View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
davidvilla
20.Kasım.2013, 11:33
Serdar Aziz mi ? Umarım öyle bir hataya düşmeyiz.
LaigLeNoiR
20.Kasım.2013, 11:46
Semih'de sanırım bel fıtığı varmış, ameliyat olursa sezonu kapatacak olmaz ise de futbol hayatı tehlikeye girebilecekmiş.
Semih'in yerine Serdar'ı düşünüyor olabilirler.
Nocna Mora
20.Kasım.2013, 16:28
Serdar Aziz fazlasıyla yetersiz ve kötü bir savunma oyuncusu. Zaten hallaç pamuğu gibi olan savunmamız çok daha kötüler eğer alınırsa. Koy Gökhan Zan'ı, Hakan Balta'yı oynasın.
europeanconquer
20.Kasım.2013, 16:33
Sezer Özmen Serdar Aziz'den iyidir.
caner485
20.Kasım.2013, 17:03
Öme toprak niye düşünülmüyor anlamıyorum. Zaten serdarı 3 ten aşağı alamazsın satmazlar yani 3 e onu alacağına 5-6 ya ömeri almak daha mantıklı
Fearless Coward
20.Kasım.2013, 17:19
Ömer çok zor gelir buralara.Adam Lever'in en önemli oyuncularından anca Serdar gelir Sezer Özmen'de olur farketmez ama zaten önceliğimiz sol bek olmalı stoper bir şekilde hallolur Gökhan Zan-Semih'e bile razıyım ben farketmez orası önce bir sol bek şart.
nerazzuri
20.Kasım.2013, 17:37
el shaarawy dedikoduları arttı. gelir mi ki bu yaşta?
eng1n
20.Kasım.2013, 17:38
Serdar Aziz'in son 3 fm serisinde profili hep aynı bu adam gram ileri gitmedi.
caner485
20.Kasım.2013, 17:47
el shaarawy nin gelceğini hiç sanmam bu yaşta. Bugün milan satılık desin bir çok kulüp kapısına yatar milanın. Hele sneijder takası falan yalan gibi geldi bana.
davidvilla
20.Kasım.2013, 19:55
eğer semih haberleri gerçekten dogruysa, ben size söyleyeyim, sezonu kesinlikle kapatır.
Öyle bir ameliyattan sonra yeniden kendine gelip forma girmesi 1 yıldan bile fazla süre alıyor bazen.
Savunmada çok berbat durumdayız bakalım ne olacak. Basıp parayı ara transferde mutlaka türk veya yabancı sağlam oyuncular almamız şart. Bir arkadaş demiş stoper kapatılır sorun değil falan sol bek alınsın diye. Asıl bence tam tersi, sol bek bir türlü kapatılır yıllardır bir türlü idare ettik. Biz Riera sol bekteyken ceyrek oynadık. Ujfalusi-Semih ikilisi varken sol bek Balta idi, fırtınalar estirdik. Ama Ujfalusi bitti, stoperden Semih de giderse işimiz çok acayip zorlaşır. Zaten adam gibi bir ikili tutturamadık bir de sürekli oynayan oyuncumuz da eksilirse büyük yanarız.
el shaarawy sene başı 30 m € a city almak istiyodu gitmek istemedi yalanında ötesi o haber
E.Cartman
20.Kasım.2013, 23:17
El Shaarawy'nin gelme olasılığı < LeBron'un gelme olasılığı
Fearless Coward
03.Aralık.2013, 19:41
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/99077/galatasaraydan-gansoya-yakin-markaj
Hadi hayırlısı. :D
MoisHaLe
03.Aralık.2013, 23:05
Ganso'nun sakatlık problemi yok muydu ?
C h A o S
04.Aralık.2013, 01:30
Bize gelmeye en yakın isim Serdar Aziz gibi.Serdar'ın 11 için düşünülmeyeceğini varsayarak kadro derinliği açısından yararlı olur diye düşünüyorum.Birde K.Paşa maçında dikkatimi çekti Barış Başdaş baya sağlam gözüktü bana.23 yaşında gencecik adam.
Fearless Coward
04.Aralık.2013, 01:39
Valla Ömer Toprak gelmez bize zaten o yüzden Serdar Aziz'e bile razıyım ben.Bir sol bek bir stoper'e takviye iyi olur devre arasında.Ganso falan hiç uğraşmamak lazım madem Ganso'yu alıyorsun 1 adam yolla o zaman.Sneijder gidiyor mu yoksa Ganso'yu istiyoruz onu da anlamadım ben bizim önceliğimiz sol bek olmalı.
uAburak89
04.Aralık.2013, 02:27
Serdar Aziz inanılmaz düşüşte, gereksiz bir transfer olur.
Fearless Coward
04.Aralık.2013, 02:29
Yedek olsun yeterli son maçında kırmızı kartta gördü gereksiz bir şekilde gitmeyi kafasına koymuş gibi.Ama asıl öncelik sol bek olmalı Carlinhos'u Terim çok istemişti ama Aysal almamış sanırım bi görseydik onu be Terim çok diretti bence Aysal'a sol bek için ancak alınmadı.
MoisHaLe
04.Aralık.2013, 02:37
bir defans chedjou yerine, ( Ömer Toprak, Serdar Aziz) Bir Sağ bek Eboue yerine, Bir sol bek ve orta saha ile kanatlara takviye şart...
Fearless Coward
04.Aralık.2013, 02:39
Bu Chedjou'da artiz artiz konuşuyor tüm sorumluluğu üstleniyorum falan üstleneceksen üstlen artık yahu ilk devre bitti neyin üstlenmesi artık. :D Dany ve Amrabat bir an önce giderler umarım boşuna yabancı sayımızı fazla tutuyorlar.Riera'da gitmeli ama Avrupa'da falan iş görebilecek bir oyuncu sezon sonu da gidebilir.
uAburak89
04.Aralık.2013, 02:42
Yiğit Gökoğlan vakası olur, bize yedek stoper lazım değil ki. Bize direk oynayacak lider özellikli tecrübeli bir stoper lazım. Semih'ten Bülent Korkmaz yaratmak istiyorsak veya ona yakını, yanına da Popescu gibi adam lazım. Ujfalusi varken gördük bunun işlediğini zaten. Chedjou olmadı, herkes Dany gitsin Serdar gelsin diyor da ne değişecek ki? Bence Chedjou gitsin yerine başka biri gelsin. Dany 4. tercih olur bu sezon için, sonuçta aldığı para 1 milyon euro civarı ve yedekliği çok sorun edecek bir yapısı yok. Serdar veya başka Türk stoper alınacaksa da sezon sonu alınır.
Sol bek şart zaten Sabri sol bek oynuyor yani o duruma geldik. Bunun dışında da ben transfer olacağına sanmıyorum, devre arası çok adam alamazlar. Benim beklentim, Chedjou, Riera, Amrabat'ın gitmesi, bir stoper bir de sol bek gelmesi. Bunun dışında iş yapabilecek Türk oyuncu alabilirlerse iyi olur ama dediğim gibi zor görüyorum bu ihtimali.
Nocna Mora
04.Aralık.2013, 02:48
Serdar Aziz gereksiz olur bence. Yetersiz bir isim çünkü.
Ayrıca Chedjou devre arasında satılmaz. İnanılmaz bir elde patlama olur. En azından sezon sonu aldıgımızdan 2-3 M €'luk bir zararla satabiliriz. Fakat yanlış olan şu ki Semih ve Chedjou'da aynı tip oyuncular. İkisi birlikte oynadığı zaman çok sırıtıyorlar bu nedenle. Ujifalusi - Chedjou ikilisi olsa mesela çok iyi olurdu. Aynı Semih - Uji ikilisi gibi. Yanlış bir transfer oldu. Yoksa adamın da sucu yok yani bu durumda. Tabii ki daha tecrübeli ve kaliteli bir isim alınmalıydı bence o ayrı konu.
nannar
04.Aralık.2013, 02:58
yedek stoper gökhan zan varya zaten. kesnlikle gökhan şu anda TR de yedek oturabilecek en iyi türk stoperlerdendir.serdar azize falan gerek yok. alınabiliyorsa ömer alınsın. yabancılardan riera,dany,amrabat yerlilerden aydın,engin,yekta,yiğit falan ne iş yapar bu takımda yahu ? :)
uAburak89
04.Aralık.2013, 03:06
Valla ben Chedjou'da hırs göremiyorum, istek göremiyorum geldiğinden beri. Sorumluluk da almıyor, özellikle Semih ile birlikte oynadıklarında yaptıkları iki şey var, yan pas ve geri pas. Bence şu anda yedek denilen Gökhan Zan takımın bir numaralı stoperi performans açısından. Sağ bek Eboue'nin de stabil bir performansı yok, canı nasıl isterse öyle oynuyor. Sol bek zaten yok. Muslera da sakatlanınca üst üste gelen kötü sonuçlar çok normal. Bence ne orta saha ne de hücuma devre arası takviyeye gerek yok, bizim önce savunma sorununu çözmemiz lazım. Özellikle Mancini gibi bir teknik adamı getirdiysek bu şart. Fatih Terim'e göre en iyi savunma hücumdu, 65-70 risk alma zamanıydı, motivasyonu ön planda tutuyordu. Mancini daha çok düzen adamı, kadro planlamamız ayrı sıkıntı, teknik direktör planlamamız ayrı sıkıntı.
Kaka Leite
04.Aralık.2013, 03:38
Şu stoper işi için Ujfa gibi birisi lazım. Bana göre bu seviyede bir Türk oyuncu Ömer'den başka yok ki onu da Leverkusen kesinlikle bırakmaz.
Takım olarak harika bir sezon geçiriyorlar ve takımın önemli bir yerinde duruyor Ömer şuanda.
Ganso transferine de akıl sır erdiremiyorum, 3 AMC oynayacak sanıyorum ki yoksa Sneijder'i kanat oynat aynı verimi alacaksın Ganso ile.
Jermain Lens'i neden hiç bir Türk takımı istemiyor acaba?
Çok beğeniyorum, fiziksel olarak mükemmel bir kanat oyuncusu. Beşiktaş bir ara ilgileniyordu sonra vazgeçti ya da alamadı sanıyorum.
Redrum
04.Aralık.2013, 09:27
Jermain Lens bence de harika bir oyuncu ama baya maliyetli olur ayrıca Türkiye'de oynayacağını sanmam. Ayrıca Gökhan Zan taş gibi stoper bence Zan - Semih güzel ikili olur. Yeter ki sol bek alalım.
davidvilla
04.Aralık.2013, 11:32
Eğer transferi Mancini'nin direktifleri üzerine yaparlarsa ki beklentimiz o yönde,
Stoper ve sol bek gelir. Terry ve Kolarov olabilir.
William Rookwood
04.Aralık.2013, 12:27
Bende Gökhan Zan ve Semih'in oynamasından yanayım. Sol bekte yabancı olur böylelikle kontejyandan tasarruf etmiş oluruz.
davidvilla
04.Aralık.2013, 14:01
ManU Sneijder karşılığında Nani ve Valencia'ı vermeye hazır.
Kaynak : Express UK (http://www.express.co.uk/sport/football/446608/Man-United-ready-to-offer-Nani-AND-Antonio-Valencia-to-sign-Chelsea-target-Wesley-Sneijder)
Redrum
04.Aralık.2013, 14:02
ManU Sneijder karşılığında Nani ve Valencia'ı vermeye hazır.
Kaynak : Express UK (http://www.express.co.uk/sport/football/446608/Man-United-ready-to-offer-Nani-AND-Antonio-Valencia-to-sign-Chelsea-target-Wesley-Sneijder)
kabul edilmiştir :D
Kaka Leite
04.Aralık.2013, 14:52
Jermain Lens bence de harika bir oyuncu ama baya maliyetli olur ayrıca Türkiye'de oynayacağını sanmam. Ayrıca Gökhan Zan taş gibi stoper bence Zan - Semih güzel ikili olur. Yeter ki sol bek alalım.
Şuan oynadığı takım da büyük bir takım değil ki. Kiev de oynuyor ve bence gelebilir.
Maliyetli olur orası ayrı konu ama şöyle bir bakınca Galatasaray yedek kulübesinde boşa ekmek yiyen oyuncuları yollamayı başarırsa kâr bile eder. :icon_biggrin:
Lens'i çok çok beğeniyorum. Bruma'nın karşısına koyacaksın onu taş gibi oyuncu. Bir stoper ve bir sol bek ile işlem tamam.
mustinho03
04.Aralık.2013, 15:50
bu takim napip edip ocak ayinda riera, amrabat, eboue, dany yollamali saglam bir sol bek ujfa gibi savunmaya adam ve de eboue gibi isine gelince oynayan degil her mac var gucunle savasacak bir sag bek alinmali bu takimin onceligi savunma oyunculari olmasi lazim.
William Rookwood
04.Aralık.2013, 16:50
Eboue, Riera, Dany ve Chedjou'ya; İngiltere'den, Fransa'dan ve Almanya'dan talipler varmış.
Fearless Coward
04.Aralık.2013, 16:53
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/99140/galatasarayda-yolcular-belli-oluyor
Yol verin gitsin şu gereksiz yabancılara.Mancini istediği kadroyu oluştursun bakalım o zaman da başarılı olamazsa onun üstüne gideriz şuan ona bir tepkim yok kursun bakalım kadrosunu.
C h A o S
04.Aralık.2013, 16:57
Chedjou'ya teklif varsa anında satılmalı.Diğer söylenen yabancıların gönderilmesi zor olmaz.Ancak Chedjou'ya 4 milyon veren varsa bir dakika düşünülmeden satılsın.
MoisHaLe
04.Aralık.2013, 17:00
3-4 neyse satılmalı ya. zararın neresinden dönersen kardır..
europeanconquer
04.Aralık.2013, 17:29
Chedjou bana göre iyi bir stoper ancak Dany gibi ne yapacağı belli olmayan saatli bomba niteliğinde bir oyuncu,o yüzden satılması doğru olur.
sananes
04.Aralık.2013, 18:41
Fatih Terim'i çok seviyor Galatasaray taraftarı ama bizzat kendi isteyerek aldırdı diye bildiğim 4 yabancının maliyetini düşündüğümüzde büyük soru işareti uyandırıyor bende.
Dany + Amrabat + Chedjou + Bruma = kaç milyon euro ediyor. 30 milyonu var mı bu 4'lünün?
Fearless Coward
04.Aralık.2013, 18:49
Şimdi baktım da Dany 3.3 Milyon,Amrabat 7 , Bruma 10 , Chedjou 6.3 dediğin gibi 30 milyon sayılır harbi ne para harcamışız şu 4'lüye.
mustinho03
04.Aralık.2013, 20:19
Fatih Terim'i çok seviyor Galatasaray taraftarı ama bizzat kendi isteyerek aldırdı diye bildiğim 4 yabancının maliyetini düşündüğümüzde büyük soru işareti uyandırıyor bende.
Dany + Amrabat + Chedjou + Bruma = kaç milyon euro ediyor. 30 milyonu var mı bu 4'lünün?
Zaten terim her geldiginde bi enkaz birakip gidiyor amrabat 7-8 milyon Euro edicek adam mi ya kayseri iyi kakaladi bize dany de ayni 3.3 milyon euro ama bruma daha gekc iyi islenirse gercekten ileride iyi paraya satilir
Fearless Coward
04.Aralık.2013, 20:32
Bruma iyi transfer ya kumaşı var dün gösterdi kendini ama bitiricilik 0 yeteneği var ona lafımız yok ancak biraz vuruşlarını geliştirsin olmaz böyle. :D Penaltıyı da dans ederek attı resmen kaçırsa dans ederek döverlerdi. :D Terim'in zararından çok yararı vardır bu kulübe Sneijder'i sırf kulüp zarara girmesin diye istememiş adamdan bahsediyoruz.
sui generis
04.Aralık.2013, 20:42
Bruma'yı ben Dia'ya benzetiyorum. Bakalım geleceği nasıl olacak.
Stopere ilk yazılması gereken isim Gökhan bence. Yanına da Chedjou olur heralde. Semih bence şu haliyle oynamayı hak etmiyor. Serdar Aziz'in de Galatasaray'a hiçbir faydası olmaz.
Bu takıma stoper, sol bek kadar yedek kaleci ve sağ bekte lazım. Eboue yollanıp bir isim alınmalı.
IcedEarth
04.Aralık.2013, 20:46
Bruma iyi transfer ya kumaşı var dün gösterdi kendini ama bitiricilik 0 yeteneği var ona lafımız yok ancak biraz vuruşlarını geliştirsin olmaz böyle. :D Penaltıyı da dans ederek attı resmen kaçırsa dans ederek döverlerdi. :D Terim'in zararından çok yararı vardır bu kulübe Sneijder'i sırf kulüp zarara girmesin diye istememiş adamdan bahsediyoruz.
İşte yanlışlık orada zaten. Kulüp Sneijder gibi bir oyuncudan zarara girmez. Hiç satamazsan kazandırdığı başarıdan sattırdığı formadan parasını çıkarır. Amrabat, Dany, Riera, Chedjou gibileri kulübü zarara uğratır. Ne doğru düzgün forma sattırır, ne başarı kazandırır, ne de giderken para kazandırır böyle oyuncular. Böyle lüzumsuz oyuncuların sadece bonservisleri için toplamda 25 milyon euroya yakın para çıktı bir de. Böyle 4 tane oyuncu alacağına 2 tane kaliteli oyuncu al, işini görsün.
Bugün Sneijder'i satacak olsak en kötü ihtimalle ödediğimiz parayı bize önerirler. Ama yukarıda adlarını saydıklarıma verilecek toplam miktar taş çatlasa 12 milyon eder.
byariff
04.Aralık.2013, 21:04
bruma,melo,muslera kalip obur yabancilarin alayi satilmasi lazim revizyon sart.
mustinho03
04.Aralık.2013, 21:11
İşte yanlışlık orada zaten. Kulüp Sneijder gibi bir oyuncudan zarara girmez. Hiç satamazsan kazandırdığı başarıdan sattırdığı formadan parasını çıkarır. Amrabat, Dany, Riera, Chedjou gibileri kulübü zarara uğratır. Ne doğru düzgün forma sattırır, ne başarı kazandırır, ne de giderken para kazandırır böyle oyuncular. Böyle lüzumsuz oyuncuların sadece bonservisleri için toplamda 25 milyon euroya yakın para çıktı bir de. Böyle 4 tane oyuncu alacağına 2 tane kaliteli oyuncu al, işini görsün.
