View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
RasAnt
05.Temmuz.2012, 15:34
Higuain ile Pato sarışın mavi gözlü yakışıklı değil,seksi kulüp onları almaz
E.Cartman
05.Temmuz.2012, 15:43
Van Persie'yi alsak bari. Şampiyonluk yaşayacağı bi takıma gitmek istiyormuş kendileri. Buyursun gelsin, şampiyonlar liginde de oynuyoruz nasıl olsa :D
William Rookwood
05.Temmuz.2012, 15:47
Sarışın, genç ve yakışıklı. Yakışıklıklık görecelidir ama bizim yönetim Hollanda'da olduğuna göre o isim Bas Dost'ta olabilir
E.Cartman
05.Temmuz.2012, 15:54
Bas Dost, Wolfsburg'a transfer oldu.
zeck17
05.Temmuz.2012, 16:14
Van Persie'yi alsak bari. Şampiyonluk yaşayacağı bi takıma gitmek istiyormuş kendileri. Buyursun gelsin, şampiyonlar liginde de oynuyoruz nasıl olsa :D
sözleşmesinin son senesinde yıllık maaşını getirip serbest kalabilir diye duydum bu da 8m e filan denk geliyor yani barça ve mancity için güzel transfer olur inşallah city alır da dzekoyu bize kiralarlar
mpaker66
05.Temmuz.2012, 17:07
nerdesin ey transfer? :D
Bu arada herkes uçmuş durumda. Pato'lar higuain ler arshavin ler robinho lar havada uçuşuyo :D
Suicider
05.Temmuz.2012, 17:43
Açıklama
Bugün bazı haber bültenlerinde, internet sitelerinde ve yazılı basında birçok farklı oyuncunun ismi, transferleri konusunda kulübümüzle ilişkilendirilmiştir.
Sadece bugün medya organlarında yer alan isimlerden Dimitar Berbatov, Gonzalo Higuain, Alexandre Pato, Andrei Arshavin gibi birçok oyuncunun transferiyle ilgili haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Taraftarlarımızı resmi organlarımız tarafından açıklanmayan transfer haberlerine itibar etmemeleri konusunda bir kez daha uyarırken kamuoyunun bilgisine sunarız.
Galatasaray Spor Kulübü
LifeYourself
05.Temmuz.2012, 17:46
Yani diyor hiçkimseyi almayacağız:zuhaha
bize sonunda Sabriyle sözleşme yeniledik ya işte demez umarım...
mpaker66
05.Temmuz.2012, 17:46
fazla ümıtlenmeyin denmiş.
Nedvedmania
05.Temmuz.2012, 17:59
Robinho yalanlanmamış beyler :eek:
Önder HOCA
05.Temmuz.2012, 18:00
Bentler'de yalanlanmamış
DisCo
05.Temmuz.2012, 19:11
Vizyonu geniş yöneticilerin artık sahne alması lazım. Büyük takım sağlam kadrosu üzerine takviye yapar. Bu takviyeyi de sezon içerisinde belirler, transfer dönemi bitirir.
Durum böyle olduğunda akıl sır erdiremediğiniz Pato haberleri de Neymar haberleri de gerçek olur. 10 tane eksik bölgenin yanında kısıtlı bütçe ile transfer yapamazsın. Transferi yapamadıkça günler erir ve dara düşersin. Maksat bir isim duyuralım mantığı ile Culio ya da Stancu alırsın.
Yönetimler, oyuncular, hocalar değişiyor ama yönetim ve taraftar zihniyetleri sabit.
TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Temmuz.2012, 19:16
Sarışın, genç ve yakışıklı. Yakışıklıklık görecelidir ama bizim yönetim Hollanda'da olduğuna göre o isim Bas Dost'ta olabilir
sezon 12/13 transfer tarih 01.07.2012 onceki takim SC Heerenveen sonraki takim VfL Wolfsburg bonservis 7.920.000 £
Bas Dost transfer olmus zaten, o olasilik pek yok gibi.
William Rookwood
05.Temmuz.2012, 19:27
Yönetim kurulundan biri yazmış Cristaldo %80 Galatasaray'da diye :D
E.Cartman
05.Temmuz.2012, 19:29
FM oynayan yönetici istiyoruz :D:D
Walter Sakana
05.Temmuz.2012, 20:13
Fenerbahçe arka arkaya transferler yaptı, bizde hala tık yok diye huysuzlanmaya başladı Galatasaray taraftarları doğal olarak. Ancak biraz düşünürsek Fenerbahçe'nin yaptığı transferler öyle ahım şahım transferler değil, alternatifler çoğaldı sadece. Bunu yapılan transferleri küçümsemek için söylemiyorum. Şöyle açıklayayım;
Egemen: Kadrolarındaki Bekir'den iyi bir oyuncu değil.
Hasan Ali: Formda bir Hakan Balta'dan daha iyi değil bana göre.
Mehmet Topal: Galatasaray'da kaç sene oynadı, ekstra bir katkısı olmadı. Ofansa katkısı çok az.
Salih: Daha çok genç, Süperlig tecrübesi yok.
Kuyt: En büyük özelliği çalışkanlığı ama yaşı 32 oldu, eski çalışkanlığını gösterebilecek mi belirsiz.
Transferler çok iyi olmasa da kadrolarında çok iyi oyuncular var sonuçta; Volkan, Gökhan, Baroni, Alex, Stoch ve Sow başta olmak üzere. Dia takımda kalır ve form tutmayı başarırsa O da son derece önemli bir katkı sağlar. Caner, Özgür, Mehmet Topuz, Serdar ve Orhan da eklenince oldukça alternatifli bir kadro oluşturmuş oldular. Sanıyorum 1 flaş transfer yapıp öyle kapatacak Fenerbahçe.
Beşiktaş'ın durumu ortada, çok mütevazi bir kadroyla yola çıkacaklar gibi görünüyor. Trabzonspor ise en büyük yıldızını kaybetmek üzere ve yaptıkları transferler takıma sınıf atlatacak transferler değil.
Bize gelince Dany ve Umut yukarıda saydığım oyunculardan iyi değil. Dolayısıyla Galatasaray taraftarlarını tatmin edecek bir transfer gelmedi henüz. Ünal Aysal taraftarlara verdiği 25 Haziran gibi sözlerin benzerlerini Fatih Terim'e de verdiyse ve gerçekleştirmediyse çok ciddi bir sıkıntı var demektir içeride. Ayrıca Ünal Aysal'ın istediği oyuncuları Fatih Terim, Terim'in istediklerini Aysal veto ediyor gibi bir izlenim yansıyor bizlere. Geçen sezon takımı dipten alıp zirveye çıkardılar bu açıdan hemen idam etmeye gönül razı gelmiyor ama bu sezona giriş aşaması da taraftarları endişelendirmiyor değil.
Galatasaray'ın bu süreçte biraz daha eldeki kadronun üstüne düşmesi gerekir diye düşünüyorum. Özellikle Ceyhun, Yekta, Yiğit ve Sercan gibi yerli oyuncuları kazanmayı başarırsak milyonlarca euro kar ederiz. Culio'yu da unutmamak lazım. Diğer yandan geçen seneki ilk 11'in aynı form düzeyini koruması hatta üstüne koyması şart. Melo oldukça kilit bir oyuncuydu ve alınmaz veya yeri doldurulmazsa yönetim büyük prestij kaybeder taraftarın gözünde.
Geç olsun ama güzel olsun... Transfer konusundaki beklentim bu yönde fakat kampları da kaçırmasın gelecek oyuncular. Kamp olayı gerçekten çok ama çok önemli.
TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Temmuz.2012, 20:18
@walter sakana - Harika bir yazi olmus, tesekkurler :]
Elmander de cok kilit bir oyuncuydu gecen sezon. Kagit ustunde cok yildiz bir isim degil belki ama olmadigi maclarda GS hep zorlandi. O bolgede kesin alternatifli olmali, Elmander kadar katki saglayacak bir forvet sart. Geri kalan mevkilerle ilgili zaten cok yazilip cizildi ama ben oncelikli Elmandere partner diyorum.
byariff
05.Temmuz.2012, 20:18
transfer konusunda icim rahat en iyi oyunculari alcagimiza inaniyorum ama tek huysuz oldugum nokta baskanin 25"inde bitcek demesi herkesi umitlendirdi diyecegim su buyuk galatasaray taraftari rahat olsun geçen sene 10 tane yep yeni oyuncu ile kimse sampiyonlugu beklemiyordu o yuzden rahatim ben bekleyin sadece.
bySperman
05.Temmuz.2012, 20:26
Yönetimin en büyük hatası oluşturduğu gereksiz beklentiydi.Onun dışında ben kaliteli transferler bekliyorum.
Fearless Coward
05.Temmuz.2012, 20:27
Guidetti transfer oldu mu ? başkanın bahsettiği oyuncu bence o...Sakatlığı da var diye biliyorum o yüzden en sondur belki :D
KanaKe
05.Temmuz.2012, 20:40
Fenerbahçe arka arkaya transferler yaptı, bizde hala tık yok diye huysuzlanmaya başladı Galatasaray taraftarları doğal olarak. Ancak biraz düşünürsek Fenerbahçe'nin yaptığı transferler öyle ahım şahım transferler değil, alternatifler çoğaldı sadece. Bunu yapılan transferleri küçümsemek için söylemiyorum. Şöyle açıklayayım;
Mehmet Topal: Galatasaray'da kaç sene oynadı, ekstra bir katkısı olmadı. Ofansa katkısı çok az.
Kuyt: En büyük özelliği çalışkanlığı ama yaşı 32 oldu, eski çalışkanlığını gösterebilecek mi belirsiz.
Transferler çok iyi olmasa da kadrolarında çok iyi oyuncular var sonuçta; Volkan, Gökhan, Baroni, Alex, Stoch ve Sow başta olmak üzere. Dia takımda kalır ve form tutmayı başarırsa O da son derece önemli bir katkı sağlar. Caner, Özgür, Mehmet Topuz, Serdar ve Orhan da eklenince oldukça alternatifli bir kadro oluşturmuş oldular. Sanıyorum 1 flaş transfer yapıp öyle kapatacak Fenerbahçe.
.
bosversene sana göre bizim kadro sampiyonluga bile oynamaz.. egemen nasil bekirden kötü? hasan ali nasil hakan baltadan iyi degil onu anlamiyorum? mehmet topal galatasaraya geri gelse cok iyi transfer meloya gerek kalmadi derdin kesin.. salih ile kuyt icin yazdiklarina birsey demiyorum fakat onlar icin konusmakta erken hele bir sahaya ciksinlarda görürüz..
siz ancak bizim transferlere laf söyleyin sizin yönetim kimi aldi dany le umut la kala kaldiniz daha bi meloyu bile getiremediler :)
KanaKe
05.Temmuz.2012, 20:42
.
bosversene sana göre bizim kadro sampiyonluga bile oynamaz.. egemen nasil bekirden kötü, hasan ali nasil hakan baltadan iyi degil onu anlamiyorum? mehmet topal galatasaraya geri gelse cok iyi transfer meloya gerek kalmadi derdin kesin.. salih ile kuyt icin yazdiklarina birsey demiyorum fakat onlar icin konusmakta erken hele bir sahaya ciksinlarda görürüz..
siz ancak bizim transferlere laf söyleyin sizin yönetim kimi aldi dany le umut la kala kaldiniz daha bi meloyu bile getiremediler :)
Nedvedmania
05.Temmuz.2012, 20:42
Bu mesajı saklıyorum :)
KanaKe
05.Temmuz.2012, 20:43
Bu mesajı saklıyorum :)
sakla ünal aysal dzeko'yu getirince alinti yaparsin :D
byariff
05.Temmuz.2012, 20:45
bu arkadas geçmis yillardaki hakan baltayi bu seneki hakan baltayi izlememis anlasilan cagirin mazlumu...
not : geçen sene evet kotuydu.
KanaKe
05.Temmuz.2012, 20:47
bu arkadas geçmis yillardaki hakan baltayi bu seneki hakan baltayi izlememis anlasilan cagirin mazlumu...
not : geçen sene evet kotuydu.
bir kere hakan balta sol bek icin asiri derecede hantal bir oyuncu hasan ali ile kiyaslanmasi bile yanlis hakan baltayi bekir'in sag bek versiyonu ile felan kiyaslayabilirsiniz ancak.. gecen sene iyi olabilir ama adam bir sol beke göre kötü gs taraftari gecen sene sürekli yaziyordu seneye bir sag bir sol bek lazim hasan aliyi kesinlikle almaliyiz diye simdi hasan ali fenere gelince hakan baltadan kötü oldu :)
ShevAnil
05.Temmuz.2012, 20:47
bosversene sana göre bizim kadro sampiyonluga bile oynamaz..
Egemen nasil bekirden kötü, hasan ali nasil hakan baltadan iyi degil onu anlamiyorum? mehmet topal galatasaraya geri gelse cok iyi transfer meloya gerek kalmadi derdin kesin.. salih ile kuyt icin yazdiklarina birsey demiyorum fakat onlar icin konusmakta erken hele bir sahaya ciksinlarda görürüz..
Amacım sataşmak değil ikili tartışmaya dönmesini istemiyorum ama Gabi abinin isim vererek yaptığı açıklamalara bu cevabı vermek bence sadece muhalefet olmuş olmak için yorumu yaptığınızı gösteriyor.
byariff
05.Temmuz.2012, 20:48
ben hasan ali kotu demedim mesajimi iyi oku , hasan aliyi begenirim istikrarli ve hizli bir oyuncu
RaSenGan
05.Temmuz.2012, 20:50
Hasan Ali Hakan Balta'dan iyiymiş :n: Geçende de FB Transfer Alanında birisi milli takımın geri dörtlüsünü kurduk diyordu :n:
KanaKe
05.Temmuz.2012, 20:51
ben hasan ali kotu demedim mesajimi iyi oku , hasan aliyi begenirim istikrarli ve hizli bir oyuncu
benim sözüm zaten sana degildi dostum sadece hasan aliyi gecen sene kendi takimlarina isteyen fakat fenere gelince hakan baltadan kötü diyenlereydi.. ayrica muhalefet felanda olmaya calismiyorum arkadas besbelli fenerin transferlerini cekemiyor Egemen Bekir'den kötüymüs peki neye göre kötü? Hasan Ali Hakan Balta'dan neye göre kötü hangi özellikleri Hakan Balta kadar iyi degil? onlarida yazsin madem
attirson
05.Temmuz.2012, 20:51
Herşeye neyse dedimde Egemen nasıl Bekir'den kötü insaf.
