View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
E.Cartman
22.Ağustos.2009, 07:25
Alttaki o güzide logo yorumun en güzelini zaten yapıyor. Bir de biz yorum yapıp kirliliğe yol açmayalım :)
%1500 katılıyorum sana abi :zuhaha
MaliKaya
22.Ağustos.2009, 13:46
Aslinda alttaki o guzide logo ne olursa olsun inanmamak lazim :)
Sonucta Galatasaray'da Haldun Ustunel varsa Sky Sports yazsada inanmam ben :D
E.Cartman
22.Ağustos.2009, 16:48
Aslinda alttaki o guzide logo ne olursa olsun inanmamak lazim :)
Sonucta Galatasaray'da Haldun Ustunel varsa Sky Sports yazsada inanmam ben :D
Abi Haldun Üstünel öyle bir duruma getirdi ki bizi neredeyse GS TV'ye de inanmayacağız :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
'Yıldırım' aşkta sona doğru!
G.Saray, Bursaspor'un genç golcüsünün transferini 2 gün içinde bitirmeyi hedefliyor.
22/08/09 12:30
Cimbom’un Shabani Nonda’nın yanı sıra 5 milyon euroluk teklifinin kabul gördüğü, tek sorunun ödeme vadesi
olduğu öğrenildi.
http://www.htspor.com/2009/08/22/resim/haber_ic_167338.jpg
Cimbom’un Sercan Yıldırım aşkı adım adım nikah masasına doğru ilerliyor. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın önceki gün Florya’ya yaptığı sürpriz ziyaretin ardından iyice alevlenen görüşmelerde pazarlıkların son aşamaya geldiği ifade edildi. 4 milyon euroluk bonservis bedeli teklifini 5 milyon euro seviyesine yükselten Sarı-Kırmızılı yönetim, dün de transfer için Yazıcı’yı ikna etmeye çalıştı. Sercan’ın karşılığında Nonda’yı vermeyi kabul eden
Galatasaray, bonservis bedelinin ödeme şekli konusunda ise henüz Bursa kanadını ikna edemedi. Tarafların 2 gün içinde yapılacak zirvede tekrar bir araya geleceği ve bu transferi mutlu sonla bitirmeye çalışacakları öğrenildi.
G.Saray’ın Sercan için ödeyeceği bonservis bedelini 4 yıllık vadeye yaymak istediği, İbrahim Yazıcı’nın ise en fazla 2 yıl için vade yapmayı uygun gördüğü, bu nedenle pazarlıkların sürdüğü dile getirildi. F.Bahçe’nin forvetinde Semih ve Güiza’nın bulunması yüzünden forma endişesi yaşayan genç golcünün gönlünün de G.Saray’a gelmekten yana olması, transferin bitme olasılığını artırıyor. Fenerbahçe’nin de devreye girmesiyle elini çabuk tutmaya çalışan yönetimin, 2 oyuncuyu daha Bursaspor’a kiralık olarak verebileceği ifade edildi.
Alicanfmfan
22.Ağustos.2009, 17:44
Zorunlu Açıklama
Galatasaray Futbol A.Ş.’nin oyuncu Mehmet Aurelio ile hiçbir ilgili ve ilişkisi yoktur, oyuncunun adı gündemimize hiç gelmemiştir.
Son günlerde spor basınında bu konuda yayınlanan asılsız haberlerin yoğunluğu bu duyuruyu yapmamız ihtiyacını doğurmuştur.
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.
Galatasaray Futbol A.Ş.
Kaynak: Gs.org
---
El Comandante
22.Ağustos.2009, 17:47
Adnan Sezgin zaten aciklamisti Aurelio ile ilgilenmedigimizi. Ama basin israrla bize transfer etmeye calisiyodu Aurelio'yu, cevabi almislardir ...
PesimiSTyLa
23.Ağustos.2009, 18:27
ScoutGS. Daha önce Elano ve Keita transferini önceden söyleyen site. Elano transferini şifreli şekilde acıklamışlardı 2 gün öncesinden. Şimdi de şöyle demişler;
Altın Jenerasyondan iki genç oyuncu daha geliyor…
Gücümüze güç katacak, her yönüyle faydalı olacak iki oyuncu daha..
Birini Beşiktaş çok istemişti, birini istemeyen yoktu…
Galatasaray ismi artık ikisini de bitirmeye çok yakın…
Biz şimdiden hayırlı olsun diyelim…
Saygılarımızla
ScoutGS.com
BJK'nin peşinde koştugu; Caner
Digerini herkes istiyor; Sercan
mı acaba? :icon_smile:
Ne diyelim, inşallah...
Alicanfmfan
23.Ağustos.2009, 18:31
Çok emin yazmıslar birşeyler olacak o zaman ümitlendim , Yalnız Sercan'a umarım absürt rakamlar yada 213712638 tane topcu verilmemiştir.
PesimiSTyLa
23.Ağustos.2009, 18:33
Keita'yı duyuran bunlar değildi. Elanoyu söylemişlerdi.
erdemzorer10
23.Ağustos.2009, 18:35
ağzından bal damlıyor yav şu ScoutGS'nin :)
inşallah dedikleri gibi çıkar..gerçekten 2000 yılındaki kadronun da üzerine çıkıyoruz..canını seven kaçsın..!! :):)
Crocodile1963
23.Ağustos.2009, 18:51
Biz çok duyduk Sercan X takımda, Sercan Y takıma imza atıyor, son dakika Sercan'ın menajeri Z takımla imzaladı haberlerini. . .
PesimiSTyLa
23.Ağustos.2009, 18:53
Sercan denmemişki burda. Betimleme yapılmış ama büyük ihtimalle işaretler Sercanı gösteriyor. Bekleyip görecegiz neyin ne olduğunu.
IcedEarth
23.Ağustos.2009, 20:17
Sercan için 5+Nonda veya 5+Mehmet Güven+Volkan Yaman önerdiğimiz konuşuluyor. Doğruluğu nedir bilmiyorum, ama makul fiyat budur, üstüne çıkılmasın...
gezenti
23.Ağustos.2009, 20:36
Sercan için 5+Nonda veya 5+Mehmet Güven+Volkan Yaman önerdiğimiz konuşuluyor. Doğruluğu nedir bilmiyorum, ama makul fiyat budur, üstüne çıkılmasın...
O fiyata secan verilmez...
Addolorato
23.Ağustos.2009, 20:43
Afedersinizde Bursaspor hayatında 5 m €'yu bir arada gördümü çok merak ediyorum. Yada bir futbolcudan 5 m € kazanmışmı.
bugra 1905
23.Ağustos.2009, 20:59
Baliçten Daha Fazla Kazanmışlardı Sanırım
ShevAnil
23.Ağustos.2009, 21:12
Baliçtende 9 milyon dolar kazandılar aynı fiyat aşağı yukarı. Sercan için bu fiyat yeterlidir. Daha öncede yazdım doğru anlaşılmadı, Man City bile bursanın istediği teklifi vermedi. Fazlada uçmaya gerek yok
gezenti
23.Ağustos.2009, 21:16
Baliçtende 9 milyon dolar kazandılar aynı fiyat aşağı yukarı. Sercan için bu fiyat yeterlidir. Daha öncede yazdım doğru anlaşılmadı, Man City bile bursanın istediği teklifi vermedi. Fazlada uçmaya gerek yok
Man City Bursaya yaklaşık 9 milyon dolar gibi bir fiyat verdi.Ama klup vermedi Sercanın bitmesini istemediği için.Bursa Sercanı bir mal gibi görmediğini açıklamıştı.Adebayor Tevez ikilisini kesebilecek bir forvet dünyada bile azken 19 yaşındaki star adayı nasıl kesecekti?
Ayrıca bursa 2 oyuncu + 3.5 milyona vermez Sercanı...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Baliçten Daha Fazla Kazanmışlardı Sanırım
Baliçten 9 milyon kazanmıştık ama o zamanki doların değeriyle şimdiki doların değeri bir değil:)
Lucas Neill
23.Ağustos.2009, 22:44
Bana göre Gs Sercan'ı büyük ölçüde bitirmiş olabilir.Fb de ilgilenmiyoruz dediğine göre ya Bursa reddetti ya da Gs transferi büyük ölçüde bitirdiği için böyle bi açıklama yapmıştır.
Aydin
23.Ağustos.2009, 23:58
Son anda bir terslik çıkmazsa Sercan büyük bir ihtimalle Galatasaray'da.
RaSenGan
24.Ağustos.2009, 00:16
Son anda bir terslik çıkmazsa Sercan büyük bir ihtimalle Galatasaray'da.
Bi de karşılık olarak Sabri'yi veriyoruz de tam olsun abi :D
Aydin
24.Ağustos.2009, 00:16
Bi de karşılık olarak Sabri'yi veriyoruz de tam olsun abi :D
valla hiçbir detayı bilmiyorum ama inşallah Sabri'yi verirler.
RaSenGan
24.Ağustos.2009, 00:19
İnşallah dediğin gibi bizdedir abi Sercan.Bursa Sabri'yi almak gibi bir hata yapmaz heralde :)
King_91
24.Ağustos.2009, 00:21
İnşallah dediğin gibi bizdedir abi Sercan.Bursa Sabri'yi almak gibi bir hata yapmaz heralde :)
Sabri'yi alması için bursayı ikna edebilmek 5-6milyona patlar bize en az + bir iki de genç vermek lazım :D
bugra 1905
24.Ağustos.2009, 00:23
Sercan İçin Nondayı Vermiştir Galatasaray Büyük İhtimal
Eğer Doğruysa
Redrum
24.Ağustos.2009, 00:25
Bi yerde okumuştum ;
"Milan Sabri'yle ilgileniyordu. Fakat bonservis bedelini yetersiz bulup transferden vazgeçtiler."
Yarıldım vallahi :n:
E.Cartman
24.Ağustos.2009, 00:25
Eğer Sercan transferi bugün biterse gece saat 3gibi resmi siteden açıklanır çünkü bildiğim kadarıyla gazeteler 2,5-3te basımlarını bitiriyorlar gazetelerde çıkmaması için yapılabilir böyle bi olay ki Elano'da bu şekilde oLmuştu...
PesimiSTyLa
24.Ağustos.2009, 00:31
Ertugrul Saglam ve Bursa başkanı şuan stadda. Salı gününe ne olup bitecegi kesinleşir.
Crocodile1963
24.Ağustos.2009, 00:35
Ertugrul Saglam ve Bursa başkanı şuan stadda. Salı gününe ne olup bitecegi kesinleşir.
Bende tam onu yazacaktım. Yazıcı maçta ancak Sağlam'ın orada olması acaba takas için oyuncu mu bakıyor havası veriyor. Polat ise maçtan önce açıklama yapmış Sercan ile ilgilenmiyoruz diye ancak havalar çok karışık . . .
PesimiSTyLa
24.Ağustos.2009, 00:37
Başkan ilgilenmiyoruz demedi. Görüşüyoruz dedi.
Mactan sonra oturulur, görüşülür. Sercanda istanbuldaymış, söylentiler o yönde.
Maksic
24.Ağustos.2009, 00:41
Aykut ve Volkan bugünde tam kadro dışı verilecek 2 oyuncu belli 3.de sanırım Ertuğrul Sağlam seçicek..
Aşk-ı Şehir
24.Ağustos.2009, 01:41
Rıza Çalımbay niye orda acaba? :p :)
Clayman
24.Ağustos.2009, 02:05
Muhtemelen Sercan'ı aldık :) Gelirse hayırlı olsun ne diyelim. Böylelikle ben de tükürdüğümü yalarım paşalar gibi :)
Crocodile1963
24.Ağustos.2009, 02:29
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Bursasporlu Sercan Yıldırım'ın çok değerli bir oyuncu olduğunu, ancak bütçelerinin dışına çıkamayacaklarını söyledi. Adnan Polat, Galatasaray-Kayserispor maçı öncesi Lig TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada, ''Maçı izleyen Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Sercan'ın transferi nedeniyle mi geldi?'' şeklindeki soru üzerine, ''İbrahim Yazıcı, benim davetlim olarak geldi. Sercan'ın transferiyle ilgili daha önce görüşmüştük. İstenilen şartlar bize uygun olmadığı için bu konu orada kaldı. Sercan çok değerli bir oyuncu, ama bizim de kendimize göre bir bütçemiz var. Onun dışına, kim olursa olsun çıkmayı düşünmüyoruz'' dedi.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=60235
IcedEarth
24.Ağustos.2009, 02:51
Eğer alırsak Rijkaard bu çocuğu dünya starı yapar...
PesimiSTyLa
24.Ağustos.2009, 03:38
Adnan Polat bu tür karamsar yorumları hep yapıyor. Sampiyon oldugumuz yıl; "Cok büyük isimler almayacagız, zaten sampiyon, hazır takımız 1 2 takviye yapacagız" dedi. Sonuç: Kewell, Baros, Meira, Sanctis vs "Transferi kapadık" Sonuç: Elano. ve simdi bu acıklama ki başkan iş çıkmaza girdide demedi. Bursa baskanının, ertugrulun burada olması bence ufak pürüzlerin kaldıgının göstergesi. Madem görüşüldü ve görüşmeler tıkandı Yazıcı ve Saglam neden Bursaya dönmediler? Ayrıca formda olanNonda neden son 2 mactır hiç oyuna alınmıyor? Önceki maçlarda mutlaka oyuna alınıyordu. Ufak pürüzlerin kaldığını düşünüyorum ben. 1-2 güne olay kesinlik kazanır. Ya o pürüzler asılamaz, yada anlaşma saglanır Sercan Parcalıyı giyer. Hayırlısı ne ise o olsun.
Alicanfmfan
24.Ağustos.2009, 07:00
Nonda giderse vallahi üzülürüm ben :)
RaSenGan
24.Ağustos.2009, 07:51
Nonda giderse vallahi üzülürüm ben :)
Bursaspor maçlarına gider izlersin abi :)
Alicanfmfan
24.Ağustos.2009, 07:57
Parçalı altında görmek istiyorum onu :)
Oghuse
24.Ağustos.2009, 15:21
ScoutGS. Daha önce Elano ve Keita transferini önceden söyleyen site. Elano transferini şifreli şekilde acıklamışlardı 2 gün öncesinden. Şimdi de şöyle demişler;
BJK'nin peşinde koştugu; Caner
Digerini herkes istiyor; Sercan
mı acaba? :icon_smile:
Ne diyelim, inşallah...
Bende çok istediğim için Nuri ve Sercan demek istiyorum ama Nuri gelmez sanırım..
Gangstaa
24.Ağustos.2009, 17:25
Canerin fenerli olduğunu öğrendim dün.Tüm sempatim bitti ona karşı,gelmesin ne işi var.
tarikko
24.Ağustos.2009, 17:31
Evet dun Futbolig`de canli yayinda soyledi Fenerbahceliyim diye Caner..
ShevAnil
24.Ağustos.2009, 17:35
Bu mantıkla bakarsak Ayhan, Gökhan Zan'ıda sevmemek gerek
Forma için oynayacaksa gelsin ama ben Caner'in büyük takımda oynayacak kapasitede olduğuna inanmıyorum. Sercan içinse son pürüzler hallediyordur sanırım, inşallah bu transfer gerçekleşir.
Gangstaa
24.Ağustos.2009, 17:46
Onların bu tarz açıklaması yok,ve Gökhanı sanırım Ayhanıda beşiktaştan aldık.Beşiktaşın futbolcusunu alarak gövde gösterisi yapmış olduk nasıl fenerbahçe bizim alt yapımızdan yetişen emreyi aldı,o şekil.Caner fenerde oynayasaydı ve iyide oynuyor olsaydı vede biz alsaydık ozaman sevinebilirdim.
erdemzorer10
24.Ağustos.2009, 17:51
konuşmada tam olarak ne dedi arkadaşlar Caner??
Lucas Neill
24.Ağustos.2009, 17:56
Sol bek transferi için Çağlar Birinci de olabilir onunla bi ara Bjk ilgileniyodu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Volkan Eskişehir'de!
