PDA

View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121

Redrum
24.Aralık.2011, 22:35
Parayı bastırıp Seydou Doumbia'yı alsak ne harika olur :)

Heh bak işte, o adama kaç para verirseler versinler hiç demem ki niye o kadar para verdiler. Doumbia - Elmander evet çok sağlam olur :)

berkay123456
25.Aralık.2011, 01:28
Heh bak işte, o adama kaç para verirseler versinler hiç demem ki niye o kadar para verdiler. Doumbia - Elmander evet çok sağlam olur :)

İyi güzel verelim vermesine de , gelmesi imkansız bir oyuncu şuan için.

Cengo
25.Aralık.2011, 01:31
Parayı bastırıp Seydou Doumbia'yı alsak ne harika olur :)

20-25 Milyon Euro'da aşağıya vermezler. Premier League takımların kapısında yatıyor CSKA Moskova'nın. Çok ünlü oldu, çok büyük oyuncu olacak çoook.

Night_Mare17
25.Aralık.2011, 15:46
Amrabat: Galatasaray'a gitmek için kulübümden izin isteyeceğim. Her futbolcu gibi ben de büyük kulüplerde forma giymek isterim.

Amrabat: Türkiye Ligi'nde sadece G.Saray forması giymek istiyorum. Başkanım ve hocam iyi niyetli insanlar. Beni anlayacaklarını düşünüyorum.

William Rookwood
25.Aralık.2011, 17:02
Ne güzel işte anlayışlı oyuncu umarım Kayserispor'da aynı anlayışı gösterir

William Rookwood
25.Aralık.2011, 17:03
20-25 Milyon Euro'da aşağıya vermezler. Premier League takımların kapısında yatıyor CSKA Moskova'nın. Çok ünlü oldu, çok büyük oyuncu olacak çoook.

Doğru tabiide şahsım olarak gelmesini çok istediğim bir futbolcu tam aradığımız tipte kilidi açabilecek. Onun dışında Freiburg'da oynayan Papiss Cisse'de var. Bildiğim kadarıylada Freiburg şuan sonuncu sırada ve Cisse'nin 9 golü var ligde

Trabzonspor
25.Aralık.2011, 17:09
Kayserispor çok karşı karşıya geliyor İstanbul takımlarıyla.Adamlar yöneticim ve teknik ekip olarak iyi çalışıp iyi isimler takıma katıyor ama yakalarından düşmüyorlar.Yakında Hasan Ali ve Furkan içinde kavgalar çıkar.

Alicanfmfan
25.Aralık.2011, 17:33
Amrabat: Galatasaray'a gitmek için kulübümden izin isteyeceğim. Her futbolcu gibi ben de büyük kulüplerde forma giymek isterim.

Amrabat: Türkiye Ligi'nde sadece G.Saray forması giymek istiyorum. Başkanım ve hocam iyi niyetli insanlar. Beni anlayacaklarını düşünüyorum.

Hocası iyi niyetli olabilirde diğeri için aynısını söyleyemeyiz , Amrabat :)

C h A o S
25.Aralık.2011, 17:48
Zorunlu Açıklama

Bugün bazı medya organlarında Fransa’nın Lille takımında forma giyen Moussa Sow’un kulübümüze transferi ile ilgili haberler yer almaktadır. Söz konusu haberler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün adı geçen futbolcu ile ilgili herhangi bir girişimi olmamıştır.

Kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

DisCo
25.Aralık.2011, 17:50
Galatasaray'ın ciddi transfer yapacağını sanmıyorum. İşte takasla, az bir parayla alabilirse yerli oyuncuları alır. Bu dönemde yerli oyuncu dışında kaliteli bir ismi öyle kolay kolay vermezler. Bizde büyük paraları vermeyeceğimize göre beklenti yapmamak lazım.

C h A o S
25.Aralık.2011, 18:47
Olcan'dan G.Saray açıklaması!
Gaziantepspor'un başarılı oyuncusu Olcan Adın, G.Saray'a transferi hakkında açıklamalarda bulundu.

25 Aralık 2011 Pazar - 16:26
Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna katmak istediği Olcan Adın, sarı-kırmızılı takıma transferi için Gaziantepspor'un onayını bekliyor. Galatasaray'dan teklif geldiğini ve konu hakkında görüşünü Gaziantepspor'a bildirdiğini ifade eden Olcan, şöyle konuştu: “Galatasaray'da oynamak istediğimi Gaziantespor Yönetimine bildirdim. Galatasaray'ın beni almak istediğini ve teklif yapıldığını duydum.”

Futbol hayatına İstanbul'da devam etmek istediğini ifade eden Olcan, “Ben konu hakkında Gaziantepspor'a bildirdim. Transferim için iki kulübün anlaşmasını bekliyorum. Anlaşma gerçekleşirse, yapacağım tek şey Galatasaray'a imza atmak” dedi.

Bu arada Gaziantespor Yönetimi'nin Olcan için Galatasaray'dan 5 milyon TL istediği öğrenildi.

Kaynak: Sportstv

goosfraba
25.Aralık.2011, 18:54
kayseri yönetimi gs'nin inadına amrabat'ı fenerbahçe'ye satmaya çalışmasa bari.

bizim için çok anlamsız olur. kaldı ki çok bencil bir oyuncu. gelse, kesin emre'den dayak yerdi :D

William Rookwood
25.Aralık.2011, 19:02
Biraz teknik direktörlede alakalı o bencillik. Tabii oyuncun karakterinde de katkısı var ama Kayseride olduğu gibi oynayamaz Galatasaray'da Fatih Hoca oynattırmaz :)

europeanconquer
25.Aralık.2011, 19:06
Olcan,Amrabat ve bir forvet gelecek diye düşünüyorum devre arasında.

William Rookwood
25.Aralık.2011, 19:47
Olcan ile Amrabat bize pahalıya patlayabilir ama gerçekten çok iyi oyuncular. Kazım ve Riera'dan çok daha etkili olacaklardır

Alicanfmfan
25.Aralık.2011, 19:52
Bence iyi bir sağ açığa ihtiyacımız var birde tabi ki forvet

Kazım her maç tam bir anlamıyla kanat oyuncusu gibi oynamıyor ya bazen çizgiye gömülüyor yada habüre içeri kat ediyor topu dikine süremiyor , Kazım'ı forvette denemek lazım aslında.

İkinci olarak Elmander'in yanına hızlı ve iyi top sürebilen bir oyuncu almamız şart , fiziğide yerinde olacak haliyle , Baros'un bu sene koşuları ve top sürmesi geldiği seneki gibi değil top sürerken ayakları dolanıyor bazen.

Sol kanada transfere gerek yok , Riera'ya yarım sezon daha şans verilmeli zaten orayı Emre ve Riera idare ederler.

Sirius Black
25.Aralık.2011, 19:53
Görünen o ki Olcan ve Amrabat'ı alacağız. :) Bir de forvet katsak takıma fena olmaz.

eng1n
25.Aralık.2011, 20:18
Bence galatasaray yabancı almayacak ara transfer de zaten alsalar da hangi yabancıyı kesip oynatacak fatih hoca.

Fearless Coward
25.Aralık.2011, 20:20
Biz Melo'nun bonservisini ve Olcan'ı alalım yeter bu sezonluk...

sui generis
25.Aralık.2011, 20:34
amrabat transferi zor. adamlar vermiyoruz dedi. tabii belli olmaz ne olacağı ama ben çok çok düşük görüyorum bu ihtimali.

byariff
25.Aralık.2011, 22:35
amrbat olmucak galiba keita ile olcani alsak kanatlar ucurur bizi.

William Rookwood
25.Aralık.2011, 22:53
Kulüp istediği kadar vermesin Amrabat gelmeyi çok istiyor, bu işin sonu Ali Turan transferine benzeyecek bence

kalemci
26.Aralık.2011, 01:01
Jaja Galatsarayda haberi arttı tivitırda.

William Rookwood
26.Aralık.2011, 01:24
Yeteneğinin yanında biraz istikrar ve karakter olsa şuan Barcelona'da oynardı Jaja. Ama ne olursa olsun takıma gelmesini isterim Fatih hoca onuda adam eder :)

deniz.91
26.Aralık.2011, 02:02
Kulüp istediği kadar vermesin Amrabat gelmeyi çok istiyor, bu işin sonu Ali Turan transferine benzeyecek bence

kayseri amrabatı satmayı düşünmüyor sonu ali turan gibi olamaz çünkü amrabatın kayserisporla 3.5 yıllık sözleşmesi daha var

Night_Mare17
26.Aralık.2011, 02:07
Amrabat gitmek istediği halde tuttuklarında ne kadar verim alabilecekler acaba.

RaSenGan
26.Aralık.2011, 02:09
Olcan ve bir forvet alsak yeter.Eğer Amrabat gelirse forvete de yabancı alınırsa kontenjana takılıyoruz.

ewrim_FB
26.Aralık.2011, 03:28
Yapılacak en mantıklı transfer Melo'nun bonservisini almak olur. Gerisi boş

byariff
26.Aralık.2011, 15:35
Turgut Doğan Şahin:''Ankaragücü'nü çok seviyorum ve anlayış bekliyorum.İradem Galatasaray'a gitmekten yana.'' (Radyospor)
Turgut Doğan Şahin : “ “Başkanımıza Galatasaray’a transfer olmak istediğimi söyledim. "
Turgut Doğan Şahin : “Fatih Terim’in beni istemesi gurur verici. Kulübümün menfaatleri doğrultusunda Galatasaray’a gitmek istiyorum. "

Fearless Coward
26.Aralık.2011, 17:14
Turgut yetenekli oyuncu iyi alternatif olur bizim için...Hem kanat hem de forvette oynuyor diye bilyorum...

BaGa TaRKaN
26.Aralık.2011, 17:34
Turgut Gs'ye Giderse Adaşı Çıldırır :D

byariff
26.Aralık.2011, 17:49
Ibrahim Seten ; ÜNAL AYSAL: "Alper Potuk'a 5 milyon Euro ödeyeceğime, o paraya Arsenal'dan hazır adam alırım.. Amrabat mevzuu ise benim için kapanmıştır.."

Hazar Buyuka ; T. Dogan Sahin'in Galatasaray'a transferi hemen hemen bitti gibi.Maliyetine bakilinca olumlu diyebilirim, Aydin'dan ne kadar kotu olabilirki

nannar
26.Aralık.2011, 18:05
Ibrahim Seten ; ÜNAL AYSAL: "Alper Potuk'a 5 milyon Euro ödeyeceğime, o paraya Arsenal'dan hazır adam alırım.. Amrabat mevzuu ise benim için kapanmıştır.."

Hazar Buyuka ; T. Dogan Sahin'in Galatasaray'a transferi hemen hemen bitti gibi.Maliyetine bakilinca olumlu diyebilirim, Aydin'dan ne kadar kotu olabilirki

Ünal Başkana sonuna kadar katılıyorum eğer böyle bir düşüncesi varsa. Yani iç transferde ısrarla piyasayı yükseltmek isteyen kulüplere çanak tutmamak lazım

byariff
26.Aralık.2011, 18:46
ntvspor"un facebook sayfasinda yazdi

Ugur Ucar Galatasaraya Dondu Diye..

kalemci
26.Aralık.2011, 19:15
Turgut takım içinde huzursuzluk çıkartan bir oyuncu. Çoğu Cimbomlu saç baş yolar. Takım oyununun ne olduğunu bilmiyor malesef. Daha kesin birşey yok ama eğer olursa hayırlı olsun Cimboma.

Redrum
26.Aralık.2011, 19:47
Alper Potuk gibi genç ve yerli bir oyuncu alıp 5 M euro vermektense Arsenal'dan hazır adam almak bence çok saçma. Alper Potuk varken Alper Potuk'u al.

SaLviO
26.Aralık.2011, 19:55
5 m $'a kimi alıcakmış arsenalden belki 2 yıl sonra santosu alır oda oda miladı dolar kusura bakmayın ama arkadaşlar sizin başkan 3 ü 5den çok atıyor

William Rookwood
26.Aralık.2011, 19:58
Adam doğru söylüyor. Cafercan Abdülkadir gibi bir sürü örneği var. Geçmişte ne yetenekli ortasahalar vardı burada konuşulurdu geleceğin xavisi falan filan şimdi çoğu Bank Asya'da veya anadolu takımlarında oynuyor. Takım yeni yapılanma sürecinde elbette 5 milyonu genç bir oyuncuya verip riske atmak istemeyecektir ki, altyapıdanda iyi oyuncular gelmeye başladı.

SaLviO
26.Aralık.2011, 20:00
Adam doğru söylüyor. Cafercan Abdülkadir gibi bir sürü örneği var. Geçmişte ne yetenekli ortasahalar vardı burada konuşulurdu geleceğin xavisi falan filan şimdi çoğu Bank Asya'da veya anadolu takımlarında oynuyor. Takım yeni yapılanma sürecinde elbette 5 milyonu genç bir oyuncuya verip riske atmak istemeyecektir ki, altyapıdanda iyi oyuncular gelmeye başladı.

20 yasındaki oyuncuyamı 5 m$ vermek risk yoksa 28 29 30 yaşındaki oyuncuyamı 5 m$ vermek risk

William Rookwood
26.Aralık.2011, 20:02
20 yasındaki oyuncuyamı 5 m$ vermek risk yoksa 28 29 30 yaşındaki oyuncuyamı 5 m$ vermek risk

takıma vereceği katkı daha fazla olur 28-29-30 yaşındaki bir futbolcu. Çünkü bir futbolcunun en verimli yaşlarıdır. ayrıca Arsenal bu duruma en iyi örnek. Kadrosu 18 ve 23 yaş arası oyunculardan oluşuyor kaç yıldır ne avrupada başarı var ne ligde.

kalemci
26.Aralık.2011, 20:04
Bence 5 milyon doları bir yerli oyuncuya vermek risk. Yaşı filan önemli değil. Arda, GG gibi istisnalar dışında tabi ki. Yanlış bilmiyorsam Topuz geldiğinde Fenere 26 yaşındaydı ve 5 ten çok yüksek bir rakama gelmişti. Başka da onun kadar yüksek maliyetli olup tutan oyuncu pek hatırlamıyorum malesef.

William Rookwood
26.Aralık.2011, 20:13
Benim bildiğim kadarıyla Mehmet Topuz 9 milyon euro'ya gelmişti ama yalnışımda olabilir tabi aklımda öyle kalmış. Size verebileceğim en iyi örnek Sercan Yıldırım olur. Bundan 2-3 yıl önce Bursaspor 12 milyon fiyat koymuştu. Üç büyüklerden bir tanesi Sercan'ı o gün 12 milyona satın alsaydı demekki şuan ellerinde patlayacaktı. Birde şu şekilde düşünün bu sene Ujfalusi'yi 2,5 milyona aldık. Onun yerine Bursa'dan Serdar Aziz'e 7-8 milyon dollar para verseydik hangisi daha faydalı olurdu sizce? Başkanın buradaki düşünceside sadece bu veya diğer sezonu kapsıyor. Tecrübeli oyuncular takıma otursun genç oyuncularada sıra gelinecektir. Gerek altyapıdan çıkacak oyuncular gerek Türkiye'de ki genç yetenekler takıma kazandırılır elbet. Ama burada Anadolu kulüplerinin tutumunada bağlı.

Sirius Black
26.Aralık.2011, 20:15
Benim bildiğim kadarıyla Mehmet Topuz 9 milyon euro'ya gelmişti ama yalnışımda olabilir tabi aklımda öyle kalmış. Size verebileceğim en iyi örnek Sercan Yıldırım olur. Bundan 2-3 yıl önce Bursaspor 12 milyon fiyat koymuştu. Üç büyüklerden bir tanesi Sercan'ı o gün 12 milyona satın alsaydı demekki şuan ellerinde patlayacaktı. Birde şu şekilde düşünün bu sene Ujfalusi'yi 2,5 milyona aldık. Onun yerine Bursa'dan Serdar Aziz'e 7-8 milyon dollar para verseydik hangisi daha faydalı olurdu sizce? Başkanın buradaki düşünceside sadece bu veya diğer sezonu kapsıyor. Tecrübeli oyuncular takıma otursun genç oyuncularada sıra gelinecektir. Gerek altyapıdan çıkacak oyuncular gerek Türkiye'de ki genç yetenekler takıma kazandırılır elbet. Ama burada Anadolu kulüplerinin tutumunada bağlı.

Aynen katılıyorum.

--

Jaja da çok şey katar bence bizim takıma. :) Ama sistem değişikliğine gitmemiz gerekebilir. 4-4-2'de ne orta sahada ne kanatlarda ne de forvette oynayabilir Jaja.