ShevAnil
05.Temmuz.2012, 20:52
Yazıyı lütfen düzgün okur musunuz?
Egemen, Bekir'den iyi oyuncu değil demek ile Egemen, Bekir'den kötü oyuncu demek arasında fark var.
eng1n
Hasan Ali Hakan Balta'dan iyiymiş :n: Geçende de FB Transfer Alanında birisi milli takımın geri dörtlüsünü kurduk diyordu :n:
o arkadaşın mesajını okumamışsın doğru düzgün "elbette başkaları oynayacaktır" diye açıklama da yapmıştı Hasan Ali - Bekir - Egemen - Gökhan bunlar milli takım kadrosunda olan ve her zaman olmasa da oynayan futbolcular o açıdan dendi.
LadroN
Kanake'nin bu mesajı için özel arşiv açtım.
attirson
05.Temmuz.2012, 20:53
Egemen, Bekir'den iyi oyuncu değil demek ile Egemen, Bekir'den kötü oyuncu demek arasında fark var.
Öyle de olsa yine saçma.Egemen Bekir'i ikiye katlar.
byariff
benim sözüm zaten sana degildi dostum sadece hasan aliyi gecen sene kendi takimlarina isteyen fakat fenere gelince hakan baltadan kötü diyenlereydi.. ayrica muhalefet felanda olmaya calismiyorum arkadas besbelli fenerin transferlerini cekemiyor Egemen Bekir'den kötüymüs peki neye göre kötü? Hasan Ali Hakan Balta'dan neye göre kötü hangi özellikleri Hakan Balta kadar iyi degil? onlarida yazsin madem
ben yazayim :D hasan ali hizli hakan baltaya gore. hakan balta ise hasan aliye gore sogukkanli sakin nerde durcagini bilen ara sira gol atan bir sol bek :D
KanaKe
onlar kelime oyunu, sonucta ikiside ayni manaya geliyor yada biz türkce bilmiyoruz ozaman
LadroN
Hem transferlerinize bu kadar güveniyorsan neden bu kadar alındın yahu?Oturup ağlayacaksın resmen.
eng1n
05.Temmuz.2012, 20:55
Bence hata yönetim de yok şu tarih de bombalar patlayacak şöyle yakışıklı oyuncu alacağız, gs seksi kulüptür açıklamalarıyla beklentiye sokuyorlar gecikince tepki almaları kadar doğal bir şey yok. GS ileride iyi transfer yapabilir ama taraftarı beklentiye sokup da beklediği tarihlerde oyuncu gelmeyince tabi ki tepki alacaktır.
KanaKe
05.Temmuz.2012, 20:55
yok ben alinmadimda su cekememezlilik yok mu :) yazmadan duramadim biz gs iyi oyuncu transfer ettiginde kötü oyuncu diyormuyuz? dany transfer edildi iyi adamdir dedik umut transfer edildi katki saglar istikrarli oyuncudur dedik o sundan kötü bu bundan kötü demedik..
ShevAnil
05.Temmuz.2012, 20:56
Öyle de olsa yine saçma.Egemen Bekir'i ikiye katlar.
Ben de Egemen'in Bekir'den 2 kat daha iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum. Sadece orada ki yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim.
onlar kelime oyunu, sonucta ikiside ayni manaya geliyor yada biz türkce bilmiyoruz ozaman
Aslında ikisi farklı manaya geliyor.
Egemen, Bekir'den iyi oyuncu değil demek benim anlayışıma göre ikisinin de aynı seviyelerde oyuncu olduklarını gösteriyor.
Daha fazla transfer sohbetlerini dağıtmak istemiyorum, bu konu hakkındaki son yorumum, teşekkürler :)
LadroN
05.Temmuz.2012, 20:59
yok ben alinmadimda su cekememezlilik yok mu :) yazmadan duramadim biz gs iyi oyuncu transfer ettiginde kötü oyuncu diyormuyuz? dany transfer edildi iyi adamdir dedik umut transfer edildi katki saglar istikrarli oyuncudur dedik o sundan kötü bu bundan kötü demedik..
Deme o zaman kardeşim.Sen iyi oyuncu dedin diye bizde x oyuncu harika demek zorunda mıyız?Kötü de o zaman.Twitter'da followlayanı followlarım yazanlar gibi bir bakış açısı getirmişsin olaya.
mehmetcoo
05.Temmuz.2012, 21:00
Bence sen Türkçe bilmiyorsun. Zaten Almanya'da yaşıyorsun herhalde, unutmuşsundur.
uAburak89
05.Temmuz.2012, 21:02
Şu seksi kulüp meselesini gerçekten anlamadınız mı, yoksa eğleniyor musunuz anlamadım.
Seksi kelimesini, çekici anlamında kullandı. Türk oyuncular için tabii ki istenilecek bir kulüp Galatasaray.
Ha bi de işin seksiliği sadece kadınla bağdaştıran kesimi var, onlar da gülünç. Bir kız kendisine seksi, çekici dese dünyalar onların olur, söz konusu Galatasaray olunca hemen dalga geçme çabaları.
KanaKe
05.Temmuz.2012, 21:03
Bence sen Türkçe bilmiyorsun. Zaten Almanya'da yaşıyorsun herhalde, unutmuşsundur.
Merak etme Almanya'da yasiyor olmam, nereden geldigimi, kökenimi ve dilimi unuttugum anlamina gelmez ;) Seninde amacin olayi kisisel tartismaya cevirmek ama ben sana cevap vermem bu saatten sonra.. Senin gibi insanlarla muhattap olunmaz.
goosfraba
05.Temmuz.2012, 21:03
Deme o zaman kardeşim.Sen iyi oyuncu dedin diye bizde x oyuncu harika demek zorunda mıyız?Kötü de o zaman.Twitter'da followlayanı followlarım yazanlar gibi bir bakış açısı getirmişsin olaya.
iyi de kanake, biz iyiyse iyi dedik, hakkını verdik diyor.
sen de şu mesajınla, ''istediğim kadar çekememezlik yaparım'' demişsin. bu da başka bir bakış açısı, ama çok olağan bir durum işte. :)
sarianet
05.Temmuz.2012, 21:05
yiğidi öldür hakkını yeme ama sen ben at gözlüğüyle bakıcam arkadaş karışma diyosan sana bişi demem :)
attirson
05.Temmuz.2012, 21:06
Şu seksi kulüp meselesini gerçekten anlamadınız mı, yoksa eğleniyor musunuz anlamadım.
Seksi kelimesini, çekici anlamında kullandı. Türk oyuncular için tabii ki istenilecek bir kulüp Galatasaray.
Ha bi de işin seksiliği sadece kadınla bağdaştıran kesimi var, onlar da gülünç. Bir kız kendisine seksi, çekici dese dünyalar onların olur, söz konusu Galatasaray olunca hemen dalga geçme çabaları.
Seksinin sözlük anlamı cinsel çekiciliktir.
uAburak89
05.Temmuz.2012, 21:06
Şu kopan fırtınaya gelince, aslında yeri değilde, Egemen Bekir'den iyidir her türlü. Hasan Ali ile Hakan Balta arasında da fark yok. İkisinin de kendine göre artıları var. Onun dışında mesajın genelinde tespitlere de katılıyorum, rakibin transfer yapması, bizim yönetimin tarih verme, isim verme yanlışları taraftarın sabrını taşırmakta. Sanki transfer sezonu yarın bitecek ya da şampiyonun kadrosu çok kötüymüş gibi bir hava oluşmaya başladı.
Transfer taraftarı olmamak lazım aslında.
@attirson
Onu ben de biliyorum, sonuçta adamın bir kulüple cinselliği bağdaştırmasını aklınız alıyor mu ? Aynı gün içinde mahkeme de Aziz Yıldırım Fenerbahçe Türk Futbolunun motorudur dedi iddiaları var, sonuçta görüntü olmadığı için bilemiyorum ama pek kişi söyledi. (tarafsız takip edenlerden bahsediyorum.) Şimdi orada da lokomotif demek istediğini anlamak zor olmasa gerek.
Ünal Aysal yıllarca yurt dışında kalmış bir insan, üstelik yeni yeni canlı yayınlara çıkıyor, heyecanlı olduğu sadece seksi demesinden değil pek çok konudaki demeçlerinden anlaşılıyor. Zaten kendisi de söylüyor, futboldan anlamıyorum diye.
goosfraba
05.Temmuz.2012, 21:09
bence ünal aysal seksi yerine, çekici kelimesini kullansaydı, günümüz türkiye'sinde pek de yanlış anlaşılmazdı.
kusura bakmayın ama, başkanınız bile bile lades deyip, malzemeyi vermiş :)
LadroN
05.Temmuz.2012, 21:10
iyi de kanake, biz iyiyse iyi dedik, hakkını verdik diyor.
sen de şu mesajınla, ''istediğim kadar çekememezlik yaparım'' demişsin. bu da başka bir bakış açısı, ama çok olağan bir durum işte. :)
Olaylara arkanı dönüp ardından eğilip bacak arandan bakarsan da bir bakış açısı getirmiş olursun.Bu yolu seçmen ilginç.
uAburak89
05.Temmuz.2012, 21:10
Başkanın malzeme verdiğini o günde söyledim zaten, ama bu konu can sıkıcı olmaya başladı. Ben forum kuralları açısından söylüyorum. Art niyetli şekilde yazılıyor bu.
Walter Sakana
05.Temmuz.2012, 21:13
Fenerbahçe'nin zaten iyi oyuncuları var. Yapılan transferler o kadroya sınıf atlatmadı benim düşünceme göre, ama çok iyi bir kadro derinliği oldu. Bu sezon Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer hamleleri de gözönüne alındığında şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz gene Fenerbahçe olacağından Fenerbahçe'nin transferlerini Galatasaray açısından değerlendirdim kendimce. Benim görüşlerim kendimi bağlar sonuçta, katılan olur katılmayan olur.
Egemen Beşiktaş'a transfer olana kadar fazla beğendiğim bir oyuncu değildi. Normalde o yaştaki bir oyuncunun kendini geliştirebileceğine inanmam ama Beşiktaş'ta gerçekten çok gelişti ve en beğendiğim yerli savunma oyuncularından birisi oldu. Aynı gelişimi Bekir de gösterdi. Geçen sezonun son bölümünde ve milli takımın hazırlık maçlarında taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. Bekir'den iyi değil derken ha Bekir'i oynatırsın ha Egemen'i, çok fazla bir şey farketmez anlamında söyledim. İkisi de aynı katkıyı verir anlamında söyledim.
Hasan Ali ile ilgili tek bir mesajım yok daha önce. İzlediğim kadarıyla önemli eksikleri var. Ha Fenerbahçe'de, büyük kulüpte kendini geliştirecektir muhakkak, belki Hakan Balta'dan daha iyi olacaktır ancak şu an Hakan'ın düzeyinde değil tecrübe, pozisyon bilgisi ve soğukkanlılık açısından. Daha istekli, daha hızlı, daha çok koşuyor tamam ama bunlar yeterli değil, şampiyonlar ligine çıkacaksın, soğukkanlılık ve tecrübe ister o.
Neyse tek tek açıklamayayım gene. Yalnız birisi KanaKe denen arkadaşa o yaş mevzusuyla ilgili mesajından beri kendisine cevap yazmadığımı hatırlatsın lütfen...
KanaKe
05.Temmuz.2012, 21:18
Neyse tek tek açıklamayayım gene. Yalnız birisi KanaKe denen arkadaşa o yaş mevzusuyla ilgili mesajından beri kendisine cevap yazmadığımı hatırlatsın lütfen...
hocam o mesaja alindiysan herkesin icinde özür diliyorum senden, anlik bir olay bu kadar alinacagini tahmin edemedim etseydim zaten yazmazdim.. eger bir hata islediysem özür dilemesinide bilirim o kadar gururlu birisi degilim yani.. beni yanlis tanimanizi istemem :)
Addolorato
05.Temmuz.2012, 21:21
Egemen Beşiktaş'ta oynasaydı ve Bekir ile Egemen aynı denseydi Fenerliler gururlanırdı vay be işte tarafsız adam Galatasaraylı olarak doğruları söylüyor denirdi. Şimdi Egemen'de Fenerbahçe'de ve olanlarda belli.
mpaker66
05.Temmuz.2012, 21:25
ben transfer haberlerime bakmak için gelyorum @kaneke ve diğer fenerli arkadaşlar (bakın isimde veriyorum) ltfen bu hakkıma saygılı olun ve kendi kaliteli transferlernzi kendi sayfanzda tartışın.
attirson
05.Temmuz.2012, 21:25
Egemen Beşiktaş'ta oynasaydı ve Bekir ile Egemen aynı denseydi Fenerliler gururlanırdı vay be işte tarafsız adam Galatasaraylı olarak doğruları söylüyor denirdi. Şimdi Egemen'de Fenerbahçe'de ve olanlarda belli.
Genelleme yapmasak ? Egemen Bjk'de de Ts'de de en sevdigim yerli stoperdi.
RaSenGan
05.Temmuz.2012, 21:30
Artık burda bitsin bence transfer olmayınca sapıttı herkes saçma sapan şeyler konuşuluyor :D
o arkadaşın mesajını okumamışsın doğru düzgün "elbette başkaları oynayacaktır" diye açıklama da yapmıştı Hasan Ali - Bekir - Egemen - Gökhan bunlar milli takım kadrosunda olan ve her zaman olmasa da oynayan futbolcular o açıdan dendi.
Farketmez Bekir ve Hasan Ali'nin toplam oynadığı milli maç sayısı 10 bile değildir.Anca yedek olabilirler milli takımda.Milli takım seviyesi dese neyse de geri dörtlü diyince çok abartı oluyor.Size göre olmasa da Hakan Balta en iyi sol bek ülkedeki.
Walter Sakana
05.Temmuz.2012, 21:35
hocam o mesaja alindiysan herkesin icinde özür diliyorum senden, anlik bir olay bu kadar alinacagini tahmin edemedim etseydim zaten yazmazdim.. eger bir hata islediysem özür dilemesinide bilirim o kadar gururlu birisi degilim yani.. beni yanlis tanimanizi istemem :)
Yok alınmak değil, yaşı 18'den düşük olanlar ile 30'dan yüksek olanların kaderi bu burada :) En ufak bir tartışmada "yaşının ufaklığına veriyorum" veya "koskoca adam olmuşsun şöyle şöyle yapıyorsun" tarzında mesajlar uçuşuyor. Elimden geldiğince ikili tartışmalardan kaçınmaya çalışıyorum o yüzden cevap yazmamayı tercih etmiştim.