Bugün Sneijder'i satacak olsak en kötü ihtimalle ödediğimiz parayı bize önerirler. Ama yukarıda adlarını saydıklarıma verilecek toplam miktar taş çatlasa 12 milyon eder.
Aynen katiliyorum dediklerine amrabat gibi luzumsuz bir oyuncuya bu kadar katlanilmasi basli basi bir hata chedjou vericegi paraya daha iyi ujfalusi gibi tecrubeli birini alabilirlerdi.rieradan da kurtulamadilar ee hangi enayi yillik 2.9 milyon euroyu birakip gider ah ah soylenecek cok sey var ama sayfalar yetmez :D
C h A o S
04.Aralık.2013, 22:01
Arif'e katılıyorum.O 3 yabancı oyuncumuz kalsın gerisini satalım.Kadroyu bir şekilde gençleştirmek lazım.Ligin en yaşlı kadrosuna sahibiz.
Sneijder sık sakatlık problemi yaşayacak gibi.Manu felan istiyorsa zaten kalmasına imkan yok.Aldığımız fiyata verelim.Olmadı Nani takası yapalım.Daha iyi olur.
Umuyoruz Mancini devre arası ve sezon sonu takımı yenileyip kendi istediği şekilde kadro kurar.Akıllı adamsa zaten bunu yapar.Zaten imkan vermiyorum takımda kalıpta bu kadroyu yenilememesine.
Redrum
04.Aralık.2013, 22:24
Şuan oynadığı takım da büyük bir takım değil ki. Kiev de oynuyor ve bence gelebilir.
Maliyetli olur orası ayrı konu ama şöyle bir bakınca Galatasaray yedek kulübesinde boşa ekmek yiyen oyuncuları yollamayı başarırsa kâr bile eder. :icon_biggrin:
Lens'i çok çok beğeniyorum. Bruma'nın karşısına koyacaksın onu taş gibi oyuncu. Bir stoper ve bir sol bek ile işlem tamam.
Dediklerine katılıyorum ama Dinamo 9m euroya aldıgı adamı 15ten aşagıya bırakmaz :D
IcedEarth
05.Aralık.2013, 14:46
Bir de Sneijder'e karşılık Nani+Valencia konuşuluyor. Bence Manchester ikisini birden vermez. Verse bile 4-4-2 sisteminde Valencia neyse de Nani intihar olur. Yani bu tip kanat alacaksak Sneijder tutulmalı ve 4-2-3-1 sistemi oturtulmalı.
Nocna Mora
05.Aralık.2013, 15:01
Muslera'yı da satıp 1-2 sezon içinde yerine Onur'u alsak çok güzel olur aslında. İnanılmaz yüksek bir grafik çiziyor Onur. Bırakır mı Trabzon bilmem ama Onur'u alırsak 7-8 yıl kaleci problemi çekmeyiz.
Onur
YABANCI SAĞ BEK
Semih
STOPER
YABANCI SOL BEK
Melo
Selçuk
Sneijder
Umut
Bruma
Burak
Belki bir yerli sağ açık transferi olabilir.
nekop
05.Aralık.2013, 17:13
Muslera'yı da satıp 1-2 sezon içinde yerine Onur'u alsak çok güzel olur aslında. İnanılmaz yüksek bir grafik çiziyor Onur. Bırakır mı Trabzon bilmem ama Onur'u alırsak 7-8 yıl kaleci problemi çekmeyiz.
Sen bu mesajı yazdıktan yarım saat sonra Onur ile sözleşme uzatıldığına dair haberler geldi. :)
zeck17
05.Aralık.2013, 20:01
tek yabancı hakkı olsa muslera ile kullanırım hem galatasarayda başarılı türk kaleci hiç olmadı...
Fearless Coward
05.Aralık.2013, 20:04
Muslera,Bruma ve Melo kalsın gerisini yollasınlar.Drogba'da 1 sezon daha kalsın bir sakıncası olacağını zannetmiyorum.Sneijder ise bence gidecek gibi görünüyor devre arası olmazsa sezon sonu kesin gider gibi.EPL'ye gideceğini düşünüyorum Sneijder'in.
eng1n
05.Aralık.2013, 21:28
Drogba devre arası olmadı sezon sonu Chelsea'ye gidecek gibi. Burak'ın form durumu düşünüldüğünde bir forvet ihtiyacı doğabilir.
Redrum
06.Aralık.2013, 00:02
Devre arasında makul bir fiyata satsak ya? Veya Terry ile takas etsek :(
cureshot
06.Aralık.2013, 00:17
Drogba 2 sene daha bizde oynar, sonra jübile yapıp teknik kadroya dahil olur, yapılması gereken budur bence.
Fearless Coward
06.Aralık.2013, 00:49
Drogba'ya yeni sözleşme teklifimizi ilettik diye biliyorum ben ya da iletilecek geçtiğimiz günlerde haberleri çıktı zaten nereye Chelsea'ye gidiyor.Adamlar onu alacak olsa Eto'o'yu niye alsın.Valla Drogba 1-2 yıl daha oynar bizde bıraksın isterim bırakın şu Drogba düşmanlığını adamın yaşı kaç olmuş beklentiniz nedir anlamıyorum bu yaş için yapılanın en iyisini yapıyor kendisi.
Redrum
06.Aralık.2013, 01:23
Drogba'ya yeni sözleşme teklifimizi ilettik diye biliyorum ben ya da iletilecek geçtiğimiz günlerde haberleri çıktı zaten nereye Chelsea'ye gidiyor.Adamlar onu alacak olsa Eto'o'yu niye alsın.Valla Drogba 1-2 yıl daha oynar bizde bıraksın isterim bırakın şu Drogba düşmanlığını adamın yaşı kaç olmuş beklentiniz nedir anlamıyorum bu yaş için yapılanın en iyisini yapıyor kendisi.
Yaşla ne alakası var? Gökhan Zan da bu yaş için yapabileceğinin en iyisini yapıyor full oynatıyor muyuz? İsterse 50 yaşında olsun iyi oynayan adama laf yok ama sahada sadece show yapmaya çalışan, fantezi şutlar paslar deneyen, hayalet gibi gezen adam istemiyoruz. Hele hele 5 m euro verilmesini asla istemiyoruz. Oynayamadığından değil. Bilerek sallamıyor bu aralar. Gerek yok sallamayan oyuncuya da.
europeanconquer
06.Aralık.2013, 08:50
Zan ile Drogba kıyaslaması güzelmiş.
William Rookwood
06.Aralık.2013, 10:49
Bence Nani ve Valencia gelmez. Şuan ikiside Manu'nun as kadrosunda sürekli oynayan oyuncular. Onun dışında sadece bir oyuncuya bel bağlamamızda araştırma anlamında ne kadar zayıf olduğumuzu gösteriyor. Avrupa'da ne oyuncular var keşfedilmeyi bekleyen.
nannar
06.Aralık.2013, 12:31
Bruma işlendiği taktirde Ribery'den daha üst düzey bir oyuncu olma potansiyeline sahip. Ama onu yetiştirecek hoca ve takımda da ona abilik edecek bir iki oyucu lazım.
Yabancılardan Sneijder,Melo,Bruma ve Muslera kalsın.Gerisi sezon sonu gidebilir.Drogba'nın hevesi kaçmış gibi görülüyor,yaşı da geldi.. Diğerleri zaten bize katkıdan çok zarar veriyor
Redrum
06.Aralık.2013, 13:01
Bruma işlendiği taktirde Ribery'den daha üst düzey bir oyuncu olma potansiyeline sahip. Ama onu yetiştirecek hoca ve takımda da ona abilik edecek bir iki oyucu lazım.
Yabancılardan Sneijder,Melo,Bruma ve Muslera kalsın.Gerisi sezon sonu gidebilir.Drogba'nın hevesi kaçmış gibi görülüyor,yaşı da geldi.. Diğerleri zaten bize katkıdan çok zarar veriyor
abi olur mu, adam 35 yaşında, niye öyle diyorsun kalsın takımda işte :))
cureshot
06.Aralık.2013, 13:10
Drogba'nın verdiği katkıyı veremeyenler de var, onlara tek laf edilmiyor ilginç.
Sorun her duran topun başına geçmesiyse o da teknik direktörün işi.
Ha teknik direktör ona o sorumluğu vermişse ve Selçuk filan da bu yüzden küsüyorsa birisinin de Selçuk'un azğındaki emziği alması lazım artık, böyle saçmalık olmaz.
Kaka Leite
06.Aralık.2013, 13:35
Drogba'nın verdiği katkıyı veremeyenler de var, onlara tek laf edilmiyor ilginç.
Sorun her duran topun başına geçmesiyse o da teknik direktörün işi.
Ha teknik direktör ona o sorumluğu vermişse ve Selçuk filan da bu yüzden küsüyorsa birisinin de Selçuk'un azğındaki emziği alması lazım artık, böyle saçmalık olmaz.
Teknik direktör sorumluluğu Drogba'ya vermiş olsa Selçuk zaten topun başına gitme çabasına da girmez.
Eğer sen memnunsan barajı bile geçmeyen frikiklerinden Drogba'nın bir şey diyemem. Ancak ben bir Galatasaray'lı olsam şu vuruşları ile Drogba hariç herkesin çekmesini isterim.
Tek sorun da duran top değil, biz bunu daha önce tartıştık sanırım görmedin onu.
cureshot
06.Aralık.2013, 13:43
Teknik direktör sorumluluğu Drogba'ya vermiş olsa Selçuk zaten topun başına gitme çabasına da girmez.
Eğer sen memnunsan barajı bile geçmeyen frikiklerinden Drogba'nın bir şey diyemem. Ancak ben bir Galatasaray'lı olsam şu vuruşları ile Drogba hariç herkesin çekmesini isterim.
Tek sorun da duran top değil, biz bunu daha önce tartıştık sanırım görmedin onu.
Burada hata Drogba'da değil, benim söylemeye çalıştığım şey o.
Mancini devreye girmiyorsa hatalı Mancini.
Olayın memnuniyet duymakla bir ilgisi yok. Drogba takıma çok katkısı olan bir oyuncu şu haliyle bile, bunu inkar edenler neye dayanıp ediyorlar anlamak mümkün değil. Dayanak noktaları duran toplarsa adamın bir suçu yok, teknik direktörün sözünü söylemesi gerekiyor. Söylemiyorsa söyleyenini bulmamız lazım.
Tartışılmıştır illa ki ama bu adamın ölüsünün bile bu lige fazla geldiğini gösteren her maç onlarca hareketi var. Maç içinde kopukluklar yaşıyorsa o da takımın halet-i ruhiyyesiyle alakalı çünkü bu adamın nasıl bir profesyonel olduğunu çok iyi biliyoruz.
Bir hava var basında, sanki saha içi başarısızlığın bütün sorumluları Wes-Drogba filanmış gibi gösteriliyor, alakası olmadığını görmemiz lazım Galatasaraylılar olarak.
Fearless Coward
06.Aralık.2013, 14:11
Koskoca Drogba bile istenmez oldu ya bu takımda daha 2 sene önce Mehmet Batdal oynuyordu arkadaş Türkiye'nin en iyi forvetine sahibiz hala laf ediyorsunuz. :D Duran toplarda haklısınız ben de inkar etmiyorum onu ancak o konu da sorumluluk aslında hocada olmalı nasıl biz FM'de kimin vuracağını seçiyorsak hoca da seçmeli.Ama Selçuk'ta frikiklerinde bir düşüş var gibi onun vurduğu toplar da da pek ışık yok zaten Galatasaray takımı duran top takımı değildir normal gollerini atar geçer fazla takmamak lazım.
Redrum
06.Aralık.2013, 14:16
Yahu adam sadece fantezi yapıyor ve koşmuyor diyorum behey! Koşamadıgından degil, ilk geldiginde fizik olarak hazır degilim diyordu ama eşşek gibi oynuyordu. Şimdi hazır ama takmıyor yahu, koşmuyor, showa oynuyor. Yetenegine ve kalitesine lafımız yok ama canı istedigi zaman oynayan adam istemiyoruz yahu ben bu sene Galatasaray'ın bütün maçlarını 90dk izledim siz sadece golleri mi izliyorsunuz?
cureshot
06.Aralık.2013, 14:31
Yahu adam sadece fantezi yapıyor ve koşmuyor diyorum behey! Koşamadıgından degil, ilk geldiginde fizik olarak hazır degilim diyordu ama eşşek gibi oynuyordu. Şimdi hazır ama takmıyor yahu, koşmuyor, showa oynuyor. Yetenegine ve kalitesine lafımız yok ama canı istedigi zaman oynayan adam istemiyoruz yahu ben bu sene Galatasaray'ın bütün maçlarını 90dk izledim siz sadece golleri mi izliyorsunuz?
Diğerleri % 100 mücadele ediyor yani öyle mi? Siz 90 dakika seyrettiğinize emin misiniz maçları?
cureshot
06.Aralık.2013, 14:37
Bu koşma olayı da yeni türedi, defansta sırtında 3 kişi geziyor sürekli, onun boşalttığı alanlara Burak efendi koşuversin de 2 gol atıversin bir zahmet.
35'lik Drogba koşmuyor diye eleştiri mi olur ya, el insaf vallahi.
Gncl1905
06.Aralık.2013, 14:59
Drogba şimdi koşmuyor, takmıyor diyorsunuz da şimdi hiçbir oyuncumuz iyi değil ki o iyi olsun. Drogba ile sözleşme yenilemezsek yerine daha iyisini bulabilecek miyiz ve bu bize Drogba ile sözleşme yenilemekten daha ucuza mı gelecek onu düşünmemiz lazım. Tamam, çok maaş alıyor da oraya kaliteli bir forvet almak istesen 10 milyondan kapıyı açarlar zaten(bizimkilerde vizyon yok ucuza kaliteli adam alamayız). Bir de maaşı olur alacağın elemanın. Ülkeye, takıma uyum sağlayacak mı sağlamayacak mı problem. Drogba, aslında sırf o değil tüm takım, motive edilmeli ilk önce. Transfer, maaş falan sonraki iş. Elimizdekileri maksimum düzeyde kullanalım da takviye yapılır illa ki.
Redrum
06.Aralık.2013, 15:01
Burak veya Umut drogbadan az mı gol atar diyorsunuz yani?
cureshot
06.Aralık.2013, 15:05
Burak veya Umut drogbadan az mı gol atar diyorsunuz yani?
Olay gol değil. Burak gol atarsa oyunda var olan bir oyuncu, onun dışında oyuna hiçbir etkisi yok. Drogba onun dışında bir oyuncu, sahada 89 dakika gezse bile ki gezmiyor, rakip savunmayla boğuşması + muhteşem saha görüşü + pasörlüğü onu bu iki oyuncunun da önüne geçiriyor.
Gncl1905
06.Aralık.2013, 15:07
Burak ve Umut Drogba'nın yaptıklarını yapamaz diyorum. Adam top alıyor/veriyor, top saklıyor, top indiriyor, gol atıyor, gol attırıyor; daha sayayım mı? Evet, son maçlardaki saçma sapan şutlarına ve geldiğinden beri kızdığım frikik takıntısına sinir oluyorum ama adam şu andaki en iyi forvetimiz. Bence tabi, futbolda tek doğru yok sonuçta.
Fearless Coward
06.Aralık.2013, 15:08
Şu maaş olaylarına da ayrı bir kılım sanki biz ödüyoruz. :D Drogba'yı yollasak çok eminim onun gibisini bulamayız ondaki oyun anlayışı hangi oyuncu da var ki neymiş sallamıyormuş nerden biliyorsun içini mi okudun. :D Futbolcunun başına her türlü talihsizlik gelir hatasız kul mu var şu dünya da.
Redrum
06.Aralık.2013, 15:10
Fakat Türk en iyi 2 forvete sahipken orada yabancı oynatıp Burak ve Umut'u heba etmemiz mantıklı mı? Ayrıca gol + asist olarak Burak en az Drogba kadar faydalı olur. Hele şu son bir aydaki Drogba dan iki kat daha faydalı olurlar.
cureshot
06.Aralık.2013, 15:11
Şu maaş olaylarına da ayrı bir kılım sanki biz ödüyoruz. :D Drogba'yı yollasak çok eminim onun gibisini bulamayız ondaki oyun anlayışı hangi oyuncu da var ki neymiş sallamıyormuş nerden biliyorsun içini mi okudun. :D Futbolcunun başına her türlü talihsizlik gelir hatasız kul mu var şu dünya da.
Ayrıca Sabri'ye verilen 1 milyon dolara daha çok acıyorum ben mesela, o ne olacak?
Bir tutturduk Drogba-Wes diye, sanki onlar gelmeden muhteşem top oynuyorduk da her şeyi bu ikili bozdu.
davidvilla
06.Aralık.2013, 15:12
Tartışma çok boş beyler.
Bu takım 4 2 3 1 oynayacaksa zaten en az 3 forvet gerekir.
He yok 4-4-2 oynayacaksa da 4 forvetin olması gerekir.
Yani Drogba gitse bile bir adam almamız lazım. Umut ve Burak biyonik mi.
He gol atmaya gelirsek Burak Drogba'dan fazla bile atar. Umut da baya bir atar.
Taa en başında da söyledim adam 36 yaşında. Tek forvet Burak oynamalı, Drogba çözemediğimiz zamanlar oyuna girmeliydi. Biz Drogba'yı tanrı ilan ettik.
Kadro mühendisliği zaten berbat. Burada terimci arkadaşlar konusup duruyor ama biz bu iki transferden sonra sistemi kadroyu falan acayip bozduk. Terim döneminde bu adamlarla 4-4-2 oynadık 4-2-3-1 oynadık 4-3-1-2 oynadık 4-3-3 oynadık. Yani Mancini gelene kadar zrilyon diziliş denedik.
Kısacası Mancini artık bir noktada kararını vermeli ve ara transfer dönemi de ona göre devam etmeli. İster Drogba kalsın ister gitsin.
Ayrıca ben de Drogba'nın gitmesini istiyorum. Bu kötü oynadıgı veyahut şov yaptıgı için değil, takım içi maaş dengesizliği yarattıgı için. Ama eğer 4231 oynayacaksak ki öyle gözüküyor 3 tane adam gibi santraforu elimizde bulundurmamız lazım.
