View Full Version : Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 19:38
Cana Lugano'dan daha pis bir şey ama fazla kırmızı kart yemez korkmayalım çünkü EPL'de bile 31 maça çıkmış daha ne olsun.. :)
Sekopej
08.Temmuz.2010, 19:40
transfermarkt.co.uk sitesinde 7 MN Euro yazıyor...
Ayrıca Servet'in Lugano'nun Emre'nin bu kadar kart gördüğü bir ligde Cana'nın da fazla fazla kart göreceğini düşünmüyorum...
Orada Cana için de 12 yazıyor demişti yukarılarda bir arkadaş, orada her zaman doğru değildir yani.:)
Oyuncunun oyun tarzı vardır bir de hırsı ve aşırıya kaçan çirkefliği vardır, bunları ayırmak lazım. Pozisyonlarda sürekli kart görüyorsa, ülkemizde çok basit çıkabiliyor sarı kartlar, kartlık pozisyon olmasa da, hakemler farklı uygulamalar yapabiliyor, bu nedenle sıkıntı çekebilir, direk kırmızı kart görecek durumda olmayacaktır zaten ülkemizde.
Gncl1905
08.Temmuz.2010, 19:41
Orada Cana için de 12 yazıyor demişti yukarılarda bir arkadaş, orada her zaman doğru değildir yani.:)
Oyuncunun oyun tarzı vardır bir de hırsı ve aşırıya kaçan çirkefliği vardır, bunları ayırmak lazım. Pozisyonlarda sürekli kart görüyorsa, ülkemizde çok basit çıkabiliyor sarı kartlar, kartlık pozisyon olmasa da, hakemler farklı uygulamalar yapabiliyor, bu nedenle sıkıntı çekebilir, direk kırmızı kart görecek durumda olmayacaktır zaten ülkemizde.
Onuda ben yazmıştım, oyuncunun değeri 12 MN Euro transfer ücreti 4.5 MN Euro yazıyor :)
zaten %100 doğru olduğunu söylemedim ama öyle yazıyor...
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 19:41
@GodfatheR :
Ha 7 ha 5 pek bir şey farketmez bence..Cana 4.5 sonuçta.. :)
ForCimbom
08.Temmuz.2010, 19:43
Galatasaray bu sene bol bol Cana'sız kalmaya hazır olsun. Sert oynayan biri, hakemlerimizde göz önüne alınınca baya bir kart görecektir.
lugano 4 yıllık fenerbahçe kariyerinde sadece 1 kırmızı kart görmüş.
emre belözoğlu 2 yıllık fenerbahçe kariyerinde 1 kırmızı kart görmüş. onu da nasıl gördüğünü biliyoruz.
hakemlerimizin ne kadar eyyamcı ve korkak olduğunu düşünürsek cana'nın öyle aman aman vukuatlarına rastlamayacağımız sonucuna varabiliriz rahatlıkla...
LadroN
08.Temmuz.2010, 19:43
Aykut
Sabri Neill Servet H.Balta
L.Cana Transfer
Transfer Elano Arda
Baros
Orta sahaya yeni transferin atak yönünün Cana dan daha güçlü olması lazım.
Homer J.S
08.Temmuz.2010, 19:46
Yarın öbür gün Pino'da açıklanacak.
Gncl1905
08.Temmuz.2010, 19:47
EPL, FA Cup, League Cup toplam 35 maç, 2987 dk. oynamış; 1 asist 11 sarı 1 kırmızı kart...
LeqenDary
08.Temmuz.2010, 19:47
Aykut
L.Cana Transfer
Transfer Elano Arda
Baros
2 transfer var daha yabancı bunların biri kesin defans bölgesine direk oynayan bir adam olacak..Servet ilk 11 değil bence bu sene..
MeMo
08.Temmuz.2010, 19:48
lugano 4 yıllık fenerbahçe kariyerinde sadece 1 kırmızı kart görmüş.
emre belözoğlu 2 yıllık fenerbahçe kariyerinde 1 kırmızı kart görmüş. onu da nasıl gördüğünü biliyoruz.
hakemlerimizin ne kadar eyyamcı ve korkak olduğunu düşünürsek cana'nın öyle aman aman vukuatlarına rastlamayacağımız sonucuna varabiliriz rahatlıkla...
Başka var mı saymadığın unutmuş olabilirsin diye yazdım.
uAburak89
08.Temmuz.2010, 19:48
Canlı olarak pek izlemediğim bir futbol Cana, az ön videoları baktım, bu adam çok atılır. Gerçi çoğu pozisyonda hareketleri nizami ama, gereğinden fazla sert oynuyor. O konuda biraz daha normal seviyeye gelirse çok iyi bir transfer olur, transferin maliyeti de oldukça güzel, hayırlı olsun.
HooijDonk07
08.Temmuz.2010, 19:49
Sert futbolcu olmasından dolayı severim Cana'yı hayırlı olsun.
Erci09
08.Temmuz.2010, 19:51
Cana nın bonservis bedeli burada 6 milyon avro yazıyor.
http://www.safc.com/news/20100708/cana-moves-to-turkey_2256213_2087601
izmer96
08.Temmuz.2010, 19:51
Pino yuzunden moralim bozuldu bu adamin Dos Santos'dan eksigi var fazlasi yok !
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 19:54
Pino mu Fiko mu ne inş. gelmez ya bize genç adam lazım değil sağlam adam top oynamayı bilen adam gibi adam lazım..
Sekopej
08.Temmuz.2010, 19:56
5 yabancı alınacakmış 5'i de direk ilk 11 oynayacak oyuncu olmaz zaten, bu nedenle 1-2 tane böyle oyuncu alınması da normaldir, yabancıların hepsi direk 11 oynayacak kalitede olursa, sıkıntı olur asıl, yedek beklediğinde de sorun etmeyecek isimler olmalı.
uAburak89
08.Temmuz.2010, 19:58
Cana nın bonservis bedeli burada 6 milyon avro yazıyor.
http://www.safc.com/news/20100708/cana-moves-to-turkey_2256213_2087601
KAP'a yapılan bildirim doğrudur, yüzde yüz.
Facx
08.Temmuz.2010, 20:00
Aykut
L.Cana Transfer
Transfer Elano Arda
Baros
yalnız neeskens iç sahada 4-3-3 gerektiğinde dış sahada 4-2-3-1 oynucağımızı söylemişti yani o kadro öyle olmaz
aykut(ufuk
sabri balta(servet) neill çağlar(balta)
_______Cana________
Transfer______Elano(Transfer)
Transfer(Elano)___________Arda
_________Baros_____________
Del Piero_10
08.Temmuz.2010, 20:00
Güzel transfer. Fiyatı da iyi.
Revolution
08.Temmuz.2010, 20:03
Adnan Polat 5 yabancı transfer yapacağız dedi 1ini yaptık.. Şimdi Kallström gelir büyük ihtimal sonra bir sağ açık bir sol açık 1 tane de ya forvet ya da sağ bek gelir bence.. Cana'yı hiç izlemedim ama fiyatı güzel umarım hayırlı olur :)
King_91
08.Temmuz.2010, 20:04
5 yabancı alınacakmış 5'i de direk ilk 11 oynayacak oyuncu olmaz zaten, bu nedenle 1-2 tane böyle oyuncu alınması da normaldir, yabancıların hepsi direk 11 oynayacak kalitede olursa, sıkıntı olur asıl, yedek beklediğinde de sorun etmeyecek isimler olmalı.
pino saçma gelmişti ama bu mantıkla düşününce iyi bi transfer zaten 10 hakkımız var yabancı hem genç adam . ama bu transfere 2-2,5tan fazlası lüks olur bence . çünkü bir de 11 için sağ açık lazım .
ForCimbom
08.Temmuz.2010, 20:04
"CARRUSCA" ve gönderilecek leo franco yu saymazsak yabancı sayımız 3 şuanda... elano muhtemelen gidecek, bu yüzden as oynayacak 4 tane yabancı alırız en azından.
ayrıca 6+2+2 kuralı hasebiyle de ben en az 5 sağlam yabancı oyuncu alırız diye düşünüyorum...
GebzeLi1907
08.Temmuz.2010, 20:05
4.5 m euro ya sunderland niye satmış bi sene önce 7.5 a aldığı adamı anlamadım.
çok iyi transfer çok mücadeleci ben şahsen kendi takımımın ortasahasında görmek isterdim
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 20:06
Elano gitmez inş. o bize lazım..
King_91
08.Temmuz.2010, 20:07
bu arada adam çok atılır diyenler olmuş . bilgi ne kadar doğru bilmem ama okuduğuma göre adam oynadığı karşılaşmalarda toplam 59 sarı kart, 2 direk, 2 çift sarı karttan kırmızı kart görmüş .
Revolution
08.Temmuz.2010, 20:07
Şuanki tek güzel izlenimim istatistiklerine bakarak istikrarlı bir oyuncu olduğu.. Fransa ve İngiltere gibi sert liglerde neredeyse bütün sezon oynaması sevindirici..
FreeStyLR
08.Temmuz.2010, 20:08
Kallstrom ve Pino'da gelecek gibi kalan 2 transferden biri stoper olur umarım..
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 20:08
Zaten Cana 38 maçtan 7 sine çıkmamış büyük ihtimal o 7 maçta kırmızı kart ve sarı kart limitinden gitmiştir..Anlaşılan fazla sakatlanmayan bir oyuncu..
Sekopej
08.Temmuz.2010, 20:17
"CARRUSCA" ve gönderilecek leo franco yu saymazsak yabancı sayımız 3 şuanda... elano muhtemelen gidecek, bu yüzden as oynayacak 4 tane yabancı alırız en azından.
ayrıca 6+2+2 kuralı hasebiyle de ben en az 5 sağlam yabancı oyuncu alırız diye düşünüyorum...
Elano gönderilirse O'nun yerine de adam alınacaktır zaten ve alınacak kişi de 11 oyuncusu olur. Gelecek 5 oyuncu da sağlam olur hatta 10 yabancı hakkı var, isterse 8 tane sağlam da alabilir. Sağlam olup olmaması değil benim bahsettiğim, ilk 11'de direk oynayacak oyuncu.
Mesela Neill'in yanına kaliteli bir stoper alındı diyelim, bu stoper yedek kalır mı? Kalmaz. Ama yedek kalmayı sorun etmeyecek stoper alınırsa da sorun çıkmaz, sağlam olur o da ama direk 11 oyuncusu olmaz.
Bu nedenle 5 oyuncudan 1-2 tanesi böyle olacaktır dedim, Elano giderse, 5 oyuncudan 1 tanesi böyle olur, o da bahsedilen oyuncu olur işte, diğerleri direk oynar.
ForCimbom
08.Temmuz.2010, 20:20
Zaten Cana 31 maçtan 7 sine çıkmamış büyük ihtimal o 7 maçta kırmızı kart ve sarı kart limitinden gitmiştir..Anlaşılan fazla sakatlanmayan bir oyuncu..
38 maç demek istedin herhalde :)
9 sarı kart 1 kırmızı kart görmüş. yani 3 maç falan cezalıymış muhtemelen.
-------cana-------
--elano----kallström--
şöyle bir orta üçlü gerçekten inanılmaz olur... inanılmaz...
uAburak89
08.Temmuz.2010, 20:21
Biraz bloglara göz attım, güzel bir hava oluşturdu bu transfer, sabrın sonu selamettir diye boşuna dememişler. Fazla heyecan yapmadan, diğer transfeleri beklemek gerek, basında ismi çıkmayan oyuncular geliyor hep Cana ismi de hiç geçmemişti kaç gündür. Ayrıca unutmamak lazım, her transfer tutacak, süper performans gösterecek diye bir kural yok.
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 20:22
Pardon ya karıştırdım 31 maç oynadığından :D her neyse yarın da bir transfer bekliyorum hayırlısıyla..
Revolution
08.Temmuz.2010, 20:23
Gerçekten Cana-Elano-Kallström 3lüsü müthiş olur.. Umarım Baros'u çok aratmayacak genç bir yabancı forvet alırız. Yine bu sene tüm sezon 2 forvete kalmayalım.
zemlinskis
08.Temmuz.2010, 20:36
Lorik Cana harika bir transfer oldu.Keita'nın satışından dolayı yönetime söylediğim sözleri geri alıyorum.Forvet ve Sağ açık mevkilerinede iyi birer yabancı oyuncu alınırsa bu sene kimse bizi tutamaz.Servet bu takımda kalması gereken bir oyuncu...
nannar
08.Temmuz.2010, 20:40
Lorik Cana isim ve yetenek olarak GS ye uygun gibi... İnşallah lige ve takıma uyum sağlar da ön liberoda iyi bir kesicimiz olur. Diğer 4 yabancının 2 sinin kalite 2 sininse genç ve henüz tam anlamıyla parlayamamış ama parlama ihtimali olan isimler olacağını düşünüyorum. yani ilk 6 yabancı sağlam , fakat diğer +4 de kumar oynanacak galiba...
TR.CaPTaiN
08.Temmuz.2010, 20:47
Yavaş yavaş suyu ısınan Mehmet Topal yerine hemen hemen aynı paraya Fransa ve İngiltere ligi tecrübesi olan, kendini kanıtlamış bir ismi almak Galatasaray açısından iyi bir politikadır. Önliberoların biraz sert olması gerektiğini düşünen biri olarak; Cana mevkisinin adamıdır. Marsilya ve Sunderland'de kaptanlık yapmış olması liderlik özelliğinin de olduğunu gösteriyor.
Sertlik konusuna gelecek olursak; kötü niyetli oyuncu hangi ligde olursa olsun hareketinin bedelini görür ama topa sert oyuncularda kart sayısı azalır. Lugano sert bir oyuncudur 6 sarı kartı var, Emre sertlikten ziyade hakemle uğraştığı için 8 sarı 1 kırmızısı var. Servet Çetin de Lugano tarzı bir oyuncu, onun için de sert bir oyuncu diyebiliriz; 0 sarı 0 kırmızıyla oynamış. Yani Cana müdahalelerinde ayarı tutturursa kart konusunda sıkıntı çekmez.
Hayırlı olsun.
Fernando Gago
08.Temmuz.2010, 20:49
Transfermarkt'a göre 4.5 milyon euroya alınmış . Bu paraya daha iyisi bulunabilirdi en azından genç bulunabilirdi . Cana'ya ne iyi ne kötü transfer diyebiliyorum . Normal bir transfer demek en doğrusu heralde
King_91
08.Temmuz.2010, 20:51
Transfermarkt'a göre 4.5 milyon euroya alınmış . Bu paraya daha iyisi bulunabilirdi en azından genç bulunabilirdi . Cana'ya ne iyi ne kötü transfer diyebiliyorum . Normal bir transfer demek en doğrusu heralde
4,5tan daha aza bu kalitede adamı nasıl bulacaz merak ediyorum . anca kontratı bitiyor olması lazım .