Ama şu mesajından sonra seni yanlış değerlendirdiğimi anladım, teşekkür ediyorum. Eğer benden yana bir kırgınlığın varsa bende özür dilerim.
Facx
06.Temmuz.2012, 00:31
bir kere hakan balta sol bek icin asiri derecede hantal bir oyuncu hasan ali ile kiyaslanmasi bile yanlis hakan baltayi bekir'in sag bek versiyonu ile felan kiyaslayabilirsiniz ancak.. gecen sene iyi olabilir ama adam bir sol beke göre kötü gs taraftari gecen sene sürekli yaziyordu seneye bir sag bir sol bek lazim hasan aliyi kesinlikle almaliyiz diye simdi hasan ali fenere gelince hakan baltadan kötü oldu :)
hasan alinin nası bi oyuncu olduğunu anlamak için milli maçta boş ceza sahasına açtığı ortayı görmek yetiyo mental 0 caner v2
attirson
06.Temmuz.2012, 00:33
hasan alinin nası bi oyuncu olduğunu anlamak için milli maçta boş ceza sahasına açtığı ortayı görmek yetiyo mental 0 caner v2
Adamın açtıgı 1 ortaya göre degerlendirdin bravo.
Facx
06.Temmuz.2012, 01:31
Adamın açtıgı 1 ortaya göre degerlendirdin bravo.
açtığı 1 ortaya göremi değerlendirdim :icon_lol: güldürmeyin beni adam kafasını kaldırmadan oynuyo demek istiyorum kafasını kaldırmadan top sürse hadi bi nebzede orta açarkende bi bakarsın içerde biri varmı yokmu diye canerdeki yetenek te yok bence mental olarakta 0 hakan balta evet hantal ama mental olarak iyi bi oyuncu defansif özellikleri çok yerinde he iyi orta açamıyomu evet ama en azından kafasını kaldırıp bi arkadaşına atmaya çalışıyo boş ceza sahasına orta açmıyo ister 1 olsun ister 100 kere aynı ortayı açsın hiçbişey farketmez oyuncunun mental geriliğini gösterir ben ortanın iyiliğinden kötülüğünden bahsetmiyorum ben demiyorumki adamın ayağı kötü orta açmayı bilmiyo diye
Nedvedmania
06.Temmuz.2012, 01:56
Resmi siteye yanlışlıkla Huntelaar'ın fotoğrafının konulduğu söyleniyor. Önceden de Pino'nun fotosu yanlışlıkla konulup sonradan açıklanmış.
Kaka Leite
06.Temmuz.2012, 01:56
Galatasaray resmı sitesi Huntelaar'ı sağlık kontrol'ünden geçerken diye haber yayınladı ve 1.dk sonra kaldırdı. Daha önce Pino transferindede böyle olmuştu. Ünal Aysal'ında bahsettiği tip Huntelaar'a tam uyuyor.
BÜYÜK İHTİMAL HUNTELAAR GALATASARAY'DA !
Adam foto çekip koymuş resmi sitede Huntelaar'ın resmi bakalım.
Ula Cihan :D
E.Cartman
06.Temmuz.2012, 01:57
Huntelaar gelirse sırf kesmek için çocuk yaparım :n::n:
Facx
06.Temmuz.2012, 02:01
Resmi siteye yanlışlıkla Huntelaar'ın fotoğrafının konulduğu söyleniyor. Önceden de Pino'nun fotosu yanlışlıkla konulup sonradan açıklanmış.
lincolnda da aynısı olmuştu ama ben yalan haber olduğunu düşünüyorum almanyada gol kralı olup bi sezonda 40 + gol atmış bi adamın bize gelceğini düşünmüyorum şahsen :D
attirson
06.Temmuz.2012, 02:02
Maşallah artık yanlışlık olayını aşmışlar gelenek olmuş. :D
LadroN
06.Temmuz.2012, 02:03
Sonuç olarak var mi boyle birsey?yoksa eto'o bitmiş vol 2 mi:D
Fearless Coward
06.Temmuz.2012, 02:05
Hani çok bekledik sözlerini tutmadılar ya ondan yapmışlardır bu hatayı bilinçli hatadır yani Hunte gelir kısacası :D :D :D
SaLviO
06.Temmuz.2012, 02:06
huntelaar almanya gol kralı olan huntelaarmı ?
Nedvedmania
06.Temmuz.2012, 02:07
Sonuç olarak var mi boyle birsey?yoksa eto'o bitmiş vol 2 mi:D
Birisi paintle oraya o resmi yapıştırıp sonra böyle bir söylenti çıkarmışta olabilir. Doğruluğunu zaman gösterecek :)
LadroN
06.Temmuz.2012, 02:09
Boyle birsey varsa şayet kulüp sapitmiş diyebilriz.Önce seksi kulüp aciklamasi sonra gösterip vermemeler.:zuhaha
mpaker66
06.Temmuz.2012, 02:09
valla bu huntelaar beni baya heyecanlandırdı. Trtspor'da da söylenmiş diyolar. Kalpten gidecem beylerrr. :D
E.Cartman
06.Temmuz.2012, 02:12
Ya Huntelaar'ı bize bırakırlar mı beyler coşmayın :zuhaha
MeliksahAydogan
06.Temmuz.2012, 02:15
Huntelaar olur mu olur valla bekliyoruz.
Nedvedmania
06.Temmuz.2012, 02:16
Yok beyler Huntelaar olayı yalan. Twitterdan son 5 saate kadar olan tüm mesajları arattırdım ve yalan olduğu kanısına vardım. Eğer gerçekten koymuş olsalardı millet hemen yazardı "Aha resmi sitede Huntelaar'ın resmi var" felan diye. Ama 1 kişi bile yazmamış. Herkes var mı böyle bir olay diyor. Yani sazan.avi :D
Fearless Coward
06.Temmuz.2012, 02:16
Huntelaar bitmiş beyleeer !
ShevAnil
06.Temmuz.2012, 02:17
Ya Huntelaar'ı bize bırakırlar mı beyler coşmayın :zuhaha
Neden olmasın, şansını İspanya'da Real'de denedi, İtalya'da Milan'da denedi ve başarılı olamadı.
-Aynı Quaresma gibi.-
Eğer iyi bir teklif sunulur ise olması zor değil. En azından Pato, Robinho, Dzeko'dan daha makbul :n:
Edit: Çok iyimser oldu bu :n:
LadroN
06.Temmuz.2012, 02:17
Eto'o bitmiş:D
E.Cartman
06.Temmuz.2012, 02:24
Yalnız Huntelaar'ın bu sezon Schalke'yle yakaladığı maç başı gol ortalaması 1.00 :D Adam 48 resmi maçta 48 gol atmış 17'de asist yapmış.
Facx
06.Temmuz.2012, 02:27
Yalnız Huntelaar'ın bu sezon Schalke'yle yakaladığı maç başı gol ortalaması 1.00 :D Adam 48 resmi maçta 48 gol atmış 17'de asist yapmış.
bende onu diyorum o adamı bize yedirirlermi :D
Homer J.S
06.Temmuz.2012, 02:59
İzmirden Floryaya don atlet koşarım Huntelaar için :D
SaLviO
06.Temmuz.2012, 03:00
https://p.twimg.com/AxEpNHVCQAAOKCK.jpg
E.Cartman
06.Temmuz.2012, 03:01
İzmirden Floryaya don atlet koşarım Huntelaar için :D
Marifet onu kışın yapmakta. Yazın zaten onlarla dolaşıyoz :D
Walter Sakana
06.Temmuz.2012, 03:02
Ahahaha bu güzeldi SaLviO :D
SaLviO
06.Temmuz.2012, 03:05
Ahahaha bu güzeldi SaLviO :D
bende baya güldüm ya :D
Homer J.S
06.Temmuz.2012, 03:14
Marifet onu kışın yapmakta. Yazın zaten onlarla dolaşıyoz :D
Ben koşana kadar kış gelir zaten :D
nekop
06.Temmuz.2012, 03:22
Sitede de baya soyunma meraklısı varmış. :) Her transfer başlığında donu atleti fırlatıp, kendini sokağa atacak birileri mevcut. :)
Corpus
06.Temmuz.2012, 04:05
--------------------Muslera-----------------------
Eboue------Ujfa--------Semih------------Balta
-------------Melo-------Selçuk-------------------
Assaidi----------------------------------------YOK
-------------Elmo--------Umut--------------------
Uzun bir süre sonra bir analiz yapayım dedim.Kafamdaki kadro şuan itibariyle bunu gösteriyor. Hadi kısaca inceleyelim.
Kaleci : Muslera Türkiye ligi için üst düzey bir kaleci , genç ve gelişime açık. Başında Taffarel gibi bir efsane var. Sonuç olarak son derece güveniyorum.
Bekler : Sağ bek olarak Eboue hücuma çıkışı, dönüşleri, gerektiğinde ters kademesi, kondisyonu gibi özellikleriyle son derece iyi bir bek. Öte yandan Hakan Balta temiz bir sol ayak tekniği, pozisyon bilgisi, kapı gibi olması ( bu özellik aslında çok önemlidir ama bilinmez. kanat oyuncusu ne içeriyi görebilir ne de topu atıp yanından geçebilir. Bek çok geniş olursa yanından geçmesi zaman kaybıdır) öte yandan yavaş ve mental açıdan inişli çıkışlı bir yapısı var. Sonuç olarak ben bu beklere Galatasaray' ı emanet edebilirim.
Stoperler : Yeni Bülent Korkmaz, Semih Kaya gerçekten gelecek vadeden bir oyuncu, mental olarak, denge olarak kendini geliştirebilirse üst düzey bir stoper olacaktır. Banko stoperimiz şuan. Ujfa yaşlandığı için bu sezon yerini yavaş yavaş Dany' e bırakacaktır. Dany kapalı kutu olarak göze çarpsa bile geçen sene Antep' de oynadığı futbol tarzı bize çok da uzak değil. İleride kurulmuş defans hattına yabancı bir oyuncu değil. Kısaca stoperler Türkiye için yeterli ama Avrupa' da bu oyuncular ile yürümez. Çok saç baş yoldururlar. Özellikle Dany ve Semih, stoperlere göre kısa olduklarından dolayı, Avrupa' da gelecek bir uzun forvet bizi param parça eder.
Orta 2li: Geçen seneki Melo - Selçuk ikilisi bu sezonda devam ederse bizim için iyi olacaktır. Birbirini tanıyan 2 oyuncu orta saha için her zaman + olmuştur. Ancak Melo olmaz ise o mevkiye ne bir tam top kesici ne de tam bir hücumcu ortasaha alınabilir. Çift yönlü ortasahaların bu kadar az olduğu bir Dünya' da ne yaparız bilemiyorum. Veloso için mi uğraşırız bilemiyorum.
Kanatlar : Galatasaray' ın en zayıf olduğu bölgeleri. Şuan itibariyle 2 kanadımız da boş benim gözümde. Assaidi tam bir açık alan oyuncusu ancak kısa mesafe de bizi bezdirir gibi geliyor. Özellikle çıkarken kaptıracağı toplar önde kurulan defansı oldukça zorlayacaktır. Sol kanat için ise ne düşünülüyor bilemiyorum. Ancak o kanadım bomboş olduğunu düşünüyorum. Acil transfer lazım.
Forvet hattı: Umut ve Elmander ikilisi forvet hattı için yeterli olacaktır. Hatta ve hatta rakip stoperler iyi top dağıtabilen oyuncular değiller ise vay onların hallerine. Ancak Umut' un zaman zaman gol oruçları tuttuğunu biliyoruz. O dönemlerde neler yaparız bilemiyorum. Tam bitirici forvet almamız şart.
Facx
06.Temmuz.2012, 05:04
umutla elmander aynanda oynucaksa vay halimize 1 tane iş bitirici forvet alıcaz almalıyız
Suicider
06.Temmuz.2012, 05:30
Gözünü seveyim şu topu eveleyip gevelemeden vuracak bir forvet alalım.Yok sağa çekti,yok sola çekti derken topu kaybedip duruyoruz.Vur arkadaş olur yada olmaz.
NisRoc
06.Temmuz.2012, 06:57
Anlamadığım gs neden uzun boylu bir santrafor arıyor. Bence Elmanderin yanına daha çok hızlı ve "araya kaçan" diye tabir edilen bir forvet lazım değil mi? Örneğin; Martins olabilir.
Hugo
06.Temmuz.2012, 10:57
Anlamadığım gs neden uzun boylu bir santrafor arıyor. Bence Elmanderin yanına daha çok hızlı ve "araya kaçan" diye tabir edilen bir forvet lazım değil mi? Örneğin; Martins olabilir.
Hocam Martins mi kaldı adam zaten 35-40 yaşında gibi duruyor tabi siyahi olduğu için yüzdeki çizgiler pek belli olmuyor o ayrı :)
MeliksahAydogan
06.Temmuz.2012, 11:57
--------------------Muslera-----------------------
Eboue------Ujfa--------Semih------------Balta
-------------Melo-------Selçuk-------------------
Assaidi----------------------------------------YOK
-------------Elmo--------Umut--------------------
Uzun bir süre sonra bir analiz yapayım dedim.Kafamdaki kadro şuan itibariyle bunu gösteriyor. Hadi kısaca inceleyelim.
Kaleci : Muslera Türkiye ligi için üst düzey bir kaleci , genç ve gelişime açık. Başında Taffarel gibi bir efsane var. Sonuç olarak son derece güveniyorum.
Bekler : Sağ bek olarak Eboue hücuma çıkışı, dönüşleri, gerektiğinde ters kademesi, kondisyonu gibi özellikleriyle son derece iyi bir bek. Öte yandan Hakan Balta temiz bir sol ayak tekniği, pozisyon bilgisi, kapı gibi olması ( bu özellik aslında çok önemlidir ama bilinmez. kanat oyuncusu ne içeriyi görebilir ne de topu atıp yanından geçebilir. Bek çok geniş olursa yanından geçmesi zaman kaybıdır) öte yandan yavaş ve mental açıdan inişli çıkışlı bir yapısı var. Sonuç olarak ben bu beklere Galatasaray' ı emanet edebilirim.
Stoperler : Yeni Bülent Korkmaz, Semih Kaya gerçekten gelecek vadeden bir oyuncu, mental olarak, denge olarak kendini geliştirebilirse üst düzey bir stoper olacaktır. Banko stoperimiz şuan. Ujfa yaşlandığı için bu sezon yerini yavaş yavaş Dany' e bırakacaktır. Dany kapalı kutu olarak göze çarpsa bile geçen sene Antep' de oynadığı futbol tarzı bize çok da uzak değil. İleride kurulmuş defans hattına yabancı bir oyuncu değil. Kısaca stoperler Türkiye için yeterli ama Avrupa' da bu oyuncular ile yürümez. Çok saç baş yoldururlar. Özellikle Dany ve Semih, stoperlere göre kısa olduklarından dolayı, Avrupa' da gelecek bir uzun forvet bizi param parça eder.
