View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
MeliksahAydogan
17.Temmuz.2012, 15:36
meliksah her habere inanma heleki haberturke. :D
Arif , sadece Habertürk'de yoktu sanırım haber , Twitter'da da bu yönde duyumlar var.
Bekleyip görelim diyorum ama bencede Habertürk'ün söylediği bir civara alındı.
Bugün Amrabat ve Burak'ın açıklanması bekleniyor.
William Rookwood
17.Temmuz.2012, 16:56
Bruno Cortes ve Lassana Diarra isimleri geçiyor basında
MeliksahAydogan
17.Temmuz.2012, 17:01
Bruno Cortes ve Lassana Diarra isimleri geçiyor basında
Aman sadece geçsin Ufuk abi , valla ben şahsen sol bek transferi istemiyorum kısa vadede , Lass'ın yerine ise Melo gelecek İnşallah :)
Nedvedmania
17.Temmuz.2012, 17:14
Manu'nun resmi sitesi ve "Dimitar Berbatov (Galatasaray)"
http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Transfer-Speculation/2012/Jul/manchester-united-transfer-rumours-and-gossip-july-2012.aspx
Varan 2 : SON DAKİKA - Galatasaray Başkan Yardımcısı Refik Arkan: "Berbatov ile temasa geçtik" (Radyospor)
byariff
17.Temmuz.2012, 17:51
Hayir Cihan Berbatov Alternetiflerimiz arasinda dedi temasa gectik demedi.
Nedvedmania
17.Temmuz.2012, 17:57
Hayir Cihan Berbatov Alternetiflerimiz arasinda dedi temasa gectik demedi.
Ben dinlemiyordum okuduğumu yapıştırdım buraya. Sen kulağınla mı duydun ?
byariff
17.Temmuz.2012, 18:18
Ben dinlemiyordum okuduğumu yapıştırdım buraya. Sen kulağınla mı duydun ?
radyospor"a konustu refik arikan ordaki yazisini okudum.
GÜNDEMİMİZDE DÜNYACA ÜNLÜ FORVET OYUNCULARI VAR. BERBATOV, ALTERNATİFLERDEN BİR TANESİ, KARARI FATİH TERİM VERECEK
Gündemimizde dünyaca ünlü bir forvet oyuncusu var. Başkanımızın böyle bir arzusu var. Teknik heyetimizle de bu konuyu görüşüp, 9 numara olarak tarif edebileceğimiz bir forvet oyuncusu gündemde. Berbatov’un menajeri size, oyuncunun Galatasaray’ı çok iyi tanıdığını söylemiş. Biz menajeri vasıtasıyla bu oyuncuyla daha önce görüştük. Bütün görüşmeler elimizde mevcut, bütün bunlara dayanarak teknik direktörümüz Fatih Terim bir tercih yapacak. Berbatov’da Galatasaray’ın alternatiflerinden bir tanesi.
Börk
17.Temmuz.2012, 18:28
Kesinlikle Avrupa'da başarı isteniyor çok fazla transfer umarım kemik kadronun uyumunu bozmaz.
MeliksahAydogan
17.Temmuz.2012, 18:52
Kesinlikle Avrupa'da başarı isteniyor çok fazla transfer umarım kemik kadronun uyumunu bozmaz.
Benim korkumda bu yaa :(
GebzeLi1907
17.Temmuz.2012, 18:56
Galatasaray ın forvete en azından şaşalı bi isme gereği kalmadı bence Baros gidecekse bile genç bi isim takviyesi daha mantıklı duruyo
William Rookwood
17.Temmuz.2012, 19:10
Şampiyonlar liginde bu fikirler değişecektir. Bence yönetim doğru olanı yapıyor bir forvet, bir ortasaha lazım halen
Nedvedmania
17.Temmuz.2012, 19:11
Bencede doğru olanı yapıyorlar. Alsınlar her yere bol bol :D
kalemci
17.Temmuz.2012, 19:14
Hocam o anlamda değil sadece hata aramaya yönelik mi takılıyorsunuz bu forumda anlamadım ya.
İlk başta çıkan haberler ile şimdi çıkan haberler arasındaki farkı görülüyor açıkca , doğru sonradan ortaya çıkıyor.
Bekleyip görmek lazım gaza gelmemek lazım hiçbir şekilde yani onu anlatmaya çalıştım.
Yine gözlemlediğim kadarıyla gaza gelen sensin be Melikşah. Konu dışıda sen aslen Ankaralımısın ?
Bu arada Corinthians kulübü Nene ile ilgilendiğini duyurmuş.
MeliksahAydogan
17.Temmuz.2012, 19:41
Yine gözlemlediğim kadarıyla gaza gelen sensin be Melikşah. Konu dışıda sen aslen Ankaralımısın ?
Bu arada Corinthians kulübü Nene ile ilgilendiğini duyurmuş.
Hocam Ankaralıyım özelden konuşalım buyrun.
uAburak89
17.Temmuz.2012, 19:42
http://www.psv.nl/Nieuws/Nieuwspagina/PSV-bereikt-overeenkomst-transfer-Amrabat.htm
600.000 euro ödüyoruz PSV'ye.
Lucas Neill
17.Temmuz.2012, 19:44
Galatasaray Sportif A.Ş.'den Açıklama
Bir süredir bazı medya organlarında, Real Madrid oyuncusu Nuri Şahin ile kulübümüzü ilişkilendiren birtakım haberler yer almaktadır.
Milli takımımızın önemli oyuncularından Nuri Şahin ile ilgili kulübümüzün bugüne kadar hiçbir transfer çalışması ve girişimi olmamıştır.
Konu ile ilgili medyada yer alan haberler üzülerek belirtiriz ki, en hafif tabiriyle, gerçeği yansıtmamaktadır.
Kamuoyuna duyurulur.
Galatasaray Sportif A.Ş.
kalemci
17.Temmuz.2012, 19:44
Hocam Ankaralıyım özelden konuşalım buyrun.
Yok yok gerek yok özelden konuşamaya. Sadece merak ettim de sordum.
MeliksahAydogan
17.Temmuz.2012, 19:45
Yok yok gerek yok özelden konuşamaya. Sadece merak ettim de sordum.
Konu dışı ama sizde mi Ankaralısınız ?
byariff
17.Temmuz.2012, 19:45
PSV resmi sitesine gore 5 Milyon Eur civari bedeli varmis, 3 Milyon Eur'yu Amrabat oduyecekmis, bunun 600.000 Eur'sunun PSV alacakmis.
Ayrica PSV ve Galatasaray 3 yili kapsayan ozel mac yapip iyi iliskiler kurmayi amaclamis..
uAburak89
17.Temmuz.2012, 19:49
5.600.000 bizden çıkan bedel o zaman bu transfer için. Yine de çok da, yapacak bir şey yok. Hayırlısı olsun ne diyelim.
byariff
17.Temmuz.2012, 19:51
Amrabat icin galatasaraydan 5.600 M Eur cikiyor, 3.000 M Eur'yu Amrabat karsiliyor.
lionelforlan
17.Temmuz.2012, 20:04
@hyurekli
Burak Yılmaz transferınde hıc bır sorun yok o da kısa surede acıklanır...
@hyurekli
Amrabat bırazdan acıklanır...
uAburak89
17.Temmuz.2012, 20:08
Trabzonspor'a para yatırlıdı, fesih işlemleri bekleniyormuş. Bu dakikadan sonra sorun çıkmaz zaten.
Amrabat transferinin iyi yanları, adamın gelebilmek için 4 yılda alacağı paradan 3 milyon euro'luk indirim yapması. Aylardır ısrarlı bir biçimde Galatasaray'a gelmek istemesi. Fatih Terim'in istediği bir ismin kadroya katılması.
Kötü yanları, Kayserispor'un kasasına 8 milyon euro giriyor, Amrabat bencil bir oyuncu.
Pek içime sinmiyor, umarım ben yanılırım, Amrabat çok faydalı olur ve iyi paralara satılabilir ilerleyen yıllarda.
lionelforlan
17.Temmuz.2012, 20:10
Trabzonspor'a para yatırlıdı, fesih işlemleri bekleniyormuş. Bu dakikadan sonra sorun çıkmaz zaten.
Amrabat transferinin iyi yanları, adamın gelebilmek için 4 yılda alacağı paradan 3 milyon euro'luk indirim yapması. Aylardır ısrarlı bir biçimde Galatasaray'a gelmek istemesi. Fatih Terim'in istediği bir ismin kadroya katılması.
Kötü yanları, Kayserispor'un kasasına 8 milyon euro giriyor, Amrabat bencil bir oyuncu.
Pek içime sinmiyor, umarım ben yanılırım, Amrabat çok faydalı olur ve iyi paralara satılabilir ilerleyen yıllarda.
Hocam 8 değil 5 diye biliyorum ben...
ForCimbom
17.Temmuz.2012, 20:12
@hyurekli
Burak Yılmaz transferınde hıc bır sorun yok o da kısa surede acıklanır...
@hyurekli
Amrabat bırazdan acıklanır...
borsa kapandı nereye birazdan açıklanıyormuş :)
uAburak89
17.Temmuz.2012, 20:13
Hocam 8 değil 5 diye biliyorum ben...
Sonuçta Galatasaray 8 ödeyecek. Ama Amrabat yapılan ilk anlaşmada yıllık 1.750 alacakmış, şimdiyse bu maaş 1.000'e düşecek deniyor. Bu durumda 4 yılda 3.000'lik bir bedel karda oluyoruz. Totalde bakıldığında durum bu. Ama Kayserispor 8.000 kazanmış oluyor.
byariff
17.Temmuz.2012, 20:13
resmi siteden aciklanir demek istedi , borsa lafi gecmiyordu yazdiginda
GeNç KaRTaL
17.Temmuz.2012, 20:29
Sonuçta Galatasaray 8 ödeyecek. Ama Amrabat yapılan ilk anlaşmada yıllık 1.750 alacakmış, şimdiyse bu maaş 1.000'e düşecek deniyor. Bu durumda 4 yılda 3.000'lik bir bedel karda oluyoruz. Totalde bakıldığında durum bu. Ama Kayserispor 8.000 kazanmış oluyor.
Galatasaray'ın kasasından çıkan para beni pek bağlamaz ama o hesabın tam tutması için Amrabat'ın yıllık 1 milyona 4 sene Gs'de oynaması gerekiyor.Yani hem maaşı artmayacak,hem de 4 sene boyunca Gs'de oynayacak.
uAburak89
17.Temmuz.2012, 20:31
Galatasaray'ın kasasından çıkan para beni pek bağlamaz ama o hesabın tam tutması için Amrabat'ın yıllık 1 milyona 4 sene Gs'de oynaması gerekiyor.Yani ya maaşı artmayacak,ya da 4 sene boyunca Gs'de oynayacak.
Aynen, bu detayı da eklemek gerek. Şu anda basının söylediklerine göre durum bu. Bakalım açıklama geldiği zaman netleşecek herşey. Bence her türlü, fazla maliyetli bir transfer.
mpaker66
17.Temmuz.2012, 20:34
8e 5e farketmez.amrabat hayırlı olur inşallah. Fedakarlık yapması yeter.
MeliksahAydogan
17.Temmuz.2012, 21:31
Beyler birşey soracağım seneye Elmander'in yerine N'Doye nasıl olur ? (::) :p
berkay123456
17.Temmuz.2012, 21:33
Beyler birşey soracağım seneye Elmander'in yerine N'Doye nasıl olur ? (::) :p
ayıp olur.
MeliksahAydogan
17.Temmuz.2012, 21:43
ayıp olur.
Eğer sen mahvetmeseydin bu da hoş bir şaka olacaktı ama ...
RaSenGan
17.Temmuz.2012, 22:44
:zuhaha
Haluk Yürekli'ye göre Amrabat'ın sözleşme 5 yıllıkmış.Tamam gelmeyi istiyordu da futbolu da burda bırakmak istiyo galiba :D
C h A o S
17.Temmuz.2012, 22:48
:zuhaha
Haluk Yürekli'ye göre Amrabat'ın sözleşme 5 yıllıkmış.Tamam gelmeyi istiyordu da futbolu da burda bırakmak istiyo galiba :D
Adam hakkaten burada bırakmak istiyor.Kanım kaynadı Amrabat'a.Samimi geliyor bana.
O anı hiçbir zaman unutamam. Kayserispor'la geldiğim TT Arena'ya ilk ayak bastığım zaman ellerimi açıp, 'Allahım bana Galatasaray formasıyla burada futbol oynamayı nasip eyle" diye dua ettim. Çok şükür dualarım kabul oldu" diye konuştu.
Galatasaray'a para için geldiği yolundaki yorumlara ateş püsküren Amrabat, "Bunu söyleyenlere çok sinirleniyorum. Para benim için önemli değil. Para önemli olsaydı, Kayserispor'da bu kadar alacağımı bırakıp Galatasaray'a gelmezdim. Gider önüme milyon dolarları koyan Katar'da futbol oynardım" diye konuştu.
13 yaşından beri Galatasaraylıyım
Galatasaray'ın 2000 yılında Arsenal'i yenip UEFA Kupası'nı kazandığı maçı seyrettiğini belirten Nordin Amrabat, "Bu yüzden ben yeni Galatasaraylı değilim. 13 yaşından beri Galatasaraylıyım. Hep Cim-Bom'da oynamayı hayal ettim. O da gerçekleşti. Transferimde menajer Doğan Ercan, Başkan Ünal Aysal ve Bülent Tulun'un katkısı büyük. Onlara teşekkür ediyorum. İleride Avrupa'da oynamak gibi bir hevesim yok. Kariyer planlamamda tek amacım var, o da Galatasaray forması altında başarılı olup, futbolu burada bırakmak. Hiçbir zaman Avrupa için Galatasaray'ı bırakmam. Zaten ben Türkiye Ligi aşığı müslüman bir futbolcuyum. Süper Lig, müslüman liglerin içinde dünyanın en iyisi" şeklinde konuştu.
uAburak89
18.Temmuz.2012, 01:07
Selçuk İnan ve Hakan Balta'nın alternatifi yok kadroda, iki genç çilek lazım. :D
ForCimbom
18.Temmuz.2012, 01:12
Selçuk İnan ve Hakan Balta'nın alternatifi yok kadroda, iki genç çilek lazım. :D
kulyo reyiz var bu sene beklentim çok kendisinden :icon_eek:
uAburak89
18.Temmuz.2012, 01:13
Sanki Fatih Hoca, Culio'yu gönderecekmiş gibi geliyor bana.
ForCimbom
18.Temmuz.2012, 01:15
Sanki Fatih Hoca, Culio'yu gönderecekmiş gibi geliyor bana.
bilmiyorum bence culio konusunda terim önyargısının farkına vardı ve şans vermek istiyor.
Trabzonspor
18.Temmuz.2012, 01:17
Adam hakkaten burada bırakmak istiyor.Kanım kaynadı Amrabat'a.Samimi geliyor bana.
O anı hiçbir zaman unutamam. Kayserispor'la geldiğim TT Arena'ya ilk ayak bastığım zaman ellerimi açıp, 'Allahım bana Galatasaray formasıyla burada futbol oynamayı nasip eyle" diye dua ettim. Çok şükür dualarım kabul oldu" diye konuştu.