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Galatasaraylı futbolcu Volkan Yaman ile prensipte anlaştıklarını söyledi. Ünal, geçen hafta deplasmanda oynadıkları İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı öncesinde Volkan Yaman ile İstanbul'da görüşme yaptıklarını söyledi. Görüşmede Volkan'ın menajerinin de bulunduğu ve anlaşmanın sağlandığını belirten Ünal şöyle konuştu:
“Daha önce prensipte anlaşmaya vardığımız Volkan ile son kez geçen cumartesi günü İstanbul'da görüştük. Bu görüşmemiz çok olumlu geçti. Transfer konusunda kendisiyle anlaşmaya vardık. Volkan bu hafta içerisinde Eskişehir'e gelecek ve sözleşmeye imza atacak. Volkan'ın transferini 1 Eylül 2009 tarihine kadar bitirmeyi istiyoruz."
sporx
gerrrard
24.Ağustos.2009, 18:02
Umarım Sercan'ı almayız.
Gangstaa
24.Ağustos.2009, 18:02
konuşmada tam olarak ne dedi arkadaşlar Caner??
Küçükken Fenerbahçeliydim ama şuanda aşırı bir fanatikliğim yok fakat Fenerbahçenin avrupa kupalarını izlerken tabiki duygulanıyorum,o takımda oynamak istiyorum gibisinden şeyler söyledi. Ocak 2009 tarihinde yapıldı bu açıklama,dün tekrarını yayınladılar.
ForsakeN
24.Ağustos.2009, 18:10
Sol bek transferi için Çağlar Birinci de olabilir onunla bi ara Bjk ilgileniyodu...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ve Volkan Eskişehir'de!
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Galatasaraylı futbolcu Volkan Yaman ile prensipte anlaştıklarını söyledi. Ünal, geçen hafta deplasmanda oynadıkları İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçı öncesinde Volkan Yaman ile İstanbul'da görüşme yaptıklarını söyledi. Görüşmede Volkan'ın menajerinin de bulunduğu ve anlaşmanın sağlandığını belirten Ünal şöyle konuştu:
“Daha önce prensipte anlaşmaya vardığımız Volkan ile son kez geçen cumartesi günü İstanbul'da görüştük. Bu görüşmemiz çok olumlu geçti. Transfer konusunda kendisiyle anlaşmaya vardık. Volkan bu hafta içerisinde Eskişehir'e gelecek ve sözleşmeye imza atacak. Volkan'ın transferini 1 Eylül 2009 tarihine kadar bitirmeyi istiyoruz."
sporx
Eskişehirspor için iyi transfer Volkan Yaman.
PesimiSTyLa
24.Ağustos.2009, 18:16
Küçükken FBliydim, şuan profesyonelim dedi Caner. Ne olmuş yani küçükken FBli ise? Bizde oynarken yatış mı yapacak? Öyle diyorsanız, Mustafa Sarpta aileden Galatasaraylı; fakat gecen sezon bize karsı müthiş oynamış, golünüde atmıştı. Yine bahsettigimiz Caner Manisanın FBye 5 gol attıgı macta cok iyi oynamıştı, CSKA forması giyerkende ŞLde Edu ya kendi kalesine golü attıran Canerdi. yada şuan kadromuzdaki herkes doğuştan Galatasaraylı mı?
bugra 1905
24.Ağustos.2009, 18:19
Hakan Baltada Beşiktaşlıymış Ama Nasıl Futbol Oynuyor Şimdi
Gangstaa
24.Ağustos.2009, 18:20
Şuan takımda varmı ben bu takımı seviyorum diye açıklama yapan ? Canerde böyle birşey söylemeseydi içinde kalsaydı söyledikleri kimse bişe demezdi.Bu söylediklerinden sonra ''fanatik'' bir galatasaraylı olarak istemiyorum ''ben'' bu adamı.
MeMo
24.Ağustos.2009, 18:21
Şuan takımda varmı ben bu takımı seviyorum diye açıklama yapan ? Canerde böyle birşey söylemeseydi içinde kalsaydı söyledikleri kimse bişe demezdi.Bu söylediklerinden sonra ''fanatik'' bir galatasaraylı olarak istemiyorum ''ben'' bu adamı.
İyide Caner bunu ta Ocak ayında söylemiş.O zaman gündemde bile değildi belki Galatasaray'a transferi.
Gangstaa
24.Ağustos.2009, 18:23
Sorunda o ya söylemiş,yani şunumu demek istiyorsun bugünlerde yapılsaydı o röportaj galatasaraylıyım mı derdi?
PesimiSTyLa
24.Ağustos.2009, 18:30
Şuan takımda tabi kimse söylemez. Caner o röportajı yaparken Galatasarayın futbolcusu mu? Verdigin örnek çok yanlış.
Nuri daha önce küçüklüğünde Gs ye semati duydugunu acıklamıştı, şimdi Fb yadaa Bjk bu oyuncuyu istese böyle mi düşünecek? yada Mesut Özil Fb ye sempati duydugunu acıklamıştı olası bir Gs yada Bjk transferinde bu Fbli almayalım mı diyecegiz?
Gangstaa
24.Ağustos.2009, 18:34
Şuanki futbolculardan Galatasaraya gelmeden önce böyle açıklama yapan varmı dedim.Oynarken kimse söylemez tabi.Ayrıca caner profosyonelim felanda demedi.Fenerin avrupa maçlarında duygulanıyorumda dedi bunun üstünde.Belki bunu söylemese bi nebze ama şuanda çoğu galatasaraylı buna ultraslandan çok kişide dahil caneri istemiyor.
PesimiSTyLa
24.Ağustos.2009, 18:42
ultrAslan'dan çok kişinin istemedigini biliyosan sorun yok.(::)
Alicanfmfan
24.Ağustos.2009, 18:45
Profesyonellik kavramı cok farklıdır sonucta herkes 4 büyüklerden birinin renklerine asık olur,anadolu takımlarında rahatlıkla böyle acıklamalar yapabilirler , oynayabilirler ama iş büyüklere gelince bana profesyonellik gelmiyor bu iş bende istemiyorun Caner'i...
E.Cartman
24.Ağustos.2009, 19:10
NtvSpor'a göre Sercan transferinde tek pürüz Nonda'ymış ikna edilmeye çalışılıyormuş, 15:00 haberlerinde söylendi...
Aydin
24.Ağustos.2009, 20:24
ultrAslan'dan çok kişinin istemedigini biliyosan sorun yok.(::)
şu ultraslan'ın "a"sının büyük yazılma takıntısını bu foruma taşımayın. isteyen istediği gibi ultraslan yazar. bu muhabbeti artık bırakalım.
PesimiSTyLa
24.Ağustos.2009, 20:33
şu ultraslan'ın "a"sının büyük yazılma takıntısını bu foruma taşımayın. isteyen istediği gibi ultraslan yazar. bu muhabbeti artık bırakalım.
Fenerbahcenin "F" sini büyük yazmadıgım için aldıgım uyarı puanı var. Bu kadar hassasız madem bu konuda da hassaslık gösteilmeli diye düşünüyorum. Arkadas bilmiyor olabilir veya baska biri, ben kendi capımda uyardım bunda ne gibi bir sorun olabilir?
Sekopej
24.Ağustos.2009, 20:38
Fenerbahcenin "F" sini büyük yazmadıgım için aldıgım uyarı puanı var. Bu kadar hassasız madem bu konuda da hassaslık gösteilmeli diye düşünüyorum. Arkadas bilmiyor olabilir veya baska biri, ben kendi capımda uyardım bunda ne gibi bir sorun olabilir?
ultraslan beni bağlayan bir şey değil. Ama Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş. Ben bunlara dikkat ederim. Ve kasıtlı küçük yazıldığını gördüğümde de uyarı veririm. Tıpkı Beşiktaş yerine B.Jimnastik gibi kasıtlı yazıldığında verdiğim gibi.
Yoksa üye genel olarak fb, gs, fenerbahçe, galatasaray yazıyorsa uyarı vermem.
PesimiSTyLa
24.Ağustos.2009, 20:44
Bizde burda kalkın bunuda uyarın demiyoruz zaten. ultraslan yanlıştır, ultrAslan doğrudur; bende bir Galatasaraylı olarak çıkar kendimce yanlış yazdığını söylerim. Bunda ne gibi bir sakınca gördüğünüzü anlamadım. 2 üye arasındaki bilgi alış-verişinede mi müdahele ediliyor artık?
Aydin
24.Ağustos.2009, 21:33
bunlar taraftar grubudur. kendi aralarında kutsallığı vardır. burda böyle bir kutsallık yok. bunları dayatmaya çalışmayın diyoruz çünkü ileride mutlaka birisi ultraslan yazdığında olay çıkar. A büyük olmuş, küçük olmuş önemli değil burada.
ayrıca küçük f harfi ile uyarı aldığını görmedim uyarılarında. bana gösterirsen ilgilenirim.
Sekopej
24.Ağustos.2009, 21:48
ultraslan beni bağlayan bir şey değil. Ama Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş. Ben bunlara dikkat ederim. Ve kasıtlı küçük yazıldığını gördüğümde de uyarı veririm. Tıpkı Beşiktaş yerine B.Jimnastik gibi kasıtlı yazıldığında verdiğim gibi.
Yoksa üye genel olarak fb, gs, fenerbahçe, galatasaray yazıyorsa uyarı vermem.
Ben bunları yazmışım ama şimdi baktım, sana hiç "f" yi küçük yazdığın için uyarı vermemişim. Özel mesajla uyardıysam bilemeceğim, cidden hatırlamıyorum çünkü.
Aydin
24.Ağustos.2009, 21:56
Ayrıca şunu da ekleyeyim, ben gsli olmama rağmen ultraslan benim için hiçbirşey ifade etmez. taraftar grubudur sadece. bunu seninle ben bir şekilde konuşup anlaşabiliriz ama yarın bir gün fenerli ya da bjkli biri gelip bunu der, siz de topa girerseniz olay çıkar. bunu öngörmek fazla zor değil.
bu bakımdan bu konuda birbirinizi fazla sıkmayın.
Suicider
24.Ağustos.2009, 22:07
ne demek caner fenerliyim dedi diye istemiyorum :) iyi misiniz beyler siz şuan da 3 büyüklerde oynayan herkesin o takımlı olduğunu mu düşünüyosunuz yapmayın lütfen böyle şeyler tabiki olacak bize geldiği zaman gs deki atmosferi hissettiği zaman artık gs li olmuş demektir küçükken bütün futbolcular tabiki 3 büyüklerden birini tutuyordur kaç oyuncu vardır denizli de doğup benim hedefim denizlisporda oynamak denizlispor luyum diyen :) illa ki 3 büyüklerden birini tutuyorlar buda çok normal...
Aydin
24.Ağustos.2009, 22:38
Volkan'ın transferi resmileştirği anda Caner erkin galatasaray'da.
E.Cartman
24.Ağustos.2009, 22:40
ne demek caner fenerliyim dedi diye istemiyorum :) iyi misiniz beyler siz şuan da 3 büyüklerde oynayan herkesin o takımlı olduğunu mu düşünüyosunuz yapmayın lütfen böyle şeyler tabiki olacak bize geldiği zaman gs deki atmosferi hissettiği zaman artık gs li olmuş demektir küçükken bütün futbolcular tabiki 3 büyüklerden birini tutuyordur kaç oyuncu vardır denizli de doğup benim hedefim denizlisporda oynamak denizlispor luyum diyen :) illa ki 3 büyüklerden birini tutuyorlar buda çok normal...
Aynen katılıyorum kimin küççükken hangi takımı tuttuğu bizi ilgilendirmez bence futbolunu oynadığı sürece bir sorun çıkacağını sanmıyorum ben...
GebzeLi1907
24.Ağustos.2009, 22:47
Balic oynadıktan sonra herkes gelebilir bence adam kefen giyerim Gs forması giymem dedi.Ama alındı oda giymem dediği formayı giydi.
Caner o acıklamaları taa ne zaman yapmış ayrıca profesyonel olduğunu orda da söylemiş Gs ye laf ettiği yok.Sadece sempati duyuyordum demiş.
Buna benzer vaka geçmişte de şimdide cok var.Daha ağır sert taraftarın karşı cıkacağı vakalar var tüm takımlarımızda -Fb'de Emre ile Topuz mesela- Caner onlara kıyasla çok çok hafif kalır,gelsin iyi performans göstersin taraftar hiç takmaz böyle ufak bişeyi sever bağrına basar..
Nedvedmania
25.Ağustos.2009, 00:55
Ben bunları yazmışım ama şimdi baktım, sana hiç "f" yi küçük yazdığın için uyarı vermemişim. Özel mesajla uyardıysam bilemeceğim, cidden hatırlamıyorum çünkü.
Yok Bende Hatırlıyorum baya kişi tartışmaya dahil olmuştu f yi niye küçük yazıyorsun diye. Sonra g ler küçük yazılmaya başlıyınca kişilere uyarı verilmişti.
E.Cartman
25.Ağustos.2009, 03:34
Caner Erkin Galatasaray’da
Kategorisi: ScoutGS | 28 responses
Caner Erkin. Birinci çinko. Sonunda imzayı attı. Satış opsiyonu bizde olmak üzere kiralandı.
Saygılarımızla
ScoutGS.com
HayırLı olsun herkese
Clayman
25.Ağustos.2009, 04:03
Bu gece demek ki resmi sitede de açıklanacak transfer. Hayırlı olsun...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca 1. çinko lafı geçmiş. Daha önceki transferlerde olduğu gibi bu bir şifre olabilir. 2. ve 3. çinko olacak anlamına mı geliyor acaba bu ? :)
Öyleyse eğer, 2. çinko Nuri Şahin, 3. çinko ve tombala da Sercan olur bana göre :)
SAİT71
25.Ağustos.2009, 04:12
Nuri nin geleceğini sanmıyorum. Adam Dortmund ta kalmak için iyi teklifleri reddettim dedi ..
Suicider
25.Ağustos.2009, 04:14
Bu gece demek ki resmi sitede de açıklanacak transfer. Hayırlı olsun...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca 1. çinko lafı geçmiş. Daha önceki transferlerde olduğu gibi bu bir şifre olabilir. 2. ve 3. çinko olacak anlamına mı geliyor acaba bu ? :)
Öyleyse eğer, 2. çinko Nuri Şahin, 3. çinko ve tombala da Sercan olur bana göre :)
bence bizim takımın nurinin bonservisini karşılıcak durumu yok şuan anca oyuncu+para karşılığında sercanı alabilirler oda bursaya kalmış artık
PesimiSTyLa
25.Ağustos.2009, 04:14
Çinko olayında 2. bahsettikleri "İstemeyeni yok" tanımlamasına Sercan uyuyor. Nuri imkansız. Yeni sözlesme yeniledi. Gecen sezon iyi bir yıl gecirmemesine ragmen Bjk Dortmundla anlasmış, kendisini ikna edememişti; şimdi bu denli müthiş oynuyorken onu almak imkansız:) O hayal bence.
King_91
25.Ağustos.2009, 04:32
scout gs isim verdiğine göre 2-3 saat sonra resmiyet kazanır . canerin gelmesi volkanın gitmesi demek oluyor o zaman o da yarın açıklanır .
erdemzorer10
25.Ağustos.2009, 05:11
Caner Erkin hayırlı uğurlu olsun takımımıza..dilerim kalıcı olur..
Sercan da gelirse Los Galacticos tamamdır..
Haydi Haldun Baba son bir güzellik daha bekliyoruz :)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada yabancı stoper almayacaksak bile şayet Kayserispor ile anlaşılabilirse Ali Turan-Eren Güngör ikilisinden birini çok isterim takımdaki defans rotasyonu adına..bu ileride gereklilik gösterebilir çünkü..
SAİT71
25.Ağustos.2009, 05:15
Ali Turan son maçta Baros'tan çok ktirik topları kesmişti. Beğenmiştim Eren ise zaten gelecek vadeden bir oyuncu ikisinden birisi kesin alınmalı. Gerçi Emre Güngör oynamıyor doğru düzgün ama yinede 3 kulvarda gidiyor takım lazım olur
scar face
25.Ağustos.2009, 05:18
Nuri'yi almak çok zor...Ha 10 mn € bonservis verirsin sonrada kendisine,bütün ailesine milyon euroları dökersin anca...