Orta 2li: Geçen seneki Melo - Selçuk ikilisi bu sezonda devam ederse bizim için iyi olacaktır. Birbirini tanıyan 2 oyuncu orta saha için her zaman + olmuştur. Ancak Melo olmaz ise o mevkiye ne bir tam top kesici ne de tam bir hücumcu ortasaha alınabilir. Çift yönlü ortasahaların bu kadar az olduğu bir Dünya' da ne yaparız bilemiyorum. Veloso için mi uğraşırız bilemiyorum.
Kanatlar : Galatasaray' ın en zayıf olduğu bölgeleri. Şuan itibariyle 2 kanadımız da boş benim gözümde. Assaidi tam bir açık alan oyuncusu ancak kısa mesafe de bizi bezdirir gibi geliyor. Özellikle çıkarken kaptıracağı toplar önde kurulan defansı oldukça zorlayacaktır. Sol kanat için ise ne düşünülüyor bilemiyorum. Ancak o kanadım bomboş olduğunu düşünüyorum. Acil transfer lazım.
Forvet hattı: Umut ve Elmander ikilisi forvet hattı için yeterli olacaktır. Hatta ve hatta rakip stoperler iyi top dağıtabilen oyuncular değiller ise vay onların hallerine. Ancak Umut' un zaman zaman gol oruçları tuttuğunu biliyoruz. O dönemlerde neler yaparız bilemiyorum. Tam bitirici forvet almamız şart.
Hocam analizinde haklısın fakat Assaidi'yi çek sola Hamit'i al koy sağa Burak Yılmaz'ı al getir Elmander'in yanına harika bir kadro.
Muslera
Eboue
Semih
Ujfalusi (Dany)
Hakan B.
Hamit (Transfer 1)
Selçuk
Melo (Transfer 2)
Assaidi (Transfer 3)
Elmander
Burak Yılmaz (Transfer 4)
Yahu şu 4 adamın alınması bu kadar mı zor olur ; Hamit desen Real bırakacak zaten ver az daha maaş al getir , Melo desen adam yalvarıyo kalmak için Selçuğun yanına başkasını bulamayız bu kadar tamamlayıcı , Assaidi desen yetenekli çocuk yaşıda çok ileri değil 23 yaşında adam çokta potansiyelli ve yetenekli , Burak Yılmaz konusuna gelince Elmander'in yanına hem boyu uzun hemde bitirici forvet arıyoruz tam nokta atış olur Burak yabancı kontejanıda düşünüldüğünde.Burak'ı istemeyen bazı renkdaşlar var ama anlamıyorum neden Burak gibi bir golcü istenmez? Bu kadroyu bu foruma belki 20. kez falan yazıyorum ilk onbire 4 transfer gerek ;
Hamit (2-3 Mn €) Göstermelik bir meblağ
Melo (Juve 7'ye kadar indi bizimkiler ne koparırsam kardır olarak 5'i - 6'yı zorluyor)
Assaidi (Bonservisi en fazla 4 Mn € , 3'e anlaşıldığına dair haberler var)
Burak Yılmaz (5 Mn + Sercan Yıldırım gibi bir teklif var masada bence Burak Avrupa'dan bir takımla anlaşamazsa bizde zaten Lazio'ya çok büyük sıkıntılar varmış dün Menajeri açıkladı.)
Toplam (En Fazla)
3 + 7 + 4 + 5 + Sercan = Hamit , Melo , Assaidi , Burak = Bu 4 oyuncu 20 Mn € 'yu bile bulmuyor.
Yedek kulübesini hiç düşünmedim tabiki kulübeye'de takviyeler şart.
Homer J.S
06.Temmuz.2012, 12:15
Van Persie'yi alalım biz bence :)
zeck17
06.Temmuz.2012, 13:14
bosversene sana göre bizim kadro sampiyonluga bile oynamaz.. egemen nasil bekirden kötü? hasan ali nasil hakan baltadan iyi degil onu anlamiyorum? mehmet topal galatasaraya geri gelse cok iyi transfer meloya gerek kalmadi derdin kesin.. salih ile kuyt icin yazdiklarina birsey demiyorum fakat onlar icin konusmakta erken hele bir sahaya ciksinlarda görürüz..
taraftar gözüyle transferi değerlendirmek aynı dediğin gibi hakan baltayı euro2008de izledin mi defansın solunda oynuyordu ve alınsa da hasan ali büyük ihtimalle rotasyon oyuncusu olabilirdi sonuçta 34 de 34 yapmış bir hakan balta var adam istikrarın dibi sonra bekirin bu sene yaptıkları egemenden çok daha iyi bekir derbilerde maçın adamı olacak şekilde oynuyordu ama eğer beğenmiyorsanız bekiri bilicayla devam etseydiniz
mpaker66
06.Temmuz.2012, 13:39
herkes bi kaç saate büyük bi transfern açıklanacağnı knuşuyo.hadi inşallah.
eng1n
06.Temmuz.2012, 13:57
http://www.acmilan.com/en/news/breaking_news_show/28156
Robinho GS'ye imza atıcak falan diye yazılıyor ama galliani robinho'ya hiç teklif yok diyor.
uAburak89
06.Temmuz.2012, 13:57
Twitter'daki muhabbeti diyorsan, bizim adımıza olmayabilir bu büyük transfer.
E.Cartman
06.Temmuz.2012, 13:58
Robinho kolpa gibi geliyor bana ama gelirse sevinirim yani. Türkiye'de ayağını eline alma ihtimali olsa da sonuçta Robinho arkadaş bu :D
C h A o S
06.Temmuz.2012, 14:18
https://p.twimg.com/AxEpNHVCQAAOKCK.jpg
Ahaha Forlan aynı olmuş :n:Güzel yapmış yapan :D
Corpus
06.Temmuz.2012, 14:46
http://www.acmilan.com/en/news/breaking_news_show/28156
Robinho GS'ye imza atıcak falan diye yazılıyor ama galliani robinho'ya hiç teklif yok diyor.
Robinho mu ?:icon_eek:
Naptın la sen :n: Robinho ne arar bizim memlekette :D
eXcitinG
06.Temmuz.2012, 14:54
Ahaha Forlan aynı olmuş :n:Güzel yapmış yapan :D
Ahaha kocaman bir kahkaha attım ofisin ortasında :D
Fearless Coward
06.Temmuz.2012, 15:09
Sakatlığı bulunan Yiğit Gökoğlan'ın yanı sıra Mehmet Batdal, Serkan Kurtuluş, Kazım Kazım ve Pino'nun kafilede yer almadığı belirtildi.
Kurtulduk beyler :D
vFor
06.Temmuz.2012, 15:12
Forlan inanılmaz benzemiş :)
uAburak89
06.Temmuz.2012, 15:59
Galatasaray'da Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, Avusturya yolculuğundan önce transfer açıklamasında bulundu.
Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Albayrak, transferde acele edilmemesi gerektiğini ifade ederek Felipe Melo müjdesi verdi.
Albayrak, "Transferde acele etmemek lazım. İnşallah Avusturya'da yeni arkadaşlarımız aramıza katılırlar, hep beraber döneriz Türkiye'ye. Melo konusunda hiçbir problem yok." şeklinde konuştu
kasım akdemir
06.Temmuz.2012, 16:05
"Hiçbir problem yok" = problem var. :)
byariff
06.Temmuz.2012, 16:05
Galatasaray, Burak Yılmaz için Trabzonspor'a 3m Euro + Sercan Yıldırım'ı önerdi. (DHA)"
semih99999
06.Temmuz.2012, 16:06
Galatasaray, Burak Yılmaz için Trabzonspor'a 3m Euro + Sercan Yıldırım'ı önerdi. (DHA)"
3 çok az sadri 5 ten aşagı bırakmaz :D
uAburak89
06.Temmuz.2012, 16:07
Burak Yılmaz alınacaksa, verirsin 5 milyon euro'yu alırsın.
E.Cartman
06.Temmuz.2012, 16:12
Kime teklif yapsak 3M€ + Sercan veriliyor.
vFor
06.Temmuz.2012, 16:14
biz gökhan ünalı alıp trabzondan burakla birlikte + para vermiştik şimdide sercanı gol kralı yapar trabzon :)
ShevAnil
06.Temmuz.2012, 16:23
biz gökhan ünalı alıp trabzondan burakla birlikte + para vermiştik şimdide sercanı gol kralı yapar trabzon :)
Ben Sercan'da o potansiyelin olduğuna inanıyorum. Sadece kendini geliştirmek için biraz geç kaldı, ama bir Burak Yılmaz olmaması için bir engel yok :)
Fearless Coward
06.Temmuz.2012, 16:26
Anıl'a katılıyorum Semih 1 maçta kaptı formayı zaten yaz başından beri Sercan çalışıyor diye biliyorum bu sefer 1 maç şans bulursa onu değerlendirip formayı kapabilir Semih gibi...
MeliksahAydogan
06.Temmuz.2012, 16:33
Ben Sercan'da o potansiyelin olduğuna inanıyorum. Sadece kendini geliştirmek için biraz geç kaldı, ama bir Burak Yılmaz olmaması için bir engel yok :)
Olabilir aslında bende inanıyorum ama bakalım neler olacak izleyelim ...
Anıl'a katılıyorum Semih 1 maçta kaptı formayı zaten yaz başından beri Sercan çalışıyor diye biliyorum bu sefer 1 maç şans bulursa onu değerlendirip formayı kapabilir Semih gibi...
Forma şansı bulacağına inanıyorum ...
Suicider
06.Temmuz.2012, 16:44
Sercan Beşiktaş'ın Holosko muhabettine dönmesinde :)
Trabzonspor
06.Temmuz.2012, 17:01
Sercan istemem ben takimda.Versin Gs 5 milyonu alsin.
Ayrica Huntelaar,RVp haylden oteye gidecek isimler degil yahu burda yazmanin anlami bile yok.
MeliksahAydogan
06.Temmuz.2012, 17:30
Sercan istemem ben takimda.Versin Gs 5 milyonu alsin.
Ayrica Huntelaar,RVp haylden oteye gidecek isimler degil yahu burda yazmanin anlami bile yok.
Kardeşim senin isteyip istememen birşeyi değiştirmez Trabzonspor yönetimi kabul ederse bu iş geçerkleşir ama değerli yorumların için teşekkürler :)
NisRoc
06.Temmuz.2012, 17:36
Hocam Martins mi kaldı adam zaten 35-40 yaşında gibi duruyor tabi siyahi olduğu için yüzdeki çizgiler pek belli olmuyor o ayrı :)
Yani Martins gibi demek istedim yanlış yazmışım :) Hızlı ve bitiriciliği iyi bir forvet araması lazım bence gs nin.
Trabzonspor
06.Temmuz.2012, 17:52
Kardeşim senin isteyip istememen birşeyi değiştirmez Trabzonspor yönetimi kabul ederse bu iş geçerkleşir ama değerli yorumların için teşekkürler :)
Saçma sapan konuşuyorsunuz.Sahaya takımlar kendi için çıkmaz destekleyen bir taraftarı yoksa takım olmanın ne anlamı var?Ben istemiyorum ben gibi düşünen birsürü taraftar var ve bu insanların istedikleri olmayacaksa maça niye gitsinler yada neden kulübün arkasında dursunlar.Tabiki yönetim son kararı verir ama taraftar her zaman söz hakkına sahip en baş aktördür.
O zaman kimse yazmasın x oyuncuyu isterdim diye.Sonuçta yönetim karar veriyor dimi.
Mesela 305 nolu postta uzun bir yazı ayzmışsın.Siin yönetim sana mı soracak Burak Yılmaz2ı,Hamit'i alacaklarını vs sen olmasını istediğini yazmışsın taraftarlık gereği.Bende aynı mantıkla yazdım o yüzden laf konuşmuş olmak için bana karşılık vermeyin.
uAburak89
06.Temmuz.2012, 20:28
Şenol Güneş de istemez Sercanı, şu haliyle onu aklı olan kimse istemez herhalde. Biz gerçekten niyetliysek bu transfere 5 milyon euroyu verip almalıyız.
MeliksahAydogan
06.Temmuz.2012, 21:02
Şenol Güneş de istemez Sercanı, şu haliyle onu aklı olan kimse istemez herhalde. Biz gerçekten niyetliysek bu transfere 5 milyon euroyu verip almalıyız.
Arkadaşlar 5 Mn € 'yu teklif ettiğimizi düşünüyorum , kabul edilmedi bence ...
Trabzon ile aranın bozulmaması için yapılıyor fakat eğer baktık olmuyor Burak'la zaten anlaşma sağladık 5 Mn €'yu veririz ve sözleşmesindeki maddeden yararlanarak alırız bu kadar basit.
Bordo61Mavi
06.Temmuz.2012, 21:46
Takasa felan gerek yok, verilsin 7 milyon alinsin Burak. 5 milyon serbest kalma maddesine 2 milyonda Trabzonun bi sonraki satistan alacagi 25% icin.
Hugo
06.Temmuz.2012, 22:02
5'e serbest kalmıyor muydu Burak Yılmaz? MEnajeri de yerli-yabancı kulüp ayrımı yok dedi diye hatırlıyorum. 7 neden verilsin ki?
MeliksahAydogan
06.Temmuz.2012, 22:03
Takasa felan gerek yok, verilsin 7 milyon alinsin Burak. 5 milyon serbest kalma maddesine 2 milyonda Trabzonun bi sonraki satistan alacagi 25% icin.
Sanmıyorum 5 Mn € yeterli.
Bordo61Mavi
06.Temmuz.2012, 22:08
Sanmıyorum 5 Mn € yeterli.
Artik kariyerini Galatasarayda bitirirse yeterli oluyor, yoksa Burakin yaptigi anlasmada 5 milyona serbest kalma maddesinin yaninda bi sonraki transferinin 25%'i Trabzonspora verilmeside var.
Revolution
06.Temmuz.2012, 22:52
5'in üzerine belirli primlerlerle 7'yi bulacak şekilde bir teklif yapılabilir.
byariff
06.Temmuz.2012, 23:22
Son Dakika: Galatasaray Burak Yılmaz ile anlaşmaya vardı // Aydın Cingöz - Radyospor
Addolorato
06.Temmuz.2012, 23:26
Hadi inşallah. Böylece iki kanatıda yabancı yaparız.
sentugo
06.Temmuz.2012, 23:27
Trabzonspor'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Burak Yılmaz'ın rotası Galatasaray'a döndü. Golcü futbolcunun Galatasaray ile anlaştığı öğrenildi.