Galatasaray'a para için geldiği yolundaki yorumlara ateş püsküren Amrabat, "Bunu söyleyenlere çok sinirleniyorum. Para benim için önemli değil. Para önemli olsaydı, Kayserispor'da bu kadar alacağımı bırakıp Galatasaray'a gelmezdim. Gider önüme milyon dolarları koyan Katar'da futbol oynardım" diye konuştu.
13 yaşından beri Galatasaraylıyım
Galatasaray'ın 2000 yılında Arsenal'i yenip UEFA Kupası'nı kazandığı maçı seyrettiğini belirten Nordin Amrabat, "Bu yüzden ben yeni Galatasaraylı değilim. 13 yaşından beri Galatasaraylıyım. Hep Cim-Bom'da oynamayı hayal ettim. O da gerçekleşti. Transferimde menajer Doğan Ercan, Başkan Ünal Aysal ve Bülent Tulun'un katkısı büyük. Onlara teşekkür ediyorum. İleride Avrupa'da oynamak gibi bir hevesim yok. Kariyer planlamamda tek amacım var, o da Galatasaray forması altında başarılı olup, futbolu burada bırakmak. Hiçbir zaman Avrupa için Galatasaray'ı bırakmam. Zaten ben Türkiye Ligi aşığı müslüman bir futbolcuyum. Süper Lig, müslüman liglerin içinde dünyanın en iyisi" şeklinde konuştu.
Güzel bir açıklama ile gönüllere girmiş işte.Emre'de Madrid'e gidince küçüklükten beri takip ederim falan demiş.Klasik PROFESYONEL (!) futbolcu açıklamaları.
Aydin
18.Temmuz.2012, 01:18
Amrabat konusunda çok gaz hareket ediyoruz bence. Kayserispor onu buldu yetiştirdi o kulüpten kaçtı resmen parladıktan sonra.
İleride bir gün şampiyonlar liginde de parladığında aynısını bize yapmayacağı ne malum?
Tamam, alacağı parada indirme gitmesi vs. bunlar gönlümüzde ona + puan kazandıran şeyler ama yine de çok gaz olmamak gerekir bence.
E.Cartman
18.Temmuz.2012, 03:42
Bi tek Ünal Aysal ve Bülent Tulun biliyormuş. Gazeteciye de malum olmuş.
Galatasaray, transfer döneminde bombaları art arda patlattı ve Hamit Altıntop, Umut Bulut, Burak Yılmaz, Dany ve Amrabat'ı kadrosuna kattı ama sarı-kırmızılı camia hala "Çilek" transferini merak ediyor. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın "Transfer döneminde bir dünya yıldızı pastanın üzerinde çilek olacak" açıklaması sonrasında ortaya bir çok isim atıldı ama Aysal'ın bir ay önce gözünü diktiği süperstarı SABAH Spor ortaya çıkardı: Bu isim Ne Robben, ne Dzeko, ne Pato ne Berbatov ne de Robinho. G.Saray Başkanı'nın "Çilek" dediği yıldız Chelsea'nin İspanyol golcüsü Fernando Torres'ti.
ÜÇ AY SÜREN RÜYA
Aysal'ın Fernando Torres rüyası 3 ay önce başladı ve İspanyol golcünün maliyetine bakmaksızın ona sarı-kırmızılı formayı giydirmek istedi. Galatasaray'a Torres'i getirerek Şampiyonlar Ligi için marka golcü ihtiyacını karşılayacağını düşünen Ünal Aysal, Umut Bulut ve Burak Yılmaz transfer edilince, Torres rüyasına son verdi.
'EL NİNO' EL YAKIYOR!
Geçmişte Avrupa Gol Kralı Mario Jardel'i kadrosuna katan Galatasaray'da bir yıldır başkanlık yapan Ünal Aysal'ın Torres rüyasının maliyeti 30 milyon Euro'dan aşağı değildi. Chelsea'ye 1.5 yıl önce 50 milyon Euro karşılığında gelen "El Nino", yetiştiği kulüp olan Atletico Madrid'den Liverpool'a da 36 milyon Euro'ya gitmişti. İspanyol golcü geçen sezon Chelsea'de 8 milyon Euro kazandı!
YÖNETİME SÖYLEMEDİ!
Ünal Aysal, Fernando Torres projesini bizzat kendisi ortaya attı ve ilk olarak danışmanı Bülent Tulun ile paylaştı. Torres'in maliyetini ve yıllık kazancını bilmeyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Çilek" dediği İspanyol golcü için Tulun'un araştırma yapmasını istedi. Başkan Aysal, "Transfer edersek, 100 bin formasını satarız" dediği Torres'in ismini yönetimdeki arkadaşlarından bile bir sır gibi sakladı.
http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/07/18/cilek-torres-idi
byariff
18.Temmuz.2012, 05:19
çilek sol bek arkadaslar brezilyadan.
Hugo
18.Temmuz.2012, 10:32
Beyler çileğe falan gerek yok. Zaten benim de allerjim vardır çileğe.
Melo gelsin Amrabat-Burak resmen açıklansın yeter.
kasım akdemir
18.Temmuz.2012, 10:53
Çilek
http://www.kalitelihayat.com/images/news/81700.jpg
Bahsettiğiniz çilek bu sanırım :D
Tam olarak buna benzemeyebilir. Ama buda olabilir :D:D
DisCo
18.Temmuz.2012, 11:28
Fernando Torres diyorlar.
bySperman
18.Temmuz.2012, 11:34
İmkansız.35'inde dahi gelmez Türkiye'ye
mpaker66
18.Temmuz.2012, 11:35
Bülent Tulun şuan İbrahim Afellay ile görüşüyomuş. Tüm parcalar Afellay'ı gösteriyor.
Melo transferi olmuyor beyler.
caglaruzun
18.Temmuz.2012, 11:47
Melo olmuyor diyelim de afellay ne alaka melo yerine onu çözemedim. Çift yönlü bi orta saha bulabilirse n al Melo'nun yerine hem hücuma katkısı olsun hem defansa katkısı olsun Selçuk'la da anlaştıklarında Melo'yu aratmaz zaten ki bizim Melo'yu bu kadar isteme sebebimiz Selçuk ile olan anlaşmalarıdır.
bySperman
18.Temmuz.2012, 11:52
Sanırım Hamit'i ortaya çekip kanatlarda Afellay ve Amrabat olacak.Bu ikili PSV'den takım arkadaşı :) Ama yinede Melo alınmalı.
Hugo
18.Temmuz.2012, 12:20
ve o meşhur "bir de ön libero" sezonumuz aklıma geldi. Her transfer haberinde "bir de ön libero" alacağız deyip durduk. Ahmed Barusso'ya selam olsun.
kasım akdemir
18.Temmuz.2012, 12:21
ve o meşhur "bir de ön libero" sezonumuz aklıma geldi. Her transfer haberinde "bir de ön libero" alacağız deyip durduk. Ahmed Barusso'ya selam olsun.
Müthiş forvet oyuncumuz Ali Lukunku geldi aklıma :s7:
europeanconquer
18.Temmuz.2012, 12:27
Torres gelmez ama kiralık olarak 1 sene için gelse bile direk formayı alırım ama gelmez.Adam Galatasaray'ın adını dahi duymamıştır :D
bySperman
18.Temmuz.2012, 12:30
O kadar da değil.Ama gelmez.
mpaker66
18.Temmuz.2012, 12:39
Aynen beyler,tam ön liberomuzu bulduk derken onu kaybettik sanırım. Neler çektik biz bu mevkiden.
C h A o S
18.Temmuz.2012, 12:49
Melo gelmiyorsa ve yerine Hamit düşünülüyorsa çok yanlış bir tecih olur.Eğer Amrabat kadar para konusunda cesur olmazsak ve Melo'yu 3ün 5in hesabını yapıp kaçırsak valla diyecek söz yok.
Selçuk-Hamit orta sahası ve kanatlarda Amrabat-Afellay olursa yine iyi bir kadromuz oluyor ancak Melo'suz olmaz.Hamit orta sahada Melo kadar verimli olamaz.Uzaktan felan 5-6 tane atar ancak savunmada onun gibi olamaz.Melo'ya bir bakıyorsun hücumda,bir bakıyorsun Ujfa'nın yanında top kesiyor.
Çok kafamıza vururuz Melo alınmazsa.Taktılar bir çilektir gidiyor.Valla inanıyorumki Melo gelse herkes daha çok sevinecek.Adamda bizi istiyor.Bastır Juve'ye parayı getir.
Birde Spartak Tino'yu alıcak diyorlar.Melo'yuda istiyorlardı.Belki Juve'den teklifi çekerlerse elimiz güçlenir.
Corpus
18.Temmuz.2012, 13:36
Duysa ne olacak duymasa ne olacak olayı değil. Onu zaten biliyoruz. Olay duyup duymamasında. Galatasaray' ı duymamış olabilir mi sizce ?
europeanconquer
18.Temmuz.2012, 13:39
Ne biliyim ben kendi görüşümü belirttim.Belki Kewell bize geldiğinde duymuş olabilir ve maçlarımızı da takip etmiştir.
BaGa TaRKaN
18.Temmuz.2012, 13:57
Ligtv'nin Haberine Göre Leverkusen'de Oynayan Gurbetçi Samet Yeşil ile Ciddi Ciddi İlgileniliyormuş
İnşallah Gelir Türkiye'ye Gelirse Eğer Milli Takımda da Büyük Olasılıkla Oynamayı Seçer
Revolution
18.Temmuz.2012, 13:57
Melo hakikaten gelmeyecek gibi, ağlamak istiyorum.
Nedvedmania
18.Temmuz.2012, 13:58
Bu kadar uzamasından belli zaten. Ben haftalar öncesinden umudumu kesmiştim.
Revolution
18.Temmuz.2012, 14:00
Derdimiz ne anlamıyorum, Melo gelmeye hazır Juve'nin eli kolu Melo bize gelmek istediği için bağlı. Biz niye vazgeçiyoruz biri bana anlatsın. Menajeri yüzünden en önemli mevkiiyi yalan ediyoruz.
Sirius Black
18.Temmuz.2012, 14:01
Yanlış yapıyoruz.
Revolution
18.Temmuz.2012, 14:02
Melo'nun alınmasının ağızdan çıkacak tek lafa baktığını bilmesem bu kadar yakınmayacağım. Büyük risk vallahi. Amrabat'a har vurup harman savurup, Melo'dan esirgemek de garip.
bySperman
18.Temmuz.2012, 14:05
Melo gibisini zor buluruz.Kesinlikle alınmalı.
byariff
18.Temmuz.2012, 14:10
juve ile meloda sorun yok sorun menajerinde imza parasi ve menajer parasi istiyor adam.
uAburak89
18.Temmuz.2012, 14:20
Melo + Sol bek gelecek, gelmeli.
byariff
18.Temmuz.2012, 14:34
Saffet Ulusoy : Cok iyi bir sol bek geliyor haberiniz olsun
europeanconquer
18.Temmuz.2012, 14:38
Hadi hayırlısı bakalım.Melo da gelirse tadından yenmez.
mpaker66
18.Temmuz.2012, 14:43
nolur melo gelsin, gerisi yalan. Ağlayacağım vallahi... Yönetim umarim böle bı yanlıs yapmaz.
E.Cartman
18.Temmuz.2012, 14:53
Gelecek sol bek yabancı olursa Melo gelmez.
Fearless Coward
18.Temmuz.2012, 14:56
Türk kimi alacağız Allah aşkına İsmail,Hasan Ali ve Hakan var en sağlam sol bekler.Biri bizde zaten.Gerek yok bence sol beke Hakan idare eder bizi orada zaten bu müthiş 11'in yanında sırıtacağını sanmıyorum.Melo'yu alın yahu işte.Sonra kimi alıyorsanız alın.
Kaka Leite
18.Temmuz.2012, 14:57
Türk kimi alacağız Allah aşkına İsmail,Hasan Ali ve Hakan var en sağlam sol bekler.Biri bizde zaten.Gerek yok bence sol beke Hakan idare eder bizi orada zaten bu müthiş 11'in yanında sırıtacağını sanmıyorum.Melo'yu alın yahu işte.Sonra kimi alıyorsanız alın.
Sakin ol kanka Özgür sadece bir olasılık söyledi :icon_biggrin:
Fearless Coward
18.Temmuz.2012, 15:03
Ben sakinim :D Özgür'e bir şey demiyorum yahu Saffet Ulusoy falan da yazmış ondan şey ettim gerek yok oraya yabancı bir isme zaten Türk oyuncu da alamayız...
Bordo61Mavi
18.Temmuz.2012, 15:07
Melo olmasa olmaz. Ne yapip edip onu tekrar almali Galatasaray.
Burak halen niye imza atmadi, bizim taraftan haberler var ama sizin yoneticiler ne diyor bu ise.
europeanconquer
18.Temmuz.2012, 15:14
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=27322
Şöyle bir haber var.Gelecek transferden %25 pay alacak olan Trabzonspor o madde ile ilgili imzayı atan kişinin yetkili olup olmadığını bilmek istiyor.
uAburak89
18.Temmuz.2012, 15:15
Trabzonspor fesih işleminde sorun çıkarıyormuş.
E.Cartman
18.Temmuz.2012, 15:17
Ben sakinim :D Özgür'e bir şey demiyorum yahu Saffet Ulusoy falan da yazmış ondan şey ettim gerek yok oraya yabancı bir isme zaten Türk oyuncu da alamayız...
Diyemezsinde zaten :cool: :D Yerli aklıma bir tek Atila Turan geliyor onu da hiç izlemedik nasıldır bilmiyoruz. Belki Gökhan Süzen'de olabilir ama onunda asıl yeri bek değil bildiğim kadarıyla. Riera'dan bek yaratabilir hoca, kampta çok iyi deniliyordu.
DisCo
18.Temmuz.2012, 15:55
Melo transferi ilk gün bitirilebilirdi. Zaman geçtikçe fiyat konusunda Galatasaray'ın lehine gelişmeler yaşanması için görüşmeler sürdükçe sürüyor.
Bordo61Mavi
18.Temmuz.2012, 16:09
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=27322
Şöyle bir haber var.Gelecek transferden %25 pay alacak olan Trabzonspor o madde ile ilgili imzayı atan kişinin yetkili olup olmadığını bilmek istiyor.
Bizdeki haberlerde ayni. Kampa bukadar gec katilmasi iyi olmayacak ama.
uAburak89
18.Temmuz.2012, 17:45
Hamit, Burak, Amrabat derken Galatasaray bu sezon transferde dur durak bilmiyor. Yıldız bir oyuncu daha Galatasaray yolunda...
Galatasaray'ın bu yaz yaptığı Amrabat ve Hamit transferlerini ilk olarak Medyaspor'dan öğrenmiştiniz. Bu transferi de yine ilk olarak bizden öğreneceksiniz.
Barcelona'nın 28 yaşındaki Brezilyalı sol bek oyuncusu Adriano Galatasaray'a çok yakın.
2010 yılında Sevilla'dan Barcelona'ya transfer edilen Adriano iki sezonda toplam 76 maça çıkmış ve 4 de gol atmıştı.