Redrum
Abi Drogba'nın yerine oynayabilecek kaliteli topçumuz var hem de yerli ama tüm takımı toplasak bir tane sol bek ve sağ/sol açık yok. Bruma dışında diyelim hadi.
cureshot
Fakat Türk en iyi 2 forvete sahipken orada yabancı oynatıp Burak ve Umut'u heba etmemiz mantıklı mı? Ayrıca gol + asist olarak Burak en az Drogba kadar faydalı olur. Hele şu son bir aydaki Drogba dan iki kat daha faydalı olurlar.
Koskoca GS'nin 2 tane mi forveti olsun yani? Ben anlayamadım seni, ikisinin de heba filan olduğu yok, Burak zaten oynuyor, Umut da genelde yedekten gelip Türkiye'nin en iyi kulübe oyuncularından birisi.
Fearless Coward
06.Aralık.2013, 15:13
Drogba denen adam olmasa şuan ŞL'de 2. tur hesaplarını yapıyor olmazdık.Wesley ile Drogba bu takıma çağ atlatmıştır marka değerini yükseltmiştir.Eğer bu 2 ismin yerine sağlam oyuncular alınırsa yine bu 2 isim sayesinde olur.
cureshot
06.Aralık.2013, 15:16
Burak Drogba olmasa gol atarmış.
Afederseniz de tek silahı koşu yoluna atılan paslar olan bir adam Selçuk bu haldeyken nasıl gol atacak bir söyleyin de dinleyelim lütfen, gerçekten merak ediyorum bunu neye dayanarak söylediğinizi.
Gncl1905
06.Aralık.2013, 15:19
@davidvilla
Aynı fikirdeyim, her şey Mancini'ye bağlı artık. Drogba ile gider veya gitmez. Bize de saygı duymak düşer, yapacak bir şey yok. Mancini'ye de pek ısınamadım gerçi ama bakalım ne yapacak.
davidvilla
06.Aralık.2013, 15:21
Burak Drogba olmasa gol atarmış.
Afederseniz de tek silahı koşu yoluna atılan paslar olan bir adam Selçuk bu haldeyken nasıl gol atacak bir söyleyin de dinleyelim lütfen, gerçekten merak ediyorum bunu neye dayanarak söylediğinizi.
Burak'ı çok küçümsüyorsun şu berbat oynadıgını dusundugun sezonda bile;
13 lig maçında 6 gol 5 asisti var.
Bir sezon önce ligde 30 maç 24 gol 8 asist
Şamp ligi 9 maç 8 gol
Ondan önceki sezon Trabzonspor'da (Selçuk'suz)
Ligde 30 maç 32 gol 9 asist.
Bak bu istatistikler kardeşim, turkiye ligi de olsa öyle böyle istatistikler değil.
Her Burak tarzı golcu gol kaçırır. Torres Chelsea'ye ilk geldiğinde Drogba vardı yine. Torres şamar oglanına dönmüştü taraftarlar makara yapar olmuştu. Her bu tarz hızı ile iş yapan santraforun kötü dönemleri olur.
Redrum
06.Aralık.2013, 15:22
Drogba illa gitsin demiyorum. Ama 5 yabancı hakkını Drogba ile harcamak yazık oluyor. Burak sol kanatta heba oluyor. İki sene üst üste gol kralı olmuş bir oyuncu Burak. Burak a en çok kızan benim saçma sapan goller kaçırabiliyor evet ama beyler, örnek veriyorum,
----------------Drogba-------------
Burak-------Wesley----------Bruma
mı tercih edersiniz yoksa,
-----------------Burak/Umut-----------
Nani(veya başkası)---Wesley----Bruma
bunu mu? Daha verimli degil mi Türk - yabancı planlaması ikincisinde?
cureshot
06.Aralık.2013, 15:25
Burak'ı çok küçümsüyorsun şu berbat oynadıgını dusundugun sezonda bile;
13 lig maçında 6 gol 5 asisti var.
Bir sezon önce ligde 30 maç 24 gol 8 asist
Şamp ligi 9 maç 8 gol
Ondan önceki sezon Trabzonspor'da (Selçuk'suz)
Ligde 30 maç 32 gol 9 asist.
Bak bu istatistikler kardeşim, turkiye ligi de olsa öyle böyle istatistikler değil.
Her Burak tarzı golcu gol kaçırır. Torres Chelsea'ye ilk geldiğinde Drogba vardı yine. Torres şamar oglanına dönmüştü taraftarlar makara yapar olmuştu. Her bu tarz hızı ile iş yapan santraforun kötü dönemleri olur.
Ben size istatistikleri sormadım, Burak nasıl gol atacak bana onu söyleyin lütfen Drogba yokken.
Galatasaray maçlarının % 80-90'ını kapalı rakibe karşı oynar. Onun için alanları açacak bir Drogba ve kaliteli pas ayakları olmadan bu adam bize maç kazandıramaz kusura bakmayın.
davidvilla
06.Aralık.2013, 15:25
Drogba illa gitsin demiyorum. Ama 5 yabancı hakkını Drogba ile harcamak yazık oluyor. Burak sol kanatta heba oluyor. İki sene üst üste gol kralı olmuş bir oyuncu Burak. Burak a en çok kızan benim saçma sapan goller kaçırabiliyor evet ama beyler, örnek veriyorum,
----------------Drogba-------------
Burak-------Wesley----------Bruma
mı tercih edersiniz yoksa,
-----------------Burak/Umut-----------
Nani(veya başkası)---Wesley----Bruma
bunu mu? Daha verimli degil mi Türk - yabancı planlaması ikincisinde?
Kardeşim Nani'yi falan geçtim ben daha sezon başından beri Burak'ın tek ilerde oynaması gerektiğini söylüyorum.
İyi de olsa kötü de olsa herkes alıştıgı bildiği pozisyonda oynamalı.
Mesela ben olsam yapacagım ileri 4lü şöyle olurdu;
Aydın/Engin/Amrabat - Wes - Bruma
Burak
C h A o S
06.Aralık.2013, 15:26
Drogba gün geçtikçe daha kötüye giden bir performans sergiliyor.Fazlasına gerek yok.2 yıl daha sözleşme imzalayıp 40 yaşına kadar takımda tutmaya gerek yok.Kadroyu gençleştirmek lazım.Drogba'ya sezon sonu teşekkür edilip teknik kadroda bir yer teklif edilmeli.Futbola devam etmek istiyorsada Chelsea belki onu 1 sezon alabilir.Drogba'nın kafasında illaki jubilesini Chelsea'de yapmak vardır.Mourinho'da bunu düşünerek onu alabilir.
Drogba'ya geldiğinde bize lüks demiştim.İlk zamanlarında adama üç bacaklı diyorduk top vermiyordu rakibe.İyi anlamda "lüks" olduğunu göstermişti.Ama son zamanlarda bir lakaytlık bir laubalilik var.Ama sezon sonuna doğru performansı yükselirse ve önemli katkılar yaparsada taraftar olarak yine bağrımıza basarız o ayrı.Şu an için çok iyimser bir performansı yok.Gerçi dediğiniz gibi takım olarak çok kötüyüz.Buda Drogba'yı etkilemiş olabilir.Bakalım takımı ve Drogba'yı birde ikinci yarı görmek lazım.
davidvilla
06.Aralık.2013, 15:28
Ben size istatistikleri sormadım, Burak nasıl gol atacak bana onu söyleyin lütfen Drogba yokken.
Galatasaray maçlarının % 80-90'ını kapalı rakibe karşı oynar. Onun için alanları açacak bir Drogba ve kaliteli pas ayakları olmadan bu adam bize maç kazandıramaz kusura bakmayın.
Yahu kardeşim geçen sezon Drogba yokken biz kontratak mı oynuyorduk allah aşkına ?
Barca'da forvet Messi kontratak mı oynuyor Barca?
Real de Benzema var Burak gibi, kontra mı oynuyor Real.
Veya Manu Van Persie var rakiple 1gram temasa girmeyen adam Manu kontratak mı oynuyor?
Trabzon 80 puan yaptıgı sene kontratak mı oynuyordu ?
Her set hücumu yapan takımda Drogba gibi arkası dönük santrafor mu var? Artık futbol değişti eskidendi o işler. Futbol artık çok hızlı oynanıyor. Hızlı ve cabuk oyuncularla oynanabiliyor.
Drogba da eskiden çabuktu aç Chelsea'deki gollerini set oldugu duvar oldugu maç çok azdır. Hep hareketli hep yer değiştirerek oynardı. Ama artık eski hızında değil.
Redrum
06.Aralık.2013, 15:28
Geçen sene nasıl atıyorduysa aynı şekilde.
cureshot
06.Aralık.2013, 15:35
Yahu kardeşim geçen sezon Drogba yokken biz kontratak mı oynuyorduk allah aşkına ?
Barca'da forvet Messi kontratak mı oynuyor Barca?
Real de Benzema var Burak gibi, kontra mı oynuyor Real.
Veya Manu Van Persie var rakiple 1gram temasa girmeyen adam Manu kontratak mı oynuyor?
Trabzon 80 puan yaptıgı sene kontratak mı oynuyordu ?
Her set hücumu yapan takımda Drogba gibi arkası dönük santrafor mu var? Artık futbol değişti eskidendi o işler. Futbol artık çok hızlı oynanıyor. Hızlı ve cabuk oyuncularla oynanabiliyor.
Drogba da eskiden çabuktu aç Chelsea'deki gollerini set oldugu duvar oldugu maç çok azdır. Hep hareketli hep yer değiştirerek oynardı. Ama artık eski hızında değil.
Neyse anlaşamıyoruz. :)
Yanında Drogba, arkasında Wes-Selçuk olan Burak'a bile tam anlamıyla güvenmiyorken tek forvet Burak'ı kesinlikle desteklemiyorum ben, gol opsiyonlarını çok kısıtlı görüyorum.
Galatasaray temposu çok düşük bir takım ve Burak'ın bu düzende tek forvette başarılı olması inanın çok ama çok zor. Selçuk, Elmander, Wes, Drogba oynatıyor kendisini.
Selçuk eski Selçuk olacaksa, Wes satılmayıp sakatlıktan uzak duracaksa, en azından Bruma gibi bir açık oyuncusu alacaksak, bekler sürekli hücuma destek verecekse tamam satalım Drogba'yı, koyalım tek forvete Burak'ı.
cureshot
06.Aralık.2013, 15:37
Geçen sene nasıl atıyorduysa aynı şekilde.
Geçen seneki takım değiliz, bir de maçları 90 dakika izliyorum diyorsun, çok iyi izliyormuşsunuz gerçekten.
nannar
06.Aralık.2013, 15:40
Son yıllarda en güzel futbolumuzu hangi yıl ve hangi düzenle oynadık onu bir hatırlayalım.... Hatırlamayanlar için ben hatırlatayım. 4-4-2 düzeniyle fakat kenarlardaki emre ve engin sürekli melo'ya yardım ederken, Necati ve Elmander ikilisi de rakip hücumlarda orta alanı 6 kişiye tamamlıyordu.Daha dogrusu kısaca yazacak olursak "takım halinde hücum,takım halinde savunma" yapılıyordu. Şimdi ise Drogba kafayla indirecek de gol bulacagız ya da selçuk savunma arkasına burak'a pas atacak diye bakıyoruz. Bahsettiğim sezonda melo ve selçuk 10ar gol attı çünkü savunmada çok yorulmadıklarından birbirini kollayarak rakip ceza alanına gidiyorlardı.Mevcut düzende ise ilerde drogba ve burak yatarken kenar oyuncuları da taç çizgisine yapıştıklarından savunmada bu 2 adamın ciğeri sökülünce hücuma gidemiyorlar. Drogba oynayacaksa mutlaka arkasına savunma yapabilecek 5 orta saha koyacaksın ki hücumda da etkili ol. ama biz drogbanın yanına 3 tane daha sade hücumcu koyarak hem hücumu hem savunmayı bitiriyoruz 2 yıldır :) Ah bana verseler şu takımı :p :n:
davidvilla
06.Aralık.2013, 15:41
Neyse anlaşamıyoruz. :)
Yanında Drogba, arkasında Wes-Selçuk olan Burak'a bile tam anlamıyla güvenmiyorken tek forvet Burak'ı kesinlikle desteklemiyorum ben, gol opsiyonlarını çok kısıtlı görüyorum.
Galatasaray temposu çok düşük bir takım ve Burak'ın bu düzende tek forvette başarılı olması inanın çok ama çok zor. Selçuk, Elmander, Wes, Drogba oynatıyor kendisini.
Selçuk eski Selçuk olacaksa, Wes satılmayıp sakatlıktan uzak duracaksa, en azından Bruma gibi bir açık oyuncusu alacaksak, bekler sürekli hücuma destek verecekse tamam satalım Drogba'yı, koyalım tek forvete Burak'ı.
Tamam Mancini'ye geçiyorum bunu :D
Şaka bir yana, kardeşim biz Drogba gitsin berbat falan demiyoruz. Ama Wes oynayacaksa tek santraforla oynanamız şart. Ya da Wes biraz daha geri yönelecek Selcuk kesilecek. Ki bu alternatifi Mancini'nin yapmayacagına eminim. Kısacası tek santraforla oynayacagız.
Redrum da diyor ki Drogba oynayacagına o tek santrafor kontenjanında Burak oynasın, yabancı kontenjanı açılsın kanada transfer yapılsın.
Ben de diyorum ki kontenjan Amrabat'tan Dany'den açılsın, Drogba da yıllık 3m gibi bir teklife ikna edilsin ve yaşı itibariyle artık yedek santraforumuz olsun zorlandıgımız zaman bizi kurtarsın :)
He yine yıllık 5m isterse kesinlikle kabul edilmesin, Necati alınsın :) Yani demek istediğim bir alternatif Türk santrafor alınsın :) en az 3 adam gibi santraforun olmalı.
Redrum
06.Aralık.2013, 15:47
Geçen seneki takım değiliz, bir de maçları 90 dakika izliyorum diyorsun, çok iyi izliyormuşsunuz gerçekten.
Galatasaray'ın problemi ileride degil. Dikkat ederseniz çogu maçta ilk şutumuzu 30. Dkda, bazen ikinci yarıda falan çekiyoruz. Bizim problemimiz oyun kurma ve top tutma, top kullanma. Bekler ve kanatlarda büyük sıkıntı var. Tek forvet oynayacaksak kanatlar Burak la Umut la olmaz. Kanat oyuncularıyla olur. Galatasaray dogru bir kadroyla tek forvet Burak a 25 gol attırır. Drogba ve Burak ın yanyana olması daha fazla gol atması gerektiği anlamına mı geliyor ? Çift forvet oynuyoruz ama maçı 5 şutla bitiriyoruz. Suç Burak ın mı? Veya hani Drogba müthiş pozisyon hazırlıyordu? Ben diyorum ki şu takımda Drogba yanına Burak degil Agüero olsa yine de bir şey degişmez. Kanatları ve bekleri sisteme uygun yaparsak, Drogba da tek forvette çok faydalı olur, Burak da. FAKAT yabancı hakkımızı Drogbadan kullanmaktansa düzgün kanat veya bek için kullanalım ki, aydına muhtaç kalmayalım
davidvilla
06.Aralık.2013, 15:51
Son yıllarda en güzel futbolumuzu hangi yıl ve hangi düzenle oynadık onu bir hatırlayalım.... Hatırlamayanlar için ben hatırlatayım. 4-4-2 düzeniyle fakat kenarlardaki emre ve engin sürekli melo'ya yardım ederken, Necati ve Elmander ikilisi de rakip hücumlarda orta alanı 6 kişiye tamamlıyordu.Daha dogrusu kısaca yazacak olursak "takım halinde hücum,takım halinde savunma" yapılıyordu. Şimdi ise Drogba kafayla indirecek de gol bulacagız ya da selçuk savunma arkasına burak'a pas atacak diye bakıyoruz. Bahsettiğim sezonda melo ve selçuk 10ar gol attı çünkü savunmada çok yorulmadıklarından birbirini kollayarak rakip ceza alanına gidiyorlardı.Mevcut düzende ise ilerde drogba ve burak yatarken kenar oyuncuları da taç çizgisine yapıştıklarından savunmada bu 2 adamın ciğeri sökülünce hücuma gidemiyorlar. Drogba oynayacaksa mutlaka arkasına savunma yapabilecek 5 orta saha koyacaksın ki hücumda da etkili ol. ama biz drogbanın yanına 3 tane daha sade hücumcu koyarak hem hücumu hem savunmayı bitiriyoruz 2 yıldır :) Ah bana verseler şu takımı :p :n:
Aynen dogru diyorsun da ben de bunu anlamıyorum. Elalemin kanat oyuncuları Di Maria olsun Ronaldo olsun Alexis olsun Nani olsun Valencia olsun çok mu defansifler ? Hepsi çizgi oyuncuları ancak onların ortasahalarının cigeri sökülmüyor ?? Benfica'da kanatlarda gaitan ve salvio var ayrıca tek ön libero Matic ve yine ortasahaların cigeri sökülmüyor ? Zaten futbolun kuralı basit hucum yaparken genişleteceksin savunma yaparken daraltacaksın. Sen ister Engin'i koy ister Bruma'yı koy o kanatta yapacagı savunma görevi belli zaten. Yaptıracaksın kısacası. Yani kanada cizgi oyuncusu koymak demek ortasahaya yardım etmeyecek demek değil ki !. Bal gibi de edecek etmeli de. Avrupa'da 4-3-3 oynayan takımın kanatları bile ortasahaya gelip alan daraltıyor hacı.
cureshot
06.Aralık.2013, 15:53
Ben de diyorum ki kontenjan Amrabat'tan Dany'den açılsın, Drogba da yıllık 3m gibi bir teklife ikna edilsin ve yaşı itibariyle artık yedek santraforumuz olsun zorlandıgımız zaman bizi kurtarsın :)
Şunu nerede dedin arkadaş, bunu diyeydin bu kadar konuşmazdık. :)
Buna ben de tamamım, benim asıl derdim Drogba'yı teknik ekibe dahil etmek aslında, bu yüzden oynamak isteyen adamı tutmak istiyorum biraz da, yoksa ben de farkındayım eski Drogba olmadığının.
Ama bu adam profesyonelin tillahı, ilk geldiği zamanları biliyorsunuz, biraz isteksizliğe vurduysa kendini, aynaya bir dönüp bakmamız gerekmiyor mu sizce?