SaLviO
26.Aralık.2011, 20:16
Oyuncuda eğer potansiyel görüyorsan verirsin bence alperde o potansiyel var hemde çok fazla var tam bir box to box oyuncusu bileklerine çok hakim

eng1n
26.Aralık.2011, 20:39
Ünal Aysal yabancı yasağını unutuyor galiba yoksa Fenerbahçeli yöneticiler de Avrupadan adam toplamayı bildiğini düşünüyorum belli bir yerli kalitesi oluşturmak lazım. zaten yabancı yasağı olmasa bu oyuncular bu fiyatlara satılmaz.

Fearless Coward
26.Aralık.2011, 20:50
Aslında yerli kalitesini Avrupa'dan oluştursak daha güzel olur Hasan Kabze Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyormuş gelsin işte bize zaten biz bu adamı niye sattık ki ?

Night_Mare17
26.Aralık.2011, 20:56
Orta sahada yerli olarak Selçuk İnan , Yekta Kurtuluş , Ceyhun , Emre Çolak , Engin varken başka yerliye gerek yok. Alacaksak Hamit gibi bir oyuncu alırız yerli olarak.

sui generis
26.Aralık.2011, 20:57
burası yeri değil ama alper potuk gibi bir adam varsa onu alırım, arsenal den birini değil. daha bunun en basitinden alacağı maaş var. alper ise genç, gelecek vad ediyor. şu dönemde bence Alper 5M ediyor.

Gncl1905
26.Aralık.2011, 20:59
Ünal Aysal yabancı yasağını unutuyor galiba yoksa Fenerbahçeli yöneticiler de Avrupadan adam toplamayı bildiğini düşünüyorum belli bir yerli kalitesi oluşturmak lazım. zaten yabancı yasağı olmasa bu oyuncular bu fiyatlara satılmaz.

Aynı fikirdeyim.Yabancı sınırı kalkmadan bu fiyatlar düşmez.Alper 5 MN de eder 10 MN de bu yasak varken.Problem bu saçma sapan sınır ki bence 5 MN gayet makul bu sınır varken Alper için.Alper'i alıp, eğer tutarsa, 10 yılını kurtarmak var; 5 MN hiçbirşey.

Şu anda Alper için en iyi büyük takım Fenerbahçe zaten oynadığı pozisyonu düşünürsek.Galatasaray'da Melo ve Selçuk'u kesemez.Beşiktaş'ta da iyi bir ortasaha var ama Fenerbahçe tam biçilmiş kaftan.Cristian'dan formayı kapabilir, Emre'nin de 30'una merdiven dayadığını düşünürsek formunu ne kadar sürdürebilecek muamma.Alper'in yanına bir yabacı alınırsa çok sağlam bir ortasahası olur Fenerbahçe'nin.İki taraf için de iyi bir transfer olur.

barahir
26.Aralık.2011, 21:24
Yanılmıyosam Ünal Aysal seçilirken demişti ben futboldan çok anlamam diye.. O yüzden hiç boşa tartışmayın..

E.Cartman
26.Aralık.2011, 22:12
Yok onu Ünal Aysal demedi benim bildiğim. Mehmet Ali Aydınlar ben futboldan anlamam demişti.

Night_Mare17
26.Aralık.2011, 22:36
burası yeri değil ama alper potuk gibi bir adam varsa onu alırım, arsenal den birini değil. daha bunun en basitinden alacağı maaş var. alper ise genç, gelecek vad ediyor. şu dönemde bence Alper 5M ediyor.

Alper'i istemeyecek takım yoktur zaten. :) Fakat bu kadar orta saha varken Alper'i alırım ama 5 M € vermem. 5 M € etmesine rağmen fakat böyle bir orta sahamız olmasa 7 M de verilebilir ki Eskişehirspor 10 M istemişti.

barahir
26.Aralık.2011, 22:52
Aydınlar da demişti aynısını sen de haklısın ama Ünal Aysal da demiş..

Yok onu Ünal Aysal demedi benim bildiğim. Mehmet Ali Aydınlar ben futboldan anlamam demişti.

http://www.pressturk.com/roportaj/haber/1463/unal-aysal:-futboldan-anlamam.html

Fearless Coward
26.Aralık.2011, 23:09
Başkanın zaten futboldan anlaması zorunlu bir şey değilki hatalı bir transferimiz görüldü mü geldiğinden beri ?

barahir
26.Aralık.2011, 23:21
Başkanın zaten futboldan anlaması zorunlu bir şey değilki hatalı bir transferimiz görüldü mü geldiğinden beri ?

Yanlış anladın amacım iğnelemek veya transferleri kötülemek değil.. Sadece yukardaki tartışmalar için dedim..

William Rookwood
26.Aralık.2011, 23:22
Ünal başka hatırladığım kadarıyla şöyle söylemişti : '' Ben futboldan anlamam ama futboldan anlayan adamdan anlarım. ''

europeanconquer
26.Aralık.2011, 23:44
ntvspor"un facebook sayfasinda yazdi

Ugur Ucar Galatasaraya Dondu Diye..

Bende öyle şeyler duydum sanırm Emre Tilev yazmış.(twitterda yazmış)

Fearless Coward
26.Aralık.2011, 23:47
Uğur iyi yedek olur Ujfa'yı sağa çekip Servet riski almaktan kurtulmuş oluruz en azından...

nannar
27.Aralık.2011, 01:14
Türk oyuncuların mental olarak ne kadar sıkıntılı oldugunu bilmeyenimiz yoktur. Bu sene piyasada 10 milyon € olan bir sonraki yıl 3 milyona alıcı bulamıyor.

Bakınız :Sercan Yıldırım.

Yabancı ve genç ise tabiki de Arsenal'den yaşlı oyuncuya tercih etmem ama Türk ve genç oyuncuya ne kadar yetenekli olursa olsun 2 milyon €'dan fazla vermeme taraftarıyım(ki Alper Potuk çok üst düzey görünmüyor şu anda) Maalesef türk oyuncularda risk çok fazla :) Bakınız Yekta,Sercan, Abdulkadir,Aydın Yılmaz,Serdar Özkan,Okan Koç vs vs . say say bitmez. Bu adamların hepsi de gençliklerinde parladıkları zaman "bu adama 10 milyon versen hakkıdır" dedirten oyuncular ama şu anda halleri ortada.

Alicanfmfan
27.Aralık.2011, 02:24
Antep'in İbrahim Akın ile anlaşıldığı söyleniyor hatta bitti bile deniliyor bu ihtimal varsa Olcan adım adım Galatasaray'a geliyor diyebiliriz :)

Cengo
27.Aralık.2011, 02:37
Bence 5 milyon doları bir yerli oyuncuya vermek risk. Yaşı filan önemli değil. Arda, GG gibi istisnalar dışında tabi ki. Yanlış bilmiyorsam Topuz geldiğinde Fenere 26 yaşındaydı ve 5 ten çok yüksek bir rakama gelmişti. Başka da onun kadar yüksek maliyetli olup tutan oyuncu pek hatırlamıyorum malesef.

Kanımca yanlış bir bakış açısı.

Önemli olan katkısıdır. Oyuncunun potansiyeli ve verimi gözönüne alındığında 5 Milyon Euro normaldir. Her transferde risk olasılığı her zaman var. Bu mantıkta giderseniz hiçbir zaman transfer yapamazsınız. Alper Potuk gibi potansiyelli bir oyuncu için piyasası da olmasından ötürü bu fiyatların verilmesi normal. Belirli bir yeteneğe sahip olan oyuncuları Anadolu takımları ortalama bir bedelin üzerine satmak isteyeceklerdir. Bunu değiştiremesiniz yabancı sayısını ilk 11de sınırsız yapmadığınız sürece. Altyapılar ciddi oranda gelişse dahi bu böyle olacak, yurt dışından da talipleri olacağı için genç oyuncuları bedelleri çok yetenekli oldukları ihtimali dahilinde bile ettikleri değerlerinin yine üstünde değerlere satılacak. Unutmayalım Arsenal dahi altyapına aldığı genç oyuncuları için 2-3 Milyon Euro verebiliyor. Önemli olan takımda kalabileceği sezonların toplamını düşünerek yatırımın ne kadar verimli olabileceğini hesaplamak. Alper gibi A Milli Takım potansiyelli yetenekli bir genç oyuncunun en az 4-5 takımda olabileceğini düşündüğünüzde 5 Milyon Euro oldukça makul bir transfer bedeli olacaktır.

Aynı şekilde Serdar Kesimal, Mustafa Pektemek, Orhan Şam transferlerindeki bedeller de normaldi.

Galatasaray rotasyonuna güveniyorsa transferi düşünmeyebilir. Lakin rotasyonun iyi olduğuna da inanmıyorum. Alper Potuk gibi bir oyuncu transferi yapıyorsanız oynatmak zorundasınız. Galatasaray rotasyonunda pek oynayabileceğine inanmıyorum Melo ve Selçuk'u keserek. Alper'in alternatifi de olsaydı yine oynayacağını bir takıma gitmek isterdi eminim. Fenerbahçe'de Emre'nin yanında oynayabilecek bir oyuncuya ihtiyaç vardı, Cristian ve Selçuk kanser etti herkesi çünkü.

Bedel ödemek istemiyorsan transfer yapmazsın, sonucunda da hesabı iyi ya da kötü yine sen vereceksin.

Antep'in İbrahim Akın ile anlaşıldığı söyleniyor hatta bitti bile deniliyor bu ihtimal varsa Olcan adım adım Galatasaray'a geliyor diyebiliriz :)

İbrahim kanat değil yalnız Alican, forvet arkası ikinci forvet oynuyor. Olcan'ın yerine düşüneceklerini pek sanmıyorum.

William Rookwood
27.Aralık.2011, 02:46
Tamamda Aboo şimdiye kadar ne Alper'ler geldi geçti hepsine aynı yorumları yaptık hepside büyük takım kapısından geçtiler ama bunların kaçı istikrarlı bir şekilde oynayıp takımda kaldı? Biz aslında bu riskten bahsediyoruz, Abdülkadir, Oğuz Sabankay, Cafercan ve daha bunların yanına katılması muhtemel bir çok oyuncuda var. Bazısı büyük takımlarda oynuyor halen Sercan gibi. O yüzden bu tür oyuncuları transfer ederken çok fazla bonservis bedeli ödememk gerekiyor. 5 milyon euro Alper için çok fazla miktar değil elbette fakat 5 milyon üstü verilirse cidden ziyan olur o para

Alicanfmfan
27.Aralık.2011, 02:49
Kanımca yanlış bir bakış açısı.

Önemli olan katkısıdır. Oyuncunun potansiyeli ve verimi gözönüne alındığında 5 Milyon Euro normaldir. Her transferde risk olasılığı her zaman var. Bu mantıkta giderseniz hiçbir zaman transfer yapamazsınız. Alper Potuk gibi potansiyelli bir oyuncu için piyasası da olmasından ötürü bu fiyatların verilmesi normal. Belirli bir yeteneğe sahip olan oyuncuları Anadolu takımları ortalama bir bedelin üzerine satmak isteyeceklerdir. Bunu değiştiremesiniz yabancı sayısını ilk 11de sınırsız yapmadığınız sürece. Altyapılar ciddi oranda gelişse dahi bu böyle olacak, yurt dışından da talipleri olacağı için genç oyuncuları bedelleri çok yetenekli oldukları ihtimali dahilinde bile ettikleri değerlerinin yine üstünde değerlere satılacak. Unutmayalım Arsenal dahi altyapına aldığı genç oyuncuları için 2-3 Milyon Euro verebiliyor. Önemli olan takımda kalabileceği sezonların toplamını düşünerek yatırımın ne kadar verimli olabileceğini hesaplamak. Alper gibi A Milli Takım potansiyelli yetenekli bir genç oyuncunun en az 4-5 takımda olabileceğini düşündüğünüzde 5 Milyon Euro oldukça makul bir transfer bedeli olacaktır.

Aynı şekilde Serdar Kesimal, Mustafa Pektemek, Orhan Şam transferlerindeki bedeller de normaldi.

Galatasaray rotasyonuna güveniyorsa transferi düşünmeyebilir. Lakin rotasyonun iyi olduğuna da inanmıyorum. Alper Potuk gibi bir oyuncu transferi yapıyorsanız oynatmak zorundasınız. Galatasaray rotasyonunda pek oynayabileceğine inanmıyorum Melo ve Selçuk'u keserek. Alper'in alternatifi de olsaydı yine oynayacağını bir takıma gitmek isterdi eminim. Fenerbahçe'de Emre'nin yanında oynayabilecek bir oyuncuya ihtiyaç vardı, Cristian ve Selçuk kanser etti herkesi çünkü.

Bedel ödemek istemiyorsan transfer yapmazsın, sonucunda da hesabı iyi ya da kötü yine sen vereceksin.

İbrahim kanat değil yalnız Alican, forvet arkası ikinci forvet oynuyor. Olcan'ın yerine düşüneceklerini pek sanmıyorum.

Bence tam tersi Sol açığa yada sol Forvete koyacaktır onu ben İbb'nin izledigim bütün maçlarında solda oynuyordu.

Cengo
27.Aralık.2011, 02:56
Tamamda Aboo şimdiye kadar ne Alper'ler geldi geçti hepsine aynı yorumları yaptık hepside büyük takım kapısından geçtiler ama bunların kaçı istikrarlı bir şekilde oynayıp takımda kaldı? Biz aslında bu riskten bahsediyoruz, Abdülkadir, Oğuz Sabankay, Cafercan ve daha bunların yanına katılması muhtemel bir çok oyuncuda var. Bazısı büyük takımlarda oynuyor halen Sercan gibi. O yüzden bu tür oyuncuları transfer ederken çok fazla bonservis bedeli ödememk gerekiyor. 5 milyon euro Alper için çok fazla miktar değil elbette fakat 5 milyon üstü verilirse cidden ziyan olur o para

Sercan, Abdülkadir gibi oyuncular aslında çok büyük potansiyel vaadetmiyorlardı bence. Keza Cafercan ve Oğuz da fizik problemi nedeni ile gelişime açık değillerdi. Araştırmacıların bir kısmı fizik olarak değerlendirmenin doğru olmayacağını, eksikleri kapatabileceklerine inanıyorlarken ben tam tersini savunuyorum. Elbette 18den sonra vücut geliştirme çalıştırılmaya başlanmalıdır ama vücut yapısı 18den sonra gelişime (belki 20ye kadar) açık değildir. Altyapıda fizik kuvveti öncelikli oyuncular tercih edilmesi gerekiyor bu yüzden. U17 Milli Takımlarında fizik kapasitesi yüksek, teknik kapasitesi ortalamala oyuncular 4-5 sene sonra büyük yıldızlara dönüşürken Avrupa'da, teknik kapasitesi çok yüksek ama zayıf fizikli U17 Milli Takımımızın oyuncuları sürünüyorlar.

Sercan'ın teknik kapasitesinin ve oyun zekasının sınırlı olduğunu uzun zamandır konuşuyordum yalnız.

Alper düzenli çalışmayarak, profesyonel bir oyun düzenli spor faaliyetlerini planlamayarak hayatını karartabilir. Yeteneklerini çok üstdüzeye de çıkarmayabilir ama şu halini az ölçüde geliştirse dahi iyi bir rotasyon oyuncusu olabilir. Milli Takım orta saha alternatifi olarak düşünülen bir oyuncu kendisi, teknik kapasitesi iyi, fizik olarak da iyi seviyede sayılabilir. Dolayısı ile başta da belirttiğim gibi oyun zekasının gelişmesi çok daha kolay olacak. Oyun zekası çok hızlı kapatılabilir, Cristiano Ronaldo'nun geçirdiği 1 sezondaki mucize gelişim Sir Alex Ferguson gibi taktik-mental üstadın verdiği oyun mantalitesi dersleri sonucunda inanılmaz seviyeye gelmişti. Kimse Alper'den Ronaldo olmasını da beklemiyor tabi. Eğer Emre Çolak da fizik olarak geliştirmez ise kendisinden verim alamayabilir Galatasaray. Alper'in hızlı kademe atlayacağını konuşulan bir konuydu.

Bence tam tersi Sol açığa yada sol Forvete koyacaktır onu ben İbb'nin izledigim bütün maçlarında solda oynuyordu.

Sanırım denk gelmiş sana ama genelde forvet arkası oynamıştı.

byariff
27.Aralık.2011, 03:01
Alper iyi transfer yanliz basarili olurmu bilmem fenerbahcede yonetim anlayisi degismeli genc oyunculara sans vermiyorlar.