Medyaspor
E.Cartman
18.Temmuz.2012, 17:49
Adriano'nun ismi aklımdan geçti sol bek için ama Barca'da mutluyum, kalmak istiyorum tarzı bi açıklama yapmıştı 1-2 gün evvel. Ayrıca Adriano gelirse Melo yalan olur. Ya da 2si birden gelir yabancılardan biri yedek kalır ama kim.
lionelforlan
18.Temmuz.2012, 17:51
Adriano'nun ismi aklımdan geçti sol bek için ama Barca'da mutluyum, kalmak istiyorum tarzı bi açıklama yapmıştı 1-2 gün evvel. Ayrıca Adriano gelirse Melo yalan olur. Ya da 2si birden gelir yabancılardan biri yedek kalır ama kim.
Bence adriano-gökhan inler gelirse süper olur yyani melo ya gerek kalmaz tabii melo ayrı ama gökhan hem türk hem güçlü hemde iyi şutları var
Hugo
18.Temmuz.2012, 18:03
Gökhan İnleri alamayız bunu bi kenara yazalım da adriano olabilir belki. Burdan da katar yapar.
lionelforlan
18.Temmuz.2012, 18:03
Yaman Akinci @YamanAkinci
Melo2nun babası @jcoelhocarvalho nun yazıdıgına göre Galatasaray Melo ile anlaşmış. Problem kulupler bazındaymıs
uAburak89
18.Temmuz.2012, 18:04
Bu sezon yabancı sayısı 6+2 mi yoksa, 6+2+2 mi ?
europeanconquer
18.Temmuz.2012, 18:05
6+2+ sonsuz bu yıl.
lionelforlan
18.Temmuz.2012, 18:07
Gökhan İnleri alamayız bunu bi kenara yazalım da adriano olabilir belki. Burdan da katar yapar.
Melo ve Adriano gelirse
burak-umut
amrabat------------------------ hamit
melo-------------selçuk
adriano-------------ujfalusi-----------semih------------eboue
muslera
böyle olabilir ama bence elmander den de yararlanmamız lazım
uAburak89
18.Temmuz.2012, 18:07
6+2+ sonsuz bu yıl.
İyimiş .
Adriano gelirse Ambarat ile rotasyona girer. Çok fazla maçımız olacak, sakatlık, ceza durumları olacak. Her türlü oynar. Hakan Balta'ya yerinin banko olmadığını hissettirecek bir isim lazım, Adriano buna çok uygun. Umarım gelir.
kasım akdemir
18.Temmuz.2012, 18:11
Burak Yılmaz @byilmaz17 (https://twitter.com/byilmaz17) Ben transferim ile alakali gerekli aciklamayi cok kisa sure icerisinde yapacagim,herkes gercek duygularimi o zaman ogrenecek.
E.Cartman
18.Temmuz.2012, 18:13
Muslera - Eboue Ujfa Semih Balta - Amrabat Selçuk Melo Hamit - Elmander Burak
Muslera - Eboue Ujfa Semih Adriano - Amrabat Selçuk Melo Hamit - Umut Burak
Muslera - Sabri Ujfa Semih Adriano - Amrabat Selçuk Melo Hamit - Elmander Burak
Muslera - Eboue Ujfa Semih Balta - Adriano Selçuk Melo Hamit - Elmander Burak
Muslera - Hamit Ujfa Semih Balta - Adriano Selçuk Melo Amrabat - Elmander Burak
...
Bu tarz 11'ler üretilebilir.
europeanconquer
18.Temmuz.2012, 18:16
İlk 11 biziim işimiz değil :D Oyuncular gelsin de o sorun Fatih Hoca'ya kalsın.Alternatifi çok ve birbirinden kaliteli isimler olan bir takımda ilk 11 çıkarmak zor olacak anlaşılan.
uAburak89
18.Temmuz.2012, 18:19
Son şampiyon Galatasaray’ın teknik patronu Fatih Terim, transferlerden Galatasaray TV’ye kadar birçok konuda çok önemli açıklamalarda bulundu. Terim, Galatasaray TV’nin kulislerinde geçen bir sohbette gündemin en önemli maddelerini yorumladı.
MELO KONUSUNDA İTALYANLAR PANİKLEDİ
Hareketli geçen transfer döneminde Galatasaray’ın 2 ya da 3 transfer daha yapacağını açıklayan deneyimli teknik adam, bunlardan birinin Melo olduğunu söyledi. “Transferde önceliğimiz Melo olmalıydı” şeklinde sitemkar bir ifade kullanan Terim, “Melo için 13 milyon eurolardan başladık, yedilere kadar indirdik zarar etmemek için. ‘Bu iş olmuyor’ diyerek masadan kalkmamız İtalyanları panikletti. Şimdi birkaç gün daha bekleyeceğiz ama bu süre söylenildiği gibi 15 gün değil” diye konuştu.
Berbatov dedikodularıyla ilgili de konuşan Fatih Terim, “Ben Berbatov demedim kimseye, üstelik haberi de yalanlattım” ifadelerini kullandı.
“ELALEM 20 MİLYON VERİRKEN…”
Terim, “Uçakla giderken birileri paraşütle indirmeye çalıştı bizi” derken, Galatasaray’a yakıştırılan “Rüya Takım” tabirini de değerlendirdi: “Ne rüya takımı? Seneye üç kulvarda 50-60 maç oynayacağız. Her oyuncunun muhakkak bir yedeği olmalı. Geçen sene yedeğimiz mi vardı? Elalem devre arasında bir oyuncuya 20 milyonlar verirken, biz 250 bin euroya aldığımız Necati ile şampiyon olduk, ama geçen yılki takımın yedeği yoktu. Bu yıl gelenlerle gidenleri sayı olarak karşılaştırırsanız gidenler daha çok. Maliyet olarak da fazla açılmadık…”
GALATASARAY TV’YE 100 BİN LİRA SÖZÜ
Fatih Terim Galatasaray TV ile ilgili de yorumlarda bulundu. Terim, “Galatasaray TV’nin eksikleri var. 100 bin liralık bir yatırım gerekiyormuş. Bunun sözünü de ben veriyorum” diye konuştu.
“SÖZÜMÜ YEMEDİM”
Geçtiğimiz sezon sonunda yapması beklenen açıklamayla ilgili kendisine yöneltilen eleştirileri de değerlendiren Fatih Terim “Ben sözümü yemedim. Geçen senenin son haftalarında yaptığım basın karşısına çıkıp konuşacağım sözünü tutacağım. Önümüzdeki günlerde önemli açıklamalarda bulunacağım” diye konuştu. Terim, yapacağı bu toplantıda Galatasaray TV’nin de reklamlarla kazanım elde etmesini bekliyor.
EN GÜZELİ KIRMIZI FORMA
Bugün tanıtımı yapılan yeni sezon formaları arasında Fatih Terim’in favorisi ise kırmızının iki farklı tonundan oluşan parçalı forma oldu…
Medyaspor
europeanconquer
18.Temmuz.2012, 18:25
Melo konusunda Terim çok kararlı gibi geldi bana.Kaybolan umudumu tazeledi.
Nedvedmania
18.Temmuz.2012, 18:25
Fatih Terim: "Zarar etmemek için 'Bu iş olmuyor' diyerek masadan kalktık, İtalyanlar panikledi."
Fatih Terim: "Melo transferi için birkaç gün daha bekleyeceğiz, ama bu süre söylenildiği gibi 15 gün değil."
lionelforlan
18.Temmuz.2012, 18:27
Bence çilek adriano çünkü haluk yürekli bonservisi 13-14 m olan bir brezilyalı dedi adamın transfermarkt da ki değeri tam 14 m olursa çık iyi iş olur
kasım akdemir
18.Temmuz.2012, 18:28
Melo umutlarım yeşerdi Terimle. Gelsin artık melo.
Nedvedmania
18.Temmuz.2012, 18:29
Fatih Terim : "2 ya da 3 transfer daha yapacagiz. Gidenlerin sayisi gelenlerden daha cok olacak."
lionelforlan
18.Temmuz.2012, 18:30
Ndoye yi alırsak çok iyi olur hem trabzon la ilişkilerimiz güçlenir:D hemde çok iyi bir golcü almış oluruz
europeanconquer
18.Temmuz.2012, 18:32
Tahmin yapmak gerekirse;
Baros,Gökhan,Çağlar,Pino,Serkan,Mehmet,Ceyhun, Riera gidecek isimler olur
uAburak89
18.Temmuz.2012, 18:34
Tahmin yapmak gerekirse;
Baros,Gökhan,Çağlar,Pino,Serkan,Mehmet,Ceyhun, Riera gidecek isimler olur
Gökhan kalır. Ceyhun da aynı şekilde.
europeanconquer
18.Temmuz.2012, 18:36
Gökhan kalır. Ceyhun da aynı şekilde.
Bilmiyorum artık.Bunlar sadece tahmin.Belki hiç düşünmediğimiz bir oyuncu bile gidebilir.
IcedEarth
18.Temmuz.2012, 18:38
Bir mucize olsa da Baros kalsa..
byariff
18.Temmuz.2012, 18:39
Gokhan ile ceyhun kalir.
Önder HOCA
18.Temmuz.2012, 18:43
Ceyhun kesin kalır aynı şekilde çağlarda (en azından bir sol bek alana kadar)
Hugo
18.Temmuz.2012, 18:45
Bir mucize olsa da Baros kalsa..
Baroş'tan bir katkı alamayacağız abi orası kesin. ben de seviyorum, takımına bağlı eyvallah. taraftara sempatik geliyor diye gereksiz bir yabancı oyuncu kontenjanı doldurmak saçma değil mi Göktuğ? Ayrıca maaşı da baya tuzluymuş.
IcedEarth
18.Temmuz.2012, 18:48
Baroş'tan bir katkı alamayacağız abi orası kesin. ben de seviyorum, takımına bağlı eyvallah. taraftara sempatik geliyor diye gereksiz bir yabancı oyuncu kontenjanı doldurmak saçma değil mi Göktuğ? Ayrıca maaşı da baya tuzluymuş.
Ben Burak'a nedense pek güvenemiyorum. Bu adam da kaldığı sürece gol atacaktır iyi kötü. Maaşında da biraz indirime gidilip tutulsa rotasyonda iş yapar abi ya. Ama işte Fatih Terim Antalyaspor maçıyla sildi kendisini galiba.
Önder HOCA
18.Temmuz.2012, 18:50
Şimdi Gs'de kaç kişi stoper oynayabiliyor (Semih, Urfa, Gökhan, Ceyhun, Dany başka varmı bilmediğim)Yani bence Gökhandan kesin kurtulmalısınız adamın bir yararı yok
lionelforlan
18.Temmuz.2012, 18:50
Ama bence formda fit bi baros elmanderden daha iyidir
uAburak89
18.Temmuz.2012, 18:51
Gökhan Zan sorun çıkarmıyor, oynadığında sırıtmıyor. Maliyeti yüksek değil, tecrübeli. Gitmesi gereken Servet'ti, gitti. 4 stoper olmalı. Gökhan kalır her türlü.
europeanconquer
18.Temmuz.2012, 18:51
Formda bir Baros Avrupa'da ki 2.sınıf kaliteli forvetlerin başında gelir.
ForCimbom
18.Temmuz.2012, 18:55
Şimdi Gs'de kaç kişi stoper oynayabiliyor (Semih, Urfa, Gökhan, Ceyhun, Dany başka varmı bilmediğim)Yani bence Gökhandan kesin kurtulmalısınız adamın bir yararı yok
4 stoper gökhan'la(ceyhun stoperde düşünülmüyor temel olarak) . tam sınırda rakam. ayrıca gökhan acayip fit durumda kariyerinin en iyi dönemlerini yaşıyor bence oynadığında hiç problem yok sırıtmıyor.
Ama bence formda fit bi baros elmanderden daha iyidir
artık değil. elmander çok daha farklı meziyetleri olan bir adam. baros maalesef hep savunmama rağmen artık oyun zekası dışında hiçbirşeyi kalmayan bir golcü haline geldi. elmander 2 kişilik oynuyor takım savunmasına müthiş katkısı var çok kritik bir oyuncu baros'la kıyaslanamaz yani şu anda.
lionelforlan
18.Temmuz.2012, 18:55
e o zaman neden gönderilsin diyoruz
europeanconquer
18.Temmuz.2012, 18:58
e o zaman neden gönderilsin diyoruz
Formda değil çünkü,artık olmasını da beklemiyorum,düşünmüyorum.
zeck17
18.Temmuz.2012, 19:01
Barosun bundan sonra form tutması bana biraz hayal gibi geliyor emre sakatladıktan sonra düzelemedi tam olarak baroş ve büyük ihtimalle gidecek benim tahminim ceyhun gökhan ve riera kalır çünkü rierayı satmaya kalkarsak bedavaya vereceğiz desek bile zor ondan fatih hoca sol beke deneycektir bu sene
RaSenGan
18.Temmuz.2012, 19:02
2-3 transfer daha yapacağız demiş Fatih Terim.Acaba hangi bölgeleri kim gelecek.1 oyuncu genç ve geleceğe yatırım amaçlı yabancı bir oyuncu olur herhalde.Gidecek oyuncular kimler olacak bakalım.2-3 oyuncuyu kiralarız en az.
lionelforlan
18.Temmuz.2012, 19:02
Formda değil çünkü,artık olmasını da beklemiyorum,düşünmüyorum.
Bence bu yıl yeni kontrat yapılmalı ve maç başına eğilde gol başına 15.000 eur+2m garanti verilmeli ve eğer başarısız olursa direk fesh etme hakkımız olmalı
uAburak89
18.Temmuz.2012, 19:04
2-3 transfer daha yapacağız demiş Fatih Terim.Acaba hangi bölgeleri kim gelecek.1 oyuncu genç ve geleceğe yatırım amaçlı yabancı bir oyuncu olur herhalde.Gidecek oyuncular kimler olacak bakalım.2-3 oyuncuyu kiralarız en az.
Melo + sol bek(Adriano) + hücuma dönük ortasaha diye düşünüyorum.
Yiğit ve Sercan kiralanabilir.
europeanconquer
18.Temmuz.2012, 19:05
Bence bu yıl yeni kontrat yapılmalı ve maç başına eğilde gol başına 15.000 eur+2m garanti verilmeli ve eğer başarısız olursa direk fesh etme hakkımız olmalı
Zaten 6 tane forvet varken bu dediğin kumar olur resmen.Bu sezon bonservisi ile satma imkanımız doğmuşken niye sezon ortasında fesh edelim ?
RaSenGan
18.Temmuz.2012, 19:07
Melo + sol bek(Adriano) + hücuma dönük ortasaha diye düşünüyorum.
Yiğit ve Sercan kiralanabilir.
Sol bek için Adriano'yu alırsak oynatmamız lazım abi Adriano varken Hakan Balta'nın oynaması tuhaf olur :) Büyük ihtimalle alınacak tüm oyuncular yabancı olacak ama ligte yabancı sınırı var maalesef o çok bozuyor işi.
lionelforlan
18.Temmuz.2012, 19:08
Sol bek için Adriano'yu alırsak oynatmamız lazım abi Adriano varken Hakan Balta'nın oynaması tuhaf olur :) Büyük ihtimalle alınacak tüm oyuncular yabancı olacak ama ligte yabancı sınırı var maalesef o çok bozuyor işi.