Sercan da gelmeyecek bana göre 1 sezon daha Bursa'da kalacak...
erdemzorer10
25.Ağustos.2009, 05:21
Ali Turan son maçta Baros'tan çok ktirik topları kesmişti. Beğenmiştim Eren ise zaten gelecek vadeden bir oyuncu ikisinden birisi kesin alınmalı. Gerçi Emre Güngör oynamıyor doğru düzgün ama yinede 3 kulvarda gidiyor takım lazım olur
Emre Güngör biraz kilo almış ve hantallaşmış eski Emre den uzak ha forma girecektir elbet ama yavaş yavaş..çünkü geçen sene çok ciddi sakatlıklar yaşadı..
genç Semih'e de güveniyor olabilir Rijkaard..yoksa şimdiye çoktan alınırdı bir stoper diye düşünüyorum..bakalım transferin son bir haftasında neler olacak bekleyip göreceğiz..:)
E.Cartman
25.Ağustos.2009, 15:47
Caner açıklanmadı sanırım Sercan transferinin olumlu-olumsuz sonuçlanması bekleniyor ikisi birlikte açıklanacak ya da Volkan Yaman daha imzayı atmadı...
Sekopej
25.Ağustos.2009, 16:24
Volkan ile Caner'in bağlantısını çözemedim, oradan gelecek parayı Caner'e mi verecek Galatasaray da Volkan'ın transferi bekleniyor? Volkan gitmezse o bölgede oyuncu sayısı çok olacak deniyorsa, Caner'i aldıktan sonra da Volkan gönderilebilir. 18 takım varsa ligde 10 tanesi kiralık almayı kabul eder, göndermek sorun olmaz.
PesimiSTyLa
25.Ağustos.2009, 16:32
Volkan ile Caner'in bağlantısını çözemedim, oradan gelecek parayı Caner'e mi verecek Galatasaray da Volkan'ın transferi bekleniyor? Volkan gitmezse o bölgede oyuncu sayısı çok olacak deniyorsa, Caner'i aldıktan sonra da Volkan gönderilebilir. 18 takım varsa ligde 10 tanesi kiralık almayı kabul eder, göndermek sorun olmaz.
Almak isteyeni bulmak kolay iş ama Volkan diretiyormuş. Eses ile anlaştık, bonsrvis almayacagız; Volkanın bizdeki alacaklarını ödeyecek Eses öyle deniliyor. Eses ve Volkanın anlaşmasını bekliyoruz. Anlaşma da çok yakın.
Aşk-ı Şehir
25.Ağustos.2009, 18:34
Almak isteyeni bulmak kolay iş ama Volkan diretiyormuş. Eses ile anlaştık, bonsrvis almayacagız; Volkanın bizdeki alacaklarını ödeyecek Eses öyle deniliyor. Eses ve Volkanın anlaşmasını bekliyoruz. Anlaşma da çok yakın.
Volkan Yaman şu an Eskişehir'de bir otelde konaklıyor.:)
E.Cartman
25.Ağustos.2009, 21:27
Sözleşmesi bile hazır!
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm691623.jpg
Galatasaray, Caner Erkin'in kontratını bile hazırladı. Ancak Volkan, Eskişehirspor'a gitmek istemediği için genç yıldız bekletiliyor.
Sarı-Kırmızılılar, Caner Erkin ve CSKA Moskova ile her konuda anlaştı. Hatta genç yıldızın sözleşmesi bile hazırlandı. Ancak takımda solbek mevkiini boşaltmak isteyen Galatasaray, Volkan Yaman’ın takımdan ayrılmak istememesi üzerine transferi gerçekleştiremiyor. Hakan, Alpaslan ve Volkan’ın yanına Caner de alınırsa savunmanın solu için 4 alternatif olacak. Kadronun şişmesini istemeyen Cim Bom, Volkan’ı satmayı planlıyor.
Sivasspor, Alparslan’a talip
Yönetimin, ikna olmaması durumunda Volkan’ı kadro dışı bırakacağı öğrenildi. Olumsuz durumun sürmesi halinde ise Caner’in tüm gelişmelere rağmen, kadroya katılması ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi. Bu arada Alparslan’ı Sivasspor’un istediği ancak yönetimin bu oyuncuyu göndermeyi düşünmediği kaydedildi.
Raşit Altun
Kaynak: Fanatik
Crocodile1963
25.Ağustos.2009, 21:36
Yabancı oyuncu olsa anlayacağım ancak ikisi de Türk pasaportlu neden birisi gitmeden diğeri gelmiyor ?
ShevAnil
25.Ağustos.2009, 21:41
"Kadronun şişmesini istemeyen Cim Bom, Volkan’ı satmayı planlıyor."
Satamassam gerek yok diye düşünüyor.
GebzeLi1907
25.Ağustos.2009, 21:44
Bencede böyle sacma sey mi olur ne yani Caner'i Gs istiyor taraflar anlaşıyor Volkan kaldı diye almayacak mı kalırsa ?
Sanki federasyon sol kanat almada veya lisans cıkartmada sınır koymuş Gs da onu bekliyor yani çok sacma geliyo bana gercekten bu durum.Gs gibi büyük takımdan beklenmez en azından bütçesi cok dar olan bi ikinci lig takımı yapsa anlarım da..
erdemzorer10
25.Ağustos.2009, 21:48
Bencede böyle sacma sey mi olur ne yani Caner'i Gs istiyor taraflar anlaşıyor Volkan kaldı diye almayacak mı kalırsa ?
Sanki federasyon sol kanat almada veya lisans cıkartmada sınır koymuş Gs da onu bekliyor yani çok sacma geliyo bana gercekten bu durum.Gs gibi büyük takımdan beklenmez en azından bütçesi cok dar olan bi ikinci lig takımı yapsa anlarım da..
Yahu Allah için şu yorumunu bir oku arkadaşım ne alakası var dediklerinin..
Kadroda oluşacak şişmeyi engellemek için yapılan bir hamledir bu..eğer Volkan gitmezse Caner gelmeyecek belkide..Volkan gitmeden Caner'in gelmesinin bi mantığı yoktu çünkü bu transferdeki amaç oyuncuyu gönderip daha iyisini getirmektir..
Volkan gitmezse Caner transferi seneye kalacak belkide..
sananes
25.Ağustos.2009, 21:53
gayet mantıklı bence volkanın gitmesini beklemeleri sonucta fmde bile bi bölgeye 3-4 oyuncu aldıgınızda sadece 1i oynuyo en az 2si dogru düzgün hiç oynayamıyo ve mutsuz oluyo falan kadroyu dengeli kurmak istemesi cimbomun mantıklı geldi bana ama caner sol bek degil oynar ama mecburiyetten sadece
GebzeLi1907
25.Ağustos.2009, 21:57
O zaman o oyuncuyu göndereceksin ilk başta öyle anlaşacaksın ayrıca Caner'den sol bek pek iyi olmaz kanımca defansif anlamda cok zaafiyet verir sol önde yada ortada değerlendirebilir bekten ziyade.
Her türlü garip bi durum oluşuyor yani bence madem garanti değil oyuncuyu getirebilme durumun oyuncuyla neden anlaşıyosun bekletiyosun yabancı oyuncu sanki,yerli oyuncu neticede.
Sol bekten daha çok acık oyuncusu Caner, Volkan'ın mevkisini şişirmiycek yani aslında pek.
erdemzorer10
25.Ağustos.2009, 21:58
Ama alınış amacı Halkan Balta'ya alternatif olması..
Bırakın da ona da Rijkaard karar versin yahu adam istiyor demek ki bi bildiği var ..:):)
ShevAnil
25.Ağustos.2009, 21:58
Ben fmde bile satmayı düşündüğüm adamın yerine alıcağım oyuncuyla anlaşırım. Burda garip bi durum yok, garip olan sizin bunu anlamamakda ısrarcı olmanız.
GebzeLi1907
25.Ağustos.2009, 22:00
Yerli oyuncunun bekletildiğini ilk defa görüyoruz belkide ondan
ShevAnil
25.Ağustos.2009, 22:18
Sol bekde 3 oyuncumuz var. Volkan transferinde pürüz çıkarsa ve bu transfer yatarsa, caner gelmiyecek ama giderse gelecek. 3 oyuncu olan mevkiye elindeki oyuncuyu çıkarmadan transfer yapıp 4.yü almak saçma olmazmıydı? Boşuna maaş ödemek, mutsuz olduğunda onunla uğraşmak.
PesimiSTyLa
25.Ağustos.2009, 22:18
Kadro zaten şişik, Canere imzalatalım, Volkan gitmekten vazgecsin iyice şişsin ve aynı bölgedeki oyunculara fazladan maaş mı ödeyelim? Volkanın gidişi resmiyet kazandığı an Caner Galatasarayda.
Caner CSKA da yer yer sol bekte oynamıştır. Zaten alternatif acısından alınan bir oyuncu. 21 yasında olmasına ragmen tecrübeli ve cok yetenekli. Kadro kaalitesini arttıracagı kesin.
gerrrard
25.Ağustos.2009, 22:38
Yerli oyuncunun bekletildiğini ilk defa görüyoruz belkide ondan
Yabancıların bir özelliği mi var?
GebzeLi1907
25.Ağustos.2009, 22:39
Yabancıların bir özelliği mi var?
Evet kontejan doldururlar genelde Türk pasaportu yoksa.
Revolution
26.Ağustos.2009, 19:16
Galatasaray'ın yabancı kontenjanı boş..Boşu boşuna ortamı germene gerek yok anladık karalamaya çalışıyosun.
Sekopej
26.Ağustos.2009, 19:35
Galatasaray'ın yabancı kontenjanı boş..Boşu boşuna ortamı germene gerek yok anladık karalamaya çalışıyosun.
Karalamakla alakası olduğunu sanmıyorum. Türk bir oyuncuyu alırken bir kısıtlama olmaz ama yabancı oyuncuda kontenjan nedeniyle sıkıntı olabilir. Bu nedenle de bir yabancı gönderilmeden bir yabancı alınamaz ve bu şekilde bir oyuncunun gitmesi beklenebilir. Galatasaray'ın yabancı kontejanının konuyla alakası yok.
Caner Volkan'dan daha mı iyi, evet. O zaman beklemeye gerek yok, daha iyisini alırım, Volkan gitmez istemezse Necati gibi tek başına idman yapmaya başlar. Ama Galatasaray yönetimi öyle düşünmeyip, aynı mevkide 4 oyuncu olmasını istemediğinden bekliyorlarmış. Bu da mantıklı elbette ama ben olsam beklemem alırım. Volkan ister gitsin, ister gitmesin.
erdemzorer10
26.Ağustos.2009, 19:40
Sen de haklısın ama Rijkaard takımda arkadaşlık ortamı yaratmaya çalışıyor ve Volkan da özellikle takımdaki Alman kökenli oyuncularla samimi..Hani bu durum keyifleri kaçırabilir ve oyuncunun aldığı yıllık gibi faktörler de var..Bu yüzden bekleniyor..Volkan giderse Caner gelecek..Herkes için hayırlısı olsun..
Sekopej
26.Ağustos.2009, 19:45
İşte takımın dengeleri nedeniyle bana da bu mantıklı geliyor. Ben ilk yorum yaptığımda Volkan nasılsa istenmiyor, neden bekleniyor diye meraktan yazmıştım. Diğer arkadaş da yabancı olsa kontenjan sorunu nedeniyle beklenebilir şeklinde, genelleme yaparak yazmış yoksa Galatasaray'ın kontenjanı olabilir ki bahsi geçen de yabancı oyuncu değil.
Volkan dün Eskişehir'de diye söylenmişti. Zaten transferin bitmesine az kaldı, bu hafta içerisinde kesinleşir diye düşünüyorum.
Maksic
26.Ağustos.2009, 20:15
Sercan'da bir gelişme yok sanırım? Tabi Fotomaç bugün Sercan bitiyor demiş ama tabi inanacak değiliz:)
RaSenGan
26.Ağustos.2009, 20:23
6 gün kaldı zaten transfer sezonunun bitmesine.Bugün yarın kesinleşir Volkan Yaman ve Caner'in durumu.
ShevAnil
26.Ağustos.2009, 20:36
Ntvspor haber yapıyordu Galatasaray son teklifini verdi Sercan için, Bursaspordan cevap bekliyor gibisinden..
E.Cartman
26.Ağustos.2009, 21:53
Sercan'da bir gelişme yok sanırım? Tabi Fotomaç bugün Sercan bitiyor demiş ama tabi inanacak değiliz:)
:zuhaha abi inanmak güzeldir bozuk saat bile günde 2kez doğruyu gösterir abi :zuhaha
Nedvedmania
26.Ağustos.2009, 22:02
:zuhaha abi inanmak güzeldir bozuk saat bile günde 2kez doğruyu gösterir abi :zuhaha
Bozuk saat 2 kez doğruyu göstermez. Durmuş saat 2 kez doğruyu gösterir. Bozuk saat hala çalışıyordur , Saat gerçekte 2 ama bozuk saatde 3 dür ve bu sürekli 1 saat önde devam eder. Bu durumda hiç bir zaman gerçek zamanla uyuşmaz.
Saygılar ... :D
wolfson
26.Ağustos.2009, 22:08
:D Güzel bi tespit Nedvedmania
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ama arkadaşımızın bozuk saatten kastı duran saatti herhalde
Aşk-ı Şehir
26.Ağustos.2009, 22:14
Volkan Yaman Eskişehirspor'da!
RaSenGan
26.Ağustos.2009, 22:58
Volkan Yaman Eskişehirspor'da!
Daha detayı yok mu :icon_biggrin:
Maksic
26.Ağustos.2009, 23:47
Umarım gösterir:)
Crocodile1963
27.Ağustos.2009, 00:07
Başkan LigRadyo'da Sercan transferini konuşuyor. . .
Aşk-ı Şehir
27.Ağustos.2009, 00:09
Daha detayı yok mu :icon_biggrin:
Bonservisi alındı. :) Çok önemli bir nokta bence. :D
Cengo
27.Ağustos.2009, 00:52
Bonservisi alındı. :) Çok önemli bir nokta bence. :D
Kim söyledi bunu?
10M€'ya satmaya çalışıyorlar, o yüzden herkes rest çekmiş durumda.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hahaha :) Volkan Yaman'mış, sağol Anıl :)
E.Cartman
27.Ağustos.2009, 02:27
Bozuk saat 2 kez doğruyu göstermez. Durmuş saat 2 kez doğruyu gösterir. Bozuk saat hala çalışıyordur , Saat gerçekte 2 ama bozuk saatde 3 dür ve bu sürekli 1 saat önde devam eder. Bu durumda hiç bir zaman gerçek zamanla uyuşmaz.
Saygılar ... :D
:zuhaha süper tespit:zuhaha
:D Güzel bi tespit Nedvedmania
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ama arkadaşımızın bozuk saatten kastı duran saatti herhalde
Evet duran saati kastettim :D
E.Cartman
27.Ağustos.2009, 04:20
Afrika aslanı
Galatasaray’da geleceğin de programını yapan Hollandalı teknik adam, Michael Babatunde’yi Florya’ya getirip gözaltında tutmak istiyor... Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Frank Rijkaard’ın uzun süredir takibinde olduğu bir siyah genç oyuncuyla anlaştığı öğrenildi. Nijerya genç milli takımının yıldız oyuncusu Michael Babatunde’yi Avrupa’nın pek çok teknik adamından önce keşfeden Rijkaard’ın onu İstanbul’a getirmek üzere olduğu bildirildi. Michael Babatunde’ye Nijeryalı spor otoritelerinin “Afrika’nın Messi’si” adını taktıkları vurgulandı. BARCELONA’YI çalıştırırken Messi, Bojan Krkic ve Valdez gibi gençleri ortaya çıkaran Rijkaard’ın Babatunde’den son derece ümitli olduğunu Hollanda basını yazdı. Genç Nijeryalı futbolcunun menajeri Makanjuola Nureni dostlarıyla bir sohbet sırasında Babatunde’nin Rijkaard’ın gözetiminde olduğunu bildirdiğine dikkat çekildi. Nijeryalı genç için büyük planları olan Rijkaard’ın Galatasaray’ın sadece bugününün değil geleceğinin de planlarını yapması takdir topluyor
Kaynak: Fotospor
RaSenGan
27.Ağustos.2009, 05:20
Fotospor :rolleyes: Rijkaard diyorsa iş vardır o adamda.