William Rookwood
27.Aralık.2011, 03:06
Haklısın. Aslında oyuncu karakterinede bağlı, ne kadar istekli ve kararlı olduğuda bu ölçüde etkili. Bence fiziksel özellikler bir futbolcu için çokta sorun olmamalı. Eğer iyi bir tekniği olupta mental özellikleriyle bunları birleştirirse önünde sadece fiziksel özelliklerini geliştirmek kalacak ki, buda o kadar zor birşey değil. Ben mesela 16 yaşından beri Fitness ile uğraşıyorum. Günde 3-4 kere iyi bir antreman yapılsa bile 20 yaşına gelilndiğinde çok iyi bir fiziksel özelliklere sahip olunur. Herşey insanın karakterinde bitiyor. Ne kadar kararlı ve istekli olduğuna bağlı dediğim gibi.

Bende Sercan'ın pek fazla gelişeceğini düşünmüyorum, istekli bir futbolcu değil sadece yeteneklerine güveniyor ve bu doğrultuda ilerliyor. Alper hakkında ise net birşey söyleyemiyorum çok fazla izleyemedim kendisini.

byariff
27.Aralık.2011, 03:10
Galatasaray, Uğur Uçar ve Turgut Doğan ile 5 Ocak'ta sözleşme imzalayacak. (trt 1)

Nocna Mora
27.Aralık.2011, 04:37
Ugur transferine cok sevindim . Sanırım Eboue'nin yedegi olarak aldık. Sabri böylece Kazım'ı yedekleyecek. Bir de Cem Sultan geri dönse takıma. Başka hiç bir şey istemem.

deniz.91
27.Aralık.2011, 11:59
Uğur Uçar ve turgut doğanın gsde oynayacak potansiyeli olacağına inanmıyorum.Daha iyi yerlilere yönelmeliler

byariff
27.Aralık.2011, 15:46
Galatasaray transfer harekatını başlattı...Hedef Gökhan Töre ve Mevlüt Erdinç.. (DHA)

nannar
27.Aralık.2011, 16:17
Gökhan Töre süper olur ama zor ...

Trabzonspor
27.Aralık.2011, 16:20
Mevlüt olabilirde Töre'nin gelmesini istemem.Burda olduğundan daha iyi seviyeye gelir orda.Buraya gelirse hayatı kayar.

Alicanfmfan
27.Aralık.2011, 16:32
Töre sola Mevlüt , Elmander'in yanına off ki ne offf :)

William Rookwood
27.Aralık.2011, 16:33
Çok iyi olur valla, inşAllah doğrudur.

byariff
27.Aralık.2011, 16:53
Transfer..Medical Park Antalyaspor'un golcü oyuncusu Necati Ateş, yeniden Galatasaray'da oynamak gibi bir özlemi olduğunu açıkladı.(DHA)

William Rookwood
27.Aralık.2011, 16:54
Neco'yu takımda görmek isterim bizde özledik onu

Fearless Coward
27.Aralık.2011, 16:59
Neco'ya gerek yok geçen seneki Neco'dan eser kalmamış...

byariff
27.Aralık.2011, 17:18
Sol aciga keske adeel taarbt"i alsak Championship"den beri izlerim sol acik sag acik vs oynuyor.

C h A o S
27.Aralık.2011, 17:34
Töre ve Mevlüt çok iyi olur yerliler açısından.Keşke ikisinde alabilsek.Başkada transfer istemez zaten bu kadro.Belki Uğur Uçar alternatif olarak alınabilir.

Sirius Black
27.Aralık.2011, 20:07
Gökhan Töre ve Mevlüt yabancı sınırlaması konusunda elimizi çook rahatlatır. Umarım gelirler. :)

William Rookwood
27.Aralık.2011, 20:08
Mevlüt gelebilirde Gökhan Töreyi Hamburg bırakmaz bence

Fearless Coward
27.Aralık.2011, 20:26
Gökhan Töre'nin gelmesi çok zor görünüyor...Mevlüt gelebilir PSG'de doğru dürüst oynayamıyor umarım alınır...

KaPaLı
28.Aralık.2011, 01:35
Turgut Doğan Şahin. Şimdiden saç baş yolmaya hazır olun :icon_lol:

Alicanfmfan
28.Aralık.2011, 01:37
Turgut Doğan Şahin. Şimdiden saç baş yolmaya hazır olun :icon_lol:

Dan diye 11'de oynayamaz zaten alternatif için alında hee iyi olur iyi oynar değişilmez isim olur orası ayrı ayrıca saç baş yolmayız merak etme iso biz Aydın Yılmaz'ı da gördük , Aydın'dan ne kadar kötü olabilir ki :D

Nedvedmania
28.Aralık.2011, 04:29
Süleyman Hurma : ''Amrabat bu akşam 10 gibi aradı ve 'özür dilemiyorum, GS'a gitmek istiyorum' dedi.''

byariff
28.Aralık.2011, 04:43
Haber dogru ise helal olsun rest cekmis adam resmen

Nedvedmania
28.Aralık.2011, 04:53
Bu konuşmadan sonra A2 takımına yollanmış zaten.

Süleyman Hurma: " Bizde kadro dışı bıraktık ve A2 takımına yolladık "

DisCo
28.Aralık.2011, 05:06
Kayserispor yönetimini oyuncuyu satmadıkları için eleştirmiyorum. Perde arkasında dönen olaylar ne ise bunlar kızdırmışta olabilir. Benim eleştirdiğim nokta transfer konularındaki yetersizlikleridir.

Rahatlıkla anlayabiliyorum ki ellerindeki oyuncuları tutarak ligde öne çıkmak istiyorlar. Biraz hayal kurduğumda uyum tutturmuş bir Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz'un yanında Amrabat, Makakula onların gerisinde Serdar Kesimal diye düşünürsek ısrar ettikleri anlayışları haklıdır. Madalyonun diğer yüzüde beceremiyorsan ısrarcı olmayacaksın diyor.

Kayserispor'un oyuncuları tutma anlamında yetersiz kaldığını görüyoruz. Yani hemen hemen her oyuncu isteyen takım tarafından tavır koyuyor. Ben Kayserispor'da kalmak istiyorum diyeni duymadım. Takımımla anlaşın ancak öyle olur diyeni duymadım. Şartlar böyle ise iyi bir yönetici ya istiklal ya ölüm demez. Şartları kendi lehine çevirir. Takımlara rest çekmeden de oyuncuyu satmayabilirsin. Bu oyuncu satılacaksa satıldığı takım Galatasaray olmayacaktır demek yerine örnek olarak 12 milyon euro getiren her takımla görüşürüz denebilir. Böyle olunca oyuncuyu da kendine küstürmezsin, işlerde biraz düzgün gider. Oyuncu ben gitmek istiyorum derse fiyatı 8 milyona çekersin. Biz elimizden geleni yapıyor havası oluşturursun. Zaten Galatasaray ya da başka takım bu parayı ödemez. Sende oyuncuyu kaybetmeden işini görürsün.

Galatasaray Amrabat'ı almaz gider Olcan'ı alır, Keita'yı alır elindeki Emre'den yararlanır. Bir şekilde işini görür. Kayserispor olarak mutlaka Amrabat yerine adam bulursun da bu bulacağın yeni adamı bir daha büyük takımlar ister mi? Böyle keskin tavırlar alınınca kim karlı çıkar kim zararlı çıkar. Bana göre zararlı olan taraf Kayserispor.

BaGa TaRKaN
28.Aralık.2011, 13:27
Afederseniz Ama Galatasaray Eğer Oyuncuyla Kulübünden İzinsiz Görüşüyorsa ve Aklını Çeliyorsa Oyuncunun Kimse Galatasaray'ı Haklı veya Sudan Çıkmış Ak Kaşık Görmesin Eğer Öyle Olursa Ben Bile Sonunda Bu Kulübe Bitimi Bile Vermem.

Bugün Olcan ile İddia Edildiği Gibi Görüşmeler Varsa ve Gaziantepspor'un Başkanı İbrahim Kızıl'da Dertliyse Bundan Galatasaray'ın Savunulacak Bir Tarafı Yok...

OLCAN-Antep Başkanı İbrahim Kızıl: "Olcan için Trabzon'dan 4.5 milyon Euro istedik.. 2.5 verdiler.. Bu şartlarda transfer gerçekleşmez.."

OLCAN-2, İbrahim Kızıl: G.Saray ile hiç görüşmemiz olmadı. Olcan'la görüşüyorlarsa ayıp ediyorlar.. Kendi kendilerine gelin güvey olmasınlar.

@ibrahimseten

Sekopej
28.Aralık.2011, 14:29
Yönetim değişti ama Galatasaray'daki bu gelenek değişmedi, oyuncuyla görüşmeden önce kulüpten izin alman gerekir, kulüp ben satmak istemiyorum derse, oyuncuyla görüşemezsin, FIFA da bu durumu yasaklıyor zaten, kulübün bilgisi olmadan oyuncu ile görüşemezsin diyor.

Sen oyuncu ile görüş, onun aklını çel, sonra da oyuncu kulübünü zor durumda bırakacak şeyler yapsın, ucuza transfer yap. Başka konuda etikten bahsediliyordu, burada yer alan etik durumu nedir sizce, etik midir değil midir?

Mamadou
28.Aralık.2011, 14:51
Transferde usulsüz davranan başka bir takım var mıdır Türkiye'de Galatasaray'dan başka hatırlamıyorum. Ben bu konuda Kayserispor'u haklı görüyorum. Burada kaybeden Kayserispor olmaz Ambrabat olur. Sonuçta sözleşmesi devam ediyor. Kendisi istediği kadar gitmek istesin.

byariff
28.Aralık.2011, 15:05
Afederseniz Ama Galatasaray Eğer Oyuncuyla Kulübünden İzinsiz Görüşüyorsa ve Aklını Çeliyorsa Oyuncunun Kimse Galatasaray'ı Haklı veya Sudan Çıkmış Ak Kaşık Görmesin Eğer Öyle Olursa Ben Bile Sonunda Bu Kulübe Bitimi Bile Vermem.

Bugün Olcan ile İddia Edildiği Gibi Görüşmeler Varsa ve Gaziantepspor'un Başkanı İbrahim Kızıl'da Dertliyse Bundan Galatasaray'ın Savunulacak Bir Tarafı Yok...

ibrahim seten tamam haber yapiyor %100 olmasada %50 haberleri dogru ibrahim kizil ile bu konu hakkinda birebir gorustugunu zannetmiyorum

DisCo
28.Aralık.2011, 15:38
Galatasaray gibi bütün takımlar Avrupa'da ya da Türkiye'de oyuncu isteyebilirler. Barcelona'nın, Fabregas'ı istediğini duymayan kalmışmıydı. Galatasaray'da Amrabat'ı istediğini söyledi. Sen oyuncuyu beğendiğini, takımında görmek istediğini söylersin, oyuncuda karşılık verir, vermez vs. Teklif götürürsün, kabul ederler ya da etmezler.

Kayserispor yöneticileri Galatasaray'ın ayarttığına dair bir kanıt ya da belge gösterebiliyorlar mı? Savunma, masumiyet müzesi, karine, iddia tek taraflı olmaz, kuşlar uçar, sular akar diyenler Galatasaray başkanının sözlerini niye gözardı ediyorlar.

Galatasaray başkanı çıkıp benim için Amrabat olayı bitmiştir diyor ama nedense Kayserispor Galatasaray'ın yakasından düşmüyor. Olcan'la hiç görüşmedim diyor ama Antep başkanı söylenene göre twitter'dan yazı yazıyor.

Sonuç olarak ben olaylara her zaman tepkimi koyarım. İçinde kim varmış diye bakmam. Yani Kayserispor, Galatasaray'ın oyuncuyu ayarttığını ispatlamasa bile yani mahkeme sonucunu beklemesem bile oyuncunun ayartılması yanlıştır. Galatasaray yönetimi de böyle işlerin içine girmişse bunu yapmamaları gerekir.

Kayserispor yönetimini oyuncuyu satmadıkları için eleştirmiyorum. Perde arkasında dönen olaylar ne ise bunlar kızdırmışta olabilir.

C h A o S
28.Aralık.2011, 15:51
Bu saatten sonra Ünal başkanın Amrabat'ı getirmesi lazım.Adam takıma resti çekmişken bizim için ortada bırakmak olmaz.

Alicanfmfan
28.Aralık.2011, 15:55
Adı çıkmış transferde Galatasaray'ın , vurun abalıya misali :)

William Rookwood
28.Aralık.2011, 16:13
Artık bu durumda ya Galatasaray'a verecekler ya da A2 takımda tutarak boşu boşuna maaşını ödeyecekler. Ya da Amrabat, sözleşmesini tek taraflı olarak fesh etme gibi bir hakkıda var. Bu durumda kim daha suçlu bilmiyorum fakat Kayserispor'un yaptığı bu davranışta doğru olmadığı ortada.

nannar
28.Aralık.2011, 16:18
Yahu Galatasaray yönetimi Stoch ile görüşürken gidip el atıp fiyat yükselterek "görün bakın Galatasaray'dan oyuncu kaptık" namesi yapan bir kulübün taraftarlarının bize gelip burada transfer etiğinden bahsetmesi saçma değil mi?

Amrabat transferi konusunda ise oyuncuyla görüşüldüyse yanlış yapılmış.Ama benim takip ettiğim kadarıyla sadece basına başkan "Amrabat'ı istiyoruz" dedi. Yani Avrupada da büyük kulüpler ilgilendiği oyunuları duyururlar.bunda bir sakınca yok. ama kayserispor yönetimi şaka gibi hemen tepki koyuyor.Değeri neyse satmaya çalışmaktansa şekeri alınmaya çalışılan çocuk gibi "vermicem işte,vermicem işte" diye ağlıyor. Biz Amrabat'ı almazsak çok şey kaybetmeyiz ama Kayserispor hem ondan para kazanamayıp hem de takımda yararlanamazsa çok şey kaybeder.

byariff
28.Aralık.2011, 16:28
Kayserisporun en iyi adami tek basina sirtliyor burda galatasaray degil kayseri kaybeder en onemli oyuncularini kaybettiler su an icin.

Deus Dominus
28.Aralık.2011, 16:41
Kayserispor niye neyi kaybedecek anlayamadım? Spekülasyonlarla oyuncunun aklını çelmek FM'de de yaptığımız bir şey :) Oyuncu gitmek isteyebilir ama ikna edilebilir. Kayserispor sıradan bir kulüp değil. Ligin büyük takımlarına oyuncu yetiştiren bir kulüpte değil. Başarı için elinde tutmak istemesi kadar doğal bir şey yok. Kimseyi de kaybetmediler, hala Amrabat sözleşmeli oyuncuları.

sui generis
28.Aralık.2011, 16:45
Yahu Galatasaray yönetimi Stoch ile görüşürken gidip el atıp fiyat yükselterek "görün bakın Galatasaray'dan oyuncu kaptık" namesi yapan bir kulübün taraftarlarının bize gelip burada transfer etiğinden bahsetmesi saçma değil mi?

ne alaka. biz kulüple anlaşmadan mı gidip oyuncuyu ayarttık ? bu 2 durumu aynı kefeye koydunuz ya.. ve sanki fiyat yükseltip de almamışız gibi konuşuyorsunuz. gayette aldık.. sizin mantığınıza göre hiçbir takım transfer yarışına girmesin. ilk teklifi veren oyuncuyu alsın..

nannar
28.Aralık.2011, 16:53
yabancı transferinde türk takımları genelde birbirine saygılı davranır. bunun adı da transfer etiği olabilir. sizin bahsettiğiniz transfer etiği :) Yani bir ingiliz ekibinde 3 liralık bir oyuncuya FB 3 lira vermişken gidip BJK biz 5 lira veririz diyerek transfer ediyorsa ve siz bunda birşey yok ama GS başkanının TV'de çıkıp biz Amrabat'ı istiyoruz demesine "etik değil" diyorsanız sizle tartışmaya gerek de yok zaten...

sui generis
28.Aralık.2011, 17:06
oldu o zaman. GS o oyuncuyu istiyormuş biz almayalım mı diyelim. geçiniz bunları.. fiyat yükseltip kaçsak evet etik davranmamış oluruz ama biz Stoch u aldık.. ayrıca; Kayserispor'un bu konuda ne kadar hassas olduğu biliniyor. bkz Mehmet Topuz olayı.. adamlar istediğini yap, vermiyorum dedi. ve de vermedi. aynı şekilde Amrabat için de oldu. Amrabat istediğini yapsın, vermeyecekler.. transfer dönemi bittiğinde zaten Amrabat ta susmuş olur ve A takıma çıkarılır.

deniz.91
28.Aralık.2011, 20:14
Amrabat krizinden tek zararlı çıkan amrabat oldu.Kulüple 3.5 veya 4.5 yıl sözleşmesi var daha parası takır takır ödendikten sonra ne yapsa fesh edemez.Kayseri zaten yerini biseswarla doldurdu şuan için.Özür diyelyip takıma dönmezse sene sonuna kadar kadro dışı sene sonuda avrupaya veya gs dışı başka bir türk takımına gider gibi

William Rookwood
28.Aralık.2011, 20:17
Wagner gibi tek taraflı fesh edebilme seçeneği var diye biliyorum

deniz.91
28.Aralık.2011, 20:20
Wagner gibi tek taraflı fesh edebilme seçeneği var diye biliyorum

eğer sözleşmesinde fesh etme bedeli maddesi varsa edebilir ancak

DisCo
28.Aralık.2011, 20:26
Olay böyle çıkmaza girince gelen oyuncudan da hayır görmüyorsun. Ali Turan nedeniyle bunu söylemiyorum. Ali Turan'ın futbolu zaten belliydi. İnsanlar transfer ediliyor diye büyük beklentiler içine girdiler. Futbol kalitesi kadar Galatasaray'da tutunabildi.