Bence yönetim sürpriz bi oyuncuyu geçen yıl arda da olduğu gibi satacak ama bu yıl yabancı olacak
RaSenGan
18.Temmuz.2012, 19:13
Bence yönetim sürpriz bi oyuncuyu geçen yıl arda da olduğu gibi satacak ama bu yıl yabancı olacak
Arda'nın gidişi çok ekstra oldu.Şu an oturmuş şampiyon olmuş bir takım var.Ve bu takımın en önemli oyuncularını saysak Selçuk hariç hepsi yabancı.Geçen senenin ilk 11'inden hiçbir yabancıyla yollar ayrılmaz.Çok mantıksız olur zaten.Yabancı olarak giderse Baros gider en fazla da Riera gider başka giden olmaz (:
byariff
18.Temmuz.2012, 19:13
adnan ozturk bugunki aciklamasinda çilegi bekliyoruz dedi.
http://s7.directupload.net/images/120718/urm5towm.swf
lionelforlan
18.Temmuz.2012, 19:19
Arda'nın gidişi çok ekstra oldu.Şu an oturmuş şampiyon olmuş bir takım var.Ve bu takımın en önemli oyuncularını saysak Selçuk hariç hepsi yabancı.Geçen senenin ilk 11'inden hiçbir yabancıyla yollar ayrılmaz.Çok mantıksız olur zaten.Yabancı olarak giderse Baros gider en fazla da Riera gider başka giden olmaz (:
Ama ben yinede sürpriz bir ayrılık bekliyorum
uAburak89
18.Temmuz.2012, 19:20
Ya Adriano ya Bruno Cortes, bu iki isimden birisi gelecek gibi.
34 lig maçı var, 6 ŞL, kupa maçları olacak. 45'i buluyoruz. Avrupa'da kupa2'den devam edersek ve ya ŞL de gruptan çıkarsak minimum 50 maçlık bir sezon bizleri bekliyor.
Sakatlık, ceza ihtimalleri var. Bunun dışında Avrupa dönüşlerinde rotasyon olacaktır muhakkak.
Çok alternatifli 11'ler çıkabilir.
Muslera - Eboue - Dany - Ujfalusi - Adriano - Melo - Culio - Amrabat - Elmander - Transfer
10 yabancı eder. Formda olan, tabii kontenjan da etkili, 6 sı oynar 2 si yedek olur. ŞL de ise çok sağlam bir kadromuz olmuş olur. Bunu yapmak zor değil bence.
lionelforlan
18.Temmuz.2012, 19:26
34 lig maçı var, 6 ŞL, kupa maçları olacak. 45'i buluyoruz. Avrupa'da kupa2'den devam edersek ve ya ŞL de gruptan çıkarsak minimum 50 maçlık bir sezon bizleri bekliyor.
Sakatlık, ceza ihtimalleri var. Bunun dışında Avrupa dönüşlerinde rotasyon olacaktır muhakkak.
Muslera - Eboue - Dany - Ujfalusi - Adriano - Melo - Culio - Amrabat - Elmander - Transfer
10 yabancı eder. Formda olan, tabii kontenjan da etkili, 6 sı oynar 2 si yedek olur. ŞL de ise çok sağlam bir kadromuz olmuş olur. Bunu yapmak zor değil bence.
Hocam selçuk nerede
EDİT:
İLK ONBİR SANDIM PARDON
byariff
18.Temmuz.2012, 19:57
AMKSPOR : SON DAKİKA...Trabzonspor, Burak Yılmaz'la olan sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
uAburak89
18.Temmuz.2012, 19:58
Hayırlı olsun. Bakalım kaç para alacak Burak Yılmaz. :D
DisCo
18.Temmuz.2012, 20:04
Yoğun maç temposu dışında bir aylık da olsa Afrika kupasına gitme olasılığı olan iki oyuncumuz var: Amrabat ve Eboue. Alternatifli kadro her zaman iyidir.
Facx
18.Temmuz.2012, 20:10
formda bi ronaldinho riquelme de avrupada 1. sınıf oyun kurucuudur ama malesef artık bu adamların yaşı dolayısıyla fizik gücü el vermemekte :D
Nedvedmania
18.Temmuz.2012, 20:11
Adnan Öztürk : Bence Melo'ya gerek yok.
Hadi bakalım buyrun :)
Daha iyisini alabilirmişiz. İstediğin kadar adamı getir ama kaç tanesi Melo gibi ruhlu olabilecek Adnan bey ?
uAburak89
18.Temmuz.2012, 20:12
Daha iyisini alabilirmişiz. İstediğin kadar adamı getir ama kaç tanesi Melo gibi ruhlu olabilecek Adnan bey ?
Yalanladı bunu diye biliyorum.
Önder HOCA
18.Temmuz.2012, 20:12
Hamit'ten ötürü :)
Nedvedmania
18.Temmuz.2012, 20:16
Yalanladı bunu diye biliyorum.
Az önce CNN spor haberini izlerken dinledim. Ama sunucu söyledi bunlar. Yani kendi ağzından değildi haber.
byariff
18.Temmuz.2012, 20:19
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/13986.php
IcedEarth
18.Temmuz.2012, 20:20
Baros zararlı diyen arkadaşlar için tekrar ediyorum. Öldü dediğimiz sezon 23 maçta 8 gol 9 asistle oynamış.
Nedvedmania
18.Temmuz.2012, 20:28
Baros zararlı diyen arkadaşlar için tekrar ediyorum. Öldü dediğimiz sezon 23 maçta 8 gol 9 asistle oynamış.
Durduk yere kırmızı kart görüp takımı yalnız bırakıyor. Attığı gollerin çoğu çerez. Mücadele gücü eksilerde. O duracağına yerine yeni forvet gelecek işte.
Nedvedmania
18.Temmuz.2012, 20:33
Galatasaray, Burak Yılmaz'ın bonservisini biraz önce aldı.. via (Sabah Gazetesi Spor Müdür Yrd Murat Özbostan)
C h A o S
18.Temmuz.2012, 20:34
Baros'un Galatasaray'da miladı doldu.Elmander-Burak-Umut ve Necati varken kadroda yer bulamaz.Birde son zamanlarda çok göze batan bir hareketi var.Durmadan ikili mücadelerde kendini atıyor ve hakeme çok oynuyor.Fizik olarak yerlerde.Baros'u çok seviyorum ama inşallah 3-4 milyon euro gelir getirerek satarız.
sentugo
18.Temmuz.2012, 20:42
Arkadaşlar Necati ve Umut normal şartlar altında Baros'u falan kesemez. Kontratının son senesinde olan oyuncular yeni kontrat alabilmek için sanki özellikle iyi oynuyorlar gibi. Bence bu sezon Baros kendini yine gösterecektir. Gösteremezse veya gösteremeden sezon başında takımdan gönderilirse de galatasaray pek bir şey kaybetmez veya kazanmaz...
Facx
18.Temmuz.2012, 20:47
Arkadaşlar Necati ve Umut normal şartlar altında Baros'u falan kesemez. Kontratının son senesinde olan oyuncular yeni kontrat alabilmek için sanki özellikle iyi oynuyorlar gibi. Bence bu sezon Baros kendini yine gösterecektir. Gösteremezse veya gösteremeden sezon başında takımdan gönderilirse de galatasaray pek bir şey kaybetmez veya kazanmaz...
ya arkadaş anlamak mı istemiyosunuz baros bitti bitti milli takımda da mı kontratı bitmişti bu adamın paso yerlerde sürünüyodu necati geldikten sonra bile barostan ya 1 eksik yada aynı sayıda golü buldu umut zaten elmandervari bi oyuncu
RaSenGan
18.Temmuz.2012, 21:04
Bu konuda haklısın abi ama bu adamların yedek kalmayı ne kadar kabul edecekleri ne kadar sorun etmeyeceği belli değil.Oyuncularla da konuşulup görüşülür ama ne biliyim yabancı iyi bir sol bek varken Hakan Balta'nın oynaması bana çok tuhaf geliyor :D
byariff
18.Temmuz.2012, 21:06
Melo; Ailem ile Orlandodayim, sizi cok ozledim & sizi cok seviyorum. Ben GS ile anlastim. Simdi GS beni istedgini gosterip Juveyle anlasmali
RaSenGan
18.Temmuz.2012, 21:07
Juventus'la anlaşmak sorun olmayacaktır.Bizimkiler olabilecek en minimum fiyata kapatmaya çalışıyorlardır işi.Ama kampa yetiştirmek isteyeceklerdir en kısa zamanda halledilir bonservis konusu.
Nedvedmania
18.Temmuz.2012, 21:22
Twitterda gördüm
Melo'yu da ayartmışız. Juve'yle anlaşmadan Melo'yla anlaşmak nedir?
:)
E.Cartman
18.Temmuz.2012, 21:22
Çilek denilen adama ciddi para yatırılacak Adriano ya da bi başkası fark etmez. Bu kadar para yatırılan bir adamı yedek oturtmak olmaz. Melo geldi diye bakarsak şu anda yedek bırakılabilecek 2 yabancı var. Biri Amrabat diğeri Elmander. Amrabat yine yüksek maliyeti nedeniyle yedek bırakılmaz. Elmander için yorum yapmaya bile gerek yok.
byariff
18.Temmuz.2012, 21:48
Daha önce kamuoyuna açıklamış olduğumuz 09.07.2012 tarihli özel durum açıklamamızda, futbolcumuz Burak Yılmaz'ın F.C. Lokomotiv Moscow kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlandığı bildirilmişti. Yapılan bu transfer görüşmeleri neticesinde kulübümüz ile F.C. Lokomotiv Moscow kulübü anlaşma aşamasına gelmiş olmasına rağmen, futbolcumuz Burak Yılmaz'ın F.C. Lokomotiv Moscow kulübü ile anlaşamaması dolayısıyla bu transfer görüşmeleri olumsuz sonuçlanmıştır.
Bunun ardından futbolcu Burak Yılmaz kulübümüz ile arasındaki 25.07.2011 tarihli sözleşmenin 6-D maddesini, Galatasaray Kulübü aracılığıyla kullanarak, serbest kalma yoluna gitmiştir. KDV hariç 5.000.000.-EUR peşin ödeme ve futbolcunun bir sonraki transferinden KDV hariç %25 pay verme şartlarının, Galatasaray Kulübü tarafından tamamlanması dolayısı ile futbolcu Burak Yılmaz ile kulübümüz arasındaki 25.07.2011 tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=224119
E.Cartman
18.Temmuz.2012, 21:52
Güzel haber.
Bordo61Mavi
18.Temmuz.2012, 22:07
Cok sukur :)
E.Cartman
18.Temmuz.2012, 22:51
Transferi twitterdan açıkladık sitede hareket yok :zuhaha
Galatasaray Official @GalatasaraySK (https://twitter.com/GalatasaraySK) BİLGİ | Burak Yılmaz Galatasaray'da! Sabah sağlık kontrolünden geçecek olan yıldız futbolcu ardından antrenmana katılacak. @tvgalatasaray (https://twitter.com/tvgalatasaray)
Aydin
18.Temmuz.2012, 22:53
Resmi sitede de haber geçildi.
http://www.galatasaray.org/futbol/futbol_as/haber/13987.php
Süper Lig’de 2011-2012 sezonunu Trabzonspor forması altında attığı 33 golle en skorer oyuncu olarak bitiren Burak Yılmaz’ın kulübümüze transferi ile ilgili işlemler tamamlanmıştır.
Milli oyuncu, yarınki sağlık kontrolünün ardından takımımızla ilk antrenmanına çıkacaktır.
Yeni sporcumuza Galatasaray forması altında üstün başarılar diliyoruz.
C h A o S
18.Temmuz.2012, 23:22
Gelmesinden ümidimi kestiğim Melo için bu açıklama biraz sevindirdi beni.Hadi artık bastırın parayı alın !
Felipe Melo için sıcak bir açıklama
Felipe Melo'nun bağlı olduğu menajerlik şirketi Promoesport Bcn, Brezilyalı futbolcunun transfer hakkında açıklama yaptı.
18 Temmuz 2012 Çarşamba - 19:47
AA
Galatasaray'da forma giyen Juventus'un Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo'nun bağlı olduğu menajerlik şirketi Promoesport Bcn, oyuncunun durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.
''Brezilyalı futbolcu ile Galatasaray arasında tam anlaşma vardır. Tek eksik kulüplerin anlaşmaya varmasıdır'' denilen açıklamada, iki kulübün Melo'nun sarı-kırmızılı kulüpte devam etmesi konusunda henüz anlaşamadığı ve transferin bu nedenle gerçekleşmediği belirtildi.
Açıklamada, şunlar kaydedildi:
''Promoesport Bcn, Melo'nun Galatasaray'da devam etmesi için anlaşmaya varılamamasının arkasında, futbolcunun menajeri Jose Rodriguez Baster'in ekonomik çıkarları olduğu iddialarını tamamen yalanlamaktadır. Felipe Melo'nun arzusu ve isteği Galatasaray'ın renklerini savunmaya devam etmektir. Mevcut durumda Brezilyalı futbolcu ile Galatasaray arasında tam anlaşma vardır. Tek eksik kulüplerin anlaşmaya varmasıdır. Eğer Galatasaray ve Juventus bir anlaşmaya varırlarsa, Felipe Melo, gelecek sezon mutlu bir şekilde Galatasaray'da devam edecektir.''
mpaker66
19.Temmuz.2012, 00:22
Olumlu gelişmeler oluyor hadi Melo aslanım. :D
Terim'in dediği 2-3 transfer kim valla acaip merak ediyorum. Seneye ki kadroyuda acaip merak ediyorum. 12 ağustostaki kadroyuda merak ediyorum. Hadi hayırlısı. :)
IcedEarth
19.Temmuz.2012, 00:29
Gelenden çok giden olacak dediğine göre gidecekleri beklemek gerek. Şu anda çok şişkin bir kadroya sahibiz, 6-7 oyuncuyla yollar ayrılacaktır.
Baros(maalesef), Riera, Kazım, Çağlar, Serkan, Batdal, Pino, Yiğit(Kiralık), Sercan(Kiralık)
Aklıma ilk gelenler bunlar.
Ayhan, Aykut, Servet, Stancu
Bunlar da zaten ayrılmış olanlar. Aşağı yukarı 13-14 kişiyle yollarımızı ayırmış olacağız.
europeanconquer
19.Temmuz.2012, 00:31
Kazım West Ham United'a gitti zaten :D
byariff
19.Temmuz.2012, 00:33
Burak 4+1 imzaladi diyorlar.
perpetua
19.Temmuz.2012, 00:58
Gelenden çok giden olacak dediğine göre gidecekleri beklemek gerek. Şu anda çok şişkin bir kadroya sahibiz, 6-7 oyuncuyla yollar ayrılacaktır.
Baros(maalesef), Riera, Kazım, Çağlar, Serkan, Batdal, Pino, Yiğit(Kiralık), Sercan(Kiralık)
Bunlar da zaten ayrılmış olanlar. Aşağı yukarı 13-14 kişiyle yollarımızı ayırmış olacağız.