Radyospor'dan Aydın Cingöz'ün edindiği bilgiye göre; Galatasaray, golcü futbolcu ile anlaşmaya vardı. Transferde tek engel ise Trabzonspor'un Burak'ı Galatasaray'a vermek istememesi. Trabzonspor yönetimi Burak Yılmaz'ın Galatasaray'a gitmesi halinde taraftardan gelebilecek tepkilerden çekindiği için bu transferin olmasını istemiyor.
Galatasaray yönetimi, Trabzonspor'u ikna edebilmek için teklifini 7 milyon Euro + Culio'ya kadar çıkardığı gelen bilgiler arasında.
Burak Yılmaz'ın menajerleri yaptıkları açıklamada; Burak'ın Lazio'ya gitmesinin zora girdiğini söylemişlerdi.
Bence yalan haberdir. Kimsenin bilmediği birşeyi söylememişler üstüne culio falan demişler...
byariff
06.Temmuz.2012, 23:28
culioyu vermez hoca + trabzonda o bolgede yeterli oyunculari var zaten , bence sercani verelim yeterli
Suicider
06.Temmuz.2012, 23:31
serkan kurtuluş.mehmet batdal falan verebiliriz sorun değil :D
Önder HOCA
06.Temmuz.2012, 23:33
Ts'ye 5 milyon yetmiyor mu?
Börk
06.Temmuz.2012, 23:37
Saçma sapan konuşuyorsunuz.Sahaya takımlar kendi için çıkmaz destekleyen bir taraftarı yoksa takım olmanın ne anlamı var?Ben istemiyorum ben gibi düşünen birsürü taraftar var ve bu insanların istedikleri olmayacaksa maça niye gitsinler yada neden kulübün arkasında dursunlar.Tabiki yönetim son kararı verir ama taraftar her zaman söz hakkına sahip en baş aktördür.
O zaman kimse yazmasın x oyuncuyu isterdim diye.Sonuçta yönetim karar veriyor dimi.
Mesela 305 nolu postta uzun bir yazı ayzmışsın.Siin yönetim sana mı soracak Burak Yılmaz2ı,Hamit'i alacaklarını vs sen olmasını istediğini yazmışsın taraftarlık gereği.Bende aynı mantıkla yazdım o yüzden laf konuşmuş olmak için bana karşılık vermeyin.
Keita'nın,Arda'nın ve daha birçok oyuncunun gitmesini istemiyordu Galatasaray taraftarı ama gönderildi tamam taraftar büyük etken ama taraftar yönetirse bir klubü yarın bir gün Köln gibi tehtid alırlar bu işler böyle değil saçma sapan konuşma bu değil ne yazık ki :)
RaSenGan
07.Temmuz.2012, 00:16
Hadi inşallah. Böylece iki kanatıda yabancı yaparız.
Olmuyor ki :) Muslera - Eboue - Ujfa - Melo - Elmander - ??? :) Melo olmasa bile oraya bir yabancı gelecek.Bir kanat yabancı olacak bir kanat Türk.
Fearless Coward
07.Temmuz.2012, 00:36
Aslında Assaidi - Gökhan Töre müthiş olur ama sanmam Gökhan Töre'nin geleceğini...
MeliksahAydogan
07.Temmuz.2012, 00:58
Olmuyor ki :) Muslera - Eboue - Ujfa - Melo - Elmander - ??? :) Melo olmasa bile oraya bir yabancı gelecek.Bir kanat yabancı olacak bir kanat Türk.
Hamit'i Fenerbahçe'ye kaptırmayalım da ...
mpaker66
07.Temmuz.2012, 01:42
burak 5 mılyn götürürse serbest kalır maddesi yokmu? Türk yada yabancı takımın ne önemi var?
MeliksahAydogan
07.Temmuz.2012, 08:54
06:47
İtalyan ekiplerinden Lazio'nun ardından Galatasaray'ın da ilgilendiği golcü futbolcu Burak Yılmaz için Trabzonspor cephesinde Sarı Kırmızılı ekibi umutlandıracak bir açıklama geldi. (Vatan)
Kaynak (http://www.sporx.com/futbol/transfer/canli/)
Addolorato
07.Temmuz.2012, 12:40
Yeri geldiğinde Umut - Burak falan oynar o anlamda söylemiştim. Tabi her zaman iki kanat yabancı olmaz.
Bordo61Mavi
07.Temmuz.2012, 13:13
Galatasaray icin uygun olabilecek Chamakh ismini demistim, £4 milyon karsiliginda Fiorentinaya gidecek buyuk ihtimal.
MeliksahAydogan
07.Temmuz.2012, 14:46
Yeniden Amrabat haberleri çıkmış ; Amrabat mı Assaidi mi kafam karıştı valla :D
İnşallah ikiside alınır kontejan falan önemli değil gerekirse ileride bazı maçlarda Umut-Burak oynar.
Tabi Burak'ın transferide kesinleşmedi ama bugün yarın biter diye düşünüyorum.
byariff
07.Temmuz.2012, 15:01
Simon Zenke : With Hamit Altintop of Real Madrid, cool guy, am happy he's coming to turkey but where? Top secret lol
Konusma sirasinda turkiyede oynucagini solemis galiba hamit.
http://c1207.hizliresim.com/z/7/9g4u7.jpg
https://twitter.com/de_zenke17/status/221337979749269505
Önder HOCA
07.Temmuz.2012, 15:06
Bugün gazeteler dolu gene Gs Q7'ye 4 milyon teklif yaptı, FT Tuncay'ı istiyor haberleri var
Zekirdek
07.Temmuz.2012, 15:09
Artık Zenke bile duyum veriyor. Twitter'ın hakikaten cılkı çıktı. :) :) :)
RaSenGan
07.Temmuz.2012, 15:47
Eğer Hamit gelecekse bize gelir bence.Fenerbahçe bizden fazla para vermediği sürece :)
Artık Zenke bile duyum veriyor. Twitter'ın hakikaten cılkı çıktı. :) :) :)
Duyum vermiyor ki :) Başkasından duymamış bizzat Hamit söylemiş :)
KanaKe
07.Temmuz.2012, 15:54
hamiti ilk defa bi fotoda bu kadar daginik gördüm :D
RaSenGan
07.Temmuz.2012, 16:54
Kalou Lille'e gitmiş.İstesek rahat alırdık herhalde.
Bordo61Mavi
07.Temmuz.2012, 17:45
Park Ji-sung 2milyona QPR'a gitti, yine Galatasarayin isine yariyabilecek bir isimdi. Unal Aysal bilmiyorum nerden transfer yapacak ama bu aralar ingiliz liginde gozden dusenler neredeyse bedavaya satiliyor . Az biraz daha hizli Unal Aysal :)
byariff
07.Temmuz.2012, 17:47
transferde içim rahatti abdurrahim baskan dahada rahatlatti.
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, GSTV'ye yaptığı açıklamada, Sarı-Kırmızılı takımın bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edeceğini hatırlatırken, ''Tabii ki Şampiyonlar Ligi için beklentiler büyük olacaktır. Bunun bilinci içindeyiz ve çalışmalarımızı buna göre sürdürüyoruz. Taraftarlarımız telaşlanmasınlar ve rahat olsunlar. Geçen sene olduğu gibi bu yıl da verdiğimiz sözleri tutacağız. Hocamıza, teknik heyetimize, futbolcularımıza, yönetime sabırla güvensinler. Hepimizin arzuladığı güzel takım tekrar sahaya çıkacak'' diye konuştu.
Geride kalan sezonda taraftarlara şampiyon olacaklarını söylediklerini ve bunu başardıklarını vurgulayan Albayrak, ''Özlenen, koşan, basan, pres yapan, kazanma hırsıyla oynayan ve hocamızın Türkiye'ye getirdiği sistemle mücadele eden takım, önümüzdeki sezon yine sahada olacak. Zaten bunun için buradayız. Kampımız Avusturya'da başladı. İdmanlarımız da keyifli bir şekilde devam ediyor. Her şey daha iyi olacak'' ifadelerini kullandı.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=26419
ShevAnil
07.Temmuz.2012, 17:48
Sturridge'de gözden çıkartılan bir isimmiş sanırım Chelsea tarafından. O da ihtiyacımızı giderebilecek bir oyuncu.
byariff
07.Temmuz.2012, 17:49
Sturridge'de gözden çıkartılan bir isimmiş sanırım Chelsea tarafından. O da ihtiyacımızı giderebilecek bir oyuncu.
Virus varmis onda.
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Temmuz.2012, 18:01
menenjit demislerdi sturridge icin, tam olarak detayini bilmiyorum hastaligin. bakteriyel ya da virutik olabiliyormus. atlatir umarim.
mpaker66
07.Temmuz.2012, 18:15
kanımca bi kaç transfer bitti ve ü.aysal eleştrilerden bi nebze kurtulmak için toplu açıklayacak.
Hugo
07.Temmuz.2012, 18:44
menenjit demislerdi sturridge icin, tam olarak detayini bilmiyorum hastaligin. bakteriyel ya da virutik olabiliyormus. atlatir umarim.
ingiltere gibi sağlık sistemini 20 yıl uğraşıp toparlayan bir ülkede menenjit olup da atlatamayacaksa bütün hastaneleri falan kapatsınlar ordaki :)
KanaKe
07.Temmuz.2012, 18:56
ingiltere gibi sağlık sistemini 20 yıl uğraşıp toparlayan bir ülkede menenjit olup da atlatamayacaksa bütün hastaneleri falan kapatsınlar ordaki :)
micah richards da 2 sene önce domuz gribi olmustu sonra iyilestirdiler onuda iyilestirirler merak etmeyin :)
E.Cartman
07.Temmuz.2012, 19:01
Galatasaray'ın gözdesi ipleri koparttı
Fransa Ligi ekiplerinden Lyon forması giyen Michel Bastos takımından ayrılacağını söyledi. Brezilyalı yıldızın ismi son günlerde Galatasaray ile anılıyordu.
07 Temmuz 2012 Cumartesi - 15:45
Sporx.com dış haberler
Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lyon forması giyen Michel Bastos takımından ayrılmak istediğini açıkladı.
Son günlerde adı Galatasaray ile de anılan Brezilyalı futbolcunun kulüp başkanı Jean-Michel Aulas'ın eleştirileri yüzünden takımda kalmak istemediği belirtildi. Aulas, geçen sezon kulübün ligde yaşadığı hayal kırıklığının faturasını Cris, Kallström, Aly Cissokho ve Bastos gibi yüksek maaş alan oyunculara kesmişti.
Lyon başkanı Jean-Michel Aulas, Bastos'un Brezilya'da düzenlenecek 2014 Dünya Kupası'nı düşünerek tüm potansiyelini sahaya yansıtmadığını ifade etmişti.
Bu eleştirilerin ardından son senelerde zaten sık sık takımdan ayrılacağı konuşulan Bastos kulübü ile olan ipleri kopardı. 28 yaşındaki Brezilyalı yıldız konuyla ilgili mikro blog sitesi twitterdaki hesabından yaptığı açıklamada; "Hakkımda yapılan yorumlara çok üzüldüm, oynadığım takımlarda hiç böyle problemler yaşamamıştım" dedi.
Kulübe saygı duyduğunu da belirten Bastos, "Eğer problem yaratıp birilerini rahatsız ediyorsam takımdan ayrılmayı tercih ederim" dedi.
Bu gelişmenin ardından gözler Galatasaray cephesine çevrildi. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılar takımından ayrılmaya karar veren yıldız isim için harekete geçebilir.
Orta sahanın solunda görev yapan Michel Bastos, son sezonunda takımı ile çıktığı 43 maçta 7 gol atıp 11 asist yapma başarısı gösterdi.
William Rookwood
07.Temmuz.2012, 19:08
Geleceğini düşünmüyorum yalan dolan haberler :)
MeliksahAydogan
07.Temmuz.2012, 19:55
Ahh ahh Burak bir açıklansa bombalar ardı ardına gelecek transfer Burak'ta düğümleniyor.
Keşke Sercan Sararer veya Gökhan Töre'den en az birini getirebilsek.
Hugo
07.Temmuz.2012, 20:05
"Ona o parayı verene kadar gider bastosu alırız" gibisinden bir şey demişti sanırım bizim bir yönetici ya da başkan.
Önder HOCA
07.Temmuz.2012, 20:38
Nicklas Bendtner ile yakından ilgilenen Galatasaray'ın Senegalli golcü Dame N'Doye'u takibe aldığı Danimarka basınında konuşulmaya başladı. West Ham United ve QPR'nin de radarında olan Dame N'Doye için 7 milyon euroluk bir bonservis bedelinden söz ediliyor.
Bordo61Mavi
07.Temmuz.2012, 21:37
Ahh ahh Burak bir açıklansa bombalar ardı ardına gelecek transfer Burak'ta düğümleniyor.
Keşke Sercan Sararer veya Gökhan Töre'den en az birini getirebilsek.
Burak imza atmadan biz atmayizmi diyorlar :D ?
Galatasarayin anlastigi futbolcu olsa 1dk bekletmezler, kampa basladi takim :)
byariff
07.Temmuz.2012, 22:18
Şener, transferin şartlarını açıkladı: "Yattara’yı 10 milyon euroya satmamıştım ama sonra oynamadı. Burak için Galatasaray 7 milyon euro, sonraki satıştan %25 pay ve 1 oyuncu verirse olabilir."
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=26440#.T_h8ao3sN_s.twitter
RaSenGan
07.Temmuz.2012, 22:19
Kulübü de verelim :D
Deus Dominus
07.Temmuz.2012, 22:27
Galatasaray 5 milyon € verse kabul etmekten başka çareleri olmaz ki :) İş Burak Yılmaz'ı ikna etmeye kalır. Neyin kafasındalar acaba bu istedikleri bonservis ve opsiyonlarda... Koydurmasaydın o zaman serbest kalma maddesi, zamanında akıl edememişler, ihtimal dahilinde görmemişler (yani ileriyi görememişler) şimdi kalk şu kadar isterim bir de oyuncu isterim falan filan.
erdemzorer10
07.Temmuz.2012, 22:33
Sadri Şener'in bu transferde karışabileceği tek nokta ödeme şeklidir ki o noktada da nakit ödeme talebi olduğunu biliyoruz.Onun dışında 7 milyon artı oyuncu falan bunlar realist yaklaşımlar değil.Kulüpler masaya oturur aradaki ilişkiye zarar vermeden Burak'ın sözleşmesindeki fiyata anlaşılır ve gerisi Burak'a kalır.