Sonuç olarak Galatasaray ayarttıysa niye ayartıyorsun. Ayartmamışsa Kayserispor niye bu kadar hiddetleniyor. Olan olmuş adamların ilkeleri var demek ki ve satmıyorlar. Galatasaray'da vazgeçtiğine göre ayıbı olan ayıbından ders çıkarır umarım.

E.Cartman
28.Aralık.2011, 22:08
Ali Dürüst'ten transfer açıklaması

15:46 | 28 Aralık 2011
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/12/28/ali-durust-ten-transfer-aciklamasi-1873557.Jpeg
Galatasaray (http://www.milliyet.com.tr/index/Galatasaray) Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, sarı-kırmızılı ekibin ilk yarıyı lider bitirerek hedefi tutturduğunu, ikinci yarı hedeflerinin şampiyonluk olacağını söyledi.

Ali Dürüst, Florya (http://www.milliyet.com.tr/index/Florya) Metin Oktay Tesisleri (http://www.milliyet.com.tr/index/Metin%20Oktay%20Tesisleri)’nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni bir takım kurduklarını, ilk devre zorlu bir süreçten geçtiklerini belirterek, "İkinci yarı hemen başlıyor. İlk yarı hedefi tutturduk.

İkinci yarı hedefimiz şampiyonluk" dedi.

Devre aralarının transfer için uygun dönemler olduğunu düşünmediğini dile getiren Dürüst, "Bu sene hazırlık kampı olmaması, bizi bu konuda daha da endişelendiriyor. Şu anda iyi bir kadromuz var. Gerekli çalışmaları yapıyoruz ama bir telaşımız yok. Temkinli olarak bu transfer dönemini değerlendireceğiz" diye konuştu.

Transfer konusunda yerli yabancı oyuncu ayırımı yapmadan, mevcut takıma katkı yapacak oyuncu baktıklarını ifade eden Ali Dürüst, "Mühim olan, takımdaki iç huzuru bozmayacak, performansı artıracak sistemi monte etmek" şeklinde konuştu.

Ali Dürüst, "Bu aşamada, istediğiniz gibi bir oyuncu bulamazsanız transfer olmayabilir mi?" şeklindeki soruya, "Transfer yapmak için transfer yapmayız. En uygununa bakacağız" diye yanıt verdi.

Rakiplerin transferlerinin de yapacakları transferi etkilemeyeceğini ifade eden Dürüst, "Biz kendi takımımıza bakıyoruz" diye konuştu.

Ali Dürüst, Kayserisporlu futbolcu (http://www.milliyet.com.tr/index/futbolcu) Amrabat konusunda da şunları söyledi: "Amrabat, Kayserispor (http://www.milliyet.com.tr/index/Kayserispor)’un mukaveleli oyuncusu. Biz bu oyuncuyla ilgili transfer yaparlar mı diye görüştüğümüzde sayın başkanları ’Böyle bir tasarrufumuz olmaz’ dedi. Bizim için de bu olay bitmiştir. Ondan sonra kendi iç olayları, bizi ilgilendirmiyor. Mukaveleli oyuncunun transferi kulüp aracılığıyla olur. Kulüple şifai olarak konuştuğumuzda böyle bir düşünceleri olmadığını öğrendik ve bu nedenle yazılı teklif vermedik."
"Takımdan gönderilecek oyuncular konusunda Fatih Terim (http://www.milliyet.com.tr/index/Fatih%20Terim)’den rapor aldınız mı?" şeklindeki soru üzerine Ali Dürüst, "Şu an böyle bir düşüncemiz yok. Biz oyuncularımızla devam etmeyi düşünüyoruz" dedi.

Uzakdoğu’da bir bahis şirketinin Galatasaray’ın da bazı maçlarını manipüle ettiği yönündeki iddiaları ciddiye almadıklarını dile getiren Dürüst, bu yöndeki haberlere tepki göstermeyi gerekli görmediklerini de belirtti.

Dürüst, Ankaragücü (http://www.milliyet.com.tr/index/Ankaragucu)’nde forma giyen Uğur Uçar (http://www.milliyet.com.tr/index/Ugur%20Ucar)’ın takıma dönmesi konusunda herhangi bir somut durumun olmadığını da sözlerine ekledi.

Milliyet

Sekopej
28.Aralık.2011, 22:14
Siz bunu yapmışken bizi eleştiremezsiniz deniyor, ben eleştiriyorum, itirazı olan?

Galatasaray bunu hep yapıyor, ilgilendiğini söyleyebilir, bunda bir sakınca yok ki bu da aslında tartışılır ama oyuncu eğer bir garanti görmese, mevcut kulübünde oynamama pahasına rest çeker mi? Bu adamlar para için oynamıyor mu? Galatasaray'dan ne kazanacağını bilmeden, kendi takımına rest çekiyorsun?

Olmuştur ya da olmamıştır ben burasında değilim olayın. Oyuncunun bonservisi bir kulüpte ve ben satmıyorum dediğinde olay bitmiştir. Yok gelin pazarlık yapalım der, sen de gider oyuncuyla da anlaşırsın, pazarlıkta da orta yolu bulursun ama direk satmıyorum diyorlar. Barcelona Fabregas'ı alırken sürekli pazarlık yapıyordu Arsenal ile, Arsenal zaten istediği rakamı aldığında satmayı düşünüyordu.

Ha benim için çok önemli de değil, ben bu hareketlerini geçmişte de beğenmiyordum Galatasaray'ın, şimdi yazma gereğini de, Kayseri haksız yorumlarının artması üzerine yaptım yoksa bana ne.

Bir yerde etikten bahsederken, etik olmayan bir davranış olabileceği bir olayda, bunu kabullenmemek bana dokundu yoksa ben geçişte de bu konuda eleştiriyordum Galatasaray'ı ama hiç burada gelip paylaşmamıştım.

Sekopej
28.Aralık.2011, 22:18
Ali Dürüst'ten transfer açıklaması

Ali Dürüst, Kayserisporlu futbolcu (http://www.milliyet.com.tr/index/futbolcu) Amrabat konusunda da şunları söyledi: "Amrabat, Kayserispor (http://www.milliyet.com.tr/index/Kayserispor)’un mukaveleli oyuncusu. Biz bu oyuncuyla ilgili transfer yaparlar mı diye görüştüğümüzde sayın başkanları ’Böyle bir tasarrufumuz olmaz’ dedi. Bizim için de bu olay bitmiştir. Ondan sonra kendi iç olayları, bizi ilgilendirmiyor. Mukaveleli oyuncunun transferi kulüp aracılığıyla olur. Kulüple şifai olarak konuştuğumuzda böyle bir düşünceleri olmadığını öğrendik ve bu nedenle yazılı teklif vermedik."

Doğru olanı budur işte, bu yöntem izlendiyse zaten sorun yok ki Kayseri yönetimi satmayacağız dedikten sonra herhangi bir girişim ya da açıklama olmadıysa, doğru olan yapılmış demektir.

Tekrarlayayım, bana dokunan ve cevap verme gereğini hissettiğim olay, Kayseri'nin eleştirilmesi ve suçlu onlarmış gibi gösterilmesi. Bir kulüp bir oyuncuyu satmama hakkına sahiptir, satmıyor diye suçlanamaz.

goosfraba
28.Aralık.2011, 22:28

Amrabat transferi konusunda ise oyuncuyla görüşüldüyse yanlış yapılmış.Ama benim takip ettiğim kadarıyla sadece basına başkan "Amrabat'ı istiyoruz" dedi. Yani Avrupada da büyük kulüpler ilgilendiği oyunuları duyururlar.bunda bir sakınca yok. ama kayserispor yönetimi şaka gibi hemen tepki koyuyor.Değeri neyse satmaya çalışmaktansa şekeri alınmaya çalışılan çocuk gibi "vermicem işte,vermicem işte" diye ağlıyor. Biz Amrabat'ı almazsak çok şey kaybetmeyiz ama Kayserispor hem ondan para kazanamayıp hem de takımda yararlanamazsa çok şey kaybeder.

saçmalık.

galatasaray oyuncudan önce kulübüyle görüşse, kayserispor'dan bu tip açıklamalar zaten gelmezdi. yani kayseri bu tepkiyi veriyorsa, galatasaray oyuncuyu ayartmış demektir. beşiktaş'ın, mehmet topuz'da düştüğü hataya düşmüş. kayserispor, galatasaray'ı şikayet ederse ceza bile alabilir, o derece.

ayrıca, stoch olayı son derece etiktir. transferde ''ilk ben gördüm'' veya ''ilk ben teklif yaptım'' gibi birşey söz konusu değildir. o dönemde de çok konuştuk stoch transferini. tekrar tekrar konuşmaya hiç gerek yok.

nannar
28.Aralık.2011, 22:31
o zaman 2 kulübün de açıklamasından sonra ortada tek suçlu var o da Amrabat...

nannar
28.Aralık.2011, 22:36
saçmalık.

galatasaray oyuncudan önce kulübüyle görüşse, kayserispor'dan bu tip açıklamalar zaten gelmezdi. yani kayseri bu tepkiyi veriyorsa, galatasaray oyuncuyu ayartmış demektir. beşiktaş'ın, mehmet topuz'da düştüğü hataya düşmüş. kayserispor, galatasaray'ı şikayet ederse ceza bile alabilir, o derece.

ayrıca, stoch olayı son derece etiktir. transferde ''ilk ben gördüm'' veya ''ilk ben teklif yaptım'' gibi birşey söz konusu değildir. o dönemde de çok konuştuk stoch transferini. tekrar tekrar konuşmaya hiç gerek yok.

size göre saçmalık, bana göre değil...

Galatasaray'lı yöneticiler Amrabat'la görüşmediklerini söylüyorlar ama neyse...

Stoch meselesinde de " türk takımlarının yabancı oyuncu transferinde birbirlerine olan saygı"dan bahsetmeye çalıştım sadece..yoksa içerde tabiki de herkes herkese talip olabilir...

E.Cartman
28.Aralık.2011, 23:04
Oyuncuyu ayartmak FM'de bile olan onla ilgileniyoruz demek veya televizyonda hocamız Amrabat'ı istedi demekse ayarttık adamı ama gidip oyuncuya seni alıcaz kulübüne rest çek vb. şeyler söylenmediğini ya da ön anlaşma yapılmadığını düşünüyorum, bana kalırsa Kayseri işi fazlasıyla abarttı.

Suicider
28.Aralık.2011, 23:12
Hurma oldugu surece su takimdan ucuza messi bile olsa almasinlar arkadas gerek yok.

deniz.91
28.Aralık.2011, 23:31
Kim haklı kim haksız tam bilmiyorum olayın iç yüzünü burda kimse bilmiyodur sanırım ama Hurma bu saatten sonra galatasaraya vermez amrabatı ama kayserisporada faydası olmayacak gibi görünüyor.Bazıları bu işi fiyat yükseltme politikası olarak görüyo ama alakası yok.Önümüzde bir ali turan olayıda var geçen seneden.Gerçekten amacı fiyat yükseltme olsaydı sene sonu bedavaya göndermezdi devre arası en azından 500bin euroya falan verirdi

Facx
29.Aralık.2011, 00:46
Kim haklı kim haksız tam bilmiyorum olayın iç yüzünü burda kimse bilmiyodur sanırım ama Hurma bu saatten sonra galatasaraya vermez amrabatı ama kayserisporada faydası olmayacak gibi görünüyor.Bazıları bu işi fiyat yükseltme politikası olarak görüyo ama alakası yok.Önümüzde bir ali turan olayıda var geçen seneden.Gerçekten amacı fiyat yükseltme olsaydı sene sonu bedavaya göndermezdi devre arası en azından 500bin euroya falan verirdi

hurmanın tek amacı GS a adam yollamamak fenere oyuncu yetiştirmek bunun başka bi açıklaması yok

AykutKocaman
29.Aralık.2011, 01:07

Bu kısım yalan.

barahir
29.Aralık.2011, 01:50
Şimdi şu stoch konusunu düzeltelim.. Fenerbahçe oyuncuyla Avrupa ligindeki ilk twente maçından itibaren ilgilenmeye başladı bu 1, ikincisi 1 yıl izlettikten sonra aykut hoca alınmasını istedi, Galatasaray yönetimi de Fenerbahçe'den sonra iletişime geçti Chelsea ile..

Bunların hepsini birinci ağızdan duydum kulaklarımla, bu yüzden ne derseniz deyin, olayın doğrusu budur..

europeanconquer
29.Aralık.2011, 02:23
Stoch konusu ayrı bir konu.Geçti gitti.

Konu Kayserispor yönetimi Galatasaray bir oyuncu isteyince garip şekillere giriyor.İşimiz gücümüz yokta hep Kayserispor'un futbolcularınımı ayartıyoruz ? O zaman Atletico Madrid'de Arda'yı ayarttı.Niye çünkü Arda ile ilgilendiklerini duyurdular.Bunun gibi bir saçma neden olamaz.Türkiye'de oynayan her futbolcunun hayali önce 4 büyükler sonra Avrupa'dır.Amrabat'da Galatasaray ismini duyunca neden Kayserispor'da devam etmek istesin ki ? Kayserispor'un ayartmadan anlattığı kulübün ilgilenmesidir.

DisCo
29.Aralık.2011, 02:27
Bir yerde etikten bahsederken, etik olmayan bir davranış olabileceği bir olayda, bunu kabullenmemek bana dokundu yoksa ben geçişte de bu konuda eleştiriyordum Galatasaray'ı ama hiç burada gelip paylaşmamıştım.

Galatasaray'ın ayarttığına dair bir belge, kanıt var mı diyorum. Olmasın ayartmışsa etik dışıdır.

Sen burada yorum yazarken şunu diyorsun.

"Fenerbahçe'nin olayında her şeyi etik dışı bulanlar bunu neden ahlak sınırları içinde kabul ediyorlar."

Bende diyorum ki eğer ayartmışlarsa etik dışıdır. Sonra sana soru yöneltiyorum.

"Fenerbahçe'nin olayında etik bulduğun şeylerin yanında Galatasaray'ın ki devede kulak kalırken neden burada etik peşine düşüyorsun."

Yani kısır döngü. Herkes kendi keyfine göre kazı çevirir yanan tarafı karşıya yedirir.

Sekopej
29.Aralık.2011, 02:33
Burada etik peşinde düşmedim, sadece suç Kayseri'de diye sıkça duyunca dayanamayıp yazdım. Olay benim olayı etik bulup bulmamam değil, Fenerbahçe konusunda etik derdine düşmüş olanlar burada neden aynı hassasiyeti paylaşmıyorlar?

BaGa TaRKaN
29.Aralık.2011, 02:36
Burada etik peşinde düşmedim, sadece suç Kayseri'de diye sıkça duyunca dayanamayıp yazdım. Olay benim olayı etik bulup bulmamam değil, Fenerbahçe konusunda etik derdine düşmüş olanlar burada neden aynı hassasiyeti paylaşmıyorlar?

Aynen Bende Bunun İçin Paylaştım ve Yazdım Dayanamadım :)

europeanconquer
29.Aralık.2011, 02:38
Sözde Olcan'ı da ayartmıştık.Ayarttık da neden Trabzonspor'a gitti ?

byariff
29.Aralık.2011, 03:16
almanca bilenler cevirsin gokhan tore haberi cok ciddi bild gazeteside bosuna vermez..:D

http://www.bild.de/sport/fussball/goekhan-toere/toere-von-tuerken-gejagt-21793496.bild.html

KanaKe
29.Aralık.2011, 13:00
galatasarayin oyuncuyu cok istedigini fakat hsv nin oyuncunun sözlesmesini uzatip maasina zam yapacagini yazmislar

Gncl1905
29.Aralık.2011, 14:31
Bu FM'de bile başımıza gelmiyor mu?Büyük kulüp en iyi oyuncularınızdan biriyle ilgilenir o da gitmek ister mutsuz olur :) Benim çok oluyor.