Redrum
06.Aralık.2013, 15:56
Bir de Drogba oynayınca anlamsız bir şekilde şişirme oynuyoruz sürekli onu da anlayamıyorum. Hücum yapamıyoruz ki yahu. Defans bu yüzden göze fazla batıyor biraz da.
cureshot
06.Aralık.2013, 15:58
Galatasaray'ın problemi ileride degil. Dikkat ederseniz çogu maçta ilk şutumuzu 30. Dkda, bazen ikinci yarıda falan çekiyoruz. Bizim problemimiz oyun kurma ve top tutma, top kullanma. Bekler ve kanatlarda büyük sıkıntı var. Tek forvet oynayacaksak kanatlar Burak la Umut la olmaz. Kanat oyuncularıyla olur. Galatasaray dogru bir kadroyla tek forvet Burak a 25 gol attırır. Drogba ve Burak ın yanyana olması daha fazla gol atması gerektiği anlamına mı geliyor ? Çift forvet oynuyoruz ama maçı 5 şutla bitiriyoruz. Suç Burak ın mı? Veya hani Drogba müthiş pozisyon hazırlıyordu? Ben diyorum ki şu takımda Drogba yanına Burak degil Agüero olsa yine de bir şey degişmez. Kanatları ve bekleri sisteme uygun yaparsak, Drogba da tek forvette çok faydalı olur, Burak da. FAKAT yabancı hakkımızı Drogbadan kullanmaktansa düzgün kanat veya bek için kullanalım ki, aydına muhtaç kalmayalım
Biz kanatlarda Engin-Emre Çolak'la filan oynuyorduk, gayet de güzel oynuyorduk.
Asıl sorunumuz kesinlikle ama kesinlikle ileride ama şu nedenden ötürü. İleride Elmander-Necati varken 452 oynuyorduk resmen, Drogba-Burak oynayınca çuvalladık işte, Melo ve Selçuk da düştü bu yüzden. İkisi beraber olmuyor eyvallah, tek forvet benim de tercihim ama ben yine de Drogba diyorum.
Neden? Çünkü tek forvet oynayabilmek belli yetiler gerektirir ki Burak'ta bunlar yok, burası Trabzonspor değil, orada gollerinin çoğu açık alan golleriydi, burada onu atamaz. Kenarlara iki tane kanat beki gibi adam koyup Melo ve Selçuk'u kuş gibi hafifletirsen Burak şov yapar bak onu diyeyim ama yapmayacağımızı bildiğimden Burak tek forvet oynayamaz diyorum, umarım anlatabilmişimdir.
cureshot
06.Aralık.2013, 16:01
Bir de Drogba oynayınca anlamsız bir şekilde şişirme oynuyoruz sürekli onu da anlayamıyorum. Hücum yapamıyoruz ki yahu. Defans bu yüzden göze fazla batıyor biraz da.
Anlamsız değil, orta sahanda Wes yokken Hamit yokken, Ched sorumluluk almıyorken Selçuk top almak için ta savunmanın içine giriyor, orta alanda pas alışverişi yapacak adam yok, 2 alternatif kalıyor ya Drogba'yı duvar yapmak ya da Burak'ı savunma arkasına kaçırmak.
Redrum
06.Aralık.2013, 16:05
Yahu tamam Danyden Amrabattan kontenjan açalım da zaten onlar as oyuncumuz degil. Muslera, chedjou, eboue, melo, sneijder, bruma, drogba as oyuncumuz. Chedjou yerine Gökhan Zan idare edebilir diyelim. Eboue yerine de sabri. Ama şu şekilde bile 5 yabancımız kalıyor ortada, türk sol bek bulduk diyelim, türk sol açık dünya üzerinde yok şu anda. Mecburen yabancı lazım. Bu durumda Drogba abimiz yedekte durup Burak veya Umut 11 oynayabilir. Ama kanat için türk yok orada böyle bir şansımız yok.
Türk bek de nasıl bulamıyoruz anlamıyorum. Alıp denemek lazım yahu tarık çamdal ı, ishak dogan ı, oguzhan berber i. Hasan ali denilen adam şu takımda banko oynamaz mıydı?
nannar
06.Aralık.2013, 16:08
Eskiden altyapıdan çıkardı :) şimdi altyapılar çöpe döndü sanırım. bu biraz da zihniyet olarak türk gencinin yetişmesiyle alakalı sanırım. elin dortmund'u kadroyu kurduktan 2-3 sene sonra avrupada final oynuyor. biz ise her sene aynı terane gidip gidip yabancıları dolduruyoruz takıma. zaten yabancı kuralı başlı başına saçmalık ama madem kural var kardeşim 15 tane türk oyuncun olarak,bu akdar basit.
cureshot
06.Aralık.2013, 16:08
İshak, Tarık ve Koray için girişimler olacaktır merak etmeyin.
cureshot
06.Aralık.2013, 16:09
Yanlışı ta sezon başında yaptık. Ched yerine Serdar veya Ömer'i alabilseydik keşke.
cureshot
06.Aralık.2013, 16:12
Eskiden altyapıdan çıkardı :) şimdi altyapılar çöpe döndü sanırım. bu biraz da zihniyet olarak türk gencinin yetişmesiyle alakalı sanırım. elin dortmund'u kadroyu kurduktan 2-3 sene sonra avrupada final oynuyor. biz ise her sene aynı terane gidip gidip yabancıları dolduruyoruz takıma. zaten yabancı kuralı başlı başına saçmalık ama madem kural var kardeşim 15 tane türk oyuncun olarak,bu akdar basit.
Adamlar kadro değil sistem yapıyor da ondan. Bir de adamların federasyonu dünya kupasında 3. olabildik filan diye 10 senelik altyapı projesi filan devreye alıyor tabii. :)
Redrum
06.Aralık.2013, 16:13
Yanlışı hakikaten sezon başında yaptık bir tane yerli oyuncu transfer etmedik. Çok enteresan bir takımız gerçekten.
davidvilla
06.Aralık.2013, 16:18
Neyse taktik düzen konuştuk güzel oldu da ben son klasiğimi ekleyeyim.
Chedjou oynadıgı sürece bizim takımın gol yememe gibi bir şansı yok. Belki 40 kere söylersem sesim duyulur :D
Onu kim aldırdıysa cok beddua aldı benden.
Bence forvet hattı olsun kanatlar olsun bir türlü eldeki oyuncularla düzeltilebilir. Ama Chedjou ile olacak iş değil o savunma. Bizim yüzde yüz adam gibi bir stopere ihtiyacımız var. Bakın yuzde 99 değil yüzde 100.
Lille de bunu verip Simon Kjaer'i almış, hani bizimle de adı çıkmıştı burada ooo harika olur keşke falan demiştik de kimi arkadaşlar bonservisi yüksek o para verilmez demişti. O kjaer işte. (bu sezon ligde 15 maçı var 14ü 90 dakika)
Hani son zamanlarda Lille'in gol yememe rekorunu kıracagı konusuluyor ya o açıdan söyleyeyim dedim.
europeanconquer
06.Aralık.2013, 16:20
Savunmaya Ujfa gibi bir lider lazım,o boşluğu dolduracak bir kişi bile yok takımda.
Drogba'nın ölüsü yeter,arkadaş demiş Burak geçen sene nasıl atıyorsa şimdi de atar dedi ancak Drogba gelmeden önce ligde 9 olan gol sayısı Drogba geldikten sonra 24 oldu.Her anlamda takımın üretkenliğini arttırdı Drogba,asıl sıkıntı Sneijder gelince oyun düzenimiz bozuldu.Klasik 4-4-2 den 4-1-2-1-2 ye dönünce bütün alışıla gelmiş şeyler değişti.Sneijder yokken 4-4-2 oynaması gereken takım 4-2-3-1 oynuyor.
Redrum
06.Aralık.2013, 16:21
Kaça aldılar Kjaer'i :( Bruno Alves'i alsaydık yine olurdu. Çok yanlış yaptık çook.
erdem344
06.Aralık.2013, 16:22
chedjou gelmeden önce neler söyleniyordu şimdi neler söyleniyor :D :D
BRUNO ALVESİN ASKERLERİZ !!!! :D :D :D
cureshot
06.Aralık.2013, 16:23
Chedjou oynadıgı sürece bizim takımın gol yememe gibi bir şansı yok. Belki 40 kere söylersem sesim duyulur :D
Bence forvet hattı olsun kanatlar olsun bir türlü eldeki oyuncularla düzeltilebilir. Ama Chedjou ile olacak iş değil o savunma. Bizim yüzde yüz adam gibi bir stopere ihtiyacımız var. Bakın yuzde 99 değil yüzde 100.
Lille de bunu verip Simon Kjaer'i almış, hani bizimle de adı çıkmıştı burada ooo harika olur keşke falan demiştik de kimi arkadaşlar bonservisi yüksek o para verilmez demişti. O kjaer işte. (bu sezon ligde 15 maçı var 14ü 90 dakika)
Hani son zamanlarda Lille'in gol yememe rekorunu kıracagı konusuluyor ya o açıdan söyleyeyim dedim.
İtalyan veya Serie A tedrisatından geçmiş stoper candır!
davidvilla
06.Aralık.2013, 16:24
Bak ben Fb sohbet alanında da söylemiştim.
Chedjou ile Alves'i yer değiş şu an o sıralama çok farklı olurdu. Bundan yuzde yuz eminim.
Ayrıca Erdem keşke geçmişi görebilsek, ben sezon başında belirtmiştim bunu. Chedjou'dan hiç umutlu değildim. Hatta adamlar Alves'i aldı biz gidip Chedjou'yu aldık diye de söylemişliğim var. Bunun üzerine birisi Chedjou'nun Ibra'ya attığı çalımın videosunu koymuştu. Sonradan da ögrendik ki Chedjou'nun en iyi savunma secilme muhabbeti o çalım yüzündenmiş, çok sükse yapmış o çalım Fransa'da. O yuzden öyle bir ödül almış.
@redrum
Haberlerde Wolfsburg'un 7,5 istediği falan konuşuluyordu o yuzden herkes cok falan demişti.
Lille'e gittiği rakam.. Hazır olll ;
2.500.000 €
Redrum
06.Aralık.2013, 16:28
Bak ben Fb sohbet alanında da söylemiştim.
Chedjou ile Alves'i yer değiş şu an o sıralama çok farklı olurdu. Bundan yuzde yuz eminim.
Ayrıca Erdem keşke geçmişi görebilsek, ben sezon başında belirtmiştim bunu. Chedjou'dan hiç umutlu değildim. Hatta adamlar Alves'i aldı biz gidip Chedjou'yu aldık diye de söylemişliğim var. Bunun üzerine birisi Chedjou'nun Ibra'ya attığı çalımın videosunu koymuştu. Sonradan da ögrendik ki Chedjou'nun en iyi savunma secilme muhabbeti o çalım yüzündenmiş, çok sükse yapmış o çalım Fransa'da. O yuzden öyle bir ödül almış.
@redrum
Haberlerde Wolfsburg'un 7,5 istediği falan konuşuluyordu o yuzden herkes cok falan demişti.
Lille'e gittiği rakam.. Hazır olll ;
2.500.000 €
Abi bu Galatasaray adamı genç yaşta kanser, kalp hastası falan eder. Yazık olmuş.
RaSenGan
06.Aralık.2013, 16:32
Terim'in kadroya doldurduğu yerli yabancı kalitesizler ordusunun sorunlarını yaşıyoruz. Mancini devre arası bir kısmını halleder. Sezon sonu da kadronun büyük kısmı yenilenir.
anil luque
06.Aralık.2013, 16:36
Ligin en az gol atan 5. takımı sayı olarak baktığımızda Lille. Oyun anlayışları böyle yani zaten kısır geçiyor maçları. He başardıkları çok büyük bir iş, ona da lafım yok. Boşuna dememişler hücum maç kazandırır savunma şampiyonluk getirir diye. Kaldı ki 16 haftada yedikleri 4 golü zaten iki maçta ikişer tane yediler ve ikinci hafta ile beşinci hafta idi. Son 11 maçta gol yemeyen bir takımdan bahsediyoruz.
Kjaer'in de çorbada tuzu olduğuna şüphe yok.
cureshot
06.Aralık.2013, 16:37
Terim'in kadroya doldurduğu yerli yabancı kalitesizler ordusunun sorunlarını yaşıyoruz. Mancini devre arası bir kısmını halleder. Sezon sonu da kadronun büyük kısmı yenilenir.
Çöplükleri takımdan temizlesin, Mancini benim için başarılıdır.
cureshot
06.Aralık.2013, 16:39
3 sezondur inanılmaz bir oyuncu sirkülasyonu var, takımdaki boş adam sayısı 8. bitirdiğimiz sezondaki sayıyla hemen hemen aynı, 2 şampiyonluk olmasa ki onun nedenleri de çok tartışma götürür Terim neredeyse 2. dönem geldiğinde yaptığı tahribatı yaptı kulübe yine.
davidvilla
06.Aralık.2013, 16:42
Genel olarak ne demek istediğinizi anlıyorum fakat Tosic gerçekten bu sezon ligimizin en iyi sol bekiydi. Sadece göz önünde olan bir takımda oynamıyor. Yoksa kariyerinde 3 büyük ligde forma giymiş bir oyuncu. GS için yeterli olur mu çare olur mu tabi ki soru işareti. Ama chedjou için burada heyecanlanan insanlar görüyorum, Tosic de chedjou kadar Fransa liginde Almanya liginde oynamış bir oyuncu. Chedjou'nın takımı gibi takımlarda oynamış hem de. Burada bir tezat var ona bakarsanız. Sırf fransa liginden geliyor diye baş tacı chedjou 12 milyon eurolar konuşuluyor valla benim tvden gördüğüm kadarıyla hiç öyle 12 milyon euro'luk bir oyuncu gibi gelmedi.
Kısaca demek istediğim, yabancı liglerden gelen oyuncuları taraftarımız genel olarak nasıl abartıyorsa bu arkadaş da Tr ligindeki oyuncuları o kadar abartıyor. İkisi de bana kalırsa aynı şeye çıkıyor.
Ah ah ya biz anlamıyoruz bu işi ya da birileri çok büyük paralar kazanıyor.
eng1n
06.Aralık.2013, 16:46
işin drogba yönünü geçtim zaten Drogba'yı yedek kulübesinden tutamazsın o ayrı konuda yıllık 3 milyon euro verdiğin yabancı oyuncunun yedek olması ?
Kaka Leite
06.Aralık.2013, 16:46
Terim'e suçu atıp bırakmamak gerek Galatasaray 2 sezon önce de bu adamlarla şampiyon oldu.
Riera geçtiğimiz 2 sezonda çok iyi katkılar sağladı. Melo harika işler yapıyor kaç sezondur hele ki ilk senesi çok çok iyiydi.
Eboue ilk 2 sezon çok iyiydi. Gökhan ile birlikte ligimizin en iyi sağ beki diyorduk ama şuan bakıyoruz gitsin diye dua eder haldeyiz.
Amrabattan başka Terim'in alıpta yararlanamadığı tek bir oyuncu bile yok. Bu sebeple Terim'in hatası diyip geçiştiremeyiz.
Sneijder'i istememesine rağmen hep bir yerlerde kullanmaya çalıştı onu da. Bu kadronun bütünlüğünü bozan Aysal'dır bana göre.
Fearless Coward
06.Aralık.2013, 16:50
Bence takımın içine eden biri varsa o da Bülent Tulun'dur.Chedjou'yu da o sardı başımıza zaten. :D Yalnız Chedjou'dan bende bir şeyler bekliyordum ancak bu adamdan adam olmaz sezon sonu yollamak lazım 3'e 5'e bakmadan satsınlar.
davidvilla
06.Aralık.2013, 16:51
Ligin en az gol atan 5. takımı sayı olarak baktığımızda Lille. Oyun anlayışları böyle yani zaten kısır geçiyor maçları. He başardıkları çok büyük bir iş, ona da lafım yok. Boşuna dememişler hücum maç kazandırır savunma şampiyonluk getirir diye. Kaldı ki 16 haftada yedikleri 4 golü zaten iki maçta ikişer tane yediler ve ikinci hafta ile beşinci hafta idi. Son 11 maçta gol yemeyen bir takımdan bahsediyoruz.
Kjaer'in de çorbada tuzu olduğuna şüphe yok.
Kapalı oynuyorlar evet. Yıllardır öyle oynar lille. Ben Keita'yı hatırlıyorum (bizim keita) o dönemde bile Lille kapalı oynardı onların da kültürü o.
Yalnız stoper ikilisi Basa ile Kjaer. O kapalı savunma üzerinde kuş uçurtmayacak iki güçlü boylu poslu adam. İşin komiği bu adamlar aman aman da agır adamlar değil çok da çabuklar (Vidic gibi).
Teknik açıdan zayıflar mı evet. Ama savunmada öncelik savunma, teknigin de iyi oldu mu Laurent Blanc oluyorsun.
europeanconquer
06.Aralık.2013, 16:53
Şimdi ok Fatih Terim'e mi döndü ? Adam batmış takımı alıp nerelere getirdi.Hangimiz 8. olduktan sonra ki sezon şampiyonluk bekliyorduk sezon başında ? Şahsen ben Avrupa kupalarına katılalım yeter kafasındaydım ancak o sezon müthiş bir performans ile şampiyon olduk,geçen yıl oyunumuz çok tatmin edici olmasa da ligi 10 puan önde ŞL'de çeyrek final görerek bitirdik.
Bence Galatasaray tarihinin en başarılı 3. dönemini geçirdik.(4 sene üst üste şampiyonluk ve Derwall&Denizli yönetiminden sonra)
cureshot
06.Aralık.2013, 16:56
Terim Türk futbolcular ve İtalya'da oynayan veya yolu oradan geçen adamlar dışındaki oyunculardan zerre haberi olmayan birisi. Oyuncudan verim almasını biliyor ama oyuncu transferinden kesinlikle anlamıyor.
Riera'ya yılda 3 milyon euroyu ben verdirmedim, adam da Roberto Carlos değil neticede.
Melo ve yerli oyuncular dışında faydası yok, üstüne de bir sürü çöplük sayarım Aydın, Aykut, Sercan, Yiğit, Amrabat, Furkan, say Allah say bitmez. Sayesinde takımda duranlar da var. Adam anlamıyor transferden kardeşim, hep aynı terane.
cureshot
06.Aralık.2013, 16:59
Şimdi ok Fatih Terim'e mi döndü ? Adam batmış takımı alıp nerelere getirdi.Hangimiz 8. olduktan sonra ki sezon şampiyonluk bekliyorduk sezon başında ? Şahsen ben Avrupa kupalarına katılalım yeter kafasındaydım ancak o sezon müthiş bir performans ile şampiyon olduk,geçen yıl oyunumuz çok tatmin edici olmasa da ligi 10 puan önde ŞL'de çeyrek final görerek bitirdik.