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 20:53
Deniz sana katılmıyorum açıkcası geçen sezon 8.5'a alınan adamı bu sezon 4.5'a aldık bence fevkaledenin fevki bir transfer oldu bizim için üstelik 4.5 Milyon peşin bile değil..Bence bundan iyisini bulamayız zaten o mevkide genç adam bulmak zor Cana'da fazla yaşlı değil zaten ne yaşlı ne genç 26 yaşında..
LeqenDary
08.Temmuz.2010, 20:54
Ne fazlası yahu ?..Beğenmediğimiz Topal'ı bile 5'e satmışken, Cana gibi kendini kanıtlamış adamı ondan daha ucuza almak başarıdır..Seni bilmem ama ben Marsilya'dayken çok beğeniyordum..
Fearless Coward
08.Temmuz.2010, 20:56
Bu sene yönetimi ayakta alkışlıyorum çok karlı ve akıllı işler yapıyorlar..Devamı gelecektir..Neyse ben kaçar taksime bayrak şhow yapacam :D
Fernando Gago
08.Temmuz.2010, 20:57
Cana kendini kanıtlamış demek çok iddialı olmaz mı :) Cana neyi kanıtlamış bi söyler misiniz ?
LeqenDary
08.Temmuz.2010, 21:02
Marsilya gibi takımda 120'nin üzerinde maça çıkıp, kaptanlık yapmak o kadar küçültülecek birşey olmasa gerek .
RaSenGan
08.Temmuz.2010, 21:10
Cana kendini kanıtlamış demek çok iddialı olmaz mı :) Cana neyi kanıtlamış bi söyler misiniz ?
Defalarca yılın oyuncusu seçilmiş yeri gelince Marsilya'da kaptanlık yapmış,İngiltere'de oynamış.
RaSenGan
08.Temmuz.2010, 21:11
Cristian'ı 7 Milyon Euro'ya almıştınız..Cana bunun yanında bomba transfer kalır :)
MeMo
08.Temmuz.2010, 21:13
Cristian'ı 7 Milyon Euro'ya almıştınız..Cana bunun yanında bomba transfer kalır :)
Zaten orda da Cristian çok iyi transfer falan denmiş :D
nerazzuri
08.Temmuz.2010, 21:15
Sunderland'a gittiği ilk sezon kaptanlığı alması herşeyi anlatıyor sanırım. Tekrar tekrar söylüyorum Cana çok büyük bir transferdir.
RaSenGan
08.Temmuz.2010, 21:16
Zaten orda da Cristian çok iyi transfer falan denmiş :D
Bu paraya daha iyisi bulunabilir demiş Cana için az bulmuş bunu.Ve iyi transfer bile dememiş.Adam buraya gelene kadar az çok bir şeyler yapmış..Ama kendi takımında Brezilya'da oynamış bir kariyeri olmayan 7 milyon Euro'ya alınmış ve beğenilmemiş bir transferi göz önünde bulundurmamış veya bulundurmak istememiş :)
GeNç KaRTaL
08.Temmuz.2010, 21:18
Öncelikle Cana transferi hayırlı olsun diyorum.Adını biliyordum ama seyretmiş olduğum bir oyuncu değildi.Videolarına baktım biraz.Sert bir oyuncu olduğu anlaşılıyor.Defansif ortasaha için olması gereken bir özellik zaten.Fm'deki özellikleri de fena değil.Kariyeri de kötü değil.Transfer ücreti de iyi.Güzel bir transfer olarak duruyor.Tek soru işareti var.Sunderland geçen sezon daha çok paraya aldığı adamı bu sezon daha az paraya neden yolladı acaba.
MeMo
08.Temmuz.2010, 21:22
Bu paraya daha iyisi bulunabilir demiş Cana için az bulmuş bunu.Ve iyi transfer bile dememiş.Adam buraya gelene kadar az çok bir şeyler yapmış..Ama kendi takımında Brezilya'da oynamış bir kariyeri olmayan 7 milyon Euro'ya alınmış ve beğenilmemiş bir transferi göz önünde bulundurmamış veya bulundurmak istememiş :)
Tabi sende haklısın şu forumdaki durumu göz alırsak Galatasaray'ın yaptığı bir transferi övmesi gerekirdi.Oluyor bazen böyle forumda.
RasAnt
08.Temmuz.2010, 21:22
Cana hayırlı olsun ismini ilk kez duydugum bir oyuncu ancak araastırınca kariyeri güzel bir oyuncu gs orta sahasına Cristian Baroniye nazaran katkı yapacağına inandığım bir oyuncu.
Baroni 5 para etmez oyuncu Aziz Yıldırımı kınıyorum !!
uAburak89
08.Temmuz.2010, 21:23
Oyuncu gitmek istemiş olabilir, benim aklıma ilk gelen şey bu oldu.
King_91
08.Temmuz.2010, 21:27
Mali sıkıntı da olabilir sunderland'in durumunu bilmiyoruz ama sıkıntıda olabilirler ..
GeNç KaRTaL
Cristian - Cana muhabbetini tadında bırakırsak sevinirim arkadaşlar.
nannar
bence daha flaş bir isi bulmuş olabilir sunderland. ya da ekonomik açıdan sorun yaşıyorsa eldeki para edenleri satayım demiş olabilir. Cana'nın Neill gibi kolay uyum sağlamasını umuyorum.İnşallah diğer transferler de iyi olur yaww :D
E.Cartman
08.Temmuz.2010, 21:28
Cana yı hic izlememistim ama videolarından anlasılıyorki TSL icin biçilmiş kaftan :D rakipler kasap, Cana kasap, eksi eksi artı eder diğer bir deyişle çivi çiviyi söker :n: 4,5M€ da Cana gibi biri için çok fazla değil
Alicanfmfan
08.Temmuz.2010, 21:44
Muhtesem bir transfer agzım acık kaldı , ölümüne savasan , tekn ik lider vasıflı muhtesem bir iş hayırlı olsun camiamıza.
wolfson
08.Temmuz.2010, 21:48
CAna transferine sevindim. Yararlı olacağına gönülden inanıyorum hayrlı olsun...
yunusgs
08.Temmuz.2010, 22:00
Neill de düşük bonservis ile geldi ama,1-2 ay sonra takımın sevgilisi oldu.Bu işler paraya bakmaz.Oyuncunun yapacağı işe bakar.
izmer96
08.Temmuz.2010, 22:01
Sunderland midfielder Lorik Cana signs for Galatasaray
Captain moves to Turkey...
Cana, 26, made a big impression on Wearside after joining last summer from French side Olympique Marseille, and was immediately made skipper by manager Steve Bruce. Despite making 35 appearances last season in the centre of midfield, becoming something of a cult hero at the club in the process, he has been allowed to seal a transfer to the Istanbul side.
Speaking to the club's official website, Cana insisted that he had made the move to Frank Rijkaard's team primarily in a bid to be closer to his family in Albania.
"Since the first day I arrived I've had an amazing story with Sunderland. I knew I would find the kind of club and support I needed to play my game," Cana said.
"The people here love their club, they have passion and a proper identity.
"I gave my all for the club and it will always be in my memory. I have been offered the opportunity to play in European competition and the Champions League, and especially to be closer to my family - this was not an easy decision for me though and I hope people understand.
anil luque
08.Temmuz.2010, 22:03
Cana çok çok iyi bir transfer bence ve aranılan kan yani direk.. Hayırlı olsun her iki tarafa ve ligimize tabi..
RaSenGan
08.Temmuz.2010, 22:21
Of ya GS.org'un açılışında kapak resmindeki Cana'nın resmini değiştirmişler birisi daha geldi sandım bi an :D
GeNç KaRTaL
08.Temmuz.2010, 22:21
Neill de düşük bonservis ile geldi ama,1-2 ay sonra takımın sevgilisi oldu.Bu işler paraya bakmaz.Oyuncunun yapacağı işe bakar.
Eğer benim dediğim kısım için bu yazıyı yazdıysan Yunus,benim dediğimle alakası yok.Ben sadece Sunderland'in neden bir sezon önce aldığından az bir paraya göndermiş olduğunu merak ettiğimi söyledim.Var ki bir şey bundan dolayı böyle oldu.Belki de Loric Cana Galatasaray'a gelmek için çok ısrarcı oldu.Ya da başka bir şey.Bilemeyiz.
izmer96
08.Temmuz.2010, 22:27
Eğer benim dediğim kısım için bu yazıyı yazdıysan Yunus,benim dediğimle alakası yok.Ben sadece Sunderland'in neden bir sezon önce aldığından az bir paraya göndermiş olduğunu merak ettiğimi söyledim.Var ki bir şey bundan dolayı böyle oldu.Belki de Loric Cana Galatasaray'a gelmek için çok ısrarcı oldu.Bilemeyiz.
ustte ekledigim haberi okuduysan Cana diyorki aileme yakin olmak icin sectim GS yi oncelikle , geldigi gibi kahraman ve kaptan oldugunu Sunderland de yaziyor , ayrica aldiklari ucret 8,25 milyon dolar , sattiklari ucret 4,5 milyon euro cok fark yok arada , bu kadar kisa surede kaptan ve kahraman olan bir oyuncu gitmek isterse izin verirsin gitmesine
GeNç KaRTaL
08.Temmuz.2010, 22:30
ustte ekledigim haberi okuduysan Cana diyorki aileme yakin olmak icin sectim GS yi oncelikle , geldigi gibi kahraman ve kaptan oldugunu Sunderland de yaziyor , ayrica aldiklari ucret 8,25 milyon dolar , sattiklari ucret 4,5 milyon euro cok fark yok arada , bu kadar kisa surede kaptan ve kahraman olan bir oyuncu gitmek isterse izin verirsin gitmesine
İngilizce'm çok iyi olmadığı için okumamıştım eklediğiniz haberi.Eğer 8 milyon dolarsa transfer ücreti o zaman sıkıntı yok.
Redrum
08.Temmuz.2010, 22:34
Lucho Gonzalez transferi için kaynak ayırmak için satılmış diye gördüm.
juanov
08.Temmuz.2010, 22:58
bu transferi ilk duyduğumda hayal kırıklığına uğradım.o kadar kalström vs. ismi geçerken Cana bana garip geldi.ama kariyerine bakıldığında GS'nin Ernsti olabilir.Umarım hayırlı bir transfer olmuştur.
Facx
08.Temmuz.2010, 23:19
bu transferi ilk duyduğumda hayal kırıklığına uğradım.o kadar kalström vs. ismi geçerken Cana bana garip geldi.ama kariyerine bakıldığında GS'nin Ernsti olabilir.Umarım hayırlı bir transfer olmuştur.
kalström mc bu dmc dmc için gattusso annan ve sonradan medya tarafından yattı denilen alex song ve m.diarra isimleri geçiyodu
KanaKe
08.Temmuz.2010, 23:33
Cana hayırlı olsun ismini ilk kez duydugum bir oyuncu ancak araastırınca kariyeri güzel bir oyuncu gs orta sahasına Cristian Baroniye nazaran katkı yapacağına inandığım bir oyuncu.
Baroni 5 para etmez oyuncu Aziz Yıldırımı kınıyorum !!
Öyle deme Aziz Yildirim futbol dahisidir Türkiye'de futboldan en iyi anlayan kisidir Baroni'ye 7,5 milyon euro ödemistir. Cana 4,5 Baroni 7,5 birisi Premier Lig'den geliyor digeri 26 yasinda Brezilya'dan geliyor.
Oghuse
09.Temmuz.2010, 00:00
Her ne kadar endüstriyel futbol kitle imha silahları gibi sokak futbolcularını bitirip yerine mekanik adamları zorunlu kılsa da futbolun büyüsü, çekiliciliği sokaktan gelir.
Vuvuzela illetinden dolayı tribündeki insan faktörünün değerini bir kez daha anladığımız şu dönemde Futbol-Taraftar-Futbolcu bileşimini daha iyi idrak ettik belki de.
Endüstriyel futbola inat; Felipeler, Keitalar, Hagiler, Hasan Şaşlar geldi geçti. Hagi sokak futbolunun son büyük yıldızıydı.
Çağdaş futbol denen ve maalesef endüstriyel amaçlar doğrultusunda bir çerçevede oluşturulan futbola uyum sağlayamadık geçtiğimiz yıl. Bloklar arası boşluklar ve sınırlı kalitedeki orta saha elemanlarımızın yanında bu başarısızlığın en büyük nedenini iki kanadımızın çağdaş futbola ayak uyduramamasıydı. Gio zaten uyum sağlayamamışken, Keita’nın bencilliği, Arda’nın form düşüklüğü takımın ritmini bozmuştu. Nitekim yeni sezonda önce Gio’da opsiyon kullanılmadı, akabinde Keita ile yollar ayrıldı. Bir sokak futbolcusu olan Keita “mahallede topu olan tek çocuk” gibiydi. ”Top benim” diyordu. Galatasaray, sistemi sekteye uğrattığı seviyede taraftarları etkileyen, böylesi büyük bir oyuncu ile yollarını ayırırken ciddi bir risk alıyordu. Fakat akıllı bir hamle olarak, Keita hamlesinden önce düşünülmüştü.
Juan Pablo PINO. Nam-ı Diğer “EL MAGO”, yani Sihirbaz.
Galatasaray, gecikmeli gerçekleşen transferlerden birini daha bitirdi. Geçtiğimiz sezon Türkiye ve Fransız basınında sıkça geçmişti Juan Pablo Pino’nun adı.
1987 Kolombiya doğumlu genç oyuncu, 1.76 cm boyunda ve 72 kg. Henüz 16 yaşındayken, Kolombiya 1.Ligi takımlarından Independiente Medellin ile ilk resmi maçına çıkan Pino; burada 3 yılda 40 maça çıkıp, 4 gol kaydetmişti. 2006 yılında Paraguay’da düzenlenen Güney Amerika 20 Yaş Altı Şampiyonası’nda Kolombiya U-20 Milli takımındaki performansı sonucu Avrupa takımlarının dikkatini çeken Pino; özellikle Kolombiya’nın Arjantin ile oynadığı maçta, 7 kişi arasından yaptığı asistle tüm dikkatleri üzerine çekiyordu.
Şampiyona sonrası Chelsea, Boca Juniors, Sao Paulo, Udinese, Porto gibi takımların dikkatini çekmişti. Udinese’ye transferi son anda gerçekleşmeyen El Mago, Fransa devi Monaco’nun teklifini kabul ediyor ve Ocak 2007’de henüz 19 yaşındayken Fransız kulübüne imza atıyordu.
