheCabau

Gncl1905
08.Ocak.2013, 20:25
Transferin gerçekleşme ihtimalini çok çok düşük görüyorum. İnter'in ödeyemediği ücreti biz ödeyeceğiz. Aynı zamanda o kadar Avrupa takımı arasından Sneijder'e teklif gelmeyecek. Evet evet aile kesin engel olur :)

lionelforlan
08.Ocak.2013, 20:28
Bu sefer de patlamaz işallah gelirse 1 tane daha forma almayan :D

zemlinskis
08.Ocak.2013, 21:01
Wesley Sneijder gelirse en çok Selçuk İnan denen çakma oyun kurucudan kurtulacağımıza sevineceğim.Herkes oyun kuruculuğun duran top kullanmaktan ( onu bile çok etkili yaptığı söylenemez ) ibaret olmadığını görme fırsatına nail olacaktır.

Kaka Leite
08.Ocak.2013, 21:03
Wesley Sneijder gelirse en çok Selçuk İnan denen çakma oyun kurucudan kurtulacağımıza sevineceğim.Herkes oyun kuruculuğun duran top kullanmaktan ( onu bile çok etkili yaptığı söylenemez ) ibaret olmadığını görme fırsatına nail olacaktır.

Nefis bir konuya değindin. Ben de bu şekilde düşünüyorum Selçuk aslında daha fazla gol atabilir ancak oyun kurucu kimliği yüzünden istediğini yapamıyor.

Sen farklı düşünmüşsün gerçi olsun :icon_biggrin:

europeanconquer
08.Ocak.2013, 21:04
Yok yazacak bir şey yok.

Corpus
08.Ocak.2013, 21:06
Gençler hadi yüklenin :D

https://twitter.com/sneijder101010

uAburak89
08.Ocak.2013, 21:14
FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için Kulübüyle görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=255467

Ceza yememek için bence.

Night_Mare17
08.Ocak.2013, 21:15
Sneıjder Kap'a Bıldırıldı Tutamıyorum Kendımı Yok Daha Neler Artık

zeck17
08.Ocak.2013, 21:16
Bildiğimiz sneijder mi bu 1.5 sene önce alex fergusonun transfer etmek istediği adam sarışın 1.70 boylarında hollandalı adam mı?

europeanconquer
08.Ocak.2013, 21:18
''Geleneksel 'Kap'a oyuncu bildirip sonra vazgeçerek taraftarını hüzünlendirme şenlikleri' '' başladı herhalde :(

Night_Mare17
08.Ocak.2013, 21:18
Bildiğimiz sneijder mi bu 1.5 sene önce alex fergusonun transfer etmek istediği adam sarışın 1.70 boylarında hollandalı adam mı?

Aynen o şu Şampiyonlar Ligi'ni İnter'e kazandıran adam :)

Corpus
08.Ocak.2013, 21:19
Necati evine geri dönüyor Hayırlı olsun :D

Night_Mare17
08.Ocak.2013, 21:20
Artık olmayacaksa bildirmez yönetim. O hataya bir daha düşmez. Son transferlerde bildirdiklerimizin çoğunu almıştık.

erdem344
gelirse -parayı bas takla ata ata gelir - büyük topçu almış olur gs

uAburak89

Necati demek şampiyonluk demek. :D

zeck17
08.Ocak.2013, 21:21
Aynen o şu Şampiyonlar Ligi'ni İnter'e kazandıran adam :)

ilginç bir transfer olacak heyecanlamaya başladım şimdiden ana sneijder yani 2010da dünya kupası finali oynayan adam :)

''Geleneksel 'Kap'a oyuncu bildirip sonra vazgeçerek taraftarını hüzünlendirme şenlikleri' '' başladı herhalde :(

böylesi hepsinden güzel şimdi onun arenada 2 haftada bir görsek heyecanı kaçar rüyamızda gol atarken görmek daha güzel :D

europeanconquer
08.Ocak.2013, 21:22

Ahahhahahaha :n:

Çok ince görmüşsün :n:

uAburak89
08.Ocak.2013, 21:23
Fabiano, Forlan, Reyes ilk aklıma gelen isimler oldu benim nedense. :)

C h A o S
08.Ocak.2013, 21:23
Yalnız hakkatten bu seferde alamazsak bir daha yıldız oyuncu ile ilgilenmiyelim.Demekki kapasitemiz yetmiyor.Sneijder transferi bu açıdanda önemli.

attirson
08.Ocak.2013, 21:24
Helal olsun eger gerçeklesirse dehset transfer olur söylenecek söz yok.

barahir
08.Ocak.2013, 21:25
Olursa Türkiye Lig Tarihinin en başarılı transferi olur.

caglaruzun
08.Ocak.2013, 21:27
Ee hani genç oyuncu alınacaktı Sneijder genç oyuncu mu? :D

Kaka Leite
08.Ocak.2013, 21:27
Bence de harika transfer olacak gelirse de Fatih Terim içlerinden Kaka'yı istediğini söylemişti. Şuan istiyor mu acaba kendisi bu transferi..

Önder HOCA
08.Ocak.2013, 21:28
İnşallah alırsınızda bizimkilerde belhandayı almak zorunda kalır

TKF
08.Ocak.2013, 21:30
Açıkcası hiç güvenim yok bu konuda bizimkilere.

Belli oldu bu sezonki ara transfer politikamız. 4 şubata kadar sneijder ile uğraşırlar 5 şubattada türkiyeden bir oyuncu alırız. ( geçen sene olduğu gibi )

Klasik bir borsa ve reklam oyunu olarak görüyorum sneijder hamlemizi...

Umarım bir kaza olurda gelir tabiki :) ama 2 yılda edindiğimiz tecrubelere bakarsak...

uAburak89
08.Ocak.2013, 21:30
Bence de harika transfer olacak gelirse de Fatih Terim içlerinden Kaka'yı istediğini söylemişti. Şuan istiyor mu acaba kendisi bu transferi..

Başkan bana Sneijder ve Diego'yu önerdi madem bu isimler için imkanımız var o zaman Kaka olsun dedim dedi Fatih Terim. ŞL için oyuncu alacağız dendi zaten Kaka ismi kafadan iptal. Fatih Terim istemese görüşme bile olmaz kaldı ki Sneijder'i istemeyen de bir zahmet bıraksın bu işi. :D

petrol_fb12
08.Ocak.2013, 21:31
Ee hani genç oyuncu alınacaktı Sneijder genç oyuncu mu? :D

Şl'de 2 maç kazandırsın final.Düz mantıkla bakarsak.Ama gerçekten Türkiyeye gelecek en iyi 10 Transfer içine girer tüm zamanlarda.

Facx
08.Ocak.2013, 21:33
borsayamı bildirildi tamam o zaman snijdeer milana gider :D
bkz.
shaqiri - bayern
podolski - arsenal
forlan - inter
reyes - sevilla

hadi bakalım bu sefer nereye gidicek :D

Night_Mare17
Ünal Aysal 10 numara alacağız dedi bugün. Demek ki Fatih Terim 10 numara istemiş. Şampiyonlar Ligin'de oynayabilecek en iyi 10 numara şu an Sneijder hatta şu an Dünya üzerindeki 10 numaralar içinde ilk 3'e girer Sneijder.

Zorunlu bildirim diyenler var da o da kafadan iptal Carlinhos ve Chadli'yi de açıkladı bugün başkan ama daha bildirim yok onlara.

Kaka Leite
Başkan bana Sneijder ve Diego'yu önerdi madem bu isimler için imkanımız var o zaman Kaka olsun dedim dedi Fatih Terim. ŞL için oyuncu alacağız dendi zaten Kaka ismi kafadan iptal. Fatih Terim istemese görüşme bile olmaz kaldı ki Sneijder'i istemeyen de bir zahmet bıraksın bu işi. :D

Tamam iyi oyuncu da istemeyen istemez.