Maksic
27.Ağustos.2009, 05:39
Fotospor olmasaydı inanabilirdim bu habere:)
Aşk-ı Şehir
27.Ağustos.2009, 16:25
Bu Babatunde'nin ismi 3 yıl önce felan çıkmıştı sanırsam. Hatta o takımın internet sitesinde açıklamışlardı Babatunde'yi Galatasaray'a verdik. Çok mutluyuz diye. :D
attiilla
27.Ağustos.2009, 20:15
şu foruma yazmayı ne kadar özlemişim...
bence bu seneki takımımız bence muhteşem rjikaard ve neeskens gibi nitelikli teknik adamlar bir 100 yıl daha gelmez galatasaraya değerini bilelim..bu skorlar böye devam etmez elbet kötü günler olacka takıma destek çıkalım..gsmobilea üye olup lisanslı ürünleri imkanımızca almaya çalışalım..yeni stadımız toki yapacak hayırlısını diyelim ve önümüzdkei sene kombine için para biriktirmeye başlayalım:D
E.Cartman
27.Ağustos.2009, 22:14
Güle Güle Volkan Yaman
http://www.galatasaray.org/images/haberler/86/B_4613_volkan%20mac%202%20b.jpg
Profesyonel Futbol A Takım oyuncularımızdan Volkan Yaman, bugün itibarı ile takımımızdan ayrılmıştır. Kendisine yeni kulübü Eskişehirspor'da başarılar diler, bugüne kadar kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.
Galatasaray Spor Kulübü
Kaynak: Galatasaray.org
PesimiSTyLa
27.Ağustos.2009, 22:22
Bu aksam yada geceye doğru Caner Transferi acıklanır heralde.
E.Cartman
27.Ağustos.2009, 22:50
Bu aksam yada geceye doğru Caner Transferi acıklanır heralde.
Belki Sercan'da açıklanır...:D
Maksic
28.Ağustos.2009, 03:29
Artık bitirsinler şu transferi kimi alıyorsak alalım..
attiilla
28.Ağustos.2009, 04:45
canerle sercan bizde gizli bir kaynaktan aldım haberi..
PesimiSTyLa
28.Ağustos.2009, 05:34
Sercan Yıldırım Galatasaray’da
Daha önce 2. bir oyuncuyla görüşmelerin son aşamaya geldiğini ve imzaya yakın olduğumuzu söylemiştik. İşte bu isim Bursaspor’un genç yeteneği Sercan Yıldırım’dı. Bu transferin hayırlı olmasını ve yeni sezonda Sercan’ın Galatasaray formasıyla başarılı olmasını diliyoruz.
Kaynak: ScoutGS.com
Kendilerine güvenim sonsuz Elano ve Keita transferlerinden. Onlar diyorsa bu iş %90 bitmiştir.
Maksic
28.Ağustos.2009, 05:34
Hep böyle oluyor gizli kaynak buraya kadar bile geldiyse nasıl gizli oluyorsa(!)
SAİT71
28.Ağustos.2009, 05:40
Kusura bakmada bu haberleri duymayan kalmadı :D
attiilla
28.Ağustos.2009, 05:44
Hep böyle oluyor gizli kaynak buraya kadar bile geldiyse nasıl gizli oluyorsa(!)
isim vermeyeceğim ama buraya kadar gelen bişiy değil kaç gündür medyada olan bir haber:)
erdemzorer10
28.Ağustos.2009, 05:49
Sercan Yıldırım çok büyük bir transfer..Rijkaard'ın elinde bir süperstar olup malolduğu fiyatın 3,5 katına gideceğinden şüphem yok..
Gerçekten bu nasıl bir transfer başarısıdır bu nasıl bir transfer anlayışıdır..
Yönetimi emeği geçen herkesi kutlamak gerekir..
Belki de kimseye nasip olmayacak bir transfer sezonu yaşadık..
Tebrikler yönetim..Tebrikler Haldun..!!
PesimiSTyLa
28.Ağustos.2009, 06:19
Henüz resmi açıklama yok :icon_smile:
http://img151.imageshack.us/img151/4391/adszyrw.jpg
İlginç değil mi? :icon_smile:
ultrAslan forumunda ss'i ceken arkadas yemin ediyor fotoşop olmadıgına dair. Hatta sercanın resme tıklayınca Topalın resmi çıkıyormuş.
http://img196.imageshack.us/img196/5776/sercanallahimnoluyorakl.png
Bunuda webcamden cekmiş. Bakalım bekliyoruz. Sercan gelirse muhteşem birşey olur.
Lucas Neill
28.Ağustos.2009, 06:24
Resmi açıklama da yakın bi zamanda açıklanır heralde inş faydalı olur takıma:)
Maksic
28.Ağustos.2009, 06:25
Çok entresan valla:)
erdemzorer10
28.Ağustos.2009, 06:30
Heycandan titreme geliyor yavaş yavaş..:D
Açtım Sercan'ın videolarını izliyorum :D
Yanlız dikkatimi birşey çekti attığı gollerin çoğu kafayla :D
RIDVAN TLM
28.Ağustos.2009, 06:37
galatasaray tarihinin en iyi transfer dönemi ...inşallah gelir sercan
PesimiSTyLa
28.Ağustos.2009, 16:03
SS'i ceken arkadas fotosop olmadıgını kanıtlamak için video cekip youtube'a yüklemiş.
http://www.youtube.com/watch?v=tZ4QfIK0PzA
Demek ki yapılmış bir hata ve resim hemen kaldırılmış. Bana Lincoln transferinde yapılan hatayı anımsattı :)
tarikko
28.Ağustos.2009, 16:19
LigRadyo'ya Trabzon muhabiri bağlanıp Caner ile 1 yıllık kiralık anlaşılmış demiş CSKA ile.Caner'in menajeri bugün Trabzon'a gidiyormuş.
Crocodile1963
28.Ağustos.2009, 16:25
1. çinko yalan oldu galiba :D
Oghuse
28.Ağustos.2009, 16:38
Başka bir yorum..
Sercan YIldırım Galatasaray’ımıza hayırlı olsun size şunu söyleyebilirm iş sadece Sercan’ın yeni forma numarsını seçmesine kaldı:)
7milyon euro+Nonda(yıllık alacaklarıyla birlikte)+Necati Ateş
Sercan Yıllık 1.1 milyon euro alacak + maç başı
PesimiSTyLa
28.Ağustos.2009, 16:43
Yalnız onu diyen bir ziyaretci. Kesinliği yoktur büyük ihtimal.
Hugo
28.Ağustos.2009, 16:50
Bu Babatunde'nin ismi 3 yıl önce felan çıkmıştı sanırsam. Hatta o takımın internet sitesinde açıklamışlardı Babatunde'yi Galatasaray'a verdik. Çok mutluyuz diye. :D
O oyuncu İbrahima Babatunde idi galiba. Bu oyuncu olmadığı kesin yani.. Malta'dan gelecekti güya.
Aslında Türkiye'den bir takım onunla görüşmüş. Haberciler de Türkiye'den kimi yazsak diye düşünüp Galatasaray'ı yazmışlardı :D Aslında Denizli ile görüşmüştü sanırım. Dipnot olarak ekleyeyim dedim.
uAburak89
29.Ağustos.2009, 14:18
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, CSK Moskovalı Caner Erkin’in transferine ilişkin konuştu. Sezgin, “Caner’in transferi Pazartesi günü bitebilir” dedi.
GÖRÜŞMELER OLUMLU DEVAM EDİYOR
Radyospor’a konuşan Adnan Sezgin, milli futbolcunun transferi için kulübü ve futbolcu ile görüşmelerin devam ettiğini ifade ederek, “ Her iki cepheyle görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmelerin olumlu sonuçlanmasını bekliyoruz. Herhangi bir aksilik çıkmazsa bu futbolcunun transferi en geç Pazartesi günü bitebilir” dedi.
PANATHİNAİKOS’U YENECEK GÜÇTEYİZ
UEFA Avrupa Ligi grubunu da değerlendiren Sezgin, grupta kendilerine Yunan temsilcisi Panathinaikos’u rakip gördüklerini ima ederek, “İlk maçımızı Panathinaikos ile deplasmanda yapacağız. Güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Bu yıl iyi bir takım kurduk. Panathinaikos güçlü bir takım ancak Galatasaray iyi bir hava yakaladı. Panathinaikos’u dışarıda da içerde de yenecek güçteyiz. Bu gruptan rahat bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Clayman
29.Ağustos.2009, 15:03
Sercan da yalan oldu herhalde...
nerazzuri
29.Ağustos.2009, 15:47
Forvet için Marko Pantelic ismi geçiyor.
"Ya Galatasaray'ı ya da Sampdoria'yı seçip spor hayatıma yepyeni bir yön vereceğim" diye açıklamada bulunmuş.
Ayrıca Haldun Üstünel'in, Marko Pantelic konusunda çok ileri adımlar attığını Alman ve İtalyan spor medyası yazmış.
Clayman
29.Ağustos.2009, 15:54
Pantelic iyi bir seçim olabilir. Hızlı bir oyuncu sayılır. Bitiriciliği de iyi. İş yapar bizde...
PesimiSTyLa
29.Ağustos.2009, 18:05
Forvet için Marko Pantelic ismi geçiyor.
"Ya Galatasaray'ı ya da Sampdoria'yı seçip spor hayatıma yepyeni bir yön vereceğim" diye açıklamada bulunmuş.
Ayrıca Haldun Üstünel'in, Marko Pantelic konusunda çok ileri adımlar attığını Alman ve İtalyan spor medyası yazmış.
Pantelic de iyi olur. Yalnız bu acıklamaların kaynagı ne? Hayali konuşmalar olmasın:)
attiilla
29.Ağustos.2009, 20:10
kaynak belirtmeden konuşmayalım..
ben blogları takip ediyorum ve FCN Blogda sercan ve caner transferi bitti yazıyor..gizli kaynak dediğim buydu azıcık araştırmayla herşeye ulaşabilirsiniz kaynak istemeyin bundan sonra..
tarikko
29.Ağustos.2009, 22:03
Galatasaray Caner'i almış Radyospor'da son dakika olarak geçti.Satış opsiyonu ile 1 senelik kiralama..
Ziya38
29.Ağustos.2009, 22:05
Belliydi zaten .. bir tane transfer yapariz kapatiriz ..
Clayman
29.Ağustos.2009, 22:14
Sercan'ı da alalım bitsin :n:
PesimiSTyLa
29.Ağustos.2009, 22:15
Radyospora inanmıyorum. Hergün böyle transfer haberleri yapıyorlar.
Caner imzalayacak yalnız orası belli birsey.
Birde forvet alınır diye düşünüyorum, Sercan yada başka bir sürpriz isim. 1Yabancı kontenjanımız daha var.
Alicanfmfan
29.Ağustos.2009, 22:16
Resmi acıklama gelmedi sanırsam :)
IcedEarth
29.Ağustos.2009, 23:20
2 resmi açıklama transferin son gününde gelebilir. Caner ve Sercan :)
ShevAnil
30.Ağustos.2009, 02:23
Sercan Yıldırım Galatasaray'da
Scoutgs her zaman yaptığını yine yaptı ve günler öncesinden transferi duyuyarak Türkiye'de rakipsiz olduğunu gösterdi. Scoutgs'yi çok seven ve kendimi fahri bir Scoutgs'li olarak gören ben sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Sercan Yıldırım transferini yarın uzun uzun değerlendiririz, analizimizi yaparız. Şimdi rahatlıkla uyuyabiliriz hoşgeldin Sercan diyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
yazıyı yazıldığı gibi kopyaladım bana ait değil.
sentugo
30.Ağustos.2009, 02:37
Allah Allah nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz anlamadım ben ??
feanorringeril
30.Ağustos.2009, 07:16
http://www.galatasaray.org/
"gerçekten biten" transferin haberi ilk önce buradan duyurulacaktır tüm Galatasaray' lılara. o yüzden hiçbirine şimdilik inanmıyorum bu habelerin. bir yerde pantelic, diğer yerde Caner diğer yerde Sercan bitti deniyor. Hepsi de kesin ifadeler kullanıyor. şimdi üçünün de gelmesi sözkonusu olmadığına göre...
RaSenGan
30.Ağustos.2009, 19:33
Kasımpaşa'ya kiralanıyor
Galatasarayımızda teknik direktör Frank Rijkaard tarafından kadroda düşünülmeyen Mehmet Güven, Kasımpaşa'ya kiralanıyor.
Galatasarayımızda teknik direktör Frank Rijkaard tarafından kadroda düşünülmeyen Mehmet Güven, Kasımpaşa'ya kiralanıyor.
İstanbul'un lacivert beyazlı ekibi, bir sezon boyunca formasını giyecek genç futbolcu için 425 bin lira ödeyecek. Yeni takımı ile yarın sözleşme yapacak olan Mehmet Güven, “Kalıp mücadele etmek isterdim ama hocamız böyle uygun görmüş. Bu sezon Kasımpaşa için ter dökeceğim. Ancak seneye yine G.Saray'a döneceğim” diye konuştu.
Kaynak: Hürriyet
MeMo
30.Ağustos.2009, 19:38
Hurriyet'mi Galatasaray'ımız ifadesini kullanmış ? :D
RaSenGan
30.Ağustos.2009, 19:42
Hurriyet'mi Galatasaray'ımız ifadesini kullanmış ? :D
Webaslan Hürriyet vs. yerlerden haber alıp eklerken Galatasarayımız yazıyor.
E.Cartman
30.Ağustos.2009, 20:35
Veda mesajı gibi!
30 Ağustos 2009 Pazar * 09:33
Galatasarayımızla sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Tobias Linderoth, ülkesi İsveç veya Danimarka’ya geri dönmeyi düşündüğünü açıkladı.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/linderoth1.jpg
Galatasarayımızla sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Tobias Linderoth, ülkesi İsveç veya Danimarka'ya geri dönmeyi düşündüğünü açıkladı
Cim-Bom'un sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan İsveçli oyuncusu Tobias Linderoth ülkesine veya Danimarka'ya geri dönmeye açık olduğunu açıkladı. Danimarka'nın B.T gazetesinde yer alan haberde, sözleşmesi 31 Mayıs 2010 tarihinde bitecek olan Linderoth'un, eski takımı FC Kopenhag'a dönmeye sıcak baktığı vurgulandı.
Tecrübeli oyuncu, B.T'ye yaptığı açıklamada, “Sözleşmemin bitmesine bir yıl kala eve dönüşü düşünme zamanın yaklaşmaya başladığını, ülkem İsveç ya da Danimarka'ya geri dönme imkanının mümkün olabileceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
En kısa sürede iyileşip Galatasaray forması giymek istediğini kaydeden Linderoth, Ocak ayından itibaren geleceği için bütün olasılıkları göz önünde bulunduracağını sözlerine ekledi.
Kaynak: Milliyet
Maksic
30.Ağustos.2009, 20:42
Tobi'nin gitmesinde bi sakınca yok Mustafa Sarp,M.Topal,Ayhan varken boşu boşuna para vermemiz zaten anlamsız buraya geldiğinden beri sakat kendi içinde bizim içinde en hayırlısı..
Aydin
30.Ağustos.2009, 21:42
Caner gelmek istediğini açık açık söyledi. Akşam telegolde izlersiniz.
Lucas Neill
30.Ağustos.2009, 22:45
Haldun Üstünel Caner'le anlaştık Cska yı bekliyoruz demiş.
PesimiSTyLa
31.Ağustos.2009, 02:05
Galatasaray Futbol Şubesinden Sorunlu Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel, Ankaraspor Maçı İçin Başkent Yolculuğu Öncesinde İstanbul Atatürk Havaalanı’nda Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtladı. Galatasaray’a Özgü Hedeflerinin Olduğunun Altını Çizen Haldun Üstünel, Beşiktaş Derbisinin Ertelenmesiyle İlgili Başvurularının Olmayacağını Söyledi.