Kolombiya U-20 takımıyla 23 maça çıkıp 13 gol kaydeden Pino, 2007’de düzenlenen Copa America’da Kolombiya kadrosunda yer bulamadığı için büyük hayal kırıklığı yaşarken, devre arasında geldiği Fransız Kulübünde 8 maçta forma giyme şansı bulabiliyordu. Sonraki sezonda 18 maçta ve kısıtlı sürelerle forma şansı bulan Pino, devre arasında Belçika’dki pilot takım(!) olarak anılan ekiplerden Charleroi’ye kiralanıyordu. Ocak ayında geldiği Belçika ekibinde sadece 4 maç oynayabilen Pino, burada sakatlıklarla boğuşuyordu. 2 sezon art arda sezon öncesi hazırlıkları kaçırmış olmanın yarattığı sorunları aşmak için Monaco’ya geri dönerken, 2008-2009 sezonunda 18. haftada Valenciennes ağlarına gönderdiği gol, Ligue 1′deki ilk golü oluyordu. O sezonda Pino, 25 maçta 6 gole ulaşarak takımına ciddi bir katkı sağlarken, adından da söz ettiriyordu. Geçtiğimiz yıl 14 maçta 1 asist yapan Pino, özellikle tekniğiyle dikkat çekiyor. Oldukça tempolu bir oyuncu olarak hızı, asistleri ve kendine has futboluyla sokak futbolunun zevkini bize yaşatacaktır. Şutları oldukça etkili olan oyuncunun, Keita’dan boşalan mevkide kendine has futboluyla ayrı bir tat bırakacağı konusunda bir şüphemiz yok. Son iki sezondur yaşadığı sakatlıklardan sıyrılan Pino’nun Galatasaray’da muazzam işler yapacağına inanıyorum.
Sihirbaza, Scoutgs Ailesi olarak “Galatasaray’a Hoş Geldin” diyoruz.
Bakalım resmi siteden gelecek mi açıklama.. :)
KaRaBükLü KraL
09.Temmuz.2010, 00:04
İnşallah gelmez:D
E.Cartman
09.Temmuz.2010, 00:29
ScoutGs hatırladığım kadarıyla hiç hata yapmadı transferlerde :D o zaman hayırlı olsun :n:
King_91
09.Temmuz.2010, 00:34
bikaç karavanaları oldu . sercan falan demişlerdi sanki ama diğer haber sitelerine göre 1000 kat daha güvenilir oldukları kesin . 15dk'da bir siteye bakıyorum artık açıklayın :D
Hugo
09.Temmuz.2010, 00:34
Cana, "Aileme yakın olabilmek ve avrupa kupalarında oynayabilmek için Galatasaray'a geldim" gibi bir şey söylemiş galiba.
RaSenGan
09.Temmuz.2010, 00:38
Cana, "Aileme yakın olabilmek ve avrupa kupalarında oynayabilmek için Galatasaray'a geldim" gibi bir şey söylemiş galiba.
Ailesi nerde ki :)
LeqenDary
09.Temmuz.2010, 00:39
Evet , bir de şampiyonluklar yaşamak için..Bu 3ünü demiş..
izmer96
09.Temmuz.2010, 00:40
Ailesi nerde ki :)
Arnavutluk :)
E.Cartman
09.Temmuz.2010, 00:41
Arnavutluk'ta ya da Kosova'da :)
Facx
09.Temmuz.2010, 00:46
orda aslında şampiyonlar ligi demiş :D
RaSenGan
09.Temmuz.2010, 00:50
Arnavutluk :)
Arnavutluk'ta ya da Kosova'da :)
Ailesini orda bırakması ilginç.:)
izmer96
09.Temmuz.2010, 00:51
Sunderland midfielder Lorik Cana signs for Galatasaray
Captain moves to Turkey...
Cana, 26, made a big impression on Wearside after joining last summer from French side Olympique Marseille, and was immediately made skipper by manager Steve Bruce. Despite making 35 appearances last season in the centre of midfield, becoming something of a cult hero at the club in the process, he has been allowed to seal a transfer to the Istanbul side.
Speaking to the club's official website, Cana insisted that he had made the move to Frank Rijkaard's team primarily in a bid to be closer to his family in Albania.
"Since the first day I arrived I've had an amazing story with Sunderland. I knew I would find the kind of club and support I needed to play my game," Cana said.
"The people here love their club, they have passion and a proper identity.
"I gave my all for the club and it will always be in my memory. I have been offered the opportunity to play in European competition and the Champions League, and especially to be closer to my family - this was not an easy decision for me though and I hope people understand.
kirmizi ile isaretledigim yerde avrupa kupalarinda (uefa kupasi ) ve sampiyonlar liginde oynama sansi verildi bana diyor, yani biliyor bu sene UEFA da oyniycagini ilerki sezonlardan bahsediyor sampiyonlar ligi derken
ThersoN
09.Temmuz.2010, 00:53
flaş bir isim değil ama kariyerli ve bence transfer yapılması gereken en ciddi bölgeye geldi, savaşçı ruhlu bir isim sert oynuyor bu özelliğini problem yaratmayacak şekilde ayarlarsa burda başarılı olur kanısındayım ayrıca tecrübeli bir isim fransada üst düzey futbol oynamış, premier lig görmüş.. ismi çok büyük olmasa da bence başarı bu tür oyunculardan gelecek; linderoth'u da ilk geldiğinde çok tutmuştum bence önemli bir bölge dmc bölgesi iyi bir isimle çok şey değişebilir, linderoth gibi şanssızlıklar yaşamazsa bizi taşır diye düşünüyorum, hayırlısı olsun
vego
09.Temmuz.2010, 01:02
Bizim ligimize böyle adam lazım:D iyi yapmış GS
ThersoN
09.Temmuz.2010, 01:02
bu arada dış kaynakların çogunda pino ve kallström tamam gözüküyor
Hugo
09.Temmuz.2010, 01:09
ntvspor hazard demiş.
Facx
09.Temmuz.2010, 01:10
kalstörm tamamda pino gelmesin
King_91
09.Temmuz.2010, 01:15
Ailesini orda bırakması ilginç.:)
Aygün adam her gittiği yere annesini babasını da mı götürcek :D
Alicanfmfan
09.Temmuz.2010, 01:16
Adnan Polat 5 yabancı transfer demiş
Elano da yolcu bende , kaynak için Arda da olabilir , Leo'yu da sutlarlar..
KaRaBükLü KraL
09.Temmuz.2010, 01:20
Aynen Kallström mutlaka gelsin ama Pino falan gelmesin yaw:D
Revolution
09.Temmuz.2010, 01:26
Leo Franco kesinlikle gidecek de Elano'nun gitmesi olayı bıçak sırtı gibi bence. O bölgeye Elano'yu satmadan önce biriyle anlaşır öyle satarlar riske atmazlar. Ama bence gitmesin Elano.. Kallström adeta çocukluk kahramanım gibi birşey 1 Emre Belözoğlu daha sonra da Kallström olmuştu gelmesini inanılmaz isterim :D Pino'yuysa hiç bilmiyorum ama artık Rijkaard'a güvenmekten başka çaremiz yok. Kesinlikle forvet almalıyız bence hala ve Kewell'la da tekrar anlaşalım sol açığa boşuna bonservis ödemeyelim bu sene..
Facx
09.Temmuz.2010, 01:35
kewell la tekrardan anlaşılcakmış muhtemelen ntvspor un dediği gibi hazard gelirse yada sanchez tadından yenmez :D
Revolution
09.Temmuz.2010, 01:38
Hazard da Sanchez de kesinlikle gelmez boşa hayal kurmayalım.. Sanchez 1 derece ama bonservisi çok arttı dünya kupası'ndan sonra.. Eden Hazard'da geleceğin yıldızı olarak gösteriliyor Chelsea filan ilgileniyor adamla bize gelmesi imkansıza yakın..
vego
09.Temmuz.2010, 01:39
kewell la tekrardan anlaşılcakmış muhtemelen ntvspor un dediği gibi hazard gelirse yada sanchez tadından yenmez :D
Gs bütçesini düzelttiği sene Hazard'ı almaz.Ya da Arda gidecek yerine gelecek.
sentugo
09.Temmuz.2010, 01:49
kewell la tekrardan anlaşılcakmış muhtemelen ntvspor un dediği gibi
kewell yıllık cüzi bir rakam ve maç başı teklifini kabul ederse kalacakmış.. :icon_wink:
RaSenGan
09.Temmuz.2010, 01:52
Aygün adam her gittiği yere annesini babasını da mı götürcek :D
Ailesi derken anne babası mı yoksa karısı çocuğu mu :D
KanaKe
09.Temmuz.2010, 01:55
Basinda 2 aydir Fener'e yazdigi oyunculari simdi Galatasaray'a yaziyor (Hazard,Sanchez,Krasic) komik olmaya basladilar..
Fearless Coward
09.Temmuz.2010, 01:56
Dediğim gibi Hazard ve Alexis Sanchez gibi isimler hayal değil taksitle kapatabiliriz o isimleri..Yarın Kallström açıklanır gibime geliyor..
KanaKe
09.Temmuz.2010, 02:01
Ben alamaz demedim basinin kolpaligini komik buluyorum aylardir bu adamlari fenere yazip durdular simdi fener almayinca galatasaraya yaziyorlar
Fearless Coward
09.Temmuz.2010, 02:03
Sana bir şey demedim zaten ben hatta mesajımı yazarken senin mesajını bile görmemiştim.. :)
goosfraba
09.Temmuz.2010, 02:04
hazard zor. lille taksit istemiyor. 25 m euroyu bir çırpıda istiyor.
RasAnt
09.Temmuz.2010, 02:07
Gs bütçesine göre hareket etmek zorunda ve adını kamuoyunda sık duymadıgımız oyuncuları tercih edecektir.
İyi kötü oyuncu demiyorum, adını Cana örneğindeki gibi sık duymadıgımız birçoğumuzun ben dahil yeni duydugu isimleri alacaktır benim görüşüm.
LeqenDary
09.Temmuz.2010, 02:12
Kallström yarın açıklanması ümidiyle bakalım inşallah gelir çok istiyoruz onu taraftarlar olarak..
CeNTeR_TR
09.Temmuz.2010, 02:38
Adam Tehlile (:
http://www.facebook.com/video/video.php?v=136355299727457
nannar
09.Temmuz.2010, 09:44
Galatasaray'ın halen pazarlık halinde olduğu ve futbolcu LYON un başarlı sol beki ALY CİSSOKHO...
15 Eylül 1987 doğumlu Aly Cissokho, sol bekte görev yapıyor.
2009-2010 sezonunun başında Vitoria Setubal’dan yaklaşık 300.000 euro bonservis bedeliyle Porto’ya transfer oldu. Burada kısa zamanda gösterdiği başarılı performans sonucu Milan’ın transfer listesine girdi. İtalyan devi Aly Cissokho için Porto’ya 15 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul etti. Ancak Milan Aly Cissokho’nun sağlık kontrolünü sonrası transferden vazgeçtiğini açıkladı. Doktorlar, genç futbolcunun diş ve diş etlerinde bazı problemler olduğunu ve bu problemlerin ilerde omurilikte sıkıntılar yaratabileceğini tespit ettiler. Bu gelişmenin ardından yaklaşık bir ay sonra devreye giren Lyon Milan’ın ödemeyi tahüt ettiği bonservis rakamını – 15 milyon euro-kabul etti ve Aly Cissokho’yu transfer etti. Senegal asıllı Fransız futbolcu ile Lyon 5 yıllık sözleşme imzaladı. Porto ayrıca Aly Cissokho’nun bundna sonra bonservisiyle birlikte başka bir kulübe transfer olması halinde , bu transferden %20 pay alacak.
2009-2010 sezonu öncesi Lyon’a transfer olan Aly Cissokho, Fransız kulübünde, takımdan ayrılan İtalyan oyuncu Grosso’nun yerinde görev almaya başladı. Başarılı sol bek geride bıraktığımız sezon toplam 48 karşılaşmada Lyon forması giydi.
Ailesi Senagal asıllı olan Aly Cissokho, Fransa milli takımını tercih etti ve Domenech tarafından 2010 dünya kupası kadrosuna dahil edildi. Ancak forma şansı bulamadı.
Bonservisi hayli yüksek olan futbolcunun transferi her nekadar imkansız gibi görünse de, Galatasaray ve daha önce 9 gün boyunca LYON da kalan Adnan Sezgin in yoğun çaba harcadığı gelen bilgiler arasında..
Galatasaray bu transferi gerçekleştirirse, mevcut bütçesi ile imkansızı başarmış olacak..
turkspor.net yazmış ama ne derece dogru bilmem :)
IcedEarth
09.Temmuz.2010, 10:26
Gs bütçesine göre hareket etmek zorunda ve adını kamuoyunda sık duymadıgımız oyuncuları tercih edecektir.
İyi kötü oyuncu demiyorum, adını Cana örneğindeki gibi sık duymadıgımız birçoğumuzun ben dahil yeni duydugu isimleri alacaktır benim görüşüm.
Cana'yı yeni duymak? Avrupa futbolunu pek takip etmiyordun galiba, en azından Fransa futbolunu..
nannar
09.Temmuz.2010, 10:32
Sunderland taraftarı hala şokta yaww :n: GS cidden çok gizliden yapıyor bu transfer işlerini... Yalnız bir noktaya değinmek istiyorum. Haldun Üstünel geçen sene diyordu sadece benle ilgili değil bu işler diye.Demekki haylıymış.Sonuçta bu bir ekip işi ve bakın ekip Lorik Cana'yı da sessiz sedasız bitirdi.
King_91
09.Temmuz.2010, 10:41
Sunderland taraftarı hala şokta yaww :n: GS cidden çok gizliden yapıyor bu transfer işlerini... Yalnız bir noktaya değinmek istiyorum. Haldun Üstünel geçen sene diyordu sadece benle ilgili değil bu işler diye.Demekki haylıymış.Sonuçta bu bir ekip işi ve bakın ekip Lorik Cana'yı da sessiz sedasız bitirdi.
benim de bu transfer olduğunda aklıma direk o geldi . demek ki yeterli para ve rijkaard avrupa gibi faktörler olduğunda adnan sezgin de iyi transfer yapabiliyormuş .
yunusgs
09.Temmuz.2010, 10:45
Kimse zaten Haldun Üstünel'in ya da Adnan Sezgin'in kara kaşına,kara gözüne bu takıma gelmez.Parayı önerirsin,kulübü anlatırsın,şartları sunarsın,adama ikna edersin gelir.Burada isimlere fazla takılmamak lazım.Önemli olan ekip ruhu.
nannar
09.Temmuz.2010, 11:30
bu arada bonservis bedeli konusunda resmi açıklamayı da ekleyelim de inanmayanlar için kanıt olsun :n:
GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE YATIRIMLAR A.Ş. / GSRAY [] 08.07.2010 17:35:58
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel oyuncu Lorik Cana'nın Sunderland FC Kulübünden 4.500.000 avro bedelle transferi için anlaşma sağlanmış olup,
Transfer bedeli 2012 yılına kadar taksitlerle ödenecektir.