Ben Yigit'in ve Sercan'in hic bir yere gidecegini sanmiyorum. Bence ikisinin de yakin markajda tutulup, sabah kulagindan tutup antrenmana goturulmeye ve fazladan calistirilmaya. Aksamlari da yatagina yatirilip kapiya bekci konmaya ihtiyaci var. :)
Yigit o hiziyla hala sag bekten forvete kadar her yerde oynayabilecek sekilde formatlanabilir. Yeter ki saha icinde istekli olsun.
Sercan'in da daha gayretli oynamaya ve savunmada daha fazla caba gostermeye ihtiyaci var. Bunu yaptikca oyun konsantrasyonu da gelisecektir bence.
Ikisi de en zor kazanilan ozellige, yani hiza, sahip. Gerisi ne kadar fazla ogrenmek istediklerine kalmis. Ogrenmeleri icin de Galatasaray'da kalmalari daha dogru bence. O da bana tam Arif'in 20-21 yasindaki halini hatirlatiyor.
erdemzorer10
19.Temmuz.2012, 01:02
Sol beke yabancı alacaksak Taye Taiwo ismini çok isterim.Eboue'nin sol ayaklısı.Ama işte kontenjan durumu varken o bölgeye yabancı düşünür mü hoca bilinmez daha çilek gelecek deniliyor.
IcedEarth
19.Temmuz.2012, 01:07
Ben Yigit'in ve Sercan'in hic bir yere gidecegini sanmiyorum. Bence ikisinin de yakin markajda tutulup, sabah kulagindan tutup antrenmana goturulmeye ve fazladan calistirilmaya. Aksamlari da yatagina yatirilip kapiya bekci konmaya ihtiyaci var. :)
Yigit o hiziyla hala sag bekten forvete kadar her yerde oynayabilecek sekilde formatlanabilir. Yeter ki saha icinde istekli olsun.
Sercan'in da daha gayretli oynamaya ve savunmada daha fazla caba gostermeye ihtiyaci var. Bunu yaptikca oyun konsantrasyonu da gelisecektir bence.
Ikisi de en zor kazanilan ozellige, yani hiza, sahip. Gerisi ne kadar fazla ogrenmek istediklerine kalmis. Ogrenmeleri icin de Galatasaray'da kalmalari daha dogru bence. O da bana tam Arif'in 20-21 yasindaki halini hatirlatiyor.
Sorun şurada ki bu ikisi pek öğrenmeye niyetli değil gibi. Sercan neredeyse 5 senedir piyasada, gelişeceğine aksine büyük bir düşüş yaşadı bence. Yiğit'te de bence Galatasaray'da oynayacak potansiyel yok gibi. İkisi de şöyle iyice forma şansı bulacağı bir yere gitse daha iyi olur gibi, burada maç formuna asla giremeyecekler.
Hugo
19.Temmuz.2012, 01:11
ve sercan hala 22 yaşında. aydın hala kazanılmaya çalışlıyor falan.
MeliksahAydogan
19.Temmuz.2012, 01:20
Çağlar gitmez sanmıyorum yerli alternatif lazım , o bölgeye transfere gerek yok. Hakan - Çağlar götürür.
ForCimbom
19.Temmuz.2012, 01:42
abi, sercan da, yiğit de hep mental yetileri altyapıdan kaybetmiş adamlar . bu tarz adamlar gelişiyor mu sence kolay kolay? sözgelimi necati galatasaray'a geldiğinde mentali bu kadar kötü müydü o yaşta? yine sözgelimi, sabri ilk çıktığında da şimdi de mental olarak son derece alt sınıf bir oyuncu değil mi? bence gelişmesi için de belli bir alt sınırda, belli bir seviyede olması lazım oyuncunun özelliğinin. yiğit de sercan da her türlü çalım atacak hıza, tekniğe sahip olduğu halde(durumun vehametini anlatma için bu doneyi öne sürüyorum) sırf yetersiz oyun zekası yüzünden büyük takıma geldiğinde çalım dahi atmaktan aciz kalan adamlar.
Hugo
19.Temmuz.2012, 01:51
Sercanda ekmeğe sürülecek oyun zekası yok arkadaşlar. Gitmesin kalsın yedek otursun aklı başına gelsin biraz. Son 5dk vakit geçirmek için giren oyuncu olsun da heba olan yeteneklerinin farkına varsın.
Bordo61Mavi
19.Temmuz.2012, 02:11
Ibrahim Seten ne diyor :) Bas harfi A, herkes taniyormus kim olabilir.
Hugo
19.Temmuz.2012, 02:11
Pino'yu Mersin'e vermişiz diyor LigTV
Hugo
19.Temmuz.2012, 02:13
Ibrahim Seten ne diyor :) Bas harfi A, herkes taniyormus kim olabilir.
Arshavin olsun, her yerde oynasın.
ForCimbom
19.Temmuz.2012, 02:14
Arshavin olsun, her yerde oynasın.
direk arşavin sanırım. m.ş. de heryerde oynuyor falan diyordu.
Hugo
19.Temmuz.2012, 02:17
direk arşavin sanırım. m.ş. de heryerde oynuyor falan diyordu.
m.ş de i.seten de pek itibar etmediğim isimler. arshavin mi kuyt mu deseler ben kuytu alırım :)
Nedvedmania
19.Temmuz.2012, 02:18
AMK Spor yarın çileği açıklıyoruz demiş. FTW'de yarın çok değişik bir gün olacak diyor.
Sabah ola hayrola :)
RaSenGan
19.Temmuz.2012, 02:27
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
Ne Arshavin.. Ne Afellay.. Ne Adebayor.. Daha tanidik.. Cok merak eden sabah AMK alsin.. Gokmen bulmus o ismi..
Aaa ama :D
Bordo61Mavi
19.Temmuz.2012, 02:28
Yok Seten yine hepsinden daha cok dogru haber veriyor ondan paylasiyorum :) A ile basliyan forvetlere bakmak lazim Fm'den
ForCimbom
19.Temmuz.2012, 02:29
arda turan?
Hugo
19.Temmuz.2012, 02:30
Anelka geliyor beyler.. tiraj kasma stratejini yiyim.
LaigLeNoiR
19.Temmuz.2012, 02:31
Aklıma direkt Alanzinho geldi :)
Nedvedmania
19.Temmuz.2012, 02:36
Yahu ne telaş yapıyorsunuz. Amrabat'tan bahsediyor :cool:
Alexandre Pato
Yoksaaaağ :eek:
Bordo61Mavi
19.Temmuz.2012, 02:44
andriy shevchenko
hakan769
19.Temmuz.2012, 02:45
Akaminko :d
Hugo
19.Temmuz.2012, 03:05
yarın AMK gazetesindeki haberde Arda Turan ismi mi olur dersiniz.
byariff
19.Temmuz.2012, 03:06
yok yahu ne arda"si çilek her mevkide oynuyormus bu arada :D gel artik çilekkkk
pasta tamam çilegi kaldi iste :D
http://img.directoalpaladar.com/2011/04/tarta_fresa_nata.jpg
Facx
19.Temmuz.2012, 03:10
alan dzagoev derim ve giderim :D
byariff
19.Temmuz.2012, 07:59
Çilek ardaymis beyler
http://i.imgur.com/IcTD3.jpg
Night_Mare17
19.Temmuz.2012, 08:04
10 numarayı aldı gelmez. Ama keşke gelse sensiz olmuyor be Arda. Bu şampiyonlukta Arda olsa daha çok daha mutlu olurdum.
Lucas Neill
19.Temmuz.2012, 10:09
Gelmesin gecen sene takimi son anda satip gitti. Dönerse de gidecegi adres belli. Acun abisinin Emre abisinin Ridvan abisinin cubuklusunda oynasin. Ama Fatih Terim cok istiyorsa bize de bisey demek düsmez.
goosfraba
19.Temmuz.2012, 10:13
adamı birden düşman belledin yahu.
senin, benim ideallerimin olduğu kadar, arda'nın da idealleri var. sonuçta bu adam bedavaya gitmedi. iyi bir rakam kazandırıp da gitti.
her şey ömürlük değil...
Lucas Neill
19.Temmuz.2012, 10:14
adamı birden düşman belledin yahu.
senin, benim ideallerimin olduğu kadar, arda'nın da idealleri var. sonuçta bu adam bedavaya gitmedi. iyi bir rakam kazandırıp da gitti.
her şey ömürlük değil...
Gidip gitmemesi de cok sorun degil. Yaptigi sacma sapan aciklamalar ve takildigi adamlar soguttu beni Arda'dan.
Lucas Neill
19.Temmuz.2012, 10:15
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın Trabzonspor A.Ş. ile yaptığı sözleşmenin özel hükümleri gereğince Trabzonspor A.Ş.'ye Şirketimiz tarafından 13.07.2012 tarihinde 5.000.000 EUR bonservis/tazminat ödemesi yapılmış ve Burak Yılmaz, Trabzonspor A.Ş. ile sözleşmesini karşılıklı feshetmiştir. Akabinde, futbolcu ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4+1 (opsiyonlu) sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcuya her bir sezon için 2.300.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.
uAburak89
19.Temmuz.2012, 10:23
Arda nerden çıktı, niye dönsün ki ? AMK'da sapıttı..
İnanasım gelmiyor bu habere ama, gelirse de fena olur.
Arda - Selçuk - Melo - Hamit.
Fazla olur.
kasım akdemir
19.Temmuz.2012, 10:30
Ya spor gazetelerinin haberlerine neden itibar ediyosunuz ki? Ayrıca spor gazetelerine para verip alan ve onları okuyanlarıda hiç anlamıyorum.Baştan sona yalan.
KanaKe
19.Temmuz.2012, 10:33
Arda nerden çıktı, niye dönsün ki ? AMK'da sapıttı..
İnanasım gelmiyor bu habere ama, gelirse de fena olur.
Arda - Selçuk - Melo - Hamit.
Fazla olur.
son yaptigi aciklamalardan sonra türkiye'ye 30 yasindan önce dönecegini sanmiyorum..
Facx
19.Temmuz.2012, 10:34
amk = yeni fotomaç
Lucas Neill
19.Temmuz.2012, 10:56
Burak gecen sene ne kadar aliyordu Trabzon'dan?
uAburak89
19.Temmuz.2012, 11:03
Burak gecen sene ne kadar aliyordu Trabzon'dan?
Profesyonel futbolcumuz Burak Yılmaz'ın kulübümüz ile olan sözleşmesinin 2014-15 futbol sezonu sonuna kadar uzatılması konusunda futbolcu ile anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;
-2011-2012 futbol sezonu için 1.800.000 EUR garanti ücret 15.000 EUR maçbaşı,
-2012-2013 futbol sezonu için 1.800.000 EUR garanti ücret 15.000 EUR maçbaşı,
-2013-2014 futbol sezonu için 1.800.000 EUR garanti ücret 15.000 EUR maçbaşı,
-2014-2015 futbol sezonu için 1.800.000 EUR garanti ücret 15.000 EUR maçbaşı ödenecektir.
Hugo
19.Temmuz.2012, 11:05
Arda'nın gelmemesi lazım ki zaten Arda gelmez.
europeanconquer
19.Temmuz.2012, 11:11
Arda kalsın orada,dert yok tasa yok.Geleceğinden değil ama burada adamı yediler bitirdiler genç yaşında.Galatasaray taraftarı dahil herkes üstüne gitti Arda'nın.Futbolu Avrupa'da bıraksın,eğer dönecekse döneceği forma Metin Oktay'ın parçalısı olacaktır.Kimse Arda'yı Emre ile kıyaslamasın.Aralarında büyük bir fark var.
uAburak89
19.Temmuz.2012, 11:11
Muslera - Eboue - Semih - Ujfalusi - Adriano - Hamit - Melo - Selçuk - Arda - Burak - Elmander
Yedekler
Ufuk
Dany
Hakan Balta
Engin
Amrabat
Emre Çolak
Umut
Bu kadro iş yapar.
MeliksahAydogan
19.Temmuz.2012, 11:18
Ben hala kısa vadede sol bek alınmasına gerek olmadığını düşünüyorum.
Lucas Neill
19.Temmuz.2012, 11:24
Sol bek'e Adriano cok iyi olur sagda da oynar Fatih Terim böyle joker oyunculari sever Sampiyonlar liginde ve Eboue'nin yoklugunda cok fayda saglar.
futureless
19.Temmuz.2012, 11:42
Galatasaray taraftarını birbirine düşürmek için çıkarılmış bi haber olmasın Arda haberi ? TT oldu twitterda Arda Turan.Tartışmalar var.
Hugo
19.Temmuz.2012, 11:43
Muslera - Eboue - Semih - Ujfalusi - Adriano - Hamit - Melo - Selçuk - Arda - Burak - Elmander
Yedekler
Ufuk
Dany
Hakan Balta
Engin
Amrabat
Emre Çolak
Umut
Bu kadro iş yapar.
Bu kadro UEFA Kupası alır, Şampiyonlar Liginde çeyrek final yapar.
lionelforlan
19.Temmuz.2012, 11:52
Bence melo endoney da ki turnuvaya sürpriz bi aslan maskesiye gelecek öür maskeli ise adriano olacak:D
vFor
19.Temmuz.2012, 11:52
Bu sene Ş.L 'deki tüm takımlar çok iyi kadrolar kurdu ya da hepsinin çok iyi oyuncuları var özellikle PSG , City , Chelsea , United , Juventus , Barca , Real , Milan
Yani bizim takımların işi baya zor bu sene avrupada...
kasım akdemir
19.Temmuz.2012, 12:25
Arda haberlerine Twitter da büyük tepkiler var. Kimse istemiyor ardayı çeşitli nedenlerle. Bende onlardan biriyim. Ayrıca Hugo kardeşimin listesinde amrabat yedek gözükyor. Ben onun yedek kalıcağını hiç zannetmiyorum.
MeliksahAydogan
19.Temmuz.2012, 12:30
Bence eğer Arda alınırsa , tekrar söylüyorum sol bek'e ihtiyaç yok kısa vadede oluşacak kadro ;
Muslera
Eboue
Semih
Ujfa(Dany)
Hakan
Amrabat
Selçuk
Melo
Arda
Burak
Elmander
Olur gibi geliyor :)
Arda konusunda ise kararsızım.
lionelforlan
19.Temmuz.2012, 12:34
Bence eğer Arda alınırsa , tekrar söylüyorum sol bek'e ihtiyaç yok kısa vadede oluşacak kadro ;
Muslera
Eboue
Semih
Ujfa(Dany)
Hakan
Amrabat
Selçuk
Melo
Arda
Burak
Elmander
Olur gibi geliyor :)
Arda konusunda ise kararsızım.
hocam hamit
MeliksahAydogan
19.Temmuz.2012, 12:34
Hobaaaa bu ne şimdi ?
11:31 SporX
Heerenveen kulübünün başkanı Robert Veenstra, Assaidi konusunda Galatasaray ile iki hafta önce anlaşma sağladıklarını ve transferin gerçekleşmesini beklediklerini söyledi. Veenstra'ya göre top oyuncuda. (Voetbal International)
MeliksahAydogan
19.Temmuz.2012, 12:35
hocam hamit
Hocam bu benim kendi düşüncem olur olmaz Hamit alternatif amaçlı kullanılır ama Arda'nın geleceğine pek ihtimal vermiyorum küçük bir ihtimal :)
lionelforlan
19.Temmuz.2012, 12:41
Hobaaaa bu ne şimdi ?