Amrabat olayı da bundan ibaret olabilir, böyleyse problem yok.Kayserispor'un dediği gibi ilk önce oyuncuyla görüşmüşsek, biz haksızız.

mpaker66
29.Aralık.2011, 18:42
eğer ilk oyuncuyla görüşseydik gitsinler şikayet etsinler :)
Eğer ilk oyuncuyla görüşmüş olsaydık emin olun kayserispor galatasaraı'ı heryere şikayet etmişti.Kayserispor bu fırsatı kaçırmaz Ali Turan mevzuundan dolayı.
Problem Amrabat'ın olayı fazla büyütmesi.Bilmiyorum neden bu kadar fazla şiddetli tepki verdi.A2 inde oynarım daha iyi diye.Şaşırdım gerçekten..
Umarım amrabat'ı alırız.

Mevlüt konusunda bi gelişme var mı bilgisi olan?

deniz.91
29.Aralık.2011, 18:57
eğer ilk oyuncuyla görüşseydik gitsinler şikayet etsinler :)
Eğer ilk oyuncuyla görüşmüş olsaydık emin olun kayserispor galatasaraı'ı heryere şikayet etmişti.Kayserispor bu fırsatı kaçırmaz Ali Turan mevzuundan dolayı.
Problem Amrabat'ın olayı fazla büyütmesi.Bilmiyorum neden bu kadar fazla şiddetli tepki verdi.A2 inde oynarım daha iyi diye.Şaşırdım gerçekten..
Umarım amrabat'ı alırız.

Mevlüt konusunda bi gelişme var mı bilgisi olan?

zaten federasyona şikayet etti kayseri

byariff
29.Aralık.2011, 21:41
LİGTV : Gökhan Töre bu akşam İstanbul'a gelicek.

europeanconquer
29.Aralık.2011, 21:43
Lig TV'ye inanmıyorum.Genelde yalan haber yapıyorlar.Ama doğruysa güzel olur hani :D

Suicider
29.Aralık.2011, 21:43
Eğlenmeye geliyodur adam belki :D

byariff
29.Aralık.2011, 22:10
G.Saray'ın transfer listesinin üst sıralarında yer alan Hamburglu Gökhan Töre, sarı kırmızılı kulüple masaya oturmak için bu akşam İstanbul'a geliyor.

(LİG TV)

menajeride geliyor dogrudur umarim :D

DisCo
29.Aralık.2011, 22:15
Ben bu adamda öyle büyük bir yetenek göremiyorum. Bazen topluca gereksiz adamları istemiyormuyuz?

byariff
29.Aralık.2011, 22:17
Ben bu adamda öyle büyük bir yetenek göremiyorum. Bazen topluca gereksiz adamları istemiyormuyuz?

Kazimdan iyi oldugu kesin ama

europeanconquer
29.Aralık.2011, 22:19
Ben Gökhan Töre'de büyük bir yetenek olduğunu düşünüyorum.Ona Fatih Terim gibi bir hoca lazım.

DisCo
29.Aralık.2011, 22:24
Maksat işin sohbetindeyiz. Yoksa herkesin beğendiği oyuncu farklı olabilir.

Sadece belli dönemlerde oyuncular ortaya çıkıyor. Almanya'dan olabilir, Galatasaray'ın altyapısından olabilir derken biz bu oyuncuları ortaya birşey koymadan göklere çıkarıyoruz. Dediğim gibi herkesin beğenisi farklı olabilir ama Gökhan Töre transferi şaşılacak, aman aman dedirtecek bir transfer değil. Bana göre üretken gibi görünen ama sıfır katkı sunan bir oyuncu. Mevlüt Erdinç deniyor ama Mevlüt'te mükemmel bir oyuncu değil. 10 tane gönlüm olsa derler benimde 10 tane forvet bölgem olsa birine koymam.

Yönetim transfer yapacaksa gidip Trabzonspor'dan Burak'ı alsın, Arsenal'den o hazır adam kimse onu alsın. Onun haricinde devre arası transfer hep sorun getirir.

nannar
29.Aralık.2011, 22:31
Ben Burak'a katılıyorum. Yani Gökrhan Töre'yi begeniyorum ama bal yapmaz arı gibi olmasından korkuyorum. Mevlüt'ü oldum olası sevemedim zaten. Ara transferde alınacaksa kendini ispat etmiş adamlara yönelelim ve 2 vereceğimize 8 verelim 1 tane alalım.Yoksa Mertan ve Okan gibi gençleri deneyelim 2. devrede. Özellikle Mevlüt'ü hiç istemem :D Geçen akşam TV de Hasan Kabze de çıktı ve "Türkiye'ye dönmek istiyorum,teklif eden olursa düşünmeden gelirim"e bağladı olayı. Birkaç gün içinde onunla ilgili de gelişmeler olabilir. Bence alınacaksa kesinlikle ilk 11'e girecek adam alınsın. Genç alacaksak da uygun fiyata olursa gelsin.

europeanconquer
29.Aralık.2011, 22:35
Bence Gökhan Töre farklı bir oyuncu.Hem daha çok genç.92 li bir futbolcuya göre müthiş yetenekleri var.Fatih Terim'le çalışırsa eksiklerini de gidereceğini düşünüyorum.İki kanatda da oynaması da ayrı bir artısı.Gökhan'daki tek eksi topu alıp yardırması onuda gençliğine bağlıyorum.Gökhan'ı kaçırmamalıyız.

Suicider
29.Aralık.2011, 22:42
nevzatdindar Nevzat Dindar
TÖRE GELİYOR AMA.. / GS'nin listesinde bulunan Gökhan Töre, Münih üzerinden İstanbul'a geliyor..Mesut gibi tatile!

ahaha yukarda dedim ben :D

DisCo
29.Aralık.2011, 22:42
Geldiği zaman kesinlikle fayda sağlamaz demiyorum. Bazı oyuncular takımını bulduğu zaman döktürebiliyor. Sadece Gökhan Töre mi? Aman Allahım inşallah transferi doğrudur yaklaşımını anlayamadım.

Yıllarca her sektörde aynı anlayışımız var. Tişörtü 10 lira diye alırız ve ilk yıkamada nakavt olur. Sonra bir tişört daha alırsın. Halbuki başta 25-30 verseydin sağlam bir tişörtün olurdu. Riera'ya para verildi, şimdi bir başka kanat için verilecek. Halbuki başta iyi bir tane alınabilirdi.

nannar
29.Aralık.2011, 22:49
Rieira ve Kazım'a verilen paraya acıyorum ben açıkcası. Özellikle Rieira transferi resmen diğer oyuncularla anlaşılamadığı için "bari bunu alalım" mantıgıyla yapıldı ve sonuçları ortada.

E.Cartman
29.Aralık.2011, 23:18
tribundergi (https://twitter.com/#%21/tribundergi) Tribun Dergi

TRANSFER - Gökhan Töre Galatasaray ile prensip anlasmasina vardi. (TRT3)

Beylerr !! :D

Fearless Coward
29.Aralık.2011, 23:19
TRT Spor'da Gökhan Töre ile prensip anlaşmasına vardığımızı yazmışlar...Valla inansak mı ? :D

fbdevil190737
29.Aralık.2011, 23:21
Zannetmiyorum , Gökhan'ın Avrupa'da kalıp yükselme potansiyeli varken Galatasaray'a gelmez .

Zekirdek
29.Aralık.2011, 23:25
Hamburg'un göndereceğini sanmıyorum. Ama işin diğer tarafına bakarsak Gökhan topçudur. Orası ayrı.

sarianet
29.Aralık.2011, 23:41
iyi bi transfer olur gerçekleşirse :)

Hugo
29.Aralık.2011, 23:47
Hamburg'un Galatasaray'ı TFF'ye şikayet edip Töre'yi ayartmakla suçlamasını bekliyorum.

Fearless Coward
30.Aralık.2011, 00:51
Hamburg'un Galatasaray'ı TFF'ye şikayet edip Töre'yi ayartmakla suçlamasını bekliyorum.
Aynen katılıyorum...

Revolution
30.Aralık.2011, 01:28
Gökhan Töre konusunda da herkes farklı birşey söylüyor. Yönetime yakın kişiler tatile geliyor yok öyle şey diyor. Lig TV - TRT Spor anlaşma var diyor. TRT Spor Selçuk İnan'ı önceden söylemişti ama aklıma birden Arda haberi de geldi. O kadar güvenilir kaynaklar değiller. bekleyip göreceğiz.

Alicanfmfan
30.Aralık.2011, 01:55
Adam tatile gelmiş :D

DisCo
30.Aralık.2011, 01:59
Ne Gökhan Töre mi? :n:

byariff
30.Aralık.2011, 04:17
Zannetmiyorum , Gökhan'ın Avrupa'da kalıp yükselme potansiyeli varken Galatasaray'a gelmez .

hamburgun konumu belli su an ligde cok kotuler avrupadada yoklar ee galatasaraya niye gelmesin ?

goosfraba
30.Aralık.2011, 04:22
niye gelsin?

avrupa'da kim izliyor ''spor toto süper ligi''ni?

kalemci
30.Aralık.2011, 05:51
Mehmet Batdal geri döndü, durumu belli değilmiş. Sivas istiyormuş heralde.

barahir
30.Aralık.2011, 06:20
niye gelsin?

avrupa'da kim izliyor ''spor toto süper ligi''ni?

aa lütfen ben izliyorum :)

attirson
30.Aralık.2011, 12:44
Nordin Amrabat ve Galatasaray'a ceza gelebilir. TFF Hukuk Kurulu, transfer talimatlarına aykırılık tespit ederse hem sarı kırmızılı kulübü hem de Amrabat'ı PFDK'ya sevk edecek.

TFF Hukuk Kurulu, G.Saray ile Faslı oyuncu için soruşturma başlattı Kayserispor, Faslı oyuncusu Amrabat'ı ayarttığı suçlamasıyla G.Saray'ı TFF'ye yazılı olarak şikayet etti. Bu başvuru üzerine TFF Hukuk Kurulu, G.Saray Kulübü, yöneticileri ve Amrabat'ın basına yansıyan bütün açıklamalarını toplayıp soruşturma dosyası hazırladı. G.Saray ile Amrabat'tan da savunma istendi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Hukuk Kurulu, transfer talimatlarına aykırılık tespit ederse dosyayı PFDK'ya sevk edecek. Hem G.Saray hem de Amrabat ağır cezalar alabilir. G.Saray ile Amrabat, 'Etik Kurulu Talimatı'nın 17. maddesi' ve 'Profesyonel Futbolcuların Statüsü ve Transferleri Talimatı'nın 19. maddesinin 6. fıkrasını' ihlal etmekle suçuyla karşı karşıya.

Bu talimatlar doğrultusunda G.Saray ile Amrabat'ı iki farklı ceza bekliyor:

1-PFDK, soruşturma sonucunda olayda sadece usulsüz transfer çalışması tespit ederse G.Saray'ın son derece ağır ekonomik yaptırımla cezalandırılması gündeme gelecek.

SÖZLÜ İZİN YETMİYOR

2-Ancak kurul üyeleri, G.Saray'ın Amrabat'ı 'ayarttığı' kanaatine ulaşırsa ceza artacak. Bu durumda kulüp, para cezasının yanı sıra transfer yasağına çarptırılacak.

PFDK, G.Saray ile birlikte usulsüz transfer görüşmesinde bulunduğu için Nordin Amrabat'a da hak mahrumiyeti cezası verecek.

Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Nordin Amrabat konusunda yaptıkları savunmada Kayserisporlu yöneticilere telefonla bilgi verdiklerini dile getirmişti. Ancak telefonla bilgi vermeleri talimatlar gereği cezadan kurtulmalarına yetmiyor. Zira Profesyonel Futbolcuların Statüsü ve Transferleri Talimatı'na göre G.Saray'ın Nordin Amrabat'ın sözleşmesel ilişkisi devam eden Kayserispor'dan iznini 'yazılı' olarak almak zorundaydı.

SPORX

BaGa TaRKaN
30.Aralık.2011, 14:32
Bişey Çıkmaz Bundan

Ralph
30.Aralık.2011, 14:34
Ben FM'de ne oyuncuların kafasına giriyorum. Adamın takımında performansının 5'e kadar düştüğünü bilirim. :icon_biggrin:

Bordo61Mavi
30.Aralık.2011, 14:42
Sporx'e de artik guvenilir degil :)

Bos bi haber yapmislar

byariff
30.Aralık.2011, 16:14
Son Dakika ! Galatasaray transfer listesinde ki 1 numaralı aday : Xherdan Shaqiri

http://www.blick.ch/sport/fussball/superleague/wechselt-shaqiri-in-die-tuerkei-190866

Homer J.S
30.Aralık.2011, 16:43
İyi transfer olur, parlatırız.

byariff
30.Aralık.2011, 17:57
Galatasaray, Basel'de forma giyen Xherdan Shaqiri'yi renklerine bağlamak için girişimlere başladı(NTVSPOR)

nannar
30.Aralık.2011, 18:02
işte bu adam iş yapar bak sol açıkta :D

Nocna Mora
30.Aralık.2011, 18:09
10 Milyon € verebilirsek alırız. Cok yetenekli bir oyuncu.

nannar
30.Aralık.2011, 18:16
10 milyon ona, 10 milyon Melo'ya versek, 15 milyona da 2-3 kaliteli türk alsak kadroda sorunlar giderilir :D Ama bence 35 milyon harcamazlar şu anda

Sirius Black
30.Aralık.2011, 18:26
Shaqiri de iyi gider aslında. :D Ama CL'de 2.tur yapmış bir takımın yıldız oyuncusu biraz zor gelir.

Facx
30.Aralık.2011, 22:38
bu arada mevlüt habeleri çıkmıştı bi ara onun yerine ereni alabilsek bi ah varya ne çoşturur bu ligi tr de futbol oynamak istediğinide söylemişti bi ara

RaSenGan
30.Aralık.2011, 23:53
Shaqiri'yi FM'den biliyorum çok sağlam adam oluyor ilerde :)

KaPaLı
30.Aralık.2011, 23:55
Shaqiri'nin geleceğini düşünen varmı : )

Bana göre gelmez. Galatasaray veya X takım olduğu için değil. Son dönemde avrupada yetişen en iyi gençlerden birisi. Kaptırmazlar öyle 3-5 e.

Fearless Coward
31.Aralık.2011, 00:09
Shaqiri'nin gelmesi çok zor ManU falan peşinde ilk tercihi burası olmayacaktır...

C h A o S
31.Aralık.2011, 00:16
Shaqiri şu anda uş hedef gibi.Zaten böyle adamları bu yaşlarda alırasan Avrupa'da felan iş yaparsın.Transfer yapılacaksa forvete ve Kazım'ın yerine adam alınmasını isterim.Hücumda çeşitliliği arttırmalıyız.

William Rookwood
31.Aralık.2011, 10:44
Shaqiri'ye yüklü miktarda nakit verileceğini sanmam. Muslera gibi para + oyuncu teklif ederiz. En makuluda Riera + para teklif etmek zaten

Facx
01.Ocak.2012, 04:44
Tribun Dergi
DEDIKODU - Eveton'li Tim Cahill'in twitterda GalatasaraySK hesabini takibe almasiyla Cahill transfer mi oluyor dedikodulari basladi.

GALATAS4R4Y
01.Ocak.2012, 11:53
adamın belki sempatisi vardır bizde paranoyak olduk :D

SaLviO
01.Ocak.2012, 13:48
Bu cahil kaç yaşındaki

Sirius Black
01.Ocak.2012, 13:50
"cahil" derken? :)

SaLviO
01.Ocak.2012, 13:59
"cahil" derken? :)

:p:pGüzel yakalamışsın tim cahill :icon_lol:

nannar
01.Ocak.2012, 14:23
6 Aralık 1979 doğumlu. Yani 33 olacak... Gereksiz...

William Rookwood
01.Ocak.2012, 16:44
Cahill Avusturalya'lıydı sanırım arkadaşı Kewell söylemiştir Galatasaray'da oynadığınıda o vesilyle eklemiştir :)

E.Cartman
01.Ocak.2012, 16:45
Tim Cahill'in Galatasaray'ı takip etmesinin ardından #takipedenitakipederim hashtagını twitlemesi kafalarda soru işareti yarattı.