Sözleşme bedeli olarak oyuncuya;
2010-2011 sezonu için 2.000.000avro sabit transfer ücreti, 7.500avro maç başı ücreti
2011-2012 sezonu için 2.000.000avro sabit transfer ücreti, 7.500avro maç başı ücreti
2012-2013 sezonu için 2.000.000avro sabit transfer ücreti, 7.500avro maç başı ücreti
2013-2014 sezonu için 2.000.000avro sabit transfer ücreti, 7.500avro maç başı ücreti ödenecektir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
nannar
09.Temmuz.2010, 11:40
Sunderland forumlarında bıkmadan 25 sayfayı okudum. Transfer dedikoduları ilk başladıgında "transferin gerçekleşmesi benim barcelona'ya transfer olmamdan bile daha zor" gibisinden iddaalı yazılar olmuş :) Yani açıkcası çoğu Sunderland taraftarı yalandır diye düşünmüş. Transferin gerçekleşmesinden itibaren forumlarda küfürün bini bir para :n: Taraftarların % 90ı yönetim ve teknik heyeti topa tutmuş. Oyuncu hakkındaki yorumlar ise net. Yani beklentilerinizi ona göre belirlemeniz açısından yazayım :) Sonuça her ne kadar bizler adamı tanısak da sunderland taraftarı daha iyi bilir. Ön liberoda savunmanın tüm açıklarını kapatan,savaşçı ve sert oyunu seven biri. Artıları çok fazla. İyi top kesiyor. iyi markaj yapıyor. yardımlaşması iyi. Sahada lider vasıfları var. Fakat eksileri de var.En büyük eksileri hücuma çıkma konusunda. Belki de menajer istemiyordur ileri çıkmasını ama taraftarlar öyle demiş.Kart konusuna gelince 30 maçı aşkın sürede 10 sarı kart görmüş.Fakat taraftarların yazdıklarına göre önemli bir pozisyon yokken bile çift dalarak top almaya çalışıyor. hani biz FM de "ayakta kal,ayağına kayma" diye defanslara özel antreman veriyoruzya :D işte Cana için illaki lazım bu antreman :D Genel itibariyle sunderland taraftarı öfkeli ve üzgün. Kulüpte bir efsane haline gelebileceğini düşündükleri bir oyuncuyu yitirdiklerini söylüyorlar. Ayrıca ayrılış nedeni ise tamamen dogru açıklanmış Ailesine yakın olmak ve avrupa kupalarına katılma isteği...
Adam ilk geldiğinde Cattermole ile birlikte 4-4-2 de orta alanda çok iyi işler çıkarmış ve Sunderland sezona iyi başlamış. Ocak-Şubat-Mart gibi sakatlıklar olunca form düşmüş falan.. ama sonuç itibariyle gerçekten iyi bir oyuncu almışız. Yani isim olarak zaten tanıyorduk fakat geldiği takımın taraftarlarının hiç biri " oh be kurtulduk", "iyiki gitti" gibisinden yorum yazmamış....
izmer96
09.Temmuz.2010, 11:49
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/galatasaray/canadan-harika-bir-golSXTVQ17174SXQ%20Kategori:/?ref=WM3
King_91
10.Temmuz.2010, 00:36
antrenman resmi koyacağına pino'nun resmini koymuş resmi site lincoln transferinde olduğu gibi .. bouzid'i koyacaklarına lincoln'u koymuşlardı o zaman da :zuhaha .. bu gece açıklanabilir pino ..
Yavuz12
10.Temmuz.2010, 00:58
Pino güzel bir transfer olur.Keita yı aratmaz inşaalah.
Fearless Coward
10.Temmuz.2010, 02:35
Pino GS'da h.olsun..Antrenman resmi olarak yanlışlıkla Pino'yu koydular sonrasında değiştiler yine :D..Yarın açıklarlar heralde tarih olarak bugün..Geriye kalıyo 3 adam kallström ve gyan asamoah dan biri büyük ölçüde de bitti..
Hugo
11.Temmuz.2010, 12:40
http://www.goal.com/tr/news/232/turkcell-s%C3%BCper-lig/2010/07/11/2019983/farias-galatasaraya-m%C4%B1-geliyor?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
Farias Galatasaray'a mı geliyor?
Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın Arjantin'li Ernesto Farias'ı transfer etmek istediği iddia edildi.
Allah korusun :D Bu Goal.com'da internetin fotomaçı oldu çıktı. Eskiden ne güzel futbol haberi yaparlardı, şimdi habire garip garip transfer haberleri buluyorlar sağdan soldan :D
King_91
11.Temmuz.2010, 13:16
pino neden açıklanmadı acaba ? aklıma acaba basını şaşırtmak için mi koydular sorusunu getirdi . şimdi herkes pino derken sessizce başka biriyle anlaşma fırsatı doğdu çünkü .
C h A o S
11.Temmuz.2010, 13:32
İnşaallah Pino gelir.Genç ve yetenekli bir isim.Pino ve Kalström'ü bekliyoruz...
Flawless Victory
11.Temmuz.2010, 13:41
Anladığım kadarıyla, Galatasaray transferi gizli yürüttüğü için ortalıkla dolaşan isimler gelmeyecek, o yüzden isim vermemek daha doğru olur.
Cana çok iyi transfer, inşallah tutar.
Fearless Coward
11.Temmuz.2010, 13:51
Aslında Cana çok gizli bir transfer oldu gündemimizde yoktu sanırsam..Kallström ve Gyan gündemde acaba onlar gelecekmi? yine bir gizli transfer olabilir bu arada Pino niye hala açıklanmadı ki ? :D
Facx
11.Temmuz.2010, 14:00
Cana Cidden Süper Transfer ya :D babasının Tr vatandaşlığı olduğundan geçebilcekmiş oda Tr vatandaşlığına + transfermarkt.de de 12 m euro değeri biz 4.5 a aldık ilginç :D
sentugo
11.Temmuz.2010, 14:05
Cana Cidden Süper Transfer ya :D babasının Tr vatandaşlığı olduğundan geçebilcekmiş oda Tr vatandaşlığına + transfermarkt.de de 12 m euro değeri biz 4.5 a aldık ilginç :D
hayır.. Zamanında Türk vatandaşı olsaydı olurdu... Şimdi enaz 5 yıl beklemesi gerekiyor
Hugo
11.Temmuz.2010, 14:14
Aslında Cana çok gizli bir transfer oldu gündemimizde yoktu sanırsam..Kallström ve Gyan gündemde acaba onlar gelecekmi? yine bir gizli transfer olabilir bu arada Pino niye hala açıklanmadı ki ? :D
Gyan Liverpool'a gidecek inşallah :D
Kallström ve Pinoyu alır, Kewell'la yeniden anlaşırsak başka transfere gerek kalmaz bence.
RaSenGan
11.Temmuz.2010, 14:29
Geçen Gs.org'ta idman günlüğünü haberinde resime yanlışlıkla Pino'nun resmini koymuşlardı :) Belki bir haberdir (:
ForCimbom
11.Temmuz.2010, 14:51
Ailesi derken anne babası mı yoksa karısı çocuğu mu :D
annesini babasını tabii ki de.
şu transferleri bir an önce bitirseler de uyum sorunu falan olmasa. hem takım için hem oyun sistemi olarak...
Fearless Coward
11.Temmuz.2010, 14:52
babası duyduğuma göre Türk vatandaşı gibi bir şeymiş ama Türkçe biliyormuş o kesin..Belkide o ikna etti Cana'yı bilemem artık :D
KaPaLı
11.Temmuz.2010, 14:56
http://armamortale.blogspot.com/2010/07/hrsl-mucadeleci-sert.html
http://1.bp.blogspot.com/_EuMQ8bvCIXI/TDZNr_Dl7QI/AAAAAAAAAKQ/PlPkqbi8jtk/s1600/126913406.jpg
Fearless Coward
11.Temmuz.2010, 15:01
İşte Türk olmuş Cana'da olur belki ama olsa bile Milli takımda oynayamaz :D
KaPaLı
11.Temmuz.2010, 15:07
Cana'nın öyle durumu olabilir. 5 yıl ikamet olayı varsa bile Cana 4-5 yaşına kadar Türkiye'de kalmış. Agim Cana öyle söylemişti NTVSpor'a bağlandığında. Bu kadar olmasa bile kısa süre içinde Türk vatandaşı olabilir..
Hugo
11.Temmuz.2010, 15:26
5 yıl aralıksız oturması lazım Türkiye'de.
Zekirdek
11.Temmuz.2010, 15:33
FM 2006'da Fenerbahçe'yi oynarken alırdım çok sağlam bir adamdı. Galatsaray çok güzel bir hamle yaptı. Zaten bizim ligede alışmak zorunda kalmaz zaten bizden biri kavga dövüş falan. Galatsaray'a hayırlı olsun.
guarin14
11.Temmuz.2010, 16:15
A.Ş olduktan sonra transferlerin mesai saatleri içinde duyurulması şartı var mı?
Revolution
11.Temmuz.2010, 16:26
Evet aynen öyle hafta sonu borsa kapalı olduğu için duyurmuyorlar haftasonu transferleri.. Ve önce borsaya bildirme zorunluluğumuz varmış transferleri aksi durumda ceza alıyormuşuz. Haftasonu transfer beklemeyelim bunun için. Büyük ihtimal bu haftaiçi Kallström ve Pino'yu açıklarız, Kewell'la da yeniden anlaşabiliriz. Böyle olunca 4 tane yabancı transfer yapmış oluyoruz toplamda son olarak da ya sağ bek ya da forvet alacağımızı düşünüyorum. Hayırlısı artık..
Fearless Coward
11.Temmuz.2010, 17:40
gs borsaya bildirmiyor.. beşiktaş onu yapıyor.. gs KAP (Kamuyu Aydınlatma Platformu ) a bildiriyor.. o yüzden hafta sonuda açıklanabilir..
@Revolution ;
Biz borsaya bildirmiyoruz..Hafta sonuda açıklanabilir :D
C h A o S
11.Temmuz.2010, 18:57
Lyon'da ki sol bek cishokko ile ilgilendiğimiz yazılıp çiziliyor.İnşallah almayız.Hakan ve Çağlar varken gerek yok bence.Sabri'nin yedeği veya Sabri'yi kesicek bir sağ bek lazım bize.Sağ bek alternatifimiz yok.
Sekopej
11.Temmuz.2010, 20:20
Galatasaray misilleme yapmak için Poulsen'i alıyormuş dedi Kanaltürk, son anda gördüm herhalde avrupada bir yerde çıkmış haberi.
Pek mantıklı gelmiyor, sadece misilleme için alınacaksa, daha işe yarar adamlarla misilleme yapılabilir, Cana alındıktan sonra Poulsen lüks olur.
KaPaLı
11.Temmuz.2010, 20:30
Saldır Adnan Polat :] Poulsen'i getir Türkiye'ye. Fenerbahçe'nin alamadığı adamı al kabart taraftarının göğsünü.
KaRaBükLü KraL
11.Temmuz.2010, 20:33
Katılıyorum:DMutlaka bi misilleme gelecek o cümleden sonra ama kim:D
Revolution
11.Temmuz.2010, 20:52
@Revolution ;
Biz borsaya bildirmiyoruz..Hafta sonuda açıklanabilir :D
Bugün gazetede okudum haftasonu oraya bildirim yapılamıyormuş ve mesai saatleri orası için de geçerliymiş. Eğer yanlışsa Habertürk'ün yalancısıyım..
Kanaltürk pek sağlam bir kaynak değil.Poulsen'in gelmesi ne derece akıl karı ki zaten oraya Lorik Cana'yı almışken. Aradığımız oyuncu şuanda çift yönlü ortasaha,sağ-sol açık,1 forvet veya sağ bek..
RaSenGan
11.Temmuz.2010, 20:52
Umarım misilleme olacak diye Poulsen falan alınmaz.Misilleme yapacaksak gerekli mevkiiye bir oyuncu alınmalı.Yoksa hiç misilleme falan yapmaya kalkışmasınlar.
Revolution
11.Temmuz.2010, 20:54
Adnan Polat zaten açıklamıştı kimsenin lafıyla veya gazıyla transfer yapmayacağız diye bu sanırım transfer yapmak için yapmayacaklarının bir göstergesi.. Ayrıca dolaşan bir dedikodu da Haldun Üstünel'in istifasının saddece göstermelik olduğu hala transferlerde Haldun Üstünel'in de bulunduğu. Ama bu ne derece doğru onu bilemiyorum.. Haldun Üstünel'in üzerindeki yükü azaltmak için böyle birşey yapmış olabilirler tabii ki bu sadece dedikodu.
Addolorato
11.Temmuz.2010, 20:55
Adnan Polat çocukmusun abicim ya gelmişin 50-55 yaşına yok misilleme yapacağız yok Fenerbahçe bakalım kaldırabilecekmi. Biraz mantıklı ol Fenerbahçe'ye gelmeyen adam niye Galatasaray'a gelsin. Para faktörü zaten onlarda. Al kanatlara bir adam yada defansa.
ForCimbom
11.Temmuz.2010, 20:55
Galatasaray misilleme yapmak için Poulsen'i alıyormuş dedi Kanaltürk, son anda gördüm herhalde avrupada bir yerde çıkmış haberi.
Pek mantıklı gelmiyor, sadece misilleme için alınacaksa, daha işe yarar adamlarla misilleme yapılabilir, Cana alındıktan sonra Poulsen lüks olur.
poulsen çok gereksiz olur. tek yönlü adam. cana da öyle zaten. iki tane ön libero ile oynarsak vay halimize.
Saldır Adnan Polat :] Poulsen'i getir Türkiye'ye. Fenerbahçe'nin alamadığı adamı al kabart taraftarının göğsünü.
transferi adnan polat yapmıyor :) . rijkaard raporunu veriyor onun yanına ekstradan izlenen başka oyuncular varsa rijkaard'a gösteriliyor onaydan geçerse de transfer edilmeye çalışılıyor. rijkaard ın verdiği raporda fenerbahçe'nin transfer listesindeki herhangi bir oyuncuyla çakışma varsa ancak bu durum ortaya çıkabilir. aksi takdirde kimse çıkıp da kendi başına "arkadaş fener şu adamı elimizden çaldı ben de kafaya koydum alacam şu fener in ilgilendiği x'i " diyemez.:icon_cool:
Sekopej
11.Temmuz.2010, 20:58
Zaten Kanaltürk'ü ben ciddiye almıyorum, kanalları dolaşırken gördüm ve başını kaçırdım, avrupa basınında çıkmış haber diye yazayım dedim buraya, belki haberi duyan vardır diye. Yoksa bizim basının yaptığı haberlere zaten itibar etmiyor, 50 tane adam yazıyorlar, 1 tanesi gelince de biz demiştik diye utanmadan övünüyorlar.
izmer96
11.Temmuz.2010, 21:17
Misilleme oyle Poulsen le falan olmaz , insallah oyle bir sacmalik yapmaz yonetim ama diyelimki yapicaklar ozaman bu is Hazard'la olur
Hugo
11.Temmuz.2010, 21:19
Kanaltürk bir gece boyunca Grafite programı yaptı, adam öbür hafta Wolsfburg'a imzayı attı. ve bunun gibi bir çok şey :D
Poulsene gerek yok bence.
RiG0BeRT
11.Temmuz.2010, 21:24
Poulsen haberleri çıkıyor ama inş. yanlıştır.30 yaşına gelmiş bi oyuncu zaten tek yönlü bi ortasaha.Birde yüksek maliyetlerle alınırsa tam bi fiyasko olur.Ama Galatasaray'ın böyle gereksiz bi transfer yapacağına ihtimal vermiyorum..