Heerenveen kulübünün başkanı Robert Veenstra, Assaidi konusunda Galatasaray ile iki hafta önce anlaşma sağladıklarını ve transferin gerçekleşmesini beklediklerini söyledi. Veenstra'ya göre top oyuncuda. (Voetbal International)
Yeter artık bitsin transfer sezonu yavv çok fazla aldık:D
futureless
19.Temmuz.2012, 13:03
GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA: "Bugün bazı medya organlarında eski futbolcumuz Arda Turan’ın kulübümüze transferi ile ilgili birtakım haberler yayınlanmıştır.
Kulübümüzün hiçbir şekilde böyle bir transfer girişimi olmamıştır. Bu itibarla söz konusu haberler tamamen asılsızdır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü"
uAburak89
19.Temmuz.2012, 13:06
Yalanlama geldiğine göre kaldığımız yerden devam edelim. :D
Çilek kim ?
Melo gelecek mi ?
Melo - Selçuk ikilisine alternatif bir oyuncu alınacak mı ?
Yabancı sol bek geliyor mu ?
KanaKe
19.Temmuz.2012, 13:08
Hobaaaa bu ne şimdi ?
yoksa cilek assaidi mi :)
Nedvedmania
19.Temmuz.2012, 13:08
Arda zaten gelmezdi. Adam yeni 10 numara aldı. Üstüne takım otobüsüne resmi yapıştırıldı.
zeck17
19.Temmuz.2012, 13:09
Ünal Aysal böyle pasta yapmayı nereden öğrendi ?
leventb12
19.Temmuz.2012, 13:09
:zuhaha süperdi bu hocam :zuhaha
kasım akdemir
19.Temmuz.2012, 13:10
Ünal Aysal böyle pasta yapmayı nereden öğrendi ?
Hahahaah.. çok iyi yhaaaaa... :D:D:D:D
Hugo
19.Temmuz.2012, 13:17
Hobaaaa bu ne şimdi ?
Birader sen niye bu kadar heyecanlısın yahu :) Başlığın heyecan ve fanatizm yükü çekiyosun adeta tek başına :)
Nedvedmania
19.Temmuz.2012, 13:17
Oha beyler şimdi aklıma geldi. Rüyamda çilek tarlasındayım. Çilekler üzüm salkımı halinde ve kocamandı. Vay arkadaş bilinç altıma girdi çilek olayı :D
futureless
19.Temmuz.2012, 13:24
Oha beyler şimdi aklıma geldi. Rüyamda çilek tarlasındayım. Çilekler üzüm salkımı halinde ve kocamandı. Vay arkadaş bilinç altıma girdi çilek olayı :D
Sonra kendi konuna yani ; http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=100458&highlight=lucid konusuna geçip istediğin oyuncuyu getirseydin ya çilek olarak :zuhaha
Kaka Leite
19.Temmuz.2012, 13:32
Çokta gençti daha ya :confused:
zeck17
19.Temmuz.2012, 13:36
sen yine iyisin hocam ben bunu görmeye başladım çilek olarak
http://b1207.hizliresim.com/z/m/9v7v3.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
MeliksahAydogan
19.Temmuz.2012, 13:38
Birader sen niye bu kadar heyecanlısın yahu :) Başlığın heyecan ve fanatizm yükü çekiyosun adeta tek başına :)
Ne bilim kardeş :D :D :D Söz konusu Galatasaray olunca kendimi tutamıyorum sağol :)
lionelforlan
19.Temmuz.2012, 13:42
Nene açıklama yaptı 3 yıl daha avrupada oynayacağım diye galatasaray a geleceğinin sinyallerini veriyor
E.Cartman
19.Temmuz.2012, 13:47
A harfiyle başlayan çilek Ali Lukunku olur anca beyler, heyecan yapmayın.
byariff
19.Temmuz.2012, 13:53
yalniz arda turan haberini Raşit Altun yapmis yalan olma ihtimali "0"mis ole diyorlar.
Kaka Leite
19.Temmuz.2012, 13:57
A harfiyle başlayan çilek Ali Lukunku olur anca beyler, heyecan yapmayın.
Arnavutköy çileği
Lucas Neill
19.Temmuz.2012, 13:59
Burak 18 numarayi giyecekmis
byariff
19.Temmuz.2012, 14:01
Amkspor : G.Saray, Arda Turan girişimini yalanladı. Biz haberimizin arkasındayız. Yarın haberin tüm detaylarını AMK'da okuyacaksınız. , Arda ile kimler görüştü? Menajeri kimin evinde pazarlık yaptı?
bu arada burak GSTV"de.
http://i.imgur.com/uMSNm.png
mpaker66
19.Temmuz.2012, 14:05
artık çileklere ayrı bi özenle bakcam :D 19 temmuz bugün ve gs 2 yıldır 19 temmuz'da transfer açıklıyormuş. Geçen sene muslera'yı mesela. Tesadüftür ama :) melo açıklansa ne harika olur.
E.Cartman
19.Temmuz.2012, 14:09
Burak KAP'a açıklandı ya işte :D
mpaker66
19.Temmuz.2012, 14:12
o sayılmaz :D
C h A o S
19.Temmuz.2012, 14:17
Edit:.:::::
Hugo
19.Temmuz.2012, 14:32
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/487807_441558482550935_100338140_n.jpg
Bordo61Mavi
19.Temmuz.2012, 14:38
Besiktasliyim ama Trabzonspor icin olur, Galatasaray icin felc kalirim dedimi :D
Lucas Neill
19.Temmuz.2012, 14:50
Burak'a sari kirmizi cok yakismis.
Hamit de su an GSTV'de cok iyi konusuyor bizim icin hem insani anlamda hem de sportif anlamda müthis bir transfer.
perpetua
19.Temmuz.2012, 14:54
abi, sercan da, yiğit de hep mental yetileri altyapıdan kaybetmiş adamlar . bu tarz adamlar gelişiyor mu sence kolay kolay? sözgelimi necati galatasaray'a geldiğinde mentali bu kadar kötü müydü o yaşta? yine sözgelimi, sabri ilk çıktığında da şimdi de mental olarak son derece alt sınıf bir oyuncu değil mi? bence gelişmesi için de belli bir alt sınırda, belli bir seviyede olması lazım oyuncunun özelliğinin. yiğit de sercan da her türlü çalım atacak hıza, tekniğe sahip olduğu halde(durumun vehametini anlatma için bu doneyi öne sürüyorum) sırf yetersiz oyun zekası yüzünden büyük takıma geldiğinde çalım dahi atmaktan aciz kalan adamlar.
Sorun şurada ki bu ikisi pek öğrenmeye niyetli değil gibi. Sercan neredeyse 5 senedir piyasada, gelişeceğine aksine büyük bir düşüş yaşadı bence. Yiğit'te de bence Galatasaray'da oynayacak potansiyel yok gibi. İkisi de şöyle iyice forma şansı bulacağı bir yere gitse daha iyi olur gibi, burada maç formuna asla giremeyecekler.
Burak'in akli 25 yasindan sonra basina geldi. Hem Besiktas, hem de Fenerbahce'de gece hayati, sorunlu futbolcu goruntusunden kurtulamamisti. Taa ki Senol Gunes'in eline dusene kadar.
Sercan 22, Yigit ise 23 yasinda.
Ikisi de Burak gibi patlama yapar, gol krali olur demiyorum.
Calim atma, atmama meselesine gelince. Moussa Sow calim atabilen bir oyuncu mu? Veya Elmander'in cok ust duzey calim atma becerisi mi var? Ama gucluler. Omuz omuza mucadelede yikilmiyorlar. Burak da oyle. Burak topsuz oyunda savunma arkasina kosu yapmayi son 2 yilda cozdu. Gucu ve bu kosulari olmasa Burak'in calim veya teknik becerisi ile Galatasaray'da oynayabilirmiydi?
Onlarin Galatasaray'da yildiz olmasini degil, kadro derinligi yaratan oyuncu olmasini bekleyin bence. Fazlasi da gunumuzun moda deyimiyle cilek olur. :)
Yabanci kisitlamasinin guzelligi bu. Bu tip oyuncularin eksiklerini kapatmak icin ustune dusmek zorunda teknik direktorler. Egiticilik de zaten bu tip oyuncularin iyi ozelliklerinin yanina bir kac ozelligi gelistirip, oyun sekline sekil vermekten baska bir sey degil.
Nedvedmania
19.Temmuz.2012, 14:57
BİLGİ | Galatasarayımızın yeni transferi Hamit Altıntop yeni sezonda 4 numaralı formayı giyecek.
eGowiCh
19.Temmuz.2012, 16:15
Arda Turan G.Saray'a gelmek istediğini söylemiş, G.Saray da menajeriyle görüşmüş. ÇİLEK Arda sanırım.
Arda'nın gelme ihtimalini ben de görüyorum, malum kız arkadaşı ile barıştı ve evlilik düşüncesi varmış, belki ailesini düşündüğü için dönebilir.
uAburak89
19.Temmuz.2012, 16:19
Yalanlama geldi ama AMKspor çok iddialı. Bunun yanında menajerinin yalanlamadığı falan söyleniyor.
Medyaspor'un sahibi sanıyorum, Arda'nın da yakın arkadaşıymış Saffet Ulusoy olabilir diyor. İsim veremem çilek 4 harfli diyor.
Kaka'yı alamayacağımıza göre, şaka maka Arda mı geliyor ?
Bu arada A. Madrid taksitleri ödeyemiyormuş diyenler de var.
DisCo
19.Temmuz.2012, 16:34
Arda'nın gelmesi taraftarı değilim. Olacağı varsa da inşallah olmaz.
Ülke dışına çıktıktan sonra gerek Galatasaray'a gerek futbol manasında Türk insanına karşı tavır geliştirmesini doğru bulmuyorum. Eğer inandığı doğruya sahip çıkan birisi olsaydı ortamdan kaçmadan pardon yurt dışına çıkmadan düşüncelerini dile getirirdi. Neyse.
Galatasaray'ın böyle oyunculara ihtiyacı yok diye düşünüyorum.
europeanconquer
19.Temmuz.2012, 17:12
Arda'nın yaşadığı şeyleri yaşasanız böyle konuşmazdınız.Adam çok seks yaptığı için sakatlandı bile dediler.Biri sizin için 70 milyona böyle bir şey dese ne hissederdiniz ? Galatasaray bu haldeyken sevgilisi için sinema kapatmış, sanane kapattıysa kapatmış.Arda'nın yaptığı her açıklamayı ben doğru buluyorum.Kendisine yapılanlardan sonra Arda az bile söyledi.Türk insanı futbolu bilmiyor dedi geçen günlerde,katılıyorum futbolu bilmiyoruz.Galatasaray ve Arda'nın ailesi iyi ki böyle pırıl pırıl bir futbolcu ve insan yetiştirmiş.Ben de diyorum İnşallah dönmez Galatasaray'a ve İnşallah o kötü zamanları tekrar yaşamaz.
William Rookwood
19.Temmuz.2012, 17:15
Takımın kötü gidişatı mutlaka birine kesilir eğer malzemende hazırda günah keçisi ilan edilirsin
C h A o S
19.Temmuz.2012, 17:20
Arda'nın aklı varsa gelmez.Yine basın üzerine oynar.Telegol'de ona özel program yapılır.Çok baskı altına alındı buradayken.Bende yarı yolda bırakıp gitmesini tasvip etmedim ve biraz taraftar olarak kızgın olsamda Arda bu kendi yetiştirdiğimiz Galatasaray'lı Arda.Gelecekse 4-5 sene sonra olgun bir Arda olarak gelsin.Ha şu zamanda gelirsede eskisinden daha çok katkı verir.Bizden gitmeden önce onunda hataları vardı ve artık bazı yönlerden akıllanmıştır.
Ayrıca Emre abisinide bırakıp gelmez bence.Emre Belözoğlu'nun gitme nedenlerinden biride Arda'ydı.En azınadn onunla 1 sezon geçirir orada.
vFor
19.Temmuz.2012, 17:23
Ardayı istemeyenleride anlarımda adam zaten Atletico Madrid takımının 10 numarasını aldı onunda gelmeye can attığını pek sanmam :)
Hatta ben bir sene sonra kaptanlığıda alıcağını düşünüyorum.
uAburak89
19.Temmuz.2012, 18:06
Kayserispor Kulübü profesyonel futbolcularından Nordin Amrabat'la 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 8.000.000 EUR bonservis ücreti ve Kayserispor'un futbolcunun bir önceki kulübü PSV Eindhoven'la yapmış olduğu sözleşme gereği PSV Eindhoven'a 600.000 EUR ödenecektir. Futbolcuya ise, 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında sırasıyla 1.000.000 EUR, 1.100.000 EUR, 1.200.000 EUR,1.300.000 EUR ve 1.400.000 EUR sabit transfer ücreti ve her bir sezon için 17.500 EUR maç başı ücreti ödenecektir. Buna mukabil futbolcuyla varılan yazılı mutabakat ve feragat gereğince, transfer sözleşmesine göre Kayserispor Kulübü'ne ödenecek olan bonservis ücreti üzerindeki %10 paya tekabül eden 800.000 EUR tutarındaki alacağından futbolcu feragat etmiştir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=224207
Geçen sene Riera, bu sene Amrabat. İçime oturuyor, maliyete bak.
Lucas Neill
19.Temmuz.2012, 18:10
Sira geldi Melo'ya.
lionelforlan
19.Temmuz.2012, 18:12
Artık nordin amrabat yazın
uAburak89
19.Temmuz.2012, 18:15
Bu sene transfere 35-40 milyon euro civarı para harcanacak herhalde bonservis bazında. Satılacak oyunculardan 10 civarı para kazanılması lazım. Ayrıca bu sene mutlaka başarı gelmeli. Şampiyonluk gelmezse bu kadroyla, sıkıntı büyük olur.
eGowiCh
19.Temmuz.2012, 18:29
Nordin Amrabat için 8 milyon Euro verilmiş. Bana kalırsa aşırı astronomik bir transfer bedeli. Eğer beklentileri karşılayamazsa ikinci bir Tabata vakası olabilir, o da 8 milyon Euro'ya gelmişti.
MeliksahAydogan
19.Temmuz.2012, 18:33
Amrabat CL'de kendini gösterirse 2 katına satabiliriz.
http://www.galatasaray.org/
Giriş güzel olmuş.