William Rookwood
02.Ocak.2012, 19:55
"Amrabat ne yapacağına kendisi karar verecek"

2 Ocak 2012 11:25 | NTV Spor

Yarın sahasında Bursaspor'u ağırlayacak Kayserispor'da gündem Amrabat. Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Şota Arveladze, Faslı oyuncu için, "Ne yapacağına artık kendisi karar verecek" dedi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/220/abrabat3_YXT09.jpg
Kayserispor'da Nordin Amrabat bilmecesi devam ediyor. Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Şota Arveladze, geçtiğimiz günlerde ismi Galatasaray'yla anılan Amrabat konusunda ellerinden gelen tüm anlayışı gösterdiklerini belirtirken, Faslı futbolcunun kendi kararını kendisinin vereceğini söyledi.
"Galatasaray çocuğun kafasını karıştırdı" diyen Gürcü teknik adam, "Antalya kampında kendisiyle oturup konuştuk. Kayserispor'da kalmak istemediğini söyledi. Ama kulüple daha 3.5 yıllık anlaşması var. Ne yapacağına artık kendisi karar verecek" şeklinde konuştu.
Ambrabat'ın Kayserispor'u hafife almaması gerektiğini belirten Şota, şu saatten sonra biz de işimize bakacağız, o da işine bakacak. Kayserispor küçük kulüp değil. Kulübü, taraftarı ve medyayı hiç kimse yok sayamaz" ifadelerini kullandı.
Faslı futbolcu Ambrabat, 21 Ocak - 12 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek Afrika Uluslar Kupası için 8 Ocak'ta takımının kampına katılacak.

Sirius Black
02.Ocak.2012, 20:28
Amrabat'ın kararı belli değil mi?

kalemci
02.Ocak.2012, 21:07
Galatasaray'da Amrabat'ı istemiyor. Teklif ettik, reddedildi. Bir daha da görüşmedik diyor sürekli yöneticiler.

Night_Mare17
02.Ocak.2012, 21:12
Galatasaray'da Amrabat'ı istemiyor. Teklif ettik, reddedildi. Bir daha da görüşmedik diyor sürekli yöneticiler.

İstemeselerdi teklif etmezlerdi ki.

nannar
02.Ocak.2012, 21:12
Ne Amrabat'mış arkadaş!Olay oldu adam! Sanki gelince Messi etkisi yaratacak :n: Gelmesin yahu.150 tane amrabat var ülke dışında.Türk olsa hadi diyeceğiz bunlardan az bulunur ama yabancı adam :)

SaLviO
02.Ocak.2012, 21:17
Ne Amrabat'mış arkadaş!Olay oldu adam! Sanki gelince Messi etkisi yaratacak :n: Gelmesin yahu.150 tane amrabat var ülke dışında.Türk olsa hadi diyeceğiz bunlardan az bulunur ama yabancı adam :)
Katılıyorum

sui generis
02.Ocak.2012, 21:26

katılıyorum :)

barahir
02.Ocak.2012, 22:10
Ha Amrabat ha Hurşut Meriç benim için..

Night_Mare17
03.Ocak.2012, 18:38
Tarık Hodzic

MİSİMOVİC GALATASARAY'A DÖNMEK İSTİYOR"

Bu sezon takımın durumunu nasıl görüyorsunuz?
Çok fazla yeni transfer yapıldı. Futbolcuların birbirine alışması için vakit gereklidir. Şimdiden iyi futbol sergileniyor olmasına şaşırdım. Bir sene sonra çok daha iyi olacaklardır.

Zvjezdan Misimovic'in Galatasaray'da tutunamamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Misimovic, Almanya'da şahane futbol oynadı. Santrfor arkasında çok etkili bir isim. Günümüzde en önemli şey gol pası. O anlamda çok başarılı. Ama Galatasaray'da olmadı ne yazık ki. Şimdi basına "Galatasaray'a dönmek istiyorum. Para talep etmiyorum çünkü orada oynadığım dönemde hiçbir şey veremedim. Fatih Terim gibi büyük bir hocayla çalışmak istiyorum" diyormuş

anil luque
03.Ocak.2012, 19:12
Her isteyen geleydi..

Revolution
03.Ocak.2012, 20:25
Misimovic'in gönderilmesi hataydı. Keita'nın da keza öyle ama Misimovic tarzı bir oyuncuya şu an acil ihtiyacımız yok. Bence gidenlerden dönmek isteyip de dönme ihtimali olan tek adam Keita.

byariff
03.Ocak.2012, 20:34
devre arasi transferi yapmicaz galiba

Revolution
03.Ocak.2012, 21:21
Bugün maç sonrası Fatih Terim transferle ilgili de konuşacak dedikoduları var.

byariff
04.Ocak.2012, 03:25
LoverFootbol ; Tekrarlıyorum Doka'nın kulübü İBB ve oyuncuyla her konuda anlaşılmış.Doka Galatasaray'da.Bu akşam resmiyete dökülmüş.Kulüpler imzalamış.

ne kadar dogru bilmem tabi :D

LaigLeNoiR
04.Ocak.2012, 03:27
Doka'nın bu akşam Engin'e attığı tekmenin etkisi var mı acaba bu transferde.

Nedvedmania
04.Ocak.2012, 03:28
Dokayla anlaşmışız. Madem bize gelecekti ne diye gergilik çıkardı maçta ?

LaigLeNoiR
04.Ocak.2012, 03:29
Doka'ya nazaran Holmen ve Vişça daha iyi olurdu bence.

Alicanfmfan
04.Ocak.2012, 06:03
Hakikaten ama o tekmeden sonra Engin karşılık vermediyse bu işte birşey var :D

nannar
04.Ocak.2012, 11:01
Doka ,Holmen ve Kiamil Zayatte dün İBB'nin en iyi oynayan 3 ismiydi. Doka yaşlı sanırım?

nannar
04.Ocak.2012, 12:30
Transfer sezonunun resmi (http://www.webaslan.com/resmi/) olarak başlamasına sayılı saatler kala birbirinden farklı iddialar gündeme gelmeye devam ediyor!

Ara transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) döneminde kadrosuna maksimum 2 oyuncu katacak olan ve bu 2 transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) için de yerli pazara yönelen Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor (http://www.webaslan.com/istanbul-buyuksehir-belediyespor/)'da forma giyen Doka (http://www.webaslan.com/doka/)'ya teklif (http://www.webaslan.com/teklif/) götüreği ve Brezilya futbolcunun da yüksek ihtimalle sezonun ikinci yarısının kalan haftalarında sarı-kırmızılı forma ile mücadele edeceği haberi spor kamuoyuna bomba (http://www.webaslan.com/bomba/) gibi düşmüştü.

Yaşanan gelişmeleri Sporx.com'dan Fatih (http://www.webaslan.com/fatih/) Şamlıoğlu'na değerlendiren İstanbul Büyükşehir Belediyespor (http://www.webaslan.com/istanbul-buyuksehir-belediyespor/) Futbol (http://www.webaslan.com/futbol/) Şube Sorumlusu Kamil Dizar (http://www.webaslan.com/kamil-dizar/), Doka (http://www.webaslan.com/doka/)'nın transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'dan Doka (http://www.webaslan.com/doka/) için şu ana kadar resmi (http://www.webaslan.com/resmi/) bir teklif (http://www.webaslan.com/teklif/) almadıklarını ancak alabileceklerini belirten Dizar, "Doka bizim en güvendiğimiz oyuncularımızdan biri... Kapasitesi oldukça yüksek ve böyle bir oyuncunun transfer (http://www.webaslan.com/transfer/) söylentilerine adının karışması oldukça normal. Ancak şu ana kadar Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'dan bize ulaşan bir teklif (http://www.webaslan.com/teklif/) yok. Ancak Galatasaray (http://www.webaslan.com/galatasaray/)'dan bir teklif (http://www.webaslan.com/teklif/) gelse de biz bu teklifi kabul etmeyeceğiz. Bunu herkesin bilmesini istiyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor (http://www.webaslan.com/istanbul-buyuksehir-belediyespor/)'un hedefleri olan bir takım olduğunu ifade eden Dizar, "Bu sezon play-off (http://www.webaslan.com/play-off/) hedefimiz var ve biz de kadromuzu korumak hatta bir kaç takviye yapmak istiyoruz. Doka (http://www.webaslan.com/doka/)'nın bu sezon takımdan ayrılması gibi bir durum söz konusu değil. Şu anda bir teklif (http://www.webaslan.com/teklif/) yok ve bu teklif (http://www.webaslan.com/teklif/) gelse bile değerlendirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

C h A o S
04.Ocak.2012, 15:26
TEKLİF GELSE DE KABUL ETMEYECEĞİZ

Galatasaray'dan Doka için şu ana kadar resmi bir teklif almadıklarını ancak alabileceklerini belirten Dizar, "Doka bizim güvendiğimiz oyuncularımızdan biri... Kapasitesi oldukça yüksek ve böyle bir oyuncunun transfer söylentilerine adının karışması oldukça normal. Ancak şu ana kadar Galatasaray'dan bize ulaşan bir teklif yok. Ancak Galatasaray'dan bir teklif gelse de biz bu teklifi kabul etmeyeceğiz. Bunu herkesin bilmesini istiyorum" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un hedefleri olan bir takım olduğunu ifade eden Dizar, "Bu sezon play-off hedefimiz var ve biz de kadromuzu korumak hatta bir kaç takviye yapmak istiyoruz. Doka'nın bu sezon takımdan ayrılması gibi bir durum söz konusu değil. Şu anda bir teklif yok ve bu teklif gelse bile hedeflerimiz doğrultusunda değerlendirmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

William Rookwood
04.Ocak.2012, 15:45
Doka Maduriera 28 yaşında. Onun yerine daha genç bir oyuncu alınması lazım.

DisCo
04.Ocak.2012, 15:50
Galatasaray'ın kanat bölgelerinde sorun var diye halısahada bile kanat oynayan kişileri transfer amacıyla yazarlar. Forvette eksik olsaydı, gerek Avrupa'daki gerekse ligdeki tüm forvetlerle anılırdık. Defans olsa, ortasaha olsa diye bu şekilde örnekleyebiliriz.

O yüzden yönetimden bir haber gelmedikçe bu haberlere itibar etmemek lazım.

byariff
04.Ocak.2012, 16:03
İsviçre'de yaşaşan FIFA Menajeri Yüksel Demir, Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Basel'in Arnavut asıllı futbolcusu Shaqiri'nin sarı kırmızılı takıma ve Türkiye'ye sempatiyle baktığını söyledi. Daha da fazlası Shaqiri'nin kendisine sms atarak "Fatih Terim'le kim çalışmak istemez ki!" dediğini açıkladı.

GALATASARAY VE BAYERN MUNIH İSTİYOR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Demir, "Shaqiri şu anda Meksika'da tatilde. Kendisi ve ağabeyiyle sürekli görüşüyorum. Tatilde olduğu için dün birebir görüşme şansımız olmadı; ama bugün bana iki sms attı. 'Galatasaray'a gelmek istyor musun?' diye sordum. Gülen yüz ":)" cevabını verdi. Ardından 'Fatih Terim'le kim çalışmak istemez ki' şeklinde bir sms gönderdi" dedi.

Galatasaray'a sıcak baktığını düşünüyorum. Ağabeyi menajerlik işlerini yürütüyor. Çok kulüpten teklif aldığını söylüyor. Bunlardan bir tanesi, Bayern Münih. Galatasaray'yla temasta olduklarını söyledi" dedi.

ROONEY GİBİ BİR OYUNCU

Futbolcunun özellliklerinden de bahseden Yüksel Demir, "Basel'e de bazı teklifler geldiğini biliyorum, ciddi transfer görüşmeleri yapılıyor. Basel'in Shakiri için 10 milyon avro bonservis ücreti istediğini biliyorum. Çok çabuk bir futbolcu, gol vuruşları çok iyi; üst düzey bir futbolcu; büyük bir yetenek. Sağ ve sol kanatta oynuyor. Bazı maçlarda daha ileride oynuyor. Ben onu Wayne Rooney'e benzetiyorum. Çok dinamik bir futbolcu. İsviçre Milli Takımı'nda direk oynuyor. 2014 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi devam ediyor" diye konuştu.

TÜRK ARKADAŞLARI VAR VE TÜRKİYE'Yİ ÇOK SEVİYOR

Galatasaray'a gelme ihtimali konusunda da değerlendirme yapan Demir, "Zor bir transfer olarak gözüküyor; ama tabii ki yapılacak teklif çok önemli. Çok fazla takım Xherdan Shaqiri'yi istiyor. Kendisiyle Galatasaray ve Türk futbolu hakkında çok sohbet ettik. Türk arkadaşları var. Türkiye'yi çok seviyor ve ülkemize çok sıcak bakıyor; ama inanın çok büyük kulüplerden pek çok teklif var. Dolayısıyla Galatasaray'la ilgili kararını vermiş değil. Sadece Galatasaray olsaydı; eminim düşünmeden kabul ederdi. Zor bir karar" ifadelirini kullandı.

Alicanfmfan
04.Ocak.2012, 16:06
Dünya'nın en etik kulübüsün Galatasaray:) Sonunda hem futbolcuyla hem de kulübüyle anlaşılmış bir iç piyasa transferinde,büyük olay cidden.Tabi bu sefer de maç günü anlaşılmış ama ne yapalım yavaş yavaş bunu da düzeltirler artık.

Sizede hak veriyoruz yaşadığız büyük olarlar var ama niye buraya geliip böyleseine hazımsızca bir yorum atıyorsunuz ki ben işte ona anlam veremiyorum.

Flawless Victory
04.Ocak.2012, 16:08
Shakiri için çok fazla konuşmamak gerekiyor. Pahalı bir oyuncu. Sponsorlarla belki alınabilir ama ilk tercihi Galatasaray olur mu dersiniz? Ben sanmıyorum.

Cengo
04.Ocak.2012, 16:12
Shaqiri açıklama yapmış teklif almadım diye. 12 M€ bonservisi varmış.

Corpus
04.Ocak.2012, 16:25
12 M€ Galatasaray' ın veremeyeceği bir bonservis bedeli değil hele ki böyle bir oyuncu için ancak Shaqiri gelir mi orası sorun. Şu basında çıkan saçma haberlerde bir ayrı tabi. Yok haftaya geliyorum Yasemin'cim, Terim Baba' ya selamlar falan bunlar balon haber :D

Ralph
04.Ocak.2012, 16:25
İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, Galatasaray’ın Doka için kendilerine teklifte bulunmadığını söyledi.

http://img849.imageshack.us/img849/1105/ekranalntskr.png (http://img849.imageshack.us/i/ekranalntskr.png/)

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 4-1 yenilen İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un futbol şube sorumlusu Kamil Dizar, önemli açıklamalarda bulundu.

''LİG SONUNA KADAR HİÇBİR OYUNCUMUZU VERME ŞANSIMIZ YOK''

Kamil Dizar, Galatasaray'ın transfer etmek istediği belirtilen Doka için herhangi bir teklif almadıklarını dile getirerek, ''Doka için Galatasaray'ın bir teklifi yok, olsa da bu oyuncuyu vermemiz söz konusu olamaz. Doka bizim için çok önemli bir oyuncu. Zaten kısıtlı bir kadromuz var ve sıkıntılı bir dönemdeyiz. Hedeflerimiz var. Para ne olursa olsun, lig sonunu kadar hiç kimseyi verme şansımız yok'' diyerek sözlerini tamamladı.

DİZAR: İLK YARIDA ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, maçın ilk yarısında çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''Maçın ilk yarısında gol pozisyonu hariç rakibine hiç pozisyon vermeyen, attığımız gol dışında 3 net gol pozisyonu yakalayan oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum. Ancak son zamanların formda ve başarılı hakemi Halis Özkahya, iyi yönettiği maçın kartlarında da adaletli olabilseydi, takımımız ikinci yarıda da aynı güzel oyununu oynayarak sahadan arzu ettiğimiz sonuçla ayrılacaktık. Hakem kartlarda daha adaletli olsaydı, sahadan farklı bir sonuçla ayrılabilirdik. Ancak 41. dakikada 10 kişi kalan takımımız Galatasaray gibi iyi bir takımın karşısında fazla direnç gösteremedi ve farklı mağlup olduk'' diye konuştu.
Galibiyetinden dolayı Galatasaray'ı ve teknik direktörü Fatih Terim'i tebrik eden Dizar, ''Sahadan farklı mağlup ayrıldığımız için üzgünüz. Ancak bu maç artık geride kaldı. Cumartesi günü Trabzonspor ile önemli bir maçımız var. Bu nedenle Galatasaray maçının olumsuz etkisini üzerimizde atarak, bugün itibarı ile Trabzonspor ile oynayacağımız maçın hazırlıklarına başladık. Umarım hafta sonu oynayacağımız maç keyifli bir maç olur ve kazanan taraf biz oluruz'' ifadelerini kullandı.