MaTRaKaN
11.Temmuz.2010, 21:49
Misilleme için Eden Hazard'ı alıcakmışız.Kanal A ve Kanaltürk dedi.
uAburak89
11.Temmuz.2010, 21:56
Hay misillime kadar başlarına taş düşsün...
RaSenGan
11.Temmuz.2010, 22:20
Misilleme için Eden Hazard'ı alıcakmışız.Kanal A ve Kanaltürk dedi.
Misilleme için Hazard'ı alırsak finans çöker bizim (:
Revolution
11.Temmuz.2010, 22:40
Kanal A'nın spor müdürü birkaç gün önce canlı yayına telefonla bağlanıp Ronaldinho'yla Galatasaray anlaştı bonservis için pazarlıklar sürüyor dedi. Onlar da güvenli bir kaynak değil bence.
Fearless Coward
11.Temmuz.2010, 23:33
Yönetim çok gizli ilerliyor Adnan Sezgin hala dönmedi galiba Fransa'dan daha transfer olacak 2-3 tane demekki.. :)
HooijDonk07
11.Temmuz.2010, 23:49
Kanal A inancağına duyumculara inan daha iyidir :)
Hugo
12.Temmuz.2010, 00:35
kimseyi almayarak misilleme yapalım. :D
KanaKe
12.Temmuz.2010, 01:29
Yönetim çok gizli ilerliyor Adnan Sezgin hala dönmedi galiba Fransa'dan daha transfer olacak 2-3 tane demekki.. :)
Hazard'i felan getirirse kalp krizi geciririm :) fenere istiyorum o adami.
Revolution
12.Temmuz.2010, 01:50
Hazard hayatta gelmez Türkiye'ye hiç ama hiç sanmıyorum..
Flawless Victory
12.Temmuz.2010, 02:25
Poulsen'in alırlarsa ancak adamı zengin ederiz, başka işe yaramaz. Bir yıldız daha geleceğine şüphe yok ama genç olsun, artık bıktık 30 yaşındaki adamlara milyon dolarlar vermekten, gelecek adam zarar ettirmesin, Keita gibi, belki Elano gibi.
Fearless Coward
12.Temmuz.2010, 02:46
Valla KanaKe her şey olabilir Kewell yerine Hazard getirilirse şaşırmayın..
Ahmet Göktaş
12.Temmuz.2010, 03:21
Hazard Türkiyeye GEL-MEZ beyler.
nekop
12.Temmuz.2010, 04:57
Misilleme yapacaksan Paulsen'le degilde ondan bir sene önce ilgilendikleri adam olan Xabi Alonso ile yapacaksın. :D Hem ortasahadaki problemin çözülür hemde forma, kombine satışların patlama yapar. :D
goosfraba
12.Temmuz.2010, 09:15
ronaldinho haberleri doğruymuş.
bonservisini ve yıllık alacağını toki ve devlet karşılayacakmış.
izmer96
12.Temmuz.2010, 09:32
Toki de bize calisiyor masallah , stad yapiyor adam aliyor :) , Ronaldinho gelirse hic guzel seyler yazmam simdiden soyliyim ceza falan vermeyin ozaman
goosfraba
12.Temmuz.2010, 09:37
neden yahu? ronaldinho'yu alıyorsun. rep'in artar, kombinen artar, formalar kapış kapış olur. tabi bunlar galatasaray'ın kazandıkları. bu transferden kaybedenler de olacak...
izmer96
12.Temmuz.2010, 09:42
neden yahu? ronaldinho'yu alıyorsun. rep'in artar, kombinen artar, formalar kapış kapış olur. tabi bunlar galatasaray'ın kazandıkları. bu transferden kaybedenler de olacak...
Savasci takim yaraticam diyip takimi kiyimdan gecirirsen , Keita yi yollarsan , Elano , servet'i yollamak istiyorsan saygiyla karsilarim , ama ardindan gider 30 kusur yasina gelmis yillik 10 m euro alip takima hic bir sey vermeyen , 2-3 macda 1 guzel bi hareket yapicak diye bekliycegin , takim oyununa gelince hic bir sey yapmayan bir adam getirirsie sana sorarlar ozaman Keita yi niye gonderdin Polat , ozaman adama derlerki sen tribunlere oynuyorsun GS nin basarisi hic umrunda degil Polat
SAİT71
12.Temmuz.2010, 10:54
Yahu Ronaldinho'nun D.K'na gidememesi tamamen ayıp bir olay. Adam çok iyi bir oyuncu. Brezilya'da Messi yada Ronaldo gibi teknik adam yok. Bu açığı kapatacak tek ofans orta saha oyuncusu bence Ronaldinho'ydu. Tr'ye gelmesi olay olur. 30 yaş çok yaşlı değil. Ayrıca Ronaldinho'ya 10 m€ bence ideal bir fiyat..
MaTRaKaN
12.Temmuz.2010, 10:58
akıL var mantık var hiç Ronaldinho'yu Barcelona'dan kovan Rijkaard onu Gs'ye ister mi ?
Fearless Coward
12.Temmuz.2010, 12:39
MaTRaKaN haklı Ronaldinho'yu niye alalımki..
E.Cartman
12.Temmuz.2010, 12:59
Toki'ye bak yav bize çalışıyorlar :zuhaha Ronaldinho'ya verceklerini Hazard ya da Sanchez için verse daha iyi olur :D
Fearless Coward
12.Temmuz.2010, 13:04
Toki'nin öyle bir şey yapacağını sanmıyorum..Yalan haberdir bence.
RiG0BeRT
12.Temmuz.2010, 14:23
Ronaldinho tartışmasız bi futbolcu.Ancak yaşı ilerlemiş ve maliyeti çok yüksek.Son zamanlarda da çok fazla kilo aldığı görüldü.Üstelik Barcelonadayken Rijkaard'la olaylı ayrıldı.Ben bu transferin olacağına ihtimal vermiyorum.Şahsende olmasını istemiyorum..
MaTRaKaN
12.Temmuz.2010, 14:40
LincoLn'den çektiğimizin 2 katını RonaLdinho'dan çekeriz eğer transfer gerçekleşirse.
ozaniel
12.Temmuz.2010, 14:48
Ronaldinho 35 yaşına da gelse Ronaldinho'dur. Eğer gelirse(hiç sanmıyorum) tartışmasız yılın transferidir. Sırf yeteneği ve ismi ile iş yapar.
King_91
12.Temmuz.2010, 15:02
gelmesin arkadaş istemiyorum disiplinsiz adam . bak jo'ya ben hala çok yetenekli iyi bi forvet olduğunu düşünüyorum ama disiplin yoksa hali ortada .
MaTRaKaN
12.Temmuz.2010, 15:16
Hâla yetenekten bahsediyorsunuz ya bunu anlamıyorum işte..
DisipLin olmadıktan sonra hiçbirşey olmaz.Biz ne yetenekler gördük.1 hareketi yüzünden 1 ay kadro dışı bırakıLan.
Adamın yeteneğini ne kattı o zaman takıma Ha ?
Disiplinsiz yetenekLi olacağına DisipLinLi yeteneksiz oLsun ;)
barahir
12.Temmuz.2010, 15:19
Yetenek arıyosanız Lincoln'ü neden yolladınız derler adama..
KanaKe
12.Temmuz.2010, 15:35
antu duyumumu :D
ForCimbom
12.Temmuz.2010, 15:36
ronaldinho rijkaard varken bu takıma gelir mi? klüp o kadar astronomik paraları verecek kadar aptal mı? bence iki sorunun cevabı da çok net "hayır" ...
izmer96
12.Temmuz.2010, 15:38
cok basit , Adnan Polat Ronaldinho'yu getirirse Galatasaray'a ihanet eder
ForCimbom
12.Temmuz.2010, 15:41
cok basit , Adnan Polat Ronaldinho'yu getirirse Galatasaray'a ihanet eder
bence asparagasın alası, klasik qtm dedikleri şey var ya işte...
adan polat o kadar manyaklaşmış olamaz...
MaTRaKaN
12.Temmuz.2010, 17:35
RonaLdinho ile basını oyalayıp İtaLya'dan başka oyuncu alınacak.
Yavuz12
12.Temmuz.2010, 17:36
Aynen ben de öyle düşünmekteyim.
Man city den de alınır bi tane
Kaç yabancı kaldı geriye :D
goosfraba
12.Temmuz.2010, 19:50
ronaldinho'ya burun kıvrılıyor :rolleyes:
KaRaBükLü KraL
12.Temmuz.2010, 20:05
Arkadaşlar yapmayın Ronaldinho'dan bahsediyoruz size Pino mu Ronaldinho mu diye sorulsa ne diyeceksiniz merak ettim:)
Corpus
12.Temmuz.2010, 20:10
messi de ben böyle birşeyler bekliyorum artık. Doyumsuz bu millet.
Messi mi?
Boyu kısa onun yapamaz TSL de :D:D
Flawless Victory
12.Temmuz.2010, 20:14
Ronaldinho Türkiye'de iş yapacak tarzda bir oyuncu değil. Kaldi ki son kilolarından sonra. Mücadele etmeyen oyuncu Türkiye'de başarısız oluyor, Alex hariç.
Corpus
12.Temmuz.2010, 20:17
Bu söz ile alex - ronaldinho tartışması başlar :)
King_91
12.Temmuz.2010, 20:18
şu andaki ronaldinho'ya burun kıvrılır evet .. ronaldinho büyükse biz de büyük bi takımız .. 5 sene önceki ronaldinho gelecekse eyvallah ..
ek olarak brezilya'dan adam istemiyorum zaten ..
Corpus
12.Temmuz.2010, 20:25
Kendimizi çok büyük görmeye başladık sanırım :)
ForCimbom
12.Temmuz.2010, 20:30
bu şuna benziyor;
"aga adriana lima yı transfer ediyomuşuz..."
biz de;
"hocam ne işi var biz futbol takımıyız." diyoruz,
sen de;
"adriana lima'ya burun kıvrılıyor" diyorsun...
şuanki ronaldinho nun bizde işi yok... o ve onun tarzındaki adamların işi yok şuanki galatasaray'da... zaten disiplin problemimiz başımızdan aşkın, para durumları malum... bir de ronaldinho.. bizden uzak allah'a yakın olsun...
RaSenGan
12.Temmuz.2010, 20:47
Cana'nın adı nasıl okunuyor herkes bir başka diyor. Çana mı Kana mı ?
LeqenDary
12.Temmuz.2010, 20:58
Sana diye okunuyor diye biliyorum ..
Clayman
12.Temmuz.2010, 21:00
Benim bildiğim "Kana" diye okunur...
KaRaBükLü KraL
12.Temmuz.2010, 21:02
Kana diye benim bildiğimde:D
MaTRaKaN
12.Temmuz.2010, 21:26
Kana die okunuyor.
barahir
12.Temmuz.2010, 21:27
bugün spor servisinde sana diye okudular..
Varonil
12.Temmuz.2010, 21:45
Kana diyordum ben de bugüne kadar da Sana bir garip geldi şimdi.
Hugo
12.Temmuz.2010, 21:49
"Tsana(Sana)" diye okunur.
Fearless Coward
12.Temmuz.2010, 21:51
Valla ben anlamam yok Sana mış Kana mış :D Cana derim arkadaş hatta Can desek yeridir..Çünkü Babası da Türk oldu..
sentugo
12.Temmuz.2010, 22:10
Sana sana
:D
Corpus
12.Temmuz.2010, 22:19
Kana diyordum ama Sana daha kibar oluyor heralde anlamadım gitti. ntvspor sana diyor. Lorik demeyi tercih ediyorum :D
E.Cartman
12.Temmuz.2010, 22:30
Kana diyordum ama Sana daha kibar oluyor heralde anlamadım gitti. ntvspor sana diyor. Lorik demeyi tercih ediyorum :D
işte bu son noktadır :k: :n::n:
CeNTeR_TR
12.Temmuz.2010, 22:42
Biraz sabır en güzel yorumu '' Ömer Üründül '' ile buluruz sezon içerisinde :p
Ahmet Göktaş
12.Temmuz.2010, 22:57
ronaldinho gelse bile iş yapmaz.
Galatasaray gidecek avrupada 3 yiyecek 5 yiyecek , ronaldinho alacak paraları.
Bir oyuncuyla şampiyonmu olunur zaten
izmer96
12.Temmuz.2010, 23:00
GS en kotu zamaninda bile 3-5 yemez avrupada Ahmet :) eger Guti yorumlari icin sinirlendiysen sende sinirlendigin kisilere uyup boyle yorum yapma kardesim :)
RaSenGan
12.Temmuz.2010, 23:02
Serhat'ın Bjk haberleri konusundaki mesajı için böyle yazıyorsun sanırım. Serhat Gs'lı değil (:
Ahmet Göktaş
12.Temmuz.2010, 23:06
GS'li mi değil mi diye bakmadım kimseye zaten ayg. Güzel oluyormuş böyle senaristlik. Demokratik ortam böyle oluyor malesef :)
nannar
12.Temmuz.2010, 23:16
Loric Cana , okunuşu LORİK SANA !
Önce Fransız spikerden maç esnasında duydum.Sonra da Oyuncu bize imzanın ardından hava limanında muhabir adının okunuşunu sordu, Adam "Lorik Sana" dedi...
Ahmet Göktaş
12.Temmuz.2010, 23:19
Sana diye okunuyorsa kesin Türkiyede Kana diye okunacak abi.
World Hollow o1
12.Temmuz.2010, 23:20
Amma numaracı çıktın sen yaa.. :D:D
indie
12.Temmuz.2010, 23:27
Pes 2009'da Kana diye okuyor spiker. :)
Fearless Coward
12.Temmuz.2010, 23:55
Bence Can diyin Babası Alim Can olmadımı arkadaş :D O zaman Lorik Can diyin :n:
Hala bir transfer gelişmesi yok noldu Pino yahu hala açıklamadılar..Adnan Sezgin'in dönmesimi bekleniyor acaba..
Revolution
13.Temmuz.2010, 00:08
Bence biraz elimizi çabuk tutmalıyız.. Takım kampa girdi ve bu kampa oyuncuları yetiştirmeliyiz artık.
LeqenDary
13.Temmuz.2010, 00:24
Basın toplantısında kampın 2. yada 3. gününe 2-3 transfer yetişeceğini söylediler..Yarın yada çarşamba açıklanır bence ..
nannar
13.Temmuz.2010, 01:08
yarın pino açıklanacak... İstihbaratım güçlü!!!!!!