Ankaraspor deplasmanına gidiyorsunuz. Takımın durumu iyi. Neler söyleyeceksiniz?
Galatasaray’a özgü hedeflerimiz var. Hem ligde hem de Avrupa’da başarılı sonuçlar almak istiyoruz. Kayıpsız bir başlangıç yaptık ve bu çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Ankara’dan da 3 puanla ayrılıp yolumuza devam etmek istiyoruz.
Galatasaray-Beşiktaş derbisi için Siyah Beyazlı yönetimin maçın ertelemesi konusunda girişimleri olacağı söylentiler var. Siz bu talep karşısında nasıl bir cevap verirsiniz?
Bu teklife göstereceğimiz yaklaşım konusunda kafamızda soru işaretleri oluşuyor. Türkiye Futbol Federasyonu nasıl bir program koyarsa, onu uygulamaya devam edeceğiz. Ama bizim iptalle ilgili bir başvurumuz olmayacak.
Transfer döneminin son günleri yaklaşıyor. Caner Erkin’in transferiyle ilgili gelinen son nokta nedir?
Caner’le kulüp arasında bir anlaşma mütabakatına vardık. Şuan için sadece CSKA Moskova ile olan bir sözleşmemiz var. O sözleşmenin son aşamasına geldik. CSKA Kulübü bizim şartlarımızı kabul ettiği taktirde transferi gerçekleştireceğiz.
Caner dışında, yerli ya da yabancı başka bir transfer söz konusu mu?
Görüştüğümüz bir iki isim daha var. Ama nihai kararı hocamızla Ankara’da yapacağımız toplantıyla vereceğiz.
Galatasaray.org
Kage
31.Ağustos.2009, 06:20
Futblolig'te Caner Erkin Galatasaray'la anlaştıgını büyük bi süpriz olmasa yarın açıklanıcağını söylediler.
RaSenGan
31.Ağustos.2009, 08:18
Yarın açıklanmazsa hangi gün açıklanacak :) Her şey bu 24 saat içinde olucak.Sercan,Caner vs. bakalım kim gelecek.Şu transfer sezonu bitse de rahatlasak.
Maksic
31.Ağustos.2009, 09:06
Ben açıkçası Sercan ve Caner dışında bir Türk oyuncu sürprizi bekliyorum Haldun bizi yine şaşırtabilir:)
Sirius Black
31.Ağustos.2009, 15:13
2009-2010 sezonuna, Lyon'dan Kader Keita, Manchester Ctiy'nin Berizlyalı yıldızı Elanno Blumer, Beşiktaş'tan Gökhan Zan ve Bursaspor'dan Mustafa Sarp'ı kadrosuna katan Galatasarayımız, transfer sezonunun son günlerine girdiğimiz şu günlerde CSKA Moskova'dan Caner Erkin'i 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.
Savunmanın solunda Hakan Balta'ya alternatif oluşturmayı planlayan sarı kırmızılılar bu bölge için düşündükleri Caner Erkin'i kadrosuna kattı.
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, günler önce anlaşma sağladıkları Caner Erkin için kulübü CSKA Moskova ile de anlaşmaya vardı. Genç futbolcu bu sabah faksla yoluyla kendisini Galatasaraylı yapan imzayı attı.
Caner bu akşam İstanbul'a gelecek ve yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sarı kırmızılı takımla antrenmana çıkacak.
E.Cartman
31.Ağustos.2009, 15:34
2009-2010 sezonuna, Lyon'dan Kader Keita, Manchester Ctiy'nin Berizlyalı yıldızı Elanno Blumer, Beşiktaş'tan Gökhan Zan ve Bursaspor'dan Mustafa Sarp'ı kadrosuna katan Galatasarayımız, transfer sezonunun son günlerine girdiğimiz şu günlerde CSKA Moskova'dan Caner Erkin'i 1 yıllığına kiralık olarak renklerine bağladı.
Savunmanın solunda Hakan Balta'ya alternatif oluşturmayı planlayan sarı kırmızılılar bu bölge için düşündükleri Caner Erkin'i kadrosuna kattı.
Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, günler önce anlaşma sağladıkları Caner Erkin için kulübü CSKA Moskova ile de anlaşmaya vardı. Genç futbolcu bu sabah faksla yoluyla kendisini Galatasaraylı yapan imzayı attı.
Caner bu akşam İstanbul'a gelecek ve yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sarı kırmızılı takımla antrenmana çıkacak.
Bide Sercan geLsin deymeyin keyfimize :zuhaha Şu FM2010 çıksada şu takımla bir kariyer yapsak :zuhaha
uAburak89
31.Ağustos.2009, 15:37
İyi transfer..
E.Cartman
31.Ağustos.2009, 15:38
Turkspor.net dün CANER'in G.SARAY ile ANLAŞTIĞINI ve bugün imza için CANER ERKİN'in İStanbul'a geleceği haberini ilk olarak veren siteydi..
ahaha yaLana bak :zuhaha:zuhaha
MeMo
31.Ağustos.2009, 16:13
Sercan Galatasaray'a gelebilir bence.Biz yalanladık,dün Ertuğrul Sağlam'ın açıklamaları falan.Bana gelebilir gibi geldi.
IcedEarth
31.Ağustos.2009, 16:19
İnşallah gelir, rotasyon iyice kuvvetlenmiş olur. Önünde Hakan Şükür örneği var onun gibi efsane olur...
Ziya38
31.Ağustos.2009, 16:55
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/4644.php
Caner Erkin Galatasaray’da
Galatasaray Futbol A.Ş. Rusya’nın CSKA Moskova takımından Caner Erkin’i sezon sonunda bonservisini satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiralamıştır.
Caner Erkin
1988, Balıkesir doğumlu olan Caner Erkin, futbola Edremit Kolej Spor’da başladı. 2002 yılında Vestel Manisaspor’a transfer olan Caner Erkin, 2004 yılında kulübü ile profesyonel sözleşme imzaladı. Genç oyuncu, 2004-05 sezonunda 16 yaşındayken, 2. ligde Vestel Manisaspor forması ile 4 maça çıktı ve 2. lig şampiyonluğu yaşadı.
Caner Erkin, 2005-06 sezonunda ise Vestel Manisaspor forması altında Süper Lig’de 27 maça çıktı. Süper Lig’de Vestel Manisaspor forması altında toplam 39 maça çıkan Caner Erkin, 5 gol attı.
Genç futbolcu, 2006-2007 sezonunun ilk yarısının ardından ara transferde Rusya’nın CSKA Moskova takımına transfer oldu. CSKA Moskova formasını Lig, Rusya ve Avrupa Kupası olmak üzere 49 kez giyen Caner Erkin, CSKA Moskova formasıyla iki kez Rusya Kupası şampiyonluğu tattı.
İlk kez 2006 yılında Gana’yla yapılan özel maçta A Milli takım formasını giyen, Caner Erkin, 13 kez A Milli takım formasını taşıdı. Sol bek ve orta sahanın solunda görev yapan genç oyuncu 1.81 boyunda.
PesimiSTyLa
31.Ağustos.2009, 17:01
Caner hayırlı olsun. İlk haberi veren scoutGsdi(1 hafta önceden) Turkspor biyerinden element uydurmasın :) Umarım Sercanda da haklı cıkarlar; ama o zor gibi geliyor bana.
Daha çok genç, yetenekli, yaşının aksine baya tecrübeli bir isim Caner.
erdemzorer10
31.Ağustos.2009, 17:01
Zaten bildiğimiz bir transferdi.Sadece resmiyete dökülmemişti.
Hayırlı uğurlu olsun.
IcedEarth
31.Ağustos.2009, 17:03
Bir de rotasyon için Sercan'ı da getirirsek mükemmel olacak. Takım zaten şahane, sadece rotasyon forvetimiz eksik. Sercan Baros'tan çok şey öğrenebilir, umarım olur bu transfer de...
Crocodile1963
31.Ağustos.2009, 18:11
Başkan şuan LigTV'de açıklamalar yapıyor ve Sercan'ı satmadığını söyledi. . .
erdemzorer10
31.Ağustos.2009, 18:21
Başkan Yazıcı Sercan'ı satabileceklerini ancak bunun belli fiyatlar dahilinde olacağını.Şuana kadar ki tekliflerin istenilen düzeyde olmadığını söyledi..Bu görünüşe göre Sercan takımda kalacak..
Clayman
31.Ağustos.2009, 18:25
Caner'in geleceğini herkes biliyordu, sadece resmi açıklama yapıldı. Hayırlı olsun takımımıza.
Bu gece çok küçük bi ihtimal de olsa Sercan'ı bitirebilir yöneticilerimiz.
IcedEarth
31.Ağustos.2009, 18:45
ScoutGS 3 gün önce Sercan'ı da Galatasaraylı yapmıştı. Hadi hayırlısı :) Sercan'ın ayrılırsa bize geleceğini düşünüyorum. Çünkü Bursa'ya forvet verebilecek durumda olan tek takım biziz. Sercan'a benim tahminim 6-7 Milyon civarı para+Nonda verilecek. Bu yıl transfere fazla harcama yapmadık. Kasadan bonservis bedeli olarak 4 Milyon çıktı bu yıl sadece. Sercan'la transfer sezonunu kapayabileceğimizi düşünüyorum...
Maksic
31.Ağustos.2009, 18:57
Caner hayırlı olsun camiamıza iyi transfer oldu emeği geçen tüm yöneticilere tekrar teşekkürler:)
mpaker66
31.Ağustos.2009, 18:58
yine süper bi transfer yaptılar.Haldun baba bize sercanı da getirrr
E.Cartman
31.Ağustos.2009, 19:04
ScoutGS 3 gün önce Sercan'ı da Galatasaraylı yapmıştı. Hadi hayırlısı :) Sercan'ın ayrılırsa bize geleceğini düşünüyorum. Çünkü Bursa'ya forvet verebilecek durumda olan tek takım biziz. Sercan'a benim tahminim 6-7 Milyon civarı para+Nonda verilecek. Bu yıl transfere fazla harcama yapmadık. Kasadan bonservis bedeli olarak 4 Milyon çıktı bu yıl sadece. Sercan'la transfer sezonunu kapayabileceğimizi düşünüyorum...
6M€ + Nonda + Necati ideaLdir diye düşünüyorum...
Birde TouLouse'den 23-24 yaşLarında biriyLe görüşülüyormuş diye duydum ne kadar doğru biLmiyorum ama Umarım bu Gignac'tır :zuhaha
scar face
31.Ağustos.2009, 19:08
Gignac'ın transfermarkt deki fiyatı 12 mn € hem kariyeri düşüşte değil bu fiyattan asağı almak imkansız...
PesimiSTyLa
31.Ağustos.2009, 19:10
Gignac'a Lyon 20 küsür verdi alamadı :)
nannar
31.Ağustos.2009, 19:31
Caner sol kanat için iyi bir alternatif oldu..Volkan Yaman ya da Alparslan ile o kanatın yürümeyeceği belliydi..Yalnız ben kendimi bildim bileli Galatasaray'da bu kadar derin akdro oluşturulmamıştı.Rijkard çok şanslı... Her bölgenin 1 tane de kalite yedeği var... Yani 2 tane 11 çıkarsak emin olun ikisi de kesinlikle ilk 5'te olacaktır... şuna baksanıza....
.................................................. ....Leo Franco (Orkun).........................................
Sabri (Uğur)......Gökhan Zan (Emre Aşık) ....Servet (Emre Güngör).....Hakan Balta (Caner)
....................Mustafa Sarp (Mehmet Topal)....... Ayhan (Barış Özbek)........................
Keita (Aydın )..................... Elano (Linderoth) ................................ Arda (Kewel)
........................................Baros (Nonda)........................................... ..................
Her ne kadar Linderoth Elano ile aynı bölgede olmasa da derin bir kadromuz var... Elano'nun yerinde o olmazsa Arda oynuyor, Kewel sola geçiyor falan filan ama sonuçta Galatasaray son yılların en alternatifli kadrosunu kurdu ve Adnan Polat'ın aklında kesinlikle sadece Türkiye ligi yok ! Bu kadro avrupa şampiyonluğu için kuruldu... Eğer form tutarlarsa ve ciddi sakatlar olmazsa 2000'deki sevinci yine yaşatabilirler... Zaten bazı anketlerde Şampiyonlar liginin favorisi Barcelonai UEFA Avrupa liginin favorisi Galatasaray görünüyor( şu anki takımlara göre.) Grup maçlarından sonra ŞL'den gelen takımları bilemem ama mevcut takımlar içinde Galatasaray'ın şansı var bence de....
attiilla
31.Ağustos.2009, 20:10
hayırlı olsun caner erkin..1 transfer daha geliyor gizli kaynaklar bana Sercanın geleceğini söylediler..son atakla Sercan bizde beyler..
Homer J.S
31.Ağustos.2009, 20:19
Aa hangi gizli kaynaklar acaba? :D
attiilla
31.Ağustos.2009, 20:21
aga hazır olun akşama doru açıklanır:D
E.Cartman
31.Ağustos.2009, 20:21
Galatasaray'da bir bomba daha mı?
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/08/31/fft17_mf359765.Jpeg
Sezona yaptığı flaş transferlerle damgasını vuran Galatasaray bir bomba daha mı gelecek?..
Baros, Keita, Arda ve Elano'lu kadrosuyla fırtına gibi esen ve son olarak Caner'i de kadrosuna katan Sarı-kırmızılılar buna rağmen kadroya takviye yapmayı düşünüyor.
Haldun Üstünel, transfer için görüştükleri bir-iki ismin daha olduğunu söylerken son kararı Teknik Direktör Rijkaard'ın vereceğini söyledi.
RaSenGan
31.Ağustos.2009, 20:22
Bu gizli kaynaklardan da herkes haber alıyor.Neresi gizliyse artık :)
Sercan'ı 8'den aşağı satmazlar bence.İbrahim Yazıcı iyi para verirlerse satıcam dedi zaten.Tabata'nın fiyatından daha aşağıya vermezler Sercan'ı.
PesimiSTyLa
31.Ağustos.2009, 22:23
Aykut + M.Güven bir miktarda para karsılığı Ufuk ile anlaştığımız söyleniyor. Bu transferde doğrudur umarım.
uAburak89
31.Ağustos.2009, 22:32
Aykut'u her zaman sevmişimdir, ama bir türlü fırsat bulamadı, fırsat geldiği zamanlarda oldu o kullanamadı. Başka bir takıma gitme zamanı geldi artık. Mehmet Güven ise sinir krizleri geçirtiyor bana, bu takımın kadrosunda olmasını bir türlü anlayamıyorum, anlam veremiyorum. Umarım gerçekleşir bu transfer, Ufuk gelecek vadeden bir kaleci.
Kage
31.Ağustos.2009, 22:47
Açıkçası ben Sercan'ın Bursa'da kalmasını istiyorum alırsak süper olur tabikide.
EreN
31.Ağustos.2009, 23:04
Uzatmayın... Konu GS transferleri
uAburak89
01.Eylül.2009, 00:24
Transferin bitimine 24 saatten az bir süre kala Galatasaray’da hareketlilik sürüyor. Son olarak CSKA Mopskova’dan Caner Erkin’i kiralayan sarı kırmızılılar, uzun süredir peşinde olduğu Ufuk Ceylan için de teklifini yeniledi!..
Lig TV’den Bahri Havadır’ın haberine Manisaspor ile gelecek sezon bitecek sözleşmesini yenilemek istemeyen kaleci Ufuk için Galatasaray’dan bir teklif daha geldi!.. Genç kaleci için daha önce yaptığı teklifi yenileyen sarı kırmızılı yönetim, kaleci Aykut ve bir miktar parayı Ege kulübüne teklif etti. Aykut’a sıcak bakan Manisaspor Yönetimi, önerilen parayı ise az buldu!.. Bu transfer için görüşmelerin süreceği öğrenilirken, Ufuk yarına kadar Galatasaray’a transfer olması bekleniyor.