İBB, TOM SILVA VE İSKENDER ALIN İLE ANLAŞTI

Ara transfer çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Brezilyalı futbolcu Wellington Brito da Silva ''Tom Silva'' ve eski oyuncusu İskender Alın ile anlaştı.
Lacivert-turunculu kulüp, Bulgaristan'ın Litex Lovech takımında forma giyen 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Tom Silva ile 4,5 yıllık, İskender Alın ile ise 2 yıllık anlaşma sağladı.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, futbolda yürütülen şike soruşturması kapsamında yaklaşık 5 ay tutuklu kalan İskender Alın'ın sözleşmesini feshetmişti.

NTVSPOR

COLMAN20
04.Ocak.2012, 16:28
İBB Doka gibi topçuyu bulmuş satmaz. Hem Litex'den kankasını da getirdiler adamın, Doka tavsiye etmiş onu da.

Birde eğer Gs Amrabat'ı alırsa takım oyunu diye birşey kalmaz.

urwrdskkn
04.Ocak.2012, 17:13
Keşke jipe kapatıp, adaya kaçırsaydık.

S. Hurma'nın futbol transfer kurallarını bilmiyor olması bizim etik davranmadığımız anlamına gelmez.

kesinlikle doğru s.hurma gibi bir yönetici tanımıyorum arkadaş ben

byariff
04.Ocak.2012, 18:01
DEDIKODU - Galatasaray, Semir Stilić (Lech Poznan) icin 2.5M € teklif etti. Tribundergi

William Rookwood
04.Ocak.2012, 18:19
Stilic bildiğim kadarıyla ortasahada oynuyor bize kanat oyuncusu lazım.

anil luque
04.Ocak.2012, 18:34
Keşke jipe kapatıp, adaya kaçırsaydık.

:) :) Öyle daha etik olurdu :)

Corpus
06.Ocak.2012, 00:45
Manispor’un kilit isimlerinden Yiğit Gökoğlan Galatasaray’da.

Kulübü ile 2013 yılanda sona erecek olan fgenç futbolcu için. Galatasaray dün yapılan antlaşmada futbolcu ile 2 milyon Euro'yu gözden çıkarıp, sarı kırmızı takımda alt yapıda bulanan iki genç de Manispor'a verilmesi kararlaştırıldı.

KAYNAK : DHA

Fearless Coward
06.Ocak.2012, 00:47
Yiğit iyi olur açıkcası Kazım'ın yerine hep o oynatılsın valla daha çok mutlu olurum...

E.Cartman
06.Ocak.2012, 00:56
Yiğit iyi olur da şu alt yapıdan verilecek 2 genç biraz sıkıntı. Fatih Terim'in gelişiyle Emre'nin ve Semih'in takıma yerleşmesi, Mertan, Berk İsmail, Okan gibi isimlerin sıkça konuşulması son olarakta 16 yaşındaki Berk Yıldız'ın A takımla antremana çıkması alt yapıya bakışımızı gözler önüne seriyor. Gönderilecek bu 2 ismin çok dikkatli seçilmesi lazım gerçekten.

William Rookwood
06.Ocak.2012, 01:11
Kesin birşey yok. İnşallah altyapıdan iki oyuncu falan göndermeyiz.

C h A o S
06.Ocak.2012, 01:21
Alt yapıdan 2 oyuncu gitse bile bu Fatih Terim'in seçeceği oyunculardan olur.Sonuçta alt yapıdaki bütün oyuncular a takıma çıkıp seviye atlayamıyor.Bu konuda Fatih hocaya güveniyorum.
Yiğit içinse gelirse fena olmaz.Fatih hoca parlatır diye düşünüyorum.

William Rookwood
06.Ocak.2012, 01:32
2 milyon + Serkan Kurtuluş teklif edilmiş, Manisa reddetmiş.

byariff
06.Ocak.2012, 01:36
yigit gelirse iyi olur kazimdan hizli ve hizi ile adam gecebiliyor kazim bildigin kalas.

nannar
06.Ocak.2012, 01:42
Bence yeterli bir teklif. Daha fazla verilmesin...

europeanconquer
06.Ocak.2012, 01:58
Aynen.Katılıyorum.Artık gereksiz paralarda harcamamamız gerekiyor.

zemlinskis
06.Ocak.2012, 03:24
Bence mevcut kadronun transfere ihtiyacı yok . Riera'yı forma sokabilirsek açık ara şampiyon oluruz ...

Nedvedmania
06.Ocak.2012, 03:26
Bence mevcut kadronun transfere ihtiyacı yok . Riera'yı forma sokabilirsek açık ara şampiyon oluruz ...

Sen bile takımdan memnunsan gerçekten iyiyiz demektir :) Sürekli takımı eleştirdiğin için böyle dedim alınmazsın umarım :)

William Rookwood
06.Ocak.2012, 03:56
Takıma kanat oyuncusu alınmalı. Maçı dikkatli izlerseniz sanki 4 tane MC ile oynuyormuşuz gibi duruyor. Eboue'nin bindirmeleri dışında kanatlardan hiç atak yapamıyoruz.

Alicanfmfan
06.Ocak.2012, 04:03
Kazım'ın yerine kimi alırsak alalım , ''gık'' bile çıkarmam :D

zemlinskis
06.Ocak.2012, 04:22
Sen bile takımdan memnunsan gerçekten iyiyiz demektir :) Sürekli takımı eleştirdiğin için böyle dedim alınmazsın umarım :)

Valla bu sene takımda Fatih hoca etkisini gösterdi ve maçlarda kim oynarsa oynasın iyi performans gösteriyor . O yüzden transfere gerek duymayız diye düşünüyorum. :)

Kaka Leite
06.Ocak.2012, 04:45
Benim kişisel görüşüm,Yiğit'e para harcamak yerine bu sezonu bitmesini beklemeli ve Avrupa'yı da düşünerek adam almalı.

Yiğit gelsede pek bişey değişmeyecek,Kazımdan daha iyi oynar ancak yaratıcı bir oyuncu değil,yapabildikleri kısıtlı ve şuan ki kadro ile sezon sonu getirilmeli,gideceği yere göre Avrupa kupalarındada takımı sırtlayacak ve çalım özelliği yüksek bir kanat alınmalı.

Flawless Victory
06.Ocak.2012, 14:24
Kazım oynamak isterse çok iyi oyuncu. Ben kalmasından yanayım. Gol atıyor ve attırıyor. Bazen bencillik yapıyor ama bu toleransı tanımalıyız.

nannar
06.Ocak.2012, 15:26
Kazım yetenekli ama yeteneğini maçın hangi anlarında kullanması gerektiğini bilmiyor. Baros'u fena kızdırdı mesela son İ.B.B. maçında. Bomboş pozisyonda bencillik yaparak Baros'un da moralini bozdu. Takım oyununa zarar veren bu bencilliği ve mental eksiklerini giderirse zaten kalitesi ortaya çıkacaktır. Fakat bunun için ona her maç 90 dk katlanmak yerine, takıma ona rakip olacak kalitede bir sağ kanat kazandırmak lazım diye düşünüyorum.

grkm33
06.Ocak.2012, 17:36
Kazım yerine Mertan gibi alt yapıdan oyuncular oynatsun Fatih Hocam :) Hiç değilse oyuncu kazanmış oluruz.

Fearless Coward
08.Ocak.2012, 21:58
Amrabat kendi sitesine yazmış 5 milyon'a Galatasaray'la anlaştım diye...

byariff
08.Ocak.2012, 22:06
aynen amrabat resmi sitesinde yazmis klubum Galatasaray ile 5m"a anlasti diye

nannar
08.Ocak.2012, 22:26
5 milyon ne yaww? Eder mi bu adam bu parayı ?

eng1n
08.Ocak.2012, 22:34
kanada yabancı bir oyuncu almak Galatasaray için pek mantıklı bir şey değil bence Ambarat oynarsa hangi yabancıyı kesecek Fatih Terim.

europeanconquer
08.Ocak.2012, 22:36
Şu sitenin linkini verin de bizde bakalım :)

nannar
08.Ocak.2012, 22:45
Rieira gireceğine Amrabat girecek sanırım. Yani yabancıların sakatlık, ceza ya da milli takımlarda olması dışında mevcut 6 yabancıyı keseceğini zannetmiyorum :)

europeanconquer
08.Ocak.2012, 22:49
Fatih Terim'in takımlarında adı olan değil iyi olan formayı kapar.Biz sıkıntı yapmayalım.

RaSenGan
08.Ocak.2012, 22:50
Tek forvete de dönülebilir böyle bir şey olursa ama hiç iyi olmaz öyle.En iyisi Amrabat gelirse sonradan girmesi olur.Olur da Baros,Elmander sakatlanır cezalı duruma düşer falan anca o zaman değişiklik yapılmalı sistemde.

nannar
08.Ocak.2012, 22:54
İsimlerden demedim zaten :) Yabancılarımızın maşallahı var.Türklerden daha hırslı ve daha arzulu oynuyorlar.Her ne kadar golleri yememizde hatalı olsa da Melo dün akşam Engin Baytar'ı yerden kalkmıyor diye dövecekti az daha :n:

C h A o S
08.Ocak.2012, 23:04
5m£ ona vericeğimize 5 daha koysunlar Melo'nun bonservisini alalım.Amrabat'a o kadar para vermeyiz heralde.

Kaka Leite
08.Ocak.2012, 23:07
Benim bildiğim Melo'nun sözleşmesinde serbest kalma maddesi yok...Juventus onu 15'den aşağı bırakmaz şuan ama bencede Amrabat o kadar etmez. :)

Melo olayında yanlış biliyoda olabilirim :icon_biggrin:

nannar
08.Ocak.2012, 23:12
Melo gidicem dedikten sonra Juventusla GS anlaşır.Herkes Hurma değil :n:

C h A o S
08.Ocak.2012, 23:13
Juventus'a verirsek parayı alırız 12 m£'ya felan.Sorun çıkmaz diye düşünüyorum.Melo'da zaten her fırsatta İtalya'yı kötülüyor.Tek iş bastırıp parayı almakta.Büyük ihtimal alırız zaten heralde sezon sonunu bekliyorlar.

Cengo
08.Ocak.2012, 23:28
Juventus'a verirsek parayı alırız 12 m£'ya felan.Sorun çıkmaz diye düşünüyorum.Melo'da zaten her fırsatta İtalya'yı kötülüyor.Tek iş bastırıp parayı almakta.Büyük ihtimal alırız zaten heralde sezon sonunu bekliyorlar.

17 Milyon Euro yapar, 12 Milyon İngiliz Sterlini.

RaSenGan
08.Ocak.2012, 23:30
Melo burada krallar gibi.Mutlu olduğu her haliyle belli.Sezon sonu da ŞL'ye gidersek %95 alırız bonservisini.

Kaka Leite
08.Ocak.2012, 23:32
Alırsınızda Juventus 10 M'ye vermez verirsede hata eder :)

leventb12
08.Ocak.2012, 23:35
Verirsede işimize gelir :)

E.Cartman
08.Ocak.2012, 23:37
Melo'nun kiralık sözleşmesi süresince Juve'ye 13M€ verirsek bonservisini vermek zorunda. Biraz pazarlık yapılır, Melo'nun orayı istememesi kullanılır falan filan 8-9'a alınır.

Kaka Leite
08.Ocak.2012, 23:39
Melo'nun kiralık sözleşmesi süresince Juve'ye 13M€ verirsek bonservisini vermek zorunda. Biraz pazarlık yapılır, Melo'nun orayı istememesi kullanılır falan filan 8-9'a alınır.

İşte ben öyle bir madde yok diye biliyorum 13€ verilirse bonservisini alır diye :)

@leventb12
Verirse hata ediyorsa,sizinde işinize gelmiş oluyor zaten :)

europeanconquer
08.Ocak.2012, 23:41

Ömer Üründül detected :n:

nannar
08.Ocak.2012, 23:41
İlk geldiğinde tukaka deniyordu :) yılın bidonunu aldılar deniyordu :n: Adam burda kendini buldu. Alırız. Alamazsak da hem melo hem gs kaybeder. bidon meselesine de açıklık getirmesi iyi olmuş röportajda. oylama floransa'da yapılmasa öyle bir sonuç da çıkmazdı ama italyanlar gerçekten acayip bir zihniyete sahip. yani iyi günde kral yaptıklarını sırf takımdan ayrılıyor diye yerin dibine sokmaya çalışıyorlar :) zamanında Haka Şükür gittiğinde de hissetmiştim bunu. kesinlikle çok nankör bir futbol taraftarı var italya'da. Melo gitmez tekrar o ülkeye. adamın damak tadına,yaşam biçimine, hırsına ve futbol oynama arzusuna uygun bir ülke ve takımda oynuyor olması onun için ayrı bir keyif zaten. bu keyiften vazgeçmemek için elinden geleni yapacaktır

Kaka Leite
08.Ocak.2012, 23:44
Yok ben alamaz demiyorum...Sadece alsalarda 10€ bırakmazlar diye düşünüyorum ki şuan ki futbolu gerçekten iyi bir tek Galatasaray istemeyecektir onu ama Galatasaray 1 adım önde olacaktır.

C h A o S
09.Ocak.2012, 00:03
İşte ben öyle bir madde yok diye biliyorum 13€ verilirse bonservisini alır diye :)

@leventb12
Verirse hata ediyorsa,sizinde işinize gelmiş oluyor zaten :)

17 Milyon Euro yapar, 12 Milyon İngiliz Sterlini.

"Felipe Melo de Carvalho’nun Juventus Football Club S.A.’dan satın alma opsiyonlu olarak kiralanması konusunda anlaşma imzalanmıştır. Oyuncuya 2011-12 sezonu için net 3.300.000 EUR ve maç başına 30.000 EUR ücret ödenecektir. Juventus Football Club S.A.’ya kiralama bedeli olarak 1.500.000 EUR ödenecek olup, Galatasaray’ın 31.5.2012’ye kadar bildirilmek kaydıyla 13.000.000 EUR bedelle oyuncuyu satın alma hakkı vardır"

Kaka Leite
09.Ocak.2012, 00:05
Heh olsun yinede 10 üstü :p :n:

Flawless Victory
09.Ocak.2012, 00:15
Çok para yav.

Fearless Coward
09.Ocak.2012, 01:05
Çok mok valla değer Melo'ya...

byariff
09.Ocak.2012, 17:30
Galatasaray'ın, West Ham United'ın forvet oyuncusu Carlton Cole'yi transfer etmek için yeniden harekete geçtiği iddia edildi.(DHA)

William Rookwood
09.Ocak.2012, 17:47
Carlton Cole şehir efsanesi oldu artık geçen senede adı geçiyordu

byariff
09.Ocak.2012, 19:56
Galatasaray'a transferi izin verilmediği için antrenmanlarda isteksiz gözüken Yiğit Gökoğlan,Orduspor maçı kadrosuna alınmadı (TRTSPORCOM)

nannar
09.Ocak.2012, 21:01
Bu ne arkadaş? bizi isteyen herkes kadro dışında kalıyor :n:

RaSenGan
09.Ocak.2012, 21:03
Ee adamlar bize gelemeyince hayata küsüyo futboldan soğuyo :D

europeanconquer
09.Ocak.2012, 21:20
Alıştık artık :0: Yarın bir gün Manisa'da açıklama yapar.

Hugo
10.Ocak.2012, 01:43
Melo'yu alırız muhtemelen böyle giderse ve CL'ye kalırsak. 31mayısa kadar bitiyor mu peki play-off'lar?

Fearless Coward
10.Ocak.2012, 01:47
22 Mayısta falan bitiyor...

C h A o S
10.Ocak.2012, 02:00
'Shaqiri için karar bizim ve teknik heyetin''-

Ünal Aysal, İsviçre'nin Basel takımında forma giyen Arnavut futbolcu Xherdan Shaqiri için temasları bulunduğunu kaydederken, kararın kendilerinde olduğunu belirtti.

Transferde Shaqiri'nin Galatasaray'la anıldığının hatırlatılması üzerine Aysal, ''Benim direkt temasım olmadı. Zaten bu tip temasları ben yapmıyorum. Görevli arkadaşlarımız benden onayı alıp, onlar yapıyorlar. Shaqiri için temaslarımız oldu. Karar bize ve teknik ekibe ait'' ifadelerini kullandı.

SaLviO
10.Ocak.2012, 02:02
Kaya çilingiroğlu : alperi napıcak galatasaray saten 4 tane stoperi var :D :D :D

Şaka gibi bu adamlar :D

William Rookwood
10.Ocak.2012, 02:05
Kaya çilingiroğlu : alperi napıcak galatasaray saten 4 tane stoperi var :D :D :D

Belki 5.yi almak istiyordur Gs :D :D :D :D

mpaker66
10.Ocak.2012, 12:19

kaleci demediğine dua etmeliyiz :D :D :D
Shaqiri'yi alsak uçarız resmen :)

KaPaLı
10.Ocak.2012, 12:24
Sky Sports sources understand Galatasaray are planning a second approach for Carlton Cole after missing out on the West Ham United striker in the summer.