Ramazan Güçlü :p :n:
Revolution
13.Temmuz.2010, 01:40
Nannar hocam öldürüyodun beni yeminle :D
FreeStyLR
13.Temmuz.2010, 02:35
Haha '' Ramazan Güçlü '' harbiden süpermiş hocam :n:
nannar
13.Temmuz.2010, 09:57
Şaka bir yana da cidden Pino bugün yarın açıklanabilir. Bu oğlan Keita'nın 1 gömlek altı ama kendini geliştirir. Yalnız bireysel olarak da aynı Keita gibi bencil :D
King_91
13.Temmuz.2010, 09:57
4 adam daha hangi arada alacaz acaba zaman daralmaya başladı .. böyle giderse son gün 5 dk.da bir oyuncu açıklanır :D
King_91
13.Temmuz.2010, 09:58
Şaka bir yana da cidden Pino bugün yarın açıklanabilir. Bu oğlan Keita'nın 1 gömlek altı ama kendini geliştirir. Yalnız bireysel olarak da aynı Keita gibi bencil :D
bence pino alınacaksa bir sağ açık daha alınmalı zaten . ilk 11 oynayamaz gibi geliyor . malum monaco'da bile 14 maç yapmış geçen sene
Zekirdek
13.Temmuz.2010, 10:21
Loric Cana , okunuşu LORİK SANA !
Önce Fransız spikerden maç esnasında duydum.Sonra da Oyuncu bize imzanın ardından hava limanında muhabir adının okunuşunu sordu, Adam "Lorik Sana" dedi...
Fm'den Kana diye diye alışmıştım. Hiç kaçırmazdım alırdım orta sahanın ortasına bunu OM'den FM 2006'da. Sana artık yabancımış gibi geliyor. Oysaki onunla ne kupalar kazanmıştık.
MaTRaKaN
13.Temmuz.2010, 11:55
Geçen hafta 5 transfer yaptık hergün 1 tanesi açıklacak dediler ?? Çocuk mu kandırıyorLar acaba ?
ForCimbom
13.Temmuz.2010, 12:07
bence pino alınacaksa bir sağ açık daha alınmalı zaten . ilk 11 oynayamaz gibi geliyor . malum monaco'da bile 14 maç yapmış geçen sene
yaşadığı sakatlıklardan dolayı sanırım o.
http://www.youtube.com/watch?v=ElOCY5SU7I8&feature=player_embedded
bu videoda genellikle monaco'nun sol kanadından içeri kateden bir adam var. baya topla buluşuyo. pino o işte :D . ben burdaki halini beğendim, yani kondüsyonu yerinde gibi gözüyüküyor.
not: 23. dakikada arkadaşlarına ve takımına veda edip çıkmış.
Fearless Coward
13.Temmuz.2010, 12:10
Matrakan kimse öyle bir şey demedi seni kandırmışlar galiba..Adnan Polat sadece 1-2 transfer belki bitti bile dedi işte o 2 isimde Pino ve Cana..Pino'yu açıklarlar yakında..
MaTRaKaN
13.Temmuz.2010, 13:39
Matrakan kimse öyle bir şey demedi seni kandırmışlar galiba..Adnan Polat sadece 1-2 transfer belki bitti bile dedi işte o 2 isimde Pino ve Cana..Pino'yu açıklarlar yakında..
5 oyuncu alacağız demiş, pardon ben bu hafta 5 oyuncu alacağız diye okumuşum :D
eXcitinG
13.Temmuz.2010, 14:18
HıncaL ULuç Arda nın Bayern Münih iLe anLaştığını kesin bir diLLe iddaa ediyor.
King_91
13.Temmuz.2010, 14:20
hıncal uluç futbolu bildiğini de iddaa ediyo arada :D sanmıyorum başkan sanki kalcak demişti ama çok iyi para geldiyse 20 gibi , olabilir ..
Clayman
13.Temmuz.2010, 14:40
Arda'ya gelen resmi teklif muhakkak ki vardır fakat bunların hangi takımlardan ve ne kadarlık teklifler olduğunu bilemiyoruz. Şu Dünya Kupası'na gidebilseydik Arda orda fiyatını artırırdı. Belki oradaki futbolculara yapılan tekliflerden dolayı Arda'yla ilgilenmiyor da olabilirler.
Arda için de en iyi lig herkesin düşündüğü gibi İspanya olur, Bayern'le anlaştıysa gittiği için zaten üzülürdüm, artı olarak Almanya'ya gittiği için de üzülürüm...
eXcitinG
13.Temmuz.2010, 14:51
Niye ALmanya Liginin nesi var. ? Bizden daha kaLiteLi ve İspanya, İngiLtere gibi LigLerde ki takımLar daha fazLa takip ediyor. Ayrıca Bayern gibi bir ekoLde oynayacaksın. Ha Bayernde forma şansı buLurmu orasını biLmem. Ribery ve Robben gibi adamLarı kesmesi zor oLabiLir ama sanırım Ribery forvet arkası oynayacak geLecek sezon. Onun yerine soLda Ribery den daha fazLa katkı da sağLar.
Clayman
13.Temmuz.2010, 14:55
Niye ALmanya Liginin nesi var. ? Bizden daha kaLiteLi ve İspanya, İngiLtere gibi LigLerde ki takımLar daha fazLa takip ediyor. Ayrıca Bayern gibi bir ekoLde oynayacaksın. Ha Bayernde forma şansı buLurmu orasını biLmem. Ribery ve Robben gibi adamLarı kesmesi zor oLabiLir ama sanırım Ribery forvet arkası oynayacak geLecek sezon. Onun yerine soLda Ribery den daha fazLa katkı da sağLar.
Almanya Arda'nın oyun tarzına uygun değil bence. Bunun için üzülürüm giderse. Yeteneklerini sergilemesi zor orda.
izmer96
13.Temmuz.2010, 14:57
Insallah...
ForCimbom
13.Temmuz.2010, 15:12
Almanya Arda'nın oyun tarzına uygun değil bence. Bunun için üzülürüm giderse. Yeteneklerini sergilemesi zor orda.
neden? almanya'da italya ve ingiltere'deki gibi fiziksel değil de daha teknik bir oyun anlayışı hakim bence. arda'nın en uygun olduğu lig ispanya'nın ardından almanya'dır bence...
Fearless Coward
13.Temmuz.2010, 15:21
Artık transferler açıklanmalı diye düşünüyorum git gide azalıyor zaman..Az bir şey kaldı UEFA maçlarına..
MaTRaKaN
13.Temmuz.2010, 15:24
Arda kalsın istiyorum ama giderse büyük bir şok yaşamam.
2 ön libero.2 defans.1 çok yönlü ofans alınacak demişti Adnan PoLat.
Lorik geldi.Şimdi sıra ötekilerde
Fearless Coward
13.Temmuz.2010, 15:25
Arda için tekrar söylüyorum bu sezon mutlaka kalsın bize gerekli katkıyı yapacaktır zaten gördük Milli Takım'da da çok iyiydi..Bu sezon kalır inş. kendisini gösterip seneye daha iyi bir takıma gider..
Clayman
13.Temmuz.2010, 15:30
neden? almanya'da italya ve ingiltere'deki gibi fiziksel değil de daha teknik bir oyun anlayışı hakim bence. arda'nın en uygun olduğu lig ispanya'nın ardından almanya'dır bence...
Sen kendi görüşünü açıkladın, ben kendi görüşümü açıkladım, fazla söze hacet yok :)
RiG0BeRT
13.Temmuz.2010, 16:40
Arda Almanya Milli takımında oynasaydı galiba şimdi fiyatı 30-40M Euro olurdu.Mesut 20M Ediyosa ki bence etmez,Arda rahat 30 eder.Basın Arda'yı söndürmek için baya uğraş veriyor.Zaten vermeside normaldir.Spor Basınının %70 bölümü Fenerbahçeli.Aralarında Galatasaraylı olduğunu iddaa eden Hıncal Uluç gibileride var.Sürekli Arda üstünde baskı kuruyolar.Adamın her yaptığını sanki ülke meselesi gibi gündeme getirip Arda'nın sırtından geçinmeye çalışıyorlar.
Bakalım çok uğraştıkları şey(Arda gidince)olunca neyi konuşup tartışacaklar şimdiden merak ediyorum.
KaRaBükLü KraL
13.Temmuz.2010, 16:54
Arda Almanya Milli takımında oynasaydı galiba şimdi fiyatı 30-40M Euro olurdu.Mesut 20M Ediyosa ki bence etmez,Arda rahat 30 eder.Basın Arda'yı söndürmek için baya uğraş veriyor.Zaten vermeside normaldir.Spor Basınının %70 bölümü Fenerbahçeli.Aralarında Galatasaraylı olduğunu iddaa eden Hıncal Uluç gibileride var.Sürekli Arda üstünde baskı kuruyolar.Adamın her yaptığını sanki ülke meselesi gibi gündeme getirip Arda'nın sırtından geçinmeye çalışıyorlar.
Bakalım çok uğraştıkları şey(Arda gidince)olunca neyi konuşup tartışacaklar şimdiden merak ediyorum.
Altına imzamı atarım:)Çok güzel yazmışsın Erhan ve çokta doğru:)
LeqenDary
13.Temmuz.2010, 17:09
. .. . . . . . .
eGowiCh
13.Temmuz.2010, 17:15
Mesut 20 milyon Euro eder, Dünya Kupası'nda gösterdiği performans ortada. Koca sezon Bundesliga performansı ortada. Chelsea'nin transfer gündeminde. Üstelik Alman Milli Takımı gibi bir takıma doğrudan dahil oldu, as oyuncu. Arda rahat 30 m Euro eder demek bizim uydurduğumuz şey, etse zaten eder ve transferi gerçekleşir. Arda şu an 15 milyon Euro'dan daha fazla bir bedele gitmez Avrupa'ya. Çünkü Arda dünya vitrininde yer almadı, hiç Dünya Kupası'nda oynamadı, Şampiyonlar Ligi'nde fazla oynayamadı, vitrin yapamadı. Mesut ise vitrin yapmış oyuncu.
Galatasaray'ın yerinde olsam hem Arda hem Elano'yu satar, yeni yıldızlar satın alırım.
Fearless Coward
13.Temmuz.2010, 17:39
Bu arada Mustafa Pektemek için para vermemişiz takas teklifi yapmışız..Cavcav öyle diyor..
Kaynak : NtvSpor..
nannar
13.Temmuz.2010, 17:42
Arda'yı satıp yeni yıldız mı alacaz ? :) 22 yaşındaki Türk Yıldızı satıp yabancı yıldız arayan adama ne derler sence? :) Neyse...
Bu arada Pino gerçi resmen açıklanmadı ama adamı kötüleyenler dolu. Sanırım gazete sitelerinde yer alan 2 dakikalık video ile yargıladılar elemanı. Pino Keita ile çok benziyor. Ama çok önemli bir fark var. 6 yıl!!! Keita'nın yaşına gelene kadar Pino neler olur bilinmez... Ama bence bu eleman iyi bir antrenörün elinde 2 senede Avrupa'nın sayılı kanat oyuncularından biri olur. Stoch falan hikaye. Bu elemanın fiziği , hızı ve top tekniği yerinde.Bizim lige uygun adam.Bitiricilik sorunu var ve bencil.Bunları halledebilirse bu adamı kaça alırız bilmem ama 10 milyon € eder... İnanmayan izlesin...
http://www.youtube.com/watch?v=Jmtp0yt-Rbs
eGowiCh
13.Temmuz.2010, 17:51
Arda'yı satıp yeni yıldız mı alacaz ? :) 22 yaşındaki Türk Yıldızı satıp yabancı yıldız arayan adama ne derler sence? :) Neyse...
Sinem Kobal olayından sonra taraftarın tepkisi ve tribünle Arda'nın yaşamış olduğu sorun sebebiyle Arda'yı satmak en mantıklısı. Arda'dan herkes çok şey bekliyor ancak tribünle yaşanan o gerginlikten sonra istenilen performansı gösteremedi Arda. Yeni sezonda ne olur bilemem ama en mantıklısı yurtdışı yolunu açmak olur.
Revolution
13.Temmuz.2010, 17:52
Arda 1 yıl ortada yokken zararına satmak aptallık olur. Çünkü şuan gidip gidebileceği maksimum miktar 10-15 Milyon arası..
MaTRaKaN
13.Temmuz.2010, 17:53
BeyLer kim gelirse gelsin ÖNYARGILI davranmayaLım.Hava alanında karşılamalar yeni Hagi,Popescu gibi lakaplar takıp büyük beklentiler içine girmeyeLim.Türkiye Ligi çok zor bir lig biz ne yıldızlar gördük.Önemli olan yıldız olması değil.Türkiye ligi için uygun olması (mücadeleci,disiplinli)
baristayfur
13.Temmuz.2010, 18:04
Bu arada Pino gerçi resmen açıklanmadı ama adamı kötüleyenler dolu. Sanırım gazete sitelerinde yer alan 2 dakikalık video ile yargıladılar elemanı. Pino Keita ile çok benziyor. Ama çok önemli bir fark var. 6 yıl!!! Keita'nın yaşına gelene kadar Pino neler olur bilinmez... Ama bence bu eleman iyi bir antrenörün elinde 2 senede Avrupa'nın sayılı kanat oyuncularından biri olur. Stoch falan hikaye. Bu elemanın fiziği , hızı ve top tekniği yerinde.Bizim lige uygun adam.Bitiricilik sorunu var ve bencil.Bunları halledebilirse bu adamı kaça alırız bilmem ama 10 milyon € eder... İnanmayan izlesin...
http://www.youtube.com/watch?v=Jmtp0yt-Rbs (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DJmtp0yt-Rbs)
videoda izledğim kadarıyla keitadan artısı olan eksisi olmayan bi futolcu Pino
Bidefa çok çevik,çok hızlı şekilde vücudunu döndürebiliyor. Driblingi ardayı aratmaz.Güçlü,kolay yıkılmayan ve çok çabuk hızlanabilen bi oyuncu.
FM tabiriyle konuşursam
Dribling
Technique
Crossing
Anticipation
Agression
Determination
Flair
Work rate
Acceleration
Agility
Balance
bu değerleri oldukça iyi. Yaşına bakarsak,iyi eğitmenlerle çok iyi bir oyuncu olacağı açık. Tek eksik yanı TEAMWORK ( takım oyunu) çok düşük. Keita gibi topu alınca içerilere kadar giren bir futbolcu.
bir de Frikik olayını unutmuşum. Duran toplarıda gayet iyi ve akıllıca kullanıyor.
Galatasaraya gelirse çok sevinirim
ForCimbom
13.Temmuz.2010, 18:12
Arda 1 yıl ortada yokken zararına satmak aptallık olur. Çünkü şuan gidip gidebileceği maksimum miktar 10-15 Milyon arası..
sen nasıl bu sene arda nın fiyatını yükselteceğini garanti ediyorsun? veya düşmeyeceğini?
arda'nın geçen seneki sorunu geçici birşey değil ki, adamın yaşı geldi, mantalitesi böyle, bi yaştan sonra illa ki olacak sorunlar, iyice hasan şaş'laşmadan avrupa'ya gitmesi lazım.
goosfraba
13.Temmuz.2010, 18:15
http://www.youtube.com/watch?v=Jmtp0yt-Rbs (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DJmtp0yt-Rbs)
ah be hasan abi. keşke alsaydınız stoch'u.