Bence Galatasaray tarihinin en başarılı 3. dönemini geçirdik.(4 sene üst üste şampiyonluk ve Derwall&Denizli yönetiminden sonra)
Adamın emrine Arsenal'in sağ bekini, Atletico Madrid kaptanını, en iyi yerli orta sahayı, dünya futbolunun yükselen değeri olan bir kaleciyi verdiler ve Fenerbahçe şaşkın tavuğa dönmüştü 3 Temmuz yüzünden, şampiyon olabilecek daha iyi bir ortam düşünebiliyor musunuz?
davidvilla
06.Aralık.2013, 16:59
işin drogba yönünü geçtim zaten Drogba'yı yedek kulübesinden tutamazsın o ayrı konuda yıllık 3 milyon euro verdiğin yabancı oyuncunun yedek olması ?
Türkiye liglerinden herhangi bir 3 klübün toplam değeri kadar para alan adam Kaka bile yedek oturdu.
Sen Drogba'ya o parayı takımda şanına şöhretine veriyorsun her mac 11 oynasın diye değil. Dünyada Giggs ve Zanetti de dahil 36 yaşındaki hiçbir oyuncu çarşamba-pazar top oynayamaz.
Man u da Scholes ile sözleşme yenilemişti. Scholes takımın en çok para kazanan oyuncusu olmuştu ve yedekti. Carrick Fletcher oynuyordu. Dunyada böyle örnekler var. R. Baggio var, yedekten girip girip etkili oldugu dönemler olmuştu. Böyle yaşlanan yıldızları Avrupa liglerinde sürekli 11 oynatamazsın, yedek kaldıklarında da çok problem edeceklerini sanmıyorum.
europeanconquer
06.Aralık.2013, 17:06
Adamın emrine Arsenal'in sağ bekini, Atletico Madrid kaptanını, en iyi yerli orta sahayı, dünya futbolunun yükselen değeri olan bir kaleciyi verdiler ve Fenerbahçe şaşkın tavuğa dönmüştü 3 Temmuz yüzünden, şampiyon olabilecek daha iyi bir ortam düşünebiliyor musunuz?
Fazla tartışmak istemiyorum ancak bu kadar başarılı olup,kovulmuş biri için çöplük bıraktı denmesi çok ağır.Çöplüğü yaratacak/yaratmış olan kişi Ünal Aysal'dır.
Çöplük diyorsun neye dayanarak diyorsun ? Adam bir sezon sonunu getirseydi.
Kaka Leite
06.Aralık.2013, 17:07
Türkiye liglerinden herhangi bir 3 klübün toplam değeri kadar para alan adam Kaka bile yedek oturdu.
Sen Drogba'ya o parayı takımda şanına şöhretine veriyorsun her mac 11 oynasın diye değil. Dünyada Giggs ve Zanetti de dahil 36 yaşındaki hiçbir oyuncu çarşamba-pazar top oynayamaz.
Man u da Scholes ile sözleşme yenilemişti. Scholes takımın en çok para kazanan oyuncusu olmuştu ve yedekti. Carrick Fletcher oynuyordu. Dunyada böyle örnekler var. R. Baggio var, yedekten girip girip etkili oldugu dönemler olmuştu. Böyle yaşlanan yıldızları Avrupa liglerinde sürekli 11 oynatamazsın, yedek kaldıklarında da çok problem edeceklerini sanmıyorum.Kaka'yı örnek gösterirsek sizi Real Madrid yerine koymamız gerekir ama abi. Bizim lig için lüks olur o 3 Milyon alan adamın yedek oturması.
Kaka'nın yedek oturmasının acısı da şuan eminim Real izledikçe yaşıyodur. Her neyse konu bölmeyelim Drogba bence tadında bırakmalı bu işi.
Galatasaray onu da sevdiği bir simge olarak anmalı bu sezon sonu giderse bence çok sağlıklı olur takım adına.
cureshot
06.Aralık.2013, 17:08
Fazla tartışmak istemiyorum ancak bu kadar başarılı olup,kovulmuş biri için çöplük bıraktı denmesi çok ağır.Çöplüğü yaratacak/yaratmış olan kişi Ünal Aysal'dır.
Çöplük diyorsun neye dayanarak diyorsun ? Adam bir sezon sonunu getirseydi.
Bilmediğiniz veya göremediğiniz veya görmek istemediğiniz çok şey var.
Aklıselim düşünebilen, bu kulübün son 15 yılını bilen her Galatasaraylı Terim'in bu kulübe faydaları olduğu kadar zararları olduğunu da bilir, kişisel algılama sözlerimi. :)
europeanconquer
06.Aralık.2013, 17:11
Bilmediğiniz veya göremediğiniz veya görmek istemediğiniz çok şey var.
Aklıselim düşünebilen, bu kulübün son 15 yılını bilen her Galatasaraylı Terim'in bu kulübe faydaları olduğu kadar zararları olduğunu da bilir, kişisel algılama sözlerimi. :)
Konu Fatih Terim'in ne katıp katmadığıysa kattıklarının yanında katmadıklarının bahsi bile geçmez,şu günlerde stadta hala adı inliyorsa demek ki yanlış olan bir şey var,ben çok çok süper bir kadro bıraktı demiyorum ama elinde ki kadroyu kendisine göre,en iyi şekilde kullandı,kullanıyordu.Geçen iki yıl ki gibi değildi ama bu adam da Fatih Terim yani.
davidvilla
@Kaka Leite
Kaka'yı duyunca nasıl da atladın hemen :)
Biz RM tabi ki değiliz ama RM'de Kaka transferi ne ise bizde de Drogba o. O açıdan örnekledim.
Kaka'nın Real ile stadyumda sözleşme imzaladıgı gunu hatırlıyorum :)
Yani 3 m euro da versen Drogba'ya veriyorsun sen onu. İsme veriyorsun. Bence oturtabilirsin. Ki Drogba yedek de kaldı bu takımda gayet de neşeli idi. 36 yaşındaki adam banane banane ben oynayacagım demez zaten. Tekrar ediyorum o parayı Drogba ismine veriyorsun takımda gençlerin tecrubeli biriyle idman yapmasına veriyorsun klüp imajı için veriyorsun çıksın 90 dakika deli gibi oynasın diye vermiyorsun. Bence gayet de yedek kalır pek de sorun olacagını sanmıyorum.
eng1n
Man u da Scholes ile sözleşme yenilemişti. Scholes takımın en çok para kazanan oyuncusu olmuştu ve yedekti. Carrick Fletcher oynuyordu. Dunyada böyle örnekler var. R. Baggio var, yedekten girip girip etkili oldugu dönemler olmuştu. Böyle yaşlanan yıldızları Avrupa liglerinde sürekli 11 oynatamazsın, yedek kaldıklarında da çok problem edeceklerini sanmıyorum.
Örnekler hep Avrupadan, Drogba Chelsea'ye gitse senin dediğin gibi olur ama Türkiye de olmaz.
Drogba'yı oyundan çıkarmak sorunken sürekli yedek başlamasından bahsediyorsun. Bursaspor maçında oyundan çıkarken verdiği tepkiyi unuttunuz herhalde. Hepsini geçtim yabancı yasağında kenarda yedek oturtmak saçma zaten.
uAburak89
06.Aralık.2013, 17:17
Transfer bir risk işidir, her transferin süper katkısını beklemek yanlış. İşler iyi gidince bunlar konuşulmuyor sadece, sanki diğer takımların yaptığı tüm transferler süper gidiyormuş gibi davranmayı anlamıyorum. Sürekli Galatasaray için tribünde şu kadar adam gibi yorumlar yapılıyor, sadece örnek olsun diye söylüyorum Fenerbahçe de Kadlec'i aldı, Holmen'i aldı ama oynatmıyor, oynatamıyor. Bence hiç bir takımın planlaması hatasız değil ve her takımda bir şekilde transferden sorumlu kişilerin kişisel çıkar ve bağlantıları üzerinden transfer yapıldığını düşünüyorum.
Bunun dışında evet iki sezondur hatalı diyebileceğimiz pek çok transfere rağmen şampiyon olduk, başarı sağladık. Ancak en büyük planlama yanlışı bu sene yapıldı. Takımda yerli oyuncu havuzu zaten dardı, yaz dönemi takıma katılması beklenen 4 isim vardı Türk olarak, Erman, Alper, Kerim Frei, Kazım'ın geri dönmesi. Erman'ı aldık ve sattık. Kazım'ı sattık. Alper'i alamadık, Kerim Frei yine alınamadı. Bir de üstüne yeterlilikleri tartışılır olsa da mevkisinde banko oynayacak iki adam sakatlandı, Hakan Balta ve Hamit Altıntop. Hem lig hem Avrupa derken kaldıramadı takım.
Fatih Terim'e transfer konusunda eleştiri getirenleri de haksız bulmuyorum, Kayseri ile maç yapıyoruz Amrabat 3-4 kişiyi oyundan düşürüyor, sezon sonu bize geliyor. Hazırlık maçında Riera'yı beğeniyor hoca, alıyoruz. Sercan, Yiğit, Dany yine lig içinden transferler. Bülent Tulun hatalı bulunuyor Chedjou için, yok efendim Lille satınca kendine gelmiş gol yemiyormuş falan. E bu adam orada şampiyonluk da yaşadı. O nasıl oluyor? Her transfer tutacak diye bir şey yok, açıkçası Chedjou'da pek kendini kasıyormuş, umursuyormuş gibi bir hava göremiyorum ben. Yoksa kötü oyuncu diyemem. FM'deki bizlerin yaptığı gibi transfer yapıyor benzetmesiyle övülen Aykut Kocaman'ın da aldığı oyuncuların tutmadığı oldu, Krasic, Dia, Stoch, hatta Kadlec de onun transferi deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum. Beşiktaş da, başka takımlarda hatta dünyada da aynı şey geçerli.
Şu anda lider ve favori olduğu için kendimizi Fenerbahçe ile kıyaslarsak bence belirleyici olan en önemli şey Alper Potuk. Fenerbahçe Alper'i almasa, Alper Eskişehir'de kalsa çok bir şey değişmeyecekti belki Galatasaray almış olsa çok şey değişecekti. Tıpkı 2 sene önce Selçuk İnan'da olduğu gibi, sadece bir transfer çalımı değil, çok önemli bir dönemeç Alper transferi. Fenerbahçe hem kendisine katkı sağlayacak, hem de rakibinin pek çok eksiğini kapatabilecek bir ismi kattı kadrosuna.
Son olarak Drogba konusunda bence büyük haksızlık yapılıyor, bu adam geçen sene şampiyonluğu getirdi denilebilir rahatlıkla. Her maç oynatılıyor neredeyse, hiç ortada gözükmediği bir anda, gol veya asist bularak katkı sağlıyor. Tek handikabı duran top mevzusu, o da biraz abartılıyor. Sanki Selçuk her kullandığı frikikte gol buluyordu. Herkes bir suçlu arıyor, tarafını seçiyor, bence şu andaki başarısız durumda herkesin payı var. Devre arası birlik olunursa işler düzelir, yoksa kim gelirse gelsin zor.
cureshot
06.Aralık.2013, 17:18
Konu Fatih Terim'in ne katıp katmadığıysa kattıklarının yanında katmadıklarının bahsi bile geçmez,şu günlerde stadta hala adı inliyorsa demek ki yanlış olan bir şey var,ben çok çok süper bir kadro bıraktı demiyorum ama elinde ki kadroyu kendisine göre,en iyi şekilde kullandı,kullanıyordu.Geçen iki yıl ki gibi değildi ama bu adam da Fatih Terim yani.
Olay bağırmaksa ben sana Terim'in aleyhinde bağıran 1 milyon kişi bulabilirim, facebook grubu ismi gibi oldu bu da ama. :)
Kattıklarının yanında götürdüklerinin bahsi tabii ki geçer, 2. döneminde tek bir artısı yoktu üstüne de sadece bonservislere 50 milyon dolar gibi bir para harcanmıştı, yazık değil mi o döneme, hala sıkıntısını çekiyoruz.
Önceki yazdıklarımı okumamışsın, elindeki kadro ne olursa olsun en iyi verimi alır hoca, onda bir sıkıntı yok, sorun başka şeylerde.
cureshot
06.Aralık.2013, 17:25
Mancini dışında herkes kabahatli; Terim, Aysal, yönetimdeki bazıları, yönetimde olup sonra ayrılan bazıları, taraftar, oyuncu.
zeck17
06.Aralık.2013, 18:51
Sezon sonu lucescunun geleceğini düşünen tek ben olamam herhalde bir de yabancı sınırı kalkarsa muhteşem olur
byariff
06.Aralık.2013, 19:26
Terim enkaz birakti tartismaya gerek yok.
nannar
07.Aralık.2013, 12:11
Mancini devre arasında kafasına yatmayan oyuncularla yolları ayırıp 3 tane oyuncu aldırabilirse 2. devre çok değişik bir takım izleyebiliriz. Ben Mancini'nin oyuna müdahale ve diziliş seçimlerinden çok memnunum açıkçası.
MoisHaLe
07.Aralık.2013, 17:06
Sezon sonu lucescunun geleceğini düşünen tek ben olamam herhalde bir de yabancı sınırı kalkarsa muhteşem olur
Yılllardır her takıma Luce de Luce:) gelmesin yahu Mancini'den faydalanalım birazcık. Önümüzdeki yıl ona kendi kadrosunu kurma imkanı verildiğini neler yapabileceğini görmek istiyorum ben açıkçası..
Bordo61Mavi
09.Aralık.2013, 13:49
Alo... Ben Mancini. Bize gel Kolarov
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/25309009.asp
Su bizim gazetelerin yaptigi haberler cok komik :) ararken ordamiydilar acaba
Night_Mare17
13.Aralık.2013, 02:31
Alvaro Pereira , Davide Astori ... : )))
byariff
14.Aralık.2013, 08:49
mancini bu elemani getircek diyollar nasil acaba
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/davide-astori/profil/spieler_87210.html
Redrum
14.Aralık.2013, 13:09
mancini bu elemani getircek diyollar nasil acaba
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/davide-astori/profil/spieler_87210.html
Fmde hep almaya çalıştığım, genç Nesta tarzında bir arkadaştır ama gerçekte nasıl bilemiyorum. Sonuçta İtalyan defans :)
davidvilla
14.Aralık.2013, 13:20
OOOO Astori.
Lugano var ya heh bildin mi? İşte Astori öyle bir şey. Sert agresif çakal savunmada en göze batan oyunculardan asla pasif kalmaz. Çok çok iyi bildiğim bir oyuncu. Markaj manyagı bu arada.
Sevinirim gelirse.
Alvaro Pereira'yı da ligden çok Uruguay milli takımıyla gördüm. Ciğer var bunda en dişe dokunur özelliği o gibiydi. Çok da yakından tanımıyorum.
Redrum
14.Aralık.2013, 13:20
Fanatik'in haberine göre,
Serdar Aziz için : Amrabat + Engin + 1 M Euro
İshak Doğan için: Yekta + 1 M Euro
Şeklinde anlaşıyormuşuz.
Jem Karacan'ı da 2-3 milyona alsak be ya.
Elalem 100bin Euro'ya gidiyor Jimmy Durmaz'ı alıyor, Oğuzhan Özyakup'u alıyor ondan sonra al alabiliyorsan. Yahu Çok ucuz miktara alabiliriz gurbetçi Türklerden. Jem Karacan en fazla 2 M euroya alabileceğimiz bir oyuncu...
MoisHaLe
14.Aralık.2013, 13:30
Serdar etmez o kadar ya . Amrabat gibi elimizde patlar.
Redrum
14.Aralık.2013, 13:38
Serdar etmez o kadar ya . Amrabat gibi elimizde patlar.
TÜrk stoperin zararı olmaz, Dany'i gönderip kadromuzda bulundurabiliriz. Ek olarak, Tunay Torun, Sercan Sararer bedavadan biraz pahalıya alabileceğimiz oyuncular. Enes Sağlık da düşünülmeli. Böyle oyuncuları kadromuza katmamız lazım.
KaRaBükLü KraL
14.Aralık.2013, 14:07
Alvaro Perreira taş gibi olur gerek Mancini İnter bağlantısı gerek 2.tura çıkmamız beni heyecanlandırıyor.Astori galiba stoper için düşünülüyor.Dany gidişi olur öyle durumda birde Amrabat'tan kurtulup sol öne iyi bir kanat alırsak 2.yarı çok etkili bir Galatasaray izleriz.Mancini ilk geldiğinde pek beğenmiyordum ancak ligi oyuncuları tanıması gerekiyormuş gayet beğeniyorum.Gelecek sene ne yapacağı konusunda baya meraklıyım.
Redrum
14.Aralık.2013, 14:09
Veysel Sarı, Cenk Tosun, Orhan Gülle ve Tarık Çamdal bu sene sonu kontratı bitecek oyuncular.. Ocak ayında mutlaka bu oyuncularla görüşmeliyiz mesela..
davidvilla
14.Aralık.2013, 14:14
Veysel harici diğer oyuncular GS'da oynayamaz diye dusunuyorum.
Tarık Camdal'ı da ayrı tutuyorum kendisi hakkında pek bilgi sahibi değilim daha fazla maç yapması lazım bence.
Cenk yerine Muhammed daha iyi olur.
Orhan Gülle istikrarın zıt anlamlısı resmen
Redrum
14.Aralık.2013, 14:19
Veysel harici diğer oyuncular GS'da oynayamaz diye dusunuyorum.
Tarık Camdal'ı da ayrı tutuyorum kendisi hakkında pek bilgi sahibi değilim daha fazla maç yapması lazım bence.
Cenk yerine Muhammed daha iyi olur.
Orhan Gülle istikrarın zıt anlamlısı resmen
Muhammet için dünyanın parasını isterler :) Bedava oyuncu, kime ne zararı çıkar Cenk güzel bir yedek olabilir, Tarık, Veysel Sarı bedavaya bulmuşken kaçırmayacaksın. Hele ki Eskişehir'in bize Alper konusunda yaptığından sonra sırf kıllığına Tarık ile Veysel'i almak lazım bedavaya :D
Bordo61Mavi
14.Aralık.2013, 14:20
Muhammet icin 5 milyon deniliyor, bizimkilerde istiyor ama okadar para vermekte bizim isimize gelmiyor.
davidvilla
14.Aralık.2013, 14:31
Dogru diyorsunuz Turk oyuncu piyasası çok yuksek.