The Turkish outfit launched a late raid for the England international in September, with their transfer window staying open for longer than their western European rivals.

The Hammers snubbed that bid, with manager Sam Allardyce expressing his anger at having to fend off an approach after the English window had slammed shut.

He could, however, be forced to deal with a second offer, with Galatasaray said to be readying a fresh move.

Cole has been in decent form for West Ham this season and is leading the club's Championship promotion bid with eight goals in 21 outings.

He is, however, unaccustomed to life in the second tier and could be tempted to try his luck in the Turkish top flight.

The 28-year-old stated in November that he has no intention of leaving Upton Park, but Galatasaray may be about to test that resolve.

KaPaLı
10.Ocak.2012, 12:26
Xherdan Shaqiri için Porto devrede.

Selon A Bola, qui relaye une information de itasportpress, le FC Porto aurait entamé des discussions avec le FC Bâle pour le transfert de Xherdan Shaqiri. Sous contrat jusqu'en 2016 avec le club suisse, le milieu de terrain bénéficie d'une clause de sortie de 30 millions d'euros. Une offfre comprise entre 13 et 15 millions pourrait cependant suffire pour convaincre Bâle de lâcher l'international suisse.

ReaList
10.Ocak.2012, 12:56
Galatasaray'ın transfer konusunda hala neden ceza almadığını anlamak gerçekten güç. Kulüplerin rızası olmadan oyuncularla görüşmek yasaktır. Adamların aklını çelip kulüpleri zor durumda bıraktırmak ise izlenen transfer politikasının aynaya tutulan kötü bir yansımasıdır.

Önce kulübünle görüş adamlar onay veriyorsa adamı alır veya almazsın Galatasaray bir gün buradan sağlam bir ceza yiyecek ama bakalım hayırlısı.

nannar
10.Ocak.2012, 14:19
Yine kimi kaçırmışız hayırdır ? :)

LaigLeNoiR
10.Ocak.2012, 14:33
Sanırım Amrabat konusu ile ilgili söylemiş arkadaş.

kalemci
10.Ocak.2012, 14:43
Galatasaray'a transferi izin verilmediği için antrenmanlarda isteksiz gözüken Yiğit Gökoğlan,Orduspor maçı kadrosuna alınmadı (TRTSPORCOM)

Söylemesinin sebebi bu heralde.

C h A o S
10.Ocak.2012, 15:04
İyide orada söyleniyor zaten transferine izin verilmedi diye.Yani demekki teklifi yapmışız ama Manisa kabul etmemiş.
Ayrıca sağlam ceza bekleyenlerde beklemeye devam etsin.

Fearless Coward
10.Ocak.2012, 17:53
Aynen Kaos ceza beklemeye devam edin siz bizim ekibimiz önce takımla görüşmeden bir oyuncuyla görüşmez...Amrabat olayı farklıdır bence...O bize gelmek istemiştir bizde Kayseri'ye teklif yapmışızdır onlarda reddetmiştir Amrabat'ta mutsuz olunca gitmek istediğini dile getirince A2 takıma gitmiştir...Olay budur...

William Rookwood
10.Ocak.2012, 18:03
Bu arada Karabükspor'a kiralık olarka verilen Eray, Fatih hocanın talebiyle tekrar geri çağırlmış.

DisCo
10.Ocak.2012, 18:06
Amrabat ya da Yiğit Gökoğlan başka takıma gitmek için istekli olsalardı o takımın taraftarları "ne büyük kulübüz ki bize gelmek için çabalıyorlar" diye övünürlerdi.

Çaresiz kalanlar ancak buldukları her dala tutunur ve körü körüne o dala bağlı kalırlar. Galatasaray'ın transfer mevzuları da düşmüş dillere ve çaresiz kalmışsan buna tutunmak, uzatmak en mantıklı rahatlama yoludur.

ReaList
10.Ocak.2012, 18:24
Galatasaray kendini dillere düşürüyor kimsenin bit yeniği aradığı yok.
Bugün Anadolu takımlarında oynayan çoğu oyuncu Galatasaray'da Fenerbahçe'de veya diğer büyük takımlarda oynamak ister ama siz bu mevcut durumunuzu adamın aklını çelmek için kullanırsanız bu hangi hakka sığar ?

Adamı kulübünden istiyorsunuz adamlar satmak istemiyoruz diyor ötelemenin mantığı ne ? Kulüple Oyuncuları karşı karşıya getirip buradan kâr sağlamak mıdır "ne büyük kulübüz ki bize gelmek için çabalıyorlar" düşüncesini yaratan ?

Kimsenin durduk yere Galatasaray'a saldırdığı yok ama vakk'a sayısı giderek artıyor, yarın birgün büyük bir ceza gelirse "Efendim önümüzü kesmek için onun bunun oyunları bunlar" demeyin.

RaSenGan
10.Ocak.2012, 18:27
Biz Shaqiri'yi alabilecek güçteyiz.Ama Shaqiri'yi de bizim elimizden alabilecek takımların sayısı çok fazla.Çok zor bu transfer.

DisCo
10.Ocak.2012, 18:34
Galatasaray'ın ayarttığını nereden biliyorsun. Elinde belgen, kanıtın var mı? Yoksa normal hayatında da her söylenene inanacak bir yapın mı var? Çünkü Galatasaray'ın transferleriyle ilgili kim ne dese inanıyorsun. Galatasaray'ın dedikleri hariç.

Galatasaray teklif yapar. Takım kabul eder ya da etmez. Olay bu şekilde devam ederken oyuncu transferine izin vermeyen takımına tavır alıyorsa biz ne yapalım.

Bu durum belgelenirse ve Galatasaray ceza alırsa hakettiği için alır. Belgeleri göremeyecek kadar aciz, gördüğümüz belgelere rağmen bizi bitirmeye çalışıyorlar diyecek kadar da akılsız değiliz.

nannar
10.Ocak.2012, 18:47
Galatasaray'ın ayarttığını nereden biliyorsun. Elinde belgen, kanıtın var mı? Yoksa normal hayatında da her söylenene inanacak bir yapın mı var? Çünkü Galatasaray'ın transferleriyle ilgili kim ne dese inanıyorsun. Galatasaray'ın dedikleri hariç.

Galatasaray teklif yapar. Takım kabul eder ya da etmez. Olay bu şekilde devam ederken oyuncu transferine izin vermeyen takımına tavır alıyorsa biz ne yapalım.

Bu durum belgelenirse ve Galatasaray ceza alırsa hakettiği için alır. Belgeleri göremeyecek kadar aciz, gördüğümüz belgelere rağmen bizi bitirmeye çalışıyorlar diyecek kadar da akılsız değiliz.

bu kısım hoşuma gitti.

ayrıca Ankaragücü başkanının Kulüpler birliği toplantısından çıkarken sarf ettiği sözleri kulagımla duydum.Bizle görüşmeden oyuncuları ayartıyorlar dedi.Ve bahsettiği takımların içinde Fenerbahçe de vardı. Biz de buna mı inanalım yani?

ReaList
10.Ocak.2012, 19:25
DisCo

Görünen köy kılavuz istemez der atalarımız. Olay zaten TFF nezdinde şikayetler arasına intikal etmiş durumda. Zaten ortada bir belge olsa bu çoktan ceza-i yaptırıma uğramıştı bile.

Sen olayı "Galatasaray teklif yapmış kulübü kabul etmemiş oyuncu da kulübüne tavır almış" diye masumane olarak yorumlarsın, Ben "Galatasaray Kayseri'nin veya Manisa'nın artık hangi başka kulüplerde varsa Galatasaray'ın bu teklifinin reddedilmesine rağmen karşı cephenin oyuncunun kafasını karıştırıp kulübü zor durumda bırakarak transfere zorlaması" diye etik dışı olarak yorumlarım.

Galatasaray bugün lider, her şey yolunda takır takır da gidiyor. Bugün bu olaylardan dolayı olası bir ceza alınması halinde akla gelecek ilk şey -Özellikle yaratılan Kamuoyu ile- "Biz etik kural dışı davrandık ceza aldık" mı olacaktır ? Yoksa "Fenerbahçe'yi kurtarma operasyonu, Tff'nin oyunları bunlar önümüzü kesmeye çalışıyorlar" mı olacaktır ? Daha sezon başındadır şu iki kulübün lehine ve aleyhine hakem hataları olmasına rağmen "TFF Fenerbahçe'yi kollamasa zirvede olmazdı" çıkarımı dayanıyorsa buraya, olası böyle bir olayda neler konuşulacağını tahmin etmek zor olmasa gerek.

nannar

ayrıca Ankaragücü başkanının Kulüpler birliği toplantısından çıkarken sarf ettiği sözleri kulagımla duydum.Bizle görüşmeden oyuncuları ayartıyorlar dedi.Ve bahsettiği takımların içinde Fenerbahçe de vardı. Biz de buna mı inanalım yani?

Ankaragücü başkanı o oyunların sözleşmelerinin feshedildiğinden doğal olarak hepsinin serbest bir oyuncu olduğundan haberi yok herhalde ? Ayrıca şöyle bir haber var ama gerçekliği tartışılır.
http://spor.milliyet.com.tr/turgut-kacti-aslan-yakaladi/spor/spordetay/10.01.2012/1486860/default.htm

DisCo
10.Ocak.2012, 19:35
Görünen köy kılavuz istemez der atalarımız. Olay zaten TFF nezdinde şikayetler arasına intikal etmiş durumda. Zaten ortada bir belge olsa bu çoktan ceza-i yaptırıma uğramıştı bile.

Sen olayı "Galatasaray teklif yapmış kulübü kabul etmemiş oyuncu da kulübüne tavır almış" diye masumane olarak yorumlarsın, Ben "Galatasaray Kayseri'nin veya Manisa'nın artık hangi başka kulüplerde varsa Galatasaray'ın bu teklifinin reddedilmesine rağmen karşı cephenin oyuncunun kafasını karıştırıp kulübü zor durumda bırakarak transfere zorlaması" diye etik dışı olarak yorumlarım.

Galatasaray bugün lider, her şey yolunda takır takır da gidiyor. Bugün bu olaylardan dolayı olası bir ceza alınması halinde akla gelecek ilk şey -Özellikle yaratılan Kamuoyu ile- "Biz etik kural dışı davrandık ceza aldık" mı olacaktır ? Yoksa "Fenerbahçe'yi kurtarma operasyonu, Tff'nin oyunları bunlar önümüzü kesmeye çalışıyorlar" mı olacaktır ? Daha sezon başındadır şu iki kulübün lehine ve aleyhine hakem hataları olmasına rağmen "TFF Fenerbahçe'yi kollamasa zirvede olmazdı" çıkarımı dayanıyorsa buraya, olası böyle bir olayda neler konuşulacağını tahmin etmek zor olmasa gerek.

Senin elinde belge olmadan da bazı şeylere inanabilirsin. Ben bu inanma durumuna karşı çıkmıyorum. Art niyetli olsam görünen köy klavuz istemez lafını soruşturmada niye kullanmıyorsun derdim.Kayserispor başkanı böyle bir şey dediyse onun üzerinden yorumlamana kim karşı çıkabilir. Yorumunda Galatasaray'ın bu işi yaptığı yönündedir. Devamında bende senin bu düşünceni yorumladım. Bu rahatsız etmemelidir.

Başkasının fikirlerine göre değil kendi düşüncem doğrultusunda Galatasaray yapsın yapmasın oyuncuyu ayartmak doğru değildir diyorum. Galatasaray ayartmışsa cezasını da çeker diyorum. Toplum farklı yönde bakıyorsa komplo teorisi diyorsa beni bağlamaz. Ben toplumun temsilcisi değilim.

europeanconquer
10.Ocak.2012, 21:08
Eğer bizim ceza almamızı istiyorsan git araştır bul ispat et ve gel öyle konuş.Yaptığın ayıptır.Bir Galatasaraylı şike soruşturması konusuna gidip Fenerbahçe'nin hala düşürülmemiş olmasını anlamak güç dese kıyameti koparırsınız.Biraz empati lütfen.

Flawless Victory
10.Ocak.2012, 21:26
Demek gidip onu yazmak lazım.

E.Cartman
10.Ocak.2012, 21:38

Birincisi dünyanın her yerinde eğer kulübe teklif yapılacaksa ilk oyuncunun fikri sorulur, oyuncu bi yoklanır. Gelmek istiyor mu istemiyor mu diye. (Hatta 1-2 gün önce Balotelli Moratti'nin kendisini arayıp gelmek isteyip istemediğini sorduğunu söyledi.) Eğer oyuncu gelmek isterse kulüple anlaşılır, sonra oyuncuyla sözleşme imzalanır. Yoksa Man.City gider Messi'nin 250M€'luk sözleşme fesih bedeli değerini Barca'nın önüne koyar, elini kolunu bağlar sonra oyuncuyla görüşür ama gelmeyecek adam için bu kadar uğraşmaya, zaman kaybetmeye değer mi, değmez. İkincisi biz direk kulüple görüşsek bile bu görüşme mutlaka oyuncunun kulağına gider, siz oyuncuyla konuşsanızda konuşmasanızda oyuncu büyük bir kulüpten gelen teklifin reddedildiğini öğrenirse zaten demoralize olur, isteksiz davranır. O yüzden illa her şeyden bir şey çıkarmaya çalışmayın. Üçüncüsü kimsenin elinde bi belge yok, ortada kesin bişey yok, boşuna ceza meza diye kimse düşünmesin, zorlamasın bir iki lafla hiç kimse ceza almaz. Son olarakta Burak abinin dediği gibi belgeler ortaya çıkar bizde ceza alırsak ortada olan belgelere rağmen bizi bitirmeye çalışyorlar demeyiz merak etmeyin.

Bu arada Turgut'la ilgili SporX'te de şöyle bi haber var http://www.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/terimin-gozdesine-firsatcilik-yapmayalim-freniSXHBQ263608SXQ

barahir
10.Ocak.2012, 23:16

Çok teşekkür ederiz iltifatların için. Burası hiç yeri değildir ancak artık herşeyin bi sınırı var.. Ne demek akılsız? Ne demek aciz? ağzından çıkanı kulağın duysun..

ReaList
11.Ocak.2012, 00:34
Ben kimsenin ceza almasını istemiyorum öyle bir niyetimde yok ama bugün Kayserispor ve Manisaspor'un en önemli 2 oyuncusu bu olaylardan dolayı kadro dışıysa bunu doğal birşeymiş gibi karşılamak bana ters. Benim belgeyle işim olmaz bu benim işim değil bu olayı şikayet edenler bunun peşinden gider zaten. Bu etik bir durum değil ve bunu dile getirdim kişisel olarak saldırmanıza gerek yok.

Bu Arada
Dilara Gönder
Abdul Kader Keita , 6 aylığına Galatasaray'da kiralık oynamak üzere anlaştı :)

byariff
11.Ocak.2012, 00:38
Umut Ofkeli ; Yönetimden bir ağabeyimizin "dediğine göre" 6 aylığına kiralık olarak anlaştığmız yeni transferimiz: Abdul Kader Keita..

DisCo
11.Ocak.2012, 00:40
Riera ile Keita'yı takas yapsaydık iyi olurdu.

Suicider
11.Ocak.2012, 00:43
Tepkiler normal arkadaslar bunlar artarak devam edicek sorun etmeyin bence :)

Keita diyolar ama bakalim resmi olarak görmeden inanmam.

Suicider
11.Ocak.2012, 00:54
Fatih Terim shaqiri yi istedigini söylemis.Turgutu da Hakan Kutlu ya sordugunu istemezseniz almayiz dedigini onunda 'sorun yok' dedigini söyledi.

byariff
11.Ocak.2012, 00:59
Terim : ''Keita için bir çalışma varmı bilmiyorum.Ama tekrarlıyorum, böyle bir isteğimiz olmadı.''

byariff
11.Ocak.2012, 01:07
Gokmen Ozdemir : Abdel kader Keita bugün 500bin dolar kiralama bedeliyle Galatasaray'a teklif edildi. (Cine 5)

Cine5"i acin izleyin arkadaslar orda soluyorlar bunlari.

byariff
11.Ocak.2012, 01:13
Gökmen Özdemi: SHAQIRI icin teklif edilen rakam bonuslarla birlikte 11 milyon Euro. Cine5

sui generis
11.Ocak.2012, 01:17

evet, siz çok akıllısınız.

DisCo
11.Ocak.2012, 01:24
evet, siz çok akıllısınız.

Bu yorumunu biraz daha açıklarmısın? Geçen seferden sonra şansını fazla zorlamaya başladın çünkü.