KİRALIKLAR BELLİ OLDU!..
Bu arada Galatasaray’da kiralık olarak gidecek isimler de belli oldu. Sarı kırmızılı takımda Mehmet Güven, Alparslan ve Serkan Kurtuluş’un başka kulüplere kiralanacağı ve talipleri olan bu oyuncuların yeni takımlarının yarın belli olacağı öğrenildi.
Lucas Neill
01.Eylül.2009, 00:25
Alparslan Serkan Mehmet Güven için kendilerini göstermeleri için iyi bi şans kiralanmaları..
uAburak89
01.Eylül.2009, 00:26
Şu anda Bahri Havadır konuşuyor, Lincoln yarın itibariyle Frankfurt'a kiralanıyormuş..
E.Cartman
01.Eylül.2009, 03:44
Kurtuluyoruz!
31 Ağustos 2009 Pazartesi * 20:47
Lincoln'ün eski teknik direktörü Skibbe'nin çalıştırdığı Bundesliga ekiplerinden E.Frankfurt'a kiralık olarak göndereceği öğrenildi.
http://img.webaslan.com/img/3/2009/lincoln12.jpg
Galatasarayımız sorunlu oyuncu Lincoln'den kurtuluyor! Sarı-kırmızılı takım Lincoln'ü Alman Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'a kiralıyor.
Galatasaray yönetimi, sözleşmesini daha önce tek taraflı fesh ettikleri Brezilyalı futbolcu ile FIFA'lık olmaktan kurtuluyor. Lincoln'ü renklerine katmak isteyen E. Frankfurt, gelecek yıl satın alma opsiyonu ile birlikte Brezilyalı yıldızı kiralıyor.
Galatasaray'ın 1 yıllık kiralama karşılığında 750 bin Euro kazanacağı ve E. Frankfurt'un gelecek sezon Luncoln'ü bonservisi ile birlikte almak isterse 2.5 milyon Euro ödeyeceği öğrenildi.
Lincoln ve Skibbe geçtiğimiz günlerde Almanya'da bir araya gelerek bu transfer hakkında görüşmüştü.
Kaynak: Webaslan ve DHA
E.Cartman
01.Eylül.2009, 03:55
G.Saray Ufuk'u bekliyor!
http://www.sporx.com/images/1/29/9108_2880_sondakika002.jpg
Galatasaray'ın, Manisaspor'un başarılı file bekçisi Ufuk Ceylan'ın transfer etmek için ısrarı sürüyor. Galatasaray'ın, Ege ekibine yaptığı teklifi yenilediği, Aykut ve bir miktar para önerdiği öğrenildi. Manisaspor'un Aykut'u kabul ettiği ancak para miktarınının arttırılmasını talep ettiği öğrenildi. Ufuk Ceylan için yapılan pazarlıkların transfer döneminin son günü olan yarın bitirilmesi ve genç oyuncunun Galatasaray formasını giymesi bekleniyor.
Sarı-kırmızılılarda ayrıca forma bulma şansları az olan genç oyuncular, Mehmet Güven, Yaser, Alpaslan ve Serkan Kurtuluş'un kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor.
31.08.2009
Kaynak : Sporx.com
IcedEarth
01.Eylül.2009, 04:00
Ufuk gelmese de olur Sercan'ı alsınlar ya :zuhaha
E.Cartman
01.Eylül.2009, 04:06
Ufuk gelmese de olur Sercan'ı alsınlar ya :zuhaha
İkiside geLse daha güzeL olmazmı :zuhaha
Lucas Neill
01.Eylül.2009, 04:10
Ankara maçından sonra Rijkaard'la transferler hakkında son bi kez değerlendirme yapcaz dedi Sercan olmasa da inş gelir Ufuk..
Haldun Üstünel dedi Rijkaard'la görüşme yapcaz diye yazmamışım onu:)
sentugo
01.Eylül.2009, 04:29
Fox'ta az önce dediki;
Gs bir forvet oyuncusu almaktan son anda vazgeçip buj transferi devre arasına bırakmış..
Ufuk İle anlaşmış zaten gs'deymiş.. Haldun demiş bunları.. Raportaj yapmışlar..
IcedEarth
01.Eylül.2009, 04:33
İkiside geLse daha güzeL olmazmı :zuhaha
O ayrı hacım o zaman tadından yinmez zaten :zuhaha
PesimiSTyLa
01.Eylül.2009, 04:34
Haldun Üstünelin konuştuğunu gösterdiler mi ?
Göstermedilersr hayalidir muhtemelen.
Gerci bende forvet alınacagını sanmıyorum. Ufuk gelecek sanırım. Birde adam alınırsa eger ortasaha olur diye düşünüyorum. Bakalım artık yarın 17.00 de bitiyor herşey :)
E.Cartman
01.Eylül.2009, 04:39
Nonda'da kesin konuştu zaten Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamayacağını söyledi ki bu demek oluyor ki Sercan geLse biLe Nonda kaLacak ki bu Sercan'ın geLmesini güçleştirir... Ayrıca ben Linderoth'un sağlam versiyonunu buLursak aLmamız gerektiğini düşünüyorum çünkü geriden oyunu çabuk okuyup iyi pas atabilen bir oyuncuya ihtiyacımız olacak uzun maratonda...
Lucas Neill
01.Eylül.2009, 04:46
Bence 2 oyuncuyla anlaşıldı onlardan birini Rijkaard seçecek ve transferi kapatacağız..
baristayfur
01.Eylül.2009, 04:52
Bunu nereye yazmalıyım bilmiorm ama sabrinin talibi varsa bir an önce göndersinler..tamam sabri çok özverili kendi mevkisi olmayan yerde oynatılıyor ama alt yapımızdan yetişmiş bir insanın(artık 25 yaşında) hala orta açamaması sol ayağını hiç kullanmaması çektiği şutların bütün şehri dolaşması canımı çok sıkıyor..sadece koşmak yeterlimidir bilmiorm! teknik direktörler ne görüyorlar bu adamda anlamış değilim.
Evet sabrininde yetenekleri var fakat Gs a yetmiyor malesef kanımca..70 milyon nüfuslu güzelim ülkemizde bu adamdan daha iyisi çıkamıyormu??
PesimiSTyLa
01.Eylül.2009, 05:01
Bunu nereye yazmalıyım bilmiorm ama sabrinin talibi varsa bir an önce göndersinler..tamam sabri çok özverili kendi mevkisi olmayan yerde oynatılıyor ama alt yapımızdan yetişmiş bir insanın(artık 25 yaşında) hala orta açamaması sol ayağını hiç kullanmaması çektiği şutların bütün şehri dolaşması canımı çok sıkıyor..sadece koşmak yeterlimidir bilmiorm! teknik direktörler ne görüyorlar bu adamda anlamış değilim.
Evet sabrininde yetenekleri var fakat Gs a yetmiyor malesef kanımca..70 milyon nüfuslu güzelim ülkemizde bu adamdan daha iyisi çıkamıyormu??
Yine mi sabri :icon_biggrin:
Bugün maçı izlediysen macın iyilerindendi yine. Yine diyorum çünkü son 3 4 mactır cok güzel performans gösteriyor...
BeeTLeJuiCe
01.Eylül.2009, 05:14
Yine mi sabri :icon_biggrin:
Bugün maçı izlediysen macın iyilerindendi yine. Yine diyorum çünkü son 3 4 mactır cok güzel performans gösteriyor...
Bozuk saatte günde 2 defa doğruyu gösteriyor. :D Sabri eğer yetenekleri doğrultusunda oynarsa iyi yok uzaktan şut çeker, abzurt işler denerse kötü. Rijkaard bunu kafasına sokmuştur belkide...
baristayfur
01.Eylül.2009, 05:20
Rijkaard geldiğinden beri biraz kıpırdanması mevcut bi oyuncu ama maç sonunda iyi performans yapmış gibi görünsede maç içinde çok saç baş yolduran bi oyuncu..
Ben yinede avrupadan talibi varsa hemen gönderilmesi taraftarıyım...
yanındada promosyon olarak Barış'ı gönderirlerse çok sevinirm =)
IcedEarth
01.Eylül.2009, 05:24
Yapma birader Barış Özbek rotasyonda çok önemli bir oyuncu, pres ve savaşma gücü gerçekten çok yüksek. Sabri de gerçekten iyi gidiyor, bugün birkaç tane arapas attı ki ağzım açık kaldı ama bazı hareketleri kötü olunca ona çok yükleniyorlar maalesef...
PesimiSTyLa
01.Eylül.2009, 05:27
Bozuk saatte günde 2 defa doğruyu gösteriyor. :D Sabri eğer yetenekleri doğrultusunda oynarsa iyi yok uzaktan şut çeker, abzurt işler denerse kötü. Rijkaard bunu kafasına sokmuştur belkide...
Rijkaard geldiginden beri iyi oldugunu söyleyebilirim. Özellikle son maclarda dahada iyi. İtirazda etmiyor :) Gecen hafta gördüğü kart haksız olmasına ragen gidip itiraz etmedi, rakibi yerden kaldırmıştı. Gelişme var, Allah bozmasın.
E.Cartman
01.Eylül.2009, 05:29
Bence Sabri'yi uzaylılar kaçırdı yerine benzerini koydular oyunundan önce hakeme itiraz ederken görmediğim için şaşırıyorum en başında :zuhaha
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yine bir Sabri meselesi uzayıp gitmesinde... :D
IcedEarth
01.Eylül.2009, 05:34
Yok ben yatıyorum onun için anca sabaha cevap yazarım Sabri'ye laf sokanlara :zuhaha Herneyse transferin son gününde bir bomba transfer hayaliyle uykuya dalıyoruz...
baristayfur
01.Eylül.2009, 05:41
Sabri de Barışta mevkilerine göre gerçekten iyi özelliklere sahipler fakat birilerinin bunlara acilen akıl hocaliği yapması şart. Yetenk var zeka yok sorun bu..
neyse uzatmadan çekiliyorum bu konudan umarım hayırlısı olur onlar için,sevmek için çok uğraşıorm ama olmuyor napalm =)
E.Cartman
01.Eylül.2009, 06:23
Ufuk Ceylan Galatasaray’da.
Kategorisi: Galatasaray, ScoutGS | 2 responses
http://www.scoutgs.com/wp-content/uploads/2009/09/ufukvc2.jpg
Manisaspor’un genç kalecisi Ufuk Ceylan’ı 650.000$+Aykut karşılığında renklerimize bağladık. Bu transferin kulübümüze hayırlı olmasını diliyoruz.
Böylece tombalayı da tamamlamış olduk.
Kendi Yorumum: 2. çinko oLmadan TombaLa oLmaz :zuhaha ama hayırlısı oLsun Kulübümüze...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak: ScoutGs
PesimiSTyLa
01.Eylül.2009, 06:29
Bence Ufuk son gelen isim olacak. Scoutgsde Caner ve Ufuk'u bilmiş(daha öncede Elano,Keita), Sercanda yanılmış olacak.
ShevAnil
01.Eylül.2009, 07:43
Ufuğu 3. kaleci olarak aldıysak yazık olacak..
RIDVAN TLM
01.Eylül.2009, 08:13
valdesi oynatıp rüştüyü kesen rijkaardan yine böyle bişey bekliyorum eğer ufuk transferi doğruysa
KaPaLı
01.Eylül.2009, 12:16
Galatasaray'ın altyapıdan gelen kalecisi yokmu hiç ? Leo Franco - ufuk - Orkun. Ufukta bu teklifi kabul etmiş ilginç.
IcedEarth
01.Eylül.2009, 14:07
Orkun altyapıdan...
titates1
01.Eylül.2009, 15:11
Orkun geldiği takıma Gsden mi gitmişti ?
IcedEarth
01.Eylül.2009, 15:46
Evet hatta oyunda da galiba UEFA listesi verilirken Orkun altyapıdan yetişmiş 4 oyuncudan biri olabiliyordu...
KaPaLı
01.Eylül.2009, 15:49
Beşiktaş: Rüştü - Hakan Arıkan - '' KORCAN ''
Fenerbahçe : V. Demirel - '' V. BABACAN '' - '' MERT GÜNOK '' - '' ERTUĞRUL TAŞKIRAN ''
Böyle bir altyapıdan bahsediyorum.
PesimiSTyLa
01.Eylül.2009, 16:28
Yok. Öyle bir zorunluluk varda bizim mi haberimiz yok 3 kaleciden biri altyapıdan olacak diye ? :)
KaPaLı
01.Eylül.2009, 16:30
Anlatmak istediğmi istediğiniz yöne çekiyosunuz zaten neyse :)
LaigLeNoiR
01.Eylül.2009, 16:39
Beşiktaş'ta Erdem Köse'de var :D Şu anda Giresunspor'da ama hala lisansı çıkmadı.
Bu arada hayırlı olsun Galatasaray'a.
Lucas Neill
01.Eylül.2009, 16:44
Beşiktaş: Rüştü - Hakan Arıkan - '' KORCAN ''
Fenerbahçe : V. Demirel - '' V. BABACAN '' - '' MERT GÜNOK '' - '' ERTUĞRUL TAŞKIRAN ''
Böyle bir altyapıdan bahsediyorum.
Niye Fb'nin ilk 11 inde kaleciden ve Semihten başka altyapı oyuncusu yok:) Mesela Arda gibi Sabri gibi Uğur gibi Aydın gibi... Ufuk çok iyi transfer olmuş çok iyi bi kaleci hayırlı olsun takımımıza.
gerrrard
01.Eylül.2009, 17:05
Umarım Ufuk'ta Sercan'da gelmezler.
eXcitinG
01.Eylül.2009, 17:07
İsmaiL in dedikLerini boşuna çarpıtıyorsunuz. Adam orda aLtyapı dan kaLeci yok mu derken zaten eLinizde Leo Franco ve yedeği oLarak Orkun var neden üçüncü kaLeci oLarak aLtyapıdan bir isim düşünüLmüyorda Ufuk düşünüLüyor manasında söyLemek istemiş. Herşeyi yanLış anLamayın hemen.
PesimiSTyLa
01.Eylül.2009, 17:18
Leo'dan sonra gelecege dönük ilk 11de kullanabilecegimiz Ufuk'u alma sansımız varken niye almayalım ki? Leo gitse Orkun bu takımın kalesini koruyabilecek kaleci değil. Ufuk'un gelişiyle 3. kaleci konumuna düşecek. Bir ara onunda gönderilmesi gündemdeydi fakat sonradan kalmasına karar verildi sanırım. Ayrıca Ufuk'un da daha geldiği yok :)
King_Theoden
01.Eylül.2009, 17:18
Yahu ne adamlarsınız basit bir fikir teşhirinden kavga çıukaracaksınız nerdeyse . Bence de Ufuk ihtiyacımız olan bir transfer değildi, neden bu kadar üstüne duruyorlar anlamadım.
tarikko
01.Eylül.2009, 17:39
Alpaslan Kayserispor'a gitmiş kiralık olarak..Kendini geliştirebileceği bir takıma gitmiş..
SAİT71
01.Eylül.2009, 17:43
Ben Alpaslan ın yenetekli bir bek olduğunu düşünüyorum. Şuan eksikleri var ama oynaya oynaya kapatacaktır. Bir Fenerli olarak satılmamasına sevindim çünkü gerçekten ben beğeniyorum ve uzun vadede başarılı olacağını düşünüyorum. Belki seneye Hakan Balta'ya alternatif olabilir.
Clayman
01.Eylül.2009, 18:21
Orkun geldiği takıma Gsden mi gitmişti ?
Galatasaray'ın altyapıdan gelen kalecisi yokmu hiç ? Leo Franco - ufuk - Orkun. Ufukta bu teklifi kabul etmiş ilginç.
Orkun bizim altyapımızdan çıkma bir kaleci. Bizden gitti Elazığspor'a...
BeeTLeJuiCe
01.Eylül.2009, 18:21
Alpaslan için Bremen'liler isyan etmişti gitti diye, burası dahil ua'da falanda sevinç ile karşılanmıştı. Şimdi Alpaslan için yetersiz deniliyor.