C h A o S
19.Temmuz.2012, 19:06
Umarım Amrabat bu maliyetin altında kalmaz.Fatih Terim'în onda ısrar etmesi ve onun yaptığı açıklamalar ışığında içimden bir his Amrabat parlar diyor.
erdemzorer10
19.Temmuz.2012, 19:17
Fatih Hoca bu kadar istediğine göre vardır bir bildiği.Bana kalırsa da Amrabat bu takımın yeni Arda'sı olacaktır.8milyon euro fazla gibi görünse de ŞL'de iyi performans yaparsa çok daha üstüne satma şansımız var.Hayırlı uğurlu olsun.Artık Melo transferi de sonuçlansa da rahatımıza kavuşsak.
byariff
19.Temmuz.2012, 19:21
Hos Geldin Amrabat...
http://i.imgur.com/d4gEH.jpg
William Rookwood
19.Temmuz.2012, 19:33
:D Güzel olmuş :D
lionelforlan
19.Temmuz.2012, 19:34
Arda geri dönüyor sanırım.Bütün oklar bunu gösteriyor.Büyük ihtimal Atletico bonservisi ödeyemedi bizde geri alıyoruz.Şahsen gelirse ben sevinirim.Arda - Selçuk - Burak bu ligi dağıtır geçer.Amrabat'ı Hamit'i falan saymıyorum bile.
lionelforlan
19.Temmuz.2012, 19:37
Arda gidince 2 gün kendime gelemedim ben , gelirse Robben'den , dzeko'dan daha çok sevinirim.
lionelforlan
19.Temmuz.2012, 19:46
Ama melo gelmiyecekse arda gelmesin......
RaSenGan
19.Temmuz.2012, 19:48
Arda'nın şimdi geri dönebilme ihtimali Alex'in bize gelme ihtimaliyle aynı.
lionelforlan
19.Temmuz.2012, 19:58
Arda'nın şimdi geri dönebilme ihtimali Alex'in bize gelme ihtimaliyle aynı.
Bence galatasaray medyaya sağ gösterip sol vurmak için yalanladı arda yı bence çilek arda veya nene ama saffet ulusoy çilek 27 yaş altı 4 harfli sol kanat sağ kanat ve 10 numara oynuyor dedi arda dan başka alternatif varsa özelliklere uygun tmm dır....
caglaruzun
19.Temmuz.2012, 20:00
Galatasaray Arda'yı alabilse bile Arda tekrardan dönmek istemeyecektir. Sadece para vermekle oyuncu da alınmıyor oyuncuyu ikna etmek gerekiyor. Ben sanmıyorum Arda'nın tekrar bize dönmek isteyeceğini formunu tutturmuş kendini göstermiş avrupa'nın büyük kulüplerinden birinde oynuyor.
0xjasaitis
19.Temmuz.2012, 20:18
Nordin Amrabat için 8 milyon Euro verilmiş. Bana kalırsa aşırı astronomik bir transfer bedeli. Eğer beklentileri karşılayamazsa ikinci bir Tabata vakası olabilir, o da 8 milyon Euro'ya gelmişti.
[B]Alakası olduğunu sanmıyorum.Amrabat PSV de oynarken de iyi bir oyuncuydu.Hatta Kayserispora geldiğinde çok şaşırmıştım.Tabata ise sadece bir sezon vasatın üzerinde performans sergiledi.Çok çok parlak bir performans yoktu ortada.Ama Beşiktaş aldı ki belki de vardı bir bildikleri tutmadı.
Hugo
19.Temmuz.2012, 20:36
Amrabat CL'de kendini gösterirse 2 katına satabiliriz.
http://www.galatasaray.org/ (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.galatasaray.or g%2F)
Giriş güzel olmuş.
Giriş olmamış. Hiç sevmem böyle şeyleri. Bir önceki kulübünün formasıyla resim koyacağınıza milli formalı koyun GS Atksıyıla pozları var onları koyun.
uAburak89
19.Temmuz.2012, 20:43
Giriş olmamış. Hiç sevmem böyle şeyleri. Bir önceki kulübünün formasıyla resim koyacağınıza milli formalı koyun GS Atksıyıla pozları var onları koyun.
Katılıyorum.
Aslında biz kompleksli değildik bu konularda bazı kulüpler gibi. Burak Yılmaz hakkındaki yazıda mesela, atlanan bir kulüp yok. O dönemleriyle ilgili bilgiler yazılıyor her daim.
Ya da GS Tv'de şampiyonluk klibinde, Alex'in füzesi, Sow'un müthiş golü denilebiliyor rahatlıkla.
RaSenGan
19.Temmuz.2012, 21:38
Şu başlığa da Amrabat yazılsın artık 1 haftadır Burak yazıyor midem bulandı :D
Bence galatasaray medyaya sağ gösterip sol vurmak için yalanladı arda yı bence çilek arda veya nene ama saffet ulusoy çilek 27 yaş altı 4 harfli sol kanat sağ kanat ve 10 numara oynuyor dedi arda dan başka alternatif varsa özelliklere uygun tmm dır....
Kendinizi bir Arda'nın yerine koyun.Arda'nın yaşadıklarını düşünün.Arda'nın orada yaşayacaklarını düşünün.Arda'nın dönmesi için çıldırmış olması lazım.
Facx
19.Temmuz.2012, 21:43
arda ne olur geri dönmesin kendisi olduğu süreçteki takıma bide şimdiki takıma varın sürekli gruplaşmalar sevmediği oyunculara pas atmayan gece hayatından geçilmeyen milli takımda varını yoğunu koyup gs da sakatım ben diyen biriydi bu arada bilmiyorum farkındamısınız ? bi Selçuk İnan a bakın bide Arda ya demek istediğimi anlarsınız tr e dönmez zaten dönmesin dönerse de bize dönmesin mümkünse
ForCimbom
19.Temmuz.2012, 21:56
Hos Geldin Amrabat...
http://i.imgur.com/d4gEH.jpg
güzel de yani morgan freeman ile süleyman hurma'nın hiç alakası yok , orası anlamsız olmuş :)
uAburak89
19.Temmuz.2012, 21:59
Amrabat 5 sene kalırsa bu 3 milyon euroluk katkı gerçekleşmiş olur, o detayı da unutmamak gerek.
Nordin Amrabat Transferi Hakkında Açıklama
Kayserispor Kulübü futbolcularından Nordin Amrabat ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcunun eski kulübüne 8 milyon Euro bonservis ücreti ve Kayserispor’un futbolcunun bir önceki kulübü PSV Eindhoven ile yapmış olduğu sözleşme gereği 300 bin Euro’su peşin ve üç senede eşit taksitlerle toplam 300 bin Euro olmak üzere 600 bin Euro ödenecektir.
Futbolcuya ise aşağıda detayı ve gerekçeleri belirtilen bonservis bedeline oyuncunun katkı payı düşüldükten sonra 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015, 2015-2016 ve 2016-2017 sezonlarında sırasıyla 1.000.000 Euro, 1.100.000 Euro, 1.200.000 Euro,1.300.000 Euro ve 1.400.000 Euro sabit transfer ücreti ve her bir sezon için 17.500 Euro maç başı ücret ödenecektir.
Buna mukabil futbolcu ile varılan yazılı mutabakat ve feragat gereğince, transfer sözleşmesine göre Kayserispor Kulübü’ne ödenecek olan bonservis ücreti üzerindeki yüzde 10 paya tekabül eden 800 bin Euro tutarındaki alacağından futbolcu feragat etmiştir.
Ayrıca, bonservis ücretinin kulübümüz tarafından kabul edilemeyecek seviyede yüksek olması sebebiyle futbolcu kendisinin talep ettiği yıllık ücretinden yılda 600 bin Euro indirim yaparak 5 yıllık bir dönemde toplam 3 milyon Euro’luk bir katkıda bulunmayı kabul etmiştir.
PSV Eindhoven ile yapmış olduğumuz müzakerelerin neticesinde ödenecek 600 bin Euro ise kendileri ile yapmış olduğumuz anlaşma neticesinde oynayacağımız “Dostluk maçından” elde edeceğimiz gelirler ile yaklaşık 300 bin Euro’luk bir geri dönüşün sağlanması konusunda anlaşmaya varılmıştır.
Galatasaray Sportif AŞ
RaSenGan
19.Temmuz.2012, 22:00
güzel de yani morgan freeman ile süleyman hurma'nın hiç alakası yok , orası anlamsız olmuş :)
Gerçek afişte filmin başrolleri varken bu resimde de transferdeki başroller var :)
Aydin
19.Temmuz.2012, 22:04
Gerçek afişte filmin başrolleri varken bu resimde de transferdeki başroller var :)
Amrabat'ın kaçmasına yol gösteren kişi orada olmalıydı orda. Taş koyan Süleyman Hurma'nın yerine.
ForCimbom
19.Temmuz.2012, 22:06
bu mantığı doğru bulmuyorum :) sıradan bir transfer değil, salt transfer olduğu için de böyle bir uyarlama yapılmamış. konudan hareketle bu benzetmeye gidilmiş. konu olarak da süleyman hurmanın rolünün red'le hiçbir alakası yok :)
uAburak89
19.Temmuz.2012, 22:08
Arda konusunda enteresan şeyler yazılmaya devam ediyor. Yarın da gündemde olacağı kesin. Ya hedef şaşırtma bu Arda olayı ya da dedikodular ciddi.
#66 Arda Turan olarak gelecekse, ben isterim şahsen.
attirson
19.Temmuz.2012, 22:10
Afiş fail. :D
Aydin
19.Temmuz.2012, 22:27
http://p.twimg.com/AyJ0uYvCUAEAToH.jpg
europeanconquer
19.Temmuz.2012, 22:29
Çilek Arda'nın üstünde değil pastanın üstünde olacaktı :D
Edit: Ama komik olmuş :n:
lionelforlan
19.Temmuz.2012, 23:00
Burak Bozdağ @aburakbozdag
arda gsaraya dönmek istediğini hem ahmet buluta hem fatih terime hem de atletico madrid kulübü yönetimine resmen iletmiş.
lionelforlan
19.Temmuz.2012, 23:03
Bugün; 21:40:30
Kadir Çetinçalı @kadircetincali
Arkadaşlar ARDA TURAN bir yıl önce BU KULÜBE 12 MİLYON EURO KAZANDIRMIŞTIR.
Bugün bir formayı alırken, bin dereden su getiren kişiler oturup Arda'ya sallaMakta. Yeter artık bildiğiniz, bilmediğiniz çok şey var.
20- 22 yaşları arasında popülerliğinin zirvesine çıkmış ve erken gereksiz bir karar ile kaptan yapılmış bir çocuk, elbette hatalar yapar.
Arda'nın da gereksiz çıkışları hataları olmuştur. Nice başkanlar, yöneticiler koca koca adamlar. Onca tecrübelerine rağmen hatalar yaptı ise
Bırakın 22 yaşındaki bir gencin de hata yapma şansı olsun. Ağzına açan Arda Fenere'e gitsin diyor. Kimsiniz siz ne hakla Arda Turan gibi ++
G.Saray'ın bağrından yetişmiş bir adamı zorla Fener'e yönlendiriyorsunuz. Hepimiz hatalar yapa yapa bu günlere geldik. Bundan sonra da++
hatalar yapacağız. Arda'ya karşı oluşturulan bu sıfır hoşgörü, sıfır töleranssızlığa isyan ediyorum. Arda Turan çok iyi bir Galatasaraylıdır
Eğer dönerse TT Arena'da 55 bin kişinin ayakta alkışları ile dönmeyi haketmiştir.
hislerime tercüman olmuş resmen.
europeanconquer
19.Temmuz.2012, 23:05
66 numara ile dönsün.Arda'ya 10 numara yaramadı.Ama umarım dönmez.Gerçekten yıpranıyor burada.
Hugo
19.Temmuz.2012, 23:18
Arda dönerse müthiş bir kadromuz olur yalnız. Ama Melo alınmaz bu durumda diye düşünüyorum. Arda-Hamit-Selçuk-Amrabat orta sahası olur.
europeanconquer
19.Temmuz.2012, 23:20
Aslında 2-3 tane transfer yapacağımızı biliyoruz,bunlardan biri Melo ise diğeri neden Arda olmasın?(eğer çıkan haberler doğruysa tabi)
MeliksahAydogan
19.Temmuz.2012, 23:20
Burak Bozdağ @aburakbozdag
arda gsaraya dönmek istediğini hem ahmet buluta hem fatih terime hem de atletico madrid kulübü yönetimine resmen iletmiş.
Hadi bakalım İnşallah :)
Bugün; 21:40:30
Arkadaşlar ARDA TURAN bir yıl önce BU KULÜBE 12 MİLYON EURO KAZANDIRMIŞTIR.
Bugün bir formayı alırken, bin dereden su getiren kişiler oturup Arda'ya sallaMakta. Yeter artık bildiğiniz, bilmediğiniz çok şey var.
20- 22 yaşları arasında popülerliğinin zirvesine çıkmış ve erken gereksiz bir karar ile kaptan yapılmış bir çocuk, elbette hatalar yapar.
Arda'nın da gereksiz çıkışları hataları olmuştur. Nice başkanlar, yöneticiler koca koca adamlar. Onca tecrübelerine rağmen hatalar yaptı ise
Bırakın 22 yaşındaki bir gencin de hata yapma şansı olsun. Ağzına açan Arda Fenere'e gitsin diyor. Kimsiniz siz ne hakla Arda Turan gibi ++
G.Saray'ın bağrından yetişmiş bir adamı zorla Fener'e yönlendiriyorsunuz. Hepimiz hatalar yapa yapa bu günlere geldik. Bundan sonra da++
hatalar yapacağız. Arda'ya karşı oluşturulan bu sıfır hoşgörü, sıfır töleranssızlığa isyan ediyorum. Arda Turan çok iyi bir Galatasaraylıdır
Eğer dönerse TT Arena'da 55 bin kişinin ayakta alkışları ile dönmeyi haketmiştir.
hislerime tercüman olmuş resmen.
Noktasından virgülüne kadar katılıyorum helal olsun benim düşüncelerimde bu yönde :)
uAburak89
19.Temmuz.2012, 23:21
Seten veriyor gazı.
Ortada dönen iddiaların son hali. Arda dönmek istiyor, sebebi müstakbel eşi. Selçuk aracılığıyla Fatih Terim'e ulaşıyor bu konu. Menajerine göre de 13-14 milyon euroya A.Madrid bırakırmış. Arda yönetime iletmiş.
Fazla ütopik duruyor.
Facx
19.Temmuz.2012, 23:26
Ibrahim Seten dediği için içim rahat bol keseden sallayıp piyasa yapan bi adam
Aydin
19.Temmuz.2012, 23:27
Her fırsatta yurt dışında oynamanın tadından yenmeyecek bir şey olduğunu söylüyordu Arda.
Madrid'te mutsuz olsa bile (ki kendisine 10 numara verilmiş orada, o kadar mutsuz olduğuna inanmıyorum) gider başka Avrupa kulübünde oynar.
Hugo
19.Temmuz.2012, 23:29
"Arda gelmek istiyor" haberine zerre kadar inanmıyorum ama gelirse fena olmaz şimdi :)
MeliksahAydogan
19.Temmuz.2012, 23:36
Burak Bozdağ @aburakbozdag 'ın Ahmet Bulut ile görüşmesinden bir kısım.
Ahmet bulut: arda kendi donmek istedi selcuk araciligiyla terime iletti.terim kabul etti.baskan aysal ise cok sevindi.
Hugo
19.Temmuz.2012, 23:48
burak bozdağ kim?