Açık konuşayım sinir olmadım değil, baya iyi bir transfer hamlesi. :0:

uAburak89
Bu transfermarkt wikipedia gibi bir site mi ?

12 milyon euro'ya transfer edilmiş olarak gösteriyor :icon_confused:

http://www.transfermarkt.co.uk/en/wesley-sneijder/transfers/spieler_4673.html

uAburak89
08.Ocak.2013, 21:35
Ünal Aysal 10 numara alacağız dedi bugün. Demek ki Fatih Terim 10 numara istemiş. Şampiyonlar Ligin'de oynayabilecek en iyi 10 numara şu an Sneijder hatta şu an Dünya üzerindeki 10 numaralar içinde ilk 3'e girer Sneijder.

Zorunlu bildirim diyenler var da o da kafadan iptal Carlinhos ve Chadli'yi de açıkladı bugün başkan ama daha bildirim yok onlara.

Chadli ve Carlinhos listemizde demek ile Sneijder için görüştük demek aynı şey değil. :)

Night_Mare17
İlginç.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/galatasaray-sk/startseite/verein_141.html

C h A o S
1984 doğumlu 28'ini dolduracak.Genç değil ancak yaşlıda değil.Tam zamanı bence.Şöyle 32 yaşına kadar felan tam performans verse kral olur.Ancak heyecanlanıyoz ama yalan olacak bu transferde:D

Facx
08.Ocak.2013, 21:36
Bu transfermarkt wikipedia gibi bir site mi ?

12 milyon euro'ya transfer edilmiş olarak gösteriyor :icon_confused:

http://www.transfermarkt.co.uk/en/wesley-sneijder/transfers/spieler_4673.html

hea ? bu ney :D daha önce transfermarktta hiç böyle bişey görmemiştim sadece görevliler düzenleme yapıyo çünkü

europeanconquer
Transfermarkt son derece güvenilir bir site ancak ben resmi açıklama gelmeden sevinmem :( Şu an titriyorum yahu :(

Addolorato
1984 doğumlu 28'ini dolduracak.Genç değil ancak yaşlıda değil.Tam zamanı bence.Şöyle 32 yaşına kadar felan tam performans verse kral olur.Ancak heyecanlanıyoz ama yalan olcak bu transferde:D

32'mi Sneijder 35-36 yaşına kadar kral olur bu ligde.

zeck17
08.Ocak.2013, 21:37
İlginç.

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/galatasaray-sk/startseite/verein_141.html

Transfer bedelini sildiler şimdi ne yapmaya çalışıyorlar sazan.avi mi :D

petrol_fb12
08.Ocak.2013, 21:38
Sneijder Cimboma gelirse.Şimdiden Şampiyon Galatasaray.Diğer maçlar formalite maçları olur.Adam tam bir beyin.Süper bir oyuncu kurucu.Tabi Ligde oynarmı ? Şampiyonlar Liginde 2 maç kazandırsın yarı final bile cıkar galatasaray

Facx
Transfer bedelini sildiler şimdi ne yapmaya çalışıyorlar sazan.avi mi :D

bence bizim resmi sitedeki görüşmelere başlandı şeyini yanlış anlayıp gaza geldiler şimdi farkettiler hatayı :D

Börk
Şimdi de Galatasaray'a gittiğini sildiler belki de resmi açıklama bekleniyor.

uAburak89
08.Ocak.2013, 21:39
Transfermarkt düzeldi, biri heyecan yapmış demek ki. :D

caglaruzun
08.Ocak.2013, 21:39
Şimdi taktik düzeni falan da değişecek inşallah hayırlı olur bu transfer. Sneijder çok kaliteli topçu takımı bir üst seviyeye taşıyabilecek bir oyuncu hatta. 4-2-3-1 çok güzel olur Sneijder ile birlikte hem Amrabat'ta belki kendini gösterme şansını yakalayabilir. Onun dışında gerçekten Fatih Terim'in dediği genç oyuncu transferlerinide görmek istiyorum ben git al Bank Asya'dan parlayabilecek oyuncuları ne bileyim yapılsın yani birşeyler.