William Rookwood
07.Temmuz.2012, 23:43
Kontratta ki kurala uymamak suç değil mi?
Hugo
07.Temmuz.2012, 23:54
Kontratta en az 5mn diyor. Ama adam siz 7 verin hacı üstüne de oyuncu verin falan nolcak mantığında sanırım.
sarianet
08.Temmuz.2012, 00:08
kontratta 5 diyo da o 5 yurt dışı için mi geçerli her teklif için mi geçerli bakmak lazım
Facx
08.Temmuz.2012, 00:12
kontratta 5 diyo da o 5 yurt dışı için mi geçerli her teklif için mi geçerli bakmak lazım
menajeri açıklamıştı burak'ın yurt dışı yurt içi ayrımı yok bizimkilerde trabzonla arayı bozmamak için bence pazarlıktalar aksi takdirde 5 m € u basıp alma hakkına sahibiz tabi burak isterse (ki isticektir özellikle avrupa işi yattıysa )
Bordo61Mavi
08.Temmuz.2012, 00:15
Yurt ici yurt disi farketmiyor, 5 milyona serbest kaliyor ama Sadri Senerin dediginden anladigim 5 milyona gitmesi halinde Burakin bi sonraki transferinin 25% Trabzona gelecek sekildede bir madde varmis kontratinda.
Hugo
08.Temmuz.2012, 00:29
Ne ara bozulmasıymış anlamıyorum ki. O sözleşmeye 5milyona gider maddesini koydurtmasalarmış. E tabi adamlar beklemiyordu bu kadar sükse yapacağını Burak'ın.
Yurt ici yurt disi farketmiyor, 5 milyona serbest kaliyor ama Sadri Senerin dediginden anladigim 5 milyona gitmesi halinde Burakin bi sonraki transferinin 25% Trabzona gelecek sekildede bir madde varmis kontratinda.
"Burak için Galatasaray 7 milyon euro, sonraki satıştan %25 pay ve 1 oyuncu verirse olabilir."
O zaman burdan 2mn ve 1 oyuncuyu düşersek Burak Yılmaz bizimdir? Yeşil Vadi bizimdir gibi oldu :)
Redrum
08.Temmuz.2012, 00:38
Transferden umudu kestim. Fenerbahçe'nin transferlerine bakın bir de bizim takıma. Çok yerinde, çok isabetli transferler yapıyorlar ve erkenden hallediyorlar. Hamit Altıntop'u da kaptıracağız bence. Sercan, Gökhan Töre falan bekleyenler ise fazla beklemesinler çünkü Türkiye'den bir takım alırsa onları Fenerbahçe alır :)
Fearless Coward
08.Temmuz.2012, 00:41
Beyler geçen sene de böyleydi demek istiyorum ben...Herkes umudunu keserken tam bombalar ardı ardına gelmişti...Biraz daha sabır bence...
goosfraba
08.Temmuz.2012, 00:54
muhtemelen ilk olarak burak transferi bitecek. yarın biter diyorlar.
türkiye ligi için iyi, avrupa için yetersiz bir transfer.
Bordo61Mavi
08.Temmuz.2012, 00:57
"Burak için Galatasaray 7 milyon euro, sonraki satıştan %25 pay ve 1 oyuncu verirse olabilir."
O zaman burdan 2mn ve 1 oyuncuyu düşersek Burak Yılmaz bizimdir? Yeşil Vadi bizimdir gibi oldu :)
7 milyon degildir o, 5 milyon arti 1 oyuncu oda Trabzonun bi sonraki transferde 25%den vazgecmesi icin olur. Genc takimdan Ismail Berk Unsal'i istiyormus bizimkiler yazildi.
uAburak89
08.Temmuz.2012, 00:58
muhtemelen ilk olarak burak transferi bitecek. yarın biter diyorlar.
türkiye ligi için iyi, avrupa için yetersiz bir transfer.
Katılıyorum, zaten bu sezon Avrupa'da ciddi bir hedef koyulacağına da inanmıyorum. Grup şansına göre çıkabilmek veya 3. olarak devam etmek de mantıklı. Önemli olan istikrar açısından önce Türkiye ligi, sonuçta Şampiyonlar Ligi yolu, şampiyonluktan geçiyor.
@Borda61Mavi
İsmail'i vermez herhalde Fatih Terim, kampta dikkat çekiyormuş daha ilk günlerden.
sarianet
08.Temmuz.2012, 00:59
yönetim tarih vermeseydi beklenti içine sokmasaydı bu kadar umutsuz olmazdı taraftar ama şl için ben kaliteli transferler bekliyorum
uAburak89
08.Temmuz.2012, 01:01
yönetim tarih vermeseydi beklenti içine sokmasaydı bu kadar umutsuz olmazdı taraftar ama şl için ben kaliteli transferler bekliyorum
Melo transferini açıklansınlar sadece, kimse de umutsuzluk falan kalmaz.
goosfraba
08.Temmuz.2012, 01:02
melo + 2 kanat ve 1 forvet belki bir de stoper, avrupa için yeterli olurdu.
bySperman
08.Temmuz.2012, 01:04
Transferlerin gerçekleşmeme sebebi belli oldu :zuhaha :zuhaha
http://img423.yukle.tc/images/8445adsiz.PNG
uAburak89
08.Temmuz.2012, 01:04
Melo veya onun ayarında bir oyuncu şart, Selçuk'un performansı artıyor. Zaten 4-4-2 oynadığımız için ortadaki ikili çok kritik.
Forvet için yabancı, kaliteli golcü bekleniyordu ama kontenjan sıkıntı var sonuçta Muslera, Eboue, Ujfalusi ve gelirse Melo hatta Elmander'le sadece 1 yabancı hakkımız kalıyor. Bu açıdan Burak Yılmaz'ı almak kanatta yabancı oynatabilmek demek, hatta Hamit bize gelse sağ kanatta oynardı diye düşünüyorum.
sarianet
08.Temmuz.2012, 01:05
küfür var editle bence onu :D
bySperman
08.Temmuz.2012, 01:07
Kendisi editlemiş zaten.Diğeride küfür olmaktan çıktı :D :D
footballer33
08.Temmuz.2012, 01:08
Belki spor gazetesinden bahsetmiştir, olamaz mı? :icon_biggrin:
Şunu gördüm az önce:
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
EN SON DAKIKA: Burak Yilmaz icin G.Saray ile Trabzon el sikismaya cok yaklasti.. Bu is bugun-yarin biter.
bySperman
08.Temmuz.2012, 01:11
İnşallah doğrudur.Kanatlarada 2 takviye artı melo ile uçuşa geçeriz :cool:
Homer J.S
08.Temmuz.2012, 01:17
Burak çok tatmin edici değil Robinho bekliyoruz Abdürrahim başkan otobüslerini satsın alsın :D
uAburak89
08.Temmuz.2012, 01:18
İbrahim Seten: DİP NOT: Burak için pazarlığı Abdürrahim Albayrak ile Sadri Şener yapıyor.. Arada 500 bin Euro fark kaldı, bir de genç oyuncu..
Abi madde varsa bu adamın sözleşmesinde neyin pazarlığı, çözemedim bu işi.
bySperman
08.Temmuz.2012, 01:19
Galliani Robinho'nun takımda kalacağını açıkladı.Milan tok satıcı konumda şuan.Çok masraflı olur :D
bySperman
08.Temmuz.2012, 01:19
İbrahim Seten: DİP NOT: Burak için pazarlığı Abdürrahim Albayrak ile Sadri Şener yapıyor.. Arada 500 bin Euro fark kaldı, bir de genç oyuncu..
İyi ilişkiler bozulmasın diye.Yeryüzünde sadece Türkiye'de yapılır bu :D
vego
08.Temmuz.2012, 01:21
O madde yabancı klüpler için değil mi?
mpaker66
i.seten'in hayatı yalan yaaa.
Burak elmander tam ikili olur beyler. Umarım biter. Hamit'de bitse assaidi'de biterse tamamdır.
uAburak89
Sonuçta bu adam alınacaksa, ortada zaten kulüpler bir sıkıntı olmaz. Burak gitmek istiyor, teklifi yapıyoruz, parasını veriyoruz alıyoruz.
Taraftar açısından bakarsak zaten Trabzonsporlular 2 sezon öncesinin iskeletinin neredeyse tamamını aldık diye bize kızıyorlar, kalkıp 500.000 euro fazlaya gitti diye iyi oldu ya sattığımız demezler herhalde. :D
@vego
Valla her sayfada aynı soru soruluyor, nasıl bir maddeyse daha çözülemedi. Şu andaki duruma göre, yabancı kulüpler ve Galatasaray hariç Türk kulüpleri için geçerliymiş gibi. :D
bySperman
08.Temmuz.2012, 01:22
O madde yabancı klüpler için değil mi?
Yurt içi ,yurt dışı farketmiyor ;;)
bySperman
08.Temmuz.2012, 01:23
Sonuçta bu adam alınacaksa, ortada zaten kulüpler bir sıkıntı olmaz. Burak gitmek istiyor, teklifi yapıyoruz, parasını veriyoruz alıyoruz.
Taraftar açısından bakarsak zaten Trabzonsporlular 2 sezon öncesinin iskeletinin neredeyse tamamını aldık diye bize kızıyorlar, kalkıp 500.000 euro fazlaya gitti diye iyi oldu ya sattığımız demezler herhalde. :D
Taraftar her halükarda bize gelmesine kızacak.Ama yönetim "satıyoruz bari iyi kar yapalım" diye düşünüyor.
vego
08.Temmuz.2012, 01:24
@vego
Valla her sayfada aynı soru soruluyor, nasıl bir maddeyse daha çözülemedi. Şu andaki duruma göre, yabancı kulüpler ve Galatasaray hariç Türk kulüpleri için geçerliymiş gibi. :D
Belki yabancı+3 büyüklerdir :n:
pele96
08.Temmuz.2012, 01:26
Burak Galatasaray'a gelirse 2. Sergen Yalçın oluyor.Birde +32 yaşından sonra jübilesini Bursada yaparsa Sergen Yalçın mazide kalır.
bySperman
08.Temmuz.2012, 01:27
Burak ve Hamit biterse, transferler bitti demektir.O derece önemli transferler.Melo ve Assaidi'yi de alır keyfimize bakarız.Sonuçta takımın iskeletini oluşturduk.Hersene 1-2 takviyeyle önümüzdeki 5 sene içinde önemli başarılar bekliyorum.
Bordo61Mavi
08.Temmuz.2012, 01:28
İsmail'i vermez herhalde Fatih Terim, kampta dikkat çekiyormuş daha ilk günlerden.
O isim geciyordu Trabzon yerel haberlerinde, haberim var Ismailden, 94 dogumlu kule gibi forvetmis. Fatih Terim bosuna kampa goturmemistir.
Sercan ve Caglari teklif etmesinlerde :)
goosfraba
08.Temmuz.2012, 01:28
kadrolara hamit'i yazmayın beyler :D
C h A o S
08.Temmuz.2012, 01:29
Burak ve Melo gelirse Türkiye için kadromuz cuk oturur.Kanata zaten Assaidi bitti diyorlar.Burak gelsin Elmander ile çift forvette heralde 20 den aşşağı atmaz.Düşünüyorumda Elmander'in yıprattığı savunmayı Burak hallaç pamuğuna çevirir.İnşallah gelir.Yerli olarak Umut,Burak,Necati hücum hattı Türkiye ligi için üst düzey olur.
Facx
08.Temmuz.2012, 01:35
Burak Galatasaray'a gelirse 2. Sergen Yalçın oluyor.Birde +32 yaşından sonra jübilesini Bursada yaparsa Sergen Yalçın mazide kalır.
Egemen varken Burak'a laf düşmez :D
bySperman
08.Temmuz.2012, 01:38
Egemen sadece bizde oynamamış :) Ki bu saatten sonrada oynayamaz.
pele96
08.Temmuz.2012, 01:39
Egemen varken Burak'a laf düşmez :D
Egemen bir Galatasaray'da oynamadı işte orayada giderse Sergeni geçecek.
Burak'ın 2 takım eksiği var Lig şampiyonluğundan daha çekişmeli :D
bySperman
08.Temmuz.2012, 01:41
Böbreğimi satıp Burak'a basacam :D Bu mücadeleyi Burak kazanır.
E.Cartman
08.Temmuz.2012, 01:44
Egemen bir Galatasaray'da oynamadı işte orayada giderse Sergeni geçecek.
Burak'ın 2 takım eksiği var Lig şampiyonluğundan daha çekişmeli :D
2 takım eksiği var derken ? Bi tek bizde oynamadı Burak :D
bySperman
08.Temmuz.2012, 01:46
2 takım eksiği var derken ? Bi tek bizde oynamadı Burak :D
5 büyükleri kastediyor ;;)
uAburak89
08.Temmuz.2012, 01:46
Yeni trend 5 şampiyon takımda oynamış olmak. :D
bySperman
08.Temmuz.2012, 02:02
Tek hayalim 5 şampiyon takımda oynamak :zuhaha
pele96
08.Temmuz.2012, 02:03
Bursaspor'a ayıp etmeyelim.Aslında Sivasspor'uda sayabiliriz adamlar kıl payı kaçırmıştı.O sene hem Beşiktaş hem Sivasspor gidiyordu şampiyonluğa hangisi alsa uyardı bana memleket Sivas :D Neyse konu dağılıyor.
Bordo61Mavi
08.Temmuz.2012, 02:11
Burak Yılmaz için Galatasaray ile Trabzonspor el sıkışmaya çok yaklaştı, bu iş bugun-yarın biter. Burak için pazarlığı Abdürrahim Albayrak ile Sadri Şener yapıyor. Arada 500 bin Euro fark kaldı, bir de genç oyuncu...
- İbrahim Seten -
Bordo61Mavi
08.Temmuz.2012, 02:13
Ibrahim Seten bilgileri Sadri baskandan almissa dogru olabilir
pele96
08.Temmuz.2012, 02:15
Burak Yılmaz için Galatasaray ile Trabzonspor el sıkışmaya çok yaklaştı, bu iş bugun-yarın biter. Burak için pazarlığı Abdürrahim Albayrak ile Sadri Şener yapıyor. Arada 500 bin Euro fark kaldı, bir de genç oyuncu...