Ama basıp parayı alıyorsun bu da seni avantajlı konuma getiriyor.
Misal bence de Alper'e o kadar para verilmez ancak şu an Fener'e çok yararlı oluyor.
Beleş diye aldıgımız oyuncular o verilebilecek bonservis bedelinden daha fazla zarara ugratıyor klubü.
O yuzden parası neyse vermek zorunda kalıyorsun. Fb bu işi iyi yapıyor o açıdan.
Muhammet Trabzon'a da iyi gider bence sistem olarak. Trabzon'un sisteminde kanatlarda bile oynayabilir.
Ama Yumlu'yu görüyor musun? Burada seninle de konuşmuştuk @Bordo61Mavi yanlış hatırlamıyorsam. En begendiğim yerli stoper. Adam taş gibi. Resmen savunmayı taşıyor.
İşte bize öyle bir oyuncu lazım. Gokhan Zan, Ceyhun bile oyunda oldu mu savunmada nasıl fark yaratıyor. Chedjou Semih ikilisi tamam teknik ama fiziki olarak acayip eziliyorlar.
Biz degerini bilemiyoruz oyuncuların ama Yumlu bence son yıllarda yetişmiş en iyi stoperlerden biri.
Nereden bu konuya geldim, savunma işini çözdün mü artık lükse bakabiliyorsun biraz. O yuzden Trabzon hiç transfer yapmasa dahi ligi iyi götürür. Konuya buradan geldim. Muhammed transferi Trabzon için lükstür ama Trabzon bu lüksü kaldırabilecek durumda şu an.
Yani temel çok iyi binayı da iyi kötü çıkmışsın kömür yerine dogalgaz tesisatı döşüyorsun olay bu.
Fakat cimbomda temel sakat binayı da iyi kötü o sakat temele dayandırmışsın. Dogalgaz bile döşesen yarın öbür gün o bina sallanıp yıkılırsa ne kadar konforlu oldugunun önemi olmaz.
Bordo61Mavi
14.Aralık.2013, 14:54
Yumlu'yu daha once konusmustuk hatirliyorum
Ornek alinmasi gereken bir futbolcu
2010da Trabzona geldi yasi 23-24'tu ozaman (bugun futbolcu o yasa geldimi, is ondan gecti artik ondan birsey olmaz deniliyor), ondan once PTT'de oynuyordu ondan oncede Arsinsporda. Trabzonspor taraftar forumlarina bak, Mustafa'nin konusunda yerden yere vuranlar vardi bugun kadroya ilk yazilan isim oluyor.
Muhammet bize gore pahali ama Galatasaraya gore olmamali. Amrabat'a okadar para verirken cekinmiyorsan Muhammet icin hic cekinmiyeceksin. Tabi Mancini izleyip onay verdiyse. Muhammet yetenekli, golun her turlusunu atabilecek bir forvet. Kaleye sirti donukte oyniyabiliyorki bu sizin sisteminizde cok ise yariyacak bir ozelik. Bugun Drogba sakat oldugunda, ne Burak nede Umut sirti donuk oyniyabilir kaleye. Boyle oluncada forvetteki partnerini ve geriden gelip hucuma destek verecek oyunculari oyuna sokamaz.
Ama dediginde dogru, temeli saglam atmak gerekir. Defansi saglama aldiginizda Galatasarayin ilerde gol atabilecek cok oyuncusu var. Defans hattini saglama almak icin kimden vazgecilecek ? birinden vazgectin, Serdar Aziz dogru tercihmi ?
iyi transfer icin cok para harcanmasina gerekmiyor
bknz Fenerbahce - Webo, Kuyt ve Egemen icin kac para harcandi ?
Meireles ve Emenike icin kac para harcandi?
Mancini devre arasini iyi degerlendirir bence, siz merak etmeyin
davidvilla
14.Aralık.2013, 15:11
Serdar Aziz'in GS kalitesinde bir oyuncu olmadıgını zaten sokaktan herhangi bir taraftar çevirsen söyler. Yonetim umarım öyle bir hata yapmaz. Ama sanki spor gazetelerinin şişirmesi gibi geldi.
Onun yerine altyapımızdan yetişmiş Florya'yı da çok iyi bilen, futbolu da Hamza hoca kollarında son derece iyi ögrenmiş Ugur Demirok var. Hem daha ucuz hem cok cok daha fazla katkı verir.
Aynı Yumlu gibi işte. Değeri bilinmiyor o çocugun da. Gevurların deyimiyle underrated.
Tabi biz burada biraz utopik konusuyoruz. Turk futbolunda transferin %10u klubun menfaatleri için yapılıyor geri kalan yuzde 90 birilerinin cebini doldurmak ve hatır gonul transferi.
erman kılıc,ragıp,yekta ilk anda aklıma gelenler biraz daha düşünsem en az 20 adam sayarım böyle.
eng1n
14.Aralık.2013, 15:18
Astori'yi yanlış hatırlamıyorsam Zenit istemişti, İtalya Milli takımına seçilmek için fazla göz önünde olmayacağını düşündüğü için gitmedi diye hatırlıyorum belki Zenit değilde başka takım olabilir. Aynı şey Galatasaray için de geçerli ama Mancini ikna edebilir.
uAburak89
14.Aralık.2013, 15:27
Ünal Aysal hocamız bizden 2-3 genç oyuncu talebinde bulundu demişti. Transfer için çok beklentiye girmemek lazım. Hele ki pazartesi kurada Bayern, Barca falan gelirse nasıl olsa eleniriz mantığıyla iyice pasif davranırlar transferde.
nekop
14.Aralık.2013, 15:27
davidvilla senden Galatasaray başlığını kirletmemek adına Trabzonspor alanında detaylı bir Mustafa Yumlu analizi bekliyorum. Ben hala kendisini pek beğenmiyorum ama Giray'ın geçen sene yaşadığı rahatsızlıktan sonraki inanılmaz düşüşü bana da Mustafa Yumlu'yu ilk 11'de mutlaka yazılması gereken isimlerden biri haline getiriyor.
Redrum
14.Aralık.2013, 15:31
Ünal Aysal hocamız bizden 2-3 genç oyuncu talebinde bulundu demişti. Transfer için çok beklentiye girmemek lazım. Hele ki pazartesi kurada Bayern, Barca falan gelirse nasıl olsa eleniriz mantığıyla iyice pasif davranırlar transferde.
Türk oyuncu lazım rotasyonu sağlayabilecek. Bir bek, bir orta saha, bir de kanat alındı mı tamamdır :) Yabancı olarak ise Amrabat ve Riera yollanıp yabancı bir sol bek alınsa kafidir , çok bir şey beklemiyoruz zaten :)
uAburak89
14.Aralık.2013, 15:35
Türk oyuncu lazım rotasyonu sağlayabilecek. Bir bek, bir orta saha, bir de kanat alındı mı tamamdır :) Yabancı olarak ise Amrabat ve Riera yollanıp yabancı bir sol bek alınsa kafidir , çok bir şey beklemiyoruz zaten :)
Bek olarak Tarık, orta saha aklıma gelen bir Türk oyuncu yok açıkçası, kanat da aynı şekilde. Sol bek kesinlikle şart, ona da katılıyorum. Beklentiye girmemek lazım derken basının ortaya attığı isimlere takılmamak açısından söyledim, Astori falan çok erken başladılar isimleri sallamaya.
byariff
14.Aralık.2013, 15:59
forvete ihtiyacimiz yok bu sene idare ederler , biz eldeki yabancilari devre arasinda cikartmaliyiz , amrabat,dany,riera bu 3"unu yollarsak rahatlicaz biraz.
mpaker66
14.Aralık.2013, 22:00
orta saha için Aytaç.. Gerçekten çok kaliteli bi oyuncu. Alper'den iyi oyuncu olabilir Aytaç Kara. Bek için de Tarık olabilir. Genç oyuncular var ama önmli olan onların büyük takıma adaptasyonları.
eng1n
14.Aralık.2013, 22:07
Milli takımın 2 forveti var ikiside GS'de. Cenk'i bize bırakın beyler :D
Fearless Coward
14.Aralık.2013, 22:59
Bize Süper Lig'den oyuncu haram artık.Zor yedirirler özellikle Trabzonspor.
europeanconquer
14.Aralık.2013, 23:15
Biz ne zaman Süper Lig'den adam akıllı,oyuncu almışız ?
Burak Yılmaz (serbest kalma maddesi)
Selçuk İnan (sözleşmesi bitti)
Amrabat (8.5m euro :( )
Ceyhun Gülselam(sözleşmesi bitti)
Engin Baytar (kulübünde istenmiyordu)
Yiğit Gökoğlan (2.5m euro :( )
Sercan Yıldırım (kulübü satış listesine koymuştu ve 3m euro :()
Furkan Özcal (Amrabat'a ek olarak verildi herhalde yıllık parasından kurtulmak için)
Necati Ateş (250.000 euro)
Dany Nounkeu (3.3 m euro)
Erman Kılıç (bedelsiz geldi Necati'yi yok pahasına yolladığımız Eskişehir'e bir yok pahasına daha adam yolladık,o kulüp ise Haziran'da Alper Potuk transferinde bize çok güzel teşekkür etti. )
Son 3 yılda Süper Lig'den gelen oyuncular bunlar,para verdiğimiz hangi Süper Lig oyuncusunun bize yararı dokunmuş ? Engin,Dany ve Necati hariç para verip aldığımız pek oyuncuların yararı olmadı.Süper Lig'in en iyi oyuncularını alan hep Fenerbahçe oldu,öylede devam edecek,Süper Lig'i unutun yani.Ya kendimiz yetiştireceğiz ya gurbetçi alacağız ya da AB kuralını geçerli kılmak için her şeyi yapacağız.
Nocna Mora
14.Aralık.2013, 23:51
Astori ve Biabiany isimlerinin Galatasaray’a yazıldığının hatırlatılması üzerine ise Mancini, “Bu konularda çok şey yazılıp çiziliyor. Şu an için kesinlikle böyle bir şey yok. Burda biraz tuhaf kurallar var ve satın almak için önce satmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
LifeYourself
15.Aralık.2013, 01:26
Astori ve Biabiany isimlerinin Galatasaray’a yazıldığının hatırlatılması üzerine ise Mancini, “Bu konularda çok şey yazılıp çiziliyor. Şu an için kesinlikle böyle bir şey yok. Burda biraz tuhaf kurallar var ve satın almak için önce satmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Hehe acıyorum şu adama bazen ya:icon_smile:
Türk futbolunun çok saçma bir dönemine denk geldi.Bence kötü bir anıyla ayrılıcak ya hadi hayırlısı :)
uAburak89
15.Aralık.2013, 13:44
Engin Baytar Ankara kafilesinde yok, dün gece de Selçuk Dereli Trabzonspor ile görüştüğünü söyledi programında, Mancini belli ki istemiyor Engin'i.
Ayrıca 19 yaşındaki Lucas Ontivero'yu denemeye almışız.
nerazzuri
15.Aralık.2013, 15:32
süper kupa'da kırmızı kartı görmemiş olsa, belki daha farklı olacaktı her şey engin için.
bu kadar yetenekli olup aynı zamanda bu kadar sorumsuz olmayı nasıl başarıyorlar, şaşılacak iş.
Bordo61Mavi
15.Aralık.2013, 15:35
Geldik yine basa desenize :)
uAburak89
16.Aralık.2013, 01:10
Tarık Çamdal ve Tolgay Arslan isimleri atıldı ortaya şimdi de.
Şükrü Ergün açıkladı, Ujfalusi reis Sportif Direktör oluyormuş.
Ujfalusi haberini veren site ilk iddiasını tutturdu, diğer iddiaları Astori, Tarık, Tolgay.
Redrum
16.Aralık.2013, 01:27
Tarık Çamdal ve Tolgay Arslan isimleri atıldı ortaya şimdi de.
Şükrü Ergün açıkladı, Ujfalusi reis Sportif Direktör oluyormuş.
Ujfalusi haberini veren site ilk iddiasını tutturdu, diğer iddiaları Astori, Tarık, Tolgay.
Tarık şartın da şartı, Tolgay nasıldır bilemiyorum ama gelsin, çeşit olsun orta sahada, belki bir şeyler değişir.
byariff
16.Aralık.2013, 21:38
Michu galatasaray diyorlar
http://www.sportsdirectnews.com/premier-league-news/37294-swansea-galatasaray-keen-on-michu.php#.Uq86g_TuKYA
Fearless Coward
16.Aralık.2013, 21:48
Bu sezon pek piyasada göremedik kendisini.Gelmez bence zaten gerekte yok bizim önceliğimiz savunmaya transfer olsun Dany ve Amrabat'ta bir zahmet yollansınlar yabancı kontejanını açalım.
IcedEarth
17.Aralık.2013, 02:54
Sola Jetro Willems'i çok istiyorum aslında da, zor. Çok para isterler, satsalar bile bize kalmaz herhalde.
Suicider
17.Aralık.2013, 15:56
Karabük Dany i istemiş.
byariff
17.Aralık.2013, 15:57
Karabükspor Dany'yi resmen Galatasaray'dan istedi. Tolunay Kafkas Galatasaray CEO'su Lutfi Arıboğan'a teklifi iletti
bu arada Galatasaray'ın denemeye aldığı Macar Vescei geri gönderildi, Arjantinli Ontivero bir süre daha denenecek. antremandaymis memnunlarmis su an gelecegi parlak vs diyorlar
cureshot
17.Aralık.2013, 16:20
İshak hayırlı olsun diyebiliriz artık sanırım.
europeanconquer
17.Aralık.2013, 18:11
http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/18776.php
Fernandes ? :(
LifeYourself
17.Aralık.2013, 19:22
bu arada Galatasaray'ın denemeye aldığı Macar Vescei geri gönderildi, Arjantinli Ontivero bir süre daha denenecek. antremandaymis memnunlarmis su an gelecegi parlak vs diyorlar
Kim bunlar abi genç isimler mi?Hiç duyulmamış Türk denemeyi anlarımda yabancıyı ne yapıcaz:icon_surprised:
FM'den merak edip baktım profillerini bile bulamadım :zuhaha
davidvilla
17.Aralık.2013, 19:48
Kim bunlar abi genç isimler mi?Hiç duyulmamış Türk denemeyi anlarımda yabancıyı ne yapıcaz:icon_surprised:
FM'den merak edip baktım profillerini bile bulamadım :zuhaha
Regen kardeşim onlar herkese çıkmıyor ;)
LifeYourself
17.Aralık.2013, 20:16
Regen kardeşim onlar herkese çıkmıyor ;)
Ehühe abi FM'den bakmamın sebebi birçok bilip bilmediğimiz genç isimlerin adının olması yoksa profilini aramadım.İsmen ve geçmişte neredeymiş görmek için baktım.:icon_razz:
Redrum
17.Aralık.2013, 20:19
http://www.youtube.com/watch?v=Fb8PhB5MP1Q
Eleman buymuş. Bakalım ya şansa bala belki iyi topçu kazanmış oluruz belli mi olur :D
MoisHaLe
18.Aralık.2013, 00:28
Biz dener beğenmeyip yollarız. 3-5 yıl sonra haberlerde görüp iç geçiririz:) bizim kapıdan döndü diye..
IcedEarth
18.Aralık.2013, 01:53
19 yaşında adı daha önce hiç duyulmamış adamdan verim alabilir miyiz bilmiyorum. Şöyle 17 filan olsaydı hiç değilse bir umudum olurdu da bu durumda pek yok açıkçası.
Örnek olarak Bruma'yı vereceklere ise farkı çok net söyleyeyim, FM oynayıp da genç yetenek avlamayı seven herkes Bruma'yı 16 yaşından beri biliyor.
Ha, bu yaşta olmasına rağmen denemelerde belli bir potansiyel algılanırsa yine alalım. Nasıl olsa bedava, buralara kadar getirip "Yeni Messi" filan dediklerine göre hiç değilse bir Anadolu kulübünde oynayacak potansiyel vardır, bir süre elde tutup takasta kullanırız en kötü.
Redrum
18.Aralık.2013, 02:04
Giray menajeri aracılığıyla Galatasaray'da oynamak istiyorum diyormuş.
byariff
18.Aralık.2013, 02:54
efsaneler bir bir geliyor. :))
Cevat Prekazi cuma günü altyapıda görev almak için İstanbul'a geliyor. Görev tanımı görüşmelerden sonra açıklanacak
E.Cartman
18.Aralık.2013, 09:24
Simoviç'de gelsin :D
nannar
18.Aralık.2013, 11:22
Prekazi'den sonra ben Uğur Tütüneker'i isterim :D
davidvilla
18.Aralık.2013, 12:53
Giray menajeri aracılığıyla Galatasaray'da oynamak istiyorum diyormuş.
Ben de istiyorum.
Bak ben direkt söyledim menajer sokmadım araya :D
Redrum
18.Aralık.2013, 13:51
Ben de istiyorum.
Abi ben de ortasahada çok güzel alternatif olurum da :D Giray ne oldu ki gözden çıkarıldı herhalde Trabzonspor'da, hiç adını sanını duymadım uzun zamandır.. Eğer ucuza gelecekse buyursun gelsin aslında.
Dany gider Giray gelir
Riera gider İshak gelir.
Veya Riera gitmeden İshak gelir yine de kabulümdür iyi olur hoş olur valla :)
cureshot
18.Aralık.2013, 14:06
Prekazi gözlemci olacakmış, altyapı olayı değil diye okudum.
cureshot
18.Aralık.2013, 14:07
Ben de istiyorum.
Adam Lütfi'ye filan ulaştırmıştır yalnız haberi, sen anca bize söylüyorsun. :D
Redrum
18.Aralık.2013, 14:11
Ujfa kulübeye!
Galatasaray'da önce sportif direktör olarak göreve başlayacağı konuşulan Tomas Ujfalusi'nin, aslında Cenk Ergün'ün yerine idari menacer olacağı ve Mancini'nin yanında kulübede yer alacağı öğrenildi
Arkadaşına GönderYazdır
Galatasaray-Ujfa kulübeye!