Revolution
13.Temmuz.2010, 18:28
sen nasıl bu sene arda nın fiyatını yükselteceğini garanti ediyorsun? veya düşmeyeceğini?
arda'nın geçen seneki sorunu geçici birşey değil ki, adamın yaşı geldi, mantalitesi böyle, bi yaştan sonra illa ki olacak sorunlar, iyice hasan şaş'laşmadan avrupa'ya gitmesi lazım.
Bu oyuncu henüz 23 yaşında.. Avrupa arenasında bu sene kendini gayet de gösterebilecek fırsatı var yanlış mıyım ?
eXcitinG
13.Temmuz.2010, 18:30
Pino Keita nın yokLuğunu hayatta doLduramaz. İş kendi takımımıza geLince duygusaL oLmaktan aLamıyoruz kendimizi. Keita nın gideceği bir hafta önceden açıkLansa ve yerine kim geLsin diye anket yapsak koskoca forumdan bir tanesi de çıkıp Pino derse bende bırakırım forumu. Pino iyi hoş, yetenekLi ya da geLecek vaad ediyor oLabiLir ama asLa bir Keita oLamaz.
ForCimbom
13.Temmuz.2010, 18:37
Bu oyuncu henüz 23 yaşında.. Avrupa arenasında bu sene kendini gayet de gösterebilecek fırsatı var yanlış mıyım ?
geçen sene de vardı, ama gösteremedi. çünkü sorunları var arda'nın mental ve psikolojik. aynı hasan şaş gibi. hasan şaş da gitmedi zamanında avrupa'ya. sonra ne oldu hepimiz biliyoruz.
bu saatten sonra ne arda'nın galatasaray'a ne de galatasaray'ın arda'ya bi faydası olmaz. kaptanlığı kaldıramıyor. e kaptanlığı elinden alırsan da ne olacağı belli. en iyisi satmak. şımarık çocuk rolünü oynuyor galatasaray'da arda...
RiG0BeRT
13.Temmuz.2010, 18:38
Sinem Kobal olayından sonra taraftarın tepkisi ve tribünle Arda'nın yaşamış olduğu sorun sebebiyle Arda'yı satmak en mantıklısı.
İşte Basında anlatmak istediğim sorun bu..Ya arkadaşlar biraz mantıklı olun.Birisi Sevgilisini sinemaya götüremezmi.Arda özel bişey yapmak istemiş küçük bi sinema salonunu kapatmış.Şu kadarcık şeyi bile ülke meselesine çevirmişsiniz.Hiç bişey düşünemiyosanız bile Arda'nın yerine kendinizi koyun.Adam ne yapsa olay.Bu kadar uğraşırsanız ne Galatasaray'a nede Milli takıma maksimum yarar sağlayamaz.Çoğu kişi Arda'nın yerinde olsa şimdiki performansını bile sergileyemezdi.Adam gene çabalıyo.Ama karşısındakilerde aynı şekilde Arda'nın sırtından geçinmek için saçmalıklarına devam ediyo.Bırakın artık şu Arda'nın peşini.Yıllardır beklenen yetenek ortaya çıkmış siz adamı çıktığına çıkacağına pişman ediyorsunuz.Bırakın futbolunu oynasın.
Mesut konusunda da çoğu kişiden ayrı bi görüşe sahibim.Bence fazla şişirilen bi oyuncu.Dünya Kupasındada gördük,Bremen'de de aynı.Baskı yok,pres yok,fiziksel mücadele yok.Sürekli hata yapıyor onları hiç kimse görmüyor.Ama bi pas atıyo yada bi gol herkes bi anda ilah gibi görmeye başlıyo.Bence oyun olarak Alex'den hiçbi farkı yok.Hatta Alex bence daha iyi.Neden derseniz Alex hem daha az hata yapıyor hemde skor üretebiliyor.Mesut böyle kalırsa arada sırada 2 pas atar tabi onuda üst liglerde attırmazlar kolay kolay :) İngiltere'de İspanya'da oynamak istiyosa daha çok çalışması lazım..
ForCimbom
13.Temmuz.2010, 18:40
Pino Keita nın yokLuğunu hayatta doLduramaz. İş kendi takımımıza geLince duygusaL oLmaktan aLamıyoruz kendimizi. Keita nın gideceği bir hafta önceden açıkLansa ve yerine kim geLsin diye anket yapsak koskoca forumdan bir tanesi de çıkıp Pino derse bende bırakırım forumu.
buraya yüzde yüz katılıyorum.
ama;
Pino iyi hoş, yetenekLi ya da geLecek vaad ediyor oLabiLir ama asLa bir Keita oLamaz.
bu nedir yani? potansiyel yok mu pino'da ? daha 22 yaşında . illa ki geliştirecektir kendini. keita bir dünya starı olmadığına göre pino da kendini geliştirirse gayet de keita ya yakın/aynı bir performans alabiliriz ondan. zira keita'yla tarzları çok benziyor. hem de aşırı. fizikleri ikisinin de hızlı olmasının yanında DENGELİ ve GÜÇLÜ. teknikleri de iyi, ama tabi aynı seviyede değil henüz. fakat yine söylüyorum pino'da o potansiyel yok demek haksızlık olur. izlemeden söylemek hele... (tabi öyleyse)
KaPaLı
13.Temmuz.2010, 19:13
Pino'yu çok küçümsemeyin. Monaco maçlarından izlediğim kadarıyla topla iyi, çalım atmayı bilen ve yerinde pas veren oyuncu. Serdar Özkan'da sürekli çalım atar ama kafası basmaz pas vermeye. Arda gidecekse bile Pino sayesinde üzülmez taraftarlar. Maçlarda Arda'dan daha iyi şeyler yapar çünkü.
nannar
13.Temmuz.2010, 19:41
ah be hasan abi. keşke alsaydınız stoch'u.
Açıkca söyledim. Ne Stoch'u ne de Pino'yu tanıyordum 2 tranferden öncede. Fakat ligimiz Türkiye ligi... Eğer o fizikle Sotch başarılı olabilirse helal olsun derim. Yani tarz olarak zaten çok farklı oyuncular ama Pino lige daha uyumlu gibi geldi bana. Ama sonuç itibariyle ikisi de şu anda yıldız değil ve ikisinin de ligde neler yapacağı muamma. Ama dediği gibi ilk bakışta bu lige Pino gider gibi geldi bana ;)
Pino Keita nın yokLuğunu hayatta doLduramaz. İş kendi takımımıza geLince duygusaL oLmaktan aLamıyoruz kendimizi. Keita nın gideceği bir hafta önceden açıkLansa ve yerine kim geLsin diye anket yapsak koskoca forumdan bir tanesi de çıkıp Pino derse bende bırakırım forumu. Pino iyi hoş, yetenekLi ya da geLecek vaad ediyor oLabiLir ama asLa bir Keita oLamaz.
Hayri ben Pino Keita'yı aratmaz demedim.Sonuçta 29 yaşının da verdiği bir tecrübe ve pozisyon bilgisi vardır Keita'da. Ancak şunu net bi şekilde söylüyorum, Eğer Pino iyi yetiştirilirse 25-26 sında Keita'nın şu anki halini geride bırakabilir.
eXcitinG
13.Temmuz.2010, 19:46
Yetiştiremez. Adamda potansiyeL oLsa da bir Keita oLamaz. Türkiye ye geLip, kendini geLiştirip yükseLten bir adam ben daha görmedim. BöyLe bir örnek yok. O yüzden ben bu fikre katıLmıyorum. Biz tez canLı adamLarız. Adam iki maç goL atmayınca, iki maç asist yapmasın adamı yerden yere vururuz. Ne geLiştirmesinden bahsediyorsunuz ? :)
Redrum
13.Temmuz.2010, 19:53
Yetiştiremez. Adamda potansiyeL oLsa da bir Keita oLamaz. Türkiye ye geLip, kendini geLiştirip yükseLten bir adam ben daha görmedim. BöyLe bir örnek yok. O yüzden ben bu fikre katıLmıyorum. Biz tez canLı adamLarız. Adam iki maç goL atmayınca, iki maç asist yapmasın adamı yerden yere vururuz. Ne geLiştirmesinden bahsediyorsunuz ? :)
Haklısın aslında, ama bir Ribery örneği de var, gerçi o da yerden yere vuruldu bir dönem fakat oynayan oynuyor.
Fearless Coward
13.Temmuz.2010, 20:00
Bu arada Carrusca,Bandfield'e gitmiş..
ForCimbom
13.Temmuz.2010, 20:01
bu sabırsızlık olayı bir süreliğine galatasaray'ın kapısından uzak. bir süreliğine.. ve rijkaard var... bunlar iyi yönde faktörler ... :)
Fearless Coward
13.Temmuz.2010, 20:02
13 Temmuz 2010 15:17 | NTVSpor.net
Galatasaray'da Fenerbahçe derbisinin ardından çıkan Franco krizi bitmek bilmiyor.
Fenerbahçe maçında Selçuk Şahin'den yediği golden sonra bir daha forma şansı bulamayan ve gözden çıkarılarak Hollanda'da yapılan kamp kadrosuna alınmayan Arjantinli kaleci yönetimin tüm hamlelerine karşın geri adım atmadı ve Galatasaray'ın hazırlık kampına katıldı.
Galatasaray resmi internet sitesinden yapılan açıklamada "Kalecimiz Leonardo Noeren Franco, takımımızın Hollanda'nın Venlo kentindeki Horst kasabasında yaptığı hazırlık kampına katıldı. Daha önce izinli olan Leo Franco, yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara katılacak" ifadelerine yer verildi.
Galatasaray resmi internet sitesinde yer alan "Galatasaray Hollanda'da" haberinde yer alan kamp kadrosu listesinde ise Arjantinli kaleci Leo Franco yer almıyordu.
Gözden çıkarılan Leo Franco, İspanya'nın Real Zaragoza takımıyla görüşmüş fakat bu transfer gerçekleşmemişti.
eGowiCh
13.Temmuz.2010, 20:43
Hayrettin abi doğru söylüyor. Keita ile Pino'yu bir tutmak anlamsız. Keita'yı Galatasaray çok makul bir fiyata satın almış ve iyi de verim almıştı, neden sattı hala anlayamıyorum. Bir Fenerbahçeli olarak sağ kanatta Keita'yı görmek isterdim. R.Carlos-Vederson önlemini almıştık ona sezonun ilk maçında, anca öyle durdurabilmiştik. Çok tehlikeli bir futbolcu.
Sinem Kobal-Arda olayıyla ilgili dikkat edersen hiçbir yorum yapmadım. Ben sadece olanı söylüyorum, elbette Arda sevgilisine sinema kapatabilir, istediğini yapabilir, bu kimseyi ilgilendirmez. Bizi özel hayatları bağlamaz futbolcuların, bırakın futbolcuları kimsenin özel hayatı bizi bağlamaz. Ancak Türkiye gibi gelişmemiş bir ülkede özel hayat spor hayatından daha çok önplana çıktığından Arda'ya yazık oluyor, anlatmak istediğim bu. Bu sebeptendir ki Avrupa'ya gitmesi en hayırlısı.
Flawless Victory
13.Temmuz.2010, 20:53
Baljic, Bolic var en güzel örnekler olarak kendini geliştiren.
eXcitinG
14.Temmuz.2010, 00:13
Ribery kendini Türkiye de geLiştirmedi. Türkiye den gittikten sonra star oLdu adam.
BaLiç ve BoLiç de zaten geLdikLerinde neyse giderLerkende oyduLar. Yani aman aman bir geLişimLeri oLmadı. BaLiç i de gördük zaten kendini ne kadar geLiştirdiğini. Müthiş yetenekLiydiLer. Bu adamLarı müthiş potansiyeLLeri iLe keşfediLmiş oyuncuLar arasına koysak daha doğru oLur. PotansiyeLLerini Türkiye de çok yukarıya çıkarmadıLar. Adam ReaL Madrid e gitti futboL hayatı bitti. BunLar söyLedikLerimi kapatmaz. Keita nın yerine bırakın GaLatasaray a aLternatif oyuncu Türkiye ye zor geLir.
GaLatasaray ın bir adam gibi sağLam forvete, ve iki tane de çok iyi çizgi adamına ihtiyacı var. Yoksa ŞampiyonLuk yarışında zor bir sezon onLarı bekLiyor.
Fearless Coward
14.Temmuz.2010, 00:14
Şu Franco'dan kurtulamayacağız galiba adam yapıştı yakamıza gitmiyor :D
Fearless Coward
14.Temmuz.2010, 00:45
Bu arada ekleyeyim Rijkaard artık transferlerin sonuçlandırılmasını ve kampa katılmalarını istiyor..
MaTRaKaN
14.Temmuz.2010, 11:21
Brezilya formasıyla 2010 Dünya Kupası'nda yıldızını parlatan Elano Blumer için sürpriz bir ekip G.Saray'ın kapısını çaldı..
http://www.sppor.com/image.php?image=files/news/thumb/d4320770bc.jpg&maxim_size=200
Dünya Kupası'nın yıldızlarından Elano'nun son taliplisi CSKA Moskova... Dünya Kupası'ndaki performansıyla beğeni toplayan Elano'yla Juventus ilgileniyordu. Fransız basının iddiasına göre Brezilyalı yıldıza CSKA Moskova'da kanca attı.
kaynak: sppor.com
Varonil
14.Temmuz.2010, 12:12
CSKA'nın Honda+5 M € teklifini reddettiği yazıyordu Galatasaray'ın gazetede bugün.
Aşk-ı Şehir
14.Temmuz.2010, 12:16
CSKA'nın Honda+5 M € teklifini reddettiği yazıyordu Galatasaray'ın gazetede bugün.
Böyle birşey varsa daha ne bekliyor acaba Galatasaray...
Del Piero_10
14.Temmuz.2010, 12:17
Honda'nın maliyeti şu an Elano'dan az değil.
Fearless Coward
14.Temmuz.2010, 12:23
Eğer Honda+5M € veriyorlarsa(tabi doğruysa) Elano için hemen kabul etmeliyiz Honda gibi adamı nerde bulucaz bir daha..
KaPaLı
14.Temmuz.2010, 12:26
Honda. Hani şu geçen sene 7 milyon € verdikleri Honda :] Bu gazeteci ne içtiyse aynısından banada !
mpaker66
14.Temmuz.2010, 13:07
saallamayın yaww :)
Varonil
14.Temmuz.2010, 14:37
Çağlar transferinde pürüz!
Galatasaray'ın Denizlispor'dan kadrosuna dahil ettiği Çağlar Birinci transferinde pürüz çıktı. Sarı-kırmızılı takımın uzun görüşmeler sonucunda kadrosuna kattığı Çağlar Birinci'ye karşılık, Bank Asya 1. Lig'e düşen Ege temsilcisine gönderdiği oyuncular ile ilgili sıkıntı yaşanıyor.