- İbrahim Seten -
Bu adamla görüşmelerde bulunuyormu bu kadar bilgiyi nasıl biliyor akla mantığa sığmaz :D Napıyor yani Abdürrahim Albayrak arıyor bir tweet atarmısın el sıkışmak üzereyiz mi diyor :D
ForCimbom
08.Temmuz.2012, 02:42
burak transferi olursa efsane olur . yine 30 golü geçer sanırım bu takım içinde.
bySperman
08.Temmuz.2012, 02:44
İnşallah kestane olmaz :D :D
ForCimbom
08.Temmuz.2012, 02:49
İnşallah kestane olmaz :D :D
niye olsun ki? 2 senedir ülkenin en performanslı forveti, kariyerinin en verimli çağında, müthiş form yakaladı fiziği çok iyi durumda. bu adama da öyle dersek oyuncu kalmaz yani :)
bySperman
08.Temmuz.2012, 02:50
Orası öyle zaten.Sadece espri yaptım :D
SaLviO
08.Temmuz.2012, 02:53
burak trabzon halkına ihanet etmez bence gelirse gs çok iyi transfer yapmış olur orası ayrı :D
fmde licerpool aldı oynatmıyor satılığa çıkarmasını bekliyorum hemen alıcam :D :D :D
bySperman
08.Temmuz.2012, 02:54
licerpool ?
Börk
08.Temmuz.2012, 02:56
licerpool ?
c ile v harfinin yan yana olduğunu görüp ve onun liverpool olduğunu anlayıp bu soru sormanın acaba ne gibi bir gereği var ?
SaLviO
08.Temmuz.2012, 02:56
licerpool ?
yanlış yazmışım.
liverpool olduğunu anlamayadın heralde pardon .
bySperman
08.Temmuz.2012, 02:57
Amacım sadece konuyu saptırmaktı :D :D :D
Börk
08.Temmuz.2012, 02:57
peki sen de haklısın hadi kolay gelsin
bySperman
08.Temmuz.2012, 02:58
Ne sert adamlarmışsınız :D
Nedvedmania
08.Temmuz.2012, 05:04
Galatasaray uzun süredir görüşmelerde bulunduğu Faslı oyuncunun transferini faks yoluyla bitirdi. Heerenveen’e bonservis ücreti için 3.5 milyon ödeneceği, salı günü kampa katılacak Assaidi’nin yıllık 1.5 milyon euro alacağı bildirildi | KAYNAK: Milliyet Spor
erdemzorer10
08.Temmuz.2012, 06:17
Sanırım yönetim birkaç oyuncuyu birlikte açıklama amacında.Çünkü biçok yerde Assaidi bitti deniliyor,Abdurrahim Albayrak Melo'da problem yok dedi.Burak konusundaki gelişmeler ortada.Hani zaten bu transferler 1 hafta önce de bitseydi 10 temmuzdan önce kampa katılmayacaklarını hesaba katarsak Ünal Başkanın açıkladığı toplu imza projesi gerçek olabilir
MeliksahAydogan
08.Temmuz.2012, 11:57
Assaidi - Melo - Burak açıklanacak gibi geliyor fakat bir kanat transferi daha lazım Hamit'i de alırsak iyi olur Fatih TERİM etkisi büyük Hamit'in üzerinde bunu kullanmalıyız.
Ayrıca yedek kulübesinede bir iki takviye fena olmaz :)
MeliksahAydogan
08.Temmuz.2012, 12:03
Son Dakika !!!
10:50
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bodrum'da bir araya geldi. Görüşmedeki tek gündem maddesi; Burak Yılmaz! Transfer için artık geri sayım başladı...
Sporx
semih99999
08.Temmuz.2012, 12:08
hazır buluşmuşken colmanı da alsın başkan bizim maçlarda iyi oynuyo :D
mehmetcoo
08.Temmuz.2012, 13:22
Burak'ın Lokomotiv Moskova'ya gideceği yönündeki dedikodular iyice arttı. Sadri Şener de "Burak G.Saray'a gidecekse bunun bedeli daha fazla olmalı" demiş. Burada kafamı karıştıran nokta Burak'ın sözleşmesinde 5 milyon'a serbest kalır maddesi yok mu ? Bu Sadri Şener'in elinde olan birşey mi ki ?
goosfraba
08.Temmuz.2012, 13:23
hem lokomotiv'e hem de galatasaray'a aynı bonservis bedeliyle gitmesini yediremiyor işte. galatasaray doğrudan rakip olduğu için daha yüksek bonservis, ve oyuncu istiyor.
mehmetcoo
08.Temmuz.2012, 13:28
Ama sonuçta bu adamın sözleşmesinde böyle bir madde var. O parayı verdiğimiz sürece Burak'la görüşme izni olmayacak mı aynı FM'deki gibi ?
uAburak89
08.Temmuz.2012, 13:33
Bu madde yurt içinde geçerli olsa iş çoktan bitmişti, Burak ile anlaşıp arardık Sadri başkanı para hesabında diye olup biterdi. :D
IcedEarth
08.Temmuz.2012, 14:25
Ne kadar doğru bilmiyorum, ancak Burak galiba Lokomotif Moskova'da.
attirson
08.Temmuz.2012, 14:33
Ligimizin gol kralı gide gide Lokomotiv Moskova'ya gitti.
grkm33
08.Temmuz.2012, 14:37
Hani Burak'ın peşinden Avrupa koşuyordu ?
uAburak89
08.Temmuz.2012, 14:37
İyi para vermişlerdir. Ayrıca bunun Trabzon konusunda konuşulması lazım değil mi ? :D
E.Cartman
08.Temmuz.2012, 14:42
G.Saray, Melo için Juve ile anlaştı!
İtalyan basınının güçlü kalelerinden biri olan La Gazzetta dello Sport, Galatasaray'ın Felipe Melo'nun transferi için Juventus ile 8 milyon euroya anlaştığını duyurdu.
08 Temmuz 2012 Pazar - 12:59
Sporx.com dış haberler
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak'ın "Melo transferinde sorun yok" açıklamasının ardından transferin resmi olarak ne zaman açıklanacağı ve sözleşme detayları büyük bir merak konusu olmaya başlarken; günün iddialı haberi İtalyan La Gazzetta dello Sport'tan geldi.
Gazetede yer alan habere göre, Galatasaray Felipe Melo'nun transferi için 8 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Juventus ile anlaşmaya vardı.
Asamoah, Isla ve Pogba gibi genç oyuncuları transfer ederek kadrosunda revizyona gitmeye çalışan Juve'nin gelecek sezon için kadrosunda düşünmediği isimlerden biri olan Felipe Melo için Galatasaray ile uzun zamandır pazarlıklara devam ettiği biliniyordu.
İtalyan basının haberine göre Juventus Galatasaray'a son olarak 8 milyon euroya 'evet' dediği belirtildi. Galatasaray'ın da bu teklifi kabul ettiği, Brezilyalı yıldız ile yıllık ücret konusunda anlaşmaya çalıştığı ve orta yol bulunduğunda transferin açıklanacağı ifade ediliyor.
Felipe Melo ile yıllık 2.9 milyon euro garanti ve maç başına da 20 bin euro ücret karşılığında el sıkışan Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Avusturya kampına götürmesi bekleniyor.
Felipe Melo geçen sezon sarı-kırmızılı forma ile 36 maçta 12 gol kaydederek takımın 18. şampiyonluğunu kazanmasında büyük rol oynamıştı.
C h A o S
08.Temmuz.2012, 15:20
Sonunda Melo'ya kavuşacağız heralde.Böylece şampiyon kadromuz korunmuş olacak.Avrupadan zaten pek ümidim yok.Lig önemli şu aşamada.Kanata Assaidi'gelince lig için kadromuz gayet yeterli olacak.Birde başkan forvet gelicek dediğine göre heralde sözünde durur bu sefer.
Revolution
08.Temmuz.2012, 15:31
Melo-Assaidi gelir herhalde. Hamit'i de Fenerbahçe'ye kaptıracağız büyük ihtimal. Gerçi Fatih Terim birebir görüşme yapacak, hiç belli olmaz ama menajeri büyük çakal Hamit'in.
Nedvedmania
08.Temmuz.2012, 15:32
Hamit Fener'e gider. Çünkü söz konusu tek şey para :)
E.Cartman
08.Temmuz.2012, 15:33
Hamit gerçekten 3,5-4 milyon garanti para istiyosa gelmesin zaten.
goosfraba
08.Temmuz.2012, 15:41
hamit'e en fazla 2.850 milyon euro verebiliriz biz de zaten. şişirilirse maç başı şişirilir ve zaten kaç maç oynayacağı bile belli değil hamit'in gelirse.
MeMo
08.Temmuz.2012, 15:43
Hamit'in özellikle Galatasaray'ı seçmesi için bir sebep mi var ben mi bilmiyorum ?
mehmetcoo
08.Temmuz.2012, 15:44
Hamit'in özellikle Galatasaray'ı seçmesi için bir sebep mi var ben mi bilmiyorum ?
Fatih Terim, ilk 11 ve Şampiyonlar Ligi.
C h A o S
08.Temmuz.2012, 15:45
Fatih hocanın ısrarı.Mourinho ile özel görüştü.Hamit ilede görüşecek.Bu sezon sonu çok ısrarcıydık Hamit'te.Kendiside anlaştım demişti.Ancak 4 milyon euro civarı maaş istiyormuş.Yani 3'ün altına fit olursa Galatasaray'ı tercih eder.Fenerbahçe 3.5 gibi rakamlar verirse Fener'e gider diye düşünüyorum.
MeMo
08.Temmuz.2012, 15:45
Bizde de ilk 11. Çok büyük ihtimalle biz de Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. Fatih Terim konusu gayet yoruma açık. Ee para niye önemli faktör olmasın o zaman ?
goosfraba
08.Temmuz.2012, 15:46
bir türk futbolcu galatasaraylı ise, yurtdışında kariyer yapmışsa ve yükle para kazanmışsa ve taraftarı olduğu takımdan teklif geliyorsa, o takıma gelmesi lazım, parayı konuşmadan. şu yazdıkların bonus olur.
geriye bir tek şey kalıyor, galatasaray hamit'i istemiyor?
RaSenGan
08.Temmuz.2012, 15:48
Hamit için tek faktör para.Adam R.Madrid'te ilk 18 giremiyorken bile iyi para aldığı için mutlu.Bizde Fatih Terim olmuş,ŞL varmış,ilk 11 garantiymiş pek de önemli değil adam için.Önemli olsa biraz indirim yapar çoktan gelirdi bize.Parayı verin gelirim gerisi önemli değil diyor resmen.
mehmetcoo
08.Temmuz.2012, 15:49
Bizde de ilk 11. Çok büyük ihtimalle biz de Şampiyonlar Ligi'ndeyiz. Fatih Terim konusu gayet yoruma açık. Ee para niye önemli faktör olmasın o zaman ?
Sizin Şampiyonlar Ligi durumunuz garanti değil iki kısımda da. Ceza konusu ve katılsanız da gruplara kalıp kalamayacağınız. Hamit hangi takımı tutuyor bilmiyorum ve basında geçen laflara da inanmıyorum gurbetçiler konusunda, kendi ağızlarından da duymadan inanmam. Hamit Fenerbahçe'liyse zaten bizde oynamasını istemem kariyeri için fakat geçen sene para yerine prestiji seçen, oldukça profesyonel bir oyuncu Hamit. Bu sene de öyle olmaması için hiçbir sebep yok.
C h A o S
bir türk futbolcu galatasaraylı ise, yurtdışında kariyer yapmışsa ve yükle para kazanmışsa ve taraftarı olduğu takımdan teklif geliyorsa, o takıma gelmesi lazım, parayı konuşmadan. şu yazdıkların bonus olur.
Ünal Aysal her fırsatta Hamit ile ciddi şekilde ilgileniyoruz diyordu.Para konusu yüzünden vaz geçmiş olabiliriz.Ancak Fatih hocanın yapıcağı görüşme her şeyi değiştirebilir.
Birde Hamit ile Fenerbahçe'nin ilgilendiğini twitter duyumcularından başka hiç bir Fenerbahçe yöneticisi söylemedi.Ali Yıldırım yarın açıklama yapıcakmış.Oda belli olur.
TeNaciOUS MidFieLdeR
Hamit Fener'e gider. Çünkü söz konusu tek şey para :)
kesinlikle, transferi para icin yapar bir futbolcu zaten. hobi olarak yapsa amatorde takilir :) GS 3 versin FB 4 verir, bu bir gercek. :] futbolcu olsaydim bu zamanda parayi cok daha fazla veren GS olsa gider orda oynardim bir FB li olarak. bu cok dogal, torres chelseali oldugu icin birakmadi liverpoolu. hersey para sonucta :)
@memetco
30 yasindaki adamin kariyerinden bahsetmeyin, fasafiso bunlar :]
ayrica 50lerde mi yasiyorsun sen, onlar gecmiste kaldi forma askiyla oynayan futbolcular falan. romantik seyler bunlar.
mehmetcoo
08.Temmuz.2012, 15:50
Gelmesi yüksek ihtimal, sen ise mecburi gibi yazıp laf oyunu yapıyorsun şuan.
LadroN
08.Temmuz.2012, 15:51
Fatih Terim konusunun yoruma açikliği yok bence.Fatih Terim teknik direktörlük bakimindan Aykut Kocaman'in 4-5 gömlek üstünde.
byariff
08.Temmuz.2012, 15:56
usta çirak tartismasina bile girmemde , hamit"e verilmez 3 - 3.5m euro paralar.
umarim buragi aliriz yabanci kontenjaninda SIKINTI Cekmeyiz.
uAburak89
08.Temmuz.2012, 15:57
Adam daha transfer olmadan ortalık karıştı. :D
Hamit bize gelirse banko oynar, sağ kanatta yeri garanti, göbekte de oynar, sağ bekte de Eboue'nin sakatlık ceza durumuna göre oynar.
Fenerbahçe bu transferi yaparsa, çok ihtiyacı olduğu için değil, hem rakibinin güçlenmesini engellemek hem de elinde joker bir Türk oyuncuya sahip olmak için yapar.
Fenerbahçe'nin tavan ücreti 2.850 ise, bizim 2.500 falan vermiş olmamız gerek mantıklı düşününce. Yoksa ortada geçen fiyatlar iki takım içinde fazla, sakatlık ve istikrar sorunu olan Hamit için 3.500 veya 4.000 veren çıkmaz diye düşünüyorum.