Cim Bom’da Tomas Ujfalusi heyecanı... Bir süre önce Sarı-Kırmızılı kulüpte sportif direktörlüğe getirileceği konuşulan Ujfa’nın görev tanımı belli olmaya başladı. Aktif futbol hayatına ülkesinde nokta koyan ve artık antrenörlüğe adım atmak isteyen Çek futbol adamı, Galatasaray’da idareci menacerlik görevini yürüten Cenk Ergün’ün yerine geçecek. Ujfalusi’nin böylece kulübede oturacağı ve Mancini’ye her konuda destek olacağı bildirildi. Hem taraftar hem yönetim hem de camia tarafından benimsenen ve Galatasaray’da 2 şampiyonluk yaşayan Ujfa, aynı zamanda futbolcuların da sorunlarıyla yakından ilgilenecek. Hatta Ujfalusi’nin futbolcular ve yönetim arasında köprü vazifesi göreceği de gelen haberler arasında. Bunun yanı sıra Başkan’ın talimatıyla transfer görüşmeleri yapma, rakip takımları izleyip rapor hazırlama, transfer listesindeki oyuncuları izleme gibi konularda Ujfalusi’nin yetkili olacağı dile getirildi.
Yanında kimler yok ki...
Mancini’nin yanında yardımcı antrenörler Tugay Kerimoğlu, Attilio Lombardo, Fausto Salsano ve kaleci antrenörü Claudio Taffarel yer alıyordu. Artık Tomas Ujfalusi de kulübedeki efsane isimler arasında boy gösterecek. Anlaşmanın yarın imzalanması bekleniyor.
davidvilla
18.Aralık.2013, 15:01
Bu ujfa haberi harika bir haber. İnşallah ülkede birşeyleri değiştirebiliriz.
Sanmıyorum ama bakalım.
@cureshot
Lutfü'nün mail var mı kardeş ? :D
byariff
18.Aralık.2013, 15:55
ara transfer doneminde baya hizli olacaz anlasilan , simdide sol bek icin Alex Telles diyorlar
alper ocal bu arkadas brezilyayi hep takip eder
Alex Telles zirve ligde bu sene oynamaya başladı. 3'lünün solundaydı genelde. Hücum tarafı çok parladı. Sezon sonunda da yılın beki seçildi.
Alex Telles biraz fizik eklerse 1. sınıf potansiyeline sahip. Birebir savunması iyi ama genel bilinci ondan hücum beklendiği için görece az.
Carlinhos her açıdan hazır bekti. Alex Telles'in katedecek yolu var, genç ama potansiyeli daha fazla. Milan başta İtalyanlar izliyordu.
E.Cartman
18.Aralık.2013, 15:57
Yalnız yedek kulübesi çok sağlam oldu bizim :D
MuraTBudaN
18.Aralık.2013, 16:26
A.Telles iyi bir takviye olur eğer 3-5-2 sistemi devam edecekse. :)
cureshot
18.Aralık.2013, 16:47
Bu ujfa haberi harika bir haber. İnşallah ülkede birşeyleri değiştirebiliriz.
Sanmıyorum ama bakalım.
@cureshot
Lutfü'nün mail var mı kardeş ? :D
Yaz, cimbombomsiyosulü
[email protected] :D
KanaKe
18.Aralık.2013, 18:21
giray galatasaray kalibresinde oyuncu degil gökhan zandan ne artisi var girayin :) bana kalirsa gökhan kat kat daha iyi oyuncu hem daha tecrübeli.. galatasaray yerli defans alacaksa ömer toprak yada serdar tasci yi almali yoksa türkiye liginden alinacak yerli stoperin verecegi fazla bir katki olmaz yedekte oturur en fazla...
Redrum
18.Aralık.2013, 18:26
giray galatasaray kalibresinde oyuncu degil gökhan zandan ne artisi var girayin :) bana kalirsa gökhan kat kat daha iyi oyuncu hem daha tecrübeli.. galatasaray yerli defans alacaksa ömer toprak yada serdar tasci yi almali yoksa türkiye liginden alinacak yerli stoperin verecegi fazla bir katki olmaz yedekte oturur en fazla...
Yedekte otursun zaten sorun değil Gökhan-Semih'ten üstün kalibrede Türk stoper transfer edebilmemiz hayal çünkü :) Bari yedek oyuncumuz yabancı olmasın da Türk olsun :)
Fearless Coward
18.Aralık.2013, 19:05
Giray mantıklı bir hamle olur lig için gayet yeterli bir isim.
Redrum
18.Aralık.2013, 19:27
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/LinkImage/fft30mm2687083.jpg
E.Cartman
18.Aralık.2013, 19:31
Alex, Maldonado'ya da referans vermemiş miydi ?
Tamam vurmayın kendim giderim :n::n:
davidvilla
18.Aralık.2013, 19:31
Alex öyle diyorsa doğrudur.
Redrum
18.Aralık.2013, 19:33
Alex öyle diyorsa doğrudur.
Belki galatasaray'a katakulli yapıyordur :D
davidvilla
18.Aralık.2013, 19:47
yok yok yapmaz o alex iyi çocuktur elimde büyüdü
Redrum
19.Aralık.2013, 03:27
Alex Telles'le anlaşmışız, 7 M Euro diyorlar. Kesin diyorlar. Kaynak: Eurosport.
lexoqe
19.Aralık.2013, 16:20
Ocak ayındaki ara transfer dönemi için çalışmalara başlayan Galatasaray, Serie A ekibi Parma'da forma giyen Fransız futbolcu için kolları sıvadı.
http://static.goal.com/324600/324679_heroa.jpg
Tuttomercatoweb'de yer alan habere göre, Juventus ve Napoli'nin ısrarla istediği Jonathan Biabiany için Galatasaray'ın da devreye girdiği belirtildi.
Haberde, Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini'nin mutlaka kadrosunda görmek istediği 25 yaşındaki futbolcu için sarı kırmızılı kulübün Parma ile temasa geçtiği ve Ocak ayındaki ara transfer döneminde bombayı patlatmaya hazırlandığı ifade edildi.
Bu arada, Parma Kulübü Başkanı Tommaso Ghirardi, geçtiğimiz günlerde Biabiany ile ilgili Rai Sport'a yaptığı açıklamada, "Juventus bize Biabiany'i hiç sormadı. Zaten kendisini satmayı da kesinlikle düşünmüyorum" demişti.
Bu sezon Serie A'da sadece 2 maçı kaçıran kanat oyuncusu, 14 maçta forma giymiş ve 1 gol atıp 1 de asist yapmıştı.
Fransız futbolcu, 2011-2012 sezonundan itibaren Parma'nın vazgeçilmez isimlerinden biri olurken, son 3 sezonda Serie A'da sadece 7 maçta forma giymeyip istikrar abidesi oldu ve toplam 9 gol atıp 16 da asist yaptı.
Profesyonel kariyerine Inter kulübünde başlayan Biabiany, Modena ve Sampdoria formaları da giyerken, Fransa U-21 Milli takımında ise 6 maça çıkıp 2 gol kaydetmişti.
ÖZGÜR İNCE / Goal.com Türkiye
Redrum
19.Aralık.2013, 21:35
Alex Telles'in gremio'nun sitesinde belirtilmiş olan gerçek hesabından attığı twitler:
Alex Telles: "All dream of playing in Europe. Everyone want to play for Galatasaray. They have passionate fans. It'd be great happiness"
Bütün hayalim avrupa'da oynamak. Herkes Galatasaray'da forma giymek ister. Tutkulu taraftarları var. Bundan gerçekten büyük mutluluk duyarım.
Alex Nicolao Telles @alex_Telles_ 2 sa
Sorry, I don't understand but thank you #Galatasaray fans.
Afedersiniz, ne dediğinizi anlamıyorum ama teşekkür ederim Galatasaray taraftarları.
Alex Telles' agent: "Galatasaray have Drogba & Sneijder. It's a great opportunity. They're also in the next round of Champions League"
Alex Telles'in menajeri: Galatasaray Drogba ve Sneijder'e sahip. Bu büyük bir fırsat olur. Ayrıca Şampiyonlar Liginde de bir sonraki tura yükseldiler.
europeanconquer
19.Aralık.2013, 21:50
Hadi bakalım hayırlısı.
grkm33
19.Aralık.2013, 22:08
Bana göre Alex Telles izlediğim videolardan çıkan sonuç yabancı Hakan Balta
Redrum
19.Aralık.2013, 22:11
Herhalde ilk 11de Muslera - Chedjou- Eboue - Melo - Sneijder - Drogba'nın banko olduğunu unutarak hala yabancı transfer etmeye çalışıyor bizimkiler anlayamadım valla. Daha Bruma kadroya giremiyor.
byariff
19.Aralık.2013, 22:11
bu yil en iyi bek seçilmis alper ocalin haberine gore
Fearless Coward
19.Aralık.2013, 22:13
Bizimkiler işi şansa bırakmaz bence.Devre arası güzel hamleler gelecektir her habere inanmayın derim.
nerazzuri
19.Aralık.2013, 22:44
Herhalde ilk 11de Muslera - Chedjou- Eboue - Melo - Sneijder - Drogba'nın banko olduğunu unutarak hala yabancı transfer etmeye çalışıyor bizimkiler anlayamadım valla. Daha Bruma kadroya giremiyor.
avrupa pasaportu var desem hadi neyse, bildiğin brezilyalı bu.
europeanconquer
19.Aralık.2013, 22:45
Amrabat-Erkan Zengin
Riera-Alex Telles
Dany-Serdar Aziz/Giray
Olursa bir de üstüne yetenekli yerli bir orta saha alırsak yeter.Aslında Alex Telles yerine benim tercihim Tarık Çamdal olur.Çok beğeniyorum kendisini :0:
nannar
19.Aralık.2013, 22:56
bu yil en iyi bek seçilmis alper ocalin haberine gore
Chedjou gibi mi ? :0:
jevox06
19.Aralık.2013, 22:59
Zaten Amrabat Cluj maçında Burak'a gönderdiği ve gol olan ortadan başka hiç bişey yapmış mı bu takım için ! Fatih Terim'in nadir işe yaramayan transferlerinden biri. Erkan Zengin bize karşı Ronaldo kesilmişti birden yararlı bir transfer olabilir. Alex Telles gelirse Riera gidicek muhtemelen oradan da yabancı kontenjanı açılır Alex Telles için. Dany de zaten gitmesi gereken biri. Ben Serdar Aziz - Giray ikilisinden Serdarı tercih ederdim. Ama aslında o bile şuan Galatasaray için yeterli değil. Keşke onun yerine Ömer Toprak ya da Serdar Taşçı gelse.
byariff
19.Aralık.2013, 23:19
uzaga gitmiyelim ugur demirok"u alalim
Nocna Mora
19.Aralık.2013, 23:19
Riera tecrübesi ile çok daha yararlı olur bence. Formu da iyi hem bu sezon. Hic kosmadıgı kadar kosuyor
Night_Mare17
20.Aralık.2013, 00:22
Fark yaratmayacak bir bek değilse yabancı bek almaya gerek yok Riera oynadığı zaman sol bekte müthiş oynuyor bana göre. Takımdaki Sneijder'den sonra en teknik oyuncu Riera.
mpaker66
20.Aralık.2013, 00:43
Tarık Çamdal bitmiş diollar.
E.Cartman
20.Aralık.2013, 00:46
Şu yabancı sınırsız olsa da bi rahatlasak.
Redrum
20.Aralık.2013, 00:52
Tarık Çamdal bitmiş diollar.
Evet ben de gördüm birkaç yerde. Hele şükür yerli oyuncu transferi duyuyoruz
davidvilla
20.Aralık.2013, 11:27
Bu sezon takımında 32 maç yapmış ve sadece 3 kere oyundan alınmış. (Ligde toplam 38 maç var)
Takımı 2.olmuş
Yaşı 21
Sadece şu 3 istatistiğe bakarak bile bu transferi memnuniyetle karşılarım.
Drogba ile 5.m euroya yeni sözleşme yapmak mı yoksa bu tip bir transfer mi?
Avrupadaki örnekleri iyi süzüp ona göre düşünüp yargılayın derim.
uAburak89
20.Aralık.2013, 14:36
Bu sezon olamaz o, son iki sezonda yaptığı maç sayısıdır. Yabancı kuralı olmasa alınacak bir oyuncu değil bence, Süper Ligde oynadığı maç sayısı 2 sezonda 22 sadece. Galatasaray'da oynamak için yeterli olmamalı.
cureshot
20.Aralık.2013, 14:44
Tarık'a 6 mio eur istenmiş deniliyor. Doğruysa pes vallahi, bu kadar da abartılmaz ki!
davidvilla
20.Aralık.2013, 14:59
Bu sezon olamaz o, son iki sezonda yaptığı maç sayısıdır. Yabancı kuralı olmasa alınacak bir oyuncu değil bence, Süper Ligde oynadığı maç sayısı 2 sezonda 22 sadece. Galatasaray'da oynamak için yeterli olmamalı.
Brezilya'da lig yeni bitti kardesim transfermarkt.com dan da istatistiklere ulasabilirsin ;)
uAburak89
20.Aralık.2013, 15:00
Brezilya'da lig yeni bitti kardesim transfermarkt.com dan da istatistiklere ulasabilirsin ;)
Ben Tarık için konuşuyoruz sandım. :D Sonradan farkettim durumu, hatlar karışmış. :)
Ünal Aysal 4 transfer yapacağız, 2'si Almanya'dan olacak demiş.
davidvilla
20.Aralık.2013, 15:26
Ben Tarık için konuşuyoruz sandım. :D Sonradan farkettim durumu, hatlar karışmış. :)
Ünal Aysal 4 transfer yapacağız, 2'si Almanya'dan olacak demiş.
Sen öyle diyince bir baktım bende de öküzlük var konuyla alakasız dalıvermişim :D
Alex Telles tipi transfer dogru yaklaşım bence. Shaktar olsun Porto olsun hep bu şekilde yapıyorlar zaten transferi.
O yuzden Bruma transferini de çok destekledim ki Bruma ligde çok az forma giymişti. Bu, Bruma'dan daha az riskli transfer.
Ayrıca CL'de oynayabilecek olması da cabası.
Genç transferi cogu zaman risktir ama güzel bir risktir alınabilir bir risktir.
Bak Ujfa'ya güvendik bir sakatlandı futbolu bıraktı :)
mpaker66
20.Aralık.2013, 16:12
Ünal Aysal 4 oyuncu alcaz 2'si Almanya'dan mı demiş.
Bu 4 oyuncu transferi bitmiş mi? Yani kesin mi? Yine bitmeden mi konuşmuş yoksa. Sanırım kesindir ya o kadar şey oldu öyle bi hata yapmaz artık. 4 oyuncuyla ilgileniyoz falan derdi yoksa. Alcaz demiş adam.
Redrum
20.Aralık.2013, 16:29
Birisi sinan kurt. Bu sene kontratı bitiyor mönchengladbach lı oyuncu.
cureshot
20.Aralık.2013, 16:34
Çok büyük iş yapmış oluruz bu çocuğu alırsak.
Redrum
20.Aralık.2013, 18:05
Çok büyük iş yapmış oluruz bu çocuğu alırsak.
Bence de Türkiye'ye gelmez ama bakalım işte :)
Devre arası tarık veya ishak + alex telles bekliyorum sol bek sıkıntımız çözülecek inşallah.
Ömer Toprak falan için de sanırım girişimlerimiz var ama büyük ihtimalle Serdar Aziz alınır, alınmasa da olur.
Erkan Zengin veya Olcan haberleri de var bunlardan birini alabilirsek daha transfere gerek yok :)
Kaka Leite
20.Aralık.2013, 18:12
Alınsa ne olacak ki?
Oynatılacak mı sanki bari Almanya da kalsında alt yapıda estirmeye devam etsin.
MoisHaLe
20.Aralık.2013, 18:39
Alınsa ne olacak ki?
Oynatılacak mı sanki bari Almanya da kalsında alt yapıda estirmeye devam etsin.
kesinlikle.. bize gelir en fazla 1-2 maç oynar ondada adaptasyon sürecinden dolayı etkisiz olabilir. Sonra eleştiri okları bir bir saplanır..
cureshot
20.Aralık.2013, 18:43
Eleştirilir, oynayamaz, üstünde baskı olur vs. diye bu politikamızdan vazgeçmemeliyiz.
Genç, potansiyeli yüksek oyuncu transferlerine devam!
Fearless Coward
20.Aralık.2013, 18:47
Bruma'yı gördük neler yapabileceğini şimdiden böyle olan eleman 2-3 seneye nasıl olacak kim bilir.Tarık'ı ben çok beğeniyorum inşAllah olur bu transfer.Riera zaten son maçlarda çok iyi işler çıkarttı Tarık bu sezon olmuyorsa gelecek sezon kesinlikle alınmalı.Alex Telles'e bence gerek yok Brezilya'dan gelen her oyuncu burada uyum sağlayamıyor.Riera varken zaten gerekte yok o giderse anca öyle alınsın.
Bu arada Lig TV'ye göre Alex Telles ve Tarık bitmiş Serdar'ı bitirmek için de Bülent Tulun Bursa'ya gitmiş.
Redrum
20.Aralık.2013, 18:56
fanatik'e göre serdar'ı satmayacagız bunun dışında yekta ve ceyhunu istiyoruz demişler tuluna, tulun da daha hocamız gönderilecek oyuncuları belirlemedi daha sonra konuşalım demişmiş.
Fearless Coward
20.Aralık.2013, 19:23
Fanatik'e güven olmaz ya. :D
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/100148/bursada-serdar-aziz-zirvesi
Toplanmışlar görüldüğü üzere Chedjou vol 2 olur yani gerçekleşir transfer.
Redrum
20.Aralık.2013, 20:05
Verdiğin linkte de aynı şey yazıyor yalnız :D
byariff
20.Aralık.2013, 20:07
Alex telles mi ne bitmis 6m euroya. hayirli olsun. :D serdar aziz de diyorlar umarim oyle bir hata yapmayiz onun yerine galatasarayin evladi ugur demirok"u alsak daha iyi.
Hugo
20.Aralık.2013, 20:17
serdar aziz mi? allah korusun.
Nedvedmania
20.Aralık.2013, 20:42
Alex telles mi ne bitmis 6m euroya. hayirli olsun. :D serdar aziz de diyorlar umarim oyle bir hata yapmayiz onun yerine galatasarayin evladi ugur demirok"u alsak daha iyi.
Şu adamın ismini her seferinde yanlış okuyorum yahu. Sorun bende mi yoksa var mı benim gibi olan :zuhaha
mpaker66
20.Aralık.2013, 21:54
Şu adamın ismini her seferinde yanlış okuyorum yahu. Sorun bende mi yoksa var mı benim gibi olan :zuhaha
Bende bende :D ismi biraz sorun adamın ya :D
europeanconquer
20.Aralık.2013, 23:11
http://www.gremio.net/player/view.aspx?id=1355&language=0&i=plantel
Resmi sitede görüldüğü üzere Twitter adresine girdiğimizde Alex'in Galatasaray'a transferini kendi ağzından doğruladığını görüyoruz.