Lucas Neill
01.Eylül.2009, 18:25
Maç sürekliliği olmadığı için sürekli pozisyon hataları yapıyodu Kayseri'de forma şansı bulup çok iyi olarak geri döner Gs'ye.Zaten Gs bu oyuncuya inanmasa kiralık olarak değil bonservisiyle gönderirdi.
PesimiSTyLa
01.Eylül.2009, 19:20
Alpaslan için Bremen'liler isyan etmişti gitti diye, burası dahil ua'da falanda sevinç ile karşılanmıştı. Şimdi Alpaslan için yetersiz deniliyor.
Alpaslan için kimse yetersiz demiyor Musti.:icon_smile:
Hatta bi ara bonservisi ile gidecek dedikodusu cıkmıştı bütün taraftarlar buna tepki göstermişti. Çünkü kendisindeki potansiyelin farkındayız. Mac tecrübesi yok sadece. Onu da Kayseride kazanabilir. Tolunay Kafkas genç oyunculara forma vermekten pek çekinmiyor. Bir Eren Güngör, Furkan, Abdullah ve daha niceleri forma bulabiliyor. Alpaslan da eger onlar kadar calışırsa mutlaka mac tecrübesi kazanır ve seneye takıma geri döner.
E.Cartman
01.Eylül.2009, 19:23
Alpaslan için kimse yetersiz demiyor Musti.:icon_smile:
Hatta bi ara bonservisi ile gidecek dedikodusu cıkmıştı bütün taraftarlar buna tepki göstermişti. Çünkü kendisindeki potansiyelin farkındayız. Mac tecrübesi yok sadece. Onu da Kayseride kazanabilir. Tolunay Kafkas genç oyunculara forma vermekten pek çekinmiyor. Bir Eren Güngör, Furkan, Abdullah ve daha niceleri forma bulabiliyor. Alpaslan da eger onlar kadar calışırsa mutlaka mac tecrübesi kazanır ve seneye takıma geri döner.
Ki Uğur Uçar'ında patlama yaptığı dönemde Kayseri'den geLdiğini belirtelim...
Ziya38
01.Eylül.2009, 21:19
Ufuk da ASLAN oldu!
FLAŞ! Turkcell Süper Lig takımlarından Galatasaray, Manisaspor'un genç file bekçisi Ufuk'u kadrosuna kattı.
Ayrıntılar birazdan...
01.09.2009
Kaynak : DHA
ShevAnil
01.Eylül.2009, 21:28
Yaser'in ankaragücüyle anlaştığı söyleniyor doğrumudur?
tarikko
01.Eylül.2009, 21:35
Evet az önce çıktı haber doğrudur heralde..
IcedEarth
01.Eylül.2009, 21:52
SON DAKİKA TRANSFERİ
01 Eylül 2009 Salı * 17:28
Galatasarayımız, Manisaspor (http://www.webaslan.com/manisaspor/)'un genç file bekçisi Ufuk'u kadrosuna kattı.
http://www.webaslan.com/_img/haber/manset_aracizgi.gif Galatasaray ile prensipte anlaştığı ve sözleşmesini uzatmadığı için Manisaspor (http://www.webaslan.com/manisaspor/) Yönetimi'nin kadro (http://www.webaslan.com/kadro/) dışı bıraktığı Ufuk için anlaşma sağlandı. Bu transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) karşılığında Manisaspor (http://www.webaslan.com/manisaspor/)'a 750 Bin Euro para + Yaser verildi. Galatasaray ile prensipte anlaştığı ve sözleşmesini uzatmadığı için Manisaspor (http://www.webaslan.com/manisaspor/) Yönetimi'nin kadro (http://www.webaslan.com/kadro/) dışı bıraktığı Ufuk için anlaşma sağlandı.
Bu transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) karşılığında Manisaspor (http://www.webaslan.com/manisaspor/)'a 750 Bin Euro para + Yaser verildi.
Kaynak: DHA
E.Cartman
01.Eylül.2009, 21:52
bazı yerLer para + Yaser = Ufuk diyor bazı yerler Para + Aykut = Ufuk diyor ki bana ikincisi daha mantıklı ve doğru geliyor... HayırLı olsun kulübümüze çok iyi bir oyuncu aldık...
LaigLeNoiR
01.Eylül.2009, 22:01
DHA'nın yalan haber yapacağını sanmıyorum.
Yaser + 750bin euro.
Her iki taraf içinde kârlı bir transfer olmuş. Bu Yaser'de ne yetenek vardı ama geçen sene yazık oldu G.Saray'da, Kartalspor'da bu adamı az mı takip etmiştik. :)
Crocodile1963
01.Eylül.2009, 22:01
Sercan'dan mutlusu yok!
Sercan Yıldırım, transfer döneminin bitmesiyle rahatladığını belirterek, "Bursa'da çok mutluyum. Kalmam da iyi oldu" dedi.
Bursaspor'un genç golcüsü Sercan Yıldırım, transfer döneminin ocak ayına kadar sona erdiğini hatırlatarak, transfer süresinin dolduğu son ana kadar, isminin sürekli yurt içi ve dışındaki takımlarla anıldığını belirtti. Transfer söylentileri nedeniyle zaman zaman zor dönemler yaşadığını dile getiren genç oyuncu, ''Transfer dönemi bitti, en çok ben rahatladım'' dedi.
Sercan, Bursaspor'da mutlu olduğu için sezon öncesi sözleşmesini uzattığına dikkati çekerek, ''Bursaspor'da çok mutluyum. Kalmam da çok iyi oldu. Bizim kafamızda sadece takımımızın başarısı var. Bunu düşünüyoruz. Umarım sezon sonunda ligi en iyi yerde bitiririz'' diye konuştu.
Özellikle transfer dedikodularının arttığı dönemde, yeşil-beyazlı taraftarların kendisini sahiplenmelerinin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Sercan, şunları söyledi: ''Büyük taraftarımızın bana sahip çıkması, benim Bursaspor aşkımı daha da kabartıyor. O nedenle gönlüm çok rahat. Transfer söylentileri, benim futbolumu hiç etkilemedi. Sahaya çıktığımda hep futbolu düşündüm. Bunun karşılığını da A Milli Takıma seçilerek aldım. Umarım burada da forma şansı bulur, gerçek performansımı sahaya yansıtırım ve bir daha bu kutsal formayı hiç üzerimden çıkarmam.''
Aydin
01.Eylül.2009, 22:12
Kadir Çetinçalı bizzat kendisi yaser artı 750 bin euro dedi.
E.Cartman
01.Eylül.2009, 22:55
SON DAKİKA TRANSFERİ
01 Eylül 2009 Salı * 17:28
Galatasarayımız, Manisaspor'un genç file bekçisi Ufuk'u kadrosuna kattı.
Manisaspor, transferin son gününde kaleci Ufuk Ceylan'ı Galatasarayımıza sattı. Yönetimin sözleşmesini uzatma teklifini kabul etmediği için kadro dışı bırakılan ve sezon başından bu yana takımdan ayrı çalışan 22 yaşındaki file bekçisi, dün iki kulüp arasında yapılan görüşmeler sonunda sarı-kırmızı kulübe transfer oldu.
Galatasaraylı yöneticilerin, ismi uzun süredir gündemde olan Ufuk için bugün Manisaspor'a kaleci Aykut ya da Orkun'dan birini, ayrıca Yaser, Mehmet Güven ve bir miktar para önerdiği öğrenildi. Manisalı yöneticiler teklifi Ankara'da bulunan Teknik Direktör Mesut Bakkal'a iletirken, Bakkal'ın önerilen isimleri onayladığı, kaleci tercihini de Orkun'dan yana kullandığı bildirildi.
Kaleci Ufuk'un imza yetkisini elinde bulunduran Menajer Ahmet Bulut'un ön sözleşmeyi imzaladığı, genç kalecinin de ilk uçakla İstanbul'a gideceği belirtildi.
Kaynak: DHA
Kaynak: Webaslan
RaSenGan
01.Eylül.2009, 22:58
Yaser gitmişse süper olur gerçekten.
http://www.goal.com/tr/news/article-image?id=55026
Son dakika Aslan'ı!
Galatasaray, transfer sezonunun kapnamasına saatler kala Ufuk Ceylan'ı renklerine bağladı. Manisaspor'un bu transfer karşılığında 750 bin avro bonservis ücretinin yanısıra Yaser'i aldığı öğrenildi.
Goal.com
Yaser Kartal'a dön..:)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Yaser, Mehmet Güven ve Orkun verilmiş Ufuk'a karşılık.
Başka bir haberde de Ankaragücü'nün Yaser'i kiraladığını okudum. Resmi açıklamayı bekliyorum.
PesimiSTyLa
02.Eylül.2009, 00:20
Necati Ateş de antalya ile 1 yıllık imzalamış.
fenerbahce_1907
02.Eylül.2009, 01:21
Ufuk Ceylan Galatasaray'da
Kulübümüz, Manisaspor formasını giymekte olan milli kaleci Ufuk Ceylan ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır.
Yeni oyuncumuz Ufuk Ceylan'a hoşgeldin diyor, sarı-kırmızı formala üstün başarılar diliyoruz.
Kulübümüz futbolcularından Yaser Yıldız, Mehmet Güven ve Orkun Usak, bonservisleriyle birlikte Manisaspor'a verilmiştir. Yine kulübümüz futbolcularından Necati Ateş'in sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilerek Antalyaspor'a transfer olmuştur.
Yaser Yıldız, Mehmet Güven, Orkun Usak ve Necati Ateş'e, bugüne kadar kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni kulüplerinde başarılar diliyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü
Ufuk Ceylan Kimdir
1986, İzmir doğumlu olan Ufuk Ceylan futbola Altay’da başladı. 2002 yılında Altay A Takımı’na yükselen Ufuk Ceylan, Altay forması ile ikinci ligde 2003-04 sezonunda iki, 2004-05 sezonunda ise altı maçta görev yaptı.
2006 yılında ise Manisaspor’a transfer olan genç kaleci ilk sezonunda iki maçta forma giydi. Takımının üçüncü kalecisi konumunda olan Ufuk Ceylan 2006-07 sezonunda Manisaspor’la 6 lig, bir de Türkiye Kupası’na maçına çıktı.
Ufuk Ceylan, 2007-2008 sezonunda ise Manisaspor’da birinci kaleci oldu. Manisaspor forması altında Turkcell Süper Lig’e çok iyi bir giriş yapan genç kalecinin, Liechtenstein ile oynanan Ümit Milli Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçında kolu kırıldı. Yaklaşık 3 ay sahalarda uzak kalan Ufuk Ceylan, o sezon 16 maçta takımının kalesini korudu.
Manisaspor’la 2008-09 sezonunda Bank Asya Ligi’nde mücadele eden genç kaleci, 30 maçta görev aldı ve takımının 1. lige çıkmasında önemli pay sahibi oldu.
U18, U19 ve U21 Milli takımları için toplam 38 kez davet alan Ufuk Ceylan, 11 Şubat 2009 tarihinde Fildişi Sahili ile oynanan özel maçta ilk kez A Milli Takımın aday kadrosuna çağrıldı. Bu maçta yedek bekleyen genç kaleci, Azerbaycan ve Fransa ile oynanan özel maçlarda da milli takım kadrosuna davet edildi.
tarikko
02.Eylül.2009, 01:22
Kulübümüz, Manisaspor formasını giymekte olan milli kaleci Ufuk Ceylan ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır.
Yeni oyuncumuz Ufuk Ceylan'a hoşgeldin diyor, sarı-kırmızı formala üstün başarılar diliyoruz.
Kulübümüz futbolcularından Yaser Yıldız, Mehmet Güven ve Orkun Usak, bonservisleriyle birlikte Manisaspor'a verilmiştir. Yine kulübümüz futbolcularından Necati Ateş'in sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilerek Antalyaspor'a transfer olmuştur.
Yaser Yıldız, Mehmet Güven, Orkun Usak ve Necati Ateş'e, bugüne kadar kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni kulüplerinde başarılar diliyoruz.
Galatasaray Spor Kulübü
Suicider
02.Eylül.2009, 01:26
yaser mehmet ve orkun mu verilmiş çok gibi geldi bana :S neyse hayırlısı olsun takımımıza
CeNTeR_TR
02.Eylül.2009, 01:26
Yaser Mehmet ve Orkun için çok iyi oLmuş ama Ufuk için iyi oLduğu pekde söyLenemez .. Oynayacağı takım oLan Manisa'da 1 sezon daha devam etmeLiydi bence ama parayı aLdığı için sorun yokdur :)
Ne diyeLim hayırLı oLsun :=)
PesimiSTyLa
02.Eylül.2009, 01:29
Verilen oyuncular zaten forma bulamayacak isimlerdi. Manisaya yararlı olacaktır 3ü de. Kadro şişkinliği ve maaşlarından da kurtulduk.
2 takıma da hayırlı olsun.
Suicider
02.Eylül.2009, 01:31
ufuk 2. kaleci aykut 3. kaleci olacak ozaman anladğım kadarıyla
baristayfur
02.Eylül.2009, 01:37
Çok şükür M.güven gitti takımdan.. kaldı 2 kişi =)
Maksic
02.Eylül.2009, 01:40
Hoşgeldin Ufuk gelecek için iyi bir transfer oldu..
RaSenGan
02.Eylül.2009, 01:42
Hayırlı olsun kulübümüze.Gereksiz oyunculardan biraz olsun arındık.
IcedEarth
02.Eylül.2009, 02:17
Keşke Orkun ve Mehmet Güven bonservisiyle Yaser kiralık verilseydi. Yaser'den faydalanabileceğimizi umuyordum 1-2 yıl içinde...
E.Cartman
02.Eylül.2009, 02:40
Keşke Orkun ve Mehmet Güven bonservisiyle Yaser kiralık verilseydi. Yaser'den faydalanabileceğimizi umuyordum 1-2 yıl içinde...
Abi iyide Yaser kendi ayaklarıyla bitirdi kredisini Rijkaard o kadar forma şansı verdi hiç kullanamadı ToboL maçı faciaydı zaten bi daha da kadroya giremedi zaten...
Nedvedmania
02.Eylül.2009, 02:45
Dahada Transfer olmaz sanırım :) Lincoln Kesin gitti mi ? Gitmeseydi keşke :( :n:
IcedEarth
02.Eylül.2009, 02:56
Abi iyide Yaser kendi ayaklarıyla bitirdi kredisini Rijkaard o kadar forma şansı verdi hiç kullanamadı ToboL maçı faciaydı zaten bi daha da kadroya giremedi zaten...
Haklısın da işte kiralık gitseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Beğenmezsek gelecek yıl da satılırdı bir şekilde...
LaigLeNoiR
02.Eylül.2009, 03:09
Biz Tabata'ya 8 Milyon Euro verince çok oluyor. Galatasaray yedek kalecisi için 3 tane gelecek vaadeden isimden vazgeçmiş.
Bu arada oyuncuların yanı sıra para da verilmiş mi ?
hakan769
02.Eylül.2009, 03:14
Biz Tabata'ya 8 Milyon Euro verince çok oluyor. Galatasaray yedek kalecisi için 3 tane gelecek vaadeden isimden vazgeçmiş.
3 tane Gelecek vaad eden diyorsun
Mehmet Güvenden bir halt olmaz
Yaser Yıldızdan Bir halt olmaz
Orkun Uşakdanda bir halt olmaz
Ufuk Ceylan ise Geleceğin Kalecisi olacak.
Nedvedmania
02.Eylül.2009, 03:15
Evet 3ündende bi halt olmaz :)
IcedEarth
02.Eylül.2009, 03:18
Mehmet Güven mi gelecek vaadediyor? Orkun kaç yaşında peki, nasıl bir gelecek vaad edebilir acaba? Yaser de verilebilir gayet normaldir, siz TAbata'yı alırken 8 milyon para veriyorsunuz ekstradan maaşı da var bu adamın. Ayrıca Tabata 29 yaşında. Biz Ufuk için 3 tane artık yedek bile olmayan oyuncu veriyoruz. Para olarak sadece maaşı ödeniyor ve 3 futbolcunun maaşından kurtuluyoruz, ki sadece Orkun'un maaşının Ufuk'un maaşından daha fazla olduğunu eminim diyebilirim. Ayrıca Ufuk 22 yaşında. Leo Franco'nun yaşını düşünürsek fazla kalmayacağı kesin gibi. Ondan sonra güven verirse Ufuk kaleye geçecek.