William Rookwood
19.Temmuz.2012, 23:49
---------Muslera-------
Eboue - Semih - Ujfalusi(dany) - Hakan Balta
Amrabat - Melo(hamit) - Selçuk - Arda
Elmander - Burak
Ne iyi kadro olur ama
MeliksahAydogan
19.Temmuz.2012, 23:55
burak bozdağ kim?
Duyumculardan biri hocam :)
---------Muslera-------
Eboue - Semih - Ujfalusi(dany) - Hakan Balta
Amrabat - Melo(hamit) - Selçuk - Arda
Elmander - Burak
Ne iyi kadro olur ama
Müthiş kadro olur açıkcası Çilek falan istemiyordum ama Arda olduğunu öğrenince işler değişti.
Bu kadro dağıtır ortalığı Fatih Terim gibi bir hocanın elinde her biri ayrı bir silaha dönüşecektir özellikle Amrabat , Hasan Şaş gibi özellikleri kendine benzeyen bir antrenör ile çalışacağı için çok şanslı Arda ve Amrabat geçen seneki kanatlarımız gibi pres yapar takım savunmasına yardım ederse ki Fatih Hoca böyle isteyecekti Burak'tan bile bunu isteyecektir harika olur.
europeanconquer
19.Temmuz.2012, 23:55
Bakalım elbet Ahmet Bulut bir açıklama yapacaktır.Arda'da belki açıklama yapar.
Stan13
20.Temmuz.2012, 00:27
Arda'nın geri dönmesi içinde birçok konuyu barındırıyor. Şahsen Arda konusunda şuan nötrüm. Bir tarafım bu seneki kadroya yerli olarak katılabilecek en kaliteli 2 ismin alınmasından sonra bir 3.sü neden olmasın diyerekten gelmesini istiyor. Gelecek seneden itibaren yabancı sınırının 5e düşecek olması omurga dışındaki bölgelerde Türk oyuncu alternatifinin çoğalmasını gerektiriyor ve Arda'nın tekrar gelişi taktik ve kadro açısından çok çok iyi olur, ancak...
Arda gitmeden önceki son dönemlerinden başlamak üzere yaşadığı kırgınlıklardan ve üzerindeki baskıdan ötürü belki de istemediği sözler sarfetti, konuştu. Bu hem bizi, hem yönetimi hem de Fatih Terim'i üzdü. Ancak onun için söylediği bir söz var İmparator'un; Arda bizim evladımız, ne zaman gelmek isterse kapımız ona açık. Bu akşam Melih Şabanoğlu -bilenler bilir- çok önemli bir noktaya değindi, Arda'nın yaptığının aynını zamanında Metin Oktay Palermo'ya giderek, Hakan Şükür İtalya'ya transfer olarak yaptı ve Fatih Terim de teknik direktör olarak İtalya'ya gitti. Bu adamlar şuan başımızın tacı. Gerçekten de Arda'nın durumu ile bu 3ü arasında fark yok. Arda dediğim gibi kırgınlığından ötürü üzüldü ve istemediği şeyleri söylemek zorunda kaldı belki de.
Ben de Melih Şabanoğlu'nun yazdıklarını okuyana kadar Arda hakkında olumsuz düşünüyordum fakat bir düşününce ona gerçekten büyük haksızlık yapılıyor şuan. Umarım gelir de taraftarla arasındaki dargınlığı sonlandırır.
Hugo
20.Temmuz.2012, 00:31
Arda ile taraftarın barışması birkaç gol ve asiste bakar.
uAburak89
20.Temmuz.2012, 00:32
Arda ile taraftarın barışması birkaç gol ve asiste bakar.
Fatih Terim'in bir cümlesine bakar bence.
Bu arada Arda'nın transferinde öncelik bizde, bazı platformlarda Arda ve Türkiye'ye dönüş haberleri çıkınca, heveslenenler oluyor gördüğüm kadarıyla.
Arda Turan'ın bir Türk Kulübüne transferi halinde Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'ye öncelikli alım hakkı tanınması konusunda anlaşmışlardır
C h A o S
20.Temmuz.2012, 00:48
Arda zaten bir gün Galatasaray'a dönecek ancak bu dönüş bu yıl olmamalı.Haberler ve dönen iddaalar söner bence 1-2 güne.
Ancak evlenip karısı ve ailesi İstanbul'da olmasını istiyorsa tıpkı Topal gibi gelmeyi düşünebilir.
Arda'ya bir transfer gözü ile bakarsak milli takımın en önemli hücum silahı.
Selçuk-Burak-Arda-Hamit yakar geçer acımazlar valla:)
DisCo
20.Temmuz.2012, 01:05
Herkes bir noktayı yakalamış oradan gidiyor.
Meslek grubu ile kısıtlamadan söylüyorum ki ünlü isek bazı şeyleri göze almışız demektir. Konumuz futbol ise o da ünlü kategorisine giriyorsa bunun getirilerine katlanmamız gerekiyor. Eğer katlanamıyorsak ve zor geliyorsa bu işi yapmamamız gerekir.
Büyük kalabalıklar sayesinde milyonlarca para kazanacağım, yaptığım iş kitleleri ilgilendirecek ama kimse benim ne yaptığıma karışmayacak, gazeteci beni çekmeyecek, sağda solda kazandığım paraları yiyeceğim ama kötü performansıma sabredilecek... Sebep?
Ünlü olmanın, para kazanmanın adı geçince Afrika'daki insanlar kimsenin aklına gelmiyor. Kötü oynadığı maç sonrasında 2 yazı çıktı mı Avrupa, Avrupaki medeniyet diye ortalık inliyor. Dünyanın her yerinde bir kural vardır; işini iyi yapacaksın. İşini iyi yapmadığın sürece fakire sadaka versen haketmediği parayla birde ibadet yapıyor derler.
Halka malolmuş ve halkı ilgilendiren bir iş yapıyorsak sorumluluk kat kat artar. Giyiminden kuşamına oradan her şeyine kadar dikkat etmek zorundasın. Elbette ünlü olduk diye insanların kölesi olacak değiliz ama marangozun yaptığı kötü iş bile dilden dile dolaşırken futbolcunun bundan geri kalması beklenemez.
Anısal belleğim bir hayli kuvvetlidir, yine de yanlış hatırlıyor olabilirim. Arda Turan bir sakatlık geçirdi ve o günden sonra bir türlü isteneni veremedi. Galatasaray kötü gidiyordu, ister istemez yetenekli bir oyuncu olduğu için onu sahada görmek istiyorduk. Bir kanalda Galatasaray şöyle kötü böyle kötü diye tartışmalar varken diğer kanala geçtiğimde magazin programlarının gülü Arda Turan vardı. Geceleri gezen, çorbacının açılışına giden...
Sonra Hakan Şükür hesabı kendi kendine küsen, Avrupa Avrupa diyen Arda Turan... Gittiği gibi bir an da evrim geçiren Arda Turan... Artık Galatasaray ne kadar önemsizse ya da Madrid ne kadar önemliyse anında kilo veren, futbola tutunan bir adam... Ee, bunları Türkiye'de yapsa insanların diyeceği şey çok basitti: yakışır Ardama.
Yaşı gençmiş, ağır yük yüklenmiş, basın üstüne gelmiş. Ee, Avrupa Avrupa medeniyeti, Avrupa Avrupa tarzı diyorduk. Elin Avrupalısı 17 yaşında bunların üstesinden geliyor. Nerede kaldı Avrupa aşkı. Tabi işimize gelince Avrupa, biraz dürttü mü Asya olmadı Asya ve Avrupa'yı birbirine bağlayan canım Türkiye.
Türk insanında hep bir Avrupa rüyası, çıktığı yere düşmanlık besleme, sınırları aştı mı ülkesine akıl verme, filozoflaşma görülüyor. Arda'sız Türkiye daha güzel, Türkiye'siz Arda daha da güzel.
europeanconquer
20.Temmuz.2012, 01:11
Senin noktan da birden fazla değil abi.Sen istediğini düşün,diğerleri istediğini düşünsün.Arda öyle açıklamalar yaptıysa onu bu duruma getiren bizleriz.Kimse onda suç aramasın.
DisCo
20.Temmuz.2012, 01:25
Bu mantıkla baksaydık Mustafa Sarp'ın Galatasaray - Samsunspor maçındaki gol sevincine tepki koymamamız gerekirdi. Hatta çıkıp Galatasaray'a küfür etse hakkıydı. Adama yapılan kalmamıştı.
Gariban Mustafa Sarp olunca onu bu hale biz getirmedik ama başkası olunca onu bu hale getiren biz olduk.
europeanconquer
20.Temmuz.2012, 01:29
Mustafa Sarp ve Arda Turan'ı aynı kefeye koymam.Yaptıkları aynı olsaydı bile aralarında bir fark vardı;
Arda Turan Galatasaray'ın evladıdır.
DisCo
20.Temmuz.2012, 01:42
Bende onu diyorum ne geliyorsa yakından geliyor. Evladımız bunu yapıyorsa sesi çıkmayan yedi yabancı Mustafa Sarp'a haksızlık oldu. :)
Görmek istemediğimiz demeyeceğim ama herkesi kendimiz gibi bildiğimiz bir nokta var. Ben Galatasaray'a her türlü sitemi yaparım, taraftara kızarım, futbolcuya kızarım, taraftarı zora sokan herhangi bir kararda protesto ederim, desteğimi çekerim. Benim kızma, küsme ve sitem etme hakkım vardır.
Çünkü ben gerek tv başında gerek stadta takımımı destekleyen, paramla takımıma katkı sunan ve bundan maddi anlamda -tasarım yarışması hariç : ) - hiçbir karşılık görmeyen birisiyim. Tek beklentim beni manevi yönden mutlu etmeleridir.
Futbolcular ise birer doktor, öğretmen, işçi, esnaf vb. gibidir. Futbolcular almadan vermezler hatta alıp alıp vermedikleri de oluyor. Futbol onların işi ve bu işten para kazanırken sağa sola küsmeye, sitem etmeye hakları yoktur. Önce işini doğru dürüst yapacaksın. Geçen sezon Arda'nın işini doğru düzgün yaptığını kim anlatabilir?
Biz sadece Arda'yı gereğinden fazla şımartmış olabiliriz ya da bilirizi fazla şımarttık.
europeanconquer
20.Temmuz.2012, 01:54
Evladımıza bunu yapan biziz.Etki-tepki meselesi.Elbet karşılığı olacaktır.
Orasını senin bileceğin iş abi.Benim taraftarlık görüşüm farklı.
Bende bizim küsmeye,sitem etmeye hakkımızın futbolculardan az olduğunu düşünüyorum.Arda'yı geçen seneki performansına göre yargılamak ha ? Bu adam kaç ay sakattı abi haberin var mı ? Aylarca sakat olan bir adamdan nasıl bir fayda bekliyorsun ? 09-10 sezonunda 47 maçta 11 gol atıp 26 asist yapmasını görmüyorsun ama veya ondan önceki katkılarını.
Arda'nın şımarmak hakkıdır.Ama şöyle bakıyorum da ne şımarıklığını gördünüz bu adamın ? Arda'nın tek hatası kaptan olmaktı.İspanya'ya gidip ''gerçek'' futbol ile tanışınca doğal olarak bizim çok yanlış olduğumuzu anladı ve doğruları söyledi.Bu mu şımarıklık ? Şımarıklık buysa ben almayayım.
Son olarak Arda geliyorsa eğer hoş gelsin.Galatasaray formasının hakkını veren nadir kişilerdendir.Elbet hataları olmuştur,kimin olmadı ki ? Fatih Terim'in dediği gibi; Kapımız ona her zaman açıktır.
E.Cartman
20.Temmuz.2012, 01:55
Arda'yı severim, geliyosada hayır demem fakat Arda sanki kendini Galatasaray'dan büyük görmeye başlamıştı. Çalışmıyordu, mücadele etmiyordu. Göbeği desen kendinen evvel pozisyona giriyodu. Kötü takımın yıldızı durumunda olunca da ben zaten oynarım havasına kapıldı. Avrupa'ya gitti göbeği eritti, daha çok koşmaya daha çok mücadele etmey başladı. Anladı ki kazın ayağı öyle değil, anında keserler adamı, yemedi.
Arda Türkiye'ye gelmesin, Hamit Gelmesin, Topal gelmesin, Töre gelmesin, bırakalım kalsın oralarda bu adamlar. Sürekli lejyonerlerin peşinde koşmayalım.
Facx
20.Temmuz.2012, 01:57
Bende onu diyorum ne geliyorsa yakından geliyor. Evladımız bunu yapıyorsa sesi çıkmayan yedi yabancı Mustafa Sarp'a haksızlık oldu. :)
Görmek istemediğimiz demeyeceğim ama herkesi kendimiz gibi bildiğimiz bir nokta var. Ben Galatasaray'a her türlü sitemi yaparım, taraftara kızarım, futbolcuya kızarım, taraftarı zora sokan herhangi bir kararda protesto ederim, desteğimi çekerim. Benim kızma, küsme ve sitem etme hakkım vardır.
Çünkü ben gerek tv başında gerek stadta takımımı destekleyen, paramla takımıma katkı sunan ve bundan maddi anlamda -tasarım yarışması hariç : ) - hiçbir karşılık görmeyen birisiyim. Tek beklentim beni manevi yönden mutlu etmeleridir.
Futbolcular ise birer doktor, öğretmen, işçi, esnaf vb. gibidir. Futbolcular almadan vermezler hatta alıp alıp vermedikleri de oluyor. Futbol onların işi ve bu işten para kazanırken sağa sola küsmeye, sitem etmeye hakları yoktur. Önce işini doğru dürüst yapacaksın. Geçen sezon Arda'nın işini doğru düzgün yaptığını kim anlatabilir?
Biz sadece Arda'yı gereğinden fazla şımartmış olabiliriz ya da bilirizi fazla şımarttık.
imzamı atarım bunun yanında servet rijkaard ı sattı diyoruz ya haklıyız da tabi arda da takımda kaç tane yerli / yabancı (genelde yabancı) sırf kişisel egoları yüzünden satıp takımdan ayrılmasına sebep oldu çok basit bi örnek vermek gerekirse lincoln skibbe bi maç kaptanlık verdi diye arda ve sabri ağladı sonra skibbe saçma sapan bi nedenden dolayı kovuldu yerine bülent korkmaz geldi ve gelir gelmez arda ve sabri gibileri tarafından kendisinin ismi çizildi o zamana kadar takımda 9 gol 12-13 asist yapmış oyuncu o dakikadan sonra 1 gol 1 asist yapamayıp sene sonunda gitti neden acaba ? bırakın lincoln ü elanosuydu dos santosuydu maç içerisinde dikkat ederseniz ardanın tavırlarına anlardınız ne demek istediğimi takımda bildiğin gruplaşma yaratıyo arda
mpaker66
20.Temmuz.2012, 01:59
Aeda konsunda yetkili birinin çıkıp açıklama yapması lazım, taraftarlar birbirine girecek yoksa :)
Arda gelmesin diyoruz çünkü biz onu düşünüyoruz, oda en az bizim kadar kendini düşünüyordur değil mi? Yok eğer illa gelmek istiyorsa Galatasaraylılığındandır,başımızın üstünde yeri var. Melo'ya nasıl sahip çıkıyosak 2 kat daha fazla Arda'ya sahip çıkmalıyız.