Night_Mare17
08.Ocak.2013, 21:40
İnter resmi kadrosundan oyunculardan Sneijder'ı çıkarmış.

Kaka Leite
08.Ocak.2013, 21:41

Yok öyle bişey.

Facx
08.Ocak.2013, 21:42
ceza yeseydikte bitmeden bildirmeseydik keşke şimdi olmaz sa - ki olucağını düşünmüyorum - gene Galatasaray'da transfer bitmez geyiğine sarıcak :D

europeanconquer
08.Ocak.2013, 21:42
@Tuğrul

Hala duruyor,kim dedi ki sana ?

Night_Mare17
08.Ocak.2013, 21:43
FutbolGündemi diye bir sayfa twitter da yazdı kolpaymış unfollow'u yedi şimdi.

uAburak89
08.Ocak.2013, 21:43
GS dergisi editörü;

https://twitter.com/mehmetsenol/status/288701471422308354

Ne anlamak lazım şimdi...

Kadroda gözüküyor.

http://www.inter.it/aas/squadra/index?L=en

Night_Mare17
08.Ocak.2013, 21:45
Atakan Kurt ( sanırım Lig Tv BJK muhabiri ) : Sneijder ligimize ve Türk Futbolu'na hayırlı olsun gibi bir şey yazdı Twitter'dan.

zeck17
08.Ocak.2013, 21:46
Adamların site de bir harikaymış bu arada oyuncuların attığı en iyi goller resmi siteden izlenebiliyor mesela 10/11 sezonunda musleraya ve romaya attığı goller enfes

Lucas Neill
08.Ocak.2013, 21:47
Baskan bugün 3 isim atti ortaya, eger SPK'dan korkulsaydi 3 oyuncu da KAP'a bildirilirdi.

erdem344
08.Ocak.2013, 21:49
geldı geldı unal basgan bu sefer aldı sınayderi :D

Night_Mare17
Çok sağlam kaynaklar onaylıyor transferi.

Bordo61Mavi
Muthis bir transfer olur, insAllah gelir ligimizin kalitesi artar.

Özgür Çetin
08.Ocak.2013, 21:50
Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu Wesley Sneijder'in transferi için kulübü FC Internazionale ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verildi.

FC Internazionale profesyonel oyuncularından Wesley Sneijder'in transferi için Kulübüyle görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

Önder HOCA
08.Ocak.2013, 21:51
ntvspor açık tek bir bilgi geçmedi yada benim gözümden kaçtı :)

europeanconquer
08.Ocak.2013, 21:51
Galatasaray Sportif A.Ş., profesyonel futbolcu Wesley Sneijder'in transferi için kulübü FC Internazionale ile görüşmelere başlandığını duyurdu.

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verildi.

40 dk geriden geliyorsun hocam :D

Gncl1905
08.Ocak.2013, 21:54
Parçalıyı giysin inanalım :) Yoksa duyumculara, KAP'a kaldıysak.

Bordo61Mavi
08.Ocak.2013, 21:56
http://2.bp.blogspot.com/-0nTIqKtbb0k/T-HEGwM7tCI/AAAAAAAAAgA/swxXl2qY_MU/s1600/Wesley+Benjamin+sneijder+tattoo-06+tattoosphotogallery.blogspot.com.jpg

Sadri Sener
"Sinayderi biz alacaydik ama baktik dovmeleri var sonra vazgectik"

Corpus
08.Ocak.2013, 21:58
O ne o göbek mi o ?

erdem344
08.Ocak.2013, 21:58
mùthiş oyuncu ya melo 10 numarayı verirmı acaba

Night_Mare17
08.Ocak.2013, 21:59
O göbek ne arkadaş.