Yok illa laf sokacam diyorsanız daha mantıklı yerlerden saldırın, komik oluyor çünkü...
CeNTeR_TR
02.Eylül.2009, 03:19
3 tane Gelecek vaad eden diyorsun
Mehmet Güvenden bir halt olmaz
Yaser Yıldızdan Bir halt olmaz
Orkun Uşakdanda bir halt olmaz
Evet 3ündende bi halt olmaz :)
YanLış bi üsLüp bir haLt oLmaz ..
Ayrıca Yaser bu takıma ne ümitLerLe geLdi bunu herkes çok iyi biLiyo :=
Orkun geLdiğindede aynıydı :)
Mehmet geLdiğindede aynıydı :)
Hepsi geLecek vaadedendi yani ..
PesimiSTyLa
02.Eylül.2009, 03:20
Orkun 29 yasında yahu nesi gelecek vaadediyor?
M.Güven yıllardır en cok sabır gösterilen oyuncu. Hatta taraftar arasında torpili var mı diye espriler dönüyordu. 22 yasında ve bu takımda oynayamayacagı belli.
Yaser için "Gelecek vaadediyor" tanımı belki doğru olabilir. 21 yasında ve gerektiği kadar forma sansı bulamadı. Yalnız takımda oynayamazdı, Manisada kendini daha iyi gösterir. Gelecegi varsa sıçramasını yapar.
IcedEarth
02.Eylül.2009, 03:21
Gelecek vaad edip de hiçbir işe yaramazsa sonu böyle olur normaldir. Oynayabileceği kulübe gitti 3'ü de, Orkun geldiğinde nasıl bir gelecek vaad ediyordu Allah rızası için ya. Hadi YAser ediyordu, Mehmet Güven de altyapıdan başka yerden gelmedi ki...
PesimiSTyLa
Bu arada Yaser 21, Mehmet 22sini doldurdu, 22sine ve 23üne girecekler.
Selman Ozturk
Murat Mehmet Güven geçtiğimiz yıl haketmediği kadar forma şansı buldu. Yetenekleri oldukça kısıtlı bir oyuncu. Galatasaray'da zaten oynayamayacaktı. Yaser de geçtiğimiz yıl şansını kullanamadı.Ben bu yıl ümitliydim ancak hazırlık kampında öyle bir performans sergiledi ki kendi kredisini kendi tüketti. Yaser'in bundan öte gideceğini de düşünmüyorum.
Orkun iyi bir yedek kaleciydi, ancak Ufuk ondan da iyi bir yedek kaleci.Hatta belki önümüzdeki yılların 1 numarası. Yaşının henüz 22 olması da gelecek için umut veriyor.
+700.000 Euro para verildiği söyleniyor. İbrahim Kaş'ın 1 yıllık kira ücreti olduğu söylenen 900.000 küsürlük rakama (ne kadar doğru bilmiyorum) bakıldığında oldukça cüz'i bir miktar...
hakan769
02.Eylül.2009, 03:22
Mehmet Güven paf takimdan cikti ve kendini geliştiremedi
Orkunu Aldik oda istenileni veremedi Yaser desen Büyük takım oyuncusu değil.
Suicider
bu dediğinde haklısın ama şanslarını kullanamadılar bu dönemde şuan bu 3 ünü toplasanız değerleri 3m euro etmez hadi etti diyelim 1m da ekstra vermiş olsak manisaya bize 4 m avro ya mal olmuş olacak 30 yaşında ve gelecekte yarı fiyatına satama ihtimaliniz bile olmadığı tabataya 8m euro vermektense bence akla uygun bir transfer
PesimiSTyLa
Ayrıca 3 oyuncu verip 3ünün maaşının külfetinden kurtuluyoruz. 1 oyuncu alıyoruz. Üstüne kadrodaki şişkinlik azalıyor...
E.Cartman
02.Eylül.2009, 03:27
evet üslup biraz yanlış olmuş:)
Yaser ümitlerle geldi eline geçen bu kadar şansıda harcadı gitti Orkun geldiğinde yine aynıydı ama Orkun gelecek vaad etmiyor 1980 Mayıs'ında doğmuş yani 29,5tan 30 yaşında bir oyuncu Mehmet'te alt yapıdan çıktı ama düz mantık bir oyuncu onunda pek geleceği yok... :D
CeNTeR_TR
02.Eylül.2009, 03:30
Gelecek vaad edip de hiçbir işe yaramazsa sonu böyle olur normaldir. Oynayabileceği kulübe gitti 3'ü de, Orkun geldiğinde nasıl bir gelecek vaad ediyordu Allah rızası için ya. Hadi YAser ediyordu, Mehmet Güven de altyapıdan başka yerden gelmedi ki...
1.si ben buna itiraz etmiyorum.Bu oyuncuLarın sonunun böyLe oLması gayet doğaL :) 2.si Orkun için geLecek vaadedenden ziyade oynayabiLecek bi kaLeci gözüyLe bakıLmadımı ? İkincisi aLt yapıdan geLdiğini bende biLiyorum :) a takıma yükseLirken bu oyuncu için ne dendi geLecek vaadeden bir oyuncu o zaman bu adam a takıma geLiyorsa bi yerden geLmiştir bence :) konuda siz hakLısınız fakat geLen genç oyuncuLar oynamassa köreriyor.. bknz Yaser , İlhan ParLak vs vs
Mehmet Güven paf takimdan cikti ve kendini geliştiremedi
Orkunu Aldik oda istenileni veremedi Yaser desen Büyük takım oyuncusu değil.
Mehmet'in nerden geLdiğini bende biLiyorum sonuçta bu takım'a geLdi aLt yapıdan .. Konu hakkında size karşı bi çıkışım yok sadece genç oyuncuLarın oynaması Lazım bunu beLirtmek istiyorum :) yukarıda yazdım zaten bunu ..
bu dediğinde haklısın ama şanslarını kullanamadılar bu dönemde şuan bu 3 ünü toplasanız değerleri 3m euro etmez hadi etti diyelim 1m da ekstra vermiş olsak manisaya bize 4 m avro ya mal olmuş olacak 30 yaşında ve gelecekte yarı fiyatına satama ihtimaliniz bile olmadığı tabataya 8m euro vermektense bence akla uygun bir transfer
Çok doğru bi tespit :=)
hakan769
02.Eylül.2009, 03:30
Haldun Üstünel varken sırtımız yere gelmez.
CeNTeR_TR
02.Eylül.2009, 03:31
evet üslup biraz yanlış olmuş:)
Yaser ümitlerle geldi eline geçen bu kadar şansıda harcadı gitti Orkun geldiğinde yine aynıydı ama Orkun gelecek vaad etmiyor 1980 Mayıs'ında doğmuş yani 29,5tan 30 yaşında bir oyuncu Mehmet'te alt yapıdan çıktı ama düz mantık bir oyuncu onunda pek geleceği yok... :D
ÜsLupta anLaştık diğer konuLardada anLaştık :)
Yahu bu Orkun'un yaşı o kadar varmıymış :D
erdemzorer10
02.Eylül.2009, 03:34
Az önce haberleri okudum ve gerçekten bu kadar sevinemezdim..
M.Güven,Yaser,Orkun gibi takımda yer bulamayacak ve boş yere maaş ödeyeceğimiz 3 oyuncudan kurtulup yerine geleceğin 1 numarası Ufuk'u alıyoruz..Alpaslan maç tecrübesi kazanacağı bir takıma gidiyor (ki bence tek eksiği bu)..Üstüne bir de Necati sorunu halloluyor..Kadro şişkinliği kalmadı böylece..Çok çok mantıklı bir yol izlemiş yönetim..
hakan769
02.Eylül.2009, 03:34
çok faydali bi transfer yaptik 3 tane adamın maaşından kurtulduk kadro şişkinliği gitti geleceğin kalecisini aldik daha ne olsun
uAburak89
02.Eylül.2009, 03:36
Yaser için ne olumlu ne olumsuz görüşüm vardı, yolu açık olsun. Mehmet Güven için yapacağım tek yorum var, her ne kadar Turkcell kullanan biri olsam da OH BE ! diyorum.. xD Orkun yani eski deli kalecimiz, verdiği hizmet için teşekkür etmek gerek, onun da yolu açık olsun..
Ufuk geleceği parlak bir kaleci, umarım çok çalışır, kendini geliştirir ve kalemizi yıllarca korur. :)
CeNTeR_TR
02.Eylül.2009, 03:38
her ne kadar Turkcell kullanan biri olsam da OH BE ! diyorum.. xD
Burak burda bi ince var sanki :D
KoyuLaştırdımki herkes anLasın =)
C h A o S
02.Eylül.2009, 03:41
Oh be şu Mehmet ve Yaser'den kurtulduğumuza o kadar sevindim ki oh bee:) Ufuk ise sadece Fmden biliyorum.:)İnşaAllah yararlı olur.Zaten bu sene Leo oynar,seneye Allah Kerim...
krALEX1907
02.Eylül.2009, 03:43
Galatasaray kadro derinliğini çok iyi ayarladı. Hemen hemen her oyuncunun iyi bir alternatifi var.
Ufuk ve caner çok yerinde transferler oldu :)
PesimiSTyLa
02.Eylül.2009, 03:45
Üste para verilmemiş bu arada. İlk anlaşma Aykut + para seklindeymiş. Mesut Bakkal Aykut yerine Orkunu istemiş, para yerine de Mehmet ve Yaseri istemiş anlaşma sağlanmış.
Aydin
02.Eylül.2009, 03:52
Nee. kurtarıcımız mehmet güveni takasta mı kullanmışlar. kınıyorum bu yönetimi.
LadroN
02.Eylül.2009, 04:02
çok iyi oldu umarım ufuk ceylan rıjkaard ın elerinde muhteşem bir kaleci olurda kaleye yabancı kontejyanı gitmez:D hemde Türk milli takımına iyi bir kaleci daha gelir.Ayrca sonunda mehmet güveni sattık orkunda gitti yaser beklene patlamyı yapamamıştı inşallah manisada başarılı olur. Necatinin zaten varlığı yokluğu belli değildi kadronun sayısı aşağı indi iyi oldu. Fmde çok iyi bir takım olduk bu arada gerksizlerde gitti:D
PesimiSTyLa
02.Eylül.2009, 04:09
Mustafa Sarp (Bedelsiz)
Gökhan Zan (Bedelsiz)
Leo Franco (Bedelsiz)
Ufuk Ceylan (Orkun+M.Güven+Yaser)
Keita (8Milyon €)
Elano (7Milyon €)
Caner Erkin (Kiralık-140bin € + satın alma opsiyonu ile)
ve Frank Rijkaard ile ekibi...
Her sezon üstüne koyarak çok iyi transferler yapıyoruz. Bu senede öyle oldu, çok iyi isimleri aldık. En iyi transferleri yaptık desek kimsenin itirazı olmaz. Adnan Polat ve yönetimi, başta Haldun Üstünel; hepsine helal olsun. Üstlerine düşeni fazlasıyla yaptılar. Top artık Rijkaard ve oyuncularında...
Nedvedmania
02.Eylül.2009, 04:12
Evet aynen dediğin gibi. Bu takıma gelirken gelecek vaadediyorlardı , Ama artık etmiyorlar :icon_wink:
CeNTeR_TR
02.Eylül.2009, 04:18
Evet aynen dediğin gibi. Bu takıma gelirken gelecek vaadediyorlardı , Ama artık etmiyorlar :icon_wink:
Aksini söyLemedim zaten ;;) orda beLirtmek istediğim nokta farkLıydı ..
Nedvedmania
02.Eylül.2009, 04:36
Aksini söyLemedim zaten ;;) orda beLirtmek istediğim nokta farkLıydı ..
Bende aksini dedin demiyorum zaten :j:
Lucas Neill
02.Eylül.2009, 05:31
Arkadaşın orda demek istediği Ufuk'ta gelecek vaadediyo nolmuş ki sonu bu olcak..Bi nevi Ufuk transferini yanlış görüyo heralde...
CeNTeR_TR
02.Eylül.2009, 05:39
Arkadaşın orda demek istediği Ufuk'ta gelecek vaadediyo nolmuş ki sonu bu olcak..Bi nevi Ufuk transferini yanlış görüyo heralde...
OynatıLmassa yanLış görüyorum eğer oynatıLacaksa çok çok iyi transfer ..
Alicanfmfan
02.Eylül.2009, 05:41
Transferde en cok sevindigim nokta ise gereksiz oyunculardab kurtulmus olmamız .
ShevAnil
02.Eylül.2009, 06:44
Galatasaray’ın Yeni Transferi Caner Erkin Galatasaray TV’ye Özel Açıklamalar Yaptı.
Galatasaray’a hoşgeldin. İlk düşüncelerini alabilir miyim?
Galatasaray’a geldiğim için çok heyecanlıyım. Zaten uzun bir transfer dönemi geçti. ben de tabi ki Galatasaray’a gelmek istiyordum. Şuan burada olduğum için çok mutluyum
Peki ne zamandır Galatasaray Kulübü’yle görüşüyordunuz?
Uzun süredir görüşmelerimiz sürüyordu ama transfer son dakikada gerçekleşti. Kulüple biraz sorunlar yaşandı ama en sonunda tabi ki Galatasaray bu problemlerin hepsini çözdü. Galatasaray’a geldiğim için çok mutluyum.
Frank Rijkaard ve teknik ekibiyle çalışacaksın. Neler düşünüyorsun?
Rijkaard gibi bir hocayla çalışmak çok büyük bir şans. Bana çok büyük gelişmeler sağlayacağına inanıyorum. Takım olarak da Galatasaray camiası çok büyük bir camia. Buraya geldiğim için çok mutluyum.
Galatasaray önemli transferler yaptı. Birçok oyuncunun iyi frikik özelliği var. Frikik kullanma şansını nasıl değerlendiriyorsun ?
Tabi ki Galatasaray bu sene çok büyük transferler yaptı. Çok iyi bir takım kurdu. Elano olsun Keita olsun çok büyük oyuncuları var. Hocamız bana şans verirse tabi ki frikikleri atmayı isterim.
İlk 11’de oynama şansını nasıl değerlendiriyorsun?
Bu hocamızın vereceği bir karar ama sonuçta ben iyi olduğum sürece bana şans vereceğine eminim.
Senin görüşüne göre Arda Turan Türkiye’nin en iyi oyuncularından biri. kendisiyle Manisaspor’da da oynadın. Galatasaray’da şimdi beraber oynayacaksın. Neler söyleyeceksin?
Arda Turan bence çok yakın süre içinde Avrupa’da oynayacak bir oyuncu. Ben de onun Avrupa’da oynayacağına inanıyorum. Onun hedeflerinin de Avrupa olduğuna inanıyorum. Tabi ki ben de Galatasaray’a geldim. Manisaspor’da da beraber oynadık. İnşallah burada çok iyi işler yapıp Galatasaray’ı bu sene şampiyon yapmak istiyoruz.
Galatasaray’da hedeflerin nelerdir?
Şu anda bir senelik kiralık olarak geldim, satın alma opsiyonlu. Burada bir senede çok iyi performans gösterip bu opsiyonu kullanıp bonservisimin alınmasını istiyorum. Uzun süre Galatasaray’da futbol oynamak istiyorum.
Galatasaray taraftarlarına neler söylemek istersin?
Galatasaray çok iyi bir takım. Bu takıma sonuna kadar güvensinler. zaten artık çok iyi gidiyoruz. Ben de elimden gelen her şeyi yapacağım takımımız için. inşallah bu sene şampiyonluk yaşatacağız.
Fizik kondisyon olarak hazır mısın?
Sadece 3 maçtır kadroda değilimdim ama a takımla antrenmanlara çıktım. Hocam şans verirse hiçbir problem yok, oynayabilirim.
http://www.galatasaray.org