Son dönemde gelen yorumlara göre ibre Fenerbahçe'den yana. Bi de şu çeşitli etkenler var, Fatih Terim milli takımdan hocası olabilir, sonuçta Aykut Kocaman'da Fenerbahçe hocası, oradan bir şey çıkmaz. Haluk Ulusoy diyorlar, onu da geçiçecekler, adama karşı olan nefret yıl 2012 oldu hala bitmedi. :)
İki takımda ŞL'de olacak gibi gözüküyor. Hamit Beşiktaş sempatizanı diyenlerde var. :D
Kilit faktör para gibi, zaten adamın menajeri niyetini açıkça ortaya koymuyor mu ?
Revolution
08.Temmuz.2012, 15:58
Hamit Galatasaraylı. Devre arasında da kulüp izin verdiği takdirde bize gelmek için özveride bulunacağı hakkında söz verdi. Ama menajeri işi bozuyor. Basında vs yerlerde de Hamit paragöz gibi gösterilmeye çalışılıyor. Hamit değil, menajeri paragöz dense eyvallah diyeceğim çünkü Real Madrid bonserviste kolaylık sağladığı için menajeri özellikle kendine olan primleri yukarılara çekiyor. Fenerbahçe de daha rahat davrandığı için maddi açıdan Fenerbahçe'ye daha yakın gözüküyor.
Fatih Terim, Hamit'le birebir görüşecekmiş. Kaç yıllık da öğrencisi zaten. İkisi de şartlarını sunar orta yolda buluşurlar diye düşünmek istiyorum. İşte orada belli olur Hamit'in paragözlülüğü filan. O yüzden sakin olun. Bizim yönetim de duyduklarım kadarıyla maaşlarda üst sınırı 2.70-3 arası yapmaya çalışıyor ama Hamit'e de gerekirse 3.5 verebilmelisin. Kaz gelecek yerden tavuk esirgememek lazım.
Ama şöyle bir gerçek var ki menajeri Fenerbahçe'yi adeta koz olarak kullanıyor. Başından beri. İstediler, isteyecekler, resmi teklif yapmak üzere aynı laflar sürekli pazarlıkta kullanıldı.
Bu arada bazı isimler de sır gibi saklanıyormuş, hiçbir şekilde yönetim içinden sızmayan isimler de varmış gündemimizde. Keşke hiç tarih filan verilmeseydi de ferah ferah bekleseydik. Yok yere insanları strese, beklentiye soktu başkan.
uAburak89
08.Temmuz.2012, 16:01
Düzgün transferler yapılırsa, kadro derinliği ve hedeflenen kalite yakalanırsa bugünler çabuk unutulur. Mühim olan transferi kapattık denildiğinde ortaya çıkacak olan kadrodur, gerisi hikaye. Şampiyon takımın iskeleti Melo hariç korunmuş durumda, geçen sene en kritik dönemde Arda gitti, kanatlar Engin - Emre ile şampiyon olduk biz.
Takımın hırsı, sistemimiz, teknik ekibimiz, satılan kombine, taraftarın Avrupa özlemi, yapılan iki de takviye gibi olumlu şeyler dikkatlerden kaçıyor. Transfer taraftarı olmamak gerek.
TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Temmuz.2012, 16:05
Adam daha transfer olmadan ortalık karıştı. :D
Hamit bize gelirse banko oynar, sağ kanatta yeri garanti, göbekte de oynar, sağ bekte de Eboue'nin sakatlık ceza durumuna göre oynar.
kesinlikle bu yoruma katiliyorum, fb transfer alanina da yazdim. gobekte kullanmak icin almak musriflik olur hamit icin. gsye daha faydali olur bence mevkisi acisindan. bizde sag kanatta gokhan ve kuyt un yedegi pozisyonunda suanda hamit. bir de 4 milyondan bahsediliyor :)
Revolution
08.Temmuz.2012, 16:06
Ya aslına bakarsanız kadrodaki isimler formda olsa isim isim baktığınızda zaten Türkiye için yeterli bir kadromuz var, burası kesin. İnsanların telaşı da biraz Şampiyonlar Ligi, haklılar da bence. Ama yönetim takıma hem maddi açıdan zarar vermeyecek hem de oyuna direkt etki edecek adamlar arıyor. Bu da kolay bir iş değil. Fatih Terim maddi anlamda azıcık düzlüğe çıktık diye parayı har vurup harman savurmak istemiyor. Beklemek zorundayız maalesef.
Revolution
08.Temmuz.2012, 16:07
kesinlikle bu yoruma katiliyorum, fb transfer alanina da yazdim. gobekte kullanmak icin almak musriflik olur hamit icin. gsye daha faydali olur bence mevkisi acisindan. bizde sag kanatta gokhan ve kuyt un yedegi pozisyonunda suanda hamit. bir de 4 milyondan bahsediliyor :)
Belki de FB Alex'siz 4-3-3 oynamak istiyor. Bu da olabilir abi.
MeMo
08.Temmuz.2012, 16:12
Fatih Terim konusunun yoruma açikliği yok bence.Fatih Terim teknik direktörlük bakimindan Aykut Kocaman'in 4-5 gömlek üstünde.
Fatih Terim milli takımdan hocası olabilir, sonuçta Aykut Kocaman'da Fenerbahçe hocası, oradan bir şey çıkmaz. Haluk Ulusoy diyorlar, onu da geçiçecekler, adama karşı olan nefret yıl 2012 oldu hala bitmedi. :)
Aynen katılıyorum.
goosfraba
08.Temmuz.2012, 16:14
SEDAT KAYA @SEDATKAYA_1
Kuşum diyor ki; Trabzon Burak'ı G.Saray'a geçen hafta verdi, Lokomotif ile kamuoyununu ısındırıyor.. Bakalım haklı mı çıkacak?
uAburak89
08.Temmuz.2012, 16:15
Umut'un yazdığı minvalde çok yorum gelmeye başladı, bu varsayım doğru çıkacak mı bakalım.
Facx
08.Temmuz.2012, 16:18
SEDAT KAYA @SEDATKAYA_1
Kuşum diyor ki; Trabzon Burak'ı G.Saray'a geçen hafta verdi, Lokomotif ile kamuoyununu ısındırıyor.. Bakalım haklı mı çıkacak?
umarım öyledir :D #17 Burak forması çok yakışır :icon_cool:
uAburak89
08.Temmuz.2012, 16:20
Bu arada hepimizin unuttuğu bir isim var, hem sol iç, hem sol açık için. Culio da yeni transfer sayılır bence. Oynadığı dönemde yaptığı katkı ve Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan bir oyuncu. Elimizdeki değerlere de sahip çıkmalıyız.
LadroN
08.Temmuz.2012, 16:22
umarım öyledir :D #17 Burak forması çok yakışır :icon_cool:
17 Ujfalusi'nin:)
Facx
08.Temmuz.2012, 16:24
17 Ujfalusi'nin:)
doğru :D ama ujfalusi numarayı pek broblem edicek biri değil bence değiştirebilir numarısını :D
Revolution
08.Temmuz.2012, 16:24
Burak olayında hem bizim hem Trabzon'un tutumunu baştan sona anlamıyorum zaten resmileşsin de rahatlayalım.
E.Cartman
08.Temmuz.2012, 16:25
Yiğit'in bu kampı kaçırması kötü oldu umarım takımın seviyesine çabuk yetişir. Yoksa bu sene de heba olacak.
Revolution
08.Temmuz.2012, 16:26
Yiğit gönderilecekti zaten büyük ihtimal, o da olamayacak.
RaSenGan
08.Temmuz.2012, 16:28
Valla artık birisi açıklansın da Burak mı olur Assaidi mi olur pastanın çileği mi mumu mu olur kim olursa olsun açıklansın :D
uAburak89
08.Temmuz.2012, 16:29
Valla artık birisi açıklansın da Burak mı olur Assaidi mi olur pastanın çileği mi mumu mu olur kim olursa olsun açıklansın :D
Mustafa Sarp Galatasaray'da. Efsane geri döndü deseler hoşuna gidecek mi ? :icon_surprised:
RaSenGan
08.Temmuz.2012, 16:32
Mustafa Sarp Galatasaray'da. Efsane geri döndü deseler hoşuna gidecek mi ? :icon_surprised:
Gidip formasını alıcam :n: Abi sol kanat için en son alternatif Assaidi değil mi gelirse en kötü olarak o gelir :D Çilek zaten en son gelecek ondan önce kanat açıklanır :D
MeliksahAydogan
08.Temmuz.2012, 16:37
Gidip formasını alıcam :n: Abi sol kanat için en son alternatif Assaidi değil mi gelirse en kötü olarak o gelir :D Çilek zaten en son gelecek ondan önce kanat açıklanır :D
Renkdaş önemli olan şuan Burak konusu , Melo - Burak - Assaidi - Hamit alınsa bu takım şaha kalkar.
Yedek kulübesinede doğru takviyeler ile ama Burak'ı kaçırmamız gerekiyor bence altyapı hazırlıyor Sadri Şener Galatasaray'a gelcektir Burak İnşallah :)
RaSenGan
08.Temmuz.2012, 16:50
Renkdaş önemli olan şuan Burak konusu , Melo - Burak - Assaidi - Hamit alınsa bu takım şaha kalkar.
Yedek kulübesinede doğru takviyeler ile ama Burak'ı kaçırmamız gerekiyor bence altyapı hazırlıyor Sadri Şener Galatasaray'a gelcektir Burak İnşallah :)
Takım şaha kalkar da alınmıyorlar ki :) Melo için üçün beşin lafı yapılıyor.Hamit dünyaları istiyor.Assaidi bekletiliyor deniyor.Burak'ın nolucağı belli değil (: Belki başkan gecikmenin de şeyiyle birkaç futbolcuyu aynı anda duyurabilir ama bilmiyorum görücez :)
byariff
08.Temmuz.2012, 17:22
trtspor.com.tr 'ye açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, '' Burak'ı 5 milyon Euro'ya sattım. Galatasaray daha iyi para veriyordu ama işi fazla oyaladı. Bu işin fazla uzamasını istemedim. Hayırlı uğurlu olsun'' dedi.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=26492
uAburak89
08.Temmuz.2012, 18:09
Togutay Yarar: NENE (PSG) GALATASARAY'DA
Lisanslı menajer kendisi. Bakalım doğru çıkacak mı ?
Revolution
08.Temmuz.2012, 18:10
Kazım Avcı(lisanslı menajer) Selçuk transferini geçen sene o duyurmuştu.
uAburak89
08.Temmuz.2012, 18:11
Semih'in menajeri olması lazım, bi çok duyumcudan daha geçerli bir kaynak Togutay ama artık herkes bir şey dediği için inanası gelmiyor insanın.
Revolution
08.Temmuz.2012, 18:24
İnşallah doğrudur.
bySperman
08.Temmuz.2012, 18:36
Nene gelirse harika olur.O adamın tekniğine hayranım :)
C h A o S
08.Temmuz.2012, 18:37
Nene harika olur.Her yerde işimize yarar.Sol kanat için aradığımız adam.Son 3 sezona baktığımızda istikrarlı ve golcü bir kimliği var.Yaşı 30.Valla Hagi etkisi yaratabilir.Tabi zor gelmesi.Özellikle geçen sezon çok formdaydı.PSG'de hayranım bu adama.
2009/2010 34 maçta 14 gol,6 asist.
2010/2011 35 maçta 14 gol,13 asist
2011/2012 35 maçta 21 gol,18 asist
LadroN
08.Temmuz.2012, 18:42
Olursa ters köşenin de tersi olur.fakat herkes bişey söylediği için umutlu değilim.
leventb12
08.Temmuz.2012, 19:17
Biraz yaşlı oyuncuları bırakıp altyapıya önem vermemiz gerekmiyormu ? bütün transfer haberleri yaşlı oyunculara yönelik birazda genç alalım derim mesela Assaidi gibi. hep veteran hep veteran yeter bence. ama ŞL'ye katılcak olmamız tecrübe faktörünü üst yüzeye çıkarıyor.
Zekirdek
08.Temmuz.2012, 19:18
Yalnız Nene'de alınılabilecekse alınılmalı. Bordu değil Nene. He gelir mi sanmıyorum. PSG zaten tok satıcı. Çok üst düzey bir topçu almazlarsa satmazlar.
mpaker66
08.Temmuz.2012, 19:19
nene cuk oturur tam olur...
Burak bence daha gtmedi rusya'ya.
leventb12
08.Temmuz.2012, 19:38
Burak işi yaş ama Nene Elmander'le ikili olabilirmiki ya ya da Umut'la. bilindiği üzere Terim çift forvetten vazgeçmiyecek ŞL'dede
bySperman
08.Temmuz.2012, 19:39
Nene daha çok kanat oynar bence :) Burak olmazsa Muhammed Demir alınabilir yerli kontenjanı için.
Önder HOCA
08.Temmuz.2012, 19:41
Burak işi yaş ama Nene Elmander'le ikili olabilirmiki ya ya da Umut'la. bilindiği üzere Terim çift forvetten vazgeçmiyecek ŞL'dede
Nene kanat değilmiydi yahu
Facx
08.Temmuz.2012, 19:41
Nene transfermarkttan gördüğüme göre geçen sene 35 maçta 21 gol 18 asistle oynamış değeride bırakırlar mı ? sanmam şahsen
KanaKe
08.Temmuz.2012, 19:46
nene 31 yasinda felan olmasi lazim psg lavezzi'yi aldi nene'yi rahatlikla birakirlar..
DisCo
09.Temmuz.2012, 11:36
Lisandro Lopez transferi konuşuluyor.
kasım akdemir
09.Temmuz.2012, 11:38
Lisandro Lopez transferi konuşuluyor.
Ağzından bal damlıyor :D:D bir gelirse varya :icon_eek:
uAburak89
09.Temmuz.2012, 12:05
SON DAKİKA: PSG Sportif Direktörü Leonardo, Galatasaray'ın ilgilendiği Nene için "Satılık değil" dedi.
artık öyle bir noktaya geldik ki transferde.. nefes alsın yeter diyorum.
DisCo
09.Temmuz.2012, 13:09
Burak'ın Galatasaray'a geleceğini düşünüyorum. Moskova olayları yer yön değiştirme hareketleridir.
Revolution
09.Temmuz.2012, 13:43
Boşa mı heyecan yaptık yahu :D
MeliksahAydogan
09.Temmuz.2012, 13:45
Ne olursa olsun Burak'ın alınması lazım kesinlikle ...
Kaç gündür delirdim artık ha geldi ha gelecek Rusya'ya gitti mi gitmedi mi ?
Benim bildiği Burak Rusya'ya gitmez.
Ligimizin Gol Kralı'nın ne işi var Rusya'da ?
leventb12
09.Temmuz.2012, 13:48
Evet arkadaşlar Lisandro Lopez konuşuluyor.