Hatırlanacağı gibi Galatasaray, Çağlar'a karşılık, 1.5 milyon Euro paranın yanı sıra genç oyuncular Murat Akça, Erhan Şentürk, Sadrettin Fırat Kocaoğlu ve Semih Kaya'yı bonservisleri ile, Serdar Eylik'i ise bir sezon kiralık olarak Denizlispor'a vermişti.
Ancak bu transer Denizlispor'u o dönemki başkanı Ali İpek döneminde gerçekleşmişti. Transer gerçekleştikten 5 gün sonra ise Ege temsilcisinde başkan değişikliği yaşandı ve yeşil-siyahlı kulübün başkanlığına Mehmet Özsoy seçildi. Ve sorun da burada başladı. Ali İpek döneminde genç oyunculara teklif edilen yıllık ücret ile Mehmet Özsoy yönetiminin teklifi arasında büyük fark ortaya çıktı. Erhan Şentürk ve Semih Kaya da bu nedenle Denizlispor'a henüz imza atmış değil. Oyuncuların, Ali İpek döneminde teklif edilen rakamların ödenmemesi durumunda imza atmayacakları öğrenildi. Denizlispor'un yeni yönetimi ise rakamı yükseltecek gibi gözükmüyor.
Bu beklenmeyen durum sonucunda Galatasaray ve Denizlispor yönetimlerinin bir kez daha görüşmesi bekleniyor. Eğer Denizlispor yönetimi sürpriz bir şekilde oyunculara yaptığı son teklifi yükseltmezse, geriye iki seçenek kalıyor. Ya Galatasaray, Denizlispor'a başka oyuncular gönderecek ya da Ege kulübüne ödenecek 1.5 milyon biraz daha yukarılara çekilecek.
Öte yandan Erhan Şentürk ve Semih Kaya'ya özellikle Bank Asya ve Süper Lig kulüplerinden teklifler olduğu biliniyor.
Haber: Hilmi SEVER
14.07.2010
Kaynak : Sporx.com
El Barto
14.Temmuz.2010, 14:40
Böyle birşey varsa daha ne bekliyor acaba Galatasaray...
Böyle bir şey olmadığı için. :)
ForCimbom
14.Temmuz.2010, 14:49
Galatasaray'ın Denizlispor'dan kadrosuna dahil ettiği Çağlar Birinci transferinde pürüz çıktı. Sarı-kırmızılı takımın uzun görüşmeler sonucunda kadrosuna kattığı Çağlar Birinci'ye karşılık, Bank Asya 1. Lig'e düşen Ege temsilcisine gönderdiği oyuncular ile ilgili sıkıntı yaşanıyor.
Hatırlanacağı gibi Galatasaray, Çağlar'a karşılık, 1.5 milyon Euro paranın yanı sıra genç oyuncular Murat Akça, Erhan Şentürk, Sadrettin Fırat Kocaoğlu ve Semih Kaya'yı bonservisleri ile, Serdar Eylik'i ise bir sezon kiralık olarak Denizlispor'a vermişti.
Ancak bu transer Denizlispor'u o dönemki başkanı Ali İpek döneminde gerçekleşmişti. Transer gerçekleştikten 5 gün sonra ise Ege temsilcisinde başkan değişikliği yaşandı ve yeşil-siyahlı kulübün başkanlığına Mehmet Özsoy seçildi. Ve sorun da burada başladı. Ali İpek döneminde genç oyunculara teklif edilen yıllık ücret ile Mehmet Özsoy yönetiminin teklifi arasında büyük fark ortaya çıktı. Erhan Şentürk ve Semih Kaya da bu nedenle Denizlispor'a henüz imza atmış değil. Oyuncuların, Ali İpek döneminde teklif edilen rakamların ödenmemesi durumunda imza atmayacakları öğrenildi. Denizlispor'un yeni yönetimi ise rakamı yükseltecek gibi gözükmüyor.
Bu beklenmeyen durum sonucunda Galatasaray ve Denizlispor yönetimlerinin bir kez daha görüşmesi bekleniyor. Eğer Denizlispor yönetimi sürpriz bir şekilde oyunculara yaptığı son teklifi yükseltmezse, geriye iki seçenek kalıyor. Ya Galatasaray, Denizlispor'a başka oyuncular gönderecek ya da Ege kulübüne ödenecek 1.5 milyon biraz daha yukarılara çekilecek.
Öte yandan Erhan Şentürk ve Semih Kaya'ya özellikle Bank Asya ve Süper Lig kulüplerinden teklifler olduğu biliniyor.
14.07.2010
eğer bu haber doğruysa gerçekten çok büyük bir terbiyesizlik yapıyorlar demektir. ayıp ya...
.
.
.
.
.
.
.
bence transferlerde sorunlar yaşanıyor. rijkaard'ın istekleri yerine getirilmiyor sanırsam. ya da geç kalınıyor. bu hiç iyi değil. transferlerin gecikmesinin çok ceremesini çektik geçen sezon. neden hala akıllanmıyorlar ya inanılır gibi değil...
King_91
14.Temmuz.2010, 14:51
14.07.2010
bu saçmalık olur . o zaman biz de bi ayar çekelim çağlara az para teklif edelim transfer iptal olsun bari :D
barahir
14.Temmuz.2010, 15:52
bu saçmalık olur . o zaman biz de bi ayar çekelim çağlara az para teklif edelim transfer iptal olsun bari :D
Öyle bişey olamaz çünki çağlar imzayı attı.. Bu bahsi geçen oyuncular henüz imza atmamışlar habere göre..
King_91
14.Temmuz.2010, 16:29
Öyle bişey olamaz çünki çağlar imzayı attı.. Bu bahsi geçen oyuncular henüz imza atmamışlar habere göre..
onu şakasına demiştim zaten ama bunun bizi bağlamaması gerekiyor taraflar anlaşmış oyuncular gitmiş bi taraf sözleşme imzalamış onlar gelmiş daha az para verecez oyunculara diyorlar . bununla ilgili kuralı bilmiyorum ama denizlisporun yaptığı terbiyesizliktir üç kuruş daha fazla koparmak için yapılan oyundur bence . eğer haber doğruysa tabi .
barahir
14.Temmuz.2010, 16:33
onu şakasına demiştim zaten ama bunun bizi bağlamaması gerekiyor taraflar anlaşmış oyuncular gitmiş bi taraf sözleşme imzalamış onlar gelmiş daha az para verecez oyunculara diyorlar . bununla ilgili kuralı bilmiyorum ama denizlisporun yaptığı terbiyesizliktir üç kuruş daha fazla koparmak için yapılan oyundur bence . eğer haber doğruysa tabi .
Onların yaptığı para koparmaya çalışmak bence
Nedvedmania
14.Temmuz.2010, 17:18
1 haftadır ne internete bakabildim ne de gazeteye. Kimler geldi Kimler gitti birisi özetliyebilirmi :D
Canayı mı ne almışız sanırım. Nasıl biri bu adam ? Nerde oynar ?
vego
14.Temmuz.2010, 17:21
Ön libero bildiğin kasap :n: mücadeleci oyunun tek yönünü oynayan bir oyuncu.
Nedvedmania
14.Temmuz.2010, 17:30
Hani bi ara Kim Kalström geliyordu. Ne oldu ona ? Hani kaynaklar sağlamdı ? :)
Corpus
14.Temmuz.2010, 17:36
Ön libero bildiğin kasap :n: mücadeleci oyunun tek yönünü oynayan bir oyuncu.
oyunun tek yönünü görevi gereğince oynuyor. Gerektiğinde ileri çıkıp sert vuruşlar ve duvar pasları yapabiliyor. Mustafa sarp bazen geçen sene ayı gibi çıkıp ceza sahasına giriyordu ya hani. İşte bu onları atan isim :)
RaSenGan
14.Temmuz.2010, 19:52
Hani bi ara Kim Kalström geliyordu. Ne oldu ona ? Hani kaynaklar sağlamdı ? :)
Herkesin kaynağı sağlam ama ha 2 gün ha 3 gün derken kaç hafta geçti yok ortada :)
Revolution
14.Temmuz.2010, 20:00
Herkesin kaynağı sağlam ama ha 2 gün ha 3 gün derken kaç hafta geçti yok ortada :)
Ben Kallström'le anlaşıldığına dair kalıbımı basarım.. Ama söylediğim gibi sadece oyuncuyla anlaşıldı. Bonservisine istenilenden az miktar veriyoruz sadece.
Fearless Coward
14.Temmuz.2010, 20:01
Valla Adnan Sezgin döndükten sonra açıklanır bence transferler..
Alicanfmfan
14.Temmuz.2010, 23:57
Adnan Sezgin yurtdısından dönmez ise o zaman bencebüyük bi transfer yapmıs oluruz.
izmer96
15.Temmuz.2010, 00:44
Adnan Sezgin yurtdısından dönmez ise o zaman bencebüyük bi transfer yapmıs oluruz.
Cidden guldum bilgisayarin basinda :) , guzel yorum
nannar
15.Temmuz.2010, 09:34
Haldun Üsyünel geri dönecek sanırım.Adnan Polat, tatil dönüşü görüşeceğiz falan demiş...
izmer96
15.Temmuz.2010, 12:41
Adnan Polat , Adnan Sezgin ve Rijkaard durum degerlendirmesi yapiyorlar
Rijkaard:
- Eleme maclari geldi takimda Cana ve Baros dan baska yabanci yok , bana verdiginiz sozler ne oldu ?!
Adnan Polat & Sezgin:
-Hallolur hocam
Rijkaard masayi terkedip cikiyor.
sonumuz hayrola Adnan Sezgin ile
E.Cartman
15.Temmuz.2010, 12:54
2010 - 2011 | Harry Kewell
Ali Sami Yen'de ilk 6 ay, Aslantepe'de ilk 6 ay çalmaya devam edecek Daddy Cool. Tribünler onun adını haykırmaya, o attığı her golde tribünlere koşmaya devam edecek. Cüzi bir miktar garanti para ve üzerine maç başı ücret ile Avustralyalı 31 yaşındaki oyuncu Harry Kewell ile anlaşma sağlandı. Geçtiğimiz sezon sakatlığı nedeniyle ligin ikinci yarısında bir maç dışında forma giymeyen Harry Kewell, geçtiğimiz yıl oynadığı 17 lig maçında 9 gole adını yazdırırken 2 golde de pay sahibi oldu. UEFA Kupası'nda elemelerle birlikte 9 maçta forma giyen Oz Büyücüsü 4 golde tribünlere adını haykırtırken 1 golde de pay sahibi oldu.
Başarılı oyuncu ulusal takımıyla birlikte Güney Afrika'da mücadele ederken Gana maçının 25. dakikasında gördüğü kırmızı kart ile turnuvayı 25 dakikalık performansıyla bitirdi. Kewell oyunda kaldığı 25 dakika boyunca sakatlığını atlatmış, fizik ve kondüsyon olarak hazır bir görüntü çizmişti.
#Haberin çıkış kaynağı ScoutGS ekibine teşekkürler.
ben FCN'den aldım hayırlı olsun hepimize..
Addolorato
15.Temmuz.2010, 12:57
Kewell'ın gelmesi iyi oldu. O bölgeye para harcamadan bildiğimiz bir oyuncuyu aldık. Pino gelmeyecek galiba.
ForCimbom
15.Temmuz.2010, 14:00
:zuhaha
Adnan Polat , Adnan Sezgin ve Rijkaard durum degerlendirmesi yapiyorlar
Rijkaard:
- Eleme maclari geldi takimda Cana ve Baros dan baska yabanci yok , bana verdiginiz sozler ne oldu ?!
Adnan Polat & Sezgin:
-Hallolur hocam
Rijkaard masayi terkedip cikiyor.
sonumuz hayrola Adnan Sezgin ile
resimler var aralarındaki konuşmanın geçtiği yeri gösteren, ancak diyaloglar uydurma sanırım, klüp yalanladı diyalogları, ki mantıklı değil zaten, kaç metre geriden çekilmiş fotoğraflar, duyulamaz hiçbirşey oradan...
izmer96
15.Temmuz.2010, 14:10
:zuhaha
resimler var aralarındaki konuşmanın geçtiği yeri gösteren, ancak diyaloglar uydurma sanırım, klüp yalanladı diyalogları, ki mantıklı değil zaten, kaç metre geriden çekilmiş fotoğraflar, duyulamaz hiçbirşey oradan...
Mert Cetin bunu soyliyen
Fearless Coward
15.Temmuz.2010, 14:20
Kewell'ın gelmesi iyi oldu. O bölgeye para harcamadan bildiğimiz bir oyuncuyu aldık. Pino gelmeyecek galiba.
Pino'da bitti bence ama hala açıklamıyorlar.. :(
RaSenGan
15.Temmuz.2010, 14:42
Sezgin Hamburg'a gitmiş Trochowski için.
ForCimbom
15.Temmuz.2010, 14:53
Mert Cetin bunu soyliyen
ne zaman nerede söylemiş? :confused:
ozaniel
15.Temmuz.2010, 14:55
Cana Kewell'ın numarasını(19) almadı mı? Kewell'ın geri dönmesi bence zor.
ForCimbom
15.Temmuz.2010, 14:56
hazırlık maçlarında numaranın hiçbir önemi yok :)
RiG0BeRT
15.Temmuz.2010, 15:17
Adnan Sezgin transferin komitesinin başında dendiğinde bile tüylerim diken diken oluyor.Gidip İnamoto'yu getiren adamada başka bi tepki verilmez heralde.
Pino için Monaco'nun istediği 4M Euro'yu kabul etmiş Galatasaray.Haftasonunda da Pino'nun Türkiyede olması bekleniyormuş.
Aşk-ı Şehir
15.Temmuz.2010, 15:23
Kewell'ın 7 numara giyeceği söyleniyordu bi ara bu forumda ama bilemem. :)
King_91
15.Temmuz.2010, 15:39
Adnan Sezgin transferin komitesinin başında dendiğinde bile tüylerim diken diken oluyor.Gidip İnamoto'yu getiren adamada başka bi tepki verilmez heralde.
Pino için Monaco'nun istediği 4M Euro'yu kabul etmiş Galatasaray.Haftasonunda da Pino'nun Türkiyede olması bekleniyormuş.
bu adama verilen tepkiyi anlayamıyorum . inamoto'yu getirdiğinde para mı vardı da getirmedi adam . kendi oyuncumuzun parasını ödeyemiyorduk . kimin gelmesini bekliyoduk ki ? bi kewell , bi baros kaç para alıyor biliyosunuzdur inşallah . çok beğendiğimiz haldun üstünel'in de karavanaları oldu . sonuçta cana'yı da bu adam getirdi . beklemekte fayda var . ben para olduğu sürece transferi yapan kişinin çok önemli olmadığını düşünüyorum . sonuçta real madrid'in adamlarının çok yetenekli olmasına gerek yok :D 10m euro veriyoruz geliyon mu diyolar adam da geliyo buyuk ihtimal :D ha derseniz ki daha ucuza halledebilir onu haldun üstünel'in de yaptığını pek sanmıyorum .