Hayırlı olsun.Tek beklentim,güzel güzel ortalar açması,gerisini avatarda ki adam halleder.
CocukMenajer
20.Aralık.2013, 23:18
Aman Serdar Azizi almasınlar.
Nocna Mora
20.Aralık.2013, 23:52
Thank you #Galatasaray Fans. I cannot wait to see you... Coming soon...
#ATENÇÃO: Grêmio vendeu Alex Telles para o Galatasaray por 6 milhões de Euros.
O lateral-esquerdo, que foi considerado o melhor da posição no Brasileirão, foi vendido ao Galatasaray, da Turquia, por 6 milhões de euros.
I am very happy.
Son tweetleri.
Redrum
20.Aralık.2013, 23:58
Son tweetleri.
Patience. I will come after Christmas... Happy Christmas...
Bu da var :)
Gncl1905
20.Aralık.2013, 23:59
Bu A. Telles'in hesabı bana garip geldi.
Tamam sitesinde yazıyor da adam hesabı yeni açmış. Galatasaray'a transfer olduğu gibi twitter'a koşup resmi siteye bilgi eklettirip twit atmaya mı başlamış nedir anlamak güç :D
E.Cartman
21.Aralık.2013, 00:01
Gelip basın önünde imzayı atmadığı sürece hiçbir transfere inanmıyorum ben :D Bir de gerçek anlamda bir Alex Telles incelemesi yapacak olan var mı ya da yapılmışını yollayabilecek olan, hiç tanımıyorum çünkü.
Redrum
21.Aralık.2013, 00:14
Alper Öcal'ın yazısı var.
http://haber.gazetevatan.com/kesinlikle-dogru-hamle/593549/4/yazarlar
MoisHaLe
21.Aralık.2013, 01:53
Kovacic iddiaları var. Umarım doğrudur.
davidvilla
21.Aralık.2013, 10:57
Alper Öcal'ın yazısı var.
http://haber.gazetevatan.com/kesinlikle-dogru-hamle/593549/4/yazarlar
Vay anasını bu Juventude 4.lige kadar düşmüş mü? Bir ara libertadoreste oynuyordu ya bunlar.
Heralde ekonomik sıkıntılar vardı.
Ben bunu Ali Adnan'a benzetiyorum. Keşke onu almış olsaydık.
europeanconquer
21.Aralık.2013, 11:11
Sözleşmesinin bitimine 6 ay kala Tarık Çamdal'la görüşme yaptığımız için Eskişehir Asbaşkanı etik davranmadığımızı söylemiş.
Güzel güzel Tarık Çamdal'la görüşmeye başlamışız,etik metik umurum da değil,Türkiye'de hangi kulüp normalde bizim etiğimiz tetiğimiz sıkıntı.Zaten 10 gün sonra resmi olarakta görüşme hakkımız doğuyor.Geçelim bunları.
Fearless Coward
21.Aralık.2013, 12:17
Tarık Eskişehir'e kazandırarak gitmek istiyorum demiş Mehmet Akman'a göre.Ocak ayında biter bu iş.
CocukMenajer
21.Aralık.2013, 12:23
Bonservis ödeyip alsınlar devre arası sezon sonu bedava almak için sıkıntı yaşamayalım
davidvilla
21.Aralık.2013, 13:06
Sözleşmesinin bitimine 6 ay kala Tarık Çamdal'la görüşme yaptığımız için Eskişehir Asbaşkanı etik davranmadığımızı söylemiş.
Güzel güzel Tarık Çamdal'la görüşmeye başlamışız,etik metik umurum da değil,Türkiye'de hangi kulüp normalde bizim etiğimiz tetiğimiz sıkıntı.Zaten 10 gün sonra resmi olarakta görüşme hakkımız doğuyor.Geçelim bunları.
TFF talimatlarında bu yok. 1 ay kalsa da görüşemiyorsun bildiğim kadarıyla
IV. PROFESYONEL FUTBOLCU SÖZLEŞMESİ
( 6 ) Mevcut kulübüyle sözleşmesi devam eden profesyonel bir futbolcuyla sözleşme imzalama
niyetinde olan kulüp, futbolcuyla görüşmelere başlamadan önce futbolcunun sözleşmesel
ilişkisi devam eden kulübünün iznini yazılı olarak almak zorundadır. Yazılı izin almaksızın
görüşmelere başlayan kulüp, futbolcu, futbolcu temsilcisi ve diğer kişiler hakkında Futbol
Disiplin Talimatı hükümleri uygulanır.
He ama UEFA kriterleri var.Eğer TFF bize bu yuzden bir ceza verirse UEFA'ya gidersek....vs.
Boşlukları doldurun.
TFF bu talimatı değiştirmedikçe veya bu durumlarda ceza veremedikçe (ki veremez) Eskişehir klubü yoneticisi de konuşur Hurma da konuşur herkes konuşur. Bir şey diyemezsin. Talimat açık.
Tum talimatname şuradan (http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/TALIMATLAR/Profesyonel-Futbolcularin-Statusu-ve-Transferleri-Talimati.pdf) incelenebilir.
europeanconquer
21.Aralık.2013, 13:11
UEFA'ya bağlı bir federasyonun Bosman kuralına uymamasına pek ihtimal vermiyorum.UEFA'dan öte Avrupa Birliği'ne bağlı bir karar aslında Bosman kuralı.
Neyse konuşsunlar dursunlar pek bir şey çıkacağına ihtimal vermiyorum.
ForsakeN
21.Aralık.2013, 14:15
Yine Galatasaray ve yine yurtiçi transfer karmaşası :D
Redrum
21.Aralık.2013, 14:30
Eskişehirspor'dan alacağımız hiçbir oyuncu için açıkçası benim de etik falan umurum dışı. Veysel Sarı'nın da sözleşmesi bitiyor onla da anlaşırız hatta.
uAburak89
21.Aralık.2013, 14:40
TFF'nin talimatı keşke biraz daha açık olsaymış. Sonuçta dünyada Bosman diye bir kural var. Ha bizimkilerin şu anda yaptığı da yanlış, görüşmek için 10 gün daha beklemeleri gerekiyordu.
Diğer açıdan bakarsak oyuncunun aklını çelmişler, Eskişehir yönetimine gitmek istiyorum demiş. Bize acil sol bek lazım, oyuncu gelmek istiyor, Eskişehir yönetimi sözleşme yenilemeyerek yaptığı hatayı devre arası biraz para kazanarak telafi edebilir. Ben sanmıyorum TFF'ye başvuru yapacaklarını, biraz daha fazla kazanmak için yapılan taktikler bunlar. Bence bu iş olur, tabii ne kadar hayırlı olacak orası ciddi soru işareti. Bizim taraftar sabırsızdır, iki maçta karar veriyorlar tribünde.
eng1n
21.Aralık.2013, 15:40
İş inada binerse 6 ay oynatmazlar Tarık'ı GS'ye geldiğinde de Ali Turan gibi olur.
Hsyn53Yvz
21.Aralık.2013, 16:21
Alex Telles'in transferi hem oyuncunun hem de kulübün Twitter hesaplarından doğrulandı.
iso_1907
22.Aralık.2013, 14:10
Hülle yoluyla alın en iyisi :D
byariff
22.Aralık.2013, 21:01
Alex Telles %10000 bitti hayirli olsun klubumuze. bugun lets ottaman otelinde atilmis imzalar
europeanconquer
22.Aralık.2013, 21:14
Böyle laflar kuru ekmek gibi abi nerden duyduğunu söylersen güzel olur.
Birde Alex Telles'in twitter hesabı fake kesin.Fenerbahçe ile ilgili saçma sapan twitler var o hesapta.
nannar
22.Aralık.2013, 21:15
nedir bu telles ? iyimidir ? fm de değil gerçekte bilen var mıdır ?
uAburak89
22.Aralık.2013, 21:15
Böyle laflar kuru ekmek gibi abi nerden duyduğunu söylersen güzel olur.
Birde Alex Telles'in twitter hesabı fake kesin.Fenerbahçe ile ilgili saçma sapan twitler var o hesapta.
https://twitter.com/asaletinyeter_
Sanıyorum kaynak burası.
Fearless Coward
22.Aralık.2013, 21:25
Arif'in duyumlar bu ara çıkıyor dün Hikmet Karaman'ı bildi. :D Zaten Ünal Aysal'da yaptığı konuşmada az çok belli etmişti transferin olacağını.
byariff
22.Aralık.2013, 21:25
hem o hemde baris cenk akkaya bilenler bilir duyumcu degil onlar direk klupten bilgi alan kisiler.
europeanconquer
22.Aralık.2013, 21:30
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, "Tarık Çamdal ile sözleşmemizi yenilemek için yaptığımız görüşmelerden bir netice alamadı, oyuncumuzun kafası çok karışık, Bu yüzden teknik ekibimiz onu kadroya almadı" dedi.
http://radyospor.com/Futbol/171812/Flas--Eskisehir-i-reddetti
Oh canıma değsin.
Fearless Coward
22.Aralık.2013, 21:32
Bizimkiler sıkı çalışıyor valla transferi erkenden bitirecekler anlaşılan bu sefer.
CeNTeR_TR
22.Aralık.2013, 21:35
Oh canıma değsin.
Konuyla alakası yok da şu kısım evin içinde sesli gülmeme sebep oldu :zuhaha
Night_Mare17
22.Aralık.2013, 21:41
Eskişehirspor şu an etikten bahsedecek son kulüp bence. He etik olayını da anlamadım ben kurallar içerisinde sözleşmenin son 6 ayı içinde her türlü görüşmeyi yapabilirsin. Az profesyonel olun arkadaş.
europeanconquer
22.Aralık.2013, 21:49
Konuyla alakası yok da şu kısım evin içinde sesli gülmeme sebep oldu :zuhaha
Yapcak bir şey yok Eskişehir ile bizim kulübün ilişkisi ''besle kargayı oysun gözünü'' misali olduğu için batsalar,ligden düşseler veya kulübün başına başka bir iş gelse gayet sevinirim :n:
NTV Spor @ntvspor 1 dk
SON DAKİKA: GALATASARAY'IN TRANSFER LİSTESİNDEKİ ALEX TELLES İSTANBUL'A GELDİ! Ayrıntılar az sonra http://NTVspor.Net 'te
C h A o S
22.Aralık.2013, 21:54
Bruma'dan sonra bir genç potansiyelli bir yabancı oyuncu daha.En azından biraz zihniyet değişti gibi.
Telles kapalı kutu gelirse izleyip görmek lazım.
uAburak89
23.Aralık.2013, 00:37
Mancini stoper istiyormuş, Brezilya Milli Takımında oynayan bir oyuncu deniliyor. Benim tahminim Cruzeiro'dan Dede.
europeanconquer
23.Aralık.2013, 00:38
O Dede'yi bize yar etmezler.
byariff
23.Aralık.2013, 00:40
Aynen cruzeriodaki dedeymis o stoper.. iyi diyorlar ama hic izlemedim
uAburak89
23.Aralık.2013, 00:43
Botafogo'dan Doria da olabilir.
MoisHaLe
23.Aralık.2013, 02:13
Hakan, Beyaz Tv ye katıldı ve kalbim sarı kırmızı atıyor GS'de oynamak isterim dedi. umarım şu transfer gerçekleşir.
uAburak89
23.Aralık.2013, 02:13
Hakan Çalhanoğlu Beyaz TV'ye bağlanmış, twitter'da yazılanlarla bakılırsa gelin alın beni diyor resmen.
Kalbim sarı kırmızı atıyor demiş.
Bu arada stoper Dede değilmiş, Rever galiba. :D
Night_Mare17
23.Aralık.2013, 02:22
Hakan gelin beni alın diyor resmen. Paraya kıymalıyız.
mpaker66
23.Aralık.2013, 02:23
Hakan demiş ki 10 numarayı Sneijder'den alırım o güç var bende demiş. Vay canına adam gelmiş sanki numara tartışıyo :D
byariff
23.Aralık.2013, 02:39
hakan trenini biz 2 yil once kacirdik karlushe mi ne ordayken 1.5m euro verip almadik hamburg bu adami 4"e aldi galiba bize en az 7-8e satarlar he umarim aliriz ama cok para.. ama kiymaliyiz paraya.. hakana deger diye dusunuyorum.
yalniz hakani alirsak frikikde ortalik kariscak , riera,hakan,selcuk,drogba,sneijder,burak,hamit geliyor ohoo :D :D
MoisHaLe
23.Aralık.2013, 02:41
Kendime güvenim sonsuz. Gelecek yıl Hamburg'ta kalırsam 10 numara verilcek dedi. Ertem Şener'de Gs'de rakibin kim olur hangi bölge deyince Sneijder dedi :) Sinan Engin Bjk ile Fb de oynar mısın diye sordu ben yapamam Gs için atıyor dedi kalbim. Sezon başında tekliflerde gelmiş iki takımdanda.. Ayrıca Trabzonspor ile mahkemeliklermiş. Onu bilmediğini söyledi. Merak ettim doğrusu sebebini.
zarateray
23.Aralık.2013, 03:37
Brezilyadan stoper Rhodolfo bence
LifeYourself
23.Aralık.2013, 13:10
Hakan Çalhanoğlu Beyaz TV'ye bağlanmış, twitter'da yazılanlarla bakılırsa gelin alın beni diyor resmen.
Kalbim sarı kırmızı atıyor demiş.
Bu arada stoper Dede değilmiş, Rever galiba. :D
Emre'ninde öyle atmıyor muydu? Profesyonel futbolcu bu adamlar para nereye onlar oraya bence:icon_lol:
cureshot
23.Aralık.2013, 13:49
Başka takımlara kelepir maliyetine en gözde futbolcularını pazarlayanlar, bugün 3e anlaşmışken ertesi gün bakın bilmem kim 5 veriyor siz de 5 vermezseniz oyuncuyu vermeyiz diye nutuklar atanlar bir de utanmadan arlanmadan etikten bahsediyorlar!
davidvilla
23.Aralık.2013, 13:56
@cureshot da benim gibi atarlanıp gelmiş yazmış :D
Dediği de anlaşılmıyor :D
Ama haklı.
kumbara
23.Aralık.2013, 16:16
hakan trenini biz 2 yil once kacirdik karlushe mi ne ordayken 1.5m euro verip almadik hamburg bu adami 4"e aldi galiba bize en az 7-8e satarlar he umarim aliriz ama cok para.. ama kiymaliyiz paraya.. hakana deger diye dusunuyorum.
yalniz hakani alirsak frikikde ortalik kariscak , riera,hakan,selcuk,drogba,sneijder,burak,hamit geliyor ohoo :D :D
Karlshue'de oynarken 500k euro'ya ibrahim altınsay anlaşmıştı hakan için, Sir Samet Aybaba hayır olmaz dedi. Altınsay'da gidip oğuzhan'ı getirdi sonra.
Bu arada zamanında hakan beşiktaşlıyım demişti, çok net hatırlıyorum. Emre olma yolunda emin adımlarla ilerliyor bence :)
cureshot
23.Aralık.2013, 16:19
@cureshot da benim gibi atarlanıp gelmiş yazmış :D
Dediği de anlaşılmıyor :D
Ama haklı.
Ülkenin suyu çıkmış, herkesin paçasından şer akıyor, söz konusu GS olunca etik olan davranışa bile kulp buluyor hazretler, tiksiniyorum artık yemin ederim.
davidvilla
23.Aralık.2013, 16:40
Ülkenin suyu çıkmış, herkesin paçasından şer akıyor, söz konusu GS olunca etik olan davranışa bile kulp buluyor hazretler, tiksiniyorum artık yemin ederim.
adam baskasıyla anlaşmış topcuyu otel odasına hapseder başına adam diker kimse de etikten söz etmez.
Bunun sebebi GS'ın medyada gucsuz olmasıdır. Boşver sen takma kafana. Neyin ne oldugunu herkes çok iyi biliyor da işlerine gelmez.
Sende cimbomus psikopatus rahatsızlıgı var :D
Son yıllarda gs taraftarının psikolojik sendromu bu.
Sebebi de medyanın bataklığa batmış bazı klüplerin yanına GS'ı da çekme çabası.
Boşver.
zeck17
23.Aralık.2013, 16:49
Hamburg krize girmek üzereyken galatasaraya gelmek istemesi çok manidar ama galatasaraylı olduğunu önceden de söylüyordu 5milyona filan alabilirz bence
Bu arada stoper için hamleci stoper alınmaması gerek 2 hamleci stoperle olmuyor lider bir adam gerek
cureshot
23.Aralık.2013, 17:15
Hayır, bir de sana Necati'yi-Erman Kılıç'ı neredeyse bedavaya vermişiz biz ya, neyin kafasıdır bu Allah aşkına?
europeanconquer
23.Aralık.2013, 17:18
Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, "Takım Çamdal'ı gerekirse sezon sonuna kadar kadro dışı bırakırız! Galatasaray ile görüşmelere başladık ama kulüp prensiplerinden asla ödün vermeyeceğiz' dedi.
Kulüp prensipleri derken Fenerbahçe'nin teklifini bekleyecekler sanıyorum.
http://www.radyospor.com/Futbol/171839/Hoscan-acikladi---GSaray-teklifi-yapti-
uAburak89
23.Aralık.2013, 17:21
Fiyat arttırma/para kazanma politikası.
Bizimkilerin Tarık'ı ayartması da aynı politikanın tersi işte.
Bütün yöneticiler yanar döner, basına farklı konuşuyorlar kendi aralarında başka. Alper olayında bizimkiler atıp tuttu, sonra Erman'ı sattılar.
LifeYourself
23.Aralık.2013, 17:24
Bu kadar rezil ve çirkef bir yönetim şekli olamaz.Ama bunları biz hakettik.Eğer 5 yabancı kuralı koyarsan ben bile kendimi pahalıya satarım...
uAburak89
23.Aralık.2013, 17:26
Erkek çocuğum olursa kesinlikle sol bek yapacağım, hem onun hem de benim hayatım kurtulur. :)
europeanconquer
23.Aralık.2013, 17:27
Erkek çocuğum olursa kesinlikle sol bek yapacağım, hem onun hem de benim hayatım kurtulur. :)
Benim kız olsa bile sol bek yapacağım :n: